Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Maria Kolesnikova Drottning Av Alver

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    En oskyldigt dömd ung kvinna, Maria Kolesnikova, transporteras från ett särskilt bevakat fängelse till en underbar magisk värld. Där kröner demiurgen Gud själv, Sfero Katastrofov, henne som alvernas älskarinna. Men efter att ha fått kronan måste den olyckliga kvinnan slåss mot angränsande imperier, som är bebodda av troll, orcher, tomtar, halvblod , vampyrer och andra sagovarelser. Och naturligtvis är den främsta och mest lömska fienden Koschey den odödlige.

  MARIA KOLESNIKOVA DROTTNING AV ALVER
  ANTECKNING
  En oskyldigt dömd ung kvinna, Maria Kolesnikova, transporteras från ett särskilt bevakat fängelse till en underbar magisk värld. Där kröner demiurgen Gud själv, Sfero Katastrofov, henne som alvernas älskarinna. Men efter att ha fått kronan måste den olyckliga kvinnan slåss mot angränsande imperier, som är bebodda av troll, orcher, tomtar, halvblod , vampyrer och andra sagovarelser. Och naturligtvis är den främsta och mest lömska fienden Koschey den odödlige. PROLOG
  Himlen var tjockt målade med ljusa färger och gnistrade av alla regnbågens färger. Hela girlander av stjärnor glittrande som ädelstenar staplades på dem: smaragder, rubiner, safirer, topaser, stjärndiamanter.
  Pojken, som såg ut ungefär tolv eller tretton år gammal, väldigt stilig och muskulös i enbart shorts, snurrade, hoppade och kastade pulsarer från sina bara tår. Hans muskler rullade under hans bronsfärgade hud som bollar av kvicksilver, och hans hår var vitt som snö.
  En mycket vacker flicka i bikini dök upp bredvid honom, med hår som gnistrade som en facklas låga.
  Hon sa med ett leende:
  - Hej Sfero-katastrofen! Att du inte vet vad du ska göra?
  Demiurgpojken svarade med ett leende:
  - Ja, jag tänker, borde jag inte skapa ett annat universum? Håller med - det skulle vara roligt Emmanuelle!
  Demiurgflickan i bikini sa:
  - Varje nyskapat universum är ett annat problem! I dem har skapelsen så många olika sorters besvär att man måste svettas mycket för att levande varelser ska vara lyckliga och inte lida. Och här måste du förstås fortfarande tänka på växter. De lever också, och det är obehagligt att ätas!
  Sphero anmärkte argt:
  - Vänd dig inte om!
  Emmanuelle utbrast:
  - Må Hyperteoplasm vara med oss!
  Och flickan vände sig om i luften och skakade på sina bara, graciösa ben. Och sedan gjorde hennes nedre extremitet en åttasiffra, och hela galaxens stjärnor lyste upp.
  Demiurgpojken nickade, hans muskler på hans nakna, djupt dragna överkropp, som Apollos, började röra på sig. Och pressen kom in som chokladkakor. Rösten från universums skapare var mycket tydlig:
  - Det här är såklart jättebra. Men vi kanske kan göra något för dem som lever på planeten Jorden?
  Emmanuelle sa med ett leende:
  - I princip är detta möjligt! Men du vet, vi kan inte tydligt manifestera oss på denna planet. Människor har sin egen väg och de borde följa den!
  Sfero nickade:
  - Det är såklart sant! Men för enskilda kan vi fortfarande göra en god gärning!
  Gudinnan flickan nickade instämmande:
  - Ja, det är också sant! Naturligtvis kan man inte argumentera mot något sådant här!
  Demiurgpojken noterade:
  - En modig, modig och ädel kvinna tynar i fängelset: Maria Kolesnikova! Hon vägrade lämna landet och kastades i fängelse. Där hon blir mobbad och torterad. Åtgärder måste vidtas för att skona denna värdiga fånge från lidande!
  Emmanuelle bekräftade lätt:
  - Det är rätt! Och vi kommer definitivt att göra detsamma!
  Sphero sa med ett leende:
  - Jag kommer att kidnappa henne från fängelset, och vi kommer att ge henne en tron i ett av våra stjärnimperier!
  Demiurgflickan höll med:
  - Det kommer att bli väldigt korrekt och intressant!
  Demiurgpojken blinkade med sina bara klackar, som han fortfarande hade till utseendet som barn, och sjöng:
  - Må äran vara med oss för alltid! Vårt fosterland har stor makt!
  frågade Emmanuelle med ett leende:
  - Går det att säga att demiurggudarna har ett fosterland?
  Sphero nickade instämmande.
  - Visst, det kan man säga! Konceptet med fosterlandet är bildligt!
  Efter det trampade pojken och flickan samtidigt, barfota, solbrända, muskulösa ben i luften, vilket orsakade hela kaskader av blixtar, och sa unisont:
  - Låt det vara som vi säger! Må vår vilja ske!
  . KAPITEL 1
  I fängelset plågades Maria av ständiga personrannsakningar och mobbning. En av dessa tortyrer var en husrannsakan . Hon ställdes framför fem manliga poliser. Då dök två kvinnliga vakter upp. De tog på sig tunna medicinska gummihandskar och klädde av den unga kvinnan naken och började sedan rota igenom hennes kropp utan skam eller samvete.
  Och inte bara detta, förstås. Maria fick mycket dålig mat: en skål med soppa där lättsaltat vatten och ett kålblad flyter, och en bit bröd. En ung kvinna från en sådan diet har gått ner mycket i vikt: hud och ben. Dessutom blev hon slagen med gummiklubbor på sina bara hälar och tvingades pumpa pumpen, som en slav i antikens Rom.
  Maria hade gett upp dåligt och hon var förföljd och utmattad. Hon tvingades sova utan madrass på kala brädor, och på natten satte de ett halsband runt hennes hals, som hundar, och kedjade fast henne i väggen.
  Den unga kvinnan var mycket äcklad när hon tassade inför männen av vakternas händer i tunna gummihandskar och samtidigt tittade männen, fnissade och drog vulgära skämt.
  Dessutom var jag tvungen att arbeta mycket och flickans kropp var fruktansvärt sjuk och värk.
  Och inte bara, förstås, detta ... De manliga vakterna nypte Maria konstant på bröstet och magen. Och slog på rumpan.
  Men Maria Kolesnikova gav inte upp och bad inte om nåd.
  Hon var fräck mot sina fångvaktare och förblev ointaglig och stolt.
  Och på slutet kläddes hon ännu en gång av och låstes in naken i en straffcell. Och där var väggarna täckta av frost av kylan. Och Maria Kolesnikova stod på golvet och blandade med sina bara fötter, blå av kylan. Hon var smal och varje ben var synligt på hennes kropp. Dessutom hittade de ytterligare mjöl till henne: de rakade bort håret. Och nu var hon nästan helt flintskallig, med en besättning av blont hår.
  Den unga kvinnan led som Zoya Kosmodemyanskaya. Att ligga på det isiga golvet var detsamma som självmord. Då kommer hon, naken och fettfri, definitivt att bedöva. Och så rörde Maria vid sina bara fötter, led, led, men höll fast.
  Plötsligt föll en strålkastare över henne i totalt mörker. Och han belyste den olyckliga, beniga fången i fängelset, dit den mustaschförsedda och kala diktatorn skickade henne.
  Maria trodde att hon hallucinerade. En barfotapojke i shorts dök upp framför henne. Förutom shorts hade den ljushåriga, mycket stiliga pojken ingenting på sig. Samtidigt slog pojkens nakna bål med musklernas stålrelief och musklernas underbara teckning.
  Fast han ser ut att vara tolv eller tretton år gammal.
  Pojken räckte fram handen och frågade Maria:
  - Lider du?
  Den unga kvinnan svarade med ett leende:
  - Ännu mer!
  Pojken stampade sin nakna, barnsliga, mycket eleganta fot på straffcellens iskalla brickor och sa:
  - Nu är ditt lidande över! Ta min hand och följ mig!
  Mary frågade med en darrande röst:
  Är du en Herrens ängel?
  Pojken skakade negativt på huvudet.
  - Nej! Jag är Gud!
  Den unga kvinnan frågade förvånat:
  - Allsmäktig!?
  Sphero nickade instämmande.
  - Nästan allsmäktig!
  Maria frågade förvånat:
  Varför låter du människor lida?
  Pojken svarade med ett leende:
  - För att jag inte skapade din jord. Jag kan bara ta dig in i mitt universum. Och där kommer du att vara min drottning!
  Den unga kvinnan frågade med en suck:
  - Och om jag vägrar?
  Sphero svarade med ett leende:
  Det finns ingen anledning för dig att vägra. När det visar sig att du spårlöst försvunnit från straffcellen, då kommer dina fångvaktare, som där mycket och envist hånade dig, verkligen slå dig hårt. Det är bara värt det att acceptera mitt erbjudande!
  Maria nickade instämmande.
  - Du har förmodligen rätt! Jag skulle vara en fullständig idiot om jag missade denna möjlighet till revansch.
  Sfero kramade hårt Maria Kolesnikovas hand och sa med ett leende:
  "Följ mig nu!"
  Och först klev den evige pojkens nakna, muskulösa fötter och sedan de tunna, nedslagna, blåa från en ung kvinnas kalla fötter.
  Och efter en stund kände Maria en otrolig lätthet i sig själv, och straffcellens isande kyla ersattes av behaglig värme.
  Hon, tillsammans med den oändligt unga Gud-Skaparen, rusade i en ström av energi.
  Maria var väldigt trevlig och glad. Hon kunde göra det som verkade omöjligt - att lämna fängelsets väggar! Och nu gick hon in i en ny värld med sina bara fötter, så ofta slagen med gummiknivar.
  Och så slutade sagan. Och den unga kvinnan befann sig på en varm, frodig matta i ett mycket lyxigt och magnifik palats, glittrande av guld, diamanter och andra juveler.
  Maria befann sig framför en stor spegel. Pigorna kastade en genomskinlig slöja över henne. Den täckte den tunna kroppen på en ung kvinna, utmattad av fängelse, täckt av blåmärken och skrubbsår.
  Sfero sa:
  - Jag tog med dig en ny drottning från helvetet!
  Flickorna var väldigt vackra, med unga, nästan barnsliga ansikten. Figurerna är smala och muskulösa. Och kläderna är bara trådar av smycken, som knappt täcker hela bröst och höfter, samt högklackade skor. Från mycket vackra människor skilde sig alverna endast i sina öron, formade som lodjurens, och i oklanderliga former, med den unika nåden hos denna fantastiskt vackra ras.
  Mot deras bakgrund såg Maria så benig, utmattad ut, med revben som stack ut som hos en fånge i koncentrationsläger, och hennes bröst var helt avskalade. En ung kvinnas kropp är avfettad, hennes armar och ben har blivit tunna, som hennes hals. Och blåmärken, spår av misshandel och till och med cigarettbrännskador som släcktes, på hennes kropp.
  Och huvudet, rakat flintskalligt, med stötar och skavsår, vilket gör att Maria ser ännu hemskare ut.
  Sphero nickade med ett leende.
  - Ja, du ser ut som en fånge i Auschwitz! Men var inte rädd för någonting! Alverna har en trolldryck som kommer att läka dina sår och göra dig till en ung, perfekt vacker kvinna!
  Maria sa med ett leende:
  - Varför gör du det inte själv?
  Demiurgpojken svarade självsäkert:
  - För tomtarna måste också jobba! Och de sysslar med helande, stora mästare!
  Tomtarna sjöng i kör:
  Vi kan läka sjukdomar
  Behandla, skämtsamt, tro mig, eventuella sår ...
  Tentor, godkänd endast med A,
  För stor tomtehärlighets skull!
  Och Maria leddes längs hallen, in i nästa rum. Den unga kvinnan gick på mattorna och kände ett behagligt kittlande. Hon hade väldigt roligt.
  Och så befann hon sig i en pool fylld med doftande vatten. Där lastades den kvinnliga fången.
  Flera tomtetjejer började smeta in henne med något fett och med en mycket stark och syrlig lukt.
  Maria spinnade av nöje. Ja, det var extremt coolt.
  Hennes ärr, blåmärken, skärsår, brännskador började läka bokstavligen inför våra ögon. Och huden började se yngre ut.
  Maria sjöng till och med förtjusande;
  Hon var en tyst, blygsam tjej,
  Jag drömde om att ha ett eget hus!
  Så att barns skratt flödade klangligt,
  Så att björnen var tam i skogen!
  
  Jag ville ha en fridfull mogen åker,
  Ludd av gyllene spikelets!
  För att inte känna oron för alltid,
  Och att det inte fanns några fiender!
  
  Men här kommer tatarrädet,
  Och smattandet av smidda hovar!
  Nåväl, var är du ett regemente av husarkrigare;
  Vad är känt för sina svordomar?
  
  Var är riddarna, ni är jättar,
  Men varför finns det inget skydd?
  Här är vårt enda hemland;
  Ett hett, helvetiskt ljus brinner!
  
  De leder mig in i oket barfota,
  Av kottar, grenar och stäpp!
  Och de hugger ner ryggen med en piska,
  Hur svårt det är att stöna i kedjor!
  
  Hals flickaktig fiende med ett lasso,
  Klämman och vill strypa!
  Här i den onde sultanens rike,
  Jag blev ett hett spel!
  
  Först på fältet led jag
  Väskor bar en stingkärve!
  Men skönheten blommade
  Trots allt en generös suverän Gud!
  
  Här tyckte Herren om det;
  De skickade mig till seraglio!
  Där känner man styrkan hos en man,
  Jag började glädja allt skräp!
  
  Känner till sådan förnedring
  Byt den sötaste kroppen!
  Det är bättre att utstå nöd,
  Så att min egen mamma inte förbannar!
  
  Vad som väntar vid vägs ände vet jag inte
  Skrämmer ålderdomen och bödeln!
  Men det finns ingen plats för den förlorade i himlen,
  Det återstår bara - bittert gråtande!
  Maria sjöng väldigt bra. Hon är en professionell musiker som gick in i politiken. Och självklart stöttade tomtetjejerna henne. Och alla hade sådana röster när de sjöng med.
  Sedan sköljdes Maria i en speciell trolldryck. Och de gav henne en mycket söt och välsmakande gröt med honung och kondenserad mjölk att äta. Sedan gav de honom juice från okända frukter att dricka.
  Efter det kände Maria en otrolig tyngd i sig själv, hon somnade direkt i soffan.
  Tomtarna täckte henne med en varm filt. Och samvetsfången tog den och kastade sig in i fantastiska syner.
  Och det visade sig vara extremt coolt.
  Maria förvandlades i en dröm till en mycket ung flicka, nästan en flicka.
  Hon gick på gräset, som var lila till färgen. Flickans fötter var bara, men mycket graciösa till formen. Och gräset framkallade en salig känsla i skönhetens bara sulor.
  Maria sjöng till och med:
  Om det är långt längs stigen, om det är långt längs stigen,
  Hoppa stampa och spring...
  Det är förmodligen, förmodligen...
  Det är möjligt, det är möjligt, det är möjligt
  Det förstås. Det såklart...
  Du kan åka till Afrika!
  Men inte en krokodils mun!
  Och åh, i Afrika finns det berg, det är en sådan höjd,
  Och åh, i Afrika är floderna så breda ...
  Ah, flodhästkrokodiler,
  Ah, spermvalar,
  Åh, och den gröna papegojan!
  Åh, och den gröna papegojan!
  Flickan sjöng så och tittade tillbaka. Det fanns verkligen afrikanska djungler runt omkring. Och det är vackert runt om. Blommorna är stora och ljusa, luften är fylld med sina aromer. Och allt är fantastiskt vackert. Aporna hoppar upp i träden. Och deras svansar är långa och mycket sega.
  Och bananerna växer. Och mycket större, de som vanligtvis säljs i butik.
  Maria sjöng återigen entusiastiskt;
  Vi är i djungeln i de vilda apornas land,
  Där bananer är gröna, massor av kannibaler!
  Vi var tvungna att korsa havet
  Med sådan sprudlande energi!
  
  Ryssland beordrade oss att gå -
  Nå dit ekvatorn är ett dike!
  Tja, vad är Gud En och inte En,
  Och så vi har inte en granat!
  
  De skickade unga pionjärer i strid,
  De sa att det bara var en praktikplats!
  Så att alla var en vågad pojke,
  Energiraketer stort lyft!
  
  Jag skjuter med ett maskingevär precis mot målet -
  Här mejade han ner fighterna med khakifärgning!
  De kommer inte att kunna vända vårt fosterland,
  Pindos och andra mobbare!
  
  En sådan rasande faderlandsordning -
  Lär dig att slåss som en grym lejonpojke!
  Och om den röda ledaren gav ordern,
  Var inte ett eländigt sätt att vara en buff!
  
  Här är en ärm som brände hans kind hårt,
  Hon har fortfarande inga stela borst!
  Men jag tjänar fosterlandet, tro mig länge,
  Inget behov av att tänka töntiga tonåringar!
  
  Vår överlagrades av Mau -mam-stammen,
  De har inga spjut, utan granatkastare!
  Som svar kommer vi att slå ett stålslag,
  Ryska piloter kommer att hjälpa från himlen!
  
  I Ryssland, varje krigare från en krubba,
  Bebisen sträcker sig efter pistolen!
  Och besegra inkräktarnas armé,
  Om diktens bedrifter sjöng barden!
  Maria sjöng och skrattade. Vilka inkräktare pratar du om? Det verkar som om nu Ryssland självt strävar efter att ta Ukraina, och kriget har pågått för andra året. Kanske, sedan andra världskriget - den största när det gäller antalet styrkor som är involverade i det, kanske om det drar ut på tiden, kommer det att bli det blodigaste.
  Maria suckade tungt och sjöng, mindes vilken värld hon just lämnat:
  Mitt hemland, en tiggande summa,
  Mitt fosterland, du är galen!
  Och stämningen blev genast mindre. Dessutom är Afrika inte hennes hemland. Och naturligtvis gillar jag inte riktigt när du är i en bikini och går barfota som en vilde. Och någonstans händer stora saker.
  Maria sjöng dessutom entusiastiskt från ett mansnamn, romantiken från den store vitryska poeten och barden Oleg Rybachenko:
   Ljudet av en underbar lyra ekar,
  Jag sjunger, vågar, jag är inte tyst!
  Den kämpande näven är inte gjord av vax,
  Vi strävar efter ljuset - vägen till strålen!
  
  Gud plågar människor med sjukdom -
  Eld från helvetet brände syndarna!
  Jag vill att den Allsmäktige ska bli en vän,
  Så att det inte skulle vara så svårt!
  
  Kristus kommer naturligtvis snart,
  Kommer sorgen att försvinna då, tro mig?
  Bli inte förblindad av ilska i dina ögon,
  Synd, frihet, det är också synd!
  
  Jag vill inte gå på linjen -
  Jag vill inte vara syndfri!
  Listiga handlingar är bättre
  Vad är en tråd utan total tristess!
  
  Han sa att det inte skulle bli något krig i paradiset,
  Och synden kommer att försvinna, dåligt för alla!
  Vad är ödet för?
  Vi ser fram emot nya förändringar!
  
  Att leva för evigt - det är fantastiskt att veta
  Men att leva utan synd är att växta!
  Riddaren kommer att älska kriget passionerat,
  När allt kommer omkring på en kampanj för att bekämpa armén!
  
  Fosterlandet, en soldats hemland,
  Hon ger honom en fackla - marsch!
  vedergällning för orena djävlar,
  Du kommer att ge dem en krigare i tänderna!
  
  Låt oss avsluta striden med en generös fest,
  Låt oss ta ett mellanmål, en drink - låt oss dansa!
  Våra riddare är trots allt odödliga,
  Och ordet träffar inte ögonbrynet, utan ögat!
  
  Men vad ska man göra i en fredlig värld?
  Du kan bygga ett palats där!
  Och ägna gudstjänsten åt lyran,
  Laurel fick en krona!
  
  Men det finns andra världar - vet,
  Där också krigare växer!
  Pojken ritar en tank på skrivbordet,
  Tänk om utomjordingar kommer till oss?
  
  Försök inte slappna av
  Stärk dina muskler, håll ditt sinne starkt!
  Vi ryssar vet hur man slåss,
  När ärkeängeln plötsligt somnade!
  Maria visslade och trampade argt på sin bara, flickaktiga, mejslade fot och anmärkte:
  - Ja, ryssar vet hur man slåss, men med vem? Kriget med bröderna, och Kains väg - detta är förstås synd! Och detta borde inte vara!
  Flickan tog den och krossade med sina bara tår en nöt som låg på gräset, varefter hon kastade in den i sin scharlakansröda mun full av vita tänder. Hon tuggade upp den och vrålade:
  - Förbannad vare regndraken!
  Och skratta igen började hon sjunga den berömda sången om folkens broderliga vänskap, som sjöngs av Lev Leshchenko:
  Vi lärde oss alla i skolan, och vi minns utantill
  de gamla lektionerna om Kievan Rus Och de ortodoxa vet, som du inte frågar, vad var Rysslands dop på Khreshchatyk .
  
  Fan, slaver! Shit, slaver! Muskoviter och Kieviter Ska vi dela vårt hemland med dig? Ska du verkligen rikta ett gevär mot din lilla ukrainska fru? Jag skulle hellre älska henne... Säg mig ärligt, bror, varför är du lie Från
  
  ister och vodka, eller vodka med korv Vi dricker med dig tillsammans, alla trehundra år redan, och jag gillar verkligen dina dumplings med körsbär.G*
  
  t, slaver! Shit, slaver, muskoviter och kieviter Ska vi dela vårt hemland med dig?Kommer du verkligen att rikta en pistol
  mot din lilla ukrainska fru?
  Jag skulle hellre älska henne...
  
  Du och jag slog alltid sönder de otrogna tillsammans och vi leddes in i den här affären av en gemensam ataman. Sedan hade atamanerna och jag lite otur. Men vi är smarta nog att trotsa våra fiender. Shit
  
  , Slaver! Shit, slaver! Moskoviter och Kieviter Ska vi dela vårt hemland med dig ? Ska du
  verkligen rikta ett gevär
  mot din lilla ukrainska fru? Jag skulle hellre älska henne... Av hela mitt hjärta!
  Och Maria grät. Ja, det fanns en gång en tid när folken i Sovjetunionen var vänner, och nu har ett stort krig börjat. Och det finns inget slut på detta krig.
  Här kom lejonet ut för att möta flickan. Stort, afrikanskt odjur.
  Maria såg honom i allra sista stund och kraschade nästan in i honom. Hon hann knappt stanna och frös. Hon hörde att om du inte rycker så kanske odjuret inte attackerar.
  Leo tittade på henne och frågade plötsligt med mänsklig röst:
  - Är du samma Maria som blev alvernas drottning?
  Flickan svarade med ett leende:
  - Du kan säga det! Fast jag har inte blivit officiellt krönt än!
  Lejonet skakade sin man. Och hans leende var ganska mänskligt, och hans tänder var vassa och stora. Samtidigt kunde han inte kallas ond. Odjuret skakade på svansen och frågade:
  - Gillar du gåtor?
  Mary svarade med ett leende:
  - Ja, visst älskar jag det! I fängelsecellen för oss kvinnliga fångar - detta var den enda underhållningen!
  Lejonet vrålade:
  - Som inte är vän med huvudet, men ser så cool ut!
  Flickan skrattade och svarade:
  - I vårt land är det mest uppenbara svaret: grytbukad och kal diktator! Men i din värld är möjliga, jag tror att alla alternativ!
  Det mäktiga odjuret nickade och dess gyllene man rörde sig:
  - Ja! Det var vad jag trodde att du skulle säga. Även om det är menat, stridig tupp. Och här är den andra frågan: vad är den modigaste personen rädd för, och den sista fegisen, blåser inte ens i mustaschen!
  Mary svarade med en suck:
  - Jo, jag vet svaret på detta - samvete! Även den modigaste personen är rädd för henne, och den sista fegisen har henne helt enkelt inte!
  Leo bekräftade:
  - Det är också sant! Och jag föreslår att du tar en fäktningslektion!
  En muskulös tomteflicka dök upp framför Maria, hon stampade sina bara, mycket graciösa ben i gräset. Och i sina händer höll hon ett svärd av glänsande metall, och dess handtag var besatt med diamanter, rubiner och smaragder.
  Hon bugade sig för Maria och frågade:
  - Redo att slåss?
  Flickan från en annan värld svarade med ett leende:
  "Jag har aldrig kämpat med svärd förut!"
  Tomten frågade förvånat:
  - Det är hur? Vilken värld kommer du från?
  Mary svarade sorgset:
  - Jorden! År 2023 från Kristi födelse!
  Tomtetjejen log och anmärkte bredare:
  - Ja, jag känner din planet! Jag förstår bara inte varför du betraktar den olyckliga personen som korsfäst på korset av Gud, och till och med håller din kalender från hans födelse?
  Flickan ville svara, men ett mycket lyxigt svärd i ädelstenar dök plötsligt upp i hennes händer. Maria gjorde en cirkel med bladet och sa:
  - Jag ser ett bra vapen! Och konstigt nog är den lika lätt som en fjäder!
  Tomten nickade instämmande:
  - Vi kan göra det! Vi är väldigt bra på det! Hemligheter för det stora folket av alver!
  Maria tog en bula från gräset med hjälp av sina bara tår och kastade den mot den muskulösa tjejen. Hon skar den lätt i fyra delar under flykten och kurrade:
  - Kan du göra det?
  Mary svarade med ett leende:
  - Tidigare kunde jag inte kasta föremål med bara tår och knäcka nötter. Och nu är det underbart och underbart för mig, utan problem. Så...
  Tomten skrattade och svarade:
  - Du är vår drottning! Du är nu stark och snabb som vi, och du kan krossa nötter med tårna. Men detta räcker inte. Du behöver också teknik.
  Maria sjöng med ett leende:
  - Mänskligheten har järnteknik.
  Definitivt behövs och mycket hjälpsam...
  Tja, det är trevligare för mig - folkliga mirakel,
  Duk - egenmonterade höghastighetsskor!
  Tomten skakade på fingret och kvittrade:
  Magi är inte dåligt - vad ska man säga,
  Men vi måste också koka bollarna ...
  Bollar, bollar, bollar att laga mat!
  Bollar, bollar, bollar att laga mat!
  . KAPITEL 2
  Maria vaknade. Hon hade aldrig känt sig så glad och fräsch som efter denna dröm. Till henne kom älvflickorna, tysta stegande med bara, mejslade ben, med en spegel inramad med ädelstenar och sällsynta juveler.
  Maria tittade på sig själv igen och kände inte igen. En ung flicka som inte var äldre än tjugo stirrade på henne, mycket muskulös och utomordentligt vacker. Hennes hår var lätt lockigt och glittrade som bladguld.
  Huden blev brun, brons. Och flickans muskler är som gjutet stål, med en djup teckning.
  Och hon är själv så stark, och så förförisk och formidabel på samma gång, att det är omöjligt att säga i en saga eller beskriva med en penna. En riktig gudinna, som ett verk av briljanta skulptörer från antikens Greklands tid.
  Maria gjorde en biceps, och såg vad det var för muskler hon nu hade - bara ståltråd. Och visslade:
  - Wow! Vad har jag blivit!
  Tomtetjejerna frågade med leenden:
  - Gillar du det!
  Maria svarade med uppriktig glädje:
  - Mycket!
  Skönheten i detta glamorösa lopp twittrade:
  - Du är perfektion
  Du är perfektion
  Från leende till gest
  Framför allt beröm!
  Maria blinkade åt tjejerna och svarade självsäkert:
  - Du måste vara så blygsam som möjligt! Och fråga inte!
  Flera tomtar till kom in i hallen. Och de vackra flickorna började gnugga kroppen, som hade blivit muskulös och stark, av den tidigare fången i fängelset med rökelse och olja.
  Maria var bokstavligen glad av nöje. Hennes kropp masserades kraftigt.
  Efter att ha blivit flicka frågade den före detta fången:
  - Kanske, låt männen värma upp mig!
  Chefen nickade.
  Fyra vackra, muskulösa unga män i bara shorts och sandaler kom in i hallen. De var mycket vackra, men för unga, de såg inte mer än sexton år gamla ut, och på deras ansikten, vackra som flickor, fanns det inte ett enda hårstrå.
  Maria frågade förvånat:
  - Varför har du inte vuxna män?
  Chefen svarade ärligt:
  - Alla manliga alver ser ut som skägglösa, mänskliga tonåringar, inte åldrande, med ren, slät hud, som barns. Det här är vår ras - evigt ung, vacker och glad!
  Maria log och sa:
  Å ena sidan är det här bra! Men å andra sidan kommer den unge mannen aldrig sticka mig med ett borst!
  Rektorn anmärkte:
  Vi har tusen gånger fler honor än män. Därför upplever vi en brist på manlig tillgivenhet. Men din drottning kommer inte ha några problem med det!
  Alla män i imperiet står till din tjänst.
  Maria nickade.
  - Låt dem ge mig en helkroppsmassage.
  De unga männen började jobba. De gjorde det med stor entusiasm. Och deras skickliga händer fick flickadrottningens blod att koka. Och hon gillade det så mycket. Bara en fantastisk och otrolig känsla att flyga till paradiset.
  Och Maria sjöng i glädje;
  Vi är Komsomol-medlemmar - kommunismens döttrar,
  Vi slåss mot fiender som örnar...
  Ibland flyger revanschismens flin,
  På vintern är tjejernas fötter bara!
  
  Vi vill slå Führern i ansiktet,
  Vi har mer styrka än en elefant...
  Vi lyckas i kärlek och sport,
  Även om horden attackerar i raseri!
  
  Ingen kommer att stoppa flickorna,
  Vår styrka är trots allt som en stålnäve ...
  Vi kan till och med döda armén,
  Och vi kommer att slå Hitler hårt i slanten!
  
  Kommunismens era kommer, tror jag,
  Och den oändliga staven kommer att ge oss styrka ...
  Vi kommer inte att ångra oss för livets Ladas skull,
  Jag tror att fosterlandet kommer att blomma snart!
  
  Pojkar och flickor slåss
  En barfota pionjär går till attack...
  Vi krossar fienden berömt med ett maskingevär,
  Föregå med gott exempel!
  
  Regndraken attackerar oss oförskämt,
  Men tjejerna slog honom djärvt ...
  Låt oss slå ut helvetets tjänare, jag tror på tänderna,
  Vi ska slita isär den skallige mannen!
  
  I Ryssland vet jag att det inte finns plats för de svaga,
  Vi får allt vi vill snart
  I den mest strålande kraftens namn,
  Ovanför oss är en guldvingad kerub!
  
  Det kommer att bli stor vänskap mellan folken,
  Som slåss med makten vet...
  För fosterlandet, för lycka, för frihet,
  Och det kommer snart att finnas ett paradis i universum!
  
  Flickan är barfota i kylan,
  Varför behöver hon skor om Lada är en ande ...
  Hemland allt från kant till kant,
  Örnen är en pojke, inte en tuppunge!
  
  Solen skiner starkt över världen,
  I vilka gyllene varma strålar ...
  Segern kommer i vinden av majs smek,
  Och prata inte dummy - håll käften!
  
  Vi flickor är bara döttrar till Svarog,
  Vem skapade jorden med familjen...
  Och gav krigarna frihet
  Att genast återuppliva det universella idealet!
  
  I Ryssland finns det en rymlig plats för tjejer,
  De är i den kalla bikinin bara bär ...
  Du är en Komsomol-medlem av Peruns brud,
  Tro mig, det blir inga problem i raseri!
  
  I Jesu och Svarogs namn,
  Mary, Lada gudarnas moder...
  Kämpade för Stalin och Gud
  Och för de bästa sönerna!
  
  Vi kommer inte att glömma Jesu bedrift,
  Vem gick till korset för ryssarnas skull ...
  Och visade stor konst
  När han på tredje dagen uppstod förälskad!
  
  Perun är Gud den store åskmannen,
  Frigör regnbågar av strålande ljus...
  Vi kommer att tjäna demiurgerna ärligt,
  Så att hjältedådet ska förhärligas!
  
  Flickornas bröst lyser med färgen av vallmo,
  Hennes bröstvårtor är som oktobers banderoll...
  Och någonstans skäller en arg hund,
  Men vi är hon-vargar av en anledning!
  
  De slog tillbaka anfallet av Fritz nära Moskva,
  Även om Hitler var listig och listig...
  Führern ses i allians med Satan,
  Gräs är mjukare på sommaren än matta!
  
  Men på vintern är flickorna barfota i snön,
  Varför behöver de skor, pälsrockar och ett fodral...
  Komsomol-medlemmar är inte rädda för frost,
  De har kanske den mest formidabla andan!
  
  Vad är vår styrka - groovy människor,
  Låt oss bli mer rasande gudar...
  Och tro mig, folk är inte dåliga,
  Kan kasta av sig många bojor!
  
  Flickor är coolast i kärlek,
  Förresten, de har en galen passage ...
  Flickor springer barfota i snön
  Fusk girigt med pjäser!
  
  Solen skiner för kommunismens ära
  Till kommunismens ära Rus blommar...
  Och flickans hår lockar tjockt,
  Victory öppnade ett ovillkorligt konto!
  
  Vi förstörde Wehrmacht nära Stalingrad,
  Och de visade bara högsta klass...
  Till ära för vårt fosterland Ryssland,
  Tjejen kommer att flytta sin bara häl i ögat!
  
  Se upp för att slåss med en barfota tjej,
  Hon är vacker, som en oxe är stark ...
  Som pärlor utspridda på en gång getingar,
  Och slog under fiendens magben!
  
  Tja, vad kan du göra med våra tjejer,
  De har ett slag, tro mig, petningen av en elefant ...
  Och Rus står från århundrade till århundrade,
  Oändligt fantastiskt land!
  
  Varför behöver tjejer ryska killar
  Att föda en ström av hjältar ...
  Och fienderna kommer att falla, tro på kenneln,
  Få den rabiate skurken i ansiktet!
  
  I Jesu och Svarogs namn,
  Där den vita guden skapade kanten av universum,
  Låt oss äta en flytthund innan striden,
  Så att det finns krafter innan striden i början!
  
  Då tar vi det och slår motståndaren,
  Under flickornas andetag, med bara fötter...
  Så att det var dumt efter att ha skällt ut katu,
  Och om något - lägg till en poker!
  
  Att Stalingrad inte fungerade kan man se
  Tjejerna där kämpade hårt ...
  Även om lite vetskap om skönhet är förolämpande,
  Filmade inte hennes kamp " Pleboy "!
  
  Det kan vi alla tjejer - du vet
  Stor, seg som ett ägg...
  När de bara målade på skrivbordet,
  Och nu drar vi direkt på ringen!
  
  Vi kommer inte att skona ens liv i striden,
  Och jag tror att vi kommer in i Berlin på skämt...
  Jag vet snart att jag lever under kommunismen,
  Låt oss få virvlande snövirvelvindar!
  
  Flickan gillar bara att springa barfota,
  Snödrivan kyler sött hennes klackar...
  Getingar flyger genom den frostiga snön,
  Führers krigare till kistan!
  
  Kort sagt, vi kommer att vinna, det vet jag säkert
  Vi kommer att kunna skapa fred i hela universum...
  Blomma för evigt till kanten av universum,
  Med sin styrka i strider oförändrad!
  
  När Svarog kommer med Kristus, Herren,
  Alla döda i kärlek kommer att återuppstå Rod...
  För horderna av tornadon av vild död kommer att ta slut,
  Och naturen kommer att vara i evig glädje!
  
  Flytta sedan in i hjärtat av människor Lada,
  Allt kommer att vara vackert i oändligheten...
  Ta emot, varje krigare vet belöningen,
  Vi ryssar är oövervinnerliga i strider!
  Sant, här tog Maria sig själv i tanken att hon återigen kallade sig ryska. Och hon är kanske inte helt rysk. Hennes land är formellt suveränt, men i själva verket under Rysslands kontroll. Och framtiden är dimmig. Kriget med Ukraina har pågått för andra året. Och när det tar slut är okänt. Och mycket blod utgjuts. Och det var inte möjligt vare sig i Vitryssland eller i Ryssland att starta en seriös och massiv antikrigsrörelse. Tvärtom är det bara en upptrappning av konflikten.
  Och människors bitterhet bara växer. Hon lämnade fängelset i mars, då inget är klart ännu. Och landets framtid är vag. Och nu har hon blivit en drottning.
  Och han lider inte, utan njuter snarare. Och vilka vackra unga tomtar. Bara för barnsliga miner. Det är sant att kropparna är muskulösa och präglade, sällan vad kroppsbyggare bland människor kan ha sådana muskler. Wow...
  Maria log och tänkte: att nu försvann hon från straffcellen, och förmodligen kommer hennes fångvaktare att flyga in stort. Men eftersom Maria Kolesnikova inte kan dyka upp någonstans på jorden, kommer de med största sannolikhet att anse att den mustaschbeklädda och kala diktatorns tjänare dödade henne. Kroppen var gömd. Nåväl, de kommer att göra lite ljud, och då kanske Maria Kolesnikova glöms bort. Eller kanske inte.
  Kanske blir hon den andra Jeanne d' Arc ? Eller Zoya Kosmodemyanskaya. Jo, det sistnämnda, naturligtvis, främjades övermått. Kanske för att man under sovjettiden saknade erotik, och en nästan naken tjej på cirka arton år med bara fötter i snön var en sorts röd sexsymbol?
  Kommer de göra en film om Maria Kolesnikova!? Kommer det att vara en symbol för revolutionen. Eller kommer de att glömma henne, som tusentals andra namnlösa hjältinnor? Till exempel hur många flickor som dog i fångenskap i vånda, och de leddes också barfota i snön, men ingen vet vad de heter.
  Må Herrens vägar vara outgrundliga. Och Gud Skaparen visade sig vara en pojke på omkring tolv i shorts och barfota. Det såg väldigt exotiskt ut.
  Men han uppfostrade henne från en fånge till en drottning.
  Maria sjöng med känsla;
  Folket står i en tyst folkmassa,
  En flicka i grova trasor leds till avrättning...
  Igår var det en tron, idag en ställning,
  Varför förstör du prinsessan för folket!
  
  Åh kungar, kungar, kungar...
  Ser ut som en tjej med flätor...
  Men prinsessan kunde inte knäckas,
  Även om hon är barfota i snön,
  
  Åh kungar, kungar, kungar,
  Segerflaggor och trumpeter...
  Flickans bara klackar brändes,
  I kylan ser hon ut som en stackars kvinna!
  
  Och låt någon idiot säga,
  Prinsesslivet är enkelt och roligt...
  Hon går barfota i snön,
  Så svårt yrke!
  
  Åh kungar, kungar, kungar,
  Lätta och pålitliga människor...
  Idag är prinsessan helt pank,
  Fågelskrämma som en trädgård...
  
  Åh kungar, kungar, kungar,
  Dina stora bedrifter...
  Om du inte kunde besegra fienden,
  Så du är helt ökänd!
  
  Prinsessan är mycket hårt pryglad av piskan,
  Sedan drog de upp henne på hyllan...
  Hon döms att dö naken,
  Och borra igenom alla ben med borr!
  
  Åh kungar, kungar, kungar,
  Människor är inte längre fria...
  Tydligen, för att fördriva skurkarna från jorden,
  Du är för ädel!
  
  Åh kungar, kungar, kungar...
  Huvudena flög av!
  Även om blå, faktiskt - nollor,
  Scarlet du utgjuter blod!
  Maria sjöng så, och hennes pärlande tänder sträckte sig till ett sött leende.
  De unga männen masserade henne väl och laddade henne med makt utan motstycke.
  Mary hoppade sedan upp. Och nu var hon tvungen att få lektioner i svärdsmanskap.
  En tjej med vita flätor i bikini kom ut. Hon höll ett gummisvärd i händerna. Chefen gav samma svärd i Marias händer.
  Och drottningsflickan snurrade på den och kände handens flexibilitet.
  Hennes kropp var nu inte värre än alvernas. Men du behöver också teknik och kompetens.
  Och Maria, som började spurta med en blondin i flätor, kände omedelbart hennes tafatthet och hjälplöshet. Hon är väldigt smidig, teknisk och smidig.
  Och Maria har bara allmänna idéer om fäktning. Så om jag ska vara ärlig så fungerar det inte särskilt bra.
  Båda flickorna var barfota, och deras fötter var skickliga och graciösa. Och de rör sig snabbt.
  Så Maria, för att muntra upp sig lite, började ge ut aforismer;
  Ju snällare herden, desto elakare hans hund, desto mjukare kungen, desto hårdare satrap!
  Ryska är inte en nationalitet, utan ett kall och en livsstil!
  En svag person behöver Gud som ett barn behöver en far och mor, men när han växer upp tyngs han av förmynderskap, och han, fristående från sina föräldrar, håller fast vid sin fru - vetenskap och förnuft!
  Ack, intelligens är inte värt mycket utan styrka - en dum idrottare kan lätt strypa den mest abstruerade akademiker!
  Sanningen är att döden, till skillnad från en kvinna, alltid är sann, men livet är rent svek!
  Det är bättre att skära en gång än att förbanna hundra gånger!
  Modesty är vishetens syster! Skryt förstör sinnet!
  Det är lättare att tämja en tiger än att rehabilitera en tyrann - en råtta går inte att träna!
  Ju fler fiender, desto vackrare är kriget! Använd färre ord - krig är inget spel!
  Det finns färre droppar i havet än förklädnaden av en hemlig agent!
  Tortyranordningen, som ett musikinstrument, kräver kärlek och talang! Bara istället för skratt och applåder får man stön och tårar!
  Jesus bland hjorden är som en diamant i avloppet!
  Tiden är den mest hänsynslösa bödeln, den känner ingen nåd och ordet benådad!
  En skicklig politiker, som till och med förbannar obsceniteter, upprätthåller ett rykte som en intelligent person!
  Tjuren älskar att piska, men gillar inte att plöja!
  För att plöja bra behöver du plantera året runt!
  Om du inte kan bita, skälla inte!
  Den som besegrar en tiger kommer inte att vara rädd för ett dussin katter!
  En bil är inte en lyx, utan ett sätt att straffa: himmelriket för trafikpoliser, skärselden för en plånbok, helvetet för sinnesfrid!
  Att göra ett misstag är ett misstag! Att inte erkänna ett misstag är ett brott!
  Människan är oförutsägbar - den mänskliga kvinnan är dubbelt oförutsägbar!
  Politik kräver till skillnad från skidåkning guldsmörjning!
  Styrka och intelligens, liksom man och hustru, ger upphov till lydnad endast i par!
  En stark härskare kommer aldrig att fängsla fler fiender än han kan samla vänner!
  Pengar är fenorna på rättvisans haj!
  Varning; är inte synonymt med feghet, men mod är synonymt med hänsynslöshet!
  Bara de döda ljuger inte, och då bara om de är ateister!
  En dålig troende rånar kroppen - en god ateist rånar själen!
  En karriär utan lögner är som en tank utan bränsle!
  Den som visar barmhärtighet samlar kraft, grymhet är ett tecken på svaghet!
  Trots allt är genialitet och arrogans oförenliga saker!
  Även om en och en halv knytnäve är bättre än en - ett och ett halvt sinne är värre än en!
  En ädel person riskerar sitt liv - en avskyvärd utomjording!
  Ledaren ska inte vara söt - de kommer att slicka den! Men det ska inte vara bittert - de spottar ut det !
  Det är svårare att hitta sand i öknen - än en anledning till arrestering!
  Lömska är de svagas vapen - elakhet är de lömskas vapen!
  Använder vänner - talang utnyttjar fiender - geni!
  Ett långsamt slag är liktydigt med en miss!
  Befälhavarens försiktighet är som ett finger i näven, ett integrerat element, men det kommer inte att ersätta resten!
  Att välja mellan lag och samvete - en ärlig person kommer att föredra, inte bara säkrare!
  Det är lättare att hitta en torr sten på havsbotten än en ärlig politiker!
  Mod fördubblar styrkan, svek fyrdubblas!
  En utmattad hjälte är svagare än ett nytt barn!
  Händer är mor, huvud är far - tillsammans kommer de inte att lämna segern som föräldralös!
  Den som föraktar armén måste snabbt fly!
  I krig går tapperhet hand i hand med skoningslöshet! De är som brudparet i en segerrik förening!
  Växande imperier är som en såpbubbla, bara med självisk förvaltning!
  Segerns frö måste vattnas med blod och befruktas med lik!
  Ett imperium under en omtänksam regim är som ryggraden i en tonåring, ju större desto starkare!
  Frimodighet för seger - vad härdning är för stål!
  Den isande kylan som kommer från krig är inte så illa om det fryser ditt hjärta! Det är en katastrof om din hjärna fryser!
  Medlidande är som rost, medkänsla är som shashel - rena ditt hjärta från detta och täck det med rustning: skoningslöshet, ilska, ilska!
  Tanken gör oss fega, hänsynslösheten gör oss till lik!
  Krig är en process - som liknar brinnande! Blod är bensin, lik är kol, vilja är svavel! Och brandsläckaren är en seger!
  Kropp och sinne som man och hustru, föder seger i par, ensamma är karga!
  En briljant befälhavare skiljer sig från en briljant kompositör genom att hans mästerverk alltid får dig att fälla tårar!
  Typiskt en tyrann: gränslösa ambitioner och begränsad intelligens!
  Ärlighet är ett selektivt begrepp, bedrägeri är universellt!
  Hur skiljer sig schack från politik?
  I schack är spelet lika, men inom politiken har myndigheterna alltid ett försprång!
  I schack är det tidspress i slutet av spelet, men i politiken finns det alltid!
  I schack är uppoffringar frivilliga, men i politiken är de alltid påtvingade!
  I schack arrangeras pjäserna om i tur och ordning, men i politiken, närhelst myndigheterna vill!
  I schack kan man inte ta tillbaka drag, i politiken gör man det vid varje tur!
  Linjalen, omgiven av icke-enheter, är som en sten i en usel miljö, värdet kommer både att falla och oundvikligen blekna.
  Tronen, till skillnad från sängen, delas endast av svaglingar!
  Alla kan vinna, inte många kan förlora med värdighet!
  Bättre att dö en hjälte än att leva som en fegis!
  Paradoxalt nog var det den fysiska svagheten hos en person som tillät honom att bli som Gud! Om apan hade längre armar skulle han aldrig ta en pinne!
  Mänskliga laster driver framsteg och för oss närmare allmakt! En feg uppfann - rustning, en lat - ett hjul, en svagling - en trana, en frossare - ett laxermedel, en ambitiös - ett flygplan, en uttråkad - en film, en nyfiken - Internet, en sadist - en dynamo! Bakom varje stor upptäckt ligger en last! Bas passioner - upphöjd teknik!
  Om inte Adam hade syndat, skulle han och hans ättlingar ha skilt sig från arbetande boskap endast i sin förmåga att tala!
  Tiden är den mest objektiva domaren - den ger ord till alla och avslöjar bevisen!
  Improvisation är segerns axiom! Mönstret är nederlagssatsen!
  Brist på intelligens kan fortfarande kompenseras av en dator, men ingen teknik kan ersätta mod!
  I krig är en smart feg mer användbar än en modig dåre!
  Med tanke på att de döda inte kan slåss är en död soldat alltid en dålig soldat!
  Krig är en bra skola, men om du gör ett misstag kommer du inte att göra om proven!
  Enbart lojalitet är inte tillräckligt för att tjäna landet, men ingenting kan ersätta dess frånvaro!
  Men den som inte vet hur man uppskattar livet kommer inte att kunna möta döden på ett adekvat sätt!
  Det är omöjligt att besegra de två sakerna girighet och dumhet, även om frånvaron av det förra ofta kombineras med det senare!
  Maria Kolesnikova gjorde ett vackert skämt, som en stor talare från antiken. Och visst kan man, förutom aforismer, sjunga. Och fastän drottningflickan redan glänste av svett, som om hon hade blivit insmord med tjock olja, tog hon det och sjöng fullt klingande med stor känsla. Och hennes röst var helt enkelt underbar;
  Ibland är ett infall grymt - förmögenheter är inte systrar,
  Fightern hade trots allt ingen tur hur länge!
  Vi är delar av det stora, okända spelet,
  Som Herren skapade till middag!
  
  Men vi kommer att kunna känna den Allsmäktiges gåvor,
  När allt kommer omkring flyter världen runt omkring till synes luftig!
  Faktum är att ödet kommer att skärpa yxorna,
  Och till och med tur, eftersom Gud var likgiltig!
  
  När allt kommer omkring är lyckan skör, som en ö,
  Mitt i ett hav av sorg och olycka!
  Och en blyg man är så ensam
  Det är inte en storm som råder i hans själ, utan mörkret av dåligt väder!
  
  Åh, det är svårt att se under den katastrofala stjärnan,
  Att födas till världen i stjärnbilden Skytten!
  Jag strävar högt som en näktergal med min dröm,
  Det flinar runt omkring, galna, sneda ansikten!
  
  Jag tror verkligen inte på det, det kommer att vara så här för alltid,
  Tja, människan är dömd att vara en mask!
  Var är vänligheten och den kloka värmen,
  Rättvisa är inte en flyktig dröm!
  
  Myndigheterna i vår värld är grymma och hycklande,
  Ibland vill man bränna allt med eld!
  Mänskliga passioner rasar som en orkan,
  Och det verkar skurkar och kråkor runt!
  
  Jag vill hitta åtminstone en stråle av dagsljus,
  Att veta att ridderligheten lever!
  Men letar efter mitt minsta svar,
  Och alla verkar bry sig!
  
  Åh var är du helige ande
  Ja, hur länge kan man simma under molnen!
  Människor har syn och hörsel,
  Du flyger till dem och fladdrar inte i cirklar!
  . KAPITEL nr 3.
  Maria fäktade mycket . Därefter fördes hon till gymmet. Där kan du värma upp och träna dina muskler. Och samtidigt se en film. I synnerhet är det ett krig med orcherna. Det här loppet är ganska oförskämt och otäckt. Externt är orcher som björnar, bara deras ansikten är som monsters.
  Och det här är inte en så primitiv värld. Det finns tv, radio och till och med tankar.
  Till exempel har tomtar mycket eleganta bilar, små, strömlinjeformade. Tvärtom, orcher är stora, kantiga och klumpiga. Maria tittade på denna kamp med ett leende.
  Tomtar slåss barfota och i bikini. Det finns fyra av dem i en liten men pigg tank med en långpipig pistol. Här är skjutningen sådan att tjejerna syns väldigt tydligt.
  De har vackra, präglade muskler, och bristen på skor passar benen, vilket bara understryker deras sexualitet.
  Flickorna slåss och en av dem med ett helt mänskligt namn Elena säger:
  - Det är orcherna. Deras tankar är bara fula lådor. Även utan en rationell lutning av rustningen. Dessa är mycket lättare att bryta igenom!
  Elizabeth nickade med ett sorgset leende:
  - Du kanske är här! Men detta är till vår fördel.
  Och flickan sköt mot fienden med bara tårna på sina graciösa, mejslade ben.
  Och granatträffen visade sig vara korrekt. Granaten skadade det stora tornet på Orc-tanken.
  Catherine är också barfota, och den halvnakna tjejen från tomtefamiljen kvittrade och visade sina mycket stora och samtidigt vackra och helt icke-aggressiva tänder. Detta var verkligen en flicka av sällsynt skönhet.
  Även om bokstavligen alla tomtar är skönheter. Och det är precis vad deras folk är kända för.
  Efrosinya, en annan tjej från denna ras på tanken, anmärkte:
  - Här, märk väl, i vår värld, för en hane, finns det tusen honor. Å ena sidan är detta bra för män. Men å andra sidan skapar detta också problem! Speciellt för eviga tjejer!
  Catherine bekräftade och skjuter igen med hjälp av sina bara fingrar på sina graciösa ben:
  - Ja, det här har sitt eget problem, och samtidigt charm! Så det är som ett tveeggat svärd. Men om det finns en vacker muskulös tjej bredvid dig, så är detta också, låt oss säga, inte dåligt!
  Elizabeth sjöng med glöd:
  Inte illa med en tjej
  Vad kan jag säga...
  Men de borde, och hämta killen,
  Kille, kille, kille att hämta!
  Kille, kille, gift dig!
  Och krigarna skrattade högt. Och de visade sina långa och mycket smidiga tungor.
  En orch sköt mot dem från en tung kanon med stor kaliber. Men skalet flög förbi, så alven Efrosinya flyttade tanken något åt sidan.
  Detta var verkligen en passage. Flickorna var verkligen fast beslutna att vinna med något motstånd från fienden. Och orcherna måste sägas vara extremt lurviga och lurviga varelser.
  Elena sa med ett leende:
  - Förmodligen den mest vidriga tortyren när en orc tafsar dig, och du är naken och bunden. Och han försöker kyssa dig också!
  Catherine sjöng med ett ironiskt leende:
  Orc håriga monster, bara hänge sig inte
  Strikt enligt regimen, varje kyss!
  En dag för en sked olja, ett minimum av salt,
  Och vin och kött, bara för gäster!
  Efrosinya invände mot detta:
  - Äter du en kopp smör blir du tunn som en tändsticka. Och flickan ska vara muskulös och kunna föda vackra tomtar. Är det inte?
  Elena fnissade och anmärkte med ett nytt skott, med sin bara häl, sitt jävligt sexiga och smidiga ben:
  - Hur skulle jag vara en drottning,
  Den tredje sa syster...
  Jag skulle vara för fader-kungen,
  Skulle föda en hjälte!
  För mod, tog Elizabeth och sjöng, ännu en romans i rad:
  Vi kommer att flyga över stjärnorna ovanför planeten,
  Solen kommer att skina starkt...
  Ljusalvernas hjältemod förhärligas,
  Förvandlar jägaren till spelet!
  
  Tiden kommer att gå fort
  Där ett åskväder gnistrar över världen...
  Äpplet står i full blom,
  Visst kommer våren!
  
  Det kommer en era, tro mig av elfinism,
  Där någon person är en demiurg.
  Vi kommer att tvätta bort fläcken från orkshizmas ansikte,
  Vid behov plöjer vi och plöjer!
  
  Det kommer att finnas ljusa gudar över världen,
  Ge tomtar glädje och skratt...
  Vi kommer att smörja håren med en gering ,
  Att bli framgångsrik i en härlig verksamhet!
  
  Ja, Elfia är ett världsland,
  Elfinism heligt land...
  Barfota flicka sprang
  Hon kommer från en brud given!
  
  Ja, älskar skönheterna Elfia,
  Vad skapade metall av sten ...
  Tro mig, folk kommer att bli lyckligare
  Lanserar från himlen och häller napalm!
  
  Sök inte efter lycka utan Rod,
  Han kommer att ge kärlek för evigt...
  Under hälen i slaget vid Svarog,
  Utspillt monsterblod!
  
  Det finns inget vackrare land av jättar,
  Den har alver och dvärgar i leden...
  Vi är för alltid förenade med fäderneslandet,
  Vi kommer att vinna i vilken som helst, vet striden!
  
  Så varför är tomtekämpen så ledsen,
  När allt kommer omkring visste du kraften i Svarog ...
  väcka goda känslor,
  Vår Lada kärleksideal!
  
  Det kommer att bli bättre än universum, tro mig -
  Om elfinismen börjar härska...
  Vi är Svarog glada barn -
  Låt oss krossa orkshism till kvarkar!
  
  Snart kommer jorden att stråla,
  Stor framgång kommer snart...
  Och Yarilo kommer att gå upp som en strålande sol,
  och kommer att ge utstrålning till alla!
  
  Låt oss dricka för fosterlandets killar
  För att Elfie ska blomstra för alltid...
  Att ha en oändlig lön -
  Som det inte är fy skam att drömma om!
  
  Låt alven stiga över universum,
  och Guds leende kommer att visa allt ...
  Med sin styrka i oförgängliga strider,
  Vi kommer att avslöja det mest listiga bedrägeriet!
  
  Snart skiner solen starkare
  Rymden kommer att bli som en innergård...
  Så du bränner elden hetare,
  Slipa din stålyxa!
  
  Och sedan med den stora Ladas sång,
  Det födde mäktiga gudar...
  Vi kommer att kunna hugga ner stammen av vilda,
   Elfi-härliga söner med svärd!
  Så sjöng de vackra och förtjusande tomtarna. Och deras röster är så näktergala och sexiga. Med tjejer som dessa kan du faktiskt besegra björnarna.
  Jag måste säga att de är väldigt smala och vackra, sexiga och förföriska, aptitretande kvinnliga tomtar.
  Samtidigt kämpar kvinnliga piloter också i himlen. Fighters är ännu inte lika avancerade som under det tjugoförsta århundradet. De har till och med fortfarande propellermotorer. Och vapen - flygplanskanoner och maskingevär. Men å andra sidan är det magnifika kvinnliga piloter som slåss i besättningarna. Och för att göra det bekvämare för dem att slåss är de barfota och i bikini.
  Albina är en underbar tomte. Han trycker på knapparna med sina bara tår. Att skjuta flygvapen.
  Och det nedskjutna planet av orcher brinner. Och dessa björnar har väldigt kantiga, tunga och klumpiga bilar.
  Det tänder dock bara tjejer. Och de tar mycket skickligt ut sina flygplan under slagen.
  Alvina, en annan tomteflicka, sköt också med hjälp av sina bara tår och sa kvittrande:
  Jag är en tomtedräpare och kraften sjuder
  Himlen är mitt hem!
  Hennes partner fnissade och bekräftade när hon slog ner orken.
  - Ja, bostaden!
  På himlen pågår förstås striderna med varierande framgång. Det är sant att alver skjuter ner orcher, mycket oftare än de är representanter för de glamorösa människorna.
  Men det finns många orcher. Och detta skapar problem.
  Maria Kolesnikova tittade på den här filmen och noterade:
  - Det skulle vara trevligt att använda skyddande trollformler och amuletter!
  Natasha, så hette alven som var krigsminister under drottningen, svarade med en suck:
  - Vi har använt det länge, men det hjälper inte alltid! Orcher, troll och våra andra fiender använder också magi, inklusive den som bryter igenom det mystiska försvaret!
  Maria twittrade:
  - Ja det är sant! Men vad händer om du provar heligt vatten?
  Natasha log och frågade:
  - Vigvatten?
  Drottningen och den tidigare fången bekräftade:
  - Det är precis heligt vatten. Detta är en mycket bra idé, och i ett riktigt krig visade det sig vara effektivt!
  Den glamorösa försvarsministern höll med ett leende:
  - Och vad ers majestät, ni måste prova!
  Maria tog det och sjöng med stor passion och kände en våg av inspiration;
  Jag är en sovjetisk gettjej,
  Hon arbetade och plöjde åkrarna kärleksfullt...
  Men ett åskväder åskade...
  Fascisten attackerade, det finns inte tillräckligt med utrymme för honom!
  
  Förbannat fyrtioförsta fruktansvärda år.
  Hitler attackerar i stort antal...
  Låter ryska förpackningar gå till spillo,
  Snäckskal sprack - kulorna visslade!
  
  Det finns ingen plats, det är inte värre att hitta här,
  När smärta och förstörelse finns överallt...
  flickan är inte ens tjugo,
  Men hur mycket smärta och deprivation det finns runt omkring!
  
  Ond fascism attackerar fosterlandet,
  Så kraftfullt, helt enkelt grym...
  Men jag tror att kommunismen är vinnaren,
  Vilka är dessa tyskar som är blinda efter Adolf?
  
  Fienden är mycket stark, tro mig,
  Hans tryck är aktivt och grymt...
  Fascismen är bara ett vilddjur
  Och mot tjejen är bilden blåögd!
  
  Nej tjejer kommer inte att backa
  De rusar genom snön barfota...
  Tentor, godkänd endast med A,
  Och våra tjejer kämpar väldigt tappert!
  
  Det var förgäves som fascismen attackerade Ryssland,
  Även om Fritz allierade hjälper...
  Och Reich Third kommer snart att flyga ner,
  Fast köttätande dödar ryssar!
  
  De vet inte, ordets flickor har frid,
  De är desperata efter att vinna...
  Även om Hitler är så cool i ord,
  Det som helt enkelt har blivit en clown!
  
  Låt oss sätta Fritz snart flickorna schackmatt,
  Fienden är ganska trepan nära Moskva ...
  Sedan var det legendariska Stalingrad,
  Han mötte en showdown, vet att det är coolt!
  
  Tja, vad är en tiger för tjejer?
  Verkligen en kraftfull maskin...
  Vi behöver inga dumma skönhetsspel,
  Vars armé av fascister krossade!
  
  USA hjälper Fritz mycket,
  De ger gratis flygplan, stridsvagnar ...
  De måste ha blivit galna
  jänkarna äta för mycket med belans!
  
  Ja, Hitler blev skjuten av en hund,
  Och Göring tog plats på tronen ...
  Kanske inte mogen nog för en stor,
  Den där feta galten i kungakronan!
  
  Men USA är med Storbritannien nu,
  Så de började nitiskt hjälpa nazisterna ...
  Röda armén kommer inte att räkna förlusterna,
  Och kommunismen har bleknat!
  
  Det här är bara en helvetisk anpassning,
  När enhet är kapitalets styrka...
  Och hotar att kollapsa...
  Landfascister känner lite till jänkarna!
  
  Förgäves förser Sam dem med en bomb,
  Och han skickar mat till Führern ...
  När allt kommer omkring, efter att ha besegrat Sovjetunionen i strid,
  Adolf attackerar de gamla cheferna!
  
  Förluster, naturligtvis, bär vi mycket,
  Tjejerna är barfota även i kylan...
  Men om det behövs sover vi i Moskva,
  Vi har sådana flätor med guld!
  
  Om de försvarade Stalingrad,
  Tro mig, vi kan nå Berlin...
  För Röda armén, tro denna anpassning,
  När folket och armén är enade!
  
  Flickorna vet inte, det finns bara inget ord,
  Och kämpa rasande med onda orcher ...
  Vi får se, flickorna tror gryningen,
  Fast ögonen är ibland som fat!
  
  Jag tror på den rättvisa ryske tsaren,
  Kommer att kunna göra viljan starkare än stål ...
  Må det finnas en ortodox suverän,
  Om Stalin misslyckades med att göra allt snyggt!
  Ja, låt det sovjetiska landet blomma,
  Vägen kommer att byggas i ljuset av kommunismen ...
  Vinster öppnar ett obegränsat konto,
  Fast revanschismens barn blottar sina tänder!
  
  Tja, vad säger du, farbror formidable Sam,
  Uppvuxen anser du själv döden ...
  Lyckades slå tillbaka nazisterna i Sovjetunionen,
  Och detta betyder kapitalets död!
  
  Ja, och mer än en gång, inte två slagsmål,
  Det kommer fortfarande att ses dåna över Ryssland ...
  Så att nollor inte kommer till deras hemland,
  Kanske skapa för Gud!
  
  Där Stalin helt enkelt inte kunde,
  Barfota tjejer kommer att kunna göra ...
  För dem, den mäktige Guden helige Svarog,
  Och noggrannhet när man skjuter från maskingevär!
  
  Kort sagt, striderna är inte alls slutet,
  Vi ryssar strävar efter att veta för hämnd ...
  Det kommer att vara en gammal man och en ung man i strid,
  Vi kommer inte att ge nazisterna en fruktansvärd chans!
  
  Kort sagt, vi är tjejer barfota,
  Återigen försökte han häftigt att attackera,
  Och en bar häl, en stark knytnäve.
  Så jävla att Führern kisade !
  
  Jag tror att Rus kommer att återfödas snart,
  Under den store Svarogs fana...
  Kämpa för fosterlandet och var inte rädd,
  För det kommer bli mycket lycka snart!
   Efter en så glad, även om den inte alltför tydlig och inte helt logisk låt, med vissa motsägelser, är tjejer av älvorna redo att verkligen ta sig an och flytta berg. De är verkligen födda att vinna.
  Och här är flickorna i bikini, som lämnar bara fotspår i leran och avfyrar med vapen. Här slår kanoner med stor kaliber och stora projektiler flyger högt i en båge. Så orcherna kastas upp och vänds över av sina haubitser. Det här är verkligen extremt dödlig fotografering, och det kommer inte att sluta, det tar inte ett andetag.
  En av alverna, kapten Svetlana, viskade till sin vän med ett slug leende:
  - Tror du att de kommer att ge oss en asterisk för axelband?
  Hon svarade med ett leende:
  - De kommer ikapp och ger mer!
  Efteråt fingrade flickan energiskt sina bara, graciösa, mycket förföriska, solbrända och muskulösa ben och sjöng:
  Vi fick höra att vi behöver höjd,
  Och snåla inte med ammunition...
  Här har den andra stjärnan rullat,
  Till dina epauletter!
  Flickorna, barfota, med muskler som rullade som bollar under bronshuden, drog upp tunga lådor med skal. Och detta, måste jag också säga, är ett mycket starkt drag.
  Krigarna verkade ha kastat ett kort på bordet. Och återigen träffar en mycket dödlig kanon.
  Natasha, försvarsminister, uppmärksammade:
  - Den destruktiva kraften hos projektiler ökas av magiska trollformler. Detta är också ett exempel på användning av magi för militära ändamål!
  Maria nickade instämmande.
  - Detta är rätt! Och vi kan fortfarande göra mycket för framtida segrar!
  En annan tank rörde sig över det orangea gräset. Han var väldigt låg i siluetten. Och han hade praktiskt taget inget torn, men det fanns en speciell roterande tunna. Och den här bilen såg pretentiöst ut. Det var bara två flickor i den. Eftersom denna tank var mindre än vanligt.
  Natasha noterade:
  - Det här är framtidens bil!
  Maria höll med:
  - Ja, jag tyckte det var en lovande utveckling. Men att träffa ett litet mål är svårare. Tyskarna gick i konkurs under andra världskriget genom att tillverka stridsvagnar som var för stora.
  Natasha blinkade och kvittrade:
  - Våra tankar är väldigt snabba,
  Och tjejerna är nakna, barfota!
  Under tiden visade de i filmen hur en tomtepojke, ett barn på cirka tio år, kröp genom buskarna. Han ställer upp en liten sändare för att styra alvernas drönare . Hittills är sådana enheter de enklaste och mest primitiva.
  Pojkens bara, barnsliga fötter slår i gräset. Han är som en ung partisan. Barnet har bara shorts på sig och vädret är svalt och duggregn. Och pojken skakar av kylan.
  Men han sjunger modigt:
  Jag är överhuvudtaget en ung barfotapartisan,
  Ett barn som djärvt riskerar med sitt liv ...
  Så att tomtarna inte har problem här,
  Så att folket lever i glamorös kommunism!
  Och barnet kommer att ta upp det och visa sin tunga. Och så tar sig tomtepojken till orclägret. Stanken av lurviga björnar kittlar obehagligt i barns näsborrar.
  Barnet är i stor risk. Den glider precis under näsan på de där lurviga varelserna.
  Maria sa:
  - Modig pojke. Men är det värt att skicka så små barn på ett uppdrag?
  Försvarsminister Natasha anmärkte logiskt:
  - Sådana små barn ger en mindre aura, och orchernas sök- och säkerhetsmagi ser dem praktiskt taget inte!
  Maria skrattade och sa:
  Hjältemod har ingen ålder
  I ett ungt hjärta finns kärlek till landet...
  Kan erövra rymdens kanter,
  Gör glada de som lever på jorden!
  Natasha förtydligade med ett leende:
  - Inte bara de levande, utan också de döda, och inte bara på jorden!
  Maria, som svar, stampade argt sin barfota, tunga och starka fot, som nu kunde bryta ryggen på en varg:
  Lev jorden, lev jorden,
  Och du förstår människor...
  Andra kärleken, andra jorden,
  Det kommer ingen andra jord!
  Av tusen planeter
  Det finns inget sådant grönt!
  Av tusen planeter
  Det finns ingen sådan favorit!
  Under tiden ställde den lilla tomtepojken upp sändaren och kröp tillbaka. Hans bara, rosa klackar blinkade väldigt vackert.
  Maria trodde till och med att om barnet skulle fångas skulle hans bara, runda klackar brännas med ett varmt strykjärn. Och hur det här barnet kommer att skrika.
  Och orcherna kommer att le och suga i sig bränt kött med sina näsborrar.
  Här tog pojken den och tryckte med sin bara fot på kackerlackan, som kröp i gräset. Insekten blinkade och förvandlades plötsligt till en pärla.
  Pojken tog upp den med sina bara tår, kastade den i hans hand och kvittrade, knappt hörbar:
  - Från ett leende blir det ljusare,
  Och elefanten och till och med den lilla snigeln...
  Låt oss vara roligare tomtar i strid,
  Och låt orcherna bara lida förluster!
  Och pojken rusade snabbt in i buskarna. Det här är en söt liten bebis. Ganska mänskligt.
  Här i en i en film gled pojken också minor under tankarna.
  Och han fångades. Det är synd att den sovjetiska biografen och hur de torterade honom inte visades. Men de leddes bara till avrättningen barfota i snön.
  Och kameran visade små barnsliga fotspår på snödrivan, närbild. Och detta talade mer än om tortyren hade visats i detalj och naturalistiskt.
  Det här är verkligen en film.
  Maria sjöng med stor känsla och spände musklerna i sina bara och muskulösa ben:
  Flyg som eldar mörka nätter,
  Vi är pionjärerna för arbetarens barn...
  Ljusårens era närmar sig,
  Pionjärens uppmaning - var alltid redo!
  Pionjärens uppmaning - var alltid redo!
  Natasha fnissade och bekräftade:
  - Det här coola ägget måste kokas i femton minuter, och pionjären från den sortens tomtar är alltid redo!
  . KAPITEL 4
  Under tiden fanns det andra episoder av kriget. Här är två tomtar som förde ett krypskyttekrig.
  De var barfota, men i fläckigt kamouflage. Och de satt i bakhåll och letade efter mål.
  En av dem, blonda Alice, irriterad, anmärkte:
  - Orcher, måste jag säga, är väldigt illaluktande. Och därför är det omöjligt att fraternisera med dem!
  Angelica fnissade, sköt, lade ner den lurviga björnsoldaten och sjöng:
  Vi kommer aldrig att sakna
  Problem kommer inte att komma till vår tomte!
  Och blottade sina pärlande tänder.
  Alice sköt också, och genomborrade också orkens huvud. Här är de, låt oss säga, coola krigare. Och du kan inte gå emot dem!
  Angelica kastade granaten med sina bara tår. Hon slet orken i bitar och sjöng:
  Vi tittar med falkar
  Vi svävar som örnar...
  Vi drunknar inte i vatten
  Vi brinner inte i eld!
  Alice bekräftade med ett leende:
  - Ja krigare som behöver!
  Och hon kastade en tung granat med sin bara häl. slet isär en massa orcher.
  Det var verkligen laget. Och tomtetjejerna är väldigt vackra, och helt barfota i lätt bikini.
  Men de är inte generade, utan sjunger:
  I en värld av värme och snöfall,
  Världen är både fattig och rik...
  Med oss är hela planetens ungdom,
  Vårt världsomspännande bygglag!
  Och tjejerna fortsatte att slå orcherna. Det var deras röra. Och om de tar det, kommer det inte att verka så litet för någon, inte ens för sådana lurviga varelser som orcher.
  Maria Kolesnikova, som tittade på en film, sjöng:
  Vi går djärvt ut i striden
  För alvernas sak...
  Vi kommer att döda alla orcher,
  Kämpa, glid inte!
  Det här är, låt oss säga just här, kämpande och hänsynslösa tjejer i ett anfall. Den högsta klassen av förstörelse kan sägas.
  Men från stormtrupperna till orcherna, hur tomten Helga ska hugga, och sedan ska hon sjunga:
  - Glory Elfiya, ära,
  Tankar rusar fram...
  En sådan tomtekraft,
  Orcher slår rasande!
  Här tog flickorna för orcherna och bokstavligen med dödlig kraft, total förstörelse och öppna kontot. Och de går inte att stoppa. Om de har tagit det, så har de tagit det.
  Och med bara tår trycker de på avtryckarna.
  Flickan Alenka skjuter på orcherna från ett maskingevär. Och han kastar sina bara tår mot fienden, en granats dödliga kraft och vrålar:
  - Jag är starkast i världen,
  Jag ska blötlägga alla i toaletten!
  Och hur hon skrattar och visar sin tunga, som hon har väldigt lång.
  Flickan Anyuta fnissade och noterade och kastade en mordisk ärta av förintelse med sin bara häl:
  Vi kan bokstavligen göra allt. Och detta är vår ordning bland tomtarna!
  Flickor slåss, och det finns många av dem. Vad skönt det är att leva i en värld där det finns så många tjejer. Och tomtarna är evigt unga och vackra. De var faktiskt väldigt coola tjuvar. Och de kan säga saker som inte kan sägas i en saga eller beskrivas med en penna - helt enkelt suveränt.
  Alla, som kämpade mot detta gissel, noterade aggressivt, sprängde orcherna med eldskurar, mejade ner dem som en lie:
  - Må den skallige Fuhrer dö!
  Och hur han kommer att skratta och visa sina mycket vackra tänder.
  Dessa tjejer är konstflyg!
  Nej, försök att motstå sådana människor.
  Maria, en tomte med gyllene hår, tog den och sjöng:
  - Fartygen är trasiga,
  Kissorna är öppna...
  Smaragder och rubiner sprider sig som regn
  Om du vill bli rik
  Om du vill vara lycklig
  Stanna pojke med oss
  Du kommer att bli vår kung!
  Du kommer att bli vår kung!
  Och krigarna igen hur man visslar i kör. Och korparna, efter att ha fått en hjärtattack, föll de på orcherna och bröt igenom deras skallar.
  Detta är verkligen tjejerna tog och avvecklade. Det är definitivt coolt och vilt.
  Tja, vad coolt är det. Och verkligen, naturligtvis, tänds.
  Det här är verkligen tjejer.
  Och Olympias kommer med sina bara, starka fötter att kasta en tunna sprängämnen mot orcherna.
  Hon kommer att flyga förbi och explodera med extrem dödlig kraft. Och det bryter allt i små fragment, tillsammans med en hel bataljon orcher.
  Och igen kommer flickorna att ta sina scharlakansröda bröstvårtor i munnen och vissla. Och kråkorna, efter att ha fått hjärtinfarkt, kommer att falla ner på en gång, i en dödlig svimning.
  Och deras skallar kommer att ta och spricka under slagen. Och detta är en mycket dödlig och destruktiv effekt.
  Marusya tog också och kastade en granat av dödlig kraft mot fienden med sina bara tår, skingrade orcherna och sjöng:
  Seger väntar, seger väntar,
  De som vill besegra de onda orcherna...
  Seger väntar, seger väntar,
  Vi kommer att kunna besegra våra fiender!
  Och Matryona kommer också att kasta en citron på fienden med sina bara fötter och ryta:
  - Ombord!
  Tjejerna gick helt skilda vägar. Och de är faktiskt skrivna skönheter. Och deras ben är bara och mejslade.
  Ja, de tog sig an dessa orcher, och de mejas ner och dödas ordentligt.
  Och framsidan av alverna och ett mindre antal alver började sätta press på orcherna, de där lurviga björnarna.
  Flickorna rusade till attacken.
  En tomtekrigare med orange hår tog och tryckte på knappen på joysticken med den röda bröstvårtan.
  Chockvågen gick ut. Och skyndade ultraljud till orcherna. Och täckte dem på en gång, bokstavligen förkolnade benen.
  Krigaren kvittrade:
  - För kobrans frenetiska hopp!
  Och hur man tar och skratta. Det här är verkligen kvinnor - låt oss bara säga att det är super där.
  Tjejerna bör noteras formidabel.
  Och så kastade de upp dödliga bäckar med kolgranater med sina bara klackar.
  De slet en massa onda och lurviga björnar. Och efter det tog flickorna och sjöng;
  Jag ber, Herre, att dagen inte försvinner,
  Så att tjejens blick är evigt ung!
  Så att vår riddare svävar över klipporna,
  Så att täcket av sjöar är renare än kristall!
  
  Vilken vacker värld Herren har skapat
  De åt silver i den, och lönnen är en rubin!
  Jag letar efter en flickvän av Guds ideal -
  För att göra detta högg han fiender i strider!
  
  Vad är så svårt i hjärtat på en ung man?
  Vad vill han hitta i den här världen?
  Tja, varför är åran bruten?
  Hur löser man en härva av stora problem?
  
  Jag vill att Gud också ska vara lycklig,
  Hitta din himmelska dröm!
  Så att lyckan inte bryter tråden,
  Att föra under stigen, ballast-line!
  
  Men vad ska jag leta efter i ett mått utan kärlek,
  Vad kan tjejer vara dyrare?
  Det är svårt att bygga lycka på blod,
  På den kan du bara simma i helvetet!
  
  Separation är tortyr för mig
  Krig är fortfarande en sådan mardröm!
  Här är en fot i en stigbygel som sadlar en häst,
  Även om den onde orken kom med en yxa till bödeln!
  
  De tar våra döttrar fullt ut,
  De torterar dem och bränner deras kroppar med eld!
  Men vi kommer att tillfoga Führer nederlag,
  Vet att vår tomte aldrig dog!
  
  Låt oss spela ett bröllop, efter ett ondskefullt krig,
  Då kommer barnen att skratta!
  De är alla blodsläktingar till mig,
  Jag ska jaga fett vilt!
  
  Och eken är som en smaragd av sitt lövverk,
  Han sa att killen gjorde ett bra jobb!
  Låt samvetet vara klart som en kristall,
  Och bara i plusen kommer det att finnas siffror i balansen!
  Flickorna sjöng och visade sin kolossala frimodighet och stridsställning.
  Och såklart, en av krigarna hade med sig en slang. Och hon laddade den med bensin. Och hur han kommer att ta och lansera en mordisk ström. En mördande tsunami av eld kommer att flöda. Och helt bränner orcherna.
  Och det här är verkligen extremt coolt. Bokstavligen totalitär förstörelse äger rum.
  Det här är något som ingen tjej kan motstå, som att slicka något väldigt sött, välsmakande och aptitretande med tungan på en tomte.
  Och på samma gång, fortsätt och bränn av orcens huvud .
  marken så här . Och lämna inte ens ben från fienden.
  Det här är tjejerna ibland. Och blotta sina tänder och visa sitt humör som en kobraorm.
  Krigare som kommer att slita isär vilken armé som helst. Och om de vill kan de släppa gaserna.
  Och tänk vad som händer om tusen alver omedelbart släpper ut gaser från sig själva? Säg vad som kommer att hända?
  Åh, det kommer att bli väldigt häftigt, himlen kanske inte tillåter detta. För då kommer kråkor att regna ner på orchernas huvuden. Och de kommer att falla och bryta dödskallar, vilket visar den mest dödliga effekten i universum.
  Och flickorna låt oss återigen sjunga i deras vilda raseri och spänning, och deras pärltänder gnistrade som speglar.
  Mardrömmen kommer alltid som en orm
  Du väntar honom inte, men han kryper genom dörren!
  Du är glad, generöst matad familj,
  Du vet inte att det finns människor som är odjur!
  Här började rädet av den käcka horden,
  Tatarer överöser oss med pilar!
  Men vi är födda för en modig bedrift,
  Och vi kommer att utstå svåra slag!
  
  Ingen vet om den gode Guden
  Så mannen blev grym!
  Döden knackar redan med knytnäven på tröskeln -
  Och Weselvul stack upp sina horn ur värmen !
  
  Ja, det här är gamla tider,
  Där vi blev så coola!
  Det var trots allt inte min dröm,
  Vi gick inte till detta, genom bergen långt borta!
  
  Men om du är i helvetet
  Snarare i en värld av smärta, slaveri, strid!
  Jag hoppas fortfarande
  Låt ditt hjärta slå dessa rytmer!
  
  Men prövningar är vår kedja,
  Vilket inte låter tankarna vara lätta!
  Och om det behövs måste vi uthärda,
  Och om du ropar, då med all styrka i dina lungor!
  
  Han är en poet och en skurk,
  Men inte i ett hett militärfält!
  Fäderlandets vidriga fiender kommer att dö,
  De kommer att begravas snabbt och gratis!
  
  Ta nu den och böja dig för Kristus,
  Korsa dig själv och kyssa ikonens ansikte!
  Jag tror att jag kommer att berätta sanningen för folk,
  Herren kommer att ge oss ett märkligt arv som belöning!
  Tjejerna sjöng bra. Deras röster är så strålande och skimrande. Och fullstämmig.
  Och efter sången lyfte en hel bataljon tjejer och släppte pruttar. De reste sig i en kolumn och rusade mot molnet av kråkor. De tog dem och attackerade dem.
  Detta började kväva kråkorna, och de bokstavligen kvävdes och vred sig efter att ha fått en snara runt halsen.
  Och så många kråkor föll ner. Och de stack rakt igenom toppen av orchernas huvuden. Och björnarna släppte källor av brunt blod. De slogs ut som krossande ärtor.
  Tjejerna skrattade. Och visade tungor. De blinkade åt varelserna som närmade sig dem.
  En av tjejerna kvittrade:
  Orcher ser inte ut som människor
  Orcher är orcher...
  Om han är lurvig, då är han en skurk,
  Flickans röst är väldigt tydlig!
  Och blinkade åt sina vänner.
  Krigarna kände omedelbart vild tilltro till sig själva. Och deras tänder gnistrade som bergstoppar. Eller så är det kanske havets pärlor och skatter.
  Flickorna skrattade och sjöng:
  O hav, hav, hav, hav,
  Pojkarna sitter på staketet!
  Orcherna kommer att se sorg,
  Jävlarna kommer alla att dö i analysen!
  Och krigarna kommer att både ta och vissla. Den här gången föll inte bara kråkorna på orchernas huvuden, utan också hagelstenarna. Och de björnarna bröt bokstavligen skallen.
  Här är älvtjejerna hur de tog sig an orcherna från dessa stinkande björnar. Och det visade sig vara extremt coolt.
  Och när skönheterna sjöng, då var det ett riktigt kaos;
  Himlen är en mönstrad matta av stjärnor,
  Månen kommer att ge ljus åt kullarna!
  En bergsbäck rinner ner,
  Glittrande guld på flintor!
  
  Enkelheten hos mamma Elfia,
  I byarna mättnad och tröst!
  Av lycka grät jungfrorna,
  Hur man klipper en runddans!
  
  Problem kom krig gammal kvinna,
  Grinande av tänder - skal virvelvind!
  Rusar med orchernas förödelse,
  Din kamrat dog i strid!
  
  Du själv är fortfarande en pojke -
  Den militära registrerings- och mönstringskontoret gav inte gott!
  Som att du inte har tillräckligt med extra år,
  Landet måste ta hand om barnen!
  
  Sprang till fronten utan någon rustning
  För att bringa godhet och ljus!
  För att inte beröva orcherna deras vilja,
  För att inte möta gryningen i kedjor!
  
  Min kompis sov inte heller.
  Lyckades fly - en fighter!
  Vi tvivlar på orcherna från piedestalen,
  Låt Führern bli färdig!
  
  Bekämpa hård smärta och hunger
  Barfota tjej på vintern!
  I trasor uthärdar vi den bittra kylan,
  Ibland äter vi en med björkbark!
  
  Och fienden rusar på flygplan,
  Som ett monster från helvetet "Tiger" ryter!
  En björn född av en ond varg
  En eldkastare kommer ut ur tankarna!
  
  För att värma dina bara fötter,
  Att de blev blå i snön!
  Flickan valde vägarna
  Där askan förmörkade snöstormen!
  
  Men vi gjorde motstånd - bort från kylan,
  Pojke och flicka före!
  Vi kommer att besegra Judas flin,
  Rus orcher kommer att radera ut mörkret till sand!
  
  tonåringars fladdrande klackar,
  Snödrivan lämnade ett ljusspår!
  Frost är inte alls lätt att uthärda,
  Barfotalöpning värmer oss!
  
  Och de onda orcherna har ingen rätt till dem,
  De vrålar av kylan!
  Så stark stat
  Vår tomte riddare är väldigt cool!
  
  Kasta bort vågen från helvetet
  Nu Feyropa framåt!
  Sådant är den helige soldatens öde,
  Var alltid lojal mot Elfie!
  Låt oss bara säga att de här tjejerna är superbra. Det är så mycket spänning och eld i dem. Som flickor röda flätor. Och skönheter är alltid barfota.
  Krigarna attackerade orcherna grundligt. De var mycket förtjusta i denna teknik, när man kastar ärtor av förintelse och död mot fienden med bara tår.
  Och du river björnarna i trasiga bitar och kotletter. Och som är så friterade och goda.
  Och tjejerna klottrar om björnarna som närmar sig. Och låt oss slå älvorcherna med en mortel.
  Och det bör noteras att skönheterna gör detta extremt effektivt. Och deras aggressivitet kombineras också med extremt glamorös och förtjusande grace.
  Krigarna tog upp orcherna och fortsatte till totalitär utrotning.
  Här använde tjejerna sina rubinnipplar. Tryckt på tangenterna som aktiverar eldkastarna.
  Och de tog det och täckte genast över bataljonen av orcher. Och de tog det verkligen och brände ner det till grunden .
  Här är tjejerna. Och vid behov kommer språken att användas direkt för det avsedda syftet. Och syftet med sådana språk är att ge män glädje. Och visa ditt underbara och aggressiva temperament.
  Det finns inga sådana tjejer, om de rör sig kommer björnarna absolut inte att sakta ner.
  De visar så stora prestationer.
  Och tjejer kan spela fioler utan mycket ceremoni.
  Detta är också en mycket bra teknik.
  Flickorna började spela fioler. Och samtidigt höll de bågarna med sina bara tår. Och storslagen och förtrollande musik spelades. Och det är bara bra.
  Och så tog flickorna det och började sjunga;
  Jag tror på mitt heliga fosterland,
  Den Sanningen kan tjäna frälsning!
  Vi kommer att skydda våra barn från ondska -
  Fienden kommer från oss, tro mig, hämnd!
  
  Mitt svärd slår som Elias skattmästare ,
  Och händerna är trötta i strid, de vet inte!
  Vi är för fäderneslandet som en pålitlig sköld,
  För att skydda från vidrig plats i ett rent paradis!
  
  Dra dig tillbaka, slå och kasta igen - slå,
  Så är vägens öde, tyvärr, soldaten!
  Så länge som minst en skurk lever,
  Rengör pipan och maskinens främre sikt!
  
  Du måste kämpa om sagan är världen,
  Ibland kan det bli ylande coolt!
  Men vi behåller vår heder åt fäderneslandet,
  Fast ibland häller en hög med lik!
  
  Vi föddes, det är tur i landet -
  Där alla kan bli hjältar!
  I vilka människor, och sedan du själv,
  Den mäktigaste och modigaste krigaren!
  
  Och nu ska vi skrika - framåt,
  På anfallet på redutter, mäktiga fästningar!
  Så att det inte händer att det är som om sinnet ljuger -
  Vi ska krossa molnen på flygplan!
  
  Naturligtvis kan du gå direkt till helvetet,
  Om alla sätt är som bindweed med tistel ...
  Men även där krossar jagarnas blad,
  Och bomber släpps från magen på flygplan!
  
  Och vad är helvetet för brottaren Elfi?
  Vet nästa test!
  Vi kommer att stå i kampen till slutet -
  Uppfyll Guds sanna önskan!
  
  Och gäng med troll, vi kommer att bryta ghouls,
  Låt oss nå platsen där jorden är Eden!
  Örnen kommer att göra sig av med den avskyvärda kråkan,
  Heder och tro kommer att leda oss till prestationer!
  
  En stormig bäck slår livet med en nyckel,
  För att uppnå det som Kristus ombads!
  Nåden kommer att flöda som ett vattenfall i en bäck,
  Till Moder Elfias ära!
  Tjejerna både sjöng och spelade fioler samtidigt. Och musiken lät så klangfull och vacker och iriserande. Och spred sig bokstavligen över himlen.
  Och korparna, som förlorade medvetandet, svimmade och genomborrade orchernas huvuden.
  Och tjejerna agerade med ofattbar energi. Strömmar av hyperplasma flödade i dem.
  Och kanske också magoplasma, som flickorna personifierade en fantastisk och dödlig effekt.
  De kvinnliga krigarna blottade sina tänder, och från ytan av sina huggtänder släppte de ut kaniner som förblindade orcherna och fick deras ögon att blöda. Och det blev så obegripligt coolt och coolt.
  De kvinnliga krigarna tryckte sina rubinnipplar mot knapparna igen. Och de sprängde fienden med brinnande utbrott av vulkanernas kolossala, destruktiva kraft.
  Och det hela reagerar och brinner. Och spränga tankar med björnar. Och strömmar av brinnande lågor smälter maskinerna i Putins imperium.
  Tjejerna, måste jag säga, är bara underbara och visar en så stor kämpaglöd att ingen kommer att våga anklaga dem för något dumt och obscent.
  De säger om sådana tjejer: ni är helt enkelt gudinnor och super!
  Så de tog upp det igen och började sjunga med stor entusiasm;
  Det finns kvinnor i vår Elfia,
  Varför kör de flygplan som ett skämt?
  Vad är det vackraste av allt i universum -
  Det kommer att döda alla motståndare!
  
  De föddes för att vinna
  För att förhärliga alven över hela världen!
  När allt kommer omkring, våra mäktiga farfar,
  En armé samlades omedelbart för dem!
  
  Jättar står vid maskinen,
  Deras makt är sådan - de krossar alla!
  Vi är fosterlandets barn är förenade -
  En rad soldater går!
  
  Plågan kommer inte att kunna knäcka oss,
  Maktlös eld onda napalm!
  Där facklan brukade brinna...
  Strålkastaren är nu tänd!
  
  Allt i vårt land är en ljusfackla,
  Bilar, vägar, broar!
  Och i segerns sånger sjungs -
  Vi är ljusfalkar - örnar!
  
  Vi kommer att glorifiera fosterlandet djärvt,
  Låt oss ta dig till de branta höjderna!
  Vi är i rymden som pionjärer -
  Och vi kommer att knäcka nacken på de onda orcherna!
  
  Låt oss komma ikapp med alla reptiler från Mars,
  Låt oss öppna vägen till Centauri!
  Vi kommer att vara, som är rädda för ett rovdjur,
  Och vem är snäll och ärlig att älska!
  
  Elf är det sötaste landet av alla,
  Det finns något att vara stolt över, tro mig!
  Du behöver inte bära dumheter...
  Du var människa, inte ett odjur!
  
  Låt oss ta universums utkant,
  Låt oss bygga en fästning där!
  Och som förlorade omvändelsen
  Vem rusar till fosterlandsslaget!
  
  Vad är nästa - lite fantasi,
  Men tro de döda - vi kommer att återuppstå!
  Låt oss slita ut dödens sting med ett ryck,
  Till den odödliga Elfis ära!
  Så sjunger tjejerna, och deras röster är som näktergalar, trastar och eldfåglar i en flaska. Låt oss säga att sådana tjejer bara är super och hyper .
  Och de sjunger väldigt berörande och förtjusande.
  Dessa är skönheterna, om de tar upp något, kommer få orcher att tyckas för någon.
  Och tjejerna förstör björnarna utan ansträngning. Och så flög tomtepiloterna in från luften. Och de trycker på knapparna med sina bara tår. Och hugg aggressiva lurviga varelser.
  En flicka från himlen avfyrade en raket mot ett kluster av lurviga orcher. De sprängdes och sjöngs om att bitar av bränt kött föll åt olika håll. Och som brinner och verkligen ryker.
  Det här är tjejerna, rasande och destruktiva. De har ett så kraftfullt hjärta gömt inom sig. Tänk om de tar det och sjunger och visar sina tänder, då kommer inte ens en armé av orcher i allians med troll att kunna motstå dem. Och troll är mycket skickligare och mer beslutsamma kämpar.
  Och flickorna är så kolossala och starka krigare, helt enkelt kosmiskt varierande och konstanta.
  Krigarna tog och blåste ut flickornas kinder, och utan att tänka två gånger pruttade de på lungorna .
  . KAPITEL nr 5.
  Och så kom en riktigt dödlig och destruktiv våg som träffade orcherna. Och hur många lurviga varelser som lades ner på en gång.
  Därefter tog flickorna, i stor glädje och med kolossal entusiasm, och sjöng;
  En enkel vers av sången
  Vad sjunger jag om denna sorgliga värld!
  Jag strävar efter att lära känna Kristus med min själ,
  För att inte röra vid kropp, helvete och aska!
  
  Mitt hemland är mig kärt,
  Fast ibland sätter de det i förebråelse!
  Jag hittade ingen plats för mig själv
  När Weselvul satte folk i helvetet!
  
  Vad kan vara mer fruktansvärt än jordens död,
  När strängen gråter i sorg?
  När han skrattar äter skurken framgång,
  Men det kommer att finnas kraft - vet väckt!
  
  Jag kommer att svara den onda rasen då som svar:
  Fosterlandsanda ni helvetesgudar bryts inte!
  Och alla kämparnas bedrift kommer att sjungas,
  Vi är en armé av soldater: örnar är ingen lek!
  
  Vet att vår vilja är stark som alltid,
  Axel vid skuldra samlade vi en knytnäve!
  Och målet som vi går till är redan synligt,
  Fiendens aska har tillplattats av rymdskeppet!
  
  Ibland är det svårt att förstå Pallas,
  Hon är nyckfull, hon kommer att ge carte blanche till djävulen!
  Och det verkar som om det har gått så lång tid...
  När ondskans vidriga orch slits på mitten!
  
  Naturligtvis har vi en hel skog av problem,
  Hur många världar finns det i universum?
  Men för detta har den allsmäktige Guden uppstått,
  För att en person ska ha en hög med presenter!
  
  Elfia kommer att bli en supermakt igen,
  Universum kommer att visa vägen till lycka och kärlek!
  Inga tårar eller blod kommer att rinna längre,
  Och du behåller viljan och visdomen i ditt hjärta!
  Flickorna sjunger väldigt själsligt. De vill ha ytterligare segrar och fantastiska ord. Deras kosmiska tolerans är bara hemsk. Och krigarna visar sin högsta aerobatik och ett enormt destruktivt ego.
  En tomte med spräckligt hår kvittrade:
  Ett två tre,
  Du förstör orcherna...
  Fyra åtta fem
  Vi är inte här för att spela!
  Och återigen visslar tjejerna, så mycket att hela moln av chockade kråkor strömmar över orchernas huvuden.
  Maria Kolesnikova utövade sitt skickliga kommando över dessa arméer som kämpade med motståndaren. Krigardrottningen gav order.
  Och de vackra unga alverna masserade flickan, som blivit ung och stark, med sina bara, mejslade ben. Liksom andra skönheter slogs de också med en oräknelig armé av orcher - dessa helvetesbjörnar.
  Maria var inte rädd för repressalier från den magiga och mustaschbesatta tyrannen, och nu var hon redan till knädjupt i havet.
  Flickan gav order. Och hennes undersåtar följde, och en blodig och grym strid rasade, eller snarare en hel rad strider och strider.
  Tomtetjejerna gick runt orchernas positioner. Det var mycket taggtråd här. Och barfota skönheter gnagde den med sax. Klippt bra. Sedan kastade en tomte med blått hår spetsen i ljumsken på en av orcherna. Han frös bokstavligen av smärta. Krigarna brast ut i skratt och visade tungor.
  Orchernas blod är brunt och äckligt, flickorna hoppade iväg för att inte bli smutsiga på det. Ja, det är inte lätt att slåss med sådana varelser - det är till och med äckligt att döda dem.
  Den rödhåriga tomten mumlade malplacerad:
  - Ett halvår av dåligt väder,
  Ett halvår är ingenstans!
  Tomte med gult invände:
  - Det är på planeten jorden vädret är inte åt helvete! Och vi har tvärtom en evig sommar, på hela planeten och fyra ljuskällor!
  På den orangea himlen lyste faktiskt fyra stora stjärnor - i olika färger, och det är underbart!
  Krigarna gnagde igenom tråden med trådklippare . Och här kryper de närmare flygfältet. Planen för helvetets håriga armé är redan synliga där. Vissa av bilarna är väldigt stora. Till exempel strategiska bombplan. Hur mycket dödlig vikt kan de bära? Du räknas inte här.
  Den rödhåriga tomten sjöng:
  Kameler vill simma
  Och elefanter flyger...
  Hur många mirakel finns överallt
  Vad kan inte räknas!
  Den vithåriga tomten sa:
  - Du känner väl dig själv
  Världen är fylld av mirakel...
  Bara dessa mirakel
  Tomtar kan göra det själva!
  Den blåhåriga tomten sa:
  - Det finns redan en tråd under ström runt själva flygfältet. Så lätt inte komma över!
  Tomten med gult hår tog den och erbjöd:
  - Tänk om man kastar dödsgåvan i en båge över vajern till häst? Låt oss slå bombplanen och en kedjereaktion börjar.
  Tomten med rött hår fnissade och noterade:
  - Det är en intressant idé! Tänk om du försöker!
  Den blåhåriga tomten sa:
  - Först måste du göra en sele!
  Och tjejerna nickade unisont. Det är inte så lätt att göra det av trä och tråd, men krigarna är som alltid på topp. Och när de väl kommer igång, kommer de inte att backa.
  Den vithåriga tomten kvittrade, svängde med magen och visade konstflygning med benen:
  - Låt oss gå ombord på fighters,
  Vi har en fantastisk besättning!
  Flickorna bör noteras vackra och smarta och fingerfärdiga på samma gång.
  Här är selen klar. Och du kan skjuta upp ett explosivt paket från vanligt koldamm på avstånd. Men om hon exploderar kommer det inte att tyckas vara tillräckligt för någon. Och ännu mer för orcher.
  Tjejerna använde sina bara fötter för att justera selen och smällen. Och nu flyger laddningen med kol i en hög båge. Och den flyger över en utdragen högspänningsledning med en dödlig ström. Det gnistrade till och med lite under flygningen. Och sedan kommer den att landa precis i magen på ett strategiskt bombplan, med tio ton sprängämnen i magen. Och hur han efter det ska ta det och explodera.
  Det var som att en liten atombomb hade exploderat.
  Det är sant att det inte finns några kärnvapen i den här världen ännu. Och detta är naturligtvis det bästa, eftersom klimatet skulle vara förorenat. Men planen på orc-flygfältet började explodera och gå sönder. Och många började glöda, som ljus på en långlivad tårta. Och hur det hela fattade eld med stor intensitet och passion. Och orchernas förstörelse var kolossal.
  Till och med flickorna nåddes av explosionsvågen, vilket tvingade dem att ta tag i kanterna på träd vars toppar var brutna. Och tryck ner i marken med dina bara fötter, hälarna på dina fötter.
  Därefter kom värmen och lukten av bränt kött. Flickorna kände att de var bjudna på någons picknick. Och det är verkligen doften av färska lammkroppar.
  Den blåhåriga tomten kvittrade:
  - Vad skönt det är att lägga sig i gräset,
  Och något gott att äta...
  Ordna en cool parkas i badhuset,
  Och ring de unga tomtarna!
  Tomten med gult hår sa:
  - Det kanske är dags för oss att gå härifrån?
  Tomten med rött hår skrattade och svarade:
  - Orcherna får panik, och vi ska skörda skörden!
  Tomten med vitt hår nickade:
  - Människor tar hand om och skyddar naturen,
  Och du kommer att skörda en rik skörd!
  Därefter åkte de fyra ut på en råntur. Flickorna började fånga de flyende orcherna och skära av deras halsar och magar. Tomtarna gjorde detta med stor entusiasm.
  Även om de verkar vara snälla. Men orcherna har kroppar av björnar, och samtidigt sådana bastard-ansikten att man helt enkelt undrar hur jorden kan bära sådana människor.
  Och tjejer som älskar allt vackert är ganska förståeligt.
  En tomte med blått hår skar av huvudet på en orcofficer och sjöng:
  Du behöver inte tappa huvudet
  Ha inte bråttom....
  Du behöver inte tappa huvudet
  Och plötsligt komma väl till pass!
  Du skriver i din anteckningsbok
  För varje sida!
  Alla orcher måste dödas!
  Alla orcher måste dödas!
  Alla orcher måste dödas!
  Flickan med gult hår kastade glasskärnan med sina bara tår. Hon bröt halsen på en av orcherna, tvingade honom att släppa en ström av blod och kvittrade:
  -Alla våra synpunkter är bara en produkt,
  Våra förmågor, våra behov...
  I de nya verkligheterna blev allt plötsligt
  Tro på de nya alverna vet värdena!
  Och flickorna utan att tänka två gånger slog ut orchernas tank. Och den där kommer att lysa upp, som om metallen är genomdränkt med bensin. Och efter ett par sekunder började tunga granater av stor kaliber sprängas inne i bilen!
  Krigarna utbrast:
  - Ära till ljusets krigare,
  Ära till de stora alverna...
  Vårt hemland är glorifierat
  Driv inte in i strid!
  Här tog alverna det och kastade stålfragment med sina bara klackar, och mitt i ögonen på de onda orcherna, förblindade och dödade björnarna. Sedan sjöng de:
  - Kungen är alverna - han styr klokt,
  Ger order - dömer tjänare ...
  Tronen tolererar inte krångel och skällande,
  Och inte en metod - att dämpa rädsla!
  
  Tja, om striden blir svår,
  Tomtetjejer bryr sig inte...
  Glöm dina sorger och förebråelser
  Bäst att slå orken med en tegelsten!
  Och flickorna efter dessa ord kommer att ta och skratta. Och igen, med sina bara klackar, kommer de att kasta upp fragment. Och slå ihjäl orcherna. Och de faller genomborrade och dödade och släpper källor av brunt blod.
  Tomten med blått hår tog den och kvittrade:
  - För en underbar sagovärld!
  En flicka med gult hår svarade henne:
  - Och för ljusets strålar!
  Och kastade en dödlig gåva av förintelse och brinnande orcher med sin bara häl.
  Den rödhåriga tomten tog den och sjöng:
  - Jag ber ingen att bli förvånad,
  Om magi händer...
  Om det kommer att finnas, om det kommer att finnas, om det kommer att finnas magi!
  Efter det kommer alla tjejerna igen att spotta på orcherna. Och en riktig tsunamivåg kommer att stiga, som täcker dessa varelser och får dem att brinna.
  De kvinnliga krigarna ger inte upp, utan kämpar harmoniskt och visar sin största aerobatik.
  Och på ett annat ställe slåss två tomtar som krypskyttar. De skjuter på avstånd mot orcherna. De genomborrar sina huvuden och slår ut hjärnan ur huvudet.
  Flickorna sitter samtidigt i bakhåll, på trädtopparna. Och de skjuter exakt. De genomborrar soldaterna i det lurviga imperiet och staplar dem bokstavligen i högar.
  En av dem, en tjej med vitt-rött-vitt hår, frågade sin partner med rödgrönt hår:
  - Tja, hur ger vi gott åt dessa lurviga!
  Alvkrigaren nickade.
  - Inte svag!
  Och igen skjuter tjejerna. Här slog den vit-röd-vita tomten till orcgeneralen. Hon gjorde det extremt noggrant. Hon slog ut sin hjärna och twittrade:
  - För de kungliga alverna!
  Till detta svarade tomten med rödgrönt hår:
  - Tsarism - gillar du det?
  Tomten svarade:
  - Inte bra! Men under krig finns det ingen annan form!
  Tomten nickade och gnisslade:
  - Och jag tror att det kommer att hända!
  Och hennes lilla ansikte flinade.
  Krigarkvinnor arbetade och slog ut björnar. Och det verkade för dem som om det inte skulle finnas något slut på serien av annalkande orcher.
  Och alverna sjöng i kör och dödade björnarna:
  Nej, sa vi till de lurviga,
  Vårt folk kommer inte att tolerera...
  Så att den puckelryggiga orken styr,
  Låt oss bara säga freak!
  Och så tog skönheterna och kastade med sina bara tår granater mot de framryckande björnarna och spred dem åt olika håll. Och till vem tassen slets av, och till vem huvudet.
  Alverna visade sin aggression mot freaks, med otäcka miner.
  Och de sjöng till och med:
  En ström av blod rinner genom dig, en röd flod,
  Fienden Fuhrer med skallighet och ser väldigt cool ut ...
  Men ge inte efter för honom
  Ta svärdet i hand - krossa Satan!
  Om tomten är modig och inte en feg lus,
  Fuhrer med skallighet - du kommer snabbt att döda!
  Detta är hur krigarna visar sin mycket gnistrande och aggressiva, passande karaktär.
  Men de fyra alverna utnyttjade paniken och erövrade en av de nyaste orktankarna. Och låt oss klottra från maskingevär - han har sex av dem. Och så flickorna slog, och när de skjuter med sina bara tår.
  Den blåhåriga tomten tog den och kurrade:
  - De bär, de bär en barfota flicka hästar,
  Med en sådan skönhet, förstör inte ett sådant hopp!
  Under vänlighetens sol och under Chases stjärna,
  Du älskar en tjej, du är ett flickfolk!
  Den gulhåriga tomten höll med om detta:
  - Ja, det blir så, stor kärlek kommer tillbaka!
  Och krigaren kastade en dödspresent med sina fingrar av barfota av mordisk makt, som flög ut genom tankens öppna lucka. Och slog många orcher.
  Den rödhåriga alven, som sprängde mot orcherna med maskingevär, anmärkte kvickt:
  - Det finns en skylt här att vi är i riskzonen,
  Barfota tjejer kan leda...
  skaka dessa orcher med hälarna ,
  Orken kommer inte att kunna rädda sig själv!
  Den vithåriga tomten slog en projektil mot orktanken med sina bara, mejslade ben. Punkterade de lurviga björnarnas bil och satte eld på den.
  Sedan tog hon den och sjöng:
  Barfota, bara barfota,
  Tomtetjejer vill slåss
  Barfota, bara barfota,
  Vi tjejer i världen är så bra på att slåss!
  Än en gång skickar älvtanken ut projektiler som förstör orkmaskinerna med dödlig och exakt kraft. Och få dem att bränna ordentligt. Och det här är verkligen en dans av bara fötter av alver och flickor av oöverträffad skönhet!
  Krigarna sjöng i kör och sköt mot fienden:
  Hej barfota tomte,
  I stormen, stormar och lågor av segrar...
  Du har rak rygg
  Fast ibland är det mycket bråk!
  Och de blottade sina pärlande, gnistrande tänder. Sedan kvittrade de, blinkade och knäppte:
  - Ära till våra tappra tomtar och tomtar !
  Flickorna var väldigt modiga och aggressiva. Och låt oss skjuta mot orcherna mycket exakt med troféskal. Och de sjöng aktivt och sköt med bara, flickaktiga ben:
  - Ära till vårt hemland av alver,
  Vi tjejer kommer bli bäst...
  Släppte många stift
  Vi skönheter firar framgång!
  Och krigarna kommer omedelbart att ta och slå orcherna, som är håriga, lurviga och illaluktande.
  Och de kan inte motstå sådana skönheter. Kasta åtminstone tegelstenar på orchernas huvuden, eller bomber.
  Men det finns ganska många lurviga björnar. Det är sant att deras antal skapar panik och pandemonium. Och orcherna i panik eldar mot varandra. Och skjutningen är sådan och taggig rök.
  Gräset brinner och ammunition exploderar. Full av förstörelse.
  En tomte med blått hår tog den och sjöng:
  - Vårt hemland är bland alverna,
  Så glamoröst och gulligt
  Kämpa för henne, sväv inte
  Landet har varit känt i århundraden!
  Och krigaren kommer att blotta sina tänder igen, som om hon vore en varg. Och blinka med safirögon.
  Den rödhåriga tomten, medan hon sköt, sa:
  - Bryta, krossa och riva isär,
  Det här är livet, det här är lycka!
  En tomte med gult hår sköt, tryckte på knappen med sin bara häl, mot orcherna och invände:
  - Det finns ingen lycka i förstörelsen!
  En tomte med vitt hår avfyrade maskingevär mot de lurviga björnarna, mejade ner en massa orcher och gnisslade:
  - Förstörelse är passion
  Oavsett vilken kraft...
  Makt har alltid druckit någon annans blod,
  Tillsammans kommer vi att fira kärleken!
  Den blåhåriga tomten fnissade och kvittrade:
  - Führern med skallighet direkt i kistan,
  Bevara hälsan...
  Besitt flickorna du tror,
  Och leta efter män med hår!
  Varefter skönheten tog det och visade sin långa, rosa tunga och låtsades vara som en kobra.
  Krigarna kommer att skratta igen och visa sitt imperativ. Om du förstår vad det handlar om.
  Men tjejerna är nästan nakna. Och sedan en av dem, med rött hår, tog och tog av sig behån och tryckte på knappen med rubinnipplen. Och efter det, hur skalet kommer att ta och slå. Och han sätter sig i en tank med orcher, och låt oss faktiskt riva upp de lurviga björnarna. Och tjejerna sjöng:
  - Någonstans i den här världen,
  Där det alltid är kallt...
  Orcher de onda björnarna,
  Klart trasig axel!
  Det är därför frost
  Vintern gråter runt omkring
  Flickor fäller tårar
  Den onde Satan styr!
  Krigarna sjunger bra, men de kämpar ännu bättre. Och de skjuter så exakt, som oövervinnliga amasoner.
  Nej, tomtar är verkligen ett mirakel. Och om de börjar tröska, då kan inte en enda armé motstå dem. Det här är tjejerna med färgglada frisyrer.
  En annan tomte sitter i bakhåll och rättar till elden från kämparna i hennes glamorösa armé. Och han gör det väldigt bra och exakt. Slående med aggressiv spontanitet.
  Krigaren är förvisso inte lätt, men med list. Här rättar hon till branden.
  Och andra alver träffade orcherna mycket exakt och förstörde deras positioner.
  Tjejerna som slåss och de mer sällsynta killarna visar fantastisk kunskap om kampen.
  Låt oss bara säga tomtar så här just här - krigare är glamorösa, men inte alls gjutjärn.
  På flygplan bär tomtepiloter vanligtvis bara trosor. De flickorna är solbrända och muskulösa. Och de eldar med hjälp av bara, mejslade ben.
  Glöm dock inte att applicera även röda bröstvårtor. Och krigarnas bröst är mycket frodiga och solbrända. Det finns så mycket energi och charm i skönheterna, och sådana flöden av glädjeladdningar.
  Och krigarna kan också sjunga som bäst;
  Fosterlandets Anthem bland coola tjejer,
  De är så kunniga att slåss...
  När allt kommer omkring händer det inte, kvinnor vet de blå,
  De är i skor, även om de är barfota!
  Så här ser liknande passager av tjejer ut, som lyfter ovanför bergen. Örnar är riktiga örnar!
  Och ingenting kommer att stoppa dem, och ingen kommer att vinna!
  Dessa krigare kommer att visa sig. Det kan ses som ett orkbombplan uppslukat av lågor, som om en fågel faller ner och lämnar efter sig en mycket olycklig och svart svans.
  Och tomtarna skriker:
  Flickor hoppar som hästar
  De kommer inte ikapp oss, de kommer inte ikapp oss!
  Vi dödar orcherna, vi dödar orcherna,
  Begrav brunbjörnar i landet!
  Det här är verkligen tjejerna du behöver, deras klass är super! Och de är för orcherna som en kobras dödliga bett. Krigarna här är väldigt söta. Och deras bröstvårtor är så röda och gnistrande och söta i smaken.
  Alver har brist på killar - en av tolv skönheter, och det leder ofta till slagsmål mellan honor för hanar. Här i djurvärlden kämpar hanar för honor, och i den här världen kämpar tvärtom honor för hanar, och det är fantastiskt på sitt sätt!
  Flickor på flygplan skjuter ner björnar med trick - dubbla med tunnor och en rävsvans. De gör det väldigt smart och sätter eld på kämpar.
  Krigarna sjöng till och med:
  - Jag skulle gå till himlen, jag skulle gå till himlen,
  Tjejerna klarar uppgiften!
  De är barfota tomtar, så coola och kämpande. Och deras ögon glittrar av safirer och smaragder.
  Och brösten är dekorerade med rubinnipplar. Dessa tjejer är av högsta klass.
  Och skönheternas nakna, runda klackar är så rosa, med en väldigt graciös kurva. Och de kan ta troll och deras pojkvänner vid näsan med sina bara tår.
  De kvinnliga piloterna slåss, skjuter ner orc-plan och sjunger och blottar sina tänder:
  I det underbara hemlandets vidd,
  Där alverna springer barfota...
  Allt kommer att vara ganska smickrande skönhet,
  Tja, Führern kommer att bli kaput!
  
  Den skallige Fuhrer stal mycket,
  En riktig orc-blodsugare...
  Vi är alver, bara Guds döttrar,
  Vår lärare Jesus Kristus!
  Och krigarna tog och släppte igen pulsarer av dödlig kraft från de röda bröstvårtorna. Och låt oss tröska dessa orcher med hjälp av tungor, trycka på dem på knapparna. Och det är effektivt och på sitt sätt till och med spektakulärt.
  Här är några tjejer som slåss på stormtroopers. De är förstås barfota och i bikini.
  Och krigarna ser väldigt sexiga ut när de är solbrända och i bikini. Och deras ben är så förföriska, och deras fingrar är så jämna, med pärlemornaglar . Och samtidigt skickar alverna också missiler mot orc-tankarna från ovan och träffar björntrupperna.
  Det är särskilt effektivt att elda med bara, runda, rosa klackar. Och, naturligtvis, bröstvårtornas rubin, som är så glänsande att elverungdomarna krampar sina tungor av sådan sötma. Och läckerheten är fantastisk.
  Och krigarna från stormtrupperna slog orcherna och visade mod och seriöst mod. Och flickorna kan trycka på knapparna med sina bara tår och släppa en dödlig belastning på björnarnas huvuden.
  En av krigarna med blått hår tog det och sjöng och blottade sina tänder:
  - Vi tomtar värdesätter frihet,
  Ändlösa hav av kärlek...
  Folk smälter samman till en ljus stråle,
  För att skingra mörkret på vägen!
  Här flyger en liten men snabb raket från ett flygplan och träffar en tank med lurviga björnar. Och orcbilen brinner som ett ljus eller en flammande fackla.
  Tomten tog den och sjöng:
  Allt är spöklikt i denna rasande värld,
  Livet är ett ögonblick, håll fast vid det...
  Tiden flyter mellan dåtid och framtid
  Och om ett ögonblick - tomtekamp!
  Tjejer gör så klart sådana saker som det är omöjligt att säga i en saga eller beskriva med en penna.
  De är förstklassiga skönheter och väldigt coola och kämpande. Och bröstvårtorna på scharlakansröda bröst gör ett oemotståndligt intryck. Och med sådana tjejer, var kan björnarna tävla.
  Elf är modiga kämpar som kan hoppa över deras huvuden om något händer. Eller tryck på en knapp med en röd bröstvårta och kasta ut en kolossal, destruktiv missil som kommer att träffa en stor ork självgående pistol och slå sönder den.
  Här kryper till exempel en enorm 2 000-tons stridsvagn från Orc Empire, en sådan kolossal och makalös kraft.
  Alverna ser denna tank från luften. Flickan trycker på knappen med sin runda, bara häl. Och en stor, destruktiv missil flyger ut, träffar monstret från luften och bryter igenom dess skydd.
  Och flickan vrålar:
  - Tjej, du är en ljusets krigare,
  Krigare av gott och vind!
  Sedan blinkar han åt sina supportrar. Och de blinkar med safirögon som svar. Mer exakt, inte till supportrar, utan till partners, men det är redan detaljer. Krigare är naturligtvis inte en av dem som böjer sig för svårigheter. Och de skickar in ytterligare en raket i den enorma maskinen. De tränger igenom metall och får bensin att brinna. Det bör noteras att alverna är väldigt roliga tjejer, men de kämpar tappert och kan mycket. Och det är inte så lätt att stoppa dem.
  Så krigarna drar sig inte tillbaka, och visar samtidigt sin högsta klass och fantasi.
  Och sedan flammade det enorma landslagskeppet av de lurviga björnarna som en brazier. Och orcherna fick en sådan dödspresent. Det var här förstörelsen och döden verkligen började.
  En tomte med rosa hår, en högklassig pilot, tog den och sjöng och blottade tänderna:
  -De springer längs en krökt stig,
  Bara tjejfötter...
  Trött på att mjölka en ko
  Jag vill reta min lycka!
  En annan krigare med blått hår som flyter i vågor började sjunga aggressivt och blottade sina tänder:
  - Spänn en häst i ett halsband,
  Och lyckan väntar mig!
  Det skrattade efter dessa ord. Och tjejerna ska noteras bland tomtarna när de skrattar, det verkar som att de ringer silverklockor. Och allt ser väldigt vackert ut.
  Tomten nickade, blinkade med sina safirögon och kvittrade:
  - Allt gnistrar som en blixt,
  Alvernas skönhet är klass ...
  Jag är en tomte som en drottning
  Stick en orc i ögat!
  . KAPITEL 6
  Och krigaren visade åter sin långa och mycket bitande tunga. Som är kapabel att strypa vem som helst som en snara.
  Orcher från himlen från alverna tar rättvist emot. Och de körs trivialt in i kistan. Krigare visar sin högsta aerobatik och aggressionen från en stor våg. Och energiflöden kommer från de röda bröstvårtorna, underbara tjejer.
  Som verkligen visar att ingen kommer att stoppa dem och inte kommer att vinna.
  Och de kommer att visa sin högsta och coola klass.
  En av alverna tog den och tryckte på knappen med tungan. Och avfyrade en raket som landade precis i lagret och ammunition från orcherna. Och slaget var förkrossande och starkt.
  Och en hel fontän av våldsam eld och energi flammade. Och allt runt omkring brann. De lurviga björnarna vred sig och deras skinn skalade av och de brann bokstavligen som kebab av fett kött. Detta var verkligen något som förde med sig kolossal förstörelse och död. Och inte bara orcher. Bland dem fanns också inhyrda troll. De är också magiska varelser. Även om det fanns några troll, är det ingen mening att dö för någon annans imperium. Om du inte kämpar för pengarna. Och visst kan tomtarna också ibland vara med frivilliga.
  Flickorna från det glamorösa folket sjöng:
  Sätt upp eldarna för tomteflickan,
  Vi anfaller i striden driver inte...
  Ljusårens era närmar sig,
  Låt oss vara ett exempel, inte för dårar!
  Och krigarna visade återigen sina långa och mycket rosa tungor och spottade och stack ut sina huvuden ur stugorna mot orcherna.
  Och deras spottning visade sig vara så destruktiv och dödlig att några av orcherna bildligt talat brann ner.
  En av de gurkhåriga krigarna sjöng:
  - Flickor, flickor, flickor,
  Det är dags att döda alla orcher!
  Flickor, tjejer, tjejer,
  Det är dags att ge helvete åt hornen!
  En av de orangehåriga alverna sa:
  - Flickans bara fot kommer att driva mannen under hälen, och orcen in i helvetet!
  Striderna var mycket storskaliga och fantastiska. Och Maria Kolesnikova är en före detta politisk fånge i ett land som styrs av en tjock och mustaschrik diktator som befälhavde trupperna som förde ett heroiskt krig mot orcherna.
  Men nu var drottningen trött och störtade, satt rak i en fåtölj in i en dröm. Och hon drömde så coolt och samtidigt ganska verkligt;
  Efter att de ryska trupperna började lida nederlag efter nederlag på Ukrainas territorium beslutade talibanerna: deras stund var kommen. Och på försommaren, precis den 22 juni 2023, slog de till i Tadzjikistan. Som väntat visade sig de tadzjikiska trupperna vara redo för krig, och först och främst moraliskt. De flesta av dem gav upp eller flydde. Den ryska militärbasen i Tadzjikistan omringades och talibanerna anföll den från alla håll.
  Ryssland var tvungen att i all hast överföra styrkor till Tadzjikistan och öppna en andra front där.
  Och trupper måste överföras över flera gränser. Som ett resultat förstörde talibanerna den ryska basen. Några av soldaterna slaktades och några togs till fånga.
  Och Rysslands president Vladimir Putin var fortfarande tvungen att tillkännage en allmän mobilisering mycket sent och överföra nya trupper till Tadzjikistan. Och detta påförde naturligtvis en extra börda på både den ryska ekonomin och budgeten och bidrog till nedgången i Putins popularitet bland folket.
  Men Ryssland kämpade nu också mot talibanerna. Men Afghanistan har nästan fyrtio miljoner människor - mestadels unga, och mycket utrustning som tidigare fångats från amerikanerna. Och försök att övervinna en sådan armé, även om andra är konstiga och inte hindrar Ryssland från att överföra trupper genom deras territorier. Hur det än må vara, i moraliska termer är ryssarna mycket trevligare att slåss med talibanerna Mujahideen än med sina ukrainska bröder. Och därför deltar förstås även vackra, sexiga och glamorösa tjejer i striderna.
  Vilket gör krig ganska intressant.
  Det finns nästan ingen snö i Tadzjikistan även på vintern. Och flickorna går till attack och stoltserar med sina bara, rosa klackar.
  Natasha skjuter från ett maskingevär och kastar samtidigt en destruktiv dödsgåva med sina bara tår.
  Talibanernas kroppar, slitna i sönder, hoppar upp och ner.
  Krigaren utbrister:
  - För våra vackra barn!
  En annan krigare, Zoya, skjuter också från en maskinpistol. Han klottrar med stor noggrannhet och dödar Mujahideen. De faller som klippta vetekärvar.
  Och en charmig tjej med gyllene hår kastade en dödsärta med sin bara häl och kurrade:
  - Rus försvarade landet med sig själv,
  Från invasionerna av helvetesgräshoppor...
  Och täckt med hennes bröst -
  Alla folk på Moder Jord!
  Och krigaren kommer att ta det och skratta och visa sin fulla tand i munnen. Och med en väldigt stygg tunga som slickar mer än bara chokladglass.
  Augustine, en annan av konstflyget som mejar ner talibanerna i led, kurrade:
  - Äpplen i snön
  Det här är brösttjejer...
  Jag kommer att hjälpa dig,
  Det kommer att bli bra domare!
  Och krigaren kastade återigen den mordiska förintelsens gåva med sina bara tår. Och hon spred många talibaner åt olika håll och slet av deras huvuden och lemmar.
  Svetlana mejer också ner Mujahideen, och gör det med stor entusiasm. Den här tjejen har så mycket press och galen energi. Hon kastar med sina bara tår, en stor, destruktiv dödsgåva.
  Och så sjunger han:
  - Om tjejerna barfota, barfota, barfota ...
  Vi svänger flätor, flätor, flätor!
  De kvinnliga krigarna tog upp talibanerna så mycket att hälarna på skönheterna bara gnistrar.
  En rysk kvinna är verkligen en stor kraft. Och hon klipper fienderna som en lie med motor. Och den kör verkligen in i kistorna, och till och med i marken.
  De kvinnliga krigarna visar sitt rasande temperament och vrålar:
  Vi är Komsomol-tjejer
  Vi älskar eskimå...
  Skönheternas röst är klangfull,
  Det kommer en ny film!
  Och krigarna tog och visade sina mycket långa och så lekfulla tungor.
  Striden med talibanerna är naturligtvis ingen lätt gåta. Och de ryska killarna dör, i betydande antal. Och han kommer från Tadzjikistan för att bära en last på tvåhundra.
  Naturligtvis, i själva Ryssland börjar folk göra uppror - varför behövdes kriget med Ukraina? Ska Ryssland betala med sina söners och döttrars liv i kriget i Tadzjikistan? Frågorna är förstås helt naturliga. I själva verket, är spelet värt ljuset?
  Dessutom stiger priserna, och det luktar inte segrar. Och sedan fick Zjuganov en stroke och förlamade en fickoppositionsman. Hur länge har Gennadij Andreevich, lydig mot myndigheterna, lett marginaler i kretsar och imiterat kvasi-opposition ? Och nu har ledaren för den mest talrika och populära oppositionen, den mest bekväma för myndigheterna, tagit och böjt sig. En helig plats är aldrig tom. Andra kom, unga och mycket mer aggressiva.
  Och tronen skakade...
  Men medan det pågår ett krig med talibanerna. Här kämpar tjejer bland piloterna på attackflygplan i himlen.
  Anastasia Vedmakova är en av de berömda rödhåriga krigarna. Hon vägrade att slåss mot Ukraina, men förstör talibanerna, tack.
  Naturligtvis ville många Asa-krigare inte döda sina slaviska bröder.
  Men med Mujahideen - snälla.
  Anastasia sköt ett skott mot talibanerna med hjälp av sina bara tår. Hon skickade en raket till afghanerna och sjöng:
  Hur vi levde att slåss
  Och inte rädd för döden...
  Så en barfotapilot present!
  En annan ess krigare är också vacker, bara den här gången kämpar den blonda Akulina Orlova också med spökar. Ja, talibanerna kallas, som i det första kriget med afghanerna, dushmans eller andar. Fienden är dock stark och stor till antalet. Och talibanerna och luftvärnet har sina egna. Inklusive tillfångatagna från den tidigare regeringsarmén.
  Akulina Orlova gör en u-sväng med sitt plan och lämnar Stinger-missilen, varefter flickan sjöng:
  - En ond ande kryper längs klipporna,
  Du bränner den med napalm...
  Tja, om talibanerna
  Låt oss använda bedrägeri i strid!
  En annan tjej Margarita Magnitnaya. Hon har hår som bladguld. Väldigt vacker tjej. Och hon vägrade också kategoriskt att slåss med Ukraina. Eftersom det inte kommer att höja vapen mot de slaviska bröderna. Det ledde till mycket godkännande. Och talibanerna är religiösa fanatiker och hjälpte vid ett tillfälle de tjetjenska separatisterna. Talibanerna var dessutom den enda staten i världen som erkände Tjetjeniens självständighet. Och detta satte naturligtvis sina spår i relationerna med Ryssland under många år.
  Margarita Magnitnaya är redo att slåss. Hennes bara tår trycker på knappar. Och raketer av kolossal, destruktiv kraft flyger mot talibanerna. Och de besegrar de skäggiga afghanerna.
  Margarita sjöng:
  - Äh, fosterland, låt dem skrika fult,
  Och vi gillar henne, även om hon inte är en skönhet!
  Bastarden är godtrogen,
  Om säkerhetschefen bestämmer,
  Så det kommer att bli fascism,
  En styggelse av mänskligheten!
  Det första tinade plåstret,
  Stalins begravning -
  Rus kommer inte att vara Kain,
  Trots att hon är skadad!
  Och krigarna tog det i kör och kvittrade:
  - Uthärda inte slavernas förnedring,
  Vi är alla för Ukraina...
  Låt oss inte ta fler förolämpningar
  Cain, vi är i poolen med våra huvuden!
  Flickorna på stormtrupperna slår talibanerna och krossar och dödar dessa Mujahideen.
  Här flyger de för att tröska sprit. Men zinkkistor med döda ryska soldater och officerare förs ut från Tadzjikistan.
  En av dessa soldater lämnades utan ett ben. Och han sjunger sorgset, med förtjusning och med tårar i ögonen:
  - På något sätt körde de in i kistan,
  Och den mäktigaste ghoul,
  Jag klämde in och ut allt,
  Och packade den ordentligt!
  Det finns tjejer på stridsvagnar också. En mycket intressant rysk bil "Bear". Det är en mycket tung tank - mer än hundra ton - en experimentell modell. Naturligtvis har den också en speciell besättning på fyra tjejer. Och alla har namn som börjar med E!
  Till exempel, Elizabeth trycker på joysticksknapparna med sina bara tår, slår en bunker med talibanerna och vrålar:
  - Ära åt kommunismen!
  Catherine, fortsätter att skjuta från maskingevär och trycker på knapparna med sin röda bröstvårta, vrålar:
  - Och utan Zjuganov! Med kal och full!
  Elena gnisslade och tryckte sin bara häl på pedalen:
  - För resor till Indiska oceanen!
  Efrosinya sköt också, denna gång med hjälp av sin lekfulla tunga och gnisslade:
  - För segrar i anfallsstrider!
  Och tjejerna skrattar. De regnar bly över talibankrigare. Och de gör det väldigt bra.
  Elizabeth, som sköt mot fienden, tänkte på det. Faktum är att om en person har hjärnor, förstår han att vilken religion som helst är en saga och mänsklig fantasi!
  Men varför spreds alla möjliga religioner över hela världen? Och många strider mot sunt förnuft? Ta verkligen den mest massiva religionen: kristendomen. Att tro på Gud korsfäst på korset är dumt och löjligt. Faktum är att om du tror på Bibeln, så blir Gud på något sätt konstig och obegriplig.
  Sedan dränker han nästan hela mänskligheten med vatten - miljontals människor dör, och bara åtta människor räddas. Då, tvärtom, på korset ber för bödlarna?
  Du kanske märker: Gamla testamentets Gud är väldigt grym, men i Nya testamentet är Kristus extremt snäll. Och här syns en grell motsägelse. Faktum är att om Jesus var Gud Sonen skulle han ha bränt ner Sodom och Gomorra. Men det fanns vuxna, barn och kvinnor där. Är inte det grymt?
  Och många andra exempel på grymhet skulle kunna listas väldigt länge. Ett barnmord av Elisha är värt något.
  Så tänk på vad folk tror. Och regeringen påtvingar också religion. Och nu slåss de med talibanernas religiösa fanatiker.
  Men de varnade - var inte glad att USA lämnar Afghanistan - det kommer bara att bli värre för Ryssland.
  Talibanerna, efter att ha vilat lite och utnyttjat det faktum att Rysslands händer var bundna av kriget med Ukraina, tog åtgärder och slog till. Och detta var förutspått för många. Och Ryssland var tvungen att anmäla sig. Och, naturligtvis, mot deras vilja - alltför många ryska soldater dog på basen i Tadzjikistan. Så Vladimir Putin fann sig själv indragen i ännu ett krig. Och stämningen i samhället har förstås blivit mycket mer fientlig mot den nuvarande presidenten. Människors kärlek är mycket föränderlig. Och talibanerna räknade förstås allt rätt. Dessutom är USA glada i det här fallet - det ställde sina fiender mot varandra. Och folk började säga om Biden: en klok gammal man. Som, hur smart ordnat allt.
  Faktum är att ålder och sport och visdom inte är ett hinder!
  Elizabeth skjuter igen, och igen, naturligtvis, med sina bara tår. Det är ganska varmt i tanken även på vintern. Och på sommaren är det riktigt varmt i Tadzjikistan.
  Flickan tog den och sjöng:
  - Om lång, lång, lång,
  Kämpa mot talibanerna...
  Om den är lång, lång, lång
  Spring nerför i strid!
  Det är möjligt, det är möjligt
  Visst, det stämmer, det stämmer...
  Även om det ibland är så
  Du kan komma ikapp Afrika!
  Och i Afrika är priserna så höga,
  Och i Afrika är pengarna så stora!
  Flodhästar gick ner i vikt
  Kaskeloter krympte...
  Och folket är som en papegoja,
  Gå direkt till himlen!
  Ekaterina noterade med ett flin och tryckte på tankens joystick-knapp med sin röda bröstvårta:
  - Något litet i din optimism!
  Elizabeth svarade argt:
  - Om presidenten är en moralisk krympling och en skurk, vilken glädje kan då hans undersåtar ha!
  Elena nickade.
  - Ja! De säger att stora problem är början! Men det var just den överdrivna turen som gjorde Putin överdrivet självsäker!
  Elizabeth nickade med sitt blåtonade huvud.
  - Ja, jag har alltid trott att en person inte kan ge så mycket tur - han kliver upp på en vit häst, på så sätt börjar han tro att havet är knädjupt för honom. Och sedan, som den gamla kvinnan som ville bli Gud, slutar hon med ingenting!
  Catherine höll med om detta:
  - Ja! Putin hade för mycket tur, och detta skämde bort honom. Som förmögenhet älskade på sin tid - Napoleon, Hitler, Ivan den förskräcklige, och vände sig sedan bort från dem.
  Efrosinya anmärkte:
  - Nikolaus II var en mycket otur, men samtidigt en snäll och anständig tsar. Tror du till exempel att han skulle ha tur åtminstone lite i kriget med Japan. Till exempel dog amiral Makarov, och allt kunde ha varit annorlunda. Och amiral Makarov dog på grund av en rad osannolika sammanträffanden. Av någon anledning beordrade han inte minröjning av jagare, och ingen av hans underordnade gav en sådan order. Och gruvan var troligen rysk, och ett stort slagskepp borde inte ha sjunkit från en gruva. Och även i det här fallet kunde amiral Makarov ha räddats, som till exempel Kirill Romanov räddades.
  Elizabeth höll med:
  - Ja, lite tur för Nicholas II skulle kunna ge Ryssland mycket mer än mycket tur för den mediokre Vladimir Putin! Till exempel kunde amiral Makarov besegra japanerna till sjöss med lite blodsutgjutelse, och då skulle kriget med samurajerna inte ha kostat mycket uppoffringar. Och om tsarryssland hade vunnit kriget med Japan, då hade första världskriget med största sannolikhet inte inträffat. Så den kejserliga arméns auktoritet skulle vara för hög och tyskarna skulle inte våga förklara krig!
  Elena nickade.
  - Kanske! Även om Makarov ensam inte förbrukar antalet misslyckanden och otur i kriget med Japan. Även om jag måste erkänna att fienden var stark. Men å andra sidan, om slagskeppet Oslyabi inte hade sjunkit så snabbt, även under slaget vid Tsushima kunde skvadronen ha brutit igenom helt till Vladivostok! Och så visade sig kriget med Japan vara så misslyckat!
  Efrosinya anmärkte:
  - Men kriget under det fyrtiofemte året med Japan var förvånansvärt lätt och framgångsrikt. Som om Japan hade sin tur. Men tyvärr ledde Stalins seger till att kommunisterna tog makten över Kina, och uppkomsten av ett mycket starkt och farligt imperium som nästan attackerade Sovjetunionen under Brezjnev. Även nu låtsas Kina bara vara en vän. Och han vill hugga av vårt land till Ural.
  Catherine nickade.
  - Ja! Om japanerna hade besegrats då skulle det ha funnits Zheltorossia istället för norra Kina, och ortodoxin skulle ha kommit till imperiet under himlen. Och vad fick axeln till följd av Stalins lätta seger över japanerna. Födelsen av ett ateistiskt imperium och ett mäktigt monster vid gränsen till Ryssland!
  Elizabeth noterade och blottade sina tänder:
  - Så tro efter det på den kristna Guden. En seger över Japan skulle ge många nya tiotals miljoner ortodoxa troende. Istället kom en aggressiv ateistisk regim till makten i Ryssland. Och sedan förde den blodiga stalinistiska regimen ateismen till Kina. Och Maos grymma imperium dök upp. Jag förstår verkligen inte vad Gud ville!
  Elena sa:
  - Eller så finns det ingen Gud alls! Antingen är Satan mycket starkare än vad Bibeln säger om det, eller så är den Allsmäktiges planer obegripliga för oss!
  Efrosinya anmärkte:
  "Vanligtvis är grymma kungar större och välmående!" Det enda undantaget var kanske Alexander den första - kungen var intelligent, snäll, liberal, en gentleman och en fluga är inte klädd. Och tillsammans framgångsrika!
  Elizabeth anmärkte:
  - Och Katarina den andra ansågs inte vara en grym och ond härskare, och var också mycket framgångsrik. Det är sant att hon var en hora, och i allmänhet en person som inte var helt bra. Hon förbjöd bönderna att klaga på sina herrar. Det är till och med konstigt att så mycket tur gavs till en så ful person!
  Elena nickade.
  - Ja, och tro då på den kristna Guden! När - ond och vidrig den mest framgångsrika!
  Catherine sjöng ursinnigt:
  Världen bygger på våld
  Vulkanen av ilska piskar i stort sätt ...
  Högre spänning,
  Vaknar med smärta och rädsla
  Endast rädsla kommer att ge oss vänner,
  Endast smärta uppmuntrar dig att arbeta,
  För jag vill ha mer och mer
  Hyperplasma kommer att spränga in i mängden!
  Elizabeth sa med en suck:
  - Ja, Genghis Khan var en oförskämd hedning. Han kunde varken läsa eller skriva, men han fångade halva världen. Både muslimer och kristna förlorade i strid med honom. Och här är frågan: var var den allsmäktige Gud på den tiden? Och varför besegrade mongolernas hedendom monoteismen: islam och kristendomen?
  Efrosinya sa med ett leende:
  - På samma sätt kan man fråga sig: var var den allsmäktige Gud när Kain dödade Abel? Varför tillät han det första brödramordskriget i mänsklighetens historia?
  Elena skrattade och sammanfattade:
  - Ja, man kan argumentera i oändlighet, men man kommer aldrig att bevisa vare sig att Gud finns eller att han inte finns?
  Catherine noterade:
  - På Jesu Kristi bekostnad tvivlar jag starkt på det. De olyckliga, undertryckta judarna kunde mycket väl ta en stark, begåvad hypnotisör - som Anatolij Kashpirovsky för messias och gudomliggöra. Om du tittar på statistiken över mirakel av Anatoly Mikhailovich, så är han coolare än Kristus!
  Efrosinya fnissade och sjöng:
  - Gud förbjude blinda att öppna sina ögon,
  Och räta på ryggen puckelryggad...
  Ja Gud, för att vara Gud ens en liten bit,
  Men du kan inte bli lite korsfäst!
  Och tjejerna tog sig an talibanerna igen. Genom att trycka på joystickens knappar med sina bara tår, mejade de ner många Mujahideen och lade dem bokstavligen i omgångar. De skäggiga talibanerna dog under maskingeväreld och högexplosiva fragmenteringsgranater. Allvarligt roligt följde, med massutrotningen av religiösa fanatiker.
  Och här är Alenka med sin bataljon av vackra flickor som trots det svala vintervädret i Tadzjikistan attackerar talibanerna barfota.
  Det är sant att de är i korta kjolar, och Kevlar -rustningar täcker deras kroppar .
  Skönheter springer på attacken och sjunger:
  - De onda talibanerna kryper på klipporna,
  Men tjejer är coolast...
  Slå honom med napalm
  Vi kommer att fira framgång!
  Och tjejerna kommer att gnistra med pärlande tänder.
  Och sedan kommer Anyuta att kasta en ärta med sprängämnen på Mujahideen med sina bara tår. Och hon kommer att krossa talibanerna åt olika håll, som kattungar.
  Flickan tog den och sjöng:
  - Ära till fäderneslandet, ära,
  Tankar rusar fram...
  Uppdelningar av flickor i bikini
  Hälsningar ryska folket!
  Rödhåriga Alla skjuter också mot skäggiga fiender, mejar ner dem och sjunger:
  - Rus skrattade åt denna taliban,
  I alla åldrar, det är därför hon och Rus!
  Och flickan kommer också att ta och kasta en mördande citron på Mujahideen med sina bara tår. Och sprid fiender åt alla olika håll.
  Och hur han visslar högst i lungorna.
  Flera dussin kråkor blev bedövade. Efter att ha fått en hjärtattack föll de i huvudet på rakade talibaner och de blev genomborrade. Då kvittrade krigaren:
  - Saken är mycket kontroversiell hos oss,
  Jag tror att det bara blir den högsta klassen!
  Jag vet att talibanerna kommer att vinna
  En stolt kerub är trots allt över oss!
  Maria, en annan av bikinitjejerna, tog den och visslade. Och med sina bara tår kastade hon en enorm mordkraft mot fienden, en mycket destruktiv dödsgåva. Hon krossade talibankrigarna och grymtade med tänderna:
  - Det är en enorm dimma runt Ryssland,
  Och talibankämpen rusar till fäderneslandet!
  Olympias är verkligen en flickhjälte. Hon är stor och samtidigt har hon ljusbrunt hår. Krigaren har lyxiga höfter och starka magar, som är fodrade med chokladkakor. Tja, mot ett sånt flickodjur kan verkligen ingen motstå.
  Och så lyfte hon med sina kraftfulla, muskulösa, bara fötter en hel tunna sprängämnen och kastade den mot talibanerna. Och denna tunna rusade med stor, dödlig hastighet. Och hur det kommer att krascha in i Mujahideen, bokstavligen slita isär dem.
  Hjältekrigaren tog det med glädje och sjöng:
  Och över Murov är himlen dyster,
  Gryningen går upp...
  Vi är som Ilya Muromets döttrar,
  De skröt inte förgäves om sin styrka!
  . KAPITEL 7
  Det är faktiskt mycket trevligare att slåss och döda talibanerna än att slåss med dina ukrainska bröder. Här tror jag att någon kommer att hålla med om att det är synd att döda bröder. Och Vladimir Putin är redan öppet kallad i de ryska trupperna - Vovka-Kain!
  Olympias sjöng i raseri:
  Hur många bröder kan du döda?
  Trots allt, tro mig, en person är född för lycka...
  Mamman låter inte sin son gå fram,
  Och även på sommaren är det dåligt väder under kriget!
  Efter det kommer bogatyrflickan att ta den och dra in luft i hennes lungor och vissla. Många hundra kråkor får omedelbart en hjärtattack och svimmar. Och deras vassa näbbar flyger ner och tränger igenom talibanernas skallar som pressar på de ryska truppernas positioner.
  Olympias, som slog ner kråkorna med visselpipor och fick dem att falla chockade, tog den och kvittrade:
  Det, det, det där - hovarna knackar,
  Det, det, det där - maskingeväret träffade!
  Talibanarmén har krossats till huvudet,
  Och ingen kommer att knäcka flickarmén!
  Marusya skjuter också mot de framryckande talibansoldaterna. Visar sitt humör och högsta klass. Hennes maskingevär mejer ner Mujahideen i hela leden.
  Flickan kastar en dödspresent med bara tår. Slår ut en massa talibankrigare och gnisslar:
  - Krigsklassiker,
  Den här tjejen borde vara barfota...
  Döttrar och söner
  Låt oss förvandla alla till ett spel!
  Krigare och faktiskt skönhet.
  Matryona, som sköt mot talibanerna och kastade förstörelsegåvor med sina bara tår, kvittrade:
  - Ära till flickorna i bikini,
  De slog Mujahideen...
  Flickorna har bara knivar
  Attack så här till middag!
  En tjej med tunn midja och lyxiga höfter skjuter mot de frammarschande talibanerna. Han gör det väldigt smart och noggrant. Klipper dem som en gräsklippare och sjunger:
  - Flickan dansade polka,
  På gräsmattan i en tidig timme...
  Svans till vänster, svans till höger
  Det här är polka Karabas!
  Och nu ska krigaren åter kasta en mordisk present mot fienden med sina bara tår. Och han kommer att lägga ner mycket talibaner.
  Här slåss mot Victoria och Veronica. Båda tjejerna är väldigt coola. Och de skjuter extremt bra.
  Victoria kastade en förintelsegåva med sin bara häl av dödlig kraft. Hon slet många dushmans och gnisslade:
  - Pengar smälter i plånboken,
  Kapitaler smälter...
  Och på ryska -
  Pengar betyder manna!
  En annan tjej tryckte på en knapp med sin scharlakansröda bröstvårta, vilket slog på ett öronbedövande ultraljud, och skickade det att flög genom luften. Och redan tusentals kråkor föll på talibanernas rakade huvuden. Och låt oss slå dem.
  Den rödhåriga flickan sjöng:
  Ryssland attackeras av Mujahideen,
  Det finns många av dem i Afghanistan...
  kämpade för dem i Afghanistan då ,
  Nu har de formidabla talibanerna höjt sitt svärd!
  
  Men barfota tjejer ger inte upp,
  De kommer helt enkelt visa högsta klass...
  Med talibanernas armada kämpar de livligt,
  Och de slår rakt i ögat!
  Och krigaren med sina bara tår kommer att kasta en förintelsegåva med dödlig kraft. Och alla får det av honom.
  Alice och Angelica skjuter mot talibanerna med prickskyttegevär. Och de gör det extremt bra. Och de utför en sådan exakt eld.
  Alice tog den och sjöng:
  För dushman kommer det att finnas en kista,
  Bevara hälsan...
  Tjejer springer nakna på vintern!
  Och bryt ryggen på Mujahideen!
  Och krigarna tog genast och visade sina tungor!
  Och sedan sköt Alice och använde den röda bröstvårtan med en knapptryckning. Och slog ut ett dussintal talibaner.
  Alice tog den och kvittrade och blottade sina tänder:
  - För fäderneslandet och friheten till slutet,
  Barfota tjejer i bikini
  Du är en sådan hjälte...
  Få hjärtan att slå unisont!
  Angelica bekräftade:
  - Knacka unisont! Det här är bra!
  Maria Kolesnikova som älvornas drottning ger aktiva och aggressiva order. Hon är en modig och modig tjej.
  Hon ser framtiden och kriget, Ryssland i Tadzjikistan med talibanerna.
  Men det här är väldigt vackert. Och man kan se att det var blodigt och väldigt kämpigt. Kriget som började med talibanerna sommaren 2023 var på uppgång .
  Kriget mellan talibanerna och Ryssland fortsatte. Afghanistan är en stor befolkning, många unga människor är hungriga, arga, aggressiva.
  Och de slåss i Tadzjikistan, medan Rysslands händer är knutna till kriget i Ukraina, som stöds av större delen av världen.
  Och talibanerna använder det.
  Men väldigt barfota och vackra tjejer kämpar på Rysslands sida. Slagsmål kommer i vågor.
  Natasha skjuter på Mujahideen. De använder den dödliga kraften hos ett maskingevär av draktyp. Och kastar kulor mot talibanerna.
  Och de faller och pressar på tjejerna. Här kommer en rysk helikopter som skjuts ner från en provisorisk luftvärnsinstallation att falla. Talibanerna sköt ner honom. Det är sant att helikoptern inte är tjejer, utan män, och de är inte särskilt ledsna.
  Och Natasha är en tjej och fortfarande barfota i bikini. Och när du är nästan naken, då kommer ingen speciell att hålla dig tillbaka eller stoppa dig.
  Natashka kastade en förintelsegåva med sina bara fingrar av mejslade ben av dödlig kraft. Hon skingrade talibanerna åt olika håll och sjöng och blottade sina pärlande tänder:
  Det är vinter, vinter, vinter
  Det började plötsligt...
  Sopar ursinnigt, sopar -
  Det kommer att bli bättre imorgon
  Imorgon, imorgon, imorgon!
  Och nu är det nytt år!
  Det snöade faktiskt i Tadzjikistan på nyår. Och nu lämnar ryska tjejer barfota, mejslade fotspår i snön, och det ser väldigt vackert ut.
  Zoya tog den och sjöng:
  Ett två tre -
  Torka ner dina processorer!
  Fyra, åtta fem,
  Låt oss spela lapta!
  Och flickan, med sina bara tår, kommer att lansera dödens gåva med dödlig kraft.
  Zoya tog den och sjöng och blottade sina tänder:
  Ett två tre Fyra Fem,
  Kaninen gick ut på en promenad...
  Här är en tjej som springer ut
  Dödar Mujahid!
  Och Zoya tog den och visade sin långa tunga.
  Men Augustinus leder också elden. En sådan tjej, coolare än vad som inte finns. Och klottrar med dödlig självkänsla. Mejar ner Mujahideen utan onödiga ceremonier. Varefter han börjar sjunga;
  Om bakdelen är värdelös -
  Militär glöd hjälper inte ...
  Tja, om det inte finns någon värme,
  Den bakre kommer att gå till fienden för lunch!
  Och den rödhåriga Augustinus kommer både att ta och kasta förintelsens gåva, med sina bara tår. Och i verkligheten kommer så många dushmans att slitas isär, vilket helt enkelt är skräck.
  Augustinus missade naturligtvis inte tillfället att sjunga:
  Jag har varit naken
  Hoppade över fältet!
  Så hoppade över fältet...
  Kulatsky sjöng med!
  Och flickan kommer att ta det och hennes ögon som gnistrar av safirer kommer att gnistra. Och hennes ögon är vackra. Och språket är väldigt lekfullt. Och så smidig och så groovy. Tja, precis som att det är någon sorts saftig apelsin.
  Svetlana slåss också. Och med bara tår kastar han förintelsepresenter. Som är så dödliga och destruktiva.
  Och i närheten tog och slog talibanerna ut en rysk stridsvagn. Och den ryska arméns bil började slita i stycken, stridssatsen detonerade. Och män dör igen.
  Men Svetlana behöver inte illaluktande män. De behöver torteras. Och flickan tog den och sjöng:
  Män, män, män
  Ni är bara stora rånar
  När tjejer dödar dig
  De städar upp landet!
  Talibanerna är verkligen odjur.
  På något sätt fångade de en vacker scouttjej. Tja, till att börja med tog de henne och lade henne på hyllan. Lederna vreds ut ur händerna, vilket är mycket smärtsamt.
  Då hängdes flickans bara fötter med klossar, som fjättrade hennes anklar. Och sedan tog de och tände en eld under hennes nakna, och graciösa kurva av sulorna.
  Den ryska flickan blev mycket skadad. Talibanerna, innan de stekte hennes klackar, tog och smetade in hennes fötter med olja. Och så brände sulan långsamt, och det gjorde ohyggligt smärtsamt. Och tjejen stönade och vrålade. Och talibanerna slog henne också på ryggen och sidorna med en piska. Sedan bestämde de sig för att intensifiera tortyren. De tog fram en glödhet tråd och låt oss slå skönheten på rygg och bröst.
  Och hur ont det gör. Speciellt när talibanerna började vrida de röda bröstvårtorna med en glödhet tång till den ryska flickan. Och hon grät så mycket.
  Och huvudledaren för talibanavdelningen var helt enkelt galen av tortyr. Och blottade sina gyllene tänder.
  Den ryska flickan spottade som svar. Sedan började de bryta hennes bara tår. Vilket är väldigt smärtsamt. Och flickan svimmade av den fruktansvärda, outhärdliga smärtan.
  Men talibanerna fortsatte att tortera. Först förde de flickan till sig själva genom att hälla en hink med isvatten. Och sedan installerade de sensorer och elektroder på hennes kropp.
  Efter det började två pojkar trampa på dynamo. Strömmen fortsatte och flickan ryckte till av helvetesvärk. Och faktiskt när kroppen
  Elektriska urladdningar passerar , det är läskigt, ordet hästflockar rusar förbi. Och verkligen, vilken tjej som helst kommer att yla här.
  Och pojkarna vrider på pedalerna, och den nakna flickan ylar som en vild varg. Och hon har mycket ont. Och dånet är helt enkelt outhärdligt.
  Och förutom strömmen steker talibanerna även den ryska flickans klackar, som redan är täckta med stora blåsor. De slog mig också i ryggen med en het tråd. Och de slog till med raseri och fördröjning.
  Och samtidigt ökade de på mjölet. De började sträcka ut flickan och hänga fler och fler vikter på blocket för att ordentligt vrida hennes leder.
  Den främsta talibanbanditen sjöng:
  Vilken smärta, vilken smärta
  Matchresultatet blir: fem - noll!
  Tja, vad kan du ta från vildarna. De torterade tjejer på det viset väldigt grymt, men inte särskilt sofistikerade. Även om elektroder sattes in i Venus sköte, och hur de efter det skulle lägga en ström.
  Talibanerna är barbarer. Här är de, för pengarna de fick för droger köpte de en hel armada av stridsvagnar från Kina. Kina är faktiskt en allierad och vän till Rysslands kaliko.
  Och talibanerna svämmade över med sina stridsvagnar mot fienden.
  Men mot dem står fyra ryska tjejer på T-95. De är förstås barfota och i bikini.
  Och vad?
  Elizabeth sköt mot Mujahideen med sina bara tår och kvittrade:
  - Ära åt elefanternas hemland!
  Ekaterina bluffade också på talibanerna med en bar, rund häl och frågade:
  - Och vad är elefanternas hemland?
  Elizabeth, som blottade sina tänder, svarade:
  -Självklart, Ryssland!
  Catherine fnissade och svarade:
  - Och jag tänkte Indien!
  Elena slog dushmans med hjälp av den röda bröstvårtan, innan dess tog hon av sig behån och gnisslade:
  - Och jag trodde elefanternas födelseplats Afrika!
  Efrosinya tryckte ner pedalerna med sina bara, runda klackar och sjöng:
  - Små barn,
  Aldrig...
  Åk inte till Afrika för en promenad....
  Hajar i Afrika, gorillor i Afrika
  Det finns stora krokodiler i Afrika!
  Och alla fyra barfotaflickorna, barbröstade, med gnistrande röda bröstvårtor, sjöng:
  De kommer att bita dig
  Slå och förolämpa....
  Åk inte barn till Afrika för en promenad!
  Rogue i Afrika
  Skurk i Afrika
  Det finns en fruktansvärd Barmaley i Afrika!
  Kommer att bita dig
  Slå och förolämpa...
  Åk inte barn till Afrika för en promenad,
  Mardröm i Afrika
  galen skurk,
  Barmaley dök plötsligt upp i den!
  Han springer runt i Afrika och äter barn!
  Ja barn! Ja barn!
  Skratta av skratt, men när talibanerna fångade en rysk pojke på fjorton år tog de honom på allvar. Avskalade först och lägg på gallret.
  Sedan började en dushman i turban och med skägg bränna sin nakna, muskulösa kropp av en tonåring med en varm järnstav.
  Sedan, till pojkens nakna bröst, tog Talibbödeln en stjärna gjord av glödhett järn och applicerade den på den.
  Pojken skrek av fruktansvärd smärta och förlorade medvetandet. Sedan togs pojken in. Och de klämde hans bara, fortfarande nästan barnsliga ben i ett block. Och de började hänga vikter på krokar i blocket. Och det gjorde väldigt ont. Pojkens unga kropp sträcktes kraftigt och pojken bokstavligen stönade .
  Den ryska pojken fortsatte att torteras. Oljade in de bara fotsulorna. Och så tände de en eld under dem.
  Och hur pojken skrek vilt efter det. Ja, det var oerhört smärtsamt.
  Pojken fortsatte att skrika och blev slagen med en piska av talibanerna.
  Sedan tog de ungen i revbenen med krokar. Och återigen kapitalt visade sig.
  Sedan sjöng talibanerna:
  Vi kommer att utrota alla otrogna,
  Låt dem vara tonåringar...
  Här är en kerub över oss,
  Vi kommer att köra alla till brädorna!
  Därefter bröts pojken från Ryssland med en glödhet tång, alla tårna på sina bara fötter. Och talibanerna gjorde det långsamt för att tillfoga den vackra pojken så mycket smärta som möjligt. Och sedan började de bryta den unge krigarens revben med en glödhet tång.
  Så de bröt dem åt honom så att pojken inte hade ett enda helt revben. Och pojken dog av smärtsam chock.
  Före döden krossade Mujahideen tonåringens bollar. Och det var väldigt smärtsamt.
  Under tiden attackerade Anastasia, med hjälp av Witcher, talibanerna från stormtrupper. Hon använde raketgevär. Hon tryckte på joystick-knapparna med sina bara tår och sjöng:
  Högre och högre och högre
  Führern drog upp anknäsan ...
  Ibland blåser våra tak bort
  Talibanerna har dock inte mognat!
  Akulina Orlova slår också till mot fienden. Han gör det mycket exakt och använder sin röda bröstvårta för att trycka på knappen. Och ett ryskt attackflygplan exploderar i närheten. Och han var nöjd med talibanernas mördargåva. Kanske något tillverkat i Kina. Och så jävla jävla.
  Akulina sjöng:
  - Om en man omedelbart ligger i en kista,
  Rädda liv för att...
  Var barfota tjejer!
  Och krigaren kommer att skratta och skratta. Naturligtvis känner flickans ben, trots vintern, inte skor. Och hennes klackar är runda och bokstavligen glänser. Den här tjejen är bara fantastisk.
  Och hennes bröstvårtor är röda och gnistrar som kupoler av kyrkor. Här är en kämpande tjej så att säga.
  Ja, hon gillar inte män. Även om han gärna använder tungan för skojs skull. Faktiskt, hur skönt det är att röra dina röda bröstvårtor med en annan tjejs jordgubbsnipplar. För att göra det bra.
  Akulina tog den och sjöng:
  Om den här barfotatjejen
  Jag kunde inte glömma...
  Det verkade som stenarna på trottoaren
  De plågar huden av ömma fötter!
  Och Akulina tar det och rullar med sina safirögon.
  Här är hon en tjej av högsta nivå och klass.
  Och Margarita Magnitnaya är också pilot. Båda tjejerna är väldigt förtjusta i att ligga mitt emot varandra och röra vid deras bröstvårtor som glittrar som rubiner.
  Men de försummar inte heller män.
  Tja, under tiden kommer Margarita att ta och slå Mujahideen med stor dödlig kraft.
  Sedan sjunger han:
  Åh vilka ben
  Hur bra är...
  Var inte rädd baby
  Skriv ner telefonen!
  Och Margarita kommer att ta det och visa sin tunga. Hon är en extremt pigg tjej.
  Och hennes bara tår skickar dödliga dödsgåvor.
  Akulina Orlova sjöng med ett skratt:
  - Margarita, fönstret är öppet,
  Margarita, minns du hur det hela hände!
  Anastasia Vedmakova nickade.
  - Ja kvinnor! Vi kan göra allt och vi kommer att radera fienderna grundligt!
  Och tjejerna sjöng i kör:
  Vår armé är stark
  Hon bevarar världen...
  Låt talibanerna komma
  Deras flicka dödas!
  Till exempel kämpar Fedor också. Hon använder ett mortel för att träffa Mujahideen. Och om det blir jävligt, då verkar det inte lite för någon. Även om talibben har ett långt skägg och ett rakat huvud.
  Fedora stampar sina bara fötter i leran och sjunger:
  Se förmörkelsen på himlen
  Fruktansvärd symbol för bränningen ...
  Svarta vingar över världen
  Flock rymden yla!
  Och en annan tjej, Sirafima, kastade en mordisk bomb med sina bara tår och slet isär en massa talibaner och sa:
  Talibaner - förbannelsen stiger
  Taliban - total död ...
  Talibaner och döda regementen!
  Talibanerna är galna ledtrådar!
  Talibaner!
  Och Serafim kommer att ta en visselpipa i sin mun, och hur han kommer att blåsa så att korparna svimmar och genomborrar Mujahideens huvuden med sina näbbar.
  Flickor måste sägas så utmärkta och vackra.
  Och nu kan du se hur talibanerna satte eld på den ryska ammunitionsdepån. Det började brinna och granaten exploderade med dödlig kraft. Talibanerna ryter och jublar.
  Men flickorna från himlen jävlas med Mujahideen. Och du kan se hur Albina och Alvina dök upp på himlen.
  Båda tjejerna är bara fantastiska blondiner. Och underbart vacker. Och såklart barfota och bara i tunna trosor.
  Det här är kvinnor - låt oss säga av högsta klass. Och vad de kan göra är det inte alla som kan upprepa.
  Och krigarna, faktiskt, om de börjar döda, kan du inte stoppa dem.
  Albina avfyrade en raket med kolossal destruktiv kraft från planet. Och hon bröt sönder talibanarméns bunker, varefter hon sjöng:
  - Jag är starkast i världen,
  Även om benen är nakna nakna bröstvårtor ...
  Låt oss blötlägga talibanerna i toaletten,
  Vi har inte råd att vara svaga!
  Alvina fortsätter att skicka dödsgåvor med hjälp av sina bara tår. Och döda Mujahideen, tog den och sjöng:
  - Vi har söta tjejer,
  De säger bara skönhet...
  Röst från Komsomol- ringarna ,
  Stormig vår kommer!
  Och båda flickorna kommer att ta det och sjunga på topp:
  Låt mig åka till Himalaya
  Låt mig gå för gott
  Annars vinner jag, eller så skäller jag,
  Annars äter jag någon!
  Och flickan kommer att ta det och börja gala. Och det verkar vara väldigt coolt och charmigt för henne. Och när man ropar - Gök - är det verkligen skräck.
  Flickorna tog under tiden upp och började skjuta från tunga vapen, vilket gör intryck. Och de eldar så bra.
  Flickan Vivola sjöng, tänder vaggar och skjuter exakt mot fienderna:
  - Jag är den starkaste tjejen i världen,
  Jag älskar att slicka perfektion hos män ...
  Soldater känner inte till cool eter,
  Där tjejen glömde att suga lite!
  Och krigaren kommer att skratta. Ja, skönheter vet hur man stryper dushmans.
  Och för att vara ärlig kan de bryta av hornen och djävulen skallig.
  Så försök att klättra mot sådana skönheter.
  Nicoletta talar också om talibanerna. Hon är en väldigt stridbar och aggressiv tjej. Och när han skrattar verkar det som att det är skrattet från en våldsam galning .
  Nicoletta blottar sina tänder och vrålar:
  Vi är, wow, rånare,
  Rånare, rånare!
  Bang , bang och du är död,
  De döda, de döda!
  Och flickan kommer att slicka luften med tungan. Och hur skönt det är att slicka en annan tjejs röda bröstvårta. Och hon har det så glänsande och gnistrande med rubiner.
  Nicoletta skrattade och kvittrade:
  - Ära till rymdpiraterna!
  Även tjejerna på andra ställen skenade. Och sedan träffade raketer talibanernas positioner. Aurora släppte henne med hjälp av scharlakansröda bröstvårtor, som tryckte på knapparna.
  Och raketerna flög. Och Mujahideen ryter.
  Här är en annan Komsomol-medlem som torteras. Utan att tveka sattes bomullsull insmord med bensin mellan hennes bara tår. Och de tog den utan vidare och satte eld på den.
  Bomullen fattade eld. Och tjejen hur man tar och vrålar. Och så tog han hennes bröst och tryckte en glödhet stav rakt in i hennes röda bröstvårta. Och flickan bokstavligen brast ut i smärta.
  Och talibanerna skrattar. Självklart älskar de också att bryta tår. En av Mujahideen brände till och med flickans nakna runda häl med ett järn vitt av värmen. Och det fungerade. Flickan kommer plötsligt att skrika av vild fasa.
  Alice såg det genom ett kikarsikte. Jag tittade noggrannare. Jag tog den och satte upp den, och hur lupanet. Och den dödliga kulan kommer att träffa bödeln rakt i magen. Och han kommer att skrika av vild smärta, och hur han kommer att vrida sig. Och flickan tog den och sjöng:
  Godhetens änglar,
  Två vita vingar över världen
  Någonstans finns det ett land
  Där Svarog själv blev en idol!
  Angelica sköt också, och mycket träffande, och träffade torteraren i pungen. Han också, hur man skriker, från en välriktad träff. Det var så bödlarna fick det.
  Och tjejerna sjöng:
  Ni dåliga bödlar,
  Ett grymt straff väntar...
  Vi har många ljus
  De stora människorna attackerar!
  Och tjejerna började skjuta ursinnigt och exakt. Och slå ut talibanerna. Djävulen skulle inte kunna motstå sådana tjejer.
  Alice nynnar när hon skjuter mot fienden:
  Ditt öde är i balans,
  Fiender fulla av mod...
  Men tack och lov att jag har vänner
  Men tack och lov att jag har vänner!
  Och tack och lov vänner, det finns svärd!
  Och Angelica fortsatte att skjuta mot talibanerna och dödade dem, kvittrade:
  - När din vän är i blodet,
  Trampad till slutet...
  Du ringer inte en vän
  Ingen feg, ingen lögnare!
  Efter det tog flickan och kastade en granat med dödlig kraft med sina bara tår. Och hon slog sönder talibanerna. De avhuggna huvudena på Mujahideen rullade.
  Angelica tog den och sjöng:
  Dag och natt bombarderades oupphörligt ,
  Synd utan skam...
  Från det faktum att Putin är konstig,
  Ett helt land dör!
  Alice sköt mot talibanerna och slog igenom dem, tog och noterade och spottade damm:
  - I detta Ryssland är ett sådant underbart ögonblick,
  Vad är inte lätt att gissa - vem är gycklaren, vem är presidenten!
  Den rödhåriga krigaren fnissade och anmärkte:
  - Det är så det blir - det är väldigt dumt att ha en spion som president!
  Och båda flickorna slog igen ned strömmar av eld mot talibanerna. Och de gjorde det väldigt bra. Och deras skott träffade Mujahideen.
  Och på ett annat ställe slogs andra tjejer. Och så klart barfota och nästan naken.
  Alyonka, till exempel, sköt med en bazooka med en röd bröstvårta. Hon genomborrade en talibankämpe och flera av hans partners.
  Sedan kvittrade hon:
  - Nu är vi tillbaka vid paraden,
  Med en bandit är vi inte på väg
  I barfota flickor är vi en brigad,
  Hos oss är Ladas ljus framför oss!
  Och krigaren kommer att ta den och kasta en förintelsegåva med sin bara häl. Och kommer att bryta massan av Mujahideen.
  Kvinnorna här är coola. Olga skjuter också mot talibanerna. Mujahideen kommer. De attackerar i tjocka kedjor. Och flickorna klipper ner dem utan ceremoni.
  Olga avfyrade sin pistol med sin jordgubbsnipple. Hon slog ut många talibaner och sjöng:
  - Själ, hjärta, ge,
  Vi är vårt heliga fosterland...
  Vi står och vinner -
  Och vi kommer inte ångra livet!
  . KAPITEL #8
  Och flickan kommer att kasta en förintelsegåva mot Mujahideen med sina bara tår av dödlig kraft.
  Och hur bra det är för tjejer. Hur de slog talibanerna.
  Veronica slåss också. Flickan använder rubinbröstnipplar när hon skjuter.
  Och massan av dushmans som ett resultat av detta förstörs. Och krigaren skriker högst i lungorna:
  - Jag är starkast i världen,
  Jag kan strypa talibanerna...
  Blöta dushmans på toaletten,
  Vi kommer att få dem att gilla spel!
  Och Veronica kommer att ta det och knulla det ...
  Krigaren Anna med henne. Och förstör Mujahideen. Självklart tjejen i bara trosor. Det är praktiskt. Och trosorna är så tunna och döljer faktiskt ingenting.
  Krigaren Anna skjuter och mejar ner motståndare. Hennes hår är rött, och tjejerna själva är helt enkelt det högsta ljuset i kosmos.
  Och Anna slänger med sina bara tår dödsgåvorna som krossar talibanerna på plats.
  Krigare skriker högst upp i lungorna:
  - Mujahideen härjar, stav,
  Regementets fiende gick framåt ...
  Flickor bär vet seger
  De kommer att möta talibanerna med fientlighet!
  
  Grisskinnets hud är berusad,
  Fienden kommer att krossas...
  Barfota tjejer slåss
  Starka skönheter knytnäve!
  Och krigaren kommer att ta den och slå dig med den röda bröstvårtan i strid.
  Och låt oss bara säga att det är väldigt coolt!
  En vacker rödhårig tjej. Och hon älskar män. Speciellt att jobba med tungan, med de där pulserande jadestavarna.
  Detta är fantastisk smak och njutning!
  Så Anna tog den och vrålade till fullo:
  - En order gavs att jämna ut byn med marken,
  Graderade salvor förstör berg...
  Führern med kala huvudet blåste mot Afghanistan ,
  Och låt oss sluta prata åt helvete!
  Och flickan kommer att skratta och skratta. Och hennes skratt är som klockornas ringning.
  Flickor är fulla av spänning. Här slåss också Malvina. Naturligtvis har flickan inget emot att använda den röda bröstvårtan. Och samtidigt sjunger skönheten också
  Men detta hände -
  Att soldaten inte frågade!
  En ond stam har rullat över,
  Massor av helvetiska, mörka krafter!
  
  Svarta djävlar är oförskämda,
  Ta dig ur detta träsk!
  Här har de dolkar i händerna -
  Ytande sånger - inte en näktergal!
  
  Maskingeväret krossade infanteriet
  Röken av trasiga murbruk!
  De lade ner ett kompani på en gång,
  Kyrassierns rustning hjälpte inte!
  
  Flocken har ingen lust att dö,
  Helvete, tro mig, inte en utväg!
  Och granaten förstör bunkrarna,
  Deras ärkeängel slår från ovan!
  
  Demoner på en gång med ett gnisslande i hålen,
  Vi bränner dem med napalm och svavel!
  Till och med bergen smälter
  Utrotad runt om!
  
  Men tänk inte bara
  Att fienden är som vatten!
  Jätte höjdpunkt av tillväxt,
  Universums kung Satan!
  
  Här är hans andedräkt,
  Keruben brinner på en gång!
  Och Guds fana föll,
  Men vi tror, vi kommer att vinna!
  
  Vi gick uppför backen lite
  Och låt oss döpas!
  Grymtade på stigen,
  Den vise Gudens söner!
  
  Och nu springer vi till attacken,
  Ropa hurra, åska!
  Hur mycket kan du dock höra, svära,
  Men jäklar stugorna - förstörelse!
  Detta var Margarita Kolesnikovas vision, och allt började med att talibanerna plötsligt attackerade Tadzjikistan den 22 juni 2023, och Ryssland var tvungen att slåss på två fronter och avleda sina styrkor från den ukrainska fronten . Och vilket bättre sätt att slåss med dushmanerna än bröderna-slaverna för att döda varandra.
  Men i sin värld var Maria Kolesnikova tvungen att lösa andra problem. Också mycket allvarligt. Befalla trupper när det goda kämpar mot det onda. Hur det var när folket reste sig mot diktatorn med en mustasch och skallig galt, och när hon skyddar sitt vackra alvfolk från elaka och fula björnar.
  Som hon sjöng:
  Kärlek och död,
  Gott och ont...
  Vad är heligt, vad är synd,
  Kan inte förstå...
  Kärlek och död,
  Gott och ont,
  Och att välja, vi är givna,
  Bara en!
  Alver slogs på ena sidan och orcher på den andra.
  Tomtetjejerna visade allvarligt hjältemod när de slogs mot håriga varelser.
  Här tog skönheter med trefärgade frisyrer upp orcherna.
  Flickor klottrade på håriga björnar med maskingevär. De klippte dem utan onödiga ceremonier och körde in dem i kistor.
  Samtidigt kastade flickorna och den sortens alver mordiska dödsgåvor mot fienderna med sina bara tår. De slet bokstavligen sönder orcherna.
  Och krigarna sjöng:
  Om en vän plötsligt dök upp,
  Det här är en elak, lurvig ork ...
  Tomtens blick slocknade sedan,
  Så att den skallige Fuhrer är död!
  Och krigarna brast ut i skratt igen och visade sina pärltänder, gnistrande av elfenben.
  Här slåss tomtarna igen, och med sina bara tår kastar de kraftfulla och dödliga förintelsepresenter.
  Samtidigt är kulsprutornas skönhet aktiv och aggressiv skytte. Och de gör det med stor entusiasm.
  En av alverna tryckte på knappen på bazookan med den röda bröstvårtan. Hon kastade dödspresenten av mördaren. Och slet isär en massa orcher.
  Här är tjejerna, och alla barfota och i bikini.
  Och visst sjunger tomtarna igen;
  Stort, mäktigt, heligt land,
  Det finns inget mer strålande under den blå himlen!
  Den gavs till oss av den allsmäktige Guden för alltid -
  Ljus utan gränser, sublima Elfia!
  
  Världen har aldrig sett en sådan makt, du vet, aldrig
  Så att vi stolt trampar det stora rymden!
  Vilken stjärna som helst i universum sjunger för dig,
  Må tomten vara nöjd med oss!
  
  Det här är trots allt vårt fosterland, det är ett sådant öde,
  Styr utrymmet för alla frågor!
  Alla av oss, tro mig, skulle vilja ha detta,
  Utan några dumheter, kvinnors vidskepelse!
  
  Ärkeänglarna blåser i sin mäktiga trumpet,
  De prisar kraftfullt våra arméers marsch!
  Och fienden kommer att finna sitt öde i en getings kista,
  Och inte ta emot skatter och hyllning!
  
  Det här är vårt fosterland, tro mig, allt i det är vackert,
  Hon vände hela universum utan ansträngning!
  tjejer som väger tyngden av sina flätor,
  Hon vill ha ett starkt slag!
  
  Fosterlandet är moderns blå ögon,
  Hennes hand och tillgiven och sten!
  Och motståndarens unge man som du dödar med en kula -
  Så att lågan flammar starkare i hjärtat!
  
  Till det gränslösa fosterlandet, du avlägger eden,
  Hon är bra för dig också!
  Även om blodet flyter i stridens raseri,
  Vedergällning kommer till fienden nu!
  
  Vapen och mod är en så kraftfull legering,
  Den onde kan inte övervinna det!
  På ett plan med bomber flög jag smart,
  Och när det smäller häller de in ett fönsterregn!
  
  Men härskarens ordning - flyg ungen till Mars -
  Det är dags för dig att lägga utrymme!
  Och Marsmannens arrogans kommer att bli hård i ögat,
  Då ser vi långt bortom Pluto!
  
  Vi kommer att komma till rymdens höjder och se kanten av universum,
  Sådant är vårt människoöde!
  Och därför, våga pojken om bedrifter,
  När allt kommer omkring, vet att belöningen är en fråga om vinst!
  Och flickorna kommer att ta det, och igen med sina bara tår kommer de att kasta en dödsgåva.
  Och från maskingevären, låt oss meja ner de pressande orcherna. Krigare är vackra. Och flickornas bara klackar kastar upp gåvor av dödlig förintelse. Och de gör det väldigt snabbt och aggressivt.
  Och de har mycket scharlakansröda och jordgubbsnipplar. Och deras bröst är så väldoftande. Unga tomtar slickar dem med tungan och blir galna av honungssötma.
  Här är klassen!
  En av alverna ropar och avslöjar sin byst:
  -Sug det där bröstet
  Och glöm orcher!
  Och krigaren kommer att ta det och snurra med sin kropp.
  Och en annan tomte med en scharlakansröd bröstvårta pressar. Och dödens gåva kommer att reagera med dödlig kraft. Och om han verkligen knullar, då kommer han att ta det och knulla det.
  Alverna skriker och skriker:
  Vi är starkast i världen
  Blötlägg alla orcher i toaletten ...
  Åt inte hårig gröt -
  Fundera på en plats för dem vid hinken!
  Och här igen kommer flickan med sina scharlakansröda bröstvårtor att trycka på knapparna på joysticken och slå orcherna med blyregn.
  Därefter började en hel bataljon barfota alver sjunga;
  Kärleksförbundet ges starkt, gammalt,
  Herrens oändliga och rena sigill!
  Vissa i böner och andra på krogar,
  Ensam i höjden, andra väntar på döden!
  
  Flickan och jag är nu ganska nöjda -
  Hon är mitt ljus och en ljuv skuggas lund!
  Keruberna välsignar vår väg,
  Under silver, som sammet, en mild skugga!
  
  Vi har trampat många stigar,
  Jag älskar dig Gud av hela mitt hjärta!
  För att du skapar magnifika blondiner,
  Vilken nåd du inte ger med rubeln!
  
  Även om ödet ibland slår tärningen
  Det råkar vara en väldigt sorglig sammanställning!
  När allt kommer omkring kokar så många människor upp av ilska,
  Och blod flödar vattenfall-solnedgång!
  
  När allt kommer omkring blommar körsbärsblommor inte alltid i maj,
  Det är värme och ludd av regn!
  Och älskandes kött, plågat av plåga,
  Den rabiate skurken äter utan att tveka!
  
  Och inte krig är sorg över taket -
  Det finns värre, hundra gånger svårare!
  När fälten gnagdes smart av möss,
  När hela skalan av sjukdomar klättrar!
  
  Varför är Herren sådan plåga för barn,
  Det här är trots allt ett skämt - det betyder att du lever!
  Och varför är de oskyldiga också fattiga
  Och varför leder lögn till framgång?
  
  Vår värld är som Janus - väldigt mångsidig,
  I den är gränsen till illvilja inte alls ovanlig!
  Men det är nödvändigt att stävja naturens karaktär,
  Att besegra ondska och synder!
  
  Fast från andra sidan; helighet är tristess
  En värld utan kurvor är ett tomrum!
  Och att han förgäves sände Gud till mjöl,
  Infödd son - Herren Kristus!
  Flickorna sjöng, och orcherna försökte flankera dem. Flickor är inte så lätta.
  Här är alverna som sjösätter eldkastartankar. Dessa jättar med breda stammar rör sig.
  Och krigarna kontrollerar dem med hjälp av bara tår. Och översvämma orchernas positioner med eldig napalm. Det här är de kämpande och aggressiva tjejerna här.
  Och han bränner lurviga björnar specifikt. Flickorna använder naturligtvis sina rubinnipplar när de skjuter.
  Och de blottar sina tänder som avger ett spegelljus.
  Och ett tjut av förtjusning från krigarna. När stridsvagnarna gick dödligt tryck, och låt oss bränna orcherna. Och de rör sig som en riktig stridskedja som slår ut lurviga horder.
  Tomtetjejerna sjunger som svar;
  Ljudet av en underbar lyra ekar,
  Jag sjunger, vågar, jag är inte tyst!
  Den kämpande näven är inte gjord av vax,
  Vi strävar efter ljuset - vägen till strålen!
  
  Gud plågar människor med sjukdom -
  Eld från helvetet brände syndarna!
  Jag vill att den Allsmäktige ska bli en vän,
  Så att det inte skulle vara så svårt!
  
  Kristus kommer naturligtvis snart,
  Kommer sorgen att försvinna då, tro mig?
  Bli inte förblindad av ilska i dina ögon,
  Synd, frihet, det är också synd!
  
  Jag vill inte gå längs linjen -
  Jag vill inte vara syndfri!
  Listiga handlingar är bättre
  Vad är en tråd utan total tristess!
  
  Han sa att det inte skulle bli något krig i paradiset,
  Och synden kommer att försvinna, dåligt för alla!
  Vad är ödet för?
  Vi ser fram emot nya förändringar!
  
  Att leva för evigt - det är fantastiskt att veta
  Men att leva utan synd är att växta!
  Riddaren kommer att älska kriget passionerat,
  När allt kommer omkring på en kampanj för att bekämpa armén!
  
  Fosterlandet, en soldats hemland,
  Hon ger honom en fackla - marsch!
  vedergällning för orena djävlar,
  Du kommer att ge dem en krigare i tänderna!
  
  Låt oss avsluta striden med en generös fest,
  Låt oss ta en bit, dricka - dansa ben!
  Våra riddare är trots allt odödliga,
  Och ordet träffar inte ögonbrynet, utan ögat!
  
  Men vad ska man göra i en fredlig värld?
  Du kan bygga ett palats där!
  Och ägna gudstjänsten åt lyran,
  Laurel fick en krona!
  
  Men det finns andra världar - vet
  Där också krigare växer!
  Pojken ritar en tank på skrivbordet,
  Tänk om utomjordingar kommer till oss?
  
  Försök inte slappna av
  Stärk dina muskler, håll ditt sinne starkt!
  Vi alver vet alla hur man slåss,
  När ärkeängeln plötsligt somnade!
  Så sjöng tjejerna och visade sin enastående klass och verkliga kämpaglöd.
  Men alverna tog det och började kasta förödande förintelsegåvor mot orcherna med sina bara tår. Och de gjorde det med stor entusiasm.
  Samtidigt klottrade tjejerna också från maskingevär. Och visade tungor.
  I en värld där det finns så få män är tjejer särskilt försiktiga med sitt utseende och slåss om killar.
  Mycket ofta våldtar de dem helt enkelt och visar deras enastående klass.
  Det här är de kämpande och tuffa tjejerna.
  Och naturligtvis, hur kan de inte sjunga;
  Det finns bara olika varelser under månen,
  Vissa har horn, andra har huggtänder!
  Det som skapades av den store Satan,
  Olika typer, typer, klasser, kaster!
  
  Vad har vi, Elfi-riddare, kommit fram till?
  Att sagan började erövras av krigare!
  Det som bara syntes på avstånd
  Nu trampar den ryska armén under fötterna!
  
  Underjordens trolls domän är helvetet,
  Därifrån skickar de sjukdomar till människor!
  Men alvkrigarna sprider nu pesten,
  Låt oss inte begrava våra barn!
  
  Varför gick du på vandring då?
  stängde den ljusa vägen till Viriy !
  Det är därför de dödliga stridssönerna -
  Till mitt helgon, ge harmoni till Elfia!
  
  Så att de dör, får paradiset -
  Sedan återuppstod de i människornas värld, de återvände!
  Och ondska mögel du bränner i elden,
  Napalm och kulor kommer inte att stoppa oss!
  
  Det finns en fruktansvärd trollkarl i den mörka avgrunden,
  Han skickade en mygga - stammen är starkare än stål!
  Men den Allsmäktige beordrade att bryta helvetet,
  Ovanför dig är ledaren för alla sfärer, kamrat Stalin!
  
  Vi kommer att slå utländska pojkar -
  Och vi kommer att störta okets fetmagade demoner!
  Det är därför jag behöver en militär gåva,
  Så att angriparen skulle äta ett fikon med blod!
  
  Men trollet fick det fullt ut,
  Befriade den andra världen!
  Och bägaren av Guds gåva är nu full,
  Och människan är inte främling för himlen!
  
  Låt oss dricka en kopp honung och sjunga
  Om en soldats tapperhet och bedrift!
  Det som erhölls genom mod med ett svärd,
  Det är nödvändigt att föreviga bröderna i raderna!
  De är så extremt aggressiva och väldigt barfota, med rosa, runda flickklackar.
  Och klippa ner dessa orcher...
  En tomteflicka med blått hår tog dödens gåva och kastade den mot de dödliga varelserna med huggtänder. Hon spred dem åt olika håll, bokstavligen slet dem isär, varefter hon tog dem och kurrade:
  - Den skallige Fuhrer är en rabiat sadist,
  Du förstörde så många av våra bröder...
  Och varför har inte fascisten dött än,
  Vad kastade Rus på den onda besvärjelsen?!
  Och flickan kastade igen med våld en stor, dödlig granat. Och bara strimlor flyger från orcherna. Och låt oss bara säga att det är jättebra!
  Flickor bör noteras extremt kämpande och vackra. Och naturligtvis vet deras fötter inte skor.
  Hur de kastar dödsgåvor på sina fiender.
  Och bara klackar är inne. Här är tjejerna - den högsta typen av karaoke. Fiender kan inte motstå dem. Och vänner, kanske också.
  Om de skingras, kommer de lurviga varelserna inte att hitta det lite.
  Och så mejade krigarna ner ytterligare en rad troll och sjöng;
  Krig är ett erkännande av ödet,
  Grymt med Gehennas skönhet!
  Som, skenet från månens kalla is,
  Som en pantomim, en infernalisk scen!
  
  Men detta är alvernas sätt -
  Kasta genom törnen till kallelsen!
  Tänk inte på fienden, böja oss inte,
  Vi är inte utan krafter från stora varelser !
  
  Ryssland gav oss sitt skydd,
  I den föddes vi i en folkmassa!
  Som omslaget till Jungfrun -
  Må den Allsmäktige förbarma sig över oss!
  
  Zenya gav en banderoll - kom igen,
  Hans order är bevingad flygning!
  Låt oss bygga ett kommunismparadis
  Låt det bli rakt - puckelryggigt läger!
  
  Men vem är med i attacken och rusar sorgen här?
  Från underjordens helvetesmonster!
  Jag håller fast vid Kristus med min själ,
  Så vi krigare lugnare!
  
  I strider skämtar inte tankarna -
  De måste samlas i en korg!
  Vi är alla kamrater vänner
  Kyrko- och trädgårdsbyggare!
  
  Här är monstren, ylande andar,
  Vi kommer inte att ge efter för varelserna, du vet!
  Vår krigare är den coolaste,
  Och inte en skolritning i skrivbordet!
  
  Låt oss slå tillbaka attacken tillsammans
  Låt oss röja vägen till huvudstaden!
  Vi är riddare med ett stålsvärd,
  Även om ringbrynjan inte är hög!
  Och den här låten är väldigt uppiggande och galen. Och de kastar granater i strid med den dödliga kraften.
  Och visst, flickorna bär barfota, mejslade, graciösa ben.
  De eldar och slår ner som orknålar med bollar.
  En av tjejerna tog den och tryckte på joystick-knappen med sin röda bröstvårta. Och hur han kommer att ta och lupanet. Och det finns så mycket dödlig energi här, och fullständig förstörelse och kaotiska hopp och strömstörningar.
  Här, mot sådana tjejer, är orchernas smutsiga trick helt enkelt maktlösa och de drivs in i totala kistor.
  Tomteflicka med gult hår, krossar håriga björnar. De mejade ner dem som en kultivator.
  Och hennes bara tår kastade destruktiva ärter av förintelse.
  Och en sådan ärta med ett kraftfullt sprängämne mullrar och bryter linjerna för de hatade orcherna.
  Men dessa lurviga björnar stinker också. Och det är riktigt coolt. Men orcherna försöker slå igenom till älvorna i en tank.
  Så flickorna vilade sina bara fötter på stenarna, vände på pistolen och riktade björnarna mot tanken.
  De tog den och knullade den med dödlig kraft. Och de blåste genom tanken där brunbjörnarna färdades.
  Och flickorna skrattade och sjöng:
  -Och de onda orcherna flög till marken,
  Efter att ha fått ett nickel av tjejerna...
  Skönhets ögon är mycket ljusa,
  Och de kommer inte att hamna i problem!
  Och tjejerna kastade genast fyra granater med sina bara tår. Och slet isär en hel avdelning orcher.
  Och så visslade två tomtar tunt. Deras visselpipa verkade på kråkorna, som om de slog hjärnan med en slägga. Och av vad kråkorna tog och föll i svimning.
  De föll ner och gjorde hål i toppen av björnarna med sina mycket vassa och pansargenomträngande näbbar. Och de genomborrade, låt oss säga, så här, bokstavligen genom och igenom, vilket orsakade vild förstörelse. Och så stoppar hundra tjejer genast sina bara tår i munnen och hur de visslar.
  Och ett helt moln av kråkor, som hade förlorat medvetandet, föll och genomborrade huvudena på dem som klättrade som en padda på de vridna orcherna.
  . KAPITEL #9
  Tjejerna är ganska roliga. Och om de skingras kan inga lurviga varelser stoppa dem.
  Och skönheterna sjunger;
  Moln flög från blodsugarna,
  Helvetet bröt ut från jorden inte långt borta!
  ormen kryper på Panzvale ,
  Molnen lyste upp av blod!
  
  Vågorna flammar, plaskar som en helvetesstorm,
  Och han kommer att möta en armé av de modigaste våghalsarna!
  Vi kommer att skydda vackra vackra kvinnor
  Vi kommer att vara värda våra fäders bedrifter!
  
  Mitt land, vad smärtsamt du stönade,
  Motståndaren lämnade hundra sår av spår!
  Men låt oss släppa orcherna, på en gång är vi borta från piedestalen,
  De häftiga årens pest kommer inte att vara lång!
  
  Och döden vitnar redan bakom molnen,
  Men våra tankar rivs till himlen!
  Låt oss krossa de ökända skurkarna till damm,
  Och slita sönder det, vet Wehrmacht på mitten!
  
  Vi känner inte till fred och ålderdomsröta,
  Vi är barn i vårt heliga fosterland!
  Allt ljust kämpade med björnar,
  Skjut vi mäktiga dessa rötter!
  
  Och vad exploderade med kraften av en ond bomb,
  Vad är detta för åska för oss?
  Elfi fighters är kapabla till mycket,
  Och toppen kommer att bli botten för Führern!
  
  Helvetet blossade upp,
  Kröp längs rocaden med ett rovdjur "Tiger"!
  Och all trötthet flög av oss på ett ögonblick,
  Det är dags för roliga spel!
  
  En granat vid handen och ett dödligt kast,
  Här är "Tigern" i nosen bestämt mottagen!
  Och Fuhrern i pannan i Tartar pannrummet,
  För att inte avslöja världen för alverna!
  
  Björnen skakar av de rasande salvorna,
  Här vajar flaggan över alvernas riksdag!
  Och solen brände över fäderneslandet,
  Trots allt har Orc Reich reducerats till damm och aska!
  Så sjöng tomtarna, de gjorde det väldigt vackert. De är extremt vackra, och deras midjor är tunna och deras magmuskler är så fantastiska. Tomtarnas magar är som chokladkakor och det är jättegott.
  Tjejerna här är underbara. Och de skjuter från maskingevär med enorm intensitet och extrem noggrannhet. Det här är tjejer från tomtefamiljen.
  Låt oss bara säga att de bara är super och hyper . Det är med sådana magnifika tjuvar man har att göra.
  Det här är sådana tjejer att de kommer att stoppa en galopperande häst och inte bara gå in i en hydda, in i ett brinnande palats.
  Och med bara flickaktiga klackar kommer de också att trampa elden. Sätt inte fingret i munnen på sådana tjejer - de kommer att bita av.
  Men vad mer kan jag stoppa i deras mun, något mycket mer aptitretande - snälla. I detta avseende är tjejerna helt enkelt super. De är de mest magnifika krigarna som visar vad många andra fighters inte kan göra.
  Sådana krigare kommer att kunna bryta hornen på en tjur och dra ut huggtänderna på en björn.
  Ingen kan hantera dessa tjejer. Sådana skönheter kommer inte att övervinnas av något monster.
  Och så tog tjejerna det och spottade på en gång. Och deras spott under flykten genomgick en förvandling och förvandlades till flingor av eld.
  De föll på orcherna som en eldkastare. Och de brände på en gång en hel bataljon håriga varelser.
  Den rödhåriga tomten tog den och sjöng:
  - Jag skulle vara vit, men åtminstone ren,
  Även kallt...
  Men tydligen har orken blivit oren,
  Och täckte mig i svart!
  Och flickan tog den och släppte blixten ur ögonen. Och hon gjorde det extremt destruktivt och destruktivt.
  Och så tog alven, utan att tänka två gånger, den och tryckte på knappen på raketgeväret med sin rubinnippla.
  Och stridsflödet av död och förstörelse flög.
  Och flickan sjöng;
  Tråden är bruten
  Den onda döden hotar flickorna!
  Och att leva
  Orc måste dö ond!
  Och krigaren tog den och visade sin tunga.
  En vithårig alvflicka kvittrade och sa:
  Dyster mardrömslik brinnande,
  Onda orc ögon.
  Det är som de säger
  Återigen över världens ögon!
  Och krigarna visslar igen...
  Kråkor med ansikten vridna av rädsla faller på orchernas huvuden och bryter igenom dem nästan som en hackspett genom barken på en ek.
  Och tjejerna vrålar:
  Ett två tre,
  Döda alla orcher!
  Fyra, åtta, fem -
  Döda björnar!
  Så här utspelar sig slaget i armén till Maria Kolesnikova, drottningsflickan. Som kämpar mot en stor och farlig ondska. Hon lyckades fly från diktatorns smutsiga klor, och nu är hon i en ny kropp och roll. Och han utför stora mirakel och bedrifter som helt enkelt är fantastiska. Här är ett team av tjejer som gick till offensiven. Och framsidan av alverna och ett mindre antal alver började sätta press på orcherna, de där lurviga björnarna.
  Flickorna rusade till attacken.
  En tomtekrigare med orange hår tog och tryckte på knappen på joysticken med den röda bröstvårtan.
  Chockvågen gick ut. Och skyndade ultraljud till orcherna. Och täckte dem på en gång, bokstavligen förkolnade benen.
  Krigaren kvittrade:
  - För kobrans frenetiska hopp!
  Och hur man tar och skratta. Det här är verkligen kvinnor - låt oss bara säga att det är super där.
  Tjejerna bör noteras formidabel.
  Och så kastade de upp dödliga bäckar med kolgranater med sina bara klackar.
  De slet en massa onda och lurviga björnar. Och efter det tog flickorna och sjöng;
  Jag ber, Herre, att dagen inte försvinner,
  Så att tjejens blick är evigt ung!
  Så att vår riddare svävar över klipporna,
  Så att täcket av sjöar är renare än kristall!
  
  Vilken vacker värld Herren har skapat
  De åt silver i den, och lönnen är en rubin!
  Jag letar efter en flickvän av Guds ideal -
  För att göra detta högg han fiender i strider!
  
  Vad är så svårt i hjärtat på en ung man?
  Vad vill han hitta i den här världen?
  Tja, varför är åran bruten?
  Hur löser man en härva av stora problem?
  
  Jag vill att Gud också ska vara lycklig,
  Hitta din himmelska dröm!
  Så att lyckan inte bryter tråden,
  Att föra under stigen, ballast-line!
  
  Men vad ska jag leta efter i ett mått utan kärlek,
  Vad kan tjejer vara dyrare?
  Det är svårt att bygga lycka på blod,
  På den kan du bara simma i helvetet!
  
  Separation är tortyr för mig
  Krig är fortfarande en sådan mardröm!
  Här är en fot i en stigbygel som sadlar en häst,
  Även om den onde orken kom med en yxa till bödeln!
  
  De tar våra döttrar fullt ut,
  De torterar dem och bränner deras kroppar med eld!
  Men vi kommer att tillfoga Führer nederlag,
  Vet att vår tomte aldrig dog!
  
  Låt oss spela ett bröllop, efter ett ondskefullt krig,
  Då kommer barnen att skratta!
  De är alla blodsläktingar till mig,
  Jag ska jaga fett vilt!
  
  Och eken är som en smaragd av sitt lövverk,
  Han sa att killen gjorde ett bra jobb!
  Låt samvetet vara klart som en kristall,
  Och bara i plusen kommer det att finnas siffror i balansen!
  Flickorna sjöng och visade sin kolossala frimodighet och stridsställning.
  Och såklart, en av krigarna hade med sig en slang. Och hon laddade den med bensin. Och hur han kommer att ta och lansera en mordisk ström. En mördande tsunami av eld kommer att flöda. Och helt bränner orcherna.
  Och det här är verkligen extremt coolt. Bokstavligen totalitär förstörelse äger rum.
  Det här är något som ingen tjej kan motstå, som att slicka något väldigt sött, välsmakande och aptitretande med tungan på en tomte.
  Och på samma gång, fortsätt och bränn av orcens huvud .
  marken så här . Och lämna inte ens ben från fienden.
  Det här är tjejerna ibland. Och blotta sina tänder och visa sitt humör som en kobraorm.
  Krigare som kommer att slita isär vilken armé som helst. Och om de vill kan de släppa gaserna.
  Och tänk vad som händer om tusen alver omedelbart släpper ut gaser från sig själva? Säg vad som kommer att hända?
  Åh, det kommer att bli väldigt häftigt, himlen kanske inte tillåter detta. För då kommer kråkor att regna ner på orchernas huvuden. Och de kommer att falla och bryta dödskallar, vilket visar den mest dödliga effekten i universum.
  Och flickorna låt oss återigen sjunga i deras vilda raseri och spänning, och deras pärltänder gnistrade som speglar.
  Mardrömmen kommer alltid som en orm
  Du väntar honom inte, men han kryper genom dörren!
  Du är glad, generöst matad familj,
  Du vet inte att det finns människor som är odjur!
  Här började rädet av den käcka horden,
  Tatarer överöser oss med pilar!
  Men vi är födda för en modig bedrift,
  Och vi kommer att utstå svåra slag!
  
  Ingen vet om den gode Guden
  Så mannen blev grym!
  Döden knackar på tröskeln -
  Och Weselvul stack upp sina horn ur värmen !
  
  Ja, det här är gamla tider,
  Där vi blev så coola!
  Det var trots allt inte min dröm,
  Vi gick inte till detta, genom bergen långt borta!
  
  Men om du är i helvetet
  Snarare i en värld av smärta, slaveri, strid!
  Jag hoppas fortfarande
  Låt ditt hjärta slå dessa rytmer!
  
  Men prövningar är vår kedja,
  Vilket inte låter tankarna vara lätta!
  Och om det behövs måste vi uthärda,
  Och om du ropar, då med all styrka i dina lungor!
  
  Han är en poet och en skurk,
  Men inte i ett hett militärfält!
  Fäderlandets vidriga fiender kommer att dö,
  De kommer att begravas snabbt och gratis!
  
  Ta nu den och böja dig för Kristus,
  Korsa dig själv och kyssa ikonens ansikte!
  Jag tror att jag kommer att berätta sanningen för folk,
  Herren kommer att ge oss ett märkligt arv som belöning!
  Tjejerna sjöng bra. Deras röster är så strålande och skimrande. Och fullstämmig.
  Och efter sången lyfte en hel bataljon tjejer och släppte pruttar. De reste sig i en kolumn och rusade mot molnet av kråkor. De tog dem och attackerade dem.
  Detta började kväva kråkorna, och de bokstavligen kvävdes och vred sig efter att ha fått en snara runt halsen.
  Och så många kråkor föll ner. Och de stack rakt igenom toppen av orchernas huvuden. Och björnarna släppte källor av brunt blod. De slogs ut som krossande ärtor.
  Tjejerna skrattade. Och visade tungor. De blinkade åt varelserna som närmade sig dem.
  En av tjejerna kvittrade:
  Orcher ser inte ut som människor
  Orcher är orcher...
  Om han är lurvig, då är han en skurk,
  Flickans röst är väldigt tydlig!
  Och blinkade åt sina vänner.
  Krigarna kände omedelbart vild tilltro till sig själva. Och deras tänder gnistrade som bergstoppar. Eller så är det kanske havets pärlor och skatter.
  Flickorna skrattade och sjöng:
  O hav, hav, hav, hav,
  Pojkarna sitter på staketet!
  Orcherna kommer att se sorg,
  Jävlarna kommer alla att dö i analysen!
  Och krigarna kommer att både ta och vissla. Den här gången föll inte bara kråkorna på orchernas huvuden, utan också hagelstenarna. Och de björnarna bröt bokstavligen skallen.
  Här är älvtjejerna hur de tog sig an orcherna från dessa stinkande björnar. Och det visade sig vara extremt coolt.
  Och när skönheterna sjöng, då var det ett riktigt kaos;
  Himlen är en mönstrad matta av stjärnor,
  Månen kommer att ge ljus åt kullarna!
  En bergsbäck rinner ner,
  Glittrande guld på flintor!
  
  Enkelheten hos mamma Elfia,
  I byarna mättnad och tröst!
  Av lycka grät jungfrorna,
  Hur man klipper en runddans!
  
  Problem kom krig gammal kvinna,
  Grinande av tänder - skal virvelvind!
  Rusar med orchernas förödelse,
  Din kamrat dog i strid!
  
  Du själv är fortfarande en pojke -
  Den militära registrerings- och mönstringskontoret gav inte gott!
  Som att du inte har tillräckligt med extra år,
  Landet måste ta hand om barnen!
  
  Sprang till fronten utan någon rustning
  För att bringa godhet och ljus!
  För att inte beröva orcherna deras vilja,
  För att inte möta gryningen i kedjor!
  
  Min kompis sov inte heller.
  Lyckades fly - en fighter!
  Vi tvivlar på orcherna från piedestalen,
  Låt Führern bli färdig!
  
  Bekämpa hård smärta och hunger
  Barfota tjej på vintern!
  I trasor uthärdar vi den bittra kylan,
  Ibland äter vi en med björkbark!
  
  Och fienden rusar på flygplan,
  Som ett monster från helvetet "Tiger" ryter!
  En björn född av en ond varg
  En eldkastare kommer ut ur tankarna!
  
  För att värma dina bara fötter,
  Att de blev blå i snön!
  Flickan valde vägarna
  Där askan förmörkade snöstormen!
  
  Men vi gjorde motstånd - bort från kylan,
  Pojke och flicka före!
  Vi kommer att besegra Judas flin,
  Rus orcher kommer att radera ut mörkret till sand!
  
  tonåringars fladdrande klackar,
  Snödrivan lämnade ett ljusspår!
  Frost är inte alls lätt att uthärda,
  Barfotalöpning värmer oss!
  
  Och de onda orcherna har ingen rätt till dem,
  De vrålar av kylan!
  Så stark stat
  Vår tomte riddare är väldigt cool!
  
  Kasta bort vågen från helvetet
  Nu Feyropa framåt!
  Sådant är den helige soldatens öde,
  Var alltid lojal mot Elfie!
  Låt oss bara säga att de här tjejerna är superbra. Det är så mycket spänning och eld i dem. Som flickor röda flätor. Och skönheter är alltid barfota.
  Krigarna attackerade orcherna grundligt. De var mycket förtjusta i denna teknik, när man kastar ärtor av förintelse och död mot fienden med bara tår.
  Och du river björnarna i trasiga bitar och kotletter. Och som är så friterade och goda.
  Och tjejerna klottrar om björnarna som närmar sig. Och låt oss slå älvorcherna med en mortel.
  Och det bör noteras att skönheterna gör detta extremt effektivt. Och deras aggressivitet kombineras också med extremt glamorös och förtjusande grace.
  Krigarna tog upp orcherna och fortsatte till totalitär utrotning.
  Här använde tjejerna sina rubinnipplar. Tryckt på tangenterna som aktiverar eldkastarna.
  Och de tog det och täckte genast över bataljonen av orcher. Och de tog det verkligen och brände ner det till grunden .
  Här är tjejerna. Och vid behov kommer språken att användas direkt för det avsedda syftet. Och syftet med sådana språk är att ge män glädje. Och visa ditt underbara och aggressiva temperament.
  Det finns inga sådana tjejer, om de rör sig kommer björnarna absolut inte att sakta ner.
  De visar så stora prestationer.
  Och tjejer kan spela fioler utan mycket ceremoni.
  Detta är också en mycket bra teknik.
  Flickorna började spela fioler. Och samtidigt höll de bågarna med sina bara tår. Och storslagen och förtrollande musik spelades. Och det är bara bra.
  Och så tog flickorna det och började sjunga;
  Jag tror på mitt heliga fosterland,
  Den Sanningen kan tjäna frälsning!
  Vi kommer att skydda våra barn från ondska -
  Fienden kommer från oss, tro mig, hämnd!
  
  Mitt svärd slår som Elias skattmästare ,
  Och händerna är trötta i strid, de vet inte!
  Vi är för fäderneslandet som en pålitlig sköld,
  För att skydda från vidrig plats i ett rent paradis!
  
  Dra dig tillbaka, slå och kasta igen - slå,
  Så är vägens öde, tyvärr, soldaten!
  Så länge som minst en skurk lever,
  Rengör pipan och maskinens främre sikt!
  
  Du måste kämpa om sagan är världen,
  Ibland kan det bli ylande coolt!
  Men vi behåller vår heder åt fäderneslandet,
  Fast ibland häller en hög med lik!
  
  Vi föddes, det är tur i landet -
  Där alla kan bli hjältar!
  I vilka människor, och sedan du själv,
  Den mäktigaste och modigaste krigaren!
  
  Och nu ska vi skrika - framåt,
  På anfallet på redutter, mäktiga fästningar!
  Så att det inte händer att det är som om sinnet ljuger -
  Vi ska krossa molnen på flygplan!
  
  Naturligtvis kan du gå direkt till helvetet,
  Om alla sätt är som bindweed med tistel ...
  Men även där krossar jagarnas blad,
  Och bomber släpps från magen på flygplan!
  
  Och vad är helvetet för brottaren Elfi?
  Vet nästa test!
  Vi kommer att stå i kampen till slutet -
  Uppfyll Guds sanna önskan!
  
  Och gäng med troll, vi kommer att bryta ghouls,
  Låt oss nå platsen där jorden är Eden!
  Örnen kommer att göra sig av med den avskyvärda kråkan,
  Heder och tro kommer att leda oss till prestationer!
  
  En stormig bäck slår livet med en nyckel,
  För att uppnå det som Kristus ombads!
  Nåden kommer att flöda som ett vattenfall i en bäck,
  Till Moder Elfias ära!
  Tjejerna både sjöng och spelade fioler samtidigt. Och musiken lät så klangfull och vacker och iriserande. Och spred sig bokstavligen över himlen.
  Och korparna, som förlorade medvetandet, svimmade och genomborrade orchernas huvuden.
  Och tjejerna agerade med ofattbar energi. Strömmar av hyperplasma flödade i dem.
  Och kanske också magoplasma, som flickorna personifierade en fantastisk och dödlig effekt.
  De kvinnliga krigarna blottade sina tänder, och från ytan av sina huggtänder släppte de ut kaniner som förblindade orcherna och fick deras ögon att blöda. Och det blev så obegripligt coolt och coolt.
  De kvinnliga krigarna tryckte sina rubinnipplar mot knapparna igen. Och de sprängde fienden med brinnande utbrott av vulkanernas kolossala, destruktiva kraft.
  Och det hela reagerar och brinner. Och spränga tankar med björnar. Och strömmar av brinnande lågor smälter maskinerna i Putins imperium.
  Tjejerna, måste jag säga, är bara underbara och visar en så stor kämpaglöd att ingen kommer att våga anklaga dem för något dumt och obscent.
  De säger om sådana tjejer: ni är helt enkelt gudinnor och super!
  Så de tog upp det igen och började sjunga med stor entusiasm;
  Det finns kvinnor i vår Elfia,
  Varför kör de flygplan som ett skämt?
  Vad är det vackraste av allt i universum -
  Det kommer att döda alla motståndare!
  
  De föddes för att vinna
  För att förhärliga alven över hela världen!
  När allt kommer omkring, våra mäktiga farfar,
  En armé samlades omedelbart för dem!
  
  Jättar står vid maskinen,
  Deras makt är sådan - de krossar alla!
  Vi är fosterlandets barn är förenade -
  En rad soldater går!
  
  Plågan kommer inte att kunna knäcka oss,
  Maktlös eld onda napalm!
  Där facklan brukade brinna...
  Strålkastaren är nu tänd!
  
  Allt i vårt land är en ljusfackla,
  Bilar, vägar, broar!
  Och i segerns sånger sjungs -
  Vi är ljusfalkar - örnar!
  
  Vi kommer att glorifiera fosterlandet djärvt,
  Låt oss ta dig till de branta höjderna!
  Vi är i rymden som pionjärer -
  Och vi kommer att knäcka nacken på de onda orcherna!
  
  Låt oss komma ikapp med alla reptiler från Mars,
  Låt oss öppna vägen till Centauri!
  Vi kommer att vara, som är rädda för ett rovdjur,
  Och vem är snäll och ärlig att älska!
  
  Elf är det sötaste landet av alla,
  Det finns något att vara stolt över, tro mig!
  Du behöver inte bära dumheter...
  Du var människa, inte ett odjur!
  
  Låt oss ta universums utkant,
  Låt oss bygga en fästning där!
  Och som förlorade omvändelsen
  Vem rusar till fosterlandsslaget!
  
  Vad är nästa - lite fantasi,
  Men tro de döda - vi kommer att återuppstå!
  Låt oss slita ut dödens sting med ett ryck,
  Till ära för den odödliga Elfi!
  Så sjunger tjejerna, och deras röster är som näktergalar, trastar och eldfåglar i en flaska. Låt oss säga att sådana tjejer bara är super och hyper .
  Och de sjunger väldigt berörande och förtjusande.
  Dessa är skönheterna, om de tar upp något, kommer få orcher att tyckas för någon.
  Och tjejerna förstör björnarna utan ansträngning. Och så flög tomtepiloterna in från luften. Och de trycker på knapparna med sina bara tår. Och hugg aggressiva lurviga varelser.
  En flicka från himlen avfyrade en raket mot ett kluster av lurviga orcher. De sprängdes och sjöngs om att bitar av bränt kött föll åt olika håll. Och som brinner och verkligen ryker.
  Det här är tjejerna, rasande och destruktiva. De har ett så kraftfullt hjärta gömt inom sig. Tänk om de tar det och sjunger och visar sina tänder, då kommer inte ens en armé av orcher i allians med troll att kunna motstå dem. Och troll är mycket skickligare och mer beslutsamma kämpar.
  Och flickorna är så kolossala och starka krigare, helt enkelt kosmiskt varierande och konstanta.
  Krigarna tog och blåste ut flickornas kinder, och utan att tänka två gånger pruttade de på lungorna .
  . KAPITEL #10
  Och så kom en riktigt dödlig och destruktiv våg som träffade orcherna. Och hur många lurviga varelser som lades ner på en gång.
  Därefter tog flickorna, i stor glädje och med kolossal entusiasm, och sjöng;
  En enkel vers av sången
  Vad sjunger jag om denna sorgliga värld!
  Jag strävar efter att lära känna Kristus med min själ,
  För att inte röra vid kropp, helvete och aska!
  
  Mitt hemland är mig kärt,
  Fast ibland sätter de det i förebråelse!
  Jag hittade ingen plats för mig själv
  När Weselvul satte folk i helvetet!
  
  Vad kan vara mer fruktansvärt än jordens död,
  När strängen gråter i sorg?
  När han skrattar äter skurken framgång,
  Men det kommer att finnas kraft - vet väckt!
  
  Jag kommer att svara den onda rasen då som svar:
  Fosterlandsanda ni helvetesgudar bryts inte!
  Och alla kämparnas bedrift kommer att sjungas,
  Vi är en armé av soldater: örnar är ingen lek!
  
  Vet att vår vilja är stark som alltid,
  Axel vid skuldra samlade vi en knytnäve!
  Och målet som vi går till är redan synligt,
  Fiendens aska har tillplattats av rymdskeppet!
  
  Ibland är det svårt att förstå Pallas,
  Hon är nyckfull, hon kommer att ge carte blanche till djävulen!
  Och det verkar som om det har gått så lång tid...
  När ondskans vidriga orch slits på mitten!
  
  Naturligtvis har vi en hel skog av problem,
  Hur många världar finns det i universum?
  Men för detta har den allsmäktige Guden uppstått,
  För att en person ska ha en hög med presenter!
  
  Elfia kommer att bli en supermakt igen,
  Universum kommer att visa vägen till lycka och kärlek!
  Inga tårar eller blod kommer att rinna längre,
  Och du behåller viljan och visdomen i ditt hjärta!
  Flickorna sjunger väldigt själsligt. De vill ha ytterligare segrar och fantastiska ord. Deras kosmiska tolerans är bara hemsk. Och krigarna visar sin högsta aerobatik och ett enormt destruktivt ego.
  En tomte med spräckligt hår kvittrade:
  Ett två tre,
  Du förstör orcherna...
  Fyra åtta fem
  Vi är inte här för att spela!
  Och återigen visslar tjejerna, så mycket att hela moln av chockade kråkor strömmar över orchernas huvuden.
  Maria Kolesnikova fortsatte att kämpa för alvernas rätt till ett fritt och lyckligt liv.
  Onda björnar ska inte sätta press på dem och förstöra dem. Nej, flickadrottningen ledde armén skickligt och rationellt. Och striderna fortsatte mer och mer framgångsrikt för de glamorösa människorna.
  Alverna fortsatte att vara hjältar i striderna med orcherna. De agerade med stor kärlek till krig.
  Flickorna skickade mycket destruktiva och mordiska projektiler mot fienden.
  Och de träffade orcherna som om de vore mål på en skjutbana. Krigarna visade sig vara ihärdiga och extremt aggressiva och visade sina tänder och hon-vargars huggtänder.
  Försök att argumentera med dessa tjejer. De kommer att visa dig Kuzkas mamma.
  Krigarna klottrade på orcherna och fyllde hela högar av lik. Och de använde också scharlakansröda bröstvårtor, som övermogna jordgubbar.
  Krigaren här var extremt vacker med prickigt hår.
  Och hon tog den här alven och sparkade med hjälp av sina bara tår och besegrade en hel pluton orcher.
  Varpå krigaren sjöng igen;
  Hur svårt det är för oss att förstå vårt syfte,
  Att vara en stolt nation som leder alla till himlen!
  För att göra valet av en generation lycklig,
  Zelensky att kämpa framåt med en dröm att åka på camping!
  
  Kriget rusade förbi som en stormig helvetestromb...
  Var var hydorna, askan, blodet och stönen!
  Men bara till storhet tro början -
  Må människan upphöjas högre!
  
  Tro mig, fosterlandet är kärare än alla,
  Hon är en fjäder som är renare än kristall!
  Som den ömmaste tjejen på sängen -
  Jag vill älska novembers härlighet!
  
  Mitt fädernesland - stormar är inte ett hinder,
  Hon är ett gränslöst, stormigt hav!
  Historiens betydelsefulla milstolpe -
  En historisk roman har skrivits!
  
  Måste kämpa mycket
  Men det finns ingen annan väg till lycka!
  Så få en säng ur en kista -
  Kanske ananas till lunch!
  
  Här på de manchuriska prem-stäpperna i Kina,
  Vad finns det att leta efter i främmande länder som det!
  Trots allt är Victory Day i maj,
  Jag vill träffa mina kära förfäder!
  
  Men vet att fäderneslandets plikt är viktigast,
  Det är att nitiskt tjäna jorden!
  Gå till det heliga strålande målet,
  För att göra Arbat svalare - Brighton Beach!
  
  Vi är fäderneslandet Elfis krigare,
  Som vi älskade av hela vårt hjärta!
  Du hugger modigt alla motståndare,
  Till ära för alla länders Moder, Elfia!
  Flickan sjöng underbart och coolt. Och hennes sånger är som en flodvåg som flödar och rasar.
  Krigarna trycker på knapparna med sina bara tår. Och de använder något extremt chockerande och destruktivt. Och de släpper mardrömslika och genomträngande blixtar.
  Här är en tomte som åker tank. Och hon har bara bröst med rubinnipplar. Och en sådan underbar och kämpande krigare.
  Och orcherna krossar hon utan vidare. Här sköt hon mot fienden med hjälp av bara tår. Och genomborrade orchernas bil. Och hon fattade eld och började detonera stridsutrustningen. Och det var så mycket förstörelse. Och metallen brinner och kollapsar utan något alternativ och några ceremonier.
  Flickan kvittrade. Och återigen sköt hon mot fienden genom att trycka på den röda bröstvårtan på joystickknappen. Och slog igenom den lurviga björnen.
  Och gnisslade:
  - Vår mördartank,
  Den träffar precis!
  Hennes partner svarade med en blinkning och en check.
  - Våra tankar är inte rädda för smuts,
  Vi tomtar älskar att slåss!
  Krigarna tog den och sjöng igen för femtende gången;
  Vi behöver vår värld av inbjudande skönhet -
  Tänk på det med ditt hjärta!
  För att förverkliga dina drömmar,
  Så att mörkret inte styr alverna!
  
  Alien invaderade jorden
  Munnen öppnar björnarna Snake!
  Eldkastarna spydde ut värme,
  En familj kan dö från helvetet!
  
  Om beställningen tar vi Bagdad,
  Putin kommer att svara för vidrig bestialitet!
  Och Elfagrad kommer aldrig att falla -
  Barn ser inte behov och föräldralöshet!
  
  Tomten kommer att stå, tror alla i århundraden -
  Hon kan inte drunkna i ett hav av blod i mörker!
  Det kommer att vara starkt, känn riddarens hand,
  Sickle kraftfull hammare - odödliga tecken!
  
  Något skelettänder flinar i mörkret,
  Månen kommer att spridas i diamanter med feluca!
  Det kommer att vara, vet himlen och på den syndiga jorden,
  Nåväl, datumet kommer inte att skiljas åt!
  
  Homeland är en jet från bergen,
  Klart vatten, med björksav!
  Vi kommer, i Orklin krossar vi fienden,
  Aggression kommer att komma åt sidan till Putin!
  
  Gud, jag ber till dig
  Markera en söt minut i kommunikation!
  Få det genast att bli lätt i ödet,
  Du ska sträcka ut din hand till dina söner!
  
  Och Gud svarade med ett grått leende:
  Om du vill ha gemenskap, var då lydig mot Mig!
  Jag hjälper dig att smälta samman med en dröm -
  Och dina barn att smiska i pölarna!
  
  Men glöm tröttheten
  Pressa ut svaghet och länkar till karma!
  Vår kristna rättfärdiga väg,
  Det här tjänar fäderneslandet i barackerna!
  
  Här är marschen igen stridskriget,
  De grymt onda orcherna krossades i attacken!
  När allt kommer omkring är det heliga landet gränslöst,
  Vår gränslösa stora tomte!
  
  Med vad är mitt svar, tro mig, det är så enkelt,
  Smärta för fosterlandet är ett nöje!
  Om du går till attack utan tårar,
  Så du kommer att få förlåtelse från Gud!
  Tjejerna från Sort of Elfs sjöng väldigt vackert och ljudligt. Och de har magnifika röster som bara kan jämföras med de coolaste och mest magnifika fåglarna i Eden.
  Det är så de sjunger, och de beter sig helt fantastiskt. Och i dessa krigare strömmar energi och frenetiskt temperament, på ett mycket tufft sätt av strålande fighters.
  Tjejer luktar förresten väldigt trevligt och sexigt. Deras lukt orsakar det största nöjet, och den är helt enkelt magnifik. Det finns inga vackrare tjejer.
  Och deras tungor är så kvicka och kvicka. De verkligen - ibland de vackraste och mest energiska.
  Och om dessa damer skingras och börjar skjuta mot fienden med hjälp av scharlakansröda bröstvårtor. Och det här är egentligen bara rosor i trädgården. Och det finns en önskan att känna, stryka och kyssa dem.
  Det här är flickorna som orsakar attacker av aggressiv passion och uppsving av stor lust.
  Dessa skönheter är ett enastående mästerverk i skapandet av demiurgerna. Och här kan du inte lägga till eller ta bort.
  Men att trycka på en knapp på en rubinnippla, eller mer exakt, tvärtom, med en jordgubbsnipple på en knapp, släpper en extremt kraftfull ström av destruktiv och mordisk energi.
  Det här är tjejerna här - de står inte vid sidan av. Men istället dödas orcherna utan någon ceremoni.
  Och glöm inte att sjunga;
  Ärkeängel spyr åska
  Det är så mycket blod det finns i universum!
  Örn med bruten vinge;
  Ett sådant straff för människor!
  
  Lord Allsmäktige King of Kings -
  Han steg upp till korset - uthärdande plåga!
  Och skurken stönade med honom...
  Bad om förlåtelse!
  
  En ond orc-avskum rusar mot Elf ,
  Han vill riva upp alla världens länder!
  Vänd epokens huvud
  Ta på dig en porfyrmantel!
  
  Omgiven av lila blod
  Och hur mycket djävul det finns med förräderi!
  Kommer att ordna underjordens tron,
  Härskare över helvetet i universums mörker!
  
  Vad kan stackars Jesus göra
  Han skapade jorden och planeterna!
  Men jag tror det, är jag rädd
  Att Jesu dagar redan är sjungna!
  
  Helige Herre, du är vår hjälte,
  Putin är åtminstone inom Elfion !
  Och vi går till den sista striden
  Att krossa detta mörker i Sodom!
  
  Ben grymtar Koschei skramlade,
  Och vem mer är så blodig!
  Fast ansiktet är blekt som krita,
  Men han kan bränna krafterna!
  
  Men vårt svar är inte ett slag i pannan,
  Seger är en fråga om alvens heder!
  Till fosterlandets ära, kärlek -
  Allt för livets skull - ljuv hämnd!
  
  Så, slagen ung man, stig upp,
  Det här är inte läge att ligga runt som ett lik!
  Spring skrikande in i striden igen,
  Med en poets själ - en bok i en ryggsäck!
  
  Och vi letar efter himlen på jorden,
  Låt oss förbanna den täta motståndaren!
  Låt oss tjäna landet till slutet
  Till ära för alvljussoldaten!
  Tjejerna sjöng så vackert och fantastiskt. Och deras röster gjorde helt enkelt underverk. Men skönheterna sjöng så vackert, och deras näktergaltrillar lät högre än hustaken.
  Och hur charmigt och fantastiskt och unikt det hela är. Det här är tjejer som kämpar barfota i alla väder, och agerar med kolossal och unik, mycket stridbar och härlig energi som ger liv och visdom.
  Här är de, låt oss säga supertjejer . I dem utgår helt enkelt aggressiva flöden av magoplasma. Krigare är så charmiga att varken i en saga kan sägas eller beskrivas med en penna.
  Det måste sägas att det är extremt bra att ha att göra med tjejer som dem. Och de är strålande, och alvernas hår är mycket ljust. Vissa skönheter, särskilt i rangen av generaler, har hår som gnistrar som bladguld.
  Med sådana tjejer kan du gå för att storma universums huvudstad.
  De kan göra sådana saker att du inte kan stryka över dem med någonting. Och de skjuter bokstavligen blixtar från deras ögon.
  Och faktiskt, en av alverna, utan att tänka två gånger, använde magi. Och hur han kommer att träffa orken från naveln.
  Och blixten tog och brände femtio lurviga björnar från Putins armé.
  Och krigarna, entusiastiska, sjöng i kör;
  Bara Gud ger oss vänner,
  Endast visdom tillåter oss att arbeta!
  Vi blir starkare av tro,
  Och vänliga ansikten lyser från ikonerna!
  
  Även om hårt arbete ibland är svårt,
  Pölar täckta med en kristallskorpa!
  Flickor på dem barfota -
  De började dansa med tungt bagage!
  
  Vi bygger en fästning som ska stå i århundraden,
  Förstärker batteriet nu!
  Så att tomten inte går under hammaren,
  Må majs grenar blomma för alltid!
  
  Och i landet är det en allvarlig hungerkollaps,
  Pojken drar en stock barfota!
  Här steg en häftig storm med snö,
  Men Herren räddade barnens ben!
  
  Om prästen stänkte oss med vatten,
  Nåd från de mäktiga har strömmat ut!
  Vi är under Herrens heliga arm,
  Jesu gränslösa nåd!
  
  Och där demonen är, där gömmer sig fienden,
  Han känner varken heder eller lyra!
  Nazisterna har den Allsmäktige korsfäst,
  Det brända paradiset!
  
  Vi är sådana troskämpar
  Tomten kommer inte att gå sönder, i helvetets hetta!
  Fäder kommer att vara glada för ättlingar,
  Var lugn och glad i ditt hjärta!
  
  Låt trumpeten sjunga högre,
  Och på ett ögonblick kommer det som begärdes av Gud att fullbordas!
  Vi går på en universell, gränslös kampanj,
  Att göra hela universum till Elfias domän!
  Tjejerna sjöng så bra. Och naturligtvis är de mest fruktansvärda och kämpande orcherna maktlösa mot sådana människor.
  Och flickorna trycker på sina rubinnipplar på bazookas knappar och skjuter mot orc-tankarna. Och bokstavligen allt förstörs och förstörs bildligt talat.
  Och nu brinner, flammar och exploderar orchernas vanliga stridsvagnar. Det sker en kolossal förvandling av tjejerna. De är så coola och fantastiska.
  Och deras bröst, de är så fulla, frodiga och solbrända. Det finns ingen mer än sådana tjejer och coolare.
  Och med sina bara klackar kastade de upp speciella explosiva paket som föll på Putins björnar. Och bildligt talat slets de i bitar. Det här är tjejerna egentligen, vad de gör är att de skapar en härlig och väldigt stridbar och unik historia.
  Så, mot sådana tjejer, tänk inte ens på att använda tekniker som bara kan kallas blodiga.
  Och flickorna började ta Putins björnar vid näsan och klämma dem. Och de bara vrålar som galningar av smärta.
  Och krigarna från tomtefamiljen skrattar och pekar med fingrarna.
  Och så tog de det och sjöng i kör;
  Att en person inte kan stävjas på något sätt;
  Hans önskan att bli Gud allsmäktig...
  Så att universums centrum är En Jord,
  För att lyda oss är allt i den här världen som finns.
  
  Ett penseldrag är en virvelvind av galaxer,
  Den har scharlakansröda vallmostjärnor, planeter som tusenskönor!
  När allt kommer omkring har Gud Skaparen inte lagt sig i människan,
  Han vill inte vara en liten insekt!
  
  Vi kan alla skapa en sådan lag,
  Att en biljon parsecs finns i choklad!
  Vårt sinne är en tornado av vulkaner som är indignerade,
  Vetenskapen har lett sitt slag till en belöning!
  
  Kan inte fatta att det fanns tider
  När vi bara var vildar
  När eld och regn är onda,
  Och vi kallade lejon och tigrar för kungar!
  
  När plogen böjde sig som ett krokigt däck,
  Slaven grävde jorden med en tung hacka!
  Vi vattnade sedan den saftiga ängen,
  Den onda ålderdomen plågar dig till slut!
  
  Tja, vilken vetenskap är du mamma,
  Hittade möjligheten att göra tankar odödliga!
  Vi kan djärvt riva legionerna,
  Och surfa på det stora universum!
  
  Vi har uppnått sådant att Herren,
  Jag kunde nog inte komma på det själv!
  Vi har superflesh från princeps plasma ,
  Och i kvasarernas huvuden finns makt och visdom!
  
  Jag började min resa med en vanlig pistol,
  Hon kunde först bara flytta trädet.
  Men det blev något coolare än metall,
  Läker såret på ett ögonblick!
  
  Nu är vi människor, superman-stammen,
  Kan göra det som är omöjligt!
  Lös eventuella problem,
  Det är inte svårt för oss att förändra universum!
  
  Men om du vill kan du verkligen bli Gud,
  Tjäna som en hund utan rädsla för människan!
  en superråttas makt ,
  Var inte hennes slagträ till seklets gränser!
  Det var så tjejerna sjöng och det var extremt coolt. Och deras sång var oerhört vacker och ordets röster var silverklockor.
  Det här är tjejerna, de visar en nivå som är typisk för tomtar som inte alls är svaga.
  Och verkligen, sådana tjejer kan verkligen ta och vända upp och ner på universum. Och deras tänder är som pärlor som gnistrar väldigt starkt.
  Det finns inga sådana här tjejer som du inte kan låta bli att älska och beundra. De föddes tydligen från gudar och gudinnor. Underbara skönheter. Och metoderna för sådana krigare är röda till att slåss.
  Och deras ögon gnistrar som safirer. Och lika ljusa som stjärnor.
  Och elfenbenständer. Det finns inga sådana tjejer, du kan inte lämna dem till lurviga varelser.
  Så flickan med blått hår tog och tryckte jordgubbsnipplen på sitt bröst på knappen på raketgeväret. Och den slog fienden med dödlig kraft, rev i sönder och stekte en hel bataljon av Putins björnar.
  Det här var riktigt coolt och häftigt. Flickor, som de säger, är alltid på topp.
  De har visat så enastående och fenomenala förmågor. Och i utrotningen av orcher från Putins armé.
  Och allt gick riktigt bra. Det här är flickorna som visade att det inte bara finns orcher för dem, och den mest frenetiska armén är inte ett hinder.
  Tomten kvittrade:
  - Jag du han hon,
  Tillsammans hela landet
  Tillsammans vänlig familj
  I ordet är vi hundra tusen jag!
  Och efter det tog krigarna åter entusiastiskt upp och sjöng;
  Här hör jag en bäck som rinner i gräset,
  Den har en klockspel och brons och damaststål.
  Styrelsen var framför bödlarna,
  Och nu har alla frihet - ondska är vedergällning!
  
  Min röda tulpan blommar på fältet,
  Flickan som jag älskade i min vision.
  Jag är på vandring, det finns många olika länder,
  Och i havet finns en våg och inspiration.
  
  Ja, Pushkin, du är en poet, poeternas kung,
  Men du vet inte att kampen är hård...
  Här säger du till isflaket i dina hjärtan - smält,
  Och armén samlades - röda fanor!
  
  Vi bestämde oss för att bygga elfinism,
  Men kapitalet sover inte, vargarna ylar.
  orcism kröp ut ur lyan ,
  Det ryska folkets tunga öde!
  
  Men vet att vår bajonett är vassare än en nål,
  Och stridsvagnarna river sönder skansen och skyttegravarna.
  En rad sneda orcher låg ner,
  Från rasternas dån blir demonen galen.
  
  Men förlusten är tyvärr ödet,
  Nyckfullt och ibland orättvist.
  Bränner fiendens hyddor till marken ,
  Och det brukade vara så vackert!
  
  Men Fortunes öde vet också mycket,
  Han kommer att ge en belöning, vet detta, till dem som är fattiga.
  Flickans halsduk blev genomblöt av tårar,
  Oturliga farliga grannar!
  
  Men om stridsandan inte är en åsna,
  Och du är kapabel till bedrifter utan rädsla.
  Du kommer inte fångas för alltid, tro mig,
  När allt kommer omkring kommer den som är mördaren själv att vinna!
  
  Livet är som en hinderbana -
  Tro mig, slutet är inte slutet.
  Till ära för Gud den gode Kristus,
  Låt oss vara ett med Herren!
  
  När allt kommer omkring är elfinism en sund, ärlig ande,
  Viljan att göra gott för alla människor!
  Så att universums fackla inte slocknar,
  Frigör sinne, fyndighet och mod!
  Krigarna sjöng mycket bra och vackert. Och lyste med sitt största intellekt. Och deras ögon är som ädelstenar.
  Och de glittrar extremt starkt.
  Warriors visade sitt mycket envisa humör. Och deras kroppar vred sig bokstavligen som ormar. Här går det verkligen att säga skrivna skönheter.
  Och sedan tog en av dem och slog på orcen och använde sin långa och kvicka tunga för att trycka på knappen. Och det visade sig vara en mycket effektiv och dödlig effekt.
  Och en raket flög och sprängde in i ett kluster av fiender och förstörde många av Putins björnar. Och det var bara en förödande och ganska imponerande effekt.
  En annan skönhet tog och klämde ihop tråden med sina pärltänder och gjorde den starkare. Och vilken tunga hon har, och så stark och på samma gång genomgående smidig och frätande.
  Och när sprängämnena gick av och omedelbart kastades ett dussin tankar av Putins björnar upp och rullade över. Och dessa bilar med orcherna från den kalhåriga Fuhrer fattade eld. Och de flammade som en eld, och i tankarna gick ammunitionens detonation av med dödlig och destruktiv kraft. Och stammarna vred sig och slog bort äggen från alla Putins kämpar.
  . KAPITEL #11
  Och flickorna tog upp igen och sjöng, vilket de gjorde med stor entusiasm;
  Den som är en tomtekämpe föds till en krigare,
  Det blev så - gorillan tog stenen!
  Med er kämpar - en utvald legion,
  Och i hjärtat av värme flammar en låga!
  
  Pojken ser ett maskingevär i sina drömmar,
  Tanken är trots allt trevligare för honom än limousinen ...
  Vem vill förvandla en slant till en slant,
  Från vaggan förstår han - makten styr!
  
  Ja, vet en annan, vi har ingen möjlighet,
  Sträva uppåt till toppen av makt ...
  Vem förlorade de där nollorna -
  Och piskan spelar, på nedslående ryggar!
  
  Men vad vill du, svaghet är en dödssynd
  Och livet lär oss - erövra allt djärvt!
  På den har mannen ett svärd,
  Att träna det formidabla lejonet skickligt!
  
  Kom ihåg att Gud inte gillar svagheter
  Vem vill, och rädsla driver tappert ...
  Den kraften kommer att skicka bajonetter,
  Och vem dog - ett palats i himlens sköte!
  
  Du måste vinna vackert med en låt,
  Och vet att tårar inte hjälper dig slagen!
  Familjen för gott - sedan i baracken,
  Fast befälhavaren far är hård, sträng!
  
  Och vad är belöningen - det kommer att finnas en hel värld,
  Det är omöjligt att föreställa sig något sådant!
  Vi kommer att erövra universums vidder,
  Du kan också bli odödlig, tro mig!
  
  Visa bara visdom i en kamp,
  Och gå inte vilse om det blir tight...
  Du kan inte resas utan blod,
  Grunden till huset där maken ska föda!
  Maria Kolesnikova utövade det övergripande kommandot över en så stor och glamorös armé, som huvudsakligen bestod av vackra alver. Och någonstans fortsatte en fet, mustaschig, skallig diktator att rasa. Hans nöje var att se kvinnor klä av sig under en sökning. Och även slå det vackra könet, på bara klackar. Detta roade tyrannen.
  Maria rymde emellertid ur hans klor, och hennes armé kämpade rasande med de inträngande orcherna och gjorde det med stort hjältemod.
  Och älvkrigarna började slåss med ännu större bitterhet och frenesi.
  En tomteflicka med vallmofärgat hår tog den och sköt från det rekylfria geväret och tryckte på knappen med sin scharlakansröda bröstvårta. Som ett resultat brast en raket ut och träffade de lurviga björnarna och spred dem åt olika håll, och soldaterna från Putins armé slets isär.
  Krigaren fnissade och sjöng och blottade sina tänder:
  - Jag är den starkaste tjejen i världen,
  Och toaletten räcker för den onda draken!
  Och hennes ögon gnistrade och återigen avfyrade blixtar av kolossal magisk kraft. Och Putins björnar led återigen betydande skada.
  Den andra krigartjejen tvekade inte heller. Och hon tog den och tryckte med sina bara tår på joystickknappen. Och kopplingen fungerade, raketer sköt mot orcherna.
  Och en sådan påverkan visade sig vara extremt destruktiv och katastrofal.
  Tomtetjejen sjöng:
  Förstörelse är en passion
  Orcher har dålig kraft,
  Getternas kraft drack någon annans blod,
  Och alverna regerar kärleken!
  En annan tjej från det glamorösa folket höll lätt med om detta:
  - Ja, vi tomtar har stor kärlek, och fullständig familjeharmoni!
  Och flickorna tog det och kastade med sina bara, mejslade ben upp förintelsens mördargåvor. Och de slet isär en hel bataljon av Putins björnar.
  Flickan noterade:
  - Putin är en jävla tyrann!
  Den andra tomten nickade.
  - Mycket lömskt, och inte bara i det här livet, utan under den sista regeringstiden var en despot!
  Och alfkrigarna tog den och sjöng tillsammans i kör;
  I ådrorna knackar modets hammare,
  Så det riktiga kriget börjar!
  Vår vilja är som en monolit
  Ljust, gränslöst land!
  
  För hennes hjärtan är som ett unisont spel,
  Det finns inget krav på en bättre soldat!
  Fast ödet sticker som en nål
  Men flickvännen är en sann granat
  
  Smärta är också en följeslagare för oss, tyvärr,
  Vi förlorar vänner i förtvivlan!
  Och tur ibland bara för tillfället,
  Men tro att örnarna inte är papegojor!
  
  Och vi har en kalkyl med fienden,
  Väldigt rasande och formidabel!
  Solen bakar pannan genom hjälmen,
  Hur svårt det är att leva i världen!
  
  Tyvärr får vi inte välja
  Som ett chip, vänder förmögenheten oss!
  Hur är det med Gud? Gud bryr sig inte
  Folk dör som flugor!
  
  Men det finns alltid en chans över hela världen,
  Han är med dem som är modiga och är vänner med styrka!
  
  Vår tro, samvete, mod, ära,
  För att inte fastna som en galt i en pöl!
  Res dig upp, skaka av vattnet,
  Böj dig för dem som skapade universum!
  
  Det finns inga små nollor på kontot,
  Att erövra ett enda kall!
  Du kommer att uppnå, den här killen vet
  Och framgång och erkännande snart!
  Bli som en allsmäktig kung
  Att avdela ohederliga domar!
  Och nu luften, svår kamp,
  Vad är detta också utbildning!
  Himlens färg är glamorös blå,
  Bevattnade röken av ond gärning!
  
  Men jag ser att motståndaren brinner,
  Hans plan kraschade på fältet,
  Vilken glädje, ett ansikte av lycka,
  Vi förblir en falk efter behag!
  Tjejerna sjöng vackert, inget går att säga. Och det gör intryck.
  Vad ska orcherna ta och få nu? Och de kommer att få det i ett nickel.
  Krigare skjuter från maskingevär mycket berömt och tydligt. De är välriktade och av enastående styrka.
  Här tog en av dem den och med sina bara tår lanserade en ärta med en förstörelsegåva. Hon tog och sprängde många av Putins björnar.
  Sedan sjöng hon med glöd:
  Vi är barn av galaxen
  Tomtar som utövare...
  De kan knulla
  Nåväl, de kommer att flyga!
  Och krigaren kastade ett mordiskt sprängpaket med sin bara häl. Han jävlade och orsakade kolossal förstörelse. Och så många orcher dödades att det var omöjligt att räkna.
  Dessa är handlingar av flickor som representerar ett glamoröst och vackert folk. Och kapabel att visa verkliga mirakel. Mot sådana tjejer och pärlor är orcherna som en björn i trubbel. Men krigarna är naturligtvis redo för strid, och de kommer att visa ännu mer.
  Speciellt om deras nakna, runda, rosa klackar kliar, och även om de borde träffa orcherna specifikt.
  Och naturligtvis kan tjejer inte klara sig utan att sjunga. Och deras röst är fantastisk;
  Hur man styr universum på ett intressant sätt,
  Även om ni dödliga inte kan förstå!
  Detta är min kallelse nu -
  Förvandla allt nonsens från film till verklighet!
  
  Bygg rymdskepp av läskpapper,
  Och använd en slangbella för att skjuta ner en kvasar med skratt!
  Så att piloterna omedelbart kan bli godis,
  Och istället för solen, en samovar gjord av guld!
  
  Allt har blivit föremål för mänskligheten,
  Förverkligade mina drömmar!
  Naturligtvis är Allmakt farligt,
  När du inte vet måttet på skönhet!
  
  Du kan födas till violinist, konstnär,
  Och lär dig att riva repen!
  Men tankar måste bli rent ljus,
  Att utgjuta och barmhärtighet-nåd!
  
  Det är såklart svårt att förutse vad som kommer att hända.
  Jag vet inte själv, jag slänger ut min häst!
  De kommer i form av en tårta med stjärnkräm,
  Och åsynen av en jungfru med en ljuspistol!
  
  Kom upp, då bestämmer fantasin
  Ni bara dödliga kan inte förstå detta!
  Den där termokvarksyntesen sker,
  Vad kan en princeps -plasma sno en tråd!
  
  Vilken värld vill du, skapa den,
  Så att ett stormigt dragspel spelade!
  Så att det inte finns några heta platser på kartan,
  Så den skapelsen glömmer smärta!
  
  Kom ihåg att ni också är Guds barn,
  Som lärde sina söner att skapa!
  För att ge en rättvis, ny ordning,
  Var är du en jägare, men spelet är odödligt!
  
  Älska dina nära och kära, ära Jesus,
  Försök att göra bra för oss alla!
  Så att en person inte stannar i tråget,
  För att inte krossa datorn med en mejsel!
  
  Låt oss skaka hand, låt oss säga
  Lycka kommer att vara - det kan inte vara annorlunda, tro på det!
  När allt kommer omkring är vi sådana patrioter,
  Vilket rovdjur kommer att gnälla av rädsla!
  
  Att skydda hemlandet är vår heliga plikt,
  Att skapa en grund för allmakt!
  För att skapa blomställningar av universum,
  Alverna måste stärka sin makt och armé!
  Flickorna sjöng med stor känsla och självkänsla. Mumlade vackert deras ord. Och bokstavligen svämmade över.
  Men alla tomtar var inte så glada. En av dem tillfångatogs av orcher.
  Och så satte Putins björnar flickan på hyllan. De vred skönhetens händer i kedjor. Sedan hängdes ett massivt block på skönhetens bara, mejslade ben. Och sträckte upp tomten på ställningen. Och flickan knarrade av all smärta.
  Orcherna började slå henne med piskor på hennes bara rygg. Och under bara, vackra, solbrända ben tände de en eld. Och de började verkligen och grymt skjuta skönheten.
  Flickan blev mycket skadad, men hon höll ut. Sedan började Putins björnar bryta fingrarna på hennes bara fötter till en vacker och väldigt sexig och naken tjej med en muskulös kropp.
  Flickan skrek av outhärdlig smärta. Men så tystnade hon plötsligt. Och istället för att stöna tog hon det och sjöng;
  Jag är en ung krigare av mamma Elf,
  Mäktiga länder, alla länders fosterland...
  Det finns inget hemland i universum, vet att det är vackrare,
  Jag knöt en klok slips under berget!
  
  Att vara pionjär är en glädje och en kallelse,
  När allt kommer omkring betyder det att du är en tjänare av landet.
  Och du kan multiplicera universum -
  Att förstöra satans intriger.
  
  När sommaren kom in fyrtioen
  Åskvädret i juni mullrar för oss ...
  Vi vill inte att regionen ska bli fattig,
  För lycka, tro - fäderneslandet är skapat!
  
  Med en flicka väntar de onda orcherna i bakhåll,
  Vi fick ett maskingevär innan dess.
  Och till Putins vansinniga irritation,
  Vår avdelning slår framgångsrikt björnarna!
  
  Flickvänner bara fötter förgrovade,
  Snön prickar redan under den bara sulan.
  Från kylan och ruinen blev blå,
  Men den heliga elden värmer vår själ!
  
  Vi slår utan att veta om motståndarnas mått,
  Vi ger inte vila dag och natt!
  De flyger till nivåerna i en svärm av granater,
  Och officerare med ett prickskyttegevär.
  
  Ingenstans kan de onda orcherna hitta stöd,
  Vår pionjär, tappra avdelning ...
  Kapabel, om du behöver hugga berg,
  Här står Putins stridsvagnar som brinner som ljus.
  
  Folket i ett anfall av raseri samlade sig -
  För rättvisa, mod och ära.
  Och det finns inget rev i havet av stormar -
  Vilket skulle få oss att sätta oss ner!
  
  Vi gick in i Orklin, vi gick med i Komsomol,
  Från att trampa barfota med tjejer hela världen!
  Vi andas in segerhonung i himmelska maj,
  Nu har det blivit evigt, vår lysande framgång!
  Det är verkligen en sådan tjej så lätt att tortyr inte kan brytas. Även om bödeln piska henne ursinnigt med en piska. Men det finns egentligen inte mycket att se. Och nu tar orken ut en glödhet tråd från den öppna spisen.
  Och låt oss piska flickan redan, utan medlidande med vild ilska. Och han gjorde det väldigt hårt och aggressivt.
  Men tomteflickan bröt inte ihop och började sjunga med ännu större raseri och entusiasm;
  Bakom stigen kommer att vara mjölkig,
  Det första steget i livet är viktigt!
  Du ser igen över universum,
  Virvelvindar av rasande attacker!
  Kör...
  Och kampen fortsätter igen
  Hyperplasman brinner!
  Alvernas kung är så ung
  Slår med balkar!
  
  Universum till alla ändar,
  Vi är starkare än Guds fäder
  Över naturen, den allsmäktiges makt,
  Theoplasm slog fighters.
  
  Kör...
  Och kampen fortsätter igen
  Hyperplasman brinner!
  Alvernas kung är så ung
  Slår med balkar!
  
  Förvänta dig inte nåd från himlen
  De som är dumma väntar på nollor!
  Återuppväcka de som dog med heder
  Till sfärerna för alla vetenskaper på vägen.
  
  
  Tidigare, värme och snöfall,
  Världen var fattig och rik.
  Och nu vilken skapare som helst,
  
  
  
  Och kampen fortsätter igen
  Och hjärtat är oroligt i bröstet,
  Alvernas kung är så ung
  Och ung november framåt.
  Alvernas kung är så ung
  Och ung november framåt.
  
  Och kampen fortsätter igen
  Och hjärtat är oroligt i bröstet,
  Alvernas kung är så ung
  Och ung november framåt.
  Alvernas kung är så ung
  Och ung november framåt.
  Flickan bröt inte ihop på ställningen. Men tomtekrypskytten satte en dödlig kula i orkens mage. Och han, efter att ha fått ett dödligt sår, började kvävas och dö.
  En annan flicka sköt och genomborrade Putinbjörnens huvud, och han föll ner död.
  Här är tomtarna på stridsvagnarna, de tog sin tjej och befriade henne. Och det visade sig vara väldigt coolt.
  Och krigarna började kasta sådana destruktiva dödsgåvor mot fienden med hjälp av sina bara sulor.
  Hur är det med orcher? Det är verkligen svagt för dem att slåss med alverna . Och de får verkligen kapital på hornen. Och massan av orcher finns i graven och liken.
  Så gå inte emot tjejerna, Putins björnar, annars hamnar ni i graven.
  Flickor agerar energiskt och uttrycksfullt. Dessa är krigarna som kan avgöra världens öde på en gång. Och deras kala, runda klackar, så rosa och underbara. Vissa unga tomtar slickar till och med ivrigt sina sulor och visar ett aldrig tidigare skådat mod och spänning på samma gång.
  Och jag jobbar med stor kraft. Dessa tjejer är verkligen oövervinnerliga.
  Och om de börjar sjunga, då ryter björnen av förargelse;
  Landet där du är fri, alla,
  I vilken varje Herre är en proletär.
  Du förvandlas till en rubel och ett nickel,
  På vintern, i snödrivorna, ett solarium.
  
  Den har en ljus, röd flagga av kommunism -
  Vem lovar oss odödlighet!
  Vi uttrycker kärlek till fosterlandet i vers -
  För alltid kommer det att finnas lycka, tro på det!
  
  Ledare är olika ibland...
  Alla ledare är inte som den vise Stalin.
  Men vem som helst av oss är alltid en hjälte,
  När både sinnet och viljan blev starkare!
  
  I den sista månaden av den tappra våren,
  Soldaten avslutade kriget genom att ta Fraga .
  Vi är trogna moderlandet som änglar,
  Ordern har getts till oss - fightern är inte ett steg tillbaka!
  
  Om döden har kommit, korsa dig då,
  Och Herren, flyg till paradiset, där berget aska ....
  För alltid kommer vår Ande att stiga upp,
  Vi ska erövra de mäktiga topparna!
  
  När allt kommer omkring, efter döden är livet en flod igen,
  I den seglar vi som en båt - en meteor!
  Åkallan av den heliga Guds moder,
  Våga inte utstå nederlag och skam!
  
  Imperium, eftersom det är Guds ljus,
  Alferna beordrades av den Allsmäktige att regera!
  Vi kommer inte att få veta slutet på lyckliga år,
  Det finns inga gränser för servicen - dra upp ryggsäcken!
  
  Tomtar tillsammans är vårt motto -
  Var en man lydig mot en vis auktoritet!
  Världens teater är full av skådespelerskor,
  Vi sliter munnen av helvetes ilska!
  Tjejerna sjunger vackert och visar sin änglalika och samtidigt demoniska karaktär.
  Det är så de slåss. Mördarluftgevär avfyras från helikoptrar. Och de slår sönder Putins björnars positioner. Och dessa orcher dör utan medlidande.
  Så många människor dödades.
  Det här är modiga tjejers slagsmål. En av dem tog den och tryckte på dödningsknappen med sin röda bröstvårta. Och så flög den in i Putins björnar, en mycket destruktiv och destruktiv projektil. Som lade ner många av dessa motståndare.
  Det är så modiga tjejer slåss.
  Men de unga alverna kämpar också häftigt och med stort humör. Och de krossar fienden och dödar Putins björnar.
  Unga krigare gör detta väldigt coolt och kvickt. Och allt är imponerande.
  Vad bra och coolt allt ser ut.
  Men den unga tomten gav orcherna en kulspruta med maskingeväreld. Mejade dem utan någon ceremoni och sjöng;
  Jag tänker på min tjej
  Som lyste en bit av dikten.
  Elfiney på vintern -
  Inget val, inget dilemma!
  
  Hos henne, även i kylan, är själen lätt,
  I värmen ger vårkyla.
  Händer håller en stark åra,
  Flyta nerför floden tills ett storm-snöfall.
  
  När höstregnet faller,
  Träd i guld i lila lyx.
  Din kyss får mig att rysa
  Och den vita flickans hår är lockigt.
  
  Barfota vän rusar genom löven,
  Hon är vacker - som en sommarprinsessa.
  En smäll i pölarna - en spray av en fjäder,
  Må vår passion för kärlek sjungas!
  
  Vi kommer inte att beröras av sorg och sorg,
  Låt oss få drömmarnas stjärna från himlen!
  Här kommer jag att bli, som om kungen sitter på tronen -
  Och ljusets gränslösa gärningar...
  
  Flickan på fältet väljer en tusensköna åt mig,
  Som svar väljer jag en maskros åt henne.
  Fast berusad av spänning, som vin -
  Imitera inte en kär papegoja!
  
  Låt oss spela den här romansen med en gitarr,
  Så att folk vet vad glädje är!
  Låt den födda förmedla lycka -
  Och den onda häxans ålderdom kommer inte!
  
  Flickan och jag kramades och gick,
  Det finns ingen anledning att vara påträngande och arg.
  Ibland kan man inte undvika krig, förstå
  Alla år kan inte vara blå!
  Ja, och unga män från den sortens alver vet hur man sjunger och slåss. Bara de, naturligtvis, till skillnad från det vackra könet, skäms över att slåss barfota.
  Emellertid är de manliga alvernas ansikten så ömma och rödaktiga, hårlösa, som flickornas. Och jag måste säga att det bara är jättebra. Här är ett så coolt barfotalag.
  Krigartjejer visar sin coola och obegripliga konstflygning. Men detta är naturligtvis inte allt. De måste kunna säga saker som inte kan sägas i en saga eller beskrivas med penna.
  Men en av dem skjuter med en navel. Det är original och vackert.
  Och energiflöden kastas ut så destruktiva och extremt brännande, som napalm.
  Och om tjejerna visar något kommer det att vara kistan för Putins björnar.
  Men unga män kan visa mycket. Speciellt om de trycker på avtryckarna med händerna. Och det kommer att bli väldigt coolt.
  Och det de lanserar visar sig vara extremt dödligt och destruktivt.
  Och den unge mannen sjunger mycket bra;
  Jag verkade lyfta på en grå häst,
  Vad är det för slags åsna som ryter så?
  Jag känner Satan själv människor släktingar -
  Jag kommer att ta itu med alla som gör uppror i landet!
  
  Djävlarna har bosatt sig i dåliga hjärnor,
  Och arga tankar galopperar!
  Låt oss balansera balansen - radera nollorna på en gång,
  Rensa systemet från motgångarnas avgrund!
  
  Jag förstår inte ens vart jag är på väg,
  En hyperplasmisk virvelvind rusade genom mitt huvud!
  Låt dig inte underkasta dig skiten
  Så att en ström av härlighet kan spilla över månvärlden!
  
  Kriget flyter i en kontinuerlig ström -
  Det här är den sortens aktivitet som väntar på århundradets tomte...
  Och jag vill dricka lite berusande vin -
  Och fortsätt lugnt med storleken på samtalet.
  
  Men vet att svaghet och tristess kommer att gå över -
  Hitta dina drömmars tomte, du är en framgång och ett kall!
  Vi, som pionjärer, strävar efter att marschera -
  En cool krigare är trots allt inget dumt namn!
  
  Babakh och sliten, här är ett berg av lik,
  Fienden är förvirrad, springer reträtter!
  Vi kan slutföra rutten
  Fast underjordens hund skäller vilt!
  
  Vad gör vi i världen - ingen fantasi,
  Vi föddes, som om napalm plågar hjärnan!
  För alltid kommer vi att vara som ungdomsår -
  Och en plats i helvetet kommer att vara bättre än i himlen!
  
  Vad vill soldaten? För att fortsätta kriget
  Fred och tristess och hjärnans svaghet till honom!
  Vi kommer ikapp fienden till graven -
  Men vet att det är för sent att överlämna sig till krigarna!
  
  Det blir inget resultat, och det finns inget val -
  Avslutade jobbet och genast ytterligare ett!
  När allt kommer omkring är detta bara en början, en förebyggande körning,
  Militärtjänst är trots allt en god gärning!
  Visst är tomtens röst som ett kopparrör.
  Den unge mannen sov gott. Och han kämpade väldigt bra. Och han älskar tomtar. Vid behov kommer språket att användas. Det är sant att det finns tolv gånger fler tjejer i den här världen än pojkar. Och det är bra för män, förstås. Tjejerna själva kämpar för killarna med all ilska och press. Och det finns inget att ta eller ta bort.
  Det här är tjejerna här - de jagar män. Och du kan inte göra något mot dem.
  Och om de sjunger, då...
  Och tjejerna sjunger så här:
  Låt springa klumpigt,
  Pansarstridsvagnar i pölarna
  Och på taket finns ett maskingevär ...
  Han kommer att slita isär alla orcher!
  . KAPITEL #12
  Maria Kolesnikova, en modig tjej i alvervärlden, fortsatte att utföra modiga kommandon och ge order. Hon gjorde det med stor entusiasm. Och en tyrann med mustasch och flintskallig huvud var förbannad.
  Alvkrigarna fortsatte att kämpa hårt. De slog tillbaka anfallet från de rasande orcherna. Och alla klättrade och klättrade, som en padda på kramp.
  Och alla flickorna sköt och mejade ner fienderna. De gjorde det med stor entusiasm.
  Och varje skott av alverna åtföljdes av att man tryckte på en knapp, med hjälp av en scharlakansröd bröstvårta.
  Och tjejerna bröt upp helt. Samtidigt kastade deras bara tår stora, dödliga granater och slet sönder Putins björnar. Och det rivna köttet brann och rökte.
  Så tjejerna började jobba med att städa upp det. Och glädje, sånger och stor entusiasm.
  Och samtidigt sjöng de förstås;
  Men om en krigare genomborrad av en kula faller,
  Och flickan kommer för alltid att sitta i tårar som änka.
  Du behöver inte tro att världen bara är hopplöst svart,
  Det paradiset gick förlorat och trampades ner av den onde Satan...
  
  Faktum är att det finns hopp - ett värdigt öde,
  Försvara hemlandet och erövra avgrunden.
  När i Elf varje kille är en stark krigare -
  Vet att detta inte är bravader eller dum kitsch!
  
  Men ibland saknar riddarna stöd,
  Horden vet ingen poäng, och pressen är brutal.
  Då blir vi inte en undergiven papegoja -
  När allt kommer omkring är det bättre än skammen över att ha bly i ditt tempel!
  
  Kosmisk krigföring är något speciellt,
  I den är du en robotleksak, tyvärr...
  Men jag känner Elfi-krigare från militäradeln,
  Som inte ska ligga i kistor.
  
  Skärvor av konstiga stjärnor på himlen är diamanter,
  I dem varje tår i själen ...
  Prova, visa dig talanger,
  Och hellre sjunga till thunder Hopak-dansen.
  
  Hösttid - där sommaren bleknar,
  Hon fängslar med underbar skönhet!
  Låt min tomte vara, i denna dikt sjungs hon,
  Med sitt oskiljaktiga moderland!
  
  Jag skickar den sista kyssen till flickan,
  När jag dör, gråt inte din skönhet ...
  Ta, tro Orklin under majs lummiga blomma,
  Och monsterorc-bödeln kommer att bli ett offer!
  Tjejerna, måste jag säga, sjöng jättebra. Och de slog dessa orcher med stor styrka och passion av hon-vargar. De krossade dem.
  Och de använde kala, runda, rosa klackar när de fotograferade. Flickorna var extremt energiska. Och skönheternas bara tår kastade förintelsegåvor.
  Ingen kraft kan stå emot sådana tjejer. De är strålande och kosmiska stjälare. Och på samma gång, alverna där den våldsamma och strålande kraften.
  Och med röda bröstvårtor trycker de på bazookans knappar och leder förödande krigföring. Och så fort de träffar dig kommer en hel skyttegrav av orcher att kollapsa. Dessa tjejer är superklassiga. Och hur de kom igång.
  Och nu kastar de bara tårna igen granater, som producerar kolossal förödelse och förstörelse.
  Dessa tjejer kan bokstavligen göra vad som helst. Och de kommer att sopa bort all hårig armada.
  Här är en tjej med smaragdfärgat hår, hur hon tar och slår mot fienden genom att trycka på knappen med sin röda bröstvårta.
  Förintelsens nutid flyger ut och sliter isär och bränner Putins björnar.
  Och flickorna sjunger igen och blottar sina tänder;
  Elfias vidder - vackra, kära,
  Var är snöpärlorna, kristallklart hav ...
  Och alvsoldaterna och generalen är förenade -
  Och statens symbol är örnen - vår ortodoxe tsar!
  
  Nu har sommaren gått och hösten kommer i besittning,
  Träden är klädda, deras lyx är kungarnas avundsjuka.
  Mitt strålande hemland är gladare än paradiset,
  För Elf ska jag ge ett rättvist liv.
  
  Så hösten är vacker, bara poeten förstår
  Inget behov av att beskatta de fattigas ådror ...
  Guds gratis gåva: Porfyr och Crimson
  Och guld bleknar när det finns en stråle på solens löv.
  
  Blommor som vissnar, blir ljusare och vackrare,
  Lövverket faller som en prinss frodiga matta,
  Här är en brosch av smaragder med rubiner i höstens snår -
  Den Allsmäktige konstnären målade skapelsens mönster.
  
  Och i varje slag är dessa Herrens borstar,
  Jag ser kärlek och lust att skapa ett ideal...
  Men konstigt nog lever vårt folk nästan i underjorden,
  Och finansdespoten fjättrade grymt våra vingar.
  
  Vår jord är fluffig och fet som fett,
  Tillräckligt i tarmarna och i malmgruvorna.
  Men de onda oligarkerna är inte tillräckligt och inte tillräckligt,
  Människor har blivit bestulna, att allt är under nödens häl!
  
  Men är det Herrens vilja att uthärda något sådant?
  Gud gav ju jorden så att människor, gamla som unga, kunde arbeta på den.
  Och trots allt, inför Herren Kristus - även kungen är lika med de fattiga -
  Universums Skapare korsfästes med den avskyvärda rånaren.
  
  Svara mig, änglar, var är rättvisan?
  Att barn gråter och dör av hunger, gamla människor...
  Att den onda bourgeoisin är överdriven med gåvor och barmhärtighet...
  Och de som är snällare står kvar med bara gupp och skulder!
  
  Men det kom inget svar från himlen,
  Gud har förmodligen problem för att han låter saker hända så här...
  Men sanningen är att kampen kommer att göra livet till ett paradis för oss,
  Och någon som till och med är i kedjor kan bli lycklig för alltid.
  Så här sjunger tjejerna väldigt bra. Och deras röster skimrar som klang av istappar. Det här är verkligen kvinnor.
  Och deras röster är faktiskt som strömmar av diamanter. Och om de sätter in dem, så kan du från hela världen föreställa dig på ett stort sätt.
  Krigare här visar sin transcendenta och kolossala nivå - rymdåldern. Och om de tar det blir allt mycket mer seriöst och oförskämt.
  Och flickornas bara, mejslade ben är på jobbet. Och de kastar dödsgåvor med stor, destruktiv kraft. Och de gör det utan mycket ceremoni.
  Det här är tjejerna här - supernivå !
  Och kala, rosa klackar kastar upp ärtor av förintelse. Och allt kommer att bli väldigt vackert och stort.
  Och tjejerna trycker på knapparna med sina scharlakansröda bröstvårtor och sätter igång raketgevär som förstör orchernas positioner. Och de gör det utan onödigt dröjsmål och ceremoni.
  Därefter börjar tjejerna sjunga igen;
  Snöpärlor från havet - lyser starkt,
  Snöstormen kommer att virvla runt lammens lockar...
  Vårt fosterland är granittro,
  Om sanningen ska fram, orcher är inte skrämmande!
  
  Klangen av metall, knarrandet av rullar -
  Tankar kryper genom Elfias gränser!
  Låt oss bygga en ås av vassa bajonetter,
  Vi ropade "Hurra" och gick till attack!
  
  Halsband färgen på gryningen
  Vi blev inspirerade att slåss av en idé.
  Det finns bara ett val - vinna eller dö,
  Här vajar en scharlakansröd flagga över skansen!
  
  Bleka läppar, en snöstorm blåser,
  Den fångna flickans händer var bundna ...
  Åh, vilket skoningslöst öde
  Vid hård frost, barfota till ställningen!
  
  Men jag ville inte hamna i en slinga
  Samlade krafter, höll fast vid tysken.
  Det finns ingen starkare än vi på jorden,
  Vi behöver inte din avskyvärda nåd!
  
  Så hon dog och gnagde i halsen,
  Tomtetjejen är Tanya Krasnova.
  Men vägen leder oss till Orklin,
  Låt oss bygga en värld - en ny utan våld!
  
  Hur många av mina bröder dog
  Alla volontärer, bara pojkar.
  För de fattigas pionjärer, barfota -
  Skorpa till frukost till middag bulor!
  
  Vi är nära Orklin , triumf kommer snart,
  Komsomol-medlemmens tecken tänder bröstet!
  Även om stövlarna är ovana och tajta,
  Men färgen på majs lycka inspirerar!
  
  Führern är i helvetet, orkanen har lagt sig -
  Glädjen har kommit, barnens skratt hörs!
  Askan från underjorden sover ,
  Och över fäderneslandet - den röda solen!
  Så här sjunger tjejerna glatt och ursinnigt. Och deras röster är så vackra och skimrande. Som bäckar som rinner. Eller fontäner rusar upp i himlen . Och sådana tjejer erövrar olika länder. De har ett sådant vågat och utrymme.
  Här kommer en tomte från ninjafamiljen. Hon har två svärd i händerna.
  Och krigaren vinkade med dem. Och fyra huvuden av Putins björnar höggs ner på en gång. Och de rullade på gräset.
  Ninjatjejen tog den och kastade en bumerang med sina bara tår. Den flög över och skar av huvudena på de aggressiva orcherna. Bokstavligen slog ut dem.
  Det här är en riktigt barfota och aggressiv tjej. När den väl börjar hacka kan du inte stoppa den. Och han kommer också att ta och spotta med en giftig nål. Och det träffar orcgeneralen rakt i ögat. Och Putins björn är död i hälarna.
  Ninja tjej gnisslar:
  Ära till Zelenskij, ära!
  Tankar rusar fram...
  Under alvstatens flagga,
  Flickan är på attack!
  Det här är verkligen tjejer som är väldigt duktiga. Och deras fötter är så kala och solbrända. Och de kastar dödspresenter med aggressiv och våldsam kraft.
  Och efter att raden av Putins björnar har mejats ner börjar tjejerna sjunga igen;
  Heliga, välsignade jungfru Maria
  Hon födde Frälsaren, gav oss ljus.
  Men dina barn är barfota på vintern -
  Och i smutsiga källare möter vi en hungrig gryning!
  
  När allt kommer omkring, hur kom det sig att världen plågas av ondska,
  Att det finns fler fattiga än i gräshoppornas gräsmarker.
  Att även växter fryser av kylan i maj,
  Vilket är det vanligaste svaret - är du fattig, dansa då!
  
  Det är synd att ge en kopparpenning till de rika,
  Även om deras mammon svullnade till anständighetens gränser ...
  Deras främsta mentor över oss är en ekpinne -
  Men det blir ett dån när hanen galar!
  
  Herren befallde dig att dela de rika -
  Så att det inte finns några döda, och gråten plågar inte Guds Hörsel.
  Vem är svag, hjälp - vänliga ansikten talar från ikonerna,
  Om du är barmhärtig - fyren på vägen till paradiset har inte slocknat!
  
  Men många mamoner och själar och frälsning är mer värdefulla,
  De säger att guld kommer att köpa helgon!
  Ett avskyvärt ansikte simmade från ockermannens fett -
  Och ett hjärta utan frid är kall granit!
  
  Vad är din smärta för oss - magra människor?
  I palats hör vi inte ens stön!
  Vill du ha tak över huvudet? Ja, du kommer att ha ett härbärge
  Under fängelsetaket i hårt arbete!
  
  Varför ge det till dig, till oss
  Vad har vi framgångsrikt tagit med våld?
  Du var ingenting och för alltid ingenting
  Inte för dig himlen gavs!
  
  Men döden kom plötsligt till dem,
  Som den Allsmäktige Skaparen lärde!
  Nu är de där Satan brinner
  Där förrädaren knarrar och vrålar av lidande!
  
  Så du bestämde dig för att den Allsmäktige skämtade -
  Att säga, de generösa kommer att upphöjas?
  Och att Jesus själv skaparen inkarnerade,
  Var det inte rätt att säga att de skulle äta onda möss tillhörigheter?
  
  Omvänd dig, läs Marias bön,
  Och faller på knä och ångrar sig - stönande!
  När ett barn gråter framför dig,
  Och barfotatjejen skakar av kylan!
  
  Ta din trånga och elaka handväska
  Ja, de sover bort pengarna med ett leende.
  Då kommer Jesus, kärlekens Gud, att vägleda
  Och kommer inte att låta dig falla på den ostadiga vägen!
  Tjejerna sjunger så bra och bra, och deras röster är så strålande och skimrande att det känns som att man går in i ett riktigt, och verkligt paradis.
  Och så slår tjejerna orcherna med hjälp av bara tår från haubitser. Och slet på en gång femtio Putins björnar. Och låt oss riva sönder dessa klumpfoter.
  Flickorna är naturligtvis av en stridbar och aggressiv våg. Och om deras mun öppnas är det bara för att vissla. Och från flickornas visselpipa faller förbluffade kråkor på orchernas huvuden och bryter igenom deras skallar.
  Och det finns många sådana kråkor och de är extremt dödliga.
  Flickorna, som de tar, och kastar citroner med sina bara, runda klackar.
  De kommer att flyga över orcherna och slita Putins björnar i små, blodiga bitar.
  Tomtetjejen sjöng:
  - Det finns en stor flod av blod,
  Skallig Fuhrer urverk ...
  Men ge inte efter för honom
  Och kasta Kain i mörkret!
  Här hanterar tjejer orcher. Och de slåss med stor ilska och desperation. Och visa sin största skicklighet.
  Men, naturligtvis, i varje strid finns det en plats för sång;
  Det är lysande det du har gjort
  Nåd har utgjutits över mänskligheten!
  Det var du som gav den helige Gud
  Själ, glädje, innerlig barmhärtighet!
  
  Lucifer, vänder oss till Sodom,
  Produkten av synd och stolthet!
  Han höjde sitt svärd till Guds heliga tron,
  Och han bestämde sig för att nu är han allsmäktig!
  
  Refräng efter varje vers;
  Herregud vad vacker och ren du är,
  Jag tror att din rättighet är oändlig!
  Du gav ditt härliga liv på korset
  Och nu i mitt hjärta kommer du att vara bitter för alltid!
  
  Du är Herre över skönhet, glädje, frid och kärlek,
  Förkroppsligandet av gränslöst, starkt ljus!
  Du utgjuter dyrbart blod på korset,
  Räddad av planetens oändliga offer!
  
  Därefter kommer kupletterna.
  Ondskan rasar i upproriska hjärtan,
  Satan sliter sönder människosläktet med klorna!
  Men döden kommer att krossas till stoft,
  Och Herren kommer att vara med oss för alltid!
  
  Djävulen förde krig mot Herren Gud.
  Fienden kämpade grymt, lömskt!
  Men med kärlek krossade Kristus Satan,
  På korset, bevisa din sanning!
  
  Vi måste bröder smälta samman till en enda ström,
  Rikta ditt hjärta, ditt sinne och dina känslor till Jesus!
  Så att den store Guden hjälper oss att bli frälsta,
  Och för evigt och alltid kommer vi att prisa Herren!
  
  Så att själen finner sin frid för alltid,
  Vi måste arbeta i Herrens skörd med hela världen!
  Och för evigt och alltid Allsmäktige kommer vi att vara med dig,
  Jag vill be hårdare och hårdare!
  
  Om du slog ner dina ben - en matta av sammetsmossa,
  Jesus kommer att läka all smärta omedelbart!
  När allt kommer omkring skickade han stranden med gyllene sand,
  Han är ägaren till solen med det gränslösa universum!
  
  Han skapade himlen med sitt ord
  Han spred himlens stjärnor på ett stort sätt!
  Jehova älskar skönhet,
  Honom hängivenhet, lojalitet utan rädsla!
  
  Utan den Allsmäktige finns inga vänner,
  Strålande ikoner av vänliga ansikten!
  För jag vill ha mer och mer
  Jesus blev en partikel av kött!
  
  Förbarma dig över Gud för vår syndiga skuld,
  Vad tyvärr, vi gav dig inte!
  Även om tiden för omvändelse har passerat,
  Och redan avgrunden där blomningen gav!
  
  Men Herren gav sin nåd
  Och han sa - jag förlåter er föräldralösa!
  Jag vet att du inte kan betala tillbaka din skuld,
  Men det finns en plats för dig i himlen!
  
  Det är omöjligt att förråda
  Universums härskare är ofarlig!
  Och med din ortodoxa hand,
  För oss de ogudaktiga till kamrarna!
  
  Kommer han säga nej till honom?
  Be om omvändelse!
  Väntar tålmodigt på det högsta svaret,
  Förlåt oss, tro på hans önskan!
  
  Vi bestämde oss för att gå till tortyren,
  För att stärka din ande!
  Det finns inget annat sätt för oss fallna,
  Att vara evigt allsmäktig med dig!
  
  Här är det, frälsningens stund är nära,
  Guds ord kommer aldrig att gå sönder!
  Vad kommer att hända med oss
  Och flyg upp, bevingade själar!
  
  Det kommer att vara evigt vad du har skapat,
  Universums oändliga och kloka härskare!
  Du upplyste mig med livets strömmar,
  Och jag tror att vår kärlek kommer att vara sann!
  Det var så tjejerna sjöng bra och med strålande röster dånande som koppar. Och det såg väldigt coolt ut.
  Tomten tog den och kastade förintelsens mördargåvor med sina bara tår. Som sex rabiata hundar spreds de dödade Putin-björnarna åt olika håll. Och ett förkrossande och förödande slag tilldelades fienden.
  Flickan tog den och sjöng:
  Folk kommer att vara glada
  Lycka för alltid...
  Alverna har makt -
  Kraften är stor!
  Och nu kommer tjejerna igen att ta och spika fienden med hjälp av sin jordgubbe, så läckra och saftiga bröstvårtor. Och det går verkligen jättebra.
  Och många av Putins björnar brinner i vild vånda. Och tjejerna är väldigt glada och aggressiva.
  Och de aggressiva orcherna kan inte stoppa dem. När de väl skingras finns det inget du kan göra för att stoppa dem. Det här är tjejerna som kommer att visa upp sig.
  En krigare med lila hår, som förstörde Putins björnar, sa:
  Onda orcher som Malyuta,
  Utrota spårlöst...
  Men av någon anledning,
  Men av någon anledning,
  Vänligheten råder!
  Vänligheten råder!
  . KAPITEL #13
  Maria Kolesnikova, som trotsade tyranni, fortsatte att utöva kommandot och med stor framgång.
  Så flickorna och den sortens alverna attackerade kraftfullt orchernas positioner. Krigarna agerade som de var vana vid, med stor rörlighet och skicklighet. De är snabba som kobror och ger inte Putins björnar den minsta chans. Sådana krigare är naturligtvis en klass av högsta flykt och tryck. Och de har en sådan gnistrande och aggressiv energi av magoplasma. Tjejer som visar orcherna deras unika och aggressiva temperament. De är bara fantastiska krigare.
  Och nu kastar de bara tårna av skönheternas fötter dödens dödliga ärtor. Och de sår förstörelse och förödelse bland orcherna. Krigarna här är så magnifika, och deras bröst glittrar som fasetterade och mycket dyra rubiner. Sådana skönheter kommer oundvikligen att krossa alla orcher till en blodig röra.
  Här är en tjej som kastade en explosiv påse med sågspån med syra mot fienden med sin bara häl.
  Hon rusade och strödde Putins björnar åt olika håll och slet isär dem.
  Flickan kvittrade:
  Kvinnliga tomtar flinar mot oss,
  Tomtekvinnor är helt enkelt toppklass!
  Och sedan till gryningen
  Hör dem sjunga en kärlekssång!
  Ja, tjejerna verkligen, om de ger sig i kast kommer de verkligen att visa kolossal och oemotståndlig styrka.
  Och från sina bara fötters kast dör Putins björnar i enorma mängder.
  Men flickorna började sjunga med ännu större anda och intensitet;
  Vintern håller redan på att tyna bort
  Vårsolen går upp...
  Visdom erövrade naturen,
  I vetenskapligt sökande och vandring!
  
  Strömmar ringlar - snödrivorna smälter,
  Där silvermattan är en bäck.
  Nejlikor blommar frodigt i maj,
  Och vår vänskap spills inte!
  
  Vi älskar naturens döttrar
  När svamp växer på våren...
  Nej, du vet dåligt väder
  Hur Kristi nåd regnar!
  
  Naturen blir levande på våren
  Kristallisen sprack.
  Jag tror att planeten kommer att bli ett paradis,
  Låt ingen ond eld sätta världen i brand!
  
  När allt kommer omkring är varje blomma ett universum,
  Buggen vill också leva.
  Det bästa ödet av allt är skapelsen,
  Men din stackars kanin är vild.
  
  Hur gick det till, det finns mycket rädsla,
  Det finns mycket lidande med skönhet...
  Ibland stönar vi och frågar Gud -
  Hjälp oss med lycka och drömmar!
  
  Men vad är ilska i världen,
  Det som började snurra runt oss som en tornado,
  Men Gud svarade - så att
  Du blev inte lat som en björn!
  
  När allt kommer omkring, om bananen själv ramlade av,
  Du kommer inte ens att använda plogen.
  Helgonens ansikten från ikonerna nickar,
  Inga ananas - så råg!
  
  Jo, det arbetet leder till framgång,
  Han kommer att göra vårt lopp starkare!
  Och välstånd har inte bråttom,
  Inget behov av snålhet hos katter!
  
  Belöningen kommer - det kommer att finnas styrka,
  Och vi kommer att återuppväcka dem som stupade i strid!
  Straff kommer att drabba, vet Judas,
  Lögner och bedrägeri kommer att hämnas!
  Det var så tjejerna sjöng, och det var extremt coolt och vackert. Här är tjejerna som visar upp sin ursnygga stil och outfit . Och tjejernas tänder glittrar av pärlor. Och det ser riktigt bra ut också.
  Sådana tjejer är här.
  Och naturligtvis kan de inte undvika det faktum att de med sina bara tår kan ta och inte kasta en citron med mördande och destruktiv kraft. Och den kommer att urholka, och olika sidor kommer Putins sönderrivna björnar att sprida.
  Det här är verkligen en väldigt stridbar och cool krigare.
  Men ett kraftfullt bombplan flyter på den, som kontrolleras av barfota och halvnakna tomtar.
  Tjejerna måste sägas vara väldigt barfota och solbrända. Och ändå muskulös. De har så mycket ilska och spänning. Och de kan visa den högsta och mycket stridbara och oefterhärmliga klassen.
  Och då kommer en tung bomb som hoppade upp från magen på ett bombplan att falla. Hon rusar ner och faller på klungor av lurviga orcher. Och spränger dem och spränger dem i små trasiga bitar. Och en hel bataljon av Putins björnar har förstörts.
  Detta är verkligen det mest förkrossande slaget att äta. Som bränner allt, förstör allt. Det var så flickorna tog och plöjde dessa jävla och grymma varelser av orcherna.
  Och flickorna tog den och sjöng i glädje;
  Det ska bli fantastiskt att bo i alvernas rike,
  När vi besegrar den chekistiska tsarens onda björnar ...
  Ja, Putin är verkligen en farlig diktator,
  hjälper alverna att kämpa från himlen!
  Naturligtvis slåss de med orcherna, som försöker översvämma allt med en lavin, inte bara flickor utan även unga alver. De träffar också Putins björnar och dödar dem skoningslöst.
  Och medan de manliga alverna sjunger;
  Jag tänder ett ungt hjärta,
  Det är maktlöst att föreställa sig ens en poet!
  Det räcker inte att ens sätta fem poäng -
  Och kasta in i strid - en blodig vendetta!
  
  Den galna glöden i heta tal,
  Till en tjej som bara ser ut som en blygsam duva...
  Hennes gnistrande safirögon,
  Den här looken är oskyldig och samtidigt trög.
  
  Vilken passion kokar i min själ,
  Flickan är som en blomma, öm, naken...
  Och du själv rider en häst, ryttare -
  Nå de platser där himlens början finns!
  
  En skiss på duk, jag målade ditt ansikte,
  Det finns ingen mer värdefull än du, min kära skönhet!
  Du är som ett ideal över universum -
  Även om djävulen vässar sin höggaffel med ett flin i värmen!
  
  Vi sitter med dig i ett dystert valv - ett fängelse,
  Men fosterlandet har en helig eld i våra hjärtan,
  Drömmen är att vara nära igen,
  Omåttlig hängivenhet för vårt fosterland!
  
  Upprepad på ställningen - bödeln, tyvärr, är grym,
  Elden brinner, tången är het!
  Utropad, oren, anfallet mot öster,
  Här finns tankar som mäter mil med nosen!
  
  
  Men vi kunde fly från fängelsehålan,
  Nu slår vi de onda orcherna som kärvar!
  Låt armén kasta ner sina vapen i rädsla,
  Oövervinnerliga elfpiloter!
  
  Men jag ska ge min vän detta råd:
  Var inte så stolt!
  När allt kommer omkring blomstrar de frias liv alltid,
  I dogmens bojor finns den som är den svartsjuke djävulen!
  
  Vet allt du behöver göra,
  Vi kan alla lösa problemen snart!
  Låt allt bli som jag vill,
  Vi kommer att fälla meningar om problem!
  Det är så det starkare könet kämpar med stor entusiasm. Och visar den mest enastående klass, och hotfull inverkan. Så om du ställs mot tjejer på det sättet, kommer du att drabbas av nickel.
  Eller så kan en annan tjej ta dig med sitt bara smalben och sparka dig i orchernas bollar. Flickorna kommer naturligtvis att ta den och visa den för de lurviga varelserna.
  Om krigarna visar något kommer det verkligen att bli total och absolut förstörelse.
  Och krigarna kommer att ta och krossa nästan vilken armé som helst. Och de trycker på knapparna med sina röda bröstvårtor. De agerar extremt energiskt och på ett stridbart sätt.
  Dessa är prestationerna av skönheterna i den ljusaste och mest unika färgen. Och allt glittrar som solen i det magnifika och unika Elfias fosterland.
  Så en av flickorna tog den och slog orcherna och tryckte på knappen med sin ryggbiff. Och detta visade förstörelsens och förintelsens mordiska och unika natur.
  Dessa flickor kommer inte att ge nåd åt Putins armé till hans björnorcher.
  Men visst sjunger tjejerna också;
  I en värld av kyla - snöfall,
  En tiggare även som är rik!
  Djävlar styr planeten
  Förvandlade jorden till helvete!
  
  Om du vill leva i glädje,
  Så den lyckan kommer till alla i huset!
  Bryt slaveriets bojor som en tråd
  Då blir väskan full!
  
  Det finns ett land som är ett exempel för alla,
  En stark krigare är en pionjär!
  Svärd till hans heliga fosterland,
  Så att den onde Sir inte skvallrar!
  
  Elf är ett dekret till alla världar,
  Kraften hos de klokaste armaturerna!
  Utan någon utsmyckning kommer vi att säga,
  Den Allsmäktige har upplyst vår väg!
  
  Vi kommer inte att känna till ordet feg,
  Om soldaten inte viskar, är jag rädd!
  ren ortodox tro,
  Gud inspirerar Jesus!
  
  Det finns ingen frid i hjärtan utan Kristus,
  Den strålande leder till strid!
  Utan tro är krig fåfänga,
  Okontrollerbara förluster!
  
  Djävulen kommer att fresta
  Ljug för ditt eget folk - tenta fem!
  Men tro inte på de onda
  Det finns ingen anledning att förråda!
  
  Vi är trogna eden till graven,
  Utrymmet väntar på våra ättlingar - tro mig!
  Låt oss störta Satans söner,
  Kan inte fängsla jorden!
  
  Därför väntar turen,
  Den som är stark - Herren kommer att frälsa!
  Gud älskar folket i Ryssland,
  Lågan i ådrorna smälter isen!
  Låt oss nå de gränslösa gränserna -
  Låt oss visa universum på vår väg!
  Fall inte ner för de ortodoxa oss,
  Böj inte den orena i hornet!
  Tjejerna sjöng återigen väldigt bra. Och de visade sina tänder, som är som huggtänder.
  Och så stoppade krigarna sina bara tår i munnen. Och återigen, hur de kommer att ta och vissla.
  Och kråkorna, som i hjärnan blev slagna med en klubba. Och de, efter att ha förlorat medvetandet, föll på orchernas huvuden. Och de genomborrade skallen på Putins björnar.
  Och jag måste säga att det är riktigt coolt.
  Här visade tjejerna hur man bekämpar huggtänder. Dessa är verkligen skrivna skönheter.
  Och om en sådan tjej hittar en älvkille, kommer hon att slå honom tills han förlorar medvetandet. Och om hon stöter på en mänsklig ungdom, då blir det en sådan orgie överhuvudtaget.
  Tomten tog den och sjöng:
  Om vi är pojkar på hela jorden,
  Att knulla en tjej på en gång, den där timmen kunde de ...
  Det skulle vara en sådan orgasm för flickor
  Inte i ögonbrynsslaget, utan rakt i ögat!
  Sannerligen, tomtar kan verkligen göra mycket. Och visa sin potential. Och inte bara strid, utan också poetisk.
  Tjejerna är dock redan trötta på att sjunga hela tiden och hoppa som tigrar.
  Och de brast in i en hel kaskad av bevingade aforismer;
  Av alla konstverk är det militära mästerverk som sitter fastast i människors minne och orsakar flest tårar!
  - En målning skriven i blod: ljusare än olja och bleknar mycket långsammare!
  En anständig person sätter rättvisa - över familj och vänliga relationer! Lagen för fiender och vänner borde vara densamma som en man till en hustru!
  Närvaron av olika lagar gör rättvisa till en prostituerad!
  En stark motståndare tempererar kroppen och viljan, gör dig starkare - en svag fördärvar själen och försvagar kroppen, gör dig svagare!
  Så den hårda vägen ger mycket lättare seger!
  Händerna på en soldat ges för att skjuta, och hjärnan att stanna i tid!
  Att döda en dåre: det är samma sak som att sticka med en nål, skjuta en smart - vad ska man slå med en projektil!
  Naturen är människans moder, och en stor uppfinnares moder kan inte vara en fullständig dåre! Fast hon saknar praktisk uppfinningsrikedom!
  Kulan är den mest effektiva pedagogiska metoden för att hantera unga människor, såväl som med äldre!
  Endast effekten av påverkan minskar! Ofta kommer du att förlora din auktoritet, men om du åker fast måste du föda upp zombies!
  Religion sänker en stolt person till nivån av ett djur - ger ett val mellan ett får och en get!
  Det är bättre att ge din hud till människor som ett får än att väsa för alltid som en orm!
  I allmänhet innebär konceptet att arbeta med huvudet inte bara en bokstavlig tolkning, även när det kommer till kampsport!
  Om du vill bli rik - döp dig som jude, vill du gå i konkurs, ta ett lån av en jude!
  Bly hjälper matsmältningen, speciellt om p-piller är i form av en patron!
  En tjänsteman som inte tar mutor är som en jungfrulig prostituerad!
  Vanligtvis, för att rädda den ena, måste du döda den andra! Detta är utan tvekan en grym lag, men den återställer arternas naturliga balans!
  Det finns ingen bättre kämpe i världen - än en rysk soldat och en större tyrann - än en rysk general!
  Överdriven lyx är ett tecken på lättsinne, lättsinne är ett förebud om överhängande ruin!
  Kloka ord från en bastards läppar är som en fontän från en sophög!
  Du har en fördel i längden, men jag har i åtanke!
  Ibland kan du döda, men du kan aldrig ta bort hoppet!
  I krig, missa en sekund - du kan förlora evigheten!
  Ett vanligt torn är patetiskt bland skyskrapor, men majestätiskt bland hyddor!
  Människan underkastar sig våld, respekterar grymhet, föraktar mildhet och uppskattar inte vänlighet!
  Sex är det bästa botemedlet mot alla psykiska sjukdomar, men tyvärr dyrt och svårt att hitta!
  Den som inte älskar sex älskar inte livet och uppskattar inte köttets glädje!
  Poesi har det gemensamt med vin att dess värde växer med tiden, men inte ens århundraden låter raderna ruttna och gnistorna slockna!
  En soldat är som en dator - han räknar ett-noll, och en krigare är en vän-fiende!
  Människan skiljer sig från djuret i humanismen, och förmågan att handla i strid med instinkterna!
  Av våld mot en kvinna dyker det ibland upp friska barn och av våld mot naturen bara monster!
  Om mamman är grym är barnen också grymma! Vad är karaktären av en sådan är hennes avkomma - man!
  Vänskap söks från de starka, näring från de rika, och hängivenhet visas för de orädda!
  Att attackera är det bästa sättet att neutralisera fiendens numeriska överlägsenhet - att få dem att slå tillbaka är som att hugga av hälften av armarna!
  .För en kvinna är kärlek nöje och inkomst, för män nöje och kostnad!
  Att uppfinna ett nytt vapen för en omoralisk person är som att såga benen på en stol när ett rep har svept över halsen!
  Mänsklig svaghet är moder till vilken religion som helst, men feghet är fadern!
  Ateism är en symbol för frihet - kristendom är besläktad med ordkedjan!
  Den som förlåter kommer att bli förlåten, den som dömer kommer att bli fördömd! Vem låter hat sätta sig i hans hjärta, förgifta sig själv och sina nära och kära!
  Den som sår kärlek och barmhärtighet kommer att skörda framgång och lycka!
  Mordet i sig är en mångsidig och märklig sort av synd, ibland skrivs till och med synder av för det!
  I krig är logik ett relativt begrepp - precis som choklad hade jag inte tid att beundra brickorna eftersom de redan fanns i min mun!
  Döden är som en god magiker - gåtfull, skrämmande, mystisk och avslöjar inte sina hemligheter!
  En soldat i en gasmask är som en elefant i blöjor, och du kan inte argumentera dåligt!
  Tro mig, utan att kräva bevis - kronans propagandadrag för vilken religion som helst - dödligt i sin enkelhet som en kullersten!
  Det bästa sättet att mildra det onda är att belöna det goda. En person skiljer sig från ett djur genom att han kan göra gott ointresserat, till och med till skada för sig själv!
  Evolution lär inte en person osjälviskhet - bara Herren lär ut detta! I varje ärlig och ädel person är ett gudskorn bevis på hans väsen!
  Människan är det mest oförutsägbara djuret - instinkten är stereotyp, och sinnet är original!
  Kommunismen är relaterad till kristendomens idéer - överflöd av utgjutet blod och den totala frånvaron av realism!
  I ett inbördeskrig multiplicerar offensiven styrkan, och försvaret är liktydigt med en reträtt, och reträtten är likvärdig med kapitulation!
  I den moderna världen är oskuld ett tecken på att en tjej antingen är för äcklig och ingen vill ha henne, eller så är hon blyg och inte vill ha någon själv!
  Graviditet färgar en kvinna och är alltid oskyldig, oskuld är alarmerande och alltid ond!
  Religion är synonymt med bojor, inte så mycket för kroppen som för sinnet!
  Ondskan måste få slag i ansiktet från det goda - så att det goda inte förlorar sin känsla av värdighet, och det onda en känsla av rädsla!
  Att klä en kvinna är dyrt, att klä av sig är ännu dyrare!
  Tyvärr, när det goda har nävar, är det de som värderas, och inte det goda i sig - även om det inte är maskingeväret som behöver fruktas, utan den som skjuter från det!
  Terror, till skillnad från en herde, kan förvandla ett får till en varg! Det finns inget mer läskigt än ett argt lamm!
  Det som är briljant är alltid enkelt - bara medelmåttighet komplicerar allt!
  Ett stort sinne strävar efter klarhet så att alla kan se dess storhet, ett obetydligt sinne skapar dimma för att dölja tomheten!
  Ateism är logisk idioti - den förklarar ingenting, men berövar en person från odödlighet!
  Du behöver inte spekulera i pacifism, även får kommer att trampa en varg om han läser moral för dem!
  En smart person strävar alltid efter att växa, bara en dåre är nöjd med den tidigare nivån!
  Sinnet tenderar att förbättra sina idéer, men dumhet är alltid konstant!
  Livet utan risk är som soppa utan salt, och te utan socker - kanske förlänger sådan askes tillvaron, men gör varje minut fräsch!
  En sekund är som en kula, om du missar den måste du hitta på en från graven!
  En ateist kommer att hitta tusen anledningar att förstöra sin själ, och inte en enda ledtråd för att rädda honom!
  De svaga betalar för allt, de starka vinner och de listiga njuter av segerns frukter!
  Mod pryder de fyndiga, de godas vilja och de rättfärdigas kraft!
  Krig är ett test för de smarta, tempererande för de starka, roligt för dårar!
  Att ha initiativet innebär att ha en fördel: att ha en fördel innebär att vinna, och seger kommer att leda till fred!
  Dumhet överträffar visdom i antalet bärare, och är inte sämre i effektiviteten av effekten!
  Bara här är haken: den troendes villfarelse är bara förlusten av illusionen, ateistens villfarelse är förlusten av evigt liv!
  Vem som inte tar risker dricker inte champagne med svart kaviar och biter vodka med skarpsill!
  Huvudsaken i en krigares tapperhet och skicklighet är inte att ge sitt liv, utan att överleva - att ta det från en annan!
  En kvinnas kött är i mörker, hennes själ är i ljus och hennes tankar är i oordning!
  När dödandet blir bröd för bödeln, saknar han salt - det vill säga risken som soldaten upplever!
  Mod är den dyraste varan som inte är till salu! Sant, och det är många som vill bli av med det!
  Tortyr är inte underhållning, utan hårt arbete från tjänstesektorn, där synd om klienten är ödesdigert för dig!
  Kapitalisten kommer aldrig att bli en sann patriot i sitt fosterland, för detta är han för självisk!
  En rik mans själ är patriotisk, inte mer än ett guldmynts, där de tar det och håller sig till det!
  Varje atom är lika i komplexitet och outtömlig potential för universum!
  En syndig och grym man, inklusive mot sig själv, förstör mänskligheten och påskyndar processen med vetenskap!
  Framsteg förvandlas ofta till ett försök att trycka in en vätebomb i en cigarettändare!
  En varg gömmer sig under ett fårskinn, en politiker under en mask och en kärnvapenarsenal under jorden!
  -De senaste teknologierna är ett uttryck för den materiella formen av det ryska folkets andlighet!
  - Den mest perfekta tekniken kommer inte att ersätta själen, den mäktiga datorn kommer inte att älska, värma eller smeka!
  Kristi lära är starkare än en vätebomb, den är så kapabel att återuppliva själen, inspirera sinnet, ge evigt liv!
  Lita på Gud, men glöm inte att torka din syn!
  Det mest värdefulla i livet är att det inte är känt när det tar slut, och framtidens oförutsägbarhet - en plånbok som inte ser botten verkar oändlig!
  En soldat är bättre än bara en man, renare, ädlare, mer uppriktig! Men till skillnad från en ren dödlig är han berövad rätten till liv!
  Genom att döda en enda person, förstör du ett miniatyruniversum, vilket betyder att du syndar mot Gud!
  Självklart! Förrädaren förlorar alltid, han är hatad av dem som han förrådde, och föraktad för vilkas skull, han begick elakhet!
  Förräderi är inte bara elakhet, utan också självmordstankar!
  Hur konstigt det än kan tyckas, räddar döden i ung ålder från ålderns kval, själen från smuts och hjärtat från skilsmässa!
  Rökning förlänger livet endast i ett fall, som den sista önskan innan du skjuts!
  Förklädnad kräver uppoffringar! Tillfälligt, men inte mindre svårt, särskilt för en kvinna! Sant, inte mer än plastikkirurgi!
  Plikt mot fosterlandet är den bästa motiveringen för en olämplig handling, all elakhet är helig om den dikteras av hänsyn till patriotism!
  Pervers kommunism är värre än perverterad kapitalism - det är lättare att skära huvuden i leden och det är bekvämare att meja ner dem med en skur!
  Kungen kan bli gammal med tiden - bara folket är alltid unga, kungen kan vara för ung - bara folket är alltid moget, kungen kan bli galen eller födas till dåre, men folkets visdom är odödlig! Låt därför människor, och inte blinda slumpen, bestämma vem som ska styra dem!
  Fosterlandets intressen kan motivera grymhet, men det senare måste först och främst visas för dig själv!
  Frihet utan moral är som en bil utan bromsar!
  Som tog makten: stark, som behöll den: smart, men frivilligt skilde sig med den: ädel!
  Korruption är som en cancertumör, den orsakar mindre smärta, men den förstör ännu mer exakt!
  Mänskligheten måste sluta: att vara en svan, en cancer och en gädda som drar åt olika håll, framsteg i det här fallet kommer inte att stå stilla, utan dra ner i avgrunden!
  Tid är det mest fruktansvärda vapnet, den undergräver obönhörligt civilisationens krafter och besegrar mäktiga män!
  Styrkan är i händerna på en dåre: den är som rustning med hål, den skyddar dåligt, men den hjälper till att drunkna i okunnighet!
  Banditernas hämnd är feghetens yngre syster, elakhetens dotter och framgångens styvdotter!
  Världen avundas starka människor, föraktar de svaga, är överseende mot de avskyvärda, och ändå skapades den av en perfekt skapare för att nå perfektion !
  - Endast förnuft och en känsla av renhet kan göra människor perfekta, och om du lägger ädelhet och medkänsla till detta, så kan du på dessa fyra koncept lägga grunden för en lycklig framtid!
  Bibeln är en judisk bok och för att göra den till grunden för Rysslands moral, hur olämpligt att ersätta konstitutionen med alfabetet!
  Det är lättare att hitta en filantrop bland hemlösa än en ointresserad polis!
  En polis som inte tar emot mutor som regn i öknen, du drömmer hela ditt liv om detta, men du stöter alltid på det vid fel tidpunkt!
  I de flesta fall är en erövrare synonymt med en filantrop!
  Religion är för framsteg som en vikt är för en simmare!
  Lycka utan Gud är som kärlek utan hjärta!
  Den kristna tron kräver inte bara ett kors, utan också ett svärd för att försvara det som är gott!
  Religion med svärd är inte opium för folket, en kirurgs skalpell som helar själar!
  Det är bättre att döda en skurk än att sörja hundra rättfärdiga människor!
  Det farligaste vapnet är Bibeln i händerna på de onda!
  Den som äter länge lever kort!
  Kommunism är en ljus idé, men oftast genomförs den i mörker!
  Dåliga människor med bra idéer utgjuter mer blod än dåliga människor med dåliga idéer!
  Förhör en dåre, slå vatten i en mortel, tortera, piska en åsna!
  Naturen är sned, men det mänskliga sinnet är en plattång!
  Framsteg tenderar att höja en person och därför föra honom närmare den Allsmäktige!
  Oavsett hur många gåsar du matar, kommer valken inte att fyllas!
  Djävulen gömmer sig i helvetet, och prästen är i församlingsmedlemmens ficka!
  Den lantliga klockstapeln är obetydlig bland skyskraporna, men majestätisk bland hyddor!
  En slav som förödmjukar kungen: en gud för en timme och en djävul för evigt!
  . Människan kommer antingen att uppnå allmakt eller försvinna!
  Människan är avsedd att antingen leva som en gud eller dö som en mask!
  Hur du än putsar en kullersten kommer den aldrig att bli en pärla! Oavsett hur du bearbetar den, kommer en grafomans bok inte att bli ett mästerverk!
  Mest blod spills av röda tal, ljusa idéer och goda avsikter!
  Ju renare idén är, desto mer smuts fastnar på den under genomförandet!
  Tvång förstör ohämmad kärlek!
  Du kan kyssa piskan, men detta görs bara, då var det bekvämare att bita tänderna!
  I allmänhet är det svåraste att få en alkoholist att ge upp en flaska och en religiös fanatiker att ge upp sina åsikter!
  I krig är en sekund värd mer än tusen skal!
  Bättre att dö i ljuset än att leva i mörker! Inte en kirurgisk strålkastare!
  Ett mynt är dödligare än en kula, det träffar precis i hjärtat!
  Snabbmat är lika dödligt som en H-bomb, används bara mycket oftare!
  Kärleken är den bästa advokaten, den motiverar utan att kräva betalning!
  Att tjäna två herrar är detsamma som att försöka luta sig mot två bergstoppar, dina fötter kommer att halka!
  Kommer det att finnas en solid grund, knådad på en sådan flytande substans som blod.
  Det är lättare att döda en tyrann än att återuppväcka en rättfärdig man, men den förra är mer användbar!
  En check är aldrig överflödig, även om det är svårt att bära bördan av en krigare, kommer en extra patron att rädda ett liv!
  Ledarnas fåfänga är direkt proportionell mot deras grymhet - omvänt proportionell mot sinnet och utbildningen!
  Det är bäst för en fegis att gömma sig i en kista, och för en listig under en kista!
  Ju högre värdighet, desto mindre tro!
  Krig är livets skola, som är bättre att hoppa över. Även om historisk nödvändighet fortfarande kommer att få dig att ta blodiga tentor!
  Den kvinnliga handen är mjukare än den manliga, men mer seg, mindre, men mer gripande!
  En dåre kan råna, bara en stor duckare kan använda bytet!
  Sök inte efter Gud i himlen, han lever, även om han ofta slumrar i varje människas sinnen!
  Förnuft och koncentration kan väcka den Allsmäktige inom en själv!
  . KAPITEL nr 14.
  Maria Kolesnikova - denna magnifika och unika krigare, och en före detta politisk fånge - som utmanade det mustaschbeklädda galtens tyranni, fortsatte att klottra aforismer;
  Ateism måste kombineras med hög moral, annars kommer logik i passionernas tjänst att förstöra sinnet!
  Hjälp i krig är ibland sent, ibland tidigt, men alltid vid fel tidpunkt och inte tillräckligt!
  En enkel vinst är bra för plånboken, en tung förlust för hjärnan!
  Sömn är nästan döden, bara mycket mer störande!
  Kristus är helig och ädel som en blomma, bara feta flugor av kyrkliga predikanter klamrar sig fast vid honom!
  Den som har tappat förtroendet för sin egen sort kommer oundvikligen att bli ett offer för svek!
  Ateister gör bättre befälhavare, de är mindre mottagliga för förslag, de skyddar sina liv och andra människors liv, de tänker självständigt!
  En övertygad ateist är bättre än en icke övertygad troende!
  Huvudet kan inte skada, det är ett ben! Även om det ofta är tomt!
  En kvinna med tunga kommer att gå dit ett kommando med maskingevär inte sticker ut!
  Frihet ger styrka, men kedjan kvävs!
  Moral, från ordet smutsig!
  Falsk information är som en smart fälla!
  Nej, han är rik som är hornad med sin fru!
  Den rike mannen är inte den som har allt. Och den som inte lever på lån!
  Svaga generaler har inga starka segrar!
  Och man måste kunna döda, men det är ännu svårare att rädda någons liv!
  Människan är en ond varelse och liknar en apa, bara huggtänderna är större än en tigers, och klorna sliter stål!
  Du kan inte bli rik på att sälja ditt samvete!
  Vapen är alltid få oavsett arméns storlek!
  Själen är som en tom plånbok; det är lätt att gå runt, men svårt att leva!
  - Du måste regera klokt, utan att visa svaghet, men också utan att missbruka makt! Styrkan hos en härskare är förmågan att avstå från våld!
  Att hänge sig åt det onda betyder att förråda det goda!
  En kung förblir kung även i trasor, men inte ens lila kläder kan förvandla någon som är smutsig i anden!
  Det värsta brottet är att ge frihet åt det onda och lämna det goda utan skydd!
  Logik plus kunskap multiplicerad med irrationell instinkt är en kraft som kan flytta universum från dess grund!
  Sjuka barn måste tvångsmatas, annars dör de.
  Men i det här fallet kommer ingen att förebrå att vi är grymma mot barn, ger bittra mediciner och ger injektioner!
  Krig är ibland mer barmhärtigt än en kirurg som amputerar en lem!
  En kvinna utan prydnadsföremål är som ett träd utan löv, en man utan krusiduller är som en stam utan lav!
  Bra tjejer älskar med öronen, dåliga tjejer gör allt med munnen för pengar!
  Krig är en styggelse som ricinolja, äckligt, bittert, men utan det kan du inte rena din själ, du kan inte stärka ditt sinne!
  Den tidigare fången Maria Kolesnikova blev en ädel drottning. Hon visste att tiden skulle komma då avskummet som tagit makten i Vita landet skulle ta slut. Och den mustaschförsedda och kala vildsvinen kommer att betala vackert för denna laglöshet som han begick mot sitt folk. Och för kärnkraftsutpressning också.
  Under tiden utförde flickadrottningen kommandot över alvernas imperium.
  Striderna mellan alverna och orcherna avtog inte. Mycket vackra och glamorösa tjejer fortsatte att slåss med håriga, fula och otäcka Putins björnar.
  Här är en tomte med orange hår som tog den och med en röd bröstvårta tryckte på knappen på en maskin med en raketgevär. Hon tog den och sprängde den med dödlig och kolossal kraft.
  Och orsakade förstörelse och förödelse. Omedelbart slets två kompanier av Putins björnar i stycken och brändes ner på en gång.
  Flickan tog den och sjöng och blottade sina tänder, som var vitare än krita;
  Orken var listig och listig,
  Han ansåg sig vara aristokrat...
  Elden från någon annans krig brann,
  Och han hade ett girigt grepp!
  
  Uppfostrade björnar över kullen,
  Här kommer ett prov - angriparen!
  Vi kommer att slita isär fienderna -
  Alla vet att Elf är stark!
  
  Men Führern inspirerar Ork -
  Vi ger dig tusentals tankar !
  Du kommer inte ha problem
  Vi kommer att utkräva intresse från slavarna tillsammans!
  
  Tja, chekisten skakar henne,
  Jag håller med om att gå in i svåra tider!
  Och kastade horderna till öster,
  Stål rullar på huvudstaden!
  
  Men jag mötte en jävel av tomtar med bajonett.
  Han är monolitens vassa fästning!
  Fienden är stadigt under elfbiten -
  Och kör denna vilda hord till flykten!
  
  Den onde orken räknade med lunch -
  Vad kommer att passa Röda torget!
  Men hans svärd lyckades skära -
  Oövervinnerlig armé - hjältar!
  
  motståndaren kommer att förvandlas till stoft,
  Kör dem hela vägen till Orklin!
  Åskande stridsvrål,
  Mina trupper är oövervinnerliga!
  
  För Führern hittar vi en slinga,
  Och för de onda björnarna är insatsen vässad!
  Jag dödar alla vidriga orcher...
  Vi kommer att blöta dem dag och natt!
  
  Den onde orken är förkolnad och röker,
  Björnarna ger upp och ger upp!
  Hållbara prestationer är granit,
  Låt oss dricka te från ett fat till semestern!
  
  Vi ska odla en grenig trädgård,
  Var är äppelträden sammet med förgyllning...
  Var är den mest värdefulla peal av alla,
  Där vi är snabbare än flygplan!
  Flickorna sjöng med stor entusiasm och skönheten i sina röster. Dessa människor sägs vara kvinnliga änglar.
  Warriors är väldigt vackra och sexiga. Och deras tungor är bara fantastiska och så rörliga och väldigt smidiga. De skapar sådana oefterhärmliga och unika mirakel med dem.
  Föreställ dig bara hur flickor kan förstöra Putins björnar. Och det är extremt coolt och vansinnigt coolt.
  Det här är tjejerna som kommer att ta det och vråla på toppen av sina lungor.
  Komsomol inte bara ålder, älv mun tjejer smak!
  Och så tog skönheterna det och visslade, återigen med sina bara tår. Och de gjorde en kollaps av många moln med korpar. De attackerade Putins björnar. När kråkan blir galen av alvernas vissling börjar den snurra, och i en korkskruv faller den ner och genomborrar bokstavligen orchernas skallar.
  Faktum är att det hela blev extremt coolt och med enorm, oefterhärmlig förstörelse.
  Här, försök att sätta ett finger i munnen på sådana tjejer: de kommer verkligen att bita av.
  Men det är förstås inte allt.
  Efter att ha skjutit mot orcherna med hjälp av scharlakansröda bröstvårtor, tog flickorna sina bröst och sjöng;
  På sommaren är solen så strålande
  Luften är fylld med honung - dagg!
  Min känsla för fosterlandet är ren,
  Tvätta med rinnande vatten!
  
  På smaragdgräset springer vi,
  Som kaniner som hoppar barfota.
  Vi blev pionjärer på fronterna,
  Och ingen drog oss med våld!
  
  För naturen är så vacker
  Rubinkantad soluppgång.
  Solen är också som en röd banderoll,
  Här gulnar det, en virvelvind av guldskott!
  
  I varje buske och grässtrå ,
  Man kan se fäderneslandets kära ande...
  Som pärlsnören vrider sig,
  Det flyter poppelfluff!
  
  Hur sött är ljudet av den kära oriole,
  Silver röst av en näktergal.
  Jag älskar Rodoveria idoler,
  Och kyrkor med gyllene kupoler!
  
  Här gör björnarna tecken på stammen,
  Och räven viftar med svansen...
  Gyrfalcons flyger på himlen med ett skrik,
  Det här är våra tomtar, det utvalda hemmet!
  
  Trampa inte den smutsiga utlänningen,
  Horden kommer inte till fäderneslandet!
  För vi tjänar de tvåhövdade
  Universum under handen av en örn!
  
  I himlen kommer vi att flyga med en trilla falkar,
  Vi kommer att erövra det universella rummet!
  Högar på fältet samlas till säden,
  När allt kommer omkring är alven det tredje Rom!
  Ja, tjejerna, om de redan sjunger, då kan man inte stoppa dem så lätt. Här är alverna hur energiskt de agerar, visar sitt aggressiva temperament. De är krigare, faktiskt, så coola. Och nu började deras nakna, mycket graciösa, sexiga och mycket förföriska ben kasta gåvor av förstörelse och förintelse.
  Och Putins björnar flög katastrofala gåvor av förintelse. Och det var riktigt coolt. Och så många soldater från Vladimir Putins armé dödades och förstördes och brändes.
  Flickorna visade sina tungor och kvittrade:
  Hur vi levde att slåss
  Och orcherna är inte rädda,
  Så tjejerna ska visa karate!
  Trampad, orc vet i smutsen,
  Du är ingen prins, Putin,
  Slutet kommer till den kala Satan!
  Slutet kommer till den kala Satan!
  Så här sjunger tjejerna väldigt vackert och kvickt. Och de visar högsta prestanda inom förstörelse, död och rymdbandit.
  Det här är verkligen ett kämpande och skapande förstörelse- och dödsteam.
  Men tjejerna tog det och började återigen spy ut strömmar av ord. Bara denna gång var det inte längre poesi, utan bevingade aforismer;
  Pengar är bara ett verktyg för att tjäna fosterlandet. När de blir fler är tjänsten effektivare, förutsatt att man har ett samvete!
  Om det räddar fosterlandet, tvivel, utan att veta - när en lögn leder till seger, då är den helig!
  Praktisk bekräftelse för tro är som en sena för en arm - utan den är den maktlös och dör!
  De flyger till stora prestationer, men hoppar inte!
  När adelsmannen skrattar av glädje, gråter allmogen av sorg, eftersom adelsmännen är mest roade av tiggarnas förluster!
  Presidenter skämtar ibland på ett sådant sätt att folket inte skrattar!
  Pengar är också en soldat, du måste ta hand om dem och komma ihåg: praktisk ändamålsenlighet är viktigare än ära! Den senare är till salu, men den förra är ovärderlig!
  Gröna är alltid frätande - mognad är söt!
  Det enklaste löftet är det svåraste att hålla! Vad kan vara lättare att inte andas, men sällan varar någon till solnedgången!
  Våld är en nödvändig egenskap för lag och ordning!
  Ord skakar luften - svärdet krossar köttet!
  Tvister om religion är som en ring, det finns inget slut i sikte och återvänd alltid till de gamla argumenten!
  Svek är som vin - man vänjer sig bara snabbare, och baksmällan är starkare!
  Ondska i första hand, när du inte behagar din nästa, så skadar du honom, och synd är frihet!
  Till exempel är sex också en synd, även om du faktiskt orsakar din partner inte smärta, utan njutning!
  Ingenting förenar olika människor som en gemensam fiende!
  Om du vill sluta fred med fienden - kom med ett gemensamt krig!
  Ingenting försvagar en armé som en dålig befälhavare, och kroppen är en sjuk hjärna!
  Befälhavaren är som en härdad stålstång som böjer sig för att skära hårdare!
  En spion är det mest spännande jobbet i världen: precisionen hos en kirurg, risken för en sapper, en skådespelares virtuositet!
  Barmhärtighet i krig är nederlagets syster - för den som blir skonad är inte besegrad!
  Att prata med tio är som att slåss med tusen!
  Gud är också olycklig på sitt sätt - ansvaret är oändligt, och det finns ingen att dela med!
  Gud är alltid ensam, för intressant kommunikation kan bara uppnås med jämlikar!
  Brist på teknik kan kompensera för kämpaglöd, men brist på ande kompenserar aldrig för teknik!
  En soldat är som lera, för att vinna värde måste han dra åt helvete!
  Nedskärningar i militära utgifter, den mest slösaktiga typen av ekonomi!
  - Vissa har bara ålder i passet, andra har visdom som är mogen över sina år!
  - År lägger till rynkor, men sinnet växer bara bevattnat med arbete eller militär svett!
  Politik, som antimateria, måste du hålla dig borta, men du kan inte klara dig utan kamp!
  Ju mer smärta och lidande i övningarna - desto ljusare ära, desto brantare tapperhet i onda strider!
  I datorer strävar människan efter att uttrycka den ouppnåeliga drömmen om en ideal hjärna!
  Utan en kampanda är den mest perfekta tekniken död, som en kropp utan själ!
  Bödeln är ett föraktat yrke, men det kräver en kirurgs skicklighet, en cellists virtuositet och kravet på en kock!
  Obetydlighet är alltid i majoritet, guldkorn är sällsynta bland sanden!
  Att dö med äran av rätten att upphöja köttet - att vara rädd för att sänka själen!
  Att slåss mot en kvinna är det sista - seger ger inte lagrar, besegra utsätter för förlöjligande, som inte kan tvättas bort av bedrifter!
  Familjens adel ökar ansvaret - ett smutsigt lejon är en styggelse, en smutsig gris är bara en framtida hacka!
  Krigsko, mjölkad för guld, men avför blod!
  Din själshäst, ett segerredskap fångat i strid!
  På ett vänligt sätt kan du inte ens förlora, än mindre vinna!
  När det är svårt att slåss är det intressant, men det gör särskilt ont för de döda kamraterna!
  En soldats adel är inte en anledning att försumma list och förkasta uppfinningsrikedom!
  Terem är bedrövlig bland skyskrapor, men majestätisk omgiven av hyddor!
  I allmänhet bildades kristen eller muslimsk moral under tidig medeltid och att vägledas av dem är detsamma som att hugga ner ett rymdskepp med en stenyxa!
  Att kalla en värdig person en dåre är detsamma som att göra avföring på sitt eget huvud!
  Förbanna inte en sten - du kommer att snubbla, förbanna inte havet - du kommer att drunkna, förbanna inte en person - du kommer att förlora din själ!
  Guld gråter inte, doubloon rostar inte!
  Statshemligheter är en så tung börda att de kan krossa din nacke!
  Guldtänder och dyngshjärnor - ett dyrbart kärl med skitinnehåll!
  Fyll i magen, håll öronen skarpa!
  Hur du än putsar en kullersten så blir det ingen diamant!
  Att inte tillfredsställa en kvinna är att skada en panter!
  Människan är en liten gud som kommer att få hjälp att växa i kunskap!
  Från köttmarken i fiendens civila strid kan du baka en segerkaka!
  Att arbeta med ett blad som en konstnärsborste kräver inte bara styrka och precision, utan också inspiration!
  Men religiösa principer används oftast av principlösa människor!
  En kamp utan sår är som gröt utan salt, naturligtvis med måtta!
  En missnöjd kvinna är elakare än djävulen, mer lömsk än en asp!
  Kampen är som sex, press och mod är viktigt, men skicklighet behövs också för att lyckas!
  Till och med den allsmäktiga svartsjukan drar sig tillbaka för den kungliga manteln!
  Vad är beräkningen - så är resultatet!
  Vått krut är som ett tränat djur: det väser, men biter inte!
  De säger att det är svårt att vara en gud, men det är ännu svårare och mer irriterande att vara en mask!
  Ett lågt ursprung kompenserar för ett högt sinne, men ingen ras kan täcka dumhet!
  Krig är intressant, men oftast hälsosamt!
  En man som inte kan tillfredsställa en kvinna: som en poet som desperat vill hitta slutet på en vers!
  Du kan fly från en kula, men du kan inte undkomma ödet!
  Att vara en mördare är lättare än att vara läkare, men samtidigt farligare!
  Initiativ i strid är som vinden i seglen, utan det finns ingen rörelse!
  Utan roder är ett segel farligare än användbart!
  Besegra dina fiender djärvt, men respektera också fångarna!
  Det är inte för inte som råttan är den mest ihärdiga varelsen, och lejonet, en utrotningshotad art, är bland djur som bland människor. Vildhet erövrar adeln!
  Barmhärtighet är begreppet präster, och sedan när det inte handlar om deras plånbok!
  Blod är en dålig lösning: det som cementerar mänskliga sandkorn!
  Guldkedjor lyser starkt, men ännu tyngre än järn!
  Andens storhet ligger i det faktum att, även om man är fantastiskt vacker, inte skratta åt fulhet!
  Du kan slåss utan sköld, men efter att ha förlorat en soldats svärd upphör han att vara en krigare!
  Bödelns position förblir aldrig vakant, även om den inte medför materiella fördelar!
  Som blev biten av råttor - är inte rädd för möss!
  Mord är besläktat med sex - det kräver upprepning och variation!
  Att döda är bättre än sex - en partner är alltid ny och oförutsägbar!
  Egenintresset är alltid högre än samvetet, när det senare sänks till sockeln!
  Du kan inte dricka bort krigarinstinkten, du kan inte lägga ner mod!
  Det bästa sättet att känna sig som en människa är att hjälpa sin granne och att sänka sig till ett djur genom att slå den svaga!
  Kyrkan är som en butik, bara varorna är alltid inaktuella!
  En pirat är en lyckafångare, och turen älskar den som generöst delar den med honom!
  Stridens soppa behöver en så kryddig smaksättning som döden!
  Samvete måste lydas mer än människor!
  Religion skiljer sig från en saga endast genom berättararvodet!
  De slåss inte med siffror, utan genom skicklighet, även om det senare är svårare att få tag på i de flesta fall!
  Temperering, ger kraft! Makt ger mod! Mod ger seger!
  Att leva utan heder är som att sjunga utan musik!
  Flexibilitet är starkare än hårdhet - du kan bita av ett finger med tänderna och förstöra universum med tungan!
  Tiden kommer då frasen allsmäktig människa kommer att bli lika naturlig som den förnuftiga människan; om detta inte händer, då kommer andra raser att introducera termen galning!
  Framtiden tillhör den som värderar heder mer än han älskar livet!
  Slaveri är motsatsen till kärlek, du kan inte värdera repet som håller dig vid halsen!
  En hjältes död, födelsen av evigt liv, existensen av en fegis, en långvarig begravning!
  Krig är oundvikligt som sex och kommer att orsaka samma smärta och glädje!
  Sitt inte i din släde, du kan snubbla på en påle - du kommer inte av!
  Handlingarnas förutsägbarhet är grodden till nederlag, överraskning är segerns blomma!
  Ingenting vill riskera hela ditt liv, men ofta upphör risken att förfölja dig tillsammans med döden!
  Kvinnors tunga är giftigare än hundra kobror, även om den är sötare än honung!
  Och samtidigt bittrare än malört!
  Det är dock bättre att ha en mjukkokt hjärna än ett förlorat huvud, eller kanske tvärtom!
  Ilska, full av ben, men styrka som en katt, skicklighet som en elefant, men snarare tvärtom - så är det!
  De bryter mot grundlagen oftare när de återställer konstitutionell ordning!
  Kyrkan uppfann skärselden främst för plånboken och lämnade själen tomhet och illusion!
  Att leta efter helighet i den moderna kyrkan är som renhet i en svinstia!
  Vem slår människor - den boskapen är en skurk!
  Minnet är som en påse med hål, hur mycket du än trycker på den kommer du inte att kunna fylla den, en sak jag inte förstår är varför den är svår att bära!
  . En slags strid är vinden i seglen för tankeprocessen, och krig är den bästa piskan som driver framsteg!
  Och priset har ingen betydelse i en militär strid, för lycka köps med mord!
  Det är de svanslösa aporna som stoppar svansen bäst av allt - inget djur är så rädd för döden och har inte en sådan konst att döda som person!
  Blod är inte kapabelt att cementera mänskliga sandkorn tillräckligt hårt för att lägga grunden för lycka!
  Samtidigt släpper blodutsläppet ut korruptionens pus, och rena nationen!
  En vetenskapsman är också en gud, bara en liten, men han älskar sin skapelse oftare än sig själv!
  Den som bryr sig för mycket om sin egen hud kommer att stå utan ryggrad!
  En bra älskare börjar först, slutar sist och låter mycket!
  Inte konstigt att krig är alla upptäckters moder, inspirationens syster, geniets dotter!
  Det spelar ingen roll hur du levde - huvudsaken är att dö lycklig, på toppen av lycka!
  Den bästa garantin för fred är en rättvis seger, och när ditt moderland vinner är det alltid rättvist!
  I allmänhet skiljer sig vilken religion som helst från droger genom att staten, istället för att förfölja, nitiskt uppmuntrar säljare!
  Det är lättare att övertala folk med förvirrade!
  En berusad häst känner inte strängheten i halsbandet, och piskans piska!
  Religiös fanatism är frivillig galenskap!
  Bland prästerna är det som i en skog: det finns ekar runt omkring, och varje gris strävar efter att äta!
  Besläktade känslor är som en kedja, boja mod, som ormar förgifta ära, som en gris smutsig plikt!
  Ungdom är naiv - ålderdom är förrädisk!
  Krig är det mest intressanta spelet där du inte ska hoppa över drag och låta din partner tänka!
  Religion är det mest effektiva verktyget för tvång, den förslavar sinnet, binder tankarna, störtar in i illusioner!
  Varje religions ljusa lära förringar dess anhängares fanatism och grymhet!
  Makt utan ansvar är som ett fartyg, utan roder, oavsett hur mycket du blåser en lagom vind, men slutar i katastrof!
  Modern krigföringskonfrontation mellan två superpunchers , en sekund av fördröjning: en djup knockout från vilken du aldrig kommer att resa dig!
  I väntan på lycka är sekunder lika med oändlighet!
  Och oändlighet i lycka är lika med en sekund eller ett hjärtslag!
  En död modig man är bättre än en levande fegis!
  Ju mer du syndar - desto mer uppriktig bön i omvändelse!
  Militär taktik ska vara som stål, stark, men flexibel, som damaststål är gjord av!
  Gud är som ett lejon: smeker, flåar, kramar - stryper, kysser - gnager!
  Sant, men du kan inte vänja dig vid lågans armar, till skillnad från kvinnors!
  Epauletter kan lägga till arrogans till en oförskämd person, till en dåre - svammel, men de kommer inte att göra en fegis - modig, dum - en strateg!
  En lätt seger - som en hålig rustning är den skön att ha på sig, men den är billig och dåligt skydd!
  Döden är rädd för en modig man - om han åt bröd!
  De förväntar sig alltid ett åskväder, men samtidigt lyckas de alltid bli blöta!
  Den som är eländig i tortyr är eländig i sängen!
  Rättvisan gillar inte de svaga, förmögenheten gillar inte de blyga, rikedomen gillar inte de ärliga!
  Barmhärtighet är en för stor lyx - För en svag härskare!
  En stark härskare måste vara grym. Det är svårt att sova på en sten för det är svårt!
  Obeslutsamhet: det första tecknet på svaghet!
  Ett barn är ett tomt papper, det är inte hans fel att det finns så många klottrar bland vuxna!
  Pessimister hamnar aldrig i problem!
  Du kan inte tvätta huvudet med lavemang, det finns för många hål, alla inkommande!
  Svär inte. Detta är den starkaste muskeln, eftersom den kan döda miljoner, och den svagaste, eftersom den är kapabel att förråda talaren!
  En lång tunga förkortar livet, med undantag för döende bekännelse!
  Det är bättre att dela segern än att bära bördan av nederlag ensam!
  Din skjorta ligger närmare kroppen, men du kan verkligen värma upp genom att ge den till din granne!
  De starka är alltid fria, de starkaste kedjorna är mänsklig svaghet!
  - Den som är ett lejon i sängen och på slagfältet blir ingen hare!
  Tystnad är lämplig för högklassigt guld, när du behöver säga att betyget faller!
  Tystnad är guld, men ofta falsk!
  Varför tystnad är guld, eftersom den gyllene nyckeln bäst lossar tungor!
  Du kan inte bli en gud utan att vara ett helgon!
  Makt utan stöd av moral är en muskel utan stöd av ett skelett!
  Under svärdets slag skördas skörden för att baka segerns bröd, sött av blod och bittert av tårar!
  Modesty är storhetens syster, skryt är dess antipod!
  Det är svårt att vinna, men ännu svårare att njuta av segerns frukter!
  Teori utan praktik, att en örn utan vingar inte flyger, utan hålls i fångenskap!
  . KAPITEL nr 15
  Maria Kolesnikova - Denna hjältinna flicka och älvdrottning utövar sitt unika kommando. Och hon kämpar med stor ilska och hennes styrka är bara super. Och han är en kosmisk skönhet och en tomtedrottning. Och så häller hon ut aforismer från sina tomtetjejer som från ett ymnighetshorn.
  Uthållighet i en felaktig handling är den största skillnaden mellan en man och en apa!
  - Utan risk finns ingen kamp, och utan kamp finns inget liv
  - Risk är livets salt, inget behövs utan det, men om man överdriver så blir man sjuk!
  Döden är som en brudgum, bara en kommer, men det är inte sent!
  Ju mer fräckhet inför de svaga, desto mer feghet inför de starka!
  Om du vill vara en gud, sluta vara en apa!
  Kungen och slaven har något gemensamt att de sviker sin ras direkt - med den allra första gesten!
  I allmänhet är de flesta genier barn av laster, eftersom en kvinna alltid föredrar sin man framför en bättre man!
  Fusk förbättrar genetiken, så en kvinna kommer aldrig att vilja bära en idiot under sitt hjärta!
  Gud lade ett svärd i händerna på en man, en nål i hans fru, bara människor tenderar att göra uppror speciellt mot den Allsmäktiges vilja!
  Utvecklad vetenskap är besläktad med magi!
  Det är lättare att rädda ett hav av fingerborg än att svara på ateisters alla frågor!
  Improvisation är en pensel som plockar strängarna på ett segerinstrument!
  En levande dödlig är bättre än en död gud!
  Den som inte drömmer om att bli en gud kommer för alltid att förbli en mask!
  Det är bättre att prestera en gång än att föreställa sig hundra gånger!
  Vad, i krig, medlidande, som åttondelstonen i en sång, bara kommer i vägen och orsakar skratt!
  Nakenhet pryder en kvinna bättre än diamanter! Åtminstone den som inte behöver dekoration!
  Det är lättare att bygga en snögubbe i helvetet än att hitta en ärlig politiker.
  - Det är lättare att hitta en torr sten på havets botten än en president som håller vallöften!
  När det finns tillräckligt med bröd försvagas behovet av cirkus! Två tallrikar med utsökt mat är för mycket för en vanlig man!
  Risk i strid är som att smaksätta i en soppa, utan det är det intetsägande, men du måste veta när du ska sluta! De som vill tillägna sig segerns härlighet, som sand i öknen, bara ansvarets bitterhet delas av inte många guldkorn!
  Risk i strid är som att smaksätta i en soppa, utan det är det intetsägande, men du måste veta när du ska sluta! De som vill tillägna sig segerns härlighet, som sand i öknen, bara ansvarets bitterhet delas av inte många guldkorn!
  Guld glittrar, men det förmörkar hjärtat och förmörkar själen!
  Det är inte yxan som dödar, utan den som svingar den!
  Krig är som sex med en temperamentsfull partner, man väntar hela tiden på slutet och vill samtidigt fortsätta!
  Ju högre vrål, desto tystare sinne, desto högre ton, desto lägre intellekt!
  Utan mänsklighet är en person som ett kol som faller från en eld - ensam och snabbt släckt!
  På vår egen mark är bladet vassare och skölden tjockare!
  Om du vill vara en hjälte, gå inte saktmodigt!
  När två skickliga män slåss är det en storm, men när skickliga kvinnor slåss är det en tornado!
  Det svåraste är att skydda din själ från elakhet i dig själv!
  I krig är svek som en nyckel till ett lås - ju nyare desto bättre öppnas det!
  Hjälp är som allmosa: den kommer alltid vid fel tidpunkt, inte i sin helhet, den är dyr, men det finns ingen kraft att stoppa den frågande handen!
  Det är lättare att ösa upp havet med en fingerborg än att komma till en bestämd slutsats i en religiös diskussion!
  Religion är oftast motsatsen till tolerans!
  Att prata om politik leder oftast till handgemäng!
  Guld rostar inte av blod, mattas inte av svett, smulas inte av tårar!
  En klubba är en knytnäve, ett svärd är en kniv i en knytnäve!
  Om du vill styra landet - lär dig att befalla dig själv!
  När en granne har en tom plånbok verkar din fylligare!
  Det är bättre att fasta själv än att höra stönen från ett barn som dör av hunger!
  Ibland återstår tiden att redogöra för misstag bara i graven!
  Här släpptes tomtar ut med ett så aggressivt utbrott. Dessa är verkligen tjejer från helvetesgåvor av cool förintelse. Sådana tjejer är kapabla att riva en björn och till och med en sabeltandad tiger.
  Och naturligtvis är deras fötter bara och väldigt förföriska. Unga män är väldigt förtjusta i att knäböja och kyssa tjejer som är nakna, runda, rosa, med en mycket behaglig och spännande doft av hälen.
  Det här visade sig verkligen vara extremt coolt och coolt. Och flickorna kan lägga ner vilken orch som helst genom att röra på sina muskulösa ben.
  En av tomtarna med hallonfärgat hår tog den och släppte en ström av energi från hennes livmoder.
  Och han flög och föll på ett helt moln av gamar och gravörnar. Och de, som var chockade och chockade av luftens vilda chock och hjärnskakning, började falla ner.
  Och ramla dödskallarna på Putins björnar med deras näbbar. Och döda så mycket otäcka varelser.
  Flickan fnissade och sa:
  Lockande stjärnklara höjder,
  Attrahera till oändliga avstånd ...
  Vad tänker tjejen på här?
  Självklart om den vågade Ikaros!
  Och krigaren kastade en dolk med sina bara tår. Han flög förbi och skar omedelbart av tre orchers värdighet. Och det visade sig vara väldigt effektivt och stridbart.
  Och så många orcher dödades på en gång.
  Och flickan tog den och sjöng igen;
  Mitt land är under novembers flagga,
  Nått höjden av ljusets kraft!
  När allt kommer omkring kämpar vi för henne inte förgäves,
  Må hennes kärlek sjungas i evighet!
  
  Landet med råd till människor ger fred,
  Alla är glada i det - vet proletären!
  Vem är för Elf - ära och ära,
  Låt oss sjunga psalmer från en miljon arior!
  
  Låt oss uppnå ära - jordens ungdom,
  Låt oss bygga tempel - elfinismens paradis!
  Var finns den svarta röken i fjärran?
  Känn till den här avskyvärda orcismens bana !
  
  Men vad gjorde pionjären med eden -
  Jag svor till världens sak - att nitiskt tjäna!
  Om motståndaren ville ta det goda,
  Vi ska jaga honom till ljudet av knappdragspelet!
  
  Fienden vet inte att vi har ett fosterland,
  Tiden kommer - fartygen kommer att byggas!
  Vår rygg av fäderneslandets kämpar har inte försvunnit,
  Låt alla bli en tapper hjälte!
  
  Vi kommer att flyga till stjärnorna på himlen med en sång,
  Vi ska snart gräva kanaler på Mars!
  Sovjets folk är förenade med partiet -
  Trots allt har kommunismen fört oss in i folket!
  
  Krig är naturligtvis inte ett spel,
  Du är målet i det - skytten på samma gång!
  En kula sticker i en vass nål,
  Låt det vara väldigt dåligt för orcherna!
  
  Vi kan uppnå allt, allt -
  Och det blir palmer och kokos till frukost!
  För de som inte bryr sig
  Kommer bli ganska jobbigt med en pinne!
  
  Tank "Ork" trodde det - han är osårbar,
  Och vilken parad genom torget med fullmäktige!
  Men bevisade att han är oövervinnerlig,
  Det kommer inte att tillåta kylan att driva dig på sommaren!
  
  Så kung-elf är samvetet, äran för Elfis själ -
  Beordrad att kämpa för det heliga!
  Min tjej, var inte ledsen
  Heder är oförstörbar, en betessked!
  
  Under hård tortyr - publicera inte ett stön,
  Visa alla - en fighter från en monolit!
  Sådan är styrkan hos de röda arméerna
  Där även en pojke kämpar som en elit!
  Här gör tjejerna, om de sjunger, de gör det extremt starkt och snabbt. Krigarna, måste jag säga, är extremt underbara och magnifika. Och deras bara fötter är mycket kvicka och extremt fingerfärdiga. Och de kastar dödsgåvor, som om de vore småsten från katapulter. Och krigarna visar sitt mycket livliga och aggressiva och oefterhärmliga humör.
  Här tog en av krigarna på en självgående pistol och sprängde på orcherna genom att trycka på joystick-knappen med sin röda bröstvårta. Och han spottade ut en projektil av kolossal och destruktiv kraft. Den flög i en båge och sprängde in i klustret av orcher. Och många av Putins björnar förstördes.
  Flickan noterade logiskt:
  - Och en jägare kommer att flå en björn om han är en riktig räv!
  Och med bara tår kastade tjejen en bumerang. Den flög förbi och skar omedelbart bort de manliga perfektionerna från fyra orcher. Och Putins björnar dog bokstavligen av stridschock.
  Efter det tog flickorna med stor entusiasm, med sina röster, för vilka näktergalarna bleknar, de sjöng;
  En sådan känsla i hjärtat sjunger en psalm,
  Herrens himmels storhet är i den!
  Fosterlandet: bedrift, arbete, hedra människor ...
  Native Elf - det heligaste ordet!
  
  Keruber inspirerade oss till en bedrift,
  Gav vingar och storhet utan gränser!
  Vi behåller jordens krafter stadigt -
  Den Allsmäktige Roden - kommer för alltid att vara med oss!
  
  Know Motherland, du är en mamma för alltid -
  Gud förbjude att bli föräldralös utan ande!
  Den femuddiga stjärnan brinner -
  Om det blir skäll, täcker jag dig med ett svärd!
  
  Det var så många militära stormar som kom till Elf,
  Som en orkan från helvetet rusar värmen!
  Båten gick sönder, åran sprack,
  Men solen kommer inte att släcka de onda orchernas virvelvind!
  
  Drake, dina flin är en ond mun,
  Vad vill du göra? - Sluk Elfia!
  Men låt oss inte låta fäderneslandet försvinna,
  Så att kvinnor ska gråta av rädsla!
  
  Bajonett och fjäder, svärd och målad pensel,
  I tjänst för en kraft som är vackrare än alla!
  Hon är vår kamp och vårt liv,
  Gå framåt - utplacerad på marschen!
  
  Så om det är avsett att bli ett hårt öde,
  Att gå under, att lägga sig i den fuktiga jorden som ung!
  Jag kommer att vända mig till dig, Creator Rod,
  Vet på ikonen, jag ritar helgonens ansikte!
  Sången dundrade över hela striden, magnifika flickor utrotade och dödade med kraft Putins björnar.
  Och orcherna kunde inte stå emot det stormiga trycket och fly!
  Och den modiga Maria Kolesnikova såg detta genom monitorer. Och hon var en vacker charmig tjej. Bara bra. Och naturligtvis en fet, mustaschig, fet diktator när hon kommer tillbaka, och även innan dess kommer hon att få betalt. Och så blir det, Och tomtetjejerna visade högsta klass.
  Den magnifika älvtjejen Maria Kolesnikova fortsatte att slåss med stor glöd och tryck och visade mirakel. Och hennes team med tomtetjejer är bara super.
  Det var ett brutalt och samtidigt roligt krig. Till antalet orcher som odlas med metoden att spira, motsatte sig alverna, mer exakt, majoriteten av alverna den kvalitativa överlägsenheten och magin.
  Alver har tolv gånger fler honor än hanar, och de är alla vackra och förtjusande. Så slagsmålen är aggressiva och samtidigt roliga.
  Här tog tomteflickan den och kastade med sina bara tår en stor, dödlig förintelsegåva.
  Den flög i en båge och kraschade in i en skara orcher. Och massan av Putins björnar slets isär.
  Flickan kvittrade:
  - Orcher går amok,
  Regementets fiende gick framåt ...
  Men flickornas röster är tydliga,
  Möt björnarna med fientlighet!
  Det här är tjejerna - en enastående och dödlig klass.
  Här är en tomte med orange hår som tryckte på knappen på joysticken med den röda bröstvårtan och bazookan kastade ut en laddning av kolossal destruktiv kraft och dödade Putins björnar.
  Och hon kurrade:
  - Ära till alverriket,
  Tjejerna är väldigt vackra...
  Vi attackerar, driver inte,
  Vårt stålteam!
  Och krigaren kastade med sina bara fingrar av flickliga ben en destruktiv och dödlig gåva av förintelse, och slet Putins björnar i bitar. Det här visade sig verkligen vara en svart dag för orcherna.
  De vågade slåss mot tjejerna.
  Och om en tjej tar ett explosivt paket med sin bara häl, blir Putins armé i det här fallet väldigt dum . Krigarna är väldigt vackra. De är antingen i bikini, eller till och med i några tunna trosor.
  Deras nakna och graciösa ben kastar dödsgåvor med dödlig och extremt stor destruktiv kraft. Och Putins björnar kvävs av blod och dör i vånda.
  De lilahåriga tomtekrigarna tog den och kastade med sin bara, mejslade fot förintelsens gåva. Från slaget vände tanken från Putins imperium, och massan av orcher krossades.
  Flickan kvittrade:
  Krig rasar i universum
  Krig utan anledning...
  Ond Fuhrer dumma Satan
  Och sorgen följde!
  Och krigaren tog igen och kastade sina bara tår, en gåva av destruktiv och destruktiv förintelse.
  Och återigen flyger rivna och förkolnade Putins björnar upp i luften.
  Det här är riktigt bra. Det pågår en utrotning av håriga, illaluktande och fanged orcher, och flickorna använder rekylfritt artilleri med hjälp av jordgubbsbröstnipplar.
  Och flickorna sjunger i förtjusning och fortsätter med sina bara, mejslade, rosasulor att kasta mordiska dödsgåvor;
  Vi slåss spontant och utan en plan -
  Men jag kommer att kalla monstrets namn i ilska ...
  Fylld med blodiga rader av utskällningsroman,
  Låt oss vända kapitlet med ben!
  
  Herren tittar ibland väldigt strängt på oss -
  Fast jag vill leva fritt med svärd!
  En som lever saknar nära Gud,
  Andra skulle helt enkelt inte komma till doktorn!
  
  Fienden lämnade vår tomte för att ätas,
  Men jag kommer inte att ge fäderneslandet till Djävulen!
  Det är underbart i Kristus att känna vilken skapelse som helst,
  Svarogs hammare är vägen till de lockande stränderna!
  
  Vi är sådana krigare födda i styrka,
  För oss, som luft i blodets lungor, skäll!
  Söner av damaskstål, stål och strid krig,
  Vi kommer inte att hylla motståndaren!
  
  Födelse av ett blad och ett krigaröde,
  Strid, lycka till nära och kära i universum!
  Så att den orenas trumma inte nynnar,
  Iaktta den militära rangen med raseri!
  Som en svängning av ett svärdslag - livet födde igen,
  Så vi dämpade världens ansträngningar i strider!
  Nu stolt - herren över dessa länder,
  På Fane , din flagga och en parad i Okrlin !
  
  Och flickdrömmen gnistrar hårfärg,
  En strålande blick, där stjärnorna, solen!
  Du förmedlade impulsen med dina hjärtans sång,
  Låt flaggan, rodnande, spränga mot himlen av glöd!
  
  Rasen födde Kristus - född bland oss,
  Ljug inte att Gud bara uppenbarade sig i Palestina!
  När allt kommer omkring, för Elfia, vet att en ljus timme kommer,
  Vi kommer att erövra rymden och elementen!
  
  Tjäna fäderneslandet - älska det är vår plikt,
  Utan tapperhet finns det ingen plats på planeten!
  Och att den Allsmäktige Familjen inte sade upp hans förbund,
  Hans barn måste vara starka och andekött!
  
  Trumman har stannat, striden är över,
  Demonernas herre tält har försvunnit in i infernots mörker!
  Nu min skönhet, jag ber dig komma,
  Jag ska ge tomten mitt hjärta utan förbehåll!
  Sådana ord från tjejer ser något tvetydiga ut. De saknar pojkarna och älskar ofta med varandra. Tjejerna här är underbara.
  Och deras nakna, mejslade, solbrända ben kastar sådana destruktiva och destruktiva dödsgåvor. Och de skickar ärtor där antimateria är gömd.
  Krigarna här är av sådan ordning att inte ens en kula kommer att stoppa dem och passagen kommer att bli katastrofal.
  En tomteflicka med gult hår tog och kastade en dolk på fienden med sina bara tår. Den flög över och genomborrade orcgeneralen rakt i ljumsken. Och han dog av smärtchock.
  Flickan kvittrade:
  - Vi är svalhetens örntjejer,
  Kapabel, käck och vacker att slåss ...
  Och tro mig, vi är falkar och örnar,
  Och inte alls med själen av en dålig buff!
  Och så tog en av flickorna den och avfyrade den från ett mortel. Och hon täckte ett helt dussin av Putins björnar och slet dem i strimlor. Detta var verkligen ett förödande slag. Och krigarna började återigen sjunga med entusiasm;
  Hembygdsljus utan majestätiska ansikten
  Rubinstjärnor eldar över huvudet.
  Elf täckte sig med odödlig härlighet -
  De mäktiga hjälteslagen, utkastet!
  
  Rönnruby i smaragdblad -
  Safir gnistrar i ett fält av blåklint...
  Jag riktar mina tankar till dig Elfiya -
  Trehövdad örn med sånger i flykt!
  
  I daggdroppar är pärlor en diamant av en snöflinga,
  Allt i det stora fosterlandet är bra!
  Jorden är oljig - ådror är som ludd i den,
  Snödrivorna blåstes friskt av vinden!
  
  I ena kanten av Elfia - is, sälar,
  I en annan är kameler öknarnas guld.
  Vi är varma när snöstormar brusar,
  För i Guds hjärta håller vi!
  
  Odla vattenmeloner, meloner och bananer,
  Och någonstans på sommaren tävlar man på skridskor...
  Tja, var kan man hitta sådana länder i världen?
  Där folk är så starka i näven!
  
  I Elphia är vapenbragden upphöjd,
  I den är ljusets tomte skapare av sitt eget öde!
  Vi kan kämpa bra,
  Så att en flod av problem inte kommer till Elfen!
  
  Alla vet att våra kvinnor är vackra
  Och det finns inga starkare män med mod!
  Fosterlandet, du är förkroppsligandet av paradiset -
  En herre Gud - Rod Lord!
  
  De solhärliga ikonerna kommer att godkänna ,
  Vandra vad soldaten går till ...
  Vi kommer med generöst byte till huset,
  Utan en miss kommer bågskyttar att krossa fiender!
  
  Låt oss ge fred och lycka till hela universum,
  Låt oss uppväcka de döda tillsammans med Gud!
  Till vårt oförgängliga fosterlands ära -
  Vi vet verkligen - vi kommer att vinna!
  Flickorna sjöng så ursinnigt och sublimt och fortsatte att slåss. Och desperata och modiga alver kämpade i himlen. De sköt ner orkplan och satte eld på dem.
  En av alverna utförde ett trick - en trippelpipa, och slog i bilen till Putins björn, vilket fick den att brinna i lågor.
  Krigaren kvittrade:
  Solen skiner över oss
  Inte liv, utan nåd...
  Ansvarig för freden i landet
  Det är dags att förstå
  Ansvarig för freden i landet
  Det är dags att förstå!
  Kämparna är inte längre barn,
  Vi måste döda orcher!
  Och flickan tog det igen och tryckte mycket bestämt på joystick-knapparna med sina bara tår.
  Och hon slog fienden igen, den här gången tryckte hon på bazookaknappen med sina röda bröstvårtor. Och en stor, destruktiv kraft reagerade. Det här är verkligen en väldigt cool tjej.
  Och han skjuter mycket exakt mot fienden.
  Den syrenhåriga krigaren slog också motståndaren med sin mycket frodiga byst. Och en kolossal dödlig kraft fungerade.
  Flickan tog den och började sjunga igen;
  mandlar, mandlar,
  Hos tomtemormor!
  Vad åt de gröt
  Vad de drack - brygg!
  Så sjöng krigarna, med sina klangfulla röster, som en näktergals trilla. Och de var jättebra.
  Men flickorna tryckte igen på knappen med sin scharlakansröda bröstvårta och släppte en dödlig kraft från döden.
  Samtidigt kämpade också unga män, inklusive mycket vackra tomtar som sköt och sjöng;
  Stranden på Elf är rymlig och brant,
  Vågorna plaskar av glitter från glasyren...
  Elfia blev fosterlandet,
  Näktergalens trilla sjunger för oss med en underbar sång!
  
  I en bred båt seglar vi med en älskling,
  Hon nysta upp sina gyllene flätor.
  Hur bra det är för oss tillsammans med vår älskade,
  Det är synd att inte fånga en krokodil med ett fiskespö.
  
  Nej, inte vatten, prasslande akterut,
  Det är naturen som ger oss champagne.
  Detta land är som en kär mor för mig,
  Jordens generositet i kunglig klädsel!
  
  Droppar är som pärlor under månstrålen,
  Stänker som en binsvärm med en silvervinge ...
  Jungfrun, du är som en ängel med en dröm för mig,
  Med oskuldens ansikte - den mest renodlade Madonnan!
  
  Doften är honung och håret är silke,
  Läpparna skildes åt som satin.
  Jag tror att det efterlängtade ögonblicket har kommit,
  De kommer att bli verkliga - sagor var så!
  
  Våra läppar rörde i extas,
  Sötman är sådan att det inte finns fler ord.
  Tro mig, du är en överjordisk skönhet,
  Lotten kommer att avgöra - kasta myntet högre!
  
  Här är kyssarna en efter en,
  Suckar och skratt av vår stormiga glädje.
  Själens helighet kommer att bevaras av keruben,
  Den utvalde kommer att kasta listan över synder i urnan.
  
  Nej, vet att du är vackrare på jorden,
  Passionen brinner som en ljus eld i mitt hjärta!
  Vi kommer att bo i det bästa landet,
  Låt oss öppna fönstren och dörren ut i rymden!
  . KAPITEL #16
  Maria Kolesnikova fortsatte att utöva sitt aggressiva inflytande och utrota motståndare. Och hennes kommando var resolut och skarp och unik.
  Tomtetjejer är väldigt coola. Förtjusande kvinnliga krigare som kastade ärter av förintelse mot Putins björnar och slet isär orcherna.
  Krigarna var extremt stridbara. Och de sköt snabbt. Och de sköt med maskingevär. Mejar ner hela raden av trupper av Putins björnar. Och de var extremt aggressiva.
  Tjejerna skrek och vrålade.
  Och samtidigt glömde de inte att sjunga med gnistrande röster som klockor;
  Elpheus hemland ,
  Vi älskar dig väldigt mycket...
  Tomtetjejer åldras inte
  Vi besegrar orcherna, vi älskar!
  Det här är verkligen en låt som låter bra. Och det hela är väldigt underbart.
  Flickorna tog det och började återigen sjunga tillsammans med de unga männen, och mycket provocerande;
  Du är vår armé - infödd familj,
  Stort hemland, alvmakt.
  Öppnade ormens mardrömslika käke,
  Pu fostrade en krokodil i dessa berg!
  
  Bär ed och ed bugar, ger,
  De lovar att döda alla otrogna alvbarn.
  Men våra riddare föraktade frid och tröst,
  För dem är en sann vän och bror nu en automatisk maskin!
  
  Orkstan är också ett hemland, tro mig,
  Fick en order om att hålla - vänta!
  När allt kommer omkring, tro mig, vi kan inte visa svaghet,
  Detta är trots allt landets entré till oss från södra dörren!
  
  Även om pacifisterna ibland hör ett stön;
  Vad har du glömt, du behöver inte dö här!
  Men vi låter inte vår sak raseras,
  Eftersom armén är starkare än hela fosterlandet!
  
  Fosterlandsorder - du kämpar, så kämpa,
  Lyssna inte på råttan som vrålar under golvet!
  För vår Elfiya finns det bara ett sätt att flyga snabbt upp,
  Och argumentet är det första mäktiga Maxim maskingeväret!
  
  Blir det en seger i Orkstan så betyder det stark,
  Den heliga marxismens sovjetiska sak lever vidare!
  Satans söner kommer inte att kunna bryta vår vilja,
  Till seger, till seger och uppoffringar räknas inte!
  
  Tjej, kyss mig när jag kommer tillbaka
  Nu är du en man, och du har bevisat allt för dig själv!
  Vad är starkare än titan i hjärtat av en soldatrustning,
  Vilken ung kämpe gav ett ideal till en krigare!
  
  Och det betyder att det kommer att bli fred över hela världen,
  Alla människor är som bröder i en enda led!
  Att den röda soldaten erövrade piedestalen,
  Viljan att fortsätta kämpa, brinnande sorg!
  Flickor och pojkar sjöng med vild entusiasm. De agerade extremt effektivt och dödade Putins björnar. Det här är extremt coolt.
  Här är alverna som tävlar på en tank. Och de fick en ny bil, en pyramidformad bil som uppfanns av Zelensky. Det här är en riktigt cool tank.
  Och låt oss fotografera med otrolig noggrannhet. Och självsäkert träffar fienden.
  Flickan använder rubinnipplen när hon fotograferar och gör det extremt exakt.
  Och han sjunger av ilska:
  Jag skjuter fiender på en tangent
  Jag hör en fruktansvärt fängslande röst...
  Alverna kommer definitivt att döda orcherna,
  Vi slåss också, inte åskådare!
  Alverna tog upp och strimlade sina motsvarigheter, under slag. Och de krossade självgående vapen och tankar med Putins björnar till chips. Det här är några fantastiska skönheter.
  Och deras språk är mycket energiska och häftiga. De gör det väldigt smart.
  Och glöm samtidigt inte att sjunga;
  Elfia heliga förening av människor,
  För de progressiva är världen ett ideal!
  Jag behandlar den inspirerande musan,
  Det kommer att hända, vad folket drömde om!
  
  Vårt hemland är så du vet underbart,
  Glad i det, både gammal och ung!
  I den är veckodagen upphöjd som söndag,
  Det finns inget kärare hemland än kärt!
  
  Det finns inget sådant paradis i himlen,
  Det som bygger den proletära mäktiga handen.
  Och någonstans klämmer de rostiga kedjorna...
  Arbetarvärlden är i nävens snara!
  
  Men ibland blinkar en rebellisk tanke,
  En bajonetts fjäder är vassare än en härdad lyra!
  Smält värmelinjerna, flammande helvetes is,
  Och de självutnämnda oseriösa idolerna kommer att kollapsa!
  
  Då kommer en tsunamistorm att rusa in på en gång,
  Det blir rikstäckande oroligheter.
  För att åstadkomma vad fightern vågade göra -
  Som en orkan sveper anden genom generationer!
  
  Och det nya århundradet - framsteg härskar kommer,
  I honom kommer fattigdom, smärta, lidande att försvinna...
  Planeterna som astrologen såg
  Nu i enighet kommer brödraskapen att mötas!
  
  Och döden kommer att avta, den kommer att ta slut -
  Vetenskapen kommer att vinna, tro mig, ålderdom.
  Lagerkrona på din panna -
  Och fosterlandets styrka är den gränslösa suveräniteten !
  Här är tjejerna, vad bra de sjunger - de är extremt coola på det. Det här är verkligen - supertjejer !
  Mycket vackra älvkrigare med lättnadsmuskler och stor grace. Det här är verkligen tjejerna du behöver.
  Nu, om de börjar sjunga, kommer inte en enda infektion att stå emot dem.
  Och tjejerna slåss inte bara på flygplan och stridsvagnar.
  Och även till sjöss. Och det är bara folk där i bikini och barfota. Och deras ben är så förföriska.
  Och brösten, vad, och höfterna och midjan. Och magmusklerna är mycket framträdande, som plattor. Det här är kvinnor. Riktiga tigrar. Och ett ord - tomtar.
  När man tittar på dem blir man verkligen tänd. Dessa tjejer är bara super.
  Tomten är mycket vacker, och de slåss på havet. Och flickornas kala, rosa, runda klackar tog av och blixtrade. Detta var extremt effektivt. Och alverna är kolossala krigare.
  Så flickorna stack in sina bara ben i metallen, riktade en tolvtums kanon och sköt med den. Och stora, mördande förintelsegåvor flög.
  Så flickorna tog den och slog fienden och började sjunga;
  Skönhet, skönhet,
  Vi blöter orken som en katt!
  Vi blöter som en hund,
  Orka mobbare!
  Vi är starkare än en papegoja
  Vilket företag!
  Jo, naturligtvis, förutom vackra tjejer finns det också unga män. En av dem ser fortfarande ut som en pojke på cirka tolv i shorts och barfota. Och han sjunger väldigt vackert;
  Även om vi har svårigheter, är du inte blyg,
  Att övervinna barriären är sötare än honung!
  Om du är en falk, inte en eländig sparv,
  Våga inte nicka till det blöta vädret!
  
  Vi älskar att slåss i detta jordens salt
  Kamrat ersättare axla gärna!
  Och för blomstrande familjers skull,
  Låt oss gå till all rock för att slå var som helst!
  
  En pirat får inte leva i sysslolöshet,
  Han är lyckans son och Elfias tjänare!
  Medan vi är på havet - hyddor är täckta av snö,
  Och beströdd med pärlfrost!
  
  Inte för detta valde de en svår väg,
  Att ha rikedom ensam!
  Onda orchers patronym kan inte böjas,
  Vi bygger ett sådant tillstånd med en sång!
  
  Fienden rusar fram - knäck honom,
  För en motståndare, bara en kista i ett träsk!
  Fosterlandet är stort - fastän skurken är stark,
  Och Gud Svarog rynkar på ögonbrynen av ångest!
  
  Men vi korsade svärd - djärvt in i strid,
  Vi ropar hurra - attackerar banditerna!
  För att förverkliga den tidigare drömmen,
  Att smaka på din älskade kyss!
  
  Vacker Elfi sublim gryning,
  Spy beundran högt i halsen!
  Men Satan kan inte bygga en håla,
  Du besegrar honom och det kommer att vara bekymmerslöst!
  
  Det kommer en värld där det inte finns någon smärta,
  I vilken ålderdom inte ens kommer att finnas kvar!
  Jag ska ge kärlekens skönhet en krona,
  Och jag ber er att komma närmare åtminstone lite!
  Ja, tomtepojken sjunger väldigt bra, han är underbar och cool. Och hans sång värmer själen.
  Tomtetjejerna fortsätter kampen på sitt slagskepp. Så många underbara tjejer på det. Unga tomtar springer också helst barfota i värmen. De ser inte mer än sexton år gamla ut, och de är också väldigt vackra, med ren, slät hud. Det här ser ut som ett slagfält och coolt.
  Flickor ger inte upp alls i strid. Och de agerar med största energi.
  Och man kan se deras bara, solbrända ben blinka så. Och de väcker underbara känslor.
  Tomtetjejer agerar med stor energi från sina frodiga, bara bröst.
  Och hur många tjejer i ett slagsmål. På ett slagskepp är de fantastiska. Tomtarna började till och med falla på knä och kyssa flickornas bara, runda, svala klackar. Och de gör det extremt aggressivt. Och med stor entusiasm.
  Det här är tjejerna. Och det är väldigt vackert.
  Tänk om tjejerna blottade sina bröstvårtor? Sedan överöser de unga männen väldigt girigt dem med kyssar. Och pojkarna är helt enkelt fantastiska. Och tjejerna är också fantastiska!
  De unga männen sjunger på topp:
  Vi är inte onda rövare,
  Vi vill inte döda...
  Våra tjejer är så barfota
  Som om man kan ge!
  Tomtetjejerna blinkade åt dem och sjöng också:
  Barfota, bara barfota,
  Under juliåskan och under vågornas ljud!
  Barfota, bara barfota,
  Kommer att dansa, bara vi är med dig!
  Det är så de sjunger. Och de kämpar ännu bättre. Här träffade granaten slagskeppet med orcherna och dödade omedelbart femtio Putins björnar. Det här visade sig vara riktigt coolt.
  En tjej med bara, graciösa, mycket förföriska ben som unga män älskar att kyssa så mycket blir tänd.
  Det här är tjejerna, och vilken underbar och polerad hy de har. Det här ser riktigt coolt ut.
  En av flickorna i älveklanen tryckte på hennes bröst med sin nakna bröstvårta och avfyrade en dödlig projektil från pistolen.
  Krigare av extrem strid och blodig styrka. Och de är kapabla att döda orcher. Och deras ben, som alltid, är bara, och mejslade och väldigt solbrända.
  Och flickans klackar, en sådan böjning i dem är elegant och på sitt eget sätt unik. Här är deras flickors blodiga aktion.
  Och de sjöng;
  Flickor åldras inte med sina kroppar
  De är alltid vackra, unga ...
  Stå upp, full av laglöshet,
  De riktiga, örnarna stal!
  Tomtetjejerna kämpar kraftigt. Men det finns även tomtepojkar. De är vackra, shorts, barfota pionjärer. Och de riktar också vapen mot motståndare och avfyrar kanoner med dödlig eld, vilket är en extremt brant och aggressiv kampanj.
  Och låt tomtepojkarna sjunga med kärlek och passion;
  Och när pionjärhornet kräver laddning -
  Mina vänner kommer att sjunga sånger tillsammans!
  Vi, som en falk, kommer att rusa in i flygets gränslösa avstånd,
  För att du och jag var berättigade!
  Kör;
  Vår sanning, vår sanning
  Består att bära tro!
  Och inte imorgon och inte imorgon
  Och idag rädda fosterlandet!
  
  Vi respekterar vår tomte,
  Trots allt, hela världen - känn ljuset!
  Vår scharlakansröda fana av fosterlandet,
  Och det finns inget ljusare rött!
  
  Pionjären hälsar inte bysten,
  Hans tecken är fosterlandets flagga!
  Vi kämpade skickligt med motståndaren,
  Glorifierande prestationer i vers!
  
  Vet att det bara finns en tro på planeten,
  Tro på kära, heliga elfinism!
  För glada barn att skratta
  Så att orcismen slits ner i avgrunden !
  
  Varje riddare var bara ett barn,
  På gräset och bäckarna barfota ...
  Men nu finns det en vinsch i hans händer,
  Berömd platta till metall med en hammare!
  
  Någon slipar maskinen med verktygsmaskiner,
  Nåväl, någon skjuter från axeln!
  En scharlakansröd banderoll flyger som en kumach,
  Vi slår onda fiender - inte på skämt!
  
  Våra förfäder tog djärvt orklin ,
  Hur är det med oss? Vi är på väg till Mars!
  Vi människor är inte makaker på en gren,
  Motståndaren näven exakt i ögat!
  
  Men vi vet också hur man har roligt
  Slå på trumman, spela trumpeter!
  Väldigt söta babyansikten
  Och markerar fyra och fem!
  
  Det svåraste stridsprovet -
  Ge den inte för att dö!
  Men i döden har vi en banderoll med en fackla,
  Alvhornskopparn kan inte falla!
  Så sjöng de underbara och kämpande pionjärerna. De är väldigt vackra och kämpar. Och tjejerna från den sortens tomtar är också underbara och magnifika. Och de tänder bokstavligen män, vilket är extremt coolt.
  Här är tjejerna vana vid att slåss med onda orcher och agera mycket produktivt. Och deras kolossala och unika energi är i full gång, och kommer ut som en orkan.
  Här är tjejerna.
  En tomte med rött hår riktade en projektil och träffade orcherna och krossade ett par dussin av dem på en gång. Och många dödade Putins björnar. Och detta ska sägas vara extremt bra.
  Alver är väldigt vackra och deras skönhet är erotisk och extremt våldsam. De agerar med stor och sjudande energi.
  Här är en av tjejerna i bara trosor och nästan naken. Och så började hon till och med sjunga, innan dess tryckte hon på knappen på joysticken med sin röda bröstvårta och sprängde av energi.
  Det här är tjejerna - den högsta klass de verkligen har. Du kommer inte att kunna gå emot ett sådant horn.
  Dessa tjejer är supermän.
  Och blixtar flyger från kanonerna på alvernas slagskepp. Och även vatten från träffar kokar. Och metallen från fartygen brinner, dessa bruna, grova björnar från Putins armé.
  Det här är riktigt aggressiva slagsmål.
  Som ackompanjeras av både skott och vackra sånger;
  Fosterlandet öppnade dörrarna till rymden för alla,
  Elfarin är världens första Ratibor!
  Ovanför solsystemet våra vingar -
  På den svarta ytan av pärlmönstret!
  
  Ju högre vi ser mot himlen,
  När allt kommer omkring, i varje gryning av någons tanke världen.
  Vi spelar en vals på ett helt nytt piano -
  Så enkelt och uppriktigt motiv!
  
  Och med varje ton, som en lyra blixt,
  En kvasar med en kunglig krona kallar...
  Även om jag fortfarande är en ganska pojke -
  Men det blir en väldigt stormig ung uppgång!
  
  I den antika världen tog vi ekvatorn,
  I den nyaste eran är Mars bakom!
  Spaden är ersatt av en grävmaskin,
  Vi kan till och med beställa regn!
  
  Forskaren Archimedes upptäckte allt i badet,
  Och vi kan inte sitta och dricka rom.
  Gör inga upptäckter i soffan
  Åh, lättja, vilken vidrig orm!
  
  Därför är de universella vidderna,
  Vi dras verkligen till en fantastisk väg.
  En gång stormade bergets förfäder -
  Förakt och mättnad och fjäderbäddskomfort!
  
  Vi är deras ättlingar och värdiga svärdet,
  Alla affärer är upp till oss!
  Pionjärer går med en sång i formation,
  Och alla tror - jag ska flyga till stjärnorna!
  Det här är verkligen en låt som imponerar och slår i öronen. Även om det finns tomtar här, men det finns inga Cheburashkas. Mycket vackra krigare här, och naturligtvis har de nakna, muskulösa, solbrända ben.
  Och underbara tjejer och de har rubinnipplar som orsakar den största frestelsen.
  Här finns krigare av extremt passion, så förtjusande bröst de har, som är solbrända och runda och elastiska hos krigare. Förtjusande skönheter, extremt kämpande och deras ben är så underbara och rörliga, och deras fingrar är nakna, sega.
  Warriors är extremt underbara och förtjusande.
  Och flickorna är väldigt vackra och deras bröst är väldigt lustfyllda. Och det är extremt underbart för unga män, det är underbar honung att slicka. Och njuta av den typen av kärlek.
  Eh, tjejer, vad söta era tomtar har hud, verkligen gudomlig ambrosia.
  Och visst ackompanjerar sången dessa hårda och blodiga strider;
  Forskaren uppfann skickligt en bomb,
  Vad tänkte han med den nominerades huvud ?
  Trots allt, utan moral är även en vis man en åsna,
  Han får åtminstone bidrag för sin galenskap!
  
  Andra fick patent på pistolen,
  Vad sänder satelliten i omloppsbana?
  Forskaren är inte en militär impotent,
  Tills fullständighet, ni herrar ljuger inte!
  
  Folk måste arbeta för kriget,
  attityden till varandra är dålig.
  Och varför förstår jag inte
  Gör någon en god gärning?
  
  Man målar en tank i akvarell,
  En annan "Katyusha" kommer att göra en skiss.
  Samlar ett maskingevär från dagis,
  Och vår tonåring älskar att marschera i parader!
  
  När allt kommer omkring är epaletter ljusa i en dröm,
  För oss är ibland strålarna mer värdefulla än solen.
  När allt kommer omkring finns det ingen plats på den bedrövliga jorden,
  Där någons röda blod inte rinner!
  
  När allt kommer omkring, en man, han är en varg för en man,
  Nåväl, ibland stinker en usel hund!
  Kommer inte att ge en bit bröd ens i skuld,
  Bor i ett - grym present!
  
  Vilken typ av människor uppfostrade Herren Fadern,
  Hur kommer det sig att ondska styr världen?
  Den hårda kungen bland folket är en våghals,
  Och den främsta vän bror aggressiva Kain!
  
  Herren svarade: det är ditt val,
  Gratis, svårt, men nödvändigt...
  Tvättas skarpare om du skär i ögat,
  Folk blir dummare om världen är enad!
  
  Och därför är striden din lott,
  Jag kommer inte att ändra något här.
  Även om helvetes kaos råder i striden,
  Det finns inget hopp om lätt bröd och ett mirakel!
  
  Men mitt mål är att härda dig hårt,
  Att bygga drömmar med ett mäktigt sinne,
  För att göra kedjan starkare än tråden,
  För att alla ska bli känd som en hjälte i strid!
  Tjejerna dansar väldigt bra och hoppar med bara ben. Och den Allsmäktige Gud försåg deras flickor med sådan skönhet. Eller kanske demiurgiska gudar.
  Flickorna har väldigt vackra frisyrer. Väldigt olika, och vissa ser ut som väderkvarnar, eller helikoptrar, eller kakor - vilket är super och coolt.
  Alverna sjunger högst i lungorna, blottar tänderna och trycker på joystickens knappar med sina röda bröstvårtor;
  Du är mitt land, så övergivet,
  Det är banditer som rusar igenom den, en våg av horder!
  Barn springer, hästar springer,
  En brännande snöstorm har uppstått!
  
  All gyllene råg brann på fältet,
  Ett vattenfall strömmar från himlen - napalm,
  Den "onda" Djävulens kraft drog ut från atomen,
  Och nu brinner hela jorden!
  
  Det flammar som halmstrå,
  En häftig drake på himlen
  Från askan till stoftet är vinden grå,
  Levererar rökstank - nederlag!
  
  Slaget om fosterlandet utan miss,
  De slår de vidriga vargarna rakt i munnen!
  Vid verandan växte körsbärsblommor,
  Låt oss inte låta parfymbusken gå till spillo!
  
  Allt naturligt i varje pilkvist,
  Doften av honung, i en enkel kvist!
  Är det möjligt att patetiska resenärer går i spillror,
  De som överlevde är tiggare med påse!
  
  Nej, sa vårt parti,
  Kom inte till de onda orcherna i Faderns hus!
  Ungdom i hjärtat, tro att man inte blir gammal -
  Motståndaren väntar på en fullständig rutt!
  
  Vi kommer att avancera - det rätta,
  Lever till den tid då...
  Tro på vår solglada familj ,
  Det kommer att vara ett sant ljus för alltid!
  
  Kommunism, sann, rättvis,
  I hennes drömmar som föddes i vånda!
  Jag tror att fosterlandet kommer att vara lyckligt -
  Som en odödlig örn sväva upp!
  
  Och då kommer sanningens tid
  Där alla frågor hittar ett svar!
  Fox Ways intriger kommer inte att passera -
  Och Elfia i kommunismens gryning!
  
  Så håller kärleken till fäderneslandet,
  Där det finns en plats för de bästa människorna,
  Vårt fädernesland är trots allt härligt i styrka,
  Mot någon med makt - döda!
  
  Och då är ilskan över,
  Paradiset kommer, med näktergalens sång ...
  Och så ska vi gå genom lunden,
  Gråt eller sörj aldrig!
  . KAPITEL 17
  Maria Kolesnikova kämpar med en frenesi. Och han ger order till sina vaxer, visar samtidigt bara en enastående och unik klass och super.
  Här är tjejerna väldigt kvicka, och extremt vackra och väldigt coola på ett kämpigt sätt. Tomtarna här är helt enkelt lysande.
  Flickor är olika, men de här tomtarna är alla coola. De kan slå orcher, dränka onda björnar i blodet.
  Och tomtarnas tungor är mycket förtjusta i att slicka, det som pulserar, glittrar och doftar så behagligt hos de unga tomtarna.
  Dessa människor är så perfekta att doften kommer från dem, som från unga växter och vilda blommor. Vad är underbart.
  Det här är tjejerna här och de har pärlemorfärgade, gnistrande tänder - bara super.
  Och de har ett kosmiskt, fenomenalt tema. Här i dem lyser ögonen, och är mycket lika stjärnor.
  En av tjejerna sparkade med hjälp av bara tår. Och så krossades allt ordentligt. Och det är extremt dödligt.
  Här är tjejerna av högsta klass, de ska spela kontrabas.
  Och deras fötter är så vackra och väldigt nakna. Fast går det att säga så - väldigt barfota? Kanske vore det bättre att säga - väldigt vackert!
  Och tjejer älskar att sjunga och dansa med passion.
  Och krigarens röster är så fylliga och vackra;
  Är dessa bröder ett hedersord?
  Hur mycket värme vet du i detta ord!
  Även om rasande motståndare inte kan räknas,
  Vi kommer att föra ett hav av ljus till fäderneslandet!
  Kör.
  Jag ger mitt hjärta för mitt fosterland,
  I vilken lågan bryter mot himlen!
  Genom besvärens törne till november,
  För den röda gryningen...
  Låt folkets ande yla och stiga!
  Låt folkets ande yla och stiga!
  
  När allt kommer omkring älskar vi att bära den Allsmäktige,
  Den heliga fanan är orsaken till elfinismen!
  Vad skulle gå i uppfyllelse med vågade drömmar -
  Född väg av helig humanism!
  
  Och varje familj kommer inte att förråda Elf,
  Människor kommer att stå i formation för fred och sanning!
  Må den tappre Pegasus, den lysande Parnassus,
  Vi kommer att inspireras att kämpa av den unga saken!
  
  I bergen rinner en snabb bäck som en leopard,
  Silvertopparna lyste ju upp!
  Från slipsar brinner solnedgången från kumachs,
  Att vara tapper är huvudåtgärden!
  
  En fighter föll - tyvärr, grymma sten härskar,
  Hur kom det sig att en vän kollapsade!
  Jag ber dig att tala om den allsmäktige Gud,
  Ja, varför är urnorna fulla av aska?
  
  Själ, svarade Gud. - viktigare än länd
  Och livet kommer aldrig att lämna de fallna!
  Ja, du är inte given att veta, att i ljusets strålar,
  När de återuppstår - Förhärligar familjens namn!
  
  Men du vet att den här dagen inte är så långt borta,
  Då kommer han att öppna universums dörrar ...
  Och grå kristall kommer inte att bleka templet,
  Odödlighet kommer att vinna Min skapelse !
  Tja, om du tittar på de vackra tjejerna, på deras fulla bröst och jordgubbsnipplar. Och de är så förföriska och gnistrar som rubiner från den brittiska kejsarinnans krona. Detta är verkligen sådan skönhet och frestelse.
  En ung tomte rusade fram till jordgubbsnipplarna på bröstet och började smeka dem med tungan och gjorde det mycket energiskt. Åh, vad skönt det är att slicka en så mogen och magnifik jordgubbe. Vad bra allt är här.
  Och en tjej från den typen av alver har naturligtvis inte något emot att svara på att slicka något gott, sött, doftande från en ung man. Och vad bra det kommer att bli.
  Och så trycker tjejen, med sin rosenknoppliknande bröstvårta, på joystickknappen. Och sedan träffade en missil orcherna och slet isär dem.
  Och många av Putins björnar förstördes.
  Dessa är den blodiga gryningens alver.
  Men samtidigt älskar de förstås att sjunga, med stor ångest;
  Vi är coola tomtar, inte slavar,
  Vi föddes för att sväva tro på örnarna!
  Nej, kistor kommer inte till fosterlandet,
  Må vi kämpa tillsammans Elfians !
  
  Vilken fighter som helst är kapabel att slå
  Men alla tänker inte på nära och kära!
  Brinnande orkan virvelvind,
  Och tankar om det goda i de renas själar!
  
  Elfparty , född i drömmar,
  Hon vet från förlossningsliktornar.
  Vi tjänar inte för någons dumma rädsla,
  Det vi strävar efter finns inte på kartan!
  
  Guldet av runda kupoler gnistrar,
  Men i hjärtat är guld ännu mer värdefullt.
  Orcismen släpade lammets odjur,
  Men elvens kraft förstörd!
  
  När en pionjär svor en ed,
  Ge blod från venen till fosterlandet till droppen!
  Den onde farbror Ram sparade raketer,
  Jag ville skapa problem för facket!
  
  Men vi svor inte, trodde på tomt prat,
  För en beställning - tjäna fäderneslandet!
  Ondskans orch krossades av hjältemod,
  Låt oss gå igenom den hårda vägen, vi kommer att vara i elfinism!
  
  Kasta bort pojken mättnad, feghet, lättja,
  Ordnade själar som längtar efter seger.
  Låt det vara till förmån för saken varje dag,
  Och det kommer att bli nödvändigt och Sibirien, låt oss gå!
  
  På byggarbetsplatser och i strider en hjälte,
  Alla företag att argumentera, tro mig!
  Blanda inte ihop livet med ett enkelt spel
  Även om spelet är ett - kampen mot döden!
  
  Här är målet, det anses redan vara synligt,
  Det är fortfarande det sista steget, svårt att göra!
  Då kommer våren att ge oss färg för alltid,
  Och de blir unga farfar på söndag!
  Här sjöng tjejerna mycket vackert och blinkade med tänderna, som glittrar av pärlor som blänker.
  Tomten är en underbar skönhet, och hoppade upp till raketgeväret. Och de tryckte på joystick-knapparna med sina röda bröstvårtor och justerade aggressivt slagen.
  Och stor förstörelse inträffade. Detta visade sig vara extremt vinthund.
  Alverna laddade jetstoppet, bar raketer och blixtrade tjejer med bara, rosa, runda klackar.
  Dessa är vackra och aggressiva kvinnor. Och extremt tillgiven. Och deras tungor älskar att känna pulseringen av stavarna - att få det största nöjet.
  Dessa är verkligen skönheter.
  De har så glödheta tungor, och de kommer att ta det, de kommer att knulla det. Och rubinnipplar kommer att användas igen. Och många troll kommer att brännas på en gång.
  Och sedan kommer alverna att föra sina bara tår till munnen, och hur de kommer att blåsa.
  Och kråkorna, efter att ha fått en hjärtattack, faller, som om de blir bedövade av slaget från en stålklubba på hjärnan. Och kråkor genomborrar skallen på Putins björnar med sina näbbar.
  Så aggressiva är de.
  Och sånger flyger över fältet, sjungs i detta fall av unga män;
  Jag skjuter fiender på en tangent
  Det här är kraften hos alveriddaren!
  Feta vanliga människor förstår inte
  Jag går snabbt framåt som en falk!
  
  Allt blir jättebra
  Vi är artister, inte åskådare alls!
  Låt oss förstöra Orc-kartellerna,
  Lyser av fängslande skönhet!
  
  Vårt fosterland är verkligen fantastiskt,
  Hon gav ljus åt världens arbetande människor!
  Även om horden kraschade in i landet vilt,
  Men vi tror på de riktiga kämparna!
  
  Alven gjorde uppror med Mamai i striden,
  Att kasta av sig banden från hordens lasso ...
  Samla skatter i himlen
  Och våra hjärtan är rena av mod!
  
  Varje buske, grässtrå Kära,
  Ek-Fader till vår vidsträckta lund.
  Det finns tro och imaginära värderingar,
  Sötare än honung är en strömmande bäck!
  
  Fågelkörsbärsfluff mognar,
  Det första bladet verkade vara målat med guld!
  Det finns inga blygsamma skogar i vårt fosterland,
  I kunglig klädsel är fosterlandet vackert!
  
  Kommer ut ur skogen med svamp,
  Och över åkern, där rågen hälls med saft.
  Jag ger dig en krans med blommor,
  Och dagg, som sydd med pärlor!
  Det här är låten som de unga tomtarna hade. Och det blev extremt coolt och coolt. Det här är väldigt vackra tjejer som vill suga något varmt och pulserande med tungan, som ett hjärta.
  Tja, tjejer på en cool nivå, och in i kistan och kör orcherna. Och krigarna var grymma - bara super.
  Och om de sjunger, kommer det att bli mycket förtjusande;
  Stänker genom ängen barfota;
  Flickan är käck - en Komsomol-medlem.
  Elfis dotter föddes inte med en skopa -
  Rösten öser av en ringande trilla!
  
  För henne är hennes kall krig -
  Utför modigt en vapenbragd.
  Terrorism blottar sina käkar - Satan,
  Han vill förvandla fäderneslandet till spel!
  
  Tja, och bakom honom med Orkagon -raketen ,
  Vad matar han hunden från helvetet med pengar?
  Jag glömde att Orkmacht förstördes,
  Det är farligt att gå i strid med en ryss!
  
  Oövervinnerlig krigarelfinism,
  Vet vad som inspirerar oss att göra fantastiska saker!
  Vi ägnar våra liv åt det kloka Ryssland -
  Håller linjen från kant till kant!
  
  Fosterlandet dundrar omkring,
  Napalmbomber föll ner på Elf.
  Militarismen har brutit alla bromsar,
  Det står bråte från våra hyddor i brand!
  
  Men pojken har ett maskingevär i magen,
  När han avlade eden att bli en pionjär!
  Och nu slår de unga soldaterna,
  Onda motståndare som inte känner gränser!
  
  Både gamla och unga springer i samma formation,
  De rusar snabbt - SATO anfaller!
  Och alla tror - jag kommer att besegra orcherna,
  Och jungfrun kommer att vara med en passionerad kyss!
  
  Vi kan inte, tro mig, vi kommer att förlora
  Vår tro har blivit så starkare!
  Vår armé har blivit tempererad i träning,
  Fast elden brinner i ett gott hjärta!
  
  Och därför tjäna fäderneslandet,
  Vi kommer att uppnå seger i en hård slakt!
  Utan ära är livet inte värt ett öre,
  Vi behöver fruar och barn!
  
  De måste växa upp i det heliga landet,
  För vilket böjer sig hela planeten!
  Det finns trots allt ingen älva vackrare på jorden,
  Låt fiendens öde bli Gomorras död!
  
  Och så väntar Vintergatan i stjärnorna på oss,
  Som är oändlig och utan stopp!
  För att växa, låt inte alven böja sig,
  Så att fosterlandet blir mäktigare och större!
  
  Älska Gud - Vår stora familj,
  Må planeten blomstra snabbt!
  Allt arbete kommer att radera problemet,
  Må vägen till pallen vara enkel!
  Striderna med alver och alver mot orcher var i vild skala med ett stort antal döda Putins björnar.
  Men orcherna fortsatte att krypa in. Och nu går deras tunga stridsvagnar i strid. Och till och med, kanske, supertunga - som väger mer än hundra ton. Ett nytt argument och trumfkort i striden.
  Det är så häftigt att se kraftfulla bilar. Men tjejerna förberedde kumulativa skal och började lansera dem med sina jordgubbsbröstnipplar.
  Och detta är en dödlig effekt. Tja, tjejerna är superklassiga.
  Och andra av dem kastar levande granater mot orchinfanteriet och sliter Putins björnar i sönder. Det här har verkligen blivit jättebra. Det här är tjejerna här. De älskar att arbeta med sina språk.
  Det är särskilt trevligt när din tunga slickar något som alvens varma, kokande blod rinner igenom. Så fantastiskt är det.
  Krigarna här är väldigt bra på att slåss. Och samtidigt är kärleken inte främmande för dem. Dessutom finns det så få manliga tomtar. Och visst kämpar kvinnor ibland för dem.
  Här kastade en av dem en granat med sina bara tår, som träffade en skara orcher, och slet isär Putins björnar.
  Och krigarna sjöng;
  Pojke springer barfota i snön
  Snödrivornas pärlor lyser som glans.
  Du kommer inte att dra in oss i en dvala med våld,
  Låt oss bättre utföra vinterns gråhåriga dans!
  
  Låt oss ägna våra liv åt vårt fosterland,
  Må gudstjänsten vara glad!
  Stigen kommer att lysas upp av eldkeruben ,
  Och sången är magisk, en saga och en lira!
  
  Det är dags att kämpa för vårt fosterland,
  En hord av motståndare har invaderat utan att räkna!
  Vi vänder oss till våra älskade gudar,
  Vad gav sinnet att skapa flygplan!
  
  Låt oss ge planeten en dröm
  För att göra vilken ras som helst!
  Så att den magiska tråden inte brister,
  För att bli en ren vårfläkt!
  
  Detta är hoppet om ett vackert land,
  Vem födde kommunismens ljus!
  I vårt universum är alla människor lika,
  Det här är humanismens höjdpunkt!
  
  Kylan tar slut, det kommer en bäck -
  Strömmar kommer att forsa, folk vet champagne!
  Detta är resultatet, tro mig inte långt
  Var och en med värdighet, kungligt mod!
  Det är så coolt tjejerna kämpar och sjunger. Och deras tungor är lekfulla och extremt smidiga.
  Flickorna tog och placerade ut morteln och hur de skulle träffa fienden och sprida Putins björnar i olika riktningar. Det var verkligen en hit.
  Flickan tryckte sedan på avtryckaren med den röda bröstvårtan. Och hon skrämde:
  - Vilken mans nakna bröstkorg kommer att sko och klä av sig!
  Det här är tjejerna här - väldigt underbara. Och detta är den stora rasen av alver.
  Och de sjunger och deras tänder gnistrar som diamanter i solen. Vad bra allt är.
  Det finns inte tillräckligt med pojkar för flickor. Och de unga tomtarna jobbar för tio. Det är här de måste jobba. Och tjejerna är så underbara och barfota. Och deras bröst är så nakna, med bröstvårtor rubin och gnistrande som om de vore gjorda av ädelstenar.
  Vad fantastiskt det hela ser ut.
  Och krigarna sjunger och blottar sina tänder, som avger stor energi från solstrålarna;
  Flickan är vacker, ja, ja, ja,
  Tjejen är farlig ja, ja, ja!
  Putins björn
  Du kommer att gråta
  Så att du brinner,
  Dö i ångest!
  Flickor sjunger så här. Men alvernas barn, och i första hand pionjärpojkarna, visar också sina vokala förmågor;
  I månens ljus, skäran, skäran,
  Vi arbetar inom kollektivgårdens fält.
  Våren har nyligen kommit,
  De gav strömmar av gråtande söta åskväder!
  
  Vi måste hjälpa våra äldre bröder,
  Att de på fronterna slåss med orkshismens armé.
  Att livnära sig på elvens kraft,
  Låt Elfinismens scharlakansröda flaggstång blomma!
  
  Och därför, pionjärer på gång -
  Svetten rinner ner för hennes tunna kinder.
  Vi är fulla bara i djärva drömmar,
  En barfota pojke drar en plog ...
  
  Någon lyckades fly till fronten,
  Men även utan baksida finns det ingen seger.
  Du stoppar till och med gräs i munnen av hunger,
  Så att våra farfäder kunde smaka grub.
  
  Så lägg till, även om revbenen redan är synliga,
  Fötter är punkterade, händer är förhårda.
  Vi är fäderneslandets pionjärer, söner,
  För hennes skull kommer vi att begrava orcherna hårt!
  
  Var och en av oss är Lenin och Marx,
  I varje hjärta rasar lågan.
  Tiden kommer, vi kommer djärvt att gå in på Mars,
  Fortune ger en fighter en kyss!
  
  Svårighet att dämpa, för vår själ,
  Vi älskar, vet tanken och jobbar!
  Semestern kommer - känd dans,
  Och ta hand om de svagaste!
  
  Välmatade borgare, då förstår inte
  Hur barnen älskar att jobba...
  Men vi kommer att få en solid femma,
  Att lysa föräldrars ansikten!
  
  Nej, förbanna inte ödet för kriget,
  Detta är ett test för oss...
  Om du gav en läxa till fienden,
  Det betyder att han är kapabel att bära skapelsen!
  
  Dörrarna till fighters kommer att öppnas i rymden,
  Genom vetenskapens kraft, som föll uppstånden,
  Och därför är vi fädernas hopp,
  Den stora, heliga alvens barn!
  Här är tomtepojkarna och samtidigt sjöng pionjärerna. Och de visade utmärkt fysisk form och produktkompositioner på låtnivå.
  Och pionjärpojkarna är också barfota, i shorts, med naken överkropp och mycket präglade och vackra muskler.
  Orcher kan våldta sådana, Vad kommer det att bli av dessa bestar. De är bokstavligen djur. Det här är verkligen en väldigt ful orc-varelse.
  En tomtepojke tillfångatogs. Och låt oss tortera barnet. Först drog de upp den stilige pojken på hyllan. Och låt oss slå honom med all kraft med en glödhet järnpiska på hans bara barnsliga fötter. Och det gjorde väldigt ont.
  Pojken skrek och han var förlamad och bränd. Sedan hälldes vatten på pojken. Först kokande vatten, och sedan isvatten, och sedan kokande vatten igen. Dessa är barbarer och sadister.
  Sedan började de bryta de bara tårna på tomtepojkens fötter med en glödhet tång. Och de bröt alla hans fingrar från lillfingret till det stora. Sedan brände de barnets bara, runda klackar.
  Och så lade de ett glödhett järn på pojkarnas bara bröst och brände ut en femuddig stjärna.
  Det var så bra och coolt. Pojkens revben bröts sedan med heta tång, jävlarna. Men ingenting, tomtar är en seg stam. Och pojken förlorade aldrig medvetandet av den smärtsamma chocken, och fortsatte att skrika. Och sedan använde orcherna strömmen.
  Och på samma gång började de steka hans klackar med elden från en eld, och de slog honom med en het stav på ryggen och sidorna, sträckte honom på stativet och slog honom med elektriska stötar. Och det är extremt smärtsamt.
  Och orchbödlarna bara blottar tänderna och skrattar.
  Men ändå bröt tomtepojken inte ihop, tvärtom började han sjunga;
  Nej, det är omöjligt att förutse
  Vad som väntar i denna gamla värld;
  En tjuv kommer att ligga på lur i bakhåll,
  Eller så lyfter planet!
  
  Hur hård den här världen är
  Du är så naiv
  Det finns många ess i kortleken,
  Även om du inte kan få det - spikar.
  Under tiden sköt tomten som om han hällde bly från ett vattenfall. Hon grävde upp ett bra maskingevär från Putins björnar. Snabbeld, och tillsammans ger det nästan ingen rekyl, så skjutandet och sången kommer inte att avbrytas.
  Men vad mer att fråga dig?
  Var kan världen köpas?
  Svaret är naturligtvis krig.
  När allt kommer omkring är svaghet inte en ära!
  
  Ja, Gud är kapabel till
  Till de som är för lata för att piska...
  Bara ett enkelt kommando
  Gläd inte köttet i salighet!
  
  Förstå meningen med livskamp,
  Så skapade den Supreme i evigheter...
  Att ha en stark hand
  Och så att fettet inte går åt sidorna!
  
  Så kämpa och kämpa
  Försök att kasta bort det som finns i dammet!
  Då reser du dig upp
  Radera de mardrömslika nollorna!
  Här håller tomtepojkarna på, och ger sig inte, inte ens på racket.
  Och krigarna slåss så, med vild och frenetisk raseri, och visar sitt hjältemod.
  Det här är verkligen imponerande tjejer. Och deras läppar är så röda, och de sväljer girigt något pulserande och varmt, mycket behagligt och sött på tungan.
  Det är så tomtetjejer gillar det.
  Men tomten, med sina bara tår, kastade en förstörelsecitron med förkrossande kraft. Det var hotfullt och coolt.
  Tomten, som dödade Putins björnar, tog den och sjöng:
  Förvänta dig inte nåd från himlen
  Livet för sanningen skona inte ...
  Vi är killar här i livet,
  Bara med sanningen på vägen!
  Och hon kastade ut en stor, dödlig gåva genom att trycka på knappen med sin scharlakansröda bröstvårta. Hon slog sönder ett gäng av Putins björnar och kvittrade och blottade sina tänder:
  Och kampen fortsätter igen
  Och ett oroligt hjärta i mitt bröst...
  Zelensky är så ung
  Och den unga Maidan före!
  Det här är tjejerna här som visar sin högsta, mest imponerande klass av fighters.
  De sjunger också mycket vackert och med beundran;
  En gång gjorde en plogman en väg,
  För att göra öronen gyllene med solen ...
  Och som svar, utan en tvist, finns det ingen lögn,
  Så att kämpen blir ung i sanning, styrka!
  
  En barfota jungfru vandrar bakom plogen,
  Hon tog upp bröd för fäderneslandet i sitt arbete ...
  Och slå läger som en bild med ett vass,
  Vi behöver inte frosseri här i livet!
  
  Ryska poeter har en vacker stil,
  Språket som honeycomb ersätter...
  Och Rod älskade solhärliga Gud,
  Hans motto är - skapa din egen plats i paradiset!
  
  Den onde nomaden gjorde en räd,
  Fullt med flickor och pojkar är stulna,
  Men riddarna har vässade svärd,
  De behöver inte blöjor, barnskötare från barndomen!
  
  För oss är Svarog och Jesus ett,
  Warrior är kallelsen av en soldat ...
  Den dubbelhövdade örnen är en stark vinge,
  Vi slår, skrattande ond orc motståndare!
  
  Det finns ingen plats på jorden för en som är feg,
  Den som är bevingad i tankar med våld är en ängel ...
  Förenade i fosterlandet: neger, serber, vitryska,
  Det finns en "orkan", men innan fanns det sablar!
  
  Vi kommer att göra ett stort rymdskepp,
  Och sväva in i universums storhet!
  I hjärtan av sådan skicklighet vet liv
  Det bevingade medvetandet har stigit!
  
  Den sista bedriften vet hos människor är
  Så att kedjan av bragder inte tar slut!
  Så att det inte finns någon påse med en tunn katt,
  För att inte sno ylande hes ålderdom!
  
  Då kommer den efterlängtade freden,
  I vilken fredens tid inte kommer.
  Och vi kommer att ordna en oändlig fest,
  Att inte känna död, sorg, smärta, sorg!
  . KAPITEL nr 18
  Här är alvernas drottning, tjejen är cool och väldigt rolig. Detta gör att något unikt händer. Och hennes order är exakta och förtjusande, fulla av kvickhet och sarkasm. Det här är verkligen en super tjej.
  Så här sjunger tjejerna väldigt vackert och djärvt. De här tjejerna är väldigt söta. Och deras safir- och smaragdögon gnistrar så förtjusande, som stjärnor i natten.
  Vad gulligt det hela ser ut.
  Och så började flickorna skjuta blixtar från sina röda bröstvårtor, så dödliga och destruktiva. Som de bokstavligen bränner allt och krossar det till aska, och gör riktiga kistor.
  En av flickorna, som använde sina bröst när hon skjuter, sjöng:
  Väldigt vuxen i hela världen,
  Influensavirus tre eller fyra...
  Slakten expanderar och växer !
  Vi kommer att köra orcen omedelbart i kistan,
  för att hålla sig frisk,
  Använd blivande tjejer!
  Det här är så underbara tjejer, de är helt enkelt briljanta och super och hyperklass .
  Varje tjej här vill nå nivån av ett monster, eller till och med ett hypermonster .
  Och ta tag i alvens manliga perfektion med tänderna.
  Ja, och de unga alverna själva är väldigt coola, och glöm inte att slåss och sjunga på samma gång;
  Min vän, damastsvärdet lyser här i mörkret,
  Den lömska fienden torkade blodet från dolken ...
  Hur många olyckor på vår tomte,
  Inte trillan av en näktergal, utan bara klingande av metall!
  
  Vad ser vi i världen? Det är svårt för alla där
  Hungriga barn, ful ålderdom.
  Åran bröt av båten,
  Herren kan inte ge sin kärlek lite!
  
  Men mörkret kommer med rätta att säga - det finns ingen allsmäktig,
  Vår värld är evolution - eran av prestationer.
  Om du vill ha kött till middag,
  Tänk inte på att fly från dina synder!
  
  Skapa en skördare för att skörda råg,
  Vackra teckningar glittrar på affischen...
  Vetenskapen kommer att ge dig ungdommamma,
  Och vilken medborgare som helst kommer att vara med i paraden!
  
  En gyllene stjärna kommer att dekorera vägen till bröstet,
  Hon är en indikator på stora prestationer!
  Elf-country går till elfinism ,
  interuniversella Eden bli verklighet!
  
  Vid tronen låter oligarkerna ibland,
  Blod från folket, tjuven vill dricka!
  Men systemet marscherar fram käckande oktobrister,
  Vi såg alvernas stora triumf i maj!
  
  Krig kommer, ibland tråkigt
  Du själv vet inte vad krigaren vill ...
  En sådan passion för spelet har kommit,
  När du är en riktig huggormhämnare !
  
  Den prude själv är en ganska skurk, tro mig,
  Och den onde härskaren är en börda för folket.
  De prästkedjor kommer att ta slut,
  Och den rena musan kommer att regera!
  Så här sjunger de unga männen vackert och med känsla, bara härligt. Och du kan lyssna på dem i timmar. Och deras röster bara skimrar.
  Och så följer tjejernas slag med hjälp av bara tår. Och skönheter är extremt aktiva.
  Och sedan sprang alverna till attacken, sköt från maskingevär och kastade samtidigt dödliga förintelsegåvor med sina bara tår. Och producera kolossala luckor av fiender.
  Dessa är verkligen superkrigare .
  Och tjejerna tryckte på joystick-knapparna med sina mejslade och graciösa tår.
  Men det är inte allt. Scharlakansröda, jordgubbsliknande bröstvårtor användes också. Och tjejernas bröst är så otroligt aptitretande. Och mot en så stilig man är vilken fiende som helst maktlös.
  Och deras läppar är röda och bröstvårtorna gnistrar också som rubiner. Och de unga alverna älskar att girigt kyssa och slicka dem.
  Och tjejerna sjunger med glädje och aggression;
  En oväntad mycket har hänt,
  Mannen rätade på axlarna!
  Inte en byst gjord av tillplattat gips,
  Tro mig, han förkastade drömmen om fred!
  
  Flickan ska inte dömas
  Frihetens ögonblick, tro mig, kommer...
  Och en kyss förseglad
  Hur söta sockerläppar smälter!
  
  Horden gick förbi i en blodig våg,
  Det finns en otaliga lista om henne...
  Men alven dånar med odödlig härlighet,
  Våld och hunger kommer inte att knäcka oss!
  
  Även om graven krossar köttet som en häll,
  svävar anden upp i himlen!
  Gå iväg snabbt - melankoli, sorg,
  Det är som om jag inte ens var död!
  
  Vad ska man göra på den himmelska sfären?
  Vart ska de onda ta vägen?
  Men Solntslavny- tron,
  Var inte viljesvag och en clown!
  
  Han säger åt oss att dela pengarna,
  Ödet är med alla bröder.
  Så att helgonen från ansiktets ikon,
  De ansåg att riddaren var en son!
  
  Vi bröt bojorna från slavarna,
  För dem valdes vägen fritt...
  Låt oss stå för en lycklig ny värld,
  Där begravningsmarschen stannar!
  
  Ibland är Gud också egensinnig,
  Vi släpper Rods banderoller!
  Men fäderneslandets flagga strålar,
  Där guld gnistrar lönn!
  
  Inspirerad av ljust hopp,
  Pojken rusade också in i strid ...
  Även rosor har taggar
  Ibland är man svag som en sparv !
  
  Men slipsen är röd,
  Och det betyder blodets rena färg!
  Tjäna det vackra fosterlandet,
  Då vet du inte mer smärta!
  Det här är några fantastiska och unika låtar. Förtjusande skönheter och samtidigt slåss barfota och i trosor ensam.
  Här kommer de att sjunga, att orchernas huvuden knakar.
  Men från himlen pickar stormtrupper på positionerna för Putins björnar. Och de gör det med stor energi. Och de är redo att verkligen slåss med fiender och visa den högsta energinivån. Det här är verkligen vackra tjejer.
  Som helt enkelt är kapabla att bryta igenom en tank i pannan med en bar, rund, rosa häl.
  Det här är krigarna de är, mycket vackra, och pärltänder som glittrar som juveler.
  Det finns ingen vackrare än tjejer som visar sin karaktär och den aggressiva essensen av passagen.
  Och om de hugger, då verkar det inte vara tillräckligt mot sådana tjuvar, inte ens sådana skurkar som Putins björnar.
  Krigare slåss, och de gör det extremt aktivt. De visar en mycket magnifik nivå av förstörelse och förstörelse av många skurkar, ett lurvigt imperium.
  Orc-krigare bryter tårna på fångna flickor och pojkar och steker deras bara klackar med eld och bränner stjärnor och kors på deras bara bröst. Putins björnar är verkligen skurkar, och du måste bekämpa dem med allt ansvar och raseri. Visa ditt överlägsna och naturliga förhållningssätt.
  Under tiden började tjejerna sjunga igen;
  Vår tomte är stark med sitt svärd,
  Vapnen skjuter i den och missa aldrig!
  Låt din djärva dröm gå i uppfyllelse,
  Du behöver inte slösa tid på soffan!
  
  Det finns ingen vackrare lund i världen än vår,
  Och smaragden i gräset är den livligaste stenen!
  Middagen kom springande från galten,
  Och på skridskor kommer ridning som en förkylning att bryta ut!
  
  Svampar växer blommor som de inte räknas,
  Svamp, kantareller, flugsvamp!
  Göken levererar budskapet i extas,
  Att det inte är för tidigt att gå till nästa värld!
  
  Nu trillar näktergalarna,
  En djurorgel spelar en marsch...
  När aprils virvelvind kommer med honung,
  När en snödroppe växer i ljus salighet!
  
  Vackra maj och ljuva juni
  Vilken tid på året som helst är lycka!
  Och du, min flicka, sörj inte,
  För jag själv har ingen själ!
  
  När höstregnet öser ner i en bäck,
  Och guld kommer att klä alla gratis!
  Sedan går vi på en marsch under hornet,
  I händerna på buketter av rosor och orkidéer!
  
  Det som finns i naturen blir bra,
  Tiden kommer - underordna rytmerna ...
  Och vad är heligt, men vad är synd,
  Vi själva kommer att bestämma med ödet att spela!
  
  Då kommer de döda lätt att uppstå,
  Och det blir lättare än en gryta!
  En rörelse är som ett slag med en skära,
  Inga argument, inga usla bråk!
  Det var så tjejerna sjöng. Och så tog de det och visslade igen genom alla näsborrarna, och de gjorde det ytterst öronbedövande.
  Och tusentals kråkor verkade ha fått kraftiga slag mot hjärnan med en klubba, de tog den och föll. Och de genomborrade skallen på Putins björnar. Och det var extremt coolt.
  Ett så grymt och samtidigt intressant krig pågår. Och flickor från den typen av alver använder både bara tår och scharlakansröda bröstvårtor och kastar ut blixtar och ultraljud.
  Demonstrerar stridsförstörelsen och döden för de fördömda, Putins björnar.
  Kampen mellan alver och orcher slutade inte. Hon blev mer och mer aggressiv och blodig.
  Flickor från den typen av alver kvävdes inte på fienden. De använde sina bara tår för att kasta förintelsegåvor mot orcherna och slet av huvuden och lemmar på Putins björnar.
  Skönheterna agerade med stor entusiasm och press. Och skjutningen från maskingevär som skönheterna genomförde visade sig vara extremt effektiv och dödlig.
  Och så tar de det och visslar, och återigen har kråkorna turbulens i hjärnan, och de faller bedövade och berusade på huvudena på de attackerande och aggressiva lurviga björnarna. Och för att vara ärlig så är det här extremt coolt och coolt.
  Dessutom bedövar blixtar från rubinspenar fåglar som damm.
  Och flickorna, naturligtvis, som använder kråkorna mot Putins björnar, glömmer inte att sjunga;
  Vi kommer att riva sönder horden,
  Låt oss göra en hacka av orcher...
  Jag kommer att radera Putins björnar
  Jag ska bara slita isär dig live!
  Så tjejerna sjunger med stor passion och kampentusiasm. Och de tog på sig björnarna, som om de krossade vägglöss, med hjälp av en tång.
  Samtidigt slogs även tomtepojkarna. De ser ut som bara barn - barfota och i shorts. Och de slåss med vild raseri och entusiasm.
  Samtidigt sjöng tomtepojkarna;
  Det finns ingen vila för oss killar i strider,
  Detta är livet för en pojkaktig stil.
  Född som vi är med en pistol
  Att utrota fiender skyndsamt till damm!
  
  Om du är rädd, då finns det ingen förlåtelse för oss,
  Jo, de modiga kommer att få en present!
  För vårt fosterlands skull, frälsning,
  I det svåraste ögonblicket i striden!
  
  Vi är kapabla att besegra alla horder,
  Krossa stridsvagnar, självgående vapen, till och med ett regemente.
  Utseendet på de ryska krigarna är stolt,
  Även om rastplatsen är oändligt långt borta.
  
  Vi har sett sådana problem,
  Det som inte ens går att beskriva med en penna!
  Vet att det finns fragment kvar från papperskorgen,
  Vad försökte bryta fäderneslandet!
  
  Varje bajonett måste slipas snabbt,
  Och fyll på butiken snabbt!
  Eftersom en soldat inte är en pojke,
  Förvandlar fienden till damm!
  
  Orcherna jämnades igår,
  Och nu är kampen igång igen!
  O oändliga stjärnavstånd,
  Trumpeten kallar oss på vandring!
  
  Det kommer att finnas utrymme, betrakta erövrat,
  Det kommer att finnas en himmel i diamanter för oss!
  Gulliga söta lönnar,
  Kommer inte att knäcka dig med en landminexplosion!
  
  Allt i vårt fosterland är vackert,
  Bara en massa boskap på tronen,
  De som smickrande viskar härskaren,
  Och människor förvandlas till slavar!
  
  Varje orm strävar efter att lura oss,
  Alla vill rycka blodet,
  Rusa snabbt fräscha hästar,
  Att skrynkla den onde tjuven med en tårta!
  
  Vi byter ut vår,
  Där det inte finns plats för svek, lögner,
  Där bror Kain dödas, kommer broder Kain att dö,
  Där du inte kan överlämna fäderneslandet för pengar!
  Det här är tjejerna här - helt enkelt överlägsna, och klassen blev fantastisk. Krigarna är helt enkelt super och hyper .
  Och igen, i strid, visar deras barfota, mycket förföriska och graciösa ben den högsta och unika aerobatiken. Dessa är verkligen superklasskvinnor.
  Och detta är vad deras lekfulla tunga älskar? Naturligtvis, vad deras tunga älskar mest är att slicka de pulserande, mycket söta och doftande skaften på alverna.
  Det här är tjejerna som kan sägas vara fighters på nivån i den riktiga hyperklassen .
  Och, naturligtvis, deras barm av Venus är aptitretande och mycket söt, och luktar som den dyraste franska parfymen. Det här är verkligen tjejer som super och hyper i en flaska.
  Och återigen använder de sina bröstvårtor glittrande med dyrbara rubiner och slår ut en annan armé av orcher.
  Och hela leden av Putins björnar mejas ner och dödas på en gång.
  Men orcherna fortsätter att springa in i flickorna med en gränslös lavin och simma.
  Samtidigt, lömskt, går naturligtvis även Putins björnar till överfall, de sjunger;
  En mäktig kraft är bakom oss
  Som styr hela världen och helvetet!
  När allt kommer omkring är evig ondska inte att bryta igenom monoliten,
  Vad kommer att bli - bra, vet att du är nära!
  
  Vem återskapade helvetet? - Kung av jorden Lucifer,
  Han gjorde sitt val - avvisade förlåtelse ...
  Och han gav en man ett exempel i strider,
  Hur vi måste rusa in i striden i förlösning!
  
  Här har alla en chans att resa sig,
  Bli en demon, en demon eller en demiurg mot himlen!
  Även om Gud, han, naturligtvis inte kommer att ge oss tronen,
  Men vad vi kan, tro mig, är inte ett skämt!
  
  Vi har hopp, ondskans makt
  Vad vi kan spela - lyckopatienskort.
  Vår ledare är trots allt cool Satan,
  Känn Lucifers vrede gränslös, fruktansvärd!
  
  Vi gjorde ett val och ett steg till förmån för mörkret,
  Eftersom pupillerna bara slits från ljuset,
  Det finns ingen lycka i helighet, det finns inget öre än summor,
  För oss är pacifism uttrycket för en buff!
  
  Därför leder djävulen oss till helvetet,
  Vi myntar för djävulen med ett bravursteg ...
  Ta över fienden, men medlen räknas inte,
  Det är ingen idé att be - hela bumerangen!
  
  Ja, samvetet gnager ibland obehagligt,
  Och jag vill också bli man...
  Och kanske en panna från en kula,
  I helvetet, där gör det ont att stanna för alltid!
  
  Men vi har gått för långt i synd,
  Och spara inte i omvändelse - det finns ingen chans!
  Så vi kommer att skjuta, förstöra allt överallt,
  Låt oss bygga vår stat på taket!
  Det är så Putins björnar sjunger, och låt oss säga att det är extremt hälsosamt och aggressivt. Detta är verkligen ett mycket grymt och skoningslöst krig. Mot vilken alla och till och med de mest sofistikerade teknikerna är maktlösa. Men tjejer har sin charm.
  Och aktivt använda dem mot orcher.
  Samtidigt agerar de extremt energiskt och på ett stridbart sätt. Sådana tjejer kommer inte att vara rädda, och även om behåarna sänks, kommer de omedelbart att ta ut dem ur jordgubbsnipplarna och slå med blixten.
  Dessa kvinnor är helt enkelt fantastiska. Och deras stridskraft är oemotståndlig.
  Tomtetjejer känner inga tvivel. De slåss som ljusets änglar med en djävulsk hord. Och det är extremt grymt. Men flickorna, som utrotar Putins björnar, renar planeten från ondska. Och låt oss bara säga att det är jättebra.
  Krigarna är väldigt vackra och visar upp sina väldigt förföriska och solbrända ben.
  Hur är deras nedre extremiteter? Män blir galna för dem. Och de unga alverna kysser sina bara klackar med stor och unikt brinnande entusiasm.
  Och så kommer en sådan själfull och förtjusande sång;
  Firandet av det strålande fosterlandet närmar sig,
  Kanske är Lada den välsignade jungfrun i detta...
  Du är god i de sju världen, ond gudom -
  När Skaparen är spikad i trädet!
  
  Suveränen gav var och en en hustru,
  Han sa - föda barn och våga!
  Och Satan bestämde sig - jag ska bränna alven,
  Låt alla människor springa som harar!
  
  Men alverkrigaren med kraften av en monolit,
  Hans svärd kommer inte att underkuva stolthet!
  Och naturligtvis kommer motståndaren att bli slagen,
  Låt oss bygga en ny värld av skärvor!
  
  Från helgonens solhärliga krigare,
  Att de svor för alven med svärdet att slåss!
  Som ställde upp i en kedja av vaktposter,
  Som håller kraften hos granater i en rymlig väska!
  
  Vad kan vara starkare än mitt hemland,
  Pålitlig väktare av vårt fosterland!
  När en örnkämpe inte är en sparv,
  När den tunga bördan är lätt!
  
  Ja, Svarog är Gud, han är kungarnas kung,
  Vad gjorde den ryska andan så mäktig!
  Låt oss skingra tatan som i ett gnisslande av möss,
  Med en bajonett ska vi genomborra alla monster med en taggig!
  
  Och det kommer att ske, att äta hans föraktliga kött,
  Hord i brand som förolämpade jorden...
  Anslutning till damaskstål och spjut,
  Vi har så stor makt!
  
  Nej, förstör inte främlingar, tro herrarna,
  Vi är krigare och i det bär vi en kallelse.
  Frihet uppskattar, alla känner folket,
  Fast det riktiga testet skickar!
  
  Och för frihet är vi en dödlig kamp,
  Att inte tveka att svära...
  Och jag ser att egenheten kommer att bli min,
  Så att hjärtan inte svalnar alls!
  
  Skjut och smeta det är synd för oss,
  Det är också synd att tveka i en kamp.
  Må Guds mortstöt vara en smälek för oss alla,
  När vi bestämmer oss för att slåss eller inte slåss!
  
  Och nu är segerns ljusa glans synlig,
  Allt som återstår är att lägga till lite mer styrka!
  Lord Svarog, efter att ha passerat mörkrets väg, återuppstod,
  Nu ska vi styra universum med oss!
  Krigarna sjöng mycket vackert och jämnt. Men detta var inte tillräckligt för att stoppa en sådan hord. Och de lanserade hotfulla, eldkastande stridsvagnar. Och de gick för att steka Putins björnar.
  Och de gjorde det väldigt bra med ett enormt tryck av tjejer som var giriga på strid.
  Detta visade sig verkligen vara en brutal och extremt aggressiv kamp.
  En tomte med orangefläckat hår tog och krossade fienderna med hjälp av hennes bröstvårtor, som är som rosenknoppar. Och en sådan skönhet blev stridbar och väldigt aggressiv och väldigt sexig.
  Här är en tjej som arbetar med sina röda bröstvårtor.
  Krigaren sjöng:
  Allt är spöklikt i denna rasande värld,
  Det finns bara ett ögonblick för honom och håll ut...
  Livet är bara ett ögonblick mellan det förflutna och framtiden,
  Orc, din vandal som fastnat i ett stick!
  Och krigaren kommer igen att ta det och skratta och blotta sina mycket pärlande tänder.
  Och hennes unga partner, alven, kommer att sjunga med entusiasm och glädje, med sin klangfulla röst;
  Vår värld av besynnerliga skönheter,
  Bara motståndaren är listig ...
  Vår heliga familj kommer inte att passera,
  Vi kommer att täcka fäderneslandet med ära!
  
  Här är ett rullande muller som dånar,
  Slag brinnande "Katyusha".
  Rader samlades - en monolit,
  Vi slår fiender, inte dollar!
  
  Rus' med strålande renhet,
  Cherish är det bästa roliga!
  Svarog fjärrkontrollens frälsare,
  Fly sträva mot himlen lockigt!
  
  Men den förbannade bygger en utsikt,
  Nyansen på vingarna är fruktansvärt mörk ...
  Orcismen vet till spillror krossad,
  Den förrädiska djävulen har besegrats!
  
  Vad drömde vi om?
  Inte om fred och sysslolöshet...
  När allt kommer omkring samlade förfäderna armén -
  Till Guds ära på söndag!
  
  Vad den Allsmäktige skapade oss,
  Så den inspirationen flödar från hjärtat!
  Så att han prisar Rod varje timme,
  Och sinnet öppnar en bredare dörr till rymden!
  
  Ja, det finns mycket smuts i världen,
  Här är de onda skuggornas spöken.
  I brandens ring finns Guds paradis,
  Och lidandets bägare i generationer!
  
  Månen är som ett ljus i en lykta,
  Tjejklackarna blinkar...
  Barfota rusade i gryningen,
  Pärldagg i varma maj!
  
  Var inte en tjej som en sten
  Du är ointaglig tyst ...
  Inga sorgliga tankar längre
  När allt kommer omkring är tristess en säker grav!
  
  Ryttaren blinkade med en sadel,
  Het häst och passionsnande
  Och innan det öppna fönstret,
  Får sjön att glänsa!
  
  Åh vad ser jag
  Så lugna bilder
  Var i lyckan finns en ny familj,
  Där utan träns är vi alla ett!
  
  Herren har täckt oss med sin sköld,
  Här lyser glädjens stjärnor!
  Vi sjunger en psalm om Jesus,
  I ett segerrikt slut för folket!
  . KAPITEL nr 19.
  Här är alvernas drottning, strålande och unika Maria Kolesnikova visar återigen sin unika konstflyg och högsta klass. Och han ger order på en trivial supernivå.
  Låten är så vackert sjungen. Och tjejerna här, låt oss bara säga, är superbra. De innehåller strömmar av energi och en bubblande vulkan av passion.
  Och de trycker på knapparna på sina dödliga bazookas med sina scharlakansröda bröstvårtor. Och de slog orcherna med all sin kraft. Och det är extremt destruktivt och dödligt. Mot ett sådant angrepp kan Putins björnar inte stå emot.
  Krigare slog fula orcher. De klämmer dem som en stålnäve och plattar bokstavligen till.
  Dessa tjejer är superklassiga. Och det bör noteras att de är så stridbara och aggressiva att orcherna inte plöjer mot dem. Detta är verkligen en mycket blodig kamp.
  Och tjejerna sjunger:
  - Tomten och tomten är vackra,
  Hängande tillsammans på steget...
  Ben av en glamorös skönhet,
  De springer piggt längs stigen!
  Och återigen använder de sina mycket mordiska scharlakansröda bröstvårtor. Slå Putins trupper och visa deras destruktiva och mycket dödliga klass.
  Det här är tjejerna - du kan inte motstå dem.
  Men när de sjunger, då blir allt bara hyper , och rösterna är som silver och kristall;
  Sedan Spartacus tid - denna tro lever,
  Att det aldrig ska finnas slavar i världen!
  Om mästaren är fräck - han värmer magen med en spis,
  Och bonden frös i kylan - tro att det inte är ödet!
  
  Elf guy Spartak - han drog sitt svärd för oss,
  Och bakom honom steg de förtrycktes flod utan slut...
  Om du är en man - ära är mer värdefull än livet,
  Om du vill att livet flödade i världens lycka!
  
  Stenka Razin ville räta upp slavarnas läger,
  Så att det finns en vilja kan alla klara sig...
  Och som han inte kunde acceptera skammen,
  Och bakom dem folket - det fanns en oräknelig armé!
  
  Tortyr, rack and stake - kungarnas argument,
  Alla vill lägga beslag på allt i århundraden!
  Men tro friheten: en mil av bröd och honung,
  Och en sådan dröm har brunnit i våra hjärtan länge!
  
  Åskan kom - november, och nu vår kraft,
  Landet brinner, mycket blod och smärta!
  Men Jesus kommer inte att släppa den rätta avgrunden i helvetet,
  Han kommer att vara glad i det goda, och den som blev hårt pryglad!
  
  Elfnin öppnade dörren, Elflin leder djärvt,
  För varje steg kommer vi närmare det heliga målet!
  Men Satan kom det fyrtioförsta onda året,
  Och nu sliter vårt blod ur en åder som en bäck!
  
  Vi är ett land med dig; vår ära är ditt liv,
  Få aldrig folken i Elfi på knä!
  Håll fast vid Ryssland, kämpa för fosterlandet,
  Detta är meningen och saltet av generationernas mod!
  
  Führern är ett vidrigt lik, och alven är en jätte,
  Och tjetjenerna med uzbeken och alven är förenade!
  Elfenism är en monolit, ett ideal för själen,
  Och motståndarnas regementen krossas till en kaka!
  
  Kosmos kallar de unga - hornet trumpetar inbjudande,
  Det kommer att finnas en ny gräns bortom Mars!
  Vi bygger elfinism - de avbröt rubel,
  Spelar ingen roll medborgarskap!
  
  Hela universum, tro - kommer att bli rött nu,
  Det kommer att finnas portar till paradiset - röda stjärnor.
  Människan är en bror till andra - förr ett rabiat odjur,
  Och kärlek och skönhet sjungs i rena psalmer!
  
  Spara därför inte din känslolöshet och lättja,
  För vårt fädernesland, slåss som en falk!
  Och ni kämpar arbetar natt och dag,
  Så att Edens lustgård skulle färga och ge söt juice!
  Så här sjunger tjejerna på ett mycket kvickt och krigiskt sätt. Och de har helt enkelt universell och ojordisk skönhet.
  Och tomtarna använder återigen bara fötter och väldigt sega tår. Dessa tjejer är super och hyper .
  Försök inte stoppa fingret i dessa tjejers mun. Men om du lägger något större och varmare, kommer de att suga det med stor entusiasm.
  Det här är verkligen tjejer som, låt oss säga, är superbra.
  Och nu släpper de ut blixtar från de röda bröstvårtorna. Dessa flytningar påverkar hjärnan hos kråkor. De tappar medvetandet och faller ner med näbbarna och slår i skallen på Putins björnar. Och det är extremt coolt.
  Dessa är verkligen skönheter som visade sitt totala nederlag av rasande fiender.
  Efter det tog tjejerna upp och sjöng igen;
  Vårt utrymme är gammalt, ungt -
  Gav Rod Holy välsignelser.
  Och sinnet är mitt väktare sinne,
  Framsteg ger oss befrielse!
  
  Jag älskar skönheten i universum,
  Även om en person är missnöjd med allt...
  I buga för Svarog-Kristus,
  Vad gav upphov till fotonvågor!
  
  Vi är själva gudar - äntligen...
  Men hjälmen till skaparen av låten!
  Till lovsången om flammande hjärtan,
  Heliga Lada - den ljusa jungfrun!
  
  Vet att alven inte får ljus,
  Tolerera ödmjukhet och ödmjukhet.
  För oss, en fleece av guld -
  Vetenskapen är i evig rörelse!
  
  Men att kämpa, tyvärr, ödet,
  Mellan stjärnorna på de spridda kullarna...
  Så det är tydligt att den högsta ville -
  Låt oss inte tappa tänderna!
  
  Men Lada är en hypostas av Gud,
  Glittrande av godhet log hon ...
  Folk kommer att ge dig viljan -
  Må styrka-ungdom vara evig!
  
  När allt kommer omkring är sortens krigare ett ideal,
  Den Allsmäktige vill ha en krigskamp!
  Fartyget sprang fort
  Våga inte motsäga Skaparens gudar!
  
  Sedan rusar vi tappert in i striden,
  Och vi ser lyckan synligt,
  En sån vild dröm
  Tronen är nu vårt Jerusalem!
  
  Skaparen bevarar Rus ära,
  Ja, oändligt, det kommer ett sekel ...
  När utan stora förseningar,
  En man skapar!
  
  Och därför är mottot starkare
  För att utvecklingen ska vara evig,
  Du är en modig krigare, var inte blyg,
  Till min mors ära, min Elfia!
  Det här är de kämpande och gnistrande tjejerna här. Och om de tar sig an fienderna kommer inte en ork att överleva.
  Till exempel släppte en alvpilot en napalmbomb. Och hon kollapsade på en klunga av lurviga, Putins björnar. Och hon tog dem verkligen och brände dem till aska.
  Det här är verkligen en tjej - superklass. Och slår de onda orcherna som en kotlett.
  Det luktar till och med bränt kött.
  Tomteflickan tryckte på jordgubbsnipplen på bröstet, avfyrade en raket och sprängde mot orcherna. Hon slängde ut en massa av Putins björnkött och gjorde om det till en grill.
  Sedan sjöng hon;
  Vi kommer verkligen att köra dig i kistor,
  Vi kommer att krossa orcherna till aska,
  Det är mycket dumheter ibland
  Men flickornas röst är klangfull!
  Dessa är de utskällande krigarna på hög nivå. Orkaner och frenetiska, helt enkelt ostoppbara krafter sjuder i dem trivialt. Och flickorna, det bör noteras, visar sin förmåga att utrota Putins björnar.
  Flickorna sjunger och blottar sina tänder:
  Den skallige Fuhrer attackerade alverna,
  Bastarden vill ta våra land...
  Men från flickans slag föll,
  Vi försvarar med familjens raseri!
  Här satte alverna in flera luftvärnskanoner mot orcherna. Och låt oss skjuta och trycka på bröstvårtornas röda bröstvårtor på kontrollknapparna på bakstycket på luftvärnskanoner.
  Det här är riktigt bra. Och krigarna ger inte upp och förstör Putins armé.
  Det här är så coolt att slåss mot dessa underbara och väldigt förtjusande och unika tjejer.
  Och de bara tårna på älvornas fötter kastar stora, dödliga gåvor av förintelse.
  Och krossa fiender med en kolossal omfattning och förkroppsligandet av brinnande energiflöden.
  Samtidigt började tjejerna sjunga med stor kärlek och intensitet, med sina klangfulla röster;
  Dag och natt kämpar oupphörligt ,
  Synd utan skam...
  Orcher beter sig väldigt konstigt,
  Elvland är emot dem!
  Förstår när de sjunger och med sina bara tår slänger de väldigt destruktiva dödsgåvor.
  Men det kämpande paret av deras tomte och tomte skjuter samtidigt mot orcherna och smeker varandra.
  Och det är så vackert. När allt kommer omkring är alverna så muskulösa och präglade, och deras skönhet är imponerande.
  Och de sjunger ännu bättre och med känsla;
  Stormar, orkaner är inte ett hinder för vårt par,
  Vi är fosterlandets söner som blommar som en rosenbuske.
  Vem visste inte striden, han åt inte hirsgröt,
  Gud Frälsaren Jesus leder oss in i strid!
  
  Vi är vana vid att slåss även i ett stormigt hav,
  Varje person är som en träbit överbord.
  Jag tror att hordens monster, vi kommer att slita i stycken i en kamp,
  Vår ära kan inte slås ut med en slägga med en hammare!
  
  Svärdet värmdes i smedjan, i det mycket heta infernot,
  Slipade blad är mycket hårda bälgar!
  Var en orädd soldat; med ett starkt, härdat hjärta,
  Om döden, stå stilla, spring inte!
  
  Ja, krig är naturligtvis inte en fest med söt honung,
  Det är trots allt en tår på den och blodet rinner tjockt.
  Vargen ylar länge och björnen med ett våldsamt vrål,
  Och låt slaget som svar vara i ögat, och inte i ögonbrynet!
  
  Det finns ett spjut som kan tränga igenom ringbrynja,
  Det finns sköldar så att de inte kan genomborras med en lugg!
  Men var inte feg, låt djävlarna göra ansikten,
  För att inte bli som i spelets nätverk!
  
  Här kommer, tror du, ett strålande beslut,
  Varje belöning som är högre kan inte hittas!
  För en kriminell tanke kommer, jag tror att hämnd,
  Det finns ingen annan dygd än den hårda vägen!
  Det här var låtarna här - helt enkelt den högsta effektnivån. Och älvflickorna sköt mot fienden och använde återigen sina mycket ljusa och röda bröstvårtor.
  Dessa tjejer är kvicka och eld med stor noggrannhet och precision. Och de använder barfota och väldigt smidiga tår när de kastar på motståndare. De gör det väldigt smart.
  Sådana tjejer kan inte hittas på kartan, de är ganska fulla av sin storhet.
  Och om de skingras och börjar kasta giftiga nålar med sina bara fötter och slår Putins björnar med dem.
  Det här är tjejerna - som, när de väl börjar döda orcher, inte kommer att sluta. Dessa är bokstavligen krigare från supermännens stam. Och när de skingras ligger det redan på dem att gå av den beprövade vägen.
  Och låt oss kasta dödliga pulsarer från de röda bröstvårtorna. Och så många fula tog Putins björnar på en gång och brände ner.
  Givetvis började flickorna återigen sjunga med stor spänning, med sina röster som silverklockor;
  Gyllene öron - fält,
  Som en våg av bruset från vindens läppar ...
  Vi kommer att fylla glasen med lekfulla,
  Låt floden forsa av champagne!
  
  Vårt fosterlands generösa Elfia,
  Var är höstens gyllene täcke,
  Nej, tro att fosterlandet är vackrare,
  Mogen äpple nektar bulk!
  
  Och på vintern, underbar silversnö,
  Sjöar krassade under skridskorna!
  Hur gott är vårt doftande bröd,
  Och bladet på alvernas sabel är vasst!
  
  I varje blad finns en smaragd tråd,
  Koraller glittrar i varje knopp...
  Solovyov häller en underbar sång,
  Och på planen är det som ett sammetsstopp.
  
  Diamanter av daggdroppar på gräs,
  Maskros brinner som en stjärna!
  solens fosterland ,
  Lev för evigt till evig ära!
  
  Världen är vacker, även om den ibland grinar,
  Och ibland grym rock
  Men den heliga alven är vacker,
  Vi har öppnat dörren för alla gäster!
  Tjejerna är helt enkelt underbara. Och igen kastar de den dödliga kraften av en granat mot fienden med sina bara tår. Och några skönheter kastade också giftiga nålar. Och de högg rakt i halsen på Putins björnar. Och djuren föll ner.
  Så uppträder alverna i hotfull stil. Och så tog de det igen och visslade. Och återigen drabbades kråkorna av vågor av hjärnchocker. Och de bedövade rammade huvuden på orcherna. Och detta är en extremt dödlig effekt.
  De här tjejerna är bara super, och det är coolt.
  Flickor är naturligtvis olika, men tomtar, med all sin mångfald, är också vackra och förtjusande stjälare. Och bara mänskliga flickor kan vara bättre än dem, och inte alla. Så långt som krigarna här är förtjusande och vackra både till kropp och själ.
  Samtidigt eldar de utan några komplex med hjälp av rubinbröstnipplar.
  Samtidigt kämpar även tomtepojkarna. De är kämpar med extraordinär förmåga och fart.
  Och glöm inte att samtidigt sjunga väldigt vackert och med entusiasm;
  Även om det verkar som att de pressade oss till ravinen,
  En fruktansvärd mardröm har kommit.
  Jag kan sjunga en saga för min vän -
  I vilken helvetets demon återuppstår!
  
  Ett formidabelt larm låter som en siren,
  som om en eld brinner här ...
  Alla kan inte leva, tro mig utan Gud,
  Men bygg upp vet verkligen takten!
  
  Pojken är också en krigare från födseln,
  Som stål och lava stänker i den.
  Och jag vill be en sak om förlåtelse,
  Inte min knytnäve för motståndarens skrot!
  
  Fast det är mer en dygd
  Att slåss är ibland nödvändigt.
  Men släng inte i soporna som ett samvete,
  Fastna inte i ett jäkla spel!
  
  Vem vet om livet i denna värld
  Allt i vår värld är sant: en skugga, en hägring.
  Vi kommer att ställa brottslingarna till svars
  När vi omedelbart kan ta modet!
  
  Och om du förlorade något i striden,
  Och du kan inte besegra avskummet ...
  Vi öppnar det ändå, tro mig,
  Och låt oss stryka över de saknade nollorna!
  
  Alla kan definitivt uppnå i strid,
  När det finns styrka och fullt av sinne!
  Och ondskans regn kommer att ge till och med en kopparpenning,
  Landet kommer att glorifiera den modige mannen i hymnerna!
  Detta var verkligen en magnifik ode, pojkar som berömde flickor.
  Och krigarna här är, låt oss säga, den högsta klassen av den högsta klassen.
  Speciellt när en pyramidformig tank rusar. Och han bombarderar fienderna med projektiler med dödlig kraft. Och själv är han nästan osårbar för träffar.
  Striderna här äger rum med stor intensitet och skjuter från terminatortankens kanoner.
  Tjejerna är förstås sådana att det inte finns något mottagande mot dem om det inte finns något annat skrot. Förtjusande, säg, stole, där det finns så mycket briljans och spänning.
  Tankkrigare skjuter med både maskingevär och kanoner. Och översvämma orcens fiender med blyregn.
  Och om de dessutom blir sprängda med specialkulor med urankärna. Det kommer att bli helt dödligt och coolt.
  Tjejer som sjunger så är bara en väldigt stor charm. Och de har intellektets storhet och stort sinne.
  Eld av en blodig ström,
  En lavin översvämmade vårt land...
  Krig känner ingen tidsgräns,
  Bättre än det sötaste vinet!
  
  Smaken av seger blir inte bitter,
  Även bitterheten av rök och blod.
  När våra farfar slogs -
  Näktergalen kvittrar om dem!
  
  Odödlighet är den högsta utmärkelsen,
  Att inte känna tråkig ålderdom.
  Så att helvetets budbärare inte kommer,
  För att nåden ska flöda.
  
  Vi älskar fred och doften av tall,
  Men vid behov väntar en strid.
  O vårt gyllene hjärta,
  Låt det brinna, smält isen!
  
  Ja, färska ungdomar passerar,
  Allt har blivit banalt.
  som solen går upp,
  Att vara människa är ingen lögn!
  
  Älska människor Herrens ljus,
  Han är väldigt snäll, lita på oss...
  Även om vägen genom underjordens liv,
  Och världen styrs av: Herodes-Ham!
  
  Vi har rena mål,
  Men vägen till dem är synd i blodet!
  När allt kommer omkring är han en automatisk maskin som hantlar,
  Dashing Darkness är fullt av släktingar!
  
  Jesus och Maria är vår garanti,
  De kommer att komma och ge dig lycka!
  Då försvinner kylan - mjöl,
  Och ilska och elakhet är över!
  Det är roligare att gå ut i strid efter en sådan låt. Och striden tycktes vackla, som en våg från sida till sida.
  Och alverna skjuter mot Putins björnar med stor noggrannhet och noggrannhet. De är krigare av enastående klass.
  Kämpa låt oss bara säga skönheter. Och de kastar bara fingrar av mejslade ben mot fienden. Och de river orcherna i sönderrivna bitar och orsakar enorm skada på fienden.
  Flickorna sjunger med stor förtjusning:
  - Ära till vårt stora land,
  Det stämmer, tjäna den stora Elfia,
  Det kommer att bli jättebra för dig och mig
  Vi bad Gud om detta!
  Så sjöng underbara tomtar coolt och underbart. Deras röster gav upphov till gryningen av de mest magnifika och pretentiösa blommorna i själen.
  Hur coolt det hela var och man kan säga kvasar . Och detta är deras bästa motiv.
  Speciellt när tjejerna tog och igen kastade giftiga nålar med sina bara tår, som slog ihjäl Putins björnar.
  Och de unga alverna sjöng också, med sina mycket vackra och klangfulla, fullklingande röster.
  Stjärnorna blinkar i nattens mörker,
  Och glittret från silvermånen!
  Skönhet rynkar på ögonbrynen söta ögon,
  Vi är för evigt förlovade med henne!
  
  Den röda solnedgången var dyster,
  Men en ljus gryning kommer att bryta ut!
  Och vinden blev glad, bullrig,
  Segeln på fartyget är uppblåst!
  
  Min själ är en tung sten
  Väntar på testet av fightern!
  Och låt banderollen flyga över huvudet,
  Låt oss gå hela vägen till slutet!
  
  Hjärtat blir inte övervuxet av mossa ,
  Snabb flygning av en örn!
  Även om blodet kokar, med en flykt,
  Jag flyger som en pil!
  
  Willows bugade för mig,
  Den allsmäktige Guden vände blicken!
  Även om du är helt opretentiös,
  Jag ska ge dig styrka i striden!
  
  När allt kommer omkring, tjänar du ärligt fäderneslandet,
  Men köttet är svagt, anden är sjuk!
  Du kommer inte ångra det, jag vet livet
  Låt mig inte förvandlas till ett baggehorn!
  
  Tvätta bort svunna dagars synder
  Vad som hände förr, släpp det!
  Du ser, päron mognar i trädgården,
  Skissen kommer att skissera planet!
  
  Tjäna fäderneslandet med all din kraft,
  Glöm att det finns fred i världen!
  För att inte bränna lunden med eld,
  Så att alla kan leva bra med dig!
  
  På detta svarade jag bara:
  Herre, jag ska gräva jorden!
  För att få barn att skratta av lycka,
  Så att du inte behöver försona ditt eget folk!
  
  Vad som är bra beror ju på oss,
  Alla bestämmer - ett val för sig själva!
  Och från dig de Allsmäktige trådarna,
  Du håller universum i din näve!
  
  Vi kommer också att hålla fast vid dig
  När allt kommer omkring finns inte fosterlandet heligare!
  När jag skjuter blev mina fingrar väldigt domna,
  Och vi är inte ens tjugo än!
  
  Seger är en ouppnåelig frukt;
  För de som är svaga, fega eller dumma!
  Men på soldaternas axel alla toppar,
  Låt oss ta det, vi har denna överdrivna vikt på naveln!
  Så sjöng de unga alverna så vackert och visade hur välljudande deras röster var.
  . KAPITEL nr 20.
  Drottningflicka och tidigare politisk fånge på höjden av sin position. Och hennes motståndare, den mustaschbeklädda galten, kommer fortfarande att störtas av folket. Och det kommer inte att finnas mer tyranni i Europa. Ära åt friheten! Under tiden, befalla din oövervinnerliga armé och alver och alver.
  Tjejerna är också väldigt strålande och vackra. Och med kasten av bara, mejslade ben skickar de mördargåvor av förintelse till lurviga, Putins björnar.
  Och de gör det med stor och kämpande entusiasm. Och de kan krossa och mala allt till pulver. Och detta är deras bokstavliga individuella och samtidigt kollektiva program. Det här är verkligen supergirls .
  Och i deras mun är en söt arom helt enkelt dold, och Venus bröst är honung, och de har en vild njutning.
  Det här är tjejerna som ger fullkomlig glädje. Och i dem finns en sådan hetta av hårlågan att det bara är den vildaste och mest fullkomliga elden. Dessa är ljusa och hyperquasar krigare.
  Nu, om de sjunger, då är rösterna sötare än sirenerna. Och tjejernas ben har så len och solbränd hud - bara skräck och skönhet.
  Och när de dessutom kastar dolkar som tränger igenom orchernas strupar med dödligt urval.
  Och det måste sägas att de unga männen här också är ganska duktiga, och samtidigt sjunger de väldigt bra;
  Nyckfull flickmusa
  Det smeker, sedan ett tråkigt ...
  Prepositioner hoppar och det finns ingen förening,
  En lavin av ramsor kommer att skrotas!
  
  Men den jag älskar av hela mitt hjärta
  Som svar säger han vad orden är till för.
  Kristallkärlek kan öppna dörren
  Öppen för vad örnens väg!
  
  Tro trots allt att pennans svärd är dyrare,
  Det är hårdhet i det - ludd kommer att rusa iväg i en virvelvind!
  Arroganta stolta adelsmän,
  Det kommer att finnas en taggig vers om dem ...
  
  Vi skapade rati härlighet,
  Där blod rinner, och någonstans svettas.
  utvidgade sin stat,
  Från pyramider till isflak.
  
  Men samtidigt är själen ett lamm,
  I den låter den ljuva lyran ...
  När allt kommer omkring är flickans röst ett samtal -
  Och passion kommer att smälta och granit!
  
  Där det finns ett ord, flammar rosor,
  Där äppelträden blommar...
  Vi kan inte besväras av kylan
  Och skrämma fåfängt arbete!
  
  Vi förvandlar drömmar till skapelser
  Vi kommer att kunna övervinna avgrunden ...
  Hela världen kommer att frysa av förvåning
  När nattens sorg försvinner!
  
  Då tar lidandet slut
  Det kommer inga krymplingar och föräldralösa barn...
  Och avsked kommer inte till oss,
  Låt den käcka varelsen spränga tröskeln!
  
  Fosterlandet ska bli Guds rike,
  Var och en av oss anses vara Skaparen.
  Bara aska hälls över svek,
  Vem är ärlig, snäll - bra jobbat!
  Det här är tjejerna här som var busiga. Och de har ett bildligt flin av en tand och precis som pärlor av gnistrande snöflingor.
  Krigare är precis där och slåss hotfullt med armén av Putins björnar.
  Och de kastar dödsärtor mot fienden med sina bara tår och fotens chockkraft.
  Låt oss säga att det här är tjejerna här - av aggressiv omfattning. Och kasta gåvor av förintelse och död. Det är här förstörelse sker.
  Men flickorna från stormtrupperna utdelar förkrossande slag mot orc-positionerna.
  Det här är en brutal konfrontation som äger rum. Vilket är extremt bittert och aggressivt.
  Låt oss säga att tjejerna här, om de skingras, då kan du verkligen inte stoppa dem.
  Och återigen kommer tjejerna att trycka på avtryckaren med sina jordgubbsnipplar och en förödande ström av kontinuerlig död utlöses för Putins björnar.
  Det här är riktigt coolt, krigarna pressar fienden.
  Och så sticker de mot fienden med hjälp av mycket exakta och förödande missiler.
  Men de unga männen sjunger också väldigt bra. Och de gör allt väldigt vackert, med silverröster;
  Sig själv att skälla i stämningens hjärtan,
  Karaktär skulpterar - Gud skaparen,
  Han skapar med hjältens svärd,
  Ett exempel för alla generationer!
  
  Men du kan själv slåss,
  Upphöjd, horder att vinna!
  En örns och ett lejons själ är inte en hare,
  Sådan kraft och helig värd!
  
  Låt fienden vara som en förföljd hund,
  Och vår starka sköld kan skära diamanter!
  Gryningens land för evigt älskade,
  Fightern kommer att betala för sorg och död!
  
  Lita inte på dumma pacifister
  Vad Jesus lärde oss att uthärda...
  Så att rågen blommar under en klar himmel,
  Du måste bli stark som en björn!
  
  I strider är vi fulla av brinnande passion,
  Och med stormigt blod, unga...
  Vi sliter isär helvetet,
  Var är legionerna med Satan!
  
  Och alla vet att Skaparen;
  Lär dig att stärka dina muskler!
  Slösa inte din tid på dumhet
  Annars kommer jag till dig med straff!
  
  Maktlöshet är den främsta lasten,
  Det födde ondska, elakhet ...
  Betala inkräktarna krusiduller -
  Glöm tapperhet, ära och stolthet!
  
  Men trots alla besvär du
  Sorg bror ge inte efter!
  Må alla drömmar gå i uppfyllelse
  Låt oss dansa med en älskling i en slät vals!
  
  Vad mer kan Herren ge?
  Ja, livet efter detta är som en dimma...
  Köttet lider i detta liv,
  Allt är inte lika smidigt som i romanen...
  
  Känn ditt land modiga tomte
  Bygg din lycka på det...
  Rörelse och framsteg löpning -
  De kommer att ge makt över universum!
  Flickor gillar pojkar och blinkar åt dem med sina safir- och smaragdögon. Dessa är de mest betydelsefulla och coolaste krigarna i världen. Och om det behövs kan de med sina tungor skapa en hel tsunami av kaskader av orgasmer för de unga alverna.
  Och tjejerna fortsätter att kämpa med stor entusiasm. De trycker på knapparna med sina bara tår, spyr ut strömmar av eldkastare och destruktiv energi.
  Och sedan tog älvtjejerna det och tryckte på knapparna med sina scharlakansröda bröstvårtor, vilket fick det destruktiva vapnet att fungera och få ner en störtflod av eld och metall på hyllorna till Putins björnar. Detta var verkligen en mardrömslik effekt av flera raketsystem.
  Tjejerna jobbade verkligen så aggressivt och produktivt. Och de utförde ett öronbedövande och förkrossande nederlag för motståndarna och brände allt.
  Samtidigt sjöng tjejerna:
  - Hoppsan ! Hoppsan ! Amerika - Europa,
  Asien - Eurasien,
  Vilken skam!
  Här började krigarna klottra från maskingevär och utrotade Putins björnar. Och de agerade väldigt tufft, precist och välriktat. Och deras stridstryck var helt enkelt oemotståndligt.
  Krigarna sjöng:
  Gubben på Zelensky
  Och Elfia är mamma...
  Låt oss kämpa ärligt
  Orcher att döda!
  Tomtetjejerna rusade till attacken. Och de kastade rasande dödliga dödsgåvor med sina bara tår. Och de slet isär Putins björnar och demonstrerade sin höga och kämpande klass.
  Och samtidigt användes flickor och scharlakansröda bröstvårtor.
  Och blixtar flög ut ur dem.
  Samtidigt visslade tjejerna med hjälp av ultraljudsströmmar och sina bara klackar.
  Luften skakade och bedövade och drogade kråkor föll och bröt de lurviga och kala huvudena på Putins björnar med sina näbbar.
  Och krigarflickorna gjorde allt detta så bra och coolt att det är omöjligt att säga i en saga eller ens beskriva det med en penna. Och samtidigt sjöng de;
  Mitt kära hemland är ljust;
  En glimmande tår rann från hans ögon.
  Och Bor är redan klädd i scharlakansröd,
  Och från himlen finns en stjärna som en fyr!
  
  Vad finns det i fosterlandet varje ögonblick?
  Var som helst i världen är värre...
  Och nu har gökmullret lagt sig -
  Grodorna plaskar i pölarna!
  
  Och en näktergals klangfulla röst,
  Eller trastar slarviga triller ...
  Djur äldre släktingar,
  Det finns fartyg där de åt.
  
  Vi står tillsammans som en stark flotta,
  Att styra haven för alltid...
  Fosterlandets tappra fäste,
  Till ära för suveränens brödraskap.
  
  I harmoni med moder natur,
  Vilken gren av en krans som helst...
  Det kommer att bli okänt, tro rädsla
  När mod är det främsta incitamentet!
  
  Och skönhet kan inte glömmas
  Eftersom vi är en reflektion i det...
  När allt kommer omkring, livets blå tråd,
  Vet inte, tro slutförande.
  Det är verkligen tjejerna - det här är en återspegling av överjordisk skönhet. Och alverna är bara ett mirakel och storslagna i all sin okända prakt.
  Och tjejernas tungor är långa och lekfulla. Och kan göra allt utan problem.
  Och de använder, kastar små, tunna rakhyvlar på fienden med sina bara tår. Och de flyger och skär, soldater från Putins armé. Krigare agerar med all sin otyglade energi.
  Och samtidigt sjunger de:
  Vi är coola tjejer
  Vi är barfota tjejer...
  Orcher är hemska
  De slår jävlarna med flätor!
  Faktum är att om skönheterna börjar sjunga, kommer inte ens djävulen att kunna konkurrera med dem. Så visar tjejerna sina tänder, som glittrar som pärlor, och maler och utrotar Putins björnar med välriktade skurar.
  För det första, och unga tomtar slåss. De av dem som fortfarande bara är pojkar kastar också med sina bara fötter små, tunna giftiga nålar som träffar Putins björnar rakt i ögonen.
  Och ändå sjunga tomtepojkarna;
  Om din knytnäve är stark -
  Så du kommer att bli den första i livet!
  Och då är kamraten ingen fattig man,
  Han har ett hjärta av guld och nerver av stål!
  
  Men ännu viktigare, tro - det här är ett starkt sinne,
  Eftersom människan är coolare än djur.
  Om du i livet är ett moln av dysterhet,
  Då kommer ett glatt skratt göra dig älskad!
  
  Automatisk tillsatskännedom - styrka till knytnäve,
  För det är fullt av kunskap - Know-How!
  Men försök att ge makten - i händerna på en dåre,
  Då får du bara ont som belöning!
  
  Det fanns en gång när de gick på jakt med en klubba,
  Båge, koger med pilar mot tjock hud ...
  Men de gjorde chervonetter där slantarna gick,
  Och det är väldigt lätt att hoppa in i galaxen!
  
  Även om utbildning är bra
  Men att ta mod till sinnet är också intressant ...
  Och likställt med en bajonett kommer det att bli en mejsel,
  Och vi tjänar fosterlandsmodern väldigt ärligt.
  
  Men det onda våldet är ett tungt kors,
  Vårt grälande fält är översvämmat med blod ...
  Varför uppstod den allsmäktige Guden efter att ha lidit?
  Så att den militära samlingen av soldater är fast!
  
  Jungfrun droppar tårar - en älskad vän har fallit,
  Mamma ber med ett stön, med skrik i ångest ...
  Frossa utanför fönstren och härden slocknade,
  Här är en stilig ung man begravd under jorden!
  
  Åh, ödet kruchinushka - vilket ont öde,
  Jungfru Guds moder - var är ditt goda sinne?
  Personen ville bli mer inskränkt,
  Och nu blåser vinden damm under tallarna!
  
  Livet kommer lyckligt - det kommer att bli bra,
  Äppelpaj kommer att bli vallmofröhonung...
  Monsterfienden, i damm och puder,
  Låt sann tur gå över tröskeln!
  
  Allt görs på jorden och kasten till Mars,
  Låt oss samla en krans full av stjärnor till en knytnäve!
  Och hej killar, bara toppklass,
  Och han kastades in i elden - en fruktansvärd ghoul!
  
  Maskingeväret har redan blivit bekant - kulorna strömmar i en bäck,
  Och fienden var utmattad, vad han ville var noll!
  Om du vinner blir du rik
  Den ska visa sig vara i fattigdom - vem tänt elden!
  Det här är de coola låtarna som Terminator-tjejerna sjunger här. Och de visar sina högsta och fantastiska prestationer. Inte en enda orc-teknik fungerar mot sådana tjejer.
  Och deras ben är så vackra, mejslade och mycket jämna, och samtidigt harmoniskt arrangerade fingrar.
  Det här är verkligen tjejer - vad du behöver, bara super!
  Dessa är krigarna som kan avgöra hela jordens öde. Ingen kan jämföra sig med den här tjejen i en riktig kamp.
  Och återigen, bara tår kastar dödliga gåvor av förintelse och total död. Och de förstör regementena i armén av Putins björnar.
  Och vad kan Putins björn göra om han får en giftig nål i pannan? Bara och att göra, det vråla. Och det ser extremt pretentiöst och groteskt ut!
  Och tjejer använder också sina bara tår i strid och kastar bumeranger. De flyger och snurrar i luften och kommer in i huvudena på björntänder. Och de faller ner döda.
  Och så trycker tjejerna på knapparna med sina scharlakansröda bröstvårtor och sätter på något extremt dödligt och destruktivt. Och många orcher dör.
  De vackra unga alverna sjunger också mycket vackert och självsäkert;
  Det finns ingen vackrare kärlek i världen,
  Men det har också problem och bekymmer...
  När allt kommer omkring, i ett par slogans är det ingen användning - roder,
  När vi är tillsammans är vi alltid piloter!
  
  Kärlek är ett kärl som innehåller söt honung,
  Men likgiltighetens tjära händer...
  Och jag tror att generös lycka kommer,
  Blommar, som en sirenbuske i maj!
  
  Det är en stor sak att kasta av sig kedjan av slaveri,
  Låt min svettiga kropp räta ut...
  Hellre än att leva i fångenskap är det bättre att dö,
  Fast nöden kommer att avvänja oss från lättja!
  
  Vi får mycket att uppnå i livet,
  Men det är väldigt svårt att uppnå mer...
  När ditt sinne är i ett nät - ett ok,
  När du är för försiktig kille!
  
  Och de som vågar, de väntar på en kaka,
  Och choklad, söta godis,
  Men ger ofta rock tvärtom,
  Vem vet, kanske duvornas dagar sjungs!
  
  Vi vill inte lämna den här världen,
  Förlora även det onda universum!
  Ge oss ett livstest på fem,
  Och straffet blir i utbildningen!
  Det här är sångerna här och killarna är inte sämre i nåd än tjejerna. Och även tomtar som använder slangbellor som barn. Och detta är också ett mycket dödligt vapen. Och det har en extremt förödande effekt.
  Mot sådana människor är Putins björnar maktlösa.
  Striderna fortsätter med stor intensitet.
  Flickor kastar bumeranger i form av sexuddiga stjärnor och hakkors och skär av huvudet på Putins björnar med dem. Samtidigt är den extremt energisk.
  Flickor visar och manifesterar så fantastiska mirakel med sina bara tår. Och tillfoga fiender krossande och benbrytande slag.
  Krigare sjunger djärvt.
  - Rymden väntar på oss och en dröm,
  Låt oss göra världen vackrare...
  Skönheten kommer att regera
  I vår stora tomte!
  Och återigen trycker flickorna på knapparna med sina scharlakansröda bröstvårtor och utsätter fienden verkligt förkrossande slag, bokstavligen bränner hundratals av Putins björnar på en gång.
  Samtidigt sjunger tjejerna med stor entusiasm och intensitet;
  Det finns många lögner i världen, och grymhet råder,
  Rättvisa är som en fågel som fångas i ett nät...
  Men där finns Herrens makt och storhetens sköld -
  Det gör att vi som fallit inte kommer behöva stå ut med det länge!
  
  Alver är ofta syndiga och leker med ödet,
  Gud, den allsmäktige, förbarma dig över oss: ditt lov är en ära!
  Jag vänder mig till dig i en trasig själs blod,
  Ge mig möjligheten att bli frälst och be en bön!
  
  Sand rinner in i dina läppar, ett brinnande flin från vinden,
  Vilken avskyvärd synd har fört vår jord till...
  Satan, ondskans skapare, plågades skoningslöst
  Men faktiskt, vem har ramlat och är ensam i mängden!
  
  Vi är inte värdiga att smaka Gud, nåd,
  Slarvheten bor i hjärtat och tomheten råder!
  Vi måste dela ut allt vi har till föräldralösa barn,
  Så att din renhet avslöjas under himlen!
  
  Men om din ande är som en bläckfläck,
  Om stelhet och lust lever i tankarna?
  För sådan Gud öppnade den Helige sitt hjärta,
  Och han sa: du ångrar dig - tjänstefel räknas inte!
  
  Skaparen gav sitt heliga dekret till skapelsen,
  Älska dina bröder och våga inte förråda!
  Jag bekämpar synden så att elden inte slocknar
  Bli en familj: hedra far, mor!
  
  Det finns ingen förlåtelse om din far är lat,
  Om du bara funderar på hur du ska få tag på mer...
  Men om du är generös, vet då att du är ung,
  Och arbeta för det goda, skjuta undan sängen!
  
  Din heliga lag kommer att ges i århundraden,
  Att leva efter samvete, ge glädje!
  Öppnade hela universum, visdom är så stor,
  Det är omöjligt att veta, jag gråter som ett barn!
  Låt oss bara säga att tjejerna sjöng en superlåt ! Och de visade sitt enastående imperativ.
  Och låt krigarna igen skjuta mot orcherna, trycka på knapparna, bröstvårtor som ser ut som övermogna jordgubbar. Och slå ut dem i stora massor.
  Det här är verkligen tjejer som sår död och förstörelse bland Putins björnar. Krigare av den ljusaste och mest destruktiva passagen.
  Och de mejar ner fiender som en skära. Och de slår på fiender och använder bara tår. Och så många orcher har redan dött av deras destruktiva inverkan.
  Och flickorna kastar upp ärtor av förstörelse och förintelse med sina nakna, runda, rosa klackar.
  Och återigen faller de dödade och sargade Putins björnar. Och krigarna agerar mycket övertygande och destruktivt.
  Och unga män visar också sitt destruktiva och destruktiva inflytande på Putins armé.
  Vid detta sjunger de kämpande paren av krigare med entusiasm;
  Vi lever i en värld full av separation, sorg...
  Vad ska en soldat göra när han är ensam?
  Gudarna bestämde grymt rätt för oss -
  Den här killen gör sina tinningar gråa!
  
  Universum är så grymt att älska,
  Tårar av separation rann i en kaskad...
  Medkänsla försvann spårlöst, som en dröm,
  Och livet blev som en sten utan mjukhet!
  
  Det fryser i öknen, och isen brinner av värme,
  Hur en rostig kedja omsluter mitt hjärta!
  Och separationens regn slår mot taket -
  Fickorna är tomma, bara koppar kvar!
  
  Men tro på en fighters bragd inspirerar,
  Den allsmäktige Guden - vet att han avgav ett fast löfte!
  Och det kommer att vara som löv för oss i varma maj,
  När vi gror möts vi blommande!
  
  Vill du göra planeten gladare?
  Så att var och en av oss sjunger härligt som en näktergal?
  Då blev den sötaste honungen en skörd från linden -
  I jättarnas själ, låt oss sätta stopp för lögner!
  
  Bedra inte Gud, tro mig,
  Han ser rakt igenom vem av oss som är en fegis och en feg!
  Ge offret meningen med Herren,
  Inte konstigt att det står, jag ska betala er igen!
  
  Men det onda våldet fångade oss i nätet,
  Ingen vet var morden slutar.
  Judas hänger på en rutten asp -
  Och för de som trodde - en lagerkrona!
  
  Vilken person som helst kan bli bättre
  Vårt val är medvetet - att sträva efter Kristus.
  Men ibland finns det blodpölar,
  Fast det finns ett löfte - jag kommer snart!
  
  Åh värld, vad mycket våld du har,
  Som om vi inte kan leva i fred!
  Över kistan till en soldats hustru jämrade sig,
  Hur tunt livet är en skör tråd!
  
  Att utgjuta blod är inte vår kallelse -
  Jaga för att älska, för att ge fäderneslandet ett paradis!
  Vad är straffet för oss alla?
  Svaret är att du ger all rikedom till de fattiga!
  
  Det är omöjligt att köpa frälsning för pengar,
  För det finns inget pris för guld för Gud!
  Och bugar för kyrkan du träffade på söndagen,
  Att bli bevingad som örnar!
  
  Och tiden kommer - Guds rike kommer,
  Det onda och rovdödande diset kommer att upphöra!
  Andligt slaveri kommer att gå under,
  Och landet kommer att bli i Lyckans Storhet!
  Här sjöng tjejerna riktigt och specifikt, och väldigt vackert. Och barfota kastade flickornas fötter mördargåvor av förintelse. Och så gick förstörelsen av Putins björnar. Dessa tjejer är också väldigt kvicka.
  De är fantastiska och extremt coola. Och deras bröstnipplar är mycket ljusa, som övermogna jordgubbar.
  Flickorna, utan onödig ceremoni, kastar förstörelsegåvor med sina bara fingrar av dödlig kraft.
  Här är de, vilka magnifika och aggressiva, kämpande stjäl.
  Och vad kan man säga om rubinnipplarna på flickornas bröst? Det är också extremt stridbart och coolt. Hur kapabla tjejer är att kämpa och kämpa med stor intensitet.
  Här tog tjejerna tag i det igen och la sina bara tår mot munnen. Och låt oss blåsa. Och hur denna ultraljudstrill började rinna ut.
  Och de chockade kråkorna förlorade medvetandet. Och de föll med sina näbbar på de trubbiga huvudena på Putins björnar.
  . KAPITEL 21
  Tomtetjejen och samtidigt drottningen gav kommandon. Och hon var väldigt energisk. Och hennes ögon gnistrade som safirer. Det här är en supertjej och hon heter Maria Kolesnikova.
  De genomborrade deras skallar och slog ut deras hjärnor. Det är coolt!
  Och så tog krigarna det mycket vackert och glatt och sjöng, med sina underbara röster;
  Min upphöjda elfs ljus -
  Länder som gav liv till världen med en själ!
  Det är omöjligt att finna detta fädernesland vackrare,
  Hon känner till universum - en helig dröm!
  
  I alla grässtrån och alla daggdroppar,
  Och i droppar av varmt sommarregn ...
  Snöflingor leker med diamanter
  I dem finns Jesu ansikte - Herren-ledaren!
  
  Skapandet av den strålande Svarog,
  Det är vackert i varje blåklint.
  Den som vill ha fred är som en son för Gud,
  Det är fantastiskt för honom att leva, tro mig överallt!
  
  Men den Allsmäktige gav oss en sådan vilja,
  Så att varje väg är fri att välja,
  Så att en infödd fighter älskar sitt hemland,
  Att förhärliga Rod i gärningar!
  
  Men valet var inte bra,
  Och nu strömmar en ond ström över jorden!
  Elf är nedtrampad från helvetet av folkmassatankar -
  Grym och skoningslös i rockslaget!
  
  Men axel vid axel kommer kämparna att samlas -
  Under den sovjetiska novembers fana.
  Ansikten kommer att ge nåd från ikonen,
  De är inte förgäves för oss inför Herren!
  
  Även om demonerna betar bakom Putin,
  Och han lade mycket helvete på Orkmania !
  Men vi skjuter ner Junkers som tefat,
  När allt kommer omkring måste du kämpa och slita blodet ur dina ådror!
  
  Fienden har nått Elfskva - allt brinner,
  Genom en kikare ser han Kremls stjärnor!
  Men innan vi slår horden av Mamai,
  Herren kommer att ge kraft åt döttrar som älskar!
  
  Fosterlandet - jag viskar i bön med smärta,
  Våra städer brinner som en fackla!
  Det som restes med svett och kärlek,
  Har den förstörts för alltid?
  
  Men Rod kommer inte att lämna sin skapelse -
  Han kommer att ge styrka och motståndaren kommer att falla!
  Som det sades i Guds visa bok -
  Tomten kommer att vinna och marschera till stjärnorna på en kampanj!
  
  Besegrade Wehrmacht, utgjuter blod i en bäck,
  Elfskva , och efter den härliga Elfagrad!
  Och fosterlandet kommer att ge juice från äppelträd,
  Att bli lätt med en granatkulspruta!
  
  i Okrlin - en härlig ledare,
  Guds ställföreträdare på jorden var är synden!
  orkshistiska varelser,
  Då blir det - lycka och framgång!
  Här sjöng tjejerna så bra, och med sådan passion och press. Skönheterna sjöng fantastiskt och gjorde allt perfekt.
  Och de kastar speciella stjärnor med sina bara tår, som sliter upp halsen och magen på Putins björnar. Och låt oss bara säga att det är jättebra.
  Förtjusande tjejer i en kamp är mycket starka och kämpande.
  Fast ibland får de det. Här torterar orchbödlarna en flicka från den sortens alver. De tog henne och lade henne på hyllan. Först band de hennes händer bakom och började lyfta upp flickan. Och så till taket.
  Drag upp till tio meters höjd. Och så tog de flickan och släppte henne.
  Hennes nakna, solbrända kropp ramlade ner. Och själva golvet är väldigt starkt, nylonrepet är sträckt.
  Och flickan kommer att skrika av helvetisk smärta. Här är hur skönheten ryckte. Och det vred skönhetens leder till det yttersta.
  Den höga bödeln från familjen till Putins björnar morrade med ett flin:
  - Fortsätt skaka!
  Och flickan började lyfta upp igen på ställningen. Och högre och högre. Repet var spänt.
  Flickan är väldigt vacker med lättnadsmusklerna hos en tomte. Hon är fantastisk och väldigt stridbar.
  Och med ett stön säger:
  - Nej! Jag tänker inte berätta!
  Och de lyfte upp henne till taket ovanför. Och flickan, utsträckt till uppmärksamhet, frös.
  Här släppte de henne igen. Tomtens nakna, starka kropp föll. Och den rusade ner i en vild fart. Och vid själva golvet var repet spänt igen.
  Och tjejen skriker igen. Ja, det gör ont.
  Men ett rop bryter ut ur mitt bröst:
  - Nej! Jag tänker inte berätta!
  Den överordnade bödeln av rasen Putins björnar beordrar:
  - Tredje gången skaka!
  Och nu är flickan återigen uppvuxen på ett rep. Innan dess sattes ett tungt, ek, järnbundet block på flickans bara fötter. Och hon ökade sträckningen av den starka, flickaktiga kroppen.
  Tomten sträckte ut sig och hängde nära själva taket, i slottet, där fanatikerna från Putins gäng utövade tortyr.
  Och då väste bödeln:
  - Ska du säga kärring!?
  Flickan skrek i förtvivlan:
  - En påle i din Putins mun!
  Kommandot följde:
  - Släpp taget!
  Och repet släpptes igen med hjälp av en trumma. Och flickan ramlade ner. Och hennes bara fötter i blocket rörde till och med lätt vid golvet, och repet var spänt igen.
  Och tomten skrek igen och tappade medvetandet.
  Orcher, på order av bödeln, hällde en hink med isvatten över henne. Och flickan kom till sans.
  Bödelledaren beordrade:
  - Och nu stretching.
  Och orcherna började hänga de tyngsta vikterna på krokarna som stack ut ur blocket. Flickans muskulösa, svettglänsande kropp var kraftigt sträckt och välvd som ett snöre.
  Och hon klämde ut igen:
  - Jag tänker inte berätta!
  Bödeln beordrade:
  - Ett ljus för henne! Och bränna bröstet, och barmen och bara klackar!
  Orcherna rusade för att utföra ordern. Innan dess, för att huden inte omedelbart skulle förkolnas, berättade de för flickan och barmen, och brösten och bara sulor med olivolja.
  Flickan var mycket äcklad av beröringen av de grova, håriga händerna på Putins björnar.
  Och när de också fyllde på en eld under flickans bara fötter. Och till varje skarlakansröd bröstvårta förde de en fackla och en annan fackla till Venus sköte.
  Och smärtan var helvetisk. Men flickan inte bara grät eller skrek, utan började tvärtom sjunga;
  Det finns inga bagateller i underjordens layout,
  Varje ursäkt för djävulen är som en krok.
  Om det inte finns nåd i Herrens värld,
  Det betyder att infernopoolen inte är långt borta!
  
  När allt kommer omkring är ondskan så förtjust i världen,
  Som öar utan en kompass av gott...
  Även om tapperhetens hjältemod besjungs -
  Faktum är att universums kung är Satan!
  
  De grymma i denna värld lyckas,
  Den som inte känner medlidande är kungen!
  Det finns fällor under palmen även i paradiset,
  Var är det goda? Det är en ynka nolla!
  
  Vilken tro som helst kan korrumperas
  Någon ära luktar, känn snaran ...
  Bastarderna väser smygande i sandlådan -
  Och jag vill lysa upp världen med en dröm!
  
  Du strävar efter ljuset, men du är i mörkret,
  Jag vill ge, men min ficka är tom!
  Om du inte vill leva som en eländig papegoja,
  Gå för elakhet, list och bedrägeri!
  
  Det är äckligt att ens leva under ett lager av slem,
  Där utan stöd av taket - inte ett steg!
  Du rusar med din själ som en falk i höjden,
  Men köttet är i träsket, fiendens svärd lyser!
  
  Hur kom det sig att lyckan bleknade?
  Och varför regera ondska överallt?
  Har inte Gud tillräckligt med kraft?
  Så att alla alltid är bra?
  
  När allt kommer omkring skapades inte människan av en fanatiker,
  När allt kommer omkring, i varje hjärta finns en källa av kärlek ..
  Tja, varför vet inte orcherna måttet,
  Och lycka bygger bara på blod?!
  
  Tyvärr hittar du inte svaret själv.
  Så det har varit en hemsk sak i världen sedan århundradet ...
  Och demonerna gör ett fruktansvärt ansikte mot dig,
  Och det verkar som att Herren har glömt folket!
  
  Men jag tror inte - ondskan är inte allsmäktig,
  Du behöver bara pressa viljan i en knytnäve!
  Då kommer impulsen som leder till helvetet att försvinna,
  Och det kommer att bli fred och harmoni mellan oss!
  De kvinnliga krigarna fortsatte att slåss mot orcharmén. De gjorde det heroiskt och, naturligtvis, med de bara tårna på mejslade ben.
  Skönheterna vrålade:
  Se förmörkelsen på himlen
  En formidabel symbol för eran...
  Detta är ett tecken på ljus,
  Det är dåligt för orcherna!
  Efter att ha sagt detta tog tjejerna det, tryckte på knapparna på bazookan med de röda bröstvårtorna. Och raketgevär reagerade. Som täckte och slet en massa av Putins björnar.
  Och efter det började flickorna sjunga igen;
  Elfia: du är mitt heliga land,
  Där drömmar blir sanna...
  Smeker, värmer iskylan,
  Det finns ingen bättre skönhet i himlen!
  
  Det finns inget sådant land i hela universum,
  I den, som en rubin, en domherre på en gren av vide.
  Klädd i fältets diamanter och pärlor,
  När Frost gav oss en snödriva!
  
  Vacker blåklint i den kvava sommaren,
  En gyllene näckros på vattnet ...
  Koltrasten trillar hälsningar till resenären,
  Du njuter av att vara i skogen på gräset!
  
  Tjejerna på Elfi är alltid fina -
  Smal, vacker - håret brinner!
  Och sångerna som slaverna hedrar är kända,
  Och värmen flammade upp till skyarna!
  
  När regnet öser barfota genom pölarna,
  De blonda tjejerna skrattar och springer...
  Ingen av oss är förkyld ens på vintern,
  Frost under snöliljorna i dalen blommar!
  
  Fosterlandets skatt i vårt hjärta,
  Behåll honom, men göm inte batyren!
  Vi öppnade dörren till paradisets vidder,
  Vi kommer att erövra hela universums kosmos!
  
  Fäderlandet är blygsamt och majestätiskt,
  På färgens flagga - livet för de som ger tre!
  En sådan strålande kraft,
  Du ser troget på Elf!
  
  Herren ska ge dig en belöning, tro mig, en stor,
  Med vetenskap kommer vi säkert att återuppväcka de döda...
  Och min mamma är för alltid rödögd,
  Låt oss presentera dig för vårt allsmäktiga team!
  Tjejerna är så modiga och det ser bara super ut. Och naturligtvis är deras ben bara nakna, och deras bröst är fulla av röda bröstvårtor - bara underbara, läckra.
  Och de trycker igen på bazookans knappar med sina scharlakansröda bröstvårtor och lanserar förintelsegåvor med dödlig kraft. Det här är tjejerna här, underbara, coola och med nakna, runda, rosa klackar.
  Unga tomtar är väldigt förtjusta i att slicka dessa bara fötter. Och de smakar som honungskakor.
  Sådana tomtar är underbara och söta människor. Låt oss bara säga att de är fantastiska.
  Och om de redan börjar sjunga, då vänder det i allmänhet öronen med ett rör;
  Min fantasi slog till
  Allt blev ljust, som i november!
  Och vi satte höggaffeln i sidorna av den onda demonen,
  Och det kommer att bli så vackert på jorden!
  
  Sådana stjärnor i vårt universum -
  Vissa är rubiner och andra är diamanter!
  Vi samlar in hyllning från de onda -
  Ett slag som en hammare och inte i ögonbrynet, utan i ögat!
  
  Skyltfönster där kvasarer
  Den strålande hippodromen gnistrar!
  I min själ gapande sår -
  Som om det hade varit en stor pogrom i det!
  
  Curl som lockar av en komet,
  Fåren glänser - mjölkaktig drift lyser!
  Om odödliga gärningar sjungna,
  I ära för evigt må alven förbli!
  
  Vad kan göra en härlig tomte matt?
  Släpp bara en tår ur blå ögon...
  När allt runt omkring är grått är det äckligt,
  När du förväntar dig ett åskväder i juni med hopp.
  
  Sträck ut olyckliga läppar med ett leende -
  Förstå att världen inte är ett bär i skogen.
  Flicka på en gång, blottade tänderna mot dig,
  Det kommer att förverkliga din dröm!
  De här tjejernas låtar är helt enkelt underbara och magnifika, de ser super ut. De kan helt enkelt sägas vara kosmiska och extremt stridbara. Krigarna har också bröstvårtor glittrande med rubiner, som lyser som stjärnor i mörkret.
  Och de unga alvernas tungor slickar girigt dem och fångar kaskader av orgasmer.
  Detta är verkligen komplett och fullkomlig skönhet.
  Och så började tjejerna kasta rakhyvlar med bara tår. Och dessa blad öppnade struparna på Putins björnar.
  Och det visade sig vara riktigt coolt.
  Och så började flickorna trycka på knapparna på knapparna med sina röda bröstvårtor och satte igång vapnen.
  Och denna påverkan, det visade sig, kanske, nästan dödlig.
  Och de vackra alverna mejade igen Putins björnar och körde ner dem i kistor.
  Glöm inte att sjunga samtidigt;
  En av våra kämpar är vägen,
  Hon är full av taggar och taggar...
  Det finns trots allt ingen Gud i den här världen -
  Drömmar krossades till damm!
  
  Vilken gam som helst kan picka
  Och framträdgården blev en ödemark...
  Men hur svaga har folk blivit?
  Var tog tomtehjälten vägen?
  
  Och därför glömde de tomten,
  Varför har du sålt dig själv till en utlänning?
  Där det fanns miles, blev miles,
  Fall ner i avgrunden i avgrunden i höjden!
  
  Där är skärvorna vita på fältet,
  Och hej, kråkan har rest sig...
  Vi vill, tro mig bättre än din del,
  Må livet bli ett paradis!
  
  Men den Allsmäktige gav detta svar -
  Vill du äta för mycket?
  De gav dig till och med extra ransoner,
  Var finns bedrifterna och äran?
  
  För Elfia är ni kämpar med coolhet,
  Snäll bara mamon...
  Men ordet behövs, bröder behövs -
  Du kastade det som damm för skrot!
  
  Tja, vad är vi överens om?
  Tung av lättja och arg.
  Låt vägen vänta på oss, tyvärr, farlig,
  Att slåss med en oräknelig hord!
  
  Men i den här frågan kommer vi att lyckas -
  För att de är fosterlandets söner.
  Sov inte bebisar i vaggan
  På flykt till kometer som örnar!
  
  Och till det sista svaret:
  När kommer nåden?
  Så att strålen av lycka brinner för alltid -
  Låt oss smälta snö och is i våra hjärtan!
  De vackra flickorna sjöng, och deras röster var så klangfulla och resonansfulla. Faktum är att det inte finns någon vackrare än krigare. Och deras bröstvårtor gnistrar som rubiner och joystickknapparna trycks ned.
  Krigare är skoningslös eld mot orcherna. De agerar med ostoppbar energi.
  Och med sina bara tår kastar de förintelsegåvor med mordiskt våld.
  Det är så tjejer är - som, om du gör dem arga, kommer att sopa bort berg. Försök bara stå emot sådana tjuvar.
  Med sina bara klackar kastar de upp dödsärtor med stor, mordisk kraft.
  Det här är så coola och unika tjejer.
  Och när scharlakansröda bröstnipplar används sker en ännu mer aggressiv aktivering av förintelsesystemet. Och många tusen av Putins björnar dör under skoningslösa slag från flickor med bara, runda, rosa klackar.
  Och tjejerna sjunger fortfarande;
  Många av oss är rädda för världens förflutna,
  Vad döljer sig där under seklernas mörka skugga?!
  Universums öde avgörs av en slump och kommer,
  Något som kan störta och besegra onda fiender!
  
  Och i nuet finns det beckmörker,
  Det finns många olika raviner...
  I varje stjärna gör Satan ett ansikte,
  Han vill göra oss till djävulen till papegojor!
  
  Det finns ingen profet i fäderneslandet, tyvärr -
  Och att lära ut för ett jobb mycket!
  Och som ett resultat kommer kistor ut,
  Om, redan bränt i Guds sinne!
  
  Tiden är inte föremål för maskar,
  Var och en av oss är en mycket stolt person.
  Så att resultaten inte kommer ner till noll,
  Vi måste rengöra det orena ansiktet!
  
  Att klaga är inte ett alternativ, du vet
  Tänk på det grabbar!
  Och sedan i landets välstånd,
  Om du skyddar linan med ett maskingevär!
  
  Avsluta jobbet och du är klar
  Du kan verkligen nå toppen!
  Om du i flera år till och med är en ungdom -
  Det är som en bomb, ge det och säg inte ett ord!
  
  Och till belöningen - kommer att vara kärlek,
  I den finns den syndiga världens njutning!
  Och motsäg inte motiven,
  Fångad av en stormig ström av passion!
  
  Tron leder oss till Fadern,
  Gör det renare, bättre snällare!
  Och dyrka örnarna till Kristus,
  Detta är idén med kommunism!
  Det här är låtarna som verkligen slår på och stämmer på ett stort sätt. Warriors sjunger vackert och strålande.
  Och de fortsätter att kasta förintelsegåvor med dödlig kraft med sina bara tår.
  Här är tjejerna. Och de vackra flickornas fångenskap, orcherna sticker glödheta kofot på skönhetens bara klackar. Och kauterisera med stor grymhet.
  Dessa är skönheterna på nivån bara hyper .
  Och de fortsätter att kasta på fienden med sina bara tår, dödliga ärter av förintelse. Och ultraljud rann ut ur deras scharlakansröda bröstvårtor, vilket orsakade att atmosfären skakade och kråkorna träffades i hjärnan och förlorade medvetandet.
  Och när de föll, genomborrade de orchernas skallar och de dödades specifikt. Och blödande dog Putins björnar;
  Nej, den vaksamma kommer inte att blekna,
  Utseendet av en falk, en örn!
  Folkets röst är hög
  Viskningen kommer att krossa ormen!
  
  Var inte okrshista på tronen,
  Scarlet-arméns svärd kommer att störta!
  Min tomte, inte i hagen -
  Erövra inte allas moder - djävlar!
  
  Hemland i denna helighet,
  I den blommar bara själen!
  Be om en bastsko i ugnen,
  Vår väg ligger till paradiset!
  
  Den nya ordningen kommer
  Där alla är ett med Elf !
  Folk kommer att vara glada
  Fosterlandet oövervinnerligt!
  
  Ljusets kung bor i mitt hjärta
  Må vi inte känna sorg!
  Som tur är öppnar vi dörren
  Stjärnorna gnistrade över oss!
  
  I sorg, hopp, tro,
  Jag tror på glädje, det kommer vi!
  Ungdomen förändras
  Vi är våra egna domare!
  
  Varje fighter är hedrad
  Alla har mod.
  Gå ut i strid med en sång
  Det finns inget starkare etiskt steg!
  
  Jag tror att hela världen kommer att vakna!
  Det kommer att bli ett slut på orcismen!
  Solen kommer att skina starkt!
  Vägen, upplysande elfinism !
  Det här är tjejerna här - den coolaste och mest enastående klassen. De kvinnliga krigarna kastade rakblad med sina bara tår och skar av huvudena på Putins björnar.
  Det var så fantastiska tjejer. Tomtarna har tunna midjor, breda höfter och skulpterade mage. Det är här orcherna inte kan motstå krigarna.
  De är så fantastiska och bara fantastiska. Och kraftfulla ultraljudsvågor frigörs från de röda bröstvårtorna. Och kråkorna fick återigen på hjärnan. Och de blev bedövade och lurade. Och de tog den som en klubba och knäckte den.
  Och det kom en fruktansvärd chock. Och krigarna gav efter för sin otroliga energi.
  Och åter tog krigarna upp och sjöng;
  Det är förstås svårt att förutse
  Vad som väntar i denna nya värld!
  Vi kommer att flyga till himlen
  Sitter i ett stjärnplan!
  
  Det finns inga planeter på himlen
  Var och en har sin egen undermånsvärld.
  Under stjärnårans slag,
  Jag tror på Vintergatan, vi kommer att erövra den!
  
  Det finns ondska i varje universum
  Men om Elfinism härskar...
  Sedan borgen samvete heder.
  Och respektera inte dualism!
  
  Över oss höjdes svärdet av bödeln,
  Att hota att leva i lycka stör!
  Ibland sorg, stön, gråt,
  Vår mamma fäller tårar!
  
  Och kanske genomborra utrymmet
  Oändliga rymddjup!
  Den vars sinne är skarpt kommer att kunna
  Vacker, smart, snäll son!
  
  Avkomman börjar växa
  I gryningen feta fält!
  Över oss är Gud den helige Kristus,
  Till honom med båge och kärlek!
  
  Då tror vi på paradiset
  Fångar barns leenden...
  Tack Gud -
  Förläng mitt livs tråd!
  
  Vad ska man hjälpa människorna på hela jorden,
  Öka framsteg och vänlighet,
  För att landet ska ha makt,
  Att prisa skönheten med lyran!
  
  När allt kommer omkring är du inte en man för ingenting,
  Som en fågel rusar du till skyarna!
  Vill du förverkliga dina drömmar
  I vilket sinne, kroppar!
  . KAPITEL 22
  Tjejerna sjöng så härligt och Maria Kolesnikova var super
  Här är en så underbar låt som tjejerna sjöng. Och hur underbar den här låten är. Det är så krigarna sjunger fantastiskt. Och de har så underbara och fantastiska röster.
  En av alverna sa kvickt:
  - Führern är flintskallig och bara usel!
  Och hon visade sin långa och bitande tunga.
  En annan tomte sa kvickt:
  Vem älskar inte Putin?
  Alla älskar Putin!
  Vem älskar inte Putin?
  Han har suttit i fängelse länge!
  
  Men flintskallig Vladimir
  Vi är inte alls rädda
  Och en usel president
  Dumma tankar!
  Här talar tjejerna mycket kvickt och skriker. Och så kastar de giftiga nålar med sina bara tår och sticker ihjäl Putins björnar med dem.
  Och sedan hur de ska ta och sjunga;
  Det finns inget annat fosterland i universum,
  Vår planet är som en stjärna på himlen...
  Med tro, hopp och en ren dröm,
  Vi kommer att erövra de ljusa målen!
  
  Vi var de första som tog ett steg i rymden,
  Elfarin gav oss nyckeln till himlen !
  Alla är nu som en avancerad magiker,
  Kan uppleva världens stormiga kant!
  
  Tja, föreställ dig gamla tider -
  I djurskinn tävlade vi med en klubba!
  Temat för framsteg är oförgängligt, evigt,
  Låt vetenskapen göra oss starka!
  
  Istället för en belöning finns törnen under dina fötter,
  Denna natur är som en ond varg!
  Korpen ropar: man, var tyst -
  Och keruberna blottar sina ansikten så onda!
  
  Från avgrunden finns det bara en väg ut,
  Gud den allsmäktige är skapelsens kraft.
  Ni kommer att bli elementen, tro mig, sir,
  Om insikt kommer till kunskap!
  
  Så bli inte uttråkad vid skolbänken, älskling
  Power du få ett stort öde!
  Du kommer att göra dig själv till ett paradis, unge man,
  Du kan skapa vad du bara drömmer om!
  
  I nya världar behövs också kunskap,
  Där finns våra bröder, jag tror släktingar.
  Låt det inte finnas någon fientlighet i universum,
  Vi är alla familjen till vår Elf Mother!
  Så sjöng tjejerna kvickt och originellt. Och deras röster föder helt enkelt mirakel.
  Det är så de kommer att ta det, och tjejerna sjunger så bra. Och igen kan de börja sjunga på topp. Och visa upp dina fylliga och väldigt coola och förtjusande röster.
  Det här är tjejerna, om de sjunger eller spelar så blir det riktigt coolt.
  Och krigarna tänder återigen blixtar från de röda bröstvårtorna och dödar orcherna. Allt sker paradoxalt nog på ett militärt sätt. Och flickornas barfota, runda klackar kastar upp destruktiva förintelsebollar. Vilket har en verkligt förödande effekt.
  Och tomteflickorna driver bokstavligen sina motståndare, i det här fallet Putins björnar, i kistan. Och en sådan grundläggande och kontinuerlig kamp med total förstörelse äger rum.
  Och krigarna visar sig vara extremt modiga. Och de kommer att ta det och vissla med stor raseri med sina bara tår. Och denna visselpipa är öronbedövande och träffar hjärnan. Och det skapar en revolution i kråkornas huvuden.
  Och de, efter att ha förlorat medvetandet, faller och genomborrar orchernas huvuden med sina vassa näbbar.
  Varefter de sjunger igen med stor entusiasm och blottar tänderna;
  Åh Pushkin, din excentriker har inte rätt,
  Vi borde inte bli sjuka på våren!
  När allt kommer omkring, doften av färska majörter,
  Kan köra upp alla från soffan!
  
  Snödroppar blommar på våren
  De har renheten av nattglasyr ...
  Föder en mjuk ljusdröm
  Ynglingen vill ha stormen igen!
  
  På våren kommer kylan att avta,
  Avskum av onda plågor kommer att försvinna ...
  Jakt ära för alltid
  Drick jungfruns ljuva andetag!
  
  Som i ungdomen är allt bra,
  Och maj är naturens ungdom!
  Hackspetten knölar med en mejsel,
  Åskan skakar, spyr ut valv!
  
  På våren mumlar bäckar som en trilla,
  Och deras musor låter som en våg som plaskar.
  Här växer bären drar -
  Värmer från hjärtats skönhet!
  
  Allt i vår region är skönhet,
  Gräs är som sammet i en damklänning.
  Samt blindhet
  Sträva efter att leva envist i staden!
  
  Varför behöver vi en stad och en by,
  Bli, som en vilde, gå genom skogen.
  Och om det snöar,
  Det där barfota ruset bara brantare!
  
  Rod skänkte sådan makt
  Att vi kan regera som gudar.
  Här är rågen gyllene på fältet,
  Ikonens stränga ansikte lyser!
  
  Svarog slavisk helige fader -
  Han beordrade oss att älska och leva för våra bröder!
  Vem är ädel, bra gjort,
  När allt kommer omkring accepterade Skaparen själv korsfästelsen!
  
  Och riddaren ska slipa svärdet själv,
  För det finns våld i livet!
  Herren sade: Jag ska inte ge dig frid,
  Tro är trots allt maktlöshet!
  
  Så tro inte att sömn är himlen,
  Faktum är att lycka är kärnan i rörelse.
  Och du kämpar så vågat -
  Att be bödeln om förlåtelse!
  
  Och om han drog sig tillbaka,
  Den Rod kommer att hjälpa, tro din son!
  Få bort dammet och skräpet ur ditt huvud:
  Vad får dig att gnälla - jag kommer att förkasta det!
  Striderna fortsatte med stor envishet och omfattning. Mycket blod hälldes ut. Mestadels tomtetjejer slogs, de använde bara tår.
  Och om de slåss är det extremt dödligt och förstör Putins björnar.
  Striderna måste sägas vara så blodiga. Och flickorna är fortfarande på Zelenskys pyramidformade tankar.
  Och det här är en extremt brutal attack. Och den har en inverkan på hård kista.
  Och bara tår kastar förintelsegåvor med stor, destruktiv kraft.
  Och tomtetjejerna sjunger ännu mer;
  Mitt fädernesland är en livskraftig själ,
  Hon har ingen motsvarighet i den här onda världen...
  När allt kommer omkring, hur bra Elfia är -
  Det är mycket värme och ljus i den!
  
  Kämpa för henne, åt helvete med kråkorna,
  Det finns trots allt inget moderland i denna värld som är mer värdefullt!
  När allt kommer omkring är själviskhet en kriminell lögn,
  Och den grymma demonen flinar på sitt äckliga ansikte!
  
  Vad gjorde du för landet - killar, vi är örnar,
  Det vi kan göra för Patronymic är inte tillräckligt!
  Vi är härliga söner - betrakta som lika med gudar,
  Låt oss slå ner det som är i vägen från piedestalen!
  
  O mitt hemland är ett heligt land,
  Ibland glömmer vi att tjäna dig!
  Se laget som en enda familj,
  Fader kamrat kloka geni Fralin !
  
  I mitt stora land finns en kär symbol,
  Det där vapnet med en örn spridd dubbelhövdad!
  Slåss med plogen, med den förbannade horden,
  Folket i den stolta solhärliga alven !
  
  Här är min armé - gick in i Orklin, krossade,
  Nazismens horder som sveper bort onda andar!
  Från "Tigers" och "Panthers" var det skräp ,
  Redan helvetes djävlar längtar efter ett möte!
  
  De kommer att hälla ut helvetets lava - tal,
  Vad bar utroparen av en flock kråkor!
  Och de fallna kommer att återuppstå, till evigt liv,
  Gud Rod kommer att ge ett härligt sätt att leva,
  Inget behov av att argumentera med Herren
  Låt oss vara orubbliga i tron: du och jag!
  Så tjejerna sjunger väldigt bra. Och de släpper förintelsegåvor med stora nävar. Det är så mycket förstörelse allt detta medför.
  Och så tog krigarna det och återigen, med stor entusiasm, släppte de blixtar från de röda bröstvårtorna och tog det verkligen och knullade det. Det här är verkligen extremt coolt och destruktivt. Och utan några naglar, låt oss säga.
  Tjejerna fnissar. Och så tryckte tomten med lila hår sin scharlakansröda bröstvårta på bazookaknappen och sjöng:
  - Ära säger alverna till oss,
  Orcherna kommer att skämmas!
  Förtjusande sjunger och hoppar tjejerna som bollar. Och bollarna är speciella för pingis.
  Och naturligtvis kastar bara fötter giftiga nålar och slår ut Putins björnar.
  Samtidigt sjunger tjejerna också;
  Slå direkt utan att gömma sig,
  Det har inte funnits någon tro på ord på länge!
  Dikter ska elda som stridsvagnar
  Slå motståndaren i länden!
  
  Saker och ting är som ljudet av ett maskingevär -
  Att fortsätta flyta!
  Och ett slag i ansiktet med en granatexplosion,
  Och från en halv virvelvind av rubeln!
  
  Du kan inte skapa lycka med våld
  Men det finns inget liv utan våld!
  Få andra att gå i formation,
  Du får mat till lunch!
  
  Du kan spela onda spel
  Men goda gärningar behövs...
  Innerst inne är vi katter, inte tigrar,
  Och det kan ge en kvast i rumpan!
  
  Ja, svärdet är en pålitlig garanti,
  Det är sanning, inte skuld!
  Var inte en oförskämd härskare,
  Tillbedja inte Satan!
  
  Det finns glädje i varje löv i skogen,
  I vilken tröst blåklint som helst.
  Gå snabbt in i ålderdomens avgrund -
  Låt det gråa håret vid tinningen försvinna!
  
  Du kan inte köpa dig själv ett samvete,
  Och du kommer inte att kunna sälja din ära!
  Vi skriver en berättelse om livet
  Fortune styvmor är inte en mamma!
  
  Salig är den som inte är rädd för döden,
  När allt kommer omkring bara de modiga; vet att det lever!
  Vi flyger upp som en falk,
  När du svävar har du redan klarat testet!
  
  För en fegis, helvetet och paradiset,
  En djärv smärta med ett leende väntar!
  Vill du ha lycka och tjockare,
  Ni hjärtan kommer att smälta isen!
  
  Då kommer vem som helst att bli din bror,
  Sedan ära till fightern överallt ...
  Och huset och skyddet kommer att vara i harmoni,
  Entusiasm drar oss till bedriften!
  Tjejerna sjöng jättebra. Förtjusande krigare av en imponerande klass. Försök hålla dig kvar så här. Och krigarna är vackra och lysande.
  Krigarflickor visar sitt vilda temperament. Och gnistra med safirögon.
  lansera något hyperdestruktivt på en gång.
  Och flickornas styrka finns fortfarande i deras kosmiska självkänsla. Och blixten slår ner från ögonen och naveln.
  Och tjejerna kastade också upp ärtor av total förstörelse med sina bara klackar. Och de visade något liknande med en vild passage och en alkoholattack.
  Det här är, låt oss säga, förtjusande och unika tjejer. Och hur de alla visar.
  Och återigen blixten från rubinnipplarna på bröstet. Och kråkorna blir träffade och faller omkull av utsläpp. Och näbbarna tränger igenom huvudena på alla möjliga orcher.
  Samtidigt sjöng tjejerna med stor entusiasm;
  Det finns inget vackrare hemland Elf,
  Kämpa för henne och sväva inte!
  Det finns inga lyckligare människor i universum
  Hela universum är en fackla av ljus Elf!
  
  Landet av alla har de bästa planen,
  Och bilarna är bara top notch!
  Vänner flyger ut i rymden,
  Hota åtminstone Karabas från tunnelbanan!
  
  Tankar på Orklin slog sönder alla,
  Och i Orktay gick de till Oclin !
  Vi ser elfinism med solen i fjärran,
  Låt skeppen segla till Venus!
  
  Vi kommer att bygga städer på Mars
  Och Jupiter kommer att erövra!
  Må det finnas lycka i hela universum,
  Och märket blir bara fem!
  
  Det finns inget land med råd som är kärare för oss,
  Och kärare, vackrare finns inte!
  Den första var den lysande Fenin,
  Phtalin fortsatte sin väg!
  
  Orkler ville bryta vår värld,
  Och attackerade förrädiskt i sommarvärmen!
  Någon lade en dolk på själarna
  Sluter ditt förbund med Satan!
  
  De onda orcherna klarade inte sitt försök,
  Att slita isär Elfya och tomtar !
  Det var inte guldfisken som hjälpte,
  Ett mäktigt kassörsslag !
  
  Och det är inte Herren som kommer att hjälpa dig heller,
  Och skicklighet, ärlighet, vänlighet!
  Låt demonerna inte grina sina ansikten rovgirigt -
  Bryt inte bultens design!
  
  Tro kan flytta berg
  Om det finns skäl i denna tro!
  Och då kommer vi att få ett mirakel, bröder,
  Det som gav oss mod och ära!
  
  Vem som dog, gråt inte bittert,
  Eftersom köttet bara är ömtålig rök!
  Och de kommer att ersätta sneakers med smutsiga bastskor,
  I den nya världen - ung igen!
  
  Och sedan, till ljudet av Rods horn,
  Vi kommer att träffa vänner och känna dina förfäder!
  Eftersom naturen böjer sig för oss,
  Vi ska bygga vårt eget paradis!
  Flickorna sjöng förstås väldigt bra och visade sina väldigt långa och vackra tungor.
  Och bara tår kastar väldigt vassa och dödliga nålar. Toppen.
  Och de faller direkt in i orchernas strupar och munnar. Gör en mördande inverkan.
  En tomte med rött hår tog och sparkade på Putins björnar och slog ut dem med hjälp av en jordgubbsbröstnippla. Och det visade sig vara extremt coolt.
  Dessa tjejer och deras bara klackar gör underverk. Och de har en jävla mördande inverkan.
  Det är så de hugger, och låt oss hålla fast vid blixten och från scharlakansröda bröstvårtor visa deras enastående passager av död och förstörelse.
  Och igen, från rubinnipplen, den extremt militanta och unika inverkan och begravning av Putins björnar i kistan.
  Och så började flickorna sjunga igen;
  Jag lovade det stora fosterlandet
  Tjäna universum och bringa evigt ljus!
  Låt svårigheterna och plågorna från början,
  Jagar efter att gråta - som om du är ett barn!
  
  Åh, hur mycket sorg Gud i universum-
  Som om universums djävul är denna Skapare!
  Byggnaden kommer att förstöras av ett fruktansvärt slag,
  Den sprängda ungdomen kommer att gå i graven!
  
  Nej, leta inte efter någon annans erkännande
  Till vårt fosterlands ära, helgon!
  Och jag behöver ett överjordiskt mod,
  För att inte förbli en eländig slav!
  
  För kosmos är inte runt,
  Det är oändligt - som en mänsklig tanke!
  Och en person letar efter en vän i utrymmena,
  Även om vårt öde är att kämpa och kämpa!
  
  Vi är inte födda för att njuta passivt,
  Lotten är hård, men det finns ingen annan!
  När allt kommer omkring har ryssarna alltid kunnat slåss,
  Jag är också en krigare, trots att jag är ung!
  
  Jag kommer inte att ljuga och bedra gudlöst,
  Hon älskade kriget, känslorna smälter inte!
  Men det är svårt för mig att förstå
  Fosterlandet stönar, min kära!
  
  Och nu har jag ett val igen
  Kämpa med ära eller dö!
  Så anpassningen på ödets kort föll ut,
  Längst ner finns bara en avgrund och en stödstolpe!
  
  Men nu har jag samlat min vilja i en knytnäve,
  Jag läste bönen och spände musklerna!
  Kasta fienden från piedestalen,
  En ringande sträng spelar i hjärtat!
  
  Nu vet jag att det är verkligt att vinna
  Må Elfia regera för alltid!
  Vi kommer att vara längst bort på planeterna,
  Låt oss glorifiera tomten i dikter och dikter!
  
  För att stärka Saint Elfs land,
  Vi borde ha kunskap om anden!
  Den Allsmäktige tillfrågades med bön,
  Så att kunskapsvärldens ljus inte slocknar för alltid!
  När allt kommer omkring är sådana tjejer här bara glamorösa tomtar. De är så vackra och fantastiska. Nej, du kan inte komma förbi dem.
  Du kan förbli i beundran för sådana tjejer under mycket lång tid.
  Och om de också tar det och slår dig med blixtar från dina naglar.
  Och Putins björnar kommer att brännas mycket.
  Det här är fantastiska tjejer - den mest enastående kvaliteten. Och de visar upp sina fantastiska passager.
  En av dem, en jävla orc, noterade:
  - Alexander den store vilar!
  En annan höll med om detta:
  - Vilande och avundsjuk!
  Och hon kastade förintelsens gåva med sina bara tår av dödlig kraft.
  Det är några fantastiska tjejer här. Bara överväldigande energi och styrka.
  Och så tog krigarna upp igen och sjöng;
  Bodde hos mormor
  Två glada gäss...
  Orcher har kommit
  Gässen har kalvat!
  Naturligtvis är de här delarna här de mest gnistrande och förtjusande med stor känsla.
  Och tomtepojkarna kämpar fortfarande. De är storskaliga individer som agerar med en kolossal attityd.
  Och unga män visar också bragder. Och tomtepojkarna, som fortfarande är barn och kastar förintelsegåvor med sina bara tår. Och fortfarande sjunger de;
  På en kampanj, en pionjär, var inte svag,
  Fast vägen är svår när det är krig!
  Till fosterlandets ära - den heliga kraften,
  Trots allt, tro och pojkar vet är viktigt!
  
  På senare tid var himlen fridfull,
  Piggarna blommade som guld på fältet!
  Men Putin stack en gris nos i ansiktet på oss,
  Gud ge honom att nå graven!
  
  Under hornet ska vi campa,
  Men vi har en stig vid Orkmaht på baksidan.
  Fäderlandets folk strålar stolt,
  Tillsammans är vi i en arg glöd!
  
  Här kommer hösten, en skarp vind,
  Men använd inte skor ännu!
  Sa till en vän: spring vi ses snart,
  Vet hur man bekämpar arméns pionjärer!
  
  Vi släppte ner ekelonerna för sluttningarna,
  Och från ett bakhåll träffade vi kolonnerna!
  Barfota barn sprang genom snön,
  Och fårhundarna ryter bakifrån!
  
  I kylan täckte en eld oss,
  För att få ner lite rysning av kylan!
  Fördriv mörkret som alven täckte med ondska,
  Återställ trasig tråd!
  
  O Jesus av det heliga landet Herre,
  Du lovade folket nåd!
  Nu är ordet barmhärtighet på något sätt vild,
  Runt bara en sten i den kalla metallen!
  
  När allt kommer omkring, i kylan blir till och med rosor kalla,
  Men hjärtat om Gud lever heligt!
  Då kommer de gamla isflaken att smälta,
  Och den sötaste honungen kommer att flöda i floderna!
  
  Låt oss kasta av oss tyranniets bojor från fäderneslandet,
  En stolt man kommer att räta på axlarna!
  I frihet är vi naturligtvis alla lyckligare,
  Lägg fart på stjärnornas långdistanslöpning!
  Dessa pionjärer - barfota och solbrända pojkar i shorts är bara underbara.
  Och deras barnsliga fötter kastar små men destruktiva dödsärtor.
  Och tomtetjejerna slåss.
  Och flickorna från det glamorösa folket, när de tar det, slår fienden genom att trycka på knappar med rubinnipplar på sina bröst. Och allt blir väldigt underbart och dödligt.
  Krigarnas fötter är naturligtvis utan skor. De är barfota och bedårande.
  Och kapabel att skapa en riktig kropp.
  Eller kanske det är så?
  Och flickans kropp är muskulös och musklerna är kaklade. Och du kommer inte hitta någon vackrare än sådana tjejer. De kommer att göra vad andra inte kan.
  Och om tjejerna redan visslar, kommer kråkorna att falla på huvudet på Putins björnar och bryta deras skallar.
  Det här kommer verkligen att bli fantastiskt och fantastiskt.
  . KAPITEL 23
  Maria Kolesnikova var den första som började här och en väldigt cool tjej. Och vad hon bara inte får upp. Och hennes team är också på stor höjd - bara hyper .
  Och så ska tjejerna ta och sjunga;
  Elf krigare modig -
  Det är uppenbart att du inte känner rädsla från födseln!
  Men riktigt dumt
  du kommer aldrig att bli frälst!
  
  Detta är magin i vredens blixt;
  De oändligt stora andarnas kraft!
  Pulverisera benen till aska,
  Du hittar döden i det vildas klor!
  
  Dina ben kommer att stelna som sten
  Från det faktum att trollkarlen kommer att läsa besvärjelsen här!
  Vi ska kasta en fin liten gruva under dig,
  Vad har gått till andras uppbyggelse!
  
  Trodde du var kapabel
  Besegra oss med mäktiga framsteg!
  Men som demoner i livmodern
  Du är under hård press!
  
  Fan ingen chans
  Besegra vårt rovfrö!
  Låt oss avsluta jobbet med en mamma,
  Att inte bära vindsäck - nonsens!
  
  Kråka bort härifrån -
  Mina falkar har blivit rasande!
  Låt oss kasta Judas i elden;
  krossar himlavalvet i ett rasande raseri!
  
  Och sedan vår stormiga magi,
  Det kommer aldrig att finnas en barriär!
  Det kommer att bli fantastiskt underbar musik,
  Som dånet från ett sprängande vattenfall!
  
  Kommer att fylla dig upp till halsen,
  Lava som till och med stenar kommer att smälta!
  Ftalin hjälper inte heller
  Och alla som styr imperiet!
  Det här är faktiskt riktigt, riktigt bra. Flickor både sjunger och visar sina nakna bröst med röda bröstvårtor.
  Här är de så vackra. Och de har en kläder - tunna trosor. Men trosor i olika färger och färger, och med teckningar.
  Dessa är verkligen superkrigare. Och de kan göra allt ännu coolare och ta och visa styrka.
  Så en tjej med grönt prickigt hår tog orcgeneralen i näsan med sina bara tår. Och hur man trycker.
  Här är tjejerna som skriker:
  - Ett två tre,
  Du bryter orken!
  Och en annan armbåge slog en annan ork i tinningen. Och han föll död.
  Det är så de här tjejerna är - de behöver verkligen säga krigare på super- och hypernivån .
  Här, försök att närma dig sådana. Och från de röda bröstvårtorna kommer de att hamras ut, vilket inte ens en kullersten kommer att verka tillräckligt.
  Men samtidigt sjunger tjejer fortfarande;
  Tigerklor - stålets kraft,
  Utbrott!
  Horisonterna bleknar
  Armén rider Orkiskhan !
  
  Men vår krigare är stark som en tomte -
  Bryt inte trycket från reptiler!
  Även en ung pojke
  Det kommer att visa dig hur man slår!
  
  När allt kommer omkring, i Elfia är svärdet som en flöjt,
  Kan konsten att slåss också!
  Vifta dina flaggor högre
  Med Guds ansikte - Jesus!
  
  Att vinna uppgiften är detta,
  Inte för de svaga - i själ och kropp!
  Okrmaht invaderade under varm sommar,
  Så förstör det skickligt!
  
  Vår armé är fantastisk för alla -
  Hon har makt bortom kanten!
  Havet rasar våldsamt
  En grå våg plaskar!
  
  Vi hugger ner horden med ett svärd,
  Putin kommer också att bli slagen!
  Warrior mäter miles
  Dödar vidriga parasiter!
  
  Führern trodde att han skulle fånga alla,
  Men som svar, ett slag med svärd!
  Och vår man sa - det räcker,
  Du kommer inte att hälsas med påskkakor!
  
  Inte ens "tigrarna" räddar,
  Vi har kontroll över dem!
  Och under färgen av lila i maj,
  Vi går rakt fram!
  
  Så kom ihåg den unge riddaren
  Som om fosterlandet är heligt för alla!
  Och heliga ansikten från ikonerna -
  De säger: vad ska vara heligt!
  Det var så tjejerna sjöng och exponerade väldigt aggressivt sina ord och visade sitt kommunistiska tryck. Och om de tar det, kommer de att sjunga och visa sina pärltänder.
  Och de kommer att trycka med hjälp av de röda bröstvårtorna. Och det visade sig vara väldigt coolt, med slagkraft.
  Tjejerna sjöng:
  Fuhrer skallig,
  Väldigt usel...
  Ge honom en hjärna
  Vi kommer inte att tro på tårar!
  Återigen slogs flickorna mot orcherna med otrolig raseri. Och de dödade Putins björnar och reste högar av lik.
  Tomtarna agerade mycket energiskt. Och de högg ner orcherna, som om de högg av deras huvuden med svärd. Och de hamrade från luften med hjälp av attackflyg. Det påminde lite om andra världskriget.
  Bara på ena sidan finns tjejer och på andra sidan Putins elaka björnar. Och det hela såg väldigt coolt ut.
  Och så mycket blod utgjutits - det var helt enkelt otroligt. Och det var ett helt vattenfall.
  Vargar är under attack
  Under snöstormarna, klappret av stål!
  Vi kommer att radera dårar i aska,
  Så hårt i pannan - vi är inte i sorg!
  
  Och lek mellan benen
  Gitarr av häftig cool död,
  Och kommer att vänta på käcka gäster
  Och kom med fantastiska nyheter
  Och gayen kommer att försvinna för lycka!
  Glad vind! Glad vind!
  
  När allt kommer omkring kan du inte hitta en svalare rati,
  Alla som har det svårt vet att det är en lögn!
  Och nej, vet det enkla sättet
  Som en bonde som galopperar mot en drottning,
  Mate är bara smart och sätter i tid problem!
  
  Och vi kommer att förklara en formidabel check,
  Låt tomtarna gå snabbt!
  Framåt Elfia attack i tät formation!
  Sedan körs den trasiga kontrollen,
  Låt honom känna på åsnan
  Och tomtekillen är för alltid en flygande hjälte!
  
  
  Låt oss baka pajer med seger,
  Vi kommer att driva in skulder på skämt...
  Och må lyckan vara med oss för alltid!
  Hjälp de som är svaga
  Och var inte blyg, om fienderna fastnar,
  Vi kommer att höja fäderneslandets fana högre!
  Så här sjunger magnifika och unika tjejer - tänk på högsta klass och nivå.
  Och om tjejerna hur man tar och ylar. Och det ser så fantastiskt och unikt ut.
  Tjejer som kan skapa allt på ett ögonblick. Eller vice versa, ta och mal Putins björnar till pulver.
  Samtidigt slogs även tomtarna. Som kämpade som hjältar.
  Och samtidigt sjöng mycket vackra pojkar;
  Du är gudinnan av ren och ljus kärlek,
  Utförande utan gränser för ljusets utstrålning!
  Utan dig kommer bara nollor att frysa i hjärtat,
  Och förblinda dina ögon som en komet!
  
  Mellan eldarna i det ändlösa stjärnklara havet;
  Du och jag svävade som örnar på himlen,
  Och dina läppar gnistrande av rubiner,
  De pratade passionerat om kärlek!
  
  Jag kommer aldrig att glömma de orden,
  De har honung och bärnsten med pärlemor!
  Även om ödet ibland är hårt för mördarna ,
  Solen kommer att mötas och smeker oss på morgonen!
  
  Passionen är högre än himlen och bredare än stäppen,
  Hennes hormoner dunkar med hovar!
  Och ibland ber jag till Jesus om att han ska rädda mig,
  Åh, var inte Rod hård mot älskare!
  
  Skönheten i våra känslor är inte given för att förstå,
  Som föddes utan tillgivenhet!
  Världen är hård, mina herrar, det här är ingen film för er,
  Och skeppet väntar med ett flin, vet revet!
  
  Men kärlek är en känsla - det finns ingen härskare över den,
  Du kan inte mäta storleken på känslor!
  Även om du inte är tillräckligt gammal
  Bara känslolöshet, beräkningen tog år!
  
  Det kommer att finnas ett paradis i världen, det finns stor tro här,
  Det är trots allt ingen idé att slåss annars!
  Och då kommer floden att få utbrott som ett vattenfall,
  Trots allt kommer elfinismens era!
  Så grabbarna sjöng och det blev jättebra. De är fantastiska och underbara tjejer. De utvecklar gradvis energin av förstörelse och vild, frenetisk passion.
  Pojkar älskar tjejer och sjunger:
  Din röst låter inte alls som din mammas.
  Du sjunger ostämma med rösten från en orc!
  Och det här ser väldigt roligt ut. Men killarna kämpar självsäkert.
  Och de visar sina största bidrag och skämt.
  Och hur tjejer med rubinnipplar slåss och vad de gör. Ja, och krigarna sjunger på samma gång;
  Från trollformler, till och med himlen är taggig,
  Den blyga månen darrar av rädsla...
  Satan har ingen hund, jag är utanför utkanten,
  Och den onda häxan är en fruktansvärd pest!
  
  Det finns en plats i helvetet reserverad för mig,
  Jag går sakta genom underjorden!
  Även där, som i världen, finns det mycket nytt,
  En annan själ kollapsade!
  
  För trollkvinnan Tartarus är en cool plats,
  Det finns bord, snacks, ett kasino!
  Det finns olika nöjen i helvetet också,
  Och ännu coolare än i någon film!
  
  Du känner inte ens riddarna själv
  Hur kan jag straffa dig hårt!
  Ni dumma fåglar drömmer om paradiset,
  Det är bättre att vara i Hades, det finns en ond armé där!
  
  Jag ger dig styrka om du böjer dig för mig,
  Och på dina knän är det som ett plopp inför Gud!
  Bli sedan guvernör för det helvetes kavalleriet,
  Så cool vet, det blev en stavelse!
  
  När allt kommer omkring, att göra ont, då är gärningarna modiga bröder,
  Den har mycket sötma för dig, du förstår inte!
  Och du kommer inte att förstå var är vänstern, var är högern,
  För vad du kan satsa fem!
  
  Jag kan göra vad som helst, i förstörelsens element,
  Jag har ingen like i denna värld...
  Mina prestationers land kommer att fyllas,
  Oöverskådlig i besvärens demons ondska!
  
  Men jag kommer inte att ge dig, och jag kommer inte att dela det,
  Och det är bättre att spraya det i dammet från snön ...
  Kom ihåg från ikonerna att ansikten är i sorg,
  Du kommer trots allt aldrig att bli hundar i paradiset!
  Det här är verkligen extremt coolt och destruktivt. Men tjejerna kommer att gå bort. Och låt oss studsa som bollar. Och deras bröstvårtor är så rubiniga och coola.
  Och krigarna själva visar de högsta aerobatik- och aerobatikmanövrarna. Och det är oerhört härligt.
  Vad mer kan tjejer göra? Så det är att använda röda bröstvårtor för att trycka på joystickknapparna och släppa mordiska gåvor av förintelse. Och strimla motståndare utan medlidande eller tvivel.
  Dessutom torterar orcherna också flickorna. Och i synnerhet gillar de verkligen att sticka in elektroder i Venus livmoder och skicka ström.
  Och stek samtidigt tjejernas kala, runda klackar. Vilket är extremt effektivt och smärtsamt.
  Ibland bryter orcherna fingrarna på flickornas graciösa ben med en glödhet tång. Det man erkänner ger också en dödlig effekt.
  Och tjejerna från detta vrålar och flinar.
  Alvriddare-örnar gillar barn,
  Stöd till landets eviga ungdom!
  Även om döden vill sätta oss i bojor,
  Men vi är odödliga söner till fosterlandet!
  
  Alla affärer argumenteras skickligt,
  Kohl för honom är tagen av folkets alver!
  Vi kommer inte att knäckas av Lucifers intrig,
  Tro på trycket från horden, de kommer att krossa rati!
  
  Eftersom avgrunden inte kastar styrka i striden,
  Vi kan, tro dem, vi kommer att överleva!
  Och de döda krigarna kommer att återuppstå -
  Eftersom Lada är den fallne riddarens svärson!
  
  Fosterlandet du är stolt och majestätisk,
  Men samtidigt, eftersom pilbusken är blygsam ...
  Mighty Elvens rike -
  Heligt, strålande land!
  
  Det finns många banditer på världens vägar,
  De slipar dolkar och yxor!
  När allt kommer omkring har vissa Kristus för rollen som en idol,
  Till andra orena, allt deras prat!
  
  Människor har glömt Guds tecken,
  De vill bara svälja kroken...
  Och det faktum att Gud inte törstade efter hämnd efter döden,
  Tro inte att syndaren är dum, dåre!
  
  Och vi är i ett krig för kristendomens reliker,
  Vi nådde Konstantinopel - slåss.
  Och dämpade, lydande, khanatet,
  Kontinenter jublar - så många som fem!
  
  Nu är elfvägen världens ljus -
  Var trogen mot henne, som Herren befallde!
  Segern är den främsta toppen,
  Ett tecken kommer till förändringens lycka!
  Så sjöng vackra och förtjusande flickor. Deras röster är som söt honung. Och strömma genom luften.
  Och de bara tårna på benen kastar dödens ärtor mot fienden, bokstavligen sliter sönder honom. Och det hela ser extremt destruktivt ut.
  Och så kastade en av alverna en tung dödsgranat med sin bara, graciösa fot. Den flög över och slet isär en massa av Putins björnar.
  Flickan tog den och sjöng:
  - Kakao, åh kakao,
  Det finns genast färre orcher!
  Och de andra krigarna är som blixtar från de röda bröstvårtorna. Många kråkor på en gång tog och kollapsade. De fick en allvarlig hjärtinfarkt och hamnade i koma. När de föll ner rammade deras näbbar skallen på Putins björnar.
  Det var så krigarna tog och agerade. Och de sparkade hårt.
  Sedan började de sjunga igen;
  Öknar andas värme, snöfall är kalla,
  Vi är alvkrigare som försvarar vår ära!
  Krig är en smutsig affär, inte en kontinuerlig parad,
  Före striden, den solhärliga tiden att läsa Psaltaren!
  
  Vi människor älskar rättfärdighet och tjänar Herren,
  När allt kommer omkring avslutas detta på ryska, en ren anda!
  En flicka med ett starkt snurrande hjul lägger ned sina siden,
  En vindpust blåste, men facklan slocknade inte!
  
  Rod gav oss ett kommando - skydda Elf med ett svärd,
  För helighet och fosterland - tjäna soldater åt Kristus!
  Vi behöver spjut, vassa och starka svärd,
  För att skydda den slaviska och goda drömmen!
  
  Solntslaviyas ikoner i dem är alla tiders visdom,
  Och Lada och Guds moder är en ljussyster!
  Den som är emot vår makt kommer att brännmärkas,
  Det eviga Ryssland förhärligas i soldaternas hjärtan!
  
  Vi är i allmänhet fredliga människor, men du vet stolt
  Vem vill förödmjuka tomten - kommer att bli slagen hårt med en klubba!
  Låt oss bygga i en rasande takt - vi är paradiset på planeten,
  Familjen blir stor - vi ska föda barn med en älskling!
  
  Låt oss göra hela världen till en utväg, vi har en sådan impuls,
  Låt oss hissa fosterlandets flaggor, till generationers ära!
  Och folkvisor, låt dem ha ett motiv -
  Men ädel kraft, utan slem av dammig lättja!
  
  som älskar hela fosterlandet och trogen plikt mot kungen,
  För alven kommer han att göra den bedriften, han växer i strid!
  Jag ger dig en mogen flicka en kyss,
  Låt dina kinder blomma som färgen på en knopp i maj!
  
  Mänskligheten väntar på rymden, flyger över jorden,
  Vi kommer att betala ädelstensstjärnor i en krans!
  Låt det bli verklighet på en gång, vad pojken med en dröm bar på,
  Vi är skaparna av naturen, inte blinda papegojor!
  
  Här gjorde vi en motor-bam av termokvarkar ,
  Med en snabb raket skär genom rymdens yta!
  Låt klubban slå inte i ögonbrynet, utan rakt i ögat,
  Vi kommer att sjunga hymnen till fäderneslandet med en mäktig röst!
  
  Fienden springer redan som en hare,
  Och vi strävar efter det och löser de rätta målen!
  När allt kommer omkring är vår tomtearmé ett mäktigt lag,
  Solntslaviyas ära - låt äran styra Makten!
  Krigarna sjöng så vackert. Och de släppte ut riktiga blixtar från de röda bröstvårtorna. Och de slog kråkorna och fick dem att falla av chock. Och korparna föll snabbt på orchernas skallar och borrade och slog dem.
  Det här såg väldigt coolt och destruktivt ut.
  Och flickorna visade sina tungor, vrålade och sjöng:
  Vi är starkast i världen
  Vi kommer lätt att krossa alla orcher ...
  Blöta onda björnar på toaletten,
  Ibland är det svårt att tycka synd om dem!
  Det är så här tjejer sjunger. De är precis som prickiga ormar med giftiga tungor.
  Och de kan ta det och sticka, och det gör så ont att ingen kommer att känna lite.
  Och även deras scharlakansröda bröstvårtor trycker på knapparna och producerar en stor och kolossal förstörelsekraft i leden av Putins björnar.
  Och den är väldigt aggressiv och grym.
  Flickor kan också duka under med blixtar från naveln. Och de sprider sig åt olika håll, och korparna trasslar in sig i nätet. Och sedan falla neddrogad.
  Och de genomborrar nästa skallar av armén av Putins björnar.
  Under tiden kastar pionjärpojkar i shorts nålar på björnar med sina bara, barnsliga fötter och sjunger;
  Emerald plaskande våg överbord,
  Stjärnorna på himlen ovanför oss lyser.
  Nöjet av en korsar med doftande vin,
  Vilken morgondag - bara Herren vet!
  
  Och på korten, tyvärr, det är inte heller givet att veta,
  Vad Fortune förbereder för korsarer...
  Det kommer att ligga en jungfru i sängen under det inhemska taket,
  Eller djävulen i helvetet skärper våra horn !
  
  Kommer ombordstigning ske eller kanoner avfyras,
  Lägg ner huvudet i den onda avgrunden.
  Så är ödet för filibustern Pallas,
  Att segla över havet i ett formidabelt element!
  
  Men denna anpassning av livet är bra,
  Att det inte finns någon tråkig kontorsrutin.
  I spänning att simma, inga ord är svåra,
  Men hela familjen - vi är ett!
  
  Om vi möter en fregatt där de följer oss,
  Låt oss gå ut i strid med en ringande sång!
  Det finns ingen helt ointaglig skans,
  Kungarnas röst med en för stolt krona!
  
  Vi kommer att vinna tillbaka vårt och vi kommer att nå framgång,
  Om lyckan inte går, då är det i slingan!
  Utsikten att de kommer att picka med kråkor,
  Jag ska säga till alla er bröder - jag kommer inte att acceptera!
  Här utspelar sig sådana blodiga strider. Och tjejerna visar bara en skrämmande och fantastisk klass. Och från de röda bröstvårtorna fortsätter de att kasta ut mycket destruktiva och destruktiva vågor med stor kraft och energi.
  Och de täcker kråkorna och får dem att falla ner, bedövade och berusade.
  Och flickorna stampar på sina bara fötter, kastar giftiga nålar på orcherna och sjunger av glädje;
  Falla ner, prostrera, prostrera,
  Du har fått denna rätt...
  Det kommer inga fler listiga rävar,
  Getterna bryr sig inte!
  Därefter tog flickorna med sina bara tår igen med stor kraft och kastade dödspresenterna. De flög över och tog en massa av Putins björnar och slet upp dem.
  Det är här krigarna splittrades. Och slita Putins björnar i småbitar.
  Och de ger ultraljud från naveln, och massan av orcher träffas av ljus och deras trumhinnor slits sönder.
  Det här är flickorna som tog och skingrade med en vild och våldsam, ostoppbar kraft.
  Ta svärdet och slipa bladet starkare!
  Må dina fiender vara fulla av svek,
  Men det kommer att bli fritt, helvetets is kommer att smälta,
  Vi kommer att göra den här lilla världen glad också!
  
  Vi är soldaterna från alvarméerna, vi skär rakt i ögat,
  Rädsla är okänd för dem som tjänar sitt fosterland!
  Kommendör kamrat Ftalin ringer oss,
  Detta betyder att krigaren kommer att vara modig, var inte blyg i strid!
  
  De gav ljus åt kommunismen - det här är ingen dröm,
  I den finns folkets storhet och katedralens sinne!
  Låt det styra världen: ära och vänlighet,
  Låt oss sopa bort allt ruttet skräp ur ett svårt liv!
  
  Vårt fosterland har ingen like - alla vet detta,
  För att folkets makt gav livet som ett paradis!
  Och därför förhärliga fäderneslandet överallt,
  Om du vill vara lycklig, gå för det!
  
  I elfinism, viljestyrka och stjärnors flygningar,
  Det finns ingen topp, folk vet att det är omöjligt att nå!
  Herren själv, som led de goda nyheterna för oss, informerade;
  Att människosläktets fiende har förvandlats till ett spel!
  
  Och sedan, som en vals, underbara stjärnor låt oss dansa,
  Låt orgelns åska och dragspelet ljuda!
  Låt oss prisa Jesus varje dag och timme,
  Problemets väg, våra problem kommer att bli noll!
  . KAPITEL 24
  Maria Kolesnikova befaller trupperna och förbannar samtidigt den mustaschförsedda och kala tyrannen. Och han glömmer inte att nynna;
  Så här sjunger tjejerna väldigt vackert och förtjusande. Och deras röster är så söta, som sirener. Och häller sången i himlens kristallbägare.
  Det är så vackra och fantastiska tjejer här. Och deras röster är helt enkelt ett ofattbart mirakel.
  Och när de också använder scharlakansröda bröstvårtor.
  Och orcherna tar tag i de tillfångatagna flickorna i brösten med en glödhet tång. Och de bryter ganska mycket ut det och river ut det. Och detta gör allt väldigt smärtsamt.
  En tomte med orange hår tog den och slog orcherna med en bazooka och tryckte på knappen med hennes rubinbröstnippla. Hon slet isär ett par dussin Putin-björnar och sjöng:
  - Chip, chirp , chirp, chirp ,
  Han tog och pickade en kackerlacka...
  Så jätten är borta!
  Och krigarna stack ut hennes tunga igen.
  Och den andra flickan dukade under för fienden med hjälp av en bar, rund häl. Och en kämpande, destruktiv ärta flög. Och massan av orcher förstördes på en gång.
  Det här är flickorna här - en orc är emot dem, som en tjur mot en tjur. Och producera kolossal förstörelse och förstörelse.
  Men förutom dem finns det förstås fortfarande tomtepojkar. De är barfota pionjärer, och mycket vackert kan de kasta sina bara, barnsliga fötter på orcher med nålar, och samtidigt sjunga;
  Krigarens väg som med en ros och törnen,
  När en pojke springer barfota in i striden,
  Men det finns nålar under barnets fötter,
  De gör det bara för att göra barnet coolt!
  
  I Elfia är utbildningen av en soldat
  Från blöjan för sent att börja!
  Även i trädgården passar ett granatäpple dig,
  Att kunna försvara fosterlandet från barndomen!
  
  Vad vi lärde oss i skolan, glöm sedan
  Livslektioner är ovärderliga.
  För att administrera tro ödets universum,
  Vi är födda Elf Knights!
  
  Vi älskar, vi samlar blommor,
  För oss är bilden av feta fält.
  Knopparna blommar fantastiskt i maj,
  I juli är det som poppel med snö.
  
  Vi älskar - näktergalen sjunger som en flöjt,
  En söt trast kvittrar med ett cembalo.
  När alven är i vänskap och inte skiljer oss åt,
  Förenade, som Herren Kristus lärde.
  
  Vårt folk skyddar överallt,
  Överallt finns ett starkt intresse för livet.
  Där lejon ryter, papegojor sjunger av hjärtans lust,
  En strålglans ljusare än själva himmelens valv!
  
  Vi kommer att bygga mycket, vi kommer inte att låta det förstöras,
  Vi kommer att kunna skydda universum!
  Så att själens glädje flyger bort,
  Så det ändlösa livet blir en tråd!
  
  Då kan fäderneslandet vårda oss,
  Och vi kommer att tjäna henne troget och med ära!
  Glöm att det finns en sådan tristess av lättja,
  Att vårt skepp inte träffar revet!
  Så här sjunger tomtepojkar. De vet att de måste kämpa hårt mot orcherna för en ljus morgondag.
  Tänk om tomtepojken blir tillfångatagen? Då först kommer orcherna att klä honom naken. Sedan kommer de att hänga upp dig på ställningen och piska dig med en piska.
  Och sedan kommer den kala, runda, barnsliga hälen på tomtebarnet att beröras av en glödhet järnbit. Och det kommer att lukta som något trevligt och bränt. Och det kommer att bli jättebra.
  Och krigarna sjöng:
  Mina klackar, nakna flickklackar,
  Vi ska leka, bara leka kurragömma!
  Och det hela låter extremt bra. Och tjejerna agerar med enorm energi. Och om de börjar släppa något, då med väldigt hög intensitet.
  Och från de röda bröstvårtorna kommer tjejerna igen att ta och kasta chock och destruktiv blixt.
  Och alvpionjärpojken sjunger;
  Förgäves tror fienden
  Att han lyckades knäcka tomtarna!
  Vi avslutade Orkmaht i maj,
  Rovjägaren har blivit som en lek!
  
  Vem vågar, han anfaller i strid,
  Fiender kommer att bli slagen rasande!
  Vi kommer att avdunsta dem med en kvast i badet,
  Och livstråden kommer att bli en slinga!
  
  Fosterlandet är lika vackert som solen
  Mäktig och mäktig jätte!
  Låt sången flöda som en ringande ström,
  Vi visar talang i det!
  
  Inte bara i en glad sång,
  Jag älskar slädar, skridskor!
  Må dagen bli en ny glädje,
  Grankottar kommer att sprida sina!
  
  Och om du behöver ta upp svärdet,
  Det är vår vilda uppmaning!
  Vi har bomben i vår ryggsäck
  Spela på ett militärt tema!
  
  Segern är nyckfull,
  När allt kommer omkring kommer en tom inte att tänka på!
  Och tro elfinismens toppar,
  En feg fighter klarar inte av det!
  
  Bara ett djärvt hav av framgång
  Endast förlossningen hjälper till att föda!
  Att du har kommit till världens lycka,
  Fienden misslyckades med att utgjuta blod!
  
  Då blir det väldigt gratis,
  Vi kommer att nå nya höjder!
  En ädel kärlekshandling,
  Vi gör Herrens vilja!
  
  För tro, för ljuset av denna idé,
  Vi vill vara i ögat för fosterlandet!
  Så att mammans hår inte blir grått,
  Att vara en fröjd för mig varje timme!
  
  Då kommer det att finnas folkets vilja,
  Bygg en ärlig värld för länge sedan!
  Fram till århundradet till det hundrade året,
  Vi kommer inte att bära oket!
  Flickorna från den sortens alver fortsatte att skjuta mot fienden. Här satte krigarna in ett orkansalvabrandsystem, och med all kraft dunkade de mot positionen för Putins björnar. Och det var bara ett förkrossande slag.
  Massan av lurviga varelser förstördes på en gång.
  Och flickorna kastade förintelsegåvor mot fienden med hjälp av bara tår av dödlig kraft.
  Då kastades rakhyvlar och giftiga nålar till handling. Det här är en massiv dödsdans.
  Det var så mycket förstörelse och död.
  Och flickorna sjöng;
  Havets isflak och snödrivor av silver,
  Och sand gjord av guld för Karakumöknen !
  Detta är hela mitt heliga fosterland,
  Tröst från hårda tankar!
  
  Vi kommer att bygga många städer i Elfiri ,
  Låt oss bygga vägar och motorvägar till taigan!
  Även pionjärerna är åtminstone lite gamla,
  De kommer att kunna hitta äventyr och bedrifter!
  
  Vårt folk är stort och mäktigt på jorden,
  Varje människa har lyckats inom vetenskapen!
  Vi lever elfinistiskt , tänk på familjen,
  Låt oss göra mycket i världen av härliga gärningar!
  
  Vår varmaste önskan
  Kämpa för det kära fosterlandet till slutet!
  Durimar och Karabas inte drar ,
  Att bära en segerkrona!
  
  Fosterlandet du är min mor, vilket är vackrare att inte hitta,
  Och du är en sådan inspiration!
  Till och med till dig från den avlägsna byn Mansi-nationen,
  Herren gav barmhärtighet genom vetenskapen!
  
  Men när åskväder brinner, går vi till strid,
  Detta är vår ära!
  Och så rusar en stark bataljon in i attacken,
  Bara för tapperhetens skull, inte för hämndens skull!
  
  Det är då det inte är givet att klara av fosterlandet,
  Och fienden flyr i panik snabbt!
  Tro mig, krig är trots allt inte en film,
  Jo, detta kräver både sinne och känslor!
  Det här är sångerna som glada tjejer sjunger med stor glädje. Och det är bara bra. De är fantastiska och magiska.
  Flickorna började till och med yla av stor ilska och gnistrande pärletänder.
  Och de fortsätter att kasta stora, destruktiva nålar med sina bara tår. Och de dödar orcher.
  Samtidigt använder krigarna också sina scharlakansröda bröstnipplar för att trycka på knappar och skicka destruktiva och destruktiva förintelsegåvor.
  Och producera total förödelse.
  Så vackra de är - aggressiva och erotiska.
  Och de sjunger för sig själva:
  Fuhrer skallig, du är bara en skit
  Führern är flintskallig - stinkande skit!
  Och de visar sina mycket långa tungor. Och de vrider dem som en flock ormar som vrider sig och allt är super.
  Och tomtepojkar i shorts och bara tår kastar mordiska gåvor av förintelse. Och de orsakar också avsevärd förstörelse och död.
  Krigare här är bara en vild klass.
  Och krigarpojkar är ännu coolare.
  Här började en av dem nybakade pionjärer sjunga;
  Kom med min bror till en ny värld,
  Fortune log skarpt,
  Nu ska vi erövra havet.
  Och låt oss göra en tatuering!
  
  Även om jag går åt helvete
  men jag kommer inte tillbaka till skolan.
  Nu är jag en jävla pirat
  Och jag är inte rädd för stormar!
  
  Att slåss är med fienden,
  Corsair militärt arbete,
  Snack kött med paj,
  Låt fienderna dö!
  
  En ung mans bekännelse är en:
  Mod, tapperhet, ära!
  En pirats liv är som en film -
  Låt inte djävulen äta!
  
  När pojken kom hit
  Där Blodet brukade simma .
  Satan kommer inte att knäcka oss
  Du kommer att bli, tro oss storslagen!
  
  En pirat är nästan en soldat
  Men han är bara tuffare...
  Det är trots allt inte en tom maskin,
  Gratis vet född!
  
  Och korsaren kommer att få ett pris,
  Bli fast...
  I själva verket, i striden är du en konstnär,
  Podden har blivit en pipa!
  
  Vi kommer att nå sådana höjder
  Kohl att inte falla i slingan!
  Till sjöss blev killen inte blöt,
  Jag tål också stormen!
  
  Det som låg bakom det förflutna
  Låt oss ta en ny väg!
  Och de ska skingra, känna fienderna,
  Lycka till framöver!
  Så sjunger alver med stor auktoritet och övertygelse. Och krigarna kastar återigen på fienden med sina bara tår, chockerande dödspresenter.
  Och allt detta har en förödande effekt. Striderna utspelar sig med rasande kraft.
  Och låt oss urholka Putins björnar från luften, med chockmissiler av stor makt.
  Och sedan flickan trycker på knapparna på joysticken med sin röda bröstvårta och använder destruktiva.
  Och här kommer chockeffekten med hjälp av bröstvårtor, som är färgen på rubin. Och på orcherna hur det kommer att sticka.
  Och tjejerna använder sina bara tår för att släppa napalmbomber på orc-positioner. En kraftfull bomb föll och genast brann tusen av Putins björnar ner på en gång.
  Det är så här tjejer utrotar motståndare, utan att känna medlidande och skam.
  Och de kvittrade:
  - En barfota dödar inte lite!
  Och blottade sina pärlande tänder.
  Och så börjar de sjunga;
  Vad är ljusalvernas huvudhemlighet,
  Där bönder sår åkrar
  Var är du, inte en slumpmässig person,
  Var är vandraren till någon släkt!
  
  Genomskinliga moderland av vatten,
  Duvvingeflipflops...
  Åh, ungdomens stormiga år,
  Vad sinnet har gett dig!
  
  Jag kyssas av min älskade flicka,
  Men denna smidda sten är ond,
  Hästskor knackar på asfalten,
  Och djävulen släpade gott till helvetet!
  
  Vi trodde på himlen från början
  Dra ett streck under framgång med en penna!
  Aurora sköt en avskedssalva,
  Jag tror på novemberstranden!
  
  Och världen är bländande stjärnklar,
  Ett åskväder rasar under ett moln,
  Popplarna prasslar, tallarna stönar,
  En tår föll från jungfrun!
  
  Jag tror att ljusets tid kommer,
  Och låt drömmen gå i uppfyllelse,
  Må det vara evig sol och sommar,
  Floden rinner strålande!
  
  Tro mig, kriget kommer att rasa,
  Konflikten kommer att torka upp Våren!
  Och folk kommer att vara glada
  Jordens ägare är en man själv!
  
  Låt fabrikerna vara proletärens chef,
  Ta med mjölkpigor in i parlamentet!
  Vi kommer att sjunga tusentals arior för frihet,
  Så att bönderna avancerar till damer på en gång!
  
  Det blir ingen mer förnedring
  Allt arbete är en framgång!
  Vi kommer att vara våra egna domare,
  Och låt barnen skratta högt!
  
  Låt oss då samla våra krafter tillsammans,
  Låt oss bryta baksidan av orkshismen.
  Låt oss resa upp som en örn ur graven,
  Och det finns ingen illvilja och elakhet!
  Så här sjunger tjejerna väldigt vackert och aggressivt. Och samtidigt blottar de tänderna, som glittrar som pärlor. Och krigarna kastar med sina bara tår dödsgranaternas dödliga kraft.
  Dessa tjejer, i själva verket uttrycksfull skönhet och styrka.
  Och de kommer att ta det från de röda bröstvårtorna när de släpper en stor, destruktiv förintelsegåva. Och så många orcher kommer att bli överväldigade på en gång. Bara total död.
  Och krigarna sjunger också:
  - Stäng näsan och munnen snabbt,
  Biotrep är smartare än du!
  Och de kommer att blinka med sina safirögon. Eller deras ögon är till och med smaragd.
  Och krigarna är så glamorösa och underbart vackra. Och om de redan börjar sjunga, då är det bra;
  Vi dämpade vår vilja i strider,
  Broder, de kämpade för fosterlandet.
  Vi tittade - de gav elfinism,
  Soldat Elfi har gått in i Orklin!
  
  Våra förfäder smidde svärd,
  Och så gick vapnen till handling...
  Björkar öppnar grenar
  Tjejerna bakar pajer!
  
  Elf är framgångsrik i alla strider,
  Hon vet hur man tar sinnet.
  Ibland brinner helvetet.
  Men vi kommer att knäcka motståndaren!
  
  Elf skyddar jorden,
  Ger skydd som är barfota och naken.
  Vi avslutade striden i maj
  En vansinnig rutt väntade på Orkmacht!
  
  Och efter konstruktion och sådd,
  Åkrarna blommar och rågen ligger i högar.
  Hjältar ni flickor farfar,
  Det var minusgrader och snö i skyttegravarna!
  
  Från vårt tappra fosterland,
  Gör en djup bugning.
  Elfinismens fanor flyger,
  Och Putins banderoller är skrotade!
  
  Århundraden kommer att passera under oss stjärnor,
  Imperiet är en svärm av galaxer.
  Det är aldrig för sent att födas
  Och begrav fienden i rymden!
  
  Men jag tror att sinnet kommer att vara lugnt,
  Och en person är som en mamma för alla,
  Här blomstrar den gamla familjen,
  Radiance of Glory - Grace!
  Tjejerna sjöng så underbart - bara den högsta klassen av allt kosmiskt på jorden. Och deras ben är så nakna och mejslade, bara otroligt smidiga och livliga.
  Och blixtar flyger ut ur de röda bröstvårtorna och slår på kråkorna. Och de skjuter ner dem specifikt med en enorm, dödlig kraft. Och många av Putins björnar brinner.
  Och krigarna ger verkligen inte orcherna nåd. Här är de unika och coola tjejer. Deras nivåer är bara fantastiska. Och nu, om de också tar från Venus sköte, hur kommer de att skicka destruktiva vågor av förintelse, slå ner alla och själen.
  Och så började kriget om tsunamin av magoplasma. Och orcherna blev väldigt tajta. Och kanske till och med smärtsamt.
  Orcher av alla i rad flickor stryper och sjunger;
  
  Strider i stridsringen,
  Som regel känner styrkan ingen gräns!
  Inse, jag frågar faderskap,
  Från Mars, krigare sökes!
  
  Alla slagsmål är naturliga
  given av Gud Fadern!
  Och ära till den stora familjen,
  Bär på en vågad kille!
  
  Vår bekännelse är trots allt
  Ge ditt liv för fäderneslandet!
  Och jag hör åska
  Kämpa med svärd för lycka!
  
  Det finns mod, det finns vetenskapens kraft,
  Född av den mänskliga hjärnan!
  Utan rutin och tristess,
  Vi skapar upptäckter av Glory!
  
  Vi är Elfias nya barn,
  Vi vill göra Rus högre än alla andra!
  Det finns inga vackrare kvinnor i fosterlandet,
  För oss Lada-gud framgång!
  
  Gudarna gav oss sinne - händer,
  Du sa att du är en demiurg!
  Vad kan du göra med vetenskapens kraft,
  Inte bara för att smida en stark plog!
  
  Universums vidder väntar på dig,
  Den vackra himlen är en diamant!
  Våren, där det ovärderliga bubblar,
  Var är ljuset från Herrens skarpa öga!
  
  Främmande planeter kommer att bli hem
  Stjärnor är som jordens sol!
  Du är en sjöman med rymdrom,
  Var inte som en trasig elritsa!
  
  Vi lär oss själva odödlighet,
  Låt oss bygga universum-paradiset!
  Vad kommer att bli ett århundrade för den nya,
  Det kommer att hända, dröm om det!
  
  Och de döda vet att de kommer att uppstå
  Lik kommer att stiga upp ur gravarna!
  Och sedan i det eviga livet
  Ett heligt lag!
  Det är sångerna som modiga och vackra tjejer sjunger. Och naturligtvis, återigen använder de blixtar från de röda bröstvårtorna och slår kråkorna med dem.
  Och de bedövade, som med en slägga på hjärnan, faller döda. Och allt är väldigt bra gjort.
  Tomtetjejerna visar nivån på sin aggression och styrka - helt enkelt super och hyper .
  Det här är så underbara stölder. Som kan visa och gav elfinism.
  Och de kastar också ut blixtar med röda nipplar som slår ut många orcher.
  Och sjunger på topp:
  Ah, Putin, du är Putin, du är Putins get,
  Varför körde du över älvorna?!
  Du får från oss specifikt i en slant,
  Du kommer att stöta på en stark alvnäve!
  Så här sjunger tjejerna och blottar sina pärlande, gnistrande tänder. Dessa är helt enkelt enastående skönheter. Och låt den skallige Fuhrern dö!
  . KAPITEL 25
  Maria Kolesnikova kämpar och befaller som en sann drottning och visar sin högsta nivå såväl som sitt kämpande och unika team.
  Och så tog krigarna det och sjöng igen;
  Nej, den vaksamma kommer inte att blekna,
  Blicken av en falk, en örn ...
  Folkets röst är hög
  Viskningen kommer att krossa ormen!
  
  Jag tror att hela världen kommer att vakna
  Orcschismen kommer att ta slut...
  Och solen kommer att skina
  Vägen, upplysande elfinism !
  Det här är tjejerna här - du kommer bara inte att närma dig dem utan överraskning.
  Och om de redan sprids, kommer pulsarer att flyga från bröstets röda bröstvårtor. Med sådana tjejer kommer ingen och ingenting att klara sig.
  Och de kan stoppa en galopperande häst och krossa en björn på en gång. Och överösa fienden med liken av Putins björnar.
  Så här sjunger tjejer ibland:
  Ett stort krig rasar
  Krig utan anledning...
  Här kom Putin Satan
  Och Rus död med honom!
  
  Och vem kommer att stoppa flödet
  Förbannade rasande floder...
  Startar fiendens ström,
  En tomte är en människa!
  Och krigarna kommer återigen att plocka upp och kasta giftiga och destruktiva nålar med sina bara tår. Och de kommer att slå många av Putins björnar, med stor raseri.
  Och de unga alverna kämpar också med stor envishet och raseri och visar sin snabba och stridsflygning.
  Och pojkarna kastar också dödliga nålar med bara tårna på barnfötter.
  Samtidigt glömmer de unga alverna inte att sjunga med vilt raseri;
  Under marschbygeln slår vi ett steg,
  För alverna är striden en hyllning till själen!
  Och om du är en kämpe och inte en åsna,
  Kör sedan de onda orcherna!
  
  Älvjungfrur är också kämpar,
  En armborstsbult kommer att tränga igenom rustningen!
  Kämparna är nu stolta över sin ungdom,
  Du vet, jag kommer att driva bort motståndaren!
  
  Tomtarna bryggde öl - underbar juice,
  Ta med en mugg innan kampen!
  Alverna känner inte till de grå håren på sina tinningar,
  De brinner för evigt inuti!
  
  Vad inte ens en ljus tomte kan förstå
  Vad leder gummans onda död till!
  Vi klarar modprovet med ett A,
  Vi kommer inte att tolerera skam, vet du!
  
  Och i den nya världen är det också bra,
  Där kommer lånet att rasa igen!
  Låt maskingeväret klottra som en mejsel,
  Och armén täcker vägen med kroppar!
  
  Victory, jag vill ta dig
  Att njuta av den gyllene trillan!
  Ja, ibland behövs en kedja, inte en sidentråd,
  Nåväl, kamraten går in i ett vrål som ett odjur!
  
  Kärlek kommer att ge en oskuld, tror jag
  Och det är vackert med henne, som i paradiset!
  Låt en stor familj växa
  Jag älskar er tjejer av hela mitt hjärta!
  Så sjunger tomtarna kvickt. Och de är verkligen alla coola och bra. Och en vild eld rasar. Och aggressiva hopp och utfall.
  Och flickornas scharlakansröda bröstvårtor kommer att sprängas av ett mordiskt och destruktivt ultraljud.
  Och de kommer noggrant att ta allt och steka det. Det här är tjejerna.
  Och de kommer att sjunga igen:
  - Det kommer att finnas en stad på Venus,
  Och den fula chimären!
  Därefter kommer de att ta det från ögonen och blinka med det med destruktiva och mordiska blixtar.
  Och sedan kommer de att ta pulsarer och ladda dem från rubinnipplarna på bröstet. Vilket är jävla smärtsamt.
  Det här är verkligen kvinnorna du behöver.
  Och blåsa upp kinderna igen. De föreställer sig att de slickar något väldigt sött och aptitretande med tungan, och de blir bokstavligen tända.
  Det här är kvinnor.
  Och de vrålar på toppen av sina lungor:
  Vi kommer att hitta en orc i strid, vi kommer att hitta en orc i strid,
  Vi kommer inte att skämta med honom - vi kommer att slita isär honom!
  Låt oss slita isär det! Låt oss slita isär det!
  Det är så tomtepojkar sjunger. Och tjejerna med bara tår kastar destruktiva dödspresenter.
  Och de agerar väldigt smart.
  Och någonstans skjuter orcherna kala, runda klackar mot tjejerna. Och som svar trycker flickorna på knapparna med sina röda bröstvårtor och kastar ut förkrossande strömmar av förstörelse och död.
  Här är en tjej från den sortens alver som drev en kvarn med svärd. Och genast höggs fem huvuden av Putins björnar ner.
  Låt oss säga sådana skönheter här - bara super. Och om de blåser ut de röda bröstvårtorna och slår ut blixtar, kommer orcherna inte att finna det tillräckligt.
  Och tjejerna är väldigt förtjusta i att slicka pulserande jadestänger. Vad bör noteras - coolt.
  Förresten, flickor, om orcherna tar dig till fånga, kommer de definitivt att sätta eld på de röda bröstvårtorna. Detta är redan deras regel. Och här kan du inte ta och ge bort det.
  Flickan upplever både orgasm och smärta.
  Och de unga alverna sjunger också, och gör det mycket vackert, och skjuter på Putins björnar med ett maskingevär;
  Var är du min kära kärlek,
  Jungfrun av strålande, starkt ljus.
  Jag är trött på det hatiska livet,
  Jag vill ha sommar i kylan!
  
  I världen är kärlek det viktigaste,
  Släktet kräver fortsättning.
  Känslan för dig är strålande,
  Låt oss prata med skönhet!
  
  Läppar med glittrande scharlakansröd,
  Näsan är som ett snöigt berg,
  Jag vill ha något litet med dig,
  Skrapa dina snövita lockar!
  
  Kinder av satin är rosa,
  Bara fötter krossar gräset,
  Att vara med dig är det viktigaste
  Vi kommer att fläta håret med en bunt lin!
  
  Plöjer du min kära ko,
  Kanterna på fläckarna är svarta som björkar...
  Vi har blivit avancerade i rymden,
  Vi gråter i alla fall tårar i hela byn!
  
  Trillan av en klangfull oriole hörs,
  Droppen slår av bråkdelen...
  Åh, vad mina näktergalar är,
  Jag gillar din låt!
  
  Våra sommarfärger är ljusa,
  Höstens kunglig crimson i guld.
  Jultomten med presenter,
  Vi kan inte hålla den i kylan!
  
  Snow Maiden att berätta för oss ?
  Det blir en vacker saga;
  Kycklingen kommer att ge oss guld,
  Kristallvas med ros!
  
  Kyss din älskade varmt
  I körsbärskorallens läppar,
  Våra tankar är mycket rena,
  Jag vill ha saftigt, nytt!
  Det här är, låt oss bara säga, unga män här. Och med sina tungor slickar de väldigt ofta Venus ljuva sköte från alverna. Låt oss bara säga att det är jättebra.
  Tjejerna här är på topp. Och om de börjar sjunga kommer de aldrig att lugna sig.
  Och deras röster är ljusa och klangfulla, som klockornas silver. Och det här blir helt enkelt högsta klass.
  Och tjejerna gnistrar med sina smaragd- och safirögon. Och de avger mycket tjocka och brinnande gnistor från de röda bröstvårtorna.
  Och de bränner många orcher. Och de visar en aggressiv passage.
  Och tjejernas bara tår kastar väldigt dödliga granater på ett stort sätt.
  Och de river orcherna i små bitar.
  Detta är vad de oövervinnerliga alverna visar. Och deras bröst är mycket fyllda och med röda bröstvårtor.
  Och de unga alverna slickar dessa bröst med stor entusiasm. Och som om de hade glass på en pinne.
  Men generellt, vad kan vi säga - coolt.
  Speciellt när inte bara tjejer sjunger, utan också unga tomtar som, låt oss säga, är coola sångare;
  Kosmos är en bred dal,
  Täckt med mörker utan ljus...
  Svart, bläckigt träsk,
  Girigt sög du batyren!
  
  Stjärnor kritade nät,
  Dansande dödsfackla.
  Kampen är bara mitten
  Vi kommer att vinna, tro oss!
  
  tomtar, orcher, troll,
  Cirklar i en stormig virvelvind.
  Mycket tårar och smärta
  I denna stjärncirkus!
  
  Vi är i denna strid
  I framkant...
  Hälsningar från kistan till er alla,
  Slå tro en fråga om heder!
  
  Krigets makt är stor,
  Ilskan är ännu värre.
  Vi är inte papegojor
  Och folket har tur!
  
  För segerbröder,
  Försök hårt.
  Om du var en fiende i trasor,
  Och med en clowns ansikte!
  
  Orcen kommer att visa tomten
  Var är världens början?
  Bryt inte grenen
  Före gryningen!
  
  Bygg ett rymdskepp
  Var inte klumpig
  Vi är hjältar nu
  Och inte barnen från trädgården!
  
  Så låt oss smälla till dig
  Låt oss ringa efter ett svar.
  Du tuggar snor
  Till poetens poesi!
  Det här är verkligen en låt som är både cool och underbar på samma gång. Och visst sjunger tomtarna väldigt bra.
  Och krigarna gnistrar förstås ständigt med bara, runda klackar.
  Och så kommer de att ta och spotta på fienden. Och de gör det väldigt exakt och exakt.
  Och omedelbart kommer en massa orcher att brinna av att spotta.
  Tomtetjejen tog den och sjöng:
  - Galet hus i brand,
  Satans sanatorium
  Det finns ingen plats på jorden
  Orcher är trogna Herren!
  Det är så de aktivt och aggressivt sjunger. Och de ryter.
  Och tjejer älskar fortfarande att göra mycket fina saker med sina tungor. Och det tänder dem.
  Och tänk om de också får en mordisk soppa från Venus barm? Åh, det blir till och med hundra gånger svalare.
  Nej, ingenting kommer att stoppa dessa tjejer.
  Är tomtepojkar svaga? Självklart inte! De är ganska coola också.
  Och de sjunger så förtjusande;
  Utrymmet var vridet och fyllt med eld,
  Universums energi kröp ihop till ett horn som en fjäder.
  Trots allt slogs rymden med en hammare i stoftet, vi kommer att bryta det,
  Planeten blåstes bort som en orkan med ett ludd!
  
  Vi är mäktiga riddare, vi är alver legion,
  Strider för oss, kallar i universum.
  Låt armén rusa en miljon onda orcher,
  Låt oss krossa dem älsklingar, ändra vår andedräkt något!
  
  Och den nya melodin, även om motivet är föråldrat,
  Det låter som, tänk inte på det vackra fosterlandet,
  Ett så sammansvetsat lag bland tomtarna,
  Att var och en pratar smickrande om den andra!
  
  Vilka krafter som kastas in i attacken kommer trollet,
  Alverfalangen frös, vi vässade våra spjut.
  Spelet med attacken började, orcherna öppnade kontot,
  Men som svar gjorde de ett glamoröst mål från klacken!
  
  Det finns kraftfulla rymdskepp, gevärspipor,
  Med sina salvor kommer de att hålla universum.
  När allt kommer omkring, alverna med makten att svära, tänk på att örnarna,
  Begrav inkräktaren som en varning till alla andra!
  
  Utan att känna till illusionen kommer soldaterna att attackera,
  Genom tro med Lada kommer han att kunna störta motståndaren.
  Och då blir vi ensamma med den röda jungfrun,
  För att få en ny soldat till fosterlandet!
  
  Vad är visdom, frågade tomten dvärgen.
  Hur kan jag bevisa för en skönhet att livet med mig är underbart?
  Och åskan svarade listigt - du är trots allt inte en person,
  Att prata om tapperhet så uppriktigt och ärligt!
  
  Men människosläktet är bakåt - jag gav honom ett svar,
  För en man av dumhet, bara en instruktion.
  Gå på ärlighetens väg, ta vackra bekymmer,
  Och med sanningen kan du inte be om förlåtelse från din älskade!
  
  Men dvärgen med ett flin gav mig - ungen är fortfarande barfota,
  Du vet inte i universum, bara ärligheten triumferar!
  Men tillsammans med en halv sanning, var är tricket med Satan,
  För att inte gå under de onda kulorna förgäves!
  
  Jag förstod detta, kloka dvärg, ligg med måtta och i ögat.
  Då kommer du att kunna lossa flickans hjärta!
  Och en kristalltår kommer inte att röra blå ögon,
  Och vår tro, till slutet, är att besegra våra fiender till stoft!
  Så sjöng de unga alverna aggressivt och harmoniskt. Och det visade sig vara så bra.
  Och flickorna fortsatte att bedriva sin mycket dödliga och destruktiva eld. Och de tryckte på joystickknapparna med sina röda bröstvårtor. Skönheterna agerade med stor entusiasm. De är underbara tjuvar.
  Det är vad de gör ganska logiskt och destruktivt. Och deras stridseffekt är omätbar.
  Och med bara tår kastar tjejerna ärtor av förintelse. Och de är väldigt energiska.
  Deras gärningar är helt enkelt mordiska.
  Och krigarna släpper ultraljud från rubinnipplarna i bröstet. Korpar är trassliga i vågorna. De träffas som en dödlig klubba i huvudet och tappar bokstavligen medvetandet.
  Och de faller ner och genomborrar skallen på Putins björnar med sina näbbar. Och kämparna agerar extremt aggressivt och kyligt. Och de ger en chockerande och förkrossande effekt.
  Dessa tjejer är verkligen bara supercoola. Och deras tungor är alltid på jobbet.
  Och de unga männen, vars pulserande jadestavar flickorna kittlar, sjunger också med mycket stor känsla;
  Min fantasi slog till
  Din bild blixtrade som en komets svans...
  Du slog mig som en blixt,
  Med sin skönhet strålande i stjärnorna!
  
  Poeter prisar sådan skönhet,
  Samma ansikte av månen kan inte överskuggas.
  Må Venus ge dig lycka,
  Det onda rovdjuret har fallit - dämpat som vilt!
  
  Du är så vacker att du kan
  Erövra himlens djup.
  Med dig kan jag andas lätt, fritt,
  En livstråd slingrar sig mellan fingrarna med siden!
  
  Förstår din stolta läggning, det hoppas jag inte
  För du är Artemis syster!
  Och till och med minskar min käke i tårar,
  Kommer en dröm verkligen att sväva iväg till Tartarus?
  
  I vilken typ av söta drömmar dök du upp?
  Det är inte givet att förstå det himmelska utseendet ...
  Kudde av en ungdom i salta tårar,
  O hemska värld - jag ser ingen film!
  
  Kärlekens stödjande struktur,
  Den är lätt, men krossas med en kedja av sorg ...
  Vi vill sväva som tranor
  Men havet drar in i underjordens avgrund!
  
  Vilket öde har infört bojor,
  Vad gjorde universum viktigare!
  Herre, ge mer kraft åt ungdomar,
  Skicka inte överdrivet straff!
  
  Den Allsmäktige sa: Han gav ett prov,
  Inte hur länge du orkade.
  Men du måste dämpa idealet,
  Vad ska man få ut ur en mjuk vagga!
  
  Nu är du en örn med en örn,
  Nu kan han göra upp med ödet !
  Och om han började en strid med Satan,
  Det betyder att han kan kämpa med nöd!
  
  Nu svävar jag med dig kerub,
  Du är en oskuld, som en ljus stjärna!
  Vi kommer att erövra vidderna av hela universum,
  Jag kommer aldrig skiljas från dig!
  Så sjunger de unga tomtarna underbart och förtjusande. Och deras röster är trivialt underbara.
  Och om tjejerna redan börjar sjunga, så verkar det här överhuvudtaget superbra.
  Och släppte ut dödliga blixtar från de röda bröstvårtorna. Och det är helt hyper .
  Det här är tjejerna och agerar energiskt i enorm skala.
  Och med sina bara klackar kastar de dödens destruktiva ärter. Och krossa Putins björnar i bitar.
  Och de agerar med kolossal dödsenergi. Och inflytandet från flickor i hyperklassen inträffar .
  Och nu kommer tjejerna igen att ta den kolossala energin med sina röda bröstvårtor och starta kraften. Och de innehåller omedelbart magins eld och hyperplasman , med enorm, kolossal förstörelse.
  När han såg på denna strid, tog gudinnan-demiurgen Emmanuel den och sjöng mycket energiskt;
  Det finns inget sätt att stävja en person,
  Önskan att bli den Högste Allsmäktige!
  Så att hela jorden styr universum,
  Och alla med kraftfull, allestädes närvarande kunskap!
  
  Men i det här fallet har vi makten,
  Ibland ostoppbar, som en storm!
  Vi slår i pannan, inte bara i ögat,
  Vi skapar universum utan hackwork!
  
  Alla har sin egen stora diamant
  Hans sinne är hett, som en låga som skvätter!
  Och så att den strålande elden inte slocknar,
  Killar älskar våra ryska kvinnor!
  
  Alla har sin egen anledning att slåss,
  Vi kämpar för lyckan i världen!
  Fienden kommer att krossas hastigt,
  Och himmel och jord är under vår makt!
  
  Skapa en vacker värld för dig själv,
  Där det finns stora palmer på glassen!
  Tja, vad kan Shakespeare hitta på för dig?
  Hundra universum? Ljug inte om fullständighet!
  
  Och jag ska ge er ett svar, kämpar,
  Vetenskap kan ge odödlighet!
  Kvasaren kommer att framföra en enkel sonett åt dig,
  Må du undvika sorg och död!
  
  Då får alla en söt tårta,
  Att gifta sig med en stor apa - en apa!
  Jag skissade ett stilleben i olja,
  Men jag kommer inte att skapa djävulen åt dig!
  Så sjöng Emmanuelle. Förresten, kristna, varför tänker de inte på om Gud skapade Djävulen? Faktum är att varför skapa någon som dömer miljarder levande varelser och änglar till lidande?
  Vad säger präster om detta ämne?
  Hur som helst, inget övertygande. Ja, och att experimentera på människor är omänskligt.
  Men Emmanuel och Sfero Katastrofov har sina egna tankar i denna fråga. Och då kan du inte övertyga dem.
  Det kan också noteras att orcherna också är människor och det är omänskligt att döda dem.
  Även om samma orcher är väldigt förtjusta i fångna tjejer, bryter de sina bara tår och steker sina bara klackar med en gnista.
  Emellertid sjunger den vackra tomteflickan, trots detta, modigt och med stor glöd;
  Glöm vem du var innan
  Vi drömmer inte om sysslolöshet.
  Hjärtan brinner i heligt hopp
  Svärd gnistrar i stridsvärd!
  
  Och dockan är tråkig och ovänlig,
  Motståndarens steg utanför fönstret ...
  Han hängde monsterkedjorna, öglorna,
  Och koliken är skarp för senare!
  
  Men Cossack, är du inte glad?
  Vart tog firandet vägen?
  Du måste klättra i mjuka stolar,
  Att riva av oket!
  
  Damaststål ringer och djävlarna är glada
  De har ett kort samtal...
  Hjälp demoner som förskingrar,
  Deras motståndare till bålet!
  
  Och detta leriga dåliga väder,
  Rök från helveteskuria.
  Hur man hittar lycka för älskare
  Spetsen tryckte inte på halsen.
  
  För detta ändamål kämpar vi
  För att få gåvan att kyssas!
  Och vi klättrar föräldralösa, under kulorna,
  Att känna varken pappa eller mamma!
  
  Det här kommer att bli ett äventyr
  Att få eld till den nya världen...
  Utvisa den skamliga plågan,
  Rädda planeten från katastrof!
  
  Gud nickar nedlåtande,
  Och ni är fantastiska!
  Du kommer att ha en plats i den ljuva himlen,
  Gratis klubbor till te!
  
  Men du måste uthärda kampen,
  Då kommer frid och kärlek till dig.
  Och från Eden trädgårdens rötter,
  De ogudaktigas blod flödar!
  Låt oss bara säga att tjejerna sjöng väldigt bra och charmigt. Närmare bestämt en tjej som hängde på hyllan. Och bödeln torterade henne med en piska. Och det var så extremt grymt och blodigt.
  Det är så man går emot sådana tjejer. De kan och kommer att riva vilken motståndare som helst.
  Deras stridspositioner känner varken svaghet eller tvekan.
  Här är de till exempel med sina långa tungor, hur de börjar bearbeta pulserande jadestavar. Och låt oss bara säga att det är jättebra!
  Och om tjejerna också använder de röda bröstvårtorna. De kommer att ordna sådant som inte verkar tillräckligt. Krigarna är den överväldigande kraften här.
  Och de kan återigen ge efter för brösten med blixten från de röda bröstvårtorna. Och de kommer att göra något så förödande och ofattbart.
  Det här är tjejer som är väldigt vackra och som regel barfota. Och varje bröst är en riktig skatt. Det finns inga sådana tjejer, även stativet och elektroderna i Venus livmoder kommer inte att skrämma dig. De är triviala tjejer, låt oss säga - järn och termokvarkar.
  Sådana krigare kommer att ta det och skrika till fullo och göra bildligt talat kontinuerlig hara-kiri.
  Och de kan också avfyra blixtar från naveln.
  Och dessutom gick de unga alverna med i striden utan problem. Och de visade imponerande resultat.
  . KAPITEL 26
  Maria Kolesnikova är verkligen en tjej från yttre rymden, och från fängelset också, och om hon startar, då kan du inte stoppa henne och laget och alverna;
  Och visst sjöng de också;
  Den ljusaste lågan av en eld,
  Min kärlek brinner!
  Även om fienden är listig och listig,
  Men han kommer att bli trasig!
  
  Även om en vild, rabiat skurk,
  Rip, förstör kanten!
  Din dröm är som en näktergal
  Harmoni, fred, paradis!
  
  Låt passionens heta hetta brinna,
  Smält elden, is!
  Jag tror att jag erövrade den här bollen,
  Killens tur väntar!
  
  Framgång kommer till de unga
  Den rädslan avvisas omedelbart,
  Och en jungfru i rena himmelska drömmar,
  Hedrad som en drottning!
  
  Så låt oss inte glömma att älska
  Jag vågar inte förråda vår värld!
  Och livet med framgång är en tråd,
  Vet att du inte ska avbryta skurken!
  
  Vi kommer att stå på oss Elfograd ,
  Låt det bli Elfamms ära!
  Med ett segersteg Zelingrad ,
  Elvkraften kommer!
  
  Berlin, Paris eller New York,
  Överallt vår segerrika flagga!
  Ledaren Ftalin tände vår fackla,
  Låt den avskyvärda fienden gå under!
  Så sjöng de unga männen med sin kaskad av glada sånger.
  Och skönheterna skrämmer inte, inte ens det faktum att orchernas klackar steker dem. Smärtan är såklart stor, tjejerna bara flinar och skrattar. Och skönheternas ansikten är så underbara och magnifika. Och hur är det med dessa skönheter? De är helt enkelt fantastiska och fantastiska.
  Och om de börjar sjunga, då stod inte ens en björn i närheten. Dessa krigare är fantastiska. De har bara temperamentet som en kobra. Förmågan att skapa otroliga och ljusa saker.
  Och naturligtvis skickar bröstens röda bröstvårtor destruktiva och mordiska blixtar.
  Och när slagen träffar uppstår en total och destruktiv, destruktiv effekt.
  Och sådana tjejer kan göra allt med kolossal energi och styrka. Och deras kapacitet växer ständigt.
  Och de gör verkligen detta med hjälp av rubinnipplar.
  Orcher försöker ofta steka sina bara fötter. Och detta är deras riktigt aggressiva trosbekännelse. Putins björnars grymhet har blivit ökända, lagar skrivs inte för dem. Inte konstigt att hela världen förbannar den skallige Führern. Vilket är ganska rättvist.
  Och även tjejerna sjunger kvickt;
  Vi förstår inte Herrens börda,
  Vad betyder det att värma jorden i din handflata.
  Gud är barmhärtighet - snäll mor,
  Om han inte kommer att röra monstret med dig!
  
  På den ändlösa himlen finns en väg av strålar,
  Solen går upp och sprider ljuset generöst!
  Vi bryter nacken för fäderneslandet,
  Wehrmacht besegras i milda maj!
  
  Fortunes virvelvindar, stänk av ödet,
  De stänkte oss med trögflytande blod...
  Du förstår, dina barn lider,
  Vår heliga, snälla Elfia!
  
  Projektilen exploderar och skickar upp tornados
  Gräset flammar i dödlig strid!
  Vill skära av den berömda lösryckningen,
  Så att de inte knäcker oss alla separat!
  
  Var och en av oss är en Elfi-krigare,
  Plåt och hjälmar, hjälmar - granater!
  solhärliga tsaren - vi står vid rodret,
  Låt oss fira parader tillsammans med sång!
  
  Horderna attackerar ibland Elf i massor,
  Stora styrkor går in i striden.
  Orcmacht riktade en dolk mot hjärtat,
  Men han fick straff i maj!
  
  Vit sol av röda öknar,
  Det är som en kamp på schackrutor.
  Var och en av oss är en jättehjälte,
  Gud kallar dig att be!
  
  Regndroppar ger friskhet till luften,
  De är som flytande sammet.
  Fosterlandet gav skydd åt föräldralösa barn,
  Du kan mäta mil på den utan guide!
  
  Frym kommer att bli vår, smaragden överbord,
  Fisk som guld hela botten bevattnade.
  Det är möjligt att leva inte illa bakom en kulle,
  Om denna kulle är med Elfia i sitt hjärta!
  Om tjejerna också sjunger kommer allt att bli extremt bra och coolt. Och de kan agera väldigt destruktivt.
  Och deras bara, mejslade fötter skrämmer dem inte. Låt oss säga att krigarna är underbara och superbra.
  Och de röda bröstvårtorna på flickornas bröst är magnifika. Och du kommer förmodligen inte hitta dem coolare. De kan göra saker som inte kan sägas i en saga eller beskrivas med en penna. Det finns ett absolut geni i dem.
  Det här är verkligen superklasstjejer.
  Och de unga männen är inte heller svaga, utan väldigt tuffa. Och de sjunger väldigt bra. Och pojklåtarna låter bara bra.
  Eldtungor rusade uppåt,
  Är det inte det här du drömde om som pojke?
  Vi fick en gåva från Gud,
  För att Mars är ett ideal för oss!
  
  Den himmelska drottningen kommer att hjälpa oss,
  Och uråldriga, heliga rättigheter.
  Heliga ansikten kommer att godkänna att ta ikoner,
  Dina gyllene kupoler Elfqua !
  
  Ja, nu är tiderna annorlunda
  Men tro att fosterlandet inte kommer att uthärda skammen!
  Till vår moder elfs ära,
  Vi kommer att döma orcschism!
  
  Med mina muskulösa armar
  Kommer att bryta ryggen på orcherna i raseri!
  När allt kommer omkring är käre kamrat Ftalin med oss ,
  Så Orkh går bara till lunch!
  
  Milisens tjut samlades till en knytnäve ,
  Vi är inte rädda för frodig snö!
  Ett avskyvärt fall väntar motståndaren,
  Och vi kommer att tränga igenom fienden med en bajonett!
  
  Blodet i våra ådror kokade häftigt,
  Det finns inget sämre ord för en soldat - fångenskap!
  Ryssen slåss ursinnigt, skickligt,
  Som en hammare, hjärtats slag i ådrornas delta!
  
  Påminn Putins jävlar om förbittring,
  Fäderlandets fighter är en formidabel jätte!
  Den ryska Nemesis vedergällning kommer att slå till,
  Führern föll i vrede, en galen tyrann!
  
  Avskyvärda förvärv kommer att gå åt sidan för dig,
  Blixt av himmelens indignation!
  Och de segrande raderade allt lidande,
  Skapa en palett av fantastiska underverk!
  
  Fäderlandets ande rivs ut ur fängelset,
  Han kommer att dra linjerna för en blodig gräns!
  Vi kräver bara förlåtelse för sorg,
  Vårt team är den starkaste monoliten!
  
  Herren kommer att rynka pannan och förkunna
  Ni är mina barn, ni behöver ingen kjol!
  Bygg din egen stad i paradiset,
  Det förbannade behovet kommer att försvinna!
  Flickorna från alvarmén fortsatte att föra ett envist och rasande krig med fienden. Och de fortsatte att krossa Putins björnar. De kvinnliga krigarna kämpade med stor raseri.
  Och med sina bara tår kastade de sina ben, stor, dödlig kraft, dödsgåvor. Som visade den högsta nivån av förstörelse och död.
  Krigare av det som bara inte fick upp. De är likadana, låt oss säga extremt modiga och kämpande. Skönheternas aggressivitet rullar över.
  Och med sina bara tår började de kasta giftiga nålar av död och förstörelse. Men de röda bröstvårtorna ger ibland den mest oväntade effekten när de appliceras.
  Och om tjejerna tar det, då kommer de verkligen att träffas. Vackra tjejer kommer att ta och trycka på pedalerna på attackflygplan med sina bara klackar.
  Och vad de bara inte får upp.
  Och med dem är allt så lätt att andas och lugna. De är helt enkelt fantastiska och fantastiska.
  Flickorna tog och sjöng:
  Kackerlacka, kackerlacka, kackerlacka ,
  Vätskebensget , bugg!
  Och igen kommer de att skratta och blotta sina ansikten. Det här är tjejerna här - låt oss säga den största klassen.
  Och det är inte läskigt om flickans tår är brutna på racket. De bryr sig inte ens om det. Låt oss säga att tjejerna är så gnistrande. De har vulkanens fulla, stormiga energi.
  Och ett utbrott av låga och eld. Krigare av högsta klass.
  Och de kan ta och vråla.
  Och sedan kommer de att kasta bomber med sina bara klackar och slita isär många av Putins björnar. Och det är jättebra.
  Flickorna agerar med stor ilska. Och så håller en av dem en kvarnmottagning och skär av huvudena på orcherna. De faller och rullar som käglor.
  Tomtetjejerna tog och stoppade in sina bara tår i munnen. Och hur de ska ta det och spränga det.
  Det hördes en öronbedövande vissling. Kråkorna träffades av sprängvågen och förlorade medvetandet på en gång.
  Och tusentals kråkor föll, genomborrade skallen på Putins björnar och rammade dem.
  Och krigarna visade sig vara helt enkelt super.
  Och hur de skriker och skriker.
  Och de unga alverna sjunger med stor känsla;
  Det finns inget säkrare än ett mynt
  Hon lyser verkligen utan lögn!
  Faktum är att dublonen är världens härskare,
  Hans stöd är ett starkt svärd och sköld!
  
  I den är de hedniska gudarna gömda,
  Som solen, ett strålande gyllene ansikte ...
  Även om det fortfarande finns banditer-parasiter,
  Som gav sig iväg i själens förhandling!
  
  Myntet är en idol och en ärkeängel,
  Han är frälsaren, förgöraren av allt.
  Utan guld försvinner hyrd damast,
  Utan pengar kommer framgången inte i strid!
  
  Men vad vill du ha en hjärtans man,
  Jagar för att köpa odödlighet åt dig ...
  Att girigt öppna dörren till lycka,
  Att väva en tråd av århundraden av liv!
  
  Men kan en dublon få det också?
  Är den gyllene cirkeln kapabel att drömma?
  Så att den gamle mannen med lie inte kommer med hälsningar,
  Och han satte inte ett sigill på sin panna i bårhuset!
  
  Även om ett mynt behöver mycket lycka,
  För att ge oss mycket synd!
  Men människan har ingen makt över passion,
  Han jungfrur som hirs till en tupp!
  
  Han vill få mycket i magen,
  Skaka fasaner, ananaspund.
  Även om du inte kan äta till graven,
  Även om du är extremt cool med pengar!
  
  Och kistan kostar till och med för mycket,
  För det har en plats för kungar!
  När allt kommer omkring kommer en ängel att rita en nolla i formuläret,
  Ett slag i pannan och en pinne i hjärnan!
  Det här är tjejerna som helt enkelt är super. Och pojkarna är fantastiska. Och tomtar av båda könen är bara hyper . De kan verkligen göra precis vad som helst. Och speciellt när de röda bröstvårtorna släpps in i strid.
  Det här är tjejerna som helt enkelt är super. Och de kommer att ta och med sina bara tår kasta destruktiva gåvor av förintelse. Och antimateriapartiklar kommer att flyga mot orcherna. Och de dödar Putins björnar. Det tjejerna gör är bara super och hyper .
  De gör saker som ingen kan göra. Nu, om de skingras, kommer ingen att stå.
  Och krigarna, måste jag säga, är så coola och barfota och generellt super.
  Och deras bröstvårtor är scharlakansröda som vallmo. Fantastiska kvinnor - helt enkelt super.
  Och de kastar ut mordiska pulsarer från sina rubinfärgade bröstvårtor och skjuter Putins björnar.
  Det här är riktigt bra.
  Och här sjunger tomteungdomarna med stor entusiasm och glädje;
  Det är då Herrens basun
  Han kommer att leda oss till en modig attack!
  Underjorden kommer att förgås i avgrunden,
  Vet att fast is kommer att smälta!
  
  Kämpade för fosterlandet
  De slogs som tuppar!
  Orkmacht blev blöt i maj,
  Vi kan komma undan med allt!
  
  Som stönade i vansinnigt slaveri,
  Bryt kedjekämpen!
  Du kommer att vara i det heliga riket
  Med en blodsed!
  
  När allt kommer omkring är vi sådana soldater,
  Du kommer inte hitta en bättre i världen!
  Här flyger de i ett granatkast,
  Med våld som de inte håller inlåsta!
  
  Tank "Tiger" dödade nospartiet,
  Och "Panther"-svansen, kämparna brände den!
  Från projektilen fläktade elden så mycket,
  Vi låter till och med döden gå till noll!
  
  Trots allt är fosterlandet en blomma på fältet,
  I den finns alvens skönhet, desto klokare!
  Och barn skrattar i stormig lycka,
  Näktergalen började trilla högt!
  
  Ungdom i vår värld är ädel,
  Det finns till och med en värld av grått hår i det ...
  Må hon vara lycklig, fri,
  Vårt strålande land!
  
  Det finns berg av is i den, strålar av vattenfall -
  Guld av öknar, smaragdfloder.
  Det är nödvändigt att kämpa hårt för fosterlandet,
  Låt jävlarna gå till Hades!
  
  Det finns inget kärare än fosterlandet,
  Även om det är svårt för bröder att leva!
  Svarogs blick blev ännu mer hotfull,
  Jägaren känner att han är vilt!
  
  Vi kommer att sätta stopp för den förrädiska Putin,
  Och vi skickar orchernas skräp för att skrotas!
  När allt kommer omkring, för oss, tro mig, är huvudmottot -
  Att inte komma till Elf Sodom!
  De kämpande och aggressiva unga männen sjöng så vackert. De visade mycket hög klass.
  Och de sköt och dödade Putins björnar mycket exakt. Dessa är verkligen, låt oss säga, fighters. Tjejerna här är också väldigt vackra.
  Deras bröstvårtor är så röda och underbara.
  Unga tomtar älskar verkligen att slicka dessa bröstvårtor och det är extremt coolt och coolt.
  Och tjejerna är så sexiga. Och deras ben är graciösa, med mycket släta och förföriska tår. Med vilka de kastar mordiska gåvor av förintelse. Vilket är extremt coolt och coolt.
  Så om tjejerna kommer igång kommer allt att bli extremt coolt.
  Och nu flyger mordiska blixtar ut från skönheternas röda bröstvårtor. Och de hamrar på orcherna.
  Det här är, låt oss säga, aggressiva och unika tjejer. Låt oss uttrycka det så här, de gör saker som är omöjliga att berätta i en saga eller ens beskriva med en penna. Dessa är verkligen krigare.
  Och de har bara klackar, de slänger en så vacker mordisk sak med sig. Och de sliter isär Putins björnar.
  Dessa tjejer är så underbara och generellt kan man säga på en gång att de är super och de kommer att hänga orcherna på en tik.
  Och par av förälskade tomtar sjunger med förtjusning;
  Åh, den här världen är så sorglig,
  Bara ett hav av tårar - ett hav...
  Var är själens astrala väg på dagen,
  De döda ylet drömde om att komma till Eden!
  
  Den innehåller isen av hjärtan av frusna skorpor,
  Och den brinnande hettan av avundsjuka passioner.
  Hur kall, som till och med är ung i köttet,
  Den sorgsna näktergalen spelar i sorg!
  
  Som slem från en skogslöss, en anda av rutin,
  Och gravens förfall av bekymmer.
  Men vi kan om vi är enade
  Få ut folket ur träsk!
  
  skingra universums elakhet,
  Radera förbannelser är ett fruktansvärt tecken..
  Vi kan inte bära lidandets tyglar,
  Låt djävulen förvandlas till damm!
  
  Planeten kommer att kasta av sig kedjorna snabbt,
  Den kommer dock inte att lämna omloppsbanan.
  Behandla varandra ärligt
  Res dig sedan upp folket!
  
  Du kan resa dig utan rädsla
  Pressa inte andra människor...
  Så att ryakha inte simmar med fett,
  Så att vår mamma inte blir gammal!
  
  Vi ska dricka lite för det,
  Viner som är sötare än bins honung!
  Låt det bli problem för skojs skull
  Men räkningens timme har inte kommit!
  
  Låt oss sedan bygga ett himmelskt paradis,
  Alla barn glädje för alltid.
  Vi flyger med en pil mot himlen,
  En ljus dröm som gick i uppfyllelse!
  Tjejerna här visade sig vara fantastiska - bara super. Och de kan, utan onödiga fördomar, och ta och med speciell passion ta och slicka något så stort och glänsande.
  Och nu kastar krigarna förstörelseärtor med sina bara tår.
  Och de kastar dödliga gåvor av förintelse. Underbara skönheter.
  Och flickan tog och från de scharlakansröda bröstvårtorna som om hon dunkade med pulsarer. Och brände orchernas soldater med eld. Och det hela visade sig vara extremt stridbart och destruktivt.
  Och nu kommer älvflickorna fortfarande att ta dig från Venus sköte och slå dig med en våg av magoplasma. Och de kommer att visa upp sin fantastiska flygning.
  Dessa är verkligen superskönheter, låt oss säga.
  Dessa är flickor och omfattningen av deras inverkan är extremt brant.
  Och de kan bokstavligen göra vad som helst.
  Och då utförde fem tomtar genast en teknik med kvarnsvärd. Och de högg huvudena av de galna orcherna som flyger mot dem.
  är hyperklassflickor .
  Låt oss veta odödlig härlighet i strider,
  Alvarméernas strider är en ära i århundraden!
  Mångas storhet, räkna generationer,
  Ge oss härliga krigare odödlighet!
  
  Utan att känna till rädslan, kämpa modigt,
  Må svärdet hjälpa oss i stora prestationer.
  Till ära för storheten av tappra medborgare,
  Låt oss visa iver i hårda strider!
  
  När allt kommer omkring är vi hjältarna i världen av en härlig makt;
  Besegra fienden - inget annat spelar roll!
  Låt oss få storheten av ärans stolthet,
  För att göra detta kommer jag att skapa en chockerande vers!
  
  Vi seglar på havet utan tvivel,
  En pirat och en storm, en orkan är inget hinder!
  När allt kommer omkring kommer de att leda in i strid: bröderna Ftalin och Elfin,
  Bakom honom kommer vi att utgjuta blod som trycket från ett vattenfall!
  
  Minnet kommer att finnas kvar i de modiga människornas hjärtan,
  Fienden är besegrad - det är hela belöningen!
  Låt det finnas många mediokra människor vid makten,
  Ändå är det nödvändigt att gå till sinnets mål!
  
  Skönhet, ge kärlek till dig passionerat
  Och imorgon väntar bödeln, ställningen!
  Men du kommer inte att slösa bort ditt liv förgäves,
  Lyckas få en position i paradiset!
  
  Världen är en kamp, det vet varje ung man
  Att koppla ihop ditt liv med en filibuster är farligt,
  Fortune slår konstigt tärningen,
  Men det kommer ut, jag tror att det i slutändan är toppen!
  
  Vi kan hitta vår lycka killar
  Få både rikedom och livets glädjeämnen!
  Orkshister tror, vedergällning väntar,
  Och tro att vi lever i busig kommunism!
  Så sjöng de magnifika och unika tjejerna super och hyper .
  De kan göra något som är extremt, ska vi säga, coolt.
  Och även om tjejerna träffas med en eldkastare på sina bara ben och bränner sina bara hälar, då är skönheterna i full spänning och maktaggression. Här bör det noteras underbara krigare.
  De skjuter från maskingevär och mejar ner orcherna som försöker avancera, som bokstavligen beskräpar positionerna med lik.
  Detta är verkligen ett blodbad. Och hur många mord sker i världen.
  Och flickorna fortsätter att förstöra Putins björnar. Dessa tjejer har blivit helt enkelt super.
  Och hur de kommer att ta och vråla. Och det verkar för dem som att de har en hel kaskad av ömsesidiga orgasmer.
  Dessa tjejer kan verkligen göra vad som helst. Och låt oss bara säga att de är aggressiva och unika.
  Och tjejerna sjunger igen;
  Hav, hav, stora vidder -
  Vi plöjde dem under den trefärgade flaggan!
  Kämparna erövrade de förträngande bergen,
  Örnarna ljöd av ett segervrål!
  
  Planeten kände igen alvernas krigare,
  Svärd, bajonetter träffar fiender!
  Vi kunde kasta bort orcismens ok från halva världen,
  Avslutade slitbanan med en seger i Orklin!
  
  Orcherna på puckelryggiga stridsvagnar har nålat fast,
  De hotar att förstöra alla alver i ljuset av fälten!
  Men de slår de förbannade freaks hårt,
  Att leva lyckligt för våra barn utan ok!
  
  Vi är barn till fosterlandet, som är över allt i världen,
  De föddes, knådande kumach med sina bara fötter!
  Den Allsmäktige gick i förbön för oss i strid,
  Och Gud lät maj blomma i glädje!
  
  Det finns ingen del av en kämpe, och ett högre hjärta,
  Vad ger en dröm, och en ny födelse!
  Öppna den härliga dörren till odödlighet,
  Men om du sitter i ett bakhåll, var tyst !
  
  Det finns vargar och får, men ni är universums herdar,
  Och andelen måste du förmedla till ordens ättlingar!
  Att bedriva affärer, till slutet av skapandet,
  Så att den eviga elden i ditt hjärta av kärlek inte slocknar!
  
  Vem vet var fiendens kula kommer att stoppa soldaten,
  Men ändå, i strid är döden bättre än ruttna sjukdomar!
  Och om han dog, då kommer din vän att krossa motståndaren,
  Hon kommer inte att uthärda det, för barfotatjejer drivs i fångenskap!
  
  O alven ljus aktie, krig och eld efter krig,
  Vem vill vila, det finns ingen plats för dem, vet i paradiset!
  Här ingick den infernaliska orken ett avtal med Satan,
  Att hota: Jag ska få ner atomen och bryta hageln!
  
  Men mot missiler kommer det också att finnas skydd,
  Och en kärnvapenbomb kommer inte att slå Elfskva ...
  Vi kan få parasiten på tankarna,
  Och tråkiga sånger om de fallna driver mig in i depression!
  
  Att sälja för en slant är inte en tomteaktie,
  När allt kommer omkring är var och en av oss en stor krigare!
  Tro inte att Gud redan har placerat oss i rollen,
  Faktum är att du själv ylar bestämmer hur coolt!
  
  Det fanns misslyckanden, det fanns nederlag,
  Det hände som harar från fruktansvärda vargar att retirera!
  Men om kriget börjar, kommer vi att vara det igen,
  Slå in i en helvetisk rytm grym monsterarmé!
  
  Inte för krigets skull, vi, tro mig, startar ett spel,
  Vi har inget annat uppdrag än att vara trevliga vänner!
  Vi är ett broderligt folk, inte Abel och Kain,
  För oss är en fågel en sång, och inte alls fet lek!
  . KAPITEL 27
  Låt oss säga att tjejerna är superbra. Och de kommer bokstavligen att begrava alla dessa förbannade Putin-björnar i marken.
  Krigarna kastar mycket destruktiva förintelsegåvor med sina bara tår.
  Och slita isär orcherna. Det här är verkligen väldigt aggressiva och sexiga tjejer.
  De är så kapabla att göra att det de gör verkligen är en saga.
  Underbara skönheter. De kan göra saker som bara är fantastiska och superbra.
  Krigarna, när de tar det, och från de röda bröstvårtorna, slog de det mycket med stor styrka och förstörelse.
  Här är tjejerna - underbara och coola, bara super. Och de har en unik kraft av kosmisk kraft.
  Och flickorna kommer att ta det, och orcherna, som är stora och aggressiva fenomen, kommer att hamras med full gång.
  Och blixtar från de röda bröstvårtorna.
  Och med sina bara klackar kastar de dödens och dödens ärtor med en dödlig och unik kraft.
  Här är tjejerna - bara en klass som visar deras nivå av super och hyper .
  Och om alverna börjar sjunga, då händer allt extremt destruktivt och coolt.
  Även magi behöver ett skarpt svärd med en pil,
  Du utgjuter mer blod i trots mot ödet!
  Håll fast vid vetenskapen - då blir världen din,
  Och hela rasen på jorden kommer att falla på knä!
  
  Trollkarlar brygger drycken och rengör kittlarna,
  Trollkarlar förbereder pulsarladdningar...
  Men vi är tomtar, så vet Svarogsöner,
  Våra tjejer kommer att prova kläder för troféer!
  
  Motståndaren kommer inte att hjälpa dig, denna uppmaning,
  Du kan inte hålla vår makt i schack...
  Vårt alvfolk är en monolit,
  Vi kommer att kunna kämpa mot den lurviga horden!
  
  Djingis Khan höjde sitt svärd mot fäderneslandet,
  Han försökte flytta regementen mot Kiev.
  Men de lyckades skära den med kladentsi ,
  Allt ädelt byte gav tillbaka kistorna!
  
  Batu Khan - han ville ta Moskva utan kamp,
  Men slaget från älvorna sänkte den rasande glöden ...
  Det är det jag inte förstår brorsan
  Hur ofta har vi en förrädisk rygg!
  
  Kungen av Polen startade ett förrädiskt fälttåg,
  Här slog bojarerna snabbt upp portarna för honom!
  Men de visste inte att Pozharsky skulle komma snart,
  Kommer köra dem mil efter mil!
  
  Nej, coola Bonaparte är under fel stjärna,
  Du är en stor kejsare född!
  Även om jag råkade styra Moskva,
  Men din ambition smälte snabbt samman!
  
  Putin ville också göra slavar av alverna,
  Men han blev slängd av en kattunge!
  När allt kommer omkring kände den här säkerhetstjänstemannen inte våra röda örnar,
  Vi har ett sjukt barn!
  
  Och nu väntar himlen på oss i himlen,
  Går på Mars!
  De som är emot fäderneslandet - Sodoms fasa väntar,
  Vi kommer att smörja in hans nos i vax!
  Det var så tjejerna sjöng - det högsta visade sig bara vara konstflyg. Allt blev väldigt vackert och aggressivt. Och sprängd med kolossal kraft.
  Och nu har allt blivit så otroligt kosmiskt och unikt.
  Tomtetjejerna kämpade med stor ilska och omfång. Och de utförde kvarntekniker som slog huvuden och de rullade som osthuvuden.
  De kvinnliga krigarna är väldigt coola och slaktade orcherna.
  Och nu, från de röda bröstvårtorna, kommer flickorna igen att ta det, och de kommer att ladda dödliga anklagelser av pulsarer mot Putins björnar. Så här går det till på ett mördande och unikt sätt.
  Och flickorna, vilket bör noteras, är kapabla att såga vilken ork som helst till kvanta.
  Och blixtar bryter ut också från navlarna, och bränner Putins björnar till aska.
  De gör det med stor entusiasm. Här är några vackra och unika tjejer. Och deras ben är väldigt vackra, och de är extremt graciösa.
  Och de kastar ärter av förintelse mot fienden.
  Skönheterna orsakar kolossal förstörelse och död.
  Och samtidigt sjunger de så vackert och unikt;
  Skapelsens gudars pärla,
  Landet i universum är det sötaste!
  Jag tittar på tomtarna med förvåning,
  De är som pärlor bland människor!
  
  Jag vänder mig till dig, fädernesland,
  Tryckt med överjordisk kärlek!
  Och det finns bara en sak som jag ångrar mig med tårar,
  Vad jag inte kunde koppla ihop med min dröm!
  
  Jag tror i stundens strider,
  Den heta striden kokar,
  Be fosterlandet om förlåtelse
  Och höj en sköld för höger!
  
  Stora öppna ytor,
  Min Elfiya älskling!
  Skogar, åkrar, dalar, berg,
  Rådjur håller sig till vattenhålet!
  
  Blod spillde, gnistor i dimman,
  Eldar kvävs av helvetisk rök,
  Även om maskarna svärmar i såret,
  Men koren av armaturer sjunger psalmen för oss!
  
  Simma i det himmelska havet
  Fast vägen är inte given på mått!
  Men vi kommer att vara i odödlig härlighet,
  Sådan humle ger oss vin!
  
  Vakna inte upp en kämpe som är utstött av rädsla,
  Herren inspirerade fosterlandet!
  Vi kommer att leda landet ut ur mörkret,
  Den har mycket solkraft!
  
  Kom, avskedsstunden kommer,
  Kriget kommer att sluta med seger!
  Lev inte på minnen
  Natten går, fastän den är svart!
  
  Då går önskningarna i uppfyllelse
  Och blomstra som en lantlig trädgård!
  Du jungfru kommer att bli en smal då,
  Och spring, skrikande hord!
  
  Vänner dog också - det är sorgligt,
  Men tydligen bestämde Herren det!
  Tro mig, döden är inte dödlig,
  Anden är odödlig, fastän köttet är dödligt!
  
  Även om jag inte kan tro det,
  Sorg, kom ihåg alla som luktade!
  Döda då odjuret i dig
  Radera de bittra nollorna!
  
  Återvände till det ursprungliga dammet,
  De som faktiskt inte levde!
  Även om familjen är skattemässig till sin natur,
  Och drar juice från starka ådror!
  
  Vi kommer att uppnå fäderneslandets triumf,
  Himmelska eldar brinner!
  Tron på kommunismen kommer att stiga,
  Och sorg och smärta - begrav!
  Flickorna fortsatte att slåss i vild vrede. En av dem, en tomte med rött hår, tog och drev en mordisk kvarn med dubbla blad med sina svärd. Och skär av huvudena på orcherna.
  En annan tjej tog en bumerangdolk och kastade den med sina bara tår. Han flög över och högg av huvudena på Putins björnar. Krigarna gjorde det mycket självsäkert och coolt.
  Därefter tog flickorna den och började sjunga;
  Vi är rånartjejer
  Och vi älskar att slåss...
  Vi får snart saxen
  För orcher är vi från en väska!
  De är så vackra och de sjunger väldigt bra. Och deras låtar är så själfulla och underbara. Och de avger fylliga och förtjusande ljud;
  Orc penny intrasslade hela världen,
  Ett nät av helvetes passion!
  En vampyr dricker juice från folket,
  Omättlig vargmun!
  
  Han ser ut som en ängel
  Smaragden brinner blodigt!
  Och med ett åska,
  Ära kommer att ge oss kämpar!
  
  I detta prasslande av sedlar,
  Ett vilt dån från ett djur hörs!
  Även om Svarogs ansikte är dystert,
  Tro på det utan att räkna styrkan!
  
  Vi kommer att slita isär alla
  Vem skulle riskera att bli överkörd av en stridsvagn!
  Väntar, tro framgång,
  Se till att inte vara för otäck i frågan!
  
  Örnen Elfie är högst,
  Den utvecklar sina vingar hotfullt!
  Han fick storhet
  Platta ut orcherna till damm i maj!
  
  Att shakers slog av rädsla,
  De insåg att Elfias kraft,
  Pengapåsen kommer att göra vad
  Ja, du frågade inte ens!
  
  Vi har även ett maskingevär,
  Och alla granatäpplen sliter sönder!
  Här är en soldat som rusar till attack,
  Masken flög av ansiktet!
  
  Ge mig en slägga på huvudet,
  Låt dina hjärnor krypa ihop!
  Och då får du himlen
  Vår ungdom kommer att vara evig!
  Så sjöng tjejerna, som ärligt talat är superkrigare sett till sin nivå.
  Warrior tjejer i allmänhet är underbara och coolare än någonsin. De kommer att ta det och skära ut det ur den röda bröstvårtan igen med en mordisk och unik flytning. Tjejerna här är så fantastiska och har verkligen en kosmisk nivå av slående kraft.
  Det är verkligen eld i dem och brinnande ränder från rubinnipplarna på bröstet. Det här är den typen av tjejer som alver är mycket nöjda med att hantera.
  De kommer gärna att slicka Venus livmoder med sina tungor och visa dem en enastående passage.
  Och bara klackar, som är så rosa, kommer att kasta upp runda bollar av förstörelse och död.
  Och så många orcher förstörs och dödas. Det här är verkligen superklasstjejer.
  Och om de redan tar det, kommer de verkligen att börja sjunga högst i lungorna;
  Führern är flintskallig, väldigt usel,
  Vill erövra världen...
  Men våra krafter, starka flickor,
  Kommer att kunna besegra de onda orcherna!
  Samtidigt sjöng och sköt älvungdomarna mot orcherna från maskingevär, och mycket exakt;
  Jag vandrade runt på fältet - tusenskönor blommar,
  Träd och berg är som en himmelskupol!
  Låt oss bygga en dröm av ludd
  Så att alla som dog på ett ögonblick ska återuppstå!
  
  Låt som guldkupoler av kyrkor,
  Och löven på grenarna är vackra smaragd!
  Folken kände igen kraften i gudeörnen,
  Låt alla motståndare dö av strid!
  
  Vi är fäderneslandets folk, som ger ljus till alla,
  Vackra jungfrur än ett ansikte som månen!
  Låt oss öppna ett konto för en krigares prestationer,
  Även den vidriga skjuter från trubbig vinkel!
  
  Vi tog Orkmbul , erövrade Orkizh ,
  De fick Orklins och gick längs Fene.
  Som trampade jorden, fick bara shish,
  Vi är barn till en glad, helig tomte!
  
  Vi ska bygga alléer, vägar, broar,
  Det finns städer på Mars, städer på Venus.
  Våra önskningar, tro mig, är trots allt enkla.
  Men ett ont krig kan förstöra dem!
  
  För fred, för fosterlandet, vårt team,
  Vi kommer att kunna uppnå Fortunes leende,
  Vårt alverfolk är förenade i strävan,
  Och oenighet genererar ständiga förluster!
  
  Europa är fritt, i det är alvernas ljus tal,
  Folk sjunger sånger, en bäck rinner.
  Vi kan rädda Svarogs prestationer,
  Baka en massa frodiga semlor till bordet!
  Det var så unga män kunde sjunga. Och du kan också slåss med ett mycket aggressivt svep. Och slå dessa orcher med dödliga språng. Och från de scharlakansröda bröstvårtorna igen genomborrade med dödens blixtar.
  Det här var verkligen väldigt vackert. Och krigarna har gnistrande pärletänder. Warriors är, låt oss säga, fantastiska och underbara.
  Och de kastar förintelseärtor med sina bara tår. Låt oss säga att de är underbara, de stal.
  De har så mycket unik energi och passage av stridsstål. Flickor har så aggressiva och unika trumfkort.
  Och de från rubinnipplarna på bröstet är lika dödliga som nätet av en infernalisk blixtspindel.
  Dessa tjejer är så destruktiva och coolare ingenstans. Och de kommer att ta den och spränga den med dödens blixtar.
  Och de tog den och kastade ärter på fienden med sina bara klackar och slet fienderna isär.
  Och många av Putins björnar förstördes, och hela högar av lik dök upp, och allt visade sig vara väldigt dödligt.
  Och tjejerna fortsatte att kämpa med raseri och press.
  En av dem hängde bara på hyllan. Och hon piskades med en piska, och under skönhetens bara, graciösa ben brann elden fortfarande. Lågtungor slickade flickans nakna, runda, rosa klackar.
  Och hon tog den och började sjunga;
  Att vara feg är ditt eget fel,
  Det finns ingen anledning att gömma sig i ett skal!
  Kläm fast maskinen hårdare
  Världen är inte en kvävande straffcell!
  
  Om längtan kväver honom,
  Tjejerna gråter!
  Horden invaderade fäderneslandet,
  Rösten var hög!
  
  Flickan skriker av smärta
  Döden skärper ett helvetes sting!
  Den ömtåliga skölden föll sönder,
  Staten kan gå under!
  
  Vrålet spydde ut projektilen,
  trumhinnorna spricker!
  Vapnen skjuter och skjuter,
  Flickorna sprang i rädsla!
  
  Men vi slår tillbaka,
  Det kommer att bli en stor smisk för dig!
  Ljudet av skyhöga raketer
  Låt kullen lysa!
  
  Vi kommer bara att bli vänner
  I dessa coola utmaningar!
  Gulp lagt i en hög,
  Och skaka inte dina snyftningar!
  
  Ett slarvigt penndrag,
  Vi bryter inte den meningen!
  Vår heliga dröm, tro mig,
  Ge din själ till Gud i tro!
  Dessa tjejer är så fantastiska. Och när en tjej vars bronsfärgade hud glittrar av svett och blir slagen med en piska, ryser hon bokstavligen och fortsätter att sjunga;
  Ge inte upp, ge inte upp, ge inte upp
  Du är på hyllan, en tjej med bröst, var inte blyg ...
  Le, le, le
  Vet att allt kommer att bli bra och okej !
  Så tjejen på hyllan sjunger väldigt provocerande.
  Men det finns också unga män som ger mycket vackra röster och melodier;
  
  O flickblommande dröm,
  Himlens stjärna och den mörka avgrunden.
  Kärlek, utan några mått, är evig,
  Fast den giriga träsk drar ner i avgrunden!
  
  Jag vill vara med dig, min älskade,
  Bränn som en fackla i passionens hav!
  Eld kan bränna ut livets tråd,
  Och hugg svekets svärd i bitar!
  
  Den darrande jungfruns strålande blick,
  I det, som om du ser en resenär fördömande!
  Nu mäter soldaten steget i detachementet,
  Vi kommer att kunna störta demonerna i häpnad!
  
  Den otrogna invaderade fäderneslandet med ett rop,
  Skurken skriker och snurrar på säcken.
  Och i mina tankar gömde den slug dimman något,
  Även om vi inte behövde leva i paradisets frid!
  
  Flickan måste tappert skyddas,
  Låt inte dina fiender smaka på hennes skönhet!
  Horden krossades av den ryska tappra armén,
  Vi kämpade mot attacken från vår arga granne!
  
  Vilken typ av moral kan du skapa?
  Att Rus är ett land, det finns inget vackrare land i universum!
  Och om monstret vill förstöra,
  Vi tar vårt och även ditt!
  
  Men tjej jag vill älska dig
  Ge mig möjligheten att bli din täckmantel!
  Du behöver inte, jag tror att du fäller tårar,
  Vi kan inte stå bakom den svarta, dystra kistan!
  
  Vi kommer att avsluta romantiken på denna plats,
  Det är trots allt meningslöst att berömma för mycket.
  Jag tror att det kommer en tid för förändring
  Vad blir bättre, jag tror ärligt talat på det!
  De kvinnliga krigarna sjöng också med stor entusiasm. Och de gjorde sitt kämpande och aggressiva arbete.
  Och de kastade särskilt aktivt sina bara tår mot orcherna med vassa blad och hakkors. Det här är de kämpande och aggressiva, låt oss säga, tjejerna här - det finns ingen över dem.
  Och från de scharlakansröda bröstvårtorna skars och agerade mycket aktivt och kastade ut pulsarer. Och krigarna skötte sig bra.
  Och de hade riktiga, underbara gnistor från sina ögon. Och krigarna såg bara fantastiska ut.
  Och deras tänder gnistrade som pärlor. Och allt såg bara bra ut.
  Och krigarna sjöng till och med med blottade tänder;
  Jag kommer att kämpa hårt med fienden,
  Döden kommer, så betyder ödet!
  Men vänners ansikten lyser i mitt minne
  Och Gud själv är domaren över avskummet!
  
  Det visade sig dö grymt,
  Att vara i helvetet...
  Hämnd, det kommer att finnas öga för öga,
  Jag kommer till motståndarna med ett svärd!
  
  I världen av medlidande vet inte ondska
  Vinden blåser från de mörka öknarna.
  Blötsnö faller i maj,
  Blicken på den trötta har blivit helt enkelt matt!
  
  Jag kommer att svara på Guds utmaning
  Människan är drömmarnas mästare!
  Vi behöver inga munkkläder,
  När allt kommer omkring är Herren en man bara du!
  
  Samla din kraft i en spargris,
  Låt vetenskapens eld flamma,
  Flaska inte din talang
  För arbete är ett heligt ideal!
  Här är en så kort, men innerlig låt. Och den har så mycket glädje och ilska på samma gång.
  Vackra tjejer sjunger med väldigt klangfulla och vackra sirenröster.
  Och om magoplasman kastas ut ur Venus sköte kommer det att bli helt coolt och destruktivt.
  En riktig orkan kommer att ösa ner och en ström av död och total förstörelse. Och det kommer att skada Putins björnar.
  Det är så allt kommer att skingras och kommer definitivt inte att konvergera i en hög. Och det kommer att bli energisk raseri och strömmar av brinnande lågor.
  Som en eldkastare. En het, outtröttlig bäck flammar. Och det bränner allt specifikt och på en gång.
  Det här är tjejerna här - som är kapabla att göra, om något, världens ände.
  Och låt oss sedan kasta pulsarer och brinnande blixtar från de scharlakansröda bröstvårtorna. Som bränner och förstör allt.
  En tomteflicka med rosa prickigt hår på gul bakgrund tog den och sjöng:
  - Trupperna är redo fru,
  Vi kommer att förstöra alla!
  Och hon blinkade åt sina partners. Det här är verkligen tjejer, med en tydlig röst.
  Och tomtepojkarna fortsätter att sjunga;
  Trodde inte på Guds order
  Jag ville bli en läskig vampyr...
  Få inte upp dina förhoppningar, du kommer inte att brinna ut direkt,
  Evighet i plåga är syndarens öde!
  
  När allt kommer omkring känner den helige Gud ingen nåd,
  Vänta inte på blodsugare!
  Istället för söta frukter i ett underbart paradis,
  Helvetet brinner - blodiga regn!
  
  För en vampyr är en påle från ett aspträd korrekt,
  En läskig brasa väntar!
  Du brinner olycklig dag och natt,
  Förberedde Satans yxa!
  
  En syndig man kommer att få sitt
  Det kommer att bli som en spindel i brand!
  Demoner kommer att plåga i underjorden,
  Smärta som saknar motstycke på jorden!
  
  Rädsla och omvänd dig, Herrens fiende,
  Du kommer, du kommer att kastas rakt in i helvetet!
  I plåga kommer inte sabbatsdagen,
  För alltid en svärm av frenetisk omfamning!
  
  Stället kommer att bryta dina ben,
  Låt oss vrida skarvarna med en poker!
  Kan du vara lycklig man
  Och nu vet i ojordiskt mjöl!
  
  Så skynda dig, excentrisk, omvänd dig
  Be och gå på knä!
  Drickskamraten Vasya hjälper inte,
  Endast lojalitet kommer att erövra paradiset!
  Låt oss säga en sådan låt här - extremt stridbar kan man säga. Och tjejerna agerar väldigt aggressivt mot fienden.
  De helt enkelt omätbar spänning och sug efter äventyr. Och från de röda bröstvårtorna, när de tar det, kommer krigarna verkligen att bli knullade. Och här kommer det faktiskt inte att verka tillräckligt för någon.
  Och tjejerna är fruktansvärt vackra och kan påverka med sina strålande, rubinfärgade bröstvårtor.
  Och lansera även pulsarer från Venus sköte. Deras inflytande är mycket jämnt brännande och kvickt.
  Och med sina bara tår kastar de nålar med gift, som tränger igenom orcherna. Och det ser extremt underbart ut.
  Och nu, från rubinnipplarna på mina bröst, är det som en pulsar slår mig igen. Detta är verkligen hjärnorna hos kråkorna mjukkokta och de faller chockade och tappar helt medvetandet.
  . EPILOG
  Tjejerna har redan gjort ett ganska bra jobb här. Och det kommer också att komma en hel del magoplasma från Venus livmoder. Och det ska bli kul.
  Och de unga alverna kastar granater med händerna, och glömmer samtidigt inte att sjunga;
  O det unga hjärtats virvelvindar,
  I vilken lågan bränner vulkanen!
  Vi kan inte ha folk hemma,
  Var är katten - Bayun åt pajen!
  
  Här sjunger näktergalen sorgset,
  Den Allsmäktiges panna är i skuggan!
  Keruben sänder en avskedsnick,
  Inte verklighet, men en fruktansvärd fruktansvärd dröm!
  
  Vi är det heliga fosterlandets söner,
  Dök upp för förfäderna, vet att hjälpa!
  Vi kommer inte att ångra oss, känna livet,
  Kämpa mot avgrunden dag och natt!
  
  Motståndaren kastar magi
  Bedrägeri, elakhet, ondskefull förfalskning!
  Men vi kommer att se ljuset ges,
  Låt oss krossa motståndarens horn!
  
  Vampyrer, orcher, ghouls,
  Vassa huggtänder glittrar!
  När allt kommer omkring vill ghouls slåss,
  Hyllor kommer ut ur underjorden!
  
  För Archmage -befälhavaren,
  Vi är bara bönder och stubbar!
  Armadan rusar fram onda freaks,
  Men vi kan inte dra oss tillbaka!
  
  Fosterlandet är det mest värdefulla
  Vi kommer att avbryta flykten för de vilda horderna!
  Få monster i ansiktet,
  Min kassör kommer att blåsa huvudet av honom!
  
  Fosterlandet Svarog styrka,
  Och alla soldaters liv och hopp!
  Wehrmachts högra hand krossades,
  Hon mejade ner en rad motståndare!
  
  En fackla brinner i ett ungt hjärta,
  Svärdet ersätter maskingeväret!
  Vi kommer snart att öppna dörren till rymden,
  Låt oss bestämma vem som har rätt och vem som har fel!
  
  När det är frid i själen med lycka,
  Den onde kan inte ta oss!
  Vi kommer att ge förändring till de helvetes varelserna,
  Känner en sådan armé av alver!
  
  Vi är på knä - vi ber Rod,
  Den allsmäktige Gud bad dig!
  För att inte låta soldaterna gå till spillo,
  Sons of the Native, min Elfiya!
  Så sjunger tjejerna gnistrande och med ett härligt humör för en snabb och oundviklig seger.
  Och deras pärlande tänder gnistrar som speglar. Och i allmänhet är det bra och coolt de gör.
  Ingen fiende kan stoppa sådana tjejer. De är underbara och härliga.
  Försök bara att säga nej. Och de kommer definitivt att riva av din värdighet. Vilken utmärkt stjäl. De är fulla av innerliga impulser och törst efter mord.
  Här är en tjej från den sortens alver som släppte en bomb från ett attackflygplan genom att trycka på sina bara tår. Hon föll på en klunga orcher. Och många av Putins björnar gick åt helvete.
  Det här är, låt oss säga, väldigt aktiva och aggressiva tjejer med ögon som smaragder och safirer. Som kämpar för en rättvis sak, mot Putins hord. Låt oss säga att tjejerna är stålar.
  Och de sjunger också;
  Inspirerade oss att slåss
  Generationsbrytare !
  Delade isär världen
  Stormlord Elfin!
  
  Gjort blodiga handlingar
  Reser upprorets fana!
  Och vad ville du
  Ledaren svarar - jag vet inte!
  
  Jag trodde att vi alla skulle vara älskling,
  Alla kommer att bli demiurger!
  Och nu bär hästen oss,
  Genom trasiga gränder!
  
  Slamret av galna hovar,
  Knock - horden galopperar!
  Vår fackförening är som en monolit,
  Och deras ansikten lyser av lycka!
  
  Tro mig, blod kommer inte att flöda för evigt,
  Låt oss torka bort de föräldralösa barnens tårar!
  Det fanns en jägare, det kommer att finnas vilt,
  Alla hot kommer att passera oss!
  
  Proletären kommer att vara en prins,
  Och det kommer att finnas en belöning för ditt arbete!
  Tro mig, smutsen kommer att försvinna,
  Låt oss slita vårt kött ur helvetet!
  
  Låt oss sjunga sånger högt,
  Vi är en makt av jättar!
  Vår symbol är vår vita björn,
  Fest - folket är enat!
  
  Utgjuta blod för fosterlandet,
  Detta är ära, ära och ära!
  Bli en röd tråd i livet
  Låt vulkanen koka - lava!
  Det var så allt svepte som en eldig lavin. Och flickorna tog och sänder ut pulsarer från Venus sköte. Och allt visade sig vara väldigt coolt och chict.
  Warriors sjöng för högsta och fantastiska klass. Och de gav ut sin enastående och fantastiska nivå.
  Och hur tänderna kommer att visa sig. Och återigen kommer de att ta och vissla med sina bara tår. Och igen faller de bedövade, medvetslösa kråkorna.
  Och de faller till marken som hagel. Och det är en mordisk kupp.
  Och från flickornas röda bröstvårtor flyger destruktiva blixtar ut. Och låt oss bara säga att det är bra och coolt.
  Och flickorna spottar, och deras saliv exploderar som syra och skapar förödelse.
  Det här är verkligen kvinnorna du behöver. Och de kommer att skingras och sedan kommer de att ordna något annat.
  Och så börjar de sjunga;
  I den dödliga världen, under imperiets skugga;
  Folks fördomar är patetiska!
  Låt oss kasta allt nonsens och vidskepelse i avgrunden -
  Vi borde vara fria som gudar!
  
  Vår armé är en rättvis sak,
  Rymden är precis som en innergård!
  För att vara universell är det dags att vara en makt,
  Så alla måste dömas!
  
  Rymdskepp, slagskepp - kraftfulla,
  Det finns ingen räkning av krigets raketer!
  Detta mod är obefläckat,
  Vi svärd som alltid - frets!
  
  Att erövra de sublunära planeterna,
  Levererar glittrande ljus!
  Vi gör saker, du vet underbart,
  Universums stora gryning!
  
  Aska ibland i galaxen,
  Stormiga virvelvindskaskader kryper!
  Men vi är riddare och romantiker,
  Vilken sjung i ljuset av den bleka månen!
  
  Universum kommer att bli underordnat oss,
  I den är ordningen av århundraden evigheten brinnande!
  Räkna alvernas ljus - en stolt nation,
  Även om sinnet ibland är svagt!
  Ja, på det senares bekostnad är tjejerna riktigt självkritiska. Men de sjunger jättebra.
  Och ännu coolare släpper de ut blixtar från de röda bröstvårtorna. De tillfogar orcherna brinnande slag.
  Warriors gnisslar:
  Kärlek och död, gott och ont,
  Det är synd att vara en orc...
  Du är avsedd att förstå!
  Kärlek och död, gott och ont,
  Och vi får bara en att välja!
  Och flickorna släppte igen kraftfulla blixtar från sina rubinnipplar.
  Det här är verkligen en orkan som rasar.
  Och de är definitivt i stridens spänning.
  Warriors sjunger:
  En ond orc i otro är farlig,
  Det är omöjligt att leva i syndig lust...
  För alvens ilska är fruktansvärd,
  För en strikt tomte är en domare!
  Och krigarna kommer att slå orcherna med en urladdning av magoplasma från Venus livmoder.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"