Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Maria Kolesnikova Queen Of Elves

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Tha boireannach òg a chaidh a dhìteadh gu neo-chiontach, Maria Kolesnikova, air a giùlan bho phrìosan le dìon sònraichte gu saoghal draoidheil iongantach. An sin, tha an Dia fhèin, Sfero Katastrofov, ga chrùnadh mar bhana-mhaighstir nan sìobhragan. Ach an dèidh a 'chrùn fhaighinn, feumaidh am boireannach mì-fhortanach a bhith a' sabaid an aghaidh ìmpireachd a tha faisg air làimh, anns a bheil trolls, orcs, gnomes, leth-briodaichean , vampires agus creutairean sgeulachd sìthiche eile. Agus gu dearbh is e Koschey the Immortal am prìomh nàmhaid agus an nàmhaid as brùite.

  MARIA KOLESNIKOVA QUEEN OF ELVES
  GNIOMHARA
  Tha boireannach òg a chaidh a dhìteadh gu neo-chiontach, Maria Kolesnikova, air a giùlan bho phrìosan le dìon sònraichte gu saoghal draoidheil iongantach. An sin, tha an Dia fhèin, Sfero Katastrofov, ga chrùnadh mar bhana-mhaighstir nan sìobhragan. Ach an dèidh a 'chrùn fhaighinn, feumaidh am boireannach mì-fhortanach a bhith a' sabaid an aghaidh ìmpireachd a tha faisg air làimh, anns a bheil trolls, orcs, gnomes, leth-briodaichean , vampires agus creutairean sgeulachd sìthiche eile. Agus gu dearbh is e Koschey the Immortal am prìomh nàmhaid agus an nàmhaid as brùite. PROLOGUE
  Bha na speuran air am peantadh gu tiugh le dathan soilleir, agus air an snaidheadh le dathan a" bhogha-froise. Chaidh garlands slàn de reultan a bha boillsgeach mar chlachan luachmhor a chàrnadh orra: emeralds, rubies, sapphires, topazes, star diamonds.
  Bha am balach, a' sealltuinn mu dhà bhliadhna dheug no tri-deug a dh' aois, gle bhreagha agus fèitheach 'na ghiorr- aich 'n a aonar, a' tionndadh, a' leum, agus a' tilgeil spògan as a òrdagan rùisgte. Bha na fèithean aige a" roladh fo a chraiceann umha mar bhallachan mearcair, agus bha fhalt geal mar shneachda.
  Nochd nighean bhrèagha ann am bicini ri thaobh, le falt a bha a" deàrrsadh mar lasair lòchran.
  Thuirt i le gàire:
  - Hello Sfero Tubaist! Nach eil fios agad dè a nì thu?
  Fhreagair am balach demiurge le gàire:
  - Tha, tha mi a" smaoineachadh, nach bu chòir dhomh cruinne-cè eile a chruthachadh? Aontaich - bhiodh sin èibhinn Emmanuelle!
  Thuirt an nighean demiurge ann am bikini:
  - Tha gach cruinne-cruinne cruthaichte ùr na dhuilgheadas eile! Annta, tha uimhir de dhiofar sheòrsaichean de thrioblaidean aig a" chruthachadh is gum feum thu tòrr fallas a dhèanamh gus am bi creutairean beò toilichte agus nach bi iad a" fulang. Agus an seo, gu dearbh, feumaidh tu fhathast smaoineachadh mu lusan. Tha iad beò cuideachd, agus tha e mì-thlachdmhor a bhith air ithe!
  Thuirt Sphero gu feargach:
  - Na tionndaidh mun cuairt!
  thuirt Emmanuelle:
  - Am bi Hypertheoplasm còmhla rinn!
  Agus thionndaidh an nighean a-null san adhar, a 'crathadh a casan lom, gràsmhor. Agus an uairsin thug a ball ìseal a-mach na h-ochdnar, agus lasadh rionnagan an galaxy gu lèir.
  Chrath am balach demiurge, na fèithean aige air a torso rùisgte, coltach ri Apollo, domhainn a" gluasad. Agus thàinig am preas a-steach mar bhàraichean seoclaid. Bha guth neach-cruthachaidh na cruinne gu math fuaimneach:
  - Tha e sgoinneil, gu dearbh. Ach is dòcha gun dèan sinn rudeigin dhaibhsan a tha a" fuireach air a" phlanaid Talamh?
  Thuirt Emmanuelle le gàire:
  - Tha e comasach gu bunaiteach! Ach, tha fios agad, chan urrainn dhuinn sinn fhèin a nochdadh gu soilleir air a" phlanaid seo. Tha an dòigh fhèin aig daoine agus feumaidh iad an leantainn!
  Chrath Sphero.
  - Tha sin gu cinnteach fìor! Ach do dhaoine fa leth, is urrainn dhuinn gnìomh math a dhèanamh fhathast!
  Chrath nighean na ban-dia le aonta.
  - Tha, tha sin fìor cuideachd! Le seo, gu dearbh, chan urrainn dhut argamaid a dhèanamh!
  Thuirt am balach demiurge:
  - Tha boireannach gaisgeil, misneachail agus uasal a" caoidh sa phrìosan: Maria Kolesnikova! Dhiùlt i an dùthaich fhàgail agus chaidh a cur dhan phrìosan. Far a bheil i air a sàrachadh agus air a chràdh. Feumar ceumannan a ghabhail gus am prìosanach airidh seo a shaoradh bho fhulangas!
  Dhearbh Emmanuelle gu furasta:
  - Tha e ceart! Agus nì sinn an aon rud gu cinnteach!
  Thuirt Sphero le gàire:
  - Fuadach as a" phrìosan i, agus bheir sinn rìgh-chathair dhi ann an aon de na h-ìompaireachdan againn!
  Dh" aontaich an nighean demiurge:
  - Bidh e gu math ceart agus inntinneach!
  Chrath am balach demiurge a shàilean rùisgte, a bha fhathast na choltas na chloinn, agus sheinn e:
  - Gu robh a' ghlòir leinn gu bràth ! Tha cumhachd mòr aig ar n-Athair!
  Dh"fhaighnich Emmanuelle le gàire:
  - A bheil e comasach a ràdh gu bheil dùthaich aig na Demiurge Gods?
  Chrath Sphero aonta.
  - Gu dearbh, faodaidh tu sin a ràdh! Tha bun-bheachd an Motherland figurative!
  Às deidh sin, bhuail am balach agus an nighean aig an aon àm, casruisgte, tana, casan fèitheach san adhar, a dh" adhbhraich easan slàn de dhealanach, agus thuirt iad ann an aonadh:
  - Biodh e mar a tha sinn ag ràdh! Gun tèid ar toil a dhèanamh!
  . CAIBIDEIL #1
  Bha Maria sa phrìosan air a sàrachadh le rannsachadh bodhaig leantainneach agus burraidheachd. Bha Shmon am measg a leithid de chràdh . Chaidh a cur air beulaibh còignear oifigearan fireann. An uairsin nochd dà gheàrd boireann. Chuir iad orra miotagan meidigeach tana, rubair agus thug iad air falbh am boireannach òg rùisgte, agus an uairsin thòisich iad a "rùm timcheall a" chuirp gun nàire no cogais.
  Agus chan e seo a-mhàin, gu dearbh. Bha Maria air a bhiadhadh gu math dona: bobhla de bhrot anns a bheil beagan uisge saillte agus duilleag càl a 'seòladh, agus pìos arain. Tha boireannach òg bho leithid de dhaithead air tòrr cuideam a chall: craiceann agus cnàmhan. A bharrachd air an sin, chaidh a bualadh le clubaichean rubair air a shàilean rùisgte, agus b 'fheudar dhi am pumpa a phumpadh, mar thràill anns an t-seann Ròimh.
  Thug Mairi suas gu h-olc, agus bha i air a h-aicheadh, agus air a claoidh. B' fheudar dhi cadal gun bhobhstair air bùird rùisgte, agus air an oidhche chuir iad collar mu a h-amhaich, mar choin, agus cheangail iad ris a' bhalla i.
  Bha am boireannach òg gu math tàmailteach nuair a chaidh a spògadh air beulaibh nam fear le làmhan nan geàrdan ann an miotagan tana, rubair, agus aig an aon àm bha na fir a" coimhead, a" gàireachdainn agus a" dèanamh fealla-dhà gòrach.
  A bharrachd air an sin, bha agam ri tòrr obair a dhèanamh agus bha corp na h-ìghne gu math tinn agus goirt.
  Agus chan e a-mhàin, gu dearbh, seo ... Bha na geàrdan fireann an-còmhnaidh a" brùthadh Maria air a "bhroilleach agus an stamag. Agus slaod e air an asail.
  Ach cha do leig Maria Kolesnikova seachad, agus cha do dh'iarr i tròcair.
  Bha i tàireil air a luchd-gleidhidh, agus dh'fhan i do-chreidsinneach agus moiteil.
  Agus aig a 'cheann thall, bha i a-rithist gun aodach agus glaiste rùisgte ann an cealla peanas. Agus an sin bha na ballachan còmhdaichte le reothadh bhon fhuar. Agus sheas Maria Kolesnikova air an làr agus shuffled i casan rùisgte, gorm bhon fhuachd. Bha i caol, agus bha a h-uile cnàimh ri fhaicinn air a corp. A bharrachd air an sin, lorg iad flùr a bharrachd dhi: chrath iad a falt. Agus a-nis bha i cha mhòr gu tur maol, le sgioba air a ghearradh le falt fionn.
  Dh'fhuiling am boireannach òg mar Zoya Kosmodemyanskaya. Bha laighe air an làr deighe co-ionann ri fèin-mharbhadh. An uairsin bidh i, rùisgte agus gun geir, gu cinnteach a" dol gun smal. Agus mar sin chaidh Maria thairis le a casan rùisgte, dh"fhuiling i, dh"fhuiling i, ach chùm i oirre.
  Gu h-obann, thuit spot-solais oirre ann an dorchadas iomlan. Agus shoillsich e am prìosanach mì-fhortanach, tòidheach, far an do chuir an deachdaire mustachioed agus maol i.
  Bha Maria den bheachd gu robh i meallta. Nochd balach casruisgte ann an goirid air a beulaibh. A bharrachd air briogais ghoirid, cha robh am balach bàn, bòidheach a' caitheamh dad. Aig an aon àm, bhuail torso rùisgte a" bhalaich le faochadh stàilinn nam fèithean, agus dealbh iongantach nam fèithean.
  Ged a tha e coltach gu bheil e dusan no trì bliadhna deug a dh'aois.
  Shìn an gille a làmh agus dh"fhaighnich e do Mhàiri:
  - A bheil thu a 'fulang?
  Fhreagair am boireannach òg le gàire:
  - Eadhon barrachd!
  Chuir am balach stampa air a chas lom, leanabhach, eireachdail air leacan reòta a" chill pheanas agus thuirt e:
  A-nis tha do fhulangas seachad! Gabh mo làmh agus lean mi!
  Dh"fhaighnich Màiri le crith na guth:
  An tusa aingeal an Tighearna?
  Chrath am balach a cheann le àicheil.
  - Chan eil! Is mise Dia!
  Dh'fhaighnich am boireannach òg le iongnadh:
  - Uile-chumhachdach!?
  Chrath Sphero aonta.
  - Cha mhòr Uile-chumhachdach!
  Dh"fhaighnich Maria le iongnadh:
  Carson a tha thu a" leigeil le daoine fulang?
  Fhreagair am balach le gàire:
  - A chionn nach do chruthaich mi do Talamh. Chan urrainn dhomh ach do thoirt a-steach don chruinne-cè agam. Agus an sin bidh thu na mo bhanrigh!
  Dh"fhaighnich am boireannach òg le osna:
  - Agus ma dhiùltas mi?
  Fhreagair Sphero le gàire:
  Chan eil adhbhar sam bith dhut a dhiùltadh. Nuair a thig e gu buil gu bheil thu air a dhol à sealladh bhon chill pheanas gun lorg, an uairsin bidh na prìosanaich agad, a tha an sin gu mòr agus a "magadh ort gu cruaidh, gad bhualadh gu cruaidh. Is fhiach e leis fhèin gabhail ris an tairgse agam!
  Chrath Maria le aonta.
  - Is dòcha gu bheil thu ceart! Bhithinn nam amadan iomlan nan caillinn an cothrom seo airson dìoghaltas.
  Bhrùth Sfero gu teann làmh Maria Kolesnikova agus thuirt e le gàire:
  "A-nis lean mi!"
  Agus an toiseach chaidh casan rùisgte, fèitheach a" bhalaich shìorraidh a" dol, agus an uairsin an caol caol, air a leagail, gorm bho chasan fuar boireannaich òig.
  Agus an dèidh mionaid, dh'fhairich Maria solas iongantach ann fhèin, agus chaidh blàths tlachdmhor a chuir an àite fuachd reòta na cealla peanas.
  Bha i, còmhla ris an Dia-Cruthaiche neo-chrìochnach òg, a 'ruith ann an sruth lùth.
  Bha Maria glè laghach agus sunndach. Bha i comasach air rud a bha coltach do-dhèanta a dhèanamh - ballachan a 'phrìosain fhàgail! Agus a-nis, bha i a 'coiseachd a-steach do shaoghal ùr le a casan rùisgte, cho tric air a bhualadh le truncheons rubair.
  Agus mar sin thàinig an sgeulachd sìthiche gu crìch. Agus fhuair a" bhean òg i fhèin air brat-ùrlair blàth, lusach de lùchairt ro shòghail agus eireachdail, spìosrach le òr, daoimeanan, agus seudan eile.
  Bha Màiri air beulaibh sgàthan mòr. Thilg na maighdeannan brat-roinn follaiseach thairis oirre. Chòmhdaich i corp caol, brùite agus brùite boireannaich òig, air a sàrachadh leis a" phrìosan.
  Thuirt Sphero:
  - Thug mi banrigh ùr à ifrinn thugad!
  Bha na caileagan glè bhrèagha, le aghaidhean òga, cha mhòr mar leanabh. Tha na figearan caol agus fèitheach. Agus chan eil anns an aodach ach snàithleanan de dh "jewelry, cha mhòr a" còmhdach cìochan làn agus cnapan, a bharrachd air brògan le sàilean àrda. Bho dhaoine fìor bhrèagha, cha robh na sìobhragan ach eadar-dhealaichte nan cluasan, air an cumadh mar an fheadhainn aig lioncs, agus ann an cruthan gun samhail, le gràs sònraichte an rèis eireachdail seo.
  An coimeas riutha, bha Maria a" coimhead cho tòidheach, sgìth, le aisnean a" stobadh a-mach mar an fheadhainn aig prìosanach campa cruinneachaidh, agus a cìochan gu tur a" feannadh. Tha corp na mnà òga air a dhol sìos, tha a gàirdeanan agus a casan air fàs tana, mar a tha a h-amhaich. Agus bruthaidhean, comharran buillean, agus eadhon losgadh toitean a chaidh a chuir às, air a corp.
  Agus a ceann, maol air a chrathadh, le cnapan is sgrìoban, a tha a" toirt air Maria coimhead eadhon nas uamhasach.
  Chrath Sfero le gàire:
  - Tha, tha thu coltach ri prìosanach Auschwitz! Ach na biodh eagal ort ro rud sam bith! Tha deoch draoidheachd aig na sìobhragan a shlànaicheas do lotan agus a nì thu nad bhoireannach òg, gu math brèagha!
  Thuirt Maria le gàire:
  - Carson nach dèan thu thu fhèin e?
  Fhreagair am balach demiurge le misneachd:
  - Leis gu feum na sìobhragan obrachadh cuideachd! Agus tha iad nan sàr mhaighstirean ann an cùis slànachaidh!
  Sheinn na sìobhragan ann an sèist:
  Is urrainn dhuinn galairean a leigheas,
  Dèilig, le magadh, creid mi, lotan sam bith ...
  deuchainnean, a" toirt seachad dìreach còig,
  Air sgàth mòr-ghlòir nan aingidh !
  Agus threòraicheadh Muire feadh an talla, do'n ath sheomar. Choisich a' bhean òig air a' bhrataich, agus dh'fhairich i giorag thaitneach. Bha tòrr spòrs aice cuideachd.
  Agus an seo bha i ann an amar làn de uisge cùbhraidh. An sin luchdaich iad am prìosanach boireann.
  Thòisich grunn nigheanan elf air a smeuradh le rudeigin greasy agus le fàileadh gu math làidir agus tart.
  Ghlan Maria le toileachas. Bha, bha e uabhasach fionnar.
  Thòisich a sgaraidhean, a bruisean, a gearraidhean, a losgadh, a 'slànachadh gu litireil ro ar sùilean. Agus thòisich an craiceann a 'coimhead nas òige.
  Sheinn Maria eadhon le tlachd;
  B' i nighean shàmhach, mhodhail,
  Bha mi a" bruadar gu robh an taigh agam fhìn!
  Gus am biodh gàire na cloinne a 'sruthadh gu fuaimneach,
  Gus am biodh am mathan tathaich sa choille!
  
  Bha mi ag iarraidh achadh sìtheil abaich,
  Flùr de spikelets òir!
  Gus nach bi eòlas air a" bhuaireadh gu bràth,
  Agus nach robh nàimhdean ann!
  
  Ach an seo thig ionnsaigh Tatar,
  Agus an t-slat de chnothan cruthaichte!
  Uill, càit a bheil thu rèisimeid de luchd-sabaid hussar;
  Dè tha ainmeil airson a mhionnachaidh?
  
  C'àit am bheil na ridirean, a fhuamhairean,
  Ach carson nach eil dìon ann?
  Seo ar Motherland aonaichte;
  A 'losgadh solas teth, ifrinn!
  
  Treòraichidh iad mi chum a' chuing casruisgte,
  Tro chonaidhean, gheugan agus steppes!
  'S bidh iad a' slaodadh do dhruim le cuip,
  Dè cho cruaidh 'sa tha e gearan a dhèanamh ann an slabhraidhean!
  
  Nàmhaid nigheanach amhach le lasso,
  Air a bhrùthadh agus ag iarraidh a bhith a" tachdadh!
  An seo ann an rìoghachd an droch Sultan,
  Thàinig mi gu bhith na gheama teth!
  
  An toiseach anns an raon a dh'fhuiling mi
  Bha sguaban air na pocannan!
  Ach dh'fhàs bòidhchead
  Às deidh na h-uile, Dia uachdaranach fialaidh!
  
  An seo bu toil leis an Tighearna;
  Chuir iad mi chun an t-seraglio!
  An sin, a 'faireachdainn neart an duine,
  Thòisich mi air a h-uile sgudal a thoileachadh!
  
  Fios a leithid de irioslachd
  Malairt an corp as milis!
  'S fearr easbhuidh fhulang,
  Gus nach dèan mo mhàthair fhèin mallachd!
  
  Dè tha a" feitheamh aig ceann an rathaid, chan eil fhios agam
  A" cur eagal air sean aois agus air an neach a chuir gu bàs!
  Ach chan eil àite aig na stròdhail air neamh,
  Chan eil air fhàgail ach - a" caoineadh gu goirt!
  Sheinn Maria glè mhath. Tha i na neach-ciùil proifeasanta a tha air a dhol gu poilitigs. Agus, gu dearbh, thug na caileagan elf taic dhi. Agus bha a leithid de ghuth aig a h-uile duine nuair a bhiodh iad a" seinn.
  An uairsin chaidh Maria a nighe ann am poit draoidheachd sònraichte. Agus thug iad dhi brochan ro-mhilis agus bhlasta le mil agus bainne co-dhlùthaichte ri ithe. An uairsin thug iad dhomh sùgh bho mheasan neo-aithnichte airson òl.
  Às deidh seo, bha Maria a" faireachdainn truime iongantach taobh a-staigh i fhèin agus thuit i na chadal dìreach air an t-sòfa.
  Chòmhdaich na sìobhragan i le plaide bhlàth. Agus ghabh prìosanach na coguis e, agus chaidh e a‑steach do sheallaidhean maiseach.
  Agus thionndaidh e a-mach gu bhith uamhasach fionnar.
  Thionndaidh Maria ann am bruadar gu bhith na nighean glè òg, cha mhòr na nighean.
  Choisich i air an fheur, air an robh dath purpaidh. Bha casan na h-ìghne lom, ach glè ghrinn ann an cumadh. Agus dh" èirich am feur gu sunndach ann am buinn rùisgte na maise.
  Sheinn Maria eadhon:
  Ma tha e fada air an t-slighe, ma tha e fada air an t-slighe,
  Leum stomp agus ruith...
  Is dòcha gu bheil sin, is dòcha ...
  Tha e comasach, tha e comasach, tha e comasach
  Sin gu dearbh. Sin gu dearbh...
  Faodaidh tu a dhol a dh'Afraga!
  Ach chan e beul crogall!
  Agus o, ann an Afraga tha beanntan, tha sin cho àrd,
  Agus o, ann an Afraga, tha na h-aibhnichean cho farsaing ...
  Ach, crogaill hipo,
  Ah, mucan-mara sperm,
  O, agus a' phitheid uaine!
  O, agus a' phitheid uaine!
  Sheinn an nighean mar sin agus choimhead i air ais. Gu dearbh bha jungles Afraganach timcheall. Agus tha e breagha mun cuairt. Tha na flùraichean mòra agus soilleir, tha an èadhar làn de na h-aromas aca. Agus tha a h-uile dad iongantach àlainn. Tha na muncaidhean a" leum suas nan craobhan. Agus tha na h-earbaill aca fada agus gu math teann.
  Agus tha na bananathan a 'fàs. Agus mòran nas motha, an fheadhainn a tha mar as trice air an reic ann an stòran.
  Sheinn Maria a-rithist gu sunndach;
  Tha sinn anns a 'ghunna ann an tìr nam muncaidhean fiadhaich,
  Far a bheil bananathan uaine, tiùrran de cannibals!
  Bha againn ri dhol thairis air a" chuan
  Le lùth cho uamhasach!
  
  Dh'òrdaich an Ruis dhuinn a dhol -
  Ruig far a bheil a" chrios-meadhain na dìg!
  Uill, dè a th" ann an aon Dia agus chan e aon,
  Agus mar sin chan eil aon grenade againn!
  
  Chuir iad luchd-tòiseachaidh òga gu cath,
  Thuirt iad gur e dìreach inntearnas a bh" ann!
  Gus am bu ghille dàna gach neach,
  Rocaidean lùth àrdachadh mòr!
  
  Bidh mi a" losgadh le gunna-inneal dìreach air targaid -
  An seo chuir e sìos an luchd-sabaid le dath khaki!
  Chan urrainn dhaibh ar dùthaich mhàthaireil a ghabhail thairis,
  Pindos agus burraidhean eile!
  
  Tha leithid de dh'Athair na òrdugh fiadhaich -
  Ionnsaich sabaid mar leòmhann fiadhaich, a bhalaich!
  'S ma thug an ceannard dearg an t-òrdugh,
  Na bi nad chlown foighidneach!
  
  Loisg an còmhdach shligean gu mòr mo ghruaidh,
  Chan eil stocainnean teann aice fhathast!
  Ach tha mi air a bhith a" frithealadh mo mhàthair-thìr, creid mi, airson ùine mhòr,
  Na smaoinich air deugairean lag!
  
  Bha sinne air a chuairteachadh le treubh Mau -mam,
  Chan eil sleaghan aca, ach lannsaichean grenade!
  Mar fhreagairt, gheibh sinn buille stàilinn,
  Cuidichidh pìleatan Ruiseanach bho na speuran!
  
  Anns an Ruis, gach gaisgeach bho mhanaidsear,
  Tha an leanabh a 'ruighinn airson a' ghunna!
  Agus a" chùis air feachd an luchd-ionnsaigh,
  Mu shochair an dàin a sheinn am bàrd!
  Sheinn Maria agus rinn i gàire. Dè an luchd-ionnsaigh air a bheil thu a" bruidhinn? Tha e coltach gu bheil an Ruis fhèin a-nis a" feuchainn ri grèim fhaighinn air an Úcráin, agus tha an cogadh air a bhith a" dol airson an dàrna bliadhna. Is dòcha, bhon Dàrna Cogadh - am fear as motha a thaobh an àireamh de fheachdan a bha an sàs ann, is dòcha ma thèid e air adhart, bidh e mar an fheadhainn as fuiltiche.
  Bha Maria ag osnaich gu trom agus a" seinn, a" cuimhneachadh air an t-saoghal a bha i dìreach air fhàgail:
  Mo dhuthaich, suim gu binn,
  Mo dhùthaich, tha thu craicte!
  Agus dh" fhàs am faireachdainn sa bhad beag. A bharrachd air an sin, chan e Afraga an dùthaich aice. Agus gu dearbh, cha toil leam e gu mòr nuair a tha thu ann an aon bhaidhsagal agus a" coiseachd casruisgte mar shaighdear. Agus an àiteigin tha rudan mòra a" tachairt.
  Sheinn Maria a-rithist gu dealasach, a bharrachd air sin, bho ainm fireann, romansa a" bhàird mhòir Bealarúisis Oleg Rybachenko:
   Tha fuaim na lirice ionmholta, mac-talla,
  Bidh mi a 'seinn, dàna, chan eil mi sàmhach!
  Chan eil an dorn sabaid dèante de chèir,
  Bidh sinn a 'strì airson an t-solais - an t-slighe chun na beam!
  
  Tha Dia a' pianadh dhaoine le tinneas-
  Loisg teine ifrinn na peacaich !
  Tha mi airson gum bi an Uile-chumhachdach na charaid,
  Gus nach bi thu cho cruaidh!
  
  Thig Criosd, gun teagamh, gu h-aithghearr,
  Fàg an uairsin, creid am bròn?
  Na dean fanoid air gach ni, feirg o'n t-sealladh,
  Sin, saorsa, ro bhrònach !
  
  Chan eil mi airson coiseachd air an loidhne -
  Chan eil mi airson a bhith gun pheacadh!
  Is fheàrr gnìomhan duilich
  Na snàithlean gun dòrainn thar-shoilleir!
  
  Thuirt e nach bi cogadh ann am pàrras,
  Agus falbhaidh am peacadh, olc dha na h-uile!
  Ach dè a th" ann an dànachd?
  Tha an t-acras oirnn airson atharrachaidhean ùra!
  
  A bhith beò gu bràth - bi eòlach air seo gu math,
  Ach is e a bhith beò gun pheacadh fàsmhorachd!
  Bidh gràdh aig an ridire air cogadh,
  Às deidh na h-uile, tha an arm a 'dol gu cath!
  
  Motherland, dùthaich an t-saighdeir,
  Bidh i a" cumail an lòchran na làmhan - caismeachd!
  Dìol air son nan uilebheist neòghlan,
  Breabaidh tu iad nam fiaclan, a ghaisgich!
  
  Bheir sinn crìoch air a" bhlàr le cuirm fhialaidh,
  Gabhamaid greim, deoch - casan dannsa!
  Às deidh na h-uile, tha na ridirean againn neo-bhàsmhor,
  Agus chan ann air a" mhala a tha am facal a" bualadh, ach air an t-sùil!
  
  Ged, dè a nì thu ann an saoghal sìtheil?
  Faodaidh tu lùchairt a thogail an sin!
  Agus coisrigeadh an t-seirbheis don t-sreath,
  Fhuair Laurel crùn!
  
  Ach tha saoghal eile ann - fios agad,
  Far am fàs gaisgich cuideachd!
  Bidh am balach a" tarraing tanca air an deasg,
  Dè ma thig na h-uilebheistean thugainn?
  
  Na feuch ri fois a ghabhail
  Neartaich na fèithean agad, cùm d "inntinn làidir!
  Tha fios againn mar a nì na Ruiseanaich sabaid,
  Nuair a thuit an t-archangel gu h-obann na chadal!
  Bha Maria a" feadalaich agus a" stampadh gu feargach air a cas rùisgte, nigheanach, chiseled agus thuirt i:
  - Tha, tha fios aig na Ruiseanaich mar a nì iad sabaid, ach cò leis? An cogadh ris na bràithrean, agus slighe Chàin - tha seo gun teagamh na nàire! Agus cha bu chòir seo a bhith!
  Thug an nighean leis e agus le a òrdagan rùisgte phronn i cnò na laighe air an fheur, agus an dèidh sin thilg i na beul sgàrlaid làn de fhiaclan geala e. Rinn i cnag agus beuc i:
  - Damn an dràgon uisge!
  Agus a 'gàireachdainn a-rithist, sheinn i an t-òran ainmeil mu dheidhinn càirdeas bràthar nan daoine, a chaidh a chluich le Lev Leshchenko:
  Bha sinn uile a" teagasg san sgoil, agus tha cuimhne againn le cridhe
  Na seann leasanan sin mu Kievan Rus Agus tha fios aig an Orthodox cò nach iarr thu Dè bha baisteadh Rus air Khreshchatyk .
  
  Fuck, Slavs! Cac, a Shlavaich, Muscovites agus Kievans Am bi sinn a 'roinn ar dùthaich dhùthchail riut Am faod thu canan a chomharrachadh Aig do bhean Khokhlushka
  
  ? còmhla, fad trì cheud bliadhna mar-thà 'S tha do dhumpling le cherisean gu math tarraingeach dhomh
  
  G * d, Slavs! Cac, a Shlavaich, Muscovites agus Kievites An roinn sinn ar dùthaich leatsa Am faod thu gunna a chomharrachadh
  Aig do bhean Khokhlushka?
  B'fhearr leam gaol a thoirt dhith... Bha
  
  thu fein 's mi fein a' bualadh an infidel ri cheile 'S bha sinn air ar treòrachadh gu so le ataman cumanta An sin bha sinn car mi-shealbhach leis na h-atamans Ach 's e nàimhdean eanchainneach a th' annainn A dh'aindeoin ar G*
  
  d, Slavs! Cac, Slavs, Muscovites agus Kievans Am bi sinn a 'roinn ar dùthaich dhùthchail leat
  Am faod thu gunna a chomharrachadh
  Aig do bhean Khokhlushka B' fheàrr leam gaol a thoirt dhi ... Le m 'uile chridhe!
  Agus ghuil Muire. Seadh, bha uair ann nuair a bha sluagh an USSR nan caraidean, agus a-nis tha cogadh mòr air tòiseachadh. Agus chan eil crìoch air a" chogadh seo.
  An seo thàinig an leòmhann a-mach a choinneachadh ris an nighinn. Bèist mhòr Afraganach.
  Chunnaic Maria e aig a" mhionaid mu dheireadh, agus cha mhòr nach do bhuail i a-steach e. Is gann gun do stad i agus gun reothadh i. Chuala i mura dèan thu suidse, is dòcha nach toir a" bhiast ionnsaigh air.
  Sheall an leòmhann oirre agus gu h-obann dh'fhaighnich e ann an guth daonna:
  "An tusa a" Mhoire a thàinig gu bhith na banrigh air na sìobhragan?"
  Fhreagair an nighean le gàire:
  - Faodaidh tu sin a ràdh! Eadhon ged nach eil mi air mo chrùnadh gu h-oifigeil fhathast!
  Chrath an leòmhann a làmh. Agus bha a ghàire gu math daonna, agus bha fhiaclan geur agus mòr. Ach, cha b 'urrainn dha a bhith air a ghairm olc. Chrath a" bhiast a h-earball agus dh"fhaighnich i:
  - An toil leat tòimhseachain?
  Fhreagair Màiri le gàire:
  - Tha, gu dearbh tha gaol agam air! Ann an cealla a 'phrìosain dhuinne prìosanaich boireann - b' e seo an aon chuirm!
  beuc an leòmhan :
  - Cò nach eil càirdeil ri a cheann, ach a 'coimhead cho fionnar!
  Rinn an nighean gàire agus fhreagair i:
  - Anns an dùthaich againn, am freagairt as follaisiche: deachdaire pot-bellied agus maol! Ach anns an t-saoghal agad, tha mi a" smaoineachadh gu bheil roghainnean sam bith comasach!
  Chrath am beathach treun, is ghluais a làmh òir:
  - Tha! Bha mi a" smaoineachadh gun canadh tu sin. Ged is e seo a tha air a chiallachadh, ròc pugnacious. Ach an dàrna ceist: dè a tha eagal air an duine as gaisgeil, ach chan eil am maorach mu dheireadh a "toirt damn!
  Fhreagair Maria le osna:
  - Uill, tha fios agam air an fhreagairt dha seo - cogais! Tha eagal air eadhon an neach as gaisgeil romhpa, agus chan eil aig a" ghealtaire mu dheireadh i!
  Dhearbh Leo:
  - Tha sin fìor cuideachd! Agus tha mi a 'moladh dhut leasan feansa a ghabhail!
  Nochd nighean fèitheach, elf air beulaibh Maria, chuir i stampa air a casan lom, fìor ghràsmhor air an fheur. Agus na làmhan chùm i claidheamh air a dhèanamh de mheatailt shoilleir, agus bha a làmh làn de daoimeanan, rubies agus emeralds.
  Chrom i do Mhàiri agus dh"fhaighnich i:
  - Deiseil airson sabaid?
  Fhreagair an nighean à saoghal eile le gàire:
  "Cha robh mi a-riamh a 'sabaid le claidheamhan roimhe!"
  Dh"fhaighnich an elf le iongnadh:
  - Sin mar a tha? Dè an saoghal às a bheil thu?
  Fhreagair Màiri gu duilich:
  - Talamh! Bliadhna 2023 bho bhreith Chrìosda!
  Rinn nighean an elf gàire agus thuirt i nas fharsainge:
  - Tha, is aithne dhomh do phlanaid! Chan eil mi dìreach a 'tuigsinn carson a tha thu a' beachdachadh air an duine mì-fhortanach a chaidh a cheusadh air a 'chrois le Dia, agus eadhon a' cumail do mhìosachan bho rugadh e?
  Bha an nighean airson freagairt, ach nochd claidheamh, cuideachd gu math sòghail le clachan luachmhor, na làmhan. Rinn Maria cearcall le a lann agus thuirt i:
  - Tha mi a 'faicinn armachd math! Agus gu neònach gu leòr, tha e cho aotrom ann an cuideam ri iteag!
  Chrath an elf le aonta:
  - Tha fios againn mar a nì sinn seo! Is urrainn dhuinn a dhèanamh glè mhath! Dìomhaireachd sluagh mòr nan elves!
  Thog Maria cnap às an fheur le a òrdagan rùisgte agus thilg i air an nighean fèitheach e. Gheàrr i gu furasta e ann an ceithir pàirtean air iteig agus rinn i còisir:
  - An urrainn dhut sin a dhèanamh?
  Fhreagair Maria le gàire:
  "Roimhe seo, cha b" urrainn dhomh rudan a thilgeil no cnòthan a sgàineadh le mo òrdagan lom. Agus a-nis is urrainn dhomh a dhèanamh gu h-iongantach agus gu h-iongantach, gun duilgheadas sam bith. Mar sin...
  Rinn an elf gàire agus fhreagair e:
  - Is tusa ar banrigh! A-nis tha thu làidir agus luath mar sinne, agus faodaidh tu cnothan a phronnadh le do òrdagan. Ach chan eil seo gu leòr. Tha feum againn air teicneòlas cuideachd.
  Sheinn Maria le gàire:
  - Tha teicneòlas iarainn aig a 'chinne-daonna.
  Gu cinnteach riatanach agus glè fheumail ...
  Uill, tha e nas tlachdmhoire dhomh - mìorbhailean dùthchail,
  Cloth-bùird - brògan àrd-astar fèin-chruinnichte !
  Chrath an elf a meur agus rinn i gàire:
  Chan eil draoidheachd dona - dè a chanas tu,
  Ach feumaidh sinn cuideachd na bàlaichean a ghoil ...
  Bàlaichean, bàlaichean, bàlaichean airson còcaireachd!
  Bàlaichean, bàlaichean, bàlaichean airson còcaireachd!
  . CAIBIDEIL #2
  Dhùisg Maria. Cha robh i riamh a' faireachdainn cho sunndach agus cho ùr 's a bha i às dèidh a' bhruadar seo. Dha, thug na caileagan elf, a" ceumadh gu sàmhach le casan rùisgte, chiseled, sgàthan ann am frèam le seudan is seudan tearc.
  Choimhead Maria oirre fhèin a-rithist agus cha do dh"aithnich i i. A' sealltuinn oirre bha caileag og nach bu shine na fichead, gu math fèitheach, agus air leth maiseach. Bha a falt beagan lùbte agus spìosrach mar dhuilleag òir.
  Dh"fhàs an craiceann tana, umha. Agus tha fèithean na h-ìghne coltach ri tilgeadh, stàilinn, le dealbh domhainn.
  Agus tha i fhèin cho làidir, agus cho seductive agus uabhasach aig an aon àm, 's gu bheil e do-dhèanta a ràdh ann an sgeulachd sìthiche no cunntas a thoirt le peann. Ban-dia fìor, coltach ri obair luchd-snaidhidh sgoinneil bho àm na Seann Ghrèig.
  Rinn Maria biceps, agus chunnaic i dè an seòrsa fèithean a bh 'aice a-nis - dìreach uèir stàilinn. Agus feadag:
  - Wow! Dè tha mi air fàs!
  Dh"fhaighnich na caileagan elf le gàire:
  - An toil leat e!
  Fhreagair Maria le fìor aoibhneas:
  - Glè!
  Chuir bòidhchead an rèis eireachdail seo tweet:
  - Tha thu foirfe
  Tha thu foirfeachd
  Bho ghàire gu gluasad-bodhaig
  Os cionn a h-uile moladh!
  Bhuail Maria ris na caileagan agus fhreagair i le misneachd:
  - Feumaidh tu a bhith cho beag sa ghabhas! Agus na faighnich!
  Chaidh grunn eile sìobhragan a-steach don talla. Agus thòisich na caileagan brèagha a 'suathadh corp an t-seann phrìosanach a bha a-nis fèitheach agus làidir le tùis agus ola.
  Bha Maria gu litireil air leth toilichte le toileachas. Bha a corp air a suathadh gu làidir.
  An dèidh a bhith na nighean, dh'fhaighnich an t-seann phrìosanach:
  - Theagamh, 's docha leigeadh leis na fir mo phronnadh !
  Chrath a' mhaighdeann-cheann.
  Chaidh ceathrar fhireannach òga breagha, fèitheach ann an dìreach goirid ghoirid agus sandals a-steach don talla. Bha iad glè bhrèagha, ach ro òg, cha robh iad a 'coimhead nas fhaide na sia bliadhna deug a dh'aois, agus air an aghaidhean, mar nigheanan, cha robh aon fhuilt ann.
  Dh"fhaighnich Maria le iongnadh:
  - Carson nach eil thu air fàs fir?
  Fhreagair a" bhan-mhaighstir gu h-ionraic:
  - Bidh a h-uile sìobhragan fireann a" coimhead coltach ri deugairean gun fheusag, daonna, gun a bhith a" fàs nas sine, le craiceann glan, rèidh, coltach ri clann. Is e seo ar gnè - gu bràth òg, brèagha agus sunndach!
  Rinn Maria gàire agus thuirt i:
  Air an aon làimh, tha seo math! Ach air an làimh eile, cha dèan an t-òganach gu bràth mi le brisg!
  Thuirt an ceannard:
  Tha mìle uair nas motha de bhoireannaich againn na tha fireannaich. Mar sin, tha sinn a 'faighinn eòlas air gainnead de ghaol fireann. Ach cha bhith duilgheadas sam bith aig a" bhanrigh agad le sin!
  Tha uile fhireannaich na h-impireachd aig do sheirbhis.
  Chrath Maria.
  - Leig leotha massage làn bodhaig a thoirt dhomh.
  Thòisich na fir òga a dh'obair. Rinn iad e le mòr dhealas. Agus thug an làmhan sgileil air fuil na nighean-bhanrigh a ghoil. Agus chòrd e rithe gu mòr. Dìreach faireachdainn eireachdail agus iongantach, ag itealaich gu pàrras.
  Agus sheinn Muire ann an gàirdeachas;
  Tha sinn nar buill de Komsomol - nigheanan co-mhaoineas,
  Bidh sinn a" sabaid nàimhdean mar iolairean...
  Uaireannan bidh gruaimean revanchism ag itealaich,
  Anns a 'gheamhradh, tha casan nan nigheanan lom!
  
  Tha sinn airson am Fuhrer a phutadh nar n-aghaidh,
  Tha barrachd neart againn na tha ailbhean ...
  Bidh sinn a" soirbheachadh ann an gaol agus ann an spòrs,
  Ged bheir an horde ionnsaigh ann an corraich!
  
  Cha chuir duine stad air na caileagan,
  Às deidh na h-uile, tha ar neart coltach ri dòrn stàilinn ...
  Faodaidh sinn eadhon an arm a mharbhadh,
  Agus buailidh sinn Hitler gu cruaidh sa sgillinn!
  
  Thig àm a" chomanachais, tha mi a" creidsinn,
  Agus bheir an t-slat neo-chrìochnach neart dhuinn ...
  Cha bhi sinn aithreachas air son Lada na beatha,
  Tha mi a" creidsinn gum fàs an dùthaich a dh" aithghearr!
  
  Bidh balaich is caileagan a" sabaid
  Tha tùsaire casruisgte a' dol air an ionnsaigh...
  Bidh sinn a" pronnadh an nàmhaid gu ainmeil le gunna-inneal,
  A" stiùireadh le eisimpleir!
  
  Bheir an dràgon uisge ionnsaigh oirnn gu mì-mhodhail,
  Ach bhuail na caileagan e gu dàna ...
  Buaileamaid seirbhiseach ifrinn, creididh mi na fiaclan,
  Reubaidh sinn an duine maol as a chèile!
  
  Anns an Ruis, tha fios agam nach eil àite ann airson an fheadhainn lag,
  Gheibh sinn a h-uile dad a tha sinn ag iarraidh a dh" aithghearr
  Ann an ainm a 'chumhachd as radanta,
  Os ar cionn tha cerub le sgiath òir!
  
  Bidh cairdeas mor am measg an t-sluaigh,
  Cò a tha a 'sabaid leis a' chumhachd a tha fios ...
  Airson an Motherland, airson sonas, airson saorsa,
  Agus a dh'aithghearr bidh pàrras anns a 'chruinne-cè!
  
  Tha an nighean casruisgte anns an fhuachd,
  Carson a tha feum aice air brògan ma tha Lada na spiorad ...
  An dùthaich uile bho iomall gu oir,
  "S e balach a th" anns an iolaire, chan e isean ròc!
  
  Tha 'ghrian a' deàrrsadh gu soilleir air feadh an t-saoghail,
  Anns a bheil ghathan blàth òir ...
  Thig buaidh le gaoith a' Chèitein,
  Agus na bi a 'bruidhinn gu tur - dùin suas!
  
  Chan eil annainn ach nigheanan Svarog,
  Cò a chruthaich an Talamh leis an Teaghlach ...
  Agus thug e saorsa dha na gaisgich
  Aig an aon àm ag ath-bheothachadh an fhìor choitcheann!
  
  Anns an Ruis, tha àite farsaing ann dha nigheanan,
  Tha iad anns na bikini fuar dìreach a" caitheamh ...
  Tha thu nad bhall Komsomol de bhean na bainnse Perun,
  Creid mi, cha bhi duilgheadasan ann an rage!
  
  Ann an ainm Ìosa agus Svarog,
  Màiri, Lada màthair nan diathan. .
  A ' sabaid airson Stalin agus Dia
  Agus airson a 'chuid as fheàrr de na mic!
  
  Cha dìochuimhnich sinn gnìomh Ìosa,
  Cò chaidh chun chrois airson adhbhar nan Ruiseanach ...
  Agus sheall e ealain fìor mhath
  Nuair a dh'èirich e ann an gaol air an treas latha!
  
  Is e Perun Dia an Tàirneanach mòr,
  A" leigeil ma sgaoil bogha-froise de sholas radiant...
  Bidh sinn a 'frithealadh nan demiurges gu onarach,
  Gus am bi an gnìomh gaisgeil air a ghlòrachadh!
  
  Bidh cìochan nan nigheanan a" deàrrsadh le dath nan crom-lus,
  Tha a nipples coltach ri bratach an Dàmhair ...
  Agus an àiteigin tha cù feargach a" comhartaich,
  Ach tha sinn nar madaidhean-allaidh airson adhbhar!
  
  Chuir iad às do marbhadh an Fritz faisg air Moscow,
  Ged a bha Hitler seòlta agus seòlta...
  Chithear am Fuhrer ann an co-bhanntachd ri Satan,
  Tha feur nas buige as t-samhradh na brat-ùrlair!
  
  Ach sa gheamhradh tha na caileagan casruisgte san t-sneachda,
  Carson a tha feum aca air brògan, còtaichean bian agus còmhdach ...
  Chan eil eagal air buill Komsomol air reothadh,
  Is dòcha gu bheil an spiorad as iongantaiche aca!
  
  Dè an neart a th" againn - daoine obair-cloc,
  Thig sinn gu bhith nan diathan nas feargach ...
  Agus na daoine a tha thu a 'creidsinn nach eil dona,
  Comasach air mòran gheimhlean a chuir dheth!
  
  Ann an gaol, is e nigheanan an fheadhainn as fhuaire
  Co-dhiù, tha trannsa seòlta aca ...
  Bidh caileagan a 'ruith casruisgte san t-sneachda
  A 'mealladh gu sanntach le pìosan!
  
  Tha a" ghrian a" deàrrsadh airson glòir a" chomanachaidh
  Airson glòir co-mhaoineas bidh Rus a 'blàthachadh ...
  'S tha falt na h-ìghne a' lùbadh gu tiugh,
  Dh" fhosgail Victory cunntas gun chumhachan!
  
  Rinn sinn sgrios air an Wehrmacht faisg air Stalingrad,
  Agus sheall iad dìreach an clas as àirde ...
  Gu glòir ar Motherland na Ruis,
  Gluaisidh an nighean a sàil rùisgte san t-sùil!
  
  Bheir thu an aire air sabaid le nighean casruisgte,
  Tha i brèagha, mar dhamh làidir ...
  Mar neamhnaidean air an sgapadh sa bhad,
  Agus air a bhualadh fo chas stamag an nàmhaid!
  
  Uill, dè as urrainn dhut a dhèanamh dha na nigheanan againn,
  Tha buille aca, creid mi, broc ailbhean ...
  Agus tha Rus 'na sheasamh o linn gu linn,
  dùthaich mhòr gun chrìoch!
  
  Carson a tha feum aig nigheanan air balaich Ruiseanach
  Gus sruth de ghaisgich a bhreith ...
  'S tuitidh na naimhdean, creid anns a' chrann,
  Faigh a-steach an aghaidh villain rabid!
  
  Ann an ainm Ìosa agus Svarog,
  Far an do chruthaich an Dia Geal iomall na cruinne,
  Ithidh sinn cù gluasad ron bhlàr,
  Gus am bi feachdan ron bhlàr anns na h-uairean tràtha!
  
  An uairsin gabhaidh sinn e agus buailidh sinn an nàmhaid,
  Fo anail nan nigheanan, le casan rùisgte ...
  Gus am biodh e balbh an dèidh katu a sgaldadh,
  Agus ma tha dad ann - cuir poker ris!
  
  Cha do dh'obraich Stalingrad a-mach, chì thu
  Thug na caileagan an sin sabaid làidir ...
  Ged is beag fios tha maise,
  Nach filmeadh i am blàr aice " Pleboy "!
  
  Is urrainn dhuinn uile nigheanan - fhios agad
  Mòr, cruaidh mar ugh...
  Nuair a pheant iad a-mhàin air an deasg,
  Agus a-nis tarraingidh sinn ceart air an fhàinne!
  
  Cha chaomhain sinn eadhon beatha sa bhlàr,
  Agus tha mi a" creidsinn gun tèid sinn a-steach gu Berlin le fealla-dhà ...
  Chan fhada gus am bi mi beò fo cho-mhaoineas,
  Feuch an toir sinn an sneachd a" tionndadh!
  
  Is toil leis an nighean ruith casruisgte a-mhàin
  Bidh an t-sneachda gu milis a" fuarachadh a shàilean ...
  Bidh speachan ag itealaich tron t-sneachda reothadh,
  Gaisgeach Fuhrer sa chiste!
  
  Ann an ùine ghoirid, buannaichidh sinn, tha fios agam gu cinnteach
  Dèanamaid sìth anns a 'chruinne-cè gu lèir ...
  Blàth gu bràth air iomall na cruinne,
  Le a neart ann am batail gun atharrachadh!
  
  'Nuair a thig Svarog le Criosd an Tighearn,
  Bidh na mairbh uile ann an gaol air an aiseirigh Rod...
  Oir thig crìoch air iomghaoth a' bhàis fhiadhaich,
  Agus bithidh nàdur ann an aoibhneas siorruidh !
  
  An uairsin gluais gu cridhe dhaoine Lada,
  Bidh a h-uile dad brèagha ann an Infinity ...
  Faigh, is aithne do gach gaisgeach an duais,
  Tha sinne na Ruiseanaich do-chreidsinneach ann am batail!
  Fìor, an seo ghlac Maria i fhèin a 'smaoineachadh gur e Ruiseanach a bh' oirre a-rithist. Agus is dòcha nach eil i gu tur Ruiseanach. Tha an dùthaich aice gu foirmeil uachdranach, ach gu dearbh fo smachd na Ruis. Agus chan eil an àm ri teachd soilleir. Tha an cogadh leis an Úcráin air a bhith a" dol airson an dàrna bliadhna. Agus chan eil fios cuin a thig e gu crìch. Agus tha tòrr fala ga dòrtadh. Agus cha robh e comasach gluasad mòr an-aghaidh cogadh a leasachadh an dàrna cuid ann am Belarus no san Ruis. Air an làimh eile, chan eil ann ach àrdachadh sa chòmhstri.
  Agus chan eil searbhas dhaoine ach a" fàs. Dh" fhàg i am prìosan sa Mhàrt, nuair nach eil dad soilleir fhathast. Agus tha àm ri teachd na dùthcha neo-shoilleir. Agus a-nis tha i air a bhith na banrigh.
  Agus chan eil e a 'fulang, ach a' còrdadh ris. Agus dè na elves òga àlainn. Dìreach aghaidhean ro leanabhach. Fìor, tha na cuirp fèitheach agus bogach, is ann ainneamh a bhios na fèithean sin aig luchd-togail bodhaig am measg dhaoine. Wow...
  Rinn Maria gàire agus smaoinich i: tha i air a dhol à bith bhon chill pheanas, agus is dòcha gum bi ùine chruaidh aig a luchd-grèim leis. Ach, leis nach nochd Maria Kolesnikova an àite sam bith air an Talamh, bidh iad dualtach smaoineachadh gun do mharbh seirbheisich an deachdaire mustachioed agus maol i. Agus bha an corp falaichte. Uill, nì iad beagan fuaim, agus an uairsin is dòcha gun tèid Maria Kolesnikova a dhìochuimhneachadh. No 's dòcha nach eil.
  Is dòcha gum bi i na dàrna Jeanne d" Arc ? No Zoya Kosmodemyanskaya. Uill, chaidh am fear mu dheireadh, gu dearbh, a bhrosnachadh gun tomhas. Is dòcha air sgàth ann an amannan nan Sòbhieteach nach robh eroticism aig daoine, agus bha nighean cha mhòr rùisgte mu ochd-deug le casan lom san t-sneachda na sheòrsa de shamhla gnè dearg?
  An dèan iad film mu dheidhinn Maria Kolesnikova!? Am bi e na shamhla air an tionndadh. No an dìochuimhnich iad mu deidhinn, mar mhìltean de bhana-ghaisgeach eile gun ainm? Mar eisimpleir, cia mheud nighean a bhàsaich ann am braighdeanas ann am braighdeanas, agus bha iad cuideachd air an stiùireadh casruisgte san t-sneachda, ach chan eil fios aig duine an ainmean.
  Gum biodh slighean an Tighearna neo-chinnteach. Agus thionndaidh Dia an Cruithear gu bhith na ghille de thimcheall dà‑fhear-dheug ann an giorrachadh agus casan cas-ruisgte. Bha e a" coimhead glè exotic.
  Ach thog esan i o phrìosanach gu banrigh.
  Sheinn Maria le faireachdainn;
  Seasaidh an sluagh ann an sluagh sàmhach,
  Tha nighean ann an luideagan garbh ga toirt gu bàs...
  An-dè bha rìgh-chathair, an-diugh sgafallachd,
  Carson a tha thu a" milleadh a" bhana-phrionnsa airson nan daoine!
  
  O rìghrean, rìghrean, rìghrean...
  Tha e coltach ri nighean le braids ...
  Ach, cha b 'urrainnear a' bhana-phrionnsa a bhriseadh,
  Ged tha i casruisgte san t-sneachd,
  
  O rìghrean, rìghrean, rìghrean
  Brataichean buaidh agus trompaidean...
  Chaidh sàilean lom na h-ìghne a losgadh,
  Anns an fhuachd, tha i coltach ri boireannach bochd!
  
  Agus abradh cuid amadain,
  Tha beatha bana-phrionnsa furasta agus spòrsail ...
  Coisichidh i casruisgte san t-sneachda,
  Chan e dreuchd furasta a tha seo!
  
  O rìghrean, rìghrean, rìghrean,
  Daoine aotrom agus earbsach ...
  An-diugh tha a 'bhana-phrionnsa briste gu tur,
  Scarecrow mar ghàrradh ...
  
  O rìghrean, rìghrean, rìghrean,
  Na cleasan mòra agad ...
  Mura b' urrainn dhut a' chùis a dhèanamh air an nàmhaid,
  Mar sin tha thu gu tur mì-chliùiteach!
  
  Tha a" bhana-phrionnsa air a sguabadh gu mòr le cuip,
  An uairsin tharraing iad suas i air an raic ...
  Tha i air a binn gu bàs lomnochd,
  Agus dril tro na cnàmhan gu lèir le drilean!
  
  O rìghrean, rìghrean, rìghrean
  Chan eil daoine an-asgaidh tuilleadh ...
  A rèir choltais, na h-eucoraich a chuir a-mach às an talamh,
  Tha thu ro uasal!
  
  O rìghrean, rìghrean, rìghrean...
  Dh" fhalbh na cinn bheaga sa bhad!
  Ged a tha iad gorm, tha iad gu ìre mhòr nan neamhan,
  Scarlet tha thu air fuil a dhòrtadh!
  Sheinn Maria rudeigin coltach ris, agus shìneadh a fiaclan neamhnaid gu gàire milis.
  Bhuail na h-òganaich gu math i, agus chuir iad cumhachd nach fhacas riamh roimhe i.
  Leum Màiri an uair sin suas. Agus a-nis bha aice ri leasanan claidheamh fhaighinn.
  Thàinig nighean le braids geal ann am bikini a-mach. Bha i a" cumail claidheamh rubair na làmhan. Thug a' bhan-oglach an aon chlaidheamh do lamhan Mairi.
  Agus thionndaidh nighean na banrigh e, a 'faireachdainn sùbailteachd na làimhe.
  Cha robh a corp a-nis na bu mhiosa na corp nan sìobhragan. Ach feumaidh tu cuideachd teicneòlas agus sgilean.
  Agus bha Maria, a 'tòiseachadh a' sprint le fionn ann am mucan-mara, a 'faireachdainn sa bhad a h-inntinn agus a neo-chuideachadh. Tha i gu math sùbailte, teicnigeach agus lùthmhor.
  Agus chan eil ach beachdan coitcheann aig Maria mu dheidhinn feansaichean. Mar sin, a bhith onarach, chan eil e ag obair glè mhath.
  Bha an dithis nighean casruisgte, agus bha an casan deas agus gràsmhor. Agus bidh iad a 'gluasad gu luath.
  Mar sin thòisich Maria, gus i fhèin a thogail beagan, air aphorisms a thoirt a-mach;
  Mar bu chaoimhneil am buachaille, 's bu gheala a chù, 'S bu bhoige 'n rìgh, 's bu chruaidhe 'n satrap !
  Chan e nàiseantachd a th" ann an Ruisis, ach gairm agus dòigh-beatha!
  Feumaidh duine lag Dia mar leanabh feumaidh Athair agus Màthair, ach mar a dh'fhàsas e suas, tha e fo uallach dìon, agus tha e, air a sgaradh bho a phàrantan, a 'leantainn ri a bhean - saidheans agus adhbhar!
  Gu mì-fhortanach, chan fhiach mòran fiosrachaidh gun neart - is urrainn dha lùth-chleasaiche gòrach an neach-acadaimigeach as mì-mhodhail a thachdadh gu furasta!
  Is e an fhìrinn gu bheil bàs, eu-coltach ri boireannach, an-còmhnaidh fìor, agus tha beatha na bhrath iomlan!
  Is fheàrr a bhith a" gearradh aon uair na bhith a" mallachadh ceud uair!
  Is e modhalachd piuthar a" ghliocais! Bidh bòstadh a" sgrios na h-inntinn!
  Tha e nas fhasa tìgear a cheannsachadh na bhith ag ath-ionnsachadh tyrant - chan urrainnear radan a thrèanadh!
  Mar as motha de nàimhdean, is ann as bòidhche a bhios an cogadh! Tilg nas lugha de fhaclan - chan e geama a th" ann an cogadh!
  Nas lugha de thuiltean sa mhuir na masg neach-ionaid dìomhair!
  Feumaidh an inneal cràdh, mar inneal ciùil, gaol agus tàlant! Is ann dìreach an àite gàire is moladh a gheibh thu osnaich is deòir!
  Tha Iosa am measg an treud Mar dhaoimean anns an t-sàibhear !
  Is e àm am fear-cuiridh as neo-thruacanta, chan aithne dha tròcair agus am facal maitheanas!
  Tha neach-poileataigs sgileil, fiù 's mallachadh drabasta, a' cumail cliù mar dhuine tuigseach!
  Is toil leis an tarbh a bhith a" cuip, ach cha toil leis a bhith a" treabhadh!
  Gus treabhadh gu math, feumaidh tu planntachadh fad na bliadhna!
  Mura h-urrainn dhut bìdeadh, na bi a" rùsgadh!
  Am fear a nì a" chùis air aon tìgear, cha bhith eagal air ro dhusan cat!
  Chan e sòghalachd a th" ann an càr, ach dòigh air pheanas: nèamh airson copaichean trafaic, purgadair airson màileid, ifrinn airson fois inntinn!
  Is e mearachd a th" ann a bhith a" dèanamh mearachd! Is e eucoir a th" ann gun a bhith ag aideachadh mearachd!
  Tha an duine do-chreidsinneach - tha am boireannach daonna dà uair do-chreidsinneach!
  Feumaidh poilitigs, eu-coltach ri sgitheadh, lubrication òir!
  Bidh neart agus inntleachd, mar an duine agus a" bhean, ag adhbhrachadh ùmhlachd a-mhàin ann an càraidean!
  Cha chuir riaghladair làidir gu bràth barrachd nàimhdean na as urrainn dha caraidean a chruinneachadh!
  Is e airgead sgiathan siorc a" cheartais!
  Rabhadh; chan eil e co-chosmhail ri gealtachd, ach tha misneachd co-chosmhail ri neo-chùram!
  Is e dìreach na mairbh nach dèan breug, agus an uairsin dìreach ma tha iad nan atheists!
  Bidh droch chreidmheach a' goid a' chuirp - tha deagh atheist a' goid an anam!
  Tha dreuchd gun bhreugan coltach ri tanca gun chonnadh!
  Esan a sheallas tròcair, cruinnichidh e neart; tha an-iochd na chomharradh air laigse!
  Às deidh na h-uile, tha gnè agus àrdan nan rudan neo-fhreagarrach!
  Ged a tha dòrn gu leth nas fheàrr na aon - tha inntinn gu leth nas miosa na aon!
  Tha duine uasal an cunnart a bheatha - coimheach borb!
  Cha bu chòir don stiùiriche a bhith milis - bidh iad ga reubadh! Ach cha bu chòir dha a bhith searbh - cuiridh iad a-mach e !
  Tha e nas duilghe gainmheach a lorg san fhàsach - na adhbhar airson a chur an grèim!
  Is e masladh armachd an duine lag - is e meanness armachd an duine bhrùideil!
  A" cleachdadh charaidean - bidh tàlant a" cleachdadh nàimhdean - sàr-ghin!
  Tha buille slaodach co-ionann ri ionndrainn!
  Tha rabhadh a" chomanndair mar mheur na dhòrn, na eileamaid riatanach, ach cha tèid e an àite a" chòrr!
  A 'taghadh eadar lagh agus cogais - is fheàrr le duine onarach, chan ann a-mhàin nas sàbhailte!
  Tha e nas fhasa clach thioram a lorg air grunnd na mara na neach-poilitigs onarach!
  Bidh misneach a" dùblachadh neart, ceithir-mhealladh!
  Tha gaisgeach sgìth nas laige na leanabh ùr!
  Is e làmhan màthair, is e an ceann athair - còmhla chan fhàg iad buaidh nan dìlleachdan!
  Feumaidh neach sam bith a nì tàir air an arm ruith air falbh gu sgiobalta!
  Ann an cogadh, tha neart a" dol làmh ri làimh ri neo-thròcair! Tha iad mar bean na bainnse agus fear na bainnse ann an aonadh buadhach!
  Tha ìmpireachd a tha a" fàs coltach ri builgean siabann, dìreach le riaghladh fèin-thoileil!
  Feumaidh sìol buaidh a bhith air uisgeachadh le fuil agus air a thàthachadh le cuirp!
  Tha ìmpireachd fo riaghladh cùram coltach ri cnàimh-droma deugaire, mar as motha a bhios e nas làidire!
  Tha dealachadh ri buaidh coltach ri bhith a" teannadh ri stàilinn!
  Tha fuachd reòta a" tighinn bhon chogadh - leth na trioblaid ma reothaicheas e an cridhe! Trioblaid ma reothaicheas an eanchainn!
  Tha truas mar mheirge, tha truas mar shashel - glan do chridhe o so, agus còmhdaich e le armachd : aingidheachd, corruich, corruich !
  Tha smaoineachadh gar fàgail mar ghealtaich - tha neo-chùram gar fàgail nar cuirp!
  Tha cogadh na leithid de phròiseas - coltach ri losgadh! Is e gasoline an fhuil, is gual a th" ann an cuirp, is e pronnasg a th" ann an toil! Agus bidh an inneal-smàlaidh a" buannachadh!
  Tha bodhaig agus inntinn, mar an duine agus a" bhean, a" breith buaidh ann an càraidean, a-mhàin gun toradh!
  Tha ceannard sgoinneil eadar-dhealaichte bho sgrìobhaiche ciùil sgoinneil leis gu bheil a shàr-obair an-còmhnaidh a" toirt ort deòir a thilgeil!
  Gu h-àbhaisteach tyrant: rùintean gun chrìoch agus beagan fiosrachaidh!
  Tha onair na bhun-bheachd roghnach, tha mealladh uile-choitcheann!
  Ciamar a tha tàileasg eadar-dhealaichte bho phoilitigs?
  Ann an tàileasg tha an geama co-ionnan, ach ann am poilitigs tha deagh thoiseach tòiseachaidh aig na h-ùghdarrasan!
  Ann an tàileasg tha cuideam ùine aig deireadh a" gheama, ach ann am poilitigs tha an-còmhnaidh ann!
  Ann an tàileasg, tha ìobairtean saor-thoileach, ach ann am poilitigs tha iad an-còmhnaidh air an èigneachadh!
  Ann an tàileasg, thèid na pìosan ath-eagrachadh mu seach, ach ann am poilitigs, nuair a bhios na h-ùghdarrasan ag iarraidh!
  Ann an tàileasg chan urrainn dhut gluasadan a thoirt air ais, ann am poilitigs bidh iad ga dhèanamh aig a h-uile tionndadh!
  Tha an riaghladair, air a chuairteachadh le nonentities, coltach ri cloich ann an suidheachadh lousy, bidh an luach an dà chuid a "tuiteam agus gu do-sheachanta a" seargadh.
  Tha an rìgh-chathair, eu-coltach ris an leabaidh, air a roinn a-mhàin le lagan!
  Faodaidh a h-uile duine buannachadh, chan urrainn dha mòran a chall le urram!
  Is fheàrr bàs fhaighinn mar ghaisgeach na bhith beò mar fhear-coille!
  Gu paradocsaigeach, b" e laigse corporra an duine a leig leis a bhith coltach ri Dia! Nam biodh gàirdeanan na b" fhaide aig a" mhuncaidh, cha toireadh e bata gu bràth!
  Bidh lochdan daonna a" gluasad adhartas agus gar toirt nas fhaisge air omnipotence! Dh"innlich gealtaire - armachd, fear leisg - cuibhle, lag - crann, glutton - laxative, glòir-mhiannach - itealan, leamh - film, fear annasach - an t-eadar-lìon, brònach - a dynamo! Air cùlaibh gach lorg mòr tha vice! Tha dìoghras bunaiteach air teicneòlas àrdachadh!
  Mur peacaich Adhamh, bhiodh e fein agus a shliochd eadar-dhealaichte o eallach oibreach a mhàin 'nan comas labhairt !
  Is e ùine am britheamh as amas - bheir e faclan don h-uile duine agus nochdaidh e an fhianais!
  Is e improvisation axiom na buaidh! Is e am pàtran an teòirim call!
  Faodaidh coimpiutair fhathast dìoladh a dhèanamh air dìth fiosrachaidh, ach chan urrainn innleachd sam bith a dhol an àite misneachd!
  Ann an cogadh, tha gealtach glic nas fheumaile na amadan gaisgeil!
  Leis nach urrainn dha na mairbh sabaid, tha saighdear marbh an-còmhnaidh na dhroch shaighdear!
  'S e sgoil mhath a th' ann an cogadh, ach ma nì thu mearachd, chan fhaigh thu na deuchainnean air ais!
  Chan eil dìlseachd leis fhèin gu leòr airson seirbheis a thoirt don dùthaich, ach chan urrainn dad a dhol an àite a neo-làthaireachd!
  Ach, ge bith cò aig nach eil fios ciamar a chuireas tu luach air beatha, cha bhith e comasach dha bàs a choinneachadh gu h-iomchaidh!
  Tha e eu-comasach a" chùis a dhèanamh air an dà rud sannt agus gòrachas, ged a tha dìth a" chiad fhear gu tric air a chur còmhla ris an fhear mu dheireadh!
  Rinn Maria Kolesnikova fealla-dhà àlainn, mar òraidiche mòr o shean. Agus gu dearbh, a bharrachd air aphorisms, faodaidh tu seinn. Agus ged a bha a' bhan-righ mu thràth a' deàlradh le fallas, mar gu'm biodh i air a smeuradh le h-oladh thiugh, ghabh i e, agus sheinn i gu h-ard le faireachduinn mhòir. Agus bha a guth dìreach mìorbhaileach;
  Aig amannan bidh geam cruaidh - chan e peathraichean a th" ann am fortan,
  Às deidh na h-uile, dè cho fada 's nach robh fios aig trodaiche fortan!
  Is sinne sgoltagan a" gheama mhòir, neo-aithnichte sin,
  A chruthaich an Tighearna airson dinnear!
  
  Ach gheibh sinn eòlas air tiodhlacan an Uile-chumhachdaich,
  Às deidh na h-uile, tha coltas gu bheil an saoghal mun cuairt air bhog!
  Gu dearbh, bheir dànachd na làmhaichean a gheurachadh,
  Agus eadhon fortanach, leis gu robh Dia air a ghlacadh neo-chomasach!
  
  Às deidh na h-uile, tha an toileachas cugallach, mar eilean,
  Am measg cuan a" bhròin is an uilc!
  Agus tha an duine eagallach cho aonaranach
  Cha-n e stoirm a rìoghaicheas 'na anam, ach ceò na droch shìde !
  
  O, tha e duilich fhaicinn fon rionnag mharbhtach,
  Anns an reul-bhad Sagittarius gu bhith air a bhreith a-steach don t-saoghal gheal!
  Tha mi shuas mar fhras-oidhche ag amas air mo bhruadar,
  Timcheall an gàire, whim, aghaidhean cam!
  
  Chan urrainn dhomh a chreidsinn, bidh seo gu bràth,
  Abair duine, air a mhaslachadh gu bhith na chnuimh!
  Agus c'àit am bheil an caoimhneas, agus an caoimhneas glic,
  Chan e fìor cheartas - bruadar fiadhaich!
  
  An-iochdmhor, cealgach nar saoghal cumhachd,
  Uaireannan sealg airson a h-uile càil a losgadh le teine!
  Tha ana-miannan daonna ag èigheach mar doineann,
  Agus tha e coltach gu bheil crooks agus feannagan timcheall!
  
  Tha mi airson co-dhiù gath de sholas an latha a lorg,
  Gus fios a bhith agad gu bheil còmhstri beò!
  Ach sireadh mo fhreagradh bu bheag,
  Agus tha e coltach gu bheil cùram aig a h-uile duine!
  
  O c'àit am bheil thu 'n spiorad naomh
  Seadh, dè cho fada 's as urrainn dhut snàmh fo na neòil!
  Tha sealladh 's cluinntinn aig daoine,
  Bidh thu ag itealaich thuca, agus na bi a "sruthadh ann an cearcallan!
  . CAIBIDIL Àir. 3.
  Maria feansa gu mòr . Às deidh sin chaidh a toirt don gym. An sin faodaidh tu na fèithean agad a bhlàthachadh agus a thrèanadh. Agus aig an aon àm a 'coimhead film. Gu sònraichte, tha cogadh ann leis na orcs. Tha an rèis seo gu math mì-mhodhail agus mì-mhodhail. Taobh a-muigh, tha orcs coltach ri mathain, chan eil ach an aghaidhean coltach ri uilebheistean.
  Agus chan e saoghal prìomhadail a tha seo. Tha telebhisean, rèidio, agus eadhon tancaichean ann.
  Airson elves, mar eisimpleir, tha na càraichean gu math eireachdail, beag, sgiobalta. Air an làimh eile, tha orcs mòr, ceàrnach, agus cliobach. Choimhead Maria air a" bhlàr seo le gàire.
  Bidh elves a" sabaid casruisgte agus ann am bikinis. Tha ceathrar dhiubh ann an tanca beag ach sùbailte le gunna le baraille fhada. An seo tha an losgadh cho mòr is gu bheil na nigheanan rim faicinn gu soilleir.
  Tha fèithean brèagha, bogach aca, agus tha dìth bhrògan a 'freagairt air na casan, a tha a' cur cuideam air an gnèitheachas a-mhàin.
  Tha na caileagan a 'sabaid agus seo fear dhiubh leis an ainm gu tur daonna Elena ag ràdh:
  - Is iad so na h-orcs. Chan eil anns na tancaichean aca ach bogsaichean grànda. Eadhon às aonais leathad reusanta den armachd. Tha iad sin gu math nas fhasa a bhualadh!
  Chrath Ealasaid le gàire brònach.
  - Is dòcha gu bheil thu ceart mu dheidhinn sin! Ach tha e gu ar buannachd.
  Agus loisg an nighean air an nàmhaid, a 'cleachdadh corragan lom a casan gràsmhor, chiseled.
  Agus bha buille an projectile air a dheagh amas. Rinn an t-slige milleadh air turaid mhòr an tanca orc.
  Tha Catriona cuideachd casruisgte, agus rinn an nighean leth-rùisgte bho theaghlach an elf a" gàireachdainn, a" sealltainn a fiaclan glè mhòr agus aig an aon àm breagha agus gu tur neo-ionnsaigheach. B" e seo gu dearbh nighean de bhòidhchead annasach.
  Ged a tha e gu litireil, canaidh sinn na h-uile sìobhragan, agus tha bòidhchead ann. Agus is e seo dìreach a tha na daoine aca ainmeil.
  Thuirt Efrosinya, nighean eile bhon rèis seo air tanca:
  - An so, coma leat, anns an t-saoghal againne, air son aon fhireannaich, tha mile boirionnach. Air an aon làimh, tha seo fìor mhath dha fir. Ach air an làimh eile, tha seo cuideachd a 'cruthachadh dhuilgheadasan! Gu sònraichte dha nigheanan maireannach!
  Dhearbh Catriona, a 'losgadh a-rithist le cuideachadh bho a corragan lom de a casan gràsmhor:
  - Tha, tha a dhuilgheadas fhèin aig seo, agus aig an aon àm seun! Mar sin tha e coltach ri claidheamh dà-oir. Ach, ma tha nighean fèitheach brèagha ri do thaobh, tha seo cuideachd, canaidh sinn, chan eil e dona!
  Sheinn Ealasaid le fiamh:
  Chan eil e dona le nighean
  Dè as urrainn dhomh a ràdh ...
  Ach feumaidh sinn am fear a thogail cuideachd,
  Guy, Guy, Guy!
  Balach, a bhalaich, pòs thu fhèin!
  Agus rinn na gaisgich gu mòr gàire. Agus nochd iad an teangannan fada agus ro shùbailte.
  Loisg orc orra à canan trom, mòr. Ach chaidh an t-slige seachad, agus mar sin ghluais an elf Euphrosyne beagan an tanca chun an taobh.
  Bha seo dha-rìribh na thrannsa. Bha na caileagan gu mòr airson buannachadh a dh'aindeoin strì sam bith bhon nàmhaid. Agus tha orcs, feumar a ràdh, nan creutairean air leth faltach agus gruamach.
  Thug Elena fa-near le gàire:
  - Is dòcha gur e am pianadh as tàmailteach nuair a bhios orc gad spòg, agus thu rùisgte agus ceangailte. Agus tha e a" feuchainn ri do phògadh!
  Sheinn Catherine le gàire èibhinn:
  Is e uilebheist bian a th" ann an Orc, dìreach na mill e,
  Gu teann a rèir an rèit, gach pòg!
  spàin de ola san latha, co-dhiù salainn,
  Agus fìon is feòil, dìreach airson aoighean!
  Chuir Efrosinya an aghaidh seo:
  - Ma dh'itheas tu aon chupa ìm, bidh thu caol mar gheam. Agus bu chòir don nighean a bhith fèitheach agus comasach air elves eireachdail a bhreith. Nach eil?
  Rinn Elena gàire agus thuirt i le peilear eile, a" cleachdadh a sàil rùisgte, a cas damn sexy agus lùthmhor:
  - Ciamar a bhithinns' am bhanrigh,
  Thuirt an treas piuthar ...
  'S mise bhitheas aig an athair-rìgh,
  Bheireadh breith air gaisgeach!
  Airson misneachd, ghabh Ealasaid agus sheinn i, romansa eile ann an sreath:
  Os cionn nan reultan bidh sinn ag itealaich thairis air a 'phlanaid,
  Bidh a" ghrian soilleir a" deàrrsadh...
  Gaisgeach nan sìobhragan soluis air an seinn,
  Tionndaidh sealgair gu bhith na gheam!
  
  Bidh an ùine a" ruith
  Far a bheil stoirm tàirneanaich a" deàrrsadh air feadh an t-saoghail ...
  Bidh an ubhal a" fàs gu mòr,
  Gu dearbh tha an earrach air tighinn!
  
  Bidh linn ann, creid elfinism,
  Far a bheil neach sam bith na demiurge.
  Nighidh sinn air falbh an stain bho aghaidh orkshizma,
  Ma tha feum air, bidh sinn a 'treabhadh agus a' treabhadh!
  
  Bidh diathan soilleir air feadh an t-saoghail,
  Thoir toileachas is gàire nan sìobhragan...
  Ungaidh sinn na falt le sagairt ,
  Gus a bhith soirbheachail ann an gnìomhachas glòrmhor!
  
  Tha, is e dùthaich cruinne a th" ann an Elfia,
  Elfinism talamh naomh. .
  Ruith nighean casruisgte
  Tha i a 'tighinn bho bhean-bainnse air a thoirt seachad!
  
  Seadh, gràdhaich na bòidhchead Elfia,
  Dè a chruthaich meatailt bho chloich ...
  Creid mi, fàsaidh daoine nas toilichte
  A 'cur air bhog bho na speuran agus a' dòrtadh napalm!
  
  Na seall air son sonas gun Rod,
  Bheir e gaol gu bràth ...
  Fo shàil ann am blàr Svarog,
  Air a dhòrtadh fuil uilebheistean!
  
  Chan eil dùthaich nam fuamhairean nas bòidhche,
  Tha sìobhragan agus troich anns na h-ìrean ...
  Tha sinn gu bràth aonaichte leis an Athair,
  Bidh sinn a 'buannachadh ann an gin, eòlach air a' bhlàr!
  
  Mar sin carson a tha an trodaiche elf cho duilich,
  Às deidh na h-uile, bha fios agad air cumhachd Svarog ...
  faireachdainnean math a dhùsgadh,
  Tha an gaol Lada againn air leth freagarrach!
  
  Bidh e nas fheàrr na an cruinne-cè, creid mi -
  Ma thòisicheas elfinism a" riaghladh...
  Tha sinn Svarog toilichte clann. .
  Nach bris sinn orkshism a-steach do chuarcagan!
  
  Gu luath bithidh an talamh ro-ghlan,
  Soirbheachas mòr a" tighinn a dh" aithghearr...
  Agus èiridh Yarilo mar ghrian ghlòrmhor,
  agus bheir e spionnadh dha na h-uile!
  
  Deanamaid deoch dha na gillean Fatherland
  Airson Elfie soirbheachadh gu bràth. .
  Gus tuarastal gun chrìoch a bhith agad -
  Mu nach eil e tàmailteach bruadar!
  
  Leig leis an Elf èirigh os cionn na cruinne,
  agus seallaidh gàire Dhè a h-uile dad ...
  Le neart ann an cathaibh neo-thruaillidh,
  Nochdaidh sinn am mealladh as seòlta!
  
  Ann an ùine ghoirid bidh a 'ghrian a' deàrrsadh nas gile
  Bidh àite gu bhith mar lios ...
  Mar sin loisg an teine tha thu nas teotha,
  Giorraich tuagh a-mach à stàilinn!
  
  Agus an uairsin le òran an Lada Mhòr,
  A thug breith air diathan cumhachdach ...
  Bidh sinn comasach air an treubh fiadhaich a ghearradh sìos,
   Elfislavny le claidheamh mic!
  Seo mar a bhiodh sìobhragan brèagha agus tlachdmhor a" seinn. Agus na guthan aca, cho nightingale agus sexy. Le nigheanan mar sin, faodaidh tu a "chùis a dhèanamh gu sònraichte air mathain.
  Feumaidh mi ràdh, tha iad gu math caol agus brèagha, sexy agus seductive, blasta elves boireann.
  Aig an aon àm, tha na pìleatan cuideachd a 'sabaid anns na speuran. Chan eil luchd-sabaid fhathast cho adhartach "s a bha iad san aonamh linn air fhichead. Tha eadhon einnseanan sgriubha aca. Agus buill-airm - gunnaichean itealain agus gunnaichean inneal. Ach air an làimh eile, bidh pìleatan eireachdail a" sabaid anns na sgiobaidhean. Agus gus a dhèanamh nas fhasa dhaibh a bhith a 'sabaid, tha iad casruisgte agus ann am bikini.
  Tha Albina na elf iongantach. Bidh e a" bruthadh nam putanan le òrdagan rùisgte. A" losgadh gunnaichean itealain.
  Agus tha am plèana sìos de orcs a 'losgadh. Agus tha càraichean gu math uilleach, trom agus cliobach aig na mathain sin.
  Ach, chan eil e a" tionndadh ach nigheanan. Agus bidh iad gu seòlta a" toirt am plèanaichean a-mach fo na buillean.
  Loisg Alvina, nighean elf eile, cuideachd, le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte, agus, a" gàireachdainn, thuirt i:
  Tha mi nam neach-marbhadh elf agus tha an cumhachd a" sruthadh
  Is e neamh mo dhachaigh!
  Rinn a companach gàire agus dhearbh i nuair a leag i sìos an orc.
  - Tha, an taigh-òsta!
  Anns na speuran, gu dearbh, tha na blàran a 'dol air adhart le diofar ìrean de shoirbheachadh. Fìor, bidh sìobhragan a 'losgadh sìos orcs, mòran nas trice na tha iad nan riochdairean bho na daoine glamourous.
  Ach tha tòrr orcs ann. Agus tha seo a 'cruthachadh dhuilgheadasan.
  Choimhead Maria Kolesnikova air an fhilm seo agus thug i fa-near:
  - Bhiodh e math geasan dìon agus dìon a chleachdadh!
  Fhreagair Natasha, b" e sin ainm an elf a bha na Ministear Cogaidh fon Bhanrigh, le osna:
  - Tha sinn air a bhith ga chleachdadh airson ùine mhòr, ach chan eil e an-còmhnaidh na chuideachadh! Bidh orcs, trolls agus ar nàimhdean eile cuideachd a" cleachdadh draoidheachd, a" toirt a-steach an rud a bhriseas tro dhìonan draoidheil!
  Chuir Maria tweet:
  - Tha, tha e fìor! Ach dè ma dh" fheuchas tu ri uisge naomh?
  Rinn Natasha gàire agus dh" fhaighnich i:
  - Uisge naomh ?
  Dhaingnich a" bhanrigh agus a bha na phrìosanach roimhe:
  - Sin dìreach uisge naomh. Is e deagh bheachd a tha seo, agus fear a tha air a bhith èifeachdach ann an cogadh fìor!
  Dh" aontaich Ministear an Dìon eireachdail le gàire:
  - Agus dè do mhòrachd, feumaidh tu feuchainn!
  Ghabh Maria e agus sheinn i le mòr dhìoghras, a' faireachdainn àrdachadh brosnachaidh innte fhèin;
  Tha mi nam nighean gobhar Sòbhieteach
  Bha i ag obair agus a" treabhadh nan achaidhean gu dòigheil ...
  Ach thàinig stoirm tàirneanaich...
  Thug am faisisteach ionnsaigh, leis nach eil àite gu leòr ann dha!
  
  Fuil dà fhichead 's a' chiad bhliadhna uabhasach.
  Hitler a 'toirt ionnsaigh le tomad mòr ...
  A" leigeil le pacaidean Ruiseanach a dhol gu sgudal,
  Bidh sligean a" spreadhadh - peilearan air an feadaireachd!
  
  Chan eil àite ann, tha e nas miosa gun a lorg an seo,
  Nuair a tha pian agus sgrios anns a h-uile àite ...
  cha'n 'eil an nighean eadhon fichead,
  Ach cia mheud pian agus easbhaidh mun cuairt!
  
  Bidh olc a 'toirt ionnsaigh air dùthaich dachaigh faisisteach,
  Cho cumhachdach, cho uamhasach ...
  Ach tha mi a" creidsinn gur e co-mhaoineas am buannaiche,
  Cò air cùl Adolf a tha na Gearmailtich sin dall!
  
  Tha an nàmhaid ro làidir, creid mi,
  Tha an cuideam aige gnìomhach agus an-iochdmhor ...
  Chan eil ann am faisisteachd ach beathach fiadhaich
  Agus an aghaidh na h-ìghne tha an ìomhaigh gorm-shùileach!
  
  Cha bhith nigheanan sam bith air ais sìos
  Bidh iad a" ruith tron t-sneachda casruisgte...
  Deuchainnean, a" dol seachad a-mhàin le A,
  Agus tha na caileagan againn a 'sabaid gu math gaisgeil!
  
  B" ann gu dìomhain a thug faisisteachd ionnsaigh air Rus",
  Ged a tha caraid Fritz a 'cuideachadh ...
  Agus bidh Reich Third a dh'aithghearr ag itealaich sìos,
  Ged a tha feòil-itheach a" marbhadh Ruiseanaich!
  
  Chan eil fios aca, tha sìth aig nigheanan an fhacail,
  Tha iad gu mòr airson buannachadh...
  Ged tha Hitler cho math ann am faclan,
  Dè a thàinig gu bhith dìreach na clown!
  
  Nach cuir sinn am Fritz a dh" aithghearr an neach-seic nigheanan,
  Tha an nàmhaid gu math trepan faisg air Moscow ...
  An uairsin bha an Stalingrad uirsgeulach,
  Choinnich e le showdown, fios gu bheil e fionnar!
  
  Uill, dè a th" ann an tìgear dha nigheanan?
  Dìreach inneal cumhachdach ...
  Chan fheum sinn geamannan bòidhchead gòrach,
  Cò an arm de fhaisistich a phronnadh!
  
  Tha na Stàitean Aonaichte a" cuideachadh an Fritz gu mòr,
  Bheir iad seachad plèanaichean, tancaichean an-asgaidh ...
  Feumaidh gun deach iad craicte
  na Yankees ag ithe cus le belans!
  
  Seadh, chaidh Hitler a mharbhadh le cù,
  Agus ghlac Goering àite air an rìgh-chathair ...
  Is dòcha nach eil e aibidh gu leòr airson fear mòr,
  An torc reamhar sin anns a" chrùn rìoghail!
  
  Ach tha na SA còmhla ri Breatainn a-nis,
  Mar sin thòisich iad gu dìcheallach air na Nadsaidhean a chuideachadh ...
  Cha chunnt an t-arm dearg na call,
  Agus tha co-mhaoineas air seargadh!
  
  Chan eil an seo ach co-thaobhadh ifrinn,
  Nuair a tha aonachd na neart calpa ...
  Agus a" bagairt tuiteam às a chèile ...
  Chan eil mòran eòlach air na Yankees air na faisisteachan talmhainn!
  
  Gu dìomhain bheir Sam boma dhaibh,
  Agus bidh e a" cur biadh chun Fuhrer ...
  Às dèidh na h-uile, an dèidh a 'chùis air an USSR ann am blàr,
  Tha Adolf a" toirt ionnsaigh air na seann cheannardan!
  
  Cailltean, gu dearbh, bidh sinn a 'giùlain mòran,
  Tha na nigheanan casruisgte eadhon anns an fhuachd ...
  Ach ma tha sin riatanach, bidh sinn a 'cadal Moscow,
  Bidh ar braids a" lùbadh mar òr!
  
  Ma dhìonas sinn Stalingrad,
  Creid mi, is urrainn dhuinn faighinn gu Berlin ...
  Airson an t-Arm Dearg, creid mi, is e seo an suidheachadh,
  Nuair a tha an sluagh agus an arm aonaichte!
  
  Chan eil fios aig na caileagan, chan eil ann ach facal,
  Agus bidh iad a" sabaid gu cruaidh le droch orcs ...
  Chì sinn, creididh na caileagan an latha,
  Ged a tha na sùilean uaireannan coltach ri sàsaichean!
  
  Tha mi a" creidsinn gur e dìreach Tsar Ruiseanach a th" ann,
  Bidh e comasach dha an tiomnadh a dhèanamh nas làidire na stàilinn ...
  Biodh uachdaran Orthodox ann,
  Mura dèanadh Stalin a h-uile càil gu math!
  Seadh, leig leis an dùthaich Sòbhieteach fàs,
  Thèid an t-slighe a thogail mar thoradh air co-mhaoineas...
  Fosglaidh buaidh cunntas gun chrìoch,
  Ged a ghiùlain clann an ath-bhreith am fiaclan!
  
  Uill, dè tha thu ag ràdh, Uncle Terrible Sam,
  Àrdaich, tha thu gad mheas fhèin mar mhilleadh ...
  Chaidh aige air na Nadsaidhean an USSR a chuir air ais,
  Agus tha seo a 'ciallachadh bàs calpa!
  
  Uill de agus barrachd air aon uair, chan e dà shabaid,
  Bidh iad fhathast rim faicinn a" tàirneanach thairis air an Ruis...
  Gus nach tig neoni gu dùthaich an dachaigh,
  Is dòcha cruthaich do Dhia!
  
  Far nach b" urrainn Stalin dìreach,
  Faodaidh nigheanan casruisgte a dhèanamh ...
  Air an son, an Dia cumhachdach, Svarog naomh,
  Agus mionaideachd nuair a bhios tu a" losgadh bho ghunna-inneal!
  
  Ann an ùine ghoirid, chan e deireadh an t-sabaid idir,
  Tha sinne na Ruiseanaich a' strì airson dìoghaltas...
  Bidh seann duine agus òganach ann an cath,
  Cha toir sinn cothrom uabhasach dha na Nadsaidhean!
  
  Ann goirid, tha sinn nar nigheanan casruisgte,
  A rìs dh' iarr e gu dian ionnsaidh,
  Agus le sàil rùisgte, dòrn làidir.
  Cuiridh sinn suas thu cho mòr is gu bheil am Fuhrer a" coimhead gun fhiosta !
  
  Tha mi a 'creidsinn gum bi Rus' air ath-bhreith a dh'aithghearr,
  Fo bhratach an t-Svarog mhòir...
  Dèan sabaid airson an Motherland agus na biodh eagal ort,
  Oir bidh tòrr toileachas ann a dh'aithghearr!
   Às deidh òran cho sunndach, eadhon ged nach eil e ro shoilleir agus nach eil gu tur loidsigeach, le beagan contrarrachdan, tha nigheanan gnè elf deiseil airson beanntan a ghabhail agus a ghluasad. Tha iad gu dearbh air am breith airson buannachadh.
  Agus seo na caileagan ann am bikinis, a 'fàgail lorgan-coise lom anns an eabar, a' losgadh ghunnaichean. An seo tha canain mòra a" bualadh agus tha teintean mòra ag itealaich àrd ann an arc. Mar sin tha na h-orcs air an tilgeil suas agus air an tionndadh leis na howitzers aca. Is e losgadh uamhasach marbhtach a tha seo, agus cha stad e, cha toir e anail.
  Rinn fear de na h-elves, an Caiptean Svetlana, feadaireachd ri a caraid le gàire glic:
  - A bheil thu a" smaoineachadh gun toir iad dhuinn rionnag airson strapan gualainn?
  Fhreagair i le gàire:
  - Glacaidh iad agus bheir iad barrachd!
  Às deidh don nighean a casan lom, gràsmhor, gu math seductive, tana agus fèitheach a mheòir, sheinn iad:
  Chaidh innse dhuinn - feumaidh sinn àirde,
  Agus gun armachd sam bith ...
  An seo thig an dàrna rionnag
  Tha thu air strapan gualainn!
  Tharraing na caileagan, a" gabhail fois casruisgte, le fèithean a bha a" roiligeadh bàlaichean fo chraiceann umha, bogsaichean trom le sligean. Agus feumar seo a ràdh cuideachd, gluasad gu math làidir.
  Bha e coltach gun do thilg na gaisgich cairt air a" bhòrd. Agus a-rithist, bidh canan gu math marbhtach a" bualadh.
  Tharraing Natasha, Ministear an Dìon, aire:
  - Tha cumhachd millteach projectiles air a mheudachadh le geasan draoidheachd. Tha seo cuideachd na eisimpleir de chleachdadh draoidheachd airson adhbharan armailteach!
  Chrath Maria le aonta.
  - Tha seo ceart! Agus is urrainn dhuinn tòrr a dhèanamh fhathast airson buadhan san àm ri teachd!
  Ghluais tanca eile thairis air an fheur orains. Bha e gu math ìosal ann an sgàil-dhealbh. Agus cha mhòr nach robh tùr aige, ach bha baraille rothlach sònraichte ann. Agus bha an càr seo a" coimhead caran. Cha robh ann ach dithis nighean. Leis gu robh an tanca seo nas lugha na an àbhaist.
  Thug Natasha fa-near:
  - Seo càr an ama ri teachd!
  Dh"aontaich Maria:
  - Tha, bha mi a 'smaoineachadh gur e leasachadh gealltanach a bh' ann. Ach tha e nas duilghe targaid bheag a bhualadh. Chaidh na Gearmailtich briste ann an creideas san Dàrna Cogadh le bhith a" dèanamh tancaichean a bha ro mhòr.
  Rinn Natasha gàire agus gàire:
  - Tha na tancaichean againn gu math luath,
  Agus tha na caileagan rùisgte, casruisgte!
  Anns an eadar-ama, sheall iad anns an taigh-dhealbh mar a tha balach elf, leanabh deich bliadhna a dh'aois, a 'sreap tro na preasan. Bidh e a" stèidheachadh inneal-sgaoilidh beag gus drone nan elves a stiùireadh . Gu ruige seo, is e innealan mar seo an fheadhainn as sìmplidh agus as prìomhadaiche.
  Tha casan rùisgte, leanabaidh a' slaodadh air an fheur. Tha e coltach ri partaidh òg. Chan eil air an leanabh ach briogais ghoirid, agus tha an aimsir fionnar is tioram. Agus tha an gille air chrith leis an fhuachd.
  Ach, tha e gu treun a" seinn:
  'S e partan òg casruisgte a th' annam idir,
  Leanabh a tha ann an cunnart dàna le a bheatha ...
  Gus nach bi duilgheadasan aig na sìobhragan an seo,
  Gus am bi na daoine beò ann an co-mhaoineas glamourous!
  Agus gabhaidh an leanabh e agus seallaidh e an teanga. Agus mar sin bidh am balach elf a" dèanamh a shlighe chun a" champa orc. Tha stench mathain dhubh a" cur tic ri cuinnlean na cloinne gu mì-thlachdmhor.
  Tha an leanabh ann an cunnart mòr. Bidh e a" sleamhnachadh fo fhìor shròn nan creutairean dubha sin.
  Thuirt Maria:
  - Balach treun. Ach an fhiach e clann cho beag a chuir air misean?
  Thuirt Ministear an Dìon Natasha gu loidsigeach:
  - Bidh clann bheag mar sin a" toirt aura nas lugha, agus cha mhòr nach eil na orcs a" faicinn an sgrùdadh agus a" dìon draoidheachd!
  Rinn Maria gàire agus thuirt i:
  Chan eil aois aig gaisgeachd
  Ann an cridhe gaol òg don dùthaich ...
  Is urrainn buaidh a thoirt air iomall an fhànais,
  Dèan toilichte am beòshlaint air an Talamh!
  Thuirt Natasha le gàire:
  - Chan e a-mhàin na beò, ach cuideachd na mairbh, agus chan ann a-mhàin air an Talamh!
  Mar fhreagairt, chuir Maria stampa gu feargach air a cas casruisgte, trom agus làidir, a dh" fhaodadh a-nis cnàimh-droma madadh-allaidh a bhriseadh:
  Talamh beò beò air an talamh
  Agus tuigidh tu daoine ...
  An dara gaol, an dara talamh,
  Cha bhi dàrna talamh ann!
  De mìle planaidean
  Chan eil a leithid de uaine ann!
  De mìle planaidean
  Chan eil an leithid as fheàrr leotha!
  Aig an aon àm, chuir am balach beag elf an inneal-sgaoilidh a-steach agus chaidh e air ais. Bha a shàilean lom, pinc a" lasadh gu breagha.
  Bha Maria eadhon den bheachd nan deidheadh an leanabh a ghlacadh, gun deidheadh a shàilean cruinn, lom a losgadh le iarann teth dearg. Agus mar a nì an leanabh seo sgreuchail.
  Agus bidh na orcs a" bleith agus a" sathadh feòil loisgte tro na cuinnlean aca.
  Mar sin ghlac am balach e agus a chas rùisgte ga bhrùthadh air cockroach a bha a" snàgail tron fheur. Bhris am biastag agus thionndaidh i gu bhith na clach phrìseil gu h-obann.
  Thog am balach e le òrdagan rùisgte, thilg e na làimh e, agus rinn e gàire, is gann ri chluinntinn:
  - Bho ghàire bidh e nas gile,
  Agus an ailbhean agus eadhon an t-seilcheag bheag ...
  Bi sinn nas spòrsail sìobhragan ann am blàr,
  Agus leig leis na orcs dìreach call a chall!
  Agus gu sgiobalta chaidh am balach a-steach do na preasan. Seo leanabh beag bòidheach. Gu math coltach ri duine.
  An seo ann am film aon ann an aon, shleamhnaich am balach mèinnean fo na tancaichean.
  Agus chaidh a ghlacadh. Tha e duilich an taigh-dhealbh Sobhietach agus cha deach sealltainn mar a rinn iad cràdh air. Ach cha deach an toirt gu bàs ach casruisgte san t-sneachda.
  Agus sheall an camara lorgan-coise beaga leanabhach air an t-sneachda, faisg air làimh. Agus thuirt sin nas motha na bhiodh an cràdh air a nochdadh gu mionaideach agus gu nàdarrach.
  Is e film dha-rìribh a tha seo.
  Sheinn Maria le faireachdainn mòr, a 'lùbadh fèithean a casan rùisgte agus fèitheach:
  Ag itealaich mar theintean oidhcheannan dorcha,
  Tha sinn nar tùsairean air clann an neach-obrach ...
  Tha linn nam bliadhnaichean aotrom a" tighinn dlùth,
  Gairm an tùsaire - bi an-còmhnaidh deiseil!
  Gairm an tùsaire - bi an-còmhnaidh deiseil!
  Rinn Natasha gàire agus dhearbh i:
  - Feumar an ugh fionnar seo a ghoil airson còig mionaidean deug, agus tha an tùsaire bhon t-seòrsa elves an-còmhnaidh deiseil!
  . CAIBIDEIL #4
  Aig an aon àm, bha amannan eile den chogadh ann. Seo dà mhac-sìthe a rinn cogadh snaidhpear.
  Bha iad casruisgte, ach ann an camouflage spotach. Agus shuidh iad ambush, a 'coimhead airson targaidean.
  Thuirt fear dhiubh, Alice bhàn, air a bhuaireadh, ag ràdh:
  - Tha orcs, feumaidh mi ràdh, glè fhàile. Agus mar sin tha e do-dhèanta bràithreachas a dhèanamh leotha!
  Rinn Angelica gàire, loisg i, marbhadh an saighdear mathan bian agus sheinn i:
  Cha bhi sinn gu bràth ag ionndrainn
  Cha tig trioblaid gu ar elf!
  Agus rug i a fiaclan neamhnaid.
  Loisg Alice cuideachd, agus lot i ceann an orc cuideachd. Canaidh sinn gur e gaisgich cho math a th" annta. Agus chan urrainn dhut a dhol nan aghaidh!
  Thilg Angelica an grenade le a òrdagan rùisgte. Reub i an orc na phìosan agus sheinn i:
  Bidh sinn a" coimhead le seabhagan
  Tha sinn ag èirigh suas mar iolairean...
  Chan eil sinn a 'bàthadh ann an uisge
  Chan eil sinn a 'losgadh ann an teine!
  Dhearbh Alice le gàire:
  - Seadh gaisgich a dh'fheumas!
  Agus thilg i grenade trom le a shàil rùisgte. Slaod tòrr orcs nam pìosan.
  B" e sgioba dha-rìribh a bha seo. Agus tha na caileagan elf gu math brèagha, agus gu tur casruisgte ann am bikini aotrom.
  Ach chan eil nàire orra, ach seinnidh iad:
  Ann an saoghal teas is sneachda,
  Tha an saoghal an dà chuid bochd agus beairteach ...
  Tha òigridh na planaid uile còmhla rinn,
  An sgioba togail cruinne againn!
  Agus lean na caileagan orra a" bualadh nan orcs. B" e sin am bùrach a bh" aca. Agus ma ghabhas iad e, cha mheasar e cho beag do dhuine sam bith, eadhon do chreutairean mora cho dubhach ri orcs.
  Sheinn Maria Kolesnikova, a 'coimhead film:
  Bidh sinn gu dàna a" dol dhan bhlàr
  Air sgàth nan elves. .
  Marbhaidh sinn gach orcs,
  Dèan sabaid na gluais!
  Is iad sin, canaidh sinn an seo, nigheanan sabaid agus neo-chùramach ann an deise. Faodar an clas as àirde de sgrios a ràdh.
  Ach bho na stoirmean gu na orcs, bidh an elf Helga a" breabadh, agus an uairsin a" seinn:
  - Glòir Elfiya, glòir,
  Tha tancaichean a" dol air adhart...
  A leithid de chumhachd elf,
  Bidh Orcs a" bualadh gu fiadhaich!
  Mar sin ghabh na caileagan air an orcs agus gu litireil le neart marbhtach, sgrios iomlan, dh'fhosgail iad an sgòradh. Agus chan urrainn dhaibh stad. Ma tha e againn, tha e againn.
  Agus bidh iad a" bruthadh nan innealan-brosnachaidh le òrdagan rùisgte.
  Bidh an nighean Alenka a" losgadh air an orcs bho inneal-ghunna. Agus tilgidh e òrdagan rùisgte air an nàmhaid, cumhachd marbhtach grenade agus beucaidh:
  - Is mise an tè as làidire air an t-saoghal,
  Bidh mi bog a h-uile duine anns an taigh-beag!
  Agus mar a tha i a" gàireachdainn agus a" sealltainn a teanga, a tha fada aice.
  Rinn an nighean Anyuta gàire agus thug i fa-near, a "tilgeil pea murtach de sgrios le a sàil rùisgte:
  Is urrainn dhuinn gu litireil a h-uile càil a dhèanamh. Agus is e seo ar n-òrdugh am measg nan sìobhragan!
  Tha na caileagan a" sabaid, agus tha tòrr dhiubh ann. Dè cho math "s a tha e a bhith a" fuireach ann an saoghal far a bheil uimhir de chlann-nighean. Agus tha na sìobhragan gu bràth òg agus brèagha. Tha sin dha-rìribh - goid gu math fionnar. Agus faodaidh iad rudeigin a ràdh nach urrainnear a ràdh ann an sgeulachd sìthiche, no a mhìneachadh le peann - dìreach super.
  Thug Alla, a bha a" sabaid an-aghaidh a" sgiùrsaidh seo, fa-near gu làidir, a" spreadhadh orcs le spreadhaidhean, gan spealadh sìos mar speal:
  - Gus am bi am Fuhrer maol marbh!
  Agus mar a bheir e agus gàire, a 'giùlan fhiaclan fìor bhrèagha.
  Is iad seo na nigheanan - aerobatics!
  Chan e, uill, feuch ri cur an aghaidh a leithid de dhaoine.
  Ghlac Maria, losgann le falt òir, e agus sheinn i:
  - Tha na longan briste,
  Tha na cisteachan fosgailte...
  Bidh emeralds agus rubies a 'sgaoileadh mar uisge
  Ma tha thu airson a bhith beairteach
  Ma tha thu airson a bhith toilichte
  Fuirich balach còmhla rinn
  Bidh tu nad rìgh againn!
  Bidh tu nad rìgh againn!
  Agus bidh na gaisgich a 'feadaireachd ann an sèist a-rithist. Agus air do na feannagan a bhi air an cridheach- adh, thuit iad air na orcs, a' tolladh an claigeann.
  Is e seo a thug na caileagan dha-rìribh agus thionndaidh iad air adhart. Gu dearbh tha e fionnar agus fiadhaich.
  Uill, dè cho math 'sa tha rudeigin mar seo. Agus tha e dha-rìribh, gu dearbh, a" tionndadh ort.
  Is e nigheanan dha-rìribh a tha seo.
  Agus tilgidh na h-Oiliompaics, le casan rùisgte, làidir, baraille de stuth-spreadhaidh aig na orcs.
  Bidh i ag itealaich seachad, agus a 'spreadhadh le fìor chumhachd marbhtach. Agus bidh e a 'briseadh a h-uile càil ann am pìosan beaga, còmhla ri buidheann-chatha slàn de orcs.
  Agus a-rithist bheir a" chlann-nighean am broilleach sgàrlaid nam beul agus am fìdeag. Agus air ball glacaidh na feannagan cridhe, tuitidh iad sìos gu h‑obann, ann an anfhann mharbhtach.
  'S bheir an claigeann is sgàineadh fo na buillean. Agus tha seo na bhuaidh uamhasach marbhtach agus millteach.
  Ghabh Marusya cuideachd agus thilg i grenade de chumhachd marbhtach air an nàmhaid le a òrdagan rùisgte, sgap na h-orcs agus sheinn i:
  Tha buaidh a" feitheamh, tha buaidh a" feitheamh
  An fheadhainn a tha airson na droch orcs a bhriseadh ...
  Tha buaidh a" feitheamh, tha buaidh a" feitheamh
  Bidh e comasach dhuinn a" chùis a dhèanamh air na nàimhdean!
  Agus tilgidh Matryona cuideachd lemon air an nàmhaid le a casan rùisgte agus a" beucaich:
  - Air bòrd!
  Tha na caileagan air sgapadh gu tur. Agus tha iad, gu dearbh, nam bòidhchead sgrìobhte. Agus tha an casan lom agus chiseled.
  Tha, chaidh na h-orcs sin a ghabhail os làimh, agus tha iad air an gearradh sìos gu domhainn agus air am marbhadh.
  Agus thòisich aghaidh nan sìobhragan agus àireamh nas lugha de sìobhragan air cuideam a chuir air na h-orcs, na mathain bian sin.
  Ruith na nigheanan chun ionnsaigh.
  Ghlac gaisgeach elf le falt orains agus bhrùth e putan a" mhaide gàirdeachais leis an nipple scarlet aice.
  Dh"fhalbh an tonn clisgeadh. Agus ruith ultrasound chun an orcs. Agus chòmhdaich iad iad aig an aon àm, gu litearra a 'losgadh nan cnàmhan.
  Dh"èigh an gaisgeach:
  - Airson leuman frenzied an cobra!
  Agus mar a ghabhail agus gàire. Is e boireannaich dha-rìribh a tha seo - canaidh sinn gu bheil e super an sin.
  Bu chòir a thoirt fa-near gu bheil nigheanan uamhasach.
  Agus mar sin thilg iad suas sruthan marbhtach le grenades guail len sàilichean rùisgte.
  Reub iad mòran olc agus mathain bian. Agus an deigh sin ghabh na caileagan, agus sheinn iad;
  Iarraidh mi, a Thighearna, nach searg an là as,
  Gus am bi sùil na h-ìghne gu bràth òg!
  Gus am bi ar ridire ag èirigh os cionn nan creag,
  Gus am bi còmhdach nan lochan nas glaine na criostal!
  
  Dè an saoghal brèagha a chruthaich an Tighearna
  Dh"ith iad airgead innte, agus is rubaidh am maple!
  Tha mi a" coimhead airson leannan a tha air leth freagarrach aig Dia -
  Gus seo a dhèanamh, chrom e nàimhdean ann am batail!
  
  Dè tha cho cruaidh ann an cridhe duine òg?
  Dè tha e airson a lorg anns an t-saoghal seo?
  Uill, carson a tha an ràmh briste?
  Ciamar a gheibh thu fuasgladh air duilgheadasan mòra?
  
  Tha mi airson gum bi Dia toilichte cuideachd,
  Lorg do aisling nèamhaidh!
  Gus nach bris deagh fhortan an t-snàthainn,
  Gus a thoirt fon fhrith-rathad, loidhne ballasta!
  
  Ach ciod bu choir dhomh sireadh ann an tomhas gun ghaol,
  Dè as urrainn dha nigheanan a bhith nas daoire?
  'S deacair sonas a thogail air fuil,
  Air an sin chan urrainn dhut ach snàmh ann an ifrinn ifrinn!
  
  Tha dealachadh na chràdh dhomh
  Tha cogadh fhathast na trom-laighe!
  Seo cas ann an stirrup a" dìollaid each,
  Ged thug an t-olc orc am fear gu bàs tuagh !
  
  Bidh iad a 'toirt ar nigheanan gu h-iomlan,
  Bidh iad gam chràdh agus a" losgadh an cuirp le teine!
  Ach bheir sinn buaidh air an Fhuhrer,
  Biodh fios agad nach do bhàsaich an Elf againn a-riamh!
  
  Cluichidh sinn banais, an dèidh droch chogaidh,
  An uairsin bheir a" chlann gàire!
  Tha iad uile 'nan luchd -fuil dhomh,
  Bidh mi a 'sealg geama saill!
  
  Agus tha an darach mar emerald a dhuilleach,
  Thuirt an duine gun do rinn e obair mhath!
  Biodh a" choguis cho soilleir ri criostal,
  Agus a-mhàin anns na buannachdan a bhios àireamhan anns a 'chothromachadh!
  Sheinn na caileagan agus sheall iad an deagh mhisneachd agus suidheachadh sabaid.
  Agus gu dearbh, thug fear de na gaisgich am pìob. Agus air a luchdachadh le gasoline. Agus mar a bheir e agus cuiridh e air bhog jet murt. Bidh tsunami marbhtach de theine a" sruthadh. Agus gu calpa tha orcs a' losgadh.
  Agus tha e fìor, fìor fhionnar. Gu litearra tha totalitarian sgrios.
  Chan urrainn dha aon nighean seasamh an-aghaidh seo, mar a bhith a" reamhrachadh rudeigin gu math milis, blasta agus blasta le teanga elf.
  Agus aig an aon àm, gabh an orc agus losgadh dheth an ceann.
  làr iad mar seo . Agus na bi eadhon a 'fàgail cnàmhan bhon nàmhaid.
  Is iad seo na nigheanan uaireannan. Agus rùisg iad am fiaclan, agus nochd iad an stuamachd mar nathair-chobra.
  Luchd-cogaidh a reubas feachd sam bith. Agus ma tha iad ag iarraidh, faodaidh iad na gasaichean a leigeil seachad.
  Agus smaoinich dè a thachras ma sgaoileas mìle sùbh-craoibhe sa bhad gasaichean bhuapa fhèin? Abair dè thachras?
  O, bidh e glè fhionnar, is dòcha nach eil na nèamhan a 'ceadachadh seo. Oir an sin tuitidh na feannagan air cinn nan orcs. Agus tuitidh iad agus brisidh iad claigeann, a" sealltainn a" bhuaidh as marbhtach anns a" chruinne-cè.
  Agus canamaid a-rithist na caileagan nan fearg agus an toileachas, agus am fiaclan neamhnaid a 'dealachadh mar sgàthan.
  Bidh trom-laighe an-còmhnaidh a" tighinn mar nathair
  Chan eil dùil agad ris, ach èalaidh e anns an doras!
  Tha thu sona, a theaghlach le deagh bhiadh,
  Chan eil fios agad gur e beathaichean a th" ann an daoine!
  'S ann an so a thòisich creach an t-sleibhe,
  Tha Tatars a 'toirt fras dhuinn le saighdean!
  Ach tha sinn air ar breith airson gnìomh gaisgeil,
  Agus mairidh sinn buillean trom!
  
  Chan eil fios aig duine an Dia math
  Mar sin chaidh an duine gu cruaidh!
  Tha bàs a' bualadh air an stairsnich -
  Agus shàth Weselvul a adhaircean as an teas !
  
  Seadh, is iad so seann aimsir,
  Anns an d" fhuair sinn cho snog!
  Às deidh na h-uile, cha b 'e sin mo aisling,
  Chan e seo a bha sinn a" dol, tro na beanntan fad às!
  
  Ach ma tha thu ann an ifrinn
  No an àite sin, ann an saoghal pian, tràilleachd, blàr!
  Cumaidh mi dòchas fhathast,
  Leig le do chridhe na ruitheaman sin a bhualadh!
  
  Ach 's iad deuchainnean ar slabhraidh,
  Nach leig le smuaintean a bhith furasta!
  Agus ma tha feum air, feumaidh sinn cumail suas,
  Agus ma dh'èigheas tu, an uairsin le neart do sgamhanan!
  
  Tha e 'na bhàrd 's 'na mhealltaire,
  Ach chan ann ann an raon armachd teth!
  Gheibh naimhdean borb an athar bàs,
  Thèid an tiodhlacadh gu sgiobalta agus an-asgaidh!
  
  Gabh a nis e, cronaich am bogha do Chriosd,
  Tarsainn thu fhèin, a 'pògadh nan ìomhaighean!
  Tha mi creidsinn gun innis mi an fhìrinn do dhaoine,
  Mar dhuais bheir an Tighearna mòran-peculia!
  Sheinn na caileagan gu math. Tha na guthan aca cho radanta agus iriosal. Agus làn bodhaig.
  Agus às deidh an òran, ghabh buidheann-chatha slàn de chlann-nighean gasaichean agus leig iad a-mach iad. Dh' eirich iad 'n an columan, agus dh'imich iad gu neoil fheannag. Thug iad leotha agus thuit iad.
  Thòisich so air na feannagan a thachdadh, agus bha iad gu litireil a" mùchadh agus a" magadh, an dèidh dhaibh sròn fhaighinn mun amhaich.
  Agus thuit uiread de fheannagan sìos. Agus lot iad tro mhullach nan orcs. Agus leig na mathain a-mach tobraichean fala donn. Bha iad air am bualadh a-mach mar phògan briste.
  Rinn na caileagan gàire. Agus nochd teangannan. Dh'amhairc iad air na creutairean a bha dlùthachadh orra.
  Rinn aon de na nigheanan gàire:
  Chan eil Orcs coltach ri daoine
  Tha Orcs nan Orcs...
  Ma tha e feargach an uairsin is villain,
  Tha guth na h-ìghne gu math soilleir!
  Agus rinn i gàire ri a caraidean.
  Dh'fhairich na gaisgich sa bhad misneachd fiadhaich annta fhèin. Agus bha am fiaclan a" deàlradh mar stùcan beinne. No is dòcha gur e neamhnaidean agus ulaidhean na mara a tha seo.
  Rinn na nigheanan gàire agus sheinn iad:
  O chuan, chuan, chuan, chuan,
  Tha na balaich nan suidhe air an fheansa!
  Chì na h-orcs bròn,
  Gheibh na bastards uile bàs ann an disassembly!
  'S bheir na gaisgich araon 's an fheadan. An turas seo, chan e a-mhàin gun do thuit feannagan air cinn nan orcs, ach cuideachd na clachan-meallain. Agus gu litireil bhris na mathain sin an claigeann.
  Seo na caileagan elf mar a ghabh iad orra orcs nam mathain stinky sin. Agus thionndaidh e a-mach gu bhith uamhasach fionnar.
  Agus nuair a sheinn na h‑àillidhean, bha e na fhìor chaos;
  Tha nèamh mar bhrat-ùrlair de rionnagan,
  Bheir a' ghealach solas do na beanntan!
  Tha sruth beinne a' sruthadh sìos,
  Òr dealrach air ailbhinn !
  
  Sìmplidh màthair Elfia,
  Anns na bailtean beaga, satieness agus comhfhurtachd!
  Bho shòlas bha na h-òighean a' caoineadh,
  Mar a thèid dannsa cruinn a ghearradh!
  
  Thainig trioblaid air cailleach-cogaidh,
  Fiaclan lom - crith de shligean!
  A' ruagadh le sgrios orcs,
  Chaochail do chompanach anns a' bhlàr!
  
  Tha thu fhèin fhathast nad bhalach -
  Cha tug oifis clàraidh is clàraidh an airm math!
  Mar, chan eil gu leòr bliadhnaichean a bharrachd agad,
  Feumaidh an dùthaich a clann a dhìon!
  
  Theich e air aghaidh gun armachd,
  Gus maitheas agus solas a thoirt!
  Gus nach toir iad air falbh orcs an toil,
  Gus nach coinnich thu ris an latha ann an slabhraidhean!
  
  Cha do chaidil mo charaid idir.
  Chaidh aige air teicheadh - trodaiche!
  Tha sinn teagmhach mu na h-orcs bhon pedestal,
  Biodh am Fuhrer deiseil!
  
  Cuir an-aghaidh pian cruaidh agus acras
  Nighean casruisgte sa gheamhradh!
  Ann an ragaichean bidh sinn a 'fulang an fhuar searbh,
  Uaireannan bidh sinn ag ithe fear le rùsg beithe!
  
  Agus tha an nàmhaid a 'ruith air plèanaichean,
  Mar uilebheist bho ifrinn tha "Tiger" a 'ròstadh!
  Mathan a rugadh bho dhroch mhadadh-allaidh
  Tha inneal-lasair a" lasadh a-mach às na tancaichean!
  
  Gus casan lom a bhlàthachadh
  Dè thionndaidh gorm san t-sneachda!
  Thagh an nighean an rathad
  Far an do dhubh an luaithre an cathadh-chatha !
  
  Ach sheas sinn - air falbh bhon fhuachd,
  Balach is nighean air adhart!
  buailidh sinn gàir Iudas,
  Bidh Rus 'a" sguabadh às dorchadas nan orcs gu gainmheach!
  
  Bidh sàilean deugairean a" lasadh
  Dh" fhàg an t-sneachda slighe aotrom!
  Chan eil reothadh idir furasta fhulang,
  Tha ruith casruisgte gar blàthachadh!
  
  'S chan eil còir aig na droch orcs orra,
  Bidh iad a" beucaich bhon fhuachd!
  A leithid de staid làidir
  Tha an ridire elf againn gu math fionnar!
  
  Tilg air falbh an tonn o ifrinn
  A-nis Feyropa air thoiseach!
  'S ann mar sin a thachair an t-saighdeir naomh,
  Bi dìleas do Elfie gu bràth!
  Canaidh sinn gu bheil na nigheanan sin super. Tha uiread de thlachd agus teine annta. Coltach ri nigheanan dearg braids. Agus tha bòidhchead an-còmhnaidh casruisgte.
  Bha gaisgich air an orcs a" draibheadh gu calpa. Bha iad gu math dèidheil air a leithid de dhòigh-obrach, nuair a bhios tu le òrdagan rùisgte a" tilgeadh peas de sgrios agus bàs air an nàmhaid.
  Agus bidh thu a" reubadh na mathain gu stiallan reubte agus gearran. Agus a tha cho friogais agus cho blasda.
  Agus bidh na caileagan a" sgriobadh air na mathain ruith. Agus buailidh sinn na elfs air na orcs le mortar.
  Agus bidh bòidhchead ga dhèanamh, bu chòir a thoirt fa-near, air leth èifeachdach. Agus tha an ionnsaigheachd air a chur còmhla ri gràs air leth glamourous agus tlachdmhor.
  Ghabh na gaisgich air na h-orcs agus thòisich iad air cur às gu tur.
  An seo chleachd na caileagan an ruby nipples. Bhrùth i na h-iuchraichean a chuireas na lasraichean an gnìomh.
  Agus ghabh iad e, agus air ball chòmhdaich iad am buidheann-chatha de orcs. Agus gu dearbh ghabh iad e agus loisg iad gu làr e .
  Seo na nigheanan. Agus ma tha sin riatanach, thèid na teangan a chleachdadh gu dìreach airson an adhbhair a tha iad an dùil. Agus is e adhbhar a leithid de chànanan toileachas a thoirt dha fir. Agus seall do stuamachd eireachdail agus ionnsaigheach.
  Chan eil nigheanan mar sin ann, ma ghluaiseas na mathain, gu cinnteach cha bhith iad nas slaodaiche.
  Bidh iad a 'nochdadh choileanaidhean iongantach.
  Agus faodaidh nigheanan na fìdhle a chluich gun mòran deas-ghnàth.
  Tha seo cuideachd na chothrom fìor mhath.
  Tha na caileagan a' cluich na fìdhle. Agus aig an aon àm chùm iad na boghan le òrdagan rùisgte. Agus chluich ceòl fìor mhath agus tarraingeach. Agus tha e dìreach sgoinneil.
  Agus an sin ghabh na nigheanan, agus sheinn iad;
  Tha mi creidsinn ann mo dhùthaich naomh,
  Is urrainn an Fhìrinn sin saoradh a chosnadh!
  Dìonaidh sinn ar clann bho olc -
  Thig an nàmhaid bhuainn, creid mi, dìoghaltas!
  
  Tha mo chlaidheamh a' bualadh mar ionmhasair Eliah ,
  Agus tha na làmhan sgìth sa bhlàr, chan eil fios aca!
  Tha sinn airson an Fatherland mar sgiath earbsach,
  Gus dìon bho àite borb ann am pàrras fìor-ghlan!
  
  Rach air ais, buail agus a-rithist lòn - buille,
  Seo mar a thachair don t-slighe, mo thruaighe, an saighdear!
  Cho fad 's a tha co-dhiù aon villain beò,
  Glan am baraille agus sealladh aghaidh an inneil!
  
  Feumaidh tu sabaid mas e an sgeulachd sìthiche an saoghal,
  Uaireannan faodaidh e caoineadh a thilgeil fionnar!
  Ach ghleidh sinn ar n-urram do'n Athair,
  Ged a dhòirteas uaireannan dòrlach de chuirp!
  
  Rugadh sinn, tha sin fortanach san dùthaich -
  Anns am faod a h-uile duine a bhith na ghaisgeach!
  Anns na daoine, agus an uairsin thu fhèin,
  An gaisgeach as cumhachdaiche agus as gaisgeil!
  
  Agus a-nis bidh sinn ag èigheach - air adhart,
  Air an ionnsaigh air teagamhan, daingnichean cumhachdach!
  Gus nach tachair e gu bheil e mar gum biodh an inntinn na laighe -
  Sèididh sinn air falbh na sgòthan air plèanaichean!
  
  Gu dearbh, faodaidh tu a dhol dìreach gu ifrinn,
  Ma tha a h-uile dòigh coltach ri brochan le cluaran ...
  Ach eadhon an sin bidh lannan an luchd-sabaid a" bualadh,
  Agus tha bomaichean a" tuiteam bho bhroinn phlèanaichean!
  
  Agus dè a tha ann an ifrinn dha Elf an trodaiche?
  Deuchainn eile!
  Bidh sinn a 'sabaid gus an deireadh -
  Leig leinn fìor mhiann Dhè a choileanadh!
  
  Agus nì sinn a" chùis air buidhnean trolls is ghouls,
  Ruigidh sinn an t-àite far a bheil an Talamh Eden!
  Bheir an iolaire air falbh leis an fheannag borb,
  Bheir urram agus creideamh sinn gu euchdan!
  
  Bidh sruth stoirmeil a 'bualadh beatha le iuchair,
  Gus a bhith air a choileanadh na chaidh iarraidh air Crìosd!
  Sruthaidh gràs mar eas anns an t-sruth,
  Gu glòir Màthair Elfia!
  Bhiodh an dithis a' seinn agus a' cluich na fìdhle aig an aon àm. Agus bha an ceòl cho fuaimneach agus cho breagha, agus gu h-iriosal. Agus sgaoil gu litireil air feadh nan nèamhan.
  Agus bha na fithich, a" call mothachaidh, a" fannachadh, agus a" lot cinn nan orcs.
  Agus bha na caileagan ag obair le lùth neo-chinnteach. Bha sruthan hyperplasma a" sruthadh annta.
  Agus is dòcha cuideachd magoplasma, a thug na caileagan buaidh iongantach agus marbhtach.
  Bha na gaisgich boireann a" rùsgadh am fiaclan, agus an uairsin bho uachdar an fhàinnean chuir iad a-mach coineanach a dhall air na orcs agus a thug air an sùilean bleith. Agus thionndaidh e a-mach a bhith cho neo-thuigseach fionnar agus fionnar.
  Bhrùth na gaisgich boireann na nipples ruby aca an aghaidh nam putanan a-rithist. Agus bhuail iad an nàmhaid le sprèadhadh teine de chumhachd millteach bho bholcànothan.
  Agus tha e uile ag ath-fhreagairt agus a 'losgadh. Agus sèideadh suas tancaichean mathain. Agus bidh sruthan de lasair losgaidh a" leaghadh innealan ìmpireachd Putin.
  Tha na caileagan, feumaidh mi ràdh, dìreach mìorbhuileach agus tha iad a" nochdadh ìre cho math de spiorad sabaid is nach biodh duine deònach a bhith gan casaid mu rud sam bith gòrach agus drabasta.
  Tha iad ag ràdh mu dheidhinn nigheanan mar sin: tha thu dìreach nam ban-diathan agus Super!
  An so ghabh iad a rìs e, agus sheinn iad le mòr dhealas ;
  Tha mnathan 'n ar n-Elfia,
  Na bhios iad a" draibheadh, a" magadh air plèana!
  Gu bheil a h-uile duine sa chruinne-cè nas bòidhche -
  Dè a mharbhas a h-uile nàmhaid!
  
  Tha iad air am breith airson buannachadh
  Gus an Elf a ghlòrachadh air feadh an t-saoghail!
  Às deidh na h-uile, ar seanairean cumhachdach,
  Dhaibhsan, chruinnich iad arm sa bhad!
  
  Tha famhairean nan seasamh aig an inneal,
  Tha an cumhachd aca mar sin - bidh iad a" briseadh a h-uile duine!
  Is sinne clann an Motherland tha aonadh -
  Tha sreath de shaighdearan a" coiseachd!
  
  Cha 'n urrainn an cràdh ar briseadh,
  Napalm olc teine gun chumhachd!
  Far am b" àbhaist don lòchran a bhith a" losgadh...
  Tha an spotlight air adhart a-nis!
  
  Tha a h-uile dad nar dùthaich na lòchran solais,
  Càraichean, rathaidean, drochaidean!
  'S ann an orain na buaidh air an seinn -
  Tha sinn nar seabhagan solais - iolairean!
  
  Bheir sinn glòir don Tìr Mòr gu dàna,
  Bheir sinn thu gu na h-àirdean cas!
  Tha sinn san fhànais mar thùsairean -
  Agus briseamaid muineal nan droch orcs!
  
  Gabhaidh sinn suas ris na snàgairean uile à Mars,
  Nach fosgail sinn an t-slighe gu Centauri!
  Bithidh sinne, air am bheil eagal roimh chreachadair,
  Agus cò a tha coibhneil agus onarach ri ghràdh!
  
  Is e Elf an dùthaich as binne de na h-uile,
  Tha rudeigin ann airson a bhith moiteil, creid mi!
  Chan eil feum air neòinean a ghiùlan ...
  Tha thu nad dhuine, chan e beathach!
  
  Gheibh sinn iomall na cruinne,
  Togamaid daingneach an sin!
  Agus a chaill aithreachas
  Cò a tha ann an cabhag gus an Fatherland a bhualadh!
  
  Dè an ath rud - mac-meanmna beag,
  Ach creid na mairbh - aiseirigh sinn!
  Reubaidh sinn gath a' bhàis le geilt,
  Airson glòir Elfi neo-bhàsmhor!
  Seo mar a bhios na caileagan a" seinn, agus an guthan coltach ri oidhcheannan-oidhche, smeòrach agus eòin-teine ann an aon bhotal. Canaidh sinn gu bheil nigheanan mar sin dìreach super agus hyper .
  Agus bidh iad a 'seinn gu h-èibhinn agus gu h-aoibhneach.
  Is iad sin na bòidhchead, ma thogas iad rudeigin, is e glè bheag de orcs a bhios coltach ri duine sam bith.
  Agus bidh na caileagan a" sgrios na mathain gun oidhirp. Agus an uairsin chaidh na pìleatan elf a-steach bhon adhar. Agus bidh iad a" brùthadh air na putanan le òrdagan rùisgte. Agus gouge creutairean bian ionnsaigheach.
  Loisg nighean bho na speuran rocaid air cruinneachadh de orcs bian. Bha iad air an sèideadh suas agus a 'seinn gun do thuit pìosan feòil scorched ann an diofar stiùiridhean. Agus a tha a 'losgadh agus a' smocadh gu fìor.
  Is iad sin na caileagan, feargach agus millteach. Tha cridhe cho cumhachdach aca falaichte annta. Ma ghabhas iad, agus gun seinn iad, agus gun tòisich iad air am fiaclan a ghiùlan, an uairsin nan aghaidh, cha bhith eadhon an t-arm orcs ann an co-bhanntachd ris na trolls comasach air cur an aghaidh. Agus tha trolls nan luchd-sabaid tòrr nas sgileil agus nas cinntiche.
  Agus tha na caileagan nan gaisgich cho mòr agus cho làidir, dìreach caochlaideach cosmach agus seasmhach.
  Thug na gaisgich 's thug iad a mach gruaidhean na h-ighinn, 's dh' fharraid iad am mullach an sgamhan gun smuain da uair .
  . CAIBIDEIL #5
  Agus an uairsin thàinig tonn uamhasach marbhtach agus millteach a bhuail na h-orcs. Agus cia mheud creutair bian a chaidh a chuir sìos sa bhad.
  'Na dheigh sin, ghabh na caileagan, ann an gàirdeachas mòr, agus le mòr dhealas, agus sheinn iad ;
  Rann sìmplidh dhen òran sin,
  Dè a chanas mi mun t-saoghal bhrònach seo!
  Bidh mi a 'strì ri eòlas fhaighinn air Crìosd le m' anam,
  Gus nach suathadh an corp, ifrinn agus luaithre!
  
  'S ionmhuinn leam dùthaich mo dhùthchais,
  Ged a tha iad uaireannan ga chur fo mhasladh!
  Nach fhaigh mi àite dhomh fhèin,
  Nuair a chuir Weselvul daoine ann an ifrinn!
  
  Dè a dh" fhaodadh a bhith nas uamhasach na bàs na Talmhainn,
  Nuair a bhios an t-sreang a 'caoineadh le caoidh?
  Nuair a nì e gàire, bidh an villain ag ithe soirbheachas,
  Ach bidh cumhachd ann - fios air a dhùsgadh!
  
  Freagraidh mi an sin an droch rèis mar fhreagairt:
  Spiorad athar nach bris thusa diathan ifrinn!
  'S bidh euchd nan trod gu lèir air an seinn,
  Is e arm de shaighdearan a th" annainn: chan e geama a th" ann an iolairean!
  
  Biodh fios agad gu bheil ar toil làidir mar a bha e an-còmhnaidh,
  Gualainn ri gualainn thog sinn dòrn!
  Agus tha an amas air a bheil sinn a" dol ri fhaicinn mu thràth,
  Tha luaithre an nàmhaid air a bhith rèidh le long nan rionnagan!
  
  Aig amannan tha e duilich Pallas a thuigsinn,
  Tha i capricious, bheir i carte blanche don diabhal!
  Agus tha e coltach gu bheil e air a bhith cho fada ...
  Nuair a bhios orc borb an uilc air a reubadh na leth!
  
  Gu dearbh, tha coille iomlan de dhuilgheadasan againn,
  Cia mheud saoghal a tha anns a" chruinne-cè?
  Ach air a shon so dh'èirich an Dia Uile-chumhachdach,
  Gus am bi torr thiodhlacan aig neach!
  
  Bidh Elfia gu bhith na mòr-chumhachd a-rithist,
  Comharraichidh an Cruinne-cè an t-slighe gu sonas agus gaol!
  Cha bhi deòir ann ni 's mò, 's cha bhi fuil ann,
  Agus tha an toil agad nad chridhe, sàbhail gliocas!
  Bidh na nigheanan a" seinn gu dùrachdach. Tha iad ag iarraidh buadhan a bharrachd, agus abairtean eireachdail. Tha an fhulangas cosmaigeach aca dìreach uamhasach. Agus tha na gaisgich a" nochdadh an aerobatics as àirde aca, agus Ego millteach mòr.
  Tha elf le falt breac air a sgoltadh:
  Aon dha trì,
  Bidh thu a" sgrios nan orcs...
  Ceithir ochd còig
  Cha tàinig sinn a chluich!
  Agus a-rithist bidh na caileagan a 'feadaireachd, cho mòr' s gu bheil sgòthan slàn de fheannagan cianail a 'sileadh sìos air cinn nan orcs.
  Chleachd Maria Kolesnikova a h-òrdugh sgileil air na feachdan sin a shabaid an nàmhaid. Thug a' Bhanrigh ghaisgich òrdugh.
  Agus chuir na sìobhragan òga breagha suathadh air an nighinn, a bha air fàs òg agus làidir, le a casan rùisgte, chiselichte. Coltach ri bòidhchead eile, bha iad cuideachd a 'sabaid le arm gun àireamh de orcs - na mathain ifrinn sin.
  Cha robh eagal air Mairi roimh mhùchadh o'n t-saogh- al a bha air a chlaoidh agus air a mhustagach, agus a nis bha i domhain air a glùinibh anns a' mhuir.
  Thug an nighean òrdugh. Agus rinn a cuspairean, agus bha blàr fuilteach agus an-iochdmhor ann an làn ghluasad, no an àite sin sreath slàn de bhlàran agus de bhlàran.
  Chaidh na caileagan elf timcheall suidheachadh nan orcs. Bha tòrr uèir bhiorach an seo. Agus bha maise casruisgte ga shlaodadh le siosar. Air a rùsgadh gu math. An uairsin chaidh elf le falt gorm a-steach gu groin aon de na orcs. Gu litireil reothadh e ann am pian. Bhris na gaisgich a-mach le gàire agus sheall iad teangannan.
  Tha fuil nan orcs donn is cas, leum na caileagan air ais gus nach biodh iad salach air. Tha, chan eil e furasta a bhith a 'sabaid le creutairean mar sin - tha e eadhon tàmailteach am marbhadh.
  Ghluais an laogh ruadh as an àite:
  - leth-bhliadhna de dhroch shìde,
  Chan eil leth-bhliadhna ann an àite sam bith!
  Chuir Elf le buidhe an aghaidh:
  - Is ann air a" phlanaid Talamh nach eil an aimsir gu ifrinn! Agus tha, air an làimh eile, samhradh sìorraidh againn, air a 'phlanaid gu lèir agus ceithir solais!
  Gu dearbh, anns an adhar orains, bha ceithir rionnagan mòra a" deàrrsadh - de dhiofar dhathan, agus tha e mìorbhaileach!
  Bhiodh na gaisgich a" snaidheadh tron uèir leis na gearradairean uèir aca . Agus a-nis tha iad a 'snàgail a dh'ionnsaigh an raon-adhair. Tha plèanaichean arm fuilteach ifrinn rim faicinn an sin mu thràth. Tha cuid de chàraichean gu math mòr. Mar eisimpleir, bomairean ro-innleachdail. Dè an ìre de chargu marbhtach as urrainn dhaibh a ghiùlan? Chan urrainn dhut cunntadh an seo.
  Sheinn an elf le falt ruadh:
  - Tha càmhail ag iarraidh snàmh,
  Agus faodaidh ailbhein itealaich ...
  Tha uimhir de mhìorbhailean anns a h-uile àite
  Dè nach gabh a chunntadh!
  Thug an elf le falt geal fa-near:
  - Tha fios agad fhèin glè mhath
  Tha an saoghal làn de mhìorbhailean ...
  A-mhàin na mìorbhailean sin
  Faodaidh elves a dhèanamh iad fhèin!
  Thuirt an elf gorm-ruadh:
  - Tha uèir ann mar-thà fo shruth timcheall an raon-adhair fhèin. Cho furasta nach faigh thu thairis!
  Ghabh an elf le falt buidhe e agus thairg e:
  - Agus dè ma tha thu a 'tilgeil tiodhlac a' bhàis ann an arc tron uèir air muin eich. Buailidh sinn am bomair, agus tòisichidh freagairt slabhraidh.
  Rinn an ruadh-bhogha gàire agus thuirt e:
  - 'S e beachd inntinneach a tha sin! Dè ma dh'fheuchas tu!
  Thuirt an elf gorm-ruadh:
  - An toiseach feumaidh tu sling a dhèanamh!
  Agus chrath na caileagan ann an aonadh. Chan eil e cho furasta a dhèanamh a-mach à fiodh agus uèir, ach tha na gaisgich, mar a bha e an-còmhnaidh, air am mullach. Agus nuair a thig iad sìos gu gnìomhachas, cha tèid iad air ais sìos.
  Rinn an elf bhàn gàire, a" slugadh a h-abais agus a" sealltainn aerobatics le a casan:
  - Rachamaid air bòrd luchd-sabaid,
  Tha sgioba sgoinneil againn!
  Bu chòir na caileagan a bhith air an toirt fa-near brèagha agus sgiobalta agus eireachdail aig an aon àm.
  Tha an sling deiseil. Agus faodaidh tu pasgan spreadhaidh a chuir air bhog bho dhuslach guail àbhaisteach bho astar. Ach ma tha i a 'spreadhadh, cha bhi e coltach gu leòr do dhuine sam bith. Agus eadhon nas motha airson na orcs.
  Stèidhich na caileagan, le cuideachadh bho chasan rùisgte, sling, agus spreadh iad. Agus a-nis tha an cosgais le gual ag itealaich ann an arc àrd. Agus bidh e ag itealaich thairis air uèir shìnte de bholtadh àrd, le sruth marbhtach. Dh'fhàs eadhon tinn le spìosrachadh rè an itealaich. Agus an uairsin thig e gu tìr ann am bolg bomair ro-innleachdail, le deich tonna de stuth-spreadhaidh na bhroinn. Agus ciamar às deidh sin a bheir e agus a spreadhadh.
  Bha e mar gum biodh boma atamach beag a" spreadhadh.
  Fìor, gu ruige seo chan eil armachd niùclasach san t-saoghal seo. Agus tha seo, gu dearbh, airson a 'chuid as fheàrr, oir bhiodh an aimsir air a mhilleadh. Ach thòisich na plèanaichean aig raon-adhair orc a" spreadhadh agus a" sgoltadh. Agus lasadh mòran mar choinnlean air cèic ceud bliadhna. Agus mar a chaidh e uile na theine le cuideam mòr agus toileachas. Agus chaidh sgrios nan orcs gu mòr.
  Ràinig an tonn spreadhaidh eadhon na caileagan, a 'toirt orra grèim fhaighinn air oir nan craobh, agus bha na mullaichean briste. Agus brùth a-steach don talamh le casan rùisgte, sàilean nan casan.
  An uairsin thàinig an teas agus fàileadh feòil losgaidh. Bha na caileagan a' faireachdainn gun d' fhuair iad cuireadh gu cuirm-chnuic cuideigin. Agus is e seo dha-rìribh fàileadh closaichean uan ùr.
  Dh'èigh an dubh-ghorm:
  - Cia math a luidh sios air an fheur,
  Agus rudeigin blasta ri ithe...
  Cuir air dòigh pàirce fionnar anns an amar,
  Agus cuir fios air na h-eunan òga!
  Thuirt an laogh buidhe:
  Is dòcha gu bheil an t-àm ann dhuinn faighinn a-mach à seo?
  Rinn an gruagach gàire agus fhreagair e:
  - Tha na orcs a" clisgeadh, agus bidh sinn a" buain!
  Chrath an damhan-allaidh bhàn.
  - Dìon nàdar, daoine,
  Agus gheibh thu foghar beairteach!
  Às deidh sin, chaidh an ceathrar air mèirle. Thòisich na caileagan air na h-orcan a bha a' teicheadh a ghlacadh, 's an sgòrnan 's am boineidean a ghearradh. Rinn na sìobhragan e le mòr dhealas.
  Ged a tha e coltach gu bheil iad coibhneil. Ach tha cuirp mathain aig na orcs, agus aig an aon àm aghaidhean cho bastard is gu bheil thu dìreach a" faighneachd ciamar as urrainn don talamh a leithid a sheasamh.
  Agus faodar nigheanan a tha dèidheil air a h-uile dad brèagha a thuigsinn gu tur.
  Gheàrr elf le falt gorm dheth ceann an oifigeir orc agus sheinn i:
  Chan eil feum air do cheann a chall
  Na dèan cabhag...
  Chan eil feum air do cheann a chall
  Dè ma thig e gu feum!
  Sgrìobh sìos anns an leabhar notaichean agad,
  Air gach duilleag!
  Feumar a h-uile orcs a mharbhadh!
  Feumar a h-uile orcs a mharbhadh!
  Feumar a h-uile orcs a mharbhadh!
  Thilg nighean le falt buidhe pìos glainne le òrdagan rùisgte. Gheàrr i amhach aon de na orcs, ag adhbhrachadh dha sruth fala a leigeil ma sgaoil agus chrath i:
  - Chan eil anns na beachdan againn uile ach toradh,
  Ar comasan, ar feumalachdan...
  Anns na fìrinnean ùra, thàinig a h-uile càil gu h-obann
  Creid anns na sìobhragan ùra eòlach air na luachan!
  Agus chuir na caileagan gun smaoineachadh dà uair a-mach tanca an orcs. Agus bidh am fear sin a" lasadh suas, mar gum biodh am meatailt air a bogadh troimhe le gasoline. Agus às deidh diog no dhà, thòisich sligean trom de chàileachd mòr a "spreadhadh am broinn a" chàr!
  Dh"èigh na gaisgich:
  - Glòir do ghaisgich an t-solais,
  Glòir dha na h-elves mòra ...
  Tha ar dùthaich air a ghlòrachadh
  Na gluais a-steach don bhlàr!
  Ghabh na sìobhragan an seo e agus thilg iad pìosan stàilinn len sàilichean rùisgte, agus dìreach ann an sùilean nan droch orcs, a" dalladh agus a" marbhadh nam mathan. An uairsin sheinn iad:
  - Is e an rìgh na sìobhragan - bidh e a 'riaghladh gu glic,
  A 'toirt seachad òrdughan - a' britheamh seirbheisich ...
  Cha 'n fhuiling an righ-chaithir feall 's ri rùsgadh,
  Agus chan e dòigh a th 'ann - gus eagal a chuir air falbh!
  
  Uill, ma tha am blàr a 'tighinn gu cruaidh,
  Chan eil dragh sam bith aig nigheanan Elf ...
  Na dìochuimhnich do bhròn agus do mhasladh
  Is fheàrr bualadh air an orc le breige!
  Agus nì na caileagan gàire às deidh na faclan seo. Agus a-rithist tilgidh iad suas criomagan le an sàilichean rùisgte. Agus buailidh iad na h-orcs gu bàs. Agus tuit iad, air an lotadh agus air am marbhadh, a" leigeil ma sgaoil fuarain de fhuil dhonn.
  Ghlac an elf le falt gorm e agus rinn e gàire:
  - Airson saoghal sgeulachd sìthiche iongantach!
  Fhreagair an nighean le falt buidhe i:
  - Agus airson ghathan an t-solais!
  Agus le a sàil rùisgte thilg i suas an tiodhlac mhort- ach, sgrios agus losgadh nan orcs.
  Ghlac an elf le falt ruadh e agus sheinn e:
  - Chan iarr mi iongnadh air duine,
  Ma thachras draoidheachd ...
  Ma bhios, ma bhios, ma bhios draoidheachd ann!
  Às deidh sin, bidh a h-uile nighean a-rithist a" spùtadh air na orcs. Agus èiridh tonn tsunami fìor, a tha a 'còmhdach nan creutairean sin agus a' toirt orra losgadh.
  Chan eil na gaisgich boireann a 'toirt seachad, ach a' sabaid gu co-chòrdail, agus a 'sealltainn an cuid aerobatics as fheàrr.
  Agus ann an àite eile, tha dà elves a" sabaid mar snaidhpichean. Bidh iad a" losgadh bho astar aig an orcs. Bidh iad a 'briseadh an cinn, a' leagail an eanchainn às an cinn.
  Bidh na caileagan aig an aon àm nan suidhe ann an ambush, air mullach nan craobhan. Agus bidh iad a 'losgadh gu ceart. Bidh iad a 'briseadh saighdearan na h-ìmpireachd bian, gan cruachadh gu litearra ann an cruachan.
  Dh'fhaighnich fear dhiubh, nighean le falt geal-dearg-geal, a companach le falt dearg-uaine:
  - Uill, ciamar a bheir sinn an solas uaine dha na creutairean bian sin!
  Chrath an gaisgeach elf:
  - Nach lag!
  Agus tha na nigheanan a 'losgadh a-rithist. An seo bhuail an elf geal-dearg-geal an orc coitcheann. Rinn i e gu math ceart. Thog i a h-eanchainn agus chuir i tweet:
  - Airson na sìobhragan rìoghail!
  Fhreagair an elf le falt dearg-uaine dha seo:
  - Tsarism - an toil leat e?
  Fhreagair an elf:
  - Nach math! Ach aig àm cogaidh chan eil cruth sam bith eile ann!
  Chrath an elf agus chrath e:
  - Agus tha mi a 'creidsinn gum bi!
  Agus rinn a h-aodann gàire.
  Bha boireannaich gaisgeil ag obair, a" leagail mathain. Agus bha e coltach riutha nach biodh crìoch sam bith air an t-sreath de orcs a bha a" tighinn dlùth.
  Agus bha na sìobhragan a" seinn ann an sèist, a" marbhadh na mathain:
  Chan e, thuirt sinn ris an fheadhainn bhiorach,
  Chan fhuiling na daoine againn ...
  Gus am bi an t-orc air a chùl a' riaghladh,
  Canaidh sinn dìreach freak!
  Agus mar sin ghabh na bòidhchead agus le an òrdagan rùisgte thilg iad grenades air na mathain a bha a" tighinn air adhart, gan sgapadh ann an diofar stiùiridhean. Agus cò dha a reubadh an spòig dheth, agus dhàsan an ceann.
  Sheall na sìobhragan an ionnsaigh an aghaidh freaks, le aghaidhean cas.
  Agus sheinn iad eadhon:
  Tha sruth fala a' sruthadh tromhad, abhainn sgàrlaid,
  An nàmhaid Fuhrer le maol agus a "coimhead gu math fionnar ...
  Ach na toir a-steach dha
  Gabh an claidheamh na làimh - pronnadh Satan!
  Ma tha 'n t-olc treun, 'S cha'n e 'm fear borb,
  Fuhrer le maol - marbhaidh tu gu sgiobalta!
  Seo mar a tha na gaisgich a" nochdadh an caractar fìor spìosrach agus ionnsaigheach, iomchaidh.
  Ach ghabh na ceithir elves brath air a" chlisgeadh agus ghlac iad aon de na tancaichean orc as ùire. Agus sgrìobhamaid bho ghunnaichean-inneal - tha sia dhiubh aige. Agus mar sin bha na caileagan a' bualadh, agus nuair a bha iad a' losgadh a' cleachdadh an òrdagan lom.
  Ghlac an elf le falt gorm e agus chog e:
  - Bidh iad a 'giùlan, bidh iad a' giùlan eich nighean casruisgte,
  Le leithid de bhòidhchead, na cuir às do leithid de dhòchas!
  Fo ghrian a' chaoimhneis, 's fo reul Chase,
  Tha gaol agad air nighean, is e nighean a th" annad!
  Dh" aontaich an t-aran buidhe le seo:
  - Seadh, bithidh e mar sin, tillidh mòr ghràdh !
  Agus thilg an gaisgeach tiodhlac bàis le a corragan de chasan cas-rùisgte de chumhachd murt, a chaidh a-mach tro fhrith fhosgailte an tanca. Agus bhuail e tòrr orcs.
  Thuirt an elf ruadh, a" spreadhadh aig na orcs le gunnaichean-inneal, gu seòlta:
  - Tha comharra an seo gu bheil sinn ann an cunnart,
  Faodaidh nigheanan casruisgte stiùireadh ...
  Crathaidh sinn na h-orcs sin le ar sàilean ,
  Cha bhi an orc comasach air e fhèin a shàbhaladh!
  Bhuail elf le falt geal air orc tanca le projectile, a 'cleachdadh a casan rùisgte, chiseled. Buail càr nam mathain bian, ag adhbhrachadh gun loisg e.
  An sin ghabh i e agus sheinn i:
  Casruisgte, dìreach casruisgte,
  Tha nigheanan Elf ag iarraidh sabaid,
  Casruisgte, dìreach casruisgte,
  Tha fios againn air nigheanan an t-saoghail mar a nì sinn sabaid!
  A-rithist, bidh an tanca elf a "cur a-mach projectiles a sgriosas na h-innealan ork le cumhachd marbhtach agus ceart. Agus thoir orra losgadh gu fìor. Agus is e dannsa dha-rìribh a tha seo de chasan cas-rùisgte sìobhragan agus nigheanan de bhòidhchead nach fhacas a-riamh!
  Sheinn na gaisgich ann an sèist, a" losgadh air an nàmhaid:
  Fàilt' ortsa casruisgte,
  Anns an stoirm, stoirmean agus lasraichean buaidh...
  Tha cùl dìreach agad
  Ged a tha tòrr trioblaid ann uaireannan!
  Agus rug iad am fiaclan neamhnaideach, dealrach. An uairsin rinn iad gàire, a" crathadh agus a" snaidheadh:
  - Glòir dha ar sìobhragan gaisgeil agus sìobhragan !
  Bha na nigheanan gu math treun agus ionnsaigheach. Agus leig leinn teine aig na orcs gu fìor cheart le sligean cuach. Agus bha iad gu gnìomhach a 'seinn, a' losgadh le casan lom, girlish:
  - Glòir d'ar dùthaich dhuthaich nan sìobhalt',
  Bidh na nigheanan againn mar an fheadhainn as fheàrr ...
  A" leigeil air falbh tòrr phionnaichean
  Tha sinn bòidhchead a" comharrachadh soirbheachas!
  Agus bidh na gaisgich sa bhad a" gabhail agus a" bualadh air na orcs, a tha faltach, bian agus fàileadh.
  Agus chan urrainn dhaibh cur an aghaidh a leithid de bhòidhchead. Co-dhiù tilg breigichean air cinn nan orcs, no bomaichean.
  Ach tha grunn mathain bian ann. Fìor, tha na h-àireamhan aca a 'cruthachadh clisgeadh agus pandemonium. Agus na orcs ann an teine panic aig a chèile. Agus tha an losgadh mar ceò agus dòrainneach.
  Tha am feur na theine agus tha armachd a" spreadhadh. Làn sgrios.
  Ghlac elf le falt gorm e agus sheinn e:
  - Tha ar dùthaich còmhla ris na sìobhragan,
  Cho glamorous agus cute
  Dèan sabaid air a son, na gluais
  Tha an dùthaich air a bhith ainmeil airson linntean!
  Agus rùisg an gaisgeach a fiaclan a‑rìs, mar gum b" e madadh-allaidh i. Agus wink le sùilean sapphire.
  Thuirt an laogh ruadh, mar a las i, ag radh:
  - Bris, pronnadh is reubadh às a chèile,
  Is e seo beatha, is e seo toileachas!
  Loisg elf le falt buidhe, a" putadh a" phutan le a sàil rùisgte, aig an orcs agus i a" gearan:
  - Cha'n 'eil sonas ann an sgrios !
  Bhiodh elf le falt geal a" losgadh ghunnaichean-inneal aig na mathain shaggy, a" spealadh sìos tomad de orcs agus a" slugadh:
  - Is e dìoghras an sgrios,
  Chan eil e gu diofar dè an seòrsa cumhachd ...
  Bha na h-ùghdarrasan a-riamh air fuil dhaoine eile òl,
  Còmhla bidh sinn a 'comharrachadh gràdh!
  Bha 'n gorm-bhiorach a' gàireachdainn 's a' gàireachdainn:
  - Bidh am Fuhrer le maol a" dol dìreach chun chiste,
  Fuirich fallain gu...
  Tha figear agad a nigheanan,
  Agus coimhead airson fir le falt!
  Às deidh sin, ghabh am bòidhchead e agus sheall i a teanga fhada, pinc, a 'leigeil a-mach gu robh i coltach ri cobra.
  Nì na gaisgich gàire a-rithist agus seallaidh iad an riatanas. Ma tha thu a 'tuigsinn cò mu dheidhinn a tha e.
  Ach tha na nigheanan cha mhòr rùisgte. Agus an uairsin thug fear dhiubh, le falt ruadh, agus thug e dheth a bra, agus mar a bhrùth i am putan leis a nipple ruby. Agus às deidh sin, mar a bheir an t-slige agus a 'bualadh. Agus thèid e a-steach do tanca le orcs, agus reubaidh sinn na mathain shaggy. Agus sheinn na caileagan:
  - An àiteigin air an t-saoghal,
  Far a bheil e an-còmhnaidh fuar a-nuas. .
  Orc na mathain uilc sin,
  Aiseal briste gu soilleir!
  Sin as coireach gu bheil reothadh
  Tha an geamhradh a 'caoineadh mun cuairt
  Bidh nigheanan a" rùsgadh deòir
  Tha Satan olc a" riaghladh!
  Bidh gaisgich a" seinn gu math, ach bidh iad a" sabaid nas fheàrr buileach. Agus bidh iad a" losgadh cho ceart, mar Amazons do-chreidsinneach.
  Chan e, tha elves dha-rìribh na mhìorbhail. Agus ma thòisicheas iad air bualadh, cha sheas aon armailt nan aghaidh. Is iad seo na nigheanan le stoidhlichean gruaige ioma-dathte.
  Bidh elf eile na shuidhe ann an ambush agus ag atharrachadh an teine bho luchd-sabaid an airm glamour aice. Agus bidh e ga dhèanamh gu math ceart agus ceart. A 'bualadh le spontaneity ionnsaigheach.
  Fear-cogaidh, chan eil e furasta a ràdh, ach le seòlta. An seo tha i a" dèanamh atharrachaidhean air an teine.
  Agus bhuail sìobhragan eile gu ceart na orcs, a" sgrios an dreuchdan.
  Tha na caileagan a tha a" sabaid agus na balaich as teirce a" nochdadh eòlas iongantach air sabaid.
  Is iad sin na sìobhragan, canaidh sinn an seo - gaisgich glamourous, ach chan eil idir iarann.
  Air plèanaichean, mar as trice cha bhith pìleatan elf a" caitheamh ach panties. Tha iad nan nigheanan tana agus fèitheach. Agus bidh iad a" losgadh le bhith cleachdadh an casan rùisgte, chiseled.
  Gun a bhith a 'dìochuimhneachadh, ge-tà, a bhith a' cleachdadh nipples scarlet cuideachd. 'S tha cìochan nan curaidh ro lionmhor is tana. Tha uiread de lùth agus seun anns na bòidhchead, agus sruthan aoibhneis mar sin.
  Agus faodaidh na caileagan gaisgeil seinn aig an ìre as fheàrr cuideachd;
  Laoidh an Motherland airson nigheanan fionnar,
  Tha iad cho eòlach air sabaid ...
  Às deidh na h-uile, chan eil e a 'tachairt, tha boireannaich eòlach air an fheadhainn ghorm,
  Tha iad ann am brògan, eadhon ged a tha iad casruisgte!
  Seo mar a tha earrannan coltach ri nigheanan coltach, a bhios a" falbh os cionn nam beann. 'S e fìor iolairean a th' ann an iolairean!
  Agus cha chuir dad stad orra, agus cha bhuannaich duine!
  Seallaidh na gaisgich sin iad fhèin. Chithear e mar bhomair orc air a shlaodadh ann an lasraichean, mar gum biodh eun a" tuiteam sìos, a" fàgail earball dubh gu math sinistr às a dhèidh.
  Agus na sìobhragan a" sèideadh:
  Bidh caileagan a" leum mar eich
  Cha ghabh iad suas rinn, cha toir iad suas rinn!
  Marbhaidh sinn na h-orcs, marbhaidh sinn na h-orcs,
  Tiodhlaic mathain dhonn san tìr!
  Is e seo dha-rìribh na nigheanan a dh" fheumas tu, tha an clas aca air leth math! Agus tha iad dha na orcs mar bhìdean marbhtach cobra. Tha na gaisgich an seo glè ghrinn. Agus tha na nipples cìche aca cho scarlaid agus boillsgeach agus milis ann am blas.
  Tha gainnead ghillean aig sìobhragan - aon às gach dusan bòidhchead, agus bidh seo gu tric a" leantainn gu sabaidean eadar boireannaich airson fireannaich. An seo ann an saoghal bheathaichean, bidh fireannaich a" sabaid airson boireannaich, agus san t-saoghal seo, air an làimh eile, bidh boireannaich a" sabaid airson fireannaich, agus tha seo sgoinneil na dhòigh fhèin!
  Bidh caileagan air plèanaichean a' losgadh mathain le cleasan - dùbailte le baraillean, agus earball sionnaich. Bidh iad ga dhèanamh gu math seòlta, agus a" cur luchd-sabaid na theine.
  Sheinn na gaisgich eadhon:
  - rachainn do na speuran, rachainn do na speuran,
  Tha na nigheanan suas ris an obair!
  Tha iad casruisgte elves, cho fionnar agus a 'sabaid. Agus bidh an sùilean a" deàrrsadh le saphis agus emeralds.
  Agus tha na cìochan air an sgeadachadh le nipples ruby. Is e na nigheanan sin an clas as àirde.
  Agus tha sàilean cruinn, rùisgte nam bòidhchead cho pinc, le lùb gu math gràsmhor. Agus gheibh iad grèim air an dà chuid na trolls agus na balaich aca leis na sròinean le òrdagan rùisgte.
  Bidh na pìleatan boireann a" sabaid, a" losgadh air plèanaichean orc agus a" seinn, a" rùrach am fiaclan:
  Ann am farsaingeachd an dùthaich dhùthchais mhìorbhaileach,
  Far a bheil na sìobhragan casruisgte a' ruith...
  Bidh gach ni 'na mhaise gu leir,
  Uill, bidh am Fuhrer kaput!
  
  Ghoid am Fuhrer maol mòran,
  Fìor orc bloodsucker...
  Is sinne sinne, dìreach nigheanan Dhè,
  Ar tidsear Iosa Crìosd!
  Agus ghabh na gaisgich, agus a-rithist, pulsars de fheachd mharbhtach bho chnagan sgàrlaid am broilleach. Agus buailidh sinn na h-orcs sin le cuideachadh bho theangan, a" putadh putanan leotha. Agus tha seo èifeachdach agus eadhon iongantach na dhòigh fhèin.
  Seo cuid de chlann-nighean a" sabaid air stormtroopers. Tha iad cuideachd, gu dearbh, casruisgte agus ann am bikinis.
  Agus tha na gaisgich a 'coimhead gu math sexy nuair a tha iad air an tanachadh agus ann am bicini. Agus tha an casan cho seductive, agus an corragan cho eadhon, le ìnean màthair-neamhnaid . Agus aig an aon àm, bidh na sìobhragan cuideachd a 'cur urchraichean gu na tancaichean orc bho shuas, a' bualadh air na saighdearan mathan.
  Tha e gu sònraichte èifeachdach losgadh le bhith a" cleachdadh sàilean lom, cruinn, pinc. Agus, gu dearbh, ruby nipples a 'bhroilleach, a tha cho soilleir 's gu bheil an elven òga a' sparradh an teangan bho cho milis. Agus tha an blasad iongantach.
  Agus bhuail na gaisgich bho na stormtroopers an orcs, a 'nochdadh misneachd agus fìor mhisneachd. Agus is urrainn dha na caileagan na putanan a bhrùthadh le òrdagan rùisgte, a" leigeil sìos luchd marbhtach air cinn nam mathain.
  Thog fear de na gaisgich le falt gorm e agus sheinn i, a" rùrach a fiaclan:
  - Tha sinn a 'cur luach air saorsa,
  cuan gaol gun chrìoch ...
  Bidh daoine a 'tighinn còmhla ri giùlan soilleir,
  Gus cuir às don dorchadas air an t-slighe!
  An seo, bidh rocaid bheag ach luath ag itealaich bhon itealan, agus a" bualadh air taobh an tanca de mhathain shaggy. Agus loisgidh an càr orc mar choinnleir no mar lòchran lasrach.
  Ghlac an t-olc e, agus sheinn e:
  Tha a h-uile dad gòrach san t-saoghal eagallach seo,
  Is e àm a th" ann am beatha, cùm grèim air ...
  Bidh ùine a" sruthadh eadar àm a dh" fhalbh agus san àm ri teachd
  Agus ann am mionaid - sabaid elf!
  Bidh caileagan, gu dearbh, a 'dèanamh rudan mar sin nach eil e comasach a ràdh ann an sgeulachd sìthiche no innse le peann.
  Tha iad nan bòidhchead den chiad ìre agus gu math fionnar agus sabaid. Agus bheir na cnapan de bhroilleach scarlet sealladh do-sheachanta. Agus le nigheanan mar sin, chan eil dòigh ann air mathain farpais.
  Tha Elfs nan luchd-sabaid gaisgeil as urrainn leum os cionn an cinn ma tha sin riatanach. No brùth air a" phutan le nipple scarlet agus tilg a-mach rocaid uamhasach millteach a bhuaileas gunna mòr fèin-ghluasadach nan orcs agus a bhriseas e na chriomagan.
  Mar eisimpleir, tha tanca mòr dà mhìle tunna den ìmpireachd orc a" snàgadh, cumhachd cho mòr agus gun choimeas.
  Chì na sìobhragan an tanca seo bhon adhar. Bidh an nighean a" bruthadh a" phutan le a sàil chruinn, lom. Agus bidh rocaid mhòr millteach a" sgèith a-mach, a" bualadh an uilebheist bhon adhar agus a" briseadh tron chòmhdach aige.
  Agus tha an nighean a 'goid:
  - Nighean, tha thu nad ghaisgeach solais,
  Gaisgeach a' mhaitheis 's na gaoithe !
  An uairsin bidh e a 'bualadh air a luchd-taic. Agus bidh iad a 'goid le sùilean sapphire mar fhreagairt. Nas mionaidiche, chan ann do luchd-taic, ach do chom-pàirtichean, ach tha iad sin mar-thà mion-fhiosrachadh. Chan e gaisgich, gu dearbh, aon den fheadhainn a tha a" gluasad gu duilgheadasan. Agus bidh iad a" cur rocaid eile a-steach don inneal mhòr. Bidh iad a 'briseadh meatailt agus a' losgadh gasoline. Bu chòir a thoirt fa-near gur e nigheanan gu math èibhinn a th" ann an sìobhragan, ach bidh iad a" sabaid gu treun agus gu bheil iad comasach air tòrr. Agus chan eil e cho furasta stad a chuir orra.
  Mar sin chan eil na gaisgich a 'tilleadh, agus aig an aon àm tha iad a' nochdadh an clas as àirde agus an t-slighe as fheàrr leotha.
  Agus an uairsin thòisich an long-chogaidh mhòr fearainn de na mathain shaggy air losgadh mar brazier. Agus fhuair na h-orcs a leithid de thiodhlac bàis. Seo far an do thòisich sgrios agus bàs dha-rìribh.
  Thug elf le falt pinc, pìleat àrd-inbhe, e agus sheinn i, a" rùisg a fiaclan:
  - Bidh iad a 'ruith air slighe lùbte,
  Casan nigheanan lom...
  Sgìth de bhith a" bleoghainn bò
  Tha mi airson mo thoileachas a mhealladh!
  Thòisich gaisgeach eile le falt gorm a tha a 'sruthadh ann an tonnan a' seinn gu làidir, a 'sgoltadh a fiaclan:
  - Cleachd each ann an collar,
  Agus tha fortan a" feitheamh orm!
  Bha gàire ann às deidh na faclan seo. Agus bu chòir na caileagan a thoirt fa-near am measg nan elves nuair a bhios iad a 'gàireachdainn, tha e coltach gu bheil iad a' seinn glagan airgid. Agus tha a h-uile dad a 'coimhead glè bhrèagha.
  Chrath an elf, agus dhùin i a sùilean saphir, agus chrom i:
  - Tha gach ni a' deàlradh mar dhealanach,
  Tha bòidhchead nan elves clas ...
  Tha mi nam elf mar bhanrigh
  Cuir orc san t-sùil!
  . CAIBIDEIL #6
  Agus sheall an gaisgeach a-rithist a teanga fhada agus glè bhìdeach. A tha comasach air duine sam bith a thachdadh mar shròn.
  Bidh na orcs às an speur a" faighinn mòran bho na h-eunan. Agus tha iad gu h-obann air an gluasad a-steach don chiste. Bidh na gaisgich a" nochdadh an aerobatics as àirde agus ionnsaigheachd tonn mòr. Agus tha sruthan de lùth a 'tighinn bho sgoltagan sgàrlaid cìochan nigheanan àlainn.
  A tha dha-rìribh a" sealltainn nach urrainn do dhuine sam bith stad no a" chùis a dhèanamh orra.
  Agus seallaidh iad an clas as àirde agus as fhuaire.
  Ghabh fear de na sìobhragan e agus bhrùth i am putan le a teanga. Agus loisg e rocaid a thàinig air tìr dìreach anns an taigh-bathair agus armachd bhon orcs. Agus bha am buille làidir agus làidir.
  Agus dh"èirich tobar làn de theine is de lùth. Agus bha a h-uile càil mun cuairt na theine. Bhiodh na mathain shaggy a" crathadh agus an craiceann air a rùsgadh dheth, agus gu litireil loisg iad mar kebabs air an dèanamh le feòil reamhar. B" e seo dha-rìribh rudeigin a thug sgrios mòr agus bàs. Agus chan ann a-mhàin airson orcs. Nam measg bha cuideachd trollaichean air am fastadh. Tha iad cuideachd nan creutairean draoidheil. Eadhon ged a bhiodh beagan trolls ann, cha robh feum air bàsachadh airson ìmpireachd cuideigin eile. Mura h-eil thu a 'sabaid airson airgead. Agus gu dearbh, uaireannan faodaidh elves a bhith còmhla ri saor-thoilich.
  Sheinn caileagan bho na daoine glamour:
  Togaibh teintean na h-ighinn,
  Bidh sinn a" toirt ionnsaigh sa bhlàr, na bi a" gluasad...
  Tha linn nam bliadhnaichean aotrom a" tighinn dlùth,
  Bi mar eisimpleir, chan ann airson amadan!
  Agus sheall na gaisgich a-rithist an teangannan fada agus ro-phinc, agus smugaid, a' sreap an cinn a-mach às na bothain aca aig na h-orcs.
  Agus thionndaidh iad a-mach cho millteach agus marbhtach gun do loisg cuid de na h-orcs gu fìrinneach.
  Sheinn fear de na gaisgich chularan:
  - Nigheanan, caileagan, caileagan,
  Tha an t-àm ann na orcs gu lèir a mharbhadh!
  Nigheanan, caileagan, caileagan,
  Tha an t-àm ann ifrinn a thoirt dha na h-adhaircean!
  Thuirt fear de na sìobhragan orains:
  - Cuiridh cas-rùisgte na h-ighinn am fear fo 'n t-sàil, 'S an orc gu ifrinn !
  Bha na blàran gu math mòr agus iongantach. Agus tha Maria Kolesnikova na prìosanach poilitigeach roimhe seo ann an dùthaich a bha air a riaghladh le deachdaire reamhar agus mustachioed a bha os cionn nan saighdearan a rinn cogadh gaisgeil an aghaidh nan orcs.
  Ach dh"fhàs a" bhanrigh sgìth agus thuit i na cadal, na suidhe dìreach na cathair. Agus bha i a 'bruadar rudeigin cho fionnar agus aig an aon àm gu math fìor;
  Às deidh dha saighdearan Ruiseanach tòiseachadh a "fulang call às deidh dhaibh a" chùis a dhèanamh air fearann na h-Ucrain, cho-dhùin an Taliban: bha an ùine aca air tighinn. Agus tràth san t-samhradh, dìreach air 22 Ògmhios, 2023, bhuail iad aig Tajikistan. Mar a bhiodh dùil, thionndaidh na saighdearan Tajik gu bhith deiseil airson cogadh, an toiseach gu moralta. Ghèill a" mhòr-chuid dhiubh neo theich iad. Bha ionad armachd na Ruis ann an Tajikistan air a chuairteachadh agus thug an Taliban ionnsaigh air bho gach taobh.
  Bha aig an Ruis ri feachdan a ghluasad gu Tajikistan gu sgiobalta agus fosgladh dàrna aghaidh an sin.
  Agus dh'fheumadh na saighdearan a ghluasad thairis air grunn chrìochan. Mar thoradh air an sin, rinn an Taliban a" chùis air bonn na Ruis. Chaidh cuid de na saighdearan a mharbhadh, agus chaidh cuid a ghlacadh nam prìosanaich.
  Agus bha aig Ceann-suidhe na Ruis Vladimir Putin fhathast ri gluasad coitcheann ainmeachadh le dàil mhòr, agus saighdearan ùra a ghluasad gu Tajikistan. Agus chuir seo, gu dearbh, eallach a bharrachd air an dà chuid eaconamaidh na Ruis agus air a 'bhuidseat, agus chuir e ris a' chrìonadh ann am mòr-chòrdte Putin am measg an t-sluaigh.
  Ach, bha an Ruis a-nis a" sabaid an-aghaidh an Taliban cuideachd. Ach tha faisg air dà fhichead millean neach ann an Afganastan - òg sa mhòr-chuid, agus tòrr uidheamachd a chaidh a ghlacadh roimhe bho na h-Ameireaganaich. Agus feuch ris a 'chùis a dhèanamh air arm mar sin, eadhon ged a tha cuid eile neònach agus nach cuir thu bacadh air an Ruis bho bhith a' gluasad shaighdearan tro na sgìrean aice. Biodh sin mar a dh "fhaodadh e, bho shealladh moralta, tha e tòrr nas tlachdmhoire dha na Ruiseanaich a bhith a" sabaid leis an Mujahideen Taliban na leis na bràithrean Ucràineach aca. Agus mar sin, gu dearbh, bidh caileagan brèagha, gnèitheach agus glamourous a 'gabhail pàirt anns na blàran.
  Dè tha a" dèanamh a" chogaidh glè inntinneach.
  Cha mhòr nach eil sneachda ann an Tajikistan eadhon sa gheamhradh. Agus bidh na caileagan a" dol air an ionnsaigh, a" lasadh an cuid shàilean lom, pinc.
  Bidh Natasha a" losgadh le gunna-inneal, aig an aon àm a" tilgeil tiodhlac bàis millteach le a òrdagan rùisgte.
  Bidh cuirp an Taliban, air an reubadh gu stiallan, a" leum suas is sìos.
  Tha an gaisgeach ag èigheach:
  - Airson ar clann àlainn!
  Bidh gaisgeach eile, Zoya, cuideachd a" losgadh le gunna submachine. Scribbles le fìor chruinneas, a" marbhadh Mujahideen. Tuitidh iad sìos mar sguaban cruithneachd gearrte.
  Agus thilg nighean sheunta le falt òir pea-bàis le a sàil rùisgte agus a còis:
  - Dhìon Rus an dùthaich leis fhèin,
  Bho ionnsaighean an locust ifrinn ...
  'S air a còmhdachadh le a cìochan -
  A h-uile sluagh Mother Earth!
  Agus gabhaidh an gaisgeach e agus nì e gàire, a" nochdadh a làn fhiacail na beul. Agus le teanga gu math dona a tha a" reamhrachadh nas motha na dìreach reòiteag seoclaid.
  Augustine, fear eile de na h-erobatics sin a bhios a" spealadh sìos an Taliban ann an rangannan, coed:
  - ùbhlan anns an t-sneachda
  Is iad sin nigheanan broilleach ...
  cuidichidh mi thu,
  Bidh britheamhan sàr-mhath ann!
  Agus thilg an gaisgeach a-rithist an tiodhlac murt-sgrios le a òrdagan rùisgte. Agus sgap i mòran Taliban ann an diofar stiùiridhean, a" reubadh an cinn agus am buill-bodhaig.
  Bidh Svetlana cuideachd a" gearradh sìos am Mujahideen, agus ga dhèanamh le dealas mòr. Tha uimhir de dhràibheadh agus lùth seòlta aig a" bhoireannach seo. Tilgidh i le a òrdagan rùisgte, tiodhlac bàis mòr, millteach.
  Agus an uairsin bidh e a" seinn:
  - O nigheanan, casruisgte, casruisgte, casruisgte...
  Tha sinn a 'tionndadh braids, braids, braids!
  Tha na caileagan gaisgeil air gabhail ris an Taliban cho mòr is gu bheil sàilean nam bòidhchead a" deàrrsadh.
  Gu dearbh, tha boireannach Ruiseanach na fhìor fhorsa. 'S bidh i 'gearradh nan naimhdean mar speal le motair. Agus bidh e dha-rìribh a" draibheadh a-steach do na cisteachan, agus eadhon a-steach don talamh.
  Bidh na gaisgich boireann a" nochdadh an stuamachd agus an ràmh feargach:
  Is e nigheanan Komsomol a th" annainn
  Tha gaol againn air Eskimo...
  Tha guth nam maise soilleir,
  Bidh film ùr ann!
  Agus ghabh na gaisgich agus nochd iad an teangannan glè fhada agus cho spòrsail.
  Chan e tòimhseachan furasta a th" anns a" bhlàr, gu dearbh, leis an Taliban. Agus tha na balaich Ruiseanach a 'bàsachadh, ann an àireamhan mòra. Agus tha e a" tighinn à Tajikistan gus luchd dà cheud a ghiùlan.
  Gu dearbh, anns an Ruis fhèin, tha daoine a 'tòiseachadh a' dèanamh ar-a-mach - carson a bha feum air a 'chogadh leis an Úcráin? Am bu chòir don Ruis pàigheadh le beatha a mic agus a nigheanan sa chogadh ann an Tajikistan? Tha na ceistean, gu dearbh, gu tur nàdarra. Gu dearbh, an fhiach an geama an coinneal?
  A bharrachd air an sin, tha prìsean ag èirigh, agus chan eil fàileadh buadhan ann. Agus an uairsin bha stròc aig Zyuganov, agus chuir e pairilis air neach-dùbhlain pòcaid. Airson cho fada, umhail dha na h-ùghdarrasan, tha Gennady Andreevich air a bhith a" stiùireadh iomaill ann an cearcallan agus a" dèanamh atharrais air leth-aghaidh . Agus a-nis tha ceannard an luchd-dùbhlain as lìonmhoire agus as mòr-chòrdte, an fheadhainn as freagarraiche dha na h-ùghdarrasan, air gabhail agus lùbadh. Chan eil àite naomh gu bràth falamh. Thàinig feadhainn eile, òg agus mòran na bu ionnsaigheach.
  Agus chrath an rìgh-chathair ...
  Ach fhad "s a tha cogadh ann leis an Taliban. An seo tha nigheanan am measg nam pìleatan de phlèanaichean ionnsaigh a" sabaid anns na speuran.
  Tha Anastasia Vedmakova air aon de na gaisgich ainmeil ruadh. Dhiùlt i sabaid an aghaidh na h-Ugràin, ach sgrios i an Taliban, mas e do thoil e.
  Gu dearbh, cha robh mòran de ghaisgich Asa airson am bràithrean Slavic a mharbhadh.
  Ach leis an Mujahideen - mas e do thoil e.
  Loisg Anastasia peilear aig an Taliban le cuideachadh bho a òrdagan lom. Chuir i rocaid gu na h-Afganaich agus sheinn i:
  Ciamar a bha sinn beò a ' sabaid
  Agus chan eil eagal a 'bhàis ...
  Mar sin pìleat casruisgte an làthair!
  Tha gaisgeach ace eile cuideachd brèagha, dìreach an turas seo bidh an fionn Akulina Orlova cuideachd a "sabaid le spùinneadairean. Seadh, canar ris na Taliban, mar anns a" chiad chogadh ris na h-Afghanaich, na dushmans, no na spioradan. Tha an nàmhaid, ge-tà, làidir agus mòr ann an àireamh. Agus tha an cuid fhèin aig an Taliban agus dìon adhair. A 'gabhail a-steach a chaidh a ghlacadh bho arm an riaghaltais a bh' ann roimhe.
  Bidh Akulina Orlova a" tionndadh-U leis an itealan aice agus a" fàgail urchair Stinger, às deidh sin sheinn an nighean:
  - Tha droch spiorad ag èaladh air na creagan,
  Bidh thu ga losgadh le napalm ...
  Uill, ma tha an Taliban
  Cleachdamaid mealladh ann am blàr!
  Nighean eile Margarita Magnitnaya. Tha falt aice mar dhuilleag òir. Nighean glè bhòidheach. Agus dhiùlt i cuideachd sabaid leis an Úcráin. Leis nach tog e armachd an aghaidh nam bràithrean Slavic. Dh'adhbhraich sin mòran aonta. Agus tha na Taliban nan luchd-leantainn cràbhach, agus aig aon àm chuidich iad na separatists Chechen. A bharrachd air an sin, b" e an Taliban an aon stàit air an t-saoghal a dh" aithnich neo-eisimeileachd Chechnya. Agus tha seo, gu dearbh, a 'fàgail a chomharra air a' chàirdeas leis an Ruis airson iomadh bliadhna.
  Tha Margarita Magnitnaya deiseil airson sabaid. Bidh a òrdagan lom a" bruthadh putanan. Agus tha rocaidean de fheachd uamhasach, millteach ag itealaich aig an Taliban. Agus rinn iad a" chùis air na h-Afganaich feusagach.
  Sheinn Margarita:
  - O, Motherland, leig leis an èigheach grànda,
  Agus is toil leinn i, eadhon ged nach eil i brèagha!
  Tha bastards gullable
  Ma tha an Chekist a' riaghladh,
  Mar sin bidh faisisteachd ann
  gràineileachd a' chinne-daonna !
  A 'chiad leaghadh,
  tiodhlacadh Stalin -
  Rus' cha bhi Cain,
  Ged a tha i air a goirteachadh!
  Agus ghabh na gaisgich e ann an sèist, agus rinn iad gàire:
  - Na fuirich irioslachd nan Slavs,
  Tha sinn uile airson an Úcráin ...
  Na gabhamaid tuilleadh masladh
  Cain, tha sinn anns an linne le ar cinn!
  Bhuail nigheanan air itealan ionnsaigh an Taliban, agus rinn iad a" chùis air agus a" marbhadh na Mujahideen sin.
  An seo bidh iad ag itealaich gu spioradan bualaidh. Ach thathas a" toirt a-mach cisteachan sinc le saighdearan Ruiseanach agus oifigearan a chaidh a mharbhadh à Tajikistan.
  Chaidh fear de na saighdearan sin fhàgail gun chas. Is seinnidh e gu brònach, le tlachd, 's le deòir 'na shùilean:
  - dòigh air choireigin chaidh iad a-steach don chiste,
  Agus an goul as làidire
  Na h-uile air am brùthadh 's air an tearnadh,
  Agus ramlaich e gu teann!
  Tha nigheanan air tancaichean cuideachd. Càr Ruiseanach gu math inntinneach "Bear". Is e tanca fìor throm a th 'ann - còrr is ceud tunna - modail deuchainneach. Gu dearbh, tha sgioba sònraichte de cheathrar nigheanan ann cuideachd. Agus tha ainmean aca uile a" tòiseachadh le E!
  An seo, mar eisimpleir, bidh Ealasaid a" bruthadh putanan an luing gàirdeachais le a òrdagan rùisgte, agus a" bualadh air a" bhuncair leis an Taliban agus a" rughadh:
  - Glòir do chomunn !
  Ekaterina, a 'leantainn air adhart a' losgadh bho ghunnaichean-inneal, agus a 'putadh na putanan le a nipple scarlet, a' ròin:
  - Agus às aonais Zyuganov! Le ceann maol 's le deoch !
  Rinn Elena squeak, a 'bruthadh a sàil rùisgte air a' pheadal:
  - Airson turasan chun Chuan Innseanach!
  Loisg Efrosinya cuideachd, an turas seo a "cleachdadh a theanga spòrsail agus a" squeaking:
  - Airson buadhan ann am batail ionnsaigh!
  Agus bidh na nigheanan a" gàireachdainn. Bidh iad ag uisge luaidhe air luchd-sabaid Taliban. Agus bidh iad ga dhèanamh glè mhath.
  Smaoinich Ealasaid, a 'losgadh air an nàmhaid, mu dheidhinn. Gu dearbh, ma tha eanchainn aig duine, tuigidh e gur e sgeulachd sìthiche agus fantasy daonna a th" ann an creideamh sam bith!
  Ach carson a tha diofar chreideamhan air an sgaoileadh air feadh an t-saoghail? A bharrachd air an sin, mòran a tha an aghaidh mothachadh cumanta? Gu dearbh, gabh an creideamh as mòr-chòrdte: Crìosdaidheachd. Tha creidsinn ann an Dia a chaidh a cheusadh air a" chrois gòrach agus neo-àbhaisteach. Gu dearbh, ma tha thu a" creidsinn anns a" Bhìoball, bidh Dia ann an dòigh air choireigin neònach agus do-thuigsinn.
  An uairsin bidh e a 'bàthadh cha mhòr a' chinne-daonna gu lèir le uisge - bidh milleanan de dhaoine a 'bàsachadh, ach chan eil ach ochdnar air an sàbhaladh. Air an làimh eile, air a 'chrois a tha e ag ùrnaigh airson an luchd-cuiridh?
  Feudaidh a thoirt fainear gu bheil Dia an t-Seann Tiomnaidh ro iochdmhor, ach anns an Tiomnadh Nuadh tha Criosd ro chaoimhneil. Agus tha contrarrachd shoilleir an seo. Gu dearbh, nam b 'e Iosa am Mac a bh' ann, dh'fheumadh e Sodom agus Gomorrah a losgadh. Ach bha inbhich, agus clann, agus boireannaich ann. Nach eil sin an-iochdmhor?
  Tha, agus faodar mòran eisimpleirean eile de chruaidh-chàs a chlàradh airson ùine mhòr. Is fhiach rudeigin a bhith air aon mhurt chloinne le Elisha.
  Mar sin smaoinich air na tha daoine a 'creidsinn. Agus tha an riaghaltas cuideachd a" sparradh creideamh. Agus a-nis tha iad a 'sabaid le luchd-leantainn cràbhach an Taliban.
  Ach thug iad rabhadh - na bi toilichte gu bheil na Stàitean Aonaichte a' fàgail Afganastan - nach bi e ach nas miosa dhan Ruis.
  An Taliban, an dèidh beagan fois a ghabhail agus a 'gabhail brath air an fhìrinn gun robh làmhan na Ruis a bha ceangailte ris a' chogadh leis an Úcráin, rinn e gnìomh agus bhuail e. Agus bha seo air a ro-innse dha mòran. Agus bha aig an Ruis ri clàradh. Agus, gu dearbh, an-aghaidh an toil - bhàsaich cus shaighdearan Ruiseanach aig a 'bhun-stèidh ann an Tajikistan. Mar sin lorg Vladimir Putin e fhèin an sàs ann an cogadh eile. Agus tha am faireachdainn, gu dearbh, sa chomann-shòisealta air fàs tòrr nas nàimhdeil don cheann-suidhe gnàthach. Tha gaol dhaoine gu math caochlaideach. Agus rinn an Taliban, gu dearbh, a h-uile dad gu ceart. A bharrachd air an sin, tha na Stàitean Aonaichte toilichte sa chùis seo - chuir e a nàimhdean an aghaidh a chèile. Agus thòisich daoine ri ràdh mu Bhiden: seann duine glic. Mar, cho glic 's a chuir e air dòigh a h-uile càil.
  Gu dearbh, chan eil aois agus spòrs, agus gliocas na bhacadh!
  Bidh Ealasaid a" losgadh a-rithist, agus a-rithist, gu dearbh, le òrdagan rùisgte. Tha e gu math blàth anns an tanca eadhon sa gheamhradh. Agus as t-samhradh tha e gu math teth ann an Tajikistan.
  Ghlac an nighean e agus sheinn i:
  - Ma 's fada, fada, fada,
  Dèan sabaid an aghaidh an Taliban...
  Ma tha e fada, fada, fada
  Ruith sìos leathad ann am blàr!
  Tha e comasach, tha e comasach
  Gu dearbh, tha sin ceart, tha sin ceart ...
  Ged a tha e uaireannan coltach
  Faodaidh tu grèim fhaighinn air Afraga!
  Agus ann an Afraga, tha prìsean cho àrd,
  Agus ann an Afraga, tha an t-airgead cho farsaing!
  Chaill hippos cuideam
  Chaidh mucan-mara sperm suas ...
  'S tha 'n sluagh cosmhuil ri pòig,
  Gabh dìreach gu neamh!
  Thug Ekaterina fa-near le smirk, a "putadh air putan luing gàirdeachais an tanca leis an nipple scarlet aice:
  - Rud beag annad dòchasach!
  Fhreagair Ealasaid gu feargach:
  - Ma tha an ceann-suidhe na neach moralta agus na neach-brathaidh, dè an toileachas a bhios aig na cuspairean aige!
  Chrath Elena.
  - Tha! Tha iad ag ràdh gur e trioblaid mòr an toiseach! Ach b" e dìreach an cus fortan a thug air Putin cus fèin-mhisneachail!
  Chrath Ealasaid a ceann le dath gorm.
  - Bha, bha mi an-còmhnaidh a 'smaoineachadh gu robh e do-dhèanta uiread de fhortan a thoirt do aon neach - tha e na shuidhe air each geal, anns an t-seadh tha e a' tòiseachadh a 'creidsinn gu bheil a' mhuir domhainn glùin dha. Agus an uairsin, mar chailleach a bha airson a bhith na Dhia, tha i a" crìochnachadh gun dad!
  Dh"aontaich Catrìona le seo:
  - Tha! Bha cus fortan aig Putin, agus rinn seo milleadh air. Mar a bha gaol aig fortan na ùine - Napoleon, Hitler, Ivan the Terrible, agus an uairsin thionndaidh iad air falbh bhuapa.
  Thuirt Efrosinya:
  - Bha Nicholas II gu math mì-shealbhach, ach aig an aon àm na rìgh còir agus còir. Mar eisimpleir, tha thu a" smaoineachadh gum biodh e air a bhith beagan fortanach sa chogadh an aghaidh Iapan. Mar eisimpleir, nam biodh an Admiral Makarov air bàsachadh, agus dh'fhaodadh a h-uile dad a bhith eadar-dhealaichte. Agus bhàsaich an Àrd-mharaiche Makarov air sgàth sreath iomlan de cho-thuiteamas eu-coltach. Air adhbhar air choreigin, cha d"òrduich e mo shlugadh le luchd‐millidh, agus cha tug gin de na fo-oifigearan aige a leithid de dh"òrdugh. Agus b 'e Ruiseanach a bh' anns a 'mhèinn, as coltaiche, agus cha bu chòir don long-chogaidh mhòr a bhith air a dhol fodha bho aon mhèinn. Agus eadhon anns a 'chùis seo, dh' fhaodadh an Admiral Makarov a bhith air a shàbhaladh, mar, mar eisimpleir, chaidh Kirill Romanov a shàbhaladh.
  Dh"aontaich Ealasaid:
  - Seadh, dh" fhaodadh beagan fortan dha Nicholas II tòrr a bharrachd na fortan a thoirt don Ruis do Vladimir Putin meadhanach! Mar eisimpleir, dh'fhaodadh an Àrd-mharaiche Makarov a 'chùis a dhèanamh air na Seapanach aig muir le glè bheag de dh' fhuil, agus an uairsin cha b 'fhiach an cogadh leis na samurai mòran ìobairt. Agus ma bhuannaich an Ruis tsarist an cogadh an aghaidh Iapan, cha bhiodh a 'Chiad Chogadh, as coltaiche, air tachairt. Mar sin bhiodh ùghdarras arm na h-ìmpireachd ro àrd agus cha bhiodh na Gearmailtich deònach cogadh ainmeachadh!
  Chrath Elena.
  - 'S dòcha! Ged nach eil Makarov na aonar a 'toirt a-mach an àireamh de fhàilligidhean agus droch fhortan anns a' chogadh ri Iapan. Ged feumaidh mi aideachadh gu robh an nàmhaid làidir. Ach air an làimh eile, mura biodh an long-chogaidh Oslyabi air a dhol fodha cho luath, eadhon aig àm Blàr Tsushima dh" fhaodadh an sguadran a bhith air a dhol troimhe gu Vladivostok gu tur! Agus mar sin cha robh an cogadh le Iapan cho soirbheachail!
  Thuirt Euphrosyne:
  - Ach bha an cogadh anns a' chòigeamh bliadhna thar fhichead ri Japan iongantach soirbh agus soirbheach- tach. Mar gum biodh Iapan a" ruith a-mach à fortan. Ach, mo thruaighe, thug buaidh Stalin air na Comannaich cumhachd a ghabhail thairis air Sìona, agus nochd ìmpireachd fìor làidir agus cunnartach a thug cha mhòr ionnsaigh air an USSR fo Brezhnev. Fiù "s a-nis, chan eil Sìona ach a" leigeil oirre a bhith na caraid. Agus tha e airson ar fearann a ghearradh dheth gu na h-Urals.
  Chrath Catriona.
  - Tha! Nam biodh na Seapanach air a" chùis a dhèanamh an uairsin, bhiodh an Ruis Bhuidhe air a bhith ann an àite ceann a tuath Shìna, agus bhiodh Orthodoxy air tighinn don Ìmpireachd Celestial. Agus dè a fhuair an Axis mar thoradh air buaidh furasta Stalin air na Seapanach? Rugadh ìmpireachd atheistic, agus uilebheist cumhachdach air na crìochan leis an Ruis!
  Thug Ealasaid fa-near, a" tilgeil a fiaclan:
  - Mar sin creid an deigh sin anns an Dia Criosduidh. Bheireadh buaidh thairis air Iapan mòran deichean ùra de mhilleanan de chreidmhich Orthodox. An àite sin, thàinig siostam atheistic ionnsaigheach gu cumhachd anns an Ruis. Agus an uairsin thug an rèim fuilteach Stalin atheism gu Sìona. Agus nochd ìmpireachd chruaidh Mao. Chan eil mi dha-rìribh a" tuigsinn dè bha Dia ag iarraidh!
  Thuirt Elena:
  - No nach 'eil Dia idir ann ! An dara cuid tha Satan mòran nas làidire na tha am Bìoball ag ràdh, no tha planaichean an Uile-chumhachdaich do-thuigsinn dhuinn!
  Thuirt Efrosinya:
  "Mar as trice tha rìghrean an-iochdmhor nas motha agus nas soirbheachaile!" B" e an aon eisgeachd, is dòcha, Alasdair a" Chiad - bha an rìgh tuigseach, caoimhneil, libearalach, duine-uasal agus chan eil cuileag air a chòmhdach. Agus còmhla soirbheachail!
  Thuirt Ealasaid:
  - Agus cha robh Catrìona an dàrna fear air a mheas mar riaghladair cruaidh agus olc, agus bha i gu math soirbheachail cuideachd. Fìor, bha i na strìopach, agus san fharsaingeachd neach nach robh gu tur math. Chuir i casg air an luchd-tuatha gearan a dhèanamh mu am maighstirean. Tha e eadhon neònach gun deach uimhir de fhortan a thoirt do dhuine cho meallta!
  Chrath Elena.
  - Seadh, agus an sin creid anns an Dia Criosduidh ! Cuin - olc agus borb an fheadhainn as soirbheachaile!
  Sheinn Catriona gu brònach:
  Tha an saoghal stèidhichte air fòirneart
  Volcano of rage whipping ann an dòigh mhòr ...
  Teannachadh nas àirde,
  A 'dùsgadh le pian agus eagal
  Is e dìreach eagal a bheir caraidean dhuinn,
  Is e dìreach pian a tha gad bhrosnachadh gu bhith ag obair,
  Leis gu bheil mi ag iarraidh barrachd is barrachd
  Bidh hyperplasma a "spreadhadh a-steach don t-sluagh!
  Thuirt Ealasaid le osna:
  - Bha, bha Genghis Khan na phàgan mì-mhodhail. Cha b' urrainn e leughadh no sgriobhadh, ach ghlac e leth an t-saoghail. Chaill an dà chuid Muslamaich agus Crìosdaidhean ann am blàr leis. Agus seo a" cheist: càit an robh Dia Uile-chumhachdach aig an àm sin? Agus carson a rinn pàganachd nam Mongols a" chùis air Monotheism: Islam agus Crìosdaidheachd?
  Thuirt Efrosinya le gàire:
  - Air an doigh cheudna, faodaidh tu foighneachd : c'àit an robh an Dia Uile-chumhachdach an uair a mharbh Cain Abel ? Carson a leig e leis a" chiad chogadh fratricidal ann an eachdraidh mac an duine?
  Rinn Elena gàire agus gheàrr i:
  - Seadh, faodaidh tu argumaid ad infinitum, ach cha dhearbh thu gu bràth gu bheil Dia ann, no nach 'eil e ann ?
  Thug Catriona fa-near:
  - Aig cosgais Iosa Crìosd, tha mi gu mòr an teagamh. Dh" fhaodadh na h-Iùdhaich mì-fhortanach, fo bhrònach hypnotist làidir, tàlantach a ghabhail - leithid Anatoly Kashpirovsky airson a" Mhesiah agus deify. Ma choimheadas tu air staitistig mhìorbhailean Anatoly Mikhailovich, tha e nas fhuaire na Crìosd!
  Rinn Efrosinya gàire agus sheinn i:
  - Nar leigeadh Dia do na doill an sùilean fhosgladh,
  Agus dìreach do dhruim le humpback ...
  Seadh Dia, a bhi 'na Dhia eadhon beagan,
  Ach chan urrainn dhut a bhith beagan air do cheusadh!
  Agus thog na nigheanan an Taliban a-rithist. A' bruthadh air putanan an t-siùil le'n òrdagan rùisgte, leag iad sìos mòran Mujahideen, agus chuir iad gu litireil iad ann an baidsean. Bha an Taliban feusagach a" bàsachadh fo theine gunna-inneal agus sligean brisidh àrd-spreadhaidh. Thòisich fìor spòrs, le mòr-sgrios luchd-leantainn cràbhach.
  Agus seo Alenka leis a" bhuidheann-chatha aice de nigheanan brèagha a bhios, a dh" aindeoin aimsir fhionnar, geamhraidh Tajikistan, a" toirt ionnsaigh air an Taliban casruisgte.
  Fìor, tha iad ann an sgiortaichean goirid, agus tha armachd Kevlar a 'còmhdach an cuirp .
  Bidh bòidhchead a 'ruith air an ionnsaigh, agus a' seinn:
  - Tha an Taliban olc a" snàgadh air na creagan,
  Ach is e nigheanan an fheadhainn as bòidhche ...
  Punnd dha le napalm
  Bidh sinn a" comharrachadh soirbheachas!
  Agus bidh na caileagan a" deàrrsadh le fiaclan neamhnaid.
  Agus an uairsin tilgidh Anyuta, le a òrdagan rùisgte, pea le stuth-spreadhaidh aig a" Mujahideen. Agus sgapaidh i an Taliban ann an diofar dhòighean, mar phiseagan.
  Ghlac an nighean e agus sheinn i:
  - Glòir do'n Athair, glòir,
  Tha tancaichean a" dol air adhart...
  Roinnean de nigheanan ann am bikinis,
  Beannachdan muinntir na Ruis!
  Bidh Alla ruadh cuideachd a" losgadh air nàimhdean feusagach, gan gearradh sìos agus a" seinn:
  - Rinn Rus gàire air an Taliban seo,
  Anns a h-uile aois, is e sin as coireach gur e Rus a th" ann!
  Agus bheir an nighean cuideachd agus tilgidh i lemon marbhtach chun a" Mhujahideen le òrdagan rùisgte. Agus sgap nàimhdean anns a h-uile taobh eadar-dhealaichte.
  Agus mar a bhios e a" feadaireachd aig mullach a sgamhanan.
  Chaidh grunn dhusan feannag a chuir às a chèile. A 'faighinn grèim cridhe, thuit iad air cinn Taliban air a bhruthadh, agus chaidh an tolladh. An sin ghlaodh an gaisgeach:
  - Tha a' chuis ro-chonnspaideach leinn,
  Tha mi creidsinn gur e dìreach an clas as àirde a bhios ann!
  Tha fios agam gum buannaich an Taliban
  Às deidh na h-uile, tha cherub moiteil os ar cionn!
  Ghabh Maria, tè eile de na caileagan bikini, e agus rinn e feadan. Agus le a òrdagan rùisgte thilg i feachd mòr murt air an nàmhaid, tiodhlac bàis ro mhillteach. Chrath i luchd-cogaidh an Taliban, agus ghrain i a fiaclan:
  - Tha ceò mòr timcheall na Ruis,
  Agus bidh trodaiche Taliban a" ruith chun an athar!
  Tha Olympias dha-rìribh na ghaisgeach-nighean. Tha i mòr agus aig an aon àm tha falt aotrom donn oirre. Tha cnapan sòghail aig a" ghaisgeach, agus preas làidir, a tha air a lìnigeadh le leacan seoclaid. Uill, an aghaidh a leithid de bhiast-nighean, chan urrainn dha duine cur an aghaidh.
  Agus a-nis, le a casan cumhachdach, fèitheach, lom, thog i baraille slàn de stuth-spreadhaidh agus mar a thilgeadh i air an Taliban e. Agus ruith am baraille seo le luaths mòr, marbhtach. Agus mar a thuiteas e a-steach don Mujahideen, gu litearra gan reubadh às a chèile.
  Ghlac an gaisgeach ann an gàirdeachas e, agus sheinn e:
  Agus os cionn Murov tha an speur a 'goid,
  Tha solas an latha ag èirigh ...
  Tha sinn mar nigheanan Ilya Muromets,
  Cha b'ann gu diomhain a rinn iad uaill as an neart !
  . CAIBIDIL Àir. 7.
  Gu dearbh, tha e tòrr nas tlachdmhoire a bhith a" sabaid agus a" marbhadh an Taliban na bhith a" sabaid ri do bhràithrean Ucràineach. An seo tha mi a" smaoineachadh gun aontaich a h-uile duine gur e peacadh a th" ann bràithrean a mharbhadh. Agus tha Vladimir Putin mu thràth air a ghairm gu fosgailte anns na saighdearan Ruiseanach - Vovka-Cain!
  Sheinn Olympias le feirg:
  Uill, cia mheud bràthair as urrainn dhut a mharbhadh,
  Às deidh na h-uile, rugadh duine, creid mi, airson toileachas ...
  Cha leig am màthair le a mac a dhol chun aghaidh,
  Agus eadhon as t-samhradh tha droch shìde ann sa chogadh!
  Às deidh sin, bheir an nighean gaisgeil e agus bheir i èadhar a-steach do na sgamhanan agus an fhìdeag aice. Bidh grèim cridhe aig mòran de na ceudan de fheannagan sa bhad agus bidh iad fann. Agus bidh na gobagan biorach aca ag itealaich sìos agus a" briseadh claigeann an Taliban a" brùthadh air suidheachadh saighdearan na Ruis.
  Thug Olympias, a 'leagail na feannagan sìos le fìdeagan agus a' toirt orra tuiteam às a chèile, agus ghlac e e agus rinn e gàire:
  Sin, sin, sin - tha crògan a' bualadh,
  An seo, an sin, an sin - bhuail an gunna-inneal!
  Tha arm an Taliban air a bhriseadh gu ceann,
  Agus chan urrainn dha duine a" chùis a dhèanamh air arm nan nigheanan!
  Bidh Marusya cuideachd a" losgadh air saighdearan Taliban a tha a" tighinn air adhart. A 'sealltainn a mhisneachd agus an clas as àirde. Bidh an gunna-inneal aice a" gearradh sìos ìrean slàn de Mujahideen.
  Tilgidh an nighean tiodhlac bàis marbh le a òrdagan rùisgte. A" cuir às do mhòran de luchd-sabaid Taliban, agus a" squeaks:
  - Clasaichean Cogaidh,
  Bu chòir don nighean seo a bhith casruisgte ...
  Nigheanan agus mic
  Tionndaidh sinn a h-uile duine gu geama!
  Gaisgich agus gu dearbh bòidhchead.
  Bha Matryona, a" losgadh air an Taliban agus a" tilgeil thiodhlacan sgrios le a òrdagan rùisgte, a" crathadh:
  - Glòir dha na caileagan ann am bikinis,
  Rinn iad a" chùis air na Mujahideen...
  Tha sgeinean lom aig na caileagan
  Thoir ionnsaigh mar seo airson dinnear!
  Bidh nighean le sliasaid tana agus cnapan sòghail a" losgadh air an Taliban a tha a" tighinn dlùth. Bidh e a" dèanamh seo gu dòigheil agus gu ceart. Bidh e gan gearradh sìos mar ghearradair feòir, agus a" seinn:
  - Bha an nighean a 'dannsa polka,
  Air an lawn anns na h-uairean tràtha ...
  Earball air an taobh chlì, earball air an làimh dheis,
  Is e seo polka Karabas!
  Agus a-nis tilgidh an gaisgeach marbhadh a-rithist an làthair an nàmhaid le a òrdagan rùisgte. Agus marbhaidh e mòran de na Taliban.
  Seo a 'sabaid Victoria agus Veronica. Tha an dithis nighean gu math snog. Agus bidh iad a" losgadh gu math.
  Thilg Victoria tiodhlac sgrios le a sàilean lom de fheachd marbhtach. Reub i mòran de dhusmans agus rinn i squeak:
  - Bidh airgead a 'leaghadh anns a' mhàileid,
  Tha na prìomh-litrichean a" leaghadh...
  Agus ann an Ruisis -
  Tha airgead a" ciallachadh manna!
  Bhrùth nighean eile putan leis an nipple scarlet aice, a thionndaidh air ultrasound bodhar, agus a chuir air itealaich tron adhar e. Agus mu thràth thuit mìltean de fheannagan air cinn bearrte an Taliban. Agus leig leinn peanasachadh orra.
  Sheinn an gruagach ruadh:
  Thathas a" toirt ionnsaigh air an Ruis leis na Mujahideen,
  Tha tòrr dhiubh ann an Afganastan...
  a" sabaid air an son ann an Afganastan air ais aig an àm ,
  A-nis tha an Taliban uamhasach air a chlaidheamh a thogail!
  
  Ach cha toir nigheanan casruisgte suas,
  Seallaidh iad dìreach an clas as àirde ...
  Tha iad a" sabaid gu làidir le armada an Taliban,
  Agus bhuail iad an spiorad ceart san t-sùil!
  Agus tilgidh an gaisgeach le a òrdagan rùisgte tiodhlac sgrios le feachd marbhtach. Agus tha a h-uile duine ga fhaighinn bhuaithe.
  Bidh Alice agus Angelica a" losgadh air an Taliban le raidhfilean snaidhpear. Agus bidh iad ga dhèanamh gu math ceart. Agus bidh iad a 'losgadh cho mionaideach.
  Ghabh Alice e agus sheinn i:
  Do fhear na duslach bidh ciste,
  Fuirich fallain gu...
  Bidh caileagan a" ruith mun cuairt rùisgte sa gheamhradh!
  Agus bidh iad a" briseadh an druim leis na Mujahideen!
  Agus sheall na gaisgich an teangannan sa bhad!
  Agus an uairsin loisg Alice, a" cleachdadh nipple broilleach scarlet nuair a bhrùth i am putan. Agus leag e a-mach dusan Taliban.
  Ghabh Alice e agus rinn i gàire, a" rùisg a fiaclan:
  - Air son an athar, agus saorsa gu crioch,
  Nigheanan casruisgte ann am bikinis
  Tha thu nad ghaisgich mar sin ...
  A" toirt air cridheachan bualadh còmhla!
  Dhearbh Angelica:
  - Thig còmhla rinn! Tha seo sgoinneil!
  Bidh Maria Kolesnikova mar bhanrigh nan elves a" toirt seachad òrdughan gnìomhach agus ionnsaigheach. 'S e nighean dàna agus gaisgeil a th' innte.
  Chì i an àm ri teachd agus cogadh, an Ruis ann an Tajikistan leis an Taliban.
  Ach tha seo uile gu math brèagha. Agus chì thu gu robh e fuilteach agus gu math sabaid. Bha an cogadh a thòisich leis an Taliban as t-samhradh 2023 a" sìor fhàs .
  Lean an cogadh eadar an Taliban agus an Ruis. Tha sluagh mòr ann an Afganastan, tha mòran dhaoine òga acrach, feargach, ionnsaigheach.
  Agus tha iad a 'sabaid ann an Tajikistan, fhad' sa tha làmhan na Ruis ceangailte ris a 'chogadh san Úcráin, a tha a' faighinn taic bhon mhòr-chuid den t-saoghal.
  Agus tha an Taliban ga chleachdadh.
  Ach tha caileagan gu math casruisgte agus brèagha a 'sabaid air taobh na Ruis. Bidh sabaidean a" tighinn ann an tonnan.
  Bidh Natasha a" losgadh air a" Mujahideen. Bidh iad a" cleachdadh feachd marbhtach gunna-inneal coltach ri dràgon. Agus a 'tilgeil peilearan air an Taliban.
  Agus bidh iad a 'tuiteam, a' bruthadh air na caileagan. Tuitidh heileacoptair Ruiseanach a chaidh a losgadh sìos bho ghunna anti-itealain dachaigh. Chaidh a losgadh sìos leis an Taliban. Fìor, chan eil nigheanan air an heileacoptair, ach fir, agus chan eil thu gu sònraichte a "faireachdainn duilich air an son.
  Agus tha Natasha na nighean agus casruisgte ann am bikini. Agus nuair a tha thu cha mhòr rùisgte, cha chùm duine air ais thu no cha chuir e stad ort.
  Thilg Natasha gibht an sgrios le òrdagan rùisgte de chasan chiseled le feachd murt. Sgap i an Taliban ann an diofar dhòighean agus sheinn i, a" giùlan a fiaclan neamhnaid:
  Seo geamhradh, geamhradh, geamhradh,
  Tòisich gu h-obann ...
  A' sguabadh, a' sgiùrsadh -
  Bidh a-màireach nas fheàrr
  A-màireach, a-màireach, a-màireach!
  Agus a-nis 's e bliadhna ùr a th' ann!
  Gu dearbh, bha an t-sneachda ann an Tajikistan air Oidhche na Bliadhn 'Ùire. Agus a-nis bidh caileagan Ruiseanach a 'fàgail lorgan-coise lom, chiseled san t-sneachda, agus tha e a' coimhead gu math brèagha.
  Ghabh Zoya e agus sheinn i:
  Aon dha trì -
  Sguab às na pròiseasan!
  Ceithir ochd còig
  Rachamaid a chluich!
  Agus cuiridh an nighean le a òrdagan rùisgte air bhog tiodhlac bàis le cumhachd murt.
  Ghabh Zoya e agus sheinn i, a" giùlan a fiaclan:
  Aon dhà trì ceithir còig,
  Chaidh am bunny a-mach airson cuairt...
  Seo a" tighinn a nighean a" ruith
  Mujahideen a" marbhadh!
  Agus ghabh Sòya agus nochd i a teanga fhada.
  Ach tha an teine air a stiùireadh le Augustine. A leithid de nighean, nas fhuaire na nach eil ann. 'S a' sgriobadh le aplomb marbhtach. Slaod sìos am Mujahideen gun deas-ghnàthan neo-riatanach. An sin tòisichidh e air seinn ;
  Ma tha an cùl gun fheum -
  Cha chuidich ardor armachd ...
  Uill, mura h-eil teas ann,
  Thèid an cùl chun nàmhaid airson lòn!
  Agus gabhaidh agus tilgidh an t‑Augustin ruadh an dà chuid tiodhlac a" sgrios le a òrdagan rùisgte. Agus ann an da-rìribh, bidh uimhir de dhushmans air an reubadh às a chèile, rud a tha dìreach uamhasach.
  Gu dearbh, cha do chaill Augustine an cothrom seinn:
  Tha mi air a bhith rùisgte
  Leum air feadh an raoin!
  Mar sin leum mi thairis air an raon ...
  Sheinn Kulatsky còmhla!
  Agus gabhaidh an nighean i, agus bidh a sùilean a" deàrrsadh le saphir a" deàrrsadh. Agus tha a sùilean brèagha. Agus tha an cànan gu math spòrsail. Agus cho lùthmhor, agus cho groovy. Uill, dìreach mar a tha e seòrsa de orains juicy.
  Bidh Svetlana cuideachd a 'sabaid. Agus le òrdagan rùisgte tilgidh e tiodhlacan sgrios. A tha cho marbhtach agus cho millteach.
  Agus faisg air làimh, ghabh an Taliban agus leag e a-mach tanca Ruiseanach. Agus thòisich càr arm na Ruis air a reubadh gu pìosan, chaidh an uidheamachd sabaid fodha. Agus a-rithist bidh fir a 'bàsachadh.
  Ach chan fheum Svetlana fir a tha trom. Feumaidh iad a bhith air am pianadh. Agus ghabh an nighean e, agus sheinn i:
  Fir, fir, fir,
  Is e dìreach brutes mòra a th" annad
  Nuair a bhios nigheanan gad mharbhadh
  Bidh iad a" glanadh na talmhainn cho mòr!
  Gu dearbh, tha na Taliban nam beathaichean.
  Rug iad uair air nighean scout àlainn. Uill, an toiseach, thug iad i agus tharraing iad suas air an raca i. Thionndaidh iad na joints a-mach às mo ghàirdeanan, rud a bha gu math goirt.
  An uairsin bha casan lom na h-ìghne air an crochadh le blocaichean, a bha a 'toirt grèim air a h-adhbrannan. Agus an sin ghabh iad agus las iad teine fuidh a curr rùisgte, gràsmhor nam bonn.
  Bha an nighean Ruiseanach air a ghoirteachadh gu mòr. Ghabh an Taliban, mus do fhrith i a sàilean, agus smeuraich i a casan le ola. Agus mar sin loisg am bonn gu mall, agus bha e uamhasach goirt. Agus rinn an nighean gearan agus beucaich. Agus bhuail an Taliban i cuideachd air a druim agus air an taobhan le cuip. An uairsin chuir iad romhpa an cràdh a dhèanamh nas dian. Thug iad a-mach sreang dearg-theth agus bhuail sinn am bòidhchead air an druim agus air a" bhroilleach.
  Agus mar a tha e goirt. Gu h-àraidh nuair a thòisich an Taliban a" toinneamh na nipples scarlet le clobha dearg-teth don nighean Ruiseanach. Agus ghlaodh i cho mòr.
  Agus bha prìomh stiùiriche buidheann Taliban dìreach craicte bho chràdh. Agus rùisg e fiaclan òir.
  Fhreagair an nighean Ruiseanach. An uairsin thòisich iad air a òrdagan rùisgte a bhriseadh. A tha gu math pianail. Agus chaidh an nighean a-mach às a 'phian uabhasach, do-ruigsinneach.
  Ach lean an Taliban air a chràdh. An toiseach, thug iad an nighean dhaibh fhèin le bhith a 'dòrtadh bucaid uisge deigh. Agus an uairsin chuir iad mothachairean agus dealanan air a corp.
  Às deidh sin, thòisich dithis bhalach air peadaladh an dynamo. Lean an sruth air adhart agus ghluais an nighean bho phian ifrinn. Agus gu dearbh nuair a tha an corp
  sgaoilidhean dealain a" dol seachad , tha e eagallach, tha am facal treudan eich a" ruith seachad. Agus gu dearbh, bidh nighean sam bith a 'caoineadh an seo.
  Agus tionndaidh na gillean na peadalan, agus an nighean lomnochd a" caoineadh mar mhadadh-allaidh fiadhaich. Agus tha i ann am mòran pian. Agus tha an roar dìreach do-ruigsinneach.
  Agus a bharrachd air an t-sruth, bidh an Taliban cuideachd a "frioladh sàilean nighean Ruiseanach, a tha mar-thà còmhdaichte le blisters mòra. Agus bhuail iad cuideachd air an druim le sreang dearg-theth. Agus bidh iad a 'bualadh le fearg agus stamina.
  Agus aig an aon àm mheudaich iad am flùr. Thòisich iad air an nighean a shìneadh, agus a 'crochadh barrachd is barrachd cuideaman air a' bhloc gus a h-altan a thionndadh gu mionaideach.
  Sheinn prìomh mheirleach an Taliban:
  Dè am pian, dè am pian
  Bidh sgòr maidsidh ann: còig - neoni!
  Uill, dè as urrainn dhut a thoirt bho ghaisgich? Bha iad a" chràdh nigheanan mar sin gu an-iochdmhor, ach gun a bhith gu sònraichte sòlaimte. Ged a chaidh dealanan a chuir a-steach do uchd Venus, agus mar a chuireadh iad sruth às deidh sin.
  Tha na Taliban nan barbarianaich. Mar sin cheannaich iad armada iomlan de thancaichean à Sìona leis an airgead a fhuair iad bho dhrogaichean. Gu dearbh, tha Sìona na charaid agus na charaid don Ruis calico.
  Agus chuir an Taliban tuil leis na tancaichean aca air an nàmhaid.
  Ach nan aghaidh tha ceathrar nigheanan Ruiseanach air an T-95. Tha iad, gu dearbh, casruisgte agus ann am bikinis.
  Agus dè?
  Loisg Ealasaid air a" Mhujahideen le a òrdagan rùisgte agus rinn i gàire:
  - Glòir do dhùthaich mhàthaireil nan ailbhean!
  Bhuail Catriona cuideachd an Taliban, a" cleachdadh a sàil lom, chruinn agus dh" fhaighnich i:
  - Dè an dùthaich a th" aig ailbhein?
  Fhreagair Ealasaid, a" crathadh a fiaclan,
  - Gu dearbh, an Ruis!
  Rinn Catrìona gàire agus fhreagair i:
  - Bha mi a 'smaoineachadh gur e na h-Innseachan a bh' ann!
  Bhuail Elena air na dushmans le cuideachadh bho nipple scarlet a broilleach, mus tug i dheth a bra agus rinn i squeak:
  - Agus smaoinich mi air àite breith ailbhein Afraga!
  Bhrùth Efrosinya sìos air na peadalan le a sàilean lom, cruinn agus sheinn i:
  - Clann bheag,
  Cha bhi idir...
  Na tèid a dh'Afraga airson cuairt....
  Siorcan ann an Afraga, gorillas ann an Afraga
  Tha crogaill mòra ann an Afraga!
  Agus sheinn na ceithir nigheanan cas-ruisgte, aig an robh cìochan ruisgte, agus cuitean sgàrlaid dealrach:
  Buailidh iad thu
  Buail agus cuir eucoir air ...
  Na tèid clann a dh"Afraga airson cuairt!
  Tha robair ann an Afraga
  Tha villain ann an Afraga
  Ann an Afraga tha Barmaley uamhasach!
  Bheir e greim ort
  Buail agus cuir eucoir air ...
  Chan eil clann a 'dol a dh'Afraga airson cuairt,
  'S e trom-laighe a th' ann an Afraga,
  An villain mad
  Nochd Barmaley gu h-obann ann!
  Bidh e a" ruith timcheall Afraga agus ag ithe clann!
  Tha clann! Tha clann!
  Is e gàire a th" ann an gàire, ach nuair a ghlac an Taliban balach Ruiseanach timcheall air ceithir-deug , ghabh iad dha-rìribh e. An toiseach thug iad air falbh e agus chuir iad suas air an raca e.
  An uairsin thòisich am fear-dush ann an turban agus le feusag air corp rùisgte, fèitheach an deugaire a losgadh le slat le iarann teth.
  An uairsin thug fear-cuiridh an Taliban rionnag dearg-teth gu broilleach lom a" bhalaich agus bhrùth e thuige.
  Chlisg am balach ann am pian uabhasach agus chaill e mothachadh. Às deidh sin chaidh am balach a thoirt gu mothachadh. Agus bhrùth iad a chasan rùisgte, cha mhòr leanabh a-steach don stoc. Agus thòisich iad air cuideaman a chrochadh air dubhan anns a" bhloc. Agus bha e gu math goirt. Bha corp òg a" bhalaich air a shìneadh gu mòr, agus bha am balach gu litireil ag osnaich .
  Lean am balach Ruiseanach air a chràdh. Lubhail buinn rùisgte do chasan le ola. Agus an uairsin chuir iad teine foidhe.
  Agus mar a bha am balach a" sgreuchail gu fiadhaich às deidh sin. Bha, bha e uamhasach goirt.
  Lean am balach air ag èigheach agus chaidh a bhualadh le cuip leis an Taliban.
  An uairsin thug iad an leanabh leis na h-asnagan le dubhan. Agus thionndaidh e a-mach gu calpa a-rithist.
  Às deidh sin sheinn an Taliban:
  Sgriosaidh sinn gach mi-chreideach,
  Leig leotha a bhith nan deugairean ...
  Seo cerub os ar cionn,
  Cuiridh sinn a h-uile duine air a" bhòrd!
  Às deidh sin, chaidh am balach às an Ruis a bhriseadh le clobha dearg-theth, a h-uile òrdag air a chasan lom. Agus rinn an Taliban e gu slaodach gus uiread de phian a chuir air a" bhalach bhòidheach. Agus an uairsin thòisich iad air aisnean a" ghaisgich òig a bhriseadh le clobha geal-theth.
  Mar sin bhris iad air a shon gus nach biodh an aon rib slàn aig a" ghille. Agus bhàsaich am balach le clisgeadh pian.
  Mus do bhàsaich e, bhrùth am Mujahideen an deugaire agus na h-uighean. Agus bha e gu math goirt.
  Anns an eadar-ama, bha Anastasia, a 'cleachdadh a' bhana-bhuidseach, a 'toirt ionnsaigh air an Taliban bho luchd-stoirmeil. Chleachd i lannsaichean rocaid. Bhrùth i na putanan joystick le a òrdagan rùisgte agus sheinn i:
  Nas àirde agus nas àirde agus nas àirde
  Thionndaidh am Fuhrer suas sròn an tunnag ...
  Aig amannan bidh na mullaichean againn air an sèideadh air falbh,
  Ach, chan eil an Taliban air tighinn gu ìre!
  Bidh Akulina Orlova cuideachd a 'bualadh air an nàmhaid. Bidh e ga dhèanamh gu math mionaideach, agus a" cleachdadh an nipple scarlet aige gus am putan a bhrùthadh. Agus spreadh itealan ionnsaigh Ruiseanach faisg air làimh. Agus bha e toilichte le tiodhlac marbhtach an Taliban. Is dòcha rudeigin a chaidh a dhèanamh ann an Sìona. Agus mar sin fucks calpa.
  Sheinn Akulina:
  - Ma tha duine air ball ann an ciste,
  A" sàbhaladh beatha gu...
  Bi casruisgte nigheanan!
  Agus bheir an gaisgeach e agus gàire. Gu dearbh, chan eil casan na h-ìghne, a dh'aindeoin a 'gheamhraidh, eòlach air brògan. Agus tha a sàilean cruinn agus gu litireil a" deàrrsadh. Tha an nighean seo dìreach iongantach.
  Agus tha a cìochan mar sgàrlaid, agus dealrach mar chuachanan eaglaisean. Seo nighean sabaid, mar sin a bhruidhinn.
  Tha, chan eil i a 'còrdadh ri fir. Ged a tha e toilichte a theanga a chleachdadh airson spòrs. Gu dearbh, cho math "s a tha e a bhith a" suathadh do nipples scarlet le cnapan sùbh-làir nighean eile. Airson a bhith fìor mhath.
  Ghabh Akulina e agus sheinn e:
  Mun nighean casruisgte seo
  Cha b' urrainn dhomh dìochuimhneachadh...
  Chunnacas clachan a' chabhsair,
  Bidh iad a" cràdh craiceann nan casan tairgse!
  Agus gabhaidh Akulina i agus rolaig i a sùilean sapphire.
  An seo tha i na nighean den ìre as àirde agus den chlas.
  Agus tha Margarita Magnitnaya cuideachd na pìleat. Tha an dithis nighean gu math dèidheil air a bhith nan laighe mu choinneamh a chèile agus a" suathadh na nipples aca a" deàrrsadh mar rubies.
  Ach, chan eil iad a 'dearmad fir nas motha.
  Uill, san eadar-ama, bidh Margarita a" gabhail agus a" bualadh air a" Mhujahideen le neart marbhtach.
  An uairsin bidh e a" seinn:
  O dè na casan
  Dè cho math "s a tha...
  Na biodh eagal ort leanabh
  Sgrìobh sìos am fòn!
  Agus gabhaidh Margarita e agus seallaidh i a teanga. 'S e nighean uabhasach borb a th' innte.
  Agus bidh a òrdagan rùisgte a" cur tiodhlacan marbhtach a" bhàis.
  Sheinn Akulina Orlova le gàire:
  - Margarita, tha an uinneag fosgailte,
  Margarita, a bheil cuimhne agad mar a thachair e!
  Chrath Anastasia Vedmakova.
  - Tha boireannaich! Is urrainn dhuinn a h-uile càil a dhèanamh agus sguabaidh sinn às na nàimhdean gu mionaideach!
  Agus sheinn na caileagan ann an sèist:
  Tha ar n-arm làidir
  Bidh i a" dìon an t-saoghail...
  Leig leis an Taliban gluasad air adhart
  Tha an nighean aca ga mharbhadh!
  Mar eisimpleir, bidh Fedor cuideachd a 'sabaid. Tha i a" cleachdadh mortar gus am Mujahideen a bhualadh. Agus ma dh'fhàsas e fucked suas, cha bhi e glè bheag do dhuine sam bith. Eadhon ged a tha feusag fhada agus ceann bearrte air an Talib.
  Bidh Fedora a" stampadh a casan rùisgte san eabar agus a" seinn:
  Am faic thu eclipse anns na speuran?
  Ìomhaigh uamhasach den surf ...
  Sgiathan dubha air feadh an t-saoghail
  Slaod àite treud!
  Agus thilg nighean eile, Sirafima, boma murt le a òrdagan rùisgte agus reub i tomad Taliban às a chèile agus thuirt i:
  Taliban - tha am mallachd ag èirigh
  Taliban - bàs iomlan ...
  Taliban agus rèisimeidean marbh!
  Tha na Taliban nan stiùirichean seòlta!
  Taliban!
  Agus gabhaidh Seraphima fìdeag na beul, agus mar a shèideadh, bidh na feannagan a" fannachadh, agus a" lot cinn nam Mujahideen len gob.
  Tha na caileagan, feumaidh mi ràdh, cho sàr-mhath agus cho breagha.
  Agus a-nis chì thu mar a chuir an Taliban teine air taigh-bathair armachd Ruiseanach. Thòisich e air losgadh agus spreadh na sligean le feachd marbhtach. Bidh an Taliban ag èigheach agus a" dèanamh gàirdeachas.
  Ach tha na caileagan bhon adhar a 'fucking leis a' Mujahideen. Agus chì thu mar a nochd Albina agus Alvina anns na speuran.
  Tha an dithis nighean dìreach blondes iongantach. Agus gu h-iongantach àlainn. Agus gu dearbh casruisgte agus a" caitheamh dìreach panties tana.
  Is iad sin boireannaich - canaidh sinn den òrdugh as àirde. Agus dè as urrainn dhaibh a dhèanamh, chan urrainn dha a h-uile duine ath-aithris.
  Agus na gaisgich, gu dearbh, ma thòisicheas iad a 'marbhadh, chan urrainn dhut stad a chur orra.
  Loisg Albina rocaid de chumhachd millteach mòr bhon itealan. Agus bhris i buncair feachd na Taliban, an dèidh sin sheinn i:
  - Is mise an tè as làidire air an t-saoghal,
  Ged a tha na casan nan cnapan rùisgte ...
  Bogamaid an Taliban anns an taigh beag,
  Chan urrainn dhuinn a bhith lag!
  Tha Alvina fhathast a' cur thiodhlacan bàis a' cleachdadh a h-òrdagan lom. Agus mharbh i na Muiahideen, agus ghabh i e, agus sheinn i:
  - Tha caileagan grinn againn,
  Tha iad dìreach ag ràdh bòidhchead....
  Guth beag buill Komsomol Zvonitz ,
  Tha earrach stoirmeil a" tighinn!
  Agus gabhaidh an dithis nighean e agus seinnidh iad aig mullach an sgamhanan:
  Leig leam a dhol dhan Himalayas
  Leig leam falbh airson math
  No buannaichidh mi, no coisrigidh mi,
  Rud eile, ithidh mi cuideigin!
  Agus gabhaidh an nighean e agus tòisichidh i air feannag. Agus tha e coltach rithe gu math fionnar agus tarraingeach. Agus nuair a dh"èigheas tu - Cuthag - "s e fìor uamhas a th" ann.
  Aig an aon àm, thog na caileagan suas agus thòisich iad a 'losgadh bho ghunnaichean troma, a tha a' toirt buaidh. Agus tha iad a 'losgadh cho math.
  an nighean Vivola , creagan fiaclan agus losgadh gu ceart air na nàimhdean:
  - Is mise an nighean as làidire san t-saoghal,
  Is toil leam a bhith a" reamhrachadh foirfeachd ann an fir ...
  Chan eil fios aig saighdearan ether fionnar,
  Far an do dhìochuimhnich an nighean beagan a shùghadh!
  Agus nì an gaisgeach gàire. Tha, tha fios aig bòidhchead mar a chuireas iad casg air dushmans.
  Agus a bhith onarach, is urrainn dhaibh na h-adharcan agus an diabhal maol a bhriseadh dheth.
  Mar sin feuch ri streap an aghaidh a leithid de bhòidhchead.
  Tha Nicoletta cuideachd a" breabadh an Taliban. Tha i na nighean gu math dùbhlanach agus ionnsaigheach. Agus nuair a bhios e a" gàireachdainn, tha e coltach gur e seo gàire duine brùideil seòlta .
  Tha Nicoletta a" giùlan a fiaclan agus a" rughadh:
  Tha sinn, wow, robairean,
  Mèirlich, robairean!
  Bang , bang agus tha thu marbh,
  Na mairbh, na mairbh!
  Agus reamhaichidh an nighean an èadhar le a teanga. Agus cho math sa tha e do nighean eile a bhith a" reamhrachadh cnap sgàrlaid a broilleach. Agus tha i cho gleansach agus cho deàrrsach le rubies.
  Rinn Nicoletta gàire agus rinn i gàire:
  - Glòir dha na spùinneadairean fànais!
  Bha na caileagan ann an àiteachan eile a' ruith gu h-obann cuideachd. Agus an uairsin bhuail rocaidean suidheachadh an Taliban. Leig Aurora a-mach i le cuideachadh bho nipples broilleach scarlet, a bhrùth na putanan.
  Agus bha na rocaidean ag itealaich. Agus beuc Mujahideen.
  Seo ball eile de Komsomol ga chràdh. Gun teagamh, eadar a h-òrdagan lom, chuir iad a-steach clòimh cotain air a smeuradh le gasoline. Agus ghabh iad e gun tuilleadh moille, agus chuir iad ri theine e.
  Chaidh Vata na theine. Agus an nighean mar a ghlacadh agus a roar. Agus an uairsin thug e leis a cìochan agus shàth e slat dearg-theth dìreach a-steach don chuil sgàrlaid. Agus bha an nighean gu litearra sgìth bhon phian.
  Agus tha an Taliban a 'gàireachdainn. Gu dearbh, is toil leotha a bhith a" briseadh an òrdagan cuideachd. Thug aon de na Mujahideen eadhon sàil chruinn, lom na h-ìghne agus loisg e e le iarann geal bhon teas. Agus dh'obraich e. Gabhaidh an nighean e agus sgriachail ann an uamhas fiadhaich.
  Chunnaic Alice e, tro raon an t-sniper. Thug mi sùil nas mionaidiche. Ghabh mi e agus shuidhich mi e, agus mar lupanet. Agus buailidh am peilear marbhtach an neach a chuir gu bàs dìreach anns a" stamag. Agus glaodhaidh e bho phian fiadhaich, agus mar a dh'fhàsas e a 'sgrìobhadh. Agus ghabh an nighean e, agus sheinn i:
  ainglean matha,
  Dà sgiathan geala air feadh an t-saoghail
  An àiteigin tha dùthaich
  Far an robh Svarog fhèin na iodhal!
  Loisg Angelica cuideachd, agus gu h-iomchaidh, a 'bualadh air a' chràdh anns an scrotum. Bidh e cuideachd, mar a dh "èigheas e, bho bhuille le deagh amas. Sin mar a fhuair na maoir e.
  Agus sheinn na caileagan:
  sibhse a luchd-deanamh amaideach,
  Tha peanas cruaidh a' feitheamh...
  Tha tòrr choinnlean againn
  Daoine mòra a 'toirt ionnsaigh!
  Agus thòisich na caileagan a 'losgadh gu fiadhaich agus gu ceart. Agus bhuail e an Taliban. An aghaidh nigheanan mar sin, cha bhiodh e comasach don diabhal cur an aghaidh.
  Bidh Alice a" seinn fhad "s a tha i a" losgadh air an nàmhaid:
  Tha do dhàn sa chothromachadh
  Nàmhaid làn de mhisneachd...
  Ach taing do Dhia tha cairdean ann,
  Ach taing do Dhia tha caraidean ann!
  Agus taing do Dhia a charaidean, tha claidheamhan ann!
  Agus chuir Angelica, a "leantainn air adhart a" losgadh air an Taliban agus gam marbhadh, tweet:
  - Nuair a tha do charaid a 'fuil,
  Air a mhilleadh gu deireadh ...
  Na cuir fòn thugam
  No fear-coille no breugaire!
  An uairsin ghabh an nighean agus thilg i grenade le òrdagan rùisgte le feachd marbhtach. Agus bhris i an Taliban gu bloighdean. Chaidh cinn sgaraichte an Mujahideen a sgaoileadh.
  Ghabh Angelica e agus sheinn i:
  Latha is oidhche bidh iad a" bomadh gu leantainneach ,
  Truagh gun nàire...
  Leis gu bheil Putin neònach,
  Tha dùthaich gu lèir a" bàsachadh!
  Ghabh Alice, a" losgadh air an Taliban, agus a" bualadh troimhe, agus thug i fa-near, a" sgoltadh duslach:
  - Anns an Ruis seo àm cho iongantach,
  An rud nach eil furasta a thomhas - cò am fealla-dhà, cò a tha na cheann-suidhe!
  Rinn an gaisgeach ruadh-gàire agus thuirt e:
  - Sin mar a tha e a 'tachairt - tha e gu math gòrach neach-brathaidh a bhith agad mar cheann-suidhe!
  Agus bha an dithis nighean a-rithist a 'sileadh sruthan teine air an Taliban. Agus rinn iad e gu math ceart. Agus bhuail na seallaidhean aca am Mujahideen.
  Agus ann an àite eile bha caileagan eile a" sabaid. Agus cuideachd, gu dearbh, casruisgte, agus cha mhòr rùisgte.
  Loisg Alenka, mar eisimpleir, bazooka a" cleachdadh a nipple broilleach scarlet. Loisg i trodaiche Taliban agus grunn de na com-pàirtichean aige.
  An uairsin rinn i tweet:
  - A-nis tha sinn aig a 'chaismeachd a-rithist,
  Chan eil sinn air an aon shlighe leis a" mheirleach
  Tha sinn nar briogàd de nigheanan casruisgte,
  Tha solas Lada còmhla rinn air thoiseach!
  Agus tilgidh an gaisgeach tiodhlac sgrios le a shàilean rùisgte. Agus bheir e às a chèile tomad de Mujahideen.
  Tha na boireannaich an seo fionnar. Tha Olga cuideachd a" losgadh air an Taliban. Is iad sin na Mujahideen a" tighinn air adhart. Bidh iad a 'toirt ionnsaigh ann an slabhraidhean tiugh. Agus bidh na caileagan gan gearradh sìos gun deas-ghnàth.
  Loisg Olga lannsair rocaid a" cleachdadh a nipple sùbh-làir. Bhuail i tòrr Taliban agus sheinn i:
  - Bheir sinn ar n-anam, ar cridhe,
  Is sinne ar n-Athair naomh...
  Seasaidh sinn agus buannaichidh sinn -
  Agus cha bhith sinn aithreachas air beatha!
  . CAIBIDEIL #8
  Agus tilgidh an nighean tiodhlac sgrios air a" Mhujahideen le òrdagan rùisgte feachd marbhtach.
  Agus cho math sa tha e dha nigheanan. Mar a rinn iad a" chùis air an Taliban.
  Bidh Veronica cuideachd a 'sabaid. Bidh an nighean a" cleachdadh nipples broilleach ruby nuair a bhios i a" losgadh.
  Agus tha an t-uabhas de dushmans mar thoradh air an seo air a sgrios. Agus tha an gaisgeach a" sgreuchail aig mullach a sgamhanan:
  - Is mise an tè as làidire air an t-saoghal,
  Is urrainn dhomh an Taliban a thachdadh ...
  Dushman fliuch anns an taigh-beag,
  Nì sinn iad mar gheama!
  Agus bheir Veronica e agus fuck e ...
  Anna gaisgeach còmhla rithe. Agus a 'sgrios na Mujahideen. Gu dearbh, an nighean ann am panties a-mhàin. Tha e practaigeach. Agus tha na panties cho tana agus chan eil iad a" falach dad.
  Bidh gaisgeach Anna a" losgadh, a" spealadh nàimhdean. Tha a falt dearg, agus is e na caileagan fhèin dìreach an solas as àirde den chosmos.
  Agus bidh Anna, le a òrdagan rùisgte, a" tilgeil thiodhlacan bàis, a bhriseas an Taliban san spot.
  Bidh na gaisgich a" sgreuchail aig mullach an sgamhanan:
  - Tha na Mujahideen air rampa,
  Ghluais an nàmhaid an rèisimeid air adhart ...
  Bidh na caileagan a 'giùlan eòlas air buaidh,
  Thèid an Taliban a choinneachadh le nàimhdeas!
  
  ithidh iad croicionn na muice,
  Thèid a" chùis a dhèanamh air an nàmhaid...
  Bidh nigheanan casruisgte a" sabaid
  Tha dòrn nam bòidhchead làidir!
  Agus bheir an gaisgeach e agus buailidh e thu, a" cleachdadh bàrr sgàrlaid a broilleach anns a" bhlàr.
  Agus canaidh sinn gu bheil e gu math fionnar!
  Nighean bhòidheach ruadh. Agus tha gaol aice air fir. Gu h-àraidh a bhith ag obair leis a 'chànan, leis an fheadhainn pulsating, jade slatan.
  Is e blas math agus toileachas a tha seo!
  Mar sin ghabh Anna e agus rinn i beucaich aig mullach a sgamhanan:
  - Thugadh òrdugh am baile a chreachadh gu làr,
  Bidh salbhan grad a" sgrios bheanntan...
  Shèid am Fuhrer le ceann maol air Afganastan ,
  Agus leig dhuinn stad a bhith a 'bruidhinn ri ifrinn!
  Agus nì an nighean gàire agus gàire. Agus tha a gàire mar chluig a" glaodhaich.
  Tha nigheanan làn de thoileachas. An seo tha Malvina cuideachd a 'sabaid. Gu dearbh, chan eil dragh aig an nighean a bhith a "cleachdadh an nipple broilleach scarlet. Agus aig an aon àm, tha am bòidhchead cuideachd a 'seinn
  Ach thachair so -
  Nach d' iarr an saighdear !
  Chaidh droch threubh thairis air,
  Tòrr de fheachdan ifrinn, dorcha!
  
  Tha na deamhain dubha gun chiall,
  Faigh a-mach às a" ghàradh seo!
  An seo tha biodagan nan làmhan -
  Òrain èigheach - chan e fealla-dhà!
  
  Bhris an gunna-inneal na saighdearan-coise
  Deatach nam mortaran briste !
  Chuir iad sios comhladh gun dàil, '
  S armailt nan cuirasdair cha chuidich !
  
  Cha 'n 'eil toil aig a' phaca bàsachadh,
  Ifrinn, creid mi, chan e ionad-turasachd!
  Agus sgriosaidh na sligean na buncairean,
  Bidh an t-archangel aca a" bualadh bho shuas!
  
  Deamhain sa bhad le squeak ann an tuill,
  Bidh sinn gan losgadh le napalm agus sulbhur!
  Bidh eadhon na beanntan a 'leaghadh
  Air a sgrios mun cuairt!
  
  Ach na bi dìreach a 'smaoineachadh
  Gu bheil an nàmhaid mar uisge!
  Binnean mòr an fhàs,
  Rìgh na Cruinne Satan!
  
  Seo anail an teine,
  Bidh an cherub a 'losgadh sa bhad!
  Agus thuit bratach Dhè,
  Ach tha sinn a 'creidsinn, bidh sinn a' buannachadh!
  
  Chaidh sinn beagan suas an cnoc
  Agus leig dhuinn a bhith air ar baisteadh!
  Air a chlaoidh air an t-slighe,
  A Mhic an Dia ghlic !
  
  Agus a-nis ruithidh sinn chun ionnsaigh,
  Glaodh cabhag, tàirneanaich!
  Cia mheud a chluinneas tu, ge-tà, a 'mionnachadh,
  Ach damn na bothain - sgrios!
  B" e seo lèirsinn Margarita Kolesnikova, agus thòisich e uile leis gun tug an Taliban ionnsaigh gu h-obann air Tajikistan air 22 Ògmhios, 2023, agus bha aig an Ruis ri sabaid air dà thaobh, a" toirt air falbh na feachdan aice bho aghaidh na h-Ucrain . Agus dè an dòigh as fheàrr air sabaid leis na dushmans na na bràithrean-Slavs airson a chèile a mharbhadh.
  Ach anns an t-saoghal aice, bha aig Maria Kolesnikova ri duilgheadasan eile fhuasgladh. Cuideachd gu math trom. Stiùir na saighdearan nuair a bhios math a" sabaid an aghaidh an uilc. Mar a bha e nuair a dh" èirich na daoine suas an aghaidh deachdaire an torc mustachioed agus mhaol, agus nuair a dhìonas i a daoine deug àlainn bho olc agus mathain grànda.
  Mar a bha i a" seinn:
  Gràdh is bàs,
  Math agus olc...
  Ciod a tha naomh, ciod a tha peacach,
  Chan eil e do-dhèanta a thuigsinn ...
  Gràdh is bàs,
  Math agus olc,
  'S gheibh sinn an roghainn,
  Dìreach aon rud!
  Bha sìobhragan a" sabaid air aon taobh, agus orcs air an taobh eile.
  Sheall na caileagan elf fìor ghaisgeachd nuair a bha iad a' sabaid ri creutairean faltach.
  An seo thug bòidhchead le stoidhlichean fuilt tricolor air na orcs.
  Bhiodh caileagan a' sgriobadh air mathain fhalt le gunnaichean-inneal. Chuir iad sìos iad gun deas-ghnàth neo-riatanach agus chuir iad a-steach do chisteachan-laighe iad.
  Aig an aon àm, thilg nigheanan agus cinnidhean sìobhragan tiodhlacan bàis marbhtach air na nàimhdean le òrdagan rùisgte. Gu litireil reub iad na orcs às a chèile.
  Agus sheinn na gaisgich:
  Ma thig caraid gu h-obann
  Is e orc borb, bian a tha seo ...
  Chaidh suil an uilc an sin a mach,
  Gum bàsaich am Fuhrer maol!
  Agus rinn na gaisgich gàire a-rithist, a 'sealltainn am fiaclan neamhnaid a' crathadh le ìbhri.
  An seo tha na sìobhragan a" sabaid a-rithist, agus le òrdagan rùisgte tha iad a" tilgeil thiodhlacan cumhachdach is marbhtach de sgrios.
  Aig an aon àm, tha bòidhchead nan gunnaichean inneal nan losgadh gnìomhach agus ionnsaigheach. Agus bidh iad ga dhèanamh le dealas mòr.
  Bhrùth fear de na sìobhragan air putan a" bhazooka le cnap sgàrlaid na broilleach. Thilg i air falbh tiodhlac a' bhàis. Agus reub iad tomad de orcs.
  Seo na caileagan, agus iad uile casruisgte agus ann am bikini.
  Agus gu dearbh bidh na h-eunan a" seinn a-rithist;
  Dùthaich mhòr, chumhachdaich, naomh,
  Chan eil dad nas radanta fon adhar gorm!
  Thugadh dhuinne leis an Dia Uile-chumhachdach gu siorruidh -
  Solas gun chrìochan, Elfia sublime!
  
  Chan fhaca an saoghal a leithid de chumhachd a-riamh, fhios agad, a-riamh
  Gus am bi sinn gu pròiseil a" stampadh farsaingeachd an fhànais!
  Bidh rionnag sam bith anns a 'chruinne-cè a' seinn dhut,
  Gum biodh an elf toilichte leinn!
  
  Às deidh na h-uile, is e seo ar Motherland, tha e na dhàn,
  Stiùir àite a h-uile cùis!
  Bidh duine againn, creid mi, ag iarraidh seo,
  Gun amaideas sam bith, saobh-chràbhaidhean boireann!
  
  Sèididh na h-àrd-aingil an trompaid mhòir,
  Tha iad gu mòr a' toirt glòir do chaismeachd ar n-arm !
  Agus gheibh an nàmhaid a chrannchur ann an ciste chrith,
  Agus na gabh cìsean agus ùmhlachd!
  
  Is e seo ar Motherland, tha a h-uile dad a th" ann, creid mi, brèagha,
  Thionndaidh i an cruinne-cè gu lèir gun oidhirp!
  Nigheanan le braid ghrinn ,
  A shealg oirre gum biodh baraille làidir aice!
  
  Is e Motherland sùilean gorma na màthar,
  A làmh is gràdhach is clach!
  Agus bidh thu a" marbhadh an nàmhaid, òganach, le peilear -
  Leig leis an lasair lasadh nas gile nad chridhe!
  
  A Thìr gun chrìch, gabh mionnan,
  Gu dearbh, tha i math dhut cuideachd!
  'S ged tha sruth fala ann an corruich a' chatha,
  Thig ath-dhìoladh don nàmhaid a-nis!
  
  Tha armachd agus misneachd nan co-chòrdadh cho cumhachdach,
  Chan urrainn don droch dhuine faighinn seachad air!
  Air plèana le bomaichean, sgèith mi gu snasail,
  Agus fhad "s a tha e a" spreadhadh, bidh iad a "dòrtadh a-steach grunn uinneagan!
  
  Ach òrdugh an riaghladair - itealaich an leanabh gu Mars -
  Tha an t-àm ann dhut àite a chuir!
  'S bidh àrdan a' Mhartanaich cruaidh 'na shùil,
  An uairsin chì sinn fada seachad air Pluto!
  
  Thig sinn gu àirdean àite, a 'faicinn oir na cruinne,
  Is e sin ar misean daonna!
  Agus mar sin, na biodh eagal air a 'ghille mu dheidhinn cleasan,
  Às deidh na h-uile, fios agad gu bheil an duais na bhuannachd!
  Agus gabhaidh na caileagan e, agus a-rithist le an òrdagan rùisgte tilgidh iad tiodhlac bàis.
  Agus bho na gunnaichean-inneal, leig leinn na h-orcs a ghearradh sìos. Tha gaisgich àlainn. Agus bidh sàilean lom nan caileagan a" tilgeadh suas gibhtean de sgrios marbhtach. Agus bidh iad ga dhèanamh gu math luath agus ionnsaigheach.
  Agus tha nipples glè sgarlaid agus connlach aca. Agus tha an cìochan cho cùbhraidh. Bidh sìobhragan òga gam reamhrachadh len teangannan agus a" dol às mo chiall le mìlseachd na meala.
  Seo an clas!
  Bidh fear de na h-eunan ag èigheach, a" nochdadh a bodhaig:
  - Suil am broilleach sin
  Agus na dìochuimhnich mu na orcs!
  Agus bheir an gaisgeach e agus snìomh le a corp.
  Agus elf eile le cnap sgàrlaid de a broilleach a" brùthadh. Agus freagraidh tiodhlac a" bhàis le feachd marbhtach. Agus ma tha e dha-rìribh fucks, an uairsin gabhaidh e gu mòr e agus fuckaidh e e.
  Bidh na sìobhragan a" glaodhaich agus ag èigheach:
  - Is sinne an fheadhainn as làidire air an t-saoghal,
  Soak a h-uile orcs anns an taigh-beag ...
  Chan ith brochan bian -
  Beachdaich air an àite aca aig a" bhucaid!
  Agus an seo a-rithist bidh an nighean le a nipples sgàrlaid a 'bruthadh putanan nan slatan-siùil agus a' bualadh air na h-orcs le uisge luaidhe.
  Às dèidh sin, thòisich buidheann-chatha slàn de shìthichean casruisgte air seinn;
  Bheirear coimhcheangal a' ghràidh làidir, aosmhor,
  Seula neo-chrìochnach agus fìor-ghlan an Tighearna!
  Cuid ann an ùrnaighean, agus cuid eile ann an taighean-òsta,
  Leis fhèin anns na h-àirdean, tha cuid eile a 'feitheamh ri bàs!
  
  Tha an nighean agus mise a-nis gu math toilichte -
  Is i mo sholas, agus doire sgàile cùbhraidh!
  Beannaich Cherubim ar slighe,
  Fo airgiod, mar mheileig, sgàile sèimh !
  
  'S ioma slighe a shaltair sinn,
  Tha gaol agam ort a Dhia le m" uile chridhe!
  Gus blondes eireachdail a chruthachadh dhut,
  Dè an gràs nach toir thu leis an ruble!
  
  Ged a bhios dànachd uaireannan a" rolgadh nan dìsnean
  Tha e a" tachairt gur e co-thaobhadh gu math brònach a th" ann!
  Às deidh na h-uile, tha uimhir de dhaoine a" goil suas le fearg,
  Agus fuil a 'sruthadh bho eas dol fodha na grèine!
  
  Às deidh na h-uile, chan eil blàthan cherry an-còmhnaidh a "fàs sa Chèitean,
  Tha blàths agus uisge ann!
  Agus feòil nan leannan, air a chràdh le cràdh,
  Bidh an villain rabid ag ithe gun leisg!
  
  Agus chan e cogadh bròn os cionn a 'mhullaich -
  Tha nas miosa, ceud tursan nas duilghe!
  'N uair chaidh na h-achaidhean a chnàmh gu snasail le luchainn,
  Nuair a dhìreas an raon iomlan de ghalaran!
  
  Carson a tha an Tighearna na chràdh do chloinn,
  Às deidh na h-uile, is e cleas a tha seo - tha e a 'ciallachadh gu bheil thu beò!
  Agus carson a tha an neo-chiontach bochd cuideachd
  Agus carson a tha laighe a" leantainn gu soirbheachas?
  
  Tha ar saoghal mar Janus - glè ioma-thaobhach,
  Annta, chan eil iomall a" mhì-rùin idir tearc!
  Ach feumar caractar an fhiadhaich a chasg,
  Gus buaidh a thoirt air aingidheachd agus peacaidhean!
  
  Ged tha o'n taobh eile ; tha naomhachd sgìth
  Tha saoghal gun chromagan na bheàrn!
  'S gur diomhain chuir e Dia gu min,
  Mac dùthchasach - an Tighearna Crìosd!
  Sheinn na caileagan, agus dh'fheuch na h-orcs ri dhol thairis orra. Chan eil nigheanan cho furasta.
  Seo na sìobhragan a" cur air bhog tancaichean lasrach. Bidh na fuamhairean sin le trunks farsaing a 'gluasad.
  Agus bidh na gaisgich gan smachd le cuideachadh bho òrdagan lom. Agus tuil suidheachadh nan orcs le napalm teine. Is iad sin na caileagan sabaid agus ionnsaigheach an seo.
  Agus bidh e a" losgadh mathain shaggy gu sònraichte. Bidh na caileagan, gu dearbh, a 'cleachdadh an ruby nipples nuair a bhios iad a' losgadh.
  Agus ghiùlain iad am fiaclan a bheir solas sgàthan dheth.
  Agus smeòrach de thlachd bho na gaisgich. Nuair a chaidh na tancaichean cuideam marbhtach, agus leig leinn rabhadh a thoirt dha na orcs. Agus bidh iad a" gluasad mar shèine blàir fìor a bhios a" cuir a-mach hordes bian.
  Bidh caileagan nan elf a' seinn mar fhreagairt;
  Tha fuaim na lirice ionmholta, mac-talla,
  Bidh mi a 'seinn, dàna, chan eil mi sàmhach!
  Chan eil an dorn sabaid dèante de chèir,
  Bidh sinn a 'strì airson an t-solais - an t-slighe chun na beam!
  
  Tha Dia a' pianadh dhaoine le tinneas-
  Loisg teine ifrinn na peacaich !
  Tha mi airson gum bi an Uile-chumhachdach na charaid,
  Gus nach bi thu cho cruaidh!
  
  Thig Criosd, gun teagamh, gu h-aithghearr,
  Fàg an uairsin, creid am bròn?
  Na dean fanoid air gach ni, feirg o'n t-sealladh,
  Sin, saorsa, ro bhrònach !
  
  Chan eil mi airson coiseachd air an loidhne -
  Chan eil mi airson a bhith gun pheacadh!
  Is fheàrr gnìomhan duilich
  Na snàithlean gun dòrainn thar-shoilleir!
  
  Thuirt e nach bi cogadh ann am pàrras,
  Agus falbhaidh am peacadh, olc dha na h-uile!
  Ach dè a th" ann an dànachd?
  Tha an t-acras oirnn airson atharrachaidhean ùra!
  
  A bhith beò gu bràth - bi eòlach air seo gu math,
  Ach is e a bhith beò gun pheacadh fàsmhorachd!
  Bidh gràdh aig an ridire air cogadh,
  Às deidh na h-uile, tha an arm a 'dol gu cath!
  
  Motherland, dùthaich an t-saighdeir,
  Bheir i lòchran dha - caismeachd!
  Dìol air son nan uilebheist neòghlan,
  Breabaidh tu iad nam fiaclan, a ghaisgich!
  
  Bheir sinn crìoch air a" bhlàr le cuirm fhialaidh,
  Gabhamaid greim-bìdh, deoch - dannsadh sinn!
  Às deidh na h-uile, tha na ridirean againn neo-bhàsmhor,
  Agus chan ann air a" mhala a tha am facal a" bualadh, ach air an t-sùil!
  
  Ged, dè a nì thu ann an saoghal sìtheil?
  Faodaidh tu lùchairt a thogail an sin!
  Agus coisrigeadh an t-seirbheis don t-sreath,
  Fhuair Laurel crùn!
  
  Ach tha saoghal eile ann - fios agad,
  Far am fàs gaisgich cuideachd!
  Bidh am balach a" tarraing tanca air an deasg,
  Dè ma thig na h-uilebheistean thugainn?
  
  Na feuch ri fois a ghabhail
  Neartaich na fèithean agad, cùm d "inntinn làidir!
  Tha fios againn uile mar a nì sinn sabaid,
  Nuair a thuit an t-archangel gu h-obann na chadal!
  Seo mar a sheinn na caileagan agus sheall iad an clas air leth agus an spiorad sabaid dha-rìribh.
  Ach ghlac na sìobhragan e agus thòisich iad air tiodhlacan sgriosail sgrios a thilgeil air na orcs le òrdagan rùisgte. Agus rinn iad e le mòr dhealas.
  Aig an aon àm, bha na caileagan cuideachd a 'sgrìobadh bho ghunnaichean inneal. Agus nochd teangannan.
  Ann an saoghal far a bheil cho beag de fhireannaich, tha nigheanan gu sònraichte faiceallach mun choltas aca agus a" sabaid thairis air balaich.
  Glè thric bidh iad dìreach gan èigneachadh agus a" sealltainn an clas air leth aca.
  Is iad seo na caileagan sabaid agus cruaidh.
  Agus gun teagamh, ciamar nach can iad;
  Chan eil ann ach creutairean eadar-dhealaichte fon ghealach,
  Cuid le adhaircean, cuid eile le fangan!
  Dè tha air a chruthachadh leis an t-Satan mòr,
  Diofar sheòrsan, seòrsaichean, clasaichean, castes!
  
  Cò dha a thàinig sinn ridirean Elfi,
  Abair sgeulachd sìthiche a thòisich a" faighinn thairis!
  Ciod a chunnacas ach fad air falbh,
  A-nis tha arm na Ruis a "stampadh fo chois!
  
  Is ifrinn seilbh trolls an domhain mhòir,
  Às an sin bidh iad a" cur ghalaran gu daoine!
  Ach tha na h-aon-ghaisgich a nis a' marbhadh a' phlàigh,
  Nach adhlaic sinn ar clann!
  
  Carson a chaidh thu air chuairt an uairsin?
  dhùin na h-aingidh an t-slighe shoilleir gu Viriy !
  Sin as coireach gu bheil clann a 'bhlàir bàsmhor -
  Do mo naoimh, a' toirt co-sheirm do Elfia !
  
  Gus am bàsaich iad, faigh iad pàrras -
  An uairsin, air aiseirigh gu saoghal an duine, thill iad!
  Agus loisgidh tu molltair na feirge anns an teine,
  Cha chuir Napalm agus peilearan stad oirnn!
  
  Tha draoidh uamhasach anns an dubh-aigein,
  Chuir e meanbh-chuileag - tha an stoc nas làidire na stàilinn!
  Ach dh' orduich an t-Uile-chumhachdach ifrinn a bhriseadh,
  Os do chionn tha Ceannard gach raon, Comrade Stalin!
  
  Bheir sinn buaidh air gillean cèin -
  Agus tilgidh sinn thairis deamhain reamhar na cuing!
  Sin as coireach gu bheil feum agam air tiodhlac armailteach,
  A‑chum gun ith an neach-ionnsaigh fige le fuil!
  
  Ach fhuair an goblin gu leoir,
  Shaor e an saoghal eile!
  Agus tha cupan tìodhlac Dhè a nis làn,
  Agus nach coigreach do neamh an duine !
  
  Deanamaid cupan meala 's seinneamaid
  Mu ghaisg is cleasachd saighdeir!
  An rud a fhuaireadh le misneach le claidheamh,
  Feumar na bràithrean a chumail suas anns na loidhnichean!
  An seo tha iad gu math ionnsaigheach agus gu math cas-ruisgte, le nigheanan pinc, sàilean cruinn.
  Agus cuir sìos na h-orcs sin ...
  Ghabh nighean elf le falt gorm agus thilg i tiodhlac bàis air creutairean fanntach le feachd marbhtach. Sgap i iad ann an diofar dhòighean, gu litearra gan reubadh às a chèile, às deidh sin ghabh i e agus rinn i gàire:
  - Tha am Fuhrer maol na neach brònach rabid,
  Sgrios thu na h-uimhir de ar bràithrean...
  Agus carson nach do bhàsaich am faisisteach fhathast,
  Dè a thilg Rus air an droch gheas?!
  Agus thilg an nighean a-rithist le feachd grenade mòr, marbhtach. Agus chan eil ach shreds ag itealaich bhon orcs. Agus canaidh sinn gu bheil e sgoinneil!
  Bu chòir nigheanan a bhith air an toirt fa-near gu math sabaid agus brèagha. Agus gu dearbh chan eil an casan eòlach air brògan.
  Mar a tha iad a 'tilgeil tiodhlacan bàis air an nàimhdean.
  Agus tha sàilean lom a-staigh. Is e na caileagan seo an clas as àirde, mar karaoke. Chan urrainn dha na nàimhdean cur nan aghaidh. Agus, is dòcha, dha caraidean cuideachd.
  Ma sgaoileas iad, chan fhaigh na creutairean bian gu leòr e.
  Agus mar sin gheàrr na gaisgich sìos sreath eile de trollaichean agus thòisich iad air seinn;
  Tha cogadh mar aithneachadh air dànachd,
  An-iochdmhor le bòidhchead Gehenna!
  Mar dhealan oighe fhuar na gealaich,
  Coltach ri dealbh-chluich, ifrinn de shealladh!
  
  Ach, seo dòigh nan elves -
  Tilg tro na droigheann chun a" ghairm!
  Na smaoinich an nàmhaid, na lùb sinn,
  Cha 'n 'eil sinn as eugmhais èifeachdan nan creutairean mòra !
  
  Thug an Ruis dhuinn a fasgadh,
  Ann an sin, rugadh sinn ann an sluagh!
  Mar chòmhdach na h-Oighe -
  Gu deanadh an t-Uile-chumhachdach trocair oirnn !
  
  Thug Zenya bratach - thig air adhart,
  Is e an òrdugh aige itealaich sgiathach!
  Togamaid pàrras co-mhaoineas
  Leig leis a bhith dìreach - campa le hunchbacked!
  
  Ach cò tha san ionnsaigh a" reubadh bròn an seo?
  Bho ifrinn, uilebheistean an fho-thalamh!
  Tha mi a' cumail m' anam ri Criosd,
  Bheir seo fois inntinn dhuinn mar ghaisgich!
  
  Ann am batail, chan eil smuaintean a" magadh -
  Feumaidh tu an cruinneachadh sa bhasgaid!
  Tha sinn uile nar com-pàirtichean caraidean
  Luchd-togail eaglaisean is ghàrraidhean!
  
  Seo na h-uilebheistean, gouls caoineadh,
  Cha toir sinn gèill dha na creutairean, fhios agad!
  'S e ar gaisgeach am fear as fhuaire,
  Agus chan e dealbh sgoile san deasg!
  
  Leig leinn an ionnsaigh a chuir air ais còmhla
  Leig leinn an t-slighe chun phrìomh-bhaile a ghlanadh!
  Is ridirean sinn le claidheamh stàilinn,
  Ged nach eil mail slabhraidh àrd!
  Agus tha an t-òran seo gu math brosnachail agus seòlta. Agus bidh iad a 'tilgeil grenades ann am blàr leis a' chumhachd marbhtach.
  Agus gu dearbh, tha na caileagan a 'giùlan casan casruisgte, chiseled, gràsmhor.
  Bidh iad a" losgadh agus a" leagail mar phrìneachan orc le bàlaichean.
  Ghabh tè de na caileagan e agus bhrùth i am putan gàirdeachais leis an nipple scarlet aice. Agus mar a bheir e agus lupanet. Agus tha uimhir de lùth marbhtach an seo, agus sgrios iomlan agus geansaidhean chaotic agus gèilleadh cumhachd.
  An seo, an aghaidh nan nigheanan sin, tha cleasan salach nan orcs dìreach gun chumhachd agus tha iad air an gluasad gu cisteachan iomlan.
  Nighean Elf le falt buidhe, mathain falt a phronnadh. Lùb iad sìos iad mar fhear-àiteachaidh.
  Agus bha a òrdagan rùisgte a" tilgeil phògan millteach de sgrios.
  Agus bidh a leithid de phea le spreadhadh cumhachdach a "dol sìos agus a" briseadh loidhnichean nan orcs gràin.
  Ach tha na mathain shaggy seo cuideachd a" gortachadh. Agus tha sin uabhasach math. Ach tha na orcs a" feuchainn ri briseadh troimhe gu suidheachadh nan elf ann an tanca.
  Mar sin thionndaidh na caileagan, a' cur an casan casruisgte air na clachan, an gunna mun cuairt agus thug iad sùil air na mathain air an tanca.
  Ghlac iad e agus dh'f huiling iad e le feachd marbhtach. Agus shèid iad tron tanca anns an robh na mathain dhonn a" siubhal.
  Agus rinn na nigheanan gàire agus sheinn iad:
  - Agus chaidh na droch orcs gu làr,
  An dèidh dha nicil fhaighinn bho na caileagan...
  Tha sùilean maise glè shoilleir,
  Agus chan fhaigh iad ann an trioblaid!
  Agus sa bhad thilg na nigheanan ceithir grenades le òrdagan rùisgte. Agus reub iad sgaradh iomlan de orcs.
  Agus an uairsin dh" fheadalaich dà sùbh-craoibhe gu tana. Bha am fheadag a" dol air na feannagan, mar gum biodh iad a" bualadh air an eanchainn le òrd. Agus as na ghlac na feannagan, agus a thuit iad ann an suain.
  Thuit iad sìos, a" dèanamh tuill ann am mullaich nam mathain le an gob geur geur agus armachd. Agus rinn iad tolladh, canaidh sinn, mar seo, gu litearra troimhe agus troimhe, ag adhbhrachadh sgrios fiadhaich. Agus an uairsin chuir ceud nighean sa bhad an òrdagan rùisgte nam beul agus mar a bhiodh iad a" feadaireachd.
  Agus thuit neul feannag gu h-iomlan, air call coguis, agus lot e cinn na muinntir a dhìrich mar mhàgan air na orcs a bha a' sracadh.
  . CAIBIDEIL #9
  Tha na nigheanan gu math èibhinn. Agus ma sgaoileas iad, chan urrainn dha creutairean bian sam bith stad a chuir orra.
  'S tha na h-òighean a' seinn ;
  Theich neoil o 'n luchd-fuil,
  Spreadh ifrinn bhon Talamh faisg air làimh!
  Tha 'n nathair rìomhach a' snàgadh air a' phana ,
  Na neòil a' lasadh suas le fuil !
  
  Tha na tonnan a' deàlradh, a' frasadh mar stoirm ifrinn,
  Agus coinnichidh e ri feachd de na h-uamhasan gaisgeil!
  Dìonaidh sinn boireannaich àlainn àlainn
  Bidh sinn airidh air cleasan ar n-athraichean!
  
  Mo thìr, cia goirt a rinn thu gearan,
  Dh' fhàg an nàmhaid ceud buaireadh lorg !
  Ach leig leinn na h-orcs a leigeil sìos, sa bhad tha sinn far a 'cheum,
  Cha mhair plàigh nam bliadhnaichean borb fada!
  
  'S tha am bàs mu thràth a' sileadh air cùl nan neul,
  Ach tha ar smuaintean air an reubadh gu neamh !
  Bheir sinn na h-eucoraich ainmeil gu duslach,
  Agus ga reubadh às a chèile, eòlas air an Wehrmacht ann an leth!
  
  Cha 'n aithne dhuinn sith, 's seann aois grod,
  Is sinne clann ar dùthcha naomh!
  A h-uile rud soilleir a 'sabaid le mathain,
  Shoot sinn na freumhaichean cumhachdach sin!
  
  Agus dè a spreadh le feachd boma olc,
  Ciod e an tàirneanach so dhuinne ?
  Tha luchd-sabaid Elfi comasach air mòran,
  Agus bidh am mullach gu bhith na bhonn airson an Fuhrer!
  
  Dh'eirich ifrinn suas,
  A" snàgail air feadh an rocaid le fead creachaidh "Tiger"!
  Agus dh' fhalbh an sgìths uile dhinn gu grad,
  Tha an t-àm ann airson geamannan spòrsail!
  
  Grenade na làimh, agus tilgeil marbhtach,
  Seo an "Tìgear" anns an t-sròin a fhuair fàilte làidir!
  Agus am Fuhrer anns a" ghoileadair ann an seòmar goileadair an Tartar,
  Gus nach nochd thu an saoghal dha na sìobhragan!
  
  Tha am mathan air chrith bho na volleys feargach,
  Seo a" bhratach ag itealaich thairis air Reichstag nan sìobhragan!
  'S a ghrian a' lasadh thar an athar,
  Às deidh na h-uile, tha an Orc Reich air a lughdachadh gu duslach is luaithre!
  Seo mar a bhiodh na sìobhragan a" seinn, rinn iad e glè bhrèagha. Tha iad gu math brèagha, agus tha na sliasaid aca tana agus tha an absar cho iongantach. Tha glagan nan elves coltach ri bàraichean seoclaid agus tha e sgoinneil.
  Tha na nigheanan an seo sgoinneil. Agus bidh iad a" losgadh bho ghunnaichean inneal le dian agus fìor chruinneas. Is iad sin nigheanan bho theaghlach nan elf.
  Canaidh sinn gu bheil iad dìreach super agus hyper . Is iad seo na goid eireachdail ris am feum thu dèiligeadh.
  Is e seo nigheanan mar sin gun cuir iad stad air each galloping agus chan ann a-mhàin a dhol a-steach do bhothan, a-steach do lùchairt losgaidh.
  Agus saltraidh iad cuideachd air an teine len sàiltean rùisgte, nighinn. Na cuir do mheur ann am beul nan nigheanan sin - cuiridh iad dheth e.
  Ach dè eile as urrainn dhomh a chuir nam beul, rudeigin tòrr nas blasta - mas e do thoil e. A thaobh seo, tha na nigheanan dìreach super. Is iadsan na gaisgich as iongantaiche a sheallas dè nach urrainn dha mòran de luchd-sabaid eile a dhèanamh.
  Bidh an leithid de ghaisgich comasach air adhaircean tarbh a bhriseadh agus fangan mathan a tharraing a-mach.
  Chan urrainn dha duine dèiligeadh ri nigheanan mar sin. Chan urrainn dha uilebheist sam bith a" chùis a dhèanamh air bòidhchead mar sin.
  Agus mar sin ghabh na caileagan e agus smugaid iad sa bhad. Agus chaidh an smugaid aca tro atharrachaidhean ann an itealaich agus thionndaidh iad gu bhith na lasraichean teine.
  Thuit iad air an orcs mar lasair theine. Agus loisg iad sa bhad buidheann-chatha slàn de chreutairean faltach.
  Ghlac an elf le falt ruadh e agus sheinn e:
  - bhithinn geal, ach co-dhiù glan,
  Fiù 's fuar ...
  Ach a rèir choltais tha an orc air fàs neòghlan,
  Agus chòmhdaich mi ann an dubh!
  Agus ghabh an nighean e agus leig i an dealanach a sùilean. Agus rinn i e uabhasach millteach agus millteach.
  Agus an uairsin thug an elf, gun a bhith a 'smaoineachadh dà uair, e agus bhrùth e putan an lannsair rocaid le a ruby nipple.
  Agus dh'itealaich sruth sabaid a' bhàis agus an sgrios.
  Agus sheinn an nighean;
  Tha an snàthainn briste
  Tha bàs olc a" bagairt nan nigheanan!
  Agus a bhith beò
  Feumaidh Orc bàsachadh gu h-olc!
  Agus ghabh an gaisgeach e, agus nochd i a teanga.
  Rinn nighean bhàn elven gàire agus thuirt i:
  Losgadh trom-laighe dubhach,
  Sùilean olc orc.
  Tha e mar a chanas iad
  A-rithist thairis air sùilean an t-saoghail!
  Agus bidh na gaisgich a" feadaireachd a-rithist...
  Bidh feannagan le aghaidhean toinnte le eagal a" tuiteam air cinn nan orcs agus a" briseadh troimhe cha mhòr mar bhreac-choille tro rùsg daraich.
  Agus tha na caileagan a' beucaich:
  Aon dha trì,
  Cuir às do gach orcs!
  Ceithir, ochd, còig -
  Marbh mathain!
  Seo mar a tha am blàr a 'gabhail àite ann an arm Maria Kolesnikova, a' bhanrigh nighean. A tha a 'sabaid an aghaidh olc mòr agus cunnartach. Chaidh aice air teicheadh bho na cnapan salach aig an deachdaire, agus a-nis tha i ann an corp agus dreuchd ùr. Agus bidh e a" dèanamh mhìorbhailean mòra agus cleasan a tha dìreach iongantach. Chaidh sgioba nan nigheanan air an oilbheum. Agus thòisich aghaidh nan sìobhragan agus àireamh nas lugha de sìobhragan air cuideam a chuir air na h-orcs, na mathain bian sin.
  Ruith na nigheanan chun ionnsaigh.
  Ghlac gaisgeach elf le falt orains agus bhrùth e putan a" mhaide gàirdeachais leis an nipple scarlet aice.
  Dh"fhalbh an tonn clisgeadh. Agus ruith ultrasound chun an orcs. Agus chòmhdaich iad iad aig an aon àm, gu litearra a 'losgadh nan cnàmhan.
  Dh"èigh an gaisgeach:
  - Airson leuman frenzied an cobra!
  Agus mar a ghabhail agus gàire. Is e boireannaich dha-rìribh a tha seo - canaidh sinn gu bheil e super an sin.
  Bu chòir a thoirt fa-near gu bheil nigheanan uamhasach.
  Agus mar sin thilg iad suas sruthan marbhtach le grenades guail len sàilichean rùisgte.
  Reub iad mòran olc agus mathain bian. Agus an deigh sin ghabh na caileagan, agus sheinn iad;
  Iarraidh mi, a Thighearna, nach searg an là as,
  Gus am bi sùil na h-ìghne gu bràth òg!
  Gus am bi ar ridire ag èirigh os cionn nan creag,
  Gus am bi còmhdach nan lochan nas glaine na criostal!
  
  Dè an saoghal brèagha a chruthaich an Tighearna
  Dh"ith iad airgead innte, agus is rubaidh am maple!
  Tha mi a" coimhead airson leannan a tha air leth freagarrach aig Dia -
  Gus seo a dhèanamh, chrom e nàimhdean ann am batail!
  
  Dè tha cho cruaidh ann an cridhe duine òg?
  Dè tha e airson a lorg anns an t-saoghal seo?
  Uill, carson a tha an ràmh briste?
  Ciamar a gheibh thu fuasgladh air duilgheadasan mòra?
  
  Tha mi airson gum bi Dia toilichte cuideachd,
  Lorg do aisling nèamhaidh!
  Gus nach bris deagh fhortan an t-snàthainn,
  Gus a thoirt fon fhrith-rathad, loidhne ballasta!
  
  Ach ciod bu choir dhomh sireadh ann an tomhas gun ghaol,
  Dè as urrainn dha nigheanan a bhith nas daoire?
  'S deacair sonas a thogail air fuil,
  Air an sin chan urrainn dhut ach snàmh ann an ifrinn ifrinn!
  
  Tha dealachadh na chràdh dhomh
  Tha cogadh fhathast na trom-laighe!
  Seo cas ann an stirrup a" dìollaid each,
  Ged thug an t-olc orc am fear gu bàs tuagh !
  
  Bidh iad a 'toirt ar nigheanan gu h-iomlan,
  Bidh iad gam chràdh agus a" losgadh an cuirp le teine!
  Ach bheir sinn buaidh air an Fhuhrer,
  Biodh fios agad nach do bhàsaich an Elf againn a-riamh!
  
  Cluichidh sinn banais, an dèidh droch chogaidh,
  An uairsin bheir a" chlann gàire!
  Tha iad uile 'nan luchd -fuil dhomh,
  Bidh mi a 'sealg geama saill!
  
  Agus tha an darach mar emerald a dhuilleach,
  Thuirt an duine gun do rinn e obair mhath!
  Biodh a" choguis cho soilleir ri criostal,
  Agus a-mhàin anns na buannachdan a bhios àireamhan anns a 'chothromachadh!
  Sheinn na caileagan agus sheall iad an deagh mhisneachd agus suidheachadh sabaid.
  Agus gu dearbh, thug fear de na gaisgich am pìob. Agus air a luchdachadh le gasoline. Agus mar a bheir e agus cuiridh e air bhog jet murt. Bidh tsunami marbhtach de theine a" sruthadh. Agus gu calpa tha orcs a' losgadh.
  Agus tha e fìor, fìor fhionnar. Gu litearra tha totalitarian sgrios.
  Chan urrainn dha aon nighean seasamh an-aghaidh seo, mar a bhith a" reamhrachadh rudeigin gu math milis, blasta agus blasta le teanga elf.
  Agus aig an aon àm, gabh an orc agus losgadh dheth an ceann.
  làr iad mar seo . Agus na bi eadhon a 'fàgail cnàmhan bhon nàmhaid.
  Is iad seo na nigheanan uaireannan. Agus rùisg iad am fiaclan, agus nochd iad an stuamachd mar nathair-chobra.
  Luchd-cogaidh a reubas feachd sam bith. Agus ma tha iad ag iarraidh, faodaidh iad na gasaichean a leigeil seachad.
  Agus smaoinich dè a thachras ma sgaoileas mìle sùbh-craoibhe sa bhad gasaichean bhuapa fhèin? Abair dè thachras?
  O, bidh e glè fhionnar, is dòcha nach eil na nèamhan a 'ceadachadh seo. Oir an sin tuitidh na feannagan air cinn nan orcs. Agus tuitidh iad agus brisidh iad claigeann, a" sealltainn a" bhuaidh as marbhtach anns a" chruinne-cè.
  Agus canamaid a-rithist na caileagan nan fearg agus an toileachas, agus am fiaclan neamhnaid a 'dealachadh mar sgàthan.
  Bidh trom-laighe an-còmhnaidh a" tighinn mar nathair
  Chan eil dùil agad ris, ach èalaidh e anns an doras!
  Tha thu sona, a theaghlach le deagh bhiadh,
  Chan eil fios agad gur e beathaichean a th" ann an daoine!
  'S ann an so a thòisich creach an t-sleibhe,
  Tha Tatars a 'toirt fras dhuinn le saighdean!
  Ach tha sinn air ar breith airson gnìomh gaisgeil,
  Agus mairidh sinn buillean trom!
  
  Chan eil fios aig duine an Dia math
  Mar sin chaidh an duine gu cruaidh!
  Tha bàs a' bualadh air an stairsnich -
  Agus shàth Weselvul a adhaircean as an teas !
  
  Seadh, is iad so seann aimsir,
  Anns an d" fhuair sinn cho snog!
  Às deidh na h-uile, cha b 'e sin mo aisling,
  Chan e seo a bha sinn a" dol, tro na beanntan fad às!
  
  Ach ma tha thu ann an ifrinn
  No an àite sin, ann an saoghal pian, tràilleachd, blàr!
  Cumaidh mi dòchas fhathast,
  Leig le do chridhe na ruitheaman sin a bhualadh!
  
  Ach 's iad deuchainnean ar slabhraidh,
  Nach leig le smuaintean a bhith furasta!
  Agus ma tha feum air, feumaidh sinn cumail suas,
  Agus ma dh'èigheas tu, an uairsin le neart do sgamhanan!
  
  Tha e 'na bhàrd 's 'na mhealltaire,
  Ach chan ann ann an raon armachd teth!
  Gheibh naimhdean borb an athar bàs,
  Thèid an tiodhlacadh gu sgiobalta agus an-asgaidh!
  
  Gabh a nis e, cronaich am bogha do Chriosd,
  Tarsainn thu fhèin, a 'pògadh nan ìomhaighean!
  Tha mi creidsinn gun innis mi an fhìrinn do dhaoine,
  Mar dhuais bheir an Tighearna mòran-peculia!
  Sheinn na caileagan gu math. Tha na guthan aca cho radanta agus iriosal. Agus làn bodhaig.
  Agus às deidh an òran, ghabh buidheann-chatha slàn de chlann-nighean gasaichean agus leig iad a-mach iad. Dh' eirich iad 'n an columan, agus dh'imich iad gu neoil fheannag. Thug iad leotha agus thuit iad.
  Thòisich so air na feannagan a thachdadh, agus bha iad gu litireil a" mùchadh agus a" magadh, an dèidh dhaibh sròn fhaighinn mun amhaich.
  Agus thuit uiread de fheannagan sìos. Agus lot iad tro mhullach nan orcs. Agus leig na mathain a-mach tobraichean fala donn. Bha iad air am bualadh a-mach mar phògan briste.
  Rinn na caileagan gàire. Agus nochd teangannan. Dh'amhairc iad air na creutairean a bha dlùthachadh orra.
  Rinn aon de na nigheanan gàire:
  Chan eil Orcs coltach ri daoine
  Tha Orcs nan Orcs...
  Ma tha e feargach an uairsin is villain,
  Tha guth na h-ìghne gu math soilleir!
  Agus rinn i gàire ri a caraidean.
  Dh'fhairich na gaisgich sa bhad misneachd fiadhaich annta fhèin. Agus bha am fiaclan a" deàlradh mar stùcan beinne. No is dòcha gur e neamhnaidean agus ulaidhean na mara a tha seo.
  Rinn na nigheanan gàire agus sheinn iad:
  O chuan, chuan, chuan, chuan,
  Tha na balaich nan suidhe air an fheansa!
  Chì na h-orcs bròn,
  Gheibh na bastards uile bàs ann an disassembly!
  'S bheir na gaisgich araon 's an fheadan. An turas seo, chan e a-mhàin gun do thuit feannagan air cinn nan orcs, ach cuideachd na clachan-meallain. Agus gu litireil bhris na mathain sin an claigeann.
  Seo na caileagan elf mar a ghabh iad orra orcs nam mathain stinky sin. Agus thionndaidh e a-mach gu bhith uamhasach fionnar.
  Agus nuair a sheinn na h‑àillidhean, bha e na fhìor chaos;
  Tha nèamh mar bhrat-ùrlair de rionnagan,
  Bheir a' ghealach solas do na beanntan!
  Tha sruth beinne a' sruthadh sìos,
  Òr dealrach air ailbhinn !
  
  Sìmplidh màthair Elfia,
  Anns na bailtean beaga, satieness agus comhfhurtachd!
  Bho shòlas bha na h-òighean a' caoineadh,
  Mar a thèid dannsa cruinn a ghearradh!
  
  Thainig trioblaid air cailleach-cogaidh,
  Fiaclan lom - crith de shligean!
  A' ruagadh le sgrios orcs,
  Chaochail do chompanach anns a' bhlàr!
  
  Tha thu fhèin fhathast nad bhalach -
  Cha tug oifis clàraidh is clàraidh an airm math!
  Mar, chan eil gu leòr bliadhnaichean a bharrachd agad,
  Feumaidh an dùthaich a clann a dhìon!
  
  Theich e air aghaidh gun armachd,
  Gus maitheas agus solas a thoirt!
  Gus nach toir iad air falbh orcs an toil,
  Gus nach coinnich thu ris an latha ann an slabhraidhean!
  
  Cha do chaidil mo charaid idir.
  Chaidh aige air teicheadh - trodaiche!
  Tha sinn teagmhach mu na h-orcs bhon pedestal,
  Biodh am Fuhrer deiseil!
  
  Cuir an-aghaidh pian cruaidh agus acras
  Nighean casruisgte sa gheamhradh!
  Ann an ragaichean bidh sinn a 'fulang an fhuar searbh,
  Uaireannan bidh sinn ag ithe fear le rùsg beithe!
  
  Agus tha an nàmhaid a 'ruith air plèanaichean,
  Mar uilebheist bho ifrinn tha "Tiger" a 'ròstadh!
  Mathan a rugadh bho dhroch mhadadh-allaidh
  Tha inneal-lasair a" lasadh a-mach às na tancaichean!
  
  Gus casan lom a bhlàthachadh
  Dè thionndaidh gorm san t-sneachda!
  Thagh an nighean an rathad
  Far an do dhubh an luaithre an cathadh-chatha !
  
  Ach sheas sinn - air falbh bhon fhuachd,
  Balach is nighean air adhart!
  buailidh sinn gàir Iudas,
  Bidh Rus 'a" sguabadh às dorchadas nan orcs gu gainmheach!
  
  Bidh sàilean deugairean a" lasadh
  Dh" fhàg an t-sneachda slighe aotrom!
  Chan eil reothadh idir furasta fhulang,
  Tha ruith casruisgte gar blàthachadh!
  
  'S chan eil còir aig na droch orcs orra,
  Bidh iad a" beucaich bhon fhuachd!
  A leithid de staid làidir
  Tha an ridire elf againn gu math fionnar!
  
  Tilg air falbh an tonn o ifrinn
  A-nis Feyropa air thoiseach!
  'S ann mar sin a thachair an t-saighdeir naomh,
  Bi dìleas do Elfie gu bràth!
  Canaidh sinn gu bheil na nigheanan sin super. Tha uiread de thlachd agus teine annta. Coltach ri nigheanan dearg braids. Agus tha bòidhchead an-còmhnaidh casruisgte.
  Bha gaisgich air an orcs a" draibheadh gu calpa. Bha iad gu math dèidheil air a leithid de dhòigh-obrach, nuair a bhios tu le òrdagan rùisgte a" tilgeadh peas de sgrios agus bàs air an nàmhaid.
  Agus bidh thu a" reubadh na mathain gu stiallan reubte agus gearran. Agus a tha cho friogais agus cho blasda.
  Agus bidh na caileagan a" sgriobadh air na mathain ruith. Agus buailidh sinn na elfs air na orcs le mortar.
  Agus bidh bòidhchead ga dhèanamh, bu chòir a thoirt fa-near, air leth èifeachdach. Agus tha an ionnsaigheachd air a chur còmhla ri gràs air leth glamourous agus tlachdmhor.
  Ghabh na gaisgich air na h-orcs agus thòisich iad air cur às gu tur.
  An seo chleachd na caileagan an ruby nipples. Bhrùth i na h-iuchraichean a chuireas na lasraichean an gnìomh.
  Agus ghabh iad e, agus air ball chòmhdaich iad am buidheann-chatha de orcs. Agus gu dearbh ghabh iad e agus loisg iad gu làr e .
  Seo na nigheanan. Agus ma tha sin riatanach, thèid na teangan a chleachdadh gu dìreach airson an adhbhair a tha iad an dùil. Agus is e adhbhar a leithid de chànanan toileachas a thoirt dha fir. Agus seall do stuamachd eireachdail agus ionnsaigheach.
  Chan eil nigheanan mar sin ann, ma ghluaiseas na mathain, gu cinnteach cha bhith iad nas slaodaiche.
  Bidh iad a 'nochdadh choileanaidhean iongantach.
  Agus faodaidh nigheanan na fìdhle a chluich gun mòran deas-ghnàth.
  Tha seo cuideachd na chothrom fìor mhath.
  Tha na caileagan a' cluich na fìdhle. Agus aig an aon àm chùm iad na boghan le òrdagan rùisgte. Agus chluich ceòl fìor mhath agus tarraingeach. Agus tha e dìreach sgoinneil.
  Agus an sin ghabh na nigheanan, agus sheinn iad;
  Tha mi creidsinn ann mo dhùthaich naomh,
  Is urrainn an Fhìrinn sin saoradh a chosnadh!
  Dìonaidh sinn ar clann bho olc -
  Thig an nàmhaid bhuainn, creid mi, dìoghaltas!
  
  Tha mo chlaidheamh a' bualadh mar ionmhasair Eliah ,
  Agus tha na làmhan sgìth sa bhlàr, chan eil fios aca!
  Tha sinn airson an Fatherland mar sgiath earbsach,
  Gus dìon bho àite borb ann am pàrras fìor-ghlan!
  
  Rach air ais, buail agus a-rithist lòn - buille,
  Seo mar a thachair don t-slighe, mo thruaighe, an saighdear!
  Cho fad 's a tha co-dhiù aon villain beò,
  Glan am baraille agus sealladh aghaidh an inneil!
  
  Feumaidh tu sabaid mas e an sgeulachd sìthiche an saoghal,
  Uaireannan faodaidh e caoineadh a thilgeil fionnar!
  Ach ghleidh sinn ar n-urram do'n Athair,
  Ged a dhòirteas uaireannan dòrlach de chuirp!
  
  Rugadh sinn, tha sin fortanach san dùthaich -
  Anns am faod a h-uile duine a bhith na ghaisgeach!
  Anns na daoine, agus an uairsin thu fhèin,
  An gaisgeach as cumhachdaiche agus as gaisgeil!
  
  Agus a-nis bidh sinn ag èigheach - air adhart,
  Air an ionnsaigh air teagamhan, daingnichean cumhachdach!
  Gus nach tachair e gu bheil e mar gum biodh an inntinn na laighe -
  Sèididh sinn air falbh na sgòthan air plèanaichean!
  
  Gu dearbh, faodaidh tu a dhol dìreach gu ifrinn,
  Ma tha a h-uile dòigh coltach ri brochan le cluaran ...
  Ach eadhon an sin bidh lannan an luchd-sabaid a" bualadh,
  Agus tha bomaichean a" tuiteam bho bhroinn phlèanaichean!
  
  Agus dè a tha ann an ifrinn dha Elf an trodaiche?
  Deuchainn eile!
  Bidh sinn a 'sabaid gus an deireadh -
  Leig leinn fìor mhiann Dhè a choileanadh!
  
  Agus nì sinn a" chùis air buidhnean trolls is ghouls,
  Ruigidh sinn an t-àite far a bheil an Talamh Eden!
  Bheir an iolaire air falbh leis an fheannag borb,
  Bheir urram agus creideamh sinn gu euchdan!
  
  Bidh sruth stoirmeil a 'bualadh beatha le iuchair,
  Gus a bhith air a choileanadh na chaidh iarraidh air Crìosd!
  Sruthaidh gràs mar eas anns an t-sruth,
  Gu glòir Màthair Elfia!
  Bhiodh an dithis a' seinn agus a' cluich na fìdhle aig an aon àm. Agus bha an ceòl cho fuaimneach agus cho breagha, agus gu h-iriosal. Agus sgaoil gu litireil air feadh nan nèamhan.
  Agus bha na fithich, a" call mothachaidh, a" fannachadh, agus a" lot cinn nan orcs.
  Agus bha na caileagan ag obair le lùth neo-chinnteach. Bha sruthan hyperplasma a" sruthadh annta.
  Agus is dòcha cuideachd magoplasma, a thug na caileagan buaidh iongantach agus marbhtach.
  Bha na gaisgich boireann a" rùsgadh am fiaclan, agus an uairsin bho uachdar an fhàinnean chuir iad a-mach coineanach a dhall air na orcs agus a thug air an sùilean bleith. Agus thionndaidh e a-mach a bhith cho neo-thuigseach fionnar agus fionnar.
  Bhrùth na gaisgich boireann na nipples ruby aca an aghaidh nam putanan a-rithist. Agus bhuail iad an nàmhaid le sprèadhadh teine de chumhachd millteach bho bholcànothan.
  Agus tha e uile ag ath-fhreagairt agus a 'losgadh. Agus sèideadh suas tancaichean mathain. Agus bidh sruthan de lasair losgaidh a" leaghadh innealan ìmpireachd Putin.
  Tha na caileagan, feumaidh mi ràdh, dìreach mìorbhuileach agus tha iad a" nochdadh ìre cho math de spiorad sabaid is nach biodh duine deònach a bhith gan casaid mu rud sam bith gòrach agus drabasta.
  Tha iad ag ràdh mu dheidhinn nigheanan mar sin: tha thu dìreach nam ban-diathan agus Super!
  An so ghabh iad a rìs e, agus sheinn iad le mòr dhealas ;
  Tha mnathan 'n ar n-Elfia,
  Na bhios iad a" draibheadh, a" magadh air plèana!
  Gu bheil a h-uile duine sa chruinne-cè nas bòidhche -
  Dè a mharbhas a h-uile nàmhaid!
  
  Tha iad air am breith airson buannachadh
  Gus an Elf a ghlòrachadh air feadh an t-saoghail!
  Às deidh na h-uile, ar seanairean cumhachdach,
  Dhaibhsan, chruinnich iad arm sa bhad!
  
  Tha famhairean nan seasamh aig an inneal,
  Tha an cumhachd aca mar sin - bidh iad a" briseadh a h-uile duine!
  Is sinne clann an Motherland tha aonadh -
  Tha sreath de shaighdearan a" coiseachd!
  
  Cha 'n urrainn an cràdh ar briseadh,
  Napalm olc teine gun chumhachd!
  Far am b" àbhaist don lòchran a bhith a" losgadh...
  Tha an spotlight air adhart a-nis!
  
  Tha a h-uile dad nar dùthaich na lòchran solais,
  Càraichean, rathaidean, drochaidean!
  'S ann an orain na buaidh air an seinn -
  Tha sinn nar seabhagan solais - iolairean!
  
  Bheir sinn glòir don Tìr Mòr gu dàna,
  Bheir sinn thu gu na h-àirdean cas!
  Tha sinn san fhànais mar thùsairean -
  Agus briseamaid muineal nan droch orcs!
  
  Gabhaidh sinn suas ris na snàgairean uile à Mars,
  Nach fosgail sinn an t-slighe gu Centauri!
  Bithidh sinne, air am bheil eagal roimh chreachadair,
  Agus cò a tha coibhneil agus onarach ri ghràdh!
  
  Is e Elf an dùthaich as binne de na h-uile,
  Tha rudeigin ann airson a bhith moiteil, creid mi!
  Chan eil feum air neòinean a ghiùlan ...
  Tha thu nad dhuine, chan e beathach!
  
  Gheibh sinn iomall na cruinne,
  Togamaid daingneach an sin!
  Agus a chaill aithreachas
  Cò a tha ann an cabhag gus an Fatherland a bhualadh!
  
  Dè an ath rud - mac-meanmna beag,
  Ach creidibh mise, aiseirigh na mairbh !
  Sgriosaidh sinn gath a' bhàis le geilt,
  Airson glòir an Elfi neo-bhàsmhor!
  Seo mar a bhios na caileagan a" seinn, agus an guthan mar an oidhche-oidhche, an lon-dubh agus na h-eòin-teine ann an aon bhotal. Canaidh sinn gu bheil na nigheanan sin dìreach super agus hyper .
  Agus bidh iad a 'seinn gu h-èibhinn agus gu h-aoibhneach.
  Is iad sin na bòidhchead ma ghabhas iad rudeigin air adhart, chan fhaigh orc gu leòr e.
  Agus bidh na caileagan a" sgrios na mathain gun oidhirp. Agus an uairsin chaidh na pìleatan elf a-steach bhon adhar. Agus bidh iad a" brùthadh air na putanan le òrdagan rùisgte. Agus gouge creutairean bian ionnsaigheach.
  Loisg nighean bho na speuran rocaid air cruinneachadh de orcs bian. Bha iad air an sèideadh suas agus a 'seinn gun do thuit pìosan feòil scorched ann an diofar stiùiridhean. Agus a tha a 'losgadh agus a' smocadh gu fìor.
  Is iad sin na caileagan, feargach agus millteach. Tha cridhe cho cumhachdach aca falaichte annta. Ma ghabhas iad, agus gun seinn iad, agus gun tòisich iad air am fiaclan a ghiùlan, an uairsin nan aghaidh, cha bhith eadhon an t-arm orcs ann an co-bhanntachd ris na trolls comasach air cur an aghaidh. Agus tha trolls nan luchd-sabaid tòrr nas sgileil agus nas cinntiche.
  Agus tha na caileagan nan gaisgich cho mòr agus cho làidir, dìreach caochlaideach cosmach agus seasmhach.
  Thug na gaisgich 's thug iad a mach gruaidhean na h-ighinn, 's dh' fharraid iad am mullach an sgamhan gun smuain da uair .
  . CAIBIDEIL #10
  Agus an uairsin thàinig tonn uamhasach marbhtach agus millteach a bhuail na h-orcs. Agus cia mheud creutair bian a chaidh a chuir sìos sa bhad.
  'Na dheigh sin, ghabh na caileagan, ann an gàirdeachas mòr, agus le mòr dhealas, agus sheinn iad ;
  Rann sìmplidh dhen òran sin,
  Dè a chanas mi mun t-saoghal bhrònach seo!
  Bidh mi a 'strì ri eòlas fhaighinn air Crìosd le m' anam,
  Gus nach suathadh an corp, ifrinn agus luaithre!
  
  'S ionmhuinn leam dùthaich mo dhùthchais,
  Ged a tha iad uaireannan ga chur fo mhasladh!
  Nach fhaigh mi àite dhomh fhèin,
  Nuair a chuir Weselvul daoine ann an ifrinn!
  
  Dè a dh" fhaodadh a bhith nas uamhasach na bàs na Talmhainn,
  Nuair a bhios an t-sreang a 'caoineadh le caoidh?
  Nuair a nì e gàire, bidh an villain ag ithe soirbheachas,
  Ach bidh cumhachd ann - fios air a dhùsgadh!
  
  Freagraidh mi an sin an droch rèis mar fhreagairt:
  Spiorad athar nach bris thusa diathan ifrinn!
  'S bidh euchd nan trod gu lèir air an seinn,
  Is e arm de shaighdearan a th" annainn: chan e geama a th" ann an iolairean!
  
  Biodh fios agad gu bheil ar toil làidir mar a bha e an-còmhnaidh,
  Gualainn ri gualainn thog sinn dòrn!
  Agus tha an amas air a bheil sinn a" dol ri fhaicinn mu thràth,
  Tha luaithre an nàmhaid air a bhith rèidh le long nan rionnagan!
  
  Aig amannan tha e duilich Pallas a thuigsinn,
  Tha i capricious, bheir i carte blanche don diabhal!
  Agus tha e coltach gu bheil e air a bhith cho fada ...
  Nuair a bhios orc borb an uilc air a reubadh na leth!
  
  Gu dearbh, tha coille iomlan de dhuilgheadasan againn,
  Cia mheud saoghal a tha anns a" chruinne-cè?
  Ach air a shon so dh'èirich an Dia Uile-chumhachdach,
  Gus am bi torr thiodhlacan aig neach!
  
  Bidh Elfia gu bhith na mòr-chumhachd a-rithist,
  Comharraichidh an Cruinne-cè an t-slighe gu sonas agus gaol!
  Cha bhi deòir ann ni 's mò, 's cha bhi fuil ann,
  Agus tha an toil agad nad chridhe, sàbhail gliocas!
  Bidh na nigheanan a" seinn gu dùrachdach. Tha iad ag iarraidh buadhan a bharrachd, agus abairtean eireachdail. Tha an fhulangas cosmaigeach aca dìreach uamhasach. Agus tha na gaisgich a" nochdadh an aerobatics as àirde aca, agus Ego millteach mòr.
  Tha elf le falt breac air a sgoltadh:
  Aon dha trì,
  Bidh thu a" sgrios nan orcs...
  Ceithir ochd còig
  Cha tàinig sinn a chluich!
  Agus a-rithist bidh na caileagan a 'feadaireachd, cho mòr' s gu bheil sgòthan slàn de fheannagan cianail a 'sileadh sìos air cinn nan orcs.
  Lean Maria Kolesnikova a 'sabaid airson còir nan sìobhragan air beatha shaor agus shona.
  Cha bu chòir dha mathain olc cuideam a chuir orra agus an sgrios. Chan e, stiùir a" bhanrigh nighean an arm gu sgileil agus gu reusanta. Agus chaidh na blàran air adhart barrachd is barrachd soirbheachail dha na daoine glamourous.
  Bha na sìobhragan fhathast nan gaisgich ann am batail leis na orcs. Rinn iad le mòr ghràdh do chogadh.
  Chuir na caileagan teilgeanan uabhasach millteach agus marbhtach air an nàmhaid.
  Agus bhuail iad na h-orcs mar gum biodh iad nan targaidean ann an raon seilg. Thionndaidh na gaisgich a-mach gu bhith leantainneach agus uamhasach ionnsaigheach, a 'sealltainn am fiaclan agus fangan nam madaidhean-allaidh.
  Feuch ri argamaid a dhèanamh leis na caileagan seo. Seallaidh iad dhut màthair Kuzka.
  Bhiodh na gaisgich a' sgriobair aig na h-orcs, a' lionadh tulaich iomlan de chuirp. Agus bhiodh iad cuideachd a" cleachdadh nipples scarlet, leithid connlaich ro aibidh.
  Bha an gaisgeach an seo air leth brèagha le falt polka dot.
  Agus ghabh i an elf seo agus bhreab i le cuideachadh a òrdagan rùisgte, agus bhuail i platoon slàn de orcs.
  Air an aobhar sin sheinn an gaisgeach a rìs ;
  Cia deacair dhuinn ar rùn a thuigsinn,
  A bhith nad nàisean pròiseil a stiùireas a h-uile duine gu neamh!
  Gus taghadh ginealach a dhèanamh toilichte,
  Zelensky airson sabaid air adhart le bruadar a dhol a champachadh!
  
  Bha an cogadh a" ruith mar iomghaoth stoirmeil ifrinn ...
  Càite an robh na bothain, an luaithre, an fhuil agus an osnaich!
  Ach a mhàin gu mòrachd creid an toiseach -
  Gum bi an duine air àrdachadh nas àirde!
  
  Creid mi, tha an dùthaich mhàthaireil nas daoire na h-uile,
  Is i fuaran a tha nas glaine na criostal!
  Mar an nighean as tairgse air an leabaidh -
  Tha mi airson glòir na Samhna a ghràdhachadh!
  
  Mo dhùthaich - chan eil stoirmean na bhacadh,
  Tha i na chuan gun chrìoch, stoirmeil!
  Clach-mhìle chudromach ann an eachdraidh -
  Tha nobhail eachdraidheil air a sgrìobhadh!
  
  Feumaidh sabaid tòrr
  Ach chan eil dòigh eile air toileachas!
  Mar sin faigh leabaidh a-mach à ciste -
  Is dòcha pineapple airson lòn!
  
  An seo air steapaichean Manchurian ann an Sìona,
  Dè a tha ri lorg ann an tìrean cèin mar sin!
  Às deidh na h-uile, saor-làithean buaidh sa Chèitean,
  A" sealg gus sinnsearan gràdhach fhaicinn!
  
  Ach is e dleasdanas an athar an rud as cudromaiche fios a bhith agad,
  Tha e airson seirbheis a thoirt don Talamh gu dìcheallach!
  Rach gu ruig an amas naomh,
  Gus an Arbat a dhèanamh nas fhuaire - Tràigh Brighton!
  
  Is sinne gaisgich an Fatherland Elfi,
  Am fear as fheàrr leat le d" uile chridhe!
  Bhuail thu gu treun air gach nàmhaid,
  Gu glòir Màthair gach dùthaich, Elfia!
  Sheinn an nighean gu h-iongantach agus fionnar. Agus tha a h-òrain mar thonn làn-mara a" sruthadh is a" creachadh.
  Bidh na gaisgich a" bruthadh nam putanan len òrdagan lom. Agus bidh iad a 'cleachdadh rudeigin uabhasach uabhasach agus millteach. Agus bidh iad a" leigeil ma sgaoil trom-laighe agus dealanach a" tolladh.
  Seo elf a" marcachd air tanca. Agus tha cìochan lom aice le ruby nipples. Agus a leithid de ghaisgeach iongantach agus sabaid.
  Agus bidh i a" pronnadh nan orcs gun a bhith a" dèanamh dad tuilleadh. An seo loisg i air an nàmhaid a" cleachdadh a òrdagan rùisgte. Agus tholladh car an orcs. Agus chaidh e na theine, agus thòisich an t-inneal-cogaidh air a dhol fodha. Agus chaidh uiread de sgrios adhbhrachadh. Agus bidh am meatailt a 'losgadh agus air a sgrios gun roghainn no cuirm sam bith.
  Rinn an nighean gàire. Agus a-rithist loisg i air an nàmhaid le bhith a" putadh an nipple scarlet air a" phutan gàirdeachas. Agus tolladh i dìreach tron mhathain shaggy.
  Agus dh'èigh i:
  - An tanca marbhadh againn,
  Tha e dìreach a" bualadh air an àite!
  Fhreagair a companach le wink agus seic.
  - Chan eil eagal air na tancaichean againn ro shalachar,
  Is toil leinn elves a bhith a" sabaid!
  Ghlac na gaisgich e, agus sheinn iad a rìs an uair deug ;
  Feumaidh sinn ar saoghal de bhòidhchead fiathail -
  Thoir gu inntinn e le do chridhe!
  Gus do aislingean a thoirt gu buil,
  Gus nach bi dorchadas a" riaghladh nan sìobhragan!
  
  Thug coigreach ionnsaigh air an Talamh,
  Bidh mathain na nathrach a 'fosgladh a beul!
  Sheas na lasraichean teas,
  Faodaidh teaghlach bàsachadh bho ifrinn!
  
  Ma tha an t-òrdugh, bheir sinn Baghdad,
  Freagraidh Putin airson droch dhìol!
  'S cha tuit Elfagrad gu bràth -
  Chan eil clann a 'faicinn feum agus dìlleachdachd!
  
  Seasaidh an elf, creididh a h-uile duine fad linntean -
  Chan urrainn i a bhàthadh ann am muir fala ann an dorchadas!
  Bidh e làidir, eòlach air làmh an ridire,
  òrd cumhachdach corran - comharran neo-bhàsmhor!
  
  Bidh fiaclan cnàimhneach a" bleith anns an dorchadas,
  Sgapaidh a" ghealach ann an daoimeanan le feluca!
  Bithidh, fios neamh air thalamh peacach,
  Uill, cha bhi ceann-latha ann le dealachadh!
  
  'S e allt a tha sruthadh bho bheanntan a th' anns an dùthaich,
  Uisgeachan glan le sùgh beithe!
  Bidh sinn, ann an Orklin, a 'briseadh an nàmhaid,
  Thig ionnsaigh air ais air Putin!
  
  A Dhia, tionndaidh mi riut le ùrnaigh,
  A ghràidh, gabh mionaid airson cabadaich!
  Dèan e gus am bi e aotrom ann an dàn sa bhad,
  Leudaichidh tu do làmh gu do mhic!
  
  Agus fhreagair Dia le gàire liath:
  Ma tha thu ag iarraidh caidreachas, an uairsin bi umhail dhòmhsa!
  Cuidichidh mi thu gus a dhol còmhla ri bruadar -
  Agus do chlann a dhol a-steach do na maragan!
  
  Ach na dìochuimhnich mu sgìths
  Brùth a-mach laigse agus ceanglaichean ri karma!
  Ar slighe cheart Chriosduidh,
  Is e seo seirbheis don Fatherland anns an taigh-feachd!
  
  Seo an caismeachd a-rithist am blàr-cogaidh,
  Orcs ainmeil olc san ionnsaigh air a phronnadh!
  Às deidh na h-uile, tha an dùthaich naomh gun chrìoch,
  An Great Elf gun chrìoch againn!
  
  Leis na tha mo fhreagairt, creid mi, tha e cho sìmplidh,
  Tha pian airson an Fatherland na thoileachas!
  Ma thèid thu air an ionnsaigh gun deòir,
  Mar sin, gheibh thu maitheanas bho Dhia!
  Sheinn na caileagan à Seòrsa Elfs gu h-àlainn agus gu sonraichte. Agus tha guthan eireachdail aca nach gabh an coimeas ach ris na h-eòin as fhuaire agus as iongantaiche ann an Eden.
  Sin mar a bhios iad a" seinn, agus bidh iad dìreach iongantach. Agus anns na gaisgich sin tha sruthadh de lùth agus de stuamachd frenzied, ann an dòigh gu math duilich de luchd-sabaid radiant.
  Air an t-slighe, tha caileagan a 'fàileadh gu math snog agus sexy. Bheir an fhàileadh aca an toileachas as motha, agus tha e dìreach mìorbhuileach. Chan eil nigheanan brèagha ann tuilleadh.
  Agus tha an teangannan cho socrach agus cho socrach. Is iadsan dha-rìribh an fheadhainn as bòidhche agus as beairtiche.
  Agus dè ma bhios na boireannaich sin a" sgapadh agus a" tòiseachadh a" losgadh air an nàmhaid le bhith a" cleachdadh am broilleach sgàrlaid? Agus is e dìreach ròsan sa ghàrradh a tha seo. Agus tha miann a bhith a 'suathadh, a' bhualadh, agus a 'pògadh.
  Is iad seo na caileagan a tha ag adhbhrachadh ionnsaighean le dìoghras ionnsaigheach, agus làn de mhiann mòr.
  Tha na bòidhchead sin nan sàr shàr-obair de chruthachadh nan demiurges. Agus chan urrainn dhut a chur ris no a thoirt air falbh.
  Ach le bhith a" putadh putan air nipple ruby, no an àite sin, air an làimh eile, nipple connlach air putan, bidh e a" tilgeil a-mach sruth cumhachdach de lùth millteach is marbhtach.
  Seo na caileagan an seo - chan eil iad a 'seasamh air an taobh. Agus an àite sin, tha na h-orcs air an òrdachadh gun deas-ghnàth sam bith.
  Agus na dìochuimhnich seinn;
  Bidh an t-Archangel a" leigeil ma sgaoil tàirneanach
  Sin an uiread de fhuil a tha anns a 'chruinne-cè!
  Iolaire le sgiath briste;
  Is e peanas a tha seo dha daoine!
  
  Tighearna Uile-chumhachdaich Righ nan righ-
  Chaidh e suas chun na croise - cràdh maireannach!
  Agus rinn an t-eucorach caoidh maille ris...
  Rinn mi ùrnaigh agus fhuair mi maitheanas!
  
  Tha scum orc olc a" ruith a dh"ionnsaigh Elf ,
  Tha e airson gach dùthaich den t-saoghal a reubadh suas!
  Tionndaidh ceann nan epochs
  Cuir ort culaidh porfaire!
  
  Air a chuairteachadh le fuil purpaidh
  Agus cia mheud deamhan a tha an seo le brathadh!
  Cuiridh e rìgh-chathair an fho-thalamh air dòigh,
  Riaghladair ifrinn dorchadas na cruinne!
  
  Dè as urrainn Iosa bochd a dhèanamh
  Chruthaich e an talamh agus na planaidean!
  Ach tha mi creidsinn sin, tha eagal orm
  Gu bheil làithean Iosa air an seinn mu thràth!
  
  A Thighearna naomh, is tu ar gaisgeach
  Ged a tha Putin ann am meadhan Elfion !
  Agus thèid sinn chun a 'bhlàir mu dheireadh
  Gus an dorchadas so de Shodom a phronnadh !
  
  Rinn cnàmhan grunt Koschei, '
  S cò eile tha cho fuilteach !
  Ged tha 'aghaidh cho bàn ri cailc,
  Ach faodaidh e na cumhachdan a sgrios!
  
  Ach cha 'n e ar freagradh slap anns a mhala,
  Tha buaidh na chùis urram elven!
  Airson glòir na Màthar, a ghràidh -
  Uile airson beatha - dìoghaltas milis!
  
  Mar sin, òganach bhualadh, èirich,
  Chan e seo an t-àm airson laighe timcheall mar chorp!
  Ruith a" sgreuchail a-rithist dhan bhlàr,
  Le anam bàrd - leabhar ann am poca-droma!
  
  Agus tha sinn a 'coimhead airson neamh air an talamh,
  Deanamaid an nàmhaid dùmhail !
  Bheir sinn seirbheis don dùthaich gu deireadh
  Gu glòir an t-saighdeir eutrom !
  Sheinn na caileagan cho breagha agus cho iongantach. Agus bha na guthan aca dìreach ag obair iongantasan. Ach sheinn na bòidhchead cho fionnar, agus os cionn a 'mhullaich chuir iad a-steach na trillichean oidhche aca.
  Agus cho tarraingeach agus iongantach agus gun samhail a tha e uile. Is iad sin na caileagan a bhios a" sabaid casruisgte ann an sìde sam bith, agus a bhios ag obair le lùth mòr agus gun samhail, gu math sabaid agus tlachdmhor a bheir beatha agus gliocas.
  Seo iad, canaidh sinn supergirls . Annta, tha dìreach sruthan ionnsaigheach de magoplasma a 'tighinn a-mach. Tha luchd-cogaidh cho seun 's nach urrainn aon chuid ann an sgeul-sìthe a radh, no iomradh le peann.
  Feumar a ràdh gu bheil e air leth math dèiligeadh ri nigheanan mar iad. Agus tha iad radanta, agus tha falt nan sìobhragan glè shoilleir. Tha falt air cuid de bhòidhchead, gu sònraichte ann an inbhe choitcheann, a tha a" deàrrsadh mar dhuilleag òir.
  Le nigheanan mar sin, faodaidh tu a dhol gu stoirm prìomh-bhaile na cruinne.
  Faodaidh iad rudan mar sin a dhèanamh nach urrainn dhut a dhol thairis orra le rud sam bith. Agus bidh iad gu litireil a" losgadh dealanaich bho na sùilean aca.
  Agus gu dearbh, chleachd fear de na h-eunan, gun a bhith a 'smaoineachadh dà uair, draoidheachd. Agus mar a bhuaileas e an orc bhon navel.
  Agus thug agus loisg an dealanach leth-cheud mathain bho arm Putin.
  'S na gaisgich, eudmhor, A' seinn ann an siùil ;
  'S e Dia a mhàin a bheir dhuinn cairdean,
  Is e dìreach gliocas a leigeas leinn a bhith ag obair!
  Bidh sinn a 'fàs nas làidire le creideamh,
  Agus bidh aghaidhean caoimhneil a" deàrrsadh bho na h-ìomhaighean!
  
  Ged a tha obair chruaidh uaireannan cruaidh,
  Maragan còmhdaichte le crust criostail!
  Nigheanan orra casruisgte -
  Thòisich iad a" dannsadh le bagannan trom!
  
  Tha sinn a' togail daingneach a sheasadh fad linntean,
  Neartaich am bataraidh aig an àm seo!
  Gus nach tèid an lachan fon òrd,
  Gum bi geugan Chèitein fo bhlàth gu bràth!
  
  Agus anns an dùthaich tha fìor dhroch acras a 'tuiteam,
  Tha am balach a" tarraing log casruisgte!
  An so dh' eirich stoirm gharg le sneachd,
  Ach shàbhail an Tighearna casan na cloinne!
  
  Ma chrath an sagart sinn le uisge,
  Tha gràs bho na Cumhachdan air a dhòrtadh a-mach!
  Tha sinn fo ghàirdean Naomh an Tighearna,
  Iosa tròcair gun chrìoch!
  
  Agus far a bheil an diabhal, an sin tha an nàmhaid am falach,
  Cha'n aithne dha urram no sgeul !
  Cheus na Nadsaidhean an t-Uile-chumhachdach,
  An rookery scorched de phàrras!
  
  Tha sinn nar luchd-sabaid creidsinneach
  Cha bhris an Elf, ann an ifrinn ifrinn !
  Bidh athraichean toilichte le sliochd,
  Bi socair agus aoibhneach nad chridhe!
  
  Leig leis an trompaid a bhith a 'seinn nas àirde
  Agus tachraidh e, ann an tiota, an ni a dh' iarr Dia !
  Tha sinn a" dol air iomairt uile-choitcheann gun chrìoch,
  Gus an cruinne-cè gu lèir a dhèanamh na fiefdom aig Elfia!
  Sin cho math 's a bha na caileagan a' seinn. Agus gu dearbh, tha na h-orcs as uamhasach agus as sabaid gun chumhachd an aghaidh a leithid.
  Agus bidh na caileagan a" brùthadh na nipples broilleach ruby aca air na putanan bazooka agus a" losgadh aig na tancaichean orc. Agus gu litearra tha a h-uile dad air a sgrios gu fìrinneach agus air a sgrios.
  Agus a-nis tha tancaichean cunbhalach nan orcs a" losgadh, a" lasadh agus a" spreadhadh. Tha atharrachadh mòr air na nigheanan. Tha iad cho fionnar agus iongantach.
  Agus an cìochan, tha iad cho làn, lusach agus tana. Chan eil duine nas motha na nigheanan mar sin agus nas fhuaire.
  Agus leis na sàilean lom aca, thilg iad suas pasganan spreadhaidh sònraichte a thuit air mathain Putin. Agus gu fìrinneach bha iad gu litireil air an reubadh gu shreds. Is iad sin na nigheanan dha-rìribh, is e an rud a nì iad gu bheil iad a" cruthachadh sgeulachd glòrmhor a tha gu math connspaideach agus gun samhail.
  Mar sin an aghaidh nigheanan mar sin, na feuch ri cleasan a chleachdadh nach urrainnear a ghairm ach fuilteach.
  Agus thòisich na caileagan air mathain Putin a ghlacadh leis na sròinean agus am pronnadh. Agus tha an fheadhainn bho phian dìreach a" rughadh mar rud craicte.
  Agus bidh na gaisgich boireann bhon t-seòrsa sìobhragan a" gàireachdainn agus a" comharrachadh len corragan.
  Agus an sin ghabh iad e, agus sheinn iad ann an sèist;
  Nach urrainn neach a bhi air a chasg air chor sam bith ;
  A mhiann a bhith na Dhia Uile-chumhachdach ...
  Gus am bi meadhan na cruinne-cè Aon Talamh,
  Gus gèilleadh dhuinn, tha a h-uile dad san t-saoghal seo a tha ann.
  
  Is e aon bhuille den bhruis a bhith a" frasadh galaxies,
  Tha rionnagan crom-lus scarlet ann, planaidean mar neòinean-dubha!
  Às deidh na h-uile, cha do chlaon Dia an Cruthaiche anns an duine,
  Chan eil e airson a bhith na bhiast bheag!
  
  Faodaidh sinn uile a leithid de lagh a chruthachadh,
  Gu bheil trillean parsecs ann an seoclaid!
  Tha ar n-inntinn na iomghaoth de bholcànothan feargach,
  Tha saidheans air a sheòrsa a thoirt gu duais!
  
  Chan urrainn dhomh a chreidsinn gu robh amannan ann
  Nuair a bha sinn dìreach gòrach
  'N uair bhios teine 's uisge olc,
  Agus thug sinn rìghrean leòmhainn is tìgearan!
  
  'N uair a chrom an crann mar dhealt cam,
  Chladhaich an tràill an talamh le toll trom!
  Thug sinn 'n sin uisge air a' mheanbh-chuileag,
  Tha seann aois olc gad chràdh mu dheireadh!
  
  Uill, dè an saidheans a th" annad màthair,
  Lorg mi an cothrom smaoineachadh a dhèanamh neo-bhàsmhor!
  Faodaidh sinn na legions a reubadh gu dàna,
  Agus surf an cruinne-cè mòr!
  
  Tha sinn air a leithid a choileanadh a rinn an Tighearna,
  Is dòcha nach b" urrainn dhomh a thighinn suas leis fhèin!
  sàr-fheòil againn bho phlasma princeps ,
  Agus ann an cinn nan quasars tha cumhachd agus gliocas!
  
  Thòisich mi air mo thuras le gunna àbhaisteach,
  Cha b' urrainn i ach an craobh a ghluasad an toiseach.
  Ach tha rudeigin nas fhuaire na meatailt air fàs
  Slànachadh lot ann an tiota!
  
  A-nis is sinn daoine, an treubh superman,
  Comasach air na tha eu-comasach a dhèanamh!
  Fuasgail duilgheadas sam bith,
  Chan eil e doirbh dhuinn an cruinne-cè atharrachadh!
  
  Ach ma tha thu ag iarraidh, faodaidh tu a bhith nad Dhia dha-rìribh,
  Dèan seirbheis mar chù gun eagal don duine!
  Às deidh na h-uile, tha an Elf againn na shàr-arm nas fhaide na a neart ,
  Na leig leis a bhith air a bhualadh gu bràth!
  Sin mar a bhiodh na caileagan a" seinn agus bha e air leth fionnar. Agus bha an seinn ro bhrèagha, agus an guthan mar chlagan airgid.
  Is iad sin na caileagan, tha iad a" nochdadh ìre a tha àbhaisteach dha elves nach eil lag idir.
  Agus is iad sin na caileagan a tha dha-rìribh comasach air an cruinne-cè a thionndadh bun os cionn. Agus tha am fiaclan mar neamhnaidean a 'deàrrsadh gu math soilleir.
  Chan eil nigheanan mar seo ann nach urrainn dhut a chuideachadh ach a tha measail agus measail. Tha e coltach gun do rugadh iad bho dhiathan agus ban-diathan. Bòidhchead iongantach. Agus tha dòighean leithid de ghaisgich dha-rìribh dùbhlanach.
  Agus dealradh an sùilean mar shaphiribh. Agus cho soilleir, mar gum biodh iad nan rionnagan.
  Agus fiaclan dath ìbhri. Chan eil nigheanan mar sin ann, chan urrainn dhut am fàgail gu na creutairean bian.
  Seo nighean le falt gorm a ghlac agus a" brùthadh nipple sùbh-làir a broilleach air putan lannsair jet. Agus chaidh an nàmhaid a bhualadh le feachd marbhtach, a" reubadh gu shreds agus a" frioladh buidheann-chatha slàn de mhathain Putin.
  Bha sin fìor mhath agus fìor mhath. Tha nigheanan, mar a chanas iad, an-còmhnaidh aig àirde mhòr.
  Sheall iad comasan cho sònraichte agus cho iongantach. Agus ann a bhith a" cur às do orcs bho arm Putin.
  Agus chaidh a h-uile càil gu math. Is iad seo na caileagan a sheall nach e a-mhàin orcs a th" ann dhaibh, agus chan eil an arm as làidire na chnap-starra.
  Chlisg an elf:
  - Mise thu i,
  An dùthaich gu lèir còmhla
  Teaghlach càirdeil còmhla
  Anns an fhacal tha sinn ceud mìle I!
  Agus an dèidh sin thòisich na gaisgich air seinn le dealas a‑rithist;
  Tha mi cluinntinn allt a' sruthadh san fheur,
  Tha clach-chlach an dà chuid de stàilinn umha agus damask ann.
  Bha an riaghaltas air beulaibh an luchd-cuiridh,
  Agus a-nis tha saorsa airson a h-uile duine mar dhìoghaltas airson olc!
  
  Tha mo thulip sgàrlaid fo bhlàth san achadh,
  A" chaileag air an robh mi cho measail nam shealladh.
  Tha mi air chuairt, tha tòrr dhùthchannan eadar-dhealaichte ann,
  Agus anns a 'mhuir tha tonn agus brosnachadh.
  
  Tha, Pushkin, tha thu nad bhàrd, rìgh nam bàrd,
  Ach chan eil fios agad gu bheil an t-sabaid duilich ...
  An seo tha thu ag ràdh ris an deigh a 'ruith nad chridhe - leaghadh,
  Agus chruinnich an t-arm - brataichean dearga!
  
  Chuir sinn romhainn elfinism a thogail,
  Ach chan eil calpa a" cadal, bidh na madaidhean-allaidh a" caoineadh.
  orcism nàmhaid olc a-mach às an lair ,
  Mar a thachair dha sluagh na Ruis!
  
  Ach fios agad gu bheil ar bayonet nas gèire na snàthad,
  Agus tha na tancaichean a" reubadh suas an teagamh agus na trainnsichean.
  Bha loidhne de orcs beveled a' laighe sìos,
  Bho ròin nam briseadh, bidh an deamhan a" dol às mo chiall.
  
  Ach 's e an call, mo thruaigh, an dàn,
  Sgoinneil, agus uaireannan mì-chothromach.
  A" losgadh bothain an nàmhaid gu làr ,
  Agus b" àbhaist dha a bhith cho breagha!
  
  Ach tha fios aig na thachair dha Fortune cuideachd,
  Bheir e duais, aithne dhoibhsan a tha bochd.
  Bho dheòir, tha neapraigean na h-ìghne bog,
  Droch fhortan nàbaidhean cunnartach!
  
  Ach mur asal an spiorad catha,
  Agus tha thu comasach air gnìomh gun eagal.
  Cha tuit thu gu bràth, creid ann am praiseach,
  Às deidh na h-uile, bidh an neach a tha na ghrunt a 'buannachadh!
  
  Tha beatha coltach ri cùrsa bacaidh
  Annta, chan e an crìoch a tha thu a" creidsinn an deireadh.
  Gu glòir Dhè an deagh Chriosd,
  Gum bi sinn aonaichte leis an Tighearna!
  
  Às deidh na h-uile, tha elfinism na spiorad fallain, onarach,
  Am miann math a dhèanamh dha na h-uile!
  Gus nach tèid lòchran na cruinne a-mach,
  Bail inntinn, innleachdas agus misneachd!
  Sheinn na gaisgich gu math agus gu breagha. Agus bha iad a" deàrrsadh leis an inntinn as motha. Agus tha an sùilean mar chlachan luachmhor.
  Agus tha iad a 'deàrrsadh gu math soilleir.
  Sheall na gaisgich an stuamachd uamhasach. Agus bha na cuirp aca gu litireil a" gluasad mar nathraichean. An seo tha e comasach dha-rìribh bòidhchead sgrìobhte a ràdh.
  Agus an uairsin ghabh fear dhiubh agus bhuail i air an orc, a 'cleachdadh a teanga fhada agus sgiobalta gus am putan a bhrùthadh. Agus thionndaidh e a-mach gu bhith na bhuaidh fìor èifeachdach agus marbhtach.
  Agus sgèith rocaid agus spreadh i a-steach do bhuidheann de nàimhdean, a" sgrios mòran mathain Putin. Agus cha robh ann ach buaidh sgriosail agus gu math drùidhteach.
  Ghabh bòidhchead eile agus bhrùth i an uèir le a fiaclan neamhnaid, agus rinn i na bu làidire. Agus dè an cànan a th" aice, agus cho làidir agus aig an aon àm gu math lùthmhor agus creimneach.
  Agus mar a chaidh an stuth-spreadhaidh dheth agus sa bhad chaidh dusan tanca de mhathain Putin a thilgeil suas agus a roiligeadh thairis. Agus chaidh an càr seo le orcs an Fuhrer le ceann maol na theine. Agus las iad mar theine, agus anns na tancaichean chaidh losgadh an airm le cumhachd marbhtach agus millteach. Agus thionndaidh na stocan, agus bhuail iad uighean luchd-sabaid Putin gu lèir.
  . CAIBIDEIL #11
  Agus thog na caileagan suas a‑rìs, agus sheinn iad, nì a rinn iad le mòr thoil;
  Tha neach sam bith a tha na ghaisgeach elf air a bhreith na ghaisgeach,
  Thachair e mar sin - thug an gorilla a" chlach!
  Còmhla riut luchd-sabaid - legion taghte,
  Agus anns a 'chridhe le teas tha lasair a' lasadh!
  
  Chì am balach gunna-inneal na bhruadar,
  Às deidh na h-uile, tha an tanca nas fheàrr dha na an Limousine ...
  Cò a tha airson sgillinn a thionndadh gu sgillinn,
  Bhon chreathail tha e a 'tuigsinn - riaghailtean cumhachd!
  
  Tha, tha fios againn air fear eile, chan eil dòigh againn,
  Dèan strì suas gu àirde cumhachd ...
  Cò a chaill an aon neoni sin -
  Agus bidh a" chuip a" cluich, air druim sìos!
  
  Ach ciod a tha thu ag iarraidh, is peacadh bàsmhor laigse
  Agus tha beatha a 'teagasg dhuinn - ceannsaich a h-uile rud gu dàna!
  Air an fhear sin tha claidheamh aig an duine,
  Gus an leòmhann làidir a thrèanadh gu sgileil!
  
  Cuimhnich nach toil le Dia lagain
  Cò a bhios, agus an t-eagal a bhios a 'dràibheadh gu gaisgeil ...
  Cuiridh an cumhachd sin bayonets,
  Agus cò a bhàsaich - lùchairt ann an uchd nèimh!
  
  Feumaidh tu buannachadh gu h-àlainn le òran,
  Agus fios agad nach cuidich deòir thu air do bhualadh!
  Teaghlach airson math - an uairsin anns an taigh-feachd,
  Ged tha 'n t-Athair ceannard, cruaidh !
  
  Agus dè an duais - bidh an saoghal gu lèir ann,
  Tha e eu-comasach a leithid de rud a shamhlachadh!
  Bheir sinn buaidh air farsaingeachdan na cruinne,
  Faodaidh tu cuideachd a bhith neo-bhàsmhor, creid mi!
  
  Dìreach seall gliocas ann an sabaid,
  Agus na bi air chall ma dh'fhàsas e teann ...
  Cha'n urrainn thu bhi air do thogail gun fhuil,
  Bun-stèidh an taighe far an toir an cèile breith!
  Chleachd Maria Kolesnikova smachd iomlan air arm cho mòr agus cho eireachdail anns an robh a" mhòr-chuid de elves àlainn. Agus an àiteigin lean deachdaire reamhar, mustachioed, maol a" feirg. B' e an spòrs a bh' aige a bhith a' coimhead boireannaich a' faighinn aodach fhad 's a bha iad a' rannsachadh. Agus cuideachd a 'chùis air an gnè cothromach air sàilean lom. Chuir seo iongnadh air an neach-brathaidh.
  Theich Maria, ge-tà, bho na bearraidhean aige, agus bha an arm aice a" sabaid gu fiadhaich leis na h-orcs a bha a" cuairteachadh, ga dhèanamh le mòr ghaisgeachd.
  Agus thòisich na gaisgich elf a 'sabaid le barrachd searbhas agus fiadhaich.
  Thug nighean elf le falt dath crom-lus e agus loisg i bhon raidhfil gun chùl, a 'putadh a' phutan leis a 'chuileag sgàrlaid aice. Mar thoradh air an sin, chaidh rocaid a-mach agus bhuail e na mathain bian, gan sgapadh ann an diofar dhòighean, agus chaidh saighdearan arm Putin a reubadh às a chèile.
  Rinn an gaisgeach gàire is sheinn, a" giùlan a fiaclan:
  - Is mise an nighean as làidire san t-saoghal,
  Agus tha an droch dhràgon air gu leòr den taigh beag fhaighinn!
  Agus bha a sùilean a" deàrrsadh agus a-rithist a" losgadh buillean dealanach de chumhachd draoidheil mòr. Agus dh'fhuiling mathain Putin a-rithist milleadh mòr.
  Cha do chuir an nighean ghaisgeil eile dàil idir. Agus ghabh i e agus bhrùth i am putan gàirdeachais le a òrdagan rùisgte. Agus dh'obraich an clutch, a 'bualadh nan orcs le rocaidean.
  Agus thionndaidh a leithid de bhuaidh gu bhith uamhasach millteach agus millteach.
  Sheinn nighean an elf:
  Is e dìoghras a th 'ann an sgrios
  Tha droch chumhachd aig orcs,
  Dh'òl cumhachd nan gobhar fuil dhaoine eile,
  Agus am measg nan elves tha gaol a" riaghladh!
  Dh'aontaich nighean eile bho na daoine glamour le seo:
  - Tha, tha gaol eireachdail againn, agus co-sheirm teaghlaich iomlan!
  Agus ghabh na caileagan e, agus thilg iad suas tiodhlacan sgriosail len casan rùisgte. Agus reub iad buidheann-chatha slàn de mhathain Putin.
  Thug an nighean fa-near:
  - Tha Putin na neach-brathaidh fuilteach!
  Chrath an elf eile.
  - Gu ro-bhorb, agus cha'n ann a mhàin anns a' bheatha so, ach anns an rioghachd roimhe so bha e 'na uachdaran !
  Agus ghabh na gaisgich e, agus sheinn iad còmhla;
  Bidh òrd a" mhisneachd a" bualadh nam veins,
  Mar sin, tha cogadh cruaidh a" tòiseachadh!
  Tha ar toil mar monolith
  Dùthaich shoilleir, gun chrìoch!
  
  Tha cridheachan dhi mar gheam aon-neach,
  Chan eil gairm ann airson an t-saighdear as fheàrr!
  Ged tha dànachd mar shnàthaid,
  Ach tha caraid na grenade dìleas
  
  Tha pian mar an ceudna 'n ar companach, mo thruaighe,
  Tha sinn a" call charaidean ann an eu-dòchas!
  Agus uaireannan chan eil thu fortanach ach cho fada,
  Ach creidibh mise, chan e parrots a th" ann an iolairean!
  
  Agus tha àireamhachadh againn leis an nàmhaid,
  Gu math feargach agus bagarrach!
  Bidh a" ghrian a" fuineadh a" mhaoil tron chlogaid,
  Dè cho duilich "s a tha e a bhith beò san t-saoghal!
  
  Gu mì-fhortanach, chan eil sinn a" faighinn an roghainn,
  Mar chip, bidh fortan gar tionndadh!
  Uill, dè mu dheidhinn Dia? cha'n 'eil suim aig Dia -
  Tha daoine a" bàsachadh mar chuileagan!
  
  Ach tha daonnan cothrom air feadh an t-saoghail,
  Buinidh e dhaibhsan a tha treun agus a nì caraidean le neart!
  
  Ar creideamh, ar cogais, ar misneach, ar n-urram,
  Gus nach tèid thu an sàs mar torc ann an lòn!
  Eirich, crath as an uisge,
  Gabh sìos dhaibhsan a chruthaich an cruinne-cè!
  
  Chan eil neoni beaga air a" chunntas,
  A" faighinn thairis air aon ghairm!
  Coileanaidh tu e, tha fios aig an duine seo
  Tha an dà chuid soirbheachas agus aithne a" tighinn a dh" aithghearr!
  Bidh tu mar an Rìgh Uile-chumhachdach,
  A' toirt breith air an eas-onoir !
  Agus a-nis an èadhar, blàr duilich,
  Dè tha seo, cuideachd, foghlam!
  Tha 'n t-adhar gorm-gheal,
  Air uisgeachadh le ceò an droch ghnìomh!
  
  Ach tha mi faicinn gu bheil an nàmhaid na theine,
  Bhuail am plèana aige air an raon,
  Cia meud aoibhneis, aoibhneis an aghaidh,
  Tha sinn fhathast nar seabhag aig toil!
  Sheinn caileagan brèagha, na abair dad. Agus tha e a 'toirt buaidh.
  Uill, dè a bheir agus a gheibh na h-orcs a-nis. Agus gheibh iad e gu dìreach ann an nicil.
  Bidh gaisgich a" losgadh bho ghunnaichean inneal gu math ainmeil agus gu soilleir. Tha iad air an deagh amas agus de neart air leth.
  An seo ghabh fear dhiubh e agus le a òrdagan rùisgte chuir i pea air bhog le tiodhlac sgrios. Ghabh i agus shèid i suas mòran mathain Putin.
  An sin sheinn i le dùrachd:
  Tha sinn clann an galaxy
  Elves mar chleachdaichean...
  Faodaidh iad fuck
  Uill, falbhaidh iad!
  Agus thilg an gaisgeach pasgan spreadhaidh marbhtach le a sàil rùisgte. Dh' eirich e, agus rinn e sgrios mòr. Agus chaidh uimhir de orcs a mharbhadh nach eil e comasach a chunntadh.
  Is iad sin gnìomhan nigheanan a tha nan daoine glamourous agus brèagha. Agus comasach air fìor mhìorbhailean a nochdadh. An seo, an aghaidh nigheanan agus neamhnaidean mar sin, tha orcs coltach ri mathan air an rampage. Ach tha na gaisgich, gu dearbh, deiseil airson cath, agus seallaidh iad rudeigin eile.
  Gu h-àraidh ma bhios na sàilean lom, cruinn, pinc aca a 'tochail, agus eadhon ged a bhuaileas iad na h-orcs gu sònraichte.
  Agus gu dearbh, chan urrainn dha nigheanan gun a bhith a" seinn. Agus tha an guth iongantach;
  Mar a stiùireas tu an cruinne-cè ann an dòigh inntinneach,
  Ged nach urrainn dhut mortals a thuigsinn!
  Seo mo ghairm a-nis -
  Tionndaidh a h-uile neòlas taigh-dhealbh gu bhith na fhìrinn!
  
  Tog soithichean rionnag bho phàipear blotting,
  Agus cleachd slingshot airson losgadh sìos quasar le gàire!
  Gus am faod na pìleatan a bhith nan candy sa bhad,
  Agus an àite na grèine, samovar dèanta le òr!
  
  Tha a h-uile dad air a dhol fo smachd daonnachd,
  Thoir air do aislingean a thighinn gu buil!
  Gu dearbh, tha Uile-chumhachd cunnartach,
  Nuair nach eil fios agad air tomhas bòidhchead!
  
  Faodaidh tu a bhith air do bhreith mar fhìdhlear, neach-ealain,
  Agus ionnsaich mar a bhriseas tu na ròpan!
  Ach feumaidh smuaintean a bhith nan solas fìor,
  Gu tròcair agus gràs a dhòrtadh a mach !
  
  Tha e duilich, gu dearbh, gnìomh a ro-innse.
  Chan eil fios agam, tilgidh mi air falbh e!
  Bidh iad a" tighinn ann an cruth cèic le uachdar rionnag,
  Agus tha sealladh maighdeann le gunna a" deàrrsadh!
  
  Invent, an uairsin bidh fantasy a" co-dhùnadh,
  Chan urrainn dhutsa ach mortals seo a thuigsinn!
  Bidh an synthesis thermoquark sin a" tachairt,
  Dè as urrainn dha prionnsa a dhèanamh - curl snàithlean mar plasma!
  
  Cruthaich an seòrsa saoghal a tha thu ag iarraidh,
  Leig leis a" bhocsa stoirmeil cluich!
  Gus nach bi àiteachan teth air a" mhapa,
  Gus am bi an cruthachadh sin a 'dìochuimhneachadh pian!
  
  Cumaibh cuimhne gur sibhse mar an ceudna clann Dhè,
  Cò a theagaisg a mhic a chruthachadh!
  A thoirt ordugh ùr, cothromach,
  Càite a bheil thu nad shealgair, ach tha an geama neo-bhàsmhor!
  
  Gràdhaich do luchd-gràidh, thoir urram do Iosa,
  Feuch gun dèan thu math dhuinn uile!
  Gus nach fan neach anns an amar,
  Gus nach bi thu a 'pronnadh a' choimpiutair le chisel!
  
  Critheamaid làmhan, canamaid
  Bidh sonas - chan urrainn dha a bhith air dhòigh eile, creid ann!
  Às deidh na h-uile, tha sinn nan daoine cho gràdhach,
  Dè a bhios beathach creiche a 'gearan bhon eagal!
  
  Is e dìon na dùthcha ar dleasdanas naomh,
  Gus bunait a chruthachadh airson omnipotence!
  Gus inflorescences de chruinne-cè a chruthachadh,
  Feumaidh sinn cumhachd agus arm nan Elves a neartachadh!
  Sheinn na caileagan le deagh fhaireachdainn agus aplomb. Bha na faclan aca a" gearan gu breagha. Agus bha iad gu litireil a 'gluasad.
  Ach cha robh a leithid de thoileachas aig a h-uile eun . Chaidh fear dhiubh a ghlacadh leis na h-orcs.
  Agus mar sin tharraing mathain Putin an nighean air an raca. Thionndaidh iad gàirdeanan na bòidhchead ann an slabhraidhean. An uairsin, chaidh cnap mòr a chrochadh air casan lom, chiseled na bòidhchead. Agus shìn iad an elf air a" chrann. Agus dh" èirich an nighean bho phian sam bith.
  Thòisich an orcs air a bualadh le cuip air a druim rùisgte. Agus fo chasan lom, breagha, tana, las iad teine. Agus thòisich iad air losgadh gu fìor agus gu cruaidh air a 'bhòidhchead.
  Bha an nighean air a ghoirteachadh gu mòr, ach dh'fhuiling i. An uairsin thòisich mathain Putin a" briseadh òrdagan rùisgte nighean bhrèagha, gu math gnèitheach agus rùisgte le corp fèitheach.
  Chlisg an nighean ann am pian do-ruigsinneach. Ach an uairsin thuit i sàmhach gu h-obann. Agus an àite gàire, ghabh i e, agus sheinn i;
  'S mise gaisgeach òg de mhàthair Elf,
  Dùthchannan cumhachdach, dùthaich mhàthraichean de gach dùthaich ...
  Chan eil dùthaich anns a 'chruinne-cè, fios agad gu bheil e nas bòidhche,
  Cheangail mi ceangal glic fon bheinn!
  
  Is e aoibhneas agus gairm a th" ann a bhith nad thùsaire,
  Às deidh na h-uile, tha e a 'ciallachadh gu bheil thu nad sheirbhiseach don dùthaich.
  Agus faodaidh tu an cruinne-cè iomadachadh -
  A' sgrios machinations ifrinn-Satan.
  
  Nuair a thàinig an samhradh ann an dà fhichead 's a h-aon
  Tha stoirm tàirneanaich an Ògmhios a" cromadh dhuinn...
  Chan eil sinn airson gum fàs an sgìre bochd,
  Airson sonas, creid - tha an Fatherland air a chruthachadh!
  
  Le nighean, tha na droch orcs a" feitheamh ann an ambush,
  Roimhe seo fhuair sinn inneal-ghunna.
  Agus ri buaireadh gealtach Putin,
  Tha an sgioba againn gu soirbheachail a" dèanamh a" chùis air mathain!
  
  Nigheanan-nighean cas-rùisgte garbh,
  Tha an sneachd mu thràth a" priobadh fon bonn lom.
  Thionndaidh fuachd is bilean gorm,
  Ach blàthaidh an teine naomh ar n-anam !
  
  Bhuail sinn gun fhios air tomhasan an naimhdean,
  Chan eil sinn a 'toirt sìth dhut a latha no a dh'oidhche!
  Bidh iad ag itealaich gu echelons ann an sgaoth grenades,
  Agus na h-oifigearan le raidhfil snaidhpear.
  
  Chan urrainn dha na droch orcs taic a lorg an àite sam bith,
  Tha an sgioba tùsaire, treun againn...
  Comasach, ma dh'fheumas tu beanntan a ghearradh,
  Seo na tancaichean aig Putin a" losgadh mar choinnlean.
  
  Chruinnich an sluagh ann an corruich, -
  Airson ceartas, misneachd agus urram.
  'S cha 'n 'eil sgeir anns a' chuan stoirm-
  A bheireadh oirnn suidhe sìos!
  
  Chaidh sinn a steach do dh' Orklin, cheangail sinn an Komsomol,
  Bho bhith a" stompadh casruisgte le nigheanan an saoghal air fad!
  Bidh sinn ag inhaladh mil buaidh sa Chèitein nèamhaidh,
  A-nis tha e air fàs sìorraidh, ar soirbheachas soilleir!
  Is e sin dha-rìribh nighean cho furasta nach urrainn cràdh a bhriseadh. Ged tha am fear a chuir gu bàs ga lasadh gu feargach le cuip. Ach dha-rìribh chan eil mòran ri fhaicinn. Agus a-nis tha an orc a" toirt a-mach sreang dearg-theth bhon teallach.
  Agus feuchamaid an nighean mu thràth, gun truas sam bith le fearg fiadhaich. Agus rinn e e gu math cruaidh agus ionnsaigheach.
  Ach cha do bhris a' ghruagach, agus thòisich i air seinn le fiù 's barrachd feirge agus dealas;
  Bidh bealach milteach air chùl,
  Tha a 'chiad cheum ann am beatha cudromach!
  Chì thu a-rithist os cionn na cruinne,
  Cuairtean de dh "ionnsaighean feargach!
  Chorus...
  Agus tha am blàr a 'leantainn a-rithist,
  Tha an teine hyperplasmic a 'goil!
  Tha righ nan sleagh cho òg,
  A" bualadh le sailean!
  
  An cruinne-cè gu lèir,
  Tha sinn nas treasa na Dia an athraichean,
  Thar nàdur, cumhachd nan uile-chumhachdach,
  Theoplasm a" chùis air luchd-sabaid.
  
  Chorus...
  Agus tha an t-sabaid a 'dol air adhart a-rithist
  Tha an hyperplasma na theine!
  Tha righ nan elves cho òg
  A" bualadh le sailean!
  
  Na biodh dùil agad ri tròcair o nèamh
  Tha an fheadhainn a tha gòrach a 'feitheamh airson neoni!
  aiseirigh iadsan a bhàsaich le urram
  Gu raointean uile saidheansan an t-slighe.
  
  
  San àm a dh'fhalbh, teas is sneachda,
  Bha an saoghal bochd agus beairteach.
  Agus a-nis neach-cruthachaidh sam bith,
  
  
  
  Agus tha an t-sabaid a 'dol air adhart a-rithist
  'S tha 'chridhe fo iomaguin 'na uchd,
  Tha righ nan elves cho òg
  Agus Samhain òg air thoiseach.
  Tha righ nan elves cho òg
  Agus Samhain òg air thoiseach.
  
  Agus tha an t-sabaid a 'dol air adhart a-rithist
  'S tha 'chridhe fo iomaguin 'na uchd,
  Tha righ nan elves cho òg
  Agus Samhain òg air thoiseach.
  Tha righ nan elves cho òg
  Agus Samhain òg air thoiseach.
  Cha do bhris an nighean sìos air a 'chrann. Ach chuir an snaidhpear elf peilear marbhtach ann an stamag an orc. Agus air dhàsan lot bàsmhor fhaotainn, thòisich e ri tachdadh agus bàs.
  Loisg nighean eile agus bhuail i mathan Putin sa cheann, agus thuit e marbh.
  Seo na sìobhragan air na tancaichean, thug iad an nighean aca agus shaor iad i. Agus thionndaidh e a-mach gu robh e gu math fionnar.
  Agus thòisich na gaisgich air tiodhlacan bàis cho millteach a thilgeil air an nàmhaid le cuideachadh bho bhuinn rùisgte.
  Dè mu dheidhinn nan orcs? Tha e gu math lag dhaibh a bhith a" sabaid leis na sìobhragan . Agus tha iad dha-rìribh a" faighinn gu mòr air na h-adharcan. 'S tha tomad orcs 's an uaigh 's na cuirp.
  Mar sin na rachaibh an aghaidh nan nigheanan, mathain Putin, air neo thig thu gu crìch san uaigh.
  Bidh caileagan ag obair gu sunndach agus le faireachdainn. Is iad sin na gaisgich as urrainn co-dhùnadh a dhèanamh sa bhad air na thachair don t-saoghal. Agus na sàilean lom, cruinn aca, cho pinc agus iongantach. Bidh cuid de dh" sìobhragan òga eadhon gu sanntach a" reamhrachadh am buinn agus a" nochdadh misneachd nach fhacas a-riamh agus, aig an aon àm, dìoghras.
  Agus tha mi ag obair le fìor spionnadh. Tha na nigheanan sin dha-rìribh do-chreidsinneach.
  Agus ma thòisicheas iad air seinn, beucaidh am math-ghamhainn le cràdh;
  An dùthaich anns a bheil thu saor, a h-uile duine,
  Anns am bheil gach Tighearn 'n a fhear-brathaidh.
  Bidh thu a 'tionndadh gu ruble agus nicil,
  Anns a 'gheamhradh, anns an t-sneachda, solarium.
  
  Tha bratach dhearg, shoilleir air co-mhaoineas -
  Cò a tha a 'gealltainn dhuinn neo-bhàsmhorachd!
  Tha sinn a" cur an cèill gaol don Athair ann an rann -
  Gu bràth bidh sonas ann, creid ann!
  
  Bidh luchd-ceannais uaireannan eadar-dhealaichte ...
  Chan eil a h-uile ceannard coltach ri Stalin glic.
  Ach tha gin againn an-còmhnaidh na ghaisgeach,
  Nuair a dh'fhàs an dà chuid inntinn agus toil nas làidire!
  
  Air mìos mu dheireadh an earraich ghaisgich,
  Chrìochnaich an saighdear an cogadh le bhith a" toirt Fraga .
  Tha sinn dìleas don Motherland mar ainglean,
  Tha an t-òrdugh air a thoirt dhuinn - chan eil an trodaiche ceum air ais!
  
  Ma tha bàs air tighinn, an sin crois thu fhèin,
  Agus tha an Tighearna ag itealaich gu pàrras, far a bheil caorann ...
  Bidh ar Spiorad gu bràth ag èirigh suas,
  Bheir sinn buaidh air mullaichean cumhachdach!
  
  Às deidh na h-uile, às deidh bàs, tha beatha na abhainn a-rithist,
  An sin bidh sinn a" seòladh mar bhàta meteor!
  Iarraidh Màthair naomh Dhè,
  Nach dàna leat call is nàire fhulang!
  
  Impireachd, oir is e solas Dhè e,
  Dh' òrduich an t-Uile-chumhachdach do na sìobhragan riaghladh !
  Cha bhi crioch air ar bliadhnachan sona,
  Chan eil crìochan air seirbheis - teann do bhaga!
  
  Is e sìobhragan còmhla ar facail-suaicheantais -
  Bi ad dhuine umhail do ùghdarras ghlic!
  Tha taigh-cluiche an t-saoghail làn de bhana-chleasaichean,
  Bidh sinn a" reubadh beul na feirge ifrinn!
  Bidh na caileagan a 'seinn gu h-àlainn agus a' sealltainn an caractar angelic agus aig an aon àm demonic.
  Seo mar a tha iad a" sabaid. Thèid gunnaichean-adhair mharbhtach a losgadh bho heileacoptairean. Agus bidh iad a" briseadh suidheachadh mathain Putin gu pìosan. Agus bidh na h-orcs sin a 'bàsachadh gun truas.
  Sin mar a chaidh mòran dhaoine a mharbhadh.
  Is iad sin sabaidean nigheanan gaisgeil. Thug fear dhiubh e agus leis an nipple sgàrlaid aige bhrùth e am putan marbhadh. Agus an uairsin chaidh e a-steach do mhathain Putin, projectile a bha gu math millteach agus millteach. Cò a leag sìos mòran de na nàimhdean sin.
  Seo mar a bhios nigheanan gaisgeil a" sabaid.
  Ach tha na sìobhragan òga mar an ceudna a" sabaid gu dian agus le mòr spiorad. Agus bidh iad a" pronnadh an nàmhaid agus a" marbhadh mathain Putin.
  Bidh gaisgich òga a 'dèanamh seo gu math fionnar agus èibhinn. Agus tha e uile drùidhteach.
  Dè cho math agus cho fionnar a tha a h-uile dad a" coimhead.
  Ach loisg an elf òg gunna-inneal aig an orcs. Chrom e sìos iad gun deas-ghnàth sam bith agus thòisich e air seinn;
  Tha mi a" smaoineachadh air mo leannan
  A chomharraich pìos den dàn.
  Elphiney sa gheamhradh -
  Gun roghainn, rud a tha a" ciallachadh gun dileab!
  
  Còmhla rithe, eadhon anns an fhuachd, tha m 'anam aotrom,
  Anns an teas bheir fuarachadh an earraich.
  Bidh làmhan a 'cumail ràmh làidir,
  Seòl sìos an abhainn ron stoirm sneachda.
  
  Nuair a thuiteas uisge an fhoghair,
  Craobhan ann an òr ann an sòghalachd dearg.
  Bheir do phòg orm crith -
  Agus tha falt geal na h-ìghne dualach.
  
  Bidh caraid a 'ruith tro na duilleagan casruisgte,
  Tha i brèagha - coltach ri bana-phrionnsa samhraidh.
  Slap ann am maragan - a" frasadh le fuaran,
  Biodh ar dìoghras gràidh air a ghlòrachadh!
  
  Cha bhean bròn is bròn oirnn,
  Gheibh sinn rionnag aislingeach bho na speuran!
  Seasaidh mi a-nis mar gum biodh rìgh air an rìgh-chathair -
  Agus gnìomhan gun chrìoch an t-solais ...
  
  Bidh nighean an achaidh a" togail neòinean dhòmhsa,
  Mar fhreagairt, tha mi a" taghadh dandelion dhi.
  Ged a tha e air mhisg le toileachas, mar fhìon -
  Na dèan atharrais air parrot ann an gaol!
  
  Cluichidh sinn an romansa seo le giotàr,
  Gus am bi fios aig daoine dè a th" ann an toileachas!
  Leig leis an neach a rugadh sonas a thoirt seachad -
  'S cha tig a' bhana-bhuidseach olc seann aois!
  
  Phòg an nighean 's mise 's chaidh mi,
  Chan eil feum air a bhith brònach agus feargach.
  Aig amannan chan urrainn dhut cogadh a sheachnadh, tuig
  Chan urrainn dha a h-uile bliadhna a bhith gorm!
  Tha, agus tha fios aig fir òga bho sheòrsa nan sìobhragan mar a chanas iad agus a bhios iad a" sabaid. Is e dìreach iadsan, gu dearbh, eu-coltach ris a" ghnè chothromach, a tha nàire a bhith a" sabaid casruisgte.
  Ach, tha aghaidhean nan sìobhragan fireann cho maoth agus cho ruadh, gun fhuilt, mar a tha aig na caileagan. Agus feumaidh mi ràdh gu bheil e dìreach sgoinneil. Seo sgioba cho math, casruisgte.
  Bidh caileagan gaisgeach a" nochdadh an aerobatics fionnar is do-thuigsinn. Ach chan e sin uile, gu dearbh. Feumaidh iad a bhith comasach air rudan a ràdh nach urrainnear a ràdh ann an sgeulachd sìthiche no iomradh le peann.
  Ach bidh aon dhiubh a" losgadh le bhith a" cleachdadh navel. Tha e tùsail agus brèagha.
  Agus tha sruthan de lùth air a thilgeil a-mach cho millteach agus cho losgadh, mar napalm.
  Agus ma sheallas na caileagan dad, is e ciste mathain Putin a bhios ann.
  Ach faodaidh fir òga mòran a nochdadh. Gu sònraichte ma bhrùthas iad an luchd-brosnachaidh len làmhan. Agus bidh e gu math fionnar.
  Agus tha na bhios iad a" cur air bhog a" tionndadh a-mach gu bhith uamhasach marbhtach agus millteach.
  Agus tha an t‑òganach a" seinn gu math;
  Chunna mi falbh air each glas,
  Dè an seòrsa asal a tha a" rughadh mar sin?
  'S aithne dhomh Satan fèin càirdean dhaoine, -
  Bidh mi a" dèiligeadh ri duine sam bith a bhios a" reubaltaich na dùthcha!
  
  na deamhain air socrachadh ann an droch eanchainn,
  Agus gabh smuaintean feargach!
  Bheir sinn an cothromachadh - sguabaidh sinn às na neamhan sa bhad,
  Glan an siostam bhon abyss!
  
  Far a bheil mi a 'leum, chan eil mi fiù' s gam thuigsinn fhèin,
  Sguabadh crith-thalmhainn hyperplasmic tron cheann!
  Na leig thu fein a steach do shòlas,
  Gus am bi sruth na glòir a 'dòrtadh thairis air an t-saoghal ghealach!
  
  Tha cogadh a" sruthadh ann an sruth gun sgur -
  Tha an leithid de dhreuchd a" feitheamh ri elf na linne ...
  Agus tha mi airson fìon deoch làidir òl -
  Agus gu sìtheil lean air adhart le meud a 'chòmhraidh.
  
  Ach biodh fios agad gun tèid laigse agus sgìths seachad -
  Lorg elf do bhruadar, tha thu soirbheachail agus gairm!
  Bidh sinne, mar thùsairean, a" strì ri caismeachd -
  Às deidh na h-uile, chan e ainm gòrach a th" ann an gaisgeach fionnar!
  
  Babakh agus air a reubadh, seo beinn de chuirp,
  Tha an nàmhaid troimh-chèile, ruith e air ais!
  Is urrainn dhuinn an rèis a chrìochnachadh
  Ged tha cù na fo-shaogh'l A' comhartaich gu fiadhaich !
  
  Dè nì sinn san t-saoghal - gun fantasy,
  Rugadh sinn, mar gum biodh napalm a 'cur dragh air an eanchainn!
  Gu bràth bidh sinn mar bhliadhnaichean òige -
  Agus bidh àite ann an ifrinn nas fheàrr na air neamh!
  
  Dè tha an saighdear ag iarraidh? Gus an cogadh a chumail a 'dol
  Sìth agus dòrainn agus laigse na h-eanchainn dha!
  Glacaidh sinn leis an nàmhaid do'n uaigh -
  Ach fios agad gu bheil e ro fhadalach gèilleadh do na gaisgich!
  
  Cha bhi toradh ann, agus chan eil roghainn ann -
  Chrìochnaich an obair agus sa bhad fear eile!
  Às deidh na h-uile, is e dìreach toiseach tòiseachaidh a tha seo, ruith casg,
  Às deidh na h-uile, tha seirbheis armachd na ghnìomh math!
  Gu dearbh, tha guth an elf coltach ri pìob copair.
  Chaidil an duine òg gu math. Agus rinn e sabaid glè mhath. Agus tha e dèidheil air elves. Ma tha feum air, thèid an cànan a chleachdadh. Fìor, tha dusan uair nas motha de chlann-nighean san t-saoghal seo na bhalaich. Agus tha e math dha fireannaich, gu dearbh. Bidh na caileagan fhèin a" sabaid airson na balaich leis a h-uile fearg agus cuideam. Agus chan eil dad ri thoirt air falbh no a thoirt air falbh.
  Seo na caileagan an seo - bidh iad a 'sealg airson fir. Agus chan urrainn dhut dad a dhèanamh nan aghaidh.
  Agus ma bhios iad a" seinn, an uairsin...
  Agus bidh na nigheanan a" seinn mar seo:
  Leig leinn ruith gu bras,
  Tancaichean armaichte anns na maragan
  Agus air a" mhullach tha inneal-ghunna ...
  Bidh e a" reubadh a h-uile orcs às a chèile!
  . CAIBIDEIL #12
  Lean Maria Kolesnikova, nighean ghaisgeil ann an saoghal nan elves, oirre a" coileanadh àithne gaisgeil agus a" toirt seachad òrdughan. Rinn i e le fìor dhealas. Agus cuirear dìteadh air tyrant le mustache agus ceann maol.
  Lean na gaisgich elf orra a" sabaid gu cruaidh. Chuir iad air ais adhartas nan orcs feargach. Agus dhìrich iad uile agus dhìrich iad, mar mhàgan air cramps.
  Agus bha na caileagan a 'cumail a' losgadh agus a 'gearradh sìos air na nàimhdean. Rinn iad e le mòr dhealas.
  Agus bha putadh air putan an cois gach peilear de na sìobhragan, le cuideachadh bho nipple broilleach scarlaid.
  Agus dhealaich na caileagan gu tur. Aig an aon àm, thilg na òrdagan lom aca grenades mòra, marbhtach, a" reubadh mathain Putin às a chèile. Agus loisg an fheòil reubte agus deatach.
  Seo na nigheanan airson glanadh. Agus gàirdeachas, òrain agus deagh dhealas.
  Agus aig a' cheart àm, gun teagamh, sheinn iad;
  Ach ma thuiteas gaisgeach air a tholladh le peilear,
  Agus suidhidh an nighean gu bràth na deòir mar bhantraich.
  Chan fheumar smaoineachadh nach eil an saoghal ach dubh gun dòchas,
  Chaidh am pàrras sin a chall agus a sgrios leis an droch Satan ...
  
  Gu dearbh, tha dòchas ann - dàn airidh,
  Dìon an dùthaich agus ceannsaich an dubh-aigein.
  Nuair a bhios a h-uile duine san Elf na ghaisgeach làidir -
  Biodh fios agad nach e bravado no gòrach kitsch a tha seo!
  
  Ach uaireannan chan eil taic aig na ridirean,
  Chan eil fios aig an horde sgòr, agus tha an cuideam brùideil.
  An uairsin cha bhith sinn nar parrot umhail -
  Às deidh na h-uile, tha e nas fheàrr na an nàire a bhith agad luaidhe anns an teampall agad!
  
  Tha cogadh cosmaigeach rudeigin sònraichte,
  An seo is e dèideag robot a th" annad, alas...
  Ach 's aithne dhomh gaisgich Elfi bho uaislean an airm,
  Cò nach bu chòir a bhith na laighe ann an cisteachan.
  
  Is e daoimeanan a th" ann am pìosan de rionnagan neònach anns na speuran,
  Annta tha a h-uile deòir den anam ...
  Feuch, seall dhut tàlantan,
  Agus tha e nas fheàrr a bhith a 'seinn dhan tàirneanaich hopak dannsa.
  
  Foghar - far a bheil an samhradh a 'crìonadh,
  Bidh i ga ghlacadh le bòidhchead iongantach!
  Biodh mo Elf, anns an dàn so air a seinn,
  Le a mhàthair-dùthcha do-sgaraichte!
  
  Bidh mi a" cur a" phòg mu dheireadh chun na h-ìghne,
  Nuair a gheibh mi bàs, cha bhith thu a" caoineadh ...
  Gabh, creid Orklin fo bhlàth lus a" Chèitein,
  Agus bidh an uilebheist orc-cur gu bàs na neach-fulang!
  Sheinn na caileagan, feumaidh mi ràdh, gu math. Agus rinn iad a" chùis air na h-orcs sin le neart mòr agus dìoghras nam madaidhean-allaidh. Chroch iad iad.
  Agus chleachd iad sàilean lom, cruinn, pinc nuair a bha iad a' losgadh. Bha na nigheanan air leth sunndach. Agus thilg òrdagan lom nam maise tiodhlacan sgrios.
  Chan urrainn dha feachd sam bith seasamh an aghaidh nigheanan mar sin. Tha iad nan luchd-goid radiant agus cosmaigeach. Agus aig an aon àm, na sìobhragan anns a bheil cumhachd brùideil agus radiant.
  Agus le nipples scarlet bidh iad a" brùthadh air na putanan bazooka agus a" leantainn gu gnìomhachd armachd millteach. Agus cho luath "s a gheibh iad fucked, bidh trench slàn de orcs a" tuiteam às a chèile sa bhad. Tha na nigheanan sin nan sàr-chlas. Agus mar a fhuair iad sìos gu gnìomhachas.
  Agus a-nis tha na òrdagan lom a-rithist a" tilgeil grenades, ag adhbhrachadh sgrios mòr agus sgrios.
  Gu litearra faodaidh na nigheanan sin rud sam bith a dhèanamh. Agus sguabaidh iad air falbh armada faltach sam bith.
  Seo nighean le falt dath emerald, mar a bheir i agus a bhuaileas i an nàmhaid le bhith a 'putadh a' phutan le a nipple scarlet.
  Bidh tiodhlac an sgrios a" sgèith a-mach agus a" deòir às a chèile agus a" losgadh mathain Putin.
  Agus bidh na caileagan a" seinn a-rithist, agus a" giùlan am fiaclan;
  Na raointean de Elfia - àlainn, gràdhach,
  Càite a bheil neamhnaidean an t-sneachda, na cuantan criostail ...
  Agus tha na saighdearan elf agus an seanalair aonaichte -
  Agus is e samhla na Stàite an iolaire - an Tsar Orthodox againn!
  
  A nis tha 'n samhradh air dol seachad, 's tha 'm foghar air teachd 'na sheilbh,
  Tha na craobhan air an eideadh, 's e 'n sòlas a's farmad ris na rìghrean.
  Tha mo dhùthchas radanta nas gile na pàrras,
  Bheir mi beatha chothromach dha Elf.
  
  Mar sin tha an fhoghar brèagha a-mhàin a thuigeas am bàrd
  Chan eil feum air cìsean a chleachdadh gus na veins a tharraing a-mach às na daoine bochda...
  Tiodhlac an-asgaidh Dhè: Porphyry and Crimson
  'S bidh òr a' maothachadh 'n uair tha gath air duilleagan na grèine.
  
  Bidh flùraichean, a 'crìonadh, a' fàs nas gile agus nas bòidhche,
  Tuitidh an duilleach mar bhrat-ùrlair lusach prionnsa,
  Seo bràiste de emeralds le rubies ann an tiugh an fhoghair -
  Pheant an neach-ealain Uile-chumhachdach pàtran a" chruthachaidh.
  
  Agus anns gach buille tha iad sin bruthaichean an Tighearna,
  Tha mi a" faicinn gaol agus miann air leth freagarrach a chruthachadh...
  Ach gu neònach, tha na daoine againn a" fuireach cha mhòr san fhìor shaoghal,
  'S chuir ionad an ionmhais gu cruaidh bacadh air ar sgiathan.
  
  Tha ar talamh siùbhlach agus reamhar mar shaill,
  Gu leòr anns a 'bhroinn agus anns na mèinnean mèinn.
  Ach chan eil na oligarchs olc gu leòr agus chan eil gu leòr,
  Tha daoine air an goid, gu bheil a h-uile dad fo shàil an fheum!
  
  Ach an e toil an Tighearna a leithid sin a ghiùlan?
  Às deidh na h-uile, thug Dia an Talamh gus am faodadh daoine, sean is òg, obrachadh air.
  Agus an deigh na h-uile, am fianuis an Tighearna Criosd - tha eadhon an righ co-ionann ris na bochdan -
  Chaidh Cruthadair na cruinne a cheusadh leis a" mhèirleach borb.
  
  Freagair mi, ainglean, càit a bheil ceartas?
  Gu bheil clann a" caoineadh agus a" bàsachadh leis an acras, seann daoine...
  Gu bheil am bourgeois olc os cionn a 'mhullaich le tiodhlacan agus tròcair ...
  Agus tha iadsan a tha nas caoimhneil air am fàgail le dìreach cnapan agus fiachan!
  
  Ach cha d' thug freagradh o neamh,
  Is dòcha gu bheil Dia ann an duilgheadas gun do chuir e air bhog e mar sin ...
  Ach is e an fhìrinn gun dèan an strì beatha na pàrras dhuinn,
  Agus faodaidh cuideigin a tha eadhon ann an slabhraidhean a bhith toilichte gu bràth.
  Seo mar a tha na caileagan a" seinn glè mhath. 'S an guthan a' dearsadh mar chloich-mheallain. Is e seo dha-rìribh boireannaich.
  Agus tha na guthan aca, gu dearbh, mar shruthan daoimeanan. Agus ma chuireas iad a-steach iad, an uairsin bho air feadh an t-saoghail faodaidh tu smaoineachadh ann an dòigh mhòr.
  Bidh gaisgich an seo a" sealltainn an ìre thar-ghnèitheach agus mòr aca - an aois fànais. Agus ma ghabhas iad e, bidh a h-uile dad tòrr nas cunnartaiche agus nas mì-mhodhail.
  Agus tha casan lom, chiseled nan nigheanan ag obair. Agus tilgidh iad tiodhlacan bàis le neart mòr, millteach. Agus bidh iad ga dhèanamh gun mòran deas-ghnàth.
  Seo na caileagan an seo - sàr ìre !
  Agus bidh sàilean lom, pinc a 'tilgeil suas peas de sgrios. Agus bidh a h-uile dad gu math brèagha agus mòr.
  Agus bidh na nigheanan a" brùthadh na putanan leis na nipples broilleach scarlet aca, agus a" cuir a-steach lannsaichean rocaid gluasad a bhios a" sgrios suidheachadh nan orcs. Agus bidh iad ga dhèanamh gun dàil agus deas-ghnàthan neo-riatanach.
  Às deidh sin tòisichidh na caileagan air seinn a-rithist;
  Bidh neamhnaidean sneachda bhon mhuir - a 'deàrrsadh gu soilleir,
  Bidh cathadh-catha a" snìomh curls nan uan ...
  Ar n-Athair - clach-ghràin creidimh,
  Ma tha airson na fìrinn chan eil eagal air na orcs!
  
  Clanging meatailt, claisean rolairean -
  Tha tancaichean a" snàgail tro chrìochan Elfia!
  Togaidh sinn cìr de bhàghan biorach,
  Le glaodh "Hurray" chaidh sinn air an ionnsaigh!
  
  Ceangail amhaich dath an fheasgair
  Bha sinn air ar brosnachadh gu bhith a" sabaid le beachd.
  Chan eil ann ach aon roghainn - buannachadh no bàsachadh,
  Seo a" bhratach scarlaid ag itealaich thairis air an teagamh!
  
  Bilean bàn, cathadh ga sèideadh,
  Bha làmhan na h-ìghne glacte ceangailte ...
  O, dè cho tròcaireach dàn
  Ann an reothadh cruaidh, casruisgte chun an sgafaid!
  
  Ach cha robh mi airson a dhol ann an lùb
  Neart air a chruinneachadh, air a cheangal ris a 'Ghearmailt.
  Chan eil neach air thalamh nas làidire na sinne,
  Chan fheum sinn do ghràs gràineil!
  
  Mar sin fhuair i bàs, a' cnagadh a sgòrnan,
  Is e an nighean elf Tanya Krasnova.
  Ach bheir an t-slighe sinn gu Orklin,
  Togamaid saoghal - saoghal ùr gun fhòirneart!
  
  Cia mheud de mo bhràithrean a bhàsaich
  A h-uile neach saor-thoileach, dìreach balaich.
  Airson luchd-tòiseachaidh nam bochd, casruisgte -
  Crust airson bracaist airson cnapan dìnnear!
  
  Tha sinn faisg air Orklin , tha buaidh a" tighinn a dh" aithghearr,
  Bidh soidhne ball Komsomol a "lasadh a" bhroilleach!
  Ged a tha na bòtannan gun chleachdadh agus teann,
  Ach tha dath toileachas May a 'brosnachadh!
  
  Tha am Fuhrer ann an ifrinn, tha an doineann air bàsachadh -
  Tha gàirdeachas air tighinn, cluinnear gàire na cloinne!
  Tha luaithre an fho-shaoghail 'na chadal ,
  Agus thairis air an Fatherland - an Red Sun!
  Seo mar a bhios na caileagan a" seinn gu sunndach agus le feirg. Agus tha na guthan aca cho breagha agus iriosal. Mar shruthan a' sruthadh. No bidh fuarain a 'ruith a-steach don adhar . Agus bidh nigheanan mar sin a" faighinn thairis air diofar dhùthchannan. Tha leithid de dhàn agus farsaingeachd aca.
  An seo thig elf bhon teaghlach ninja. Tha dà chlaidheamh aice na làimh.
  'S chuir an gaisgeach an ruaig orra. Agus chaidh ceithir cinn mathain Putin a ghearradh sìos sa bhad. Agus roilig iad air an fheur.
  Ghabh an nighean ninja e agus thilg i boomerang le a òrdagan rùisgte. Chaidh e a-null agus gheàrr e dheth cinn nan orcs ionnsaigheach. Gu litireil mharbh e iad gu tur.
  Is e nighean casruisgte agus ionnsaigheach a tha seo. Ma thòisicheas e a 'gearradh, chan urrainn dhut stad a chur air. Agus spìonaidh e mar an ceudna le snàthad nimheil. Agus bidh e a" bualadh air an orc coitcheann dìreach san t-sùil. Agus tha mathan Putin a" tuiteam às a chèile gu tur.
  Bidh nighean ninja a "smeòrach:
  Glòir do Zelensky, glòir!
  Tha tancaichean a" dol air adhart...
  Fo bhratach a' chumhachd elven,
  Tha an nighean air an ionnsaigh!
  Tha iad sin dha-rìribh nigheanan a tha fìor mhath. Agus tha an casan cho lom agus cho tana. Agus bidh iad a 'tilgeil thiodhlacan bàis le feachd ionnsaigheach agus fòirneartach.
  Agus às deidh loidhne mathain Putin a ghearradh sìos, tòisichidh na caileagan a" seinn a-rithist;
  Naomh, Beannaichte Oigh Mhoire
  Thug i breith air an t-Slànaighear, thug solas dhuinn.
  Ach tha do chlann casruisgte sa gheamhradh -
  Agus ann an làr ìseal bidh sinn a 'coinneachadh ri latha acrach!
  
  Às deidh na h-uile, ciamar a thachair e gu bheil an saoghal air a chràdh le olc,
  Gu bheil barrachd dhaoine bochda na tha ann an achaidhean feurach nan locust.
  Gum bi eadhon lusan a" reothadh bhon fhuachd sa Chèitean,
  Dè am freagairt as cumanta - ma tha thu bochd, an uairsin dannsa!
  
  'S truagh sgillinn copair a thoirt do dhaoine beartach,
  Ged a chaidh am mammon suas gu crìochan cuibheas ...
  Is e maide daraich am prìomh thaic-iùlaiche aca -
  Ach 's e rughadh a bhios ann nuair a dh'èigheas an coileach!
  
  Dh'àithn an Tighearna dhuit na daoine saoibhir a roinneadh -
  Air chor as nach bi mairbh ann, agus nach pian an glaodh Eisdeachd Dhe.
  Cò tha lag, cuidich - bidh aghaidhean caoimhneil a" bruidhinn bho na h-ìomhaighean,
  Ma tha thu tròcaireach - chan eil an taigh-solais air an t-slighe gu pàrras air a dhol a-mach!
  
  Ach 's luachmhoire 's luachmhoire iomadh mam, 's anam 's slàinte,
  Tha iad ag ràdh gun ceannaich òr na naoimh!
  Bha aodann gràineil a" snàmh bho shaill an neach-cleachdaidh -
  Agus cridhe gun sìth tha clach-ghràin fhuar!
  
  Dè do phian dhuinn - daoine gann?
  Ann an lùchairtean, chan eil sinn eadhon a" cluinntinn gearan!
  A bheil thu ag iarraidh fasgadh? Bidh, bidh fasgadh agad
  Fo mhullach a" phrìosain ann an saothair chruaidh!
  
  Carson a bheir thu dhut e, dhuinne
  Dè tha sinn air a ghabhail gu soirbheachail le feachd?
  Cha robh thu dad agus gu bràth gun dad
  Chan ann dhutsa a thugadh an speur!
  
  Ach gu h-obann thàinig am bàs orra,
  Mar a theagaisg an Cruithear Uile-chumhachdach !
  A-nis tha iad far a bheil Satan a 'losgadh
  Far am bi an neach-brathaidh a" creachadh agus a" beucaich bho bhith a" fulang!
  
  Mar sin chuir thu romhpa gu robh an t-Uile-chumhachdach a" magadh -
  Ag ràdh, Arduichear na fial ?
  Agus gu bheil Iosa fhèin an Cruithear a" dèanamh feòil,
  Nach robh e ceart a ràdh gu'n itheadh iad maoin nan droch luchan ?
  
  Deanaibh aithreachas, a' leughadh urnuigh Mhuire,
  Agus a 'tuiteam air a ghlùinean agus aithreachas - ag osnaich!
  Nuair a dh'èigheas leanabh romhad,
  Agus tha an nighean casruisgte air chrith leis an fhuachd!
  
  Gabh do sporan teann agus ciallach
  Tha, bidh iad a 'cadal far an airgid le gàire.
  An uairsin bidh Iosa Dia a 'ghràidh a' stiùireadh
  Agus na leig leat tuiteam sìos an t-slighe neo-sheasmhach!
  Bidh na caileagan a 'seinn cho math agus cho fionnar, agus tha na guthan aca cho mòr agus cho èibhinn' s gu bheil e a 'faireachdainn gu bheil thu a' dol a-steach do phàrras fìor agus fìor.
  Agus an uairsin bhuail na caileagan an orcs le cuideachadh bho òrdagan lom bho howitzers. Agus reub e sa bhad leth-cheud mathain Putin. Agus sguabaidh sinn na clubfoot seo.
  Tha na caileagan, gu dearbh, nan tonn ionnsaigheach agus ionnsaigheach. Agus ma dh"fhosglas am beul, chan eil ann ach feadaireachd. Agus bho fhìdeag nan caileagan, tuit feannag air cinn nan orcs, a" briseadh tro na claigeann aca.
  Agus tha mòran fheannagan mar sin ann agus tha iad uamhasach marbhtach.
  Bidh na caileagan, mar a bhios iad a 'gabhail, agus a' tilgeil lemonan le an sàilean lom, cruinn.
  Bidh iad ag itealaich thairis air na h-orcs agus a" reubadh mathain Putin gu pàirtean beaga fuilteach.
  Sheinn nighean an elf:
  - Tha abhainn mhor fhuil ann,
  Obair-cloc Fuhrer le ceann maol ...
  Ach na toir a-steach dha
  Agus tilg Cain dhan dorchadas!
  An seo bidh nigheanan a" dèiligeadh ri orcs. Agus bidh iad a 'sabaid le feirg agus eu-dòchas mòr. Agus seall an sgil as motha aca.
  Ach, gun teagamh, ann am blàr sam bith tha àite airson òran;
  Tha e radanta na rinn thu
  Tha gràs air a thilgeil air a 'chinne-daonna!
  'S tusa thug an Dia naomh
  Anam, aoibhneas, tròcair cridhe!
  
  Lucifer, air ar tionndadh gu Sodom,
  Toradh peacaidh agus uaill!
  Thog e suas an claidheamh gu rìgh-chathair naomh an Tighearna,
  Agus cho-dhùin e gu bheil e a-nis uile-chumhachdach!
  
  Sèist an dèidh gach rann;
  Mo Dhia, cia àillidh is glan thu,
  Tha mi creidsinn gu bheil do cheartas gun chrìoch!
  Thug thu do bheatha ghlòrmhor air a' chrois,
  Agus a-nis bidh searbhas na mo chridhe gu bràth!
  
  Is tusa Tighearna na maise, an aoibhneis, na sìthe, agus a" ghràidh,
  An sgeadachadh de sholas gun chrìoch, soilleir!
  Dhòirt thu fuil phrìseil air a' chrois,
  Chaidh a" phlanaid a shàbhaladh le ìobairt gun chrìoch!
  
  An ath rud thig na rannan.
  Bidh olc a" creachadh ann an cridheachan ceannairceach,
  Tha Satan a" reubadh a" chinne-daonna as a chèile le a spògan!
  Ach tilgidh am bàs anns an duslach,
  Agus bidh an Tighearna an-còmhnaidh còmhla rinn!
  
  Rinn an diabhal cogadh an aghaidh an Tighearna Dia.
  Chog an nàmhaid gu cruaidh, gu fealltach!
  Ach le gràdh phronn Criosd Satan,
  A" dearbhadh d" fhìrinn air a" chrois!
  
  Feumaidh ar bràithrean tighinn còmhla ann an aon allt,
  Stiùir do chridhe, inntinn agus faireachdainnean gu Iosa!
  Gus an cuidich an Dia Mòr sinn gu bhith air ar saoradh,
  Agus gu bràth molaidh sinn an Tighearna!
  
  Gus am faigh an t-anam fois gu bràth,
  Feumaidh sinn obair ann am fogharadh an Tighearna leis an t-saoghal gu lèir!
  Agus gu sìorraidh Uile-chumhachdach bidh sinn còmhla riut,
  Tha mi airson ùrnaigh a dhèanamh nas cruaidhe agus nas duilghe!
  
  Ma leag thu sìos do chasan - brat de chòinneach meileabhaid,
  Slànaichidh Iosa pian sam bith sa bhad!
  Às deidh na h-uile, chuir e an cladach le gainmheach òir,
  Is esan sealbhadair na grèine leis a" chruinne-cè gun chrìoch!
  
  Chruthaich e na nèamhan le 'fhocal
  Sgaoil e reultan nan speur gu mòr!
  Tha gaol aig Iehòbha air bòidhchead,
  A dhiadhachd, dìlseachd gun eagal !
  
  Às aonais an Uile-chumhachdaich chan eil càirdean,
  Ìomhaighean radanta de aghaidhean coibhneil!
  Leis gu bheil mi ag iarraidh barrachd is barrachd
  Iosa gu bhith na ghràinean feòil!
  
  Dean tròcair air Dia air son ar fiachan peacach,
  Mo thruaighe, nach tug sinn dhut!
  Ged chaidh àm an aithreachais seachad,
  Agus mar-thà an dubh-aigein far an tug am blàths!
  
  Ach thug an Tighearna a ghràs
  Agus thuirt e - tha mi a 'toirt maitheanas dhut do dhìlleachdan!
  Tha fios agam nach urrainn dhut na fiachan agad a phàigheadh air ais,
  Ach tha àite ann dhut air neamh!
  
  Tha e eu-comasach a bhrath
  Tha riaghladair na cruinne gun chron!
  'S le d' làimh Orthodox,
  Bheir sinn na h-aingidh gu na seòmraichean!
  
  An innis e nach eil?
  Iarr aithreachas!
  A' feitheamh gu foighidneach ris an Fhreag- air as àirde,
  maith dhuinn, creid a mhiann !
  
  Cho-dhùin sinn a dhol don chràdh,
  Gus do spiorad a neartachadh!
  Chan eil dòigh eile dhuinn air tuiteam,
  Gus a bhith gu sìorraidh Uile-chumhachdach còmhla riut!
  
  Seo e, tha uair na slàinte faisg,
  Cha bhris Facal Dhè gu bràth!
  Dè thachras dhuinn
  Agus itealaich suas, anaman sgiathach!
  
  Bidh e buan an ni a chruthaich thu,
  Riaghladair neo-chrìochnach agus glic na cruinne!
  Shoillsich thu mi le sruthan na beatha,
  Agus tha mi a 'creidsinn gum bi ar gràdh fìor!
  Sin mar a sheinn na caileagan gu math agus le guthan radanta a" tàirneanach mar chopair. Agus bha e a" coimhead uabhasach snog.
  Ghabh an elf e agus thilg i na gibhtean sgriosail le a òrdagan lom. Coltach ri sia le cù rabid, mharbh e mathain Putin sgapte ann an diofar stiùiridhean. Agus chaidh buille sgriosail agus millteach a làimhseachadh don nàmhaid.
  Ghlac an nighean e agus sheinn i:
  Bidh daoine toilichte
  Sonas gu bràth ...
  Tha cumhachd aig na h-ainnir-
  Tha an cumhachd fìor mhath!
  Agus a-nis bidh na caileagan a-rithist a 'toirt agus a' tàirneadh an nàmhaid le cuideachadh bhon sùbh-lusan aca, a tha cho bòidheach agus cho sùbailte. Agus tha e dha-rìribh a" dol glè mhath.
  Agus bidh tomad mathain Putin a" losgadh ann an àmhghar fiadhaich. Agus tha na caileagan glè thoilichte agus ionnsaigheach.
  Agus chan urrainn dhaibh stad a chuir orra le orcs ionnsaigheach. Ma sgaoileas iad, chan urrainn dad stad a chuir orra. Bidh na nigheanan sin gan taisbeanadh fhèin.
  Chuir gaisgeach le falt lilac, a 'briseadh mathain Putin, a-mach:
  Orcs olc mar Malyuta,
  Cur às gun lorg ...
  Ach air adhbhar air choireigin,
  Ach air adhbhar air choireigin,
  Tha caoimhneas an sàs!
  Tha caoimhneas an sàs!
  . CAIBIDEIL #13
  Lean Maria Kolesnikova, a bha an aghaidh tyranny, a 'cleachdadh smachd, agus gu math soirbheachail.
  Agus mar sin thug na caileagan agus an seòrsa elves ionnsaigh làidir air suidheachadh nan orcs. Chuir na gaisgich an gniomh mar a bha iad cleachdta ri gniomh, le mòr ghluasad agus sgil. Tha iad luath mar cobras agus chan eil iad a" toirt an cothrom as lugha dha mathain Putin. Tha an leithid de ghaisgich, gu dearbh, nan clas den itealaich agus den chuideam as àirde. Agus tha lùth cho sgiobalta agus ionnsaigheach aca de magoplasma. Nigheanan a tha a" nochdadh an stuamachd gun samhail agus ionnsaigheach dha na orcs. Tha iad dìreach nan gaisgich iongantach.
  Agus a-nis tha òrdagan rùisgte casan na h-àilleachd a 'tilgeil pògan marbhtach a' bhàis. Agus tha iad a" cur sgrios agus lèirsgrios am measg nan orcs. Tha na gaisgich an so cho maiseach, agus an cìochan a' deàrrsadh mar rubies aodach agus ro dhaor. Bidh bòidhchead mar seo gu cinnteach a" briseadh a h-uile orcs gu bhith na bhreugan fuilteach.
  Seo aon nighean a thilg poca spreadhaidh de min-sàibh le searbhag air an nàmhaid le a sàil rùisgte.
  Reub i agus sgap i mathain Putin ann an diofar stiùiridhean, gan reubadh às a chèile.
  Rinn an nighean gàire:
  Tha sìobhragan boireann a' gàireachdainn oirnn,
  Tha elves boireann dìreach den ìre as àirde!
  'S an uair sin gu madainn,
  Cluinn iad a' seinn òran gaoil!
  Tha, na caileagan dha-rìribh, ma gheibh iad sìos gu gnìomhachas, bidh iad dha-rìribh a" nochdadh neart mòr agus neo-sheasmhach.
  Agus bho bhith a" tilgeil an casan rùisgte, bidh mathain Putin a" bàsachadh ann an àireamhan mòra.
  Ach thoisich na caileagan air seinn le barrachd spioraid agus dian ;
  Tha an geamhradh mu thràth a 'call a neart,
  Tha grian an Earraich ag èirigh...
  Thug gliocas buaidh air nàdur,
  Ann an rannsachadh saidheansail agus coiseachd!
  
  Tha sruthan a' glaodhaich - tha sruthan sneachda a' leaghadh,
  Far am bi an brat airgid na allt.
  Bidh carnations a" fàs gu sòghail sa Chèitean,
  Agus chan eil ar càirdeas a 'dòrtadh!
  
  Tha gaol againn air nigheanan nàdair
  Nuair a dh'fhàsas balgan-buachair as t-earrach ...
  Chan e, tha sibh eòlach air droch shìde
  Cionnus a tha gràs Chriosd a' sileadh !
  
  Bidh nàdar a 'tighinn beò as t-earrach
  Chrath an deigh chriostal.
  Bidh a 'phlanaid gu bhith, tha mi a' creidsinn gu bheil e na phàrras,
  Na lasadh an droch theine an saoghal!
  
  Às deidh na h-uile, tha gach flùr na chruinne-cè,
  Tha am biast ag iarraidh a bhith beò cuideachd.
  Is fheàrr an dàn do na h-uile - cruthachadh,
  Ach coineanach bhochd, 's e geama a th' annad.
  
  Mar a thachair, tha mòran eagail ann,
  Tha tòrr fulangas ann le bòidhchead ...
  Aig amannan ag osnaich bidh sinn a" faighneachd do Dhia -
  Cuidich sinn le toileachas agus bruadar!
  
  Ach ciod i fearg an t-saoghail,
  Dè thòisich air ar toinneamh mar iomghaoth,
  Ach fhreagair Dia, - 's e so,
  Cha d" fhàs thu leisg mar mhathan!
  
  Às deidh na h-uile, ma thuit am banana fhèin dheth,
  Cha dèan thu eadhon feum den chrann.
  Bidh aghaidhean nan naomh bho na h-ìomhaighean a" comharrachadh,
  Gun pineapples - cuir seagal!
  
  Uill, tha an obair sin a" leantainn gu soirbheachas,
  Nì e ar rèis nas làidire!
  'S cha 'n 'eil saoibhreas ann an cabhaig,
  Chan eil feum air stinginess cait!
  
  Thig an duais - bidh neart,
  Agus aiseirigh sinn iadsan a thuit sa bhlàr!
  Tuitidh peanas, fios Iudas,
  Bidh breugan is cealg air an dìoghaltas!
  Seo mar a bha na caileagan a" seinn, agus bha e air leth fionnar is àlainn. Is iad sin na nigheanan a tha a" nochdadh an stoidhle agus an aodach eireachdail aca . Agus tha fiaclan nan nigheanan a" deàrrsadh mar neamhnaidean. Agus tha e a 'coimhead uabhasach math.
  Seo na caileagan an seo.
  Agus, gu dearbh, chan urrainn dhaibh a sheachnadh, le òrdagan rùisgte, gun urrainn dhaibh lemon a ghabhail agus gun a bhith a" tilgeil le cumhachd murt agus millteach. Agus nì i fuck, agus sgapaidh taobhan eadar-dhealaichte mathain reubte Putin.
  Tha seo dha-rìribh na ghaisgeach gu math connspaideach agus fionnar.
  Ach tha bomair cumhachdach a" seòladh air, a tha fo smachd elves casruisgte agus leth-rùisgte.
  Feumar a ràdh gu bheil na nigheanan gu math casruisgte agus tana. Agus fhathast fèitheach. Tha uiread de mhisneachd agus de dhragh orra. Agus tha iad comasach air a 'chlas as àirde agus gu math dùbhlanach agus neo-ionnan a shealltainn.
  Agus an uairsin tuitidh boma trom a leum suas bho bhroinn bomair. Bidh i a" ruith sìos, agus a" tuiteam air cruinneachaidhean de dh" orcs bian. Agus sèididh e suas iad, agus sèididh e iad nam pìosan beaga reubte. Agus chaidh buidheann-chatha slàn de mhathain Putin a sgrios.
  Is e seo dha-rìribh am buille as miosa ri ithe. A bhios a 'losgadh a h-uile càil, a' sgrios a h-uile càil. Sin mar a ghabh na caileagan agus a threabh iad na creutairean bastard agus an-iochdmhor seo de na h-orcs.
  Agus ghabh na nigheanan e, agus sheinn iad ann an gàirdeachas;
  Bidh e math a bhith beò ann an ìmpireachd nan elves,
  Nuair a nì sinn a" chùis air mathain olc an Chekist Tsar ...
  Tha, tha Putin gu cinnteach na dheachdaire cunnartach,
  Cuidichidh an cherub na sìobhragan gus sabaid bho neamh!
  Gu dearbh, chan e a-mhàin nigheanan, ach cuideachd balaich elf a 'sabaid leis na orcs, a tha a' feuchainn ri a h-uile càil a bhàthadh le maoim-sneachda. Bidh iad cuideachd a" bualadh gu ceart air mathain Putin agus gam marbhadh gu neo-thruacanta.
  Agus am feadh a bhios na fir-reubainn a' seinn ;
  lasaidh mi cridhe òg,
  Chan eil e comasach eadhon bàrd a shamhlachadh!
  Chan eil e gu leòr eadhon còig comharran a chuir -
  Agus tilg a-steach don bhlàr - vendetta fuilteach!
  
  Aradh borb nan òraidean lasrach,
  Don nighean, chan eil ann ach calman a tha coltach gu ìre bheag ...
  A sùilean boillsgeach sapphire
  Tha an sealladh seo neo-chiontach agus aig an aon àm lag.
  
  Ciod an gradh a ta ga m' anam,
  Tha an nighean, coltach ri flùr, tairgse, rùisgte ...
  Agus tha thu fhèin a 'marcachd air each jigit -
  Ruig na h-àiteachan far a bheil toiseach pàrras!
  
  Sgeidse air canabhas, tarraing d" aghaidh,
  Chan eil bòidhchead nas fheàrr na thu!
  Tha thu coltach ri ideal taobh a-muigh na cruinne -
  Eadhon ann an ifrinn, bidh an diabhal a" geurachadh a phoit le gàire!
  
  Tha sinn nar suidhe còmhla riut ann an seilear gruamach - prìosan,
  Ach tha teine na Màthar anns na cridheachan naomh,
  Bruadar a bhith san taobh dlùth a-rithist
  Ar n-Athair a tha gun chrìoch!
  
  Suas air an raca - tha an neach a chuir gu bàs, alas, an-iochdmhor,
  Tha an teine na lasadh, tha na breaban a" deàrrsadh!
  Gairm, neòghlan, marbhadh na h-Aird' an Ear,
  An seo tha tancaichean a" tomhas mhìltean leis na sròin aca!
  
  
  Ach b' urrainn duinn teicheadh o'n t-slochd,
  A-nis rinn sinn a" chùis air na droch orcs mar sguaban!
  Tilgeadh e gunna air eagal an airm,
  Pìleatan elf do-chreidsinneach!
  
  Ach bheir mi a' chomhairle so do m' charaid,
  Na bi cho fèin-thoileil!
  Às deidh na h-uile, tha beatha an-asgaidh, an-còmhnaidh a 'soirbheachadh,
  Ann an slabhraidhean nan dogmas, tha esan a tha na dhiabhul eudmhor!
  
  Biodh eòlas agad air gnothach sam bith air a" ghualainn,
  Is urrainn dhuinn uile duilgheadasan fhuasgladh a dh" aithghearr!
  Leig leis a h-uile càil a dhol a-mach mar a tha mi ag iarraidh,
  Bheir sinn seachad breithneachadh air duilgheadasan!
  Seo mar a tha an gnè nas làidire a 'sabaid le dealas mòr. Agus a 'sealltainn a' chlas as sònraichte, agus buaidh bagarrach. Mar sin an aghaidh nigheanan mar sin steidh tu do cheann agus gheibh thu dìreach sgillinn.
  No faodaidh nighean do thoirt le shin lom agus na orcs a bhreabadh anns na bàlaichean. Bidh na caileagan, gu dearbh, ga thoirt agus ga shealltainn dha na creutairean bian.
  Gaisgich, ma sheallas iad dad, bidh e dha-rìribh na sgrios iomlan agus iomlan.
  Agus bidh na gaisgich a" gabhail agus a" pronnadh cha mhòr arm sam bith. Agus bidh iad a" bruthadh nam putanan leis na nipples sgàrlaid aca. Bidh iad ag obair gu fìor shunndach agus ann an dòigh sabaid.
  Is iad sin euchdan bòidhchead an dath as soilleire agus as sònraichte. Agus tha a h-uile dad a" deàrrsadh mar ghrian dùthaich eireachdail agus gun samhail Elfia.
  An seo ghlac tè de na caileagan e agus bhuail i air an orcs, a 'putadh a' phutan leis an t-siorram aice. Agus sheall seo nàdar murt agus gun samhail sgrios agus sgrios.
  Cha toir na caileagan sin tròcair dha arm Putin dha na mathan orcs aige.
  Ach gu dearbh tha na caileagan a' seinn cuideachd;
  Ann an saoghal na fuachd - sneachda,
  Baigeir eadhon a tha beairteach!
  Devils a 'riaghladh a' phlanaid
  Thionndaidh an Talamh gu Ifrinn!
  
  Ma tha thu airson a bhith beò le toileachas,
  Gus an tig an toileachas sin chun a h-uile duine san taigh!
  Bris slabhraidhean na tràilleachd mar shnàthainn
  An uairsin bidh am baga làn!
  
  Tha dùthaich ann a tha na eisimpleir don h-uile duine,
  Tha gaisgeach làidir na thùsaire!
  Claidheamh tìr a athar naomh,
  Gus nach bi an droch Shir a 'bualadh!
  
  Elf gu uile ordugh an t-saoghail,
  Cumhachd nan solais as glic!
  Gun dad, canaidh sinn sgeadachadh,
  Tha an t-Uile-chumhachdach air an t-slighe a shealltainn dhuinn!
  
  Cha bhi fios againn air an fhacal gealtach,
  Cha dèan an saighdear feadaireachd - tha eagal orm!
  creideamh fior-ghlan,
  Beannaich Dia Iosa!
  
  Cha 'n 'eil sith anns na cridheachan as eugmhais Chriosd,
  Bidh am fear radanta a" leantainn gu blàr!
  Gun chreideamh, is dìomhanas cogadh,
  Caillidh sinn an sgòr rampant!
  
  Buailidh an Diabhal
  Na laighe riut fhèin - deuchainn a còig!
  Ach na creid na h-aingidh
  Chan eil adhbhar sam bith brathadh!
  
  Tha sinn dìleas do mhionnan do'n uaigh,
  Tha farsaingeachd an t-sliochd a 'feitheamh - creid mi!
  Tilgeamaid sios mic Shatain
  Cha bhith e comasach dha an Talamh a ghlacadh!
  
  Mar sin, tha fortan a" feitheamh
  Cò a tha làidir - saoraidh an Tighearna!
  Tha gaol aig Dia air muinntir na Ruis
  Bidh an lasair anns na veins a" leaghadh an deigh!
  Ruigidh sinn na crìochan gun chrìoch -
  Nach seall sinn don chruinne-cè ar slighe!
  Na tuit sìos don Orthodox sinn,
  Na lùb an neòghlan anns an adharc!
  Sheinn na caileagan a-rithist glè mhath. Agus nochd iad am fiaclan, a tha mar fhallas.
  Agus mar sin chuir na gaisgich an òrdagan rùisgte nam beul. Agus a-rithist, mar a bheir iad agus feadaireachd.
  Agus bha na feannagan, mar gum biodh iad anns an eanchainn air am bualadh le cluba. Agus air dhaibh mothachadh a chall, thuit iad air cinn nan orcs. Agus tholladh iad claigeann mathain Putin.
  Agus feumaidh mi ràdh, tha e uabhasach math.
  An seo sheall na caileagan mar a dhèanadh iad sabaid an aghaidh mathain fanged. Is e fìor bhòidhchead sgrìobhte a tha seo.
  Agus ma lorgas a leithid de nighean fear elf, buailidh i e gus an caill e mothachadh. Agus ma thig i tarsainn air mac an duine, bidh a leithid de orgy ann idir.
  Ghlac an t-olc e, agus sheinn e:
  Ma 's e gillean an domhain sinn uile,
  Gus nighean a fuck sa bhad, an uair sin bha iad comasach ...
  Bhiodh sin na leithid de orgasm dha nigheanan
  Chan ann ann am buille na sùla, ach dìreach san t-sùil!
  Gu dearbh, faodaidh elves tòrr a dhèanamh. Agus seall an comas. Agus chan e a-mhàin sabaid, ach cuideachd bàrdachd.
  Ach, tha na caileagan mu thràth sgìth de bhith a" seinn fad na h-ùine agus a" leum mar tìgearan.
  Agus thuislich iad 'n an easbuig uile do sgeithibh sgiathach ;
  A-mach às a h-uile obair ealain, is e sàr-eisimpleirean armachd a tha gu daingeann ann an cuimhne dhaoine agus a dhùisgeas na deòir as motha!
  - Dealbh sgrìobhte ann am fuil: nas gile na ola agus a" seargadh mòran nas slaodaiche!
  Bidh duine còir a 'cur ceartas - os cionn càirdeas teaghlaich agus càirdeil! Bu choir an lagh air son naimhdean agus chairdean a bhi co-ionann ri fear ri mnaoi !
  Tha làthaireachd laghan eadar-dhealaichte a" tionndadh ceartas gu bhith na strìopach!
  Neartaichidh neach-dùbhlain làidir do bhodhaig agus toil, nì e nas làidire thu - truaillidh an neach lag d" anam agus lagaichidh e do bhodhaig, ga dhèanamh nas laige!
  Mar sin tha an dòigh chruaidh a 'toirt buaidh mòran nas fhasa!
  Bheirear làmhan saighdeir airson losgadh, agus na brains gus stad ann an ùine!
  Gus amadan a mharbhadh: tha e an aon rud ri bhith a" priobadh le snàthad, a" losgadh fear spaideil - dè a bu chòir a bhualadh le projectile!
  Is e nàdur màthair an duine, agus chan urrainn màthair innleadair mòr a bhith na amadan iomlan! Ged nach eil innleachdas practaigeach aice!
  Is e peilear an dòigh foghlaim as èifeachdaiche ann a bhith a" dèiligeadh ri daoine òga, a bharrachd air seann daoine!
  Chan eil ach èifeachdas a 'bhuaidh a' tuiteam! Gu tric bidh an creideas a" tuiteam, agus ma gheibh thu ann, feumaidh tu zombies a thogail!
  Bidh creideamh a" lughdachadh duine pròiseil gu ìre beathach - a" toirt roghainn eadar caora is gobhar!
  Tha e nas fheàrr do chraiceann a thoirt do dhaoine mar chaora, na do chraiceann a shìneadh gu bràth mar nathair!
  San fharsaingeachd, tha bun-bheachd a bhith ag obair leis a 'cheann a' solarachadh airson chan e a-mhàin mìneachadh litireil, eadhon nuair a thig e gu ealain armachd!
  Ma tha thu airson fàs beairteach - bi air do bhaisteadh mar Iùdhach, ma tha thu airson a dhol briste ann an creideas, gabh iasad bho Iùdhach!
  Bidh luaidhe a" cuideachadh le cnàmhadh, gu sònraichte ma tha am pill ann an cruth cetris!
  Tha oifigear nach gabh brìbean coltach ri siùrsach òigh!
  Mar as trice, gus fear a shàbhaladh, feumaidh tu am fear eile a mharbhadh! Chan eil teagamh nach e lagh cruaidh a tha seo, ach tha e ag ath-nuadhachadh cothromachadh nàdarra gnèithean!
  Chan eil trodaiche nas fheàrr air an t-saoghal - na saighdear Ruiseanach, agus tyrant nas motha - na seanalair Ruiseanach!
  Tha cus sòghalachd na chomharra air suarachas, tha suamhanas na adhbhar tobhta a tha ri thighinn!
  Tha briathran glic o bhilibh bastard mar thobar o charn sgudail !
  Tha buannachd fhada agad, ach tha cuimhne agam!
  Aig amannan faodaidh tu marbhadh, ach chan urrainn dhut dòchas a thoirt air falbh gu bràth!
  Ann an cogadh, ag ionndrainn diog - faodaidh tu sìorraidheachd a chall!
  Tha tùr àbhaisteach foighidneach am measg skyscrapers, ach mòrail am measg bhothain!
  Tha an duine a 'gèilleadh gu feachd, a' toirt spèis do an-iochd, a 'dèanamh tàir air caoimhneas agus chan eil e a' cur luach air caoimhneas!
  Is e gnè an leigheas as fheàrr airson a h-uile tinneas inntinn, ach gu mì-fhortanach daor agus duilich a lorg!
  An neach nach eil dèidheil air gnè, chan eil gaol aige air beatha, agus nach eil a "cur luach air toileachas na feòla!
  Coltach ri fìon tha bàrdachd a" fàs a luach thar ùine, ach chan eil eadhon linntean a" leigeil leis na loidhnichean a dhol grod agus na sradagan a dhol a-mach!
  Tha saighdear coltach ri coimpiutair - tha e a" cunntadh aon-neoni, agus gaisgeach na nàmhaid caraid!
  Tha an duine eadar-dhealaichte bhon bheathach ann an daonnachd, agus an comas a bhith an aghaidh instincts!
  Bho fhòirneart an aghaidh boireannaich, bidh clann fallain uaireannan a 'nochdadh, agus bho fhòirneart an aghaidh nàdair, dìreach uilebheistean!
  Ma tha am màthair an-iochdmhor, tha a" chlann an-iochdmhor cuideachd! Ciod e nàdur a leithid so a shliochd - duine !
  Tha cairdeas air a shireadh o dhaoinibh laidir, air beathachadh o na beartaich, agus air a nochdadh dhoibhsan gun eagal !
  Is e ionnsaigh an dòigh as fheàrr air àrdachadh àireamhach an nàmhaid a neodachadh - tha toirt orra sabaid air ais mar a bhith a" gearradh dheth leth nan gàirdeanan!
  .For boireannach, tha gràdh na thlachd agus teachd a-steach, dha fir, toileachas agus cosgais!
  Tha a bhith a" cruthachadh ball-airm ùr airson neach mì-mhoralta coltach ri bhith a" sàbhadh casan cathair nuair a tha ròp air a sguabadh thairis air amhach!
  Is e laigse daonna màthair creideamh sam bith, ach is e gealtachd an athair!
  Tha Atheism na shamhla air saorsa - tha Crìosdaidheachd coltach ris an t-sreath fhaclan!
  Ge b'e neach a mhaitheas maitheanas, ditear e! Cò a leigeas le fuath tuineachadh na chridhe, e fhèin agus a luchd-gràidh a phuinnseanachadh!
  Esan a chuireas gràdh agus tròcair, gheibh e soirbheachas agus sonas!
  Tha mort fein 'n a iomadh taobh agus annasach de pheacadh, air uairibh tha eadhon peacaidhean air an sgriobhadh air a shon !
  Ann an cogadh, tha loidsig na bhun-bheachd càirdeach - mar seoclaid, cha robh ùine agam a bhith a" coimhead air na leacan mar a bha iad mar-thà nam bheul!
  Tha bàs coltach ri deagh dhraoidh - dìomhair, eagallach, dìomhair agus chan eil e a 'toirt seachad a dhìomhaireachd!
  Tha saighdear ann am masg gas coltach ri ailbhean ann an diapers, agus tha e do-dhèanta cur an aghaidh rud sam bith dona!
  Creid mi, gun a bhith feumach air dearbhadh - gluasad propaganda crùnaidh creideamh sam bith - marbhtach na shìmplidheachd mar chlach-mhuilinn!
  Is e an dòigh as fheàrr air olc a lagachadh math a dhuais. Tha eadar-dhealachadh aig duine ri ainmhidh a thaobh gu bheil e comasach air math a dhèanamh gu mì-fhortanach, eadhon gu cron dha fhèin!
  Chan eil mean-fhàs a" teagasg neo-fhèinealachd do dhuine - chan eil ach an Tighearna a" teagasg seo! Anns a h-uile duine onarach agus uasal, tha gràn bho Dhia na dhearbhadh air a theisteanas!
  Is e duine am beathach as do-chreidsinneach - tha instinct stereotypical, ach tha an adhbhar tùsail!
  Tha co-mhaoineas coltach ri beachdan Crìosdaidheachd - pailteas fala air a rùsgadh agus dìth fìor-eòlas!
  Ann an cogadh catharra, bidh oilbheum a" meudachadh fheachdan deich uiread, ach tha dìon co-ionann ri bhith a" tarraing air ais, agus tha teàrnadh co-ionann ri gèilleadh!
  Ann an saoghal an latha an-diugh, tha neo-chiontachd na chomharra gu bheil nighean an dàrna cuid ro tàmailteach agus nach eil duine ga h-iarraidh, no gu bheil i eagallach agus nach eil i ag iarraidh duine fhèin!
  Bidh torrachas a" dathadh boireannach agus an-còmhnaidh neo-chiontach, tha maighdeanas eagallach agus an-còmhnaidh borb!
  Tha creideamh co-chosmhail ri geimhlibh, ni h-ann air son a' chuirp cho mòr ris an inntinn !
  Feumaidh an t-olc buillean fhaotainn 'na aghaidh o mhaith - chum nach caill am maith mothachadh air urram, agus ole mothachadh air eagal !
  Tha e daor a bhith a" cur aodach air boireannach, tha undressing eadhon nas daoire!
  Gu mì-fhortanach, nuair a tha dòrn aig math, is iadsan a tha a" cur luach, agus chan e am math fhèin - ged nach e an inneal-ghunna a dh" fheumar a bhith fo eagal, ach am fear a bheir às!
  Faodaidh uamhas, eu-coltach ri cìobair, caora a thionndadh gu madadh-allaidh! Chan eil dad nas buige na uan feargach!
  Tha an rud a tha sgoinneil an-còmhnaidh sìmplidh - chan eil ach meadhanachd a" dèanamh a h-uile càil!
  Bidh inntinn mhòr a" strì airson soilleireachd gus am faic a h-uile duine cho mòr sa tha e, tha inntinn gun samhail a" cruthachadh ceò gus am falamh a fhalach!
  Is e mì-thoileachas loidsigeach a th 'ann an atheism - chan eil e a' mìneachadh rud sam bith, ach a 'toirt air falbh duine neo-bhàsmhorachd!
  Cha bhith feum air tuairmeas a dhèanamh air sìtheachadh, bidh eadhon caoraich a" saltairt air madadh-allaidh ma leughas e moraltachd dhaibh!
  Bidh neach snasail an-còmhnaidh a" feuchainn ri fàs, chan eil ach amadan riaraichte leis an ìre roimhe!
  Tha an inntinn buailteach a beachdan a leasachadh, ach tha gòrachas an-còmhnaidh seasmhach!
  Tha beatha gun chunnart coltach ri brot gun salann, agus tì gun siùcar - is dòcha gu bheil asceticism mar sin a" leudachadh a bhith ann, ach a" dèanamh a h-uile mionaid ùr!
  Tha diog coltach ri peilear, ma chailleas tu e, feumaidh tu fear a dhèanamh suas bhon uaigh!
  Lorgaidh an t-atheist mìle adhbhar airson anam a mhilleadh, agus chan e aon rud a th 'ann airson a shàbhaladh!
  Bidh an lag a 'pàigheadh airson a h-uile càil, a' bhuaidh làidir, agus an seòlta a 'mealtainn toradh na buaidh!
  Tha misneach a' sgeadachadh an innleachdach, toil a' mhaith, agus cumhachd nam fìrean !
  Bidh cogadh a" dèanamh deuchainn air daoine glic, a" daingneachadh an fheadhainn làidir, a" toirt aoigheachd dha na h-amadan!
  Is e buannachd a bhith aig an iomairt: is e buannachd a bhith agad buannachadh, agus bheir buaidh gu sìth!
  Tha stupidity a 'dol thairis air gliocas ann an àireamh an luchd-labhairt, agus chan eil e nas ìsle ann an èifeachd a bhuaidh!
  Ach seo an glacadh : cha 'n 'eil ann an mealladh creidmhich ach call ana-mianna, is e mealladh an aidich call na beatha maireannaich !
  Chan eil an fheadhainn nach eil ann an cunnart ag òl champagne le caviar dubh agus greim-bìdh air bhodca le sprats!
  Chan e am prìomh rud ann an neart agus sgil gaisgeach a bheatha a thoirt seachad, ach a bhith beò - a thoirt bho fhear eile!
  Tha feoil na mnà ann an dorchadas, tha a h-anam anns an t-solus, agus a smuaint- ean ann an dorch- adas !
  Nuair a thig marbhadh gu bhith na aran don neach a chuir gu bàs, chan eil salann air - is e sin, an cunnart a tha aig an t-saighdear!
  Is e misneach am bathar as daoire nach eil ri reic! Fìor, agus tha mòran ann a tha airson faighinn cuidhteas e!
  Chan e fèisteas a th" ann an cràdh, ach obair chruaidh bhon roinn seirbheis, anns a bheil truas don neach-dèiligidh millteach dhut fhèin!
  Cha tig calpaiche gu bràth gu bhith na fhìor ghràdhaiche de dhùthaich a mhàthair; tha e ro fèin-thoileil airson sin!
  Tha anam an duine shaibhir gràdhach, ni's mò na bonn òir, far am bheil iad ga thoirt an sin agus a' maide !
  Tha gach atom co-ionann ris a 'chruinne-cè ann an iom-fhillteachd agus comas neo-sheasmhach!
  Bidh duine peacach agus an-iochdmhor, a 'gabhail a-steach e fhèin, a' sgrios daonnachd, a 'luathachadh a' phròiseas le saidheans!
  Gu math tric bidh adhartas a" tionndadh gu bhith na oidhirp boma hydrogen a ghluasad gu inneal-solais toitean!
  Bidh madadh-allaidh a" falach fo chraiceann caorach, neach-poilitigs fo masg, agus arsenal niùclasach fon talamh!
  -Tha na teicneòlasan as ùire mar dhòigh air cruth stuth spioradail muinntir na Ruis a nochdadh!
  - Cha chuir an innleachd as foirfe an àite an anam, cha bhith an coimpiutair cumhachdach dèidheil, blàth no cùram!
  Tha teagasg Chriosd ni's treise na boma haidridean, tha e cho comasach air an anam ath-bheothachadh, an inntinn a bhrosnachadh, a' bheatha mhaireannach a thoirt seachad !
  Earb ann an Dia, ach na dì-chuimhnich do shealladh a sguabadh às!
  Is e an rud as luachmhoire ann am beatha nach eil fios cuin a thig e gu crìch, agus cho neo-fhaicsinneach san àm ri teachd - wallet nach eil a "faicinn a" bhonn a "coimhead gun chrìoch!
  Is fheàrr saighdear na dìreach duine, nas glaine, uasal, dùrachdach! Ach, eu-coltach ri bàsmhor a-mhàin, tha còir aige air beatha a thoirt air falbh!
  Le bhith a" marbhadh eadhon aon neach, tha thu a" sgrios cruinne-cè beag, a tha a" ciallachadh gu bheil thu a" peacachadh an aghaidh Dhè!
  Gu dearbh! Bidh am brathadair daonnan a' call, tha e air fhuathachadh leis an fheadhainn a bhrath e, agus a' deanamh tàir air son an d'rinn e mi-chiall !
  Chan e a-mhàin ciall a th" ann am brathadh, ach cuideachd mì-thoileachas fèin-mharbhadh!
  Nach neònach mar a dh' fheudas e fhaicinn, gu bheil am bàs 'na òg- lach a' saoradh o chràdh sean aois, an t-anam o shalachar, agus an cridhe o sgaradh-pòsaidh !
  Chan eil smocadh a" leudachadh beatha ach ann an aon chùis, mar am miann mu dheireadh mus tèid a losgadh!
  Feumaidh foighidinn ìobairt! Sealach, ach chan eil e cho duilich, gu sònraichte dha boireannach! Fìor, chan eil barrachd lannsaireachd plastaig ann!
  Is e dleasdanas na dùthcha am fìreanachadh as fheàrr airson gnìomh mì-choltach, tha ciall sam bith naomh ma tha e air a dhearbhadh le beachdachadh air gràdh-dùthcha!
  Tha co-mhaoineas perverted nas miosa na calpachas a tha air a shaobhadh - tha e nas fhasa cinn a ghearradh anns na rangan agus tha e nas fhasa an gearradh sìos le spreadhadh!
  Faodaidh an rìgh fàs sean thar ùine - chan eil ach na daoine an-còmhnaidh òg, faodaidh an rìgh a bhith ro òg - chan eil ach na daoine an-còmhnaidh aibidh, faodaidh an rìgh a dhol às mo chiall no a bhith air a bhreith na amadan, ach tha gliocas nan daoine neo-bhàsmhor! Mar sin, leig leis na daoine, agus chan e cothrom dall, co-dhùnadh cò a bhios gan riaghladh!
  Faodaidh ùidhean an Motherland fìreanachadh cruaidh-chàs, ach feumaidh an tè mu dheireadh, an toiseach, a bhith air a shealltainn dhut fhèin!
  Tha saorsa gun moraltachd coltach ri càr gun bhreicichean!
  Cò a ghabh cumhachd: làidir, a chùm e: sgiobalta, ach dhealaich e gu saor-thoileach: uasal!
  Tha coirbeachd coltach ri tumhair aillse, bidh e ag adhbhrachadh nas lugha de phian, ach bidh e a" sgrios eadhon nas cruinne!
  Feumaidh an cinne-daonna stad: le bhith na h-eala, aillse agus pike a" slaodadh ann an diofar stiùiridhean, cha seas adhartas sa chùis seo, ach tarraingidh e a-steach don dubh-aigein!
  Is e ùine an armachd as uamhasach, bidh e gu mòr a" lagachadh feachdan sìobhaltachd agus a "chùis air fir chumhachdach!
  Tha neart ann an làmhan amadan: tha e coltach ri armachd le tuill, bidh e a 'dìon gu dona, ach tha e a' cuideachadh le bhith a 'bàthadh ann an aineolas!
  Is e dìoghaltas na meirleach am piuthar as òige de gheàrdachd, nighean na meallta agus an leas-nighean soirbheachais!
  Tha farmad aig an t-saoghal ri daoine laidir, a' deanamh tàir air an dream a tha lag, a' deanamh gairdeachais air an t-slochd, agus gidheadh chaidh a chruthachadh le Cruithear foirfe chum teachd gu foirfeachd !
  - Is e an aon adhbhar agus mothachadh de dhìomhaireachd a nì daoine foirfe, agus ma chuireas tu uaislean agus co-fhaireachdainn ri seo, an uairsin air na ceithir bun-bheachdan sin faodaidh tu bunait a chuir sìos airson àm ri teachd sona!
  Is e leabhar Iùdhach a th" anns a" Bhìoball agus gus a dhèanamh na bhunait do mhoraltachd na Ruis tha e cho neo-iomchaidh ciamar a thèid an aibideil a chuir an àite a" bhun-reachd!
  Tha e nas fhasa neach-gràdh-daonna a lorg am measg dhaoine gun dachaigh na poileas gun ùidh!
  Poileas nach bi a" gabhail brìbean mar uisge san fhàsach, bidh thu a" bruadar fad do bheatha mu dheidhinn seo, ach bidh thu an-còmhnaidh a" ruith a-steach dha aig an àm cheàrr!
  Anns a 'mhòr-chuid de chùisean, tha an ceannsaiche co-ionnan ri neach-taic nan ealan!
  Tha creideamh a" dol air adhart mar gum biodh clag na coire gu snàmhaiche!
  Tha sonas gun Dia cosmhuil ri gràdh gun chridhe !
  Feumaidh an creideamh Crìosdail chan e a-mhàin a 'chrois, ach cuideachd an claidheamh gus am math a dhìon!
  Cha'n 'eil creideamh le claidheamh 'na opium do'n t-sluagh, sgal an lannsair a shlànaicheas anama !
  Tha e nas fheàrr aon villain a mharbhadh na bhith a 'caoidh ceud duine ceart!
  Is e an armachd as cunnartaiche am Bìoball ann an làmhan nan aingidh!
  Cò a bhios ag ithe fada - a 'fuireach goirid!
  Is e beachd soilleir a th" ann an co-mhaoineas, ach mar as trice air a thoirt gu buil anns an dorchadas!
  Bidh droch dhaoine le deagh bheachdan a" tilgeil barrachd fala na tha daoine dona le droch bheachdan!
  Airson amadan a cheasnachadh, sin a phronnadh uisge ann an mortar, a chràdh, sin a bhith a" cuipeadh asal!
  Tha nàdar cam, ach tha inntinn an duine na neach dìreach!
  Tha adhartas buailteach do dhuine àrdachadh, agus mar sin a thoirt ni's fhaisge air an Uile-chumhachdach !
  Ge bith cia mheud gèadh a bhios tu ag ithe, cha lìon am gyrfalcon!
  Tha an diabhal am falach ann an ifrinn, agus an sagart ann am pòcaid an neach-paraiste!
  Is beag an cluig dùthchail am measg nan speur, ach mòrail am measg nam bothain !
  Tràill a nì irioslachd air an rìgh: dia airson aon uair, agus diabhal airson sìorraidheachd!
  . Coileanaidh an cinneadh daonna uile-chumhachd no falbhaidh e!
  Tha an duine gu bhith beò mar dhia, no bàs mar chnuimh!
  Ge bith ciamar a nì thu snas air clach-mhuile, cha tig e gu bhith na neamhnaid gu bràth! Ge bith ciamar a làimhsicheas tu e, cha tig leabhar graphomaniac gu bhith na shàr-obair!
  Tha a" mhòr-chuid de fhuil air a dhòrtadh bho òraidean dearga, beachdan soilleir agus deagh rùn!
  Mar as fhìor-ghlan am beachd, is ann as motha de shalachar a bhios e aig àm buileachaidh!
  Bidh co-èigneachadh a" sgrios gaol gun bhacadh!
  Faodaidh tu an cuip a phògadh, ach tha seo air a dhèanamh a-mhàin, agus an uairsin bha e na b" fhasa d "fhiaclan a bhìdeadh!
  San fharsaingeachd, is e an rud as duilghe a bhith a" toirt air deoch làidir botal a leigeil seachad agus neach-leantainn cràbhach a bheachdan a thoirt seachad!
  Ann an cogadh, is fhiach aon diog còrr air mìle slige!
  Is fheàrr bàsachadh san t-solas na bhith beò ann an dorchadas! Chan e spotlight surgery a th" ann!
  Tha bonn nas marbhtach na peilear, bidh e a" bualadh dìreach sa chridhe!
  Tha biadh luath cho marbhtach ri boma H, dìreach air a chleachdadh mòran nas trice!
  Is e Love an neach-lagha as fheàrr, tha e a" fìreanachadh gun a bhith ag iarraidh pàigheadh!
  Tha a bhith a" frithealadh dà mhaighstir co-ionann ri bhith a" feuchainn ri lùbadh air dà mhullach beinne, sleamhnaichidh do chasan!
  Am bi bun-stèidh làidir, air a ghlùineadh air stuth cho siùbhlach ri fuil.
  Tha e ni's fhasa fear-brathaidh a mharbhadh na duine ceart a thogail suas, ach tha an ceud fhear ni's feumaile !
  Chan eil seic a-riamh iomarcach, eadhon ged a tha e duilich eallach gaisgeach a ghiùlan, sàbhalaidh cartridge a bharrachd beatha!
  Tha dìomhanas nan ceannardan a rèir an an-iochd - gu neo-sheasmhach a rèir an inntinn agus an fhoghlaim!
  Is fheàrr don bhana-bhuidseach a bhith falach ann an ciste, agus airson duine seòlta fo chasog!
  Mar as àirde an urram, is ann as lugha de chreideamh!
  Tha cogadh na sgoil beatha, a tha nas fheàrr a leum. Ged a bheir riatanas eachdraidheil fhathast ort deuchainnean fuilteach a ghabhail!
  Tha làmh na boireannaich nas buige na am fireannach, ach nas seasmhaiche, nas lugha, ach nas gèire!
  Faodaidh amadan a bhith a" goid, chan urrainn ach dodger mòr an loot a chleachdadh!
  Na seall ri Dia air neamh, tha e beo, ged tha e gu tric a' suain ann an inntinnean gach neach !
  Faodaidh inntinn agus dùmhlachd an Uile-chumhachdach a dhùsgadh annad fhèin!
  . CAIBIDEIL #14
  Lean Maria Kolesnikova - an gaisgeach eireachdail gun samhail seo, agus a bha na phrìosanach poilitigeach roimhe - a thug dùbhlan do nàimhdeas an torc mustachioed, a "sgròbadh aphorisms;
  Feumaidh atheism a bhith air a chur còmhla ri moraltachd àrd, air neo sgriosaidh loidsig ann an seirbheis fhulangas an inntinn!
  Tha cuideachadh ann an cogadh uaireannan fadalach, uaireannan tràth, ach an-còmhnaidh aig an àm ceàrr agus chan eil gu leòr ann!
  Tha buannachadh furasta math don wallet, call mòr don eanchainn!
  Tha cadal cha mhòr bàs, dìreach tòrr nas draghail!
  Tha Criosd naomh agus uasal mar bhlàth, chan eil ach cuileagan reamhar ministeirean na h-eaglais a' dlùth-leantuinn ris !
  An neach a chaill misneachd na sheòrsa fhèin, bidh e gu cinnteach a" fulang le brath!
  Bidh Atheists a 'dèanamh ceannardan nas fheàrr, chan eil iad cho buailteach do mholaidhean, bidh iad a' dìon am beatha agus beatha dhaoine eile, tha iad a 'smaoineachadh gu neo-eisimeileach!
  Is fheàrr atheist dearbhte na creidmheach neo-chinnteach!
  Chan urrainn don cheann a ghoirteachadh, is e cnàimh a th" ann! Ged is tric falamh!
  Thèid boireannach le teanga far nach seas commando le gunna-inneal!
  Bheir saorsa neart, ach tha an slabhraidh a" tachdadh!
  Moralta, bhon fhacal salach!
  Tha fiosrachadh meallta coltach ri ribe air a shuidheachadh gu glic!
  Chan e, tha e beairteach a tha air adharcachadh le a bhean!
  Chan e an duine beairteach am fear aig a bheil a h-uile dad. Agus am fear nach eil a 'fuireach ann an iasadan!
  Chan eil buadhan làidir aig seanalairean lag!
  Agus feumaidh aon a bhith comasach air marbhadh, ach tha e eadhon nas duilghe beatha cuideigin a shàbhaladh!
  Is e creutair olc a th" ann an duine agus coltach ri muncaidh, chan eil ach na fangan nas motha na an fheadhainn aig tìgear, agus bidh na spuirean a" reubadh stàilinn!
  Chan urrainn dhut a bhith beairteach le bhith a 'reic do chogais!
  Chan eil mòran armachd an-còmhnaidh ge bith dè cho mòr sa tha an arm!
  Tha 'n t-anam cosmhuil ri sporan falamh ; tha e furasda coiseachd, ach tha e duilich a bhi beò !
  - Feumaidh tu a bhith a" riaghladh gu ciallach, gun a bhith a" nochdadh laigse, ach gun a bhith a" mì-ghnàthachadh cumhachd! Is e neart riaghladair an comas fòirneart a thrèigsinn!
  Is e math a bhrath a th" ann a bhith a" faighinn seachad air olc!
  Tha tsar fhathast na thsar eadhon ann an sgoltagan - agus chan urrainn spiorad salach a bhith air atharrachadh eadhon le porfaire!
  Is e an eucoir as uamhasach saorsa a thoirt do olc, a "fàgail math gun dìon!
  Tha loidsig agus eòlas air iomadachadh le instinct neo-reusanta na fheachd a tha comasach air a" chruinne-cè a ghluasad bhon stèidh aige!
  Feumaidh clann tinn a bhith air am biathadh gu làidir, air neo gheibh iad bàs.
  Ach anns a 'chùis seo, cha dèan duine cron air gu bheil sinn an-iochdmhor do chloinn, a' toirt cungaidhean searbh agus a 'toirt seachad stealladh!
  Tha cogadh uaireannan nas tròcairiche na lannsair a bhios a" gearradh ball!
  Tha boirionnach gun sgeadachadh mar chraoibh gun dail, tha fear gun sgios mar stoc gun chrotal!
  Tha caileagan math dèidheil air an cluasan, bidh caileagan dona a" dèanamh a h-uile càil le am beul airson airgead!
  Is graineileachd an cogadh mar ola castor, tàmailteach, searbh, ach as aonais chan urrainn duine an t-anam a ghlanadh, chan urrainn duine an inntinn a theannachadh!
  Thàinig an t-seann phrìosanach Maria Kolesnikova gu bhith na banrigh uasal. Bha fios aice gun tigeadh an t-àm nuair a thigeadh am bastard a ghlac cumhachd anns an Dùthaich Gheal gu crìch. Agus ìocaidh an torc maol agus mustache gu seòlta airson an aingidheachd seo a rinn e an aghaidh a shluaigh. Agus airson dubh-cheileadh niùclasach cuideachd.
  Anns an eadar-ama, rinn a" bhanrigh nighean òrdugh ìmpireachd nan elves.
  Cha do sheas na blàran eadar na sìobhragan agus na orcs. Lean nigheanan gu math brèagha agus glamour a 'sabaid le mathain Putin, grànda, grànda.
  Seo elf le falt orains thug e e agus le nipple scarlet brùth air putan inneal le inneal rocaid ioma-chuir air bhog. Ghlac i e agus shèid i e le neart marbhtach agus mòr.
  Agus dh'adhbhraich e sgrios agus sgrios. Sa bhad chaidh dà chompanaidh mathain Putin a reubadh gu pìosan agus an losgadh gu làr.
  Thog an nighean e, agus sheinn i, a' rùisg a fiaclan, a bu ghile na cailc;
  Bha 'n t-Orc seòlta, seòlta,
  Bha e dèidheil air fhèin mar uaislean ...
  Bha teine cogaidh neach eile a' lasadh,
  Agus bha grèim sanntach aige!
  
  Thog mathain thar a' mhonaidh,
  Seo sampall - an neach-ionnsaigh!
  Sgriosaidh sinn na nàimhdean as a chèile -
  Tha fios aig a h-uile duine gu bheil Elf làidir!
  
  Ach tha am Fuhrer a" brosnachadh Ork -
  Bheir sinn mìltean de tancaichean dhut !
  Cha bhith duilgheadasan agad
  Cuiridh sinn ùidh shònraichte bho na tràillean còmhla!
  
  Uill, tha an Chekist ga crathadh,
  Tha mi ag aontachadh a dhol a-steach do amannan cruaidh!
  'S a thilg na h-ordan do 'n Ear,
  Stàilinn a" roiligeadh air a" phrìomh-bhaile!
  
  Ach thachair mi ri bastard de elves le bayonet.
  Is esan daingneach gheur a" mhonaidh!
  Tha 'n nàmhaid gu daingean fo 'n ghreim Elf -
  Agus ruith an horde fiadhaich seo gu itealaich!
  
  Bha 'n t-olc orc a' cunntadh air lòn -
  Dè a bhios iomchaidh airson Red Square!
  Ach chaidh aig a chlaidheamh air gearradh -
  Arm do-chreidsinneach - gaisgich!
  
  Tionndaidhidh an nàmhaid gu duslach,
  Seòl iad fad na slighe gu Orklin!
  Gaisgeadh catha treun ,
  Tha na saighdearan agam do-chreidsinneach!
  
  Airson an Fuhrer gheibh sinn lùb,
  Agus airson na mathain olc, tha an geall air a gheurachadh!
  Marbhaidh mi na h-uile orcs borb -
  Fliuchaidh sinn iad latha is oidhche!
  
  Tha 'n t-olc air a chlaoidh 's air a chlaoidh,
  Bidh na mathain a 'toirt seachad a h-uile càil!
  Coileanaidhean làidir - clach-ghràin,
  Nach òl sinn tì à saucer airson na saor-làithean!
  
  Bidh sinn a 'fàs gàrradh branchy
  Far a bheil na craobhan ubhal le meileabhaid le òradh ...
  C'àit am bheil a' pheall a's luachmhoire ,
  Càite a bheil sinn nas luaithe na plèanaichean!
  Sheinn na caileagan le mòr dhealas agus bòidhchead an guthan. Mu dheidhinn a leithid, tha iad ag ràdh - ainglean boireann.
  Tha gaisgich gu math brèagha agus sexy. Agus tha an teangannan dìreach sgoinneil agus cho gluasadach, agus glè shùbailte. Bidh iad a" cruthachadh mhìorbhailean gun samhail agus gun samhail leotha.
  Dìreach smaoinich mar as urrainn dha nigheanan mathain Putin a sgrios. Agus tha e uabhasach fionnar agus mì-chinnteach.
  'S iad so na caileagan a bheir air 's a reubadh am barr an sgamhan.
  Komsomol chan e a-mhàin aois, blas nigheanan beul elf!
  Agus an uairsin ghlac na bòidhchead e agus a 'feadalaich, a-rithist a' cleachdadh an òrdagan lom. Agus thug iad air tuiteam mòran neòil le fithich. Thug iad ionnsaigh air mathain Putin. Nuair a thèid an fheannag às a chiall bho fheadalaich nan sìobhragan, tòisichidh i a" snìomh, agus ann an corkscrew a" tuiteam sìos agus gu litireil a" tolladh claigeann nan orcs.
  Gu dearbh, thionndaidh e a-mach gu math fionnar agus le sgrios mòr gun samhail.
  An seo, feuch ri meur a chuir ann am beul nigheanan mar sin: bidh iad gu mòr a "bìdeadh dheth.
  Ach gu dearbh chan e sin uile.
  Às deidh dhaibh losgadh air na h-orcs le cuideachadh bho nipples scarlet, thug na caileagan am broilleach agus sheinn iad;
  As t-samhradh tha a' ghrian cho lasrach,
  Tha an èadhar air a lìonadh le mil - drùchd!
  'S fior-ghlan m'fhaireachduinn mu'n Athair,
  A 'nighe le uisge ruith!
  
  Bidh sinn a 'ruith air an fheur emerald,
  Mar choinneagan a' leum casruisgte.
  Thàinig sinn gu bhith na thùsairean air an aghaidh,
  Agus cha do tharraing duine sinn le feachd!
  
  Às deidh na h-uile, tha nàdar cho breagha,
  Èirigh na grèine air a frèamadh le ruby.
  Tha a" ghrian cuideachd mar bhratach dhearg,
  An seo tha e a" tionndadh buidhe, crith-thalmhainn òir!
  
  Anns gach preas is lann feòir ,
  Chì duine spiorad gràdhach an Fatherland ...
  Mar shìneadh nan teudan neamhnaid,
  Bidh e a" seòladh poplar fluff!
  
  Cho binn ri fuaim na h-òigh ghràidh,
  Guth airgid na h-oidhche.
  Is toigh leam idols Rodoveria ,
  Agus eaglaisean le cruinneagan òir!
  
  An seo tha na mathain a 'dèanamh comharran air an stoc,
  Agus bidh am madadh-ruadh a" crathadh a earbaill...
  Bidh Gyrfalcons ag itealaich a" sgreuchail gu speur,
  Seo an dachaigh a thagh ar sìobhragan!
  
  Na saltair an coigreach salach,
  Cha tig an horde don Fatherland!
  Leis gu bheil sinn a 'frithealadh an dà-cheann -
  An cruinne-cè fo làimh iolaire!
  
  Bidh seabhagan ag itealaich a-steach don adhar le trill,
  Bheir sinn buaidh air an àite uile-choitcheann!
  Tha na cruachan anns an achadh air an cruinneachadh sìos don ghràn,
  Às deidh na h-uile, is e Elfa an Treas Ròimh!
  Seadh, na nigheanan, aon uair "s gun tòisich iad a" seinn, chan urrainn dhut stad a chuir orra cho furasta. Bidh na sìobhragan ag obair gu sunndach agus a" nochdadh an stuamachd ionnsaigheach. Tha iad dha-rìribh nan gaisgeach cho math. Agus mar sin thòisich an casan casruisgte, ro ghràsmhor, gnèitheach agus ro tharraingeach air tiodhlacan sgrios agus sgrios a thilgeil.
  Agus chaidh na tiodhlacan millteach de sgrios a-mach à mathain Putin. Agus bha e gu math fionnar. Agus chaidh uimhir de shaighdearan à arm Vladimir Putin a mharbhadh, a sgrios agus a losgadh.
  Sheall na nigheanan an teangannan agus rinn iad gàire:
  Ciamar a bha sinn beò a ' sabaid
  'S chan eil eagal air na h-orcs,
  Mar sin seallaidh na nigheanan karate!
  Air a phronnadh, orc fios anns an t-salachar,
  Chan e prionnsa a th" annad, Putin,
  Thig a chrioch gu Satan maol !
  Thig a chrioch gu Satan maol !
  Seo mar a bhios na caileagan a" seinn gu math brèagha agus èibhinn. Agus tha iad a 'sealltainn an coileanadh as àirde ann an sgrios, bàs, agus banditry fànais.
  Is e seo dha-rìribh sgioba a tha a" sabaid agus a" cruthachadh sgrios is bàis.
  Ach ghabh na caileagan e agus a-rithist thòisich iad air sruthan fhaclan a thilgeil a-mach. A mhàin an turas so cha b'e bàrdachd a bh' innte ni's mò, ach aphorisms sgiathach ;
  Chan eil ann an airgead ach inneal airson seirbheis a thoirt don Motherland. Nuair a tha barrachd dhiubh ann, tha a" mhinistrealachd nas èifeachdaiche, cho fad "s a tha cogais agad!
  Ma shàbhaileas e an Motherland, teagmhach, gun fhios - nuair a bheir breug gu buaidh, tha e naomh!
  Tha dearbhadh practaigeach airson creideamh coltach ri tendon airson làmh - às aonais, tha e gun chumhachd agus gheibh e bàs!
  Bidh iad ag itealaich gu euchdan mòra, ach na leum!
  'N uair a ni an duin'-uasail gàire le h-aighear, tha 'n duin' uasal a' gul le mulad, oir 's mòr an t-ioghnadh air na h-uaislean le call nam baigeir !
  Bidh cinn-suidhe uaireannan a" magadh ann an dòigh is nach bi na daoine a" gàireachdainn!
  Tha airgead cuideachd nan saighdearan, feumaidh iad a bhith air an dìon agus air an cuimhneachadh: tha goireasachd practaigeach nas cudromaiche na urram! Tha an tè mu dheireadh ri reic, ach tha am fear mu dheireadh gun phrìs!
  Tha uainean an-còmhnaidh caustic - tha inbheachd milis!
  Is e a" bhòid as sìmplidh an rud as duilghe a chumail! Dè a dh" fhaodadh a bhith nas fhasa gun anail a tharraing, ach is ann ainneamh a mhaireas duine gu dol fodha na grèine!
  Tha fòirneart na fheart riatanach de lagh is òrdugh!
  Bidh faclan a" crathadh an èadhair - bidh an claidheamh a" pronnadh na feòla!
  Tha connspaidean mu chreideamh coltach ri fàinne, chan eil crìoch ann an sealladh agus an-còmhnaidh a" tilleadh chun na h-aon argamaidean!
  Tha brathadh coltach ri fìon - bidh thu dìreach a" fàs cleachdte ris nas luaithe, agus tha an hangover nas làidire!
  Olc anns a' cheud àit, an uair nach toil leat do choimhearsnach, goirtich thu e, agus is saorsa am peacadh !
  Mar eisimpleir, tha gnè cuideachd na pheacadh, ged a tha thu gu dearbh ag adhbhrachadh do chompanach chan e pian, ach toileachas!
  Chan eil dad ag aonachadh diofar dhaoine mar nàmhaid cumanta!
  Ma tha thu airson sìth a dhèanamh leis an nàmhaid - thig suas le cogadh cumanta!
  Chan eil dad a 'lagachadh arm mar dhroch cheannard, agus tha an corp na eanchainn thinn!
  Tha an ceannard coltach ri bàr stàilinn cruaidh a 'lùbadh gus gearradh nas cruaidhe!
  Is e neach-brathaidh an obair as inntinniche san t-saoghal: mionaideachd lannsair, cunnart sapper, beusachd cleasaiche!
  Is e tròcair ann an cogadh piuthar na call - oir ge bith cò a tha air a chaomhnadh cha tèid a" chùis a dhèanamh!
  Tha bruidhinn ri deich coltach ri sabaid mìle!
  Tha Dia cuideachd mì-thoilichte na dhòigh fhèin - tha an t-uallach gun chrìoch, agus chan eil duine ann airson a roinn!
  Tha Dia an-còmhnaidh na aonar, oir chan fhaighear conaltradh inntinneach ach le co-ionannachdan!
  Faodaidh dìth innleachd dìoladh a dhèanamh airson spiorad sabaid, ach chan urrainnear dìth spioraid a dhìoladh le innleachd!
  Tha saighdear mar chrèadh, a chum luach fhaotainn feumaidh e dol do dh'ifrinn !
  Gearraidhean ann an caitheamh armachd, an seòrsa eaconamaidh as miosa!
  - Tha dìreach aois aig cuid anns na ceadan-siubhail aca, tha gliocas aig cuid eile a tha aibidh nas fhaide na am bliadhnaichean!
  - Bidh bliadhnaichean a" cur wrinkles ris, ach bidh an inntinn a" fàs dìreach air uisgeachadh le saothair no fallas armachd!
  Feumaidh poilitigs, mar antimatter, fuireach air falbh, ach chan urrainn dhut a dhèanamh às aonais sabaid!
  Mar as motha a bhios pian agus fulangas ann an eacarsaich, mar as soilleire a bhios a" ghlòir, is ann as motha a bhios an gaisgeachd ann am batail olc!
  Ann an coimpiutairean, bidh an duine a" feuchainn ri bruadar neo-ruigsinneach de eanchainn air leth a chuir an cèill!
  Às aonais spiorad armachd, tha an innleachd as foirfe marbh, mar chorp gun anam!
  Is e dreuchd tàir a th" anns an neach a chuir gu bàs, ach tha feum air sgil lannsair, beusachd neach-cealla agus iarrtas còcaire!
  Tha beag-chuid an-còmhnaidh sa mhòr-chuid, tha gràinean òir tearc am measg a" ghainmhich!
  Gu bàsachadh le onair na còrach a dh' àrdaicheas an fheòil - a bhi fo eagal an t-anam ìsleachadh !
  Is e a bhith a" sabaid le boireannach an rud mu dheireadh - chan eil buaidh a" toirt laurels, a" chùis a" nochdadh magadh, nach gabh a sguabadh air falbh le cleasan!
  Bidh uaislean an teaghlaich a 'meudachadh uallach - tha leòmhann salach na ghràinealachd, chan eil ann am muc salach ach chop san àm ri teachd!
  Bò cogaidh, air a bleoghan airson òr, ach a" tachdadh fala!
  An t-each anam agad, inneal buaidh a chaidh a ghlacadh sa bhlàr!
  Ann an dòigh choibhneil, chan urrainn dhut eadhon a chall, gun luaidh air buannachadh!
  Nuair a tha e duilich a bhith a 'sabaid, tha e inntinneach, ach tha e a' goirteachadh gu sònraichte dha na companaich marbh!
  Chan eil uaislean saighdeir na adhbhar airson dearmad a dhèanamh air seòlta agus innleachdas a dhiùltadh!
  Tha Terem truagh am measg nan skyscrapers, ach mòrail air a chuairteachadh le bothain!
  San fharsaingeachd, chaidh moraltachd Crìosdail no Muslamach a chruthachadh tràth anns na Meadhan Aoisean, agus tha a bhith air a stiùireadh leotha coltach ri bhith a 'gearradh sìos long-rionnag le tuagh cloiche!
  Tha a bhith a" gairm duine còir na amadan co-ionann ri bhith a" call air do cheann fhèin!
  Na mallaich clach - tuislidh tu, na mallaich an fhairge - bàthaidh tu, na mallaich duine - caillidh tu t-anam !
  Chan eil òr a 'caoineadh, chan eil dùbailte a' meirgeadh!
  Tha dìomhaireachdan stàite nan eallach cho mòr is gun urrainn dhaibh do mhuineal a phronnadh!
  Fiaclan òir agus brains inneil - soitheach luachmhor le susbaint shit!
  A" lìonadh do bhroinn, cùm do chluasan geur!
  Ge bith ciamar a nì thu snas air clach-mhuile, cha bhith e na dhaoimean!
  Chan e a bhith a" sàsachadh boireannach a bhith a" goirteachadh panther!
  Is e dia beag a th" ann an duine a thèid a chuideachadh gus fàs ann an eòlas!
  Bhon talamh feòil anns an strì shìobhalta leis an nàmhaid, faodaidh tu cèic buaidh a bhèicearachd!
  Feumaidh a bhith ag obair le lann mar bhruis neach-ealain chan e a-mhàin neart agus mionaideachd, ach cuideachd brosnachadh!
  Ach tha prionnsapalan cràbhach mar as trice air an cleachdadh le daoine gun phrionnsapal!
  Tha sabaid gun lotan coltach ri brochan gun salann, gu nàdarrach ann am measadh!
  Tha boireannach mì-riaraichte nas gèire na an diabhal, nas brònaiche na asp!
  Tha am blàr coltach ri gnè, tha cuideam agus misneachd cudromach, ach tha feum air sgil cuideachd airson soirbheachas!
  Bidh eadhon eud uile-chumhachdach a" crìonadh ron fhallainn rìoghail!
  Dè an àireamhachadh - is e sin an toradh!
  Tha fùdar-gunna fliuch coltach ri beathach air a thrèanadh: bidh e a" sgàineadh, ach chan eil e a" bìdeadh!
  Tha iad ag ràdh gu bheil e doirbh a bhith nad dhia, ach tha e eadhon nas duilghe agus nas annasaiche a bhith nad chnuimh!
  Bidh tùs ìosal a "dèanamh dìoladh airson inntinn àrd, ach chan urrainn dha briod sam bith gòrach a chòmhdach!
  Tha cogadh inntinneach, ach gu tric chan eil e fallain!
  Fear nach urrainn boireannach a shàsachadh: mar bhàrd air èiginn deireadh rann a lorg!
  Faodaidh tu ruith air falbh bho pheilear, ach chan urrainn dhut teicheadh bho dànachd!
  Tha e nas fhasa a bhith nad mharbhaiche na bhith nad dhotair, ach nas cunnartaiche aig an aon àm!
  Tha iomairt ann am blàr mar ghaoth nan siùil, às aonais chan eil gluasad ann!
  Às aonais stiùir, tha seòl nas cunnartaiche na tha e feumail!
  Dèan a" chùis air do nàimhdean gu dàna, ach thoir urram dha na prìosanaich cuideachd!
  Cha'n ann air son ni sam bith a tha 'n radan mar an creutair a's buanaiche, agus an leòmhan, gnè ann an cunnart, am measg bheathaichean mar am measg dhaoine. Tha Vileness a" toirt buaidh air uaislean!
  Is e tròcair bun-bheachd sagartan, agus an uairsin nuair nach eil e mu dheidhinn an wallet aca!
  Is e droch fhuasgladh a th" ann am fuil: dè a bhios a" daingneachadh gràinean gainmhich daonna!
  Bidh slabhraidhean òir a" deàrrsadh gu soilleir, ach eadhon nas truime na an fheadhainn iarainn!
  Tha mòrachd an spioraid na laighe anns an fhìrinn, eadhon a bhith air leth breagha, gun a bhith a" gàireachdainn le gràin!
  Faodaidh tu sabaid gun sgiath, ach às deidh dha claidheamh saighdeir a chall, sguir e a bhith na ghaisgeach!
  Cha bhith suidheachadh an neach a chuir gu bàs a-riamh falamh, eadhon ged nach toir e buannachdan susbainteach!
  Cò a chaidh a bhìdeadh le radain - chan eil eagal air luchagan!
  Tha murt coltach ri gnè - tha feum air ath-aithris agus measgachadh!
  Tha marbhadh nas fheàrr na gnè - tha com-pàirtiche an-còmhnaidh ùr agus neo-fhaicsinneach!
  Tha fèin-ùidh do ghnàth ni's airde na coguis, an uair a tha an dara cuid air a h-ìsleachadh chum a' phlinth !
  Chan urrainn dhut instinct a" ghaisgich òl, chan urrainn dhut misneachd a chuir sìos!
  Is e an dòigh as fheàrr air a bhith a" faireachdainn mar dhuine do nàbaidh a chuideachadh, agus thu fhèin a lughdachadh gu beathach le bhith a" bualadh air an lag!
  Tha an eaglais coltach ri stòr, chan eil ach am bathar an-còmhnaidh sean!
  Tha spùinneadair na shealgair fortan, agus tha fortan dèidheil air an fhear a bhios gu fialaidh ga roinn leis!
  Feumaidh brot a" bhlàir blasad cho spìosrach ri bàs!
  Feumaidh sinn cumail ri ar cogais nas motha na daoine!
  Tha creideamh eadar-dhealaichte bho sgeulachd sìthiche a-mhàin ann an cìs an sgeulaiche!
  Bidh iad a" sabaid chan ann le àireamhan, ach le sgil, ged a tha an tè mu dheireadh nas duilghe fhaighinn sa mhòr-chuid de chùisean!
  Bheir cruadhachadh cumhachd! Bheir cumhachd misneachd! Bheir misneach buaidh!
  Tha beatha gun urram coltach ri seinn gun cheòl!
  Tha sùbailteachd nas làidire na cruas - faodaidh tu meur a bhìdeadh le d" fhiaclan, agus an cruinne-cè a sgrios le do theanga!
  Thig an t-àm nuair a dh"fhàsas an abairt duine uile-chumhachdach cho nàdarra ri duine reusanta, mura tachair seo, bheir rèisean eile a-steach an teirm duine seòlta!
  Buinidh an àm ri teachd dhaibhsan a tha a" cur luach air urram nas motha na tha iad dèidheil air beatha!
  Tha tràilleachd an aghaidh gaol, chan urrainn dhut meas a thoirt air an ròp a tha a" cumail an amhach!
  Bàs laoch, breith na beatha maireannaich, mart a bhith ann, tòrradh fada!
  Tha cogadh do-sheachanta mar ghnè agus adhbharaichidh e an aon phian agus toileachas!
  Na suidh nad shleamhnag, faodaidh tu tuiteam air geall - chan fhaigh thu dheth!
  Is e ro-innseachd ghnìomhan am bitheantas call, is e iongnadh flùr na buaidh!
  Chan eil dad airson do bheatha a chuir ann an cunnart, ach gu tric bidh an cunnart a" sgur a bhith gad shàrachadh còmhla ri bàs!
  Tha teanga nam ban nas puinnseanta na ceud cobras, ged a tha i nas binne na mil!
  Agus aig an aon àm nas searbh na wormwood!
  Ach, tha e nas fheàrr eanchainn bog a bhith agad na ceann air chall, no is dòcha a chaochladh!
  Fearg, làn chnàmhan, agus neart mar chat, sùbailteachd mar ailbhean, no nas fheàrr fhathast, an taobh eile - sin agad e!
  Nas trice bidh iad a" briseadh a" bhun-reachd nuair a bhios iad a" stèidheachadh òrdugh bun-reachdail!
  Dh'innlich an Eaglais purgadair gu h-àraidh airson a' mhàileid, a' fàgail an anama le falamhachd agus mì-mhisneachd!
  Tha bhi sealltuinn air son naomhachd anns an nuadh-eaglais cosmhuil ri fior-ghlan ann an cuach-mhuc !
  Cò a bheir buaidh air daoine - is e an crodh sin villain!
  Tha cuimhne coltach ri baga leaky, ge bith dè an ìre a bhrùthas tu e, cha lìon thu e, chan eil aon rud soilleir carson a tha e duilich a chaitheamh!
  . Is e seòrsa de bhlàr a "ghaoth ann an siùil a" phròiseas smaoineachaidh, agus is e cogadh an cuip as fheàrr a stiùireas adhartas!
  Agus chan eil ciall aig a 'phrìs ann am blàr armailteach, oir tha toileachas air a cheannach le murt!
  'S iad na muncaidhean earbaill a's fearr na'n earbaill - cha 'n 'eil ainmhidh air bith cho eagal roimh 'n bhàs 's nach 'eil a leithid de ealain ann am marbhadh 's a tha duine !
  Chan eil fuil comasach air gràinean gainmhich daonna a dhaingneachadh gu daingeann gu leòr gus bunait airson toileachas a chuir sìos!
  Aig an aon àm, tha an dòrtadh fala a 'leigeil a-mach pus na truaillidh, a' glanadh na dùthcha!
  Tha neach-saidheans cuideachd na dhia, dìreach fear beag, ach tha gaol aige air a chruthachadh nas trice na e fhèin!
  Bidh an fheadhainn aig a bheil cus cùram mun chraiceann aca fhèin air am fàgail gun cnàimh-droma!
  Bidh deagh leannan a" tòiseachadh an toiseach, a" crìochnachadh mu dheireadh, agus a" dèanamh tòrr fuaim!
  Chan ann airson dad a tha cogadh mar mhàthair gach lorg, piuthar brosnachaidh, nighean gnè!
  Chan eil e gu diofar ciamar a bha thu beò - is e am prìomh rud bàsachadh toilichte, aig àirde toileachas!
  Is e buaidh chothromach an gealltanas sìthe as fheàrr, agus nuair a bhuannaicheas do dhùthaich mhàthaireil, tha e an-còmhnaidh cothromach!
  San fharsaingeachd, tha creideamh sam bith eadar-dhealaichte bho dhrogaichean leis gu bheil an stàit, an àite a bhith a" geur-leanmhainn, gu dùrachdach a" brosnachadh luchd-reic!
  Tha e nas fhasa a bhith a" goid daoine le feadhainn a tha meallta!
  Cha mhothaich each a tha air mhisg tromachd a' choilich, agus cuip a' chuip!
  Is e cuthach saor-thoileach a th' ann am fanaticism creideimh!
  Am measg nan sagart, tha e cosmhail ann an coille: tha darach uile mun cuairt, agus gach muc a" strì ri ithe!
  Tha faireachdainnean caoimhneil mar shlabhraidh, misneachd gheur, mar urram puinnsean nathraichean, mar dhleasdanas salach muice!
  Tha an òige naive - tha seann aois feall!
  Is e cogadh an geama as inntinniche anns nach bu chòir dhut gluasadan a sheachnadh agus leigeil le do chompanach smaoineachadh!
  Is e creideamh an t-inneal co-èigneachaidh as èifeachdaiche, bidh e a" glacadh na h-inntinn, a" cuir bacadh air smaoineachadh, a" tuiteam a-steach do mhì-mhisneachd!
  Tha teagasg soilleir gach creideamh a' diùltadh fanaticism agus iochd a luchd-leanmhuinn !
  Tha cumhachd gun uallach coltach ri long, gun stiùir, ge bith dè an ìre gu bheil thu a" sèideadh gaoth chothromach, ach thig gu crìch le mòr-thubaist!
  Còmhstri cogaidh an latha an-diugh eadar dà superpunchers , diog de dhàil: bualadh domhainn às nach èirich thu gu bràth!
  Le dùil ri toileachas, tha diogan co-ionann ri Infinity!
  Agus tha neo-chriochnach- adh ann an sonas co-ionann ri diog, no buille a' chridhe !
  Is fheàrr duine treun marbh na gealtach beò!
  Mar is mò a pheacaicheas tu - mar is mò a dh'ùrnaigh ann an aithreachas !
  Bu chòir innleachdan armachd a bhith mar stàilinn, làidir, ach sùbailte, às an dèanar stàilinn damask!
  Tha Dia cosmhuil ri leòmhann : a' magadh, a' feith- eamh, a' magadh - a' tachdadh, a' pògadh - a' gnùise !
  Fìor, ach chan urrainn dhut fàs cleachdte ri gàirdeanan an lasair, eu-coltach ri boireannaich!
  Is urrainn do Epaulettes àrdan a chur ri duine cealgach, ri amadan - magaidh, ach cha dèan iad maorach - gaisgeil, gòrach - ro-innleachdach!
  Buaidh furasta - mar armachd toll, tha e math a chaitheamh, ach tha e saor agus droch dhìon!
  Tha eagal air bàs air duine treun - ma dh'ith e aran !
  Tha dùil ri stoirmean an-còmhnaidh, ach aig an aon àm thèid aca air fàs fliuch!
  Tha an neach a tha truagh airson innleachd ann an cràdh uireasbhaidheach na leabaidh!
  Chan eil ceartas dèidheil air an lag, chan eil fortan dèidheil air an eagallach, chan eil beairteas dèidheil air an ionraic!
  'S ro mhòr an sòlas do thròcair - Do fhear-riaghlaidh lag !
  Feumaidh riaghladair làidir a bhith an-iochdmhor. Tha e doirbh cadal air cloich oir tha e doirbh!
  Neo-chinnteachd: a 'chiad shoidhne de laigse!
  Is e duilleag bàn de phàipear a th" ann an leanabh, chan e a choire a th" ann gu bheil uimhir de sgrìobhadairean am measg inbheach!
  Cha bhith pessimists a-riamh a" fàiligeadh!
  Chan urrainn dhut do cheann a nighe le enema, tha cus tuill ann, uile a" tighinn a-steach!
  Cum sùil air do chànan. Is e seo am fèus as làidire, oir is urrainn dha milleanan a mharbhadh, agus an tè as laige, leis gu bheil e comasach air an neach-labhairt a bhrath!
  Bidh teanga fhada a" giorrachadh beatha, ach a-mhàin aideachadh a tha a" bàsachadh!
  Tha e nas fheàrr buaidh a cho-roinn na bhith a" giùlan eallach a "chùis leis fhèin!
  Tha do lèine nas fhaisge air a 'bhodhaig, ach faodaidh tu blàthachadh gu mòr le bhith ga thoirt dha do nàbaidh!
  Tha an làidir an-còmhnaidh an-asgaidh, is e laigse daonna na slabhraidhean as làidire!
  - Cò tha 'na leòmhann 's an raon-chatha cha bhi geàrr !
  Tha sàmhchair don àite mar òr de chàileachd àrd, nuair a dh" fheumas tu a ràdh gu bheil an inbhe a "tuiteam!
  Tha sàmhchair buidhe, ach gu tric meallta!
  Carson a tha sàmhchair buidhe, oir tha an iuchair òir as fheàrr a" fuasgladh theangan!
  Chan urrainn dhut a bhith nad dhia gun a bhith nad naomh!
  Tha cumhachd gun taic bho moraltachd na fhèith gun taic cnàimhneach!
  Fo bhuillean a' chlaidheimh, tha am fogharadh air a chruinneachadh a dheanamh aran na buaidh, milis o fhuil, agus searbh o dheòir, aran na buaidh !
  Is e modhalachd piuthar na mòrachd, is e bòstadh a antipode!
  Tha e duilich a bhuannachadh, ach eadhon nas duilghe toradh buaidh a mhealtainn!
  Teòiridh gun chleachdadh, nach eil iolaire gun sgiathan ag itealaich, ach air a cumail ann am braighdeanas!
  . CAIBIDEIL #15
  Maria Kolesnikova - Bidh an nighean bana-ghaisgeach seo agus banrigh nan elf a" cleachdadh a h-àithne gun samhail. Agus bidh i a" sabaid le fearg mhòr agus tha a neart dìreach anabarrach math. Agus tha e na bhòidhchead cosmach agus na banrigh elf. Agus mar sin bidh e a" crathadh le aphorisms de a nighean elf mar gum biodh e bho cornucopia.
  Is e buanseasmhachd ann an gnìomh mearachdach am prìomh eadar-dhealachadh eadar duine agus muncaidh!
  Às aonais cunnart chan eil strì ann, agus às aonais strì chan eil beatha ann.
  - Is e cunnart salann na beatha, chan eil dad a dhìth às aonais, ach ma nì thu cus dheth, bidh e gad dhèanamh tinn!
  Tha bàs mar fhear na bainnse, cha tig ach aon, ach chan eil e fadalach!
  Mar as motha a tha mì-mhisneachd air beulaibh an fheadhainn lag, 's ann as motha a bhios iad a' gàireachdainn air beulaibh nan daoine làidir!
  Ma tha thu airson a bhith nad dhia, stad air a bhith nad mhuncaidh!
  Tha rudeigin cumanta aig an rìgh agus an tràill a bhios iad a" brathadh a "ghnè aca sa bhad - leis a" chiad ghluasad!
  San fharsaingeachd, tha a 'mhòr-chuid de ghinean nan clann de leas, oir is fheàrr le boireannach an duine aice an-còmhnaidh na fear nas fheàrr!
  Bidh mealladh a" toirt piseach air gintinneachd, agus mar sin cha bhith boireannach gu bràth ag iarraidh amadan a ghiùlan fo a cridhe!
  Chuir Dia claidheamh ann an làmhan fir-pòsda, snàthad na mhnaoi, chan eil ann ach daoine a tha buailteach a dhol an aghaidh a chèile gu sònraichte an aghaidh toil an Uile-chumhachdaich!
  Tha saidheans leasaichte coltach ri draoidheachd!
  Tha e nas fhasa muir de smeòrach a chuir a-mach na a h-uile ceist a tha aig luchd-atheist a fhreagairt!
  Is e bruis a th" ann an improvisation a" spìonadh nan teudan air inneal buaidh!
  Is fheàrr bàsmhor beò na dia marbh!
  An neach nach bruadar a bhith na dhia, bidh e gu bràth na chnuimh!
  Tha e nas fheàrr a bhith a" coileanadh aon uair na bhith a" smaoineachadh ceud uair!
  Dè, ann an cogadh, truas, mar an ochdamh nota ann an òran, a-mhàin a 'faighinn air an t-slighe agus a' dèanamh gàire!
  Tha nudity a" sgeadachadh boireannach nas fheàrr na daoimeanan! Co-dhiù am fear nach eil feumach air sgeadachadh!
  Tha e nas fhasa fear-sneachda a thogail ann an ifrinn na lorg neach-poilitigs onarach.
  - Tha e nas fhasa clach thioram a lorg aig bonn na mara na ceann-suidhe a choileanas geallaidhean taghaidh!
  Nuair a tha aran gu leòr ann, tha an fheum air speuclairean a" lagachadh! Tha dà chlàr de bhiadh blasta ro mhòr airson an duine cumanta!
  Tha cunnart ann am blàr coltach ri seusanachadh ann an brot, às aonais tha e mì-mhodhail, ach feumaidh fios a bhith agad cuin a stadas tu! An fheadhainn a tha airson glòir na buaidh a thoirt iomchaidh, mar ghainmhich san fhàsach, chan eil ach glè bheag de ghràinean òir a" roinn searbhas an uallaich!
  Tha cunnart ann am blàr coltach ri seusanachadh ann an brot, às aonais tha e mì-mhodhail, ach feumaidh fios a bhith agad cuin a stadas tu! An fheadhainn a tha airson glòir na buaidh a thoirt iomchaidh, mar ghainmhich san fhàsach, chan eil ach glè bheag de ghràinean òir a" roinn searbhas an uallaich!
  Tha òr a' deàrrsadh, ach dorchaichidh e an cridhe, agus dorchaichidh e an t-anam !
  Cha'n e an tuagh a mharbhas, ach an ti a shnàigeas i !
  Tha cogadh coltach ri gnè le com-pàirtiche stuamachd, tha thu an-còmhnaidh a "feitheamh ris a" cheann thall agus aig an aon àm tha thu airson leantainn air adhart!
  Mar as àirde an rughadh, is ann as sàmhaiche a bhios an inntinn; mar as àirde an tòn, is ann as ìsle an inntinn!
  Às aonais daonnachd, tha duine coltach ri ember a tha air tuiteam a-mach à teine - aonaranach agus gu luath a 'dol a-mach!
  Nar dùthaich fhèin, tha an lann nas gèire agus an sgiath nas tiugh!
  Ma tha thu airson a bhith nad ghaisgeach, na dèan caismeachd ann an cruthachadh umhail!
  Nuair a bhios dithis fhireannach sgileil a" sabaid, "s e stoirm a th" ann, ach nuair a bhios boireannaich sgileil a" sabaid, is e iomghaoth a th" ann!
  Is e an rud as duilghe d" anam a dhìon bho bhith a "miannachadh annad fhèin!
  Ann an cogadh, tha mealladh coltach ri iuchair do ghlas - mar as ùire a tha e, is ann as fheàrr a dh" fhosglas e!
  Tha cuideachadh coltach ri dèirce: bidh e an-còmhnaidh a" tighinn aig an àm ceàrr, chan ann gu h-iomlan, tha e daor, ach chan eil neart ann gus stad a chuir air an làmh iarraidh!
  Tha e nas fhasa an cuan a thogail le mèirleach na tighinn gu co-dhùnadh cinnteach ann an deasbad cràbhach!
  Tha creideamh, mar riaghailt, na fhrith-fhulangas!
  Mar as trice bidh bruidhinn mu phoilitigs a" leantainn gu sabaidean!
  Chan eil òr a 'meirgeadh bho fhuil, chan eil e a' milleadh bho fhalla, chan eil e a 'crìonadh le deòir!
  'S e dòrn a th' ann an club, is e claidheamh sgian na dhòrn!
  Ma tha thu airson an dùthaich a riaghladh, ionnsaich thu fhèin a riaghladh!
  Nuair a tha sporan falamh aig do nàbaidh, tha coltas nas coileanta air do chuid!
  Is fheàrr thu fhèin a thrasgadh na bhith a" cluinntinn osnaich leanabh a" bàsachadh leis an acras!
  Aig amannan chan eil an ùine airson aire a thoirt do mhearachdan fhathast ach san uaigh!
  Sgaoil na sìobhragan iad fhèin le spreadhadh cho ionnsaigheach. Is iad sin dha-rìribh na nigheanan bho na tiodhlacan ifrinn de sgrios fionnar. Tha caileagan mar seo comasach air mathan a reubadh às a chèile agus eadhon tìgear le fiaclan saber.
  Agus gu dearbh tha an casan lom, agus gu math seductive. Tha fir òga gu math dèidheil air a bhith a" glùinean sìos agus a" pògadh nigheanan a tha rùisgte, cruinn, pinc, le fàileadh glè thaitneach is inntinneach air an t-sàil.
  Thionndaidh seo a-mach gu bhith uamhasach fionnar agus fionnar. Agus tha e comasach dha na caileagan orc sam bith a chuir sìos le bhith a" gluasad an casan fèitheach.
  Thug fear de na sìobhragan le falt dath sùbh-craoibhe e agus leig i sruth lùth às a broinn.
  Agus dh'itealaich e, agus thuit e air neul slàn de ultach ultaich agus iolairean-uaighe. Agus air dhaibh a bhith air an sàrachadh agus air an uabhasachadh le clisgeadh fhiadhaich agus concusation an adhair, thòisich iad air tuiteam sìos.
  Agus reithe claigeann mathain Putin le an gob. Agus a 'marbhadh creutairean uabhasach dona.
  Rinn an nighean gàire agus thug i fa-near:
  Air àirdean nan speur,
  Air a tharraing gu astaran gun chrìoch ...
  Dè a tha an nighean a" smaoineachadh an seo?
  Gu dearbh mu dheidhinn an Icarus dàna!
  Agus thilg an gaisgeach biodag le a òrdagan rùisgte. Chaidh e seachad agus sa bhad gheàrr e dheth urram trì orcs. Agus thionndaidh e a-mach gu bhith gu math èifeachdach agus connspaideach.
  Agus chaidh uimhir de orcs a mharbhadh aig an aon àm.
  Agus ghabh an nighean e, agus sheinn i a‑rìs;
  Tha mo dhùthaich fo bhratach na Samhna,
  Ràinig sinn àirde cumhachd an t-solais!
  Às deidh na h-uile, tha sinn a 'sabaid air a son chan ann gu dìomhain,
  Biodh a gaol air a sheinn gu bràth!
  
  Bheir dùthaich comhairle do dhaoine sìth,
  Tha a h-uile duine toilichte ann - bi eòlach air an neach-proletarian!
  Cò tha airson Elfia - glòir agus urram,
  Seinneamaid laoidhean na millean arias!
  
  Bheir sinn urram - òigridh na talmhainn,
  Togamaid teampaill - pàrras elfinism!
  Càit a bheil an ceò dubh air fàire?
  orcism borb !
  
  Ach ciod a chuir an tùsair a mach leis a' mhionn-
  mhionnaich mi do aobhar an t-saoghail - seirbhis a dheanamh gu dùrachdach !
  Nam bu mhiann leis an nàmhaid am math a ghabhail,
  Ruithidh sinn e gu fuaim a" bhocsa putan!
  
  Chan eil fios aig an nàmhaid gu bheil ar dùthaich còmhla rinn,
  Thig an t-àm - thèid soithichean a thogail!
  Cha 'n 'eil ar cùl de luchd-cogaidh an athar air seargadh,
  Leig leis a h-uile duine a bhith na ghaisgeach treun!
  
  Bidh sinn ag itealaich gu na rionnagan anns an adhar le òran,
  Bidh sinn a" cladhach canàlan air Mars a dh" aithghearr!
  Tha muinntir nan comhairlean aonaichte leis a' phàrtaidh -
  Às deidh na h-uile, tha co-mhaoineas air ar toirt a-steach do na daoine!
  
  Gu dearbh, chan e geama a th" ann an cogadh,
  Tha thu nad thargaid agus nad neach-losgaidh aig an aon àm!
  Peilear a' gortadh snàthaid gheur,
  Biodh e gu math dona dha na orcs!
  
  Is urrainn dhuinn a h-uile càil a choileanadh, a h-uile rud -
  Agus bidh craobhan pailme agus coconut ann airson bracaist!
  Dhaibhsan aig nach eil dragh
  Bidh e gu math cruaidh le maide!
  
  Bha Tanca "Ork" a 'smaoineachadh mar sin - tha e do-leònte,
  Agus abair caismeachd tron cheàrnaig leis a" chomhairle!
  Ach dhearbh e gu bheil e neo-chinnteach,
  Cha leig sin leis an fhuachd do ghluasad as t-samhradh!
  
  Mar sin is e an rìgh fhèin a" chogais, urram anam Elfi -
  Air òrdachadh a bhith a 'sabaid airson an naomh!
  Mo nighean, na bi brònach
  Tha urram do-sheachanta, spàin-bìdhe!
  
  Fo chràdh borb - na foillsich osnaich,
  Seall a h-uile duine - trodaiche bho monolith!
  'S ann mar sin a tha neart nan arm Dearg
  Far a bheil eadhon balach a" sabaid mar elite!
  Seo na caileagan, ma bhios iad a" seinn, bidh iad ga dhèanamh air leth làidir agus luath. Feumar a ràdh gu bheil na gaisgich air leth mìorbhaileach agus eireachdail. Agus tha an casan rùisgte gu math lùthmhor, agus anabarrach deas. Agus tilgidh iad tiodhlacan bàis, mar gum biodh iad nan clachan de chlachan. Agus tha na gaisgich a 'nochdadh an spiorad fìor bheòthail agus ionnsaigheach, agus gun samhail.
  An seo ghabh fear de na gaisgich air gunna fèin-ghluasaid agus spreadh e air an orcs le bhith a" putadh air a" phutan gàirdeachas leis a" chuthach sgàrlaid aice. Agus thilg e a-mach tilgeadh de chumhachd mòr agus millteach. Chaidh e ann an arc agus spreadh e a-steach don bhuidheann de orcs. Agus chaidh mòran mathain Putin a sgrios.
  Thug an nighean fa-near gu loidsigeach:
  - Agus cuiridh sealgair mathan ma tha e na fhìor shionnach!
  Agus le òrdagan lom, thilg an nighean boomerang. Chaidh e a-null agus gheàrr e sa bhad foirfeachd fireann ceithir orcs. Agus bhàsaich mathain Putin gu litireil le clisgeadh sabaid.
  Às dèidh sin thòisich na caileagan air seinn le fìor dhealas, len guthan a tha a' fàgail na h-oidhcheannan bàn air am beulaibh;
  Tha leithid de fhaireachdainn anns a 'chridhe a' seinn laoidh,
  Tha mòrachd speur an Tighearna ann!
  Fatherland: feat, saothair, urram dha daoine ...
  Is e Native Elf am facal as naomha!
  
  Bhrosnaich an Cherub sinn chun na h-obrach,
  Thug sgiathan agus mòrachd gun chrìochan!
  Bidh sinn a 'cumail cumhachdan na talmhainn gu daingeann -
  Slat an Uile-chumhachdaich - bidh e leinn gu bràth!
  
  Biodh fios agad air Motherland, tha thu nad mhàthair gu bràth -
  Nar leigeadh Dia a bhith na dhìlleachdan gun spiorad!
  Bidh an rionnag còig-biorach a 'losgadh -
  Ma tha tàir ann, còmhdaichidh mi thu le claidheamh!
  
  Sin mar a thàinig stoirmean armailteach gu Elf,
  Mar doineann o ifrinn, tha an teas ag èirigh!
  Bhris am bàta, sgàin an ràmh,
  Ach cha mhùch a' ghrian crith nan droch orcs !
  
  Dragon, is droch bheul do ghruaidh,
  Dè tha thu airson a dhèanamh? - Ith an Elf!
  Ach cha leig sinn leis an Athair tuiteam,
  Leig le boireannaich sgreuchail ann an eagal!
  
  Bayonet agus peann, claidheamh is bruis ann an dath,
  Ann an seirbheis na stàite, a tha nas bòidhche na na h-uile!
  'S i ar beatha 's ar mi-ghnàthachadh,
  Rach air adhart - air a chuir a-steach air a" chaismeachd!
  
  Mar sin ma tha e an dàn - creag chruaidh,
  Gu bàsachadh, òg a luidhe sìos anns an talamh tais!
  Tionndaidhidh mi riut a Chruthadair Rod,
  Aithnich air an ìomhaigh, bidh mi a" tarraing aghaidh nan naomh!
  Rinn an t-òran tàirneanach thairis air a" bhlàr gu lèir, chuir caileagan eireachdail às agus mharbh iad mathain Putin gu làidir.
  Agus gun chomas seasamh ris a" chuideam stoirmeil, chaidh na orcs air iteig!
  Agus choimhead an gaisgeach Maria Kolesnikova seo tro sgrùdairean. Agus b" i nighean bhrèagha sheunta a bh" innte. Dìreach sgoinneil. Agus, gu dearbh, deachdaire reamhar, mustachioed, reamhar nuair a thilleas i, agus eadhon ron sin, gheibh i pàigheadh. Agus mar sin bidh, Agus sheall na caileagan elf an clas a b" àirde.
  Lean an nighean eireachdail elf Maria Kolesnikova a 'sabaid le spionnadh agus cuideam mòr, a' sealltainn mìorbhailean. Agus tha an sgioba aice le nigheanan elf dìreach air leth math.
  B" e cogadh brùideil a bh" ann agus aig an aon àm spòrsail. Leis an àireamh de orcs a bha a" briodadh leis an dòigh bròg, na sìobhragan, nas mionaidiche, bha a" mhòr-chuid de na sìobhragan an aghaidh sàr-mhathas càileachdail agus draoidheachd.
  Tha dà uair dheug nas motha de bhoireannaich aig sìobhragan na fireannaich, agus tha iad uile brèagha agus taitneach. Mar sin tha na sabaidean ionnsaigheach agus aig an aon àm spòrsail.
  An seo ghabh a" chaileag elf e agus thilg i le a òrdagan rùisgte tiodhlac mòr, marbhtach de sgrios.
  Dh'itealaich e ann an arc agus bhuail e sluagh de orcs. Agus chaidh tomad mathain Putin a reubadh gu pìosan.
  Rinn an nighean gàire:
  - Tha na h-orcs a' fas ann an corruich,
  Ghluais an nàmhaid an rèisimeid air adhart ...
  Ach tha guth nan caileagan le guth,
  Coinnichidh e ri mathain le nàimhdeas!
  Is iad sin na nigheanan - clas air leth agus marbhtach.
  Seo elf le falt orains air a bhrùthadh putan a" mhaide gàirdeachais le nipple scarlet na broilleach agus thilg am bazooka a-mach casaid de chumhachd millteach mòr, a" marbhadh mathain Putin.
  Agus dh'èigh i:
  - Glòir do dh' Ìmpireachd Elven,
  Tha na nigheanan gu math brèagha ...
  Bidh sinn a 'toirt ionnsaigh, na bi a' gluasad
  An sgioba stàilinn againn!
  Agus thilg an gaisgeach le a corragan rùisgte de chasan nigheanach tiodhlac millteach is marbhtach de sgrios, a" reubadh mathain Putin gu pìosan. B" e latha dubh a bh" ann dha-rìribh dha na orcs.
  Bha iad airson a dhol an aghaidh nan nigheanan.
  Agus ma bheir nighean pasgan spreadhaidh le a sàilean lom, an uairsin anns a "chùis seo bidh arm Putin gu math balbh . Tha na gaisgich glè bhrèagha. Tha iad an dàrna cuid ann am bikini, no eadhon ann am panties tana.
  Bidh an casan lom agus gràsmhor a 'tilgeil tiodhlacan bàis le cumhachd marbhtach agus uabhasach mòr. Agus bidh mathain Putin a" tachdadh air fuil agus a" bàsachadh ann an sàrachadh.
  Thug na gaisgich purpaidh-dhubh leis e agus le a cas rùisgte thilg iad tiodhlac a" sgrios. Thug a" bhuaidh air tanca ìmpireachd Putin a dhol air ais, agus chaidh tomad de orcs a phronnadh.
  Rinn an nighean gàire:
  Tha cogadh a" dol air adhart anns a" chruinne-cè
  Cogadh gun adhbhar reusanta...
  Evil Fuhrer balbh Satan
  Agus thàinig bròn leis!
  Agus ghabh an gaisgeach a-rithist agus thilg e a òrdagan rùisgte, tiodhlac sgrios millteach agus millteach.
  Agus a-rithist, bidh mathain Putin air a reubadh agus air a losgadh a "sgèith dhan adhar.
  Tha seo fìor mhath. Thathas a" cur às do orcs faltach, fàileachail agus fanged, agus bidh na caileagan a" cleachdadh làmhachas gun ath-chòmhdach le cuideachadh bho nipples broilleach connlach.
  Agus bidh na caileagan a" seinn le tlachd, agus a" leantainn len casan rùisgte, chiseled, bonn-ruadh a" tilgeadh gibhtean mortaich a" bhàis;
  Bidh sinn a" sabaid gu sporsail agus gun phlana -
  Ach canaidh mi ainm an uilebheist ann am fearg...
  Tha loidhnichean an nobhail maslach air an lìonadh le fuil,
  Tionndaidh sinn a" chaibideil thairis leis na cnaganan!
  
  Bidh an Tighearna air uairibh ag amharc oirnn gu ro theann -
  Ged a tha mi airson a bhith beò an-asgaidh le claidheamhan!
  Tha cuid de dhaoine aig nach eil Dia faisg air làimh,
  B" fheàrr le cuid eile gun dotair fhaicinn!
  
  Dh" fhàg an nàmhaid ar n-àrach ri ithe,
  Ach cha toir mi suas fearann m" Athair don Diabhal!
  Le Criosd tha gach eolas air a' chruthachd maiseach,
  Is e òrd Svarog an t-slighe gu na cladaichean tarraingeach!
  
  Tha sinn nar gaisgich a rugadh le leithid de neart,
  Dhuinne, tha fuil mar adhar nar sgamhanan!
  A mhic nan damask stàilinn, 's na stàilinn, 's a' chogaidh chruaidh,
  Cha toir sinn ùmhlachd do ar nàmhaid!
  
  Rugadh an lann 's dàn a' ghaisgich,
  Blàr, toileachas dha luchd-gràidh sa chruinne-cè!
  A chum nach truaill druma an neòghlan,
  Dèan sgrios air an inbhe armachd agad le fearg!
  Mar shliasaid chlaidheamh, thug buille beò a-rithist,
  Seo mar a neartaich sinn oidhirpean na sìthe ann am batail!
  A nis is e an ti uaibhreach tighearna nan tìrean sin,
  Air Fein do bhratach agus caismeachd ann an Okrlin !
  
  Agus tha dath fuilt boillsgeach air nighean bruadar,
  Sealladh mòr anns a bheil reultan, a 'Ghrian!
  Le òran do chrìdh' thug thu 'n spionnadh,
  Biodh a' bhratach, a' sèideadh, a' sèideadh anns na speuran le spionnadh!
  
  Rugadh an rèis do Chrìosd - a rugadh nar measg,
  Na bi ceàrr nach do nochd Dia ach ann am Palestine!
  Às deidh na h-uile, airson Elfia, fios agad gun tig uair shoilleir,
  Bheir sinn buaidh air àite agus na h-eileamaidean!
  
  Dèan seirbheis don Athair - gràdhaich e ar dleastanas,
  Gun neart chan eil àite air a" phlanaid!
  Agus nach do chuir an Teaghlach Uile-chumhachdach crìoch air a chùmhnant,
  Feumaidh a chlann a bhith làidir agus spioradail!
  
  Tha an druma air stad, tha am blàr seachad,
  pailliun tighearna nan deamhan, air bàsachadh ann an dorchadas ifrinn !
  A-nis mo bhòidhchead tha mi ag iarraidh ort - thig,
  Bheir mi mo chridhe don elf gun lorg!
  Tha na faclan seo de nigheanan a 'coimhead rudeigin dà-sheaghach. Bidh iad ag ionndrainn bràmair agus gu tric bidh iad a" toirt gaol dha chèile. Tha na nigheanan an seo sgoinneil.
  Agus tha an casan lom, chiseled, tana a' tilgeadh tiodhlacan bàis cho millteach agus millteach. Agus bidh iad a 'cur phògan a-staigh far a bheil antimatter falaichte.
  Tha na gaisgich an seo ann an òrdugh cho mòr is nach cuir eadhon peilear stad orra agus bidh an trannsa tubaisteach.
  Thog nighean elf le falt buidhe agus thilg i biodag air an nàmhaid le òrdagan rùisgte. Chaidh e a-null agus tholladh e an orc coitcheann ceart anns a" ghrein. Agus bhàsaich e le clisgeadh pian.
  Rinn an nighean gàire:
  - 'S e nigheanan iolair a th' annainn,
  Comasach, sgiobalta agus brèagha airson sabaid ...
  Agus creid gur seabhagan agus iolairean sinn,
  Agus chan ann idir le anam droch bhuffoon!
  Agus an uairsin ghabh tè eile de na caileagan e agus loisg i mortar. Agus chòmhdaich i dusan slàn de mhathain Putin, gan reubadh gu shreds. Bha seo dha-rìribh na bhuille uamhasach. Agus thòisich na gaisgich air seinn a‑rithist le dealas;
  Solas athar gun chrìochan mòra
  Ruby rionnagan teine os cionn a.
  Chòmhdaich Elf i fèin le glòir neo-bhàsmhor -
  Buail an gaisgeach treun, an dreach !
  
  Rowan ruby ann an duilleagan emerald -
  Bidh Sapphire a" deàrrsadh ann an raon de fhlùraichean arbhair ...
  Bidh mi a" stiùireadh mo smuaintean thugad Elfiya -
  Iolaire trì-cheann le òrain air iteig!
  
  Ann an drùchd, tha neamhnaidean nan daoimean de chrann-sneachda,
  Tha a h-uile dad anns an dùthaich mhòr mhath!
  Tha 'n talamh olach - tha cuislean mar shruth ann,
  Chaidh sneachda a shèideadh às ùr leis a' ghaoith!
  
  Ann an aon oir Elfia - deigh, ròin,
  Ann an tè eile, is e càmhail òr an fhàsaich.
  Bidh sinn blàth nuair a bhios cathadh-catha a" beucaich,
  Oir ann an cridhe Dhè tha sinn a 'cumail!
  
  Fàs watermelons, melonan agus bananathan,
  Agus an àiteigin as t-samhradh bidh thu a" rèiseadh air sgaitean ...
  Uill, càite am faighear a leithid de dhùthchannan san t-saoghal,
  C'àit am bheil na cinnich cho làidir 'n an dòrn !
  
  Ann an Elfia, tha neart nan arm air àrdachadh,
  Ann an sin, is e an elf elf Cruthadair a dhàn fhèin!
  Faodaidh sinn sabaid gu math
  Gus nach tig sruth na trioblaid gu Elf!
  
  Tha na boireannaich againn brèagha, tha fios aig a h-uile duine
  Agus chan eil misneachd nas làidire aig fir!
  Athair, tha thu nad sgeadachadh de phàrras -
  Aon Tighearna Dia - Rod Lord!
  
  na h-ìomhaighean glòrmhor grèine ag aontachadh ,
  Coisich na tha an saighdear a" dol gu...
  Thig sinn le bròg fialaidh Dh' ionnsuidh an tighe,
  Gun ionndrainn, brisidh boghadairean nàimhdean!
  
  Bheir sinn sìth is sonas don chruinne-cè gu lèir,
  Togamaid na mairbh maille ri Dia !
  Gu glòir ar dùthaich mhàthaireil neo-thruaillidh -
  Tha fios againn gu cinnteach - buannaichidh sinn!
  Sheinn na caileagan cho borb, sublime agus lean iad a' sabaid. Agus bha sìobhragan eu-dòchasach agus gaisgeil a" sabaid anns na speuran. Loisg iad sìos na plèanaichean orc, ag adhbhrachadh losgadh orra.
  Rinn aon de na sìobhragan cleas - baraille trì-fhillte, agus bhuail e càr mathan Putin, ag adhbhrachadh gun deach e na lasraichean.
  Dh"èigh an gaisgeach:
  Tha ghrian a' deàrrsadh os ar cionn,
  Chan e beatha, ach gràs ...
  Tha uallach orm airson sìth san dùthaich,
  Tha an t-àm ann tuigsinn
  Tha uallach orm airson sìth san dùthaich,
  Tha an t-àm ann tuigsinn!
  Chan e clann a th" ann an luchd-sabaid mu thràth,
  Feumaidh sinn orcs a mharbhadh!
  Agus thug an nighean a-rithist e agus le a òrdagan rùisgte gu cinnteach bhrùth i putanan an luing gàirdeachais.
  Agus spreadh i air an nàmhaid a-rithist, an turas seo a" putadh putan a" bhazooka le nipples scarlet na broilleach. Agus fhreagair feachd mòr, millteach. Is e nighean fìor bhrèagha a tha seo.
  Agus a" giùlan teine le deagh amas air an nàmhaid.
  Bha an gaisgeach le falt lilac cuideachd a 'bualadh air an nàmhaid, a' cleachdadh a bust fìor eireachdail. Agus chaidh feachd marbhadh mòr a leigeil ma sgaoil.
  Ghabh an nighean e, agus thòisich i air seinn a rìs ;
  almoin, almoin,
  Aig an elf-seanmhair!
  Dè dh" ith iad brochan
  Na dh'òl iad - grùdaidh!
  'S ann mar sin a thoisich na gaisgich air seinn, Le'n guthan làn-ghuth, mar thriall na h-oidhche. Agus bha iad sgoinneil.
  Ach bhrùth na caileagan am putan a-rithist leis an nipple scarlet aca agus leig iad a-mach tiodhlac a" bhàis le feachd marbhtach.
  Aig an aon àm, bha fir òga cuideachd a 'sabaid, a' gabhail a-steach elves fìor bhrèagha a bha a 'losgadh agus a' seinn;
  Tha an cladach air an Elf farsaing agus cas,
  Tha na tonnan a" frasadh le deàrrsadh glainne ...
  Thàinig Elfia gu bhith na Motherland,
  Bidh trill na h-oidhche a" seinn dhuinn le òran mìorbhaileach!
  
  Ann am bàta farsaing, tha sinn a 'seòladh le leannan,
  Dh" fhuasgail i a braids òir.
  Dè cho math dhuinne còmhla ri ar gràidh,
  Tha e duilich gun a bhith a 'glacadh crogall.
  
  Chan e, chan e uisge, reul meirgeach,
  Is e nàdar a tha a 'toirt dhuinn champagne.
  Tha 'n tìr so mar mhàthair ghràidh dhomh,
  Fialaidheachd na talmhainn ann an èideadh rìoghail!
  
  A" tuiteam mar neamhnaidean fo sheile na gealaich,
  A" frasadh mar sgaoth sheillean le sgiath airgid ...
  Mhaighdean, tha thu mar aingeal le aisling dhomh,
  Le aghaidh neo-chiontachd - Madonna as fìor-ghlan!
  
  Is mil am fàile, is sìoda am falt,
  Dhealaich bilean mar satain.
  Tha mi creidsinn gu bheil an t-àm ris an robh dùil o chionn fhada air tighinn,
  Bi fìor - bha sgeulachdan sìthe!
  
  Bha bilean a" suathadh ann an ecstasy
  Tha am binneas cho mòr 's nach eil barrachd fhaclan ann.
  Tha thu a' creidsinn maise,
  Co-dhùinidh an crannchur - tilg bonn airgid nas àirde!
  
  Seo na pògan aon ri aon
  Osna agus gàire ar n-aoibhneas stoirmeil.
  Saoraidh naomhachd an anama an cerub,
  Thèid liosta nam peacaidhean a thilgeil dhan urn leis an fhear a thaghte.
  
  Chan e, tha fios nas bòidhche na thu air an Talamh,
  Tha paisean a" lasadh mar theine soilleir nam chridhe!
  Bidh sinn a 'fuireach anns an dùthaich as fheàrr
  Fosglaidh sinn na h-uinneagan agus an doras a-steach don fhànais!
  . CAIBIDEIL #16
  Lean Maria Kolesnikova a 'toirt buaidh ionnsaigheach oirre agus chuir i às do nàimhdean. Agus bha an àithne aice diongmhalta, geur agus gun samhail.
  Tha nigheanan Elf gu math fionnar. Bana-ghaisgich boireann a thilg peas de sgrios air mathain Putin agus a reub na orcs às a chèile.
  Bha na gaisgich gu math dùbhlanach. Agus loisg iad gu sgiobalta. Agus loisg iad gunnaichean-inneal. A" gearradh sìos na h-ìrean gu lèir de shaighdearan mathain Putin. Agus bha iad uabhasach ionnsaigheach.
  Bha na nigheanan a" sgreuchail agus a" reubadh.
  Agus aig an aon àm, cha do dhìochuimhnich iad a bhith a 'seinn le guthan deàlrach mar a bhith a' seinn nan cluig;
  Biodh glòir agad ann an dùthaich Elpheuis ,
  Tha gaol mòr againn ort...
  Chan eil nigheanan Elf a" fàs nas sine
  Bidh sinn a" chùis air na h-orcs, tha sinn dèidheil air!
  Gu dearbh is e òran a tha seo a tha fìor mhath. Agus tha seo uile a 'tachairt gu math iongantach.
  Ghabh na caileagan air agus thoisich iad air seinn maille ris na gillean a rithist, agus iad gu sunndach ;
  Is tusa an t-arm againn - an teaghlach gràdhach againn,
  Dùthaich mhòr, cumhachd elven.
  Dh' fhosgail iall trom na nathrach,
  Thog Uncle Pu crogall anns na beanntan sin!
  
  Bidh na mathain a 'cromadh agus a' gabhail mionnan,
  Bidh iad a" mionnachadh gum marbhadh iad na gillean olc uile.
  Ach rinn ar ridirean tàir air sith 's air comhfhurtachd,
  Dhaibhsan, tha caraid dìleas agus bràthair a-nis na inneal fèin-ghluasadach!
  
  Orkstan cuideachd mo dhùthchas, creid mi,
  Chaidh òrdugh fhaighinn airson a chumail - cùm!
  Às deidh na h-uile, creid mi, chan urrainn dhuinn laigse a nochdadh,
  Às deidh na h-uile, is e seo slighe a-steach na dùthcha thugainn bhon doras a deas!
  
  Ged a chluinneas na sìthichean uaireannan osnaich;
  Dè a dhìochuimhnich thu, chan fheum thu bàsachadh an seo!
  Ach cha leig sinn leinn ar cùis a leagail,
  Leis gu bheil an arm nas làidire na an dùthaich gu lèir!
  
  Tha na h-òrdughan Fatherland - bidh thu a" sabaid, mar sin sabaid,
  Na bi ag èisteachd ris an radan a" beucaich fon làr!
  Airson an Elf againn, chan eil ann ach aon dòigh air itealaich gu sgiobalta suas,
  Agus is e am prìomh argamaid an gunna-inneal cumhachdach Maxim!
  
  Ma tha buaidh ann an Orkstan , tha e a" ciallachadh làidir,
  Tha adhbhar Sobhietach Marxism naomh beò!
  Cha 'n urrainn mic Shatain ar toil a bhriseadh,
  Gu buaidh, gu buaidh, agus gu ìobairtean chan eil iad a 'cunntadh!
  
  Nighean, nuair a thilleas mi, pòg mi
  A-nis tha thu nad dhuine, agus tha thu air a h-uile dad a dhearbhadh dhut fhèin!
  Dè a tha nas làidire na titanium air cridhe armachd saighdear,
  An rud a thug trodaiche òg sàr-mhath dha gaisgeach!
  
  Agus tha sin a" ciallachadh gum bi sìth air feadh an t-saoghail,
  Tha a h-uile duine mar bhràithrean ann an aon ìre!
  Gun tug an Saighdear Ruadh buaidh air a' chois,
  Am miann a bhith a 'leantainn air adhart a' sabaid, a 'losgadh bròn!
  Sheinn caileagan agus balaich le dealas fiadhaich. Rinn iad gnìomh fìor èifeachdach, a" marbhadh mathain Putin. Tha seo uabhasach fionnar.
  An seo bidh na sìobhragan a" rèiseadh air an tanca. Agus fhuair iad an inneal pioramaideach as ùire a chruthaich Zelensky. Is e tanca fìor fhionnar a tha seo.
  Agus leig leinn losgadh le mionaideachd iongantach. Agus gu misneachail a 'bualadh air an nàmhaid.
  Bidh an nighean a" cleachdadh ruby nipple nuair a bhios i a" losgadh agus ga dhèanamh gu math ceart.
  Is seinnidh e le feirg:
  Bidh mi a" losgadh nàimhdean air tangent
  Tha mi a" cluinntinn guth uamhasach tarraingeach ...
  Marbhaidh na sìobhragan na orcs gu cinnteach,
  Tha sinn cuideachd a" sabaid, chan e luchd-amhairc!
  Thog na sìobhragan suas agus gheàrr iad an co-aoisean, fo bhuillean. Agus bhris iad gunnaichean fèin-ghluasadach, agus tancaichean mathain Putin a-steach do chips. Seo cuid de bhòidhchead iongantach.
  Agus tha na cànanan aca gu math beothail agus brosnachail. Bidh iad ga dhèanamh gu math sgiobalta.
  Agus aig an aon àm na dì-chuimhnich seinn;
  Aonadh naomh nan daoine Elfia,
  Dhaibhsan adhartach, tha an saoghal air leth freagarrach!
  Bidh mi a 'làimhseachadh a' mhusa bhrosnachail,
  Bidh e a 'tachairt, dè a bha na daoine a' bruadar!
  
  Tha ar dùthaich dhùthchasach cho iongantach 's as aithne dhut,
  Toilichte innte, sean is òg!
  Ann, tha latha na seachdain air àrdachadh mar Didòmhnaich,
  Chan eil dùthaich dhùthchail nas gràdhaiche na tha gràdhach!
  
  Chan eil a leithid de phàrras air neamh,
  Dè a thogas làmh chumhachdach proletarian.
  Agus an àiteigin tha na slabhraidhean meirgeach a" brùthadh...
  Tha saoghal na h-obrach ann an sròn an dòrn!
  
  Ach uaireannan thig beachd ceannairceach a" lasadh,
  Tha iteag bàigh nas gèire na lyre cruaidh!
  Leagh na loidhnichean teas, a" lasadh deigh ifrinn,
  Agus tuitidh iodholan meallta fèin-ghairmte!
  
  An uairsin ruithidh squall tsunami sa bhad,
  Bidh aimhreit nàiseanta ann.
  Gus na bha an trodaiche ag iarraidh a choileanadh -
  Mar spiorad doineann ag itealaich ginealach!
  
  Agus an linn ùr - thig riaghladh adhartais,
  Ann, falbhaidh bochdainn, pian, fulangas ...
  Na planaidean a chunnaic an speuradair,
  A-nis ann an aonachd a 'bhràithreachas bidh còmhla!
  
  Agus falbhaidh am bàs, tha e seachad -
  Bheir saidheans buaidh ort a bhith a" creidsinn seann aois.
  Crùn labhrais air do chrann -
  Agus is e neart na Màthar an uachdranas gun chrìoch !
  Seo na caileagan, cho math 's a tha iad a' seinn - tha iad air leth fionnar air. Is e fìor supergirls a tha seo !
  Luchd-cogaidh elf fìor bhrèagha le fèithean faochaidh, agus gràs mòr. Is e seo dha-rìribh na nigheanan a tha a dhìth ort.
  A-nis, ma thòisicheas iad a" seinn, cha seas aon ghalar nan aghaidh.
  Agus tha na caileagan a 'sabaid chan ann a-mhàin air plèanaichean agus tancaichean.
  Agus cuideachd aig muir. Agus chan eil ann ach aon ann am bikini agus casruisgte. Agus tha na casan aca cho tarraingeach.
  Agus na cìochan, dè, ach na cromagan, agus an sliasaid. Agus tha na fèithean bhoilg gu math bogach, le leacan. Seo na boireannaich. Tiogaidean fìor. Agus aon fhacal - elves.
  Nuair a choimheadas tu orra, tionndaidhidh tu air adhart gu cinnteach. Tha na nigheanan sin dìreach iongantach.
  Tha an elf gu math brèagha, agus bidh iad a 'sabaid air a' mhuir. Agus ghabh sàilean lom, pinc, cruinn nan nigheanan agus dh" fhalbh iad. Dh"obraich seo fìor mhath. Agus tha na sìobhragan nan gaisgich uamhasach.
  Mar sin chuir na caileagan an casan rùisgte a-steach don mheatailt, ag amas air canan dusan òirleach agus a" losgadh leis. Agus sgèith e tiodhlacan mòra, marbhtach de sgrios.
  Sin mar a ghabh na caileagan agus a bhuail iad air an nàmhaid, agus a sheinn iad;
  Ailleachd, ailleachd,
  Fliuch sinn an orc mar chat!
  Tha sinn fliuch mar chù,
  Orc burraidh!
  Tha sinn nas làidire na parrot
  Abair companaidh!
  Uill, gu dearbh, a bharrachd air caileagan brèagha, tha fir òga ann cuideachd. Tha fear dhiubh fhathast coltach ri balach mu dhà dheug ann an geàrr-chunntasan agus casruisgte. 'S tha e seinn gu h-eibhinn ;
  Ged tha duilgheadasan againn, chan eil thu diùid,
  Tha e nas binne na mil faighinn thairis air a" chnap-starra!
  Mas e seabhag a th" annad, chan e gealbhan truagh,
  Nach dèan thu cron air an aimsir fhliuch!
  
  Is toil leinn a bhith a" sabaid anns an t-salann seo den talamh
  Comrade ionad gualainn deònach!
  Agus air sgàth nan teaghlaichean soirbheachail,
  Rachamaid chun na creige gu lèir gus a bhualadh an àite sam bith!
  
  Chan eil cead aig spùinneadair a bhith beò ann an dìomhain,
  'S e mac an fhortain agus seirbhiseach Elfia!
  Fhad 's a tha sinn aig muir - tha na bothain còmhdaichte le sneachd,
  Agus air a dhòrtadh le reothadh neamhnaid!
  
  Chan ann airson seo a thagh iad slighe dhoirbh,
  Gus beairteas a bhith agad leis fhèin!
  Chan urrainnear sloinneadh nan orcs olc a lùbadh,
  Tha sinn a 'togail a leithid de staid le òran!
  
  Tha an nàmhaid a 'ruith air adhart - briseadh e,
  Airson nàmhaid, dìreach ciste-laighe ann an clach-chlach!
  'S mòr an t-athar - ged tha 'n t-eucorach làidir,
  Agus tha Dia Svarog a" frasadh a shùilean le imcheist!
  
  Ach tharruinn sinn claidheamhan - gu dàna gu cath,
  Bidh sinn ag èigheach Hurray - a" toirt ionnsaigh air na bandits!
  Gus an aisling a bh 'ann roimhe a thoirt gu buil,
  Gus blasad de phòg do ghràidh!
  
  Elfi brèagha an latha an-diugh,
  Seall amhach àrd admiration!
  Agus chan urrainn Satan sealladh breith a thogail,
  Bidh thu a" chùis air agus bidh e sunndach!
  
  Bidh saoghal ann anns nach bi pian,
  Anns nach seas sean aois eadhon!
  Bheir mi crùn a' ghràidh,
  Agus tha mi ag iarraidh ort a bhith beagan nas fhaisge!
  Tha, tha am balach elf a 'seinn glè mhath, tha e mìorbhaileach agus fionnar. Agus tha an t-òran aige a 'blàthachadh an anam.
  Bidh na caileagan elf a 'leantainn air adhart leis a' bhlàr air an long-chogaidh aca. Tha uimhir de nigheanan iongantach air. Is fheàrr le sìobhragan òga cuideachd ruith casruisgte anns an teas. Chan eil iad a 'coimhead nas fhaide na sia bliadhna deug, agus tha iad cuideachd glè bhrèagha, le craiceann glan, rèidh. Tha seo a 'coimhead eireachdail agus dùbhlanach.
  Chan eil nigheanan a 'toirt seachad ann an sabaid. Agus bidh iad ag obair leis an lùth as àirde.
  Agus chì thu mar a tha na casan lom, tana aca a" priobadh mar sin. Agus bidh iad a 'togail faireachdainnean iongantach.
  Bidh caileagan Elf ag obair le lùth mòr bho na cìochan lusach, lom aca.
  Agus cia mheud nighean ann an sabaid. Air long-cogaidh tha iad iongantach. Thòisich eadhon na sìobhragan a 'tuiteam air an glùinean agus a' pògadh shàilean lom, cruinn, fionnar nan nigheanan. Agus bidh iad ga dhèanamh gu math ionnsaigheach. Agus le dealas mòr.
  Seo na caileagan. Agus tha e glè bhrèagha.
  Agus ma nochd na caileagan na nipples aca? An uairsin bidh na fir òga gan frasadh le pògan gu mòr. Agus tha na balaich dìreach iongantach. Agus tha na nigheanan sgoinneil cuideachd!
  Bidh na fir òga a" seinn air mullach an sgamhanan:
  Cha'n'eil sinn nar luchd-reubainn,
  Chan eil sinn airson a mharbhadh ...
  Tha na caileagan againn cho casruisgte
  Mar gum biodh e comasach a thoirt seachad!
  Bha na caileagan elf a" fannachadh orra agus a" seinn cuideachd:
  Casruisgte, dìreach casruisgte,
  Fo thàirneanach an Iuchair, agus fo fhuaim an t-sreap!
  Casruisgte, dìreach casruisgte,
  Bidh dannsa, dìreach tha sinn còmhla riut!
  Seo mar a bhios iad a" seinn. Agus bidh iad a 'sabaid eadhon nas fheàrr. An seo bhuail an t-slige an long-chogaidh leis na orcs, agus sa bhad mharbh e leth-cheud mathan Putin. Thionndaidh seo a-mach gu bhith fìor fhionnar.
  Nighean le casan casruisgte, gràsmhor, gu math seductive, air a bheil balaich dèidheil air pòg, ga tionndadh.
  Is iad sin na nigheanan, agus dè an craiceann eireachdail agus snasta a th" aca. Tha seo uile a" coimhead gu math snog.
  Bhrùth tè de chlann-nighean teaghlach nan elf air a broilleach lom agus chuir i air bhog tilgeadh marbhadh bhon ghunna.
  Luchd-cogaidh fìor shabaid agus neart fuilteach. Agus tha iad comasach air orcs a mharbhadh. Agus tha an casan, mar a bha e an-còmhnaidh, lom, agus chiseled, agus glè tana.
  Agus tha sàilean na h-ìghne, an leithid de lùb annta eireachdail, agus na dhòigh fhèin gun samhail. Seo gnìomh fuilteach nan nigheanan aca.
  Agus sheinn iad;
  Chan eil cuirp nigheanan a 'fàs aois
  Tha iad gu bràth brèagha, òg ...
  Eirich, làn do lagh,
  An fheadhainn fhìor, ghoid na h-iolairean!
  Bidh na caileagan elf a 'sabaid gu làidir. Ach tha gillean elf ann cuideachd. Tha iad brèagha, goirid, luchd-tòiseachaidh casruisgte. Agus bidh iad cuideachd a" comharrachadh ghunnaichean air nàimhdean, agus gunnaichean a" losgadh le teine marbhtach, rud a tha na iomairt air leth cas agus ionnsaigheach.
  Agus seinneadh na gillean elf le gaol is dìoghras;
  Agus nuair a dh'iarras an adharc tùsaire cosgais -
  Bidh mo charaidean a" seinn òrain còmhla!
  Ruithidh sinn, mar sheabhag, a-steach don astar itealaich gun chrìoch,
  A chionn gu robh thu fhèin agus mise air am fìreanachadh!
  Sèist;
  Ar fìrinn, ar fìrinn
  A 'toirt a-steach creideamh a ghiùlan!
  Agus chan ann a-màireach agus chan ann a-màireach
  Agus an-diugh sàbhail an Motherland!
  
  Tha sinn a' toirt urraim do ar n-Elf,
  Às deidh na h-uile, an saoghal gu lèir - fios air an t-solas!
  Ar bratach sgàrlaid de'n dùthaich mhàthar,
  Agus chan eil dearg nas gile ann!
  
  Cha chuir an tùsaire fàilte air a' mheirg,
  Is e an soidhne aige bratach na dùthcha!
  Chog sinn gu h-ealanta ris an nàmhaid,
  A" glòrachadh euchdan ann an rann!
  
  Biodh fios agad nach eil ach aon chreideamh air a" phlanaid,
  Creid ann an elfinism gràdhach, naomh!
  Airson clann toilichte a bhith gàire
  Gus am bi orcism sin air a reubadh a-steach don àibheis !
  
  Cha robh anns gach ridire ach leanabh,
  Air an fheur agus na sruthan casruisgte ...
  Ach a nis tha winch na làimh,
  Miotal gu math rèidh le òrd!
  
  Bidh cuideigin a 'geurachadh an inneal le innealan inneal,
  Uill, bidh cuideigin a" losgadh bhon ghualainn!
  Bidh bratach scarlaid ag itealaich mar chumach,
  Rinn sinn a" chùis air nàimhdean olc - chan ann le magadh!
  
  Ghabh ar sinnsir gu dàna orklin ,
  Uill, dè mu ar deidhinn? Tha sinn air ar slighe gu Mars!
  Chan e macaques a th" annainn air meur,
  Dòrn nàmhaid dìreach san t-sùil!
  
  Ach tha fios againn cuideachd mar a gheibh sinn spòrs
  Buail an druma, cluich na trompaidean!
  Aghaidhean pàisde glè ghrinn
  Agus a" comharrachadh ceithir is còig!
  
  An deuchainn sabaid as duilghe -
  Na cuir seachad e gu bàs!
  Ach anns a' bhàs tha bratach againn le lòchran,
  Chan urrainn dhan elven-horn-coppper tuiteam!
  Seo mar a sheinn na tùsairean mìorbhaileach agus sabaid. Tha iad gu math brèagha agus a 'sabaid. Agus tha na caileagan bhon t-seòrsa elves cuideachd mìorbhaileach agus eireachdail. Agus bidh iad gu litireil a" tionndadh fir air adhart, rud a tha gu math fionnar.
  An seo tha na caileagan cleachdte ri bhith a" sabaid le droch orcs agus a" dèanamh obair gu math torach. Agus tha an lùth mòr gun samhail aca fo làn ghluasad, agus a" tighinn a-mach mar doineann.
  Seo na nigheanan.
  Bha an elf ruadh-dhearg ag amas air projectile agus a" spreadhadh air na orcs, a" briseadh dusan dhiubh aig an aon àm. Agus mharbh mòran mathain Putin. Agus tha e a 'leantainn, a bhith ag ràdh uabhasach math.
  Tha elves glè bhrèagha, agus tha am bòidhchead eireachdail, agus uamhasach stoirmeil. Bidh iad ag obair le lùth mòr agus beothail.
  Seo aon de na caileagan ann am panties a-mhàin agus cha mhòr rùisgte. Agus mar sin thòisich i fiù 's a' seinn, mus do bhrùth i putan a 'ghàirdeachais le a sgàrlaid air a' bhroilleach, agus a 'spreadhadh le lùth.
  Is iad sin na nigheanan - an clas as àirde a th" aca dha-rìribh. Chan urrainn dhut a dhol an aghaidh a leithid de adharc.
  Tha na nigheanan sin nan supermen.
  Agus dealanaich ag itealaich o ghunnachan long-chogaidh nan sìobhragan. Agus bidh eadhon uisge bho bhuillean a" goil. 'S tha meatailt nan long a' lasadh, na mathain dhonn, gharbh seo de arm Putin.
  Tha iad sin nan sabaidean fìor ionnsaigheach.
  An cois an dà dhealbh agus òrain bhrèagha;
  Dh" fhosgail an t-athair na dorsan gu àite airson a h-uile duine,
  Elfarin a" chiad Ratibor san t-saoghal!
  Os cionn siostam na grèine tha ar sgiathan -
  Air uachdar dubh a 'phàtrain neamhnaid!
  
  Mar is àirde seallaidh sinn ris na speuran,
  Às deidh na h-uile, anns a h-uile latha de smaoineachadh cuideigin air an t-saoghal.
  Bidh sinn a" cluich waltz air piàna ùr snasail -
  A leithid de adhbhar sìmplidh agus dhùrachdach!
  
  Agus leis a h-uile nota, mar flash lyre,
  Tha quasar le crùn rìoghail a" gairm...
  Ged a tha mi fhathast nam bhalach caran -
  Ach thig èirigh òg uabhasach stoirmeil!
  
  Anns an t-seann saoghal ghabh sinn a 'chrios-meadhain,
  Anns an àm as ùire, tha Mars air dheireadh!
  Thèid cladhadair a chuir an àite an t-sluasaid,
  Faodaidh sinn eadhon uisge òrdachadh!
  
  Lorg an neach-saidheans Archimedes a h-uile dad san amar,
  Agus chan urrainn dhuinn suidhe ag òl ruma.
  Na dèan lorg air an leabaidh
  O, leisg, dè an nathair borb!
  
  Mar sin, tha na raointean farsaing uile-choitcheann,
  Tha sinn gu cinnteach air ar tarraing gu slighe mhòr.
  Aon uair 's gu 'n d' rinn sinnsearan na beinne stoirm -
  Tàir agus satiety agus comhfhurtachd leabaidh iteach!
  
  'S sinne an sliochd 's airidh air a' chlaidheamh,
  Tha gnìomhachas sam bith an urra rinn!
  Bidh luchd-tòiseachaidh a 'coiseachd le òran ga chruthachadh,
  Agus tha a h-uile duine a 'creidsinn - itealaichidh mi gu na rionnagan!
  Is e fìor òran a tha seo a tha a" toirt buaidh air agus a" bualadh nan cluasan. Ged a tha elves an seo, ach chan eil Cheburashkas ann. Gaisgich glè bhrèagha an seo, agus gu dearbh tha casan rùisgte, fèitheach, tana aca.
  Agus nigheanan eireachdail agus tha nipples ruby aca a dh "adhbhraicheas an buaireadh as motha.
  Seo gaisgich le fìor dhìoghras, a leithid de bhroilleach tlachdmhor, a tha tana agus cruinn agus elastagach ann an gaisgich. Bòidhchead tlachdmhor, air leth sabaid agus an casan cho iongantach agus gluasadach, agus an corragan lom, seasmhach.
  Tha gaisgich air leth iongantach agus tlachdmhor.
  Agus tha na nigheanan gu math brèagha agus tha na h-uchdan aca gu math lustful. 'S tha e air leth miorbhuileach do dh' òigridh, 'S e mil mhìorbhuileach a reubadh. Agus faigh tlachd às a leithid de ghaol.
  Eh, nigheanan, dè cho milis "s a tha craiceann nan sìobhragan agad, dha-rìribh ambrosia Dhiadhaidh.
  Agus gun teagamh tha an t-òran an cois na blàran fiadhaich agus fuilteach seo;
  Dh"innlich an neach-saidheans am boma gu ciallach,
  Dè a bha e a" smaoineachadh le ceannard an neach ainmichte?
  Às deidh na h-uile, às aonais moraltachd, tha duine glic na asal,
  Ged gheibh e tabhartasan air son neo-thruaillidheachd !
  
  Fhuair cuid eile paitinn airson canain,
  Dè a chuireas an saideal ann an orbit.
  Chan eil an neach-saidheans neo-chomasach armailteach,
  Gus an iomlanachd, na daoine uaisle na dèan breug!
  
  Feumaidh daoine obair airson a 'chogaidh,
  Tha an sealladh a dh'ionnsaigh a chèile dona.
  Chan eil mi a" tuigsinn carson a tha seo a" tachairt,
  Am bheil neach sam bith a' deanamh gnìomh maith ?
  
  Bidh aon a" peantadh tanca ann an dath-uisge,
  Nì "Katyusha" eile sgeidse.
  A 'cruinneachadh gunna-inneal bho sgoil-àraich,
  Agus is toil leis an deugaire againn caismeachd ann am caismeachdan!
  
  Às deidh na h-uile, tha epaulettes soilleir ann am bruadar,
  Dhuinne, uaireannan tha na ghathan nas luachmhoire na a" ghrian.
  Às deidh na h-uile, chan eil àite air an Talamh truagh,
  Far nach bi fuil cuideigin a 'sruthadh dearg!
  
  Às deidh na h-uile, tha fear na mhadadh-allaidh do dhuine,
  Uill, uaireannan bidh cù lousy stinks!
  Cha toir e eadhon pìos arain dhut,
  A 'fuireach leis fhèin - an tiodhlac cruaidh!
  
  Ciod a' ghnè dhaoine thog an Tighearna an t-Athair ?
  Ciamar a tha an t-olc a" riaghladh an t-saoghail?
  Tha 'n righ borb 'na mhasladh am measg an t-sluaigh,
  Agus is e mo phrìomh charaid am bràthair ionnsaigheach Cain!
  
  Fhreagair an Tighearna : 'S i do roghainn,
  An-asgaidh, duilich, ach riatanach ...
  Air a nighe nas gèire ma ghearras tu san t-sùil,
  Bidh daoine a" fàs balbh ma tha an saoghal aonaichte!
  
  Agus uime sin is e an cath ur crannchur,
  Chan atharraich mi dad an seo.
  Ged tha uireasbhuidh ifrinn a' riaghladh anns a' bhlàr,
  Chan eil dòchas ann airson aran furasta agus mìorbhail!
  
  Ach 's e mo rùn do chruadhachadh cruaidh,
  Gus aislingean a thogail le inntinn chumhachdach,
  Gus an slabhraidh a dhèanamh nas làidire na an snàthainn,
  Airson duine sam bith a bhith aithnichte mar ghaisgeach ann am blàr!
  Bidh na caileagan a" dannsa gu math, agus a" sealltainn na geansaidhean le an casan rùisgte. Agus thug an Dia Uile-chumhachdach a leithid de bhòidhchead dha na nigheanan aca. No 's dòcha demiurge diathan.
  Tha stoidhlichean gruaige fìor bhrèagha aig nigheanan. Gu math eadar-mheasgte, agus cuid a" coimhead coltach ri muilnean gaoithe, no heileacoptairean, no cèicean - rud a tha anabarrach agus fionnar.
  Bidh na h-easbaigean a" seinn air mullach an sgamhanan, a" rùisg am fiaclan, agus a" bruthadh putanan a" mhaide le"n cuachan sgàrlaid;
  Is tu mo thìr-sa, a thrèigsinn,
  Tha meirleach innte, tonn de uamhas!
  Bidh clann a 'ruith air falbh, bidh eich a' ruith,
  Tha cathadh stoirmeil air èirigh!
  
  Gach seagal òir air a losgadh anns an achadh,
  Tha eas a' dòrtadh o'n speur - napalm,
  Reub an Diabhal cumhachd an "olc" bhon atom,
  Agus a-nis tha teine air feadh na Talmhainn!
  
  A' lasadh mar connlach riza,
  Tha dràgon feargach anns an speur,
  Bho luaithre gu duslach a ghaoth ghorm,
  Bheir stench de cheò - sgrios!
  
  Dèan sabaid air an Fatherland gun chall,
  Bhuail iad na madaidhean-allaidh borb dìreach nam beul!
  Ri taobh a 'phoirdse, dh'fhàs blàthan cherry,
  Na leig leinn am preas cùbhraidh a dhol gu sgudal!
  
  Gach ni dùthchasach 's gach craobh sheileach,
  Fàileadh na meala, ann am meur sìmplidh!
  Am bheil e comasach gu'm bheil luchd-siubhail foighidneach an sàs,
  Tha an fheadhainn a thàinig beò nam baigeirean le poca!
  
  Chan e, thuirt am pàrtaidh againn,
  Na tig a dh' ionnsuidh nan orcs olc ann an tigh an Athar !
  Oige sa chridhe, na creid a bhith a" fàs sean -
  Tha an nàmhaid a" feitheamh ri slighe iomlan!
  
  Thèid sinn air adhart - an rud ceart,
  A" fuireach chun na h-ùine nuair a...
  Creideamh anns an teaghlach Solntslavlavnaya againn ,
  Bidh e na sholas dìleas gu bràth!
  
  Co-mhaoineas, firinn, cothromach,
  Anns na aislingean aice a rugadh ann an àmhghar!
  Tha mi creidsinn gum bi an Motherland toilichte -
  Mar iolair neo-bhàsmhor ag èirigh suas!
  
  Agus an uairsin thig àm na fìrinn,
  Far am faigh ceist sam bith freagairt!
  Cha tèid iongantas slighe an t-sionnaich seachad -
  Agus is e Elfia toiseach a" cho-mhaoineas!
  
  Cho làidir 's a tha gràdh an athar,
  Far am bheil àite do 'n t-sluagh a's fearr,
  Às deidh na h-uile, tha ar n-Athair glòrmhor na neart,
  An aghaidh cuideigin cumhachd - marbhadh!
  
  'S an sin bithidh an fhearg seachad,
  Thig pàrras, le òran na h-oidhche ...
  'S an sin thèid sinn troimh 'n gharadh,
  Na bi a" caoineadh no a" caoineadh a-riamh!
  . CAIBIDIL 17
  Bidh Maria Kolesnikova a" sabaid le frenzy feargach. Agus tha e a 'toirt òrduighean dha na cèir aige, A 'sealltainn aig an aon àm dìreach clas sònraichte agus sàr-mhath.
  An seo tha na caileagan gu math èibhinn, agus air leth brèagha agus gu math fionnar ann an dòigh sabaid. Tha na sìobhragan an seo dìreach sgoinneil.
  Tha nigheanan eadar-dhealaichte, ach tha na sìobhragan sin uile fionnar. Faodaidh iad orcs a bhualadh, mathain olc a bhàthadh san fhuil.
  Agus is toil le teangannan nan sìobhragan a bhith ag imlich, rud a tha a" bruthadh, a" deàrrsadh agus a" fàileadh cho taitneach am measg nan sìobhragan òga.
  Tha na daoine sin cho foirfe is gu bheil an aroma a "tighinn bhuapa, mar gum biodh e bho lusan òga agus flùraichean fiadhaich. Dè an rud iongantach.
  Seo na caileagan an seo agus tha fiaclan pearly, boillsgeach aca - dìreach super.
  Agus tha cuspair cosmach, iongantach aca. An seo annta tha sùilean a" deàrrsadh, agus tha iad glè choltach ri reultan.
  Bhreab tè de na caileagan le cuideachadh bho òrdagan lom. Agus mar sin chaidh a h-uile càil a bhriseadh gu tur. Agus tha e uamhasach marbhtach.
  Seo na nigheanan den chlas as àirde, cluichidh iad bass dùbailte.
  Agus tha an casan cho breagha, agus glè lom. Ged a tha e comasach sin a ràdh - gu math casruisgte? Is dòcha gum biodh e na b" fheàrr a ràdh - glè bhrèagha!
  Agus is toil le caileagan a bhith a" seinn agus a" dannsadh le dìoghras.
  Agus tha guthan a' ghaisgich cho làn-chorp agus cho breagha;
  Am bheil am bràithrean so 'n am focal urraim ?
  Cia mòr teas a tha fios agad anns an fhacal seo!
  Ged nach fhaodar nàimhdean feargach a chunntadh,
  Bheir sinn muir de sholas don Fatherland!
  Sèist.
  Bheir mi mo chridhe airson mo dhùthaich,
  Anns a bheil an lasair a 'briseadh a-steach do na speuran!
  Tro thrioblaidean nan trioblaid gu Samhain,
  Airson an dearg dawn. .
  Biodh spiorad nan daoine ag èigheach agus ag èirigh!
  Biodh spiorad nan daoine ag èigheach agus ag èirigh!
  
  Às deidh na h-uile, is toil leinn an Uile-chumhachdach a ghiùlan,
  Is i a" bhratach naomh adhbhar elfinism!
  Dè a thigeadh fìor aislingean dàna -
  Rugadh slighe daonnachd naomh!
  
  'S cha bhrath gach teaghlach Elf,
  Seasaidh daoine ann an cruth airson sìth agus fìrinn!
  Biodh am Pegasus treun, am Parnassus sgoinneil,
  Bidh sinn air ar brosnachadh gu bhith a" sabaid leis an adhbhar òg!
  
  Anns na beanntaibh tha sruth luath a' ruith mar leopard,
  Às deidh na h-uile, bha na stùcan airgid a 'lasadh suas!
  Bho cheangail, tha dol fodha na grèine bho chumachs a 'losgadh,
  Is e a bhith treun am prìomh thomhas!
  
  Thuit trodaiche - mo thruaighe, riaghailtean creige cruaidh,
  Ciamar a thachair gun do thuit caraid!
  Tha mi ag iarraidh ort bruidhinn mu Dhia Uile-chumhachdach,
  Uill, carson a tha na soithichean làn de luaithre?
  
  Anam - Fhreagair Dia. - nas cudromaiche na loin,
  Agus chan fhàg beatha gu bràth na thuit!
  Seadh, cha'n 'eil fios agaibh, gur ann an ghathan an t-soluis,
  'N uair tha iad 'g an aiseirigh - A' glòrachadh ainm an Teaghlaich !
  
  Ach tha fios agad nach eil an latha seo cho fada air falbh,
  An uairsin fosglaidh dorsan na cruinne-cè ...
  'S cha ghil criostal teampull glas,
  mo chruthachadh neo-bhàsmhorachd !
  Uill, ma choimheadas tu air na caileagan brèagha, aig an làn bhroilleach agus na nipples connlach. Agus tha iad cho seductive agus deàrrsach mar rubies bho chrùn na Bana-phrionnsa Bhreatainn. Is e fìor bhòidhchead agus buaireadh a tha seo.
  Ruith aon elfeach òg gu cnapan connlaich na bhroilleach, agus thòisich e air an tàladh le a theangaidh, agus rinn e gu sunndach e. O, dè cho math sa tha e a bhith a" reamhrachadh connlach cho aibidh is eireachdail. Dè cho math sa tha a h-uile dad an seo.
  Agus chan eil dragh aig nighean bho sheòrsa elves, gu dearbh, mar fhreagairt, cuideachd, a bhith a" reamhrachadh rudeigin blasta, milis, cùbhraidh bho fhear òg. Agus dè cho math sa bhios e uile.
  Agus an uairsin bidh an nighean, le a nipple coltach ri rosebud, a" brùthadh air a "phutan joystick. Agus an uairsin bhuail e na h-orcs le rocaid, agus reub e iad gu pìosan.
  Agus chaidh mòran mathain Putin a sgrios.
  Is iad so srann- aich na daimhe fola.
  Ach aig a' cheart àm, gun teagamh, tha iad a' gràdhachadh a bhi seinn, le mòr-chràdh ;
  Chan e tràillean a th" annainn sìobhragan fionnar,
  Rugadh sinn gu bhith a 'creidsinn na h-iolairean!
  Chan e, cha tig cisteachan don Motherland,
  Am faod sinn sabaid còmhla ri Elfians !
  
  Tha neach-sabaid sam bith comasach air bualadh
  Ach chan eil a h-uile duine a 'smaoineachadh mu luchd-gràidh!
  A' losgadh teine sèimh,
  Agus smuaintean air a' mhaith ann an anamaibh nan glan !
  
  Pàrtaidh elf , a rugadh ann am bruadar,
  Faigh eòlas air bho calluses obrach.
  Chan eil sinn a 'frithealadh air sgàth eagal gòrach cuideigin,
  Chan fhaighear na tha sinn a" sireadh air a" mhapa!
  
  Bidh òr nan cruinneachan cruinn a' deàlradh,
  Ach anns a 'chridhe tha òr eadhon nas luachmhoire.
  Orkizma a" bhiast an t-uan,
  Ach air a sgrios le cumhachd elven!
  
  'N uair a mhionnaich am fear-tuarasdail,
  Thoir a h-uile boinne fala bho na veins agad don Motherland!
  Bha an droch Uncle Ram a" sàbhaladh rocaidean,
  Bha mi airson duilgheadasan a chruthachadh don aonadh!
  
  Ach cha do mhionnaich sinn, creid ann an còmhradh falamh,
  Airson aon òrdugh - Dèan seirbheis don Fatherland!
  Chaidh orc an uilc a phronnadh le gaisge,
  Rachamaid tron t-slighe chruaidh, bidh sinn ann an elfinism!
  
  Tilg air falbh am balach satieness, gealtachd, leisg,
  Dh'òrdaich anaman a 'miannachadh airson buaidh.
  Biodh e fàbhar na cùise gach là,
  Agus bidh e riatanach agus Siberia, rachamaid!
  
  Aig làraichean togail agus ann am batail gaisgeach,
  Gnìomh sam bith ri argamaid, creid mi!
  Na cuir troimh-chèile beatha le geama furasta
  Ged a tha an geama mar aon - an t-sabaid an aghaidh bàis!
  
  Seo an t-amas, tha e air a mheas mar-thà follaiseach,
  Tha e fhathast na cheum mu dheireadh, duilich a dhèanamh!
  An sin bheir an t-earrach dath dhuinn gu bràth,
  Agus bidh iad nan seanairean òga Didòmhnaich!
  An seo bha na caileagan a' seinn gu h-àlainn agus a' lasadh am fiaclan, a' deàlradh le neamhnaidean a' deàrrsadh.
  Tha na elfs nan bòidhchead iongantach, agus leum iad chun lannsair jet. Agus bhrùth iad putanan a" mhaide gàirdeachais leis na cnapan sgàrlaid aca, agus dh" atharraich iad na buillean gu làidir.
  Agus bha sgrios mòr ann. An seo thionndaidh e a-mach gu math liath.
  Bha na sìobhragan a" luchdachadh an stad jet, a" giùlan rocaidean agus nigheanan a" frasadh seachad le sàilean lom, pinc, cruinn.
  Tha iad sin nam boireannaich àlainn agus ionnsaigheach. Agus gu math gràdhach. Agus tha iad dèidheil air an teangannan, a 'faireachdainn sgoltadh nan slatan - a' faighinn an tlachd as motha.
  Is e fìor bhòidhchead a tha seo.
  Tha teanganna dearg-theth aca, agus gabhaidh iad e, fuilingidh iad e. Agus thèid nipples ruby a chleachdadh a-rithist. Agus thèid mòran trolls a losgadh sa bhad.
  Agus an uairsin bheir na sìobhragan an òrdagan lom gu am beul, agus mar a shèideadh iad.
  Agus bidh na feannagan, an dèidh grèim cridhe fhaighinn, a 'tuiteam, mar gum biodh iad air an sàrachadh le buille stàilinn air an eanchainn. Agus bidh feannagan a" briseadh claigeann mathain Putin le am gob.
  Sin cho ionnsaigheach 's a tha iad.
  Agus orain ag itealaich thar an raoin, air an seinn anns a chùis so le fir òga ;
  Bidh mi a" losgadh nàimhdean air tangent
  Is e seo cumhachd an ridire elven!
  Saill chan eil daoine àbhaisteach a 'tuigsinn
  Tha mi a" gluasad air adhart mar sheabhag gu sgiobalta!
  
  Bidh a h-uile dad a" tionndadh gu math
  Is e luchd-ealain a th" annainn, chan e luchd-amhairc idir!
  Sgriosaidh sinn na cairtealan Orc,
  A "deàrrsadh le bòidhchead tarraingeach!
  
  Tha an dùthaich againn fìor mhath,
  Thug i solas do luchd-obrach an t-saoghail!
  'S ged bhuaileadh borb air an tir,
  Ach creidibh mi, is e fìor luchd-sabaid a th" annainn!
  
  Dh' eirich an elf le Mamai a' mhuirt,
  An dèidh dha ceanglaichean an Horde lasso a thilgeil air falbh ...
  Bidh sinn a 'tional ulaidhean anns na speuran,
  Agus tha ar cridheachan glan an misneach!
  
  Gach preas, lann feòir, cinn ghaoil,
  Athair darach ar doire sgaoil.
  Creid mi, tha luachan mac-meanmnach ann cuideachd,
  Tha an sruth gluasadach nas binne na mil!
  
  Tha fluffs cherry ag abachadh,
  A 'chiad duilleag, mar gum biodh e air a pheantadh le òr!
  Cha 'n 'eil coille d' ar n-Màthair gun mheang,
  Anns an dreasa rìoghail, tha an Motherland brèagha!
  
  A' fàgail na coille le balgan-buachair,
  Agus air feadh an achaidh, far a bheil an seagal air a dhòrtadh le sùgh.
  Bheir mi dhut blàth-fhleasg le flùraichean,
  Agus drùchd, mar gum biodh e air fhuaigheal le neamhnaidean!
  'S e seo òran nan elf boys. Agus thionndaidh e a-mach gu math fionnar agus fionnar. Is iad sin nigheanan glè bhrèagha a tha airson rudeigin pulsating len teangannan, mar chridhe agus rudeigin teth.
  Uill, nigheanan de ìre fionnar, agus a-steach don chiste, a "draibheadh na orcs. Agus bha na gaisgich an-iochdmhor - dìreach super.
  Agus ma sheinneas iad, bidh e an-aoibhneach;
  Slapagan casruisgte air feadh na faiche;
  Tha an nighean a 'ruith - ball Komsomol.
  Cha do rugadh nighean Elfi le scoop -
  Tha an guth a" dòrtadh le trill fàinne!
  
  Dhaibhse, is e cogadh an gairm-
  Dèan gnìomh armachd gu dàna.
  Tha ceannairc a' giùlan a beòil - Satan,
  Tha e airson an Fatherland a thionndadh gu geama!
  
  Uill, agus air a chùlaibh le rocaid Orkagon ,
  Dè tha e a" biathadh a" chù à ifrinn le airgead?
  Dhìochuimhnich mi gun deach Orkmacht a sgrios,
  Tha e cunnartach a dhol a-steach don bhlàr le Ruiseanach!
  
  elfinism gaisgeach do-chreidsinneach,
  Biodh fios agad dè a tha gar brosnachadh gus rudan math a dhèanamh!
  Bidh sinn a" coisrigeadh ar beatha don Ruis ghlic -
  A" cumail na loidhne bho oir gu oir!
  
  Tha 'n t-Athair a' tàirneanach mu 'n cuairt,
  Thàinig bomaichean Napalm sìos air Elf.
  Tha armachd air na breicichean uile a bhriseadh,
  Sprùilleach às na bothain againn na theine!
  
  Ach tha gut a" bhalaich fèin-ghluasadach,
  Nuair a mhionnaich e bòid a bhith na thùsaire!
  Agus a-nis tha na saighdearan òga a 'briseadh,
  Na nàimhdean olc nach aithne don tomhas!
  
  Bidh sean agus òg a 'ruith ann an aon loidhne,
  A" ruith gu sgiobalta - SATO a" toirt ionnsaigh!
  Agus tha a h-uile duine a 'creidsinn - brisidh mi na h-orcs,
  'S bidh a' mhaighdeann le pòig ghrinn !
  
  Chan urrainn dhuinn, creidsinn sinn, a chall
  Mar sin tha ar creideamh air fàs nas làidire!
  Bha ar n-arm air a theannachadh 's an teagasg,
  Ged a tha an teine a 'losgadh ann an deagh chridhe!
  
  Agus mar sin a 'frithealadh an Athair,
  Gheibh sinn buaidh ann an marbhadh borb!
  Gun ghlòir, chan fhiach beatha sgillinn,
  Feumaidh sinn mnathan agus clann airson bròg!
  
  Feumaidh iad fàs suas anns an dùthaich naomh sin,
  Dè, tha a 'phlanaid gu lèir a' cromadh!
  Às deidh na h-uile, chan eil Elf nas bòidhche air an Talamh,
  Biodh fàth an nàmhaid am bàs Ghomorrah !
  
  Agus an uairsin tha an t-slighe Milky anns na reultan a 'feitheamh oirnn,
  A tha gun chrìoch agus gun stad!
  Gus fàs, na leig le Elf lùbadh,
  Gus am fàs an Motherland nas cumhachdaiche, nas motha!
  
  Gràdhaich Dia - Ar Teaghlach Mòr,
  Airson a 'phlanaid a bhith soirbheachail!
  Cuiridh obair sam bith an trioblaid,
  Leig leis an t-slighe chun pedestal a bhith furasta!
  Chaidh sabaidean le sìobhragan is sìobhragan an aghaidh orcs gu fiadhaich le àireamh mhòr de mhathain Putin marbh.
  Ach chùm na h-orcs a" tighinn. Agus a-nis tha na tancaichean trom aca a 'dol a-steach don bhlàr. Agus eadhon, is dòcha, cuideam trom - le cuideam còrr air ceud tunna. Argamaid ùr agus cairt trump den bhlàr.
  Is e innealan cumhachdach slat fionnar a tha seo. Ach dh'ullaich na caileagan sligean tionalach, agus thòisich iad gan cur air bhog le cuideachadh bho nipples broilleach connlach.
  Agus tha e na bhuaidh marbhtach. Uill, tha na nigheanan sàr-chlas.
  Agus bidh cuid eile dhiubh a" tilgeil grenades beò aig na saighdearan-coise orc, a" reubadh mathain Putin gu shreds. Tha seo air fàs gu math mòr. Seo na caileagan an seo. Is toil leotha a bhith ag obair leis na cànanan aca.
  Tha e gu sònraichte tlachdmhor nuair a bhios do theanga a" reamhrachadh rudeigin tro bheil fuil bhlàth, chruithneach an leomhain a" sruthadh mar shruth. Sin cho math sa tha e.
  Bidh na gaisgich an seo a" sabaid gu math. Agus aig an aon àm, chan eil gaol coimheach dhaibh. A bharrachd air an sin, tha cho beag elves fireann. Agus gu dearbh, bidh boireannaich uaireannan a 'sabaid air an son.
  An seo thilg fear dhiubh grenade le a òrdagan rùisgte, a bhuail sluagh de orcs agus a reub mathain Putin nam pìosan.
  Agus thòisich na gaisgich air seinn;
  Balach a 'ruith casruisgte anns an t-sneachda
  Bidh neamhnaidean nan sruthan sneachda a" deàrrsadh mar gloss.
  Cha slaod thu sinn gu suain le neart,
  Is fheàrr leinn dannsa liath-dubh a" gheamhraidh!
  
  Coisrigidh sinn ar beatha dha ar dùthaich mhàthaireil,
  Biodh an t-seirbheis toilichte!
  Bidh an t-slighe air a soillseachadh leis a ' cherub teine,
  Agus tha an t-òran draoidheil, sgeulachd sìthiche agus lyre!
  
  Tha an t-àm ann sabaid airson ar n-Athair,
  Tha uamhas de nàimhdean air ionnsaigh a thoirt gun cunntadh!
  Bidh sinn a 'tionndadh gu ar Dia gràdhach,
  Dè thug an inntinn plèanaichean a chruthachadh!
  
  Bheir sinn aisling don phlanaid
  Gus rèis sam bith a bhuannachadh!
  Gus nach bris an snàthainn draoidheachd,
  Gus a bhith nad anail earrach glan!
  
  Is e seo dòchas dùthaich bhrèagha,
  Cò thug breith air solas a 'chomanachais!
  Anns an t-saoghal againn, tha a h-uile duine co-ionnan,
  Is e seo binnean daonnachd!
  
  Thig crìoch air an fhuachd, bidh sruth ann -
  Bidh sruthan a" sruthadh, tha fios aig daoine air champagne!
  Is e seo an toradh, creid mi nach eil fada
  Gach fear le urram, misneachd rìoghail!
  Sin mar a tha na caileagan a' sabaid agus a' seinn. Agus tha an teangannan spòrsail, agus anabarrach lùthmhor.
  Ghabh na caileagan agus chuir iad a-steach mortar, agus mar a bhiodh iad a 'bualadh a-steach don nàmhaid, agus a' sgapadh mathain Putin ann an diofar dhòighean. Bha sin na fhìor bhuail.
  Tharraing an nighean an inneal-brosnachaidh an uairsin le bhith a" cleachdadh an t-slat sgàrlaid na broilleach. Agus chaidh fucking a-mach:
  - Bidh ciste rùisgte duine sam bith a" bròg agus a "rùsgadh!
  Seo na caileagan a tha an seo - glè mhìorbhaileach. Agus is e seo seòrsa de shìobhragan mòra.
  'S bidh iad a' seinn, 's am fiaclan a' deàlradh mar dhaoimean anns a' ghrèin. Dè cho math 'sa tha e uile.
  Chan eil balaich gu leòr ann airson nigheanan. Agus bidh na sìobhragan òga ag obair airson deich. Seo far am feum iad a bhith ag obair. Agus tha na nigheanan cho breagha agus casruisgte. Agus tha an cìochan cho lomnochd, le cnapan ruby agus dealrach mar gum biodh iad air an dèanamh de chlachan luachmhor.
  Dè cho mòr 'sa tha seo uile a' coimhead.
  Agus bidh na gaisgich a" seinn, agus a" giùlan am fiaclan, a tha a" sgaoileadh lùth mòr à sailean;
  Tha an nighean àlainn, tha, tha, tha,
  Tha an nighean cunnartach tha, tha, tha!
  mathan Putin
  Bidh tu a" caoineadh
  Gus an loisg thu,
  Marbh ann an àmhghar!
  Bidh caileagan a" seinn mar seo. Ach tha clann nan elves, agus an toiseach na gillean tùsail, cuideachd a 'nochdadh an comasan gutha;
  Ann an solas na gealaich, faileas corran,
  Bidh sinn ag obair ann an raon tuathanais cruinneachaidh.
  O chionn ghoirid nochd an t-Earrach fialaidh,
  Thug iad sruthan de thàirneanaich bhinn a' glaodhaich !
  
  Feumaidh sinn ar bràithrean as sine a chuideachadh,
  Sin air an aghaidh gu bheil iad a" sabaid ri arm Orkishism.
  A bheathachadh a' chumhachd elven,
  Gus am bi am pòla-bratach scarlet de Elfinism fo bhlàth!
  
  Agus mar sin tha na tùsairean nan obraichean -
  Bidh fallas a" dòrtadh sìos a gruaidhean tana.
  Tha sinn làn a-mhàin nar aislingean fiadhaich,
  Tha balach casruisgte a' tarraing crann...
  
  Fhuair cuideigin teicheadh air aghaidh,
  Ach eadhon às aonais cùl, chan eil buaidh ann.
  Bidh thu eadhon a" cur feur nad bheul nuair a tha an t-acras ort,
  Gus am faigh ar seanairean blasad den ghrùb.
  
  Mar sin cuir ris, ged a tha na h-asnaichean rim faicinn,
  Tha casan air am bualadh, tha làmhan air an glaodhadh.
  Is sinne luchd-tòiseachaidh na h-Athair, a mhic,
  Air a son, tiodhlaicidh sinn na h-orcs gu cruaidh!
  
  'S e Lenin is Marx gach fear againn,
  Anns a h-uile cridhe tha an lasair lasrach.
  Thig an t-àm, thèid sinn a-steach gu dàna gu Mars,
  Tha fortan a" toirt pòg dha trodaiche!
  
  Duilgheadas a" teannachadh, airson ar n-anam,
  Tha gaol againn, tha fios againn air an smaoineachadh agus an obair!
  Thig na saor-làithean - dannsa ainmeil,
  Agus thoir an aire don fheadhainn as laige!
  
  Bourgeois air a dheagh bhiadhadh, an uairsin na tuig
  Mar a tha clann dèidheil air a bhith ag obair ...
  Ach gheibh sinn coig laidir,
  Gus aghaidhean phàrantan a shoilleireachadh!
  
  Chan e, na cuir mallachd air dàn don chogadh,
  Is e deuchainn a tha seo dhuinne ...
  Ma thug thu leasan do 'n nàmhaid,
  Tha e a 'ciallachadh gu bheil e comasach air cruthachadh a ghiùlan!
  
  Fosglaidh na dorsan dha na sabaidean san fhànais,
  Le cumhachd saidheans, a thuit aiseirigh,
  Agus uime sin is sinne dòchas nan athraichean,
  Clann an t-Sluaigh Mhòir, Holy Elf!
  Seo na gillean elves agus aig an aon àm bha na tùsairean a" seinn. Agus sheall iad cumadh corporra sàr-mhath agus sgrìobhadh toraidh ìre òrain.
  Agus tha na gillean tùsail cuideachd casruisgte, ann an geàrr-chunntasan, le torso rùisgte, agus fèithean gu math bogach agus breagha.
  Faodaidh Orcs èigneachadh a dhèanamh air na daoine sin, dè a thig gu bhith de na beathaichean sin. Tha iad gu litireil, can, beathaichean. Is e creutairean orc fìor borb a tha seo.
  Chaidh aon bhalach elf a ghlacadh. Agus leig leinn an leanabh a chràdh. An toiseach, tharraing iad am balach eireachdail suas air a" chrann. Agus buailidh sinn e le uile neart le cuip iaruinn dearg-theth air a chasan rùisgte, leanabachd. Agus tha e air a ghoirteachadh gu mòr.
  Ghlaodh an gille, 's bha e air a chrith 's air a losgadh. An uairsin chaidh uisge a dhòrtadh air a" ghille. An toiseach uisge a ghoil, agus an uairsin uisge deigh, agus an uairsin uisge a ghoil a-rithist. Is iad sin barbarianaich agus luchd-bròin.
  An uairsin thòisich iad air òrdagan rùisgte casan a" ghille elf a bhriseadh le clobhaichean dearg-theth. Agus bhris iad a mheòir gu lèir, on mheur bheag chun an tè mhòr. An uairsin loisg iad sàilichean cruinn, lom an leanaibh.
  Agus an uairsin chuir iad iarann dearg-theth air broilleach rùisgte nan gillean, agus loisg iad rionnag còig-biorach.
  Bha sin cho snog agus cho snog. An uairsin bha aisnichean a 'bhalaich cuideachd air am briseadh le clobha dearg-theth, seo na bastards. Ach chan eil dad ann an treubh làidir. Agus cha do chaill am balach mothachadh bhon chlisgeadh pian, agus lean e air ag èigheach. Agus an uairsin chuir na orcs an gluasad an-dràsta.
  Agus aig an aon àm thòisich iad air a bhith a 'frioladh nan sàilean le teine teine, agus bhuail iad e le slat-teth dearg air a dhruim agus air an taobhan, ga shìneadh air a' chrann, ga bhualadh le sgaoilidhean dealain. Agus tha e air a ghoirteachadh gu mòr.
  Agus bha an luchd-cùraim orc dìreach a" giùlan am fiaclan agus a" gàireachdainn.
  Ach a h-uile h-aon, cha do bhris am balach elf sìos, air an làimh eile, thòisich e air seinn;
  Chan e, tha e do-dhèanta ro-innse
  Ciod a tha feitheamh anns an t-seann saoghal so ;
  Bidh mèirleach a' feitheamh ann an feall-fhalach,
  No bheir am plèana dheth!
  
  Dè cho cruaidh sa tha an saoghal seo
  Tha thu cho naive
  Tha mòran aces anns an deic,
  Ged nach fhaigh thu e - spìcean.
  Aig an aon àm, loisg an elf mar a bha i a" dòrtadh luaidhe bho eas. Chladhaich i deagh ghunna-inneal bho mhathain Putin. Teine luath, agus còmhla cha mhòr gun ath-ghairm, agus mar sin cha tèid stad a chuir air losgadh is seinn.
  Ach dè eile a dh'iarras tu?
  Càite an tèid an saoghal a cheannach?
  Is e am freagairt, gu dearbh, cogadh.
  Às deidh na h-uile, fios nach eil laigse ann an urram!
  
  Tha, tha Dia comasach
  Dhaibhsan a bha comasach air leisg a shlaodadh ...
  Dìreach aon òrdugh sìmplidh
  Na gabh tlachd anns an fheòil ann an aoibhneas!
  
  Tuig brìgh strì na beatha,
  Mar sin chruthaich an Supreme One airson linntean ...
  Gus làmh làidir a bhith agad
  Agus gus nach tèid an geir gu na taobhan!
  
  Mar sin sabaid agus sabaid
  Feuch ri na tha san duslach a thilgeil dheth!
  An uairsin bidh thu ag itealaich àrd
  Sguab às na speuran trom-laighe!
  Bidh na gillean elf a 'cumail orra agus chan eil iad a' toirt seachad, eadhon air a 'chrann.
  Agus bidh na gaisgich a 'sabaid mar sin, le fearg fiadhaich agus fiadhaich, a' nochdadh an gaisgeachd.
  Is e seo cuid de nigheanan fìor dhrùidhteach. Agus tha am bilean cho scarlaid, 's gu'n sluig iad gu sanntach ni èigin brònach agus teth, ro thaitneach agus milis air an teangaidh.
  Sin mar a tha e dèidheil air nigheanan elf .
  Ach thilg an elf, le a òrdagan rùisgte, leoman lèir-sgrios. Bha sin eagallach agus fionnar.
  Elf a 'marbhadh mathain Putin, ghabh e agus sheinn e:
  Na biodh dùil agad ri tròcair o nèamh
  Na bi beatha airson na fìrinn a" cosg ...
  Ar daoine anns a' bheatha so,
  A-mhàin leis an fhìrinn air an t-slighe!
  Agus thilg i a-mach tiodhlac mòr, marbhtach le bhith a" putadh a" phutan le cnap sgàrlaid a broilleach. Bhris i dòrlach de mhathain Putin agus chrath i, a "rùsgadh a fiaclan:
  Agus tha an t-sabaid a 'dol air adhart a-rithist
  Agus cridhe iomagaineach nam bhroilleach ...
  Tha Zelensky cho òg
  Agus tha am Maidan òg air thoiseach!
  Is iad sin na caileagan an seo a tha a 'nochdadh an clas as àirde, iongantach de luchd-sabaid.
  Bidh iad cuideachd a' seinn gu h-àlainn agus le meas;
  'N uair rinn treabhaiche slighe,
  Gus na cluasan a dhèanamh buidhe leis a 'ghrian ...
  Agus mar fhreagairt, gun chonnspaid, chan eil breug ann,
  Gus am fàs an trodaiche òg ann am fìrinn, neart!
  
  Tha gruagach casruisgte a' falbh air cùlaibh a' chrann,
  Thog i aran airson an Fatherland na saothair ...
  Agus campaich mar dhealbh le slait chuilce,
  Chan fheum sinn gliocas sa bheatha seo!
  
  Tha stoidhle àlainn aig bàird Ruiseanach,
  A' chànan a tha a' chìr-mheala a' dol an àite...
  Agus Rod ghràdhaich Dia ghlòrmhor Grian ,
  Is e na facail-suaicheantais aige - cruthaich d" àite fhèin ann am pàrras!
  
  Rinn an droch ainmeach creach,
  Làn nigheanan 's gillean air an goid,
  Ach rinn na ridirean claidheamhan geur,
  Chan fheum iad diapers, nannies bho leanabas!
  
  Dhuinne, tha Svarog agus Iosa mar aon,
  Is e gaisgeach gairm saighdear ...
  Tha an iolaire dà-cheann na sgiath làidir,
  Rinn sinn a 'chùis, a' gàireachdainn olc nàmhaid orc!
  
  Chan eil àite air an talamh don neach a tha na ghealtaich,
  Is e aingeal a th" ann an neach sam bith aig a bheil cumhachd ann an smuaintean ...
  Aonaichte anns an Fatherland: Negro, Serb, Belarusian,
  Tha "Hurricane" ann, ach roimhe seo bha sabers ann!
  
  Nì sinn long-rionnag mhòr,
  Agus rachamaid suas gu farsaingeachd na cruinne!
  Biodh fios agad gu bheil beatha cho dàna anns na cridheachan,
  Tha an cogais sgiathach air èirigh!
  
  Is e an gnìomh mu dheireadh a tha fios aig daoine
  Gus nach tig an t-sreath de chleasan gu crìch gu bràth!
  Gus nach bi poca le cat caol,
  Gus nach bi seann aois a" toinneamh an èigheach chruaidh!
  
  An sin thig an t-sith ris an robh dùil o chionn fhada,
  Anns nach tig àm na foise.
  Agus bidh cuirm gun chrìoch againn
  Gun fhios am bàs, bròn, cràdh, bròn !
  . CAIBIDEIL #18
  Seo banrigh nan elves, tha an nighean fionnar agus gu math èibhinn. Tha seo a" cruthachadh rudeigin gun samhail. Agus tha na h-òrdughan aice mionaideach agus tlachdmhor, làn eirmseachd agus searbhas. Is e fìor nighean sàr-mhath a tha seo.
  Seo mar a bhios na caileagan a" seinn gu math brèagha agus dàna. Tha na nigheanan sin gu math snog. Agus tha an sùilean saphir agus emerald a" deàlradh cho taitneach, agus mar reultan anns an oidhche.
  Dè cho bòidheach a tha seo uile a 'coimhead.
  Agus a-nis thòisich na caileagan fhathast air dealanach a leigeil ma sgaoil bho na nipples sgarlaid aca, cho marbhtach agus millteach. A tha uile gu litireil air an losgadh agus air am briseadh gu luaithre, agus a" dèanamh cisteachan-laighe fìor.
  Sheinn aon de na caileagan, a" cleachdadh a broilleach nuair a bha i a" losgadh:
  Air fàs gu mòr air feadh an t-saoghail,
  Bhìoras influenza trì no ceithir ...
  Tha am marbhadh a" leudachadh !
  Bidh sinn a 'draibheadh an orc sa bhad dhan chiste,
  a chumail fallain,
  Cuir a-steach nigheanan òga!
  Tha iad sin nan nigheanan cho mìorbhuileach, tha iad dìreach sgoinneil agus de shàr-chlas agus hyper .
  ìre uilebheist a ruighinn an seo, no eadhon hypermonster .
  Agus faigh grèim air foirfeachd fireann an elf le fhiaclan.
  Tha, agus tha na sìobhragan òga iad fhèin fìor fhionnar, agus na dì-chuimhnich a bhith a 'sabaid agus a' seinn aig an aon àm;
  A charaid, tha an claidheamh damask a" deàrrsadh an seo anns an dorchadas,
  Sguab an nàmhaid brùideil an fhuil bhon bhiodag ...
  Cia mheud truaighe air ar n-Elf,
  Chan e trill na h-oidhche, ach dìreach bualadh meatailt!
  
  Dè a chì sinn san t-saoghal? Tha e doirbh dhan a h-uile duine a tha ann
  Clann acrach, seann aois grànda.
  Bhris an ràmh bhàrr a' bhàta,
  Chan urrainn an Tighearna beagan a thoirt dha a ghràdh!
  
  Ach canaidh dorchadas gu ceart - chan eil Uile-chumhachdach ann,
  Tha an saoghal againn mean-fhàs - àm de choileanaidhean.
  Ma tha thu airson feòil fhaighinn airson lòn,
  Na smaoinich air ruith air falbh bho do pheacaidhean!
  
  Cruthaich inneal-buain airson seagal a bhuain,
  Tha dealbh àlainn a" deàrrsadh air a" phostair...
  Bheir saidheans òigridh dhut, a mhàthair,
  Agus bidh saoranach sam bith aig a" chaismeachd!
  
  Sgeadaichidh rionnag òir slighe na ciste,
  Tha i na comharra air euchdan mòra!
  A" dol gu dùthaich elfinism ,
  Biodh Eden Interuniversal gu bhith na choileanadh!
  
  Aig a 'chathair-rìgh, uaireannan bidh na oligarchs a' dèanamh fuaim,
  Fuil bho na daoine, tha am mèirleach ag iarraidh òl!
  Ach tha an siostam a" meàrrsadh Octobrists,
  Chunnaic sinn buaidh mhòr nan elves sa Chèitean!
  
  Thig cogadh, uaireannan sgìth
  Chan eil fios agad fhèin dè a tha an gaisgeach ag iarraidh ...
  Tha leithid de dhealas airson a" gheama air tighinn,
  Nuair a tha thu nad fhìor dhìoghaltas viper !
  
  Tha 'n t-uallach fein 'na mhealltaire laghach, creid mi,
  Agus tha an droch riaghladair na eallach don t-sluagh.
  Thig na slabhraidhean cleireach gu crìch,
  Agus rìoghaichidh am fìor-mhealladh!
  Seo mar a tha na fir òga an seo a" seinn gu breagha agus le faireachdainn, dìreach àlainn. Agus faodaidh tu èisteachd riutha airson uairean a thìde. Agus tha na guthan aca dìreach a" gluasad.
  Agus an uairsin bidh buillean nan nigheanan a" leantainn le cuideachadh bho òrdagan lom. Agus tha bòidhchead air leth gnìomhach.
  Agus mar sin ruith na sìobhragan gu ionnsaigh, a" losgadh bho ghunnaichean-inneal, agus aig an aon àm a" tilgeil thiodhlacan sgriosail le an òrdagan rùisgte. Agus ag adhbhrachadh spreadhadh mòr de nàimhdean.
  Tha iad sin nan sàr ghaisgich dha-rìribh .
  Agus bhrùth na caileagan na putanan gàirdeachais le na òrdagan chiseled agus gràsmhor.
  Ach chan e sin uile. Anns a" chùrsa bha sgàrlaid, mar shùbhan-làir, nipples broilleach. Agus tha a cìochan ann an nigheanan cho blasta. Agus an aghaidh duine cho eireachdail, tha nàmhaid sam bith gun chumhachd.
  Agus tha am bilean mar sgàrlaid, agus bidh cnapan am broilleach a" deàrrsadh mar rubies. Agus is toil le elfs òga a bhith gam pògadh agus gan reamhrachadh gu sanntach.
  Agus bidh na caileagan a" seinn le subhachas agus le masladh;
  Chaidh an crannchur ris nach robh dùil a dhèanamh,
  Chuir an duine dìreach a ghuailnean!
  Chan e meirge plastair rèidh,
  Tha e a 'bruadar mu shìth, creid mi, air a dhiùltadh!
  
  Na bi nad nighean air a dhìteadh
  Creid mionaid de shaorsa, thig e ...
  Agus pòg air a seuladh
  Coltach ri siùcar bidh bilean milis a" leaghadh!
  
  Chaidh an t-orde seachad ann an tonn fuilteach,
  Tha liosta gun chrìoch dhith...
  Ach tàirneanach an Elf le glòir neo-bhàsmhor,
  Fòirneart, cha bhris an t-acras sinn!
  
  Ged bhrùthas an uaigh an fheòil le leac,
  Ach bheir an spiorad, air an làimh eile, do na speuraibh !
  Fàg a dh'aithghearr - melancholy, cràdh,
  Mar nach robh mi eadhon marbh!
  
  Dè a nì thu anns an raon neamh?
  Càite an tèid na h-aingidh?
  Gidheadh, an creideamh glòrmhor Grian ,
  Na bi lag-thoileil agus clown!
  
  Ag innse dhuinn airgead a roinn
  Tha an dàn leis na bràithrean uile.
  Gus am bi na naoimh o ìomhaigh an aodainn,
  Bha iad den bheachd gur e mac a bh" anns an ridire!
  
  Bhris sinn na geimhlean bho na tràillean,
  Dhaibhsan, thagh iad slighe an-asgaidh ...
  Togamaid saoghal sona ùr,
  Far an stad an caismeachd tiodhlacaidh!
  
  Uaireannan tha Dia neo-chùramach cuideachd
  Tha sinn a" leigeil sìos brataichean Rod!
  Ach tha bratach na h-Athair a' deargadh,
  Far a bheil òr a" deàrrsadh ann am maple!
  
  Air a bhrosnachadh le dòchas soilleir,
  Chaidh am balach a-steach don bhlàr cuideachd ...
  Tha sgoltagan aig eadhon ròsan
  Air uairean tha thu lag mar sparrow !
  
  Ach is dearg an ceangal dath,
  Agus tha sin a" ciallachadh dath fìor-ghlan na fala!
  Dèan seirbheis don Motherland àlainn,
  An uairsin na bi eòlach ort barrachd pian!
  Tha iad sin nan òran iongantach agus gun samhail. Bidh bòidhchead eireachdail a" sabaid casruisgte agus a" caitheamh dìreach panties aig an aon àm.
  Tòisichidh iad a' seinn gu leòr gus toirt air cinn nan orcs sgàineadh.
  Ach bho na speuran, tha stoirmean a" bualadh air suidheachadh mathain Putin. Agus bidh iad ga dhèanamh le lùth mòr. Agus tha iad deiseil airson sabaid an-aghaidh nàimhdean agus an ìre as àirde de lùth a nochdadh. Is e nigheanan fìor bhrèagha a tha seo.
  A tha dìreach comasach air briseadh tro tanca air a" mhullach le sàilean lom, cruinn, pinc.
  Is iad sin na gaisgich tha iad, ro mhaiseach, agus fiaclan neamhnaid a' dealradh mar sheudan.
  Chan eil duine nas bòidhche na nigheanan a sheallas an caractar agus brìgh ionnsaigheach an trannsa.
  Agus ma tha iad a 'gouge, cha bhi e coltach gu leòr an aghaidh a leithid mèirlich, fiù' s a leithid scumbags mar Putin mathain.
  Bidh gaisgich a 'sabaid, agus bidh iad ga dhèanamh gu gnìomhach. Tha iad a" nochdadh ìre fìor mhìorbhaileach de sgrios is sgrios air grunn bhreugan, ìmpireachd shaggy.
  Bidh na gaisgich orc a" briseadh òrdagan nighean agus bhalach an grèim, agus a" ròstadh shàilean rùisgte le teine, agus a" losgadh a-mach reultan agus croisean air an uchd rùisgte. Mar as trice is e fìor scumbags a th" ann am mathain Putin, agus feumaidh tu a bhith gan sabaid leis a h-uile uallach agus fearg. Seall do dhòigh-obrach adhartach is nàdarra.
  Agus thòisich na nigheanan, aig an aon àm, air seinn a-rithist;
  An seo tha ar n-Elf làidir le a claidheamh,
  Ann, bhuail na gunnaichean agus chan eil fios aca air ionndrainn!
  Gun tig bruadar dàna gu buil
  Chan fheumar na cuinneagan a bhualadh air an raon-laighe!
  
  Chan eil doire nas bòidhche air an t-saoghal na sinne,
  Agus is e an emerald san fheur a" chlach as beairtiche!
  Thainig an dinneir a ruith o'n torc,
  Agus air sgaitichean bidh marcachd mar fhuachd a 'briseadh a-mach!
  
  Bidh balgan-buachair a 'fàs flùraichean nach eil iad a' cunntadh,
  Mushrooms, chanterelles, itealaich agarics!
  Bidh a" chuthag a" lìbhrigeadh na teachdaireachd ann an ecstasy,
  Nach fhada gus a dhol dhan ath shaoghal!
  
  Tha Nightingales an seo trill,
  Tha hurdy-gurdy beathach a" cluich caismeachd...
  'Nuair thig crith-thalmhainn a' Ghiblein le mil,
  Nuair a dh'fhàsas an sneachda ann an aoibhneas soilleir!
  
  Cèitean àlainn agus Ògmhios milis
  Tha àm sam bith den bhliadhna na thoileachas!
  'S thusa, mo nighean, na bi brònach,
  Leis nach eil anam agam fhìn!
  
  Nuair a dhòirteas uisge an fhoghair ann an allt,
  Agus sgeadaichidh òr a h-uile duine an-asgaidh!
  An uairsin fon adharc thèid sinn air caismeachd,
  Ann an làmhan bouquets de ròsan agus orchids!
  
  Bidh na tha ann an nàdar math,
  Thig an t-àm - fo-òrdugh nan ruitheaman ...
  Agus ciod a tha naomh, ach ciod a tha peacach,
  Bidh sinn fhìn a" co-dhùnadh leis na thachair dha cluich!
  
  An sin èiridh na mairbh gu furasta,
  Agus bidh e nas fhasa na casserole!
  Tha aon ghluasad mar bhuille le corran,
  Gun argamaidean, no lousy squabbles!
  Sin mar a bhiodh na caileagan a' seinn. Agus an sin ghabh iad e, agus a rithist rinn iad feadalaich tro na cuinnlean uile, agus rinn iad e gu bodhar.
  Agus bha e coltach gun d" fhuair na mìltean de fheannagan buillean làidir don eanchainn le cluba, ghabh iad e agus bhuail iad e. Agus tholladh iad claigeann mathain Putin. Agus bha e uabhasach math.
  Tha cogadh cho cruaidh agus aig an aon àm inntinneach a" dol air adhart. Agus bidh caileagan bhon teaghlach elf a" cleachdadh an òrdagan rùisgte agus am broilleach scarlet, a" tilgeil a-mach dealanach agus ultrasound.
  A" nochdadh sgrios sabaid agus bàs an duine a chaidh a dhamnadh, mathain Putin.
  Cha do stad am blàr eadar elves agus orcs. Dh'fhàs i barrachd is barrachd ionnsaigheach agus fuilteach.
  Cha do thachd na caileagan bho theaghlach nan elf air an nàmhaid. Chleachd iad an òrdagan rùisgte gus tiodhlacan sgrios a thilgeil aig na orcs, agus reub iad cinn is buill mathain Putin.
  Bha na bòidhchead ag obair le dealas agus cuideam mòr. Agus bha an losgadh bho ghunnaichean-inneal a rinn na bòidhchead air leth èifeachdach agus marbhtach.
  Agus an uairsin bidh iad ga thoirt agus a" feadaireachd, agus a-rithist tha buaireadh aig na feannagan nan eanchainn, agus bidh iad a" tuiteam ann an uamhas agus deoch làidir air cinn nam mathain ionnsaigheach agus ionnsaigheach. Agus a bhith onarach, tha seo gu math fionnar agus fionnar.
  A bharrachd air an sin, bidh sgaoilidhean dealanaich bho nipples ruby a" cur stad air na h-eòin mar dhuslach.
  Agus na caileagan, gu dearbh, a 'cleachdadh feannagan an aghaidh mathain Putin, na dì-chuimhnich seinn;
  Sgriosaidh sinn an t-orda,
  Dèanamaid chop a-mach à orcs ...
  Sgrios mi mathain Putin
  Bidh mi dìreach gad reubadh às a chèile beò!
  Mar sin bidh na caileagan a 'seinn le dìoghras mòr agus dealas sabaid. Agus rug iad air na mathain, mar gum biodh iad a" pronnadh bhiastagan, le cuideachadh clobhaichean.
  Aig an aon àm, bha na gillean elf cuideachd a 'sabaid. Tha iad coltach ri clann a-mhàin - casruisgte agus ann an shorts. Agus bidh iad a 'sabaid le fearg fiadhaich agus dealas.
  Aig an aon àm, sheinn na gillean elf;
  Chan eil sith dhuinn ann am batail, a ghillean,
  Is e seo beatha stoidhle balach.
  Rugadh mar a tha sinn le gunna
  Gus nàimhdean a chuir às gu sgiobalta gu duslach!
  
  Ma tha eagal oirbh, chan eil maitheanas ann dhuinne,
  Uill, gheibh an gaisgeach tiodhlac!
  Air sgàth ar dùthcha, slàinte,
  Aig an àm as duilghe sa bhlàr!
  
  Tha sinn comasach air buaidh a thoirt air gach sluagh,
  Tancaichean crùbach, gunnaichean fèin-ghluasadach, eadhon rèisimeid.
  Tha coltas gaisgich Ruiseanach moiteil,
  Ged a tha an stad gun chrìoch fada air falbh.
  
  Chunnaic sinn trioblaidean mar sin,
  Dè nach urrainnear a mhìneachadh le peann!
  Biodh fios agad gu bheil mìrean bhon sgudal,
  Dh'fheuch sin ris an Motherland a bhriseadh!
  
  Feumaidh gach bayonet a bhith air a gheurachadh gu sgiobalta,
  Agus ath-lìonadh a" bhùth a dh" aithghearr!
  Leis nach e gille a th' anns an t-saighdear,
  Tionndaidh an nàmhaid gu duslach!
  
  Chaidh orcs a reubadh le ùir an-dè,
  Agus a-nis tha an t-sabaid air adhart a-rithist!
  O astaran gun chrìoch,
  Tha an trompaid gar gairm air cuairt!
  
  Bidh àite ann, beachdaich air buaidh,
  Bidh speur ann an daoimeanan dhuinn!
  Lusan òr-bhuidhe,
  Cha bhris spreadhadh mèinn-fearainn thu!
  
  Tha a h-uile dad nar n-Athair àlainn,
  Cha 'n 'eil ach moran crodh faisg air a' chathair,
  Iadsan a dhùisgeas an riaghladair le miodal,
  Agus tha daoine air an tionndadh gu bhith nan tràillean!
  
  Bidh gach nathair a" strì ri ar mealladh,
  Tha a h-uile duine airson fuil a ghoid,
  Ruith gu luath air eich luatha,
  Gus am bi am mèirleach olc air a phronnadh mar chèic!
  
  Tha sinn a' gabhail ar n-àite,
  Far nach eil àite airson brathaidh, breugan,
  Far am marbh Cain bràthair, gheibh Cain bràthair,
  Far nach urrainn dhut an Fatherland a ghèilleadh airson sgillinn!
  Is iad sin na caileagan an seo - dìreach nas fheàrr, agus thionndaidh an clas a-mach iongantach. Tha na gaisgich dìreach super agus hyper .
  Agus a-rithist, anns a 'bhlàr, tha na casan casruisgte, gu math seductive agus gràsmhor a' nochdadh an aerobatics as àirde agus gun samhail. Tha iad sin nam boireannaich fìor shàr-chlas.
  Agus an e seo a tha an cànan spòrsail aca dèidheil air? Gu dearbh, is e an rud as fheàrr leis a" chànan aca a bhith a" reamhrachadh shailean brònach, gu math milis agus cùbhraidh nan sìobhragan.
  Is iad seo na caileagan a dh'fhaodar a ràdh gu bheil iad nan luchd-sabaid aig ìre an fhìor chlas hyper .
  Agus, gu dearbh, tha an uchd aca de Venus blasda agus gu math milis, agus tha fàileadh mar an cùbhraidheachd Frangach as daoire. Tha iad sin dha-rìribh nigheanan mar super agus hyper ann an aon bhotal.
  Agus a-rithist bidh iad a" cleachdadh na nipples aca a" deàrrsadh le rubies luachmhor, agus a" leagail arm eile de orcs.
  Agus tha sreathan slàn de mhathain Putin air an gearradh sìos agus air am marbhadh sa bhad.
  Ach tha na orcs fhathast a" ruith a-steach do na caileagan le maoim-sneachda gun chrìoch, agus a" snàmh.
  Aig an aon àm, brònach, mathain Putin, cuideachd, gu dearbh, a 'dol air an ionnsaigh, bidh iad a' seinn;
  Tha feachd làidir air ar cùlaibh
  Cò a tha a 'riaghladh an t-saoghail gu lèir agus ifrinn!
  Às deidh na h-uile, chan e olc sìorraidh a bhith a 'briseadh tron monolith,
  Dè a bhios - sgoinneil, fios agad gu bheil thu faisg!
  
  Cò a dh'ath-chruthaich ifrinn? - Lucifer Rìgh na Talmhainn,
  Rinn e a roghainn - a' diùltadh maitheanas ...
  Agus thug e eisimpleir do dhuine ann an cath,
  Ciamar a dh"fheumas sinn ruith gu cath ann an saorsa!
  
  An seo tha cothrom aig a h-uile duine èirigh,
  Bi nad dheamhan, ad dheamhan, no a bhith nad dheamhan gu neamh!
  Ged nach toir Dia, gun teagamh, an rìgh-chathair dhuinn,
  Ach an rud as urrainn dhuinn, creid mi, chan e fealla-dhà a th" ann!
  
  Tha dòchas againn, cumhachd an uilc
  Dè as urrainn dhuinn a chluich - cairtean toilichte solitaire.
  Às deidh na h-uile, is e Satan fionnar an stiùiriche againn,
  Biodh fios agad air fearg Lucifer gun chrìoch, uamhasach!
  
  Rinn sinn roghainn 's ceum ann am fàbhar an dorchadais,
  Leis nach eil na sgoilearan ach a" reubadh bhon t-solas,
  Chan eil sonas ann an naomhachd, chan eil sgillinn na suimean,
  Dhuinne, is e sìtheachadh an abairt buffoon!
  
  Mar sin, tha an Diabhal gar treòrachadh gu ifrinn,
  Bidh sinn a" bualadh airson an Diabhal le ceum bravura ...
  Gabh thairis air an nàmhaid, ach chan eil na dòighean a "cunntadh,
  Chan eil feum air ùrnaigh - am boomerang gu lèir!
  
  Seadh, tha a' choguis air uairibh a' gnathachadh gu mì-thaitneach,
  Agus tha mi cuideachd airson a bhith nam dhuine ...
  Agus is dòcha maoil bho phòc peileir,
  Ann an ifrinn, far a bheil e goirt fuireach gu bràth!
  
  Ach chaidh sinn ro fhada ann am peacadh,
  Agus na sàbhail ann an aithreachas - chan eil cothrom ann!
  Mar sin bidh sinn a" losgadh, a" sgrios a h-uile càil anns a h-uile àite,
  Togamaid ar staid air a" mhullach!
  Seo mar a bhios mathain Putin a" seinn, agus canaidh sinn gu bheil e air leth fallain agus ionnsaigheach. Is e cogadh gu math an-iochdmhor agus gun tròcair a tha seo. An aghaidh cò sam bith, agus eadhon na dòighean as ionnsaichte a tha gun chumhachd. Ach tha na seunan aca aig nigheanan.
  Agus gu gnìomhach gan cleachdadh an aghaidh orcs.
  Aig an aon àm, bidh iad ag obair gu fìor shunndach agus ann an dòigh sabaid. Cha bhith eagal air caileagan mar sin, agus eadhon ged a thèid am bras a lughdachadh, bheir iad a-mach às na nipples connlach sa bhad agus buail iad le dealanach.
  Tha na boireannaich sin dìreach iongantach. Agus tha an cumhachd sabaid aca do-sheachanta.
  Chan eil teagamh sam bith aig nigheanan Elf. Bidh iad a" sabaid mar ainglean an t-solais le horde diabolical. Agus tha e uabhasach cruaidh. Ach bidh na caileagan, a 'cur às dha mathain Putin, a' glanadh planaid an uilc. Agus canaidh sinn gu bheil e fìor mhath.
  Tha na gaisgich glè bhòidheach agus tha iad a 'sealltainn an casan gu math seductive agus tana.
  Dè na buill as ìsle a th" aca? Tha fir craicte mun deidhinn. Agus bidh elfs òga a" pògadh an sàilean lom le dealas mòr, gun samhail.
  Agus an sin thig oran anama cho taitneach ;
  An seo thig buaidh radanta an Fatherland,
  Is dòcha gur e seo Lada an Òigh Bheannaichte ...
  Tha thu math anns an t-seachdamh saoghal, diadhachd a" mhì-rùin -
  An uair a tha an Cruithear air a thairngeadh ris a chraoibh !
  
  Thug an t-Uachdaran bean do gach fear,
  Thuirt e - breith chloinne agus dare!
  Agus cho-dhùin Satan - loisgidh mi an elf,
  Leig leis a h-uile duine ruith mar gheàrraichean!
  
  Ach an gaisgeach elves le cumhachd monolith,
  Cha cheannsaich a chlaidheamh uaill!
  'S gun teagamh bithidh an nàmhaid air a bhualadh,
  Togamaid saoghal ùr a-mach à shards!
  
  O ghaisgich Ghrian-ghlòir nan naomh,
  Gun do mhionnaich iad airson an Elf leis a" chlaidheamh a chogadh!
  A chuir an sàs ann an sreath de luchd-frithealaidh,
  Bidh sin a" cumail cumhachd grenades ann an satchel farsaing!
  
  Dè as urrainn a bhith nas làidire na mo dhùthaich,
  Neach-dìon earbsach ar n-Athair!
  Nuair nach e gealbhonn a th" ann an trodaiche iolaire,
  Nuair a tha an luchd trom aotrom!
  
  Seadh, 's e Svarog Dia, 'S e righ nan righrean,
  Dè rinn spiorad na Ruis cho cumhachdach!
  Sgaoil sinn an tata mar gum biodh ann an squeak de luchainn,
  Le bayonet bidh sinn a" briseadh na h-uilebheistean gu lèir le fear dòrainneach!
  
  Agus tàrlaidh, ith a fheòil tàireil,
  Horde na theine a rinn eucoir air an Talamh ...
  Cumail ri damask stàilinn agus sleagh,
  Tha cumhachd cho mòr againn!
  
  Chan e, na leag coigrich, creid na daoine uaisle,
  Tha sinn nar gaisgich agus leis gu bheil sinn a" giùlan gairm.
  Tha meas aig saorsa, tha eòlas aig a h-uile duine air na daoine,
  Ged a thig an fhìor dheuchainn!
  
  Agus airson saorsa tha sinn nar sabaid marbhtach,
  Gun eòlas air leisg sam bith ann a bhith a" mionnachadh...
  Agus chì mi gum bi am peculium leamsa,
  Gus nach fuaraich na cridheachan idir!
  
  Shoot is smear tha e na mhasladh dhuinn,
  Na nàire eadhon anns an t-sabaid gus a bhith leisg.
  Biodh plàigh Dhè na mhasladh dhuinn uile,
  Nuair a cho-dhùnas sinn sabaid no gun a bhith a" sabaid!
  
  Agus a-nis tha a 'bhuaidh ri fhaicinn deàlradh soilleir,
  Chan eil air fhàgail ach beagan neart a chuir ris!
  Tha an Tighearna Svarog, air a dhol seachad air slighe an dorchadais, air èirigh,
  A-nis bidh sinn a" riaghladh na cruinne-cè còmhla rinn!
  Sheinn na gaisgich gu h-àlainn agus gu rèidh. Ach cha robh seo gu leòr airson stad a chuir air a leithid de horde. Agus chuir iad air bhog tancaichean bagarrach, lasrach. Agus chaidh iad a fhrasadh mathain Putin.
  Agus rinn iad e glè mhath le cuideam mòr de nigheanan a bha sanntach airson blàr.
  Thionndaidh seo a-mach gu bhith na bhlàr brùideil agus uamhasach ionnsaigheach.
  Thug elf le falt orains breac agus chuir i às dha a nàimhdean, a" cleachdadh nipples a bha coltach ri ròsan-craoibhe. Agus dh'fhàs a leithid de bhòidhchead ionnsaigheach, agus gu math ionnsaigheach agus gu math gnèitheach.
  Seo nighean ag obair le a nipples scarlet.
  Sheinn an gaisgeach:
  Tha a h-uile dad gòrach san t-saoghal eagallach seo,
  Chan eil ann ach mionaid dha agus cùm ort ...
  Chan eil ann am beatha ach àm eadar an àm a dh" fhalbh agus an àm ri teachd,
  Orc, tha thu a" fandal an sàs ann am prìne!
  Agus bheir an gaisgeach a-rithist e agus gàire, a 'giùlan a fiaclan fìor neamhnaid.
  Agus bidh a companach òg, an elf, a" seinn le dealas agus subhachas, na ghuth fuaimneach;
  Ar saoghal de bhòidhchead àillidh,
  Is e dìreach an nàmhaid a tha seòlta ...
  Cha tèid ar teaghlach naomh seachad,
  Còmhdaichidh sinn an Fatherland le glòir!
  
  Seo tàirneanach rumble rumble,
  A 'sèideadh a' losgadh "Katyusha".
  Chruinnich sreathan - monolith,
  Rinn sinn a" chùis air nàimhdean, chan e airgead!
  
  Rus' le fìor-ghlanachd,
  Is e Cherish an spòrs as fheàrr!
  Svarog, Fear-saoraidh an iomallaich,
  Escape strì ris an speur lùbach!
  
  Ach togaidh an duine mallaichte sealladh,
  Tha sgàil nan sgiathan gu math dorcha ...
  orcism gu smithereens air am briseadh,
  Chaidh a" chùis a dhèanamh air an fhear-brathaidh!
  
  Dè as toil leinn a bhith a" bruadar?
  Chan ann mu shìth agus mu shìth...
  Às deidh na h-uile, chruinnich na sinnsearan an arm -
  Gu glòir Dhè air Di-dòmhnaich !
  
  Ciod a chruthaich an t-Uile-chumhachdach sinn
  Mar sin an spionnadh brosnachaidh sin bhon chridhe!
  Gu Rod a ghlorachadh gach uair,
  Agus anns an fhànais tha an inntinn nas fharsainge na an doras!
  
  Tha, tha fios aig tòrr salachar air an t-saoghal
  Seo taibhsean sgàile an uilc.
  Ann am fàinne nan conflagrations pàrras Dhè,
  Agus is e fulangas bobhla nan ginealaichean!
  
  Tha a' ghealach mar choinnleir ann an lanntair,
  Bidh sàilean nigheanan a" flicker...
  Ruith casruisgte air maduinn,
  Drùchd pearcach sa Chèitean bhlàth!
  
  Na bi mar nighean coltach ri ulbhag
  Tha thu sàmhach agus neo-ruigsinneach ...
  Chan eil feum air tuilleadh smuaintean brònach
  Às deidh na h-uile, tha dòrainn na uaigh cinnteach!
  
  Chrath am marcaiche an t-aodach diollaid aige,
  Each teth, 's rùintean dlùth,
  Agus air beulaibh na h-uinneige fosgailte,
  Leig leis an loch deàrrsadh!
  
  O dè tha mi a' faicinn?
  A leithid de dhealbhan sìtheil
  Càit a bheil sonas an teaghlaich ùir?
  Far a bheil sinn uile aonaichte gun sròin!
  
  Chòmhdaich an Tighearna sinn le a sgiath,
  Seo rionnagan an aoibhneis a" deàrrsadh!
  Bidh sinn a" seinn laoidh mu dheidhinn Ìosa
  Ann an cuairt dheireannach buadhach dha daoine!
  . CAIBIDEIL #19
  Seo banrigh nan sìobhragan, tha Maria Kolesnikova radiant agus gun samhail a-rithist a" sealltainn a h-erobatics gun samhail agus an clas as àirde. Agus a 'toirt seachad òrdughan aig ìre sàr-mhath.
  "S e òran cho breagha a tha seo. Agus na caileagan an seo, canaidh sinn dìreach - super. Tha sruthan lùtha agus bholcàno de builgeanan dìoghras annta.
  Agus bidh iad a" bruthadh putanan nam bazookas marbhtach aca leis na cnapan broilleach scarlaid aca. Agus bhuail iad an orcs len uile neart. Agus tha e uamhasach millteach agus marbhtach. An aghaidh a leithid de mharbhadh, chan urrainn dha mathain Putin seasamh an aghaidh.
  Rinn na gaisgich a" chùis air orcs grànda. Bidh iad gam brùthadh mar dhòrn stàilinn, agus gu litearra rèidh.
  Tha na nigheanan sin nan sàr-chlas. Agus bu chòir a thoirt fa-near gu bheil iad cho sabaid agus ionnsaigheach nach bi na orcs a" treabhadh nan aghaidh. Is e fìor bhlàr fuilteach a tha seo.
  Agus bidh na nigheanan a" seinn:
  - Tha an elf agus an elf gu breagha,
  Bidh iad a 'crochadh còmhla air a' bhòrd-coise ...
  Casan maiseach grinn,
  Ruith sìos an t-slighe!
  Agus a-rithist bidh iad a" cleachdadh an nipples broilleach sgarlaid a tha gu math marbhtach. Beat saighdearan Putin, agus seall an clas millteach agus glè mharbhtach aca.
  Is iad sin na caileagan - chan urrainn dhut cur nan aghaidh.
  Ach nuair a bhios iad a" seinn, bidh a h-uile dad a" fàs dìreach , agus tha na guthan mar airgead agus criostal;
  Bho àm Spartacus - tha an creideamh seo beò,
  Nach bu chòir tràillean a bhith air an t-saoghal gu bràth!
  Ma tha am maighstir mì-mhodhail - bidh e a 'blàthachadh a stamag le stòbha,
  Agus reòdh an tuathanach anns an fhuachd - creid nach e dànachd a th" ann!
  
  Elf Guy Spartak - tharraing e a chlaidheamh dhuinn,
  Agus air a chùlaibh tha abhainn an ròs a tha fo bhròn gun chrìoch ...
  Ma tha thu nad dhuine - tha urram nas luachmhoire na beatha,
  Ma tha thu ag iarraidh gun do shruth a" bheatha sin ann an sonas an t-saoghail!
  
  Bha Stenka Razin airson campa nan tràillean a dhìrich,
  Gus am bi tiomnadh ann, faodaidh a h-uile duine riaghladh ...
  'S a leithid nach gabhadh ris an nàire,
  Agus air an cùlaibh na daoine - bha arm gun àireamh!
  
  Cràdh, raca agus geall - argamaidean nan rìghrean,
  Tha a h-uile duine airson a h-uile càil a ghlacadh airson linntean!
  Ach creid saorsa : mìle aran agus mil,
  Agus tha a leithid de aisling air a bhith a 'losgadh nar cridheachan airson ùine mhòr!
  
  Thàinig Frasan - Samhain, agus a-nis ar cumhachd,
  Tha an dùthaich na teine, tòrr fala agus cràdh!
  Ach cha leig Iosa leis an dubh-aigein còir ann an ifrinn,
  Bithidh e sona anns a' mhaith, agus an ti a bha gu dian air a sgiùrsadh !
  
  Elfnin an dorus, Elflin gu dàna a" treòrachadh,
  Leis a h-uile ceum tha sinn a 'tighinn nas fhaisge air an amas naomh!
  Ach thàinig Satan dà fhichead droch bhliadhna,
  Agus a-nis tha ar fuil a" reubadh o vein mar shruth!
  
  Is dùthaich leinn thu; is e ar n-urram do bheatha,
  Na toir gu bràth muinntir Elfi air an glùinean!
  Cùm grèim air an Ruis, sabaid airson an Motherland,
  Is e seo brìgh agus salann misneach nan ginealaichean!
  
  Tha am Fuhrer na chorp borb, uill, agus tha Elf na fhuamhaire,
  Agus tha an Chechen leis an Uzbek agus an elf aonaichte!
  Elfenizm monolith, air leth freagarrach airson an anam,
  Agus rèisimeidean an nàimhdeas air am briseadh gu cèic!
  
  Bidh an cosmos a 'gairm an òigridh - bidh an adharc a' trompaidean le cuireadh,
  Bidh crìoch ùr ann, seachad air Mars!
  Tha sinn a" togail elfinism - chuir iad dheth rubles,
  Chan eil e gu diofar saoranachd!
  
  Bidh an cruinne-cè gu lèir, creid - bidh e dearg a-nis,
  Bidh geataichean gu pàrras - rionnagan dearga.
  Tha an duine na bhràthair do dhaoine eile - san àm a dh'fhalbh beathach rabid,
  Agus gaol, tha bòidhchead air a sheinn ann an laoidhean fìor-ghlan!
  
  Uime sin na caomhain do throcair agus do leisg,
  Airson ar n-Athair, a 'sabaid mar sheabhag!
  Agus bidh thu a" sabaid ag obair a latha is a dh"oidhche,
  Dè an dath a bhiodh air Gàrradh Eden agus sùgh milis a thoirt seachad!
  Seo mar a bhios na caileagan a" seinn gu math èibhinn agus connspaideach. Agus tha iad dìreach uile-choitcheann agus neo-thalmhaidh bòidhchead.
  Agus bidh na sìobhragan airson an uair deug a" cleachdadh òrdagan casruisgte, agus glè gheur. Seo na nigheanan - super agus hyper .
  Na feuch ri do mheur a chuir ann am beul nan nigheanan sin. Ach ma chuireas tu rudeigin nas motha agus nas blàithe, tarraingidh iad e le dealas mòr.
  Is e seo dha-rìribh nigheanan a tha, canaidh sinn, super.
  Agus a-nis tha iad a 'leigeil ma sgaoil dealanach bho na sgàrlaid nipples. Bidh na sgaoilidhean sin a" toirt buaidh air eanchainn feannagan. Bidh iad a 'call mothachadh agus a' tuiteam le na gob aca sìos, a 'briseadh tro chlaigeann mathain Putin. Agus tha e uabhasach fionnar.
  Is e fìor bhòidhchead a tha seo a sheall an call iomlan air nàimhdean feargach.
  Às deidh sin thòisich na caileagan air seinn a-rithist;
  Tha ar cosmos aosmhor, òg -
  Thug an Teaghlach Naomh beannachdan.
  Agus 's i Inntinn m' inntinn neach-gleidhidh,
  Tha adhartas a" toirt saorsa dhuinn!
  
  Tha gaol agam air bòidhchead na cruinne
  Fiù ma tha duine mì-thoilichte ...
  Ann am bogha gu Svarog-Criosd,
  Dè a dh'adhbhraich tonnan photon!
  
  Tha sinn fhìn nar Diathan - mu dheireadh ....
  Ach an clogaid gu Cruithear nam fonn !
  Ri laoidh nan cridheachan lasrach,
  Lada naomh - Òigh shoilleir!
  
  Biodh fios nach toirear solas don elf,
  Gabh ri irioslachd agus irioslachd.
  Dhuinne, lomradh òir -
  Tha saidheans ann an gluasad sìorraidh!
  
  Ach cath, mo thruaigh, an dàn,
  Eadar reultan nam beann sgaoilte...
  Mar sin tha e soilleir gu robh an t-Àrd-neach ag iarraidh -
  Na caill sinn ar fiaclan!
  
  Ach is hypostasis Dia Lada,
  A" deàlradh le maitheas, rinn i gàire ...
  Bheir daoine an toil-
  Gum biodh neart-òigridh sìorraidh!
  
  Às deidh na h-uile, tha gaisgeach an t-Seòrsa air leth freagarrach,
  Tha an Uile-chumhachdach ag iarraidh sabaid cogaidh!
  Ruith an long gu luath
  Na bi leisg a dhol an aghaidh Dia an Luchd-cruthachaidh!
  
  An sin ruithidh sinn gu treun gu cath,
  Agus chì sinn deagh fhortan gu follaiseach,
  A leithid de aisling fiadhaich
  Tha a" chathair a‑nis nar n‑Ierusalem!
  
  Bidh an Cruthaiche a 'cumail urram Rus',
  Seadh, gun chrìoch, bidh ceud bliadhna ann ...
  Nuair nach eil dàil fada ann,
  Bidh fear a 'cruthachadh lorgan!
  
  Agus mar sin tha na facail-suaicheantais nas làidire,
  Gus am bi adhartas buan,
  Is gaisgeach treun thu, na bi fo eagal,
  Airson glòir mo mhàthair, mo Elfia!
  Is iad sin na caileagan sabaid agus spìosrach an seo. Agus ma ghabhas iad air na nàimhdean, cha mhair aon orc beò.
  Mar eisimpleir, leig pìleat elven boma napalm. Agus thuit i air buidheann de bhian, mathain Putin. Agus gu fìrinneach ghabh i iad agus loisg i gu luaithre iad.
  Is e fìor nighean a tha seo - sàr chlas. 'S a' bualadh orcs an uilc mar chop.
  Bidh eadhon fàileadh mar fheòil loisgte.
  Chuir an nighean elf, a" bruthadh cnap connlaich na broilleach, losgadh air rocaid, agus spreadh i air an orcs. Chuir i às do mhòran de dh'fheòil mathan Putin agus thionndaidh i gu bhith na barbecue.
  An sin sheinn i;
  Bidh sinn gu dearbh gad iomain gu cisteachan,
  Bidh sinn a 'briseadh nan orcs gu luaithre,
  Tha tòrr neòinean ann uaireannan
  Ach tha guth nan caileagan sonraichte!
  Is iad sin na gaisgich àrd-ìre scolding. Bidh doineannan agus feachdan borb, dìreach nach gabh stad a" faicinn annta gu mì-mhodhail. Agus tha na caileagan, bu chòir a thoirt fa-near, a 'sealltainn an comas a bhith a' cur às dha mathain Putin.
  Bidh na caileagan a" seinn agus a" giùlan am fiaclan:
  Thug am Fuhrer maol ionnsaigh air na sìobhragan,
  Tha am bastard ag iarraidh ar fearann a ghabhail...
  Ach o bhuille na caileig thuit,
  Bidh sinn a" dìon le fearg an teaghlaich!
  An seo chuir na sìobhragan grunn ghunnaichean an-aghaidh itealain an aghaidh nan orcs. Agus leig leinn losgadh, a" putadh na nipples broilleach scarlet air na putanan smachd breech de na gunnaichean an-aghaidh itealain.
  Tha seo fìor mhath. Agus chan eil na gaisgich a 'toirt seachad, a' sgrios arm Putin.
  Tha e cho math mar a bhios na caileagan iongantach agus glè thlachdmhor agus gun samhail a" sabaid.
  Agus bidh òrdagan rùisgte casan nan sìobhragan a" tilgeadh tiodhlacan sgrios le neart marbhtach.
  Agus a 'pronnadh nàimhdean le farsaingeachd mhòr agus mar a tha sruthan lùth a' losgadh.
  Aig a' cheart àm, thòisich na caileagan air seinn le mòr ghràdh agus dian, 'nan guthan sonraichte ;
  Latha is oidhche a' sabaid gun stad ,
  Truagh gun nàire...
  Tha orcs ag obair gu math neònach,
  Tha dùthaich Elven nan aghaidh!
  Gu dearbh, nuair a bhios iad a 'seinn agus a' tilgeil tiodhlacan bàis uabhasach millteach le òrdagan rùisgte.
  Ach bidh paidhir sabaid an elf agus an elf aig an aon àm a" losgadh air na orcs, agus a" gabhail cùram dha chèile.
  Agus tha e cho breagha. Às deidh na h-uile, tha na sìobhragan cho fiadhaich agus bogach, agus tha am bòidhchead iongantach.
  Agus bidh iad a 'seinn nas fheàrr agus le faireachdainn;
  Chan eil stoirmean, doineannan nan cnap-starra don chàraid againn,
  Is sinne mic an athar a tha fo bhlàth mar phreas ròs.
  Co nach b' aithne am blàr, cha d'ith e brochan muilt,
  Tha Dia an Slànaighear Iosa gar treòrachadh gu cath!
  
  Tha sinn cleachdte ri sabaid eadhon ann an cuan stoirmeil,
  Tha gach neach mar phìos fiodha air bòrd.
  Tha mi a" creidsinn uilebheistean an Horde, reubaidh sinn gu pìosan ann an sabaid,
  Chan urrainn ar n-urram a bhith air a leagail le òrd agus òrd!
  
  Chaidh an claidheamh a theasachadh sa cheàrdaich, anns an inferno ro theth,
  Tha lannan biorach nan clachan gu math cruaidh!
  Bi nad shaighdear gun eagal; le cridhe làidir, foghainteach,
  Ma tha bàs, seasaibh, na ruith!
  
  Seadh, gu dearbh, chan e cuirm le mil milis a th" ann an cogadh,
  Às deidh na h-uile, tha deòir air agus tha fuil a 'sruthadh gu tiugh.
  Bidh am madadh-allaidh ag èigheach fada agus am mathan le rughadh borb,
  Agus biodh am buille mar fhreagairt anns an t-sùil, agus chan ann anns a" mhala!
  
  Tha sleagh ann as urrainn post slabhraidh a tholladh,
  Tha sgiathan ann nach urrainn dhaibh a bhith air an tolladh le cnap!
  Ach na bithibh gòrach, dèanadh na deamhain aghaidhean,
  Gus nach bi thu coltach ri lìonraidhean geama!
  
  An seo thig, tha thu a" creidsinn, co-dhùnadh radanta,
  Chan fhaighear gach duais a tha nas àirde!
  Oir thig smuain eucorach, tha mi creidsinn dìoghaltas,
  Chan eil neart eile ann ach an t-slighe dhoirbh!
  B" iad sin na h-òrain an seo - dìreach an ìre as àirde de bhuaidh. Agus loisg na caileagan elf air an nàmhaid, a-rithist a 'cleachdadh an cuid sgoltagan fìor shoilleir agus sgarlaid.
  Tha na caileagan sin èibhinn agus teine le fìor chruinneas agus mionaideachd. Agus bidh iad a" cleachdadh òrdagan casruisgte agus gu math lùthmhor nuair a bhios iad a" tilgeil air luchd-dùbhlain. Bidh iad ga dhèanamh gu math luath.
  Chan fhaigh thu nigheanan mar seo air mapa; tha iad gu tur làn de mhòrachd.
  Agus ma sgaoileas iad, agus ma thòisicheas iad a" tilgeil shnàthadan puinnseanta len casan rùisgte, a" bualadh mathain Putin leotha.
  Is iad sin na caileagan - nach stad, aon uair "s gun tòisich iad a" marbhadh orcs. Tha iad sin gu litireil gaisgich de threubh nan supermen. Agus mar a tha iad a 'sgaoileadh, tha e mar-thà orra a dhol far an t-slighe dhearbhte.
  Agus tilgeamaid pulsairean marbhtach o chnothan sgàrlaid na uchd. Agus na h-uimhir de dhaoine meallta, ghabh mathain Putin sa bhad agus loisg iad sìos.
  Gun teagamh, thòisich na caileagan a rìs air seinn le mòr thlachd, le'n guthan mar chlagan airgid ;
  cluasan òir arbhair -
  Mar thonn de mheirge bhilean a" ghaoith...
  Lìonaidh sinn na speuclairean le cleasachd,
  Leig leis an abhainn sruthadh de champagne!
  
  Ar dùthaich mhàthar an Elfia fial,
  Càite bheil còmhdach òir an fhoghair,
  Chan e, creid gu bheil an dùthaich mhàthaireil nas bòidhche,
  Meud neachtar ubhal aibidh!
  
  Agus sa gheamhradh, sneachda airgid mìorbhaileach,
  Lochan air am pronnadh fo na sgaitean!
  Cia blasta tha ar n-aran cùbhraidh,
  'S tha lann slabhruidh nan sleagh geur !
  
  Tha snàthainn emerald air gach duilleag,
  Bidh corail a" deàrrsadh anns gach bud...
  Luchdaich a-nuas òran brèagha Solovyov. .
  Agus air an raon, mar mheileabhaid, stad.
  
  Daoimeanan drùchd air feur,
  Bidh dandelion a" losgadh mar rionnag!
  Is tu Athair na grèine ,
  Gu glòir shiorruidh bithibh beò gu bràth !
  
  Tha an saoghal brèagha, ged a bhios e uaireannan a 'gàireachdainn,
  'S faodaidh dànachd a bhi an-iochdmhor,
  Ach tha 'n laogh naomh' maiseach,
  Dh" fhosgail sinn an stairsneach airson a h-uile aoigh!
  Tha na nigheanan dìreach sgoinneil. Agus a-rithist bidh iad a 'tilgeil air an nàmhaid le òrdagan rùisgte casan cumhachd marbhtach grenade. Agus thilg cuid de bhòidhchead snàthadan puinnseanta cuideachd. Agus chaidh iad a-steach do amhaich mathain Putin. Agus thuit na beathaichean sìos.
  Seo mar a bhios na sìobhragan a" coileanadh ann an stoidhle bagarrach. Agus mar sin ghabh iad a-rithist e agus rinn iad feadalaich. Agus a-rithist bha na feannagan air am bualadh le tonnan de bhuillean eanchainn. Agus chrath iadsan a bha air an robh nàrachadh cinn nan orcs. Agus is e buaidh uamhasach marbhtach a tha seo.
  Tha na nigheanan sin dìreach super, agus tha e sgoinneil.
  Tha nigheanan, gu dearbh, eadar-dhealaichte, ach tha sìobhragan, leis an iomadachd aca, cuideachd nan goids brèagha agus tlachdmhor. Agus chan urrainn ach nigheanan daonna a bhith nas fheàrr na iad, agus chan e a h-uile gin dhiubh. Cho fad 's a tha na gaisgich an so taitneach agus maiseach araon 'n an corp agus 'n an anam.
  Aig an aon àm, bidh iad a 'losgadh às aonais iom-fhillte sam bith le cuideachadh bho nipples broilleach ruby.
  Aig an aon àm, tha na elf-boys cuideachd a 'sabaid. Tha iad nan luchd-sabaid le comas iongantach agus momentum.
  Agus aig an aon àm chan eil iad a 'dìochuimhneachadh a bhith a' seinn gu h-àlainn agus le brosnachadh;
  Ged tha e coltach gun do bhrùth iad sinn chun a" chuain,
  Tha trom-laighe uamhasach air tighinn.
  Is urrainn dhomh saga a sheinn dha mo charaid -
  Anns am bheil deamhan ifrinn air 'aiseirigh !
  
  Tha inneal-rabhaidh uamhasach coltach ri dùdach,
  Mar gum biodh teine a" lasadh an seo ...
  Chan urrainn a h-uile duine a bhith beò, creid mi gun Dia,
  Ach tog suas dha-rìribh eòlach air a" bhuille!
  
  Tha am balach cuideachd na ghaisgeach bho rugadh e,
  Mar stàilinn agus làbha a' frasadh ann.
  Agus tha mi airson aon rud iarraidh airson maitheanas,
  Chan e mo dhòrn airson an nàmhaid!
  
  Ged a tha e nas bòidhche
  Uaireannan bidh feum air sabaid.
  Ach na tilg san sgudal mar chogais,
  Na bi air do ghiùlan air falbh leis a" gheama ifrinn seo!
  
  Cò aig tha fios ma tha beatha anns an t-saoghal seo
  Tha a h-uile dad san t-saoghal againn fìor: sgàil, mirage.
  Bheir sinn eucoirich gu ceartas
  Cuin as urrainn dhuinn a" mhisneachd a ghlacadh sa bhad!
  
  'S ma tha rudeigin air chall sa bhlàr,
  Agus chan urrainn dhut a" chùis a dhèanamh air an scum ...
  Fosglaidh sinn e co-dhiù, creid mi,
  Agus cuir a-mach na neoni a dh" fhàillig!
  
  Faodaidh a h-uile duine gu cinnteach a choileanadh ann am blàr,
  Nuair a tha neart agus làn inntinn ann!
  Agus bheir uisge an uilc eadhon sgillinn umha,
  Bheir an dùthaich glòir don duine ghaisgeil ann an laoidhean!
  B" e òran eireachdail a bha seo dha-rìribh, fir òga a" moladh nigheanan.
  Agus na gaisgich an seo, canaidh sinn an clas as àirde den chlas as àirde.
  Gu h-àraidh nuair a tha tanca pioramaideach a 'ruith. Agus bidh e a" spreadhadh na nàimhdean le teintean le feachd marbhtach. Agus tha e fhèin cha mhòr so-leònte ri buillean.
  Bidh na blàran an seo a" gabhail àite le dian agus losgadh bho ghunnaichean an tanca terminator.
  Tha na caileagan, gu dearbh, mar sin nach eil fàilteachadh nan aghaidh mura h-eil briseadh sam bith eile ann. Gu h-aoibhneach, abair, a ghoid, anns am bheil uiread de dheàrrsadh agus de thlachd.
  Bidh gaisgich tanca a" losgadh le bhith a" cleachdadh an dà chuid gunnaichean inneal agus canain. Agus tuil na nàimhdean orc le uisge luaidhe.
  Agus ma gheibh iad cuideachd sprèadhadh le peilearan sònraichte le cridhe uranium. Bidh sin gu tur marbhtach agus fionnar.
  Chan eil ann an nigheanan a bhios a" seinn mar sin ach seun uabhasach mòr. Agus tha meud an inntinn agus an inntinn mhòr aca.
  Le teine an t-sruth fala,
  Chuir maoim-sneachda tuil air ar fearann...
  Chan eil fios aig cogadh air crìoch-ama,
  Nas fheàrr na am fìon as milis!
  
  Cha bhi blas na buaidh searbh,
  eadhon searbhas deataich agus fola.
  Nuair a bha ar seanairean a 'sabaid -
  Tha a" chailleach-oidhche ag èigheach mun deidhinn!
  
  Is e neo-bhàsmhorachd an duais as àirde,
  Gus nach bi fios agad air seann aois.
  Gus nach tig teachdairean ifrinn,
  Airson gràs a sruthadh.
  
  Is toigh leinn sìth agus fàileadh giuthais,
  Ach ma tha sin riatanach, tha blàr a" feitheamh.
  O ar cridhe òir,
  Leig leis losgadh, a 'leaghadh an deigh!
  
  Seadh, òglaich ùr a' dol seachad,
  Tha a h-uile dad air fàs banal.
  air am bheil a ghrian ag eirigh,
  Chan e breug a th" ann a bhith nad dhuine!
  
  Gràdhaich daoine solas an Tighearna,
  Tha e gu math coibhneil, creid sinn ...
  Ged a tha an t-slighe tro bheatha an fho-thalamh,
  Agus a" riaghladh an t-saoghail: Herod-Ham!
  
  Tha amasan glan againn
  Ach tha'n t-slighe dhoibh 'na truas anns an fhuil !
  Às deidh na h-uile, tha e na inneal fèin-ghluasadach mar dumbbells,
  Tha Likho an dorchadais làn de chàirdean!
  
  'S e Iosa 's Muire ar barant,
  Thig iad agus bheir iad toileachas!
  An uairsin falbhaidh am fuachd - flùr,
  Agus fearg le meanness kaput!
  Tha e nas spòrsail a dhol dhan bhlàr às deidh òran mar seo. Agus bha coltas gu robh am blàr a" sìor fhàs, mar sgèile bho thaobh gu taobh.
  Agus bidh na sìobhragan a" losgadh air mathain Putin le fìor chruinneas agus mionaideachd. Tha iad nan gaisgich de chlas air leth.
  Bheir sinn aghaidh air, bòidhchead sabaid. Agus tilgidh iad an òrdagan lom air an nàmhaid. Agus bidh iad a" reubadh na orcs gu pìosan air an reubadh, ag adhbhrachadh milleadh mòr air an nàmhaid.
  Bidh na caileagan a" seinn le toileachas mòr:
  - Glòir d'ar dùthaich mhòir,
  Tha sin ceart, dèan seirbheis don Elfia mòr,
  Bidh e math dhut fhèin agus dhomhsa
  Dh'iarr sinn air Dia airson seo!
  Sin mar a sheinn sìobhragan mìorbhaileach fionnar agus mìorbhaileach. Dh' èirich an guthan gu fàth nam blàthan a b' àillidh agus a b' àillidh 's an anam.
  Dè cho math sa bha e agus dh" fhaodadh duine a ràdh quasar . Agus is e seo an adhbhar as fheàrr aca.
  Gu h-àraidh nuair a ghlac na caileagan agus a-rithist thilg iad snàthadan puinnseanta le òrdagan rùisgte, a bhuail mathain Putin gu bàs.
  Agus sheinn na h-òighean òga mar an ceudna, le'n guthan ro àillidh, macanta, làn-fhuaimneach.
  Bidh na reultan a" frasadh ann an dorchadas na h-oidhche,
  Agus glòir na gealaich airgid!
  Bidh bòidhchead a" deàrrsadh sùilean grinn,
  Tha sinn an sàs gu bràth rithe!
  
  Bu dubhach dol fodha na grèine,
  Ach brisidh solus soilleir a mach !
  'S dh' fhàs a ghaoth sunndach, fuaimneach,
  Tha seòl na luinge air a luasgadh !
  
  Is clach throm m' anam
  A "feitheamh ri deuchainn an trodaiche!
  'S biodh a bhratach ag itealaich os a cheann,
  Rachamaid fad na slighe gu deireadh!
  
  Cha bhi an cridhe air fas le còinneach ,
  Ruith luath iolaire!
  'S ged tha 'n fhuil a' goil, le ruaig,
  Gabhaidh mi itealaich mar shaighead!
  
  Chrom na seileach dhomh,
  Thionndaidh an Dia Uile-chumhachdach a shealladh !
  'S ged tha thu tur gun smal,
  Cuiridh mi neart riut sa bhlàr!
  
  Às deidh na h-uile, tha thu gu h-onarach a 'toirt seirbheis don Fatherland,
  Ach tha an fheòil lag, tha an spiorad tinn!
  Cha bhith thu aithreachas air, tha fios agam air beatha
  Na leig leam tionndadh gu adharc reithe!
  
  Nigh air falbh peacannan nan laithean a dh' fhalbh
  Dè thachair san àm a dh'fhalbh, leig leis!
  Chì thu, bidh piorran ag ath-bhreithneachadh sa ghàrradh,
  Bheir an sgeidse cunntas air an itealan!
  
  Dean seirbhis do'n Athair le d' uile neart,
  Na dìochuimhnich gu bheil sìth air an t-saoghal!
  Gus nach loisgear an doire le teine,
  Gus am faigh a h-uile duine beò gu math leat!
  
  Airson seo fhreagair mi gu sìmplidh:
  A Thighearna, cladhaichidh mi an talamh!
  Gus toirt air clann gàire a dhèanamh ann an toileachas,
  Gus nach fheum thu do chuid fhèin a rèiteachadh!
  
  Às deidh na h-uile, tha math an urra rinn,
  Bidh a h-uile duine a 'co-dhùnadh - roghainn dhaibh fhèin!
  Agus uaibh na snàithleanan Uile-chumhachdaich,
  Tha thu a" cumail na cruinne nad dhòrn!
  
  Cumaidh sinn grèim ort cuideachd
  Às deidh na h-uile, chan eil an Motherland air a lorg nas coileanta!
  A" losgadh, dh" fhàs mo chorragan gu math caol,
  Agus chan eil sinn fiù 's fichead fhathast!
  
  Is toradh do-ruigsinneach a th' ann am buaidh;
  Dhaibhsan a tha lag, gòrach no gòrach!
  Ach air gualainn nan saighdeir gach stùc,
  Gabhaidh sinn e, tha an cus cuideam seo againn air an navel!
  Sheinn na h-òighean òga cho breagha, agus sheall iad cho làn-fuaimneach 's a bha an guthan.
  . CAIBIDIL 20
  Nighean na Banrigh agus a bha na phrìosanach poilitigeach aig àirde a dreuchd. Agus bidh an neach-dùbhlain aice, an torc mustachioed, fhathast air a sgrios leis an t-sluagh. Agus cha bhi tuilleadh tyranny san Roinn Eòrpa. Glòir gu saorsa! Anns an eadar-ama, thoir àithne don arm do-chreidsinneach agad agus sìobhragan is sìobhragan.
  Tha na nigheanan cuideachd gu math radanta agus brèagha. Agus le casan rùisgte, chiseled, bidh iad a" cur thiodhlacan sgriosail gu mathain shaggy Putin.
  Agus bidh iad ga dhèanamh le dealas mòr agus sabaid. Agus is urrainn dhaibh a h-uile càil a phronnadh agus a bhleith gu pùdar. Agus is e seo an neach litireil aca agus aig an aon àm prògram cruinneachaidh. Is e fìor supergirls a tha seo .
  Agus nam beul tha fàileadh milis dìreach falaichte, agus tha uchdan Venus mil, agus tha blas fiadhaich aca.
  Is iad seo na nigheanan a bheir toileachas iomlan. Agus annta-san tha a leithid de theas de'n lasair fhuiltich, 's nach 'eil ann ach an teine a's f hairge agus is mò. Tha iad sin nan gaisgich soilleir agus hyperquasar .
  A-nis, ma chanas iad, bidh na guthan nas binne na na dùdach. Agus tha craiceann cho rèidh agus tana aig casan nan nigheanan - dìreach uamhas agus bòidhchead.
  Agus nuair a bhios iad cuideachd a" tilgeil bhiodagan a bhios a" dol troimhe sgòrnan orcs le taghadh marbhtach.
  Seadh, agus tha na h-òganaich, feumaidh mi ràdh, nach 'eil an so mar an ceudna dona, agus aig a' cheart àm tha iad a' seinn gu ro-mhath ;
  Muse capricious nighean
  Tha e duilich, an uairsin bummer ...
  Bidh prepositions a 'leum agus chan eil aonadh ann,
  Thèid maoim-sneachda de rannan a bhriseadh!
  
  Ach am fear as ionmhainn leam lem uile chridhe
  Mar fhreagairt, tha e ag innse carson a tha na faclan.
  Faodaidh gràdh criostal an doras fhosgladh
  Fosgailte do shlighe na h-iolaire!
  
  Às deidh na h-uile, creid gu bheil claidheamh a 'pheann nas daoire,
  Tha cruas innte - reubaidh an fluff gu crith !
  Uaislean àrdanach àrdanach,
  Bidh rann dòrainneach mun deidhinn...
  
  Chruthaich sinn gloir rati,
  Far a bheil fuil a 'sruthadh, agus an àiteigin fallas.
  Leudaich iad an staid,
  Bho pioramaidean gu floes deighe.
  
  Ach aig an aon àm tha an t-anam na uan,
  Ann, tha an lyre sweet fuaimean ...
  Às deidh na h-uile, is e guth na h-ìghne -
  Agus leagh an dìoghras agus clach-ghràin!
  
  Far am bheil facal, tha ròsan a' lasadh,
  Far a bheil craobhan ubhal a' fàs...
  Chan urrainn dhuinn a bhith air ar draghadh leis an fhuachd
  Agus cuir eagal air obair dhìomhain!
  
  Bidh sinn a" tionndadh aislingean gu cruthachaidhean
  Bidh e comasach dhuinn faighinn seachad air an abyss ...
  Bidh an saoghal gu lèir a 'reothadh ann an iongnadh
  Nuair a dh" fhalbhas bròn na h-oidhche!
  
  An uairsin thig am fulangas gu crìch
  Cha bhi crùbagan agus dìlleachdan ann ...
  'S cha tig dealachadh oirnn,
  Leig leis a 'chreutair leumach an stairsneach a shèideadh!
  
  Bithidh an t-athar 'na rioghachd do Dhia,
  Tha gach fear againn air a mheas mar an Cruthaiche.
  Chan eil ach luaithre a" dòrtadh air cealg,
  Cò tha onarach, coibhneil - math a rinn thu!
  Is iad sin na caileagan a bha an seo mì-mhodhail. Agus tha gàire figurach fiacail aca agus dìreach mar neamhnaidean de mhaoimean-sneachda boillsgeach.
  Tha gaisgich an sin agus iad a" sabaid gu bagarrach le arm mathain Putin.
  Agus bidh iad a" tilgeil phògan bàis air an nàmhaid le òrdagan rùisgte,
  canaidh sinn gu bheil na caileagan sin ionnsaigheach ann an raon. Agus tilg tiodhlacan sgrios agus bàis. Seo far a bheil sgrios a" tachairt.
  Ach tha na caileagan bho na stoirmean a' dèiligeadh ri buillean uabhasach gu suidheachadh nan orc.
  Is e còmhstri brùideil a tha seo a tha a" tachairt. A tha uamhasach searbh agus ionnsaigheach.
  Canaidh sinn na caileagan an seo, ma sgaoileas iad, chan urrainn dhut stad a chuir orra.
  Agus a-rithist, bidh na caileagan a 'bruthadh an inneal-brosnachaidh leis na nipples connlach aca agus tha sruth sgriosail de bhàs leantainneach air a phiobrachadh airson mathain Putin.
  Tha seo gu math fionnar, tha na gaisgich a 'bruthadh an nàmhaid.
  Agus mar sin bidh iad a" bualadh air an nàmhaid le cuideachadh bho urchraichean fìor cheart agus sgriosail.
  Ach bidh na balaich a" seinn gu math cuideachd. Agus nì iad na h‑uile nithean ro‑mhaiseach, le guthan airgid;
  Ann an sunnd a bhi 'g ad chlaoidh,
  Tha caractar air a shnaigheadh le Dia an Cruthaiche,
  Cruthaichidh e gaisgeach le claidheamh,
  Modail airson a h-uile ginealach!
  
  Ach tha thu fein comasach air cath,
  Air oideachadh gus a" chùis a dhèanamh air na hordes!
  Chan eil anam iolaire agus leòmhann na gheàrr,
  A leithid de chumhachd agus feachd naomh!
  
  Biodh an nàmhaid mar chù air a ghluasad,
  Agus gheàrr ar sgiath làidir an daoimean!
  Air iomall na maidne gu bràth a ghràidh,
  Airson bròn, bheir an trodaiche duais don bhàs!
  
  Na bi earbsa ann an luchd-sìthe gòrach
  Na dh'ionnsaich Iosa dhuinn a chumail suas ...
  Gus am bi seagal a" fàs fo speuran soilleir,
  Bi làidir mar mhathan!
  
  Ann am batail tha sinn làn de dhùrachd,
  Agus le fuil stoirmeil, òg ...
  Tha sinn a' reubadh ifrinn as a chèile,
  C'àit am bheil na legionan ri Satan !
  
  Agus tha fios aig na h-uile gu bheil an Cruthadair;
  Dh'ionnsaich mi dhut mar a neartaicheas tu na fèithean agad!
  Na caith do chuid ùine air neòinean,
  Rud eile thig mi thugad le peanas!
  
  Is e neo-chomas am prìomh dhroch dhìol,
  Rugadh e fearg, meanness ...
  Pàigh frills an luchd-ionnsaigh -
  Na dìochuimhnich mu mhisneachd, urram agus uaill!
  
  Ach a dh" aindeoin gach trioblaid, thusa
  A bhràthair, na leig a-steach do bhròn!
  Thig d" aislingean uile gu buil -
  Dannamaid còmhla ri mo leannan ann am waltz rèidh!
  
  Ciod tuilleadh a bheir an Tighearna
  Tha, tha an ath bheatha ann an ceò ...
  Tha an fheòil so a' fulang anns a' bheatha,
  Chan eil a h-uile dad cho rèidh ris an nobhail ...
  
  Biodh eòlas agad air d" fhearann treun
  Tog do thoileachas air ...
  Gluasad agus adhartas a" ruith -
  Bheir iad cumhachd thairis air an t-saoghal!
  Bidh caileagan ag aontachadh ri balaich agus a" snìomh orra le an sùilean sapphire agus emerald. Tha iad sin nan gaisgich cho cudromach agus as fhuaire san t-saoghal. Agus ma tha sin riatanach, faodaidh iad, le an teangan, tsunami slàn de chascades de orgasms a chruthachadh dha na h-eunan òga.
  Agus tha na caileagan a 'leantainn air adhart a' sabaid le dealas mòr. Bidh iad a" bruthadh nam putanan le òrdagan rùisgte, a" spùtadh sruthan lasraichean agus lùth millteach.
  Agus an uairsin ghlac na caileagan elf e agus bhrùth iad na putanan leis na cnapan scarlet aca, a bhrosnaich armachd millteach agus a thug sìos sruthadh teine is meatailt air sgeilpichean mathain Putin. B" e fìor bhuaidh trom-laighe a bha seo aig iomadh siostam rocaid cur air bhog.
  Bha na caileagan ag obair cho ionnsaigheach agus cho buannachdail. Agus rinn iad a" chùis air an luchd-dùbhlain gu bodhar is brùideil, a" losgadh a h-uile càil ann an sreath.
  Aig an aon àm, sheinn na caileagan:
  - Ach ! Oich ! Ameireagaidh - an Roinn Eòrpa,
  Àisia - Eurasia,
  Abair nàire!
  An seo thòisich na gaisgich a 'sgrìobadh bho ghunnaichean-inneal, a' cur às dha mathain Putin. Agus rinn iad gnìomh gu math cruaidh, mionaideach agus le deagh amas. Agus bha an cuideam sabaid aca dìreach do-sheachanta.
  Sheinn na gaisgich:
  An t-seann duine air Zelensky
  Agus tha Elfia na màthair ...
  Dèanamaid sabaid gu h-onarach
  Orcs ri mharbhadh!
  Ruith na caileagan elf chun ionnsaigh. 'S gu feirg thilg iad tiodhlacan bàis le'n òrdaibh rùisgte. Agus reub iad mathain Putin às a chèile, a" nochdadh an clas àrd agus sabaid aca.
  Agus aig an aon àm, chaidh caileagan agus nipples scarlet a chleachdadh.
  Agus chaidh dealanach a mach asda.
  Aig an aon àm, bha na caileagan a 'feadalaich, a' cleachdadh sruthan de ultrasound, agus na sàilean lom aca.
  Bha crathadh an adhair ann agus thuit feannagan air an sàrachadh agus air an drogaichean, a bhris tro chinn maol mathain Putin len gob.
  Agus rinn na caileagan gaisgeil a h-uile càil seo cho fionnar agus cho fionnar is nach eil e comasach a ràdh ann an sgeulachd sìthiche no cunntas a thoirt air le peann. Agus aig a' cheart àm sheinn iad;
  Tha mo dhùthchas gràdhach aotrom ;
  Thàinig deòir gheal a-nuas bho a shùilean.
  'S tha Bor cheana air eideadh le sgàrlaid,
  Agus bho na speuran tha rionnag mar lòchran!
  
  Dè a tha anns an Motherland a h-uile mionaid?
  Tha àite sam bith san t-saoghal nas miosa ...
  Agus an uairsin bhàsaich fuaim na cuthaige sìos -
  Bidh losgannan a" frasadh tro maragan!
  
  'S guth glaise na h-oidhche,
  No smeòrach trills gun chùram ...
  Tha càirdean nas sine aig beathaichean,
  Tha soithichean ann far an robh iad ag ithe.
  
  Tha sinn a' seasamh le chèile mar chabhlach làidir,
  Gus na cuantan a riaghladh gu bràth ...
  Daingneach treun an athar,
  Gu glòir bràithreachas an Fhir-shaoraidh.
  
  Ann an co-chòrdadh ri nàdar màthair,
  Meur sam bith de garland ...
  Bidh e neo-aithnichte, creid eagal
  Nuair a tha misneachd na phrìomh bhrosnachadh!
  
  'S cha 'n fhaodar dearmad a dheanamh air a' bhòidhchead,
  Leis gu bheil sinn nar faileas ann ...
  Às deidh na h-uile, snàithlean gorm na beatha,
  Chan eil fios, creid an deireadh.
  Tha na nigheanan sin dha-rìribh mar sgàthan air bòidhchead neo-thalmhaidh. Agus chan eil anns na sìobhragan ach mìorbhail agus maiseach anns an uile àilleachd neo-aithnichte.
  Agus tha teangannan nan nigheanan fada agus spòrsail. Agus comasach air a h-uile càil a dhèanamh gun duilgheadasan neo-riatanach.
  Agus bidh iad a 'cleachdadh, a' tilgeil ràsaran beaga, tana air an nàmhaid le òrdagan rùisgte. Agus bidh iad a 'sgèith agus a' gearradh, saighdearan bho arm Putin. Bidh gaisgich ag obair leis an lùth gun choimeas aca.
  Agus aig an aon àm bidh iad a" seinn:
  - Tha sinn nar nigheanan fionnar,
  Tha sinn nar nigheanan casruisgte...
  Tha orcs uamhasach ge-tà
  Bhuail iad na snàgairean leis an speal!
  Gu dearbh, ma thòisicheas na bòidhchead a 'seinn, cha bhith e comasach don diabhal a bhith a' farpais riutha. Seo mar a sheallas na caileagan am fiaclan a tha a" deàrrsadh mar neamhnaidean, agus a" bleith, a" cuir às dha mathain Putin le spreadhaidhean le deagh amas.
  Bidh na elves a" sabaid airson an aon rud. Bidh an fheadhainn a tha fhathast nam balaich cuideachd a" tilgeil snàthadan beaga tana puinnseanta len casan rùisgte, a bhuail mathain Putin dìreach anns na sùilean.
  Agus aig an aon àm bidh na gillean elf a 'seinn;
  Ma tha do dhòrn làidir -
  Tha seo a" ciallachadh gum bi thu mar a" chiad neach nad bheatha!
  'S an sin cha 'n 'eil an companach bochd,
  Tha cridhe òir aige agus nerves stàilinn!
  
  Ach nas cudromaiche, creidsinn - is e inntinn làidir a tha seo,
  Oir tha duine nas luaithe na beathach.
  Ma tha thu nad bheatha nad neul gruamach,
  Bheir an gàire sunndach sin gràdh dhut!
  
  Eòlas cur-ris fèin-ghluasadach - daingneach don dòrn,
  Leis gu bheil e làn de eòlas-eòlas!
  Ach feuch ri neart a thoirt seachad - ann an làmhan amadan,
  An uairsin chan fhaigh thu ach pian mar dhuais!
  
  Bha uair ann a chaidh iad a shealg le cluba,
  Bogha, crith le saighdean an aghaidh craiceann tiugh ...
  Ach rinn iad chervonets far an deach na sgillinnean,
  Agus tha e gu math furasta leum a-steach don galaxy!
  
  Ged a tha foghlam math
  Ach tha e inntinneach cuideachd misneachd a thoirt don inntinn ...
  Agus co-ionann ri bayonet, bidh e na chisel,
  Agus tha sinn a 'toirt seirbheis do mhàthair an Fatherland gu fìor onarach.
  
  Ach is crois throm a th' ann an droch fhòirneart,
  Tha an raon connspaideach againn fo thuil le fuil ...
  Carson a dh"èirich an Dia Uile-chumhachdach às deidh fulangas?
  Gus am bi an cruinneachadh armachd de shaighdearan air a cheangal!
  
  Bidh an nighean a 'sileadh deòir - tha caraid gaolach air tuiteam,
  Bidh màthair ag ùrnaigh le osnaich, le sgreuchail ann an cràdh ...
  Fuilidhean taobh a-muigh nan uinneagan agus chaidh an cagailt a-mach,
  Seo fear òg eireachdail air a thiodhlacadh fon talamh!
  
  O, dàn kruchinushka - dè an dàn olc,
  Oigh Mhàthair Dhè - càit a bheil do dheagh shuidheachadh?
  Bha an duine ag iarraidh a bhith nas cumhang,
  Agus a-nis tha a 'ghaoth a' sèideadh duslach fo na craobhan giuthais!
  
  Thig beatha sona - bidh e math,
  Bidh pie Apple gu bhith na mhil sìol chrom-lus ...
  An nàmhaid uilebheist, gu duslach agus pùdar,
  Leig le fìor fhortan a dhol thairis air an stairsnich!
  
  Tha a h-uile càil air a dhèanamh air an Talamh agus an tilgeil gu Mars,
  Cruinnich sinn garland làn de rionnagan na dhòrn!
  Agus hello guys, dìreach den chiad ìre,
  Agus chaidh a thilgeil dhan teine - goul uabhasach!
  
  Tha an gunna-inneal air fàs eòlach mu thràth - tha na peilearan a" dòrtadh ann an allt,
  Agus bha an nàmhaid sgìth, b 'e neoni an rud a bha e ag iarraidh!
  Ma bhuannaicheas tu, fàsaidh tu beairteach
  Tionndaidhidh e a-mach gu bheil e ann am bochdainn - cò las an teine!
  Seo na h-òrain fionnar a bhios na caileagan Terminator a" seinn an seo. Agus tha iad a 'sealltainn an coileanaidhean as àirde agus as iongantach. Chan eil aon dòigh orc ag obair an aghaidh nigheanan mar sin.
  Agus tha na casan aca cho breagha, chiseled, agus gu math eadhon, agus aig an aon àm corragan air an rèiteachadh gu co-chòrdail.
  Is e nigheanan dha-rìribh a tha seo - dìreach na tha a dhìth ort, dìreach super!
  Tha na gaisgich sin comasach air cinn-uidhe na talmhainn gu lèir a cho-dhùnadh. Chan urrainn dha duine coimeas a dhèanamh ris an nighean seo ann am fìor bhlàr.
  Agus a-rithist, bidh òrdagan rùisgte a" tilgeil thiodhlacan marbhtach de sgrios agus bàs iomlan. Agus sgriosaidh iad rèisimeidean arm mathain Putin.
  Dè as urrainn dha mathan Putin a dhèanamh ma gheibh e snàthad puinnseanta na aghaidh? Chan urrainn dhut ach caoineadh. Agus tha e a" coimhead uabhasach spaideil agus grotesque!
  Agus bidh caileagan cuideachd a 'cleachdadh an òrdagan lom ann am blàr, a' tilgeil boomerangs. Bidh iad a 'sgèith agus a' snìomh san adhar, agus a 'faighinn a-steach do chinn mathain fanged. Agus tuit iad sìos marbh.
  Agus an uairsin bidh na caileagan a" brùthadh na putanan leis na nipples broilleach sgarlaid aca agus a" tionndadh air rudeigin a tha gu math marbhtach agus millteach. Agus bidh tòrr orcs a" bàsachadh.
  Bidh na h-eunagan òga bòidheach cuideachd a' seinn gu brèagha agus gu misneachail;
  Chan eil gaol nas bòidhche air an t-saoghal,
  Ach tha duilgheadasan agus draghan ann cuideachd ...
  Às deidh na h-uile, ann am paidhir slogan chan eil feum air - stiùirichean,
  Nuair a bhios sinn còmhla, tha sinn an-còmhnaidh na phìleatan!
  
  Is soitheach gaol anns am bheil mil mhilis,
  Ach tha teàrr an dìmeas a" tachairt ...
  'S thig sonas, creideam fial,
  Fo bhlàth, mar phreas dùdach sa Chèitean!
  
  'S mòr an t-slabhraidh thràilleil a thilgeadh dheth,
  Leig leam a dhol dìreach ann am bodhaig fallas ...
  Na beatha ann am braighdeanas - is fheàrr bàsachadh,
  Ged bheir feum sinn o leisg !
  
  Tha tòrr againn ri choileanadh nar beatha,
  Ach tha e gu math duilich barrachd a choileanadh ...
  Nuair bhios d" inntinn ann an lìon - cuing,
  Nuair a tha thu nad dhuine ro fhaiceallach!
  
  Agus an fheadhainn a tha ag iarraidh, tha an fheadhainn a tha a 'feitheamh ri cèic bhriosgaid,
  Agus seoclaid, candies milis,
  Ach 's tric a bheir creag air a chaochladh,
  Cò aig tha fios, is dòcha gu bheil làithean nan calman air an seinn!
  
  Chan eil sinn airson an saoghal seo fhàgail,
  Caill eadhon an droch chruinne-cè!
  Thoir dhuinn deuchainn beatha de chòig,
  Agus bidh am peanas ann am foghlam!
  Seo na h-òrain a tha an seo agus chan eil na gillean nas ìsle ann an gràs ris na caileagan. Agus cuideachd sìobhragan a bhios a" cleachdadh slingshots mar chloinn. Agus tha seo cuideachd na inneal gu math marbhtach. Agus tha buaidh uamhasach uamhasach aige.
  An aghaidh an leithid de dhaoine, tha mathain Putin gun chumhachd.
  Tha an t-sabaid a" leantainn le dian dian.
  Bidh caileagan a 'tilgeil boomerangs ann an cruth rionnagan sia-biorach agus swastikas agus gheàrr iad cinn mathain Putin còmhla riutha. Aig an aon àm, tha e air leth lùthmhor.
  Bidh nigheanan a" nochdadh agus a" nochdadh mìorbhailean cho iongantach le òrdagan rùisgte. Agus bheir e pronnadh agus briseadh cnàimh air nàimhdean.
  Bidh gaisgich a' seinn gu dàna.
  - Tha àite a 'feitheamh oirnn agus bruadar,
  Dèanamaid an saoghal nas bòidhche ...
  Bidh bòidhchead a" riaghladh
  Anns an Elf mòr againn!
  Agus a-rithist, bidh na caileagan a" bruthadh na putanan leis na nipples broilleach sgarlaid aca, agus a" toirt buillean uamhasach air an nàmhaid, gu litearra a" losgadh ceudan de mhathain Putin aig an aon àm.
  Aig an aon àm, bidh na caileagan a 'seinn le dealas mòr agus dian;
  Tha mòran bhreugan anns an t-saoghal, agus an-iochd a" riaghladh,
  Tha ceartas coltach ri eun air a ghlacadh ann an lìon ...
  Ach tha cumhachd an Tighearna agus sgiath a mhòrachd -
  Tha seo a" ciallachadh nach fheum sinne a tha air tuiteam fhulang cho fada!
  
  Bidh sìobhragan tric peacach agus a 'cluich le dàn,
  Dean tròcair oirnne Uile-chumhachdach : is urram do chliù !
  Pillidh mi riut ann am fuil anama bhriste,
  Thoir dhomh an cothrom a bhith air mo shàbhaladh agus ùrnaigh a leughadh!
  
  Bidh gaineamh a" dòrtadh nam bilean, gàire lasrach na gaoithe,
  Dè am peacadh uamhasach a thug air an Talamh againn ...
  Rinn Satan fear-cruthachaidh an uilc a chràdh gu tròcaireach,
  Ach gu dearbh, cò a thuit agus a tha na aonar anns an t-sluagh!
  
  Cha'n airidh sinn air Dia, gràs, a bhlaiseadh,
  Tha meanbhachd a" fuireach anns a" chridhe agus tha falamhachd a" riaghladh!
  Feumaidh sinn a h-uile dad a th" againn a sgaoileadh gu dìlleachdan,
  Gus am bi do ghlanachd fo na speuran air fhoillseachadh!
  
  Ach ma tha do spiorad mar dhath dubh,
  Ma tha cruadal agus miann a 'fuireach ann an smuaintean?
  Air son an Dia so dh' fhosgail an Ti naomh a chridhe,
  Agus thuirt e: tha aithreachas ort - chan eil mì-ghiùlan a 'cunntadh!
  
  Thug an Cruithear a ordugh naomh don chruthachadh,
  Gràdhaich do bhràithrean agus na bi deònach brathadh!
  Tha mi a" sabaid peacaidh gus nach tèid an teine a-mach
  Bi nad theaghlach singilte: urram athair, màthair!
  
  Chan eil maitheanas ann, ma tha d" athair leisg,
  Mura smaoinich thu ach mar a gheibh thu grèim air barrachd ..
  Ach ma tha thu fialaidh, bidh fios agad nas òige
  Agus obraich airson math, a 'putadh an leabaidh!
  
  Bheirear do lagh naomh gu linn,
  A bhith beò a rèir cogais a 'toirt toileachas!
  Dh" fhosgail an cruinne-cè gu lèir, tha gliocas cho mòr,
  Tha e eu-comasach fios a bhith agam, tha mi a" caoineadh mar leanabh!
  Canaidh sinn na caileagan - sheinn iad sàr òran ! Agus sheall iad an riatanas sònraichte aca.
  Agus leig leis na gaisgich losgadh a-rithist air na orcs, a" putadh air na putanan, nipples a tha coltach ri connlaich ro aibidh. Agus cuir a-mach iad ann an tomadan mòra.
  Is e seo dha-rìribh nigheanan a bhios a" cur bàs is sgrios am measg mathain Putin. Luchd-cogaidh an t-slighe as soilleire agus as millteach.
  Agus gearraidh iad sìos an naimhdean mar gum b'ann le corran. Agus bhuail iad nàimhdean le bhith a" cleachdadh an òrdagan lom. Agus tha uimhir de orcs air bàsachadh mar-thà bhon bhuaidh millteach aca.
  Agus bidh na caileagan a 'tilgeil suas peas de sgrios agus sgrios le na sàilichean lom, cruinn, pinc aca.
  Agus a-rithist bidh mathain Putin, air am marbhadh agus air an reubadh gu pìosan, a" tuiteam. Agus bidh na gaisgich ag obair gu dearbhach agus millteach.
  Agus tha fir òga cuideachd a 'nochdadh a' bhuaidh millteach agus millteach aca air arm Putin.
  Aig an aon àm, bidh paidhrichean sabaid de ghaisgich a 'seinn le dealas;
  Tha sinn beò ann an saoghal làn dealachadh, bròn ...
  Dè a nì saighdear nuair a bhios e na aonar?
  Dhuinne, cho-dhùin na Diathan gu cruaidh an còir -
  Tha am fear seo a" tionndadh liath!
  
  Tha an cruinne-cè cho cruaidh ri gaol,
  Bha deòir dealachaidh a" tuiteam ann...
  Dh' fhalbh truas gun rian,
  Agus dh'fhàs beatha mar chloich gun bhog!
  
  Bidh e a" reothadh anns an fhàsach, agus bidh an deigh a" deàrrsadh le teas,
  Mar a bha an t-slabhraidh mheirgeach a' cuairteachadh a' chridhe !
  Agus tha uisge an dealachaidh, a 'toirt buaidh air seallaidhean air a' mhullach -
  Pocaidean falamh, dìreach copar air fhàgail!
  
  Ach tha creideamh ann an gnìomh trodaiche a 'brosnachadh,
  A Dhia Uile-chumhachdaich - fios, thug e bòid daingean !
  'S bidh sinn mar dhuilleach 'sa Chèitean bhlàth,
  Nuair a bhios sinn a 'sprèadhadh, bidh sinn a' coinneachadh ri flùraichean!
  
  A bheil thu airson a" phlanaid a dhèanamh nas toilichte
  Mar sin gun do sheinn gach fear againn gu glòrmhor mar fheasgair?
  An uairsin thàinig am mil as milis gu bhith na chruinneachadh air an linden -
  Ann an anam nam fuamhairean, leig dhuinn stad a chuir air breugan!
  
  Na mealladh Dia, creid mi,
  Tha e a" faicinn ceart tro cò againn a tha nar ghealtaich agus na torc!
  Thugaibh brìgh an Tighearna don ìobairt,
  Chan iongnadh gu bheil e ag ràdh, Pàighidh mi air ais daoine dhut!
  
  Ach ghlac fòirneart san lìon sinn,
  Chan eil fios aig duine càite an tig na marbhadh gu crìch.
  tha Iudas an crochadh air crann-creadha grod,
  Agus dhaibhsan a bha a 'creidsinn - crùn labhrais!
  
  Faodaidh duine sam bith fàs nas fheàrr
  Tha ar roghainn mothachail - a 'strì airson Crìosd.
  Ach uaireannan tha maragan fala,
  Ged tha gealladh - thig mi gun dàil !
  
  O shaoghail, cia meud ainneart a th' ort,
  Mar nach urrainn dhuinn a bhith beò ann an sìth!
  Thar ciste-laighe bean saighdeir a' caoineadh,
  Dè cho caol 'sa tha beatha na snàithlean cugallach!
  
  Cha 'n e dòrtadh fola ar gairm-
  Sealg gu gaol, gus pàrras a thoirt don Fatherland!
  Dè am peanas a th" ann dhuinn uile?
  Is e am freagairt gu bheil thu a" toirt a h-uile beairteas dha na bochdan!
  
  Tha e eu-comasach saoradh a cheannach air airgead,
  A chionn nach eil prìs òir aig Dia!
  Agus boghaichean don eaglais a bhuail thu Didòmhnaich,
  Gus a bhith sgiathach mar iolairean!
  
  Agus thig an t-àm - thig rìoghachd Dhè,
  Thig crìoch air an olc agus an creachadair!
  Bithidh tràilleachd spioradail air a sgrios,
  Agus fàsaidh an dùthaich ann am Mòrachd an Sonas!
  An seo bha na caileagan a 'seinn gu fìor agus gu sònraichte, agus gu math brèagha. Agus casruisgte, thilg casan nan nigheanan tiodhlacan sgriosail. Agus mar sin chaidh sgrios mathain Putin. Tha na caileagan seo gu math èibhinn cuideachd.
  Tha iad iongantach agus gu math fionnar. Agus tha na nipples broilleach aca glè shoilleir, mar shùbhan-làir a tha ro aibidh.
  Bidh na caileagan, gun deas-ghnàth neo-riatanach, a 'tilgeil thiodhlacan sgrios le an corragan lom de fhorsa marbhtach.
  Seo iad, dè a tha eireachdail agus ionnsaigheach, a" goid sabaid.
  Agus dè as urrainnear a ràdh mu dheidhinn ruby nipples cìochan nan nigheanan? Tha e cuideachd uamhasach sabaid agus fionnar. Dè cho comasach 'sa tha nigheanan air sabaid agus sabaid le dian.
  An seo thug na caileagan a-rithist e agus chuir iad an òrdagan rùisgte nam beul. Agus sèididh sinn. Agus mar a thòisich an trill ultrasonic seo a 'dòrtadh.
  Agus chaill na feannagan borb mothachadh. Agus thuit iad len gob air cinn maol mathain Putin.
  . CAIBIDIL 21
  Thug nighean an elf agus aig an aon àm a' bhanrigh àitheantan. Agus bha i glè shunndach. Agus dh'earb a suilean mar shaphiribh. Is e sàr nighean a tha seo agus is e Maria Kolesnikova an t-ainm a th" oirre.
  Loisg iad an claigeann agus leag iad a-mach an eanchainn. Tha sin fionnar!
  Agus an uairsin ghabh na gaisgich e gu h-àlainn agus gu sunndach, agus sheinn iad, le an guthan iongantach;
  Solas mo Elf àrdaichte -
  Dùthchannan a thug beatha don t-saoghal le anam!
  Tha e eu-comasach an t-Athair seo a lorg nas bòidhche,
  Tha i eòlach air a 'chruinne-cè - aisling naomh!
  
  Anns gach lann feòir, 's gach drùchd,
  Agus anns na boinneagan de dh'uisge blàth an t-samhraidh ...
  Bidh maoim-sneachda a" cluich le daoimeanan,
  Annta tha aghaidh Iosa - an Tighearna Ceannard!
  
  Cruthachadh an Svarog radiant,
  Tha e brèagha anns gach lus arbhair.
  Tha esan a tha ag iarraidh sìth coltach ri mac Dhè,
  Creid mi, tha beatha iongantach aige anns a h-uile àite!
  
  Ach thug an t-Uile-chumhachdach an toil so dhuinn,
  Gus an tagh mi gach slighe shaor,
  Gus am bi an trodaiche dùthchasach dèidheil air dùthaich a dhachaigh,
  Gus Rod a ghlòrachadh ann an gnìomhasan!
  
  Ach, cha robh an roghainn math,
  Agus a-nis tha sruth olc a 'dòrtadh air an Talamh!
  Tha Elf air a stampadh bho ifrinn tancaichean sluagh -
  An-iochdmhor agus neo-thròcaireach ann am blàr creige!
  
  Ach gualainn ri gualainn cruinnichidh an luchd-sabaid -
  Fo bhratach an t-Samhain Sòbhieteach.
  Bheir aghaidhean gràs as an ìomhaigh,
  Tha iad air ar son-ne an làthair an Tighearna nach ann gu dìomhain!
  
  Ged a tha na deamhain ag ionaltradh air cùl Putin,
  Agus chuir e tòrr ifrinn ann an Orkmania !
  Ach tilgidh sinn sìos Junkers mar shiùcairean,
  Às deidh na h-uile, feumaidh tu a bhith a 'sabaid, a' reubadh an fhuil a-mach às na veins agad!
  
  an nàmhaid air Elfskva a ruighinn - tha a h-uile dad na theine,
  Tro phrosbaig chì e rionnagan an Kremlin!
  Ach mu 'n do bhuail sinn uamhas Mamai,
  Bheir an Tighearna neart do nigheanan gràdhach!
  
  Fatherland - Bidh mi ag èigheach ann an ùrnaigh le pian,
  Tha na bailtean-mòra againn a" losgadh mar lòchran!
  Na thogadh le fallas is le gràdh,
  An deach a sgrios gu bràth?
  
  Ach chan fhàg Rod a Chruthachadh -
  Bheir e neart agus tuitidh an nàmhaid!
  Mar a chaidh a ràdh ann an leabhar glic Dhè,
  Bidh an elf a 'buannachadh agus a' caismeachd gu na rionnagan air iomairt!
  
  A" chùis air an Wehrmacht, a" dòrtadh fala ann an allt,
  Elfskva , agus an dèidh an Elfagrad ghlòrmhor!
  Agus bheir an Motherland sùgh bho chraobhan ubhal,
  Gus a bhith furasta le gunna-inneal grenade!
  
  ann an Okrlin - ceannard glòrmhor,
  Vicar Dhè air an Talamh far a bheil peacadh!
  creutairean Orkshist ,
  An uairsin bidh e - sonas agus soirbheachas!
  An seo sheinn na caileagan cho math, agus le leithid de dhìoghras agus cuideam. Sheinn na bòidhchead gu h-eireachdail, agus rinn iad a h-uile càil gu foirfe.
  Agus bidh iad a" tilgeil rionnagan sònraichte le òrdagan rùisgte, a bhios a" fosgladh sgòrnan is glagan mathain Putin. Agus canaidh sinn gu bheil e fìor mhath.
  Tha caileagan tlachdmhor ann an sabaid gu math làidir agus a 'sabaid.
  Ged a gheibh iad uaireannan e. An seo, tha an luchd-dèanaidh orc a" ciùrradh nighean bhon t-seòrsa elves. Thug iad leotha i agus chuir iad air a" chrann i. An toiseach, cheangail iad a làmhan air a cùlaibh agus thòisich iad air an nighean a thogail nas àirde. Agus mar sin chun a 'mhullaich.
  Air a tharraing suas gu àirde de dheich meatairean. Agus an uair sin ghabh iad an nighean agus leig iad air falbh i.
  Thuit a corp rùisgte, tana. Agus tha an làr fhèin gu math làidir, tha an ròp nylon air a shìneadh.
  Agus tha an nighean a" sgreuchail ann am pian ifrinn. Seo mar a thionndaidh am bòidhchead. Agus toinneamh na joints brèagha chun ìre as ìsle.
  Bha an àrd-neach-cuiridh bho theaghlach mathain Putin a 'gàireachdainn le gàire:
  - Cùm air chrith!
  Agus thòisich an nighean air togail a-rithist air a 'chrann. Agus nas àirde agus nas àirde. Bha an ròpa teann.
  Tha an nighean gu math brèagha le fèithean faochaidh an elf. Tha i iongantach agus gu math sabaid.
  Agus le osnaich ag ràdh:
  - Chan eil! Cha bhi mi ag ràdh!
  Agus thog iad i gus an dearbh mhullach gu h-àrd. Agus bha an nighean, a shìneadh a-mach gu aire, a 'reothadh.
  An seo leig iad air falbh i a-rithist. Thuit corp lomnochd, làidir an elf. Agus chaidh e sìos aig astar fiadhaich. Agus air an làr fhèin bha an ròp teann a-rithist.
  Agus tha an nighean a" sgreuchail a-rithist. Tha, tha e goirt.
  Ach brisidh glaodh as mo bhroilleach :
  - Chan eil! Cha bhi mi ag ràdh!
  Òrdughan àrd-neach-cùraim à gnè mathain Putin:
  - Crith an treas uair!
  Agus a-nis tha an nighean a-rithist air a togail air ròp. Roimhe sin, chaidh bloca trom, darach, ceangailte le iarann a chuir air casan lom na h-ìghne. Agus mheudaich i sìneadh a" chuirp làidir, nighinn.
  Shìn an elf a-mach agus chroch e faisg air an fhìor mhullach, anns a 'chaisteal, far an do rinn luchd-leantainn sgioba Putin a' chràdh.
  Agus an uair sin rinn an t-àrd-bhàillidh fealla-dhà:
  - A bheil thu a" dol a ràdh galla!?
  Ghlaodh an nighean ann an eu-dòchas:
  - Geall ann am beul do Putin!
  Lean an òrdugh:
  - Leig às!
  Agus chaidh an ròp a leigeil ma sgaoil a-rithist le cuideachadh druma. Agus thuit an nighean sìos. Agus bha a casan rùisgte sa bhloc eadhon beagan a" suathadh ris an làr, agus bha an ròp teann a-rithist.
  Agus ghlaodh an elf a-rithist agus chaill e mothachadh.
  Dhòirt Orcs, a rèir òrduighean an àrd-chleasaiche, bucaid uisge deigh oirre. Agus thàinig an nighean gu a mothachadh.
  Dh"òrdaich an ceannard-cìche:
  - Agus a-nis a 'sìneadh.
  Agus air na dubhan a 'stobadh a-mach às a' bhloc, thòisich na h-orcs air na cuideaman as truime a chrochadh. Bha corp fèitheach, fallas na h-ìghne air a shìneadh gu mòr agus air a boghadh mar shreang.
  Agus chaidh i a-mach às i fhèin a-rithist:
  - Cha bhi mi ag ràdh!
  Dh" òrduich an neach a chuir gu bàs:
  - Teine rithe! Agus loisg a" bhroilleach, agus an uchd, agus sàilean lom!
  Rinn Orcs cabhag gus an òrdugh a choileanadh. Roimhe sin, gus nach biodh an craiceann air a losgadh sa bhad, dh 'innis iad don nighinn agus don uchd, agus na cìochan, agus buinn rùisgte le ola-ola.
  Bha an nighean gu math tàmailteach le suathadh làmhan garbh, falt mathain Putin.
  Agus nuair a lìon iad mar an ceudna teine fo chasan lom na h‑ighinn. Agus do gach cnap sgàrlaid thug iad leo lòchran, agus lòchran eile gu uchd Bhenuis.
  Agus bha am pian dona. Ach chan e a-mhàin gu robh an nighean a 'caoineadh no a' sgreuchail, ach air an làimh eile thòisich i air seinn;
  Chan eil trifles ann an cruth an fho-thalamh,
  Tha leisgeul sam bith airson an diabhal coltach ri dubhan.
  Mura h-eil gràs anns an t-saoghal aig an Tighearna,
  Tha sin a" ciallachadh nach eil an amar Inferno fada air falbh!
  
  Às deidh na h-uile, tha olc cho dèidheil air an t-saoghal,
  Mar eileanan gun chombaist math...
  Ged sheinnear gaisgeachd nan treun-
  Gu dearbh, is e Rìgh na Cruinne Satan!
  
  Soirbhichidh leis an iochd 's an t-saoghal so,
  Am fear aig nach aithne truas, is e an rìgh e!
  Tha ribeachan fon chrann-pailme eadhon de phàrras,
  Càite bheil am math? A neoni gun bhrìgh!
  
  Faodaidh creideamh sam bith a bhith air a thruailleadh
  Bidh fàileadh glòir sam bith, bi eòlach air an t-sròn ...
  Bidh snàgairean a" sgròbadh gu seòlta sa bhogsa gainmhich -
  Agus tha mi airson an saoghal a lasadh le bruadar!
  
  Tha sibh a' strì airson an t‑solais, ach èiridh sibh anns an dorchadas,
  Dèan sealg airson a thoirt seachad, ach pòcaid falamh!
  Mura h-eil thu airson a bhith beò mar phitheid truagh,
  Rach gu bròn, seòlta agus meallta!
  
  Tha e tàmailteach eadhon a bhith beò fo shreath de mhucus,
  Càite às aonais taic mullaich - chan e ceum!
  Bidh anaman a" reubadh mar sheabhag gu h-àrd,
  Ach tha 'n fheoil 's a' bhoglach, Soillsichidh an claidheamh an nàmhaid !
  
  Ciamar a thachair gun deach an toileachas sìos?
  Agus carson a tha riaghladh olc anns a h-uile àite?
  Nach eil cumhachd gu leòr aig Dia?
  Gus am bi a h-uile duine an-còmhnaidh math?
  
  Às deidh na h-uile, cha deach an duine a chruthachadh le fanatic,
  Às deidh na h-uile, anns a h-uile cridhe tha fuaran gaoil ..
  Uill, carson nach eil fios aig na orcs air a" cheum,
  Agus tha toileachas air a thogail a-mhàin air fuil?!
  
  Gu mì-fhortanach, chan urrainn dhut am freagairt a lorg thu fhèin.
  Mar sin tha e air a bhith na rud uamhasach san t-saoghal bhon linn ...
  'S bidh na deamhain a' cur aghaidh uabhasach ort,
  Agus tha e coltach gun do dhìochuimhnich an Tighearna na daoine!
  
  Ach cha chreid mi - chan eil olc uile-chumhachdach,
  Feumaidh tu dìreach an tiomnadh a bhrùthadh na dhòrn!
  An uairsin falbhaidh an spionnadh a tha a "dol gu ifrinn,
  Agus bidh sìth agus co-sheirm eadar sinn!
  Lean na gaisgich boireann orra a" sabaid an orc arm. Rinn iad e gu gaisgeil agus, gu dearbh, a" cleachdadh òrdagan lom nan casan chiseled.
  Dh"èigh na h-àilleachdan:
  Am faic thu eclipse anns na speuran?
  Ìomhaigh uamhasach den linn ...
  Tha seo na chomharra air solas
  Tha Orcs a" dèanamh dona!
  An dèidh seo a ràdh, ghlac na caileagan e, a 'bruthadh putanan a' bhazooka le nipples scarlet a 'chiste. Agus fhreagair lannsaichean rocaid. A bha a" còmhdach agus a" reubadh mòran mathain Putin.
  Agus às dèidh sin thòisich na caileagan air seinn a‑rithist;
  Elfia : is tu mo dhùthaich naomh,
  Far a bheil aislingean a 'tighinn fìor ...
  A' caoidh, a' blàthachadh fuachd na deigh,
  Chan eil bòidhchead nas fheàrr air neamh!
  
  Chan eil dùthaich mar sin anns a 'chruinne-cè gu lèir,
  Innte, mar ruby, tarbh air meur de sheileach.
  Air an èideadh le daoimeanan agus neamhnaidean an achaidh,
  Nuair a thug Frost sneachda dhuinn!
  
  Lusan-coirce breagha anns an t-samhradh sultry,
  Lilidh uisge òir air an uisge ...
  Tha an lon-dubh a' cur fàilte air an neach-siubhail,
  Is toil leat a bhith sa choille air an fheur!
  
  Tha na nigheanan air Elfi an-còmhnaidh brèagha -
  Caol, bòidheach - tha falt na theine!
  Agus tha fios air na h-òrain air a bheil na Slavs urram,
  Agus chaidh an teas suas gu na speuran!
  
  Nuair a dhòirteas an t-uisge casruisgte tro na maragan,
  Bidh na caileagan bàn a" gàireachdainn agus a" ruith...
  Chan eil fuachd sam bith againn fiù 's sa gheamhradh,
  Bidh reothadh fo shneachd lilidhean a' ghlinne fo bhlàth!
  
  Ionmhas an athar nar cridhe,
  Cùm e, ach na cuir am falach am batyr!
  Dh' fhosgail sinn an dorus do na raointean farsuing,
  Bheir sinn buaidh air cosmos na cruinne gu lèir!
  
  Tha 'n t-Athair modhail agus mòrail,
  Air a 'bhratach dath - beatha an fheadhainn a bheir triùir!
  A leithid de chumhachd radiant
  Tha thu gu dìleas a" coimhead air Elf!
  
  Bheir an Tighearna duais, creid fear mòr,
  Leig leinn gu dìleas na mairbh a aiseirigh le saidheans ...
  Agus màthair gu bràth dearg òg,
  Thig còmhla ris an sgioba uile-chumhachdach againn!
  Tha na nigheanan cho treun agus tha e a" coimhead dìreach sgoinneil. Agus gu dearbh tha an casan lom, agus tha am broilleach làn le sgàrlaid nipples - dìreach àlainn, blasta.
  Agus bidh iad a-rithist a" brùthadh air putanan a" bhazooka leis na nipples broilleach sgarlaid aca agus a" cur air bhog tiodhlacan sgrios le feachd marbhtach. Is iad sin na caileagan an seo, mìorbhaileach, fionnar agus le sàilean rùisgte, cruinn, pinc.
  Tha sìobhragan òga gu math dèidheil air a bhith ag reamhrachadh nan casan casruisgte sin. Agus bidh iad a 'blasad mar chìr-mheala.
  Tha leithid de shìobhragan nan daoine iongantach agus milis. Canaidh sinn gu bheil iad fìor mhath.
  Agus ma tha iad mu thràth a 'tòiseachadh a' seinn, mar as trice bidh e a 'tionndadh nan cluasan le tiùb;
  Bhuail mo mhac-meanmna
  Dh'fhàs a h-uile dad soilleir, mar gum biodh san t-Samhain!
  Agus chuir sinn am prasgan an taobhan an droch dheamhan,
  Agus bidh e cho brèagha air an Talamh!
  
  A leithid de rionnagan anns an t-saoghal againn -
  Tha cuid dhiubh nan rubies agus cuid eile nan daoimeanan!
  Bidh sinn a" cruinneachadh ùmhlachd bho na h-aingidh -
  Sèideadh mar òrd agus chan ann san t-sùil, ach san t-sùil!
  
  Bùth uinneagan far a bheil quasars
  Bidh an hippodrome radiant a" deàrrsadh!
  Na m' anam a' sileadh dheur -
  Mar gum biodh pogrom mòr air a bhith ann!
  
  Curl mar churlan a' chomaid,
  Deàrrsadh an uain - bidh sruth bleogach a" deàrrsadh!
  O seinnear cleasan neo-bhàsmhor,
  Ann an glòir gu bràth mairidh an Elf!
  
  Dè as urrainn elf brònach a dhèanamh airson cliù?
  Dìreach leig le deòir tuiteam bho do shùilean gorma ...
  Nuair a tha a h-uile càil timcheall liath, tha e tàmailteach,
  Nuair a tha dùil agad ri stoirm tàirneanaich san Ògmhios le dòchas.
  
  Sìn do bhilean mì-fhortanach le gàire -
  Tuig nach eil an saoghal na dearc anns a" choille.
  Nighean sa bhad, rùisg i fiaclan ort,
  Bheir e do bhruadar gu buil!
  Tha na h-òrain nigheanan sin dìreach mìorbhuileach agus eireachdail, tha iad a" coimhead sgoinneil. Faodar a ràdh gu sìmplidh gu bheil iad cosmach agus gu math connspaideach. Tha nipples aig na gaisgich cuideachd le rubies, a tha a 'deàrrsadh mar reultan anns an dorchadas.
  Agus bidh teangannan nan sìobhragan òga gam reamhrachadh gu sanntach agus a" glacadh easan de orgasms.
  Is e fìor bhòidhchead iomlan agus iomlan a tha seo.
  Agus an uairsin thòisich na nigheanan air ràsaran a thilgeil le òrdagan lom. Agus dh'fhosgail na lannan sin sgòrnan mathain Putin.
  Agus thionndaidh e a-mach gu robh e gu math fionnar.
  Agus mar sin thòisich na caileagan air na putanan a bhrùthadh air na putanan leis na nipples scarlet aca agus chuir iad na gunnaichean an gnìomh.
  Agus a 'bhuaidh seo, thionndaidh e a-mach,' s dòcha, cha mhòr marbhtach.
  Agus chuir na sìobhragan brèagha sìos mathain Putin a-rithist, gan toirt a-steach do chisteachan-laighe.
  Na dì-chuimhnich seinn aig an aon àm;
  'S e fear d'ar luchd-cogaidh an rathad,
  Tha i loma-làn de dhris is dhris...
  Às deidh na h-uile, chan eil Dia anns an t-saoghal seo -
  Bhris aislingean gu duslach!
  
  Faodaidh vulture sam bith piocadh
  Agus thàinig an gàrradh aghaidh gu bhith na fhàsach ...
  Ach cho lag 's a tha daoine,
  Càite an deach an gaisgeach elf?
  
  Agus mar sin, chaidh an elf a dhìochuimhneachadh,
  Dè a reic coigreach!
  Far an robh mile, dh' fhàs na mìltean,
  Tuit a-steach don dubh-aigein a-steach don àibheis!
  
  An sin, tionndaidhidh na mìrean geal anns an achadh,
  Agus hai, thog feannag...
  Tha sinn ag iarraidh, a 'creidsinn gu bheil e nas fheàrr a roinn,
  Gus am bi beatha na phàrras!
  
  Ach thug an t-Uile-chumhachdach a leithid de fhreagairt,
  Ag iarraidh cus ithe
  Thug iad eadhon cuibhreannan a bharrachd dhut,
  Agus càit a bheil na cleasan agus an urram?
  
  A Elfia tha thu nad luchd-cogaidh le fuarachd,
  Ach a-mhàin mamon èibhinn ...
  Agus tha feum air an fhacal, tha feum air na bràithrean -
  Tha thu air a thilgeil mar dhuslach airson sgudal!
  
  Uill, dè a tha sinn ag aontachadh air?
  Trom bho leisg olc.
  Fanadh an t-slighe oirnn, mo thruaighe, cunnartach,
  Gus sabaid leis an horde gun àireamh!
  
  Ach anns a 'chùis seo, bidh sinn a' soirbheachadh -
  Leis gu bheil an dùthaich mhàthaireil na mic.
  Na cadal leanaban sa chreathail
  Ann an itealaich gu comets mar iolairean!
  
  Agus chun an fhreagairt mu dheireadh:
  Cuin a thig gràs?
  Gus am bi sail an aoibhneis a 'losgadh gu bràth -
  Leaghaidh sinn sneachda is deigh nar cridheachan!
  Bha na caileagan bòidheach a' seinn, agus bha an guthan cho fuaimneach agus cho fuaimneach. Gu dearbh, chan eil duine nas bòidhche na gaisgich. Agus bidh na nipples broilleach aca a" deàrrsadh mar rubies agus tha na putanan luing gàirdeachais air am brùthadh.
  Tha gaisgich nan teine gun tròcair air na h-orcs. Bidh iad ag obair le lùth neo-sheasmhach.
  Agus tilgidh iad òrdagan rùisgte, tiodhlacan sgrios le cumhachd marbhtach.
  Sin mar a bhios nigheanan - a bhios, ma bhios iad feargach, a 'sguabadh beanntan air falbh. An seo, feuch ri cur an aghaidh a leithid de mhèirlich.
  Le an sàilean rùisgte tilgidh iad suas piosan mòra, marbhtach.
  Tha iad sin nan nigheanan cho fionnar agus gun samhail.
  Agus nuair a thathas a" cleachdadh nipples broilleach scarlet, bidh gnìomhachd eadhon nas ionnsaigheach den t-siostam sgrios a" tachairt. Agus tha na mìltean de mhathain Putin a" bàsachadh fo bhuillean tròcaireach nigheanan le sàilean lom, cruinn, pinc.
  Agus bidh na caileagan fhathast a 'seinn aig an aon àm;
  Tha eagal air mòran againn ro àm an t-saoghail,
  Dè tha falaichte an sin fo sgàil dhorcha nan linntean?!
  Tha mar a thachair don chruinne-cè air a cho-dhùnadh le cothrom agus toil,
  An nì as urrainn a dhol thairis, a" chùis a dhèanamh air droch nàimhdean!
  
  Agus anns an latha an-diugh tha dorchadas ann,
  Tha tòrr diofar aibhnichean ann...
  Anns gach reul bheir Satan aghaidh,
  Tha e airson ar tionndadh gu bhith na diabhal parrots!
  
  Chan eil fàidh anns an Athair, mo thruaighe -
  Agus tha tòrr ri theagasg airson dreuchd bàn!
  Agus mar thoradh air an sin, thig cisteachan a-mach,
  Ma tha, mu thràth air a losgadh ann an mothachadh Dhè!
  
  Chan eil ùine fo ùmhlachd chnuimhean,
  Tha gach fear againn na dhuine air leth moiteil.
  Gus nach tèid na toraidhean a lùghdachadh gu neoni,
  Feumaidh sinn an aghaidh neo-ghlan a ghlanadh!
  
  Chan e fuasgladh a th" ann an gearan, eil fhios agad
  Uill, co-dhùin a h-uile càil le smaoineachadh, guys!
  Agus an uairsin soirbhichidh an sgìre,
  Ma dhìonas tu an loidhne le gunna-inneal!
  
  Cuir crìoch air an obair, agus tha thu deiseil
  Faodaidh tu dha-rìribh ruighinn air a" mhullach!
  Ma tha thu eadhon na òganach fad bhliadhnaichean -
  Tha e coltach ri bhith a" toirt boma dhomh agus gun a bhith a" dèanamh fuaim!
  
  'S bidh an duais 'na ghràdh,
  Tha tlachd ann an saoghal peacach!
  'S na cuir an aghaidh nan sparradh,
  Air a ghlacadh le sruth stoirmeil de dhealas!
  
  Treòraichidh creideamh sinn chum an Athar,
  Dèan e nas glaine, nas coibhneil!
  'S tha 'n iolair a' deanamh aoraidh do Chriosd,
  Seo beachd co-mhaoineas!
  Is iad seo na seòrsaichean òrain a tha dha-rìribh a" toirt ort a dhol agus a tha gad chuir ann an sunnd. Bidh na gaisgich a" seinn gu h-àlainn agus gu h-ealanta.
  Agus tha iad fhathast a 'tilgeil thiodhlacan sgrios le feachd marbhtach le òrdagan lom.
  Seo na nigheanan. Agus braighdeanas nan caileagan bòidheach, bidh na h-orcs a' cumail seillein dearg-theth ri sàilichean lom nam bòidhchead. Agus loisgear leo iad le an-iochd mòr.
  Is iad seo bòidhchead na h-ìre dìreach hyper .
  Agus tha iad fhathast a 'tilgeil air an nàmhaid le an òrdagan rùisgte, peasairean marbhtach de sgrios. Agus dhòirt ultrasound a-mach às na nipples sgarlaid aca, a dh'adhbhraich crathadh den àile agus chaidh na feannagan a bhualadh san eanchainn agus chaill iad mothachadh.
  Agus, a 'tuiteam, lot iad claigeann nan orcs agus chaidh am marbhadh gu sònraichte. Agus a 'sileadh, bhàsaich mathain Putin;
  Cha searg am fear-faire,
  Sealladh seabhag, iolaire!
  Tha guth an t-sluaigh ard
  Crathaidh an uisge-beatha an nathair!
  
  Na bi okrshista air an rìgh-chathair,
  Tilgidh claidheamh an airm Scarlet thairis!
  Mo chreach, chan ann anns a' phloc -
  Na toir buaidh air màthair nan uile - deamhan!
  
  Dùthaich anns an naomhachd so,
  Chan eil ann ach an t-anam a" fàs!
  Iarr bròg bast san àmhainn,
  Tha an t-slighe againn na laighe gu pàrras!
  
  Bidh an òrdugh ùr
  Far a bheil a h-uile duine mar aon le Elf !
  Bidh daoine toilichte
  Fatherland do-chreidsinneach!
  
  Tha rìgh an t-solais a" fuireach nam chridhe
  Gus nach bi sinn eòlach air bròn!
  Gu fortanach fosgail an doras
  Bha na reultan a" deàrrsadh os ar cionn!
  
  Ann am bròn, dòchas, creideamh,
  Tha mi a 'creidsinn ann an toileachas, bidh sinn!
  Tha òigridh ag atharrachadh
  Tha sinn nar britheamhan fhèin!
  
  Tha urram air a thoirt do gach trodaiche
  Tha misneachd aig a h-uile duine.
  A dhol dhan bhlàr le òran a
  Chan eil ceum Ethian nas làidire ann !
  
  Tha mi a" creidsinn gun dùisg an saoghal gu lèir!
  Bidh crìoch air orcism!
  Bidh a" ghrian a" deàrrsadh gu soilleir!
  An t-slighe, a 'soilleireachadh elfinism !
  Is iad sin na caileagan an seo - an clas as fhuaire agus as sònraichte. Thilg na gaisgich boireann lannan ràsair le an òrdagan rùisgte agus gheàrr iad dheth cinn mathain Phuttin.
  Bha iad sin nan nigheanan cho iongantach. Tha slinnean tana, cromagan farsaing, agus abs snaidhte air na h-eunan. Seo far nach urrainn dha na orcs seasamh an aghaidh nan gaisgeach.
  Tha iad cho blasta agus dìreach super. Agus tha tonnan ultrasound cumhachdach air an leigeil ma sgaoil bho nipples scarlet a 'bhroilleach. Agus chaidh na feannagan a bhualadh anns an eanchainn aon uair eile . Agus bha iad air an sàrachadh agus air an sàrachadh. Agus bha e mar gum biodh iad ga thoirt le bata agus a" sgàineadh.
  Agus dh"èirich clisgeadh uabhasach. Agus thug na gaisgich a-steach leis an lùth iongantach aca.
  Agus a‑rìs ghabh na gaisgich e, agus sheinn iad;
  Gu dearbh tha e duilich ro-innse
  Na tha a" feitheamh anns an t-saoghal ùr seo!
  Bidh sinn ag itealaich gu neamh
  A" dol air bòrd plèana rionnag!
  
  Chan eil planaidean anns an adhar
  Tha a shaoghal sublunar fhèin aig gach fear.
  Fo bhuille nan ramh seang,
  Tha mi a" creidsinn an t-Slighe Milidh, bheir sinn buaidh air!
  
  Tha mì-thoileachas anns gach cruinne-cè
  Ach ma tha Elfinism a" riaghladh ...
  An uairsin urras urram cogais.
  Agus na bi a 'toirt spèis do dhualchas!
  
  Os ar cionn thogadh an claidheamh leis a" chailleach,
  Tha bagairt a bhith beò ann an toileachas a" cur bacadh air!
  Uaireannan bidh bròn, osnaich, a 'caoineadh,
  Bidh ar màthair a" rùsgadh deòir!
  
  Agus is dòcha gun cuir thu às don àite
  Doimhneachd àite gun chrìoch!
  An neach aig a bheil inntinn gheur, bidh e comasach
  A mhic laghach, ghlic, chaoimh !
  
  Bidh an leanabh a 'tòiseachadh a' fàs
  Aig cluaintean reamhar na maidne!
  Os ar cionn tha Dia an Criosda naomh,
  A ris le bogha 's le gràdh !
  
  An uairsin bidh sinn a 'creidsinn ann am pàrras
  A 'glacadh gàire na cloinne ...
  Tapadh leat a Thighearna -
  Leudaich snàithlean mo bheatha!
  
  Ciod a chuidicheas muinntir na talmhainn uile,
  Togaibh adhartas agus caoimhneas,
  Gus am bi cumhachd aig an dùthaich,
  Gus bòidhchead a ghlòrachadh le lyre!
  
  Às deidh na h-uile, chan ann airson rud sam bith a tha thu nad dhuine,
  Mar eun a' ruith gu neamh !
  A bheil thu airson do aislingean a thoirt gu buil
  Anns a bheil an inntinn, corp!
  . CAIBIDIL Àir. 22 .
  Sheinn na caileagan cho tlachdmhor agus Maria Kolesnikova - super
  Seo òran cho mìorbhaileach a sheinn na caileagan. Agus cho iongantach sa tha an ceòl seo. Sin mar a tha na gaisgich a' seinn gu math. Agus tha guthan cho iongantach agus cho iongantach aca.
  Thuirt fear de na sìobhragan gu seòlta:
  - Tha am Fuhrer maol, agus dìreach lousy!
  Agus sheall i a teanga fhada agus bhìdeach.
  Thuirt elf eile gu seòlta:
  Cò nach eil dèidheil air Putin?
  Tha gaol aig a h-uile duine air Putin!
  Cò nach eil dèidheil air Putin?
  Tha e air a bhith sa phrìosan airson ùine mhòr!
  
  Ach Vladimir maol
  Chan eil eagal oirnn idir
  Agus ceann-suidhe lousy
  Smaointean balbh!
  An seo tha na caileagan a' bruidhinn a-mach gu h-eireachdail, agus ag èigheach. Agus an uairsin bidh iad a 'tilgeil snàthadan puinnseanta le an òrdagan lom agus a' briseadh mathain Putin gu bàs leotha.
  Agus mar sin mar a ghabhas iad agus a sheinneas iad;
  Chan eil Motherland eile anns a 'chruinne-cè,
  Tha ar planaid coltach ri rionnag anns na speuran...
  Le creideamh, dòchas, is aisling ghlan,
  Bheir sinn buaidh air na h-amasan soilleir!
  
  Ghabh iad a" chiad cheum san fhànais
  Thug Elfarin dhuinn an iuchair gu neamh !
  Tha a h-uile duine a-nis mar dhraoidh adhartach,
  Is urrainn eòlas fhaighinn air saoghal an oir stoirmeil!
  
  Uill, smaoinich air na seann làithean -
  Ann an craiceann bheathaichean, rinn sinn rèis le cluba!
  Tha cuspair an adhartais do-sheachanta, maireannach,
  Leig le saidheans ar dèanamh làidir!
  
  An àite duais fo chosaibh dhris,
  Tha an nàdur seo coltach ri madadh-allaidh olc!
  Tha am fitheach ag èigheach : duine bi sàmhach -
  Agus ghiùlain na ceruban an aghaidhean cho olc!
  
  Chan eil ann ach aon slighe a-mach às an dubh-aigein,
  Is e Dia Uile-chumhachdach cumhachd a" Chruthachaidh.
  Bidh thu nad eileamaidean, creid mi, a dhuine uasal,
  Ma thig lèirsinn gu eòlas!
  
  Mar sin na bi sgìth aig deasg na sgoile, pàisde
  Cumhachd gheibh thu deagh dhàn!
  Nì thu thu fhèin ad phàrras, òganach,
  Faodaidh tu rud sam bith a tha thu dìreach a" bruadar a chruthachadh!
  
  Ann an saoghal ùr, tha feum air eòlas cuideachd,
  Tha ar bràithrean, tha mi a 'creidsinn càirdean.
  Na biodh naimhdeas anns an t-saoghal,
  Tha sinn uile mar theaghlach ar Mother Elf!
  Seo mar a bha na caileagan a" seinn èibhinn agus tùsail. Agus tha na guthan aca dìreach a 'toirt breith air mìorbhailean.
  Sin mar a ghabhas iad e, agus na caileagan a' seinn cho math. Agus a-rithist faodaidh iad a bhith a 'gabhail agus a' seinn aig mullach an sgamhanan. Agus seall na guthan sonraichte aca agus gu math fionnar is iongantach.
  Is iad seo na caileagan, ma bhios iad a 'seinn no a' cluich, agus bidh e fionnar ann an dòigh sabaid.
  'S na gaisgich a rithist a' lasadh o 'n sgàrlaid nipple 'n ciste 's a' marbhadh nan orcs. Bidh a h-uile dad a" tachairt gu paradocsaigeach ann an dòigh armachd. Agus bidh sàilean casruisgte, cruinn nan nigheanan a" tilgeadh suas bàlaichean millteach de sgrios. A tha dha-rìribh sgriosail.
  Agus bidh na caileagan elf gu litearra a" draibheadh an luchd-dùbhlain aca, sa chùis seo mathain Putin, a-steach don chiste. Agus is e blàr bunaiteach gun bhriseadh a tha seo le sgrios iomlan.
  Agus tha na gaisgich gan taisbeanadh fhèin gu math gaisgeil. Agus gabhaidh iad e, agus feadaidh iad le mòr chorraich, a" cleachdadh an òrdagan lom. Agus tha an fhìdeag seo bodhar agus a" bualadh air an eanchainn. Agus a 'toirt a-mach ar-a-mach ann an cinn nam feannagan.
  Agus air dhaibh mothachadh a chall, tuitidh iad, agus lotaidh iad cinn nan orcs len gob geur.
  An deigh sin sheinn iad a rìs le mòr dhealas, agus rùisg iad am fiaclan ;
  O Pushkin, chan eil thu annasach ceart,
  Chan eil sinn airson a bhith tinn as t-earrach!
  Às deidh na h-uile, fàileadh luibhean ùra May,
  Comasach air a h-uile duine a dhràibheadh far an raon-laighe!
  
  Bidh snowdrops a 'fàs as t-earrach
  Tha glainead na h-oidhche aca ...
  A 'breith bruadar aotrom bog
  Tha an òganach ag iarraidh an stoirm a-rithist!
  
  As t-earrach bidh am fuachd a' crìonadh,
  Thèid an scum de chràdh olc a-mach à sealladh ...
  Sealg glòir gu bràth
  Deoch anail milis na h-òigh!
  
  Mar a tha san òigridh, tha a h-uile dad gu math,
  Agus is e May an òigridh nàdair!
  Tha 'n cnocan-coille a' frasadh le chisel,
  Tha tàirneanaich air chrith, a" spùtadh seilearan!
  
  As t-earrach, bidh sruthan a 'gearan mar trill,
  Agus tha na smuaintean aca coltach ri tonn a" frasadh.
  An seo tha na dearcan a 'fàs a' tarraing -
  Blàth bho bhòidhchead a 'chridhe!
  
  Tha a h-uile dad nar sgìre na bhòidhchead,
  Tha feur coltach ri meileabhaid ann an èideadh boireannaich.
  A bharrachd air dall
  Dèan strì ri bhith beò gu stòlda anns a" bhaile mhòr!
  
  Carson a tha feum againn air baile-mòr agus baile,
  Bithibh, mar shaighdear, Coisich tron choille.
  'S ma tha sneachd air,
  Chan eil an luaith casruisgte sin ach nas cas!
  
  Thug Rod cumhachd mar sin
  Gus an urrainn dhuinn riaghladh mar dhiathan.
  Seo seagal buidhe san achadh,
  Bhon ìomhaigh tha an aghaidh a" deàrrsadh teann!
  
  Athair naomh Svarog Slavyan. .
  Dh'òrduich e gràdh agus fuireach dha na bràithrean!
  Cò a tha na dhuine uasal
  Às deidh na h-uile, ghabh an Cruthaiche fhèin ris a 'cheusadh!
  
  Agus geuraichidh an ridire a chlaidheamh,
  Leis gu bheil fòirneart ann am beatha!
  thubhairt an Tighearna, Cha toir mi sìth,
  Às deidh na h-uile, tha ifrinn, creid mi, neo-chomas!
  
  Mar sin na creid gu bheil cadal air neamh
  Gu dearbh, is e toileachas cridhe gluasad.
  Agus tha thu a 'sabaid cho dàna -
  Gus maitheanas iarraidh air an neach a chuir gu bàs!
  
  'S ma chaidh e air ais leis fèin,
  Cuidichidh Rod, creid do mhac!
  Faigh duslach agus sgudal a-mach às do cheann:
  Dè a bheir ort gàire a dhèanamh - diùlt mi e!
  Lean na blàran le mòr sheasmhachd agus farsaingeachd. Bha tòrr fala a 'sruthadh. Bha a" mhòr-chuid de chlann-nighean elf a" sabaid, chleachd iad an òrdagan lom.
  Agus ma nì iad sabaid, tha e uamhasach marbhtach, a" sgrios mathain Putin.
  Feumar a ràdh gu bheil na sabaidean cho fuilteach. Agus tha na caileagan fhathast air tancaichean pioramaideach Zelensky Prut.
  Agus is e ionnsaigh uabhasach brùideil a tha seo. Agus tha buaidh chruaidh aige ann an stoidhle ciste.
  Agus bidh òrdagan lom a 'tilgeil thiodhlacan sgrios le neart mòr millteach.
  'S na caileagan elf' mar is mò a' seinn ;
  Tha m' Athair-sa 'na anam treun,
  Chan eil co-ionann aige san t-saoghal olc seo ...
  Às deidh na h-uile, dè cho math 'sa tha Elfiya -
  Tha tòrr blàths is solas ann!
  
  Dèan sabaid air a son, cron air an fheannag
  Às deidh na h-uile, chan eil dùthaich mhàthaireil san t-saoghal seo nas daoire!
  Às deidh na h-uile, tha fèin-thoileachas na bhreug eucorach,
  Agus ghiùlain an deamhan an-iochdmhor a ghnùis ghràineil!
  
  Dè rinn e airson na dùthcha - 's e iolairean a th' annainn,
  Chan eil na as urrainn dhuinn a dhèanamh airson an Fatherland gu leòr!
  Is mic ghlòrmhor sinn - measaibh co-ionann ris na diathan,
  Tilgidh sinn às na tha a" cur bacadh air a" pheadal!
  
  O mo dhùthaich - dùthaich naomh,
  Aig amannan bidh sinn a" dìochuimhneachadh seirbheis a thoirt dhut!
  Beachdaich air sgaradh, aon teaghlach,
  Athair comrade an sàr-eòlaiche Fralin !
  
  'S mo dhuthaich mhor, tha samhladh gradhach,
  An suaicheantas sin le iolair a 'sgaoileadh ceann dùbailte!
  Sabaid leis a' chrann, leis a' chrann dhamnaidh,
  A mhuinntir an uilc uaibhrich ghrianaich !
  
  Seo an t-arm agam - a-steach Orklin, a 'briseadh,
  Bidh buidhnean Nadsaidheach a" sguabadh air falbh droch spioradan!
  Bha na bha air fhàgail bho na "Tigers" agus na "Panthers" nam pìosan sgudail ,
  Tha na deamhan ifrinn mar-thà deònach coinneachadh!
  
  Bidh iad air an dòrtadh a-mach le làbha ifrinn - òraidean,
  Ciod air an robh fear-fiosrachaidh treud feannag a' labhairt !
  Agus èiridh iadsan a tha air tuiteam chum na beatha maireannaich,
  Bheir Dia Rod dòigh-beatha ghlòrmhor,
  Na cuir an aghaidh an Tighearna,
  Bitheamaid daingean sa chreideamh: thusa agus mise!
  Seo mar a tha na caileagan a" seinn glè mhath. Agus leig às tiodhlacan sgrios le dòrn mòra clisgeadh. Sin an uiread de bhàs a bheir e uile.
  Agus mar sin ghabh na gaisgich e agus a-rithist, le fìor dhealas, loisg iad dealanach bho chnagan sgàrlaid an cìochan agus ghlac iad e agus spreadh iad e. Tha seo gu math fionnar agus millteach. Agus às aonais canaidh sinn ìnean.
  Bidh na nigheanan a" gàireachdainn. Agus an uairsin bhrùth an elf le falt purpaidh putan a" bazooka le cnap sgàrlaid a broilleach agus sheinn i:
  - Glòir abair na sìobhragan ruinn,
  Bidh nàire agus nàire air Orcs!
  Gu toilichte tha na caileagan a" seinn agus a" leum mar bhàlaichean. Agus tha na bàlaichean sònraichte airson ping-pong.
  Agus gu dearbh, bidh eadhon casan casruisgte a" tilgeil snàthadan puinnseanta, agus a" cuir a-mach mathain Putin.
  Aig an aon àm, bidh na caileagan cuideachd a 'seinn;
  Buail gu dìreach gun fhalach,
  Airson ùine mhòr chan eil creideamh ann am faclan!
  Bu chòir dàin mar tancaichean a losgadh
  Buail an nàmhaid anns an leasraidh!
  
  Tha gnìomhan coltach ri fuaimean automaton -
  Gus cumail a" sruthadh!
  Agus slap san aodann le spreadhadh grenade,
  Agus bho leth-chrith an ruble!
  
  Chan urrainn dhut toileachas a thogail le fòirneart
  Ach chan eil beatha gun fhòirneart!
  Thoir air daoine eile coiseachd ann an cruthachadh,
  Gheibh thu biadh airson lòn!
  
  Faodaidh tu geamannan olc a chluich
  Ach tha feum air gnìomhan math ...
  Aig cridhe is e cait a th" annainn, chan e tìgearan,
  Agus faodaidh e broom a thoirt seachad san asal!
  
  Tha, tha an claidheamh na ghealladh earbsach,
  Is e fìrinn a th" ann, chan e ciont!
  Na bi ad fhear-riaghlaidh borb,
  Na dèan adhradh do Shàtan!
  
  Air duilleag sam bith de 'n choille aoibhneis,
  Ann an comhfhurtachd sam bith cornflower.
  Gabh a-steach do dhuslach seann aois -
  Leig leis a 'fhalt glas san teampall!
  
  Chan urrainn dhut cogais a cheannach dhut fhèin
  Agus cha bhith e comasach dhut an t-urram a reic!
  Bidh sinn a" sgrìobhadh sgeulachd mu bheatha
  Chan e màthair a th" ann am muime fortanach!
  
  Is beannaichte an ti air nach 'eil eagal a' bhàis,
  Às dèidh na h-uile, a-mhàin an gaisgeach; fios gu bheil e beò!
  Bidh sinn ag itealaich suas mar sheabhag,
  Nuair a dh" èiricheas tu, chaidh thu seachad air an deuchainn mu thràth!
  
  Airson mairt-each, ifrinn is pàrras,
  Tha pian trom le gàire a" feitheamh!
  A bheil thu ag iarraidh toileachas agus nas tiugh,
  Leaghaidh bhur cridheachan an deigh !
  
  An sin bidh neach sam bith na bhràthair dhut,
  An uairsin urram don neach-sabaid anns a h-uile àite ...
  'S bidh an tigh 's an fhasgadh ann an co-sheirm,
  Bidh dealas gar tarraing chun na h-obrach!
  Sheinn na caileagan gu math. Gaisgich aoibhneach de chlas drùidhteach. Feuch ri cumail timcheall mar seo. Agus tha na gaisgich brèagha agus sgoinneil.
  Bidh caileagan gaisgeach a 'nochdadh an stuamachd fiadhaich. Agus deàrrsadh le sùilean sapphire.
  cuiridh iad air bhog rudeigin hyper-millteach aig an aon àm.
  Agus tha neart nan nigheanan fhathast nan eun cosmach. Agus bidh dealanach a 'bualadh bho na sùilean agus na h-uillt.
  Agus thilg na nigheanan cuideachd peas de sgrios iomlan leis na sàilean rùisgte aca. Agus sheall iad rudeigin coltach ri trannsa fiadhaich agus ionnsaigh deoch làidir.
  Is iad sin na nigheanan iongantach agus gun samhail an seo. Agus mar a sheallas iad a h-uile càil.
  Agus a-rithist dealanach bho ruby nipples a 'bhroilleach. Agus bidh na feannagan a 'tuiteam fo na buillean agus a' tuiteam, air an leagail leis an t-sgoltadh. Agus bidh na gob a" briseadh cinn gach seòrsa orcs.
  Aig a' cheart àm, sheinn na caileagan le mòr dhealas;
  Chan eil dùthaich dachaigh nas bòidhche aig Elfia,
  Dèan sabaid air a shon agus na bi a" gluasad!
  Chan eil daoine nas toilichte anns a 'chruinne-cè
  Tha an cruinne-cè gu lèir na lòchran de sholas Elf!
  
  Tha na plèanaichean as fheàrr aig dùthaich a h-uile duine,
  Agus tha na càraichean dìreach den ìre as àirde!
  Tha caraidean ag itealaich a-steach don fhànais,
  Co-dhiù bagairt air Karabas bhon talamh fon talamh!
  
  Bhris tancaichean aig Orklin a h-uile duine,
  Agus ann an Arcta chaidh iad gu Oclin !
  Chì sinn elfinism leis a" Ghrian air fàire,
  Leig leis na soithichean seòladh gu Venus!
  
  Togaidh sinn bailtean air Mars
  Agus bheir Jupiter buaidh!
  Gum biodh sonas anns an t-saoghal gu lèir,
  Agus cha bhi an comharra ach còig!
  
  Cha 'n 'eil dùthaich comhairle a's feàrr leinn,
  Agus nas daoire, nas bòidhche gun a lorg!
  B' i a' chiad fhear an Fhinn uaibhreach,
  Phtalin air a shlighe !
  
  Bha Orkler airson ar saoghal a bhriseadh,
  Agus thug e ionnsaigh gu fealltach ann an teas an t-samhraidh!
  Chuir cuideigin biodag air na h-anaman
  A' deanamh do choimhcheangail ri Satan !
  
  Cha d' thug na droch orcs seachad an oidhirp,
  Elfya agus elves a reubadh às a chèile !
  Cha b' e 'n t-Iasg Òir a chuidich,
  Buille uachdair threun !
  
  Agus cha chuidich an Tighearna thu nas motha,
  Agus sgil, onair, caoimhneas!
  Na toir deamhain creachaidh m' aghaidh -
  Na bi a" reubadh dheth ann an dealbhadh a" bholt!
  
  Faodaidh creideamh beanntan a ghluasad
  Ma tha aobhar anns a chreidimh so !
  Agus an uairsin gheibh sinn iongnadh air na bràithrean
  Dè thug misneachd agus urram dhuinn!
  
  A fhuair bàs, na glaodh gu goirt,
  Leis nach eil anns an fheòil ach ceò lag!
  Agus cuiridh iad brògan salach bast an àite sneakers,
  Anns an t-saoghal ùr - òg a-rithist!
  
  Agus an uairsin, gu fuaimean adharc Rod,
  Coinnichidh sinn ri caraidean, agus bidh sinn eòlach air do shinnsirean!
  Air sgàth 's gu bheil nàdar a' bualadh oirnn,
  Togaidh sinn ar pàrras fhèin!
  Sheinn na caileagan, gu dearbh, glè mhath, agus sheall iad an teangan fada agus brèagha.
  Agus bidh òrdagan lom a 'tilgeil snàthadan gu math biorach agus marbhtach. Tha sin fìor mhath.
  Agus bidh iad a 'tuiteam gu dìreach ann an amhaich agus beul nan orcs. A 'toirt buaidh marbhtach.
  Ghlac elf le falt ruadh agus bhuail e mathain Putin agus chuir e a-mach iad le bhith a" cleachdadh nipple broilleach connlach. Agus thionndaidh e a-mach gu bhith uamhasach fionnar.
  Bidh na caileagan sin agus na sàilean lom aca ag obair iongantasan. Agus tha ifrinn de bhuaidh mharbhtach aca.
  Is ann mar sin a bhios iad a" geug, agus a" cumail le dealanaich, agus bho nipples sgàrlaid a" nochdadh an earrannan barraichte de bhàs agus sgrios.
  Agus a-rithist, bhon ruby nipple, a 'bhuaidh air leth mìleanta agus gun samhail agus a' tiodhlacadh mathain Putin sa chiste.
  Agus an uairsin thòisich na nigheanan air seinn a-rithist;
  Gheall mi an Motherland mòr
  Dèan seirbheis don chruinne-cè, a 'toirt solas sìorraidh!
  Leig leis na duilgheadasan agus na piantan bhon toiseach,
  A" sealg gu caoineadh - mar gu bheil thu nad leanabh!
  
  O, cia mòr do bhròn a tha Dia anns a' chruinne-
  Mar gum biodh diabhal na cruinne an Cruthaiche seo!
  Thèid an togalach a sgrios le buille uamhasach,
  Thèid an òganach a tha air a shèideadh suas don uaigh!
  
  Chan e, na bi a" coimhead airson aithne neach eile
  Gu glòir ar Tìr-mòr, naomh!
  'S tha feum agam air misneach gun mheang,
  Gus nach fuirich thu mar thràill truagh!
  
  Oir chan eil an cosmos cruinn,
  Tha e neo-chrìochnach - coltach ri smaoineachadh daonna!
  Agus tha duine a 'coimhead airson caraid anns na beàrnan,
  Ged is e ar dàn a bhith a" sabaid agus a" sabaid!
  
  Chan eil sinn air ar breith gus tlachd a ghabhail gu seòlta,
  Tha an tòrr cruaidh, ach chan eil dad eile ann!
  Às deidh na h-uile, bha na Ruiseanaich a-riamh comasach air sabaid,
  Tha mi cuideachd na ghaisgeach, eadhon ged a tha mi òg!
  
  Cha dean mi breug, a' mealladh gun dia,
  Bha gaol aice air a" chogadh, chan eil faireachdainnean a" leaghadh!
  Ach tha e doirbh dhomh a thuigsinn
  Tha 'n dùthaich ag osnaich, a ghràidh!
  
  Agus a-nis tha roghainn agam a-rithist
  Dèan sabaid le urram no bàs!
  Mar sin thuit an co-thaobhadh air cairtean dànachd a-mach,
  Aig a 'bhonn chan eil ann ach dubh-dhubh agus pòla taic!
  
  Ach a nis chruinnich mi mo thoil 'na dhorn,
  Leugh mi ùrnaigh, thàinig teannachadh air na fèithean agam!
  Tilg an nàmhaid far an pedestal
  Bidh sreang fàinne a" cluich sa chridhe!
  
  A-nis tha fios agam gu bheil e fìor buannachadh
  Gum biodh Elfia a" riaghladh gu bràth!
  Bidh sinn mar an fheadhainn as fhaide air falbh air na planaidean,
  Bheir sinn glòir don Elf ann an dàin agus dàin!
  
  Gus dùthaich Naomh Elf a neartachadh,
  Bu chòir eòlas a bhith againn air an spiorad!
  Dh' iarradh an t-Uile-chumhachdach le ùrnuigh,
  Gus nach tèid solas saoghal an eòlais a-mach gu bràth!
  Às deidh na h-uile, chan eil ann an nigheanan mar seo ach elves glamour. Tha iad cho brèagha agus iongantach. Chan e, chan urrainn dhut a dhol seachad orra.
  Ann an urram dha nigheanan mar sin, faodaidh tu fuireach airson ùine mhòr.
  Agus ma ghabhas iad mar an ceudna e, agus ma bhuaileas iad dealanach as an nail.
  Agus loisgidh iad mathain Putin gu ìre mhòr.
  Seo na caileagan taitneach - an seòrsa as sònraichte. Agus tha iad a 'sealltainn na h-earrannan iongantach aca.
  Thuirt fear dhiubh, fucking orc:
  - Tha Alastair Mòr a' gabhail fois !
  Dh" aontaich fear eile le seo:
  - Gabh fois agus farmad!
  Agus thilg i tiodhlac a" sgrios le a òrdagan rùisgte de fheachd mharbhtach.
  Seo cuid de nigheanan iongantach an seo. Dìreach air leth lùth agus neart.
  Agus mar sin thog na gaisgich a‑rìs, agus sheinn iad;
  A 'fuireach còmhla ri grandma
  Dà gheòidh sunndach...
  Tha orcs air tighinn
  Tha na geòidh air laogh!
  Gu dearbh, is iad na ditties an seo an fheadhainn as soilleire agus as tlachdmhoire le faireachdainn mòr.
  Agus tha na gillean elf fhathast a" sabaid. Tha iad nan daoine air sgèile mhòr a tha ag obair le sealladh mòr.
  Agus bidh fir òga cuideachd a" nochdadh euchdan. Agus na gillean elf, a tha fhathast nan clann agus a 'tilgeil thiodhlacan sgrios le òrdagan lom. Agus fhathast bidh iad a 'seinn;
  Air iomairt, tùsaire, na bi lag,
  Ged a tha an t-slighe duilich nuair a tha cogadh ann!
  Gu glòir an Motherland - an Cumhachd Naomh,
  Às deidh na h-uile, tha fios aig creideamh agus balaich gu bheil e cudromach!
  
  O chionn ghoirid, bha an speur sàmhach,
  Bha spikelets a" fàs mar òr san raon!
  Ach chuir Putin sròn muc oirnn,
  Gun deònaich Dia dha an uaigh a ruigsinn!
  
  Fo 'n bhiolag tha sinn a' dol gu campachadh,
  Ach tha an t-slighe againn aig Orkmacht air a chùlaibh.
  Na daoine pròiseil aig an Radiant Fatherland,
  Tha sinn uile feargach còmhla!
  
  Tha foghar a' teachd le gaoith,
  Ach na cuir ort do bhrògan fhathast!
  Thuirt mi ri mo charaid: Ruith, chì thu a dh'aithghearr,
  Tha fios aig arm nan tùsairean mar a shabaid iad!
  
  Leig sinn na h-echelons sìos na slèibhtean,
  Agus bho ambush bhuail sinn na colbhan!
  Ruith clann casruisgte tron t-sneachda,
  'S na cìobairean a' beucaich as an dèigh !
  
  Anns an fhuachd tha aon teine gar còmhdach,
  Gus an gluasad bhon fhuachd a lughdachadh co-dhiù beagan!
  Cuir às don dorchadas a chòmhdaich an Elf le olc,
  Thoir air ais an t-snàthainn briste!
  
  O Iosa, a Thighearna na Tìre Naoimh,
  Gheall thu gràs do na cinnich!
  A nis tha am focal tròcair air chor-eigin fiadhaich,
  Chan eil ach clach anns a" mheatailt fhuar mun cuairt!
  
  Às deidh na h-uile, bidh eadhon ròsan a 'fàs fuar anns an fhuachd,
  Ach an cridhe ma tha Dia beò naomh !
  An sin leagaidh na fleasgaichean deighe bho chionn linntean,
  Agus bidh a 'mhil as binne a' sruthadh anns na h-aibhnichean!
  
  Tilgeamaid uainn slabhraidhean an t-saogh- ail o'n Athair,
  Cuiridh duine pròiseil a ghuailnean dìreach!
  Ann an saorsa, gu dearbh, tha sinn nas toilichte,
  Cuir astar ris na rionnagan ruith fad às!
  Tha na tùsairean sin - balaich casruisgte agus tana ann an shorts dìreach mìorbhaileach.
  Agus bidh an casan leanabhach a 'tilgeil pògan bàis beaga ach millteach.
  Agus bidh na caileagan elf a 'sabaid.
  Agus na caileagan bho na daoine glamour, fhad "s a bha iad ga ghabhail, agus a" spreadhadh aig an nàmhaid le bhith a "putadh na putanan le nipples broilleach ruby. Agus tha a h-uile dad a 'tionndadh a-mach gu math iongantach agus marbhtach.
  Casan nan gaisgeach, gun teagamh, gun bhrògan. Tha iad casruisgte agus eireachdail.
  Agus comasach air fìor chorp a chruthachadh.
  No 's dòcha gur e sin a' chùis?
  Agus tha corp na h-ìghne fèitheach agus tha na fèithean air an leacachadh. Agus chan fhaigh thu duine nas bòidhche na nigheanan mar sin. Nì iad na rudan nach urrainn do dhaoine eile.
  Agus ma tha na caileagan mu thràth a 'feadaireachd, an uairsin tuitidh feannagan air cinn mathain Putin agus brisidh iad na claigeann aca.
  Bidh seo dha-rìribh iongantach agus iongantach.
  . CAIBIDIL 23
  B 'e Maria Kolesnikova a' chiad fhear a thòisich an seo agus nighean gu math fionnar. Agus dè dìreach nach eil i ag èirigh. Agus tha an sgioba aice cuideachd aig àirde mhòr - dìreach hyper .
  Agus an sin gabhaidh na caileagan agus seinnidh iad;
  Elf gaisgeach treun -
  Tha e follaiseach nach eil fios agad air eagal bho bhreith!
  Ach dha-rìribh gòrach
  cha bhith thu air do shàbhaladh gu bràth!
  
  'S e seo draoidheachd dealanaich na feirge;
  Cumhachd nan spioradan neo-chrìochnach mòr!
  Sguab na cnàmhan gu luaithre,
  Gheibh thu bàs ann an bearraidhean an fhàsaich!
  
  Cruadhaichidh do chnàmhan mar chloich,
  Oir leughaidh an draoidh geas an seo!
  Tilgidh sinn mèinn bheag laghach fo 'ur taobh,
  Dè a chaidh gu foghlam dhaoine eile!
  
  Smaoinich gu robh thu comasach
  Dèan a" chùis oirnn le adhartas mòr!
  Ach mar dheamhain anns a' bhroinn
  Tha thu fo chuideam mòr!
  
  Damn chan eil cothrom
  Dèan a" chùis air ar sìol creachaidh!
  Crìochnaichidh sinn an obair le màthair,
  Gun a bhith a 'leantainn air adhart a' bruidhinn falamh - neòinean!
  
  Sguab às an seo -
  Tha mo chùrsaichean air fàs feargach!
  Tilgeamaid Iudas anns an ifrinn ;
  A' pronnadh an speur ann an corruich gharbh !
  
  Agus an uairsin ar draoidheachd stoirmeil,
  Cha bhi cnap-starra ann gu bràth!
  Bidh ceòl air leth math,
  Mar rughadh eas a' sèideadh !
  
  Bidh tu suas ri d' mhuineal,
  Labha a leagas eadhon creagan!
  Cha chuidich Phtalin an dara cuid ,
  Agus duine sam bith a tha a 'riaghladh na h-ìmpireachd!
  Tha seo dha-rìribh, dha-rìribh fìor mhath. Bidh caileagan le chèile a" seinn agus a" sealltainn am broilleach rùisgte le nipples scarlet.
  Seo iad cho breagha. Agus tha aon aodach aca - panties tana. Ach panties de dhiofar dhathan agus dathan, agus le dealbhan.
  Tha iad sin nan sàr ghaisgich dha-rìribh. Agus is urrainn dhaibh a h-uile dad a dhèanamh eadhon nas fhuaire agus neart a ghabhail agus a nochdadh.
  Seo nighean le falt ann an dotagan polca uaine agus rug i air an orc coitcheann ri taobh an t-sròin le òrdagan rùisgte. Agus mar a bhrùthas tu.
  Seo na caileagan a" sèideadh:
  - Aon dha trì,
  Tha thu a 'briseadh an orc!
  Agus bhuail uilinn eile orc eile anns an teampull. Agus thuit e marbh.
  Sin mar a tha na caileagan sin - chan fheum iad ach gaisgich den ìre àrd agus hyper a ràdh .
  An seo, feuch ri tighinn faisg air a leithid. Agus bho nipples scarlet a 'chiste bidh iad air an cur a-mach, rud nach bi eadhon clach-mhuile a' coimhead gu leòr.
  Ach aig an aon àm, tha caileagan fhathast a" seinn;
  spògan tìgear - cumhachd na stàilinn,
  Spreadh!
  Tha na speuran a" seargadh
  Tha an arm a" marcachd air Orkiskhan !
  
  Ach tha ar gaisgeach làidir mar elf -
  Na briseadh cuideam snàgairean!
  Fiù 's balach òg
  Seallaidh e dhut mar a nì thu buille!
  
  Às deidh na h-uile, ann an Elfia tha an claidheamh coltach ri flute,
  Faigh eòlas air ealain sabaid cuideachd!
  Cuir na brataichean agad nas àirde
  Le gnùis Dhè - Iosa !
  
  Gus an obair a bhuannachadh tha seo,
  Chan ann airson an lag - ann an spiorad agus corp!
  Okrmakht ionnsaigh air as t-samhradh teth,
  Mar sin sgrios e gu sgileil!
  
  Tha an arm againn iongantach don h-uile duine -
  Tha cumhachd aice thairis air an oir!
  Tha an cuan ag èirigh gu brùideil
  Tha tonn glas a' frasadh!
  
  Ghearr sinn sios an fheachd le claidheamh,
  Thèid Putin a bhualadh cuideachd!
  Tha gaisgeach a" tomhas mhìltean
  A 'marbhadh parasites borb!
  
  Bha am Fuhrer den bheachd gun glacadh e a h-uile duine,
  Ach mar fhreagairt, buille le claidheamhan!
  Agus thuirt an duine againn, Is leòir sin,
  Cha tèid fàilte a chuir ort le cèicean Càisge!
  
  Chan eil eadhon na "Tìgearan" a 'sàbhaladh,
  Tha smachd againn orra!
  Agus fo dhath lilac sa Chèitean,
  Tha sinn a" dol dìreach air adhart!
  
  Mar sin cuimhnich air ridire òg
  Mar gum biodh an Motherland naomh don h-uile duine!
  Agus aghaidhean naomha bho na h-ìomhaighean -
  Tha iad ag ràdh: Dè a bhios naomh!
  Sin mar a bhiodh na caileagan a" seinn agus a" nochdadh am faclan gu làidir, agus a" nochdadh an cuideam comannach. Agus ma ghabhas iad e, canaidh iad agus nochdaidh iad am fiaclan neamhnaid.
  Agus bruthaidh iad le cuideachadh bho nipples scarlet a 'chiste. Agus bha e gu math fionnar, le cumhachd iongantach.
  Sheinn na caileagan:
  Fuhrer maol,
  Gu math gòrach...
  Thoir dha eanchainn
  Cha chreid sinn ann an deòir!
  A-rithist bha na caileagan a 'sabaid an orcs le fearg iongantach. Agus mharbh iad mathain Putin, a' togail torran de chuirp.
  Rinn na elfs an gnìomh gu fìor shunndach. Agus gheàrr iad sìos na orcs, mar gum biodh iad a" gearradh dheth an cinn le claidheamhan. Agus bhon adhar ghluais iad le cuideachadh bho itealain ionnsaigh. Bha e rudeigin mar chuimhneachan air an Dàrna Cogadh.
  Is ann dìreach air aon taobh a tha nigheanan, agus air an taobh eile tha mathain olc Putin. Agus bha e uile a" coimhead glè mhath.
  Agus chaidh uimhir de fhuil a dhòrtadh - dìreach do-chreidsinneach. Agus bha eas slàn ann.
  Tha madaidhean-allaidh fo ionnsaigh
  Fo na gaoith, a' chlach-mheallain !
  Sgrios sinn na h-amadain gu luaithre,
  Cho daingeann air an aghaidh - chan eil sinn fo bhròn!
  
  Agus cluich eadar na cnàmhan
  Giotàr a' bhàis gharg,
  Agus bidh e a 'feitheamh airson aoighean a' ruith
  Agus thoir deagh naidheachd
  Agus falbhaidh an gay airson toileachas!
  Gaoth sunndach! Gaoth sunndach!
  
  Às deidh na h-uile, chan urrainn dhut rati nas fhuaire a lorg,
  Duine sam bith a fhuair e cruaidh, tha fios aig breug!
  Agus chan e, tha fios agad air an dòigh fhurasta
  Mar pheann a' sracadh nam banrighrean,
  Chan eil mate ach glic agus cuiridh e trioblaid ùine ann!
  
  Agus cuiridh sinn an cèill seic làidir,
  Leig leis na sìobhragan ceum gu sgiobalta!
  Air adhart ionnsaigh Elfia ann an cruth dlùth!
  An uairsin ruithidh an seic briste,
  Leig leis faireachdainn an asail
  Agus tha am fear elf gu bràth na ghaisgeach itealaich!
  
  
  Deanamaid paidhean le buaidh,
  Cruinnichidh sinn, a" magadh air fiachan...
  Agus is dòcha gum bi fortan còmhla rinn gu bràth!
  Cuidich iadsan a tha lag
  Agus na bi diùid, ma tha na nàimhdean a 'cumail,
  Togaidh sinn bratach an athar nas àirde!
  Seo mar a bhios caileagan eireachdail agus gun samhail a" seinn - beachdaich air a" chlas agus an ìre as àirde.
  Agus ma tha na caileagan mar a ghabhas iad agus a 'caoineadh. Agus tha e a" coimhead cho mòr agus gun samhail.
  Nigheanan a tha comasach air a h-uile càil a chruthachadh ann am priobadh na sùla. No a chaochladh, gabh agus bleith mathain Putin gu pùdar.
  Aig an aon àm, bha na sìobhragan cuideachd a" sabaid. A bha a" sabaid mar ghaisgich.
  Agus aig an aon àm bha balaich glè bhrèagha a" seinn;
  Is tu ban-dia a' ghràidh ghlan, shoilleir,
  Embodiment gun chrìochan air radiance an t-solais!
  Às aonais thusa, cha reothadh ach neoni sa chridhe,
  Agus dall do shùilean mar comet!
  
  Eadar na teintean anns a' chuan gun stad ;
  Dh'èirich thu fhèin 's mi fhìn mar iolairean anns na speuran,
  'S do bhilean a' dearrsadh le ruban,
  Bhruidhinn iad gu dìoghrasach mu ghaol!
  
  Cha dìochuimhnich mi na faclan sin gu bràth,
  Tha mil agus òmar aca le màthair neamhnaid!
  Ged tha dànachd air uairibh cruaidh do luchd-bualaidh ,
  Cuiridh a" ghrian fàilte oirnn, a" toirt cùram dhuinn sa mhadainn!
  
  Tha an fhulangas nas àirde na na nèamhan agus nas fharsainge na an steppe,
  Tha hormonaichean ga bhualadh leis na cnuimhean aca!
  Agus uaireannan bidh mi ag ùrnaigh Iosa Sàbhail mi,
  O, na bitheadh Rod cruaidh ri leannanan!
  
  Chan urrainnear bòidhchead ar faireachdainnean a thuigsinn,
  Cò a rugadh gun ghaol!
  Tha an saoghal cruaidh, a dhaoine uaisle, chan e seo film dhutsa,
  Agus tha an long a 'feitheamh le gàire, fios agad air an sgeir!
  
  Ach tha gaol na fhaireachdainn - chan eil riaghladair ann,
  Chan urrainn dhut meud nam faireachdainnean a thomhas!
  Fiù mura h-eil thu sean gu leòr
  Dìreach callousness, thug an àireamhachadh bliadhnaichean!
  
  Bidh pàrras anns an t-saoghal, tha creideamh mòr an seo,
  Às deidh na h-uile, chan eil feum air sabaid eile!
  Agus an uairsin brisidh an abhainn mar eas,
  Às deidh na h-uile, tha àm elfinism a 'tighinn!
  Mar sin sheinn na balaich agus thionndaidh e a-mach glè mhath. Tha iad nan nigheanan sgoinneil agus iongantach. Mean air mhean bidh iad a" leasachadh lùth sgrios agus dìoghras fiadhaich, fiadhaich.
  Tha gaol aig balaich air nigheanan agus a" seinn:
  Chan eil do ghuth coltach ri guth do mhàthar idir.
  Seinnidh tu a-mach à fonn le guth orc!
  Agus tha seo a 'coimhead gu math èibhinn. Ach tha na balaich a 'sabaid le misneachd.
  Agus tha iad a" nochdadh na h-inntrigidhean agus na fealla-dhà as motha aca.
  Agus mar a bhios nigheanan le ruby nipples a 'sabaid agus dè a bhios iad a' dèanamh. Seadh, 's na gaisgich a' seinn aig a' cheart am ;
  Bho gheasan, tha eadhon na speuran gruamach,
  Tha a" ghealach thioram air chrith leis an eagal...
  Chan eil cù aig Satan, Tha mi taobh a-muigh an iomall,
  Agus tha a" bhana-bhuidseach olc na phlàigh uamhasach!
  
  Ann an ifrinn, tha fios agam gu bheil an t-àite peutant,
  Anns an fho-thalamh bidh mi a" coiseachd gu slaodach!
  An sin cuideachd, mar anns an t-saoghal, tha tòrr ùr,
  Anam caillte eile !
  
  Don bhan-draoidh Tartar, tha an t-àite fionnar,
  Tha bùird, greim-bìdh, casino!
  Tha diofar thlachd ann an ifrinn,
  Agus eadhon nas fhuaire na ann am film sam bith!
  
  Chan eil thu fiù 's eòlach air na ridirean thu fhèin
  Ciamar as urrainn dhomh do pheanasachadh gu mòr!
  Bidh eòin gòrach a" bruadar air pàrras,
  Agus tha e nas fheàrr a bhith ann an Hades, tha arm olc ann!
  
  Bheir mise neart ma chromas tu dhomh,
  Agus air do ghlùinean mar a bha Dia roimhe a' slugadh !
  An sin bi nad uachdaran air eachraidh ifrinn,
  A leithid de eòlas fionnar, thionndaidh e a-mach lide!
  
  Às deidh na h-uile, airson olc a dhèanamh, is e bràithrean gaisgeil na gnìomhan,
  Tha tòrr mìlseachd ann dhut, nach eil thu a" tuigsinn!
  'S cha tuig thu c'àit am bheil an taobh chli, c'àit am bheil an taobh dheas,
  Airson na gheibh thu geall còig!
  
  Is urrainn dhomh rud sam bith a dhèanamh, anns na h-eileamaidean sgrios,
  Chan eil co-ionann agam san t-saoghal seo ...
  Bidh tìr mo choileanaidhean air a lìonadh,
  Do-chreidsinneach ann an droch-rùn deamhan nan trioblaidean!
  
  Ach cha toir mi dhut, 's cha roinn mi e,
  Agus tha e nas fheàrr a spìonadh a-steach don duslach bhon t-sneachda ...
  Cuimhnich o na h-iomhaighean a tha 'n a aghaidh ann am bròn,
  Às deidh na h-uile, cha bhith thu gu bràth mar choin ann am pàrras!
  Tha seo gu math fionnar agus millteach. Ach falbhaidh na caileagan. Agus breabamaid mar bhàlaichean. Agus tha na nipples aca cho ruby agus fionnar.
  Agus tha na gaisgich fhèin a 'nochdadh na h-erobatics agus an trannsa as àirde. Agus tha e uabhasach iongantach.
  Dè eile as urrainn dha nigheanan a dhèanamh? Mar sin is ann le nipples scarlet air putanan a" mhaide gàirdeachais a bhith a" brùthadh agus a" leigeil ma sgaoil tiodhlacan marbhtach sgrios. Agus sgrios luchd-dùbhlain gun truas agus teagamh sam bith.
  A bharrachd air an sin, bidh na orcs cuideachd a" cràdh nigheanan. Agus gu sònraichte, tha iad gu math dèidheil air a bhith a 'steigeadh electrodes a-steach do uchd Venus agus a' dol seachad air sruth.
  Agus aig an aon àm cuideachd casruisgte, sàilean cruinn dha nigheanan airson friogais. A tha air leth èifeachdach agus pianail.
  Uaireannan bidh na h-orcs a 'briseadh corragan casan gràsmhor nan nigheanan le clobhaichean dearg-theth. Tha na tha ri aideachadh cuideachd a" toirt buaidh marbhtach.
  Agus na caileagan bhon rughadh agus an gàire seo.
  Ridirean elf - iolairean mar chloinn,
  Taic òigridh shìorraidh na dùthcha!
  Ged a tha am bàs airson ar cur ann an slabhraidhean,
  Ach is sinn mic neo-bhàsmhor an Motherland!
  
  Bithear ag argamaid gnìomhachas sam bith gu sgileil,
  Tha Kohl dha air a ghlacadh le sìobhragan an t-sluaigh!
  Cha bhi sinn air ar briseadh le machinations Lucifer,
  Creid cuideam an horde, brisidh iad an rati!
  
  Seach nach tilg an dubh-aigein neart dhan bhlàr,
  Faodaidh sinn, creid iad, bidh sinn beò!
  'S bidh na gaisgich mharbha air an aiseirigh -
  Leis gur e Lada mac-cèile an ridire a thuit!
  
  Motherland tha thu pròiseil agus mòrail,
  Ach aig an aon àm, leis gu bheil am preas seileach beag ...
  Rìoghachd Mighty Elven -
  Dùthaich naomh, radanta!
  
  'S iomadh meirleach air ròidean an t-saoghail,
  Bidh iad a 'geurachadh bhiodagan agus tuaghan!
  Às deidh na h-uile, tha Crìosd aig cuid airson dreuchd iodhal,
  Do dhaoine eile, tha an còmhradh gu lèir neòghlan!
  
  Dhìochuimhnich daoine comharraidhean Dhè,
  Tha iad dìreach airson an dubhan a bhìdeadh ...
  Agus do bhrìgh nach robh tart air Dia airson dìoghaltais airson bàis,
  Am peacach, am peacach, cha chreid e !
  
  Agus tha sinn ann an cogadh airson cuimhneachain Chrìosdail,
  Ràinig sinn Constantinople - sabaid.
  Agus dh'fhàs an khanate iriosal agus umhail,
  Bidh mòr-thìrean a 'dèanamh gàirdeachas - suas ri còig!
  
  A-nis is e slighe Elfia solas an t-saoghail -
  Bi dìleas dhi, mar a dh'àithn an Tighearna!
  Is e buaidh am prìomh stùc,
  Tha comharra a 'tighinn gu toileachas atharrachaidh!
  Seo mar a bhiodh caileagan brèagha agus tlachdmhor a" seinn. Tha an guthan mar mhil bhinn. Agus a 'sruthadh tron adhair.
  Agus bidh òrdagan rùisgte nan casan a" tilgeadh peas bàis air an nàmhaid, gu litireil ga reubadh às a chèile. Agus tha e uile a 'coimhead uabhasach millteach.
  Agus an uairsin thilg fear de na sìobhragan grenade trom bàis le a cas rùisgte, gràsmhor. Chaidh e a-null agus reub e tomad mathain Putin às a chèile.
  Ghlac an nighean e agus sheinn i:
  - Cocoa, cocoa,
  Dh'fhàs Orcs nas lugha sa bhad!
  Agus bidh gaisgich eile air am bualadh le dealanach bho chulagan sgàrlaid an cìochan. Thug grunn feannagan e uile sa bhad agus thuit iad sìos. Dh" fhuiling iad grèim cridhe mòr agus chrìochnaich iad ann an coma. Bha gob a" tuiteam a" reubadh claigeann mathain Putin.
  Sin mar a ghabh na gaisgich e agus rinn iad caismeachd. Agus fucked le oidhirp.
  Às dèidh sin thòisich iad air seinn a-rithist;
  Tha na fàsaichean teth, tha na sneachda fuar,
  Tha sinn nar gaisgich Elf a" dìon ar n-urram!
  Is e gnothach salach a th" ann an cogadh, chan e caismeachd leantainneach,
  Ron bhlàr , tha an t-àm ann an Salmadair a leughadh!
  
  Is toigh leinn daoine fìreantachd agus a 'frithealadh an Tighearna,
  Às deidh na h-uile, tha seo a 'tighinn gu crìch ann an spiorad Ruiseanach, fìor!
  Leigidh gruagach le cuibhle-shnìomh làidir sìos na sìoda air a h-aodann,
  Shèid gaoth mhòr, ach cha deach an lòchran a-mach!
  
  Thug Rod àithne dhuinn - dìon an Elf leis a" chlaidheamh,
  Airson Naomhachd agus Fatherland - saighdearan a 'frithealadh Chrìosda!
  Feumaidh sinn sleaghan geur agus claidheamhan làidir,
  Gus an Slavic agus deagh aisling a dhìon!
  
  an ìomhaighean Solntslavia tha gliocas fad na h-ùine,
  Agus tha Lada agus Màthair Dhè nan aon pheathraichean solais!
  Ge bith cò a tha an aghaidh ar neart, bidh e air a chomharrachadh,
  Tha an Ruis sìorraidh air a glòrachadh ann an cridheachan an luchd-sabaid!
  
  Is e daoine sìtheil a th" annainn sa chumantas, ach tha fios agad gu bheil sinn moiteil
  Ge bith cò a tha airson an Elf a irioslachadh, thèid a bhualadh gu làidir le cluba!
  Togamaid aig astar fiadhaich - tha sinn nar pàrras air a" phlanaid,
  Bidh an teaghlach mòr - bheir sinn breith do chlann le leannan!
  
  Dèanamaid an saoghal gu lèir na bhaile-turasachd, tha a leithid de spionnadh againn,
  Togamaid brataichean na Màthar, airson glòir nan ginealach!
  Agus òrain dùthchasach, biodh aon adhbhar aca -
  Ach spionnadh uasal, gun mhucus duslach leisg!
  
  A tha dèidheil air an dùthaich gu lèir agus dleasdanas dìleas don rìgh,
  Airson an Elf, nì e an gnìomh sin, fàsaidh e ann am blàr!
  Bheir mi pòg do nighean abaich,
  Leig le do ghruaidhean fàs mar dhath bud sa Chèitean!
  
  Tha daonnachd a 'feitheamh ri àite, ag itealaich thairis air an Talamh,
  Pàighidh sinn rionnagan gemstone ann am blàth-fhleasg!
  Leig leis a bhith fìor sa bhad, na bha am balach le bruadar a "giùlan,
  Is sinne luchd-cruthachaidh nàdur, chan e parrots dall!
  
  An seo rinn sinn einnsean - bam bho thermoquarks ,
  Le rocaid luath, gearradh tro uachdar àite!
  Buaileadh an cuileag anns a mhala, ach ceart san t-sùil,
  Seinnidh sinn an laoidh do'n Athair, le guth treun !
  
  Tha an nàmhaid mu thràth a 'ruith mar gheàrr,
  Agus tha sinne, air a thòir, a" fuasgladh nan amasan ceart!
  Às deidh na h-uile, tha an arm sìobhragan againn na sgioba cumhachdach,
  Gu glòir Solntslaviya - leig leis an urram an Cumhachd a riaghladh!
  Sheinn na gaisgich cho àillidh. Agus leig iad a-mach fìor dhealanach bho nipples scarlet na broilleach. Agus bhuail iad na feannagan agus thug iad orra tuiteam le clisgeadh. Agus gu luath thuit na fithich air claigeann nan orcs, gan drileadh agus gam bualadh.
  Bha seo a" coimhead gu math fionnar agus millteach.
  Agus nochd na nigheanan an teangannan, a" beucaich agus a" seinn:
  - Is sinne an fheadhainn as làidire air an t-saoghal,
  Bidh sinn a" pronnadh a h-uile orcs gu furasta ...
  Fliuch droch mhathain anns an taigh-beag,
  Aig amannan tha e duilich a bhith a" faireachdainn duilich dhaibh!
  Seo mar a bhios nigheanan a" seinn. Tha iad dìreach mar nathraichean biorach le teangannan puinnseanta.
  Agus faodaidh iad a thoirt agus a ghath, agus bidh e a 'goirteachadh cho mòr' s nach bi duine a 'faireachdainn beagan.
  Agus cuideachd bidh na nipples sgarlaid aca a" brùthadh na putanan agus a" toirt a-mach feachd sgrios mòr agus uamhasach ann an rangannan mathain Putin.
  Agus tha e gu math ionnsaigheach agus an-iochdmhor.
  Faodaidh nigheanan cuideachd gèilleadh le dealanach bho na navels aca. Agus bidh iad a 'sgapadh ann an diofar stiùiridhean, agus bidh na fithich a' dol an sàs anns an lìon. Agus an uairsin tuiteam sìos le drogaichean.
  Agus bidh iad a 'briseadh na h-ath chlaigeann de arm mathain Putin.
  Aig an aon àm, bidh balaich thùsail ann an geàrr-ghoirid a" tilgeil shnàthadan air mathain le an casan rùisgte, leanabhach agus a" seinn;
  Emerald a' frasadh tonn thar bòrd,
  Tha na reultan anns an adhar os ar cionn a" deàrrsadh.
  Tlachd corsair le fìon cùbhraidh,
  Dè a-màireach - chan eil fios aig an Tighearna ach!
  
  Agus air na cairtean, mo thruaighe, chan eil e cuideachd air a thoirt seachad fios,
  Dè tha Fortune ag ullachadh airson corsairs...
  Bidh gruagach 'na leabaidh fo mhullach an àraich,
  No tha'n diabhul ann an ifrinn a' geurachadh ar n-adhaircean !
  
  An tachair dol air bòrd no gunnaichean a losgadh,
  Leag sìos do cheann ann an dubh-aigein an uilc.
  'S ann mar sin a thachair do Phallas filibuster,
  A" seòladh thar nan cuantan ann an eileamaid iongantach!
  
  Ach, tha an co-thaobhadh beatha seo math,
  Leis nach eil cleachdaidhean oifis sgìth ann.
  Ann an teannachadh snàmh, chan eil faclan cruaidh,
  Ach an teaghlach gu lèir - tha sinn aon!
  
  Ma choinnicheas sinn frigate far an lean iad sinn,
  Rachamaid dhan bhlàr le òran seinn!
  Cha 'n 'eil teagamh nach 'eil buileach do-thuigsinn,
  Guth rìghrean le crùn ro uaibhreach !
  
  Buannaichidh sinn ar cuid agus thig sinn gu soirbheachas,
  Mura tèid fortan, tha e san lùb!
  An dùil gum bi iad a" piocadh le feannagan,
  Innsidh mi dhut bràithrean uile - chan eil mi a 'gabhail ris!
  An seo tha sabaidean fuilteach mar sin a" gabhail àite. Agus tha na caileagan a 'nochdadh clas dìreach eagallach agus iongantach. Agus bho nipples scarlet a 'bhroilleach tha iad a' leantainn air adhart a 'tilgeil a-mach tonnan millteach agus millteach le neart agus lùth mòr.
  Agus còmhdaichidh iad na feannagan, agus bheir iad orra tuiteam sìos, fo uamhas agus masladh.
  Agus bidh na caileagan a" stobadh an casan rùisgte, a" tilgeadh snàthadan puinnseanta air na orcs, agus a" seinn le aighear;
  Tuiteam prostrate, prostrate, prostrate
  Chaidh an còir seo a thoirt dhut ...
  Cha bhi sionnaich seòlta ni's mò,
  Chan eil dragh air na gobhair!
  Às deidh sin, ghlac na caileagan le òrdagan rùisgte a-rithist le neart mòr tiodhlacan bàis. Chaidh iad a-null agus thug iad leotha mòran mathain Putin agus reub iad suas iad.
  Seo far an do dhealaich na gaisgich. Agus reub mathain Putin gu pìosan beaga.
  Agus bidh iad a" toirt seachad ultrasound bhon navel, agus bidh an t-uamhas orcs air a bhualadh leis an t-solas agus tha na drumaichean cluaise aca air an reubadh.
  Is iad sin na caileagan a ghlac e agus a sgaoil le feachd fiadhaich agus fiadhaich, gun stad.
  Gabh an claidheamh agus geur an lann nas làidire!
  Biodh bhur naimhdean làn ceilg,
  Ach bithidh e saor, leaghaidh deigh ifrinn,
  Nì sinn an saoghal beag seo toilichte cuideachd!
  
  Tha sinn nar saighdearan de na feachdan Elf, a 'gearradh dìreach san t-sùil,
  Chan eil fios aig an fheadhainn a tha a" frithealadh an Motherland aca an t-eagal!
  an Comanndair Comrade Ftalin gar gairm,
  Tha seo a" ciallachadh gum bi an gaisgeach treun, na bi eagallach sa bhlàr!
  
  Thug iad solas do cho-mhaoineas - chan e bruadar a tha seo,
  Ann-san tha mòrachd an t-sluaigh agus inntinn na h-àrd-eaglais !
  Riaghladh e an saoghal: onair agus caoimhneas,
  Sguabaidh sinn a h-uile sgudal grod a-mach à beatha dhoirbh!
  
  Chan eil co-ionannachd aig ar Motherland - tha fios aig a h-uile duine air seo,
  Oir thug cumhachd nan daoine beatha mar phàrras!
  Agus uime sin glòraich an t-Athair anns gach àite,
  Ma tha thu airson a bhith toilichte falbh air a shon!
  
  Ann an elfinism, cumhachd tiomnaidh agus itealain rionnagan,
  Chan eil stùc ann, tha fios aig daoine nach gabh a ruighinn!
  Thug an Tighearna fhèin, fulang air ar son, deagh sgeul;
  Gu bheil nàmhaid a" chinne-daonna air tionndadh gu bhith na gheam!
  
  Agus an uairsin, mar waltz, bidh na reultan iongantach a 'dannsa,
  Seinneadh tàirneanach an orgain agus fuaim a" bhocsa!
  Molamaid Iosa gach la agus uair,
  Slighe na trioblaid, tionndaidhidh ar trioblaidean gu neoni!
  . CAIBIDIL Àir. 24.
  Bidh Maria Kolesnikova a 'stiùireadh nan saighdearan, agus aig an aon àm a' mallachadh an neach-brathaidh mustachioed agus maol. Agus na dìochuimhnich hum;
  Seo mar a bhios na caileagan a" seinn gu h-àlainn agus gu h-aoibhneach. Agus tha na guthan aca cho milis, mar dùdach. 'S a dhòrtadh an oran a stigh gu cuachan criostal neimh.
  Seo cuid de nigheanan brèagha agus iongantach an seo. Agus chan eil anns na guthan aca ach mìorbhail do-chreidsinneach.
  Agus nuair a thathar cuideachd a 'cleachdadh nipples scarlet.
  Agus bidh na h-orcs a" glacadh nan caileagan glacte ri taobh na cìochan le clobhaichean dearg-theth. Agus gu ìre mhòr briseadh a-mach e agus cuir às dha. Agus tha e uile a 'goirteachadh mòran.
  Ghabh elf le falt orains agus spreadh e aig na orcs le bazooka, a" putadh putan le nipple broilleach ruby. Reub e dusan mathain bho Putin agus sheinn e:
  - Chir, chirp , chick, chirp ,
  Ghabh mi agus phronnaich mi cockroach ...
  Chan eil famhair ann!
  Agus nochd an gaisgeach a theanga a-rithist.
  Agus bhuail an nighean eile an nàmhaid aice le a sàil chruinn, lom. Agus dh'itealaich am pea sabaid, millteach. Agus chaidh an t-uabhas de orcs a sgrios sa bhad.
  Seo na caileagan an seo - tha orc nan aghaidh, mar tha booger an aghaidh tairbh. Agus bidh iad ag adhbhrachadh sgrios mòr agus sgrios.
  Ach gu dearbh, a bharrachd orra, tha gillean elf ann cuideachd. 'S e luchd-tòiseachaidh casruisgte a th' annta, agus faodaidh iad snàthadan a thilgeil gu h-àlainn air orcs len casan rùisgte, leanabhach, agus seinn aig an aon àm;
  Tha slighe a' ghaisgich mar ròs is droigheann,
  Nuair a ruitheas balach dhan bhlàr casruisgte,
  Ach na snàthadan fo chasan an leanaibh,
  Bidh iad dìreach a" dèanamh a" chlann fionnar!
  
  Ann an Elfia, togail saighdear
  Bhon diaper ro fhadalach airson tòiseachadh!
  Fiù "s sa ghàrradh, bidh pomegranate a" freagairt ort,
  Gus a bhith comasach air an Fatherland a dhìon bho leanabas!
  
  Na dh'ionnsaich sinn anns na sgoiltean, an uairsin dìochuimhnich
  Tha leasanan beatha gun phrìs.
  A riaradh a' creidsinn an cruinne-cè,
  Is sinne ridirean Elven a rugadh!
  
  Tha gaol againn, bidh sinn a" cruinneachadh fhlùraichean,
  Dhuinne, is e raointean geir a th" anns an fhigear.
  Bidh na gucagan a" fàs gu sòghail sa Chèitean,
  Anns an Iuchar, mar gum biodh le sneachda poplar.
  
  Tha gaol againn - tha an nightingale a 'seinn mar flùit,
  Bidh smeòrach cùbhraidh mar chlàrsach.
  'N uair nach dòirteadh an Elf an cairdeas oirnn,
  aon, mar a theagaisg an Tighearn Criosd.
  
  Bidh na daoine againn a" dìon anns gach àite,
  Anns gach àite tha ùidh leantainneach ann am beatha.
  Far am beuc na leòmhainn, Bidh pitheid a' seinn ri toil an cridhe,
  Tha an dealradh nas gile na seilear nèimh fhèin!
  
  Togaidh sinn tòrr, cha leig sinn às e,
  Dìonaidh sinn an cruinne-cè!
  A shiubhlas aoibhneas an anama,
  Gus am bi snàithlean na beatha gun chrìoch!
  
  An uairsin faodaidh an t-Athair ar gràdh a thoirt dhuinn,
  Agus ni sinn seirbhis dhi gu dìleas, le onair!
  Na dì-chuimhnich gu bheil leithid de shàrachadh leisg
  Nach tuisleadh ar long gu sgeir !
  Seo mar a bhios na gillean elf a" seinn. Tha fios aca gum feum na h-orcs a bhith air an sabaid gu cruaidh airson latha nas gile a-màireach.
  Dè ma thèid am balach elf a ghlacadh? An uairsin an toiseach cuiridh na h-orcs air falbh e rùisgte. An uairsin bidh iad gad chrochadh air a" chrann agus gad chuipeadh le cuip.
  Agus an uairsin, casruisgte, cruinn, bidh pìos iarainn dearg-theth a" suathadh ri sàilean cloinne elf. Agus bidh fàileadh mar rudeigin tlachdmhor agus scorch. Agus bidh e dìreach sgoinneil.
  Agus sheinn na gaisgich:
  Mo shàilean, sàiltean nigheanan lom,
  Cluichidh sinn, dìreach cluich seiche is sireadh!
  Agus tha e uile a 'fuaimeachadh uabhasach math. Agus tha na caileagan ag obair le lùth air leth. Agus ma thòisicheas iad a 'leigeil a-mach rudeigin, an uairsin le dian àrd.
  Agus bho na sgoltagan sgàrlaid bheir na caileagan a-rithist agus tilgidh iad clisgeadh agus dealanach millteach.
  Agus an t-aon-ghin phiuthar a' seinn;
  Gu dìomhain tha an nàmhaid a 'creidsinn
  Gun deach aige air na sìobhragan a bhriseadh!
  Chrìochnaich sinn far Orkmaht sa Chèitean,
  Tha an sealgair creachaidh air fàs mar gheama!
  
  Cò a tha dàna, bheir e ionnsaigh ann an cath,
  Thèid nàimhdean a bhualadh gu feargach!
  Bidh sinn gan falmhachadh le broom anns an amar,
  Agus bidh an snàithlean beatha gu bhith na lùb!
  
  Tha Motherland cho breagha ris a" ghrian
  Fuamhaire cumhachdach agus cumhachdach!
  Leig leis an òran sruthadh mar shruth a tha a 'seinn,
  Tha sinn a" sealltainn tàlant ann!
  
  Chan ann a-mhàin ann an òran sunndach,
  Is toil leam sleighs, sgaitean!
  Biodh an latha na latha ùr aoibhneach,
  Bidh cònaichean spruce a 'sgaoileadh an cuid!
  
  'S ma dh' fheumas tu an claidheamh a thoirt suas,
  Is e sin ar gairm fiadhaich!
  Cumaidh sinn am boma nar baga-droma
  Cluich air cuspair armachd!
  
  Tha buaidh gu leir,
  Cha tig fear falamh gu inntinn!
  Agus creidibh mise, stùcan an elfinism,
  Cha ghabh fear-cogaidh borb e !
  
  Is e dìreach na gaisgeil aig a bheil muir de shoirbheachas,
  Is e dìreach obair a chuidicheas le breith!
  Gu 'n d' thainig thu gu sonas an t-saoghail,
  Dh"fhàillig an nàmhaid fuil a dhòrtadh!
  
  An uairsin bidh e gu math saor,
  Ruigidh sinn àirdean ùra!
  Gnìomh uasal a' ghràidh,
  Tha sinn a 'dèanamh toil an Tighearna!
  
  Airson creideamh, airson solas a 'bheachd seo,
  Tha sinn ag iarraidh airson an Fatherland san t-sùil!
  Gus nach tionndaidh falt na màthar liath,
  Gus a bhith na thoileachas dhomh gach uair!
  
  An uairsin bidh toil an t-sluaigh
  Tog saoghal onarach o chionn fhada!
  Suas gu ceud bliadhna,
  Cha bhi sinn a' caitheamh a' chuing!
  Lean na caileagan bhon t-seòrsa sìobhragan orra a" losgadh air an nàmhaid. An seo chuir na gaisgich siostam teine bholaidh doineann an sàs, agus le gach neart bhuail iad aig suidheachadh mathain Putin. Agus cha robh ann ach buille uamhasach.
  Chaidh an t-uabhas de chreutairean bian a sgrios sa bhad.
  Agus thilg na caileagan tiodhlacan sgrios air an nàmhaid le cuideachadh bho òrdagan lom de fheachd marbhtach.
  An uairsin chaidh ràsaran agus snàthadan puinnseanta a thilgeil an gnìomh. Is e dannsa mòr bàis a tha seo.
  Bha uiread de sgrios agus bàs ann.
  Agus sheinn na caileagan;
  Caolan deighe a' chuain, agus sneachd-chrith airgid,
  Agus gainmheach òir airson fàsach Karakum !
  'S i so mo dhuthaich naomh gu lèir,
  Comhfhurtachd bho smuaintean cruaidh!
  
  togaidh sinn mòran bhailtean ann an Elfiri ,
  Togaidh sinn rathaidean agus mòr-rathaidean chun taiga!
  Tha eadhon na tùsairean co-dhiù beagan sean,
  Bidh e comasach dhaibh tachartasan agus cleasan a lorg!
  
  Tha ar sluagh mòr agus cumhachdach air an Talamh,
  Tha a h-uile duine air soirbheachadh ann an saidheans!
  Tha sinn beò gu elfinistically , ga mheas mar theaghlach,
  Deanamaid iomadh gniomh glòrmhor ann an ainm an t-soluis !
  
  Ar miann as blàithe
  Dèan sabaid airson an Fatherland ghràdhach gu deireadh!
  nach tarraing Durimar agus Karabas ,
  Gus crùn buaidh a chaitheamh!
  
  Tìr-mhàthar 's tu mo mhàthair, a tha nas bòidhche nach fhaighear,
  Agus tha thu nad bhrosnachadh cho mòr!
  Eadhon dhutsa bho bhaile iomallach dùthaich Mansi,
  Thug an Tighearna tròcair tro shaidheans!
  
  Ach nuair bhios stoirmean na theine, theid sinn gu cath,
  Is e seo an t-urram againn!
  Agus an uairsin ruith buidheann-chatha làidir a-steach don ionnsaigh,
  A‑mhàin air sgàth gaisge, chan ann airson dìoghaltas!
  
  Sin nuair nach eil e air a thoirt seachad airson dèiligeadh ris an Fatherland,
  Agus ruithidh an nàmhaid ann an clisgeadh air falbh gu sgiobalta!
  Às deidh na h-uile, creid mi, chan e film a th" ann an cogadh,
  Uill, feumaidh seo an dà chuid inntinn agus faireachdainnean!
  'S iad so na h-orain a sheinneas caileagan sunndach le h-aoibhneas mòr. Agus tha e dìreach sgoinneil. Tha iad iongantach agus draoidheil.
  Thòisich na caileagan eadhon a" caoineadh le fearg mhòr agus fiaclan neamhnaid boillsgeach.
  Agus tha iad fhathast a 'tilgeil le òrdagan lom feachd mòr, millteach na snàthaid. Agus marbhadh orcs.
  Aig an aon àm, bidh na gaisgich cuideachd a" putadh na putanan leis na sinean broilleach sgarlaid aca agus a" cur thiodhlacan sgriosail is millteach air falbh.
  Agus a 'dèanamh sgrios iomlan.
  Sin cho breagha 'sa tha iad - ionnsaigheach agus erotic.
  Agus bidh iad a 'seinn dhaibh fhèin:
  Bald Fuhrer, chan eil annad ach schmuck,
  Tha am Fuhrer maol a" gortadh!
  Agus tha iad a 'nochdadh an teangan glè fhada. Agus bidh iad ga thionndadh mar threud de nathraichean a bhios a" gluasad agus tha a h-uile dad sgoinneil.
  Agus bidh balaich elf ann an geàrr-chunntasan agus òrdagan rùisgte a" tilgeil thiodhlacan murt airson sgrios. Agus bidh iad cuideachd ag adhbhrachadh sgrios mòr agus bàs.
  Chan eil anns na gaisgich an seo ach clas fiadhaich.
  Agus tha na balaich ghaisgeach eadhon nas casa roinn.
  An seo thòisich fear dhiubh air ùr-fhuineachadh air seinn;
  Thàinig mi còmhla ri mo bhràthair gu saoghal ùr,
  Rinn fortan gàire geur,
  A-nis bheir sinn buaidh air a" mhuir.
  Agus dèanamaid tatù dhuinn fhìn!
  
  Fiù 's ma thèid mi gu ifrinn
  ach cha tèid mi air ais dhan sgoil.
  A-nis tha mi nam spùinneadair fuilteach
  Agus chan eil eagal orm ro stoirmean!
  
  Tha sabaid leis an nàmhaid,
  obair airm Chorsair,
  Feoil bhlasda le pie,
  Leig leis na nàimhdean bàs!
  
  Is e aideachadh duine òg aon:
  Misneachd, neart, urram!
  Tha beatha spùinneadair coltach ri film -
  Na leig leis an diabhal ithe!
  
  Nuair a ràinig am balach an seo
  Far am b ' àbhaist do 'n fhuil a bhi snàmh .
  Cha bhris Satan sinn
  Thig thu gu bhith, creid sinn mòr!
  
  Tha spùinneadair cha mhòr na shaighdear
  Ach chan eil e ach nas cruaidhe ...
  Às deidh na h-uile, chan e inneal falamh a th 'ann,
  Rugadh an-asgaidh fios!
  
  'S gheibh an corsair duais,
  Faigh grèim air...
  Gu dearbh, anns a 'bhlàr tha thu nad neach-ealain,
  Tha am pod air fàs na phìob!
  
  Ruigidh sinn àirdean mar sin
  Kohl gun a bhith a" tuiteam a-steach don lùb!
  Aig muir cha d' fhàs an gille,
  Bidh mi cuideachd a" fulang leis an stoirm!
  
  Dè bha san àm a dh'fhalbh air cùl
  Gabhamaid slighe ùr!
  Agus sgapaidh iad, aithnichidh iad an naimhdean,
  Gur math a thèid leat air thoiseach!
  Is ann mar seo a tha na sìobhragan a" seinn le mòr ùghdarras agus aplomb. Agus bidh na gaisgich a-rithist a 'tilgeil an òrdagan lom air an nàmhaid, tiodhlacan bàis uabhasach.
  Agus tha buaidh millteach aig seo uile. Bidh an t-sabaid a" leudachadh le feachd feargach.
  Agus leig dhuinn mathain Putin a phumpadh bhon adhar le urchraichean stailc àrd-chumhachd.
  Agus an uairsin bidh an nighean a" bruthadh a nipple scarlet air na putanan luing gàirdeachais agus a" cleachdadh feachd millteach.
  Agus an seo thig a "bhuaidh clisgeadh le cuideachadh bho nipples, a tha nan dath ruby. Agus air an orcs mar a thèid e gouge.
  Agus bidh na caileagan a" cleachdadh an òrdagan rùisgte gus bomaichean napalm a leigeil sìos air suidheachadh orc. Thuit aon bhoma cumhachdach, agus sa bhad loisg mìle mathain Putin sìos sa bhad.
  Seo mar a bhios caileagan a 'cur às do luchd-dùbhlain, gun a bhith eòlach air truas agus nàire.
  Agus rinn iad gàire:
  - Cha mharbh cas-rùisgte beagan!
  Agus rùisg iad am fiaclan biorach.
  Agus an uairsin tòisichidh iad air seinn;
  Dè am prìomh dhìomhaireachd a th" aig na h-eunan-solais,
  Far am bi na tuathanaich a' cur nan raointean,
  Far nach eil thu nad dhuine air thuaiream,
  Far am bi fear-fuadain càirdeach do dhuine sam bith!
  
  Tìr uisge follaiseach,
  Flip flops sgiath calmain...
  O bhliadhnachan òga stoirmeil,
  Dè thug d" inntinn dhut?
  
  'S e mo phògadh le m' ghruagaich ghràidh,
  Ach is olc a' charraig chean- aichte so,
  Bidh cruidhean eich a" bualadh air an asphalt,
  Agus tharruing an diabhal am math gu ifrinn!
  
  Chreid sinn o'n toiseach air neamh,
  Peann fon loidhne soirbheachais!
  Thug salvo "Aurora" soraidh slàn,
  Tha mi a" creidsinn san t-Samhain!
  
  'S tha 'n saoghal gu leir ro-gheal,
  Tha stoirm a' fas fo neul,
  Tha na poplars a' meirg, tha na giuthais a' caoineadh,
  Thuit deòir bhon nighean!
  
  Tha mi creidsinn gun tig an t-àm
  Agus bruadar a thoirt gu buil
  Bi grian buan agus samhradh
  Tha abhainn radanta a" sruthadh!
  
  Cogaidh, creid mi, bithidh corruich,
  Tiormaichidh an còmhrag Earrach !
  Agus bidh daoine toilichte
  Is e sealbhadair na Talmhainn an duine fhèin!
  
  Bidh lusan a" leigeil leis a" cheannard a bhith na proletarian,
  Cuir a-steach maighdeannan-bainne don phàrlamaid!
  Seinnidh sinn airson saorsa mìltean arias,
  Gus am bi na peilearan a" gluasad sa bhad chun na banrighrean!
  
  Cha bhi irioslachd ann tuilleadh
  Tha obair sam bith soirbheachail!
  Bidh sinn nar britheamhan fhìn
  Leig leis a 'chloinn gàire àrd!
  
  An uairsin cruinnichidh sinn neart còmhla
  Leig leinn briseadh cnàimh-droma orcschism.
  Is èiridh sinn mar iolair o'n uaigh
  Agus chan eil mì-rùn agus gràin ann!
  Seo mar a bhios na caileagan a" seinn gu math brèagha agus ionnsaigheach. Agus aig an aon àm rùisg iad am fiaclan, a bha a" deàrrsadh mar neamhnaidean. Agus bidh na gaisgich a 'tilgeil le òrdagan rùisgte cumhachd marbhtach grenades bàis.
  Tha na caileagan sin, gu dearbh, a 'nochdadh bòidhchead agus neart.
  Agus bheir iad de na cuileagan sgàrlaid nuair a bheir iad seachad tiodhlac mòr millteach sgrios. Agus bidh uimhir de orcs a" faighinn thairis air aig an aon àm. Dìreach bàs iomlan.
  Agus bidh na gaisgich a" seinn cuideachd:
  - Dùin do shròn 's do bheul,
  Biotrep - tha thu seòlta!
  Agus wink le a shùilean sapphire. No tha an sùilean eadhon emerald.
  Agus tha na gaisgich cho glamourous agus iongantach breagha. Agus ma tha iad mu thràth a" tòiseachadh air seinn, tha sin sgoinneil;
  Mheall sinn an toil ann an cathaibh,
  Bha e a" sabaid airson bràthair an Fatherland.
  Sheall sinn - thug iad elfinism,
  Tha an saighdear Elfi air a dhol a-steach ann an Orklin!
  
  Chaidh claidheamhan a chruthachadh le ar sinnsearan,
  Agus às deidh dha na gunnaichean a dhol an gnìomh ...
  Craobhan beithe geugan fosgailte
  Tha na caileagan a' fuine paidhean!
  
  Tha Elf soirbheachail ann am blàr sam bith,
  Tha fios aice mar a ghabhas i an inntinn.
  Uaireannan bidh ifrinn na theine.
  Ach brisidh sinn an nàmhaid!
  
  Bidh Elf a" dìon na Talmhainn
  A 'toirt fasgadh dha a tha casruisgte agus rùisgte.
  Chrìochnaich sinn am blàr sa Chèitean
  Bha ruith frenzied a" feitheamh ri Orkmacht!
  
  Agus an dèidh togail agus cur,
  Tha na h-achaidhean fo bhlàth, agus tha an seagal ann an cruachan.
  Gaisgich sibhse nigheanan seanairean,
  Anns na trainnsichean reòdh agus sneachda!
  
  O'n thìr ghaisgeil threun,
  Gabh ris a" bhogha ìosal agad.
  Bidh brataichean elfinism ag itealaich,
  Agus brataichean Putin airson briseadh!
  
  Thèid linntean seachad oirnn Rionnagan,
  Tha an Ìmpireachd na sgaoth de galaxies.
  Chan eil e a-riamh ro fhadalach airson a bhith air a bhreith
  Agus adhlaic an nàmhaid san fhànais!
  
  Ach tha mi creidsinn gum bi an inntinn sìtheil,
  Agus tha duine mar mhàthair do na h-uile,
  An seo tha an seann chinneadh a 'soirbheachadh,
  Radiance of Glory - Grace!
  Sheinn na caileagan cho iongantach - dìreach an clas as àirde de gach nì cosmic air an talamh. Agus tha an casan cho rùisgte agus cho sgiobalta, dìreach air leth sùbailte agus beòthail.
  Agus bidh boltaichean dealanach ag itealaich a-mach à cnapan sgàrlaid na uchd, agus a" bualadh air na feannagan. Agus bidh iad gan losgadh sìos gu sònraichte le feachd mòr, marbhtach. Agus tha tòrr mathain Putin a" losgadh.
  Agus gu dearbh chan eil na gaisgich a" toirt tròcair dha na orcs. An seo tha iad nan nigheanan gun samhail agus fionnar. Tha an ìre aca dìreach sgoinneil. Agus a nis, ma bheir iad mar an ceudna o uchd Venus, ciamar a chuireas iad tonnan millteach sgrios, a' leagail gach neach agus anam.
  Agus mar sin thòisich cogadh an tsunami magoplasma. Agus dh"fhàs na h-orcs gu math teann. Agus is dòcha eadhon pian.
  Orcs de na h-uile ann an sreath caileagan a' tachart 's a' seinn;
  
  Blàran anns an fhàinne sabaid,
  Mar riaghailt, chan eil fios aig neart gun chrìochan!
  Gabh ris, tha mi ag iarraidh athair,
  Bho Mars, bha an gaisgeach ag iarraidh!
  
  Tha nàdar aig a h-uile sabaid
  A thug Dia an t-Athair !
  Agus glòir do'n Teaghlach Mhòr,
  Air a ghiùlan le fear treun!
  
  Às deidh na h-uile, tha an aideachadh againn
  Thoir do bheatha airson an Fatherland!
  'S tha mi cluinntinn tàirneanach,
  Dèan sabaid le claidheamhan airson toileachas!
  
  Tha misneachd ann, tha cumhachd saidheans ann,
  Rugadh e bho eanchainn an duine!
  Gun riaghailt is leamh,
  Bidh sinn a" cruthachadh lorgan Glòir!
  
  Is sinne clann nuadh Elfia,
  Tha sinn airson Rus 'a dhèanamh nas àirde na a h-uile duine eile!
  Cha 'n 'eil mnathan àillidh 's an athar,
  Air dhuinn soirbheachadh Lada-dia!
  
  Thug na diathan inntinn dhuinn - làmhan,
  Thuirt thu gur e demiurge a th" annad!
  Dè as urrainn dhut a dhèanamh le cumhachd saidheans,
  Na dèan dìreach crann làidir a chruthachadh!
  
  Tha farsaingeachd na cruinne a" feitheamh riut,
  Tha an speur àlainn na daoimean!
  Earrach far am bi builgeanan gun phrìs,
  C'àit am bheil solas sùil fhaire an Tighearna !
  
  Thig planaidean coimheach nan dachaigh,
  Tha rionnagan mar ghrian na Talmhainn!
  'S e seòladair a th' annad le rùm-fànais,
  Na bi coltach ri minnow briste!
  
  Tha sinn a' teagasg dhuinn fèin neo-bhàsmhorachd,
  Togamaid an cruinne-cè-pàrras!
  An rud a bhios ùr bidh ceud bliadhna ann,
  Bidh e a 'tachairt, bruadar mu dheidhinn!
  
  Agus biodh fios agaibh gun èirich na mairbh a‑rìs,
  Eiridh cuirp as na h-uaighean !
  Agus an uair sin anns a 'bheatha mhaireannach
  Aon sgioba naomh!
  Seo na h-òrain a bhios caileagan gaisgeil agus brèagha a" gabhail. Agus gu dearbh, a-rithist bidh iad a 'cleachdadh dealanach bho sgoltagan sgàrlaid a' chiste agus a 'bualadh air na feannagan còmhla riutha.
  Agus tha an fheadhainn a tha air an sàrachadh, mar sledgehammer dhan eanchainn, a 'tuiteam marbh. Agus tha a h-uile càil air a dhèanamh gu fìor mhath.
  Bidh nigheanan Elf a" nochdadh ìre an ionnsaigheachd agus an neart - dìreach super agus hyper .
  Bha iad nan goidearan cho iongantach. A tha comasach air elfinism agus astar a nochdadh.
  Bidh iad cuideachd a" losgadh boltaichean dealanaich bho na nipples sgàrlaid aca, a bhios a" leagail mòran orcs.
  Agus bidh iad a" seinn aig mullach an sgamhanan:
  Ah, Putin, is tusa Putin, is e gobhar Putin a th" annad,
  Carson a ruith thu a-steach do na sìobhragan mar asal?!
  Gheibh thu bhuainn gu sònraichte ann an nicil,
  Ruithidh tu a-steach do dhòrn làidir elven!
  Sin mar a bhios na caileagan a" seinn agus a" sealltainn am fiaclan biorach, boillsgeach. Is e dìreach bòidhchead air leth a tha seo. Agus bàsaich am Fuhrer maol!
  . CAIBIDIL Àir. 25.
  Bidh Maria Kolesnikova a" sabaid agus ag òrdachadh mar fhìor bhanrigh agus a" sealltainn an ìre as àirde aice a bharrachd air an sgioba sabaid agus gun samhail aice.
  Agus mar sin ghabh na gaisgich e, agus sheinn iad a-rithist;
  Cha searg am fear furachail,
  Sùil air seabhag, iolaire...
  Tha guth an t-sluaigh soilleir,
  Crathaidh an uisge-beatha an nathair!
  
  Tha mi creidsinn gun dùisg an saoghal gu lèir,
  Bidh crìoch air Orkshism...
  'S bidh a' ghrian a' deàrrsadh -
  An t-slighe, a 'soilleireachadh elfinism !
  Is iad sin na caileagan an seo - cha bhith thu dìreach a" tighinn thuca gun iongnadh.
  Agus ma tha iad mar-thà air an sgapadh, an uairsin falbhaidh pulsars bho sgàinidhean sgàrlaid a 'chiste. Le nigheanan mar sin, cha dèilig duine agus dad.
  Agus faodaidh iad stad a chur air each gallop agus mathan a phronnadh sa bhad. Agus fras an nàmhaid le cuirp mathain Putin.
  Seo mar a bhios nigheanan uaireannan a" seinn:
  Tha cogadh mòr air a bhith ann
  Cogadh gun adhbhar reusanta...
  Seo Putin thàinig Satan
  'S am bàs Rus' leis !
  
  Agus cò a chuireas stad air an t-sruth
  Aibhnichean fuilteach feargach...
  A' cur sruth an nàmhaid air bhog,
  Is e duine a th" ann an elf!
  Agus bheir na gaisgich a-rithist e agus tilgidh iad snàthadan puinnseanta is millteach le òrdagan rùisgte. Agus buailidh iad mòran mathain Putin, le fearg mhòr.
  Agus bidh na sìobhragan òga cuideachd a" sabaid le fìor ghean agus fearg, agus a" nochdadh an cuid aerobatics frisky agus sabaid.
  Agus bidh na balaich cuideachd a" tilgeil snàthadan marbhtach le òrdagan casa na cloinne.
  Aig an aon àm, chan eil na h-òganaich elf a 'dìochuimhneachadh a bhith a' seinn le fearg fiadhaich;
  Fon bugle caismeachd bhuail sinn ceum,
  Dha na sìobhragan, tha am blàr na chomharrachadh air an anam!
  Agus ma tha thu nad ghaisgeach agus chan e asal,
  An uairsin cuir às do na h-orcs olc!
  
  Tha maighdeanan elf cuideachd nan luchd-cogaidh,
  Bidh bolta crois-bhogha a" briseadh an armachd!
  Tha 'n luchd-cogaidh nis uaill as an òige,
  Tha fios agad, fuadaichidh mi an nàmhaid air falbh!
  
  Bhiodh na gnomes a" grùdadh lionn - sùgh mìorbhaileach,
  Thoir leat muga ron t-sabaid!
  Chan eil fios aig na sìobhragan air falt liath an teampaill,
  Tha iad a 'losgadh gu bràth a-staigh!
  
  Dè nach urrainn eadhon elf soilleir a thuigsinn
  Dè a dh'adhbhraicheas droch bhàs na caillich!
  Bheir sinn seachad an deuchainn misneach le A,
  Chan fhuiling sinn nàire, fhios agad!
  
  Agus anns an t-saoghal ùr tha e math cuideachd,
  An sin bidh an iasad ag èirigh a-rithist!
  Leig leis a" ghunna-inneal sgrìobadh mar chisel,
  Agus tha an t-arm a 'còmhdach na slighe le cuirp!
  
  Buaidh, tha mi airson do ghlacadh
  Gus tlachd fhaighinn às an trill òir!
  Tha, uaireannan feumaidh tu slabhraidh, chan e snàithlean sìoda,
  Uill, beucaidh an companach mar bhiast!
  
  Bheir maighdeann gaol dhut, tha mi creidsinn,
  Agus tha e brèagha leatha, mar air neamh!
  Leig le teaghlach mòr fàs suas
  Tha gaol agam ort nigheanan le m" uile chridhe!
  Seo mar a bhios sìobhragan a" seinn gu seòlta. Agus tha a h-uile dad gu math fionnar agus math leotha. Agus bidh teine borb a" lasadh. Agus leuman ionnsaigheach agus sgamhanan.
  Agus tha na nigheanan bho nipples sgarlaid am broilleach air an sprèadhadh le ultrasound murt agus millteach.
  Agus thèid a h-uile càil a thoirt gu mionaideach agus a ròstadh. Seo na nigheanan.
  Agus canaidh iad:
  - Bidh baile-mòr air Venus,
  Agus chimera grànda!
  Às deidh sin, bheir iad às an sùilean e agus lasaidh iad le dealanach millteach agus murt.
  Agus an uairsin gabhaidh iad pulsars agus cuiridh iad cosgais orra bho nipples ruby a 'chiste. A tha fucking goirt.
  Is e seo dha-rìribh a tha a dhìth air boireannaich.
  Agus putadh suas an gruaidhean a-rithist. Bidh iad a 'smaoineachadh gu bheil iad a' reamhrachadh rudeigin gu math milis agus blasda len teanga, agus bidh iad gu litireil a 'tionndadh air adhart.
  Seo na boireannaich.
  Agus bidh iad a" beucaich aig mullach an sgamhanan:
  Lorgaidh sinn orc ann am blàr, lorgaidh sinn orc ann am blàr,
  Cha dèan sinn fealla-dhà leis - reubaidh sinn às a chèile e!
  Leig leinn a reubadh às a chèile! Leig leinn a reubadh às a chèile!
  Sin mar a bhios na gillean elf a' seinn. Agus bidh na caileagan le òrdagan lom a 'tilgeil tiodhlacan bàis millteach.
  Agus bidh iad ag obair gu math ciallach.
  Agus an àiteigin, tha na h-orcs a" losgadh sàilean lom, cruinn air na caileagan. Agus mar fhreagairt, bidh na caileagan a 'bruthadh nam putanan leis na pìosan sgàrlaid aca, agus a' tilgeil a-mach sruthan sgriosail agus bàis.
  Seo tè bhon t-seòrsa sìobhragan a bha a' ruith muileann le claidheamhan. Agus sa bhad chaidh còig cinn mathain Putin a ghearradh sìos.
  Canaidh sinn a leithid de bhòidhchead an seo - dìreach super. Agus ma tha iad mar-thà air am bualadh a-mach à nipples scarlet a 'chiste, agus dealanach air a leagail, chan fhaigh na h-orcs gu leòr e.
  Agus tha na caileagan gu math dèidheil air a bhith a" reamhrachadh slatan jade pulsating. Dè bu chòir a thoirt fa-near - fionnar.
  Do nigheanan, air an t-slighe, ma thèid na h-orcs a thoirt gu prìosanach, gu cinnteach cuiridh iad teine ris an sgarlaid air am broilleach. Tha e mar-thà na riaghailt aca. Agus an uairsin chan eil gabhail agus chan eil tuilleadh ann.
  Bidh an nighean a 'faighinn eòlas aig an aon àm agus orgasm agus pian.
  Agus bidh na sìobhragan òga cuideachd a" seinn, agus bidh iad ga dhèanamh glè bhrèagha, agus a" losgadh mathain Phutin le inneal-ghunna;
  Càit a bheil thu, a ghràidh,
  Virgo de sholas radiant, soilleir.
  Tha beatha sgìth de fuath
  Tha mi airson a bhith ann am fuachd an t-samhraidh!
  
  Is e gaol an rud as cudromaiche san t-saoghal
  Feumaidh an seòrsa leantainneachd.
  Tha am faireachdainn dhut gu mòr,
  Bruidhnidh sinn le bòidhchead!
  
  Bilean le sgàrlaid dhealrach,
  Sròn mar chnoc sneachda
  Tha mi airson a bhith beag còmhla riut
  Bidh curls a" sgrìobadh geal!
  
  Tha gruaidhean bhon atlas dearg,
  Bidh casan rùisgte a' bualadh an fheòir,
  Is e a bhith còmhla riut an rud as cudromaiche
  Bidh sinn a 'fighe braids le cruach de lìon!
  
  Tha thu a' treabhadh mart, a ghràidh,
  Aig oir an àite tha beithe dubha ...
  Chaidh sinn air adhart gu àite,
  Fiù 's anns a' bhaile bidh sinn a 'caoineadh deòir!
  
  Chluinnte trill de dh' oriole sonraichte,
  Tha tuiteam de bhuille a" bualadh air...
  Oh, dè mo nightingales
  Is toil leam an òran agad!
  
  Tha dathan an t-samhraidh againn soilleir,
  Foghar purpaidh rìoghail ann an òr.
  Santa Claus le tiodhlacan
  Chan urrainn dhuinn a chumail a-mach anns an fhuachd!
  
  Dè a dh'innseas a' mhaighdeann-sneachda dhuinn ,
  Bidh sgeul-sìthe breagha ann ;
  Bheir an cearc òr dhuinn,
  Vase criostal le ròs!
  
  Pòg gu blàth do leannan
  Ann am bilean corail cherry,
  Tha ar smuaintean ro-ghlan,
  Tha mi ag iarraidh juicy, ùr!
  Tha iad sin, canaidh sinn dìreach, fir òga an seo. Agus len teangannan bidh iad glè thric a" reamhrachadh bolg milis Venus bho na h-eunan. Canaidh sinn gu bheil e sgoinneil.
  Tha na nigheanan an seo aig ìre àrd. 'S ma thòisicheas iad a' seinn, cha socraich iad gu bràth.
  Agus tha an guthan deàlrach agus fuaimneach, mar airgead nan cluig. Agus bidh e dìreach mar an clas as àirde.
  Agus bidh na caileagan a 'deàrrsadh le sùilean agus emerald agus sapphire. Agus leig a-mach sradagan glè thiugh agus loisgte bho nipples scarlet na broilleach.
  Agus bidh iad a 'losgadh tòrr orcs. Agus tha iad a 'sealltainn trannsa ionnsaigheach.
  Agus bidh òrdagan rùisgte casan nan nigheanan a" tilgeil grenades gu math marbhtach air sgèile mhòr.
  Agus reub na orcs gu pìosan beaga.
  Is e seo a tha na sìobhragan do-chreidsinneach a" nochdadh. Agus tha an cìochan ro làn, agus le sgàrlaid sgàrlaid.
  Agus bidh na sìobhragan òga a" reamhrachadh na cìochan sin le mòr dhealas. Agus mar gum biodh reòiteag aca air maide.
  Ach san fharsaingeachd, dè as urrainn dhuinn a ràdh - fionnar.
  Gu sònraichte nuair nach e a-mhàin nigheanan a bhios a" seinn, ach cuideachd sìobhragan òga a tha, canaidh sinn, nan seinneadairean fionnar;
  'S e gleann farsaing a th' ann an Cosmos,
  Air a chòmhdach le dorchadas gun solas ...
  Cuilbheart dubh, dubhach,
  Gu fortanach thug thu suil air a" bhataraidh!
  
  Lìon cailc rionnagan,
  Dannsa lòchran a' bhàis.
  Chan eil am blàr ach sa mheadhan,
  Buannaichidh sinn, creid mi!
  
  Elves, orcs, trolls,
  Bidh iad a" tionndadh ann an crith-thalmhainn stoirmeil.
  Tòrr deòir is pian
  Anns an t-siorcas rionnag seo!
  
  Tha sinn anns a' bhlàr so,
  Air thoiseach ...
  Beannachdan o'n chiste dhuibh uile,
  Is e urram a th 'ann a bhith a' bualadh!
  
  Is mòr cumhachd a' chogaidh,
  Tha fearg eadhon nas miosa.
  Chan e parrots a th" annainn
  Agus tha na daoine fortanach!
  
  Bràithrean a bhuannachadh
  Feuch gu cruaidh.
  Ma tha thu nad nàmhaid ann an ragaichean,
  Agus le aghaidh clown!
  
  Seallaidh an orc an elf,
  Far a bheil toiseach an t-saoghail a.
  Na bris am meur
  Mus tèid thu a-nochd!
  
  togail starship,
  Chan eil e riatanach gu h-obann
  Tha sinn nar gaisgich a-nis
  Agus chan e a" chlann bhon ghàrradh!
  
  Mar sin leig leinn càineadh a dhèanamh ort
  Gairmidh sinn airson freagairt.
  Bidh thu a" cagnadh snot
  A bhàrdachd a' bhàird !
  Is e fìor òran a tha seo a tha an dà chuid fionnar agus iongantach aig an aon àm. Agus, gu dearbh, bidh na sìobhragan a" seinn glè mhath.
  Agus bidh na gaisgich, gu dearbh, an-còmhnaidh a" deàrrsadh le sàilean lom, cruinn.
  Agus mar sin gabhaidh iad agus spìon iad air an nàmhaid. Agus bidh iad ga dhèanamh gu math ceart agus mionaideach.
  Agus sa bhad loisgidh tomad de orcs bho spitting.
  Ghabh an nighean elf e agus sheinn i:
  - Taigh seòlta na theine,
  Sanatorium aig Satan
  Chan eil àite air an talamh
  Tha Orcs dìleas don Tighearna!
  Seo mar a bhios iad gu gnìomhach agus gu làidir a" seinn. Agus tha iad a 'gàireachdainn.
  Agus is toil le caileagan fhathast rudan gu math snog a dhèanamh len teangannan. Agus tha sin a" tionndadh orra.
  Agus dè ma gheibh iad cuideachd sop murt bho uchd Venus? O, bidh e eadhon ceud uair nas fhuaire.
  Chan e, cha chuir dad stad air na caileagan sin.
  Am bheil sìobhragan òga nan lag? Gu dearbh chan eil! Tha iad gu math fionnar cuideachd.
  'S tha iad a' seinn gu h-aoibhneach ;
  Bha an t-àite air a thoinneamh agus air a lìonadh le teine,
  Bha lùth na cruinne a 'lùbadh suas gu adharc mar fhuaran.
  Às deidh na h-uile, chaidh àite a bhualadh le òrd a-steach don duslach, brisidh sinn e,
  Chaidh a" phlanaid a sguabadh air falbh mar doineann le fluff!
  
  Tha sinn nar ridirean cumhachdach, tha sinn nar legion sìobhragan,
  Blàran dhuinn, a 'gairm anns a' chruinne-cè.
  Leig leis an arm millean orcs olc a reubadh,
  Bheir sinn pronnadh orra darlings, ag atharrachadh beagan ar n-anail!
  
  Agus am fonn ùr, ged a tha an t-adhbhar seann-fhasanta,
  Tha e coltach, na smaoinich air an Motherland àlainn,
  Tha sgioba cho dlùth aig na sìobhragan,
  Gum bi a h-uile duine a" bruidhinn gu rèidh mu dheidhinn a chèile!
  
  Dè na feachdan a chaidh a thilgeil a-steach don ionnsaigh, tha an troll a 'tighinn,
  Reothadh phalanx nan sìobhragan, gheur sinn ar sleaghan.
  Tha an geama ionnsaigh air tòiseachadh, dh" fhosgail na orcs an sgòr,
  Ach mar fhreagairt, fhuair an fheadhainn glamorous tadhal bho na sàilean!
  
  Tha longan-rionnag buadhach, baraillean-gunna,
  Leis na volleys aca cumaidh iad air ais an cruinne-cè.
  Às deidh na h-uile, thathas den bheachd gu bheil na sìobhragan le neart cath an aon rud ris na h-iolairean,
  Bidh thu a" tiodhlacadh an neach-ionnsaigh don h-uile duine eile mar rabhadh!
  
  Illusions gun fhios, tha an luchd-sabaid a" dol a stoirm,
  Le creideamh le Lada bidh e comasach air an nàmhaid a sgrios.
  'S an deigh sin, leis a' mhaighdean ruaidh, fanaidh sinn le chèile,
  Gus an saighdear as ùire fhaighinn airson an Motherland!
  
  Dè a th" ann an gliocas, dh"fhaighnich an elf don troich.
  Ciamar a dhearbhas mi do bhòidhchead gu bheil beatha còmhla rium mìorbhaileach?
  Agus fhreagair an tàirneanach gu seòlta - às dèidh na h-uile, chan e duine a th 'annad,
  Gus bruidhinn mu ghaisgeachd cho dùrachdach agus onarach!
  
  Ach tha an cinne-daonna air ais - thug mi freagairt dha,
  Airson fear gòrach, dìreach aon stiùireadh.
  Coisich slighe na h-ionraic, gabh trioblaidean breagha,
  Agus leis an fhìrinn, chan urrainn dhut maitheanas iarraidh bho do leannan!
  
  Ach thug an troich le gàire orm - tha an leanabh fhathast casruisgte,
  Chan eil fios agad anns a" chruinne-cè, dìreach buannachdan onair!
  Ach pairt ri leth-fhìrinn, c'àit am bheil an cleas le Satan,
  Gus nach tèid thu fo na peilearan olc gu dìomhain!
  
  Thuig mi so, troich ghlic, luidh ann am measarra 's an t-suil.
  An uairsin bidh e comasach dhut cridhe na h-ìghne fhuasgladh!
  Agus cha bhean e ri sùilean gorma - deòir criostail,
  Agus ar creideamh, gu crìch - a 'chùis air nàimhdean gu duslach!
  Seo mar a bhiodh na sìobhragan òga a" seinn gu làidir agus gu co-sheirm. Agus thionndaidh e a-mach cho math.
  Agus lean na caileagan orra a 'giùlan an teine marbhtach agus millteach. Agus bhrùth iad putanan an t‑sluic leis an sgàrlaid aca. Bha na bòidhchead ag obair le fìor dhealas. Tha iad nam mèirlich mìorbhaileach.
  Is e seo a tha iad a" dèanamh, gu math loidsigeach agus millteach. Agus tha a 'bhuaidh sabaid aca do-chreidsinneach.
  Agus le òrdagan rùisgte bidh na caileagan a" tilgeadh peasgan sgrios. Agus bidh iad ag obair gu math lùthmhor.
  Tha na gnìomhan aca dìreach murt.
  Agus bidh na gaisgich a" leigeil ma sgaoil ultrasound bho nipples ruby am broilleach. Tha fithich air am bualadh anns na tuinn. Bidh iad air am bualadh air an ceann mar chluba marbhadh agus gu litearra a" call mothachadh.
  Agus bidh iad a" tuiteam sìos, a" tolladh claigeann mathain Putin leis na gob aca. Agus bidh an luchd-sabaid ag obair gu math ionnsaigheach agus fionnar. Agus bidh iad a 'toirt a-mach buaidh uabhasach agus brùideil.
  Tha na nigheanan sin gu math dìreach sgoinneil. Agus tha an teangannan daonnan ag obair.
  Agus bidh na h‑òganaich, aig a bheil a" ghruagaich a" sreap suas, a" glaodhaich, a" seinn cuideachd le faireachdainn ro‑mhòr;
  Bhuail mo mhac-meanmna
  Bha an dealbh agad a" lasadh mar earball comet...
  Bhuail thu mi mar dhealanach,
  Le a bhòidhchead radanta anns na rionnagan!
  
  Bidh bàird a' moladh a leithid de bhòidhchead,
  Chan urrainn dha aon aghaidh na gealaich an aois a chòmhdach.
  Leig le Venus toileachas a thoirt dhut
  Tha an droch chreachadair air tuiteam - fo smachd mar gheam!
  
  Tha thu cho brèagha 's gu bheil thu comasach
  Faigh buaidh air doimhneachd nan speur.
  Còmhla riut, bidh mi a 'tarraing anail gu furasta, gu saor,
  Tha snàthainn beatha a" dol eadar na corragan le sìoda!
  
  Tuig do shuidheachadh uaibhreach, chan eil mi an dòchas
  Leis gur e piuthar Artemis a th" annad!
  'S tha mo ghiall a' teannadh ri caoineadh,
  Am bi am bruadar dha-rìribh a" seòladh air falbh gu Tartarus?
  
  Dè na aislingean milis a nochd thu?
  Chan eil e comasach an sealladh nèamhaidh a thuigsinn ...
  Tha cluasag na h-òige còmhdaichte le deòir goirt,
  O shaoghal neo-chiontach - chan fhaic mi film!
  
  Structar taiceil a' ghràidh,
  Tha e aotrom, ach bidh e a" pronnadh le slabhraidh de bhròn ...
  Tha sinn airson a dhol suas mar chraobhan,
  Ach tha a" mhuir gam shlaodadh a-steach do dhuslach an fho-shaoghal!
  
  Dè an seòrsa geimhlean a thug an dàn dha?
  Dè rinn an cruinne-cè nas cudromaiche!
  A Thighearna, thoir barrachd neart do dh' òigridh,
  Na cuir cus peanas!
  
  thubhairt an t-Uile-chumhachdach, Thug e deuchainn,
  Chan ann airson cho fada "s a dh" fhuiling thu.
  Ach feumaidh tu an rud as fheàrr a dhèanamh,
  Dè a gheibh thu a-mach à creathail bhog!
  
  A nis tha thu mar iolair le iolair,
  A-nis faodaidh e socrachadh le dànachd !
  'S ma thòisich e air cath ri Satan,
  Tha sin a" ciallachadh gu bheil e comasach dha sabaid le feum!
  
  A nis tha mi 'g èirigh maille riut cherub,
  Tha thu nad òigh, mar rionnag shoilleir!
  Bheir sinn buaidh air farsaingeachdan na cruinne gu lèir,
  Cha dealaich mi riut gu bràth!
  Seo mar a bhios na sìobhragan òga a" seinn gu h-iongantach agus gu h-aoibhneach. Agus tha na guthan aca gu math iongantach.
  Agus ma tha na caileagan mu thràth a 'tòiseachadh a' seinn, tha e coltach gu bheil seo sgoinneil idir.
  Agus leig a mach dealanach marbhtach o na nipples scarlet. Agus tha e gu tur hyper .
  Is iad sin na nigheanan agus bidh iad ag obair gu lùthmhor air sgèile mhòr.
  'S le'n sàilibh rùisgt' tilgidh iad suas cìochan millteach bàis. Agus bidh iad a" briseadh mathain Putin gu pìosan.
  Agus bidh iad ag obair le lùth mòr bàis. Agus tha buaidh nigheanan den chlas hyper a" tachairt .
  Agus an uairsin bheir na caileagan a-rithist lùth mòr agus neart leis na nipples sgarlaid aca. Agus tha iad a 'gabhail a-steach an dà chuid teine draoidheachd agus hyperplasm , le sgrios mòr, mòr.
  Ag amharc air a' bhlàr so, thòisich a' Bhan-dia Demiurge Emanuel air seinn gu sunndach ;
  Cha 'n 'eil e'n comas do dhuine suarach,
  Miann a bhith nad Uile-chumhachdach!
  Gus am bi riaghailtean na Cruinne air an Talamh gu lèir,
  Agus gach fear le eòlas cumhachdach, Uile-làthaireach!
  
  Ach anns a' chùis so tha an cumhachd againn,
  Aig amannan neo-sheasmhach, mar stoirm!
  Bidh sinn a 'bualadh air an aghaidh, chan ann a-mhàin san t-sùil,
  Bidh sinn a" cruthachadh a" chruinne-cè, chan e obair hack!
  
  Tha an daoimean mòr aca fhèin aig a h-uile duine
  Tha inntinn teth, mar lasair a" frasadh!
  'S gus nach tèid an teine mòr as,
  Gràdh na balaich aig na boireannaich Ruiseanach againn!
  
  Tha a adhbhar fhèin aig gach neach ann an cath,
  Bidh sinn a 'sabaid airson toileachas san t-saoghal!
  Bidh an nàmhaid ainmeil air a phronnadh,
  Tha nèamh agus talamh fo ar smachd!
  
  Cruthaich saoghal brèagha dhut fhèin
  Far a bheil craobhan pailme mòr air reòiteag!
  Dè as urrainn dha Shakespeare a thighinn suas?
  Ceud cruinne-cè? Na dèan breug mu dheidhinn iomlanachd!
  
  Agus bheir mi dhut aon fhear-cogaidh freagairt,
  Faodaidh saidheans neo-bhàsmhorachd a thoirt seachad!
  Nì an quasar sonnet sìmplidh dhut,
  Gus nach bi doilgheas agus bàs air do shon !
  
  An uairsin gheibh gach cèic milis,
  A bhean malpa mòr - muncaidh!
  Sgeidse dèanta ann an ola fhathast beò,
  Agus cha chruthaich mi an Diabhal dhut!
  Sin mar a sheinn Emanuel. Co-dhiù, a Chrìosdaidhean, carson nach eil iad a" smaoineachadh air Dia a chruthaich an Diabhal? Gu dearbha, carson a chruthaicheas tu cuideigin a bheir na milleanan de dhaoine beò agus ainglean gu fulangas?
  Dè tha sagartan ag ràdh air a" chuspair seo?
  Ann an suidheachadh sam bith, chan eil dad cinnteach. Agus tha e mì-dhaonna deuchainnean a dhèanamh air daoine.
  Ach tha am beachdan fhèin aig Emmanuel agus Sfero Katastrofov air a" chùis seo. Agus an seo chan urrainn dhut a chreidsinn tuilleadh.
  Faodar a thoirt fa-near cuideachd gu bheil orcs cuideachd nan daoine agus gu bheil am marbhadh mì-dhaonna.
  Ged a tha na h-aon orcs gu math dèidheil air a bhith a" briseadh òrdagan rùisgte nigheanan glacte agus a" frioladh an cuid shàilean lom le teine.
  Ach, tha an nighean bhòidheach elf, a dh'aindeoin seo, a 'seinn gu treun, le spionnadh mòr;
  Na dìochuimhnich cò bha thu roimhe
  Chan eil sinn a 'bruadar air dìomhain.
  Bidh cridheachan a' lasadh ann an dòchas naomh,
  Bidh claidheamhan a" deàrrsadh a-steach don arm blàir!
  
  'S tha 'n t-suil maol gun chàird,
  Ceum an nàmhaid taobh a-muigh na h-uinneige ...
  Bha slabhraidhean crochte air an uilebheist, sròinean,
  Agus tha an colic geur airson nas fhaide air adhart!
  
  Ach Cosaic, nach 'eil thu subhach ?
  Càite an deach an comharrachadh?
  Feumaidh tu èirigh air cathraichean bog,
  Gus an cuing a thoirt air falbh!
  
  Tha stàilinn Damask a" glaodhaich agus tha na deamhan toilichte
  Tha còmhradh goirid aca...
  Cuidich luchd-brathaidh nan deamhain,
  An naimhdean a th' aca air a' chrann!
  
  Agus an droch aimsir eabarach seo,
  Smoc o ifrinn-curia.
  Mar a lorgas tu toileachas dha leannanan
  Cha do bhrùth an lios air an amhaich.
  
  Airson an adhbhar seo tha sinn a 'sabaid
  Gus an tiodhlac pòg fhaighinn!
  Agus streap sinn dìlleachdan, fo na peilearan,
  Gun eòlas air athair no màthair!
  
  Bidh seo na dhàn-thuras
  Gus teine a thoirt don t-saoghal ùr ...
  Cuir a mach an truaighe mhaslach,
  Sàbhail a 'phlanaid bho mhòr-thubaist!
  
  Tha Dia ag èigheach gu dùrachdach
  Agus tha sibh sgoinneil!
  Bidh àite agad ann am pàrras milis,
  Lollipop an-asgaidh airson tì!
  
  Ach feumaidh tu sabaid
  An uairsin thig co-sheirm thugad, a ghràidh.
  Agus à Eden tha freumhan a' ghàraidh,
  Tha fuil nan aingidh a' sruthadh !
  Canaidh sinn gu robh na nigheanan a" seinn gu math agus gu h-àlainn. Nas mionaidiche, aon nighean a bha crochte air a 'chrann. Agus chràdh am fear a chuir gu bàs i le cuip. Agus bha e cho an-iochdmhor agus fuilteach.
  Sin cò ris a tha e coltach a dhol an aghaidh nigheanan mar sin. Faodaidh iad rud sam bith a dhèanamh agus reubaidh iad neach-dùbhlain sam bith às a chèile.
  Chan eil fios aig na dreuchdan sabaid aca air laigse no leisg.
  Seo iad, mar eisimpleir, le na teangannan fada aca, mar a thòisicheas iad a 'làimhseachadh slatan jade pulsating. Agus canaidh sinn gu bheil e sgoinneil!
  Agus ma tha na caileagan cuideachd ga chleachdadh, sgàrlaid nipples a 'bhroilleach. Às deidh na h-uile, cuiridh iad air dòigh an leithid de rud nach bi e coltach gu leòr. Is e gaisgich an ceangal uamhasach an seo.
  Agus is urrainn dhaibh a-rithist dealanach a thoirt bho nipples scarlet na broilleach. Agus cuir air dòigh rudeigin cho brùideil agus do-chreidsinneach.
  Is iad sin nigheanan a tha gu math brèagha agus, mar riaghailt, casruisgte. Agus tha gach broilleach na fhìor ionmhas. Chan eil nigheanan mar sin ann, eadhon air raca agus dealanan ann an uchd Venus cha bhith eagal ort. Tha iad nan nigheanan beaga, canaidh sinn sin - iarann agus thermoquark.
  Bidh na gaisgich sin a" sgreuchail aig mullach an sgamhanan agus gu fìrinneach a" dèanamh hara-kiri coileanta.
  Agus faodaidh iad cuideachd dealanaich a losgadh bhon navel.
  Agus cuideachd, chaidh na sìobhragan òga a-steach don bhlàr gun duilgheadas sam bith. Agus sheall iad toraidhean iongantach.
  . CAIBIDIL 26
  Tha Maria Kolesnikova na nighean dha-rìribh bhon àite a-muigh, agus bhon phrìosan cuideachd, agus ma thèid i a-mach, chan urrainn dhut stad a chuir oirre fhèin agus air an sgioba agus na sìobhragan;
  Agus gun teagamh sheinn iad cuideachd;
  An lasair theine as soilleire,
  Tha mo ghaol na theine!
  Ged tha an nàmhaid seòlta, seòlta,
  Ach bidh e briste!
  
  Ged a b' aingidh borb, borb,
  Rip, sgrios an oir!
  Tha do bhruadar coltach ri nightingale
  Co-sheirm, sìth, pàrras!
  
  Leig le teas mòr an t-saogh'l,
  Leagh an teine, deigh !
  Tha mi creidsinn gu'n d' thug mi buaidh air a' bhall so,
  Tha fortan a" ghille a" feitheamh!
  
  Thig soirbheachas don òigridh
  Tha an t-eagal sin air a dhiùltadh sa bhad,
  Agus maighdeann ann an aislingean fìor-ghlan,
  Air urram mar bhanrigh!
  
  Mar sin na dìochuimhnich sinn gaol
  Cha leig mi leas ar saoghal a bhrath!
  Agus tha beatha le soirbheachas plume na snàithlean,
  Biodh fios agad gun a bhith a" briseadh a-steach don villain!
  
  Seasaidh sinn ar n-Elfograd ,
  Biodh glòir Elfamm ann !
  Le ceum buadhach Zelingrad ,
  Tha cumhachd elven a" tighinn!
  
  Berlin, Paris no New York,
  Anns a h-uile àite tha ar bratach buadhach!
  an ceannard -Ftalin ar lòchran,
  Leig leis an nàmhaid suarach bàsachadh!
  Seo mar a bhiodh na fir òga a" seinn leis an t-sreath de dh"òrain sunndach aca.
  Agus chan eil eagal air bòidhchead, eadhon leis gu bheil orcs a" frioladh an t-sàil. Tha am pian, gu dearbh, sgoinneil, tha na nigheanan dìreach a" gàireachdainn agus a" gàireachdainn. Agus tha aghaidhean nam bòidhchead cho iongantach agus cho eireachdail. Agus dè mu dheidhinn na bòidhchead seo? Tha iad dìreach iongantach agus iongantach.
  Agus ma thòisicheas iad a 'seinn, cha do sheas am mathan faisg air làimh. Tha iad sin nan gaisgich iongantach. Chan eil aca ach stuamachd cobra. An comas cruthachadh iongantach agus soilleir.
  Agus gu dearbh, le cnapan sgàrlaid a 'chiste, cuir dealanach millteach agus marbhtach.
  Agus nuair a bhuaileas na buillean, an uairsin tha buaidh iomlan agus millteach, millteach.
  Agus faodaidh nigheanan mar sin a h-uile càil a dhèanamh le lùth agus neart air leth. Agus tha na comasan aca a 'sìor fhàs.
  Agus bidh iad dha-rìribh a" dèanamh seo le cuideachadh bho ruby nipples.
  Bidh orcs gu tric a" feuchainn ri an casan cas-rùisgte a frioladh. Agus is e seo an creideas fìor ionnsaigheach aca. Tha an-iochd mathain Putin air fàs seanfhacal, chan eil laghan air an sgrìobhadh dhaibh. Chan iongnadh gu bheil an saoghal gu lèir a" mallachadh am Fuhrer maol. A tha gu math cothromach.
  Agus mar an ceudna bidh na caileagan a" seinn gu seòlta;
  Cha tuig sinn uallach an Tighearna,
  Dè tha e a 'ciallachadh a bhith a' blàthachadh na Talmhainn ann am pailme do làmh.
  Is tròcair Dia - màthair chaoimh,
  Mura bean e ris an uilebheist leat!
  
  Anns an speur gun chrìoch, gath solais,
  Tha a 'ghrian ag èirigh, a' sgaoileadh solas gu fialaidh!
  Thionndaidh sinn ar muineal gu dùthaich na tràghad,
  Tha an Wehrmacht air a chuir fodha sa Chèitean shunndach!
  
  Cuairt-ghaoth an fhortain, frasan an dàn,
  Chrath iad sinn le fuil slaodach ...
  Tha thu faicinn, do chlann a' fulang,
  Ar Elfiya naomh, caoimhneil!
  
  Pròiseact tornadoes air a reubadh, a" togail suas
  Tha an fhòid na theine, ann am blàr marbhtach!
  Ag iarraidh sgaradh ainmeil a ghearradh,
  Gus nach bris sinn sinn uile air leth!
  
  Tha gach fear againn na ghaisgeach Elfi,
  Armachd is clogaidean, clogaidean - grenades!
  Tsar Grian-ghlòrmhor - ar stiùir,
  Còmhla tha sinn a" comharrachadh caismeachdan le òran!
  
  Hordes uaireannan air Elfia gu mòr,
  Bidh feachdan mòra a" dol a-steach don bhlàr.
  Bha Orkmaht ag amas air biodag aig a" chridhe,
  Ach chaidh a pheanasachadh sa Chèitean!
  
  Fàsaichean geala-ghrian dearg,
  Mar bhlàr tàileasg air na ceallan.
  Tha gach fear againn nar ghaisgeach mòr,
  Tha Dia gad ghairm gu ùrnaigh!
  
  Bidh frasan-uisge a" toirt spionnadh don adhar,
  Tha iad coltach ri meileabhaid liùlach.
  Thug Motherland fasgadh dha na dìlleachdan,
  Faodaidh tu mìltean a thomhas air gun stiùireadh!
  
  Bidh Frym leinn, an emerald thar bòrd,
  Iasg mar òr air an uisgeachadh gu lèir.
  Tha e comasach fuireach gun a bhith dona air cùl cnoc,
  Ma tha an cnoc seo le Elfia na cridhe!
  Nigheanan, cuideachd, ma bhios iad a 'seinn, bidh a h-uile càil a' tionndadh gu math fionnar agus fionnar. Agus faodaidh iad a bhith gu math millteach.
  Agus chan eil eagal orra ro an casan rùisgte, chiseled. Canaidh sinn gu bheil na gaisgich eireachdail agus sàr-mhath.
  Agus tha na cnapan sgàrlaid de bhroilleach nan nigheanan eireachdail. Agus is dòcha nach lorg thu feadhainn nas fheàrr. Faodaidh iad rudan a dhèanamh nach urrainn dhaibh a ràdh ann an sgeulachd sìthiche no innse le peann. Tha làn-ghin aca.
  Is e nigheanan dha-rìribh a tha seo - sàr chlas.
  Agus chan eil na fir òga cuideachd lag, ach gu math fionnar. Agus bidh iad a" seinn air leth math. Agus tha na h-òrain aig na balaich dìreach fìor mhath.
  Chaidh teangannan teine suas,
  Nach e sin a bha thu a" bruadar mu dheidhinn mar leanabh?
  Fhuair o Dhia an tiodhlac,
  Leis gur e Mars an rud as fheàrr leinn!
  
  A' Bhan-righ neamhaidh cuidichidh leinn,
  Agus còraichean àrsaidh, naomh.
  Ceadaichidh aghaidhean naomha ìomhaighean a ghabhail,
  Na cruinneagan òir agad Elfkva !
  
  Tha, tha amannan eadar-dhealaichte a-nis,
  Ach creidibh nach gabh an Motherland ri nàire!
  Airson glòir ar Màthair Elf,
  Cuiridh sinn an cèill breitheanas air Orkishism!
  
  Le d' ghàirdeanan fèitheach,
  Dèan briseadh air cùl nan orcs ann an rage!
  Às deidh na h-uile, tha an companach gràdhach Ftalin còmhla rinn ,
  Tha seo a" ciallachadh nach tèid Orkh ach airson lòn!
  
  Chruinnich na mailisich 'nan dòrn ,
  Chan eil eagal oirnn ro shneachda lusach!
  Tha tuiteam borb a' feitheamh air an nàmhaid,
  Agus thèid sinn tron nàmhaid le bayonet!
  
  Bhruich an fhuil 'nar cuislean gu dian,
  Chan eil facal nas miosa airson saighdear - braighdeanas!
  Bidh an Ruis a 'sabaid gu fiadhaich, sgileil,
  Mar òrd, bualadh a" chridhe ann an delta nan veins!
  
  Cuimhnich air bastards Putin de mhisneachd,
  Tha trodaiche an Fatherland na fhuamhaire iongantach!
  Buailidh dìoghaltas an Nemesis Ruiseanach,
  Thuit am Fuhrer ann am feirg, fear-fuadain cuthach!
  
  Thèid sealbhan gràineil riut gu taobh,
  Tha deàlradh an dealanach a" cur dragh air na nèamhan!
  Agus chuir na buannaichean às do gach fulangas,
  Cruthaich paileas de iongantasan eireachdail!
  
  Tha spiorad an athar air a reubadh o bhraighdeanas,
  Tarraingidh e loidhnichean crìoch fuilteach!
  Chan fheum sinn ach maitheanas airson bròin,
  Is e an sgioba againn am monolith as làidire!
  
  Nì an Tighearna gàire agus cuiridh e an cèill,
  Is tusa mo chlann, chan fheum thu sgiort!
  Tog leat fhèin baile mòr ann am pàrras,
  Thèid am feum damnaichte à sealladh!
  Chùm na caileagan bho arm nan elf orra a' dèanamh cogadh cruaidh agus borb ris an nàmhaid. Agus lean iad orra a" pronnadh mathain Putin. Bha na gaisgich bhoireann a" sabaid le mòr fheirg.
  'S le'n òrdagan rùisgte thilg iad an casan, cumhachd mòr, marbhtach, tiodhlacan bàis. A sheall an ìre as àirde de sgrios agus bàs.
  Luchd-cogaidh dè dìreach nach do dh'èirich. Tha iad mar an ceudna, canaidh sinn gu math gaisgeil agus sabaid. Tha ionnsaigheachd bòidhchead a" dol thairis.
  Agus le an òrdagan rùisgte thòisich iad air snàthadan puinnseanta bàis is sgrios a thilgeil. Ach uaireannan bheir cnapan scarlet a "bhroilleach a" bhuaidh as ris nach robh dùil nuair a thèid an cur an sàs.
  Agus ma ghabhas na caileagan e, bidh iad dha-rìribh a" tighinn còmhla. Bidh caileagan bòidheach a 'toirt agus a' bruthadh air na peadalan de phlèanaichean ionnsaigh le an sàilean rùisgte.
  Agus dè dìreach nach eil iad a 'faighinn suas.
  Agus còmhla riutha tha a h-uile dad cho furasta anail a tharraing agus socair. Tha iad dìreach iongantach agus sàr-mhath.
  Ghabh na caileagan agus sheinn iad:
  Coileach, cockroach, cockroach ,
  Gobhar leagh-chasach , buga!
  Agus a-rithist nì iad gàire, a 'togail an aghaidhean. Is iad sin na caileagan an seo - canaidh sinn an clas as motha.
  Agus chan eil e eagallach ma tha òrdagan na h-ìghne briste air a" chrann. Chan eil iad fiù 's a' gàireachdainn mu dheidhinn. Canaidh sinn gu bheil na nigheanan cho sgiobalta. Tha làn lùth stoirmeil aca bhon bholcàno.
  Agus spreadhadh teine is teine. Saighdearan den chlas as àirde.
  Agus faodaidh iad a bhith a 'gabhail agus a' reubadh.
  Agus an uairsin tilgidh iad bomaichean le an sàilean rùisgte agus reubaidh iad às a chèile tomad mathain Putin. Agus tha sin sgoinneil.
  Bidh na nigheanan ag obair le fearg mhòr. Agus mar sin bidh fear dhiubh a 'cumail cuirm muileann agus a' gearradh dheth cinn nan orcs. Bidh iad a 'tuiteam agus a' rolaigeadh mar sgitichean.
  Ghabh na caileagan elf agus chuir iad òrdagan rùisgte nam beul. Agus mar a bheir iad agus a sèideadh.
  Bha feadag bodhar ann. Chaidh na feannagan a bhualadh leis an tonn spreadhaidh agus chaill iad mothachadh sa bhad.
  Agus thuit na mìltean de fheannagan, a" tolladh chlaigeann mathain Putin agus gan reubadh.
  Agus thionndaidh na gaisgich gu bhith dìreach super.
  Agus mar a tha iad a" caoineadh agus a" caoineadh.
  Agus bidh na h-òighean òga a' seinn le faireachdainn mòr;
  Chan eil dad nas cinntiche na bonn
  Tha i dha-rìribh a" deàrrsadh às aonais meallta!
  Gu dearbh, is e an dùbailte riaghladair an t-saoghail,
  Is claidheamh agus sgiath làidir a thaic!
  
  Annta tha na diathan pàganach falaichte,
  Coltach ris a" ghrian, tha aghaidh òir radanta ...
  Ged a tha bandits-parasites ann fhathast,
  Cò a dh'fhalbh ann an barganachadh an anama!
  
  Is iodhal agus archangel am bonn,
  Is esan am fear-saoraidh, fear-millidh nan uile.
  Gun òr, bidh damask air fhastadh a" fannachadh,
  Às aonais airgead, cha tig soirbheachas ann am blàr!
  
  Ach dè tha thu ag iarraidh fear a 'chridhe,
  Sealg airson neo-bhàsmhorachd a cheannach dhut ...
  Gus an dorus fhosgladh gu sunndach,
  Gus snàthainn de linntean de bheatha fhighe!
  
  Ach an urrainn dha dùblachadh sin fhaighinn cuideachd?
  A bheil an cearcall òir comasach air bruadar?
  Gus nach tig am bodach le speal le fàilte,
  Agus cha do chuir e ròn air a mhaoil anns a" mhorgue!
  
  Ged a tha feum aig bonn air tòrr toileachas,
  Gus am pailteas peacaidh a thoirt dhuinn!
  Ach cha 'n 'eil cumhachd aig an duine thairis air gradh,
  Tha e mar mhil gu coileach!
  
  Tha e airson tòrr a thoirt don stamag,
  Shake pheasants, notaichean giuthais.
  Ged nach urrainn thu ithe dhan uaigh,
  Eadhon ged a tha thu air leth fionnar le airgead!
  
  Agus tha a" chiste eadhon a" cosg cus,
  Leis gu bheil àite aige dha rìghrean!
  Às deidh na h-uile, tarraingidh aingeal neoni san fhoirm,
  Buille don mhaoil agus bata don eanchainn!
  Is iad sin na nigheanan a tha dìreach super. Agus tha na balaich air leth math. Agus tha elves den dà ghnè dìreach hyper . Faodaidh iad dìreach rud sam bith a dhèanamh. Agus gu h-àraidh nuair a tha na nipples scarlet den chiste air an leigeil a-steach don bhlàr.
  Tha iad seo a 'chlann-nighean - a tha dìreach super. Agus bheir iad leotha agus tilgidh iad len òrdagan rùisgte tiodhlacan millteach sgrios. Agus bidh mìrean de antimatter ag itealaich a-steach do na orcs. Agus bidh iad a" marbhadh mathain Putin. Tha na tha na nigheanan a" dèanamh dìreach super agus hyper .
  Bidh iad a" dèanamh rudan nach urrainn duine sam bith a dhèanamh. A‑nis ma sgaoileas iad, cha seas duine.
  Agus tha na gaisgich, feumaidh mi ràdh, cho fionnar agus cas-ruisgte agus san fharsaingeachd sàr-mhath.
  Agus tha nipples aca cho sgarlaid ri crom-lusan. Tha boireannaich iongantach dìreach iongantach.
  Agus bidh iad a" tilgeadh a-mach spògan murt bho nipples de dhath ruby, agus a" losgadh mathain Putin.
  Tha seo fìor mhath.
  Agus an so tha na h-òganaich a' seinn le mòr dhealas, agus le h-aoibhneas ;
  Sin an uair a dh' eireas trompaid an Tighearna
  Bheir e sinn gu ionnsaigh gaisgeil!
  Theid as ann an dubh-aigein ifrinn,
  Biodh fios agad gun leaghadh deigh chruaidh!
  
  A ' sabaid airson an Motherland
  Bha iad a" sabaid mar ròcan!
  Orkmacht bha bog sa Chèitean,
  Faodaidh sinn faighinn air falbh leis a h-uile càil!
  
  A rinn gearan ann an tràilleachd mhaslach,
  Dèan briseadh air an trodaiche slabhraidh!
  Bidh tu anns an rìoghachd naomh,
  Le mionnan fola !
  
  Às deidh na h-uile, tha sinn nar saighdearan mar sin,
  Chan fhaigh thu fear nas fheàrr air an t-saoghal!
  An seo tha grenades air an tilgeil,
  Le feachd nach tèid an cumail glaiste!
  
  Chaidh balla tanca an Tìgear a bhriseadh,
  Agus loisg na saighdearan earball a" Phantair!
  Chuir an slige cho mòr an teine,
  Leigidh sinn eadhon bàs a dhol gu sgudal!
  
  Às deidh na h-uile, tha an Fatherland na fhlùr ann an achadh,
  Ann an sin tha bòidhchead an Elf, nas glice uile!
  Agus bidh clann a 'gàireachdainn ann an toileachas stoirmeil,
  Thòisich a" chailleach-oidhche air rànaich gu h-ard!
  
  Tha òige nar saoghal uasal,
  Tha eadhon saoghal de fhalt liath innte ...
  Gum biodh i sona, saor,
  An dùthaich dhùrachdach againn!
  
  Tha beanntan deighe innte, jets easan -
  Òr fàsaich, aibhnichean emerald.
  Tha e riatanach a bhith a 'sabaid gu cruaidh airson an Fatherland,
  Leig leis na bastards a dhol gu Hades!
  
  Chan eil dad nas luachmhoire na an dùthaich mhàthaireil,
  Fiù 's ma tha e doirbh bràithrean a bhith beò!
  Dh" fhàs sealladh Svarog na bu chunnartaiche,
  Tha an sealgair a 'faireachdainn gur e geama a th' ann!
  
  Cuiridh sinn stad air Putin brùideil,
  Agus cuir an sgudal orcs airson sgudal!
  Às deidh na h-uile, dhuinne, creid am prìomh fhacal-suaicheantais -
  Gus nach tig thu gu Elf Sodom!
  Seo mar a sheinn na fir òga a bha a" sabaid agus ionnsaigheach gu h-àlainn. Sheall iad clas fìor àrd.
  Agus loisg iad, a 'marbhadh mathain Putin gu math ceart. Is e seo dha-rìribh a chanas sinn luchd-sabaid. Tha na nigheanan an seo glè bhòidheach cuideachd.
  Tha na nipples aca cho sgarlaid, agus iongantach.
  Tha balaich Elf gu math dèidheil air a bhith a" reamhrachadh na nipples sin agus tha e air leth fionnar agus fionnar.
  Agus tha na nigheanan cho sexy. Agus tha na casan aca gràsmhor, le corragan gu math cothromach agus seductive. Leis an tilg iad tiodhlacan marbhtach gu sgrios. A tha gu math fionnar agus fionnar.
  Mar sin na nigheanan, ma gheibh iad sìos gu gnìomhachas, bidh a h-uile dad gu math fionnar.
  'S o sgàrlaid nan àilleachd bidh dealanach marbhtach ag itealaich a mach. Agus tha iad a 'bualadh air na orcs.
  Is iad sin, canaidh sinn, nigheanan ionnsaigheach agus gun samhail. Canaidh sinn dìreach, bidh iad a" dèanamh rudan mar sin - chan e sgeulachd sìthiche a th" ann ri ràdh, gun a bhith ag innse le peann. Tha iad sin nan gaisgich dha-rìribh.
  Agus tha sàilean lom orra, tilg marbhadh cho breagha leotha. Agus reubadh mathain Putin às a chèile.
  Tha na caileagan cho mìorbhuileach agus san fharsaingeachd faodaidh tu a ràdh aig an aon àm gu bheil iad air leth math agus bidh iad a" crochadh orcs air galla.
  Agus mar an ceudna bidh càraidean gràdhach de dh" ainglean a" seinn le toileachas;
  O, dè an saoghal duilich a tha thu
  Chan eil ann an deòir ach muir - cuan ...
  Càite bheil slighe astral meadhan-latha an anam,
  Bha an èigheach a bha air chall a" bruadar air faighinn a-steach do Eden!
  
  Innte tha deigh cridheachan nan rùsgan reòta,
  Agus teas loisgeach nan rùintean farmadach.
  Cia cealgach, a tha eadhon òg san fheòil,
  Bidh an oidhche bhrònach a" cluich le caoidh!
  
  Mar mhucus nam mialan-coille, spiorad a' ghnath,
  Agus luaithre na h-uaighe o iomaguin.
  Ach faodaidh sinn, ma tha sinn aonaichte,
  Thoir na daoine a-mach às a 'chlach-mhòir!
  
  Cuir as do mheadhonachd na cruinne,
  Tha cuir às don mhallachd na chomharra uamhasach ..
  Chan urrainn dhuinn bruthach an fhulangais fhulang,
  Tionndaidh an Diabhal gu duslach!
  
  Tilgidh a" phlanaid dheth na slabhraidhean gu sgiobalta,
  Ach, chan fhàg e orbit.
  Dèilig ri chèile gu h-onarach
  An sin èirich suas na daoine!
  
  Faodaidh tu èirigh gun eagal
  Na cuir cuideam air daoine eile ...
  Gus nach bi an ryakha a 'snàmh le geir,
  Gus nach fàs ar màthair sean!
  
  Bidh sinn ag òl beagan airson sin,
  Fìon a tha nas binne na mil nan seillean!
  Leig le trioblaidean a bhith ann airson spòrs
  Ach chan eil uair a" chunntais air tighinn!
  
  An uairsin togaidh sinn pàrras nèamhaidh,
  A chlann uile gàirdeachas gu bràth.
  Bidh sinn ag itealaich le saighead dhan speur,
  Thig bruadar soilleir gu buil!
  Thionndaidh na caileagan an seo gu bhith iongantach - dìreach super. Agus faodaidh iad, às aonais claon-bhreith neo-riatanach, rudeigin cho mòr agus cho soilleir a ghabhail agus le dìoghras sònraichte.
  Agus mar sin bidh na gaisgich a" tilgeadh peasan sgrios le an òrdagan rùisgte.
  Agus tha iad a 'tilgeil tiodhlacan marbhtach sgrios. Bòidhchead iongantach.
  Agus thug an nighean leis de na cnapan sgàrlaid den bhroilleach mar gum biodh i a" bualadh le pulsars. Agus loisg e saighdearan nan orcs le teine. Agus thionndaidh a h-uile càil gu bhith uamhasach dùbhlanach agus millteach.
  Agus a-nis bidh na caileagan elf bho uchd Venus fhathast gan toirt agus gam bualadh le tonn de magoplasma. Agus seallaidh iad an turas-adhair iongantach aca.
  Tha seo dha-rìribh, canaidh sinn sàr bhòidhchead.
  Seo na caileagan agus aig a bheil farsaingeachd buaidh gu math cas.
  Agus faodaidh iad gu litireil rud sam bith a dhèanamh.
  Agus sa bhad chùm còig sìobhragan cuirm le muileann chlaidheamhan. Agus gheàrr iad dheth cinn nan orcs rabid ag itealaich orra.
  Seo na nigheanan den chlas hyper .
  Leig fios dhuinn glòir neo-bhàsmhor ann am batail,
  Blàran elves an airm glòir anns na linntean!
  Mòrachd iomadh linn,
  Thoir dhuinn gaisgich ghlòrmhor neo-bhàsmhorachd !
  
  Gun fhios gun eagal buain gu treun,
  Gun cuidicheadh an claidheamh sinn ann an gnìomharan mòra.
  Gu glòir mòrachd nan saoranach treun,
  Leig leinn dealas làidir a nochdadh ann am batail!
  
  Às deidh na h-uile, is sinne gaisgich an t-saoghail aig cumhachd glòrmhor;
  Dèan a" chùis air an nàmhaid - tha an còrr neo-chudromach!
  Gheibh sinn mòrachd uaill na glòir,
  Gus seo a dhèanamh, cruthaichidh mi rann oillteil!
  
  Tha sinn a 'seòladh air a' mhuir gun teagamh sam bith,
  Spùinneadair agus stoirm, chan e cnap-starra a th" ann an doineann!
  Às deidh na h-uile, bheir iad gu cath: na bràithrean Falin agus Elfin,
  Air a chùlaibh dòirtidh sinn fuil mar chuideam eas!
  
  Bidh an cuimhne ann an cridheachan nan daoine treun,
  Tha an nàmhaid air a chùis - sin an duais gu lèir!
  Biodh moran de dhaoine mi-chiatach ann an cumhachd,
  A dh'aindeoin sin, feumar a dhol gu amas na h-inntinn!
  
  Bòidhchead, thoir gràdh dhut gu dìoghrasach
  Agus a-màireach am fear a chuir gu bàs, tha an sgafall a" feitheamh!
  Ach cha chaill thu do bheatha gu dìomhain,
  Stiùirich airson suidheachadh fhaighinn ann am pàrras!
  
  Tha an saoghal na strì, tha fios aig a h-uile duine òg
  Tha e cunnartach do bheatha a cheangal ri filibuster,
  Bidh fortan gu h-annasach a' roladh na dìsnean,
  Ach thig e a-mach, tha mi a 'creidsinn aig a' cheann thall tha e sgoinneil!
  
  Is urrainn dhuinn ar daoine sonas a lorg
  Faigh an dà chuid beairteas agus toileachas beatha!
  Tha Orkshists a" creidsinn, tha dìoghaltas a" feitheamh,
  Agus creid sinn gu bheil sinn beò ann an co-mhaoineas meallta!
  Seo mar a bhiodh na caileagan eireachdail agus gun samhail a" seinn - mar super agus hyper .
  Is urrainn dhaibh rudeigin a dhèanamh a tha uamhasach, canaidh sinn, fionnar.
  Agus eadhon ged a tha na caileagan air am bualadh le lasair-lasair air an casan rùisgte, a 'losgadh an cuid shàilean lom, tha na bòidhchead ann an làn thoileachas agus ionnsaigh cumhachd. An seo bu chòir a thoirt fa-near gaisgich iongantach.
  Bidh iad a 'sgrìobadh bho ghunnaichean-inneal agus a' gearradh sìos na h-orcs a 'feuchainn ri gluasad air adhart, a bhios gu litireil a' tilgeil cuirp aig na h-àiteachan.
  Is e fìor fhuil a tha seo. Agus cia mheud murt a tha a" tachairt air an t-saoghal.
  Agus tha na caileagan fhathast a 'pronnadh mathain Putin. Is iad seo na nigheanan a tha air fàs gu bhith dìreach super.
  Agus mar a bheir iad agus a rughadh. Agus tha e coltach riutha gu bheil casgade iomlan de orgasms aca.
  Is urrainn dha na nigheanan sin gu litearra a h-uile càil a dhèanamh. Agus canaidh sinn gu bheil iad ionnsaigheach agus gun samhail.
  Agus bidh na caileagan a 'seinn a-rithist;
  Cuantan, cuantan, raointean mòra -
  Threabh sinn iad fon bhratach tricolor!
  Thug an luchd-cogaidh buaidh air na beanntan pronn,
  Dh'eirich na h-iolairean le torman buaidh !
  
  Dh"aithnich a" phlanaid gaisgich nan elves,
  Claidheamhan, bhuail bayonets an nàimhdean!
  B" urrainn dhuinn cuing orcism a thilgeil a-mach à leth an t-saoghail,
  Chrìochnaich an treidhe le buaidh ann an Orklin!
  
  Tha na h-orcs air tancaichean le cùl air a dhol sìos,
  Tha iad a" bagairt na sìobhragan uile a sgrios ann an solas nan achaidhean!
  Ach tha na freiceadan damnaichte air am bualadh gu cruaidh,
  A bhith beò gu toilichte dha ar clann gun chuing!
  
  Is sinne clann an Athair, a tha os cionn nan uile anns an t-saoghal,
  Rugadh iad, a 'fuine kumach le casan rùisgte!
  Rinn an t-Uile-chumhachdach eadar-ghuidhe air ar son anns a' chath,
  Agus thug Dia May gu blàth ann an aoibhneas!
  
  Cha 'n 'eil cuibhrionn aig fear-cogaidh, agus cridhe a's àirde ,
  Dè a bheir aisling, agus breith ùr!
  Fosgail an dorus glòrmhor gu neo-bhàsmhorachd,
  Ach ma tha thu nad shuidhe ann an ambush, bi sàmhach !
  
  Tha madaidhean-allaidh agus caoraich ann, ach is tusa buachaillean na cruinne,
  Agus an cuibhreann a tha agad ri thoirt seachad do shliochd an òrdugh!
  Gus gnìomhachas a dhèanamh, gu deireadh a 'chruthachaidh,
  Gus nach tèid an teine sìorraidh ann an cridhe do ghràidh a-mach!
  
  Cò aig tha fios càite an cuir peilear an nàmhaid stad air an t-saighdear,
  Ach fhathast, ann am blàr, tha bàs nas fheàrr na galairean grod!
  Agus ma bhàsaicheas e, an sin pronnaidh do charaid an nàmhaid,
  Chan fhuiling i e, oir tha nigheanan casruisgte gan toirt gu braighdeanas!
  
  O roinn solais aon-deug, cogadh is teine an dèidh cogadh,
  Cò a tha airson fois a ghabhail, chan eil àite ann dhaibhsan, fios ann am pàrras!
  An seo rinn an orc ifrinn aonta ri Satan,
  Gus bagairt: bheir mi sìos an atom agus brisidh mi a" chlach-mheallain!
  
  Ach an aghaidh urchraichean, bidh dìon ann cuideachd,
  Agus cha toir boma niùclasach buaidh air Elfskva ...
  Gheibh sinn am parasite air na tancaichean,
  Agus bidh òrain dòrainneach mun fheadhainn a tha air tuiteam gam bhualadh gu trom-inntinn!
  
  Chan e cuibhreann elven a th" ann an reic airson sgillinn,
  Às deidh na h-uile, tha gach fear againn na dheagh ghaisgeach!
  Na creid gu'n do chuir Dia sinn cheana anns an dreuchd,
  Gu dearbh, bidh thu fhèin ag èigheachd gu co-dhùnadh dè cho math!
  
  Bha fàilligidhean, bha buaidh ann,
  Thachair e mar gheàrran bho mhadaidhean-allaidh uabhasach a dhol air ais!
  Ach ma thòisicheas an cogadh, bidh sinn a-rithist,
  Smash ann an ruitheam ifrinn arm uilebheistean cruaidh!
  
  Chan ann airson cogadh, tha sinn, creid mi, a" tòiseachadh geama,
  Chan eil gairm againn ach a bhith nan deagh charaidean!
  Is sluagh bràthaireil sinn, cha'n e Abel agus Cain,
  Dhuinne, is e òran a th" ann an eun, agus chan e geam reamhar idir!
  . CAIBIDEIL #27
  Canaidh sinn gu bheil na nigheanan dìreach super. Agus gu litireil adhlaicidh iad na mathain Putin sin uile san talamh.
  Bidh gaisgich a" tilgeil thiodhlacan sgrios millteach le òrdagan lom.
  Agus thoir air falbh na orcs. Tha iad sin dha-rìribh glè ionnsaigheach agus sexy nigheanan.
  Tha iad cho comasach air a dhèanamh gur e fìor sgeulachd sìthiche a tha anns na tha iad a" dèanamh.
  Bòidhchead iongantach. Faodaidh iad rudan a dhèanamh a tha dìreach sgoinneil agus sàr-mhath.
  Bheireadh na gaisgich as an sgàrlaid e le mòr neart agus sgrios.
  Seo na caileagan - mìorbhaileach agus fionnar, dìreach super. Agus tha cumhachd sònraichte aca de chumhachd cosmaigeach.
  Agus gabhaidh na caileagan e mar a thogras iad, agus buailidh iad na h-orcs, a tha nan uinneanan mòra agus ionnsaigheach, ann an làn ghluasad.
  Agus dealanach o neapaicin sgàrlaid nan uchd.
  Agus leis na sàilean rùisgte aca bidh iad a" tilgeadh suas cìochan bàis is bàis le feachd murt gun samhail.
  Tha na caileagan sin dìreach clas, a tha a 'sealltainn an ìre àrd agus hyper .
  Agus ma thòisicheas na sìobhragan a 'seinn, bidh a h-uile càil a' tachairt ann an dòigh uabhasach millteach agus fionnar.
  Feumaidh eadhon draoidheachd claidheamh geur le saighead,
  Bidh thu a" dòrtadh barrachd fala an aghaidh dànachd!
  Cùm grèim air saidheans - an uairsin bidh an saoghal leatsa,
  Agus tuitidh an rèis gu lèir air an Talamh gu a ghlùinean!
  
  Bidh draoidheachd a" grùdaireachd a" phoit agus a" glanadh na coire,
  Bidh draoidhean ag ullachadh cosgaisean pulsar ...
  Ach is sinne sinnsear, mar sin is aithne dhuinn mic Shvarog,
  Feuchaidh na caileagan againn air deiseachan airson duaisean!
  
  Cha chuidich an nàmhaid thu, an èiginn seo,
  Chan urrainn dhut ar cumhachd a chumail fo smachd ...
  Tha ar n-aon-daoine deug mar aon monolith,
  Bidh e comasach dhuinn blàr a thoirt don shaggy horde!
  
  Thog Genghis Khan a chlaidheamh an aghaidh an athar,
  Dh'fheuch e ri rèisimeidean a ghluasad an aghaidh Kiev.
  Ach fhuair iad air a ghearradh le kladentsi ,
  Thill a h-uile bròg uasal na cisteachan!
  
  Batu Khan - bha e airson Moscow a thoirt às aonais sabaid,
  Ach thug buille nan sìobhragan sìos an t-àileadh feargach ...
  Sin an rud nach eil mi a' tuigsinn bro
  Cia tric a bhitheas cùl fealltach againn !
  
  Thòisich rìgh na Pòlainn air iomairt fhealltach,
  An seo dh'fhosgail na gillean na geataichean dha gu luath!
  Ach cha robh fios aca gun tigeadh Pozharsky a dh'aithghearr,
  Bidh e gam draibheadh mìltean is mhìltean!
  
  Chan e, tha Bonaparte fionnar fon rionnag cheàrr,
  Tha thu nad dheagh ìmpire a rugadh!
  Ged a thachair mi ri riaghladh Moscow,
  Ach thàinig do mhiann còmhla gu sgiobalta!
  
  Bha Putin cuideachd airson tràillean a dhèanamh bho na h-elves,
  Ach bha e air a bhriseadh le piseag!
  Às deidh na h-uile, cha robh an t-oifigear tèarainteachd seo eòlach air na h-iolairean dearga againn,
  Tha leanabh tinn againn!
  
  Agus a-nis tha an speur a 'feitheamh oirnn air neamh,
  A 'coiseachd air Mars!
  Iadsan a tha an aghaidh an Fatherland - tha uabhas Shodom a" feitheamh,
  Sgriosaidh sinn a shròin le cèir!
  Sin mar a bhiodh na caileagan a" seinn - b" e dìreach aerobatics den chiad ìre a bh" ann. Thionndaidh a h-uile dad a-mach gu math breagha agus ionnsaigheach. Agus bhuail e le neart mòr.
  Agus a-nis tha a h-uile dad air fàs cho cosmic agus gun samhail.
  Bha na caileagan elf a 'sabaid le mòr chlaoidh agus farsaingeachd. Agus rinn iad cleasan den mhuileann, a bhuail an cinn agus a roiligeadh mar chinn càise.
  Tha na gaisgich boireann gu math cruaidh agus orcs marbh.
  Agus a-nis, bho nipples scarlet na broilleach, a-rithist gabhaidh na caileagan e, agus cuiridh iad casaidean marbhtach air pulsars aig mathain Putin. Seo mar a thachras e ann an dòigh mharbhtach agus gun samhail.
  Agus tha na caileagan, a bu chòir a thoirt fa-near, comasach air orc sam bith a shàbhadh gu litearra ann an quanta.
  Agus bidh dealanach cuideachd a" sprèadhadh às na navels, agus a" losgadh mathain Putin gu luaithre.
  Bidh iad ga dhèanamh le fìor dhealas. Seo cuid de nigheanan brèagha agus sònraichte. Agus tha na casan gu math brèagha, agus tha iad uabhasach gràsmhor.
  Agus bidh iad a 'tilgeil pògan sgriosaidh air an nàmhaid.
  Bidh bòidhchead a 'toirt a-mach sgrios mòr agus bàs.
  Agus aig a' cheart àm tha iad a' seinn cho àillidh 's cho àraid ;
  A neamhnaid dhiathan a' chruthachaidh,
  Is e an dùthaich anns a" chruinne-cè an fheadhainn as milis!
  Bidh mi a 'coimhead air na h-eunan le iongnadh,
  Tha iad mar neamhnaidean am measg dhaoine!
  
  Bidh mi a 'tionndadh thugaibh Fatherland,
  Clò-bhuail le gaol neo-thalmhaidh!
  'S a mhàin ann an aon ni mi aithreachas le deur,
  Dè nach b 'urrainn ceangal ris an aisling!
  
  Tha mi a 'smaoineachadh ann am batail an-dràsta,
  Tha 'n cath teth a' goil,
  Iarr maitheanas air an dùthaich mhàthaireil
  Agus tog sgiath don chòir!
  
  Àiteachan mòra fosgailte
  A Elfiya mo ghràidh!
  Coilltean, achaidhean, glinn, beanntan,
  Bidh fèidh a" cumail ris an toll uisge!
  
  Fuil air a dòrtadh, sradagan sa cheò,
  Tha teintean air am mùchadh le ceò ifrinn,
  Ged shnàmhadh na cnuimhean anns an lot,
  Ach tha còisir nan lòchran a' seinn an laoidh dhuinn !
  
  A' snàmh anns a' chuan nèamhaidh
  Ged nach eil an t-slighe air a thoirt gu tomhas!
  Ach bithidh sinn ann an glòir neo-bhàsmhor,
  Bidh fìon a" toirt leithid de hopan dhuinn!
  
  Na dùisg fear-cogaidh a tha fo eagal,
  Bhrosnaich an Tighearna an Motherland!
  Bheir sinn an dùthaich a-mach à dorchadas,
  Tha tòrr cumhachd grèine aige!
  
  Thig, thig uair an t-soraidh,
  Thig an cogadh gu crìch le buaidh!
  Na bi beò air cuimhneachain
  Bidh an oidhche a 'dol seachad, ged a tha e dubh!
  
  An uairsin thig miannan gu buil
  Agus dh'fhàs an dùthaich mar ghàrradh!
  Bidh do bhanoglaich na chaol,
  Agus ruith, ag èigheach horde!
  
  Chaochail caraidean cuideachd - gu duilich,
  Ach a rèir choltais cho-dhùin an Tighearna mar sin!
  Chan eil bàs marbhtach
  Tha an spiorad neo-bhàsmhor, ged tha an fheòil bàsmhor!
  
  Ged nach 'eil fual ri chreidsinn ann,
  Bròn, cuimhnich air a h-uile duine a fhuair fàileadh!
  An uairsin marbh am beathach annad
  Sgrios na neamhan searbh!
  
  Air ais chun duslach tùsail
  An fheadhainn nach robh beò gu dearbh!
  Ged a tha nàdar na sheòrsa de fhiosgail,
  Agus a 'tarraing sùgh bho veins làidir!
  
  Gheibh sinn buaidh an athar,
  Tha solais nèamhaidh a 'losgadh!
  Bidh creideamh a' Chomanachaidh ag èirigh,
  Agus bròn agus pian - adhlacadh!
  Lean na caileagan a 'sabaid ann an rage fiadhaich. Ghabh fear dhiubh, elf le falt ruadh, agus ruith i muileann murt le lannan dùbailte le a claidheamhan. Agus gheàrr i dheth cinn nan orcs.
  Ghabh nighean eile e agus thilg i biodag boomerang le a òrdagan rùisgte. Chaidh e a-null agus gheàrr e cinn mathain Putin. Rinn na gaisgich e gu math misneachail agus fionnar.
  An deigh sin ghabh na caileagan agus sheinn iad ;
  Is e nigheanan robair a th" annainn
  Agus is toil leinn a bhith a" sabaid...
  Gheibh sinn an siosar gu luath
  Airson orcs, tha sinn à satchel!
  Sin mar a tha iad àlainn a' seinn gu math. Agus tha na h-òrain aca cho cridheil agus cho iongantach. Agus tha iad a" cur a‑mach asda fhèin fuaimean làn-chorporra agus taitneach;
  Chuir an sgillinn orc an saoghal gu lèir an sàs,
  Lìon le dìoghras ifrinn!
  Bidh vampire ag òl sùgh bho na daoine,
  Beul madadh-allaidh neo-sheasmhach!
  
  Taobh a-muigh tha e coltach ri aingeal
  Tha an emerald a" losgadh fuilteach!
  'S le peileir tairneanaich tha 'n tairneanach a' lasadh,
  Bheir e gloir d'ar luchd-coimhid !
  
  Anns an t-seabhag seo de notaichean banca,
  Cluinnear fuaim bheathaichean fiadhaich!
  Ged tha aodann Svarog gruamach,
  Creid annsan nas fhaide na cunntadh neart!
  
  Bidh sinn a" reubadh a h-uile duine às a chèile
  Cò a tha airson ruith a-steach don tanca!
  An dùil, creidsinn soirbheachas
  Gu dearbh, chan eil fios agad ro grànda!
  
  Thar gach Elfi an iolaire,
  Bidh sgiathan a" leasachadh gu cunnartach!
  Fhuair e mòrachd
  Chaidh Orcs a-steach don duslach sa Chèitean!
  
  An ni a bheir crith air eagal,
  Thuig gu bheil cumhachd an elf,
  Nì am baga geir
  Thoir, cha do dh'iarr sin eadhon!
  
  Tha inneal fèin-ghluasadach againn cuideachd
  Agus grenades uile a" reubadh cnap!
  Seo saighdear air an ionnsaigh,
  Theich am masg far m" aodann!
  
  Buail an ceann le sleagh,
  Leig le do eanchainn lùbadh suas!
  'S an sin gheibh thu neamh,
  Bidh ar n-òige maireannach!
  Seo mar a sheinn na caileagan, a tha, a rèir an ìre de ghaisgich, a tha, gu fìrinneach, air leth math.
  Tha caileagan gaisgeach san fharsaingeachd mìorbhaileach agus nas fhuaire na bha iad a-riamh. An seo bheir iad e agus bho nipple scarlet na broilleach cuiridh iad a-steach e a-rithist le sgaoileadh marbhtach gun samhail. Seo iad cho tlachdmhor agus dha-rìribh le nigheanan cumhachd iongantach den ìre dìreach cosmach.
  Tha dha-rìribh teine annta agus stiallan teine bho nipples ruby a "bhroilleach. Is iad seo an seòrsa nigheanan ris a bheil elves glè thoilichte dèiligeadh riutha.
  Bidh iad gu toilichte a" reamhrachadh uchd Venus len teangannan agus a" sealltainn dhaibh trannsa air leth.
  Agus tilgidh sàilean lom a tha cho pinc suas bàlaichean sgrios agus bàis timcheall.
  Agus tha uimhir de orcs air an sgrios agus air am marbhadh. Tha iad sin nan nigheanan fìor shàr-chlas.
  Agus ma ghabhas iad mar thà e, tòisichidh iad gu mòr air seinn aig mullach an sgamhan;
  Tha am Fuhrer maol, gu math lousy,
  Ag iarraidh buaidh a thoirt air an t-saoghail a. .
  Ach ar feachdan, nigheanan neart,
  Bidh e comasach dha a" chùis a dhèanamh air na droch orcs!
  Aig a' cheart àm, bha na h-òganaich a' seinn agus a' losgadh air na h-orcs bho ghunnaichean-inneal, agus gu math ceart;
  Chaidh mi air chuairt timcheall an achaidh - tha na neòinean-dubha fo bhlàth,
  Tha craobhan agus beanntan coltach ri cruinneach nèimh!
  Togamaid aisling a-mach à fluff
  Gus am bi a h-uile duine a bhàsaich sa bhad air an aiseirigh!
  
  Biodh cuachan òir nan eaglaisean,
  Agus tha na duilleagan air na geugan breagha emerald!
  Dh'aithnich an sluagh cumhachd iolaire Dhè,
  Biodh gach nàmhaid air bàsachadh bhon bhlàr!
  
  Is sinne muinntir an athar, a bheir solas do na h-uile,
  Nighean maiseach na gnùis mar a' ghealach !
  Fosglamaid cunntas air euchdan gaisgeach,
  Bidh eadhon am fear borb a" losgadh bho cheàrn lom!
  
  Thug sinn Orkmbul , thug sinn buaidh air Orkizh ,
  Fhuair iad na h-Orklins agus choisich iad ri taobh Fene.
  A shaltair an talamh, cha d'fhuair ach sith,
  Is sinne clann Elf sona, naomh!
  
  Togaidh sinn slighean, rathaidean, drochaidean,
  Tha bailtean air Mars, bailtean air Venus.
  Às deidh na h-uile, tha ar n-iarrtasan, creid mi, sìmplidh.
  Ach faodaidh droch chogadh an sgrios!
  
  Airson sìth, airson an Fatherland, ar sgioba,
  Bidh e comasach dhuinn gàire Fortune a choileanadh,
  Tha ar muinntir Elven aonaichte ann an strì,
  Agus tha mì-chòrdadh a 'cruthachadh call leantainneach!
  
  Tha an Roinn Eòrpa saor, ann an solas nan elves tha cainnt,
  Bidh daoine a 'seinn òrain, tha allt a' sruthadh.
  Is urrainn dhuinn euchdan Svarog a shàbhaladh,
  Bèicear tòrr rolagan lusach airson a" bhùird!
  Seo mar a bha fios aig na fir òga mar a chanadh iad. Agus faodaidh tu cuideachd sabaid le swoop gu math ionnsaigheach. Agus bhuail na h-orcs sin le leuman marbhtach. Agus o chnagan sgàrlaid na uchd a rìs air an claoidh le buillean dealanaich a' bhàis.
  Bha seo uabhasach brèagha. Agus tha fiaclan spìosrach, neamhnaid aig na gaisgich. Tha gaisgich, canaidh sinn, iongantach agus iongantach.
  Agus bidh iad a" tilgeadh peasairean sgriosail len òrdagan lom. Canaidh sinn gu bheil iad mìorbhaileach, ghoid iad.
  Tha uimhir de lùth gun samhail aca, agus gluasad stàilinn sabaid. Tha cairtean trombaid cho ionnsaigheach agus gun samhail aig nigheanan.
  Agus tha iad bho nipples ruby a 'chiste cho marbhtach ri lìon damhan-allaidh dealanaich.
  Tha na caileagan seo cho millteach agus nas fhuaire an àite sam bith. Agus gabhaidh iad e, agus sèididh iad e le buillean dealanach a" bhàis.
  Agus bheir iad leis agus le sàilean rùisgte tilgidh iad peas air an nàmhaid agus reubaidh iad an nàimhdean às a chèile.
  Agus chaidh an t-uabhas de mhathain Putin a sgrios, agus dh'èirich tomaichean slàn de chuirp, agus thionndaidh a h-uile dad gu math marbhtach.
  Agus lean na caileagan a 'sabaid le fearg agus cuideam.
  Bha fear dhiubh dìreach a" crochadh air a" chrann. Agus dh"fhuadaich iad i le cuip, agus fo chasan rùisgte, gràsmhor na maise, bha teine mar an ceudna a" lasadh. Bha teangannan lasrach a" reubadh sàilean rùisgte, cruinn, pinc na h-ìghne.
  Agus ghabh i e, agus sheinn i;
  Tha thu nad ghealtaich ri choireachadh
  Chan eil feum air falach ann an slige!
  Brùth an inneal nas teann,
  Chan e cealla peanas mùchadh a th" anns an t-saoghal!
  
  Ma tha e air a thachdadh le lionn-dubh,
  Tha deòir nigheanan a 'tuiteam!
  Thug an sluagh ionnsaigh air an Fatherland,
  Chualas guth àrd !
  
  Bidh an nighean a" sgreuchail ann am pian
  Bidh am bàs a" geurachadh gath ifrinn!
  Thuit an sgiath lag,
  Faodaidh an dùthaich a dhol à bith!
  
  Bhris an t-slige le rughadh,
  Bhris na h-eardrums sa bhad!
  Na gunnachan a' losgadh 's a' losgadh,
  Ruith na nigheanan ann an eagal!
  
  Ach buailidh sinn air ais,
  Bidh spanking mòr ann dhut!
  Tha fuaim nan rocaidean ag èirigh
  Leig leis a 'bheinn a bhith a' deàrrsadh!
  
  Cha bhi sinn ach nar caraidean
  Anns na dùbhlain inntinneach sin!
  Chuir Gulp ann an carn,
  Agus na bi a" crathadh do bhròg!
  
  Bualadh peann gun chùram,
  Cha bhris sinn an abairt sin!
  Ar aisling naomh, creid
  Thugaibh bhur n-anam do Dhia ann an creidimh !
  Tha na nigheanan sin cho iongantach. Agus nuair a bhios nighean aig a bheil craiceann umha a" deàrrsadh le fallas agus air a bualadh le cuip, bidh i gu litireil a" crathadh agus a" leantainn oirre a" seinn;
  Na leig seachad, na leig seachad, na leig seachad
  Tha thu air an raca, nighean le cìochan, na bi diùid ...
  Dèan gàire, gàire, gàire
  Biodh fios agad gum bi a h-uile dad gu math agus ceart gu leòr !
  Mar sin tha an nighean air a 'chrann a' seinn gu brosnachail.
  Ach tha cuideachd òganaich ann a bheir guthan is fonn ro-àlainn;
  
  O nighean fo bhlàth bruadar,
  Rionnag nèimh agus an dubh-aigein dorcha.
  Tha gràdh, gun tomhas, buan,
  Ged a tha a" chuthaich sanntach a" tarraing a-steach don àibheis!
  
  Tha mi airson a bhith còmhla riut, a ghràidh,
  Loisg mar lòchran ann an cuan an dìoghras!
  Is urrainn teine snàithlean na beatha a losgadh a-mach,
  Agus gearraich claidheamh na meallta na phìosan!
  
  Sealladh mòr na h-òigh-chrith,
  Ann, mar gum faic thu dìteadh neach-siubhail!
  Tha 'nis an saighdear a' tomhas ceum an t-sluic,
  Bidh e comasach dhuinn na deamhain a chuir fo iongnadh!
  
  Thug an neo-chreideach ionnsaigh air an Fatherland le glaodh,
  Bidh an scoundrel ag èigheach agus a" snìomh an scimitar.
  Agus nam smuaintean, chuir an ceò glic rudeigin am falach,
  Ged nach robh againn ri fuireach ann an sìth pàrras!
  
  Feumaidh an nighean a bhith air a dìon gu treun,
  Na leig le do nàimhdean blasad a bòidhchead!
  Chaidh an horde a phronnadh le feachdan gaisgeil Ruiseanach,
  Chuir e às do mharbhadh nàbaidh feargach!
  
  Dè moralta a ghabhas a ghabhail?
  Is e dùthaich a th" ann an Rus sin, chan eil nas bòidhche anns a "chruinne-cè!
  Agus ma tha an uilebheist ag iarraidh a dhol suas,
  Gabhaidh sinn sinne agus eadhon sinne!
  
  Ach nighean tha mi airson gaol dhut
  Thoir dhomh an cothrom a bhith nad chòmhdach!
  Chan fheum thu, tha mi a 'creidsinn a' rùsgadh deòir,
  Chan urrainn dhuinn seasamh air cùl a" chiste dhubh, ghruamach!
  
  Cuiridh sinn crìoch air an romansa san àite seo,
  Às deidh na h-uile, tha e gun fheum a bhith a 'moladh cus.
  Tha mi a" creidsinn gum bi àm ann airson atharrachadh
  Dè a dh'fhàsas nas fheàrr, tha mi a 'creidsinn ann gu h-onarach!
  Sheinn na gaisgich bhoireann cuideachd le fìor dhealas. Agus rinn iad an obair sabaid agus ionnsaigheach.
  Agus gu h-àraidh gu gnìomhach thilg iad an òrdagan lom aig na orcs le lannan biorach agus swastikas. Is iad sin na sabaidean agus an ionnsaigheach, canaidh sinn, nigheanan an seo - chan eil duine os an cionn.
  Agus bho nipples scarlet a 'chiste a' gougadh agus ag obair gu gnìomhach, a 'tilgeil a-mach pulsars. Agus bha na gaisgich gan giùlan fhèin gu math.
  Agus bha sradagan fìor, iongantach bho na sùilean aca. Agus bha na gaisgich a" coimhead dìreach sgoinneil.
  Agus bha am fiaclan a" deàrrsadh mar neamhnaidean. Agus bha a h-uile dad a" coimhead dìreach sgoinneil.
  Agus sheinn na gaisgich eadhon, ann am fiaclan ruisgte;
  Cogaidh mi gu dian ris an nàmhaid,
  Thig am bàs, mar sin tha e a" ciallachadh dànachd!
  Ach tha aodainn charaidean a" deàrrsadh nam chuimhne
  Agus is e Dia fhèin am britheamh air an easlainteach!
  
  Thionndaidh e gu bàs gu cruaidh,
  Airson a bhith ann an ifrinn. .
  Dìoghaltas, bidh sùil airson sùla,
  Thig mi dh' ionnsuidh an naimhdean le claidheamh !
  
  Ann an saoghal na truaighe, chan eil fios aig droch-rùn
  Tha a' ghaoth a' sèideadh o na fàsaichean dorcha.
  Bidh sneachda fliuch a" tuiteam sa Chèitean,
  Tha sùil nan sgìth air fàs dìreach dòrainneach!
  
  freagraidh mi gairm nan dia-
  Is e an duine maighstir aislingean!
  Chan eil feum againn air trusgan nam manach,
  Às deidh na h-uile, chan eil anns an Tighearna ach thu fhèin!
  
  Cruinnich do neart ann am bruaich mhuc,
  Leig le teine na h-saidheans lasadh,
  Na cuir botal air do thàlant
  Oir tha saothair na shàr-obair naomh!
  Seo òran cho goirid, ach cridheil. Agus tha uiread de thoileachas agus de dhragh ann aig an aon àm.
  Bidh caileagan brèagha a' seinn le guthan gu math sonraichte agus àlainn dùdach.
  Agus ma thèid am magoplasm a thilgeil a-mach à uchd Venus , bidh e gu tur fionnar agus millteach.
  Doirtidh fìor doineann sìos agus sruth bàis agus sgrios iomlan. Agus nì e mathain Putin.
  Sin mar a sgaoileas e uile agus gu cinnteach cha tig e còmhla ann an aon chàrn. 'S bidh corruich shunndach 's sruthain lasrach loisgich.
  Mar neach-losgaidh lasair. Bidh jet teth, gun sgur a" lasadh. Agus a h-uile càil gu sònraichte agus aig an aon àm a 'losgadh.
  Is iad sin na caileagan an seo - a tha comasach air a dhèanamh ma tha dad ann, an uairsin deireadh an t-saoghail.
  Agus an uairsin bho na nipples scarlet, tilgidh sinn pulsars agus dealanach teine. A tha uile a" rabhadh agus a" sgrios.
  Thug nighean elf le falt pinc polka dot air cùl buidhe e agus sheinn i:
  - Tha na saighdearan deiseil ma'am,
  Bidh sinn a 'sgrios a h-uile duine!
  Agus rinn i gàire air a com-pàirtichean. Is e nigheanan dha-rìribh a tha seo, le guth soilleir.
  'S tha na gillean elf fhathast a' seinn;
  Cha do chreid òrduighean Dhè
  Bha mi airson a bhith nam vampire eagallach ...
  Na tog do dhòchas, cha loisg thu a-mach sa bhad,
  Is e sìorruidheachd ann an cràdh crannchur a' pheacaich !
  
  Às deidh na h-uile, chan eil eòlas aig an Dia naomh air tròcair,
  Na bi a" feitheamh ri luchd-fuil!
  An àite measan milis ann am pàrras mìorbhaileach,
  Tha ifrinn na theine - uisgeachan fuilteach!
  
  Airson vampire, tha cuibhreann bho chraobh critheann ceart,
  Tha teine-teine spùtach a" feitheamh!
  Tha thu a' losgadh a latha 's a dh' oidhche gun ghruaim,
  Dh' ullaich tuagh Satan !
  
  Gheibh duine peacach a chuid
  Bidh e mar dhamhan-allaidh na theine!
  Bidh deamhain a" cràdh anns an fho-thalamh,
  Pian a tha gun choimeas air an Talamh!
  
  Eagal agus aithreachas, nàmhaid an Tighearna,
  Nì thu, bidh thu air do thilgeil dìreach gu ifrinn!
  Ann an cràdh, cha tig là na sàbaid,
  Gu bràth sgaoth de ghlacan fiadhaich!
  
  Brisidh an raca do chnàmhan,
  Tionndaidhidh sinn na joints le poker!
  Am b" urrainn dhut a bhith nad dhuine toilichte
  Agus a-nis fios ann am flùr neo-thalmhaidh!
  
  Mar sin dèan cabhag, eas-chruthach, gabh aithreachas
  Ùrnaigh agus gabh air do ghlùinean!
  Cha chuidich an companach òil Vasya,
  Is e dìreach dìlseachd a bheir buaidh air pàrras!
  Canaidh sinn a leithid de dh"òran an seo - faodar a ràdh gu math connspaideach. Agus bidh na caileagan ag obair gu math ionnsaigheach air an nàmhaid.
  Tha iad dìreach na thoileachas mòr agus a" miannachadh dànachd. Agus bho nipples scarlet a 'bhroilleach, mar a bheir iad e, bidh na gaisgich gu mòr a' faighinn fucked. Agus an seo, gu dearbh, cha bhi e coltach gu leòr do dhuine sam bith.
  Agus tha na nigheanan uamhasach brèagha, agus comasach air buaidh a thoirt air an dath radanta, ruby aca de nipples a 'chiste.
  Agus cuideachd cuir air bhog pulsars bho uchd Venus. Tha a 'bhuaidh aca gu math eadhon losgadh agus èibhinn.
  Agus bidh iad a 'tilgeil snàthadan le puinnsean le an òrdagan rùisgte, a bhios a' dol tro na orcs. Agus tha e a 'coimhead uabhasach brèagha.
  Agus a-nis, bho nipples ruby a "bhroilleach, a-rithist, mar pulsar òrdail. Is e seo dha-rìribh eanchainn nam feannagan bog-bruich agus bidh iad a" tuiteam fo iongnadh agus air chall gu tur.
  . EPILOGUE
  Tha na nigheanan air obair mhath a dhèanamh an seo. Agus bho uchd Venus, thig sruth meadhanach de magoplasma sìos. Agus bidh e spòrsail.
  Agus bidh na sìobhragan òga a 'tilgeil grenades len làmhan, agus aig an aon àm na dì-chuimhnich seinn;
  O chrathadh cridhe òg,
  Anns a bheil an lasair a 'losgadh a' bholcàno!
  Cha suidh sinn daoine aig an taigh,
  Càite bheil an cat - dh'ith Bayun am pie!
  
  An so tha 'n oidhche a' seinn gu brònach,
  Tha toisich an Uile-chumhachdaich fo sgàil !
  Tha 'n cherub a' cur soraidh slàn,
  Chan e fìrinn, ach trom-laighe uamhasach!
  
  Is sinne mic an Athair naoimh,
  Nochd iad dha na sinnsearan aca, eòlach air cuideachadh!
  Cha bhith sinn aithreachas, bidh fios againn air beatha,
  Dèan sabaid air an dubh-aigein latha is oidhche!
  
  Bidh neach-dùbhlain a 'tilgeil draoidheachd
  Foill, mi-chiall, droch bhreth !
  Ach chì sinn an solas a thugadh seachad,
  briseamaid adharc an nàmhaid !
  
  Vampires, orcs, gouls,
  Bidh fangan biorach a" deàrrsadh!
  Às deidh na h-uile, tha gouls ag iarraidh sabaid,
  Tha sgeilpichean a" tighinn a-mach às an fhìor shaoghal!
  
  Airson an Archmage -commander,
  Chan eil annainn ach spògan agus stumpaichean!
  Tha an armada a" reubadh freaks olc,
  Ach chan urrainn dhuinn a dhol air ais!
  
  Is e Fatherland am fear as luachmhoire
  Cuiridh sinn stad air ruith nan borb!
  Faigh uilebheistean san aghaidh,
  Sèididh mo threòir a cheann dheth !
  
  Neart Svarog Fatherland,
  Agus beatha agus dòchas nan saighdearan uile!
  Bhris làmh dheas an Wehrmacht,
  Ghearr i sìos sreath de nàimhdean!
  
  Bidh lòchran a" lasadh ann an cridhe òg,
  Bidh an claidheamh a" dol an àite a" ghunna-inneal!
  Fosglaidh sinn an doras gu àite a dh'aithghearr,
  Dèan co-dhùnadh cò tha ceart agus cò tha ceàrr!
  
  Nuair tha sith anns an anam le deagh fhortan,
  Chan urrainn don neòghlan ar toirt!
  Bheir sinn atharrachadh air creutairean ifrinn,
  Faigh eòlas air a leithid de arm de shìobhragan!
  
  Tha sinn air ar glùinean - tha sinn a 'guidhe air Rod,
  Dh'iarr Dia uile-chumhachdach ort!
  Gus nach leig iad leis na saighdearan a dhol gu sgudal,
  A Mhic an Tùsanaich, mo Elfiya!
  Seo mar a bhios na caileagan a" seinn gu sunndach agus le deagh shunnd airson buaidh luath is do-sheachanta.
  Agus bidh am fiaclan neamhnaid a" deàrrsadh mar sgàthan. Agus san fharsaingeachd, tha na tha iad a 'dèanamh math agus fionnar.
  Chan urrainn dha nàmhaid sam bith stad a chuir air na nigheanan sin. Tha iad eireachdail agus eireachdail.
  Dìreach feuch ri ràdh nach eil. Agus bidh iad gu cinnteach a" reubadh dheth d" urram. Abair goid sàr-mhath. Tha iad làn de dhùrachd cridhe agus tart airson murt.
  Seo nighean den t-seòrsa sìobhragan a leig boma bho itealan ionnsaigh le bhith a" putadh a òrdagan rùisgte. Thuit i air buidheann de orcs. Agus chaidh tòrr mathain Putin gu ifrinn.
  Is iad sin, canaidh sinn, nigheanan fìor ghnìomhach agus ionnsaigheach le sùilean mar emeralds agus sapphires. A tha a" sabaid airson adhbhar ceart, an-aghaidh horde Putin. Canaidh sinn gu bheil na nigheanan stàilinn.
  Agus bidh iadsan mar an ceudna a" seinn;
  Bhrosnaich sinn gu sabaid
  Briseadh ginealach !
  Bhris an saoghal às a chèile
  Stormlord Elfin!
  
  Dèan gnìomhan fuilteach
  A" togail bratach na ceannairc!
  Agus dè bha thu ag iarraidh
  Tha an ceannard a 'freagairt - chan eil fhios agam!
  
  Shaoil mi gu'm bitheadh sinn uile mar mhil,
  Bidh a h-uile duine gu bhith na demiurge!
  Agus a-nis tha an t-each gar giùlan,
  Tro shlighean briste!
  
  Còmhrag nan crònan borb,
  Cnoc - tha an horde a" carachadh!
  Tha ar n-aonadh mar monolith,
  Agus tha an aghaidhean a 'deàrrsadh le toileachas!
  
  Creid nach doirt fuil gu bràth,
  Sguabaidh sinn air falbh deòir nan dìlleachdan!
  Bha sealgair ann, bidh e na gheam,
  Tha sinn seachad air a h-uile bagairt!
  
  Bidh am proletarian na phrionnsa,
  Agus thig an duais airson na h-obrach!
  An seo thèid e, creid an salachar,
  Reubamaid ar feòil a-mach à ifrinn!
  
  Seinnidh sinn òrain gu h-ard
  Is sinne cumhachd nam fuamhairean!
  Ìomhaigh ar mathan geal,
  Pàrtaidh - tha na daoine aonaichte!
  
  A dhòirt fuil air son na dùthcha,
  Is e seo urram, urram agus glòir!
  Bi nad snàithlean dearg nad bheatha
  Leig leis a" bholcàno goil - làbha!
  Sin mar a chaidh a h-uile càil a sguabadh mar maoim-sneachda teine. Agus ghabh na caileagan agus chuir iad a-mach pulsars bho am broinn Venus. Agus thionndaidh a h-uile dad gu math fionnar agus chic.
  Sheinn Warriors airson a 'chlas as àirde agus iongantach. Agus thug iad a-mach an ìre air leth agus iongantach aca.
  Agus mar a sheallas na fiaclan-fangs. Agus a-rithist bidh iad a 'gabhail agus a' feadaireachd, a 'cleachdadh an òrdagan lom. Agus a-rithist bidh na feannagan iongantach, gun mhothachadh a 'tuiteam.
  Agus tuitidh iad gu làr mar chloich-mheallain. Agus tha coup murt ann.
  Agus bho nipples scarlet nan nigheanan, bidh dealanach millteach a 'sgèith a-mach. Agus canaidh sinn gu bheil e fìor mhath agus fionnar.
  Agus bidh na caileagan a" smugaid, agus an seile a" spreadhadh mar shearbhag agus a" milleadh milleadh.
  Is e seo dha-rìribh a tha a dhìth air boireannaich. Agus bidh iad fhathast a 'sgapadh, agus cuiridh iad rudeigin eile air dòigh.
  Agus an uairsin tòisichidh iad air seinn;
  Anns an t-saoghal bàsmhor, fo sgàil na h-ìmpireachd;
  Tha claon-bhreith dhaoine foighidneach!
  Tilgeamaid a-steach don dubh-aigein a h-uile neòlas, saobh-chràbhadh -
  B" fheàrr dhuinn a bhith saor mar dhiathan!
  
  Tha ar n-arm na adhbhar ceart,
  Tha àite dìreach mar lios!
  Airson a bhith uile-choitcheann, tha an t-àm ann a bhith na chumhachd,
  Mar sin feumar binn a chuir air a h-uile duine!
  
  Starships, longan-cogaidh - cumhachdach,
  Chan eil cunntas sam bith air rocaidean a" chogaidh!
  Tha am misneach so gun smal,
  Bidh sinn a 'claidheamh mar a bha e an-còmhnaidh - a' cur dragh air!
  
  A' toirt buaidh air na planaidean sublunar,
  A" lìbhrigeadh solas boillsgeach!
  Bidh sinn a 'dèanamh rudan, tha fios agad iongantach,
  Soirbheas mòr na cruinne!
  
  Bidh luaithre uaireannan anns an galaxy,
  Bidh easan stoirmeil stoirmeil ag èaladh!
  Ach 's e ridirean is romansaich a th' annainn,
  Dè a chanadh ann an solas na gealaich bhàn!
  
  Bidh an cruinne-cè gu bhith umhail dhuinn,
  Ann an òrdugh nan linntean tha sìorraidheachd àrd!
  Cunnt solas nan elves - nàisean pròiseil,
  Ged a tha an inntinn uaireannan lag!
  Tha, aig cosgais an fheadhainn mu dheireadh, tha na caileagan gu math fèin-èiginneach. Ach tha iad a' seinn gu math.
  Agus tha e eadhon nas fhuaire dealanach a leigeil ma sgaoil bho nipples scarlet na broilleach. Bidh iad a" dèiligeadh ri buillean mòra dha na orcs.
  Bidh na gaisgich a" sèideadh:
  Gràdh is bàs, math agus olc,
  Is e peacadh a th" ann a bhith nad orc...
  Tha e an dàn a thuigsinn!
  Gràdh is bàs, math agus olc,
  Chan eil againn ach aon roghainn!
  Agus a-rithist leig na caileagan a-mach boltaichean dealanach cumhachdach bho nipples ruby am broilleach.
  Is e fìor doineann a tha seo.
  Agus tha iad gu cinnteach air an raon-catha.
  Bidh gaisgich a" seinn:
  Tha orc olc ann am mi-chreidimh cunnartach,
  Tha e eu-comasach a bhith beò ann an ana-miann peacach...
  A chionn gu bheil fearg nan elfanach uamhasach,
  A chionn gu bheil elf teann na bhritheamh!
  Agus tha na gaisgich boireann a 'dol a bhualadh air na h-orcs le sgaoileadh magoplasma bho uchd Venus.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"