Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Maria KolesnÍkovÁ KrÁlovna Skřítků

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Nevinně odsouzená mladá žena Maria Kolesniková je převezena ze speciálně střeženého vězení do nádherného kouzelného světa. Tam ji sám demiurg Bůh Sfero Katastrofov korunuje jako paní elfů. Ale poté, co získala korunu, musí nešťastnice bojovat se sousedními říšemi, které obývají trollové, orkové, gnómové, míšenci , upíři a další pohádkové bytosti. A samozřejmě, hlavním a nejzákeřnějším nepřítelem je Koschey the Immortal.

  MARIA KOLESNÍKOVÁ KRÁLOVNA Skřítků
  ANOTACE
  Nevinně odsouzená mladá žena Maria Kolesniková je převezena ze speciálně střeženého vězení do nádherného kouzelného světa. Tam ji sám demiurg Bůh Sfero Katastrofov korunuje jako paní elfů. Ale poté, co získala korunu, musí nešťastnice bojovat se sousedními říšemi, které obývají trollové, orkové, gnómové, míšenci , upíři a další pohádkové bytosti. A samozřejmě, hlavním a nejzákeřnějším nepřítelem je Koschey the Immortal. PROLOG
  Nebe bylo hustě vymalováno jasnými barvami a třpytilo se všemi barvami duhy. Byly na nich navršeny celé girlandy hvězd třpytící se jako drahé kameny: smaragdy, rubíny, safíry, topazy, hvězdné diamanty.
  Chlapec, který vypadal asi na dvanáct nebo třináct let, byl sám v šortkách velmi hezký a svalnatý, se kroutil, skákal a házel pulsary z holých prstů. Svaly se mu válely pod bronzovou kůží jako rtuťové koule a vlasy měl bílé jako sníh.
  Objevila se vedle něj velmi krásná dívka v bikinách s vlasy, které jiskřily jako plamen z pochodně.
  Řekla s úsměvem:
  - Ahoj Sfero Katastrofove! Co si nevíš rady?
  Chlapec demiurg odpověděl s úsměvem:
  - Ano, tady přemýšlím, zda mi vytvořit další vesmír? Souhlas - bylo by to vtipné Emmanuelle!
  Dívka demiurg v bikinách poznamenala:
  - Každý nově vytvořený vesmír je další problém! V nich má stvoření tolik různých druhů potíží, že se musíte pořádně zapotit, aby živé bytosti byly šťastné a netrpěly. A tady je samozřejmě stále potřeba myslet na rostliny. Jsou také živé a je nepříjemné být sněden!
  Sphero naštvaně poznamenal:
  - Neotáčej se!
  Emmanuelle vykřikla:
  - Kéž je hyperteoplasma s námi!
  A dívka se ve vzduchu převrátila a třásla holýma, půvabnýma nohama. A pak její dolní končetina udělala osmičku a rozzářily se hvězdy celé galaxie.
  Demiurgův chlapec přikývl a jeho svaly na jeho nahém, hluboce vyrýsovaném trupu, jako měl Apollo, se začaly pohybovat. A tisk přišel jako čokoládové tyčinky. Hlas stvořitele vesmíru byl velmi jasný:
  - To je samozřejmě skvělé. Ale možná můžeme něco udělat pro ty, kteří žijí na planetě Zemi?
  Emmanuelle řekla s úsměvem:
  - V zásadě je to možné! Nicméně, víte, na této planetě se nemůžeme jasně projevit. Lidé mají svou vlastní cestu a musí ji následovat!
  Sfero přikývl:
  - To je samozřejmě pravda! Jednotlivcům však stále můžeme udělat dobrý skutek!
  Dívka bohyně souhlasně přikývla.
  - Ano, to je také pravda! S tím se samozřejmě nemůžete hádat!
  Chlapec demiurg poznamenal:
  - Statečná, odvážná a ušlechtilá žena strádá ve vězení: Maria Kolesniková! Odmítla opustit zemi a byla uvržena do vězení. Kde je šikanována a mučena. Musí být přijata opatření, která tohoto hodného vězně ušetří utrpení!
  Emmanuelle ochotně potvrdila:
  - Je to správné! A my určitě uděláme to samé!
  Sphero s úsměvem poznamenal:
  - Unesu ji z vězení a dáme jí trůn v jedné z našich hvězdných říší!
  Dívka demiurg souhlasila:
  - Bude to velmi správné a zajímavé!
  Chlapec demiurga blýskl jejími holými podpatky, které měl ještě jako děti, a zpíval:
  - Kéž je sláva s námi navždy! Naše vlast má velkou moc!
  Emmanuelle se s úsměvem zeptala:
  - Je možné říci, že bohové Demiurgové mají vlast?
  Sfero souhlasně přikývl:
  - Samozřejmě, můžete to říct! Pojem Vlast je obrazný!
  Poté chlapec a dívka současně dupali, bosí, opálené, svalnaté nohy ve vzduchu, což způsobilo celé kaskády blesků, a řekli unisono:
  - Ať je to, jak říkáme! Ať se stane naše vůle!
  . KAPITOLA 1
  Maria ve vězení byla obtěžována neustálými prohlídkami těla a šikanou. Šmon byl jedním z takových mučení . Byla postavena před pět policistů. Pak se objevily dvě strážkyně. Navlékli si tenké, gumové lékařské rukavice, svlékli mladou ženu donaha a pak se začali bez studu a svědomí přehrabovat v těle.
  A nejen to, samozřejmě. Maria byla krmena velmi špatně: miska polévky, ve které plave mírně osolená voda a list zelí, a kousek chleba. Mladá žena z takové diety hodně zhubla: kůže i kosti. Navíc byla bita gumovými holemi na holých patách a nucena pumpovat pumpu jako otrokyně ve starém Římě.
  Maria velmi trpěla a byla pronásledována a vyčerpaná. Byla nucena spát bez matrace na holých prknech a v noci jí dali na krk obojek jako psům a přivázali ji řetězy ke zdi.
  Mladá žena byla velmi znechucena, když ji před muži osahávaly ruce dozorců v tenkých gumových rukavicích a muži se přitom dívali, hihňali a dělali vulgární vtipy.
  Navíc jsem musel hodně pracovat a dívčino tělo bylo strašně nemocné a bolelo ho.
  A nejen to, samozřejmě... Mužští strážci neustále štípali Marii do hrudi a břicha. A naplácali mě po zadku.
  Maria Kolesniková se však nevzdala a nepožádala o milost.
  Vzdorovala svým věznitelům a zůstala nepřístupná a hrdá.
  A nakonec ji ještě jednou svlékli a nahou zavřeli do trestanecké cely. A tam byly stěny pokryty mrazem z chladu. A Maria Kolesnikovová stála na podlaze a pohybovala bosýma nohama, modrým zimou. Byla hubená a na jejím těle byla vidět každá kost. Navíc pro ni našli další muka: oholili jí vlasy. A teď byla téměř úplně plešatá a měla blond vlasy.
  Mladá žena trpěla jako Zoja Kosmodemjanskaja. Ležet na ledové podlaze se rovnalo sebevraždě. Pak bude určitě nahá a bez tuku. A tak Maria přešla bosýma nohama, trpěla, trpěla, ale držela se.
  Najednou na ni v úplné tmě padl reflektor. A osvítil nešťastnou kostnatou vězeňkyni, kam ji poslal kníratý a holohlavý diktátor.
  Maria si myslela, že má halucinace. Objevil se před ní bosý chlapec v šortkách. Světlovlasý, velmi pohledný chlapec na sobě kromě šortek nic neměl. Nahé torzo chlapce přitom zasáhlo ocelový reliéf svalů a úžasnou kresbu svalů.
  I když vypadá na dvanáct nebo třináct let.
  Chlapec natáhl ruku a zeptal se Mary:
  - Trpíte?
  Mladá žena s úsměvem odpověděla:
  - Ještě více!
  Chlapec dupl holým, dětským, velmi půvabným chodidlem na ledové dlaždice trestnické cely a řekl:
  Nyní je vaše utrpení u konce! Vezmi mě za ruku a následuj mě!
  Marie se s chvěním v hlase zeptala:
  -Jsi anděl Páně?
  Chlapec negativně zavrtěl hlavou:
  - Ne! Jsem Bůh!
  Mladá žena se překvapeně zeptala:
  - Všemohoucí!?
  Sfero souhlasně přikývl:
  - Téměř Všemohoucí!
  Maria se překvapeně zeptala:
  Proč necháváš lidi trpět?
  Chlapec odpověděl s úsměvem:
  - Protože jsem nestvořil vaši Zemi. Mohu tě vzít jen do svého vesmíru. A tam budeš moje královna!
  Mladá žena se s povzdechem zeptala:
  - A když odmítnu?
  Sphero odpověděl s úsměvem:
  - Nemá smysl odmítat. Když se ukáže, že jste beze stopy zmizeli z cely trestu, pak vás vaši věznitelé, kteří se vám tam hodně a tvrdošíjně posmívali, pořádně udeří. Stojí za to přijmout mou nabídku!
  Maria souhlasně přikývla.
  - Asi máš pravdu! Byl bych úplný blázen, kdybych tuto příležitost k pomstě propásl.
  Sfero pevně stiskl Marii Kolesnikovou ruku a s úsměvem řekl:
  "Teď za mnou!"
  A nejprve nastoupily bosé, svalnaté nohy věčného chlapce a pak hubené, sražené, modré od studených nohou mladé ženy.
  A po chvíli v sobě Maria pocítila neuvěřitelnou lehkost a ledový chlad trestanecké cely vystřídalo příjemné teplo.
  Ta se spolu s nekonečně mladým Bohem-Stvořitelem vrhla v proudu energie.
  Maria byla velmi milá a veselá. Dokázala to, co se zdálo nemožné - opustit zdi vězení! A teď kráčela do nového světa s bosýma nohama, tak často bitými gumovými obušky.
  A tak pohádka skončila. A mladá žena se ocitla na teplém, svěžím koberci velmi luxusního a velkolepého paláce, který se třpytil zlatem, diamanty a dalšími drahokamy.
  Mary stála před velkým zrcadlem. Služky přes ni přehodily průhledný závoj. Zakryla hubené, pohmožděné a pohmožděné tělo mladé ženy, vyčerpané vězením.
  Sphero řekl:
  - Přinesl jsem ti novou královnu z pekla!
  Dívky byly velmi krásné, s mladými, téměř dětskými tvářemi. Postavy jsou štíhlé a svalnaté. A oblečení jsou jen šňůry šperků, sotva zakrývající plná prsa a boky, stejně jako boty na vysokém podpatku. Elfové se od velmi krásných lidí lišili pouze svými ušima ve tvaru rysa a dokonalými postavami s jedinečnou půvabem této pohádkově krásné rasy.
  Na jejich pozadí vypadala Maria tak kostnatě, vyčerpaně, s vyčnívajícími žebry jako z vězně koncentračního tábora a její ňadra se úplně odlupovala. Tělo mladé ženy je odmaštěné, ruce a nohy jí zhubly, krk také. A na jejím těle modřiny, stopy po bití a dokonce i popáleniny od cigaret, které byly uhašeny.
  A ta hlava, oholená, s boulemi a odřeninami, díky čemuž vypadá Maria ještě strašněji.
  Sphero s úsměvem přikývl.
  - Ano, vypadáš jako vězeň z Osvětimi! Ale nebojte se! Elfové mají kouzelný lektvar, který vám zahojí rány a udělá z vás mladou, dokonale krásnou ženu!
  Mary s úsměvem řekla:
  - Proč to neuděláš sám?
  Chlapec demiurg odpověděl sebevědomě:
  - Protože i elfové musí pracovat! A oni jsou v oboru léčení, velcí mistři!
  Elfové zpívali sborově:
  Jsme schopni léčit nemoci
  Ošetřujte, žertem, věřte mi, jakékoli rány ...
  Zkoušky, odevzdání pouze pěti,
  Kvůli velké slávě elfů!
  A Marii odvedli chodbou do vedlejší místnosti. Mladá žena chodila po kobercích a cítila příjemné lechtání. Také se hodně bavila.
  A tady byla v bazénu naplněném voňavou vodou. Tam vězeňkyni naložili.
  Několik elfích dívek ho začalo mazat něčím mastným as velmi silným a kyselým zápachem.
  Maria radostí předla. Ano, bylo to velmi cool.
  Její jizvy, modřiny, řezné rány, popáleniny se nám začaly hojit doslova před očima. A pleť začala vypadat mladší.
  Maria dokonce radostně zpívala;
  Byla to tichá, skromná dívka,
  Snil jsem o vlastním domě!
  Takže dětský smích zněl zvučně,
  Aby se medvěd v lese ochočil!
  
  Chtěl jsem klidné zralé pole,
  Chmýří zlatých klásků!
  Abychom neznali ten zmatek navždy,
  A že nebylo nepřátel!
  
  Ale přichází tatarský nájezd,
  A tulák kovaných kopyt!
  No, kde jsi, pluku husarských bojovníků;
  Co je proslulé jeho nadávkami?
  
  Kde jsou rytíři, vy jste obři,
  Ale proč neexistuje žádná ochrana?
  Zde je naše jediná vlast;
  Žhavé, pekelné světlo!
  
  Vedou mě do jha bosa,
  U šišek, větví a stepí!
  A bičem si řežou záda,
  Jak těžké je sténat v řetězech!
  
  Krk dívčí nepřítel s lasem,
  Vyždímaný a chce uškrtit!
  Zde v království zlého sultána,
  Stal se ze mě žhavá hra!
  
  Nejprve na poli, které jsem trpěl
  Tašky měly na sobě žihadlo!
  Ale krása kvetla
  Přece štědrý suverénní Bůh!
  
  Tady se to Pánu líbilo;
  Poslali mě do seraglia!
  Tam cítí sílu muže,
  Začal jsem potěšit všechny odpadky!
  
  Poznejte takové ponížení
  Obchodujte s nejsladším tělem!
  Je lepší snášet deprivaci,
  Aby moje vlastní matka nenadávala!
  
  Nevím, co čeká na konci cesty,
  Děsí stáří a kata!
  Ale v nebi není místo pro marnotratníky,
  Nezbývá než hořce plakat!
  Maria zpívala velmi dobře. Je to profesionální hudebnice, která šla do politiky. A elfky ji samozřejmě podporovaly. A všichni měli takové hlasy, když spolu zpívali.
  Poté byla Maria opláchnuta ve speciálním kouzelném lektvaru. A dali jí k jídlu velmi sladkou a chutnou kaši s medem a kondenzovaným mlékem. Pak mi dali vypít šťávu z neznámého ovoce.
  Poté Maria v sobě pocítila neuvěřitelnou tíhu a usnula přímo na pohovce.
  Elfové ji přikryli teplou dekou. A vězeň svědomí to vzal a ponořil se do báječných vizí.
  A ukázalo se, že je to extrémně cool.
  Maria se ve svém snu proměnila ve velmi mladou dívku, téměř dívku.
  Šla po trávě, která byla fialová. Dívčina nohy byla bosá, ale velmi půvabného tvaru. A tráva způsobila blažený pocit na holých chodidlech krásky.
  Maria dokonce zpívala:
  Pokud je to dlouhé podél cesty, pokud je to dlouhé podél cesty,
  Skočit dupat a běžet...
  To je asi, asi...
  Je to možné, je to možné, je to možné
  To samozřejmě. To samozřejmě...
  Můžete jet do Afriky!
  Ale ne krokodýlí tlama!
  A oh, v Africe jsou hory, to je taková výška,
  A oh, v Africe jsou řeky tak široké...
  Ach, hroši krokodýli,
  Ach, vorvaně,
  Jo a zelený papoušek!
  Jo a zelený papoušek!
  Dívka zazpívala něco podobného a ohlédla se. Kolem byly skutečně africké džungle. A všude kolem je krásně. Květy jsou velké a jasné, vzduch je plný jejich vůní. A všechno je úžasně krásné. Opice skáčou po stromech. A jejich ocasy jsou dlouhé a velmi houževnaté.
  A banány rostou. A mnohem větší, ty, které se běžně prodávají v obchodech.
  Maria opět nadšeně zpívala;
  Jsme v džungli v zemi divokých opic,
  Kde jsou banány zelené, hromady kanibalů!
  Museli jsme překonat oceán,
  S takovou bujnou energií!
  
  Rusko nám nařídilo jít -
  Dosáhni tam, kde je rovník příkop!
  No, co je Bůh jeden a ne jeden,
  A máme více než jeden granát!
  
  Poslali mladé pionýry do bitvy,
  Říkali, že to byla jen stáž!
  Aby každý byl odvážný chlapec,
  Energie velkých raket se zrychluje!
  
  Střílím z kulometu přímo na cíl -
  Zabil jsem bojovníky khaki barvou!
  Nebudou moci obrátit naši vlast,
  Pindos a další tyrani!
  
  Takový zuřivý řád vlasti -
  Naučte se bojovat jako divoký lví chlapec!
  A pokud rudý vůdce vydal rozkaz,
  Nebuď ubohý blázen!
  
  Tady je rukáv, který mu silně popálil tvář,
  Stále nemá žádné tuhé štětiny!
  Ale sloužím vlasti, věř mi po dlouhou dobu,
  Není třeba myslet na slabošské teenagery!
  
  Naše byla překryta kmenem Mau -mam,
  Nemají oštěpy, ale granátomety!
  Jako odpověď zasadíme ocelovou ránu,
  Ruští piloti budou pomáhat z nebe!
  
  V Rusku každý válečník z jeslí,
  Dítě sahá po zbrani!
  A porazit armádu útočníků,
  O výhodách básně, kterou bard zpíval!
  Maria zpívala a smála se. O jakých vetřelcích mluvíš? Zdá se, že nyní samotné Rusko usiluje o zabavení Ukrajiny a válka trvá již druhým rokem. Možná, že od druhé světové války - největší co do počtu sil v ní zapojených, možná, pokud se to protáhne, stane se nejkrvavější.
  Maria si těžce povzdechla a zazpívala, když si vzpomněla, jaký svět právě opustila:
  Moje vlast, bídná částka,
  Má vlast, jsi blázen!
  A nálada se okamžitě změnila. Afrika navíc není její vlast. A samozřejmě se mi moc nelíbí, když jsi v jedněch bikinách a chodíš bosý jako divoch. A někde se dějí skvělé věci.
  Maria opět nadšeně zpívala, navíc z mužského jména, romanci velkého běloruského básníka a barda Olega Rybačenka:
   Zvuk nádherné lyry se ozývá,
  Zpívám, směle, nemlčím!
  Bojová pěst není vyrobena z vosku,
  Usilujeme o světlo - cestu k paprsku!
  
  Bůh mučí lidi nemocí -
  Oheň z pekla spálil hříšníky!
  Chci, aby se Všemohoucí stal přítelem,
  Aby to nebylo tak těžké!
  
  Kristus přijde, samozřejmě, brzy,
  Odejdi tedy, věříš tomu smutku?
  Přece nemžourej, vztekej se od pohledu,
  Hřích, svoboda, příliš líto!
  
  Nechci jít po čáře -
  Nechci být bez hříchu!
  Lepší ošemetné činy
  Než nit bez průsvitné nudy!
  
  Řekl, že v ráji nebude válka,
  A hřích zmizí, špatný pro všechny!
  K čemu je osud?
  Těšíme se na nové změny!
  
  Žít věčně - je skvělé to vědět
  Ale žít bez hříchu znamená vegetovat!
  Rytíř bude válku vášnivě milovat,
  Koneckonců, na tažení do bitvy armády!
  
  Vlast, vlast vojáka,
  Podává mu pochodeň - pochod!
  Odplata nečistých ďáblů,
  Dáte jim válečníka do zubů!
  
  Zakončeme bitvu velkorysou hostinou,
  Pojďme si zakousnout, napít - tančit nohy!
  Koneckonců, naši rytíři jsou nesmrtelní,
  A to slovo bije ne do obočí, ale do očí!
  
  I když, co dělat v mírumilovném světě?
  Můžete si tam postavit palác!
  A věnuj službu lyře,
  Laurel dostala korunu!
  
  Ale jsou i jiné světy - víš,
  Kde také rostou bojovníci!
  Chlapec kreslí tank na svůj stůl,
  Co když k nám přijdou mimozemšťané?
  
  Nesnažte se uvolnit
  Posilujte svaly, udržujte svou mysl silnou!
  My Rusové víme, jak bojovat,
  Když archanděl náhle usnul!
  Maria hvízdla a vztekle dupla na holou, dívčí, vyřezávanou nohu a poznamenala:
  - Ano, Rusové vědí, jak bojovat, ale s kým? Válka s bratry a cesta Kaina - to je samozřejmě škoda! A to by nemělo být!
  Dívka to vzala a holými prsty rozdrtila ořech ležící na trávě, načež si ho hodila do šarlatové tlamy plné bílých zubů. Kousla a řvala:
  - Zatracený dešťový drak!
  A znovu se smála a zpívala slavnou píseň o bratrském přátelství národů, kterou provedl Lev Leshchenko:
  Všichni jsme učili ve škole a pamatujeme si nazpaměť
  Ty staré lekce o Kyjevské Rusi A pravoslavní vědí, koho se neptáte Jaký byl křest Rusa na Chreščatyku .
  
  Do prdele, Slované! Do prdele, Slované, Moskvané a Kyjevané Máme s vámi sdílet naši vlast Můžete namířit dělo na svou ženu Khokhlushku
  
  ?, společně, už všech tři sta let A váš knedlík s třešněmi se mi velmi líbí
  
  G * d, Slované! Do prdele, Slované! Moskvané a Kyjevité Máme s vámi sdílet naši vlast? Opravdu namíříte pistolí
  na svou malou ukrajinskou manželku?
  Raději bych ji miloval...
  
  Ty a já jsme vždycky společně rozbíjeli nevěřící A do tohohle podnikání nás vedl obyčejný ataman. Pak jsme měli s atamany trochu smůlu. Ale jsme dost chytří na to, abychom svým nepřátelům vzdorovali.
  
  , Slované! Sakra, Slované! Moskvané a Kyjevité Měli bychom se s vámi podělit o naši vlast ?
  Vážně míříte pistolí
  na svou malou ukrajinskou manželku? Raději bych ji miloval... Z celého srdce!
  A Marie plakala. Ano, byly kdysi časy, kdy se národy SSSR přátelily, a nyní začala velká válka. A tato válka nemá konce.
  Zde lev vyšel dívce vstříc. Velká africká šelma.
  Maria ho viděla na poslední chvíli a málem do něj narazila. Sotva se zastavila a ztuhla. Slyšela, že když sebou neškubneš, bestie možná nezaútočí.
  Lev se na ni podíval a náhle se zeptal lidským hlasem:
  "Jsi ta Marie, která se stala královnou elfů?"
  Dívka odpověděla s úsměvem:
  - Můžeš to tak říct! I když jsem ještě nebyl oficiálně korunován!
  Lev zatřásl hřívou. A jeho úsměv byl docela lidský a jeho zuby byly ostré a velké. Zároveň se nedal nazvat zlým. Zvíře zavrtělo ocasem a zeptalo se:
  - Rád luštíš hádanky?
  Maria odpověděla s úsměvem:
  - Ano, samozřejmě, že to miluji! Ve vězeňské izolaci to byla pro nás vězeňkyně jediná zábava!
  Lev zařval:
  - Kdo není přátelský s hlavou, ale vypadá tak cool!
  Dívka se zasmála a odpověděla:
  - V naší zemi nejzřetelnější odpověď: břichatý a holohlavý diktátor! Ale ve vašem světě si myslím, že jsou možné všechny možnosti!
  Mocné zvíře přikývlo a jeho zlatá hříva se pohnula:
  - Ano! Myslel jsem, že to řekneš. I když je to myšleno, bojovný kohout. A tady je druhá otázka: čeho se bojí nejodvážnější člověk a poslední zbabělec si ani nefouká do kníru!
  Marie odpověděla s povzdechem:
  - Dobře, na tohle znám odpověď - svědomí! I ten nejstatečnější člověk se toho bojí, ale ten poslední zbabělec na to prostě nemá!
  Leo potvrdil:
  -To je taky pravda! A navrhuji vám dát lekci šermu!
  Před Marií se objevila svalnatá elfí dívka, která dupala holýma, velmi půvabnýma nohama do trávy. A v rukou držela meč vyrobený z lesklého kovu a jeho jílec byl posetý diamanty, rubíny a smaragdy.
  Uklonila se Marii a zeptala se:
  - Připraven k boji?
  Dívka z jiného světa odpověděla s úsměvem:
  "Nikdy předtím jsem nebojoval s meči!"
  Elf se překvapeně zeptal:
  - Takhle? Z jakého jsi světa?
  Mary smutně odpověděla:
  - Země! Rok 2023 od narození Krista!
  Elfí dívka se usmála a poznamenala širší:
  - Ano, znám vaši planetu! Jen nechápu, proč považujete nešťastníka za ukřižovaného Bohem na kříži, a dokonce si necháváte kalendář od jeho narození?
  Dívka chtěla odpovědět, ale v jejích rukou se náhle objevil velmi luxusní meč z drahých kamenů. Maria udělala čepelí kruh a poznamenala:
  - Vidím dobrou zbraň! A kupodivu je lehký jako pírko!
  Elf souhlasně přikývl.
  - Můžeme to udělat! Jsme v tom velmi dobří! Tajemství velkých lidí elfů!
  Maria vzala bouli z trávy pomocí holých prstů a hodila ji na svalnatou dívku. Za letu ho snadno rozřezala na čtyři části a zavrčela:
  - Můžeš to udělat?
  Maria odpověděla s úsměvem:
  "Dříve jsem nemohl házet předměty ani louskat ořechy holými prsty na nohou. A teď je to pro mě úžasné a úžasné, bez problémů. Tak...
  Elf se zasmál a odpověděl:
  - Jste naše královna! Nyní jste silní a rychlí jako my a můžete drtit ořechy prsty na nohou. Ale to nestačí. Potřebujete také technologii.
  Maria zpívala s úsměvem:
  - Lidstvo má železnou technologii.
  Rozhodně potřebné a velmi užitečné...
  No, je to pro mě příjemnější - lidové zázraky,
  Ubrus - svépomocně sestavené vysokorychlostní boty!
  Elfka potřásla prstem a zaštěbetala:
  Magie není špatná - co říct,
  Ale musíme také vařit kuličky ...
  Kuličky, koule, koule na vaření!
  Kuličky, koule, koule na vaření!
  . KAPITOLA 2
  Maria se probudila. Nikdy se necítila tak veselá a svěží jako po tomto snu. Elfí děvčata jí, tiše kráčející s holýma, vytesanýma nohama, přinesla zrcadlo orámované drahokamy a vzácnými drahokamy.
  Maria se na sebe znovu podívala a nepoznávala. Zírala na ni mladá dívka ne starší dvaceti let, velmi svalnatá a neobyčejně krásná. Vlasy měla mírně zvlněné a třpytivé jako plátek zlata.
  Kůže byla opálená, bronzová. A dívčiny svaly jsou jako lité, ocelové, s hlubokou kresbou.
  A ona sama je tak silná a tak svůdná a impozantní zároveň, že se to v pohádce nedá říct, dokonce ani perem popsat. Skutečná bohyně, jako dílo brilantních sochařů z dob starověkého Řecka.
  Maria si udělala biceps a viděla, jaké svaly teď má - jen ocelový drát. A zapískala:
  - Páni! Čím jsem se stal!
  Elfí dívky se s úsměvem zeptaly:
  - Líbí se ti to!
  Maria odpověděla s upřímnou radostí:
  - Velmi!
  Krásky této okouzlující rasy tweetovaly:
  - Jsi dokonalost
  Jste dokonalost
  Od úsměvu po gesto
  Především chvála!
  Maria mrkla na dívky a sebevědomě odpověděla:
  - Musíte být co nejskromnější! A neptejte se!
  Do síně vstoupilo několik dalších elfů. A krásné dívky začaly potírat svalnaté a silné tělo bývalého vězně kadidlem a olejem.
  Maria byla doslova nadšená rozkoší. Její tělo bylo intenzivně masírováno.
  Když se bývalý vězeň stal dívkou, zeptal se:
  - Možná, ať mě muži zahřejí!
  Hlavní služebná přikývla.
  Do sálu vešli čtyři krásní, svalnatí mladíci jen v šortkách a sandálech. Byly velmi krásné, ale příliš mladé, nevypadaly na více než šestnáct let a na jejich tvářích, hezkých jako dívky, nebyl jediný vlas.
  Maria se překvapeně zeptala:
  - Proč nemáte dospělé muže?
  Paní vrchní upřímně odpověděla:
  - Všichni muži elfů vypadají jako bezvousí, lidští teenageři, nestárnoucí, s čistou, hladkou kůží, jako děti. To je naše plemeno - věčně mladé, krásné a veselé!
  Maria se usmála a poznamenala:
  Na jednu stranu je to dobře! Ale na druhou stranu mě ten mladík nikdy nepíchne štětinou!
  Vrchní matróna poznamenala:
  Máme tisíckrát více samic než mužů. Proto zažíváme nedostatek mužské náklonnosti. Ale ty královno s tím nebudeš mít problém!
  Všichni muži impéria jsou vám k službám.
  Maria přikývla.
  - Ať mi udělají masáž celého těla.
  Mladíci se dali do práce. Dělali to s velkým nadšením. A jejich šikovné ruce přiměly dívku-královnu vařit krev. A moc se jí to líbilo. Prostě báječný a neuvěřitelný pocit, letět do ráje.
  A Marie zpívala v radosti;
  Jsme členové Komsomolu - dcery komunismu,
  Bojujeme s nepřáteli jako orli...
  Někdy letí úsměvy pomsty,
  V zimě jsou holky nohy bosé!
  
  Chceme Fuhrera praštit do obličeje,
  Máme větší sílu než slon...
  Jsme úspěšní v lásce a ve sportu,
  I když horda útočí ve vzteku!
  
  Dívky nikdo nezastaví,
  Koneckonců, naše síla je jako ocelová pěst ...
  Můžeme dokonce zabít armádu,
  A Hitlera tvrdě trefíme do groše!
  
  Věřím, že přijde éra komunismu,
  A nekonečný Rod nám dá sílu...
  Nebudeme litovat v zájmu Lada života,
  Věřím, že vlast brzy rozkvete!
  
  Chlapci a dívky bojují
  Bosý průkopník jde do útoku...
  Nepřítele slavně rozdrtíme kulometem,
  Jdeme příkladem odvahy!
  
  Dešťový drak na nás hrubě útočí,
  Ale dívky ho směle porazily...
  Pojďme vyrazit služebníka pekla, věřím zubům,
  Roztrháme holohlavého muže!
  
  Vím, že v Rusku není místo pro slabé,
  Brzy dostaneme vše, co chceme,
  Ve jménu nejzářivější síly,
  Nad námi je cherubín zlatý!
  
  Mezi národy bude velké přátelství,
  Kdo bojuje silou, ví...
  Za vlast, za štěstí, za svobodu,
  A brzy bude ve vesmíru ráj!
  
  Dívka běhá bosá v mrazu,
  Proč potřebuje boty, když Lada duch...
  Celá vlast od okraje k okraji,
  Orel je chlapec, ne mládě-kohout!
  
  Slunce jasně svítí nad světem,
  V nichž zlaté teplé paprsky...
  Vítězství přijde v květnovém pohlazení,
  A nemluv hlouposti - mlč!
  
  Jsme dívky - jen dcery Svaroga,
  Kdo stvořil Zemi s rodinou...
  A dal válečníkům svobodu,
  Najednou oživení univerzálního ideálu!
  
  V Rusku je prostorné místo pro dívky,
  Jsou v chladných bikinách pouze na sobě...
  Jste členem Komsomolu Perunovy nevěsty,
  Věřte, že ve vzteku nebudou žádné problémy!
  
  Ve jménu Ježíše a Svaroga,
  Marie, Lada matka bohů...
  Bojoval za Stalina a Boha
  A pro nejlepší ze synů!
  
  Nezapomeneme na Ježíšův čin,
  Kdo šel na kříž kvůli Rusům ...
  A ukázal velké umění
  Když třetího dne vstal v lásce!
  
  Perun je bůh velký hromovládce,
  Vydává duhy zářivého světla...
  Budeme poctivě sloužit demiurgům,
  Aby tento čin oslavili rytíři!
  
  Dívčí ňadra září barvou vlčího máku,
  Její bradavky jsou jako prapor října...
  A někde štěká zlý pes,
  Ale my jsme ona-vlci z nějakého důvodu!
  
  Odrazili nápor Fritz u Moskvy,
  I když byl Hitler mazaný a mazaný...
  Führer je viděn ve spojenectví se Satanem,
  Tráva je v létě měkčí než koberec!
  
  Ale v zimě jsou dívky bosé ve sněhu,
  Proč potřebují boty, kožichy a pouzdro...
  Členové Komsomolu se nebojí mrazu,
  Mají snad nejimpozantnějšího ducha!
  
  Jaká je naše síla - skvělí lidé,
  Staňme se zuřivějšími bohy...
  A věřte mi, lidé nejsou špatní,
  Schopný odhodit mnoho pout!
  
  Dívky jsou nejúžasnější v lásce,
  Mimochodem, mají šílený průchod ...
  Dívky běhají bosé ve sněhu
  Chamtivé podvádění s kousky!
  
  Slunce svítí ke slávě komunismu
  Pro slávu komunismu Rus kvete...
  A dívčiny vlasy se hustě vlní,
  Vítězství otevřelo bezpodmínečný účet!
  
  Zničili jsme Wehrmacht u Stalingradu,
  A ukázali jen tu nejvyšší třídu...
  Ke slávě naší vlasti Ruska,
  Dívka bude pohybovat holou patou v oku!
  
  Dávej si pozor na boj s bosou dívkou,
  Je krásný jako vůl a silný...
  Vosy se rozptýlily jako perly,
  A kopla nepřítele do břicha!
  
  No, co můžeš udělat našim holkám,
  Mají ránu, věřte mi, šťouchnutí od slona...
  A Rus stojí od století ke století,
  Nekonečná skvělá země!
  
  Proč ruské dívky potřebují chlapce?
  Zrodit proud hrdinů...
  A nepřátelé padnou, věř v psí boudu,
  Dostaňte se do tváře vzteklému padouchovi!
  
  Ve jménu Ježíše a Svaroga,
  Kde Bílý Bůh stvořil okraj vesmíru,
  Snězme před bitvou pohyblivého psa,
  Aby byly síly před bitvou brzy!
  
  Pak to vezmeme a zasáhneme protivníka,
  Pod vousy dívek, s bosýma nohama...
  Takže to bylo hloupé poté, co napomenul katu,
  A kdyby něco - přidejte poker!
  
  Že Stalingrad nevyšel, vidíte
  Dívky tam tvrdě bojovaly...
  I když trochu vědět, že krása je urážlivá,
  Nenatočil její bitvu " Pleboy "!
  
  My všechny dívky umíme - víš
  Velké, tvrdé jako vejce...
  Když malovali jen na stůl,
  A teď zatáhneme přímo za prsten!
  
  V bitvě neušetříme ani život,
  A věřím, že do Berlína vstoupíme vtipně...
  Brzy vím, že žiji v komunismu,
  Nechme se točit víry sněhu!
  
  Dívka ráda běhá jen bosa
  Sněhová závěj jí příjemně chladí paty...
  Vosy létají mrazivým sněhem,
  Fuhrerův válečník v rakvi!
  
  Zkrátka vyhrajeme, to vím jistě
  Uzavřeme mír v celém vesmíru...
  Rozkvét navždy okraj vesmíru,
  S jeho silou v bitvách beze změny!
  
  Až přijde Svarog s Kristem Pánem,
  Všichni mrtví v lásce budou vzkříšeni Rod...
  Neboť hordy tornáda divoké smrti skončí,
  A příroda bude ve věčné radosti!
  
  Pak se přenes do srdcí lidí Láďo,
  Všechno bude krásné v nekonečnu...
  Přijměte, každý válečník zná odměnu,
  My Rusové jsme v bitvách neporazitelní!
  Pravda, tady se Maria přistihla, že si myslí, že se zase nazývá Ruskou. A možná není úplně ruská. Její země je formálně suverénní, ale fakticky pod kontrolou Ruska. A budoucnost je mlhavá. Válka s Ukrajinou trvá už druhým rokem. A kdy to skončí, se neví. A prolilo se hodně krve. A nebylo možné ani v Bělorusku, ani v Rusku zahájit seriózní a masivní protiválečné hnutí. Naopak, dochází pouze k eskalaci konfliktu.
  A hořkost lidí jen roste. Věznici opustila v březnu, kdy ještě není nic jasné. A budoucnost země je nejasná. A nyní se stala královnou.
  A netrpí, ale spíše si užívá. A jací krásní mladí elfové. Jen obličeje jsou příliš dětinské. Pravda, těla jsou svalnatá a vyražená, zřídka kdy kulturisté mezi lidmi mohou mít takové svaly. Páni...
  Maria se usmála a pomyslela si: že teď zmizela z cely a její věznitelé pravděpodobně přiletí skvěle. Protože se však Maria Kolesnikovová nemůže nikde na Zemi objevit, budou s největší pravděpodobností uvažovat o tom, že ji zabili služebníci kníratého a holohlavého diktátora. Tělo bylo schované. No, udělají nějaký hluk a pak se možná zapomene na Marii Kolesnikovovou. Nebo možná ne.
  Možná se stane druhou Jeanne d' Arc ? Nebo Zoja Kosmodemyanskaya. No, to druhé bylo samozřejmě propagováno nad míru. Možná proto, že v sovětských dobách lidem chyběla erotika a téměř nahá asi osmnáctiletá dívka s bosýma nohama ve sněhu byla jakýmsi červeným sexsymbolem?
  Natočí film o Marii Kolesnikové!? Bude symbolem revoluce. Nebo na ni zapomenou, jako tisíce dalších bezejmenných hrdinek? Například kolik dívek zemřelo v zajetí v agónii a také je vodili bosé ve sněhu, ale nikdo nezná jejich jména.
  Ať jsou cesty Páně nevyzpytatelné. A z Boha Stvořitele se vyklubal asi dvanáctiletý chlapec v šortkách a naboso. Vypadalo to velmi exoticky.
  Ale vychoval ji z vězenkyně na královnu.
  Maria zpívala s citem;
  Lidé stojí v tichém davu,
  Dívka v hrubých hadrech je vedena k popravě...
  Včera tu byl trůn, dnes lešení,
  Proč ničíš princeznu pro lidi!
  
  Ach králové, králové, králové...
  Vypadá jako holka s copánky...
  Princezna však nemohla být zlomena,
  I když je bosá ve sněhu,
  
  Ach králové, králové, králové
  Vítězné vlajky a trubky...
  Holčině holé paty byly spáleny,
  V mrazu vypadá jako chudinka!
  
  A ať řekne nějaký idiot,
  Život princezny je snadný a zábavný...
  Chodí bosa ve sněhu
  To není jednoduché povolání!
  
  Ach králové, králové, králové
  Lehký a spolehlivý lidový...
  Dnes je princezna úplně na mizině,
  Strašák jako zahrada...
  
  Ach králové, králové, králové
  Vyhovuje vašemu suverénovi...
  Pokud jsi nemohl porazit nepřítele,
  Tak ty jsi úplně neslavný!
  
  Princezna dostane velmi tvrdý bič,
  Pak byla vytažena na stojan...
  Je odsouzena zemřít nahá,
  A provrtejte všechny kosti vrtáky!
  
  Ach králové, králové, králové
  Lidé už nejsou svobodní...
  Zřejmě, aby vyhnat darebáky ze země,
  Jste příliš šlechetný!
  
  Ach králové, králové, králové...
  Malé hlavičky okamžitě odletěly!
  I když jsou modré, jsou v podstatě nuly,
  Scarlet ty proléváš krev!
  Maria tak zpívala a její perleťové zuby se protáhly do sladkého úsměvu.
  Mladíci ji dobře masírovali a nabili ji nebývalou silou.
  Mary pak vyskočila. A teď musela dostat lekce šermu.
  Vyšla dívka s bílými copánky v bikinách. V rukou držela gumový meč. Hlavní služebná podala stejný meč do rukou Marie.
  A královna jím zatočila, cítila pružnost ruky.
  Její tělo teď nebylo o nic horší než tělo elfů. Ale potřebujete také technologie a dovednosti.
  A Maria, která začala sprintovat s blondýnou v copáncích, okamžitě pocítila její nešikovnost a bezmoc. Je velmi obratná, technická a obratná.
  A Maria má o šermu jen obecné představy. Takže, abych byl upřímný, moc to nefunguje.
  Obě dívky byly bosé a jejich nohy byly zručné a půvabné. A pohybují se rychle.
  Zde Maria, aby se alespoň trochu rozveselila, začala vydávat aforismy;
  Čím laskavější ovčák, podlejší jeho pes, měkčí král, drsnější satrap!
  Ruština není národnost, ale povolání a životní styl!
  Slabý člověk potřebuje Boha jako dítě, otce a matku, ale jak stárne, tíží ho opatrovnictví a on, když se odpoutal od svých rodičů, lpí na své ženě - vědě a rozumu!
  Běda, mysl bez síly za moc nestojí - němý sportovec snadno uškrtí i toho nejsprostšího akademika!
  Pravdou je, že smrt je na rozdíl od ženy vždy pravdivá a život je naprostá zrada!
  Lepší jednou seknout, než stokrát nadávat!
  Skromnost je sestra moudrosti! Chlouba ničí mysl!
  Je snazší ochočit tygra než převychovat tyrana - krysu nelze vycvičit!
  Čím více nepřátel, tím krásnější válka! Hoďte méně slov - válka není hra!
  Méně kapek v moři než masky tajného agenta!
  Mučicí zařízení, stejně jako hudební nástroj, vyžaduje lásku a talent! Jen místo smíchu a potlesku dostáváte sténání a slzy!
  Ježíš mezi stádem je jako diamant v odpadních vodách!
  Čas je nejbezohlednější kat, nezná slitování a slovo omilostněno!
  Šikovný politik, který dokonce nadává na sprostosti, si udržuje pověst inteligentního člověka!
  Býk miluje šlehání, ale nerad orá!
  Abyste dobře orali, musíte sázet po celý rok!
  Když neumíš kousat, tak neštěkej!
  Kdo porazí jednoho tygra, nebude se bát ani tuctu koček!
  Auto není luxus, ale způsob trestu: nebe pro dopravní policisty, očistec pro peněženku, peklo pro klid!
  Udělat chybu je chyba! Nepřiznání chyby je zločin!
  Muž je nepředvídatelný - lidská žena je nepředvídatelná dvojnásob!
  Politika na rozdíl od lyžování vyžaduje zlaté mazání!
  Síla a inteligence, stejně jako manžel a manželka, vedou k poslušnosti pouze ve dvojicích!
  Silný vládce nikdy neuvězní více nepřátel, než dokáže shromáždit přátele!
  Peníze jsou ploutvemi žraloka spravedlnosti!
  Pozor; není synonymem zbabělosti, ale odvaha je synonymem lehkomyslnosti!
  Jen mrtví nelžou, a to pouze v případě, že jsou ateisty!
  Špatný věřící okrádá tělo - dobrý ateista okrádá duši!
  Kariéra bez lží je jako tank bez paliva!
  Kdo projevuje milosrdenství, sbírá sílu; krutost je známkou slabosti!
  Genialita a arogance jsou přece neslučitelné věci!
  Ačkoli pěst a půl je lepší než jedna - mysl a půl je horší než jedna!
  Urozený riskuje svůj život - odporný mimozemšťan!
  Vůdce by neměl být sladký - budou to olizovat! Ale to by nemělo být hořké - oni to vyplivnou !
  Je těžší najít písek v poušti - než důvod k zatčení!
  Zákeřnost je zbraní slabých - podlost je zbraní zákeřných!
  Používá přátele - talent využívá nepřátele - génius!
  Pomalá rána se rovná chybě!
  Opatrnost velitele je jako prst v pěst, nedílný prvek, ale to ostatní nenahradí!
  Volba mezi zákonem a svědomím - čestný člověk bude preferovat, nejen bezpečnější!
  Je snazší najít suchý kámen na mořském dně než poctivý politik!
  Odvaha zdvojnásobuje sílu, podvod čtyřnásobně!
  Vyčerpaný hrdina je slabší než čerstvé dítě!
  Ruce jsou matka, hlava je otec - společně nezanechají vítězství sirotkem!
  Kdo armádou pohrdá, bude muset rychle utéct!
  Ve válce jde udatnost ruku v ruce s bezohledností! Jsou jako nevěsta a ženich ve vítězném svazku!
  Rostoucí impéria jsou jako mýdlová bublina, jen se sobeckým řízením!
  Semínko vítězství je třeba zalévat krví a oplodnit mrtvolami!
  Impérium v pečujícím režimu je jako páteř teenagera, čím větší, tím silnější!
  Klid pro vítězství - co je kalení pro ocel!
  Z války vychází ledový chlad - polovina problémů, když zmrazí srdce! Problém, když mozek zamrzne!
  Lítost je jako rez, soucit je jako šašel - očistěte své srdce od toho a zakryjte je brněním: bezohlednost, vztek, hněv!
  Myšlení z nás dělá zbabělce - lehkomyslnost z nás dělá mrtvoly!
  Válka je takový proces - podobný pálení! Krev je benzín, mrtvoly jsou uhlí, vůle je síra! A hasicí přístroj vyhrává!
  Tělo a mysl, stejně jako manžel a manželka, rodí vítězství ve dvojicích, samy jsou neplodné!
  Brilantní velitel se liší od brilantního skladatele v tom, že jeho mistrovská díla vás vždy donutí ronit slzy!
  Zpravidla tyran: neomezené ambice a omezená mysl!
  Poctivost je selektivní pojem, klam je univerzální!
  Jak se šachy liší od politiky?
  V šachu se hraje na stejné úrovni, ale v politice mají úřady vždy náskok!
  V šachu je čas na konci hry, ale v politice vždycky!
  V šachu jsou oběti dobrovolné, ale v politice jsou vždy vynucené!
  V šachu se figurky přeskupují, ale v politice, kdykoli úřady chtějí!
  V šachu nelze vzít tahy zpět, v politice to dělají na každém kroku!
  Vládce, obklopený neentitami, je jako kámen v mizerném prostředí, hodnota bude klesat a nevyhnutelně mizet.
  O trůn se na rozdíl od postele dělí jen slaboši!
  Každý může vyhrát, málokdo může důstojně prohrát!
  Lepší zemřít jako hrdina, než žít jako zbabělec!
  Paradoxně to byla fyzická slabost člověka, která mu umožnila stát se jako Bůh! Kdyby měla opice delší ruce, nikdy by nevzala hůl!
  Lidské neřesti řídí pokrok a přibližují nás všemohoucnosti! Zbabělec vynalezený - brnění, líný - kolo, slaboch - jeřáb, žrout - projímadlo, ctižádostivý - letadlo, znuděný - film, zvědavec - internet, sadista - a dynamo! Za každým velkým objevem se skrývá neřest! Základní vášně - špičková technologie!
  Kdyby Adam nezhřešil, on a jeho potomci by se lišili od pracujícího dobytka pouze svou schopností mluvit!
  Čas je nejobjektivnější soudce - každému dává slova a odhaluje důkazy!
  Improvizace je axiomem vítězství! Vzorec je věta o porážce!
  Nedostatek inteligence může být ještě kompenzován počítačem, ale žádná technika nenahradí odvahu!
  Ve válce je chytrý zbabělec užitečnější než statečný hlupák!
  Vzhledem k tomu, že mrtví nemohou bojovat, mrtvý voják je vždy špatný voják!
  Válka je dobrá škola, ale pokud uděláte chybu, nebudete moci znovu skládat zkoušky!
  Samotná loajalita ke službě zemi nestačí, ale její absenci nic nenahradí!
  Kdo si však neumí vážit života, nebude moci důstojně čelit smrti!
  Je nemožné porazit dvě věci chamtivost a hloupost, i když absence prvního se často kombinuje s druhým!
  Krásně chytrá Marie Kolesnikovová, jako velká řečnice dávných časů. A samozřejmě kromě aforismů můžete zpívat. A ačkoliv královna už zářila potem, jako by byla potřísněna hustým olejem, vzala to a s velkým citem zpívala naplno. A její hlas byl prostě úžasný;
  Někdy je rozmar krutý - štěstí nejsou sestry,
  Koneckonců, jak dlouho bojovník neznal štěstí!
  Jsme žetony té velké, neznámé hry,
  Které Pán stvořil k večeři!
  
  Ale budeme moci poznat dary Všemohoucího,
  Vždyť svět kolem se vznáší zdánlivě vzdušně!
  Ve skutečnosti osud naostří osy,
  A dokonce štěstí, protože Bůh byl přistižen lhostejným!
  
  Koneckonců, štěstí je křehké jako ostrov,
  Uprostřed oceánu smutku a neštěstí!
  A ten bázlivý muž je tak osamělý
  V jeho duši nevládne bouře, ale opar špatného počasí!
  
  Oh, je těžké vidět pod smrtící hvězdou,
  V souhvězdí Střelec se narodí do bílého světa!
  Jsem vzhůru jako slavík toužím po svém snu,
  Kolem úsměv, rozmar, křivé tváře!
  
  Nemůžu tomu uvěřit, bude to navždy,
  Jaký člověk, odsouzený být červem!
  A kde je laskavost a moudrá srdečnost,
  Spravedlnost opravdu ne - prchavý sen!
  
  Krutý, pokrytecký v našem světě moci,
  Někdy lov, aby všechno spálil ohněm!
  Lidské vášně zuří jako hurikán,
  A vypadá to jako podvodníci a vrány kolem!
  
  Chci najít alespoň paprsek denního světla,
  Vědět, že rytířství žije!
  Ale hledám svou sebemenší odpověď,
  A zdá se, že je to všem jedno!
  
  Ach, kde jsi svatý duch,
  Ano, jak dlouho můžete plavat pod mraky!
  Lidé mají zrak a sluch,
  Letíte k nim a netřepetáte se v kruzích!
  . KAPITOLA 3
  Maria šermovala do sytosti . Poté ji vzali do tělocvičny. Tam se můžete zahřát a procvičit svaly. A zároveň sledovat film. Zejména orkové jsou ve válce. Tato rasa je docela hrubá a ošklivá. Navenek jsou orkové jako medvěd, jen tlama je jako u monster.
  A tady není tak primitivní svět. A je tu televize, rádio a dokonce i tanky.
  Například pro elfy jsou auta velmi elegantní, malá, aerodynamická. Orkové jsou naproti tomu velcí, hranatí a nemotorní. Maria se na tuto bitvu dívala s úsměvem.
  Elfové bojují naboso a v bikinách. Jsou čtyři v malém, ale obratném tanku s dlouhou hlavní zbraní. Zde je střelba taková, že dívky jsou velmi jasně vidět.
  Mají krásné vyražené svaly a nohám sluší absence bot, což jen podtrhuje jejich sexualitu.
  Dívky se perou a jedna z nich s úplně lidským jménem Elena říká:
  - To jsou orkové. Jejich tanky jsou jen nevzhledné krabice. I bez racionálního sklonu pancíře. Ty jsou mnohem snazší prorazit!
  Elizabeth se smutným úsměvem přikývla:
  - Možná jsi tady! Ale je to v náš prospěch.
  A dívka vystřelila na nepřítele a použila holé prsty svých půvabných, tesaných nohou.
  A zásah granátu se ukázal jako přesný. Střela poškodila velkou věž orčího tanku.
  Jekatěrina je také bosá a polonahá dívka z druhu elfů to vzala a cvrlikala, odhalila své velmi velké a přitom hezké a zcela neagresivní zuby. Byla to skutečně dívka vzácné krásy.
  I když doslova, řekněme všichni elfové, a jsou tam krásky. A tím jsou jejich lidé proslulí.
  Efrosinya, další dívka z tohoto závodu na tanku, poznamenala:
  - Všimněte si v našem světě, na jednoho muže připadá tisíc žen. Na jednu stranu je to skvělé pro muže. Ale na druhou stranu z toho vznikají i problémy! Hlavně pro věčné dívky!
  Catherine potvrdila a znovu střílela s pomocí holých prstů svých půvabných nohou:
  - Ano, to má svůj vlastní problém a zároveň kouzlo! Takže je to jako dvousečná zbraň. Pokud je však vedle vás krásná svalnatá dívka, tak to také není, řekněme, špatné!
  Elizabeth vášnivě zpívala:
  Dobře s holkou
  Co na to říct...
  Ale musí a vyzvednout toho chlapa,
  Chlap, chlap, chlap k vyzvednutí!
  Chlape, chlape, ožeň se!
  A bojovníci se hlasitě smáli. A ukázali své dlouhé a velmi hbité jazyky.
  Ork na ně střílel z těžkého děla velké ráže. Skořápka ale proletěla kolem, takže elfka Efrosinya mírně posunula tank na stranu.
  Tohle byla opravdu pasáž. Dívky byly opravdu odhodlané zvítězit s jakýmkoli odporem nepřítele. A o orcích je třeba říci, že jsou to extrémně chlupatí a chundelatá stvoření.
  Elena s úsměvem řekla:
  - Pravděpodobně nejhnusnější mučení, když tě ork plácne a ty jsi nahý a svázaný. A taky se tě snaží políbit!
  Catherine zpívala s ironickým úsměvem:
  Skřetí chlupaté monstrum, jen si to nedopřát
  Přísně podle režimu každý polibek!
  Den na lžíci oleje, minimum soli,
  A víno a maso, jen pro hosty!
  Efrosinya proti tomu protestoval:
  - Když sníte jeden hrnek másla, zhubnete jako zápalka. A dívka by měla být svalnatá a schopná porodit pohledné elfy. Není to ono?
  Elena se zachichotala a poznamenala dalším výstřelem, použila svou obnaženou patu, svou zatraceně sexy a hbitou nohu:
  - Jak bych mohla být královnou,
  Třetí řekla sestra...
  Byl bych pro otce-krále,
  Zrodil by se hrdina!
  Pro odvahu Elizabeth vzala a zazpívala další romanci v řadě:
  Nad hvězdami poletíme nad planetou,
  Jasné slunce bude svítit...
  Hrdinství elfů světla zpívané,
  Promění lovce ve hru!
  
  Čas bude plynulý
  Kde světem jiskří bouřka...
  Jabloň kvete ve velkém,
  Samozřejmě přichází jaro!
  
  Bude éra, věř elfinismu,
  Kde je každý člověk demiurgem.
  Smyjeme skvrnu z obličeje orkshizmy,
  V případě potřeby budeme orat a orat!
  
  Na celém světě budou světlí bohové,
  Přineste elfům radost a smích...
  Vlasy pomažeme mitrou ,
  Být úspěšný ve skvělém podnikání!
  
  Ano, Elfia je světová země,
  Elfinismus svatá země...
  Bosá dívka běžela
  Pochází z nevěsty dané!
  
  Ano, miluji krásky Elfie,
  Co vytvořilo kov z kamene...
  Věřte mi, lidé budou šťastnější
  Spuštění z nebe a lití napalmu!
  
  Nehledej štěstí bez Roda,
  Dá ti lásku navždy...
  Pod patou bitvy u Svarogu,
  Krev monster se prolévá!
  
  Není krásnější země obrů,
  Má v řadách elfy a trpaslíky...
  Jsme navždy spojeni s vlastí,
  Vyhrajeme v každé bitvě, víš!
  
  Tak proč je elfí bojovník tak smutný,
  Koneckonců, znal jsi sílu Svaroga...
  vyvolat dobré pocity,
  Naše Láďa z lásky je ideální!
  
  Vesmír bude lepší, věř mi -
  Pokud začne vládnout elfinismus...
  Jsme šťastné děti Svaroga -
  Rozložme orkšismus na kvarky!
  
  Země se brzy stane zářivou,
  Brzy bude velký úspěch...
  A Yarilo vyjde jako nádherné slunce,
  a rozzáří všechny!
  
  Pojďme se napít pro vlast
  Aby Elfie vzkvétala navždy...
  Mít nekonečný plat -
  O kterém není hanba snít!
  
  Nech elf povstat nad vesmírem,
  a Boží úsměv vše ukáže...
  Svou silou v nehynoucích bitvách,
  Odhalíme ten nejmazanější podvod!
  
  Brzy bude slunce svítit jasněji
  Prostor bude jako nádvoří...
  Tak spal oheň, jsi žhavější,
  Naostřete svou ocelovou sekeru!
  
  A pak s písní Velké Lady,
  Z toho se zrodili mocní bohové...
  Budeme schopni porazit kmen divokých,
   Elfislavny s meči, synové!
  Takto zpívali krásní a rozkošní elfové. A jejich hlasy, tak slavíkové a sexy. S takovými dívkami můžete konkrétně porazit medvědy.
  Je třeba říci, že jsou velmi štíhlé a krásné, sexy a svůdné, chutné elfky.
  Mezitím na obloze bojují i pilotky. Stíhačky ještě nejsou tak vyspělé jako v jednadvacátém století. Dokonce mají stále vrtulové motory. A zbraně - letecká děla a kulomety. Ale na druhou stranu v posádkách bojují skvostné pilotky. A aby pro ně bylo pohodlnější bojovat, jsou naboso a v bikinách.
  Albina je úžasná elfka. Tlačítka mačká holými prsty na nohou. Letecká děla střílí.
  A sestřelené letadlo orků hoří. A tito medvědi mají velmi hranatá, těžká a neohrabaná auta.
  Vytáčí však jen dívky. A velmi chytře vytahují svá letadla zpod úderů.
  Alvina, další elfka, také vystřelila s pomocí holých prstů a za cvrlikání řekla:
  Jsem zabiják elfů a síla vře
  Nebe je můj domov!
  Její partner se zachichotal a potvrdil, když srazila orka.
  - Ano, příbytek!
  Na obloze samozřejmě bitvy pokračují s různou mírou úspěchu. Je pravda, že elfové sestřelují orky mnohem častěji než zástupci okouzlujících lidí.
  Ale orků je mnoho. A to vytváří problémy.
  Maria Kolesnikova se podívala na tento film a poznamenala:
  - Bylo by hezké používat strážní kouzla a chránit!
  Natasha, tak se jmenoval elf, který byl ministrem války za královny, odpověděla s povzdechem:
  - Používáme to už dlouho, ale ne vždy to pomůže! Orkové, trollové a naši další nepřátelé také používají magii, včetně té, která prorazí tajemnou obranu!
  Maria tweetovala:
  - Ano, je to pravda! Ale co když zkusíte svěcenou vodu?
  Natasha se usmála a zeptala se:
  - Svěcená voda?
  Královna a bývalý vězeň potvrdili:
  - To je jen svěcená voda. To je velmi dobrý nápad a ve skutečné válce se osvědčil!
  Okouzlující ministr obrany souhlasil s úsměvem:
  - A co vaše Veličenstvo, musíte to zkusit!
  Maria to vzala a zpívala s velkou vášní, cítila v sobě nával inspirace;
  Jsem sovětská kozí dívka
  S láskou pracovala a orala pole...
  Ale ozvala se bouřka...
  Fašista zaútočil, protože pro něj není dost místa!
  
  Zatracený čtyřicátý první hrozný rok.
  Hitler útočí s velkým množstvím...
  Nechte ruské smečky jít do odpadu,
  Střely praskly - kulky hvízdly!
  
  Není místo, horší je tu nenacházet,
  Když bolest a ničení jsou všude...
  holce není ani dvacet,
  Ale kolik bolesti a deprivace všude kolem!
  
  Zlo útočí na vlast fašismu,
  Tak silný, tak divoký...
  Ale věřím, že vítězem je komunismus,
  Kdo za Adolfem jsou tito Němci slepí!
  
  Nepřítel je velmi silný, věřte tomu
  Jeho tlak je aktivní a krutý...
  Fašismus je jen divoká šelma
  A proti dívce je obraz modrooký!
  
  Žádná holka, neustoupím
  Sněhem se řítí bosí...
  Zkoušky, odevzdání pouze pěti,
  A naše děvčata bojují velmi statečně!
  
  Fašismus vlétl na Rus marně,
  Přestože Fritzův spojenec pomáhá...
  A Třetí říše brzy poletí dolů,
  I když masožravec zabíjí Rusy!
  
  Nevědí, dívky slova mají mír,
  Zoufale touží vyhrát...
  I když je Hitler tak cool slovy,
  Co se stalo jednoduše klaunem!
  
  Dáme brzy Fritz dívkám mat,
  Nepřítel je pěkně trepan u Moskvy...
  Pak tu byl legendární Stalingrad,
  Setkal se se zúčtováním, vězte, že je to cool!
  
  No, co je tygr pro dívky?
  Opravdu silný stroj...
  Nepotřebujeme hloupé hry na krásu,
  Čí armáda fašistů rozdrtila!
  
  Spojené státy Fritzovi hodně pomáhají,
  Dávají zdarma letadla, tanky...
  Asi se zbláznili
  Yankeeové přejídají belany!
  
  Ano, Hitlera zastřelil pes,
  A Goering se zmocnil místa na trůnu...
  Možná není dost starý na to, aby byl velký,
  Ten tlustý prase v královské koruně!
  
  Ale USA a Británie jsou nyní
  Začali tedy horlivě pomáhat fašistům...
  Rudá armáda nebude počítat své ztráty,
  A komunismus zmizel!
  
  Tohle je prostě pekelná situace,
  Když je síla kapitálu v jednotě...
  A hrozí kolapsem...
  Půda nacistům nestačí, poznejte Yankees!
  
  Marně jim Sam dodává bombu,
  A posílá jídlo Fuhrerovi...
  Po porážce SSSR v bitvě,
  Adolf zaútočí na předchozí šéfy!
  
  Samozřejmě utrpíme spoustu ztrát,
  Holky jsou bosé i v mrazu...
  Ale pokud to bude nutné, přespíme Moskvu,
  Naše copánky se vlní jako zlato!
  
  Kdybychom bránili Stalingrad,
  Věřte mi, můžeme se dostat do Berlína...
  Pro Rudou armádu, věřte mi, taková je situace,
  Když se lid a armáda spojí!
  
  Dívky nevědí, není tam žádné slovo,
  A zuřivě bojují se zlými orky ...
  Uvidíme, dívky věří úsvitu,
  I když oči jsou někdy jako talířky!
  
  Věřím spravedlivému ruskému carovi,
  Bude schopen učinit vůli silnější než ocel...
  Nechť existuje pravoslavný panovník,
  Kdyby Stalin nedokázal udělat všechno pěkně!
  Ano, ať sovětská země kvete,
  Cesta bude budováním ve světle komunismu...
  Victory otevře neomezený účet,
  I když děti revanšismu vyceňují zuby!
  
  No, co říkáš, strýčku hrozný Same,
  Zvednutý, považuješ se za zničeného...
  Podařilo se odrazit nacisty SSSR,
  A to znamená smrt kapitálu!
  
  No, ne jen jednou, ne dvakrát,
  Nad Ruskem je bude stále vidět hřímat...
  Aby nuly nepřišly do své vlasti,
  Možná tvořit pro Boha!
  
  Tam, kde Stalin prostě nemohl,
  Bosé dívky to zvládnou...
  Pro ně, mocný Bůh, svatý Svarog,
  A přesnost při střelbě z kulometu!
  
  Zkrátka bojem to vůbec nekončí,
  My Rusové usilujeme o pomstu...
  V bitvě bude starý muž a mladý muž,
  Nedáme nacistům hroznou šanci!
  
  Zkrátka jsme holky bosé,
  Znovu se zuřivě snažil zaútočit,
  A s holým podpatkem, silnou pěstí.
  Nasereme tě tak moc, že Fuhrer vypadá úkosem !
  
  Věřím, že se Rus brzy znovu narodí,
  Pod praporem velkého Svaroga...
  Bojujte za vlast a nebojte se,
  Protože brzy bude hodně štěstí!
   Po tak rázné, i když ne příliš jasné a ne zcela logické písničce s jistými rozpory jsou dívky z plemene elfů připraveny hory skutečně brát a přenášet. Jsou skutečně zrozeni k vítězství.
  A tak dívky v bikinách, zanechávající v blátě stopy naboso, střílejí ze zbraní. Zde pálí velkorážová děla a velké projektily létají vysoko v oblouku. Orkové jsou tedy vyhozeni a převráceni svými houfnicemi. Tohle je opravdu extrémně smrtící střelba a nezastaví se, nezabere dech.
  Jedna z elfů, kapitánka Světlana, zašeptala své přítelkyni se škodolibým úsměvem:
  - Myslíš, že nám dají hvězdu na ramenní popruhy?
  S úsměvem odpověděla:
  - Dohoní vás a dají vám víc!
  Poté, co dívka energicky prstovala na svých holých, půvabných, velmi svůdných, opálených a svalnatých nohách, zpívali:
  Bylo nám řečeno - potřebujeme výšku,
  A nešetřete municí...
  Tady přichází druhá hvězda
  Do vašich nárameníků!
  Dívky, které odpočívaly naboso, se svaly, které válely koule pod bronzovou kůží, vytahovaly těžké krabice s mušlemi. A i toto, nutno říci, velmi silný tah.
  Zdálo se, že válečníci hodili kartu na stůl. A opět zasáhne velmi smrtící dělo.
  Natasha, ministryně obrany, upozornila:
  - Ničivou sílu projektilů zvyšují magická kouzla. To je také příklad použití magie pro vojenské účely!
  Maria souhlasně přikývla.
  - To je správně! A pro budoucí vítězství můžeme ještě hodně udělat!
  Po oranžové trávě se přesunul další tank. Měl velmi nízkou siluetu. A neměl prakticky žádnou věž, ale byla tam speciální otočná hlaveň. A tohle auto vypadalo okázale. Byly v něm jen dvě dívky. Protože tato nádrž byla menší než obvykle.
  Natasha poznamenala:
  - Tohle je auto budoucnosti!
  Maria souhlasila:
  - Ano, myslel jsem, že je to slibný vývoj. Zasáhnout malý cíl je ale obtížnější. Zde Němci za druhé světové války vyhořeli, protože vyrobili příliš velké tanky.
  Natasha mrkla a zaštěbetala:
  - Naše tanky jsou velmi rychlé,
  A dívky jsou nahé, bosé!
  Mezitím v kině promítali, jak se křovím plazí elfí chlapec, desetileté dítě. Nastaví malý vysílač, aby vedl elfí dron . Taková zařízení jsou zatím nejjednodušší a nejprimitivnější.
  Chlapcovy holé, dětské nohy pleskají do trávy. Je jako mladý partyzán. Dítě má na sobě jen kraťasy a počasí je chladné a mrholí. A chlapec se třese zimou.
  Odvážně však zpívá:
  Jsem vůbec mladý bosý partyzán,
  Dítě, které odvážně riskuje svůj život...
  Aby tu elfové neměli problémy,
  Aby lidé žili v okouzlujícím komunismu!
  A dítě to zvedne a ukáže jazyk. A tak se elfí chlapec vydává do orčího tábora. Smrad huňatých medvědů nepříjemně lechtá dětské nozdry.
  Dítě je ve velkém ohrožení. Vklouzne těmto chlupatým tvorům pod samotný nos.
  Maria poznamenala:
  - Statečný chlapec. Ale má cenu posílat tak malé děti na misi?
  Ministryně obrany Natasha logicky poznamenala:
  - Tak malé děti dávají menší auru a orkové prakticky nevidí jejich hledací a strážní magii!
  Maria se zasmála a poznamenala:
  Hrdinství nemá věk
  V srdci mladé lásky k vlasti...
  Dokáže dobýt okraje vesmíru,
  Udělejte radost životu na Zemi!
  Natasha řekla s úsměvem:
  - Nejen živé, ale i mrtvé, a to nejen na Zemi!
  Maria v odpověď rozzlobeně dupla bosou, těžkou a silnou nohou, která teď mohla zlomit páteř vlka:
  Živá Země Živá Země
  A rozumíš lidem...
  Druhá láska, druhá Země,
  Žádná druhá Země nebude!
  Z tisíce planet
  Taková zelená neexistuje!
  Z tisíce planet
  Takový oblíbený neexistuje!
  Mezitím malý elfí chlapec nainstaloval vysílač a plazil se zpět. Jeho obnažené růžové podpatky se docela krásně blýskaly.
  Maria si dokonce myslela, že kdyby bylo dítě chyceno, jeho holé kulaté paty by byly spáleny rozžhaveným železem. A jak to dítě bude křičet.
  A orkové se budou ušklíbat a nasávat připálené maso svými nozdrami.
  Tu to chlapec vzal a bosou nohou se přitiskl na švába, který se plazil po trávě. Hmyz zamrkal a najednou se proměnil v drahokam.
  Chlapec ho zvedl holými prsty, hodil si ho do ruky a sotva slyšitelně zaštěbetal:
  - Z úsměvu bude jasnější,
  A ten slon a dokonce i malý šnek...
  Buďme zábavnější elfové v bitvě,
  A ať orkové utrpí jen ztráty!
  A chlapec rychle vběhl do křoví. Tady je roztomilé miminko. Docela lidské.
  Tady v jednom filmu chlapec také podsouval miny pod tanky.
  A byl chycen. Je škoda, že sovětský film neukázal, jak byl mučen. K popravě je ale vedli jen bosí ve sněhu.
  A kamera zblízka ukázala malé, dětinské stopy na závěji. A to řeklo víc, než kdyby mučení bylo ukázáno detailně a naturalisticky.
  Tohle je opravdu film.
  Maria zpívala s velkým citem a protahovala svaly na svých holých a svalnatých nohách:
  Leť jako ohně temné noci,
  Jsme průkopníky dětí dělníka...
  Blíží se éra světelných let,
  Výzva průkopníka - buďte vždy připraveni!
  Výzva průkopníka - buďte vždy připraveni!
  Natasha se zachichotala a potvrdila:
  - Toto chladné vejce se musí vařit patnáct minut a průkopník z elfů je vždy připraven!
  . KAPITOLA #4
  Mezitím došlo k dalším epizodám války. Zde jsou dva elfové, kteří vedou válku s odstřelovači.
  Byli bosí, ale měli na sobě strakaté maskování. A seděli v záloze a hledali cíle.
  Jedna z nich, blondýnka Alice, otráveně poznamenala:
  - Orkové, musím říct, jsou velmi páchnoucí. A proto je nemožné se s nimi bratřit!
  Angelica se zachichotala, vystřelila, zabila chlupatého medvědího vojáka a zpívala:
  - Nikdy nebudeme chybět,
  K našemu elfovi potíže nepřijdou!
  A odhalila své perlové zuby.
  Alice také vystřelila a také probodla orkovi hlavu. Tady jsou, řekněme, cool válečníci. A nemůžete jít proti nim!
  Angelica hodila granát holými prsty na nohou. Roztrhala orka na kusy a zpívala:
  Pozorujeme se sokoly
  Letíme jako orli...
  Neutopíme se ve vodě
  Neshoříme v ohni!
  Alice s úsměvem potvrdila:
  - Ano, bojovníci, kteří to potřebují!
  A holou patou hodila těžký granát. Roztrhal spoustu orků na kusy.
  Tohle byl opravdu tým. A elfí dívky jsou velmi krásné a úplně bosé ve světlých bikinách.
  Ale oni se nestydí, ale zpívají:
  Ve světě tepla a sněžení,
  Svět je chudý i bohatý...
  Mládež celé planety je s námi,
  Naše celosvětová sestava!
  A dívky pokračovaly v bití skřetů. To byl jejich nepořádek. A když si to vezmou, nebude to nikomu připadat tak malé, ani tak huňatým tvorům, jako jsou orkové.
  Maria Kolesniková při sledování filmu zpívala:
  Odvážně jdeme do boje
  Kvůli elfům...
  Zabijeme všechny orky,
  Bojuj, neunášej se!
  To jsou, řekněme přímo tady, bojovné a lehkomyslné dívky v záchvatu. Lze říci nejvyšší třídu destrukce.
  Ale od stormtrooperů po skřety, jak bude elfka Helga dlabat, a pak bude zpívat:
  - Sláva Elfiyo, sláva,
  Tanky se řítí vpřed...
  Taková elfí síla,
  Orkové zuřivě tlučou!
  Zde dívky vzaly za orky a doslova smrtící silou, totální zničení a otevření účtu. A nedají se zastavit. Pokud to vzali, pak to vzali.
  A holými prsty mačkají spoušť.
  Dívka Alenka střílí na skřety ze samopalu. A hodí na nepřítele své holé prsty, smrtící sílu granátu a zařve:
  - Jsem nejsilnější na světě,
  Namočím všechny do záchodu!
  A jak se směje a ukazuje jazyk, který má hodně dlouhý.
  Dívka Anyuta se zachichotala a poznamenala a vrhla vražedný hrášek ničení holou patou:
  Můžeme doslova všechno. A to je náš řád mezi elfy!
  Dívky bojují a je jich hodně. Jak dobré je žít ve světě, kde je tolik dívek. A elfové jsou věčně mladí a krásní. To je opravdu - velmi skvělá krádež. A dokážou říct něco, co se nedá říct v pohádce, ani popsat perem - prostě super.
  Alla, která bojovala proti této pohromě, agresivně poznamenala, střílela na orky dávkami a sekala je jako kosa:
  - Aby byl holohlavý Fuhrer mrtvý!
  A jak to vezme a bude se smát a vycenit své krásné zuby.
  To jsou dívky - akrobacie!
  Ne, no, zkuste takovým lidem odolat.
  Maria, elfka se zlatými vlasy, to vzala a zpívala:
  - Lodě jsou rozbité,
  Truhly jsou otevřené...
  Smaragdy a rubíny se šířily jako déšť
  Pokud chcete být bohatí
  Pokud chcete být šťastní
  Zůstaň chlapče s námi
  Ty budeš náš král!
  Ty budeš náš král!
  A válečníci zase jak sborově pískat. A havrani, kteří dostali infarkt, padli na orky a prorazili jim lebky.
  Tohle opravdu dívky vzaly a skončily. Je to rozhodně cool a divoké.
  No, jak je to skvělé. A opravdu se samozřejmě zapíná.
  To jsou opravdu dívky.
  A Olympias holýma silnýma nohama hodí na skřety sud s výbušninou.
  Proletí kolem a exploduje s extrémní smrtící silou. A vše je roztrháno na malé úlomky spolu s celým praporem orků.
  A opět si dívky vezmou své šarlatové bradavky do úst a pískají. A vrány, které utrpěly infarkt, se okamžitě zhroutí do smrtelné mdloby.
  A jejich lebky budou pod údery popraskané. A to je velmi smrtící a destruktivní účinek.
  Marusya také vzala a vrhla na nepřítele granát smrtící síly holými prsty, rozprášila orky a zpívala:
  Vítězství čeká, vítězství čeká
  Ti, kteří chtějí rozbít zlé orky...
  Vítězství čeká, vítězství čeká
  Budeme schopni porazit nepřátele!
  A Matryona také hodí citron na nepřítele bosýma nohama a zařve:
  - Na palubu!
  Dívky se úplně rozprchly. A jsou to vlastně napsané krásky. A jejich nohy jsou holé a tesané.
  Ano, tito skřeti byli přijati a jsou důkladně pokoseni a zabiti.
  A přední část elfů a menší počet elfů začali vyvíjet tlak na orky, ty chlupaté medvědy.
  Dívky se vrhly do útoku.
  Elfí bojovnice s oranžovými vlasy vzala a stiskla tlačítko joysticku šarlatovou bradavkou na její hrudi.
  Rázová vlna se spustila. A spěchal ultrazvuk ke skřetům. A okamžitě je zakryl, doslova zuhelnatěl kosti.
  Válečník cvrlikal:
  - Pro zběsilé skoky kobry!
  A jak brát a smát se. To jsou opravdu ženy - řekněme, že je to tam super.
  Dívky je třeba poznamenat jako impozantní.
  A tak holými patami vrhali smrtící proudy uhelnými granáty.
  Roztrhali spoustu naštvaných a chlupatých medvědů. A potom to dívky vzaly a začaly zpívat;
  Prosím, Pane, aby den nepominul,
  Ať je pohled dívky navždy mladý!
  Aby se náš rytíř vznesl nad skály,
  Aby obal jezer byl čistší než křišťál!
  
  Jak krásný svět Bůh stvořil,
  Jedli v něm stříbro a javor byl rubínový!
  Hledám přítelkyni Božího ideálu -
  K tomu sekal nepřátele v bitvách!
  
  Co je tak těžkého v srdci mladého muže?
  Co chce v tomto světě najít?
  Proč je veslo zlomené?
  Jak vyřešit spleť velkých problémů?
  
  Chci, aby byl i Bůh šťastný,
  Najděte svůj nebeský sen!
  Aby štěstí nepřetrhlo nit,
  Přivést pod cestu, balastní vedení!
  
  Ale co bych měl hledat v míře bez lásky,
  Co může být pro dívky dražší?
  Je těžké stavět štěstí na krvi,
  Na něm můžete plavat pouze v pekle!
  
  Odloučení je pro mě mučení
  Válka je pořád taková noční můra!
  Tady je noha ve třmenu osedlaná koně,
  I když zlý ork přinesl katovi sekeru!
  
  Berou naše dcery naplno,
  Mučí je a pálí jejich těla ohněm!
  Ale způsobíme porážku Fuhrerovi,
  Vězte, že náš elf nikdy nezemřel!
  
  Pojďme hrát svatbu, po zlé válce,
  Pak se děti budou smát!
  Všichni jsou mi pokrevní příbuzní,
  Budu lovit tlustou zvěř!
  
  A dub je jako smaragd svého listí,
  Řekl, že ten chlap odvedl skvělou práci!
  Ať je svědomí čisté jako krystal,
  A jen v plusech budou čísla v rovnováze!
  Dívky zazpívaly a ukázaly svou kolosální sebevědomí a bojovou pozici.
  A samozřejmě, jeden z válečníků přinesl hadici. A naplnil to benzínem. A jak vezme a spustí vražedný tryskáč. Bude proudit smrtící tsunami ohně. A skřeti hoří.
  A je to opravdu skvělé. Doslova totalitní je destrukce.
  Nejedna dívka se tomu nemůže postavit, jako když skřítčím jazykem olizuje něco velmi sladkého, chutného a chutného.
  A zároveň sebrat orka a spálit hlavu.
  zem takto . A nenechat ani kosti od nepřítele.
  To jsou někdy holky. A odhalují své zuby a ukazují svou povahu jako had kobry.
  Válečníci, kteří roztrhají jakoukoli armádu. A pokud chtějí, mohou pustit plyny.
  A představte si, co se stane, když ze sebe tisíc elfů okamžitě uvolní plyny? Řekni, co se stane?
  Oh, bude to velmi cool, možná to nebesa nedovolí. Neboť pak vrány padnou na hlavy orků. A budou padat a rozbíjet lebky, což ukáže nejsmrtelnější dopad ve vesmíru.
  A děvčata znovu zpívejme v jejich divokém vzteku a vzrušení a jejich perlové zuby se třpytily jako zrcadla.
  Noční můra vždy přichází jako had
  Nečekáte ho, ale vplíží se do dveří!
  Jste šťastná, štědře živená rodina,
  Ty nevíš, že lidé jsou zvířata!
  Tady začal nájezd bouřlivé hordy,
  Tataři nás zasypávají šípy!
  Ale jsme zrozeni pro statečný čin,
  A sneseme těžké rány!
  
  Nikdo neví, jestli dobrý Bůh
  Takže člověk byl krutý!
  Smrt klepe na práh -
  A Weselvul vystrčil z horka růžky !
  
  Ano, to jsou dávné časy,
  Ve kterém jsme byli tak cool!
  Koneckonců to nebyl můj sen,
  To není to, kam jsme šli, přes vzdálené hory!
  
  Ale pokud jsi v pekle
  Nebo spíše ve světě bolesti, otroctví, bitvy!
  Stále budu mít naději,
  Nechte své srdce bít tyto rytmy!
  
  Ale zkoušky jsou náš řetězec,
  Což nedovolí, aby myšlenky byly snadné!
  A pokud je to nutné, musíte vydržet,
  A když budete křičet, tak na plné pecky!
  
  Je to básník a darebák,
  Ale ne na horkém bojišti!
  Podlí nepřátelé vlasti zemřou,
  Budou pohřbeni rychle a zdarma!
  
  Nyní to vezmi a pokloň se Kristu,
  Překřiž se, líbej tvář ikony!
  Věřím, že řeknu lidem pravdu,
  Pán nám dá za odměnu peculium dědictví!
  Děvčata zpívala dobře. Jejich hlasy jsou tak zářivé a třpytivé. A plnoštíhlé.
  A po písničce se celý batalion holek vzlétl a vypustil prdy. Vstali v koloně a vrhli se k mraku vran. Vzali je a zhroutili se.
  To začalo vrány dusit a doslova se dusily a svíjely, když dostaly smyčku kolem krku.
  A tolik vran padlo. A prorazili vršky orků. A medvědi vypouštěli fontány hnědé krve. Byli vyklepaní jako drcení hrachu.
  Dívky se zasmály. A ukázal jazyky. Mrkli na stvoření, která se k nim blížila.
  Jedna z dívek zaštěbetala:
  Orkové nevypadají jako lidé
  Orkové jsou Orkové...
  Pokud je chlupatý, pak je darebák,
  Dívčí hlas je velmi jasný!
  A mrkla na své přátele.
  Válečníci okamžitě pocítili divokou sebedůvěru. A jejich zuby se třpytily jako horské štíty. Nebo možná jsou to perly a poklady moře.
  Dívky se smály a zpívaly:
  Ó moře, moře, moře, moře,
  Kluci sedí na plotě!
  Orkové uvidí smutek,
  Všichni ti parchanti při analýze zemřou!
  A bojovníci budou brát i pískat. Tentokrát na hlavy orků nepadaly jen vrány, ale i kroupy. A ti medvědi doslova rozbili lebku.
  Zde jsou elfí dívky, jak se utkaly s orky těchto smradlavých medvědů. A ukázalo se, že je to extrémně cool.
  A když krásky zpívaly, pak to byl pořádný chaos;
  Nebe je vzorovaný koberec hvězd,
  Měsíc dá světlo kopcům!
  Dolů teče horský potok,
  Třpytivé zlato na pazourcích!
  
  Jednoduchost matky Elfie,
  Na vesnicích sytost a pohodlí!
  Štěstím dívky plakaly,
  Jak sekat kulatý tanec go!
  
  Přišel problém, válečná stará žena,
  Skřípění zubů - vichřice mušlí!
  Spěchá s devastací orků,
  Váš kamarád zemřel v bitvě!
  
  Ty sám jsi ještě kluk -
  Vojenský registrační a náborový úřad nedal dobrý!
  Jako, nemáte dost let navíc,
  Země se musí postarat o děti!
  
  Běžel dopředu bez jakéhokoli brnění
  Přinášet dobro a světlo!
  Aby orky nepřipravili o jejich vůli,
  Abychom nepotkali svítání v řetězech!
  
  Můj přítel také nespal.
  Podařilo se uniknout - bojovník!
  Pochybujeme o orcích z piedestalu,
  Ať je Fuhrer hotový!
  
  Bojujte s těžkou bolestí a hladem
  Bosá holka v zimě!
  V hadrech snášíme krutou zimu,
  Někdy jíme jeden s březovou kůrou!
  
  A nepřítel se řítí na letadla,
  Jako monstrum z pekla "Tiger" řve!
  Medvěd zrozený ze zlé vlčice
  Z tanků se řítí plamenomet!
  
  Pro zahřátí bosých nohou
  Co ve sněhu zmodralo!
  Dívka si vybrala cestu
  Kde popel zčernal vánici!
  
  Ale odolali jsme - pryč od zimy,
  Chlapec a dívka vpřed!
  Porazíme Jidášův úsměv,
  Rusovi orkové vymažou temnotu do písku!
  
  Blikající podpatky teenagerů,
  Závěj za sebou zanechal lehkou stopu!
  Mráz není snadné vydržet,
  Běh naboso nás zahřívá!
  
  A zlí orkové na ně nemají právo,
  Řvou od zimy!
  Takový silný stát
  Náš elfí rytíř je velmi cool!
  
  Odhoďte vlnu z pekla
  Nyní Feyropa před námi!
  Takový je osud svatého vojáka,
  Buď navždy věrný Elfie!
  Tyhle holky jsou prostě super. Je v nich tolik vzrušení a ohně. Jako dívky červené copánky. A krásky jsou vždy bosé.
  Válečníci na orcích řídili kapitálně. Velmi si oblíbili takovou techniku, kdy holými prsty házíte na nepřítele hrách záhuby a smrti.
  A ty medvědy trháš na natrhané kousky a řízky. A které jsou tak smažené a chutné.
  A dívky čmárají o běžících medvědech. A zasáhněme elfy na skřety minometem.
  A krásky to dělají, nutno podotknout, mimořádně efektivně. A jejich agresivita se snoubí s mimořádně okouzlující a rozkošnou grácií.
  Válečníci se chopili orků a přistoupili k totalitnímu vyhlazování.
  Zde dívky používaly své rubínové bradavky. Stiskla klávesy, které aktivovaly plamenomety.
  A vzali to a hned pokryli prapor skřetů. A opravdu to vzali a spálili do základů .
  To jsou tady dívky. A v případě potřeby budou jazyky použity přímo pro zamýšlený účel. A účelem takových jazyků je rozdávat lidem radost. A ukažte svůj nádherný a agresivní temperament.
  Takové dívky nejsou, pokud se medvědi pohnou, určitě nezpomalí.
  Předvádějí tak úžasné úspěchy.
  A dívky mohou hrát na housle bez velkého obřadu.
  To je také velmi dobrý nápad.
  Dívky hrají na housle. A přitom mašličky drželi holými prsty u nohou. A hrála skvělá a okouzlující hudba. A je to prostě skvělé.
  A pak děvčata vzala a zpívala;
  Věřím ve svou svatou vlast,
  Tato Pravda může zasloužit spasení!
  Budeme chránit naše děti před zlem -
  Nepřítel přijde od nás, věřte mi, pomsta!
  
  Můj meč udeří jako Eliášův pokladník ,
  A ruce jsou unavené v boji, nevědí!
  Jsme pro vlast jako spolehlivý štít,
  Na ochranu před odporným místem v čistém ráji!
  
  Ústup, úder a znovu výpad - bit,
  Takový je osud cesty, bohužel, vojáka!
  Dokud je naživu alespoň jeden padouch,
  Vyčistěte hlaveň a mušku stroje!
  
  Musíte bojovat, pokud je pohádka světem,
  Někdy to může hodit vytí cool!
  Ale zachováváme čest vlasti,
  I když se občas sype hromada mrtvol!
  
  Narodili jsme se, to je štěstí v zemi -
  Ve kterém se každý může stát hrdinou!
  Ve kterých lidé, a pak vy sami,
  Nejmocnější a nejstatečnější válečník!
  
  A teď budeme křičet - vpřed,
  Na útok na pevnůstky, mocné pevnosti!
  Aby se nestalo, že mysl lže -
  Rozbijeme mraky na letadlech!
  
  Samozřejmě můžeš jít rovnou do pekla,
  Pokud jsou všechny způsoby jako svlačec s bodlákem ...
  Ale i tam se čepele bojovníků rozbijí,
  A z břicha letadel se shazují bomby!
  
  A co je pro zápasníka Elfiho peklo?
  Poznejte další test!
  Budeme stát v bitvě až do konce -
  Naplň skutečné Boží přání!
  
  A gangy trollů, zlomíme ghúly,
  Pojďme do místa, kde je Země Eden!
  Orel skoncuje s odpornou vránou,
  Čest a víra nás povedou k úspěchům!
  
  Bouřlivý proud bije život klíčem,
  Aby se splnilo to, oč byl Kristus požádán!
  Milost poteče jako vodopád v proudu,
  Ke slávě Matky Elfie!
  Dívky zpívaly a hrály na housle zároveň. A hudba zněla tak zvučně, krásně a duhově. A rozšířil se doslova po nebesích.
  A havrani, ztrácející vědomí, omdleli a probodli hlavy orků.
  A dívky jednaly s nepochopitelnou energií. Proudy hyperplazmy v nich proudily.
  A možná také magoplasma, kterou dívky zosobňovaly úžasný a smrtící efekt.
  Válečnice vycenily zuby a pak z povrchu tesáků vypustily zajíčky, kteří orky oslepovali a krváceli jim oči. A ukázalo se, že je to tak nepochopitelně cool a cool.
  Válečníci znovu stiskli tlačítka svými rubínovými bradavkami. A odpálili nepřítele ohnivými erupcemi kolosální, ničivé síly vulkánů.
  A to všechno reaguje a hoří. A vyhodí do povětří nádrže medvědů. A proudy spalujících plamenů taví stroje Putinova impéria.
  Dívky, musím říct, jsou prostě úžasné a vykazují tak skvělou úroveň bojovnosti, že si je nikdo nedovolí obvinit z něčeho hloupého a obscénního.
  O takových holkách se říká: jsi prostě Bohyně a Super!
  Tak se toho chopili znovu a začali s velkým nadšením zpívat;
  V naší Elfii jsou ženy,
  Proč řídí letadlo jako vtip?
  Co je ve vesmíru nejkrásnější -
  To zabije všechny protivníky!
  
  Narodili se k vítězství
  Oslavovat elfa po celém světě!
  Koneckonců, naši mocní dědové,
  Pro ně byla okamžitě sestavena armáda!
  
  Obři stojí u stroje,
  Jejich síla je taková - každého rozdrtí!
  Jsme děti vlasti, sjednoceni -
  Jde řada vojáků!
  
  Muka nás nebude moci zlomit,
  Bezmocný oheň zlý napalm!
  Kde dříve hořela pochodeň...
  Pozornost je nyní rozsvícena!
  
  Všechno v naší zemi je pochodeň světla,
  Auta, silnice, mosty!
  A v písních vítězství se zpívá -
  Jsme sokoli světla - orli!
  
  Směle oslavíme vlast,
  Vezmeme vás do strmých výšin!
  Jsme ve vesmíru jako průkopníci -
  A zlomíme vaz zlým orkům!
  
  Pojďme dohnat všechny plazy z Marsu,
  Otevřeme cestu do Centauri!
  Budeme my, kteří se bojíme predátora,
  A kdo je laskavý a upřímný milovat!
  
  Elf je nejsladší země ze všech,
  Je na co být hrdý, věřte mi!
  Není třeba mluvit nesmysly...
  Buďte humánní, ne zvíře!
  
  Pojďme na hranici vesmíru,
  Postavíme tam žulovou pevnost!
  A kdo ztratil pokání
  Kdo spěchá do vlasti beat!
  
  Co dál - malá představivost
  Ale věřte, že mrtvé vzkřísíme!
  Trhnutím vytrhneme žihadlo smrti,
  Pro slávu nesmrtelné Elfie!
  Takhle zpívají děvčata a jejich hlasy jsou jako slavíci, drozdi a ohniví ptáci v jedné láhvi. Řekněme, že tyto dívky jsou prostě super a hyperaktivní .
  A zpívají velmi dojemně a rozkošně.
  To jsou krásky, když něco zaberou, tak se málokomu skřetům bude zdát.
  A dívky zničí medvědy bez námahy. A pak přiletěli ze vzduchu piloti elfů. A tlačítka mačkají holými prsty u nohou. A drápat agresivní chlupaté tvory.
  Dívka z nebe vypálila raketu na shluk chlupatých orků. Byli vyhozeni do povětří a opálení, že kusy připáleného masa padaly různými směry. A která hoří a opravdu kouří.
  To jsou dívky, zuřivé a destruktivní. Mají v sobě ukryté tak mocné srdce. Že když vezmou, zazpívají a začnou ukazovat zuby, pak proti nim ani armáda skřetů ve spojenectví s trolly nebude schopna odolat. A trollové jsou mnohem obratnější a rozhodnější bojovníci.
  A dívky jsou tak kolosální a silné bojovnice, prostě kosmická proměnná a stálice.
  Válečníci vzali a nafoukli dívce tváře a bez přemýšlení si z plných plic prdli .
  . KAPITOLA #5
  A pak přišla opravdu smrtící a ničivá vlna, která zasáhla orky. A kolik chlupatých tvorů bylo položeno najednou.
  Poté děvčata ve velké radosti a s obrovským nadšením vzala a zazpívala;
  Jednoduchý verš písně
  Co to zpívám o tomto smutném světě!
  Snažím se poznat Krista svou duší,
  Aby se nedotkl těla, pekla a popela!
  
  Má vlast je mi drahá,
  I když to občas vyčítají!
  Nenašel jsem místo pro sebe
  Když Weselvul dal lidi do pekla!
  
  Co může být strašnějšího než smrt Země,
  Když struna pláče smutkem?
  Když se směje, padouch jí úspěch,
  Ale bude síla - vězte, probuzení!
  
  Pak odpovím zlé rase:
  Duchu vlasti, pekelní bohové, nezlomte se!
  A bude se zpívat výkon všech bojovníků,
  Jsme armáda vojáků: orli nejsou žádná hra!
  
  Věz, že naše vůle je silná jako vždy,
  Rameno k rameni jsme sevřeli pěst!
  A cíl, ke kterému směřujeme, je již viditelný,
  Hvězdná loď drtí nepřátelský popel!
  
  Někdy je těžké porozumět Pallasovi,
  Je vrtošivá, dá čertům carte blanche!
  A zdá se, že to bylo tak dávno...
  Když je odporný ork zla roztržen vejpůl!
  
  Samozřejmě, že máme celý les problémů,
  Kolik světů je ve vesmíru?
  Ale z tohoto důvodu byl Nejvyšší Bůh vzkříšen,
  Aby měl člověk kopec dárků!
  
  Elf se opět stane supervelmocí,
  Vesmír ukáže cestu ke štěstí a lásce!
  Už žádné slzy ani krev nepotečou,
  A vůli a moudrost si uchováš ve svém srdci!
  Dívky zpívají velmi oduševněle. Chtějí další vítězství a báječné výroky. Jejich kosmická tolerance je prostě hrozná. A bojovníci předvádějí svou nejvyšší akrobacii a obrovské destruktivní Ego.
  Elf se skvrnitými vlasy zaštěbetal:
  Jedna dvě tři,
  Zničíš orky...
  Čtyři osm pět -
  Nepřišli jsme hrát!
  A děvčata opět pískají, až se na hlavy skřetů sypou celé mraky omráčených vran.
  Maria Kolesnikovová uplatnila své obratné velení nad těmito armádami, které bojovaly s protivníkem. Královna válečnice vydala rozkazy.
  A krásní mladí elfové masírovali dívku, která se stala mladou a silnou, holýma, vytesanýma nohama. Stejně jako ostatní krásky se také utkaly s nesčetnou armádou skřetů - těmito pekelnými medvědy.
  Maria se nebála represí ze strany tyrana s břichem a knírem a teď byla po kolena v moři.
  Dívka vydala rozkazy. A její poddaní se předvedli a krvavá a krutá bitva byla v plném proudu, respektive celá řada bitev a bitev.
  Elfí dívky obcházely pozice orků. Bylo tady hodně ostnatého drátu. A bosé krásky to ohlodávaly nůžkami. Dobře se stříhal. Pak elf s modrými vlasy zabodl hrot do slabin jednoho z orků. Doslova ztuhl bolestí. Válečníci vybuchli smíchy a ukázali jazyky.
  Krev skřetů je hnědá a hnusná, dívky odskočily, aby se na ni neušpinily. Ano, s takovými tvory není snadné bojovat - je dokonce nechutné je zabíjet.
  Zrzavý elf zamumlal nemístně:
  - Půl roku špatného počasí,
  Půl roku nikde!
  Elf se žlutým namítal:
  - Na planetě Zemi není počasí k čertu! A my máme naopak věčné léto, na celé planetě a čtyři svítidla!
  Opravdu, na oranžovém nebi zářily čtyři velké hvězdy - různých barev a je to nádherné!
  Válečníci drát prokousávali nůžkami na drát . A tady se plazí blíž k letišti. Tam už jsou vidět letadla chlupaté armády pekla. Některá auta jsou velmi velká. Například strategické bombardéry. Jak velkou smrtící váhu mohou unést? Tady nepočítáš.
  Zrzavý elf zpíval:
  Velbloudi chtějí plavat
  A sloni létají...
  Kolik zázraků je všude
  Co se nedá spočítat!
  Bělovlasý elf poznamenal:
  - Sám to moc dobře víš
  Svět je plný zázraků...
  Pouze tyto zázraky
  Elfové to zvládnou sami!
  Modrovlasý elf poznamenal:
  - Kolem samotného letiště je již drát pod proudem. Tak snadno nepřekonejte!
  Elf se žlutými vlasy to vzal a nabídl:
  - A co když dar smrti hodíš obloukem přes drát na koni. Zasáhneme bombardér a začne řetězová reakce.
  Zrzavý elf se zachichotal a poznamenal:
  - To je zajímavý nápad! Co když to zkusíte!
  Modrovlasý elf poznamenal:
  - Nejprve si musíte vyrobit prak!
  A dívky jednohlasně přikývly. Vyrobit ho ze dřeva a drátu není tak jednoduché, ale bojovníci mají jako vždy navrch. A jakmile se do toho pustí, už neustoupí.
  Bělovlasá elfka cvrlikala, švihala břichem a předváděla akrobacii s nohama:
  - Pojďme na palubu stíhaček,
  Máme skvělou partu!
  Dívky by měly být krásné a chytré a obratné zároveň.
  Zde je závěs připraven. A na dálku můžete odpálit výbušný balíček z obyčejného uhelného prachu. Ale pokud vybuchne, nebude to nikomu připadat dost. A ještě více pro orky.
  Dívky s pomocí bosých nohou připravily prak a odstřelily. A teď nálož s uhlím letí vysokým obloukem. A letí přes natažený drát vysokého napětí se smrtícím proudem. I onemocněl jiskřil během letu. A pak přistane přímo v břiše strategického bombardéru s deseti tunami výbušnin v jeho břiše. A jak to potom zabere a vybuchne.
  Bylo to, jako by explodovala malá atomová bomba.
  Pravda, v tomto světě zatím nejsou žádné jaderné zbraně. A to je samozřejmě nejlepší, protože by se pokazilo klima. Ale letadla na letišti orků začala explodovat a rozdělovat se. A mnohé plály jako svíčky na stoletém dortu. A jak to všechno vzplanulo velkým tlakem a vzrušením. A zničení orků bylo kolosální.
  Tlaková vlna zasáhla i dívky a přinutila je chytit se okrajů stromů, jejichž vrcholky byly rozbité. A zatlačte do země bosýma nohama, patami nohou.
  Pak přišlo horko a pach spáleného masa. Dívky si připadaly jako pozvané na něčí piknik. A tohle je opravdu vůně čerstvých jehněčích těl.
  Modrovlasý elf zaštěbetal:
  - Jak je dobré si lehnout do trávy,
  A něco chutného k jídlu...
  Uspořádejte chladný park ve vaně,
  A zavolejte mladé elfy!
  Žlutovlasý elf poznamenal:
  Možná je čas, abychom odtud vypadli?
  Zrzavý elf se zasmál a odpověděl:
  - Orkové panikaří a my budeme sklízet!
  Bělovlasý elf přikývl.
  - Chraňte přírodu, lidi,
  A sklidíte bohatou úrodu!
  Poté se všichni čtyři vydali na loupežné přepadení. Dívky začaly prchající orky chytat a podřezávat jim hrdla a břicho. Elfové to dělali s velkým nadšením.
  I když se zdají být laskaví. Ale orkové mají těla medvědů a zároveň tak parchantské tváře, že se jen divíte, jak to Země může vydržet.
  A dívky, které milují vše krásné, jsou docela pochopitelné.
  Elf s modrými vlasy usekl hlavu orkskému důstojníkovi a zpíval:
  Není třeba ztrácet hlavu
  Nespěchejte....
  Není třeba ztrácet hlavu
  A najednou přijde vhod!
  Píšeš do sešitu
  Za každou stránku!
  Všichni orkové musí být zabiti!
  Všichni orkové musí být zabiti!
  Všichni orkové musí být zabiti!
  Dívka se žlutými vlasy hodila holými prsty na nohou kus skla. Jednomu z orků podřízla hrdlo, což způsobilo, že vypustil proud krve, a zaštěbetala:
  -Všechny naše názory jsou jen produktem,
  Naše schopnosti, naše potřeby...
  V nové realitě se všechno najednou stalo
  Věřte, že noví elfové znají hodnoty!
  A dívky bez rozmýšlení vyrazily tank orků. A ten se rozsvítí, jako by byl kov prosáklý benzínem. A po několika sekundách začaly uvnitř auta praskat těžké granáty velkého kalibru!
  Válečníci zvolali:
  - Sláva bojovníkům světla,
  Sláva velkým elfům...
  Naše vlast je oslavena
  Nenechte se unášet do bitvy!
  Zde to vzali elfové a házeli holými patami ocelové úlomky a přímo do očí zlých orků, oslepovali a zabíjeli medvědy. Potom zpívali:
  - Králem jsou elfové - vládne moudře,
  Rozdává dekrety - soudí služebníky...
  Trůn netoleruje povyk a štěkání,
  A není to způsob, jak potlačit strach!
  
  No, pokud přijde tvrdá bitva,
  Elfím holkám je to jedno...
  Zapomeňte na své smutky a výčitky
  Raději prašti orka cihlou!
  A dívky po těchto slovech budou brát a smát se. A zase budou holými podpatky zvracet úlomky. A udeřit orky k smrti. A padají probodnuti a zabiti a vypouštějí fontány hnědé krve.
  Elf s modrými vlasy to vzal a zaštěbetal:
  - Pro nádherný pohádkový svět!
  Dívka se žlutými vlasy jí odpověděla:
  - A pro paprsky světla!
  A holou patou hodila smrtící dar ničení a upalování orků.
  Zrzavý elf to vzal a zazpíval:
  - Žádám tě, abys nebyl překvapen,
  Pokud se stane magie...
  Pokud se to stane, pokud se to stane, pokud se stane magie!
  Poté budou všechny dívky plivat znovu na skřety. A zvedne se skutečná vlna tsunami, která tyto tvory pokryje a spálí.
  Bojovnice se nevzdávají, ale harmonicky bojují a předvádějí svou největší akrobacii.
  A na jiném místě bojují dva elfové jako ostřelovači. Na skřety střílí z dálky. Probodávají jim hlavy a vyrážejí jim mozek z hlavy.
  Dívky přitom sedí v záloze na vrcholcích stromů. A střílejí přesně. Probodávají vojáky chlupaté říše a skládají je doslova na hromady.
  Jedna z nich, dívka s bílo-červeno-bílými vlasy, se zeptala svého partnera s červeno-zelenými vlasy:
  - No, jak dáme dobro těmto chlupatým!
  Elfí válečník přikývl.
  - Ne slabý!
  A dívky znovu střílí. Zde je bílo-červeno-bílý elf zasažen generálem orků. Udělala to mimořádně dobře. Vystřelila si mozek a tweetovala:
  - Pro královské elfy!
  Na to elf s červenozelenými vlasy odpověděl:
  - Carismus - líbí se ti?
  Elf odpověděl:
  - Špatný! Ale za války není jiná forma!
  Elf přikývl a zavrčel:
  - A věřím, že bude!
  A její tvář se usmála.
  Bojovnice pracovaly a vyřazovaly medvědy. A zdálo se jim, že série blížících se orků nebude mít konce.
  A elfové sborově zpívali a zabíjeli medvědy:
  Ne, řekli jsme těm chlupatým,
  Naši lidé nebudou tolerovat...
  Aby hrbatý ork vládl,
  Řekněme podivín!
  A tak krásky vzaly a holými prsty na nohou házely na postupující medvědy granáty a rozhazovaly je různými směry. A komu byla utržena tlapa a komu hlava.
  Elfové ukázali svou agresi proti šílencům s nechutnými tvářemi.
  A dokonce zpívali:
  Krev protéká tebou jako šarlatová řeka,
  Nepřátelský Fuhrer s plešatostí a vypadá velmi cool ...
  Ale nevzdávejte se mu
  Vezměte meč do ruky - rozdrťte Satana!
  Pokud je elf odvážný a ne zbabělá veš,
  Fuhrer s plešatostí - rychle zabiješ!
  Tímto způsobem válečníci ukazují svůj velmi jiskřivý a agresivní, odpovídající charakter.
  Ale čtyři elfové využili paniky a zajali jeden z nejnovějších orčích tanků. A čmáráme z kulometů - má jich šest. A tak děvčata mlátila a při střelbě používala holé prsty u nohou.
  Modrovlasý elf to vzal a zavrčel:
  - Nesou, nesou bosou dívku koně,
  S takovou krásou neznič takovou naději!
  Pod sluncem laskavosti a pod hvězdou Chase,
  Milujete dívku, jste dívka!
  Žlutovlasý elf souhlasil s tímto:
  - Ano, bude to tak, velká láska se vrátí!
  A bojovnice hodila svými prsty bosých nohou vražedné síly dárek smrti, který vyletěl otevřeným poklopem tanku. A zasáhl spoustu orků.
  Rusovlasý elf střílející na orky ze samopalů vtipně poznamenal:
  - Tady je znamení, že jsme v ohrožení,
  Bosé dívky mohou vést...
  Zatřesme těmito orky patami ,
  Ork se nebude moci zachránit!
  Bělovlasá elfka udeřila projektilem do orčí nádrže pomocí holých, dlátových nohou. Prorazil auto chlupatých medvědů a zapálil ho.
  Pak to vzala a zpívala:
  Naboso, jen naboso
  Elfí dívky chtějí bojovat
  Naboso, jen naboso
  My dívky ze světa jsme tak dobré v boji!
  Elfí tank opět vysílá projektily, které ničí orkské stroje smrtící a přesnou silou. A přimět je pořádně hořet. A to je opravdu tanec bosých nohou elfů a dívek nebývalé krásy!
  Válečníci sborově zpívali a stříleli na nepřítele:
  Zdrávas bosý elf,
  V bouři, bouřích a plamenech vítězství...
  Máš rovná záda
  I když někdy je spousta problémů!
  A odhalili své perleťové, jiskřivé zuby. Potom cvrlikali, mrkali a štěkali:
  - Sláva našim statečným elfům a elfům !
  Dívky byly velmi odvážné a agresivní. A střílejme na orky velmi přesně trofejními granáty. A aktivně zpívali a stříleli s holýma dívčíma nohama:
  - Sláva naší vlasti elfů,
  My holky budeme nejlepší...
  Uvolnění spousty špendlíků
  My krásky slavíme úspěch!
  A válečníci okamžitě vezmou a zbijí orky, kteří jsou chlupatí, chlupatí a páchnoucí.
  A takovým kráskám nemůžou odolat. Alespoň házejte skřetům cihly na hlavy, nebo bomby.
  Ale chlupatých medvědů je docela dost. Pravda, jejich počet vyvolává paniku a pandemonii. A orkové v panice pálí jeden na druhého. A střelba je takový a pichlavý kouř.
  Tráva hoří a munice exploduje. Plný zkázy.
  Vzal to elf s modrými vlasy a zpíval:
  - Naše vlast je s elfy,
  Tak okouzlující a roztomilé
  Bojuj za ni, nenech se unášet
  Země je známá po staletí!
  A bojovnice znovu odhalí zuby, jako by byla vlčice. A mrknout safírovýma očima.
  Když vystřelila, rusovlasá elfka poznamenala:
  - Rozbít, rozdrtit a roztrhat,
  To je život, to je štěstí!
  Elfka se žlutými vlasy vystřelila, nahou patou stiskla tlačítko na skřety a namítla:
  - V ničení není štěstí!
  Elf s bílými vlasy střílel z kulometů na chlupaté medvědy, kosil masu skřetů a pištěl:
  - Destrukce je vášeň
  Bez ohledu na sílu...
  Moc vždy pila krev někoho jiného,
  Společně oslavíme lásku!
  Modrovlasý elf se zachichotal a zaštěbetal:
  - Führer s plešatostí ihned v rakvi,
  Udržujte zdraví, abyste...
  Mít dívky, které si představuješ,
  A hledejte muže s vlasy!
  Poté to kráska vzala a ukázala svůj dlouhý, růžový jazyk, předstíral, že je jako kobra.
  Válečníci se znovu zasmějí a ukážou svůj imperativ. Pokud rozumíte, o co jde.
  Ale dívky jsou téměř nahé. A pak si jedna z nich se zrzavými vlasy vzala a svlékla podprsenku a jak mačkala knoflík s rubínovou bradavkou. A potom, jak střela zabere a zatluče. A dostane se do tanku se skřety a pojďme konkrétně trhat chlupaté medvědy. A dívky zpívaly:
  - Někde na světě,
  Kde je pořád zima...
  Orkové, ti zlí medvědi,
  Jasně zlomená náprava!
  Proto mráz
  Zima pláče všude kolem
  Dívky roní slzy
  Zlý Satan vládne!
  Válečníci dobře zpívají, ale ještě lépe bojují. A střílejí tak přesně, jako neporazitelné Amazonky.
  Ne, elfové jsou opravdu zázrak. A pokud začnou mlátit, pak se proti nim nepostaví jediná armáda. To jsou dívky s vícebarevnými účesy.
  Další elfka sedí v záloze a napravuje palbu od bojovníků její okouzlující armády. A dělá to velmi dobře a přesně. Úderné s agresivní spontánností.
  Válečník to jistě není snadný, ale mazaný. Tady napravuje oheň.
  A další elfové velmi přesně zasáhli orky a zničili jejich pozice.
  Dívky, které bojují, a vzácnější chlapci prokazují úžasné znalosti boje.
  Řekněme, že takhle elfové jsou tady - bojovníci jsou okouzlující, ale vůbec ne litinový.
  V letadlech nosí piloti elfů většinou jen kalhotky. Jsou to dívky opálené a svalnaté. A střílejí s pomocí holých, vytesaných nohou.
  Nezapomeňte však aplikovat také šarlatové bradavky. A jejich ňadra válečníků jsou velmi svěží a opálená. V krásách je tolik energie a kouzla a takové toky nábojů radosti.
  A bojovníci také umí nejlépe zpívat;
  Hymna vlasti mezi skvělými dívkami,
  Jsou tak znalí boje...
  Koneckonců, to se nestává, ženy znají modré,
  Jsou v botách, i když jsou bosí!
  Tak vypadají podobné pasáže dívek, které vzlétají nad horami. Orli jsou opravdoví orli!
  A nic je nezastaví a nikdo nevyhraje!
  Tito bojovníci se ukážou. Lze to vidět jako orkský bombardér pohlcený plameny, jako když pták spadne a zanechá za sebou velmi zlověstný a černý ocas.
  A elfové ječí:
  Dívky skáčou jako koně
  Nedohoní nás, nedohoní nás!
  Zabijeme orky, zabijeme orky,
  Pohřbte medvědy hnědé v zemi!
  Tohle jsou opravdu dívky, které potřebujete, jejich třída je super! A jsou pro orky jako smrtící kousnutí kobry. Zdejší bojovníci jsou velmi roztomilí. A jejich prsní bradavky jsou tak šarlatové a jiskřivé a chutnají sladce.
  Elfové mají nedostatek samců - jeden na každých dvanáct krásek, a to často vede k tomu, že samice bojují o samce. Ve světě zvířat bojují samci o samice, ale v tomto světě naopak samice bojují o samce a to je svým způsobem skvělé!
  Dívky v letadlech sestřelují medvědy pomocí triků - dvojitých sudů a liščího ocasu. Dělají to velmi chytře a zapalují bojovníky.
  Válečníci dokonce zpívali:
  - Šel bych do nebe, šel bych do nebe,
  Dívky jsou na tento úkol!
  Jsou to bosí elfové, tak cool a bojovní. A jejich oči jiskří safíry a smaragdy.
  A ňadra jsou zdobena rubínovými bradavkami. Tyto dívky jsou nejvyšší třída.
  A ty obnažené kulaté podpatky krásek jsou takové růžové, s velmi ladnou křivkou. A mohou trolly i jejich chlapy chytit za nos holými prsty na nohou.
  Pilotky bojují, sestřelují orkská letadla a zpívají, vyceňují zuby:
  V rozlehlosti nádherné vlasti,
  Kde běhají bosí elfové...
  Všechno bude docela lichotivá krása,
  No, Fuhrer bude kaput!
  
  Plešatý Fuhrer kradl hodně,
  Skutečný orkský krvežíznivec...
  Jsme elfové, jen dcery Boží,
  Náš učitel Ježíš Kristus!
  A válečníci vzali a znovu vypustili smrtící pulsary z šarlatových bradavek svých ňader. A pojďme mlátit tyto orky pomocí jazyků, mačkat jimi tlačítka. A to je svým způsobem efektní a dokonce velkolepé.
  Zde jsou některé dívky bojující na stormtrooperech. Jsou také samozřejmě naboso a v bikinách.
  A bojovnice vypadají velmi sexy, když jsou opálené a v bikinách. A jejich nohy jsou tak svůdné a jejich prsty jsou tak hladké, s perleťovými nehty . A zároveň elfové také posílají střely na orkské tanky shora a zasahují tak medvědí jednotky.
  Zvláště efektivní je střílet pomocí holých, kulatých, růžových podpatků. A pak jsou tu samozřejmě rubínové bradavky na prsou, které jsou tak lesklé, že elfím mladíkům z takové sladkosti brní jazyky. A lahodnost je úžasná.
  A bojovníci z stormtrooperů zasáhli orky, čímž prokázali odvahu a vážnou odvahu. A děvčata dokážou mačkat tlačítka holými prsty na nohou a vrhat smrtící břemeno na hlavy medvědů.
  Jedna z válečnic s modrými vlasy to vzala a zazpívala s vyceněním zubů:
  - My elfové si vážíme svobody,
  Nekonečný oceán lásky...
  Národy se spojují v jasný paprsek,
  K rozptýlení temnoty na cestě!
  Zde z letadla vyletí malá, ale rychlá raketa a zasáhne bok nádrže chlupatých medvědů. A skřetí auto hoří jako svíčka nebo hořící pochodeň.
  Elf to vzal a zazpíval:
  Všechno je strašidelné v tomto zuřícím světě,
  Život je okamžik, drž se ho...
  Čas plyne mezi minulostí a budoucností
  A za chvíli - elfí boj!
  Dívky samozřejmě dělají takové věci, které se v pohádce ani popsat perem nedají říct.
  Jsou to prvotřídní krásky a velmi cool a bojovné. A bradavky šarlatových ňader působí neodolatelným dojmem. A s takovými dívkami, kde mohou medvědi soutěžit.
  Elfové jsou stateční bojovníci, kteří jsou schopni vyskočit nad hlavu, pokud se něco stane. Nebo stiskněte tlačítko s šarlatovou bradavkou a vymršte kolosální, ničivou střelu, která zasáhne velkou orkovou samohybnou zbraň a rozbije ji na kusy.
  Například se plazí obrovský dvoutisícitunový tank orkské říše, taková kolosální a nesrovnatelná síla.
  Elfové vidí tuto nádrž ze vzduchu. Dívka stiskne knoflík kulatým nahým podpatkem. A velká, ničivá raketa vyletí, zasáhne monstrum ze vzduchu a prorazí jeho povlak.
  A dívka řve:
  - Děvče, jsi bojovnice světla,
  Bojovník dobra a větru!
  Pak mrkne na své příznivce. A v odpověď mrkají safírovýma očima. Přesněji ne podporovatelé, ale partneři, ale to už jsou detaily. Válečníci samozřejmě nejsou ti, kteří se sklánějí před obtížemi. A pošlou další raketu do obrovského stroje. Prorážejí kov a způsobují hoření benzínu. Je třeba poznamenat, že elfové jsou velmi vtipné dívky, ale bojují statečně a jsou schopny hodně. A nedají se tak snadno zastavit.
  Válečníci tedy neustupují a zároveň předvádějí svou nejvyšší třídu a fantazii.
  A pak se obrovská pozemní bitevní loď chlupatých medvědů rozhořela jako ohniště. A orkové dostali takový dárek smrti. Tohle je opravdu destrukce a smrt.
  Elfka s růžovými vlasy, prvotřídní pilotka, to vzala, zazpívala a vycenila zuby:
  - Běží po zatáčce,
  Holky naboso...
  Unavený z dojení krav
  Chci dráždit své štěstí!
  Další bojovnice s modrými vlasy, které se vznášejí ve vlnách, agresivně zpívala a vyceňovala zuby:
  - Zapřu koně do obojku,
  A čeká mě štěstí!
  Po těchto slovech se ozval smích. A dívkám je třeba poznamenat, že když se elfové smějí, zdá se, že zvoní stříbrné zvonky. A všechno vypadá moc krásně.
  Elfka přikývla, mrkla safírovýma očima a zaštěbetala:
  - Všechno jiskří jako blesk,
  Elfové mají velkou krásu...
  Jsem elf jako královna,
  Udeřte orka do očí!
  . KAPITOLA 6
  A bojovnice opět ukázala svůj dlouhý a velmi kousavý jazyk. Který je schopen kohokoli uškrtit jako smyčku.
  Orkové z nebe dostanou od elfů hodně. A jsou triviálně zahnáni do rakve. Válečníci předvádějí svou nejvyšší akrobacii a agresivitu velké vlny. A proudy energie vycházejí z šarlatových bradavek na prsou nádherných dívek.
  Což skutečně ukazuje, že je nikdo nemůže zastavit ani porazit.
  A předvedou svou nejvyšší a nejúžasnější třídu.
  Jedna z elfů to vzala a jazykem zmáčkla tlačítko. A vypálila raketu, která zasáhla skladiště a sebrala orkům munici. A rána se ukázala jako drtivá a silná.
  A rozzářila se celá fontána zběsilého ohně a energie. A všechno kolem bylo v plamenech. Chlupatí medvědi se svíjeli, odlupovala se jim kůže a doslova se spálili jako kebab od tučného masa. Tohle skutečně bylo něco, co přineslo kolosální zkázu a smrt. A nejen orkům. Byli mezi nimi i najatí trollové. Jsou to také kouzelná stvoření. I kdyby tam bylo pár trollů, nemělo smysl umírat za říši někoho jiného. Pokud nebudete bojovat o peníze. A elfové samozřejmě mohou být také někdy s dobrovolníky.
  Dívky z glamour lidí zpívaly:
  Pozdvihněte ohně elfí dívky,
  Útočíme v bitvě, neunášejme se...
  Blíží se éra světelných let,
  Buďme příkladem, ne pro hlupáky!
  A válečníci znovu ukázali své dlouhé a velmi růžové jazyky, odplivali si a vystrčili hlavy z kabin na orky.
  A jejich plivání se ukázalo být tak destruktivní a smrtící, že někteří z orků obrazně uhořeli.
  Jeden z válečníků s okurkovými vlasy zpíval:
  - holky, holky, holky,
  Je čas zabít všechny orky!
  Holky, holky, holky,
  Je čas dát rohům peklo!
  Jeden z oranžovlasých elfů poznamenal:
  - Holčina bosá noha zažene muže pod patou a orka do pekla!
  Bitvy byly velmi rozsáhlé a úžasné. A Maria Kolesnikova je bývalá politická vězeňkyně v zemi, kde vládne tlustý a kníratý diktátor, který velel jednotkám, které vedly hrdinskou válku proti orkům.
  Ale teď byla královna unavená a ponořila se přímo do křesla do snu. A snila tak cool a zároveň docela reálně;
  Poté, co ruské jednotky začaly na území Ukrajiny trpět porážku za porážkou, Taliban rozhodl: nadešla jejich hodina. A na začátku léta, právě 22. června 2023, udeřili na Tádžikistán. Jak se dalo očekávat, tádžická vojska se ukázala být připravena na válku, a to především morálně. Většina z nich se vzdala nebo uprchla. Ruská vojenská základna v Tádžikistánu byla obklíčena a Taliban na ni útočil ze všech stran.
  Rusko muselo narychlo přesunout síly do Tádžikistánu a otevřít tam druhou frontu.
  A jednotky musely být přesunuty přes několik hranic. V důsledku toho Taliban porazil ruskou základnu. Někteří vojáci byli zabiti a někteří byli zajati.
  A ruský prezident Vladimir Putin ještě musel s velkým zpožděním vyhlásit všeobecnou mobilizaci a přesunout nové jednotky do Tádžikistánu. A to samozřejmě znamenalo další zátěž pro ruskou ekonomiku i rozpočet a přispělo k poklesu Putinovy popularity mezi lidmi.
  Rusko však nyní bojovalo i proti Talibanu. Ale Afghánistán má téměř čtyřicet milionů lidí - většinou mladých a spoustu vybavení, které dříve ukořistili Američané. A zkuste takovou armádu překonat, i když ostatní jsou divní a nebrání Rusku v přesunu vojsk přes jejich území. Ať je to jak chce, z morálního hlediska jsou Rusové mnohem příjemnější bojovat s talibanskými mudžahedíny než se svými ukrajinskými bratry. A proto se bitev samozřejmě účastní i krásné, sexy a okouzlující dívky.
  Čím je válka velmi zajímavá.
  V Tádžikistánu není téměř žádný sníh ani v zimě. A dívky jdou do útoku a chlubí se holými růžovými podpatky.
  Natasha střílí z kulometu a zároveň hází ničivý dárek smrti holými prsty na nohou.
  Těla Talibanu, roztrhaná na kusy, skáčou nahoru a dolů.
  Válečník volá:
  - Pro naše krásné děti!
  Další bojovnice, Zoya, také střílí ze samopalu. Čmárá s velkou přesností a zabíjí mudžahedíny. Padají jako posekané snopy pšenice.
  A okouzlující dívka se zlatými vlasy hodila holým podpatkem hrášek smrti a zavrčela:
  - Rus bránil zemi sám se sebou,
  Z invazí pekelné kobylky...
  A zakrytá svými ňadry -
  Všechny národy Matky Země!
  A bojovnice se bude smát a smát, přičemž ukáže ústa plná zubů. A s velmi hravým jazýčkem, který olizuje víc než jen čokoládovou zmrzlinu.
  Augustine, další z těch akrobatiků, kteří kosí Taliban v řadách, zavrčel:
  - Jablka ve sněhu,
  To jsou dívčí prsa...
  Pomůžu ti,
  Budou tam super rozhodčí!
  A bojovnice znovu hodila smrtící dar zničení holými prsty na nohou. A rozptýlili mnoho Talibanů různými směry a utrhli jim hlavy a končetiny.
  Světlana také kosí mudžahedíny a dělá to s velkým nadšením. Ta dívka má tolik tlaku a šílené energie. Hází holými prsty na nohou velký, ničivý dar smrti.
  A pak zpívá:
  - O holkách naboso, naboso, naboso ...
  Swingujeme copánky, copánky, copánky!
  Válečnice zabraly Talibanu natolik, že se kráskám jen lesknou podpatky.
  Ruská žena je skutečně velká síla. A kosí nepřátele jako kosa motorem. A opravdu vás to žene do rakví, nebo dokonce do země.
  Válečníci ukazují svůj zuřivý temperament a řev:
  Jsme komsomolky
  Milujeme Eskymáky...
  Hlas krás je jasný,
  Bude nový film!
  A válečníci to vzali a ukázali své velmi dlouhé a velmi hravé jazyky.
  Boj proti Talibanu samozřejmě není snadnou záhadou. A Rusové umírají ve značném počtu. A pochází z Tádžikistánu, aby převezl dvě stě nákladu.
  Samozřejmě, že v samotném Rusku se lidé začínají bouřit - proč byla potřeba válka s Ukrajinou? Mělo by Rusko ve válce v Tádžikistánu zaplatit životy svých synů a dcer? Otázky jsou samozřejmě zcela přirozené. Ve skutečnosti, stojí hra za svíčku?
  Ceny navíc rostou a po vítězstvích není cítit. A pak Zjuganov dostal mrtvici a ochromil kapesního opozičníka. Jak dlouho, poslušný úřadům, Gennadij Andrejevič vede v kruzích marginálie a napodobuje kvazi opozici . A nyní vůdce nejpočetnější a nejoblíbenější opozice, nejvýhodnější pro úřady, vzal a ohnul se. Svaté místo není nikdy prázdné. Přišli další, mladí a mnohem agresivnější.
  A trůn se otřásl...
  Ale zatímco je válka s Talibanem. Zde na obloze bojují dívky z řad pilotů útočných letadel.
  Anastasia Vedmakova je jednou ze slavných rusovlasých bojovnic. Odmítla bojovat proti Ukrajině, ale zničte Taliban, prosím.
  Samozřejmě, že mnoho válečníků Asa nechtělo zabít své slovanské bratry.
  Ale s mudžahedíny - prosím.
  Anastasia vystřelila na Taliban pomocí holých prstů. Poslala k Afgháncům raketu a zpívala:
  Jak jsme žili v boji
  A nebojí se smrti...
  Takže přítomný bosý pilot!
  Krásná je i další bojovnice, jen tentokrát se strašidýlky bojuje i blondýnka Akulina Orlová. Ano, Taliban se nazývá, stejně jako v první válce s Afghánci, dushmany nebo duchy. Nepřítel je však silný a početný. A Taliban a protivzdušná obrana mají své. Včetně zajatých z bývalé vládní armády.
  Akulina Orlová zatočí se svým letadlem a opustí raketu Stinger, načež dívka zazpívala:
  - Zlý duch se plíží po skalách,
  Spálíš to napalmem...
  No, pokud Taliban,
  Použijme v boji podvod!
  Další dívka Margarita Magnitnaya. Má vlasy jako plátkové zlato. Velmi krásná dívka. A také kategoricky odmítla bojovat s Ukrajinou. Protože nepozvedne zbraně proti slovanským bratrům. To způsobilo velký souhlas. A Taliban jsou náboženští fanatici a svého času pomáhali čečenským separatistům. Taliban byl navíc jediným státem na světě, který uznal nezávislost Čečenska. A to se samozřejmě podepsalo na vztazích s Ruskem na mnoho let.
  Margarita Magnitnaya je připravena bojovat. Nahé prsty mačkají knoflíky. A na Taliban létají rakety kolosální, ničivé síly. A mlátili vousaté Afghánce.
  Margarita zpívala:
  - Ach, vlasti, nech ty ošklivé plakat,
  A máme ji rádi, i když není krásná!
  Ten bastard je důvěřivý,
  Pokud vládne čekista,
  Takže bude fašismus,
  Ohavnost lidstva!
  První rozmrzlá náplast,
  Stalinův pohřeb -
  Rus nebude Kain,
  I když je zraněná!
  A válečníci to unisono vzali a cvrlikali:
  - Slované nemohou tolerovat ponížení,
  Všichni jsme pro Ukrajinu...
  Nebudeme tolerovat žádné další urážky,
  Caine, jsme v bazénu s našimi hlavami!
  Dívky na stormtrooperech zasáhly Taliban a rozbily a zabily tyto mudžahedíny.
  Tady létají mlátit duchy. Z Tádžikistánu se ale odvážejí zinkové rakve s mrtvými ruskými vojáky a důstojníky.
  Jeden z těchto vojáků zůstal bez nohy. A zpívá smutně, s radostí a se slzami v očích:
  - Nějak vjeli do rakve,
  A nejsilnější ghúl
  Všechno zmáčknuté a zaseknuté,
  A pevně to přitiskl!
  Na tancích jsou i dívky. Velmi zajímavé ruské auto "Medvěd". Je to velmi těžký tank - více než sto tun - experimentální model. Má samozřejmě i speciální posádku čtyř dívek. A všichni mají jména začínající na E!
  Alžběta zde například mačká tlačítka joysticku holými prsty u nohou, udeří do bunkru s Talibanem a zařve:
  - Sláva komunismu!
  Jekatěrina, která pokračuje ve střelbě z kulometů a mačká tlačítka šarlatovou bradavkou, zařve:
  - A bez Zjuganova! S holou hlavou a opilý!
  Elena zapištěla a sešlápla holou patu na pedál:
  - Na výlety do Indického oceánu!
  Efrosinya také vystřelil, tentokrát použil svůj hravý jazyk a pištěl:
  - Za vítězství v útočných bitvách!
  A dívky se smějí. Prší olovo na bojovníky Talibanu. A dělají to velmi dobře.
  Elizabeth, která střílela na nepřítele, o tom přemýšlela. Pokud má člověk mozek, chápe, že každé náboženství je pohádka a lidská fantazie!
  Proč se ale všemožná náboženství rozšířila po celém světě? A mnozí v rozporu se zdravým rozumem? Opravdu, vezměme nejmasivnější náboženství: křesťanství. Věřit v Boha ukřižovaného na kříži je hloupé a směšné. Ve skutečnosti, pokud věříte v Bibli, pak se Bůh stává nějak zvláštním a nepochopitelným.
  Poté utopí téměř celé lidstvo vodou - miliony lidí umírají a jen osm lidí je zachráněno. Pak se naopak na kříži modlí za popravčí?
  Je možné poznamenat, že Bůh Starého zákona je velmi krutý, ale v Novém zákoně je Kristus nesmírně laskavý. A je zde do očí bijící rozpor. Pokud by byl Ježíš Bůh Syn, musel by vypálit Sodomu a Gomoru. Ale byli tam dospělí, děti a ženy. Není to kruté?
  Ano, a mnoho dalších příkladů krutosti lze uvést na velmi dlouhou dobu. Jedna vražda dětí Eliškou něco stojí.
  Zamyslete se tedy nad tím, čemu lidé věří. A vláda také vnucuje náboženství. A nyní bojují s náboženskými fanatiky z Talibanu.
  Ale varovali - neradujte se z toho, že Spojené státy opouštějí Afghánistán - pro Rusko to bude jen horší.
  Tálibán, který si trochu odpočinul a využil skutečnosti, že má Rusko svázané ruce válkou s Ukrajinou, zasáhl a zasadil ránu. A pak to bylo mnohým předpovězeno. A Rusko se muselo přihlásit. A samozřejmě proti své vůli - na základně v Tádžikistánu zemřelo příliš mnoho ruských vojáků. Vladimir Putin se tedy ocitl v další válce. A nálada ve společnosti se samozřejmě stala mnohem nepřátelštější vůči úřadujícímu prezidentovi. Láska lidí je velmi proměnlivá. A Taliban samozřejmě vše spočítal správně. Spojené státy jsou navíc v tomto případě šťastné - postavily své nepřátele proti sobě. A lidé o Bidenovi začali říkat: moudrý starý muž. Třeba jak chytře všechno zařídili.
  Ve skutečnosti věk, sport a moudrost nejsou překážkou!
  Elizabeth střílí znovu a znovu samozřejmě holými prsty u nohou. V nádrži je docela teplo i v zimě. A v létě je v Tádžikistánu opravdu horko.
  Dívka to vzala a zpívala:
  - Pokud je dlouhý, dlouhý, dlouhý,
  Bojujte proti Talibanu...
  Jestli je to dlouhé, dlouhé, dlouhé
  Utíkej z kopce v bitvě!
  Je to možné, je to možné
  Samozřejmě, je to tak, je to tak...
  I když někdy je to jako
  Afriku můžete dohnat!
  A v Africe jsou ceny tak vysoké,
  A v Africe jsou peníze tak široké!
  Hroši zhubli
  Vorvaně se scvrkli...
  A lidé jsou jako papoušek,
  Jdi přímo do nebe!
  Ekaterina s úšklebkem poznamenala a stiskla tlačítko joysticku tanku šarlatovou bradavkou:
  - Něco ve vás není dost optimismu!
  Elizabeth naštvaně odpověděla:
  - Je-li prezident mravní mrzák a darebák, tak jakou radost mohou mít jeho poddaní!
  Elena přikývla.
  - Ano! Říká se, že průšvih je začátek! Ale bylo to právě přílišné štěstí, kvůli kterému byl Putin příliš sebevědomý!
  Elizabeth přikývla modře zbarvenou hlavou:
  - Ano, vždy jsem si myslel, že jednomu člověku nemůže dát tolik štěstí - nasedne na bílého koně, v tom smyslu, že začíná věřit, že je mu moře po kolena. A pak, stejně jako stará žena, která se chtěla stát Bohem, skončí s ničím!
  Catherine souhlasila s tímto:
  - Ano! Putin měl příliš mnoho štěstí, a to ho zkazilo. Jak štěstí ve své době milovalo - Napoleona, Hitlera, Ivana Hrozného a pak se od nich odvrátilo.
  Efrosinya poznamenal:
  - Nicholas II byl velmi nešťastný, ale zároveň laskavý a slušný car. Myslíte si například, že by měl alespoň trochu štěstí ve válce s Japonskem. Zemřel například admirál Makarov a všechno mohlo být jinak. A admirál Makarov zemřel kvůli sérii nepravděpodobných náhod. Z nějakého důvodu nenařídil odminování torpédoborci a žádný z jeho podřízených takový příkaz nedal. A mina byla s největší pravděpodobností ruská a velká bitevní loď se neměla potopit z jedné miny. A i v tomto případě mohl být zachráněn admirál Makarov, jako byl zachráněn například Kirill Romanov.
  Elizabeth souhlasila:
  - Ano, trocha štěstí pro Mikuláše II. může dát Rusku mnohem víc než hodně štěstí průměrnému Vladimiru Putinovi! Například admirál Makarov mohl porazit Japonce na moři s malým krveprolitím a válka se samuraji by pak nestála za mnoho obětí. A pokud by carské Rusko vyhrálo válku s Japonskem, pak by se první světová válka s největší pravděpodobností nestala. Takže autorita armády říše by byla příliš vysoká a Němci by se neodvážili vyhlásit válku!
  Elena přikývla.
  - Možná! Přestože Makarov sám o sobě nevyčerpává počet neúspěchů a smůly ve válce s Japonskem. I když je třeba přiznat, že nepřítel byl silný. Ale na druhou stranu, kdyby se bitevní loď " Oslyabi " nepotopila tak rychle, dokonce i během bitvy u Cušimy, mohla se squadrona úplně prorazit až do Vladivostoku! A tak válka s Japonskem dopadla tak neúspěšně!
  Efrosinya poznamenal:
  - Ale válka v roce 1945 s Japonskem se ukázala jako překvapivě snadná a úspěšná. Jako by Japonsku došlo štěstí. Stalinovo vítězství však bohužel vedlo k tomu, že se nad Čínou dostali k moci komunisté a vznikla velmi silná a nebezpečná říše, která za Brežněva málem zaútočila na SSSR. A i nyní Čína jen předstírá, že je přítelem. A on sám chce odříznout zemi od nás až po Ural.
  Catherine přikývla:
  - Ano! Kdyby tehdy byli Japonci poraženi, místo severu Číny by tu byla Želtorossia a do říše pod nebem by přišlo pravoslaví. A co získala osa v důsledku Stalinova snadného vítězství nad Japonci. Zrození ateistické říše a mocného monstra na hranicích s Ruskem!
  Elizabeth si všimla a vycenila zuby:
  - Pak věřte v křesťanského Boha. Vítězství nad Japonskem by dalo mnoho nových desítek milionů pravoslavných věřících. Místo toho se v Rusku dostal k moci agresivní ateistický režim. A pak krvavý stalinistický režim přinesl do Číny ateismus. A objevila se krutá Maova říše. Opravdu nechápu, co Bůh chtěl!
  Elena poznamenala:
  - Nebo není vůbec žádný Bůh! Buď je Satan mnohem silnější, než říká Bible, nebo jsou pro nás plány Všemohoucího nepochopitelné!
  Efrosinya poznamenal:
  "Krutí králové jsou obvykle větší a prosperující!" Jedinou výjimkou byl snad Alexandr I. - král byl inteligentní, milý, liberální, gentleman a moucha není čalouněná. A společně úspěšně!
  Elizabeth poznamenala:
  - A Kateřina Druhá nebyla považována za krutou a zlou vládkyni a byla také velmi úspěšná. Pravda, byla to děvka a obecně člověk ne úplně dobrý. Zakázala sedlákům stěžovat si na své pány. Je dokonce zvláštní, že tolik štěstí dostalo tak odporného člověka!
  Elena přikývla.
  - Ano, a pak věřte v křesťanského Boha! Kdy jsou zlí a ničemní nejúspěšnější!
  Catherine zpívala vzteky:
  Svět je založen na násilí
  Sopka vzteku tryská ve velkém...
  Vyšší napětí,
  Probouzí se s bolestí a strachem,
  Jen strach nám dá přátele,
  Pouze bolest tě motivuje k práci,
  Protože chci víc a víc
  Hyperplasma vtrhne do davu!
  Elizabeth s povzdechem poznamenala:
  - Ano, Čingischán byl hrubý pohan. Neuměl ani číst, ani psát, ale zachytil polovinu světa. V boji s ním prohráli muslimové i křesťané. A zde je otázka: kde byl v té době Všemohoucí Bůh? A proč pohanství Mongolů porazilo monoteismus: islám a křesťanství?
  Efrosinya s úsměvem poznamenal:
  - Stejným způsobem se můžete ptát: kde byl Všemohoucí Bůh, když Kain zabil Ábela? Proč dovolil první bratrovražednou válku v dějinách lidstva?
  Elena se zasmála a shrnula:
  - Ano, můžete se hádat donekonečna, ale nikdy neprokážete, že Bůh existuje nebo že neexistuje?
  Ekaterina poznamenala:
  - Silně pochybuji o Ježíši Kristu. Nešťastní, utlačovaní Židé si mohli silného a nadaného hypnotizéra jako Anatolij Kašpirovskij splést s mesiášem a zbožštět ho. Když se podíváte na statistiky zázraků Anatoly Michajloviče, je chladnější než Kristus!
  Euphrosyne se chichotala a zpívala:
  - Kéž Bůh dá slepým otevřít oči,
  A narovnejte hrbáčům záda...
  Ano Bože, buď Bohem alespoň trochu
  Ale nemůžete být trochu ukřižováni!
  A dívky se znovu utkaly s Talibanem. Stisknutím tlačítek joysticku holými prsty u nohou pokosili mnoho mudžahedínů a doslova je položili v dávkách. Vousatý Taliban zemřel pod palbou z kulometů a vysoce výbušných tříštivých granátů. Následovala vážná zábava s masovým vyhlazováním náboženských fanatiků.
  A tady je Alenka se svým praporem krásných dívek, které navzdory chladnému zimnímu počasí Tádžikistánu útočí na Taliban bosé.
  Mají však na sobě krátké sukně a jejich těla jsou pokryta pancéřovými pláty vyrobenými z kevlaru .
  Krásky běží do útoku a zpívají:
  - Zlý Taliban se plazí po skalách,
  Ale holky jsou nejlepší...
  Rozbijte ho napalmem
  Budeme slavit úspěch!
  A dívky se budou třpytit perleťovými zuby.
  A pak Anyuta s holými prsty u nohou hodí hrášek s výbušninou na mudžahedíny. A rozptýlí Taliban různými směry jako koťata.
  Dívka to vzala a zpívala:
  - Sláva vlasti, sláva,
  Tanky se řítí vpřed...
  Divize dívek v bikinách,
  Zdravím ruský lid!
  Rusovlasá Alla také střílí na vousaté nepřátele, kosí je a zpívá:
  - Rus se tomu Talibanu vysmál,
  Ve všech dobách, proto je to Rus'!
  A dívka to také vezme a holými prsty u nohou hodí zabijácký citron po mudžahedínovi. A rozptyluje nepřátele do všech různých směrů.
  A jak si z plných plic píská.
  Několik desítek vran bylo omráčeno. Poté, co utrpěli infarkt, padli na hlavy oholených hlav Talibanu a byli pobodáni. Načež válečník cvrlikal:
  -Ta věc je zde velmi kontroverzní,
  Věřím, že to bude prostě top class!
  Vím, že Taliban vyhraje
  Vždyť je nad námi hrdý cherubín!
  Maria, další z bikinek, to vzala a zapískala. A holými prsty u nohou vrhla na nepřítele obrovskou vražednou sílu, velmi ničivý dar smrti. Roztrhla bojovníky Talibanu a zaskřípala zuby:
  - Kolem Ruska je obrovská mlha,
  A bojovník Talibanu spěchá do vlasti!
  Olympias je skutečně dívčí hrdinka. Je velká a zároveň má světle hnědé vlasy. Bojovník má luxusní boky a silné břišní svaly, které jsou lemovány čokoládovými tyčinkami. No, proti takové dívce-zvíře opravdu nikdo neodolá.
  A tak svým mocným, svalnatým, bosýma nohama zvedla celý sud s výbušninou a hodila ho na Taliban. A tento sud se řítil velkou, smrtící rychlostí. A jak to narazí do mudžahedínů a doslova je roztrhá na kusy.
  Radostný válečník to vzal a zazpíval:
  A nad Murovem je obloha ponurá,
  Svítání stoupá...
  Jsme jako dcery Ilyi Muromets,
  Ne nadarmo se chlubili svou silou!
  . KAPITOLA 7
  Opravdu je mnohem příjemnější bojovat a zabíjet Taliban než bojovat se svými ukrajinskými bratry. Myslím, že každý bude souhlasit s tím, že zabíjet bratry je hřích. A Vladimir Putin je již otevřeně povolán do ruských jednotek - Vovka-Cain!
  Olympias zpívala ve vzteku:
  No, kolik bratrů můžeš zabít,
  Koneckonců, člověk, věřte mi, se narodil pro štěstí ...
  Matka nepustí svého syna na frontu,
  A i v létě je na vojně špatné počasí!
  Poté to hrdinská dívka vezme a nabere vzduch do plic a píská. Mnoho stovek vran okamžitě dostane infarkt a omdlí. A jejich ostré zobáky slétají dolů a probodávají lebky Talibanu tlačícího se na pozice ruských jednotek.
  Olympias, která vrány srazila píšťalami a způsobila, že omráčené padly, vzala ji a zaštěbetala:
  Ta, ta, ta - kopyta klepou,
  To, to, to - kulomet zasáhl!
  Talibanská armáda byla rozbita na hlavu,
  A armádu dívek nikdo nerozbije!
  Marusya také střílí na postupující vojáky Talibanu. Ukazuje svou povahu a nejvyšší třídu. Její kulomet kosí mudžahedíny v celých řadách.
  Dívka hází zabijácký dárek smrti holými prsty na nohou. Srazí masu bojovníků Talibanu a zakřičí:
  - válečné klasiky,
  Ta holka by měla být bosá...
  Dcery a synové
  Proměňme všechny ve hru!
  Válečníci a vlastně krása.
  Matryona, střílející na Taliban a vrhající dary zkázy holými prsty u nohou, cvrlikala:
  - Sláva dívkám v bikinách,
  Porazili mudžahedíny...
  Dívky mají holé nože
  Zaútoč takhle k večeři!
  Dívka s hubeným pasem a luxusními boky střílí na blížící se Taliban. Dělá to velmi chytře a přesně. Seká je jako sekačka na trávu a zpívá:
  - Dívka tančila polku,
  Na trávníku v ranních hodinách...
  Ocas vlevo, ocas vpravo
  Tohle je polka Karabas!
  A nyní bojovnice znovu vrhne přítomného zabijáka na nepřítele holými prsty. A zabije spoustu Talibanu.
  Zde bojují Victoria a Veronica. Obě dívky jsou velmi cool. A střílejí velmi dobře.
  Victoria hodila dar ničení nahou patou smrtící síly. Roztrhala spoustu dushmanů a pištěla:
  - Peníze se tají v peněžence,
  Kapitálky se rozplývají...
  A v ruštině -
  Peníze znamenají manu!
  Jiná dívka stiskla tlačítko se svou šarlatovou bradavkou, která zapnula ohlušující ultrazvuk, a nechala ho létat vzduchem. A na oholené hlavy Talibanu už padly tisíce vran. A dáme jim pěstí.
  Zrzavá dívka zpívala:
  Rusko je napadeno mudžahedíny,
  Hodně jich spěchá do Afghánistánu...
  Za dědové tehdy bojovali v Afghánistánu ,
  Nyní impozantní Taliban pozvedl svůj meč!
  
  Bosé dívky se ale nevzdávají
  Budou ukazovat jen tu nejvyšší třídu...
  Čile bojují s armádou Talibanu,
  A zasáhli ducha přímo do očí!
  A bojovnice s holými prsty uvrhne dar anihilace s vražednou silou. A všichni to od něj dostanou.
  Alice a Angelica střílejí na Taliban s odstřelovacími puškami. A dělají to extrémně přesně. A střílejí s takovou přesností.
  Alice to vzala a zazpívala:
  Pro dushmana bude rakev,
  Udržujte zdraví, abyste...
  Dívky běhají v zimě nahé!
  A zlomit záda mudžahedínům!
  A válečníci hned vzali a ukázali své jazyky!
  A pak Alice vystřelila pomocí šarlatové bradavky na hrudi stisknutím tlačítka. A vyřadil tucet Talibanů.
  Alice to vzala, zaštěbetala a vycenila zuby:
  - Za vlast a svobodu až do konce,
  Bosé dívky v bikinách
  Ty jsi takový hrdina...
  Aby srdce bila jednohlasně!
  Angelica potvrdila:
  - Jednohlasně zaklepejte! To je skvělé!
  Maria Kolesnikova jako královna elfů dává aktivní a agresivní rozkazy. Je to odvážná a statečná dívka.
  Vidí budoucnost a válku, Rusko v Tádžikistánu s Talibanem.
  Ale tohle všechno je moc krásné. A je jasné, že to bylo krvavé a velmi bojovné. Válka , která začala s Talibanem v létě 2023 , nadále eskalovala .
  Válka mezi Talibanem a Ruskem pokračovala. Afghánistán má velkou populaci, mnoho mladých lidí - hladových, naštvaných, agresivních.
  A bojují v Tádžikistánu, zatímco Rusko má svázané ruce s válkou na Ukrajině, kterou podporuje většina světa.
  A Taliban toho využívá.
  Ale velmi bosé a krásné dívky bojují na straně Ruska. Boje přicházejí ve vlnách.
  Natasha střílí na mudžahedíny. Používají smrtící sílu kulometu dračího typu. A hází kulky na Taliban.
  A padají a tlačí na dívky. Zde spadne ruský vrtulník sestřelený z provizorního protiletadlového zařízení. Taliban ho sestřelil. Pravda, helikoptéra nejsou dívky, ale muži a není jim to nijak zvlášť líto.
  A Natasha je dívka a stále bosá v bikinách. A když jste téměř nazí, pak vás nikdo konkrétní nebude zdržovat a bránit.
  Natashka hodila dar ničení holými prsty vytesaných nohou smrtící síly. Rozptýlila Taliban různými směry a zpívala s vyceněním perleťových zubů:
  Je zima, zima, zima
  Začal náhle...
  Zuřivě zametá, zametá -
  Zítra bude líp
  Zítra, zítra, zítra!
  A teď je tu nový rok!
  V Tádžikistánu na Silvestra skutečně sněžilo. A teď ruské dívky zanechávají holé, vytesané stopy ve sněhu a vypadá to velmi krásně.
  Zoya to vzala a zazpívala:
  Jedna dvě tři -
  Vymažte procesory!
  Čtyři osm pět
  Jdeme si hrát!
  A dívka s holými prsty u nohou spustí dar smrti s vražednou silou.
  Zoya to vzala a zazpívala s vyceněním zubů:
  Jedna dva tři čtyři pět,
  Králíček šel na procházku...
  Tady běží dívka
  Mudžahedíni zabíjejí!
  A Zoya vzala a ukázala svůj dlouhý jazyk.
  Oheň ale vede Augustin. Taková dívka, chladnější, než která neexistuje. A čmárání se smrtící sebedůvěrou. Kosí mudžahedíny bez zbytečných obřadů. Pak začne zpívat;
  Pokud je zadní část k ničemu -
  Vojenský zápal nepomůže...
  No, pokud není žádný zápal,
  Zadní část bude oběd nepřítele!
  A rusovlasá Augustinová vezme a vrhne dar zničení s holými prsty na nohou. A ve skutečnosti to roztrhá tolik dushmanů, že je to prostě děsivé.
  Augustin si samozřejmě nenechal ujít příležitost zazpívat:
  Byl jsem nahý
  Takhle skákala po poli!
  Skákal jsem po poli...
  Kulatsky zpíval spolu!
  A dívka to vezme a její oči, které se třpytí safíry, budou jiskřit. A její oči jsou krásné. A jazyk je velmi hravý. A tak agilní a tak napínavý. No, stejně jako je to nějaký šťavnatý pomeranč.
  Světlana také bojuje. A s holými prsty na nohou hází dary ničení. Které jsou tak smrtící a destruktivní.
  A poblíž Taliban vzal a vyřadil ruský tank. A auto ruské armády se začalo trhat na kusy, bojová souprava explodovala. A muži znovu umírají.
  Světlana ale nemá nouzi o smradlavé muže. Je třeba je mučit. A dívka to vzala a zpívala:
  Muži, muži, muži
  Jste prostě velcí hovada
  Když tě holky zabijou
  Uklízejí zemi!
  Opravdu, Taliban jsou bestie.
  Nějak chytili krásnou skautku. No, pro začátek ji vzali a položili na stojan. Klouby byly zkroucené z rukou, což je velmi bolestivé.
  Pak na dívčina bosá chodidla pověsili pažby, které jí spoutaly kotníky. A pak vzali a zapálili oheň pod její holou a půvabnou křivkou podrážek.
  Ruská dívka měla velké bolesti. Než si Taliban usmažil paty, vzal a namazal jí nohy olejem. A tak podrážka pomalu pálila a bylo to nesnesitelně bolestivé. A dívka sténala a řvala. A Taliban ji také bil po zádech a bocích bičem. Poté se rozhodli zintenzivnit mučení. Vytáhli jsme žhavý drát a začali krásku bít do zad a hrudníku.
  A jak je to bolestivé. Zvláště když Taliban začal ruské dívce kroutit šarlatovými bradavkami rozžhavenými kleštěmi. A tolik plakala.
  A hlavní vůdce oddílu Talibanu byl z mučení prostě blázen. A vycenil zlaté zuby.
  Ruská dívka si v odpověď odplivl. Poté jí začali lámat holé prsty na nohou. Což je velmi bolestivé. A dívka omdlela strašlivou, nesnesitelnou bolestí.
  Ale Tálibán pokračoval v mučení. Nejprve přivedli dívku zpět k vědomí tím, že vylili vědro ledové vody. A pak na její tělo nainstalovali senzory a elektrody.
  Poté dva chlapci začali šlapat na dynamo. Proud pokračoval a dívka sebou škubla pekelnou bolestí. A skutečně, když tělo
  Elektrické výboje procházejí , je to strašidelné, slovo stáda koní se řítí kolem. A opravdu tu bude výt každá holka.
  A kluci točí pedály a nahá dívka vyje jako divoký vlk. A hodně ji to bolí. A ten řev je prostě nesnesitelný.
  A Taliban kromě proudu smaží ruské dívce i paty, které už jsou pokryty velkými puchýři. A také tloukli po zádech rozžhaveným drátem. A útočí se vztekem a vytrvalostí.
  A zároveň zvýšili mouku. Začali dívku natahovat a zavěšovat na kvádr další a další závaží, aby jí důkladně zkroutili klouby.
  Hlavní bandita Talibanu zpíval:
  Jaká bolest, taková bolest
  Bude skóre zápasu: pět - nula!
  No, co si vzít od divochů? Dívky mučili velmi krutě, ale nijak zvlášť sofistikovaně. Ačkoli elektrody byly strčeny do lůna Venuše a jak poté byl proud aplikován.
  Taliban jsou barbaři. A tak za peníze, které získali z drog, koupili celou armádu tanků z Číny. Čína je skutečným ruským spojencem a přítelem.
  A Tálibán zaútočil na nepřítele svými tanky.
  Ale proti nim stojí čtyři ruské dívky v T-95. Jsou samozřejmě naboso a v bikinách.
  a co?
  Elizabeth vystřelila na mudžahedíny holými prsty a zaštěbetala:
  - Sláva vlasti slonů!
  Ekaterina také blufovala na Talibanu na holé, kulaté patě a zeptala se:
  - A co je vlastí slonů?
  Elizabeth vycenila zuby a odpověděla:
  -Samozřejmě, Rusko!
  Catherine se zachichotala a odpověděla:
  - A já myslel Indii!
  Elena plácla dushmany pomocí šarlatové bradavky na hrudi, předtím si sundala podprsenku a zapištěla:
  - A já myslel, že rodiště slonů je Afrika!
  Efrosinya sešlápla pedály holými, kulatými podpatky a zpívala:
  - Malé děti,
  V žádném případě...
  Nechoďte do Afriky na procházku ....
  Žraloci v Africe, gorily v Africe
  V Africe jsou velcí krokodýli!
  A všechny čtyři bosé dívky s odhaleným hrudníkem a jiskřivými šarlatovými bradavkami zpívaly:
  Budou vás kousat
  Bít a urážet...
  Nejezděte s dětmi do Afriky na procházku!
  V Africe je lupič
  V Africe je padouch
  V Africe je hrozný Barmaley!
  Kousne tě
  Bít a urážet...
  Nechoďte děti do Afriky na procházku,
  Noční můra v Africe
  šílený darebák,
  Najednou se v něm objevil Barmaley!
  Běhá po Africe a jí děti!
  Ano děti! Ano děti!
  Smích se smíchem, ale když Tálibán chytil čtrnáctiletého ruského chlapce , vzali ho vážně. Nejprve svlékl a dal na stojan.
  Pak mu dušman v turbanu a s plnovousem začal pálit rozžhavenou železnou tyčí jeho nahé, svalnaté tělo teenagera.
  Potom na holou hruď chlapce přinesl talibský kat hvězdu z rozžhaveného železa a přiložil ji na ni.
  Chlapec křičel hroznou bolestí a ztratil vědomí. Poté byl chlapec přiveden. A jeho holé, ještě skoro dětské nohy sevřely do bloku. A začali věšet závaží na háky v bloku. A hodně to bolelo. Chlapcovo mladé tělo bylo značně napnuté a chlapec doslova sténal .
  Ruský chlapec byl nadále mučen. Naolejoval holé chodidla. A pak pod nimi zapálili oheň.
  A jak to dítě potom divoce křičelo. Ano, bylo to nesmírně bolestivé.
  Chlapec dál křičel a Taliban ho zmlátil bičem.
  Potom vzali dítě háky za žebra. A opět se ukázalo kapitálově.
  Pak Tálibán zpíval:
  Vyhladíme všechny nevěřící,
  Ať jsou teenageři...
  Tady je nad námi cherubín,
  Naženeme všechny na prkna!
  Poté byl chlapec z Ruska rozbit horkými kleštěmi, všechny prsty na bosých nohách. A Taliban to dělal pomalu, aby tomu roztomilému chlapci způsobil co největší bolest. A pak začali mladému válečníkovi lámat žebra rozžhavenými kleštěmi.
  Tak mu je zlomili, aby chlapci nezbylo jediné celé žebro. A chlapec zemřel na bolestivý šok.
  Před jeho smrtí mudžahedíni rozdrtili teenagera a vejce. A bylo to velmi bolestivé.
  Mezitím Anastasia Witcher zaútočila na Taliban útočnými letouny. Používala raketomety. Holými prsty u nohou mačkala tlačítka joysticku a zpívala:
  Vyšší a vyšší a vyšší
  Fuhrer ohrnul kachní nos...
  Někdy jsou naše střechy sfouknuté,
  Taliban však nedospěl!
  Akulina Orlová také udeří na nepřítele. Dělá to velmi přesně a používá svou šarlatovou bradavku ke stisknutí tlačítka. A poblíž exploduje ruský útočný letoun. A potěšil ho zabijácký dar Talibanu. Možná něco vyrobeného v Číně. A tak kapitálně šuká.
  Akulina zpívala:
  - Pokud je muž okamžitě v rakvi,
  Záchrana života do...
  Buďte bosé dívky!
  A válečník to vezme a zasměje se. Samozřejmě, že dívčí nohy, navzdory zimě, neznají boty. A její podpatky jsou kulaté a doslova září. Tahle holka je prostě úžasná.
  A její prsní bradavky jsou šarlatové a třpytí se jako kopule kostelů. Tady je bojovná dívka, abych tak řekl.
  Ano, nemá ráda muže. I když rád používá jazyk pro zábavu. Ve skutečnosti, jak příjemné je dotýkat se svých šarlatových bradavek jahodovými bradavkami jiné dívky. Aby to bylo skvělé.
  Akulina to vzala a zazpívala:
  O této bosé dívce
  Nemohl jsem zapomenout...
  Zdálo se, že kameny na chodníku,
  Potrápí pokožku něžných nohou!
  A Akulina vezme a sroluje své safírové oči.
  Zde je to dívka nejvyšší úrovně a třídy.
  A Margarita Magnitnaya je také pilotkou. Obě dívky velmi rády leží naproti sobě a dotýkají se bradavek jiskřících jako rubíny.
  Nezanedbávají však ani muže.
  No, mezitím to vezme Margarita a zasáhne mudžahedíny velkou smrtící silou.
  Potom zpívá:
  Ach jaké nohy
  Jak dobré jsou...
  Neboj se zlato
  Zapište si telefon!
  A Margarita ukáže svůj jazyk. Je to nesmírně bojovná dívka.
  A její odhalené prsty posílají vražedné dary smrti.
  Akulina Orlová zpívala se smíchem:
  - Margarito, okno je otevřené,
  Margarito, pamatuješ si, jak se to všechno stalo!
  Anastasia Vedmaková přikývla.
  - Ano ženy! Dokážeme všechno a nepřátele důkladně vymažeme!
  A dívky zpívaly sborově:
  Naše armáda je silná
  Udržuje svět...
  Ať přijde Taliban
  Jejich dívka je zabita!
  Například Fedor také bojuje. K zasažení mudžahedínů používá minomet. A když se to posere, tak se to nikomu nebude zdát málo. I když má Talib dlouhé vousy a vyholenou hlavu.
  Fedora dupe bosýma nohama do bahna a zpívá:
  Podívejte se na zatmění na obloze
  Hrozný symbol příboje...
  Černá křídla nad světem
  Hejno vesmírné vytí!
  A další dívka, Sirafima, hodila vražednou bombu holými prsty na nohou a roztrhala masu Talibanu a řekla:
  Taliban - kletba stoupá
  Taliban - totální smrt...
  Taliban a mrtvé pluky!
  Taliban jsou šílení vodáci!
  Taliban!
  A Seraphim si vezme píšťalku do úst a zafouká, že havrani omdlí a probodnou hlavy mudžahedínů svými zobáky.
  O dívkách se musí říci, že jsou skvělé a krásné.
  A teď se můžete podívat, jak Tálibán zapálil ruský muniční sklad. Začal hořet a střely praskaly se smrtící silou. Tálibán řve a raduje se.
  Ale dívky z nebe mlátí do mudžahedínů. A můžete vidět, jak se Albina a Alvina objevily na obloze.
  Obě dívky jsou prostě úžasné blondýnky. A úžasně krásné. A samozřejmě naboso a jen v tenkých kalhotkách.
  To jsou ženy - řekněme nejvyššího řádu. A co jsou schopni, ne každý je schopen zopakovat.
  A válečníci ve skutečnosti, pokud začnou zabíjet, nemůžete je zastavit.
  Albina vypálila z letadla raketu kolosální ničivé síly. A rozbila bunkr talibanské armády, načež zpívala:
  - Jsem nejsilnější na světě,
  I když nohy jsou holé nahé bradavky...
  Namočte Taliban do záchodu,
  Nemůžeme být slabí!
  Alvina dál posílá dary smrti pomocí svých holých prstů na nohou. A zabij mudžahedína, vzal to a zpíval:
  -Máme roztomilé dívky,
  Říká se jen krása...
  Hlas komsomolských zvonařů ,
  Bouřlivé jaro se blíží!
  A obě dívky to vezmou a budou zpívat z plných plic:
  Pusť mě do Himalájí
  Nech mě jít navždy
  Jinak budu výt, nebo budu štěkat,
  Jinak někoho sním!
  A dívka jen začne kokrhat. A zdá se jí to velmi cool a okouzlující. A když zakřičíte - Kukačka - je to fakt hrůza.
  Dívky se mezitím chopily a začaly střílet z těžkých zbraní, což udělalo dojem. A střílejí tak přesně.
  Dívka Vivola zpívala, zuby se houpaly a přesně střílela na nepřátele:
  - Jsem ta nejsilnější dívka na světě,
  Miluju lízání dokonalosti u mužů...
  Vojáci neznají chladný éter,
  Kde dívka zapomněla trochu sát!
  A válečník se bude smát. Ano, krásky vědí, jak dushmany uškrtit.
  A abych byl upřímný, jsou schopni vylomit rohy a čertovi plešatí.
  Zkuste si tedy proti takovým kráskám vylézt.
  Nicoletta také kope do Talibanu. Je to velmi bojovná a agresivní dívka. A když se směje, zdá se, že jde o smích násilně šíleného člověka .
  Nicoletta vyceňuje zuby a řve:
  Jsme, wow, lupiči,
  Lupiči, lupiči!
  Prásk , prásk a jsi mrtvý,
  Mrtví, mrtví!
  A dívka bude jazykem olizovat vzduch. A jak je hezké, když si jiná dívka olizuje šarlatovou bradavku na hrudi. A má to tak lesklé a třpytivé rubíny.
  Nicoletta se zasmála a zaštěbetala:
  - Sláva vesmírným pirátům!
  Dívky na jiných místech také zuřily. A pak na pozice Talibanu dopadly rakety. Aurora ho uvolnila pomocí šarlatových bradavek svých ňader, kterými se mačkala tlačítka.
  A rakety letěly. A mudžahedínský řev.
  Zde je mučen další člen Komsomolu. Bez váhání jí mezi holé prsty vložili vatu potřísněnou benzínem. A oni to bez dalšího sebrali a zapálili.
  Vata se vznítila. A holka to vezme a zařve. A pak vzal její ňadra a strčil rozžhavenou tyč přímo do její šarlatové bradavky. A dívka doslova propukla v bolest.
  A Taliban se smějí. Samozřejmě také milují lámání prstů u nohou. Jeden z mudžahedínů dokonce vzal dívce holou, kulatou patu a spálil ji z žáru bílým železem. A fungovalo to. Dívka náhle vykřikne divokou hrůzou.
  Alice to viděla dalekohledem odstřelovače. Podíval jsem se pozorněji. Vzal jsem to a postavil, a jak lupanet. A smrtící kulka zasáhne kata přímo do žaludku. A bude křičet divokou bolestí a jak se bude svíjet. A dívka to vzala a zpívala:
  Andělé dobra,
  Dvě bílá křídla nad světem
  Někde je země
  Kde se sám Svarog stal idolem!
  Angelica také vystřelila, a to velmi trefně, zasáhla mučitele do šourku. On taky, jak řvát, z dobře mířené rány. Tak to dostali kati.
  A dívky zpívaly:
  Vy špatní popravčí,
  Čeká je krutý trest...
  Máme spoustu svíček
  Velcí lidé útočí!
  A dívky začaly zběsile a přesně střílet. A vyřadit Taliban. Takovým dívkám by čert neodolal.
  Alice zpívá, když střílí na nepřítele:
  Tvůj osud je v rovnováze,
  Nepřátelé plní odvahy...
  Ale díky bohu mám přátele
  Ale díky bohu, že mám přátele!
  A díky bohu přátelé, existují meče!
  A Angelica, která pokračovala v palbě na Taliban a zabíjela je, cvrlikala:
  - Když je tvůj přítel v krvi,
  Ušlapáno až do konce...
  Nevoláš příteli
  Žádný zbabělec, žádný lhář!
  Poté dívka vzala a holými prsty na nohou hodila granát se smrtící silou. A rozbila Taliban na kusy. Odříznuté hlavy mudžahedínů se odvalily.
  Angelica to vzala a zazpívala:
  Den a noc neustále bombardován ,
  Škoda bez hanby...
  Protože se Putin chová divně,
  Celá země umírá!
  Alice střílela na Taliban a prorážela je pěstí, vzala to a poznamenala a vyplivla prach:
  - V tomto Rusku je tak nádherný okamžik,
  Není snadné uhodnout, kdo je šašek a kdo prezident!
  Rusovlasý válečník se zachichotal a poznamenal:
  - Takhle se to stává - je velmi hloupé mít za prezidenta špióna!
  A obě dívky opět strhly proudy ohně na Taliban. A udělali to mimořádně dobře. A jejich výstřely zasáhly mudžahedíny.
  A na jiném místě bojovaly další dívky. A také samozřejmě bosí a téměř nazí.
  Alenka například vystřelila z bazuky šarlatovou prsní bradavkou. Probodla bojovníka Talibanu a několik jeho partnerů.
  Pak tweetovala:
  - Teď jsme zase na přehlídce,
  Nejsme na stejné cestě s banditou
  Jsme brigáda bosých holek,
  Ladovo světlo je s námi před námi!
  A válečnice to vezme a vrhne dar ničení na holou patu. A zlomí masu mudžahedínů.
  Ženy zde jsou v pohodě. Olga také střílí na Taliban. Toto jsou postupující mudžahedíni. Útočí v hustých řetězech. A dívky je posekají bez obřadu.
  Olga vystřelila ze své světlice pomocí jahodové bradavky. Knokautovala spoustu Talibanu a zpívala:
  - Duše, srdce, dej,
  Jsme naše svatá vlast...
  Stojíme a vítězíme -
  A nebudeme litovat života!
  . KAPITOLA Č. 8.
  A dívka vrhne na mudžahedíny dar ničení holými prsty smrtící síly.
  A jak je to skvělé pro dívky. Jak porazili Taliban.
  Veronika také bojuje. Dívka při střelbě používá rubínové prsní bradavky.
  A masa dushmanů v důsledku toho je zničena. A bojovnice křičí z plných plic:
  - Jsem nejsilnější na světě,
  Můžu uškrtit Taliban...
  Mokrí pomlázky na záchodě,
  Uděláme je jako hru!
  A Veronica to vezme a posere to...
  Bojovnice Anna s ní. A ničí mudžahedíny. Samozřejmě dívka jen v kalhotkách. Je to praktické. A kalhotky jsou tak tenké a vlastně nic neskrývají.
  Válečnice Anna střílí a kosí protivníky. Její vlasy jsou červené a samotné dívky jsou prostě nejvyšší světlo vesmíru.
  A Anna holými prsty u nohou hází dary smrti, které na místě rozdrtí Taliban.
  Válečníci kvílí z plných plic:
  - Mudžahedíni řádí, tyče,
  Nepřítel pluku postoupil vpřed ...
  Dívky nesou znát vítězství
  Setkají se s Talibanem nepřátelsky!
  
  Vepřová kůže je opilá,
  Nepřítel bude rozdrcen...
  Bosé dívky bojují
  Silná pěst krásek!
  A válečník ji vezme a zmlátí ji, přičemž v bitvě použije šarlatovou prsní bradavku.
  A řekněme - velmi cool!
  Krásná rusovlasá dívka. A miluje muže. Zejména pracovat s jazykem, s těmi pulzujícími, nefritovými tyčemi.
  To je skvělá chuť a potěšení!
  Anna to tedy vzala a zařvala z plných plic:
  - Byl vydán rozkaz srovnat vesnici se zemí,
  Grad salvy ničí hory...
  Fuhrer s holou hlavou foukal na Afghánistán ,
  A přestaňme mluvit do pekla!
  A dívka se bude smát a smát. A její smích je jako zvonění zvonů.
  Dívky jsou plné vzrušení. Zde bojuje i Malvína. Dívce samozřejmě nevadí použití šarlatové prsní bradavky. A přitom kráska také zpívá
  Ale stalo se tohle -
  Že se voják neptal!
  Zlý kmen se převalil,
  Spousta pekelných, temných sil!
  
  Černí ďáblové jsou drzí,
  Vypadni z této bažiny!
  Tady mají v rukou dýky -
  Vyjící písně - slavík ne!
  
  Kulomet rozdrtil pěchotu
  Kouř rozbitých minometů!
  Okamžitě položili rotu,
  kyrysové brnění nepomohlo!
  
  Smečka netouží zemřít,
  Sakra, věř mi, ne letovisko!
  A granáty ničí bunkry,
  Jejich archanděl útočí shora!
  
  Démoni najednou se skřípěním v dírách,
  Pálíme je napalmem a sírou!
  Dokonce i hory tají
  Všude kolem vyhuben!
  
  Ale ne jen přemýšlet
  Že nepřítel je jako voda!
  Obrovský vrchol růstu,
  Král vesmíru Satane!
  
  Zde je dech jeho plamene,
  Cherubín hoří hned!
  A prapor Boží padl
  Ale věříme, že vyhrajeme!
  
  Šli jsme trochu do kopce
  A pojďme se pokřtít!
  sténal na cestě,
  Moudří synové Boží!
  
  A teď jsme v útoku
  Křič hurá, hrom se valí!
  Kolik je však slyšet, matko,
  Ale k čertu s chatkami - kaňka!
  To byla vize Margarity Kolesnikovové a vše začalo tím, že Tálibán 22. června 2023 náhle zaútočil na Tádžikistán a Rusko muselo bojovat na dvou frontách a odklonit své síly od ukrajinské fronty . A co je lepšího bojovat s dushmany, než aby se slovanští bratři navzájem zabíjeli?
  Maria Kolesnikovová ale ve svém světě musela řešit jiné problémy. Také velmi vážné. Velte jednotkám, když dobro bojuje se zlem. Jaké to bylo, když lidé povstali proti diktátorovi kníratého a plešatého kance a když chránila své krásné elfí lidi před zlými a ošklivými medvědy.
  Jak zpívala:
  Láska a smrt,
  Dobrý a zlý...
  Co je svaté, co je hříšné,
  Není určeno k pochopení...
  Láska a smrt,
  Dobrý a zlý,
  A abychom si vybrali, je nám dáno,
  Jen jedna věc!
  Na jedné straně bojovali elfové a na druhé orkové.
  Elfí dívky prokázaly vážné hrdinství, když bojovaly s chlupatými tvory.
  Zde krásky s trikolórními účesy vzaly orky.
  Dívky čmáraly na chlupaté medvědy se samopaly. Bez zbytečných ceremonií je pokosili a nahnali do rakví.
  Dívky a druh elfů přitom házeli na nepřátele vražedné dary smrti holými prsty u nohou. Doslova orky roztrhali.
  A bojovníci zpívali:
  Pokud se náhle objevil přítel,
  Toto je zlý, chlupatý ork...
  Elfův pohled pak zmizel,
  Aby byl holohlavý Fuhrer mrtvý!
  A válečníci znovu vybuchli smíchy a ukázali své perlové zuby, třpytící se slonovinou.
  Zde elfové znovu bojují a holými prsty házejí mocné a smrtící dary ničení.
  Krásy kulometů jsou přitom aktivní a agresivní střelba. A dělají to s velkým nadšením.
  Jeden z elfů stiskl knoflík bazuky šarlatovou bradavkou na její hrudi. Odhodila zabijácký dar smrti. A roztrhal masu orků.
  Tady jsou dívky a všechny bosé a v bikinách.
  A samozřejmě elfové znovu zpívají;
  Velká, mocná, posvátná země,
  Pod modrou oblohou není nic zářivějšího!
  Všemohoucí Bůh nám to dal navždy -
  Světlo bez hranic, vznešená Elfie!
  
  Svět nikdy neviděl takovou sílu, víte, nikdy
  Abychom hrdě pošlapali rozlehlost vesmíru!
  Jakákoli hvězda ve vesmíru ti zpívá,
  Ať má skřítek z nás radost!
  
  Koneckonců, toto je naše vlast, je to takový osud,
  Velte prostoru všech záležitostí!
  Kdokoli z nás, věřte mi, by to chtěl,
  Bez nějakých nesmyslů, ženských pověr!
  
  Archandělé troubí na svou mocnou trubku,
  Usilovně chválí pochod našich armád!
  A nepřítel najde svůj osud ve vosí rakvi,
  A nedostávat daně a tribut!
  
  Toto je naše vlast, věřte mi, všechno v ní je krásné,
  Otočila celý vesmír bez námahy!
  dívky vážící váhu svých copů,
  Chce silnou ránu!
  
  Vlast je pohled matčiných modrých očí,
  Její ruka je láskyplná i kamenná!
  A mladý protivník, kterého zabijete kulkou -
  Aby plamen v srdci jasněji plápolal!
  
  Bezmezné vlasti, skládáš přísahu,
  Je dobrá i pro vás!
  I když v zuřivosti bitvy teče krev,
  Odplata nyní přijde nepříteli!
  
  Zbraně a odvaha jsou tak mocná slitina,
  Zlý to nemůže překonat!
  V letadle s bombami jsem letěl chytře,
  A jak to vybuchne, zasypou se krupobitím oken!
  
  Ale rozkaz vládce - letět s dítětem na Mars -
  Je čas, abyste dali prostor!
  A arogance Marťana se dostane do očí,
  Pak vidíme daleko za Pluto!
  
  Přijdeme do výšin vesmíru, uvidíme okraj vesmíru,
  Takový je náš lidský úděl!
  A proto se opovaž chlapce o kořisti,
  Koneckonců vězte, že odměna je otázkou zisku!
  A děvčata to vezmou a znovu holými prsty na nohou hodí dar smrti.
  A z kulometů posekejme tlačící se orky. Válečníci jsou krásní. A holé podpatky dívek zvracejí dary smrtelné záhuby. A dělají to velmi rychle a agresivně.
  A mají velmi šarlatové a jahodové bradavky. A jejich prsa jsou tak voňavá. Mladí elfové je olizují svými jazyky a šílí medovou sladkostí.
  Tady je třída!
  Jeden z elfů křičí a odhaluje její poprsí:
  -Sát to prso
  A zapomeňte na orky!
  A bojovnice to vezme a roztočí její tělo.
  A další elfka jí tiskne na šarlatovou bradavku na prsou. A dar smrti zareaguje smrtící silou. A pokud vás opravdu posere, tak vás opravdu posere.
  Elfové ječí a křičí:
  - Jsme nejsilnější na světě,
  Pojďme zabít všechny orky na záchodě...
  Nejedla jsem chlupatou kaši -
  Zvažte jejich místo v kbelíku!
  A tady opět bude dívka se svými šarlatovými bradavkami mačkat tlačítka joysticků a mlátit orky olověným deštěm.
  Poté začal zpívat celý prapor bosých elfů;
  Smlouva lásky je dána silná, prastará,
  Pánova nekonečná a čistá pečeť!
  Někteří v modlitbách a jiní v tavernách,
  Sami ve výšinách, ostatní čekají na smrt!
  
  Dívka a já jsme teď docela šťastní -
  Ona je mé světlo a háj sladkého stínu!
  Cherubové žehnej naší cestě,
  Pod stříbrem, jako samet, jemný stín!
  
  Prošli jsme mnoho cest,
  Miluji tě Bože celým svým srdcem!
  Za vytvoření nádherných blondýnek,
  Jakou milost nedáváte rublem!
  
  I když osud někdy hází kostkami
  Náhodou je to velmi smutné zarovnání!
  Koneckonců, tolik lidí vře hněvem,
  A krev teče vodopád-západ slunce!
  
  Koneckonců, třešňové květy nekvetou vždy v květnu,
  Je tu teplo a chmýří deště!
  A tělo milenců, zmítané mukami,
  Vzteklý padouch jí bez váhání!
  
  A ne válka je žal nad střechou -
  Jsou horší, stokrát těžší!
  Když pole chytře ohlodávaly myši,
  Když celá škála nemocí stoupá!
  
  Proč Pán trápí děti,
  Koneckonců, je to žert - to znamená, že žiješ!
  A proč je nevinný také chudý
  A proč lhaní vede k úspěchu?
  
  Náš svět je jako Janus - velmi mnohostranný,
  Hrany zloby v něm nejsou vůbec vzácné!
  Ale divoký charakter musí být omezen,
  K překonání roztěkanosti a hříchů!
  
  I když z druhé strany; svatost je nuda,
  Svět bez zákrut je prázdnota!
  A že bylo marné, že poslal Boha mučit,
  Rodný syn - Pán Kristus!
  Dívky zpívaly a orkové se je snažili obejít. Dívky nejsou tak jednoduché.
  Zde jsou elfové vypouštějící plamenometné tanky. Tito obři se širokými kmeny se pohybují.
  A bojovníci je ovládají holými prsty na nohou. A zaplavují pozice orků ohnivým napalmem. To jsou tady bojovné a agresivní dívky.
  A konkrétně pálí chlupaté medvědy. Dívky samozřejmě používají při střelbě své rubínové bradavky.
  A odhalují své zuby, které vydávají zrcadlové světlo.
  A válečníci ječeli slastí. Když tanky začaly stoupat, upalme orky. A pohybují se jako skutečný bojový řetěz, který vyřadí chlupaté hordy.
  Elfí dívky v odpověď zpívají;
  Zvuk nádherné lyry se ozývá,
  Zpívám, směle, nemlčím!
  Bojová pěst není vyrobena z vosku,
  Usilujeme o světlo - cestu k paprsku!
  
  Bůh mučí lidi nemocí -
  Oheň z pekla spálil hříšníky!
  Chci, aby se Všemohoucí stal přítelem,
  Aby to nebylo tak těžké!
  
  Kristus přijde, samozřejmě, brzy,
  Odejdi tedy, věříš tomu smutku?
  Přece nemžourej, vztekej se od pohledu,
  Hřích, svoboda, příliš líto!
  
  Nechci jít po čáře -
  Nechci být bez hříchu!
  Lepší ošemetné činy
  Než nit bez průsvitné nudy!
  
  Řekl, že v ráji nebude válka,
  A hřích zmizí, špatný pro všechny!
  K čemu je osud?
  Těšíme se na nové změny!
  
  Žít věčně - je skvělé to vědět
  Ale žít bez hříchu znamená vegetovat!
  Rytíř bude válku vášnivě milovat,
  Koneckonců, na tažení do bitvy armády!
  
  Vlast, vlast vojáka,
  Podává mu pochodeň - pochod!
  Odplata nečistých ďáblů,
  Dáte jim válečníka do zubů!
  
  Zakončeme bitvu velkorysou hostinou,
  Pojďme si zakousnout, napít - tančit nohy!
  Koneckonců, naši rytíři jsou nesmrtelní,
  A to slovo bije ne do obočí, ale do očí!
  
  I když, co dělat v mírumilovném světě?
  Můžete si tam postavit palác!
  A věnuj službu lyře,
  Laurel dostala korunu!
  
  Ale jsou i jiné světy - vězte
  Kde také rostou bojovníci!
  Chlapec kreslí tank na svůj stůl,
  Co když k nám přijdou mimozemšťané?
  
  Nesnažte se uvolnit
  Posilujte svaly, udržujte svou mysl silnou!
  Všichni elfové víme, jak bojovat,
  Když archanděl náhle usnul!
  Takto děvčata zazpívala a ukázala svou vynikající třídu a opravdu bojovného ducha.
  Ale elfové vzali jejich holé prsty a začali na orky házet ničivé dary ničení. A dělali to s velkým nadšením.
  Dívky přitom čmáraly i ze samopalů. A ukázal jazyky.
  Ve světě, kde je tak málo mužů, jsou dívky obzvláště opatrné na svůj vzhled a bojují o chlapy.
  Velmi často je prostě znásilní a ukážou svou vynikající třídu.
  To jsou bojovné a tvrdé dívky.
  A samozřejmě, jak nemohou zpívat;
  Pod měsícem jsou jen různá stvoření,
  Někteří s rohy, jiní s tesáky!
  Co vytvořil Velký Satan,
  Různé typy, typy, třídy, kasty!
  
  K čemu jsme my rytíři Elfi přišli,
  Jaká pohádka začala dobývat!
  Co bylo vidět jen v dálce,
  Nyní ruská armáda šlape pod nohy!
  
  Vlastnictví trollů z podsvětí je peklo,
  Odtud posílají nemoci na lidi!
  Ale elfští válečníci nyní zabíjejí mor,
  Nepohřbívejme naše děti!
  
  Proč jste se tehdy vydali na túru?
  uzavřeli světlou cestu do Viriy !
  Proto synové smrtelné bitvy -
  Mému světci, dávám harmonii Elfii!
  
  Aby zemřeli, dostali se do ráje -
  Poté, co byli vzkříšeni ve světě lidí, se vrátili!
  A zloba plísní, kterou spálíš v ohni,
  Napalm a kulky nás nezastaví!
  
  V temné propasti je strašlivý čaroděj,
  Poslal pakomára - kmen je silnější než ocel!
  Ale Všemohoucí nařídil prolomit peklo,
  Nad vámi je Vůdce všech sfér, soudruhu Stalin!
  
  Porazíme cizí bojary -
  A svrhneme tlustobřiché démony jha!
  Proto potřebuji vojenský dar,
  Aby agresor snědl fík s krví!
  
  Ale goblin dostal v plné výši,
  Osvobodil druhý svět!
  A pohár Božího daru je nyní plný,
  A člověk není v nebi cizí!
  
  Vypijme sklenici medu a zpívejme,
  O statečnosti a výkonu vojáka!
  Co bylo získáno odvahou s mečem,
  Bratři musí být zvěčněni v liniích!
  Jsou tak extrémně agresivní a velmi bosí, s růžovými, kulatými dívčími podpatky.
  A pokosili tyto orky...
  Elfí dívka s modrými vlasy vzala dar smrti a hodila ho na tvory s tesáky smrtící síly. Rozházela je různými směry, doslova je roztrhala, načež je vzala a zavrčela:
  - Plešatý Fuhrer je vzteklý sadista,
  Zničil jsi tolik našich bratrů...
  A proč fašista ještě nezemřel,
  Co Rus hodil na zlé kouzlo?!
  A dívka opět silou hodila velký, smrtící granát. A ze skřetů létají jen cáry. A řekněme, že je to skvělé!
  Dívky by měly být poznamenány extrémně bojovnými a krásnými. A jejich nohy samozřejmě neznají boty.
  Jak házejí dary smrti na své nepřátele.
  A holé podpatky jsou v pohybu. Zde jsou dívky - karaoke nejvyšší třídy. Nepřátelé jim nemohou odolat. A přátelé možná taky.
  Pokud se rozptýlí, chlupatí tvorové to trochu nenajdou.
  A tak válečníci kosili další řadu trollů a zpívali;
  Válka je uznání osudu,
  Kruté s krásou Gehenny!
  Jako lesk studeného ledu měsíce,
  Jako pantomima, pekelná scéna!
  
  Nicméně elfové jsou cesta -
  Prohoď trním volajícímu!
  Nemysli na nepřítele, neohýbej nás,
  Nejsme bez sil velkých tvorů !
  
  Rusko nám poskytlo své útočiště,
  V tom jsme se narodili v davu!
  Jako obal Panny -
  Ať se nad námi Všemohoucí smiluje!
  
  Zenya dala transparent - pojď,
  Jeho rozkaz je okřídlený let!
  Vybudujme komunistický ráj
  Ať je to rovné - hrbatý tábor!
  
  Ale kdo je v útoku, který sem spěchá smutkem?
  Z pekelných příšer podsvětí!
  Duší se držím Krista,
  Takže my bojovníci klidnější!
  
  V bitvách myšlenky nežertují -
  Musí se sbírat do košíku!
  Všichni jsme kamarádi
  Stavitelé kostelů a zahrad!
  
  Tady jsou monstra, vyjící ghúlové,
  My se tvorům nepodvolíme, víš!
  Náš válečník je nejlepší,
  A ne školní kresba v lavici!
  
  Pojďme společně útok odrazit
  Uvolněme cestu do hlavního města!
  Jsme rytíři s ocelovým mečem,
  I když řetězová pošta není vysoká!
  A tato píseň je velmi povzbuzující a bláznivá. A házejí granáty v boji se smrtící silou.
  A samozřejmě, dívky mají bosé, vytesané, elegantní nohy.
  Střílí a srážejí dolů jako orčí špendlíky s míčky.
  Jedna z dívek to vzala a stiskla tlačítko joysticku šarlatovou bradavkou. A jak bude brát a lupanet. A je tu tolik smrtící energie a úplného ničení a chaotických skoků a přepětí.
  Zde jsou proti takovým dívkám špinavé triky orků prostě bezmocné a jsou zahnány do totálních rakví.
  Elfí dívka se žlutými vlasy rozdrtila chlupaté medvědy. Posekali je jako kultivátorem.
  A její obnažené prsty vrhaly zničující hrách ničení.
  A takový hrášek se silnou výbušninou duní a láme řady nenáviděných skřetů.
  Ale i tito huňatí medvědi páchnou. A je to fakt super. Orkové se ale snaží probít do pozic elfů na tanku.
  Zde dívky, opřené bosýma nohama o kameny, otočily pistolí a namířily medvědy na tank.
  Vzali ho a odpálili smrtící silou. A prorazili nádrž, ve které projížděli medvědi hnědí.
  A dívky se smály a zpívaly:
  -A zlí orkové letěli k zemi,
  Po obdržení od dívek v niklu ...
  Oči krásek velmi svítá,
  A nedostanou se do problémů!
  A dívky hned házely čtyři granáty holými prsty. A roztrhali celý oddíl orků.
  A pak dva elfové tiše hvízdli. Jejich píšťalka působila na vrány, jako by jim bušily do mozku perlíkem. A proč to vrány vzaly a omdlely?
  Padli dolů a svými velmi ostrými a brnění pronikavými zobáky udělali díry do vrchů medvědích hlav. A propíchli, řekněme, takhle doslova skrz naskrz a způsobili divokou zkázu. A pak si stovka dívek okamžitě dala do pusy holé prsty a začala pískat.
  A celý mrak vran, který ztratil vědomí, spadl a probodl hlavy těch, kteří šplhali jako ropucha na křečovité orky.
  . KAPITOLA Č. 9.
  Holky jsou docela vtipné. A pokud se rozptýlí, pak je žádná chlupatá stvoření nezastaví.
  A krásky zpívají;
  Mraky přišly od krvesajců,
  Nedaleko Země vypuklo peklo!
  Had se plazí kalhotový chřestýš,
  Mraky jsou osvětleny krví!
  
  Vlny plápolají, šplouchají jako pekelná bouře,
  A potká armádu nejstatečnějších odvážlivců!
  Budeme chránit krásné sladké ženy,
  Budeme hodni činů našich otců!
  
  Má země, jak bolestně jsi sténal,
  Protivník zanechal sto stop ran!
  Ale shoďme orky, jakmile budeme z piedestalu,
  Nákaza přelomových let nebude trvat dlouho!
  
  A smrt se již bělí za mraky,
  Ale naše myšlenky jsou vytrženy do nebe!
  Rozdrťme notoricky známé padouchy na prach,
  A roztrhejte to, poznejte Wehrmacht napůl!
  
  Neznáme mír a starobní hnilobu,
  Jsme děti naší svaté vlasti!
  Všechno světlé bojovalo s medvědy,
  Zastřelme tyto kořeny!
  
  A co explodovalo silou zlé bomby,
  Co je nám to za hrom?
  Elfi bojovníci jsou schopni hodně,
  A vršek se pro Führera stane dnem!
  
  Peklo se rozhořelo,
  Plazil se po rokádě s dravou tlamou "Tiger"!
  A všechna únava z nás v mžiku sletěla,
  Je čas na zábavné hry!
  
  Granát v ruce a smrtící hod,
  Zde je "Tiger" v čumáku pevně přijat!
  A Führer v kotli v kotelně Tatar,
  Abychom elfům neprozradili svět!
  
  Medvěd se třese ze zuřivých salv,
  Tady je vlajka vlající nad Říšským sněmem elfů!
  A slunce zářilo nad vlastí,
  Vždyť Orčí říše padla prachem a popelem!
  Takhle zpívali skřítci, udělali to moc krásně. Jsou nesmírně krásné a jejich pas je tenký a jejich břišní svaly jsou tak úžasné. Bříška skřítků jsou jako čokoládové tyčinky a je to skvělé.
  Holky tady jsou úžasné. A čmárají z kulometů s velkou intenzitou a extrémní přesností. Tady jsou dívky z druhu elfů.
  Řekněme, že jsou prostě super a hyper . Právě s tak velkolepými zloději se člověk musí vypořádat.
  To jsou takové dívky, které zastaví cválajícího koně a nevejdou jen do chýše, do hořícího paláce.
  A s holými, dívčími podpatky budou šlapat i ohně. Takovým dívkám nedávejte prst do úst - ukousnou.
  Ale co jiného jim dát do úst, mnohem chutnější - prosím. V tomto ohledu je třeba dívkám říct, že prostě super. Jsou to nejvelkolepější válečníci, kteří ukazují to, co mnoho jiných bojovníků nedokáže.
  Takoví válečníci budou schopni zlomit rohy býka a vytáhnout tesáky medvěda.
  Nikdo si s těmi dívkami nemůže poradit. Takové krásky nepřekoná žádná příšera.
  A tak to dívky vzaly a hned si odplivly. A jejich slin za letu prošel proměnou a proměnil se v ohnivé vločky.
  Padli na orky jako plamenomet. A spálili najednou celý prapor chlupatých tvorů.
  Zrzavý elf to vzal a zazpíval:
  - Byl bych bílý, ale alespoň čistý,
  Dokonce i studené...
  Ale ork se zřejmě stal nečistým,
  A zahalil mě do černého!
  A dívka to vzala a vypustila blesk z očí. A udělala to nesmírně destruktivně a destruktivně.
  A tak to elfka bez přemýšlení vzala a stiskla rubínovou bradavkou tlačítko raketometu.
  A bojový proud smrti a zkázy letěl.
  A dívka zpívala;
  Vlákno je přerušené
  Zlá smrt hrozí dívkám!
  A žít
  Ork musí zemřít zlý!
  A bojovnice to vzala a ukázala svůj jazyk.
  Bělovlasá elfská dívka zaštěbetala a řekla:
  Ponuré hořící noční můry,
  Zlé orčí oči.
  Je to jak říkají
  Znovu přes oči světa!
  A bojovníci znovu pískají...
  Vrány s tvářemi zkroucenými strachem padají na hlavy skřetů a prorážejí je téměř jako datel kůrou dubu.
  A dívky řvou:
  Jedna dvě tři,
  Zabijte všechny orky!
  Čtyři, osm, pět -
  Zabíjejte medvědy!
  Tak se odehrává bitva v armádě Marie Kolesnikové, královny dívky. Kdo bojuje proti velkému a nebezpečnému zlu. Podařilo se jí uniknout ze špinavých spárů diktátora a nyní je v novém těle a roli. A předvádí velké zázraky a činy, které jsou prostě úžasné. Zde je tým dívek přešel do útoku. A přední část elfů a menší počet elfů začali vyvíjet tlak na orky, ty chlupaté medvědy.
  Dívky se vrhly do útoku.
  Elfí bojovnice s oranžovými vlasy vzala a stiskla tlačítko joysticku šarlatovou bradavkou na její hrudi.
  Rázová vlna se spustila. A spěchal ultrazvuk ke skřetům. A okamžitě je zakryl, doslova zuhelnatěl kosti.
  Válečník cvrlikal:
  - Pro zběsilé skoky kobry!
  A jak brát a smát se. To jsou opravdu ženy - řekněme, že je to tam super.
  Dívky je třeba poznamenat jako impozantní.
  A tak holými patami vrhali smrtící proudy uhelnými granáty.
  Roztrhali spoustu naštvaných a chlupatých medvědů. A potom to dívky vzaly a začaly zpívat;
  Prosím, Pane, aby den nepominul,
  Ať je pohled dívky navždy mladý!
  Aby se náš rytíř vznesl nad skály,
  Aby obal jezer byl čistší než křišťál!
  
  Jak krásný svět Bůh stvořil,
  Jedli v něm stříbro a javor byl rubínový!
  Hledám přítelkyni Božího ideálu -
  K tomu sekal nepřátele v bitvách!
  
  Co je tak těžkého v srdci mladého muže?
  Co chce v tomto světě najít?
  Proč je veslo zlomené?
  Jak vyřešit spleť velkých problémů?
  
  Chci, aby byl i Bůh šťastný,
  Najděte svůj nebeský sen!
  Aby štěstí nepřetrhlo nit,
  Přivést pod cestu, balastní vedení!
  
  Ale co bych měl hledat v míře bez lásky,
  Co může být pro dívky dražší?
  Je těžké stavět štěstí na krvi,
  Na něm můžete plavat pouze v pekle!
  
  Odloučení je pro mě mučení
  Válka je pořád taková noční můra!
  Tady je noha ve třmenu osedlaná koně,
  I když zlý ork přinesl katovi sekeru!
  
  Berou naše dcery naplno,
  Mučí je a pálí jejich těla ohněm!
  Ale způsobíme porážku Fuhrerovi,
  Vězte, že náš elf nikdy nezemřel!
  
  Pojďme hrát svatbu, po zlé válce,
  Pak se děti budou smát!
  Všichni jsou mi pokrevní příbuzní,
  Budu lovit tlustou zvěř!
  
  A dub je jako smaragd svého listí,
  Řekl, že ten chlap odvedl skvělou práci!
  Ať je svědomí čisté jako krystal,
  A jen v plusech budou čísla v rovnováze!
  Dívky zazpívaly a ukázaly svou kolosální sebevědomí a bojovou pozici.
  A samozřejmě, jeden z válečníků přinesl hadici. A naplnil to benzínem. A jak vezme a spustí vražedný tryskáč. Bude proudit smrtící tsunami ohně. A skřeti hoří.
  A je to opravdu skvělé. Doslova totalitní je destrukce.
  Nejedna dívka se tomu nemůže postavit, jako když skřítčím jazykem olizuje něco velmi sladkého, chutného a chutného.
  A zároveň sebrat orka a spálit hlavu.
  zem takto . A nenechat ani kosti od nepřítele.
  To jsou někdy holky. A odhalují své zuby a ukazují svou povahu jako had kobry.
  Válečníci, kteří roztrhají jakoukoli armádu. A pokud chtějí, mohou pustit plyny.
  A představte si, co se stane, když ze sebe tisíc elfů okamžitě uvolní plyny? Řekni, co se stane?
  Oh, bude to velmi cool, možná to nebesa nedovolí. Neboť pak vrány padnou na hlavy orků. A budou padat a rozbíjet lebky, což ukáže nejsmrtelnější dopad ve vesmíru.
  A děvčata znovu zpívejme v jejich divokém vzteku a vzrušení a jejich perlové zuby se třpytily jako zrcadla.
  Noční můra vždy přichází jako had
  Nečekáte ho, ale vplíží se do dveří!
  Jste šťastná, štědře živená rodina,
  Ty nevíš, že lidé jsou zvířata!
  Tady začal nájezd bouřlivé hordy,
  Tataři nás zasypávají šípy!
  Ale jsme zrozeni pro statečný čin,
  A sneseme těžké rány!
  
  Nikdo neví, jestli dobrý Bůh
  Takže člověk byl krutý!
  Smrt klepe na práh -
  A Weselvul vystrčil z horka růžky !
  
  Ano, to jsou dávné časy,
  Ve kterém jsme byli tak cool!
  Koneckonců to nebyl můj sen,
  To není to, kam jsme šli, přes vzdálené hory!
  
  Ale pokud jsi v pekle
  Nebo spíše ve světě bolesti, otroctví, bitvy!
  Stále budu mít naději,
  Nechte své srdce bít tyto rytmy!
  
  Ale zkoušky jsou náš řetězec,
  Což nedovolí, aby myšlenky byly snadné!
  A pokud je to nutné, musíte vydržet,
  A když budete křičet, tak na plné pecky!
  
  Je to básník a darebák,
  Ale ne na horkém bojišti!
  Podlí nepřátelé vlasti zemřou,
  Budou pohřbeni rychle a zdarma!
  
  Nyní to vezmi a pokloň se Kristu,
  Překřiž se, líbej tvář ikony!
  Věřím, že řeknu lidem pravdu,
  Pán nám dá za odměnu peculium dědictví!
  Děvčata zpívala dobře. Jejich hlasy jsou tak zářivé a třpytivé. A plnoštíhlé.
  A po písničce se celý batalion holek vzlétl a vypustil prdy. Vstali v koloně a vrhli se k mraku vran. Vzali je a zhroutili se.
  To začalo vrány dusit a doslova se dusily a svíjely, když dostaly smyčku kolem krku.
  A tolik vran padlo. A prorazili vršky orků. A medvědi vypouštěli fontány hnědé krve. Byli vyklepaní jako drcený hrách.
  Dívky se zasmály. A ukázal jazyky. Mrkli na stvoření, která se k nim blížila.
  Jedna z dívek zaštěbetala:
  Orkové nevypadají jako lidé
  Orkové jsou Orkové...
  Pokud je chlupatý, pak je darebák,
  Dívčí hlas je velmi jasný!
  A mrkla na své přátele.
  Válečníci okamžitě pocítili divokou sebedůvěru. A jejich zuby se třpytily jako horské štíty. Nebo možná jsou to perly a poklady moře.
  Dívky se smály a zpívaly:
  Ó moře, moře, moře, moře,
  Kluci sedí na plotě!
  Orkové uvidí smutek,
  Všichni ti parchanti při analýze zemřou!
  A bojovníci budou brát i pískat. Tentokrát na hlavy orků nepadaly jen vrány, ale i kroupy. A ti medvědi doslova rozbili lebku.
  Zde jsou elfí dívky, jak se utkaly s orky těchto smradlavých medvědů. A ukázalo se, že je to extrémně cool.
  A když krásky zpívaly, pak to byl pořádný chaos;
  Nebe je vzorovaný koberec hvězd,
  Měsíc dá světlo kopcům!
  Dolů teče horský potok,
  Třpytivé zlato na pazourcích!
  
  Jednoduchost matky Elfie,
  Na vesnicích sytost a pohodlí!
  Štěstím dívky plakaly,
  Jak sekat kulatý tanec go!
  
  Přišel problém, válečná stará žena,
  Skřípění zubů - vichřice mušlí!
  Spěchá s devastací orků,
  Váš kamarád zemřel v bitvě!
  
  Ty sám jsi ještě kluk -
  Vojenský registrační a náborový úřad nedal dobrý!
  Jako, nemáte dost let navíc,
  Země se musí postarat o děti!
  
  Běžel dopředu bez jakéhokoli brnění
  Přinášet dobro a světlo!
  Aby orky nepřipravili o jejich vůli,
  Abychom nepotkali svítání v řetězech!
  
  Můj přítel také nespal.
  Podařilo se uniknout - bojovník!
  Pochybujeme o orcích z piedestalu,
  Ať je Fuhrer hotový!
  
  Bojujte s těžkou bolestí a hladem
  Bosá holka v zimě!
  V hadrech snášíme krutou zimu,
  Někdy jíme jeden s březovou kůrou!
  
  A nepřítel se řítí na letadla,
  Jako monstrum z pekla "Tiger" řve!
  Medvěd zrozený ze zlé vlčice
  Z tanků se řítí plamenomet!
  
  Pro zahřátí bosých nohou
  Co ve sněhu zmodralo!
  Dívka si vybrala cestu
  Kde popel zčernal vánici!
  
  Ale odolali jsme - pryč od zimy,
  Chlapec a dívka vpřed!
  Porazíme Jidášův úsměv,
  Rusovi orkové vymažou temnotu do písku!
  
  Blikající podpatky teenagerů,
  Závěj za sebou zanechal lehkou stopu!
  Mráz není snadné vydržet,
  Běh naboso nás zahřívá!
  
  A zlí orkové na ně nemají právo,
  Řvou od zimy!
  Takový silný stát
  Náš elfí rytíř je velmi cool!
  
  Odhoďte vlnu z pekla
  Nyní Feyropa před námi!
  Takový je osud svatého vojáka,
  Buď navždy věrný Elfie!
  Tyhle holky jsou prostě super. Je v nich tolik vzrušení a ohně. Jako dívky červené copánky. A krásky jsou vždy bosé.
  Válečníci na orcích řídili kapitálně. Velmi si oblíbili takovou techniku, kdy holými prsty házíte na nepřítele hrách záhuby a smrti.
  A ty medvědy trháš na natrhané kousky a řízky. A které jsou tak smažené a chutné.
  A dívky čmárají o běžících medvědech. A zasáhněme elfy na skřety minometem.
  A krásky to dělají, nutno podotknout, mimořádně efektivně. A jejich agresivita se snoubí s mimořádně okouzlující a rozkošnou grácií.
  Válečníci se chopili orků a přistoupili k totalitnímu vyhlazování.
  Zde dívky používaly své rubínové bradavky. Stiskla klávesy, které aktivovaly plamenomety.
  A vzali to a hned pokryli prapor skřetů. A opravdu to vzali a spálili do základů .
  To jsou tady dívky. A v případě potřeby budou jazyky použity přímo pro zamýšlený účel. A účelem takových jazyků je rozdávat lidem radost. A ukažte svůj nádherný a agresivní temperament.
  Takové dívky nejsou, pokud se medvědi pohnou, určitě nezpomalí.
  Předvádějí tak úžasné úspěchy.
  A dívky mohou hrát na housle bez velkého obřadu.
  To je také velmi dobrý nápad.
  Dívky hrají na housle. A přitom mašličky drželi holými prsty u nohou. A hrála skvělá a okouzlující hudba. A je to prostě skvělé.
  A pak děvčata vzala a zpívala;
  Věřím ve svou svatou vlast,
  Tato Pravda může zasloužit spasení!
  Budeme chránit naše děti před zlem -
  Nepřítel přijde od nás, věřte mi, pomsta!
  
  Můj meč udeří jako Eliášův pokladník ,
  A ruce jsou unavené v boji, nevědí!
  Jsme pro vlast jako spolehlivý štít,
  Na ochranu před odporným místem v čistém ráji!
  
  Ústup, úder a znovu výpad - bit,
  Takový je osud cesty, bohužel, vojáka!
  Dokud je naživu alespoň jeden padouch,
  Vyčistěte hlaveň a mušku stroje!
  
  Musíte bojovat, pokud je pohádka světem,
  Někdy to může hodit vytí cool!
  Ale zachováváme čest vlasti,
  I když se občas sype hromada mrtvol!
  
  Narodili jsme se, to je štěstí v zemi -
  Ve kterém se každý může stát hrdinou!
  Ve kterých lidé, a pak vy sami,
  Nejmocnější a nejstatečnější válečník!
  
  A teď budeme křičet - vpřed,
  Na útok na pevnůstky, mocné pevnosti!
  Aby se nestalo, že mysl lže -
  Rozbijeme mraky na letadlech!
  
  Samozřejmě můžeš jít rovnou do pekla,
  Pokud jsou všechny způsoby jako svlačec s bodlákem ...
  Ale i tam se čepele bojovníků rozbijí,
  A z břicha letadel se shazují bomby!
  
  A co je pro zápasníka Elfiho peklo?
  Poznejte další test!
  Budeme stát v bitvě až do konce -
  Naplň skutečné Boží přání!
  
  A gangy trollů, zlomíme ghúly,
  Pojďme do místa, kde je Země Eden!
  Orel skoncuje s odpornou vránou,
  Čest a víra nás povedou k úspěchům!
  
  Bouřlivý proud bije život klíčem,
  Aby se splnilo to, oč byl Kristus požádán!
  Milost poteče jako vodopád v proudu,
  Ke slávě Matky Elfie!
  Dívky zpívaly a hrály na housle zároveň. A hudba zněla tak zvučně, krásně a duhově. A rozšířil se doslova po nebesích.
  A havrani, ztrácející vědomí, omdleli a probodli hlavy orků.
  A dívky jednaly s nepochopitelnou energií. Proudy hyperplazmy v nich proudily.
  A možná také magoplasma, kterou dívky zosobňovaly úžasný a smrtící efekt.
  Válečnice vycenily zuby a pak z povrchu tesáků vypustily zajíčky, kteří orky oslepovali a krváceli jim oči. A ukázalo se, že je to tak nepochopitelně cool a cool.
  Válečníci znovu stiskli tlačítka svými rubínovými bradavkami. A odpálili nepřítele ohnivými erupcemi kolosální, ničivé síly vulkánů.
  A to všechno reaguje a hoří. A vyhodí do povětří nádrže medvědů. A proudy spalujících plamenů taví stroje Putinova impéria.
  Dívky, musím říct, jsou prostě úžasné a vykazují tak skvělou úroveň bojovnosti, že si je nikdo nedovolí obvinit z něčeho hloupého a obscénního.
  O takových holkách se říká: jsi prostě Bohyně a Super!
  Tak se toho chopili znovu a začali s velkým nadšením zpívat;
  V naší Elfii jsou ženy,
  Proč řídí letadlo jako vtip?
  Co je ve vesmíru nejkrásnější -
  To zabije všechny protivníky!
  
  Narodili se k vítězství
  Oslavovat elfa po celém světě!
  Koneckonců, naši mocní dědové,
  Pro ně byla okamžitě sestavena armáda!
  
  Obři stojí u stroje,
  Jejich síla je taková - každého rozdrtí!
  Jsme děti vlasti, sjednoceni -
  Jde řada vojáků!
  
  Muka nás nebude moci zlomit,
  Bezmocný oheň zlý napalm!
  Kde dříve hořela pochodeň...
  Pozornost je nyní rozsvícena!
  
  Všechno v naší zemi je pochodeň světla,
  Auta, silnice, mosty!
  A v písních vítězství se zpívá -
  Jsme sokoli světla - orli!
  
  Směle oslavíme vlast,
  Vezmeme vás do strmých výšin!
  Jsme ve vesmíru jako průkopníci -
  A zlomíme vaz zlým orkům!
  
  Pojďme dohnat všechny plazy z Marsu,
  Otevřeme cestu do Centauri!
  Budeme my, kteří se bojíme predátora,
  A kdo je laskavý a upřímný milovat!
  
  Elf je nejsladší země ze všech,
  Je na co být hrdý, věřte mi!
  Není třeba mluvit nesmysly...
  Buďte humánní, ne zvíře!
  
  Pojďme na hranici vesmíru,
  Postavíme tam žulovou pevnost!
  A kdo ztratil pokání
  Kdo spěchá do vlasti beat!
  
  Co dál - malá představivost
  Ale věřte, že mrtvé vzkřísíme!
  Trhnutím vytrhneme žihadlo smrti,
  Pro slávu nesmrtelného Elfiho!
  Takhle zpívají děvčata a jejich hlasy jsou jako slavíci, drozdi a ohniví ptáci v jedné láhvi. Řekněme, že tyto dívky jsou prostě super a hyperaktivní .
  A zpívají velmi dojemně a rozkošně.
  To jsou krásky, když něco zaberou, tak se málokomu skřetům bude zdát.
  A dívky zničí medvědy bez námahy. A pak přiletěli ze vzduchu piloti elfů. A tlačítka mačkají holými prsty u nohou. A drápat agresivní chlupaté tvory.
  Dívka z nebe vypálila raketu na shluk chlupatých orků. Byli vyhozeni do povětří a opálení, že kusy připáleného masa padaly různými směry. A která hoří a opravdu kouří.
  To jsou dívky, zuřivé a destruktivní. Mají v sobě ukryté tak mocné srdce. Že když vezmou, zazpívají a začnou ukazovat zuby, pak proti nim ani armáda skřetů ve spojenectví s trolly nebude schopna odolat. A trollové jsou mnohem obratnější a rozhodnější bojovníci.
  A dívky jsou tak kolosální a silné bojovnice, prostě kosmická proměnná a stálice.
  Válečníci vzali a nafoukli dívce tváře a bez přemýšlení si z plných plic prdli .
  . KAPITOLA #10
  A pak přišla opravdu smrtící a ničivá vlna, která zasáhla orky. A kolik chlupatých tvorů bylo položeno najednou.
  Poté děvčata ve velké radosti a s obrovským nadšením vzala a zazpívala;
  Jednoduchý verš písně
  Co to zpívám o tomto smutném světě!
  Snažím se poznat Krista svou duší,
  Aby se nedotkl těla, pekla a popela!
  
  Má vlast je mi drahá,
  I když to občas vyčítají!
  Nenašel jsem místo pro sebe
  Když Weselvul dal lidi do pekla!
  
  Co může být strašnějšího než smrt Země,
  Když struna pláče smutkem?
  Když se směje, padouch jí úspěch,
  Ale bude síla - vězte, probuzení!
  
  Pak odpovím zlé rase:
  Duchu vlasti, pekelní bohové, nezlomte se!
  A bude se zpívat výkon všech bojovníků,
  Jsme armáda vojáků: orli nejsou žádná hra!
  
  Věz, že naše vůle je silná jako vždy,
  Rameno k rameni jsme sevřeli pěst!
  A cíl, ke kterému směřujeme, je již viditelný,
  Hvězdná loď drtí nepřátelský popel!
  
  Někdy je těžké porozumět Pallasovi,
  Je vrtošivá, dá čertům carte blanche!
  A zdá se, že to bylo tak dávno...
  Když je odporný ork zla roztržen vejpůl!
  
  Samozřejmě, že máme celý les problémů,
  Kolik světů je ve vesmíru?
  Ale z tohoto důvodu byl Nejvyšší Bůh vzkříšen,
  Aby měl člověk kopec dárků!
  
  Elf se opět stane supervelmocí,
  Vesmír ukáže cestu ke štěstí a lásce!
  Už žádné slzy ani krev nepotečou,
  A vůli a moudrost si uchováš ve svém srdci!
  Dívky zpívají velmi oduševněle. Chtějí další vítězství a báječné výroky. Jejich kosmická tolerance je prostě hrozná. A bojovníci předvádějí svou nejvyšší akrobacii a obrovské destruktivní Ego.
  Elf se skvrnitými vlasy zaštěbetal:
  Jedna dvě tři,
  Zničíš orky...
  Čtyři osm pět -
  Nepřišli jsme hrát!
  A děvčata opět pískají, až se na hlavy skřetů sypou celé mraky omráčených vran.
  Maria Kolesniková pokračovala v boji za právo elfů na svobodný a šťastný život.
  Zlí medvědi by na ně neměli vyvíjet nátlak a ničit je. Ne, dívka-královna vedla armádu obratně a racionálně. A bitvy pokračovaly stále úspěšněji pro okouzlující lidi.
  Elfové byli i nadále hrdiny v bitvách s orky. Jednali s velkou láskou k válce.
  Dívky vyslaly na nepřítele velmi ničivé a smrtící projektily.
  A zasáhnout orky, jako by to byli cíle na střelnici. Válečnice se ukázaly jako tvrdohlavé a extrémně agresivní, ukázaly své zuby a tesáky vlčat.
  Zkuste se s těmito dívkami hádat. Ukážou vám Kuzkinovu matku.
  Válečnice čmáraly na orky a nacpaly celé hromady mrtvol. A také používali šarlatové bradavky, jako přezrálé jahody.
  Zdejší bojovnice byla nesmírně krásná s puntíkovanými vlasy.
  A vzala tohoto elfa a kopala s pomocí holých prstů a porazila celou četu orků.
  Načež válečník znovu zpíval;
  Jak těžké je pro nás pochopit náš účel,
  Být hrdým národem, který všechny vede do nebe!
  Aby byla volba generace šťastná,
  Zelenskij bojovat vpřed se snem jít kempovat!
  
  Válka se hnala jako bouřlivé tornádo pekla...
  Kde byly chatrče, popel, krev a sténání!
  Ale jen k velikosti věřte začátku -
  Kéž je člověk povýšen výše!
  
  Věř mi, Vlast je dražší než všichni,
  Je to pramen, který je čistší než křišťál!
  Jako nejněžnější dívka v posteli -
  Chci milovat slávu listopadu!
  
  Moje vlast - bouře nejsou překážkou,
  Je to nekonečný, bouřlivý oceán!
  Významný mezník historie -
  Byl napsán historický román!
  
  Musí se hodně bojovat
  Ale jiná cesta ke štěstí není!
  Tak vytáhni postel z rakve -
  Třeba ananas k obědu!
  
  Tady na mandžuských prem stepích v Číně,
  Co v cizích zemích tak hledat!
  Koneckonců, svátek vítězství v květnu,
  Lov vidět drahé předky!
  
  Ale povinnost vlasti je nejdůležitější vědět,
  Má horlivě sloužit Zemi!
  Jdi k posvátnému zářivému cíli,
  Aby byl Arbat chladnější - Brighton Beach!
  
  Jsme bojovníci vlasti Elfi,
  Ten, kterého miluješ celým svým srdcem!
  Odvážně jsi posekal všechny protivníky,
  Ke slávě Matky všech elfských zemí!
  Dívka zpívala úžasně a chladně. A její písně jsou jako přílivová vlna, která plyne a zuří.
  Válečníci mačkají tlačítka holými prsty. A používají něco extrémně šokujícího a destruktivního. A vypouštějí noční můry a pronikavé blesky.
  Tady je elf jezdící na tanku. A má holá prsa s rubínovými bradavkami. A takový úžasný válečník a bojovnost.
  A bez dalšího rozdrtí orky. Zde střílela na nepřítele pomocí holých prstů. A prorazil auto orků. A začala hořet a začala odpalovat bojovou soupravu. A bylo tam tolik ničení. A kov hoří a zhroutí se bez jakékoli možnosti a jakýchkoli obřadů.
  Dívka zaštěbetala. A znovu vystřelila na nepřítele stisknutím šarlatové bradavky na tlačítku joysticku. A probodla přímo huňatého medvěda.
  A zakřičela:
  - Náš zabijácký tank,
  Prostě se trefí na místo!
  Její partner odpověděl mrknutím a cvrlikáním:
  - Naše tanky se nebojí špíny,
  My elfové rádi bojujeme!
  Válečníci to vzali a znovu, po mnohonásobné, zpívali;
  Potřebujeme náš svět invokativní krásy -
  Vzpomeňte si na své srdce!
  Aby se sny staly skutečností
  Aby temnota neovládla elfy!
  
  Mimozemšťan napadl Zemi
  Ústa otevírá medvědům Had!
  Z plamenometů chrlily teplo,
  Rodina může zemřít peklem!
  
  Pokud bude objednávka, vezmeme Bagdád,
  Putin se zodpoví za odpornou bestialitu!
  A Elfagrad nikdy nepadne -
  Děti nevidí potřebu a osiřelost!
  
  Elf bude stát, všichni věří po staletí -
  Neutopí se v moři krve ve tmě!
  Bude to silné, poznej rytířovu ruku,
  Srp je mocné kladivo - nesmrtelná znamení!
  
  Kostlivec nějak vycenil zuby ve tmě,
  Měsíc se rozptýlí v diamantech s felukou!
  Bude, poznejte nebe a na hříšné Zemi,
  No, rande se dělit nebude!
  
  Vlast je proudem z hor,
  Čistá voda s březovou mízou!
  Budeme, v Orklinu rozdrtíme nepřítele,
  Agrese přijde Putinovi bokem!
  
  Bože, modlím se k tobě
  Zvýrazněte roztomilou minutu v komunikaci!
  Ať se to stane najednou, lehkým v osudu,
  Vztáhneš ruku ke svým synům!
  
  A Bůh odpověděl šedým úsměvem:
  Chceš-li společenství, buď Mi poslušný!
  Pomohu ti splynout se snem -
  A vaše děti na výprask v loužích!
  
  Zapomeňte však na únavu
  Vymačkejte slabost a spojení s karmou!
  Naše křesťanská spravedlivá cesta,
  To je služba vlasti v kasárnách!
  
  Tady je pochod znovu bitevní válka,
  Ohromně zlí orkové byli při útoku rozdrceni!
  Koneckonců, svatá země je nekonečná,
  Náš bezmezný velký elf!
  
  S tím, co je moje odpověď, věřte mi, je to tak jednoduché,
  Bolest pro vlast je potěšením!
  Pokud půjdeš do útoku bez slz,
  Dostanete tedy odpuštění od Boha!
  Dívky z Sort of Elfs zpívaly velmi krásně a zvučně. A mají nádherné hlasy, které lze srovnávat pouze s těmi nejúžasnějšími a nejúžasnějšími ptáky Edenu.
  Takhle zpívají a chovají se prostě úžasně. A v těchto válečnících proudí energie a zběsilý temperament, velmi tvrdým způsobem zářivých bojovníků.
  Dívky mimochodem voní moc hezky a sexy. Jejich vůně způsobuje největší potěšení a je prostě úžasná. Nejsou krásnější dívky.
  A jejich jazyky jsou tak hbité a hbité. Jsou opravdu - někdy nejkrásnější a nejenergičtější.
  A pokud se tyto dámy rozptýlí a začnou střílet na nepřítele pomocí šarlatových prsních bradavek. A to jsou opravdu jen růže na zahradě. A je tu touha je cítit, hladit a líbat.
  To jsou dívky, které způsobují útoky agresivní vášně a přílivy značné touhy.
  Tyto krásky jsou vynikajícím mistrovským dílem stvoření demiurgů. A tady nemůžete přidat ani odebrat.
  Ale stisknutí tlačítka na rubínové bradavce, nebo spíše naopak, jahodové bradavce na knoflíku, vyvrhne extrémně silný proud destruktivní a vražedné energie.
  Toto jsou dívky zde - nestojí na okraji. Ale místo toho jsou orkové zabiti bez jakéhokoli obřadu.
  A nezapomeňte zpívat;
  Archanděl chrlí hromy
  Tolik krve je ve vesmíru!
  Orel se zlomeným křídlem;
  Takový trest pro lidi!
  
  Lord Nejvyšší král králů
  Vstoupil na kříž - snášel muka!
  A s ním padouch zasténal...
  Modlil se za odpuštění!
  
  Řítí zlý ork-bastard na Elfvu ,
  Chce roztrhat všechny země světa!
  Otočte hlavu epoch
  Nasaďte si porfyrový plášť!
  
  Obklopen fialovou krví
  A kolik ďábla je se zradou!
  Zařídí trůn podsvětí,
  Vládce pekla temnoty vesmíru!
  
  Co může chudák Ježíš udělat
  On stvořil Zemi a planety!
  Ale já tomu věřím, bojím se
  Že Ježíšovy dny jsou již opěvovány!
  
  Svatý Pane, jsi náš hrdina,
  I když je Putin uprostřed Elfionu !
  A jdeme do poslední bitvy
  Rozdrtit tuto temnotu Sodomy!
  
  Kosti chrochtají Koschei rachotí,
  A kdo jiný je tak krvavý!
  I když je obličej bledý jako křída,
  Ale dokáže sežehnout síly!
  
  Ale naše odpověď není plácnutí do čela,
  Vítězství je věcí elfí cti!
  Pro slávu vlasti, láska -
  Vše pro život - sladká pomsta!
  
  Takže, zaražený mladý muži, vstaň,
  Tohle není čas ležet jako mrtvola!
  S křikem znovu běž do bitvy,
  S duší básníka - kniha v batohu!
  
  A hledáme nebe na Zemi,
  Pochybujeme o palačinkovém hustém protivníkovi!
  Služme zemi až do konce
  Pro slávu vojáka elfího světla!
  Holky byly tak krásné a zpívaly úžasně. A jejich hlasy dělaly zázraky. Ale krásky zpívaly tak cool a nad střechou pilovaly své slavíkové trylky.
  A jak je to všechno okouzlující, rozkošné a jedinečné. Jsou to dívky, které bojují naboso za každého počasí a jednají s kolosální a jedinečnou, velmi bojovnou a rozkošnou energií, která dává život a moudrost.
  To jsou, řekněme, supergirls . Vyvěrají z nich jen agresivní proudy magoplazmy. Bojovníci jsou tak okouzlující, že je nelze vyprávět v pohádce nebo je popsat perem.
  Nutno říct, že s holkama jako jsou tyhle to umí mimořádně dobře. A jsou zářivé a vlasy elfů jsou velmi světlé. Některé krásky, zejména ty s hodností generálů, mají vlasy, které se třpytí jako plátkové zlato.
  S dívkami, jako jsou tyto, můžete zaútočit na hlavní město vesmíru.
  Koneckonců, dokážou takovou věc, že to nemůžete ničím přeškrtnout. A doslova jim vystřelují blesky z očí.
  A skutečně, jeden z elfů bez přemýšlení použil magii. A jak to praští orka z pupíku.
  A blesk vzal a spálil padesát chlupatých medvědů z Putinovy armády.
  A bojovníci, nadšení, zpívali sborově;
  Jen Bůh nám dává přátele,
  Pouze moudrost nám umožňuje pracovat!
  S vírou se stáváme silnějšími,
  A milé tváře září z ikon!
  
  I když je někdy tvrdá práce těžká,
  Louže pokryté křišťálovou krustou!
  Dívky na nich bosé -
  Začali tančit s těžkými zavazadly!
  
  Stavíme pevnost, která bude stát po staletí,
  Posílení baterie v tuto chvíli!
  Aby elf nešel pod kladivo,
  Ať větve máje kvetou navždy!
  
  A v zemi je hrozný hladový kolaps,
  Kluk tahá kládu bos!
  Zde se zvedla divoká bouře se sněhem,
  Pán ale zachránil dětem nohy!
  
  Kdyby nás kněz pokropil vodou,
  Grace from the Mighty Ones se vylila!
  Jsme pod Svatou paží Páně,
  Ježíšovo bezmezné milosrdenství!
  
  A kde je démon, tam se skrývá nepřítel,
  Nezná ani čest, ani lyru!
  Nacisté nechali ukřižovat Všemohoucího,
  Spálené hnízdiště ráje!
  
  Jsme takoví věřící bojovníci
  Elf se nezlomí, v žáru pekla!
  Otcové budou mít radost z potomků,
  Buďte klidní a šťastní ve svém srdci!
  
  Nechte trubku zpívat hlasitěji
  A za chvíli se stane, oč Bůh požádal!
  Chystáme se na univerzální, neomezenou kampaň,
  Aby se celý vesmír stal lénem Elfie!
  Tak děvčata pěkně zpívala. A samozřejmě, ti nejstrašnější a nejbojovnější orkové jsou proti takovým bezmocní.
  A dívky stisknou své rubínové bradavky na knoflíky bazuky a střílejí na orčí tanky. A doslova vše je přeneseně zničeno a zničeno.
  A nyní běžné tanky orků hoří, hoří a explodují. Dochází ke kolosální proměně dívek. Jsou tak cool a úžasní.
  A jejich prsa jsou tak plná, bujná a opálená. Není nikdo víc než takové dívky a cooler.
  A holými podpatky pozvraceli speciální výbušné balíčky, které dopadly na Putinovy medvědy. A obrazně byly doslova roztrhány na kusy. Jsou to skutečně dívky, které dělají, je, že vytvářejí nádherný a velmi bojovný a jedinečný příběh.
  Takže proti takovým dívkám se nesnažte používat triky, které lze nazvat pouze krvavými.
  A dívky začaly chytat Putinovy medvědy za nosy a mačkat je. A oni jen řvou jako šílení bolestí.
  A bojovníci z rodiny elfů se smějí a ukazují prstem.
  A pak to vzali a zpívali sborově;
  Že člověka nelze nijak omezit;
  Jeho touha stát se všemohoucím Bohem...
  Takže středem vesmíru je jedna Země,
  Abychom nás poslouchali, je v tomto světě vše, co existuje.
  
  Jeden tah štětcem je vír galaxií,
  Má hvězdy šarlatového máku, planety jako sedmikrásky!
  Vždyť Bůh Stvořitel v člověku nepolevil,
  Nechce být malým hmyzem!
  
  Všichni můžeme vytvořit takový zákon,
  Že bilion parseků je v čokoládě!
  Naše mysl je tornádo rozhořčených sopek,
  Věda dovedla své druhy k odměně!
  
  Nemůžu uvěřit, že byly časy
  Když jsme byli jen divoši
  Když oheň a déšť jsou zlé,
  A lvy a tygry jsme nazývali králi!
  
  Když se pluh ohnul jako křivá paluba,
  Otrok ryl zemi těžkou motykou!
  Pak jsme zalévali šťavnatou louku,
  Zlé stáří tě trápí!
  
  No, co jsi za vědu, matko,
  Našel příležitost učinit myšlenku nesmrtelnou!
  Můžeme směle trhat legie,
  A surfujte po obrovském vesmíru!
  
  Dosáhli jsme toho, že Pán,
  Sám jsem na to asi nemohl přijít!
  Máme supermaso z plazmy princeps ,
  A v hlavách kvasarů je síla a moudrost!
  
  Svou cestu začal s obyčejnou zbraní,
  Zpočátku mohl stromem jen hýbat.
  Ale stalo se z toho něco chladnějšího než kov,
  Zahojení rány během okamžiku!
  
  Nyní jsme lidé, kmen supermanů,
  Umět to, co je nemožné!
  Vyřešit jakýkoli problém,
  Není pro nás těžké změnit vesmír!
  
  Ale pokud chceš, můžeš se opravdu stát Bohem,
  Služte jako pes beze strachu člověku!
  Koneckonců, náš elf je nad síly superkrysy ,
  Nebuďte její pálkou na hranici století!
  Tak děvčata zpívala a bylo to nesmírně cool. A jejich zpěv byl nesmírně krásný a hlasy slova byly stříbrné zvonky.
  To jsou dívky, vykazují úroveň, která je typická pro vůbec ne slabé elfy.
  A skutečně, takové dívky jsou schopny opravdu vzít a převrátit vesmír vzhůru nohama. A jejich zuby jsou jako perly, které se velmi jasně třpytí.
  Neexistují žádné takové dívky, které byste nemohli nemilovat a obdivovat. Zjevně se narodili z bohů a bohyní. Úžasné krásky. A metody takových válečníků jsou skutečně bojovné.
  A jejich oči jiskří jako safíry. A tak jasné, jako by to byly hvězdy.
  A zuby ze slonoviny. Žádné takové dívky neexistují, nemůžete je nechat chlupatým tvorům.
  Tady je dívka s modrými vlasy, která vzala a stiskla jahodovou bradavku na hrudi na knoflík tryskového odpalovače. A nepřítel byl zasažen smrtící silou, roztrhal na kusy a usmažil celý prapor Putinových medvědů.
  Tohle bylo opravdu skvělé a úžasné. Dívky, jak se říká, jsou vždy na vrcholu.
  Prokázali tak výjimečné a fenomenální schopnosti. A ve vyhlazování skřetů z Putinovy armády.
  A všechno šlo opravdu dobře. To jsou dívky, které ukázaly, že pro ně nejsou jen skřeti a nejzběsilejší armáda není překážkou.
  Elf zaštěbetal:
  - Já ty on ona,
  Společně celá země
  Společně přátelská rodina
  Slovem jsme sto tisíc I!
  A poté začali bojovníci znovu s nadšením zpívat;
  Slyším proud tekoucí v trávě,
  Obsahuje zvonkohru z bronzové i damaškové oceli.
  Vláda byla před popravčími,
  A nyní je svoboda pro každého odplatou za zlo!
  
  Můj šarlatový tulipán kvete na poli,
  Dívka, kterou jsem ve své vizi miloval.
  Jsem na výletě, existuje mnoho různých zemí,
  A v moři je vlna a inspirace.
  
  Ano, Puškine, jsi básník, král pro básníky,
  Ale vy nevíte, že boj je těžký...
  Tady říkáš ledové kře ve svých srdcích - roztej se,
  A armáda se shromáždila - rudé prapory!
  
  Rozhodli jsme se vybudovat elfinismus,
  Ale kapitál nespí, vlci vyjí.
  Z doupěte vylezl zlý nepřátelský orcismus ,
  Těžký osud ruských národů!
  
  Ale věz, že náš bajonet je ostřejší než jehla,
  A tanky bourají redutu a zákopy.
  Řada zkosených orků se položila,
  Z řevu přestávek se démon zblázní.
  
  Ale ztráta je, bohužel, osud,
  Rozmarné a někdy nespravedlivé.
  Spálí chatrče protivníka do základů ,
  A bývalo to tak krásné!
  
  Ale osud Fortune také ví hodně,
  Dá odměnu, pozná chudé.
  Od slz je dívčí kapesník promočený,
  Nešťastní nebezpeční sousedé!
  
  Ale pokud bojový duch není osel,
  A jste schopni výkonu beze strachu.
  Nebudeš padat navždy, věř v nepořádek,
  Vždyť vyhrává ten, kdo je grunt!
  
  Život je jako překážková dráha
  V tom cíl, kterému věříte, není konec.
  Ke slávě Boha dobrého Krista,
  Kéž jsme sjednoceni s Pánem!
  
  Koneckonců, elfinismus je zdravý, čestný duch,
  Touha dělat dobro pro všechny lidi!
  Aby pochodeň vesmíru nezhasla,
  Zaručte svou inteligenci, vynalézavost a odvahu!
  Bojovníci zpívali velmi dobře a krásně. A zářili svým největším intelektem. A jejich oči jsou jako drahé kameny.
  A třpytí se extrémně jasně.
  Válečníci ukázali svou velmi tvrdohlavou povahu. A jejich těla se doslova svíjela jako hadi. Tady je opravdu možné říci psané krásky.
  A pak jedna z nich vzala a udeřila do orka, pomocí dlouhého a hbitého jazyka zmáčkla tlačítko. A ukázalo se to jako velmi účinný a smrtící efekt.
  A raketa letěla a vrhla se na shluk nepřátel a zničila spoustu Putinových medvědů. A byl to prostě zničující a docela působivý dopad.
  Jiná kráska vzala a stiskla drát svými perlovými zuby a zesílila ho. A jaký má jazyk, a tak silný a zároveň důkladně hbitý a žíravý.
  A když výbušniny vybuchly a okamžitě se tucet tanků Putinových medvědů vymrštilo a převrátilo. A tato auta s orky holohlavého Fuhrera začala hořet. A šlehaly jako oheň a v tancích vybuchla munice se smrtící a ničivou silou. A kmeny se kroutily a odrážely koule všech Putinových bojovníků.
  . KAPITOLA #11
  A dívky se znovu chopily a zpívaly, což dělaly s velkým nadšením;
  Každý, kdo je elfí bojovník, se rodí jako válečník,
  Stalo se - gorila vzala kámen!
  S vámi bojovníky - vybraná legie,
  A v srdci žárem plápolá plamen!
  
  Chlapec ve svých snech vidí kulomet,
  Koneckonců, tank je mu milejší než limuzína ...
  Kdo chce proměnit penny v penny,
  Od kolébky rozumí - moc vládne!
  
  Ano, znáš jiného, nemáme způsob,
  Usilujte o vrchol síly...
  Kdo ztratil ty jedničky nuly -
  A bič hraje, na sklopených zádech!
  
  Ale co chceš, slabost je smrtelný hřích
  A život nás učí - dobývej vše směle!
  Na té má muž meč,
  Dovedně vycvičit impozantního lva!
  
  Pamatujte, že Bůh nemá rád slabochy
  Kdo chce, a strach statečně řídí...
  Ta síla pošle bajonety,
  A kdo zemřel - palác v lůně nebes!
  
  Musíš si krásně vyhrát s písničkou,
  A vězte, že slzy vám zbitému nepomohou!
  Rodina napořád - pak v kasárnách,
  I když je velitel otec přísný, přísný!
  
  A jaká je odměna - bude celý svět,
  Není možné si něco takového představit!
  Podmaníme si rozlohy vesmíru,
  I vy se můžete stát nesmrtelnými, věřte mi!
  
  Jen ukaž moudrost v boji,
  A neztraťte se, když bude těsno...
  Nemůžeš být vztyčen bez krve,
  Základ domu, kde bude manžel rodit!
  Maria Kolesnikovová vykonávala celkové velení tak velké a okouzlující armády, složené převážně z krásných elfů. A někde dál zuřil tlustý, kníratý, holohlavý diktátor. Jeho zábavou bylo sledovat, jak se ženy při prohlídce svlékají. A také mlátit něžné pohlaví na holých podpatcích. To tyrana pobavilo.
  Maria však z jeho spárů utekla a její armáda zuřivě bojovala s pronikajícími orky a činila to s velkým hrdinstvím.
  A elfští válečníci začali bojovat s ještě větší hořkostí a zuřivostí.
  Elfí dívka s vlasy makovitými vlasy to vzala a vystřelila z bezzákluzové pušky a zmáčkla tlačítko šarlatovou bradavkou. V důsledku toho vybuchla raketa a zasáhla chlupaté medvědy, rozmetala je různými směry a vojáci Putinovy armády byli roztrháni.
  Válečnice se chichotala, zpívala a vyceňovala zuby:
  - Jsem ta nejsilnější dívka na světě,
  A zlému drakovi stačí záchod!
  A její oči zajiskřily a znovu vypálily blesky kolosální magické síly. A Putinovi medvědi opět utrpěli značné škody.
  Ani druhá bojovnice neváhala. A vzala to a stiskla holé prsty na joysticku. A spojka fungovala, rakety střílely na orky.
  A takový dopad se ukázal jako extrémně destruktivní a katastrofální.
  Elfí dívka zpívala:
  Destrukce je vášeň
  Orkové mají špatnou sílu,
  Síla koz pila krev někoho jiného,
  A elfové vládnou láskou!
  Další dívka z okouzlujících lidí s tím ochotně souhlasila:
  - Ano, my elfové máme velkou lásku a úplnou rodinnou harmonii!
  A dívky to vzaly a holýma, vytesanýma nohama odhodily zabijácké dary ničení. A roztrhali celý prapor Putinových medvědů.
  Dívka poznamenala:
  - Putin je zatracený tyran!
  Druhý elf přikývl.
  - Velmi zákeřný, a nejen v tomto životě, ale i v minulém panování byl despota!
  A elfští válečníci to vzali a zpívali společně ve sboru;
  V žilách klepe kladivo odvahy,
  Takže skutečná válka začíná!
  Naše vůle je jako monolit
  Světlá, nekonečná země!
  
  Pro její srdce jsou jako hra v unisonu,
  Není volání po lepším vojákovi!
  I když osud bodá jako jehla
  Ale přítelkyně je skutečný granát
  
  Bolest je také náš společník, bohužel,
  Ztrácíme přátele v zoufalství!
  A štěstí někdy jen prozatím,
  Ale věřte, že orli nejsou papoušci!
  
  A máme výpočet s nepřítelem,
  Velmi zuřivý a impozantní!
  Slunce peče čelo skrz helmu,
  Jak těžké je žít ve světě!
  
  Bohužel si nemůžeme vybrat
  Štěstí nás obrací jako čip!
  No a co Bůh? Bohu je to jedno
  Lidé umírají jako mouchy!
  
  Ale na celém světě je vždy šance,
  Je s těmi, kdo jsou stateční a jsou přáteli se silou!
  
  Naše víra, svědomí, odvaha, čest,
  Aby neuvízl jako kanec v louži!
  Vstaň, setřes vodu,
  Pokloňte se těm, kteří stvořili vesmír!
  
  Na účtu nejsou malé nuly,
  Přemoci jediné povolání!
  Dosáhneš toho, tenhle chlap ví
  A úspěch a uznání brzy!
  Staňte se jako Všemohoucí král
  Vynášení nečestných rozsudků!
  A teď vzduch, těžká bitva,
  Co je to také za vzdělání!
  Barva nebe je okouzlující modrá,
  Zavlažoval kouř zlého činu!
  
  Ale vidím, že protivník hoří,
  Jeho letadlo se zřítilo na pole,
  Jaká radost, tvář štěstí,
  Zůstáváme sokolem ve volné přírodě!
  Děvčata zpívala krásně, nedá se nic vytknout. A dělá to dojem.
  Co si teď orkové vezmou a získají? A dostanou to v niklu.
  Válečníci střílejí z kulometů velmi famózně a jasně. Jsou dobře mířené a mají vynikající sílu.
  Tu to jedna z nich vzala a holými prsty na nohou spustila hrášek s darem zkázy. Vzala a vyhodila do vzduchu spoustu Putinových medvědů.
  Potom s nadšením zpívala:
  Jsme děti galaxie
  Elfové jako praktikující...
  Mohou šukat
  No budou létat!
  A bojovnice hodila smrtelně výbušný balíček holou patou. Posral se a způsobil kolosální zkázu. A bylo zabito tolik orků, že se to nedá spočítat.
  Jedná se o činy dívek, které představují okouzlující a krásné lidi. A dokáže předvést skutečné zázraky. Tady proti takovým dívkám a perlám jsou orkové jako medvěd na řádění. Ale bojovníci jsou samozřejmě připraveni na bitvu a ještě něco předvedou.
  Zvláště pokud je svědí holé, kulaté, růžové paty, a ačkoliv by měli konkrétně zasáhnout orky.
  A dívky se samozřejmě neobejdou bez zpěvu. A jejich hlas je úžasný;
  Jak ovládnout vesmír zajímavým způsobem,
  I když to vy smrtelníci nemůžete pochopit!
  Tohle je teď moje povolání -
  Proměňte všechny nesmysly kinematografie ve skutečnost!
  
  Postavte hvězdné lodě ze savého papíru,
  A pomocí praku sestřelte se smíchem kvasar!
  Aby se piloti mohli okamžitě stát bonbónem,
  A místo Slunce samovar ze zlata!
  
  Všechno se stalo předmětem lidskosti,
  Splnil mé sny!
  Všemocnost je samozřejmě nebezpečná,
  Když neznáte míru krásy!
  
  Můžete se narodit jako houslista, umělec,
  A naučte se přetrhávat lana!
  Ale myšlenky se musí stát čistým světlem,
  Vylévat milosrdenství a milost!
  
  Předvídat akci je samozřejmě těžké.
  Nevím, vyhodím to!
  Přicházejí ve formě dortu s hvězdným krémem,
  A pohled na pannu se světelnou pistolí!
  
  Pojď nahoru, pak rozhodne fantazie
  Vy obyčejní smrtelníci to nemůžete pochopit!
  K té syntéze termokvarků dojde,
  Co dokáže princeps -plazma zkroutit nit!
  
  Jaký svět chceš, vytvoř ho,
  Tak to hrála bouřlivá harmonika!
  Aby na mapě nebyla žádná horká místa,
  Aby toto stvoření zapomnělo na bolest!
  
  Mějte na paměti, že jste také děti Boží,
  Kdo učil své syny tvořit!
  Dát spravedlivý, nový řád,
  Kde jsi lovec, ale hra je nesmrtelná!
  
  Miluj své milované, cti Ježíše,
  Snažte se dělat dobře nám všem!
  Aby člověk nezůstal v korytě,
  Aby nedošlo k rozdrcení počítače dlátem!
  
  Podáme si ruce, řekněme
  Štěstí bude - nemůže to být jinak, věřte tomu!
  Koneckonců jsme takoví patrioti,
  Jaká dravá šelma bude kňučet strachem!
  
  Chránit vlast je naší svatou povinností,
  Vytvořit základ pro všemohoucnost!
  Chcete-li vytvořit květenství vesmírů,
  Elfové musí posílit svou moc a armádu!
  Děvčata zpívala s velkým citem a sebevědomím. Krásně zamumlala jejich slova. A doslova přetékalo.
  Ale ne všichni elfové byli tak šťastní. Jednoho z nich zajali orkové.
  A pak Putinovi medvědi položili dívku na věšák. Zkroutili krásce ruce v řetězech. Pak byl na holé, vyřezávané nohy té krásky zavěšen masivní blok. A natáhl elfa na stojan. A dívka zaskřípala jakoukoli bolestí.
  Orkové ji začali bít bičem na nahá záda. A pod holýma, krásnýma, opálenýma nohama zapálili oheň. A začali tu krásku opravdu a krutě střílet.
  Dívka byla velmi zraněná, ale vydržela. Pak Putinovi medvědi začali lámat prsty na jejích bosých nohách na krásnou, velmi sexy a nahou dívku se svalnatým tělem.
  Dívka křičela nesnesitelnou bolestí. Pak ale najednou ztichla. A místo sténání to vzala a zpívala;
  Jsem mladý bojovník matky Elf,
  Mocné země, vlasti všech zemí...
  Ve vesmíru není žádná vlast, vězte, že je krásnější,
  Uvázal jsem moudrou kravatu pod horou!
  
  Být průkopníkem je radost a poslání,
  Koneckonců to znamená, že jste služebníkem země.
  A můžete znásobit vesmír -
  Zničení machinací pekelného Satana.
  
  Když přišlo léto v jednačtyřiceti
  Červnová bouřka k nám duní...
  Nechceme, aby se region stal chudým,
  Pro štěstí, věřte - Vlast je stvořena!
  
  S dívkou zlí orkové čekají v záloze,
  Před tím jsme dostali kulomet.
  A k Putinově šílené mrzutosti,
  Náš oddíl úspěšně poráží medvědy!
  
  Přítelkyně bosé nohy zhrubly,
  Sníh už píchá pod holou podrážkou.
  Z chladu a zmaru zmodralo,
  Ale svatý oheň nás hřeje na duši!
  
  Porazili jsme, aniž bychom znali míry protivníků,
  Nedáváme odpočinek ve dne v noci!
  Letí k ešalonům v roji granátů,
  A důstojníci s odstřelovací puškou.
  
  Nikde nemohou zlí orkové najít podporu,
  Náš průkopník, statečný oddíl...
  Schopný, pokud potřebujete sekat hory,
  Tady hoří Putinovy tanky jako svíčky.
  
  Lidé v záchvatu vzteku se shromáždili -
  Za spravedlnost, odvahu a čest.
  A v moři bouří není žádný útes -
  Což by nás přimělo sednout!
  
  Vstoupili jsme do Orklinu, přidali jsme se ke Komsomolu,
  Od dupání naboso s dívkami po celém světě!
  Vdechujeme vítězný med v nebeském máji,
  Nyní se to stalo věčným, náš jasný úspěch!
  To je opravdu taková dívka tak snadno mučení nelze zlomit. I když ji kat zuřivě šlehá bičem. Ale opravdu toho není moc vidět. A teď ork vytáhne z krbu rozžhavený drát.
  A šleháme dívku už bez soucitu s divokou zuřivostí. A udělal to velmi tvrdě a agresivně.
  Ale elfka se nezhroutila a začala zpívat s ještě větší zuřivostí a nadšením;
  Za cestou bude mléčná,
  První krok v životě je důležitý!
  Vidíš znovu přes vesmír,
  Smršť zuřivých útoků!
  Refrén...
  A boj pokračuje znovu
  Hyperplazma hoří!
  Král elfů je tak mladý
  Údery paprsky!
  
  Vesmír do všech konců,
  Jsme silnější než Boží otcové
  Nad přírodou, mocí všemohoucího,
  Theoplasm porazil bojovníky.
  
  Refrén...
  A boj pokračuje znovu
  Hyperplazma hoří!
  Král elfů je tak mladý
  Údery paprsky!
  
  Nečekejte milosrdenství z nebe
  Ti hloupí čekají na nuly!
  Vzkřísit ty, kteří zemřeli, se ctí
  Do sfér všech věd o cestě.
  
  
  V minulosti teplo a sněžení,
  Svět byl chudý a bohatý.
  A teď každý tvůrce,
  
  
  
  A boj pokračuje znovu
  A srdce je v hrudi úzkostné,
  Král elfů je tak mladý
  A mladý listopad před námi.
  Král elfů je tak mladý
  A mladý listopad před námi.
  
  A boj pokračuje znovu
  A srdce je v hrudi úzkostné,
  Král elfů je tak mladý
  A mladý listopad před námi.
  Král elfů je tak mladý
  A mladý listopad před námi.
  Dívka se na stojanu nerozbila. Ale elfí odstřelovač vrazil orkovi do žaludku smrtící kulku. A když dostal smrtelnou ránu, začal se dusit a umírat.
  Jiná dívka vystřelila a praštila Putinova medvěda do hlavy a on se zhroutil mrtvý.
  Tady jsou elfové na tancích, vzali svou dívku a osvobodili ji. A ukázalo se, že je to velmi cool.
  A válečníci začali na nepřítele házet takové ničivé dary smrti pomocí holých podrážek.
  A co orkové? Je pro ně opravdu slabé bojovat s elfy . A dostanou opravdu na rohy. A masa skřetů je v hrobě a mrtvolách.
  Tak nechoď proti holkám, Putinovým medvědům, jinak skončíš v hrobě.
  Dívky působí energicky a s výrazem. To jsou bojovníci, kteří mohou najednou rozhodnout o osudu světa. A jejich holé, kulaté podpatky, tak růžové a nádherné. Někteří mladí elfové si dokonce dychtivě olizují podrážky a prokazují nebývalou odvahu a vzrušení zároveň.
  A pracuji s velkou vervou. Tyto dívky jsou opravdu neporazitelné.
  A když začnou zpívat, pak medvěd řve otráveně;
  Země, ve které jste svobodní, všichni,
  V němž je každý Pán proletářem.
  Proměníš se v rubl a nikl,
  V zimě v závějích solárium.
  
  Má jasnou rudou vlajku komunismu -
  Což nám slibuje nesmrtelnost!
  Vyjádřeme svou lásku k vlasti v poezii -
  Štěstí bude navždy, věřte tomu!
  
  Lídři jsou někdy různí...
  Ne každý vůdce je jako moudrý Stalin.
  Ale každý z nás je vždy hrdina,
  Když mysl i vůle zesílily!
  
  V posledním měsíci udatného jara,
  Voják ukončil válku dobytím Fragy .
  Jsme věrní naší vlasti jako andělé,
  Rozkaz nám byl dán - bojovník neudělá krok zpět!
  
  Pokud přišla smrt, pokřiž se,
  A Pane, leť do ráje, kde horský popel ....
  Navždy bude náš Duch stoupat,
  Zdoláme mocné vrcholy!
  
  Koneckonců, po smrti je život opět řekou,
  V něm plujeme jako loď - meteor!
  Vzývání svaté Matky Boží,
  Neodvažujte se snášet porážku a hanbu!
  
  Říše, protože je to Boží světlo,
  Elfové dostali příkaz Všemohoucího vládnout!
  Nepoznáme konec šťastných let,
  Obsluze se meze nekladou - vytáhněte batoh!
  
  Elfové spolu je naše motto -
  Buďte mužem poslušným moudré autoritě!
  Divadlo světa je plné hereček,
  Trháme ústa pekelné zlobě!
  Dívky krásně zpívají a ukazují svůj andělský a zároveň démonický charakter.
  Takto bojují. Z vrtulníků se střílí ze vzduchových zbraní zabijáků. A rozbíjejí pozice Putinových medvědů na kusy. A tito orkové umírají bez lítosti.
  Tolik lidí bylo zabito.
  Jsou to boje statečných dívek. Jedna z nich to vzala a stiskla zabijácké tlačítko svou šarlatovou bradavkou. A pak to vletělo do Putinových medvědů, velmi ničivý a ničivý projektil. Což zabilo mnoho z těchto protivníků.
  Takhle bojují statečné dívky.
  Ale mladí elfové také bojují zuřivě a s velkým duchem. A rozdrtí nepřítele a zabijí Putinovy medvědy.
  Mladí válečníci to dělají velmi chladně a vtipně. A to vše je působivé.
  Jak skvěle a cool všechno vypadá.
  Ale mladý elf dal orkům salvu z kulometu. Kosili je bez obřadu a zpívali;
  Myslím na svou přítelkyni
  Což zazářilo kus básně.
  Elphiney v zimě -
  Žádná volba, což znamená žádné dilema!
  
  S ní, i v mrazu, je má duše lehká,
  V horku přináší jarní ochlazení.
  Ruce drží silné veslo,
  Plavte se po řece před sněhovou bouří.
  
  Když padá podzimní déšť,
  Stromy ve zlatě ve fialovém luxusu.
  Tvůj polibek mě rozechvívá
  A vlasy bílé dívky jsou kudrnaté.
  
  Bosý přítel spěchá mezi listy,
  Je krásná - jako princezna léta.
  Plácnutí v kalužích - sprška jara,
  Ať je naše vášeň lásky zpívána!
  
  Nebudeme dotčeni smutkem a smutkem,
  Sežeňme hvězdu snů z nebe!
  Zde se stanu, jako by král byl na trůnu -
  A nekonečné činy světla...
  
  Dívka v poli mi vybírá sedmikrásku,
  Jako odpověď pro ni vybírám pampelišku.
  I když opilý vzrušením, jako víno -
  Nenapodobujte zamilovaného papouška!
  
  Pojďme hrát tuhle romantiku s kytarou,
  Aby lidé věděli, co je to radost!
  Ať ten narozený přenáší štěstí -
  A zlá čarodějnice stáří nepřijde!
  
  S dívkou jsme se objali a šli,
  Není třeba být dotěrný a naštvaný.
  Někdy se nemůžeš vyhnout válce, pochop,
  Všechny roky nemohou být modré!
  A mladí muži z rodu elfů umí zpívat a bojovat. Jen oni se samozřejmě na rozdíl od něžného pohlaví stydí bojovat naboso.
  Obličeje elfů jsou však tak něžné a brunátné, bez vlasů, stejně jako u dívek. A musím říct, že je to prostě skvělé. Takový skvělý bosý tým tady.
  Válečníci předvádějí svou chladnou a nepochopitelnou akrobacii. Ale to samozřejmě není vše. Musí umět říkat takové věci - které nemůžou říct v pohádce, ani popsat perem.
  Jeden z nich ale střílí pupkem. Je to originální a krásné.
  A toky energie jsou vyvrhovány tak ničivé a extrémně palčivé, jako napalm.
  A co když děvčata něco předvedou, bude to rakev pro Putinovy medvědy.
  Ale mladí muži mohou ukázat hodně. Zvlášť pokud mačkají spoušť rukama. A bude to velmi cool.
  A to, co spustí, se ukáže jako extrémně vražedné a destruktivní.
  A mladý muž zpívá velmi dobře;
  Bylo to, jako bych vzlétl na šedém koni,
  Jaký osel takhle brečí?
  Satan sám ví, že lidé jsou se mnou příbuzní -
  Poradím si s každou zemí, která se vzbouří!
  
  Ďáblové se dostali do špatných mozků,
  A cval vzteklé myšlenky!
  Přineseme zůstatek - vymažeme nuly najednou,
  Vyčistěte systém z propasti!
  
  Kam skáču, ani sám sobě nerozumím,
  Hlavou se prohnal hyperplazmatický vír!
  Nenech se poddat sračkám,
  Aby se proud slávy rozlil po lunárním světě!
  
  Válka plyne v neutuchajícím proudu -
  Taková okupace čeká elfa století ...
  A chci pít opojné víno -
  A klidně pokračujte v rozhovoru s velikostí.
  
  Ale věz, že slabost a nuda pominou -
  Pokud najdete elfa svých snů, jste úspěšní a voláte!
  My, jako průkopníci, se snažíme jít na túru -
  Koneckonců, cool bojovník není hloupé jméno!
  
  Budu bouchat a trhat, je tu hora mrtvol,
  Nepřítel je zmatený, běží a ustupuje!
  Můžeme dokončit porážku
  I pes podsvětí hlasitě štěká!
  
  Co děláme ve světě - žádná fantazie,
  Narodili jsme se, jako by napalm mučil mozek!
  Navždy budeme jako léta mládí -
  A místo v pekle bude lepší než v nebi!
  
  Co chce voják? Aby válka pokračovala
  Klid a nuda a slabost mozku mu!
  Doženeme nepřítele až do hrobu -
  Ale vězte, že je příliš pozdě na to, abyste se vzdali válečníkům!
  
  Nebude žádný výsledek a není na výběr -
  Hotovo a hned další!
  Koneckonců je to jen začátek, preventivní běh,
  Vojenská služba je přece dobrý skutek!
  Samozřejmě, elfův hlas je jako měděná trubka.
  Mladík spal dobře. A bojoval velmi dobře. A miluje elfy. V případě potřeby bude použit jazyk. Pravda, na světě je dvanáctkrát více dívek než chlapců. A pro muže je to samozřejmě skvělé. Sama děvčata bojují za kluky se vší vztekem a tlakem. A není co vzít nebo odnést.
  Tady jsou ty dívky - loví muže. A nemůžete proti nim nic dělat.
  A když zpívají, tak...
  A dívky zpívají takto:
  Nechat nemotorně běžet,
  Obrněné tanky přes kaluže,
  A na střeše je kulomet...
  Roztrhá všechny orky!
  . KAPITOLA Č. 12.
  Maria Kolesniková, statečná dívka ve světě elfů, pokračovala ve vykonávání statečného velení a vydávání rozkazů. Dělala to s velkým nadšením. A tyran s knírem a holou hlavou budiž proklet.
  Elfí bojovníci pokračovali v tvrdém boji. Odrazili nápor rozzuřených orků. A všichni lezli a šplhali, jako ropucha v křečích.
  A všechny dívky střílely a kosily nepřátele. Dělali to s velkým nadšením.
  A každý výstřel od elfů byl doprovázen stisknutím tlačítka pomocí šarlatové bradavky na prsou.
  A dívky se úplně oddělily. Jejich obnažené prsty přitom vrhaly velké smrtící granáty a trhaly tak Putinovy medvědy. A natrhané maso se spálilo a zakouřilo.
  Tady jsou dívky na úklid. A radost, písničky a velké nadšení.
  A přitom se samozřejmě zpívalo;
  Ale pokud padne válečník probodnutý kulkou,
  A dívka bude navždy sedět v slzách jako vdova.
  Není třeba si myslet, že svět je jen beznadějně černý,
  Ten ráj byl ztracen a pošlapán zlým Satanem...
  
  Ve skutečnosti existuje naděje - hodný osud,
  Braňte vlast a dobývejte propast.
  Když v Elfu je každý chlap silný válečník -
  Vězte, že to není chvástání ani hloupý kýč!
  
  Ale rytířům někdy chybí podpora,
  Horda nezná skóre a tlak je krutý.
  Pak se nestaneme submisivním papouškem -
  Je to lepší než hanba z olova v chrámu!
  
  Vesmírná válka - je zvláštního druhu,
  V tom jsi robotická hračka, bohužel...
  Ale elfiští válečníci z armády znají šlechtu,
  Která se nevešla ležet v rakvích.
  
  Fragmenty podivných hvězd na obloze jsou diamanty,
  V nich každá slza duše...
  Zkus, ukaž ti talenty,
  A radši zazpívejte za hromu tanec hopak.
  
  Podzimní čas - kde léto mizí,
  Uchvacuje úžasnou krásou!
  Nech moji elfku být, v této básni se o ní zpívá,
  S její nerozlučnou mateřskou zemí!
  
  Posílám poslední polibek dívce,
  Když umřu, ty krásko neplač...
  Vezmi, věř Orklinovi pod svěží květ máje,
  A monstrum ork-kat se stane obětí!
  Holky, musím říct, zpívaly skvěle. A porazili tyto skřety s velkou silou a vášní jako vlčice. Zničili je.
  A při střelbě používali holé, kulaté, růžové podpatky. Dívky byly nesmírně energické. A holé prsty krásek házely dary ničení.
  Proti takovým dívkám nemůže stát žádná síla. Jsou to zářiví a vesmírní zloději. A zároveň elfové, ve kterých je násilná a zářivá síla.
  A s šarlatovými bradavkami mačkají knoflíky z bazuky a vedou k ničivým vojenským operacím. A jakmile se dostanou do prdele, okamžitě se zhroutí celý příkop orků. Tyhle holky jsou super třída. A jak se dostali k věci.
  A nyní holé prsty znovu vrhají granáty, což způsobuje kolosální zkázu a zkázu.
  Tyto dívky dokážou doslova cokoliv. A smete každou chlupatou armádu.
  Tady je dívka se smaragdově zbarvenými vlasy, jak zasáhne a zasáhne nepřítele stisknutím tlačítka se svou šarlatovou bradavkou.
  Současnost zničení vyletí ven a roztrhá a spálí Putinovy medvědy.
  A dívky znovu zpívají a vyceňují zuby;
  Prostory Elfie - krásné, drahá,
  Kde jsou perly sněhu, křišťálové oceány...
  A elfští vojáci a generál jsou sjednoceni -
  A symbolem státu je orel - náš pravoslavný car!
  
  Teď už léto pominulo a podzim se zmocnil,
  Stromy jsou oblečené, přepych jim králové závidí.
  Moje zářivá vlast je radostnější než ráj,
  Pro elfa dám spravedlivý život.
  
  Tak podzim je krásný, rozumí jen básník
  Není třeba zdaňovat žíly chudých...
  Boží dar zdarma: porfyr a karmínový
  A zlato se zbarví, když je paprsek na listech Slunce.
  
  Květiny, vadnoucí, jsou jasnější a krásnější,
  Listí padá jako svěží princ koberec,
  Zde je brož ze smaragdů s rubíny v podzimním houští -
  Všemohoucí umělec namaloval vzor.
  
  A v každém tahu jsou to štětce Páně,
  Vidím lásku a touhu vytvořit ideál...
  Ale kupodivu naši lidé žijí téměř v podsvětí,
  A despota financí nám krutě spoutala křídla.
  
  Naše země je nadýchaná a tlustá jako tuk,
  Dost v útrobách a v rudných dolech.
  Ale zlí oligarchové nestačí a nestačí,
  Lidé byli okradeni, že vše je pod patou nouze!
  
  Ale je vůlí Páně něco takového snášet?
  Vždyť Bůh dal Zemi, aby na ní lidé, staří i mladí, mohli pracovat.
  A přece před Pánem Kristem - i král je roven chudým -
  Stvořitel vesmíru byl ukřižován s odporným lupičem.
  
  Odpovězte mi, andělé, kde je spravedlnost?
  Že děti pláčou a umírají hlady, staří lidé...
  Že zlá buržoazie přehání dary a milosrdenstvím...
  A těm vlídnějším zbývají jen boule a dluhy!
  
  Ale z nebe nepřišla žádná odpověď,
  Bůh má pravděpodobně potíže, když dopustil, aby se věci staly takhle...
  Ale pravdou je, že boj pro nás udělá ze života ráj,
  A někdo, kdo je dokonce v řetězech, se může stát šťastným navždy.
  Takhle děvčata skvěle zpívají. A jejich hlasy se třpytí jako zvonění rampouchů. Tohle jsou opravdu ženy.
  A jejich hlasy jsou ve skutečnosti jako proudy diamantů. A pokud je vložili, pak si to ze všech stran dokážete představit ve velkém.
  Válečníci zde ukazují svou transcendentální a kolosální úroveň - vesmírné éry. A pokud to vezmou, všechno bude mnohem vážnější a drzejší.
  A holé, vyřezávané nohy dívek pracují. A vrhají dary smrti s velkou, ničivou silou. A dělají to bez velkého obřadu.
  To jsou holky tady - super úroveň !
  A holé růžové podpatky zvracejí hrách zániku. A všechno bude velmi krásné a významné.
  A dívky mačkají tlačítka svými šarlatovými prsními bradavkami a uvádějí do pohybu raketomety, které ničí pozice orků. A dělají to bez zbytečných průtahů a ceremonií.
  Poté dívky začnou znovu zpívat;
  Sněhové perly z moře - jasně září,
  Vánice roztočí kadeře jehňat ...
  Naše vlast - víra-žula,
  Pokud se po pravdě orkové nebojí!
  
  řinčení kovu, vrzání válečků -
  Tanky se plazí přes Elfiiny hranice!
  Postavíme hřeben z ostrých bajonetů,
  S výkřikem "Hurá" jsme vyrazili do útoku!
  
  Kravata na krk v barvě úsvitu
  K boji nás inspiroval nápad.
  Je jen jedna možnost - vyhrát nebo zemřít,
  Tady nad redutou vlaje šarlatová vlajka!
  
  Bledé rty, fouká vánice,
  Zajatá dívka měla svázané ruce...
  Ach, jak nemilosrdný osud
  V silném mrazu naboso na lešení!
  
  Ale nechtěl jsem skončit ve smyčce
  Síla se shromáždila, držela se Němce.
  Na Zemi není nikdo silnější než my,
  Nepotřebujeme vaši odpornou milost!
  
  Tak zemřela, hlodala si hrdlo,
  Elfí dívka je Tanya Krasnova.
  Ale cesta nás zavede do Orklinu,
  Postavme svět - nový bez násilí!
  
  Kolik mých bratrů zemřelo
  Všichni dobrovolníci, jen kluci.
  Pro průkopníky chudých, bosých -
  Crust k snídani k večeři hrbolky!
  
  Jsme blízko Orklinu , triumf se blíží,
  Znamení člena Komsomolu zapaluje hruď!
  Přestože jsou boty nezvyklé a těsné,
  Ale barva májového štěstí inspiruje!
  
  Fuhrer je v pekle, hurikán utichl -
  Přišla radost, ozývá se dětský smích!
  Popel podsvětí spí ,
  A nad vlastí - Rudé slunce!
  Takhle děvčata zpívají radostně a zběsile. A jejich hlasy jsou tak krásné a třpytivé. Jako žblání potoků. Nebo se do nebe řítí fontány . A dívky jako tyto dobývají různé země. Mají takovou zdatnost a rozsah.
  Objevil se elf z rodiny ninjů. V rukou drží dva meče.
  A válečník jim zamával. A čtyři hlavy Putinových medvědů byly uříznuty najednou. A váleli se po trávě.
  Ninja dívka to vzala a holými prsty u nohou hodila bumerang. Přeletěl a agresivním orkům usekl hlavy. Doslova je vyřadil.
  Tohle je opravdu bosá a agresivní dívka. Jakmile to začne sekat, už to nezastavíte. A také bude brát a plivat jedovatou jehlou. A zasáhne to orčího generála přímo do očí. A Putinův medvěd je mrtvý v patách.
  Ninja dívka pištěla:
  Sláva Zelenskému, sláva!
  Tanky se řítí vpřed...
  Pod vlajkou elfího státu,
  Dívka je v útoku!
  Jsou to opravdu holky, které jsou moc dobré. A jejich nohy jsou tak holé a opálené. A házejí dárky smrti s agresivní a násilnou silou.
  A po pokosení řady Putinových medvědů začnou dívky znovu zpívat;
  Svatá, blahoslavená Panno Maria
  Porodila Spasitele, dala nám světlo.
  Ale vaše děti jsou v zimě bosé -
  A ve špinavých sklepích potkáváme hladové svítání!
  
  Koneckonců, jak se to stalo, že svět je mučen zlem,
  Že je tam víc chudých lidí než na kobylkách.
  Že i chlad zmrazí rostliny v květnu,
  Že nejčastější odpověď zní - když jsi chudý, tak tancuj!
  
  Je škoda dávat měděný groš bohatým,
  Přestože jejich mamon nabobtnal až na hranici slušnosti...
  Jejich hlavním rádcem je dubová hůl nad námi -
  Ale stane se řev, až kohout zakokrhá!
  
  Hospodin vám přikázal, abyste se podělili s bohatými -
  Aby nebyli mrtví a pláč netrápil Boží Slyšení.
  Pomozte slabým - milé tváře říkají z ikon,
  Jste-li milosrdní, maják na cestě do nebe nezhasl!
  
  Ale pro mnohé je mamon duše a spása dražší,
  Říkají, že koupí svaté zlatem!
  Lichvářův tuk způsobil, že jeho odporný obličej otekl -
  A srdce bez míru je studená žula!
  
  Jaká je vaše bolest pro nás - skrovné lidi?
  V palácích neslyšíme ani sténání!
  Chceš úkryt? Ať máš přístřeší
  Pod vězeňskou střechou!
  
  Proč to dávat tobě, nám
  Co jsme úspěšně vzali silou?
  Nebyl jsi nic a navždy nic
  Ne pro tebe bylo nebe dáno!
  
  Ale smrt k nim náhle přišla,
  Jak učil Všemohoucí Stvořitel!
  Nyní jsou tam, kde Satan hoří
  Kde zrádce skřípe a řve utrpením!
  
  Takže jste se rozhodli, že si Všemohoucí dělá legraci -
  Říkáte, že štědří budou povýšeni?
  A že se vtělil sám Ježíš Stvořitel,
  Nebylo správné říkat, že budou jíst věci zlých myší?
  
  Čiňte pokání, čtete modlitbu Marie,
  A padl na kolena a činil pokání - sténal!
  Když před tebou dítě pláče,
  A bosá dívka se třese zimou!
  
  Vezměte si těsnou a podlou peněženku
  Ano, spí z peněz s úsměvem.
  Potom povede Ježíš Bůh lásky
  A nenechá vás spadnout po nejisté cestě!
  Dívky zpívají tak dobře a cool a jejich hlasy jsou tak zářivé a duhové, že máte pocit, jako byste vstoupili do skutečného a skutečného ráje.
  A pak dívky zasáhly orky pomocí holých prstů z houfnic. A roztrhal najednou padesát Putinových medvědů. A roztrháme tyto PEC.
  Dívky jsou samozřejmě na bojovné a agresivní vlně. A pokud se jejich ústa otevřou, je to jen na pískání. A z píšťalky dívek padají omráčené vrány na hlavy orků a prorážejí jim lebky.
  A takových vran je mnoho a jsou extrémně smrtící.
  Dívky, jak berou, a házejí citrony holými, kulatými podpatky.
  Přeletí přes orky a roztrhají Putinovy medvědy na malé, krvavé části.
  Elfí dívka zpívala:
  - Je tu velká řeka krve,
  Skvělý holohlavý Fuhrer...
  Ale nevzdávejte se mu
  A uvrhněte Kaina do temnoty!
  Zde se dívky zabývají orky. A bojují s velkou zuřivostí a zoufalstvím. A ukázat své největší dovednosti.
  Ale samozřejmě, v každé bitvě je místo pro píseň;
  Je zářivé, co jsi udělal
  Milost byla vylita na lidskou rasu!
  Byl jsi to ty, kdo dal svatého Boha
  Duše, radost, milosrdenství srdce!
  
  Lucifere, obrací nás k Sodomě,
  Produkt hříchu a pýchy!
  Pozvedl meč k posvátnému trůnu Páně,
  A rozhodl se, že nyní je všemocný!
  
  Refrén po každém verši;
  Můj Bože, jak jsi krásný a čistý,
  Věřím, že vaše pravda je nekonečná!
  Dal jsi svůj slavný život na kříži
  A teď v mém srdci budeš navždy hořký!
  
  Ty jsi Pán krásy, radosti, pokoje a lásky,
  Ztělesnění nekonečného, jasného světla!
  Na kříži jsi prolil drahocennou krev,
  Zachráněno nekonečnou obětí planety!
  
  Dále následují dvojverší.
  Zlo zuří ve vzpurných srdcích,
  Satan svými drápy trhá lidskou rasu!
  Ale smrt bude rozdrcena na prach,
  A Pán bude s námi navždy!
  
  Ďábel vedl válku proti Pánu Bohu.
  Nepřítel bojoval krutě, zákeřně!
  Ale láskou Kristus rozdrtil Satana,
  Na kříži, dokazuj svou pravdu!
  
  Musíme se bratři spojit do jediného proudu,
  Nasměrujte své srdce, mysl a city k Ježíši!
  Aby nám Velký Bůh pomohl být spasen,
  A na věky věků budeme chválit Hospodina!
  
  Aby duše našla svůj klid navždy,
  Musíme pracovat na sklizni Páně s celým světem!
  A navždy a navždy Všemohoucí budeme s tebou,
  Chci se modlit víc a víc!
  
  Pokud jsi srazil nohy - koberec ze sametového mechu,
  Ježíš okamžitě uzdraví jakoukoli bolest!
  Koneckonců poslal břeh zlatým pískem,
  Je vlastníkem Slunce s neomezeným vesmírem!
  
  Svým slovem stvořil nebesa
  Ve velkém rozprostřel hvězdy oblohy!
  Jehova miluje krásu,
  Jeho oddanost, věrnost beze strachu!
  
  Bez Všemohoucího nejsou přátelé,
  Zářivé ikony laskavých tváří!
  Protože chci víc a víc
  Ježíš se stal částicí masa!
  
  Smiluj se nad Bohem za náš hříšný dluh,
  Co jsme ti, bohužel, nedali!
  I když čas pokání uplynul,
  A už propast, kde kvetení dalo!
  
  Ale Pán dal svou milost
  A on řekl - Odpouštím vám, sirotkům!
  Vím, že nedokážeš splatit svůj dluh,
  Ale v nebi je pro tebe místo!
  
  Je nemožné zradit
  Vládce vesmíru je neškodný!
  A tvou ortodoxní rukou
  Přivádí nás bezbožníky do komnat!
  
  Řekne mu ne?
  Požádejte o pokání!
  Trpělivě čekám na nejvyšší odpověď,
  Odpusť nám, věř Jeho přání!
  
  Rozhodli jsme se jít na mučení,
  Abyste posílili svého ducha!
  Pro nás padlé není jiné cesty,
  Být s Tebou věčně Všemohoucí!
  
  Tady to je, hodina spásy je blízko,
  Slovo Boží se nikdy nezlomí!
  Co se s námi stane
  A vyleťte vzhůru, okřídlené duše!
  
  To, co jsi stvořil, bude věčné,
  Nekonečný a moudrý vládce vesmíru!
  Osvítil jsi mě proudy života,
  A věřím, že naše láska bude pravdivá!
  Tak děvčata dobře zpívala a zářivými hlasy hřměly jako měď. A vypadalo to extrémně cool.
  Elfka to vzala a holými prsty u nohou hodila zabijácké dary ničení. Jako šest vzteklých psů se i zabití Putinovi medvědi rozprchli různými směry. A nepříteli byl zasazen zdrcující a ničivý úder.
  Dívka to vzala a zpívala:
  Lidé budou šťastní
  Štěstí navždy...
  Elfové mají moc -
  Síla je skvělá!
  A nyní dívky opět vezmou a přibijí nepřítele svými jahodovými, tak chutnými a šťavnatými bradavkami. A jde to opravdu skvěle.
  A masa Putinových medvědů hoří v divoké agónii. A dívky jsou velmi šťastné a agresivní.
  A agresivní orkové je nemohou zastavit. Pokud se rozptýlí, nic je nemůže zastavit. Tyto dívky se ukážou.
  Válečník s fialovými vlasy, který drtí Putinovy medvědy, vydal:
  Zlí orkové jako Malyuta,
  Vyhladit beze stopy...
  Ale z nějakého důvodu,
  Ale z nějakého důvodu,
  Laskavost vítězí!
  Laskavost vítězí!
  . KAPITOLA Č. 13.
  Maria Kolesniková, která se postavila tyranii, pokračovala ve velení a s velkým úspěchem.
  A tak dívky a druh elfů rázně zaútočili na pozice skřetů. Válečníci jednali tak, jak byli zvyklí jednat, s velkou pohyblivostí a dovedností. Jsou rychlé jako kobry a nedávají Putinovým medvědům sebemenší šanci. Takoví bojovníci jsou samozřejmě třídou nejvyššího letu a tlaku. A mají takovou jiskřivou a agresivní energii magoplazmy. Dívky, které ukazují orkům jejich jedinečný a agresivní temperament. Jsou to prostě úžasní bojovníci.
  A teď holé prsty krásek vrhají smrtící sílu hrachu smrti. A mezi orky zasévají zkázu a zkázu. Zdejší bojovníci jsou tak velkolepí a jejich ňadra se třpytí jako fasetované a velmi drahé rubíny. Takové krásky nevyhnutelně rozdrtí všechny orky do krvavé kaše.
  Zde je jedna dívka, která holým podpatkem hodila na nepřítele výbušný balíček pilin s kyselinou.
  Spěchala a rozmetala Putinovy medvědy různými směry a roztrhala je na kusy.
  Dívka zaštěbetala:
  Elfky se na nás usmívají,
  Elfky jsou prostě nejvyšší třída!
  A pak až do svítání
  Slyšte je zpívat milostnou píseň!
  Ano, děvčata opravdu, pokud se pustí do podnikání, skutečně ukážou kolosální a neodolatelnou sílu.
  A od hodů jejich bosých nohou umírají v obrovském množství Putinovi medvědi.
  Ale dívky začaly zpívat s ještě větším duchem a tlakem;
  Zima už odeznívá
  Tady přichází jarní sluníčko...
  Moudrost dobyla přírodu,
  Na vědecké pátrání a výlet!
  
  Potoky zvoní - závěje tají,
  Kde stříbrný koberec je potok.
  Karafiáty bujně kvetou v květnu,
  A naše přátelství se nerozplyne!
  
  Milujeme dcery přírody,
  Když na jaře rostou houby...
  Ne, znáš špatné počasí
  Jak prší Kristova milost!
  
  Na jaře příroda ožívá
  Křišťálový led praskl.
  Planeta se stane, věřím, rájem,
  Ať zlý oheň nezapálí svět!
  
  Koneckonců, každá květina je vesmír,
  Brouk chce také žít.
  Osud všech je lepší - stvoření,
  Ale chudák zajíčku, ty jsi hra.
  
  Jak se ukázalo, je tu hodně strachu,
  S krásou je mnoho utrpení...
  Někdy se sténáním žádáme Boha -
  Pomozte nám se štěstím a snem!
  
  Ale co je na světě hněv,
  Co nás začalo kroutit jako tornádo,
  Ale Bůh odpověděl - to je,
  Nelenil jsi jako medvěd!
  
  Koneckonců, kdyby banán sám spadl,
  Nemůžeš zapřáhnout ani pluh.
  Tváře svatých kývají z ikon,
  Žádné ananasy - zasejte žito!
  
  No, práce vede k úspěchu,
  Posílí naši rodinu!
  Ale nespěchám, abych našel prosperitu,
  Není třeba lakomosti!
  
  Odměna přijde - bude síla,
  A vzkřísíme ty, kteří padli v bitvě!
  Potká tě trest, věz Jidáši,
  Budou se mstít za lži a podvod!
  Takhle dívky zpívaly a bylo to nesmírně cool a krásné. Zde jsou dívky, které předvádějí svůj nádherný styl a oblečení . A dívkám se zuby třpytí perlami. A vypadá to opravdu skvěle.
  Takové dívky tu jsou.
  A samozřejmě se nevyhnou tomu, že holými prsty u nohou dokážou vzít a nehodit citron s vražednou a ničivou silou. A ten jeden vydlabe, a různé strany, Putinovi roztrhaní medvědi se rozsypou.
  Toto je opravdu velmi bojovný a skvělý válečník.
  Po ní ale pluje silný bombardér ovládaný bosými a polonahými elfy.
  Dívky, musím říct, jsou hodně bosé a opálené. A zároveň jsou také svalnatí. Mají tolik vzteku a vzrušení. A jsou schopni předvést nejvyšší a velmi bojovnou a nenapodobitelnou třídu.
  A pak spadne těžká bomba, která vyskočila z břicha bombardéru. Spěchá dolů a padá na shluky chlupatých orků. A vyhodí je do povětří a rozfouká je na malé roztrhané kousky. A celý prapor Putinových medvědů byl zničen.
  To je opravdu nejdrtivější rána. Které všechno spaluje a ničí. Tak děvčata vzala a orala tyto bastardy a krutá stvoření orků.
  A děvčata to vzala a zpívala v radosti;
  Život bude nádherný v říši elfů,
  Když porazíme zlé medvědy chekistického cara...
  Ano, Putin je jistě nebezpečný diktátor,
  pomůže elfům bojovat z nebe!
  Se skřety samozřejmě bojují nejen dívky, ale i elfští chlapci, kteří se snaží vše utopit lavinou. Také přesně trefují Putinovy medvědy a nemilosrdně je zabíjejí.
  A zatímco mužští elfové zpívají;
  zapaluji mladé srdce,
  Je bezmocné představit si byť jen básníka!
  Nestačí dát ani pět známek -
  A vrhněte se do bitvy - krvavá vendeta!
  
  Šílený zápal zanícených projevů,
  Pro dívku jen zdánlivě skromná holubice ...
  Její zářivé safírové oči
  Tento pohled je nevinný a zároveň liknavý.
  
  Jaká vášeň vře v mé duši,
  Dívka, jako květina, je něžná, nahá ...
  A ty sám jezdíš na jigit koni -
  Dostaňte se do míst, kde je začátek ráje!
  
  Načrtni na plátno, nakresli svůj obličej,
  Není žádná krásnější kráska než ty!
  Jsi jako ideál mimo vesmír -
  I v pekle si čert brousí vidle s úsměvem!
  
  Sedíme s tebou v ponurém trezoru - vězení,
  Ale oheň vlasti v srdcích je posvátný,
  Sní o tom být znovu v těsné blízkosti
  Naše vlast bezmezná oddanost!
  
  Nahoře na stojanu - kat, bohužel, je krutý,
  Oheň plápolá, klíšťata září!
  Prohlášen, nečistý, nápor Východu,
  Tady tanky měří míle svými čumáky!
  
  
  Ale byli jsme schopni uniknout z kobky,
  Teď porazíme zlé orky jako snopy!
  Ať hází zbraně ve strachu z armády,
  Neporazitelní elfští piloti!
  
  Ale dám svému příteli tuto radu,
  Nebuď tak sobecký!
  Koneckonců, život svobodných, ten vždy vzkvétá,
  V řetězech dogmat ten, kdo je ďábel, žárlí!
  
  Znát jakýkoli obchod na rameni,
  Všichni můžeme brzy vyřešit problémy!
  Ať vše dopadne jak chci,
  O problémech budeme rozhodovat!
  Takhle s velkým nadšením bojuje silnější pohlaví. A ukazuje nejvýraznější třídu a hrozivý dopad. Takže proti takovým holkám strčíš hlavu a dostaneš přesně groš.
  Nebo si tě dívka může vzít s holou holení a kopnout orky do koulí. Dívky to samozřejmě vezmou a ukážou to chlupatým tvorům.
  Pokud válečníci něco předvedou, bude to opravdu totální a absolutní zkáza.
  A válečníci vezmou a rozdrtí téměř každou armádu. A mačkají knoflíky svými šarlatovými bradavkami. Působí nesmírně energicky a bojovně.
  To jsou úspěchy krás nejjasnější a nejunikátnější barvy. A vše se třpytí jako slunce nádherné a jedinečné vlasti Elfie.
  Jedna z dívek to tedy vzala a zasáhla skřety a zmáčkla tlačítko svíčkovou. A to ukázalo vražednou a jedinečnou povahu ničení a ničení.
  Tyto dívky nedají slitování Putinově armádě jeho medvědím orkům.
  Ale samozřejmě i dívky zpívají;
  Ve světě chladu - sněžení,
  Žebrák i bohatý!
  Ďáblové vládnou planetě
  Proměnil Zemi v peklo!
  
  Chceš-li žít v radosti,
  Takže štěstí přichází ke všem v domě!
  Přetrhněte řetězy otroctví jako nit
  Pak bude pytel plný!
  
  Existuje země, která je příkladem pro všechny,
  Silný bojovník je průkopník!
  Meč jeho svaté vlasti,
  Aby ten zlý pane neblábolil!
  
  Elf všem světům výnos,
  Síla nejmoudřejších světel!
  Bez jakéhokoli, řekneme zdobení,
  Všemohoucí nám ukázal cestu!
  
  slovo zbabělec znát nebudeme,
  Voják nebude šeptat - bojím se!
  čistá ortodoxní víra,
  Bůh žehnej Ježíši!
  
  Bez Krista není pokoj v srdcích,
  Ten zářivý vede k bitvě!
  Bez víry je válka marnost,
  Pojďme přijít o nekontrolovatelné skóre!
  
  Ďábel bude pokoušet
  Lži do svého - zkouška pět!
  Ale nevěřte ničemu
  Není důvod zrazovat!
  
  Jsme věrni přísaze až za hrob,
  Prostor potomků čeká - věřte mi!
  Svrhněme syny Satana
  Nebude schopen uchvátit Zemi!
  
  Proto čeká štěstí
  Kdo je silný, Hospodin zachrání!
  Bůh miluje lid Ruska
  Plamen v žilách rozpouští led!
  Pojďme dosáhnout neomezených hranic -
  Ukažme vesmíru naši cestu!
  Nespadněte k nám pravoslavným,
  Neohýbejte nečistého v rohu!
  Děvčata zpívala opět velmi dobře. A ukázali své zuby, které jsou jako tesáky.
  A tak si bojovníci vkládají holé prsty do úst. A zase jak budou brát a pískat.
  A vrány, jako by v mozku byly bity kyjem. A oni, když ztratili vědomí, padli na hlavy orků. A prorazili lebky Putinových medvědů.
  A musím říct, že je to fakt super.
  Zde děvčata ukázala, jak bojovat s tesáky. To jsou opravdu napsané krásky.
  A pokud si taková dívka najde elfa, bude ho bít, dokud neztratí vědomí. A pokud narazí na lidské mládí, pak k takovým orgiím vůbec dojde.
  Elf to vzal a zazpíval:
  Jsme-li chlapci celé země,
  Šourat dívku najednou, v tu hodinu byli schopni...
  To by byly dívky takový orgasmus
  Ne do obočí, ale přímo do očí!
  Elfové toho dokážou opravdu hodně. A ukázat svůj potenciál. A nejen bojové, ale i poetické.
  Dívky jsou však už unavené neustálým zpěvem a skákáním jako tygřice.
  A propukly v celou kaskádu okřídlených aforismů;
  Ze všech uměleckých děl jsou to právě vojenská mistrovská díla, která se nejpevněji zapsala do paměti lidí a způsobují nejvíce slz!
  - Obraz napsaný krví: jasnější než olej a bledne mnohem pomaleji!
  Slušný člověk staví spravedlnost - nad rodinné a přátelské vztahy! Zákon pro nepřátele a přátele by měl být stejný jako pro manžela pro manželku!
  Přítomnost různých zákonů mění spravedlnost v prostitutku!
  Silný protivník ochladzuje tělo a vůli, dělá tě silnějším - slabý kazí duši a oslabuje tělo, oslabuje tě!
  Takže těžká cesta dává mnohem snadnější vítězství!
  Ruce vojáka jsou dány ke střelbě a mozky k zastavení včas!
  Zabít hlupáka: je to stejné jako píchnout jehlou, střílet chytrého - co bít projektilem!
  Příroda je matkou člověka a matka velkého vynálezce nemůže být úplný blázen! I když jí chybí praktická vynalézavost!
  Kulka je nejúčinnější výchovná metoda při jednání s mladými lidmi i se seniory!
  Klesá pouze účinnost dopadu! Důvěryhodnost často klesne, a pokud se tam dostanete, budete muset vychovat zombie!
  Náboženství snižuje hrdého člověka na úroveň zvířete - dává na výběr mezi ovcí a kozou!
  Je lepší dát svou kůži lidem jako ovci, než věčně syčet jako had!
  Obecně platí, že koncept práce s hlavou poskytuje nejen doslovný výklad, a to i pokud jde o bojová umění!
  Chcete-li zbohatnout - nechte se pokřtít jako Žid, chcete-li zkrachovat, vezměte si půjčku od Žida!
  Olovo napomáhá trávení, zvláště pokud je pilulka ve formě kartuše!
  Úředník, který nebere úplatky, je jako panna prostitutka!
  Obvykle, abyste zachránili jednoho, musíte zabít druhého! To je nepochybně krutý zákon, ale obnovuje přirozenou rovnováhu druhů!
  Na světě není lepší bojovník - než ruský voják a větší tyran - než ruský generál!
  Přílišný luxus je známkou lehkovážnosti, lehkovážnost je předzvěstí hrozícího zmaru!
  Moudrá slova ze rtů parchanta jsou jako fontána z hromady odpadků!
  Máte výhodu v délce, ale já to mám na mysli!
  Někdy můžeš zabít, ale nikdy nemůžeš vzít naději!
  Ve válce chybí vteřina - můžete ztratit věčnost!
  Obyčejná věž je ubohá mezi mrakodrapy, ale majestátní mezi chýšemi!
  Člověk se podřizuje síle, respektuje krutost, pohrdá jemností a neoceňuje laskavost!
  Sex je nejlepší lék na všechny duševní choroby, ale bohužel drahý a těžko dostupný!
  Kdo nemiluje sex, nemiluje život a neváží si radostí těla!
  Poezie má s vínem společné to, že jeho hodnota roste s časem, ale ani staletí nedovolí, aby řádky shnily a jiskry zhasly!
  Voják je jako počítač - počítá jedna-nula a válečník je přítel-nepřítel!
  Člověk se od zvířete liší humanismem a schopností jednat v rozporu s instinkty!
  Z násilí na ženě se občas objeví zdravé děti a z násilí na přírodě samé zrůdy!
  Když je krutá matka, jsou kruté i děti! Jaká je příroda, takoví jsou její potomci - člověk!
  Přátelství se hledá u silných, potrava u bohatých a oddanost se projevuje u nebojácných!
  Útok je nejlepší způsob, jak neutralizovat početní převahu nepřítele - přimět je bránit se je jako useknout mu polovinu zbraní!
  .Pro ženu je láska potěšením a příjmem, pro muže potěšením a nákladem!
  Vynalézt novou zbraň pro nemorálního člověka je jako řezat nohy židle, když se přes krk přehoupl provaz!
  Lidská slabost je matkou každého náboženství, ale zbabělost je otcem!
  Ateismus je symbolem svobody - křesťanství je podobné slovu řetěz!
  Kdo odpouští, tomu bude odpuštěno, kdo odsuzuje, bude odsouzen! Kdo dovolí, aby se v jeho srdci usadila nenávist, otrávila sebe i své blízké!
  Kdo rozsévá lásku a milosrdenství, sklidí úspěch a štěstí!
  Samotná vražda je mnohostranná a podivná odrůda hříchu, někdy se za ni hříchy i odepisují!
  Ve válce je logika relativní pojem - jako čokoláda, než stihnete ty tyčinky obdivovat, už je máte v puse!
  Smrt je jako správný kouzelník - záhadná, děsivá, tajemná a neprozrazuje svá tajemství!
  Voják v plynové masce je jako slon v plenkách a nemůžete se špatně hádat!
  Věřte mi, aniž byste požadovali důkaz - korunní propagandistický tah jakéhokoli náboženství - smrtící ve své jednoduchosti jako dlažební kostka!
  Nejlepší způsob, jak zmírnit zlo, je odměnit dobro. Člověk se od zvířete liší tím, že je schopen bez zájmu konat dobro i na úkor sebe!
  Evoluce neučí člověka nesobeckosti - to učí pouze Pán! V každém čestném a ušlechtilém člověku je zrnko Boha důkazem jeho podstaty!
  Člověk je nejnepředvídatelnější zvíře - instinkt je stereotypní, ale rozum je originální!
  Komunismus je podobný myšlenkám křesťanství - hojnost prolité krve a naprostý nedostatek realismu!
  V občanské válce ofenzíva zvyšuje síly desetkrát, ale obrana se rovná ústupu a ústup se rovná kapitulaci!
  V moderním světě je nevinnost známkou toho, že dívka je buď příliš nechutná a nikdo ji nechce, nebo je bázlivá a sama nikoho nechce!
  Těhotenství zabarvuje ženu a je vždy nevinné, panenství je alarmující a vždy zlé!
  Náboženství je synonymem pro pouta, ani ne tak pro tělo, jako pro mysl!
  Zlo musí dostat facky od dobra - aby dobro neztratilo smysl pro důstojnost a zlo o pocit strachu!
  Oblékání ženy je drahé, svlékání je ještě dražší!
  Bohužel, když dobro má pěsti, jsou to oni, kdo se cení, a ne dobro samotné - i když je třeba se bát ne kulometu, ale toho, kdo z něj střílí!
  Teror, na rozdíl od pastýře, je schopen proměnit ovci ve vlka! Není nic horšího než naštvaný beránek!
  Genialita je vždy jednoduchá - jen průměrnost vše komplikuje!
  Velká mysl usiluje o jasnost, aby každý mohl vidět její velikost, bezvýznamná mysl vrhá mlhu, aby skryla prázdnotu!
  Ateismus je logická idiocie - nic nevysvětluje, ale zbavuje člověka nesmrtelnosti!
  O pacifismu netřeba spekulovat, i ovce pošlapou vlka, když jim vyčte morálku!
  Chytrý člověk se vždy snaží růst, jen blázen se spokojí s předchozí úrovní!
  Mysl má tendenci zlepšovat své nápady, ale hloupost je vždy konstantní!
  Život bez rizika je jako polévka bez soli a čaj bez cukru - možná taková askeze prodlužuje existenci, ale činí každou minutu bez chuti!
  Vteřina je jako kulka, minete ji, jednu budete muset dohnat z hrobu!
  Ateista najde tisíc důvodů, proč zničit svou duši, a ani jedinou stopu k záchraně!
  Slabí za všechno platí, silní vítězí a mazaní si užívají ovoce vítězství!
  Odvaha zdobí vynalézavé, vůle dobrých a síla spravedlivých!
  Válka zkouší chytré, posiluje silné, baví blázny!
  Mít iniciativu znamená mít výhodu: mít výhodu znamená vyhrát a vítězství povede k míru!
  Hloupost předčí moudrost v počtu řečníků a není podřadná v účinnosti svého vlivu!
  Ale tady je háček: klam věřícího je jen ztráta iluze, klam ateisty je ztráta věčného života!
  Kdo neriskuje, nepije šampaňské s černým kaviárem a nesvačí vodku se šproty!
  Hlavní věcí udatnosti a dovednosti válečníka není dát svůj život, ale přežít - vzít ho druhému!
  Tělo ženy je ve tmě, její duše je ve světle a její myšlenky jsou v nepořádku!
  Když se zabíjení stane pro kata chlebem, chybí mu sůl - tedy riziko, které voják zažívá!
  Odvaha je nejdražší zboží, které není na prodej! Pravda, a je mnoho těch, kteří se toho chtějí zbavit!
  Mučení není zábava, ale dřina ze sektoru služeb, ve které je vám lítost nad klientem osudná!
  Kapitalista se nikdy nestane skutečným vlastencem své vlasti, na to je příliš sobecký!
  Duše bohatého muže je vlastenecká, ne víc než duše zlaté mince, kde ji vezmou a drží!
  Každý atom je stejný ve složitosti a nevyčerpatelnosti potenciálu vesmíru!
  Hříšný a krutý člověk, včetně sebe, ničí lidstvo a urychluje proces vědou!
  Pokrok se často změní v pokus strčit vodíkovou bombu do zapalovače!
  Vlk se skrývá pod ovčí kůží, politik pod maskou a jaderný arzenál pod zemí!
  -Nejnovější technologie jsou výrazem materiální podoby spirituality ruského lidu!
  - Nejdokonalejší technika nenahradí duši, mocný počítač nebude milovat, hřát, ani laskat!
  Kristovo učení je silnější než vodíková bomba, je tak schopné oživit duši, inspirovat mysl a dát věčný život!
  Důvěřuj Bohu, ale nezapomeň si otřít zrak!
  Nejcennější věcí v životě je, že nevíte, kdy skončí, a nepředvídatelnost budoucnosti - peněženka, jejíž dno není vidět, se zdá nekonečná!
  Voják je lepší než jen člověk, čistší, vznešenější, upřímnější! Na rozdíl od pouhého smrtelníka je však zbaven práva na život!
  Zabitím byť jednoho člověka zničíte miniaturní vesmír, což znamená, že hřešíte proti Bohu!
  Samozřejmě! Zrádce vždy prohrává, je nenáviděn těmi, které zradil, a opovrhován, kvůli nimž se dopustil podlosti!
  Zrada není jen podlost, ale i sebevražedná idiocie!
  Kupodivu smrt v mladém věku tě zachrání před mukami stáří, duši před špínou a srdce před rozvodem!
  Kouření prodlužuje život pouze v jednom případě, jako poslední přání před výstřelem!
  Přestrojení vyžaduje oběť! Dočasné, ale neméně náročné, zvláště pro ženu! Pravda, už žádné plastické operace!
  Povinnost k vlasti je nejlepším ospravedlněním pro neslušný čin, každá podlost je svatá, je-li diktována úvahami o vlastenectví!
  Zvrácený komunismus je horší než zvrácený kapitalismus - je snazší řezat hlavy v řadách a je pohodlnější je sekat prasknutím!
  Král může časem zestárnout - jen lidé jsou vždy mladí, král může být příliš mladý - jen lidé jsou vždy zralí, král se může zbláznit nebo se narodit jako hlupák, ale moudrost lidu je nesmrtelná! Nechte proto lid, a ne slepá náhoda, rozhodnout, kdo mu bude vládnout!
  Zájmy vlasti mohou ospravedlňovat krutost, ale to druhé musíte nejprve ukázat sami sobě!
  Svoboda bez morálky je jako auto bez brzd!
  Kdo převzal moc: silný, kdo si ji udržel: chytrý, ale dobrovolně se s ní rozešel: ušlechtilý!
  Korupce je jako rakovina, způsobuje méně bolesti, ale ničí ještě jistěji!
  Lidstvo se musí zastavit: být labuť, rakovina a štika táhnoucí různými směry, pokrok v tomto případě nezůstane stát, ale stáhne se do propasti!
  Čas je nejstrašnější zbraň, neúprosně podkopává civilizační síly a poráží mocné muže!
  Síla je v rukou blázna: je jako brnění s dírami, špatně chrání, ale pomáhá topit se v nevědomosti!
  Pomsta banditů je mladší sestrou zbabělosti, dcerou podlosti a nevlastní dcerou úspěchu!
  Svět závidí silným lidem, opovrhuje slabými, je shovívavý k ničemu, a přesto ho stvořil dokonalý stvořitel, aby dospěl k dokonalosti!
  - Pouze rozum a smysl pro čistotu mohou udělat lidi dokonalými, a pokud k tomu přidáte ušlechtilost a soucit, pak na těchto čtyřech pojmech můžete položit základy šťastné budoucnosti!
  Bible je židovská kniha a učinit z ní základ ruské morálky je jak nevhodné nahradit ústavu abecedou!
  Mezi bezdomovci je snazší najít filantropa než nezaujatého policistu!
  Policista, který nebere úplatky jako déšť na poušti, o tom sníte celý život, ale vždy na to narazíte ve špatnou chvíli!
  Ve většině případů je dobyvatel synonymem mecenáše umění!
  Náboženství znamená pokrok jako kettlebell pro plavce!
  Štěstí bez Boha je jako láska bez srdce!
  Křesťanská víra potřebuje k obraně dobra nejen kříž, ale i meč!
  Náboženství s mečem není pro lid opium, chirurgův skalpel, který léčí duše!
  Je lepší zabít jednoho padoucha, než oplakávat sto spravedlivých!
  Nejnebezpečnější zbraní je Bible v rukou bezbožných!
  Kdo dlouho jí, žije krátce!
  Komunismus je skvělá myšlenka, ale nejčastěji realizovaná ve tmě!
  Špatní lidé s dobrými nápady prolili více krve než špatní lidé se špatnými nápady!
  Vyslýchat blázna, to drtit vodu v hmoždíři, mučit, to bičovat osla!
  Příroda je pokřivená, ale lidská mysl je usměrňovač!
  Pokrok má tendenci člověka povznést, a proto ho přiblížit Všemohoucímu!
  Bez ohledu na to, kolik hus nakrmíte, gyrfalcon se nenaplní!
  Ďábel se skrývá v pekle a farář je v kapse farníka!
  Venkovská zvonice je bezvýznamná mezi mrakodrapy, ale majestátní mezi chýšemi!
  Otrok, který ponižuje krále: bůh na jednu hodinu a ďábel na věčnost!
  . Lidská rasa buď dosáhne všemohoucnosti, nebo zmizí!
  Člověk je předurčen buď žít jako bůh, nebo zemřít jako červ!
  Bez ohledu na to, jak vyleštíte dlažební kostku, nestane se perlou! Ať se s tím popasujete jakkoli, z knihy grafomana se mistrovské dílo nestane!
  Nejvíce krve teče z červených řečí, chytrých nápadů a dobrých úmyslů!
  Čím čistší nápad, tím více nečistot na něm při realizaci ulpí!
  Nátlak ničí neomezenou lásku!
  Můžete políbit bič, ale to se dělá pouze, pak bylo pohodlnější kousat si zuby!
  Obecně platí, že nejtěžší je přimět alkoholika, aby se vzdal láhve a náboženského fanatika, aby se vzdal svých názorů!
  Ve válce má jedna sekunda větší cenu než tisíc granátů!
  Lepší zemřít ve světle než žít ve tmě! Není to chirurgický reflektor!
  Mince je nebezpečnější než kulka, zasáhne přesně srdce!
  Rychlé občerstvení je smrtící jako H-bomba, jen se používá mnohem častěji!
  Láska je nejlepší právník, ospravedlňuje bez náročného placení!
  Obsluhovat dva pány se rovná pokusu opřít se o dva horské vrcholy, budou vám klouzat nohy!
  Bude tam pevný základ, uhnětený na tak tekuté hmotě, jako je krev.
  Je snazší zabít tyrana než vzkřísit spravedlivého, ale to první je užitečnější!
  Kontrola není nikdy zbytečná, i když je těžké nést břemeno válečníka, další náboj zachrání život!
  Ješitnost vůdců je přímo úměrná jejich krutosti - nepřímo úměrná mysli a vzdělání!
  Pro zbabělce je nejlepší schovat se v rakvi a pro mazaného pod sutanu!
  Čím vyšší hodnost, tím menší víra!
  Válka je škola života, kterou je lepší přeskočit. I když historická nutnost vás stále přiměje dělat krvavé zkoušky!
  Ženská ruka je měkčí než mužská, ale houževnatější, menší, ale pevnější!
  Hlupák může loupit, ale jen velký podvodník může využít kořisti!
  Boha v nebi nehledejte, on žije, i když často dřímá v mysli každého člověka!
  Mysl a koncentrace mohou ve vás probudit Všemohoucího!
  . KAPITOLA #14
  Maria Kolesniková - tato velkolepá a jedinečná válečnice a bývalá politická vězeňkyně - která se postavila tyranii kníratého kance, pokračovala v čmárání aforismů;
  Ateismus musí být spojen s vysokou morálkou, jinak logika ve službách vášní zničí mysl!
  Pomoc ve válce je někdy pozdě, někdy brzy, ale vždy ve špatnou dobu a nestačí!
  Snadná výhra je dobrá pro peněženku, těžká prohra je dobrá pro mozek!
  Spánek je téměř smrt, jen mnohem znepokojivější!
  Kristus je svatý a vznešený jako květina, jen tlusté mouchy církevních ministrantů se k němu lepí!
  Ti, kteří ztratili důvěru ve svůj vlastní druh, se nevyhnutelně stanou obětí zrady!
  Ateisté dělají lepší velitele, jsou méně náchylní k sugescím, chrání své životy i životy jiných lidí, myslí nezávisle!
  Přesvědčený ateista je lepší než nepřesvědčený věřící!
  Nesmí tě bolet hlava, to je kost! I když často duté!
  Žena s jazykem projde tam, kam neprojde komando se samopalem!
  Svoboda dává sílu, ale řetěz škrtí!
  Morální, od slova špinavý!
  Falešné informace jsou jako chytře umístěná past!
  Ne, je bohatý, kdo je nadržený se svou ženou!
  Bohatí nejsou ti, kteří mají všechno. A ten, kdo nežije z půjček!
  Slabí generálové nemají silná vítězství!
  A musíte umět zabíjet, ale ještě těžší je zachránit něčí život!
  Člověk je zlý tvor a podobá se opici, jen tesáky jsou větší než tygří a drápy trhají ocel!
  Prodejem svého svědomí nezbohatnete!
  Zbraní je vždy málo, bez ohledu na velikost armády!
  Duše je jako prázdná peněženka; snadno se po ní chodí, ale těžko se žije!
  - Je třeba vládnout moudře, bez projevování slabosti, ale také bez zneužívání moci! Síla vládce je ve schopnosti zříci se násilí!
  Oddávat se zlu znamená zradit dobro!
  Král zůstává králem i v hadrech, ale ani fialové šaty nemohou proměnit někoho, kdo je duchem špinavý!
  Nejhorším zločinem je dát svobodu zlu a nechat dobro bez ochrany!
  Logika a znalosti znásobené iracionálním instinktem jsou silou schopnou posunout vesmír od jeho základů!
  Nemocné děti musí být krmeny násilím, jinak zemřou.
  Ale v tomto případě nám nikdo nebude vyčítat, že jsme k dětem krutí, dáváme hořké léky a dáváme injekce!
  Válka je někdy milosrdnější než chirurg, který amputuje končetinu!
  Žena bez ozdob je jako strom bez listí, muž bez řasení je jako kmen bez lišejníku!
  Hodné dívky milují ušima, zlé dívky dělají všechno ústy pro peníze!
  Válka je ohavnost jako ricinový olej, hnusná, hořká, ale bez ní nelze očistit duši, nelze zmírnit mysl!
  Bývalá vězeňkyně Marie Kolesnikovová se stala urozenou královnou. Věděla, že přijde čas, kdy ten bastard, který se chopil moci v Bílé zemi, skončí. A kníratý a holohlavý kanec za tuto nezákonnost, které se dopustil proti svému lidu, bohatě zaplatí. A také za jaderné vydírání.
  Dívka-královna mezitím provedla velení říše elfů.
  Bitvy mezi elfy a orky neutichaly. Velmi krásné a okouzlující dívky nadále bojovaly s chlupatými, ošklivými a ošklivými Putinovými medvědy.
  Tu vzal elf s oranžovými vlasy a šarlatovou bradavkou stiskl tlačítko stroje s vícenásobným odpalovacím raketometem. Vzala ho a sestřelila smrtící a kolosální silou.
  A způsobil zkázu a zkázu. Hned dvě roty Putinových medvědů byly roztrhány na kusy a spáleny najednou.
  Dívka to vzala a zazpívala, vycenila zuby, které byly bělejší než křída;
  Ork byl mazaný a mazaný,
  Považoval se za aristokrata...
  Spálil oheň cizí války,
  A měl chamtivý stisk!
  
  Choval medvědy přes kopec,
  Zde bude ukázka - agresor!
  Roztrháme nepřátele na kusy -
  Každý ví, že Elf je silný!
  
  Ale Fuhrer inspiruje Orka -
  Dáme vám tisíce tanků !
  Nebudeš mít problémy
  Budeme společně vybírat úroky od otroků!
  
  No, čekista s ní třese,
  Souhlasím, že půjdu do problémů!
  A vrhl hordy na východ,
  Ocelový útok na hlavní město!
  
  Ale potkal elfí bajonet s bajonetem.
  On je ostrá pevnost monolitu!
  Nepřítel je pevně pod elfím kouskem -
  A tato divoká horda prchá!
  
  Rozzlobený ork počítal s obědem -
  Co bude s Rudým náměstím!
  Ale jeho meč dokázal seknout -
  Neporazitelná armáda - hrdinové!
  
  Protivník se obrátí v prach,
  Doveď je až do Orklinu!
  Hromový bojový řev,
  Moje jednotky jsou neporazitelné!
  
  Pro Fuhrera najdeme smyčku,
  A pro zlé medvědy je kůl nabroušený!
  Zabiju všechny ty odporné orky -
  Budeme je smáčet dnem i nocí!
  
  Zlý ork je spálený a kouří,
  Medvědi se vzdávají všeho!
  Silné úspěchy - žula,
  Napijme se k svátku čaje z podšálku!
  
  Budeme pěstovat rozvětvenou zahradu
  Tam, kde jsou jabloně sametové se zlacením ...
  Kde je nejcennější peal,
  Kde jsme rychlejší než letadla!
  Dívky zpívaly s velkým nadšením a krásou svých hlasů. O takových, říkají - ženské anděly.
  Bojovnice jsou velmi krásné a sexy. A jejich jazyky jsou prostě skvělé, pohyblivé a velmi hbité. Vytvářejí s nimi takové nenapodobitelné a jedinečné zázraky.
  Jen si představte, jak jsou dívky schopny zničit Putinovy medvědy. A je to extrémně cool a šíleně cool.
  To jsou dívky, které to vezmou a budou řvát z plných plic.
  Komsomol nejen věk, elfí ústa dívky chutnají!
  A pak to krásky vzaly a hvízdly, opět pomocí holých prstů. A způsobili zhroucení četných mraků s havrany. Zaútočili na Putinovy medvědy. Když se vrána zblázní z pískání elfů, začne se otáčet a ve vývrtce spadne a doslova prorazí lebky orků.
  Ve skutečnosti to všechno dopadlo extrémně cool as obrovskou, nenapodobitelnou destrukcí.
  Tady zkuste takovým dívkám strčit prst do pusy: opravdu se ukousnou.
  Ale to samozřejmě není všechno.
  Po střelbě na skřety pomocí šarlatových bradavek si dívky vzaly prsa a zpívaly;
  V létě je slunce tak zářivé
  Vzduch je plný medu - rosa!
  Můj cit k vlasti je čistý,
  Mytí tekoucí vodou!
  
  Po smaragdové trávě běžíme,
  Jako zajíčci skákající bosí.
  Stali jsme se průkopníky na frontách,
  A nikdo nás netahal násilím!
  
  Protože příroda je tak krásná
  Východ slunce s rubínovým okrajem.
  Slunce je také jako rudý prapor,
  Tady to žloutne, vichřice zlatých výhonků!
  
  V každém keři a stéble trávy ,
  Člověk může vidět drahého ducha vlasti...
  Jako perlové struny se kroutí,
  Vznáší topolové chmýří!
  
  Jak sladký je zvuk drahého žluva,
  Stříbrný hlas slavíka.
  Miluji rodoverské idoly,
  A kostely se zlatými kopulemi!
  
  Zde medvědi dělají znamení na kmeni,
  A liška vrtí ocasem...
  Gyrfalconi létají na obloze s křikem,
  Toto jsou naši elfové, vyvolený domov!
  
  Nedupej špinavého cizince,
  Horda do vlasti nepřijde!
  Protože sloužíme dvouhlavým
  Vesmír pod rukou orla!
  
  Na obloze poletíme s trylkem sokolů,
  Dobyme univerzální prostor!
  Stohy na poli se shromažďují k obilí,
  Vždyť elf je třetí Řím!
  Ano, děvčata, pokud už zpívají, pak je tak snadno nezastavíte. Zde jsou elfové, jak energicky jednají, ukazují svůj agresivní temperament. Jsou to válečníci, ve skutečnosti tak cool. A nyní jejich holé, velmi půvabné, sexy a velmi svůdné nohy začaly házet dary ničení a ničení.
  A Putinovi medvědi letěli katastrofálními dary ničení. A bylo to fakt super. A tak bylo zabito a zničeno a spáleno mnoho vojáků z armády Vladimira Putina.
  Dívky ukázaly jazyky a štěbetaly:
  Jak jsme žili v boji
  A nebojí se orků,
  Holky tedy předvedou karate!
  Pošlapaný, orkové vědí ve špíně,
  Ty Putin už nejsi princ,
  Konec přijde holohlavému Satanovi!
  Konec přijde holohlavému Satanovi!
  Takhle dívky zpívají velmi krásně a vtipně. A vykazují nejvyšší míru ničení, smrti a vesmírného banditismu.
  To je opravdu to, co bojuje a vytváří tým ničení a smrti.
  Dívky to ale vzaly a znovu začaly chrlit proudy slov. Jen to tentokrát už nebyla poezie, ale okřídlené aforismy;
  Peníze jsou jen nástrojem pro službu vlasti. Když je jich víc, je služba efektivnější, pokud máte svědomí!
  Pokud zachraňuje vlast, pochybuje, neví - když lež vede k vítězství, pak je svatá!
  Praktické biřmování pro víru je jako šlacha za ruku - bez ní je bezmocná a umírá!
  Létají k velkým úspěchům, ale neskákají!
  Když se šlechtic radostí směje, prosťáček pláče žalem, protože šlechtici nejvíc baví ztráta žebráků!
  Prezidenti někdy vtipkují tak, že se lidem nesměje!
  Peníze jsou také vojáci, je třeba je chránit a pamatovat: praktická účelnost je důležitější než čest! To druhé je na prodej, ale to první je k nezaplacení!
  Zelení jsou vždy žíravé - zralost je sladká!
  Nejjednodušší slib je nejtěžší dodržet! Co může být jednoduššího nedýchat, ale málokdy někdo vydrží do západu slunce!
  Násilí je nezbytným atributem zákona a pořádku!
  Slova otřásají vzduchem - meč drtí maso!
  Spory o náboženství jsou jako prsten, konec v nedohlednu a vždy se vraťte ke starým argumentům!
  Zrada je jako víno - jen si na to rychleji zvyknete a kocovina je silnější!
  Zlo na prvním místě, když svému bližnímu nevyhovuješ, ubližuješ mu, a hřích je svoboda!
  Například sex je také hřích, ačkoli ve skutečnosti nezpůsobujete partnerovi bolest, ale potěšení!
  Nic nespojí různé lidi tak, jako společný nepřítel!
  Pokud chcete uzavřít mír s nepřítelem - vymyslete společnou válku!
  Nic neoslabuje armádu tak jako špatný velitel a tělo je nemocný mozek!
  Velitel je jako tvrzená ocelová tyč, která se ohýbá, aby řezala tvrději!
  Špión je ta nejvzrušivější práce na světě: preciznost chirurga, risk sapéra, herecká virtuozita!
  Milosrdenství ve válce je sestrou porážky - protože kdo je ušetřen, není poražen!
  Mluvit s deseti je jako bojovat s tisícovkou!
  Bůh je také svým způsobem nešťastný - odpovědnost je nekonečná a není s kým sdílet!
  Bůh je vždy sám, protože zajímavou komunikaci lze získat pouze s rovnými!
  Nedostatek techniky může nahradit bojovnost, ale nedostatek ducha techniku nikdy nenahradí!
  Voják je jako hlína, aby získal hodnotu, musí jít do pekla!
  Škrty ve vojenských výdajích, nejplýtvavější druh ekonomiky!
  - Někteří mají v pase jen věk, jiní mají moudrost, která je zralá nad rámec jejich let!
  - Roky přidávají vrásky, ale mysl roste jen zavlažována prací nebo vojenským potem!
  Politika, stejně jako antihmota, se musíte držet stranou, ale bez boje se neobejdete!
  Čím více bolesti a utrpení během cvičení, tím jasnější sláva, tím větší odvaha ve zlých bitvách!
  V počítačích se člověk snaží vyjádřit nedosažitelný sen o ideálním mozku!
  Bez bojového ducha je nejdokonalejší technika mrtvá, jako tělo bez duše!
  Kat je opovrhované povolání, ale vyžaduje umění chirurga, virtuozitu violoncellisty a náročnost kuchaře!
  Bezvýznamnost je vždy ve většině, zlatá zrnka jsou mezi pískem vzácná!
  Zemřít se ctí práva povznést tělo - bát se snížit duši!
  Boj se ženou je to poslední - vítězství nepřináší vavříny, porážka vás vystavuje posměchu, který nelze smýt zálety!
  Šlechta rodu zvyšuje odpovědnost - špinavý lev je ohavnost, špinavé prase je jen budoucí kotleta!
  Válečná kráva, dojená pro zlato, ale vyprazdňuje krev!
  Váš kůň duše, nástroj vítězství zajatý v bitvě!
  Svým způsobem nemůžete ani prohrát, natož vyhrát!
  Když je těžké bojovat, je to zajímavé, ale bolí to hlavně pro mrtvé kamarády!
  Ušlechtilost vojáka není důvodem k zanedbání mazanosti a odmítnutí vynalézavosti!
  Terem je bídný mezi mrakodrapy, ale majestátní obklopený chýšemi!
  Obecně platí, že křesťanská či muslimská morálka se formovala během raného středověku a nechat se jimi vést je jako kácet hvězdnou loď kamennou sekerou!
  Označit slušného člověka za blázna se rovná vykazení na vlastní hlavu!
  Neproklínej kámen - zakopneš, neproklínej moře - utopíš se, neproklínej člověka - ztratíš duši!
  Zlato nepláče, dublon nerezaví!
  Státní tajemství jsou tak těžkým břemenem, že vám mohou rozdrtit krk!
  Zlaté zuby a hnůj mozky - vzácná nádoba s obsahem sraček!
  Vycpávejte si břicho, mějte uši ostré!
  Bez ohledu na to, jak vyleštíte dlažební kostku, nestane se diamantem!
  Neuspokojit ženu znamená ublížit panterovi!
  Člověk je malý bůh, kterému pomůže růst ve vědění!
  Z masa půdy v občanských sporech nepřítele můžete upéct dort vítězství!
  Práce s čepelí, stejně jako malířský štětec, vyžaduje nejen sílu a přesnost, ale také inspiraci!
  Ale náboženské zásady nejčastěji používají lidé bez zásad!
  Boj bez ran je jako kaše bez soli, přirozeně s mírou!
  Nespokojená žena je horší než ďábel, zákeřnější než asp!
  Bitva je jako sex, tlak a odvaha jsou důležité, ale k úspěchu je potřeba i dovednost!
  I všemocná žárlivost ustupuje před královský plášť!
  Jaký je výpočet - takový je výsledek!
  Mokrý prášek je jako cvičené zvíře: syčí, ale nekouše!
  Říká se, že je těžké být bohem, ale ještě těžší a hlavně otravnější je být červem!
  Nízký původ kompenzuje vysokou inteligenci, ale žádné plemeno nedokáže kompenzovat hloupost!
  Válka vzbuzuje zájem, ale nejčastěji ne zdravá!
  Muž, který není schopen uspokojit ženu: jako básník, který zoufale hledá konec verše!
  Můžete utéct před kulkou, ale nemůžete uniknout osudu!
  Být vrahem je jednodušší než být lékařem, ale zároveň nebezpečnější!
  Iniciativa v bitvě je jako vítr v plachtách, bez ní není pohybu!
  Bez kormidla je plachta nebezpečnější než užitečná!
  Směle porazte své nepřátele, ale také respektujte vězně!
  Ne nadarmo je krysa nejvytrvalejším tvorem a lev, ohrožený druh, je mezi zvířaty i mezi lidmi. Ohavnost dobývá šlechtu!
  Milosrdenství je pojem kněží, a když pak nejde o jejich peněženku!
  Krev je špatné řešení: co stmelí lidská zrnka písku!
  Zlaté řetízky se lesknou jasně, ale ještě těžší než ty železné!
  Velikost ducha spočívá v tom, že i když je pohádkově krásný, nesmát se ošklivosti!
  Můžete bojovat bez štítu, ale když ztratil meč vojáka, přestává být válečníkem!
  Místo kata nikdy nezůstává neobsazené, i když nepřináší materiální výhody!
  Koho pokousaly krysy - myší se nebojí!
  Vražda je podobná sexu - vyžaduje opakování a rozmanitost!
  Zabíjení je lepší než sex - partner je vždy nový a nepředvídatelný!
  Vlastní zájem je vždy vyšší než svědomí, když je svědomí sníženo na podstavec!
  Nemůžeš vypít instinkt válečníka, nemůžeš položit odvahu!
  Nejlepší způsob, jak se cítit jako člověk, je pomáhat bližnímu a klesnout na úroveň zvířete tím, že budete bít slabé!
  Kostel je jako obchod, jen zboží je vždy zašlé!
  Pirát je šťastlivec a štěstí miluje toho, kdo se o něj velkoryse podělí!
  Bojová polévka potřebuje tak pikantní koření jako smrt!
  Svědomí je třeba poslouchat více než lidi!
  Náboženství se od pohádky liší pouze honorářem vypravěče!
  Nebojují podle čísel, ale podle dovedností, i když to druhé je ve většině případů obtížnější!
  Temperování, dodává sílu! Síla dodává odvahu! Odvaha přináší vítězství!
  Žít bez cti je jako zpívat bez hudby!
  Pružnost je silnější než tvrdost - můžete si ukousnout prst zuby a zničit vesmír jazykem!
  Přijde čas, kdy se fráze všemohoucí stane stejně přirozenou jako rozumný člověk, pokud se tak nestane, zavedou jiné rasy termín šílenec!
  Budoucnost patří tomu, kdo si více váží cti, než miluje život!
  Otroctví je protiklad lásky, nemůžete si vážit provazu, který vás drží pod krkem!
  Smrt hrdiny je narozením pro věčný život, existence zbabělce je vleklý pohřeb!
  Válka je nevyhnutelná jako sex a způsobí stejnou bolest a rozkoš!
  Neseďte na saních, můžete narazit na kůl - neslezete!
  Předvídatelnost akcí je zárodkem porážky, překvapení je květem vítězství!
  Nikdo nechce riskovat celý život, ale často vás riziko přestane pronásledovat, když zemřete!
  Ženský jazyk je jedovatější než sto kober, ačkoli je sladší než med!
  A přitom hořčí než pelyněk!
  Nicméně je lepší mít mozek naměkko než ztracenou hlavu, nebo možná naopak!
  Hněv, plný kostí, a síla jako kočka, mrštnost jako slon, nebo ještě lépe naopak - to je ono!
  Častěji porušují ústavu při nastolování ústavního pořádku!
  Církev vymyslela očistec především pro peněženku a ponechala duši prázdnotu a iluzi!
  Hledat svatost v moderní církvi je jako čistota v chlívku!
  Kdo bije lidi - ten dobytek je darebák!
  Paměť je jako děravá taška, ať do ní strkáte sebevíc, nenaplníte ji, jedna věc není jasná, proč je těžké ji nosit!
  . Druh bitvy je vítr v plachtách myšlenkového procesu a válka je nejlepší bič, který pohání pokrok!
  A cena nemá ve vojenské bitvě žádný význam, protože štěstí se kupuje vraždou!
  Právě bezocasé opice zatahují ocas nejlépe ze všech - žádné zvíře se tolik nebojí smrti a nemá takové umění zabíjet jako člověk!
  Krev není schopna stmelit lidská zrnka písku dostatečně pevně, aby položila základy štěstí!
  Krveprolití zároveň uvolňuje hnis korupce, očišťující národ!
  Vědec je také bůh, jen malý, ale svůj výtvor miluje častěji než sebe!
  Kdo se příliš stará o vlastní kůži, zůstane bez páteře!
  Dobrý milenec začíná první, končí poslední a dělá spoustu hluku!
  Není divu, že válka je matkou všech objevů, sestrou inspirace, dcerou génia!
  Nezáleží na tom, jak jsi žil - hlavní je zemřít šťastný, na vrcholu blaženosti!
  Nejlepší zárukou míru je spravedlivé vítězství, a když vyhraje vaše vlast, je to vždy spravedlivé!
  Obecně se jakékoli náboženství od drog liší tím, že stát místo pronásledování horlivě podporuje prodejce!
  Je snazší povzbudit lidi popletenými!
  Opilý kůň necítí přísnost obojku a bič biče!
  Náboženský fanatismus je dobrovolné šílenství!
  Mezi kněžími je to jako v lese: všude kolem jsou duby a každé prase se snaží jíst!
  Spřízněné city jsou jako řetěz, poutají odvahu, jako hadi jed čest, jako prase špinavá povinnost!
  Mládí je naivní - stáří je zákeřné!
  Válka je nejzajímavější hra, ve které byste neměli přeskakovat pohyby a nechat partnera přemýšlet!
  Náboženství je nejúčinnějším nástrojem nátlaku, zotročuje mysl, spoutá myšlenky, noří se do iluzí!
  Jasné učení každého náboženství očerňuje fanatismus a krutost jeho stoupenců!
  Síla bez odpovědnosti je jako loď, bez kormidla, bez ohledu na to, jak moc foukáte slušný vítr, ale skončí katastrofou!
  Moderní válečná konfrontace mezi dvěma superpunchery , vteřina zpoždění: hluboký knockout, ze kterého nikdy nevstanete!
  V očekávání štěstí se sekundy rovnají nekonečnu!
  A nekonečno ve štěstí se rovná vteřině nebo úderu srdce!
  Mrtvý statečný muž je lepší než živý zbabělec!
  Čím více hřešíte - tím upřímnější modlitba v pokání!
  Vojenská taktika by měla být jako ocel, pevná, ale pružná, ze které se vyrábí damašková ocel!
  Bůh je jako lev: laskání a strhávání kůže, objímání - škrcení, líbání - hlodání!
  To je pravda, ale na objetí plamene si nemůžete zvyknout, na rozdíl od toho ženského!
  Nárameníky mohou přidat drzému člověku na aroganci a hlupákovi se chlubit, ale ze zbabělce neudělají statečného ani z hlupáka stratéga!
  Snadné vítězství je jako brnění s dírami, hezky se nosí, ale je levné a má špatnou ochranu!
  Smrt se bojí statečného - kdyby jedl chleba!
  Bouřky se vždy očekávají, ale zároveň se podaří zmoknout!
  Kdo je ubohý pro vynález v mučení, je vadný v posteli!
  Spravedlnost nemiluje slabé, štěstí nemiluje bázlivé, bohatství nemiluje poctivé!
  Milosrdenství je příliš velký luxus - pro slabého vládce!
  Silný vládce musí být krutý. Je těžké spát na kameni, protože je to těžké!
  Nerozhodnost: první známka slabosti!
  Dítě je prázdný list papíru, není jeho vina, že je mezi dospělými tolik čmáranic!
  Pesimisté nikdy neselžou!
  Nemůžete si umýt hlavu klystýrem, je tam příliš mnoho děr, všechny přicházejí!
  Pozor na jazyk. Toto je nejsilnější sval, protože může zabít miliony, a nejslabší, protože je schopen zradit mluvčího!
  Dlouhý jazyk zkracuje život, kromě umírajícího přiznání!
  Je lepší sdílet vítězství, než nést břemeno porážky sám!
  Vaše košile je blíže k tělu, ale můžete se pořádně zahřát, když ji dáte sousedovi!
  Silný je vždy volný, nejsilnější řetězy jsou lidská slabost!
  - Kdo je lvem v posteli a na bojišti, nebude zajíc!
  Ticho na místě je zlato vysokého standardu, když potřebujete říct, že standard klesá!
  Mlčení je zlaté, ale často falešné!
  Proč je ticho zlaté, protože zlatý klíč nejlépe rozvazuje jazyky!
  Nemůžete se stát bohem, aniž byste byli svatý!
  Síla bez podpory morálky je sval bez podpory kostry!
  Pod ranami meče se sklízí úroda, aby se upekl chléb vítězství, sladký krví a hořký slzami!
  Skromnost je sestrou velikosti, vychloubání je jejím opakem!
  Je těžké vyhrát, ale ještě těžší je sklízet plody vítězství!
  Teorie bez praxe, že orel bez křídel nelétá, ale je držen v zajetí!
  . KAPITOLA #15
  Maria Kolesnikova - Tato hrdinka a elfí královna vykonává své jedinečné velení. A bojuje s velkou zuřivostí a její síla je prostě super. A je to kosmická kráska a elfí královna. A tak to kropí aforismy její elfí holčičky jako z rohu hojnosti.
  Vytrvalost v chybném jednání je hlavním rozdílem mezi člověkem a opicí!
  Bez rizika není boj a bez boje není život.
  - Risk je sůl života, bez něj není nic potřeba, ale když to přeženete, je vám z toho špatně!
  Smrt je jako ženich, přichází jen jeden, ale není pozdě!
  Čím více drzosti před slabými, tím větší zbabělosti před silnými!
  Chceš-li být bohem, přestaň být opicí!
  Král a otrok mají něco společného, že své plemeno prozradí okamžitě - hned prvním gestem!
  Obecně platí, že většina géniů jsou děti neřesti, protože žena vždy dá přednost svému muži před lepším mužem!
  Podvádění zlepšuje genetiku, takže žena nikdy nebude chtít nosit pod srdcem pitomce!
  Bůh dal manželovi do rukou meč, jeho manželce jehlu, jen lidé mají tendenci se bouřit zvláště proti vůli Všemohoucího!
  Rozvinutá věda je podobná magii!
  Je snazší zachránit moře náprstku, než odpovídat na všechny otázky ateistů!
  Improvizace je štětec drnkací na struny na nástroji vítězství!
  Živý smrtelník je lepší než mrtvý bůh!
  Kdo nesní o tom, že se stane bohem, zůstane navždy červem!
  Je lepší jednou vystoupit, než stokrát představovat!
  Co ve válce škoda, jako osmý tón v písni, jen překáží a způsobuje smích!
  Nahota zdobí ženu lépe než diamanty! Alespoň takový, který nepotřebuje zdobení!
  Je snazší postavit sněhuláka v pekle, než najít poctivého politika.
  - Je snazší najít suchý kámen na dně moře než prezidenta, který plní předvolební sliby!
  Když je chleba dost, potřeba brýlí slábne! Dva talíře lahodného jídla jsou pro obyčejného člověka příliš!
  Risk v bitvě je jako koření v polévce, bez něj je to nevýrazné, ale musíte vědět, kdy přestat! Ti, kteří si chtějí přivlastnit slávu vítězství, jako písek v poušti, jen málo zlatých zrnek sdílí hořkost odpovědnosti!
  Risk v bitvě je jako koření v polévce, bez něj je to nevýrazné, ale musíte vědět, kdy přestat! Ti, kteří si chtějí přivlastnit slávu vítězství, jako písek v poušti, jen málo zlatých zrnek sdílí hořkost odpovědnosti!
  Zlato se třpytí, ale zatemňuje srdce a zatemňuje duši!
  Nezabíjí sekera, ale ten, kdo s ní máchá!
  Válka je jako sex s temperamentním partnerem, neustále čekáte na konec a zároveň chcete pokračovat!
  Čím hlasitější řev, tím tišší mysl, čím vyšší tón, tím nižší intelekt!
  Bez lidskosti je člověk jako uhlík, který vypadl z ohně - osamělý a rychle zhasne!
  Na našem vlastním pozemku je čepel ostřejší a štít tlustší!
  Chceš-li být hrdinou, nechoď pokorně!
  Když se dva šikovní muži perou, je to bouře, ale když se perou šikovné ženy, je to tornádo!
  Nejtěžší je ochránit svou duši před podlostí v sobě!
  Ve válce je podvod jako klíč k zámku - čím novější, tím lépe se otevírá!
  Pomoc je jako almužna: vždy přichází ve špatnou dobu, ne v plné výši, je drahá, ale není síla, která by prosící ruku zastavila!
  Je snazší nabrat náprstek oceán, než dojít v náboženské diskusi k určitému závěru!
  Náboženství je většinou opakem tolerance!
  Mluvení o politice vede nejčastěji k potyčce!
  Zlato nerezaví od krve, nekazí se od potu, nedrolí se od slz!
  Hůl je pěst, meč je nůž v pěst!
  Chcete-li vládnout zemi - naučte se velet sami sobě!
  Když má soused prázdnou peněženku, ta vaše se zdá být plnější!
  Je lepší se postit, než slyšet sténání dítěte, které umírá hlady!
  Někdy čas na vyúčtování chyb - zůstává jen v hrobě!
  Zde byli elfové vybiti takovým agresivním výbuchem. Jsou to opravdu dívky z pekelných darů chladného zničení. Takové dívky jsou schopny roztrhat medvěda a dokonce i šavlozubého tygra.
  A samozřejmě jejich nohy jsou holé a velmi svůdné. Mladí muži velmi rádi klečí a líbají dívky, které jsou nahé, kulaté, růžové, s velmi příjemnou a vzrušující vůní paty.
  Tohle se opravdu ukázalo jako extrémně cool a cool. A dívky pohybem svalnatých nohou dokážou položit jakéhokoliv orka.
  Jeden z elfů s malinovými vlasy vzal a vypustil proud energie z jejího lůna.
  A letělo a narazilo do celé tlupy supů a orlů hrobařů. A ti, omráčeni a šokováni divokým šokem a otřesem vzduchu, začali padat dolů.
  A vrážet zobáky do lebek Putinových medvědů. A zabíjení takových velmi ošklivých tvorů.
  Dívka se zachichotala a poznamenala:
  vábí k hvězdným výšinám,
  Přitahujte k nekonečným dálkám...
  O čem ta dívka přemýšlí?
  Samozřejmě o drzém Ikarovi!
  A bojovnice vrhla dýkou holými prsty. Přeletěl a okamžitě uřízl důstojnost tří orků. A to se ukázalo jako velmi účinné a bojovné.
  A tolik orků bylo zabito najednou.
  A dívka to vzala a začala znovu zpívat;
  Moje země pod vlajkou listopadu,
  Dosáhl výšin síly světla!
  Koneckonců, bojujeme za ni ne nadarmo,
  Nechť je její láska opěvována navždy!
  
  Země rad lidem přináší mír,
  Všichni jsou v něm šťastní - poznejte proletáře!
  Kdo je pro elfa - sláva a čest,
  Pojďme zpívat chvalozpěvy milionu árií!
  
  Dosáhněme cti - mládí země,
  Postavme chrámy - ráj elfinismu!
  Kde je v dálce černý kouř?
  Poznejte tuto stopu odporného orcismu !
  
  Ale co udělal průkopník s přísahou -
  Přísahal jsem věci světa - horlivě sloužit!
  Pokud si protivník chtěl vzít dobro,
  Budeme ho pronásledovat za zvuku knoflíkové harmoniky!
  
  Nepřítel neví, že máme vlast,
  Čas přijde - lodě se postaví!
  Naše zadní část bojovníků vlasti nezmizela,
  Ať se každý stane udatným hrdinou!
  
  Poletíme ke hvězdám na obloze s písní,
  Brzy budeme kopat kanály na Marsu!
  Sovětský lid je spojen se stranou -
  Koneckonců, komunismus nás přivedl mezi lidi!
  
  Válka samozřejmě není hra,
  Vy jste v něm cíl - střelec zároveň!
  Kulka bodne do ostré jehly,
  Ať je to pro orky velmi špatné!
  
  Můžeme dosáhnout všeho, všeho -
  A k snídani budou palmy a kokos!
  Pro ty, kterým je to jedno
  S holí to půjde pěkně ztuha!
  
  Tank "Ork" si to myslel - je nezranitelný,
  A jaký průvod po náměstí s radou!
  Ale dokázal, že je neporazitelný,
  To nedovolí, aby vás v létě prohnala zima!
  
  Takže král-elf je svědomí, čest duše Elfi -
  Nařízeno bojovat za posvátno!
  Holka moje, nebuď smutná
  Čest je nezničitelná, návnadová lžička!
  
  Pod prudkým mučením - nezveřejňujte sténání,
  Ukaž všem - bojovník z monolitu!
  Taková je síla Rudých armád
  Kde i kluk bojuje jako elita!
  Tady dívky, pokud zpívají, dělají to extrémně silně a rychle. O válečnících je třeba říci, že jsou nesmírně úžasní a velkolepí. A jejich bosé nohy jsou velmi hbité a extrémně obratné. A házejí dárky smrti, jako by to byly oblázky z katapultů. A bojovníci ukazují svou velmi živou, agresivní a nenapodobitelnou povahu.
  Zde jeden z válečníků na samohybném dělu vzal a zaútočil na orky stisknutím tlačítka joysticku šarlatovou bradavkou. A vyplivl projektil kolosální a ničivé síly. Letěl obloukem a zasáhl shluk orků. A spousta Putinových medvědů byla zničena.
  Dívka logicky poznamenala:
  - A lovec stáhne medvěda z kůže, pokud je to skutečná liška!
  A s holými prsty na nohou dívka hodila bumerang. Proletěl kolem a okamžitě odřízl mužské dokonalosti čtyřem orkům. A Putinovi medvědi doslova zemřeli na bojový šok.
  Poté se děvčata s velkým nadšením ujala, svými hlasy, před nimiž slavíci blednou, zpívala;
  Takový pocit v srdci zpívá hymnu,
  Je v tom velikost Pánova nebe!
  Vlast: výkon, práce, čest lidem ...
  Native Elf - nejposvátnější slovo!
  
  Cherubín nás inspiroval k činu,
  Dal křídla a velikost bez omezení!
  Pevně uchováváme síly země -
  Všemohoucí Rod - bude navždy s námi!
  
  Poznej vlast, jsi navždy matkou -
  Nedej bože stát se sirotkem bez ducha!
  Pěticípá hvězda hoří -
  Pokud dojde k napomínání, přikryji tě mečem!
  
  Tolik vojenských bouří přišlo na Elfa,
  Jako hurikán z pekla se žene horko!
  Loď se rozbila, veslo prasklo,
  Slunce ale vír zlých orků neuhasí!
  
  Draku, tvé úsměvy jsou zlá ústa,
  Co chceš dělat? - Sněz elfa!
  Ale nenecháme vlast padnout,
  Nechte ženy křičet strachem!
  
  Bajonet a pero, meč a štětec v barvě,
  Ve službách státu, který je krásnější než všechny!
  Ona je takové naše zneužívání a život,
  Jděte vpřed - nasazeni za pochodu!
  
  Takže pokud je to předurčeno - drsný rock,
  Zemřít, mladý si lehnout do vlhké země!
  Obracím se na tebe, Stvořiteli Rode,
  Vězte na ikoně, kreslím tvář svatých!
  Píseň hřměla nad celou bitvou, nádherné dívky vyhubily a energicky zabily Putinovy medvědy.
  A neschopni odolat bouřlivému tlaku, orkové se dali na útěk!
  A statečná Maria Kolesniková to sledovala přes monitory. A byla to krásná okouzlující dívka. Prostě skvělé. A samozřejmě tlustý, kníratý, tlustý diktátor, když se vrátí, a ještě předtím dostane zaplaceno. A tak to bude, A elfky ukázaly nejvyšší třídu.
  Nádherná elfka Maria Kolesnikova pokračovala v boji s velkým zápalem a tlakem a předváděla zázraky. A její tým s elfími dívkami je prostě super.
  Byla to brutální a zároveň zábavná válka. Elfové, nebo spíše většina elfů, stavěli do kontrastu množství orků, kteří se množili pučením, s kvalitativní převahou a magií.
  Elfové mají dvanáctkrát více samic než mužů a všechny jsou krásné a rozkošné. Souboje jsou tedy agresivní a zároveň zábavné.
  Takže elfí dívka vzala a holými prsty hodila dar zničení s velkou, vražednou silou.
  Letělo obloukem a narazilo do davu skřetů. A masa Putinových medvědů byla roztrhána.
  Dívka zaštěbetala:
  - Orkové šílí,
  Nepřítel pluku postoupil vpřed ...
  Ale hlas dívek je zvučný,
  Setká se s medvědy nepřátelsky!
  To jsou dívky - vynikající a smrtící třída.
  Tady je elfka s oranžovými vlasy, která stiskla tlačítko joysticku šarlatovou bradavkou na hrudi a bazuka vyvrhla náboj kolosální ničivé síly a zabila Putinovy medvědy.
  A zavrčela:
  - Sláva elfí říši,
  Holky jsou moc hezké...
  Útočíme, neunášejme se
  Náš ocelářský tým!
  A bojovnice hodila holými prsty svých dívčích nohou destruktivní a smrtící dar vyhlazení a roztrhala Putinovy medvědy na kusy. Tohle se opravdu ukázalo jako černý den pro orky.
  Odvážili se bojovat s dívkami.
  A pokud to dívka vezme a hodí výbušný balíček nahou patou, pak se v tomto případě Putinova armáda velmi vyděsí . Bojovnice jsou moc hezké. Jsou buď v bikinách, nebo i v nějakých tenkých kalhotkách.
  Jejich holé a půvabné nohy vrhají dary smrti se smrtící a extrémně velkou ničivou silou. A Putinovi medvědi se dusí krví a umírají v agónii.
  Fialovlasí elfští válečníci to vzali a její holou, vytesanou nohou hodili dar zničení. Náraz způsobil, že se tank Putinova impéria převrátil a masa orků byla rozdrcena.
  Dívka zaštěbetala:
  Vesmírem zuří válka,
  Válka bez rozumných důvodů...
  Zlý Fuhrer hloupý Satan,
  A s tím přišel smutek!
  A válečnice znovu vzala a hodila nahé prsty na nohou, dar ničivého a destruktivního zničení.
  A opět létají do vzduchu roztrhaní a ohořelí Putinovi medvědi.
  To je opravdu skvělé. Dochází k vyhubení chlupatých, páchnoucích a tesáků skřetů a dívky používají bezzákluzové dělostřelectvo pomocí jahodových prsních bradavek.
  A děvčata rozkošně zpívají a dál házejí vražedné dary smrti holýma, vytesanýma nohama, s růžovými podrážkami;
  Bojujeme spontánně a bez plánu -
  Ale já v hněvu zavolám jméno monstra ...
  Plný krvavých řádků vyčítavého románu,
  Překlopíme kapitolu s kostmi!
  
  Pán se na nás někdy dívá velmi přísně -
  I když chci žít svobodně s meči!
  Jeden žijící postrádá blízkost Boha,
  Ostatní by se k lékaři prostě nedostali!
  
  Nepřítel nechal našeho elfa sežrat,
  Ale zemi své vlasti Ďáblu nevydám!
  S Kristem je každé poznání stvoření krásné,
  Svarogovo kladivo je cestou k lákavým břehům!
  
  Jsme bojovníci narození s takovou silou,
  Krev je pro nás jako vzduch v plicích!
  Synové damaškové oceli, oceli a strhující války,
  Nebudeme vzdát hold našemu protivníkovi!
  
  Zrození ostří a válečníkův osud,
  Bitva, štěstí pro milované ve vesmíru!
  Aby buben nečistého nehučel,
  Zuřivě sledujte vojenskou hodnost!
  Jako švihnutí rány mečem - život znovu zrodil,
  Takže jsme zmírnili úsilí světa v bitvách!
  Nyní hrdý - pán těchto zemí,
  Na Fane , vaše vlajka a průvod v Okrlíně !
  
  A dívčí sen jiskří barvou vlasů,
  Zářivý pohled, ve kterém hvězdy, Slunce!
  Sdělil jsi impuls písní svých srdcí,
  Nechte vlajku, červenající se, vybuchnout k nebi žárem!
  
  Rasa porodila Krista - narodil se nám,
  Nelhejte, že Bůh se zjevil pouze v Palestině!
  Koneckonců, pro Elfii vězte, že přijde jasná hodina,
  Podmaníme si prostor a živly!
  
  Služte vlasti - láska je naší povinností,
  Na planetě není místo bez odvahy!
  A že Nejvyšší Rod neukončil svou smlouvu,
  Musí, silný, být duchem těla jeho dětí!
  
  Tady buben mlčí, bitva je za námi,
  Stan pána démonů, zahynul v temnotě pekla!
  Nyní, má krásko, tě žádám - pojď,
  Své srdce dám elfovi beze stopy!
  Taková slova dívek vypadají poněkud nejednoznačně. Chybí jim přátelé a často se milují. Holky tady jsou úžasné.
  A jejich holé, vyřezávané, opálené nohy vrhají tak ničivé a destruktivní dary smrti. A posílají hrášek, uvnitř kterého je ukryta antihmota.
  Válečníci jsou zde takového řádu, že je nezastaví ani kulka a průjezd bude katastrofální.
  Elfí dívka se žlutými vlasy vzala a vrhla na nepřítele dýku holými prsty. Přeletěl a probodl skřetího generála přímo do slabin. A zemřel na šok z bolesti.
  Dívka zaštěbetala:
  - Jsme chladné orlí dívky,
  Schopný, temperamentní a krásný bojovat...
  A věřte, že jsme sokoli a orli,
  A už vůbec ne s duší zlého bubáka!
  A pak to jedna z dívek vzala a vystřelila z moždíře. A přikryla celý tucet Putinových medvědů a roztrhala je na kusy. Tohle byla opravdu zničující rána. A bojovníci znovu začali s nadšením zpívat;
  Světlo vlasti bez majestátních tváří
  Nad hlavou pálí rubínové hvězdy.
  Elf se zahalila nesmrtelnou slávou -
  Mocný hrdina bije, průvan!
  
  Jeřabin rubín ve smaragdových listech -
  Safír se třpytí v chrpovém poli...
  Směřuji své myšlenky k tobě Elfio -
  Tříhlavý orel letí s písněmi!
  
  V kapkách rosy jsou perly sněhové diamanty,
  Ve velké vlasti je všechno dobré!
  Země je tučná - má žíly jako peří,
  Sněhové závěje smetl čerstvý vítr!
  
  Na jednom okraji Elfie je led, tuleni,
  V jiném jsou velbloudi zlatem pouště.
  Je tu teplo, když hučí sněhové bouře,
  Protože máme Boha v našich srdcích!
  
  Rostou melouny, melouny a banány,
  A někde v létě závodíš na bruslích...
  Kde na světě najít takové země,
  Kde jsou národy tak silné v pěstích!
  
  V Elfii je výkon zbraní vznešený,
  V něm je světelný elf Stvořitelem svého vlastního osudu!
  Můžeme v pohodě bojovat
  Aby proud potíží nepřišel na Elfa!
  
  Naše ženy jsou krásné, to každý ví
  A není silnější odvahy mužů!
  Vlasto, jsi ztělesněním ráje -
  Jeden pán Bůh - Rod Lord!
  
  oslavující slunce to schválí ,
  Vydejte se, kam jde voják...
  Přijdeme s štědrou kořistí do domu,
  Lukostřelci bez úhony rozdrtí nepřátele!
  
  Dejme mír a štěstí celému vesmíru,
  Pojďme spolu s Bohem křísit mrtvé!
  Ke slávě naší neúplatné vlasti -
  Určitě víme - vyhrajeme!
  Dívky zpívaly tak zuřivě a vznešeně a dál bojovaly. A zoufalí a stateční elfové bojovali na nebi. Sestřelili orkská letadla a způsobili jejich spálení.
  Jeden z elfů předvedl trik - trojitý sud a narazil do auta Putinova medvěda, což způsobilo jeho vzplanutí.
  Válečník cvrlikal:
  Slunce nad námi svítí,
  Ne život, ale milost...
  Jsem zodpovědný za mír v zemi,
  Je nejvyšší čas to pochopit
  Jsem zodpovědný za mír v zemi,
  Je nejvyšší čas to pochopit!
  Bojovníci už nejsou děti,
  Musíme zabít orky!
  A dívka to vzala znovu a bosými prsty velmi rozhodně stiskla tlačítka joysticku.
  A znovu zaútočila na nepřítele, tentokrát stiskla knoflík bazuky šarlatovými bradavkami na hrudi. A zareagovala velká, ničivá síla. Tohle je vážně skvělá holka.
  A vede velmi dobře mířenou palbu na nepřítele.
  Lila-vlasá bojovnice také mlátila soupeře svým velmi bujným poprsím. A fungovala kolosální smrtící síla.
  Dívka to vzala a začala znovu zpívat;
  mandle, mandle,
  U elfí babičky!
  Co jedli kaši
  Co pili - vařte!
  Takto zpívali bojovníci svými zvučnými hlasy jako trylek slavíka. A byly skvělé.
  Ale dívky znovu stiskly tlačítko se svou šarlatovou bradavkou a vypustily smrtící sílu přítomnou smrti.
  Ve stejné době bojovali i mladí muži, včetně velmi krásných elfů, kteří stříleli a zpívali;
  Pobřeží na Elfě je prostorné a strmé,
  Vlny šplouchají třpytem glazury...
  Elfia se stala mou rodnou vlastí,
  Nádhernou píseň nám zpívá trylek slavíkový!
  
  V širokém člunu se plavíme, můj drahý,
  Zlata Val si spustila copánky.
  Jak je dobré pro mě a mou milovanou být spolu,
  Je škoda nechytit krokodýla na udici.
  
  Ne, ne voda, šustící zádí,
  Je to příroda, která nám dává šampaňské.
  Tato země je pro mě jako drahá matka,
  Štědrost země v královském oděvu!
  
  Kapky jako perly pod měsíčním paprskem,
  Šplouchá jako roj včel se stříbrným křídlem...
  Panno, jsi pro mě jako anděl se snem,
  S tváří nevinnosti - nejčistší Madonna!
  
  Vůně je medová a vlasy jsou hedvábné,
  Rty se rozestoupily jako satén.
  Věřím, že nastala ta dlouho očekávaná chvíle,
  Stanou se skutečnými - takové byly pohádky!
  
  Rty se dotýkaly v extázi
  Sladkost je taková, že už není slov.
  Ty nadpozemsky věříš kráse,
  Rozhodne los - hoďte mincí výš!
  
  Tady jsou polibky jeden po druhém
  Vzdechy a smích naší bouřlivé radosti.
  Posvátnost duše zachrání cheruba,
  Seznam hříchů vhodí vyvolený do urny.
  
  Ne, víš krásnější než ty na Zemi,
  Vášeň hoří jako jasný oheň v mém srdci!
  Budeme žít v nejlepší zemi
  Otevřeme okna a dveře do vesmíru!
  . KAPITOLA #16
  Maria Kolesnikovová nadále uplatňovala svůj agresivní vliv a vyhlazovala protivníky. A její příkaz byl rozhodný, ostrý a jedinečný.
  Elfí dívky jsou velmi cool. Nádherné válečnice, které házely hrách ničení na Putinovy medvědy a trhaly orky na kusy.
  Válečníci se ukázali jako extrémně bojovní. A rychle vystřelili. A zasáhli nás kulomety. Kosení celých řad vojsk Putinových medvědů. A chovali se extrémně agresivně.
  Dívky křičely a řvaly.
  A přitom nezapomněli zpívat jiskřivými hlasy jako zvuk zvonů;
  Zdravím elfí domovinu ,
  Moc bychom tě milovali...
  Elfí dívky nestárnou
  S láskou porážíme orky!
  Tohle je vlastně písnička, která zní skvěle. A to vše se děje velmi úžasně.
  Dívky to vzaly a začaly znovu zpívat společně s chlapci a velmi vesele;
  Jsi naše armáda - naše drahá rodina,
  Velká vlast, elfí síla.
  Noční můra hada se otevřela,
  Pu vychoval v těchto horách krokodýla!
  
  Medvěd přísahu a přísahu sklání, dej,
  Slibují, že zabijí všechny nevěrné elfí děti.
  Ale naši rytíři opovrhovali mírem a pohodlím,
  Pro ně je nyní opravdovým přítelem a bratrem automatický stroj!
  
  Orkstan je také rodná země, věřte mi,
  Obdržel příkaz držet - držet!
  Koneckonců, věř mi, nemůžeme ukázat slabost,
  Koneckonců, toto je vstup země k nám z jižních dveří!
  
  I když pacifisté někdy slyší sténání;
  Co jsi zapomněl, nemusíš tady umírat!
  Ale nenecháme naši věc zbořit,
  Protože armáda je silnější než celá vlast!
  
  Vlast přikazuje - bojuješ, tak bojuj,
  Neposlouchejte krysu řvoucí pod podlahou!
  Pro naši Elfiyu existuje jen jeden způsob, jak rychle letět nahoru,
  A argumentem je první mocný kulomet Maxim!
  
  Pokud je vítězství v Orkstanu , pak to znamená silné,
  Sovětská věc svatého marxismu žije dál!
  Satanovi synové nebudou moci zlomit naši vůli,
  K vítězství, k vítězství a oběti se nepočítají!
  
  Holka, až se vrátím, polib mě
  Teď jsi muž a všechno jsi dokázal sám sobě!
  Co je silnější než titan na srdci vojenského brnění,
  Jaký mladý bojovník dal ideál válečníkovi!
  
  A to znamená, že bude mír na celém světě,
  Všichni lidé jsou jako bratři v jedné řadě!
  Že Rudý voják dobyl podstavec,
  Touha pokračovat v boji, spalující smutek!
  Dívky a chlapci zpívali s divokým nadšením. Jednali mimořádně efektivně, zabíjeli Putinovy medvědy. To je velmi cool.
  Zde jsou elfové závodící na tanku. A dostali nové auto, pyramidové, které vynalezl Zelenskij. Tohle je fakt super tank.
  A pojďme střílet s úžasnou přesností. A sebevědomě zasáhne nepřítele.
  Dívka používá při střelbě rubínovou bradavku a dělá to extrémně přesně.
  A zpívá vzteky:
  Střílím nepřátele na tečnu
  Slyším strašně podmanivý hlas...
  Elfové určitě zabijí orky,
  Ani my nejsme váleční diváci!
  Elfové se pod údery chopili a rozdrtili své protějšky. A rozbili samohybná děla a tanky Putinových medvědů na kusy. To jsou některé úžasné krásky.
  A jejich jazyky jsou velmi energické a impulzivní. Dělají to velmi chytře.
  A přitom nezapomínejte zpívat;
  Elfia posvátné spojení lidí,
  Pro pokrokové je svět ideálem!
  léčím inspirativní múzu,
  Stane se to, o čem lidé snili!
  
  Naše rodná země je taková, jak víte, nádherná,
  Šťastní v tom, staří i mladí!
  V něm je všední den povýšen na neděli,
  Není milejší vlasti než drahá!
  
  V nebi není takový ráj,
  Co buduje proletářskou mocnou ruku.
  A někde mačkají rezavé řetězy...
  Pracovní svět je v pěsti!
  
  Ale někdy probleskne vzpurná myšlenka,
  Péro bajonetu je ostřejší než tvrzená lyra!
  Roztavte čáry tepla, žhnoucí pekelný led,
  A samozvané darebné idoly se zhroutí!
  
  Pak se okamžitě přižene tsunami,
  Budou národní nepokoje.
  Aby dosáhl toho, co se bojovník odvážil -
  Jako duch hurikánu letí generacemi!
  
  A nové století - pokrok zavládne,
  V něm zmizí chudoba, bolest, utrpení ...
  Planety, které astrolog viděl,
  Nyní v jednotě bratrství budou spolu!
  
  A smrt ustoupí, je konec -
  Věda zvítězí, věříte stáří.
  Vavřínová koruna na tvém čele -
  A síla vlasti je bezmezná suverenita !
  Tady jsou dívky, jak skvěle zpívají - jsou v tom nesmírně cool. Tohle je fakt supergirls !
  Velmi krásné elfí bojovnice s reliéfními svaly a velkou grácií. Tohle jsou opravdu dívky, které potřebujete.
  Nyní, když začnou zpívat, nebude proti nim stát jediná infekce.
  A dívky bojují nejen na letadlech a tancích.
  A také na moři. A v bikinách a naboso je jen jeden. A jejich nohy jsou tak rozkošné.
  A prsa, co, ale boky a pas. A břišní svaly jsou velmi reliéfní, s dlaždicemi. Tady jsou ženy. Skutečné tygřice. A jedno slovo - elfové.
  Když se na ně podíváte, určitě se zapnete. Tyto dívky jsou prostě úžasné.
  Elf je velmi krásný a bojují na moři. A holé, růžové, kulaté podpatky dívek vzaly a blýskaly. To fungovalo velmi dobře. A elfové jsou kolosální válečníci.
  Dívky tedy strčily bosé nohy do kovu, namířily dvanáctipalcový kanón a vystřelily s ním. A letěl velké, vražedné dary zničení.
  Tak děvčata vzala a bouchla do nepřítele a zpívala;
  Krása, krása,
  Zmočili jsme orka jako kočku!
  Mokli jsme jako pes,
  Orka tyran!
  Jsme silnější než papoušek
  Jaká společnost!
  No samozřejmě, že kromě krásných dívek jsou tu i mladí muži. Jeden z nich pořád vypadá jako asi dvanáctiletý kluk v kraťasech a bos. A zpívá velmi krásně;
  I když máme potíže, nejsi stydlivý,
  Překonat bariéru je sladší než med!
  Pokud jsi sokol, ne ubohý vrabec,
  Neopovažujte se kývat vlhkému počasí!
  
  Milujeme bojovat v této soli země
  Kamarád náhradní rameno ochotně!
  A v zájmu prosperujících rodin,
  Pojďme s jakýmkoli rockem chceme!
  
  Pirát nemůže žít v nečinnosti,
  Je synem štěstí a služebníkem Elfie!
  Zatímco jsme na moři, chatrče jsou pokryté sněhem,
  A posypané perličkovou námrazou!
  
  To není důvod, proč jsme si vybrali obtížnou cestu,
  Mít bohatství pro sebe!
  Zlí orkové nemohou ohnout prostřední jméno,
  Takhle budujeme stát písní!
  
  Nepřítel se řítí vpřed - rozbij ho,
  Pro protivníka je v bažině jen rakev!
  Vlast je skvělá - i když padouch je silný,
  A Bůh Svarog svraští obočí úzkostí!
  
  Ale zkřížili jsme meče - odvážně do bitvy,
  Křičíme hurá - útočíme na bandity!
  Aby se splnil dřívější sen,
  Ochutnat svůj milovaný polibek!
  
  Krásný Elfi vznešený úsvit,
  Hlasitě chrlit obdiv!
  A Satan nemůže postavit betlém,
  Porazíte ho a bude to bezstarostné!
  
  Bude svět, ve kterém nebude žádná bolest,
  Ve kterém se stáří ani neudrží!
  dám kráse lásky korunu,
  A žádám vás, abyste se alespoň trochu přiblížili!
  Ano, elfí chlapec zpívá velmi dobře, je úžasný a cool. A jeho píseň hřeje na duši.
  Elfí dívky pokračují v bitvě na své bitevní lodi. Je na něm tolik úžasných dívek. Mladí elfové také raději běhají naboso v horku. Nevypadají více než na šestnáct let a jsou také velmi krásné, s čistou a hladkou pokožkou. Tohle vypadá bojovně a cool.
  Dívky se v boji nevzdávají. A jednají s maximální energií.
  A můžete vidět, jak se jejich holé, opálené nohy tak míhají. A vyvolávají úžasné pocity.
  Elfí dívky jednají s velkou energií ze svých bujných nahých prsou.
  A kolik dívek v boji. Na bitevní lodi jsou úžasní. Elfové dokonce začali padat na kolena a líbat dívkám holé, kulaté, chladné podpatky. A dělají to extrémně agresivně. A s velkým nadšením.
  To jsou dívky. A je to moc krásné.
  A když si dívky odhalily bradavky? Pak je mladíci velmi dychtivě zasypávají polibky. A kluci jsou prostě úžasní. A holky jsou taky skvělé!
  Mladíci z plných plic zpívají:
  Nejsme zlí lupiči,
  Nechceme zabít...
  Naše dívky jsou tak bosé
  Jako by mohl dát!
  Elfí dívky na ně mrkly a také zpívaly:
  Naboso, jen naboso
  Pod červencovým hřměním a za zvuku příboje!
  Naboso, jen naboso
  Jen ty a já budeme tančit!
  Tak se zpívají. A bojují ještě lépe. Takže granát zasáhl bitevní loď s orky a okamžitě zabil padesát Putinových medvědů. To se ukázalo jako opravdu skvělé.
  Dívka s bosými, ladnými, velmi svůdnými nohami, které chlapci rádi líbají, ji rozpálí.
  To jsou ty dívky a jakou mají úžasnou a vyleštěnou pleť. Tohle všechno vypadá extrémně cool.
  Jedna z dívek z klanu elfů si přitiskla ňadro nahou bradavkou a vypustila smrtící projektil ze zbraně.
  Bojovníci extrémního boje a krvavé síly. A jsou schopni zabíjet orky. A jejich nohy jsou jako vždy holé, vyřezávané a velmi opálené.
  A dívčí podpatky, takový ohyb v nich je elegantní a svým způsobem jedinečný. Zde je krvavá akce jejich dívek.
  A zpívali;
  Dívky nestárnou se svým tělem
  Jsou navždy krásné, mladé...
  Vstaň, plný bezpráví,
  Ti skuteční, orli ukradli!
  Elfí děvčata energicky bojují. Ale jsou tu i elfští chlapci. Jsou krásné, kraťasy, bosé průkopnice. A také míří svými zbraněmi na protivníky a vedou smrtící palbu z děl, což je extrémně strmý a agresivní přístup.
  A nechte kluky skřítky zpívat s láskou a vášní;
  A když pionýrský roh volá k nabíjení -
  Moji přátelé budou společně zpívat písně!
  My, jako sokol, se vrhneme do nekonečné vzdálenosti letu,
  Protože ty a já jsme byli ospravedlněni!
  Refrén;
  Naše pravda, naše pravda
  Spočívá ve víře!
  A ne zítra a ne zítra
  A dnes zachraňte vlast!
  
  Vážíme si našeho elfa,
  Vždyť celý svět - poznejte světlo!
  Náš šarlatový prapor vlasti,
  A neexistuje žádná zářivější červená!
  
  Pionýr nepozdraví bustu,
  Jeho znamením je vlajka vlasti!
  Dovedně jsme bojovali s protivníkem,
  Oslava úspěchů ve verších!
  
  Vězte, že na planetě je jen jedna víra,
  Víra v drahý, svatý elfinismus!
  Aby se šťastné děti smály
  Takže ten orcismus je stržen do propasti !
  
  Každý rytíř byl jen dítě,
  Na trávě a potocích naboso...
  Ale teď je v jeho rukou naviják,
  Šikovně srovná kov kladivem!
  
  Někdo brousí kulomet se stroji,
  No, někdo střílí z ramene!
  Šarlatový prapor letí jako kumach,
  Porážíme zlé nepřátele - ne žertem!
  
  Naši předkové směle vzali orklin ,
  No a co my? Jsme na cestě na Mars!
  My lidé nejsme makakové na větvi,
  Pěst protivníka přesně do oka!
  
  Ale umíme se i bavit
  Tlučte na buben, hrajte na trubky!
  Velmi roztomilé dětské tváře
  A známky čtyři a pět!
  
  Nejtěžší bitevní zkouška -
  Nenechávejte to zemřít!
  Ale ve smrti máme prapor s pochodní,
  Elfí roh-měď nemůže spadnout!
  Tak zpívali báječní a bojovní pionýři. Jsou velmi krásné a bojovné. A dívky z druhu elfů jsou také úžasné a nádherné. A muže doslova vytáčí, což je nesmírně cool.
  Zde jsou dívky zvyklé bojovat se zlými orky a jednat velmi produktivně. A jejich kolosální a jedinečná energie je v plném proudu a vychází jako hurikán.
  Tady jsou dívky.
  Elf s karmínovými vlasy namířil projektil a zasáhl orky a rozbil jich několik tuctů najednou. A hodně zabitých Putinových medvědů. A to je třeba říci, že je to nesmírně skvělé.
  Elfové jsou velmi krásní a jejich krása je erotická a extrémně násilná. Jednají s velkou a vroucí energií.
  Zde je jedna z dívek pouze v kalhotkách a téměř nahá. A tak dokonce začala zpívat, než to udělala, stiskla šarlatovou prsní bradavku na joysticku a bouchla pryč energií.
  To jsou dívky - nejvyšší třída, kterou skutečně mají. Proti takovému rohu nebudete moci jít.
  Tyto dívky jsou supermani.
  A blesky létají z děl bitevní lodi elfů. A dokonce i voda z hitů se vaří. A kov lodí hoří, tito hnědí, drsní medvědi Putinovy armády.
  Jsou to opravdu agresivní souboje.
  Které jsou doprovázeny jak záběry, tak krásnými písněmi;
  Vlast otevřela dveře do vesmíru pro každého,
  Elfarin je první Ratibor na světě!
  Naše křídla nad sluneční soustavou -
  Na černém povrchu perel je vzor!
  
  Díváme se výš a výš do nebe,
  Koneckonců, v každém úsvitu něčích myšlenek je mír.
  Hrajeme valčík na zbrusu nový klavír -
  Takový jednoduchý a upřímný motiv!
  
  A s každým tónem, jako záblesk lyry,
  Kvazar s královskou korunou volá...
  I když jsem pořád jen kluk -
  Ale bude to velmi bouřlivý mladý vzlet!
  
  Ve starověkém světě jsme vzali rovník,
  V nejnovější éře je Mars za námi!
  Lopata je nahrazena bagrem,
  Můžeme si objednat i déšť!
  
  Vědec Archimedes objevil vše ve vaně,
  Ale nemůžeme sedět a pít rum.
  Nedělají objevy na gauči,
  Ach, lenost, jaký odporný had!
  
  Proto univerzální rozlohy,
  Určitě nás láká skvělá cesta.
  Jakmile předci hory zaútočili -
  Pohrdání a sytost a pohodlí v peřince!
  
  Jsme jejich potomci a hodni meče,
  Jakékoli podnikání je na nás!
  Průkopníci jdou s písní ve formaci,
  A všichni věří - poletím ke hvězdám!
  Tohle je opravdu píseň, která dojme a zasáhne uši. Sice jsou zde elfové, ale nejsou zde žádní Cheburashkové. Zde jsou velmi krásné bojovnice a samozřejmě mají nahé, svalnaté, opálené nohy.
  A nádherné dívky a mají rubínové bradavky, které způsobují největší pokušení.
  Zde jsou bojovníci nesmírně vášniví, mají taková nádherná prsa, která jsou opálená, kulatá a elastická u válečníků. Nádherné krásky, nesmírně bojovné a jejich nohy jsou tak úžasné a pohyblivé a jejich prsty jsou holé, houževnaté.
  Válečníci jsou nesmírně úžasní a rozkošní.
  A dívky jsou velmi krásné a jejich ňadra jsou velmi chtivá. A pro mladé muže je nesmírně báječný, je úžasný med lízat. A užívejte si takovou lásku.
  Ó holky, jak milí jsou vaši elfové, opravdu Božská ambrózie.
  A píseň samozřejmě doprovází tyto divoké a krvavé bitvy;
  Vědec chytře vynalezl bombu,
  Co si myslel s hlavou nominovaného?
  Koneckonců, bez morálky je moudrý osel,
  I když dostává granty na šílenství!
  
  Jiným byl udělen patent na dělo,
  Co vysílá satelit na oběžnou dráhu.
  Vědec není vojenský impotent,
  Až do úplnosti, vy pánové nelžete!
  
  Lidé potřebují pracovat pro válku,
  Vztah k sobě je špatný.
  A proč tomu nerozumím
  Dělá někdo dobrý skutek?
  
  Jeden maluje nádrž akvarelem,
  Další "Kaťuša" udělá náčrt.
  Sbírá kulomet ze školky,
  A náš teenager miluje pochodovat v průvodech!
  
  Koneckonců, epolety jsou jasné ve snu,
  Pro nás jsou někdy paprsky vzácnější než slunce.
  Koneckonců, na žalostné Zemi není místo,
  Kam něčí karmínová krev neteče!
  
  Koneckonců, člověk, je pro člověka vlkem,
  No, někdy mizerný pes smrdí!
  Ani v dluhu nedám kousek chleba,
  Žije sám - krutá současnost!
  
  Jaké lidi vychoval Pán Otec?
  Jak to, že zlo vládne světu?
  Divoký král je mezi lidmi odvážlivec,
  A můj hlavní přítel je agresivní bratr Kain!
  
  Hospodin odpověděl: Je to tvoje volba,
  Zdarma, obtížné, ale nutné...
  Umýt ostřeji, pokud říznete do oka,
  Lidé jsou hloupější, pokud je svět jednotný!
  
  A proto je bitva tvůj úděl,
  Tady nic nezměním.
  I když v bitvě vládne pekelný chaos,
  Není naděje na snadný chléb a zázrak!
  
  Ale mým cílem je tě tvrdě zocelit,
  Budovat sny s mocnou myslí,
  Aby byl řetěz silnější než nit,
  Aby byl každý známý jako hrdina v bitvě!
  Dívky velmi dobře tančí a parkury s holýma nohama. A Bůh všemohoucí obdařil jejich dívky takovou krásou. Nebo možná bohové demiurgů.
  Dívky mají velmi krásné účesy. Velmi rozmanité a některé vypadají jako mlýny, helikoptéry nebo koláče - což je skvělé a skvělé.
  Elfové zpívají z plných plic, vyceňují zuby a mačkají tlačítka joysticku svými šarlatovými bradavkami;
  Jsi moje země, tak opuštěná,
  Prohánějí se jím bandité, vlna hord!
  Děti utíkají, koně běží,
  Zvedla se spalující vánice!
  
  Všechno zlaté žito shořelo na poli,
  Z nebe se valí vodopád - napalm,
  Síla "zlého" ďábla vytažená z atomu,
  A teď je celá Země v plamenech!
  
  Svítí to jako sláma-rizoy,
  Divoký drak na obloze
  Od popela k prachu je vítr šedý,
  Přináší kouřový zápach - porážka!
  
  Bitva o vlast bez vynechání,
  Mlátili hnusné vlky přímo do tlamy!
  Poblíž verandy kvetly ptačí třešně,
  Nenechme parfémový keř přijít nazmar!
  
  Všechno původní v každém proutku vrby,
  Vůně medu v jednoduché větvičce!
  Je možné, že jsou patetičtí cestovatelé v troskách,
  Ti, kteří přežili, jsou žebráci s taškou!
  
  Ne, naše strana řekla,
  Nechoďte ke zlým skřetům v domě Otce!
  Mládí v srdci, věř, že nezestárneš -
  Protivník čeká na kompletní porážku!
  
  Pokročíme - správná věc,
  Dožívá se doby, kdy...
  Víra v naši sluncem slavnou rodinu ,
  Bude to skutečné světlo navždy!
  
  Komunismus, pravda, spravedlivá,
  V jejích snech, které se zrodily v agónii!
  Věřím, že Vlast bude šťastná -
  Vzlétněte jako nesmrtelný orel!
  
  A pak přijde čas pravdy
  Kde jakákoliv otázka najde odpověď!
  Liščí cesty neminou -
  A Elfia za úsvitu komunismu!
  
  Tak drží lásku k vlasti,
  Kde je místo pro nejlepší z lidí,
  Koneckonců, naše vlast je slavná v síle,
  Proti někomu mocnému - zabij!
  
  A pak hněv skončí,
  Ráj přijde, s písní slavíka...
  A pak půjdeme přes háj,
  Nikdy neplač ani netruchli!
  . KAPITOLA 17
  Maria Kolesniková bojuje s šíleným šílenstvím. A dává rozkazy svým voskům a zároveň ukazuje jen vynikající a jedinečnou třídu a super.
  Zde jsou dívky velmi vtipné a nesmírně krásné a velmi cool bojovým způsobem. Zdejší elfové jsou prostě skvělí.
  Dívky jsou různé, ale tihle elfové jsou všichni cool. Dokážou porazit orky, utopit zlé medvědy v krvi.
  A jazyky elfů se rády olizují, co mezi mladými elfy tak příjemně pulsuje, svítí a voní.
  Tito lidé jsou tak dokonalí, že z nich čiší vůně jako z mladých rostlin a divokých květin. Co je úžasné.
  To jsou dívky tady a mají perleťové, třpytivé zuby - prostě super.
  A mají vesmírné, fenomenální téma. Tady v nich září oči a jsou velmi podobné hvězdám.
  Jedna z dívek kopala s pomocí holých prstů. A tak bylo vše důkladně rozbito. A je extrémně smrtící.
  Tady jsou děvčata nejvyšší třídy, budou hrát na kontrabas.
  A jejich nohy jsou tak krásné a velmi holé. I když se to tak dá říct - hodně naboso? Možná by bylo lepší říci - velmi krásné!
  A dívky rády zpívají a tančí s vášní.
  A hlasy válečníka jsou tak plné a krásné;
  Je to slovo čest, bratři?
  Kolik tepla je v tomto slově!
  Přestože existuje bezpočet zuřivých protivníků,
  Přineseme do vlasti moře světla!
  Refrén.
  Dávám své srdce za svou vlast,
  Ve kterém plameny šlehaly do nebe!
  Přes trn potíží do listopadu,
  Pro rudý úsvit...
  Ať duch lidu vyje a povstane!
  Ať duch lidu vyje a povstane!
  
  Koneckonců, milujeme nosit Všemohoucího,
  Svatý prapor je příčinou elfinismu!
  Co by se splnilo odvážné sny -
  Zrozená cesta svatého humanismu!
  
  A každá rodina nezradí Elfa,
  Lidé budou stát ve formaci pro mír a pravdu!
  Nechť udatný Pegas, skvělý Parnass,
  Budeme se inspirovat k boji mladou věcí!
  
  V horách běží rychlý proud jako leopard,
  Koneckonců, stříbro vrcholu se rozzářilo!
  Díky kravatám hoří rudý západ slunce,
  Být statečný je hlavním kritériem!
  
  Bojovník padl - bohužel, krutý osud vládne,
  Jak se to stalo, že soudruh zkolaboval!
  Prosím, řekni mi, ó všemohoucí Bože,
  Proč jsou urny plné popela?
  
  Duše, odpověděl Bůh. - důležitější než bedra
  A život nikdy neopustí padlé!
  Ano, není vám dáno vědět, že v paprscích světla,
  Až budou vzkříšeni - Sláva Rodovu jménu!
  
  Ale víš, že tento den není tak daleko,
  Pak otevře dveře vesmíru...
  A šedý krystal nevybělí chrám,
  Nesmrtelnost získá Mé stvoření !
  No, když se podíváte na krásné dívky, na jejich plná prsa a jahodové bradavky. A jsou tak svůdné a třpytí se jako rubíny z koruny britské císařovny. To je opravdu taková krása a pokušení.
  Jeden mladý elf se vrhl k jahodovým bradavkám na prsou a začal je laskat jazykem a dělal to velmi energicky. Ach, jak hezké je lízat tak zralou a nádhernou jahodu. Jak je tady všechno skvělé.
  A dívce z rodiny elfů samozřejmě nevadí, že na oplátku olízne něco chutného, sladkého a aromatického od mladého muže. A jak to všechno bude skvělé.
  A pak dívka stiskne tlačítko na joysticku bradavkou ve tvaru poupata. A pak to zasáhlo orky raketou a roztrhalo je na kusy.
  A spousta Putinových medvědů byla zničena.
  Toto jsou elfové z krvavého úsvitu.
  Ale zároveň samozřejmě rádi zpívají, s velkou úzkostí;
  My cool elfové nejsme otroci,
  Narodili jsme se, abychom stoupali, věřili orlům!
  Ne, rakve do vlasti nepřijdou,
  Můžeme spolu bojovat Elfiáni !
  
  Každý bojovník je schopen zasáhnout
  Ne každý ale myslí na své blízké!
  Hořící hurikán, vichřice,
  A myšlenky o dobru v duších čistých!
  
  Elfparty , zrozená ve snech,
  Zná to z porodních oříšků.
  Nesloužíme pro něčí hloupý strach,
  To, o co usilujeme, není na mapě!
  
  Zlato kulatých kopulí jiskří,
  Ale v srdci je zlato ještě vzácnější.
  Orcismus táhl šelmu jehněčí,
  Ale elfí síla zničena!
  
  Když pionýr složil přísahu,
  Dejte každou kapku krve ze svých žil vlasti!
  Zlý strýc Ram šetřil rakety,
  Chtěl jsem vytvořit problémy odboru!
  
  Ale my jsme nepřisahali, věřili v prázdné řeči,
  Na jednu objednávku - Služte vlasti!
  Ork zla byl rozdrcen hrdinstvím,
  Pojďme tou těžkou cestou, budeme v elfinismu!
  
  Zahoď chlapce sytost, zbabělost, lenost,
  Objednané duše toužící po vítězství.
  Ať je to každý den ve prospěch věci,
  A bude třeba a Sibiř, jedeme!
  
  Na staveništích a v bitvách hrdina,
  Jakýkoli obchod se hádat, věřte mi!
  Nepleť si život s jednoduchou hrou,
  Ačkoli existuje pouze jedna hra - boj proti smrti!
  
  Nyní je již cíl viditelný,
  Zbývá poslední krok, ten obtížný!
  Pak nám jaro dá barvu navždy,
  A v neděli tam budou mladí dědečkové!
  Dívky zpívaly velmi krásně a jejich zuby se třpytily, třpytily se perlami a vypouštěly odlesky.
  Elf je nádherná kráska a vyskočil k raketometu. A mačkali tlačítka joysticku svými šarlatovými bradavkami a agresivně upravovali údery.
  A došlo k masivní destrukci. Tady to dopadlo extrémně šedě.
  Elfové naložili zastávku tryskáče, nesli rakety a blýskali dívky s holými, růžovými, kulatými podpatky.
  Jsou to krásné a agresivní ženy. A nesmírně láskyplný. A jejich jazyky milují cítit pulsaci tyčí - získávají největší potěšení.
  To jsou opravdu krásky.
  Mají takové rozžhavené jazyky, a vezmou to, poserou to. A rubínové bradavky budou znovu použity. A spousta trollů bude spálena najednou.
  A pak si elfové přiloží holé prsty k ústům a fouknou.
  A vrány, které utrpěly infarkt, padají, jako by je omráčila rána ocelovou palicí do mozku. A vrány propichují zobáky lebky Putinových medvědů.
  Tak se chovají agresivně.
  A nad polem jejich písně zpívají, v tomto případě, mladí muži;
  Střílím nepřátele na tečnu
  To je síla elfího rytíře!
  Tlusťoši nechápou
  Postupuji rychle jako sokol!
  
  Všechno dopadne skvěle
  Jsme umělci, ne diváci!
  Zničme orkské kartely,
  Zářící krása podmanivá!
  
  Naše vlast je pravdivá, skvělá,
  Dejte světlo do světa pracujících lidí!
  Přestože horda divoce narazila do země,
  Ale věříme skutečným bojovníkům!
  
  Elf se vzbouřil s Mamai z bitvy,
  Odhození pout lasa Hordy...
  Sbírání pokladů v nebi
  A naše srdce jsou čistá v odvaze!
  
  Každý keř, stéblo trávy, drahý,
  Dub-Otec našeho rozlehlého háje.
  Existují víra a imaginární hodnoty,
  Sladší než med je tekoucí proud!
  
  Dozrávají chmýří ptačí třešně,
  První list se zdál být natřený zlatem!
  V naší vlasti nejsou žádné skromné lesy,
  V královských šatech je Vlast krásná!
  
  Vycházím z lesa s houbami,
  A přes pole, kde se žito polévá šťávou.
  Nesu ti věnec s květinami,
  A rosa, jako šitá perlami!
  Toto je píseň, kterou měli mladí elfové. A ukázalo se to velmi cool a cool. Jsou to velmi krásné dívky, které chtějí cucat něco horkého a pulzujícího svými jazyky, jako srdce.
  No, děvčata na skvělé úrovni a do rakve, řídit orky. A bojovníci byli krutí - prostě super.
  A budou-li zpívat, bude to velmi rozkošné;
  Plácá bos přes louku;
  Dívka je temperamentní - členka Komsomolu.
  Dcera Elfi se nenarodila s kopečkem -
  Hlas se nalévá zvonivým trylkem!
  
  Pro ni je povoláním válka -
  Odvážně předveďte výkon zbraní.
  Terorismus odhaluje svá ústa - Satane,
  Chce udělat z Otce vlasti hru!
  
  No a za ním s raketou Orkagon ,
  Jaký pes z pekla krmí peníze!
  Zapomněl jsem, že Orkmaht je rozdrcen,
  Že je nebezpečné se hádat s Rusem!
  
  Neporazitelný válečnický elfinismus,
  Víte, co nás inspiruje k výkonu!
  Věnujeme život moudrému Rusku -
  Udržujte linii od okraje k okraji!
  
  Vlast kolem hřmí,
  Spadl na Elfa s napalmovými bombami.
  Militarismus zlomil všechny brzdy,
  Hoří trosky z našich chatrčí!
  
  Ale chlapcovo střevo je automatické,
  Když složil přísahu, že se stane průkopníkem!
  A teď mladí vojáci rozbíjejí,
  Zlí protivníci, kteří neznají míru!
  
  Staří i mladí běží v jedné řadě,
  Rychlý spěch - SATO útočí!
  A všichni věří - zlomím orky,
  A panna bude s vášnivým polibkem!
  
  Nemůžeme, věřte nám, prohrát
  Takže naše víra zesílila!
  Naše armáda byla zmírněna v učení,
  I když oheň hoří v dobrém srdci!
  
  A proto slouží vlasti,
  V urputném boji dosáhneme vítězství!
  Bez slávy život nestojí ani cent,
  Potřebujeme manželky a děti na start!
  
  Potřebují vyrůst v té Svaté zemi,
  Před kterým se sklání celá planeta!
  Koneckonců, na Zemi není krásnější elf,
  Nechť je osudem nepřítele smrt Gomory!
  
  A pak nás čeká Mléčná dráha ve hvězdách,
  Což je nekonečné a bez zastávek!
  Chcete-li růst, nenechte elfa ohýbat se,
  Aby se vlast stala silnější, více!
  
  Miluj Boha - naše velká rodina,
  Aby planeta prosperovala!
  Jakákoli práce odstraní problém,
  Ať je cesta na podstavec snadná!
  Boje s elfy a elfy proti skřetům byly divoké s velkým počtem mrtvých Putinových medvědů.
  Ale orkové stále přicházeli. A nyní jdou jejich těžké tanky do boje. A dokonce možná i těžké váhy - vážící více než sto tun. Nový argument a trumf bitvy.
  Toto jsou skvělé tyčové výkonné stroje. Dívky si ale připravily kumulativní mušle a začaly je vypouštět pomocí jahodových prsních bradavek.
  A je to vražedný efekt. No, holky jsou super třída.
  A další z nich házejí na skřetí pěchotu živé granáty a trhají tak Putinovy medvědy na kusy. Tohle se opravdu stalo skvělým. To jsou tady dívky. Rádi pracují se svými jazyky.
  Zvlášť příjemné je, když váš jazyk olizuje něco, čím jako potůčkem teče teplá, vroucí krev elfa. Tak to je skvělé.
  Válečníci zde bojují opravdu dobře. A přitom jim láska není cizí. Navíc je tu tak málo elfů. A samozřejmě o ně někdy samičky bojují.
  Zde jedna z nich hodila holými prsty na nohou granát, který zasáhl dav skřetů, a roztrhal Putinovy medvědy.
  A bojovníci zpívali;
  Chlapec běží naboso ve sněhu
  Perly závějí září jako lesk.
  Do spánku nás násilím nestáhneš,
  Pojďme raději předvést šedovlasý tanec zimy!
  
  Věnujme své životy naší vlasti,
  Ať je služba radostná!
  Cestu osvětlí oheň -cherubín,
  A píseň je kouzelná, pohádka a lyra!
  
  Je čas, abychom bojovali za vlast,
  Horda protivníků vtrhla bez počítání!
  Obrátíme se k našim milovaným bohům,
  Co letadla dala mysl vytvořit!
  
  Dejme planetě sen,
  Udělejte z jakékoli výzvy vítěze!
  Aby se magická nit nepřetrhla,
  Stát se čistým jarním dechem!
  
  To je naděje na krásnou zemi,
  Kdo zrodil světlo komunismu!
  V našem vesmíru jsou si všichni lidé rovni,
  To je považováno za vrchol humanismu!
  
  Chlad skončí, bude proudit -
  Potečou proudy, lidé vědí se šampaňským!
  Toto je výsledek, věřte mi, není to daleko,
  Každý s důstojností, královskou odvahou!
  Tak děvčata skvěle bojují a zpívají. A jejich jazyky jsou hravé a extrémně hbité.
  Dívky vzaly a rozmístily minomet a jak zasáhly nepřítele a rozptýlily Putinovy medvědy různými směry. Tohle byla opravdu rána.
  Dívka pak zmáčkla spoušť pomocí šarlatové prsní bradavky. A kurva vydal:
  - Holá hruď každého muže se obouvá a svléká!
  To jsou dívky tady - velmi úžasné. A tohle je druh velkých elfů.
  A zpívají tak a třpytí se zuby jako diamanty na slunci. Jak je to všechno skvělé.
  Chlapců pro dívky je málo. A mladí elfové pracují za deset. Tady musí pracovat. A dívky jsou tak nádherné a bosé. A jejich ňadra jsou tak holá, s rubínovými bradavkami a třpytí se, jako by byla vyrobena z drahých kamenů.
  Jak úžasně to všechno vypadá.
  A bojovníci zpívají a vyceňují zuby, které vyzařují velkou energii ze slunečních paprsků;
  Ta dívka je krásná, ano, ano, ano,
  Ta dívka je nebezpečná ano, ano, ano!
  medvěd Putin,
  Budeš řvát?
  Abych tě spálil
  Zemři v agónii!
  Dívky zpívají takhle. Ale děti elfů a především pionýrští chlapci také ukazují své hlasové schopnosti;
  Ve světle měsíce, odrazu srpu,
  Pracujeme v oblasti JZD.
  Nedávno přišlo jaro,
  Vydávaly proudy plačících sladkých bouřek!
  
  Musíme pomoci našim starším bratrům,
  Že na frontách bojují s armádou orkšismu.
  Abych se živil elfí silou,
  Nechte rozkvést šarlatový stožár elfinismu!
  
  A proto průkopníci v dílech -
  Po tenkých tvářích jí stéká pot.
  Jsme plni jen smělých snů,
  Bosý chlapec táhne pluh...
  
  Někomu se podařilo uprchnout na frontu,
  Ale ani bez zadku není vítězství.
  Dokonce sis z hladu dal trávu do úst,
  Aby naši dědové mohli ochutnat grub.
  
  Takže přidejte, i když už jsou vidět žebra,
  Nohy jsou propíchnuté, ruce jsou mozolnaté.
  Jsme průkopníci vlasti, synové,
  Pro její dobro orky tvrdě pohřbíme!
  
  Každý z nás je Lenin a Marx,
  V každém srdci plápolá plamen.
  Přijde čas, odvážně vstoupíme na Mars,
  Fortune dává bojovníkovi polibek!
  
  Obtížnost temperování, pro naši duši,
  Milujeme, známe myšlenky a práci!
  Přijde svátek - slavně tancuj,
  A postarejte se o ty nejslabší!
  
  Dobře živený buržoazní, pak tomu nerozumí
  Jak děti rády pracují...
  Ale dostaneme solidních pět,
  Rozzářit tváře rodičů!
  
  Ne, neproklínejte osud za válku,
  Je to pro nás test...
  Pokud jsi dal lekci nepříteli,
  Znamená to, že je schopen nést stvoření!
  
  Dveře k bojovníkům se otevřou ve vesmíru,
  Silou vědy, kdo padl vzkříšen,
  A proto jsme nadějí otců,
  Děti Velké, Svatý Elfe!
  Tady jsou kluci skřítkové a zároveň pionýři zpívali. A předvedli vynikající fyzickou kondici a složení produktů na úrovni písně.
  A pionýrští chlapci jsou také bosí, v šortkách, s nahým trupem a velmi vyraženými a krásnými svaly.
  Orkové mohou znásilnit takové, Co se stane s těmito bestiemi. Jsou to doslova zvířata. Tohle je opravdu velmi odporné skřetí stvoření.
  Jeden elfí chlapec byl zajat. A pojďme mučit dítě. Nejprve vytáhli hezkého chlapce na stojan. A tlučme ho ze všech sil rozžhaveným, železným bičem na jeho bosé, dětské nohy. A hodně to bolelo.
  Chlapec křičel a byl zmrzačený a popálený. Poté na chlapce polili vodu. Nejprve vroucí voda, poté ledová voda a znovu vroucí voda. Jsou to barbaři a sadisté.
  Pak začali rozžhavenými kleštěmi lámat obnažené prsty elfího chlapce. A zlomili mu všechny prsty od malíčku až po velký. Potom spálili holé kulaté podpatky dítěte.
  A pak přiložili rozžhavené železo na holou hruď chlapců a vypálili pěticípou hvězdu.
  To bylo tak cool a cool. Pak byla chlapcovi žebra také zlomena rozžhavenými kleštěmi, tady jsou ti parchanti. Ale nic elfského houževnatého kmene. A chlapec bolestí neztratil vědomí a dál křičel. A pak orkové uvedli do pohybu proud.
  A přitom začali smažit paty ohněm ohně a bili ho rozžhaveným prutem po zádech a bocích, natahovali ho na stojan, bili ho elektrickými výboji. A extrémně to bolí.
  A skřetí kati jen vyceňují zuby a smějí se.
  Ale přesto se elfí chlapec nezhroutil, naopak začal zpívat;
  Ne, to nelze předvídat
  Co čeká v tomto starém světě;
  Zloděj bude číhat v záloze,
  Nebo letadlo vzlétne!
  
  Jak drsný je tento svět
  Jste tak naivní
  V balíčku je spousta es,
  I když to nemůžete dostat - hroty.
  Mezitím elfka vystřelila, jako by lila olovo z vodopádu. Z Putinových medvědů vyhrabala dobrý kulomet. Rychlá palba a dohromady téměř žádný zpětný ráz, takže střelba a zpěv nebudou přerušovány.
  Ale na co se tě ještě zeptat?
  Kde se dá svět koupit?
  Odpověď je samozřejmě válka.
  Koneckonců, vězte, že slabost není ve cti!
  
  Ano, Bůh je toho schopen
  Tomu, kdo dokázal bičovat lenost...
  Stačí jeden jednoduchý příkaz
  Netěšte tělo v blaženosti!
  
  Pochopit smysl životního boje,
  Tak Nejvyšší stvořil na věky...
  Mít pevnou ruku
  A aby tuk nešel do stran!
  
  Takže bojovat a bojovat
  Zkuste vyhodit, co je v prachu!
  Pak se zvedni
  Vymažte noční můry nuly!
  Tady se kluci elfové drží a nevzdávají se ani na věšáku.
  A válečníci takto bojují, s divokou a zběsilou zuřivostí, ukazující své hrdinství.
  Jsou to opravdu působivé dívky. A jejich rty jsou tak šarlatové a hltavě polykají něco pulzujícího a horkého, velmi příjemného a sladkého na jazyku.
  Tak se to líbí elfkám .
  Ale elfka holými prsty u nohou hodila drtivý citron ničení. Bylo to děsivé a cool.
  Elf zabíjející Putinovy medvědy to vzal a zpíval:
  Nečekejte milosrdenství z nebe
  Život pro pravdu nešetří...
  V tomto životě jsme chlapi,
  Cestou jen s pravdou!
  A stisknutím tlačítka se šarlatovou bradavkou na hrudi vyhodila velký, smrtící dárek. Rozbila hromadu Putinových medvědů a cvrlikala a vycenila zuby:
  A boj pokračuje znovu
  A to úzkostné srdce v hrudi...
  Zelenskyj je tak mladý
  A mladý Majdan před námi!
  To jsou dívky zde, které ukazují svou nejvyšší, působivou třídu bojovníků.
  A zpívají velmi krásně a s obdivem;
  Jednou oráč udělal cestu,
  Aby byly uši zlaté sluncem ...
  A v reakci, bez sporu, není žádná lež,
  Aby bojovník mládnul v pravdě, síla!
  
  Za pluhem se toulá bosá panna,
  Ve své práci vypěstovala chléb pro vlast...
  A táboř jako obraz s rákosím,
  V tomto životě nepotřebujeme obžerství!
  
  Ruští básníci mají krásný styl,
  Jazyk, který včelí plástev nahrazuje...
  A Rod milovaný slunce slavný Bůh,
  Jeho motto zní - vytvořte si své vlastní místo v ráji!
  
  Zlý nomád provedl nájezd,
  Plno dívek a chlapců je ukradeno,
  Ale rytíři mají nabroušené meče,
  Nepotřebují plenky, chůvy z dětství!
  
  Pro nás jsou Svarog a Ježíš jedno,
  Warrior je povoláním vojáka...
  Dvouhlavý orel je silné křídlo,
  Porazili jsme, vysmátý zlý orkský protivník!
  
  Na zemi není místo pro toho, kdo je zbabělec,
  Každý, kdo je okřídlený v myšlenkách silou, je anděl ...
  Sjednoceni ve vlasti: Černoch, Srb, Bělorus,
  Je tu "hurikán", ale předtím tu byly šavle!
  
  Uděláme obrovskou hvězdnou loď,
  A vzlétněte do rozlehlosti vesmíru!
  V srdcích takové udatnosti znát životy
  Okřídlené vědomí se zvedlo!
  
  Poslední výkon, který lidé vědí, je
  Aby řetězec výkonů neskončil!
  Aby nebyla taška s tenkou kočkou,
  Aby nekroutil vyjící chraplavé stáří!
  
  Pak přijde dlouho očekávaný mír,
  Ve kterém nenastane čas odpočinku.
  A budeme mít nekonečnou hostinu
  Neznat smrt, smutek, bolest, žal!
  . KAPITOLA #18
  Zde je královna elfů, dívka je cool a velmi zábavná. Vznikne tak něco jedinečného. A její příkazy jsou přesné a rozkošné, plné vtipu a sarkasmu. Tohle je fakt super holka.
  Takhle děvčata zpívají moc krásně a odvážně. Ty dívky jsou opravdu roztomilé. A jejich safírové a smaragdové oči jiskří tak nádherně a jako hvězdy v noci.
  Jak roztomile to všechno vypadá.
  A teď dívky stále začaly vypouštět blesky ze svých šarlatových bradavek, tak smrtící a ničivé. Kteří jsou všichni doslova spáleni a rozbiti na popel a vyrábějí skutečné rakve.
  Jedna z dívek, která při střelbě použila svá prsa, zpívala:
  Velmi dospělý na celém světě,
  Virus chřipky tři nebo čtyři...
  Porážka se rozšiřuje !
  Orka okamžitě zaženeme do rakve,
  udržet si zdraví,
  Aplikujte dívky nadějné!
  To jsou tak úžasné dívky, jsou prostě skvělé a super a hyper třídy .
  Každá dívka se zde chce dostat na úroveň monstra, nebo dokonce hypermonstra .
  A uchopit elfovu mužskou dokonalost jeho zuby.
  Ano, a sami mladí elfové jsou velmi cool a nezapomínejte bojovat a zpívat zároveň;
  Můj příteli, damaškový meč svítí zde ve tmě,
  Zákeřný nepřítel setřel krev z dýky ...
  Kolik neštěstí na našem elfovi,
  Ne trylek slavíka, ale pouze řinčení kovu!
  
  Co vidíme ve světě? Je to tam těžké pro všechny
  Hladové děti, ošklivé stáří.
  Veslo se ulomilo z lodi,
  Pán nemůže dát svou lásku trochu!
  
  Ale temnota správně řekne - není žádný Všemohoucí,
  Náš svět je evoluce - éra úspěchů.
  Pokud chcete mít k večeři maso,
  Nemysli na útěk před svými hříchy!
  
  Vytvořte kombajn na sklizeň žita,
  Krásná kresba se třpytí na plakátu...
  Věda ti dá matku mládí,
  A na průvodu bude každý občan!
  
  Zlatá hvězda zdobí cestu hrudníku,
  Je ukazatelem velkých úspěchů!
  Jde do elfí země,
  Ať se Eden Interuniversal stane úspěchem!
  
  Na trůnu někdy oligarchové dělají hluk,
  Krev z lidu, zloděj chce pít!
  Ale systém kráčí skvělí Octobristé,
  V květnu jsme viděli velký triumf elfů!
  
  Přichází válka, někdy nudná
  Vy sami nevíte, co válečník chce...
  Přišla taková vášeň pro hru,
  Když jste skutečný zmijí mstitel!
  
  Prudký sám je pěkný darebák, věřte mi,
  A zlý vládce je lidem přítěží.
  Klerikální řetězce skončí,
  A bude vládnout čistá múza!
  Takhle krásně a procítěně zpívají zdejší mladíci, prostě nádhera. A můžete je poslouchat celé hodiny. A jejich hlasy se jen třpytí.
  A pak následují údery dívek s pomocí holých prstů. A krásky jsou extrémně aktivní.
  A pak se elfové rozběhli k útoku, stříleli z kulometů a zároveň házeli holými prsty na nohou smrtící dary anihilace. A produkovat kolosální mezery nepřátel.
  Jsou to opravdu super válečníci .
  A dívky mačkaly tlačítka na joysticku svými vytesanými a půvabnými prsty na nohou.
  Ale to není vše. V kurzu byly šarlatové, jako jahody, prsní bradavky. A její prsa u dívek jsou tak neuvěřitelně chutné. A proti takovému krasavci je každý nepřítel bezmocný.
  A jejich rty jsou šarlatové a také bradavky na jejich prsou se třpytí jako rubíny. A mladí elfové je rádi chtivě líbají a olizují.
  A dívky zpívají s radostí a agresí;
  Nečekaný los se udělal,
  Muž narovnal ramena!
  Ne zploštělá sádrová busta,
  Sní o míru, věřte mi, odmítnut!
  
  Nebuď odsouzená dívka
  Věřte chvíli svobody, přijde...
  A polibek zpečetěn
  Jako by se sladké rty rozplývaly!
  
  Horda prošla v krvavé vlně,
  Její seznam je nekonečný...
  Ale elf hřímá nesmrtelnou slávou,
  Násilí, hlad nás nezlomí!
  
  Ač hrob tlačí maso deskou,
  ale duch na druhé straně vzlétne do nebe!
  Odejděte brzy - melancholie, muka,
  Jako bych ani nebyl mrtvý!
  
  Co dělat na nebeské sféře?
  Kam může jít zhýralý člověk?
  Solntslavnyj víra však
  Nebuďte slabochy a klaun!
  
  Říká nám, abychom se podělili o peníze,
  Osud je se všemi bratry.
  Takže tváře svatých z ikony,
  Považovali rytíře za svého syna!
  
  Strhli jsme okovy z otroků,
  Pro ně byla cesta zvolena svobodně...
  Postavme se za šťastný nový svět,
  Kde se zastaví pohřební pochod!
  
  Někdy je i Bůh svéhlavý
  Shazujeme Rodovy transparenty!
  Ale vlajka vlasti září,
  Kde zlato jiskří javor!
  
  Inspirován jasnou nadějí,
  Chlapec se také vrhl do bitvy ...
  I růže mají trny
  Někdy jsi slabý jako vrabec !
  
  Ale barva kravaty je červená,
  A to znamená čistou barvu krve!
  Služ krásné vlasti,
  Pak tě nepoznám víc bolesti!
  Jsou to úžasné a jedinečné písně. Rozkošné krásky a přitom bojujte naboso a v kalhotkách sama.
  Tady budou zpívat, že hlavy orků praskají.
  Z nebe ale klují bouřliváci na pozice Putinových medvědů. A dělají to s velkou energií. A jsou připraveni skutečně bojovat s nepřáteli a prokázat nejvyšší úroveň energie. Jsou to opravdu krásné dívky.
  Které jsou prostě schopné prorazit nádrž v čele s holým, kulatým, růžovým podpatkem.
  Jsou to bojovníci, velmi krásní a perlové zuby, které se třpytí jako drahokamy.
  Není nikdo krásnější než dívky, které ukazují svůj charakter a agresivní podstatu pasáže.
  A když dlabou, pak se to nebude zdát dost proti takovým zlodějům, dokonce i takovým šmejdům, jako jsou Putinovi medvědi.
  Bojovníci bojují a dělají to extrémně aktivně. Demonstrují velmi velkolepou úroveň ničení a ničení mnoha padouchů, chlupaté impérium.
  Orkští válečníci lámou zajatým dívkám a chlapcům prsty na nohou a opékají holé paty na ohni a vypalují hvězdy a kříže na jejich holé hrudi. Putinovi medvědi jsou obecně opravdu šmejdi a je potřeba s nimi bojovat se vší zodpovědností a zuřivostí. Ukažte svůj nadřazený a přirozený přístup.
  A děvčata mezitím začala znovu zpívat;
  Tady je naše elfka silná svým mečem,
  V tom zasáhly zbraně a neznají minout!
  Ať se splní odvážný sen
  Není třeba porážet kýble na gauči!
  
  Na světě není krásnější háj než ten náš,
  A smaragd v trávě je ten nejživější kámen!
  Přiběhla večeře od kance,
  A na bruslích propukne jízda jako nachlazení!
  
  Houby rostou květiny, které se nepočítají,
  Houby, lišky, muchomůrky!
  Kukačka předává zprávu v extázi,
  Že není brzy jít na onen svět!
  
  Slavíci jsou zde trylek,
  Zvířecí hurdiska hraje pochod...
  Když přichází dubnová smršť s medem,
  Když sněženka roste v jasné blaženosti!
  
  Krásný květen a sladký červen
  Každé roční období je štěstí!
  A ty, má děvče, netruchli,
  Protože já sám nemám duši!
  
  Když podzimní déšť lije potok,
  A zlato oblékne každého zdarma!
  Pak pod rohem půjdeme na pochod,
  V rukou kytice růží a orchidejí!
  
  Co je v přírodě, bude dobré,
  Přijde čas - podřízení rytmům ...
  A co je svaté a co je hříšné,
  My sami rozhodneme s osudem hraním!
  
  Pak mrtví snadno vstanou,
  A bude to jednodušší než kastrol!
  Jeden pohyb je jako rána srpem,
  Žádné hádky, žádné mizerné hašteření!
  Tak zpívaly dívky. A pak to vzali a znovu pískali všemi nosními dírkami a udělali to nesmírně ohlušující.
  A zdálo se, že tisíce vran dostaly silné rány kyjem do mozku, vzaly ho a spadly. A prorazili lebky Putinových medvědů. A bylo to nesmírně skvělé.
  Probíhá taková krutá a zároveň zajímavá válka. A dívky z druhu elfů používají jak holé prsty, tak šarlatové bradavky svých prsou, vyhazují blesky a ultrazvuk.
  Ukázka bojového ničení a smrti zatracených, Putinových medvědů.
  Bitva mezi elfy a orky neustávala. Byla stále agresivnější a krvavější.
  Dívky z druhu elfů nepřítele neudusily. Použili své holé prsty, aby na orky vrhli dary ničení a Putinovým medvědům trhali hlavy a končetiny.
  Krásky jednaly s velkým nadšením a tlakem. A střelba z kulometů prováděná kráskami se ukázala jako mimořádně účinná a smrtící.
  A pak to vezmou a zahvízdají a vrány mají zase v mozku turbulence a omráčené a opilé padají na hlavy útočících a agresivních chlupatých medvědů. A abych byl upřímný, je to extrémně cool a cool.
  Výboje blesku z rubínových bradavek navíc omračují ptáky jako prach.
  A dívky, samozřejmě, používající vrány proti Putinovým medvědům, nezapomenou zpívat;
  Roztrháme hordu,
  Pojďme si udělat kotletu z orků ...
  Vymažu Putinovy medvědy
  Prostě to vytrhnu naživo!
  Dívky tedy zpívají s velkou vášní a bojovným nadšením. A medvědi se chopili, jako by drtili štěnice, pomocí kleští.
  Ve stejnou dobu bojovali i skřítci. Vzhledově jsou to jen děti - bosí a v kraťasech. A bojují s divokou zuřivostí a nadšením.
  Současně elfští chlapci zpívali;
  Pro nás chlapy v bitvách není žádný odpočinek,
  To je život chlapeckého stylu.
  Narodili jsme se jako se zbraní
  Chcete-li zničit nepřátele v prach!
  
  Pokud se bojíš, pak pro nás není odpuštění,
  No, odvážní dostanou dárek!
  V zájmu naší vlasti, spásy
  V nejtěžším okamžiku bitvy!
  
  Jsme schopni porazit všechny hordy,
  Rozdrťte tanky, samohybná děla, dokonce i pluk.
  Vzhled ruských válečníků je hrdý,
  I když ta zastávka je nekonečně daleko.
  
  Viděli jsme takové potíže,
  Co se nedá popsat perem!
  Vězte, že existují úlomky z odpadků,
  To se pokusilo zlomit Vlast!
  
  Každý bajonet se musí rychle naostřit,
  A brzy doplňte obchod!
  Protože voják není chlapec,
  Proměňuje nepřítele v prach!
  
  Orkové byli včera srovnáni se zemí,
  A teď je boj znovu!
  Ó nekonečné hvězdné dálky,
  Trubka nás volá na túru!
  
  Bude prostor, považuj ho za dobytý,
  Pro nás bude nebe v diamantech!
  Zlaté roztomilé javory,
  Výbuch nášlapné miny vás nezlomí!
  
  Všechno v naší vlasti je krásné,
  V blízkosti trůnu je jen spousta dobytka,
  Ti, kteří lichotivě šeptají vládci,
  A lidé se stávají otroky!
  
  Každý had se nás snaží oklamat,
  Každý chce krást krev,
  Rychle spěchejte rychlé koně,
  Aby se zlý zloděj dal rozdrtit jako dort!
  
  Zaujímáme své místo,
  Kde není místo pro zradu, lži,
  Kde je zabit, tam zemře i bratr Kain,
  Kde nemůžete vzdát Vlast za haléře!
  To jsou dívky tady - prostě nejvyšší a třída dopadla úžasně. Válečníci jsou prostě super a hyperaktivní .
  A opět v bitvě jejich holé, velmi svůdné a půvabné nohy ukazují nejvyšší a jedinečnou akrobacii. Jsou to opravdu supertřídní ženy.
  A to jejich hravý jazýček miluje? Samozřejmě ze všeho nejvíc jejich jazyk miluje olizovat pulzující, velmi sladké a voňavé tyčinky elfů.
  Jde o dívky, o kterých se dá říci, že jsou bojovnicemi na úrovni skutečné hyper třídy .
  A samozřejmě, lůno Venuše je chutné a velmi sladké a voní jako nejdražší francouzský parfém. Tyto dívky jsou opravdu jako super a hyper v jedné lahvičce.
  A znovu použijí své bradavky třpytící se drahocennými rubíny a vyřadí další armádu skřetů.
  A celé řady Putinových medvědů byly pokoseny a zabity najednou.
  Ale orkové dál narážejí na dívky s nekonečnou lavinou a plavou.
  Zároveň, zákeřní, i Putinovi medvědi samozřejmě útočí, zpívají;
  Za námi je mocná síla
  Kdo vládne celému světu a peklu!
  Koneckonců, věčné zlo není prorazit monolit,
  Co bude - skvělé, vězte, že jste blízko!
  
  Kdo znovu vytvořil peklo? - Král Země Lucifer,
  Rozhodl se - odmítl odpuštění...
  A dal muži příklad v bitvách,
  Jak se musíme vrhnout do bitvy ve vykoupení!
  
  Tady má každý šanci vstát,
  Staňte se démonem, démonem nebo demiurgem směrem k nebi!
  I když nám Bůh samozřejmě trůn nedá,
  Ale co můžeme, věřte mi, není vtip!
  
  Máme naději, sílu zla
  Co můžeme hrát - karty štěstí solitaire.
  Koneckonců, náš vůdce je chladný Satan,
  Poznej bezmezný hněv Lucifera, hrozný!
  
  Udělali jsme volbu a krok ve prospěch temnoty,
  Protože se zorničky trhají pouze ze světla,
  Ve svatosti není štěstí, není haléře než částky,
  Pro nás je pacifismus výrazem bubáka!
  
  Proto nás ďábel vede do pekla,
  Razíme pro ďábla bravurním krokem ...
  Zmocni se nepřítele, ale prostředky se nepočítají,
  Nemá smysl se modlit - celý bumerang!
  
  Ano, svědomí někdy nepříjemně hlodá,
  A taky se chci stát mužem...
  A možná čelo od kulky,
  V pekle, kde to bolí zůstat navždy!
  
  Ale v hříchu jsme zašli příliš daleko,
  A nešetřete v pokání - není šance!
  Takže budeme střílet, zničit všechno všude,
  Postavme náš stát na střeše!
  Takhle zpívají Putinovi medvědi a řekněme, že je to extrémně zdravé a agresivní. Toto je skutečně velmi krutá a nemilosrdná válka. Proti kterému jsou jakékoli, i ty nejsofistikovanější techniky bezmocné. Ale dívky mají své kouzlo.
  A aktivně je používat proti orkům.
  Působí přitom nesmírně energicky a bojovně. Takové dívky se nebudou bát, a i když jsou podprsenky spuštěné, okamžitě je vyndají z jahodových bradavek a udeří bleskem.
  Tyto ženy jsou prostě úžasné. A jejich bojová síla je neodolatelná.
  Elfí dívky nepochybují. Bojují jako andělé světla s ďábelskou hordou. A je to nesmírně kruté. Ale děvčata, vyhlazující Putinovy medvědy, očišťují planetu od zla. A řekněme, že je to skvělé.
  Bojovnice jsou velmi pěkné a předvádějí své velmi svůdné a opálené nohy.
  Jaké mají dolní končetiny? Muži po nich šílí. A mladí elfové si líbají obnažené paty s velkým a jedinečně žhavým nadšením.
  A pak přijde taková oduševnělá a rozkošná píseň;
  Oslava zářivé vlasti se blíží,
  Možná je to Lada svatá Panna...
  Jsi dobrý v sedmi světech, zlé božstvo -
  Když je Stvořitel přibit ke stromu!
  
  Panovník dal každému ženu,
  Řekl - rodte děti a odvažte se!
  A Satan se rozhodl - spálím elfa,
  Ať všichni lidé běhají jako zajíci!
  
  Ale elfí válečník se silou monolitu,
  Jeho meč nezkrotí pýchu!
  A samozřejmě bude protivník poražen,
  Postavme ze střepů nový svět!
  
  Od sluncem slavných válečníků svatých,
  Že přísahali, že elf bude bojovat s mečem!
  Kdo se seřadil v řetězu hlídek,
  Které drží sílu granátů v prostorné brašně!
  
  Co může být silnější než moje vlast,
  Spolehlivý strážce naší vlasti!
  Když orlí bojovník není vrabec,
  Když je těžký náklad lehký!
  
  No, Svarog je Bůh, On je král králů,
  Co udělalo ruského ducha tak mocným!
  Rozptýlíme tata jako v pískotu myší,
  Bodákem propíchneme všechny příšery ostnatým!
  
  A bude, jíst jeho opovrženíhodné maso,
  Horda v plamenech, která urazila Zemi...
  Přilnavost k damaškové oceli a kopí,
  Máme tak velkou moc!
  
  Ne, nebourejte cizí lidi, věřte pánům,
  Jsme bojovníci a to je naše poslání.
  Svobodu si cení každý národ,
  I když skutečný test posílá!
  
  A za svobodu bojujeme na život a na smrt,
  Aniž bych věděl o nějakém zaváhání v urážlivé věci...
  A vidím, že peculium bude moje,
  Aby srdíčka vůbec nevystydla!
  
  Střílení a špinění je pro nás ostuda,
  Je také škoda váhat v boji.
  Kéž je Boží palička potupa nám všem,
  Když se rozhodneme bojovat nebo nebojovat!
  
  A nyní je vidět jasný lesk vítězství,
  Nezbývá, než přidat trochu více síly!
  Lord Svarog, který prošel cestou temnoty, byl vzkříšen,
  Nyní budeme vládnout vesmíru s námi!
  Bojovníci zpívali velmi krásně a hladce. Ale k zastavení takové hordy to nestačilo. A spustili hrozivé plamenometné tanky. A šli smažit Putinovy medvědy.
  A dokázali to velmi dobře s obrovským tlakem dívek, které byly chtivé bitvy.
  Tohle se opravdu ukázalo jako brutální a extrémně agresivní bitva.
  Elf s oranžově skvrnitými vlasy vzal a šukal své nepřátele pomocí bradavek, které vypadaly jako poupata růží. A taková kráska se stala bojovnou, velmi agresivní a velmi sexy.
  Tady je dívka, která pracuje se svými šarlatovými bradavkami.
  Válečník zpíval:
  Všechno je strašidelné v tomto zuřícím světě,
  Je na něj jen chvilka a vydrž...
  Život je jen okamžik mezi minulostí a budoucností,
  Orku, ty vandale zaseknutý v píchání!
  A bojovnice se znovu zasměje a odhalí své velmi perleťové zuby.
  A její mladý elf partner bude zpívat s nadšením a radostí ve svém zvonivém hlase;
  Náš svět podivných krás,
  Jen protivník je lstivý...
  Naše Svatá Rodina nepřejde,
  Pokryjeme vlast slávou!
  
  Tady je valící se rachot,
  Fouká hořící "Kaťuša".
  Řady shromážděné - monolit,
  Zasáhneme nepřátele, ne hlupáky!
  
  Rus se zářivou čistotou,
  Cherish je ta nejlepší zábava!
  Svarog, zachránce vzdálených,
  Útěk usilovat k nebi kudrnatě!
  
  Ale prokletý buduje pohled,
  Odstín křídel je strašně tmavý ...
  Orcismus ví na kousíček rozbitý,
  Zrádný ďábel byl poražen!
  
  O čem jsme rádi snili?
  Ne o klidu a zahálce...
  Koneckonců, předkové shromáždili armádu -
  Ke slávě Boží v neděli!
  
  Co nás stvořil Všemohoucí,
  Takže ta inspirace proudí ze srdce!
  Takže každou hodinu chválí Roda,
  A mysl otevírá širší dveře do vesmíru!
  
  Ano, hodně špíny na světě víme
  Zde jsou duchové zlých stínů.
  V kruhu požárů je Boží ráj,
  A kalich utrpení pro generace!
  
  Měsíc je jako svíčka v lucerně,
  Dívkám blikají podpatky...
  Bosý spěchal za úsvitu,
  Perleťová rosa v teplém květnu!
  
  Nebuď holka jako balvan
  Jsi nedobytně tichý...
  Už žádné smutné myšlenky
  Nuda je přece jistý hrob!
  
  Jezdec blýskl sedlem,
  Horký kůň a vášeň řehtal
  A před otevřeným oknem,
  Rozzáří jezero!
  
  Oh, co to vidím
  Takové klidné obrázky
  Kde je ve štěstí nová rodina,
  Kde bez uzdy jsme všichni jedno!
  
  Hospodin nás přikryl svým štítem,
  Tady září hvězdy radosti!
  Zpíváme hymnu o Ježíši
  Ve vítězném finále pro lidi!
  . KAPITOLA #19
  Zde je královna elfů, zářivá a jedinečná Maria Kolesniková opět ukazuje svou jedinečnou akrobacii a nejvyšší třídu. A dává rozkazy na triviální super úrovni.
  To je tak krásná píseň. A děvčata tady, řekněme - super. Jsou toky energie a v nich bublá sopka vášně.
  A mačkají knoflíky svých smrtících bazuek svými šarlatovými prsními bradavkami. A vší silou zasáhli orky. A je extrémně destruktivní a smrtící. Proti takovému náporu Putinovi medvědi neodolají.
  Válečníci porazili ošklivé orky. Stisknou je jako ocelová pěst a doslova zploští.
  Tyhle holky jsou super třída. A nutno podotknout, že jsou tak bojovní a agresivní, že proti nim orkové neorou. Toto je skutečně velmi krvavá bitva.
  A dívky zpívají:
  - Elf a elf jsou krásní,
  Visí spolu na stupačce...
  Nohy okouzlující krásky,
  Spěchá po trati!
  A opět používají své velmi vražedné šarlatové prsní bradavky. Porazte Putinovy jednotky a ukažte jejich destruktivní a velmi smrtící třídu.
  To jsou dívky - nelze jim odolat.
  Ale když zpívají, všechno se stává prostě hyperaktivním a hlasy jsou jako stříbro a křišťál;
  Od dob Spartaka - tato víra žije,
  Že by na světě nikdy neměli být otroci!
  Pokud je pán drzý - zahřeje si žaludek v kamnech,
  A rolník ztuhl v mrazu - věřte, že to není osud!
  
  Elf Spartak - vytasil pro nás meč,
  A za ním bez konce stoupala řeka utlačovaných...
  Pokud jsi muž - čest je cennější než život,
  Chcete-li, že život plyne ve štěstí světa!
  
  Stenka Razin chtěla narovnat tábor otroků,
  Aby byla vůle, každý si poradí...
  A jako On nemohl přijmout hanbu,
  A za nimi lidé - byla tam nespočetná armáda!
  
  Mučení, vězeň a kůl - argumenty králů,
  Každý se chce zmocnit všeho na staletí!
  Ale věř svobodě: míle chleba a medu,
  A takový sen hořel v našich srdcích už dlouho!
  
  Přišel hrom - listopad a nyní naše síla,
  Země je v plamenech, spousta krve a bolesti!
  Ale Ježíš nenechá správnou propast v pekle,
  Bude šťastný v dobrém, a ten, kdo byl zuřivě bičován!
  
  Elfnin otevřel dveře, Elflin směle vede,
  S každým krokem se blížíme k posvátnému cíli!
  Ale Satan přišel čtyřicátý první zlý rok,
  A teď nám krev teče ze žíly jako potok!
  
  Jsme země s vámi; naše čest je tvůj život,
  Nikdy nesrážejte národy Elfi na kolena!
  Držte se Ruska, bojujte za vlast,
  To je smysl a sůl odvahy generací!
  
  Fuhrer je odporná mrtvola, no a elf je obr,
  A Čečenci s Uzbekem a elfem jsou jednotní!
  Elfenizm monolit, ideální pro duši,
  A pluky protivníků jsou rozbity do koláče!
  
  Vesmír volá mladé - roh lákavě troubí,
  Bude nová hranice, za Marsem!
  Budujeme elfinismus - zrušili jsme rubly,
  Jakékoliv občanství nezáleží!
  
  Věř mi, celý vesmír teď zrudne,
  Budou tam brány do ráje - rudé hvězdy.
  Člověk je bratr pro ostatní - v minulosti vzteklé zvíře,
  A láska, krása se zpívá v čistých hymnech!
  
  Proto nešetřete svou bezcitností a leností,
  Za naši vlast, bojující jako sokol!
  A vy bojovníci pracujete ve dne v noci,
  Co by rajská zahrada obarvila a dala sladkou šťávu!
  Takhle dívky zpívají velmi vtipně a bojovně. A jsou prostě univerzální a nadpozemská krása.
  A elfové už po mnohonásobně používají bosé a velmi houževnaté prsty. Tady jsou dívky - super a hyper .
  Nesnaž se těm dívkám strkat prst do úst. Ale když dáte něco většího a teplejšího, budou to cucat s velkým nadšením.
  To jsou opravdu dívky, které jsou, řekněme, super.
  A tak ze svých šarlatových bradavek vypouštějí blesky. Tyto výboje ovlivňují mozek vran. Ztrácejí vědomí a padají se sklopeným zobákem a prorážejí lebky Putinových medvědů. A je to extrémně cool.
  Tyto krásky skutečně ukázaly svou totální porážku zuřivých nepřátel.
  Poté začaly dívky znovu zpívat;
  Náš vesmír je starý, mladý -
  Svatá rodina udělila požehnání.
  A Mysl je moje strážná Mysl,
  Pokrok nám přináší vysvobození!
  
  Miluji krásu vesmíru,
  I když je člověk se vším nespokojený...
  V pokloně Svarogovi-Kristovi,
  Co zrodilo fotonové vlny!
  
  My sami jsme bohové - konečně...
  Ale pozdrav Stvořiteli!
  K hymně planoucích srdcí,
  Svatá Lada - jasná Panno!
  
  Věz, že elfovi není dáno světlo,
  Tolerujte poslušnost a pokoru.
  Pro nás je rouno ze zlata -
  Věda je v neustálém pohybu!
  
  Ale boj, bohužel, je osud,
  Mezi hvězdami roztroušených kopců...
  Takže Nejvyšší zřejmě chtěl -
  Neztrácejme zuby!
  
  Ale Lada je hypostáze Boha,
  Jiskřící dobrotou se usmála...
  Lidé vám dají vůli -
  Ať je síla - mládí věčná!
  
  Koneckonců, válečník třídy je ideál,
  Všemohoucí chce bitvu!
  Loď běžela rychle
  Neopovažujte se odporovat bohům Stvořitelům!
  
  Pak se statečně vrhneme do bitvy,
  A úspěch už vidíme viditelně,
  Takový divoký sen
  Trůn je nyní náš Jeruzalémský!
  
  Stvořitel zachovává čest Rusi,
  Ano, bude to nekonečné, stane se z toho století...
  Když není dlouhé zpoždění,
  Člověk vytváří objevy!
  
  A proto je heslo silnější,
  Takže pokrok bude ve věčné síle,
  Jsi statečný bojovník, neboj se,
  Pro slávu mé matky, mé Elfie!
  To jsou tady bojovné a jiskřivé dívky. A pokud se postaví nepřátelům, nepřežije ani jeden ork.
  Například elfí pilot shodil napalmovou bombu. A zhroutila se na shluk chlupatých, Putinových medvědů. A opravdu je vzala a spálila na popel.
  Tohle je vážně holka - super třída. A mlátí zlé orky jako kotleta.
  Dokonce je cítit jako spálené maso.
  Elfí dívka stiskla jahodovou bradavku na hrudi, vypálila raketu a zaútočila na orky. Vyhrkla masu Putinova medvědího masa a udělala z něj gril.
  Potom zpívala;
  Opravdu vás zaženeme do rakví,
  Rozdrtíme orky na popel,
  Někdy je spousta nesmyslů,
  Ale dívčí hlasy jsou jasné!
  Toto jsou nadávající válečníci na vysoké úrovni. Hurikány a zběsilé, prostě nezastavitelné síly v nich triviálně kypí. A děvčata, nutno podotknout, ukazují svou schopnost vyhubit Putinovy medvědy.
  Dívky zpívají a vyceňují zuby:
  Plešatý Fuhrer zaútočil na elfy,
  Ten bastard chce vzít naše země...
  Ale spadl z dívčiny rány,
  Bráníme se vztekem rodiny!
  Zde elfové nasadili proti orkům několik protiletadlových děl. A pojďme střílet, stisknutím šarlatových bradavek na hrudi na ovládacích tlačítkách závěru protiletadlových děl.
  To je opravdu skvělé. A bojovníci se nevzdávají a ničí Putinovu armádu.
  Je tak skvělé bojovat s těmito úžasnými a velmi nádhernými a jedinečnými dívkami.
  A holé prsty elfích nohou vrhají velké, smrtící dary ničení.
  A drcení nepřátel s kolosálním záběrem a ztělesněním spalujících energetických toků.
  Zároveň dívky začaly zpívat s velkou láskou a intenzitou, svými zvučnými hlasy;
  neustálé boje ,
  Škoda bez hanby...
  Orkové se chovají velmi divně,
  Elfská země je proti nim!
  Rozumí, když zpívají, a holými prsty házejí velmi ničivé dary smrti.
  Ale bojový pár jejich elfů a elfů současně střílí na orky a navzájem se hladí.
  A je to tak krásné. Koneckonců, elfové jsou tak svalnatí a reliéfní a jejich krása je působivá.
  A zpívají ještě lépe a procítěně;
  Bouře, hurikány nejsou překážkou pro náš pár,
  Jsme synové vlasti, která kvete jako růžový keř.
  Kdo neznal bitvu, nejedl jáhlovou kaši,
  Bůh Spasitel Ježíš nás vede do boje!
  
  Jsme zvyklí bojovat i v rozbouřeném oceánu,
  Každý člověk je jako kus dřeva přes palubu.
  Věřím monstrům Hordy, které se v boji roztrháme na kusy,
  Naše čest nemůže být vyražena perlíkem nebo kladivem!
  
  Meč byl zahřátý v kovárně, ve velmi horkém pekle,
  Nabroušené čepele jsou velmi tvrdé měchy!
  Buďte nebojácným vojákem; se silným, vyrovnaným srdcem,
  Je-li smrt, zůstaňte stát, neutíkejte!
  
  Ano, válka, samozřejmě, není hostina se sladkým medem,
  Vždyť je na ní slza a hustě teče krev.
  Vlk protáhle vyje a medvěd divokým řevem,
  A ať je ta rána na oplátku do oka, ne do obočí!
  
  Existuje kopí, které může prorazit řetězovou poštu,
  Existují štíty, kterými hromada nepronikne!
  Ale nebuď zbabělec, nenech se čerty šklebit,
  Aby se to nestalo jako hra v sítích!
  
  Věř mi, přijde zářivé řešení,
  Pro každého je tu odměna, kterou nelze najít vyšší!
  Za zločinnou myšlenku přijde, věřím, pomsta,
  Není jiné odvahy než obtížná cesta!
  To byly písně tady - prostě nejvyšší úroveň dopadu. A elfí dívky střílely na nepřítele a znovu použily své velmi jasné a šarlatové bradavky.
  Tyto dívky jsou vtipné a pálí s velkou přesností a precizností. A při házení na protivníky používají bosé a velmi hbité prsty. Dělají to velmi chytře.
  Takové dívky nelze na mapě najít, jsou docela plné své velikosti.
  A pokud se rozejdou a začnou házet jedovaté jehly bosýma nohama a bít jimi Putinovy medvědy.
  To jsou dívky - které, jakmile začnou zabíjet orky, nepřestanou. Jsou to doslova bojovníci z kmene supermanů. A jak se rozcházejí, je již na nich, aby sešli z osvědčené cesty.
  A vyhoďme smrtící pulsary z šarlatových bradavek na hrudi. A tolik faulů, Putinovi medvědi najednou vzali a spálili.
  Samozřejmě, že dívky začaly znovu zpívat s velkým vzrušením, s jejich hlasy jako stříbrné zvonky;
  Zlaté klasy -
  Jako šumění rtů větru jako vlna...
  Naplníme sklenice hravými,
  Nechte řeku téct šampaňským!
  
  Naše vlast štědrá Elfie,
  Kde je zlatá pokrývka podzimu,
  Ne, věř, že vlast je krásnější,
  Zralý jablečný nektar ve velkém!
  
  A v zimě nádherný stříbrný sníh,
  Jezera křupala pod bruslemi!
  Jak lahodný je náš voňavý chléb,
  A čepel šavle elfů je ostrá!
  
  V každém listu je smaragdová nit,
  Korál se třpytí v každém poupěti...
  Solovyov nalévá nádhernou píseň,
  A na hřišti, jako samet, zastávka.
  
  Diamanty kapky rosy na trávě
  Pampeliška hoří jako hvězda!
  Ty jsi vlast Slunce ,
  K věčné slávě žít věčně!
  
  Svět je krásný, i když se někdy usmívá,
  A někdy krutý rock
  Ale posvátný elf je krásný,
  Otevřeli jsme práh pro všechny hosty!
  Holky jsou prostě nádherné. A znovu vrhají na nepřítele holými prsty nohy smrtící síly granátu. A některé krásky házely i jedovaté jehličí. A zabodli se přímo do krku Putinových medvědů. A zvířata padla.
  Takto elfové vystupují v impozantním stylu. A tady zase vzali a pískali. Vrány opět zasáhly vlny mozkových příhod. A omráčení vráželi orkům do hlav. A je extrémně smrtící.
  Tyhle holky jsou prostě super a je to super.
  Dívky jsou samozřejmě různé, ale elfové jsou se vší rozmanitostí také krásní a rozkošní zloději. A jen lidské dívky mohou být lepší než ony, a ne všechny. Pokud jde o válečníky, jsou zde rozkošní a krásní na těle i na duši.
  Přitom střílejí bez jakýchkoliv komplexů pomocí rubínových prsních bradavek.
  Ve stejnou dobu bojují i skřítci. Jsou to bojovníci mimořádných schopností a hybnosti.
  A přitom nezapomínají zpívat velmi krásně a s inspirací;
  I když se zdá, že nás přitlačili do rokle,
  Přišla strašná noční můra.
  Můžu svému příteli zazpívat ságu -
  Ve kterém je vzkříšen pekelný démon!
  
  Hrozivý poplach zní jako siréna,
  jako by tu hořel oheň...
  Ne každý může žít, věř mi, bez Boha,
  Ale opravdu vyvinout ránu!
  
  Chlapec je také bojovník od narození,
  Protože v něm cáká ocel a láva.
  Ale chci jen požádat o odpuštění,
  Ne moje pěst na páčidlo protivníka!
  
  I když je to spíše jen udatnost,
  Někdy je boj nezbytný.
  Ale neházej to do koše jako tvé svědomí,
  Nenechte se unést touto pekelnou hrou!
  
  Kdo ví, jestli život v tomto světě
  Všechno v našem světě je pravda: stín, fata morgána.
  Postavíme zločince před soud
  Kdy budeme moci okamžitě sebrat odvahu!
  
  A pokud jsi v bitvě něco ztratil,
  A ty zmetky jsi nemohl porazit...
  My to stejně otevřeme, věř mi,
  A škrtneme chybějící nuly!
  
  Každý může určitě dosáhnout v bitvě,
  Když je síla a plná mysl!
  A dokonce i měděný groš bude pršet zlo,
  Země bude oslavovat statečného muže v hymnách!
  Tohle byla opravdu velkolepá óda, chlapci chválili dívky.
  A bojovníci zde jsou, řekněme, nejvyšší třída nejvyšší třídy.
  Zvlášť když se řítí pyramidální tank. A nepřátele bombarduje projektily se smrtící silou. A on sám je téměř nezranitelný hity.
  Bitvy zde probíhají s velkou intenzitou a palbou z děl terminátorského tanku.
  Dívky jsou samozřejmě takové, že proti nim není žádná recepce, pokud není jiný šrot. Nádherná, řekněme, štóla, ve které je tolik lesku a vzrušení.
  Válečníci tanků střílejí pomocí kulometů i děl. A zaplavte nepřátele orků olověným deštěm.
  A jestli vás ještě zasáhnou speciálními střelami s uranovým jádrem. Pak to bude úplně smrtící a cool.
  Dívky, které takhle zpívají, jsou prostě velmi okouzlující. A mají skvělý intelekt a skvělou mysl.
  Oheň krvavého potoka,
  Naši zemi zaplavila lavina...
  Válka nezná časový limit,
  Opojnější než nejsladší víno!
  
  Chuť vítězství nezhořkne,
  Dokonce i hořkost kouře a krve.
  Když naši dědové bojovali -
  Slavík o nich štěbetá!
  
  Nesmrtelnost je nejvyšší ocenění,
  Nepoznat nudné stáří.
  Aby poslové pekla nepřišli,
  Aby milost proudila.
  
  Milujeme svět a vůni jehličí,
  Ale v případě potřeby čeká bitva.
  Ó naše zlaté srdce,
  Nechte to hořet, roztát led!
  
  Ano, čerstvá mládež prochází,
  Všechno se stalo banálním.
  kde vychází slunce,
  Být člověkem není lež!
  
  Lidé milují světlo Páně,
  Je moc milý, věřte nám...
  I když cesta životem podsvětí,
  A světu vládne: Herodes-Ham!
  
  Máme čisté cíle,
  Ale cesty k nim je škoda v krvi!
  Koneckonců, je to automatický stroj jako činky,
  Dashing Darkness je plná příbuzných!
  
  Ježíš a Maria jsou naší zárukou,
  Přijdou a přinesou vám štěstí!
  Pak chlad zmizí - mouka,
  A hněvu a podlosti je konec!
  Po takové písni je zábavnější jít do bitvy. A bitva jako by kolísala jako váha ze strany na stranu.
  A elfové pálí na Putinovy medvědy s velkou přesností a přesností. Jsou to bojovníci vynikající třídy.
  Bojové řekněme krásky. A házejí na nepřítele holé prsty vytesaných nohou. A roztrhají orky na roztrhané kusy, čímž způsobí nepříteli obrovské škody.
  Dívky zpívají s velkým potěšením:
  - Sláva naší velké zemi,
  Správně, služ velké Elfii,
  Bude to skvělé pro vás i pro mě
  Prosili jsme o to Boha!
  Tak nádherně a úžasně zpívali úžasní elfové. Jejich hlasy daly vzniknout úsvitu nejvelkolepějších a nejnáročnějších květin v duši.
  Jak cool to všechno bylo a dalo by se říci kvasar . A to je jejich nejlepší motiv.
  Zvlášť, když dívky vzaly a znovu házely holými prsty na nohou jedovaté jehly, které zasáhly Putinovy medvědy k smrti.
  A mladí elfové také zpívali svými velmi krásnými a zvučnými, plně znějícími hlasy.
  Hvězdy se třpytí v temnotě noci,
  A třpyt stříbrného měsíce!
  Kráska se mračí roztomilé oči,
  Jsme s ní navždy zasnoubeni!
  
  Karmínový západ slunce byl ponurý,
  Ale vypukne jasné svítání!
  A vítr se stal veselým, hlučným,
  Plachta lodi je nafouknutá!
  
  Moje duše je těžký kámen
  Čekání na test stíhačky!
  A nechť prapor vlaje nad hlavou,
  Pojďme až na konec!
  
  mechem nezaroste ,
  Rychlý let orla!
  I když se krev vaří, prudký let,
  Vystřelím jako šíp!
  
  Vrby se mi poklonily,
  Všemohoucí Bůh obrátil svůj pohled!
  I když jsi docela nenáročný,
  Dodám ti sílu v boji!
  
  Koneckonců sloužíš, upřímně, jsi Vlast,
  Ale tělo je slabé, duch onemocněl!
  Nebudeš litovat, já znám život
  Nenech mě proměnit se v beraní roh!
  
  Smyju hříchy dnů minulých,
  Ať jde pryč, co se stalo v minulosti!
  Vidíš, hrušky dozrávají na zahradě,
  Náčrt obkreslí rovinu!
  
  Služte vlasti ze všech sil,
  Zapomeňte, že na světě je mír!
  Abych nezapálil háje,
  Ať se s vámi všem žije dobře!
  
  Na to jsem odpověděl jednoduše:
  Pane, já budu kopat zemi!
  Aby se děti smály štěstím,
  Abyste nemuseli sladit své vlastní!
  
  Koneckonců, dobro závisí na nás,
  Každý se rozhodne - volba pro sebe!
  A od vás všemohoucí vlákna,
  Držíš vesmír v pěst!
  
  My vám také podržíme
  Vždyť Vlast není svatější!
  Při střelbě mi velmi znecitlivěly prsty,
  A to nám ještě není ani dvacet!
  
  Vítězství je nedosažitelné ovoce;
  Pro ty, kteří jsou slabí, zbabělí nebo hloupí!
  Ale na ramenou vojáků všechny vrcholy,
  Berme to, máme příliš velkou váhu na pupíku!
  Takhle mladí elfové tak krásně zpívali a ukázali, jak plné hlasy mají.
  . KAPITOLA 20
  Dívčí královna a bývalý politický vězeň se této příležitosti zhostí. A její protivník, kníratý kanec, bude stále lidmi svržen. A v Evropě už žádná tyranie nebude. Sláva svobodě! Mezitím velte své nepřemožitelné armádě elfů a elfů.
  Dívky jsou také velmi zářivé a krásné. A házením holýma, vyřezávanýma nohama posílají zabijácké dary ničení chundelatým, Putinovým medvědům.
  A dělají to s velkým a bojovným nadšením. A jsou schopni všechno rozdrtit a rozdrtit. A to je jejich doslova individuální a zároveň kolektivní program. To jsou opravdu super holky .
  A v jejich ústech se prostě skrývá sladká vůně a ňadra Venuše jsou medová a mají divokou chuť.
  To jsou dívky, které přinášejí neuvěřitelnou radost. A mají takové teplo z plamenů vlasů, že je to prostě ten nejdivočejší a nejupřímnější oheň. Jsou to bystří a hyperkvasarští válečníci.
  Teď, když zpívají, pak jsou hlasy sladší než sirény. A nohy holek mají tak hladkou a opálenou kůži - prostě hrůza a krása.
  A když také vrhají dýky, které smrtící selekcí probodávají hrdla orků.
  A nutno říci, že ti mládenci jsou tady taky docela dobří a přitom skvěle zpívají;
  Rozmarná dívka-múza,
  Někdy pohladí, někdy je trapas...
  Předložky přeskakují a není tam žádná jednota,
  Sešrotuje se lavina říkanek!
  
  Ale ten, kterého miluji celým svým srdcem
  V odpovědi říká, k čemu ta slova jsou.
  Křišťálová láska může otevřít dveře
  Otevři se, jaká je orlí cesta!
  
  Koneckonců věřte, že meč pera je dražší,
  Je v něm tvrdost - chmýří se rozletí do víru!
  Pyšní šlechtici jsou arogantní,
  Bude o nich pichlavý verš...
  
  Vytvořili jsme slávu pro armádu,
  Kde teče krev a někde pot.
  Rozšířili svůj stát,
  Od pyramid až po vody plné ledu.
  
  Ale zároveň je duše beránkem,
  Zní v něm sladká lyra...
  Koneckonců, dívčí hlas volá -
  A vášeň roztaví žulu!
  
  Kde je slovo, tam plápolají růže,
  Kde kvetou jabloně...
  Mrazy nás nemohou obtěžovat,
  A zastrašovat je zbytečná práce!
  
  Proměňujeme sny ve výtvory
  Budeme schopni překonat propast ...
  Celý svět ztuhne úžasem
  Když noční smutek zmizí!
  
  Pak trápení skončí
  Nebudou žádní mrzáci a sirotci...
  A loučení k nám nepřijde,
  Nechte to temperamentní stvoření vyhodit práh!
  
  Vlast se stane Božím královstvím,
  Každý z nás je považován za Stvořitele.
  Jen popel se sype na podvod,
  Kdo je čestný, laskavý - dobře!
  To jsou ty dívky, které tady byly zlomyslné. A mají obrazný úšklebek zubu a jako perly jiskřivých sněhových vloček.
  Válečníci jsou přímo tam a hrozivě bojují s armádou Putinových medvědů.
  A házejí hrách smrti na nepřítele holými prsty,
  řekněme, že tyto dívky jsou agresivní. A házet dary zničení a smrti. Zde dochází ke zničení.
  Dívky ze stormtrooperů ale zasazují pozice orků drtivé rány.
  Tohle je brutální konfrontace. Což je extrémně divoké a agresivní.
  Řekněme, že děvčata zde, pokud se rozejdou, pak je opravdu nezastavíte.
  A opět dívky zmáčknou spoušť svými jahodovými bradavkami a pro Putinovy medvědy se spustí zničující proud nepřetržité smrti.
  To je opravdu cool bojovníci tlačit na nepřítele.
  A tak dloubnou na nepřítele pomocí velmi přesných a ničivých střel.
  Mladíci ale také skvěle zpívají. A všechno dělají velmi krásně, stříbrnými hlasy;
  Sám nadávat v srdcích nálady,
  Sochy postav - Bůh Stvořitel,
  Tvoří hrdinovým mečem,
  Příklad pro všechny generace!
  
  Ale ty sám můžeš bojovat,
  Navýšeno, hordy vyhrají!
  Duše orla a lva není zajíc,
  Taková moc a svatá hostie!
  
  Nechť je nepřítel jako pes poháněný,
  A náš silný štít vyřízl diamant!
  Okraj úsvitu navždy milovaný,
  Za smutek odmění bojovník smrt!
  
  Nevěřte hloupým pacifistům
  Co Ježíš učil snášet...
  Aby žito kvetlo pod jasnou oblohou,
  Staňte se silným jako medvěd!
  
  V bitvách jsme plni vášnivé vášně,
  A s bouřlivou krví, mladý...
  Roztrháme peklo,
  Kde jsou legie se Satanem!
  
  A každý ví, že Stvořitel;
  Naučte se posilovat svaly!
  Neztrácejte čas hloupostmi
  Jinak k vám přijdu s trestem!
  
  Bezmoc je hlavní neřestí,
  Zrodila zlobu, podlost...
  Zaplaťte útočníkům kudrlinky -
  Zapomeňte na udatnost, čest a hrdost!
  
  Ale i přes všechny ty potíže
  Smutek bratře nevzdávej se!
  Ať se splní všechny sny
  Pojďme tančit s miláčkem v hladkém valčíku!
  
  Co víc může Pán dát
  Ano, posmrtný život je v mlze...
  Toto tělo v životě trpí,
  Ne všechno je tak hladké jako v románu...
  
  Poznej svou zemi, statečný elf
  Stavte na tom své štěstí...
  Pohyb a pokrok v běhu -
  Dají moc nad vesmírem!
  Dívky chlapce schvalují a mrkají na ně svýma safírovýma a smaragdovýma očima. To jsou tak významní a nejskvělejší válečníci na světě. A v případě potřeby dokážou svými jazyky vytvořit pro mladé elfy celou tsunami kaskád orgasmů.
  A děvčata s velkým nadšením bojují dál. Tlačítka mačkají holými prsty u nohou a chrlí proudy plamenometů a ničivou energii.
  A pak to vzaly elfí dívky a také mačkaly knoflíky svými šarlatovými bradavkami, což spustilo ničivou zbraň a svrhlo příval ohně a kovu na police Putinových medvědů. To byl opravdu děsivý efekt několika raketových systémů.
  Dívky opravdu pracovaly tak agresivně a produktivně. A udělali ohlušující a zdrcující porážku soupeřů, spálili všechno v řadě.
  Zároveň dívky zpívaly:
  - Opa ! Jejda ! Amerika - Evropa,
  Asie - Eurasie,
  Jaká to ostuda!
  Válečníci tedy začali střílet z kulometů a vyhubili Putinovy medvědy. A jednali velmi tvrdě, přesně a přesně. A jejich bojový tlak byl prostě neodolatelný.
  Válečníci zpívali:
  Starý muž na Zelenském
  A Elfia je matka...
  Bojujme poctivě
  Orkové zabít!
  Elfí dívky se vrhly do útoku. A holými prsty u nohou zuřivě házeli smrtící dary smrti. A roztrhali Putinovy medvědy, čímž demonstrovali svou vysokou a bojovnou třídu.
  A zároveň se používaly dívky a šarlatové bradavky.
  A vyletěly z nich blesky.
  Dívky přitom pískaly pomocí proudů ultrazvuku a holými patami.
  Vzduch se otřásl a padaly omráčené a zdrogované vrány, které zobáky prorážely střapaté a holé hlavy Putinových medvědů.
  A válečnice to všechno udělaly tak cool a cool, že je to nemožné říct v pohádce nebo popsat perem. A přitom zpívali;
  Vlast mi Rodná - světlo;
  Z očí se mu skutálela lesklá slza.
  A les už je oděn do karmínové,
  A z nebe jako hvězda majáku!
  
  Co je v Vlasti každou chvíli?
  Každé místo na světě je horší...
  A teď kukaččí rachot utichl -
  Žáby cákají v kalužích!
  
  A zvučný hlas slavíka,
  Nebo drozdy neopatrné trylky ...
  Zvířata starší příbuzní,
  Jsou lodě, kde jedli.
  
  Stojíme spolu jako silná flotila,
  Vládnout mořím navždy...
  Vlast statečná pevnost,
  Ke slávě bratrství panovníka.
  
  V souladu s matkou přírodou,
  Jakákoli větev girlandy ...
  Stane se neznámým, věřte strachu
  Když je odvaha hlavní motivací!
  
  A na krásu se nedá zapomenout
  Protože jsme v něm odrazem...
  Koneckonců, modrá nit života,
  Nevím, věřte dokončení.
  To jsou opravdu ty dívky - to je odraz nadpozemské krásy. A elfové jsou jen zázrak a velkolepí v celé své nepoznané nádheře.
  A jazyky dívek jsou dlouhé a hravé. A vše bez problémů zvládnout.
  A používají a házejí malé tenké břitvy na nepřítele holými prsty na nohou. A oni létají a řežou, vojáci z Putinovy armády. Válečníci jednají se vší nespoutanou energií.
  A přitom zpívají:
  Jsme fajn holky
  Jsme bosé holky...
  Orkové jsou hrozní
  Mlátili ty bastardy copánky!
  Pokud krásky začnou zpívat, pak s nimi nebude moci soutěžit ani ďábel. Takhle dívky ukazují zuby, které se třpytí jako perly, a dobře mířenými dávkami brousí a hubí Putinovy medvědy.
  Za prvé a mladí elfové bojují. Ti z nich, kteří jsou ještě jen chlapci, také bosýma nohama házejí malé tenké jedovaté jehličky, které zasahují Putinovy medvědy přímo do očí.
  A přesto skřítci zpívají;
  Pokud je vaše pěst silná
  Takže budete první v životě!
  A pak soudruh není chudý,
  Má srdce ze zlata a nervy z oceli!
  
  Ale co je důležitější, věřte - toto je silná mysl,
  Protože člověk je prudší než zvíře.
  Pokud jsi v životě ponurý mrak,
  Ten veselý smích tě bude milovat!
  
  Automatická aditivní znalost - pevnost v pěst,
  Protože je plný know-how znalostí!
  Ale zkuste dát sílu - do rukou blázna,
  Pak dostanete za odměnu jen bolest!
  
  Byly doby, kdy chodili na lov s kyjem,
  Luk, toulec se šípy proti silné kůži...
  Ale dělali chervonety tam, kam chodily haléře,
  A je velmi snadné skočit do galaxie!
  
  Zatímco vzdělání je dobré
  Ale vzít odvahu do mysli je také zajímavé...
  A přirovnáno k bajonetu, stane se dlátem,
  A vlasti-matce sloužíme velmi poctivě.
  
  Ale zlé násilí je těžký kříž,
  Naše svárlivé pole je zaplaveno krví...
  Proč Všemohoucí Bůh po utrpení vzkřísil?
  Aby byl vojenský sraz vojáků upevněn!
  
  Dívka kape slzy - milovaný přítel padl,
  Matka se modlí se sténáním, s výkřiky v úzkosti ...
  Za okny a krbem zhaslo mrazení,
  Tady je pohledný mladý muž pohřbený pod zemí!
  
  Oh, osud kruchinushka - jaký zlý osud,
  Panna Matko Boží - kde je vaše dobrá povaha?
  Člověk se chtěl více zúžit,
  A teď vítr fouká prach pod borovice!
  
  Život přijde šťastný - bude dobrý,
  Stane se makovým medem - jablečný koláč ...
  Protivník-ďábel, v prach a prach,
  Ať skutečné štěstí překročí práh!
  
  Všechno se děje na Zemi a hod na Mars,
  Pojďme shromáždit girlandy plné hvězd v pěst!
  A ahoj děti, prostě prvotřídní
  A byl vhozen do ohně - hrozný ghúl!
  
  Kulomet se již stal přirozeným - kulky se sypou proudem,
  A nepříteli došel dech, co chtěl, pak nula!
  Pokud vyhrajete, stanete se bohatým
  Dopadne to v chudobě - kdo rozdmýchal oheň!
  Toto jsou skvělé písně, které zde zpívají dívky z Terminátora. A ukazují své nejvyšší a úžasné úspěchy. Proti takovým dívkám nefunguje ani jedna orčí technika.
  A jejich nohy jsou tak krásné, vyřezávané a velmi rovné a zároveň harmonicky umístěné prsty.
  To jsou opravdu dívky - to, co potřebujete, prostě super!
  To jsou bojovníci, kteří jsou schopni rozhodnout o osudu celé země. Ve skutečné bitvě se s touto dívkou nikdo nemůže srovnávat.
  A znovu, holé prsty vrhají smrtící dary anihilace a totální smrti. A ničí pluky armády Putinových medvědů.
  A co může Putinův medvěd udělat, když dostane jedovatou jehlu do čela? Jen a dělat, ten řev. A vypadá to nesmírně honosně a groteskně!
  A dívky také v bitvě používají holé prsty na nohou, házejí bumerangy. Létají a točí se ve vzduchu a narážejí do hlav tesáků. A padnou mrtví.
  A pak dívky mačkají knoflíky svými šarlatovými bradavkami a zapnou něco extrémně vražedného a destruktivního. A hodně orků zemře.
  Pohlední mladí elfové také zpívají velmi krásně a sebevědomě;
  Na světě není krásnější lásky
  Ale má také problémy a starosti...
  Koneckonců, ve dvojici je slogan k ničemu - kormidla,
  Když jsme spolu, jsme vždy piloti!
  
  Láska je nádoba, ve které je sladký med
  Ale dehet lhostejnosti se stane ...
  A štěstí, věřím štědré, přijde,
  V květu jako siréna v květnu!
  
  Je to velký problém shodit řetěz otroctví,
  Nech mě se narovnat ve zpoceném těle...
  Než život v zajetí - je lepší zemřít,
  I když nouze nás odnaučí od lenosti!
  
  Je nám toho dáno hodně, abychom v životě dosáhli,
  Ale je velmi obtížné dosáhnout více ...
  Když je vaše mysl uzavřena v síti - jho,
  Když jsi příliš opatrný!
  
  A na ty, kteří se odváží, čeká piškot,
  A čokolády, sladké bonbóny,
  Ale často dává rock naopak,
  Kdo ví, možná dny holubic skončily!
  
  Nechceme opustit tento svět,
  Ztraťte i zlý vesmír!
  Dej nám pětku v životě,
  A trest bude ve výchově!
  Toto jsou písně zde a mladí muži nejsou v milosti horší než dívky. A také elfové, kteří jsou ještě děti, používají praky. A je to také velmi smrtící zbraň. A má extrémně destruktivní účinek.
  Proti takovému lidu jsou Putinovi medvědi bezmocní.
  Boje pokračují s velkou intenzitou.
  Dívky házejí bumerangy v podobě šesticípých hvězd a hákových křížů a useknou jimi hlavy Putinovým medvědům. Zároveň je nesmírně energický.
  Dívky ukazují a předvádějí takové úžasné zázraky s holými prsty na nohou. A zasazujte nepřátelům drtivé rány a lámání kostí.
  Válečníci směle zpívají.
  - Prostor na nás čeká a sen,
  Udělejme svět krásnějším...
  Krása bude vládnout
  V našem velkém elfovi!
  A dívky znovu mačkají knoflíky svými šarlatovými bradavkami a zasazují nepříteli skutečně zdrcující rány, doslova spálí stovky Putinových medvědů najednou.
  Dívky přitom zpívají s velkým nadšením a tlakem;
  Na světě je mnoho lží a vládne krutost,
  Spravedlnost je jako pták chycený do sítě...
  Ale je tu štít Pánovy moci a velikosti -
  To znamená, že padlé dlouho nevydržíme!
  
  Elfové jsou často hříšní a hrají si s osudem,
  Smiluj se nad námi Všemohoucí: tvá chvála je čest!
  Obracím se k Tobě v krvi zlomené duše,
  Dej mi příležitost být spasen a číst modlitbu!
  
  Písek se vlévá do rtů, spalující úsměv větru,
  Jaký ohavný hřích přivedl naši Zemi...
  Satan, tvůrce zla, nemilosrdně mučen,
  Ale ve skutečnosti, kdo padl a je sám v davu!
  
  Nejsme hodni ochutnat Boha, milost,
  V srdci žije podlost a vládne prázdnota!
  Vše, co máme, musíme rozdat sirotkům,
  Aby se pod nebem odhalila vaše čistota!
  
  Ale pokud je tvůj duch jako skvrna inkoustu,
  Jestliže strnulost a chtíč žijí v myšlenkách?
  Pro takového Boha Svatý otevřel své Srdce,
  A on řekl: čiňte pokání - špatné chování se nepočítá!
  
  Stvořitel dal stvoření své posvátné nařízení,
  Miluj své bratry a neopovažuj se zradit!
  Bojuji s hříchem, aby oheň nezhasl
  Staňte se jedinou rodinou: cti otce, matku!
  
  Není odpuštění, pokud je tvůj otec líný,
  Pokud jen přemýšlíte o tom, jak získat více ..
  Ale pokud jste velkorysí, pak poznejte mladší
  A pracovat pro dobro, tlačí postel!
  
  Tvůj posvátný zákon bude dán na věky,
  Žít podle svědomí přinášející radost!
  Otevřel celý vesmír, moudrost je tak velká,
  To se nedá vědět, brečím jako dítě!
  Řekněme, že dívky - zazpívaly super píseň ! A ukázali svůj mimořádný imperativ.
  A nechte válečníky znovu pálit na skřety a mačkat tlačítka s bradavkami, které vypadají jako přezrálé jahody. A jsou vyřazeni ve velkém počtu.
  Jsou to skutečně dívky, které rozsévají smrt a zkázu mezi Putinovy medvědy. Válečníci nejjasnější a nejničivější pasáže.
  A kosí nepřátele jako srp. A mlátili nepřátele a používali holé prsty. A tak mnoho orků již zemřelo na jejich ničivý dopad.
  A dívky zvracejí hrách zkázy a záhuby s holými, kulatými, růžovými podpatky.
  A znovu padají zabití a zdrcení Putinovi medvědi. A bojovníci působí velmi přesvědčivě a destruktivně.
  A mladí muži také ukazují svůj destruktivní a destruktivní vliv na Putinovu armádu.
  Při tom bojující dvojice válečníků s nadšením zpívají;
  Žijeme ve světě plném odloučení, smutku...
  Co by měl voják dělat, když je sám?
  Bohové krutě rozhodli, že je to pro nás správné -
  Ten chlap mu zešediví spánky!
  
  Vesmír je tak krutý k lásce,
  Slzy odloučení tekly v kaskádě...
  Soucit zmizel beze stopy, jako sen,
  A život se stal jako kámen bez měkkosti!
  
  V poušti mrzne a led hoří žárem,
  Jak se ten rezavý řetěz omotal kolem srdce!
  A déšť odloučení bije výstřely na střechu -
  Kapsy prázdné, zbyla jen měď!
  
  Ale víra ve výkon bojovníka inspiruje,
  Všemohoucí Bože - víš, dal pevný slib!
  A budeme jako listí v teplém květnu,
  Při rašení se setkáváme s kvetením!
  
  Chcete udělat planetu šťastnější
  Aby každý z nás zpíval slavně jako slavík?
  Pak se z nejsladšího medu stala sbírka na lípě -
  V duších obrů, udělejme konec lžím!
  
  Neklam Boha, věř mi,
  Vidí, kdo z nás je zbabělec a hajzl!
  Dej smysl Páně oběti,
  Není divu, že se říká, já vám to oplatím!
  
  Ale zlé násilí nás chytilo do sítě,
  Nikdo neví, kde vraždění končí.
  Jidáš visí na shnilé osice -
  A pro ty, kteří věřili - vavřínová koruna!
  
  Každý člověk se může stát lepším
  Naše volba je vědomá - usilujeme o Krista.
  Ale někdy jsou tam louže krve,
  Je tu alespoň příslib - brzy přijdu!
  
  Oh světe, kolik násilí je v tobě,
  Jako bychom nemohli žít v míru!
  Nad rakví manželky vojáka kvílela,
  Jak tenký život je křehká nit!
  
  Prolévání krve není naše povolání -
  Hon na lásku, dát vlasti ráj!
  Jaký je trest pro nás všechny?
  Odpověď je, že veškeré bohatství dáte chudým!
  
  Za peníze nelze koupit spasení,
  Protože pro Boha není cena zlata!
  A v neděli se poklonit kostelu,
  Stát se okřídlenými jako orli!
  
  A přijde čas - přijde království Boží,
  Zlý a dravý opar skončí!
  Duchovní otroctví zanikne,
  A země se stane ve velikosti Štěstí!
  Zde dívky zpívaly opravdu a konkrétně a velmi krásně. A bosé nohy dívek házely zabijácké dary ničení. A tak probíhalo ničení Putinových medvědů. Tyto dívky jsou také velmi šikovné.
  Jsou úžasné a extrémně cool. A jejich prsní bradavky jsou velmi světlé, jako přezrálé jahody.
  Dívky bez zbytečného obřadu házejí dary zkázy holými prsty smrtící síly.
  Tady jsou, jaké velkolepé a agresivní, bojové krádeže.
  A co lze říci o rubínových bradavkách dívčích prsou? Je také extrémně bojovný a cool. Jak jsou dívky schopné bojovat a bojovat s velkou intenzitou.
  Tady to děvčata vzala znovu a přiložila si holé prsty k ústům. A foukáme. A jak tento ultrazvukový trylek začal proudit ven.
  A omráčené vrány ztratily vědomí. A padali zobáky na tupé hlavy Putinových medvědů.
  . KAPITOLA 21
  Elfí dívka a zároveň královna dávaly příkazy. A byla velmi energická. A její oči jiskřily jako safíry. To je super holka a jmenuje se Maria Kolesnikova.
  Rozbili jim lebky a vyrazili mozek. To je cool!
  A pak to bojovníci vzali velmi krásně a vesele a zpívali svými nádhernými hlasy;
  Světlo mé vznešené Elfie -
  Země, které svou duší daly světu život!
  Není možné najít krásnější vlast,
  Je to zpráva pro vesmír - svatý sen!
  
  V každém stéble trávy a každé kapce rosy,
  A v kapkách teplého letního deště...
  Sněhové vločky si hrají s diamanty,
  V nich je tvář Ježíše - Pána Vůdce!
  
  Stvoření zářivého Svaroga,
  V každé chrpě je krásná.
  Kdo chce mír, je jako syn Boží,
  Věřte, že má všude úžasný život!
  
  Ale Všemohoucí nám dal tuto vůli,
  Abych si vybral každou volnou cestu,
  Aby domorodý bojovník miloval svou vlast,
  Oslavit Roda v jeho skutcích!
  
  Udělali však špatnou volbu,
  A nyní se na Zemi valí zlý proud!
  Elfii ušlapou z pekla tanků davy -
  Osud je ve svém válčení krutý a nemilosrdný!
  
  Ale pojďme sjednotit bojovníky bok po boku -
  Pod sovětským praporem listopadu.
  Z ikony bude dána milost tvářím,
  Stojí za námi před Pánem z nějakého důvodu!
  
  I když se démoni pasou za Putinem,
  Orkmanie vložil spoustu funkcí !
  Ale sestřelujeme Junkery jako talíře,
  Koneckonců, musíte bojovat, rvát krev z vašich žil!
  
  Nepřítel dosáhl Elfskvy - vše je v plamenech,
  Dalekohledem vidí hvězdy Kremlu!
  Ale než porazíme hordu Mamai,
  Pán dá sílu milujícím dcerám!
  
  Vlast - šeptám v modlitbě s bolestí,
  Naše města hoří jako pochodeň!
  Co bylo postaveno potem a láskou,
  Bylo opravdu navždy zničeno?
  
  Ale rodina neopustí své stvoření -
  Dá sílu a protivník padne!
  Jak bylo řečeno v Boží moudré knize -
  Elf vyhraje a pochoduje ke hvězdám v kampani!
  
  Porazil Wehrmacht, prolil krev v potoce,
  Elfskva a po slavném Elfagradu!
  A Vlast dá šťávu z jabloní,
  Staňte se snadným s granátovým kulometem!
  
  v Okrlíně - slavný vůdce,
  Náměstek Boží na Zemi, kde je hřích!
  orkshistická stvoření,
  Pak to bude - štěstí a úspěch!
  Tady dívky zpívaly tak dobře, s takovou vášní a tlakem. Krásky zpívaly velkolepě a vše perfektně zvládly.
  A hází holými prsty na nohou speciální hvězdy, které rozpírají hrdla a břicha Putinových medvědů. A řekněme, že je to skvělé.
  Rozkošné dívky v boji jsou velmi silné a bojovné.
  I když to někdy dostanou. Zde orčí kati mučí dívku z elfů. Vzali ji a položili na stojan. Nejprve jí svázali ruce a začali dívku zvedat výš. A tak až ke stropu.
  Vytažen do výšky deseti metrů. A pak vzali dívku a nechali ji jít.
  Její nahé, opálené tělo se zhroutilo. A samotná podlaha je velmi pevná, nylonové lano je natažené.
  A dívka křičí pekelnou bolestí. Tady je, jak se kráska škubla. A zkroutil krásné klouby na maximum.
  Starší kat z rodiny Putinových medvědů zavrčel s úsměvem:
  - Třes se dál!
  A dívka se začala znovu zvedat na stojanu. A výš a výš. Lano bylo napnuté.
  Dívka je velmi krásná s reliéfními svaly elfa. Je úžasná a velmi bojovná.
  A se zasténáním říká:
  - Ne! Neřeknu!
  A zvedli ji až k samotnému stropu nahoře. A dívka, natažená do pozoru, ztuhla.
  Takže byla znovu propuštěna. Nahé, silné tělo elfky spadlo. A řítilo se dolů divokou rychlostí. A úplně na podlaze bylo lano opět napnuté.
  A dívka znovu křičí. Ano, bolí to.
  Ale z mé hrudi se vydral výkřik:
  - Ne! Neřeknu!
  Starší kat z plemene Putinových medvědů rozkazuje:
  - Zatřeste potřetí!
  A teď je dívka opět vychovávána na laně. Předtím byl na bosé nohy dívky položen těžký, dubový, železem svázaný blok. A zvýšila protažení silného dívčího těla.
  Elf se natáhl a pověsil u samého stropu, na hradě, kde fanatici z Putinova gangu prováděli mučení.
  A pak vrchní kat zasyčel:
  - Chceš říct děvko!?
  Dívka zoufale křičela:
  - Kůl do vašich Putinových úst!
  Následoval příkaz:
  - Nech toho!
  A lano bylo opět uvolněno pomocí bubnu. A dívka spadla. A její bosé nohy v bloku se dokonce lehce dotkly podlahy a lano bylo opět napnuté.
  A elf znovu vykřikl a ztratil vědomí.
  Skřeti na ni na příkaz vrchního kata vylili vědro ledové vody. A dívka přišla k rozumu.
  Kat-vůdce nařídil:
  - A teď strečink.
  A na háky trčící z bloku začali orkové věšet ty nejtěžší závaží. Svalnaté, potem lesklé tělo dívky bylo značně napnuté a klenuté jako struna.
  A znovu ze sebe vymáčkla:
  - Neřeknu!
  Kat nařídil:
  - Oheň do ní! A spálit hruď, ňadra a holé paty!
  Orkové spěchali splnit rozkaz. Předtím, aby kůže nebyla hned spálená, řekli dívce a ňadrům, prsům a nahým chodidlům olivový olej.
  Dívka byla velmi znechucena dotykem drsných chlupatých rukou Putinových medvědů.
  A když také rozdělali oheň pod holýma nohama dívky. A ke každé šarlatové prsní bradavce přinesli pochodeň a další pochodeň do lůna Venuše.
  A bolest byla pekelná. Ale dívka nejen že neplakala a nekřičela, ale naopak začala zpívat;
  V uspořádání podsvětí nejsou žádné maličkosti,
  Jakákoli omluva pro ďábla je jako háček.
  Není-li milost ve světě Páně,
  To znamená, že pekelný bazén není daleko!
  
  Koneckonců, zlo má tak rád svět,
  Jako ostrovy bez kompasu dobra...
  I když se o hrdinství udatnosti zpívá -
  Ve skutečnosti je Králem vesmíru Satan!
  
  Krutý v tomto světě uspěje,
  Kdo nezná soucit, je král!
  I v ráji jsou pod palmou pasti,
  Kde je dobro? Jeho bezvýznamná nula!
  
  Jakákoli víra může být zkažena
  Jakákoli sláva voní, znáš smyčku...
  Plazi zákeřně syčí na pískovišti -
  A chci rozsvítit svět snem!
  
  Usilujete o světlo, ale vznášíte se ve tmě,
  Hon na obdarování, ale prázdná kapsa!
  Pokud nechceš žít jako mizerný papoušek,
  Jděte do podlosti, lstivosti a podvodu!
  
  Je hnusné i žít pod vrstvou hlenu,
  Kde bez podpory střechy - ani krok!
  Duše spěchají jako sokol na výšinách,
  Ale maso je v bažině, meč svítí nepříteli!
  
  Jak se to stalo, že štěstí zmizelo?
  A proč všude vládne zlo?
  Nemá Bůh dost moci?
  Aby byli všichni vždy dobří?
  
  Koneckonců, člověka nestvořil fanatik,
  Koneckonců, v každém srdci je pramen lásky..
  No, proč orkové neznají míru,
  A štěstí je postaveno jen na krvi?!
  
  Odpověď bohužel nenajdete sami.
  Takže od století je to ve světě hrozná věc...
  A démoni se na tebe děsivě tváří,
  A zdá se, že Hospodin na lidi zapomněl!
  
  Ale já nevěřím - zlo není všemocné,
  Stačí jen sevřít vůli v pěst!
  Pak impuls vedoucí do pekla zmizí,
  A bude mezi námi mír a harmonie!
  Válečnice pokračovaly v boji s armádou orků. Udělali to hrdinsky a samozřejmě s použitím holých prstů svých vytesaných nohou.
  Krásky řvaly:
  Podívejte se na zatmění na obloze
  Ohromující symbol doby...
  Toto je znamení světla,
  Věci jsou špatné pro orky!
  Když to dívky řekly, vzaly to a stiskly knoflíky bazuky se šarlatovými bradavkami na hrudi. A raketomety reagovaly. Což zakrylo a roztrhalo spoustu Putinových medvědů.
  A potom začaly dívky znovu zpívat;
  Elfia: Jsi moje svatá země,
  Kde se sny plní...
  Pohladí, zahřeje chlad ledu,
  V nebi není lepší krásy!
  
  V celém vesmíru žádná taková země není,
  V tom jako rubín hýl na větvi vrby.
  Pole jsou oděna diamanty, perlami,
  Když nám závěj dal Mráz!
  
  Krásná chrpa v dusném létě,
  Zlatý leknín na vodě...
  Drozdí trylek nechává cestovatele pozdravit,
  Jste spokojeni v lese na trávě!
  
  Dívky na Elfi jsou vždy krásné -
  Štíhlá, hezká - vlasy oheň!
  A známé jsou písně, které Slované ctí,
  A jejich žár šlehal až do nebes!
  
  Když prší naboso skrz louže,
  Blonďaté dívky se smějí a utíkají...
  Nikdo z nás není nachlazený ani v zimě,
  Mráz pod sněhem kvetou konvalinky!
  
  Poklad vlasti v našem srdci,
  Nechte si ho, ale neschovávejte batyr!
  Otevřeli jsme dveře do rozlohy ráje,
  Podmaníme si celý vesmír celého vesmíru!
  
  Vlast je skromná a majestátní,
  Na barevné vlajce - život těch, kteří dávají tři!
  Taková zářivá síla,
  Věrně se díváš na Elfa!
  
  Pán dá odměnu, věřte velkou,
  Věrně křísíme mrtvé pomocí vědy...
  A matka navždy červená mladá,
  Přidejme se k našemu všemocnému týmu!
  Holky jsou tak odvážné a vypadá to prostě skvěle. A samozřejmě jejich nohy jsou holé a jejich ňadra jsou plná šarlatových bradavek - prostě krásné, chutné.
  A znovu mačkají knoflíky bazuky svými šarlatovými prsními bradavkami a vypouštějí dary ničení se smrtící silou. To jsou dívky tady, úžasné, cool a s nahými, kulatými, růžovými podpatky.
  Mladí elfové velmi rádi olizují tyto bosé nohy. A chutnají jako plástve.
  Takoví elfové jsou úžasní a milí lidé. Řekněme, že jsou skvělé.
  A pokud už začnou zpívat, pak to obvykle otočí uši trubicí;
  Moje představivost zasáhla
  Všechno se rozjasnilo, jako v listopadu!
  A vložili jsme vidle do stran zlého démona,
  A na Zemi to bude tak úžasné!
  
  Takové hvězdy v našem vesmíru jsou
  Některé jsou rubíny, jiné diamanty!
  Sbíráme hold od bezbožných -
  Rána je jako kladivo a ne do obočí, ale do oka!
  
  Výlohy s kvasary,
  Zářivý hipodrom jiskří!
  V mé duši jsou zející rány -
  Jako by v tom byl velký pogrom!
  
  Budou se vlnit jako kadeře komety,
  Ovce se leskne - mléčný drift se leskne!
  O nesmrtelných činech zpívaných,
  Ať elf zůstane navždy ve slávě!
  
  Co dokáže otupit slavného elfa?
  Jen vypusťte slzu z modrých očí...
  Když je všechno kolem šedé, je to hnusné,
  Když s nadějí čekáš na červnovou bouřku.
  
  Roztáhni nešťastné rty úsměvem -
  Pochopte, že svět nejsou bobule v lese.
  Dívka na tebe okamžitě odhalí zuby,
  V něm si splníte rozumný sen!
  Tohle jsou dívčí písničky - prostě úžasné a velkolepé, vypadají super. Jednoduše se o nich dá říct, že jsou vesmírní a nesmírně bojovní. Válečníci mají také bradavky třpytivé rubíny, které ve tmě září jako hvězdy.
  A jazyky mladých elfů je hltavě olizují a chytají kaskády orgasmů.
  To je opravdu úplná a naprostá krása.
  A pak dívky začaly házet žiletky holými prsty. A tyto čepele otevřely hrdla Putinových medvědů.
  A ukázalo se, že je to velmi cool.
  A tak dívky začaly mačkat knoflíky na knoflíkech svými šarlatovými bradavkami a nastavovat zbraně.
  A tento dopad se ukázal být možná téměř fatální.
  A krásní elfové opět pokosili Putinovy medvědy a zahnali je do rakví.
  Nezapomeňte zároveň zpívat;
  Jeden z našich bojovníků je silnice,
  Je plná trní a trní...
  Koneckonců, na tomto světě není žádný Bůh -
  Sny se rozpadly v prach!
  
  Klovat může každý sup
  A předzahrádka se stala - pustinou ...
  Ale jak jsou lidé slabí,
  Kam zmizel elfí hrdina?
  
  A proto byl elf zapomenut,
  Co cizinec prodal!
  Kde byly míle, staly se mílemi,
  Spadnout do propasti do propasti!
  
  Tam střepy v poli zbělají,
  A ahoj, zvedl vránu...
  Chceme, věříme, že je lepší sdílet,
  Aby se život stal rájem!
  
  Ale Všemohoucí dal takovou odpověď -
  Chcete moc jíst?
  Dali ti ještě příděly navíc,
  Kde jsou vykořisťování a čest?
  
  Pro Elfii jste bojovníci s chladnou hlavou,
  Jen prosím mamon...
  Ale slovo je potřeba, bratři jsou potřeba -
  Hodil jsi to jako prach do šrotu!
  
  No, na čem se shodneme?
  Těžký leností a vztek.
  Ať na nás čeká cesta, bohužel, nebezpečná,
  Do boje s nesčetnou hordou!
  
  Ale v této věci uspějeme -
  Protože jsou syny vlasti.
  Nenechte děti spát v jejich kolébce,
  V letu ke kometám jako orli!
  
  A k poslední odpovědi:
  Kdy přijde milost?
  Aby paprsek štěstí hořel navždy -
  Rozpustíme sníh a led v našich srdcích!
  Krásné dívky zpívaly a jejich hlasy byly tak plné a zvučné. Ve skutečnosti není nikdo krásnější než válečníci. A jejich prsní bradavky se lesknou jako rubíny a tlačítka joysticku jsou stisknutá.
  Válečníci nemilosrdně pálí na orky. Jednají s nezastavitelnou energií.
  A holými prsty u nohou vrhají dary ničení s vražednou silou.
  Takové jsou dívky - které, když je rozzlobíte, smete hory. Zkuste takovým zlodějům jen odolat.
  Holými podpatky zvracejí hrách smrti s velkou, vražednou silou.
  To jsou tak skvělé a jedinečné dívky.
  A když se použijí šarlatové prsní bradavky, spustí se ještě agresivnější anihilační systém. A mnoho tisíc Putinových medvědů umírá pod nemilosrdnými údery dívek s holými, kulatými, růžovými podpatky.
  A dívky stále současně zpívají;
  Mnoho z nás se bojí minulosti světa,
  Co se skrývá pod ponurým stínem staletí?!
  O osudu vesmíru rozhoduje náhoda a vůle,
  To, co bude schopné svrhnout, porazit zlé nepřátele!
  
  A v přítomnosti temnoty,
  Existuje mnoho různých roklí...
  V každé hvězdě se Satan tváří,
  Chce z nás udělat čerta papoušků!
  
  Ve vlasti není žádný prorok, bohužel -
  A na volné místo je toho hodně co učit!
  A jako výsledek vycházejí rakve,
  Pokud, již spáleno ve vědomí Boha!
  
  Čas nepodléhá červům,
  Každý z nás je velmi hrdý člověk.
  Aby se výsledky nesnížily na nulu,
  Musíme vyčistit tu nečistou tvář!
  
  Stěžovat si není možnost, víš
  No, přemýšlejte o tom lidi!
  A pak v prosperitě země,
  Pokud budete chránit linii kulometem!
  
  Dokončete práci a máte hotovo
  Můžete opravdu dosáhnout vrcholu!
  Pokud jste po léta ještě mladý -
  Je to jako bomba, dejte ji a nepromluvte ani slovo!
  
  A k odměně - bude láska,
  V něm je potěšení z hříšného světa!
  A neodporujte motivům,
  Chyten bouřlivým proudem vášně!
  
  Víra nás povede k Otci,
  Udělejte to čistší, lépe laskavější!
  A uctívejte orly Kristu,
  To je myšlenka komunismu!
  To jsou písně, které opravdu zapínají a ladí zásadním způsobem. Bojovníci zpívají krásně a zářivě.
  A dál vrhají dary ničení s vražednou silou holými prsty u nohou.
  To jsou dívky. A zajatým krásným dívkám strkají orkové žhavá páčidla na holé paty krásek. A kauterizovat s velkou krutostí.
  To jsou krásy úrovně právě hyper .
  A pokračují v házení na nepřítele holými prsty u nohou, smrtící hrách ničení. A z jejich šarlatových bradavek se vyvalily ultrazvuky, což způsobilo otřesy atmosféry a vrány dostaly zásah do mozku a ztratily vědomí.
  A oni při pádu probodli lebky orků a byli konkrétně zabiti. A krvácející, Putinovi medvědi zemřeli;
  Ne, bdělý nezmizí,
  Pohled sokola, orla!
  Hlas lidu je hlasitý
  Šepot rozdrtí hada!
  
  Nebuď okrshista na trůnu,
  Meč šarlatové armády svrhne!
  Můj elf, ne ve výběhu -
  Nedobývejte matku všech - čertů!
  
  Vlast v této svatosti,
  V něm kvete jen duše!
  Požádejte o lýkovou botu v troubě,
  Naše cesta vede do ráje!
  
  Nová objednávka bude
  Kde jsou všichni zajedno s Elfem !
  Lidé budou šťastní
  Vlast neporazitelná!
  
  Král světla žije v mém srdci
  Abychom nepoznali smutek!
  Naštěstí otevřete dveře
  Nad námi svítily hvězdy!
  
  Ve smutku, naději, víře,
  Věřím v radost, budeme!
  Mládí se mění
  Jsme svými vlastními soudci!
  
  Každý bojovník je respektován
  Každý žije s odvahou.
  Jdeš do boje s písní,
  Neexistuje silnější Efiánský krok!
  
  Věřím, že se celý svět probudí!
  Bude konec orkšismu!
  Slunce bude jasně svítit!
  Cesta, osvětlující elfinismus !
  Toto jsou dívky zde - nejlepší a nejvýraznější třída. Bojovnice házely žiletky holými prsty a usekávaly hlavy Putinových medvědů.
  Tady jsou úžasné dívky. A pasy elfů jsou tenké a boky jsou široké a lis je vyražený. Zde orkové nemohou vzdorovat válečníkům.
  Jsou tak úžasní a prostě úžasní. A ze šarlatových bradavek na hrudi se uvolňují silné ultrazvukové vlny. A vrány se opět dostaly na mozek. A byli ohromeni a oklamáni. A vzali to jako kyj a rozlouskli to.
  A nastal hrozný šok. A bojovníci jejich neuvěřitelné energii podlehli.
  A znovu se válečníci chopili a zpívali;
  Samozřejmě je těžké předvídat
  Co čeká v tomto novém světě!
  Poletíme do nebe,
  Sedí ve hvězdném letadle!
  
  Na obloze nejsou žádné planety
  Každý z nich má svůj vlastní sublunární svět.
  Pod úderem hvězdného vesla,
  Věřím Mléčné dráze, pokoříme ji!
  
  V každém vesmíru je zloba
  Ale pokud vládne Elfinismus...
  Pak kauci svědomí čest.
  A nerespektujte dualismus!
  
  Meč nad námi zvedl kat,
  Vyhrožovat životem ve štěstí překáží!
  Někdy smutek, sténání, pláč,
  Naše matka roní slzy!
  
  A možná propíchnout prostor
  Nekonečné vesmírné hloubky!
  Ten, jehož mysl je bystrá, může
  Krásný, chytrý, laskavý syn!
  
  Potomek začíná růst
  Bohatá pole za úsvitu!
  Nad námi je Bůh svatý Kristus,
  S poklonou a láskou k němu!
  
  Pak, věř mi, budeme v nebi,
  Chytání dětských úsměvů...
  Děkuji ti Pane -
  Prodluž mé vlákno života!
  
  Abychom pomohli lidem na celém světě,
  Zvyšte pokrok a laskavost,
  Aby země měla moc,
  Oslavovat krásu lyrou!
  
  Koneckonců, ne nadarmo jste člověk,
  Jako pták spěchající do nebe!
  Chcete si splnit své sny
  V jaké mysli, těla!
  . KAPITOLA Č. 22.
  Dívky zpívaly tak nádherně a Maria Kolesniková - super
  Tady je tak nádherná píseň, kterou dívky zpívaly. A jak úžasná je tato píseň. Takhle bojovníci skvěle zpívají. A mají tak úžasné a úžasné hlasy.
  Jeden z elfů vtipně poznamenal:
  - Fuhrer je holohlavý a prostě mizerný!
  A ukázala svůj dlouhý a kousavý jazyk.
  Jiný elf vtipně prohlásil:
  Kdo by nemiloval Putina?
  Všichni milují Putina!
  Kdo by nemiloval Putina?
  Už je dlouho ve vězení!
  
  Ale plešatý Vladimír
  My se vůbec nebojíme
  A mizerný prezident
  Hloupé myšlenky!
  Zde dívky mluví velmi vtipně a křičí. A pak hází jedovaté jehly holými prsty a ubodají Putinovy medvědy k smrti.
  A pak jak budou brát a zpívat;
  Ve vesmíru není žádná jiná vlast,
  Naše planeta je jako hvězda na nebi...
  S vírou, nadějí a čistým snem,
  Zdoláme světlé cíle!
  
  Udělali první krok ve vesmíru
  Elfarin nám dal klíč do nebe !
  Každý je nyní jako pokročilý kouzelník,
  Může poznat svět bouřlivé hrany!
  
  No, představte si staré časy -
  Ve zvířecích kůžích jsme závodili s klubem!
  Téma pokroku je nehynoucí, věčné,
  Ať nás věda učiní silnými!
  
  Místo odměny pod nohama z trní,
  Tato povaha je jako zlý vlk!
  Havran křičí: člověče mlč -
  A cherubové se tak rozzlobeně šklebí!
  
  Z propasti je jen jedna cesta ven,
  Všemohoucí Bůh je síla Stvoření.
  Stanete se živly, věřte mi, pane,
  Pokud vhled dojde k poznání!
  
  Takže se u svého stolu nenuď, zlato
  Získáte velkou moc!
  Uděláš si ráj, mladý muži,
  Můžete vytvořit to, o čem můžete jen snít!
  
  V nových světech jsou také potřebné znalosti,
  Naši bratři jsou tam, věřím, že příbuzní.
  Ať ve vesmíru není žádné nepřátelství,
  Všichni jsme rodina naší Matky Elf!
  Takhle děvčata zpívala vtipně a originálně. A jejich hlasy prostě rodí zázraky.
  Tak to berou a děvčata tak pěkně zpívají. A opět mohou brát a zpívat z plných plic. A ukázat jejich zvučné a velmi cool a úžasné hlasy.
  To jsou ty děvčata, jestli zpívají nebo hrají, a bojovně to bude cool.
  A bojovníci opět vyšlehnou blesky z šarlatových bradavek svých ňader a zabijí orky. Vše se děje paradoxně vojenským způsobem. A bosé, kulaté podpatky dívek odhazují ničivé koule ničení. Což má skutečně devastující účinek.
  A elfí dívky své protivníky, v tomto případě Putinovy medvědy, doslova zaženou do rakve. A tak zásadní a nepřetržitý boj s totálním zničením se odehrává.
  A bojovníci se projevují nesmírně statečně. A oni to vezmou a zahvízdají s velkou zuřivostí pomocí holých prstů. A tato píšťalka je ohlušující a zasahuje mozek. A způsobí revoluci v hlavách vran.
  A oni, když ztratili vědomí, padli a probodli hlavy orků svými ostrými zobáky.
  Potom znovu s velkým nadšením zpívají a vyceňují zuby;
  Ach Pushkine, ty excentriku nemáš pravdu,
  Nechceme na jaře onemocnět!
  Koneckonců, vůně čerstvých májových bylinek,
  Dokáže všechny vyhnat z gauče!
  
  Sněženky kvetou na jaře
  Mají čistotu noční glazury...
  Rodí měkký světelný sen
  Mladík chce zase bouři!
  
  Na jaře chlad ustoupí,
  Špina zlých muk zmizí...
  Lovecká sláva navždy
  Napij se sladkého dechu panny!
  
  Jako v mládí je vše v pořádku,
  A květen je mládí přírody!
  Datel tluče dlátem,
  Hrom se třese, chrlí klenby!
  
  Na jaře potoky šumí jako trylek,
  A jejich múzy znějí jako šplouchající vlna.
  Zde bobule rostou remízky -
  Hřeje z krásy srdce!
  
  Všechno v našem kraji je krásné,
  Tráva je jako samet v dámských šatech.
  Stejně tak slepota
  Snažte se žít tvrdohlavě ve městě!
  
  Proč potřebujeme město a vesnici,
  Staňte se jako divoch, procházejte se lesem.
  A pokud sněží,
  Ten bosý spěch jen strmější!
  
  Rod propůjčil takovou sílu
  Že můžeme vládnout jako bohové.
  Tady je žito na poli zlaté,
  Z ikony tvář přísně září!
  
  Svatý otec Svarog Slavyan -
  Přikázal milovat a žít pro bratry!
  Kdo je šlechetný člověk
  Vždyť sám Stvořitel přijal ukřižování!
  
  A rytíř nabrousí svůj meč,
  Protože v životě je násilí!
  Pán řekl: Nedám pokoj,
  Koneckonců, peklo, věřte mi, je impotence!
  
  Takže nevěřte, že spánek je nebe
  Ve skutečnosti je štěstí podstatou pohybu.
  A ty se tak odvažuješ bojovat -
  Prosit kata o odpuštění!
  
  A kdyby ustoupil sám,
  Ten Rod pomůže, věř svému synovi!
  Vyhoďte z hlavy prach a odpadky:
  Co tě nutí kňučet - odmítnu to!
  Bitvy pokračovaly s velkou houževnatostí a rozsahem. Bylo prolito hodně krve. Většinou elfí dívky bojovaly, používaly holé prsty u nohou.
  A pokud bojují, je to extrémně smrtící a ničí Putinovy medvědy.
  O bitvách se musí říct, že jsou tak krvavé. A dívky jsou stále na Zelenského pyramidových nádržích.
  A to je extrémně brutální útok. A má dopad ve stylu tvrdé rakve.
  A holé prsty vrhají dary ničení s velkou, ničivou silou.
  A elfí dívky zpívají ještě více;
  Moje vlast je energická duše,
  V tomto zlém světě nemá obdoby...
  Koneckonců, jak je Elfia dobrá -
  Je v něm spousta tepla a světla!
  
  Bojuj za ni, k čertu s vránami,
  Koneckonců, na tomto světě není žádná vlast cennější!
  Koneckonců, sobectví je zločinná lež,
  A krutý démon se zašklebí svou nechutnou tváří!
  
  Co jste udělali pro zemi - chlapi, jsme orli,
  To, co můžeme udělat pro Patronymic, nestačí!
  Jsme slavní synové - považujte za rovné bohům,
  Z podstavce srazíme, co stojí v cestě!
  
  Ach má vlast - posvátná země,
  Někdy Ti zapomínáme sloužit!
  Považujte tým za jednu rodinu,
  Otče soudruhu moudrý génius Fralin !
  
  V mé velké zemi je drahý symbol,
  Ten erb s rozprostřeným dvouhlavým orlem!
  Bojuj s pluhem, s tou zatracenou hordou,
  Lidé hrdého Solntslavnaja Elfa !
  
  Tady je moje armáda - vstoupila do Orklinu, hřměla,
  Nacistické hordy smetající zlé duchy!
  To, co zbylo z "Tygrů" a "Panterů", byly zbytky odpadu ,
  Pekelní čerti už touží po setkání!
  
  Budou vyliti pekelnou lávou - projevy,
  O čem mluvil hlasatel hejna vran!
  A padlí vstanou k životu věčnému,
  Bůh Rod dá nádherný způsob života,
  Jen neodporuj Hospodinu,
  Buďme pevní ve víře: ty a já!
  Takže děvčata zpívají velmi dobře. A uvolňují dary ničení velkými pěstmi. Tak velkou zkázu to všechno přináší.
  A tak to válečníci vzali a znovu s velkým nadšením vypálili blesky z šarlatových bradavek svých ňader a opravdu to vzali a odpálili. To je opravdu extrémně cool a destruktivní. A řekněme bez hřebíků.
  Dívky se chichotají. A pak elfka s fialovými vlasy stiskla knoflík bazuky s šarlatovou bradavkou na její hrudi a zazpívala:
  - Sláva nám elfové říkají,
  Orkové budou zahanbeni a zneuctěni!
  Dívky nádherně zpívají a skáčou jako koule. A míčky jsou speciální pro ping-pong.
  A samozřejmě i bosé nohy házejí jedovaté jehly a vyřazují Putinovy medvědy.
  Zároveň děvčata také zpívají;
  Zasáhnout přímo bez skrývání,
  Už dlouho není víra ve slova!
  Básně by měly střílet jako tanky
  Porazte protivníka v bedrech!
  
  Akce jsou jako zvuky automatu -
  Aby proudil dál!
  A facka do obličeje s výbuchem granátu,
  A z půl víru rublu!
  
  Štěstí nevybudujete násilím
  Ale bez násilí není život!
  Nechte ostatní chodit ve formaci,
  K obědu dostanete jídlo!
  
  Můžete hrát zlé hry
  Ale dobré skutky jsou potřeba...
  V srdci jsme kočky, ne tygři,
  A to může dát koště do zadku!
  
  Ano, meč je spolehlivou zárukou,
  Je to pravda, ne vina!
  Nebuď hrubým vládcem,
  Neuctívejte Satana!
  
  V každém listu lesa je radost,
  V jakékoli útěchě chrpa.
  Jdi rychle do propasti stáří -
  Nechte šedivé vlasy ve vašem chrámu zmizet!
  
  Nemůžeš si koupit svědomí,
  A svou čest nebudete moci prodat!
  Píšeme příběh o životě
  Fortune macecha není matka!
  
  Blahoslavený, kdo se nebojí smrti,
  Přece jen ti odvážní; víš, žije!
  Letíme vysoko jako sokol,
  Když se vznášíte, už jste testem prošli!
  
  Pro zbabělce, peklo a ráj,
  Smělá bolest s úsměvem čeká!
  Chceš štěstí a hustší,
  Vaše srdce rozpustí ledy!
  
  Pak se kdokoli stane tvým bratrem,
  Pak čest bojovníkovi všude...
  A dům a přístřešek budou v harmonii,
  Nadšení nás táhne k výkonu!
  Holky zpívaly skvěle. Nádherní bojovníci působivé třídy. Zkuste se takhle držet. A bojovníci jsou krásní a brilantní.
  Dívky bojovnice ukazují svůj divoký temperament. A jiskřit se safírovýma očima.
  něco hyperdestruktivně vypustí .
  A síla dívek je stále v kosmickém tempu. A z očí a pupíků šlehají blesky.
  A děvčata to vzala a holými patami házela hrách totální zkázy. A totéž předvedli divokou pasáží a náletem alkoholu.
  Jsou to, řekněme, nádherné a jedinečné dívky. A jak se všechny ukazují.
  A opět blesk z rubínových bradavek na hrudi. A vrány jsou zasaženy a spadnou a sraženy výboji. A zobáky probodávají hlavy všemožným skřetům.
  Dívky přitom zpívaly s velkým nadšením;
  Není krásnější domovina Elfa,
  Bojujte za ni a nenechte se unášet!
  Ve vesmíru nejsou šťastnější lidé
  Celý vesmír je pochodeň světelného elfa!
  
  Země všech má nejlepší letadla,
  A auta jsou prostě špičková!
  Přátelé se chystají letět do vesmíru,
  Alespoň vyhrožujte Karabasovi z podzemí!
  
  Orklinovy tanky všechny zničily,
  A v Orktai šli pěšky do Oklina !
  Vidíme elfinismus se Sluncem v dálce,
  Nechte lodě plout na Venuši!
  
  Postavíme města na Marsu
  A porazíme Jupiter!
  Ať je štěstí v celém vesmíru,
  A známka bude jen pět!
  
  Není nám žádná země rad, která by nám byla dražší,
  A milejší, krásnější k nalezení!
  První byl skvělý Fenin,
  Phtalin pokračoval v cestě!
  
  Orkler chtěl rozbít náš svět,
  A v letních vedrech zaútočil zrádně!
  Někdo nasadil dýku na duše
  Uzavřete svou smlouvu se Satanem!
  
  Zlí orkové neprošli jejich pokusem,
  Roztrhat Elfyu a elfy !
  Nebyla to zlatá rybka, která pomohla,
  Mocná rána pokladníka !
  
  A Pán ti také nepomůže,
  A dovednost, poctivost, laskavost!
  Ať draví démoni neodhalují mou tvář -
  Netrhejte v provedení šroubu!
  
  Víra hory přenáší
  Pokud je v této víře rozum!
  A pak se bratři diví
  Co nám dodalo odvahu a čest!
  
  Kdo zemřel, neplač hořce,
  Protože maso je jen křehký kouř!
  A tenisky nahradí špinavé lýkové boty,
  V novém světě - znovu mladý!
  
  A pak, za zvuku Rodovy polnice,
  Setkáme se s přáteli a poznáme naše předky!
  Protože se nám příroda sklání,
  Vybudujeme si svůj vlastní ráj!
  Děvčata samozřejmě velmi dobře zpívala a ukázala své velmi dlouhé a krásné jazyky.
  A holé prsty házejí velmi ostré a smrtící jehly. To je skvělé.
  A padnou orkům přímo do hrdel a úst. Vyvolávání vražedného efektu.
  Skřítek s karmínovými vlasy vzal a kopl do Putinových medvědů a vyrazil je pomocí jahodové prsní bradavky. A ukázalo se, že je to extrémně cool.
  Tyto dívky a jejich odhalené podpatky prostě dělají zázraky. A sakra mají vražedný efekt.
  Takhle šukají, a pojďme udeřit blesky a ukázat jejich výjimečné pasáže smrti a zkázy ze šarlatových bradavek.
  A opět z rubínových bradavek extrémně bojovný a jedinečný efekt a pohřbení Putinových medvědů do rakve.
  A pak začaly dívky znovu zpívat;
  Slíbil jsem velké vlasti
  Služte vesmíru a přinášejte věčné světlo!
  Nechte obtíže a muka od začátku,
  Lov k pláči - jako bys byl dítě!
  
  Ach, kolik zármutku je Bůh ve vesmíru...
  Jako by ďáblem vesmíru byl tento Stvořitel!
  Budova bude zničena hroznou ranou,
  Nafoukaná mládež půjde do hrobu!
  
  Ne, nehledejte uznání druhého
  Ke slávě naší vlasti, svatý!
  A potřebuji nadpozemskou odvahu,
  Aby nezůstal ubohým otrokem!
  
  Protože vesmír není kulatý,
  Je nekonečný - jako lidská myšlenka!
  A člověk hledá přítele v prostorech,
  I když naším osudem je bojovat a bojovat!
  
  Nenarodili jsme se, abychom si nečinně užívali,
  Los je drsný, ale žádný jiný neexistuje!
  Koneckonců, Rusové byli vždy schopni bojovat,
  Jsem také válečník, i když jsem mladý!
  
  Nebudu lhát, bezbožně klamat,
  Milovala válku, city se nerozplývají!
  Ale je to pro mě těžké pochopit
  Vlast sténá, má drahá!
  
  A teď mám zase na výběr
  Bojuj se ctí nebo zemři!
  Takže zarovnání na kartách osudu vypadlo,
  Na dně je jen propast a opěrná tyč!
  
  Ale teď jsem sebral svou vůli v pěst,
  Četl jsem modlitbu, napjaly se mi svaly!
  Shoďte nepřítele z podstavce
  V srdci hraje zvonící struna!
  
  Teď vím, že je možné vyhrát
  A ať Elfia vládne po staletí!
  Budeme nejvzdálenější na planetách,
  Oslavme Elfa v básních a verších!
  
  Abychom posílili zemi Holy Elphia,
  Měli bychom mít vědomého ducha!
  Prosili Všemohoucího v modlitbě:
  Aby světlo světa vědění nezhaslo navždy!
  Koneckonců, dívky zde jsou jen okouzlující elfové. Jsou tak krásné a úžasné. Ne, přes ně se nedostaneš.
  V obdivu k takovým dívkám můžete zůstat velmi dlouho.
  A jestli to také vezmou a udeří blesky z pupíků.
  A pěkně spálí Putinovy medvědy.
  Zde jsou nádherné dívky - nejvýraznější druh. A ukazují své úžasné pasáže.
  Jeden z nich, zasraný ork, poznamenal:
  - Alexandr Veliký odpočívá!
  Další souhlasil s tímto:
  - Odpočívá a závidí!
  A holými prsty u nohou hodila dar ničení s vražednou silou.
  Byly to tady úžasné dívky. Prostě ohromná energie a síla.
  A tak to bojovníci znovu vzali a zpívali;
  Žil s babičkou
  Dvě veselé husy...
  Objevili se orkové
  Husy porodily!
  Samozřejmě, tyto bonbony jsou zde nejjiskřivější a nejúžasnější s velkým citem.
  A elfští chlapci stále bojují. Jsou to jedinci velkého rozsahu, kteří jednají s kolosálním přístupem.
  A mladí muži také předvádějí kousky. A elfští chlapci, kteří jsou ještě děti a házejí dary zkázy holými prsty na nohou. A také zpívají;
  V kampani, průkopník, nebuď slabý,
  I když cesta je obtížná, když je válka!
  Ke slávě vlasti - Svatého státu,
  Koneckonců, víra a kluci vědí, že je důležitá!
  
  Nedávno byla obloha klidná,
  Na poli kvetly klásky jako zlato!
  Ale Putin nám přilepil prasečí rypák,
  Kéž mu Bůh dá, aby se dostal do hrobu!
  
  Pod polnicí jdeme kempovat,
  Ale vzadu máme cestu v Orkmahtu.
  Lidé z Otčiny zářící hrdí,
  Společně jsme ve zlostném zápalu!
  
  Přichází podzim, ostrý vítr,
  Boty ale ještě nenoste!
  Řekl příteli: utíkej, uvidíme se brzy,
  Ví, jak bojovat s průkopníky armády!
  
  Vykolejíme patra,
  A ze zálohy jsme zasáhli kolony!
  Děti běhaly bosé po sněhu,
  A pastýři řvou zezadu!
  
  V mrazu nás pokryje jeden oheň,
  Aby se třes z chladu alespoň trochu zmírnil!
  Rozptýlit temnotu, kterou elf zakryl zlem,
  Obnovte přetrženou nit!
  
  Ó Ježíši, Pane Svaté země,
  Slíbil jsi milost národům!
  Teď je slovo milosrdenství nějak divoké,
  V chladném kovu všude kolem je jen kámen!
  
  Vždyť i růže v mrazu vystydnou,
  Ale srdce, jestliže Bůh žije svatě!
  Pak staleté ledové kry roztají,
  A nejsladší med poteče v řekách!
  
  Odhoďme řetězy tyranie z vlasti,
  Hrdý muž narovná ramena!
  Ve svobodě jsme samozřejmě nejšťastnější,
  Přidejte rychlost ke vzdáleným běžeckým hvězdám!
  Tito průkopníci - bosí a opálení kluci v kraťasech - jsou prostě báječní.
  A jejich dětské nožičky házejí malé, ale ničivé hrášky smrti.
  A elfí dívky bojují.
  A dívky z okouzlujících lidí, jak to berou, a odstřelily nepřítele stisknutím tlačítek s rubínovými bradavkami. A všechno dopadne velmi báječně a smrtelně.
  Nohy válečníků samozřejmě bez bot. Jsou bosí a rozkošní.
  A schopný vytvořit skutečné tělo.
  Nebo možná je to tak?
  A tělo dívky je svalnaté a svaly jsou dlaždicové. A nenajdete nikoho krásnějšího než takové dívky. Udělají to, co ostatní nemohou.
  A když už děvčata pískají, tak vrány padnou na hlavy Putinových medvědů a rozbijí jim lebky.
  Tohle bude opravdu extrémně a super.
  . KAPITOLA 23
  Jako první zde startovala Maria Kolesnikova a velmi cool holka. A co ona prostě nevstane. A její tým je také ve skvělé výšce - prostě hyper .
  A pak si dívky vezmou a zazpívají;
  Elfí válečník statečný -
  Je vidět, že strach neznáš od narození!
  Ale opravdu hloupé
  nikdy nebudeš spasen!
  
  To je kouzlo blesku hněvu;
  Síla nekonečně velkých duchů!
  Rozdrťte kosti na popel,
  Ve spárech divočiny najdeš smrt!
  
  Tvé kosti ztvrdnou jako kámen,
  Protože čaroděj zde bude číst kouzlo!
  Hodíme pod tebe roztomilou minu,
  Něco pro poučení ostatních!
  
  Myslel jsem, že jsi schopný
  Porazte nás mocným pokrokem!
  Ale jako démoni v lůně
  Jste pod velkým tlakem!
  
  Sakra žádná šance
  Porazte naše dravé semeno!
  Dokončíme práci s matkou,
  Bez dalších prázdných řečí - nesmysl!
  
  Vrána pryč odtud -
  Moji gyrfalconi vyrostli jako divocí!
  Hoďme Jidáše do ohně;
  Rozbít nebeskou klenbu v zuřivé zuřivosti!
  
  A pak je naše magie bouřlivá,
  Nikdy nebude překážka!
  Hudba bude báječně nádherná,
  Jako řev praskajícího vodopádu!
  
  Naplní tě až po krk,
  Láva, která roztaví i kameny!
  Ftalin také nepomůže ,
  A každý, kdo vládne říši!
  Tohle je opravdu, opravdu skvělé. Dívky zpívají a ukazují svá nahá ňadra s šarlatovými bradavkami.
  Tady jsou tak krásné. A mají jedno oblečení - tenké kalhotky. Ale kalhotky různých barev a barev a s kresbami.
  Jsou to opravdu super bojovníci. A dokážou všechno ještě vychladit a vzít a ukázat sílu.
  Tady je dívka s vlasy se zelenými puntíky a holými prsty na nohou popadla orčího generála za nos. A jak stisknout.
  Tady ječí dívky:
  - Jedna dvě tři,
  Rozbiješ orka!
  A další loket bušil dalšího orka do chrámu. A padl mrtvý.
  Takové jsou tyto dívky - jen opravdu potřebují říct bojovnice super a hyper úrovně .
  Tady se zkuste k takovým přiblížit. A ze šarlatových bradavek na hrudi budou vyraženy, což se ani dlažební kostka nebude zdát dostačující.
  Ale zároveň dívky stále zpívají;
  Tygří drápy - síla oceli,
  Výbuch!
  Obzory blednou
  Armáda jede na Orkiskhanu !
  
  Ale náš válečník je silný jako elf -
  Nepřerušujte tlak plazů!
  Dokonce i mladý kluk
  Ukáže vám, jak porazit!
  
  Opravdu, v Elfu je meč jako flétna,
  Poznejte také umění boje!
  Vyvěšujte své vlajky výš
  S tváří Boží - Ježíš!
  
  Vyhrát úkol je toto,
  Ne pro slabé - duchem i tělem!
  Okrmakht napadl v horkém létě,
  Tak to zničte obratně!
  
  Naše armáda je úžasná pro každého -
  Má moc za hranou!
  Moře prudce bouří
  Šedá vlna šplouchá!
  
  Porazili jsme hordu mečem,
  Putin bude také bit!
  Warrior měří míle
  Zabíjí odporné parazity!
  
  Fuhrer si myslel, že zajme každého,
  Ale jako odpověď, rána meči!
  A náš muž řekl, to stačí,
  Velikonoční koláčky vás neuvítají!
  
  Ani "Tygři" nešetří,
  Máme nad nimi kontrolu!
  A pod barvou lila v květnu,
  Jdeme rovně!
  
  Tak si vzpomeňte na mladého rytíře
  Jako by Vlast byla svatá pro všechny!
  A svaté tváře z ikon -
  Říkají: co bude svaté!
  Tak děvčata zpívala a velmi agresivně dávala najevo svá slova a dávala najevo svůj komunistický nátlak. A když to vezmou, zazpívají a ukážou své perlové zuby.
  A budou lisovat pomocí šarlatových bradavek na hrudi. A ukázalo se, že je to velmi cool, s údernou silou.
  Dívky zpívaly:
  Fuhrer plešatý,
  Velmi mizerné...
  Dejte mu mozek
  Nebudeme věřit v slzy!
  Dívky opět bojovaly s orky s neuvěřitelnou zuřivostí. A zabili Putinovy medvědy a vztyčili hromady mrtvol.
  Elfové působili velmi energicky. A sťali orky, jako by jim sťali hlavy meči. A tloukli ze vzduchu pomocí útočných letadel. Trochu to připomínalo druhou světovou válku.
  Jen na jedné straně jsou dívky a na druhé straně protivní medvědi Putinovi. A všechno to vypadalo velmi cool.
  A bylo prolito tolik krve - bylo to prostě neuvěřitelné. A tekl celý vodopád.
  Dochází k útoku na vlky,
  Pod vánicemi vytí oceli!
  Vymažeme hlupáky v popel,
  Tak pevně do čela - nejsme ve smutku!
  
  A hrát mezi kostmi
  Kytara divoké chladné smrti,
  A bude čekat na odvážné hosty
  A přinést skvělé zprávy
  A gay zmizí pro štěstí!
  Veselý vítr! Veselý vítr!
  
  Koneckonců, nemůžete najít chladnější rati,
  Kdo to má těžké, lže, ví!
  A ne, znáte snadný způsob
  Jako pěšec cválající do královen,
  Mate je jen chytrý a dělá problémy s časem!
  
  A vyhlásíme impozantní kontrolu,
  Ať elfové jdou rychle!
  Útok vpřed Elfia v těsné formaci!
  Pak běží rozbitá kontrola,
  Nechte ho cítit osla
  A ten elf je navždy létající hrdina!
  
  
  Pojďme péct koláče s vítězstvím,
  Budeme vymáhat, vtipné dluhy...
  A ať je štěstí s námi navždy!
  Pomozte těm, kteří jsou slabí
  A nestyď se, pokud se nepřátelé drží,
  Zvedneme prapor vlasti výš!
  Takto zpívají velkolepé a jedinečné dívky - považujte za nejvyšší třídu a úroveň.
  A jestli děvčata jak brát a vyjí. A vypadá to tak skvěle a jedinečně.
  Dívky, které dokážou vše vytvořit mrknutím oka. Nebo naopak, vzít a rozdrtit Putinovy medvědy na prášek.
  Ve stejnou dobu bojovali i elfové. Kteří bojovali jako hrdinové.
  A přitom zpívali velmi krásní chlapci;
  Jsi bohyně čisté a jasné lásky,
  Ztělesnění bez omezení vyzařování světla!
  Bez tebe zamrznou v srdci jen nuly,
  A oslepit oči jako kometa!
  
  Mezi ohni v nekonečném hvězdném oceánu;
  Ty a já jsme stoupali jako orli na obloze,
  A tvé rty jiskřící rubíny,
  Vášnivě mluvili o lásce!
  
  Nikdy nezapomenu na ta slova,
  Mají med a jantar s perletí!
  nájemným vrahům tvrdý ,
  Slunce se setká a ráno nás pohladí!
  
  Vášeň je vyšší než nebesa a širší než step,
  Hormony jí buší kopyty!
  A někdy se modlím Ježíši, zachraň mě,
  Oh, nebuď drsný na milence!
  
  Krása našich pocitů není dána k pochopení,
  Kdo se narodil bez náklonnosti!
  Svět je drsný pánové - tohle není film pro vás,
  A loď čeká na úsměv, poznejte útes!
  
  Ale láska je cit - není pro ni žádný vládce,
  Neměřte velikost emocí!
  I když na to nemáte věk
  Jen bezcitnost, výpočet dal roky!
  
  Stane se ve světě, poznejte nebe - víra je zde velká,
  Jinak nemá smysl bojovat!
  A pak řeka vytryskne jako vodopád,
  Vždyť přichází éra elfinismu!
  Tak kluci zazpívali a dopadlo to skvěle. Jsou to skvělé a úžasné dívky. Postupně se v nich rozvíjí energie destrukce a divoké, zběsilé vášně.
  Kluci milují dívky a zpívají:
  Tvůj hlas vůbec nezní jako hlas tvé matky.
  Zpíváš rozladěně s hlasem orka!
  A tohle vypadá velmi vtipně. Kluci ale bojují sebevědomě.
  A ukazují své největší příspěvky a vtipy.
  A jak dívky s rubínovými bradavkami bojují a co dělají. Ano, a bojovníci zpívají zároveň;
  Od kouzel je dokonce i nebe pichlavé,
  Nesmělý měsíc se chvěje strachem...
  Satan nemá psa, jsem mimo předměstí,
  A zlá čarodějnice je hrozný mor!
  
  V pekle je pro mě vyhrazené místo,
  Pomalu procházím podsvětím!
  I tam, jako ve světě, je spousta nových věcí,
  Další ztracená duše!
  
  Pro čarodějku je Tartarus chladné místo,
  Jsou zde stoly, občerstvení, kasino!
  I v pekle jsou různé slasti,
  A ještě chladnější než v jakémkoli filmu!
  
  Ani ty sám rytíře neznáš
  Jak tě mohu tvrdě potrestat!
  Blázniví ptáci sní o ráji,
  A je lepší být v Hádu, tam je zlá armáda!
  
  Dám sílu, když se mi pokloníš,
  A na kolenou jako předtím, než Bůh plácl!
  Pak se staň guvernérem pekelné jízdy,
  Tak skvělé vědět, že to byla slabika!
  
  Koneckonců, dělat zlo, pak jsou skutky stateční bratři,
  Má to pro tebe spoustu sladkostí, ty tomu nerozumíš!
  A nebudete chápat, kde je levice, kde je pravice,
  Za kolik můžete vsadit pět!
  
  Mohu udělat cokoliv, v elementech destrukce,
  Nemám na světě sobě rovného...
  Země mých úspěchů bude naplněna,
  Nevyčíslitelný v zlobě démona potíží!
  
  Ale já ti to nedám a nebudu to sdílet,
  A je lepší to nastříkat do prachu ze sněhu ...
  Pamatujte si z ikon, že tváře jsou v smutku,
  Přece z vás nikdy nebudou psi v ráji!
  To je opravdu extrémně cool a destruktivní. Ale dívky odejdou. A skákejme jako koule. A jejich bradavky jsou tak rubínové a chladivé.
  A sami bojovníci předvádějí nejvyšší akrobacii a průchodnost. A je to nesmírně úžasné.
  Co jiného mohou dívky dělat? Tak je to se šarlatovými bradavkami na tlačítkách joysticku pro stisknutí a uvolnění smrtících darů ničení. A skartujte protivníky bez jakékoli lítosti a pochybností.
  Navíc orkové mučí i dívky. A zejména velmi rádi zapíchají elektrody do lůna Venuše a propustí proud.
  A zároveň také bosé, kulaté podpatky pro dívky na smažení. Což je extrémně účinné a bolestivé.
  Někdy orkové lámou dívkám prsty na ladných nohách rozžhavenými kleštěmi. Což, pravda, má také smrtící účinek.
  A dívky u toho řvou a šklebí se.
  Elfové, orli-rytíři jsou jako děti,
  Podpora věčného mládí země!
  I když nás smrt chce svázat řetězy,
  Ale my jsme nesmrtelní synové vlasti!
  
  Jakýkoli obchod je dovedně argumentován,
  Pokud to na něj elfí lidé vezmou!
  Nenecháme se zlomit machinacemi Lucifera,
  Věřte tlaku hordy, rozbijí rati!
  
  Jako propast nevrhá sílu do bitvy,
  Můžeme, věřte jim, přežijeme!
  A mrtví válečníci budou vzkříšeni -
  Protože Lada je zetěm padlého rytíře!
  
  Vlasti, jsi hrdá a majestátní,
  Ale zároveň, protože vrbový keř je skromný ...
  Říše mocných elfů -
  Svatá, zářivá země!
  
  Na cestách světa je mnoho banditů,
  Ostří dýky a sekery!
  Koneckonců, někteří mají Krista za roli idolu,
  Pro ostatní je celý jejich rozhovor nečistý!
  
  Lidé zapomněli na Boží znamení,
  Chtějí jen kousnout do háku...
  A skutečnost, že Bůh netoužil po pomstě za smrt,
  Hříšník, ten hloupý, nevěří!
  
  A jsme ve válce o pozůstatky křesťanství,
  Dorazili jsme do Konstantinopole - boj.
  A chanát se stal pokorným a podřídil se,
  Kontinenty se radují - až pět!
  
  Nyní je elfská cesta světlem světa -
  Buď jí věrný, jak Pán přikázal!
  Vítězství je hlavní vrchol,
  Přichází znamení štěstí změny!
  Takto zpívaly krásné a rozkošné dívky. Jejich hlasy jsou jako sladký med. A proudit vzduchem.
  A holé prsty na nohou házejí hrách smrti na nepřítele a doslova ho roztrhají. A všechno to vypadá extrémně destruktivně.
  A pak jedna z elfů hodila těžký granát smrti holým, půvabným chodidlem. Proletěl kolem a roztrhal masu Putinových medvědů.
  Dívka to vzala a zpívala:
  - Kakao, ach kakao,
  Orků bylo okamžitě méně!
  A ostatní válečníci jsou jako blesky z šarlatových bradavek na hrudi. Četné vrany najednou vzaly a zhroutily se. Dostali vážný infarkt a skončili v kómatu. Jejich zobáky padaly dolů a narážely do lebek Putinových medvědů.
  Tak to válečníci brali a jednali. A v prdeli s námahou.
  Potom začali znovu zpívat;
  Pouště dýchají teplem, sněžení je studené,
  Jsme elfští válečníci, kteří brání naši čest!
  Válka je špinavý byznys, ne neustálý průvod,
  Před bitvou je čas přečíst si žaltář!
  
  My lidé milujeme spravedlnost a službu Pánu,
  Koneckonců, toto končí v ruštině, čistý duch!
  Dívka se silným kolovratem spouští hedvábí na tváři,
  Foukal poryv větru, ale pochodeň nezhasla!
  
  Rod nám dal příkaz - chraň elfa mečem,
  Za svatost a vlast - vojáci slouží Kristu!
  Potřebujeme kopí, ostré a silné meče,
  K ochraně slovanského a dobrého snu!
  
  Ikony Solntslaviya v nich jsou moudrostí všech dob,
  A Lada a Matka Boží jsou jedna sestra světla!
  Kdo je proti naší moci, bude označen,
  Věčné Rusko je oslavováno v srdcích vojáků!
  
  Jsme obecně mírumilovní lidé, ale víte, hrdí
  Kdo chce ponížit elfa - bude tvrdě bit kyjem!
  Pojďme stavět zběsilým tempem - jsme rájem na planetě,
  Rodina bude velká - porodíme děti s miláčkem!
  
  Udělejme z celého světa letovisko, máme takový impuls,
  Vztyčme vlajky vlasti, pro slávu generací!
  A lidové písně, ať mají jeden motiv -
  Ale ušlechtilá elán, bez hlenu prašivé lenosti!
  
  Kdo miluje celou vlast a věrnou povinnost vůči králi,
  Pro elfa to udělá, v boji roste!
  Dávám ti pusu zralé dívce,
  Nechte své líčka v květnu rozkvést jako poupě!
  
  Lidstvo čeká na vesmír, letí nad Zemí,
  Zaplatíme drahokamové hvězdy do vínku!
  Nechť se najednou stane skutečností, že ho nesl chlapec se snem,
  Jsme tvůrci přírody, ne slepí papoušci!
  
  Takže jsme vyrobili motor - bam, z termokvarků ,
  Rychle se pohybující raketa, která řeže povrch vesmíru!
  Ať tě kyj zasáhne ne do obočí, ale přímo do očí,
  Zazpívejme hymnu vlasti mocným hlasem!
  
  Nepřítel už běží jako zajíc,
  A my, sledujeme to, řešíme ty správné cíle!
  Koneckonců, naše armáda elfů je mocný tým,
  Ke slávě Solntslaviya - nechť čest vládne Moci!
  Válečníci tak krásně zpívali. A ze šarlatových bradavek na hrudi vypustili skutečné blesky. A zasáhli vrány a způsobili, že spadli z šoku. A havrani rychle padali na lebky orků, vrtali je a bili pěstmi.
  Tohle vypadalo velmi cool a destruktivní.
  A dívky vyplazovaly jazyk, řvaly a zpívaly:
  - Jsme nejsilnější na světě,
  Všechny orky snadno rozdrtíme...
  Zabij naštvané medvědy na záchodě,
  Někdy je těžké je litovat!
  Tak zpívají dívky. Jsou jako skvrnití hadi s jedovatými jazyky.
  Nebo vás mohou vzít a píchnout a bolí to tak, že to nikoho nezajímá.
  A jejich šarlatové bradavky mačkají tlačítka a vytvářejí v řadách Putinových medvědů obrovskou, kolosální sílu ničení.
  A je velmi agresivní a krutý.
  Dívky mohou podlehnout i bleskům od pupíků. A rozptýlí se různými směry a havrani se zamotají do sítě. A pak spadnout zdrogovaný.
  A propíchnou další lebky armády Putinových medvědů.
  Mezitím pionýrští chlapci v šortkách házejí jehly na medvědy holýma, dětským chodidlem a zpívají;
  Smaragdově šplouchající vlna přes palubu,
  Hvězdy na nebi nad námi září.
  Potěšení korzára s voňavým vínem,
  Co zítra - to ví jen Pán!
  
  A na kartách, bohužel, také není dáno vědět,
  Co Fortune připravuje pro korzáry...
  Pod rodnou střechou bude v posteli panna,
  Nebo nám čert v pekle brousí rohy !
  
  Dojde k nalodění nebo vystřelí děla,
  Polož hlavu do zlé propasti.
  Takový je osud filibustera Pallase,
  Plavba přes moře v impozantním živlu!
  
  Toto sladění života je však dobré,
  Že neexistuje žádná nudná kancelářská rutina.
  V napětí plavat, žádná slova nejsou těžká,
  Ale celá rodina - jsme jedno!
  
  Pokud potkáme fregatu tam, kde nás sledují,
  Pojďme do boje se zvonivou písní!
  Neexistuje žádná zcela nedobytná reduta,
  Hlas králů s příliš hrdou korunou!
  
  Vyhrajeme zpět své a dojdeme k úspěchu,
  Pokud štěstí nepřeje, pak je to ve smyčce!
  Vyhlídka, že budou klovat vrány,
  Řeknu vám všem bratři - nepřijmu!
  Tady se odehrávají takové krvavé bitvy. A dívky předvádějí prostě děsivou a úžasnou třídu. A z šarlatových bradavek prsou nadále vyvrhují velmi ničivé a ničivé vlny s velkou silou a energií.
  A přikryjí vrány a nechá je padat, omráčené a opilé.
  A dívky dupou bosýma nohama, házejí jedovaté jehly po skřetech a zpívají radostí;
  Padnout, padat, padat, padat,
  Dostali jste toto právo...
  Už nebudou žádné mazané lišky,
  Kozám je to jedno!
  Poté dívky s holými prsty znovu s velkou silou vzaly a házely dárky smrti. Přeletěli a vzali spoustu Putinových medvědů a roztrhali je.
  Tady se bojovníci rozdělili. A roztrhejte Putinovy medvědy na malé kousky.
  A dávají ultrazvuk z pupku a masu orků zasáhne světlo a roztrhnou se jim ušní bubínky.
  To jsou dívky, které se zmocnily a rozešly se divokou a násilnou, nezastavitelnou silou.
  Vezměte meč a naostřete čepel silnější!
  Nechť jsou vaši nepřátelé plni lsti,
  Ale stane se svobodným, led pekel roztaje,
  I tomuto malému světu uděláme radost!
  
  Jsme vojáci elfích armád, řízneme přímo do oka,
  Strach neznají ti, kdo slouží své vlasti!
  Velitel soudruh Ftalin nám volá,
  To znamená, že válečník bude statečný, neostýchejte se v bitvě!
  
  Dali světlo komunismu - to není sen,
  V tom je velikost lidí a mysl katedrály!
  Ať vládne světu: čest a laskavost,
  Vymeťme všechny shnilé odpadky z těžkého života!
  
  Naše vlast nemá sobě rovného - každý to ví,
  Protože síla lidu dala život jako ráj!
  A proto oslavujte vlast všude,
  Pokud chcete být šťastní, jděte do toho!
  
  V elfinismu, síle vůle a letech hvězd,
  Neexistuje žádný vrchol, lidé vědí, že je nemožné dosáhnout!
  Sám Pán, trpící pro nás dobrou zprávou, informoval;
  Že se nepřítel lidské rasy proměnil ve hru!
  
  A pak, jako valčík, úžasné hvězdy pojďme tančit,
  Nechte hrát hrom varhan a zní harmonika!
  Chvalme Ježíše každý den a hodinu,
  Cesta problému, naše potíže se obrátí na nulu!
  . KAPITOLA 24
  Maria Kolesnikova velí jednotkám a zároveň proklíná kníratého a holohlavého tyrana. A nezapomene broukat;
  Takhle děvčata zpívají moc krásně a rozkošně. A jejich hlasy jsou tak sladké, jako sirény. A nalévá píseň do křišťálových pohárů nebes.
  Zde jsou některé krásné a úžasné dívky. A jejich hlasy jsou jen nemyslitelný zázrak.
  A když se také používají šarlatové bradavky.
  A orkové chytají zajaté dívky za prsa rozžhavenými kleštěmi. A pěkně to rozbijí a vytrhnou. A to vše velmi bolí.
  Vzala to elfka s oranžovými vlasy a zasáhla skřety bazukou a stiskla tlačítko rubínovou bradavkou. Roztrhala pár tuctů Putinových medvědů a zpívala:
  - štěbetat, cvrlikat , cvrlikat, cvrlikat ,
  Vzal a kloval švába...
  Takže obr je pryč!
  A bojovníci jí zase vyplázli jazyk.
  A druhá dívka podlehla nepříteli pomocí holého, kulatého podpatku. A letěl bojovný, ničivý hrášek. A masa orků byla okamžitě zničena.
  Tady jsou ty dívky - ork je proti nim, jako buřič proti býkovi. A produkovat kolosální destrukci a destrukci.
  Ale samozřejmě kromě nich jsou tu ještě elfí chlapci. Jsou to bosí průkopníci a velmi krásně dokážou házet holýma, dětským chodidlem po orcích jehlami a přitom zpívat;
  Cesta válečníka jako s růží a trním,
  Když chlapec běží do bitvy bos,
  Ale jehly pod nohama dítěte,
  Prostě dělají to dítě cool!
  
  V Elfii výchova vojáka
  Od plenky příliš pozdě začít!
  I na zahradě ti sluší granátové jablko,
  Být schopen bránit vlast od dětství!
  
  Co jsme se naučili ve školách, pak zapomeneme
  Životní lekce jsou k nezaplacení.
  Spravovat věřit vesmíru osudu,
  Narodili jsme se elfští rytíři!
  
  Milujeme, sbíráme květiny,
  Pro nás jsou figurou tuková pole.
  Poupata bujně kvetou v květnu,
  V červenci jakoby s topolovým sněhem.
  
  Milujeme - slavík zpívá jako flétna,
  Sladký drozd cvrliká jako cembalo.
  Když nás elf v přátelství nerozlije,
  Jeden, jak učil Pán Kristus.
  
  Naši lidé chrání všude,
  Všude je trvalý zájem o život.
  Kde lvi řvou, papoušci zpívají do sytosti,
  Záře je jasnější než samotná nebeská klenba!
  
  Budeme hodně stavět, nenecháme to zničit,
  Chraňme vesmír!
  Letět radostí duše,
  Aby se stala nití nekonečného života!
  
  Pak nás může vlast milovat,
  A my jí budeme sloužit věrně, se ctí!
  Zapomeňte, že existuje taková nuda lenosti
  Aby naše loď nezakopla o útes!
  Takhle zpívají skřítci. Vědí, že s orky je třeba tvrdě bojovat za světlejší zítřky.
  A pokud bude zajat elfí chlapec. Poté ho orkové nejprve svléknou donaha. Potom budou postaveni na stojan a budou šlehat bičem.
  A pak se bosé, kulaté, dětské paty elfího dítěte dotkne rozžhavený kus železa. A bude vonět jako něco příjemného a připáleného. A bude to prostě skvělé.
  A bojovníci zpívali:
  Moje podpatky, holé podpatky dívek,
  Budeme si hrát, jen hrát na schovávanou!
  A to všechno zní nesmírně skvěle. A dívky jednají s obrovskou energií. A pokud něco začnou vydávat, tak s velmi vysokou intenzitou.
  A z šarlatových bradavek budou dívky opět brát a házet šok a ničivé blesky.
  A elfský pionýrský chlapec zpívá;
  Marně nepřítel věří
  Že se mu podařilo rozbít elfy!
  Orkmaht jsme dokončili v květnu,
  Dravý lovec se stal jako hra!
  
  Kdo se odváží, v bitvě útočí,
  Zuřivě porazíme své nepřátele!
  Odpaříme je koštětem v lázni,
  A ze života se stane smyčka!
  
  Vlast je krásná jako slunce
  Mocný a mocný obr!
  Nech píseň plynout jako zvonivý proud,
  Ukazujeme v něm talent!
  
  Nejen ve veselé písni,
  Miluju sáně, brusle!
  Ať je den nový radostný,
  Smrkové šišky roznesou své!
  
  A pokud potřebuješ vzít meč,
  To je naše divoké volání!
  Bombu si necháme v batohu
  Hrajte na vojenské téma!
  
  Vítězství je vrtošivé,
  Prázdná nepřijde na mysl!
  A věřte mi, vrcholy elfinismu,
  Zbabělý bojovník to nevezme!
  
  Jen odvážní mají moře úspěchu,
  Pouze práce pomáhá porodit!
  Že jsi přišel ke štěstí světa,
  Nepřítel nedokázal prolít krev!
  
  Pak to bude velmi svobodné,
  Dosáhneme nových výšin!
  Ušlechtilý akt lásky,
  Činíme vůli Páně!
  
  Pro víru, pro světlo této myšlenky,
  Chceme pro vlast v očích!
  Aby matce nezšedivěly vlasy,
  Aby mi byla radostí každou hodinu!
  
  Pak bude vůle lidu
  Už dávno vybudujte poctivý svět!
  Do století až sta let,
  Nebudeme nosit jho!
  Dívky z druhu elfů pokračovaly v palbě na nepřítele. Zde bojovníci nasadili palebný systém hurikánových salv a vší silou bušili do pozice Putinových medvědů. A byla to jen zdrcující rána.
  Masa chlupatých tvorů byla okamžitě zničena.
  A dívky házely dary ničení na nepřítele pomocí holých prstů smrtící síly.
  Potom byly do akce vrženy žiletky a jedovaté jehly. Toto je masivní tanec smrti.
  Bylo tam tolik ničení a smrti.
  A dívky zpívaly;
  Ledové kry oceánu a závěje stříbra,
  A zlatý písek pro poušť Karakum !
  Toto je celá moje svatá vlast,
  Útěcha od drsných myšlenek!
  
  Postavíme mnoho měst v Elfiri ,
  Postavíme silnice a dálnice do tajgy!
  Dokonce i průkopníci jsou alespoň trochu staří,
  Budou schopni najít dobrodružství a výkony!
  
  Naši lidé jsou na Zemi velcí a mocní,
  Každý člověk uspěl ve vědě!
  Žijeme elfinisticky , bereme v úvahu rodinu,
  Udělejme mnoho ve jménu světa slavných činů!
  
  Naše nejvřelejší přání
  Bojujte za drahou vlast až do konce!
  Durimar a Karabas netáhli ,
  Nosit korunu vítězství!
  
  Vlast, ty jsi moje matka, která je krásnější, aby se nenašla,
  A ty jsi taková inspirace!
  I tobě z odlehlé vesnice národa Mansi,
  Pán udělil milost skrze vědu!
  
  Ale když hoří bouřky, jdeme do bitvy,
  To je naše čest!
  A pak se do útoku vrhne silný prapor,
  Jen kvůli udatnosti, ne kvůli pomstě!
  
  To je, když není dáno vyrovnat se s vlastí,
  A nepřítel v panice rychle utíká!
  Koneckonců, věřte mi, válka není film,
  No, to vyžaduje mysl i city!
  To jsou písničky, které veselé dívky zpívají s velkou radostí. A je to prostě skvělé. Jsou úžasné a kouzelné.
  Dívky dokonce začaly výt velkou zuřivostí a jiskřivými perleťovými zuby.
  A dál házejí holými prsty velkou, ničivou sílu jehly. A zabít orky.
  Válečníci zároveň mačkají tlačítka svými šarlatovými prsními bradavkami a vysílají ničivé a ničivé dary ničení.
  A způsobit úplnou devastaci.
  Takové jsou krásky - agresivní a erotické.
  A zpívají sami sobě:
  Führer plešatý, ty jsi prostě šmejd
  Fuhrer je holohlavý - smradlavý hovno!
  A ukazují své velmi dlouhé jazyky. A kroutí je jako hejno hadů, kteří se svíjejí a všechno je super.
  A elfští chlapci v šortkách s holými prsty házejí smrtící dary ničení. A také způsobují značné ničení a smrt.
  Válečníci jsou zde prostě divoká třída.
  A bojovníci jsou ještě chladnější.
  Tu jeden z nich, čerstvě vyražených pionýrů, začal zpívat;
  Přišel s mým bratrem do nového světa,
  Fortune se ostře usmála,
  Nyní dobyjeme moře.
  A pojďme si udělat tetování!
  
  I když půjdu do pekla
  ale do školy se nevrátím.
  Teď jsem zatracený pirát
  A nebojím se bouřky!
  
  Bojovat je s nepřítelem,
  vojenská práce Corsair,
  Masová svačinka s koláčem,
  Nechte nepřátele zemřít!
  
  Zpověď mladého muže je jedna:
  Odvaha, statečnost, čest!
  Život piráta je jako film -
  Nenechte čerta jíst!
  
  Když se sem chlapec dostal
  Kde dříve plavala krev .
  Satan nás nezlomí
  Stanete se, věřte nám velkolepým!
  
  Pirát je skoro voják
  Ale je jen tvrdší...
  Koneckonců, není to prázdný stroj,
  Zdarma vědět narozen!
  
  A korzár bude mít cenu,
  Nechte se unést...
  Ve skutečnosti jsi v bitvě umělec,
  Z lusku se stala dýmka!
  
  Dostaneme se do takových výšin
  Kohl, aby nespadl do smyčky!
  Na moři ten chlap nezmokl,
  Snáším i bouři!
  
  Co bylo v minulosti za sebou
  Pojďme novou cestou!
  A oni se rozprchnou, poznají nepřátele,
  Hodně štěstí dopředu!
  Takto elfové zpívají s velkou autoritou a sebevědomím. A válečníci znovu vrhají na nepřítele holými prsty, šokující dárky smrti.
  A to vše má devastující účinek. Boj se rozvíjí se zuřivou silou.
  A vydlabejme Putinovy medvědy ze vzduchu šokovými střelami velké síly.
  A pak dívka stiskne tlačítka joysticku šarlatovou bradavkou a použije destruktivní.
  A zde přichází šokový efekt pomocí bradavek, které mají barvu rubínu. A na skřety, jak to bude loupat.
  A dívky používají holé prsty k shazování napalmových bomb na pozice orků. Spadla jedna silná bomba a okamžitě shořelo tisíc Putinových medvědů najednou.
  Takhle dívky vyhlazují protivníky, neznajíce soucit a hanbu.
  A štěbetali:
  - Bosá noha trochu nezabije!
  A odhalili své perlové zuby.
  A pak začnou zpívat;
  Jaké je hlavní tajemství světelných elfů,
  Kde rolníci sejí pole,
  Kde jsi, ne náhodný člověk,
  Kde je tulák příbuzný komukoli!
  
  Průhledná vlast vody,
  Žabky s holubím křídlem...
  Ó mladá bouřlivá léta,
  Co ti dala mysl?
  
  Jsem políben svou milovanou dívkou,
  Ale tento kovaný kámen je zlý,
  Podkovy klepou na asfalt,
  A čert táhl dobro do pekla!
  
  Od začátku jsme věřili v nebe
  Pero pod čárou úspěchu!
  "Aurora" salva dala sbohem,
  Věřím v listopad!
  
  A svět je oslnivě hvězdnatý,
  Pod mrakem zuří bouřka,
  Topoly šumí, borovice naříkají,
  Z dívky ukápla slza!
  
  Věřím, že ten čas přijde
  A splnit si sen
  Buďte věčné slunce a léto
  Teče zářivá řeka!
  
  Válka, věř mi, zuří,
  Konflikt vyschne Jaro!
  A lidé budou šťastní
  Vlastníkem Země je sám člověk!
  
  Rostliny nechají šéfa být proletářem,
  Vstupte dojičky do parlamentu!
  Budeme zpívat pro svobodu tisíce árií,
  Aby se pěšci okamžitě přesunuli ke dámám!
  
  Už nebudou ponížení
  Jakákoli práce je úspěch!
  Budeme svými vlastními soudci
  Ať se děti hlasitě smějí!
  
  Pak pojďme společně nabrat síly
  Pojďme zlomit páteř orcschismu.
  Vstaňme jako orel z hrobu
  Ale není tam žádná zloba a ničemnost!
  Takhle dívky zpívají velmi krásně a agresivně. A přitom odhalují zuby, které se třpytí jako perly. A válečníci vrhají holými prsty na nohou smrtící sílu granátů smrti.
  Tyto dívky, ve skutečnosti, expresivní krásu a sílu.
  A vezmou to ze šarlatových bradavek, když uvolní velký, ničivý dar zničení. A tolik orků bude přemoženo najednou. Prostě totální destrukce.
  A bojovníci také zpívají:
  - Zavři nos a ústa,
  Biotrep - jsi mazaný!
  A mrkl svýma safírovýma očima. Nebo jejich oči jsou dokonce smaragdové.
  A bojovníci jsou tak okouzlující a nádherně krásní. A když už začínají zpívat, tak je to skvělé;
  Zmírnili jsme svou vůli v bitvách,
  Bojoval za bratra Otce vlasti.
  Podívali jsme se - dali elfinismus,
  Voják Elfi vstoupil do Orklinu!
  
  Naši předkové kovali meče,
  A pak se zbraně daly do akce...
  Břízy otevírají větve
  Holky pečou koláče!
  
  Elf je úspěšný v každé bitvě,
  Ví, jak vzít mysl.
  Někdy hoří peklo.
  Ale protivníka zlomíme!
  
  Elf chrání Zemi
  Poskytuje úkryt tomu, kdo je bosý a nahý.
  Bitvu jsme ukončili v květnu
  Orkmacht čekala zběsilá cesta!
  
  A po stavbě a zasetí,
  Pole kvetou a žito je v hromadách.
  Hrdinové, děvčata, dědečkové,
  V zákopech mrzlo a sněžilo!
  
  Z naší udatné vlasti,
  Hluboce se ukloňte.
  Prapory elfinismu létají,
  A Putinovy transparenty jsou sešrotovány!
  
  Pod námi hvězdami uplynou staletí,
  Impérium je roj galaxií.
  Nikdy není pozdě se narodit
  A pohřbít nepřítele ve vesmíru!
  
  Ale věřím, že mysl bude klidná,
  A člověk je pro každého jako matka,
  Zde vzkvétá starověký klan,
  Radiance of Glory - Milost!
  Dívky zpívaly tak úžasně - prostě nejvyšší třída všeho vesmírného na zemi. A jejich nohy jsou tak holé a vyřezávané, prostě neuvěřitelně hbité a živé.
  A blesky vylétají ze šarlatových bradavek na hrudi a tlučou do vran. A sestřelují je konkrétně obrovskou, smrtící silou. A hodně Putinových medvědů hoří.
  A bojovníci opravdu nedávají orkům milost. Tady jsou to jedinečné a cool dívky. Jejich úrovně jsou prostě úžasné. A teď, když vezmou také z lůna Venuše, jak vysílají ničivé vlny ničení, srazí každého a duši.
  A tak začala válka tsunami magoplasmy. A orkové byli velmi těsní. A možná i bolestivé.
  Orkové všech v řadě dívky škrtí a zpívají;
  
  Bitvy v bojovém ringu,
  Síla zpravidla nezná hranic!
  Uznej, ptám se otcovství,
  Z Marsu, chtěl válečník!
  
  Všechny souboje mají svou povahu
  Které Bůh Otec dal!
  A sláva Velké rodině,
  Nesený statečným chlapíkem!
  
  Ostatně naše přiznání je
  Dej svůj život za vlast!
  A slyším hrom,
  Bojujte s meči pro štěstí!
  
  Je tu odvaha, je tu síla vědy,
  Zrozen z lidského mozku!
  Bez rutiny a nudy,
  Vytváříme objevy Slávy!
  
  Jsme nové děti Elfie,
  Chceme udělat z Rusa především!
  Ve vlasti nejsou krásnější ženy,
  Za nás Láďo-bůh úspěch!
  
  Bohové nám dali mysl - ruce,
  Řekl jsi, že jsi demiurg!
  Co můžete dělat se silou vědy,
  Nejen ukovat silný pluh!
  
  Prostory vesmíru na tebe čekají,
  Krásná obloha je diamant!
  Jaro, kde neocenitelné bubliny,
  Kde je světlo bystrého oka Páně!
  
  Mimozemské planety se stanou domovem
  Hvězdy jsou jako slunce Země!
  Jsi námořník s vesmírným rumem,
  Nebuď jako zlomená střevle!
  
  Učíme se nesmrtelnosti,
  Postavme vesmír-ráj!
  Jaké bude století pro nové,
  Stane se, sni o tom!
  
  A mrtví vědí, že vstanou
  Mrtvoly vstanou z hrobů!
  A pak ve věčném životě
  Jeden svatý tým!
  To jsou písně, které zpívají statečné a krásné dívky. A samozřejmě opět používají blesky z šarlatových bradavek na hrudi a zasahují jimi vrany.
  A ti omráčení jako s perlíkem na mozek padají mrtví. A vše je provedeno velmi dobře.
  Elfí děvčata ukazují míru své agrese a síly - prostě super a hyper .
  To jsou tak nádherné krádeže. Které jsou schopny ukázat a dát elfinismus.
  A také vyhazují blesky se šarlatovými bradavkami, které vyřadí spoustu orků.
  A zpívat z plných plic:
  Ach, Putine, ty jsi Putin, jsi Putinova koza,
  Proč jsi přejel elfím zadkem?!
  Dostanete od nás konkrétně v halíři,
  Narazíte na silnou elfí pěst!
  Takto dívky zpívají a odhalují své perleťové, třpytivé zuby. To jsou prostě úžasné krásky. A nech toho holohlavého Fuhrera zemřít!
  . KAPITOLA 25
  Maria Kolesnikova bojuje a velí jako skutečná královna a ukazuje svou nejvyšší úroveň, stejně jako její bojovný a jedinečný tým.
  A tak to bojovníci vzali a znovu zpívali;
  Ne, bdělý nezmizí,
  Pohled sokola, orla...
  Hlas lidu je hlasitý
  Šepot rozdrtí hada!
  
  Věřím, že se celý svět probudí,
  Bude konec orkšismu...
  A slunce bude svítit -
  Cesta, osvětlující elfinismus !
  To jsou dívky tady - prostě se k nim nedostanete bez překvapení.
  A pokud se již rozptýlí, pak pulsary vyletí ze šarlatových bradavek na hrudi. S takovými dívkami si nikdo a nic neporadí.
  A dokážou zastavit cválajícího koně a rozdrtit medvěda najednou. A zasypte nepřítele mrtvolami Putinových medvědů.
  Takhle dívky někdy zpívají:
  Zuří velká válka
  Válka bez rozumných důvodů...
  Tady Putin přišel Satan
  A s ním i Rusova smrt!
  
  A kdo tok zastaví
  Krvavé rozzuřené řeky...
  Spouští nepřátelský proud,
  Elf je člověk!
  A válečníci to opět vezmou a vrhají jedovaté a ničivé jehly holými prsty na nohou. A s velkou zuřivostí praští spoustu Putinových medvědů.
  A mladí elfové také bojují s velkou houževnatostí a zuřivostí a předvádějí svou hravou a bojovou akrobacii.
  A kluci také hází smrtící jehly holými prsty dětských nohou.
  Mladí elfové přitom nezapomínají zpívat s divokou zuřivostí;
  Pod pochodující polnicí vyrazíme krok,
  Pro elfy bitva se svátkem duše!
  A pokud jsi bojovník, ne osel,
  Pak rázně rozdrťte zlé orky!
  
  Dívčí elfové také znají bojovníky,
  Svorník kuše prorazí brnění!
  Bojovníci jsou nyní hrdí na mladé,
  Znám protivníka, zaženu ho!
  
  Trpaslíci vařili pivo - úžasný džus,
  Před bojem si přineste hrnek!
  Nezná elfy šedých vlasů chrámu,
  Uvnitř navždy hoří!
  
  že ani jasný elf nemůže pochopit,
  K čemu vede stará žena zlá smrt!
  Projdeme zkouškou odvahy za pět,
  Nebudeme se stydět, víte vydržet!
  
  A nový svět je také dobrý,
  Tam vzít znovu se bude držet vzteku!
  Nechte kulomet čmárat jako v sekáči
  A vydláždit cestu těly armády!
  
  Victory, chci tě dostat
  Abyste si užili zlatý trylek!
  Ano, někdy je potřeba řetěz, ne hedvábná nit,
  No soudruh jde do řevu jako hovada!
  
  Láska dá pannu, věřím
  A je s ní krásně jako v ráji!
  Ať se rozroste velká rodina
  Miluji vás holky z celého srdce!
  Takhle vtipně zpívají elfové. A všechny jsou opravdu skvělé a skvělé. A zuří divoký oheň. A agresivní skoky a výpady.
  A dívky ze šarlatových bradavek jejich prsou jsou ostřelovány vražedným a ničivým ultrazvukem.
  A vše se důkladně vezme a opraží. To jsou dívky.
  A budou znovu zpívat:
  - Na Venuši bude město,
  A ta ošklivá chiméra!
  Poté si to vezmou z očí a zablýskají ničivými a vražednými blesky.
  A pak vezmou pulsary a nabijí je z rubínových bradavek na hrudi. Což je zatraceně bolestivé.
  Tohle ženy opravdu potřebují.
  A jejich tváře se znovu nafouknou. Představují si, že jazykem olizují něco velmi sladkého a chutného, a doslova se rozpálí.
  Tady jsou ženy.
  A řvou z plných plic:
  Najdeme orka v bitvě, najdeme orka v bitvě,
  Nebudeme s ním žertovat - roztrháme ho!
  Roztrháme tě! Roztrháme tě!
  Tak zpívají kluci elfové. A dívky s holými prsty házejí destruktivní dárky smrti.
  A jednají velmi chytře.
  A někde orkové střílejí na holé, kulaté podpatky po dívkách. A v reakci na to dívky stisknou tlačítka svými šarlatovými bradavkami a vyvrhnou drtivé proudy zkázy a smrti.
  Zde je dívka z druhu elfů, kteří řídili mlýn s meči. A hned bylo sťato pět hlav Putinových medvědů.
  Řekněme tady takové krásky - prostě super. A pokud jsou již vyraženi ze šarlatových bradavek na hrudi a dojde k vyražení blesku, pak to orkové dostatečně nenajdou.
  A dívky velmi rády olizují pulzující nefritové pruty. Co je třeba poznamenat - v pohodě.
  Dívkám, mimochodem, pokud se orkové vezmou do zajetí, jistě jim podpálí šarlatové bradavky na prsou. To už je jejich pravidlem. A tady to nemůžete vzít a dát pryč.
  Dívka zažívá orgasmus i bolest.
  A mladí elfové také zpívají, a dělají to moc krásně, a střílejí na Putinovy medvědy z kulometu;
  Kde jsi má drahá lásko,
  Panna zářivého, jasného světla.
  Jsem unavený z nenávistného života,
  Chci léto v mrazu!
  
  Na světě je láska to hlavní,
  Druh pokračování vyžaduje.
  Pocit pro tebe je zářivý,
  Pojďme mluvit s krásou!
  
  Rty s jiskřivým šarlatem,
  Nos jako sněhový kopec
  Chci s tebou být malý
  Kudrny škrábou bílé!
  
  Tváře z atlasu jsou červené,
  Bosé nohy drhnou trávu,
  Být s vámi je to nejdůležitější
  Budeme plést copánky se stohem lnu!
  
  Orej krávu, drahá,
  Na okraji místa jsou černé břízy ...
  Postoupili jsme do vesmíru,
  I ve vesnici pláčeme slzy!
  
  Je slyšet trylek zvučného žluva,
  Kapka výstřelu zasáhne...
  Ach, co moji slavíci
  Líbí se mi tvoje písnička!
  
  Barvy našeho léta jsou jasné,
  Podzimní fialová královská ve zlatě.
  Santa Claus s dárky
  Nemůžeme to držet venku v mrazu!
  
  Co nám sněžná panna řekne ,
  Bude krásná pohádka;
  Kuře nám dá zlato,
  Křišťálová váza s růží!
  
  Vřele polib svou milovanou
  Ve rtech třešňového korálu,
  Naše myšlenky jsou velmi čisté,
  Chci šťavnaté, nové!
  To jsou tady, řekněme, mladí muži. A svými jazyky velmi často olizují od elfů sladké lůno Venuše. Řekněme, že je to skvělé.
  Zdejší dívky jsou špičkové. A pokud začnou zpívat, nikdy se neuklidní.
  A jejich hlasy jsou jasné a zvučné, jako stříbro zvonů. A tohle bude prostě nejvyšší třída.
  A dívky jiskří svým smaragdovým a safírovýma očima. A ze šarlatových bradavek na prsou vydávají velmi husté a palčivé jiskry.
  A upalují spoustu orků. A ukazují agresivní pasáž.
  A holé prsty dívčích nohou vrhají ve velkém měřítku velmi smrtící granáty.
  A trhají orky na malé kousky.
  To je to, co předvádějí nepřemožitelní elfové. A jejich ňadra jsou velmi plná a se šarlatovými bradavkami.
  A mladí elfové tato ňadra olizují s velkým nadšením. A jako by měli zmrzlinu na špejli.
  Ale obecně, co si budeme povídat - pohoda.
  Zvlášť, když zpívají nejen dívky, ale i mladí elfové, kteří jsou, řekněme, cool zpěváci;
  Kosmos je široké údolí,
  Přikrývka temnoty bez světla...
  Černá, inkoustová bažina,
  Zištně jsi vysál batyr!
  
  Hvězdy křídou pavučina,
  Tančící pochodeň smrti.
  Bitva je jen střed
  Vyhrajeme, věřte nám!
  
  elfové, orkové, trollové,
  Kroužení v bouřlivém víru.
  Spousta slz a bolesti
  V tomto hvězdném cirkusu!
  
  Jsme v této bitvě
  Na přední straně...
  Všem vám rakev s pozdravem,
  Beat věřit věc cti!
  
  Síla války je velká
  Vztek je ještě horší.
  Nejsme papoušci
  A lidé mají štěstí!
  
  Bratři k vítězství
  Snažit se co to jde.
  Pokud jsi nepřítel v hadrech,
  A s tváří klauna!
  
  Ork ukáže elfa,
  Kde je začátek světa?
  Nelámejte větev
  Před úsvitem!
  
  Postavte hvězdnou loď
  Nebuďte nešikovní
  Teď jsme hrdinové
  A ne děti ze školky!
  
  Takže vás zavřeme
  Zavoláme vám k účtu.
  žvýkáš sople,
  K poezii básníka!
  Tohle je opravdu píseň, která je cool a úžasná zároveň. A elfové samozřejmě skvěle zpívají.
  A bojovníci samozřejmě neustále jiskří holými kulatými podpatky.
  A tak to vezmou a plivnou na nepřítele. A udělají to velmi přesně a precizně.
  A okamžitě shoří masa orků od plivání.
  Elfka to vzala a zpívala:
  - Šílený dům v plamenech,
  Satanovo sanatorium
  Na zemi není místo
  Orkové jsou věrní Pánu!
  Takto aktivně a agresivně zpívají. A oni řvou.
  A dívky stále rády dělají velmi pěkné věci se svými jazyky. A to je nastartuje.
  A co když také dostanou vražedný sopl z lůna Venuše? Ach, bude to ještě stokrát chladnější.
  Ne, nic tyto dívky nezastaví.
  Jsou elfští chlapci slabí? Samozřejmě že ne! Jsou taky docela fajn.
  A zpívají tak nádherně;
  Prostor byl zkroucený a naplněný ohněm,
  Energie vesmíru se stočila do rohu jako pružina.
  Koneckonců, vesmír byl rozbit na prach kladivem, pojďme ho rozbít,
  Planeta byla roztrhána na kusy jako hurikán s chmýřím!
  
  Jsme mocní rytíři, jsme legie elfů,
  Bitvy o nás, povolání ve vesmíru.
  Ať armáda spěchá za milion zlých skřetů,
  Rozdrťme je, miláčkové, lehce změníme náš dech!
  
  A nová melodie, i když je motiv zastaralý,
  Zní to jako, nemyslete na krásnou vlast,
  Takový úzký tým mezi elfy,
  Že každý mluví lichotivě o druhém!
  
  Jaké síly jsou vrženy do útoku, troll přichází,
  Falanga elfů ztuhla, nabrousili jsme oštěpy.
  Hra s útokem začala, orkové otevřeli účet,
  V reakci na to ale vstřelili okouzlující gól z patičky!
  
  Jsou tu mocné hvězdné lodě, hlavně,
  Svými salvami podrží vesmír.
  Koneckonců, elfové se silou nadávek, vezměte v úvahu, že orli,
  Pohřbíte vetřelce všem ostatním jako varování!
  
  Iluze nevědět, bojovníci se chystají bouřit,
  Vírou s Ladou dokáže protivníka svrhnout.
  A pak zůstaneme sami s červenou pannou,
  Získat nového vojáka pro vlast!
  
  Co je to moudrost, zeptal se elf trpaslíka.
  Jak mohu dokázat krásce, že život se mnou je úžasný?
  A hrom odpověděl lstivě - vždyť ty nejsi člověk,
  Mluvit o odvaze tak upřímně a upřímně!
  
  Ale lidská rasa je zaostalá - dal jsem mu odpověď,
  Pro člověka hloupého jen jeden pokyn.
  Kráčej po cestě poctivosti, dej si pěkné problémy,
  A po pravdě, nemůžete svého milovaného prosit o odpuštění!
  
  Ale trpaslík s úsměvem mi dal - to dítě je stále bosé,
  Ve vesmíru neznáte, pouze poctivost vítězí!
  Ale ve spojení s polopravdou, kde je trik se Satanem,
  Abychom se nedostali pod zlé kulky nadarmo!
  
  Pochopil jsem to, moudrý trpaslíku, lež s mírou a do očí.
  Pak budete moci rozvázat dívčino srdce!
  A křišťálová slza se nedotkne modrých očí,
  A naše víra je až do konce porazit naše nepřátele na prach!
  Takto agresivně a harmonicky zpívali mladí elfové. A ukázalo se, že je to tak skvělé.
  A dívky pokračovaly ve vedení své velmi smrtící a ničivé palby. A stiskli tlačítka joysticku svými šarlatovými bradavkami. Krásky jednaly s velkým nadšením. Jsou to úžasní zloději.
  To dělají zcela logicky a destruktivně. A jejich bojový dopad je nezměrný.
  A s holými prsty na nohou dívky házejí hrách ničení. A jsou velmi energičtí.
  Jejich činy jsou prostě smrtící.
  A bojovníci uvolňují ultrazvuk z rubínových bradavek prsou. Havrani se zamotávají do vln. Dostanou ránu jako smrtící kyj do hlavy a doslova ztratí vědomí.
  A padají dolů a bijí zobáky do lebek Putinových medvědů. A bojovníci jsou extrémně agresivní a cool. A produkují šok a drtivý dopad.
  Tyto dívky jsou opravdu super cool. A jejich jazyky vždy fungují.
  A mladíci, jejichž pulzující nefritové pruty lechtají dívky, také zpívají s velkým citem;
  Moje představivost zasáhla
  Tvůj obrázek se mihl ohonem komety...
  Probodl jsi mě jako blesk
  Svou krásou zářící ve hvězdách!
  
  Básníci chválí takovou krásu,
  Stejnou tvář Měsíce nelze zastínit.
  Ať ti Venuše dá štěstí,
  Zlý predátor padl - utlumený jako zvěř!
  
  Jsi tak krásná, že to dokážeš
  Dobýt hlubiny oblohy.
  S tebou můžu dýchat snadno, volně,
  Vlákno života se vám mezi prsty vine jako hedvábí!
  
  Doufám, že porozumím tvému hrdému postoji,
  Protože jsi Artemisina sestra!
  A dokonce se mi sevře čelist v pláči,
  Odletí sen opravdu do Tartaru?
  
  V jakých sladkých snech ses objevil?
  Není možné pochopit nebeský vzhled...
  Polštář mladíka je pokryt slanými slzami,
  Ó zlověstný světe - nevidím film!
  
  podpůrná struktura lásky,
  Je lehký, ale drtí se řetězem smutku...
  Chceme se vznášet jako jeřábi,
  Ale moře mě táhne do propasti podsvětí!
  
  Jaká pouta osud uvalil?
  Co udělalo vesmír důležitějším!
  Kéž Bůh dá mladým více síly,
  Neposílejte přehnané tresty!
  
  Všemohoucí řekl: Zkoušel,
  Ne jak dlouho jsi vydržel.
  Ale ideál je třeba zmírnit,
  Jak se dostat z měkké kolébky!
  
  Nyní jsi orel s orlem,
  Nyní může počítat s osudem !
  A kdyby začal bitvu se Satanem,
  To znamená, že je schopen bojovat, když musí!
  
  Teď se vznáším s tebou cherube,
  Jsi panna, jako jasná hvězda!
  Podmaníme si rozlohy celého vesmíru,
  Nikdy se s tebou nerozejdu!
  Takhle mladí elfové úžasně a rozkošně zpívají. A jejich hlasy jsou triviálně úžasné.
  A pokud už holky začínají zpívat, tak to vypadá vůbec skvěle.
  A vypustit smrtící blesky ze šarlatových bradavek. A je to úplně hyper .
  To jsou dívky a jednají energicky v obrovském měřítku.
  A holými patami zvracejí ničivý hrách smrti. A rozbíjejí Putinovy medvědy na kusy.
  A jednají s kolosální energií smrti. A dochází k vlivu dívek z hypertřídy .
  A nyní dívky znovu vezmou kolosální energii svými šarlatovými bradavkami a spustí sílu. A okamžitě obsahují oheň magie a hyperplazmy s obrovským, kolosálním ničením.
  Při pohledu na tuto bitvu to bohyně-demiurg Emmanuel vzal a zpíval velmi energicky;
  Neexistuje způsob, jak omezit člověka,
  Touha stát se Všemohoucím Všemohoucím!
  Aby pravidla Vesmíru celá Země,
  A každý s mocnými znalostmi, Všudypřítomný!
  
  Ale v tomto případě máme moc,
  Někdy nezastavitelný, jako bouře!
  Udeříme do čela, nejen do očí,
  Vytváříme vesmír, ne hackování!
  
  Každý má svůj velký diamant
  Jeho mysl je žhavá, jako stříkající plamen!
  A aby zářivý oheň nevyhasl,
  Milujte chlapy našich ruských žen!
  
  Každý má v boji svůj vlastní důvod,
  Bojujeme za štěstí ve světě!
  Nepřítel bude slavně rozdrcen,
  Nebe a Země jsou pod naší kontrolou!
  
  Vytvořte si krásný svět pro sebe
  Kde jsou velké palmy na zmrzlině!
  Co může Shakespeare vymyslet?
  Sto vesmírů? Nelži o tom, že jsi tlustá!
  
  A dám vám odpověď jednoho bojovníka,
  Věda může dát nesmrtelnost!
  Kvazar pro vás provede jednoduchý sonet,
  Aby pro vás nebyl smutek a smrt!
  
  Pak dostane každý sladký dort,
  Oženit se s velkou opicí malpou !
  Náčrt vyrobený v olejovém zátiší,
  A já pro vás ďábla nevytvořím!
  Takhle zpívala Emmanuelle. Mimochodem, křesťané, proč neuvažují o tom, že Bůh stvořil ďábla? Proč vlastně vytvářet někoho, kdo odsoudí miliardy živých bytostí a andělů k utrpení?
  Co na toto téma říkají kněží?
  Každopádně nic přesvědčivého. Ano a experimentovat na lidech je nelidské.
  Emmanuel a Sfero Katastrofov si však o této věci myslí své. A pak je nemůžete přesvědčit.
  Lze také poznamenat, že orkové jsou také lidé a je nelidské je zabíjet.
  Přestože stejní skřeti mají velmi rádi zajaté dívky, lámou si obnažené prsty a jiskrou smaží holé paty.
  Krásná elfka však navzdory tomu zpívá odvážně a s velkým zápalem;
  Zapomeň, kdo jsi byl předtím
  Nesníme o zahálce.
  Srdce hoří ve svaté naději
  Meče jiskří v bitevním hostiteli!
  
  A panáček je nudný a nepřátelský,
  Krok protivníka za oknem ...
  Zavěsil monstra řetězy, smyčky,
  A kolika je ostrá na později!
  
  Ale kozáku, ty nejsi veselý?
  Kam se poděla oslava?
  Potřebujete vylézt na měkké židle,
  Utrhnout jho!
  
  Damašková ocel zvoní a čerti mají radost
  Mají krátký rozhovor...
  Pomozte démonům zpronevěře,
  Jejich protivníci v kůlu!
  
  A to bláto špatné počasí,
  Kouř z pekla-kurie.
  Jak najít štěstí v lásce
  Krajka netlačila na hrdlo.
  
  Za tímto účelem bojujeme
  Chcete-li získat dar líbání!
  A šplháme po sirotcích pod kulkami,
  Nezná otce ani matku!
  
  Tohle bude dobrodružství
  Přinést oheň do nového světa...
  Vyžeň hanebná muka,
  Zachraňte planetu před katastrofou!
  
  Bůh shovívavě přikývne
  A vy jste skvělí!
  Budete mít místo ve sladkém ráji,
  Lízátka s čajem zdarma!
  
  Ale musíte bojovat
  Pak k tobě přijde harmonie, lásko.
  A z Edenu kořeny zahrady,
  Krev bezbožných teče dolů!
  Řekněme, že dívky zpívaly velmi dobře a půvabně. Přesněji jedna dívka, která visela na stojanu. A kat ji mučil bičem. A bylo to tak nesmírně kruté a krvavé.
  To je způsob, jak jít proti takovým dívkám. Mohou a roztrhají každého soupeře.
  Jejich bojové pozice neznají slabost ani zaváhání.
  Tady jsou například se svými dlouhými jazyky, jak začínají zpracovávat pulzující nefritové tyče. A řekněme, že je to skvělé!
  A pokud to dívky také používají, šarlatové bradavky na hrudi. Vždyť zařídí takovou věc, že se to nebude zdát dost. Válečníci jsou zde drtivým článkem.
  A mohou opět vydávat blesky ze šarlatových bradavek na hrudi. A zařídit něco tak zdrcujícího a nepředstavitelného.
  Jsou to dívky, které jsou velmi krásné a zpravidla bosé. A každé prso je skutečný poklad. Žádné takové dívky nejsou, ani na stojanu a elektrodách v lůně Venuše se nezaleknete. Jsou to triviální děvčata, řekněme - železo a termokvark.
  Takoví válečníci budou křičet z plných plic a obrazně řečeno dělat kompletní hara-kiri.
  A také dokážou střílet blesky z pupíku.
  A také se mladí elfové bez problémů zapojili do bitvy. A ukázali působivé výsledky.
  . KAPITOLA Č. 26.
  Maria Kolesnikova je dívka skutečně z vesmíru a také z vězení, a pokud se rozjede, nemůžete ji, tým a elfy zastavit;
  A samozřejmě také začali zpívat;
  Oheň s nejjasnějším plamenem,
  Moje láska je v plamenech!
  I když je nepřítel mazaný a mazaný,
  Ale bude zlomený!
  
  Ačkoli divoký, vzteklý darebák,
  Roztrhni, znič okraj!
  Tvůj sen je jako slavík
  Harmonie, mír, ráj!
  
  Nechej žhavé teplo vášně vzplanout,
  Roztav oheň, led!
  Věřím, že jsem dobyl tento míč,
  Štěstí chlapa čeká!
  
  Úspěch přichází k mladým
  Ten strach je okamžitě odmítnut,
  A dívka v čistých nebeských snech,
  Ctěná jako královna!
  
  Nezapomínejme tedy milovat
  Neodvažuji se zradit náš svět!
  A život s úspěchem chocholu je nit,
  Vězte, že nesmíte přerušit padoucha!
  
  Vydržíme náš Elfograd ,
  Ať je Elfamm sláva!
  Vítězným krokem Zelingrad ,
  Elfská síla přichází!
  
  Berlín, Paříž nebo New York,
  Všude naše vítězná vlajka!
  Vůdce Ftalin zapálil naši pochodeň,
  Ať zahyne ohavný nepřítel!
  Takto zpívali mladíci svou kaskádou veselých písní.
  A krásky neděsí ani to, že si orkové smaží paty. Bolest je samozřejmě velká, dívky se jen šklebí a smějí. A tváře krásek jsou tak nádherné a velkolepé. A co tyhle krásky? Jsou prostě úžasné a úžasné.
  A pokud začnou zpívat, medvěd nestál poblíž. Jsou to úžasní bojovníci. Mají prostě povahu kobry. Schopnost vytvářet neuvěřitelné a jasné.
  A samozřejmě, šarlatové bradavky na prsou vysílají ničivé a vražedné blesky.
  A když rány zasáhnou, dojde k celkovému a destruktivnímu, destruktivnímu účinku.
  A takové dívky dokážou všechno s obrovskou energií a silou. A jejich schopnosti neustále rostou.
  A opravdu to dělají pomocí rubínových bradavek.
  Orkové se často snaží usmažit si bosé nohy. A to je jejich opravdu agresivní krédo. Krutost Putinových medvědů se stala příslovečnou, zákony pro ně nejsou psány. Není divu, že celý svět proklíná holohlavého Fuhrera. Což je docela fér.
  A také dívky vtipně zpívají;
  Nechápeme břemeno Páně,
  Co to znamená zahřát Zemi na dlani.
  Bůh je milosrdenství - laskavá matka,
  Pokud se s vámi nedotkne monstra!
  
  Na nekonečném nebi je cesta paprsků,
  Slunce vychází, velkoryse rozdává světlo!
  Zlomíme si vaz pro vlast,
  Wehrmacht je poražen v mírném květnu!
  
  Vichřice štěstí, šplouchnutí osudu,
  Pokropili nás viskózní krví...
  Vidíte, vaše děti trpí,
  Naše posvátná, laskavá Elfiyo!
  
  Roztrhaný, povznášející projektil tornáda
  Trávník je v plamenech ve smrtící bitvě!
  Jednotka chce bojovat odvážně,
  Aby nás nezlomili všechny zvlášť!
  
  Každý z nás je Elfie bojovník,
  Talíř a přilby, přilby - granáty!
  Slunce-slavný car - jsme u kormidla,
  Oslavme průvody společně s písní!
  
  Hordy někdy útočí na elfa houfně,
  Do bitvy vstupují velké síly.
  Orcmacht zamířil dýkou na srdce,
  Trest ale dostal v květnu!
  
  Bílé slunce rudých pouští,
  Je to jako bitva na šachových polích.
  Každý z nás je obrovský hrdina,
  Bůh vás volá k modlitbě!
  
  Dešťové kapky dodávají vzduchu svěžest,
  Jsou jako tekutý samet.
  Vlast poskytla útočiště sirotkům,
  Můžete na něm měřit míle bez průvodce!
  
  Frym bude náš, smaragd přes palubu,
  Ryby jako zlato celé dno zavlažované.
  Za kopcem se nedá žít špatně,
  Pokud je tento kopec s Elfií ve svém srdci!
  Dívky také, pokud zpívají, pak se všechno ukáže velmi cool a cool. A mohou být velmi destruktivní.
  A nebojí se svých holých, vytesaných nohou. Řekněme, že bojovníci jsou nádherní a super.
  A šarlatové bradavky dívčích prsou jsou nádherné. A lepší asi nenajdete. Dokážou věci, které nemohou říct v pohádce nebo popsat perem. Mají absolutní genialitu.
  To jsou fakt holky - super třída.
  A mladí muži také nejsou slabí, ale velmi cool. A skvěle zpívají. A písničky kluků prostě znějí skvěle.
  Ohnivé jazyky se rozběhly nahoru,
  Není to to, o čem jsi jako dítě snil?
  Od Boha dostal rati daru,
  Protože Mars je pro nás ideál!
  
  Nebeská královna nám pomůže,
  A prastará, posvátná práva.
  Svaté tváře budou schvalovat braní ikon,
  Vaše zlaté kopule Elfqua !
  
  Ano, doba je nyní jiná
  Ale věřte, že Vlast tu hanbu neunese!
  Ke slávě naší Matky Elfky,
  Vyneseme rozsudek nad orcschismem!
  
  S mými svalnatými pažemi
  Zlomí záda orkům ve vzteku!
  Koneckonců, drahý soudruh Ftalin je s námi ,
  Takže Orkh půjde jen na oběd!
  
  milic se shromáždilo v pěst ,
  Nebojíme se bujného sněhu!
  Na protivníka čeká odporný pád,
  A prorazíme nepřítele bajonetem!
  
  Krev v našich žilách se prudce vařila,
  Pro vojáka neexistuje horší slovo - zajetí!
  Rus bojuje zuřivě, obratně,
  Jako kladivo, tlukot srdce v deltě žil!
  
  Připomeňte Putinovým bastardům zášť,
  Bojovník vlasti je impozantní obr!
  Zasáhne odplata ruské Nemesis,
  Fuhrer padl v hněvu, šílený tyran!
  
  Ohavné akvizice půjdou stranou k vám,
  Záblesk blesku pobouří nebesa!
  A vítězové vymazali všechno utrpení,
  Vytvořte si paletu báječných zázraků!
  
  Duch vlasti byl vytržen ze zajetí,
  Nakreslí čáry krvavé hranice!
  Požadujeme odpuštění pouze za smutek,
  Náš tým je nejsilnější monolit!
  
  Hospodin se zamračí a prohlásí:
  Jste moje děti, nepotřebujete sukni!
  Postav město v ráji sám,
  Ta zatracená potřeba zmizí!
  Dívky z armády elfů dál vedly tvrdohlavou a zuřivou válku s nepřítelem. A pokračovali v drcení Putinových medvědů. Válečníci bojovali s velkou zuřivostí.
  A holými prsty u nohou vrhali dary smrti s velkou, smrtící silou. Což vykazovalo nejvyšší úroveň ničení a smrti.
  Válečníci dělali nejrůznější věci. Jsou také, řekněme, extrémně odvážní a bojovní. Agresivita krásek je mimo žebříčky.
  A holými prsty na nohou začali házet jedovaté jehly smrti a zkázy. Ale šarlatové bradavky prsou někdy dávají nejvíce neočekávaný účinek při aplikaci.
  A když to děvčata vezmou, tak se opravdu dají dohromady. Hezké dívky vezmou a budou šlápnout na pedály útočných letadel holými patami.
  A co prostě nevstanou.
  A s nimi je všechno tak snadné a klidné. Jsou prostě úžasné a skvělé.
  Dívky vzaly a zpívaly:
  Šváb, šváb, šváb ,
  Tekutá koza , brouku!
  A znovu se budou smát a odhalují své tváře. To jsou tady dívky - řekněme největší třída.
  A není děsivé, když se dívce zlomí prsty na stojanu. Ani nad tím necuknou. Řekněme, že dívky jsou tak zářivé. Mají plnou, bouřlivou energii sopky.
  A erupce plamenů a ohně. Válečníci nejvyšší třídy.
  A dokážou to vzít a řvát.
  A pak budou házet bomby s holými patami a roztrhat masu Putinových medvědů. A to je skvělé.
  Dívky jednají s velkým vztekem. A teď jeden z nich pořádá recepci mlýna a useká hlavy orkům. Padají a kutálejí se jako kuželky.
  Elfí děvčata to vzala a dala si holé prsty do úst. A jak to vezmou a vyfouknou.
  Ozval se ohlušující hvizd. Vrány byly zasaženy tlakovou vlnou a okamžitě ztratily vědomí.
  A tisíce vran padaly, prorážely lebky Putinových medvědů a narážely do nich.
  A válečníci se ukázali být prostě super.
  A jak ječí a křičí.
  A mladí elfové zpívají s velkým citem;
  Není nic jistějšího než mince
  Opravdu září bez falše!
  Ve skutečnosti je dublon vládcem světa,
  Jeho oporou je silný meč a štít!
  
  V něm jsou ukryti pohanští bohové,
  Jako slunce, zářivá zlatá tvář...
  Přestože stále existují bandité-paraziti,
  Kdo se pustil do vyjednávání duše!
  
  Mince je modla a archanděl,
  On je zachránce, ničitel všeho.
  Bez zlata najatý damašek chřadne,
  Bez peněz se úspěch v bitvě nedostaví!
  
  Ale co chceš muže srdce,
  Lov, abych pro vás koupil nesmrtelnost...
  Abych chtivě otevřel dveře blaženosti,
  Utkat nit staletí života!
  
  Ale může to dostat i dublon?
  Je zlatý kruh schopen snít?
  Aby starý pán s kosou nepřišel s pozdravem,
  A nedal si pečeť na čelo v márnici!
  
  I když mince potřebuje hodně štěstí,
  Aby nám dal mnoho hříchů!
  Ale člověk nemá moc nad vášní,
  Ten panny jako proso kohoutovi!
  
  Chce hodně dostat do žaludku,
  Protřepat bažanty, kila ananasu.
  I když nemůžeš jíst do hrobu,
  I když jste extrémně cool s penězi!
  
  A rakev dokonce stojí příliš mnoho,
  Protože má místo pro krále!
  Koneckonců, anděl nakreslí nulu na formulář,
  Rána do čela a klacek do mozku!
  To jsou dívky, které jsou prostě super. A kluci jsou skvělí. A elfové obou pohlaví jsou prostě hyperaktivní . Dokážou opravdu téměř cokoliv. A zvláště, když do bitvy přinesou šarlatové prsní bradavky.
  To jsou dívky - které jsou prostě super. A vezmou to a vrhnou ničivé dary ničení holými prsty na nohou. A částice antihmoty vletí do orků. A zabíjejí Putinovy medvědy. To, co holky dělají, je prostě super a hyper .
  Dělají věci, které nikdo neumí. Teď, když se rozptýlí, nikdo neobstojí.
  A ti bojovníci, musím říct, jsou tak cool a bosí a obecně super.
  A jejich prsní bradavky jsou šarlatové jako mák. Úžasné ženy - prostě super.
  A vyhazují vražedné pulsary ze svých rubínových bradavek a střílejí Putinovy medvědy.
  To je opravdu skvělé.
  A zde elfští mladíci zpívají s velkým nadšením a radostí;
  Tehdy zazněla polnice Páně
  Zavede nás do odvážného útoku!
  Podsvětí zahyne v propasti,
  Vězte, že pevný led roztaje!
  
  Bojoval za vlast
  Bojovali jako kohouti!
  Orkmacht byl promočený v květnu,
  Můžeme se dostat pryč ze všeho!
  
  Kdo sténal v šíleném otroctví,
  Přetrhni řetěz, bojovníku, rychle!
  Budeš v posvátném království,
  S krvavou přísahou!
  
  Koneckonců jsme takoví vojáci,
  Nic lepšího na světě nenajdete!
  Tady se hází granáty,
  Násilím, aby nebyly drženy pod zámkem!
  
  Hlava tanku Tiger byla zlomená,
  A vojáci spálili ocas Panthera!
  Skořápka tak rozdmýchala oheň,
  Dokonce jsme nechali smrt jít vniveč!
  
  Koneckonců, Vlast je květina v poli,
  Má krásu Elfie, moudřejší než všichni!
  A děti se smějí bouřlivým štěstím,
  Slavík začal hlasitě trykat!
  
  Mládí v našem světě je vznešené,
  Má dokonce šedivé vlasy...
  Ať je šťastná, svobodná,
  Naše zářivá země!
  
  V něm jsou ledové hory, proudy vodopádů -
  Zlato pouští, smaragd řek.
  Musíme tvrdě bojovat za vlast,
  Ať jdou ti parchanti do Háda!
  
  Není nic sladšího než vlast,
  I když je pro bratry těžké žít!
  Svarogův pohled byl ještě hrozivější,
  Lovec má pocit, že je lovnou zvěří!
  
  Skoncujeme se zrádným Putinem,
  A harampádí orků pošleme do šrotu!
  Ostatně pro nás, věřte mi, je hlavním mottem -
  Aby Sodoma nepřišla k Elfovi!
  Bojovní a agresivní mladíci tak krásně zpívali. Předvedli velmi vysokou úroveň.
  A stříleli a zabíjeli Putinovy medvědy velmi přesně. Tohle jsou opravdu řekněme bojovníci. Holky tady jsou taky moc hezké.
  Jejich prsní bradavky jsou tak šarlatové a nádherné.
  Elfí chlapci velmi rádi olizují tyto bradavky a je to extrémně cool a cool.
  A holky jsou tak sexy. A jejich nohy jsou půvabné, s velmi rovnými a svůdnými prsty. S nimiž házejí smrtící dary ničení. Což je extrémně cool a cool.
  Takže děvčata, pokud se pustí do práce, všechno bude extrémně cool.
  A z šarlatových bradavek krásek vylétají smrtící blesky. A zatloukají se na orky.
  To jsou, řekněme, agresivní a jedinečné dívky. Řekněme, že takové věci dělají - to není pohádka říct, ne popsat perem. Tohle jsou opravdoví bojovníci.
  A mají odhalené podpatky, hoďte s nimi takovou krásnou zabijačku. A roztrhejte Putinovy medvědy.
  Holky jsou tak úžasné a obecně se dá najednou říct, že jsou super a ty orky pověsí na fenku.
  A také milující páry elfů zpívají s potěšením;
  Oh, jaký jsi smutný svět
  Slzy jsou jen moře - oceán...
  Kde je polední astrální cesta duše,
  Ztracené vytí snilo o tom, že se dostane do Edenu!
  
  V něm je led srdcí zmrzlých kůrek,
  A spalující žár závistivých vášní.
  Jak bezcitný, kdo je ještě mladý v těle,
  Smutný slavík hraje ve smutku!
  
  Jako hlen vši, duch rutiny,
  A chátrání hrobu od starostí.
  Ale můžeme, pokud jsme jednotní
  Dostaňte lidi z bažiny!
  
  Rozptýlit podlost vesmíru,
  Vymazat kletby je hrozné znamení..
  Nemůžeme vydržet uzdu utrpení,
  Ať se ďábel promění v prach!
  
  Planeta rychle odhodí řetězy,
  Oběžnou dráhu však neopustí.
  Chovejte se k sobě upřímně
  Pak povstaňte lidé!
  
  Můžeš vstát beze strachu,
  Netlačte na ostatní...
  Aby ten bastard neplaval s tukem,
  Aby nám maminka nezestárla!
  
  K tomu si trochu připijeme,
  Víno, které je sladší než včely!
  Nechť jsou potíže v domnělé víře,
  A nepřišla hodina zúčtování!
  
  Potom vybudujeme nebeský ráj,
  Všechny děti si to užijí navždy.
  Letíme jako šíp do nebeského letu,
  Splněný jasný sen!
  Zdejší dívky se ukázaly jako úžasné - prostě super. A mohou bez zbytečných předsudků brát a se zvláštní vášní brát a olizovat něco tak velkého a lesklého.
  A tak válečníci házejí hrách zkázy holými prsty na nohou.
  A vrhají dary ničení s vražednou silou. Úžasné krásky.
  A dívka si vzala ňadra ze svých šarlatových bradavek a udeřila je pulsary. A spálila orkské vojáky ohněm. A to vše se ukázalo jako nesmírně bojovné a destruktivní.
  A teď vás elfí dívky ještě vezmou z lůna Venuše a zbijí vás vlnou magoplazmy. A předvedou svůj úžasný let.
  To jsou fakt super krásky, řekněme.
  Jsou to dívky a rozsah jejich dopadu je extrémně strmý.
  A dokážou doslova cokoliv.
  A pak hned pět elfů provedlo techniku s mlýnskými meči. A usekli hlavy šíleným orkům, kteří na ně létali.
  hypertřídní dívky .
  Dej nám znát nesmrtelnou slávu v bitvách,
  Bitvy elfů armády slávy ve stoletích!
  Velikost mnoha generací,
  Dej nám slavným válečníkům nesmrtelnost!
  
  Bez strachu krájet statečně,
  Kéž nám meč pomáhá ve velkých skutcích.
  Ke slávě velikosti udatných občanů,
  Ukažme zuřivou horlivost v bitvách!
  
  Jsme přece světoví hrdinové slavné moci;
  Porazte nepřítele - zbytek je nedůležitý!
  Pojďme získat velikost pýchy slávy,
  K tomu vytvořím šokující verš!
  
  Plujeme po moři bez jakýchkoliv pochybností,
  Pirát a bouře, hurikán není překážkou!
  Koneckonců povedou do bitvy: bratři Ftalin a Elfin,
  Za ním budeme prolévat krev jako tlak vodopádu!
  
  Vzpomínka zůstane v srdcích statečných lidí,
  Nepřítel je poražen - to je celá odměna!
  Ať je u moci hodně průměrných lidí,
  Přesto je třeba jít k cíli mysli!
  
  Kráso, dej ti lásku vášnivě
  A zítra kat, lešení čeká!
  Ale nepromarníš svůj život nadarmo,
  Zvládněte získat pozici v ráji!
  
  Svět je boj, to ví každý mladý muž
  Spojovat svůj život s filibusterem je nebezpečné,
  Štěstí bizarně hází kostkami,
  Ale ono to vyjde, věřím, že nakonec super!
  
  Můžeme najít naše štěstí, kluci
  Získejte bohatství i radosti života!
  Orkshisté věří, čeká odplata,
  A věřte, že žijeme v rozpustilém komunismu!
  Takto nádherné a jedinečné dívky zpívaly - jako super a hyper .
  Jsou schopni udělat něco, co je extrémně, řekněme, cool.
  A i když jsou dívky zasaženy plamenometem na holých nohách a spálí jim holé paty, pak jsou krásky v plném vzrušení a agresi moci. Zde je třeba poznamenat nádherné válečníky.
  Čmárají z kulometů a kosí orky snažící se o postup, kteří na pozice doslova hází mrtvoly.
  Tohle je opravdu krvavá lázeň. A kolik vražd se ve světě děje.
  A dívky dál drtí Putinovy medvědy. To jsou dívky, které se staly prostě super.
  A jak budou brát a řvát. A zdá se jim, že mají celou kaskádu vzájemných orgasmů.
  Tyto dívky dokážou doslova všechno. A řekněme, že jsou agresivní a jedineční.
  A děvčata zase zpívají;
  Velké rozlohy moří, oceánů -
  Orali jsme je pod vlajkou trikolóry!
  Bojovníci dobyli drnivé hory,
  Orli se rozezněli vítězným řevem!
  
  Planeta poznala válečníky elfů,
  Meče, bajonety zasahují nepřátele!
  Byli jsme schopni shodit jho orcismu z poloviny světa,
  Běhoun zakončil vítězstvím v Orklinu!
  
  Orkové na shrbených tancích přišpendlili,
  Hrozí, že ve světle polí zničí všechny elfy!
  Ale tvrdě mlátí ty zatracené šílence,
  Žít šťastně pro naše děti bez jha!
  
  Jsme děti vlasti, která je především na světě,
  Narodili se, hnětli kumach bosýma nohama!
  Všemohoucí se za nás v bitvě přimluvil,
  A Bůh rozkvetl máj v radosti!
  
  Neexistuje žádný podíl bojovníka a vznešenější srdce,
  Co dává sen a nové zrození!
  Otevři slavné dveře k nesmrtelnosti,
  Ale pokud sedíte v záloze, buďte zticha !
  
  Jsou vlci a ovce, ale vy jste pastýři vesmíru,
  A podíl, který musíte předat potomkům řádu!
  Podnikat až do konce stvoření,
  Aby věčný oheň ve vašem srdci lásky nevyhasl!
  
  Kdo ví, kde kulka nepřítele zastaví vojáka,
  Ale přesto je v bitvě smrt lepší než shnilé nemoci!
  A pokud zemřel, pak tvůj přítel rozdrtí protivníka,
  Nevydrží to, protože bosé dívky jsou zahnány do zajetí!
  
  O elfích podíl světla, války a ohně za válkou,
  Pro ty, kteří chtějí jet na dovolenou, pro ně není místo, poznejte v ráji!
  Takže pekelný ork vstoupil do spiknutí se Satanem,
  Vyhrožovat: Svrhnu atom a rozdrtím kroupy!
  
  Ale bude zde také ochrana proti raketám,
  A jaderná bomba nemůže zničit Elfskvu...
  Můžeme použít nádrže k získání parazita,
  A nudné písně o padlých vás mrzí!
  
  Prodej za cent není elfí podíl,
  Každý z nás je přece velký bojovník!
  Nevěřte, že Bůh nás již postavil do role,
  Ve skutečnosti sami vyjete rozhodnout, jak cool!
  
  Byly neúspěchy, byly porážky,
  Stalo se to jako zajíci od hrozných vlků k ústupu!
  Ale pokud začne válka, budeme znovu,
  Rozbijte v pekelném rytmu armádu krutých monster!
  
  Ne kvůli válce, věřte mi, začínáme hru,
  Nemáme nic jiného, než být dobří přátelé!
  Jsme bratrský lid, ne Ábel a Kain,
  Pro nás je pták píseň, a ne tlustá hra!
  . KAPITOLA Č. 27.
  Řekněme, že dívky jsou prostě super. A všechny ty zatracené Putinovy medvědy doslova zahrabou do země.
  Válečníci házejí holými prsty u nohou velmi destruktivní ničivé dárky.
  A roztrhají orky na kusy. Jsou to opravdu velmi agresivní a sexy dívky.
  Jsou schopni dělat takové věci, že to, co dělají, je opravdu pohádka.
  Úžasné krásky. Mohou dělat věci, které jsou prostě fantastické a super.
  Válečníci, jak to berou, a ze šarlatových bradavek to velmi mlátí velkou silou a ničením.
  Tady jsou holky - úžasné a cool, prostě super. A mají jedinečnou sílu kosmické síly.
  A děvčata to odnesou a do orků, což jsou velké a agresivní fenomény, zatlučou naplno.
  A blesky ze šarlatových bradavek na hrudi.
  A holými patami házejí hrachy smrti a smrti se smrtící a jedinečnou silou.
  Tady jsou dívky - prostě třída, která ukazuje jejich úroveň super a hyper .
  A pokud elfové začnou zpívat, všechno se stane extrémně destruktivní a cool.
  I magie potřebuje ostrý meč se šípem,
  Prolil jsi více krve vzdor osudu!
  Drž se vědy - pak bude svět tvůj,
  A celá rasa na Zemi padne na kolena!
  
  Čarodějové vaří lektvar a čistí kotle,
  Čarodějové připravují pulsarové nálože...
  Ale my jsme elfové, takže znají Svarogovy syny,
  Naše dívky si vyzkouší outfity pro trofeje!
  
  Protivník ti nepomůže, toto nutkání,
  Nemůžeš držet naši moc na uzdě...
  Naši elfští lidé jsou jeden monolit,
  Budeme moci bojovat s chlupatou hordou!
  
  Čingischán zvedl meč proti vlasti,
  Snažil se přesunout pluky proti Kyjevu.
  Ale podařilo se jim to uříznout kladentsi ,
  Všechna ušlechtilá kořist vrátila rakve!
  
  Batu Khan - chtěl dobýt Moskvu bez boje,
  Ale rána elfí šavlí srazila zuřivý zápal...
  To je to, co nechápu brácho
  Jak často máme zrádný záď!
  
  Polský král zahájil zrádné tažení,
  Zde mu bojaři rychle otevřeli brány!
  Ale nevěděli, že Pozharsky přijde brzy,
  Pojede s nimi míle a míle!
  
  Ne, skvělý Bonaparte je pod špatnou hvězdou,
  Narodil ses velký císař!
  I když jsem náhodou vládl Moskvě,
  Ale vaše ambice se rychle spojily!
  
  Putin také chtěl z elfů udělat otroky,
  Ale poničilo ho kotě!
  Koneckonců, tento bezpečnostní důstojník neznal naše červené orly,
  Máme nemocné dítě!
  
  A teď na nás nebe čeká v nebi,
  Chůze po Marsu!
  Ti, kteří jsou proti vlasti - čeká hrůza Sodomy,
  Namažeme mu čumáček voskem!
  Tak zpívala děvčata - nejvyšší se ukázala právě akrobacie. Vše dopadlo velmi krásně a agresivně. A zastřelen kolosální silou.
  A nyní se vše stalo tak neuvěřitelně kosmickým a jedinečným.
  Elfí dívky bojovaly s velkou zuřivostí a rozsahem. A prováděli triky mlýna, který klepal hlavy a ty se válely jako hlavy sýra.
  Válečnice jsou velmi chladné a zabily orky.
  A teď, ze šarlatových bradavek na hrudi, si to opět vezmou dívky a na Putinovy medvědy zaútočí smrtící nálože pulsarů. Zde je návod, jak se to děje vražedným a jedinečným způsobem.
  A děvčata, což je třeba poznamenat, dokážou každého orka rozřezat doslova na kvanta.
  A blesky vyrážejí také z pupíků a spálí Putinovy medvědy na popel.
  Dělají to s velkým nadšením. Zde jsou některé krásné a jedinečné dívky. A jejich nohy jsou velmi krásné a jsou mimořádně půvabné.
  A házejí na nepřítele anihilační hrách.
  Krásy produkují kolosální destrukci a smrt.
  A přitom tak krásně a jedinečně zpívají;
  Perla bohů stvoření,
  Země ve vesmíru je nejsladší!
  Dívám se na elfy s úžasem,
  Mezi lidmi jsou jako perly!
  
  Obracím se k tobě Vlasti,
  Tiskněte s nadpozemskou láskou!
  A jen v jednom se v slzách lituji,
  Co se nemohlo spojit se snem!
  
  Počítám okamžiky v bitvách,
  Horká bitva vře,
  Požádej svou vlast o odpuštění,
  A zvedni svůj štít za právo!
  
  Obrovské světlé prostory,
  Moje drahá Elfio!
  Lesy, pole, údolí, hory,
  Jeleni míří k napajedlu!
  
  Krev se rozlila, jiskří v mlze,
  Ohně dusí pekelný kouř,
  I když se červi rojí v ráně,
  Ale hymnu nám zpívá sbor světel!
  
  Plujeme nebeským oceánem,
  I když cesta není dána na míru!
  Ale budeme v nesmrtelné slávě,
  Takový chmel nám dává víno!
  
  Neprobuď bojovníka vyvrženého strachem,
  Pán inspiroval vlast!
  Vyvedeme zemi z temnoty,
  Má velkou sluneční sílu!
  
  Pojď, přijde hodina sbohem,
  Válka skončí vítězstvím!
  Nežij ze vzpomínek
  Noc plyne, i když je černá!
  
  Pak se přání plní
  A vzkvétat jako venkovská zahrada!
  Z tebe děvče se stane štíhlá laň,
  A utíkej, křičí horda!
  
  Přátelé také zemřeli - bohužel,
  Ale zjevně tak rozhodl Pán!
  Smrt není smrtelná
  Duch je nesmrtelný, i když tělo je smrtelné!
  
  I když není moč, aby se tomu dalo věřit,
  Smutek, pamatuj na všechny, kteří voněli!
  Pak zabij ve vás bestii
  Vymažte hořké nuly!
  
  Vrátil se do původního prachu
  Ti, kteří ve skutečnosti nežili!
  Ačkoli je od přírody druh fiskální,
  A čerpá šťávu ze silných žil!
  
  Dosáhneme triumfu vlasti,
  Nebeská světla hoří!
  Víra v komunismus povstane,
  A smutek a bolest - pohřbít!
  Dívky dál bojovaly v divokém vzteku. Jedna z nich, elfka s karmínovými vlasy, vzala a svými meči provozovala vražedný mlýn s dvojitými čepelemi. A usekla hlavy orkům.
  Jiná dívka to vzala a holými prsty u nohou hodila bumerangovou dýku. Přeletěl a usekl hlavy Putinovým medvědům. Válečníci to dělali velmi sebevědomě a chladně.
  Načež děvčata vzala a zpívala;
  Jsme loupežnické dívky
  A rádi bojujeme...
  Brzy dostaneme nůžky
  Pro orky jsme z brašny!
  Tak krásně zpívají krásky. A jejich písně jsou tak srdečné a úžasné. A chrlí ze sebe plné a slastné zvuky;
  Orc penny zapletl celý svět,
  Síť pekelné vášně!
  Upír pije šťávu z lidí,
  Nenasytná vlčí tlama!
  
  Vypadá jako anděl
  Smaragd hoří krvavě!
  A se zvukem hromu,
  Sláva nám dá bojovníky!
  
  V tomto šustění bankovek,
  Je slyšet divoký řev zvířete!
  I když je Svarogova tvář zachmuřená,
  Věřte tomu bez počítání síly!
  
  Všechny roztrháme
  Kdo se odváží narazit do tanku!
  Počkej, věř úspěchu,
  Ve skutečnosti, víte, že to není příliš ošklivé!
  
  Orel Elfie je nejvyšší,
  Hrozivě rozvíjí svá křídla!
  Získal velikost
  Orkové se v květnu srovnali v prach!
  
  že třesači bili ze strachu,
  Uvědomili si, že síla Elfie,
  Peněženka udělá co
  Ano, ani ses nezeptal!
  
  Máme také kulomet,
  A všechny granáty trhají spoustu!
  Tady je voják spěchající k útoku,
  Maska sletěla z obličeje!
  
  Dej mi perlík na hlavu,
  Tak, že se mozky stočily do role!
  A pak dostanete nebe
  Naše mládí bude věčné!
  Takhle zpívaly děvčata, která jsou podle úrovně bojovnic, upřímně řečeno, super.
  Válečníci jsou obecně úžasní a cool. Zde si ji vezmou a z šarlatové bradavky hrudníku ji opět vloží smrtícím a jedinečným výbojem. Zde jsou takové nádherné a opravdu s nápadnou silou dívky na úrovni prostě kosmického.
  Opravdu je v nich oheň a ohnivé pruhy z rubínových bradavek na prsou. Jsou to dívky, se kterými elfové velmi rádi jednají.
  S radostí budou olizovat ňadra Venuše svými jazyky a ukážou jim vynikající průchod.
  A holé podpatky, které jsou tak růžové, budou házet kulaté koule zkázy a smrti.
  A tolik orků je zničeno a zabito. To jsou opravdu super třídní dívky.
  A když už to vezmou, začnou zpívat opravdu z plných plic;
  Fuhrer je plešatý, velmi mizerný,
  Chce dobýt celý svět...
  Ale naše síla, dívčí síla,
  Budou schopni porazit zlé orky!
  Elfí mladíci přitom zpívali a stříleli na orky z kulometů, a to velmi přesně;
  Toulal jsem se po poli - sedmikrásky kvetou,
  Stromy a hory jsou jako nebeská kupole!
  Postavme si sen z chmýří
  Aby každý, kdo v okamžiku zemřel, byl vzkříšen!
  
  Nechť jako zlaté kopule kostelů,
  A listy na větvích jsou krásné smaragdové!
  Národy poznaly moc orlího Boha,
  Ať všichni protivníci zemřou v boji!
  
  Jsme lid vlasti, který přináší světlo každému,
  Krásné panny, s tváří jako měsíc!
  Pojďme otevřít účet pro válečníkovy úspěchy,
  Alespoň ten záludný střílí z tupého úhlu!
  
  Vzali jsme Orkmbul , dobyli Orkizh ,
  Vystoupili z Orklinů a obešli Fenyu.
  Ti, kteří šlapali zemi, dostali jen ražniči,
  Jsme děti šťastného, posvátného elfa!
  
  Postavíme aleje, silnice, mosty,
  Jsou města na Marsu, města na Venuši.
  Koneckonců, naše touhy, věřte mi, jsou jednoduché.
  Ale zlá válka je může zničit!
  
  Za mír, za vlast, náš tým,
  Budeme schopni dosáhnout úsměvu Fortuny,
  Naši elfští lidé jsou jednotní v úsilí,
  A neshody generují neustálé ztráty!
  
  Evropa je svobodná, v ní je světlo elfů řeč,
  Lidé zpívají písně, teče potok.
  Můžeme zachránit Svarogovy úspěchy,
  Upečte si na stůl spoustu nadýchaných rohlíků!
  Takhle uměli mladíci zpívat. A bojovat můžete i velmi agresivním swoopem. A porazte tyto orky smrtícími skoky. A z šarlatových bradavek na hrudi znovu vyražené blesky smrti.
  Tohle bylo opravdu moc krásné. A bojovníci mají jiskřivé perlové zuby. Bojovníci jsou, řekněme, úžasní a báječní.
  A házejí hrách zániku holými prsty na nohou. Řekněme, že jsou báječní, ukradli.
  Mají tolik jedinečné energie a průchod bojové oceli. Dívky mají takové agresivní a jedinečné trumfy.
  A z rubínových bradavek na hrudi jsou smrtící jako pavučina pekelného blesku.
  Tyto dívky nejsou nikde tak destruktivní a chladnější. A oni to vezmou a odstřelí to blesky smrti.
  A oni to vezmou a holými patami házeli hrách na nepřítele a trhali nepřátele na kusy.
  A masa Putinových medvědů byla zničena a vznikly celé hromady mrtvol a vše se ukázalo jako velmi smrtelné.
  A dívky dál bojovaly zuřivě a tlakem.
  Jeden z nich právě visel na stojanu. A šlehali ji bičem a pod holýma, ladnýma nohama té krásky také plápolal oheň. Plamenné jazyky olizovaly nahé, kulaté, růžové podpatky dívky.
  A ona to vzala a začala zpívat;
  Být zbabělec je tvoje vlastní chyba,
  Ve skořápce není co skrývat!
  Stiskněte stroj pevněji
  Svět není dusivá trestná cela!
  
  Pokud ho touha dusí,
  Dívky jsou v slzách!
  Horda napadla vlast,
  Hlas byl hlasitý!
  
  Dívka křičí bolestí
  Smrt brousí pekelné žihadlo!
  Křehký štít se rozpadl,
  Stát může zaniknout!
  
  Řev vyvrhl projektil,
  Ušní bubínky praskly!
  Zbraně střílejí a pálí,
  Dívky se strachy rozběhly!
  
  Ale vrátíme úder,
  Čeká vás velký výprask!
  Zvuk vznášejících se raket
  Ať ten kopec září!
  
  Staneme se jen přáteli
  V těchto skvělých výzvách!
  Doušek dal na hromadu,
  A netřes se vzlyky!
  
  Neopatrný tah perem,
  Tu větu neporušíme!
  Náš svatý sen, věř
  Dej svou duši Bohu ve víře!
  Tyto dívky se ukázaly jako úžasné. A když dívka, jejíž bronzová kůže se leskne potem a je zasažena bičem, doslova se otřese a zpívá dál;
  Nevzdávej se, nevzdávej se, nevzdávej se
  Neboj se, holka s prsama na stojanu...
  Úsměv, úsměv, úsměv
  Vězte, že vše bude v pořádku a ok !
  Takže dívka na stojanu zpívá velmi horlivě.
  Ale jsou také mladí muži, kteří dávají velmi krásné hlasy a melodii;
  
  Oh dívko kvetoucí sen,
  Hvězda nebe a temná propast.
  Láska je věčná bez jakýchkoliv opatření,
  I když tě chamtivá bažina stáhne do propasti!
  
  Chci být s tebou, má milovaná,
  Hořte jako pochodeň v oceánu vášně!
  Oheň může spálit vlákno života,
  A rozsekej meč klamu na kusy!
  
  Rozzářený pohled chvějící se panny,
  Jako by v něm cestovatel viděl odsouzení!
  Nyní voják měří svůj krok,
  Budeme schopni uvrhnout démony do úžasu!
  
  Nevěřící vtrhl do vlasti s výkřikem,
  Ten darebák křičí a roztočí šavli.
  A v mých myšlenkách mazaná mlha něco skrývala,
  I když jsme nemuseli žít v klidu ráje!
  
  Dívka potřebuje být statečně chráněna,
  Nenechte své nepřátele ochutnat její krásu!
  Horda byla rozdrcena ruskými statečnými armádami,
  Odrazil nápor zuřivého souseda!
  
  Jakou morálku lze vzít?
  Že Rus je země, ve vesmíru není krásnějšího!
  A pokud to monstrum chce zkazit,
  Vezmeme si své a dokonce i vaše!
  
  Ale holka, chci tě milovat
  Dejte mi příležitost stát se vaším krytem!
  Nebudeš muset, věřím, že roním slzy,
  Nemůžeme stát za černou, ponurou rakví!
  
  Dokončíme romantiku na tomto místě,
  Ostatně je zbytečné příliš chválit.
  Věřím, že přijde čas na změnu
  Co bude lepší, v to upřímně věřím!
  S velkým nadšením zpívaly i dívky bojovnice. A odvedli svou bojovnou a agresivní práci.
  A obzvláště aktivně házeli na orky své holé prsty s ostrými čepelemi a svastikami. Tady jsou takové bojovné a agresivní dívky, řekněme - nikdo není vyšší než oni.
  A ze šarlatových bradavek na hrudi se vyrýval a jednal velmi aktivně, vyhazoval pulsary. A bojovníci se chovali prostě skvěle.
  A z očí se jim leskly skutečné, nádherné jiskry. A válečníci vypadali prostě super.
  A jejich zuby se leskly jako perly. A všechno vypadalo prostě úžasně.
  A válečníci dokonce zpívali s vyceněnými zuby;
  Budu bojovat s nepřítelem zuřivě,
  Smrt přijde, to znamená osud!
  Ale tváře přátel září v mé paměti
  A Bůh sám je soudcem zmetka!
  
  Ukázalo se, že zemře krutě,
  Ocitnete se v absolutním pekle...
  Pojďme se pomstít, bude to oko za oko,
  Přijdu s mečem ke svým protivníkům!
  
  Ve světě soucitu zloba nezná
  Vítr vane z temných pouští.
  V květnu padá mokrý sníh,
  Pohled unavených se stal jednoduše tupým!
  
  Odpovím na výzvu bohů -
  Muž je pánem snů!
  Nepotřebujeme mnišská roucha,
  Vždyť Pán je člověk jen ty!
  
  Sbírej svou sílu v prasátku,
  Nechej oheň vědy plápolat,
  Nepodceňujte svůj talent
  Neboť práce je svatý ideál!
  Tady je taková krátká, ale srdečná písnička. A má tolik radosti a vzteku zároveň.
  Krásné dívky zpívají velmi zvučnými a krásnými hlasy sirén.
  A pokud je magoplazma vyhozena z lůna Venuše , bude to úplně cool a destruktivní.
  Strhne se skutečný hurikán a proud smrti a totální zkázy. A bude to bolet i Putinovy medvědy.
  Tak se to všechno rozprchne a rozhodně se to nesblíží na jednu hromadu. A bude tam energická zuřivost a proudy hořícího plamene.
  Je to jako když bouchá plamenomet. Žhavý, neúnavný potok plápolá. A spaluje vše cíleně a najednou.
  To jsou tady dívky - které jsou schopné udělat, pokud vůbec něco, konec světa.
  A pak z šarlatových bradavek vyšleme pulsary a ohnivé blesky. Které všechno spalují a ničí.
  Vzala to elfka s růžovými puntíkovanými vlasy na žlutém pozadí a zpívala:
  - Vojáci jsou připraveni, madam,
  Všechny zničíme!
  A mrkla na své partnery. Jsou to opravdu dívky s čistým hlasem.
  A elfští chlapci pokračují ve zpěvu;
  Nevěřil jsem Božímu řádu,
  Chtěl jsem se stát děsivým upírem...
  Nedělej si naděje, hned tak nevyhoříš,
  Věčnost v mukách je údělem hříšníka!
  
  Vždyť svatý Bůh nezná slitování,
  Nečekejte slitování od krvežíznivců!
  Místo sladkého ovoce v nádherném ráji,
  Peklo hoří - krvavé deště!
  
  Pro upíra je kůl z osiky přesný,
  Strašidelný oheň čeká!
  Hoříš nešťastně dnem i nocí,
  Satan připravil sekeru!
  
  Hříšný člověk dostane své
  Bude to jako pavouk v ohni!
  Démoni budou mučit v podsvětí,
  Bolest, která nemá na Zemi obdoby!
  
  Boj se a čiň pokání, nepříteli Páně,
  Budeš, budeš uvržen přímo do pekla!
  V mukách nepřijde den sabatu,
  Navždy roj zběsilého objetí!
  
  Stojan ti zlomí kosti,
  Zatočíme klouby pohrabáčem!
  Mohl bys být šťastný člověče
  A teď vědět v nadpozemské mouce!
  
  Tak si pospěš, výstřední, čiň pokání
  Modlete se a klekněte na kolena!
  Pití společník Vasya nepomůže,
  Pouze věrnost dobije ráj!
  Řekněme tady takovou písničku - dá se říct extrémně bojovná. A dívky působí na nepřítele velmi agresivně.
  Mají prostě nezměrné vzrušení a touhu po dobrodružství. A ze šarlatových bradavek na hrudi, jak to berou, se válečníci opravdu poserou. A tady se to vlastně nikomu nebude zdát dost.
  A dívky jsou strašně krásné a schopné ovlivnit svou zářivou rubínovou barvu bradavek na hrudi.
  A také vypustit pulsary z lůna Venuše. Jejich vliv je velmi vyrovnaný a žhavý.
  A holými prsty na nohou házejí jehly s jedem, které pronikají skrz orky. A vypadá to nesmírně báječně.
  A teď, z rubínových bradavek na hrudi, znovu jako bušící pulsar. To je opravdu mozek vran naměkko a padají omráčené a úplně ztratí vědomí.
  . EPILOG
  Dívky zde odvedly dobrou práci. A z lůna Venuše podlehne pořádný proud magoplazmy. A bude legrace.
  A mladí elfové házejí granáty rukama a přitom nezapomínají zpívat;
  Ó víry mladého srdce,
  Ve kterém plamen spálí sopku!
  Neposedáváme lidi doma,
  Kde je kočka - Bayun snědl koláč!
  
  Zde slavík smutně zpívá,
  Čelo Všemohoucího je zastíněno!
  Cherubín posílá kývnutí na rozloučenou,
  Ne realita, ale strašný strašný sen!
  
  Jsme synové Svaté vlasti,
  Objevil se předkům, vědí pomoci!
  Nebudeme litovat, poznáme život,
  Bojujte s propastí dnem i nocí!
  
  Soupeř kouzlí
  Podvod, podlost, zlý padělek!
  Ale uvidíme dané světlo,
  Pojďme zlomit roh protivníka!
  
  Upíři, orkové, ghúlové,
  Ostré tesáky se lesknou!
  Koneckonců, ghúlové chtějí bojovat,
  Z podsvětí vycházejí police!
  
  Pro arcimága - velitele,
  Jsme jen pěšáci a pařezy!
  Armada se řítí zlými šílenci,
  Ale my nemůžeme ustoupit!
  
  Vlast je nejcennější
  Přerušíme běh divokých hord!
  Dostaň monstra do tváře,
  Můj pokladník mu ustřelí hlavu!
  
  Síla vlasti Svarog,
  A život a naděje všech vojáků!
  Pravá ruka Wehrmachtu rozdrcena,
  Pokosila řadu protivníků!
  
  V mladém srdci hoří pochodeň,
  Meč nahrazuje kulomet!
  Brzy otevřeme dveře do vesmíru,
  Rozhodněte, kdo má pravdu a kdo ne!
  
  Když je v duši mír se štěstím,
  Nečistí nás nemohou vzít!
  Dáme pekelným tvorům drobné,
  Poznejte takovou armádu elfů!
  
  Jsme na kolenou - modlíme se k Rodovi,
  Všemohoucí Bůh se tě zeptal!
  Aby vojáci nepřišli nazmar,
  Synové mého drahého elfa!
  Takhle děvčata zpívají jiskřivě a s výbornou náladou pro rychlé a nevyhnutelné vítězství.
  A jejich perleťové zuby se třpytí jako zrcadla. A obecně to, co dělají, je skvělé a cool.
  Žádný nepřítel nemůže takové dívky zastavit. Jsou nádherné a milé.
  Jen to zkuste a řekněte ne. A rozhodně vám utrhnou důstojnost. Jaká skvělá krádež. Jsou plní srdečných impulsů a žízně po vraždě.
  Zde je dívka z druhu elfů, která shodila bombu z útočného letadla stisknutím holých prstů. Padla na shluk orků. A spousta Putinových medvědů šla do pekla.
  Jsou to, řekněme, velmi aktivní a agresivní dívky s očima jako smaragdy a safíry. Kteří bojují za spravedlivou věc, proti Putinově hordě. Řekněme, že dívky jsou ocelové.
  A také zpívají;
  Inspirovalo nás k boji
  Přerušovač generací !
  Rozbil svět na kusy
  Bouřlivý Elfin!
  
  Vykonané krvavé činy
  Zvedněte prapor vzpoury!
  A co jsi chtěl?
  Vedoucí odpovídá - nevím!
  
  Myslel jsem, že budeme všichni zlato,
  Každý se stane demiurgem!
  A teď nás kůň nese,
  Rozbitými uličkami!
  
  klapot šílených kopyt,
  Ťuk - horda cválá!
  Naše unie je jako monolit,
  A jejich tváře září štěstím!
  
  Věř, že krev neteče věčně,
  Setřeme sirotkům slzy!
  Byl tu lovec, stane se z toho hra,
  Překonali jsme všechny hrozby!
  
  Proletář bude knížetem,
  A odměna za práci přijde!
  Tady to půjde, věř špíně,
  Vytrhněme své maso z pekla!
  
  Zpívejme písně nahlas
  Jsme síla obrů!
  Symbol našeho bílého medvěda,
  Strana - lidé jsou jednotní!
  
  Prolil krev za vlast,
  To je čest, čest a sláva!
  Staňte se červenou nití v životě
  Nechte sopku vařit - lávu!
  Tak se vše strhlo jako ohnivá lavina. A dívky vzaly a vyzařovaly pulsary z lůna Venuše. A všechno se ukázalo být velmi cool a šik.
  Warriors zpívali pro nejvyšší a úžasnou třídu. A dali najevo svou vynikající a úžasnou úroveň.
  A jak se ukážou zuby tesáků. A znovu to vezmou a zahvízdají na holých prstech. A znovu padají omráčené vrány v bezvědomí.
  A padají k zemi jako kroupy. A dojde k vražednému převratu.
  A z dívčích šarlatových bradavek vylétají ničivé blesky. A řekněme, že je to skvělé a cool.
  A dívky plivou a jejich sliny explodují jako kyselina a způsobí zkázu.
  Tohle ženy opravdu potřebují. A stejně se rozprchnou a ještě něco zařídí.
  A pak začnou zpívat;
  Ve smrtelném světě, ve stínu říše;
  Předsudky lidí jsou mizerné!
  Hoďme do propasti všechny nesmysly, pověry -
  Buďme svobodní jako bohové!
  
  Naše armáda má pravdu
  Prostor je jako nádvoří!
  Chcete-li být univerzální, je čas být mocností,
  Takže každý by měl být souzen!
  
  Hvězdné lodě, bitevní lodě - silné,
  Válečné rakety se nepočítají!
  Ta odvaha je neposkvrněná,
  Mečíme jako vždy - frčí!
  
  Dobývání sublunárních planet,
  Přináší jiskřivé světlo!
  Děláme věci, víš úžasné,
  Velký úsvit vesmíru!
  
  Popel někdy v galaxii,
  Bouřlivé vírové kaskády se plíží!
  Ale my jsme rytíři a romantici,
  Co zpívat ve světle bledého měsíce!
  
  Vesmír se nám podřídí,
  V něm je řád staletí věčně žhavý!
  Počítejte světlo elfů - hrdý národ,
  I když mysl je někdy slabá!
  Ano, na úkor toho druhého jsou dívky opravdu sebekritické. Ale zpívají skvěle.
  A ještě chladnější vypouštějí blesky ze šarlatových bradavek na hrudi. Zasazují orky spalující rány.
  Válečníci pískají:
  Láska a smrt, dobro a zlo,
  Být orkem je hřích...
  Jste předurčeni k pochopení!
  Láska a smrt, dobro a zlo,
  A máme na výběr pouze jednoho!
  A dívky opět vypustily silné blesky ze svých rubínových bradavek.
  Tohle je opravdu zuřící hurikán.
  A rozhodně jsou vzrušeni z bitvy.
  Válečníci zpívají:
  Zlý ork v nevěře je nebezpečný,
  Nemůžeš žít v hříšné žádostivosti...
  Protože elfův hněv je hrozný,
  Protože přísný elf je soudce!
  A bojovníci zasáhnou orky výbojem magoplazmy z lůna Venuše.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"