Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Maria Kolesnikova Kraljica Vilenjaka

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Nevino osuđena mlada žena Maria Kolesnikova prebačena je iz posebno čuvanog zatvora u čudesan čarobni svijet. Tamo je Bog-demijurg Sfero Katastrofov okruni za ulogu gospodarice vilenjaka. No nakon što je primila krunu, žena ubojica mora se boriti sa susjednim carstvima, koja su naseljena trolovima, orcima, patuljcima, mješancima , vampirima i drugim nevjerojatnim stvorenjima. I naravno, glavni i najpodmukliji neprijatelj je Koschey Immortal.

  MARIA KOLESNIKOVA KRALJICA VILENJAKA
  ANOTACIJA
  Nevino osuđena mlada žena Maria Kolesnikova prebačena je iz posebno čuvanog zatvora u čudesan čarobni svijet. Tamo je Bog-demijurg Sfero Katastrofov okruni za ulogu gospodarice vilenjaka. No nakon što je primila krunu, žena ubojica mora se boriti sa susjednim carstvima, koja su naseljena trolovima, orcima, patuljcima, mješancima , vampirima i drugim nevjerojatnim stvorenjima. I naravno, glavni i najpodmukliji neprijatelj je Koschey Immortal. PROLOG
  Nebo je bilo gusto obojeno jarkim bojama i iskrilo je svim duginim bojama. Na njima su bili nagomilani čitavi vijenci zvijezda koji su svjetlucali poput dragog kamenja: smaragdi, rubini, safiri, topazi, zvjezdani dijamanti.
  Dječak, naizgled star oko dvanaest ili trinaest godina, vrlo zgodan i mišićav samo u kratkim hlačama, vrtio se, skakao i bacao pulsare s bosih nožnih prstiju. Mišići su mu se kotrljali ispod brončane kože poput kuglica žive, a kosa mu je bila bijela poput snijega.
  Kraj njega se pojavila vrlo lijepa djevojka u bikiniju, s kosom koja je svjetlucala poput plamena iz baklje.
  S osmijehom je rekla:
  - Bok Sfero Katastrofov! Što ne znate što učiniti?
  Dječak demijurg je sa smiješkom odgovorio:
  - Da, ovdje razmišljam, da li da mi stvori sljedeći svemir? Slažem se - bilo bi smiješno Emmanuelle!
  Djevojka demijurg u bikiniju je primijetila:
  - Svaki novi stvoreni svemir je još jedan problem! U njima tvorevina ima toliko raznih vrsta nevolja da se morate dobro znojiti da živa bića budu sretna i da ne pate. I ovdje, naravno, još uvijek morate razmišljati o biljkama. Također su živi, a neugodno ih je jesti!
  Sphero je ljutito primijetio:
  - Nemoj se umotati!
  Emmanuelle je uzviknula:
  - Neka je Hiperteoplazma s nama!
  I djevojka se okrenula u zraku, tresući svoje gole, dražesne noge. A onda je njezin donji dio iznio osmicu, i zasvijetlile su zvijezde cijele galaksije.
  Dječak demijurg je kimnuo, a mišići na njegovom golom, poput Apolona, duboko izvučenom torzu su se pomicali. A tisak je došao kao čokoladice. Glas tvorca svemira bio je vrlo zvonak:
  - Ovo je, naravno, super. Ali možda ćemo učiniti nešto za one koji žive na planeti Zemlji?
  Emmanuelle je uz osmijeh rekla:
  - Načelno je moguće! Međutim, znate, ne možemo se jasno manifestirati na ovoj planeti. Ljudi imaju svoj put i moraju ga slijediti!
  Sphero je kimnuo.
  - To je svakako istina! Ali pojedincima ipak možemo učiniti dobro djelo!
  Božica je kimnula u znak slaganja.
  - Da, i to je istina! S ovim se, naravno, ne možete raspravljati!
  Dječak demijurg je primijetio:
  - Hrabra, hrabra i plemenita žena čami u zatvoru: Marija Kolesnikova! Odbila je napustiti zemlju i bačena je u zatvor. Gdje je maltretiraju i muče. Moraju se poduzeti mjere da se ovaj vrijedan zatvorenik poštedi patnje!
  Emmanuelle je spremno potvrdila:
  - To je u redu! I mi ćemo sigurno učiniti isto!
  Sphero je sa smiješkom primijetio:
  - Otet ću je iz zatvora, a mi ćemo joj dati prijestolje u jednom od naših zvjezdanih carstava!
  Djevojka demijurg se složila:
  - Bit će vrlo korektno i zanimljivo!
  Dječak demijurg bljesnuo je njezinim golim petama, koje je još kao dijete imao u izgledu, i zapjevao:
  - Neka je vječna slava s nama! Veliku moć ima naša domovina!
  Emmanuelle je sa smiješkom upitala:
  - Može li se reći da Bogovi Demijurzi imaju domovinu?
  Sphero je kimnuo u znak slaganja.
  - Naravno, možete to reći! Pojam Domovine je figurativan!
  Nakon toga, dječak i djevojčica bosih, preplanulih, mišićavih nogu zagazili su istovremeno u zrak, što je izazvalo čitave slapove munja, i rekli uglas:
  - Neka bude kako mi kažemo! Neka bude volja naša!
  . POGLAVLJE 1
  Mariju su u zatvoru mučili stalni osobni pretresi i maltretiranja. Šmon je bio jedno od takvih mučenja . Stavili su je ispred pet muških policajaca. Tada su se pojavile dvije stražarice. Navukli su tanke, gumene medicinske rukavice i skinuli mladu ženu do gola, a zatim bez srama i savjesti počeli čeprkati po tijelu.
  I ne samo ovo, naravno. Mariju su hranili vrlo slabo: zdjelu juhe u kojoj pliva malo posoljena voda i list kupusa te komad kruha. Mlada žena od takve dijete je izgubila puno težine: kožu i kosti. Štoviše, tukli su je gumenim palicama po golim petama i tjerali da pumpa pumpu, poput robinje u starom Rimu.
  Maria je jako odustala, bila je progonjena i iscrpljena. Tjerali su je da spava bez madraca na golim daskama, a noću su joj kao psima stavljali ogrlicu oko vrata i vezivali je lancima za zid.
  Mladoj se ženi jako zgrozilo kada su je pred muškarcima šapama šapali čuvari u tankim, gumenim rukavicama, a muškarci su pritom gledali, hihotali se i vulgarno se šalili.
  Osim toga, morao sam puno raditi i djevojčino tijelo je bilo užasno bolesno i boljelo ga je.
  I ne samo, naravno, ovo... Muški stražari neprestano su Mariju štipali po prsima i trbuhu. I lupio po guzici.
  Ali Marija Kolesnikova nije odustala i nije tražila milost.
  Bila je drska prema svojim tamničarima, a ostala je neosvojiva i ponosna.
  I na kraju su je još jednom razodjenuli i golu zatvorili u ćeliju. I tamo su zidovi bili prekriveni injem od hladnoće. A Maria Kolesnikova stajala je na podu i meškoljila bosim nogama, modrim od hladnoće. Bila je mršava i vidjela joj se svaka kost na tijelu. Osim toga, našli su joj dodatno brašno: obrijali su joj kosu. A sada je bila gotovo potpuno ćelava, s ošišanom plavom kosom.
  Mlada žena je patila kao Zoya Kosmodemyanskaya. Ležanje na ledenom podu bilo je ravno samoubojstvu. Tada će sigurno biti gola i bez masnoće. I tako je Marija prešla bosa, patila, patila, ali izdržala.
  Odjednom je u potpunom mraku na nju pao reflektor. I osvijetlio je nesretnu, koščatu zatočenicu zatvora, kamo ju je poslao brkati i ćelavi diktator.
  Maria je mislila da halucinira. Pred njom se pojavio bosonogi dječak u kratkim hlačama. Plavokosi, vrlo zgodan dječak nije imao na sebi ništa osim kratkih hlača. Istodobno, goli torzo dječaka pogodio je čeličnim reljefom mišića i čudesnim crtežom mišića.
  Iako izgleda kao da ima dvanaest ili trinaest godina.
  Dječak je pružio ruku i upitao Mariju:
  - Patiš li?
  Mlada žena je sa smiješkom odgovorila:
  - Još više!
  Dječak je svojom bosom, djetinjastom, vrlo elegantnom nogom lupao po ledenim pločama kaznene ćelije i rekao:
  Sada je tvojoj patnji kraj! Uzmi me za ruku i slijedi me!
  Mary je drhtavim glasom upitala:
  Jesi li ti anđeo Gospodnji?
  Dječak je negativno odmahnuo glavom.
  - Ne! Ja sam Bog!
  Mlada žena iznenađeno upita:
  - Svemogući!?
  Sphero je kimnuo u znak slaganja.
  - Gotovo Svemogući!
  Marija je iznenađeno upitala:
  Zašto dopuštate da ljudi pate?
  Dječak je sa smiješkom odgovorio:
  - Zato što ja nisam stvorio vašu Zemlju. Mogu te samo odvesti u svoj svemir. I tu ćeš biti moja kraljica!
  Mlada žena s uzdahom upita:
  - A ako odbijem?
  Sphero je s osmijehom odgovorio:
  Nema razloga da odbiješ. Kad se ispostavi da ste netragom nestali iz kaznene ćelije, onda će vas vaši tamničari, koji su vam se ondje mnogo i tvrdoglavo rugali, doista teško pogoditi. Samo se isplati prihvatiti moju ponudu!
  Maria je kimnula u znak slaganja.
  - Vjerojatno si u pravu! Bio bih potpuna budala da sam propustio ovu priliku za osvetu.
  Sfero je čvrsto stisnuo ruku Marije Kolesnikove i sa smiješkom rekao:
  "Sad me slijedite!"
  I zakoračila su najprije bosa, mišićava stopala vječnog dječaka, a onda mršava, oborena, modra od hladnoće stopala mlade žene.
  I nakon jednog trenutka, Maria je osjetila nevjerojatnu lakoću u sebi, a ledenu hladnoću kaznene ćelije zamijenila je ugodna toplina.
  Ona je, zajedno s beskrajno mladim Bogom-Stvoriteljem, jurnula u struji energije.
  Marija je bila jako simpatična i vesela. Uspjela je ono što se činilo nemogućim - napustiti zidove zatvora! A sada je bosih nogu koračala u novi svijet, često tučena gumenim palicama.
  I tako je bajka završila. I mlada se žena našla na toplom, bujnom tepihu vrlo raskošne i veličanstvene palače, koja je blistala zlatom, dijamantima i drugim draguljima.
  Mary je bila ispred velikog ogledala. Sluškinje su preko nje bacile prozirni veo. Prekrivala je mršavo, izubijano i izubijano tijelo mlade žene, iscrpljene robijom.
  Sfero je rekao:
  - Doveo sam ti novu kraljicu iz pakla!
  Djevojke su bile vrlo lijepe, mlada, gotovo dječja lica. Figure su vitke i mišićave. A odjeća je samo nit nakita, jedva prekriva pune grudi i bokove, kao i cipele s visokom petom. Od vrlo lijepih ljudi, vilenjaci su se razlikovali samo po svojim ušima, oblikovanim poput onih u risa, iu besprijekornim oblicima, s jedinstvenom gracioznošću ove nevjerojatno lijepe rase.
  U usporedbi s njima, Maria je izgledala tako koščato, iscrpljeno, rebra su stršala kao u logoraša, a grudi su joj se potpuno ogulile. Tijelo mlade žene je odmašćeno, ruke i noge su joj stanjile, kao i vrat. I modrice, tragovi batina, pa i opekotine od cigareta koje su bile ugašene, na njenom tijelu.
  I njezina glava, obrijana na ćelavo, s kvrgama i ogrebotinama, zbog čega Maria izgleda još strašnije.
  Sfero je kimnuo s osmijehom:
  - Da, izgledaš kao zatvorenik Auschwitza! Ali ne bojte se! Vilenjaci imaju čarobni napitak koji će vam izliječiti rane i učiniti vas mladom, savršeno lijepom ženom!
  Marija je uz osmijeh rekla:
  - Zašto to ne učiniš sam?
  Dječak demijurg samouvjereno odgovori:
  - Jer i vilenjaci moraju raditi! I oni su veliki majstori u pitanju liječenja!
  Vilenjaci su pjevali u zboru:
  U stanju smo liječiti bolesti,
  Liječite, u šali, vjerujte mi, svaku ranu...
  Ispiti, predaja samo petica,
  U ime velike slave vilenjaka!
  I Mariju su odveli duž hodnika, u susjednu sobu. Mlada je žena hodala po tepisima i osjećala ugodno golicanje. Jako se zabavljala.
  I evo nje u bazenu ispunjenom mirisnom vodom. Tu su ukrcali zarobljenicu.
  Nekoliko vilenjakinja ga je počelo mazati nečim masnim i vrlo jakim i oporim mirisom.
  Maria je predla od zadovoljstva. Da, bilo je iznimno cool.
  Njezini ožiljci, modrice, posjekotine, opekotine, počeli su zacjeljivati doslovno pred našim očima. I koža je počela izgledati mlađe.
  Maria je čak i zapjevala od oduševljenja;
  Bila je tiha, skromna djevojka,
  Sanjao sam da imam svoju kuću!
  Tako da je dječji smijeh tekao zvonko,
  Tako da je medvjed bio pitom u šumi!
  
  Htio sam mirnu zrelu njivu,
  Pahuljice zlatnih klasića!
  Da ne znam zauvijek nemir,
  I da nije bilo neprijatelja!
  
  Ali dolazi tatarski napad,
  I topot kovanih kopita!
  Pa gdje si puk husarskih boraca;
  Što je poznato po njegovom psovanju?
  
  Gdje su vitezovi, vi ste divovi,
  Ali zašto nema zaštite?
  Ovdje je naša jedina domovina;
  Gori vruće, pakleno svjetlo!
  
  Vode me u jaram bosa,
  Po češerima, granama i stepama!
  I bičem seku po leđima,
  Kako je teško stenjati u okovima!
  
  Vrat djevojačkog neprijatelja s lasom,
  Stisnuo i želi zadaviti!
  Ovdje u kraljevstvu zlog sultana,
  Postao sam vruća igra!
  
  Prvo na terenu sam patio
  Torbe su nosile ubodni snop!
  Ali ljepota je procvjetala
  Uostalom, velikodušni suvereni Bog!
  
  Ovdje se Gospodinu svidjelo;
  Poslali su me u seralj!
  Tu, osjetivši snagu čovjeka,
  Počeo sam ugađati svom smeću!
  
  Spoznajte takvo poniženje
  Trgujte najslađim tijelom!
  Bolje je podnijeti neimaštinu
  Da mi rođena majka ne psuje!
  
  Ne znam sta ceka na kraju puta,
  Starost i krvnik su strašni!
  Ali na nebu nema mjesta za rasipnike,
  Ostalo je samo gorko plakati!
  Marija je jako dobro pjevala. Ona je profesionalna glazbenica koja je otišla u politiku. I, naravno, vilenjačke djevojke su je podržale. I svi su imali takve glasove kad su pjevali.
  Zatim je Marija isprana u posebnom čarobnom napitku. I dali su joj da jede vrlo slatku i ukusnu kašu s medom i kondenziranim mlijekom. Zatim su mu dali da pije sok od nepoznatog voća.
  Nakon toga, Maria je osjetila nevjerojatnu težinu u sebi, zaspala je na kauču.
  Vilenjaci su je pokrili toplom dekom. I zatočenik savjesti ga je uzeo i uronio u nevjerojatne vizije.
  I pokazalo se izuzetno cool.
  Maria se u snu pretvorila u vrlo mladu djevojku, gotovo djevojku.
  Hodala je po travi koja je bila ljubičaste boje. Djevojčine su noge bile bose, ali vrlo gracioznog oblika. I trava je izazivala blaženi osjećaj u bosim tabanima ljepotice.
  Marija je čak zapjevala:
  Ako je dugo uz stazu, ako je dugo uz stazu,
  Skoči gazi i trči...
  To je vjerojatno, vjerojatno...
  Moguće je, moguće je, moguće je
  To naravno. To naravno...
  Možete ići u Afriku!
  Ali ne krokodilska usta!
  I oh, u Africi ima planina, to je takva visina,
  I oh, u Africi, rijeke su tako široke ...
  Ah, nilski konji krokodili,
  Ah, kitovi sperme,
  Oh, i zelena papiga!
  Oh, i zelena papiga!
  Djevojka je tako pjevala i osvrnula se. Okolo su doista bile afričke džungle. I lijepo je naokolo. Cvjetovi su veliki i svijetli, zrak je ispunjen njihovim mirisima. I sve je nevjerojatno lijepo. Majmuni skaču po drveću. A repovi su im dugi i vrlo uporni.
  I banane rastu. I puno veće, one koje se obično prodaju u trgovinama.
  Maria je opet oduševljeno pjevala;
  Mi smo u džungli u zemlji divljih majmuna,
  Gdje su banane zelene, hrpe kanibala!
  Morali smo prevladati ocean,
  S takvom uzavrelom energijom!
  
  Rusija nam je naredila da idemo -
  Stignite tamo gdje je ekvator jarak!
  Pa što je Bog jedan a ne jedan,
  A mi imamo više od jedne granate!
  
  Poslali su mlade pionire u borbu,
  Rekli su da je to samo praksa!
  Tako da su svi bili hrabar dječak,
  Energetske rakete veliki poticaj!
  
  Pucam mitraljezom pravo u metu -
  Ovdje je pokosio borce s kaki bojom!
  Neće moći okrenuti našu domovinu,
  Pindosi i ostali nasilnici!
  
  Takva bijesna naredba domovine -
  Nauči se boriti poput divljeg dječaka lava!
  I ako je crveni vođa izdao naredbu,
  Ne budi bijedan lakrdijaš!
  
  Evo mu jedan rukav jako opekao obraz,
  Još uvijek nema krute čekinje!
  Ali ja služim domovini, vjerujte mi dugo,
  Nema potrebe misliti da su slabi tinejdžeri!
  
  Naše je prekrilo pleme Mau -mam,
  Nemaju koplja, nego bacače granata!
  Kao odgovor mi ćemo udariti čelikom,
  Ruski piloti će pomoći s neba!
  
  U Rusiji je svaki ratnik iz jaslica,
  Beba poseže za pištoljem!
  I poraziti vojsku osvajača,
  O podvizima pjesme koju je bard pjevao!
  Maria je pjevala i smijala se. O kakvim osvajačima govoriš? Čini se da sada sama Rusija nastoji osvojiti Ukrajinu, a rat traje već drugu godinu. Možda, od Drugog svjetskog rata - najvećeg po broju snaga koje su u njemu sudjelovale, možda će, ako se oduži, postati najkrvaviji.
  Maria je teško uzdahnula i zapjevala, prisjećajući se iz kojeg je svijeta upravo otišla:
  Moja domovina, prosjačka svota,
  Domovino moja, ti si luda!
  I raspoloženje je odmah postalo minorno. Štoviše, Afrika nije njezina domovina. I naravno, ne volim baš kad si u jednom bikiniju i hodaš bos kao divljak. A negdje se događaju velike stvari.
  Maria je ponovno oduševljeno zapjevala, štoviše, s muškim imenom, romansu velikog bjeloruskog pjesnika i barda Olega Ribačenka:
   Odjekuje zvuk čudesne lire,
  Pjevam, drsko, ne šutim!
  Borbena pesnica nije od voska,
  Težimo svjetlu - put do grede!
  
  Bog muči ljude bolešću -
  Oganj iz pakla spali grešnike!
  Želim da Svevišnji postane prijatelj,
  Da ne bude tako teško!
  
  Krist će doći, naravno, uskoro,
  Otići onda, vjeruj tuzi?
  Ne žmiri ipak, bijes od pogleda,
  Grijeh, sloboda, previše žal!
  
  Ne želim hodati po liniji -
  Ne želim biti bezgrešna!
  Bolje lukava djela
  Nego nit bez prozirne dosade!
  
  Rekao je da u raju neće biti rata,
  I grijeh će nestati, loše za sve!
  Čemu služi sudbina?
  Veselimo se novim promjenama!
  
  Živjeti zauvijek - sjajno je znati
  Ali živjeti bez grijeha znači vegetirati!
  Vitez će strastveno voljeti rat,
  Uostalom, u pohodu na vojsku!
  
  Otadžbina, domovina vojnika,
  Pruža mu baklju - marš!
  Odmazda nečistih đavola,
  Dat ćeš im ratnika u zube!
  
  Završimo bitku velikodušnom gozbom,
  Zalogajmo, pijmo - plesne noge!
  Uostalom, naši vitezovi su besmrtni,
  I riječ ne pogađa u obrvu, nego u oko!
  
  Iako, što učiniti u mirnom svijetu?
  Tamo možete sagraditi palaču!
  I posveti službu liri,
  Lovorka dobila krunu!
  
  Ali postoje i drugi svjetovi - znaj
  Gdje rastu i ratnici!
  Dječak crta tenk na stolu,
  Što ako vanzemaljci dođu kod nas?
  
  Ne olako
  Ojačajte mišiće, držite um jakim!
  Mi Rusi znamo kako se boriti,
  Kad je arkanđeo iznenada zaspao!
  Maria je zazviždala i ljutito lupkala bosim, djevojačkim, isklesanim stopalom i primijetila:
  - Da, Rusi se znaju boriti, ali s kim? Rat s braćom i Kajinov put je, naravno, sramota! A ovo se ne smije dogoditi!
  Djevojčica ga je uzela i bosim nožnim prstima zdrobila orah koji je ležao na travi, a zatim ga bacila u svoja grimizna usta puna bijelih zuba. Prožvakala ga je i zaurlala:
  - Proklet bio kišni zmaj!
  I opet se smijući, zapjevala je poznatu pjesmu o bratskom prijateljstvu naroda, koju je izvodio Lev Leščenko:
  Svi smo mi učili u školi i pamtimo napamet
  one stare lekcije o Kijevskoj Rusi A pravoslavci znaju koga ne pitaš Što je bilo krštenje Rusa na Khreshchatyku .
  
  Jebi ga Slaveni! Sranje, Slaveni! Moskovljani i Kijevljani. Hoćemo li s vama dijeliti našu domovinu Možeš li uperiti top u svoju ženu Khokhlushku
  
  ? zajedno, već svih tri stotine godina A tvoja okruglica s višnjama mi se jako sviđa
  
  G * d, Slaveni! Sranje, Slaveni! Moskovljani i Kijevljani. Hoćemo li s vama dijeliti domovinu? Možete li uperiti pušku
  u svoju ženu Hohlušku?
  Najradije bih je volio...
  
  Ti i ja smo uvijek zajedno razbijali nevjernika A na to nas je vodio zajednički ataman Onda s atamanima malo nismo imali sreće Ali mi smo umni dušmani za inat svome B*gu, Slaveni
  
  ! Sranje, Slaveni! Moskovljani i Kijevljani Dijelimo li našu domovinu s vama
  Možeš li uperiti pušku
  u svoju ženu Khokhlushku? Radije bih je volio ... Svim srcem!
  I Marija je plakala. Da, nekada su narodi SSSR-a bili prijatelji, a sada je počeo veliki rat. I ovom ratu nema kraja.
  Ovdje je lav izašao u susret djevojci. Velika afrička zvijer.
  Maria ga je vidjela u zadnjem trenutku i zamalo se zaletjela u njega. Jedva se zaustavila i ukočila se. Čula je da ako se ne trzate, zvijer možda neće napasti.
  Lav je pogleda i odjednom upita ljudskim glasom:
  "Jeste li vi Marija koja je postala kraljica vilenjaka?"
  Djevojka je sa smiješkom odgovorila:
  - Može se tako reći! Iako još nisam službeno okrunjen!
  Lav je zatresao grivom. I osmijeh mu je bio sasvim ljudski, a zubi oštri i veliki. Pritom se nije mogao nazvati zlim. Zvijer je zatresla repom i upitala:
  - Volite li rješavati zagonetke?
  Marija je sa smiješkom odgovorila:
  - Da, naravno da volim! U zatvorskoj ćeliji za nas zatvorenice - to je bila jedina zabava!
  Lav je zaurlao:
  - Tko nije prijateljski nastrojen s glavom, ali izgleda tako cool!
  Djevojka se nasmijala i odgovorila:
  - Kod nas najočitiji odgovor: trbušasti i ćelavi diktator! Ali u vašem svijetu, mislim da su sve opcije moguće!
  Moćna zvijer je kimnula, a njena zlatna griva se pokrenula:
  - Da! Mislio sam da ćeš to reći. Iako je to značilo, ratoborni pijetao. Ali drugo pitanje: čega se boji najhrabrija osoba, ali posljednja kukavica ne mari!
  Marija je uzdahnuvši odgovorila:
  - Pa ja znam odgovor na ovo - savjest! I najhrabrija osoba je se boji, a zadnja kukavica je jednostavno nema!
  Leo je potvrdio:
  - I to je istina! I predlažem da uzmete sat mačevanja!
  Ispred Marije pojavila se mišićava, vilenjačka djevojka, koja je svojim golim, vrlo gracioznim nogama lupala po travi. A u rukama je držala mač od sjajnog metala, a drška mu je bila posuta dijamantima, rubinima i smaragdima.
  Naklonila se Mariji i upitala:
  - Spreman za borbu?
  Djevojka s drugog svijeta je uz osmijeh odgovorila:
  "Nikad se prije nisam borio s mačevima!"
  Vilenjak iznenađeno upita:
  - Tako? iz kojeg si svijeta
  Marija je tužno odgovorila:
  - Zemlja! 2023 godina od rođenja Kristova!
  Djevojka vilenjak se nasmiješila i primijetila šire:
  - Da, poznajem vaš planet! Samo mi nije jasno zašto nesretnika smatrate razapetim na križu od Boga, a čak vodite svoj kalendar od njegova rođenja?
  Djevojka je htjela odgovoriti, ali vrlo luksuzan mač u dragom kamenju iznenada se pojavio u njezinim rukama. Maria je napravila krug svojom oštricom i primijetila:
  - Vidim dobro oružje! I što je čudno, lagan je, poput pera!
  Vilenjak je kimnuo u znak slaganja.
  - Mi to možemo! Vrlo smo dobri u tome! Tajne velikih ljudi vilenjaka!
  Maria je uz pomoć bosih nožnih prstiju uzela kvrgu s trave i bacila je na mišićavu djevojku. U letu ga je s lakoćom prerezala na četiri dijela i gugutala:
  - Možeš li to učiniti?
  Marija je sa smiješkom odgovorila:
  - Prije nisam mogao bosim nožnim prstima bacati predmete i lomiti orahe. I sad mi je divno i krasno, bez problema. Tako...
  Vilenjak se nasmijao i odgovorio:
  - Ti si naša kraljica! Sada si jak i brz poput nas, i možeš drobiti orahe nožnim prstima. Ali ovo nije dovoljno. Potrebna vam je i tehnologija.
  Marija je sa smiješkom zapjevala:
  - Čovječanstvo ima tehnologiju željeza.
  Definitivno potrebno i od velike pomoći...
  Pa meni je prijatnije - čuda narodna,
  Stolnjak - samostalne cipele za velike brzine!
  Vilenjak je odmahnuo prstom i zacvrkutao:
  Magija nije loša - nepotrebno je reći,
  Ali moramo i skuhati kuglice ...
  Kuglice, kuglice, kuglice za kuhanje!
  Kuglice, kuglice, kuglice za kuhanje!
  . POGLAVLJE br. 2.
  Maria se probudila. Nikada se nije osjećala tako veselo i svježe kao nakon ovog sna. Njoj su djevojke vilenjakinje, tiho koračajući bosim, isklesanim nogama, donijele ogledalo uokvireno draguljima i rijetkim draguljima.
  Maria se ponovno pogledala i nije prepoznala. U nju je zurila mlada djevojka ne starija od dvadeset godina, vrlo mišićava i neobično lijepa. Kosa joj se lagano kovrčala i svjetlucala poput zlatnog listića.
  Koža je postala preplanula i brončana. A mišići djevojke kao da su odliveni, čelični, s dubokim detaljima.
  A ona sama je tako snažna, i tako zavodljiva i zastrašujuća u isto vrijeme, da se to ne može bajkom reći niti perom opisati. Prava božica, poput djela briljantnih kipara iz doba antičke Grčke.
  Maria je napravila biceps i vidjela kakve mišiće sada ima - samo čeličnu žicu. I zazviždao:
  - Vau! Što sam postao!
  Djevojke vilenjaci upitaše sa smiješkom:
  - Sviđa li ti se!
  Marija je s iskrenim veseljem odgovorila:
  - Vrlo!
  Ljepotice ove glamurozne utrke tvitale su:
  - Ti si savršenstvo
  Ti si savršenstvo
  Od osmijeha do geste,
  Iznad svake pohvale!
  Maria je namignula djevojkama i samouvjereno odgovorila:
  - Treba biti što skromniji! I nemojte se čuditi!
  U dvoranu je ušlo još nekoliko vilenjaka. I lijepe djevojke stadoše mazati sad već mišićavo i snažno tijelo bivšeg zatvorenika tamjanom i uljem.
  Maria je bila doslovno oduševljena od zadovoljstva. Tijelo joj je snažno masirano.
  Pošto je postala djevojka, bivša zatvorenica je upitala:
  - Možda, možda neka me muškarci zdrobe!
  Glavna sluškinja je kimnula.
  U dvoranu su ušla četiri zgodna, mišićava mladića samo u kratkim hlačama i sandalama. Bile su vrlo lijepe, ali premlade, izgledale su da nemaju više od šesnaest godina, a na licima im nije bilo ni dlake, lijepe kao u djevojaka.
  Marija je iznenađeno upitala:
  - Zašto nemate odrasle muškarce?
  Glavna sobarica je iskreno odgovorila:
  - Svi muški vilenjaci izgledaju kao golobradi, ljudski tinejdžeri, bez starenja, s čistom, glatkom kožom, poput dječje. Ovo je naša pasmina - vječno mlada, lijepa i vesela!
  Maria se nasmiješila i rekla:
  S jedne strane, ovo je dobro! Ali s druge strane, mladić me nikada neće bocnuti čekinjom!
  Glavna matrona je primijetila:
  Imamo tisuću puta više žena nego muškaraca. Stoga doživljavamo manjak muške ljubavi. Ali ti kraljice s tim nećeš imati problema!
  Svi muškarci carstva su vam na usluzi.
  Maria je kimnula.
  - Neka me izmasiraju cijelo tijelo.
  Mladići su prionuli na posao. Učinili su to s velikim entuzijazmom. A njihove su vješte ruke djevojci-kraljici uzavrela krv. I jako joj se svidjelo. Baš fantastičan i nevjerojatan osjećaj, letjeti u raj.
  I Marija je pjevala od radosti;
  Mi smo komsomolke - kćeri komunizma,
  Borimo se protiv neprijatelja kao orlovi...
  Ponekad polete osmjesi revanšizma,
  Zimi su djevojke noge bose!
  
  Želimo udariti Fuhrera u lice,
  Imamo više snage od slona...
  Uspijemo u ljubavi i sportu,
  Iako horda bijesno napada!
  
  Nitko neće zaustaviti djevojke,
  Uostalom, naša snaga je poput čelične šake ...
  Možemo čak i pobiti vojsku,
  A mi ćemo Hitlera jako udariti u peni!
  
  Doći će, vjerujem, doba komunizma,
  I beskonačni štap će nam dati snagu ...
  Nećemo žaliti zbog Lade života,
  Vjerujem da će domovina uskoro procvjetati!
  
  Bore se djevojke i mladići
  Bosonogi pionir ide u napad...
  Slavno slamamo neprijatelja mitraljezom,
  Vodite primjerom!
  
  Kišni zmaj nas grubo napada,
  Ali djevojke su ga hrabro pobijedile ...
  Izbijmo zube paklenom sluzi, vjerujem
  Ćelavog ćemo raskomadati!
  
  U Rusiji nema mjesta za slabe,
  Uskoro ćemo dobiti sve što želimo,
  U ime najblistavije moći,
  Nad nama je kerubin zlatokrili!
  
  Bit će veliko prijateljstvo među narodima,
  Tko se bori s moći zna...
  Za domovinu, za sreću, za slobodu,
  I uskoro će biti raj u svemiru!
  
  Djevojka je bosa na hladnoći,
  Zašto joj trebaju cipele ako je Lada duh ...
  Domovina sva od ruba do ruba,
  Orao je dječak, a ne pijetao!
  
  Sunce jarko sja nad svijetom,
  U kojoj zlatne tople zrake ...
  Pobjeda će doći na vjetru majskog milovanja,
  I ne govori gluposti - šuti!
  
  Mi djevojke smo samo kćeri Svaroga,
  Tko je stvorio Zemlju s obitelji ...
  I dao ratnicima slobodu
  Istodobno oživljavanje univerzalnog ideala!
  
  U Rusiji postoji prostrano mjesto za djevojke,
  One su u hladnom bikiniju samo na sebi...
  Ti si komsomolac Perunove nevjeste,
  Vjerujte mi, u bijesu neće biti problema!
  
  U ime Isusa i Svaroga,
  Marija, Lada majka bogova...
  Borio se za Staljina i Boga
  I za najbolje sinove!
  
  Nećemo zaboraviti podvig Isusov,
  Tko je išao na križ zbog Rusa ...
  I pokazao veliku umjetnost
  Kad je treći dan uskrsnuo zaljubljen!
  
  Perun je Bog veliki gromovnik,
  Baca duge blistave svjetlosti...
  Služit ćemo demijurzima pošteno,
  Da podvig slave vitezovi!
  
  Djevojačke grudi sjaje bojom maka,
  Njene bradavice su kao barjak Oktobra...
  A negdje opaki pas laje,
  Ali vukovi jednostavno nismo uzalud!
  
  Odbio juriš Fritza blizu Moskve,
  Iako je Hitler bio lukav i lukav...
  U savezu, Fuhrer se vidi sa Sotonom,
  Trava je ljeti mekša od tepiha!
  
  Ali zimi su djevojke bose po snijegu,
  Zašto im trebaju cipele, bunde i navlaka ...
  Članovi Komsomola se ne boje mraza,
  Oni vjerojatno imaju najstrašniji duh!
  
  U čemu je naša snaga - ljudi sa satom,
  Postanimo još bijesniji bogovi...
  I ljudi za koje vjeruješ da nisu loši,
  Sposoban zbaciti mnoge okove!
  
  U ljubavi su cure najcool
  Usput, sadrže mahniti odlomak...
  Djevojke trče bose po snijegu,
  Varanje pohlepno s komadima!
  
  Sunce sja u slavu komunizma
  U slavu komunizma, Rusija cvjeta...
  A djevojci se kosa gusto kovrča,
  Pobjedama je otvoren bezuvjetan račun!
  
  Uništili smo Wehrmacht kod Staljingrada,
  I pokazali su jednostavno najvišu klasu...
  Za slavu naše domovine Rusije,
  Djevojka će golu petu mrdnuti u oči!
  
  Čuvaj se tuče s bosonogom djevojkom,
  Lijepa je, kao vol jak ...
  Ose su se rasule kao biseri,
  I udarila je neprijatelja nogom u trbuh!
  
  Pa, što možete učiniti našim curama,
  Imaju udarac, vjerujte mi, ubod slona...
  A Rusija stoji iz stoljeća u stoljeće,
  Beskrajno velika zemlja!
  
  Zašto djevojkama trebaju ruski momci
  Da rodi potok junaka...
  I vjeruj mi, neprijatelji će završiti u štenari,
  Bijesni zlikovac dobit će šaku u lice!
  
  U ime Isusa i Svaroga,
  Gdje je Bijeli Bog stvorio rub svemira,
  Pojedimo hod psa prije bitke,
  Tako da imate snage prije bitke rano!
  
  Onda ćemo ga uzeti i udariti protivnika,
  Ispod djevojaka, bosih nogu...
  Da bi bilo strašno nakon kletve,
  I ako ništa - dodajte žarač!
  
  Taj Staljingrad nije uspio, vidi se
  Djevojke su se tamo jako borile...
  Iako je malo poznavanja ljepote uvredljivo,
  Nije snimio njenu bitku " Pleboj "!
  
  Sve mi cure možemo - znaš
  Super, hladan ko jaje...
  Kad su slikali samo na stolu,
  A sada ćemo povući pravo na prsten!
  
  Nećemo poštedjeti ni život u borbi,
  A vjerujem da ćemo u Berlin ući iz šale...
  Uskoro ću znati da živim u komunizmu,
  Pustimo snježne vihore!
  
  Djevojka samo voli trčati bosa
  Snježni nanos joj slatko hladi pete ...
  Ose lete kroz snježni snijeg,
  Fuhrerov ratnik u lijesu!
  
  Ukratko, pobijedit ćemo, znam sigurno
  Učinimo mir u cijelom svemiru...
  Cvjetaj zauvijek rub svemira,
  Svojom snagom u bitkama nepromijenjenom!
  
  Kada Svarog dođe sa Hristom Gospodom,
  Svi mrtvi zaljubljeni će uskrsnuti Rod...
  Jer će horde tornada divlje smrti završiti,
  I priroda će biti u vječnoj radosti!
  
  Onda se useli u srce ljudi Lada,
  Sve će biti lijepo u beskraju...
  Primi, svaki ratnik zna nagradu,
  Mi Rusi smo nepobjedivi u bitkama!
  Istina, ovdje je Marija uhvatila sebe kako misli da se opet naziva Ruskinjom. Ali ona možda nije posve Ruskinja. Njezina je država formalno suverena, ali zapravo pod kontrolom Rusije. A budućnost je maglovita. Rat s Ukrajinom traje već drugu godinu. A kada će završiti, ne zna se. I puno se krvi prolije. A ni u Bjelorusiji ni u Rusiji nije bilo moguće pokrenuti ozbiljan i masovan antiratni pokret. Naprotiv, dolazi samo do eskalacije sukoba.
  A gorčina ljudi samo raste. Iz zatvora je izašla u ožujku, kada još ništa nije jasno. A budućnost zemlje je nejasna. A sada je postala kraljica.
  I ne pati, nego uživa. I kako lijepi mladi vilenjaci. Samo previše djetinjasta lica. Istina, tijela su mišićava i reljefna, rijetko koji bodybuilder među ljudima može imati takve mišiće. Vau...
  Maria se nasmiješila i pomislila: nestala je iz kaznene ćelije, a njezini tamničari će to vjerojatno teško podnijeti. No, budući da se Maria Kolesnikova neće pojaviti nigdje na Zemlji, najvjerojatnije će misliti da su je ubile sluge brkatog i ćelavog diktatora. I leš je bio sakriven. Pa, napravit će malo buke, a onda će možda Marija Kolesnikova biti zaboravljena. Ili možda nije.
  Možda će postati druga Jeanne d' Arc ? Ili Zoya Kosmodemyanskaya. Pa ovo drugo je, naravno, promovirano preko svake mjere. Možda zato što je u sovjetsko doba ljudima nedostajalo erotike, a gotovo gola djevojka od osamnaest godina s bosim nogama u snijegu bila je neka vrsta crvenog seks simbola?
  Hoće li snimiti film o Mariji Kolesnikovoj!? Hoće li to biti simbol revolucije. Ili će je zaboraviti, poput tisuća drugih bezimenih heroina? Recimo, koliko je djevojaka umrlo u zatočeništvu u mukama, a i bose su ih vodile po snijegu, ali nitko im ne zna imena.
  Neka budu nedokučivi putovi Gospodnji. A Bog Stvoritelj pokazao se kao dječak od nekih dvanaest godina u kratkim hlačama i bos. Izgledalo je vrlo egzotično.
  Ali on ju je od zatvorenice uzdigao u kraljicu.
  Maria je pjevala s osjećajem;
  Ljudi stoje u tihoj gomili,
  Djevojku u grubim dronjcima vode na strijeljanje...
  Jučer je bio tron, danas oder,
  Zašto narodu rušite princezu!
  
  O kraljevi, kraljevi, kraljevi...
  Izgleda kao djevojka s pletenicama...
  Međutim, princeza se nije mogla slomiti,
  Iako je bosa po snijegu,
  
  O kraljevi, kraljevi, kraljevi,
  Zastave pobjede i trube...
  Djevojčine su gole pete bile spaljene,
  Na hladnoći izgleda kao da je jadna!
  
  I neka i dalje neki idiot govori
  Život princeze je lak i zabavan...
  Ona hoda bosa po snijegu
  Tako teška profesija!
  
  O kraljevi, kraljevi, kraljevi
  Lagani i pouzdani ljudi ...
  Danas je princeza potpuno švorc,
  Strašilo kao vrt...
  
  O kraljevi, kraljevi, kraljevi
  Podvizi vašeg suverena ...
  Ako neprijatelj nije mogao biti poražen,
  Dakle, potpuno ste zloglasni!
  
  Princeza je jako bičevana bičem,
  Zatim su je izvukli na stalak...
  Osuđena je da umre gola,
  I bušilicama probuši sve kosti!
  
  O kraljevi, kraljevi, kraljevi
  Ljudi više nisu slobodni...
  Očigledno, da protjeraju zlikovce sa zemlje,
  Previše ste plemeniti!
  
  O kraljevi, kraljevi, kraljevi...
  Odletjele glave!
  Iako plave, zapravo - nule,
  Grimizno ti krv prolijevaš!
  Maria je tako pjevala, a njezini biserni zubi razvukli su se u slatki osmijeh.
  Mladići su je dobro izmasirali, te je napunili neviđenom snagom.
  Mary je tada skočila. A sada je morala dobiti satove mačevanja.
  Izašla je djevojka s bijelim pletenicama u bikiniju. U rukama je držala gumeni mač. Glavna sluškinja dala je isti mač u ruke Mariji.
  I kraljica ga je vrtjela, osjećajući gipkost ruke.
  Njezino tijelo sada nije bilo ništa gore od tijela vilenjaka. No potrebna vam je i tehnologija i vještine.
  A Marija, koja je krenula u sprint s plavušom u kikicama, odmah je osjetila svoju nespretnost i bespomoćnost. Vrlo je okretna, tehnička i okretna.
  A Maria ima samo općenite ideje o mačevanju. Dakle, da budem iskren, ne funkcionira baš najbolje.
  Obje su djevojke bile bose, a stopala su im bila spretna i graciozna. I brzo se kreću.
  Tako je Marija, da bi se malo oraspoložila, počela dijeliti aforizme;
  Što je pastir ljubazniji, to je njegov pas opaki, to je kralj mekši, to je satrap oštriji!
  Rus nije nacionalnost, već poziv i stil života!
  Slab čovjek treba Boga kao što dijete treba oca i majku, ali kako odrasta, opterećuje ga skrbništvo, i on, odvojen od roditelja, prianja uz svoju ženu - znanost i razum!
  Jao, pamet ne vrijedi mnogo bez snage - glupi sportaš lako može zadaviti i najneumnijeg akademika!
  Istina je da je smrt, za razliku od žene, uvijek istina, a život je potpuna izdaja!
  Bolje jednom zarezati nego sto puta opsovati!
  Skromnost je sestra mudrosti! Hvalisanje kvari pamet!
  Lakše je ukrotiti tigra nego preodgojiti tiranina - štakor se ne može dresirati!
  Što više neprijatelja, rat ljepši! Manje riječi - rat nije igra!
  Manje kapi u moru nego maske tajnog agenta!
  Sprava za mučenje, poput glazbenog instrumenta, zahtijeva ljubav i talent! Samo umjesto smijeha i pljeska dobijete jauk i suze!
  Isus među stadom je kao dijamant u kanalizaciji!
  Vrijeme je najnemilosrdniji krvnik, ono ne poznaje milosti i riječi milosti!
  Vješt političar, čak i psujući nepristojnosti, održava reputaciju inteligentne osobe!
  Bik voli bič, ali ne voli orati!
  Za dobro oranje potrebno je saditi cijelu godinu!
  Ako ne znaš gristi, nemoj lajati!
  Tko pobijedi jednog tigra, neće se bojati ni tuceta mačaka!
  Auto nije luksuz, već način kazne: raj za prometne policajce, čistilište za novčanik, pakao za duševni mir!
  Pogriješiti je greška! Ne priznati grešku je zločin!
  Čovjek je nepredvidiv - ljudska ženka je dvostruko nepredvidiva!
  Politika, za razliku od skijanja, traži zlatno podmazivanje!
  Snaga i inteligencija, kao muž i žena, daju povod za poslušnost samo u paru!
  Jak vladar nikada neće podmetnuti više neprijatelja nego što može okupiti prijatelja!
  Novac je peraja morskog psa pravde!
  Oprez; nije sinonim za kukavičluk, već hrabrost - za nepromišljenost!
  Samo mrtvi ne lažu, i to samo ako su ateisti!
  Loš vjernik krade tijelo - dobar ateist krade dušu!
  Karijera bez laži je kao rezervoar bez goriva!
  Tko čini milosrđe, skuplja snagu, okrutnost je znak slabosti!
  Uostalom, genij i bahatost su nespojive stvari!
  Iako je jedna i pol šaka bolja od jedne, jedna i pol pamet je gora od jedne!
  Plemeniti riskira život - podli stranac!
  Vođa ne bi trebao biti sladak - oni će ga polizati! Ali ne bi trebalo biti gorko - ispljunut će ga !
  Teže je pronaći pijesak u pustinji - nego razlog za uhićenje!
  Prijevara je oružje slabih - podlost je oružje podmuklih!
  Koristi prijatelje - talent, upregne neprijatelje - genije!
  Spor udarac je ravan promašaju!
  Oprez zapovjednika je kao prst u šaci, sastavni element, ali ne može zamijeniti ostalo!
  Kad bira između zakona i savjesti, pošten će čovjek biti draži, da ne kažem sigurniji!
  Lakše je naći suhi kamen na morskom dnu nego poštenog političara!
  Hrabrost udvostručuje snagu, prevara se učetverostručuje!
  Iscrpljen junak je slabiji od svježeg djeteta!
  Ruke su majka, glava je otac - zajedno pobjedu neće ostaviti kao siroče!
  Tko prezire vojsku, morat će brzo bježati!
  U ratu hrabrost ide ruku pod ruku s nemilosrdnošću! Oni su kao mladenka i mladoženja u pobjedničkoj zajednici!
  Rastuća carstva su poput mjehura od sapunice, samo uz sebično upravljanje!
  Sjeme pobjede treba zaliti krvlju i oploditi leševima!
  Carstvo pod brižnim režimom je kao kičma tinejdžera, što veće, to jače!
  Staloženost za pobjedu - što je kaljenje za čelik!
  Ledena hladnoća koja dolazi iz rata nije tako loša ako vam ledi srce! Katastrofa ako ti se mozak smrzne!
  Sažaljenje je kao rđa, suosjećanje je kao šašel - očisti svoje srce od ovoga i pokrij ga oklopom: nemilosrdnošću, bijesom, gnjevom!
  Misao nas čini kukavicama, nepromišljenost nas čini leševima!
  Rat je proces - sličan spaljivanju! Krv je benzin, leševi su ugljen, volja je sumpor! A aparat za gašenje požara je pobjeda!
  Tijelo i um kao muž i žena, rađaju pobjedu u paru, sami su neplodni!
  Briljantni zapovjednik se razlikuje od briljantnog skladatelja po tome što vam njegova remek-djela uvijek izmame suze!
  Tipično tiranin: bezgranične ambicije i ograničena inteligencija!
  Iskrenost je selektivan pojam, prijevara je univerzalna!
  Po čemu se šah razlikuje od politike?
  U šahu je igra ravnopravna, ali u politici vlast uvijek ima prednost!
  U šahu postoji vremenski pritisak na kraju partije, ali u politici postoji uvijek!
  U šahu su žrtve dobrovoljne, ali u politici su uvijek iznuđene!
  U šahu se figure preslaguju redom, ali u politici kad vlast hoće!
  U šahu se ne mogu vraćati potezi, u politici to rade na svakom koraku!
  Vladar, okružen ništavilima, je poput kamena u lošem okruženju, vrijednost će i pasti i neizbježno izblijediti.
  Prijestolje, za razliku od postelje, dijele samo slabići!
  Svi mogu dobiti, mnogi ne mogu dostojanstveno izgubiti!
  Bolje umrijeti kao heroj nego živjeti kao kukavica!
  Paradoksalno, fizička slabost neke osobe omogućila joj je da postane poput Boga! Da majmun ima duže ruke, nikad ne bi uzeo štap!
  Ljudski poroci pokreću napredak i približavaju nas svemoći! Kukavica je izmislila - oklop, lijenčina - kotač, slabić - dizalicu, proždrljivac - laksativ, ambiciozan - avion, dosadan - film, radoznao - internet, sadist - dinamo! Iza svakog velikog otkrića krije se porok! Niske strasti - uzvišena tehnika!
  Da Adam nije sagriješio, on i njegovi potomci razlikovali bi se od tegleće stoke samo po sposobnosti govora!
  Vrijeme je najobjektivniji sudac - svima daje riječi i otkriva dokaze!
  Improvizacija je aksiom pobjede! Predložak je teorem poraza!
  Nedostatak inteligencije još uvijek može kompenzirati računalo, ali nikakva tehnologija ne može zamijeniti hrabrost!
  U ratu je pametnija kukavica korisnija od hrabre budale!
  S obzirom da se mrtvi ne mogu boriti, mrtav vojnik je uvijek loš vojnik!
  Rat je dobra škola, ali ako pogriješiš, nećeš moći ponovno polagati!
  Sama lojalnost nije dovoljna za služenje domovini, ali njen nedostatak se ničim ne može nadomjestiti!
  No, tko ne zna cijeniti život, neće se moći dostojanstveno suočiti sa smrću!
  Ne možete pobijediti dvije stvari: pohlepu i glupost, iako se nedostatak prve često kombinira s potonjom!
  Lijepo duhovito Maria Kolesnikova, poput velikog govornika antičkih vremena. I naravno, osim aforizama, možete pjevati. I premda je kraljica djevojka već sjajila od znoja, kao da je namazana gustim uljem, uzela ga je i s velikim osjećajem zapjevala punim glasom. A glas joj je bio jednostavno prekrasan;
  Ponekad je hir okrutan - sreća nije sestra,
  Uostalom, koliko dugo borac nije poznavao sreću!
  Mi smo čipovi te velike, nepoznate igre,
  Koju je Gospod stvorio za večeru!
  
  Ali možemo znati svemoguće darove,
  Uostalom, svijet oko nas lebdi u zraku!
  Zapravo, sudbina će naoštriti sjekire,
  Čak i sreće, budući da je Bog ostao ravnodušan!
  
  Uostalom, sreća je krhka, kao otok,
  Usred oceana tuge i nesreće!
  A plah je čovjek tako usamljen
  Ne vlada oluja u njegovoj duši, nego izmaglica lošeg vremena!
  
  Oh, teško je vidjeti ispod smrtonosne zvijezde,
  Roditi se na svijet u sazviježđu Strijelca!
  Budan sam kao slavuj stremeći svom snu,
  Okolo osmijeh, hir, iskrivljena lica!
  
  Ne mogu vjerovati, ovo će biti zauvijek,
  Kakav čovjek, osuđen da bude crv!
  A gdje je dobrota i mudra srdačnost,
  Nije baš pravda - prolazan san!
  
  Okrutno, licemjerno u našem svijetu moći,
  Ponekad lov da sve spali vatrom!
  Ljudske strasti bjesne kao uragan,
  I čini se lopove i vrane okolo!
  
  Želim pronaći bar tračak dnevnog svjetla,
  Da znate da viteštvo živi!
  Ali tražeći moj najmanji odgovor,
  I čini se da je svima stalo!
  
  O gdje si ti duse sveti
  Da, koliko dugo možete plivati pod oblacima!
  Ljudi imaju vid i sluh,
  Ti letiš do njih, a ne lepršaš u krugovima!
  . POGLAVLJE #3
  Maria je mačevala do mile volje . Zatim je odvedena u teretanu. Tamo se možete zagrijati i trenirati mišiće. I gledajte film u isto vrijeme. Konkretno, orci su u ratu. Ova utrka je prilično nepristojna i gadna. Izvana, orci su poput medvjeda, samo je njuška kao kod čudovišta.
  A ovdje nije tako primitivan svijet. A tu je i televizija, i radio, pa čak i tenkovi.
  Za vilenjake, na primjer, automobili su vrlo elegantni, mali, aerodinamični. Orci su, s druge strane, veliki, uglasti i nespretni. Maria je s osmijehom gledala na ovu bitku.
  Vilenjaci se bore bosi i u bikinijima. Četvorica su u malom, ali spretnom tenku s dugom cijevi. Ovdje je snimanje takvo da su djevojke vrlo jasno vidljive.
  Imaju lijepe, reljefne mišiće, a nogama pristaje nedostatak cipela, što samo naglašava njihovu seksualnost.
  Djevojke se svađaju, a evo jedna od njih sa sasvim ljudskim imenom Elena kaže:
  - Ovo su orci. Njihovi tenkovi su samo ružne kutije. Čak i bez racionalnog nagiba oklopa. Ove je puno lakše pogoditi!
  Elizabeth je kimnula s tužnim osmijehom.
  - Možda ste u pravu u vezi toga! Ali to je naša prednost.
  A djevojka je pucala na neprijatelja, koristeći gole prste svojih gracioznih, isklesanih nogu.
  I pogodak projektila bio je dobro naciljan. Granata je oštetila veliku kupolu tenka Ork.
  Ekaterina je također bosa, a polugola djevojka iz vrste vilenjaka to je prihvatila i zacvrkutala, otkrivajući svoje vrlo velike, a istovremeno lijepe i potpuno neagresivne zube. Ovo je doista bila djevojka rijetke ljepote.
  Iako doslovno, recimo sve vilenjaci, a ima i ljepotica. I po tome je njihov narod poznat.
  Efrosinya, još jedna djevojka iz ove utrke na tenku, primijetila je:
  - Pazite, u našem svijetu na jednog mužjaka dolazi tisuću ženki. S jedne strane, ovo je super za muškarce. No, s druge strane, to stvara i probleme! Posebno za vječne djevojke!
  potvrdila je Catherine, ponovno pucajući golim prstima svojih gracioznih nogu:
  - Da, ovo ima svoj problem, a ujedno i draž! Dakle, to je kao dvosjekli mač. Međutim, ako je pored vas lijepa mišićava djevojka, onda ni to nije loše!
  Elizabeta je strastveno pjevala:
  Dobar s djevojkom
  Što reći...
  Ali trebali bi, i pokupiti tipa,
  Tip, tip, tip da pokupiš!
  Momče, momče, oženi se!
  I ratnici su se glasno nasmijali. I pokazale su svoje duge i vrlo okretne jezike.
  Ork je na njih pucao iz teškog topa velikog kalibra. Ali granata je proletjela, pa je vilenjak Efrosinya malo pomaknuo tenk u stranu.
  Ovo je doista bio prolaz. Djevojke su zaista bile odlučne pobijediti bez ikakvog otpora neprijatelja. A za orke se mora reći da su izuzetno krznena i čupava stvorenja.
  Elena je uz osmijeh primijetila:
  - Vjerojatno najpodlije mučenje kada te ork šapama, a ti si gol i vezan. I on te pokušava poljubiti!
  Catherine je zapjevala s ironičnim osmijehom:
  Orc je krzneno čudovište, samo ga nemoj razmaziti,
  Strogo prema režimu, svaki poljubac!
  Žlica ulja dnevno, minimalno soli,
  I vino i meso, samo za goste!
  Efrosinja se tome usprotivila:
  - Ako pojedete jednu šalicu maslaca, postat ćete mršavi kao šibica. A djevojka bi trebala biti mišićava i sposobna rađati zgodne vilenjake. Nije li?
  Elena se zahihotala i primijetila još jednom, koristeći svoju golu petu, svoju prokleto seksi i okretnu nogu:
  - Kako bih bila kraljica,
  Treća je rekla sestra...
  Ja bih bio za oca-kralja,
  Rodila bi junaka!
  Za hrabrost, Elizabeth je uzela i otpjevala, još jednu romansu u nizu:
  Iznad zvijezda mi ćemo letjeti nad planetom,
  Jarko sunce će sjati...
  Opjevano junaštvo vilenjaka svjetla,
  Pretvara lovca u igru!
  
  Bit će to loše vrijeme,
  Gdje grmljavina svjetluca nad svijetom ...
  Jabuka cvjeta na veliko,
  Proljeće dolazi, naravno!
  
  Bit će era, vjeruj elfinizmu,
  Gdje je svaka osoba demijurg.
  Sprati ćemo ljagu s lica orkšizma,
  Ako treba, orati ćemo i orati!
  
  Bit će svijetli bogovi nad svijetom,
  Donesite vilenjacima radost i smijeh...
  Mitrom ćemo pomazati vlasi ,
  Biti uspješan u slavnom poslu!
  
  Da, Elfia je svjetska zemlja,
  Elfinska sveta zemlja...
  Trčala je bosa djevojka
  Ona dolazi od nevjeste dane!
  
  Da, volim ljepotice Elfia,
  Što je stvorilo metal od kamena...
  Vjerujte mi, ljudi će postati sretniji
  Lansiranje s neba i sipanje napalma!
  
  Ne traži sreću bez Roda,
  Davat će vječnu ljubav...
  Pod petom u bitci Svaroga,
  Prolivena krv čudovišta!
  
  Nema ljepše zemlje divova,
  Ima vilenjake i patuljke u svojim redovima...
  Zauvijek smo sjedinjeni s domovinom,
  Pobijedit ćemo u svakoj, znajte bitki!
  
  Pa zašto je vilenjak borac tako tužan,
  Znao si snagu Svaroga...
  Izaziva pristojne osjećaje
  Naša Lada ljubavi je idealna!
  
  Postat će bolji od svemira, vjeruj mi -
  Ako vilenjaštvo počne vladati...
  Mi smo svarogova sretna djeca -
  Razbijmo orkšizam na kvarkove!
  
  Uskoro će zemlja biti sjajna,
  Uskoro veliki uspjeh...
  I Yarilo će izaći kao slavno sunce,
  i dat će sjaj svima!
  
  Pijmo za domovinu momci
  Da Elfie cvjeta zauvijek...
  Tako da je plaća beskrajna -
  O čemu nije sramota sanjati!
  
  Neka se vilenjak uzdigne iznad svemira,
  a božji smiješak će pokazati sve...
  Svojom nepotkupljivom snagom u bitkama,
  Otkrit ćemo najlukaviju prijevaru!
  
  Uskoro će sunce jače sjati,
  Prostor će postati kao dvorište...
  Pa zapali vatru jače,
  Naoštri svoju čeličnu sjekiru!
  
  A onda uz pjesmu velike Lade,
  To je rodilo moćne bogove...
  Moći ćemo sasjeći pleme divljih,
   Vilinski slavni sinovi s mačevima!
  Ovako su pjevali prekrasni i divni vilenjaci. A glasovi su im tako slavujevi i seksi. S ovakvim djevojkama zapravo možete pobijediti medvjede.
  Moram reći, vrlo su vitke i lijepe, seksi i zavodljive, apetitne vilenjakinje.
  U međuvremenu, piloti se također bore na nebu. Borci još nisu napredovali kao u dvadeset i prvom stoljeću. Imaju čak i vijčane motore. I oružje - zrakoplovne puške i mitraljezi. No, s druge strane, u posadama se bore veličanstveni piloti. A da bi im bilo zgodnije boriti se bose su i u bikinijima.
  Albina je divna vilenjakinja. Pritišće gumbe golim nožnim prstima. Pucaju zrakoplovni topovi.
  I oboreni avion orka gori. I ovi medvjedi imaju vrlo uglate, teške i nespretne automobile.
  Međutim, to pali samo djevojke. I vrlo vješto izvlače svoje avione ispod udaraca.
  Alvina, još jedna vilenjakinja, također je pucala, uz pomoć svojih golih nožnih prstiju, i cvrkutajući rekla:
  Ja sam ubojica vilenjaka i moć kipti
  Nebo je moj dom!
  Njezin se partner zahihotao i potvrdio dok je srušila orka.
  - Da, prebivalište!
  Na nebu se, naravno, bitke odvijaju s različitim stupnjevima uspjeha. Istina, vilenjaci pucaju u orke, mnogo češće nego što su predstavnici glamuroznih ljudi.
  Ali postoji mnogo orkova. A to stvara probleme.
  Maria Kolesnikova pogledala je ovaj film i primijetila:
  - Bilo bi lijepo koristiti čuvarske čarolije i zaštititi!
  Natasha, tako se zvao vilenjak koji je bio ministar rata pod kraljicom, odgovori s uzdahom:
  - Koristimo ga već dugo, ali ne pomaže uvijek! Orci, trolovi i drugi naši neprijatelji također koriste magiju, uključujući i onu koja probija tajanstvenu obranu!
  Maria je tvitala:
  - Da, istina je! Ali što ako probate svetu vodu?
  Nataša se nasmiješila i upitala:
  - Sveta voda?
  Kraljica i bivša zatvorenica potvrdila je:
  - To je samo sveta vodica. Ovo je jako dobra ideja, au pravom ratu se pokazala učinkovitom!
  Glamurozni ministar obrane sa smiješkom se složio:
  - A što vaše veličanstvo, trebate pokušati!
  Maria ju je uzela i zapjevala s velikom strašću, osjećajući val nadahnuća u sebi;
  Ja sam sovjetska koza
  S ljubavlju je radila i orala polja...
  Ali tutnjala je grmljavinska oluja...
  Fašist napao, nema mjesta za njega!
  
  Krvava četrdeset prva strašna godina.
  Hitler napada u velikom broju...
  Neka ruski paketi propadnu,
  Granate su pucale - meci fijukali!
  
  Nema mjesta, gore je ne naći ovdje,
  Kad su bol i razaranje posvuda...
  cura nema ni dvadeset,
  Ali koliko boli i lišavanja posvuda!
  
  Zlo napada domovinu fašizma,
  Tako snažno, tako žestoko...
  Ali vjerujem da je pobjednik komunizam,
  Tko iza Adolfa ovi Nijemci su slijepi!
  
  Neprijatelj je vrlo jak, vjerujte
  Njegov pritisak je aktivan i okrutan...
  Fašizam je samo divlja zvijer
  A protiv djevojke slika je plavooka!
  
  Ne djevojko, neće odstupiti
  Žure kroz snijeg bosi ...
  Ispiti, predaja samo petica,
  A naše cure se jako hrabro bore!
  
  Uzalud je fašizam uletio u Rusiju,
  Iako Fritzov saveznik pomaže...
  I Treći Reich će uskoro doletjeti,
  Iako mesožder ubija Ruse!
  
  Ne znaju, imaju mir djevojke od riječi,
  Očajnički žele pobjedu...
  Iako je Hitler tako kul na riječima,
  Ono što je postalo jednostavno klaun!
  
  Hajdemo Fritzu uskoro dati šah-mat djevojkama,
  Neprijatelj je prilično trepan blizu Moskve ...
  Onda je tu bio legendarni Staljingrad,
  Susreo se s obračunom, znajte da je cool!
  
  Pa, što je tigar za djevojke?
  Zaista moćan stroj...
  Ne trebaju nam glupe igre ljepote,
  Čiju vojsku fašisti razbili!
  
  Sjedinjene Države puno pomažu Fritzu,
  Daju besplatno avione, tenkove...
  Mora da su poludjeli
  Jenkije se vidi kako se prejedaju belanom!
  
  Da, Hitlera je ubio pas,
  I Goering je zauzeo mjesto na tronu ...
  Možda nije dovoljno star da bude velik,
  Onaj debeli vepar u kraljevskoj kruni!
  
  Ali SAD i Britanija sada jesu
  Tako su revno počeli pomagati nacistima ...
  Crvena armija neće brojati gubitke,
  I komunizam je izblijedio!
  
  Ovo je samo pakleno poravnanje,
  Kad je jedinstvo snaga kapitala...
  I prijeti kolapsom...
  Nacistima zemlja nije dovoljna, znajte Jenkije!
  
  Uzalud im Sam dostavlja bombu,
  I šalje hranu Fuhreru ...
  Uostalom, porazivši SSSR u borbi,
  Adolf napada stare gazde!
  
  Gubitke, naravno, snosimo puno,
  Djevojke su bose i po hladnoći...
  Ali ako treba, spavamo u Moskvi,
  Imamo takve pletenice sa zlatom!
  
  Ako su branili Staljingrad,
  Vjeruj mi, možemo do Berlina...
  Za Crvenu armiju, vjerujte ovom rasporedu,
  Kad su narod i vojska složni!
  
  Djevojke ne znaju, jednostavno nema riječi,
  I bijesno se boriti sa zlim orcima ...
  Vidjet ćemo, djevojke vjeruju zoru,
  Iako su oči ponekad poput tanjurića!
  
  Vjerujem poštenom ruskom caru,
  Moći će učiniti volju jačom od čelika ...
  Neka bude pravoslavni suveren,
  Kohl nije uspio učiniti sve slavno Staljinu!
  Da, neka sovjetska zemlja cvjeta,
  Put će biti izgradnja u svjetlu komunizma...
  Pobjede otvaraju neograničeni račun,
  Mada su djeca revanšizma pokazala zube!
  
  Pa, što kažeš, ujače strašni Sam,
  Odgojeni, sami smatrate smrću ...
  Uspio odbiti naciste SSSR-a,
  A to znači smrt kapitala!
  
  Pa de i više puta, ne dvije svađe,
  Još će se vidjeti da grmi nad Rusijom...
  Da nule ne dođu u domovinu,
  Možda stvarati za Boga!
  
  Gdje Staljin jednostavno nije mogao,
  Bosonoge djevojke će moći ...
  Za njih, moćni Bog sveti Svarog,
  I točnost pri pucanju iz mitraljeza!
  
  Ukratko, borbi nije kraj,
  Mi Rusi težimo znati za osvetu ...
  U borbi će biti starac i mladić,
  Nećemo nacistima dati strašnu priliku!
  
  Ukratko, mi smo bosonoge djevojke,
  Opet je žestoko tražio napad,
  I gola peta, jaka šaka.
  Tako jebeno da je Fuhrer zaškiljio !
  
  Vjerujem da će se Rusija uskoro ponovno roditi,
  Pod zastavom velikog Svaroga...
  Borite se za domovinu i ne bojte se,
  Jer uskoro će biti puno sreće!
   Nakon tako žustre, iako ne previše jasne i ne sasvim logične pjesme, s ponekim kontradikcijama, djevojke iz soja vilenjaka spremne su stvarno uzeti i pomaknuti planine. Oni su doista rođeni da pobjeđuju.
  I tako djevojke u bikinijima, ostavljajući tragove bosih nogu u blatu, pucaju iz oružja. Ovdje pucaju topovi velikog kalibra i veliki projektili lete visoko u luku. Tako orke bacaju uvis i prevrću njihove haubice. Ovo je doista krajnje ubojita pucnjava, i neće stati, neće uzeti daha.
  Jedan od vilenjaka, kapetanica Svetlana, šapnula je svojoj prijateljici sa zlobnim osmijehom:
  - Mislite li da će nam dati zvijezdu na naramenice?
  S osmijehom je odgovorila:
  - Oni će vas stići i dati više!
  Nakon što je djevojka energično prstima dodirivala svoje gole, graciozne, vrlo zavodljive, preplanule i mišićave noge, zapjevali su:
  Rečeno nam je - treba nam visina,
  I ne štedite municiju...
  Evo dolazi druga zvijezda
  Ti na naramenice!
  Djevojke su bose, s mišićima koji su pod brončanom kožom kotrljale kuglice, izvlačile teške kutije sa školjkama. I ovo je također, treba reći, vrlo jak potez.
  Činilo se da ratnici bacaju kartu na stol. I opet puca vrlo smrtonosna puška.
  Natasha, ministrica obrane istaknula je:
  - Razorna moć projektila se povećava zahvaljujući magičnim čarolijama. Ovo je također primjer korištenja magije u vojne svrhe!
  Marija je kimnula u znak slaganja:
  - To je točno! I još možemo puno učiniti za buduće pobjede!
  Još jedan tenk kretao se duž narančaste trave. Imao je vrlo nisku siluetu. I praktički nije imao kupolu, ali je imao posebnu rotirajuću cijev. I ovaj auto je izgledao pretenciozno. U njemu su bile samo dvije djevojke. Budući da je ovaj spremnik bio manji od uobičajenog.
  Natasha je primijetila:
  - Ovo je auto budućnosti!
  Marija se složila:
  - Da, mislio sam da je to obećavajući razvoj događaja. Ali teže je pogoditi malu metu. Ovdje su Nijemci izgorjeli u Drugom svjetskom ratu, jer su pravili prevelike tenkove.
  Nataša je namignula i zacvrkutala:
  - Naši tenkovi su vrlo brzi,
  A cure su gole i bose!
  U međuvremenu, u filmu su prikazali kako dječak vilenjak, dijete od desetak godina, puže kroz grmlje. On postavlja mali odašiljač za usmjeravanje vilenjačke letjelice . Do sada su takvi uređaji najjednostavniji i najprimitivniji.
  Dječakove bose djetinje noge pljuskaju po travi. On je kao mladi partizan. Dijete nosi samo kratke hlače, a vrijeme je prohladno i kiši. A dječak se trese od hladnoće.
  Ipak, hrabro pjeva:
  Ja sam mlad partizan potpuno bos,
  Dijete koje hrabro riskira život...
  Da vilenjaci ovdje nemaju problema,
  Neka narod živi u glamuroznom komunizmu!
  A dijete će uzeti i pokazati jezik. I tako dječak vilenjak stiže do logora orka. Smrad čupavih medvjedića neugodno golica dječje nosnice.
  Dijete je u velikoj opasnosti. Isklizne pod sam nos tim čupavim stvorenjima.
  Maria je primijetila:
  - Hrabri dečko. Ali vrijedi li slati tako malu djecu u misije?
  Ministrica obrane Natasha logično je primijetila:
  - Tako mala djeca daju manju auru, a orci praktički ne vide njihovu magiju traženja i čuvanja!
  Marija se nasmijala i primijetila:
  Herojstvo nema godina
  U srcu mlade ljubavi prema zemlji ...
  Može osvojiti rubove svemira,
  Usrećite žive na Zemlji!
  Nataša je uz osmijeh pojasnila:
  - Ne samo živi, nego i mrtvi, i ne samo na Zemlji!
  Marija je kao odgovor ljutito lupila svojom bosom, teškom i snažnom nogom, koja je sada mogla slomiti kičmu vuka:
  Živjela Zemlja, živjela Zemlja,
  I razumiješ ljude...
  Druga ljubav, druga zemlja,
  Neće biti druge Zemlje!
  Od tisuću planeta
  Ne postoji takva zelena!
  Od tisuću planeta
  Ne postoji takav favorit!
  U međuvremenu je mali vilenjak namjestio odašiljač i dopuzao natrag. Njegove gole, ružičaste potpetice vrlo su lijepo bljeskale.
  Maria je čak mislila da će, ako dijete uhvate, njegove gole, okrugle pete spaliti užarenim željezom. A kako će ovo dijete vrištati.
  A orci će se podsmjehivati i nosnicama uvlačiti spaljeno meso.
  Tu ga je dječak uzeo i bosom nogom pritisnuo žohara koji je puzao po travi. Insekt je trepnuo i odjednom se pretvorio u dragulj.
  Dječak ga je podigao bosim nožnim prstima, bacio u ruku i jedva čujno zacvrkutao:
  - Od osmijeha će postati sjajniji,
  I slon, pa čak i mali puž...
  Budimo zabavniji vilenjaci u borbi,
  I neka orci trpe samo gubitke!
  I dječak brzo odjuri u grmlje. Ovdje je slatka mala beba. Sasvim ljudski.
  Ovdje u jednom filmu, dječak je također podbacio mine pod tenkove.
  I uhvaćen je. Šteta što sovjetska kinematografija i kako su ga mučili nisu prikazani. Ali na strijeljanje su ih vodili samo bose po snijegu.
  A kamera je pokazala male, dječje otiske stopala na snježnom nanosu, izbliza. A to je govorilo više nego da je mučenje prikazano detaljno i naturalistički.
  Ovo je doista film.
  Maria je s velikim osjećajem pjevala, razgibavajući mišiće svojih golih i mišićavih nogu:
  Leti kao vatre tamne noći,
  Mi smo pioniri djece radnika...
  Približava se era svjetlosnih godina,
  Zov pionira - budi uvijek spreman!
  Zov pionira - budi uvijek spreman!
  Nataša se zahihotala i potvrdila:
  - Ovo hladno jaje treba kuhati petnaest minuta, a pionir iz vrste vilenjaka je uvijek spreman!
  . POGLAVLJE #4
  U međuvremenu, bilo je i drugih epizoda rata. Evo dva vilenjaka koji su vodili snajperski rat.
  Bili su bosi, ali u pjegavoj kamuflaži. I sjedili su u zasjedi, tražeći mete.
  Jedna od njih, plavokosa Alisa, iznervirano je primijetila:
  - Orci su, moram reći, jako smrdljivi. I zato je nemoguće bratimiti se s njima!
  Anđelika se zahihotala, opalila, položila dlakavog vojnika medvjeda i zapjevala:
  Nikada nećemo promašiti
  Nevolja neće doći našem vilenjaku!
  I otkrila svoje biserne zube.
  Alice je također pucala, i također probila orkovu glavu. Recimo da su tako cool ratnici. I ne možete im prigovoriti!
  Anñelika je bacila granatu golim nožnim prstima. Rastrgala je orka na komade i pjevala:
  Gledamo kao sokolovi
  Lebdimo kao orlovi...
  Ne davimo se u vodi
  Ne gorimo u vatri!
  Alice je s osmijehom potvrdila:
  - Da ratnici koji trebaju!
  I bacila tešku granatu golom petom. Rastrgao masu orka.
  To je stvarno bila ekipa. A vilenjakinje su jako lijepe, i potpuno bose u svijetlom bikiniju.
  Ali oni se ne stide, već pjevaju:
  U svijetu ima vrućine i snijega,
  Svijet je i siromašan i bogat...
  S nama je mladost cijele planete,
  Naša svjetska formacijska momčad!
  A cure su nastavile zajebavati orke. To je bio njihov nered. A ako ga uzmu, nikome se neće činiti tako malim, čak ni tako čupavim stvorenjima kao što su orci.
  Maria Kolesnikova je, gledajući film, pjevala:
  Hrabro idemo u bitku
  Za stvar vilenjaka...
  Pobit ćemo sve orke,
  Bori se ne lutaj!
  Recimo samo da su to djevojke koje su borbene i strastvene u svojim porivima. Najviša klasa destrukcije, moglo bi se reći.
  Ali od jurišnika do orka, kako će vilenjakinja Helga gurati, a onda će zapjevati:
  - Slava Elfiya, slava,
  Tenkovi jure naprijed...
  Takva vilenjačka moć,
  Orci bijesno tuku!
  Ovdje su djevojke uzele za orke i doslovno sa smrtonosnom snagom, totalno uništenje i otvorile račun. I ne mogu se zaustaviti. Ako su uzeli, onda su uzeli.
  I golim prstima pritiskaju okidače.
  Djevojčica Alenka puca na orke iz mitraljeza. I baca se bosim prstima na neprijatelja, smrtonosnom snagom granate i urliče:
  - Ja sam najjači na svijetu,
  Namočit ću sve u WC!
  I kako se smije i pokazuje jezik koji ima jako dug.
  Djevojčica Anyuta se zahihotala i primijetila, bacajući golom petom ubojiti grašak uništenja:
  Možemo doslovno sve. A to je naš red među vilenjacima!
  Djevojke se tuku, a ima ih puno. Kako je dobro živjeti u svijetu u kojem ima toliko djevojaka. A vilenjaci su zauvijek mladi i lijepi. To je stvarno - vrlo cool stola. I mogu reći nešto što se ne može reći u bajci, niti opisati perom - jednostavno super.
  Alla, koja se borila protiv ove pošasti, agresivno je primijetila, bacajući rafale na orke, koseći ih poput kose:
  - Tako da je ćelavi Fuhrer mrtav!
  I kako će to prihvatiti i nasmijati se, otkrivajući svoje vrlo lijepe zube.
  Ovo su djevojke - akrobatike!
  Ne, pa pokušajte se oduprijeti takvima.
  Maria, vilenjak zlatne kose, uzela ga je i zapjevala:
  - Brodovi su razbijeni,
  Škrinje su otvorene...
  Smaragdi i rubini šire se poput kiše
  Ako želite biti bogati
  Ako želite biti sretni
  Ostani dečko s nama
  Bit ćeš naš kralj!
  Bit ćeš naš kralj!
  A ratnici opet kako zvižde u zboru. A gavrani, koji su dobili srčani udar, pali su na orke, probijajući im lubanje.
  Ovo su djevojke stvarno uzele i završile. Definitivno je cool i divlje.
  Pa, kako je to cool. I stvarno se, naravno, pali.
  Ovo su stvarno cure.
  A Olympias će svojim bosim, snažnim nogama baciti bačvu eksploziva na orke.
  Ona će proletjeti i eksplodirati izuzetnom smrtonosnom snagom. I sve razbija u male komadiće, zajedno s cijelim bataljunom orka.
  I opet će djevojke svoje grimizne bradavice na grudima uzeti u usta i zviždati. A vrane će, dobivši srčani udar, odmah pasti, u smrtonosnu nesvjesticu.
  A lubanje će im potrajati i pucati pod udarcima. A ovo je vrlo smrtonosan i destruktivan učinak.
  Marusya je također uzela i bosim prstima bacila granatu ubojite moći na neprijatelja, rastjerala orke i zapjevala:
  Pobjeda čeka, pobjeda čeka
  Oni koji žele razbiti zle orke...
  Pobjeda čeka, pobjeda čeka
  Moći ćemo poraziti neprijatelje!
  I Matryona će bosim nogama baciti limun na neprijatelja i urlati:
  - Ukrcaj se!
  Djevojke su se potpuno razišle. A one su, zapravo, zapisane ljepotice. A noge su im bose i isklesane.
  Da, ovi orci su napadnuti, temeljito su pokošeni i ubijeni.
  I prednji dio vilenjaka i manji broj vilenjaka počeo je vršiti pritisak na orke, te krznene medvjede.
  Djevojke su pojurile u napad.
  Vilenjačka ratnica narančaste kose grimiznocrvenom bradavicom na prsima uzela je i pritisnula gumb joysticka.
  Udarni val je otišao. I odjurio ultrazvuk orcima. I smjesta ih prekrio, doslovno pougljujući kosti.
  Ratnik je cvrkutao:
  - Za bjesomučne skokove kobre!
  A kako uzeti i nasmijati se. To su stvarno žene - recimo da je tamo super.
  Djevojke treba istaknuti kao zastrašujuće.
  I tako su bacali smrtonosne potoke ugljenim granatama golim petama.
  Rastrgali su puno ljutih i dlakavih medvjeda. I poslije toga djevojke uzeše i stadoše pjevati;
  Molim, Gospodine, da dan ne prođe,
  Neka djevojčin pogled bude vječno mlad!
  Tako da naš vitez lebdi iznad stijena,
  Tako da je pokrov jezera čistiji od kristala!
  
  Kako je divan svijet Bog stvorio,
  U njemu su jeli srebro, a javor je bio rubin!
  Tražim djevojku, Božji ideal -
  Da bi to učinio, sasjekao je neprijatelje u bitkama!
  
  Zašto je mladićevo srce tako teško?
  Što želi pronaći u ovom svijetu?
  Pa, zašto je veslo slomljeno?
  Kako riješiti klupko velikih problema?
  
  Želim da i Bog bude sretan,
  Pronađite svoj nebeski san!
  Da sreća ne prekine nit,
  Podvesti ispod staze, balast-line!
  
  Ali što da tražim u mjeri bez ljubavi,
  Što djevojke mogu biti skuplje?
  Tesko je na krvi srecu graditi,
  Na njemu se može plivati samo u paklu pakla!
  
  Razdvajanje je za mene mučenje
  Rat je još uvijek takva noćna mora!
  Evo noge u stremenu osedlala konja,
  Iako je zli ork donio krvniku sjekiru!
  
  Uzimaju naše kćeri u potpunosti,
  Muče ih i spaljuju im tijela vatrom!
  Ali mi ćemo nanijeti poraz Fuhreru,
  Znaj da naš vilenjak nikada nije umro!
  
  Igrajmo svadbu, nakon zlog rata,
  Tada će djeca dati smijeh!
  Svi su oni meni u krvnom srodstvu,
  Ja ću loviti debelu divljač!
  
  A hrast je kao smaragd svog lišća,
  Rekao je da je tip napravio odličan posao!
  Neka savjest bude čista kao kristal,
  A samo u plusevima bit će brojke u bilanci!
  Djevojke su pjevale i pokazale svoj kolosalan aplomb i borbenost.
  I naravno, jedan od ratnika donio je crijevo. I napunila ga je benzinom. I kako će uzeti i lansirati ubojiti mlažnjak. Poteći će smrtonosni vatreni tsunami. I kapitalno orci gori.
  I stvarno je, jako super. Doslovno totalitarno je destrukcija.
  Niti jedna djevojka ne može stajati protiv toga, poput lizanja nečeg vrlo slatkog, ukusnog i ukusnog vilenjačkim jezikom.
  I u isto vrijeme, uzmi orka i spali mu glavu.
  ovako do temelja spali . A ne ostaviti ni kosti od neprijatelja.
  Ovo su djevojke ponekad. I ogoliti zube, i pokazati ćud kao zmija kobra.
  Ratnici koji će raskomadati svaku vojsku. A ako žele, mogu pustiti plinove.
  A zamislite što će se dogoditi ako tisuću vilenjaka odmah ispusti plinove iz sebe? Da kažem što će se dogoditi?
  Oh, bit će jako cool, možda nebesa ovo ne dopuštaju. Jer tada će vrane pasti na glave orka. I oni će pasti i razbiti lubanje, pokazujući najsmrtonosniji udar u svemiru.
  A djevojke su opet zapjevale u svom divljem bijesu i uzbuđenju, a njihovi biserni zubi blistali su kao ogledala.
  Noćna mora uvijek dolazi kao zmija
  Ne očekujete ga, ali on se ušulja na vrata!
  Vi ste sretna, velikodušno dobro hranjena obitelj,
  Ti ne znaš da su ljudi životinje!
  Ovdje je započeo napad poletne horde,
  Tatari nas zasipaju strijelama!
  Ali mi smo rođeni za hrabar podvig,
  I izdržat ćemo teške udarce!
  
  Nitko ne zna je li dobri Bog
  Dakle, čovjek je postao okrutan!
  Smrt kuca na prag -
  I Weselvul je izvukao svoje rogove od vrućine !
  
  Da, ovo su davna vremena,
  U kojoj smo postali tako cool!
  Uostalom, to nije bio moj san,
  Nismo išli do ovoga, kroz planine-daleke!
  
  Ali ako si u paklu
  Nego u svijetu boli, ropstva, bitke!
  Još uvijek čuvam nadu
  Neka vaše srce kuca tim ritmovima!
  
  Ali kušnje su naš lanac,
  Što neće dopustiti da misli budu lake!
  I ako treba, moramo izdržati,
  A ako vičete, onda svom snagom svojih pluća!
  
  On je pjesnik i lupež,
  Ali ne na vrućem vojnom polju!
  Umrijet će gnusni neprijatelji domovine,
  Pokopat će se brzo i besplatno!
  
  Sada uzmi, odbij luk Kristu,
  Prekrsti se, ljubeći ikone!
  Vjerujem da ću ljudima reći istinu,
  Kao nagradu, Gospodin će dati puno-peculia!
  Djevojke su dobro pjevale. Njihovi su glasovi tako blistavi i prelivajući se. I punog tijela.
  A nakon pjesme cijeli bataljon cura je uzeo i pustio gasove. Digli su se u kolonu i pojurili na oblak vrana. Uzeli su ih i srušili.
  To je počelo gušiti vrane, te su se doslovno gušile i uvijale, dobivajući omču na vratu.
  I toliko je vrana palo. I probili su ravno kroz vrhove glava orkova. I medvjedi su pustili fontane smeđe krvi. Bili su nokautirani kao zgnječeni grašak.
  Djevojke su se nasmijale. I pokazao jezike. Namigivali su bićima koja su im se približavala.
  Jedna od djevojaka je zacvrkutala:
  Orci ne izgledaju kao ljudi
  Orci su Orci...
  Ako je dlakavi, onda je zlikovac,
  Djevojčin glas je vrlo čist!
  I namignula je prijateljicama.
  Ratnici su odmah osjetili divlje povjerenje u sebe. A zubi su im svjetlucali kao planinski vrhovi. Ili su to možda biseri i blago mora.
  Djevojke su se smijale i pjevale:
  Oj more, more, more, more,
  Dečki sjede na ogradi!
  Orci će vidjeti tugu,
  Gadovi će svi umrijeti u rastavljanju!
  A ratnici će to uzeti i zazviždati. Ovaj put nisu samo vrane padale na glave orka, već i tuča. I doslovce su razbili lubanje medvjeda.
  Tako su se djevojke vilenjakinje obračunale s orcima ovih smrdljivih medvjeda. I pokazalo se izuzetno cool.
  A kad su ljepotice počele pjevati, nastao je čisti kaos;
  Nebo je šareni tepih od zvijezda,
  Mjesec će obasjati brda!
  Planinski potok teče,
  Pjenušavo zlato na kremenu!
  
  Jednostavnost majke Elfije,
  U selima sitost i udobnost!
  Od sreće su djevojke plakale,
  Kako kositi okrugli ples idi!
  
  Nevolja je došla ratna starica,
  Ogoljeni zubi - vihor školjaka!
  Žureći s pustošenjem orka,
  Vaš suborac je poginuo u borbi!
  
  Ti si još uvijek dječak -
  Vojna registracija i novačenje ured nije dao dobro!
  Kao, nemaš dovoljno viška godina,
  Država mora zaštititi svoju djecu!
  
  Pobjegao je na front bez ikakvog oklopa,
  Da donese dobrotu i svjetlo!
  Da ne bi orke lišio njihove volje,
  Da ne dočekate zoru u okovima!
  
  Ni moj prijatelj nije spavao.
  Uspjela se osloboditi - ona je borac!
  Srušit ćemo orke s pijedestala,
  Neka bude kraj Fuhrera!
  
  Teško je boriti se, bol i glad,
  Djevojka zimi bosa!
  Velku hladnoću podnosimo u dronjcima,
  Ponekad jedemo istu koru kao i stabla breze!
  
  A neprijatelj leti u avionima,
  Kao čudovište iz pakla "Tigar" riče!
  Medvjed rođen od zle vučice
  Bacač plamena bije iz tenkova!
  
  Za grijanje bosih nogu
  Što se pomodrilo u snijegu!
  Djevojka je izabrala put
  Gdje je pepeo zacrnio mećavu!
  
  Ali odoljeli smo - daleko od hladnoće,
  Dječak i djevojčica naprijed!
  Pobijedit ćemo Judin smiješak,
  Ruski orci će izbrisati tamu u pijesak!
  
  Treperenje potpetica tinejdžera,
  Snježni nanos ostavio lagani trag!
  Mraz nije lako podnijeti,
  Bosonogo trčanje nas grije!
  
  I zli orci nemaju pravo na njih,
  Riču od hladnoće!
  Tako jaka država
  Naš vilenjački vitez je jako cool!
  
  Odbaci val iz pakla
  Sada Feyropa naprijed!
  Takva je sudbina svetog vojnika,
  Budite zauvijek vjerni Elfi!
  Ove cure su jednostavno super. Imaju toliko uzbuđenja i vatre. Kao djevojke crvene pletenice. A ljepotice su uvijek bose.
  Ratnici na orcima tjerali su kapitalno. Oni su jako voljeli takvu tehniku, kada golim prstima bacate grašak uništenja i smrti na neprijatelja.
  A medvjede trgaš na komadiće i kotlete. I koje su tako pržene i ukusne.
  A cure šaraju po trčećim medvjedima. I pogodimo vilenjake na orke minobacačem.
  A ljepotice to rade, treba napomenuti, izuzetno učinkovito. A njihova je agresivnost kombinirana s iznimno glamuroznom i dražesnom gracioznošću.
  Ratnici su se obračunali s orcima i započeli totalitarno istrebljenje.
  Ovdje su djevojke koristile svoje rubin bradavice. Pritiskala je tipke koje aktiviraju bacače plamena.
  I zauzeše ga, i smjesta pokriše bataljun orka. I zapravo su ga uzeli i spalili do temelja .
  Ovo su djevojke ovdje. A ako je potrebno, jezici će se koristiti izravno za namjeravanu svrhu. A svrha takvih jezika je pružiti radost ljudima. I pokažite svoj prekrasan i agresivan temperament.
  Nema takvih cura, ako se medvjedi uskomešaju, sigurno neće usporiti.
  Oni pokazuju tako veličanstvena postignuća.
  I djevojke mogu svirati violine bez puno ceremonije.
  Ovo je također vrlo dobar pokušaj.
  Djevojke sviraju violine. I pritom su držali lukove golim nožnim prstima. I svirala je sjajna i šarmantna glazba. I baš je super.
  A onda su djevojke uzele i zapjevale;
  Vjerujem u svoju svetu domovinu,
  Ta Istina može zaslužiti spasenje!
  Čuvat ćemo našu djecu od zla -
  Doći će neprijatelj od nas, vjeruj mi, osveta!
  
  Moj mač udara kao Iljino blago ,
  A njihove ruke ne znaju koliko su umorne u borbi!
  Mi smo kao pouzdani štit za domovinu,
  Zaštititi mjesto u čistom raju od zlih!
  
  Povlačenje, udar i opet napad - udar,
  Takva je sudbina staze, jao, za vojnika!
  Dok živi bar jedan zlikovac,
  Očisti cijev i prednji nišan svog mitraljeza!
  
  Treba se boriti ako je bajka svijet,
  Ponekad se zavijanje može napustiti!
  Ali mi čuvamo čast domovini,
  Iako ponekad ima hrpa leševa!
  
  Rođeni smo, imali smo sreće u zemlji -
  U kojoj svatko može postati heroj!
  U kojoj ljudima, a potom i sebi,
  Najjači i najhrabriji ratnik!
  
  A sada ćemo viknuti - naprijed,
  Na juriš na redute, na silne tvrđave!
  Da se ne dogodi da kao da pamet laže -
  Razbiti ćemo oblake na avionima!
  
  Naravno, možeš ići ravno u pakao,
  Ako su svi putevi poput venci s čičkom ...
  Ali čak i tamo oštrice boraca lome,
  A bombe se bacaju iz trbuha aviona!
  
  A što je pakao za Elfi hrvača?
  Znajte sljedeći test!
  Ostat ćemo u borbi do kraja -
  Ispuni istinsku Božju želju!
  
  I bande trolova, razbit ćemo duhove,
  Dođimo do mjesta gdje je Zemlja Eden!
  Orao će uništiti gadnu vranu,
  Čast i vjera vodit će nas do ostvarenja!
  
  Burni potok bije život ključem,
  Da se ostvari što se od Krista tražilo!
  Milost će teći kao vodopad u potoku,
  Na slavu Majke Elfije!
  Djevojke su istovremeno pjevale i svirale violine. A glazba je zvučala tako zvučno i lijepo, i prelivajuće. I proširila se doslovno nebesima.
  A vrane, izgubivši svijest, onesvijestiše se i probiše glave orkovima.
  A djevojke su glumile s neshvatljivom energijom. Kroz njih su tekli potoci hiperplazme.
  Ili možda i magoplazma, koju su djevojke personificirale kao zapanjujući i ubojiti utjecaj.
  Ratnici su ogolili zube, a zatim su s površine svojih očnjaka ispustili zrake koje su zaslijepile orke i natjerale im oči da krvare. I ispalo je tako neshvatljivo cool i cool.
  Ratnice su ponovno pritisnule rubin bradavice na gumbe. I raznijeli su neprijatelja vatrenim erupcijama kolosalne, razorne moći vulkana.
  I sve to reagira i gori. I raznijeti spremnike medvjeda. A potoci gorućeg plamena tope strojeve Putinova carstva.
  Djevojke su, moram reći, jednostavno divne i pokazuju toliku razinu borbenosti da ih se nitko neće usuditi optužiti za nešto glupo i bezobrazno.
  Za takve djevojke kažu: jednostavno ste Božice i Super!
  Ovdje su opet uzeli i zapjevali s velikim entuzijazmom;
  U našoj Elfiji ima žena,
  Zašto voze avion kao od šale?
  Da su svi u svemiru ljepši -
  Što će pobiti sve protivnike!
  
  Oni su rođeni da pobjeđuju
  Da proslavimo Vilenjaka po cijelom svijetu!
  Uostalom, naši moćni djedovi,
  Za njih su skupili vojsku odjednom!
  
  Divovi stoje kraj stroja,
  Njihova moć je tolika - sve razbiju!
  Mi smo djeca domovine, ujedinjeni -
  Hoda red vojnika!
  
  Muka nas neće moći slomiti,
  Nemoćna vatra zli napalm!
  Gdje je gorjela baklja...
  Reflektori su sada upaljeni!
  
  Sve je u našoj zemlji baklja svjetla,
  Automobili, ceste, mostovi!
  I u pjesmama pobjede se pjeva -
  Mi smo sokolovi svjetlosti - orlovi!
  
  Smjelo ćemo slaviti domovinu,
  Odvedimo te u strme visine!
  U svemiru smo kao pioniri -
  I slomit ćemo vratove zlim orcima!
  
  Uhvatimo korak sa svim reptilima s Marsa,
  Otvorimo put Centauri!
  Bit ćemo, tko se boji predatora,
  I tko je ljubazan i pošten ljubiti!
  
  Elf je najslađa zemlja od svih,
  Ima se čime ponositi, vjerujte!
  Nema potrebe da nosite gluposti...
  Budi čovjek a ne zvijer!
  
  Idemo do ruba svemira,
  Sagradimo tamo tvrđavu!
  I koji je izgubio pokajanje
  Tko hrli u Domovinu bije!
  
  Što je sljedeće - malo mašte,
  Ali vjerujte mrtvima - mi ćemo uskrsnuti!
  Trzajem iščupajmo žalac smrti,
  Za slavu besmrtnog Elfija!
  Tako djevojke pjevaju, a glasovi su im kao slavuji, drozdovi i žar ptice u jednoj boci. Recimo da su takve djevojke jednostavno super i hiper .
  I pjevaju vrlo dirljivo i ljupko.
  Ovo su ljepotice, ako nešto poduzmu, malo će se orka nekome činiti.
  A djevojke uništavaju medvjede bez napora. A onda su piloti vilenjaka doletjeli iz zraka. I pritišću gumbe golim nožnim prstima. I dlakati agresivna krznena stvorenja.
  Djevojka s neba ispalila je raketu na skupinu krznenih orka. Dignuti su u zrak i spaljeni da su komadi spaljenog mesa padali u različitim smjerovima. I koja gori i stvarno dimi.
  Ovo su djevojke, bijesne i destruktivne. Imaju tako snažno srce skriveno u sebi. Da ako uzmu, i zapjevaju, i počnu pokazivati zube, onda se protiv njih ni vojska orka u savezu s trolovima neće moći oduprijeti. A trolovi su puno vještiji i odlučniji borci.
  A djevojke su takve kolosalne i jake ratnice, samo kozmička varijabla i konstanta.
  Ratnici su uzeli i napuhali djevojčine obraze i prdnuli na sav glas bez razmišljanja .
  . POGLAVLJE #5
  A onda je došao stvarno smrtonosan i destruktivan val koji je pogodio orke. I koliko je krznenih stvorenja položeno odjednom.
  Nakon toga su djevojke u velikom veselju i s ogromnim entuzijazmom uzele i zapjevale;
  Jednostavan stih pjesme
  Što pjevam o ovom tužnom svijetu!
  Nastojim upoznati Krista svojom dušom,
  Kako ne bi dotakli tijelo, pakao i pepeo!
  
  Draga mi je moja domovina,
  Iako ponekad to stavljaju u zamjerku!
  Nisam našao mjesto za sebe
  Kad je Wezelbub poslao ljude u pakao!
  
  Što može biti strašnije od uništenja Zemlje,
  Kad struna plače u žalosti?
  Kad se zlikovac smije, on jede uspjeh,
  Ali bit će snage - znaj da se probudila!
  
  Odgovorit ću zloj rasi tada u odgovoru:
  Duh Otadžbine, pakao, bogovi te neće slomiti!
  I slavit će se podvig svih boraca,
  Mi smo vojska vojnika: orlovi nisu igra!
  
  Znaj da je volja naša jaka kao i uvijek,
  Skupili smo se šakom uz rame!
  A cilj ka kojem idemo već se vidi,
  Zvjezdani brod je spljoštio pepeo neprijatelja!
  
  Ponekad je teško razumjeti Palasa,
  Prevrtljiva je, dat će carte blanche vragu!
  A čini se da je bilo tako davno...
  Kad se podli ork zla raspolovi!
  
  Naravno, imamo cijelu šumu problema,
  Koliko svjetova postoji u svemiru?
  Ali zbog toga je Svevišnji Božji uskrsnuo,
  Tako da osoba ima brdo darova!
  
  Elf će opet postati velesila,
  Svemir će pokazati put do sreće i ljubavi!
  Neće više biti ni suza, ni krvi,
  A ti imaš volju u srcu, sačuvaj mudrost!
  Djevojke pjevaju vrlo iskreno. Oni žele dodatne pobjede i fantastične izreke. Njihova kozmička tolerancija je jednostavno užasna. A ratnici pokazuju svoje najviše akrobatske sposobnosti i ogroman destruktivni ego.
  Vilenjak pjegave kose je cvrkutao:
  Jedan dva tri,
  Uništiš orke...
  Četiri osam pet
  Nismo ovdje da se igramo!
  I opet djevojke zvižde, toliko da čitavi oblaci omamljenih vrana padaju na glave orka.
  Maria Kolesnikova je vješto zapovijedala tim vojskama koje su se borile s protivnikom. Kraljica ratnika izdavala je zapovijedi.
  A lijepi mladi vilenjaci masirali su djevojku, koja je postala mlada i snažna, njezinim golim, isklesanim nogama. Kao i druge ljepotice, i one su se borile s nebrojenom vojskom orka - ovih paklenih medvjeda.
  Marija se nije bojala represije trbušastog i brkatog tiranina, a sada je bila u moru do koljena.
  Djevojka je izdavala naredbe. I njezini podanici su nastupali, a krvava i okrutna bitka bila je u punom jeku, odnosno čitav niz bitaka i bitaka.
  Djevojke vilenjakinje obišle su položaje orka. Ovdje je bilo puno bodljikave žice. A bosonoge ljepotice grizle su ga škarama. Frizura je bila dobra. Tada je vilenjak plave kose ubo jednog orka u prepone. Doslovno se onesvijestio od bolnog šoka. Ratnici su se smijali i pokazivali jezik.
  Krv orka je smeđa i gadna, djevojke su odskočile da se ne zaprljaju na nju. Da, nije lako boriti se s takvim stvorenjima - čak ih je i ubiti odvratno.
  Vilenjak crvene kose promrmlja neumjesno:
  - Pola godine lošeg vremena,
  Pola godine nema nigdje!
  Vilenjak sa žutim se usprotivio:
  - Na planeti Zemlji vrijeme nije k vragu! A mi imamo, naprotiv, vječno ljeto, na cijelom planetu i četiri svjetla!
  Doista, na narančastom nebu zasjale su četiri velike zvijezde - različitih boja, i to je divno!
  Ratnici su žicu pregrizali rezačima . I evo ih puzeći bliže uzletištu. Tamo se već vide avioni dlakave vojske pakla. Neki su automobili vrlo veliki. Na primjer, strateški bombarderi. Koliku smrtonosnu težinu mogu nositi? Tu se ne računaš.
  Crvenokosi vilenjak je pjevao:
  Deve žele plivati
  I slonovi lete...
  Koliko je čuda posvuda
  Što se ne može izbrojati!
  Bjelokosi vilenjak je primijetio:
  - Znate i sami dobro,
  Svijet je pun čuda...
  Samo ova čuda
  Vilenjaci to mogu sami!
  Vilenjak s plavom kosom je primijetio:
  - Oko samog uzletišta već postoji žica pod naponom. Ne možete tako lako prijeći!
  Vilenjak žute kose ga je uzeo i ponudio:
  - Što ako baciš dar smrti u luku preko žice na konju? Pogodili smo bombaš i doći će do lančane reakcije.
  Vilenjak crvene kose se zahihotao i primijetio:
  - Ovo je zanimljiva ideja! Što ako pokušate!
  Vilenjak s plavom kosom je primijetio:
  - Prvo moramo napraviti remen!
  I djevojke su jednoglasno kimnule. Nije ga lako napraviti od drveta i žice, ali ratnici su, kao i uvijek, na vrhu. A kad jednom prionu na posao, neće se povući.
  Bijelokosa vilenjakinja je cvrkutala, njišući trbušnjacima i pokazujući akrobatske vještine nogama:
  - Idemo, vojnici, na ukrcaj,
  Imamo divnu ekipu!
  Djevojke treba istaknuti lijepe i pametne i spretne u isto vrijeme.
  Ovdje je remen spreman. A eksplozivni paket možete lansirati iz obične ugljene prašine iz daljine. Ali ako ona eksplodira, onda se to nikome neće činiti dovoljno. A još više za orke.
  Djevojke su uz pomoć bosih nogu namjestile remen i zapucale. I sada naboj s ugljenom leti u visokom luku. I leti preko razvučene žice visokog napona, sa smrtonosnom strujom. Čak se i razbolio iskrio tijekom leta. A onda će sletjeti točno u utrobi strateškog bombardera, s deset tona eksploziva u utrobi. I kako će nakon toga uzeti i eksplodirati.
  Kao da je eksplodirala mala atomska bomba.
  Istina, na ovom svijetu još nema nuklearnog oružja. I to je, naravno, najbolje jer bi klima bila zagađena. Ali zrakoplovi na orkovskom aerodromu počeli su eksplodirati i raspadati se. I mnoge su počele svijetliti, poput svjećica na dugovječnoj torti. I kako je sve planulo s velikim intenzitetom i strašću. A uništenje orka bilo je kolosalno.
  Eksplozivni val stigao je čak i do djevojaka, natjeravši ih da se hvataju za rubove stabala, čiji su vrhovi bili slomljeni. I utisnite se u zemlju bosim nogama, petama svojih stopala.
  Zatim je došla toplina i miris spaljenog mesa. Djevojke su se osjećale kao da su pozvane na nečiji piknik. I stvarno je miris svježe janjeće trupine.
  Plavokosi vilenjak je cvrkutao:
  - Kako je lijepo ležati na travi,
  I nešto ukusno za pojesti...
  Uredite hladnu parku u kupaonici,
  I pozovi mlade vilenjake!
  Vilenjak žute kose je primijetio:
  - Možda je vrijeme da odemo odavde?
  Vilenjak crvene kose se nasmijao i odgovorio:
  - Orci su u panici, a mi ćemo žeti žetvu!
  Vilenjak bijele kose kimne:
  - Ljudi se brinu i čuvaju prirodu,
  I žet ćete bogatu žetvu!
  Nakon čega je četvorica krenula u pljačku. Djevojke su počele hvatati orke u bijegu i rezati im grla i trbuhe. Vilenjaci su to učinili s velikim entuzijazmom.
  Iako se čini da su ljubazni. Ali orci imaju tijela medvjeda, a u isto vrijeme takva gadna lica da se naprosto zapitaš kako zemlja to može podnijeti.
  A djevojke koje vole sve lijepo sasvim su razumljive.
  Vilenjak plave kose odsjekao je glavu časniku orka i zapjevao:
  Ne treba gubiti glavu
  Nemojte žuriti....
  Ne treba gubiti glavu
  I odjednom doći u ruci!
  Zapisujete u svoju bilježnicu
  Za svaku stranicu!
  Svi orci moraju biti ubijeni!
  Svi orci moraju biti ubijeni!
  Svi orci moraju biti ubijeni!
  Djevojka žute kose bacila je komad stakla golim nožnim prstima. Prerezala je grkljan jednom od orka, natjeravši ga da pusti mlaz krvi i zacvrkuće:
  -Svi naši pogledi su samo proizvod,
  Naše sposobnosti, naše potrebe...
  U novim stvarnostima sve je odjednom postalo
  Vjerujte u nove vilenjaci znaju vrijednosti!
  A djevojke su, bez razmišljanja, onesposobile orkov tenk. I zapalit će se, kao da je metal natopljen benzinom. I nakon nekoliko sekundi, teške granate velikog kalibra počele su pucati unutar automobila!
  Ratnici su uzviknuli:
  - Slava ratnicima svjetla,
  Slava velikim vilenjacima...
  Pjeva se domovina naša,
  Napadajte u bitku, nemojte lutati!
  Ovdje su ga vilenjaci uzeli i svojim golim petama bacili čelične krhotine, i to pravo u oči zlim orcima, zaslijepivši i ubivši medvjede. Zatim su zapjevali:
  - Kralj su vilenjaci - on vlada mudro,
  Naređuje - sudi slugama ...
  Prijestolje ne trpi galamu i lavež,
  A ne metoda - obuzdati strah!
  
  Pa, ako bitka dolazi teška,
  Elf djevojke ne mare...
  Zaboravite svoje tuge i prijekore
  Bolje pogodi orka ciglom!
  A djevojke će se nakon ovih riječi nasmijati. I opet će golim petama izbacivati krhotine. I udari orke do smrti. I padaju probodeni i ubijeni, ispuštajući izvore smeđe krvi.
  Vilenjak plave kose ga je uzeo i zacvrkutao:
  - Za divan svijet bajke!
  Djevojka žute kose odgovori joj:
  - I za zrake svjetla!
  I bacila golom petom smrtonosni dar uništenja i spaljivanja orka.
  Crvenokosi vilenjak ga je uzeo i zapjevao:
  - Molim vas da se ne čudite,
  Ako se magija dogodi...
  Ako se dogodi, ako se dogodi, ako se dogodi magija!
  Nakon čega će sve djevojke opet pljuvati po orcima. I podići će se pravi val tsunamija, koji će prekriti ova stvorenja i učiniti ih gorljivim.
  Ratnice se ne predaju, već se složno bore i pokazuju svoje najveće akrobatske sposobnosti.
  A na drugom mjestu, dva vilenjaka se bore kao snajperisti. Iz daljine pucaju na orke. Probijaju im glave, izbacuju im mozak iz glave.
  Djevojke u isto vrijeme sjede u zasjedi, na vrhovima drveća. I pucaju precizno. Probijaju vojnike krznenog carstva, slažući ih doslovno u hrpe.
  Jedna od njih, djevojka bijelo-crveno-bijele kose, upitala je svog partnera crveno-zelene kose:
  - Pa kako da damo dobro ovim krznenim!
  Vilenjački ratnik kimne.
  - Nije slabo!
  I cure opet pucaju. Ovdje je bijelo-crveno-bijeli vilenjak pogodio generala orka. Učinila je to izuzetno dobro. Prosvirala je sebi mozak i tvitala:
  - Za kraljevske vilenjake!
  Na to je vilenjak crveno-zelene kose odgovorio:
  - Carizam - volite li ga?
  Vilenjak je odgovorio:
  - Nije dobro! Ali za vrijeme rata nema drugog oblika!
  Vilenjak je kimnuo i zacvilio:
  - I vjerujem da će tako i biti!
  I lice joj se nacerilo.
  Žene ratnice radile su, nokautirajući medvjede. I činilo im se da nizu približavanja orka neće biti kraja.
  I vilenjaci su pjevali u zboru, ubijajući medvjede:
  Ne, rekli smo krznenim,
  Naš narod neće tolerirati...
  Tako da grbavi ork vlada,
  Recimo samo nakaza!
  I tako su ljepotice uzele i golim nožnim prstima bacale granate na medvjede koji su napredovali, razbacujući ih u različitim smjerovima. I kome je šapa otkinuta, a kome glava.
  Vilenjaci su pokazali svoju agresiju protiv nakaza, s gadnim licima.
  I čak su zapjevali:
  Kroz tebe teče potok krvi, grimizna rijeka,
  Neprijateljski Fuhrer s ćelavošću i izgleda vrlo cool ...
  Ali nemoj mu popustiti
  Uzmi mač u ruke - zgnječi sotonu!
  Ako je vilenjak hrabar, a ne kukavica,
  Fuhrer s ćelavošću - brzo ćeš ubiti!
  Tako ratnici pokazuju svoj vrlo iskričav i agresivan karakter koji priliči.
  Ali četiri vilenjaka iskoristila su paniku i zarobila jedan od najnovijih orkovskih tenkova. I pucajmo iz mitraljeza - ima ih šest. I tako su djevojke tukle, pucajući golim nožnim prstima.
  Vilenjak plave kose ga je uzeo i gugutao:
  - Nose konji, nose djevojku bosu,
  Nemojte uništiti svoju nadu takvom ljepotom !
  Pod suncem dobrote, i pod zvijezdom "Potjere",
  Volite djevojku, ljudi ste djevojka!
  Vilenjak žute kose se složio:
  - Da, tako će biti, vratit će se velika ljubav!
  I ratnik je smrtonosnom snagom bacio prste njezinih bosih nogu, dar smrti, koji su izletjeli kroz otvoreni otvor tenka. I porazio je mnogo orka.
  Vilenjak crvene kose, pucajući na orke mitraljezima, duhovito je primijetio:
  - Postoji znak da riskiramo,
  Može voditi bose djevojke...
  Razbit ćemo ove orke petama ,
  Ork se neće moći spasiti!
  Bijelokosa vilenjakinja gađala je projektilom spremnik orka koristeći svoje gole, isklesane noge. Probušio automobil krznenih medvjeda i zapalio ga.
  Zatim ju je uzela i zapjevala:
  Bosi, samo bosi
  Elf djevojke se žele boriti
  Bosi, samo bosi
  Mi djevojke u svijetu smo tako dobre u tučnjavi!
  Još jednom, vilenjački tenk šalje projektile koje orkovska vozila uništavaju smrtonosnom i preciznom snagom. I tjeraju ih da stvarno gore. A ovo je doista ples bosih nogu vilenjaka i djevojaka neviđene ljepote!
  Ratnici su pjevali u zboru, pucajući na neprijatelja:
  Živio bosonogi vilenjak,
  U buri, buri i plamenu pobjeda...
  Vaša leđa su ravna i vidljiva
  Iako ponekad ima puno problema!
  I otkrili su svoje biserne, svjetlucave zube. Zatim su zacvrkutali, namigujući i škljocajući:
  - Slava našim hrabrim vilenjacima i vilenjacima !
  Djevojke su bile vrlo hrabre i agresivne. I pucajmo na orke vrlo precizno trofejnim granatama. I aktivno su pjevale, pucajući golim, djevojačkim nogama:
  - Slava našoj domovini vilenjaka,
  Mi cure ćemo biti najbolje...
  Otpuštanje puno pribadača
  Mi ljepotice slavimo uspjeh!
  A ratnici će odmah uzeti i potući orke, koji su dlakavi, čupavi i smrdljivi.
  A takvim ljepotama ne mogu odoljeti. Barem bacite cigle na glave orcima, ili bombe.
  Ali ima dosta čupavih medvjeda. Istina, njihov broj stvara paniku i paniku. I orci u panici pucaju jedni na druge. A pucnjava je takva i bodljikav dim.
  Gori trava i eksplodira streljivo. Puna destrukcije.
  Vilenjak plave kose ga je uzeo i zapjevao:
  - Naša domovina je među vilenjacima,
  Tako glamurozno i slatko
  Bori se za nju, ne lutaj,
  Zemlja je stoljećima poznata!
  I ratnica će opet pokazati zube, kao da je vučica. I namigi safirnim očima.
  Crvenokosa vilenjakinja je, dok je pucala, primijetila:
  - Lomi, zgnječi i raskomada,
  Ovo je život, ovo je sreća!
  Vilenjak žute kose pucao je na orke, pritišćući golom petom dugme, i usprotivio se:
  - Nema sreće u propasti!
  Vilenjak bijele kose pucao je mitraljezima na čupave medvjede, pokosio masu orka i zacvilio:
  - Uništavanje je strast
  Bez obzira na snagu...
  Vlast je uvijek tuđu krv pila,
  Zajedno ćemo slaviti ljubav!
  Plavokosi vilenjak se zahihotao i zacvrkutao:
  - Fuhrer s ćelavošću odmah u lijes,
  Čuvajte zdravlje za...
  Posjeduj djevojke koje misliš,
  I tražite muškarce s kosom!
  Nakon čega ga je ljepotica uzela i pokazala dugi, ružičasti jezik, glumeći kobru.
  Ratnici će se opet smijati i pokazati svoj imperativ. Ako razumijete o čemu se radi.
  Ali djevojke su gotovo gole. A onda je jedna od njih, crvenokosa, uzela i skinula grudnjak, te rubin bradavicom pritisnula dugme. A nakon toga, kako će projektil uzeti i udariti. I on ulazi u tenk s orcima, i hajde posebno rastrgati krznene medvjede. A djevojke su pjevale:
  - Negdje na ovom svijetu,
  Gdje je uvijek hladno...
  Orci ti zli medvjedi,
  Očito slomljena osovina!
  Zato mraz
  Zima naokolo plače
  Djevojke liju suze
  Zli Sotona vlada!
  Ratnici dobro pjevaju, ali se još bolje bore. I pucaju tako precizno, kao nepobjedive Amazonke.
  Ne, vilenjaci su doista čudo. A ako počnu mlatiti, ni jedna im se vojska neće suprotstaviti. Ovo su djevojke s šarenim frizurama.
  Drugi vilenjak sjedi u zasjedi i ispravlja vatru boraca njezine glamurozne vojske. I radi to jako dobro i precizno. Upečatljiv agresivnom spontanošću.
  Ratnik, doduše, nije lak, ali s lukavstvom. Ovdje ona ispravlja vatru.
  I drugi vilenjaci su vrlo precizno pogodili orke, uništavajući njihove položaje.
  Djevojke koje se bore i rjeđi dječaci pokazuju divno znanje borbe.
  Recimo samo da su ovakvi vilenjaci ovdje - ratnici su glamurozni, ali nimalo od lijevanog željeza.
  U zrakoplovima, vilenjački piloti obično nose samo gaćice. Djevojke su preplanule i mišićave. I pucaju uz pomoć golih, isklesanih nogu.
  Ne zaboravite, međutim, koristiti i grimizne bradavice. A grudi ratnica vrlo su bujne i preplanule. Toliko je energije i šarma u ljepoticama, i toliki tokovi radosti.
  I djevojke ratnice također mogu pjevati u svom najboljem izdanju;
  Himna domovine za cool djevojke,
  Oni su takvi borci, znate...
  Uostalom, to se ne događa, žene znaju plave,
  U cipelama su, makar i bosi!
  Ovako izgledaju slični prolazi djevojaka koje uzlijeću iznad planina. Orlovi su stvarno orlovi!
  I ništa ih neće zaustaviti, i nitko neće pobijediti!
  Ovi ratnici će se pokazati. Može se vidjeti kao ork bombaš zahvaćen plamenom, kao da ptica pada, ostavljajući za sobom vrlo zlokoban i crni rep.
  A vilenjaci vrisnu:
  Djevojke skaču kao konji
  Neće nas stići, neće nas stići!
  Imat ćemo puno orka, imat ćemo puno orka,
  Zakopajte smeđe medvjede u zemlju!
  Ovo su djevojke koje stvarno trebate, njihov razred je super! I oni su za orke poput smrtonosnih ugriza kobre. Ratnici su ovdje vrlo slatki. A njihove su bradavice na grudima tako grimizne i svjetlucave i slatkog okusa.
  Vilenjaci imaju manjak mužjaka - jedan na svakih dvanaest ljepotica, a to često dovodi do toga da se ženke bore za mužjake. U životinjskom svijetu mužjaci se bore za ženke, ali u ovom svijetu, naprotiv, ženke se bore za mužjake, a to je na svoj način super!
  Djevojke u zrakoplovima obaraju medvjede trikovima - dvostrukim cijevima i lisičjim repom. Oni to rade vrlo lukavo, pa pale borce.
  Ratnici su čak pjevali:
  - Otišao bih u nebo, otišao bih u nebo,
  Djevojke su dorasle zadatku!
  Oni su bosonogi vilenjaci, tako cool i borbeni. A oči im svjetlucaju safirima i smaragdima.
  A grudi su ukrašene rubin bradavicama. Ove djevojke su najviša klasa.
  A gole, okrugle pete ljepotica su tako ružičaste, vrlo dražesne obline. A mogu golim prstima uhvatiti i trolove i njihove tipove za nos.
  Piloti se bore, obaraju ork avione i pjevaju, pokazujući zube:
  U prostranstvima divne domovine,
  Gdje trče bosi vilenjaci...
  Sve će biti prilično laskava ljepota,
  Pa, Fuhrer će biti kaput!
  
  Ćelavi Fuhrer je mnogo krao,
  Pravi ork krvopija...
  Mi smo vilenjaci, samo Božje kćeri,
  Učitelju naš Isuse Kriste!
  I ratnici su uzimali i opet ispuštali smrtonosne pulsare iz grimiznih bradavica svojih grudi. I mlatimo ove orke uz pomoć jezika, pritiskajući ih na gumbe. I to je učinkovito i na svoj način čak i spektakularno.
  Ovdje su neke djevojke koje se bore na stormtrooperima. One su, naravno, bose i u bikinijima.
  A ratnice izgledaju vrlo seksi preplanule iu bikiniju. I noge su im tako zavodljive, i prsti tako ravni, sa sedefastim noktima . A u isto vrijeme, vilenjaci također šalju projektile na tenkove orka odozgo, pogađajući trupe medvjeda.
  Posebno je učinkovito pucati koristeći gole, okrugle, ružičaste pete. I, naravno, rubinske bradavice na prsima, koje su toliko sjajne da se vilenjačkim mladićima grče jezici od takve slatkoće. A ukus je nevjerojatan.
  A ratnici iz jurišnika pobijedili su orke, pokazujući hrabrost i ozbiljnu hrabrost. A djevojke mogu pritisnuti gumbe golim nožnim prstima, spuštajući smrtonosni teret na glave medvjeda.
  Jedna od ratnica plave kose ga je uzela i zapjevala, otkrivajući zube:
  -Mi vilenjaci cijenimo slobodu,
  Beskrajni ocean ljubavi...
  Narodi se spajaju u svijetlu zraku,
  Da rastjera mrak na putu!
  Ovdje mala, ali brza raketa leti iz aviona i pogađa bok rezervoara čupavih medvjeda. A orkov auto gori poput svijeće ili plamene baklje.
  Vilenjak ga je uzeo i zapjevao:
  Sve je sablasno u ovom bijesnom svijetu,
  Život je trenutak, drži ga se...
  Vrijeme teče između prošlosti i budućnosti
  I začas - borba vilenjaka!
  Djevojke, naravno, rade takve stvari koje je nemoguće reći u bajci ili opisati olovkom.
  One su prvoklasne ljepotice i jako cool i borbene. A bradavice grimiznih grudi ostavljaju neodoljiv dojam. A s takvim curama, gdje se medvjedi mogu natjecati.
  Vilenjaci su hrabri borci koji mogu skočiti iznad glave ako se nešto dogodi. Ili pritisnite gumb s grimiznom bradavicom i izbacite kolosalan, razorni projektil koji će pogoditi veliku orkovu samohotku i razbiti je u komadiće.
  Ovdje, na primjer, puzi ogromni tenk Orc Imperija od 2000 tona, takva kolosalna i neusporediva snaga.
  Vilenjaci vide ovaj tenk iz zraka. Djevojka pritišće gumb svojom okruglom, golom petom. I veliki, razorni projektil izleti, pogađa čudovište iz zraka i probija njegov pokrov.
  A djevojka urla:
  - Djevojko, ti si ratnik svjetla,
  Ratnik dobra i vjetra!
  Zatim namiguje svojim pristašama. A oni namignu svojim safirnim očima kao odgovor. Točnije, ne navijačima, nego partnerima, ali to su već detalji. Ratnici, naravno, nisu oni koji se priklanjaju poteškoćama. I pošalju još jednu raketu u ogroman stroj. Probijaju metal i uzrokuju gorenje benzina. Treba napomenuti da su vilenjaci vrlo smiješne djevojke, ali se hrabro bore i sposobne su za mnogo. I ne može ih se tako lako zaustaviti.
  Dakle, ratnici se ne povlače, au isto vrijeme pokazuju svoju najvišu klasu i polet mašte.
  A onda je ogromni kopneni bojni brod čupavih medvjeda počeo gorjeti poput žeravnice. I orci su dobili takav dar smrti. Tu su stvarno započeli razaranje i smrt.
  Vilenjak ružičaste kose, pilot visoke klase, uzeo ga je i zapjevao, otkrivajući zube:
  - Trče duž krivulje,
  Djevojke bose noge...
  Umoran od mužnje krava
  Želim zadirkivati svoju sreću!
  Druga ratnica s plavom kosom koja pada u valovima počela je agresivno pjevati, otkrivajući zube:
  - Upregni konja u ogrlicu,
  I sreća me čeka!
  Nakon ovih riječi uslijedio je smijeh. I među vilenjacima treba istaknuti djevojke kad se smiju, čini se da zvone srebrna zvona. I sve izgleda jako lijepo.
  Vilenjakinja je kimnula, namignula svojim safirnim očima i zacvrkutala:
  - Sve blista kao munja,
  Ljepota vilenjaka je klasa...
  Ja sam vilenjak poput kraljice
  Gurnuti orka u oko!
  . POGLAVLJE #6
  I ratnica je opet pokazala svoj dugačak i vrlo ujedljiv jezik. Koja je sposobna zadaviti svakoga poput omče.
  Orci s neba od vilenjaka pošteno primaju. I trivijalno se tjeraju u lijes. Ratnici pokazuju svoju najvišu aerobatiku i agresiju velikog vala. A tokovi energije dolaze iz grimiznih bradavica na grudima, prekrasne djevojke.
  Koji stvarno pokazuju da ih nitko neće zaustaviti i neće pobijediti.
  I oni će pokazati svoju najvišu i cool klasu.
  Jedna od vilenjakinja ga je uzela i jezikom pritisnula dugme. I ispalila je raketu koja je pogodila skladište i uzela orkovo streljivo. A udarac se pokazao razornim i snažnim.
  I planula je cijela fontana silovite vatre i energije. I sve okolo je gorjelo. Čupavi medvjedi su se grčili i koža im se gulila, a gorjeli su doslovno kao ćevapi od masnog mesa. To je doista bilo nešto što je donijelo kolosalno razaranje i smrt. I ne samo orci. Među njima je bilo i unajmljenih trolova. Oni su također čarobna stvorenja. Čak i da je nekoliko trolova, nema smisla ginuti za tuđe carstvo. Osim ako se ne borite za novac. I naravno, vilenjaci ponekad mogu biti s volonterima.
  Djevojke iz glamuroznog naroda pjevale su:
  Zapalite lomače vilenjakinje,
  Napadamo u borbi ne lutamo...
  Približava se era svjetlosnih godina,
  Budimo primjer, ne za budale!
  I ratnici opet pokazaše svoje dugačke i vrlo ružičaste jezike, i pljunuše, ispruživši glave iz koliba prema orcima.
  Njihovo pljuvanje pokazalo se toliko destruktivnim i smrtonosnim da su neki orci figurativno izgorjeli.
  Jedan od ratnika s kosom krastavca pjevao je:
  - Djevojke, djevojke, djevojke,
  Vrijeme je da pobijete sve orke!
  Djevojke, djevojke, djevojke,
  Vrijeme je da damo paklu rogove!
  Jedan od vilenjaka narančaste kose primijetio je:
  - Djevojačka bosa noga otjerat će čovjeka pod petu, a orka u pakao!
  Bitke su bile vrlo velike i nevjerojatne. A Maria Kolesnikova bivša je politička zatvorenica u zemlji kojom vlada debeli i brkati diktator koji je zapovijedao trupama koje su vodile herojski rat protiv orka.
  Ali sada je kraljica bila umorna i uronila je, sjedeći ravno u naslonjaču, u san. I sanjala je tako cool i u isto vrijeme sasvim stvarno;
  Nakon što su ruske trupe počele trpjeti poraz za porazom na teritoriju Ukrajine, talibani su odlučili: došlo je njihovo vrijeme. I u rano ljeto, baš 22. lipnja 2023., udarili su na Tadžikistan. Očekivano, pokazalo se da su tadžikistanske trupe spremne za rat, prije svega moralno. Većina ih se predala ili pobjegla. Ruska vojna baza u Tadžikistanu opkoljena je i talibani su je napali sa svih strana.
  Rusija je morala brzo prebaciti snage u Tadžikistan i tamo otvoriti drugi front.
  I trupe su morale biti prebačene preko nekoliko granica. Kao rezultat toga, talibani su uništili rusku bazu. Dio vojnika je zaklan, a dio zarobljen.
  A ruski predsjednik Vladimir Putin ipak je s velikim zakašnjenjem morao objaviti opću mobilizaciju, te prebaciti nove trupe u Tadžikistan. A to je, naravno, dodatno opteretilo i rusko gospodarstvo i proračun te pridonijelo padu Putinove popularnosti u narodu.
  Međutim, Rusija je sada provodila vojne operacije protiv talibana. Ali Afganistan ima gotovo četrdeset milijuna ljudi - uglavnom mladih, i mnogo opreme koju su prethodno zarobili Amerikanci. I pokušajte poraziti takvu vojsku, čak i ako su drugi čudni i ne sprječavaju Rusiju da prebaci trupe preko svojih teritorija. Bilo kako bilo, s moralne točke gledišta, Rusima je mnogo ugodnije boriti se s mudžahedinskim talibanima nego s njihovom ukrajinskom braćom. I stoga, naravno, lijepe, seksi i glamurozne djevojke sudjeluju u borbama.
  Ono što rat čini vrlo zanimljivim.
  U Tadžikistanu čak i zimi gotovo da nema snijega. A djevojke kreću u napad, razmećući se golim, ružičastim potpeticama.
  Natasha puca iz mitraljeza, istodobno golim nožnim prstima bacajući razorni dar smrti.
  Tijela talibana, rastrgana na komade, skaču gore-dolje.
  Ratnik uzvikuje:
  - Za našu lijepu djecu!
  Druga ratnica, Zoya, također puca iz puškomitraljeza. Čvrlja s velikom preciznošću, ubijajući mudžahedine. Padaju kao pokošeni snopovi pšenice.
  A šarmantna djevojka zlatne kose bacila je zrno smrti golom petom i gugutala:
  - Rusija je sama branila zemlju,
  Od najezde paklenih skakavaca...
  I prekrivena grudima -
  Svi narodi Majke Zemlje!
  A ratnica će se smijati i smijati, pokazujući usta puna zuba. I s vrlo razigranim jezikom koji liže više od samog čokoladnog sladoleda.
  Augustin, još jedan od onih akrobatika koji kose talibane u redovima, gugutao je:
  - Jabuke u snijegu,
  Ovo su djevojke dojke ...
  Ja ću vam pomoći,
  Bit će sjajnih sudaca!
  I ratnica je opet bacila smrtonosni dar uništenja svojim golim nožnim prstima. I rastjerao mnoge talibane u različitim smjerovima, otkidajući im glave i udove.
  I Svetlana kosi mudžahedine, i to s velikim entuzijazmom. Ova djevojka ima toliki pritisak i ludu energiju. Ona svojim golim nožnim prstima baca veliki, razorni dar smrti.
  A onda zapjeva:
  - O djevojkama bosim, bosim, bosim ...
  Njišemo pletenice, pletenice, pletenice!
  Ratnice su se toliko razigrale za talibane da ljepoticama samo svjetlucaju štikle.
  Doista, Ruskinja je velika sila. I kosi neprijatelje kao kosa motorom. I stvarno se zabija u lijesove, pa i u zemlju.
  Žene ratnice pokazuju svoj bijesni temperament i urlaju:
  Mi smo komsomolke
  Volimo Eskime...
  Glas ljepotica je zvonak,
  Bit će novi film!
  A ratnici su uzeli i pokazali svoje vrlo duge i tako razigrane jezike.
  Bitka, naravno, s talibanima nije laka zagonetka. A Rusi umiru, u priličnom broju. A on dolazi iz Tadžikistana da nosi teret dvista.
  Naravno, i u samoj Rusiji ljudi se počinju buniti - zašto je bio potreban rat s Ukrajinom? Treba li Rusija platiti životima svojih sinova i kćeri u ratu u Tadžikistanu? Pitanja su, naravno, sasvim prirodna. Zapravo, je li igra vrijedna svijeće?
  Osim toga, cijene rastu, a nema mirisa pobjeda. A onda je Zyuganov doživio moždani udar, i paralizirao džepnog oporbenjaka. Koliko dugo, poslušan vlasti, Genadij Andrejevič vodi marginalce u krugovima i imitira kvazioporbu . A sada je vođa najbrojnije i najpopularnije oporbe, najzgodnije za vlast, uzeo i savio. Sveto mjesto nikad nije prazno. Došli su i drugi, mladi i puno agresivniji.
  I prijestolje se zatreslo...
  Ali za sada se vodi rat s talibanima. Ovdje su djevojke među pilotima jurišne avijacije koje se bore na nebu.
  Anastasia Witchakova jedna je od poznatih crvenokosih ratnica. Odbila se boriti protiv Ukrajine, ali uništite talibane, molim vas.
  Naravno, mnoge žene ratnice nisu htjele ubijati svoju slavensku braću.
  Ali s mudžahedinima - molim.
  Anastasia je golim nožnim prstima pucala na talibane. Veleposlanik je ispalio raketu na Afganistance i zapjevao:
  Kako smo živjeli boreći se
  I ne boji se smrti...
  Dakle, prisutan bosonogi pilot!
  Još jedan ratni as je također lijep, samo što se ovaj put plavuša Akulina Orlova također bori sa sablastima. Da, talibani se zovu, kao i u prvom ratu s Afganistancima, dušmani ili duhovi. Neprijatelj je, međutim, jak i brojan. I talibani i protuzračna obrana imaju svoje. Uključujući i zarobljene iz bivše vladine vojske.
  Akulina Orlova napravi zaokret svojim avionom i napusti raketu Stinger, nakon čega je djevojka zapjevala:
  - Zao duh gmiže po stijenama,
  Spališ ga napalmom...
  Pa, ako su talibani
  Upotrijebimo prijevaru u borbi!
  Još jedna djevojka Margarita Magnetic. Kosa joj je poput zlatnih listića. Vrlo lijepa djevojka. I također je kategorički odbila borbu s Ukrajinom. Jer neće dići oružje protiv svoje slavenske braće. Što je kod mnogih izazvalo odobravanje. A talibani su vjerski fanatici i svojedobno su pomagali čečenskim separatistima. Štoviše, talibani su bili jedina država na svijetu koja je priznala neovisnost Čečenije. I to je, naravno, ostavilo traga na odnose s Rusijom dugi niz godina.
  Margarita Magnetic spremna je za borbu. Njezini goli nožni prsti pritišću gumbe. A na Talibane lete rakete kolosalne, razorne moći. I pobjeđuju bradate Afganistance.
  Margarita je pjevala:
  - Eh, domovino, nek ružno vrište,
  I sviđa nam se, čak i ako nije ljepotica!
  Gadovi su lakovjerni
  Ako čekista vlada,
  Pa fašizma će biti
  Odvratnost čovječanstva!
  Prvi otopljeni dio,
  Staljinov sprovod -
  Rus' neće biti Kajin,
  Iako je ozlijeđena!
  I ratnici su to prihvatili jednoglasno i zacvrkutali:
  - Ne podnosite poniženje Slavena,
  Svi smo za Ukrajinu...
  Nemojmo više podnositi uvrede
  Caine, glavom smo u bazenu!
  Djevojke na jurišnim trupama udaraju po talibanima i razbijaju i ubijaju te mudžahedine.
  Ovdje lete mlatiti duhove. Ali iz Tadžikistana se iznose cinčani lijesovi s mrtvim ruskim vojnicima i časnicima.
  Jedan od tih vojnika ostao je bez noge. I pjeva tužno, s oduševljenjem i sa suzama u očima:
  - Nekako su se odvezli u lijes,
  I najjači ghoul
  Sav stisnut i zaglavljen,
  I čvrsto ga nabio!
  Ima i djevojaka na tenkovima. Vrlo zanimljiv ruski automobil "Medvjed". Ona je vrlo težak tenk - više od stotinu tona - eksperimentalni model. Naravno, ima i posebnu ekipu od četiri djevojke. I svi imaju imena koja počinju na E!
  Evo, na primjer, Elizabeth bosim nožnim prstima pritišće gumbe joysticka, pa udara u bunker s talibanima i urliče:
  - Slava komunizmu!
  Ekaterina, nastavljajući pucati iz mitraljeza i pritišćući dugmad grimiznom bradavicom, urliče:
  - I bez Zjuganova! Ćelave glave i pijane!
  Elena je zacvilila, pritišćući golom petom pedalu:
  - Za izlete u Indijski ocean!
  Opalio je i Efrosinya, ovoga puta razigranim jezikom i ciknuvši:
  - Za pobjede u jurišnim bitkama!
  I djevojke će se smijati. Kišu olovo na talibanske borce. I rade to vrlo dobro.
  Elizabeth, pucajući na neprijatelja, pomislila je. Zapravo, ako čovjek ima pameti, on razumije da je svaka religija bajka i ljudska fantazija!
  Ali zašto su se sve vrste religija proširile po cijelom svijetu? A, mnogi protivni zdravom razumu? Doista, uzmite najmasovniju religiju: kršćanstvo. Vjerovati u Boga razapetog na križu je glupo i smiješno. Zapravo, ako vjerujete u Bibliju, onda Bog postaje nekako čudan i neshvatljiv.
  Tada vodom potapa gotovo cijelo čovječanstvo - milijuni ljudi umiru, ali se samo osam ljudi spašava. Onda, naprotiv, na križu se moli za krvnike?
  Može se primijetiti da je Bog Starog zavjeta vrlo okrutan, ali u Novom zavjetu Krist je izuzetno ljubazan. I tu postoji očita kontradikcija. Doista, da je Isus Bog Sin, morao bi spaliti Sodomu i Gomoru. Ali bilo je i odraslih, i djece, i žena. Nije li to okrutno?
  Da, i mnogi drugi primjeri okrutnosti mogu se nabrajati jako dugo. Jedno ubojstvo djece od strane Elisha nešto vrijedi.
  Zato razmislite o tome u što ljudi vjeruju. A vlada također nameće religiju. A sada se bore s vjerskim fanaticima talibana.
  No, upozorili su - nemojte se veseliti činjenici da SAD napušta Afganistan - Rusiji će biti samo gore.
  Talibani su, nakon što su se malo odmorili i iskoristili činjenicu da su Rusiji ruke vezane ratom s Ukrajinom, prihvatili i zadali udarac. I tada se mnogima predviđalo. I Rusija se morala pretplatiti. I, naravno, protiv svoje volje - previše je ruskih vojnika umrlo u bazi u Tadžikistanu. Tako se Vladimir Putin našao upleten u još jedan rat. I raspoloženje je, naravno, u društvu postalo mnogo neprijateljskije prema aktualnom predsjedniku. Ljubav naroda vrlo je promjenjiva. A talibani su, naravno, sve dobro izračunali. Štoviše, Sjedinjene Države su u ovom slučaju zadovoljne - posvađale su svoje neprijatelje. I počeli su pričati o Bidenu: mudar starac. Kao, kako je sve pametno posloženo.
  Dapače, ni godine, ni sport, ni pamet nisu prepreka!
  Elizabeth opet puca, i opet, naravno, golim prstima. U spremniku je prilično toplo čak i zimi. A ljeti je u Tadžikistanu stvarno vruće.
  Djevojka ga je uzela i zapjevala:
  - Ako dugo, dugo, dugo,
  Borba protiv talibana...
  Ako je dugo, dugo, dugo
  Trči nizbrdo u borbi!
  Moguće je, moguće je
  Naravno, tako je, tako je...
  Iako je ponekad kao
  Možete sustići Afriku!
  A u Africi su cijene tako visoke,
  A u Africi je novac tako širok!
  Nilski konji su izgubili na težini
  Smežurali se kitovi sjemena...
  A narod je kao papagaj,
  Idi ravno u nebo!
  Ekaterina je uz smiješak primijetila, pritišćući dugme joysticka tenka svojom grimiznom bradavicom:
  - Nešto nema dovoljno optimizma u tebi!
  Elizabeta je ljutito odgovorila:
  - Ako je predsjednik moralni bogalj i lupež, kakva li onda radost njegovim podanicima!
  Elena je kimnula.
  - Da! Kažu da su žestoke nevolje početak! No, upravo je pretjerana sreća učinila Putina pretjerano samouvjerenim!
  Elizabeth je kimnula svojom plavo obojenom glavom.
  - Da, uvijek sam mislio da je nemoguće dati toliku sreću jednom čovjeku - sjeda na bijelog konja, u smislu počinje vjerovati da mu je more do koljena. A onda, kao starica koja je htjela postati Bog, završi bez ičega!
  Catherine se s tim složila:
  - Da! Putin je imao previše sreće, a ovo ga je razmazilo. Kao što je sreća u svoje vrijeme voljela - Napoleona, Hitlera, Ivana Groznog, a onda se od njih okrenula.
  Efrosinya je primijetila:
  - Nikola II je bio vrlo nesretan, ali u isto vrijeme ljubazan i pristojan car. Recimo, mislite li da bi imao barem malo sreće u ratu s Japanom. Na primjer, je li umro admiral Makarov, a sve je moglo biti drugačije. A admiral Makarov je umro zbog niza malo vjerojatnih slučajnosti. Iz nekog razloga on nije naredio razminiranje razaračima, a nitko od njegovih podređenih nije izdao takvu zapovijed. A mina je, najvjerojatnije, bila ruska, a veliki bojni brod nije trebao potonuti od jedne mine. I u ovom slučaju admiral Makarov se mogao spasiti, kao što se, na primjer, spasio Kiril Romanov.
  Elizabeth se složila:
  - Da, malo sreće Nikolaju II moglo bi Rusiji dati puno više nego puno sreće osrednjem Vladimiru Putinu! Na primjer, admiral Makarov je mogao poraziti Japance na moru uz malo krvoprolića, a onda rat sa samurajima ne bi bio vrijedan velike žrtve. A da je carska Rusija dobila rat s Japanom, onda se Prvi svjetski rat najvjerojatnije ne bi dogodio. Dakle, autoritet vojske Carstva bio bi previsok i Nijemci se ne bi usudili objaviti rat!
  Elena je kimnula.
  - Može biti! Iako sam Makarov ne iscrpljuje broj neuspjeha i loše sreće u ratu s Japanom. Iako se mora priznati da je neprijatelj bio jak. Ali s druge strane, da bojni brod " Osljabi " nije tako brzo potonuo, čak i tijekom bitke kod Tsushime, eskadra se mogla potpuno probiti do Vladivostoka! I tako je rat s Japanom ispao tako neuspješan!
  Efrosinya je primijetila:
  - Ali rat u četrdeset petoj godini s Japanom bio je iznenađujuće lak i uspješan. Kao da je Japanu ponestalo sreće. Međutim, nažalost, Staljinova pobjeda dovela je do toga da su komunisti preuzeli vlast nad Kinom, i nastajanje vrlo jakog i opasnog carstva koje je pod Brežnjevom gotovo napalo SSSR. A Kina se i sada samo pretvara da je prijatelj. I on sam želi od nas odsjeći zemlju do Urala.
  Catherine kimne.
  - Da! Da su Japanci tada bili poraženi, umjesto sjevera Kine bila bi Želtorosija, a pravoslavlje bi došlo u carstvo pod nebom. I što je osovina dobila lakom Staljinovom pobjedom nad Japancima. Rađanje ateističkog carstva, i moćnog čudovišta na granicama s Rusijom!
  Elizabeth je otkrila zube:
  - Pa vjerujte nakon toga u kršćanskog Boga. Pobjeda nad Japanom dala bi mnoge nove desetke milijuna pravoslavnih vjernika. Umjesto toga, u Rusiji je na vlast došao agresivni ateistički režim. A onda je krvavi staljinistički režim donio ateizam u Kinu. I pojavilo se okrutno Maovo carstvo. Stvarno ne razumijem što je Bog htio!
  Elena je primijetila:
  - Ili Boga uopće nema! Ili je sotona puno jači nego što kaže Biblija ili su nam planovi Svevišnjeg nedokučivi!
  Euphrosyne je primijetio:
  "Obično su okrutni kraljevi veći i bogatiji!" Jedina iznimka bio je, možda, Aleksandar Prvi - kralj je bio inteligentan, ljubazan, liberalan, džentlmen i muha nije tapecirana. I zajedno uspješni!
  Elizabeth je primijetila:
  - A Katarina Druga nije se smatrala okrutnom i zlom vladaricom, a bila je i vrlo uspješna. Istina, bila je kurva i općenito ne baš dobra osoba. Zabranila je seljacima da se žale na svoje gospodare. Čak je i čudno da je tolika sreća data takvoj lošoj osobi!
  Elena je kimnula.
  - Da, i onda vjerujte u kršćanskog Boga! Kad - zli i podli najuspješniji!
  Catherine je bijesno zapjevala:
  Svijet se temelji na nasilju
  Vulkan bijesa šiba u velikoj mjeri...
  Veća napetost,
  Budi se s bolom i strahom
  Samo strah će nam dati prijatelje,
  Samo te bol potiče na rad,
  Jer želim sve više i više
  Hiperplazma će uletjeti u gomilu!
  Elizabeth je uz uzdah rekla:
  - Da, Džingis-kan je bio grubi poganin. Nije znao ni čitati ni pisati, ali je zarobio pola svijeta. U borbi s njim izgubili su i muslimani i kršćani. I evo pitanja: gdje je u to vrijeme bio Svemogući Bog? I zašto je poganstvo Mongola porazilo monoteizam: islam i kršćanstvo?
  Efrosinya je uz osmijeh primijetila:
  - Na isti način možete pitati: gdje je bio Svemogući Bog kad je Kajin ubio Abela? Zašto je dopustio prvi bratoubilački rat u povijesti čovječanstva?
  Elena se nasmijala i sažela:
  - Da, možete raspravljati ad infinitum, ali nikada nećete dokazati ni da Bog postoji ni da ne postoji?
  Catherine je primijetila:
  - Na račun Isusa Krista, čisto sumnjam. Nesretni, ugnjeteni Židovi mogli su za mesiju uzeti jakog, nadarenog hipnotizera - poput Anatolija Kašpirovskog i obogotvoriti ga. Ako pogledate statistiku čuda Anatolija Mihajloviča, onda je on hladniji od Krista!
  Efrosinja se hihotala i pjevala:
  - Ne daj Bože da slijepi oči otvore,
  I ispravite grbava leđa ...
  Da Bože, budi Bog barem malo
  Ali ne možete biti malo razapeti!
  A djevojke su se opet obračunale s talibanima. Pritiskajući gumbe joysticka golim nožnim prstima, pokosili su brojne mudžahedine i doslovno ih polagali u serijama. Bradati talibani poginuli su pod vatrom iz mitraljeza i visokoeksplozivnih rasprskavajućih granata. Uslijedila je ozbiljna zabava uz masovno istrebljenje vjerskih fanatika.
  A evo Alenke sa svojim bataljonom prelijepih djevojaka koje, unatoč hladnom, zimskom vremenu Tadžikistana, bose napadaju talibane.
  Istina, u kratkim su suknjama, a tijelo im pokriva oklop od kevlara .
  Ljepotice trče u napad i pjevaju:
  - Zli talibani puze po stijenama,
  Ali cure su najcool...
  Udari ga napalmom
  Slavit ćemo uspjeh!
  A djevojke će blistati bisernim zubima.
  A onda će Anyuta bosim prstima gađati mudžahedine graškom s eksplozivom. I ona će razbiti talibane u različitim smjerovima, kao mačiće.
  Djevojka ga je uzela i zapjevala:
  - Slava domovini, slava,
  Tenkovi jure naprijed...
  Podjele djevojaka u bikinijima
  Pozdrav ruski narod!
  Crvenokosa Alla također puca na bradate neprijatelje, kosi ih i pjeva:
  - Rus' se smijao ovom talibanu,
  U svim vijekovima, zato ona i Rus'!
  A djevojka će također uzeti i golim nožnim prstima baciti ubojiti limun na mudžahedine. I raspršite neprijatelje u svim različitim smjerovima.
  I kako zviždi iz sveg glasa.
  Nekoliko desetaka vrana bilo je omamljeno. Nakon srčanog udara pali su na glave obrijanih talibana i bili probodeni. Tada je ratnik zacvrkutao:
  - Kod nas je stvar vrlo kontroverzna,
  Vjerujem da će biti samo najviša klasa!
  Znam da će talibani pobijediti
  Uostalom, nad nama je ponosni kerubin!
  Maria, još jedna od djevojaka u bikiniju, uzela ga je i zazviždala. I svojim golim nožnim prstima bacila je golemu ubojitu silu na neprijatelja, vrlo razornu sadašnjost smrti. Sjeckala je talibanske borce i progunđala zubima:
  - Oko Rusije je ogromna magla,
  A talibanski borac žuri u domovinu!
  Olimpijada je doista djevojka heroj. Ona je velika, a istovremeno joj je kosa svijetlosmeđa. Ratnica ima raskošne bokove i jake trbušnjake, koji su obrubljeni čokoladnim pločicama. Pa, takvoj zvijeri nitko ne može odoljeti.
  I tako je ona svojim snažnim, mišićavim, bosim nogama podigla cijelu bačvu eksploziva i bacila je na talibane. I ova je bačva jurila velikom, smrtonosnom brzinom. I kako će se zabiti u mudžahedine, doslovno ih rastrgati.
  Ratnik-junak uze to od radosti i zapjeva:
  A nad Murovom nebo tmurno,
  Zora sviće...
  Mi smo kao kćeri Ilje Muromca,
  Nisu se uzalud hvalili svojom snagom!
  . POGLAVLJE 7
  Doista, mnogo je ugodnije boriti se i ubijati talibane nego boriti se sa svojom ukrajinskom braćom. Ovdje mislim da će se svatko složiti da je grijeh ubijati braću. A Vladimira Putina u ruskim vojnicima već otvoreno zovu - Vovka-Kain!
  Olimpijada je pjevala u bijesu:
  Pa, koliko braće možeš ubiti,
  Uostalom, osoba je, vjerujte mi, rođena za sreću ...
  Majka sina ne pušta na front,
  A i ljeti je loše vrijeme u ratu!
  Nakon toga će junačka djevojka uzeti i uzeti zraka u pluća i zazviždati. Mnogo stotina vrana odmah dobije srčani udar i onesvijesti se. A njihovi oštri kljunovi lete dolje i probijaju lubanje talibana koji pritiskaju položaje ruskih trupa.
  Olimpijada, oborivši vrane zvižducima i natjeravši ih da padnu zaprepašteni, uzme ga i zacvrkuće:
  To, to, to - kopita kucaju,
  To, to, to - mitraljez pogodio!
  Talibanska vojska razbijena je o glavu,
  I nitko neće razbiti vojsku djevojaka!
  Marusya također puca na talibanske vojnike koji napreduju. Pokazuje svoju ćud i najvišu klasu. Njen mitraljez kosi mudžahedine u cijelim redovima.
  Djevojka golim nožnim prstima baca ubojiti dar smrti. Nokautira masu talibanskih boraca i škripi:
  - ratni klasici,
  Ova djevojka bi trebala biti bosa...
  Kćeri i sinovi
  Pretvorimo sve u igru!
  Ratnice i zapravo ljepotice.
  Matryona je pucala na talibane i golim nožnim prstima bacala darove razaranja, cvrkutala je:
  - Slava djevojkama u bikinijima,
  Tukli su mudžahedine...
  Djevojke imaju gole noževe
  Napadajte ovako za večeru!
  Djevojka tankog struka i raskošnih bokova puca na talibane koji napreduju. On to radi vrlo pametno i precizno. Kosi ih kao kosilica i pjeva:
  - Djevojka je plesala polku,
  Na travnjaku u rani sat...
  Rep ulijevo, rep udesno
  Ovo je polka Karabas!
  I sada će ratnica opet golim nožnim prstima baciti neprijatelju ubojiti poklon. I srušit će puno talibana.
  Ovdje se bore Victoria i Veronica. Obje cure su jako cool. I pucaju izuzetno dobro.
  Victoria je bacila dar uništenja svojom golom petom smrtonosne sile. Puno je dushmana poderala i ciknula:
  - Novac se topi u novčaniku,
  Kapitali se tope...
  A na ruskom -
  Novac znači mana!
  Druga je djevojka grimiznocrvenom bradavicom pritisnula gumb koji je uključio zaglušujući ultrazvuk i odletio u zrak. I već su tisuće vrana pale na obrijane glave talibana. I udarimo ih.
  Crvenokosa djevojka pjevala je:
  Rusiju napadaju mudžahedini,
  Ima ih puno u Afganistanu...
  za njih borili u Afganistanu ,
  Sada je moćni taliban podigao mač!
  
  Ali bosonoge djevojke ne odustaju,
  Pokazat će jednostavno najvišu klasu...
  Žustro se bore s talibanskom armadom,
  I pogodili su duha pravo u oko!
  A ratnica s golim prstima bacit će dar uništenja ubojitom snagom. I svi to dobivaju od njega.
  Alice i Angelica pucaju na talibane snajperskim puškama. I rade to iznimno precizno. I pucaju s takvom preciznošću.
  Alice ga je uzela i zapjevala:
  Za dushmana će biti lijes,
  Čuvajte zdravlje za...
  Djevojke zimi trče gole!
  I lome kičmu sa mudžahedinima!
  I ratnici su odmah pokazali jezik!
  A onda je Alice pucala, koristeći grimiznu bradavicu dojke kada je pritisnula gumb. I nokautirao desetak talibana.
  Alice ju je uzela i zacvrkutala, pokazujući zube:
  - Za domovinu i slobodu do kraja,
  Bose djevojke u bikinijima
  Ti si takav heroj...
  Neka srca kucaju u sklad!
  Angelica je potvrdila:
  - Kucajte složno! Ovo je super!
  Maria Kolesnikova kao kraljica vilenjaka izdaje aktivne i agresivne naredbe. Ona je odvažna i hrabra djevojka.
  Ona vidi budućnost i rat, Rusiju u Tadžikistanu s Talibanima.
  Ali ovo je sve jako lijepo. I jasno je da je bilo krvavo i vrlo borbeno. Rat koji je započeo s talibanima u ljeto 2023. nastavio je eskalirati .
  Rat između talibana i Rusije se nastavio. Afganistan ima veliki broj stanovnika, mnogo mladih - gladnih, bijesnih, agresivnih.
  I oni ratuju u Tadžikistanu, dok su Rusiji ruke vezane ratom u Ukrajini, koji podržava većina svijeta.
  I talibani to koriste.
  Ali vrlo bose i lijepe djevojke bore se na strani Rusije. Borbe dolaze u valovima.
  Nataša puca na mudžahedine. Koriste smrtonosnu snagu mitraljeza zmajevog tipa. I baca metke na talibane.
  I padaju, pritiskajući djevojke. Ovdje će pasti ruski helikopter oboren iz improvizirane protuzračne instalacije. Talibani su ga oborili. Istina, helikopter nisu djevojke, već muškarci, i nije im posebno žao.
  A Natasha je cura i još bosa u bikiniju. A kad ste gotovo goli, onda vas nitko posebno neće sputavati niti zaustavljati.
  Natashka je svojim golim prstima isklesanih nogu smrtonosne moći bacila dar uništenja. Rastjerala je talibane u različitim smjerovima i pjevala, otkrivajući svoje biserne zube:
  Zima je, zima, zima
  Počelo iznenada...
  Bijesno čisti, čisti -
  Sutra će biti bolje
  Sutra, sutra, sutra!
  A sada je nova godina!
  Doista, u Tadžikistanu je za Novu godinu padao snijeg. I sada ruske djevojke ostavljaju bose, uklesane otiske na snijegu, i to izgleda vrlo lijepo.
  Zoja ga je uzela i zapjevala:
  Jedan dva tri -
  Obrišite svoje procesore!
  četiri, osam pet,
  Idemo igrati lapta!
  A djevojka će golim nožnim prstima smrtonosnom snagom lansirati dar smrti.
  Zoja ga je uzela i zapjevala pokazujući zube:
  Jedan dva tri četiri pet,
  Zeko je izašao u šetnju...
  Evo djevojke koja istrčava
  Ubija Mudžahida!
  A Zoya ga je uzela i pokazala svoj dugi jezik.
  Ali Augustin također vodi vatru. Vrsta djevojke koja ne može biti cool. I škrabanje sa smrtonosnim aplombom. Kosi mudžahedine bez nepotrebnih ceremonija. Nakon toga počinje pjevati;
  Ako je stražnji dio beskoristan -
  Vojnički žar neće pomoći...
  Pa, ako nema žara,
  Zaleđe će neprijatelju biti ručak!
  A crvenokosa Augustina će i uzeti i baciti dar uništenja, golim nožnim prstima. A u stvarnosti će raskomadati toliko dušamana da je to jednostavno zastrašujuće.
  Augustin, naravno, nije propustio priliku zapjevati:
  Bio sam gol
  Skakala je tako po terenu!
  Skakao sam po terenu...
  Kulatsky je pjevao zajedno!
  A djevojka će ga uzeti i zaiskrit će joj oči koje blistaju safirima. I oči su joj lijepe. I jezik je vrlo razigran. I tako agilan, i tako groovy. Pa baš kao da je neka sočna naranča.
  Svetlana se također bori. I golim nožnim prstima baca darove uništenja. Koji su tako smrtonosni i destruktivni.
  A u blizini su talibani uzeli i onesvijestili ruski tenk. I automobil ruske vojske počeo se trgati na komade, borbeni komplet je detonirao. I muškarci opet umiru.
  Ali Svetlana ne treba smrdljive muškarce. Treba ih mučiti. A djevojka ga uzme i zapjeva:
  Muškarci, muškarci, muškarci
  Vi ste samo velike životinje
  Kad te djevojke ubiju
  Oni čiste zemlju!
  Doista, Talibani su zvijeri.
  Nekako su uhvatili lijepu izviđačicu. Pa, za početak, uzeli su je i stavili na stalak. Zglobovi su bili izvrnuti iz ruku, što je jako bolno.
  Zatim su na bose noge djevojke objesili štokove koji su joj okovali gležnjeve. A onda su je uzeli i zapalili vatru ispod njezinih golih, dražesno zakrivljenih potplata.
  Ruskinja je jako bolovala. Taliban je, prije nego što joj je spržio pete, uzeo i namazao joj stopala uljem. I tako je taban polako pekao i bilo je nesnosno bolno. A djevojka je stenjala i urlala. A i talibani su je tukli bičem po leđima i bokovima. Tada su odlučili pojačati torturu. Izvadili smo užarenu žicu i počeli udarati ljepoticu po leđima i prsima.
  I kako boli. Pogotovo kada su talibani počeli užarenim klještima uvrtati grimizne bradavice Ruskinji. I toliko je plakala.
  A glavni vođa talibanskog odreda bio je jednostavno lud od mučenja. I pokazao svoje zlatne zube.
  Ruskinja je pljunula kao odgovor. Zatim su joj počeli lomiti gole nožne prste. Što je jako bolno. I djevojka se onesvijestila od strašnih, neizdrživih bolova.
  Ali talibani su nastavili s mučenjem. Prvo su djevojčicu doveli k sebi polivši je kantom ledene vode. A onda su joj na tijelo ugradili senzore i elektrode.
  Nakon čega su dvojica dječaka počela vrtjeti dinamo. Potekla je struja i djevojka se trzala od paklene boli. I doista kada na tijelu
  Prolaze električna pražnjenja , jezivo je, priča se da krda konja jure. I stvarno, svaka cura ovdje će zavijati.
  I momci pedalaju, a djevojka gola zavija ko divlji vuk. I to je jako boli. A graja je jednostavno neizdrživa.
  A osim struje, talibani Ruskinji prže i pete koje su već prekrivene velikim žuljevima. A tukli su i po leđima užarenom žicom. I udaraju bijesom i izdržljivošću.
  I ujedno su povećali brašno. Djevojčicu su počeli istezati, a na blok vješati sve više utega kako bi joj temeljito izvrtali zglobove.
  Glavni bandit talibana je pjevao:
  Kakva bol, kakva bol
  Bit će rezultat utakmice: pet - nula!
  Pa, što možete uzeti od divljaka. Takve djevojke su mučili vrlo okrutno, ali ne posebno sofisticirano. Iako su elektrode stavljane u njedra Venere, i kako bi nakon toga puštale struju.
  Talibani su barbari. Evo ih, za novac koji su dobili od droge kupili su cijelu armadu tenkova iz Kine. Doista, Kina je saveznik i prijatelj Rusije calico.
  A talibani su svojim tenkovima jurišali na neprijatelja.
  Ali protiv njih su četiri ruske djevojke na T-95. One su, naravno, bose i u bikinijima.
  I što?
  Elizabeth je bosim nožnim prstima pucala u mudžahide i cvrkutala:
  - Slava domovini slonova!
  Catherine je također ošamarila talibane svojom golom, okruglom petom i upitala:
  - Koja je domovina slonova?
  Elizabeth je, pokazujući zube, odgovorila:
  - Naravno, Rusija!
  Catherine se zahihotala i odgovorila:
  - Mislio sam da je Indija!
  Elena je grimiznom bradavicom svoje dojke udarila po dushmanima, prije nego je skinula grudnjak i zacvilila:
  - Mislio sam da je domovina slonova Afrika!
  Euphrosyne je bosim okruglim petama pritiskala pedale i pjevala:
  - Mala djeca,
  Nema šanse...
  Ne idite u Afriku u šetnju...
  U Africi su morski psi, u Africi su gorile,
  U Africi ima velikih krokodila!
  I sve četiri bosonoge djevojke, s golim grudima, s blistavim grimiznim bradavicama, pjevale su:
  Ugristi će te
  Tući i vrijeđati...
  Djeca ne idu u šetnju Afrikom!
  Skitnica u Africi
  Zlikovac u Africi
  Postoji užasan Barmaley u Africi!
  Ugristi će te
  Tući i vrijeđati...
  Ne idite djecu u Afriku u šetnju,
  Noćna mora u Africi
  ludi zlikovac,
  U njemu se odjednom pojavio Barmaley!
  Trči po Africi i jede djecu!
  Da djeco! Da djeco!
  Smijeh sa smijehom, ali kada su talibani uhvatili ruskog dječaka od četrnaest godina , shvatili su ga ozbiljno. Prvo skinuti i staviti na stalak.
  Tada je dushman u turbanu i s bradom počeo užarenom željeznom šipkom paliti svoje golo, mišićavo tijelo tinejdžera.
  Tada je talibski dželat prinio zvijezdu od užarenog željeza na dječakova gola prsa i pričvrstio je na nju.
  Dječak je vrištao od strašne boli i izgubio svijest. Tada je dječak doveden. I stisnu mu gole, još gotovo dječje noge u blok. I počeli su vješati utege na kuke u bloku. I jako je boljelo. Dječakovo mlado tijelo bilo je jako istegnuto, a dječak je doslovno stenjao .
  Ruskog dječaka su nastavili mučiti. Nauljio gole tabane. A onda su ispod njih zapalili vatru.
  I kako je klinac nakon toga divlje urlao. Da, bilo je izuzetno bolno.
  Dječak je nastavio vrištati, a talibani su ga pretukli bičem.
  Zatim su dječaka kukama uhvatili za rebra. I opet su ga potpuno izvrnuli.
  Nakon čega su talibani zapjevali:
  Uništit ćemo sve nevjernike,
  Neka budu tinejdžeri...
  Evo kerubina iznad nas,
  Sve ćemo staviti na ploču!
  Nakon čega je dječak iz Rusije slomljen vrelim kliještima, svi prsti na bosim nogama. A talibani su to radili polako, kako bi simpatičnom dječaku nanijeli što više boli. A onda su mladom ratniku užarenim kliještima počeli lomiti rebra.
  Pa su mu ih polomili tako da dječaku nije ostalo ni jedno cijelo rebro. I dječak je umro od bolnog šoka.
  Prije smrti, mudžahedini su tinejdžeru zgnječili jaja. I bilo je jako bolno.
  U međuvremenu, Anastasia Witcher napala je talibane jurišnim zrakoplovom. Koristila je rakete. Pritiskala je gumbe joysticka golim nožnim prstima i pjevala:
  Sve više i više i više
  Fuhrer je digao nos...
  Ponekad nam krovove odnese,
  Međutim, talibani nisu sazreli!
  Akulina Orlova također udara na neprijatelja. Čini to vrlo precizno, a grimiznom bradavicom pritišće dugme. A ruski jurišni zrakoplov eksplodira u blizini. I bio je zadovoljan ubojitim darom talibana. Možda nešto proizvedeno u Kini. I tako kapitalno zajebava.
  Akulina je pjevala:
  - Ako je čovjek odmah u lijes,
  Spašavanje života...
  Budite bose djevojke!
  A ratnik će se smijati i smijati. Naravno, unatoč zimi, djevojačke noge ne poznaju cipele. A pete su joj okrugle i doslovno sjaje. Ova djevojka je jednostavno super.
  A bradavice njezinih grudi grimizne su i svjetlucaju kao vrhovi crkava. Ovo je borbena djevojka, da tako kažem.
  Da, ona ne voli muškarce. Iako rado koristi svoj jezik za užitak. Zaista je tako lijepo dodirivati svoje grimizne bradavice bradavicama boje jagode druge djevojke. Da bude super.
  Akulina je uze i zapjeva:
  O ovoj bosonogoj djevojci
  Nisam mogao zaboraviti...
  Činilo se kamenje na pločniku,
  Muče kožu nježnih nogu!
  A Akulina će uzeti i zakolutati safirnim očima.
  Ovdje je ona djevojka najviše razine i klase.
  I Margarita Magnitnaya također je pilot. Obje djevojke jako vole ležati jedna nasuprot druge i dodirivati svoje bradavice svjetlucave poput rubina.
  No, ne zanemaruju ni muškarce.
  Pa, u međuvremenu, Margarita će uzeti i pretući mudžahedine velikom smrtonosnom snagom.
  Zatim pjeva:
  Oh, kakve noge
  Koliko su dobri...
  Ne boj se dušo
  Zapiši telefon!
  A Margarita će to uzeti i pokazati jezik. Ona je izuzetno živahna djevojka.
  A njezini goli nožni prsti šalju smrtonosne darove smrti.
  Akulina Orlova je kroz smijeh zapjevala:
  - Margarita, prozor je otvoren,
  Margarita, sjećaš li se kako se sve dogodilo!
  Anastasia Vedmakova kimne.
  - Da žene! Sve možemo i neprijatelje ćemo temeljito izbrisati!
  A djevojke su u zboru pjevale:
  Naša vojska je jaka
  Ona čuva svijet...
  Neka dođu talibani
  Njihovu djevojku ubijaju!
  Na primjer, Fedor se također bori. Ona koristi minobacač da gađa mudžahedine. A ako se i zajebe, onda se to nikome neće činiti malo. Čak i ako Talib ima dugu bradu i obrijanu glavu.
  Fedora lupa bosim nogama po blatu i pjeva:
  Vidite li pomrčinu na nebu?
  Zastrašujući simbol surfanja...
  Crna krila nad svijetom
  Jata svemirskog urlika!
  A druga djevojka, Sirafima, bacila je ubojitu bombu golim nožnim prstima i rastrgala masu talibana i rekla:
  Talibani - prokletstvo raste,
  Talibani - totalna smrt...
  Talibani i mrtvi pukovi!
  Talibani vode luđaka!
  talibani!
  A Serafim će uzeti zviždaljku u usta, i kako će puhnuti da se gavrani onesvijeste i kljunovima probijaju glave mudžahedina.
  Za djevojke se mora reći da su izvrsne i lijepe.
  I sad vidite kako su talibani zapalili rusko skladište streljiva. Počeo je gorjeti i granate su pucale, smrtonosnom snagom. Talibani urlaju i vesele se.
  Ali djevojke s neba udaraju po mudžahedinima. I možete vidjeti kako su se Albina i Alvina pojavile na nebu.
  Obje djevojke su jednostavno nevjerojatne plavuše. I čudesno lijepa. I to naravno bosa i samo u tankim gaćicama.
  To su žene najvišeg reda, recimo. A ono što su sposobni učiniti, ne može svatko ponoviti.
  A ratnike, zapravo, ako počnu ubijati, ne možete ih zaustaviti.
  Albina je iz aviona ispalila raketu kolosalne razorne moći. I razbila je bunker talibanske vojske, nakon čega je zapjevala:
  - Ja sam najjači na svijetu,
  Iako su noge gole, gole bradavice ...
  Namočimo talibane u wc,
  Ne smijemo si dopustiti da budemo slabi!
  Alvina nastavlja slati darove smrti uz pomoć svojih golih nožnih prstiju. I ubi mudžahedina, uze i zapjeva:
  - Imamo slatke cure,
  Kažu samo ljepota...
  Glas komsomolskih zvonara ,
  Stiže burno proljeće!
  I obje djevojke će to uzeti i zapjevati iz sveg glasa:
  Pusti me na Himalaju
  Pusti me zauvijek
  Inače ću zavijati, ili ću lajati,
  Inače ću nekoga pojesti!
  A djevojka samo počne kukurikati. I ona misli da je to jako cool i šarmantno. A kad vrištiš - Kukareku - stvarno je jezivo.
  Djevojke su se u međuvremenu uhvatile i počele pucati iz teškog oružja, što je ostavilo dojam. I pucaju tako precizno.
  Djevojka Vivola je pjevala, ljuljajući zubima i precizno pucajući u svoje neprijatelje:
  - Ja sam najjača djevojka na svijetu,
  Volim lizati savršenstvo kod muškaraca...
  Vojnici ne poznaju hladni eter,
  Gdje je djevojka zaboravila malo sisati!
  I ratnik će se nasmijati. Da, ljepotice znaju zadaviti dušemane.
  I da budem iskren, oni su u stanju slomiti rogove i vrag ćelav.
  Pa pokušajte se popeti protiv takvih ljepotica.
  Nicoletta govori i o talibanima. Vrlo je borbena i agresivna djevojka. A kad se nasmije, čini se da je to smijeh nasilne luđakinje .
  Nicoletta pokazuje zube i urla:
  Mi smo, vau, pljačkaši,
  Razbojnici, razbojnici!
  Bang , bang i mrtav si,
  Mrtvi, mrtvi!
  A djevojka će jezikom lizati zrak. I kako je lijepo lizati grimiznu bradavicu druge djevojke. I ima ga tako sjajnog i iskričavog od rubina.
  Nicoletta se nasmijala i zacvrkutala:
  - Slava svemirskim gusarima!
  Djevojke na drugim mjestima također su divljale. A onda su rakete pogodile položaje talibana. Aurora ju je pustila uz pomoć grimiznih bradavica na grudima koje su pritiskale gumbe.
  I rakete su letjele. A mudžahedini urlaju.
  Evo još jednog člana Komsomola na mučenju. Bez oklijevanja, vatu namazanu benzinom stavili su joj između golih nožnih prstiju. I oni su ga bez daljnjega uzeli i zapalili.
  Vata se zapalila. A djevojka kako da uzme i rikne. A onda joj je uzeo grudi i zabio užarenu šipku ravno u grimiznu bradavicu. A djevojka je bila doslovno iscrpljena od boli.
  A talibani se smiju. Naravno, vole i lomiti nožne prste. Jedan od mudžahedina je čak uzeo djevojčinu golu, okruglu petu i opekao je bijelim željezom od vrućine. I uspjelo je. Djevojka će to uzeti i vrištati od divljeg užasa.
  Alice je to vidjela kroz snajperski nišan. Pogledao sam pažljivije. Uzeo sam ga i postavio, i kako lupanet. A smrtonosni metak pogodit će krvnika pravo u trbuh. I vrištat će od divlje boli, i kako će se uvijati. A djevojka ga uzme i zapjeva:
  dobri anđeli,
  Dva bijela krila nad svijetom
  Negdje postoji zemlja
  Gdje je sam Svarog postao idol!
  Anñelika je također opalila, i to vrlo prikladno, pogodivši mučitelja u mošnje. I on, kako da vikne, od dobro naciljanog udarca. Tako su je krvnici dobili.
  A djevojke su pjevale:
  vi budalasti krvnici,
  Čeka teška kazna...
  Imamo puno svijeća
  Veliki ljudi napadaju!
  A djevojke su počele žestoko i precizno pucati. I pobijediti talibane. Protiv takvih djevojaka ni vrag ne bi odolio.
  Alisa pjeva dok puca na neprijatelja:
  Vaša sudbina je na koncu
  Neprijatelji puni hrabrosti...
  Ali hvala Bogu da postoje prijatelji,
  Ali hvala Bogu da postoje prijatelji!
  I hvala Bogu prijatelji, tu su mačevi!
  A Angelica je nastavljajući pucati na talibane i ubijajući ih, cvrkutala:
  - Kad ti je prijatelj u krvi,
  Zgažena do kraja...
  Ne zoveš prijatelja
  Nema kukavice, nema lažova!
  Tada je djevojka golim nožnim prstima uzela i bacila granatu smrtonosnom snagom. I razbila je talibane u komade. Kotrljale su se odsječene glave mudžahedina.
  Anñelika ju je uzela i zapjevala:
  Dan i noć bombardovani bez prestanka ,
  Šteta bez srama...
  Iz činjenice da je Putin čudan,
  Cijela jedna država umire!
  Alice je pucala na talibane i probijala ih, uzela i zapisala, pljujući prašinu:
  - U ovoj Rusiji tako divan trenutak,
  Ono što nije lako pogoditi - tko je šaljivdžija, tko je predsjednik!
  Crvenokosi ratnik se zahihotao i primijetio:
  - Tako to biva - jako je glupo imati špijuna za predsjednika!
  I obje su djevojke ponovno obrušile vatrene potoke na talibane. I učinili su to izuzetno dobro. I njihovi su hici pogodili mudžahedine.
  A na drugom mjestu tukle su se druge djevojke. I, naravno, bos, i gotovo gol.
  Alyonka je, na primjer, pucala iz bazuke s grimiznom bradavicom dojke. Probola je talibanskog borca i nekoliko njegovih partnera.
  Zatim je zacvrkutala:
  - Sada smo opet na paradi,
  S banditom nismo na putu
  U bosonogim djevojkama mi smo brigada,
  S nama svjetlo Lade je pred nama!
  A ratnica će to uzeti i golom petom baciti dar uništenja. I razbit će masu mudžahedina.
  Žene su ovdje super. Olga također puca na talibane. Mudžahedini dolaze. Napadaju u debelim lancima. A djevojke ih kose bez ceremonije.
  Olga je ispalila signalnu raketu koristeći bradavicu u obliku jagode. Nokautirala je dosta talibana i pjevala:
  - Duša, srce, daj,
  Mi smo naša sveta domovina...
  Stojimo i pobjeđujemo -
  I nećemo žaliti život!
  . POGLAVLJE #8
  A djevojka će golim prstima smrtonosne sile baciti na mudžahide dar uništenja.
  I kako je super za cure. Kako su tukli talibane.
  Veronica se također bori. Djevojka koristi rubin bradavice na grudima prilikom snimanja.
  I masa dušamana kao rezultat toga je uništena. A ratnica vrišti iz sveg glasa:
  - Ja sam najjači na svijetu,
  Mogu zadaviti talibane...
  Mokri dushmani u wc-u,
  Napravit ćemo ih kao divljač!
  A Veronica će to uzeti i pojebati...
  Ratnica Anna s njom. I uništava mudžahedine. Naravno djevojka u samim gaćicama. Praktično je. A gaćice su tako tanke i zapravo ništa ne skrivaju.
  Ratnica Anna puca, kosi neprijatelje. Kosa joj je crvena, a same djevojke su jednostavno najviša svjetlost kozmosa.
  A Anna golim nožnim prstima baca darove smrti koji talibane razbijaju na mjestu.
  Ratnici vrište iz sveg glasa:
  - Mudžahedini divljaju,
  Neprijatelj puka krenuo je naprijed ...
  Djevojke nose pobjedu
  Talibane će dočekati neprijateljski!
  
  Svinjska koža je pijana,
  Neprijatelj će biti poražen...
  Bore se bosonoge djevojke
  Jaka ljepotice šaka!
  A ratnica će to uzeti i pobijediti te, koristeći grimiznu bradavicu svojih grudi u borbi.
  I recimo da je jako cool!
  Lijepa djevojka - crvena boja. I ona voli muškarce. Posebno jezik za rad s onim pulsirajućim štapićima od žada.
  Super je okusa i uživanja!
  Pa ga je Anna uzela i zaurlala iz sveg glasa:
  - Naređeno je da se selo sravni sa zemljom,
  Rafali "Grada" ruše planine...
  Fuhrer s ćelavom glavom puhao je u Afganistanac ,
  I prestanimo pričati!
  A djevojka će uzeti i nasmijati se. A njezin je smijeh poput zvona zvona.
  Djevojke su pune uzbuđenja. Ovdje se bori i Malvina. Naravno, djevojka nema ništa protiv korištenja grimizne bradavice dojke. A pritom ljepotica i pjeva
  Ali ovo se dogodilo -
  Da vojnik nije pitao!
  Zlo se pleme prevrnulo,
  Puno paklenih, mračnih sila!
  
  Crni đavoli su drski,
  Izlazite iz ovog blata!
  Ovdje imaju bodeže u rukama -
  Zavijaju pjesme - nije slavuj!
  
  Mitraljez je zdrobio pješaštvo
  Dim razbijenih minobacača!
  Smjesta su srušili četu,
  Oklop kirasira nije pomogao!
  
  Čopor nema želju da umre,
  Dovraga, vjerujte mi, ne odmaralište!
  A granate uništavaju bunkere,
  Njihov arhanđeo udara odozgo!
  
  Demoni odjednom sa škripom u rupama,
  Spaljujemo ih napalmom i sumporom!
  Čak se i planine tope
  Istrebljeni posvuda!
  
  Ali nemojte samo misliti
  Da je neprijatelj kao voda!
  Divovski vrhunac rasta,
  Kralj svemira Sotona!
  
  Evo daha njegovog plamena,
  Kerubin smjesta gori!
  I stijeg Božji pade
  Ali vjerujemo da ćemo pobijediti!
  
  Išli smo malo uz brdo
  I krstimo se!
  stenjao na stazi,
  Mudri sinovi Božji!
  
  A sada smo u napadu
  Viči ura, grmljavina!
  Koliko se ipak čuje, majko,
  Ali k vragu s kabinama - rut!
  To je bila vizija Margarite Kolesnikove, a sve je počelo činjenicom da su talibani iznenada napali Tadžikistan 22. lipnja 2023., a Rusija se morala boriti na dva fronta, skrećući svoje snage s ukrajinskog fronta . A kako se bolje boriti s dušamanima nego da se braća-Slaveni poubijaju.
  Ali u svom svijetu Maria Kolesnikova morala je riješiti druge probleme. Također vrlo ozbiljno. Zapovijedajte trupama kada se dobro bori protiv zla. Kako je to bilo kada je narod ustao protiv diktatora brkatog i ćelavog vepra, i kada je ona štitila svoj lijepi vilenjački narod od zlih i ružnih medvjeda.
  Dok je pjevala:
  Ljubav i smrt,
  Dobro i zlo...
  Što je sveto, što je grešno,
  Ne mogu razumjeti...
  Ljubav i smrt,
  Dobro i zlo,
  A da biramo, dato nam je,
  Samo jedna stvar!
  Vilenjaci su se borili s jedne, a Orci s druge strane.
  Djevojke vilenjaci pokazale su ozbiljno junaštvo u borbi protiv dlakavih stvorenja.
  Ovdje su ljepotice s trobojnim frizurama preuzele orke.
  Djevojke su mitraljezima šarale po dlakavim medvjedima. Pokosili su ih bez suvišnih ceremonija, i strpali u lijesove.
  U isto vrijeme, djevojke i vrsta vilenjaka bacali su ubojite darove smrti na neprijatelje svojim golim nožnim prstima. Doslovno su rastrgali orke.
  I ratnici su pjevali:
  Ako se prijatelj iznenada pojavio,
  Ovo je opaki, krzneni ork ...
  Vilenjakov pogled tada se ugasio,
  Tako da je ćelavi Fuhrer mrtav!
  I ratnici opet prasnuše u smijeh, pokazujući svoje biserne zube, svjetlucave od slonovače.
  Ovdje se vilenjaci ponovno bore i svojim golim prstima bacaju moćne i smrtonosne darove uništenja.
  Istodobno, ljepote mitraljeza su aktivno i agresivno pucanje. I to rade s velikim entuzijazmom.
  Jedna je vilenjakinja grimiznocrvenom bradavicom na prsima pritisnula dugme bazuke. Bacila je ubojiti dar smrti. I rastrgao masu orka.
  Evo cura, a sve bose i u bikiniju.
  I naravno vilenjaci opet pjevaju;
  Velika, moćna, sveta zemlja,
  Nema više sjaja pod plavim nebom!
  Nju nam je svemogući Bog darovao zauvijek -
  Svjetlo bez granica, uzvišeni Vilenjače!
  
  Takvu moć svijet nije vidio, nikad se ne zna
  Pa da ponosno gazimo svemirska prostranstva!
  Bilo koja zvijezda u svemiru ti pjeva,
  Neka je vilenjak sretan s nama!
  
  Uostalom, ovo je naša domovina, takva je sudbina,
  Upravljajte prostorom svih stvari!
  Svatko od nas, vjerujte mi, želio bi ovo,
  Bez ikakvih gluposti, ženskog praznovjerja!
  
  Arkanđeli trube svoju moćnu,
  Snažno veličaju hod naših vojski!
  I neprijatelj će naći svoju sudbinu u lijesu od jasike,
  I ne primajte poreze i harače!
  
  Ovo je naša domovina, sve je u njoj, vjerujte mi, lijepo,
  Okrenula je cijeli svemir bez muke!
  Djevojke sa slatkom pletenicom,
  Lova joj da ima jaku cijev!
  
  Domovina su majčine plave oči,
  Njena ruka i nježna i kamena!
  A protivnički mladić kojeg ubiješ metkom -
  Tako da plamen jače plamti u srcu!
  
  Bezgraničnoj domovini, zaklinješ se,
  Dobra je i za tebe!
  Iako u bijesu bitke krv teče,
  Odmazda će sada stići neprijatelja!
  
  Oružje i hrabrost tako su moćna legura,
  Zli ga ne može svladati!
  U avionu s bombama pametno sam letjela,
  I dok eksplodira, sipaju tuču prozora!
  
  Ali naredba vladara - odleti klinac na Mars -
  Vrijeme je da stavite mjesta!
  I oholost Marsovca teško će pasti u oči,
  Tada vidimo daleko dalje od Plutona!
  
  Doći ćemo do visina svemira, vidjeti rub svemira,
  Takva nam je ljudska sudbina!
  I zato, usudi se dječak na podvige,
  Uostalom, znajte da je nagrada stvar dobiti!
  A djevojke će uzeti, i opet će golim prstima baciti smrtni dar.
  A iz mitraljeza pokosimo presing orke. Ratnici su lijepi. A gole pete djevojaka bacaju darove smrtonosnog uništenja. I to rade vrlo brzo i agresivno.
  I imaju jako grimizne i jagodaste bradavice. A grudi su im tako mirisne. Mladi ih vilenjaci jezikom ližu i od medne slasti luduju.
  Evo razreda!
  Jedna od vilenjakinja viče, otkrivajući svoje poprsje:
  -Sisaj tu dojku
  I zaboravi na orke!
  A ratnica će to uzeti i zavrtjeti se s njezinim tijelom.
  I drugi vilenjak s grimiznom bradavicom prsa pritišće. A dar smrti će reagirati smrtonosnom snagom. A ako baš zajebe, onda će kapitalno uzeti i zajebati.
  Vilenjaci vrisnu i viču:
  Najjači smo na svijetu
  Namočite sve orke u WC ...
  Nisam jeo dlakavu kašu -
  Razmislite o mjestu za njih u kanti!
  I tu opet djevojka grimiznim bradavicama pritišće gumbe joysticka i pogađa orke olovnom kišom.
  Nakon čega je cijeli bataljun bosonogih vilenjaka počeo pjevati;
  Zavjet ljubavi dat je snažan, drevan,
  Gospodnji beskrajni i čisti pečat!
  Jedni su u molitvi, a drugi u kafanama,
  Neki su na vrhu, drugi čekaju smrt!
  
  Moja djevojka i ja smo sada jako sretni -
  Ona je moje svjetlo, i gaju slatka sjena!
  Kerubini blagoslivljaju naš put,
  Ispod srebra, poput baršuna, nježna sjena!
  
  Mnogo smo puteva utabali,
  Volim te Bože svim srcem!
  Za stvaranje veličanstvenih plavuša,
  Kakvu milost daješ ne rubljem!
  
  Mada sudbina ponekad zabaci kockice
  Događa se da je to vrlo tužno poravnanje!
  Uostalom, toliko ljudi kipti od bijesa,
  I krv teče vodopad-zalazak!
  
  Uostalom, trešnjini cvjetovi ne cvjetaju uvijek u svibnju,
  Ima topline i pahuljica kiše!
  I meso ljubavnika, izmučeno mukom,
  Bijesni zlikovac jede bez oklijevanja!
  
  A nije rat tuga iznad krova -
  Ima gorih, sto puta težih!
  Kad su polja pametno grizali miševi,
  Kad se penje cijeli niz bolesti!
  
  Zašto je Gospodin takva muka za djecu,
  Uostalom, ovo je zezancija - znači da živiš!
  A zašto je i nevin siromašan
  I zašto laganje dovodi do uspjeha?
  
  Naš svijet je poput Janusa - vrlo mnogostran,
  Ošci zlobe kod njega nisu nimalo rijetki!
  Ali divlji karakter mora se obuzdati,
  Da nadvladamo rasipnost i grijehe!
  
  Iako s druge strane; svetost je dosada
  Svijet bez zavoja je praznina!
  I da je uzalud poslao Boga na muke,
  Rodni sine - Gospodin Krist!
  Djevojke su pjevale, a orci su ih pokušavali nadmašiti. Djevojke nisu tako lake.
  Evo vilenjaka koji lansiraju tenkove s bacačima plamena. Kreću se ti divovi širokih debla.
  A ratnici ih kontroliraju golim nožnim prstima. I zalijevaju položaje orka vatrenim napalmom. Ovo su ovdje borbene i agresivne djevojke.
  I posebno spaljuje dlakave medvjede. Djevojke, naravno, koriste svoje rubin bradavice prilikom snimanja.
  I otkrivaju svoje zube, koji odaju zrcalno svjetlo.
  A ratnici su cičali od oduševljenja. Kad su tenkovi počeli bujati, spalimo orke. I kreću se kao pravi bojni lanac koji nokautira čupave horde.
  Djevojke vilenjakinje pjevaju kao odgovor;
  Odjekuje zvuk čudesne lire,
  Pjevam, drsko, ne šutim!
  Borbena pesnica nije od voska,
  Težimo svjetlu - put do grede!
  
  Bog muči ljude bolešću -
  Oganj iz pakla spali grešnike!
  Želim da Svevišnji postane prijatelj,
  Da ne bude tako teško!
  
  Krist će doći, naravno, uskoro,
  Otići onda, vjeruj tuzi?
  Ne žmiri ipak, bijes od pogleda,
  Grijeh, sloboda, previše žal!
  
  Ne želim hodati po redu -
  Ne želim biti bezgrešna!
  Bolje lukava djela
  Nego nit bez prozirne dosade!
  
  Rekao je da u raju neće biti rata,
  I grijeh će nestati, loše za sve!
  Čemu služi sudbina?
  Veselimo se novim promjenama!
  
  Živjeti vječno - znaj to savršeno dobro,
  Ali živjeti bezgrešno znači vegetirati!
  Vitez će strastveno voljeti rat,
  Uostalom, u pohodu na vojsku!
  
  Otadžbina, domovina vojnika,
  Pruža mu baklju - marš!
  Odmazda nečistih đavola,
  Dat ćeš im ratnika u zube!
  
  Završimo bitku velikodušnom gozbom,
  Prigriznimo, popijmo - zaplešimo!
  Uostalom, naši vitezovi su besmrtni,
  I riječ ne pogađa u obrvu, nego u oko!
  
  Iako, što učiniti u mirnom svijetu?
  Tamo možete sagraditi palaču!
  I posveti službu liri,
  Lovorka dobila krunu!
  
  Ali postoje i drugi svjetovi - znaj,
  Gdje rastu i ratnici!
  Dječak crta tenk na stolu,
  Što ako vanzemaljci dođu kod nas?
  
  Ne olako
  Ojačajte mišiće, držite um jakim!
  Svi mi vilenjaci znamo kako se boriti,
  Kad je arkanđeo iznenada zaspao!
  Ovako su djevojke pjevale i pokazale izuzetnu klasu i pravu borbenost.
  Ali vilenjaci su uzeli gole nožne prste i počeli bacati razorne darove uništenja na orke. I učinili su to s velikim entuzijazmom.
  Djevojke su istovremeno črčkale iz mitraljeza. I pokazao jezike.
  U svijetu u kojem ima tako malo muškaraca, djevojke posebno paze na svoj izgled i bore se za dečke.
  Vrlo često ih jednostavno siluju i pokažu svoju izvanrednu klasu.
  Ovo su borbene i čvrste djevojke.
  I naravno, kako ne bi pjevali;
  Postoje samo različita bića pod mjesecom,
  Neki imaju rogove, drugi imaju lica s očnjacima!
  Što je stvorio Veliki Sotona,
  Razne vrste, vrste, klase, kaste!
  
  Do čega smo došli vilenjački vitezovi?
  Kakva je bajka počela osvajati!
  Što se vidjelo samo u daljini,
  Sada ruska vojska gazi!
  
  Posjedovanje trolova podzemlja je pakao,
  Odatle ljudima šalju bolesti!
  Ali vilenjački ratnici sada ubijaju kugu,
  Ne sahranjujmo svoju djecu!
  
  Zašto ste onda išli na planinarenje?
  zatvorili svijetli put Viriju !
  Zato smrtni bojni sinovi -
  Mojoj svetici, dajući sklad Elfiji!
  
  Tako da umru, dobiju raj -
  Zatim uskrsnuli u svijetu ljudi, vratili su se!
  I plijesan zlobe spaljuješ u vatri,
  Napalm i meci nas neće zaustaviti!
  
  Postoji strašni čarobnjak u mračnom ponoru,
  Poslao mušicu - deblo je jače od čelika!
  Ali Svemogući je naredio da se pakao razbije,
  Iznad vas je Vođa svih sfera, drug Staljin!
  
  Pobijedit ćemo strane bojare -
  I zbacit ćemo debelotrbuše demone jarma!
  Zato mi treba vojnički dar,
  Da bi agresor pojeo smokvu s krvlju!
  
  Ali goblin je dobio u potpunosti,
  Oslobodio onaj svijet!
  I čaša Božjeg dara sada je puna,
  A čovjek nije stranac na nebu!
  
  Popijmo čašu meda i zapjevajmo
  O hrabrosti i podvigu vojnika!
  Ono što se mačem hrabrošću steklo,
  Treba ovjekovječiti braću u rodovima!
  Ovdje su izrazito agresivne i vrlo bose, s ružičastim, okruglim potpeticama djevojke.
  I pokosi ove orke...
  Djevojka vilenjak plave kose uzela je i bacila dar smrti na očnjaka stvorenja smrtonosne sile. Raspršila ih je na razne strane, doslovno ih rastrgala, nakon čega ga je uzela i gugutala:
  - Ćelavi Fuhrer je bijesni sadist,
  Uništio si toliku našu braću...
  I zašto fašista još nije umro,
  Što je Rus' bacio na zlu čaroliju?!
  A djevojka je opet silovito bacila veliku smrtonosnu granatu. A od orka lete samo komadići. I recimo da je super!
  Djevojke treba istaknuti izuzetno borbene i lijepe. I naravno, njihove noge ne poznaju cipele.
  Kako bacaju smrtne darove na svoje neprijatelje.
  A u pokretu su gole pete. Ovdje su djevojke - najviša klasa vrste karaoka. Neprijatelji im se ne mogu oduprijeti. A možda i prijatelji.
  Ako se rasprše, krznena stvorenja neće ga pronaći malo.
  I tako su ratnici pokosili još jedan niz trolova i zapjevali;
  Rat je priznanje sudbine,
  Okrutna ljepotom Gehene!
  Kao, sjaj hladnog leda mjeseca,
  Kao pantomima, pakleni prizor!
  
  Međutim, vilenjaci su način -
  Baci se kroz trnje do poziva!
  Ne misli neprijatelja, ne savijaj nas,
  Nismo bez snaga velikih stvorenja !
  
  Rusija nam je dala svoje utočište,
  U njemu smo rođeni u gomili!
  Kao naslovnica Djevice -
  Neka nam se Svevišnji smiluje!
  
  Zenya je dala transparent - hajde,
  Njegov je red krilati let!
  Izgradimo komunistički raj
  Neka postane ravno - grbav kamp!
  
  Ali tko ovdje napada tugu?
  Iz pakla čudovišta podzemlja!
  Krista se držim svom dušom,
  Tako smo mi ratnici mirniji!
  
  U bitkama se misli ne šale -
  Moraju se skupljati u košaru!
  Svi smo mi drugovi prijatelji
  Graditelji crkava i vrtova!
  
  Ovdje su čudovišta, zavijajući duhovi,
  Nećemo se pokoriti stvorenjima, znate!
  Naš ratnik je najcool,
  A ne školski crtež u klupi!
  
  Odbijmo napad zajedno
  Očistimo put do glavnog grada!
  Mi smo vitezovi sa čeličnim mačem,
  Iako lančana pošta nije visoka!
  A ova pjesma je jako okrepljujuća i luda. I bacaju granate u boj sa smrtonosnom snagom.
  I naravno, djevojke vitlaju bosim, isklesanim, gracioznim nogama.
  Pucaju i obaraju kao orkovi igle s kuglicama.
  Jedna od djevojaka ga je uzela i svojom grimiznom bradavicom pritisnula gumb joysticka. A kako će uzeti i lupanet. A ovdje ima toliko smrtonosne energije, i potpunog uništenja i kaotičnih skokova i strujnih udara.
  Ovdje, protiv takvih djevojaka, prljavi trikovi orka su jednostavno nemoćni i tjeraju ih u totalne lijesove.
  Djevojka vilenjak sa žutom kosom, slama dlakave medvjede. Pokosili su ih kao motokultivator.
  A njezini su goli nožni prsti bacali razorne graške uništenja.
  I takav grašak snažnim eksplozivom tutnji i lomi redove omraženih orka.
  Ali čak i ovi čupavi medvjedi smrde. I stvarno je super. Ali orci se pokušavaju probiti do položaja vilenjaka u tenku.
  Ovdje su djevojke, oslonjene bosim nogama na kamenje, okrenule pušku i uperile medvjede u tenk.
  Uzeli su ga i raznijeli smrtonosnom snagom. I probili su spremnik u kojem su se vozili smeđi medvjedi.
  A djevojke su se smijale i pjevale:
  -I zli orci su poletjeli na zemlju,
  Dobivši od djevojaka novčić ...
  Oči ljepotica su vrlo zore,
  I neće upasti u nevolje!
  A djevojke su odmah golim nožnim prstima bacile četiri granate. I rastrgao cijeli odred orka.
  A onda su dva vilenjaka tanko zazviždala. Njihov zvižduk djelovao je na vrane, kao da su maljem udarali u mozak. A od čega su vrane uzele i pale u nesvijest.
  Padali su, praveći rupe na vrhovima medvjeda svojim vrlo oštrim i oklopnim kljunovima. I probili su, recimo, ovako, doslovno skroz i skroz, uzrokujući divlju destrukciju. I onda sto cura odmah stavi bose prste u usta i kako zvižde.
  I čitav oblak vrana, izgubivši svijest, pade i probode glave onih koji su se penjali kao žaba krastača na orke koji se uvijaju.
  . POGLAVLJE #9
  Djevojke su prilično smiješne. A ako se rasprše, onda ih nikakva krznena stvorenja ne mogu zaustaviti.
  I ljepotice pjevaju;
  Oblaci su letjeli od krvopija,
  Pakao je izbio iz Zemlje nedaleko!
  po panzvale gmize ,
  Oblaci obasjani krvlju!
  
  Valovi plamte, prskaju kao paklena oluja,
  I susrest će vojsku najhrabrijih odvažnika!
  Zaštitit ćemo lijepe ljupke žene
  Bit ćemo dostojni podviga naših otaca!
  
  Zemljo moja, kako si bolno jecala,
  Protivnik je ostavio sto rana tragova!
  Ali pustimo orke, odmah smo sišli s pijedestala,
  Pošast burnih godina neće dugo trajati!
  
  A smrt iza oblaka već bijeli,
  Ali naše su misli strgnute u nebo!
  Zdrobimo zloglasne zlikovce u prah,
  I rasparčati, spoznati Wehrmacht na pola!
  
  Mi ne znamo za mir i starost truli,
  Mi smo djeca naše svete Domovine!
  Sve svijetlo borilo se s medvjedima,
  Pucajmo moćni u ovo korijenje!
  
  I ono što je eksplodiralo snagom zle bombe,
  Što je nama ovaj grom?
  Elfi borci su sposobni za mnogo,
  I vrh će za Fuhrera postati dno!
  
  Pakao pakao se razbuktao,
  Puzao po rokadi s predatorskom njuškom "Tigar"!
  I sav umor odleti s nas u trenu,
  Vrijeme je za zabavne igre!
  
  Granata pri ruci i smrtonosno bacanje,
  Ovdje je "Tigar" u njušku čvrsto primljen!
  I Fuhrer u kotlu u tatarskoj kotlovnici,
  Kako ne bi otkrio svijet vilenjacima!
  
  Medvjed se trese od bijesnih salvi,
  Evo zastave koja se vijori nad Reichstagom vilenjaka!
  I sunce je plamtjelo nad domovinom,
  Uostalom, Orc Reich je pao u prah i pepeo!
  Ovako su vilenjaci pjevali, jako su lijepo to radili. Izuzetno su lijepe, a strukovi su im tanki, a trbušnjaci tako nevjerojatni. Trbusi vilenjaka su kao čokoladice i super je.
  Djevojke su ovdje divne. I šaraju iz mitraljeza s velikim intenzitetom i iznimnom točnošću. Ovdje su djevojke iz vrste vilenjaka.
  Recimo samo da su super i hiper . Upravo s takvim veličanstvenim lopovima čovjek mora imati posla.
  To su djevojke koje će zaustaviti konja u galopu i ne samo ući u kolibu, već i u zapaljenu palaču.
  A golim, djevojačkim potpeticama, gazit će i vatre. Takvim djevojkama ne stavljajte prst u usta - odgrizu ih.
  Ali što drugo staviti u usta, puno ukusnije - molim. U tom smislu, djevojke se moraju reći samo super. Oni su najveličanstveniji ratnici koji pokazuju ono što mnogi drugi borci ne mogu.
  Takvi će ratnici moći biku slomiti rogove, a medvjedu iščupati očnjake.
  Nitko se ne može nositi s tim djevojkama. Takve ljepotice neće nadvladati nikakvo čudovište.
  I tako su cure to uzele i odmah pljunule. I njihova pljuvačka u letu doživjela je transformaciju, i pretvorila se u pahuljice vatre.
  Pali su na orke poput bacača plamena. I spalili su odjednom cijeli bataljun dlakavih stvorenja.
  Crvenokosi vilenjak ga je uzeo i zapjevao:
  - Bio bih bijel, ali barem čist,
  Čak i hladno...
  Ali očito je ork postao nečist,
  I zavio me u crno!
  A djevojka ga uzme i pusti munje iz očiju. I učinila je to krajnje destruktivno i destruktivno.
  I tako ga je vilenjak, bez razmišljanja, uzeo i rubinskom bradavicom pritisnuo dugme raketnog bacača.
  I poletio je borbeni tok smrti i razaranja.
  I djevojka je pjevala;
  Nit je prekinuta
  Djevojkama prijeti zla smrt!
  I živjeti
  Ork mora umrijeti zao!
  A ratnica ga je uzela i pokazala jezik.
  Bjelokosa vilenjakinja zacvrkuta i reče:
  Sumorna noćna mora gori,
  Zle oči orka.
  Tako je kako kažu
  Opet nad očima svijeta!
  I opet zvižde ratnici...
  Vrane lica iskrivljena od straha padaju na glave orka i probijaju se kroz njih gotovo kao djetlić kroz koru hrasta.
  A djevojke urlaju:
  Jedan dva tri,
  Ubijte sve orke!
  Četiri, osam, pet -
  Ubijati medvjede!
  Tako se odvija bitka u vojsci Marije Kolesnikove, kraljice djevojke. Koji se bori protiv velikog i opasnog zla. Uspjela se izvući iz prljavih kandži diktatora, a sada je u novom tijelu i ulozi. I on izvodi velika čuda i podvige koji su jednostavno nevjerojatni. Ovdje je tim djevojaka krenuo u ofenzivu. I prednji dio vilenjaka i manji broj vilenjaka počeo je vršiti pritisak na orke, te krznene medvjede.
  Djevojke su pojurile u napad.
  Vilenjačka ratnica narančaste kose grimiznocrvenom bradavicom na prsima uzela je i pritisnula gumb joysticka.
  Udarni val je otišao. I odjurio ultrazvuk orcima. I smjesta ih prekrio, doslovno pougljujući kosti.
  Ratnik je cvrkutao:
  - Za bjesomučne skokove kobre!
  A kako uzeti i nasmijati se. To su stvarno žene - recimo da je tamo super.
  Djevojke treba istaknuti kao zastrašujuće.
  I tako su bacali smrtonosne potoke ugljenim granatama golim petama.
  Rastrgali su puno ljutih i dlakavih medvjeda. I poslije toga djevojke uzeše i stadoše pjevati;
  Molim, Gospodine, da dan ne prođe,
  Neka djevojčin pogled bude vječno mlad!
  Tako da naš vitez lebdi iznad stijena,
  Tako da je pokrov jezera čistiji od kristala!
  
  Kako je divan svijet Bog stvorio,
  U njemu su jeli srebro, a javor je bio rubin!
  Tražim djevojku, Božji ideal -
  Da bi to učinio, sasjekao je neprijatelje u bitkama!
  
  Zašto je mladićevo srce tako teško?
  Što želi pronaći u ovom svijetu?
  Pa, zašto je veslo slomljeno?
  Kako riješiti klupko velikih problema?
  
  Želim da i Bog bude sretan,
  Pronađite svoj nebeski san!
  Da sreća ne prekine nit,
  Podvesti ispod staze, balast-line!
  
  Ali što da tražim u mjeri bez ljubavi,
  Što djevojke mogu biti skuplje?
  Tesko je na krvi srecu graditi,
  Na njemu se može plivati samo u paklu pakla!
  
  Razdvajanje je za mene mučenje
  Rat je još uvijek takva noćna mora!
  Evo noge u stremenu osedlala konja,
  Iako je zli ork donio krvniku sjekiru!
  
  Uzimaju naše kćeri u potpunosti,
  Muče ih i spaljuju im tijela vatrom!
  Ali mi ćemo nanijeti poraz Fuhreru,
  Znaj da naš vilenjak nikada nije umro!
  
  Igrajmo svadbu, nakon zlog rata,
  Tada će djeca dati smijeh!
  Svi su oni meni u krvnom srodstvu,
  Ja ću loviti debelu divljač!
  
  A hrast je kao smaragd svog lišća,
  Rekao je da je tip napravio odličan posao!
  Neka savjest bude čista kao kristal,
  A samo u plusevima bit će brojke u bilanci!
  Djevojke su pjevale i pokazale svoj kolosalan aplomb i borbenost.
  I naravno, jedan od ratnika donio je crijevo. I napunila ga je benzinom. I kako će uzeti i lansirati ubojiti mlažnjak. Poteći će smrtonosni vatreni tsunami. I kapitalno orci gori.
  I stvarno je, jako super. Doslovno totalitarno je destrukcija.
  Niti jedna djevojka ne može stajati protiv toga, poput lizanja nečeg vrlo slatkog, ukusnog i ukusnog vilenjačkim jezikom.
  I u isto vrijeme, uzmi orka i spali mu glavu.
  ovako do temelja spali . A ne ostaviti ni kosti od neprijatelja.
  Ovo su djevojke ponekad. I ogoliti zube, i pokazati ćud kao zmija kobra.
  Ratnici koji će raskomadati svaku vojsku. A ako žele, mogu pustiti plinove.
  A zamislite što će se dogoditi ako tisuću vilenjaka odmah ispusti plinove iz sebe? Da kažem što će se dogoditi?
  Oh, bit će jako cool, možda nebesa ovo ne dopuštaju. Jer tada će vrane pasti na glave orka. I oni će pasti i razbiti lubanje, pokazujući najsmrtonosniji udar u svemiru.
  A djevojke su opet zapjevale u svom divljem bijesu i uzbuđenju, a njihovi biserni zubi blistali su kao ogledala.
  Noćna mora uvijek dolazi kao zmija
  Ne očekujete ga, ali on se ušulja na vrata!
  Vi ste sretna, velikodušno dobro hranjena obitelj,
  Ti ne znaš da su ljudi životinje!
  Ovdje je započeo napad poletne horde,
  Tatari nas zasipaju strijelama!
  Ali mi smo rođeni za hrabar podvig,
  I izdržat ćemo teške udarce!
  
  Nitko ne zna je li dobri Bog
  Dakle, čovjek je postao okrutan!
  Smrt kuca na prag -
  I Weselvul je izvukao svoje rogove od vrućine !
  
  Da, ovo su davna vremena,
  U kojoj smo postali tako cool!
  Uostalom, to nije bio moj san,
  Nismo išli do ovoga, kroz planine-daleke!
  
  Ali ako si u paklu
  Nego u svijetu boli, ropstva, bitke!
  Još uvijek čuvam nadu
  Neka vaše srce kuca tim ritmovima!
  
  Ali kušnje su naš lanac,
  Što neće dopustiti da misli budu lake!
  I ako treba, moramo izdržati,
  A ako vičete, onda svom snagom svojih pluća!
  
  On je pjesnik i lupež,
  Ali ne na vrućem vojnom polju!
  Umrijet će gnusni neprijatelji domovine,
  Pokopat će se brzo i besplatno!
  
  Sada uzmi, odbij luk Kristu,
  Prekrsti se, ljubeći ikone!
  Vjerujem da ću ljudima reći istinu,
  Kao nagradu, Gospodin će dati puno-peculia!
  Djevojke su dobro pjevale. Njihovi su glasovi tako blistavi i prelivajući se. I punog tijela.
  A nakon pjesme cijeli bataljon cura je uzeo i pustio gasove. Digli su se u kolonu i pojurili na oblak vrana. Uzeli su ih i srušili.
  To je počelo gušiti vrane, te su se doslovno gušile i uvijale, dobivajući omču na vratu.
  I toliko je vrana palo. I probili su ravno kroz vrhove glava orkova. I medvjedi su pustili fontane smeđe krvi. Bili su nokautirani kao zgnječeni grašak.
  Djevojke su se nasmijale. I pokazao jezike. Namigivali su bićima koja su im se približavala.
  Jedna od djevojaka je zacvrkutala:
  Orci ne izgledaju kao ljudi
  Orci su Orci...
  Ako je dlakavi, onda je zlikovac,
  Djevojčin glas je vrlo čist!
  I namignula je prijateljicama.
  Ratnici su odmah osjetili divlje povjerenje u sebe. A zubi su im svjetlucali kao planinski vrhovi. Ili su to možda biseri i blago mora.
  Djevojke su se smijale i pjevale:
  Oj more, more, more, more,
  Dečki sjede na ogradi!
  Orci će vidjeti tugu,
  Gadovi će svi umrijeti u rastavljanju!
  A ratnici će to uzeti i zazviždati. Ovaj put nisu samo vrane padale na glave orka, već i tuča. I doslovce su razbili lubanje medvjeda.
  Tako su se djevojke vilenjakinje obračunale s orcima ovih smrdljivih medvjeda. I pokazalo se izuzetno cool.
  A kad su ljepotice počele pjevati, nastao je čisti kaos;
  Nebo je šareni tepih od zvijezda,
  Mjesec će obasjati brda!
  Planinski potok teče,
  Pjenušavo zlato na kremenu!
  
  Jednostavnost majke Elfije,
  U selima sitost i udobnost!
  Od sreće su djevojke plakale,
  Kako kositi okrugli ples idi!
  
  Nevolja je došla ratna starica,
  Ogoljeni zubi - vihor školjaka!
  Žureći s pustošenjem orka,
  Vaš suborac je poginuo u borbi!
  
  Ti si još uvijek dječak -
  Vojna registracija i novačenje ured nije dao dobro!
  Kao, nemaš dovoljno viška godina,
  Država mora zaštititi svoju djecu!
  
  Pobjegao je na front bez ikakvog oklopa,
  Da donese dobrotu i svjetlo!
  Da ne bi orke lišio njihove volje,
  Da ne dočekate zoru u okovima!
  
  Ni moj prijatelj nije spavao.
  Uspjela se osloboditi - ona je borac!
  Srušit ćemo orke s pijedestala,
  Neka bude kraj Fuhrera!
  
  Teško je boriti se, bol i glad,
  Djevojka zimi bosa!
  Velku hladnoću podnosimo u dronjcima,
  Ponekad jedemo istu koru kao i stabla breze!
  
  A neprijatelj leti u avionima,
  Kao čudovište iz pakla "Tigar" riče!
  Medvjed rođen od zle vučice
  Bacač plamena bije iz tenkova!
  
  Za grijanje bosih nogu
  Što se pomodrilo u snijegu!
  Djevojka je izabrala put
  Gdje je pepeo zacrnio mećavu!
  
  Ali odoljeli smo - daleko od hladnoće,
  Dječak i djevojčica naprijed!
  Pobijedit ćemo Judin smiješak,
  Ruski orci će izbrisati tamu u pijesak!
  
  Treperenje potpetica tinejdžera,
  Snježni nanos ostavio lagani trag!
  Mraz nije lako podnijeti,
  Bosonogo trčanje nas grije!
  
  I zli orci nemaju pravo na njih,
  Riču od hladnoće!
  Tako jaka država
  Naš vilenjački vitez je jako cool!
  
  Odbaci val iz pakla
  Sada Feyropa naprijed!
  Takva je sudbina svetog vojnika,
  Budite zauvijek vjerni Elfi!
  Ove cure su jednostavno super. Imaju toliko uzbuđenja i vatre. Kao djevojke crvene pletenice. A ljepotice su uvijek bose.
  Ratnici na orcima tjerali su kapitalno. Oni su jako voljeli takvu tehniku, kada golim prstima bacate grašak uništenja i smrti na neprijatelja.
  A medvjede trgaš na komadiće i kotlete. I koje su tako pržene i ukusne.
  A cure šaraju po trčećim medvjedima. I pogodimo vilenjake na orke minobacačem.
  A ljepotice to rade, treba napomenuti, izuzetno učinkovito. A njihova je agresivnost kombinirana s iznimno glamuroznom i dražesnom gracioznošću.
  Ratnici su se obračunali s orcima i započeli totalitarno istrebljenje.
  Ovdje su djevojke koristile svoje rubin bradavice. Pritiskala je tipke koje aktiviraju bacače plamena.
  I zauzeše ga, i smjesta pokriše bataljun orka. I zapravo su ga uzeli i spalili do temelja .
  Ovo su djevojke ovdje. A ako je potrebno, jezici će se koristiti izravno za namjeravanu svrhu. A svrha takvih jezika je pružiti radost ljudima. I pokažite svoj prekrasan i agresivan temperament.
  Nema takvih cura, ako se medvjedi uskomešaju, sigurno neće usporiti.
  Oni pokazuju tako veličanstvena postignuća.
  I djevojke mogu svirati violine bez puno ceremonije.
  Ovo je također vrlo dobar pokušaj.
  Djevojke sviraju violine. I pritom su držali lukove golim nožnim prstima. I svirala je sjajna i šarmantna glazba. I baš je super.
  A onda su djevojke uzele i zapjevale;
  Vjerujem u svoju svetu domovinu,
  Ta Istina može zaslužiti spasenje!
  Čuvat ćemo našu djecu od zla -
  Doći će neprijatelj od nas, vjeruj mi, osveta!
  
  Moj mač udara kao Iljino blago ,
  A njihove ruke ne znaju koliko su umorne u borbi!
  Mi smo kao pouzdani štit za domovinu,
  Zaštititi mjesto u čistom raju od zlih!
  
  Povlačenje, udar i opet napad - udar,
  Takva je sudbina staze, jao, za vojnika!
  Dok živi bar jedan zlikovac,
  Očisti cijev i prednji nišan svog mitraljeza!
  
  Treba se boriti ako je bajka svijet,
  Ponekad se zavijanje može napustiti!
  Ali mi čuvamo čast domovini,
  Iako ponekad ima hrpa leševa!
  
  Rođeni smo, imali smo sreće u zemlji -
  U kojoj svatko može postati heroj!
  U kojoj ljudima, a potom i sebi,
  Najjači i najhrabriji ratnik!
  
  A sada ćemo viknuti - naprijed,
  Na juriš na redute, na silne tvrđave!
  Da se ne dogodi da kao da pamet laže -
  Razbiti ćemo oblake na avionima!
  
  Naravno, možeš ići ravno u pakao,
  Ako su svi putevi poput venci s čičkom ...
  Ali čak i tamo oštrice boraca lome,
  A bombe se bacaju iz trbuha aviona!
  
  A što je pakao za Elfi hrvača?
  Znajte sljedeći test!
  Ostat ćemo u borbi do kraja -
  Ispuni istinsku Božju želju!
  
  I bande trolova, razbit ćemo duhove,
  Dođimo do mjesta gdje je Zemlja Eden!
  Orao će uništiti gadnu vranu,
  Čast i vjera vodit će nas do ostvarenja!
  
  Burni potok bije život ključem,
  Da se ostvari što se od Krista tražilo!
  Milost će teći kao vodopad u potoku,
  Na slavu Majke Elfije!
  Djevojke su istovremeno pjevale i svirale violine. A glazba je zvučala tako zvučno i lijepo, i prelivajuće. I proširila se doslovno nebesima.
  A vrane, izgubivši svijest, onesvijestiše se i probiše glave orkovima.
  A djevojke su glumile s neshvatljivom energijom. Kroz njih su tekli potoci hiperplazme.
  Ili možda i magoplazma, koju su djevojke personificirale kao zapanjujući i ubojiti utjecaj.
  Ratnici su ogolili zube, a zatim su s površine svojih očnjaka ispustili zrake koje su zaslijepile orke i natjerale im oči da krvare. I ispalo je tako neshvatljivo cool i cool.
  Ratnice su ponovno pritisnule rubin bradavice na gumbe. I raznijeli su neprijatelja vatrenim erupcijama kolosalne, razorne moći vulkana.
  I sve to reagira i gori. I raznijeti spremnike medvjeda. A potoci gorućeg plamena tope strojeve Putinova carstva.
  Djevojke su, moram reći, jednostavno divne i pokazuju toliku razinu borbenosti da ih se nitko neće usuditi optužiti za nešto glupo i bezobrazno.
  Za takve djevojke kažu: jednostavno ste Božice i Super!
  Ovdje su opet uzeli i zapjevali s velikim entuzijazmom;
  U našoj Elfiji ima žena,
  Zašto voze avion kao od šale?
  Da su svi u svemiru ljepši -
  Što će pobiti sve protivnike!
  
  Oni su rođeni da pobjeđuju
  Da proslavimo Vilenjaka po cijelom svijetu!
  Uostalom, naši moćni djedovi,
  Za njih su skupili vojsku odjednom!
  
  Divovi stoje kraj stroja,
  Njihova moć je tolika - sve razbiju!
  Mi smo djeca domovine, ujedinjeni -
  Hoda red vojnika!
  
  Muka nas neće moći slomiti,
  Nemoćna vatra zli napalm!
  Gdje je gorjela baklja...
  Reflektori su sada upaljeni!
  
  Sve je u našoj zemlji baklja svjetla,
  Automobili, ceste, mostovi!
  I u pjesmama pobjede se pjeva -
  Mi smo sokolovi svjetlosti - orlovi!
  
  Smjelo ćemo slaviti domovinu,
  Odvedimo te u strme visine!
  U svemiru smo kao pioniri -
  I slomit ćemo vratove zlim orcima!
  
  Uhvatimo korak sa svim reptilima s Marsa,
  Otvorimo put Centauri!
  Bit ćemo, tko se boji predatora,
  I tko je ljubazan i pošten ljubiti!
  
  Elf je najslađa zemlja od svih,
  Ima se čime ponositi, vjerujte!
  Nema potrebe da nosite gluposti...
  Budi čovjek a ne zvijer!
  
  Idemo do ruba svemira,
  Sagradimo tamo tvrđavu!
  I koji je izgubio pokajanje
  Tko hrli u Domovinu bije!
  
  Što je sljedeće - malo mašte,
  Ali vjerujte mrtvima - mi ćemo uskrsnuti!
  Trzajem iščupajmo žalac smrti,
  Za slavu besmrtnog Elfija!
  Tako djevojke pjevaju, a glasovi su im kao slavuji, drozdovi i žar ptice u jednoj boci. Recimo da su takve djevojke jednostavno super i hiper .
  I pjevaju vrlo dirljivo i ljupko.
  Ovo su ljepotice, ako nešto poduzmu, malo će se orka nekome činiti.
  A djevojke uništavaju medvjede bez napora. A onda su piloti vilenjaka doletjeli iz zraka. I pritišću gumbe golim nožnim prstima. I dlakati agresivna krznena stvorenja.
  Djevojka s neba ispalila je raketu na skupinu krznenih orka. Dignuti su u zrak i spaljeni da su komadi spaljenog mesa padali u različitim smjerovima. I koja gori i stvarno dimi.
  Ovo su djevojke, bijesne i destruktivne. Imaju tako snažno srce skriveno u sebi. Da ako uzmu, i zapjevaju, i počnu pokazivati zube, onda se protiv njih ni vojska orka u savezu s trolovima neće moći oduprijeti. A trolovi su puno vještiji i odlučniji borci.
  A djevojke su takve kolosalne i jake ratnice, samo kozmička varijabla i konstanta.
  Ratnici su uzeli i napuhali djevojčine obraze i prdnuli na sav glas bez razmišljanja .
  . POGLAVLJE br. 10.
  A onda je došao stvarno smrtonosan i destruktivan val koji je pogodio orke. I koliko je krznenih stvorenja položeno odjednom.
  Nakon toga su djevojke u velikom veselju i s ogromnim entuzijazmom uzele i zapjevale;
  Jednostavan stih pjesme
  Što pjevam o ovom tužnom svijetu!
  Nastojim upoznati Krista svojom dušom,
  Kako ne bi dotakli tijelo, pakao i pepeo!
  
  Draga mi je moja domovina,
  Iako ponekad to stavljaju u zamjerku!
  Nisam našao mjesto za sebe
  Kad je Wezelbub poslao ljude u pakao!
  
  Što može biti strašnije od uništenja Zemlje,
  Kad struna plače u žalosti?
  Kad se zlikovac smije, on jede uspjeh,
  Ali bit će snage - znaj da se probudila!
  
  Odgovorit ću zloj rasi tada u odgovoru:
  Duh Otadžbine, pakao, bogovi te neće slomiti!
  I slavit će se podvig svih boraca,
  Mi smo vojska vojnika: orlovi nisu igra!
  
  Znaj da je volja naša jaka kao i uvijek,
  Skupili smo se šakom uz rame!
  A cilj ka kojem idemo već se vidi,
  Zvjezdani brod je spljoštio pepeo neprijatelja!
  
  Ponekad je teško razumjeti Palasa,
  Prevrtljiva je, dat će carte blanche vragu!
  A čini se da je bilo tako davno...
  Kad se podli ork zla raspolovi!
  
  Naravno, imamo cijelu šumu problema,
  Koliko svjetova postoji u svemiru?
  Ali zbog toga je Svevišnji Božji uskrsnuo,
  Tako da osoba ima brdo darova!
  
  Elf će opet postati velesila,
  Svemir će pokazati put do sreće i ljubavi!
  Neće više biti ni suza, ni krvi,
  A ti imaš volju u srcu, sačuvaj mudrost!
  Djevojke pjevaju vrlo iskreno. Oni žele dodatne pobjede i fantastične izreke. Njihova kozmička tolerancija je jednostavno užasna. A ratnici pokazuju svoje najviše akrobatske sposobnosti i ogroman destruktivni ego.
  Vilenjak pjegave kose je cvrkutao:
  Jedan dva tri,
  Uništiš orke...
  Četiri osam pet
  Nismo ovdje da se igramo!
  I opet djevojke zvižde, toliko da čitavi oblaci omamljenih vrana padaju na glave orka.
  Maria Kolesnikova nastavila se boriti za pravo vilenjaka na slobodan i sretan život.
  Zli medvjedi ne bi trebali vršiti pritisak na njih i uništavati ih. Ne, djevojka-kraljica vodila je vojsku vješto i razumno. A bitke su se odvijale sve uspješnije za glamurozne ljude.
  Vilenjaci su nastavili biti heroji u borbama s orcima. Ponašali su se s velikom ljubavlju prema ratu.
  Djevojke su slale vrlo razorne i ubojite projektile na neprijatelja.
  I pogodite orke kao da su mete u streljani. Pokazalo se da su ratnice tvrdoglave i izrazito agresivne, pokazujući zube i očnjake vučica.
  Pokušajte se svađati s ovim djevojkama. Oni će vam pokazati Kuzkinovu majku.
  Žene ratnice šarale su po orcima, nabijajući čitave gomile leševa. A koristili su i grimizne bradavice, poput prezrelih jagoda.
  Ratnica je ovdje bila iznimno lijepa s kosom na točkice.
  I uzela je ovog vilenjaka i udarila ga golim nožnim prstima i porazila cijeli vod orka.
  Nakon čega je ratnik ponovno zapjevao;
  Kako nam je teško razumjeti svoju svrhu,
  Biti ponosan narod koji sve vodi u nebo!
  Usrećiti izbor generacije,
  Zelensky se bori naprijed sa snom da ode na kampiranje!
  
  Rat je jurio poput olujnog tornada pakla ...
  Gdje su bile kolibe, pepeo, krv i jauci!
  Ali samo veličini vjeruj početku -
  Neka je čovjek uzvišeniji!
  
  Vjeruj mi, domovina je draža od svega,
  Ona je izvor koji je čistiji od kristala!
  Kao najnježnija djevojka na krevetu -
  Želim voljeti slavu studeni!
  
  Otadžbina moja - oluje nisu smetnja,
  Ona je bezgranični, olujni ocean!
  Značajna prekretnica u povijesti -
  Napisan je povijesni roman!
  
  Treba se puno boriti
  Ali drugog puta do sreće nema!
  Pa izvadi krevet iz lijesa -
  Možda ananas za ručak!
  
  Ovdje u mandžurskim prem stepama Kine,
  Što ima tražiti u takvim tuđinama!
  Uostalom, praznik pobjede u svibnju,
  Lova da vidi drage pretke!
  
  Ali dužnost domovine najvažnije je znati,
  On treba revno služiti Zemlji!
  Idi do svetog blistavog cilja,
  Da bi Arbat bio hladniji - Brighton Beach!
  
  Mi smo ratnici domovine Elfi,
  Onaj kojeg voliš svim srcem!
  Ti hrabro siječeš sve protivnike,
  U slavu Majke svih zemalja, Elfije!
  Djevojka je pjevala divno i hladno. A njene pjesme su poput plimnog vala koji teče i bjesni.
  Ratnici pritišću gumbe golim nožnim prstima. I koriste nešto krajnje šokantno i destruktivno. I ispuštaju košmarne i prodorne munje.
  Ovdje je vilenjak koji jaše tenk. I ima gole grudi s rubin bradavicama. I tako divan ratnik i borba.
  I slama orke bez daljnjega. Ovdje je pucala na neprijatelja uz pomoć golih nožnih prstiju. I probio je kola orkova. I ona se zapalila, i počela detonirati borbeni pribor. A bilo je toliko razaranja. A metal gori i propada bez ikakve opcije i ikakvih ceremonija.
  Djevojčica je cvrkutala. I opet je pucala na neprijatelja pritiskom na grimiznu bradavicu na gumbu joysticka. I probio dlakavog medvjeda.
  I zacvili:
  - Naš tenk ubojica,
  Jednostavno pogađa metu!
  Njen partner je odgovorio namigujući i cvrkućući:
  - Naši tenkovi se ne boje prljavštine,
  Mi vilenjaci volimo se boriti!
  Ratnici su to uzeli i opet, po tko zna koji put, zapjevali;
  Trebamo naš svijet invokativne ljepote -
  Sjeti se srca!
  Ostvariti snove
  Da tama ne vlada vilenjacima!
  
  Vanzemaljac je napao Zemlju
  Usta otvara medvjedi Zmija!
  Iz bacača plamena bljuvala je toplina,
  Obitelj može umrijeti od pakla!
  
  Ako je naredba, zauzet ćemo Bagdad,
  Putin će odgovarati za podlu bestijalnost!
  I Elfagrad nikada neće pasti -
  Djeca ne vide potrebu i siročad!
  
  Vilenjak će stajati, svi vjeruju stoljećima -
  Ne može se utopiti u moru krvi u tami!
  Bit će jako, znaj vitešku ruku,
  Srp snažan čekić - besmrtni znakovi!
  
  Nešto kostur zubi ceri se u tami,
  Mjesec će se felukom rasuti u dijamantima!
  Bit će, znaj nebo i na grešnoj zemlji,
  Pa, spoj se neće rastati!
  
  Domovina je mlaz s planina,
  Bistre vode, s brezovim sokom!
  Mi ćemo u Orklinu razbiti neprijatelja,
  Putinu će agresija doći postrance!
  
  Bože molim te
  Istaknite slatku minutu u komunikaciji!
  Učini da smjesta postane lagan u sudbini,
  Pružit ćeš ruku svojim sinovima!
  
  A Bog odgovori sa sivim osmijehom:
  Ako želiš zajedništvo, onda Mi budi poslušan!
  Pomoći ću ti da se stopiš sa snom -
  I svoju djecu da pljeskate po lokvama!
  
  Ali zaboravite na umor
  Iscijedite slabost i veze s karmom!
  Naš kršćanski pravedni put,
  Ovo je služenje domovini u vojarni!
  
  Evo opet marša, bitka-rat,
  Poznati zli orci u napadu slomljeni!
  Uostalom, sveta zemlja je bezgranična,
  Naš bezgranični Veliki vilenjak!
  
  S onim što je moj odgovor, vjerujte mi, tako je jednostavno,
  Bol za domovinu je užitak!
  Ako kreneš u napad bez suza,
  Dakle, dobit ćete oprost od Boga!
  Djevojke iz Sort of Elfs pjevale su jako lijepo i zvonko. I imaju veličanstvene glasove koji se mogu usporediti samo s najcool i najveličanstvenijim pticama Edena.
  Tako pjevaju, a ponašaju se jednostavno nevjerojatno. A u tim ratnicima struji energija i mahniti temperament, na vrlo čvrst način blistavih boraca.
  Djevojke usput mirišu vrlo lijepo i seksi. Njihov miris pričinjava najveći užitak, a jednostavno je veličanstven. Nema više lijepih djevojaka.
  A jezici su im tako spretni i spretni. Oni su stvarno - ponekad najljepši i najenergičniji.
  A što ako se ove dame raziđu i počnu pucati po neprijatelju koristeći grimizne bradavice? A ovo su zapravo samo ruže u vrtu. I postoji želja da ih osjetite, pomilujete i poljubite.
  To su djevojke koje izazivaju napade agresivne strasti i plime velike želje.
  Ove ljepotice su izvanredno remek-djelo stvaranja demijurga. I ne možete ni dodati ni oduzeti.
  Ali pritiskom gumba na rubinskoj bradavici, ili bolje rečeno, naprotiv, bradavici jagode na gumbu, izbacuje se izuzetno snažan tok destruktivne i ubojite energije.
  Ovo su djevojke ovdje - one ne stoje po strani. I umjesto toga, orci su pobijeni bez ikakve ceremonije.
  I ne zaboravite pjevati;
  Arkanđeo pušta grom
  Eto koliko krvi ima u svemiru!
  Orao slomljena krila;
  Ovo je kazna za ljude!
  
  Gospodin Vrhovni Kralj kraljeva
  Popeo se na križ - podnio muke!
  A s njim je zlikovac stenjao ...
  Molio sam i dobio oprost!
  
  Juri zli ork-kopile na Elfvu ,
  On hoće da potrga sve zemlje svijeta!
  Okrenite glavu epohama
  Obuci porfirni plašt!
  
  Okružen ljubičastom krvlju
  A koliko je ovdje vragova s izdajom!
  Uredit će prijestolje podzemnog svijeta,
  Vladar pakla tame svemira!
  
  Što može jadni Isus
  On je stvorio Zemlju i planete!
  Ali vjerujem u to, bojim se
  Da su Isusovi dani već opjevani!
  
  Sveti Gospodine ti si naš heroj
  Iako je Putin usred Elfiona !
  I idemo u posljednju bitku
  Da razbijem ovu tamu Sodome!
  
  Kosti grcaju Koschei zveckaše,
  A tko je još tako krvav!
  Iako je lice blijedo kao kreda,
  Ali on može spržiti moći!
  
  Ali naš odgovor nije šamar u čelo,
  Pobjeda je stvar vilenjačke časti!
  Za slavu domovine, ljubavi -
  Sve za život - slatka osveta!
  
  Zato, oduševljeni mladiću, ustani,
  Ovo nije vrijeme da ležite uokolo kao mrtvac!
  Trči vrišteći opet u bitku,
  S dušom pjesnika - knjiga u rancu!
  
  I tražimo raj na zemlji,
  Sumnjamo u palačinka gustog protivnika!
  Služimo domovini do kraja
  Za slavu vilenjaka-svjetlog vojnika!
  Djevojke su bile tako lijepe i nevjerojatno su pjevale. A njihovi su glasovi činili čuda. Ali ljepotice su pjevale tako cool, a iznad krova su slale svoje slavujeve trikove.
  I kako je sve to šarmantno, divno i jedinstveno. To su djevojke koje se bose bose po svim vremenskim prilikama, a glume s kolosalnom i jedinstvenom, vrlo borbenom i zanosnom energijom koja daje život i mudrost.
  Evo ih, recimo superdjevojke . U njima proizlaze jednostavno agresivni tokovi magoplazme. Ratnici su toliko šarmantni da se u bajci ne mogu reći, niti perom opisati.
  Mora se reći da je izuzetno dobro imati posla s djevojkama poput njih. I oni su blistavi, a kosa vilenjaka je vrlo svijetla. Neke ljepotice, posebno u činu generala, imaju kosu koja svjetluca poput zlatnih listića.
  S takvim djevojkama možete ići u juriš na prijestolnicu svemira.
  Uostalom, oni mogu napraviti takvu stvar da to ničim ne možete prekrižiti. I doslovno ispaljuju munje iz očiju.
  I doista, jedan od vilenjaka bez razmišljanja je primijenio magiju. I kako pogađa orka iz pupka.
  A munja je odnijela i spalila pedeset krznenih medvjeda iz Putinove vojske.
  I ratnici, u oduševljenju, pjevali su jednoglasno;
  Samo Bog nam daje prijatelje,
  Samo nam mudrost omogućuje rad!
  S vjerom postajemo jači
  I mila lica blistaju s ikona!
  
  Iako je ponekad težak posao težak,
  Lokve prekrivene kristalnom korom!
  Djevojke na njima bose -
  Počeli su plesati s teškom prtljagom!
  
  Gradimo tvrđavu da stoji stoljećima,
  Jačanje baterije u ovom trenutku!
  Da vilenjak ne ode pod čekić,
  Neka svibnje grane vječno cvjetaju!
  
  A u zemlji je teški kolaps gladi,
  Dječak vuče balvan bos!
  Ovdje se digla žestoka oluja sa snijegom,
  Ali Gospodin je spasio dječje noge!
  
  Ako nas svećenik poškropi vodom,
  Milost Moćnih se izlila!
  Mi smo pod rukom sveca Gospodnjeg,
  Isuse bezgranično milosrđe!
  
  A gdje je vrag, tu se neprijatelj krije,
  Ne zna ni za čast ni za liru!
  Nacisti su razapeli Svevišnjeg,
  Spaljeno leglo raja!
  
  Mi smo takvi vjerujem borci
  Vilenjak se neće slomiti, u paklenom paklu!
  Očevi će se radovati potomcima,
  Budi miran i radostan u svom srcu!
  
  Neka truba pjeva jače,
  I u trenu će se ostvariti ono što je od Boga traženo!
  Idemo u univerzalnu, bezgraničnu kampanju,
  Da cijeli svemir postane domena Elfia!
  Djevojke su tako dobro pjevale. I naravno, najstrašniji i najborbeniji orci su nemoćni protiv takvih ljudi.
  A djevojke pritišću svoje rubin bradavice na gumbe bazuka i pucaju na tenkove orka. I doslovno sve je figurativno uništeno i uništeno.
  A sada redovni tenkovi orka gore, plamte i eksplodiraju. Postoji kolosalna transformacija djevojaka. Tako su cool i nevjerojatni.
  A grudi, tako su pune, bujne i preplanule. Nema nitko više od takvih cura i coolera.
  I golim su petama bacali posebne eksplozivne pakete koji su padali na Putinove medvjede. I figurativno su bili doslovno raskomadani. Ovo su stvarno djevojke, ono što rade je da stvaraju slavnu i vrlo borbenu i jedinstvenu priču.
  Stoga protiv takvih djevojaka ne pokušavajte koristiti trikove koji se mogu nazvati samo krvavim.
  A djevojke su počele hvatati Putinove medvjede za nos i gnječiti ih. A oni od boli samo urlaju ko ludi.
  A žene ratnice iz vrste vilenjaka smiju se i pokazuju prstima.
  A onda su uzeli i pjevali u zboru;
  Da se osoba nikako ne može obuzdati;
  Njegova želja da postane Svemogući Bog...
  Tako da je centar svemira jedna Zemlja,
  Da nas posluša, sve je na ovom svijetu što postoji.
  
  Jedan potez kistom je vihor galaksija,
  Ima grimizne zvijezde maka, planete poput tratinčica!
  Uostalom, Bog Stvoritelj nije se smirio u čovjeku,
  On ne želi biti mali kukac!
  
  Svi možemo stvoriti takav zakon,
  Da je trilijun parseka u čokoladi!
  Naš um je tornado ogorčenih vulkana,
  Znanost je dovela svoju vrstu do nagrade!
  
  Ne mogu vjerovati da je bilo vremena
  Kad smo bili samo divljaci
  Kad su vatra i kiša zli,
  A lavove i tigrove zvali smo kraljevima!
  
  Kad se plug savio kao kriva paluba,
  Rob je kopao zemlju teškom motikom!
  Zatim smo zalili sočnu livadu,
  Zla te starost muči na kraj!
  
  Pa koja si ti nauka majko,
  Pronašao priliku učiniti misao besmrtnom!
  Možemo hrabro rastrgati legije,
  I surfajte ogromnim svemirom!
  
  Postigli smo tako da Gospodin,
  Vjerojatno to ne bih mogao sam shvatiti!
  Imamo supermeso od princepsove plazme ,
  A u glavama kvazara je moć i mudrost!
  
  Svoje putovanje započeo je s običnim pištoljem,
  U početku je mogao samo pomaknuti drvo.
  Ali postalo je nešto hladnije od metala,
  Zacjeljivanje rane u trenu!
  
  Sada smo ljudi, pleme supermena,
  Sposoban učiniti ono što je nemoguće!
  Riješite bilo koji problem,
  Nije nam teško promijeniti svemir!
  
  Ali ako želiš, stvarno možeš postati Bog,
  Služi kao pas bez straha za čovjeka!
  Uostalom, naš vilenjak je izvan moći superštakora ,
  Ne budi joj šišmiš do granica stoljeća!
  Tako su cure pjevale i bilo je izuzetno cool. I njihovo je pjevanje bilo izuzetno lijepo i glasovi riječi bili su srebrna zvona.
  Ovo su djevojke, pokazuju razinu koja je tipična za nimalo slabe vilenjake.
  I doista, takve su djevojke u stanju stvarno uzeti i okrenuti svemir naglavačke. A zubi su im poput bisera koji jako blistaju.
  Ne postoji takva djevojka koja se ne može zaljubiti i ne diviti joj se. Rođeni su viđeni od bogova i boginja. Nevjerojatne ljepote. A metode takvih ratnika crvene su do borbe.
  A oči im blistaju poput safira. I sjajne poput zvijezda.
  I zubi od slonovače. Ne postoje takve djevojke, ne možete ih prepustiti krznenim stvorenjima.
  Tako je djevojka plave kose uzela i pritisnula bradavicu svoje dojke u obliku jagode na dugme raketnog bacača. I udario je neprijatelja smrtonosnom snagom, raskomadavši na komade i ispečeći cijeli bataljun Putinovih medvjeda.
  Ovo je bilo stvarno cool i super. Djevojke su, kako kažu, uvijek na visokoj visini.
  Pokazali su tako izvanredne i fenomenalne sposobnosti. I u istrebljenju orka iz Putinove vojske.
  I sve je išlo jako dobro. Ovo su djevojke koje su pokazale da za njih ne postoje samo orci, niti najbjesnija vojska nije prepreka.
  Vilenjak je zacvrkutao:
  - ja ti on ona,
  Zajedno cijela zemlja
  Zajedno prijateljska obitelj
  U riječi smo sto tisuća I!
  A nakon toga, ratnici su opet oduševljeno pokupili i zapjevali;
  Ovdje čujem potok kako teče u travi,
  Ima zvonce i broncu i damast čelik.
  Daska je bila pred dželatima,
  A sada je sloboda za sve odmazda za zlo!
  
  Moj grimizni tulipan u polju cvjeta,
  Djevojka koju sam volio u svojoj viziji.
  Ja sam na pješačenju, ima mnogo različitih zemalja,
  A u moru je val i inspiracija.
  
  Da, Puškin, ti si pjesnik, kralj za pjesnike,
  Ali ti ne znaš da je borba teška...
  Ovdje kažete santi leda u svojim srcima - otopite se,
  I vojska se okupila - crveni barjaci!
  
  Odlučili smo izgraditi elfinizam,
  Ali kapital ne spava, vukovi zavijaju.
  orcizam ispuzao je iz jazbine ,
  Teška sudbina ruskih naroda!
  
  Ali znaj da je naš bajunet oštriji od igle,
  A tenkovi ruše redute i rovove.
  Niz zakošenih orka ležao je,
  Od graje pauze demon poludi.
  
  Ali gubitak je, nažalost, sudbina,
  Hirovit, a ponekad i nepravedan.
  Spaljuje kolibe protivnika do temelja ,
  A nekada je bilo tako lijepo!
  
  Ali sudbina Fortune također zna mnogo,
  On će dati nagradu, poznajte one koji su siromašni.
  Od suza je djevojački rubac natopljen,
  Nesretni opasni susjedi!
  
  Ali ako borbeni duh nije magarac,
  I sposoban si za podvig bez straha.
  Nećeš vječno padati, vjeruj u nered,
  Uostalom, pobjeđuje onaj koji je grintav!
  
  Život je poput poligona s preprekama
  U njemu finiš za koji vjeruješ da nije kraj.
  Na slavu Boga dobroga Krista,
  Budimo sjedinjeni s Gospodinom!
  
  Uostalom, vilenjaštvo je zdrav, pošten duh,
  Želja za činjenjem dobra za sve ljude!
  Da se baklja svemira ne ugasi,
  Bail pamet, snalažljivost i hrabrost!
  Ratnici su jako dobro i lijepo pjevali. I blistali svojim najvećim intelektom. A oči su im poput dragog kamenja.
  I izuzetno jako svjetlucaju.
  Ratnici su pokazali svoju vrlo tvrdoglavu ćud. A tijela su im se doslovno izvijala poput zmija. Ovdje se zaista može reći ispisane ljepote.
  A onda je jedna od njih uzela i udarila po orku, koristeći svoj dugi i okretni jezik da pritisne gumb. I pokazalo se da je to vrlo učinkovit i smrtonosan učinak.
  I raketa je poletjela i zaletjela se u skupinu neprijatelja, uništivši mnogo Putinovih medvjeda. I to je bio samo razoran i prilično impresivan učinak.
  Druga ljepotica je uzela i stisnula žicu svojim bisernim zubima, i ojačala je. A kakav samo jezik ima, i tako snažan, a u isto vrijeme posve okretan i nagrizajući.
  I kako je eksploziv eksplodirao i odmah je desetak tenkova Putinovih medvjeda bačeno uvis i prevrnuto. A ova kola s orcima ćelavog Fuhrera su se zapalila. I planule su poput vatre, au tenkovima je detonacija streljiva odjeknula smrtonosnom i razornom snagom. A debla su se iskrivila, i zatukla jajima svim Putinovim borcima.
  . POGLAVLJE #11
  I djevojke su opet počele pjevati, što su činile s velikim entuzijazmom;
  Svatko tko je vilenjak borac rođen je ratnik,
  Tako se i dogodilo - gorila je uzela kamen!
  S tobom je odabrana legija boraca,
  A u srcu plamen žarom gori!
  
  Dječak u snovima vidi mitraljez,
  Više mu se sviđa tenk nego Limuzina...
  Tko želi pretvoriti novčić u novčić,
  Od kolijevke shvaća da vlast vlada!
  
  Da, znaj drugu, nemamo načina,
  Težite prema gore do vrhunca moći...
  Oni koji su izgubili imaju samo nule -
  A bič igra na utučenim leđima!
  
  Ali šta hoćeš, slabost je smrtni grijeh,
  A život nas uči - hrabro osvajaj sve!
  Na tom čovjek ima mač,
  Vješto dresirati strašnog lava!
  
  Zapamtite da Bog ne voli slabiće,
  Tko s voljom i strahom hrabro vozi...
  Moć će mu poslati bajunete,
  A tko je umro - dvor u njedrima neba!
  
  Pjesmom treba lijepo pobijediti,
  I znaj da te suze neće pomoći pobijediti!
  Obitelj zauvijek - pa u vojarnu,
  Iako je zapovjednik Otac oštar, strog!
  
  A kakva je nagrada - bit će cijeli svijet,
  Nemoguće je zamisliti takvo što!
  Osvojit ćemo prostranstva svemira,
  I ti možeš postati besmrtan, vjeruj mi!
  
  Samo pokaži mudrost u borbi,
  I nemojte se izgubiti ako stvari postanu teške...
  Ne možete graditi bez krvi,
  Temelj kuće u kojoj će supružnik roditi!
  Maria Kolesnikova vršila je sveukupno zapovjedništvo nad tako velikom i glamuroznom vojskom koja se uglavnom sastojala od prekrasnih vilenjaka. A negdje je debeli, brkati, ćelavi diktator nastavio divljati. Njegova zabava bila je špijunirati kako se žene razodjevene tijekom pretresa. I također udario lijepi spol na svoje gole pete. To je zabavljalo tiranina.
  Maria je pobjegla iz njegovih žilavih kandži, a njezina se vojska žestoko borila s nadirućim orcima, čineći to s velikim junaštvom.
  I vilenjački ratnici su se počeli boriti s još većom gorčinom i bjesomučnošću.
  Djevojka vilenjak s kosom boje maka uzela ju je i ispalila iz bestrzajne puške, pritišćući dugme svojom grimiznom bradavicom. Kao rezultat toga, raketa je eksplodirala i pogodila čupave medvjede, raspršila ih u različitim smjerovima, a vojnici Putinove vojske bili su rastrgani na komade.
  Ratnica se zahihotala i zapjevala pokazujući zube:
  - Ja sam najjača djevojka na svijetu,
  I WC je dovoljan zlom zmaju!
  A oči su joj zaiskrile i ponovno ispalile munje goleme magične moći. I Putinovi medvjedi ponovno su pretrpjeli značajnu štetu.
  Ni druga djevojka ratnica nije oklijevala. I uzela ju je i bosim nožnim prstima pritisnula tipku joysticka. I spojka je radila, rakete ispaljene na orke.
  A takav se utjecaj pokazao krajnje destruktivnim i pogubnim.
  Djevojka vilenjak pjevala je:
  Uništavanje je strast
  Orci imaju lošu moć,
  Snaga koza tuđu je krv popila,
  A vilenjaci vladaju ljubavlju!
  S ovim se spremno složila još jedna djevojka iz glamuroznih redova:
  - Da, mi vilenjaci imamo veliku ljubav, i potpuni obiteljski sklad!
  A djevojke su ga uzele i svojim golim, isklesanim nogama izbacile ubojite darove uništenja. I raskomadali su cijeli bataljun Putinovih medvjeda.
  Djevojka je primijetila:
  - Putin je prokleti tiranin!
  Drugi vilenjak je kimnuo.
  - Vrlo podmukao, i ne samo u ovom životu, nego i u prošloj vladavini bio je despot!
  I vilenjački ratnici su to uzeli i zapjevali jednoglasno;
  Čekić hrabrosti kuca u mojim venama,
  Dakle, pravi rat počinje!
  Naša je volja poput monolita
  Svijetla, bezgranična zemlja!
  
  Njena srca su kao igra uglas,
  Ne postoji poziv za boljeg vojnika!
  Iako sudbina bode kao igla
  Ali djevojka je prava granata
  
  Bol je i nas pratilac, jao,
  Gubimo prijatelje u očaju!
  I sretan ponekad samo na neko vrijeme,
  Ali vjerujte da orlovi nisu papige!
  
  I imamo obračun s neprijateljem,
  Vrlo bijesan i zastrašujući!
  Sunce peče čelo kroz šljem,
  Kako je teško živjeti u svijetu!
  
  Nažalost, nije nam dopušteno birati
  Kao čip, okreće nas sreća!
  Pa, što je s Bogom? Boga nije briga
  Ljudi umiru kao muhe!
  
  Ali uvijek postoji šansa u cijelom svijetu,
  On je s onima koji su hrabri i prijatelji sa snagom!
  
  Naša vjera, savjest, hrabrost, čast,
  Da ne bi zapeo kao vepar u kaljuzi!
  Ustani, otresi vodu,
  Poklonite se onima koji su svemir stvorili!
  
  Na računu nema malih nula,
  Osvojiti jedan jedini poziv!
  Postići ćeš, zna ovaj tip
  I uspjeh, i priznanje uskoro!
  Postanite poput svemogućeg kralja
  Izricanje nečasnih presuda!
  A sada zrak, teška bitka,
  Što je i ovo, obrazovanje!
  Nebo je glamurozno plavo,
  Navodnjavao dim zlog djela!
  
  Ali vidim da protivnik gori,
  Njegov avion se srušio na polje,
  Koliko radosti, sreće na licu,
  Ostajemo sokolu po volji!
  Lijepe djevojke su pjevale, nemojte ništa reći. I ostavlja dojam.
  Pa što će sad orci uzeti i primiti. I dobit će ga točno u centu.
  Ratnici pucaju iz mitraljeza vrlo poznato i jasno. Dobro su usmjereni i izuzetne su snage.
  Ovdje ga je jedna od njih uzela i golim nožnim prstima bacila zrno graška s darom uništenja. Uzela je i digla u zrak puno Putinovih medvjeda.
  Zatim je sa žarom zapjevala:
  Mi smo djeca galaksije
  Vilenjaci kao praktičari...
  Mogu se zajebavati
  Pa, letjet će!
  A ratnica je golom petom bacila smrtonosni eksplozivni paket. Zajebao je i izazvao kolosalna razaranja. I toliko je orka ubijeno da je nemoguće izbrojati.
  To su postupci djevojaka koje su glamurozan i lijep narod. I sposoban pokazati prava čuda. Ovdje, protiv takvih djevojaka i bisera, orci su poput medvjeda u pohodu. Ali ratnici su, naravno, spremni za bitku, a pokazat će još nešto.
  Pogotovo ako ih svrbe gole, okrugle, ružičaste pete, pa još ako udare orke konkretno.
  A naravno ni djevojke ne mogu bez pjevanja. A njihov glas je nevjerojatan;
  Kako zanimljivo vladati svemirom,
  Iako to vama smrtnicima nije dano razumjeti!
  Takav je sada moj poziv -
  Pretvorite sve besmislice filma u stvarnost!
  
  Gradite zvjezdane brodove s upijačima
  I iz praćke smijehom srušiti kvazar!
  Da piloti odjednom postanu slatkiši,
  I umjesto Sunca sa zlatnim samovarom!
  
  Sve je postalo podložno čovječanstvu,
  Ostvario sam svoje snove!
  Naravno, Svemoć je opasna,
  Kad ne znaš mjeru ljepote!
  
  Možete se roditi kao violinist, umjetnik,
  I naučite kako prekinuti užad!
  Ali misli moraju postati čista svjetlost,
  Da izlije milost i milost!
  
  Akciju je, naravno, teško predvidjeti.
  Ne znam, bacit ću ga!
  Dolaze u obliku torte sa zvjezdastom kremom,
  I pogled na djevu s topom blista!
  
  Dođi gore, onda fantazija odlučuje
  Vi obični smrtnici to ne možete shvatiti!
  Ta termokvarkova sinteza se događa,
  Što može princeps -plazma nit uplesti!
  
  Kakav svijet želiš, stvori ga,
  Tako da je svirala burna harmonika!
  Tako da na karti nema vrućih mjesta,
  Tako da kreacija zaboravlja bol!
  
  Zapamtite, i vi ste djeca Božja,
  Tko je svoje sinove učio stvaranju!
  Da dam pravedan, novi red,
  Gdje si lovče, ali divljač je besmrtna!
  
  Ljubite svoje najdraže, častite Isusa,
  Pokušajte činiti dobro za sve nas!
  Da čovjek ne ostane u koritu,
  Kako ne bi zgnječio računalo dlijetom!
  
  Rukujmo se, recimo
  Sreća će biti - drugačije ne može biti, vjerujte u to!
  Uostalom, mi smo takvi patrioti ljudi,
  Kakva će grabežljiva zvijer cviliti od straha!
  
  Čuvanje domovine naša je sveta dužnost,
  Stvoriti osnovu za svemoć!
  Za stvaranje cvatova svemira,
  Vilenjaci moraju ojačati svoju moć i vojsku!
  Djevojke su pjevale s velikim osjećajem i samopouzdanjem. Lijepo promrmljao svoje riječi. I doslovno preplavio.
  Ali nisu svi vilenjaci bili tako sretni. Jednog od njih zarobili su orci.
  A onda su Putinovi medvjedi stavili djevojku na stalak. Ljepotici su okovali ruke. Zatim je na gole, isklesane noge ljepotice obješen masivni blok. I razvukli su vilenjaka na stalak. A djevojka je zaškripala od svake boli.
  Orci su je počeli udarati bičevima po golim leđima. I pod svojim golim, lijepim, preplanulim nogama ložili su vatru. I počeli su stvarno i brutalno pucati na ljepoticu.
  Djevojčica je imala velike bolove, ali je izdržala. Tada su Putinovi medvjedi počeli lomiti prste njezinih bosih stopala lijepoj, a vrlo seksi i goloj djevojci mišićavog tijela.
  Djevojčica je vrištala od neizdržive boli. Ali onda je odjednom zašutjela. I umjesto stenjanja, uzela ga je i počela pjevati;
  Ja sam mladi ratnik majke vilenjakinje,
  Moćna zemlja, domovina svih zemalja...
  Nema domovine u svemiru, znaj da je ljepša,
  Svezao sam mudru kravatu ispod planine!
  
  Biti pionir je radost i poziv,
  Uostalom, to znači da ste sluga domovine.
  I možete umnožiti svemir -
  Uništavanje spletki pakla-Sotone.
  
  Kad je došlo ljeto četrdeset prve
  Lipanjska grmljavina tutnji za nas ...
  Ne želimo da regija postane siromašna,
  Za sreću, vjeruj - Otadžbina je stvorena!
  
  S djevojkom, zli orci čekaju u zasjedi,
  Mitraljez smo dobili prije toga.
  I na Putinovu ludu ljutnju,
  Naša ekipa uspješno pobjeđuje medvjede!
  
  Prijateljice bose noge grube,
  Snijeg već pršti pod golim tabanima.
  Od hladnoće i ruševine pomodrio,
  Ali sveti oganj nam grije dušu!
  
  Tukli smo ne znajući mjere protivnika,
  Ne damo odmora dan i noć!
  Lete do ešalona u roju granata,
  I časnici sa snajperom.
  
  Nigdje zli orci ne mogu naći podršku,
  Naš pionirski, hrabri odred...
  Sposoban, ako trebaš sjeći planine,
  Evo Putinovih tenkova koji gore kao svijeće.
  
  Narod se u nastupu bijesa okupio -
  Za pravdu, hrabrost i čast.
  I nema grebena u moru oluja -
  Što bi nas natjeralo da sjednemo!
  
  Ušli smo u Orklin, ušli u Komsomol,
  Od gaziti bos s curama cijeli svijet!
  Udišemo med pobjede u maju rajskom,
  Sada je postao vječan, naš svijetli uspjeh!
  To je stvarno takva djevojka tako lako mučenje ne može biti slomljena. Iako je krvnik bijesno biče bičem. Ali zapravo se nema što vidjeti. I sada ork vadi užarenu žicu iz kamina.
  I šibajmo već djevojku, bez imalo sažaljenja divljim bijesom. I učinio je to vrlo grubo i agresivno.
  Ali vilenjakinja se nije slomila i počela je pjevati s još većim bijesom i entuzijazmom;
  Iza puta će biti mlijeko,
  Prvi korak u životu je važan!
  Vidiš opet preko svemira,
  Vrtlozi bijesnih napada!
  Zbor...
  I borba se opet nastavlja
  Hiperplazma gori!
  Kralj vilenjaka je tako mlad
  Udari gredama!
  
  Svemir do svih krajeva,
  Jači smo od Božjih otaca
  Nad prirodom, moć svemogućeg,
  Teoplazma je pobijedila borce.
  
  Zbor...
  I borba se opet nastavlja
  Hiperplazma gori!
  Kralj vilenjaka je tako mlad
  Udari gredama!
  
  Ne očekuj milost s neba
  Oni koji su glupi čekaju nule!
  Uskrsnite one koji su časno umrli
  U sfere svih znanosti puta.
  
  
  U prošlosti, vrućine i snježne padavine,
  Svijet je bio siromašan i bogat.
  A sada bilo koji kreator,
  
  
  
  I borba se opet nastavlja
  I srce je tjeskobno u grudima,
  Kralj vilenjaka je tako mlad
  A mladi studeni ispred.
  Kralj vilenjaka je tako mlad
  A mladi studeni ispred.
  
  I borba se opet nastavlja
  I srce je tjeskobno u grudima,
  Kralj vilenjaka je tako mlad
  A mladi studeni ispred.
  Kralj vilenjaka je tako mlad
  A mladi studeni ispred.
  Djevojka se nije pokvarila na stalku. Ali vilenjački snajperist stavio je smrtonosni metak u orkov trbuh. A on, dobivši smrtnu ranu, počeo se gušiti i umirati.
  Druga je djevojka pucala i šakom udarila Putinovog medvjeda u glavu, a on se srušio mrtav.
  Evo vilenjaka na tenkovima, uzeli su svoju djevojku i oslobodili je. I ispalo je jako cool.
  I ratnici su počeli bacati takve razorne darove smrti na neprijatelja uz pomoć golih potplata.
  Što je s orcima? Zaista im je teško boriti se s vilenjacima . I stvarno se nabijaju po rogovima. I puno orka završi u grobu i leševima.
  Zato ne idite protiv cura, Putinovih medvjeda, inače ćete završiti u grobu.
  Djevojke glume energično i ekspresno. To su ratnici koji mogu odjednom odlučiti o sudbini svijeta. I njihove gole, okrugle pete, tako ružičaste i divne. Neki mladi vilenjaci čak pohlepno ližu svoje tabane i pokazuju neviđenu hrabrost i, u isto vrijeme, strast.
  I radim s velikom žestinom. Ove djevojke su zaista nepobjedive.
  A ako počnu pjevati, onda medvjed riče od ljutnje;
  Zemlja u kojoj si slobodan, svatko,
  U kojoj je svaki Gospodar proleter.
  Pretvoriš se u rublju i novčić,
  Zimi, u snježnim nanosima, solarij.
  
  Ima svijetlu, crvenu zastavu komunizma -
  Tko nam obećava besmrtnost!
  Ljubav prema domovini izražavamo u stihovima -
  Zauvijek će biti sreće, vjeruj u nju!
  
  Lideri su ponekad drugačiji...
  Nije svaki vođa poput mudrog Staljina.
  Ali svatko od nas uvijek je heroj,
  Kad su i um i volja ojačali!
  
  U zadnjem mjesecu hrabrog proljeća,
  Vojnik je završio rat zauzimanjem Frage .
  Svojoj domovini smo vjerni kao anđeli,
  Zapovijed nam je dana - borac ne ustukne ni korak!
  
  Ako je smrt došla, prekrsti se,
  I Gospode, leti u raj, gdje planinski pepeo ....
  Zauvijek će naš Duh uzlaziti,
  Osvojit ćemo moćne vrhove!
  
  Uostalom, nakon smrti, život je opet rijeka,
  U njemu plovimo kao barka - meteor!
  Zazivi Svete Bogorodice,
  Ne usudite se podnijeti poraz i sramotu!
  
  Carstvo, jer je Božje svjetlo,
  Vilenjacima je Svevišnji naredio da vladaju!
  Nećemo znati kraj sretnih godina,
  Nema granica za uslugu - podignite ruksak!
  
  Vilenjaci zajedno je naš moto -
  Budi čovjek podložan mudroj vlasti!
  Kazalište svijeta je puno glumica,
  Razdiremo čeljusti paklenog gnjeva!
  Djevojke lijepo pjevaju i pokazuju svoj anđeoski, au isto vrijeme demonski karakter.
  Ovako se bore. Iz helikoptera se ispaljuju ubojiti zračni topovi. I razbijaju pozicije Putinovih medvjeda u paramparčad. I ovi orci umiru bez sažaljenja.
  Ovo je broj ubijenih ljudi.
  Ovo su borbe hrabrih djevojaka. Jedan od njih ga je uzeo i grimiznom bradavicom pritisnuo tipku za ubijanje. A onda je poletio na Putinove medvjede, vrlo destruktivan i razoran projektil. Koji je položio mnoge od ovih protivnika.
  Ovako se bore hrabre djevojke.
  Ali mladi vilenjaci također se bore žestoko i s velikim duhom. I slamaju neprijatelja i ubijaju Putinove medvjede.
  Mladi ratnici to rade vrlo cool i duhovito. I sve je to impresivno.
  Kako sve super i cool izgleda.
  Ali mladi vilenjak ispali rafal iz mitraljeza prema orcima. Pokosio ih je bez ikakve ceremonije i počeo pjevati;
  Mislim na svoju djevojku
  Što je istaknulo dio pjesme.
  Elphiney zimi -
  Nema izbora, što znači da nema dileme!
  
  S njom i na hladnoći duša mi je laka,
  U vrućini donosi proljetnu svježinu.
  Ruke drže snažno veslo,
  Plutajte niz rijeku prije snježne oluje.
  
  Kad pada jesenja kiša,
  Stabla u zlatu u ljubičastom luksuzu.
  Od tvog poljupca drhtim
  A djevojci bijela kosa kovrčava.
  
  Prijatelj juri kroz lišće bos,
  Prelijepa je - kao ljetna princeza.
  Pljusak u lokvama - prskanje oprugom,
  Neka se proslavi naša strast ljubavi!
  
  Tuga i tuga nas neće dotaći,
  Skinimo s neba zvijezdu koja sanja!
  Sada ću stajati kao da je kralj na prijestolju -
  I bezgranična djela svjetlosti...
  
  Djevojka u polju bere mi kamilicu,
  Kao odgovor, uberem joj maslačak.
  Iako pijan od uzbuđenja, poput vina -
  Ne oponašajte zaljubljenu papigu!
  
  Odsvirajmo ovu romansu uz gitaru,
  Da ljudi znaju što je radost!
  Neka rođeni nosi sreću -
  A zla vještica starost neće doći!
  
  Djevojka i ja smo se zagrlili i otišli,
  Nema potrebe da budete napadni i ljuti.
  Ponekad ne možeš izbjeći rat, shvati
  Sve godine ne mogu biti plave!
  I mladići iz obitelji vilenjaka znaju pjevati i boriti se. Samo im je, naravno, za razliku od lijepog spola, neugodno boriti se bosi.
  Međutim, lica muških vilenjaka su tako nježna i rumena, bez dlaka, baš kao i kod djevojaka. I moram reći da je jednostavno super. Tako cool, bosonoga ekipa ovdje.
  Ratnici pokazuju svoje cool i neshvatljive akrobatike. Ali to nije sve, naravno. Moraju znati reći takve stvari - koje ne mogu reći u bajci, niti opisati perom.
  Ali jedan od njih puca s pupkom. Originalno je i lijepo.
  A tokovi energije izbačeni su tako destruktivni i izuzetno gorući, poput napalma.
  A što ako cure nešto pokažu, bit će to lijes za Putinove medvjede.
  Ali mladići mogu puno pokazati. Pogotovo ako rukama pritišću okidače. I bit će jako cool.
  A ono što lansiraju ispada krajnje smrtonosno i destruktivno.
  I mladić vrlo lijepo pjeva;
  Činilo mi se da poletim na sivom konju,
  Kakav magarac tako reže?
  Znam da je sam Sotona rodbina ljudi -
  Obračunat ću se sa svakim tko se pobuni protiv zemlje!
  
  Đavoli su se nastanili u lošim mozgovima,
  I ljute misli galopiraju!
  Uravnotežimo ravnotežu - brišimo nule odjednom,
  Očistite sustav od ponora nedaća!
  
  Ne razumijem ni kuda idem,
  Glavom mi je projurio hiperplazmični vrtlog!
  Ne dopustite da se podvrgnete sranjima
  Tako da se potok slave može razliti lunarnim svijetom!
  
  Rat teče u neprekidnom toku -
  Ovakva aktivnost čeka vilenjaka stoljeća...
  I želim piti opojno vino -
  I mirno nastaviti s veličinom razgovora.
  
  Ali znaj da će slabost i dosada proći -
  Pronađi vilenjaka iz svojih snova, ti si uspjeh i poziv!
  Mi, kao pioniri, nastojimo marširati -
  Uostalom, cool ratnik nije glupo ime!
  
  Babakh i rastrgan, evo brda leševa,
  Neprijatelj je zbunjen, trči i povlači se!
  Možemo završiti rutu
  Mada pas podzemlja divlje laje!
  
  Što radimo u svijetu - nema fantazije,
  Rodili smo se, kao da napalm muči mozak!
  Zauvijek ćemo biti kao mladost -
  I mjesto u paklu bit će bolje nego u raju!
  
  Što vojnik želi? Da rat traje -
  Mir mu i dosada i slabost mozga!
  Sustići ćemo neprijatelja do groba -
  Ali znaj da je prekasno da se predaš ratnicima!
  
  Neće biti rezultata, a nema izbora -
  Završio posao i odmah drugi!
  Uostalom, ovo je samo početak, preventivna vožnja,
  Uostalom, služenje vojnog roka je dobro djelo!
  Naravno, vilenjak ima glas poput bakrene cijevi.
  Mladić je dobro pjevao. I jako se dobro borio. I voli vilenjake. Ako treba, poslužit će se i jezikom. Istina, na ovom svijetu ima dvanaest puta više djevojčica nego dječaka. I to je, naravno, odlično za muškarce. Djevojke se same bore za dečke sa svim bijesom i pritiskom. I ovdje ne možete ništa uzeti ili oduzeti.
  Ovo su djevojke ovdje - love muškarce. I protiv njih se ne može ništa.
  A ako počnu pjevati, onda...
  A djevojke pjevaju ovako:
  Neka trči nespretno,
  Oklopni tenkovi kroz lokve,
  A na krovu mitraljez...
  Rastrgat će sve orke!
  . POGLAVLJE br. 12.
  Maria Kolesnikova, hrabra djevojka u svijetu vilenjaka, nastavila je hrabro zapovijedati i izdavati naredbe. Učinila je to s velikim entuzijazmom. I tiranin s brkovima i ćelavom glavom neka je proklet.
  Vilenjački ratnici nastavili su se tvrdoglavo boriti. Odbili su napredovanje razjarenih orka. A oni su se penjali i penjali, kao žaba krastača na kramp.
  A djevojke su nastavile pucati i kositi neprijatelje. Učinili su to s velikim entuzijazmom.
  A svaki hitac vilenjaka bio je popraćen pritiskom na gumb pomoću grimizne bradavice dojke.
  I djevojke su se potpuno razdvojile. Pritom su njihovi goli nožni prsti bacali velike smrtonosne granate, rastrgavši Putinove medvjede. A razderano meso je gorjelo i dimilo se.
  Ovdje su djevojke za čišćenje. I veselje, pjesma i veliki entuzijazam.
  I pritom su, naravno, pjevali;
  Ali ako padne ratnik proboden metkom,
  A djevojka će vječno sjediti uplakana kao udovica.
  Nema potrebe misliti da je svijet samo beznadno crn,
  Taj raj je zli Sotona izgubio i zgazio...
  
  Zapravo, postoji nada - dostojna sudbina,
  Obraniti domovinu i osvojiti bezdan.
  Kada je u Elfu svaki momak jak ratnik -
  Znajte da ovo nije bravura i nije glupi kič!
  
  Ali vitezovima ponekad nedostaje podrške,
  Horda ne zna rezultat, a pritisak je okrutan.
  Tada nećemo postati pokorni papagaj -
  Bolje to nego sramota olova u hramu!
  
  Svemirski rat - to je posebna vrsta,
  U njemu ste robot igračka, nažalost ...
  Ali Elfi ratnici iz vojske poznaju plemstvo,
  Što nije pristajalo ležati u lijesovima.
  
  Fragmenti čudnih zvijezda na nebu su dijamanti,
  U njima svaka suza duše...
  Pokušajte, pokažite talente,
  I bolje zapjevaj uz grmljavinu hopak ples.
  
  Jesenje vrijeme - gdje ljeto blijedi,
  Ona osvaja svojom čudesnom ljepotom!
  Neka je moja vilenjakinja, u ovoj pjesmi ona je opjevana,
  Sa svojom nerazdvojnom majkom-domovinom!
  
  Posljednji poljubac šaljem djevojci,
  Kad umrem, ti ljepotice ne plači...
  Uzmi, vjeruj Orklinu pod bujnim cvijetom svibnja,
  I čudovišni ork-krvnik postat će žrtva!
  Djevojke su, moram reći, odlično pjevale. I pobijedili su ove orke velikom snagom i strašću vučica. Zdrobili su ih.
  A na snimanju su koristile gole, okrugle, ružičaste pete. Djevojke su bile izuzetno energične. I goli nožni prsti ljepotica bacali su darove uništenja.
  Protiv takvih djevojaka nikakva sila ne može. Oni su blistavi i kozmički kradljivci. I u isto vrijeme, vilenjaci u kojima je nasilna i blistava moć.
  A s grimiznim bradavicama pritišću gumbe bazuke i vode razorni rat. A čim se zajebu, odmah će se srušiti cijeli rov orka. Ove djevojke su super klasa. I kako su se prihvatili posla.
  I sad opet goli nožni prsti bacaju granate, koje proizvode kolosalnu pustoš i razaranje.
  Ove djevojke mogu doslovno sve. I pomesti će svaku dlakavu armadu.
  Evo djevojke sa smaragdnom kosom, kako će uzeti i udariti neprijatelja pritiskom na dugme svojom grimiznom bradavicom.
  Sadašnjost uništenja izleti i razdire i pali Putinove medvjede.
  A djevojke opet pjevaju i zube gole;
  Prostranstva Elfia - lijepa, draga,
  Gdje su biseri snježni, kristalni oceani...
  I vojnici vilenjaci i general su ujedinjeni -
  A simbol države je orao - naš pravoslavni car!
  
  Sada je prošlo ljeto i jesen dolazi u posjed,
  Drveće je odjeveno, na njihovom luksuzu zavide kraljevi.
  Moja blistava domovina radosnija je od raja,
  Za vilenjaka ću dati pošten život.
  
  Dakle, jesen je lijepa, samo pjesnik razumije
  Ne treba oporezivati vene siromašnih...
  Božji besplatni dar: Porfir i grimiz
  I zlato potamni kad je zraka na lišću Sunca.
  
  Cvijeće, venuće, postaje svjetlije i ljepše,
  Lišće pada kao bujni prinčev tepih,
  Evo broša od smaragda s rubinima u jesenjem guštu -
  Svemogući umjetnik, naslikao je uzorak.
  
  I u svakom potezu ovo su kistovi Gospodnji,
  Vidim ljubav i želju za stvaranjem ideala...
  Ali čudno, naši ljudi žive gotovo u podzemlju,
  A despot financija okrutno nam je okovao krila.
  
  Zemlja nam je pahuljasta i debela ko salo,
  Dosta u utrobi i u rudnicima rude.
  Ali zli oligarsi nisu dovoljni i nisu dovoljni,
  Ljudi su opljačkani, da je sve pod petom potrebe!
  
  Ali je li volja Gospodnja podnijeti takvo što?
  Uostalom, Bog je dao Zemlju da na njoj rade i stari i mladi.
  Uostalom, pred Gospodom Hristom - i kralj je ravan siromahu -
  Stvoritelj svemira s podlim razbojnikom je razapet.
  
  Odgovori mi anđele, gdje je pravda?
  Da djeca plaču i umiru od gladi, starci...
  Da su zli buržuji iznad krova s darovima i milošću ...
  A za one ljubaznije ostaju samo čunjevi-dugovi!
  
  Ali s neba nisu čekali odgovor,
  Vjerojatno je Bog u problemu što ga je tako lansirao...
  Ali istina je da će borba učiniti život za nas rajem,
  A netko tko je čak iu okovima može zauvijek postati sretan.
  Ovako djevojke jako dobro pjevaju. A njihovi glasovi svjetlucaju poput zvona ledenica. Ovo je stvarno žena.
  A njihovi su glasovi, zapravo, poput tokova dijamanata. A ako ih stave, onda odasvud možete zamisliti u velikom stilu.
  Ratnici ovdje pokazuju svoju transcendentnu i kolosalnu razinu - svemirsko doba. A ako ga uzmu, sve će biti puno ozbiljnije i bezobraznije.
  A na djelu su i gole, isklesane noge djevojaka. I bacaju darove smrti velikom, razornom snagom. I to rade bez puno ceremonije.
  Ovo su djevojke ovdje - super razina !
  A gole, ružičaste potpetice izbacuju grašak uništenja. I sve će biti vrlo lijepo i veliko.
  A djevojke svojim grimiznim bradavicama na grudima pritišću gumbe i aktiviraju raketne bacače koji uništavaju položaje orka. I to čine bez nepotrebnih odgoda i ceremonija.
  Nakon toga djevojke ponovno počnu pjevati;
  Snježni biseri s mora - jarko sja,
  Mećava će uvojke janjaca zavrtjeti ...
  Naša domovina - vjera-granit,
  Ako je istine orci se ne boje!
  
  Zveckanje metala, škripa valjaka -
  Tenkovi gmižu Elfijinim granicama!
  Napravimo češalj od oštrih bajuneta,
  Uz poklič "Ura" krenuli smo u napad!
  
  Kravata oko vrata u boji zore
  Na borbu nas je potaknula jedna ideja.
  Postoji samo jedan izbor - pobijediti ili umrijeti,
  Evo grimizne zastave koja se vijori nad redutom!
  
  Blijede usne, mećava puše,
  Zarobljenoj djevojci bile su vezane ruke...
  Oh, kako nemilosrdna sudbina
  Po jakom mrazu bosi do skele!
  
  Ali nisam želio završiti u petlji
  Skupio snage, uhvatio se za Nijemca.
  Na zemlji nema jačeg od nas,
  Ne treba nam tvoja podla milost!
  
  Tako je umrla, grizući grlo,
  Djevojka vilenjaka je Tanya Krasnova.
  Ali put će nas dovesti do Orklina,
  Izgradimo svijet - novi bez nasilja!
  
  Koliko je moje braće umrlo
  Svi volonteri, samo dečki.
  Za pionire siromašnih, bosih nogu -
  Kore za doručak za večeru bumps!
  
  Blizu smo Orklina , trijumf dolazi uskoro,
  Znak komsomolca pali škrinju!
  Iako su čizme nenavikle i tijesne,
  Ali boja majske sreće inspirira!
  
  Fuhrer je u paklu, uragan je utihnuo -
  Došla je radost, čuje se smijeh djece!
  Pepeo podzemlja spava ,
  I nad domovinom - Crveno sunce!
  Ovako pjevaju djevojke radosno i bijesno. A njihovi su glasovi tako lijepi i prelijepi. Kao potoci koji žubore. Ili fontane hrle u nebo . A takve djevojke osvajaju različite zemlje. Imaju takvo umijeće i opseg.
  Dolazi vilenjak iz obitelji ninja. U rukama drži dva mača.
  I ratnik im je mahnuo. I četiri glave Putinovih medvjeda su posječene odjednom. I valjali su se po travi.
  Ninja djevojka ga je uzela i golim nožnim prstima bacila bumerang. Preletio je i odsjekao glave agresivnim orcima. Doslovno ih je nokautirao.
  Ovo je stvarno bosa i agresivna djevojka. Kad jednom počne sjeckati, ne možete ga zaustaviti. A uzet će i pljunuti otrovnom iglom. I pogodi generala orka ravno u oko. A Putinov medvjed mu je mrtav za petama.
  Ninja djevojka vrisne:
  Slava Zelenskom, slava!
  Tenkovi jure naprijed...
  Pod zastavom vilenjačke države,
  Djevojka je u napadu!
  To su stvarno cure koje su jako dobre. A stopala su im tako bosa i preplanula. I bacaju darove smrti s agresivnom i nasilnom snagom.
  A nakon što je red Putinovih medvjeda pokošen, djevojke ponovno počinju pjevati;
  Sveta, Blažena Djevica Marija
  Rodila je Spasitelja, dala nam svjetlo.
  Ali vaša su djeca zimi bosa -
  I u prljavim podrumima dočekujemo gladnu zoru!
  
  Uostalom, kako se dogodilo da svijet muči zlo,
  Da ima više sirotinje nego u travnatim poljima skakavaca.
  Da se čak i biljke smrzavaju od hladnoće u svibnju,
  Koji je najčešći odgovor - ako si siromašan, onda pleši!
  
  Šteta je bakreni novčić dati bogatima,
  Iako im je mamon nabujao do granica pristojnosti...
  Njihov glavni mentor nad nama je hrastov štap -
  Ali bit će rika kad pijetao zapjeva!
  
  Gospodin vam je zapovjedio da dijelite bogatstvo -
  Tako da nema mrtvih, a plač ne muči Božji Sluh.
  Tko je slab, pomozite - ljubazna lica govore s ikona,
  Ako si milostiv - svjetionik na putu u raj nije se ugasio!
  
  Ali mnogi mamoni i duše i spasenje su dragocjeniji,
  Kažu da će zlato kupiti svece!
  Podlo lice plivalo je iz masti lihvara -
  A srce bez mira hladan je granit!
  
  Što je tvoja bol za nas - jadne ljude?
  U palačama ne čujemo ni jauke!
  Želite li sklonište? Da, imat ćete sklonište
  Pod krovom zatvora na teškom radu!
  
  Zašto ga dati vama, nama
  Što smo silom uspješno zauzeli?
  Bio si ništa i zauvijek ništa
  Nije za tebe nebo dato!
  
  Ali iznenada im je stigla smrt,
  Kako je Uzvišeni Stvoritelj učio!
  Sada su oni tamo gdje Sotona gori
  Gdje izdajica škripi i urla od muke!
  
  Pa ste zaključili da se Svevišnji šali -
  Rekavši, velikodušni će biti uzvišeni?
  I da je sam Isus utjelovljeni Stvoritelj,
  Nije li bilo ispravno reći da će jesti stvari zlih miševa?
  
  Pokajte se, čitajući molitvu Marijinu,
  I padajući na koljena i kajući se - stenje!
  Kad dijete pred tobom plače,
  A bosonoga se trese od hladnoće!
  
  Uzmi svoju tijesnu i opaku torbicu
  Da, spavaju s novcem s osmijehom.
  Tada će Isus Bog ljubavi voditi
  I neće ti dopustiti da padneš niz nesigurnu stazu!
  Djevojke tako dobro i hladno pjevaju, a glasovi su im toliko blistavi i svjetlucavi da imate osjećaj kao da ulazite u pravi, pravi raj.
  A onda su djevojke pogodile orke uz pomoć golih nožnih prstiju iz haubica. I rastrgali odjednom pedeset Putinovih medvjeda. I raskomadajmo ove klupave.
  Djevojke su, naravno, borbenog i agresivnog vala. A ako i otvore usta, to je samo da zvižde. A od zviždanja djevojaka, zapanjene vrane padaju na glave orkova, probijajući im lubanje.
  A takvih vrana ima mnogo i izuzetno su smrtonosne.
  Djevojke, kako uzimaju, tako i bacaju limun golim, okruglim petama.
  Letjet će iznad orka i trgati Putinove medvjede na male, krvave komade.
  Djevojka vilenjak pjevala je:
  - Velika je rijeka krvi,
  Ćelavi Fuhrer sat ...
  Ali nemoj mu popustiti
  I baci Kaina u tamu!
  Ovdje se djevojke bave orcima. I bore se s velikim bijesom i očajem. I pokazati svoje najveće umijeće.
  Ali, naravno, u svakoj bitci ima mjesta za pjesmu;
  Sjajno je to što si napravio
  Milost je izlivena na ljudski rod!
  Ti si dao svetoga Boga
  Duša, radost, srce milosrđe!
  
  Lucifer, okreće nas u Sodomu,
  Proizvod grijeha i ponosa!
  Podigao mač na sveto prijestolje Gospodnje,
  I odlučio je da je sada svemoguć!
  
  Pripjev iza svakog stiha;
  Bože moj kako si lijepa i čista
  Vjerujem da je tvoja ispravnost beskrajna!
  Dao si svoj slavni život na križu
  I sada ćeš u mom srcu zauvijek biti gorak!
  
  Ti si Gospodar ljepote, radosti, mira i ljubavi,
  Utjelovljenje bezgranične, jarke svjetlosti!
  Na križu si prolio dragocjenu krv,
  Spašeni beskonačnom žrtvom planeta!
  
  Slijede dvostihovi.
  Zlo bjesni u buntovnim srcima,
  Sotona svojim pandžama razdire ljudski rod!
  Ali smrt će biti smrvljena u prah,
  I Gospodin će biti s nama zauvijek!
  
  Đavao je vodio rat protiv Gospodina Boga.
  Neprijatelj se borio okrutno, podmuklo!
  Ali s ljubavlju je Krist slomio Sotonu,
  Na križu, dokazujući svoju istinu!
  
  Moramo se braćo spojiti u jedan tok,
  Usmjerite svoje srce, um i osjećaje k Isusu!
  Da nam Veliki Bog pomogne da se spasimo,
  I u vijeke vjekova slavit ćemo Gospodina!
  
  Da duša zauvijek nađe svoj mir,
  Moramo raditi u žetvi Gospodnjoj sa cijelim svijetom!
  I zauvijek i zauvijek Svemogući bit ćemo s tobom,
  Želim moliti sve jače i jače!
  
  Ako ste srušili noge - tepih od baršunaste mahovine,
  Isus će odmah izliječiti svaku bol!
  Uostalom, obalu je poslao zlatnim pijeskom,
  On je vlasnik Sunca s bezgraničnim svemirom!
  
  On je svojom riječju stvorio nebesa
  Zvijezde neba rasuo je na veliko!
  Jehova voli ljepotu,
  Njemu odanost, odanost bez straha!
  
  Bez Svevišnjeg nema prijatelja,
  Ozarene ikone ljubaznih lica!
  Jer želim sve više i više
  Isus postao čestica tijela!
  
  Smiluj se Bogu za naš grešni dug,
  Što jao, nismo vam dali!
  Iako je vrijeme pokajanja prošlo,
  A već ponor gdje je cvjetanje dalo!
  
  Ali Gospodin je dao svoju milost
  A on reče - opraštam vam siročad!
  Znam da ne možeš vratiti svoj dug,
  Ali za tebe ima mjesta na nebu!
  
  Nemoguće je izdati što
  Gospodar svemira je dobroćudan!
  I svojom pravoslavnom rukom,
  Vodi nas zle ljude u odaje!
  
  Hoće li mu stvarno reći ne?
  Molimo primite pokajanje!
  Strpljivo čeka vrhovni odgovor,
  Da nam oprosti, vjeruj Njegovoj želji!
  
  Odlučili smo ići na mučenje
  Kako bi ojačali svoj duh!
  Nema drugog puta za nas koji smo pali,
  Da budem vječno Svemogući s Tobom!
  
  Evo ga, blizu je čas spasenja,
  Riječ Božja se nikada neće slomiti!
  Što će biti s nama
  I poletite, duše krilate!
  
  Vječno će biti ono što si stvorio,
  Beskrajni i mudri vladar svemira!
  prosvijetlio si me strujama života,
  I vjerujem da će naša ljubav biti prava!
  Tako su djevojke pjevale dobro i sjajnim glasovima grmeći kao bakar. I izgledalo je izuzetno cool.
  Vilenjak ga je uzeo i golim nožnim prstima bacio ubojite darove uništenja. Kao šestorica s bijesnim psom, ubijeni Putinovi medvjedi raštrkani u različitim smjerovima. I neprijatelju je zadan razoran i katastrofalan udarac.
  Djevojka ga je uzela i zapjevala:
  Ljudi će biti sretni
  Sreća zauvijek...
  Vilenjaci imaju moć -
  Snaga je velika!
  A sada će djevojke opet uhvatiti i zakucati neprijatelja svojim jagodastim, tako ukusnim i sočnim bradavicama. I stvarno ide super.
  A masa Putinovih medvjeda gori u divljoj agoniji. A cure su jako vesele i agresivne.
  I ne mogu ih zaustaviti agresivni orci. Ako se raziđu, onda ih ništa ne može zaustaviti. Ove cure će se pokazati.
  Ratnik boje jorgovana, slamajući Putinove medvjede, izdaje:
  Zli orci poput Maljute,
  uništavam bez traga...
  Ali iz nekog razloga u svijetu,
  Ali iz nekog razloga u svijetu,
  Ljubaznost pobjeđuje!
  Ljubaznost pobjeđuje!
  . POGLAVLJE br. 13.
  Maria Kolesnikova, koja je prkosila tiraniji, nastavila je zapovijedati, i to s velikim uspjehom.
  I tako su djevojke i vilenjački klanovi energično napali položaje orka. Ratnici su djelovali onako kako su i navikli, s velikom pokretljivošću i vještinom. Brzi su kao kobre i Putinovim medvjedima ne daju ni najmanju šansu. Takvi ratnici su, naravno, klasa najvišeg poleta i pritiska. I imaju tako iskričavu i agresivnu magoplazmatsku energiju. Djevojke koje orcima pokazuju svoj jedinstveni i agresivni temperament. Oni su jednostavno veličanstveni ratnici.
  I sada goli prsti stopala ljepotica bacaju smrtonosne graške smrti. I siju destrukciju i pustoš među orcima. Ratnici su ovdje tako veličanstveni, a njihove grudi svjetlucaju poput brušenih i vrlo skupih rubina. Takve ljepotice neizbježno će smrskati sve orke u krvavi nered.
  Evo jedne djevojke koja je golom petom bacila eksplozivnu vreću piljevine s kiselinom na neprijatelja.
  Pojurila je i raspršila Putinove medvjede u različitim smjerovima, rastrgavši ih.
  Djevojčica je zacvrkutala:
  Vilenjaci nam se cere,
  Vilenjaci su jednostavno najviša klasa!
  I onda do zore
  Poslušajte ih kako pjevaju ljubavnu pjesmu!
  Da, cure stvarno, ako se prihvate posla, stvarno će pokazati kolosalnu i neodoljivu snagu.
  A od bacanja golih nogu Putinovi medvjedi umiru u ogromnom broju.
  Ali djevojke su počele pjevati s još većim duhom i pritiskom;
  Zima već nestaje
  Evo proljetnog sunca...
  Mudrost je pobijedila prirodu,
  U znanstvenoj potrazi i pješačenju!
  
  Potoci zvone - snježni nanosi se tope,
  Gdje je srebrni tepih potok.
  Karanfili veličanstveno cvjetaju u svibnju,
  I naše prijateljstvo se ne prosipa!
  
  Volimo kćeri prirode
  Kad gljive rastu u proljeće...
  Ne, znaš da je loše vrijeme,
  Kako kiši milost Kristova!
  
  Priroda oživljava u proljeće
  Kristalni led rasprsnuo se uz tresak.
  Planeta će postati, vjerujem, raj,
  Neka zli oganj ne zapali svijet!
  
  Uostalom, svaki cvijet je svemir,
  Buba također želi živjeti.
  Bolja je sudbina svih - stvaranje,
  Ali jadni zeko, ti si igra.
  
  Kako se pokazalo, postoji mnogo straha,
  Puno je patnje s ljepotom...
  Ponekad stenjući molimo Boga -
  Pomozi nam sa srećom i snom!
  
  Ali što je ljutnja na svijetu,
  Što nas je počelo uvijati kao tornado,
  Ali Bog je odgovorio - ovo je da,
  Nisi postao lijen kao medvjed!
  
  Uostalom, ako je banana sama otpala,
  Nećeš ni plug upregnuti.
  Lica svetaca sa ikona klimaju glavom,
  Nema ananasa - sijte raž!
  
  Pa, taj rad vodi do uspjeha,
  On će našu rasu učiniti jačom!
  A prosperitetu se ne žuri,
  Nema potrebe za škrtošću mačaka!
  
  Nagrada će doći - bit će snage,
  A mi ćemo uskrsnuti one koji su pali u boju!
  Stići će kazna, znaj Juda,
  Laži i prijevare bit će osvećene!
  Tako su cure pjevale i bilo je izuzetno cool i lijepo. Ovdje su djevojke koje pokazuju svoj prekrasan stil i odjeću . A zubi djevojaka blistaju od bisera. I izgleda stvarno sjajno.
  Takve djevojke su ovdje.
  I, naravno, ne mogu izbjeći činjenicu da golim nožnim prstima mogu uzeti i ne baciti limun ubojite i razorne moći. I taj će izdubiti, i na razne strane, raspršene Putinove medvjede.
  Ovo je stvarno vrlo borben i cool ratnik.
  Ali na njemu lebdi moćni bombarder kojim upravljaju bosi i polugoli vilenjaci.
  Za djevojke se mora reći da su jako bose i preplanule. A opet mišićav. Imaju toliko bijesa i uzbuđenja. I u stanju su pokazati najvišu i vrlo borbenu i neponovljivu klasu.
  A onda će pasti teška bomba koja je iskočila iz trbuha bombaša. Ona juri dolje i pada na skupine krznenih orka. I raznese ih, i raznese ih u male poderane komadiće. I cijeli bataljun Putinovih medvjeda je uništen.
  Ovo je stvarno najslabiji udarac za pojesti. Koji sve pali, sve uništava. Tako su djevojke uzele i preorale ova kopilad i okrutna stvorenja orka.
  A djevojke uzeše i zapjevaše od veselja;
  Bit će sjajno živjeti u carstvu vilenjaka,
  Kad pobijedimo zle medvjede čekističkog cara ...
  Da, Putin je svakako opasan diktator,
  će pomoći vilenjacima u borbi s neba!
  Naravno, ne samo djevojke, već i dječaci vilenjaci bore se s orcima, koji pokušavaju sve potopiti lavinom. Također precizno pogađaju Putinove medvjede i nemilosrdno ih ubijaju.
  I dok muški vilenjaci pjevaju;
  Zapalim mlado srce,
  Nemoćno je zamisliti čak i pjesnika!
  Nije dovoljno staviti ni pet bodova -
  I baciti se u boj - krvavu osvetu!
  
  Ludi žar raspaljenih govora,
  Za djevojku, samo naizgled skromna golubica ...
  Njezine svjetlucave safirne oči
  Ovaj izgled je nevin, au isto vrijeme trom.
  
  Kakva strast kipi u mojoj duši,
  Djevojka, poput cvijeta, nježna je, gola ...
  I ti sam jašeš konja jigita -
  Dođite do mjesta gdje je početak raja!
  
  Skiciraj na platnu, nacrtaj svoje lice,
  Nema draže ljepote od tebe!
  Ti si kao ideal iznad svemira -
  Još ako vrag na žegi naoštri vile sa cerekom!
  
  S tobom sjedimo u sumornom trezoru - zatvoru,
  Ali domovina ima sveti oganj u našim srcima,
  San je opet biti blizu,
  Neizmjerna odanost našoj domovini!
  
  Napet na stalak - krvnik je, nažalost, okrutan,
  Vatra gori, kliješta su vruća!
  Proglašen, nečist, juriš na istok,
  Evo tenkova koji njuškom mjere kilometre!
  
  
  Ali uspjeli smo pobjeći iz tamnice,
  Sada smo zle orke tukli kao snopove!
  Neka baca puške u strahu od vojske,
  Nepobjedivi vilenjački piloti!
  
  Ali dat ću svom prijatelju ovaj savjet,
  Ne budi tako sebičan!
  Uostalom, život slobodnih, uvijek cvjeta,
  U okovima dogmi, ljubomoran je onaj koji je đavo!
  
  Znati bilo koji posao na ramenu,
  Svi možemo uskoro riješiti probleme!
  Neka sve ispadne kako ja želim,
  Mi ćemo donijeti sud o problemima!
  Ovako se jači spol bori s velikim entuzijazmom. I pokazuje najistaknutiju klasu i prijeteći učinak. Dakle, protiv takvih cura ćete zalijepiti glavu i dobit ćete točno kunu.
  Ili vas djevojka može uzeti gole potkoljenice i šutnuti orke u jaja. Djevojke će ga, naravno, uzeti i pokazati krznenim stvorenjima.
  Ako ratnici išta pokažu, bit će to stvarno potpuno i apsolutno uništenje.
  A ratnici će uzeti i slomiti gotovo svaku vojsku. I pritiskaju grimizne bradavice grudi na gumbe. Djeluju izrazito energično i borbeno.
  Ovo su postignuća ljepotica najsvjetlijih i najunikatnijih boja. I sve blista poput sunca veličanstvene i jedinstvene domovine Elfia.
  Tako ga je jedna od djevojaka uzela i udarila orke, pritisnuvši gumb svojom pečenicom. I to je pokazalo ubilačku i jedinstvenu prirodu destrukcije i razaranja.
  Ove djevojke neće dati milosti Putinovoj vojsci njegovim medvjedima orcima.
  Ali dakako i djevojke pjevaju;
  U svijetu hladnoće - snježne padavine,
  Prosjak i bogat!
  Đavoli vladaju planetom
  Pretvorio Zemlju u pakao!
  
  Ako želiš živjeti u radosti,
  Tako da sreća dolazi svima u kuću!
  Pokidajte lance ropstva kao nit
  Tada će torba biti puna!
  
  Postoji zemlja koja je primjer svima,
  Jak ratnik je pionir!
  Mač svoje svete domovine,
  Da zli Gospodin ne brblja!
  
  Vilenjak svim svjetovima naređuje,
  Snaga najmudrijih svjetiljki!
  Bez ikakvog, reći ćemo uljepšavanja,
  Svevišnji nam je pokazao put!
  
  Nećemo znati za riječ kukavica,
  Ako vojnik ne šapne, bojim se!
  Vjera pravoslavna čista,
  Bože blagoslovi Isusa!
  
  Nema mira u srcima bez Krista,
  Sjajni vodi u bitku!
  Bez vjere, rat je ispraznost,
  Izgubimo bijesan rezultat!
  
  Vrag će iskušavati
  Lažite svoje - ispit petica!
  Ali ne vjeruj zlima
  Nema razloga za izdaju!
  
  Zakletvi smo vjerni do groba,
  Prostor potomaka čeka - vjerujte mi!
  Zbacimo sinove Sotone
  Neće moći zarobiti Zemlju!
  
  Stoga, sreća čeka
  Tko je jak - Gospodin će ga spasiti!
  Bog voli narod Rusije
  Plamen u venama topi led!
  Dođimo do beskrajnih granica -
  Pokažimo svemiru naš put!
  Ne padajte do nas pravoslavnih,
  Nečist ne može saviti rog!
  Djevojke su opet jako dobro pjevale. I pokazale su svoje zube, koji su bili poput očnjaka.
  I tako su ratnici gurali svoje bose nožne prste u usta. I opet će uzeti i zviždati.
  A vrane su se osjećale kao batinom u mozak. I oni su, izgubivši svijest, pali na glave orkova. I Putinovim medvjedima su bušili lubanje.
  I moram reći da je stvarno super.
  Ovdje su djevojke pokazale kako se boriti protiv očnjaka. Ovo su uistinu napisane ljepotice.
  A ako takva djevojka nađe vilenjaka, onda će ga tući dok ne izgubi svijest. A ako naiđe na ljudsku mladost, onda će takve orgije uopće biti.
  Vilenjak ga je uzeo i zapjevao:
  Ako smo dječaci cijele zemlje,
  Pojebati curu odjednom, taj sat su mogli ...
  To bi djevojke bio takav orgazam
  Ne udarac u obrvu, nego ravno u oko!
  Uistinu, vilenjaci mogu učiniti mnogo. I pokazuju svoj potencijal. I ne samo borbena, nego i poetska.
  No, djevojke su već bile umorne od neprestanog pjevanja i skakutanja kao tigrice.
  I prsnu čitavim slapom krilatih aforizama;
  Od svih umjetnina upravo su vojna remek-djela najčvršće ostala u ljudskom sjećanju i izazivaju najviše suza!
  - Slika naslikana krvlju: svjetlija od uljane slike i puno sporije blijedi!
  Postojan čovjek pravdu stavlja iznad obitelji i prijateljstva! Mora postojati jedan zakon za neprijatelje i prijatelje, kao što muž ima za svoju ženu!
  Prisutnost različitih zakona pretvara pravdu u prostitutku!
  Jak protivnik jača ti tijelo i volju, čini te jačim - slab ti kvari dušu i slabi ti tijelo, čineći te slabijim!
  Dakle, težak put daje mnogo lakšu pobjedu!
  Vojnik ima ruke da puca, i mozak da se zaustavi na vrijeme!
  Ubiti budalu: isto je kao ubosti ga iglom, pucati u pametnjakovića je kao pogoditi ga granatom!
  Priroda je majka čovjeka, a majka velikog izumitelja ne može biti potpuna budala! Iako joj nedostaje praktične domišljatosti!
  Metak je najučinkovitija odgojna metoda u komunikaciji s mladima, ali i sa starcima!
  Samo učinkovitost utjecaja pada! Često će vjerodostojnost pasti, a ako stignete tamo, morat ćete odgajati zombije!
  Religija ponosnog čovjeka spušta na razinu životinje - dajući izbor između ovce i koze!
  Bolje je dati svoju kožu ljudima kao ovci nego vječno siktati kao zmija!
  Općenito, koncept rada s glavom ne može se tumačiti samo doslovno, čak i kada je riječ o borilačkim vještinama!
  Ako se želiš obogatiti, pokrsti se kao Židov, ako želiš bankrotirati, posudi od Židova!
  Olovo pomaže probavi, pogotovo ako je tableta u obliku uloška!
  Službenik koji ne prima mito je kao djevica prostitutka!
  Obično, da biste spasili jednog, morate ubiti drugog! Ovo je nedvojbeno okrutan zakon, ali on uspostavlja prirodnu ravnotežu vrsta!
  Nema boljeg borca na svijetu od ruskog vojnika, ni većeg tiranina od ruskog generala!
  Pretjerana raskoš znak je lakomislenosti, lakomislenost je vjesnik skore propasti!
  Mudre riječi iz usana gada su kao fontana iz gomile smeća!
  Vi imate prednost u dužini, ali ja imam u vidu!
  Ponekad možeš ubiti, ali nikad ne možeš oduzeti nadu!
  U ratu ako propustiš sekundu - možeš izgubiti vječnost!
  Običan toranj je jadan među neboderima, ali veličanstven među kolibama!
  Čovjek se pokorava sili, poštuje okrutnost, prezire blagost i ne cijeni dobrotu!
  Seks je najbolji lijek za sve duševne bolesti, ali nažalost skup i teško dostupan!
  Tko ne voli sex, ne voli život, i ne cijeni tjelesne radosti!
  Poeziji je zajedničko s vinom to što joj vrijednost s vremenom raste, ali ni stoljeća ne dopuštaju da stihovi istrunu i iskre ugase!
  Vojnik je kao kompjuter - broji jedan-nula, a ratnik je prijatelj-neprijatelj!
  Čovjek se od životinje razlikuje po humanizmu, te sposobnosti da djeluje suprotno nagonima!
  Od nasilja nad ženom ponekad se pojave zdrava djeca, a od nasilja nad prirodom samo čudovišta!
  Ako je majka okrutna, okrutna su i djeca! Kakva je priroda takav joj je potomak - čovjek!
  Prijateljstvo se traži od jakih, hrana od bogatih, a odanost se pokazuje neustrašivima!
  Napad je najbolji način za neutraliziranje brojčane nadmoći neprijatelja - natjerati ih da uzvrate udarac je kao odsjeći pola ruku!
  .Za ženu je ljubav zadovoljstvo i zarada, za muškarca zadovoljstvo i trošak!
  Izmisliti novo oružje za nemoralnu osobu je kao prepiliti noge stolice kad se uže prebaci preko vrata!
  Ljudska slabost je majka svake religije, ali kukavičluk je otac!
  Ateizam je simbol slobode - kršćanstvo je srodno riječi lanac!
  Tko oprašta bit će mu oprošteno, tko osuđuje bit će osuđen! Tko dopušta da mu se mržnja useli u srce, da truje sebe i svoje bližnje!
  Tko sije ljubav i milosrđe taj će žeti uspjeh i sreću!
  Ubojstvo je samo po sebi višestrana i čudna vrsta grijeha; ponekad se grijesi čak i otpisuju!
  U ratu je logika relativan pojam - kao čokolada, prije nego što se stignete diviti pločicama već su vam u ustima!
  Smrt je poput dobrog mađioničara - tajanstvena, zastrašujuća, misteriozna i ne odaje svoje tajne!
  Vojnik u gas maski je kao slon u pelenama, i nemoguće je prigovoriti bilo čemu lošem!
  Vjerujte mi, bez traženja dokaza - krunski propagandni potez svake religije - ubojit u svojoj jednostavnosti kao kaldrma!
  Najbolji način da se oslabi zlo je nagraditi dobro. Čovjek se od životinje razlikuje po tome što je sposoban nesebično činiti dobro, čak i na svoju štetu!
  Evolucija ne uči čovjeka nesebičnosti - tome uči samo Gospodin! U svakom poštenom i plemenitom čovjeku zrno Božje je dokaz njegove biti!
  Čovjek je najnepredvidljivija životinja - instinkt je stereotipan, ali razum je izvoran!
  Komunizam je sličan idejama kršćanstva - obilje prolivene krvi i potpuni nedostatak realizma!
  U građanskom ratu ofenziva udeseterostručuje snage, no obrana je ravna povlačenju, a povlačenje je jednako predaji!
  U modernom svijetu nevinost je znak da je djevojka ili previše odvratna i nitko je ne želi, ili je plašljiva i sama ne želi nikoga!
  Trudnoća boji ženu i uvijek je nevina, djevičanstvo je alarmantno i uvijek opako!
  Religija je sinonim za okove, ne toliko za tijelo koliko za um!
  Zlo od dobra mora dobiti šamare - da dobro ne izgubi osjećaj dostojanstva, a zlo osjećaj straha!
  Obući ženu je skupo, skinuti se još skuplje!
  Nažalost, kad dobro ima šake, cijene se one, a ne samo dobro - iako se trebaš bojati ne mitraljeza, nego onoga tko iz njega puca!
  Teror je, za razliku od pastira, sposoban ovcu pretvoriti u vuka! Nema goreg od ljutog janjeta!
  Genijalnost je uvijek jednostavna - samo prosječnost sve komplicira!
  Veliki um teži jasnoći da svatko vidi njegovu veličinu, beznačajan um baca maglu da sakrije prazninu!
  Ateizam je logični idiotizam - ništa ne objašnjava, ali čovjeka lišava besmrtnosti!
  O pacifizmu ne treba špekulirati, i ovce će vuka zgaziti ako im čita moral!
  Pametan uvijek teži napredovanju, samo se budala zadovoljava istom razinom!
  Um teži poboljšanju svojih ideja, ali glupost je uvijek konstanta!
  Život bez rizika je poput juhe bez soli i čaja bez šećera - možda takav asketizam produžuje postojanje, ali čini svaku minutu neukusnom!
  Sekunda je kao metak, promašiš je, jednog će morati iz groba stići!
  Ateist će naći tisuću razloga da uništi svoju dušu, a ni jedan trag da spasi!
  Slabi sve plaćaju, jaki pobjeđuju, a lukavi uživaju u plodovima pobjede!
  Hrabrost krasi snalažljive, volja dobre, a snaga pravedne!
  Rat je ispit za pametne, kaljenje za jake, zabava za budale!
  Imati inicijativu znači imati prednost: imati prednost znači pobijediti, a pobjeda će dovesti do mira!
  Glupost premašuje mudrost u broju nositelja, a nije niža u učinkovitosti utjecaja!
  Samo tu je začkoljica: zabluda vjernika samo je gubitak iluzije, zabluda ateiste je gubitak vječnog života!
  Tko ne riskira, ne pije šampanjac s crnim kavijarom i ne grize votku s papalinama!
  Glavna stvar u hrabrosti i vještini ratnika nije dati svoj život, već preživjeti - oduzeti ga drugome!
  Tijelo žene je u tami, duša u svjetlu, a misli u neredu!
  Kad krvniku ubojstvo postane kruh, nedostaje mu soli - odnosno rizika koji doživljava vojnik!
  Hrabrost je najskuplja roba koja se ne prodaje! Istina, i mnogo je onih koji ga se žele riješiti!
  Mučenje nije zabava, već mukotrpan posao iz uslužnog sektora, u kojem vam je sažaljenje prema klijentu pogubno!
  Kapitalist nikada neće postati pravi patriot svoje domovine, za to je previše sebičan!
  Duša bogataša je rodoljubna, ne više od zlatnika, gdje ga uzmu i zalijepe!
  Svaki atom jednak je po složenosti i neiscrpnosti potencijala svemiru!
  Grešan i okrutan čovjek, pa i prema sebi, uništava čovječanstvo, ubrzavajući proces znanošću!
  Često se napredak pretvara u pokušaj guranja hidrogenske bombe u upaljač!
  Vuk se skriva pod ovčjom kožom, političar pod maskom, a nuklearni arsenal pod zemljom!
  -Najnovije tehnologije izraz su materijalnog oblika duhovnosti ruskog naroda!
  - Najsavršenija tehnika neće dušu zamijeniti, moćni kompjuter neće ljubiti, grijati, milovati!
  Kristovo učenje je jače od hidrogenske bombe, toliko je sposobno oživjeti dušu, nadahnuti um, dati vječni život!
  Uzdaj se u Boga, ali ne zaboravi obrisati vid!
  Najvrednije u životu je to što se ne zna kada završava, a nepredvidivost budućnosti - novčanik koji ne vidi dno čini se beskrajnim!
  Vojnik je bolji od običnog čovjeka, čišći, plemenitiji, iskreniji! No, za razliku od običnog smrtnika, on je lišen prava na život!
  Ubojstvom makar i jedne osobe uništavate minijaturni svemir, što znači da griješite protiv Boga!
  Naravno! Izdajica uvijek gubi, mrze ga oni koje je izdao, a preziru zbog kojih je činio podlosti!
  Izdaja nije samo podlost, već i samoubilački idiotizam!
  Začudo, smrt u mladosti spašava od muka starosti, dušu od prljavštine, a srce od rastave!
  Pušenje produžuje život samo u jednom slučaju, kao posljednja želja prije strijeljanja!
  Prerušavanje zahtijeva žrtvu! Privremeno, ali ništa manje teško, pogotovo za ženu! Istina, nema više plastičnih operacija!
  Dužnost prema domovini je najbolje opravdanje za nedoličan čin, svaka podlost je sveta ako je diktirana patriotizmom!
  Izopačeni komunizam je gori od izopačenog kapitalizma - lakše je sjeći glave u redovima i zgodnije ih je pokositi rafalom!
  Kralj može s vremenom ostarjeti - samo je narod uvijek mlad, kralj može biti premlad - samo je narod uvijek zreo, kralj može poludjeti ili se roditi kao budala, ali mudrost naroda je besmrtna! Zato neka narod, a ne slijepi slučaj, odluči tko će njima vladati!
  Interesi domovine mogu opravdati okrutnost, ali ovo drugo, prije svega, morate pokazati sebi!
  Sloboda bez morala je kao auto bez kočnica!
  Tko je vlast uzeo: jak, tko ju je zadržao: pametan, ali se s njom svojevoljno rastao: plemenit!
  Korupcija je kao rak, manje boli, ali još sigurnije uništava!
  Čovječanstvo mora prestati biti labud, rak i štuka, koji vuku u različitim smjerovima; u ovom slučaju napredak neće stajati, već će biti povučen u ponor!
  Vrijeme je najstrašnije oružje, ono neumoljivo potkopava snagu civilizacije i pobjeđuje moćnike!
  Snaga je u rukama budale: ona je kao oklop s rupama, slabo štiti, ali pomaže da se utopi u neznanju!
  Osveta razbojnika je mlađa sestra kukavičluka, kći podlosti i pokćerka uspjeha!
  Svijet zavidi jakima, prezire slabe, snishodljiv je prema podlima, a ipak ga je stvorio savršeni stvoritelj da bi došao do savršenstva!
  - Samo razum i osjećaj za čistoću mogu učiniti ljude savršenima, a ako tome dodate plemenitost i suosjećanje, onda na ova četiri pojma možete postaviti temelje za sretnu budućnost!
  Biblija je židovska knjiga i učiniti je osnovom moralnosti Rusije, kako je neprikladno zamijeniti ustav abecedom!
  Lakše je među beskućnicima pronaći filantropa nego nezainteresiranog policajca!
  Policajac koji ne prima mito kao kiša u pustinji, o tome sanjaš cijeli život, ali uvijek naletiš u krivo vrijeme!
  U većini slučajeva, osvajač je sinonim za pokrovitelja umjetnosti!
  Religija je napredovati kao girja plivaču!
  Sreća bez Boga je kao ljubav bez srca!
  Kršćanska vjera ne treba samo križ, nego i mač za obranu dobra!
  Religija s mačem nije opijum za narod, kirurški skalpel koji liječi duše!
  Bolje je ubiti jednog zlikovca nego oplakivati stotinu pravednika!
  Najopasnije oružje je Biblija u rukama zlih!
  Tko dugo jede - kratko živi!
  Komunizam je svijetla ideja, ali najčešće ostvarena u mraku!
  Loši ljudi s dobrim idejama proliju više krvi nego loši ljudi s lošim idejama!
  Ispitivati budalu, to mlatiti vodu u mužaru, mučiti, to bičevati magarca!
  Priroda je kriva, ali ljudski um je ispravljač!
  Napredak ima sposobnost uzdići čovjeka, što znači približiti ga Svemogućem!
  Koliko god guske hranili, žiral se neće napuniti!
  Đavao se krije u paklu, a svećenik u župljanskom džepu!
  Seoski zvonik je beznačajan među neboderima, ali veličanstven među kolibama!
  Rob koji ponižava kralja: bog jedan sat, a đavo zauvijek!
  . Ljudska rasa će ili postići svemoć ili nestati!
  Čovjeku je suđeno ili živjeti kao bog ili umrijeti kao crv!
  Kako god glancate kaldrmu, nikad neće postati biser! Kako god je obradili, knjiga grafomana neće postati remek-djelo!
  Najviše krvi prolije se od elokventnih govora, bistrih ideja i dobrih namjera!
  Što je ideja čišća, to se više prljavštine lijepi na nju tijekom provedbe!
  Prisila uništava nesputanu ljubav!
  Možete poljubiti bič, ali to se radi samo zato da bi bilo zgodnije zariti zube u njega!
  Uopće, najteže je natjerati alkoholičara da se odrekne boce, a vjerskog fanatika da se odrekne svojih stavova!
  U ratu jedna sekunda vrijedi više od tisuću granata!
  Bolje je umrijeti u svjetlu nego živjeti u tami! Nije kirurški reflektor!
  Novčić je smrtonosniji od metka, pogađa pravo u srce!
  Instant hrana je smrtonosna kao i hidrogenska bomba, samo što se koristi puno češće!
  Ljubav je najbolji odvjetnik, ona opravdava ne tražeći naplatu!
  Služiti dva gospodara je ravno pokušaju da se nasloniš na dva planinska vrha, noge će ti se okliznuti!
  Hoće li postojati čvrsti temelj, izgnječen na tako tekućoj tvari kao što je krv.
  Lakše je ubiti tiranina nego uskrsnuti pravednika, ali ovo prvo je korisnije!
  Provjera nikad nije suvišna, čak i ako je teško nositi teret ratnika, dodatna patrona će spasiti život!
  Taština vođa izravno je proporcionalna njihovoj okrutnosti - obrnuto proporcionalna pameti i obrazovanju!
  Kukavica se najbolje sakrije u lijes, a lukav pod mantiju!
  Što viši rang, to manje vjere!
  Rat je životna škola koju je bolje preskočiti. Iako će vas povijesna nužnost ipak prisiliti na krvave ispite!
  Ženska je ruka mekša od muške, ali upornija, manja, ali hvatljivija!
  Budala može opljačkati, ali samo veliki prevarant može iskoristiti plijen!
  Ne tražite Boga na nebu, on živi, iako često spava u svijesti svake osobe!
  Razum i koncentracija mogu probuditi Svevišnjeg u sebi!
  . POGLAVLJE #14
  Maria Kolesnikova - ova veličanstvena i jedinstvena ratnica, i bivša politička zatvorenica - koja se suprotstavila tiraniji brkatog vepra nastavila je šarati aforizme;
  Ateizam se mora spojiti s visokim moralom, inače će logika u službi strasti uništiti razum!
  Pomoć u ratu nekad kasni, nekad rano, ali uvijek u krivo vrijeme i nedovoljno!
  Lak dobitak dobar je za novčanik, težak gubitak za mozak!
  Spavanje je gotovo smrt, samo još više uznemirujuće!
  Krist je svet i plemenit kao cvijet, na njega se lijepe samo debele muhe crkvenih službenika!
  Tko je izgubio povjerenje u svoju vrstu, neizbježno će postati žrtvom izdaje!
  Ateisti su najbolji zapovjednici, manje su podložni sugestijama, čuvaju svoj život i živote drugih, misle svojom glavom!
  Bolji uvjereni ateist nego neuvjereni vjernik!
  Ne može vas boljeti glava, to je kost! Iako često šuplje!
  Žena s jezikom će otići tamo gdje komandos sa mitraljezom neće proći!
  Sloboda daje snagu, ali lanac davi!
  Moralno, od riječi prljavo!
  Lažne informacije su poput vješto postavljene zamke!
  Ne, bogat je onaj koji je rogati sa svojom ženom!
  Bogat čovjek nije onaj koji ima sve. I onaj tko ne živi u kreditima!
  Slabi generali nemaju jake pobjede!
  I ubiti se mora znati, ali je još teže spasiti nečiji život!
  Čovjek je zlo stvorenje i liči na majmuna, samo su mu očnjaci veći od tigrovih, a kandže čelik trgaju!
  Ne možeš se obogatiti prodajom savjesti!
  Oružja je uvijek malo bez obzira na veličinu vojske!
  Duša je kao prazan novčanik, lako je hodati, a teško živjeti!
  - Treba vladati mudro, bez pokazivanja slabosti, ali i bez zloporabe vlasti! Snaga vladara je sposobnost odricanja od nasilja!
  Povlađivati zlu znači iznevjeravati dobro!
  Car i u dronjcima ostaje car - a prljavi duh ni porfir ne može preobraziti!
  Najstrašniji zločin je dati slobodu zlu, a dobro ostaviti bez zaštite!
  Logika plus znanje, pomnoženo iracionalnim instinktom, sila je koja može pokrenuti svemir iz temelja!
  Bolesnu djecu treba prisilno hraniti, inače će umrijeti.
  Ali u ovom slučaju nitko nam neće zamjeriti što smo prema djeci bili okrutni, davali gorke lijekove i ubrizgavali im injekcije!
  Rat je ponekad milosrdniji od kirurga koji amputira ud!
  Žena bez ukrasa je kao drvo bez lišća, muškarac bez ukrasa je kao deblo bez lišaja!
  Dobre cure vole ušima, loše djevojke sve rade ustima za novac!
  Rat je grozota kao ricinus, odvratan, gorak, ali bez njega ne možete očistiti svoju dušu, ne možete ojačati svoj razum!
  Bivša zatvorenica Maria Kolesnikova postala je plemenita kraljica. Znala je da će doći vrijeme kada će ološu koji je preuzeo vlast u Bijeloj zemlji doći kraj. A brkati i ćelavi vepar će debelo platiti ovo bezakonje koje je činio nad svojim narodom. Da, i za nuklearnu ucjenu također.
  U međuvremenu, djevojka-kraljica izvršila je zapovijed nad carstvom vilenjaka.
  Borbe između vilenjaka i orka nisu jenjavale. Jako lijepe i glamurozne djevojke nastavile su borbu s dlakavim, ružnim i gadnim Putinovim medvjedima.
  Ovdje ju je uzeo vilenjak narančaste kose i grimiznom bradavicom pritisnuo dugme stroja s višecevnim bacačem raketa. Uzela ga je i raznijela smrtonosnom i kolosalnom snagom.
  I uzrokovao razaranje i pustoš. Odmah su dvije čete Putinovih medvjeda raskomadane i spaljene odjednom.
  Djevojka ga uzme i zapjeva, pokazujući svoje zube, koji su bili bjelji od krede;
  Ork je bio lukav i lukav,
  Zamišljao je sebe kao aristokrata...
  Gorio je oganj tuđeg rata,
  I imao je pohlepan stisak!
  
  Podigli medvjede preko brda,
  Ovo će postati uzor - agresor!
  Rastrgat ćemo naše neprijatelje -
  Svi znaju da je Elf jak!
  
  Ali Orc inspirira Firera -
  Dat ćemo vam tisuće tenkova !
  Nećeš imati problema
  Zajedno ćemo ubirati kamate od robova!
  
  Pa čekista je trese,
  Pristajem na nevolje!
  I bacio horde na istok,
  Čelični udar na glavni grad!
  
  Ali on je susreo bajunet vilenjaka bajunetom.
  On je oštra monolitna tvrđava!
  Neprijatelj je čvrsto pod vilenjakom -
  I ova divlja horda bježi!
  
  Ljuti ork je računao na ručak -
  Što će biti s Crvenim trgom!
  Ali njegov mač je uspio presjeći -
  Nepobjediva vojska - heroji!
  
  Protivnik će se pretvoriti u prah,
  Vozite ih sve do Orklina!
  Gromoglasni bojni urlik,
  Moje trupe su nepobjedive!
  
  Za Fuhrera ćemo pronaći petlju,
  I kolac se oštri za zle medvjede!
  Pobit ću sve podle orke -
  Mokrit ćemo ih dan i noć!
  
  Zli ork je ugljenisan i isparen,
  Medvjedi odustaju i odustaju!
  Snažna postignuća - granit,
  Pijmo čaj iz tanjurića za praznik!
  
  Uzgojit ćemo razgranat vrt
  Gdje su jablanovi baršun s pozlatom...
  Gdje je najdragocjeniji zrnuljak od svih,
  Gdje smo brži od aviona!
  Djevojke su pjevale s velikim entuzijazmom i ljepotom svojih glasova. Za te se ljude kaže da su ženski anđeli.
  Ratnice su jako lijepe i seksi. A jezici su im jednostavno sjajni i tako pokretni, i vrlo okretni. S njima stvaraju takva neponovljiva i jedinstvena čuda.
  Zamislite samo kako djevojke mogu uništiti Putinove medvjede. I izuzetno je cool i ludo cool.
  Ovo su djevojke koje će to prihvatiti i urlati iz sveg glasa.
  Komsomol ne samo dob, vilenjak usta djevojke okus!
  A onda su ga ljepotice uzele i zazviždale, opet golim prstima. I napravili su kolaps od brojnih oblaka s vranama. Napali su Putinove medvjede. Kad vrana poludi od zvižduka vilenjaka, počne se vrtjeti, pa vadičepom pada dolje i sasvim realno probada orke.
  Tako je - sve je ispalo iznimno cool i ogromna, neponovljiva destrukcija.
  Samo pokušajte ovim djevojkama staviti prst u usta: stvarno će ga odgristi.
  Ali to naravno nije sve.
  Nakon što su uz pomoć grimiznih bradavica pucale u orke, djevojke su uzimale svoje grudi i pjevale;
  Ljeti sunce tako blista
  Zrak je ispunjen medom - rosom!
  Moj osjećaj za domovinu je čist,
  Pranje tekućom vodom!
  
  Po smaragdnoj travi trčimo,
  Kao zečići koji skaču bosi.
  Postali smo pioniri na frontovima,
  I nitko nas nije vukao na silu!
  
  Jer priroda je tako lijepa
  Izlazak sunca obrubljen rubinima.
  Sunce je također kao crvena zastava,
  Evo žuti se, vihor zlata niče!
  
  U svakom grmu i vlati trave ,
  Vidi se dragi duh Otadžbine...
  Kao da se viju biserne žice,
  Pluta topolin paperje!
  
  Kako je sladak zvuk drage vuge,
  Srebrni glas slavuja.
  Volim Rodoveria idole,
  I crkve sa zlatnim kupolama!
  
  Ovdje medvjedi prave znakove na deblu,
  I lisica maše repom...
  Gyrfalcons lete vrišteći u nebo,
  Ovo je odabrani dom naših vilenjaka!
  
  Ne gazi prljavog stranca,
  Horda neće doći u domovinu!
  Jer služimo dvoglavom -
  Svemir pod rukom orla!
  
  Sokolovi će u nebo poletjeti uz tril,
  Osvojit ćemo univerzalni prostor!
  Stogovi u polju skupljaju se do zrna,
  Uostalom, Elfa je Treći Rim!
  Da, cure, ako već pjevaju, onda ih ne možete tako lako zaustaviti. Evo vilenjaka kako energično djeluju, pokazuju svoj agresivni temperament. Oni su zapravo ratnici, tako cool. A sada su njihove gole, vrlo graciozne, seksi i vrlo zavodljive noge počele bacati darove razaranja i uništavanja.
  I Putinovi medvjedi letjeli su katastrofalnim darovima uništenja. I bilo je stvarno cool. I toliko je vojnika iz vojske Vladimira Putina ubijeno, uništeno i spaljeno.
  Djevojke su pokazale jezik i cvrkutale:
  Kako smo živjeli boreći se
  I orci se ne boje,
  Dakle, cure će pokazati karate!
  Zgažen, ork zna u prašini,
  Ti nisi princ, Putine,
  Ćelavom Sotoni doći će kraj!
  Ćelavom Sotoni doći će kraj!
  Ovako djevojke pjevaju vrlo lijepo i duhovito. I pokazuju najveću učinkovitost u razaranju, smrti i svemirskom razbojništvu.
  Ovo je doista ono što se bori i stvara tim za uništavanje i smrt.
  Ali djevojke su to prihvatile i opet počele izbacivati potoke riječi. Samo ovoga puta to više nije bila poezija, nego krilati aforizmi;
  Novac je samo sredstvo za služenje domovini. Kad ih je više, služba je djelotvornija, ako imate savjesti!
  Spašava li Domovinu, sumnje, neznanje - kad laž vodi pobjedu, onda je sveta!
  Praktična potvrda za vjeru je kao tetiva za ruku - bez nje je nemoćna i umire!
  Oni lete do velikih postignuća, ali ne skaču!
  Kad se plemić od veselja smije, pučanin plače od žalosti, jer plemiće najviše zabavlja gubitak prosjaka!
  Predsjednici se ponekad šale tako da se narod ne smije!
  Novac su također vojnici, treba ih zaštititi i zapamtiti: praktična svrhovitost važnija je od časti! Ovo drugo je na prodaju, ali ovo prvo nema cijenu!
  Zeleni su uvijek ljuti - zrelost je slatka!
  Najjednostavniji zavjet najteže je održati! Što lakše nego ne disati, ali rijetko tko izdrži do zalaska sunca!
  Nasilje je neophodan atribut reda i zakona!
  Riječi tresu zrak - mač drobi meso!
  Rasprave oko vjere su kao ring, ne nazire se kraj i uvijek se vraćaju na iste rasprave!
  Izdaja je kao vino - samo se na nju brže navikneš, ali je mamurluk jači!
  Zlo na prvom mjestu, kad ne ugodiš bližnjemu, raniš ga, a grijeh je sloboda!
  Na primjer, seks je također grijeh, iako zapravo partneru ne nanosite bol, već zadovoljstvo!
  Ništa ne spaja različite ljude kao zajednički neprijatelj!
  Ako želite sklopiti mir s neprijateljem - smislite zajednički rat!
  Ništa ne slabi vojsku kao loš zapovjednik, a tijelo je bolestan mozak!
  Zapovjednik je poput očvrsle čelične šipke koja se savija da bi jače rezala!
  Špijun je najuzbudljiviji posao na svijetu: preciznost kirurga, rizik sapera, virtuoznost glumca!
  Milosrđe u ratu je sestra poraza - jer tko je pošteđen nije poražen!
  Razgovarati s desetoricom je kao boriti se protiv tisuću!
  I Bog je nesretan na svoj način - odgovornost je beskrajna, a nema se s kim podijeliti!
  Bog je uvijek sam, jer samo s jednakima može se postići zanimljiva komunikacija!
  Nedostatak tehnike može nadoknaditi borbenost, ali nedostatak duha nikada ne nadoknađuje tehniku!
  Vojnik je kao glina, da bi stekao vrijednost mora ići u pakao!
  Rezanje vojnih izdataka, najrasipnija vrsta gospodarstva!
  - Neki samo imaju godine u putovnici, drugi imaju mudrost koja je zrela i iznad njihovih godina!
  - Godine dodaju bore, ali um raste samo natopljen radom ili vojničkim znojem!
  Politike se, kao i antimaterije, treba kloniti, ali bez borbe ne može!
  Što više boli i patnje u vježbama - to je sjajnija slava, to je strmija hrabrost u zlim bitkama!
  U računalima čovjek nastoji izraziti nedostižni san o idealnom mozgu!
  Bez borilačkog duha, najsavršenija tehnika je mrtva, kao tijelo bez duše!
  Krvnik je prezreno zanimanje, ali zahtijeva vještinu kirurga, virtuoznost violončelista i zahtjevnost kuhara!
  Beznačajnost je uvijek u većini, rijetka su zlatna zrnca među pijeskom!
  Umrijeti s čašću prava na uzdizanje tijela - bojati se sniziti dušu!
  Borba sa ženom je zadnja stvar - pobjeda ne donosi lovorike, poraz izlaže ruglu, koji se ne može oprati podvizima!
  Plemenitost obitelji povećava odgovornost - prljavi lav je grozota, prljava svinja je samo budući kotlet!
  Ratna krava, muze se za zlato, ali vrši nuždu krvlju!
  Vaš duševni konj, oruđe pobjede zarobljen u bitci!
  Na ljubazan način, ne možete ni izgubiti, a kamoli pobijediti!
  Kad je teško boriti se, zanimljivo je, ali posebno boli za mrtve suborce!
  Plemenitost vojnika nije razlog za zanemarivanje lukavstva i odbacivanje domišljatosti!
  Terem je jadan među neboderima, ali veličanstven okružen kolibama!
  Općenito, kršćanski ili muslimanski moral formiran je u ranom srednjem vijeku i rukovoditi se njime je isto kao i sasjeći zvjezdani brod kamenom sjekirom!
  Nazvati dostojnu osobu budalom ravno je vršenju nužde na vlastitu glavu!
  Ne kuni kamen - spotaknut ćeš se, ne kuni more - utopit ćeš se, ne kuni čovjeka - izgubit ćeš dušu!
  Zlato ne plače, dublon ne rđa!
  Državne tajne su tako težak teret da vam mogu o vrat smrskati!
  Zlatni zubi i gnojni mozgovi - dragocjena posuda sa sadržajem govana!
  Punite trbuh, naoštrite uši!
  Kako god brusili kaldrmu, neće postati dijamant!
  Ne zadovoljiti ženu znači povrijediti panteru!
  Čovjek je mali bog kojem će se pomoći da raste u znanju!
  Od mesa samljevenog u građanskom sukobu od strane neprijatelja, možete ispeći kolač pobjede!
  Rad s oštricom, poput kista umjetnika, zahtijeva ne samo snagu i preciznost, već i inspiraciju!
  Ali vjerskim načelima najčešće se služe neprincipijelni ljudi!
  Borba bez rana je kao kaša bez soli, naravno umjereno!
  Nezadovoljna žena je zlobnija od đavola, podmuklija od aspida!
  Bitka je poput seksa, bitni su pritisak i hrabrost, ali za uspjeh je potrebna i vještina!
  Čak i svemoćna ljubomora uzmiče pred kraljevskim plaštem!
  Kakva računica - takav i rezultat!
  Vlažni prah je poput dresirane životinje: sikće, ali ne grize!
  Kažu da je teško biti bog, ali je još teže i što je najvažnije dosadnije biti crv!
  Nisko podrijetlo nadoknađuje visoku inteligenciju, ali nijedna pasmina ne može nadoknaditi glupost!
  Rat budi interes, ali najčešće nije zdrav!
  Muškarac koji nije u stanju zadovoljiti ženu: poput pjesnika koji očajnički želi pronaći kraj stiha!
  Možeš pobjeći od metka, ali ne možeš pobjeći od sudbine!
  Biti ubojica lakše je nego biti liječnik, ali u isto vrijeme opasnije!
  Inicijativa u borbi je kao vjetar u jedrima, bez nje nema kretanja!
  Bez kormila, jedro je više opasno nego korisno!
  Hrabro porazite svoje neprijatelje, ali poštujte i zarobljenike!
  Nije uzalud štakor najizdržljivije biće, a lav, ugrožena vrsta, među životinjama je kao među ljudima. Podlost pobjeđuje plemenitost!
  Milosrđe je pojam svećenika, i onda kada se ne radi o njihovom novčaniku!
  Krv je loše rješenje: ono što cementira ljudska zrnca pijeska!
  Zlatni lančići sjaje, ali još teži od željeznih!
  Veličina duha leži u tome da se, iako je bajkovito lijep, ne smije ružnoći!
  Možete se boriti bez štita, ali izgubivši mač vojnika, on prestaje biti ratnik!
  Mjesto krvnika nikada ne ostaje upražnjeno, čak i ako ne donosi materijalnu korist!
  Koga su štakori ugrizli - ne boji se miševa!
  Ubojstvo je slično seksu - zahtijeva ponavljanje i raznolikost!
  Ubijanje je bolje od seksa - partner je uvijek nov i nepredvidiv!
  Vlastiti interes je uvijek viši od savjesti, kada se ova spusti do postolja!
  Ne možeš ispijati instinkt ratnika, ne možeš polagati hrabrost!
  Najbolji način da se osjećaš čovjekom je da pomogneš bližnjem, a udarivši slabijeg sebe spustiš do životinje!
  Crkva je kao trgovina, samo je roba uvijek bajata!
  Gusar je hvatač sreće, a sreća voli onoga tko je s njim velikodušno dijeli!
  Juha bitke treba tako ljut začin kao smrt!
  Savjest se mora slušati više nego ljude!
  Religija se od bajke razlikuje samo po honoraru pripovjedača!
  Ne bore se brojem, već vještinom, iako je potonje u većini slučajeva teže dobiti!
  Kaljenje, daje snagu! Moć daje hrabrost! Hrabrost donosi pobjedu!
  Živjeti bez časti je kao pjevati bez glazbe!
  Savitljivost je jača od tvrdoće - zubima možeš prst odgristi, a jezikom uništiti svemir!
  Doći će vrijeme kada će sintagma svemogući čovjek postati prirodna kao i razuman čovjek, ako se to ne dogodi onda će druge rase uvesti termin lud čovjek!
  Budućnost pripada onima koji više cijene čast nego život!
  Ropstvo je suprotno od ljubavi, ne možete njegovati konop koji drži grkljan!
  Smrt heroja, rođenje vječnog života, postojanje kukavice, produženi sprovod!
  Rat je neizbježan poput seksa i uzrokovat će istu bol i užitak!
  Ne sjedite u svojim saonicama, možete se spotaknuti na kolac - nećete sići!
  Predvidljivost akcija je klica poraza, iznenađenje je cvijet pobjede!
  Ništa ne želi riskirati cijeli život, ali često vas rizik prestaje proganjati zajedno sa smrću!
  Ženski jezik je otrovniji od stotinu kobri, iako je slađi od meda!
  A ujedno i gorči od pelina!
  Ipak, bolje imati mozak na meko nego izgubljenu glavu, ili možda obrnuto!
  Ljutnja, puna kostiju, ali snaga kao mačka, spretnost kao slon, ali radije obrnuto - to je to!
  Češće krše ustav pri uspostavljanju ustavnog poretka!
  Crkva je izmislila čistilište prvenstveno za novčanik, ostavljajući duši prazninu i iluziju!
  Tražiti svetost u suvremenoj crkvi je kao čistoću u svinjcu!
  Tko tuče ljude - ta stoka je zlotvor!
  Memorija je kao vreća koja curi, koliko god je guraš, nećeš je napuniti, jedno nije jasno zašto je teško nositi!
  . Svojevrsna bitka je vjetar u jedra misaonog procesa, a rat je najbolji bič koji pokreće napredak!
  A cijena nema nikakvog značaja u vojnoj borbi, jer sreća se ubojstvom kupuje!
  Bezrepi majmuni su ti koji najbolje podvijaju repove - nijedna životinja se toliko ne boji smrti i nema takvu umjetnost ubijanja kao osoba!
  Krv nije u stanju zacementirati ljudska zrnca pijeska dovoljno čvrsto da postavi temelje za sreću!
  U isto vrijeme, krvoproliće oslobađa gnoj pokvarenosti, pročišćavajući naciju!
  I znanstvenik je bog, samo mali, ali češće voli svoje stvorenje nego sebe!
  Oni koji previše drže do vlastite kože ostat će bez kičme!
  Dobar ljubavnik počinje prvi, završava zadnji i pravi mnogo buke!
  Nije uzalud rat majka svih otkrića, sestra nadahnuća, kći genija!
  Nije važno kako si živio - glavno je umrijeti sretan, na vrhuncu blaženstva!
  Najbolje jamstvo mira je poštena pobjeda, a kada pobjeđuje tvoja Domovina, uvijek je pošteno!
  Općenito, svaka se vjera razlikuje od droge po tome što država, umjesto da progoni, revno potiče prodavače!
  Lakše je nagovarati pijane ljude!
  Pijan konj ne osjeća težinu ogrlice ni udarac biča!
  Vjerski fanatizam je dobrovoljno ludilo!
  Među svećenicima je kao u šumi: svuda su hrastovi, a svaka svinja teži jesti!
  Srodni osjećaji su kao lanac, sputavaju hrabrost, kao zmije truju čast, kao svinja prljava dužnost!
  Mladost je naivna - starost je podmukla!
  Rat je najzanimljivija igra u kojoj ne smijete propuštati poteze i pustiti partnera da razmišlja!
  Religija je najučinkovitiji instrument prisile, ona zarobljava um, sputava misli i uranja nas u iluzije!
  Svijetlo učenje svake religije ocrnjuje fanatizam i okrutnost njenih sljedbenika!
  Vlast bez odgovornosti je kao brod, bez kormila, ma koliko povoljan vjetar puhao, završit će katastrofom!
  Moderni ratni sukob između dva superudarača , sekunda kašnjenja: duboki nokaut iz kojeg se nikada nećete izdići!
  U iščekivanju sreće, sekunde su jednake beskonačnosti!
  A beskonačnost u sreći jednaka je sekundi ili otkucaju srca!
  Mrtav hrabar čovjek je bolji od žive kukavice!
  Što više griješiš - to iskrenija molitva u pokajanju!
  Vojna taktika bi trebala biti poput čelika, jaka, ali fleksibilna, od koje se pravi damast čelik!
  Bog je kao lav: miluje, dere, grli - davi, ljubi - grize!
  Istina, ali ne možete se naviknuti na ruke plamena, za razliku od ženskih!
  Epolete mogu drskoj osobi dodati aroganciju, budali - razmetljivost, ali kukavicu - hrabru, glupu - neće učiniti strategom!
  Laka pobjeda - kao rupičasti oklop, lijep je za nositi, ali je jeftin i loša zaštita!
  Smrt se boji hrabra čovjeka - ako je kruha jeo!
  Uvijek očekuju grmljavinsko nevrijeme, ali u isto vrijeme uvijek uspiju pokisnuti!
  Tko je jadan u mučenju, jadan je i u krevetu!
  Pravda ne voli slabe, sreća ne voli plašljive, bogatstvo ne voli poštene!
  Milost je preveliki luksuz - Za slabog vladara!
  Jak vladar mora biti okrutan. Teško je spavati na stijeni jer je teško!
  Neodlučnost: prvi znak slabosti!
  Dijete je prazan list papira, nije ono krivo što među odraslima ima toliko škrabana!
  Pesimisti nikad ne iznevjere!
  Ne možete oprati glavu klistirom, ima previše rupa, sve dolaze!
  Pripazi na govor. Ovo je najjači mišić, jer može ubiti milijune, a najslabiji, jer je sposoban odati govornika!
  Dug jezik skraćuje život, osim priznanja na samrti!
  Bolje je podijeliti pobjedu nego sam nositi teret poraza!
  Majica vam je bliže tijelu, ali se možete stvarno ugrijati dajući je susjedu!
  Jaki je uvijek slobodan, najjači lanci su ljudske slabosti!
  - Tko je lav u krevetu, taj na bojnom polju neće biti zec!
  Tišina do mjesta je zlato visokog standarda, kad treba reći standard pada!
  Šutnja je zlato, ali često lažna!
  Zašto je šutnja zlato, jer zlatni ključ najbolje razvezuje jezike!
  Ne možete postati bog, a da niste svetac!
  Vlast bez oslonca morala je mišić bez oslonca kostura!
  Pod udarcima mača žetva se žanje da se ispeče kruh pobjede, sladak od krvi i gorak od suza!
  Skromnost je sestra veličine, hvalisanje je njena suprotnost!
  Teško je pobijediti, ali je još teže ubrati plodove pobjede!
  Teorija bez prakse da orao bez krila ne leti, nego ga drže u zatočeništvu!
  . POGLAVLJE br. 15
  Maria Kolesnikova - Ova heroina djevojka i vilenjačka kraljica provodi svoju jedinstvenu zapovijed. I bori se s velikim bijesom i njezina snaga je jednostavno super. A on je kozmički ljepotan i vilenjačka kraljica. I tako sipa aforizme iz svojih vilenjakinja kao iz roga obilja.
  Ustrajnost u pogrešnom postupku je glavna razlika između čovjeka i majmuna!
  - Bez rizika nema borbe, a bez borbe nema života
  - Rizik je sol života, bez njega ništa ne treba, ali ako pretjeraš, zlo ti je!
  Smrt je kao mladoženja, samo jedan dolazi, ali ne kasni!
  Što više drskosti pred slabijima, to više kukavičluka pred jakima!
  Ako želiš biti bog, prestani biti majmun!
  Kralj i rob imaju nešto zajedničko da izdaju svoj rod odmah - već prvom gestom!
  Općenito, većina genijalaca su djeca poroka, jer žena uvijek više voli svog muža nego boljeg muškarca!
  Varanje poboljšava genetiku, pa žena nikada neće htjeti pod srcem nositi idiota!
  Mužu je Bog stavio mač u ruke, ženi iglu, samo su ljudi skloni buniti se posebno protiv volje Svevišnjega!
  Razvijena znanost je slična magiji!
  Lakše je spasiti more naprstaka nego odgovoriti na sva pitanja ateista!
  Improvizacija je trzanje žica kistom na instrumentu pobjede!
  Živi smrtnik je bolji od mrtvog boga!
  Tko ne sanja da postane bog, zauvijek će ostati crv!
  Bolje je jednom nastupiti nego zamisliti sto puta!
  Što, u ratu, sažaljenje, kao osmi ton u pjesmi, samo smeta i izaziva smijeh!
  Golotinja krasi ženu bolje od dijamanata! Bar onaj koji ne treba ukras!
  Lakše je napraviti snjegovića u paklu nego pronaći poštenog političara.
  - Lakše je naći suhi kamen na dnu mora nego predsjednika koji ispunjava predizborna obećanja!
  Kad ima kruha, slabi potreba za cirkusima! Dva tanjura ukusne hrane su previše za običnog čovjeka!
  Rizik u borbi je kao začin u juhi, bez njega je ukusno, ali treba znati kada stati! Oni koji žele prisvojiti slavu pobjede, kao pijesak u pustinji, samo nekoliko zlatnih zrna dijeli gorčinu odgovornosti!
  Rizik u borbi je kao začin u juhi, bez njega je ukusno, ali treba znati kada stati! Oni koji žele prisvojiti slavu pobjede, kao pijesak u pustinji, samo nekoliko zlatnih zrna dijeli gorčinu odgovornosti!
  Zlato blista, ali crni srce i pomračuje dušu!
  Ne ubija sjekira, nego onaj koji njome zamahne!
  Rat je kao seks s temperamentnim partnerom, stalno čekaš kraj, a u isto vrijeme želiš nastaviti!
  Što je glasniji urlik, to je um tiši; što je ton viši, to je intelekt niži!
  Bez ljudskosti, čovjek je kao žeravica ispala iz vatre - usamljena i brzo se ugasi!
  Na vlastitoj zemlji oštrica je oštrija, a štit deblji!
  Ako želiš postati heroj, nemoj marširati u poslušnoj formaciji!
  Kad se posvađaju dva vješta čovjeka, to je oluja, ali kad se posvađaju vješte žene, to je tornado!
  Najteže je zaštititi svoju dušu od podlosti u sebi!
  U ratu je prijevara kao ključ u bravu - što je noviji, to se bolje otvara!
  Pomoć je kao milostinja: uvijek dolazi u zao čas, ne puna, skupa je, ali nema snage zaustaviti prosjačku ruku!
  Lakše je zagrabiti ocean naprstkom nego doći do određenog zaključka u vjerskoj raspravi!
  Religija je obično suprotnost toleranciji!
  Razgovor o politici najčešće vodi u svađu!
  Zlato ne rđa od krvi, ne potamni od znoja, ne ruši se od suza!
  Toljaga je šaka, mač je nož u šaci!
  Ako želiš vladati državom, nauči vladati sobom!
  Kad susjed ima prazan novčanik, tvoj se čini punijim!
  Bolje je samom sebi postiti nego čuti jauk djeteta koje umire od gladi!
  Nekada vrijeme za vođenje računa o greškama ostaje samo u grobu!
  Vilenjaci su se ispraznili takvim agresivnim rafalom. Ovo su stvarno djevojke iz paklenih darova cool uništenja. Takve su djevojke sposobne rastrgati medvjeda, pa čak i sabljastog tigra.
  A noge su im, naravno, gole, i to vrlo zavodljive. Mladići jako vole kleknuti i ljubiti djevojke gole, okrugle, ružičaste, s vrlo ugodnim i uzbudljivim mirisom potpetica.
  Ovo je stvarno ispalo izuzetno cool i cool. A djevojke su u stanju ubiti svakog orka pomicanjem svojih mišićavih nogu.
  Jedan od vilenjaka s kosom boje maline uzeo je i pustio mlaz energije iz njezine utrobe.
  I poleti i pade na cijeli oblak lešinara lešinara, i orlova grobara. I oni, omamljeni i šokirani divljim šokom i podrhtavanjem zraka, počeše padati.
  I lubanje Putinovih medvjeda svojim kljunovima. I ubijanje tako gadnih stvorenja.
  Djevojčica se zahihotala i primijetila:
  mame zvjezdane visine,
  Privući u beskrajne daljine...
  O čemu djevojka razmišlja?
  Naravno o drskom Ikaru!
  I ratnica je bacila bodež golim nožnim prstima. Proletio je i odmah trima orcima odrezao dostojanstvo. I pokazalo se vrlo učinkovitim i borbenim.
  I toliko je orka odjednom ubijeno.
  A djevojka uze i opet zapjeva;
  Moja zemlja je pod zastavom novembra,
  Dosegao vrhunac snage svjetlosti!
  Uostalom, borimo se za nju ne uzalud,
  Neka joj se ljubav pjeva u vječnosti!
  
  Zemlja savjeta ljudima donosi mir,
  U njemu su svi sretni - znaj proletera!
  Tko je za vilenjaka - slava i čast,
  Pjevajmo himne milijuna arija!
  
  Postignimo čast - mladost zemlje,
  Gradimo hramove - raj vilenjaštva!
  Gdje je crni dim u daljini?
  Upoznajte ovaj korak podlog orcizma !
  
  Ali što je pionir izdao sa zakletvom -
  Zakleo sam se stvari svijeta - revno služiti!
  Ako je protivnik htio uzeti dobro,
  Lovit ćemo ga uz zvuk harmonike!
  
  Ne zna neprijatelj da je s nama domovina,
  Doći će vrijeme - brodovi će se graditi!
  Naša pozadina boraca domovine nije nestala,
  Neka svatko postane hrabar heroj!
  
  Pjesmom ćemo letjeti do zvijezda na nebu,
  Uskoro ćemo kopati kanale na Marsu!
  Ljudi iz vijeća su ujedinjeni sa strankom -
  Uostalom, komunizam nas je složio kao ljude!
  
  Rat, naravno, nije igra,
  Ti si meta i strijelac u isto vrijeme!
  Metak ubode oštra igla,
  Neka bude jako loše za orke!
  
  Možemo postići sve, sve -
  A za doručak će biti palme i kokosa!
  Za one kojima je svejedno
  Bit će prilično teško sa štapom!
  
  Tenk "Ork" je tako mislio - on je neranjiv,
  A kakva parada trgom s vijećem!
  Ali dokazao da je nepobjediv,
  To neće dopustiti da vas hladnoća tjera ljeti!
  
  Dakle, kralj vilenjak je savjest, čast Elfijeve duše -
  Naređeno da se borimo za svetinje!
  Djevojko moja, nemoj biti tužna
  Čast je neuništiva, mamac žlica!
  
  Pod žestokom mukom - ne izdaj jecaj,
  Pokažite svima - borac iz monolita!
  Tolika je snaga Crvene armije
  Gdje se čak i dječak bori kao elita!
  Ovdje djevojke, ako pjevaju, rade to izuzetno snažno i brzo. Za ratnike se mora reći da su izuzetno divni i veličanstveni. I njihove bose noge su vrlo okretne, i izuzetno spretne. I bacaju darove smrti, kao da su kamenčići katapulta. I ratnici pokazuju svoju vrlo živu i agresivnu, neponovljivu ćud.
  Ovdje je jedna od ratnica na samohodnom topu uzela i pucala na orke pritiskom na gumb joysticka svojom grimiznom bradavicom. I ispljunuo je projektil kolosalne i razorne moći. Poletio je u luku i uletio u skupinu orka. I puno Putinovih medvjeda je uništeno.
  Djevojka je logično primijetila:
  - I lovac će odrati medvjeda ako je prava lisica!
  I bosih nožnih prstiju djevojka je bacila bumerang. Proletio je i smjesta odsjekao muška savršenstva od četiri orka. A Putinovi medvjedi su doslovno umrli od borbenog šoka.
  Nakon toga su djevojke s velikim oduševljenjem uzele, svojim glasom, pred kojim slavuji blijede, zapjevale;
  Takav osjećaj u srcu pjeva himnu,
  U tome je veličina neba Gospodnjeg!
  Otadžbina: podvig, rad, čast ljudima...
  Native Elf - najsvetija riječ!
  
  Kerubin nas je nadahnuo na podvig,
  Dao krila i veličinu bez granica!
  Čvrsto čuvamo moći zemlje -
  Svemogući Rod - zauvijek će biti s nama!
  
  Znaj domovino, ti si majka zauvijek -
  Ne daj Bože da ostaneš siroče bez duha!
  Zvijezda petokraka gori -
  Bude li grdnja, pokrit ću te mačem!
  
  Toliko je vojnih oluja stiglo u Elf,
  Kao uragan iz pakla, juri vrućina!
  Čamac se razbio, veslo napuklo,
  Ali Sunce neće ugasiti vihor zlih orka!
  
  Zmaju, tvoji cereci su zla usta,
  Što želiš raditi? - Pojedi vilenjaka!
  Ali ne damo domovinu propasti,
  Neka žene vrište od straha!
  
  Bajonet i pero, mač i kist u bojama,
  U službi države koja je ljepša od svih!
  Ona je takvo naše zlostavljanje i život,
  Naprijed - raspoređeni u marš!
  
  Pa ako je suđeno - oštri rock,
  Umrijeti, mlad u vlažnu zemlju leći!
  Obratit ću se tebi Stvoritelju Rode,
  Znaj na ikoni, slikam lice svetaca!
  Pjesma je grmjela cijelom bitkom, veličanstvene djevojke su istrebljivale i snažno ubijale Putinove medvjede.
  I ne mogavši izdržati olujni pritisak, orci su pobjegli!
  A hrabra Maria Kolesnikova to je gledala preko monitora. A bila je lijepa, šarmantna djevojka. Baš odlično. I, naravno, debela, brkata, debela diktatorica kad se vrati, a i prije toga će dobiti plaću. Tako će i biti, A vilenjakinje su pokazale najvišu klasu.
  Veličanstvena vilenjakinja Maria Kolesnikova nastavila je borbu s velikim žarom i pritiskom, pokazujući čuda. A njezin tim s vilenjacima je jednostavno super.
  Bio je to brutalan, au isto vrijeme zabavan rat. Broju orka koji se razmnožavaju metodom pupanja, vilenjaci, točnije, većina vilenjaka suprotstavljala se kvalitativnoj nadmoći i magiji.
  Vilenjaci imaju dvanaest puta više ženki nego mužjaka i sve su lijepe i divne. Dakle, borbe su agresivne, au isto vrijeme zabavne.
  Ovdje ga je vilenjakinja uzela i svojim golim nožnim prstima bacila veliki, smrtonosni dar uništenja.
  Letjelo je u luku i zabilo se u gomilu orka. I rasparčala se masa Putinovih medvjeda.
  Djevojčica je zacvrkutala:
  - Orci divljaju,
  Neprijatelj puka krenuo je naprijed ...
  Ali glas djevojaka je zvonak,
  Medvjede će dočekati neprijateljski!
  Ovo su djevojke - izvanredna i smrtonosna klasa.
  Ovdje je vilenjak narančaste kose pritisnuo dugme joysticka grimiznom bradavicom na prsima i bazuka je izbacila naboj kolosalne razorne moći, ubijajući Putinove medvjede.
  I gugutala je:
  - Slava vilenjačkom carstvu,
  Djevojke su jako lijepe...
  Napadamo, ne lutamo,
  Naš čelični tim!
  A ratnica je svojim golim prstima djevojačkih nogu bacila razorni i smrtonosni dar uništenja, raskomadavši Putinove medvjede. Ovo se stvarno pokazao kao mračan dan za orke.
  Usudili su se potući s djevojkama.
  A ako djevojka uzme eksplozivni paket golom petom, onda u ovom slučaju Putinova vojska postaje jako glupa . Ratnici su jako lijepi. Ili su u bikiniju, ili čak u nekim tankim gaćicama.
  Njihove bose i graciozne noge bacaju darove smrti smrtonosnom i iznimno razornom snagom. A Putinovi medvjedi se guše u krvi i umiru u mukama.
  Ratnica iz klana vilenjaka ljubičaste kose uzela ju je i svojim bosim, isklesanim stopalom bacila dar uništenja. Udarac je izazvao prevrtanje tenka Putinovog carstva, a masa orka je bila smrskana.
  Djevojčica je zacvrkutala:
  Rat bjesni u svemiru,
  Rat bez razumnih razloga...
  Zli Fuhrer glupi Sotona,
  I tuga je došla s njom!
  A ratnik je opet uzeo i bacio njezine gole nožne prste, dar razornog i razornog uništenja.
  I opet pocijepani i pougljenjeni Putinovi medvjedi lete u zrak.
  Ovo je stvarno super. Dolazi do istrebljenja dlakavih, smrdljivih i očnjaka, a djevojke se koriste bestrzajnim topništvom uz pomoć jagodastih bradavica.
  A djevojke pjevaju ushićeno i nastavljaju svojim bosim, isklesanim stopalima s ružičastim potplatima bacati ubojite darove smrti;
  Borimo se spontano i bez plana -
  ali ja ću u ljutnji prozvati ime čudovišta ...
  Ispunjen krvavim redovima prijekornog romana,
  Preokrenimo poglavlje s kostima!
  
  Gospodin nas ponekad gleda vrlo strogo -
  Iako želim živjeti slobodan s mačevima!
  Jednom živom nedostaje blizu Boga,
  Drugi jednostavno ne bi došli do liječnika!
  
  Neprijatelj je ostavio našeg vilenjaka da bude pojeden,
  Ali ne dam zemlju domovine Vragu!
  Divno je u Kristu poznavati bilo koje stvorenje,
  Svarogov čekić je put do primamljivih obala!
  
  Mi smo takvi ratnici rođeni u snazi,
  Za nas, kao zrak u plućima krvi, grdnja!
  Sinovi damastnog čelika, čelika i poletnog rata,
  Nećemo plaćati danak protivniku!
  
  Rođenje oštrice i sudbina ratnika,
  Bitka, sreća voljenima u svemiru!
  Da ne bruji bubanj nečisti,
  Promatrajte vojni čin s bijesom!
  Kao zamah mačem - život je opet rodio,
  Tako smo ublažili napore svijeta u bitkama!
  Sada ponosni - gospodar ovih zemalja,
  Na Fane vaša zastava i mimohod na Okrlinu !
  
  I djevojka-san blista bojom kose,
  Blistav pogled, u kojem su zvijezde, Sunce!
  Prenijeli ste poticaj pjesmom svojih srca,
  Neka zastava, rumena, prasne u nebo od vrućine!
  
  Rod je Krista rodio - nama rođen,
  Ne lažite da se Bog pojavio samo u Palestini!
  Uostalom, za Elfiju, znaj da će svijetli čas doći,
  Pokorit ćemo svemir i stihiju!
  
  Služiti domovini - voljeti to je naša dužnost,
  Ne postoji mjesto na planeti bez hrabrosti!
  I da Svevišnji Štap, nije raskinuo svoj savez,
  Mora, jak, biti duh tijela svoje djece!
  
  Ovdje bubanj šuti, bitka je iza,
  Šator gospodara demona, propao je u tami pakla!
  Sada te ljepotice moja molim - dođi,
  Svoje srce dat ću vilenjaku bez traga!
  Takve riječi djevojaka izgledaju pomalo dvosmisleno. Nedostaju im dečki i često vode ljubav jedno s drugim. Djevojke su ovdje divne.
  A njihove gole, isklesane, preplanule noge bacaju tako razorne i razorne darove smrti. I šalju grašak unutar kojeg se krije antimaterija.
  Ovdje su ratnici takvog reda da ih ni metak neće zaustaviti i prolaz će biti katastrofalan.
  Djevojka vilenjak žute kose uzela je i golim nožnim prstima bacila bodež na neprijatelja. Preletio je i probio generala orka ravno u prepone. I umro je od bolnog šoka.
  Djevojčica je zacvrkutala:
  - Mi smo orlovi djevojke hladnoće,
  Sposoban, poletan i lijep za borbu...
  A vjeruj mi, mi smo sokolovi i orlovi,
  I to nimalo s dušom lošeg lakrdijaša!
  A onda ga je jedna od djevojaka uzela i ispalila iz minobacača. I prekrila čitav tucet Putinovih medvjeda, razderavši ih na komade. Ovo je doista bio razoran udarac. I ratnici su opet počeli pjevati s entuzijazmom;
  Domovinsko svjetlo bez veličanstvenih lica
  Rubinske zvijezde pucaju iznad glave.
  Vilenjak se pokrio besmrtnom slavom -
  Silni junak bije, promaja!
  
  Rowan rubin u smaragdnom lišću -
  Safir svjetluca u polju različka...
  Usmjeravam svoje misli na tebe Elfiya -
  Troglavi orao s pjesmama u letu!
  
  U kapima rose, biseri su dijamant snježne pahulje,
  Sve je u velikoj domovini dobro!
  Zemlja je masna - žile su u njoj kao paperje,
  Vjetar je svježe nanio snježne nanose!
  
  Na jednom rubu Elfia - led, tuljani,
  U drugom, deve su zlato pustinje.
  Toplo nam je kad mećava huči,
  Jer u srcu Boga čuvamo!
  
  Uzgajati lubenice, dinje i banane,
  A negdje ljeti se utrkujete na klizaljkama ...
  Pa gdje takve zemlje u svijetu naći,
  Gdje su narodi tako jaki u šakama!
  
  U Elfiji se uzdiže podvig oružja,
  U njemu je svjetlosni vilenjak kreator vlastite sudbine!
  Možemo se dobro boriti
  Tako da potok nevolja ne dođe do Elf!
  
  Lijepe su naše žene, to svi znaju
  I nema jače hrabrosti od muškaraca!
  Otadžbino, ti si utjelovljenje raja -
  Jedan gospodin Bog - Rod Gospodar!
  
  Suncu slavne ikone će odobriti ,
  Pješačiti do čega vojnik ide...
  Doći ćemo s velikodušnim plijenom u kuću,
  Bez promašaja, strijelci će razbiti neprijatelje!
  
  Podarimo mir i sreću cijelom svemiru,
  Uskrisimo mrtve zajedno s Bogom!
  U slavu naše nepotkupljive domovine -
  Sigurno znamo - pobijedit ćemo!
  Djevojke su tako bijesno i uzvišeno pjevale i nastavile se boriti. A očajni i hrabri vilenjaci borili su se na nebu. Obarali su avione ork, palili ih.
  Jedan od vilenjaka izveo je trik - trostruku cijev i udario u automobil Putinovog medvjeda koji je planuo.
  Ratnik je cvrkutao:
  Sunce sija iznad nas
  Ne život, nego milost...
  Odgovoran za mir u zemlji
  Vrijeme je da shvatimo
  Odgovoran za mir u zemlji
  Vrijeme je da shvatimo!
  Borci više nisu djeca,
  Moramo ubiti orke!
  I djevojka ju je ponovno uzela i vrlo odlučno pritisnula gumbe joysticka golim nožnim prstima.
  I ponovno je udarila neprijatelja, ovaj put pritisnuvši dugme bazuke svojim grimiznim bradavicama na grudima. I reagirala je velika, razorna sila. Ovo je stvarno cool djevojka.
  I vodi vrlo dobro ciljanu vatru na neprijatelja.
  Ratnica jorgovane kose također je razbila protivnicu svojim vrlo bujnim poprsjem. I djelovala je kolosalna smrtonosna sila.
  Djevojka ga uzme i opet zapjeva;
  bademi, bademi,
  Kod vilenjačke bake!
  Što su jeli kašu
  Što su pili - skuhali!
  Tako su pjevali ratnici, svojim zvonkim glasovima, poput trila slavuja. I bili su odlični.
  Ali djevojke su ponovno pritisnule dugme svojom grimiznom bradavicom i oslobodile smrtonosnu silu prisutnu smrti.
  U isto vrijeme borili su se i mladići, uključujući vrlo lijepe vilenjake koji su pucali i pjevali;
  Obala na Vilenjaku je prostrana i strma,
  Valovi zapljuskuju ostakljenim sjajem ...
  Elfia je postala domovina,
  Tril slavuja divnom nam pjesmom pjeva!
  
  U širokom čamcu, s draganom plovimo,
  Rasplela je svoje zlatne pletenice.
  Kako nam je dobro zajedno s našim voljenim,
  Šteta je ne uloviti krokodila.
  
  Ne, ne voda, šušti krmom,
  Priroda je ta koja nam daje šampanjac.
  Ova zemlja mi je kao mila majka,
  Velikodušnost zemlje u kraljevskom ruhu!
  
  Kapi kao biseri ispod mjesečine,
  Pljušti kao roj pčela sa srebrnim krilom ...
  Djevice, ti si mi kao anđeo sa snom,
  S licem nevinosti - Madona najčista!
  
  Miris je med, a kosa svila,
  Usne otvorene poput satena.
  Vjerujem da je došao dugo očekivani trenutak,
  Postanite stvarni - bajke su bile!
  
  Usne dodirnute u ekstazi
  Slatkoća je takva da nema više riječi.
  Vjeruješ nezemaljskoj ljepoti,
  Ždrijeb će odlučiti - baci novčić više!
  
  Evo poljubaca jedan za drugim,
  Uzdasi i smijeh naše burne radosti.
  Svetost duše čuvat će kerubin,
  Odabrani će popis grijeha baciti u urnu.
  
  Ne, znaj da si ljepša na zemlji,
  Strast gori kao žarka vatra u mom srcu!
  Živjet ćemo u najboljoj zemlji,
  Otvorimo prozore i vrata u svemir!
  . POGLAVLJE br. 16.
  Maria Kolesnikova nastavila je vršiti svoj agresivni utjecaj i istrebljivati svoje protivnike. A njezina je zapovijed bila odlučna, oštra i jedinstvena.
  Elf djevojke su jako cool. Divni ratnici koji su Putinove medvjede bacali graškom uništenja i raskomadali orke.
  Ratnici su bili izuzetno borbeni. I brzo su pucali. I oni su pucali mitraljezima. Kosi čitave redove trupa Putinovih medvjeda. I bili su izrazito agresivni.
  Djevojke su vrištale i urlale.
  A pritom nisu zaboravili pjevati iskričavim glasovima poput zvona zvona;
  Budi slavljen u domovini Elfejovoj ,
  Volimo te puno...
  Elf djevojke ne stare
  Pobjeđujemo orke, volimo!
  Ovo je stvarno pjesma koja zvuči sjajno. I sve je to jako divno.
  Djevojke su to uzele i opet počele pjevati zajedno s mladićima, i to vrlo provokativno;
  Vi ste naša vojska - rodna obitelj,
  Velika domovina, vilenjačka moć.
  Otvorio zmijinu košmarnu čeljust,
  Pu uzgojio je krokodila u ovim planinama!
  
  Nosi zakletvu i zakletvu klanjajući, daj,
  Zavjetuju se da će pobiti svu nevjernu vilenjačku djecu.
  Ali su naši vitezovi prezirali mir i udobnost,
  Za njih je pravi prijatelj i brat sada automat!
  
  Orkstan je i domovina, vjeruj mi,
  Dobio naredbu čekati - čekati!
  Uostalom, vjerujte mi, ne možemo pokazati slabost,
  Uostalom, ovo nam je ulaz u zemlju s južnih vrata!
  
  Iako pacifisti ponekad čuju jecaj;
  Što si zaboravio, ne trebaš ovdje umrijeti!
  Ali nećemo dopustiti da naša stvar bude uništena,
  Jer je vojska jača od sve domovine!
  
  Otadžbina naređuje - bori se pa se bori,
  Ne slušaj štakora kako riče ispod poda!
  Za našu Elfiyu postoji samo jedan način da žustro poleti uvis,
  A argument je prva moćna strojnica Maxim!
  
  Ako postoji pobjeda u Orkstanu , onda to znači jaka,
  Sovjetska stvar svetog marksizma živi!
  Sotonini sinovi neće moći slomiti našu volju,
  Do pobjede, do pobjede, a žrtve se ne broje!
  
  Curo, kad se vratim, poljubi me
  Sada si čovjek, i sve si sebi dokazao!
  Što je jače od titana na srcu vojničkog oklopa,
  Kakav je mladi borac dao ideal ratniku!
  
  A to znači da će biti mir u cijelom svijetu,
  Svi su ljudi kao braća u istim redovima!
  Da je Crveni vojnik osvojio pijedestal,
  Želja za nastavkom borbe, goruća tuga!
  Djevojke i mladići pjevali su s divljim entuzijazmom. Djelovali su izuzetno učinkovito, ubijajući Putinove medvjede. Ovo je izuzetno cool.
  Ovdje se vilenjaci utrkuju na tenku. I dobili su najnoviji, piramidalni stroj koji je izumio Zelensky. Ovo je stvarno vrlo cool tenk.
  I pucajmo s nevjerojatnom preciznošću. I pouzdano pogađa neprijatelja.
  Prilikom snimanja, djevojka koristi rubin bradavicu na grudima i to čini izuzetno dobro.
  I pjeva s bijesom:
  Gađam neprijatelje po tangenti
  Čujem glas užasno zadivljujući...
  Vilenjaci će sigurno ubiti orke,
  Ni mi nismo gledatelji u ratu!
  Vilenjaci su pod udarcima uzeli svoje dvojnike i izrezali ih na komade. I razbili su samohotke i tenkove Putinovih medvjeda u komadiće. Ovo su tako nevjerojatne ljepote.
  A jezici su im vrlo energični i brzi. Rade to vrlo duhovito.
  I pritom ne zaboravljaju pjevati;
  Elfia je sveta zajednica ljudi,
  Za naprednjake svijet je ideal!
  Obraćam se nadahnutoj muzi,
  Ono što je narod sanjao, to će se i ostvariti!
  
  Naš rodni kraj ti znaš tako je divan,
  U njemu se veseli i staro i mlado!
  U njemu je radni dan uzvišen kao nedjelja,
  Nema draže domovine od mile!
  
  Nema takvog raja na nebu,
  Ono što gradi proletera je moćna ruka.
  A negdje se stišću hrđavi lanci...
  Radnički svijet je u stisku šake!
  
  Ali ponekad će bljesnuti buntovna misao,
  Pero bajuneta oštrije je od okorjele lire!
  Toplina će otopiti linije, plameni led pakla,
  I srušit će se samoproglašeni odbojni idoli!
  
  Tada će odjednom naletjeti oluja tsunamija,
  Bit će nemira u cijeloj zemlji.
  Da postigne ono što se borac usudio učiniti -
  Poput uragana duh se širi kroz generacije!
  
  A novo stoljeće - napredak će zavladati,
  U njemu će nestati siromaštvo, bol, patnja...
  Planete koje je astrolog vidio
  Sada će se u jedinstvu bratstva okupiti!
  
  I smrt će se povući, završit će -
  Znanost će pobijediti, vjerujte mi, starost.
  Lovorova kruna na tvom čelu -
  A snaga domovine je bezgranična suverenost !
  Evo cure, kako super pjevaju - jako su cool u tome. Ovo je stvarno superdjevojke !
  Vrlo lijepi vilenjački ratnici s reljefnim mišićima i velikom gracioznošću. Ovo su djevojke koje stvarno trebate.
  Sada, ako počnu pjevati, tada im se nijedna infekcija neće suprotstaviti.
  A djevojke se ne bore samo na avionima i tenkovima.
  I na moru također. A tamo su samo ljudi u bikinijima i bosi. A noge su im tako zavodljive.
  I grudi, šta li, i bokovi, i struk. I trbušni mišići su jako istaknuti, poput pločica. Evo žena. Prave tigrice. I jedna riječ - vilenjaci.
  Kad ih pogledate, stvarno se napalite. Ove cure su jednostavno super.
  Vilenjak je jako lijep, a bore se na moru. A gole, ružičaste, okrugle pete djevojaka poletjele su i bljeskale. Ovo je bilo izuzetno učinkovito. A vilenjaci su kolosalni ratnici.
  Ovdje su djevojke zabijale gole noge u metal, uperile top od dvanaest inča i udarale iz njega. I poletjeli veliki, ubojiti darovi uništenja.
  Tako su djevojke uzele i na dušmana lupale, i pjevale;
  ljepota, ljepota,
  Mokrimo orka kao mačku!
  Piškimo kao pas
  Ork nasilnik!
  Jači smo od papige
  Ovdje je društvo!
  Pa, naravno, osim lijepih djevojaka ima i dječaka. Jedan od njih i danas izgleda kao dječak od nekih dvanaest godina u kratkim hlačama i bos. I jako lijepo pjeva;
  Iako imamo poteškoća, nisi sramežljiv,
  Prevladati barijeru slađe je od meda!
  Ako si soko, a ne vrabac bijedni,
  Da se nisi usudio kimnuti kimnuo vlažnom vremenu!
  
  Volimo se boriti u ovoj soli zemlje
  Drug zamjena rame dragovoljno!
  I za dobrobit procvata obitelji,
  Idemo na sve rock pobijediti bilo gdje!
  
  Gusar ne smije živjeti u besposličarenju,
  On je sin sreće i Elfijin sluga!
  Dok smo na moru - kolibe su pokrivene snijegom,
  I posuti bisernim mrazom!
  
  Nisu za to odabrali težak put,
  Imati samo bogatstvo!
  Patronim zlih orkova ne može se saviti,
  Takvu državu gradimo pjesmom!
  
  Neprijatelj žuri naprijed - slomi ga,
  Za protivnika samo lijes u močvari!
  Otadžbina je velika - iako je zlikovac jak,
  A Bog Svarog skuplja obrve od tjeskobe!
  
  Ali mi smo ukrstili mačeve - hrabro u boj,
  Vičemo ura - napadaj bandite!
  Ostvariti bivši san,
  Da okusim tvoj ljubljeni poljubac!
  
  Lijepa Elfi uzvišena zora,
  Bljuvati divljenje glasno grlo!
  A Sotona ne može napraviti jaslice,
  Pobijedi ga i bit će bezbrižno!
  
  Bit će svijet u kojem nema boli,
  U kojoj starost neće ni izdržati!
  Dat ću ljepotu ljubavi krunu,
  I molim vas da se barem malo približite!
  Da, vilenjak jako dobro pjeva, divan je i cool. A njegova pjesma grije dušu.
  Djevojke vilenjakinje nastavljaju borbu na svom bojnom brodu. Toliko divnih djevojaka na njemu. Mladi vilenjaci također radije trče bosi po vrućini. Izgledaju kao da nemaju više od šesnaest godina, a također su vrlo lijepe, čiste, glatke kože. Ovo izgleda kao bojno polje i cool.
  Djevojke ne odustaju u borbi. I djeluju s najvećom energijom.
  I možete vidjeti njihove gole, preplanule noge kako bljeskaju. I izazivaju divne osjećaje.
  Djevojke vilenjakinje glume s velikom energijom iz svojih bujnih, golih grudi.
  A koliko djevojka u borbi. Na bojnom brodu su nevjerojatni. Vilenjaci su čak počeli padati na koljena i ljubiti gole, okrugle, hladne pete djevojaka. I to rade izrazito agresivno. I to s velikim entuzijazmom.
  Ovo su djevojke. I jako je lijepa.
  A ako su djevojke otkrile svoje bradavice? Tada ih mladići obasipaju poljupcima vrlo revno. A dečki su jednostavno nevjerojatni. A i cure su super!
  Mladići pjevaju iz sveg glasa:
  Nismo mi zli razbojnici,
  Ne želimo ubijati...
  Naše cure su tako bose
  Kao da može dati!
  Djevojke vilenjaci su im namignule i također zapjevale:
  Bosi, samo bosi
  Pod srpanjskom grmljavinom i pod šumom valova!
  Bosi, samo bosi
  Samo ti i ja ćemo plesati!
  Tako pjevaju. I bore se još bolje. Tako je granata pogodila bojni brod s orcima i odmah usmrtila pedeset Putinovih medvjeda. Ovo je ispalo jako cool.
  Djevojka bosih, gracioznih, vrlo zavodljivih nogu, koje dečki rado ljube, napaljuje je.
  Ovo su djevojke i kakvu divnu i uglađenu kožu imaju. Sve ovo izgleda jako cool.
  Jedna od djevojaka iz klana vilenjaka golom je bradavicom pritisnula dojku i ispalila smrtonosni projektil iz pištolja.
  Ratnici ekstremne borbe i krvave snage. I oni su sposobni ubiti orke. A noge su im, kao i uvijek, bose, isklesane i vrlo preplanule.
  A djevojačke potpetice, takav zavoj je elegantan i na svoj način jedinstven. Evo krvave akcije njihovih djevojaka.
  I pjevali su;
  Djevojke ne stare zajedno sa svojim tijelima
  Zauvijek su lijepe, mlade...
  Ustani, pun bezakonja,
  One prave, orlove ukrali!
  Djevojke vilenjakinje žustro se bore. Ali postoje i dječaci vilenjaci. Lijepi su, kratko odjeveni, bosonogi pioniri. A također usmjeravaju svoje oružje na protivnike i vode smrtonosnu vatru iz topova, što je izuzetno strm i agresivan pristup.
  I neka vilenjački dječaci pjevaju s ljubavlju i strašću;
  A kad Pioneer truba pozove na punjenje -
  Moji prijatelji će zajedno pjevati pjesme!
  Mi ćemo poput sokola letjeti u beskrajne daljine,
  Jer ti i ja smo bili opravdani!
  Zbor;
  Naša istina, naša istina
  Sastoji se nositi vjeru!
  I ne sutra i ne sutra
  I danas spasite domovinu!
  
  Poštujemo našeg vilenjaka,
  Uostalom, cijeli svijet - spoznaj svjetlo!
  Naša grimizna zastava domovine,
  I nema svjetlije crvene!
  
  Pionir pozdravlja ne bistu,
  Njegov znak je zastava domovine!
  S protivnikom smo se vješto borili,
  Slavljenje postignuća u stihovima!
  
  Znaj samo je jedna vjera na planeti,
  Vjera u slatko, sveto vilenjaštvo!
  Tako da se sretna djeca smiju,
  se orcizam baci u ponor !
  
  Svaki je vitez bio samo dijete,
  Po travi i potocima bosi...
  Ali sada ima vitlo u rukama,
  Brzo ravna metal čekićem!
  
  Netko strojnicama oštri mitraljez,
  Pa netko puca s ramena!
  Grimizna zastava vijori se kao crvena zastava,
  Pobjeđujemo zle neprijatelje - nije šala!
  
  Naši preci hrabro su zauzeli Orklin ,
  Pa, što je s nama? Na putu smo za Mars!
  Nismo mi ljudi makaki na grani,
  Protivnikova šaka ga pogađa pravo u oko!
  
  Ali znamo se i zabaviti,
  Udarajte u bubanj, svirajte u trube!
  Vrlo slatka dječja lica,
  I ocjene četiri i pet!
  
  Najteži bojni ispit -
  Ne proći je kao umrijeti!
  Ali u smrti imamo barjak s bakljom,
  Vilenjački rog-bakar ne može pasti!
  Ovako su pjevali divni i borbeni pioniri. Jako su lijepe i borbene. I djevojke iz vrste vilenjaka također su divne i veličanstvene. I doslovno pale muškarce, što je iznimno cool.
  Ovdje su djevojke navikle boriti se sa zlim orcima i ponašati se vrlo produktivno. A njihova kolosalna i jedinstvena energija je u punom zamahu i izlazi poput uragana.
  Evo djevojaka.
  Grimiznokosi vilenjak nanišanio je projektil i zapucao na orke, razbivši ih nekoliko desetaka odjednom. I puno ubijenih Putinovih medvjeda. I ovo treba reći da je izuzetno sjajno.
  Vilenjaci su jako lijepi, a njihova ljepota je erotična i izuzetno nasilna. Djeluju s velikom i uzavrelom energijom.
  Ovdje je jedna od djevojaka u samim gaćicama i gotovo gola. I tako je počela čak i pjevati, a prije toga grimiznom bradavicom grudi pritisnula dugme joysticka i prštala od energije.
  Ovo su djevojke - najviša klasa koju uistinu imaju. Protiv takvog roga nećete moći.
  Ove djevojke su supermeni.
  I munje lete iz topova bojnog broda vilenjaka. Pa čak i voda od hitova proključa. I gori metal brodova, ovi smeđi, grubi, medvjedi Putinove vojske.
  Ovo su stvarno agresivne borbe.
  Koje su popraćene i pucnjevima i lijepim pjesmama;
  Otadžbina je svima otvorila vrata svemira,
  Elfarin je prvi Ratibor na svijetu!
  Iznad sunčevog sustava naša krila -
  Na crnoj površini bisernog uzorka!
  
  Što više gledamo u nebo,
  Uostalom, u svakom svitanju nečija je misao na svijet.
  Sviramo valcer na potpuno novom klaviru -
  Tako jednostavan i iskren motiv!
  
  I sa svakom notom, poput bljeska lire,
  Kvazar s kraljevskom krunom zove...
  Iako sam još pravi dječak -
  Ali bit će vrlo buran mladi uspon!
  
  U starom svijetu uzeli smo ekvator,
  U najnovijem dobu, Mars je iza nas!
  Lopatu zamjenjuje bager,
  Možemo naručiti i kišu!
  
  Znanstvenik Arhimed otkrio je sve u kadi,
  I ne možemo sjediti i piti rum.
  Ne otkrivajte na kauču
  O, lijenosti, podla zmija!
  
  Dakle, univerzalna prostranstva,
  Svakako smo privučeni velikim putem.
  Jednom su preci planine jurišali -
  Prezir i sitost i udobnost perjanice!
  
  Njihovi smo potomci i dostojni mača,
  Možemo se nositi sa svakim zadatkom!
  Pioniri marširaju u formaciji pjevajući,
  I svi vjeruju - poletjet ću do zvijezda!
  Ovo je zaista pjesma koja je dojmljiva i udara u uši. Iako ovdje ima vilenjaka, ali nema Cheburashka. Vrlo lijepe ratnice ovdje, i naravno imaju gole, mišićave, preplanule noge.
  A prelijepe djevojke i one imaju rubin bradavice koje izazivaju najveće iskušenje.
  Ovdje su ratnici izuzetno strastveni, tako divne grudi imaju, koje su preplanule i okrugle i elastične u ratnika. Divne ljepotice, izuzetno borbene i noge su im tako divne i pokretljive, a prsti goli, uporni.
  Ratnici su izuzetno divni i divni.
  A djevojke su jako lijepe i grudi su im jako pohotne. I izuzetno je divan za mladiće, divan je med za lizanje. I uživajte u takvoj ljubavi.
  Joj cure, kako su slatki vaši vilenjaci, zaista Božanstvena ambrozija.
  I dakako pjesma prati ove ljute i krvave borbe;
  Znanstvenik je pametno izumio bombu,
  Što je mislio s glavom kandidata?
  Uostalom, bez morala, pametan čovjek je magarac,
  Iako prima potpore za ludilo!
  
  Drugi su dobili patent za top,
  Što šalje satelit u orbitu.
  Znanstvenik nije vojni impotentan,
  Do potpunosti, gospodo ne lažete!
  
  Ljudi trebaju raditi za rat,
  Odnos jednih prema drugima je loš.
  A zašto ne razumijem
  Čini li netko dobro djelo?
  
  Jedan boji tenk akvarelom,
  Još jedna "Katyusha" će napraviti skicu.
  Skuplja mitraljez iz vrtića,
  A naš tinejdžer voli marširati u paradama!
  
  Uostalom, epolete su svijetle u snu,
  Za nas su zrake ponekad dragocjenije od sunca.
  Uostalom, nema mjesta na jadnoj Zemlji,
  Gdje nečija grimizna krv ne teče!
  
  Uostalom, čovjek je čovjeku vuk,
  Pa, ponekad ušljivi pas smrdi!
  Neće dati komad kruha ni u dugovima,
  Živi u jednoj - okrutnoj sadašnjosti!
  
  Kakve je ljude podigao Gospodin Otac,
  Kako to da zloba vlada svijetom?
  Žestoki kralj među ljudima je smion,
  A glavni prijatelj brat agresivni Cain!
  
  Gospodin odgovori: to je tvoj izbor,
  Besplatno, teško, ali potrebno...
  Oštrije oprati ako posječeš oko,
  Ljudi postaju gluplji ako je svijet ujedinjen!
  
  I zato je bitka vaša sudbina,
  Neću tu ništa mijenjati.
  Iako u bitci vlada pakleni haos,
  Nema nade za lak kruh i čudo!
  
  Ali moj cilj je da te očvrsnem,
  Graditi snove moćnim umom,
  Da bi lanac bio jači od konca,
  Za svakoga da bude poznat kao heroj u borbi!
  Djevojke jako dobro plešu, te pokazuju skokove golim nogama. A Svemogući Bog je obdario njihove djevojke takvom ljepotom. Ili možda bogovi demijurzi.
  Djevojke imaju jako lijepe frizure. Vrlo raznolike, a neke izgledaju kao vjetrenjače, ili helikopteri, ili kolači - što je super i cool.
  Vilenjaci pjevaju iz sveg glasa, pokazuju zube i grimiznocrvenim bradavicama pritišću gumbe joysticka;
  Ti si moja zemlja, kakva napuštena,
  U njemu su razbojnici, val horde!
  Djeca bježe, konji bježe,
  Digla se žestoka mećava!
  
  Sva je zlatna raž izgorjela u polju,
  S neba lije vodopad - napalm,
  Snaga "zlog" Vraga izvučena iz atoma,
  A sada cijela Zemlja gori!
  
  Plamti kao slama-rizoy,
  Žestoki zmaj na nebu
  Od pepela do praha vjetar je siv,
  Donosi smrad dima - poraz!
  
  Otadžbinska bitka bez promašaja,
  Pretukli su podle vukove pravo u usta!
  Uz trijem su rasli trešnjini cvjetovi,
  Ne dopustimo da grm parfema propadne!
  
  Sve zavičajno u svakoj vrbovoj grančici,
  Miris meda, u jednostavnoj grančici!
  Zar je moguće da su jadni putnici u dronjcima,
  Oni koji su preživjeli su prosjaci s torbom!
  
  Ne, naša stranka je rekla,
  Ne dolazite zlim orcima u Očevu kuću!
  Mladost u srcu, vjeruj da ne stariš -
  Protivnik čeka potpuni poraz!
  
  Napredovat ćemo - prava stvar,
  Doživjet će vrijeme kada će...
  Vjera u našu Suncu slavnu obitelj ,
  Bit će to pravo svjetlo zauvijek!
  
  Komunizam, Istinski, pošten,
  U njenim snovima koji su se rađali u mukama!
  Vjerujem da će domovina biti sretna -
  Kao besmrtni orao uzdigni se!
  
  A tada će doći vrijeme istine
  Gdje će svako pitanje naći odgovor!
  Fox Waya neće proći -
  I Elfia u komunizmu-zori!
  
  Tako držeći ljubav prema domovini,
  Gdje ima mjesta za najbolje ljude,
  Uostalom, naša domovina je slavna u snazi,
  Protiv nekog moćnog - ubij!
  
  I tada će ljutnja nestati,
  Doći će raj uz pjesmu slavuja...
  A onda ćemo kroz šumarak,
  Nikad ne plači i ne tuguj!
  . POGLAVLJE 17
  Maria Kolesnikova bori se s bjesomučnim bijesom. I daje naredbe svojim voskovima, pokazujući u isto vrijeme samo izvanrednu i jedinstvenu klasu i super.
  Ovdje su djevojke vrlo duhovite, a izuzetno lijepe i vrlo cool na borben način. Vilenjaci su ovdje jednostavno briljantni.
  Djevojke su različite, ali svi su ti vilenjaci cool. Oni mogu pobijediti orke, utopiti zle medvjede u krvi.
  A vilenjački jezici jako vole lizanje, ono što pulsira, svjetluca i miriše tako ugodno u mladim vilenjacima.
  Ovaj narod je tako savršen da miris dolazi od njega, kao od mladih biljaka i poljskog cvijeća. Što je divno.
  Ovo su djevojke ovdje i imaju biserne, svjetlucave zube - jednostavno super.
  I imaju kozmičku, fenomenalnu temu. Ovdje u njima oči sjaje i vrlo su slične zvijezdama.
  Jedna od djevojaka udarala je golim nožnim prstima. I tako je sve temeljito porazbijano. I izuzetno je smrtonosan.
  Ovdje su djevojke najviše klase, svirat će kontrabas.
  A noge su im tako lijepe, i vrlo bose. Iako se može tako reći - vrlo bos? Možda bi bilo bolje reći - vrlo lijepa!
  A djevojke vole pjevati i plesati sa strašću.
  A glasovi ratnika tako su puni i lijepi;
  Je li ovo braćo časna riječ?
  Koliko topline znate u ovoj riječi!
  Iako se bijesni protivnici ne mogu izbrojati,
  Donijet ćemo more svjetlosti u domovinu!
  Zbor.
  Srce dajem za domovinu,
  U kojoj se plamen probija do nebesa!
  Kroz trnje nevolja do studeni,
  Za crvenu zoru...
  Neka zavija i diže se duh naroda!
  Neka zavija i diže se duh naroda!
  
  Uostalom, volimo nositi Svemogućeg,
  Sveta zastava je uzrok elfinizma!
  Što bi se ostvarili odvažni snovi -
  Rođeni put svetog humanizma!
  
  I svaka obitelj neće izdati Elf,
  Ljudi će stati u formaciju za mir i istinu!
  Neka hrabri Pegaz, briljantni Parnas,
  Bit ćemo inspirirani za borbu od strane mladih!
  
  U planinama, brzi potok teče poput leoparda,
  Uostalom, zasvijetlili su srebrni vrhovi!
  Od kravata, zalazak sunca od kumača gori,
  Biti hrabar je glavno mjerilo!
  
  Pao borac - jao, okrutna stijena vlada,
  Kako se dogodilo da se prijatelj srušio!
  Tražim od vas da govorite o Svemogućem Bogu,
  Pa, zašto su urne pune pepela?
  
  Duša, odgovorio je Bog. - važniji od slabina
  I život nikada neće napustiti pale!
  Da, nije ti dano znati, da u zrakama svjetla,
  Kad uskrsnu - Slaveći ime Obitelji!
  
  Ali znaš da ovaj dan nije tako daleko,
  Tada će se otvoriti vrata svemira...
  I sivi kristal neće izbijeliti hram,
  Besmrtnost će dobiti Moje stvorenje !
  Pa, ako pogledate lijepe djevojke, njihove pune grudi i bradavice boje jagoda. A tako su zavodljive i svjetlucaju poput rubina s krune britanske carice. Ovo je doista takva ljepota i iskušenje.
  Jedan mladi vilenjak pojurio je na bradavice boje jagode na grudima i počeo ih milovati jezikom, i to vrlo energično. Oh, kako je lijepo lizati tako zrelu i veličanstvenu jagodu. Kako je ovdje sve super.
  A djevojka iz obitelji vilenjaka, naravno, ne smeta lizati nešto ukusno, slatko, aromatično od mladića zauzvrat. I kako će biti super.
  A onda djevojka svojom bradavicom u obliku pupoljka ruže pritisne tipku joysticka. A onda je projektil pogodio orke i rastrgao ih.
  I puno Putinovih medvjeda je uništeno.
  Ovo su vilenjaci krvave zore.
  Ali u isto vrijeme, naravno, vole pjevati, s velikom mukom;
  Mi cool vilenjaci nismo robovi,
  Rođeni smo da lebdimo vjerujte orlovima!
  Ne, lijesovi neće doći u domovinu,
  Borimo se zajedno Vilenjaci !
  
  Svaki borac je sposoban pogoditi
  Ali ne razmišljaju svi o voljenima!
  Gori uraganska vatra,
  I misli o dobru u dušama čistim!
  
  Elf party , rođen u snovima,
  Ona zna iz porođajnih kurje oči.
  Ne služimo za nečiji glupi strah,
  Ono čemu težimo nema na karti!
  
  Svjetluca zlato okruglih kupola,
  Ali u srcu je zlato još dragocjenije.
  Orcizam je odvukao zvijer od janjeta,
  Ali vilenjačka moć uništena!
  
  Kad je pionir položio zakletvu,
  Dajte krv iz vene u domovinu do kapi!
  Zli čika Ram je spremao rakete,
  Htio sam sindikatu stvoriti probleme!
  
  Ali nismo se kleli, vjeruj u prazne priče,
  Za jednu zapovijed - Služiti domovini!
  Ork zla je junaštvom skršio,
  Prođimo težim putem, bit ćemo u vilenjaštvu!
  
  Odbaci dječaka sitost, kukavičluk, lijenost,
  Naređene duše željne pobjede.
  Neka bude u prilog cilju svaki dan,
  A bit će potrebno i Sibir, idemo!
  
  Na gradilištima i u bitkama heroj,
  Ima li posla za svađu, vjerujte mi!
  Ne brkaj život s lakom igrom,
  Iako postoji samo jedna igra - borba protiv smrti!
  
  Sada se cilj već vidi,
  Ostaje posljednji korak, onaj težak!
  Tada će nam proljeće dati boju zauvijek,
  A u nedjelju će biti i mladi djedovi!
  Djevojke su jako lijepo pjevale, a zubi su im blistali, svjetlucajući od bisera i puštajući odbljeske.
  Vilenjak je divna ljepotica, i skočio je do raketnog bacača. A one su grimiznim bradavicama pritiskale tipke joysticka i agresivno namještale udarce.
  I dogodila su se velika razaranja. Ovo je ispalo izuzetno hrt.
  Vilenjaci su punili jet stop, nosili rakete i bljeskali djevojkama s golim, ružičastim, okruglim potpeticama.
  To su lijepe i agresivne žene. I iznimno nježan. A njihovi jezici vole osjetiti pulsiranje štapića - dobivajući najveći užitak.
  Ovo su zaista ljepotice.
  Imaju tako vruće jezike, i uzet će te, pojebat će te. I rubin bradavice će se ponovno koristiti. I puno će trolova odjednom biti spaljeno.
  A onda će vilenjaci prinijeti svoje bose nožne prste ustima i puhati.
  A vrane, doživjevši srčani udar, padaju kao omamljene od udarca čelične toljage u mozak. A vrane kljunovima probadaju lubanje Putinovih medvjeda.
  Tako se ponašaju agresivno.
  A nad poljem pjevaju svoje pjesme, u ovom slučaju mladići;
  Gađam neprijatelje po tangenti
  Ovo je moć vilenjačkog viteza!
  Debeli ljudi ne razumiju
  Napredujem kao sokol brzo!
  
  Sve ispadne super
  Mi smo umjetnici, a ne gledatelji!
  Uništimo orkshi kartele,
  Ljepota koja zadivljuje!
  
  Naša je domovina prava, velika,
  Dao svjetlo svijetu radnih ljudi!
  Iako se horda srušila u zemlju divlju,
  Ali vjerujemo pravim borcima!
  
  Vilenjak se pobunio s Mamajem iz bitke,
  Zbacivanje veza lasa Horde ...
  Skupljanje blaga na nebu
  A naša su srca čista u hrabrosti!
  
  Svaki grm, vlat trave Draga,
  Hrast-Otac našeg prostranog gaja.
  Postoje vjerovanja i imaginarne vrijednosti,
  Slađi je od meda potok koji teče!
  
  Pahuljice trešnje sazrijevaju,
  Prvi list, kao da je obojen zlatom!
  Nema skromne šume naše domovine,
  U kraljevskoj haljini, domovina je lijepa!
  
  Napuštajući šumu s gljivama,
  I preko polja, gdje se raž sokom toči.
  Nosim ti vijenac sa cvijećem,
  I rosa, kao da je biserom sašivena!
  Ovo je pjesma dječaka vilenjaka. I ispalo je izuzetno cool i cool. To su jako lijepe djevojke koje žele jezicima usisati nešto što pulsira, poput srca i nečeg vrućeg.
  Pa cure kul razine, i u lijes, tjerajući orke. A ratnici su bili okrutni - jednostavno super.
  A ako budu pjevali, bit će vrlo divno;
  Šamara bosa po livadi;
  Djevojka je poletna - članica Komsomola.
  Kći Elfi nije rođena s lopaticom -
  Glas se razlijeva zvonkim trilom!
  
  Za nju je poziv rat -
  Hrabro izvedite podvig oružja.
  Terorizam ogoli svoja usta - Sotona,
  Hoće domovinu pretvoriti u igru!
  
  Pa, a iza njega s raketom Orkagon ,
  Kakav pas iz pakla hrani dolare!
  Zaboravio sam da je Orkmaht slomljen,
  Da je opasno svađati se s Rusom!
  
  Elfinizam nepobjedivog ratnika,
  Znajte što nas inspirira za podvig!
  Život posvećujemo mudroj Rusiji -
  Držite liniju od ruba do ruba!
  
  Otadžbina grmi okolo,
  Bacio na Elf napalm bombama.
  Militarizam je polomio sve kočnice,
  Krhotine iz naših koliba u plamenu!
  
  Ali dječakov osjećaj je automatski,
  Kad se zakleo da će postati pionir!
  A sada mladi vojnici razbijaju,
  Zli protivnici koji ne znaju za mjeru!
  
  I stari i mladi trče u jednom redu,
  Žustro juriš - SATO napada!
  I svi vjeruju - razbit ću orke,
  I djeva će biti sa strastvenim poljupcem!
  
  Ne možemo, vjerujte nam, izgubiti
  Tako je naša vjera postala jača!
  Naša je vojska bila kaljena u učenju,
  Iako vatra gori u dobrom srcu!
  
  I stoga, služeći domovini,
  Ostvarit ćemo pobjedu u ljutom klanju!
  Bez slave život ne vrijedi ni penija,
  Trebaju nam žene i djeca!
  
  Trebaju rasti u toj svetoj zemlji,
  Kojem se klanja cijela planeta!
  Uostalom, nema ljepšeg vilenjaka na Zemlji,
  Neka sudbina neprijatelja bude smrt Gomore!
  
  A onda nas čeka Mliječni put u zvijezdama,
  Koji je beskrajan i bez zastoja!
  Da rasteš, ne daj da se Elf savija,
  Tako da Domovina postane moćnija, više!
  
  Volite Boga - našu veliku obitelj,
  Da bi planet napredovao!
  Svaki posao će samljeti problem,
  Neka put do pijedestala bude lak!
  Borbe vilenjaka i vilenjaka protiv orka divljale su s velikim brojem mrtvih Putinovih medvjeda.
  Ali orci su nastavili dolaziti. A sada njihovi teški tenkovi kreću u bitku. Pa čak i, možda, teška - teška više od stotinu tona. Novi argument i adut bitke.
  Ovo su cool štapići moćni strojevi. Ali djevojke su pripremile kumulativne školjke i počele ih lansirati uz pomoć jagodastih bradavica.
  I to je ubitačan učinak. Pa, cure su super klasa.
  A drugi od njih bacaju žive granate na pješaštvo orka, trgajući Putinove medvjede na komade. Ovo je bilo stvarno sjajno. Ovo su djevojke ovdje. Vole raditi sa svojim jezicima.
  Posebno je lijepo kad jezikom ližete nešto kroz što teče vilenjačka topla, uzavrela krv. Eto kako je super.
  Ovdašnji ratnici su vrlo dobri u borbi. A u isto vrijeme ljubav im nije strana. Štoviše, tako je malo muških vilenjaka. I naravno, ženke se ponekad bore za njih.
  Ovdje je jedna od njih bosim nožnim prstima bacila granatu koja je pogodila gomilu orka i raskomadala Putinove medvjede.
  I ratnici su počeli pjevati;
  Dječak trči bos po snijegu
  Biseri snježnih nanosa sjaje poput sjaja.
  Nećeš nas silom u san uvući,
  Izvedimo bolje sjedokosi ples zime!
  
  Posvetimo svoj život domovini,
  Neka služba bude radosna!
  Put će osvijetliti ognjeni kerubin,
  A pjesma je čarobna, bajka i lira!
  
  Vrijeme je da se borimo za našu domovinu,
  Horda protivnika napala je bez broja!
  Obraćamo se našim voljenim bogovima,
  Što je dalo um za stvaranje aviona!
  
  Dajmo planeti san
  Da svaka utrka bude pobjednička!
  Da se čarobna nit ne prekine,
  Da postane čist proljetni dah!
  
  Ovo je nada lijepe zemlje,
  Tko je rodio svjetlo komunizma!
  U našem svemiru svi ljudi su jednaki,
  Ovo se smatra vrhuncem humanizma!
  
  Hladnoća će završiti, bit će protok -
  Poteći će potoci, ljudi znaju uz šampanjac!
  Ovo je ishod, vjerujte, nije daleko,
  Svaki s dostojanstvom, kraljevska hrabrost!
  Tako se djevojke sjajno bore i pjevaju. A jezici su im razigrani i iznimno okretni.
  Djevojke su uzele i rasporedile minobacač, i kako će pogoditi neprijatelja, a Putinove medvjede rastjerati u različitim smjerovima. Ovo je stvarno bio udarac.
  Djevojka je tada povukla okidač grimiznom bradavicom dojke. I jebeno izdao:
  - Gola prsa svakog čovjeka će obuti i izuti!
  Ovo su djevojke ovdje - vrlo divne. A ovo je vrsta velikih vilenjaka.
  I pjevaju tako i svjetlucaju zubima, kao dijamanti na suncu. Kako je sve super.
  Djevojke nemaju dovoljno dječaka. A mladi vilenjaci rade za deset. Dakle, moraju raditi. A djevojke su tako prekrasne i bose. A grudi su im tako gole, s bradavicama rubinastim i svjetlucavim kao da su od dragog kamenja.
  Kako sve ovo izgleda krupno.
  I ratnici pjevaju i pokazuju svoje zube, koji emitiraju veliku energiju iz sunčevih zraka;
  Djevojka je lijepa, da, da, da,
  Cura je opasna da, da, da!
  Putinov medvjed
  Plakat ćeš
  Tako da goriš,
  Umri u mukama!
  Djevojke pjevaju ovako. Ali djeca vilenjaka, a prvenstveno pioniri, također pokazuju svoje vokalne sposobnosti;
  U svjetlosti mjeseca, odsjaj srpa,
  Radimo u poljoprivredi.
  Proljeće se nedavno pokazalo velikodušnim,
  Dali su potoke slatke grmljavine plačući!
  
  Moramo pomoći našoj starijoj braći,
  Da se na frontama bore protiv vojske orkišizma.
  Da nahranim vilenjačku snagu,
  Neka cvjeta grimizna bandera Elfinizma!
  
  I stoga pioniri u svojim radovima -
  Znoj mi se slijeva niz mršave obraze.
  Siti smo samo u najluđim snovima,
  Bosonogi dječak vuče plug...
  
  Netko je uspio pobjeći na frontu,
  Ali ni bez začelja nema pobjede.
  Stavljaš čak i travu u usta kad si gladan,
  Kako bi naši djedovi mogli okusiti klopu.
  
  Pa dodaj, iako se rebra vide,
  Stopala su izbušena, ruke žuljevite.
  Mi smo pioniri domovine, sinovi,
  Zbog nje ćemo strogo pokopati orke!
  
  Svatko od nas je Lenjin i Marx,
  U svakom srcu plamen bjesni.
  Doći će vrijeme, hrabro kročimo na Mars,
  Sreća daje borcu poljubac!
  
  Teškoća otvrdnjava našu dušu,
  Volimo, poznajemo misao i radimo!
  Praznik će doći - plesati poletno,
  I pobrinite se za najslabije!
  
  Dobro uhranjena buržoazija ne može razumjeti
  Kako djeca vole raditi...
  Ali dobit ćemo solidnu peticu,
  Da zasjaju lica roditelja!
  
  Ne, ne krivi sudbinu za rat,
  Ovo je takav test za nas...
  Ako si svom neprijatelju očitao lekciju,
  To znači da je sposoban donijeti kreaciju!
  
  Otvorit će se vrata svemira borcima,
  Snagom nauke uskrsnuli su oni koji su pali,
  Dakle, mi smo nada naših otaca,
  Djeca Velikog, Svetog Vilenjaka!
  Ovdje su pjevali vilenjački dječaci, a ujedno i pioniri. I pokazali su izvrsnu fizičku formu i kompoziciju proizvoda na razini pjesme.
  I pioniri su također bosi, u kratkim hlačama, golog torza, vrlo reljefnih i lijepih mišića.
  Orci mogu silovati takve, Što će biti od ovih zvijeri. Oni su doslovno životinje. Ovo je stvarno vrlo gadno ork stvorenje.
  Jedan dječak vilenjak je zarobljen. I mučimo dijete. Prvo su zgodnog dečka izvukli na stalak. I udarimo ga iz sve snage užarenim, željeznim bičem po bosim, dječjim nogama. I jako je boljelo.
  Dječak je vrisnuo, bio je osakaćen i opečen. Zatim je dječak poliven vodom. Prvo kipuća voda, zatim ledena voda, pa opet kipuća voda. To su barbari i sadisti.
  Zatim su užarenim kliještima počeli lomiti bose prste na nogama dječaka vilenjaka. I polomili su mu sve prste od malog do velikog. Zatim su spalili djetetove gole, okrugle pete.
  A onda su dječacima na gola prsa stavili užareno željezo i spalili zvijezdu petokraku.
  To je bilo tako cool i cool. Tada su i dječaku užarenim kliještima polomljena rebra, evo gadova. Ali ništa vilenjaci žilavo pleme. A dječak nije gubio svijest od bolnog šoka, i nastavio je urlati. A onda su orci pokrenuli struju.
  I u isto vrijeme su počeli pržiti pete vatrom vatre, i tukli su ga užarenom šipkom po leđima i stranama, rastezali ga na rešetki, tukli ga električnim pražnjenjima. I izuzetno boli.
  A krvnici orka samo pokazuju zube i smiju se.
  Ali svejedno, vilenjak se nije slomio, naprotiv, počeo je pjevati;
  Ne, nemoguće je predvidjeti
  Što čeka u ovom starom svijetu;
  Lopov vreba u zasjedi,
  Ili će avion letjeti prema nebu!
  
  Kako je ovaj svijet surov
  Baš si naivna
  Ima mnogo aseva u špilu,
  Iako ga ne možete dobiti - šiljci.
  U međuvremenu, vilenjak je pucao kao da izlijeva olovo iz vodopada. Od Putinovih medvjeda iskopala je dobar mitraljez. Brza paljba, a zajedno skoro nikakav trzaj, pa se paljba i pjevanje neće prekidati.
  Ali što vas još pitati?
  Gdje se svijet može kupiti?
  Odgovor je, naravno, rat.
  Uostalom, znaj slabost nije u časti!
  
  Da, Bog je sposoban
  Onome tko je uspio izbičevati lijenost ...
  Samo jedna jednostavna naredba
  Ne naslađujte tijelo u blaženstvu!
  
  Shvatite smisao životne borbe,
  Tako je Svevišnji stvarao vijekovima...
  Imati čvrstu ruku
  I tako da mast ne ide na strane!
  
  Zato se bori i bori
  Pokušajte baciti ono što je u prašinu!
  Onda se dižeš
  Izbrišite košmarne nule!
  Evo, vilenjaci se drže i ne odustaju, čak ni na stalku.
  I ratnici se tako bore, s divljim i frenetičnim bijesom, pokazujući svoje junaštvo.
  Ovo su zaista impresivne djevojke. A usne su im tako grimizne, i pohlepno gutaju nešto pulsirajuće i vruće, vrlo ugodno i slatko na jeziku.
  Tako to vole vilenjačke djevojke.
  Ali vilenjak je golim nožnim prstima bacio smrvljeni limun uništenja. To je bilo jezivo i kul.
  Vilenjak ubija Putinove medvjede, uze ga i zapjeva:
  Ne očekuj milost s neba
  Život za istinu ne štedi...
  Mi smo momci u ovom životu,
  Samo s istinom usput!
  I izbacila je veliki, smrtonosni dar pritisnuvši dugme grimiznom bradavicom svojih prsa. Razbila hrpu Putinovih medvjeda i zacvrkutala ogolivši zube:
  I borba se opet nastavlja
  I tjeskobno srce u grudima ...
  Zelenski je tako mlad
  I mladi Majdan naprijed!
  Ovo su djevojke koje ovdje pokazuju svoju najvišu, impresivnu klasu boraca.
  I pjevaju vrlo lijepo i s divljenjem;
  Jednom je orač napravio stazu,
  Da uši budu zlatne od sunca ...
  I kao odgovor, bez spora, nema laži,
  Tako da borac raste mlad u istini, snazi!
  
  Djevojka bosa za plugom luta,
  Podigla je kruh za domovinu u svom trudu ...
  I logorovati kao kip s trskom,
  Ne treba nam proždrljivost u ovom životu!
  
  Ruski pjesnici imaju lijep stil,
  Jezik koji zamjenjuje saće...
  I Rod voljeni Suncu slavni Bože,
  Njegov moto je - stvorite svoje mjesto u raju!
  
  Zli nomad izvršio je napad,
  Pun djevojaka i momaka pokradenih,
  Ali vitezovi imaju naoštrene mačeve,
  Ne trebaju im pelene, dadilje iz djetinjstva!
  
  Za nas su Svarog i Isus jedno,
  Ratnik je poziv vojnika...
  Dvoglavi orao je snažno krilo,
  Pobijedili smo, nasmijanog zlog orka protivnika!
  
  Nema mjesta na zemlji za onoga tko je kukavica,
  Svatko nasilno krilat u mislima je anđeo ...
  Ujedinjeni u Otadžbini: Crnac, Srbin, Bjelorus,
  Postoji "Hurricane", ali prije su bile sablje!
  
  Napravit ćemo ogroman zvjezdani brod,
  I vinuti se u prostranstva svemira!
  U srcima takva junaštva znaju živote
  Ustala je krilata svijest!
  
  Posljednji podvig koji znaju u ljudi je
  Da se lanac podviga ne završi!
  Tako da nema torbe s tankom mačkom,
  Kako ne bi uvijao zavijajući promuklu starost!
  
  Tada će doći dugo očekivani mir,
  U kojoj vrijeme mira neće doći.
  I organizirat ćemo beskrajnu gozbu,
  Ne poznavajući smrt, tugu, bol, žalost!
  . POGLAVLJE br. 18
  Ovdje je kraljica vilenjaka, djevojka je cool i vrlo smiješna. Time se događa nešto jedinstveno. A njezine naredbe su precizne i divne, pune duhovitosti i sarkazma. Ovo je stvarno super cura.
  Ovako djevojke pjevaju vrlo lijepo i smjelo. Te djevojke su stvarno slatke. A njihove safirne i smaragdne oči sjaje tako ljupko, poput zvijezda u noći.
  Kako sve ovo slatko izgleda.
  A sada su djevojke još počele ispuštati munje iz svojih grimiznih bradavica, tako smrtonosne i razorne. Koji su svi doslovno spaljeni i razbijeni u pepeo, te prave prave lijesove.
  Jedna od djevojaka je, koristeći grudi prilikom snimanja, pjevala:
  Vrlo odrastao u cijelom svijetu,
  Virus gripe tri ili četiri...
  Pokolj se širi !
  Otjerajmo orka ravno u grob,
  Čuvajte zdravlje tako da
  Prijavite se djevojke nadobudne!
  To su tako divne djevojke, jednostavno su briljantne i super i hiper klasa .
  svaka djevojka želi dosegnuti razinu čudovišta, pa čak i hiperčudovišta .
  I zubima zgrabiti vilenjačko muško savršenstvo.
  Da, i sami mladi vilenjaci su vrlo cool i ne zaboravljaju se boriti i pjevati u isto vrijeme;
  Prijatelju moj, mač od damasta sjaji ovdje u tami,
  Podmukli neprijatelj obrisao je krv s bodeža ...
  Koliko nesreća na našem vilenjaku,
  Ne trzaj slavuja, već samo zveket metala!
  
  Što zaboga vidimo? Tamo je svima teško -
  Gladna djeca, ružna starost.
  Veslo se odlomilo od čamca,
  Gospodin ne može dati malo svoje ljubavi!
  
  Ali s pravom će Mrak reći - nema Svemogućeg,
  Naš svijet je evolucija - doba postignuća.
  Ako želite meso za večeru,
  Ne pomišljajte bježati od svojih grijeha!
  
  Napravi kombajn za žetvu raži,
  Prekrasan crtež svjetluca na plakatu...
  Znanost će ti dati mladost majko,
  I bilo koji građanin će biti na mimohodu!
  
  Zlatna zvijezda će ukrasiti put škrinje,
  Ona je pokazatelj velikih postignuća!
  Vilenjačka zemlja ide u vilenjaštvo ,
  Neka Eden Interuniversal postane postignuće!
  
  Na prijestolju ponekad oligarsi dižu buku,
  Lopov hoće da se napije krvi naroda!
  Ali linija strmog listopada maršira,
  Vidjeli smo zastrašujući trijumf vilenjaka u svibnju!
  
  Rat dođe i prođe, ponekad je dosadan,
  Ni sam ne znaš što ratnik hoće...
  Došla je takva strast za igrom,
  Kad si prava zmija osvetnica !
  
  I sam skromac je prilično lupež, vjerujte mi,
  A zao vladar je narodu teret.
  Svećenički lanci će prestati,
  I zavladat će čista muza!
  Ovako ovdašnji mladići pjevaju lijepo i s osjećajem, jednostavno divno. I možete ih slušati satima. A glasovi im samo svjetlucaju.
  A onda slijede udarci djevojaka golim nožnim prstima. I ljepotice su izuzetno aktivne.
  A onda su vilenjaci potrčali u napad, pucajući iz mitraljeza i istovremeno golim nožnim prstima bacajući smrtonosne darove uništenja. I stvaranje kolosalnih praznina neprijatelja.
  Ovo su doista super ratnici .
  A djevojke su svojim isklesanim i gracioznim nožnim prstima pritiskale gumbe joysticka.
  Ali to nije sve. U toku su bile grimizne, poput jagoda, bradavice grudi. A njezine grudi kod djevojaka su nevjerojatno primamljive. A protiv tako zgodnog muškarca svaki neprijatelj je nemoćan.
  I njihove su usne grimizne i bradavice njihovih grudi također svjetlucaju poput rubina. A mladi vilenjaci vole ih ljubiti i pohlepno ih lizati.
  A djevojke pjevaju s radošću i agresijom;
  Neočekivani lot je napravljen,
  Čovjek je ispravio ramena!
  Ne spljoštena gipsana bista,
  On san o miru, vjeruj mi, odbijen!
  
  Ne budi osuđena djevojka
  Vjeruj trenutak slobode, doći će...
  I poljubac zapečaćen
  Kao šećer slatke usne se tope!
  
  Horda je prošla u krvavom valu,
  Beskonačan je njen popis...
  Ali Vilenjak grmi besmrtnom slavom,
  Nasilje, glad nas neće slomiti!
  
  Premda grob pločom pritišće meso,
  Ali duh, pak, u nebo poleti!
  Otići uskoro - melankolija, muka,
  Kao da nisam ni bio mrtav!
  
  Što učiniti u nebeskoj sferi?
  Gdje bi zli trebali ići?
  Međutim, Suncu slavna vjera,
  Ne budi slabe volje i klaun!
  
  Kaže nam da dijelimo novac
  Sudbina je sa svom braćom.
  Tako da sveci sa ikone lica,
  Viteza su smatrali sinom!
  
  Strgli smo okove s robova,
  Za njih su izabrali slobodan put ...
  Izgradimo sretan novi svijet,
  Gdje će pogrebni marš stati!
  
  Ponekad je i Bog svojeglav
  Spuštamo Rodove transparente!
  Ali zastava domovine blista,
  Gdje zlato svjetluca javor!
  
  Nadahnut svijetlom nadom,
  Dječak je također požurio u bitku ...
  Čak i ruže imaju trnje
  Ponekad si slab ko vrabac !
  
  Ali boja kravate je crvena,
  A to znači čista boja krvi!
  Služite lijepoj domovini,
  Onda ne znam više boli!
  Ovo su neke nevjerojatne i jedinstvene pjesme. Divne ljepotice, a pritom se bore bose i same u gaćicama.
  Ovdje će pjevati, da pucaju glave orcima.
  Ali s neba jurišnici kljucaju položaje Putinovih medvjeda. I to rade s velikom energijom. I spremni su stvarno se boriti s neprijateljima i pokazati najvišu razinu energije. Ovo su stvarno lijepe djevojke.
  Koje su jednostavno sposobne golom, okruglom, ružičastom petom probiti tenk u čelo.
  To su ratnici, vrlo lijepi, i bisernih zuba koji svjetlucaju poput dragulja.
  Ne postoji nitko ljepši od djevojaka koje pokazuju svoj karakter i agresivnu bit prolaza.
  A ako budu lupali, onda im to izgleda nije dovoljno protiv ovakvih lopova, čak ni takvih ološa kao što su Putinovi medvjedi.
  Ratnici se bore, i to vrlo aktivno. Oni pokazuju vrlo veličanstvenu razinu razaranja i uništavanja brojnih zlikovaca, čupavog carstva.
  Orkovski ratnici zarobljenim djevojkama i mladićima lome nožne prste, peku gole pete vatrom i spaljuju im zvijezde i križeve na golim prsima. Putinovi medvjedi su generalno pravi ološi i protiv njih se treba boriti sa svom odgovornošću i bijesom. Pokažite svoj superioran i prirodan pristup.
  A djevojke su u međuvremenu opet počele pjevati;
  Ovdje je naš vilenjak jak sa svojim mačem,
  U njemu puške udaraju i ne znaju za promašaj!
  Neka se hrabar san ostvari
  Nema potrebe mlatiti kante na kauču!
  
  Nema ljepšeg gaja na svijetu od našeg,
  A smaragd u travi je najživlji kamen!
  Ručak je dotrčao od samog vepra,
  A klizanje će vas pogoditi kao prehlada!
  
  Gljive rastu, imaju bezbroj cvjetova,
  Vrganji, lisičarke, muharice!
  Kukavica u ekstazi javlja vijest,
  Da nije prerano otići na onaj svijet!
  
  Sada slavuji trešte,
  Životinjske orgulje sviraju koračnicu...
  Kad dođe aprilski vihor s medom,
  Kad snjegulja raste u svijetlom blaženstvu!
  
  Lijepi svibanj i slatki lipanj
  Bilo koje doba godine je sreća!
  A ti, djevojko moja, ne tuguj,
  Jer ja sam nemam dušu!
  
  Kad jesenja kiša lije u potok,
  A zlato će besplatno obući sve!
  Onda ćemo pod rog u marš,
  U rukama buketi ruža i orhideja!
  
  Što je u prirodi, bit će dobro,
  Doći će vrijeme - podrediti ritmove...
  I što je sveto, a što je grešno,
  Sami ćemo odlučiti o sudbini igranja!
  
  Tada će mrtvi lako ustati,
  I bit će lakše od tepsije!
  Jedan pokret je kao udarac srpom,
  Nema svađa, nema ušljivih svađa!
  Tako su djevojke pjevale. A onda su ga uzeli i opet zazviždali kroz sve nosnice, i to krajnje zaglušujuće.
  A tisuće vrana kao da su dobile snažne udarce toljagom u mozak, uzele su ga i pale. I Putinovim medvjedima su bušili lubanje. I bilo je izuzetno sjajno.
  Takav je okrutan, au isto vrijeme zanimljiv rat u tijeku. A djevojke iz vrste vilenjaka koriste i gole nožne prste i grimizne bradavice svojih grudi, izbacujući munje i ultrazvuk.
  Demonstracija borbenog razaranja i smrti prokletih, Putinovih medvjeda.
  Bitka između vilenjaka i orka nije prestala. Postajala je sve agresivnija i krvavija.
  Djevojke iz obitelji vilenjaka nisu se ugušile od neprijatelja. Koristili su svoje gole nožne prste da bacaju darove uništavanja na orke, a Putinovim medvjedima su otkidali glave i udove.
  Ljepotice su glumile s velikim entuzijazmom i pritiskom. A pucanje iz mitraljeza koje su ljepotice vodile pokazalo se iznimno učinkovitim i ubojitim.
  I onda uzmu i zazvižde, a vranama se opet uzburkaju mozgovi, pa padaju omamljene i pijane na glave napadačkih i agresivnih dlakavih medvjeda. I da budem iskren, ovo je izuzetno cool i cool.
  Štoviše, munje iz rubinskih bradavica omamljuju ptice poput prašine.
  A djevojke, naravno, koristeći vrane protiv Putinovih medvjeda, ne zaboravljaju pjevati;
  Rastrgat ćemo hordu,
  Napravimo odrezak od orka...
  Izbrisat ću Putinove medvjede
  Samo ću ga istrgnuti uživo!
  Dakle, djevojke pjevaju s velikom strašću i borbenim entuzijazmom. I oni su se uhvatili medvjeda, kao da gnječe stjenice, uz pomoć kliješta.
  Istovremeno su se borili i dječaci vilenjaci. Na izgled su samo djeca - bosi i u kratkim hlačama. I bore se divljim bijesom i entuzijazmom.
  Istovremeno, dječaci vilenjaci su pjevali;
  Za nas nema odmora u bitkama,
  Ovo je život u dječačkom stilu.
  Rođeni kao da smo s puškom
  Istrebiti neprijatelje strmoglavo u prah!
  
  Ako se bojiš, onda za nas nema oprosta,
  Pa, hrabri će dobiti poklon!
  Radi naše domovine, spasenja,
  U najtežem trenutku bitke!
  
  U stanju smo poraziti sve horde,
  Srušite tenkove, samohodne topove, čak i puk.
  Pogled ruskih ratnika je ponosan,
  Iako je zastoj beskrajno daleko.
  
  Vidjeli smo takve nevolje,
  Što se perom ne može opisati!
  Znaj da postoje fragmenti iz smeća,
  To je pokušalo slomiti Domovinu!
  
  Svaki bajonet mora se brzo naoštriti,
  I uskoro dopunite trgovinu!
  Jer vojnik nije dječak,
  Pretvara neprijatelja u prah!
  
  Orci su jučer sravnjeni sa zemljom,
  A sada opet kreće borba!
  O beskrajne zvjezdane daljine,
  Truba nas u pohod zove!
  
  Bit će prostora, smatraj osvojenim,
  Bit će nam nebo u dijamantima!
  Zlatni slatki javorovi,
  Neće vas slomiti eksplozija mine!
  
  Sve je lijepo u našoj domovini,
  Samo puno stoke na prijestolju,
  Oni koji vladaru laskavo šapuću,
  A ljudi su pretvoreni u robove!
  
  Svaka zmija nas pokušava prevariti,
  Svatko želi ugrabiti krv,
  Brzo jurite živahni konji,
  Tortom zgužvati zlog lopova!
  
  Zamjenjujemo svoje,
  Gdje nema mjesta izdaji, laži,
  Gdje je brat Cain ubijen, brat Cain će umrijeti,
  Gdje ne možete predati domovinu za novčić!
  Ovo su djevojke ovdje - jednostavno superiorne, a klasa je ispala nevjerojatna. Ratnici su jednostavno super i hiper .
  I opet u borbi njihove gole, vrlo zavodljive i graciozne noge pokazuju najviši i jedinstveni pilotaž. Ovo su doista žene super klase.
  I to voli njihov razigrani jezik? Naravno, njihov jezik najviše od svega voli lizati pulsirajuće, vrlo slatke i mirisne šipke vilenjaka.
  Ovo su djevojke za koje se slobodno može reći da su borkinje na razini prave hiper klase .
  I, naravno, njihova Venerina prsa su ukusna i vrlo slatka, a miriše na najskuplji francuski parfem. Ovo su stvarno cure kao super i hiper u jednoj bočici.
  I opet koriste svoje bradavice blistave dragocjenim rubinima, i nokautiraju još jednu vojsku orka.
  I cijeli redovi Putinovih medvjeda bivaju pokošeni i ubijeni odjednom.
  Ali orci nastavljaju trčati u djevojke s bezgraničnom lavinom i plivati.
  U isto vrijeme, podmukli, i Putinovi medvjedi, naravno, kreću u juriš, pjevaju;
  Moćna sila je iza nas
  Tko vlada cijelim svijetom i paklom!
  Uostalom, vječno je zlo ne probiti monolit,
  Što će biti - super, znaj da si blizu!
  
  Tko je ponovno stvorio pakao? - Kralj Zemlje Lucifer,
  Napravio je svoj izbor - odbacio je oprost ...
  I dao je čovjeku primjer u bitkama,
  Kako moramo hrliti u bitku u iskupljenju!
  
  Ovdje svatko ima priliku ustati,
  Postanite demon, demon, ili prema nebu demijurg!
  Iako nam Bog, naravno, neće dati prijestolje,
  Ali ono što možemo, vjerujte, nije šala!
  
  Imamo nadu, moć zla
  Što možemo igrati - karte pasijans sreće.
  Uostalom, naš vođa je cool Sotona,
  Spoznajte gnjev Luciferov bezgraničan, strašan!
  
  Napravili smo izbor i korak u korist tame,
  Pošto zjenice suze samo od svjetla,
  Nema sreće u svetosti, nema groša od iznosa,
  Za nas je pacifizam izraz lakrdijaša!
  
  Dakle, đavo nas vodi u pakao,
  Kuvamo za Vraga bravuroznim korakom...
  Uzmi neprijatelja, ali sredstva se ne računaju,
  Nema smisla moliti - cijeli bumerang!
  
  Da, savjest ponekad neugodno grize,
  I ja također želim postati muškarac ...
  A možda i čelo od rane metka,
  U paklu, gdje boli ostati zauvijek!
  
  Ali u grijehu smo otišli predaleko,
  I ne štedite na pokajanju - nema šanse!
  Tako ćemo pucati, uništiti sve svuda,
  Gradimo našu državu na krovu!
  Tako pjevaju Putinovi medvjedi, i to recimo izuzetno zdravo i agresivno. Ovo je doista vrlo okrutan i nemilosrdan rat. Protiv kojih je svaka, pa čak i najsofisticiranija tehnika nemoćna. Ali djevojke imaju svoje čari.
  I aktivno ih koristiti protiv orka.
  Pritom djeluju izrazito energično i borbeno. Takve se djevojke neće bojati, a i ako su grudnjaci spušteni, odmah će ih izvaditi iz jagodastih bradavica i pogoditi munjom.
  Ove su žene jednostavno nevjerojatne. A njihova borbena moć je neodoljiva.
  Vilenjačke djevojke ne poznaju sumnje. Bore se poput anđela svjetla s đavolskom hordom. I krajnje je okrutno. Ali djevojke, istrebljujući Putinove medvjede, čiste planet od zla. I recimo da je super.
  Ratnice su jako lijepe i pokazuju svoje vrlo zavodljive i preplanule noge.
  Kakvi su im donji udovi? Muškarci su ludi za njima. A mladi vilenjaci ljube svoje gole pete s velikim, jedinstveno vrelim entuzijazmom.
  A onda dolazi tako duševna i divna pjesma;
  Evo dolazi blistava pobjeda domovine,
  Možda je ovo Lada Blažena Djevica ...
  Dobar si u sedam svijeta, božanstvo zlobe -
  Kad je Stvoritelj prikovan za drvo!
  
  Vladar je svakom dao ženu,
  Rekao je - rađajte djecu i usudite se!
  I sotona odluči - spalit ću vilenjaka,
  Neka svi ljudi trče kao zečevi!
  
  Ali vilenjački ratnik sa snagom monolita,
  Njegov mač neće svladati ponos!
  I naravno, protivnik će biti poražen,
  Izgradimo novi svijet od krhotina!
  
  Od Sunca slavnih ratnika svetaca,
  Da su se zakleli da se Vilenjak s mačem bori!
  Koji su se poredali u lanac stražara,
  Koje drže snagu granata u prostranoj torbi!
  
  Što može biti jače od moje domovine,
  Pouzdan čuvar naše domovine!
  Kad orao borac nije vrabac,
  Kad je težak teret lak!
  
  Pa Svarog je Bog, On je kralj kraljeva,
  Što je ruski duh učinilo tako moćnim!
  Rastjerajmo tatu kao u pisku miša,
  Bajunetom ćemo sva čudovišta probosti bodljikavim!
  
  I bit će, jesti njegovo prezreno meso,
  Horda u plamenu koja je uvrijedila Zemlju...
  Pridržavanje damastnog čelika i koplja,
  Imamo tako veliku moć!
  
  Ne, ne rušite strance, vjerujte gospodi,
  Mi smo ratnici i u tome nosimo poziv.
  Sloboda cijeni, svak poznaje ljude,
  Iako pravi test šalje!
  
  A za slobodu smo smrtna borba,
  Bez oklijevanja u psovanju...
  I vidim da će peculium biti moj,
  Da se srca nimalo ne ohlade!
  
  Pucaj i mazi, sramota nas je,
  Sramota čak iu borbi oklijevati.
  Nek' nam božji tučak bude poruga svima,
  Kad odlučimo boriti se ili ne boriti se!
  
  I sada je pobjeda vidljiva sjajna,
  Ostaje samo dodati malo snage!
  Gospodin Svarog, prošavši put tame, ustao je,
  Sada ćemo s nama vladati svemirom!
  Ratnici su pjevali vrlo lijepo i tečno. Ali to nije bilo dovoljno da se takva horda zaustavi. I pokrenuli su strašne tenkove koji bacaju plamen. I išli su pržiti Putinove medvjede.
  I uspjele su to vrlo cool uz ogroman pritisak djevojaka koje su željne bitke.
  Ovo je stvarno ispala brutalna i izuzetno agresivna bitka.
  Vilenjak narančasto prošarane kose uzimao je i ševio svoje neprijatelje, koristeći bradavice koje su izgledale poput pupoljaka ruže. I takva ljepotica postala je borbena, i vrlo agresivna i vrlo seksi.
  Ovdje je djevojka koja radi sa svojim grimiznim bradavicama.
  Ratnik je pjevao:
  Sve je sablasno u ovom bijesnom svijetu,
  Za njega postoji samo trenutak i izdrži...
  Život je samo trenutak između prošlosti i budućnosti,
  Ork, ti vandale zapeo u kurcu!
  A ratnica će ga opet uzeti i nasmijati se, otkrivajući svoje vrlo biserne zube.
  A njezin mladi partner, vilenjak, zapjevat će s entuzijazmom i radošću, svojim zvonkim glasom;
  Naš svijet neobičnih ljepota,
  Samo je protivnik lukav...
  Naša sveta obitelj neće proći,
  Slavom ćemo pokriti domovinu!
  
  Evo kotrljajuće tutnjave koja grmi,
  Oštar udar katjuše.
  Redovi su se skupili - monolit,
  Pobijedili smo neprijatelje, a ne pare!
  
  Rus' blistavom čistoćom,
  Cherish je najbolja zabava!
  Svarog Spasitelj daljine,
  Escape strive skyward curly!
  
  Ali prokletnik gradi pogled,
  Nijansa krila je užasno tamna ...
  Orcizam zna u paramparčad razbijen,
  Podmukli đavol je poražen!
  
  O čemu smo voljeli sanjati?
  Ne o miru i besposličarenju...
  Uostalom, preci su okupili vojsku -
  Na slavu Božju u nedjelju!
  
  Što nas je Svevišnji stvorio
  Dakle, inspiracija iz srca!
  Slaviti Roda svaki čas,
  A u svemiru pamet šira od vrata!
  
  Da, puno prljavštine u svijetu zna
  Ovdje su duhovi zlih sjena.
  U prstenu požara Božji raj,
  A patnja je zdjela generacija!
  
  Mjesec je kao svijeća u fenjeru,
  Djevojačke potpetice trepere...
  Bosi jurili u zoru,
  Biserna rosa u toplom svibnju!
  
  Ne budi djevojka poput gromade
  Neosvojiva si tiha...
  Nema više tužnih misli
  Uostalom, dosada je siguran grob!
  
  Jahač je bljesnuo sedlom,
  Vrući konj i njištanje strasti
  I pred otvorenim prozorom,
  Čini da jezero blista!
  
  Oh što vidim
  Tako mirne slike
  Gdje je sreća nova obitelj,
  Gdje bez uzde svi smo jedno!
  
  Gospodin nas je zaštitio svojim štitom,
  Ovdje zvijezde radosti sjaje!
  Pjevamo himnu o Isusu
  U pobjedničkom finalu za ljude!
  . POGLAVLJE #19
  Ovdje je kraljica vilenjaka, blistava i jedinstvena Maria Kolesnikova ponovno pokazuje svoje jedinstvene aerobatike i najvišu klasu. I daje naređenja na trivijalnoj super razini.
  Ovo je tako lijepa pjesma. A cure ovdje, recimo - super. U njima su tokovi energije i mjehurići vulkana strasti.
  I grimiznim bradavicama na grudima pritišću gumbe svojih smrtonosnih bazuka. I udariše orke iz sve snage. A izuzetno je destruktivan i smrtonosan. Protiv takvog juriša Putinovi medvjedi ne mogu odoljeti.
  Ratnici su pobijedili ružne orke. Stisnu ih poput čelične šake, i doslovno spljošte.
  Ove djevojke su super klasa. I treba napomenuti da su toliko borbeni i agresivni da orci ne oru protiv njih. Ovo je doista vrlo krvava bitka.
  A djevojke pjevaju:
  - Vilenjak i vilenjak su lijepi,
  Viseći zajedno na stepenici...
  Noge glamurozne ljepotice
  Žustro trče stazom!
  I opet koriste svoje vrlo smrtonosne grimizne bradavice na grudima. Putinove trupe tuku i pokazuju svoju destruktivnu i vrlo smrtonosnu klasu.
  Ovo su djevojke - ne možete im odoljeti.
  Ali kad počnu piti, onda sve postaje jednostavno hiper , a glasovi kao da su srebrni i kristalni;
  Od vremena Spartaka - ova vjera živi,
  Da na svijetu nikada ne bude robova!
  Ako je gospodar drzak - grije želudac peći,
  A seljak se smrzao na hladnoći - vjerujte da nije sudbina!
  
  Vilenjak Spartak - isukao je mač za nas,
  A za njim rijeka potlačenih beskrajno se digla...
  Ako si muškarac - čast je vrednija od života,
  Ako želite da život teče u sreći svijeta!
  
  Stenka Razin htio je srediti logor robova,
  Tako da ima volje svatko se može snaći...
  I takvi kao On nisu mogli prihvatiti sramotu,
  A za njima narod - bila je nepregledna vojska!
  
  Mučenje, lomača - argumenti kraljeva,
  Svatko želi stoljećima sve prigrabiti!
  Ali vjeruj slobodi: milja kruha i meda,
  I takav san već dugo gori u našim srcima!
  
  Došao je grom - studeni, a sada naša moć,
  Zemlja gori, puno krvi i boli!
  Ali Isus neće pustiti pravi ponor u paklu,
  Sretan će biti u dobru, i onaj koji je žestoko išiban!
  
  Elfnin je otvorio vrata, Elflin hrabro vodi,
  Svakim korakom sve smo bliže svetom cilju!
  Ali Sotona je došao četrdeset prve zle godine,
  I sad nam krv iz žile suze kao potok!
  
  S tobom smo zemlja; naša čast je tvoj život,
  Nikada ne bacite narode Elfi na koljena!
  Drži se Rusije, bori se za domovinu,
  To je smisao i sol hrabrosti generacija!
  
  Fuhrer je odvratan leš, a vilenjak je div,
  A Čečen, Uzbek i vilenjak su jedno!
  Vilenjaštvo je monolit, ideal za dušu,
  A police protivnika potpuno su razbijene!
  
  Svemir mlade zove - rog pozivno puše,
  Postojat će nova granica, iza Marsa!
  Gradimo elfinizam - ukinuli smo rublje,
  Bilo kakvo državljanstvo nije bitno!
  
  Vjeruj mi, sada će cijeli svemir pocrvenjeti,
  Bit će vrata u raj - crvene zvijezde.
  Čovjek je drugima brat - u prošlosti bijesna zvijer,
  A ljubav, ljepota opjevana je u čistim himnama!
  
  Stoga ne štedite svoju bešćutnost i lijenost,
  Za našu domovinu boreći se kao soko!
  A vi borci radite dan i noć,
  Što bi rajski vrt obojio i dao slatki sok!
  Ovako djevojke pjevaju vrlo duhovito i borbeno. I jednostavno su univerzalne i nezemaljske ljepote.
  I vilenjaci po tko zna koji put koriste bose noge, i to vrlo žilave prste. Evo cura - super i hiper .
  Ne pokušavaj ovim djevojkama gurati prst u usta. Ali ako stavite nešto veće i toplije, oni će to s velikim entuzijazmom usisati.
  To su stvarno cure koje su, ajmo reći, super.
  I tako ispuštaju munje iz svojih grimiznih bradavica. Ova ispuštanja utječu na mozak vrana. Gube svijest i padaju kljunom prema dolje, probijajući lubanje Putinovih medvjeda. I to je izuzetno cool.
  Ove ljepotice doista su pokazale totalni poraz bijesnih neprijatelja.
  Nakon čega su djevojke ponovno počele pjevati;
  Naš kosmos je drevan, mlad -
  Sveta obitelj dala je blagoslov.
  A razum je moj um čuvar,
  Napredak nam donosi izbavljenje!
  
  Volim ljepotu svemira
  Čak i ako je osoba nesretna...
  U znak naklona Svarog-Hristu,
  Što je dovelo do fotonskih valova!
  
  Mi sami smo bogovi - konačno ....
  Ali kaciga Stvoritelju melodije!
  Uz himnu plamenih srca,
  Sveta Lada - svijetla Djevice!
  
  Znaj da vilenjaku nije dana svjetlost,
  Tolerirajte poniznost i poniznost.
  Za nas, runo od zlata -
  Znanost je u vječnom kretanju!
  
  Ali boriti se, nažalost, sudbina,
  Između zvijezda rasutih brežuljaka...
  Dakle, očito je Svevišnji htio -
  Da nam ne ispadnu zubi!
  
  Ali Lada je hipostaza Boga,
  Svjetlucava od dobrote, nasmiješila se...
  Ljudi će ti dati volju -
  Neka je vječna snaga-mladost!
  
  Uostalom, ratnik obitelji je ideal,
  Svemogući želi bitku!
  Brod je brzo jurio
  Da se nisi usudio proturječiti bogovima Stvoriteljima!
  
  Onda jurimo hrabro u boj,
  I već vidimo uspjeh vidljivo,
  Tako divlji san
  Prijestolje je sada naš Jeruzalem!
  
  Stvoritelj čuva čast Rusije,
  Da, beskrajno, bit će stoljeće ...
  Kada bez dugih odlaganja,
  Čovjek stvara!
  
  I zato je moto jači
  Da napredak bude vječan,
  Ti si hrabar ratnik, nemoj se sramiti,
  Za slavu moje majke, moje Elfije!
  Ovo su borbene i iskričave djevojke ovdje. A ako se obračunaju s neprijateljima, nijedan ork neće preživjeti.
  Na primjer, vilenjački pilot ispustio je napalm bombu. I srušila se na grozd dlakavih, Putinovih medvjeda. I stvarno ih je uzela i spalila u pepeo.
  Ovo je stvarno djevojka - super klasa. I mlati zle orke poput kotleta.
  Čak miriše na zagorjelo meso.
  Djevojka vilenjak, pritisnuvši bradavicu boje jagode na prsima, ispali raketu i raspali se u orke. Izvalila masu Putinovog medvjeđeg mesa i pretvorila ga u roštilj.
  Zatim je zapjevala;
  Stvarno ćemo vas strpati u lijesove,
  Smrvit ćemo orke u pepeo,
  Ponekad ima puno gluposti,
  Ali glas djevojaka je zvonak!
  Ovo su ratnici visoke razine. Uragani i bjesomučne, naprosto nekontrolirane sile u njima neznatno bujaju. A djevojke, treba napomenuti, pokazuju svoju sposobnost istrebljenja Putinovih medvjeda.
  Djevojke pjevaju i gole zube:
  Ćelavi Fuhrer napao je vilenjake,
  Gad želi uzeti našu zemlju...
  Ali od udarca djevojka je pala,
  Štitimo obitelji s bijesom!
  Ovdje su vilenjaci postavili nekoliko protuzračnih topova protiv orka. I pucajmo, pritišćući grimizne bradavice prsnog koša na upravljačke gumbe zatvarača protuavionskih topova.
  Ovo je stvarno super. A ratnici ne odustaju, uništavaju Putinovu vojsku.
  Ovo je tako cool boriti se s ovim divnim i vrlo dražesnim i jedinstvenim djevojkama.
  A bosi prsti vilenjačkih nogu bacaju velike, smrtonosne darove uništenja.
  I slamanje neprijatelja s kolosalnim opsegom i utjelovljenjem gorućih tokova energije.
  U isto vrijeme, djevojke su počele pjevati s velikom ljubavlju i žestinom, svojim zvonkim glasovima;
  Dan i noć bore se neprestano ,
  Šteta bez srama...
  Orci se ponašaju jako čudno,
  Vilenjačka zemlja je protiv njih!
  Razumije kad pjevaju i golim nožnim prstima bacaju vrlo razorne darove smrti.
  Ali borbeni par njihov vilenjak i vilenjak istovremeno pucaju na orke, i miluju se.
  I tako je lijepo. Uostalom, vilenjaci su tako mišićavi i reljefni, a njihova ljepota je impresivna.
  A pjevaju još bolje i s osjećajem;
  Oluje, uragani nisu prepreka našem paru,
  Mi smo sinovi domovine koja cvjeta kao ružin grm.
  Tko nije znao za bitku, taj nije jeo prosenu kašu,
  Bog Spasitelj Isus vodi nas u boj!
  
  Navikli smo se boriti čak iu olujnom oceanu,
  Svaka osoba je poput komada drveta u moru.
  Vjerujem da ćemo čudovišta Horde raskomadati u borbi,
  Čast nam se ne može maljem čekićem izbiti!
  
  Mač se grijao u kovačnici, u jakom vrelom paklu,
  Naoštrene oštrice su vrlo tvrdi mijeh!
  Budi neustrašiv vojnik; sa jakim, kaljenim srcem,
  Ako je smrt, onda stoj mirno, ne trči!
  
  Da, rat, naravno, nije gozba sa slatkim medom,
  Uostalom, na njemu je suza i krv teče gusto.
  Vuk otegnuto zavija, a medvjed žestoko riče,
  I neka uzvratni udarac bude u oko, a ne u obrvu!
  
  Postoji koplje koje može probiti oklop,
  Postoje štitovi koje hrpa ne može probiti!
  Ali ne budi kukavica, ne dopusti đavolima da prave grimase,
  Da ne bude kao igra u mreži!
  
  Vjeruj mi, doći će blistavo rješenje,
  Za svakog postoji nagrada od koje nema veće!
  Za zločinačku misao doći će, vjerujem, osveta,
  Nema druge vrline osim teškog puta!
  To su bile pjesme ovdje - jednostavno najviša razina utjecaja. A vilenjakinje su pucale na neprijatelja, ponovno koristeći svoje vrlo svijetle i grimizne bradavice.
  Ove djevojke su duhovite i pucaju s velikom točnošću i preciznošću. I oni koriste bose, i vrlo okretne prste kada se bacaju na protivnike. Rade to vrlo pametno.
  Takve djevojke se ne nalaze na karti, one su dosta pune svoje veličine.
  I ako se raziđu, pa počnu bosim nogama bacati otrovne igle, udarajući njima po Putinovim medvjedima.
  To su djevojke - koje, kad jednom počnu ubijati orke, neće stati. To su doslovno ratnici plemena supermena. I dok se razilaze, već je na njima da skrenu s provjerenog puta.
  I bacajmo smrtonosne pulsare iz grimiznih bradavica grudi. I toliko gadno, Putinovi medvjedi su odmah uzeli i spalili.
  Naravno, djevojke su opet počele pjevati s velikim uzbuđenjem, s glasovima poput srebrnih zvona;
  Zlatno klasje - polje,
  Kao val šuštanja usana povjetarca ...
  Napunit ćemo čaše razigranim,
  Neka rijeka šikne šampanjcem!
  
  Naša domovina velikodušne Elfie,
  Gdje je zlatni pokrov jeseni,
  Ne, vjeruj da je domovina ljepša,
  Nektar zrele jabuke rinfuza!
  
  A zimi, divan srebrni snijeg,
  Jezera su škripala pod klizaljkama!
  Kako je ukusan naš mirisni kruh,
  A oštrica vilenjačke sablje je oštra!
  
  U svakom listu je smaragdna nit,
  Koralj svjetluca u svakom pupoljku...
  Solovjev lije divnu pjesmu,
  A na terenu, kao baršun, zastoj.
  
  Dijamanti kapi rose na travi
  Maslačak gori kao zvijezda!
  Ti si Otadžbina Sunca ,
  Na vječnu slavu živi vječno!
  
  Svijet je lijep, iako se ponekad nasmiješi,
  A ponekad i okrutni rock
  Ali sveti vilenjak je lijep,
  Otvorili smo prag za sve goste!
  Djevojke su jednostavno prekrasne. I opet bacaju na neprijatelja golim prstima noge ubojite snage granate. A neke ljepotice bacale su i otrovne igle. I zabili su se Putinovim medvjedima ravno u grlo. I životinje su pale.
  Ovako vilenjaci nastupaju u zastrašujućem stilu. I tu su opet uzeli i zviždali. Ponovno su vrane pogođene valovima moždanih udara. I oni zaprepašteni udariše u glave orka. I izuzetno je smrtonosan.
  Ove cure su jednostavno super, i super je.
  Djevojke su, naravno, različite, ali vilenjaci, uza svu svoju različitost, također su lijepe i simpatične kradljivke. A bolje od njih mogu biti samo ljudske djevojke, i to ne sve. Što se tiče ovdašnjih ratnika, divni su i lijepi i dušom i tijelom.
  Istovremeno pucaju bez ikakvih kompleksa uz pomoć rubin bradavica na grudima.
  U isto vrijeme, vilenjaci se također bore. Oni su borci izvanrednih sposobnosti i zamaha.
  I ne zaboravite u isto vrijeme pjevati vrlo lijepo i s entuzijazmom;
  Iako se čini da su nas pritisnuli u klanac,
  Došla je užasna noćna mora.
  Mogu pjevati sagu svom prijatelju -
  U kojoj uskrsava demon pakla!
  
  Zastrašujući alarm zvuči kao sirena,
  Kao da ovdje bukti vatra ...
  Ne može svatko živjeti, vjeruj bez Boga,
  Ali izgradite stvarno znate ritam!
  
  Dječak je također ratnik od rođenja,
  Dok čelik i lava prskaju u njemu.
  I želim zamoliti jednu stvar za oprost,
  Nije moja šaka za protivnički otpad!
  
  Iako je to više vrlina
  Borba je ponekad neophodna.
  Ali ne bacaj u smeće kao savjest,
  Nemojte biti uhvaćeni u paklu igre!
  
  Tko zna da li život na ovom svijetu
  Sve je u našem svijetu istina: sjena, fatamorgana.
  Pozvat ćemo kriminalce na odgovornost
  Kad možemo odmah uhvatiti hrabrosti!
  
  I ako se nešto izgubi u bitci,
  A ološ ne možeš pobijediti...
  Svejedno ćemo ga otvoriti, vjeruj mi,
  I prekriži neuspjele nule!
  
  Svatko definitivno može postići u borbi,
  Kad ima snage i pune pameti!
  A kiša zla dat će i bakreni novčić,
  Zemlja će hvalospjevima slaviti hrabrog čovjeka!
  Ovo je stvarno bila veličanstvena oda, mladići hvale djevojke.
  A ratnici ovdje, recimo najviša klasa najviše klase.
  Pogotovo kad juri piramidalni tenk. I bombardira neprijatelje projektilima smrtonosne snage. I sam je gotovo neranjiv na udarce.
  Borbe se ovdje odvijaju s velikim intenzitetom i pucanjem iz topova tenka terminatora.
  Djevojke su, naravno, takve da protiv njih nema prijema ako nema drugog škarta. Divna, recimo, ukrala, u kojoj ima toliko sjaja i uzbuđenja.
  Tenkovski ratnici pucaju koristeći i mitraljeze i topove. I potopi neprijatelje orka olovnom kišom.
  A ako ih još i raznesu specijalnim mecima s jezgrom od urana. To će biti potpuno smrtonosno i cool.
  Djevojke koje tako pjevaju su samo veliki šarm. I oni imaju veličinu intelekta i veliki um.
  Vatrom krvotoka,
  Lavina poplavila našu zemlju...
  Rat ne poznaje vremenska ograničenja,
  Bolje od najslađeg vina!
  
  Okus pobjede neće postati gorak,
  Čak i gorčina dima i krvi.
  Kad su naši djedovi ratovali -
  Slavuj o njima cvrkuće!
  
  Besmrtnost je najveća nagrada,
  Da se ne zna dosadna starost.
  Da ne dođu glasnici pakla,
  Tako da će milost poteći.
  
  Volimo mir i miris borovine,
  Ali ako treba, čeka se bitka.
  O srce naše zlatno,
  Neka gori, otapajući led!
  
  Da, svježa mladost prolazi,
  Sve je postalo banalno.
  Koje sunce izlazi,
  Biti čovjek nije laž!
  
  Ljudi ljube svjetlost Gospodnju,
  Jako je ljubazan, vjerujte nam...
  Iako je put kroz život pakao,
  A svijetom vlada: Herod-Ham!
  
  Imamo čiste ciljeve,
  Ali put do njih je šteta krvi!
  Uostalom, mitraljez je poput bučica,
  Dashing Darkness je pun rodbine!
  
  Isus i Marija su naše jamstvo,
  Oni će doći i donijeti vam sreću!
  Tada će hladnoća i muka nestati,
  I kraj je ljutnji i podlosti!
  Zabavnije je ići u bitku nakon takve pjesme. I činilo se da se bitka koleba, kao vaga s jedne strane na drugu.
  A vilenjaci pucaju na Putinove medvjede s velikom preciznošću i preciznošću. Oni su ratnici izvanredne klase.
  Borbene recimo ljepotice. I bacaju gole prste isklesanih nogu na neprijatelja. I oni rastrgaju orke na komade, nanoseći ogromnu štetu neprijatelju.
  Djevojke s velikim oduševljenjem pjevaju:
  - Slava našoj velikoj zemlji,
  Tako je, služi velikoj Elfiji,
  Bit će super i tebi i meni
  Ovo smo od Boga tražili!
  Tako su divni vilenjaci hladno i divno pjevali. Njihovi su glasovi rađali zoru najveličanstvenijeg i najpretencioznijeg cvijeća u duši.
  Kako je sve to bilo cool i reklo bi se kvazar . I to im je najbolji motiv.
  Pogotovo kad su djevojke golim nožnim prstima uzimale i ponovno bacale otrovne igle koje su nasmrt pogađale Putinove medvjede.
  I mladi vilenjaci su također pjevali, svojim vrlo lijepim i zvonkim, punim glasovima.
  Zvijezde svjetlucaju u tami noći,
  I sjaj srebrnog mjeseca!
  Ljepota mršti slatke oči,
  Zauvijek smo zaručeni s njom!
  
  Grimizni zalazak sunca bio je tmuran,
  Ali svinut će svijetla zora!
  I vjetar je postao veseo, bučan,
  Jedro broda je napuhano!
  
  Moja duša je težak kamen
  Čeka se test borca!
  I neka barjak leti iznad glave,
  Idemo do kraja!
  
  Srce neće obrasti mahovina ,
  Brzi let orla!
  Iako krv kipi, poletan polet,
  Odapet ću kao strijela!
  
  Vrbe su mi se poklonile,
  Bog svemogući okrenuo pogled!
  Iako si prilično nepretenciozan,
  Dodat ću ti snagu u boju!
  
  Uostalom, služite, pošteno, vi ste domovina,
  Ali tijelo je slabo, duh se razbolio!
  Nećeš požaliti, ja poznajem život
  Ne daj da se pretvorim u ovnujski rog!
  
  Operi grijehe prošlih dana
  Što se dogodilo u prošlosti, neka ide!
  Vidiš, kruške sazrijevaju u vrtu,
  Skica će ocrtati ravninu!
  
  Služite domovini svom snagom,
  Zaboravite da u svijetu postoji mir!
  Da ne spali gaj vatrom,
  Da s tobom svi dobro žive!
  
  Na to sam jednostavno odgovorio:
  Gospode, ja ću kopati zemlju!
  Da se djeca od sreće smiju,
  Da ne moraš svoje miriti!
  
  Uostalom, dobro ovisi o nama,
  Svatko odlučuje - izbor za sebe!
  I od tebe Svemogući niti,
  Držiš svemir u šaci!
  
  Držat ćemo i vas
  Uostalom, domovina nije svetija!
  Pucajući, prsti su mi jako utrnuli,
  A nemamo još ni dvadeset!
  
  Pobjeda je nedostižan plod;
  Za one koji su slabi, kukavice ili glupi!
  Ali na ramenu vojnika svi vrhovi,
  Uzmimo, imamo ovaj višak kilograma na pupku!
  Mladi su vilenjaci tako lijepo pjevali i pokazali koliko su njihovi glasovi puni zvuka.
  . POGLAVLJE 20
  Kraljica i bivša politička zatvorenica na vrhuncu svog položaja. A njenog protivnika, brkatog vepra, narod će ipak srušiti. I u Europi više neće biti tiranije. Slava slobodi! U međuvremenu, zapovijedajte svojom nepobjedivom vojskom i vilenjacima i vilenjacima.
  Djevojke su također vrlo blistave i lijepe. I zabacima golih, isklesanih nogu šalju ubojite darove uništenja čupavim, Putinovim medvjedima.
  I to rade s velikim i borbenim entuzijazmom. I sve su u stanju smrviti i samljeti u prah. I to je njihov doslovni pojedinačni, a ujedno i kolektivni program. Ovo je stvarno superdjevojke .
  A u ustima im se slatka aroma jednostavno krije, i medna su njedra Venerina, i divlji gušt imaju.
  To su djevojke koje donose potpunu radost. A u njima je tolika vrelina plamena kose da je to upravo najdivlja i najokrutnija vatra. To su svijetli i hiperkvazarski ratnici.
  E sad, ako pjevaju, onda su glasovi slađi od sirena. A noge djevojaka imaju tako glatku i preplanulu kožu - samo užas i ljepota.
  A kad bacaju i bodeže koji smrtonosnim odabirom probadaju grla orka.
  Da, i mladići, moram reći, također nisu loši ovdje, au isto vrijeme pjevaju vrlo dobro;
  Hirovita djevojka-muza,
  Nekad mazi, nekad je jad...
  Prijedlozi galopiraju a veznika nema,
  Lavina rima bit će uništena!
  
  Ali onaj koga volim svim srcem -
  U odgovoru se kaže čemu služe riječi.
  Kristalna ljubav može otvoriti vrata,
  Otvorite se onome što je put orla!
  
  Uostalom, vjerujte mi, mač pera je vredniji,
  Ima u njemu čvrstoće - paperje će odjuriti u vihor!
  Oholi plemići su oholi,
  O njima će biti bodljikav stih...
  
  Stvorili smo rati slavu,
  Gdje teče krv, a negdje znoj.
  Proširili svoju državu,
  Od piramida do santi leda.
  
  Ali u isto vrijeme duša je janje,
  U njemu lira slatko zvuči ...
  Uostalom, glas djevojke je poziv -
  I strast će se rastopiti i granit!
  
  Gdje je riječ, ruže gore,
  Gdje jabuke cvjetaju...
  Ne može nam smetati hladnoća
  I zastrašiti zaludan rad!
  
  Vaš san ćemo pretvoriti u kreaciju,
  Moći ćemo prevladati ponor...
  Cijeli svijet će se ukočiti od čuđenja
  Kad nestane noći tuge!
  
  Tada će patnja prestati,
  Neće biti ni bogalja ni siročadi...
  A razdvajanje nam neće doći,
  Neka poletno stvorenje prijeđe prag!
  
  Otadžbina će postati Božje kraljevstvo,
  Svakog od nas smatrajte Stvoriteljem.
  Na prijevaru pada samo pepeo,
  Oni pošteni i dobri - bravo!
  Ovo su zločeste djevojke ovdje. I imaju figurativni osmijeh i zube koji su poput bisera svjetlucavih snježnih pahulja.
  Ratnici su tu i prijeteći se bore s vojskom Putinovih medvjeda.
  I bacaju grašak smrti na neprijatelja golim nožnim prstima i udarnom snagom nogu.Recimo,
  ovo su djevojke ovdje - agresivnog opsega. I bacaju darove uništenja i smrti. Ova vrsta razaranja se događa.
  Ali djevojke iz jurišnih trupa zadaju porazne udarce položajima orka.
  Ovo je brutalan sukob. Koji je izrazito žestok i agresivan.
  Recimo cure ovdje, ako se raziđu, onda ih stvarno ne možeš zaustaviti.
  I opet će djevojke svojim jagodastim bradavicama pritisnuti okidač i pokrenut će se razorni tok kontinuirane smrti za Putinove medvjede.
  Ovo je stvarno cool ratnici pritiskaju neprijatelja.
  I tako napadaju neprijatelja uz pomoć vrlo preciznih i razornih projektila.
  Ali i mladići jako dobro pjevaju. I sve rade vrlo lijepo, srebrnim glasovima;
  Sam da se bori u srcima raspoloženja,
  Likovi skulpture - Bog Stvoritelj,
  On stvara herojskim mačem,
  Primjer za sve generacije!
  
  Ali ti se sam možeš boriti,
  Podigli, horde za pobjedu!
  Duša orla i lava nije zec,
  Takva moć i sveta hostija!
  
  Neka neprijatelj bude kao progonjeni pas,
  A naš jaki štit može brusiti dijamante!
  Rub zore zauvijek voljen,
  Borac će platiti za tugu i smrt!
  
  Ne vjeruj glupim pacifistima
  Ono što nas je Isus naučio da izdržimo...
  Tako da raž cvjeta pod vedrim nebom,
  Moraš postati jak kao medvjed!
  
  U bitkama smo puni žarke strasti,
  I s burnom krvlju, mladi ...
  Rastavljamo pakao,
  Gdje su legije sa Sotonom!
  
  A svi znaju da Stvoritelj;
  Naučite ojačati svoje mišiće!
  Ne gubite vrijeme na gluposti
  Inače, doći ću k tebi s kaznom!
  
  Nemoć je glavni porok,
  To je rodilo zlobu, podlost...
  Platite okupatorima sitnice -
  Zaboravite na hrabrost, čast i ponos!
  
  Ali usprkos svim nevoljama ti
  Tugo brate ne daj se!
  Neka se svi snovi ostvare
  Zaplešimo s dragim u laganom valceru!
  
  Što Gospodin više može dati
  Da, zagrobni život je u magli...
  Ovo tijelo pati u životu,
  Nije sve tako glatko kao u romanu...
  
  Upoznaj svoju zemlju hrabri vilenjače
  Gradite svoju sreću na tome...
  Kretanje i napredak trčanje -
  Oni će dati vlast nad svemirom!
  Djevojke odobravaju dečke i namiguju im svojim safirnim i smaragdnim očima. Ovo su tako značajni i najcool ratnici na svijetu. A ako treba, svojim jezicima mogu stvoriti cijeli tsunami kaskada orgazama za mlade vilenjake.
  A djevojke se s velikim entuzijazmom nastavljaju boriti. Pritišću gumbe golim nožnim prstima, izbacujući mlazove bacača plamena i razorne energije.
  A onda su ga djevojke vilenjakinje uzele i svojim grimiznim bradavicama pritisnule gumbe, što je proradilo razorno oružje i srušilo baražnu vatru i metal na police Putinovih medvjedića. To je doista bio košmaran učinak raketnih sustava za višestruko lansiranje.
  Ovdje su djevojke stvarno radile tako agresivno i produktivno. I izvršili su zaglušujući i razoran poraz protivnika, spalivši sve.
  Pritom su djevojke pjevale:
  - Opa ! Ups ! Amerika - Europa,
  Azija - Euroazija,
  Kakva sramota!
  Ovdje su ratnici počeli šarati iz mitraljeza, istrebljujući Putinove medvjede. I djelovali su vrlo čvrsto, precizno i dobro naciljano. A njihov borbeni pritisak bio je jednostavno neodoljiv.
  Ratnici su pjevali:
  Starac na Zelenskom
  A Elfia je majka...
  Ajmo se pošteno boriti
  Orci za ubiti!
  Djevojke vilenjakinje požurile su u napad. I bijesno su golim nožnim prstima bacali smrtonosne darove smrti. I rastrgali su Putinove medvjede, demonstrirajući svoju visoku i borbenu klasu.
  A u isto vrijeme korištene su djevojke i grimizne bradavice.
  A iz njih su izletjele munje.
  Djevojke su istovremeno zviždale, koristeći struje ultrazvuka i svoje gole pete.
  Začulo se podrhtavanje zraka i padale su omamljene i drogirane vrane koje su se kljunovima probijale kroz čupave i ćelave glave Putinovih medvjeda.
  A djevojke ratnice učinile su sve to tako cool i cool da je nemoguće reći u bajci ili opisati olovkom. I pritom su pjevali;
  Otadžbina meni Rodna - svjetlost;
  Iz očiju mu se skotrljala blistava suza.
  I šuma je već obučena u grimiz,
  A s neba kao zvijezda svjetionik!
  
  Što je u domovini svaki čas?
  Bilo koje mjesto na svijetu je gore...
  A onda je zvuk kukavice utihnuo -
  Žabe prskaju kroz lokve!
  
  I zvonki glas slavuja,
  Ili drozdovi bezbrižni trilovi ...
  Životinje imaju starije rođake,
  Postoje brodovi gdje su jeli.
  
  Stojimo zajedno kao jaka flota,
  Zauvijek vladati morima...
  Hrabri uporište domovine,
  Na slavu bratstva suverena.
  
  U skladu s majkom prirodom,
  Bilo koji vijenac od grančica...
  Postat će nepoznato, vjerujte strahu
  Kad je hrabrost glavni poticaj!
  
  A ljepota se ne zaboravlja
  Pošto smo mi odraz u njemu...
  Uostalom, plava nit života,
  Ne znam, vjerujte završetku.
  To su stvarno djevojke - ovo je odraz nezemaljske ljepote. A vilenjaci su jednostavno čudo i veličanstveni u svoj svojoj nespoznatljivoj raskoši.
  A jezici djevojčica su dugi i razigrani. I sve može bez problema.
  I koriste, bacajući male, tanke britve na neprijatelja golim prstima. A oni lete i sijeku, vojnici iz Putinove vojske. Ratnici djeluju svom svojom neobuzdanom energijom.
  I pritom pjevaju:
  Mi smo cool cure
  Mi smo bose cure...
  Orci su strašni
  Tuku gadove pletenicama!
  Doista, ako ljepotice počnu pjevati, onda se ni vrag neće moći natjecati s njima. Ovako djevojke pokazuju zube koji svjetlucaju kao biseri i melju i istrebljuju Putinove medvjede dobro naciljanim rafalima.
  Kao prvo, i mladi vilenjaci se bore. Oni od njih koji su još samo dječaci, također bosim nogama bacaju male, tanke otrovne iglice koje pogađaju Putinove medvjede pravo u oči.
  Pa ipak, dječaci vilenjaci pjevaju;
  Ako ti je šaka jaka
  Dakle, bit ćete prvi u životu!
  A onda drug nije siromašan,
  Ima srce od zlata i živce od čelika!
  
  Ali što je još važnije, vjerujte - ovo je jak um,
  Jer čovjek je nagliji od životinje.
  Ako si u životu tmuran oblak,
  Taj veseli smijeh učinit će vas voljenima!
  
  Automatski aditiv zna - tvrđava u šaci,
  Jer je pun know-how znanja!
  Ali pokušaj dati snagu - u ruke budale,
  Tada ćete kao nagradu dobiti samo bol!
  
  Bilo je vrijeme kad su išli u lov s toljagom,
  Luk, tobolac sa strijelama protiv debele kože ...
  Ali napravili su červonete tamo gdje su novčići otišli,
  I vrlo je lako skočiti u galaksiju!
  
  Dok je obrazovanje dobro
  Ali ohrabriti se u umu također je zanimljivo ...
  I izjednačen s bajunetom, postat će dlijeto,
  I služimo domovini-majci vrlo pošteno.
  
  Ali zlo je nasilje težak križ,
  Naše svadljivo polje krvlju je zaliveno...
  Zašto je Svemogući Bog uskrsnuo nakon patnje?
  Tako da je vojno okupljanje vojnika pričvršćeno!
  
  Djevojačke suze kapaju - pao je njen dragi prijatelj,
  Majka se moli uz stenjanje, uz bolne vriske ...
  Pred prozorima je hladno, a kamin se ugasio,
  Ovdje je pod zemljom zakopan zgodni mladić!
  
  Oh, okrutna sudbo - kakva zla sudbina,
  Djevice Marijo - gdje je tvoja dobra narav?
  Čovjek se htio što prije zaručiti,
  A sada vjetar nosi prašinu pod borove!
  
  Život će doći sretan - bit će dobar,
  Pita od jabuka postat će med od maka...
  Čudovišni protivnik, u prah i prah,
  Neka prava sreća prekorači prag!
  
  Sve se radi na Zemlji i bacanje na Mars,
  Skupimo vijenac pun zvijezda u šaku!
  I zdravo momci, samo vrhunska klasa,
  I bačen je u vatru - strašni gul!
  
  Mitraljez se već udomaćio - meci sipaju u potoku,
  A neprijatelj je bio iscrpljen, ono što je htio je nula!
  Ako pobijediš, postat ćeš bogat,
  Tko je zapalio, završit će u siromaštvu!
  Ovo su cool pjesme koje ovdje pjevaju Terminatorice. I pokazuju svoja najviša i najčudesnija postignuća. Niti jedna tehnika orka ne djeluje protiv takvih djevojaka.
  A noge su im tako lijepe, isklesane i vrlo ujednačene, a istovremeno skladno postavljene prste.
  Ovo su stvarno cure - baš ono što trebaš, baš super!
  To su ratnici koji su u stanju odlučiti o sudbini cijele zemlje. Nitko se ne može usporediti s ovom djevojkom u pravoj borbi.
  I opet, goli nožni prsti bacaju smrtonosne darove uništenja i potpune smrti. I uništavaju pukovnije vojske Putinovih medvjeda.
  A što može Putinov medvjed ako dobije otrovnu iglu u čelo? Samo i učiniti, taj urlik. I izgleda krajnje pretenciozno i groteskno!
  A djevojke također koriste gole prste u borbi, bacajući bumerange. Lete i vrte se u zraku i udaraju u glave očnjaka medvjeda. I padnu mrtvi.
  A onda djevojke svojim grimiznim bradavicama na dojkama stisnu gumbe i upale nešto krajnje smrtonosno i destruktivno. I mnogo orka umire.
  Zgodni mladi vilenjaci također vrlo lijepo i samouvjereno pjevaju;
  Nema ljepše ljubavi na svijetu
  Ali ima i problema i briga...
  Uostalom, u paru je slogan beskoristan - kormila,
  Kad smo zajedno, uvijek smo piloti!
  
  Ljubav je posuda u kojoj je slatki med
  Ali katran ravnodušnosti se događa ...
  I sreća, vjerujem velikodušna, doći će,
  U cvatu, kao sirena grm u svibnju!
  
  Velika je stvar zbaciti se s lanca ropstva,
  Pusti me da se uspravim u znojnom tijelu ...
  Nego život u zarobljeništvu - bolje je umrijeti,
  Iako će nas potreba odviknuti od lijenosti!
  
  U životu nam je dato puno za postići,
  Ali vrlo je teško postići više ...
  Kad ti je um u mreži - jaram,
  Kad si preoprezan tip!
  
  A one koji se usude, njih čeka biskvit torta,
  I čokolade, slatki bomboni,
  Ali često daje rock naprotiv,
  Tko zna, možda su dani golubice opjevani!
  
  Ne želimo napustiti ovaj svijet,
  Izgubite čak i zli svemir!
  Daj nam životni test od pet,
  A kazna će biti u obrazovanju!
  Ovo su pjesme ovdje i mladići nisu inferiorni u milosti od djevojaka. A i vilenjaci, koji su još djeca, koriste praćke. A također je i vrlo smrtonosno oružje. I ima izrazito destruktivan učinak.
  Protiv takvog naroda Putinovi medvjedi su nemoćni.
  Borbe se nastavljaju velikim intenzitetom.
  Djevojke bacaju bumerange u obliku šestokrakih zvijezda i svastike i njima odsijecaju glave Putinovim medvjedima. Istovremeno je izuzetno energičan.
  Djevojke pokazuju i manifestiraju takva nevjerojatna čuda svojim golim nožnim prstima. I zadavati neprijateljima razorne udarce koji lome kosti.
  Ratnici hrabro pjevaju.
  - Svemir nas čeka i san,
  Učinimo svijet ljepšim...
  Ljepota će zavladati
  U našem velikom Vilenjaku!
  I opet, djevojke svojim grimiznim bradavicama na grudima pritišću gumbe i zadaju neprijatelju istinski razorne udarce, doslovno spaljujući stotine Putinovih medvjeda odjednom.
  Istovremeno, djevojke pjevaju s velikim entuzijazmom i pritiskom;
  Mnogo je laži na svijetu, a okrutnost vlada,
  Pravda je kao ptica uhvaćena u mrežu...
  Ali tu je Gospodnja snaga i štit veličine -
  To znači da nećemo još dugo trpjeti pale!
  
  Često su vilenjaci grešni i igraju se sa sudbinom,
  Smiluj nam se Svemogući: tvoja je hvala čast!
  Obraćam ti se u krvi slomljene duše,
  Daj mi priliku da budem spašen i pročitaj molitvu!
  
  Pijesak sipa u usne, gorući smiješak vjetra,
  Kakav je gnusni grijeh doveo našu Zemlju do ...
  Sotona tvorac zla nemilosrdno muči,
  Ali zapravo, tko je pao i sam je u masi!
  
  Nismo dostojni okusiti Boga, milost,
  Podlost živi u srcu i vlada praznina!
  Moramo podijeliti sve što imamo siročadi,
  Tako da se pod nebom vaša čistoća otkriva!
  
  Ali ako je tvoj duh poput mrlje od tinte,
  Ako krutost i požuda žive u mislima?
  Za takve je Bog Sveti otvorio svoje srce,
  A on reče: vi se pokajte - nedolično ponašanje se ne računa!
  
  Stvoritelj je dao svoju svetu odredbu stvorenju,
  Ljubite svoju braću i ne usuđujte se izdati!
  Borim se s grijehom da se vatra ne ugasi
  Postanite jedna obitelj: poštujte oca, majku!
  
  Nema oprosta ako ti je otac lijen,
  Ako samo razmišljate kako ugrabiti još...
  Ali ako si velikodušan, znaj da si mlad,
  I radi za dobro, odgurujući krevet!
  
  Vaš će sveti zakon biti dan stoljećima,
  Živjeti po savjesti, donoseći radost!
  Otvorio cijeli svemir, mudrost je tako velika,
  Ne može se znati, plačem kao dijete!
  Recimo samo cure - otpjevale su super pjesmu ! I pokazali su svoj izuzetan imperativ.
  I neka ratnici opet pucaju na orke, pritiskajući gumbe, bradavice koje izgledaju kao prezrele jagode. I izbaciti ih u velikim masama.
  To su stvarno cure koje siju smrt i destrukciju među Putinovim medvjedima. Ratnici najsvjetlijeg i najrazornijeg prolaza.
  A svoje neprijatelje kosiše kao srpom. I udaraju neprijatelje koristeći gole nožne prste. I toliko je orka već umrlo od njihovog razornog utjecaja.
  A djevojke svojim golim, okruglim, ružičastim potpeticama bacaju grašak razaranja i razaranja.
  I opet padaju ubijeni i raskomadani Putinovi medvjedi. A ratnici djeluju vrlo uvjerljivo i razorno.
  A mladići također pokazuju svoj razoran i destruktivan utjecaj na Putinovu vojsku.
  Istodobno, borbeni parovi ratnika oduševljeno pjevaju;
  Živimo u svijetu punom razdvojenosti, tuge...
  Što da radi vojnik kad je sam?
  Za nas su Bogovi okrutno odlučili pravo -
  Ovaj tip sijedi!
  
  Svemir je tako okrutan prema ljubavi,
  Suze na rastanku tekle su u njemu...
  Suosjećanje je netragom nestalo,
  I život je postao kao kamen bez mekoće!
  
  Smrzava se u pustinji, a led blista od topline,
  Kako se hrđavi lanac oko srca omotao!
  I kiša razdvajanja bije pucnjeve po krovu -
  Džepovi prazni, ostao samo bakar!
  
  Ali vjera u podvig borca nadahnjuje,
  Svemogući Bog - znaj, dao čvrsti zavjet!
  I bit ćemo kao lišće u toplom svibnju,
  Kod nicanja susrećemo cvjetanje!
  
  Želite li učiniti planetu sretnijom
  Pa da svatko od nas pjeva slavno kao slavuj?
  Tada je najslađi med postao zbirka na lipi -
  U duši velikana, stanemo na kraj lažima!
  
  Ne varajte Boga, vjerujte mi
  On dobro vidi tko je od nas kukavica i nevaljalac!
  Daj smisao Gospodaru žrtve,
  Nije ni čudo što kaže, uzvratit ću vam ljudi!
  
  Ali zlo nas je nasilje uhvatilo u mrežu,
  Nitko ne zna gdje će ubojstva završiti.
  Juda visi na truloj jasici -
  A za one koji su vjerovali - lovorov vijenac!
  
  Svatko može postati bolji
  Naš izbor je svjestan - težnja za Kristom.
  Ali ponekad postoje lokve krvi,
  Iako postoji obećanje - doći ću uskoro!
  
  O svijete, koliko nasilja imaš,
  Kao da ne možemo živjeti u miru!
  Nad lijesom jecala je žena vojnika,
  Kako je tanka krhka nit života!
  
  Prolijevanje krvi nije naš poziv -
  Želim voljeti, dati domovini raj!
  Zašto je ova kazna za sve nas?
  Odgovor je, svo bogatstvo dajte siromasima!
  
  Nemoguće je kupiti spas za novac,
  Jer za Boga zlato nema cijene!
  I pokloni se crkvi u nedjelju,
  Da postanemo krilati kao orlovi!
  
  I doći će vrijeme - doći će kraljevstvo Božje,
  Doći će kraj zloj i grabežljivoj tami!
  Duhovno će nestati, prokleto ropstvo,
  I zemlja će postati u Velikoj Sreći!
  Ovdje su djevojke stvarno i specifično pjevale, i to jako lijepo. I bose, djevojačke noge bacale su ubojite darove uništenja. I tako je krenulo uništavanje Putinovih medvjeda. Ove djevojke su također vrlo duhovite.
  Nevjerojatni su i iznimno cool. A bradavice na dojkama su im vrlo svijetle, poput prezrelih jagoda.
  Djevojke bez suvišnih ceremonija golim prstima bacaju razorne darove smrtonosne sile.
  Evo ih, kakve veličanstvene i agresivne, borbene krađe.
  Što možemo reći o rubin bradavicama djevojačkih grudi? Ovo je također izuzetno borbeno i cool. Koliko su djevojke sposobne za borbu i to velikim intenzitetom.
  Pa su ga djevojke ponovno uzele i prislonile svoje bose nožne prste na usta. I pušimo. I kako je iz ovoga počeo izlaziti ultrazvučni trek.
  I omamljene vrane su izgubile svijest. I pali su kljunovima na glupe glave Putinovih medvjeda.
  . POGLAVLJE 21
  Djevojka vilenjak, a ujedno i kraljica davala je naredbe. I djelovala je vrlo energično. A oči su joj svjetlucale poput safira. Ovo je super djevojka i zove se Maria Kolesnikova.
  Razbili su im lubanje i izbili mozak. To je super!
  A onda su ratnici to vrlo lijepo i veselo prihvatili i zapjevali, svojim divnim glasovima;
  Svjetlo moje uzvišene Elfie -
  Zemlje koje su dušom dale život svijetu!
  Ne može se naći ljepše domovine,
  Ona je vijest za svemir - sveti san!
  
  U svakoj vlati trave i svakoj kapi rose,
  I u kapima tople ljetne kiše...
  Pahuljice se igraju dijamantima,
  U njima je lice Isusa - Gospodina-Vođe!
  
  Stvaranje blistavog Svaroga,
  Lijepo je u svakom različku.
  Tko želi mir, Božji je sin,
  Super mu je živjeti, vjerujte svuda!
  
  Ali Svevišnji nam je dao takvu volju,
  Tako da svaki put bude slobodan za izbor,
  Tako da domaći borac voli svoju domovinu,
  Da proslavimo Roda djelima!
  
  Međutim, izbor nije bio dobar,
  A sada se zli potok izlijeva na Zemlju!
  Elf je izgažen iz pakla gomile tenkova -
  Okrutno i nemilosrdno u borbi za stijenu!
  
  Ali rame uz rame borci će se okupiti -
  Pod zastavom sovjetskog studenog.
  Lica će dati milost sa ikone,
  Oni su za nas pred Gospodinom ne uzalud!
  
  Iako iza Putina pasu demoni,
  I napravio je mnogo pakla u Orkmaniju !
  Ali mi obaramo Junkere kao tanjure,
  Uostalom, treba se boriti, trgati krv iz vena!
  
  Neprijatelj je stigao do Elfskve - sve gori,
  Kroz dalekozor vidi zvijezde Kremlja!
  Ali prije smo pobijedili Mamaijevu hordu,
  Gospodin će dati snagu svojim ljubljenim kćerima!
  
  Otadžbina - šapućem u molitvi s bolom,
  Naši gradovi gore kao buktinja!
  Što je znojem i ljubavlju građeno,
  Je li doista zauvijek uništen?
  
  Ali obitelj neće napustiti svoju kreaciju -
  On će dati snagu i protivnik će pasti!
  Kao što je rečeno u Božjoj mudroj knjizi -
  Vilenjak će pobijediti i marširati do zvijezda u pohodu!
  
  Porazio Wehrmacht, prolio krv u potoku,
  Elfskva , a nakon slavnog Elfagrada!
  I domovina će dati sok od stabala jabuke,
  Postati lako s mitraljezom granata!
  
  u Okrlinu - slavnom vođi,
  Namjesnik Božji na zemlji gdje je grijeh!
  orkšistička stvorenja,
  Tada će biti - sreća i uspjeh!
  Ovdje su djevojke tako dobro pjevale, s takvom strašću i pritiskom. Ljepotice su pjevale veličanstveno, a sve su odradile savršeno.
  I golim nožnim prstima bacaju posebne zvjezdice koje Putinovim medvjedima paraju grla i trbuhe. I recimo da je super.
  Divne djevojke u borbi su vrlo jake i borbene.
  Iako ponekad to i dobiju. Ovdje krvnici orka muče djevojku iz vrste vilenjaka. Uzeli su je i stavili na stalak. Prvo su joj svezali ruke iza i počeli dizati djevojčicu više. I tako do stropa.
  Izvučen na visinu od deset metara. A onda su odveli djevojku i pustili je.
  Njezino nago, preplanulo tijelo srušilo se. I sama podnica je vrlo čvrsta, najlonsko uže je rastegnuto.
  A djevojka vrišti od paklenih bolova. Evo kako se ljepotica trznula. I izvrtao prekrasne zglobove do krajnjih granica.
  Stariji krvnik iz klana Putinovih medvjeda zarežao je uz smiješak:
  - Nastavi se tresti!
  I djevojku su ponovno počeli podizati na stalak. I sve više i više. Uže je bilo zategnuto.
  Djevojka je vrlo lijepa s isklesanim mišićima vilenjaka. Divna je, jako borbena.
  I uz stenjanje kaže:
  - Ne! Neću reći!
  I podigli su je do samog stropa. A djevojka, stojeći mirno, ukočila se.
  Ovdje su je opet pustili. Golo, snažno tijelo vilenjaka pade. I sjurio se dolje divljom brzinom. A na samom podu uže je opet bilo zategnuto.
  I djevojka opet vrišti. Da, boli.
  Ali krik mi se prolomi iz grudi:
  - Ne! Neću reći!
  Stariji krvnik iz soja Putinovih medvjeda naređuje:
  - Treći put tresti!
  A sada je djevojčica opet podignuta na užetu. Prije toga, djevojci je na bose noge stavljen teški, hrastov, željezom okovan blok. I pojačala rastezanje snažnog, djevojačkog tijela.
  Vilenjak se ispružio i objesio do samog stropa, u dvorcu, gdje su fanatici iz Putinove družine provodili mučenja.
  A onda je stariji krvnik prosiktao:
  - Hoćeš li reći kučko!?
  Djevojka je u očaju vrisnula:
  - Kolac u usta vašem Putinu!
  Uslijedila je naredba:
  - Pusti!
  I uže je opet pušteno uz pomoć bubnja. I djevojka je pala. A njezine su bose noge u bloku čak i malo dodirivale pod, a uže je opet bilo zategnuto.
  A vilenjak je opet vrisnuo i izgubio svijest.
  Orci su je, po naredbi starijeg krvnika, izlili na nju kantu ledene vode. I djevojka je došla k sebi.
  Krvnik-vođa je naredio:
  - A sada istezanje.
  A na kuke koje su stršale iz bloka, orci su počeli vješati najteže utege. Mišićavo, od znoja sjajno tijelo djevojke bilo je jako rastegnuto i svinuto poput strune.
  I opet je istisnula iz sebe:
  - Neću reći!
  Krvnik je naredio:
  - Vatra joj! I spali prsa, i njedra i gole pete!
  Orci su požurili ispuniti naredbu. Prije toga, da se koža ne bi odmah pougljenila, djevojci su namazali maslinovim uljem i njedra, i grudi, i gole tabane.
  Djevojčici se jako gadio dodir grubih dlakavih ruku Putinovih medvjeda.
  A kad su i oni naložili vatru pod bosim nogama djevojke. I svakoj su grimiznoj bradavici donijeli baklju, a drugu baklju Venerinim grudima.
  A bolovi su bili pakleni. Ali djevojka ne samo da nije plakala ni vrištala, nego je naprotiv počela pjevati;
  U rasporedu podzemnog svijeta nema sitnica,
  Svaki izgovor za vraga je kao udica.
  Ako nema milosti na svijetu Gospodnjem,
  To znači da pakleni bazen nije daleko!
  
  Na kraju krajeva, zlo toliko voli svijet,
  Kao otoci bez kompasa dobra...
  Iako se pjeva o junaštvu hrabrosti -
  Zapravo, kralj svemira je Sotona!
  
  Okrutni u ovom svijetu uspijevaju,
  Tko ne zna za sažaljenje taj je kralj!
  Ima zamki ispod palme čak iu raju,
  Gdje je dobro? Njegova beznačajna nula!
  
  Svaka se vjera može pokvariti
  Svaka slava miriše, znaj omču ...
  Gmazovi podmuklo sikću u pješčaniku -
  I želim osvijetliti svijet snom!
  
  Težiš svjetlu, ali lebdiš u tami,
  Lova da daruje, a prazan džep!
  Ako ne želiš živjeti kao jadna papagaj,
  Idite u podlost, lukavstvo i prijevaru!
  
  Odvratno je čak i živjeti pod slojem sluzi,
  Gdje bez potpore krova - ni korak!
  Juriš dušom ko soko u visinu,
  Ali meso je u močvari, neprijateljski mač blista!
  
  Kako se dogodilo da je sreća nestala?
  I zašto posvuda vlada zlo?
  Zar Bog nema dovoljno moći?
  Tako da svi uvijek budu dobri?
  
  Uostalom, čovjeka nije stvorio fanatik,
  Uostalom, u svakom srcu postoji izvor ljubavi..
  Pa zašto orci ne znaju za mjeru,
  A sreća se gradi samo na krvi?!
  
  Nažalost, ne možete sami pronaći odgovor.
  Dakle, to je užasna stvar u svijetu od stoljeća ...
  I demoni ti prave strašne grimase,
  A izgleda da je Gospodin zaboravio narod!
  
  Ali ne vjerujem - zlo nije svemoćno,
  Treba samo stisnuti volju u šaku!
  Tada će impuls koji vodi u pakao nestati,
  I bit će među nama mir i sloga!
  Žene ratnice nastavile su se boriti protiv vojske orka. Učinili su to herojski i, naravno, koristeći gole prste isklesanih nogu.
  Ljepotice su urlale:
  Vidite pomrčinu na nebu
  Strašni simbol ere ...
  Ovo je znak svjetla
  Orcima je loše!
  Rekavši to, djevojke su ga uzele, grimiznim bradavicama prsa stisnule dugmad bazuke. I raketni bacači su reagirali. Koja je pokrila i potrgala puno Putinovih medvjeda.
  I nakon toga djevojke opet počeše pjevati;
  Elfia: ti si moja sveta zemlja,
  Gdje se snovi ostvaruju...
  Miluje, grije hladnoća leda,
  Nema bolje ljepote na nebu!
  
  Nema takve zemlje u cijelom svemiru,
  U njemu, kao rubin, snegar na grani vrbe.
  Odjevena u dijamante i bisere polja,
  Kad nam je Frost dao snježni nanos!
  
  Lijepi različak u sparnom ljetu,
  Zlatni lokvanj na vodi...
  Kos pozdravlja putnika,
  Uživate u šumi na travi!
  
  Djevojke na Elfi su uvijek divne -
  Vitka, lijepa - kosa gori!
  A poznate su pjesme koje slave Slaveni,
  A vrućina je rasplamsala do neba!
  
  Kad kiša lije bosa kroz lokve,
  Plavokose djevojke se smiju i trče...
  Nitko od nas nije prehlađen ni zimi,
  Mraz pod snijegom đurđice cvjetaju!
  
  Blago domovine u našim srcima,
  Zadržite ga, ali ne skrivajte batyra!
  Otvorili smo vrata rajskih prostranstava,
  Osvojit ćemo cijeli kozmos cijelog svemira!
  
  Otadžbina je skromna i veličanstvena,
  Na zastavi boja - život onih koji daju tri!
  Takva moć zračenja
  Gledajte Elfiju s odanošću!
  
  Gospodin će dati nagradu, vjerujte veliku,
  Uskrsnimo vjerno mrtve sa znanošću...
  I majka zauvijek crvena mlada,
  Pridružite se našem svemoćnom timu!
  Djevojke su tako hrabre i izgleda jednostavno sjajno. I naravno, noge su im gole, a grudi pune grimiznih bradavica - baš divno, slasno.
  I opet pritišću grimizne bradavice svojih grudi na gumbe bazuke i lansiraju darove uništenja smrtonosnom snagom. Ovdje su divne djevojke, cool i s golim, okruglim, ružičastim potpeticama.
  Mladi vilenjaci vole lizati ove bose noge. I imaju okus po saću.
  Takvi vilenjaci su divni i slatki ljudi. Recimo samo tamo - super su.
  A ako već počnu pjevati, onda je to potpuno paranje ušiju;
  Moja je mašta bila pogođena
  Sve je postalo sjajno, kao u studenom!
  I zabili smo vile u bokove zlog demona,
  I bit će tako lijepo na Zemlji!
  
  Takve zvijezde u našem svemiru -
  Neki su rubini, a drugi dijamanti!
  Skupljamo danak od zlih -
  Udarac kao čekić i ne u obrvu, nego u oko!
  
  Izlozi gdje kvazari
  Blistavi hipodrom blista!
  U mojoj duši zjape rane -
  Kao da je u njemu bio veliki pogrom!
  
  Kovrčati kao kovrče kometa,
  Sheep shine - mliječni nanos blista!
  O besmrtnim djelima opjevana,
  U slavi zauvijek neka vilenjak prebiva!
  
  Što može učiniti vilenjaka slave dosadnim?
  Pusti samo suzu iz plavih očiju...
  Kad je sve okolo sivo, odvratno je,
  Kad s nadom očekuješ grmljavinsku oluju u lipnju.
  
  Rastegni nesretne usne s osmijehom -
  Shvatite da svijet nije bobica u šumi.
  Djevojka odmah, pokazala zube na tebe,
  Ostvarit će vaš san!
  Ovo su djevojačke pjesme - jednostavno divne i veličanstvene, super izgledaju. Za njih se jednostavno može reći da su svemirski i izrazito borbeni. Ratnici također imaju bradavice koje svjetlucaju rubinima, koje poput zvijezda sjaje u tami.
  A jezici mladih vilenjaka pohlepno ih ližu i hvataju slapove orgazama.
  Ovo je doista potpuna i potpuna ljepota.
  A onda su djevojke počele bacati žilete golim nožnim prstima. A te su oštrice otvorile grla Putinovim medvjedima.
  I ispalo je stvarno cool.
  I tako su djevojke svojim grimiznim bradavicama počele pritiskati gumbe na gumbima i pokrenuti puške.
  I ovaj utjecaj, pokazalo se, možda, gotovo koban.
  A lijepi vilenjaci opet su pokosili Putinove medvjede, tjerajući ih u lijesove.
  Ne zaboravite pjevati u isto vrijeme;
  Jedan od naših boraca je cesta,
  Puna je trnja i trnja...
  Uostalom, nema Boga na ovom svijetu -
  Snovi razbijeni u prah!
  
  Svaki lešinar može kljucati
  I prednji vrt postao je - pustoš ...
  Ali koliko su ljudi slabi,
  Gdje je nestao heroj vilenjak?
  
  I zato je vilenjak zaboravljen,
  Što se stranac prodao!
  Gdje su bile milje, postale su milje,
  Padaj u ponor u ponor!
  
  Tu se u polju bijele krhotine,
  I haj, podigla vranu ...
  Želimo, vjerujemo da je bolje dijeliti,
  Tako da život postane raj!
  
  Ali Svevišnji je dao takav odgovor -
  Želite li previše jesti?
  Dali su vam čak i dodatne obroke,
  Gdje su podvizi i čast?
  
  Za Elfiju vi ste borci hladnokrvnosti,
  Samo molim mamu...
  Ali riječ je potrebna, braća su potrebna -
  Bacio si ga kao prah u otpad!
  
  Pa, što se tu slažemo?
  Težak od lijenosti i ljut.
  Neka nas čeka put, jao, opasan,
  U boj s bezbrojnom hordom!
  
  Ali u ovom pitanju ćemo uspjeti -
  Jer oni su sinovi domovine.
  Ne spavajte bebe u kolijevci
  U letu do kometa kao orlovi!
  
  I na zadnji odgovor:
  Kada će doći milost?
  Tako da snop sreće zauvijek gori -
  Otopimo snijeg i led u našim srcima!
  Lijepe djevojke pjevale su, a glasovi su im bili tako zvonki i zvonki. Zapravo, nema ljepšeg od ratnika. A njihove bradavice na grudima svjetlucaju poput rubina, a tipke joysticka su pritisnute.
  Ratnici su nemilosrdna vatra na orke. Djeluju nezaustavljivom energijom.
  I svojim golim nožnim prstima bacaju darove uništenja ubojitom snagom.
  Takve su djevojke - koje će, ako ih naljutiš, planine pomesti. Samo se pokušajte oduprijeti takvim lopovima.
  Svojim golim petama bacaju grašak smrti velikom, ubojitom snagom.
  Ovo su tako cool i jedinstvene djevojke.
  A kada se koriste grimizne bradavice na grudima, dolazi do još agresivnije aktivacije anihilacijskog sustava. I mnoge tisuće Putinovih medvjeda umiru pod nemilosrdnim udarcima djevojaka s golim, okruglim, ružičastim petama.
  A djevojke još pjevaju;
  Mnogi od nas se boje prošlosti svijeta,
  Što se to krije pod tamnom sjenom stoljeća?!
  Sudbinu svemira odlučuje slučaj i volja,
  Nešto što može srušiti i poraziti zle neprijatelje!
  
  A u sadašnjosti je mrkli mrak,
  Zjapi mnogo raznih gudura...
  U svakoj zvijezdi grči se Sotonino lice,
  Hoće od nas napraviti vraga papagaje!
  
  Nema proroka u domovini, nažalost -
  I podučavati za posao puno!
  I kao rezultat toga, lijesovi izlaze,
  Ako, već upaljen u pamet božjoj!
  
  Vrijeme nije podložno crvima,
  Svatko od nas je vrlo ponosna osoba.
  Kako se rezultati ne bi sveli na nulu,
  Moramo očistiti nečisto lice!
  
  Prigovaranje nije opcija, znate
  Pa, razmislite o tome momci!
  A onda u prosperitetu zemlje,
  Ako liniju zaštitiš mitraljezom!
  
  Završite posao i gotovi ste
  Stvarno se može doći do vrha!
  Ako si godinama čak i mlad -
  To je kao bomba, daj je i ne izgovaraj ni riječ!
  
  A za nagradu - bit će ljubav,
  U njemu je zadovoljstvo grešnog svijeta!
  I ne proturječi motivima,
  Uhvaćen olujnom strujom strasti!
  
  Vjera će nas dovesti do Oca,
  Učinit će ga čišćim, boljim, ljubaznijim!
  I orao se klanja Kristu,
  To je ideja komunizma!
  Ovo su pjesme koje vas stvarno pokreću i dovode u raspoloženje. Ratnici lijepo i ozareno pjevaju.
  I nastavljaju bacati darove uništenja sa smrtonosnom snagom svojim golim nožnim prstima.
  Evo djevojaka. I zatočeništvo lijepih djevojaka, orci zabijaju užarene pajsere na gole pete ljepotica. I spaljuju ih s velikom okrutnošću.
  Ovo su ljepotice razine samo hiper .
  I nastavljaju bacati na neprijatelja svojim golim prstima, smrtonosne graške uništenja. A iz njihovih grimiznih bradavica izbijao je ultrazvuk koji je uzdrmao atmosferu i vrane su bile pogođene u mozak i izgubile svijest.
  I oni su, padajući, probili lubanje orka i oni su posebno ubijeni. I krvareći, Putinovi medvjedi su umrli;
  Ne, budni neće izblijediti,
  Pogled sokola, orla!
  Glas naroda je glasan
  Šapat će zgnječiti zmiju!
  
  Ne budi okršista na prijestolju,
  Mač Grimizne vojske će srušiti!
  Moj vilenjak, ne u padoku -
  Ne osvajajte majku svih - đavola!
  
  Domovina u ovoj svetosti,
  U njemu samo duša cvjeta!
  Tražiti cipelu u pećnici,
  Naš put vodi u raj!
  
  Novi poredak će
  Gdje su svi jedno s Elfom !
  Ljudi će biti sretni
  Otadžbina nepobjediva!
  
  Kralj svjetlosti živi u mom srcu
  Da tugu ne poznajemo!
  Srećom otvori vrata
  Zvijezde su sjale iznad nas!
  
  U tuzi, nadi, vjeri,
  Vjerujem u veselje, hoćemo!
  Mladost se mijenja
  Sami smo sebi suci!
  
  Svaka čast svakom borcu
  Svatko ima hrabrosti.
  S pjesmom u boj idi
  Nema jačeg etinskog koraka!
  
  Vjerujem da će se cijeli svijet probuditi!
  Doći će kraj orcizmu!
  Sunce će jarko sjati!
  Put, koji osvjetljava elfinizam !
  Ovo su djevojke ovdje - najcool i najistaknutija klasa. Ratnice su golim nožnim prstima bacale žilete i odsjekle glave Putinovim medvjedima.
  Ovdje su neke nevjerojatne djevojke. I strukovi vilenjaka su tanki, a bokovi su široki, a tisak je utisnut. Ovdje se orci ne mogu oduprijeti ratnicima.
  Tako su nevjerojatni i jednostavno nevjerojatni. A snažni ultrazvučni valovi ispuštaju se iz grimiznih bradavica na prsima. A vrane su se opet popele na mozak. I ostali su zapanjeni i prevareni. I uzeli su ga kao batinu i razbili.
  I uslijedio je strašan šok. I ratnici su podlegli njihovoj nevjerojatnoj energiji.
  I opet su ratnici zapjevali;
  Naravno da je teško predvidjeti
  Što čeka u ovom novom svijetu!
  Poletjet ćemo u nebo
  Sjedeći u zvjezdanom avionu!
  
  Na nebu nema planeta
  Svaki ima svoj sublunarni svijet.
  Pod udarom zvjezdanog vesla,
  Vjerujem u Mliječnu stazu, osvojit ćemo je!
  
  U svakom svemiru postoji zloba
  Ali ako Elfinizam vlada...
  Onda jamči savjest čast.
  I ne poštujte dualizam!
  
  Nad nama je krvnik podigao mač,
  Prijeteći živjeti u sreći smetaju!
  Ponekad tuga, stenjanje, plač,
  Majka nam suze roni!
  
  A možda i probiti prostor
  Beskrajne svemirske dubine!
  Moći će onaj čija je pamet oštra
  Lijep, pametan, dobar sin!
  
  Potomstvo počinje rasti
  U zoru masna polja!
  Nad nama je Bog sveti Krist,
  Njemu s naklonom i ljubavlju!
  
  Onda ćemo vjerovati u raj
  Lovljenje dječjih osmijeha...
  Hvala ti Bože -
  Produži nit mog života!
  
  Što pomoći ljudima cijele zemlje,
  Podignite napredak i ljubaznost,
  Da bi država imala moć,
  Da lirom slavim ljepotu!
  
  Uostalom, nisi uzalud čovjek,
  Kao ptica koja hrli u nebo!
  Želite li ostvariti svoje snove
  U kojem umu, tijelu!
  . POGLAVLJE 22
  Djevojke su tako divno pjevale, a Maria Kolesnikova - super
  Evo tako divne pjesme koju su djevojke pjevale. I kako je ova pjesma divna. Tako ratnici odlično pjevaju. I imaju tako divne i nevjerojatne glasove.
  Jedan od vilenjaka duhovito je primijetio:
  - Fuhrer je ćelav, i samo ušljiv!
  I pokazala svoj dugi i grizljivi jezik.
  Drugi vilenjak je duhovito izjavio:
  Tko ne voli Putina?
  Putina svi vole!
  Tko ne voli Putina?
  Dugo je u zatvoru!
  
  Ali ćelavi Vladimir
  Uopće se ne bojimo
  I loš predsjednik
  Glupe misli!
  Ovdje djevojke vrlo duhovito govore i viču. A onda golim nožnim prstima bacaju otrovne igle i njima nasmrt bodu Putinove medvjede.
  A onda kako će uzeti i pjevati;
  Nema druge domovine u svemiru,
  Naš planet je kao zvijezda na nebu...
  S vjerom, nadom i čistim snom,
  Osvojit ćemo svijetle ciljeve!
  
  Prvi smo zakoračili u svemir,
  Elfarin nam je dao ključ neba !
  Svi su sada kao napredni mađioničari,
  Može doživjeti olujni rub svijeta!
  
  Pa, zamislite stara vremena -
  U životinjskim kožama utrkivali smo se toljagom!
  Tema napretka je neprolazna, vječna,
  Neka nas znanost ojača!
  
  Umjesto nagrade trnje pod nogama,
  Ova priroda je kao zli vuk!
  Gavran viče: čovječe, šuti -
  A kerubini su tako zlobno otkrili svoja lica!
  
  Iz ponora postoji samo jedan izlaz,
  Svemogući Bog je snaga stvaranja.
  Vi ćete postati elementi, vjerujte mi, gospodine,
  Ako uvid dolazi do znanja!
  
  Zato neka ti ne bude dosadno u školskoj klupi, dušo
  Moć koju steknete veliku sudbinu!
  Napravit ćeš sebi raj, mladiću,
  Možete stvoriti sve o čemu samo sanjate!
  
  U novim svjetovima potrebno je i znanje,
  Tu su nam braća, vjerujem rodbina.
  Neka ne bude neprijateljstva u svemiru,
  Svi smo mi obitelj naše majke vilenjakinje!
  Ovako su djevojke pjevale duhovito i originalno. A njihovi glasovi naprosto rađaju čuda.
  Tako oni to shvaćaju, a cure tako dobro pjevaju. I opet mogu uzeti i pjevati iz sveg glasa. I pokazati svoje zvučne i vrlo cool i nevjerojatne glasove.
  To su cure, ako zapjevaju ili zasviraju, bit će faca na fajterski način.
  A ratnici opet bljesnu munjama iz grimiznih bradavica svojih grudi i ubiju orke. Sve se događa paradoksalno na vojnički način. A bose, okrugle pete djevojaka izbacuju razorne lopte uništenja. Što ima doista razoran učinak.
  A vilenjakinje svoje protivnike, u ovom slučaju Putinove medvjede, doslovno tjeraju u lijes. I odvija se takva temeljna i kontinuirana bitka s potpunim uništenjem.
  I ratnici se pokazuju izuzetno hrabri. I oni će ga uzeti, i zviždati s velikim bijesom, koristeći svoje gole nožne prste. A ovaj zvižduk je zaglušujući i udara u mozak. I proizvodi revoluciju u glavama vrana.
  I oni, izgubivši svijest, padaju i oštrim kljunovima probijaju glave orkova.
  Nakon toga ponovno pjevaju s velikim entuzijazmom i pokazuju zube;
  O Puškine, nisi u pravu ti ekscentrik,
  Ne želimo se razboljeti u proljeće!
  Uostalom, miris svježeg svibanjskog bilja,
  Može svakoga otjerati s kauča!
  
  Snjegulje cvjetaju u proljeće
  Imaju čistoću noćne glazure...
  Rađa mekani lagani san
  Omladina opet želi oluju!
  
  U proljeće će se hladnoća povući,
  Nestat će ološ zlih muka...
  Lovačka slava zauvijek
  Pij djevičanski slatki dah!
  
  Kao u mladosti, sve je u redu,
  A svibanj je mladost prirode!
  Djetlić tuče dlijetom,
  Grmi trese, bljuje svodove!
  
  U proljeće žubore potoci kao trleći,
  A njihove muze zvuče kao zapljuskivanje vala.
  Ovdje bobice rastu crta -
  Grije od ljepote srca!
  
  Sve je u našem kraju ljepota,
  Trava je kao baršun u ženskoj haljini.
  Kao i sljepoća
  Nastoj živjeti tvrdoglavo u gradu!
  
  Zašto će nam grad i selo,
  Postanite, poput divljaka, hodajte kroz šumu.
  A ako padne snijeg,
  Taj bosonogi juriš samo strmije!
  
  Rod je dao takvu moć
  Da možemo vladati kao bogovi.
  Ovdje se zlati raž u polju,
  Ikona strogo lice blista!
  
  Slavenski Sveti Otac Svarog -
  Naredio nam je da volimo i živimo za svoju braću!
  Tko je plemenit, bravo,
  Uostalom, sam Stvoritelj prihvatio je raspeće!
  
  A vitez će sam naoštriti mač,
  Jer u životu ima nasilja!
  Gospodin reče: Ne dam ti mira,
  Uostalom, kvragu, vjerovanje je nemoć!
  
  Zato ne vjeruj da je san raj,
  Zapravo, sreća je bit kretanja.
  A ti se tako usuđuješ boriti -
  Da zamoli krvnika za oprost!
  
  A kad bi se sam povukao,
  Taj će Rod pomoći, vjeruj sine!
  Izbaci prašinu i smeće iz glave:
  Što te tjera da kukaš - odbit ću!
  Borbe su se nastavile velikom tvrdoglavošću i razmahom. Puno je krvi proliveno. Uglavnom su se borile vilenjačke djevojke, koristile su gole nožne prste.
  A ako se i bore, to je izuzetno smrtonosno, uništava Putinove medvjede.
  Mora se reći da su borbe bile tako krvave. A djevojke su još uvijek na piramidalnim spremnicima Zelenskog pruta.
  A ovo je krajnje brutalan napad. I ima težak utjecaj u stilu lijesa.
  I goli nožni prsti bacaju darove uništenja velikom, razornom snagom.
  A vilenjačke djevojke sve više pjevaju;
  Moja domovina je vedra duša,
  Nema joj premca u ovom zlom svijetu...
  Uostalom, koliko je Elfia dobra...
  U njemu ima puno topline i svjetla!
  
  Bori se za nju, do đavola i vrane,
  Uostalom, nema domovine na ovom svijetu skuplje!
  Uostalom, sebičnost je kriminalna laž,
  A okrutni demon ceri se svojim odvratnim licem!
  
  Sta ste uradili za drzavu - momci mi smo orlovi
  Ono što možemo učiniti za domovinu nije dovoljno!
  Mi smo slavni sinovi - smatrajte se ravnima bogovima,
  Srušit ćemo ono što smeta s pijedestala!
  
  O domovino moja, zemljo sveta,
  Ponekad zaboravimo služiti Vama!
  Razmislite o odredu, jednoj obitelji,
  Oče druže mudri genije Fralin !
  
  U mojoj velikoj zemlji postoji jedan dragi simbol,
  Onaj grb s raširenim dvoglavim orlom!
  Bori se plugom, s prokletom hordom,
  Narod ponosnog vilenjaka slavnog Sunca !
  
  Evo moje vojske - uđe u Orklin, razbijajući,
  Horde nacizma čiste zle duhove!
  Od "Tigrova" i "Pantera" bilo je gluposti ,
  Već pakleni đavoli čeznu za sastankom!
  
  Oni će izliti lavu pakla - govori,
  Što je nosio najavljivač čopora vrana!
  I pali će uskrsnuti, u život vječni,
  Bog Rod će dati veličanstven način života,
  Nema potrebe raspravljati s Gospodinom
  Budimo postojani u vjeri: ti i ja!
  Ovako djevojke jako dobro pjevaju. I pusti darove uništenja velikim šok šakama. Eto koliko smrti sve to donosi.
  I tako su ga ratnici uzeli i opet, s velikim entuzijazmom, ispalili munje iz grimiznih bradavica svojih grudi i stvarno ga uzeli i raznijeli. Ovo je stvarno iznimno cool i destruktivno. I to bez ijednog recimo nokta.
  Djevojke se hihoću. A onda je vilenjak ljubičaste kose grimiznom bradavicom na prsima pritisnuo dugme bazuke i zapjevao:
  - Slavu nam kažu vilenjaci,
  Orci će se osramotiti i osramotiti!
  Djevojke divno pjevaju i skaču kao lopte. A loptice su posebne za ping-pong.
  I naravno, i bosi bacaju otrovne igle, i nokautiraju Putinove medvjede.
  Ujedno pjevaju i djevojke;
  Udari izravno bez skrivanja,
  Odavno nema vjere u riječi!
  Pjesme bi trebale pucati kao tenkovi
  Tuci protivnika u slabine!
  
  Radnje su poput zvukova automata -
  Da nastavi teći!
  I šamar u lice s eksplozijom granate,
  A od pola vihor rublja!
  
  Ne možete izgraditi sreću nasiljem
  Ali bez nasilja nema života!
  Neka drugi hodaju u formaciji,
  Dobit ćete hranu za ručak!
  
  Možete igrati zle igre
  Ali potrebna su dobra djela...
  U srcu smo mačke, a ne tigrovi,
  I može dati metlu u dupe!
  
  Da, mač je pouzdano jamstvo,
  To je istina, a ne krivnja!
  Ne budi nepristojan vladar,
  Ne obožavajte Sotonu!
  
  U bilo kojem listu šumske radosti,
  U svakom različku postoji radost.
  Idi u ponor starosti -
  Neka sijeda kosa propadne u hramu!
  
  Savjest si ne možeš kupiti
  A čast nećete moći prodati!
  Pišemo priču o životu,
  Sreća je maćeha a ne majka!
  
  Blago onome koji se smrti ne boji,
  Uostalom, samo hrabri; znaj da živi!
  Letimo kao soko,
  Kad se vinete, već ste prošli test!
  
  Za kukavicu pakao i raj,
  Smjela bol s osmijehom čeka!
  Želite li više sreće?
  Otopit ćeš led srca!
  
  Tada će ti bilo tko postati brat,
  Tada se borcu posvuda odaje čast...
  I kuća i sklonište će biti u skladu,
  Entuzijazam nas vuče na podvig!
  Djevojke su pjevale vrhunski. Divni ratnici impresivne klase. Pokušajte se približiti ovim tipovima. A ratnici su lijepi i briljantni.
  Ratnici pokazuju svoj divlji temperament. I blistaju safirnim očima.
  lansirati nešto hiperdestruktivno .
  A snaga djevojaka još uvijek je u kozmičkom aplombu. A munje iz očiju i pupka.
  A djevojke su to uzele i golim petama bacale grašak totalnog uništenja. A isto su pokazali divljim prolazom i alkoholnim zamahom.
  To su, recimo tako, dražesne i jedinstvene djevojke. I kako sve pokazuju.
  I opet munja iz rubinskih bradavica grudi. I vrane bivaju pogođene, i padaju oborene ispuštanjem. A kljunovi probijaju glave kojekakvim orcima.
  Pritom su djevojke s velikim entuzijazmom pjevale;
  Nema ljepše domovine vilenjačke,
  Borite se za nju i ne lutajte!
  Nema sretnijih ljudi u svemiru
  Cijeli svemir je baklja svjetla Elf!
  
  Zemlja od svih ima najbolje avione,
  A auti su jednostavno vrhunski!
  Prijatelji lete u svemir,
  Karabasu barem zaprijeti iz podzemlja!
  
  Tenkovi kod Orklina sve su razbili,
  A u Orktayu su otišli u Oclin !
  Vidimo elfinizam sa Suncem u daljini,
  Neka brodovi plove do Venere!
  
  Gradit ćemo gradove na Marsu
  I Jupiter će pobijediti!
  Neka bude sreće u cijelom svemiru,
  A ocjena će biti samo pet!
  
  Nema nam draže zemlje savjeta,
  A nisi mogao naći dražeg, ljepšeg!
  Prvi je startao sjajni Fenin,
  Phtalin je nastavio svojim putem!
  
  Orkler je htio poremetiti naš mir,
  I napao je podmuklo po ljetnoj vrućini!
  Netko je stavio bodež na duše,
  Sklopivši savez sa Sotonom!
  
  Zli orci nisu uspjeli u svom pokušaju,
  Rastrgajte vilenjaka i vilenjake na komade !
  Nije zlatna ribica pomogla,
  Snažan blagajnički udarac!
  
  A ni Gospod vam neće pomoći,
  I vještina, poštenje, dobrota!
  Neka grabežljivi demoni ne otkriju moje lice -
  Nemojte otkinuti dizajn vijka!
  
  Vjera može pomicati planine
  Ako ima razuma u ovoj vjeri!
  A onda se braća čude
  Što nam je dalo hrabrosti i časti!
  
  Tko je umro, ne plači gorko,
  Jer meso je samo krhki dim!
  A tenisice će zamijeniti prljavim cipelama,
  U novom svijetu - opet mladi!
  
  A onda, uz zvuke Rodovog roga,
  Srest ćemo prijatelje, i upoznati vaše pretke!
  Jer priroda nam se klanja,
  Sagradit ćemo vlastiti raj!
  Djevojke su, naravno, odlično pjevale, pokazale i svoj dug i lijep jezik.
  I goli prsti bacaju vrlo oštre i smrtonosne igle. To je odlično.
  I padaju izravno u grla i usta orka. Ostvarujući ubojit učinak.
  Vilenjak grimizne kose uzeo je i udario po Putinovim medvjedima i nokautirao ih bradavicom na grudima boje jagode. I pokazalo se izuzetno cool.
  Ove djevojke i njihove gole pete čine čuda. I imaju vraški ubojit učinak.
  Tako oni žuljaju, a neka munja i iz grimiznih bradavica pokazuju svoje izvanredne prolaze smrti i uništenja.
  I opet, iz rubinske bradavice, izuzetno militantan i jedinstven utjecaj i sahranjivanje Putinovih medvjeda u lijes.
  A onda su djevojke opet počele pjevati;
  Obećao sam velikoj domovini,
  Služite svemiru, donoseći vječnu svjetlost!
  Neka poteškoće i muke od početka,
  Hoćeš da plačeš - kao da si dijete!
  
  Oh, koliko je Boga žalosti u svemiru -
  Kao da je ovaj Stvoritelj vrag svemira!
  Zgrada će biti uništena strašnim udarcem,
  Raznesena mladost će u grob!
  
  Ne, ne tražite tuđe priznanje
  Na slavu naše Domovine, svetice!
  I treba mi nezemaljska hrabrost,
  Kako ne bi ostao bijedni rob!
  
  Jer kosmos nije okrugao,
  Beskrajan je - kao ljudska misao!
  I osoba traži prijatelja u prostorima,
  Iako je naša sudbina da se borimo i borimo!
  
  Nismo rođeni da dokono uživamo,
  Sudbina je surova, ali nema drugog načina!
  Uostalom, Rusi su se uvijek mogli boriti,
  I ja sam ratnik, iako sam mlad!
  
  Neću lagati, varati bezbožno,
  Voljela je rat, osjećaji se ne tope!
  Ali teško mi je to razumjeti
  Otadžbina ječi, dušo moja!
  
  I sad opet imam izbor
  Bori se časno ili umri!
  Tako je ispao poredak na kartama sudbine,
  Na dnu je samo ponor i potporni stup!
  
  Ali sada sam volju skupio u šaku,
  Čitam molitvu, mišići su mi se napeli!
  Zbaciti neprijatelja s pijedestala
  U srcu zvonka struna svira!
  
  Sada znam da je stvarno pobijediti
  Neka Elfia vlada zauvijek!
  Bit ćemo najudaljeniji na planeti,
  Slavimo Vilenjaka u pjesmama i pjesmama!
  
  Da ojačam zemlju svetog vilenjaka,
  Trebali bismo imati znanje o duhu!
  Svemogući je zamoljen molitvom,
  Da se svjetlo svijeta znanja ne ugasi zauvijek!
  Uostalom, takve djevojke ovdje su samo glamurozne vilenjakinje. Tako su lijepe i nevjerojatne. Ne, ne možete ih proći.
  U divljenju takvim djevojkama možete ostati jako dugo.
  A ako i oni uzmu i munje iz pupka.
  I poprilično će spaliti Putinove medvjede.
  Ovdje su divne djevojke - najistaknutija vrsta. I pokazuju svoje nevjerojatne prolaze.
  Jedan od njih, jebeni ork, primijetio je:
  - Aleksandar Veliki se odmara!
  Drugi se složio s ovim:
  - Odmaranje i zavidni!
  I bacila je dar uništenja golim prstima smrtonosne sile.
  Ovdje su neke nevjerojatne djevojke. Samo ogromna energija i snaga.
  I tako su ratnici ponovno uzeli i zapjevali;
  Živio s bakom
  Dvije vesele guske...
  Orci su došli
  Guske su se otelile!
  Naravno, ove pjesmice ovdje su najpjenušavije i najdivnije s izvrsnim osjećajem.
  A dječaci vilenjaci još se bore. Oni su pojedinci velikih razmjera koji djeluju s kolosalnim stavom.
  A bravure pokazuju i mladići. I dječaci vilenjaci, koji su još uvijek djeca i golim nožnim prstima bacaju darove uništenja. I još uvijek pjevaju;
  U pohodu, pionir, ne budi slab,
  Mada je put težak kad je rat!
  Na slavu domovine - svete sile,
  Uostalom, bitna je vjera i dečki znaju!
  
  Nedavno je nebo bilo mirno,
  Procvjetali su klasići kao zlato u polju!
  Ali Putin nam je zabio svinjsku njušku u lice,
  Daj Bože da dođe do groba!
  
  Pod rogom idemo na kampovanje,
  Ali naš put je kod Orkmachta pozadi.
  Ponosni narode blistave domovine,
  Svi zajedno smo ljuti!
  
  Jesen dolazi s oštrim vjetrom,
  Ali nemojte još obuvati cipele!
  Rekao sam prijatelju: trči, vidimo se uskoro,
  Vojska pionira zna kako se boriti!
  
  Pustili smo ešalone niz strmine,
  I iz zasjede udaramo u kolone!
  Bosa djeca su trčala kroz snijeg,
  A ovčari urlaju s leđa!
  
  U hladnoći jedna nas je vatra prekrila,
  Da malo skinem drhtaj od hladnoće!
  Rastjeraj tamu koju je vilenjak prekrio zlom,
  Obnovite prekinutu nit!
  
  O Isuse svete zemlje Gospodine,
  Obećao si milost ljudima!
  Sada je riječ milosrđe nekako divlja,
  Okolo samo kamen u hladnom metalu!
  
  Uostalom, na hladnoći se čak i ruže ohlade,
  Ali srce ako Bog živi sveto!
  Tada će se otopiti vjekovne sante leda,
  I najslađi će med teći rijekama!
  
  Zbacimo okove tiranije s domovine,
  Ponosan čovjek će ispraviti svoja ramena!
  U slobodi smo, naravno, svi sretniji,
  Dodajte brzinu zvijezdama na velike udaljenosti!
  Ovi pioniri - bosi i preplanuli dječaci u kratkim hlačama su jednostavno divni.
  A njihove dječje noge bacaju male, ali razorne graške smrti.
  A vilenjakinje se bore.
  A djevojke iz glamuroznog naroda, kako oni to uzimaju, i pucale su na neprijatelja pritiskom na gumbe s rubin bradavicama grudi. I sve ispadne vrlo divno i smrtonosno.
  Noge ratnika, naravno, bez cipela. Bosi su i preslatki.
  I sposoban stvoriti pravo tijelo.
  Ili je možda slučaj?
  I tijelo djevojke je mišićavo i mišići su popločani. A ljepšu od takvih djevojaka nećete naći. Oni će učiniti ono što drugi ne mogu.
  A ako već cure zvižde, onda će vrane pasti na glave Putinovih medvjeda i razbiti im lubanje.
  Ovo će stvarno biti nevjerojatno i nevjerojatno.
  . POGLAVLJE 23
  Maria Kolesnikova je bila prva koja je ovdje počela i jako cool djevojka. I što joj se samo ne diže. I njezin tim je također na velikoj visini - jednostavno hiper .
  A onda će djevojke uzeti i pjevati;
  Vilenjački ratnik hrabar -
  Vidi se da strah ne poznaješ od rođenja!
  Ali stvarno glupo
  nikada nećeš biti spašen!
  
  Ovo je magija munje srdžbe;
  Snaga beskrajno velikih duhova!
  Smrviti kosti u pepeo,
  Naći ćeš smrt u kandžama divljine!
  
  Tvoje kosti će otvrdnuti kao kamen,
  Jer ovdje će čarobnjak pročitati čaroliju!
  Bacimo slatku malu minu pod tebe,
  Nešto za pouku drugima!
  
  Mislio sam da si sposoban
  Porazi nas moćnim napredovanjem!
  Ali kao demoni u utrobi
  Pod velikim ste pritiskom!
  
  Prokleto nema šanse
  Porazi naše predatorsko sjeme!
  Završimo posao s majkom,
  Ne nositi vjetrobran - glupost!
  
  Vrana odavde -
  Moji žirali su pobjesnili!
  Bacimo Judu u oganj;
  Sruši nebeski svod u bijesnom bijesu!
  
  A onda naša olujna čarolija,
  Nikada neće biti prepreka!
  Bit će nevjerojatno predivne glazbe,
  Kao huk vodopada koji puca!
  
  Napunit će te do grla,
  Lava od koje će se i kamenje otopiti!
  Ftalin neće pomoći ,
  I svatko tko vlada carstvom!
  Ovo je ispalo stvarno super. Djevojke pjevaju i pokazuju svoje gole grudi s grimiznim bradavicama.
  Ovdje su tako lijepe. I imaju istu odjeću - tanke gaćice. Ali gaćice su različitih boja i boja, te s crtežima.
  Ovo su doista super ratnici. I sposobni su sve učiniti još kul i pokazati snagu.
  Tako je djevojka sa zelenom kosom na točkice bosim prstima zgrabila generala orka za nos. I kako pritisnuti.
  Evo djevojaka kako cvile:
  - Jedan dva tri,
  Ti slomi orka!
  A druga je udarila drugog orka laktom u sljepoočnicu. I pao je mrtav.
  Takve su te djevojke - za njih se jednostavno mora reći da su ratnice super i hiper razine .
  Pokušajte se približiti ovima. A od grimiznih bradavica grudi su tako sjebane da se ni kaldrma ne bi činila dovoljnom.
  Ali u isto vrijeme pjevaju i djevojke;
  Tigrove kandže - snaga čelika,
  Erupcija!
  Horizonti blijede
  Vojska jaše Orkiskhan !
  
  Ali naš ratnik je jak kao vilenjak -
  Nemojte slomiti pritisak gmazova!
  Čak i mladi dječak
  Pokazat će vam kako pobijediti!
  
  Doista, u Elfu je mač poput frule,
  Upoznajte i umijeće borbe!
  Vijorite svoje zastave više
  S licem Božjim - Isusovim!
  
  Osvojiti zadatak je ovo,
  Nije za slabe - duhom i tijelom!
  Okrmaht je napao vrelog ljeta,
  Zato ga vješto uništi!
  
  Naša vojska je nevjerojatna svima -
  Ona ima moć preko ruba!
  More silovito bjesni
  Zapljuskuje sivi val!
  
  Sabljom smo sasjekli hordu,
  Dobit će i Putina batine!
  Ratnik mjeri milje
  Ubija gadne parazite!
  
  Fuhrer je mislio da će sve zarobiti,
  Ali kao odgovor, udarac mačevima!
  A naš čovjek reče - dosta je,
  Nećete biti dočekani s uskršnjim kolačima!
  
  Ni "Tigrovi" ne štede,
  Imamo kontrolu nad njima!
  I pod bojom jorgovana u maju,
  Idemo ravno naprijed!
  
  Zato se sjeti mladog viteza
  Kao da je svima domovina sveta!
  I sveta lica sa ikona -
  Kažu: što će biti sveto!
  Tako su djevojke pjevale i vrlo agresivno eksponirale svoje riječi, te iskazivale komunistički pritisak. A ako ga uzmu, pjevat će i pokazati svoje biserne zube.
  I pritiskat će uz pomoć grimiznih bradavica grudi. I ispalo je vrlo cool, udarne snage.
  Djevojke su pjevale:
  Fuhrer ćelav,
  Vrlo jadno...
  Daj mu pameti
  Nećemo vjerovati ni suzama!
  Djevojke su se ponovno borile s orcima s nevjerojatnim bijesom. I ubijali su Putinove medvjede, podigli humke leševa.
  Vilenjaci su djelovali vrlo energično. I sasjekoše orke, kao da im mačevima sijeku glave. A iz zraka su gađali uz pomoć jurišnih zrakoplova. Donekle je to podsjećalo na Drugi svjetski rat.
  Samo s jedne strane djevojke, a s druge Putinovi gadni medvjedi. I sve je izgledalo super.
  A toliko je krvi proliveno - upravo nevjerojatno. I bio je cijeli vodopad.
  Vukovi su napadnuti
  Pod snježnim olujama, zveket čelika!
  Budale ćemo zbrisati u pepeo,
  Pa čvrsto u čelo - nismo u tuzi!
  
  I zasvirat će među kostima,
  Gitara žestoke hladne smrti,
  I čekat će poletne goste
  I donijet će sjajne vijesti,
  I sva sreća da će homoseksualac nestati!
  Veseli vjetar! Veseli vjetar!
  
  Uostalom, ne možete pronaći hladniji omjer,
  Kome je teško palo, laž zna!
  I nema lakog puta,
  Kao pješak koji galopira u dame,
  Mate je samo pametan i opterećuje se vremenom!
  
  I proglasit ćemo zastrašujući ček,
  Neka vilenjaci budu brzi koraci!
  Naprijed Elf, napad u zbijenoj formaciji!
  Zatim pokvareni ček trči,
  Neka osjeti magarca
  A vilenjak će zauvijek biti leteći heroj!
  
  
  Pecimo pite s pobjedom,
  Naplatit ćemo, šaljive dugove...
  I neka nas sreća zauvijek prati!
  Pomozite onima koji su slabi
  I ne boj se ako su ti neprijatelji tvrdoglavi,
  Podignimo više zastavu domovine!
  Ovako pjevaju veličanstvene i jedinstvene djevojke - uzmite u obzir najvišu klasu i razinu.
  A ako djevojke kako uzeti i zavijati. I izgleda tako sjajno i jedinstveno.
  Djevojke koje su u stanju stvoriti sve u tren oka. Ili obrnuto, uzmite i sameljite Putinove medvjede u prah.
  Istovremeno su se borili i vilenjaci. Koji su se borili kao junaci.
  A pritom su pjevali vrlo lijepi momci;
  Ti si Boginja čiste i svijetle ljubavi,
  Utjelovljenje bez granica sjaja svjetlosti!
  Bez tebe samo će se nule lediti u srcu,
  I zaslijepi oči kao komet!
  
  Između vatri u beskrajnom zvjezdanom oceanu;
  Ti i ja smo se vinuli kao orlovi u nebo,
  I tvoje usne svjetlucaju rubinima,
  Strastveno su govorili o ljubavi!
  
  Nikada neću zaboraviti te riječi,
  Imaju med i jantar sa sedefom!
  Iako je sudbina ponekad surova prema ubojicama ,
  Sunce će se sresti, jutrom nas milovati!
  
  Strast je viša od nebesa i šira od stepe,
  Hormoni joj lupaju kao kopita!
  I ponekad se molim Isuse spasi me,
  Oh, ne budi strog prema ljubavnicima!
  
  Ljepotu naših osjećaja nije dano razumjeti,
  Tko je rođen bez ljubavi!
  Svijet je surova gospoda - ovo nije film za vas,
  A brod čeka cerek, poznaj greben!
  
  Ali ljubav je osjećaj - nema mu vladara,
  Ne mjerite veličinu emocija!
  Čak i ako niste dovoljno stari
  Samo bešćutnost, računica je dala godine!
  
  Bit će u svijetu, spoznaj nebo - velika je vjera ovdje,
  Inače nema smisla boriti se!
  A onda rijeka pršti kao vodopad,
  Uostalom, dolazi doba elfinizma!
  Ovdje su dečki pjevali i ispalo je super. Super su i divne cure. Postupno razvijaju energiju razaranja i divlju nasilnu strast.
  Momci vole cure i pjevaju:
  Tvoj glas uopće ne zvuči kao glas tvoje majke.
  Neusklađeno pjevaš glasom orka!
  I ovo izgleda jako smiješno. Ali dečki se bore samouvjereno.
  I oni pokazuju svoje najbolje unose i šale.
  I kako se djevojke s rubin bradavicama bore i što rade. Da, i ratnici pjevaju u isto vrijeme;
  Od uroka i nebo je bodljikavo,
  Plahi mjesec od straha drhti...
  Sotona nema psa, ja sam izvan periferije,
  A zla vještica je strašna pošast!
  
  Postoji mjesto u paklu rezervirano za mene,
  Podzemnim svijetom hodam polako!
  I tamo, kao i u svijetu, ima puno novih stvari,
  Još jedna izgubljena duša!
  
  Za čarobnicu Tartar je hladno mjesto,
  Ima stolova, grickalica, kasina!
  I u paklu ima raznih užitaka,
  I još cool nego u bilo kojem filmu!
  
  Vi ni sami ne poznajete vitezove
  Kako da te strogo kaznim!
  Budale ptice sanjaju raj,
  I bolje je biti u Hadu, tamo je zla vojska!
  
  Dat ću snagu ako mi se pokloniš,
  I na koljenima kao pred Bogom šamar!
  Onda postani guverner paklene konjice,
  Tako cool znam, ispao je slog!
  
  Uostalom, činiti zlo, onda su djela hrabra braćo,
  Ima puno slatkoće za tebe, ne razumiješ!
  I nećeš shvatiti gdje je lijevo, gdje je desno,
  Za što se možete kladiti pet!
  
  Mogu sve, u elementima razaranja,
  Nema mi ravne na ovom svijetu...
  Zemlja mojih postignuća bit će ispunjena,
  Bezbrojne nevolje u zlu zloduha!
  
  Ali neću ti ga dati i neću ga s tobom podijeliti,
  Još bolje, poprskat ću ga u prašinu od snijega...
  Sjeti se s ikona koje se suočavaju u tuzi,
  Uostalom, nikad nećeš biti pas u raju!
  Ovo je stvarno iznimno cool i destruktivno. Ali djevojke će se razići. I poskakujmo kao lopte. A njihove bradavice su tako rubinaste i sjajne.
  A sami ratnici pokazuju najvišu aerobatiku i prolaz. I to je izuzetno nevjerojatno.
  Što još djevojke mogu učiniti? Tako je i s grimiznim bradavicama na gumbima joysticka za pritiskanje i otpuštanje smrtonosnih darova uništenja. I rasturite protivnike bez imalo sažaljenja i sumnje.
  Štoviše, orci također muče djevojke. Konkretno, jako vole zabadati elektrode u njedra Venere i puštati struju.
  A pritom i bosa, okruglih petica da se cure prže. Što je iznimno učinkovito i bolno.
  Ponekad orci koriste užarene kliješta kako bi djevojkama slomili prste na gracioznim nogama. Što doduše daje i ubojiti učinak.
  A djevojke urlaju i cerekaju se na ovo.
  Vilenjaci orlovi-vitezovi su kao djeca,
  Podrška vječnoj mladosti zemlje!
  Iako nas smrt želi okovati u lance,
  Ali mi smo besmrtni sinovi domovine!
  
  Svaki posao se argumentira vješto,
  Ako ga vilenjački narod preuzme!
  Luciferove spletke neće nas slomiti,
  Vjeruj u pritisak horde, porazit će vojsku!
  
  Kao što bezdan ne baca snagu u bitku,
  Možemo, vjerujte im, preživjet ćemo!
  I mrtvi ratnici će uskrsnuti -
  Pošto je Lada zet palog viteza!
  
  Domovino ti si ponosna i veličanstvena,
  Ali u isto vrijeme, kako je grm vrbe skroman ...
  Moćno vilenjačko carstvo -
  Sveta, blistava zemljo!
  
  Mnogo je bandita na cestama svijeta,
  Oni oštre bodeže i sjekire!
  Uostalom, neki imaju Krista za ulogu idola,
  Drugima nečisti, sva njihova priča!
  
  Ljudi su zaboravili Božje znakove,
  Samo žele progutati udicu...
  A činjenica da Bog nije žeđao za osvetom za smrt,
  Ne vjeruj da je grešnik glup, budalo!
  
  A mi smo u ratu za relikvije kršćanstva,
  Stigli smo do Carigrada - boreći se.
  I pokorio, pokoravajući se kanatu,
  Raduju se kontinenti - čak pet!
  
  Sada je vilenjački put svjetlo svijeta -
  Budi joj vjeran, kako je Gospodin naredio!
  Pobjeda je glavni vrh,
  Dolazi znak sreće promjene!
  Ovako su pjevale lijepe i ljupke djevojke. Glasovi su im poput slatkog meda. I teći kroz zrak.
  A goli prsti na nogama bacaju grašak smrti na neprijatelja, doslovno ga razdirući. I sve to izgleda krajnje destruktivno.
  A onda je jedan od vilenjaka svojim bosim, gracioznim stopalom bacio tešku granatu smrti. Preletio je i raskomadao masu Putinovih medvjeda.
  Djevojka ga je uzela i zapjevala:
  - Kakao, o kakao,
  Orkova je odmah postalo manje!
  I druge će ratnike pogoditi munja iz grimiznih bradavica njihovih grudi. Brojne vrane sve su to odjednom uzele i popadale. Doživjeli su ozbiljan srčani udar i završili u komi. Padajući kljunovi zabili su se u lubanje Putinovih medvjeda.
  Tako su ratnici uzeli i krenuli. I sjeban s naporom.
  Nakon čega su ponovno počeli pjevati;
  Pustinje su vruće, snježne padavine su hladne,
  Mi smo vilenjački ratnici koji brane svoju čast!
  Rat je prljav posao, a ne stalna parada,
  Prije bitke , vrijeme je za čitanje Psaltira!
  
  Mi ljudi volimo pravednost i služenje Gospodinu,
  Uostalom, ovo zaključuje na ruskom, čisti duh!
  Djevojka s jakim kolovratom spušta svile na lice,
  Zapuhao je vjetar, ali se baklja nije ugasila!
  
  Rod nam je dao zapovijed - zaštitite vilenjaka mačem,
  Za svetost i domovinu - vojnici Kristu služe!
  Trebaju nam koplja, oštri i jaki mačevi,
  Za zaštitu slavenskog i dobrog sna!
  
  Ikone Solntslavije u njima su mudrost svih vremena,
  A Lada i Majka Božja jedna su sestra svjetla!
  Tko je protiv naše moći, bit će žigosan,
  U srcima vojnika slavi se vječna Rusija!
  
  Mi smo općenito mirni ljudi, ali znate ponosni
  Tko želi poniziti Vilenjaka - dobit će žestoke batine!
  Gradimo žestokim tempom - mi smo raj na planeti,
  Obitelj će biti velika - djecu ćemo rađati s dušom!
  
  Učinimo cijeli svijet odmaralištem, imamo takav impuls,
  Podignimo zastave domovine, na slavu generacija!
  A narodne pjesme neka imaju jedan motiv -
  Ali plemenita snaga, bez sluzi prašnjave lijenosti!
  
  Koji voli svu domovinu i vjernu dužnost prema kralju,
  Za Vilenjaka, on će učiniti taj podvig, on raste u borbi!
  Dajem ti poljubac zrela djevojko,
  Neka vam obrazi procvjetaju kao boja pupoljka u svibnju!
  
  Čovječanstvo čeka svemir, leti iznad Zemlje,
  Platit ćemo dragocjene zvijezde u vijencu!
  Neka odmah postane stvarnost, što je dječak sa snom nosio,
  Mi smo kreatori prirode, a ne slijepe papige!
  
  Ovdje smo napravili motor - bam od termokvarkova ,
  Raketom brzom, siječe površinu svemira!
  Neka palica ne udari u obrvu, nego pravo u oko,
  Himnu Otadžbini pjevat ćemo u sav glas!
  
  Neprijatelj već trči kao zec,
  A mi, slijedeći to, rješavamo prave ciljeve!
  Uostalom, naša vojska vilenjaka je moćan tim,
  U slavu Solntslavije - neka čast vlada Snagom!
  Ratnici su tako lijepo pjevali. A iz grimiznih bradavica prsa ispustiše prave munje. I udarili su vrane i natjerali ih da padnu od šoka. I gavrani su brzo pali na lubanje orka, bušeći ih i udarajući.
  Ovo je izgledalo vrlo kul i destruktivno.
  A djevojke pokazale jezik, urlale i pjevale:
  Najjači smo na svijetu
  Lako ćemo slomiti sve orke...
  Mokri zli medvjedi u wc-u,
  Ponekad ih je teško žaliti!
  Ovako pjevaju djevojke. One su poput pjegavih zmija s otrovnim jezicima.
  I mogu uzeti i bockati, a boli toliko da nitko neće ni malo osjetiti.
  I također njihove grimizne bradavice pritiskaju gumbe i proizvode veliku i kolosalnu silu razaranja u redovima Putinovih medvjeda.
  I vrlo je agresivan i okrutan.
  Djevojke također mogu podleći munjom iz pupka. I oni se rasprše u različitim smjerovima, a gavrani se zapetljaju u mrežu. I onda pasti drogiran.
  I probijaju sljedeće lubanje vojske Putinovih medvjeda.
  Za to vrijeme pioniri u kratkim hlačama bosim dječjim nogama bacaju igle na medvjede i pjevaju;
  Smaragdni val koji prska preko palube,
  Zvijezde na nebu iznad nas sjaje.
  Užitak korsara uz mirisno vino,
  Što je za sutra - to samo Gospod zna!
  
  A, nažalost, ne može se znati ni na kartama,
  Što sreća sprema korsarima...
  Bit će djeva u postelji pod rodnom strehom,
  Ili nam vrag u paklu rogove oštri !
  
  Hoće li biti ukrcaja ili pucnjave,
  Glavu ćeš položiti u zli ponor.
  Takva je sudbina filibustera Palasa,
  Plivaj preko mora u strašnim elementima!
  
  Međutim, ovo usklađivanje života je dobro,
  Da nema dosadne uredske rutine.
  U naponu da plivaš, riječi nisu teške,
  Ali sva obitelj - mi smo jedno!
  
  Ako sretnemo fregatu gdje nas prate,
  Uz pjesmu zvonku pođimo u boj!
  Ne postoji potpuno neosvojiva reduta,
  Glas kraljeva s preoholom krunom!
  
  Osvojit ćemo svoje i doći ćemo do uspjeha,
  Ako sreća ne ide, onda je u petlji!
  Izgledi da će kljucati vrane,
  Reći ću vam svima braćo - ja to ne prihvaćam!
  Ovo su krvave bitke koje se ovdje vode. A djevojke pokazuju jednostavno zastrašujuću i nevjerojatnu klasu. A iz grimiznih bradavica dojke nastavljaju izbacivati vrlo destruktivne i razorne valove s velikom snagom i energijom.
  I oni pokrivaju vrane i tjeraju ih da padnu, zaprepaštene i zapanjene.
  A djevojke lupkaju bosim nogama, bacaju otrovne igle na orke i pjevaju od veselja;
  Pasti ničice, ničice, ničice
  Dobili ste ovo pravo...
  Neće više biti lukavih lisica,
  Kozama je svejedno!
  Nakon toga su djevojke opet bosim nožnim prstima velikom silinom uzimale i bacale darove smrti. Preletjeli su i uzeli puno Putinovih medvjeda i rastrgali ih.
  Ovdje su se ratnici podijelili. I kidati Putinove medvjede na sitne komadiće.
  I daju ultrazvuk iz pupka, a masa orka biva pogođena svjetlom i bubnjići su im pocijepani.
  To su djevojke koje su uzele i rastjerale divljom i nasilnom, nezaustavljivom silinom.
  Uzmi mač i jače naoštri oštricu!
  Neka tvoji neprijatelji budu puni prijevara,
  Ali postat će slobodan, otopit će se led pakla,
  Usrećit ćemo i ovaj mali svijet!
  
  Mi smo vojnici vilenjačkih vojski, režemo pravo u oko,
  Strah je nepoznat onima koji služe svojoj domovini!
  Zove nas komandant drug Ftalin ,
  To znači da će ratnik biti hrabar, nemojte se sramiti u borbi!
  
  Dali su svjetlo komunizmu - ovo nije san,
  U tome je veličina naroda i um katedrale!
  Neka vlada svijetom: čast i dobrota,
  Pometimo sve pokvareno smeće iz teškog života!
  
  Naša domovina nema ravne - to svi znaju,
  Jer snaga naroda dala je život kao raj!
  I zato svuda slavite domovinu,
  Ako želite biti sretni, samo naprijed!
  
  U elfinizmu, snazi volje i letovima zvijezda,
  Nema vrha, ljudi znaju da ga je nemoguće dosegnuti!
  Sam Gospodin, trpeći radosnu vijest za nas, obavijestio je;
  Da se neprijatelj ljudskog roda pretvorio u igru!
  
  A onda, kao valcer, divne zvijezde zaplešimo,
  Nek zasvira grmljavina orgulja i zvuk harmonike!
  Hvalimo Isusa svaki dan i sat,
  Put problema, naše nevolje će se pretvoriti u nulu!
  . POGLAVLJE 24
  Maria Kolesnikova zapovijeda trupama i istovremeno proklinje brkatog i ćelavog tiranina. I ne zaboravite pjevušiti;
  Ovako djevojke pjevaju vrlo lijepo i ljupko. A glasovi su im tako slatki, poput sirena. I toči pjesmu u kristalne pehare neba.
  Ovdje su neke lijepe i nevjerojatne djevojke. A njihovi glasovi su samo nezamislivo čudo.
  A kada se koriste i grimizne bradavice.
  A orci hvataju zarobljene djevojke užarenim kliještima za grudi. I prilično ga razbiti i istrgnuti. I sve to jako boli.
  Vilenjak narančaste kose uzeo je i zapucao na orke bazukom, pritisnuvši dugme s rubin bradavicom na grudima. Rasparčao par tuceta Putinovih medvjeda i zapjevao:
  - Čik, cvrči , pilić, cvrči ,
  Uzeo sam i kljucao žohara...
  Nema diva!
  I ratnica je opet pokazala jezik.
  A druga djevojka podlegla je neprijatelju uz pomoć gole, okrugle pete. I poleti borbeno, razorno zrno graška. I masa orka je odjednom uništena.
  Ovo su djevojke ovdje - ork je protiv njih, kao booger protiv bika. I proizvesti kolosalnu destrukciju i razaranje.
  Ali naravno, osim njih, još uvijek postoje dječaci vilenjaci. Oni su bosonogi pioniri, i mogu vrlo lijepo bacati igle na orke svojim bosim, dječjim nogama, i pjevati u isto vrijeme;
  Put ratnika kao s ružom i trnjem,
  Kad dječak u bitku trči bos,
  Ali igle pod djetetovim nogama,
  Samo čine klinca cool!
  
  U Elfiji odgoj vojnika
  Od pelena prekasno za početak!
  I u vrtu ti odgovara šipak,
  Moći braniti domovinu od djetinjstva!
  
  Što smo naučili u školama, onda zaboravimo
  Životne lekcije su neprocjenjive.
  Upraviti vjeruj svemiru sudbine,
  Vilenjački smo vitezovi rođeni!
  
  Volimo, skupljamo cvijeće,
  Za nas je brojka masna polja.
  Pupoljci bujno cvjetaju u svibnju,
  U srpnju kao s topolovim snijegom.
  
  Volimo - slavuj pjeva kao frula,
  Slatki drozd cvrči kao čembalo.
  Kad nas vilenjak u prijateljstvu ne prosipa,
  Jedan, kako je učio Gospodin Krist.
  
  Naši ljudi svuda štite,
  Posvuda postoji postojano zanimanje za život.
  Gdje lavovi riču, papagaji pjevaju do mile volje,
  Sjaj je sjajniji od samog svoda nebeskog!
  
  Puno ćemo graditi, ne damo da se uništi,
  Čuvajmo svemir!
  Letjeti radost duše,
  Tako da postane nit beskrajnog života!
  
  Tada nas domovina može čuvati,
  I služit ćemo joj vjerno, časno!
  Zaboravite da postoji takva dosada lijenosti
  Da se naš brod ne spotakne o greben!
  Ovako pjevaju dječaci vilenjaci. Oni znaju da se protiv orka mora žestoko boriti za svjetliju sutrašnjicu.
  A ako dječak vilenjak bude zarobljen. Onda će ga prvo orci svući do gola. Zatim će ih staviti na stalak, pa će ih šibati bičem.
  A onda će golu, okruglu, dječju petu djeteta vilenjaka dotaknuti užareni komad željeza. I mirisat će na nešto ugodno i spaljeno. I bit će jednostavno super.
  I ratnici su pjevali:
  Moje pete, gole pete djevojaka,
  Igrat ćemo se, samo se igraj skrivača!
  I sve to zvuči izuzetno sjajno. A djevojke glume s ogromnom energijom. A ako počnu nešto puštati, onda s vrlo visokim intenzitetom.
  A iz grimiznih bradavica djevojke će opet uzimati i bacati šokantne i razorne munje.
  I vilenjački pionir pjeva;
  Uzalud vjeruje neprijatelj
  Da je uspio slomiti vilenjake!
  Završili smo Orkmaht u svibnju,
  Lovac grabežljivac postao je poput divljači!
  
  Tko se usudi, taj napada u boj,
  Neprijatelji će biti bijesno potučeni!
  Isparit ćemo ih metlom u kadi,
  I životna nit će postati petlja!
  
  Domovina je lijepa kao sunce
  Moćan i divovske snage!
  Neka pjesma teče kao potok koji zvoni,
  U njemu pokazujemo talent!
  
  Ne samo u veseloj pjesmi,
  Volim sanjke i klizaljke!
  Neka dan bude sretan novi,
  Smreka će raširiti svoje češere!
  
  I ako trebaš uzeti mač,
  Ovo je naš nasilni poziv!
  Bombu ćemo držati u ruksaku
  Igrajte za vojni motiv!
  
  Pobjeda je hirovita
  Uostalom, prazna vam neće pasti na pamet!
  I vjeruj vrhuncima elfinizma,
  Kukavi borac to neće prihvatiti!
  
  Samo hrabro more uspjeha
  Samo trudovi pomažu u rađanju!
  Da si došao do sreće svijeta,
  Neprijatelj nije uspio proliti krv!
  
  Tada postaje vrlo besplatno
  Doći ćemo do novih visina!
  Plemenito djelo ljubavi
  Vršimo volju Gospodnju!
  
  Za vjeru, za svjetlo ove ideje,
  Hoćemo za Domovinu u oči!
  Da majčina kosa ne sijedi,
  Da mi bude radost svaki čas!
  
  Tada će biti volja naroda
  Davno izgradite pošten svijet!
  Od stoljeća do sto godina,
  Nećemo nositi jaram!
  Djevojke iz vrste vilenjaka nastavile su pucati na neprijatelja. Tako su ratnici rasporedili višecevni raketni sustav Hurricane i svom snagom pogodili položaj Putinovih medvjeda. I to je bio samo razoran udarac.
  Masa krznenih stvorenja je odjednom uništena.
  A djevojke su golim nožnim prstima smrtonosnom snagom bacale na neprijatelja darove uništenja.
  Tada su u akciju bačeni britvice i otrovne igle. Ovo je masovni ples smrti.
  Bilo je toliko razaranja i smrti.
  I djevojke su pjevale;
  Ledene sante oceana i snježni nanosi srebra,
  I zlatni pijesak za pustinju Karakum !
  Sve je ovo moja sveta domovina-zemlja,
  Utjeha od teških misli!
  
  Sagradit ćemo mnoge gradove u Elfiri ,
  Gradit ćemo ceste i autoceste do tajge!
  Čak su i pioniri bar malo stari,
  Oni će moći pronaći avanture i podvige!
  
  Naš narod je velik i moćan na Zemlji,
  Svatko je uspio u znanosti!
  Živimo elfinistički , uzmite u obzir obitelj,
  Učinimo mnogo u ime svijeta slavnih djela!
  
  Naša najtoplija želja
  Borite se za dragu domovinu do kraja!
  Durimar i Karabas ne povuku ,
  Nositi krunu pobjede!
  
  Domovino ti si moja majka, što je ljepše ne naći,
  A ti si takva inspiracija!
  Čak i vama iz udaljenog sela nacije Mansi,
  Gospod je naukom dao milost!
  
  Ali kad grmljavina gori, idemo u bitku,
  Ovo nam je čast!
  A onda jaki bataljon juri u napad,
  Samo zbog hrabrosti, a ne zbog osvete!
  
  Tad se ne da nositi s domovinom,
  A neprijatelj u panici brzo bježi!
  Uostalom, vjerujte mi, rat nije film,
  E, za ovo treba i pameti i osjećaja!
  Ovo su pjesme koje vesele djevojke pjevaju s velikim veseljem. I baš je super. Oni su nevjerojatni i čarobni.
  Djevojke su čak počele zavijati s velikim bijesom i blistavim bisernim zubima.
  I nastavljaju bacati golim nožnim prstima veliku, razornu snagu igle. I ubijati orke.
  Pritom i ratnici svojim grimiznim bradavicama prsa pritišću gumbe i šalju razorne i razorne darove uništenja.
  I proizvesti totalnu devastaciju.
  Takve su one ljepotice - agresivne i erotične.
  I pjevaju u sebi:
  Fuhrer ćelavi ti si samo šmokljan
  Fuhrer je ćelav - smrdljivo govno!
  I pokazuju svoje vrlo dugačke jezike. I uvijaju ih kao jato zmija koje se uvijaju i sve super.
  A vilenjaci u kratkim hlačama, golim nožnim prstima, bacaju smrtonosne darove uništenja. I također proizvode znatno razaranje i smrt.
  Ratnici su ovdje samo divlja klasa.
  A dječaci ratnici su još strmija kategorija.
  Ovdje je jedan od njih, novopečeni pioniri, počeo pjevati;
  Moj brat i ja smo ušli u novi svijet,
  Sreća se jetko nasmiješila,
  Sada ćemo osvojiti more.
  A mi ćemo se tetovirati!
  
  Čak i da odem u pakao,
  ali neću se vratiti u školu.
  Sada sam prokleti pirat
  I ne bojim se oluje!
  
  Postoji stvar borbe s neprijateljem,
  Corsairov vojni rad,
  Predjelo meso sa pitom,
  Neka neprijatelji umru!
  
  Ispovijest jednog mladića je jedna:
  Hrabrost, hrabrost, čast!
  Život gusara je kao film -
  Ne daj vragu da jede!
  
  Kad je dječak stigao ovamo
  Tamo gdje je Krv nekada plivala .
  Sotona nas neće slomiti
  Vjerujte nam, postat ćete grandee!
  
  Gusar je gotovo vojnik
  Ali on je samo cooler...
  Uostalom, nije prazan mitraljez,
  Znaj da si rođen slobodan!
  
  I korsar će dobiti nagradu,
  Navuci se...
  Zapravo, u bitci si umjetnik,
  Mahuna je postala lula!
  
  Doći ćemo do takvih visina
  Kohl da ne upadne u petlju!
  Na moru se momak nije smočio,
  Podnosim i oluju!
  
  Ono što je bilo u prošlosti iza
  Krenimo novim putem!
  I oni će se razbježati, poznavati neprijatelje,
  Sretno dalje!
  Ovako vilenjaci pjevaju s velikim autoritetom i samopouzdanjem. A ratnici opet bacaju gole prste na neprijatelja, šokirajući darove smrti.
  A sve to ima destruktivan učinak. Borbe se odvijaju bijesnom snagom.
  I tucimo Putinove medvjede iz zraka udarnim projektilima velike snage.
  A onda djevojka pritišće svoju grimiznu bradavicu na gumbe joysticka i koristi destruktivnu silu.
  I tu dolazi do šok efekta uz pomoć bradavica, koje su boje rubina. I udarit će orke kao lud.
  A djevojke golim nožnim prstima bacaju napalm bombe na položaje orka. Pala je jedna snažna bomba i odmah je izgorjelo tisuću Putinovih medvjeda.
  Ovako djevojke istrebljuju protivnice, ne znajući za sažaljenje i sram.
  I još su tweetali:
  - Malo bosa noga ne ubija!
  I otkrili svoje biserne zube.
  I onda počnu pjevati;
  Koja je glavna tajna svjetlosnih vilenjaka,
  Gdje seljaci siju polja
  Gdje si ti, ne slučajna osoba,
  Gdje je skitnica bilo kakvom rodu!
  
  Prozirne domovine vode,
  Japanke s golubijim krilima...
  Oh, olujne godine mladosti,
  Što ti je pamet dala!
  
  Poljubila me moja voljena djevojka,
  Ali ova kovana stijena je zla,
  Potkove kuckaju o asfalt,
  A vrag je dobro odvukao u pakao!
  
  Od početka smo vjerovali u nebo
  Olovkom podvuci crtu ispod uspjeha!
  "Aurora" salva je dala zbogom,
  Vjerujem u novembarsku obalu!
  
  A svijet je blistavo zvjezdan,
  Pod oblakom bjesni grmljavinska oluja,
  Šume topole, ječe borovi,
  Djevojačka je suza pala!
  
  Vjerujem da će doći vrijeme svjetlosti,
  I neka se san ostvari,
  Neka je vječno sunce i ljeto,
  Rijeka teče blistavo!
  
  Rat će, vjeruj mi, bjesnjeti,
  Sukob će presušiti proljeće!
  I ljudi će biti sretni
  Vlasnik Zemlje je sam čovjek!
  
  Biljke neka je gazda proleter,
  Uvedite mljekarice u Sabor!
  Za slobodu ćemo pjevati tisuće arija,
  Tako da pješaci odmah prijeđu na kraljice!
  
  Neće više biti poniženih
  Svaki posao je uspjeh!
  Bit ćemo sami sebi suci
  Neka se djeca glasno smiju!
  
  Onda skupimo snagu zajedno
  Slomimo kičmu orcšizmu.
  Ustanimo kao orao iz groba
  I nema zlobe i podlosti!
  Ovako cure jako lijepo i agresivno pjevaju. I pritom otkrivaju zube koji svjetlucaju poput bisera. A ratnici bacaju golim nožnim prstima smrtonosnu moć smrtonosnih granata.
  Ove djevojke, naime, izražavaju ljepotu i snagu.
  I uzet će ga iz grimiznih bradavica dok oslobađaju veliki, razorni dar uništenja. I toliko će orka odjednom biti preplavljeno. Samo totalna smrt.
  I ratnici pjevaju:
  - Zatvori nos i usta,
  Biotrep - lukav si!
  I namiguje svojim safirnim očima. Ili su im oči čak smaragdne.
  A ratnici su tako glamurozni i čudesno lijepi. A ako već počinju pjevati, onda je to super;
  Volju smo kalili u bitkama,
  Borio se za domovinu brat.
  Pogledali smo - dali su elfinizam,
  Vojnik Elfi je ušao u Orklin!
  
  Mačeve su kovali naši preci,
  I nakon što je oružje krenulo u akciju...
  Breze otvaraju grane
  Cure peku pite!
  
  Elf je uspješan u svakoj bitci,
  Ona zna kako uzeti pamet.
  Ponekad pakao gori.
  Ali slomit ćemo protivnika!
  
  Elf štiti Zemlju
  Pruža utočište tko je bos i gol.
  Bitku smo završili u svibnju
  Orkmacht je čekao bijesan poraz!
  
  I nakon izgradnje i sjetve,
  Polja cvjetaju, a raž u stogovima.
  Heroji vi cure djedovi,
  U rovovima se smrzlo i sniježilo!
  
  Iz naše hrabre domovine,
  Prihvatite svoj nizak naklon.
  Vijore se zastave elfinizma,
  I Putinovi transparenti su rashodovani!
  
  Proći će stoljeća pod nama zvijezdama,
  Carstvo je galaksija roj.
  Nikada nije kasno roditi se
  I pokopajte neprijatelja u svemiru!
  
  Ali vjerujem da će um biti miran,
  A osoba je svima poput majke,
  Ovdje drevna obitelj cvjeta,
  Sjaj slave - milost!
  Djevojke su tako divno pjevale - baš najviša klasa svega kozmičkog na zemlji. A noge su im tako bose i isklesane, jednostavno nevjerojatno okretne i živahne.
  A munje lete iz grimiznih bradavica grudi, i biju na vrane. I oni ih posebno obaraju ogromnom, smrtonosnom snagom. I puno Putinovih medvjeda gori.
  A ratnici doista ne daju orcima milost. Ovdje su jedinstvene i cool djevojke. Njihove razine su jednostavno nevjerojatne. A sada, ako uzmu i iz grudi Venere, kako će poslati razorne valove uništenja, srušiti sve i dušu.
  I tako je započeo rat tsunamija magoplazme. I orci su postali vrlo tijesni. A možda čak i bolno.
  Orci sve redom djevojke dave i pjevaju;
  
  Bitke u borbenom ringu,
  Snaga u pravilu ne poznaje granice!
  Prepoznaj, pitam očinstvo,
  S Marsa, tražio je ratnik!
  
  Sve borbe imaju prirodu
  dao Bog Otac!
  I slava Velikoj obitelji,
  Nosi odvažnog momka!
  
  Uostalom, naša ispovijed je
  Dajte život za domovinu!
  I čujem grmljavinu
  Borite se mačevima za sreću!
  
  Postoji hrabrost, postoji moć nauke,
  Rođen ljudskim mozgom!
  Bez rutine i dosade,
  Mi stvaramo otkrića Glory!
  
  Mi smo nova djeca Elfia,
  Želimo Rus' učiniti višim od svih ostalih!
  Nema ljepše žene u domovini,
  Uspjeh nam Lada-Bog!
  
  Bogovi su nam dali razum - ruke,
  Rekli su da si ti sam demijurg!
  Što možete sa snagom znanosti,
  Ne kuj samo jak plug!
  
  Nepreglednost svemira te čeka,
  Lijepo nebo je dijamant!
  Izvor gdje neprocjenjivi mjehurići,
  Gdje je svjetlost budnog oka Gospodnjeg!
  
  Strani planeti postat će dom
  A zvijezde su kao Zemljino Sunce!
  Ti si mornar sa svemirskim rumom,
  Ne budi kao slomljena gavčica!
  
  Učimo se besmrtnosti,
  Izgradimo svemir-raj!
  Što će biti stoljeće za novo,
  Dogodit će se, sanjajte o tome!
  
  I mrtvi znaju da će ustati
  Leševi će ustati iz grobova!
  A onda u vječni život
  Jedna sveta ekipa!
  To su pjesme koje pjevaju hrabre i lijepe djevojke. I naravno, opet koriste munje iz grimiznih bradavica grudi i njima udaraju vrane.
  I oni omamljeni, kao maljem po mozgu, padaju mrtvi. I sve je napravljeno izuzetno dobro.
  Vilenjačke djevojke pokazuju razinu svoje agresije i snage - jednostavno super i hiper .
  Ovo su tako divne krađe. Koji su u stanju pokazati i dali elfinizam.
  I također izbacuju munje s grimiznim bradavicama koje nokautiraju puno orka.
  I pjevaju iz sveg glasa:
  Ah, Putine, ti si Putin, ti si Putinova koza,
  Zašto si pregazio vilenjačko dupe?!
  Dobit ćete od nas konkretno u peni,
  Naletjet ćeš na snažnu vilenjačku šaku!
  Ovako djevojke pjevaju i pokazuju svoje biserne, svjetlucave zube. Ovo su jednostavno izvanredne ljepotice. I neka ćelavi Fuhrer umre!
  . POGLAVLJE 25
  Maria Kolesnikova bori se i zapovijeda kao prava kraljica i pokazuje svoju najvišu razinu kao i svoj borbeni i jedinstveni tim.
  I tako su ratnici to uzeli i ponovno zapjevali;
  Ne, budni neće izblijediti,
  Pogled sokola, orla...
  Glas naroda je glasan
  Šapat će zgnječiti zmiju!
  
  Vjerujem da će se cijeli svijet probuditi,
  Doći će kraj orkšizmu...
  I sunce će sjati -
  Put, koji osvjetljava elfinizam !
  Ovo su djevojke ovdje - jednostavno im nećete prići bez iznenađenja.
  A ako se već rasprše, tada će pulsari letjeti iz grimiznih bradavica prsa. S takvim djevojkama nitko i ništa neće izaći na kraj.
  I mogu zaustaviti konja u galopu i zgaziti medvjeda odjednom. I obasuti neprijatelja leševima Putinovih medvjeda.
  Ovako djevojke ponekad pjevaju:
  Bjesni veliki rat
  Rat bez razumnih razloga...
  Evo Putina, Sotona je došao,
  I smrt Rusa s njim!
  
  I tko će zaustaviti tok
  Krvavo razjarene rijeke...
  Pokreće neprijateljsku struju,
  Vilenjak je čovjek!
  A ratnici će ga opet uzeti i golim nožnim prstima bacati otrovne i razorne igle. I udarit će puno Putinovih medvjeda, s velikim bijesom.
  I mladi vilenjaci također se bore s velikom upornošću i bijesom, te pokazuju svoje žustre i borbene akrobatike.
  A dječaci također bacaju smrtonosne igle golim prstima dječjih nogu.
  U isto vrijeme, mladi vilenjaci ne zaboravljaju pjevati s divljim bijesom;
  Ispod marširajuće trube kujemo korak,
  Za vilenjake, bitka s praznikom duše!
  I ako si borac, a ne magarac,
  Zatim žustro slomite zle orke!
  
  Djevice vilenjaci također poznaju borce,
  Samostrel će probiti oklop!
  Borci su sada ponosni na mlade,
  Znam protivnika, otjerat ću ga!
  
  Patuljci skuhali pivo - divan sok,
  Ponesite šalicu prije borbe!
  Vilenjaci ne poznaju sijede vlasi svojih sljepoočnica,
  Zauvijek gore iznutra!
  
  Što ni bistri vilenjak ne može razumjeti
  Do čega vodi staričina zla smrt!
  Test hrabrosti položit ćemo s pet,
  Nećemo tolerirati sramotu, znate!
  
  I u novom svijetu također je dobro,
  Tamo će posudba opet bjesnjeti!
  Neka mitraljez škraba kao dlijeto,
  A vojska pokriva stazu tijelima!
  
  Victory, želim te dobiti
  Za uživanje u zlatnom trilu!
  Da, ponekad je potreban lanac, a ne svilena nit,
  Pa ortak riče kao zvijer!
  
  Ljubav će dati djevicu, vjerujem
  A s njom je lijepo, kao u raju!
  Neka velika obitelj raste
  Volim vas djevojke svim srcem!
  Ovako vilenjaci duhovito pjevaju. I stvarno su sve super i super. I divlji požar bjesni. I agresivni skokovi i iskoraci.
  A djevojkama će grimizne bradavice raznijeti ubojiti i razorni ultrazvuk.
  I sve će biti temeljito uzeto i ispečeno. Evo djevojaka.
  I pjevat će:
  - Bit će grad na Veneri,
  I ružna himera!
  Nakon toga će ga skinuti sa svojih očiju i bljesnuti munjama razornim i ubojitim.
  A onda će uzeti pulsare i puniti ih iz rubinskih bradavica prsa. Što je jebeno bolno.
  Ovo je stvarno ono što ženama treba.
  I opet napuhati obraze. Zamišljaju da jezikom ližu nešto jako slatko i ukusno i doslovno se pale.
  Evo žena.
  I urlaju iz sveg glasa:
  Naći ćemo orka u borbi, naći ćemo orka u bitci,
  Nećemo se šaliti s njim - rastrgat ćemo ga!
  Rastrgajmo ga! Rastrgajmo ga!
  Tako pjevaju dječaci vilenjaci. A djevojke s golim prstima bacaju razorne darove smrti.
  I ponašaju se vrlo pametno.
  A negdje orci gađaju djevojke golim okruglim petama. A kao odgovor, djevojke svojim grimiznim bradavicama pritišću gumbe i izbacuju razorne potoke razaranja i smrti.
  Ovdje je djevojka iz vrste vilenjaka koji vode mlin s mačevima. I odmah je posječeno pet glava Putinovih medvjeda.
  Recimo, takve ljepote ovdje - jednostavno super. A ako otpuhnu grimizne bradavice grudi i izbace munju, orci to neće pronaći dovoljno.
  A djevojke jako vole lizati pulsirajuće šipke od žada. Ono što treba napomenuti - cool.
  Usput, djevojke, ako vas orci zarobe, sigurno će zapaliti grimizne bradavice svojih grudi. To je već njihovo pravilo. A onda više nema ni uzimanja ni davanja.
  Djevojka u isto vrijeme doživljava i orgazam i bol.
  A mladi vilenjaci također pjevaju, i to vrlo lijepo, i pucaju na Putinove medvjede iz mitraljeza;
  Gdje si, ljubavi moja,
  Djevica blistave, jarke svjetlosti.
  Život je umoran od mržnje
  Želim biti u hladnom ljetu!
  
  Ljubav je najvažnija stvar na svijetu
  Vrsta nastavka zahtijeva.
  Osjećaj za tebe je blistav,
  Razgovarajmo s ljepotom!
  
  Usne blistave grimizne,
  Nos kao snježno brdo
  Želim biti mala s tobom
  Kovrče bijeli!
  
  Obrazi iz atlasa su rumeni,
  Bose noge gužvaju travu,
  Biti uz tebe je najvažnija stvar
  S hrpom lana isplest ćemo pletenice!
  
  Oreš kravu draga,
  Na rubu mjesta su crne breze ...
  Postali smo napredni u svemiru,
  I u selu plačemo suze!
  
  Čuje se tresak zvonke vuge,
  Kapljica puca...
  O kakvi moji slavuji
  sviđa mi se tvoja pjesma!
  
  Boje našeg ljeta su svijetle,
  Autumn purple royal u zlatnoj boji.
  Djed Mraz s darovima
  Ne možemo ga držati vani na hladnoći!
  
  Što će nam snježna djevojka reći ,
  Bit će lijepa bajka;
  Kokoš će nam dati zlato,
  Kristalna vaza sa ružom!
  
  Srdačno poljubite svog voljenog
  U usnama trešnjinog koralja,
  Naše su misli vrlo čiste,
  Hoću sočno, novo!
  Ovdje su, recimo, mladi ljudi. I svojim jezicima vrlo često ližu slatku utrobu Venere od vilenjaka. Recimo samo da je super.
  Djevojke su ovdje vrhunske. A ako počnu pjevati, nikad se neće smiriti.
  A glasovi su im svijetli i zvonki, poput srebra zvona. I to će jednostavno biti najviša klasa.
  A djevojke blistaju očima i smaragdom i safirom. I ispustio vrlo guste i goruće iskre iz grimiznih bradavica grudi.
  I spale mnogo orka. I pokazuju agresivan prolaz.
  A goli prsti na nogama djevojaka bacaju vrlo smrtonosne granate u velikim razmjerima.
  I rastrgajte orke na male komadiće.
  To pokazuju nepobjedivi vilenjaci. A grudi su im vrlo pune i grimiznih bradavica.
  A mladi vilenjaci ližu te grudi s velikim entuzijazmom. I kao da su imali sladoled na štapiću.
  Ali općenito, što možemo reći - cool.
  Pogotovo kad ne pjevaju samo djevojke, nego i mladi vilenjaci koji su, ajmo reći, cool pjevači;
  Kozmos je široka dolina,
  Prekriven tamom bez svjetla...
  Crna, mastilasta močvara,
  Pohlepno si sisao batyru!
  
  Mreža ispisana zvijezdama,
  Plešuća baklja smrti.
  Bitka je samo sredina
  Pobijedit ćemo, vjerujte nam!
  
  vilenjaci, orci, trolovi,
  Kružeći u olujnom vihoru.
  Puno suza i boli
  U ovom zvjezdanom cirkusu!
  
  Mi smo u ovoj bitci
  Na prednjem...
  Svima vama lijes s pozdravom,
  Pobijediti vjeruj pitanje časti!
  
  Snaga rata je velika
  Bijes je još gori.
  Mi nismo papige
  A ljudi imaju sreće!
  
  Braća do pobjede
  Potrudi se jače.
  Ako si neprijatelj u krpama,
  I to s licem klauna!
  
  Ork će pokazati vilenjaku,
  Gdje je početak svijeta.
  Ne lomi granu
  Prije nego svaneš!
  
  izgradnja zvjezdanog broda,
  Nije potrebno nespretno
  Sada smo heroji
  A ne djeca iz vrta!
  
  Pa da te udarimo
  Nazovimo za odgovor.
  Žvačete šmrlje
  Za pjesnikove pjesme!
  Ovo je stvarno pjesma koja je i cool i divna u isto vrijeme. I, naravno, vilenjaci jako dobro pjevaju.
  A ratnice, naravno, stalno svjetlucaju svojim golim, okruglim petama.
  I tako će uzeti i pljunuti neprijatelja. I to će učiniti vrlo točno i precizno.
  I odmah će masa orka izgorjeti od pljuvanja.
  Djevojka vilenjak ga je uzela i zapjevala:
  - Ludnica gori,
  Sotonin sanatorij,
  Ne postoji mjesto na Zemlji
  Orci su vjerni Gospodinu!
  Ovako aktivno i agresivno pjevaju. I urlaju.
  A djevojke još uvijek vole raditi jako lijepe stvari svojim jezicima. I to ih pali.
  A što ako dobiju i ubojiti zalogaj iz Venerinih grudi? Oh, bit će čak sto puta hladnije.
  Ne, ništa neće zaustaviti ove djevojke.
  Jesu li vilenjaci slabići? Naravno da ne! I oni su prilično cool.
  I pjevaju tako divno;
  Prostor je bio iskrivljen i ispunjen vatrom,
  Energija svemira uvila se u rog poput opruge.
  Uostalom, svemir je udaren čekićem u prah, razbit ćemo ga,
  Planet je otpuhan poput uragana s pahuljicom!
  
  Mi smo moćni vitezovi, mi smo vilenjačka legija,
  Bitke za nas, zovu u svemir.
  Neka vojska juri milijun zlih orka,
  Zdrobimo ih dragi, lagano mijenjajući dah!
  
  I nova melodija, iako je motiv zastario,
  Zvuči kao, ne razmišljaj o lijepoj domovini,
  Tako usko povezana ekipa među vilenjacima,
  Da svaki o drugome laskavo govori!
  
  Koje su snage bačene u napad trol dolazi,
  Ukočila se falanga vilenjaka, naoštrili smo koplja.
  Igra s napadom je počela, orci otvorili račun,
  No, u odgovoru su zabili glamurozan pogodak iz pete!
  
  Postoje snažni zvjezdani brodovi, topovske cijevi,
  Svojim udarcima oni će držati svemir.
  Uostalom, vilenjaci s moći psovke, smatraju da su orlovi,
  Pokopajte osvajača kao upozorenje svima ostalima!
  
  Ne znajući za iluziju, vojnici će napasti,
  Vjerom s Ladom moći će srušiti protivnika.
  A onda ćemo ostati sami s crvenom djevom,
  Dobiti novog vojnika za domovinu!
  
  Što je mudrost, upita vilenjak patuljka.
  Kako da ljepotici dokažem da je život sa mnom divan?
  A grom je lukavo odgovorio - ipak ti nisi osoba,
  Tako iskreno i pošteno govoriti o hrabrosti!
  
  Ali ljudska rasa je zaostala - dao sam mu odgovor,
  Za glupog čovjeka samo jedna uputa.
  Hodi putem poštenja, poduzmi velike probleme,
  A s istinom, ne možete moliti oprost od svog voljenog!
  
  Ali patuljak mi se nasmiješi - klinac je još bos,
  Ne znaš u svemiru, samo poštenje pobjeđuje!
  Ali u kombinaciji s poluistinom, gdje je trik sa Sotonom,
  Da ne bi uzalud išao pod zle metke!
  
  Shvatio sam to, mudri patuljče, laž umjereno i u oči.
  Tada ćeš moći odriješiti srce djevojke!
  I neće dotaknuti plave oči - kristalna suza,
  I naša vjera, do kraja - da porazimo neprijatelje u prah!
  Ovako su mladi vilenjaci pjevali agresivno i skladno. I ispalo je tako super.
  A djevojke su nastavile voditi svoju vrlo smrtonosnu i razornu vatru. I grimiznim su bradavicama pritiskale gumbe joysticka. Ljepotice su glumile s velikim entuzijazmom. Oni su divni lopovi.
  To oni rade sasvim logično i destruktivno. A njihov borbeni učinak je nemjerljiv.
  I golim nožnim prstima djevojke bacaju grašak uništenja. I vrlo su energični.
  Njihova djela su jednostavno ubilačka.
  A ratnici ispuštaju ultrazvuk iz rubinskih bradavica dojke. Gavrani se zapleću u valove. Dobiju udarac poput smrtonosne toljage po glavi i doslovno izgube svijest.
  I padaju dolje, udarajući kljunovima u lubanje Putinovih medvjeda. A borci su iznimno agresivni i cool. I proizvode šok i snažan udar.
  Ove cure su stvarno super cool. A njihovi jezici su uvijek na djelu.
  I mladi, čije pulsirajuće, žadne šipke djevojke golicaju, također pjevaju s velikim osjećajem;
  Moja je mašta bila pogođena
  Tvoja slika bljesnula je s repom komete ...
  Probio si me poput munje
  Svojom blistavom ljepotom u zvijezdama!
  
  Pjesnici hvale takvu ljepotu,
  Isto lice Mjeseca ne može zasjeniti starost.
  Neka vam Venera pruži sreću
  Zli grabežljivac je pao - pokoren poput igre!
  
  Toliko si lijepa da si sposobna
  Osvojite dubine neba.
  S tobom dišem lako, slobodno,
  Među prstima se svilom vije nit života!
  
  Shvati tvoju ponosnu narav, ne nadam se
  Jer ti si Artemisina sestra!
  I čak mi smanjuje vilicu u suzama,
  Hoće li san doista otplutati do Tartara?
  
  U kakvim si se slatkim snovima pojavio?
  Nije dano razumjeti nebeski izgled ...
  Jastuk mladosti u slanim suzama,
  O zlokobni svijete - ne gledam film!
  
  Nosiva struktura ljubavi,
  Lagan je, ali gazi lancem tuge ...
  Želimo se vinuti poput ždralova
  Ali more vuče u ponor podzemlja!
  
  Što je sudbina nametnula okove,
  Što je svemir učinilo važnijim!
  Gospodine, daj više snage mladima,
  Ne šaljite pretjeranu kaznu!
  
  Rekao je Uzvišeni: On je dao ispit,
  Ne koliko si dugo izdržao.
  Ali morate ublažiti ideal,
  Što da izađe iz meke kolijevke!
  
  Sada si orao s orlom,
  Sada se može pomiriti sa sudbinom !
  I ako je započeo bitku sa Sotonom,
  To znači da je u stanju boriti se s potrebom!
  
  Sada lebdim s tobom, kerubine,
  Ti si djevica, kao sjajna zvijezda!
  Osvojit ćemo prostranstva cijelog svemira,
  Nikad se neću rastati od tebe!
  Ovako divno i ljupko pjevaju mladi vilenjaci. A glasovi su im trivijalno divni.
  A ako cure već počnu pjevati, onda se čini stvarno super.
  I pusti ubojite munje iz grimiznih bradavica. A ovo je skroz hiper .
  To su djevojke koje djeluju energično u ogromnim razmjerima.
  I svojim golim petama bacaju razorne graške smrti. I razbijaju Putinove medvjede u komade.
  I djeluju kolosalnom energijom smrti. Javlja se i utjecaj djevojaka hiperklase .
  A onda će djevojke svojim grimiznim bradavicama opet uzeti kolosalnu energiju i snagu. I oni sadrže i vatru magije i hiperplazmu , s ogromnim, kolosalnim razaranjem.
  Gledajući ovu bitku, božica Demijurg Emmanuel počela je pjevati vrlo energično;
  Nemoguće je čovjeku obuzdati,
  Težnja da postaneš Svemogući Svemogući!
  Tako da vlada svemirom cijela Zemlja,
  I svaki s moćnim znanjem, Sveprisutni!
  
  Ali u ovom slučaju mi imamo moć,
  Ponekad nezaustavljiv, poput oluje!
  Udaramo u čelo, ne samo u oko,
  Mi stvaramo svemir, a ne hakiranje!
  
  Svatko ima svoj veliki dijamant
  Um mu je vreo, ko plamen pršti!
  I tako da se blistava vatra ne ugasi,
  Dečki vole naše Ruskinje!
  
  Svatko ima svoj razlog za svađu,
  Borimo se za sreću u svijetu!
  Neprijatelj će biti strmoglavo slomljen,
  A Nebo i Zemlja su pod našom moći!
  
  Stvorite prekrasan svijet za sebe,
  Gdje su velike palme na sladoledu!
  Pa, što Shakespeare može smisliti za vas?
  Stotinu svemira? Ne lažite o tome da ste debeli!
  
  A ja ću vam dati jedan odgovor, borci,
  Znanost može dati besmrtnost!
  Kvazar će vam izvesti jednostavan sonet,
  Tako da za vas nema tuge i smrti!
  
  Tada će svaki slatki kolač dobiti,
  Za ženu velikog malpa -majmuna!
  Skica mrtva priroda u ulju,
  I neću ti stvoriti vraga!
  Tako je pjevala Emmanuelle. Usput, kršćani, zašto ne razmisle o tome je li Bog stvorio đavla? Zapravo, zašto stvoriti nekoga tko osuđuje milijarde živih bića i anđela na patnju?
  Što svećenici kažu na ovu temu?
  U svakom slučaju ništa uvjerljivo. I nehumano je provoditi pokuse na ljudima.
  Ali Emmanuel i Sfero Katastrofov imaju svoje mišljenje o ovom pitanju. I ovdje ih više ne možete uvjeriti.
  Također se može primijetiti da su orci također ljudi i njihovo ubijanje je nehumano.
  Iako isti orci jako vole lomiti gole nožne prste zarobljenih djevojaka i pržiti njihove gole pete vatrom.
  No, lijepa vilenjakinja, unatoč tome, pjeva hrabro i s velikim žarom;
  Zaboravi tko si bio prije
  Ne sanjamo besposlicu.
  Srca gore u svetoj nadi
  Mačevi svjetlucaju u bojnom domaćinu!
  
  A dol je dosadan i neprijateljski raspoložen,
  Korak protivnika izvan prozora ...
  Objesio je čudovište lancima, petljama,
  A kolike su oštre za kasnije!
  
  Ali Kozače, zar nisi veseo?
  Gdje je nestalo slavlje?
  Moraš se popeti na meke stolice,
  Da strgnem jaram!
  
  Damast čelik zvoni i vragovi se vesele
  Vode kratak razgovor...
  Pomozite demonima pronevjeriteljima,
  Njihovi protivnici na lomaču!
  
  I ovo blatno loše vrijeme,
  Dim iz pakla-kurije.
  Kako pronaći sreću u ljubavi
  Čipka nije pritiskala grlo.
  
  U tu svrhu se borimo
  Da steknem dar ljubljenja!
  I penjemo se siročad, pod metke,
  Ne poznavajući ni oca ni majke!
  
  Ovo će biti avantura
  Da donesem vatru u novi svijet...
  Protjeraj sramotnu muku,
  Spasite planetu od katastrofe!
  
  Bog popustljivo kima
  A vi ste super!
  Imat ćeš mjesto u slatkom raju,
  Besplatne lizalice za čaj!
  
  Ali morate se boriti
  Tada će vam doći sklad, ljubavi.
  I iz Edena korijenje vrta,
  Krv opakih teče!
  Recimo samo da su djevojke pjevale jako dobro i šarmantno. Točnije jedna djevojka koja je visjela na stalku. A krvnik ju je mučio bičem. A bilo je tako iznimno okrutno i krvavo.
  Tako se treba protiv takvih cura. Oni mogu i hoće potrgati svakog protivnika.
  Njihovi borbeni položaji ne poznaju ni slabost ni oklijevanje.
  Evo ih, na primjer, kako svojim dugim jezicima počinju obrađivati pulsirajuće šipke od žada. I recimo da je super!
  A ako se i djevojke služe grimiznim bradavicama svojih grudi. Oni će organizirati takve stvari koje se neće činiti dovoljnima. Ratnici su ovdje nadmoćna sila.
  I opet se mogu predati grudima munjama iz grimiznih bradavica. I učinit će nešto tako razorno i nezamislivo.
  To su djevojke koje su jako lijepe i u pravilu bose. A svaka dojka je pravo blago. Ne postoje takve cure, ni stalak i elektrode u Venerinoj utrobi neće vas uplašiti. Trivijalne su cure, recimo - željezo i termokvarkovi.
  Takvi će ratnici vrištati iz sveg glasa i figurativno odraditi potpuni hara-kiri.
  A mogu ispaliti i munje iz pupka.
  Također, mladi vilenjaci su se bez problema uključili u bitku. I pokazali su impresivne rezultate.
  . POGLAVLJE br. 26.
  Maria Kolesnikova je djevojka stvarno iz svemira, a i iz zatvora, i ako krene, ne možete zaustaviti nju i ekipu i vilenjake;
  I naravno, počeli su i pjevati;
  Lomača s najsjajnijim plamenom,
  Moja ljubav gori!
  Iako je neprijatelj lukav i lukav,
  Ali bit će slomljen!
  
  Iako divlji, bijesni zlikovac,
  Rip, uništi rub!
  Tvoj san je kao slavuj
  Harmonija, mir, raj!
  
  Pusti vreli žar strasti,
  Rastopite vatru, led!
  Vjerujem da sam osvojio ovu loptu,
  Čovjekova sreća čeka!
  
  Uspjeh dolazi mladima
  Taj strah se odmah odbacuje,
  I djeva u čistim nebeskim snovima,
  Počašćena kao kraljica!
  
  Zato ne zaboravimo voljeti
  Ne usuđujem se izdati naš svijet!
  A život s uspjehom perja je nit,
  Znaj ne prekidati zlikovca!
  
  Izdržat ćemo naš Elfograd ,
  Neka je Elfamm slava!
  Pobjedničkim korakom Zelingrad ,
  Vilenjačka moć dolazi!
  
  Berlin, Pariz ili New York,
  Svuda naša pobjednička zastava!
  Vođa Ftalin zapalio je našu baklju,
  Neka strada gnusni neprijatelj!
  Ovako su pjevali mladići sa svojim slapom veselih pjesama.
  A ljepote ne plaše, čak ni činjenica da orcima prže pete. Muka je, naravno, velika, djevojke se samo cerekaju i smiju. A lica ljepotica tako su divna i veličanstvena. A što je s ovim ljepoticama? Oni su jednostavno nevjerojatni i strašni.
  A ako počnu pjevati, onda medvjed nije stajao u blizini. Ovo su nevjerojatni ratnici. Jednostavno imaju temperament kobre. Sposobnost stvaranja nevjerojatnih i svijetlih.
  I naravno, grimiznim bradavicama grudi, slati razorne i ubojite munje.
  A kad udarci udare, onda je totalno i razorno, razorno djelovanje.
  A takve djevojke mogu sve s ogromnom energijom i snagom. A njihove mogućnosti stalno rastu.
  I oni to stvarno rade uz pomoć rubin bradavica.
  Orci često pokušavaju spržiti svoje bose noge. I to je njihov stvarno agresivni kredo. Okrutnost Putinovih medvjeda postala je poslovična, zakoni nisu pisani za njih. Nije ni čudo što cijeli svijet proklinje ćelavog Fuhrera. Što je sasvim pošteno.
  A i djevojke duhovito pjevaju;
  Ne razumijemo breme Gospodnje,
  Što znači grijati Zemlju na dlanu.
  Bog je milost - dobra majka,
  Ako On neće dotaknuti čudovište s tobom!
  
  Na bezgraničnom nebu, tračak svjetlosti,
  Sunce izlazi, velikodušno dijeleći svjetlost!
  Okrećemo vratove za domovinu,
  Wehrmacht je poražen u nježnom svibnju!
  
  Vihori sreće, prskanje sudbine,
  Poškropili su nas gustom krvlju...
  Vidite, vaša djeca pate,
  Naša sveta, ljubazna Elfiya!
  
  Poderani, uzdižući projektil tornada
  Teren gori, u smrtonosnoj borbi!
  Želi prekinuti slavnu nevezanost,
  Da nas ne razbiju svi zasebno!
  
  Svatko od nas je vilenjački ratnik,
  Oklopi i kacige, kacige - granate!
  Care Sunce slavni - naša kormila,
  Zajedno slavimo parade pjesmom!
  
  Horde ponekad na Elfiju u velikom broju,
  U boj ulaze velike snage.
  Orkmaht je uperio bodež u srce,
  Ali kažnjen je u svibnju!
  
  Bijelo sunce crvene pustinje,
  Kao šahovska bitka na ćelijama.
  Svatko od nas je veliki heroj,
  Bog vas poziva na molitvu!
  
  Kišne kapi daju svježinu zraku,
  Oni su poput tekućeg baršuna.
  Domovina je siročad utočište dala,
  Na njemu možete mjeriti kilometre bez vodiča!
  
  Frym će biti naš, smaragd u moru,
  Riba kao zlato sve dno navodnjena.
  Iza brežuljka se ne može loše živjeti,
  Ako je ovo brdo s Elfijom u srcu!
  I djevojke, ako pjevaju, onda će sve ispasti izuzetno cool i cool. I mogu biti vrlo destruktivni.
  I ne boje se svojih golih, isklesanih nogu. Recimo samo da su ratnici prekrasni i super.
  I prekrasne su grimizne bradavice djevojačkih grudi. I vjerojatno nećete naći bolje. Oni mogu učiniti takve stvari koje ne mogu reći u bajci ili opisati perom. Imaju apsolutnu genijalnost.
  Ovo su stvarno cure - super klasa.
  A mladići također nisu slabi, već vrlo cool. I pjevaju izuzetno dobro. A pjesme dječaka jednostavno zvuče sjajno.
  Vatreni jezici pojurili su,
  Nije li to ono o čemu ste sanjali kao dijete?
  Od Boga primio rati dara,
  Jer Mars je naš ideal!
  
  Pomoći će nam Nebeska Kraljica,
  I drevna, sveta prava.
  Sveta lica će odobriti uzimanje ikona,
  Tvoje zlatne kupole Elfkva !
  
  Da, sada su druga vremena
  Ali vjerujte da domovina neće podnijeti sramotu!
  Na slavu naše majke vilenjakinje,
  Donijet ćemo sud o orcšizmu!
  
  S mojim mišićavim rukama
  Slomit će kičmu orcima u bijesu!
  Uostalom, dragi drug Ftalin je s nama ,
  Dakle, Orkh će ići samo na ručak!
  
  milicije skupljene u pesnicu ,
  Ne bojimo se bujnog snijega!
  Podli pad čeka protivnika,
  A mi ćemo neprijatelja probiti bajunetom!
  
  Krv u našim venama silno je ključala,
  Nema gore riječi za vojnika - zarobljeništvo!
  Rus se bori bijesno, vješto,
  Kao čekić, kucanje srca u delti vena!
  
  Podsjetite Putinovu kopilad na inat,
  Borac domovine je strašan div!
  Odmazda ruske Nemesis će udariti,
  Fuhrer je pao u bijesu, ludi tiranin!
  
  Podle akvizicije će vam ići postrance,
  Bljesak munje gnjeva nebesa!
  I pobjednik je izbrisao sve patnje,
  Stvorite paletu nevjerojatnih čuda!
  
  Duh domovine je istrgnut iz zatvora,
  On će povući crte krvave međe!
  Tražimo samo oprost za tugu,
  Naš tim je najjači monolit!
  
  Gospodin će se namrštiti i izjaviti
  Vi ste moja djeca, ne treba vam suknja!
  Izgradi svoj grad u raju,
  Prokleta će potreba nestati!
  Djevojke iz vilenjačke vojske nastavile su voditi tvrdoglav i bijesan rat s neprijateljem. I nastavili su slamati Putinove medvjede. Ratnice su se borile s velikim bijesom.
  I golim prstima bacali su noge, veliku, smrtonosnu snagu, darove smrti. Koji je pokazao najvišu razinu razaranja i smrti.
  Ratnici čega se samo nisu digli. Oni su isti, ajmo reći izuzetno hrabri i borbeni. Agresivnost ljepotica se prevrće.
  I golim nožnim prstima počeli su bacati otrovne igle smrti i uništenja. Ali grimizne bradavice ponekad daju najneočekivaniji učinak kada se primjenjuju.
  A ako ga djevojke uzmu, stvarno će upasti u nevolju. Lijepe djevojke će to uzeti i bosim petama pritisnuti pedale stormtroopera.
  A što ne rade?
  A kod njih se sve tako lako diše i mirno. Jednostavno su veličanstveni, i općenito super.
  Djevojke su ga uzele i zapjevale:
  Žohar, žohar, žohar ,
  Tekonoga koza , buba!
  I opet će se smijati, otkrivajući svoja lica. Ovo su djevojke ovdje - recimo najbolja klasa.
  I nije strašno ako su djevojčini nožni prsti slomljeni na stalku. Oni čak ni ne trznu zbog toga. Recimo da su djevojke tako svjetlucave. Imaju punu, olujnu energiju vulkana.
  I erupcija plamena i vatre. Ratnici najviše klase.
  A mogu uzeti i riknuti.
  A onda će bacati bombe golim petama i raskomadati masu Putinovih medvjeda. I to je super.
  Djevojke se ponašaju s velikim bijesom. A sada jedan od njih drži mlinski prijem i odsiječe glave orcima. Padaju i kotrljaju se kao čunjevi.
  Djevojke vilenjakinje su ga uzele i stavile svoje bose nožne prste u usta. I kako će uzeti i puhati.
  Začuo se zaglušujući zvižduk. Vrane su bile pogođene udarnim valom i odmah su izgubile svijest.
  I tisuće vrana je palo, probijajući lubanje Putinovih medvjeda i zabijajući se u njih.
  I pokazalo se da su ratnici jednostavno vrhunski.
  I kako vrište i galame.
  A mladi vilenjaci pjevaju s velikim osjećajem;
  Ne postoji ništa istinitije od novčića
  Ona uistinu blista bez laži!
  Zapravo, dublon je vladar svijeta,
  Oslonac mu je jak mač i štit!
  
  U njoj su skriveni poganski bogovi,
  Kao sunce, sjajno zlatno lice...
  Iako još uvijek postoje razbojnici-paraziti,
  Tko je krenuo u cjenkanje duše!
  
  Novčić je idol i arhanđeo,
  On je spasitelj, uništitelj svega.
  Bez zlata čami najamni damast,
  Bez novca, uspjeh neće doći u borbi!
  
  Ali što će ti čovjek od srca,
  Lov da ti kupi besmrtnost...
  Pohlepno otvoriti vrata blaženstvu,
  Da tkaju nit stoljeća života!
  
  Ali može li dublon i to dobiti?
  Je li zlatni krug sposoban sanjati?
  Da starac s kosom ne dođe s pozdravom,
  I nije stavio pečat na čelo u mrtvačnici!
  
  Iako novčiću treba puno sreće,
  Da nam dade obilje grijeha!
  Ali čovjek nema moć nad strastima,
  On divojke ko pijetlu proso!
  
  Želi dobiti puno u želucu,
  Tresti fazane, kile ananasa.
  Iako ne možeš jesti do groba,
  Čak i ako ste iznimno cool s novcem!
  
  A kovčeg čak previše košta,
  Jer ima mjesta za kraljeve!
  Uostalom, anđeo će nacrtati nulu u obrascu,
  Udarac u čelo i batina u mozak!
  Ovo su cure koje su jednostavno super. A dečki su super. A vilenjaci oba spola su samo hiper . Oni stvarno mogu gotovo sve. A pogotovo kad se grimiznim bradavicama grudi pusti u bitku.
  Ovo su djevojke - koje su jednostavno super. I oni će uzeti i golim nožnim prstima bacati razorne darove uništenja. I čestice antimaterije će doletjeti u orke. I ubijaju Putinove medvjede. Ovo što cure rade je jednostavno super i hiper .
  Rade stvari koje nitko ne može. E sad, ako se raziđu, onda nitko neće stajati.
  A ratnici su, moram reći, tako cool i bosi i općenito super.
  I imaju bradavice grimizne kao mak. Nevjerojatne žene su jednostavno nevjerojatne.
  I izbacuju ubojite pulsare iz svojih rubinskih bradavica i pucaju u Putinove medvjede.
  Ovo je stvarno super.
  I ovdje također mladi vilenjaci pjevaju s velikim entuzijazmom i radošću;
  Tad truba Gospodnja
  On će nas povesti u napad hrabrih!
  Propasti u bezdanu pakla,
  Znajte da će se čvrsti led otopiti!
  
  Borio se za domovinu
  Borili su se kao pijetlovi!
  Natopljeni Orkmaht u svibnju,
  Imamo sve pri ruci!
  
  Koji stenje u ludom ropstvu,
  Prekini lanac borcu!
  Bit ćete u svetom carstvu
  Uz krvnu zakletvu!
  
  Uostalom, mi smo takvi vojnici,
  Nećete naći boljeg na svijetu!
  Ovdje lete u bacanju granate,
  Na silu da ne drže pod ključem!
  
  Tenk "Tigar" ubio je njušku,
  I rep "Pantere", spalili su ga lovci!
  Od projektila se vatra toliko raspirila,
  Čak smo i smrt pustili na nulu!
  
  Uostalom, domovina je cvijet u polju,
  U njoj je ljepota Vilenjaka, sva mudrija!
  I djeca se smiju u olujnoj sreći,
  Slavuj je počeo glasno treperiti!
  
  Mladost u našem svijetu je plemenita,
  Čak je i svijet sijede kose u njemu ...
  Neka je sretna, slobodna,
  Zemljo naša blistava!
  
  U njemu su planine leda, mlazevi vodopada -
  Zlato pustinja, smaragdne rijeke.
  Treba se teško boriti za domovinu,
  Neka gadovi idu u Had!
  
  Nema ništa slađe od domovine,
  I ako je teško braćo živi!
  Svarogov pogled postao je još prijeteći,
  Lovac osjeća da je divljač!
  
  Stat ćemo na kraj izdajničkom Putinu,
  A mi ćemo poslati orkovo smeće na otpad!
  Uostalom, nama je, vjerujte mi, glavni moto -
  Da Sodoma ne dođe u Elf!
  Borbeni i agresivni mladići tako su lijepo pjevali. Pokazali su vrlo visoku klasu.
  I pucali su, ubijajući Putinove medvjede vrlo precizno. Ovo su stvarno, recimo borci. I djevojke su ovdje vrlo lijepe.
  Bradavice na grudima su im tako grimizne i divne.
  Elfovi dječaci jako vole lizati ove bradavice i to je iznimno cool i cool.
  A djevojke su tako seksi. I noge su im graciozne, s vrlo ravnim i zavodljivim prstima. S kojim bacaju smrtonosne darove uništenja. Što je iznimno cool i cool.
  Dakle, cure, ako se prihvate posla, sve će biti izuzetno cool.
  A iz grimiznih bradavica ljepotica smrtonosne munje lete. I udaraju po orcima.
  To su, ajmo reći, agresivne i jedinstvene djevojke. Recimo, rade takve stvari - nije bajka reći, ne opisati perom. Ovo su pravi ratnici.
  I one imaju gole pete, bacite sa sobom tako lijepog ubojicu. I raskomadati Putinove medvjede.
  Ove cure su tako divne i općenito se odmah može reći da su super i da će objesiti orke na kučku.
  I također ljubavni parovi vilenjaka pjevaju s oduševljenjem;
  Oh, kako si ti tužan svijet
  Suze su samo more - ocean...
  Gdje je podnevni astralni put duše,
  Izgubljeni urlik sanjao je da uđe u Eden!
  
  U njemu je led srca smrznutih kora,
  I gorući žar zavidnih strasti.
  Kako bešćutan, koji je i mlad u tijelu,
  Žalosni slavuj svira u žalosti!
  
  Kao sluz drvoreda, duh rutine,
  I pepeo groba od briga.
  Ali možemo, ako smo ujedinjeni,
  Izvucite narod iz močvare!
  
  Rasprši podlost svemira,
  Brisanje kletve je užasan znak ..
  Ne možemo izdržati uzdu patnje,
  Neka se Đavao u prah pretvori!
  
  Planet će zbaciti lance žustro,
  Međutim, neće napustiti orbitu.
  Ponašajte se iskreno jedni prema drugima
  Onda ustajte ljudi!
  
  Možete ustati bez straha
  Ne guraj druge ljude...
  Tako da ryakha ne pliva s masnoćom,
  Da nam majka ne stari!
  
  Za ovo ćemo malo popiti,
  Vino koje je slađe od meda pčela!
  Neka budu nevolje za zabavu
  A sudnji čas nije došao!
  
  Onda sagradimo nebeski raj,
  Sva djeca radost zauvijek.
  Letimo strijelom u nebo,
  Svijetli san ostvaren!
  Djevojke su ovdje ispale nevjerojatne - jednostavno super. A mogu, bez nepotrebnih predrasuda, i uzeti i s posebnom strašću uzeti i polizati nešto tako veliko i sjajno.
  A sada ratnici golim nožnim prstima bacaju grašak razaranja.
  I bacaju smrtonosne darove uništenja. Nevjerojatne ljepote.
  A djevojka je uzela i iz grimiznih bradavica grudi kao da je lupala pulsarima. I spali vojnike orka vatrom. A sve je ispalo izrazito borbeno i razorno.
  I sada će ih vilenjakinje iz grudi Venere još uzeti i pobijediti valom magoplazme. I oni će pokazati svoj nevjerojatan let.
  Ovo su stvarno super ljepotice, recimo.
  To su djevojke i opseg njihovog utjecaja je izuzetno visok.
  I mogu doslovno sve.
  A onda je pet vilenjaka odmah izvelo tehniku mlinskim mačevima. I odsjekoše glave bijesnim orcima koji na njih lete.
  Ovdje su djevojke hiper klase .
  U borbama neka nam je besmrtna slava,
  Bitke vilenjaka slave vojske u stoljećima!
  Veličina mnogih generacija,
  Daj nam slavni ratnici besmrtnost!
  
  Bez straha rezati hrabro,
  Neka nam mač pomogne u velikim djelima.
  U slavu veličine hrabrih građana,
  Pokažimo žestok žar u bitkama!
  
  Uostalom, mi smo svjetski heroji slavne moći;
  Porazite neprijatelja - ostalo je nevažno!
  Shvatimo veličinu ponosa slave,
  Da bih to učinio, stvorit ću šokantan stih!
  
  Bez sumnje plovimo morem,
  Gusar i oluja, uragan nije prepreka!
  Uostalom, oni će voditi u bitku: braću Ftalin i Elfin,
  Za njim ćemo proliti krv kao pritisak vodopada!
  
  Uspomena će ostati u srcima hrabrih ljudi,
  Neprijatelj je poražen - to je sva nagrada!
  Neka na vlasti bude puno mediokriteta,
  Ipak, treba ići do cilja uma!
  
  Ljepoto, daj ti ljubav strastveno
  A sutra krvnika, odra čeka!
  Ali nećeš uzalud potratiti život,
  Uspijte dobiti poziciju u raju!
  
  Svijet je borba, to zna svaki mladi čovjek
  Povezivanje života s filibusterom je opasno,
  Sreća bizarno baca kockice,
  Ali ispast će, vjerujem na kraju super!
  
  Momci, možemo pronaći svoju sreću
  Dobijte i bogatstvo i radosti života!
  Orksisti vjeruju, odmazda čeka,
  I vjerujte nam da živimo u zločestom komunizmu!
  Ovako su pjevale veličanstvene i jedinstvene djevojke - super i hiper .
  Oni su u stanju napraviti nešto što je izuzetno, da tako kažemo, cool.
  A još ako su djevojke pogođene bacačem plamena po golim nogama, spaljuju im gole pete, onda su ljepotice u punom uzbuđenju i agresiji moći. Ovdje treba istaknuti divne ratnike.
  Oni šaraju iz mitraljeza i kose orke koji pokušavaju napredovati, a koji doslovno bacaju leševe na položaje.
  Ovo je stvarno krvoproliće. A koliko se samo ubojstava dogodi u svijetu.
  A cure nastavljaju uništavati Putinove medvjede. Ove djevojke su postale jednostavno super.
  A kako će uzeti i riknuti. I čini im se da imaju cijeli slap međusobnih orgazama.
  Ove djevojke stvarno mogu doslovno sve. I recimo samo da su agresivni i jedinstveni.
  A djevojke opet pjevaju;
  Mora, oceani, velika prostranstva -
  Zaorali smo ih pod trobojnicu!
  Borci su osvojili oštre planine,
  Orlovi su odjeknuli pobjedničkim urlanjem!
  
  Planeta je prepoznala ratnike vilenjaka,
  Mačevi, bajunete pogađajte neprijatelje!
  Uspjeli smo zbaciti jaram orcizma s pola svijeta,
  Završili korak pobjedom u Orklinu!
  
  Orci na grbavim tenkovima su se prikliještili,
  Prijete da će uništiti sve vilenjake u svjetlu polja!
  Ali oni proklete nakaze jako tuku,
  Da nam djeca bez jarma sretno žive!
  
  Mi smo djeca domovine, koja je viša od svih na svijetu,
  Rodili smo se, bosim nogama mijesili kaliko!
  Svemogući se zauzeo za nas u borbi,
  I dao Bog da maj procvjeta u veselju!
  
  Nema udjela borca, ni uzvišenijeg srca,
  Što daje san i ponovno rođenje!
  Otvori veličanstvena vrata besmrtnosti,
  Ali ako sjedite u zasjedi, šutite !
  
  Ima vukova i ovaca, ali vi ste pastiri svemira,
  A udio morate prenijeti potomcima reda!
  Za vođenje poslova, do kraja stvaranja,
  Da se vječna vatra u tvom srcu ljubavi ne ugasi!
  
  Tko zna gdje će neprijateljski metak zaustaviti vojnika,
  Ali ipak, u borbi je smrt bolja od pokvarenih bolesti!
  A ako je umro, onda će tvoj prijatelj slomiti protivnika,
  Neće izdržati, jer bose djevojke tjeraju u sužanjstvo!
  
  O vilenjačko svjetlo dijeli, rat i vatra poslije rata,
  Tko hoće odmora, za takve nema mjesta, znaj u raju!
  Ovdje je pakleni ork sklopio sporazum sa Sotonom,
  Zaprijetiti: Srušit ću atom i razbiti tuču!
  
  Ali protiv projektila će također biti zaštite,
  A nuklearna bomba neće pogoditi Elfskvu ...
  Možemo dobiti parazita na spremnicima,
  A u depresiju me tjeraju dosadne pjesme o palima!
  
  Prodaja za peni nije vilenjački udio,
  Uostalom, svatko od nas je veliki ratnik!
  Nemojte vjerovati da nas je Bog već stavio u ulogu,
  Zapravo, sami urlajući odlučujete koliko je cool!
  
  Bilo je neuspjeha, bilo je poraza,
  Dogodilo se kao zečevi od strašnih vukova da se povuku!
  Ali ako počne rat, bit ćemo opet
  Razbijte u paklenom ritmu vojsku okrutnih čudovišta!
  
  Ne radi rata, mi, vjerujte mi, počinjemo igru,
  Nemamo drugog poziva osim da budemo dobri prijatelji!
  Mi smo bratski narod, a ne Abel i Kain,
  Za nas je ptica pjesma, a nikako debela divljač!
  . POGLAVLJE 27
  Recimo da su cure jednostavno super. I doslovno će sve te proklete Putinove medvjede zakopati u zemlju.
  Ratnici golim nožnim prstima bacaju vrlo razorne darove za uništavanje.
  I rastrgati orke. To su stvarno vrlo agresivne i seksi djevojke.
  Toliko su sposobni da to što rade je prava bajka.
  Nevjerojatne ljepote. Oni mogu raditi stvari koje su jednostavno fantastične i super.
  Ratnici, dok ga uzimaju, i iz grimiznih bradavica, jako ga udaraju velikom snagom i razaranjem.
  Evo djevojaka - divne i cool, jednostavno super. I imaju jedinstvenu moć kozmičke moći.
  I cure će to uzeti, a orke, koji su velike i agresivne pojave, udarit će punim zamahom.
  I munje iz grimiznih bradavica grudi.
  I golim petama bacaju grašak smrti i smrt ubojitom i jedinstvenom snagom.
  Ove djevojke su samo klasa, što pokazuje njihovu super i hiper razinu .
  A ako vilenjaci počnu pjevati, onda se sve događa na krajnje destruktivan i cool način.
  Čak i magiji treba oštar mač sa strijelom,
  Prolijte još krvi u prkos sudbini!
  Drži se nauke - tada će svijet biti tvoj,
  I cijela će rasa na Zemlji pasti na koljena!
  
  Čarobnjaci kuhaju napitke i čiste kotlove,
  Čarobnjaci pripremaju pulsare...
  Ali mi smo vilenjaci, pa znajte Svarogovi sinovi,
  Naše će djevojke isprobati trofejne kombinacije!
  
  Protivnik vam neće pomoći, ovaj poriv,
  Nećete moći držati našu moć pod kontrolom...
  Naš vilenjački narod je ujedinjen kao monolit,
  Moći ćemo dati bitku cijeloj čupavoj hordi!
  
  Džingis-kan je podigao mač na Otadžbinu,
  Pokušao je gurnuti pukovnije na Kijev.
  Ali uspjeli su ga presjeći kladencima ,
  Sav plemićki plijen vratio kovčege!
  
  Batu Khan - htio je zauzeti Moskvu bez borbe,
  Ali udarac vilenjačke sablje oborio je bijesni žar ...
  To brate ne razumijem
  Kako često imamo izdajničku pozadinu!
  
  Poljski kralj započeo je izdajnički pohod,
  Ovdje su mu bojari brzo otvorili vrata!
  Ali nisu znali da će Požarski uskoro doći,
  Vozit će ih kilometrima i kilometrima!
  
  Ne, cool Bonaparte je pod krivom zvijezdom,
  Veliki si car rođen!
  Iako sam slučajno vladao Moskvom,
  Ali vaša se ambicija brzo spojila!
  
  Putin je također htio od vilenjaka napraviti robove,
  Ali njega je uništio mačić!
  Uostalom, ovaj zaštitar nije poznavao naše crvene orlove,
  Imamo bolesno dijete!
  
  A sada nas nebo čeka na nebu,
  Hodanje po Marsu!
  Oni koji su protiv domovine - čeka užas Sodome,
  Njušku ćemo mu namazati u vosak!
  Tako su cure pjevale - najviša je ispala samo akrobatika. Sve je ispalo vrlo lijepo i agresivno. I raznesena kolosalnom snagom.
  A sada je sve postalo tako nevjerojatno kozmično i jedinstveno.
  Vilenjačke su se djevojke borile s velikim bijesom i opsegom. I izvodili su trikove mlina, koji su kucali glave i kotrljale su se kao glavice sira.
  Žene ratnice su vrlo cool i pobile su orke.
  A sada, iz grimiznih bradavica grudi, opet će ga djevojke uzeti, i na Putinove medvjede zasuti smrtonosne naboje pulsara. Evo kako se to događa na ubojit i jedinstven način.
  A djevojke, što treba napomenuti, sposobne su svakog orka doslovno ispiliti na kvantove.
  A munje izbijaju i iz pupkova, i spaljuju Putinove medvjede u pepeo.
  Rade to s velikim entuzijazmom. Evo nekoliko lijepih i jedinstvenih djevojaka. I noge su im jako lijepe, i izuzetno su graciozne.
  I bacaju grašak uništavanja na neprijatelja.
  Ljepotice proizvode kolosalna razaranja i smrt.
  A pritom pjevaju tako lijepo i jedinstveno;
  Biser bogova stvaranja,
  Država u svemiru je najslađa!
  Gledam vilenjake sa čuđenjem,
  Oni su kao biseri među ljudima!
  
  Okrećem se tebi domovino,
  Tiskajte s nezemaljskom ljubavlju!
  I samo u jednom se u suzama kajem,
  Što se nije moglo povezati sa snom!
  
  Mislim da u bitkama ovog trenutka,
  Vruća bitka ključa,
  Moli domovinu za oprost
  I podigni štit za desnicu!
  
  Ogromni otvoreni prostori
  Draga moja Elfiya!
  Šume, polja, doline, planine,
  Jeleni se drže pojila!
  
  Krv prolivena, iskre u magli,
  Vatre se gase paklenim dimom,
  Iako se crvi roje u rani,
  Ali zbor svjetiljki nam pjeva himnu!
  
  Plivanje u nebeskom oceanu
  Mada se put ne mjeri!
  Ali mi ćemo biti u besmrtnoj slavi,
  Takav nam hmelj daje vino!
  
  Ne budi borca izopćenog od straha,
  Gospodin je nadahnuo domovinu!
  Izvest ćemo državu iz mraka,
  Ima puno sunčeve snage!
  
  Dođi, doći će čas zbogom,
  Rat će završiti pobjedom!
  Ne živi od uspomena
  Noć prolazi, iako je crna!
  
  Tada se želje ostvaruju
  I cvjetajte poput seoskog vrta!
  Ti ćeš djevojko postati vitka srna,
  I horda će potrčati, vrišteći!
  
  I prijatelji su umrli - nažalost,
  Ali očito je Gospodin tako odlučio!
  Smrt nije fatalna
  Duh je besmrtan, iako je tijelo smrtno!
  
  Iako nema urina da se u to povjeruje,
  Tugo, sjeti se svih koji su mirisali!
  Onda pokori zvijer u sebi,
  Izbrišite gorke nule!
  
  Vraćen u izvorni prah
  Oni koji zapravo nisu živjeli!
  Iako po prirodi vrsta fiskalnog,
  I vuče sok iz jakih žila!
  
  Ostvarit ćemo pobjedu domovine,
  Nebeska svjetla gore!
  Vjera komunizma će se dići,
  I tugu i bol - sahrani!
  Djevojke su se nastavile boriti u divljem bijesu. Jedna od njih, vilenjak grimizne kose, uzela je i svojim mačevima pokrenula ubojiti mlin s dvostrukim oštricama. I odsjekla je glave orcima.
  Druga djevojka ga je uzela i golim nožnim prstima bacila bumerang bodež. Preletio je i odsjekao glave Putinovim medvjedima. Ratnici su to učinili vrlo samouvjereno i hladnokrvno.
  Nakon čega su djevojke uzele i zapjevale;
  Mi smo razbojnice
  I volimo se svađati...
  Uskoro ćemo dobiti škare
  Za orke, mi smo iz torbe!
  Tako te ljepotice jako dobro pjevaju. A njihove su pjesme tako iskrene i divne. I izbacuju iz sebe pune i divne zvukove;
  Penny orc je zapleo cijeli svijet,
  Mreža paklene strasti!
  Vampir pije sok od ljudi,
  Nezasitna vučja usta!
  
  Izvana izgleda poput anđela
  Smaragd krvavo gori!
  I uz grmljavinu grmljavina biva,
  On će nam dati slavu našim borcima!
  
  U ovom šuštanju novčanica,
  Čuje se rika divljih životinja!
  Iako je Svarogovo lice sumorno,
  Vjerujte u to ne računajući snagu!
  
  Sve ćemo raskomadati
  Tko se usuđuje naletjeti na tenk!
  Čeka, vjeruj u uspjeh,
  Zapravo, ne znajte previše gadno!
  
  Iznad svih Elfi orao,
  Krila se prijeteće razvijaju!
  Stekao je veličinu
  Orci su se u svibnju spljoštili u prah!
  
  Što tresavica bije od straha,
  Shvatio da moć vilenjaka,
  Hoće li učiniti ono što debela torba
  Daj, da nisam ni pitao!
  
  Imamo i automatik
  I granate sve skupa!
  Evo vojnika u napadu,
  Maska odletjela s lica!
  
  Daj mi malj po glavi,
  Tako da su se mozgovi smotali u kolut!
  I onda dobiješ raj
  Naša će mladost biti vječna!
  Tako su pjevale djevojke, koje su po svom ratničkom nivou, iskreno, super.
  Ratnici su općenito divni i cool. Ovdje će ga uzeti i iz grimizne bradavice grudi opet će ga ugraditi sa smrtonosnim i jedinstvenim iscjetkom. Ovdje su tako divne i stvarno s upečatljivom snagom djevojke jednostavno kozmičke razine.
  Oni stvarno imaju vatru i vatrene pruge iz rubinskih bradavica na prsima. Vilenjacima je vrlo ugodno imati posla s takvim djevojkama.
  Rado će jezikom polizati Venerina prsa i pokazati im izvanredan prolaz.
  A gole pete koje su tako ružičaste izbacivat će okrugle lopte uništenja i smrti.
  I toliko će orka uništiti i ubiti. Ovo su stvarno super klase djevojke.
  A ako već uzmu, stvarno će pjevati, na sav glas;
  Fuhrer je ćelav, vrlo ušljiv,
  Želi osvojiti cijeli svijet...
  Ali naša snaga, djevojačka snaga,
  Oni će moći poraziti zle orke!
  Istodobno su mladi vilenjaci pjevali i pucali iz mitraljeza na orke, i to vrlo precizno;
  Lutao sam poljem - tratinčice cvjetaju,
  Drveće i planine su poput nebeske kupole!
  Izgradimo san od paperja
  Tako da svi koji su umrli u trenu uskrsnu!
  
  Neka poput zlatnih kupola crkava,
  A lišće na granama je prekrasan smaragd!
  Narodi su prepoznali moć Boga-orla,
  Neka svi protivnici poginu od bitke!
  
  Mi smo narod domovine koja svima donosi svjetlo,
  Lijepe divojke nego lice ko mjesec!
  Otvorimo račun za postignuća ratnika,
  Čak i podli puca iz tupog kuta!
  
  Uzeli smo Orkmbul , osvojili Orkizh ,
  Izašli su iz Orklina i prošetali oko Fenye.
  Oni koji su zemlju gazili dobili su samo šiš,
  Mi smo djeca sretnog, svetog vilenjaka!
  
  Gradit ćemo avenije, ceste, mostove,
  Postoje gradovi na Marsu, gradovi na Veneri.
  Uostalom, naše su želje, vjerujte mi, jednostavne.
  Ali zli rat ih može uništiti!
  
  Za mir, za domovinu, naš tim,
  Moći ćemo postići osmijeh sreće,
  Naš vilenjački narod ujedinjen je u težnji,
  A nesloga stvara stalne gubitke!
  
  Europa je slobodna, u njoj je svjetlo vilenjaka govor,
  Ljudi pjevaju pjesme, potok teče.
  Možemo spasiti Svarogova postignuća,
  Ispecite puno bujnih peciva za stol!
  Tako su mogli pjevati mladići. A možete se boriti i vrlo agresivnim zamahom. I pobijedi ove orke smrtonosnim skokovima. A iz grimiznih bradavica grudi opet izdubljene munjama smrti.
  Ovo je stvarno bilo jako lijepo. A ratnici imaju blistave, biserne zube. Ratnici su, recimo to tako, nevjerojatni i divni.
  I bacaju grašak uništenja golim nožnim prstima. Recimo da su divni, ukrali su.
  Imaju toliko jedinstvene energije i borbenog čelika. Djevojke imaju tako agresivne i jedinstvene adute.
  A oni iz rubinskih bradavica prsa smrtonosni su poput mreže paklenog pauka munje.
  Ove cure su tako destruktivne i nigdje hladnije. I oni će ga uzeti i raznijeti ga munjama smrti.
  I oni će ga uzeti i golim petama bacati grašak na neprijatelja i rastrgati neprijatelje.
  I masa Putinovih medvjeda je uništena, i nastala su čitava brda leševa, a sve je ispalo vrlo smrtonosno.
  A djevojke su nastavile borbu s bijesom i pritiskom.
  Jedan od njih upravo je visio na stalku. I šibali su je bičem, a pod golim, gracioznim nogama ljepotice također je gorjela vatra. Plameni jezici lizali su gole, okrugle, ružičaste pete djevojke.
  I uzela je i zapjevala;
  Kriva si kukavica
  U školjci se nema što sakriti!
  Stisnite stroj čvršće
  Svijet nije zagušljiva kaznena ćelija!
  
  Ako ga čežnja guši,
  Djevojke su u suzama!
  Horda je napala domovinu,
  Glas je bio jak!
  
  Djevojka vrišti od boli
  Smrt oštri pakleni žalac!
  Krhki se štit srušio,
  Država može propasti!
  
  Urlik je izbacio projektil,
  Pukli su bubnjići!
  Oružje puca i puca,
  Djevojke su pobjegle od straha!
  
  Ali mi ćemo uzvratiti,
  Bit će te velika batina!
  Zvuk letećih raketa
  Neka brijeg sja!
  
  Postat ćemo samo prijatelji
  U ovim cool izazovima!
  Gutljaj staviti na hrpu,
  I ne tresi svoje jecaje!
  
  Nemarni potez pera,
  Nećemo prekršiti tu rečenicu!
  Naš sveti san, vjeruj
  Predaj dušu Bogu u vjeri!
  Ove djevojke su tako nevjerojatne. A kad djevojka čija se brončana koža blista od znoja i udari bičem, ona doslovno zadrhti i nastavi pjevati;
  Ne odustaj, ne odustaj, ne odustaj
  Ti si na udaru, djevojko s grudima, nemoj se sramiti...
  Osmijeh, osmijeh, osmijeh
  Znajte da će sve biti dobro i u redu !
  Dakle, djevojka na stalku pjeva vrlo provokativno.
  Ali ima i mladića koji daju vrlo lijepe glasove i melodiju;
  
  O djevojko cvjetni sne,
  Zvijezda neba i tamni bezdan.
  Ljubav je bez mjere vječna,
  Iako pohlepna močvara vuče u ponor!
  
  Želim biti s tobom, ljubavi moja,
  Gori kao baklja u oceanu strasti!
  Vatra je u stanju spaliti nit života,
  I rasjeci mač prijevare na komade!
  
  Blistavi pogled drhtave djevojke,
  U njemu kao da vidiš putničku osudu!
  Sada vojnik mjeri korak odreda,
  Moći ćemo baciti demone u čuđenje!
  
  Nevjernik je s krikom upao u domovinu,
  Podlac viče i vrti sablju.
  I u mojim mislima lukava magla nešto sakrila,
  Iako nismo morali živjeti u rajskom miru!
  
  Djevojku treba hrabro zaštititi,
  Ne daj neprijateljima okusiti njezinu ljepotu!
  Ordu su razbile ruske hrabre vojske,
  Odbili juriš bijesnog susjeda!
  
  Koji se moral može uzeti?
  Da je Rus' zemlja, nema ljepše u svemiru!
  A ako čudovište želi zabrljati,
  Uzet ćemo naše, pa čak i vaše!
  
  Ali djevojko, želim te voljeti
  Daj mi priliku da postanem tvoja naslovnica!
  Nećeš morati, vjerujem suze liti,
  Ne možemo stati iza crnog, sumornog lijesa!
  
  Završit ćemo romansu na ovom mjestu,
  Uostalom, nije korisno puno hvaliti.
  Vjerujem da će doći vrijeme za promjene
  Bit će bolje, iskreno vjerujem!
  S velikim žarom pjevale su i ratnice. I odradili su svoj borbeni i agresivni posao.
  A posebno su aktivno bacali gole nožne prste na orke s oštrim oštricama i svastikama. To su ovdje borbene i agresivne, ajmo reći, djevojke - nema nikoga iznad njih.
  A iz grimiznih bradavica prsnog koša izdubio je i djelovao vrlo aktivno, izbacujući pulsare. I ratnici su se ponašali sasvim dobro.
  I imale su prave, divne iskre iz očiju. A ratnici su izgledali jednostavno sjajno.
  I zubi su im blistali kao biseri. I sve je izgledalo jednostavno sjajno.
  I ratnici su čak i pjevali, golim zubima;
  S neprijateljem ću se žestoko boriti,
  Smrt će doći, znači sudbina!
  Ali lica prijatelja sjaje u mom sjećanju
  A ološu je sam Bog sudac!
  
  Ispostavilo se da je umro okrutno,
  Biti u paklu...
  Osveta, bit će oko za oko,
  Na protivnike ću doći s mačem!
  
  U svijetu sažaljenja zloba ne poznaje
  Vjetar puše iz mračnih pustinja.
  Mokri snijeg pada u svibnju,
  Pogled umornog jednostavno je postao tup!
  
  Odgovorit ću na izazov bogova -
  Čovjek je gospodar snova!
  Ne trebaju nam redovničke haljine,
  Uostalom, Gospodin je samo čovjek!
  
  Sakupi svoju snagu u kasicu prasicu,
  Neka vatra nauke bukti,
  Ne stavljajte svoj talent u bocu
  Jer rad je sveti ideal!
  Evo tako kratke, ali iskrene pjesme. I ima toliko radosti i bijesa u isto vrijeme.
  Lijepe djevojke pjevaju s vrlo zvonkim i lijepim glasovima sirena.
  A ako se magoplazma izbaci iz njedara Venere , bit će potpuno hladna i destruktivna.
  Srušit će se pravi uragan i potok smrti i potpunog uništenja. I to će boljeti Putinove medvjede.
  Tako će se sve raspršiti i sigurno se neće skupiti u jednu hrpu. I bit će energetski bijes i potoci gorućeg plamena.
  Kao bacač plamena. Vruć, neumoran potok plamti. I gori sve konkretno i odjednom.
  Ovo su djevojke ovdje - koje su sposobne učiniti, ako išta, kraj svijeta.
  A onda iz grimiznih bradavica bacajmo pulsare i vatrene munje. Koji pale i uništavaju sve.
  Djevojka vilenjak s ružičastom kosom na točkice na žutoj pozadini uzela ju je i zapjevala:
  - Vojnici su spremni gospođo,
  Sve ćemo uništiti!
  I namignula svojim pratiocima. To su stvarno djevojke, glas koji je zvonak.
  A dječaci vilenjaci nastavljaju pjevati;
  Nisam vjerovao Božjim naredbama
  Htio sam biti strašni vampir...
  Ne nadaj se, nećeš odmah izgorjeti,
  Vječnost u mukama je sudbina grešnika!
  
  Uostalom, sveti Bog ne zna za milost,
  Ne čekajte krvopije!
  Umjesto slatkog voća u divnom raju,
  Pakao gori - krvave kiše!
  
  Za vampira je točan kolac od jasike,
  Čarobnjake čeka strašna vatra!
  Gorjet ćeš jadan dan i noć,
  Sotona je spremio sjekiru!
  
  Grešan čovjek će dobiti svoje
  Bit će to kao pauk koji gori u vatri!
  Demoni će te mučiti u podzemlju,
  Bol kojoj nema ravne na Zemlji!
  
  Boj se i pokaj se, neprijatelju Gospodnji,
  Ako to učinite, bit ćete bačeni ravno u pakao!
  Dan subotnji neće doći u mukama,
  Uvijek okruženi ludim rojevima!
  
  Stalak će ti slomiti kosti,
  Izvrnimo zglobove žaračem!
  Možeš li, mali čovječe, biti sretan?
  A sad znaj u mukama nezemaljskim!
  
  Zato se brzo pokaj, čudače,
  Molite se i kleknite!
  Vasjin prijatelj po pijanci neće pomoći,
  Samo odanost će osvojiti nebo!
  Recimo, ovo je ovdje pjesma - može se reći izuzetno borbena. A djevojke vrlo agresivno utječu na neprijatelja.
  Oni jednostavno neizmjerno uzbuđenje i žudnja za avanturom. A iz grimiznih bradavica grudi, kako uzmu, ratnici će se stvarno najebati. A ovdje se zapravo nikome neće učiniti dovoljno.
  A djevojke su strašno lijepe i mogu utjecati na svoju blistavu, rubin boju bradavica na grudima.
  I također lansirati pulsare iz Venerinih grudi. Njihov je utjecaj vrlo ujednačen gorući i duhovit.
  I golim nožnim prstima bacaju igle s otrovom, koje se probijaju kroz orke. I izgleda izuzetno divno.
  A sada, iz rubinskih bradavica grudi, opet, kao udarni pulsar. Ovo je stvarno mozak vrana meko kuhan i padaju ošamućeni i potpuno izgubljeni.
  . EPILOG
  Djevojke su ovdje napravile dobar posao. A iz Venerinih grudi će popustiti priličan tok magoplazme. I bit će zabavno.
  A mladi vilenjaci bacaju granate rukama, a pritom ne zaboravljaju pjevati;
  O vihore mladog srca,
  U kojoj plamen gori vulkan!
  Ne možemo imati ljude kod kuće,
  Gdje je mačak Bayun pojeo pitu?
  
  Ovdje slavuj tužno pjeva,
  Potamnjelo je čelo Svemogućeg!
  Kerubin šalje oproštajni kimanje,
  Ne stvarnost, nego užasna noćna mora!
  
  Mi smo sinovi svete domovine,
  Javljali su se svojim precima, znajte pomoći!
  Nećemo požaliti, upoznaj život,
  Bori se s ponorom dan i noć!
  
  Neprijatelj baca magiju
  Prijevara, podlost, zla krivotvorina!
  Ali vidjet ćemo daleku svjetlost,
  Slomimo protivniku rog!
  
  Vampiri, orci, duhovi,
  Oštri očnjaci svjetlucaju!
  Uostalom, duhovi se vole boriti,
  Police dolaze iz podzemlja!
  
  Za Arhimaga - zapovjednika,
  Mi smo samo pijuni i panjevi!
  Armada juri zle nakaze,
  Ali ne možemo se povući!
  
  Otadžbina je vrednija od svega,
  Prekinut ćemo bijeg divljih hordi!
  Čudovišta će to dobiti u lice,
  Moj će mu blagajnik raznijeti glavu!
  
  Otadžbina Svarog snaga,
  I život i nada svih vojnika!
  Desna ruka Wehrmachta slomljena,
  Pokosila je red protivnika!
  
  U srcu mladom baklja gori,
  Mač zamjenjuje mitraljez!
  Otvorimo uskoro vrata svemira,
  Odlučite tko je u pravu, a tko u krivu!
  
  Kad je mir u duši uz sreću,
  Nečisti nas ne mogu uzeti!
  Dat ćemo kusur paklenim stvorenjima,
  Upoznajte takvu vojsku vilenjaka!
  
  Na koljenima smo - molimo Rode,
  Pitao te svemogući Bog!
  Kako vojnici ne bi propali,
  Sinovi domorodački, Elfija moja!
  Ovako djevojke pjevaju iskričavo i raspoloženo za brzu i neizbježnu pobjedu.
  A njihovi biserni zubi svjetlucaju kao ogledala. I općenito, to što rade je super i cool.
  Ove djevojke ne može zaustaviti nijedan neprijatelj. Prekrasne su i preslatke.
  Samo pokušaj reci ne. I sigurno će vam otkinuti dostojanstvo. Kakva izvrsna krađa. Puni su srčanih poriva i žeđi za ubojstvom.
  Ovdje je djevojka iz vrste vilenjaka koja je bacila bombu iz jurišnog zrakoplova pritiskajući gole nožne prste. Pala je na skupinu orka. I puno je Putinovih medvjeda otišlo k vragu.
  To su, recimo, vrlo aktivne i agresivne djevojke s očima poput smaragda i safira. Koji se bore za pravednu stvar, protiv Putinove horde. Recimo da su cure čelične.
  I oni također pjevaju;
  Nadahnuo nas da se borimo -
  Shaker generacije !
  Podijeli svijet na komade -
  Stormlord Elfin!
  
  Činio je krvava djela,
  Dizanje barjaka pobune!
  A što ste htjeli?
  Vođa odgovara - Ne znam!
  
  Mislio sam da ćemo svi imati meda,
  Svi će postati demijurg!
  A sada nas konj nosi,
  Po razbijenim sokacima!
  
  Zveket ludih kopita,
  Kuc - horda galopira!
  Naš sindikat je poput monolita,
  A njihova lica blistaju od sreće!
  
  Vjeruj mi, krv neće teći zauvijek,
  Obrišimo suze siročadi!
  Bio lovac, bit će i divljači,
  Proći će nas sve prijetnje!
  
  Proleter će biti princ,
  I bit će nagrada za vaš rad!
  Vjeruj mi, prljavština će nestati,
  Istrgnimo naše meso iz pakla!
  
  Pjevajmo pjesme glasno,
  Mi smo sila divova!
  Naš simbol je naš bijeli medvjed,
  Stranka - narod složno!
  
  Prolivena krv za domovinu,
  Ovo je čast, čast i slava!
  Postanite crvena nit u životu
  Neka vulkan vrije - lava!
  Tako je sve prohujalo kao vatrena lavina. A djevojke su uzele i emitirale pulsare iz svojih utroba Venere. I sve je ispalo jako cool i šik.
  Ratnici su pjevali za najvišu i nevjerojatnu klasu. I odali su svoju izvanrednu i nevjerojatnu razinu.
  A kako će zubi-očnjaci pokazati. I još jednom će uzeti i zviždati, koristeći svoje gole nožne prste. I opet padaju ošamućene, onesviještene vrane.
  I padaju na zemlju poput tuče. I tu je ubilački udar.
  A iz grimiznih bradavica djevojaka lete razorne munje. I recimo da je super i cool.
  A djevojke pljuju, a slina im eksplodira kao kiselina i pravi pustoš.
  Ovo je stvarno ono što ženama treba. I još će se razbježati, pa će nešto drugo dogovoriti.
  I onda počnu pjevati;
  U smrtnom svijetu, pod sjenom carstva;
  Ljudske predrasude su jadne!
  Bacimo u ponor sve gluposti, praznovjerja -
  Budimo slobodni kao bogovi!
  
  Naša vojska je prava stvar,
  Prostor je kao dvorište!
  Biti univerzalan, vrijeme je da budeš moć,
  Dakle, svi moraju biti osuđeni!
  
  Zvjezdani brodovi, bojni brodovi - moćni,
  Nema broja ratnih raketa!
  Ova hrabrost je besprijekorna,
  Mačevali smo kao i uvijek - grize!
  
  Osvajanje sublunarnih planeta,
  Pruža blještavo svjetlo!
  Radimo stvari, znaš divno,
  Velika zora svemira!
  
  Pepeo ponekad u galaksiji,
  Olujni vihor slapovi puze!
  Ali mi smo vitezovi i romantici,
  Što pjevati u svjetlu blijedog mjeseca!
  
  Svemir će nam postati pokoran,
  U njemu je red stoljeća žarka vječnost!
  Uzmi u obzir svjetlost vilenjaka - ponosna nacija,
  Iako je moj um ponekad slab!
  Da, što se tiče ovog drugog, cure su stvarno samokritične. Ali pjevaju super.
  A još je cool pustiti munje iz grimiznih bradavica grudi. Zadaju žestoke udarce orcima.
  Ratnici škripe:
  Ljubav i smrt, dobro i zlo,
  Grehota je biti ork...
  Tebi je suđeno da razumiješ!
  Ljubav i smrt, dobro i zlo,
  Imamo samo jedan izbor!
  A djevojke su opet ispustile snažne munje iz rubinskih bradavica svojih grudi.
  Ovo je doista uragan.
  I definitivno su na bojnom polju.
  Ratnici pjevaju:
  Zli ork u nevjeri je opasan,
  Nemoguće je živjeti u grešnoj požudi...
  Jer vilenjakov bijes je strašan,
  Jer strogi vilenjak je sudac!
  I ratnici će pogoditi orke ispuštanjem magoplazme iz utrobe Venere.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"