Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Maria Kolesnikova Poj huab tais ntawm Elves

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Ib tug poj niam hluas uas tsis muaj txim txhaum, Maria Kolesnikova, raug thauj los ntawm lub tsev loj cuj tshwj xeeb rau hauv lub ntiaj teb ua khawv koob zoo. Nyob ntawd, tus demiurge Vajtswv nws tus kheej, Sfero Katastrofov, crowns nws li tus poj niam ntawm elves. Tab sis tau txais lub kaus mom, tus poj niam tsis muaj hmoo yuav tsum tau tawm tsam cov tebchaws nyob sib ze, uas nyob hauv trolls, orcs, gnomes, ib nrab-breeds , vampires thiab lwm yam dab neeg dab neeg. Thiab ntawm chav kawm tus yeeb ncuab tseem ceeb thiab insidious tshaj plaws yog Koschey lub Immortal.

  MARIA KOLESNIKOVA Poj huab tais ntawm ELVES
  CEEB TOOM
  Ib tug poj niam hluas uas tsis muaj txim txhaum, Maria Kolesnikova, raug thauj los ntawm lub tsev loj cuj tshwj xeeb rau hauv lub ntiaj teb ua khawv koob zoo. Nyob ntawd, tus demiurge Vajtswv nws tus kheej, Sfero Katastrofov, crowns nws li tus poj niam ntawm elves. Tab sis tau txais lub kaus mom, tus poj niam tsis muaj hmoo yuav tsum tau tawm tsam cov tebchaws nyob sib ze, uas nyob hauv trolls, orcs, gnomes, ib nrab-breeds , vampires thiab lwm yam dab neeg dab neeg. Thiab ntawm chav kawm tus yeeb ncuab tseem ceeb thiab insidious tshaj plaws yog Koschey lub Immortal. PROLOGUE
  Lub ntuj tau pleev xim nrog cov xim ci thiab ci ntsa iab nrog tag nrho cov xim ntawm zaj sawv. Nyob rau ntawm lawv tau muab tag nrho cov garlands ntawm cov hnub qub ci ntsa iab zoo li pob zeb zoo nkauj: emeralds, rubies, sapphires, topazes, pob zeb diamond, hnub qub.
  Ib tug me nyuam tub uas muaj hnub nyoog kaum ob los yog kaum peb xyoos, zoo nraug heev thiab cov leeg nqaij nyob rau hauv tsuas yog luv luv, yog spinning, dhia, thiab ntuav pulsars los ntawm nws cov ntiv taw liab qab. Nws cov leeg dov hauv qab nws cov tawv nqaij tooj liab zoo li cov pob mercury, thiab nws cov plaub hau yog dawb li daus.
  Ib tug ntxhais zoo nkauj heev hauv bikini tshwm sim ntawm nws ib sab, nrog cov plaub hau uas ci ntsa iab zoo li nplaim taws los ntawm lub teeb.
  Nws hais nrog luag ntxhi:
  - Nyob zoo Sfero Katastrofov! Koj tsis paub yuav ua li cas?
  Tus tub demiurge teb nrog luag nyav:
  - Yog ntawm no kuv xav tias, puas yuav tsim rau kuv lub ntiaj teb tom ntej? Pom zoo - nws yuav funny Emmanuelle!
  Tus ntxhais demiurge hauv bikini hais tias:
  - Txhua lub ntiaj teb tsim tshiab yog lwm qhov teeb meem! Nyob rau hauv lawv, kev tsim muaj ntau yam teeb meem sib txawv uas koj yuav tsum tau tawm hws ntau kom cov tsiaj nyob muaj kev zoo siab thiab tsis raug kev txom nyem. Thiab ntawm no, tau kawg, koj tseem yuav tsum xav txog cov nroj tsuag. Lawv tseem ciaj sia, thiab tsis kaj siab rau noj!
  Sphero npau taws hais tias:
  - Tsis txhob tig ib ncig!
  Emmanuelle tau hais tias:
  - Thov kom Hypertheoplasm nrog peb!
  Thiab tus ntxhais tig dua nyob rau hauv cov huab cua, co nws liab qab, graceful ob txhais ceg. Thiab tom qab ntawd nws lub hauv caug qis ua ib daim duab yim, thiab cov hnub qub ntawm tag nrho galaxy ci.
  Tus tub demiurge nodded, nws cov leeg ntawm nws liab qab, sib sib zog nqus lub cev, zoo li Apollo's, pib txav. Thiab cov xovxwm tuaj zoo li chocolate tuav. Lub suab ntawm tus creator ntawm lub ntiaj teb no meej heev:
  - Qhov no, ntawm chav kawm, zoo heev. Tab sis tej zaum peb tuaj yeem ua ib yam dab tsi rau cov neeg nyob hauv ntiaj teb?
  Emmanuelle hais nrog luag nyav:
  - Nws yog qhov yooj yim ua tau! Txawm li cas los xij, koj paub, peb tsis tuaj yeem qhia peb tus kheej kom meej meej hauv ntiaj teb no. Cov neeg muaj lawv tus kheej txoj kev thiab lawv yuav tsum ua raws li lawv!
  Sphero nodded.
  - Qhov ntawd yeej muaj tseeb! Tab sis rau tib neeg, peb tseem tuaj yeem ua qhov zoo!
  Nkauj qhuas vaj tswv nodded in agree.
  - Yog, qhov tseeb thiab! Nrog rau qhov no, ntawm chav kawm, koj tsis tuaj yeem sib cav!
  Tus tub demiurge hais tias:
  - Tus poj niam ua siab tawv, ua siab loj thiab muaj hwj chim nyob hauv tsev loj cuj: Maria Kolesnikova! Nws tsis kam tawm hauv lub tebchaws thiab raug kaw hauv tsev lojcuj. Qhov twg nws raug thab plaub thiab tsim txom. Kev ntsuas yuav tsum tau ua kom zam tus neeg raug txim tsim nyog no los ntawm kev txom nyem!
  Emmanuelle tau lees paub tias:
  - Nws yog lawm! Thiab peb yuav twv yuav raug hu ua ib yam!
  Sphero hais nrog luag nyav:
  - Kuv yuav nyiag nws tawm hauv tsev lojcuj, thiab peb yuav muab nws lub zwm txwv nyob rau hauv ib qho ntawm peb lub hnub qub faj tim teb chaws!
  Tus ntxhais demiurge pom zoo:
  - Nws yuav yog qhov tseeb thiab nthuav heev!
  Tus tub demiurge flashed nws pob taws liab qab, uas nws tseem zoo li menyuam yaus, thiab hu nkauj:
  - Thov kom lub yeeb koob nyob nrog peb mus ib txhis! Peb lub teb chaws muaj hwj chim loj!
  Emmanuelle nug nrog luag nyav:
  - Puas muaj peev xwm hais tias Demiurge Gods muaj Fatherland?
  Sphero nodded nyob rau hauv kev pom zoo.
  - Tau kawg, koj tuaj yeem hais qhov ntawd! Lub tswvyim ntawm Motherland yog piv txwv!
  Tom qab ntawd, tus tub thiab tus ntxhais stomped ib txhij, taw liab qab, tanned, nqaij ob txhais ceg nyob rau hauv cov huab cua, uas ua rau tag nrho cov cascades ntawm xob laim, thiab hais nyob rau hauv unison:
  - Cia nws ua li peb hais! Thov kom peb yuav ua tiav!
  . QHOV #1
  Maria hauv tsev lojcuj raug thab plaub los ntawm kev tshawb nrhiav lub cev thiab kev thab plaub. Shmon yog ib qho kev tsim txom . Nws raug muab tso rau pem hauv ntej ntawm tsib tug txiv neej tub ceev xwm. Ces ob tug poj niam zov tau tshwm sim. Lawv muab cov hnab looj tes kho mob nyias nyias thiab rub tawm tus poj niam hluas liab qab, thiab tom qab ntawd pib rummage nyob ib ncig ntawm lub cev yam tsis muaj kev txaj muag lossis lub siab.
  Thiab tsis tsuas yog qhov no, tau kawg. Maria tau noj tsis zoo: ib lub tais ntawm cov kua zaub uas muaj dej ntsev me ntsis thiab cov nplooj nplooj ntab, thiab ib daim ntawm mov ci. Ib tug poj niam hluas los ntawm kev noj zaub mov zoo li no tau poob ntau qhov hnyav: tawv nqaij thiab pob txha. Tsis tas li ntawd, nws tau raug ntaus nrog cov roj hmab sib tsoo ntawm nws lub luj taws liab qab, thiab yuam kom tso lub twj tso kua mis, zoo li ib tug qhev nyob rau hauv ancient Rome.
  Maria tau tso tseg tsis zoo, thiab nws tau hounded thiab qaug zog. Nws raug yuam kom pw tsis muaj txaj rau ntawm cov laug cam, thiab thaum tsaus ntuj lawv muab ib lub dab tshos nyob ib ncig ntawm nws caj dab, zoo li dev, thiab saws nws rau ntawm phab ntsa.
  Tus poj niam hluas tau txaj muag heev thaum nws raug paw rau ntawm cov txiv neej los ntawm ob txhais tes ntawm cov neeg zov hauv nyias hnab looj tes roj hmab, thiab tib lub sij hawm cov txiv neej ntsia, giggled thiab hais lus dag.
  Tsis tas li ntawd, kuv yuav tsum tau ua haujlwm ntau heev thiab tus ntxhais lub cev mob thiab mob heev.
  Thiab tsis tsuas yog, ntawm chav kawm, qhov no ... Cov txiv neej guards tas li pinched Maria ntawm lub hauv siab thiab plab. Thiab nplawm ntawm lub nroog Yeiuxalees.
  Tab sis Maria Kolesnikova tsis tso tseg, thiab tsis thov kev hlub tshua.
  Nws yog insolent rau nws jailers, thiab tseem impregnable thiab txaus siab.
  Thiab thaum kawg, nws tau rov hnav khaub ncaws dua thiab kaw liab qab nyob rau hauv lub txim txhaum cell. Thiab nyob ntawd cov phab ntsa tau npog nrog Frost los ntawm qhov txias. Thiab Maria Kolesnikova sawv hauv pem teb thiab shuffled nws ob txhais taw liab qab, xiav los ntawm qhov txias. Nws nyias nyias, thiab txhua pob txha pom ntawm nws lub cev. Tsis tas li ntawd, lawv pom cov hmoov nplej ntxiv rau nws: lawv tau shaved nws cov plaub hau. Thiab tam sim no nws twb yuav luag tag, nrog cov neeg coob txiav cov plaub hau daj.
  Tus poj niam hluas raug kev txom nyem zoo li Zoya Kosmodemyanskaya. Pw rau hauv pem teb dej khov yog tantamount rau kev tua tus kheej. Tom qab ntawd nws yuav liab qab thiab rog tsis muaj tseeb. Thiab yog li Maria tau hla nrog nws txhais taw liab qab, raug kev txom nyem, raug kev txom nyem, tab sis tuav.
  Mam li nco dheev, lub tsom teeb tau poob rau ntawm nws hauv qhov tsaus ntuj tag. Thiab nws tau teeb pom kev tsis muaj hmoo, tus neeg raug kaw hauv tsev loj cuj, qhov chaw uas nws raug xa los ntawm tus neeg txiav txim siab tawv thiab tawv tawv.
  Maria xav tias nws yog hallucinating. Ib tug me nyuam tub liab qab nyob rau hauv luv luv tshwm nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm nws. Ntxiv nrog rau cov luv luv, cov plaub hau ncaj ncees, zoo nraug heev tus tub tsis hnav dab tsi. Nyob rau tib lub sij hawm, tus liab qab lub cev ntawm tus me nyuam tub ntaus nrog steel nyem ntawm cov leeg, thiab cov duab zoo kawg nkaus ntawm cov leeg.
  Txawm hais tias nws zoo li muaj hnub nyoog kaum ob lossis kaum peb xyoos.
  Tus tub tuav tes thiab nug Maivliag tias:
  - Koj puas raug kev txom nyem?
  Tus poj niam hluas teb nrog luag nyav:
  - Txawm ntau!
  Tus tub hluas ntaus nws liab qab, menyuam yaus, zoo nkauj heev ko taw rau ntawm cov nplais dej khov ntawm lub txim ntawm lub cell thiab hais tias:
  - Tam sim no koj txoj kev txom nyem dhau lawm! Coj kuv txhais tes thiab raws kuv qab!
  Maria nug nrog lub suab tshee:
  -Koj puas yog tus Tswv?
  Tus tub shook nws lub taub hau tsis zoo:
  - Tsis yog! Kuv yog Vajtswv!
  Tus poj niam hluas nug hauv surprise:
  - Muaj hwj chim!?
  Sfero nodded hauv kev pom zoo:
  - Yuav luag Muaj Hwj Chim!
  Maria nug hauv surprise:
  Ua cas nej cia neeg txom nyem?
  Tus tub teb nrog luag nyav:
  - Vim kuv tsis tau tsim koj lub ntiaj teb. Kuv tsuas tuaj yeem coj koj mus rau hauv kuv lub ntiaj teb. Thiab nyob ntawd koj yuav yog kuv poj huab tais!
  Tus poj niam hluas nug nrog ib tug sigh:
  - Yuav ua li cas yog tias kuv tsis kam?
  Sfero teb nrog luag nyav:
  Tsis muaj laj thawj rau koj tsis kam. Thaum nws hloov tawm tias koj tau ploj mus los ntawm lub xovtooj rau txim yam tsis muaj ib txoj hauv kev, ces koj cov neeg raug kaw, uas muaj ntau thiab tawv ncauj thuam koj, yuav ua rau koj nyuaj heev. Nws ib leeg yuav tsum lees txais kuv qhov kev thov!
  Maria nodded nyob rau hauv kev pom zoo.
  - Tej zaum koj hais yog lawm! Kuv yuav yog ib tug neeg ruam tag yog tias kuv plam lub sijhawm no rau kev ua pauj.
  Sfero nruj nreem tuav Maria Kolesnikova txhais tes thiab hais nrog luag ntxhi:
  "Tam sim no raws kuv!"
  Thiab thawj zaug tus liab qab, leeg taw ntawm tus me nyuam nyob mus ib txhis tau nqis los, thiab tom qab ntawd tus nyias nyias, tsoo, xiav los ntawm tus ntxhais hluas ko taw txias.
  Thiab tom qab ib pliag, Maria hnov qhov pom kev kaj zoo kawg hauv nws tus kheej, thiab qhov txias txias ntawm lub xov tooj ntawm kev rau txim tau hloov los ntawm kev sov siab.
  Nws, nrog rau Vajtswv tus tsim cov tub ntxhais hluas uas tsis muaj kawg, tau maj nrawm rau hauv cov dej ntws ntawm lub zog.
  Maria zoo siab thiab zoo siab heev. Nws muaj peev xwm ua tau qhov zoo li tsis yooj yim sua - tawm ntawm phab ntsa hauv tsev loj cuj! Thiab tam sim no, nws tau taug kev mus rau hauv lub ntiaj teb tshiab nrog nws txhais taw liab qab, yog li feem ntau raug ntaus nrog roj hmab truncheons.
  Thiab yog li ntawd lub fairy taleas xaus. Thiab tus poj niam hluas pom nws tus kheej nyob rau ntawm ib qho chaw sov, lush ntaub pua plag ntawm lub tsev zoo nkauj heev thiab zoo nkauj, ci ntsa iab nrog kub, pob zeb diamond, thiab lwm yam jewels.
  Maivliag nyob pem hauv ntej ntawm daim iav loj. Cov tub txib pov ib daim ntaub thaiv npog rau nws. Nws npog lub cev nyias, nqaij tawv thiab nqaij tawv ntawm ib tug hluas nkauj, sab laug los ntawm kev kaw.
  Sphero hais tias:
  - Kuv coj koj ib tug huab tais tshiab los ntawm ntuj raug txim!
  Cov ntxhais zoo nkauj heev, nrog rau cov hluas, yuav luag lub ntsej muag me me. Cov duab yog slender thiab cov leeg. Thiab cov khaub ncaws tsuas yog cov hlua ntawm cov hniav nyiaj hniav kub, NW nyuam qhuav npog tag nrho lub mis thiab lub duav, nrog rau cov khau siab heeled. Cov elves txawv ntawm cov neeg zoo nkauj heev tsuas yog nyob rau hauv lawv lub pob ntseg zoo li lynx, thiab cov ntaub ntawv tsis zoo, nrog rau qhov tshwj xeeb kev tshav ntuj ntawm no haiv neeg zoo nkauj heev.
  Tawm tsam lawv keeb kwm yav dhau los, Maria zoo li lub cev nqaij daim tawv, sab sab, nrog cov tav tawm zoo li cov neeg raug kaw hauv tsev loj cuj, thiab nws ob lub mis raug tshem tawm tag nrho. Lub cev ntawm ib tug ntxhais hluas yog defatted, nws ob txhais tes thiab ob txhais ceg tau ua nyias, zoo li nws caj dab. Thiab nqaij ntshiv, kab ntawm kev ntaus, thiab txawm haus luam yeeb kub hnyiab, ntawm nws lub cev.
  Thiab lub taub hau, shaved bald, nrog pob thiab abrasions, uas ua rau Maria saib txawm ntau txaus ntshai.
  Sphero nodded nrog luag.
  - Yog, koj zoo li tus neeg raug kaw ntawm Auschwitz! Tab sis tsis txhob ntshai! Cov elves muaj ib tug khawv koob potion uas yuav kho koj qhov txhab thiab ua rau koj ib tug hluas, zoo kawg nkaus poj niam!
  Mary hais nrog luag nyav:
  - Vim li cas koj tsis ua koj tus kheej?
  Tus tub demiurge teb tias:
  - Vim cov elves yuav tsum ua hauj lwm ib yam nkaus! Thiab lawv nyob rau hauv kev lag luam ntawm kev kho mob, zoo masters!
  Cov elves hu nkauj hauv chorus:
  Peb muaj peev xwm kho tau kab mob
  Kho, tso dag, ntseeg kuv, txhua qhov txhab ...
  Kev xeem, muab tshaj tsib,
  Rau lub hom phiaj ntawm lub yeeb koob ntawm cov elves!
  Thiab Maria raug coj raws lub tsev, mus rau hauv chav tom ntej. Tus poj niam hluas tau taug kev ntawm cov ntaub pua plag, thiab hnov zoo tickle. Nws muaj kev lom zem heev.
  Thiab ntawm no nws nyob hauv ib lub pas dej uas muaj cov dej tsw qab. Nyob ntawd lawv thauj cov poj niam raug kaw.
  Ob peb elf ntxhais pib smear nws nrog ib yam dab tsi greasy thiab nrog ib tug heev muaj zog thiab tart tsw.
  Maria purred nrog zoo siab. Yog, nws tau txias heev.
  Nws nti, nqaij tawv, txiav, kub hnyiab, pib kho ua ntej peb ob lub qhov muag. Thiab daim tawv nqaij pib zoo li hluas dua.
  Maria txawm hu nkauj zoo siab;
  Nws yog ib tug hluas nkauj nyob ntsiag to,
  Kuv npau suav ntawm kuv tus kheej lub tsev!
  Yog li ntawd hais tias cov me nyuam lub luag ntws sonorous,
  Yog li ntawd tus dais nyob rau hauv hav zoov!
  
  Kuv xav tau ib thaj teb zoo nkauj,
  Fluff ntawm golden spikelets!
  Yuav kom tsis txhob paub qhov kev kub ntxhov mus ib txhis,
  Thiab hais tias tsis muaj yeeb ncuab!
  
  Tab sis ntawm no tuaj lub Tatar raid,
  Thiab lub clatter ntawm forged hooves!
  Zoo, koj nyob qhov twg yog ib pab tub rog ntawm hussar fighters;
  Dab tsi yog nto moo rau nws cov lus cog tseg?
  
  Cov knights nyob qhov twg, koj yog cov loj heev,
  Tab sis vim li cas ho tsis muaj kev tiv thaiv?
  Ntawm no yog peb ib lub tebchaws;
  Kub kub, ntuj raug txim lub teeb!
  
  Lawv coj kuv mus rau hauv tus quab taw liab qab,
  Los ntawm cones, ceg thiab steppes!
  Thiab lawv tsoo lawv nraub qaum nrog nplawm,
  Nws nyuaj npaum li cas rau moan hauv chains!
  
  caj dab girlish yeeb ncuab nrog ib tug lasso,
  Squeezed thiab xav strangle!
  Ntawm no nyob rau hauv lub nceeg vaj ntawm lub siab phem sultan,
  Kuv dhau los ua kev ua si kub!
  
  Thawj zaug kuv raug kev txom nyem
  Hnab hnav ib lub hnab sting!
  Tab sis kev zoo nkauj bloomed
  Tom qab tag nrho, lub siab dawb siab sov sov sovereign Vajtswv!
  
  Ntawm no tus Tswv nyiam nws;
  Lawv xa kuv mus rau lub Seraglio!
  Nyob ntawd, hnov lub zog ntawm ib tug txiv neej,
  Kuv pib ua raws li tag nrho cov khib nyiab!
  
  Paub tej kev txaj muag
  Lag luam lub cev qab zib!
  Nws yog qhov zoo dua los ua siab ntev deprivation,
  Kom kuv niam tsis txhob foom!
  
  Dab tsi tos thaum kawg ntawm txoj kev, kuv tsis paub
  Scares laus laus thiab cov executioner!
  Tiamsis tsis muaj ib qho chaw rau cov uas ua phem rau saum ntuj,
  Nws tsuas yog - quaj quaj!
  Maria hu tau zoo heev. Nws yog ib tug kws ntaus nkauj uas tau mus ua nom ua tswv. Thiab, ntawm chav kawm, cov ntxhais elf txhawb nws. Thiab txhua leej txhua tus muaj lub suab zoo li no thaum lawv hu nkauj nrog.
  Tom qab ntawd Maria tau muab yaug rau hauv ib qho tshwj xeeb tej yam yees siv potion. Thiab lawv muab rau nws noj heev qab zib thiab cua porridge nrog zib mu thiab condensed mis nyuj. Tom qab ntawd lawv muab kua txiv hmab txiv ntoo uas tsis paub rau nws haus.
  Tom qab ntawd, Maria hnov qhov hnyav hnyav hauv nws tus kheej, nws tsaug zog ntawm lub rooj zaum.
  Cov elves npog nws nrog ib daim pam sov. Thiab tus neeg raug txim ntawm lub siab tau coj nws thiab poob rau hauv kev pom zoo heev.
  Thiab nws tau hloov mus ua txias heev.
  Hauv nws txoj kev npau suav, Maria hloov mus ua ib tug hluas nkauj heev, yuav luag ib tug ntxhais.
  Nws taug kev ntawm cov nyom, uas yog ntshav. Tus ntxhais ko taw liab qab, tab sis zoo nkauj heev. Thiab cov nyom ua rau muaj kev zoo siab hauv kev zoo nkauj ntawm cov leeg liab qab.
  Maria txawm hu nkauj:
  Yog nws ntev raws txoj kev, yog nws ntev raws txoj kev,
  Dhia stomp thiab khiav ...
  Tej zaum, tej zaum...
  Nws yog ua tau, nws yog ua tau, nws yog ua tau
  Yog lawm. Yog lawm...
  Koj tuaj yeem mus rau Africa!
  Tab sis tsis yog khej lub qhov ncauj!
  Thiab huag, nyob rau hauv teb chaws Africa muaj roob, uas yog xws li qhov siab,
  Thiab huag, nyob rau hauv teb chaws Africa, cov dej ntws dav heev ...
  Aw, hippo crocodiles,
  Ah, phev whales,
  Auj, thiab ntsuab parrot!
  Auj, thiab ntsuab parrot!
  Tus ntxhais hu nkauj zoo li ntawd thiab ntsia rov qab. Muaj tseeb African hav zoov nyob ib ncig ntawm. Thiab nws zoo nkauj nyob ib puag ncig. Cov paj loj thiab ci ntsa iab, huab cua puv nrog lawv cov aromas. Thiab txhua yam yog feem ntau amazingly zoo nkauj. Ntawm no yog cov liab dhia hla ntoo. Thiab lawv cov tails ntev thiab tenacious heev.
  Thiab cov txiv tsawb loj hlob tuaj. Ntxiv mus, lawv yog cov loj dua, cov uas feem ntau muag hauv khw.
  Maria pib hu nkauj zoo siab dua;
  Peb nyob hauv hav zoov hav tsuag hav zoov,
  Qhov twg cov txiv tsawb ntsuab, muaj heaps ntawm cannibals!
  Peb yuav tsum hla dej hiav txwv
  Nrog xws li ebullient zog!
  
  Russia hais kom peb mus -
  Mus txog qhov twg qhov equator yog ditch!
  Zoo, dab tsi yog Vajtswv ib tug thiab tsis yog ib tug,
  Thiab yog li ntawd peb tsis muaj ib tug grenade!
  
  Lawv xa cov tub txib hluas mus ua rog,
  Lawv hais tias tsuas yog kev xyaum ua haujlwm xwb!
  Yog li ntawd txhua leej txhua tus yog ib tug tub hluas,
  Lub zog foob pob hluav taws loj txhawb nqa!
  
  Kuv tua nrog rab phom tshuab txoj cai ntawm lub hom phiaj -
  Ntawm no nws mowed down cov fighters nrog khaki xim!
  Lawv yuav tsis muaj peev xwm tig peb Leej Txiv,
  Pindos thiab lwm yam thab plaub!
  
  Xws li kev npau taws ntawm Fatherland -
  Kawm sib ntaus zoo li tus tub tsov ntxhuav siab!
  Thiab yog hais tias tus thawj coj liab muab qhov kev txiav txim,
  Tsis txhob ua ib txoj kev nyuaj siab ntawm buffoon!
  
  Ntawm no yog lub tes tsho kub hnyiab nws sab plhu,
  Nws tseem tsis muaj tawv bristles!
  Tab sis kuv ua hauj lwm rau Niam, ntseeg kuv mus ntev,
  Tsis tas yuav xav tias wimps cov hluas!
  
  Peb haiv neeg Mau -mam,
  Lawv tsis muaj hmuv, tab sis grenade launchers!
  Hauv kev teb peb yuav ntaus nrog steel,
  Lavxias teb sab pilots yuav pab los saum ntuj!
  
  Nyob rau hauv Russia, txhua tus tub rog yog los ntawm ib tug dab,
  Tus me nyuam tab tom ncav rab phom!
  Thiab kov yeej cov tub rog ntawm invaders,
  Cov paj huam hu nkauj los ntawm bard hais txog cov exploits!
  Maria hu nkauj thiab luag. Koj hais dab tsi invaders? Nws zoo nkaus li tias tam sim no Russia nws tus kheej tau mob siab rau txeeb Ukraine, thiab kev ua tsov rog tau tshwm sim rau xyoo thib ob. Tej zaum, txij li thaum Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb thib Ob - qhov loj tshaj plaws ntawm tus naj npawb ntawm cov rog koom nrog hauv nws, tej zaum yog tias nws rub, nws yuav dhau los ua cov ntshav siab tshaj plaws.
  Maria sighed hnyav heev thiab hu nkauj, nco ntsoov lub ntiaj teb uas nws nyuam qhuav tawm mus:
  Kuv lub teb chaws, ib tug neeg thov khawv,
  Kuv lub teb chaws, koj vwm!
  Thiab lub siab xav tam sim ntawd ua me. Ntxiv mus, Africa tsis yog nws lub tebchaws. Thiab ntawm chav kawm, kuv tsis tshua nyiam nws thaum koj taug kev ncig ntawm ko taw liab qab thiab hauv ib lub bikini zoo li tus neeg siab phem. Thiab qhov chaw zoo tau tshwm sim.
  Maria rov zoo siab hu nkauj, thiab nyob rau hauv ib tug txiv neej lub npe, romance ntawm tus poj Belarusian kws sau paj lug thiab bard Oleg Rybachenko:
   Lub suab ntawm lub zoo kawg nkaus lyre, echoes,
  Kuv hu nkauj, daring, Kuv tsis nyob ntsiag to!
  Lub nrig ntaus nrig tsis yog ua los ntawm wax,
  Peb mob siab rau qhov kaj - txoj kev ntawm txoj kab hluav taws xob!
  
  Vajtswv tsim txom cov neeg muaj mob -
  Hluav taws kub ntawm ntuj txiag teb tsaus hlawv cov neeg txhaum!
  Kuv xav kom Tswv Ntuj los ua phooj ywg,
  Kom tsis txhob nyuaj!
  
  Tswv Yexus yuav los sai sai no,
  Tawm mus, ntseeg txoj kev tu siab?
  Tsis txhob squint tom qab tag nrho, npau taws los ntawm saib,
  Kev txhaum, kev ywj pheej, thiab thov txim!
  
  Kuv tsis xav taug txoj kab -
  Kuv tsis xav ua neeg txhaum!
  Zoo dua kev ua yuam kev
  Tshaj ib txoj xov tsis translucent dhuav!
  
  Nws hais tias yuav tsis muaj tsov rog nyob rau hauv lub vaj kaj siab,
  Thiab kev txhaum yuav ploj mus, phem rau sawv daws!
  Txoj hmoo yog dab tsi?
  Peb tab tom tos ntsoov rau kev hloov pauv tshiab!
  
  Ua neej nyob mus ib txhis - paub zoo heev
  Tab sis ua neej tsis muaj kev txhaum yog zaub!
  Tus knight yuav nyiam ua tsov rog passionately,
  Tom qab tag nrho, ntawm kev sib tw rau kev sib ntaus sib tua tub rog!
  
  Fatherland, homeland ntawm ib tug tub rog,
  Nws muab lub teeb rau nws - peb mus!
  Cov tsis huv fiends retribution,
  Koj yuav muab lawv ib tug tub rog nyob rau hauv cov hniav!
  
  Cia peb xaus kev sib ntaus sib tua nrog kev ua koob tsheej,
  Cia peb noj khoom txom ncauj, haus dej - cia peb seev cev!
  Tom qab tag nrho, peb cov knights yog tsis txawj tuag,
  Thiab lo lus hits tsis lub qhov muag, tab sis lub qhov muag!
  
  Txawm li cas los xij, yuav ua li cas hauv lub ntiaj teb kev thaj yeeb?
  Koj tuaj yeem tsim lub palace nyob ntawd!
  Thiab muab kev pab rau lub lyre,
  Tau txais lub kaus mom laurel!
  
  Tab sis muaj lwm lub ntiaj teb - paub,
  Qhov twg warriors loj hlob!
  Ib tug tub kos lub tank rau ntawm nws lub rooj,
  Yuav ua li cas yog neeg txawv teb chaws tuaj rau peb?
  
  Tsis txhob sim so
  Txhim kho koj cov leeg, ua kom koj lub siab muaj zog!
  Peb cov Russians paub yuav ua li cas sib ntaus,
  Thaum tus tubtxib saum ntuj dheev tsaug zog!
  Maria whistled thiab npau taws ntaus nws liab qab, girlish, chiseled ko taw thiab sau tseg:
  - Yog, Russians paub yuav ua li cas sib ntaus, tab sis nrog leej twg? Kev tsov rog nrog cov kwv tij thiab txoj hauv kev ntawm Cain yog qhov txaj muag! Thiab qhov no yuav tsum tsis txhob tshwm sim!
  Tus ntxhais coj nws thiab tsoo cov txiv ntoo uas pw ntawm cov nyom nrog nws cov ntiv taw liab qab, tom qab ntawd nws muab pov rau hauv nws lub qhov ncauj liab qab uas muaj cov hniav dawb. Nws chewed nws thiab roared:
  - Damn nag zaj!
  Thiab luag dua, nws hu nkauj nrov txog kev phooj ywg ntawm haiv neeg, uas tau ua los ntawm Lev Leshchenko:
  Peb txhua tus tau qhia hauv tsev kawm ntawv, thiab peb nco ntsoov hauv siab
  Cov lus qub txog Kievan Rus Thiab Orthodox paub leej twg koj tsis nug Dab tsi yog kev cai raus dej ntawm Rus ntawm Khreshchatyk .
  
  Fuck, Slavs! Muscovites thiab Kievans Yuav tsum qhia peb lub teb chaws nrog koj Koj tuaj yeem taw tes rau ntawm koj tus poj niam Khokhlushka
  
  ? ua ke, tag nrho peb puas xyoo dhau los Thiab koj cov dumpling nrog cherries yog heev rau kuv nyiam
  
  G * d, Slavs! Muscovites thiab Kievites Peb puas yuav muab peb lub tebchaws nrog koj
  ?
  Kuv xav hlub nws...
  
  Koj thiab kuv ib txwm smashed tus infidel ua ke Thiab peb tau coj mus rau qhov no los ntawm ib tug ataman Ces peb twb me ntsis tsis muaj hmoo nrog cov atamans Tab sis peb yog brainy yeeb ncuab rau spite peb G *
  
  d, Slavs! Muscovites thiab Kievans Peb puas qhia peb lub tebchaws nrog koj Koj
  tuaj yeem taw tes
  rau koj tus poj niam Khokhlushka?Kuv xav hlub nws ... Nrog rau tag nrho kuv lub siab!
  Thiab Maria quaj. Yog lawm, muaj ib zaug thaum cov neeg ntawm USSR yog phooj ywg, tab sis tam sim no muaj kev tsov rog loj. Thiab tsis muaj qhov kawg ntawm kev tsov rog no.
  Ib tug tsov ntxhuav tawm tuaj ntsib tus ntxhais. Loj, African tsiaj nyaum.
  Maria pom nws lub sijhawm kawg thiab yuav luag tsoo rau nws. Nws nyuam qhuav muaj sij hawm los nres thiab khov. Nws hnov tias yog koj tsis tshee, tus tsiaj nyaum yuav tsis tua.
  Leo ntsia ntawm nws thiab mam li nco dheev nug ntawm tib neeg lub suab:
  - Koj puas yog tib tus Maria uas tau los ua poj huab tais ntawm elves?
  Tus ntxhais teb nrog luag nyav:
  - Koj tuaj yeem hais li ntawd! Txawm tias kuv tseem tsis tau officially crowned!
  Tus tsov ntxhuav co nws mane. Thiab nws luag ntxhi yog tib neeg, thiab nws cov hniav yog ntse thiab loj. Txawm li cas los xij, nws tsis tuaj yeem hu ua kev phem. Tus tsiaj nyaum tshum nws tus Tsov tus tw thiab nug:
  - Koj puas nyiam riddles?
  Mary teb nrog luag nyav:
  - Yog lawm, kuv nyiam nws! Hauv tsev loj cuj rau peb cov poj niam raug kaw - qhov no tsuas yog kev lom zem xwb!
  Tus tsov ntxhuav roared:
  - Leej twg tsis yog phooj ywg nrog lub taub hau, tab sis zoo li txias!
  Tus ntxhais luag thiab teb tias:
  - Hauv peb lub tebchaws, cov lus teb pom tseeb tshaj plaws: lub lauj kaub-bellied thiab bald dictator! Tab sis nyob rau hauv koj lub ntiaj teb no yog ua tau, kuv xav tias tej kev xaiv!
  Tus tsiaj nyaum muaj zog nodded, thiab nws golden mane tsiv:
  - Yog! Nov yog qhov kuv xav tias koj yuav hais. Txawm hais tias nws yog meant, pugnacious rooster. Thiab ntawm no yog lo lus nug thib ob: dab tsi yog tus neeg siab tawv tshaj plaws ntshai, thiab tus neeg lim hiam kawg, tsis txawm tshuab hauv nws lub hwj txwv!
  Mary teb nrog ib tug sigh:
  - Zoo, kuv paub cov lus teb rau qhov no - lub siab! Txawm tias tus neeg siab tawv tshaj plaws ntshai nws, tab sis tus neeg lim hiam kawg tsis muaj nws!
  Lev confirm:
  - Qhov no kuj muaj tseeb! Thiab kuv xav kom koj qhia ib zaj lus qhia fencing!
  Ib tug nqaij leeg, elf ntxhais tshwm sim nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm Maria, nws stomped nws liab qab, zoo nkauj heev taw ntawm cov nyom. Thiab nyob rau hauv nws txhais tes, nws tuav ib rab ntaj ua los ntawm ci iab hlau, thiab nws lub hauv caug tau strewn nrog pob zeb diamond, rubies thiab emeralds.
  Nws nyo hau rau Mary thiab nug tias:
  - Koj puas npaj txhij rau kev sib ntaus sib tua?
  Tus ntxhais los ntawm lwm lub ntiaj teb no teb nrog luag:
  - Kuv yeej tsis tau tawm tsam nrog ntaj ua ntej!
  Tus elf nug hauv surprise:
  - Puas yog li ntawd? Koj nyob ntiaj teb twg?
  Maria teb tu siab tias:
  - Ntiaj teb! Xyoo 2023 txij thaum Tswv Yexus yug los!
  Tus ntxhais elf luag ntxhi thiab sau ntau qhov dav:
  - Yog, kuv paub koj lub ntiaj teb! Kuv tsuas yog tsis to taub tias vim li cas koj xav txog tus txiv neej tsis muaj hmoo raug ntsia saum ntoo khaub lig los ua Vajtswv, thiab tseem suav koj lub sijhawm txij li nws yug los?
  Tus ntxhais xav teb, tab sis ib rab ntaj luxurious heev nyob rau hauv cov pob zeb muaj nuj nqis tam sim ntawd tshwm sim hauv nws txhais tes. Maria ua ib lub voj voog nrog nws cov hniav thiab hais tias:
  - Kuv pom riam phom zoo! Thiab oddly txaus, nws yog lub teeb hauv qhov hnyav, zoo li plaub!
  Tus elf nodded hauv kev pom zoo.
  - Peb tuaj yeem ua tau! Peb zoo heev ntawm nws! Secrets ntawm cov neeg zoo ntawm cov elves!
  Maria nqa ib lub pob los ntawm cov nyom nrog kev pab ntawm nws cov ntiv taw liab qab thiab muab pov rau ntawm tus ntxhais lub cev. Nws txiav nws hauv davhlau nrog yooj yim rau hauv plaub ntu thiab cooed:
  - Koj tuaj yeem ua li ntawd?
  Mary teb nrog luag nyav:
  - Kuv yeej tsis tuaj yeem pov cov khoom nrog kuv cov ntiv taw liab qab thiab cov txiv ntoo tawg. Thiab tam sim no nws zoo heev thiab zoo rau kuv, tsis muaj teeb meem. Yog li ntawd...
  Tus elf luag thiab teb tias:
  - Koj yog peb poj huab tais! Tam sim no koj muaj zog thiab nrawm zoo li peb, thiab koj tuaj yeem tsoo cov txiv ntoo nrog koj cov ntiv taw. Tab sis qhov no tsis txaus. Koj kuj xav tau kev siv tshuab.
  Maria hu nkauj nrog luag ntxhi:
  - Tib neeg muaj hlau tshuab.
  Xav tau tiag tiag thiab pab tau zoo heev...
  Zoo, nws zoo siab dua rau kuv - pej xeem txuj ci tseem ceeb,
  Tablecloth - nws tus kheej sib dhos khau siab ceev!
  Tus elf co nws tus ntiv tes thiab chirped:
  Khawv koob tsis phem - yuav hais li cas,
  Tab sis peb kuj yuav tsum boil lub npas ...
  Pob, pob, pob ua noj!
  Pob, pob, pob ua noj!
  . QHOV #2
  Maria sawv. Nws yeej tsis tau xav tias zoo siab thiab tshiab li tom qab npau suav no. Rau nws, elf ntxhais, ntsiag to stepping nrog liab qab, chiseled ob txhais ceg, coj ib daim iav framed nrog gems thiab tsis tshua muaj jewels.
  Maria ntsia nws tus kheej dua thiab tsis paub. Saib rau ntawm nws yog ib tug hluas nkauj tsis muaj hnub nyoog nees nkaum, heev nqaij, thiab extraordinarily zoo nkauj. Nws cov plaub hau yog me ntsis curled thiab sparkled zoo li kub nplooj.
  Cov tawv nqaij ua tanned, bronze. Thiab tus ntxhais cov leeg yog zoo li cam khwb cia, hlau, nrog ib tug sib sib zog nqus daim duab.
  Thiab nws tus kheej muaj zog heev, thiab yog li seductive thiab formidable nyob rau tib lub sij hawm, hais tias nws yog tsis yooj yim sua hais nyob rau hauv ib tug fairy taleas los yog piav nrog ib tug cwj mem. Tus vajtswv poj niam tiag tiag, zoo li kev ua haujlwm ntawm cov sculptors ci ntsa iab los ntawm lub sijhawm ntawm Ancient Greece.
  Maria tau ua ib lub biceps, thiab pom cov leeg nqaij zoo li cas tam sim no - tsuas yog cov hlau hlau xwb. Thiab whistled:
  - Wow! Kuv tau ua dab tsi!
  Cov ntxhais elf nug nrog luag ntxhi:
  - Koj puas nyiam!
  Maria teb nrog kev xyiv fab tiag tiag:
  - Heev!
  Cov kev zoo nkauj ntawm qhov kev sib tw glamorous tweeted:
  - Koj yog perfection
  Koj yog perfection
  Los ntawm ib tug luag mus rau ib tug gesture,
  Tshaj tag nrho cov qhuas!
  Maria winked rau cov ntxhais thiab ntseeg siab teb tias:
  - Koj yuav tsum ua siab mos siab muag! Thiab tsis txhob xav tsis thoob!
  Ob peb elves ntxiv nkag rau hauv chav. Thiab cov ntxhais zoo nkauj tau pib rub lub cev, uas tau dhau los ua cov leeg thiab muaj zog, ntawm cov qub neeg raug kaw hauv tsev loj cuj nrog tshuaj tsw qab thiab roj.
  Maria zoo siab heev nrog kev zoo siab. Nws lub cev tau massaged.
  Thaum dhau los ua ib tug hluas nkauj, tus qub neeg raug kaw nug tias:
  - Tej zaum, cia cov txiv neej sov kuv li!
  Tus poj niam nodded.
  Plaub tus txiv neej zoo nkauj, cov nqaij ntshiv hauv tsuas yog luv luv thiab khau khiab nkag mus hauv chav. Lawv zoo nkauj heev, tab sis hluas dhau lawm, lawv saib tsis muaj hnub nyoog tshaj kaum rau xyoo, thiab ntawm lawv lub ntsej muag, zoo nkauj li cov ntxhais, tsis muaj plaub hau ib leeg.
  Maria nug hauv surprise:
  - Vim li cas koj tsis muaj txiv neej loj hlob?
  Tus tub txib teb ncaj ncees:
  -Txhua tus txiv neej elves zoo li tsis muaj hwj txwv, tib neeg cov hluas, tsis laus, nrog cov tawv nqaij huv, du, zoo li menyuam yaus. Qhov no yog peb hom - mus ib txhis hluas, zoo nkauj thiab zoo siab!
  Maria luag ntxhi thiab sau tseg tias:
  - Ntawm ib sab, qhov no yog qhov zoo! Tab sis ntawm qhov tod tes, tus tub hluas yuav tsis prick kuv nrog stubble!
  Senior matron hais tias:
  - Peb muaj ib txhiab zaus poj niam dua txiv neej. Yog li ntawd, peb muaj kev tsis txaus ntawm txiv neej kev hlub. Tab sis koj poj huab tais yuav tsis muaj teeb meem nrog qhov no!
  Txhua tus txiv neej ntawm lub teb chaws Ottoman yog nyob ntawm koj qhov kev pabcuam.
  Maria nodded:
  - Cia lawv muab kuv lub cev tag nrho.
  Cov tub hluas teem mus ua hauj lwm. Lawv ua nws nrog kev txaus siab heev. Thiab lawv cov txuj ci txhais tes ua rau tus ntxhais huab tais cov ntshav npau. Thiab nws nyiam nws heev. Tsuas yog ib qho kev xav zoo heev thiab zoo kawg nkaus, ya mus rau lub vaj kaj siab.
  Thiab Maivliag hu nkauj hauv kev xyiv fab;
  Peb yog cov tswv cuab Komsomol - cov ntxhais ntawm communism,
  Peb tawm tsam cov yeeb ncuab zoo li eagles ...
  Qee zaum grins ntawm revanchism ya,
  Thaum lub caij ntuj no, cov ntxhais ko taw liab qab!
  
  Peb xav ntaus Fuhrer ntawm lub ntsej muag,
  Peb muaj zog tshaj tus ntxhw...
  Peb ua tiav hauv kev hlub thiab kev ua kis las,
  Txawm tias horde tawm tsam hauv npau taws!
  
  Tsis muaj leej twg yuav txwv cov ntxhais,
  Tom qab tag nrho, peb lub zog zoo li lub nrig hlau ...
  Peb tuaj yeem tua cov tub rog,
  Thiab peb yuav ntaus Hitler nyuaj hauv lub nyiaj npib!
  
  Kuv ntseeg hais tias lub sijhawm ntawm communism yuav los,
  Thiab tus pas nrig tsis kawg yuav muab peb lub zog ...
  Peb yuav tsis khuv xim rau lub neej Lada,
  Kuv ntseeg tias lub teb chaws yuav tawg sai sai no!
  
  Tub thiab ntxhais sib ntaus
  Ib tug pioneer barefoot mus rau kev tawm tsam ...
  Peb tsoo cov yeeb ncuab nto moo nrog rab phom tshuab,
  Ua piv txwv!
  
  Zaj nag los tua peb rudely,
  Tab sis cov ntxhais ua siab loj tuav nws ...
  Cia peb khob tus tub qhe ntawm ntuj txiag teb tsaus, Kuv ntseeg cov hniav,
  Peb yuav rhuav tus txiv neej khaus sib nrug!
  
  Hauv Russia, kuv paub tias tsis muaj chaw rau cov tsis muaj zog,
  Peb yuav tau txais txhua yam peb xav tau sai sai
  Hauv lub npe ntawm lub zog tshaj plaws,
  Saum toj no peb yog ib tug cherub golden-tis!
  
  Yuav muaj kev phooj ywg zoo ntawm cov neeg,
  Leej twg sib ntaus nrog lub hwj chim paub ...
  Rau Motherland, rau kev zoo siab, rau kev ywj pheej,
  Thiab tsis ntev yuav muaj lub vaj kaj siab nyob hauv lub qab ntuj khwb!
  
  Tus ntxhais yog taw liab qab hauv qhov txias,
  Vim li cas nws thiaj xav tau khau yog Lada yog dab ...
  Homeland tag nrho ntawm ntug mus rau ntug,
  Tus eagle yog ib tug tub, tsis yog qaib qaib!
  
  Lub hnub ci ntsa iab saum lub ntiaj teb,
  Nyob rau hauv uas kub muaj sov rays ...
  Yeej yuav los nyob rau hauv lub caress cua ntawm lub Tsib Hlis,
  Thiab tsis txhob tham dummy - nyob twj ywm!
  
  Peb yog cov ntxhais - tsuas yog cov ntxhais ntawm Svarog,
  Leej twg tsim lub ntiaj teb nrog Tsev Neeg...
  Thiab muab kev ywj pheej rau cov tub rog,
  Ib zaug reviving lub universal zoo tagnrho!
  
  Nyob rau hauv Russia muaj ib tug dav qhov chaw rau cov ntxhais,
  Thaum lub caij txias lawv tsuas hnav bikini ...
  Koj yog tus tswv cuab Komsomol ntawm Perun tus nkauj nyab,
  Ntseeg kuv, yuav tsis muaj teeb meem hauv kev npau taws!
  
  Los ntawm Yexus lub npe thiab Svarog,
  Mary, Lada Niam ntawm Vajtswv ...
  Fought rau Stalin thiab Vajtswv
  Thiab rau qhov zoo tshaj plaws ntawm cov tub!
  
  Peb yuav tsis hnov qab Tswv Yexus,
  Leej twg mus rau tus ntoo khaub lig rau lub hom phiaj ntawm Russians ...
  Thiab tau ua yeeb yam zoo heev
  Thaum peb hnub nws sawv hauv kev hlub!
  
  Perun yog Vajtswv tus Thunderer loj,
  Cam khwb cia zaj sawv ntawm radiant lub teeb ...
  Peb yuav ua hauj lwm rau cov demiurges ncaj ncees,
  Yog li ntawd lub feat yuav tau koob meej los ntawm cov knights!
  
  Cov ntxhais lub mis ci nrog cov xim ntawm poppies,
  Nws lub txiv mis zoo li tus chij ntawm Lub Kaum Hli ...
  Thiab qhov chaw uas tus dev vicious barks,
  Tab sis peb yog hma tsuas yog tsis nyob rau hauv vain!
  
  Repulsed lub onslaught ntawm Fritz ze Moscow,
  Txawm tias Hitler yog cunning thiab cunning ...
  Hauv kev sib koom ua ke, Fuhrer pom nrog Dab Ntxwg Nyoog,
  Nyom yog softer nyob rau lub caij ntuj sov tshaj li ntaub pua plag!
  
  Tab sis nyob rau lub caij ntuj no cov ntxhais yog taw liab qab nyob rau hauv cov daus,
  Vim li cas lawv thiaj xav tau khau, tsho plaub thiab lub casing ...
  Komsomol cov tswv cuab tsis ntshai frosts,
  Tej zaum lawv yuav muaj tus ntsuj plig phem tshaj plaws!
  
  Dab tsi yog peb lub zog - clockwork neeg,
  Cia peb ua Vajtswv tsaug ntau...
  Thiab cov neeg koj ntseeg tsis yog phem,
  Muaj peev xwm cuam tshuam ntau shackles!
  
  Hauv kev hlub, cov ntxhais yog qhov txias tshaj plaws
  Los ntawm txoj kev, lawv muaj ib txoj kev vwm ...
  Cov ntxhais khiav ko taw liab qab
  Cheating greedily nrog daim!
  
  Lub hnub ci ntsa iab rau lub yeeb koob ntawm Communism
  Rau lub yeeb koob ntawm Communism Rus 'blooms ...
  Thiab tus ntxhais cov plaub hau curls tuab,
  Yeej qhib ib tus account unconditional!
  
  Peb rhuav tshem Wehrmacht ze Stalingrad,
  Thiab lawv tsuas pom cov chav kawm siab tshaj xwb ...
  Rau lub yeeb koob ntawm peb Motherland Russia,
  Tus ntxhais yuav txav nws pob taws liab qab hauv qhov muag!
  
  Koj ceev faj ntawm kev sib ntaus sib tua nrog ib tug hluas nkauj liab qab,
  Nws zoo nkauj, zoo li tus nyuj muaj zog ...
  Zoo li pearls tawg ib zaug ib zaug,
  Thiab xuas nrig ntaus hauv qab tus yeeb ncuab lub plab ceg!
  
  Zoo, koj tuaj yeem ua dab tsi rau peb cov ntxhais,
  Lawv muaj lub tshuab, ntseeg kuv, poke ntawm tus ntxhw ...
  Thiab Rus ' sawv ntawm ib puas xyoo mus rau ib puas xyoo,
  Tsis kawg lub teb chaws zoo!
  
  Vim li cas cov ntxhais xav tau cov txiv neej Lavxias
  Yuav kom yug tau ib tug kwj ntawm heroes ...
  Thiab cov yeeb ncuab yuav poob, ntseeg nyob rau hauv lub kennel,
  Tau nyob rau hauv lub ntsej muag rabid neeg phem!
  
  Los ntawm Yexus lub npe thiab Svarog,
  Qhov twg tus Dawb Vajtswv tsim lub ntug ntawm ntug,
  Cia wb noj mov-dab ua ntej sib ntaus sib tua,
  Yog li ntawd muaj zog ua ntej kev sib ntaus sib tua thaum ntxov!
  
  Tom qab ntawd peb yuav coj nws thiab ntaus tus yeeb ncuab,
  Hauv qab cov ntxhais ua pa, nrog taw liab qab ...
  Yog li ntawd nws yog ruam tom qab scolding katu,
  Thiab yog tias muaj dab tsi - ntxiv poker!
  
  Qhov ntawd Stalingrad tsis ua haujlwm, koj tuaj yeem pom
  Cov ntxhais nyob ntawd tau sib ntaus sib tua...
  Txawm tias me ntsis paub kev zoo nkauj yog insulting,
  Tsis tau ua yeeb yaj kiab nws kev sib ntaus sib tua " Pleboy "!
  
  Peb txhua tus ntxhais tuaj yeem - koj paub
  Loj, tawv li qe...
  Thaum lawv pleev xim rau ntawm lub rooj,
  Thiab tam sim no peb yuav rub txoj cai ntawm lub nplhaib!
  
  Peb yuav tsis tseg txawm lub neej nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua,
  Thiab kuv ntseeg tias peb yuav nkag mus rau Berlin jokingly ...
  Tsis ntev kuv paub nyob rau hauv communism,
  Cia peb ua cua daj cua dub ntawm daus twisting!
  
  Tus ntxhais tsuas nyiam khiav taw liab qab xwb
  Lub snowdrift sweetly txias nws heels ...
  Wasps ya los ntawm cov daus khov,
  Fuhrer tus tub rog hauv lub hleb!
  
  Hauv luv luv, peb yuav yeej, kuv paub tseeb
  Cia peb ua kom muaj kev thaj yeeb nyab xeeb thoob plaws ntiaj teb...
  Blossom mus ib txhis ntawm ntug ntug,
  Nrog nws lub zog hauv kev sib ntaus sib tua tsis hloov pauv!
  
  Thaum Svarog los nrog Tswv Yexus,
  Txhua tus tuag hauv kev hlub yuav sawv rov los Rod...
  Rau lub hordes ntawm tornado ntawm qus tuag yuav xaus,
  Thiab qhov xwm txheej yuav muaj kev xyiv fab nyob mus ib txhis!
  
  Ces txav mus rau hauv lub plawv ntawm cov neeg Lada,
  Txhua yam yuav zoo nkauj hauv infinity ...
  Txais, txhua tus tub rog paub qhov khoom plig,
  Peb cov Russians yog invincible nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua!
  Muaj tseeb, ntawm no Maria ntes tau nws tus kheej xav tias nws rov hu nws tus kheej Russian. Thiab nws yuav tsis yog Russians nkaus xwb. Nws lub teb chaws yog officially sovereign, tab sis qhov tseeb nyob rau hauv kev tswj ntawm Russia. Thiab yav tom ntej yog hazy. Tsov rog nrog Ukraine tau mus rau xyoo ob. Thiab thaum twg nws yuav xaus tsis paub. Thiab cov ntshav tau ntws ntau. Thiab nws tsis muaj peev xwm txawm nyob hauv Belarus lossis hauv Russia los ua kom muaj kev tawm tsam hnyav thiab loj heev. Ntawm qhov tsis sib xws, tsuas muaj qhov nce ntawm qhov tsis sib haum xeeb.
  Thiab lub iab ntawm tib neeg tsuas yog loj hlob. Nws tau tawm hauv tsev lojcuj thaum lub Peb Hlis, thaum tsis muaj dab tsi tseeb. Thiab lub neej yav tom ntej ntawm lub teb chaws yog vague. Thiab tam sim no nws tau dhau los ua poj huab tais.
  Thiab nws tsis raug kev txom nyem, tab sis zoo siab. Thiab dab tsi zoo nkauj hluas elves. Tsuas yog ntsej muag me nyuam yaus xwb. Muaj tseeb, lub cev yog cov leeg nqaij thiab embossed, tsis tshua muaj dab tsi bodybuilders ntawm tib neeg tuaj yeem muaj cov leeg zoo li no. Wow...
  Maria luag nyav thiab xav tias: nws tau ploj mus los ntawm lub chaw rau txim, thiab nws cov neeg raug kaw yuav muaj kev nyuaj siab nrog nws. Txawm li cas los xij, txij li Maria Kolesnikova yuav tsis tshwm sim nyob qhov twg hauv ntiaj teb, lawv feem ntau yuav xav tias cov tub qhe ntawm mustachioed thiab bald dictator tua nws. Thiab lub cev raug muab zais. Zoo, lawv yuav ua suab nrov me ntsis, thiab tej zaum Maria Kolesnikova yuav tsis nco qab lawm. Los yog tej zaum tsis.
  Tej zaum nws yuav dhau los ua tus thib ob Joan ntawm Arc ? Los yog Zoya Kosmodemyanskaya. Zoo, qhov kawg, ntawm chav kawm, tau nce siab tshaj qhov ntsuas. Tej zaum vim hais tias nyob rau hauv Soviet lub sij hawm tib neeg tsis muaj eroticism, thiab ib tug yuav luag liab qab hluas nkauj ntawm txog kaum yim nrog liab qab taw nyob rau hauv lub daus yog ib hom liab liab cim?
  Lawv puas yuav ua yeeb yaj kiab txog Maria Kolesnikova!? Nws puas yuav yog lub cim ntawm lub kiv puag ncig. Los yog lawv puas yuav hnov qab txog nws, zoo li ntau txhiab tus neeg tsis muaj npe? Piv txwv li, muaj pes tsawg tus ntxhais tuag hauv kev poob cev qhev hauv kev txom nyem, thiab lawv kuj tau raug coj los ntawm ko taw liab qab hauv cov daus, tab sis tsis muaj leej twg paub lawv lub npe.
  Thov kom tus Tswv txoj kev yuav tsis muaj tseeb. Thiab Vajtswv tus Tsim tau los ua ib tug me nyuam tub uas muaj li kaum ob nyob rau hauv luv luv thiab liab qab taw. Nws zoo li kab txawv heev.
  Tab sis nws tsa nws los ntawm ib tug neeg raug txim mus rau ib tug poj huab tais.
  Maria hu nkauj nrog kev xav;
  Cov neeg sawv hauv ib pawg neeg uas ntsiag to,
  Ib tug ntxhais hauv khaub ncaws hnyav raug coj mus tua...
  Nag hmo muaj ib lub zwm txwv, hnub no muaj ib tug scaffold,
  Vim li cas koj thiaj rhuav tau tus ntxhais huabtais rau cov neeg!
  
  Au vajntxwv, vaj, vaj...
  Zoo li ib tug ntxhais nrog braids ...
  Txawm li cas los xij, tus ntxhais huabtais tsis tuaj yeem tawg,
  Txawm hais tias nws yog ib tug barefoot nyob rau hauv lub snow.
  
  Au vajntxwv, vaj, vaj
  Victory chij thiab trumpets ...
  Tus ntxhais lub pob taws liab qab raug hlawv,
  Thaum lub caij txias, nws zoo li tus poj niam pluag!
  
  Thiab cia ib co idiot cia hais
  Ntxhais fuabtais lub neej yooj yim thiab lom zem ...
  Nws taug kev barefoot hauv cov daus
  Xws li ib tug nyuaj profession!
  
  Au vajntxwv, vaj, vaj
  Lub teeb thiab txhim khu kev qha neeg ...
  Hnub no tus ntxhais huabtais tau tawg tag,
  Scarecrow zoo li lub vaj ...
  
  Au vajntxwv, vaj, vaj
  Feats koj sovereign ...
  Yog tus yeeb ncuab yeej swb tsis tau,
  Yog li ntawd koj yog infamous kiag li!
  
  Ntxhais fuabtais nyuaj heev flogged los ntawm nplawm,
  Tom qab ntawd lawv rub nws rau ntawm lub khib ...
  Nws raug txim tuag liab qab,
  Thiab xyaum los ntawm tag nrho cov pob txha nrog xyaum!
  
  Au vajntxwv, vaj, vaj
  Tib neeg tsis pub dawb lawm...
  Thaj, tshem tawm cov neeg phem tawm hauv ntiaj teb,
  Koj yog ib tug neeg tseem ceeb heev!
  
  Au vajntxwv, vaj, vaj...
  Lub taub hau ya tawm!
  Txawm hais tias xiav, qhov tseeb - xoom,
  Scarlet koj los ntshav!
  Maria hu nkauj zoo li ntawd, thiab nws cov hniav pearly ncab mus rau hauv lub ntsej muag luag ntxhi.
  Cov tub hluas tau zaws nws zoo, thiab them nws nrog lub hwj chim uas tsis tau pom dua.
  Mary mam li dhia. Thiab tam sim no nws yuav tsum tau txais kev kawm swordsmanship.
  Ib tug ntxhais nrog dawb braids nyob rau hauv ib tug bikini tawm tuaj. Nws tuav rab ntaj roj hmab hauv nws txhais tes. Tus tub qhe taub hau muab tib rab ntaj rau hauv Mary txhais tes.
  Thiab poj huab tais ntxhais twirled nws, hnov qhov yooj ntawm tes.
  Nws lub cev tam sim no tsis phem dua li cov elves. Tab sis koj kuj xav tau kev siv tshuab thiab kev txawj ntse.
  Thiab Maria, pib sprint nrog ib tug blonde nyob rau hauv pigtails, tam sim ntawd hnov nws txawv txawv thiab tsis muaj kev pab. Nws yog heev agile, technical thiab agile.
  Thiab Maria tsuas muaj tswv yim dav dav txog kev fencing. Yog li, kom ncaj ncees, nws tsis ua haujlwm zoo heev.
  Ob tug hluas nkauj tau taw liab qab, thiab lawv ob txhais taw yog dexterous thiab graceful. Thiab lawv txav nrawm heev.
  Ntawm no Maria, nyob rau hauv thiaj li yuav tsawg kawg yog zoo siab me ntsis, pib tawm aphorisms;
  Tus tswv yug yaj zoo siab, nws npau taws rau nws tus dev, tus huab tais softer, lub siab hnyav dua!
  Lavxias tsis yog haiv neeg, tab sis ua haujlwm thiab ua neej nyob!
  Ib tug neeg tsis muaj zog xav tau Vajtswv li menyuam yaus, Leej Txiv thiab Leej Niam, tab sis thaum nws loj hlob tuaj, kev saib xyuas hnyav rau nws, thiab nws, tau cais nws tus kheej ntawm nws niam nws txiv, koom nrog nws tus poj niam - kev tshawb fawb thiab laj thawj!
  Alas, lub siab tsis muaj zog tsis muaj nqis ntau - tus neeg ncaws pob ruam yuav yooj yim strangle tus kws tshaj lij tshaj lij!
  Qhov tseeb yog tias kev tuag, tsis zoo li poj niam, yeej ib txwm muaj tseeb, tab sis lub neej yog kev ntxeev siab dawb huv!
  Nws yog qhov zoo dua los txiav ib zaug dua li foom ib puas zaus!
  Kev coj ncaj ncees yog tus muam ntawm kev txawj ntse! Kev khav theeb rhuav tshem lub siab!
  Nws yog qhov yooj yim dua los tswj tus Tsov dua li rov kho tus neeg tua neeg - nas tsis tuaj yeem cob qhia!
  Cov yeeb ncuab ntau dua, kev tsov rog zoo nkauj dua! Siv cov lus tsawg dua - kev ua tsov rog tsis yog kev ua si!
  Muaj tsawg dua hauv hiav txwv dua li qhov zais ntawm tus neeg saib xyuas zais cia!
  Cov cuab yeej tsim txom, zoo li lub suab paj nruag, xav tau kev hlub thiab kev txawj ntse! Tsuas yog es tsis txhob luag thiab qhuas koj tau quaj thiab kua muag!
  Yexus nyob hauv pab yaj zoo li lub pob zeb diamond hauv dej phwj!
  Lub sij hawm yog tus tua neeg phem tshaj plaws, nws paub tsis muaj kev hlub tshua thiab lo lus zam txim!
  Ib tug txawj ua nom ua tswv, txawm hais phem phem los yeej tuav tau lub koob npe nrov li ib tug neeg txawj ntse!
  Tus nyuj nyiam nplawm, tab sis tsis nyiam plows!
  Txhawm rau plowing zoo, koj yuav tsum cog txhua xyoo puag ncig!
  Yog tias koj tsis tuaj yeem tom, tsis txhob hnia!
  Tus uas kov yeej ib tug tsov yuav tsis ntshai kaum kaum tus miv!
  Lub tsheb tsis yog khoom kim heev, tab sis yog txoj kev rau txim: ntuj ceeb tsheej rau tub ceev xwm tsheb, purgatory rau lub hnab nyiaj, ntuj txiag teb tsaus rau kev thaj yeeb!
  Ua yuam kev yog yuam kev! Tsis lees paub qhov yuam kev yog kev ua txhaum!
  Txiv neej yog unpredictable - tib neeg poj niam yog ob npaug unpredictable!
  Kev nom kev tswv, tsis zoo li kev caij skiing, yuav tsum tau lubrication kub!
  Lub zog thiab kev txawj ntse, zoo li tus txiv thiab tus poj niam, ua rau kev mloog lus tsuas yog ua khub!
  Tus kav uas muaj zog yuav tsis kaw cov yeeb ncuab ntau dua li nws tuaj yeem sib sau ua phooj ywg!
  Nyiaj yog lub fins ntawm shark ntawm kev ncaj ncees!
  Ceev faj; tsis yog hais txog kev ua siab loj, tab sis kev ua siab loj yog qhov sib piv nrog kev ua siab tawv!
  Tsuas yog cov neeg tuag tsis txhob dag, ces tsuas yog lawv tsis ntseeg!
  Ib tug neeg ntseeg phem nyiag lub cev - tus neeg ntseeg Vajtswv zoo nyiag tus ntsuj plig!
  Txoj hauj lwm tsis muaj lus dag zoo li lub tank tsis muaj roj!
  Tus uas qhia txoj kev hlub tshua sib sau ua ke; kev lim hiam yog qhov qhia txog kev qaug zog!
  Tom qab tag nrho, kev txawj ntse thiab kev khav theeb yog qhov tsis sib xws!
  Txawm hais tias lub nrig thiab ib nrab zoo dua ib qho - lub siab thiab ib nrab yog qhov phem tshaj ib!
  Ib tug muaj koob muaj npe txaus ntshai nws lub neej - ib tug neeg txawv teb chaws phem!
  Tus thawj coj yuav tsum tsis txhob qab zib - lawv yuav yaim nws! Tab sis nws yuav tsum tsis txhob iab - lawv yuav nplawm nws !
  Nws nyuaj dua nrhiav cov xuab zeb hauv cov suab puam - dua li qhov laj thawj ntawm kev ntes!
  Insidiousness yog riam phom ntawm cov tsis muaj zog - lub ntsiab lus yog riam phom ntawm insidious!
  Siv cov phooj ywg - txuj ci harnesses yeeb ncuab - ntse!
  Lub tshuab qeeb yog tantamount rau nco!
  Tus thawj coj ceeb toom zoo li tus ntiv tes hauv nws lub nrig, ib qho tseem ceeb, tab sis nws yuav tsis hloov qhov seem!
  Kev xaiv ntawm txoj cai thiab lub siab - tus neeg ncaj ncees yuav nyiam, tsis tsuas yog muaj kev nyab xeeb!
  Nws yooj yim dua los nrhiav lub pob zeb qhuav ntawm ntug hiav txwv dua li tus neeg ncaj ncees nom tswv!
  Kev ua siab loj muab ob npaug zog, dag quadruples!
  Tus phab ej uas qaug zog tshaj tus menyuam tshiab!
  Ob txhais tes yog niam, lub taub hau yog leej txiv - ua ke lawv yuav tsis tawm ntawm yeej ib tug menyuam ntsuag!
  Leej twg saib tsis taus pab tub rog yuav tsum khiav ceev ceev!
  Hauv kev ua tsov ua rog, kev ua siab loj mus koom tes nrog kev ua siab phem! Lawv zoo li ib tug nkauj nyab thiab nraug vauv nyob rau hauv ib lub koom haum yeej!
  Kev loj hlob ntawm teb chaws Ottoman zoo li lub npuas npuas, tsuas yog nrog kev tswj tus kheej xwb!
  Cov noob ntawm yeej yuav tsum tau watered nrog cov ntshav thiab fertilized nrog corpses!
  Lub teb chaws Ottoman nyob rau hauv ib txoj kev saib xyuas zoo li lub nraub qaum ntawm tus tub hluas, qhov loj dua, muaj zog dua!
  Composure rau yeej - dab tsi hardening yog rau hlau!
  Cov dej txias uas los ntawm kev ua tsov ua rog tsis yog qhov phem heev yog tias nws khov koj lub siab! Nws yog kev puas tsuaj yog tias koj lub hlwb khov!
  Kev hlub tshua zoo li xeb, kev khuv leej zoo li shashel - ntxuav koj lub siab ntawm qhov no thiab npog nws nrog cov cuab yeej: kev ua siab ntev, kev npau taws, npau taws!
  Kev xav ua rau peb ua siab tawv; kev tsis saib xyuas ua rau peb tuag!
  Kev ua tsov ua rog yog txheej txheem - zoo li hlawv! Ntshav yog roj av, corpses yog thee, yuav yog leej faj! Thiab tus tua hluav taws yog yeej!
  Lub cev thiab lub siab zoo li tus txiv thiab tus poj niam, yug los yeej ua khub, ib leeg yog barren!
  Tus thawj coj zoo sib txawv ntawm tus kws sau nkauj zoo nkauj uas nws cov masterpieces ib txwm ua rau koj los kua muag!
  Raws li txoj cai, tyrant: limitless ambition thiab lub siab txwv!
  Kev ncaj ncees yog kev xaiv lub tswv yim, kev dag ntxias yog universal!
  chess txawv ntawm kev nom kev tswv li cas?
  Hauv chess, qhov kev ua si tau ua si ntawm qhov sib npaug, tab sis hauv kev nom kev tswv, cov tub ceev xwm ib txwm muaj lub taub hau pib!
  Hauv chess muaj teeb meem lub sijhawm kawg ntawm qhov kev ua si, tab sis hauv kev nom kev tswv ib txwm!
  Hauv chess, kev txi yog kev yeem, tab sis hauv kev nom kev tswv lawv yeej ib txwm yuam!
  Hauv chess, cov khoom tau hloov kho dua, tab sis hauv kev nom kev tswv, thaum twg cov tub ceev xwm xav tau!
  Hauv chess koj tsis tuaj yeem thim rov qab mus, hauv kev nom kev tswv lawv ua nws txhua zaus!
  Tus kav, ib puag ncig los ntawm nonentities, zoo li lub pob zeb nyob rau hauv qhov chaw tsis zoo, tus nqi yuav poob thiab inevitably ploj mus.
  Lub zwm txwv, tsis zoo li lub txaj, tsuas yog sib koom los ntawm cov tsis muaj zog!
  Txhua tus tuaj yeem yeej, tab sis tsis muaj ntau tus tuaj yeem poob nrog lub meej mom!
  Nws yog qhov zoo dua kom tuag ua tus phab ej dua li ua tus neeg lim hiam!
  Paradoxically, nws yog txiv neej lub cev tsis muaj zog uas tso cai rau nws los ua zoo li Vajtswv! Yog tus liab muaj caj npab ntev, nws yuav tsis nqa ib tug pas!
  Tib neeg vices tsav kev vam meej thiab coj peb los ze zog rau omnipotence! Tus neeg lim hiam tsim - cuab yeej, tub nkeeg - lub log, tsis muaj zog - crane, glutton - laxative, lub siab xav - dav hlau, dhuav - movie, xav paub - Internet, sadist - a dynamo ua! Tom qab txhua qhov kev tshawb pom zoo yog qhov kev sib tw! Base passions - exalted technology!
  Yog Adas tsis ua txhaum, nws thiab nws cov xeeb ntxwv yuav txawv ntawm cov nyuj ua hauj lwm tsuas yog lawv lub peev xwm hais lus xwb!
  Lub sij hawm yog tus txiav txim siab tshaj plaws - nws muab cov lus rau txhua tus thiab nthuav tawm cov pov thawj!
  Improvisation yog lub axiom ntawm yeej! Tus qauv yog qhov swb theorem!
  Tsis muaj kev txawj ntse tseem tuaj yeem them nyiaj los ntawm lub khoos phis tawj, tab sis tsis muaj cov txheej txheem tuaj yeem hloov lub siab tawv!
  Hauv kev ua tsov ua rog, tus neeg lim hiam ntse yog qhov muaj txiaj ntsig ntau dua li tus neeg ruam siab tawv!
  Vim tias cov tuag tsis tuaj yeem sib ntaus, tus tub rog tuag yeej ib txwm yog tub rog phem!
  Kev ua tsov ua rog yog lub tsev kawm zoo, tab sis yog tias koj ua yuam kev, koj yuav tsis rov xeem dua!
  Loyalty ib leeg tsis txaus ua haujlwm rau lub tebchaws, tab sis nws qhov tsis tuaj yeem hloov tau los ntawm ib yam dab tsi!
  Txawm li cas los xij, leej twg tsis paub yuav ua li cas txaus siab rau lub neej yuav tsis muaj peev xwm ua tau raws li kev tuag!
  Koj tsis tuaj yeem kov yeej ob yam: kev ntshaw thiab kev ruam, txawm hais tias qhov tsis muaj thawj zaug feem ntau ua ke nrog qhov kawg!
  Zoo nkauj witted los ntawm Maria Kolesnikova, zoo li ib tug zoo orator ntawm ancient sij hawm. Thiab ntawm chav kawm, ntxiv rau aphorisms, koj tuaj yeem hu nkauj. Thiab txawm hais tias tus ntxhais huab tais twb ci ntsa iab nrog hws, zoo li nws tau smeared nrog cov roj tuab, nws coj nws thiab hu nkauj tag nrho nrog kev zoo siab. Thiab nws lub suab tsuas zoo kawg nkaus;
  Qee zaum kev npau taws yog kev lim hiam - hmoov zoo tsis yog cov viv ncaus,
  Tom qab tag nrho, ntev npaum li cas tus fighter tsis paub muaj hmoo!
  Peb yog cov chips ntawm qhov loj, tsis paub kev ua si,
  Tus Tswv tsim los noj hmo!
  
  Tiamsis peb yeej paub tej txiaj ntsim uas muaj hwjchim loj kawg nkaus,
  Tom qab tag nrho, lub ntiaj teb ib puag ncig yog ntab saum huab cua!
  Qhov tseeb, txoj hmoo yuav ua kom cov axes,
  Thiab txawm muaj hmoo, txij li thaum Vajtswv raug ntes indifferent!
  
  Tom qab tag nrho, kev zoo siab yog tsis yooj yim sua, zoo li ib kob,
  Amid dej hiav txwv ntawm kev tu siab thiab kev txom nyem!
  Thiab tus txiv neej chim siab kho siab heev
  Nws tsis yog cua daj cua dub uas kav hauv nws tus ntsuj plig, tab sis yog huab cua phem!
  
  Auj, nws nyuaj rau pom hauv qab lub hnub qub tuag,
  Yuav tsum tau yug los rau hauv lub ntiaj teb no nyob rau hauv lub constellation Sagittarius!
  Kuv zoo li nightingale aspire rau kuv tus npau suav,
  Nyob ib ncig ntawm lub luag nyav, whim, crooked ntsej muag!
  
  Kuv tsis ntseeg nws, qhov no yuav nyob mus ib txhis,
  Cas tus txiv neej, doomed yuav ib tug cab!
  Thiab txoj kev siab zoo thiab kev txawj ntse nyob qhov twg,
  Tsis yog kev ncaj ncees tiag tiag - npau suav sai sai!
  
  Siab phem, siab phem nyob hauv peb lub ntiaj teb muaj hwj chim,
  Qee zaum yos hav zoov hlawv txhua yam nrog hluav taws!
  Tib neeg txoj kev ntshaw yog raging zoo li cua daj cua dub,
  Thiab zoo li cov neeg crooks thiab crows nyob ib ncig ntawm!
  
  Kuv xav nrhiav tsawg kawg yog ib lub hnub ci ci,
  Kom paub tias chivalry tseem ciaj sia!
  Tab sis nyob rau hauv kuv tshawb nrhiav me ntsis lus teb,
  Thiab txhua tus zoo li mob siab rau!
  
  Au, koj nyob qhov twg tus ntsuj plig dawb huv,
  Ntev npaum li cas koj tuaj yeem ua luam dej hauv qab huab!
  Cov neeg muaj qhov pom thiab hnov,
  ya mus rau lawv, tsis txhob flutter nyob rau hauv lub voj voog!
  . QHOV #3
  Maria tau fencing rau nws lub siab lub ntsiab lus . Tom qab ntawd nws raug coj mus rau lub gym. Nyob ntawd koj tuaj yeem sov so thiab cob qhia cov leeg. Thiab saib yeeb yaj kiab tib lub sijhawm. Tshwj xeeb, cov orcs yog nyob rau hauv tsov rog. Qhov kev sib tw no tsis zoo, thiab phem heev. Outwardly, lub orcs zoo li ib tug dais, tsuas yog lub muzzle yog zoo li cov monsters.
  Thiab tsis zoo li lub ntiaj teb primitive ntawm no. Thiab muaj TV, thiab xov tooj cua, thiab txawm tso tsheb hlau luam.
  Piv txwv li, elves muaj lub tsheb zoo nkauj heev, me me, streamlined nyob rau hauv cov duab. Ntawm qhov tsis sib xws, orcs yog loj, angular thiab clumsy. Maria ntsia qhov kev sib ntaus sib tua nrog luag nyav.
  Elves sib ntaus sib tua ntawm taw thiab hauv bikinis. Muaj plaub ntawm lawv nyob rau hauv ib lub tank me me tab sis nimble nrog rab phom ntev. Ntawm no cov shooting yog xws li hais tias cov ntxhais yog heev kom meej meej pom.
  Lawv muaj cov leeg zoo nkauj, embossed, thiab tsis muaj khau haum rau ob txhais ceg, uas tsuas yog hais txog lawv txoj kev sib deev.
  Cov ntxhais sib ntaus sib tua thiab ntawm no yog ib tug ntawm lawv nrog ib tug kiag li tib neeg lub npe Elena hais tias:
  - Cov no yog cov orcs. Lawv lub tank tsuas yog lub thawv dab tuag xwb. Txawm tias tsis muaj ib qho kev nqes hav ntawm armor. Cov no yooj yim heev rau ntaus!
  Elizabeth nodded nrog ib tug tu siab luag.
  - Tej zaum koj yuav yog hais txog qhov ntawd! Tab sis nws yog rau peb kom zoo dua.
  Thiab tus ntxhais raug rho tawm haujlwm ntawm tus yeeb ncuab, siv cov ntiv tes liab qab ntawm nws ob txhais ceg zoo nkauj, chiseled.
  Thiab qhov ntaus ntawm qhov projectile tau zoo- aimed. Lub plhaub ua rau lub turret loj ntawm lub tank ork.
  Ekaterina kuj yog khaus khaus, thiab ib nrab-liab qab tus ntxhais los ntawm hom elves coj nws thiab chirped, baring nws loj heev thiab tib lub sij hawm zoo nkauj thiab tag nrho cov hniav tsis nruj. Qhov no yog ib tug ntxhais uas tsis tshua muaj kev zoo nkauj.
  Txawm hais tias qhov tseeb, cia peb hais tag nrho cov elves, thiab muaj kev zoo nkauj. Thiab qhov no yog qhov lawv cov neeg nto moo rau.
  Efrosinya, lwm tus ntxhais los ntawm qhov kev sib tw ntawm lub tank, hais tias:
  - Ntawm no, nco ntsoov koj, hauv peb lub ntiaj teb, rau ib tug txiv neej, muaj ib txhiab tus poj niam. Ntawm ib sab, qhov no yog qhov zoo rau cov txiv neej. Tab sis ntawm qhov tod tes, qhov no kuj tsim teeb meem! Tshwj xeeb tshaj yog rau cov ntxhais nyob mus ib txhis!
  Catherine tau lees paub, tua dua nrog kev pab ntawm nws cov ntiv tes liab qab ntawm nws ob txhais ceg zoo nkauj:
  - Yog, qhov no muaj nws tus kheej qhov teeb meem, thiab tib lub sij hawm ntxim nyiam! Yog li nws zoo li rab ntaj ob sab. Txawm li cas los xij, yog tias muaj ib tus ntxhais zoo nkauj leeg nyob ib sab ntawm koj, qhov no kuj yog, cia peb hais, tsis phem!
  Elizabeth hu nkauj nrog fervor:
  Tsis phem nrog ib tug ntxhais
  Kuv tuaj yeem hais li cas...
  Tab sis peb yuav tsum khaws tus txiv neej thiab,
  Txiv neej, txiv neej, txiv neej!
  Tub, tub, yuav koj tus kheej!
  Thiab cov tub rog tau luag nrov nrov. Thiab lawv tau qhia lawv tus nplaig ntev thiab agile heev.
  Ib tug orc raug rho tawm haujlwm ntawm lawv los ntawm hnyav, loj-caliber cannon. Tab sis lub plhaub tau ya dhau los, yog li tus elf Euphrosyne me ntsis hloov lub tank mus rau sab.
  Qhov no yeej yog ib zaj lus. Cov ntxhais yeej txiav txim siab yeej txawm tias muaj yeeb ncuab tawm tsam. Thiab orcs, nws yuav tsum tau hais tias, yog cov plaub hau heev thiab shaggy creatures.
  Elena sau nrog luag nyav:
  - Tej zaum qhov kev tsim txom uas qias neeg tshaj plaws yog thaum tus orc paws koj, thiab koj liab qab thiab khi. Thiab nws sim hnia koj!
  Catherine hu nkauj nrog lub luag nyav ironic:
  Orc yog tus dab furry, tsis txhob lwj nws,
  nruj me ntsis raws li tsoom fwv, txhua tus hnia!
  Ib diav roj ib hnub, tsawg kawg ntawm ntsev,
  Thiab cawv thiab nqaij, tsuas yog rau cov qhua!
  Efrosinya tawm tsam qhov no:
  - Yog tias koj noj ib khob butter, koj yuav dhau los ua ib qho kev sib tw. Thiab tus ntxhais yuav tsum muaj lub cev thiab muaj peev xwm yug tau elves zoo nkauj. Tsis yog nws?
  Elena giggled thiab hais nrog lwm txhaj tshuaj, siv nws pob taws liab qab, nws damn tau ntxim hlub thiab agile ceg:
  - Cas kuv yuav ua huab tais,
  Tus muam thib peb hais tias...
  Kuv yuav ua rau txiv huab tais,
  Yuav yug tau ib tug hero!
  Rau kev ua siab loj, Elizabeth coj thiab hu nkauj, lwm txoj kev sib hlub ua ke:
  Saum lub hnub qub peb yuav ya hla lub ntiaj teb,
  Lub hnub ci yuav ci...
  Heroism ntawm lub elves ntawm lub teeb hu,
  Hloov tus neeg yos hav zoov rau hauv kev ua si!
  
  Lub sijhawm yuav poob qis
  Qhov twg muaj thunderstorm sparks thoob ntiaj teb ...
  Txiv apples blossoms nyob rau hauv tej,
  Tau kawg lub caij nplooj ntoos hlav los!
  
  Yuav muaj ib lub sijhawm, ntseeg elfinism,
  Qhov twg ib tug neeg yog ib tug demiurge.
  Peb yuav ntxuav cov stain ntawm lub ntsej muag ntawm orkshizma,
  Yog tias tsim nyog, peb yuav plowing thiab plows!
  
  Yuav muaj cov vajtswv ci ntsa iab thoob plaws ntiaj teb,
  Coj elves lom zem thiab luag...
  Peb yuav pleev cov plaub hau nrog ib tug miter ,
  Yuav kom muaj kev vam meej hauv kev lag luam muaj koob meej!
  
  Yog, Elfia yog lub ntiaj teb lub tebchaws,
  Elfinism dawb huv av ...
  Tus ntxhais liab qab khiav
  Nws los ntawm ib tug nkauj nyab muab!
  
  Yog, hlub cov zoo nkauj Elfia,
  Dab tsi tsim hlau los ntawm pob zeb ...
  Ntseeg kuv, tib neeg yuav zoo siab dua
  Cia napalm ntog saum ntuj!
  
  Tsis txhob nrhiav kev zoo siab yam tsis muaj Rod,
  Nws yuav muab kev hlub mus ib txhis...
  Hauv qab pob taws hauv kev sib ntaus sib tua ntawm Svarog,
  Txhaum monsters ntshav!
  
  Tsis muaj ntau lub teb chaws zoo nkauj ntawm cov neeg loj heev,
  Nws muaj elves thiab dwarves nyob rau hauv qeb ...
  Peb nyob mus ib txhis nrog Leej Txiv,
  Peb yuav yeej nyob rau hauv ib qho, paub kev sib ntaus sib tua!
  
  Yog li ntawd yog vim li cas tus elf fighter thiaj li tu siab,
  Tom qab tag nrho, koj paub lub hwj chim ntawm Svarog ...
  evoke kev xav zoo,
  Peb Lada nyiam qhov zoo tshaj plaws!
  
  Nws yuav zoo dua li lub qab ntuj khwb, ntseeg kuv -
  Yog tias elfinism pib kav ...
  Peb yog Svarog cov menyuam zoo siab -
  Cia peb tsoo orkshism rau hauv quarks!
  
  Tsis ntev lub ntiaj teb yuav ci ntsa iab,
  Kev vam meej yuav los sai sai no...
  Thiab Yarilo yuav sawv zoo li lub hnub ci ntsa iab,
  thiab yuav muab radiance rau txhua tus!
  
  Cia peb haus dej rau cov Txiv Plig
  Kom Elfie vam meej mus ib txhis...
  Kom muaj nyiaj hli tsis kawg -
  Txog qhov uas nws tsis yog txaj muag rau npau suav!
  
  Cia tus Elf sawv saum lub qab ntuj khwb,
  thiab Vajtswv txoj kev zoo siab yuav qhia txhua yam ...
  Nrog nws lub zog nyob rau hauv imperishable battles,
  Peb yuav nthuav tawm qhov kev dag ntxias tshaj plaws!
  
  Tsis ntev lub hnub yuav ci ntsa iab
  Qhov chaw yuav zoo li lub tshav puam...
  Yog li hlawv hluav taws koj kub dua,
  Ntxoov koj cov ncej hlau!
  
  Thiab tom qab ntawd nrog zaj nkauj ntawm Great Lada,
  Uas yug tau Vajtswv muaj hwjchim...
  Peb yuav tau txiav tej pawg neeg qus,
   Elfi-glorious cov tub nrog ntaj!
  Qhov no yog li cas cov elves zoo nkauj thiab zoo siab hu nkauj. Thiab lawv lub suab yog li nightingale thiab sexy. Nrog cov ntxhais zoo li no koj tuaj yeem kov yeej cov bears.
  Kuv yuav tsum hais tias, lawv yog cov slender thiab zoo nkauj, sexy thiab seductive, appetizing poj niam elves.
  Meanwhile, cov pilots kuj sib ntaus sib tua saum ntuj. Fighters tseem tsis tau nce siab li nyob rau hauv nees nkaum-thawj xyoo pua. Lawv txawm muaj ntsia hlau cav. Thiab riam phom - phom dav hlau thiab phom tshuab. Tab sis ntawm qhov tod tes, zoo kawg nkaus pilots sib ntaus sib tua hauv cov neeg coob. Thiab kom nws yooj yim dua rau kev sib ntaus sib tua, lawv yog khau khiab thiab hauv bikini.
  Albina yog ib tug zoo elf. Nws nias cov nyees khawm nrog nws cov ntiv taw liab qab. Tua phom phom.
  Thiab lub dav hlau downed ntawm orcs hlawv. Thiab cov bears no muaj angular, hnyav thiab clumsy tsheb.
  Txawm li cas los xij, nws tsuas yog hloov cov ntxhais. Thiab lawv cleverly coj lawv cov dav hlau tawm hauv qab lub tshuab.
  Alvina, lwm tus ntxhais elf, kuj raug rho tawm haujlwm, nrog kev pab ntawm nws cov ntiv taw liab qab, thiab, hu nkauj, hais tias:
  Kuv yog ib tug elf slayer thiab lub hwj chim yog seething
  Ntuj yog kuv lub tsev!
  Nws tus khub giggled thiab paub tseeb tias thaum nws tsoo lub orc.
  - Yog, lub tsev!
  Nyob rau saum ntuj, tau kawg, kev sib ntaus sib tua mus nrog ntau qib ntawm kev vam meej. Muaj tseeb, elves tua orcs, ntau zaus dua li lawv yog cov neeg sawv cev ntawm cov neeg ntxim nyiam.
  Tab sis muaj ntau yam orcs. Thiab qhov no tsim teeb meem.
  Maria Kolesnikova saib cov yeeb yaj kiab no thiab sau tseg tias:
  - Nws yuav yog qhov zoo los siv cov tshuaj tiv thaiv thiab tiv thaiv!
  Natasha, uas yog lub npe ntawm tus elf uas yog Minister of War nyob rau hauv tus huab tais, teb nrog ib tug sigh:
  - Peb tau siv nws ntev, tab sis nws tsis pab! Orcs, trolls thiab peb lwm cov yeeb ncuab kuj siv cov khawv koob, suav nrog cov uas tawg los ntawm kev tiv thaiv tej yam yees siv!
  Maria tweeted:
  - Yog, nws muaj tseeb! Tab sis yuav ua li cas yog tias koj sim dej dawb huv?
  Natasha luag ntxhi thiab nug:
  - dej dawb huv?
  Poj huab tais thiab qub neeg raug kaw tau lees paub tias:
  - Qhov ntawd yog dej dawb huv. Qhov no yog ib lub tswv yim zoo heev, thiab ib qho uas tau ua pov thawj zoo hauv kev ua tsov rog tiag tiag!
  Lub glamorous Minister of Defense pom zoo nrog luag:
  - Thiab dab tsi koj majesty, koj yuav tsum sim!
  Maria coj nws thiab hu nkauj nrog kev mob siab rau, zoo li muaj kev tshoov siab hauv nws tus kheej;
  Kuv yog ib tug ntxhais tshis Soviet
  Nws ua hauj lwm thiab plows teb lovingly ...
  Tab sis ib tug thunderstorm rumbled ...
  Cov fascist tawm tsam, vim tsis muaj chaw txaus rau nws!
  
  Ntshav plaub caug thawj xyoo txaus ntshai.
  Hitler tawm tsam nrog ib pawg loj ...
  Cia cov Russians mus pov tseg hauv batch,
  Lub plhaub tau tawg - cov mos txwv yog ntxhi!
  
  Tsis muaj qhov chaw, nws tsis phem dua los nrhiav ntawm no,
  Thaum mob thiab kev puas tsuaj nyob txhua qhov chaw ...
  tus ntxhais tsis yog nees nkaum,
  Tab sis ntau npaum li cas mob thiab deprivation muaj nyob ib ncig ntawm!
  
  Kev phem fascism tawm tsam Motherland,
  Yog li muaj zog, tsuas yog ferocious ...
  Tab sis kuv ntseeg tias communism yog tus yeej,
  Leej twg yog cov neeg German uas dig muag tom qab Adolf?
  
  Tus yeeb ncuab muaj zog heev, ntseeg nws
  Nws lub siab yog nquag thiab lim hiam...
  Fascism tsuas yog tsiaj qus xwb
  Thiab tawm tsam tus ntxhais, daim duab yog xiav-eyed!
  
  Tsis muaj ntxhais, yuav tsis rov qab
  Lawv maj nrawm los ntawm cov daus liab qab ...
  Kev xeem, muab tshaj tsib,
  Thiab peb cov ntxhais sib ntaus sib tua ua siab loj!
  
  Fascism ya mus rau hauv Rus 'hauv vain,
  Txawm hais tias Fritz tus phooj ywg pab ...
  Thiab peb Reich yuav ya sai sai,
  Txawm tias carnivorous tua Russians!
  
  Lawv tsis paub, cov ntxhais ntawm lo lus muaj kev thaj yeeb,
  Lawv ntshaw kom yeej...
  Txawm hais tias Hitler yog cov lus txias heev,
  Dab tsi tau dhau los ua tus neeg dag!
  
  Cia peb muab Fritz sai sai cov ntxhais checkmate,
  Tus yeeb ncuab zoo nkauj trepan ze Moscow ...
  Tom qab ntawd muaj lub legendary Stalingrad,
  Nws ntsib nrog showdown, paub nws txias!
  
  Zoo, dab tsi yog tsov rau cov ntxhais?
  Tiag tiag lub tshuab muaj zog ...
  Peb tsis xav tau kev ua si zoo nkauj ruam,
  Leej twg pab tub rog ntawm fascists tsoo!
  
  Tebchaws Meskas pab Fritz ntau heev,
  Lawv muab cov dav hlau dawb, tso tsheb hlau luam ...
  Lawv yuav tsum tau mus vwm
  Yankees overeat nrog belans!
  
  Yog, Hitler raug tua los ntawm ib tug dev,
  Thiab Goering txeeb qhov chaw ntawm lub zwm txwv ...
  Tej zaum tsis paub tab txaus rau ib tug loj,
  Tus npua rog rog hauv huab tais huab tais!
  
  Tab sis tam sim no Asmeskas nrog Britain,
  Yog li ntawd lawv mob siab rau pib pab Nazis ...
  Cov tub rog liab yuav tsis suav qhov poob,
  Thiab communism tau ploj mus!
  
  Qhov no tsuas yog kev sib raug zoo ntuj raug txim,
  Thaum kev sib sau yog lub zog ntawm peev ...
  Thiab hem kom vau...
  Av fascists paub Yankees me ntsis!
  
  Sam puas muab foob pob rau lawv,
  Thiab nws xa zaub mov mus rau Fuhrer ...
  Tom qab tag nrho, tau kov yeej lub USSR hauv kev sib ntaus sib tua,
  Adolf tabtom tawm tsam cov thawj coj qub!
  
  Losses, ntawm chav kawm, peb dais ntau,
  Cov ntxhais tsis tau taw txawm tias thaum lub caij txias ...
  Tab sis yog tias tsim nyog, peb pw hauv Moscow,
  Peb muaj xws li braids nrog kub!
  
  Yog tias lawv tiv thaiv Stalingrad,
  Ntseeg kuv, peb tuaj yeem ncav cuag Berlin ...
  Rau Red Army, ntseeg qhov kev sib dhos no,
  Thaum cov neeg thiab cov tub rog sib sau ua ke!
  
  Cov ntxhais tsis paub, tsuas yog tsis muaj lo lus,
  Thiab furiously sib ntaus nrog phem orcs ...
  Peb yuav pom, cov ntxhais ntseeg kaj ntug,
  Txawm hais tias lub qhov muag qee zaum zoo li saucers!
  
  Kuv ntseeg tias ncaj ncees Russia tsar,
  Yuav muaj peev xwm ua kom lub siab xav muaj zog dua steel ...
  Tej zaum yuav muaj Orthodox sovereign,
  Kohl ua tsis tau txhua yam zoo kawg nkaus Stalin!
  Yog, cia lub tebchaws Soviet tawg paj,
  Txoj kev yuav yog kev tsim kho nyob rau hauv lub teeb ntawm communism ...
  Yeej qhib ib tus account unlimited,
  Txawm tias cov me nyuam ntawm revanchism liab qab lawv cov hniav!
  
  Zoo, koj hais dab tsi, txiv ntxawm formidable Sam,
  Sawvdaws, koj tus kheej xav txog kev tuag...
  Tswj kom tawm tsam Nazis ntawm USSR,
  Thiab qhov no txhais tau tias kev tuag ntawm peev!
  
  Zoo de thiab ntau tshaj ib zaug, tsis yog ob fights,
  Nws tseem yuav pom los nag xob nag cua hla Russia ...
  Yog li ntawd tus lej tsis tuaj rau lawv lub tebchaws,
  Tej zaum tsim rau Vajtswv!
  
  Qhov twg Stalin tsuas tuaj yeem ua tsis tau,
  Cov ntxhais liab qab tuaj yeem ua tau ...
  Rau lawv, tus Vajtswv muaj hwjchim, Dawb Huv Svarog,
  Thiab qhov tseeb thaum tua los ntawm rab phom tshuab!
  
  Hauv ntej, kev sib ntaus sib tua tsis yog qhov kawg nkaus,
  Peb cov Russians tab tom siv zog ua pauj ...
  Yuav muaj ib tug txiv neej laus thiab ib tug hluas sib ntaus sib tua,
  Peb yuav tsis muab lub sijhawm txaus ntshai rau Nazis!
  
  Nyob rau hauv luv luv, peb yog cov ntxhais liab qab,
  Dua nws furiously nrhiav mus tua,
  Thiab nrog lub pob taws liab qab, lub nrig muaj zog.
  Peb mam li fuck koj heev uas tus Fuhrer zoo li nug !
  
  Kuv ntseeg tias Rus 'yuav tau rov qab los sai sai,
  Hauv qab chij ntawm tus yawm Svarog ...
  Sib ntaus sib tua rau koj lub tebchaws thiab tsis txhob ntshai,
  Vim yuav muaj kev zoo siab sai sai no!
   Tom qab lub zog zoo li no, txawm tias tsis meej heev, thiab tsis yog zaj nkauj tag nrho, nrog qee qhov kev tsis sib haum xeeb, cov ntxhais los ntawm hom elves tau npaj txhij mus tiag tiag thiab txav roob. Lawv yeej yug los yeej.
  Thiab ntawm no yog cov ntxhais hauv bikinis, tawm hauv cov hneev taw liab qab hauv av nkos, tua phom. Ntawm no loj-caliber cannons yog ntaus thiab loj projectiles ya siab nyob rau hauv ib tug arc. Yog li cov orcs raug pov thiab tig los ntawm lawv cov howitzers. Qhov no yog qhov kev tua tuag tiag tiag, thiab nws yuav tsis nres, nws yuav tsis ua pa.
  Ib tug ntawm cov elves, Tus tauj ncov loj Svetlana, ntxhi rau nws tus phooj ywg nrog lub siab phem luag:
  - Koj puas xav tias lawv yuav muab peb lub hnub qub rau lub xub pwg pluaj?
  Nws teb nrog luag ntxhi:
  - Lawv yuav ntes thiab muab ntau dua!
  Tom qab tus ntxhais nquag ntiv tes nws liab qab, zoo nkauj, ntxim nyiam heev, tanned thiab cov leeg nqaij, lawv hu nkauj:
  Peb tau hais - peb xav tau qhov siab,
  Thiab spare tsis ammo ...
  Ntawm no yog lub hnub qub thib ob
  Koj ntawm lub xub pwg pluaj!
  Cov tub ntxhais hluas, so taw liab qab, nrog cov leeg nqaij uas dov cov pob hauv qab daim tawv nqaij, rub lub thawv hnyav nrog lub plhaub. Thiab qhov no, ib yam nkaus, yuav tsum tau hais tias, kev tawm dag zog heev.
  Cov tub rog zoo li tau pov ib daim npav rau ntawm lub rooj. Thiab ib zaug ntxiv, ib rab phom loj heev tua.
  Natasha, Minister of Defense, tau mob siab rau:
  - Lub zog puas tsuaj ntawm projectiles yog nce los ntawm cov khawv koob spells. Qhov no kuj yog ib qho piv txwv ntawm kev siv khawv koob rau kev ua tub rog!
  Maria nodded nyob rau hauv kev pom zoo.
  - Qhov no yog lawm! Thiab peb tseem tuaj yeem ua ntau yam rau yav tom ntej yeej!
  Lwm lub tank txav hla cov txiv kab ntxwv nyom. Nws qis heev hauv silhouette. Thiab nws tau xyaum tsis muaj ntauwd, tab sis muaj ib tug tshwj xeeb rotating chim. Thiab lub tsheb no ntsia pretentiously. Tsuas muaj ob tug ntxhais xwb. Txij li thaum lub tank no me dua li niaj zaus.
  Natasha sau tseg:
  - Nov yog lub tsheb ntawm lub neej yav tom ntej!
  Maria pom zoo:
  - Yog, kuv xav tias nws yog ib qho kev cog lus loj hlob. Tab sis ntaus lub hom phiaj me me yog qhov nyuaj dua. Ntawm no cov Germans hlawv tawm thaum Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum Ob, vim lawv ua cov tso tsheb hlau luam loj heev.
  Natasha winked thiab chirped:
  - Peb lub tank nrawm heev,
  Thiab cov ntxhais liab qab, taw liab qab!
  Nyob rau hauv lub meantime, lawv qhia nyob rau hauv xinesmas yuav ua li cas ib tug elf me nyuam tub, ib tug me nyuam ntawm kaum xyoo, nkag mus rau hauv lub hav txwv yeem. Nws teeb tsa lub tshuab xa xov me me los coj cov elves ' drone . Txog tam sim no, cov khoom siv no yog qhov yooj yim tshaj plaws thiab tseem ceeb tshaj plaws.
  Tus tub liab qab, me nyuam ko taw npuaj rau ntawm cov nyom. Nws zoo li ib tug tub hluas uas koom nrog. Tus me nyuam hnav ris luv nkaus xwb, thiab huab cua txias thiab los nag. Thiab tus tub tab tom tshee ntawm qhov txias.
  Txawm li cas los xij, nws ua siab tawv hu nkauj:
  Kuv yog ib tug tub hluas tsis muaj kev koom tes txhua,
  Ib tug me nyuam uas pheej ua siab loj nrog nws lub neej...
  Kom cov elves tsis muaj teeb meem ntawm no,
  Yog li ntawd cov neeg nyob rau hauv glamorous communism!
  Thiab tus me nyuam yuav coj nws thiab qhia tus nplaig. Thiab yog li ntawd tus tub elf ua nws txoj kev mus rau lub orc camp. Cov stench ntawm shaggy bears tickles cov me nyuam lub qhov ntswg unpleasantly.
  Tus menyuam muaj kev pheej hmoo loj. Nws plam txoj cai hauv qab lub qhov ntswg ntawm cov shaggy creatures.
  Maria hais tias:
  - Tub siab tawv. Tab sis puas tsim nyog xa cov me nyuam me no mus ua tub txib?
  Kws muaj txuj ci Minister Natasha logically remarked:
  - Cov menyuam yaus zoo li no ua rau me me aura, thiab cov orcs xyaum tsis pom lawv cov kev tshawb nrhiav thiab saib xyuas cov khawv koob!
  Maria luag thiab hais tias:
  Heroism tsis muaj hnub nyoog
  Nyob rau hauv lub plawv ntawm ib tug hluas hlub rau lub teb chaws ...
  Yuav kov yeej cov npoo ntawm qhov chaw,
  Ua kom muaj kev zoo siab nyob hauv ntiaj teb!
  Natasha hais nrog luag nyav:
  - Tsis tsuas yog cov ciaj sia, tab sis kuj cov neeg tuag, thiab tsis tsuas yog nyob rau hauv lub ntiaj teb no!
  Maria, hauv kev teb, npau taws ntaus nws txhais taw liab qab, hnyav thiab muaj zog ceg, uas tam sim no tuaj yeem rhuav tshem tus hma:
  Nyob Ntiaj Teb Nyob Ntiaj Teb
  Thiab koj nkag siab tib neeg ...
  Ob lub ntiaj teb,
  Yuav tsis muaj lub ntiaj teb thib ob!
  Ntawm ib txhiab lub ntiaj teb
  Tsis muaj ntsuab li!
  Ntawm ib txhiab lub ntiaj teb
  Tsis muaj leej twg nyiam!
  Meanwhile, tus me nyuam tub elf teeb lub transmitter thiab nkag rov qab. Nws liab qab, liab heels flashed zoo nkauj heev.
  Maria txawm xav tias yog tus menyuam raug ntes, ces nws liab qab, puag ncig heels yuav raug hlawv nrog hlau kub kub. Thiab tus menyuam no yuav qw li cas.
  Thiab cov orcs yuav luag nyav thiab nqus cov nqaij scorched nrog lawv lub qhov ntswg.
  Ntawm no tus me nyuam tub coj nws thiab nrog nws txhais ko taw liab qab nias rau ntawm kab laum, uas tau nkag rau hauv cov nyom. Cov kab ntsais muag, thiab dheev tig mus ua ib lub pov haum.
  Tus tub khaws nws nrog nws txhais taw liab qab, thiab muab pov rau hauv nws txhais tes, thiab chirped, NW nyuam qhuav hnov:
  - Los ntawm kev luag nyav nws yuav ua kom ci dua,
  Thiab tus ntxhw thiab txawm tias me ntsis qwj ...
  Cia peb muaj kev lom zem ntau dua elves hauv kev sib ntaus sib tua,
  Thiab cia cov orcs raug kev txom nyem nkaus xwb!
  Thiab tus tub ceev xwm darted mus rau hauv lub hav txwv yeem. Ntawm no yog ib tug me nyuam ntxim hlub. Zoo li tib neeg.
  Ntawm no nyob rau hauv ib zaj duab xis, tus me nyuam tub kuj swb mines nyob rau hauv lub tso tsheb hlau luam.
  Thiab nws raug ntes. Nws yog ib tug pity lub Soviet xinesmas thiab yuav ua li cas lawv tsim txom nws tsis tshwm sim. Tab sis lawv tsuas yog coj mus rau qhov kev tua liab qab hauv cov daus.
  Thiab lub koob yees duab tau pom me me, me me hneev taw ntawm cov snowdrift, ze-up. Thiab qhov ntawd tau hais ntau dua li qhov kev tsim txom tau tshwm sim hauv kev nthuav dav thiab naturalistically.
  Nov yog movie tiag tiag.
  Maria hu nkauj nrog kev zoo siab, flexing cov leeg ntawm nws liab qab thiab cov leeg nqaij:
  Teeb tsa hmo tsaus ntuj zoo li lub pob hluav taws,
  Peb yog cov tho kev, menyuam yaus, cov neeg ua haujlwm ...
  Lub sijhawm ntawm lub xyoo ci ntsa iab yog los txog,
  Tus tho kev quaj yuav tsum npaj txhij!
  Tus tho kev quaj yuav tsum npaj txhij!
  Natasha giggled thiab paub tseeb tias:
  - Lub qe tawv nqaij no yuav tsum tau boil rau kaum tsib feeb, tab sis cov pioneer los ntawm tsev neeg elf yeej ib txwm npaj txhij!
  . Tshooj No 4.
  Lub caij no, muaj lwm ntu ntawm kev ua tsov ua rog. Ntawm no yog ob tug elves ua tsov rog sniper.
  Lawv tau taw liab qab, tab sis nyob rau hauv pom camouflage. Thiab lawv zaum hauv ambush, nrhiav lub hom phiaj.
  Ib tug ntawm lawv, blonde Alice, ntxhov siab, hais tias:
  - Orcs, kuv yuav tsum hais tias, muaj ntxhiab tsw heev. Thiab yog li ntawd nws yog tsis yooj yim sua kom fraternize nrog lawv!
  Angelica luag ntxhi, raug rho tawm haujlwm, tso tus tub rog furry dais thiab hu nkauj:
  Peb yuav tsis nco
  Teeb meem yuav tsis tuaj rau peb elf!
  Thiab bared nws pearly hniav.
  Alice kuj raug rho tawm haujlwm, thiab tau tho lub orc lub taub hau. Ntawm no lawv yog, cia peb hais, cov tub rog txias. Thiab koj tsis tuaj yeem tawm tsam lawv!
  Angelica pov lub grenade nrog nws cov ntiv taw liab qab. Nws rub lub orc rau hauv daim thiab hu nkauj:
  Peb saib nrog falcons
  Peb dhia zoo li eagles ...
  Peb tsis poob hauv dej
  Peb tsis hlawv hauv hluav taws!
  Alice lees paub nrog luag nyav:
  - Yog tub rog uas xav tau!
  Thiab nws pov ib lub grenade hnyav nrog nws pob taws liab qab. Tore ib pawg ntawm orcs sib nrug.
  Qhov ntawd yeej yog pab neeg. Thiab cov ntxhais elf zoo nkauj heev, thiab tag nrho cov khau khiab hauv lub teeb bikini.
  Tab sis lawv tsis txaj muag, tab sis hu nkauj:
  Nyob rau hauv lub ntiaj teb no ntawm tshav kub thiab daus,
  Lub ntiaj teb no yog neeg pluag thiab nplua nuj...
  Nrog peb yog cov hluas ntawm tag nrho lub ntiaj teb,
  Peb lub ntiaj teb tsim pab pawg!
  Thiab cov ntxhais txuas ntxiv tuav lub orcs. Qhov ntawd yog lawv qhov mess. Thiab yog tias lawv coj nws, nws yuav tsis zoo li me me rau leej twg, txawm tias cov tsiaj shaggy li orcs.
  Maria Kolesnikova, saib yeeb yaj kiab, hu nkauj:
  Peb ua siab loj mus ua rog
  Rau qhov laj thawj ntawm elves ...
  Peb yuav tua tag nrho cov orcs,
  Sib ntaus tsis txhob ya!
  Cov no yog, cia peb hais nyob ntawm no, sib ntaus sib tua thiab tsis quav ntsej cov ntxhais hauv qhov haum. Cov chav kawm siab tshaj ntawm kev puas tsuaj tuaj yeem hais tau.
  Tab sis los ntawm cov stormtroopers mus rau lub orcs, yuav ua li cas tus elf Helga yuav gouge, thiab ces nws yuav hu nkauj:
  - Glory Elfiya, yeeb koob,
  Tanks yog rushing rau pem hauv ntej ...
  Xws li lub zog Elf,
  Orcs furiously ntaus!
  Ntawm no cov ntxhais coj rau lub orcs thiab cia nrog tuag quab yuam, tag nrho kev puas tsuaj thiab qhib tus account. Thiab lawv tsis tuaj yeem nres. Yog lawv tau coj lawm ces lawv tau coj mus lawm.
  Thiab nrog cov ntiv taw liab qab lawv nias qhov ua rau.
  Tus ntxhais Alenka tua ntawm orcs los ntawm rab phom tshuab. Thiab nws cuam nws cov ntiv taw liab qab ntawm tus yeeb ncuab, lub zog tuag ntawm lub grenade thiab qw:
  - Kuv yog tus muaj zog tshaj hauv ntiaj teb,
  Kuv mam li muab txhua tus tso rau hauv chav dej!
  Thiab yuav ua li cas nws luag thiab qhia nws tus nplaig, uas nws muaj ib tug ntev heev.
  Tus ntxhais Anyuta giggled thiab sau tseg, pov ib tug tua neeg pea ntawm kev puas tsuaj nrog nws liab qab pob taws:
  Peb muaj peev xwm ua tau txhua yam. Thiab qhov no yog peb qhov kev txiav txim ntawm elves!
  Cov ntxhais sib ntaus sib tua, muaj ntau heev. Yuav ua li cas zoo nyob rau hauv lub ntiaj teb no uas muaj ntau cov ntxhais. Thiab cov elves nyob mus ib txhis hluas thiab zoo nkauj. Qhov ntawd yog tiag tiag - txias heev nyiag. Thiab lawv tuaj yeem hais qee yam uas tsis tuaj yeem hais hauv zaj dab neeg, lossis piav qhia nrog tus cwj mem - tsuas yog super.
  Alla, uas tau tawm tsam qhov kev nplawm no, tau sau tseg aggressively, blasting orcs nrog tawg, mowing lawv down zoo li ib tug scythe:
  - Yog li ntawd tus npau suav Fuhrer tuag!
  Thiab yuav ua li cas nws yuav coj nws thiab luag, baring nws cov hniav zoo nkauj heev.
  Cov no yog cov ntxhais - aerobatics!
  Tsis yog, zoo, sim tawm tsam cov neeg zoo li no.
  Maria, ib tug elf nrog cov plaub hau golden, coj nws thiab hu nkauj:
  - Cov nkoj tawg,
  Chests qhib...
  Emeralds thiab rubies kis zoo li los nag
  Yog koj xav kom nplua nuj
  Yog koj xav tau kev zoo siab
  Nyob nrog peb tus tub
  Koj yuav ua peb tus vajntxwv!
  Koj yuav ua peb tus vajntxwv!
  Thiab cov tub rog dua yuav ua li cas xuav xuav hauv chorus. Thiab cov ravens, tau txais lub plawv nres, poob rau ntawm orcs, tawg los ntawm lawv cov pob txha taub hau.
  Qhov no yog tiag tiag cov ntxhais coj thiab mob. Nws yog tiag tiag txias thiab qus.
  Zoo, qhov txias npaum li cas. Thiab tiag tiag, ntawm chav kawm, tig rau.
  Cov no yog cov ntxhais tiag tiag.
  Thiab Olympias, nrog nws liab qab, txhais taw muaj zog, yuav pov ib lub thoob ntawm cov khoom tawg ntawm lub orcs.
  Nws yuav ya los ntawm, thiab tawg nrog lub zog tuag taus. Thiab nws tawg txhua yam rau hauv me me, nrog rau tag nrho cov tub rog ntawm orcs.
  Thiab dua cov ntxhais yuav coj lawv cov txiv mis liab liab rau hauv lawv lub qhov ncauj thiab xuav. Thiab cov crows, tau txais lub plawv nres, yuav poob rau ib zaug, nyob rau hauv ib tug tuag tshaib plab.
  Thiab lawv cov pob txha taub hau yuav coj thiab tawg nyob rau hauv lub tshuab. Thiab qhov no yog qhov ua rau tuag taus thiab puas tsuaj heev.
  Marusya kuj coj thiab pov ib tug grenade ntawm lub hwj chim tuag ntawm tus yeeb ncuab nrog nws liab qab ntiv taw, tawg lub orcs thiab hu nkauj:
  Yeej awaits, yeej awaits
  Cov neeg uas xav tsoo lub siab phem orcs ...
  Yeej awaits, yeej awaits
  Peb yuav kov yeej cov yeeb ncuab!
  Thiab Matryona, ib yam nkaus, yuav pov ib lub txiv qaub ntawm tus yeeb ncuab nrog nws txhais taw liab qab thiab qw:
  - Aboard!
  Cov ntxhais tau tawg tag lawm. Thiab lawv yog, qhov tseeb, sau zoo nkauj. Thiab lawv ob txhais taw liab qab thiab chiseled.
  Yog lawm, cov orcs tau raug coj mus rau, thiab lawv tau raug txiav kom huv si thiab tua.
  Thiab pem hauv ntej ntawm elves thiab ib tug me me ntawm elves pib ua rau siab rau lub orcs, cov shaggy bears.
  Cov ntxhais maj nrawm mus tua.
  Tus tub rog elf nrog cov txiv kab ntxwv plaub hau coj thiab nias lub txiv mis liab liab ntawm nws lub mis mus rau lub khawm joystick.
  Qhov kev poob siab tau tshwm sim. Thiab lub ultrasound rushed mus rau lub orcs. Thiab nws npog lawv tag nrho ib zaug, cia charring lawv cov pob txha.
  Tus tub rog tweeted:
  - Rau kev sib tw vwm ntawm cobra!
  Thiab yuav ua li cas nws yuav coj nws thiab luag. Cov no yog cov poj niam tiag tiag - cia li hais tias lawv yog super.
  Cov ntxhais yuav tsum tau muab sau tseg formidable.
  Thiab yog li ntawd lawv tau pov cov kwj deg tuag nrog cov roj grenades nrog lawv pob taws liab qab.
  Lawv rhuav tshem ntau yam phem thiab furry bears. Thiab tom qab ntawd cov ntxhais coj thiab hu nkauj;
  Kuv thov, tus Tswv, hnub tsis ploj mus,
  Kom tus hluas nkauj ntsia mus ib txhis!
  Yog li ntawd hais tias peb knight nce saum pob zeb,
  Yog li ntawd lub npog ntawm cov pas dej huv huv dua li siv lead ua!
  
  Lub ntiaj teb zoo nkauj kawg uas tus Tswv tau tsim
  Lawv noj nyiaj hauv nws, thiab maple yog ruby!
  Kuv tab tom nrhiav ib tug hluas nkauj ntawm Vajtswv lub hom phiaj -
  Ua li no, nws txiav cov yeeb ncuab hauv kev sib ntaus sib tua!
  
  Yuav ua li cas nyuaj nyob rau hauv lub siab ntawm ib tug hluas?
  Nws xav nrhiav dab tsi hauv ntiaj teb no?
  Zoo, yog vim li cas lub oar tawg?
  Yuav daws qhov teeb meem loj npaum li cas?
  
  Kuv xav kom Tswv Ntuj zoo siab thiab,
  Nrhiav koj tus npau suav saum ntuj ceeb tsheej!
  Yog li ntawd hmoov zoo tsis txhob rhuav txoj xov,
  Txhawm rau coj mus rau hauv txoj kev, ballast-kab!
  
  Tab sis kuv yuav tsum nrhiav dab tsi hauv kev ntsuas tsis muaj kev hlub,
  Yuav ua li cas cov ntxhais yuav kim dua?
  Nws yog ib qho nyuaj los tsim kev zoo siab ntawm cov ntshav,
  Ntawm nws koj tsuas tuaj yeem ua luam dej hauv ntuj txiag teb tsaus!
  
  Kev sib cais yog kev tsim txom rau kuv
  Tsov rog tseem yog npau suav phem!
  Ntawm no yog ib tug ko taw nyob rau hauv ib tug stirrup saddled ib tug nees,
  Txawm hais tias lub siab phem orc coj tus tua hneev nti!
  
  Lawv coj peb cov ntxhais tag nrho,
  Lawv tsim txom lawv thiab hlawv lawv lub cev nrog hluav taws!
  Tab sis peb yuav ua rau swb ntawm Fuhrer,
  Paub tias peb cov Elf yeej tsis tuag!
  
  Cia wb mus ua tshoob, tom qab tsov rog phem,
  Ces cov me nyuam yuav luag!
  Lawv txhua tus yog cov txheeb ze rau kuv,
  Kuv yuav tua rog rog!
  
  Thiab tus ntoo qhib zoo li ib tug emerald ntawm nws nplooj,
  Hais tias tus txiv neej ua tau zoo heev!
  Cia lub siab dawb paug ib yam li lub pob zeb,
  Thiab tsuas yog hauv cov pluses yuav muaj cov lej hauv qhov sib npaug!
  Cov ntxhais hu nkauj thiab qhia lawv lub suab nrov thiab kev sib ntaus sib tua.
  Thiab ntawm chav kawm, ib tug ntawm cov tub rog coj lub hose. Thiab thauj nws nrog roj av. Thiab yuav ua li cas nws yuav coj thiab tso lub dav hlau tua neeg. Ib tug tuag tsunami ntawm hluav taws yuav ntws. Thiab capitally orcs hlawv.
  Thiab nws yog tiag tiag, txias heev. Txhais tag nrhoitarian yog kev puas tsuaj.
  Tsis yog ib tug hluas nkauj tuaj yeem sawv tawm tsam qhov no, zoo li licking ib yam dab tsi qab zib, qab thiab appetizing nrog elf tus nplaig.
  Thiab nyob rau tib lub sij hawm, coj lub orc thiab hlawv tawm lub taub hau.
  hauv av zoo li no . Thiab tsis txhob tso cov pob txha los ntawm cov yeeb ncuab.
  Tej zaum cov ntxhais no. Thiab liab qab lawv cov hniav, thiab qhia lawv npau taws zoo li ib tug nab.
  Warriors uas yuav rhuav tshem ib pab tub rog. Thiab yog tias lawv xav tau, lawv tuaj yeem tso cov pa tawm mus.
  Thiab xav txog dab tsi yuav tshwm sim yog tias ib txhiab elves tam sim tso cov pa tawm ntawm lawv tus kheej? Hais dab tsi yuav tshwm sim?
  Auj, nws yuav txias heev, tej zaum saum ntuj ceeb tsheej yuav tiv thaiv qhov no tsis tshwm sim. Vim li ntawd, crows yuav los nag los ntawm lub taub hau ntawm orcs. Thiab lawv yuav poob thiab tawg pob txha taub hau, qhia txog kev tua neeg feem ntau nyob hauv lub qab ntuj khwb.
  Thiab cov ntxhais pib hu nkauj dua nyob rau hauv lawv cov qus npau taws thiab mob siab rau, thiab lawv cov hniav pearly sparkled zoo li daim iav.
  Npau suav phem ib txwm los zoo li nab
  Koj tsis cia siab rau nws, tab sis nws nkag los ntawm lub qhov rooj!
  Koj zoo siab, siab dav pub tsev neeg,
  Koj tsis paub tias muaj cov neeg uas yog tsiaj nyaum!
  Ntawm no pib lub raid ntawm dashing horde,
  Tatars da dej peb nrog xub!
  Tiamsis peb yug los rau lub siab tawv,
  Thiab peb yuav ua siab ntev rau kev ntaus hnyav!
  
  Tsis muaj leej twg paub yog tus Vajtswv zoo
  Yog li ntawd txiv neej mus ua phem!
  Kev tuag yog khob ntawm qhov pib -
  Thiab Weselvul daig nws horns tawm ntawm tshav kub !
  
  Yog, cov no yog lub sijhawm qub,
  Nyob rau hauv uas peb tau txias heev!
  Tom qab tag nrho, qhov ntawd tsis yog kuv npau suav,
  Peb tsis tau mus rau qhov no, dhau lub roob-nyob deb!
  
  Tab sis yog tias koj nyob hauv ntuj txiag teb tsaus
  Hloov chaw, hauv ntiaj teb kev mob, kev ua cev qhev, kev sib ntaus sib tua!
  Kuv tseem cia siab
  Cia koj lub siab ntaus cov suab paj nruag!
  
  Tab sis kev sim siab yog peb cov saw hlau,
  Uas yuav tsis cia kev xav tau yooj yim!
  Thiab yog tias tsim nyog, peb yuav tsum ua siab ntev,
  Thiab yog tias koj qw, ces nrog tag nrho lub zog ntawm koj lub ntsws!
  
  Nws yog ib tug kws sau paj lug thiab ib tug neeg ruam,
  Tab sis tsis nyob rau hauv ib tug kub tub rog teb!
  Cov yeeb ncuab phem ntawm Leej Txiv yuav tuag,
  Lawv yuav faus sai sai thiab dawb!
  
  Tam sim no coj nws, cem tus hneev nti rau Tswv Yexus,
  Hla koj tus kheej, hnia lub cim!
  Kuv ntseeg tias kuv yuav qhia qhov tseeb rau tib neeg,
  Raws li qhov khoom plig, tus Tswv yuav muab ntau-peculia!
  Cov ntxhais hu tau zoo. Lawv lub suab yog li radiant thiab iridescent. Thiab lub suab puv nkaus.
  Thiab tom qab zaj nkauj, tag nrho cov tub rog ntawm cov ntxhais coj thiab tso pa roj. Lawv sawv hauv ib kem, thiab rushed mus rau ib tug huab crows. Lawv coj lawv thiab tawm tsam lawv.
  Qhov no tau pib choke cov crows, thiab lawv hais tias suffocated thiab writhed, tau txais ib lub suab nyob ib ncig ntawm lawv caj dab.
  Thiab ntau tus crows poob. Thiab lawv pierced los ntawm sab saum toj ntawm lub orcs. Thiab cov dais tso tawm cov dej ntawm cov ntshav xim av. Lawv tau khob tawm zoo li crushed peas.
  Cov ntxhais luag. Thiab qhia hais lus. Lawv ci ntsa iab rau cov creatures uas los ze lawv.
  Ib tug ntawm cov ntxhais chired:
  Orcs tsis zoo li tib neeg
  Orcs yog Orcs ...
  Yog nws furry ces tus neeg phem,
  Tus ntxhais lub suab hais tau meej heev!
  Thiab winked ntawm nws cov phooj ywg.
  Warriors tam sim ntawd muaj kev ntseeg siab. Thiab lawv cov hniav ci ntsa iab zoo li roob peaks. Los yog tej zaum nws yog pearls thiab treasures ntawm hiav txwv.
  Cov ntxhais luag thiab hu nkauj:
  Hiav, hiav, hiav, hiav,
  Cov tub hluas zaum ntawm lub laj kab!
  Lub orcs yuav pom kev tu siab,
  Cov bastards yuav tag nrho tuag nyob rau hauv kev tsom xam!
  Thiab cov tub rog yuav ob leeg coj thiab xuav. Lub sij hawm no, tsis yog tsuas yog crows poob rau lub taub hau ntawm orcs, tab sis kuj hailstones. Thiab cov dais no txhais tau tawg lub pob txha taub hau.
  Ntawm no yog cov ntxhais elf li cas lawv coj lub orcs ntawm cov stinky bears. Thiab nws tau hloov mus ua txias heev.
  Thiab thaum lub beauties hu nkauj, ces nws yog ib tug tiag tiag chaos;
  Saum Ntuj Ceeb Tsheej yog ib daim ntaub pua plag ntawm cov hnub qub,
  Lub hli yuav ci rau saum toj!
  Ib lub roob ntws ntws los,
  Sparkling kub ntawm flint!
  
  Simplicity ntawm niam Elfia,
  Hauv zos satiety thiab kev nplij siab!
  Los ntawm kev zoo siab cov nkauj qhe tau quaj,
  Yuav ua li cas mow ib puag ncig dance mus!
  
  Teeb meem tuaj ua rog-laus poj niam,
  Grin ntawm cov hniav - plhaub cua daj cua dub!
  Rushing nrog lub orcs kev puas tsuaj,
  Koj tus phooj ywg tuag hauv kev sib ntaus sib tua!
  
  Koj tus kheej tseem yog ib tug tub -
  Lub chaw sau npe tub rog thiab tub rog tsis tau muab qhov zoo!
  Zoo li, koj tsis muaj ntau xyoo ntxiv,
  Lub teb chaws yuav tsum saib xyuas cov me nyuam!
  
  Khiav mus rau pem hauv ntej tsis muaj armor
  Txhawm rau coj kev zoo thiab qhov kaj!
  Yuav kom tsis txhob deprive lub orcs ntawm lawv lub siab nyiam,
  Yog li kom tsis txhob ntsib kaj ntug hauv chains!
  
  Kuv tus phooj ywg tsis tau pw thiab.
  Tswj kom khiav tawm - ib tug fighter!
  Peb tsis ntseeg lub orcs ntawm lub pedestal,
  Cia lub Fuhrer ua tiav!
  
  Sib ntaus mob hnyav thiab tshaib plab
  Tus ntxhais liab qab lub caij ntuj no!
  Hauv rags peb tiv lub iab txias,
  Qee zaum peb noj ib qho nrog birch bark!
  
  Thiab cov yeeb ncuab rushes saum lub dav hlau,
  Zoo li ib tug dab los ntawm ntuj txiag teb tsaus "Tiger" roars!
  Ib tug dais yug los ntawm ib tug phem nws-hma
  Ib tug flamethrower tawm ntawm lub tank!
  
  Kom sov koj txhais taw liab qab,
  Tias lawv tig xiav nyob rau hauv cov daus!
  Tus ntxhais xaiv txoj kev
  Qhov twg cov tshauv darkened lub cua daj cua dub!
  
  Tab sis peb tau tawm tsam - deb ntawm qhov txias,
  Tub thiab ntxhais ua ntej!
  Peb yuav kov yeej lub ntsej muag ntawm Yudas,
  Rus 'orcs yuav lwv qhov tsaus ntuj rau hauv xuab zeb!
  
  Flickering heels ntawm cov hluas,
  Lub snowdrift tshuav ib txoj kev kaj!
  Frost tsis yooj yim rau nyiaj,
  Barefoot khiav sov peb!
  
  Thiab lub siab phem orcs tsis muaj cai rau lawv,
  Lawv qw los ntawm qhov txias!
  Xws li lub xeev muaj zog
  Peb cov elves knight yog txias heev!
  
  Tshem tawm nthwv dej ntawm ntuj txiag teb tsaus
  Tam sim no Feyropa ua ntej!
  Xws li yog txoj hmoo ntawm cov tub rog dawb huv,
  Ua siab ncaj mus ib txhis rau Elfi!
  Cov ntxhais no yog super xwb. Lawv muaj kev zoo siab heev thiab hluav taws. Zoo li cov ntxhais liab braids. Thiab kev zoo nkauj yeej ib txwm tsis muaj taw.
  Cov tub rog tau tawm tsam cov orcs kom huv si. Lawv nyiam cov txheej txheem no, thaum koj pov peas ntawm kev rhuav tshem thiab kev tuag ntawm tus yeeb ncuab nrog koj cov ntiv taw liab qab.
  Thiab koj rhuav cov bears rau hauv torn pieces thiab cutlets. Thiab uas yog li kib thiab qab.
  Thiab cov ntxhais scribble txog lub zes dais. Thiab cia peb ntaus lub elf orcs nrog ib tug mortar.
  Thiab nws yuav tsum tau muab sau tseg tias beauties ua qhov no tsis tshua muaj txiaj ntsig. Thiab lawv cov aggressiveness kuj ua ke nrog tsis tshua muaj glamorous thiab zoo siab kev tshav ntuj.
  Cov tub rog tau coj cov orcs, thiab tau mus rau kev tua neeg tag nrho.
  Ntawm no cov ntxhais siv lawv cov txiv mis ruby. Nias rau ntawm tus yuam sij uas qhib lub flamethrowers.
  Thiab lawv coj nws, thiab ib zaug lawv tau npog lub battalion ntawm orcs. Thiab lawv yeej coj nws thiab hlawv nws rau hauv av .
  Ntawm no yog cov ntxhais. Thiab yog tias tsim nyog, cov lus yuav raug siv ncaj qha rau lawv lub hom phiaj. Thiab lub hom phiaj ntawm cov lus no yog ua kom muaj kev xyiv fab rau txiv neej. Thiab qhia koj tus cwj pwm zoo nkauj thiab txhoj puab heev.
  Tsis muaj cov ntxhais zoo li no, yog cov bears do, lawv yeej yuav tsis qeeb.
  Lawv qhia tau zoo kawg nkaus ua tiav.
  Thiab cov ntxhais tuaj yeem ua si violins yam tsis muaj kev ua koob tsheej ntau.
  Qhov no kuj yog ib qho zoo heev.
  Cov ntxhais tab tom ua si violins. Thiab tib lub sijhawm lawv tuav cov hneev nrog lawv cov ntiv taw liab qab. Thiab zoo nkauj thiab ntxim nyiam nkauj ua si. Thiab nws tsuas yog zoo heev.
  Thiab ces cov ntxhais coj thiab hu nkauj;
  Kuv ntseeg kuv Leej Txiv Saum Ntuj Ceeb Tsheej,
  Qhov tseeb ntawd yuav tau txais kev cawmdim!
  Peb yuav tiv thaiv peb cov menyuam los ntawm kev phem -
  Tus yeeb ncuab yuav los ntawm peb, ntseeg kuv, kua zaub ntsuab!
  
  Kuv rab ntaj ntaus ib yam li Eliyas tus kws khaws nyiaj ,
  Thiab ob txhais tes nkees ntawm kev sib ntaus sib tua, lawv tsis paub!
  Peb yog rau Fatherland raws li ib tug txhim khu kev qha ntaub thaiv npog,
  Tiv thaiv los ntawm qhov chaw phem nyob hauv lub vaj kaj siab ntshiab!
  
  Retreat, ntaus thiab rov lunge - tuav,
  Xws li yog txoj hmoo ntawm txoj kev, alas, tus tub rog!
  Tsuav tsawg kawg yog ib tug neeg phem tseem nyob,
  Ntxuav lub thoob thiab pom pem hauv ntej ntawm koj rab phom tshuab!
  
  Koj yuav tsum tau tawm tsam yog tias zaj dab neeg yog lub ntiaj teb,
  Qee zaum kev quaj qw tuaj yeem tso tseg!
  Tab sis peb khaws peb lub meej mom rau Leej Txiv,
  Txawm hais tias qee zaum muaj pawg neeg tuag!
  
  Peb yug los, peb muaj hmoo hauv lub tebchaws -
  Nyob rau hauv uas txhua leej txhua tus tuaj yeem dhau los ua tus phab ej!
  Qhov twg rau tib neeg, thiab tom qab ntawd rau koj tus kheej,
  Tus muaj zog thiab bravest warrior!
  
  Thiab tam sim no peb yuav qw - pem hauv ntej,
  Txhawm rau cua daj cua dub, cov fortresses muaj zog!
  Kom tsis txhob tshwm sim zoo li lub siab dag -
  Peb yuav tsoo cov huab ntawm lub dav hlau!
  
  Tau kawg, koj tuaj yeem mus ncaj nraim rau ntuj txiag teb tsaus,
  Yog tias txhua txoj hauv kev zoo li bindweed nrog thistle ...
  Tab sis txawm muaj cov hniav ntawm cov neeg tua rog tsoo,
  Thiab cov foob pob raug tshem tawm ntawm lub plab ntawm cov dav hlau!
  
  Thiab dab tsi yog ntuj raug txim rau Elfi wrestler?
  Paub qhov kev xeem tom ntej!
  Peb yuav sawv hauv kev sib ntaus sib tua mus txog thaum kawg -
  Ua raws li Vajtswv lub siab nyiam tiag tiag!
  
  Thiab cov neeg laib ntawm trolls, peb yuav tawg ghouls,
  Cia peb mus txog qhov chaw uas lub Ntiaj Teb yog Eden!
  Tus dav dawb hau yuav ua rau tus maum dev vwm,
  Kev hwm thiab kev ntseeg yuav coj peb mus rau kev ua tiav!
  
  Ib tug kwj cua daj cua dub ntaus lub neej nrog tus yuam sij,
  Kom ua tau raws li Tswv Yexus thov!
  Txoj kev tshav ntuj yuav ntws zoo li dej tsaws tsag hauv kwj deg,
  Rau lub yeeb koob ntawm Niam Elfia!
  Cov ntxhais ob leeg hu nkauj thiab ntaus violins tib lub sijhawm. Thiab cov suab paj nruag sounded sonorous thiab zoo nkauj, thiab iridescent. Thiab nthuav dav thoob plaws lub ntuj ceeb tsheej.
  Thiab cov ravens, tsis nco qab, fainted, thiab pierced lub taub hau ntawm orcs.
  Thiab cov ntxhais tau ua nrog lub zog tsis txaus ntseeg. Cov kwj ntawm hyperplasm ntws hauv lawv.
  Thiab tej zaum kuj magoplasma, uas cov ntxhais personified ib tug amazing, thiab tuag taus.
  Cov poj niam tub rog bared lawv cov hniav, thiab tom qab ntawd los ntawm qhov chaw ntawm lawv cov fangs lawv emitted bunnies uas dig muag orcs thiab ua rau lawv ob lub qhov muag los ntshav. Thiab nws hloov tawm mus ua incomprehensibly txias thiab txias.
  Cov poj niam tub rog nias lawv cov txiv mis ruby tawm tsam cov nyees khawm dua. Thiab lawv blasted tus yeeb ncuab nrog fiery eruptions ntawm lub colossal, puas tsuaj lub hwj chim ntawm volcanoes.
  Thiab nws tag nrho cov reacts thiab hlawv. Thiab lawv tshuab cov bears lub tank. Thiab cov kwj ntawm hluav taws kub yaj lub tshuab ntawm Putin lub teb chaws Ottoman.
  Cov ntxhais, kuv yuav tsum hais tias, tsuas yog zoo kawg nkaus thiab qhia tau zoo li qib siab ntawm kev sib ntaus sib tua uas tsis muaj leej twg yuav twv lawv ntawm qee yam ruam thiab qias neeg.
  Lawv hais txog cov ntxhais no: koj tsuas yog vajtswv poj niam thiab Super!
  Ntawm no lawv coj nws dua thiab hu nkauj nrog kev zoo siab heev;
  Muaj cov poj niam hauv peb Elfia,
  Lawv tsav dab tsi, dav hlau tso dag!
  Tias txhua tus hauv qab ntuj no zoo nkauj dua -
  Dab tsi yuav tua txhua tus yeeb ncuab!
  
  Lawv yug los yeej
  Txhawm rau qhuas Elf thoob plaws ntiaj teb!
  Tom qab tag nrho, peb cov yawg koob,
  Rau lawv, lawv tau sau ib pab tub rog ib zaug!
  
  Giants sawv ntawm lub tshuab,
  Lawv lub zog yog li ntawd - lawv tsoo txhua tus!
  Peb yog cov me nyuam ntawm Niam Txiv sib koom siab -
  Ib kab tub rog tab tom taug kev!
  
  Kev tsim txom yuav tsis muaj peev xwm ua rau peb tawg,
  Qhov hluav taws ntawm lub siab phem napalm yog powerless!
  Qhov twg lub teeb siv los hlawv...
  Lub tsom teeb tam sim no nyob rau!
  
  Txhua yam hauv peb lub tebchaws yog lub teeb rau qhov kaj,
  Tsheb, txoj kev, choj!
  Thiab yeej tau hu nkauj hauv zaj nkauj -
  Peb yog falcons ntawm lub teeb - eagles!
  
  Peb yuav qhuas Leej Txiv lub siab,
  Cia peb coj koj mus rau qhov siab tshaj plaws!
  Peb zoo li cov tho kev hauv qhov chaw -
  Thiab cia peb tsoo lub caj dab ntawm lub siab phem orcs!
  
  Cia peb ntes tag nrho cov tsiaj reptiles los ntawm Mars,
  Cia peb qhib txoj kev mus rau Centauri!
  Peb yuav yog, leej twg ntshai tus tsiaj,
  Thiab leej twg ua siab zoo thiab ncaj ncees rau kev hlub!
  
  Elf yog lub teb chaws qab zib tshaj plaws ntawm txhua tus,
  Muaj ib yam dab tsi yuav tsum txaus siab rau, ntseeg kuv!
  Tsis tas yuav nqa tsis muaj tseeb ...
  Koj ua neeg tsis yog tsiaj nyaum!
  
  Cia peb tau txais ntug ntawm ntug,
  Cia peb tsim lub fortress nyob ntawd!
  Thiab leej twg poob kev hloov siab lees txim
  Leej twg rushes mus rau lub Fatherland yeej!
  
  Dab tsi ntxiv - me ntsis kev xav,
  Tab sis ntseeg cov neeg tuag - peb yuav sawv rov los!
  Cia peb rhuav tshem txoj kev tuag nrog ib tug jerk,
  Rau lub yeeb koob ntawm tsis txawj tuag Elfi!
  Qhov no yog li cas cov ntxhais hu nkauj, thiab lawv lub suab zoo li nightingales, blackbirds thiab firebirds nyob rau hauv ib lub raj mis. Wb hais tias cov ntxhais zoo li ntawd tsuas yog super thiab siab heev .
  Thiab lawv hu nkauj heev touchingly thiab delightfully.
  Cov no yog cov zoo nkauj uas yog lawv noj ib yam dab tsi, ces tsis muaj orc yuav pom nws txaus.
  Thiab cov ntxhais rhuav tshem bears playfully. Thiab ces cov elf pilots ya saum huab cua. Thiab lawv nias cov nyees khawm nrog lawv cov ntiv taw liab qab. Thiab lawv yeej aggressive furry creatures.
  Ib tug ntxhais los saum ntuj tau tua lub foob pob hluav taws ntawm ib pawg ntawm cov plaub hau orcs. Lawv tau tawg thiab scorched, ua rau cov nqaij scorched poob rau hauv ntau txoj kev. Thiab qhov twg hlawv thiab haus luam yeeb tiag tiag.
  Cov no yog cov ntxhais, npau taws thiab kev puas tsuaj. Lawv muaj lub siab muaj zog zoo li no zais hauv lawv. Tias yog lawv noj, thiab hu nkauj, thiab pib lawv cov hniav, tom qab ntawd tawm tsam lawv, txawm tias cov tub rog ntawm orcs hauv kev koom tes nrog cov trolls yuav tsis muaj peev xwm tiv taus. Thiab trolls yog ntau tus txawj ntse thiab txiav txim siab fighters.
  Thiab cov ntxhais yog xws li colossal thiab muaj zog warriors, tsuas yog ib tug cosmic variable thiab tas li.
  Cov tub rog coj thiab puffed tawm tus ntxhais lub puab tsaig, thiab farted rau saum lawv lub ntsws tsis xav ob zaug .
  . QHOV #5
  Thiab tom qab ntawd ib tug tiag tiag tuag thiab puas tsuaj nthwv dej tuaj ntaus lub orcs. Thiab pes tsawg furry creatures tau pw ib zaug.
  Tom qab ntawd, cov ntxhais, nyob rau hauv kev xyiv fab heev, thiab nrog kev txaus siab heev, coj thiab hu nkauj;
  Ib nqe lus yooj yim ntawm zaj nkauj
  Kuv hu nkauj dab tsi txog lub ntiaj teb tu siab no!
  Kuv siv zog paub Tswv Yexus nrog kuv tus plig,
  Yog li tsis txhob kov lub cev, ntuj txiag teb tsaus thiab tshauv!
  
  Kuv lub teb chaws nyob zoo rau kuv,
  Txawm hais tias qee zaum lawv muab nws thuam!
  Kuv nrhiav tsis tau qhov chaw rau kuv tus kheej
  Thaum Weselvul muab neeg tso rau hauv ntuj txiag teb tsaus!
  
  Dab tsi yuav txaus ntshai tshaj qhov tuag ntawm lub ntiaj teb,
  Thaum txoj hlua quaj quaj quaj?
  Thaum nws luag, tus neeg phem noj kev vam meej,
  Tab sis yuav muaj hwj chim - paub awakened!
  
  Kuv yuav teb cov haiv neeg phem ces teb tias:
  Fatherland ntsuj plig koj ntuj txiag teb tsaus ntuj tsis tawg!
  Thiab lub feat ntawm tag nrho cov fighters yuav raug hu,
  Peb yog ib pab tub rog ntawm cov tub rog: eagles tsis muaj kev ua si!
  
  Paub tias peb lub siab nyiam muaj zog ib txwm muaj,
  Lub xub pwg nyom peb rallied ib nrig!
  Thiab lub hom phiaj uas peb yuav mus twb pom lawm,
  Cov hmoov tshauv ntawm cov yeeb ncuab tau flattened los ntawm lub hnub qub!
  
  Qee lub sij hawm nws nyuaj rau nkag siab Pallas,
  Nws yog capricious, nws yuav muab carte blanche rau dab ntxwg nyoog!
  Thiab zoo li nws tau ntev heev ...
  Thaum lub vile orc ntawm kev phem raug torn nyob rau hauv ib nrab!
  
  Tau kawg, peb muaj tag nrho hav zoov ntawm cov teeb meem,
  Muaj pes tsawg lub ntiaj teb nyob hauv lub qab ntuj khwb?
  Tab sis rau qhov no tus Tswv uas muaj hwjchim loj kawg nkaus tau sawv,
  Rau ib tug neeg muaj ib tug mound ntawm khoom plig!
  
  Elfia yuav dhau los ua lub zog loj dua,
  Lub Ntiaj Teb yuav qhia txoj hauv kev rau kev zoo siab thiab kev hlub!
  Tsis muaj kua muag lossis ntshav yuav ntws,
  Thiab koj khaws lub siab nyiam thiab kev txawj ntse hauv koj lub siab!
  Cov ntxhais hu nkauj zoo heev. Lawv xav tau kev yeej ntxiv thiab cov lus zoo heev. Lawv cosmic kam rau ua tsuas yog creepy. Thiab cov tub rog qhia lawv cov aerobatics siab tshaj plaws, thiab kev puas tsuaj loj heev.
  Lub elf nrog speckled plaub hau chirped:
  Ib ob peb,
  Koj rhuav tshem cov orcs ...
  Plaub yim tsib -
  Peb tsis nyob ntawm no ua si!
  Thiab dua cov ntxhais xuav, ntau npaum li ntawd tag nrho cov huab ntawm stunned crows los nag los ntawm lub taub hau ntawm orcs.
  Maria Kolesnikova tau siv nws cov lus txib tshaj tawm cov tub rog uas tawm tsam tus yeeb ncuab. Tus poj huab tais warrior tau muab xaj.
  Thiab cov elves zoo nkauj massaged tus ntxhais, uas tau los ua hluas thiab muaj zog, nrog nws liab qab, chiseled ob txhais ceg. Zoo li lwm yam kev zoo nkauj, lawv kuj tau tawm tsam nrog ntau pab tub rog ntawm orcs - cov bears ntuj raug txim.
  Maria tsis ntshai ntawm kev tsim txom los ntawm lub lauj kaub-bellied thiab mustachioed tyrant, thiab tam sim no nws yog lub hauv caug-tso rau hauv hiav txwv.
  Tus ntxhais muab lus txib. Thiab nws cov kev kawm tau ua tiav, thiab kev sib ntaus sib tua ntshav thiab lim hiam yog nyob rau hauv tag nrho viav vias, los yog tag nrho cov kev sib ntaus sib tua thiab kev sib ntaus sib tua.
  Cov ntxhais elf mus ncig ntawm cov haujlwm orc. Muaj ntau txoj hlua khi ntawm no. Thiab tus liab qab zoo nkauj gnawed ntawm nws nrog txiab. Kev txiav plaub hau tau zoo. Tom qab ntawd ib tug elf nrog xiav plaub hau stabbed ib tug ntawm cov orcs nyob rau hauv puab tais. Nws cia fainted los ntawm qhov mob shocks. Cov tub rog luag thiab qhia lawv tus nplaig.
  Cov ntshav ntawm orcs yog xim av thiab qias neeg, cov ntxhais dhia tawm kom tsis txhob qias neeg. Yog lawm, nws tsis yooj yim los tua cov tsiaj li no - txawm tias tua lawv yog qhov qias neeg.
  Tus elf nrog cov plaub hau liab muttered tawm ntawm qhov chaw:
  - Ib nrab xyoo ntawm huab cua phem,
  Ib nrab xyoo tsis nyob qhov twg!
  Elf nrog yellow objected:
  - Nws nyob ntiaj teb ntiaj teb huab cua tsis yog ntuj raug txim! Thiab peb muaj, ntawm qhov tsis sib xws, lub caij ntuj sov nyob mus ib txhis, ntawm txhua lub ntiaj teb thiab plaub lub luminaries!
  Tseeb tiag, nyob rau hauv lub ntuj txiv kab ntxwv, plaub lub hnub qub loj ci - txawv xim, thiab nws zoo kawg nkaus!
  Cov tub rog tau gnawed los ntawm cov hlau nrog hlau cutters . Thiab ntawm no lawv tau nkag los ze rau ntawm lub tshav dav hlau. Cov dav hlau ntawm cov plaub hau tub rog ntawm ntuj txiag teb tsaus twb pom nyob rau ntawd. Qee lub tsheb loj heev. Piv txwv li, lub tswv yim bombers. Qhov hnyav hnyav npaum li cas lawv nqa tau? Koj tsis suav ntawm no.
  Cov plaub hau liab elf hu nkauj:
  Cov ntxhuav xav ua luam dej
  Thiab ntxhw ya...
  Muaj pes tsawg txuj ci tseem ceeb nyob txhua qhov chaw
  Dab tsi suav tsis tau!
  Tus dawb-haired elf hais tias:
  - Koj paub koj tus kheej zoo heev,
  Lub ntiaj teb no puv nrog txuj ci tseem ceeb...
  Tsuas yog tej txuj ci tseem ceeb no xwb
  Elves tuaj yeem ua nws tus kheej!
  Tus elf nrog cov plaub hau xiav hais tias:
  - Muaj twb muaj ib txoj hlua nyob ib ncig ntawm lub tshav dav hlau nws tus kheej. Koj tsis tuaj yeem hla qhov yooj yim!
  Tus elf nrog cov plaub hau daj coj nws thiab muab:
  - Yuav ua li cas yog tias koj pov lub txiaj ntsim ntawm kev tuag nyob rau hauv ib qho arc hla cov hlau ntawm horseback? Peb ntaus lub foob pob thiab yuav muaj cov tshuaj tiv thaiv kab mob.
  Tus elf nrog cov plaub hau liab giggled thiab sau tseg:
  - Qhov ntawd yog lub tswv yim nthuav! Yuav ua li cas yog tias koj sim!
  Blue-haired elf hais tias:
  - Ua ntej koj yuav tsum ua ib txoj hlua!
  Thiab cov ntxhais nodded nyob rau hauv unison. Nws tsis yog yooj yim los ua nws los ntawm ntoo thiab hlau, tab sis cov tub rog yog qhov zoo tshaj plaws raws li ib txwm muaj. Thiab thaum lawv nqis mus ua lag luam, lawv yuav tsis thim rov qab.
  Tus elf nrog cov plaub hau dawb chirped, swaying nws abs thiab qhia aerobatics nrog nws ob txhais ceg:
  - Cia peb mus boarding fighters,
  Peb muaj cov neeg coob heev!
  Cov ntxhais yuav tsum tau sau tseg zoo nkauj thiab ntse thiab dexterous tib lub sijhawm.
  Ntawm no yog lub sling npaj. Thiab koj tuaj yeem tso lub pob tawg los ntawm cov hmoov av zoo tib yam los ntawm qhov deb. Tab sis yog tias nws tawg, ces nws yuav zoo li tsis txaus rau leej twg. Thiab txawm ntau li ntawd rau orcs.
  Cov ntxhais, nrog kev pab ntawm txhais taw liab qab, teeb tsa ib txoj hlua, thiab blasted. Thiab tam sim no tus nqi nrog thee ya nyob rau hauv ib tug siab arc. Thiab nws ya hla ib tug stretched hlau ntawm high voltage, nrog tuag tam sim no. Txawm poob mob sparkled thaum lub davhlau. Thiab tom qab ntawd nws yuav tsaws txoj cai hauv plab ntawm lub foob pob tawm tsam, nrog kaum tons ntawm cov khoom tawg hauv nws lub plab. Thiab yuav ua li cas tom qab ntawd nws yuav siv thiab tawg.
  Nws zoo li lub foob pob hluav taws me me tawg.
  Muaj tseeb tiag, tsis muaj riam phom nuclear hauv ntiaj teb no tseem tsis tau muaj. Thiab qhov no, ntawm chav kawm, yog qhov zoo tshaj plaws, txij li kev nyab xeeb yuav muaj kuab paug. Tab sis cov dav hlau ntawm lub tshav dav hlau orc pib tawg thiab tawg. Thiab ntau tus tau pib ci, zoo li tswm ciab ntawm lub ncuav mog qab zib nyob ntev. Thiab yuav ua li cas nws tag nrho ntes tau hluav taws nrog kev siv zog thiab mob siab rau. Thiab kev puas tsuaj ntawm orcs yog colossal.
  Txawm tias cov ntxhais tau mus txog ntawm lub moj tej tawg, yuam kom lawv lob cov npoo ntawm cov ntoo uas nws saum tau tawg. Thiab nias rau hauv av nrog koj txhais taw liab qab, pob taws ntawm koj txhais taw.
  Tom qab ntawd tuaj cua sov thiab tsis hnov tsw ntawm cov nqaij hlawv. Cov ntxhais xav zoo li lawv tau caw ib tug neeg mus noj mov. Thiab qhov no yog qhov tsis hnov tsw ntawm cov menyuam yaj tshiab.
  Blue-haired elf chirped:
  - Yuav pw zoo li cas rau ntawm nyom,
  Thiab ib yam dab tsi qab noj ...
  Npaj ib lub tiaj ua si txias hauv da dej,
  Thiab hu rau cov hluas elves!
  Tus elf daj-haired hais tias:
  Tej zaum nws yog lub sijhawm rau peb tawm ntawm no?
  Cov plaub hau liab elf luag thiab teb tias:
  - Cov orcs yog panicking, thiab peb yuav sau!
  Dawb-haired elf nodded.
  - Tiv thaiv qhov xwm txheej, tib neeg,
  Thiab koj yuav sau qoob loo nplua nuj!
  Tom qab ntawd, plaub tug txawm tawm mus ua tub sab. Cov ntxhais pib ntes cov orcs khiav, thiab txiav lawv caj pas thiab plab. Cov elves tau ua nws nrog kev txaus siab heev.
  Txawm hais tias lawv zoo li ua siab zoo. Tab sis cov orcs muaj lub cev ntawm bears, thiab tib lub sij hawm xws li bastard fim uas koj tsuas yog xav paub yuav ua li cas lub ntiaj teb no yuav tiv tau li ntawd.
  Thiab cov ntxhais uas nyiam txhua yam zoo nkauj yog qhov nkag siab heev.
  Ib tug elf nrog cov plaub hau xiav txiav tawm lub taub hau ntawm tus tub ceev xwm orc thiab hu nkauj:
  Tsis tas yuav poob koj lub taub hau
  Tsis txhob maj....
  Tsis tas yuav poob koj lub taub hau
  Thiab tam sim ntawd los nyob rau hauv ke!
  Koj sau rau hauv koj phau ntawv
  Ntawm txhua nplooj ntawv!
  Tag nrho cov orcs yuav tsum raug tua!
  Tag nrho cov orcs yuav tsum raug tua!
  Tag nrho cov orcs yuav tsum raug tua!
  Ib tug hluas nkauj nrog cov plaub hau daj pov ib daim iav nrog nws cov ntiv taw liab qab. Nws txiav caj pas ntawm ib qho ntawm cov orcs, ua rau nws tso cov kwj ntawm cov ntshav thiab chirped:
  -Txhua yam peb pom tsuas yog cov khoom lag luam,
  Peb lub peev xwm, peb cov kev xav tau ...
  Nyob rau hauv qhov tseeb tshiab, txhua yam dheev los ua
  Ntseeg hauv elves tshiab paub qhov tseem ceeb!
  Thiab cov ntxhais, tsis xav ob zaug, khob tawm lub orcs lub tank. Thiab nws yuav ntes hluav taws, zoo li yog cov hlau yog tsau los ntawm cov roj av. Thiab tom qab ob peb vib nas this, hnyav, loj-caliber plhaub tau pib tawg hauv lub tsheb!
  Cov tub rog tau hais tias:
  - Lub yeeb koob rau cov tub rog ntawm lub teeb,
  Lub koob meej rau cov elves loj ...
  Peb lub teb chaws hu nkauj,
  Tawm tsam rau hauv kev sib ntaus sib tua, tsis txhob ya!
  Yog li ntawd cov elves coj nws thiab pov cov hlau tawg nrog lawv lub luj taws liab qab, txoj cai rau hauv lub qhov muag ntawm lub siab phem orcs, dig muag thiab tua cov dais. Ces lawv hu nkauj:
  - Vajntxwv yog cov elves - nws tswj kev txawj ntse,
  Muab kev txiav txim - txiav txim cov tub qhe ...
  Lub zwm txwv tsis zam fuss thiab barking,
  Thiab tsis yog ib txoj hauv kev - kom tshem tawm kev ntshai!
  
  Zoo, yog hais tias kev sib ntaus sib tua los hnyav,
  Cov ntxhais Elf tsis quav ntsej ...
  Tsis nco qab kev nyuaj siab thiab cem,
  Zoo dua ntaus lub orc nrog lub cib!
  Thiab cov ntxhais yuav luag tom qab cov lus no. Thiab ib zaug ntxiv, nrog lawv lub luj taws liab qab, lawv yuav muab pov tseg. Thiab lawv yuav ntaus cov orcs kom tuag. Thiab lawv poob pierced thiab tua, tso cov kwj deg ntawm cov ntshav xim av.
  Tus elf nrog cov plaub hau xiav coj nws thiab chirped:
  - Rau lub ntiaj teb zoo nkauj dab neeg!
  Ib tug ntxhais nrog plaub hau daj teb nws:
  - Thiab rau lub teeb ci!
  Thiab pov ib qho khoom plig tuag ntawm kev rhuav tshem thiab hlawv orcs nrog nws pob taws liab qab.
  Cov plaub hau liab elf coj nws thiab hu nkauj:
  - Kuv thov kom koj tsis txhob xav tsis thoob,
  Yog khawv koob tshwm sim ...
  Yog nws tshwm sim, yog nws tshwm sim, yog khawv koob tshwm sim!
  Tom qab ntawd tag nrho cov ntxhais yuav nto qaub ncaug rau orcs dua. Thiab ib tug tiag tiag tsunami nthwv dej yuav sawv, uas npog cov creatures thiab ua rau lawv hlawv.
  Cov poj niam tub rog tsis tso tseg, tab sis sib ntaus sib tua thiab qhia lawv cov aerobatics loj tshaj plaws.
  Thiab nyob rau hauv lwm qhov chaw, ob elves tab tom sib ntaus sib tua li snipers. Lawv tua hluav taws los ntawm qhov deb ntawm lub orcs. Lawv tho lawv taub hau, khob lawv lub hlwb tawm ntawm lawv lub taub hau.
  Cov ntxhais zaum nyob rau hauv ib tug ambush ntawm tsob ntoo. Thiab lawv tua hluav taws kom raug. Lawv xuas nrig ntaus los ntawm cov tub rog ntawm shaggy faj tim teb chaws, cia lawv nyob rau hauv pawg.
  Ib tug ntawm lawv, ib tug ntxhais nrog cov plaub hau dawb-liab-dawb, nug nws tus khub nrog cov plaub hau liab-ntsuab:
  - Zoo, yuav ua li cas peb muab cov tsiaj furry no lub teeb ntsuab!
  Tus elf warrior nodded:
  - Tsis qaug zog!
  Thiab dua cov ntxhais tua. Ntawm no yog ib tug dawb-liab-dawb elf ntaus tus general ntawm lub orcs. Nws ua tau zoo heev. Nws tshuab nws lub hlwb tawm thiab tweeted:
  - Rau cov huab tais elves!
  Txog qhov no, elf nrog cov plaub hau liab-ntsuab teb tias:
  - Tsarism - koj puas nyiam nws?
  Tus elf teb tias:
  - Tsis zoo! Tab sis thaum tsov rog tsis muaj lwm yam!
  Tus elf nodded thiab squeaked:
  - Thiab kuv ntseeg tias nws yuav tshwm sim!
  Thiab nws lub ntsej muag me ntsis luag ntxhi.
  Cov poj niam tub rog ua haujlwm, khob tawm dais. Thiab nws zoo nkaus li rau lawv tias yuav tsis muaj qhov kawg ntawm kev mus txog orcs.
  Thiab cov elves hu nkauj hauv chorus, tua cov dais:
  Tsis yog, peb hais rau cov plaub hau,
  Peb cov neeg yuav tsis zam ...
  Yog li hais tias hunchbacked orc txoj cai,
  Cia li hais freak!
  Thiab yog li ntawd cov kev zoo nkauj tau coj thiab nrog lawv cov ntiv taw liab qab pov grenades ntawm cov bears ua ntej, tawg lawv mus rau lwm qhov kev taw qhia. Thiab rau leej twg lub paw raug torn tawm, thiab rau leej twg lub taub hau.
  Cov elves tau qhia lawv qhov kev ua phem tawm tsam freaks, nrog lub ntsej muag phem.
  Thiab lawv txawm hu nkauj:
  Ib kwj ntawm cov ntshav ntws los ntawm koj, tus dej liab liab,
  Tus yeeb ncuab Fuhrer nrog baldness thiab zoo li txias heev ...
  Tab sis tsis txhob muab rau nws
  Siv rab ntaj hauv tes - tsoo Dab Ntxwg Nyoog!
  Yog hais tias tus elf yog siab tawv, thiab tsis yog ib tug cowardly dab,
  Fuhrer nrog baldness - koj yuav tua sai sai!
  Qhov no yog li cas cov tub rog qhia lawv cov ci ntsa iab heev thiab txhoj puab heev, zoo li tus cwj pwm.
  Tab sis plaub elves coj kom zoo dua ntawm kev ntshai thiab ntes ib qho ntawm cov tshiab tshaj plaws orc tso tsheb hlau luam. Thiab cia peb sau los ntawm rab phom tshuab - nws muaj rau ntawm lawv. Thiab yog li ntawd cov ntxhais thrashed, thiab thaum tua siv lawv cov ntiv taw liab qab.
  Cov plaub hau xiav plaub hau elf coj nws thiab cooed:
  - Lawv nqa, lawv nqa ib tug nees nees taw,
  Nrog kev zoo nkauj zoo li no, tsis txhob rhuav tshem kev cia siab!
  Nyob rau hauv lub hnub ntawm siab zoo, thiab nyob rau hauv lub hnub qub ntawm Chase,
  Koj hlub ib tug ntxhais, koj yog ib tug ntxhais!
  Cov plaub hau daj daj pom zoo nrog qhov no:
  - Yog, nws yuav yog li ntawd, kev hlub loj yuav rov qab los!
  Thiab tus tub rog tau pov ib qho kev tuag nrog nws cov ntiv tes ntawm txhais taw liab qab ntawm lub zog tua neeg, uas tau ya tawm los ntawm lub qhov qhib qhib ntawm lub tank. Thiab ntaus ntau orcs.
  Cov plaub hau liab, blasting ntawm orcs nrog rab phom tshuab, hais wittily:
  - Muaj ib qho kos npe ntawm no peb muaj kev pheej hmoo,
  Cov ntxhais liab qab tuaj yeem coj ...
  co cov orcs nrog peb pob taws ,
  Lub orc yuav cawm tsis tau nws tus kheej!
  Ib tug elf nrog cov plaub hau dawb tsoo lub tank orc nrog lub projectile, siv nws liab qab, chiseled taw. Punctured lub furry bears 'lub tsheb, teem rau hluav taws.
  Ces nws coj nws thiab hu nkauj:
  Barefoot, tsuas yog barefoot,
  Cov ntxhais Elf xav sib ntaus
  Barefoot, tsuas yog barefoot,
  Peb cov ntxhais ntawm lub ntiaj teb no zoo heev ntawm kev sib ntaus!
  Ib zaug ntxiv, lub tank elf xa tawm qhov projectiles uas rhuav tshem lub tshuab ork nrog lub zog tuag thiab raug. Thiab ua kom lawv hlawv tiag tiag. Thiab qhov no yog tiag tiag ib tug seev cev ntawm liab qab taw ntawm elves thiab cov ntxhais ntawm unprecedented kev zoo nkauj!
  Cov tub rog hu nkauj hu nkauj, tua cov yeeb ncuab:
  Hlo barefoot elf,
  Nyob rau hauv cua daj cua dub, cua daj cua dub thiab nplaim taws ntawm yeej ...
  Koj muaj ib tug ncaj rov qab
  Txawm hais tias qee zaum muaj teeb meem ntau!
  Thiab lawv bared lawv pearly, sparkling hniav. Tom qab ntawd lawv chirped, winking thiab snapping:
  - Lub koob meej rau peb cov elves siab tawv thiab elves !
  Cov ntxhais tau ua siab tawv thiab txhoj puab heev. Thiab cia peb tua cov orcs kom raug nrog cov plhaub taum. Thiab lawv nquag hu nkauj, tua nrog lawv liab qab, ob txhais taw girlish:
  - Lub koob meej rau peb lub teb chaws ntawm elves,
  Peb yuav yog cov ntxhais zoo tshaj ...
  Tso tawm ntau cov hairpins,
  Peb beauties ua kev zoo siab rau kev vam meej!
  Thiab cov tub rog yuav tam sim ntawd coj thiab ntaus cov orcs, uas yog plaub hau, shaggy thiab ntxhiab tsw.
  Thiab lawv tsis tuaj yeem tiv taus qhov zoo nkauj no. Yam tsawg kawg pov pob zeb rau ntawm lub taub hau ntawm orcs, los yog pov pob.
  Tab sis muaj ntau ntau shaggy bears. Nws yog qhov tseeb tias lawv cov lej tsim kev ntshai thiab kev sib kis. Thiab cov orcs tua ntawm ib leeg hauv kev ntshai. Thiab xws li tua thiab prickly pa luam yeeb.
  Cov nyom kub hnyiab thiab mos txwv yog tawg. Tag nrho ntawm kev puas tsuaj.
  Tus elf nrog cov plaub hau xiav coj nws thiab hu nkauj:
  - Peb lub teb chaws yog cov elves,
  Yog li glamorous thiab ntxim hlub
  Sib ntaus rau nws, tsis txhob ya
  Lub teb chaws tau nto moo rau ntau pua xyoo!
  Thiab tus tub rog yuav hle nws cov hniav dua, zoo li nws yog nws-hma. Thiab wink nrog sapphire ob lub qhov muag.
  Cov plaub hau liab, thaum nws raug rho tawm haujlwm, hais tias:
  - Sib tsoo, sib tsoo thiab rhuav tshem,
  Qhov no yog lub neej, qhov no yog kev zoo siab!
  Ib tug elf nrog cov plaub hau daj raug rho tawm haujlwm, nias lub pob nrog nws pob taws liab qab, ntawm orcs thiab tawm tsam:
  - Tsis muaj kev zoo siab hauv kev puas tsuaj!
  Ib tug elf nrog cov plaub hau dawb tua phom tshuab ntawm cov shaggy bears, mowing down ib pawg ntawm orcs thiab squeaked:
  - Kev puas tsuaj yog kev mob siab rau
  Tsis muaj zog...
  Lub hwj chim yeej ib txwm haus lwm tus neeg cov ntshav,
  Ua ke peb yuav ua kev zoo siab rau kev hlub!
  Cov plaub hau xiav-dawb elf giggled thiab chirped:
  - Lub Fuhrer nrog baldness tam sim ntawd nyob rau hauv lub hleb,
  Saib xyuas kev noj qab haus huv rau ...
  Muaj cov ntxhais uas koj xav,
  Thiab saib cov txiv neej nrog plaub hau!
  Tom qab ntawd, kev zoo nkauj coj nws thiab qhia nws ntev, tus nplaig liab, ua txuj ua zoo li tus cobra.
  Cov tub rog yuav luag dua thiab qhia lawv qhov tseem ceeb. Yog koj to taub dab tsi nws yog tag nrho hais txog.
  Tab sis cov ntxhais yuav luag liab qab. Thiab ces ib tug ntawm lawv, nrog cov plaub hau liab, coj thiab tshem tawm nws lub tsho tiv no, thiab yuav ua li cas nws nias lub khawm nrog nws lub txiv mis ruby. Thiab tom qab ntawd, yuav ua li cas lub projectile yuav coj thiab rauj. Thiab nws nkag mus rau hauv lub tank nrog orcs, thiab cia peb rhuav tshem cov bears furry. Thiab cov ntxhais hu nkauj:
  - Ib qho hauv ntiaj teb,
  Qhov twg nws ib txwm frosty ...
  Orcs yog dab phem,
  Lawv tab tom pom tseeb tawg lub qag!
  Yog vim li cas nws yog frosty
  Lub caij ntuj no quaj tag nrho ib ncig,
  Cov ntxhais los kua muag
  Dab Ntxwg Nyoog txoj kev phem!
  Cov tub rog hu nkauj zoo, tab sis lawv sib ntaus zoo dua. Thiab lawv tua kom raug, zoo li invincible Amazons.
  Tsis yog, elves yog qhov txuj ci tseem ceeb tiag tiag. Thiab yog hais tias lawv pib tsoo, ces tsis muaj ib pab tub rog yuav tiv tau lawv. Cov no yog cov ntxhais uas muaj yeeb yuj hairstyles.
  Lwm elf zaum nyob rau hauv ambush thiab kho cov hluav taws los ntawm cov fighters ntawm nws glamour tub rog. Thiab nws ua qhov tseeb thiab raug. Nws ntaus nrog aggressive immediacy.
  Ib tug tub rog, tsis yooj yim hais, tab sis nrog cunning. Ntawm no nws tab tom kho qhov hluav taws kub.
  Thiab lwm cov elves raug ntaus lub orcs, rhuav tshem lawv txoj haujlwm.
  Cov ntxhais uas sib ntaus sib tua thiab cov tub hluas uas tsis tshua muaj kev paub txog kev sib ntaus sib tua.
  Cov no yog cov elves, cia peb hais nyob ntawm no - glamorous warriors, tab sis tsis nyob rau hauv tag nrho cov cam khwb cia hlau.
  Nyob rau hauv dav hlau, elf pilots feem ntau hnav tsuas yog panties. Lawv cov ntxhais yog tanned thiab nqaij. Thiab lawv tua hluav taws nrog kev pab ntawm liab qab, chiseled ob txhais ceg.
  Tsis nco qab, txawm li cas los xij, los siv cov txiv mis liab liab. Thiab lawv ob lub mis ntawm cov tub rog yog heev lush thiab tanned. Muaj ntau lub zog thiab ntxim nyiam nyob rau hauv kev zoo nkauj, thiab cov dej ntws ntawm kev xyiv fab.
  Thiab cov tub rog kuj hu nkauj tau zoo tshaj plaws;
  Anthem ntawm Motherland ntawm cov ntxhais txias,
  Lawv yeej paub sib ntaus...
  Tom qab tag nrho, nws tsis tshwm sim, cov poj niam paub cov xiav,
  Lawv nyob hauv nkawm khau, txawm tias lawv tsis muaj taw!
  Qhov no yog li cas cov lus zoo sib xws ntawm cov ntxhais zoo li, uas tawm saum roob. Eagles yog eagles tiag!
  Thiab tsis muaj dab tsi yuav txwv lawv, thiab tsis muaj leej twg yuav yeej!
  Cov tub rog no yuav qhia lawv tus kheej. Nws tuaj yeem pom tau tias yog ib qho ork bomber engulfed nyob rau hauv nplaim taws, zoo li yog ib tug noog ntog, tawm hauv qab lub siab phem heev, thiab dub tail.
  Thiab cov elves squeal:
  Cov ntxhais dhia zoo li nees
  Lawv yuav tsis caum peb, lawv yuav tsis caum peb!
  Peb yuav tua cov orcs, peb yuav tua cov orcs,
  Cia peb faus maum xim av rau hauv av!
  Cov ntxhais no yog qhov peb xav tau tiag tiag, lawv chav kawm yog super! Thiab rau cov orcs lawv zoo li qhov tuag taus tom tus cobra. Cov tub rog ntawm no zoo nkauj heev. Thiab lawv cov mis nyuj yog li liab qab thiab sparkling thiab saj qab zib.
  Elves muaj qhov tsis txaus ntawm cov txiv neej - ib qho rau txhua kaum ob qhov zoo nkauj, thiab qhov no feem ntau ua rau poj niam sib ntaus sib tua rau cov txiv neej. Hauv cov tsiaj ntiaj teb, cov txiv neej sib ntaus rau poj niam, tab sis nyob rau hauv lub ntiaj teb no, ntawm qhov tsis sib xws, poj niam sib ntaus rau txiv neej, thiab qhov no yog qhov zoo ntawm nws tus kheej txoj kev!
  Cov ntxhais ntawm lub dav hlau tua dais dais siv dag zog - ob npaug nrog cov thoob, thiab hma liab tus Tsov tus tw. Lawv ua nws ntse heev, thiab tua hluav taws rau cov neeg tua rog.
  Cov tub rog txawm hu nkauj:
  - Kuv yuav mus saum ntuj, kuv yuav mus saum ntuj,
  Cov ntxhais tab tom ua haujlwm!
  Lawv yog cov elves liab qab, yog li txias thiab sib ntaus sib tua. Thiab lawv ob lub qhov muag ci ntsa iab nrog sapphires thiab emeralds.
  Thiab lub mis yog dai kom zoo nkauj nrog ruby txiv mis. Cov ntxhais no yog cov kawm siab tshaj.
  Thiab liab qab, puag ncig heels ntawm beauties yog li liab, nrog ib tug heev graceful nkhaus. Thiab lawv tuaj yeem tuav ob lub trolls thiab lawv cov txiv neej los ntawm lub qhov ntswg nrog lawv cov ntiv taw liab qab.
  Cov poj niam pilots sib ntaus sib tua, tua orc dav hlau thiab hu nkauj, baring lawv cov hniav:
  Nyob rau hauv qhov loj ntawm lub teb chaws zoo kawg nkaus,
  Qhov twg cov elves barefoot khiav ...
  Txhua yam yuav zoo nkauj heev,
  Zoo, Fuhrer yuav yog kaput!
  
  Lub taub hau Fuhrer nyiag ntau heev,
  Ib tug tiag tiag orc bloodsucker ...
  Peb yog elves, tsuas yog Vajtswv cov ntxhais,
  Peb tus xibhwb Yexus Khetos!
  Thiab cov tub rog tau coj thiab rov tso cov pulsars ntawm lub zog tuag los ntawm lub txiv mis liab ntawm lawv ob lub mis. Thiab cia peb threshing cov orcs nrog kev pab ntawm tus nplaig, nias khawm nrog lawv. Thiab qhov no yog qhov ua tau zoo thiab txawm tias zoo nkauj ntawm nws tus kheej txoj kev.
  Nov yog qee cov ntxhais sib ntaus sib tua ntawm stormtroopers. Lawv kuj, ntawm chav kawm, tsis muaj taw thiab hauv bikinis.
  Thiab cov poj niam tub rog saib ntxim nyiam heev thaum tanned thiab hauv bikinis. Thiab lawv ob txhais ceg yog li seductive, thiab lawv cov ntiv tes yog li du, nrog pearly rau tes . Thiab nyob rau tib lub sijhawm, cov elves kuj xa cov cuaj luaj ntawm orc tso tsheb hlau luam los ntawm saum toj, ntaus cov tub rog dais.
  Nws yog qhov tshwj xeeb tshaj yog siv hluav taws xob siv liab qab, puag ncig, pob taws liab. Thiab tom qab ntawd, tau kawg, muaj cov txiv mis ruby ntawm lub mis, uas ci ntsa iab heev uas cov tub ntxhais hluas elf tus nplaig tingle los ntawm qhov qab zib. Thiab lub deliciousness yog zoo kawg nkaus.
  Thiab cov tub rog los ntawm cov cua daj cua dub ntaus cov orcs, ua kom pom kev ua siab loj thiab ua siab loj. Thiab cov ntxhais muaj peev xwm nias cov nyees khawm nrog lawv cov ntiv taw liab qab, xa me nyuam rov rau ntawm lub taub hau ntawm bears.
  Ib tug ntawm cov tub rog plaub hau xiav coj nws thiab hu nkauj, baring nws hniav:
  - Kev ywj pheej yog qhov zoo rau peb elves ,
  Dej hiav txwv tsis muaj kev hlub...
  Cov neeg sib koom ua ke hauv lub teeb ci ci,
  Txhawm rau tshem qhov tsaus ntuj ntawm txoj kev!
  Ntawm no, lub foob pob hluav taws me me tab sis nrawm ya los ntawm lub dav hlau, thiab tsoo rau sab ntawm lub tank ntawm shaggy bears. Thiab lub tsheb orc hlawv zoo li taws tswm ciab lossis lub teeb taws.
  Tus elf coj nws thiab hu nkauj:
  Txhua yam yog ghostly nyob rau hauv lub ntiaj teb no raging,
  Lub neej yog ib pliag, tuav rau nws ...
  Lub sij hawm ntws ntawm yav dhau los thiab yav tom ntej
  Thiab nyob rau hauv ib pliag - elf sib ntaus!
  Cov ntxhais, tau kawg, ua tej yam uas nws tsis tuaj yeem hais hauv zaj dab neeg lossis piav qhia nrog tus cwj mem.
  Lawv yog thawj-chav zoo nkauj thiab txias heev thiab sib ntaus sib tua. Thiab lub txiv mis ntawm lub mis liab doog ua rau kev xav tsis thoob. Thiab nrog cov ntxhais zoo li no, qhov twg tuaj yeem sib tw bears.
  Elf yog cov tub rog siab tawv uas muaj peev xwm dhia saum lawv lub taub hau yog tias muaj dab tsi tshwm sim. Los yog nias lub pob nrog lub txiv mis liab liab thiab pov tawm ib colossal, kev puas tsuaj missile uas yuav ntaus ib tug loj ork nws tus kheej-propelled rab phom thiab tsoo rau tej daim.
  Ntawm no, piv txwv li, lub tank loj 2,000-tuj ntawm Orc Empire tau nkag mus, xws li lub zog loj thiab tsis muaj zog.
  Cov elves pom lub tank saum huab cua. Tus ntxhais nias lub khawm nrog nws puag ncig, pob taws liab qab. Thiab ib tug loj, kev puas tsuaj missile ya tawm, ntaus tus dab saum huab cua thiab tawg los ntawm nws lub hau.
  Thiab tus ntxhais roar:
  - Ntxhais, koj yog ib tug tub rog ntawm lub teeb,
  Warrior ntawm zoo thiab cua!
  Tom qab ntawd nws winks ntawm nws cov neeg txhawb nqa. Thiab lawv wink nrog lub qhov muag sapphire teb. Ntau qhov tseeb, tsis yog rau cov neeg txhawb nqa, tab sis rau cov koom tes, tab sis cov no yog cov ntsiab lus. Warriors, ntawm chav kawm, tsis yog ib tug ntawm cov uas nyo rau kev nyuaj. Thiab lawv xa lwm lub foob pob hluav taws mus rau hauv lub tshuab loj. Lawv tho hlau thiab ua rau roj av hlawv. Nws yuav tsum tau muab sau tseg tias elves yog cov ntxhais funny heev, tab sis lawv sib ntaus siab tawv thiab muaj peev xwm ntau. Thiab nws tsis yooj yim los txwv lawv.
  Yog li cov tub rog tsis thim rov qab, thiab tib lub sijhawm lawv qhia lawv cov chav kawm siab tshaj plaws thiab kev sib tw ntawm kev zoo nkauj.
  Thiab tom qab ntawd lub nkoj loj hauv av ntawm cov shaggy bears pib hlawv zoo li lub brazier. Thiab cov orcs tau txais xws li khoom plig ntawm kev tuag. Qhov no yog qhov kev puas tsuaj thiab kev tuag tiag tiag pib.
  Ib tug elf nrog cov plaub hau liab, ib tug neeg tsav dav hlau, coj nws thiab hu nkauj, baring nws cov hniav:
  -Lawv khiav raws txoj kev nkhaus,
  Cov ntxhais liab qab ko taw...
  Ntxim kuas nyuj
  Kuv xav dag kuv txoj kev zoo siab!
  Lwm tus tub rog nrog cov plaub hau xiav uas ntws hauv nthwv dej pib hu nkauj aggressively, baring nws cov hniav:
  - Tuav tus nees hauv dab tshos,
  Thiab hmoov zoo tos kuv!
  Muaj chuckles tom qab cov lus no. Thiab cov ntxhais yuav tsum tau muab sau tseg ntawm cov elves thaum lawv luag, zoo li lawv yog ringing silver tswb. Thiab txhua yam zoo nkauj heev.
  Tus elf nodded, winked nws sapphire ob lub qhov muag, thiab chirped:
  - Txhua yam ci ntsa iab zoo li xob laim,
  Kev zoo nkauj ntawm elves yog chav kawm ...
  Kuv yog ib tug elf zoo li poj huab tais
  Poke ib qho orc hauv qhov muag!
  . Tshooj lus 6.
  Thiab tus tub rog rov qhia nws tus nplaig ntev thiab tom heev. Uas muaj peev xwm strangling leej twg zoo li ib tug noose.
  Orcs los saum ntuj los ntawm elves ncaj ncees tau txais. Thiab lawv yog trivally tsav mus rau hauv lub hleb. Warriors qhia lawv qhov siab tshaj plaws aerobatics, thiab kev ua phem ntawm nthwv dej loj. Thiab lub zog ntws los ntawm cov txiv mis liab liab ntawm lub hauv siab, cov ntxhais zoo nkauj.
  Uas qhia tiag tiag tias tsis muaj leej twg yuav txwv lawv thiab yuav tsis yeej.
  Thiab lawv yuav qhia lawv cov chav kawm siab tshaj thiab txias.
  Ib tug ntawm cov elves coj nws thiab nias lub pob nrog nws tus nplaig. Thiab nws tau tua lub foob pob hluav taws uas ntaus lub tsev khaws khoom thiab nqa cov mos txwv orcs. Thiab lub tshuab tau dhau los ua crushing thiab muaj zog.
  Thiab tag nrho cov ciav ntawm frantic hluav taws thiab lub zog flared. Thiab txhua yam nyob ib puag ncig tau hluav taws. Cov bears shaggy writhed thiab lawv daim tawv nqaij tev tawm, thiab lawv cia li hlawv zoo li kebabs ua los ntawm fatty nqaij. Qhov no tiag tiag yog ib yam uas coj kev puas tsuaj loj heev thiab kev tuag. Thiab tsis tsuas yog rau orcs. Ntawm lawv kuj tau ntiav trolls. Lawv kuj yog tej yam yees siv. Txawm hais tias muaj ob peb trolls, nws tsis muaj kev nkag siab tias yuav tuag rau lwm tus lub tebchaws. Tsuas yog koj tawm tsam kom tau nyiaj. Thiab ntawm chav kawm, cov elves kuj tuaj yeem qee zaum nrog cov neeg tuaj yeem pab dawb.
  Cov ntxhais los ntawm cov neeg zoo nkauj hu nkauj:
  Tsa lub pob hluav taws ntawm tus ntxhais elf,
  Peb tawm tsam hauv kev sib ntaus sib tua tsis txhob ya ...
  Lub sijhawm ntawm lub teeb xyoo yog los ze,
  Cia peb ua piv txwv, tsis yog rau cov neeg ruam!
  Thiab cov tub rog rov qhia lawv tus nplaig ntev thiab liab qab, thiab spat, lo lawv lub taub hau tawm ntawm lub cabins ntawm lub orcs.
  Thiab lawv nto qaub ncaug tau ua rau muaj kev puas tsuaj thiab ua rau tuag taus uas qee qhov ntawm orcs ua piv txwv tau hlawv.
  Ib tug ntawm cov dib-haired warriors hu nkauj:
  - Ntxhais, ntxhais, ntxhais,
  Nws yog lub sij hawm los tua tag nrho cov orcs!
  Ntxhais, ntxhais,
  Nws yog lub sij hawm muab ntuj txiag teb tsaus rau lub horns!
  Ib tug ntawm cov txiv kab ntxwv-haired elves hais tias:
  - Tus ntxhais liab qab yuav tsav tus txiv neej hauv qab pob taws, thiab orc mus rau hauv ntuj txiag teb tsaus!
  Cov kev sib ntaus sib tua tau loj heev thiab amazing. Thiab Maria Kolesnikova yog ib tug qub neeg raug kaw hauv lub teb chaws uas kav los ntawm ib tug rog thiab mustachioed dictator uas tau txib cov tub rog uas ua tsov rog heroic tawm tsam orcs.
  Tab sis tam sim no tus poj huab tais tau nkees thiab plunged, zaum ncaj nraim hauv lub rooj zaum hauv lub rooj zaum hauv npau suav. Thiab nws npau suav txias heev thiab tib lub sijhawm tiag tiag;
  Tom qab cov tub rog Lavxias pib raug kev txom nyem tom qab swb ntawm thaj chaw ntawm Ukraine, cov Taliban txiav txim siab: lawv lub sijhawm tau los. Thiab thaum lub caij ntuj sov, tsuas yog lub Rau Hli 22, 2023, lawv tau ntaus hauv Tajikistan. Raws li kev cia siab, cov tub rog Tajik tau npaj txhij rau kev ua tsov ua rog, thiab ua ntej ntawm kev coj ncaj ncees. Lawv feem ntau tau tso siab rau lossis khiav tawm. Lavxias teb sab tub rog puag nyob rau hauv Tajikistan yog ib puag ncig, thiab cov Taliban tau tawm tsam nws los ntawm txhua sab.
  Russia yuav tsum ceev nrooj hloov cov tub rog mus rau Tajikistan thiab qhib qhov thib ob pem hauv ntej rau ntawd.
  Thiab cov tub rog yuav tsum tau xa mus hla ntau tus ciam teb. Yog li ntawd, cov Taliban tau kov yeej lub hauv paus Lavxias. Qee cov tub rog raug tua, thiab ib txhia raug kaw.
  Thiab Lavxias Thawj Tswj Hwm Vladimir Putin tseem yuav tsum tau tshaj tawm kev nthuav dav dav nrog kev ncua ntev, thiab hloov cov tub rog tshiab mus rau Tajikistan. Thiab qhov no, ntawm chav kawm, muab ib lub nra ntxiv rau ob qho tib si Lavxias teb sab kev lag luam thiab cov peev nyiaj, thiab ua rau muaj kev poob qis hauv Putin lub koob npe nrov ntawm cov neeg.
  Txawm li cas los xij, tam sim no Russia tau tawm tsam cov Taliban ib yam nkaus. Tab sis Afghanistan muaj yuav luag plaub caug lab tus tib neeg - feem ntau yog cov tub ntxhais hluas, thiab ntau yam khoom siv yav dhau los raug ntes los ntawm Asmeskas. Thiab sim kov yeej cov tub rog zoo li no, txawm tias lwm tus coj txawv txawv thiab tsis tiv thaiv Russia los ntawm kev xa cov tub rog los ntawm lawv thaj chaw. Ua li ntawd, raws li kev ncaj ncees, cov Russians muaj kev zoo siab rau kev sib ntaus nrog cov Taliban Mujahideen ntau dua li nrog lawv cov kwv tij Ukrainian. Thiab yog li ntawd, tau kawg, cov ntxhais zoo nkauj, tau ntxim hlub thiab ntxim nyiam kuj koom nrog hauv kev sib ntaus sib tua.
  Uas ua tsov ua rog nthuav heev.
  Yuav luag tsis muaj daus hauv Tajikistan txawm tias lub caij ntuj no. Thiab cov ntxhais mus tawm tsam, flaunting lawv liab qab, pob taws liab.
  Natasha hluav taws los ntawm rab phom tshuab, tib lub sij hawm pov lub txiaj ntsim kev tuag nrog nws cov ntiv taw liab qab.
  Lub cev ntawm cov Taliban, torn rau shreds, dhia nce.
  Warrior exclais:
  - Rau peb cov menyuam zoo nkauj!
  Lwm tus tub rog, Zoya, kuj tua hluav taws los ntawm rab phom submachine. Nws scribbles nrog qhov tseeb, tua Mujahideen. Lawv poob zoo li mown sheaves ntawm nplej.
  Thiab ib tug hluas nkauj ntxim nyiam nrog cov plaub hau kub hnyiab tau ib qho kev tuag nrog nws pob taws liab qab thiab cooed:
  - Rus tiv thaiv lub teb chaws nrog nws tus kheej,
  Los ntawm invasions ntawm ntuj raug txim locusts ...
  Thiab npog nws nrog nws ob lub mis -
  Txhua haiv neeg ntawm Niam Ntiaj Teb!
  Thiab tus tub rog yuav coj nws thiab luag, qhia nws tus hniav tag ntawm nws lub qhov ncauj. Thiab nrog tus nplaig tsis zoo nkauj uas licks ntau dua li chocolate ice cream.
  Augustine, lwm tus ntawm cov aerobatics uas tsoo cov Taliban hauv qib, cooed:
  - Kua txiv nyob rau hauv cov daus
  Cov no yog cov ntxhais mis...
  Kuv yuav pab koj,
  Yuav muaj cov kws txiav txim zoo!
  Thiab tus tub rog rov cuam tshuam qhov khoom plig tuag ntawm kev puas tsuaj nrog nws cov ntiv taw liab qab. Thiab tau tawg ntau tus Taliban nyob rau hauv ntau qhov kev taw qhia, rhuav tshem lawv lub taub hau thiab caj dab.
  Svetlana kuj mows cia cov Mujahideen, thiab ua nws nrog zoo siab heev. Tus ntxhais no muaj siab thiab vwm zog heev. Nws cuam nrog nws cov ntiv taw liab qab ib qho khoom plig loj, kev puas tsuaj ntawm kev tuag.
  Thiab ces nws hu nkauj:
  - Hais txog cov ntxhais liab qab, liab qab, liab qab ...
  Peb hlais braids, braids, braids!
  Cov poj niam tub rog tau coj cov Taliban ntau heev kom pob taws ntawm kev zoo nkauj tsuas yog ci ntsa iab.
  Tseeb tiag, ib tug poj niam Lavxias teb sab yog ib lub zog loj. Thiab nws mows cov yeeb ncuab zoo li ib tug scythe nrog lub cev muaj zog. Thiab nws yeej tsav mus rau hauv lub hleb, thiab txawm mus rau hauv av.
  Cov poj niam tub rog qhia lawv lub siab npau taws thiab qw nrov:
  Peb yog cov ntxhais Komsomol
  Peb hlub Eskimo...
  Lub suab ntawm kev zoo nkauj yog sonorous,
  Yuav muaj movie tshiab!
  Thiab cov tub rog tau coj thiab qhia lawv cov lus ntev heev thiab zoo li tus nplaig.
  Kev sib ntaus sib tua, ntawm chav kawm, nrog cov Taliban tsis yog ib qho yooj yim riddle. Thiab cov neeg Lavxias tau tuag, hauv ntau tus lej. Thiab nws los ntawm Tajikistan mus nqa ib tug load ntawm ob puas.
  Ntawm chav kawm, nyob rau hauv Russia nws tus kheej, cov neeg tab tom pib ntxeev siab - yog vim li cas yog tsov rog nrog Ukraine? Puas yog Russia them nyiaj nrog nws cov tub thiab cov ntxhais hauv kev ua rog hauv Tajikistan? Cov lus nug yog, ntawm chav kawm, kiag li natural. Qhov tseeb, qhov kev ua si puas tsim nyog rau lub tswm ciab?
  Tsis tas li ntawd, cov nqi nce, thiab tsis muaj ntxhiab tsw ntawm yeej. Thiab tom qab ntawd Zyuganov tau mob stroke, thiab tuag tes tuag taw tus neeg tawm tsam hauv hnab tshos. Tau ntev npaum li cas, kev mloog lus rau cov tub ceev xwm, Gennady Andreevich tau ua tus thawj coj hauv cov voj voog thiab ua raws li kev tawm tsam . Thiab tam sim no tus thawj coj ntawm ntau tus neeg tawm tsam thiab nrov tshaj plaws, qhov yooj yim tshaj plaws rau cov tub ceev xwm, tau coj thiab khoov. Ib qho chaw dawb huv yeej tsis muaj qhov khoob. Lwm tus tuaj, hluas thiab hnyav dua.
  Thiab lub zwm txwv shakes ...
  Tab sis tam sim no muaj kev tsov rog nrog cov Taliban. Ntawm no yog cov ntxhais los ntawm kev tawm tsam aviation pilots sib ntaus sib tua saum ntuj.
  Anastasia Witchakova yog ib tug ntawm cov muaj koob muaj npe liab-haired warriors. Nws tsis kam tawm tsam Ukraine, tab sis rhuav tshem cov Taliban, thov.
  Tau kawg, ntau tus poj niam tub rog ases tsis xav tua lawv cov kwv tij Slavic.
  Tab sis nrog cov Mujahideen - thov.
  Anastasia raug rho tawm haujlwm ntawm cov Taliban siv nws cov ntiv taw liab qab. Tus Ambassador tua foob pob hluav taws ntawm Afghans thiab hu nkauj:
  Peb nyob sib ntaus sib tua li cas
  Thiab tsis ntshai tuag...
  Yog li ntawd, muaj ib tug pilot tam sim no!
  Lwm tus tub rog ace kuj zoo nkauj, tsuas yog lub sijhawm no tus pojniam plaub hau daj Akulina Orlova kuj sib ntaus nrog spooks. Yog lawm, cov Taliban raug hu ua, ib yam li thawj zaug ua tsov rog nrog cov Afghans, dushmans, lossis dab. Tus yeeb ncuab, txawm li cas los xij, muaj zog thiab loj heev. Thiab cov Taliban thiab kev tiv thaiv huab cua muaj lawv tus kheej. Xws li raug ntes los ntawm tsoom fwv qub tub rog.
  Akulina Orlova ua U-tig nrog nws lub dav hlau thiab tawm ntawm Stinger missile, tom qab ntawd tus ntxhais hu nkauj:
  - Tus dab phem nkag mus rau hauv pob zeb,
  Koj hlawv nws nrog napalm ...
  Zoo, yog tias cov Taliban,
  Cia peb siv kev dag ntxias hauv kev sib ntaus sib tua!
  Lwm tus ntxhais Margarita Magnitnaya. Nws muaj plaub hau zoo li nplooj kub. Hluas nkauj zoo nkauj heev. Thiab nws kuj categorically tsis kam tawm tsam nrog Ukraine. Txij li thaum nws yuav tsis tsa riam phom tawm tsam cov kwv tij Slavic. Qhov ntawd ua rau muaj kev pom zoo ntau. Thiab cov Taliban yog cov neeg nyiam kev ntseeg, thiab ib zaug tau pab Chechen cais tawm. Ntxiv mus, cov Taliban yog tib lub xeev nyob rau hauv lub ntiaj teb no uas lees paub kev ywj pheej ntawm Chechnya. Thiab qhov no, ntawm chav kawm, tshuav nws lub cim ntawm kev sib raug zoo nrog Russia rau ntau xyoo.
  Margarita Magnitnaya npaj txhij mus tua. Nws cov ntiv taw liab qab nias khawm. Thiab foob pob hluav taws ntawm colossal, lub zog puas tsuaj yog ya ntawm cov Taliban. Thiab lawv tuav cov hwj txwv Afghans.
  Margarita tau hais tias:
  -Auj, Motherland, cia tus dab tuag quaj,
  Thiab peb nyiam nws, txawm tias nws tsis zoo nkauj!
  Bastards yog gullible
  Yog Chekist txoj cai,
  Yog li ntawd yuav muaj fascism
  Kev qias neeg!
  Thawj thaw,
  Stalin lub ntees tuag -
  Rus 'yuav tsis yog Cain,
  Txawm tias nws raug mob!
  Thiab cov tub rog coj nws nyob rau hauv chorus thiab chirped:
  - Tsis txhob ua siab ntev rau kev txaj muag ntawm Slavs,
  Peb txhua tus yog rau Ukraine ...
  Cia peb tsis txhob thuam ntxiv lawm
  Cain, peb nyob hauv lub pas dej nrog peb lub taub hau!
  Cov ntxhais ntawm cov tub rog cua daj cua dub ntaus cov Taliban thiab tsoo thiab tua cov Mujahideen.
  Ntawm no lawv ya mus ntaus dab ntxwg nyoog. Tab sis zinc hleb nrog cov tub rog Lavxias tuag thiab tub ceev xwm raug coj tawm ntawm Tajikistan.
  Ib tug ntawm cov tub rog no raug tso tseg tsis muaj ceg. Thiab nws hu nkauj tu siab, nrog kev zoo siab, thiab nrog kua muag ntawm nws ob lub qhov muag:
  - Cas lawv tsav tsheb mus rau hauv lub hleb,
  Thiab lub zog tshaj ghoul
  Txhua yam nyem thiab daig,
  Thiab rammed nws nruj!
  Tseem muaj cov ntxhais ntawm lub tank. Ib tug heev nthuav lub tsheb Lavxias teb sab "Bear". Nws yog lub tank hnyav heev - ntau tshaj li ib puas tons - ib qho kev sim ua qauv. Tau kawg, nws kuj muaj ib pab neeg tshwj xeeb ntawm plaub tus ntxhais. Thiab lawv txhua tus muaj npe pib nrog E!
  Ntawm no, piv txwv li, Elizabeth nias cov nyees khawm ntawm lub joystick nrog nws cov ntiv taw liab qab, thiab ntaus lub bunker nrog cov Taliban thiab roars:
  - Muaj koob meej rau communism!
  Ekaterina, txuas ntxiv mus tua hluav taws los ntawm lub tshuab rab phom, thiab nias lub khawm nrog nws lub txiv mis liab, roars:
  - Thiab tsis muaj Zyuganov! Nrog lub taub hau taub hau thiab qaug dej qaug cawv!
  Elena squeaked, nias nws pob taws liab qab ntawm lub pedal:
  - Rau kev mus ncig rau lub hiav txwv Indian!
  Efrosinya kuj raug rho tawm haujlwm, lub sijhawm no siv nws tus nplaig playful thiab squeaking:
  - Rau kev yeej hauv kev sib ntaus sib tua!
  Thiab cov ntxhais luag. Watering cov Taliban fighters nrog txhuas los nag. Thiab lawv ua tau zoo heev.
  Elizabeth, tua tus yeeb ncuab, xav. Tseeb tiag, yog ib tug neeg muaj hlwb, nws nkag siab tias kev ntseeg twg yog ib zaj dab neeg thiab tib neeg txoj kev xav!
  Tab sis vim li cas thiaj muaj ntau hom kev ntseeg sib txawv thoob plaws ntiaj teb? Ntxiv mus, muaj ntau yam tsis sib haum xeeb? Qhov tseeb, coj cov kev ntseeg nrov tshaj plaws: Christianity. Kev ntseeg Vajtswv raug ntsia saum ntoo Khaublig yog qhov ruam thiab tsis muaj tseeb. Qhov tseeb, yog tias koj ntseeg hauv phau Vajlugkub, ces Vajtswv yuav coj txawv txawv thiab tsis to taub.
  Tom qab ntawd nws poob dej yuav luag tag nrho cov tib neeg nrog dej - ntau lab tus tib neeg tuag, tab sis tsuas yog yim tus neeg tau txais kev cawmdim. Ntawm qhov tsis sib xws, ntawm tus ntoo khaub lig nws thov Vajtswv rau cov neeg tua neeg?
  Tej zaum yuav raug muab sau tseg tias tus Vajtswv ntawm Phau Qub yog siab phem heev, tab sis nyob rau hauv Phau Tshiab Khetos yog siab zoo heev. Thiab muaj qhov tsis sib haum xeeb ntawm no. Tseeb tiag, yog Yexus yog Vajtswv Leej Tub, nws yuav tsum hlawv lub nroog Xaudoos thiab lub moos Kamolas. Tab sis muaj cov laus, thiab cov me nyuam, thiab cov poj niam. Tsis yog siab phem?
  Yog lawm, thiab ntau lwm yam piv txwv ntawm kev lim hiam tuaj yeem sau tau ntev heev. Ib qho kev tua ntawm cov menyuam yaus los ntawm Elisa yog qhov tsim nyog.
  Yog li ntawd, xav txog tej yam uas tib neeg ntseeg. Thiab tsoom fwv kuj yuam kev ntseeg. Thiab tam sim no lawv tab tom tawm tsam nrog kev ntseeg kev ntseeg ntawm cov neeg Taliban.
  Tab sis lawv tau ceeb toom - tsis txhob zoo siab rau qhov tseeb tias Tebchaws Meskas tawm hauv Afghanistan - nws tsuas yog ua rau Russia tsis zoo.
  Cov Taliban, tau so me ntsis thiab ua kom zoo dua ntawm qhov tseeb tias Russia ob txhais tes raug khi los ntawm kev ua tsov ua rog nrog Ukraine, coj thiab ntaus lub tshuab. Thiab tom qab ntawd nws tau kwv yees rau ntau tus. Thiab Russia yuav tsum tau sau npe. Thiab, ntawm chav kawm, tawm tsam lawv lub siab nyiam - ntau tus tub rog Lavxias tuag ntawm lub hauv paus hauv Tajikistan. Yog li ntawd, Vladimir Putin pom nws tus kheej embroiled nyob rau hauv tseem lwm tsov rog. Thiab txoj kev xav, ntawm chav kawm, hauv zej zog tau dhau los ua kev tawm tsam ntau dua rau tus thawj tswj hwm tam sim no. Txoj kev hlub ntawm tib neeg yog hloov tau heev. Thiab cov Taliban, tau kawg, suav txhua yam kom raug. Ntxiv mus, Tebchaws Meskas txaus siab rau qhov no - lawv tau pitted lawv cov yeeb ncuab. Thiab lawv tau pib tham txog Biden: ib tug txiv neej laus uas txawj ntse. Zoo li, yuav ua li cas cleverly npaj txhua yam.
  Qhov tseeb, hnub nyoog thiab kev ua kis las, thiab kev txawj ntse tsis yog qhov cuam tshuam!
  Elizabeth tua dua, thiab dua, ntawm chav kawm, nrog nws cov ntiv taw liab qab. Nws yog sov heev nyob rau hauv lub tank txawm nyob rau lub caij ntuj no. Thiab nyob rau lub caij ntuj sov nws kub heev nyob rau hauv Tajikistan.
  Tus ntxhais coj nws thiab hu nkauj:
  -Yog ntev, ntev, ntev,
  Sib ntaus tawm tsam cov Taliban ...
  Yog ntev, ntev, ntev
  Khiav downhill hauv kev sib ntaus sib tua!
  Nws yog ua tau, nws yog ua tau
  Yog lawm, yog lawm, yog lawm...
  Txawm tias qee zaum zoo li
  Koj tuaj yeem ntes nrog Africa!
  Thiab nyob rau hauv teb chaws Africa, tus nqi siab heev,
  Thiab nyob rau hauv teb chaws Africa, cov nyiaj yog dav heev!
  Hippos poob phaus
  Sperm whales shriveled up...
  Thiab cov neeg zoo li ib tug parrot,
  Mus ncaj nraim rau saum ntuj!
  Ekaterina sau nrog luag nyav, nias lub pob ntawm lub tank lub joystick nrog nws lub txiv mis liab liab:
  - Ib yam me me hauv koj qhov kev cia siab!
  Elizabeth npau taws teb tias:
  - Yog hais tias tus thawj tswj hwm yog ib tug neeg tsis ncaj ncees thiab tsis ncaj ncees, ces nws yuav muaj kev xyiv fab dab tsi!
  Elena nodded.
  - Yog! Lawv hais tias dashing teeb meem yog qhov pib! Tab sis nws yog qhov muaj hmoo heev uas ua rau Putin tsis ntseeg nws tus kheej!
  Elizabeth nodded nws xiav-tinted taub hau.
  - Yog lawm, kuv ib txwm xav tias nws tsis tuaj yeem muab koob hmoov ntau rau ib tus neeg - nws zaum ntawm tus nees dawb, hauv kev nkag siab nws pib ntseeg tias lub hiav txwv yog lub hauv caug tob rau nws. Thiab tom qab ntawd, zoo li ib tug poj niam laus uas xav ua Vajtswv, nws tsis muaj dab tsi!
  Catherine pom zoo nrog qhov no:
  - Yog! Putin muaj hmoo heev, thiab nws ua rau nws lwj. Raws li hmoov zoo hlub nyob rau hauv nws lub sij hawm - Napoleon, Hitler, Ivan lub txaus ntshai, thiab ces tig los ntawm lawv.
  Efrosinya hais tias:
  - Nicholas II yog ib tug tsis muaj hmoo heev, tab sis tib lub sij hawm ib tug zoo thiab dlej tsar. Piv txwv li, koj puas xav tias nws yuav muaj hmoo tsawg kawg me ntsis hauv kev ua rog nrog Nyiv. Piv txwv li, Admiral Makarov puas tuag, thiab txhua yam tuaj yeem txawv. Thiab Admiral Makarov tuag vim muaj ntau yam tsis zoo sib xws. Rau qee qhov laj thawj, nws tsis tau hais kom kuv tshem tawm los ntawm kev rhuav tshem, thiab tsis muaj ib tus ntawm nws cov thawj coj tau muab qhov kev txiav txim zoo li no. Thiab lub mine, feem ntau yuav, yog Lavxias teb sab, thiab ib tug loj battleship yuav tsum tsis txhob sunk los ntawm ib tug mine. Thiab txawm nyob rau hauv cov ntaub ntawv no, Admiral Makarov tau txais kev cawmdim, xws li, piv txwv li, Kirill Romanov tau txais kev cawmdim.
  Elizabeth pom zoo:
  - Yog, hmoov me me rau Nicholas II tuaj yeem muab rau Russia ntau dua li muaj hmoo rau tus neeg nruab nrab Vladimir Putin! Piv txwv li, Admiral Makarov tuaj yeem kov yeej cov neeg Nyij Pooj hauv hiav txwv nrog cov ntshav me me, thiab tom qab ntawd kev ua tsov rog nrog samurai yuav tsis muaj nqi ntau. Thiab yog tias Tsarist Russia tau yeej tsov rog nrog Nyiv, ces Thawj Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb feem ntau yuav tsis tshwm sim. Yog li txoj cai ntawm cov tub rog imperial yuav siab dhau lawm thiab cov Germans tsis kam tshaj tawm ua rog!
  Elena nodded:
  - Tej zaum! Txawm hais tias Makarov ib leeg tsis tso cov lej ntawm kev ua tsis tiav thiab hmoov tsis zoo hauv kev ua tsov rog nrog Nyiv. Txawm tias kuv yuav tsum lees tias tus yeeb ncuab muaj zog. Tab sis ntawm qhov tod tes, yog tias lub nkoj sib ntaus sib tua " Oslyabi " tsis tau poob sai sai, txawm tias thaum sib ntaus sib tua ntawm Tsushima, pab tub rog tuaj yeem tawg tag nrho mus rau Vladivostok! Thiab yog li ntawd kev ua tsov ua rog nrog Nyiv tau dhau los ua tsis tiav!
  Efrosinya hais tias:
  - Tab sis kev tsov rog nyob rau plaub caug-tsib xyoo nrog Nyiv tau yooj yim xav tsis thoob thiab ua tiav. Zoo li yog tias Nyiv khiav tawm ntawm hmoov zoo. Txawm li cas los xij, alas, Stalin txoj kev yeej ua rau cov neeg Communist tuav lub hwj chim tshaj Tuam Tshoj, thiab qhov tshwm sim ntawm lub tebchaws muaj zog thiab txaus ntshai heev uas yuav luag tawm tsam USSR hauv Brezhnev. Txawm tias tam sim no, Suav tsuas yog ua txuj ua phooj ywg xwb. Thiab nws xav txiav tawm peb thaj av mus rau lub Urals.
  Catherine nodded.
  - Yog! Yog tias cov neeg Nyij Pooj tau swb lawm, yuav muaj Zheltorossia hloov mus rau sab qaum teb ntawm Tuam Tshoj, thiab Orthodoxy yuav tau los rau lub teb chaws Ottoman hauv qab ntuj. Thiab qhov axis tau txais dab tsi los ntawm Stalin txoj kev yeej yooj yim tshaj cov neeg Nyij Pooj. Yug ntawm atheistic faj tim teb chaws, thiab ib tug muaj zog dab nyob rau hauv ciam teb nrog Russia!
  Elizabeth sau tseg, baring nws cov hniav:
  - Ces ntseeg Tswv Ntuj. Kev yeej ntawm Nyij Pooj yuav ua rau ntau txhiab tus neeg ntseeg Orthodox tshiab. Es tsis txhob, ib tug txhoj puab heev atheistic tsoom fwv tau los rau lub hwj chim nyob rau hauv Russia. Thiab tom qab ntawd cov ntshav Stalinist txoj cai coj tsis ntseeg Vajtswv rau Tuam Tshoj. Thiab lub hwj chim phem ntawm Mao tau tshwm sim. Kuv yeej tsis to taub qhov Vajtswv xav li cas!
  Elena sau tseg:
  - Lossis tsis muaj Vajtswv kiag li! Txawm yog Dab Ntxwg Nyoog muaj zog npaum li phau Vajlugkub hais li cas los xij, lossis cov phiaj xwm ntawm tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus rau peb nkag siab tsis tau!
  Euphrosyne hais tias:
  - Feem ntau cov huab tais siab phem tau ua tiav! Qhov tsuas yog qhov tshwj xeeb yog, kab tias, Alexander Thawj - tus huab tais yog neeg txawj ntse, siab zoo, kev ywj pheej, ib tug txiv neej thiab yoov tsis tau upholstered. Thiab ua ke ua tiav!
  Elizabeth hais tias:
  - Thiab Catherine thib ob tsis tau suav hais tias yog tus thawj coj siab phem thiab phem, thiab tseem ua tau zoo heev. Muaj tseeb, nws yog ib tug niam ntiav, thiab feem ntau yog ib tug neeg tsis zoo kiag li. Nws txwv tsis pub cov neeg ua liaj ua teb yws txog lawv tus tswv. Nws tseem coj txawv txawv uas muaj hmoo heev rau tus neeg phem ntawd!
  Elena nodded.
  - Yog, ces ntseeg Tswv Ntuj! Thaum twg - phem thiab phem tshaj qhov ua tau zoo!
  Catherine hu nkauj furiously:
  Lub ntiaj teb no yog nyob ntawm kev ua phem
  Volcano ntawm npau taws nplawm hauv txoj kev loj ...
  Siab zog,
  Awakes nrog mob thiab ntshai
  Tsuas yog ntshai yuav ua rau peb cov phooj ywg,
  Tsuas yog mob txhawb kom koj ua haujlwm,
  Vim kuv xav tau ntau thiab ntau
  Hyperplasma yuav tawg rau hauv pawg neeg!
  Elizabeth hais nrog ib tug sigh:
  - Yog, Genghis Khan yog ib tug neeg tsis ncaj ncees lawm. Nws tsis tuaj yeem nyeem lossis sau, tab sis nws tau ntes ib nrab ntawm lub ntiaj teb. Ob leeg Muslims thiab cov ntseeg poob hauv kev sib ntaus sib tua nrog nws. Thiab ntawm no yog lo lus nug: Nyob qhov twg Vajtswv uas muaj hwjchim loj kawg nkaus nyob rau lub sijhawm ntawd? Thiab yog vim li cas lub paganism ntawm Mongols yeej Monotheism: Islam thiab Christianity?
  Efrosinya hais nrog luag nyav:
  - Ib yam li ntawd, koj tuaj yeem nug: Qhov twg yog Vajtswv tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus thaum Cain tua Abel? Vim li cas nws thiaj tso cai ua tsov rog thawj zaug hauv keeb kwm ntawm noob neej?
  Elena chuckled thiab summed:
  - Yog, koj tuaj yeem sib cav ad infinitum, tab sis koj yuav tsis ua pov thawj tias Vajtswv muaj nyob lossis tsis muaj?
  Catherine sau tseg:
  - Ntawm tus nqi ntawm Yexus Khetos, kuv tsis ntseeg nws. Hmoov tsis zoo, cov neeg Yudais poob qis tuaj yeem coj tus neeg muaj zog, muaj txiaj ntsig zoo hypnotist - xws li Anatoly Kashpirovsky rau tus Mexiyas thiab deify. Yog tias koj saib cov txheeb cais ntawm txuj ci tseem ceeb ntawm Anatoly Mikhailovich, ces nws txias dua Tswv Yexus!
  Efrosinya giggled thiab hu nkauj:
  -Vajtswv txwv tsis pub cov dig muag qhib qhov muag,
  Thiab ncaj koj nraub qaum humpbacked ...
  Yes Xus yog Tswv Ntuj me ntsis,
  Tab sis koj tsis tuaj yeem raug ntsia saum ntoo khaub lig me ntsis!
  Thiab cov ntxhais tau coj cov Taliban dua. Nias cov nyees khawm ntawm lub joystick nrog lawv cov ntiv taw liab qab, lawv tau txiav ntau Mujahideen, thiab muab tso rau hauv ib pawg. Cov hwj txwv Taliban tau tuag nyob rau hauv lub tshuab phom tua hluav taws thiab cov foob pob tawg tawg loj heev. Kev lom zem loj tau pib, nrog kev tua neeg ntawm kev ntseeg kev ntseeg.
  Thiab ntawm no yog Alenka nrog nws pab tub rog ntawm cov ntxhais zoo nkauj uas, txawm tias huab cua txias, lub caij ntuj no ntawm Tajikistan, tawm tsam cov Taliban tsis tau taw.
  Muaj tseeb, lawv nyob rau hauv luv luv tiab, thiab Kevlar armor npog lawv lub cev .
  Beauties khiav ntawm kev tawm tsam, thiab hu nkauj:
  - Cov neeg phem Taliban tab tom nkag rau ntawm pob zeb,
  Tab sis cov ntxhais yog qhov txias tshaj plaws ...
  Pound nws nrog napalm
  Peb yuav ua kev zoo siab!
  Thiab cov ntxhais yuav sparkle nrog pearly hniav.
  Thiab tom qab ntawd Anyuta yuav muab cov txiv laum huab xeeb pov rau ntawm Mujahideen nrog nws cov ntiv taw liab qab. Thiab nws yuav tsoo cov Taliban nyob rau hauv ntau txoj kev, zoo li kittens.
  Tus ntxhais coj nws thiab hu nkauj:
  - Lub koob meej rau Fatherland, yeeb koob,
  Tanks yog rushing rau pem hauv ntej ...
  Kev faib cov ntxhais hauv bikinis
  Nyob zoo cov neeg Russia!
  Cov plaub hau liab Alla kuj tua cov yeeb ncuab bearded, mows lawv thiab hu nkauj:
  - Rus luag rau cov Taliban no,
  Hauv txhua lub hnub nyoog, yog vim li cas nws thiab Rus '!
  Thiab tus ntxhais tseem yuav coj thiab pov ib lub txiv qaub tua ntawm Mujahideen nrog nws cov ntiv taw liab qab. Thiab tawg cov yeeb ncuab nyob rau txhua qhov sib txawv.
  Thiab yuav ua li cas nws xuav rau saum nws lub ntsws.
  Ob peb lub lis piam tau stunned. Muaj mob plawv, lawv poob rau ntawm taub hau ntawm shaved Taliban, thiab lawv raug chob. Ces tus tub rog qw nrov nrov:
  - Qhov teeb meem muaj teeb meem nrog peb,
  Kuv ntseeg tias nws yuav yog cov chav kawm siab tshaj xwb!
  Kuv paub tias cov Taliban yuav yeej
  Tom qab tag nrho, ib tug zoo siab Cherub nyob saum peb!
  Maria, lwm tus ntxhais hauv bikini, coj nws thiab xiab. Thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab nws tau tsoo lub zog tua neeg loj heev ntawm tus yeeb ncuab, lub txiaj ntsim kev tuag uas muaj kev puas tsuaj heev. Nws shredded cov Taliban fighters thiab cooed, baring nws hniav:
  - Muaj huab cua loj nyob ib puag ncig Russia,
  Thiab cov Taliban fighter yog rushing mus rau lub Fatherland!
  Lub Olympics yeej yog ib tug ntxhais hero. Nws loj thiab tib lub sij hawm nws cov plaub hau yog lub teeb xim av. Tus tub rog muaj luxurious lub duav thiab muaj zog abs, uas yog lined nrog chocolate tuav. Zoo, tsis muaj leej twg tuaj yeem tiv taus tus ntxhais tsiaj nyaum.
  Thiab yog li ntawd nws, nrog nws lub zog, cov leeg, ob txhais taw liab qab, nqa tag nrho lub thoob ntawm cov khoom tawg thiab pov rau ntawm cov Taliban. Thiab lub thoob no rushed nrog ceev, tuag taus. Thiab yuav ua li cas nws yuav tsoo rau hauv cov Mujahideen, cia lawv sib cais.
  Tus tub rog-hero coj nws hauv kev xyiv fab thiab hu nkauj:
  Thiab tshaj Murov lub ntuj yog gloomy,
  kaj ntug sawv...
  Peb zoo li cov ntxhais ntawm Ilya Muromets,
  Lawv khav ntawm lawv lub zog tsis yog qhov tsis muaj dab tsi!
  . Tshooj No 7.
  Tseeb tiag, nws yog qhov zoo dua los tawm tsam thiab tua cov Taliban dua li kev sib ntaus nrog koj cov kwv tij Ukrainian. Ntawm no kuv xav tias leej twg yuav pom zoo tias yog kev txhaum tua cov kwv tij. Thiab Vladimir Putin twb qhib qhib rau cov tub rog Lavxias - Vovka-Cain!
  Olympias hu nkauj hauv npau taws:
  Zoo, muaj pes tsawg tus kwv tij koj tuaj yeem tua,
  Tom qab tag nrho, ib tug neeg, ntseeg kuv, yug los rau kev zoo siab ...
  Leej niam tsis cia nws tus tub mus pem hauv ntej,
  Thiab txawm nyob rau lub caij ntuj sov muaj huab cua phem nyob rau hauv tsov rog!
  Tom qab ntawd, tus hluas nkauj heroic yuav coj nws thiab coj cua mus rau hauv nws lub ntsws thiab xuav. Ntau pua tus crows tam sim ntawd muaj lub plawv nres thiab faus. Thiab lawv cov beak ntse ya mus thiab tho lub pob txha taub hau ntawm cov Taliban nias rau ntawm txoj haujlwm ntawm cov tub rog Lavxias.
  Olympias, tsoo cov crows nrog xuav thiab ua rau lawv poob stunned, coj nws thiab chirped:
  Uas, uas, uas - hooves yog khob,
  Ntawd, qhov ntawd, qhov ntawd - rab phom tshuab ntaus!
  Cov tub rog Taliban tau raug tsoo rau nws lub taub hau,
  Thiab tsis muaj leej twg yuav rhuav cov tub rog ntawm cov ntxhais!
  Marusya tseem tab tom tua cov tub rog Taliban ua ntej. Qhia nws txoj kev npau taws thiab lub siab tshaj plaws. Nws rab phom tshuab txiav cov Mujahideen hauv txhua qib.
  Tus ntxhais pov ib qho khoom plig tua neeg tuag nrog nws cov ntiv taw liab qab. Knocks tawm ntau ntawm Taliban fighters, thiab squeaks:
  - Classics ntawm kev ua tsov ua rog,
  Qhov no yog rau ib tug ntxhais yuav tsum tau barefoot ...
  Cov ntxhais thiab cov tub,
  Cia peb tig txhua tus mus rau hauv kev ua si!
  Cov ntxhais tub rog yeej zoo nkauj heev.
  Matryona, tua ntawm cov Taliban thiab pov khoom plig ntawm kev puas tsuaj nrog nws cov ntiv taw liab qab, chirped:
  - Lub koob meej rau cov ntxhais hauv bikinis,
  Lawv yeej Mujahideen...
  Cov ntxhais muaj riam tsis muaj taw,
  Lawv tua zoo li no rau noj su!
  Ib tug ntxhais nrog lub duav nyias thiab lub duav zoo nkauj tua ntawm cov Taliban ua ntej. Nws ua nws ntse heev thiab raug. Mows lawv zoo li lawnmower thiab hu nkauj:
  - Tus ntxhais seev cev polka,
  Ntawm cov nyom thaum ntxov ...
  Tail mus rau sab laug, tus Tsov tus tw mus rau sab xis
  Qhov no yog polka Karabas!
  Thiab tam sim no tus tub rog yuav rov muab ib tug tua neeg tam sim no ntawm tus yeeb ncuab nrog nws cov ntiv taw liab qab. Thiab nws yuav tso cov Taliban ntau heev.
  Ntawm no yog sib ntaus sib tua Victoria thiab Veronica. Ob tug ntxhais zoo nkauj heev. Thiab lawv tua tau zoo heev.
  Victoria pov ib qho khoom plig ntawm kev puas tsuaj nrog nws pob taws liab qab ntawm lub zog tuag. Nws rub ntau dushmans thiab squeaked:
  - Nyiaj yaj hauv lub hnab nyiaj,
  Capitals yog melting ...
  Thiab nyob rau hauv Russia -
  Nyiaj txhais tias manna!
  Lwm tus hluas nkauj nias lub khawm nrog nws lub txiv mis liab liab, uas tig rau lub suab tsis hnov tsw ultrasound, thiab cia nws ya saum huab cua. Thiab twb txhiab tus crows poob rau ntawm cov shaved hau ntawm cov Taliban. Thiab cia peb punch lawv.
  Tus ntxhais plaub hau liab hu nkauj:
  Mujahideen tawm tsam Russia
  Muaj ntau ntawm lawv rushing Afghanistan ...
  tau tawm tsam rau thaum ntawd hauv Afghanistan ,
  Tam sim no cov Taliban loj heev tau tsa nws rab ntaj!
  
  Tab sis cov ntxhais liab qab tsis tso tseg
  Lawv yuav qhia cov chav kawm siab tshaj xwb...
  Nrog cov armada ntawm cov Taliban lawv tau sib ntaus sib tua,
  Thiab lawv ntaus txoj cai nyob rau hauv lub qhov muag!
  Thiab tus tub rog nrog nws cov ntiv taw liab qab yuav pov lub txiaj ntsim ntawm kev puas tsuaj nrog lub zog tuag taus. Thiab txhua tus tau txais los ntawm nws.
  Alice thiab Angelica hluav taws ntawm cov Taliban nrog sniper phom loj. Thiab lawv ua nws zoo heev. Thiab lawv ua qhov hluav taws kub tiag tiag.
  Alice coj nws thiab hu nkauj:
  Rau tus dushman yuav muaj lub hleb,
  Saib xyuas kev noj qab haus huv rau ...
  Cov ntxhais khiav liab qab thaum lub caij ntuj no!
  Thiab rhuav tshem cov Mujahideen nraub qaum!
  Thiab cov tub rog ib zaug coj thiab qhia lawv tus nplaig!
  Thiab ces Alice raug rho tawm haujlwm, siv lub txiv mis liab liab ntawm nws lub hauv siab ntawm lub pob nyem. Thiab khob tawm ib lub kaum os Taliban.
  Alice coj nws thiab chirped, baring nws cov hniav:
  - Rau Fatherland thiab kev ywj pheej mus txog thaum kawg,
  Cov ntxhais liab qab hauv bikinis
  Koj yog ib tug hero...
  Ua lub siab sib koom ua ke!
  Angelica paub tseeb tias:
  - Khoov hauv unison! Qhov no zoo heev!
  Maria Kolesnikova ua tus poj huab tais ntawm elves muab active thiab txhoj puab heev txiav txim. Nws yog ib tug ntxhais siab tawv thiab siab tawv.
  Nws pom yav tom ntej thiab tsov rog, Russia nyob rau hauv Tajikistan nrog cov Taliban.
  Tab sis qhov no yog txhua yam zoo nkauj heev. Thiab koj tuaj yeem pom tias nws yog ntshav thiab sib ntaus sib tua heev. Tsov rog uas tau pib nrog cov Taliban thaum lub caij ntuj sov xyoo 2023 tau nce siab .
  Tsov rog ntawm cov Taliban thiab Russia txuas ntxiv mus. Afghanistan yog cov pejxeem loj, ntau cov tub ntxhais hluas tshaib plab, npau taws, txhoj puab heev.
  Thiab lawv tab tom sib ntaus sib tua nyob rau hauv Tajikistan, thaum Russia lub tes yog khi nrog tsov rog nyob rau hauv Ukraine, uas yog txhawb los ntawm feem ntau ntawm lub ntiaj teb no.
  Thiab cov Taliban siv nws.
  Tab sis heev liab qab thiab zoo nkauj ntxhais yog sib ntaus sib tua ntawm ib sab ntawm Russia. Kev sib ntaus los hauv nthwv dej.
  Natasha tua ntawm Mujahideen. Lawv siv lub zog tuag ntawm ib rab phom tshuab hom. Thiab pov cov mos txwv ntawm cov Taliban.
  Thiab lawv poob, nias rau ntawm cov ntxhais. Ntawm no, ib tug Lavxias teb sab nyoob hoom qav taub tua los ntawm ib tug me ntsis anti-aircraft installation yuav poob. Cov Taliban tau tua nws. Muaj tseeb, lub nyoob hoom qav taub tsis yog cov ntxhais, tab sis cov txiv neej, thiab lawv tsis yog tshwj xeeb thov txim.
  Thiab Natasha yog ib tug hluas nkauj thiab tseem tsis tau muaj khau khiab hauv bikini. Thiab thaum koj yuav luag liab qab, ces tsis muaj leej twg tshwj xeeb yuav tuav koj rov qab los yog nres koj.
  Natashka pov ib qho khoom plig ntawm kev puas tsuaj nrog nws cov ntiv tes liab qab ntawm chiselled ob txhais ceg ntawm lub zog tuag taus. Nws tawg cov Taliban nyob rau hauv ntau txoj kev thiab hu nkauj, baring nws pearly hniav:
  Nws yog lub caij ntuj no, lub caij ntuj no, lub caij ntuj no
  Pib tam sim ntawd ...
  Furiously sweeps, sweeps -
  Tag kis yuav zoo dua
  Tag kis, tag kis!
  Thiab tam sim no nws yog xyoo tshiab!
  Tseeb, nws snowed nyob rau hauv Tajikistan nyob rau hauv lub xyoo tshiab Eve. Thiab tam sim no Lavxias teb sab ntxhais tawm liab qab, chiseled footprints nyob rau hauv cov daus, thiab nws zoo nkauj heev.
  Zoya coj nws thiab hu nkauj:
  Ib ob peb -
  So cov processors!
  Plaub yim tsib
  Cia peb mus ua si!
  Thiab tus ntxhais nrog nws cov ntiv taw liab qab yuav tso khoom plig ntawm kev tuag nrog lub zog tua neeg.
  Zoya coj nws thiab hu nkauj, baring nws cov hniav:
  Ib ob peb plaub tsib,
  Tus luav tau tawm mus taug kev ...
  Ntawm no los tus ntxhais khiav
  Mujahideen tua!
  Thiab Zoya coj thiab qhia nws tus nplaig ntev.
  Tab sis qhov hluav taws yog coj los ntawm Augustine. Xws li ib tug ntxhais, txias tshaj qhov uas tsis muaj nyob. Thiab scribbling nrog tuag aplomb. Mows cia cov Mujahideen yam tsis muaj kev ua koob tsheej. Ces nws pib hu nkauj;
  Yog tias lub nraub qaum tsis muaj txiaj ntsig -
  Tub rog ardor yuav tsis pab ...
  Zoo, yog tias tsis muaj ardor,
  Lub nraub qaum yuav yog tus yeeb ncuab noj su!
  Thiab cov plaub hau liab Augustine yuav coj thiab pov lub txiaj ntsim ntawm kev puas tsuaj, nrog nws cov ntiv taw liab qab. Thiab nyob rau hauv qhov tseeb nws yuav rhuav tshem ntau dushmans uas nws tsuas txaus ntshai.
  Augustine, tau kawg, tsis nco lub sijhawm los hu nkauj:
  Kuv twb liab qab
  Nws dhia ncig teb chaws li ntawd!
  Kuv dhia ncig teb...
  Kulatsky hu nkauj nrog!
  Thiab tus ntxhais yuav coj nws thiab nws ob lub qhov muag uas ci ntsa iab nrog sapphires yuav ci ntsa iab. Thiab nws ob lub qhov muag zoo nkauj heev. Thiab cov lus yog playful heev. Thiab yog li agile, thiab groovy. Zoo, ib yam li nws yog qee hom kua txiv kab ntxwv.
  Svetlana kuj sib ntaus. Thiab nrog cov ntiv taw liab qab nws cuam khoom plig ntawm kev puas tsuaj. Uas ua rau tuag taus thiab puas tsuaj.
  Thiab nyob ze, cov Taliban coj thiab khob ib lub tank Lavxias teb sab. Thiab lub tsheb ntawm cov tub rog Lavxias teb sab pib tsim kua muag rau tej daim, cov khoom siv sib ntaus sib tua detonated. Thiab txiv neej tuag lawm.
  Tab sis Svetlana tsis xav tau cov txiv neej tsw ntxhiab. Lawv yuav tsum raug tsim txom. Thiab tus ntxhais coj nws thiab hu nkauj:
  Txiv neej, txiv neej, txiv neej
  Koj tsuas yog brutes loj
  Thaum hluas nkauj tua koj
  Lawv ntxuav lub tebchaws!
  Tseeb tiag, cov Taliban yog tsiaj nyaum.
  Cas lawv ntes tau ib tug hluas nkauj saib zoo nkauj. Zoo, rau qhov pib, lawv coj nws thiab muab nws tso rau ntawm khib. Cov pob qij txha tau twist tawm ntawm tes, uas yog mob heev.
  Ces ob txhais taw liab qab ntawm tus ntxhais tau dai nrog blocks, uas fettered nws pob taws. Thiab tom qab ntawd lawv tau muab hluav taws kub hnyiab hauv qab nws liab qab, thiab zoo nkauj nkhaus ntawm txhais taw.
  Tus ntxhais Lavxias raug mob heev. Cov Taliban, ua ntej kib nws pob taws, coj thiab smeared nws ob txhais taw nrog roj. Thiab yog li ntawd tus tib leeg hlawv maj mam, thiab nws tau mob heev heev. Thiab tus ntxhais moaned thiab roared. Thiab cov Taliban tseem tuav nws sab nraub qaum thiab sab nrog nplawm. Tom qab ntawd lawv txiav txim siab ua kom muaj kev tsim txom hnyav. Lawv tau muab cov hlau kub kub thiab cia peb tuav qhov kev zoo nkauj ntawm lub nraub qaum thiab hauv siab.
  Thiab nws mob li cas. Tshwj xeeb tshaj yog thaum cov Taliban pib ntswj lub txiv mis liab liab-kub rau tus ntxhais Lavxias. Thiab nws quaj heev.
  Thiab tus thawj coj tseem ceeb ntawm cov Taliban detachment tsuas yog vwm los ntawm kev tsim txom. Thiab bared nws golden hniav.
  Tus ntxhais Lavxias teb sab. Ces lawv txawm pib rhuav nws cov ntiv taw liab qab. Qhov no mob heev. Thiab tus ntxhais tau dhau los ntawm qhov txaus ntshai, qhov mob tsis txaus ntseeg.
  Tab sis cov Taliban txuas ntxiv tsim txom. Ua ntej, lawv coj tus ntxhais mus rau lawv tus kheej los ntawm kev nchuav ib lub thoob dej khov. Thiab tom qab ntawd lawv tau nruab sensors thiab electrodes ntawm nws lub cev.
  Tom qab ntawd, ob tug tub hluas pib pedal lub dynamo. Tam sim no mus thiab tus hluas nkauj twitched los ntawm ntuj raug txim mob. Thiab tseeb thaum lub cev
  Cov hluav taws xob tso tawm dhau , nws yog creepy, lo lus herds ntawm nees maj los ntawm. Thiab tiag tiag, txhua tus ntxhais yuav quaj ntawm no.
  Thiab cov tub hluas tig lub pedals, thiab tus hluas nkauj liab qab qw zoo li hma qus. Thiab nws mob heev. Thiab lub suab nrov tsuas yog unbearable.
  Thiab dhau li tam sim no, cov Taliban kuj kib cov ntxhais Lavxias teb sab pob taws, uas twb tau npog nrog cov hlwv loj. Thiab lawv kuj ntaus sab nraum qab nrog ib tug liab-kub hlau. Thiab lawv tawm tsam nrog npau taws thiab lub zog.
  Thiab tib lub sij hawm lawv nce cov hmoov nplej. Lawv pib ncab tus ntxhais, thiab dai ntau thiab ntau qhov hnyav ntawm lub thaiv kom huv si ntswj nws cov pob qij txha.
  Tus thawj tub rog ntawm cov Taliban hu nkauj:
  Mob dab tsi, mob dab tsi
  Yuav muaj qhov qhab nia sib tw: tsib - xoom!
  Zoo, koj tuaj yeem nqa dab tsi los ntawm cov savages. Lawv tsim txom cov ntxhais ua phem heev, tab sis tsis yog qhov tshwj xeeb. Txawm hais tias electrodes raug shoved rau hauv lub tsev menyuam ntawm Venus thiab yuav ua li cas tom qab ntawd tam sim no tau thov.
  Cov Taliban yog barbarians. Yog li ntawd lawv yuav tag nrho armada ntawm tso tsheb hlau luam los ntawm Tuam Tshoj nrog cov nyiaj uas lawv tau los ntawm tshuaj. Tseeb tiag, Tuam Tshoj yog Russia tus calico phooj ywg thiab phooj ywg.
  Thiab cov Taliban tau tawm tsam cov yeeb ncuab nrog lawv cov tso tsheb hlau luam.
  Tab sis tawm tsam lawv yog plaub tus ntxhais Lavxias hauv T-95. Ntawm chav kawm, lawv yog khau khiab thiab hauv bikinis.
  Thiab yog dab tsi?
  Elizabeth raug rho tawm haujlwm ntawm Mujahideen nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab hu nkauj:
  - Lub koob meej rau lub teb chaws ntawm ntxhw!
  Ekaterina kuj bluffed , ntawm cov Taliban, siv ib tug liab qab, puag ncig pob taws thiab nug:
  - Thiab dab tsi yog lub teb chaws ntawm ntxhw?
  Elizabeth, baring nws cov hniav, teb tias:
  - Tau kawg, Russia!
  Catherine luag ntxhi thiab teb tias:
  - Thiab kuv xav India!
  Elena nplawm cov dushmans nrog kev pab ntawm lub txiv mis liab liab ntawm nws lub hauv siab, ua ntej nws tshem nws lub tsho thiab squeaked:
  - Thiab kuv xav tias qhov chaw yug ntawm ntxhw Africa!
  Efrosinya nias rau ntawm lub pedals nrog nws liab qab, puag ncig heels thiab hu nkauj:
  - Cov me nyuam me,
  Tsis muaj txoj kev...
  Txhob mus ncig teb chaws Africa....
  Sharks nyob rau hauv teb chaws Africa, gorillas nyob rau hauv teb chaws Africa
  Muaj crocodiles loj hauv Africa!
  Thiab tag nrho plaub tus ntxhais liab qab, liab qab-hauv siab, nrog cov txiv mis liab liab liab, hu nkauj:
  Lawv yuav tom koj
  Tuav thiab ua txhaum....
  Tsis txhob mus rau cov menyuam yaus mus rau Africa taug kev!
  Rogue hauv Africa
  Cov neeg phem nyob hauv Africa
  Muaj qhov txaus ntshai Barmaley hauv Africa!
  Yuav tom koj
  Beat and offend...
  Tsis txhob mus rau cov menyuam yaus mus rau Africa taug kev,
  Npau suav phem hauv Africa
  vwm vwm,
  Barmaley tam sim ntawd tshwm sim hauv nws!
  Nws khiav ncig teb chaws Africa thiab noj me nyuam!
  Yog menyuam! Yog menyuam!
  Luag nrog luag, tab sis thaum cov Taliban ntes tau ib tug tub hluas Lavxias teb sab hnub nyoog kaum plaub xyoo , lawv coj nws tiag. Ua ntej stripped thiab muab tso rau ntawm khib.
  Tom qab ntawd, ib tug dushman nyob rau hauv ib tug turban thiab nrog ib tug hwj txwv pib hlawv nws liab qab, lub cev nqaij daim tawv ntawm ib tug hluas nrog ib tug kub hlau pas nrig.
  Tom qab ntawd, mus rau ntawm lub hauv siab liab qab ntawm tus tub, tus Talib tua neeg tau coj lub hnub qub ua los ntawm cov hlau kub kub thiab siv rau nws.
  Tus tub hluas qw hauv qhov mob txaus ntshai thiab tsis nco qab. Ces tus tub txawm coj los rau hauv. Thiab lawv clamped nws liab qab, tseem yuav luag me nyuam ob txhais ceg nyob rau hauv ib qho thaiv. Thiab lawv tau pib dai qhov hnyav ntawm hooks hauv qhov thaiv. Thiab nws mob heev. Tus tub hluas lub cev tau nthuav dav heev, thiab tus tub hluas quaj qw .
  Tus tub hluas Lavxias tseem raug tsim txom. Oiled lub liab qab soles ntawm ko taw. Thiab tom qab ntawd lawv tau hlawv hluav taws hauv qab lawv.
  Thiab yuav ua li cas tus me nyuam tom qab ntawd wildly qw. Yog, nws mob heev.
  Tus tub hluas tseem qw thiab raug nplawm los ntawm cov Taliban.
  Tom qab ntawd lawv rub tus tub los ntawm tav nrog hooks. Thiab dua lawv tag nrho muab nws sab hauv tawm.
  Ces cov Taliban hu nkauj:
  Peb yuav rhuav tshem txhua tus uas tsis ntseeg,
  Cia lawv ua hluas...
  Ntawm no yog ib tug Cherub saum peb,
  Peb yuav tsav txhua tus mus rau lub rooj tsavxwm!
  Tom qab ntawd, tus tub ntawm Russia tau tawg nrog liab-kub tong, tag nrho cov ntiv taw ntawm nws txhais taw liab qab. Thiab cov Taliban tau ua nws maj mam thiaj li ua rau mob hnyav rau tus tub zoo nkauj li sai tau. Thiab ces lawv pib tsoo cov tub rog tub rog cov tav nrog dawb-kub tong.
  Yog li ntawd, lawv thiaj muab lawv tsoo rau nws kom tus tub ntawd tsis muaj ib leeg ib leeg. Thiab tus tub tuag ntawm qhov mob poob siab.
  Ua ntej nws tuag, cov Mujahideen tsoo cov hluas thiab cov qe. Thiab nws mob heev.
  Lub caij no, Anastasia Witcher tau tawm tsam cov Taliban nrog cov dav hlau tua. Nws siv foob pob hluav taws. Nws nias lub khawm joystick nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab hu nkauj:
  Siab dua thiab siab dua thiab siab dua
  Tus Fuhrer tsa nws lub qhov ntswg ...
  Qee lub sij hawm peb lub ru tsev tau tawg
  Txawm li cas los xij, cov Taliban tsis tau loj hlob!
  Akulina Orlova kuj ntaus tus yeeb ncuab. Nws ua tau zoo heev, thiab siv nws lub txiv mis liab liab los nias lub pob. Thiab ib tug Lavxias teb sab nres aircraft tawg nyob ze. Thiab nws txaus siab rau qhov khoom plig tua neeg ntawm cov Taliban. Tej zaum ib yam dab tsi ua nyob rau hauv Suav teb. Thiab yog li capitally fucks.
  Akulina hu ua:
  - Yog hais tias ib tug txiv neej tam sim ntawd nyob rau hauv lub hleb,
  Txuag lub neej rau...
  Ua cov ntxhais liab qab!
  Thiab tus tub rog yuav luag thiab luag. Tau kawg, txawm lub caij ntuj no, tus ntxhais ko taw tsis paub ib qho khau. Thiab nws heels yog puag ncig thiab cia ci ci. Tus ntxhais no tsuas yog super.
  Thiab cov txiv mis ntawm nws ob lub mis liab liab thiab ci ntsa iab zoo li cov saum ntawm pawg ntseeg. Qhov no yog ib tug ntxhais sib ntaus sib tua, hais lus.
  Yog lawm, nws tsis nyiam txiv neej. Txawm hais tias nws zoo siab siv nws tus nplaig kom txaus siab. Nws yog qhov zoo heev los kov koj lub txiv mis liab liab nrog lub txiv mis strawberry ntawm lwm tus ntxhais. Kom nws ua tau zoo.
  Akulina coj nws thiab hu nkauj:
  Hais txog tus ntxhais no liab qab
  kuv tsis hnov qab...
  Nws zoo li cov pob zeb ntawm txoj kev pavement,
  Lawv tsim txom cov tawv nqaij ntawm ob txhais ceg!
  Thiab Akulina yuav coj nws thiab yob nws lub qhov muag sapphire.
  Ntawm no nws yog ib tug ntxhais ntawm qib siab tshaj plaws thiab chav kawm.
  Thiab Margarita Magnitnaya kuj yog tus tsav. Ob tus ntxhais nyiam heev ntawm kev dag ntawm ib leeg thiab kov lawv lub txiv mis sparkling zoo li rubies.
  Txawm li cas los xij, lawv tsis quav ntsej cov txiv neej ib yam.
  Zoo, nyob rau hauv lub sijhawm no, Margarita yuav coj thiab yeej Mujahideen nrog lub zog ua kom tuag.
  Ces nws hu nkauj:
  Aw ob txhais ceg
  Zoo npaum li cas...
  Txhob ntshai me nyuam
  Sau hauv xov tooj!
  Thiab Margarita yuav coj nws thiab qhia nws tus nplaig. Nws yog ib tug ntxhais feisty heev.
  Thiab nws cov ntiv taw liab qab xa khoom plig ntawm kev tuag.
  Akulina Orlova hu nkauj nrog luag:
  - Margarita, lub qhov rais qhib,
  Margarita, koj puas nco qab tias nws tshwm sim li cas!
  Anastasia Vedmakova nodded.
  - Yog poj niam! Peb tuaj yeem ua tau txhua yam thiab peb yuav tshem tawm cov yeeb ncuab kom huv si!
  Thiab cov ntxhais hu nkauj hauv chorus:
  Peb cov tub rog muaj zog
  Nws khaws lub ntiaj teb no...
  Cia cov Taliban tuaj
  Lawv tus ntxhais raug tua!
  Piv txwv li, Fedor kuj sib ntaus. Nws siv mortar los ntaus cov Mujahideen. Thiab yog tias nws tau fucked, ces nws yuav tsis zoo li me ntsis rau leej twg. Txawm tias cov Talib muaj hwj txwv ntev thiab shaved taub hau.
  Fedora ntaus nws ob txhais taw liab qab hauv av nkos thiab hu nkauj:
  Pom dab noj hnub nyob saum ntuj
  Txaus ntshai cim ntawm surf ...
  Dub tis thoob ntiaj teb
  Flock chaw quaj!
  Thiab lwm tus ntxhais, Sirafima, pov ib lub foob pob tua neeg nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab rhuav tshem ib pawg ntawm Taliban thiab hais tias:
  Taliban - kev foom phem nce
  Taliban - tag nrho tuag ...
  Taliban thiab cov tub rog tuag!
  Cov Taliban yog cov neeg vwm!
  Taliban!
  Thiab Seraphima yuav xuav xuav nyob rau hauv nws lub qhov ncauj, thiab yuav ua li cas nws yuav tshuab hais tias cov crows yuav faus thiab chob lub taub hau ntawm cov Mujahideen nrog lawv beaks.
  Cov ntxhais, kuv yuav tsum hais, zoo heev thiab zoo nkauj.
  Thiab tam sim no koj tuaj yeem pom yuav ua li cas cov Taliban tau tua hluav taws rau lub tsev khaws khoom mos txwv Lavxias. Nws pib hlawv thiab lub plhaub tawg nrog lub zog tuag taus. Cov Taliban qw thiab zoo siab.
  Tab sis cov ntxhais saum ntuj yog fucking nrog cov Mujahideen. Thiab koj tuaj yeem pom li cas Albina thiab Alvina tshwm sim saum ntuj.
  Ob leeg ntxhais tsuas yog amazing blondes. Thiab zoo nkauj heev. Thiab ntawm chav kawm barefoot thiab hnav tsuas yog nyias panties.
  Cov no yog cov poj niam - cia peb hais txog qhov kev txiav txim siab tshaj plaws. Thiab qhov lawv muaj peev xwm ua tau, tsis yog txhua tus muaj peev xwm rov ua dua.
  Thiab cov tub rog, qhov tseeb, yog tias lawv pib tua, koj tsis tuaj yeem nres lawv.
  Albina tau tua lub foob pob hluav taws ntawm lub zog loj heev los ntawm lub dav hlau. Thiab nws tsoo lub bunker ntawm cov tub rog Taliban, tom qab uas nws hu nkauj:
  - Kuv yog tus muaj zog tshaj hauv ntiaj teb,
  Txawm tias ob txhais ceg liab qab liab qab ...
  Cia peb muab cov Taliban tso rau hauv chav dej,
  Peb tsis muaj peev xwm ua kom qaug zog!
  Alvina tseem xa khoom plig ntawm kev tuag siv nws cov ntiv taw liab qab. Thiab tua cov Mujahideen, nws coj nws thiab hu nkauj:
  - Peb muaj cov ntxhais ntxim hlub,
  Lawv hais tias kev zoo nkauj....
  Lub suab me me ntawm Komsomol cov tswv cuab Zvonitz ,
  Cua daj cua dub caij nplooj ntoos hlav los!
  Thiab ob tug ntxhais yuav coj nws thiab hu nkauj rau saum lawv lub ntsws:
  Cia kuv mus rau lub Himalayas
  Cia kuv mus zoo
  Los yog lwm tus kuv yuav yeej, lossis lwm yam kuv yuav tawv,
  Txwv tsis pub, kuv yuav noj ib tug!
  Thiab tus ntxhais yuav coj nws thiab pib crow. Thiab nws zoo nkaus li nws txias thiab ntxim nyiam heev. Thiab thaum koj qw - Cuckoo - nws yog qhov txaus ntshai heev.
  Cov ntxhais, lub sijhawm no, tau nce thiab pib tua los ntawm phom hnyav, uas ua rau muaj kev xav. Thiab lawv hluav taws zoo heev.
  Tus ntxhais Vivola hu nkauj, cov hniav pob zeb thiab raug tua ntawm cov yeeb ncuab:
  - Kuv yog tus ntxhais muaj zog tshaj plaws hauv ntiaj teb,
  Kuv nyiam lick perfection ntawm txiv neej ...
  Cov tub rog tsis paub xov xwm txias,
  Qhov twg tus ntxhais tsis nco qab muab me ntsis tshuab!
  Thiab tus tub rog yuav luag. Yog, beauties paub yuav ua li cas strangle dushmans.
  Thiab ua kom ncaj ncees, lawv muaj peev xwm rhuav tshem cov horns thiab cov yam ntxwv ntawm tus neeg tawv ncauj.
  Yog li sim mus tawm tsam xws li kev zoo nkauj.
  Nicoletta tseem ncaws cov Taliban. Nws yog ib tug hluas nkauj sib ntaus sib tua thiab txhoj puab heev. Thiab thaum nws luag, zoo li qhov no yog lub luag ntawm ib tug neeg vwm heev .
  Nicoletta bares nws cov hniav thiab qw:
  Peb yog, wow, tub sab,
  Tub sab, tub sab!
  Bang , bang thiab koj tuag,
  Cov tuag, cov tuag!
  Thiab tus ntxhais yuav yaim cua nrog nws tus nplaig. Thiab nws zoo npaum li cas rau lwm tus ntxhais kom yaim lub txiv mis liab liab ntawm nws lub hauv siab. Thiab nws muaj nws ci ci thiab ci ntsa iab nrog rubies.
  Nicoletta luag thiab chirped:
  - Lub koob meej rau qhov chaw pirates!
  Cov ntxhais nyob rau lwm qhov kuj khiav tawm mus. Thiab tom qab ntawd foob pob hluav taws tsoo cov haujlwm ntawm cov Taliban. Aurora tso nws nrog kev pab ntawm lub mis liab qab lub mis, uas nias cov nyees khawm.
  Thiab cov foob pob hluav taws tau ya mus. Thiab cov Mujahideen roar.
  Ntawm no yog lwm tus tswv cuab Komsomol raug tsim txom. Tsis muaj hesitation, nruab nrab ntawm nws cov ntiv taw liab qab, lawv ntxig paj rwb ntaub smeared nrog roj av. Thiab lawv tau coj nws yam tsis muaj ado ntxiv thiab muab nws tua hluav taws.
  Vata ntes tau hluav taws. Thiab tus ntxhais yuav ua li cas coj thiab qw. Thiab ces nws coj nws ob lub mis thiab thwj ib tug liab-kub pas nrig txoj cai rau hauv lub liab doog txiv mis. Thiab tus hluas nkauj tau hais los ntawm qhov mob.
  Thiab cov Taliban luag. Tau kawg, lawv nyiam rhuav lawv cov ntiv taw ib yam nkaus. Ib tug ntawm cov Mujahideen txawm coj tus hluas nkauj liab qab, puag ncig pob taws thiab hlawv nws nrog dawb hlau los ntawm tshav kub. Thiab nws ua haujlwm. Tus ntxhais yuav coj nws thiab qw nrov nrov.
  Alice pom nws dhau los ntawm sniper scope. Kuv saib kom zoo dua. Kuv coj nws thiab teeb tsa, thiab zoo li vwm. Thiab cov mos txwv killer yuav ntaus tus tua neeg txoj cai nyob rau hauv lub plab. Thiab nws yuav qw nyob rau hauv qus mob thiab pib writhe. Thiab tus ntxhais coj nws thiab hu nkauj:
  Angels ntawm kev zoo,
  Ob tug dawb tis thoob ntiaj teb
  Ib qhov chaw muaj ib lub tebchaws
  Qhov twg Svarog nws tus kheej los ua ib tug mlom!
  Angelica kuj raug rho tawm haujlwm, thiab raug heev, ntaus tus tsim txom hauv lub scrotum. Nws, ib yam nkaus, yuav qw los ntawm kev ntaus zoo. Qhov ntawd yog li cas cov executioners tau txais nws.
  Thiab cov ntxhais hu nkauj:
  nej cov uas ua phem ua qias,
  Kev rau txim siab phem tos...
  Peb muaj tswm ciab ntau heev
  Cov neeg zoo heev!
  Thiab cov ntxhais pib tua furiously thiab raug. Thiab tawm tsam cov Taliban. Tawm tsam cov ntxhais zoo li no, dab ntxwg nyoog yuav tsis muaj peev xwm tiv taus.
  Alice hu nkauj thaum nws tua tus yeeb ncuab:
  Koj txoj hmoo yog nyob rau hauv qhov sib npaug
  Cov yeeb ncuab puv siab...
  Tab sis ua Vajtswv tsaug muaj phooj ywg,
  Tab sis ua Vajtswv tsaug muaj phooj ywg!
  Thiab ua Vajtswv cov phooj ywg, muaj ntaj!
  Thiab Angelica, txuas ntxiv tua cov Taliban thiab tua lawv, tweeted:
  - Thaum koj tus phooj ywg nyob hauv cov ntshav,
  trampled mus rau qhov kawg ...
  Koj tsis hu ib tug phooj ywg
  Tsis muaj neeg dag, tsis dag!
  Tom qab ntawd, tus ntxhais coj thiab pov ib tug grenade nrog tuag quab yuam nrog nws liab qab ntiv taw. Thiab nws tsoo cov Taliban rau tej daim. Lub taub hau ntawm cov Mujahideen tau dov tawm.
  Angelica coj nws thiab hu nkauj:
  Hnub thiab hmo ntuj lawv foob pob tsis tu ncua ,
  Lub siab tsis txaj muag...
  Vim Putin coj txawv txawv,
  Tag nrho lub tebchaws tabtom tuag!
  Alice, tua cov Taliban, thiab xuas nrig ntaus los ntawm lawv, coj thiab sau tseg, nchuav hmoov av:
  - Muaj lub sijhawm zoo li no hauv tebchaws Russia,
  Dab tsi yog tsis yooj yim los twv - leej twg yog tus jester, leej twg yog tus thawj tswj hwm!
  Tus tub rog plaub hau liab giggled thiab hais tias:
  - Qhov no tshwm sim - nws ruam heev uas muaj ib tug neeg soj xyuas ua tus thawj tswj hwm!
  Thiab ob tug ntxhais rov coj cov kwj deg los ntawm cov Taliban. Thiab lawv tau ua nws zoo heev. Thiab lawv cov kev txhaj tshuaj tau ntaus cov Mujahideen.
  Thiab nyob rau lwm qhov chaw, lwm tus ntxhais tau sib ntaus sib tua. Thiab, ntawm chav kawm, barefoot, thiab yuav luag liab qab.
  Piv txwv li, Alyonka raug rho tawm haujlwm nrog bazooka nrog lub txiv mis liab liab. Nws chob ib tug Taliban fighter, thiab ob peb ntawm nws cov neeg koom tes.
  Ces nws chirped:
  - Tam sim no peb rov qab los ntawm kev ua yeeb yam,
  Nrog ib tug tub sab peb tsis nyob ntawm txoj kev
  Nyob rau hauv cov ntxhais liab qab peb yog ib pab tub rog,
  Nrog peb, lub teeb ntawm Lada yog ua ntej!
  Thiab tus tub rog yuav coj nws thiab pov ib qho khoom plig ntawm kev puas tsuaj nrog nws pob taws liab qab. Thiab yuav rhuav tshem pawg Mujahideen.
  Cov poj niam ntawm no txias. Olga tseem tab tom tua cov Taliban. Cov Mujahideen tab tom los. Lawv tua nyob rau hauv tuab chains. Thiab cov ntxhais mow lawv cia tsis muaj ceremony.
  Olga tua nws rab phom flare siv nws lub txiv mis strawberry. Nws khob tawm ntau cov Taliban, thiab hu nkauj:
  -Txoj, siab, pub,
  Peb yog peb Leej Txiv Saum Ntuj Ceeb Tsheej...
  Peb sawv thiab yeej -
  Thiab peb yuav tsis khuv xim lub neej!
  . QHOV #8
  Thiab tus ntxhais yuav muab khoom plig ntawm kev puas tsuaj ntawm Mujahideen nrog nws cov ntiv taw liab qab ntawm lub zog tuag taus.
  Thiab nws zoo npaum li cas rau cov ntxhais. Yuav ua li cas lawv yeej cov Taliban.
  Veronica kuj sib ntaus. Tus ntxhais siv ruby lub mis txiv mis thaum tua.
  Thiab qhov loj ntawm dushmans raws li qhov tshwm sim ntawm qhov no raug rhuav tshem. Thiab tus tub rog qw rau saum nws lub ntsws:
  - Kuv yog tus muaj zog tshaj hauv ntiaj teb,
  Kuv tuaj yeem tsoo cov Taliban ...
  ntub dushmans hauv chav dej,
  Peb yuav ua kom lawv zoo li kev ua si!
  Thiab Veronica yuav coj nws thiab fuck nws ...
  Warrior Anna nrog nws. Thiab rhuav tshem cov Mujahideen. Tau kawg tus ntxhais hauv panties nkaus xwb. Nws yog tswv yim. Thiab cov panties yog li nyias thiab tsis tau zais dab tsi.
  Warrior Anna hluav taws, mowing cov yeeb ncuab. Nws cov plaub hau liab, thiab cov ntxhais lawv tus kheej tsuas yog lub teeb siab tshaj plaws ntawm cosmos.
  Thiab Anna, nrog nws cov ntiv taw liab qab, pov lub txiaj ntsim ntawm kev tuag, uas tsoo cov Taliban ntawm qhov chaw.
  Warriors squeals saum lawv lub ntsws:
  -Mujahideen yog ramping, pas nrig,
  Tus yeeb ncuab ntawm cov tub rog tsiv mus rau pem hauv ntej ...
  Cov ntxhais coj paub yeej
  Lawv yuav ntsib cov Taliban nrog kev ua phem!
  
  Pigskin daim tawv nqaij yog qaug dej qaug cawv,
  Tus yeeb ncuab yuav npam...
  Cov ntxhais liab qab sib ntaus sib tua
  Strong beauties fist!
  Thiab tus tub rog yuav coj nws thiab tsoo nws, siv lub mis liab liab lub txiv mis hauv kev sib ntaus sib tua.
  Thiab cia peb hais tias - txias heev!
  Hluas nkauj zoo nkauj - xim liab. Thiab nws hlub txiv neej. Tshwj xeeb tshaj yog tus nplaig ua hauj lwm nrog cov pulsating, jade rods.
  Nws yog qhov zoo saj thiab kev lom zem!
  Yog li Anna coj nws thiab qw rau saum nws lub ntsws:
  -Muaj kev txiav txim kom raze lub zos mus rau hauv av,
  Volleys ntawm "Grad" rhuav tshem roob ...
  Lub Fuhrer nrog lub taub hau taub hau ua rau Afghan ,
  Thiab cia peb tsis txhob hais lus!
  Thiab tus ntxhais yuav coj nws thiab luag. Thiab nws luag zoo li lub tswb nrov.
  Cov ntxhais muaj kev zoo siab heev. Ntawm no Malvina kuj sib ntaus. Tau kawg, tus ntxhais tsis mloog siv lub mis liab liab lub txiv mis. Thiab tib lub sijhawm, kev zoo nkauj kuj hu nkauj
  Tab sis qhov no tshwm sim -
  Tias tub rog tsis nug!
  Ib pawg neeg phem tau dov,
  Ntau lub ntuj raug txim, tsaus zog!
  
  Dab ntxwg nyoog yog impudent,
  Tawm ntawm qhov quagmire!
  Ntawm no lawv muaj daggers hauv lawv txhais tes -
  Howling songs - tsis yog nightingale!
  
  Lub tshuab rab phom tsoo lub infantry
  Cov pa luam yeeb tawg!
  Lawv muab tso rau ib lub tuam txhab ib zaug,
  Cov armor ntawm lub cuirassier tsis pab!
  
  Lub pob tsis xav tuag,
  Ntuj raug txim, ntseeg kuv, tsis yog lub chaw so!
  Thiab cov shells ua kom cov bunkers,
  Lawv tus thawj tubtxib saum ntuj tawm tsam saum toj!
  
  Demons ib zaug nrog ib tug squeak nyob rau hauv lub qhov,
  Peb hlawv lawv nrog napalm thiab sulfur!
  Txawm lub roob yaj
  Exterminated tag nrho ib ncig!
  
  Tab sis tsis txhob cia li xav
  Tias tus yeeb ncuab zoo li dej!
  Giant pinnacle ntawm kev loj hlob,
  Vajntxwv Xatas!
  
  Ntawm no yog ua pa ntawm nws nplaim taws,
  Cherub hlawv ib zaug!
  Thiab tus chij ntawm Vajtswv poob
  Tab sis peb ntseeg tias peb yuav yeej!
  
  Peb nce toj me ntsis
  Thiab cia peb ua kev cai raus dej!
  yws ntawm txoj kev,
  Vajtswv cov tub txawj ntse!
  
  Thiab tam sim no peb tab tom tawm tsam
  Hu hurray, xob quaj rolls!
  Txawm li cas los xij, niam,
  Tab sis mus rau ntuj raug txim nrog lub cabins - ib tug rout!
  Qhov no yog Margarita Kolesnikova lub zeem muag, thiab nws tag nrho pib nrog qhov tseeb tias cov Taliban dheev tawm tsam Tajikistan thaum Lub Rau Hli 22, 2023, thiab Russia yuav tsum tau tawm tsam ntawm ob sab, hloov nws cov rog los ntawm Ukrainian pem hauv ntej . Thiab yuav ua li cas zoo dua rau kev sib ntaus sib tua nrog cov dushmans tshaj cov kwv tij-Slavs tua ib leeg.
  Tab sis nyob rau hauv nws lub ntiaj teb no, Maria Kolesnikova yuav tsum tau daws lwm yam teeb meem. Kuj hnyav heev. Hais cov tub rog thaum zoo tawm tsam kev phem. Yuav ua li cas nws yog thaum cov neeg sawv tawm tsam tus thawj tswj hwm nrog ib tug mustachioed thiab bald npua teb, thiab thaum nws tiv thaiv nws elven cov neeg zoo nkauj ntawm vicious thiab dab tuag dais.
  Raws li nws hu nkauj:
  Kev hlub thiab kev tuag,
  Qhov zoo thiab qhov phem...
  Dab tsi yog dawb huv, dab tsi yog kev txhaum,
  Tsis nkag siab...
  Kev hlub thiab kev tuag,
  Qhov zoo thiab qhov phem,
  Thiab xaiv, peb tau muab,
  Tsuas yog ib qho!
  Elves tau tawm tsam ntawm ib sab thiab Orcs ntawm lwm qhov.
  Cov ntxhais elf tau qhia txog kev ua yeeb yam loj thaum sib ntaus sib tua cov plaub hau.
  Ntawm no beauties nrog tricolor hairstyles coj li orcs.
  Cov ntxhais sau ntawv ntawm cov bears plaub hau nrog rab phom tshuab. Lawv mowed lawv yam tsis tsim nyog ceremonies, thiab tsav lawv mus rau hauv hleb.
  Nyob rau tib lub sijhawm, cov ntxhais thiab cov elves tau cuam tshuam cov khoom plig ntawm kev tuag ntawm cov yeeb ncuab nrog lawv cov ntiv taw liab qab. Lawv txhais tau rub lub orcs sib nrug.
  Thiab cov tub rog hu nkauj:
  Yog ib tug phooj ywg tig los dheev,
  Qhov no yog ib tug vicious, furry orc ...
  Lub elf ntsia ces tawm mus,
  Yog li ntawd tus neeg siab tawv Fuhrer tuag!
  Thiab cov tub rog tau tawg rov qab luag dua, qhia lawv cov hniav hlaws, ci ntsa iab nrog cov kaus ntxhw.
  Ntawm no cov elves tau sib ntaus sib tua dua, thiab nrog lawv cov ntiv taw liab qab lawv tau cuam tshuam cov khoom plig muaj zog thiab tuag taus ntawm kev puas tsuaj.
  Nyob rau tib lub sijhawm, kev zoo nkauj ntawm rab phom tshuab yog nquag thiab txhoj puab heev tua. Thiab lawv ua nws nrog kev txaus siab heev.
  Ib tug ntawm cov elves nias lub pob ntawm bazooka nrog lub txiv mis liab liab ntawm nws lub hauv siab. Nws pov tseg tus neeg tua neeg tam sim no ntawm kev tuag. Thiab rhuav tshem ib pawg ntawm orcs.
  Ntawm no yog cov ntxhais, thiab tag nrho cov tsis muaj taw thiab nyob rau hauv ib tug bikini.
  Thiab tau kawg cov elves hu nkauj dua;
  Great, muaj zog, dawb huv lub teb chaws,
  Tsis muaj qhov ci ntsa iab hauv qab ntuj xiav!
  Nws tau muab rau peb los ntawm Vajtswv tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus mus ib txhis -
  Lub teeb tsis muaj kev txwv, tsa Elf!
  
  Lub ntiaj teb no yeej tsis pom muaj hwj chim li, yeej tsis paub
  Yog li ntawd peb zoo siab trample lub expanses ntawm qhov chaw!
  Txhua lub hnub qub hauv ntiaj teb hu nkauj rau koj,
  Thov kom cov elf zoo siab nrog peb!
  
  Tom qab tag nrho, qhov no yog peb Motherland, nws yog xws li txoj hmoo,
  Hais kom qhov chaw ntawm txhua qhov teeb meem!
  Peb txhua tus, ntseeg kuv, xav tau qhov no,
  Tsis muaj kev ruam, poj niam txoj kev ntseeg!
  
  Cov tubtxib saum ntuj tshuab lawv lub suab nrov nrov,
  Lawv txhawb nqa peb cov tub rog taug kev mus!
  Thiab tus yeeb ncuab yuav pom nws ntau nyob rau hauv ib lub hleb aspen,
  Thiab tsis txhob txais se thiab tribute!
  
  Nov yog peb Leej Niam, txhua yam hauv nws, ntseeg kuv, zoo nkauj,
  Nws tig tag nrho lub qab ntuj khwb!
  Cov menyuam ntxhais uas muaj lub ntsej muag ntxim hlub ,
  Yos hav zoov kom nws muaj lub thoob muaj zog!
  
  Motherland yog niam lub qhov muag xiav,
  Nws txhais tes thiab hlub thiab pob zeb!
  Thiab tus yeeb ncuab tub hluas uas koj tua nrog ib lub mos txwv -
  Kom cov nplaim taws ci ntsa iab hauv lub siab!
  
  Mus rau lub boundless Fatherland, koj tau cog lus,
  Nws kuj zoo rau koj thiab!
  Txawm hais tias hauv kev npau taws ntawm kev sib ntaus sib tua cov ntshav ntws,
  Kev ua pauj yuav los rau tus yeeb ncuab tam sim no!
  
  Riam phom thiab kev ua siab loj yog cov hlau zoo li no,
  Tus siab phem yeej kov tsis tau!
  Ntawm lub dav hlau nrog foob pob, kuv ya ntse,
  Thiab thaum nws tawg, lawv nchuav rau hauv lub lawj ntawm lub qhov rais!
  
  Tab sis qhov kev txiav txim ntawm tus kav - ya tus me nyuam mus rau Mars -
  Nws yog lub sijhawm rau koj tso chaw!
  Thiab kev khav theeb ntawm Martian yuav nyuaj rau hauv lub qhov muag,
  Tom qab ntawd peb pom deb dhau ntawm Pluto!
  
  Peb yuav los rau qhov siab ntawm qhov chaw, pom ntug ntawm ntug,
  Xws li yog peb tib neeg txoj hmoo!
  Thiab yog li ntawd, twv tus tub txog exploits,
  Tom qab tag nrho, paub qhov khoom plig yog qhov teeb meem ntawm kev nce!
  Thiab cov ntxhais yuav coj nws, thiab dua nrog lawv cov ntiv taw liab qab lawv yuav muab khoom plig ntawm kev tuag.
  Thiab los ntawm cov phom tshuab, cia peb mow cia cov nias orcs. Cov tub rog zoo nkauj heev. Thiab cov pob taws liab qab ntawm cov ntxhais pov khoom plig ntawm kev tuag tuag. Thiab lawv ua nws sai heev thiab aggressively.
  Thiab lawv muaj heev liab thiab strawberry txiv mis. Thiab lawv ob lub mis thiaj li tsw qab. Cov hluas elves yaim lawv tus nplaig thiab mus vwm nrog zib ntab qab zib.
  Ntawm no yog chav kawm!
  Ib tug ntawm cov elves qw, qhia nws bust:
  - Nias lub mis
  Thiab tsis nco qab txog orcs!
  Thiab tus tub rog yuav coj nws thiab tig nrog nws lub cev.
  Thiab lwm tus elf nrog lub txiv mis liab liab ntawm nws lub hauv siab presses. Thiab lub txiaj ntsim ntawm kev tuag yuav hnov mob nrog lub zog tuag. Thiab yog hais tias nws tiag fucks, ces nws yuav capitally coj nws thiab fuck nws.
  Cov elves squeal thiab qw:
  Peb yog cov muaj zog tshaj hauv ntiaj teb
  Soak tag nrho cov orcs hauv chav dej ...
  Tsis tau noj plaub hau porridge -
  Xav txog ib qho chaw rau lawv ntawm lub thoob!
  Thiab ntawm no dua tus ntxhais nias lub joystick nyees khawm nrog liab doog txiv mis thiab tsoo lub orcs nrog txhuas los nag.
  Tom qab ntawd, ib pab tub rog ntawm cov elves liab qab tau pib hu nkauj;
  Kev khi lus ntawm kev hlub yog muab muaj zog, thaum ub,
  Tus Tswv lub cim kawg thiab dawb huv!
  Qee tus hauv kev thov Vajtswv, thiab lwm tus hauv taverns,
  Ib leeg nyob hauv qhov siab, lwm tus tos kev tuag!
  
  Tus ntxhais thiab kuv tam sim no zoo siab heev -
  Nws yog kuv lub teeb, thiab lub hav zoov ntawm tus duab ntxoov ntxoo qab zib!
  Cherubim foom koob hmoov rau peb txoj kev,
  Nyob rau hauv cov nyiaj muaj ib tug mos mos ntxoov ntxoo zoo li velvet!
  
  Peb tau tsoo ntau txoj kev,
  Kuv hlub koj kawg siab kawg ntsws!
  Rau qhov tseeb tias koj tsim cov blondes zoo nkauj,
  Vim li cas koj tsis muab kev tshav ntuj rau ruble!
  
  Txawm hais tias qee zaum txoj hmoo cuam tshuam cov tsuav,
  Nws tuaj yeem yog qhov xwm txheej tu siab heev!
  Tom qab tag nrho, ntau tus neeg npau taws nrog npau taws,
  Thiab cov ntshav ntws los ntawm lub hnub poob dej tsaws tsag!
  
  Tom qab tag nrho, cherries tsis tas yuav tawg nyob rau hauv lub Tsib Hlis,
  Muaj sov thiab fluff ntawm nag!
  Thiab cov nqaij ntawm lovers, raug tsim txom los ntawm kev tsim txom,
  Tus neeg phem phem noj yam tsis muaj hesitation!
  
  Thiab tsis yog tsov rog yog kev tu siab saum lub ru tsev -
  Muaj qhov phem dua, ib puas zaus nyuaj!
  Thaum cov teb tau gnawed ntse los ntawm nas,
  Thaum tag nrho cov kab mob nce!
  
  Yog vim li cas tus Tswv thiaj li tsim txom cov me nyuam,
  Tom qab tag nrho, qhov no yog prank - nws txhais tau tias koj nyob!
  Thiab yog vim li cas cov dawb huv kuj yog neeg pluag
  Thiab vim li cas kev dag thiaj ua rau muaj kev vam meej?
  
  Peb lub ntiaj teb zoo li Janus - ntau ntau sab,
  Cov npoo ntawm kev phem nyob rau hauv nws tsis tshua muaj tsawg!
  Tab sis tus cwj pwm qus yuav tsum tau txwv,
  Kom kov yeej kev puas tsuaj thiab kev txhaum!
  
  Txawm tias los ntawm lwm sab; kev dawb huv yog kev dhuav
  Lub ntiaj teb tsis muaj kev khoov yog qhov khoob!
  Thiab hais tias nws tsis muaj dab tsi uas nws tau xa Vajtswv los rau kev tsim txom,
  Ib tug tub - Tswv Yexus!
  Cov ntxhais hu nkauj, thiab cov orcs sim tawm tsam lawv. Cov ntxhais tsis yooj yim li.
  Ntawm no yog cov elves launching flamethrower tanks. Cov loj loj nrog cov pob tw dav yog txav mus.
  Thiab cov tub rog tswj lawv nrog kev pab ntawm cov ntiv taw liab qab. Thiab dej nyab cov haujlwm ntawm orcs nrog fiery napalm. Cov no yog cov ntxhais sib ntaus sib tua thiab txhoj puab heev ntawm no.
  Thiab nws hlawv shaggy bears tshwj xeeb. Cov ntxhais, tau kawg, siv lawv cov txiv mis ruby thaum tua.
  Thiab lawv liab qab lawv cov hniav uas muab ib daim iav tsom iav.
  Thiab ib tug squeal ntawm kev zoo siab los ntawm warriors. Thaum lub tso tsheb hlau luam mus tuag siab, thiab cia peb cauterize lub orcs. Thiab lawv tsiv zoo li ib tug tiag tiag, sib ntaus sib tua saw uas knocks tawm furry hordes.
  Cov ntxhais elf hu nkauj teb;
  Lub suab ntawm lub zoo kawg nkaus lyre, echoes,
  Kuv hu nkauj, daring, Kuv tsis nyob ntsiag to!
  Lub nrig ntaus nrig tsis yog ua los ntawm wax,
  Peb mob siab rau qhov kaj - txoj kev ntawm txoj kab hluav taws xob!
  
  Vajtswv tsim txom cov neeg muaj mob -
  Hluav taws kub ntawm ntuj txiag teb tsaus hlawv cov neeg txhaum!
  Kuv xav kom Tswv Ntuj los ua phooj ywg,
  Kom tsis txhob nyuaj!
  
  Tswv Yexus yuav los sai sai no,
  Tawm mus, ntseeg txoj kev tu siab?
  Tsis txhob squint tom qab tag nrho, npau taws los ntawm saib,
  Kev txhaum, kev ywj pheej, thiab thov txim!
  
  Kuv tsis xav taug txoj kab -
  Kuv tsis xav ua neeg txhaum!
  Zoo dua kev ua yuam kev
  Tshaj ib txoj xov tsis translucent dhuav!
  
  Nws hais tias yuav tsis muaj tsov rog nyob rau hauv lub vaj kaj siab,
  Thiab kev txhaum yuav ploj mus, phem rau sawv daws!
  Txoj hmoo yog dab tsi?
  Peb tab tom tos ntsoov rau kev hloov pauv tshiab!
  
  Ua neej nyob mus ib txhis - paub zoo heev
  Tab sis ua neej tsis muaj kev txhaum yog zaub!
  Tus knight yuav nyiam ua tsov rog passionately,
  Tom qab tag nrho, ntawm kev sib tw rau kev sib ntaus sib tua tub rog!
  
  Fatherland, homeland ntawm ib tug tub rog,
  Nws tuav lub teeb ntawm nws txhais tes - peb caug!
  Cov tsis huv fiends retribution,
  Koj yuav muab lawv ib tug tub rog nyob rau hauv cov hniav!
  
  Cia peb xaus kev sib ntaus sib tua nrog kev ua koob tsheej,
  Wb noj, haus - seev cev!
  Tom qab tag nrho, peb cov knights yog tsis txawj tuag,
  Thiab lo lus hits tsis lub qhov muag, tab sis lub qhov muag!
  
  Txawm li cas los xij, yuav ua li cas hauv lub ntiaj teb kev thaj yeeb?
  Koj tuaj yeem tsim lub palace nyob ntawd!
  Thiab muab kev pab rau lub lyre,
  Tau txais lub kaus mom laurel!
  
  Tab sis muaj lwm lub ntiaj teb - paub
  Qhov twg warriors loj hlob!
  Ib tug tub kos lub tank rau ntawm nws lub rooj,
  Yuav ua li cas yog neeg txawv teb chaws tuaj rau peb?
  
  Tsis txhob sim so
  Txhim kho koj cov leeg, ua kom koj lub siab muaj zog!
  Peb elves txhua tus paub yuav ua li cas sib ntaus,
  Thaum tus tubtxib saum ntuj dheev tsaug zog!
  Qhov no yog li cas cov ntxhais hu nkauj thiab qhia lawv cov chav kawm zoo thiab muaj kev sib ntaus sib tua tiag tiag.
  Tab sis cov elves tau coj nws thiab pib pov cov txiaj ntsim kev puas tsuaj loj ntawm cov orcs nrog lawv cov ntiv taw liab qab. Thiab lawv tau ua nws nrog kev txaus siab heev.
  Nyob rau tib lub sijhawm, cov ntxhais kuj tau sau los ntawm rab phom tshuab. Thiab qhia hais lus.
  Nyob rau hauv lub ntiaj teb no muaj tsawg tus txiv neej, cov ntxhais tshwj xeeb tshaj yog ceev faj txog lawv cov tsos thiab tawm tsam cov txiv neej.
  Feem ntau lawv tsuas rape lawv thiab qhia lawv cov chav kawm zoo.
  Cov no yog cov ntxhais sib ntaus sib tua thiab tawv.
  Thiab tau kawg, yuav ua li cas lawv hu tsis tau;
  Tsuas muaj cov tsiaj sib txawv hauv qab lub hli,
  Qee tus nrog horns, lwm tus nrog fangs!
  Dab tsi yog Dab Ntxwg Nyoog tsim,
  Ntau hom, hom, chav kawm, castes!
  
  Dab tsi peb knights Elfi tuaj rau,
  Dab tsi yog dab neeg dab neeg pib kov yeej!
  Yam uas pom tsuas yog nyob deb,
  Tam sim no cov tub rog Lavxias yog trampling underfoot!
  
  Kev muaj ntawm trolls ntawm lub ntiajteb sab hauv yog ntuj txiag teb tsaus,
  Los ntawm qhov ntawd lawv xa kab mob rau tib neeg!
  Tab sis tam sim no cov elven warriors tab tom tua tus kab mob plague,
  Tsis txhob faus peb cov menyuam!
  
  Yog vim li cas koj thiaj mus taug kev?
  kaw txoj kev kaj rau Viriy !
  Yog vim li cas cov tub rog sib ntaus sib tua -
  Rau kuv cov neeg dawb huv, muab kev sib haum xeeb rau Elfia!
  
  Kom lawv tuag, tau lub vaj kaj siab -
  Ces sawv rov los nyob ntiaj teb neeg, lawv rov qab los!
  Thiab ua phem pwm koj hlawv hauv hluav taws,
  Napalm thiab mos txwv yuav tsis nres peb!
  
  Muaj ib tug neeg phem phem nyob hauv qhov tsaus ntuj nti,
  Nws xa ib tug midge - lub cev muaj zog tshaj hlau!
  Tiamsis tus uas muaj Hwjchim Loj Kawg Nkaus tau txib kom rhuav ntujtawg,
  Saum toj no koj yog Tus Thawj Coj ntawm txhua qhov chaw, Comrade Stalin!
  
  Peb yuav tuav cov tub rog txawv teb chaws -
  Thiab peb yuav rhuav tshem cov dab rog rog ntawm tus quab!
  Vim li ntawd kuv thiaj xav tau khoom plig rau tub rog,
  Yog li ntawd tus aggressor yuav noj ib tug fig nrog ntshav!
  
  Tab sis tus goblin tau txais tag nrho,
  Liberated lwm lub ntiaj teb no!
  Thiab lub khob ntawm Vajtswv lub txiaj ntsim tam sim no puv,
  Thiab txiv neej tsis yog ib tug neeg txawv ntawm ntuj ceeb tsheej!
  
  Cia peb haus ib khob zib ntab thiab hu nkauj,
  Hais txog kev ua siab loj thiab kev ua tub rog!
  Dab tsi tau txais los ntawm kev ua siab loj nrog rab ntaj,
  Cov kwv tij yuav tsum immortalized nyob rau hauv kab!
  Lawv yog cov heev txhoj puab heev thiab liab qab heev, nrog liab doog, puag ncig ntxhais heels.
  Thiab lawv mow down cov orcs ...
  Ib tug ntxhais elf nrog cov plaub hau xiav coj lub txiaj ntsim ntawm kev tuag thiab muab pov rau ntawm fanged creatures ntawm lub dag lub zog tuag. Nws tau tawg lawv mus rau ntau qhov kev taw qhia, hais kom rub lawv sib nrug, tom qab ntawd nws coj lawv thiab cooed:
  - Tus neeg siab tawv Fuhrer yog tus neeg siab phem siab phem,
  Koj rhuav peb cov kwv tij coob heev...
  Thiab yog vim li cas tseem tsis tau fascist tuag,
  Yuav ua li cas Rus 'poob ntawm qhov phem spell?!
  Thiab tus ntxhais dua nrog quab yuam pov ib tug loj, tuag grenade. Thiab tsuas yog shreds ya los ntawm orcs. Thiab cia peb hais tias nws zoo heev!
  Cov ntxhais yuav tsum tau sau tseg tsis tshua muaj kev sib ntaus sib tua thiab zoo nkauj. Thiab ntawm chav kawm lawv txhais taw tsis paub khau.
  Yuav ua li cas lawv muab khoom plig ntawm kev tuag rau lawv cov yeeb ncuab.
  Thiab liab qab heels yog nyob rau hauv kev txav. Ntawm no yog cov ntxhais - cov chav kawm siab tshaj plaws ntawm karaoke. Cov yeeb ncuab tiv tsis tau lawv. Thiab cov phooj ywg, tej zaum, ib yam nkaus thiab.
  Yog hais tias lawv tawg, ces cov furry creatures yuav tsis pom nws me ntsis.
  Thiab yog li ntawd cov tub rog mowed cia lwm kab ntawm trolls thiab hu nkauj;
  Kev tsov rog yog kev lees paub ntawm txoj hmoo,
  Siab phem nrog kev zoo nkauj ntawm Gehenna!
  Yuav ua li cas, lub ci ntawm cov dej khov txias ntawm lub hli,
  Zoo li lub pantomime, qhov chaw infernal!
  
  Txawm li cas los xij, cov elves yog txoj hauv kev -
  Pov los ntawm cov pos rau kev hu!
  Tsis txhob xav tias tus yeeb ncuab, tsis txhob khoov peb,
  Peb tsis yog tsis muaj lub zog ntawm cov tsiaj loj !
  
  Russia tau muab peb lub tsev nyob,
  Hauv nws, peb tau yug los hauv pawg neeg!
  Zoo li nkauj xwb cover -
  Thov kom Huab Tais Tswv Ntuj hlub peb!
  
  Zenya muab tus chij - ua ntej,
  Nws qhov kev txiav txim yog winged ya!
  Cia peb ua ib lub vaj kaj siab lug
  Cia nws ua ncaj - hunchbacked camp!
  
  Tab sis leej twg nyob rau hauv qhov kev tawm tsam rushing tu siab ntawm no?
  Los ntawm ntuj raug txim monsters ntawm lub ntiajteb sab hauv!
  Kuv tuav Tswv Yexus nrog kuv tus plig,
  Yog li peb warriors calmer!
  
  Hauv kev sib ntaus sib tua, kev xav tsis yog tso dag -
  Lawv yuav tsum tau sau rau hauv ib lub tawb!
  Peb txhua tus yog phooj ywg phooj ywg
  Lub tsev teev ntuj thiab vaj tsev tsim!
  
  Ntawm no yog cov monsters, howling ghouls,
  Peb yuav tsis pub rau cov tsiaj, koj paub!
  Peb cov tub rog yog qhov txias tshaj plaws,
  Thiab tsis yog lub tsev kawm ntawv kos duab hauv lub rooj!
  
  Wb repulse qhov kev tawm tsam ua ke
  Cia txoj kev mus rau lub peev!
  Peb yog cov knights nrog rab ntaj hlau,
  Txawm tias cov saw hlau tsis siab txaus!
  Thiab zaj nkauj no muaj zog heev thiab vwm. Thiab lawv pov grenades hauv kev sib ntaus sib tua nrog lub zog tuag taus.
  Thiab ntawm chav kawm, cov ntxhais yog wielding barefoot, chiselled, graceful ob txhais ceg.
  Lawv tua thiab tsoo zoo li orc pins nrog cov pob.
  Ib tug ntawm cov ntxhais coj nws thiab nias lub khawm joystick nrog nws lub txiv mis liab liab. Thiab yuav ua li cas nws yuav coj nws thiab tuav nws. Thiab muaj ntau lub zog tuag taus ntawm no, thiab ua tiav kev puas tsuaj thiab chaotic dhia thiab lub zog surges.
  Ntawm no, tawm tsam cov ntxhais zoo li no, cov kev dag ntxias qias neeg ntawm orcs tsuas yog tsis muaj zog thiab lawv raug tsav mus rau hauv tag nrho lub hleb.
  Elf tus ntxhais nrog cov plaub hau daj, crushing plaub hau bears. Lawv mow lawv cia li ib tug cultivator.
  Thiab nws cov ntiv taw liab qab cuam tshuam kev puas tsuaj peas ntawm kev puas tsuaj.
  Thiab xws li ib tug peas nrog ib tug haib tawg rumbles thiab lov cov kab ntawm lub ntxub orcs.
  Tab sis txawm cov shaggy bears stink. Thiab nws txias heev. Tab sis cov orcs tab tom sim tawg mus rau txoj haujlwm ntawm elves ntawm lub tank.
  Ntawm no cov ntxhais, so lawv ob txhais taw liab qab ntawm lub pob zeb, tig rab phom thiab tsom cov bears ntawm lub tank.
  Lawv coj nws thiab tua nws nrog lub zog tuag taus. Thiab lawv tsoo los ntawm lub tank nyob rau hauv uas cov xim av bears caij los ntawm.
  Thiab cov ntxhais luag thiab hu nkauj:
  -Thiab cov phem orcs ya mus rau hauv av,
  Tau txais los ntawm cov ntxhais hauv nickel ...
  Lub qhov muag ntawm kev zoo nkauj yog kaj ntug heev,
  Thiab lawv yuav tsis muaj teeb meem!
  Thiab cov ntxhais tam sim ntawd pov plaub grenades nrog lawv cov ntiv taw liab qab. Thiab rhuav tshem tag nrho detachment ntawm orcs.
  Thiab tom qab ntawd ob lub elves xuav nyias nyias. Lawv cov xuav ua rau cov crows, zoo li yog lawv ntaus lub hlwb nrog ib tug sledgehammer. Thiab los ntawm dab tsi crows coj thiab poob rau hauv ib tug swoon.
  Lawv poob, ua qhov nyob rau saum cov bears nrog lawv cov ntse heev thiab armor-piercing beaks. Thiab lawv pierced, cia peb hais, zoo li qhov no, hais los ntawm thiab dhau los, ua rau kev puas tsuaj qus. Thiab tom qab ntawd ib puas tus ntxhais tam sim ntawd muab lawv cov ntiv taw liab qab tso rau hauv lawv lub qhov ncauj thiab yuav ua li cas lawv xuav.
  Thiab tag nrho cov huab ntawm crows, tau ploj tsis nco qab, poob, thiab pierced lub taub hau ntawm cov nce toj zoo li ib tug nquab nyob rau writhing orcs.
  . QHOV #9
  Cov ntxhais zoo nkauj heev. Thiab yog hais tias lawv tawg, ces tsis muaj furry creatures yuav txwv tau lawv.
  Thiab cov beauties hu nkauj;
  Huab cua ya los ntawm bloodsuckers,
  Ntuj raug txim tawg los ntawm lub ntiaj teb tsis deb!
  Tus nab rattling yog nkag rau ntawm lub panzvale ,
  Huab li ntshav!
  
  Cov nthwv dej yog blazing, txaws zoo li cua daj cua dub,
  Thiab nws yuav ntsib ib pab tub rog ntawm bravest daredevils!
  Peb yuav tiv thaiv cov poj niam zoo nkauj
  Peb yuav tsim nyog peb tej txiv tej kev ua phem!
  
  Kuv lub teb chaws, cas mob koj moaned,
  Tus yeeb ncuab tau tso ib puas qhov txhab!
  Tab sis cia peb tso cov orcs, ib zaug peb tawm ntawm lub pedestal,
  Cov kab mob ntawm dashing xyoo yuav tsis ntev!
  
  Thiab txoj kev tuag twb whitening qab huab,
  Tab sis peb txoj kev xav raug torn rau saum ntuj!
  Cia peb tsoo cov neeg phem tsis zoo rau plua plav,
  Thiab rhuav tshem nws, paub lub Wehrmacht hauv ib nrab!
  
  Peb tsis paub kev thaj yeeb nyab xeeb thiab laus laus rot,
  Peb yog cov me nyuam ntawm peb Leej Niam Dawb Huv!
  Txhua yam ci ntsa iab tawm tsam nrog bears,
  Tua peb muaj zog cov hauv paus hniav!
  
  Thiab dab tsi tawg nrog lub zog ntawm lub foob pob phem,
  Qhov no xob laim yog dab tsi rau peb?
  Elfi fighters muaj peev xwm ntau,
  Thiab sab saum toj yuav dhau los ua hauv qab rau Fuhrer!
  
  ntuj txiag teb tsaus ntuj tawg,
  Crawling raws lub pob zeb nrog lub thoob ntawm tus tsiaj "Tiger"!
  Thiab tag nrho cov kev qaug zog ya tawm ntawm peb nyob rau hauv ib qho instant,
  Nws yog lub sijhawm rau kev ua si lom zem!
  
  Ib tug grenade nyob rau hauv kuv txhais tes, thiab ib tug tuag pov,
  Tus Tsov tau raug mob hnyav hauv qhov ntswg!
  Thiab lub Fuhrer mus rau hauv lub boiler nyob rau hauv lub Tartar boiler chav tsev,
  Yog li ntawd lub ntiaj teb no tsis qhia nws tus kheej rau elves!
  
  Tus dais yog co los ntawm furious volleys,
  Ntawm no yog tus chij ya hla lub Reichstag ntawm elves!
  Thiab lub hnub blazed hla lub Motherland,
  Tom qab tag nrho, Orc Reich tau poob rau hauv plua plav thiab tshauv!
  Qhov no yog li cas cov elves hu nkauj, lawv ua nws zoo nkauj heev. Lawv zoo nkauj heev, thiab lawv lub duav yog nyias, thiab lawv abs yog amazing heev. Lub plab ntawm elves zoo li cov qhob noom xim kasfes thiab nws zoo heev.
  Cov ntxhais ntawm no zoo kawg nkaus. Thiab lawv scribble los ntawm rab phom tshuab nrog kev siv zog thiab qhov tseeb heev. Ntawm no yog cov ntxhais los ntawm hom elves.
  Cia peb hais tias lawv tsuas yog super thiab hyper . Nws yog nrog cov tub sab zoo li no uas ib tus yuav tsum tau ua.
  Cov no yog cov ntxhais zoo li no uas lawv yuav tso tseg ib tug nees nees thiab tsis tsuas yog mus rau hauv lub tsev pheeb suab, mus rau hauv lub tsev kub hnyiab.
  Thiab nrog liab qab, girlish heels lawv tseem yuav tsuj hluav taws. Tsis txhob muab koj tus ntiv tes tso rau hauv lub qhov ncauj ntawm cov ntxhais zoo li no - lawv yuav tom.
  Tab sis dab tsi ntxiv rau muab tso rau hauv lawv lub qhov ncauj, ntau appetizing - thov. Hauv qhov no, cov ntxhais yuav tsum tau hais tsuas yog super. Lawv yog cov tub rog zoo tshaj plaws uas qhia tias ntau lwm tus neeg tua rog ua tsis tau.
  Cov tub rog zoo li no yuav rhuav tau cov horns ntawm tus nyuj, thiab rub tawm cov fangs ntawm tus dais.
  Tsis muaj leej twg tuaj yeem nrog cov ntxhais no. Xws li kev zoo nkauj yuav tsis kov yeej los ntawm dab tsi.
  Thiab yog li ntawd cov ntxhais coj nws thiab spat ib zaug. Thiab lawv nto qaub ncaug nyob rau hauv lub davhlau underwent ib tug transformation, thiab tig mus rau hauv flakes ntawm hluav taws.
  Lawv poob rau ntawm lub orcs zoo li ib tug flamethrower. Thiab lawv hlawv tag nrho ib pab tub rog ntawm cov plaub hau ib zaug.
  Cov plaub hau liab elf coj nws thiab hu nkauj:
  - Kuv yuav dawb, tab sis tsawg kawg yog huv,
  Txawm txias...
  Tab sis pom tau tias lub orc tau ua tsis huv,
  Thiab npog kuv dub!
  Thiab tus ntxhais coj nws thiab tso lub xob laim ntawm nws ob lub qhov muag. Thiab nws tau ua nws hauv txoj kev puas tsuaj loj heev.
  Thiab yog li ntawd tus elf, tsis xav ob zaug, coj nws thiab nias lub pob ntawm lub foob pob hluav taws launcher nrog nws lub txiv mis ruby.
  Thiab kev sib ntaus sib tua ntawm kev tuag thiab kev puas tsuaj ya mus.
  Thiab tus ntxhais hu nkauj;
  Xov puas lawm
  Kev phem kev tuag hem cov ntxhais!
  Thiab ua neej nyob
  Orc yuav tsum tuag kev phem!
  Thiab tus tub rog coj nws thiab qhia nws tus nplaig.
  Ib tug ntxhais plaub hau dawb-plaub tus ntxhais hu nkauj thiab hais tias:
  Gloomy npau suav phem hlawv,
  Qhov muag phem orc.
  Zoo li lawv hais
  Dua thoob ntiaj teb qhov muag!
  Thiab cov warriors xuav dua ...
  Crows nrog lub ntsej muag contorted nrog kev ntshai poob ntawm lub taub hau ntawm orcs thiab tho lawv yuav luag zoo li woodpecker los ntawm cov tawv ntoo ntawm tsob ntoo Oak.
  Thiab cov ntxhais hais tias:
  Ib ob peb,
  Ua kom puas tag nrho cov orcs!
  Plaub, yim, tsib -
  Tua cov dais!
  Qhov no yog li cas kev sib ntaus sib tua tshwm sim nyob rau hauv pab tub rog ntawm Maria Kolesnikova, poj huab tais ntxhais. Leej twg tawm tsam kev phem loj thiab txaus ntshai. Nws tau tswj kom khiav tawm ntawm cov qias neeg ntawm tus thawj tswj hwm, thiab tam sim no nws nyob hauv lub cev tshiab thiab lub luag haujlwm. Thiab nws ua tej txuj ci tseem ceeb, thiab feats uas tsuas yog amazing. Ntawm no yog ib pab neeg ntawm cov ntxhais mus rau qhov kev tawm tsam. Thiab pem hauv ntej ntawm elves thiab ib tug me me ntawm elves pib ua rau siab rau lub orcs, cov shaggy bears.
  Cov ntxhais maj nrawm mus tua.
  Tus tub rog elf nrog cov txiv kab ntxwv plaub hau coj thiab nias lub txiv mis liab liab ntawm nws lub mis mus rau lub khawm joystick.
  Qhov kev poob siab tau tshwm sim. Thiab lub ultrasound rushed mus rau lub orcs. Thiab nws npog lawv tag nrho ib zaug, cia charring lawv cov pob txha.
  Tus tub rog tweeted:
  - Rau kev sib tw vwm ntawm cobra!
  Thiab yuav ua li cas nws yuav coj nws thiab luag. Cov no yog cov poj niam tiag tiag - cia li hais tias lawv yog super.
  Cov ntxhais yuav tsum tau muab sau tseg formidable.
  Thiab yog li ntawd lawv tau pov cov kwj deg tuag nrog cov roj grenades nrog lawv pob taws liab qab.
  Lawv rhuav tshem ntau yam phem thiab furry bears. Thiab tom qab ntawd cov ntxhais coj thiab hu nkauj;
  Kuv thov, tus Tswv, hnub tsis ploj mus,
  Kom tus hluas nkauj ntsia mus ib txhis!
  Yog li ntawd hais tias peb knight nce saum pob zeb,
  Yog li ntawd lub npog ntawm cov pas dej huv huv dua li siv lead ua!
  
  Lub ntiaj teb zoo nkauj kawg uas tus Tswv tau tsim
  Lawv noj nyiaj hauv nws, thiab maple yog ruby!
  Kuv tab tom nrhiav ib tug hluas nkauj ntawm Vajtswv lub hom phiaj -
  Ua li no, nws txiav cov yeeb ncuab hauv kev sib ntaus sib tua!
  
  Yuav ua li cas nyuaj nyob rau hauv lub siab ntawm ib tug hluas?
  Nws xav nrhiav dab tsi hauv ntiaj teb no?
  Zoo, yog vim li cas lub oar tawg?
  Yuav daws qhov teeb meem loj npaum li cas?
  
  Kuv xav kom Tswv Ntuj zoo siab thiab,
  Nrhiav koj tus npau suav saum ntuj ceeb tsheej!
  Yog li ntawd hmoov zoo tsis txhob rhuav txoj xov,
  Txhawm rau coj mus rau hauv txoj kev, ballast-kab!
  
  Tab sis kuv yuav tsum nrhiav dab tsi hauv kev ntsuas tsis muaj kev hlub,
  Yuav ua li cas cov ntxhais yuav kim dua?
  Nws yog ib qho nyuaj los tsim kev zoo siab ntawm cov ntshav,
  Ntawm nws koj tsuas tuaj yeem ua luam dej hauv ntuj txiag teb tsaus!
  
  Kev sib cais yog kev tsim txom rau kuv
  Tsov rog tseem yog npau suav phem!
  Ntawm no yog ib tug ko taw nyob rau hauv ib tug stirrup saddled ib tug nees,
  Txawm hais tias lub siab phem orc coj tus tua hneev nti!
  
  Lawv coj peb cov ntxhais tag nrho,
  Lawv tsim txom lawv thiab hlawv lawv lub cev nrog hluav taws!
  Tab sis peb yuav ua rau swb ntawm Fuhrer,
  Paub tias peb cov Elf yeej tsis tuag!
  
  Cia wb mus ua tshoob, tom qab tsov rog phem,
  Ces cov me nyuam yuav luag!
  Lawv txhua tus yog cov txheeb ze rau kuv,
  Kuv yuav tua rog rog!
  
  Thiab tus ntoo qhib zoo li ib tug emerald ntawm nws nplooj,
  Hais tias tus txiv neej ua tau zoo heev!
  Cia lub siab dawb paug ib yam li lub pob zeb,
  Thiab tsuas yog hauv cov pluses yuav muaj cov lej hauv qhov sib npaug!
  Cov ntxhais hu nkauj thiab qhia lawv lub suab nrov thiab kev sib ntaus sib tua.
  Thiab ntawm chav kawm, ib tug ntawm cov tub rog coj lub hose. Thiab thauj nws nrog roj av. Thiab yuav ua li cas nws yuav coj thiab tso lub dav hlau tua neeg. Ib tug tuag tsunami ntawm hluav taws yuav ntws. Thiab capitally orcs hlawv.
  Thiab nws yog tiag tiag, txias heev. Txhais tag nrhoitarian yog kev puas tsuaj.
  Tsis yog ib tug hluas nkauj tuaj yeem sawv tawm tsam qhov no, zoo li licking ib yam dab tsi qab zib, qab thiab appetizing nrog elf tus nplaig.
  Thiab nyob rau tib lub sij hawm, coj lub orc thiab hlawv tawm lub taub hau.
  hauv av zoo li no . Thiab tsis txhob tso cov pob txha los ntawm cov yeeb ncuab.
  Tej zaum cov ntxhais no. Thiab liab qab lawv cov hniav, thiab qhia lawv npau taws zoo li ib tug nab.
  Warriors uas yuav rhuav tshem ib pab tub rog. Thiab yog tias lawv xav tau, lawv tuaj yeem tso cov pa tawm mus.
  Thiab xav txog dab tsi yuav tshwm sim yog tias ib txhiab elves tam sim tso cov pa tawm ntawm lawv tus kheej? Hais dab tsi yuav tshwm sim?
  Auj, nws yuav txias heev, tej zaum saum ntuj ceeb tsheej yuav tiv thaiv qhov no tsis tshwm sim. Vim li ntawd, crows yuav los nag los ntawm lub taub hau ntawm orcs. Thiab lawv yuav poob thiab tawg pob txha taub hau, qhia txog kev tua neeg feem ntau nyob hauv lub qab ntuj khwb.
  Thiab cov ntxhais pib hu nkauj dua nyob rau hauv lawv cov qus npau taws thiab mob siab rau, thiab lawv cov hniav pearly sparkled zoo li daim iav.
  Npau suav phem ib txwm los zoo li nab
  Koj tsis cia siab rau nws, tab sis nws nkag los ntawm lub qhov rooj!
  Koj zoo siab, siab dav pub tsev neeg,
  Koj tsis paub tias muaj cov neeg uas yog tsiaj nyaum!
  Ntawm no pib lub raid ntawm dashing horde,
  Tatars da dej peb nrog xub!
  Tiamsis peb yug los rau lub siab tawv,
  Thiab peb yuav ua siab ntev rau kev ntaus hnyav!
  
  Tsis muaj leej twg paub yog tus Vajtswv zoo
  Yog li ntawd txiv neej mus ua phem!
  Kev tuag yog khob ntawm qhov pib -
  Thiab Weselvul daig nws horns tawm ntawm tshav kub !
  
  Yog, cov no yog lub sijhawm qub,
  Nyob rau hauv uas peb tau txias heev!
  Tom qab tag nrho, qhov ntawd tsis yog kuv npau suav,
  Peb tsis tau mus rau qhov no, dhau lub roob-nyob deb!
  
  Tab sis yog tias koj nyob hauv ntuj txiag teb tsaus
  Hloov chaw, hauv ntiaj teb kev mob, kev ua cev qhev, kev sib ntaus sib tua!
  Kuv tseem cia siab
  Cia koj lub siab ntaus cov suab paj nruag!
  
  Tab sis kev sim siab yog peb cov saw hlau,
  Uas yuav tsis cia kev xav tau yooj yim!
  Thiab yog tias tsim nyog, peb yuav tsum ua siab ntev,
  Thiab yog tias koj qw, ces nrog tag nrho lub zog ntawm koj lub ntsws!
  
  Nws yog ib tug kws sau paj lug thiab ib tug neeg ruam,
  Tab sis tsis nyob rau hauv ib tug kub tub rog teb!
  Cov yeeb ncuab phem ntawm Leej Txiv yuav tuag,
  Lawv yuav faus sai sai thiab dawb!
  
  Tam sim no coj nws, cem tus hneev nti rau Tswv Yexus,
  Hla koj tus kheej, hnia lub cim!
  Kuv ntseeg tias kuv yuav qhia qhov tseeb rau tib neeg,
  Raws li qhov khoom plig, tus Tswv yuav muab ntau-peculia!
  Cov ntxhais hu tau zoo. Lawv lub suab yog li radiant thiab iridescent. Thiab lub suab puv nkaus.
  Thiab tom qab zaj nkauj, tag nrho cov tub rog ntawm cov ntxhais coj thiab tso pa roj. Lawv sawv hauv ib kem, thiab rushed mus rau ib tug huab crows. Lawv coj lawv thiab tawm tsam lawv.
  Qhov no tau pib choke cov crows, thiab lawv hais tias suffocated thiab writhed, tau txais ib lub suab nyob ib ncig ntawm lawv caj dab.
  Thiab ntau tus crows poob. Thiab lawv pierced los ntawm sab saum toj ntawm lub orcs. Thiab cov dais tso tawm cov dej ntawm cov ntshav xim av. Lawv tau khob tawm zoo li crushed peas.
  Cov ntxhais luag. Thiab qhia hais lus. Lawv ci ntsa iab rau cov creatures uas los ze lawv.
  Ib tug ntawm cov ntxhais chired:
  Orcs tsis zoo li tib neeg
  Orcs yog Orcs ...
  Yog nws furry ces tus neeg phem,
  Tus ntxhais lub suab hais tau meej heev!
  Thiab winked ntawm nws cov phooj ywg.
  Warriors tam sim ntawd muaj kev ntseeg siab. Thiab lawv cov hniav ci ntsa iab zoo li roob peaks. Los yog tej zaum nws yog pearls thiab treasures ntawm hiav txwv.
  Cov ntxhais luag thiab hu nkauj:
  Hiav, hiav, hiav, hiav,
  Cov tub hluas zaum ntawm lub laj kab!
  Lub orcs yuav pom kev tu siab,
  Cov bastards yuav tag nrho tuag nyob rau hauv kev tsom xam!
  Thiab cov tub rog yuav ob leeg coj thiab xuav. Lub sij hawm no, tsis yog tsuas yog crows poob rau lub taub hau ntawm orcs, tab sis kuj hailstones. Thiab cov dais no txhais tau tawg lub pob txha taub hau.
  Ntawm no yog cov ntxhais elf li cas lawv coj lub orcs ntawm cov stinky bears. Thiab nws tau hloov mus ua txias heev.
  Thiab thaum lub beauties hu nkauj, ces nws yog ib tug tiag tiag chaos;
  Saum Ntuj Ceeb Tsheej yog ib daim ntaub pua plag ntawm cov hnub qub,
  Lub hli yuav ci rau saum toj!
  Ib lub roob ntws ntws los,
  Sparkling kub ntawm flint!
  
  Simplicity ntawm niam Elfia,
  Hauv zos satiety thiab kev nplij siab!
  Los ntawm kev zoo siab cov nkauj qhe tau quaj,
  Yuav ua li cas mow ib puag ncig dance mus!
  
  Teeb meem tuaj ua rog-laus poj niam,
  Grin ntawm cov hniav - plhaub cua daj cua dub!
  Rushing nrog lub orcs kev puas tsuaj,
  Koj tus phooj ywg tuag hauv kev sib ntaus sib tua!
  
  Koj tus kheej tseem yog ib tug tub -
  Lub chaw sau npe tub rog thiab tub rog tsis tau muab qhov zoo!
  Zoo li, koj tsis muaj ntau xyoo ntxiv,
  Lub teb chaws yuav tsum saib xyuas cov me nyuam!
  
  Khiav mus rau pem hauv ntej tsis muaj armor
  Txhawm rau coj kev zoo thiab qhov kaj!
  Yuav kom tsis txhob deprive lub orcs ntawm lawv lub siab nyiam,
  Yog li kom tsis txhob ntsib kaj ntug hauv chains!
  
  Kuv tus phooj ywg tsis tau pw thiab.
  Tswj kom khiav tawm - ib tug fighter!
  Peb tsis ntseeg lub orcs ntawm lub pedestal,
  Cia lub Fuhrer ua tiav!
  
  Sib ntaus mob hnyav thiab tshaib plab
  Tus ntxhais liab qab lub caij ntuj no!
  Hauv rags peb tiv lub iab txias,
  Qee zaum peb noj ib qho nrog birch bark!
  
  Thiab cov yeeb ncuab rushes saum lub dav hlau,
  Zoo li ib tug dab los ntawm ntuj txiag teb tsaus "Tiger" roars!
  Ib tug dais yug los ntawm ib tug phem nws-hma
  Ib tug flamethrower tawm ntawm lub tank!
  
  Kom sov koj txhais taw liab qab,
  Tias lawv tig xiav nyob rau hauv cov daus!
  Tus ntxhais xaiv txoj kev
  Qhov twg cov tshauv darkened lub cua daj cua dub!
  
  Tab sis peb tau tawm tsam - deb ntawm qhov txias,
  Tub thiab ntxhais ua ntej!
  Peb yuav kov yeej lub ntsej muag ntawm Yudas,
  Rus 'orcs yuav lwv qhov tsaus ntuj rau hauv xuab zeb!
  
  Flickering heels ntawm cov hluas,
  Lub snowdrift tshuav ib txoj kev kaj!
  Frost tsis yooj yim rau nyiaj,
  Barefoot khiav sov peb!
  
  Thiab lub siab phem orcs tsis muaj cai rau lawv,
  Lawv qw los ntawm qhov txias!
  Xws li lub xeev muaj zog
  Peb cov elves knight yog txias heev!
  
  Tshem tawm nthwv dej ntawm ntuj txiag teb tsaus
  Tam sim no Feyropa ua ntej!
  Xws li yog txoj hmoo ntawm cov tub rog dawb huv,
  Ua siab ncaj mus ib txhis rau Elfi!
  Cov ntxhais no yog super xwb. Lawv muaj kev zoo siab heev thiab hluav taws. Zoo li cov ntxhais liab braids. Thiab kev zoo nkauj yeej ib txwm tsis muaj taw.
  Cov tub rog tau tawm tsam cov orcs kom huv si. Lawv nyiam cov txheej txheem no, thaum koj pov peas ntawm kev rhuav tshem thiab kev tuag ntawm tus yeeb ncuab nrog koj cov ntiv taw liab qab.
  Thiab koj rhuav cov bears rau hauv torn pieces thiab cutlets. Thiab uas yog li kib thiab qab.
  Thiab cov ntxhais scribble txog lub zes dais. Thiab cia peb ntaus lub elf orcs nrog ib tug mortar.
  Thiab nws yuav tsum tau muab sau tseg tias beauties ua qhov no tsis tshua muaj txiaj ntsig. Thiab lawv cov aggressiveness kuj ua ke nrog tsis tshua muaj glamorous thiab zoo siab kev tshav ntuj.
  Cov tub rog tau coj cov orcs, thiab tau mus rau kev tua neeg tag nrho.
  Ntawm no cov ntxhais siv lawv cov txiv mis ruby. Nias rau ntawm tus yuam sij uas qhib lub flamethrowers.
  Thiab lawv coj nws, thiab ib zaug lawv tau npog lub battalion ntawm orcs. Thiab lawv yeej coj nws thiab hlawv nws rau hauv av .
  Ntawm no yog cov ntxhais. Thiab yog tias tsim nyog, cov lus yuav raug siv ncaj qha rau lawv lub hom phiaj. Thiab lub hom phiaj ntawm cov lus no yog ua kom muaj kev xyiv fab rau txiv neej. Thiab qhia koj tus cwj pwm zoo nkauj thiab txhoj puab heev.
  Tsis muaj cov ntxhais zoo li no, yog cov bears do, lawv yeej yuav tsis qeeb.
  Lawv qhia tau zoo kawg nkaus ua tiav.
  Thiab cov ntxhais tuaj yeem ua si violins yam tsis muaj kev ua koob tsheej ntau.
  Qhov no kuj yog ib qho zoo heev.
  Cov ntxhais tab tom ua si violins. Thiab tib lub sijhawm lawv tuav cov hneev nrog lawv cov ntiv taw liab qab. Thiab zoo nkauj thiab ntxim nyiam nkauj ua si. Thiab nws tsuas yog zoo heev.
  Thiab ces cov ntxhais coj thiab hu nkauj;
  Kuv ntseeg kuv Leej Txiv Saum Ntuj Ceeb Tsheej,
  Qhov tseeb ntawd yuav tau txais kev cawmdim!
  Peb yuav tiv thaiv peb cov menyuam los ntawm kev phem -
  Tus yeeb ncuab yuav los ntawm peb, ntseeg kuv, kua zaub ntsuab!
  
  Kuv rab ntaj ntaus ib yam li Eliyas tus kws khaws nyiaj ,
  Thiab ob txhais tes nkees ntawm kev sib ntaus sib tua, lawv tsis paub!
  Peb yog rau Fatherland raws li ib tug txhim khu kev qha ntaub thaiv npog,
  Tiv thaiv los ntawm qhov chaw phem nyob hauv lub vaj kaj siab ntshiab!
  
  Retreat, ntaus thiab rov lunge - tuav,
  Xws li yog txoj hmoo ntawm txoj kev, alas, tus tub rog!
  Tsuav tsawg kawg yog ib tug neeg phem tseem nyob,
  Ntxuav lub thoob thiab pom pem hauv ntej ntawm koj rab phom tshuab!
  
  Koj yuav tsum tau tawm tsam yog tias zaj dab neeg yog lub ntiaj teb,
  Qee zaum kev quaj qw tuaj yeem tso tseg!
  Tab sis peb khaws peb lub meej mom rau Leej Txiv,
  Txawm hais tias qee zaum muaj pawg neeg tuag!
  
  Peb yug los, peb muaj hmoo hauv lub tebchaws -
  Nyob rau hauv uas txhua leej txhua tus tuaj yeem dhau los ua tus phab ej!
  Qhov twg rau tib neeg, thiab tom qab ntawd rau koj tus kheej,
  Tus muaj zog thiab bravest warrior!
  
  Thiab tam sim no peb yuav qw - pem hauv ntej,
  Txhawm rau cua daj cua dub, cov fortresses muaj zog!
  Kom tsis txhob tshwm sim zoo li lub siab dag -
  Peb yuav tsoo cov huab ntawm lub dav hlau!
  
  Tau kawg, koj tuaj yeem mus ncaj nraim rau ntuj txiag teb tsaus,
  Yog tias txhua txoj hauv kev zoo li bindweed nrog thistle ...
  Tab sis txawm muaj cov hniav ntawm cov neeg tua rog tsoo,
  Thiab cov foob pob raug tshem tawm ntawm lub plab ntawm cov dav hlau!
  
  Thiab dab tsi yog ntuj raug txim rau Elfi wrestler?
  Paub qhov kev xeem tom ntej!
  Peb yuav sawv hauv kev sib ntaus sib tua mus txog thaum kawg -
  Ua raws li Vajtswv lub siab nyiam tiag tiag!
  
  Thiab cov neeg laib ntawm trolls, peb yuav tawg ghouls,
  Cia peb mus txog qhov chaw uas lub Ntiaj Teb yog Eden!
  Tus dav dawb hau yuav ua rau tus maum dev vwm,
  Kev hwm thiab kev ntseeg yuav coj peb mus rau kev ua tiav!
  
  Ib tug kwj cua daj cua dub ntaus lub neej nrog tus yuam sij,
  Kom ua tau raws li Tswv Yexus thov!
  Txoj kev tshav ntuj yuav ntws zoo li dej tsaws tsag hauv kwj deg,
  Rau lub yeeb koob ntawm Niam Elfia!
  Cov ntxhais ob leeg hu nkauj thiab ntaus violins tib lub sijhawm. Thiab cov suab paj nruag sounded sonorous thiab zoo nkauj, thiab iridescent. Thiab nthuav dav thoob plaws lub ntuj ceeb tsheej.
  Thiab cov ravens, tsis nco qab, fainted, thiab pierced lub taub hau ntawm orcs.
  Thiab cov ntxhais tau ua nrog lub zog tsis txaus ntseeg. Cov kwj ntawm hyperplasm ntws hauv lawv.
  Thiab tej zaum kuj magoplasma, uas cov ntxhais personified ib tug amazing, thiab tuag taus.
  Cov poj niam tub rog bared lawv cov hniav, thiab tom qab ntawd los ntawm qhov chaw ntawm lawv cov fangs lawv emitted bunnies uas dig muag orcs thiab ua rau lawv ob lub qhov muag los ntshav. Thiab nws hloov tawm mus ua incomprehensibly txias thiab txias.
  Cov poj niam tub rog nias lawv cov txiv mis ruby tawm tsam cov nyees khawm dua. Thiab lawv blasted tus yeeb ncuab nrog fiery eruptions ntawm lub colossal, puas tsuaj lub hwj chim ntawm volcanoes.
  Thiab nws tag nrho cov reacts thiab hlawv. Thiab lawv tshuab cov bears lub tank. Thiab cov kwj ntawm hluav taws kub yaj lub tshuab ntawm Putin lub teb chaws Ottoman.
  Cov ntxhais, kuv yuav tsum hais tias, tsuas yog zoo kawg nkaus thiab qhia tau zoo li qib siab ntawm kev sib ntaus sib tua uas tsis muaj leej twg yuav twv lawv ntawm qee yam ruam thiab qias neeg.
  Lawv hais txog cov ntxhais no: koj tsuas yog vajtswv poj niam thiab Super!
  Ntawm no lawv coj nws dua thiab hu nkauj nrog kev zoo siab heev;
  Muaj cov poj niam hauv peb Elfia,
  Lawv tsav dab tsi, dav hlau tso dag!
  Tias txhua tus hauv qab ntuj no zoo nkauj dua -
  Dab tsi yuav tua txhua tus yeeb ncuab!
  
  Lawv yug los yeej
  Txhawm rau qhuas Elf thoob plaws ntiaj teb!
  Tom qab tag nrho, peb cov yawg koob,
  Rau lawv, lawv tau sau ib pab tub rog ib zaug!
  
  Giants sawv ntawm lub tshuab,
  Lawv lub zog yog li ntawd - lawv tsoo txhua tus!
  Peb yog cov me nyuam ntawm Niam Txiv sib koom siab -
  Ib kab tub rog tab tom taug kev!
  
  Kev tsim txom yuav tsis muaj peev xwm ua rau peb tawg,
  Qhov hluav taws ntawm lub siab phem napalm yog powerless!
  Qhov twg lub teeb siv los hlawv...
  Lub tsom teeb tam sim no nyob rau!
  
  Txhua yam hauv peb lub tebchaws yog lub teeb rau qhov kaj,
  Tsheb, txoj kev, choj!
  Thiab yeej tau hu nkauj hauv zaj nkauj -
  Peb yog falcons ntawm lub teeb - eagles!
  
  Peb yuav qhuas Leej Txiv lub siab,
  Cia peb coj koj mus rau qhov siab tshaj plaws!
  Peb zoo li cov tho kev hauv qhov chaw -
  Thiab cia peb tsoo lub caj dab ntawm lub siab phem orcs!
  
  Cia peb ntes tag nrho cov tsiaj reptiles los ntawm Mars,
  Cia peb qhib txoj kev mus rau Centauri!
  Peb yuav yog, leej twg ntshai tus tsiaj,
  Thiab leej twg ua siab zoo thiab ncaj ncees rau kev hlub!
  
  Elf yog lub teb chaws qab zib tshaj plaws ntawm txhua tus,
  Muaj ib yam dab tsi yuav tsum txaus siab rau, ntseeg kuv!
  Tsis tas yuav nqa tsis muaj tseeb ...
  Koj ua neeg tsis yog tsiaj nyaum!
  
  Cia peb tau txais ntug ntawm ntug,
  Cia peb tsim lub fortress nyob ntawd!
  Thiab leej twg poob kev hloov siab lees txim
  Leej twg rushes mus rau lub Fatherland yeej!
  
  Dab tsi ntxiv - me ntsis kev xav,
  Tab sis ntseeg cov neeg tuag - peb yuav sawv rov los!
  Cia peb rhuav tshem txoj kev tuag nrog ib tug jerk,
  Rau lub yeeb koob ntawm tus tsis txawj tuag Elfi!
  Qhov no yog li cas cov ntxhais hu nkauj, thiab lawv lub suab zoo li nightingales, blackbirds thiab firebirds nyob rau hauv ib lub raj mis. Wb hais tias cov ntxhais zoo li ntawd tsuas yog super thiab siab heev .
  Thiab lawv hu nkauj heev touchingly thiab delightfully.
  Cov no yog cov zoo nkauj uas yog lawv noj ib yam dab tsi, ces tsis muaj orc yuav pom nws txaus.
  Thiab cov ntxhais rhuav tshem bears playfully. Thiab ces cov elf pilots ya saum huab cua. Thiab lawv nias cov nyees khawm nrog lawv cov ntiv taw liab qab. Thiab lawv yeej aggressive furry creatures.
  Ib tug ntxhais los saum ntuj tau tua lub foob pob hluav taws ntawm ib pawg ntawm cov plaub hau orcs. Lawv tau tawg thiab scorched, ua rau cov nqaij scorched poob rau hauv ntau txoj kev. Thiab qhov twg hlawv thiab haus luam yeeb tiag tiag.
  Cov no yog cov ntxhais, npau taws thiab kev puas tsuaj. Lawv muaj lub siab muaj zog zoo li no zais hauv lawv. Tias yog lawv noj, thiab hu nkauj, thiab pib lawv cov hniav, tom qab ntawd tawm tsam lawv, txawm tias cov tub rog ntawm orcs hauv kev koom tes nrog cov trolls yuav tsis muaj peev xwm tiv taus. Thiab trolls yog ntau tus txawj ntse thiab txiav txim siab fighters.
  Thiab cov ntxhais yog xws li colossal thiab muaj zog warriors, tsuas yog ib tug cosmic variable thiab tas li.
  Cov tub rog coj thiab puffed tawm tus ntxhais lub puab tsaig, thiab farted rau saum lawv lub ntsws tsis xav ob zaug .
  . Tshooj No. 10.
  Thiab tom qab ntawd ib tug tiag tiag tuag thiab puas tsuaj nthwv dej tuaj ntaus lub orcs. Thiab pes tsawg furry creatures tau pw ib zaug.
  Tom qab ntawd, cov ntxhais, nyob rau hauv kev xyiv fab heev, thiab nrog kev txaus siab heev, coj thiab hu nkauj;
  Ib nqe lus yooj yim ntawm zaj nkauj
  Kuv hu nkauj dab tsi txog lub ntiaj teb tu siab no!
  Kuv siv zog paub Tswv Yexus nrog kuv tus plig,
  Yog li tsis txhob kov lub cev, ntuj txiag teb tsaus thiab tshauv!
  
  Kuv lub teb chaws nyob zoo rau kuv,
  Txawm hais tias qee zaum lawv muab nws thuam!
  Kuv nrhiav tsis tau qhov chaw rau kuv tus kheej
  Thaum Weselvul muab neeg tso rau hauv ntuj txiag teb tsaus!
  
  Dab tsi yuav txaus ntshai tshaj qhov tuag ntawm lub ntiaj teb,
  Thaum txoj hlua quaj quaj quaj?
  Thaum nws luag, tus neeg phem noj kev vam meej,
  Tab sis yuav muaj hwj chim - paub awakened!
  
  Kuv yuav teb cov haiv neeg phem ces teb tias:
  Fatherland ntsuj plig koj ntuj txiag teb tsaus ntuj tsis tawg!
  Thiab lub feat ntawm tag nrho cov fighters yuav raug hu,
  Peb yog ib pab tub rog ntawm cov tub rog: eagles tsis muaj kev ua si!
  
  Paub tias peb lub siab nyiam muaj zog ib txwm muaj,
  Lub xub pwg nyom peb rallied ib nrig!
  Thiab lub hom phiaj uas peb yuav mus twb pom lawm,
  Cov hmoov tshauv ntawm cov yeeb ncuab tau flattened los ntawm lub hnub qub!
  
  Qee lub sij hawm nws nyuaj rau nkag siab Pallas,
  Nws yog capricious, nws yuav muab carte blanche rau dab ntxwg nyoog!
  Thiab zoo li nws tau ntev heev ...
  Thaum lub vile orc ntawm kev phem raug torn nyob rau hauv ib nrab!
  
  Tau kawg, peb muaj tag nrho hav zoov ntawm cov teeb meem,
  Muaj pes tsawg lub ntiaj teb nyob hauv lub qab ntuj khwb?
  Tab sis rau qhov no tus Tswv uas muaj hwjchim loj kawg nkaus tau sawv,
  Rau ib tug neeg muaj ib tug mound ntawm khoom plig!
  
  Elfia yuav dhau los ua lub zog loj dua,
  Lub Ntiaj Teb yuav qhia txoj hauv kev rau kev zoo siab thiab kev hlub!
  Tsis muaj kua muag lossis ntshav yuav ntws,
  Thiab koj khaws lub siab nyiam thiab kev txawj ntse hauv koj lub siab!
  Cov ntxhais hu nkauj zoo heev. Lawv xav tau kev yeej ntxiv thiab cov lus zoo heev. Lawv cosmic kam rau ua tsuas yog creepy. Thiab cov tub rog qhia lawv cov aerobatics siab tshaj plaws, thiab kev puas tsuaj loj heev.
  Lub elf nrog speckled plaub hau chirped:
  Ib ob peb,
  Koj rhuav tshem cov orcs ...
  Plaub yim tsib -
  Peb tsis nyob ntawm no ua si!
  Thiab dua cov ntxhais xuav, ntau npaum li ntawd tag nrho cov huab ntawm stunned crows los nag los ntawm lub taub hau ntawm orcs.
  Maria Kolesnikova txuas ntxiv mus sib ntaus sib tua rau cov elves txoj cai rau lub neej dawb thiab zoo siab.
  Cov dais phem yuav tsum tsis txhob tso siab rau lawv thiab rhuav tshem lawv. Tsis yog, tus ntxhais huab tais coj cov tub rog txawj ntse thiab muaj kev xav. Thiab kev sib ntaus sib tua tau mus ntxiv thiab ua tiav ntau dua rau cov neeg zoo nkauj.
  Cov elves txuas ntxiv ua tus phab ej hauv kev sib ntaus sib tua nrog cov orcs. Lawv tau ua nrog kev hlub zoo rau kev ua tsov ua rog.
  Cov ntxhais tau xa cov kev puas tsuaj heev thiab tua neeg ntawm cov yeeb ncuab.
  Thiab lawv ntaus cov orcs zoo li yog lawv lub hom phiaj hauv kev tua ntau yam. Cov poj niam ua tub rog tau ua kom tawv ncauj thiab txhoj puab heev, qhia lawv cov hniav, thiab cov fangs ntawm nws-hma.
  Sim sib cav nrog cov ntxhais no. Lawv yuav qhia koj niam Kuzka.
  Cov tub rog scribbled ntawm lub orcs, sau tag nrho mounds ntawm corpses. Thiab lawv kuj siv cov txiv mis liab, zoo li overripe strawberries.
  Tus tub rog ntawm no tau zoo nkauj heev nrog cov plaub hau polka dot.
  Thiab nws coj tus elf no thiab ncaws nrog kev pab los ntawm nws cov ntiv taw liab qab, thiab kov yeej lub platoon ntawm orcs.
  Thaum tus tub rog hu nkauj dua;
  Nws nyuaj npaum li cas rau peb kom nkag siab peb lub hom phiaj,
  Ua ib haiv neeg zoo siab uas coj sawv daws mus saum ntuj!
  Ua kom zoo siab rau kev xaiv ntawm ib tiam,
  Zelensky tawm tsam rau pem hauv ntej nrog npau suav mus pw hav zoov!
  
  Tsov rog rushed zoo li cua daj cua dub ntawm ntuj txiag teb tsaus ...
  Cov tsev pheeb suab nyob qhov twg, tshauv, ntshav thiab quaj!
  Tab sis tsuas yog mus rau greatness ntseeg qhov pib -
  Thov kom tus txiv neej tau txais kev tsa nto siab!
  
  Ntseeg kuv, Motherland yog dearer dua txhua tus,
  Nws yog lub caij nplooj ntoos hlav uas ntshiab dua li siv lead ua!
  Zoo li tus ntxhais ntxim hlub tshaj plaws ntawm lub txaj -
  Kuv xav hlub lub koob meej lub Kaum Ib Hlis!
  
  Kuv Fatherland - cua daj cua dub tsis yog ib qho kev cuam tshuam,
  Nws yog ib tug boundless, cua daj cua dub hiav txwv!
  Keeb kwm tseem ceeb milestone -
  Phau ntawv keeb kwm tau sau!
  
  Yuav tsum sib ntaus ntau
  Tab sis tsis muaj lwm txoj hauv kev rau kev zoo siab!
  Yog li tau txais ib lub txaj tawm ntawm lub hleb -
  Tej zaum pineapple rau noj su!
  
  Ntawm no ntawm Manchurian prem steppes ntawm Tuam Tshoj,
  Yuav nrhiav dab tsi nyob rau txawv teb chaws li ntawd!
  Tom qab tag nrho, hnub so ntawm yeej nyob rau hauv lub Tsib Hlis,
  Yos hav zoov pom poj yawm txwv koob!
  
  Tab sis lub luag hauj lwm ntawm Fatherland yog qhov tseem ceeb tshaj plaws kom paub,
  Nws yuav tsum ua hauj lwm rau lub ntiaj teb mob siab rau!
  Mus rau lub hom phiaj dawb ceev radiant,
  Ua kom Arbat txias dua - Brighton Beach!
  
  Peb yog cov tub rog ntawm Fatherland Elfi,
  Tus uas koj hlub kawg siab kawg ntsws!
  Koj ua siab tawv tua txhua tus yeeb ncuab,
  Rau lub yeeb koob ntawm Niam ntawm txhua lub teb chaws, Elfia!
  Tus ntxhais hu nkauj zoo kawg thiab txias. Thiab nws cov nkauj zoo li lub tidal nthwv dej uas ntws thiab npau taws.
  Cov tub rog nias cov nyees khawm nrog lawv cov ntiv taw liab qab. Thiab lawv siv ib yam dab tsi uas tsis tshua muaj kev poob siab thiab kev puas tsuaj. Thiab lawv tso npau suav phem thiab tho xob laim.
  Ntawm no yog ib tug elf caij lub tank. Thiab nws muaj lub mis liab qab nrog ruby txiv mis. Thiab xws li ib tug zoo kawg thiab sib ntaus sib tua warrior.
  Thiab nws crushes lub orcs yam tsis muaj ado ntxiv. Ntawm no nws tua cov yeeb ncuab nrog kev pab ntawm cov ntiv taw liab qab. Thiab pierced lub orcs lub tsheb. Thiab nws ntes tau hluav taws, thiab pib detonate cov khoom siv sib ntaus sib tua. Thiab muaj kev puas tsuaj ntau heev. Thiab cov hlau kub hnyiab thiab tawg tsis muaj kev xaiv thiab kev ua koob tsheej.
  Tus ntxhais hu nkauj. Thiab dua nws raug rho tawm haujlwm ntawm tus yeeb ncuab los ntawm nias lub txiv mis liab liab ntawm lub khawm joystick. Thiab xuas nrig ntaus los ntawm tus dais furry.
  Thiab squeaked:
  - Peb lub tank killer,
  Nws tsuas yog hits qhov chaw!
  Nws tus khub teb nrog wink thiab chirping:
  - Peb lub tank tsis ntshai av,
  Peb elves nyiam sib ntaus!
  Cov tub rog tau coj nws thiab dua, rau lub sijhawm umpteenth, lawv hu nkauj;
  Peb xav tau peb lub ntiaj teb ntawm kev zoo nkauj invocative -
  Ua rau koj lub siab xav!
  Ua kom npau suav muaj tseeb
  Yog li ntawd qhov tsaus ntuj tsis kav cov elves!
  
  Alien invaded ntiaj teb
  Lub qhov ncauj qhib lub dais nab!
  Los ntawm flamethrowers spewed tshav kub,
  Ib tsev neeg tuaj yeem tuag ntawm ntuj txiag teb tsaus!
  
  Yog tias qhov kev txiav txim, peb yuav coj Baghdad,
  Putin yuav teb rau qhov phem tshaj plaws!
  Thiab Elfagrad yuav tsis poob -
  Cov menyuam yaus tsis pom kev xav tau thiab menyuam ntsuag!
  
  Cov elf yuav sawv, txhua tus ntseeg tau ntau pua xyoo -
  Nws tsis tuaj yeem poob rau hauv hiav txwv ntshav hauv qhov tsaus ntuj!
  Nws yuav muaj zog, paub tus tub rog txhais tes,
  Sickle haib rauj - cov cim tsis txawj tuag!
  
  Ib yam dab tsi skeletal hniav grins nyob rau hauv qhov tsaus ntuj,
  Lub hli yuav tawg hauv pob zeb diamond nrog feluca!
  Nws yuav yog, paub ntuj ceeb tsheej thiab nyob rau hauv lub ntiaj teb kev txhaum,
  Zoo, hnub yuav tsis sib cais!
  
  Lub tebchaws yog dav hlau los ntawm roob,
  Cov dej ntshiab, nrog birch kua txiv!
  Peb yuav, hauv Orklin peb tsoo cov yeeb ncuab,
  Kev ua phem yuav los rau ntawm Putin!
  
  Vajtswv kuv thov koj
  Qhia txog ib feeb ntxim hlub hauv kev sib txuas lus!
  Ua kom nws dhau los ua ib zaug, teeb hauv txoj hmoo,
  Koj yuav tsa koj txhais tes rau koj cov tub!
  
  Thiab Vajtswv teb nrog ib tug grey luag:
  Yog tias koj xav tau kev sib raug zoo, ces ua raws li kuv!
  Kuv yuav pab koj ua ke nrog npau suav -
  Thiab koj cov me nyuam spank nyob rau hauv lub puddles!
  
  Tab sis tsis nco qab txog kev qaug zog
  Nyem tawm qhov tsis muaj zog thiab txuas rau karma!
  Peb cov ntseeg txoj kev ncaj ncees,
  Qhov no yog kev pab rau Fatherland nyob rau hauv lub barracks!
  
  Ntawm no yog lub peb hlis ntuj dua kev sib ntaus sib tua-ua tsov ua rog,
  Famously phem orcs nyob rau hauv lub nres crushed!
  Tom qab tag nrho, lub teb chaws dawb huv yog boundless,
  Peb tus Great Elf tsis muaj kev cia siab!
  
  Kuv cov lus teb yog dab tsi, ntseeg kuv, nws yooj yim heev,
  Mob rau tus Patronymic yog qhov txaus siab!
  Yog koj mus tua tsis muaj kua muag,
  Qhov no txhais tau tias koj yuav tau txais kev zam txim los ntawm Vajtswv!
  Cov ntxhais ntawm Tsev Neeg Elven hu nkauj zoo nkauj thiab nrov nrov. Thiab lawv muaj lub suab zoo kawg nkaus uas tuaj yeem muab piv nrog cov noog uas txias tshaj plaws thiab zoo kawg nkaus ntawm Eden.
  Qhov ntawd yog li cas lawv hu nkauj thiab ua yeeb yam xwb. Thiab nyob rau hauv cov tub rog no ntws ntawm lub zog thiab frenzied temperament, nyob rau hauv ib tug nruj heev yam ntawm radiant fighters.
  Los ntawm txoj kev, cov ntxhais hnov zoo heev thiab tau ntxim hlub. Lawv tsis hnov tsw coj qhov zoo siab tshaj plaws, thiab nws tsuas yog zoo kawg nkaus. Tsis muaj cov ntxhais zoo nkauj ntxiv lawm.
  Thiab lawv tus nplaig yog li nimble thiab nimble. Lawv yeej yog cov zoo nkauj tshaj plaws thiab muaj zog.
  Thiab yog hais tias cov poj niam disperse, thiab pib tua cov yeeb ncuab nrog kev pab los ntawm scarlet mis txiv mis. Thiab cov no tsuas yog roses nyob rau hauv lub vaj. Thiab muaj lub siab xav kov, mob stroke, thiab hnia lawv.
  Cov no yog cov ntxhais uas ua rau muaj kev tawm tsam ntawm kev mob siab rau, thiab cov dej ntws ntawm kev ntshaw ntau heev.
  Cov kev zoo nkauj no yog ib qho zoo tshaj plaws masterpiece ntawm creation ntawm lub demiurges. Thiab koj tsis tuaj yeem ntxiv lossis tshem tawm.
  Tab sis nias lub pob ntawm lub txiv mis ruby, lossis theej, ntawm qhov tsis sib xws, lub txiv mis txiv pos nphuab ntawm lub pob, cuam tshuam cov kwj dej uas muaj zog heev ntawm kev puas tsuaj thiab tua lub zog.
  Cov no yog cov ntxhais ntawm no - lawv tsis sawv ntawm ib sab. Thiab xwb, lub orcs yog hammered yam tsis muaj ceremony.
  Thiab tsis txhob hnov qab hu nkauj;
  Archangel spewing xob quaj
  Qhov ntawd yog cov ntshav ntau npaum li cas hauv lub qab ntuj khwb!
  Ib tug dav dawb hau nrog ib tug tawg tis;
  Tej kev rau txim rau tib neeg!
  
  Huab Tais Huab Tais Tswv Ntuj
  Nws tau nce tus ntoo khaub lig - kev tsim txom!
  Thiab nrog nws tus neeg phem tau quaj ...
  Thov Vajtswv zam txim!
  
  Rushing phem orc-bastard ntawm Elfva ,
  Nws xav rhuav txhua lub tebchaws hauv ntiaj teb no!
  Tig lub epochs taub hau
  Muab tso rau ntawm porphyry mantle!
  
  Ib puag ncig ntawm ntshav ntshav
  Thiab muaj pes tsawg dab ntxwg nyoog nyob ntawm no nrog kev ntxeev siab!
  Yuav npaj lub zwm txwv ntawm lub ntiajteb sab hauv,
  Tus kav lub ntuj raug txim ntawm qhov tsaus ntuj ntawm ntug!
  
  Yexus cov neeg pluag ua tau dabtsi
  Nws tsim lub ntiaj teb thiab lub ntiaj teb!
  Tab sis kuv ntseeg li ntawd, kuv ntshai
  Hais tias Yexus lub hnub twb hu!
  
  Tswv Ntuj koj yog peb tus phab ej
  Txawm tias Putin nyob hauv nruab nrab ntawm Elfion !
  Thiab peb mus rau kev sib ntaus sib tua kawg
  Kom rhuav tshem qhov tsaus ntuj ntawm lub moos Xaudoo!
  
  Cov pob txha grunt Koschei rattled,
  Thiab leej twg yog li ntawd ntshav!
  Txawm hais tias lub ntsej muag daj zoo li daim av,
  Tab sis nws muaj peev xwm hlawv lub hwj chim!
  
  Tab sis peb cov lus teb tsis yog nplawm ntawm lub ntsej muag,
  Kev yeej yog qhov teeb meem ntawm kev hwm elven!
  Rau lub yeeb koob ntawm Niam, kev hlub -
  Txhua yam rau lub neej - qab zib kua zaub ntsuab!
  
  Yog li ntawd, smitten tus tub hluas, sawv,
  Lub sijhawm no tsis yog lub sijhawm pw zoo li lub cev tuag!
  Khiav qw dua rau hauv kev sib ntaus sib tua,
  Nrog tus ntsuj plig ntawm ib tug kws sau paj lug - ib phau ntawv nyob rau hauv ib tug knapsack!
  
  Thiab peb tab tom nrhiav lub ntuj ceeb tsheej hauv ntiaj teb,
  Peb tsis ntseeg tus yeeb ncuab pancake!
  Peb yuav ua hauj lwm rau lub teb chaws mus txog thaum kawg,
  Rau lub yeeb koob ntawm elf-teeb tub rog!
  Cov ntxhais zoo nkauj heev thiab hu nkauj zoo kawg li. Thiab lawv cov suab tsuas ua haujlwm zoo kawg nkaus. Tab sis cov zoo nkauj hu nkauj txias heev, thiab saum lub ru tsev lawv tau ua lawv cov nightingale trills.
  Thiab yuav ua li cas charming thiab zoo siab thiab cim nws tag nrho yog. Cov no yog cov ntxhais uas sib ntaus sib tua hauv ib qho huab cua, thiab ua nrog colossal thiab tshwj xeeb, sib ntaus sib tua thiab zoo siab lub zog uas muab lub neej thiab kev txawj ntse.
  Ntawm no lawv yog, cia peb hais tias supergirls . Nyob rau hauv lawv, tsuas yog txhoj puab heev ntws ntawm magoplasma emanate. Cov tub rog zoo nkauj heev uas tsis hais hauv zaj dab neeg, lossis piav nrog tus cwj mem.
  Nws yuav tsum tau hais tias nws yog qhov zoo tshaj plaws los daws cov ntxhais zoo li lawv. Thiab lawv yog radiant, thiab cov plaub hau ntawm elves yog ci heev. Qee qhov kev zoo nkauj, tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv qeb ntawm cov thawj coj, muaj cov plaub hau uas ci ntsa iab zoo li nplooj kub.
  Nrog cov ntxhais zoo li no, koj tuaj yeem mus rau cua daj cua dub lub peev ntawm lub ntiaj teb.
  Tom qab tag nrho, lawv tuaj yeem ua qhov no uas koj tsis tuaj yeem hla nws nrog ib yam dab tsi. Thiab lawv cia li tua xob laim tawm ntawm lawv lub qhov muag.
  Thiab qhov tseeb, ib tug ntawm cov elves tsis xav ob zaug siv khawv koob. Thiab yuav ua li cas nws hits lub orc los ntawm lub dab teg.
  Thiab xob laim coj thiab hlawv tsib caug furry bears los ntawm Putin cov tub rog.
  Thiab cov tub rog, nyob rau hauv kev txaus siab, hu nkauj nyob rau hauv unison;
  Tsuas yog Vajtswv pub peb cov phooj ywg,
  Tsuas yog kev txawj ntse tso cai rau peb ua haujlwm!
  Peb muaj kev ntseeg ruaj khov
  Thiab lub ntsej muag zoo ci los ntawm cov cim!
  
  Txawm hais tias qee zaum ua haujlwm nyuaj,
  Puddles npog nrog crystal crust!
  Cov ntxhais ntawm lawv ko taw liab qab -
  Lawv pib seev cev nrog lub nra hnyav!
  
  Peb tab tom tsim ib lub fortress sawv rau ntau pua xyoo,
  Txhim kho lub roj teeb lub sijhawm no!
  Yog li ntawd tus Elf tsis mus nyob rau hauv lub rauj,
  Thov kom cov ceg ntawm May paj mus ib txhis!
  
  Thiab nyob rau hauv lub tebchaws muaj kev tshaib kev nqhis hnyav heev,
  Tus tub tab tom rub lub log liab qab!
  Ntawm no muaj cua daj cua dub loj tuaj nrog daus,
  Tiamsis tus Tswv cawm cov menyuam ob txhais ceg!
  
  Yog tus pov thawj nchuav dej rau peb,
  Kev tshav ntuj los ntawm Cov Muaj Hwj Chim tau nchuav tawm!
  Peb nyob hauv qab Tswv Ntuj txhais npab,
  Yexus txoj kev hlub tshua tsis muaj kawg!
  
  Thiab dab nyob qhov twg, tus yeeb ncuab tseem nkaum,
  Nws yeej tsis hwm thiab tsis paub lub lyre!
  Cov Nazis muaj lub Hwj Chim Loj Kawg Nkaus,
  Lub scorched rookery ntawm lub vaj kaj siab!
  
  Ntseeg kuv, peb yog cov neeg sib ntaus sib tua,
  Elf yuav tsis tawg, nyob rau hauv lub tshav kub ntawm ntuj txiag teb tsaus!
  Leej Txiv yuav zoo siab rau lawv cov xeeb ntxwv,
  Ua siab ntev thiab xyiv fab hauv koj lub siab!
  
  Cia lub trumpet hu nrov nrov
  Thiab nws yuav tshwm sim, ib pliag, qhov Vajtswv tau nug!
  Peb tab tom mus rau kev sib tw thoob ntiaj teb, tsis muaj kev cia siab,
  Ua kom tag nrho lub qab ntuj khwb ntawm Elfia!
  Cov ntxhais hu tau zoo kawg li. Thiab ntawm chav kawm, qhov txaus ntshai tshaj plaws thiab sib ntaus sib tua orcs tsis muaj zog tiv thaiv xws li.
  Thiab cov ntxhais nias lawv lub mis ruby cov txiv mis ntawm cov nyees khawm bazooka thiab tua hluav taws ntawm orc tso tsheb hlau luam. Thiab qhov tseeb txhua yam yog figuratively puas thiab rhuav tshem.
  Thiab tam sim no cov tso tsheb hlau luam tsis tu ncua ntawm orcs tau hlawv, blazing thiab tawg. Muaj ib tug colossal transformation ntawm cov ntxhais. Lawv yog cov txias thiab amazing.
  Thiab lawv ob lub mis, lawv thiaj li puv, lush thiab tanned. Tsis muaj leej twg tshaj cov ntxhais zoo li no thiab txias dua.
  Thiab nrog lawv lub luj taws liab qab lawv tau cuam tshuam cov pob khoom tawg tshwj xeeb uas poob rau Putin tus dais. Thiab figuratively lawv tau cia torn rau shreds. Dab tsi cov ntxhais no ua tiag tiag yog tsim ib zaj dab neeg uas muaj koob meej thiab muaj zog heev thiab tshwj xeeb.
  Yog li, tawm tsam cov ntxhais zoo li no, tsis txhob xav txog kev siv cov tswv yim uas tsuas yog hu ua ntshav.
  Thiab cov ntxhais pib tuav Putin tus dais los ntawm lub qhov ntswg thiab tsoo lawv. Thiab cov uas los ntawm qhov mob tsuas yog qw zoo li vwm.
  Thiab cov poj niam tub rog los ntawm hom elves luag thiab taw tes nrog lawv cov ntiv tes.
  Thiab tom qab ntawd lawv tau muab nws thiab hu nkauj hauv chorus;
  Tias ib tug neeg tsis tuaj yeem raug txwv tsis pub ua;
  Nws lub siab xav ua Vajtswv tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus...
  Yog li ntawd lub nruab nrab ntawm lub ntiaj teb no yog ib lub ntiaj teb,
  Ua raws li peb, txhua yam nyob hauv lub ntiaj teb no uas muaj nyob.
  
  Ib qho mob stroke ntawm txhuam yog cua daj cua dub ntawm galaxies,
  Nws muaj cov hnub qub liab liab poppy, ntiaj chaw zoo li daisies!
  Tom qab tag nrho, Vajtswv tus Creator tsis nyob rau hauv tib neeg,
  Nws tsis xav ua kab me!
  
  Peb txhua tus muaj peev xwm tsim tau txoj cai zoo li no,
  Tias ib trillion parsec nyob rau hauv chocolate!
  Peb lub siab yog cua daj cua dub ntawm volcanoes indignant,
  Kev tshawb fawb tau coj nws zoo rau qhov khoom plig!
  
  Tsis ntseeg tias muaj sijhawm
  Thaum peb tsuas yog savages
  Thaum hluav taws thiab nag ua phem,
  Thiab peb hu ua tsov ntxhuav thiab tsov vaj!
  
  Thaum lub plows bent zoo li ib tug crooked lawj,
  Tus qhev khawb lub ntiaj teb nrog lub qhov hnyav!
  Peb mam li watered lub juicy meadow,
  Lub hnub nyoog phem yog tsim txom koj thaum kawg!
  
  Zoo, dab tsi science koj niam,
  Pom lub cib fim los ua kev xav tsis txawj tuag!
  Peb tuaj yeem ua siab tawv rhuav tshem cov legions,
  Thiab surf lub ntiaj teb loj heev!
  
  Peb tau ua tiav li ntawd, tus Tswv,
  Tej zaum kuv tsis paub nws tus kheej!
  Peb muaj superflesh los ntawm princeps plasma ,
  Thiab nyob rau hauv lub taub hau ntawm quasars muaj hwj chim thiab kev txawj ntse!
  
  Nws pib nws txoj kev taug nrog rab phom zoo tib yam,
  Thaum xub thawj nws tsuas txav tau tsob ntoo xwb.
  Tab sis nws tau los ua ib yam dab tsi txias dua hlau,
  Kho qhov txhab nyob rau hauv ib qho instant!
  
  Tam sim no peb yog tib neeg, pawg neeg superman,
  Muaj peev xwm ua tau yam tsis yooj yim sua!
  daws txhua yam teeb meem,
  Nws tsis yooj yim rau peb hloov lub qab ntuj khwb!
  
  Tab sis yog tias koj xav tau, koj tuaj yeem ua Vajtswv tiag,
  Ua hauj lwm zoo li dev tsis ntshai txiv neej!
  Tom qab tag nrho, peb Elf yog dhau lub hwj chim ntawm superrat ,
  Tsis txhob ua nws tus puav mus rau qhov txwv ntawm lub xyoo pua!
  Yog li cov ntxhais hu nkauj tau zoo heev. Thiab lawv hu nkauj tau zoo nkauj heev thiab cov suab ntawm lo lus yog tswb nyiaj.
  Cov no yog cov ntxhais, lawv qhia ib theem uas zoo rau elves uas tsis tshua muaj zog.
  Thiab cov no yog cov ntxhais uas muaj peev xwm tig lub ntiaj teb tig rov qab. Thiab lawv cov hniav zoo li pearls uas ci ntsa iab heev.
  Tsis muaj cov ntxhais zoo li no uas koj pab tsis tau tab sis hlub thiab qhuas. Lawv tshwm sim los ntawm cov vajtswv thiab vajtswv poj niam. Amazing beauties. Thiab cov txheej txheem ntawm cov tub rog zoo li no yog kev sib ntaus sib tua tiag tiag.
  Thiab lawv ob lub qhov muag ci ntsa iab zoo li sapphires. Thiab ci ntsa iab, zoo li lawv yog hnub qub.
  Thiab ivory hniav. Tsis muaj cov ntxhais zoo li no, koj tsis tuaj yeem tso lawv mus rau cov tsiaj plaub.
  Ntawm no yog ib tug ntxhais nrog cov plaub hau xiav coj thiab nias lub txiv pos nphuab ntawm nws lub hauv siab ntawm lub pob ntawm lub dav hlau launcher. Thiab tus yeeb ncuab tau raug ntaus nrog lub zog tuag, rhuav tshem thiab ua rau tag nrho cov tub rog ntawm Putin tus dais.
  Qhov no tau txias thiab txaus. Cov ntxhais, raws li lawv hais, yeej ib txwm nyob saum.
  Lawv tau qhia cov peev txheej zoo li no thiab zoo kawg nkaus. Thiab nyob rau hauv extermination ntawm orcs los ntawm Putin cov tub rog.
  Thiab txhua yam tau mus zoo tiag tiag. Cov no yog cov ntxhais uas tau qhia tias rau lawv tsis yog tsuas yog orcs xwb, thiab cov tub rog frantic feem ntau tsis yog qhov teeb meem.
  Lub elf chirped:
  - Kuv yog koj, nws,
  Ua ke tag nrho lub teb chaws
  Ua ke tsev neeg phooj ywg
  Hauv lo lus peb yog ib puas txhiab kuv!
  Thiab tom qab ntawd, cov tub rog tau rov zoo siab tos txais thiab hu nkauj;
  Ntawm no kuv hnov ib tug kwj deg ntws hauv cov nyom,
  Nws muaj lub suab nrov thiab bronze thiab damask steel.
  Lub rooj tsavxwm yog ua ntej cov executioners,
  Thiab tam sim no kev ywj pheej rau txhua tus yog kev ua pauj rau kev phem!
  
  Kuv lub paj liab tulip tawg paj hauv teb,
  Tus ntxhais kuv hlub hauv kuv lub zeem muag.
  Kuv tabtom taug kev, muaj ntau lub tebchaws sib txawv,
  Thiab hauv hiav txwv muaj nthwv dej thiab kev tshoov siab.
  
  Yog, Pushkin koj yog ib tug kws sau paj huam, huab tais rau cov kws sau paj lug,
  Tab sis koj tsis paub tias kev sib ntaus sib tua nyuaj ...
  Ntawm no koj hais rau cov dej khov hauv koj lub siab - yaj,
  Thiab cov tub rog tau sib sau ua ke - chij liab!
  
  Peb txiav txim siab los tsim elfinism,
  Tab sis lub peev tsis tsaug zog, cov hma qw.
  Orcism tau nkag los ntawm lub qhov tsua ,
  Txoj hmoo nyuaj ntawm cov neeg Lavxias!
  
  Tab sis paub tias peb bayonet yog sharper dua ib rab koob,
  Thiab cov tso tsheb hlau luam tau rhuav tshem cov kev ntseeg siab thiab cov trenches.
  Cov kab ntawm mowed orcs nteg cia,
  Lub suab nrov ntawm kev tawg ua rau dab mus vwm.
  
  Tab sis kuj muaj kev poob, alas, txoj hmoo,
  Capricious thiab qee zaum tsis ncaj ncees.
  Tus yeeb ncuab hlawv lub tsev pheeb suab rau hauv av ,
  Thiab nws zoo nkauj heev ua ntej!
  
  Tab sis Fortune lub pob zeb kuj paub ntau,
  Nws yuav muab nqi zog, paub cov neeg pluag.
  Los ntawm kua muag, tus ntxhais lub phuam da dej yog tsau,
  Cov neeg nyob ze tsis muaj hmoo!
  
  Tab sis yog hais tias tus ntsuj plig sib ntaus sib tua tsis yog ib tug nees luav,
  Thiab koj muaj peev xwm ua tau yam tsis muaj kev ntshai.
  Koj yuav tsis poob mus ib txhis, ntseeg hauv kev ntxhov siab,
  Tom qab tag nrho, tus uas yog ib tug grunt yeej!
  
  Lub neej zoo li ib qho kev nyuaj siab
  Hauv nws, qhov kawg koj ntseeg tsis yog qhov kawg.
  Rau lub yeeb koob ntawm Vajtswv tus zoo Khetos,
  Thov kom peb koom siab nrog tus Tswv!
  
  Tom qab tag nrho, elfinism yog ib tug noj qab nyob zoo, ncaj ncees ntsuj plig,
  Lub siab xav ua qhov zoo rau txhua tus neeg!
  Yog li ntawd lub teeb ntawm lub ntiaj teb tsis tawm mus,
  Tau lees paub koj qhov kev txawj ntse, kev muaj peev xwm thiab kev ua siab loj!
  Cov tub rog hu nkauj tau zoo thiab zoo nkauj heev. Thiab ci ntsa iab nrog lawv txoj kev txawj ntse tshaj plaws. Thiab lawv ob lub qhov muag zoo li lub pob zeb muaj nuj nqis.
  Thiab lawv ci ntsa iab heev.
  Cov tub rog tau qhia lawv txoj kev npau taws heev. Thiab lawv lub cev cia wriggled zoo li nab. Ntawm no nws yog tiag tiag hais tias sau beauties.
  Thiab ces ib tug ntawm lawv coj thiab banged rau lub orc, siv nws tus nplaig ntev thiab nimble mus nias lub khawm. Thiab nws tau tig los ua ib qho txiaj ntsig zoo heev thiab tuag taus.
  Thiab lub foob pob hluav taws tau ya thiab tawg mus rau hauv pawg ntawm cov yeeb ncuab, rhuav tshem ntau tus dais ntawm Putin. Thiab nws tsuas yog ib qho kev puas tsuaj loj thiab cuam tshuam zoo heev.
  Lwm qhov kev zoo nkauj coj thiab nyem cov hlau nrog nws cov hniav pearly, thiab ua kom nws muaj zog. Thiab tus nplaig nws muaj li cas, muaj zog heev thiab tib lub sijhawm tsis muaj zog thiab corrosive.
  Thiab yuav ua li cas cov khoom tawg tau tawg thiab tam sim ntawd kaum lub tank ntawm Putin cov bears raug pov thiab tig. Thiab cov tsheb no nrog lub orcs ntawm lub taub hau Fuhrer ntes tau hluav taws. Thiab lawv tau kub hnyiab zoo li hluav taws, thiab lub foob pob hluav taws tau pib nyob rau hauv lub tso tsheb hlau luam nrog lub zog tuag thiab puas tsuaj. Thiab cov pob tw twisted thiab tuav tawm ntawm txhua lub pob ntawm Putin tus neeg tua rog.
  . QHOV #11
  Thiab cov ntxhais tau pib hu nkauj dua, uas lawv tau ua nrog kev zoo siab heev;
  Leej twg yog tus elf fighter yog yug los ua tub rog,
  Yog li nws tshwm sim - tus gorilla coj lub pob zeb!
  Nrog koj muaj ib tug xaiv legion ntawm fighters,
  Thiab nyob rau hauv lub plawv cov nplaim taws kub hnyiab nrog fervor!
  
  Tus tub pom rab phom tshuab hauv nws txoj kev npau suav,
  Nws nyiam lub tank zoo dua li Limousine ...
  Leej twg xav tig ib lub nyiaj npib rau hauv npib tsib xee,
  Los ntawm lub txaj nws nkag siab tias lub hwj chim txoj cai!
  
  Yog, paub lwm tus, peb tsis muaj txoj kev,
  Sib zog nce mus rau qhov kawg ntawm lub zog ...
  Leej twg tau poob ib qho xoom -
  Thiab tus nplawm plays, ntawm downcast back!
  
  Tab sis koj xav li cas, kev qaug zog yog kev txhaum hauv ntiaj teb
  Thiab lub neej qhia peb - kov yeej txhua yam ua siab loj!
  Ntawm tus txiv neej ntawd muaj ntaj,
  Kom cob qhia tus tsov ntxhuav uas txawj ntse!
  
  Nco ntsoov Vajtswv tsis nyiam cov tsis muaj zog
  Leej twg yuav, thiab ntshai bravely tsav ...
  Lub zog ntawd yuav xa bayonets,
  Thiab leej twg tuag yog lub palace nyob rau hauv lub xub ntiag ntawm ntuj ceeb tsheej!
  
  Koj yuav tsum yeej zoo nkauj nrog ib zaj nkauj,
  Tab sis paub tias kua muag yuav tsis pab koj yog tias koj raug ntaus!
  Tsev neeg rau qhov zoo yog ib pab tub rog nyob rau hauv lub barracks,
  Txawm hais tias tus thawj coj, Leej Txiv, yog nruj thiab nruj!
  
  Thiab qhov khoom plig - yuav muaj tag nrho lub ntiaj teb,
  Nws yog tsis yooj yim sua xav txog tej yam zoo li no!
  Peb yuav kov yeej lub qab ntuj khwb loj,
  Ntseeg kuv, kuj muaj peev xwm ua tsis txawj tuag!
  
  Cia li qhia kev txawj ntse hauv kev sib ntaus,
  Thiab tsis txhob poob yog tias nws tau nruj ...
  Koj tsis tuaj yeem tsim kho yam tsis muaj ntshav,
  Lub hauv paus ntawm lub tsev uas tus txij nkawm yuav yug!
  Maria Kolesnikova siv tag nrho cov lus txib ntawm xws li ib tug loj thiab glamorous pab tub rog, muaj feem ntau ntawm zoo nkauj elves. Thiab qhov chaw muaj rog, mustachioed, bald dictator txuas ntxiv npau taws. Nws kev lom zem yog saib cov poj niam tsis hnav khaub ncaws thaum tshawb nrhiav. Thiab tseem tuav txoj kev sib deev ncaj ncees ntawm pob taws liab qab. Qhov no amused lub tyrant.
  Maria, txawm li cas los xij, tau khiav tawm ntawm nws cov clutches, thiab nws cov tub rog tau tawm tsam nrog cov orcs encroaching, ua nws nrog kev ua yeeb yam zoo.
  Thiab cov elf warriors pib sib ntaus nrog ntau dua iab thiab frenzy.
  Ib tug elf hluas nkauj nrog poppy-xim plaub hau coj nws thiab raug rho tawm los ntawm lub recoilless phom, nias lub pob nrog nws liab doog txiv mis. Raws li qhov tshwm sim, lub foob pob hluav taws tawg tawm thiab ntaus cov bears furry, tawg mus rau hauv cov lus qhia sib txawv, thiab cov tub rog ntawm Putin cov tub rog tau tawg.
  Tus tub rog giggled thiab hu nkauj, baring nws cov hniav:
  - Kuv yog tus ntxhais muaj zog tshaj plaws hauv ntiaj teb,
  Thiab chav dej txaus rau tus zaj phem!
  Thiab nws ob lub qhov muag ci ntsa iab thiab ib zaug ntxiv hluav taws xob bolts ntawm colossal tej yam yees siv hwj chim. Thiab Putin tus dais dua raug kev puas tsuaj loj.
  Lwm tus ntxhais tub rog tsis ua siab ntev. Thiab nws coj nws thiab nias nws cov ntiv taw liab qab ntawm lub khawm joystick. Thiab lub clutch ua haujlwm, foob pob hluav taws raug rho tawm haujlwm ntawm orcs.
  Thiab qhov kev cuam tshuam zoo li no tau ua rau muaj kev puas tsuaj loj heev.
  Tus ntxhais elf hu nkauj:
  Kev puas tsuaj yog kev mob siab rau
  Orcs muaj lub zog tsis zoo,
  Lub hwj chim ntawm tshis haus lwm tus neeg cov ntshav,
  Thiab cov elves kav txoj kev hlub!
  Lwm tus ntxhais los ntawm cov neeg zoo nkauj tau pom zoo nrog qhov no:
  - Yog, peb elves muaj kev hlub zoo, thiab ua tiav tsev neeg kev sib haum xeeb!
  Thiab cov ntxhais coj nws thiab nrog lawv liab qab, chiseled ob txhais ceg cuam li killer khoom plig ntawm kev puas tsuaj. Thiab lawv rhuav tshem tag nrho cov tub rog ntawm Putin tus dais.
  Tus ntxhais sau tseg tias:
  - Putin yog tus neeg ua txhaum ntshav!
  Lwm tus elf nodded.
  - Heev insidious, thiab tsis tsuas yog nyob rau hauv lub neej no, tab sis nyob rau hauv lub xeem reign yog ib tug despot!
  Thiab cov elf warriors coj nws thiab hu nkauj ua ke, nyob rau hauv chorus;
  Nyob rau hauv cov hlab ntsha lub rauj ntawm siab tawv knocks,
  Yog li kev tsov rog tiag tiag pib!
  Peb lub siab nyiam zoo li lub monolith
  Ci ntsa iab, lub teb chaws tsis muaj kawg!
  
  Rau nws lub siab zoo li kev ua si hauv kev sib koom ua ke,
  Tsis muaj kev hu rau ib tug tub rog zoo!
  Txawm txoj hmoo stings zoo li rab koob
  Tab sis tus hluas nkauj yog grenade tiag
  
  Kev mob kuj yog ib tug khub rau peb, alas,
  Peb poob phooj ywg poob siab!
  Thiab muaj hmoo qee zaum tsuas yog rau lub sijhawm,
  Tab sis ntseeg tias eagles tsis yog parrots!
  
  Thiab peb muaj kev suav nrog cov yeeb ncuab,
  Npau taws heev thiab txaus ntshai!
  Lub hnub ci lub hauv pliaj los ntawm lub kaus mom hlau,
  Ua neej nyob ntiaj teb no nyuaj npaum cas!
  
  Hmoov tsis zoo, peb tsis raug tso cai xaiv
  Zoo li lub nti, hmoov zoo tig peb!
  Zoo, ua li cas txog Vajtswv? Vajtswv tsis quav ntsej
  Tib neeg tuag zoo li yoov!
  
  Tab sis ib txwm muaj lub caij nyoog thoob plaws ntiaj teb,
  Nws nrog cov uas siab tawv thiab ua phooj ywg nrog lub zog!
  
  Peb txoj kev ntseeg, lub siab, siab tawv, hwm,
  Yuav kom tsis txhob daig zoo li tus npua hauv lub pas dej!
  Sawv, tshiav dej,
  Hneev rau cov uas tsim lub qab ntuj khwb!
  
  Tsis muaj pes tsawg me me ntawm tus account,
  Kom kov yeej ib txoj hauj lwm!
  Koj yuav ua tiav, tus txiv neej no paub
  Thiab kev vam meej, thiab kev lees paub sai sai!
  Ua zoo li tus Vajntxwv uas muaj hwjchim loj kawg nkaus
  Muab cov lus txiav txim tsis ncaj ncees!
  Thiab tam sim no huab cua, kev sib ntaus sib tua nyuaj,
  Qhov no yog dab tsi, ib yam nkaus, kev kawm!
  Lub ntuj yog glamorous xiav,
  Irrigated cov pa luam yeeb ntawm kev ua phem!
  
  Tab sis kuv pom tus yeeb ncuab raug hluav taws,
  Nws lub dav hlau poob rau hauv lub tshav pob,
  Zoo siab npaum li cas, lub ntsej muag zoo siab,
  Peb nyob twj ywm ib tug falcon ntawm yuav!
  Cov ntxhais zoo nkauj hu nkauj, tsis hais dab tsi. Thiab nws ua rau muaj kev xav.
  Zoo, dab tsi yuav cov orcs tam sim no coj thiab tau txais. Thiab lawv yuav tau txais nws raws nraim hauv nickel.
  Cov tub rog tua los ntawm rab phom tshuab muaj npe nrov thiab meej. Lawv yog cov zoo aimed thiab muaj zog heev.
  Ntawm no ib tug ntawm lawv coj nws thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab tau pib ib lub txiv ntoo nrog lub txiaj ntsim ntawm kev puas tsuaj. Nws coj thiab ua rau muaj ntau ntawm Putin tus dais.
  Tom qab ntawd nws hu nkauj nrog kev mob siab:
  Peb yog cov me nyuam ntawm lub galaxy
  Elves raws li cov kws kho mob ...
  Lawv tuaj yeem fuck
  Zoo, lawv yuav ya!
  Thiab tus tub rog pov ib pob khoom tawg nrog nws pob taws liab qab. Nws fucked, thiab ua rau colossal puas tsuaj. Thiab ntau orcs raug tua uas nws tsis tuaj yeem suav.
  Cov no yog cov ntxhais uas yog ib tug neeg zoo nkauj thiab ntxim nyiam. Thiab muaj peev xwm qhia tau tej txuj ci tseem ceeb. Ntawm no, tawm tsam cov ntxhais zoo li no thiab pearls, orcs zoo li tus dais ntawm lub rampage. Tab sis cov tub rog, tau kawg, npaj txhij rau kev sib ntaus sib tua, thiab lawv yuav qhia lwm yam.
  Tshwj xeeb yog tias lawv liab qab, puag ncig, liab pob taws khaus khaus, thiab txawm tias lawv ntaus cov orcs tshwj xeeb.
  Thiab tau kawg cov ntxhais ua tsis tau yam tsis muaj kev hu nkauj. Thiab lawv lub suab yog amazing;
  Yuav ua li cas txiav txim interestingly lub ntug,
  Txawm hais tias nws tsis tau muab rau koj cov neeg hauv ntiaj teb kom nkag siab!
  Nov yog kuv txoj kev hu tam sim no -
  Tig txhua qhov tsis muaj tseeb ntawm xinesmas rau hauv kev muaj tiag!
  
  Tsim starships nrog blotters
  Thiab los ntawm ib tug slingshot nrog luag kom txo tau ib tug quasar!
  Ua kom cov neeg tsav nkoj ua khoom qab zib ib zaug,
  Thiab es tsis txhob lub hnub nrog ib tug kub samovar!
  
  Txhua yam tau ua rau tib neeg,
  Ua kom kuv txoj kev npau suav ua tiav!
  Tau kawg, Omnipotence yog qhov txaus ntshai,
  Thaum koj tsis paub qhov ntsuas ntawm kev zoo nkauj!
  
  Koj tuaj yeem yug tau ib tug violinist, tus kws kos duab,
  Thiab kawm yuav ua li cas rhuav cov hlua!
  Tab sis kev xav yuav tsum ua qhov kaj ntshiab,
  Txhawm rau nchuav txoj kev hlub tshua thiab kev tshav ntuj!
  
  Nws yog, ntawm chav kawm, nyuaj rau kwv yees ib qho kev nqis tes ua.
  Kuv tsis paub, kuv yuav muab pov tseg!
  Lawv tuaj nyob rau hauv daim ntawv ntawm lub ncuav mog qab zib nrog lub hnub qub cream,
  Thiab qhov pom ntawm ib tug hluas nkauj nrog ib tug cannon sparkles!
  
  Los txog, ces fantasy txiav txim siab
  Koj tsuas yog neeg ntiaj teb tsis tuaj yeem nkag siab qhov no!
  Tias thermoquark synthesis tshwm sim,
  Dab tsi tuaj yeem ua rau princeps -plasma twist ib txoj xov!
  
  Lub ntiaj teb twg koj xav tau, tsim nws,
  Yog li ntawd lub accordion cua daj cua dub ua si!
  Yog li ntawd tsis muaj qhov chaw kub hauv daim ntawv qhia,
  Yog li ntawd tsim kom tsis nco qab mob!
  
  Nco ntsoov, koj kuj yog Vajtswv cov menyuam,
  Leej twg qhia nws cov tub tsim!
  Txhawm rau muab kev ncaj ncees, kev txiav txim tshiab,
  Koj nyob qhov twg yog ib tug neeg yos hav zoov, tab sis qhov kev ua si tsis txawj tuag!
  
  Hlub cov neeg koj hlub, hwm Yexus,
  Sim ua kom zoo rau peb txhua tus!
  Yog li ntawd tus neeg tsis nyob hauv lub trough,
  Yog li tsis txhob tsoo lub computer nrog chisel!
  
  Wb tuav tes, wb hais
  Kev zoo siab yuav yog - nws tsis tuaj yeem ua lwm yam, ntseeg nws!
  Tom qab tag nrho, peb yog cov neeg Patriots,
  Cas tus tsiaj nyaum predatory yuav quaj los ntawm kev ntshai!
  
  Tiv thaiv lub tebchaws yog peb lub luag haujlwm dawb ceev,
  Tsim ib lub hauv paus rau omnipotence!
  Txhawm rau tsim inflorescences ntawm lub ntiaj teb,
  Cov Elves yuav tsum ntxiv dag zog rau lawv lub zog thiab pab tub rog!
  Cov ntxhais hu nkauj nrog kev zoo siab thiab aplomb. Zoo nkauj yws lawv cov lus. Thiab literally overflowed.
  Tab sis tsis yog txhua tus elves muaj hmoo heev. Ib tug ntawm lawv raug ntes los ntawm orcs.
  Thiab tom qab ntawd Putin tus dais muab tus ntxhais rau ntawm khib. Lawv twisted txoj kev zoo nkauj txhais tes nyob rau hauv chains. Tom qab ntawd, ib qho thaiv loj tau dai rau ntawm liab qab, chiseled ob txhais ceg ntawm kev zoo nkauj. Thiab ncab tus elf ntawm lub khib. Thiab tus ntxhais creaked los ntawm tej yam mob.
  Cov orcs pib tuav nws nrog nplawm ntawm nws nraub qaum. Thiab nyob rau hauv liab qab, zoo nkauj, tanned ob txhais ceg, lawv taws hluav taws. Thiab lawv tau pib tiag tiag thiab lim hiam tua cov kev zoo nkauj.
  Tus ntxhais raug mob heev, tab sis nws ua siab ntev. Tom qab ntawd, Putin tus dais pib tawg cov ntiv tes ntawm nws txhais taw liab qab mus rau ib tug zoo nkauj, thiab tau ntxim hlub heev thiab liab qab ntxhais nrog lub cev nqaij daim tawv.
  Tus ntxhais qw hauv qhov mob tsis txaus ntseeg. Tiamsis thaum ntawd nws mam li nyob ntsiag to. Thiab tsis yog moans, nws coj nws thiab hu nkauj;
  Kuv yog ib tug tub rog tub rog ntawm niam Elf,
  Lub teb chaws muaj hwj chim, Motherlands ntawm txhua lub teb chaws ...
  Tsis muaj teb chaws nyob hauv ntiaj teb, paub tias nws zoo nkauj dua,
  Kuv khi txoj hlua ntse hauv qab lub roob!
  
  Ua ib tug tho kev yog kev xyiv fab thiab kev hu,
  Tom qab tag nrho, nws txhais tau tias koj yog ib tug tub qhe ntawm lub teb chaws.
  Thiab koj tuaj yeem muab ntau lub ntiaj teb -
  Ua kom puas lub machinations ntawm ntuj raug txim- Dab Ntxwg Nyoog.
  
  Thaum lub caij ntuj sov tuaj nyob rau hauv plaub caug-ib
  Lub 6 hli thunderstorms rumbles rau peb ...
  Peb tsis xav kom lub cheeb tsam ua neeg pluag,
  Rau kev zoo siab, ntseeg - Fatherland yog tsim!
  
  Nrog ib tug ntxhais, lub siab phem orcs tos nyob rau hauv ambush,
  Peb tau txais ib rab phom tshuab ua ntej ntawd.
  Thiab rau Putin qhov kev ntxhov siab vwm,
  Peb pab pawg tau ua tiav ntaus dais!
  
  Cov hluas nkauj liab qab taw coarsened,
  Cov daus twb prickling nyob rau hauv lub liab qab ib leeg.
  Los ntawm qhov txias thiab kev puas tsuaj tig xiav,
  Tiamsis qhov hluav taws dawb huv ua rau peb lub siab sov!
  
  Peb yeej tsis paub txog kev ntsuas ntawm cov yeeb ncuab,
  Peb tsis pub so ib hnub thiab hmo ntuj!
  Lawv ya mus rau echelons nyob rau hauv ib tug swarm ntawm grenades,
  Thiab cov tub ceev xwm nrog rab phom sniper.
  
  Tsis pom qhov twg qhov phem orcs nrhiav kev txhawb nqa,
  Peb cov pioneer, valiant detachment ...
  Muaj peev xwm, yog tias koj xav tau txiav roob,
  Nov yog Putin lub tank kub kub zoo li tswm ciab.
  
  Cov neeg nyob hauv qhov haum ntawm kev npau taws rallied -
  Rau kev ncaj ncees, ua siab loj thiab hwm.
  Thiab tsis muaj reef nyob rau hauv hiav txwv cua daj cua dub -
  Qhov twg yuav ua rau peb zaum!
  
  Peb nkag mus hauv Orklin, peb koom nrog Komsomol,
  Los ntawm stomping barefoot nrog cov ntxhais thoob ntiaj teb!
  Peb nqus tau yeej zib mu nyob rau saum ntuj ceeb tsheej May,
  Tam sim no nws tau dhau los ua nyob mus ib txhis, peb txoj kev vam meej!
  Uas yog ib tug ntxhais zoo li no yooj yim tsim txom tsis tau. Txawm tias tus executioner lashes nws furiously nrog nplawm. Tab sis yeej tsis muaj ntau pom. Thiab tam sim no lub orc tshem tawm ib tug liab-kub hlau los ntawm lub qhov cub.
  Thiab cia nplawm tus ntxhais twb, tsis muaj kev hlub nrog tsiaj qus npau taws. Thiab nws tau ua nws hnyav heev thiab aggressively.
  Tab sis tus ntxhais elf tsis tawg thiab pib hu nkauj nrog kev npau taws thiab kev txaus siab ntau dua;
  Hauv qab txoj kev yuav muaj mis nyuj,
  Thawj kauj ruam hauv lub neej yog qhov tseem ceeb!
  Koj rov pom dua lub qab ntuj khwb,
  Whirlwinds ntawm furious tawm tsam!
  Chorus...
  Thiab kev sib ntaus rov mus ntxiv
  Lub hyperplasma yog hluav taws!
  Vajntxwv elves tseem hluas heev
  Strikes nrog beams!
  
  Lub ntiaj teb mus rau txhua qhov kawg,
  Peb muaj zog tshaj Vajtswv cov yawg koob
  Over nature, lub hwj chim ntawm tus omnipotent,
  Theoplasm yeej fighters.
  
  Chorus...
  Thiab kev sib ntaus rov mus ntxiv
  Lub hyperplasma yog hluav taws!
  Vajntxwv elves tseem hluas heev
  Strikes nrog beams!
  
  Tsis txhob cia siab tias yuav muaj kev hlub tshua los saum ntuj
  Cov ruam ces tos xoom xwb!
  Sawv hauv qhov tuag rov qab los nrog kev hwm
  Mus rau spheres ntawm tag nrho cov sciences ntawm txoj kev.
  
  
  Yav dhau los, tshav kub thiab daus,
  Lub ntiaj teb no txom nyem thiab nplua nuj.
  Thiab tam sim no txhua tus tsim,
  
  
  
  Thiab kev sib ntaus rov mus ntxiv
  Thiab lub siab ntxhov siab nyob hauv siab,
  Vajntxwv elves tseem hluas heev
  Thiab cov tub ntxhais hluas Kaum Ib Hlis ua ntej.
  Vajntxwv elves tseem hluas heev
  Thiab cov tub ntxhais hluas Kaum Ib Hlis ua ntej.
  
  Thiab kev sib ntaus rov mus ntxiv
  Thiab lub siab ntxhov siab nyob hauv siab,
  Vajntxwv elves tseem hluas heev
  Thiab cov tub ntxhais hluas Kaum Ib Hlis ua ntej.
  Vajntxwv elves tseem hluas heev
  Thiab cov tub ntxhais hluas Kaum Ib Hlis ua ntej.
  Tus ntxhais tsis tawg rau ntawm khib. Tab sis tus elf sniper muab ib lub mos txwv tuag rau hauv orc lub plab. Thiab nws, tau txais ib qho mob hauv lub ntiaj teb, tau pib choke thiab tuag.
  Lwm tus ntxhais raug rho tawm haujlwm thiab xuas nrig ntaus Putin tus dais ntawm lub taub hau, thiab nws ntog tuag.
  Ntawm no yog cov elves ntawm lub tso tsheb hlau luam, lawv coj lawv tus ntxhais thiab tso nws. Thiab nws tau hloov mus ua txias heev.
  Thiab cov tub rog tau pib pov cov khoom plig zoo li no ntawm kev tuag ntawm cov yeeb ncuab nrog kev pab ntawm cov leeg liab qab.
  Yuav ua li cas yog orcs? Nws yeej tsis muaj zog rau lawv mus sib ntaus nrog cov elves . Thiab lawv yeej tau txais peev ntawm lub horns. Thiab qhov loj ntawm orcs yog nyob rau hauv lub ntxa thiab corpses.
  Yog li tsis txhob mus tawm tsam cov ntxhais, Putin tus dais, txwv tsis pub koj yuav mus rau hauv lub ntxa.
  Cov ntxhais ua kom nquag plias thiab hais lus. Cov no yog cov tub rog uas tuaj yeem txiav txim siab txoj hmoo ntawm lub ntiaj teb ib zaug. Thiab lawv liab qab, puag ncig heels, yog li liab thiab zoo kawg nkaus. Qee cov tub ntxhais hluas elves txawm mob siab rau yaim lawv ob txhais taw, thiab ua kom pom kev ua siab loj thiab kev zoo siab uas tsis tau muaj dua nyob rau tib lub sijhawm.
  Thiab kuv ua haujlwm nrog lub zog loj. Cov ntxhais no yeej invincible tiag tiag.
  Thiab yog hais tias lawv pib hu nkauj, ces tus dais roars nrog annoyance;
  Lub teb chaws uas koj nyob dawb, sawv daws,
  Nyob rau hauv uas txhua tus Tswv yog ib tug proletarian.
  Koj tig mus rau hauv ruble thiab npib tsib xee,
  Nyob rau hauv lub caij ntuj no, nyob rau hauv lub snowdrifts, ib tug solarium.
  
  Nws muaj ci ci, liab chij ntawm communism -
  Leej twg cog lus tias peb tsis txawj tuag!
  Peb qhia kev hlub rau Fatherland nyob rau hauv nqe -
  Yuav muaj kev zoo siab mus ib txhis, ntseeg nws!
  
  Cov thawj coj txawv qee zaum ...
  Tsis yog txhua tus thawj coj zoo li Stalin txawj ntse.
  Tab sis peb txhua tus yeej ib txwm yog tus phab ej,
  Thaum ob lub siab thiab yuav muaj zog!
  
  Nyob rau lub hli kawg ntawm lub caij nplooj ntoos hlav siab tawv,
  Tus tub rog xaus kev tsov rog los ntawm kev noj Fraga .
  Peb muab siab npuab Ntuj ib yam li cov tim tswv,
  Qhov kev txiav txim tau muab rau peb - tus neeg tua rog tsis yog ib kauj ruam rov qab!
  
  Yog tias kev tuag los, ces hla koj tus kheej,
  Thiab tus Tswv, ya mus rau lub vaj kaj siab, qhov twg roob tshauv....
  Peb tus Ntsuj Plig yuav nce mus ib txhis,
  Peb yuav kov yeej lub ncov muaj zog!
  
  Tom qab tag nrho, tom qab kev tuag, txoj sia yog tus dej dua,
  Hauv nws peb caij nkoj zoo li lub nkoj - meteor!
  Thov Vajtswv Leej Txiv Saum Ntuj Ceeb Tsheej,
  Tsis txhob ua siab ntev rau swb thiab txaj muag!
  
  Empire, vim nws yog Vajtswv lub teeb,
  Cov Elfs raug txib los ntawm tus uas muaj hwjchim kav!
  Peb yuav tsis paub qhov kawg ntawm xyoo zoo siab,
  Tsis muaj kev txwv rau qhov kev pabcuam - rub lub pob!
  
  Elves ua ke yog peb lub ntsiab lus -
  Ua ib tug txiv neej mloog lus rau lub hwj chim txawj ntse!
  Theatre ntawm lub ntiaj teb no yog tag nrho ntawm cov actresses,
  Peb rhuav lub qhov ncauj ntawm ntuj txiag teb tsaus npau taws!
  Cov ntxhais hu nkauj zoo nkauj thiab qhia lawv cov tubtxib saum ntuj thiab tib lub sijhawm dab phem ua cim.
  Nov yog qhov lawv sib ntaus. Cov phom cua tua phom raug rho tawm los ntawm cov nyoob hoom qav taub. Thiab lawv tsoo cov hauj lwm ntawm Putin tus dais mus rau tej daim. Thiab cov orcs no tuag yam tsis muaj kev khuv leej.
  Yog li ntawd muaj pes tsawg tus neeg raug tua.
  Cov no yog kev sib ntaus ntawm cov ntxhais siab tawv. Ib tug ntawm lawv coj nws thiab nrog nws lub txiv mis liab liab nias lub pob tua. Thiab tom qab ntawd nws tau ya mus rau hauv Putin tus dais, ib qho kev puas tsuaj heev thiab kev puas tsuaj. Leej twg tso ntau tus yeeb ncuab no.
  Qhov no yog li cas cov ntxhais siab tawv sib ntaus.
  Tab sis cov tub ntxhais hluas elves kuj sib ntaus sib tua hnyav thiab muaj lub siab zoo. Thiab lawv tsoo cov yeeb ncuab thiab tua Putin tus dais.
  Cov tub rog hluas ua qhov no txias thiab witty. Thiab nws yog tag nrho impressive.
  Yuav ua li cas zoo thiab txias txhua yam zoo li.
  Tab sis cov tub ntxhais hluas elf muab hluav taws kub hnyiab rau lub orcs. Mowed lawv yam tsis muaj ceremony thiab hu nkauj;
  Kuv xav txog kuv tus ntxhais
  Uas ci ib daim paj huam.
  lub Elfiney lub caij ntuj no -
  Tsis muaj kev xaiv, tsis muaj teeb meem!
  
  Nrog nws, txawm nyob rau hauv txias, tus ntsuj plig yog qhov kaj,
  Nyob rau hauv lub tshav kub coj lub caij nplooj ntoos hlav txias.
  Ob txhais tes tuav lub zog oar,
  Ncaim tus dej mus txog thaum muaj cua daj cua dub.
  
  Thaum lub caij nplooj zeeg los nag,
  Tsob ntoo nyob rau hauv kub nyob rau hauv liab doog khoom kim heev.
  Koj hnia ua rau kuv tshee
  Thiab tus ntxhais dawb cov plaub hau yog curly.
  
  Barefoot phooj ywg rushes hla nplooj,
  Nws zoo nkauj - zoo li tus ntxhais huabtais ntawm lub caij ntuj sov.
  Ib tug nplawm nyob rau hauv lub puddles - ib tug tshuaj tsuag ntawm lub caij nplooj ntoos hlav,
  Thov kom peb lub siab nyiam hu nkauj!
  
  Peb yuav tsis raug kev nyuaj siab thiab kev tu siab,
  Wb tau lub hnub qub npau suav saum ntuj!
  Ntawm no kuv yuav ua, zoo li yog huab tais nyob saum lub zwm txwv -
  Thiab lub ntiaj teb txoj kev ua tsis tiav ...
  
  Tus hluas nkauj hauv teb xaiv ib lub camomile rau kuv,
  Nyob rau hauv teb, kuv pluck ib tug dandelion rau nws.
  Txawm hais tias excitement yog qaug cawv li cawv -
  Tsis txhob xyaum tus parrot nyob rau hauv kev hlub!
  
  Wb ua si guitar, no romance,
  Kom neeg paub tias kev xyiv fab yog dab tsi!
  Cia tus yug muab kev zoo siab -
  Thiab tus dab phem-laus hnub nyoog yuav tsis tuaj!
  
  Tus ntxhais thiab kuv puag thiab mus,
  Koj tsis tas yuav hais lus phem thiab txhais tau tias.
  Qee zaum koj tsis tuaj yeem zam kev tsov rog, nkag siab
  Txhua xyoo tsis tuaj yeem xiav!
  Yog lawm, thiab cov tub hluas los ntawm hom elves paub yuav ua li cas hu nkauj thiab sib ntaus. Tsuas yog lawv, ntawm chav kawm, tsis zoo li kev sib deev ncaj ncees, yog txaj muag los tawm tsam tsis tau.
  Txawm li cas los xij, lub ntsej muag ntawm cov txiv neej elves yog qhov sib tw thiab ruddy, tsis muaj plaub hau, zoo li cov ntxhais. Thiab kuv yuav tsum hais tias nws zoo heev. Ntawm no yog ib tug txias, pab neeg tsis muaj zog.
  Cov tub rog qhia lawv qhov txias thiab tsis nkag siab aerobatics. Tab sis qhov ntawd tsis yog tag nrho, tau kawg. Lawv yuav tsum muaj peev xwm hais tau tej yam zoo li no - uas lawv tsis tuaj yeem hais hauv zaj dab neeg, thiab tsis piav nrog tus cwj mem.
  Tab sis ib tug ntawm lawv tua nrog lub dab teg. Nws yog thawj thiab zoo nkauj.
  Thiab cov dej ntws ntawm lub zog tau muab pov tseg kom puas tsuaj thiab kub hnyiab heev, zoo li napalm.
  Thiab yuav ua li cas yog tias cov ntxhais qhia ib yam dab tsi, nws yuav yog lub hleb rau Putin tus dais.
  Tab sis cov tub hluas tuaj yeem ua tau ntau yam. Tshwj xeeb tshaj yog tias lawv nias lub cim nrog lawv txhais tes. Thiab nws yuav txias heev.
  Thiab qhov uas lawv tso tawm tau dhau los ua neeg tuag taus thiab puas tsuaj.
  Thiab tus tub hluas hu nkauj zoo heev;
  Kuv zoo li yuav tawm ntawm tus nees grey,
  Tus nees luav zoo li cas?
  Kuv paub Xatas nws tus kheej cov neeg txheeb ze -
  Kuv yuav nrog tus uas ntxeev siab rau lub tebchaws!
  
  Dab ntxwg nyoog tau nyob hauv lub hlwb tsis zoo,
  Thiab npau taws xav gallop!
  Cia peb sib npaug ntawm qhov sib npaug - lwv cov xoom ib zaug,
  Ntxuav lub system los ntawm lub abyss ntawm kev nyuaj siab!
  
  Kuv tsis nkag siab qhov twg kuv yuav mus,
  Lub cua daj cua dub hyperplasmic tau nrawm los ntawm kuv lub taub hau!
  Tsis txhob cia koj tus kheej xa mus rau shit
  Yog li ntawd ib tug kwj ntawm lub yeeb koob yuav spilled hla lub lunar ntiaj teb no!
  
  Kev ua tsov ua rog ntws hauv cov kwj deg tsis tu ncua -
  Qhov no yog hom kev ua si tos cov elf ntawm lub xyoo pua ...
  Thiab kuv xav haus ib co intoxicating cawv -
  Thiab calmly txuas ntxiv nrog qhov loj ntawm kev sib tham.
  
  Tab sis paub tias kev qaug zog thiab kev ntxhov siab yuav dhau mus -
  Nrhiav elf ntawm koj txoj kev npau suav, koj yog kev vam meej thiab hu!
  Peb, uas yog cov tho kev, siv zog mus taug kev -
  Tom qab tag nrho, tus tub rog txias tsis yog lub npe ruam!
  
  Babakh thiab torn, ntawm no yog lub roob ntawm corpses,
  Tus yeeb ncuab tsis meej pem, khiav tawm!
  Peb tuaj yeem ua tiav txoj kev
  Txawm tias tus dev ntawm lub ntiajteb sab hauv yog barking wildly!
  
  Peb ua dab tsi hauv ntiaj teb - tsis muaj kev npau suav,
  Peb yug los, zoo li napalm yog tsim txom peb lub hlwb!
  Mus ib txhis peb yuav zoo li peb cov hluas -
  Thiab ib qho chaw hauv ntuj txiag teb tsaus yuav zoo dua nyob saum ntuj!
  
  Tus tub rog xav li cas? Rau tsov rog mus kawg -
  Nws muaj kev thaj yeeb nyab xeeb thiab dhuav thiab lub hlwb tsis muaj zog!
  Peb yuav ntes tus yeeb ncuab mus rau qhov ntxa -
  Tab sis paub tias nws lig dhau rau kev tso siab rau cov tub rog!
  
  Yuav tsis muaj qhov tshwm sim, thiab tsis muaj kev xaiv -
  Tiav txoj hauj lwm thiab tam sim ntawd lwm!
  Tom qab tag nrho, qhov no tsuas yog pib, kev tiv thaiv kev khiav,
  Tom qab tag nrho, kev ua tub rog yog kev ua zoo!
  Tau kawg, tus elf lub suab zoo li lub raj tooj liab.
  Tus tub hluas tau pw zoo. Thiab nws tau tawm tsam zoo heev. Thiab nws hlub elves. Yog tias tsim nyog, cov lus yuav raug siv. Muaj tseeb tiag, muaj kaum ob npaug ntawm cov ntxhais hauv ntiaj teb no dua li cov tub. Thiab nws zoo heev rau cov txiv neej, tau kawg. Cov ntxhais lawv tus kheej sib ntaus sib tua rau cov txiv neej nrog tag nrho cov npau taws thiab siab. Thiab tsis muaj dab tsi coj los yog nqa mus.
  Cov no yog cov ntxhais ntawm no - lawv yos hav zoov rau txiv neej. Thiab koj ua tsis tau dab tsi tawm tsam lawv.
  Thiab yog tias lawv hu nkauj, ces ...
  Thiab cov ntxhais hu nkauj zoo li no:
  Cia khiav clumsily,
  Armored tanks los ntawm cov pas dej,
  Thiab muaj rab phom tshuab rau saum lub ru tsev...
  Nws yuav rhuav tag nrho cov orcs rau hauv daim!
  . QHOV NO 12.
  Maria Kolesnikova, ib tug hluas nkauj siab tawv nyob rau hauv lub ntiaj teb no ntawm elves, txuas ntxiv ua siab tawv hais kom ua thiab muab lus txib. Nws ua li no nrog kev txaus siab heev. Thiab tus tyrant nrog lub hwj txwv thiab taub hau taub hau yuav damned.
  Cov elf warriors txuas ntxiv mus sib ntaus sib tua. Lawv repelled lub onslaught ntawm enraged orcs. Thiab lawv txhua tus tau nce thiab nce, zoo li ib tug nquab ntawm cramps.
  Thiab cov ntxhais tag nrho tua thiab mowed down cov yeeb ncuab. Lawv ua nws nrog kev txaus siab heev.
  Thiab txhua qhov kev txhaj tshuaj ntawm cov elves tau nrog los ntawm nias lub pob, nrog kev pab los ntawm lub mis liab liab lub txiv mis.
  Thiab cov ntxhais tawg tag. Nyob rau tib lub sijhawm, lawv cov ntiv taw liab qab pov cov grenades loj loj, rhuav tshem Putin tus dais sib nrug. Thiab cov nqaij torn hlawv thiab haus luam yeeb.
  Yog li ntawd, cov ntxhais yuav tsum tau ua haujlwm tu nws. Thiab kev xyiv fab, nkauj thiab zoo siab heev.
  Thiab tib lub sij hawm, ntawm chav kawm, lawv hu nkauj;
  Tab sis yog hais tias ib tug warrior pierced los ntawm ib tug mos txwv ntog,
  Thiab tus ntxhais yuav zaum hauv lub kua muag mus ib txhis li poj ntsuam.
  Tsis tas yuav xav tias lub ntiaj teb tsuas yog kev cia siab dub,
  Lub vaj kaj siab ntawd tau ploj mus lawm thiab raug dab ntxwg nyoog siab phem tsuj ntais...
  
  Qhov tseeb, muaj kev cia siab - txoj hmoo tsim nyog,
  Yuav tiv thaiv fatherland thiab kov yeej lub abyss.
  Thaum nyob rau hauv Elfia txhua tus txiv neej yog ib tug muaj zog warrior -
  Paub qhov no tsis yog bravado thiab tsis ruam kitsch!
  
  Tab sis qee zaum knights tsis muaj kev txhawb nqa,
  Lub Horde tsis paub qhov qhab nia, thiab lub siab yog siab phem.
  Tom qab ntawd peb yuav tsis dhau los ua ib tug parrot submissive -
  Nws zoo dua qhov txaj muag ntawm cov hlau lead hauv lub tuam tsev!
  
  Kev ua tsov rog hauv chaw - nws yog ib hom tshwj xeeb,
  Hauv nws koj yog cov khoom ua si neeg hlau, alas ...
  Tab sis cov tub rog Elfi los ntawm cov tub rog paub cov nom tswv,
  Uas tsis haum rau pw hauv hleb.
  
  Fragments ntawm txawv hnub qub nyob rau hauv lub ntuj yog pob zeb diamond,
  Hauv lawv txhua lub kua muag ntawm tus ntsuj plig ...
  Sim, qhia koj cov txuj ci,
  Thiab zoo dua hu nkauj rau thunder hopak seev cev.
  
  Lub caij nplooj zeeg - qhov twg lub caij ntuj sov ploj mus,
  Nws captivates nrog amazing kev zoo nkauj!
  Cia kuv tus Elf ua, hu nkauj hauv zaj paj huam no,
  Nrog nws ua ib tug inextricable niam lub teb chaws!
  
  Kuv xa tus hnia zaum kawg rau tus ntxhais,
  Thaum kuv tuag, koj kev zoo nkauj tsis quaj ...
  Cia peb coj nws, ntseeg Orklin, nyob rau hauv lub paj lush ntawm lub Tsib Hlis,
  Thiab tus dab orc executioner yuav dhau los ua tus neeg raug tsim txom!
  Cov ntxhais, kuv yuav tsum hais, hu nkauj zoo heev. Thiab lawv tuav cov orcs nrog lub zog loj thiab mob siab rau nws-hma. Lawv tsoo lawv.
  Thiab lawv siv liab qab, puag ncig, pob taws liab thaum tua. Cov hluas nkauj muaj zog heev. Thiab cov ntiv taw liab qab ntawm cov kev zoo nkauj cuam tshuam khoom plig ntawm kev puas tsuaj.
  Tsis muaj zog yuav sawv tawm tsam cov ntxhais zoo li no. Lawv yog cov radiant thiab cosmic stealers. Thiab nyob rau tib lub sij hawm, cov elves nyob rau hauv uas muaj zog thiab radiant hwj chim.
  Thiab nrog cov txiv mis liab liab lawv nias cov nyees khawm ntawm bazooka thiab ua rau kev ua tsov rog loj heev. Thiab sai li sai tau thaum lawv tau fucked, tag nrho cov trench ntawm orcs yuav tam sim ntawd vau. Cov ntxhais no yog super class. Thiab ua li cas lawv tau nqis mus ua lag luam.
  Thiab tam sim no cov ntiv taw liab qab rov muab cov grenades, uas ua rau muaj kev puas tsuaj loj heev thiab kev puas tsuaj.
  Cov ntxhais no tuaj yeem ua txhua yam. Thiab lawv yuav cheb cov plaub hau armada.
  Ntawm no yog ib tug ntxhais nrog emerald-xim plaub hau, yuav ua li cas nws yuav coj thiab xuas nrig ntaus ntawm tus yeeb ncuab los ntawm nias lub pob nrog nws liab doog txiv mis.
  Tam sim no ntawm kev puas tsuaj ya mus thiab kua muag sib nrug thiab hlawv Putin tus dais.
  Thiab cov ntxhais hu nkauj dua thiab liab qab lawv cov hniav;
  Qhov nthuav dav ntawm Elfia - zoo nkauj, nyob zoo,
  Pearl snow, crystal oceans nyob qhov twg ...
  Thiab cov tub rog elf thiab cov thawj coj sib koom ua ke -
  Thiab lub cim ntawm lub xeev yog dav dawb hau - peb Orthodox Tsar!
  
  Tam sim no lub caij ntuj sov tau dhau mus thiab lub caij nplooj zeeg los rau hauv muaj,
  Cov ntoo hnav khaub ncaws, lawv cov khoom kim heev yog qhov khib ntawm vaj.
  Kuv lub teb chaws uas ci ntsa iab zoo siab dua li lub vaj kaj siab,
  Kuv yuav muab lub neej ncaj ncees rau Elf.
  
  Yog li lub caij nplooj zeeg zoo nkauj xwb tus kws sau paj lug nkag siab
  Tsis tas yuav siv se los rub cov leeg ntawm cov neeg pluag...
  Ib qho khoom plig pub dawb los ntawm Vajtswv: liab doog thiab crimson
  Thiab kub yuav ploj mus thaum lub hnub ci rau ntawm nplooj.
  
  Paj, withering, ua ci ntsa iab thiab zoo nkauj dua,
  Nplooj poob zoo li lush huab tais ntaub pua plag,
  Ntawm no yog ib tug brooch ntawm emeralds nrog rubies nyob rau hauv lub caij nplooj zeeg thicket -
  Tus uas Muaj Hwjchim Loj Kawg Nkaus, tau pleev xim rau tus qauv.
  
  Thiab nyob rau hauv txhua txhua stroke cov no yog txhuam ntawm tus Tswv,
  Kuv pom kev hlub thiab xav tsim ib lub tswv yim...
  Tab sis nws txawv heev uas peb cov neeg nyob yuav luag nyob rau hauv ntuj txiag teb tsaus,
  Thiab lub despot ntawm nyiaj txiag tau ua phem shackled peb tis.
  
  Peb lub ntiaj teb yog fluffy thiab rog zoo li lard,
  Muaj txaus nyob rau hauv qhov tob thiab nyob rau hauv lub ore mines.
  Tab sis rau qhov phem oligarchs, txhua yam tsis txaus,
  Tib neeg tau raug nyiag lawm tias txhua yam nyob hauv qab pob taws ntawm kev xav tau!
  
  Tiamsis yog Yehauvas lub siab nyiam ua li cas rau qhov no?
  Tom qab tag nrho, Vajtswv muab lub ntiaj teb kom tib neeg, laus thiab hluas, ua hauj lwm rau nws.
  Thiab tom qab tag nrho, ua ntej tus Tswv Yexus - txawm tus huab tais yog sib npaug rau cov neeg pluag -
  Tus tsim lub qab ntuj khwb raug ntsia saum ntoo khaub lig nrog tus tub sab phem.
  
  Teb rau kuv, cov tubtxib saum ntuj, kev ncaj ncees nyob qhov twg?
  Cov me nyuam quaj thiab tuag tshaib, cov laus...
  Hais tias cov neeg phem bourgeoisie yog over-the-top nrog khoom plig thiab kev hlub tshua ...
  Thiab cov uas ua siab mos siab muag tsuas tshuav cov pob thiab cov nuj nqis xwb!
  
  Tiamsis tsis muaj lus teb los saum ntuj los,
  Vajtswv tej zaum yuav muaj teeb meem rau cia tej xwm txheej zoo li no...
  Tab sis qhov tseeb yog qhov kev tawm tsam yuav ua rau lub neej ua lub vaj kaj siab rau peb,
  Thiab leej twg txawm nyob rau hauv chains yuav ua tau zoo siab mus ib txhis.
  Qhov no cov ntxhais hu nkauj zoo heev. Thiab lawv lub suab shimmer zoo li lub chime ntawm icicles. Qhov no yog poj niam tiag tiag.
  Thiab lawv lub suab, qhov tseeb, zoo li cov kwj ntawm pob zeb diamond. Thiab yog tias lawv muab tso rau hauv, ces los ntawm thoob plaws koj tuaj yeem xav txog hauv txoj kev loj.
  Cov tub rog ntawm no qhia lawv qhov kev tshaj tawm thiab qib colossal - lub hnub nyoog chaw. Thiab yog tias lawv coj nws, txhua yam yuav hnyav dua thiab tsis zoo.
  Thiab liab qab, chiseled ob txhais ceg ntawm cov ntxhais nyob rau hauv ua hauj lwm. Thiab lawv muab khoom plig ntawm kev tuag nrog lub zog loj, kev puas tsuaj. Thiab lawv ua nws yam tsis muaj ceremony ntau.
  Cov no yog cov ntxhais ntawm no - qib super !
  Thiab liab qab, liab heels pov tau peas ntawm kev puas tsuaj. Thiab txhua yam yuav zoo nkauj heev thiab loj.
  Thiab cov ntxhais nias cov nyees khawm nrog lawv cov txiv mis liab liab, thiab teeb tsa lub foob pob hluav taws tua hluav taws uas rhuav tshem txoj haujlwm ntawm orcs. Thiab lawv ua nws yam tsis muaj kev ncua sij hawm thiab kev ua koob tsheej.
  Tom qab ntawd cov ntxhais pib hu nkauj dua;
  Daus pearls los ntawm hiav txwv - ci ntsa iab,
  Lub caij ntuj sov yuav tig lub curls ntawm lambs ...
  Peb Fatherland - kev ntseeg-granite,
  Yog hais tias qhov tseeb lub orcs tsis ntshai!
  
  Clanging ntawm hlau, creaks ntawm rollers -
  Tank tab tom nkag los ntawm Elfia ciam teb!
  Cia peb tsim ib tug zuag ntawm ntse bayonets,
  Nrog lub suab qw ntawm "Hurray" peb tau tawm tsam!
  
  Lub caj dab khi xim ntawm lub kaj kaj
  Peb tau txais kev tshoov siab los tawm tsam los ntawm ib lub tswv yim.
  Tsuas muaj ib qho kev xaiv - yeej lossis tuag,
  Ntawm no yog ib tug chij liab liab ya hla lub redoubt!
  
  Daim di ncauj daj ntseg, cua daj cua dub tshuab,
  Tus ntxhais raug ntes ob txhais tes raug khi ...
  Auj, txoj hmoo uas tsis muaj kev hlub tshua
  Nyob rau hauv loj heev Frost, taw liab qab mus rau scaffold!
  
  Tab sis kuv tsis xav kom xaus rau hauv lub voj
  Sib sau ua ke lub zog, clung rau German.
  Tsis muaj leej twg muaj zog tshaj peb hauv ntiaj teb,
  Peb tsis xav tau koj txoj kev hlub tshua!
  
  Thiab yog li ntawd nws tuag, gnawing ntawm nws caj pas,
  Tus ntxhais elf yog Tanya Krasnova.
  Tab sis txoj kev yuav coj peb mus rau Orklin,
  Cia peb tsim lub ntiaj teb tshiab tsis muaj kev kub ntxhov!
  
  Cas kuv cov kwv tij tuag,
  Txhua tus tuaj yeem pab dawb, tsuas yog cov tub.
  Rau cov pioneers ntawm cov neeg pluag, taw liab qab -
  Noj tshais crust rau noj hmo cones!
  
  Peb nyob ze Orklin , kev yeej yuav los sai sai,
  Lub cim ntawm tus tswv cuab Komsomol ignites lub hauv siab!
  Txawm hais tias khau boots yog unaccustomed thiab nruj,
  Tab sis xim ntawm May txoj kev zoo siab tshoov siab!
  
  Lub Fuhrer nyob rau hauv ntuj txiag teb tsaus, nag xob nag cua tau tuag lawm -
  Kev xyiv fab tuaj, cov menyuam yaus tau hnov!
  Cov tshauv ntawm lub ntiajteb sab hauv tsaug zog ,
  Thiab dhau lub Fatherland - Lub Hnub Liab!
  Qhov no yog li cas cov ntxhais hu nkauj zoo siab thiab npau taws. Thiab lawv lub suab zoo nkauj heev thiab iridescent. Zoo li dej ntws. Los yog cov dej ntws mus rau saum ntuj . Thiab cov ntxhais zoo li no kov yeej ntau lub tebchaws. Lawv muaj xws li daring thiab scope.
  Ntawm no los ib tug elf los ntawm tsev neeg ninja. Nws muaj ob rab ntaj hauv nws txhais tes.
  Thiab tus tub rog yoj lawv. Thiab plaub lub taub hau ntawm Putin tus dais raug txiav ib zaug. Thiab lawv dov saum cov nyom.
  Tus ntxhais ninja coj nws thiab pov ib lub boomerang nrog nws cov ntiv taw liab qab. Nws ya hla thiab txiav tawm lub taub hau ntawm cov txhoj puab heev orcs. Cia khob lawv tawm.
  Qhov no yog ib tug ntxhais liab qab tiag tiag thiab txhoj puab heev. Thaum nws pib txiav, koj tsis tuaj yeem nres nws. Thiab nws tseem yuav coj thiab nto qaub ncaug nrog rab koob tshuaj lom. Thiab nws hits lub orc general txoj cai nyob rau hauv lub qhov muag. Thiab Putin tus dais tuag ntawm nws pob taws.
  Ninja ntxhais squeaks:
  Lub koob meej rau Zelensky, koob meej!
  Tanks yog rushing rau pem hauv ntej ...
  Hauv qab tus chij ntawm lub xeev elven,
  Tus ntxhais tab tom tawm tsam!
  Cov no yog cov ntxhais uas zoo heev. Thiab lawv ob txhais ceg yog li liab qab thiab tanned. Thiab lawv muab khoom plig ntawm kev tuag nrog kev txhoj puab heev thiab frantic quab yuam.
  Thiab tom qab txoj kab ntawm Putin tus dais yog mowed, cov ntxhais pib hu nkauj dua;
  Dawb Huv, dawb huv tshaj Virgin Mary
  Nws yug tau tus Cawm Seej, muab qhov kaj rau peb.
  Tab sis koj cov me nyuam taug kev hauv lub caij ntuj no -
  Thiab nyob rau hauv av qias neeg peb ntsib ib kaj kaj ntug tshaib plab!
  
  Tom qab tag nrho, nws tshwm sim li cas lub ntiaj teb raug tsim txom los ntawm kev phem,
  Tias muaj cov neeg pluag ntau dua li nyob rau hauv cov nyom nyom ntawm locusts.
  Tias txawm tias cov nroj tsuag khov los ntawm qhov txias hauv lub Tsib Hlis,
  Cov lus teb feem ntau yog dab tsi - yog tias koj pluag, ces seev cev!
  
  Nws yog ib qho nyuaj rau muab ib lub nyiaj tooj liab rau cov nplua nuj,
  Txawm tias lawv mammon o mus rau qhov txwv ntawm decency ...
  Lawv tus cob qhia tseem ceeb tshaj peb yog tus ntoo qhib -
  Tab sis nws yuav yog lub suab nrov thaum qaib ntxhw!
  
  Tus Tswv txib kom koj faib cov nplua nuj -
  Yog li ntawd thiaj tsis muaj neeg tuag, thiab kev quaj ntsuag tsis tsim txom Tswv Ntuj lub Hnov.
  Leej twg tsis muaj zog, pab - lub ntsej muag zoo hais lus los ntawm cov cim,
  Yog tias koj muaj kev hlub tshua - lub teeb pom kev ntawm txoj kev mus rau lub vaj kaj siab tsis tau tawm mus!
  
  Tab sis muaj ntau yam niam txiv thiab tus ntsuj plig thiab txoj kev cawm seej muaj nuj nqis dua,
  Lawv hais tias kub yuav yuav neeg dawb huv!
  Lub ntsej muag vile swam los ntawm cov rog ntawm usurer -
  Thiab lub siab tsis muaj kev thaj yeeb yog txias granite!
  
  Dab tsi yog koj qhov mob rau peb - cov neeg meager?
  Hauv palaces, peb tsis txawm hnov moans!
  Koj puas xav tau chaw nyob? Yog, koj yuav muaj chaw nyob
  Nyob rau hauv lub tsev loj cuj ru tsev nyob rau hauv lub zog ua hauj lwm!
  
  Vim li cas muab nws rau koj, rau peb
  Peb tau ua tiav dab tsi los ntawm kev quab yuam?
  Koj tsis muaj dab tsi thiab tsis muaj dab tsi mus ib txhis
  Tsis yog rau koj lub ntuj tau muab!
  
  Tiamsis kev tuag mam li los rau lawv,
  Raws li tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus tau qhia!
  Tam sim no lawv nyob qhov twg Xatas hlawv
  Qhov twg tus neeg ntxeev siab creaks thiab roars ntawm kev txom nyem!
  
  Yog li koj txiav txim siab tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus yog tso dag -
  Hais tias, cov neeg siab dawb siab zoo yuav raug tsa?
  Thiab hais tias Yexus nws tus kheej yog tus Creator incarnate,
  Puas yog tsis tsim nyog hais tias lawv yuav noj cov khoom ntawm cov nas phem?
  
  Hloov siab lees txim, nyeem cov lus thov ntawm Mary,
  Thiab poob rau nws lub hauv caug thiab hloov siab lees txim - quaj!
  Thaum ib tug me nyuam quaj ua ntej koj,
  Thiab tus ntxhais liab qab yog co los ntawm qhov txias!
  
  Nqa koj lub hnab ntim nruj thiab txhais tau tias
  Yog lawm, lawv pw tawm nyiaj nrog luag nyav.
  Ces Yexus tus Vajtswv txoj kev hlub yuav coj
  Thiab yuav tsis cia koj poob rau hauv txoj kev tsis khov kho!
  Cov ntxhais hu nkauj tau zoo thiab txias heev, thiab lawv lub suab yog ci ntsa iab thiab ci ntsa iab uas koj xav tias koj nkag mus rau hauv lub vaj kaj siab tiag tiag.
  Thiab yog li ntawd cov ntxhais ntaus lub orcs nrog lawv cov ntiv taw liab qab los ntawm lub howitzer. Thiab lawv rhuav tshem tsib caug Putin tus dais ib zaug. Thiab cia peb chop cov neeg clubfooted.
  Cov ntxhais yog, ntawm chav kawm, sib ntaus sib tua thiab txhoj puab heev. Thiab yog hais tias lawv lub qhov ncauj qhib, nws tsuas yog xuav xwb. Thiab los ntawm cov ntxhais 'xws li, stunned crows poob rau ntawm orcs' taub hau, tho lawv pob txha taub hau.
  Thiab muaj ntau tus crows thiab lawv yog neeg tuag taus.
  Cov ntxhais, thaum lawv noj, thiab pov cov txiv qaub nrog lawv liab qab, puag ncig heels.
  Lawv yuav ya hla lub orcs thiab rhuav Putin cov bears rau hauv me me, ntshav.
  Tus ntxhais elf hu nkauj:
  - Muaj ntshav dej loj,
  Bald-headed Fuhrer clockwork ...
  Tab sis tsis txhob muab rau nws
  Thiab muab Cain pov rau hauv qhov tsaus ntuj!
  Ntawm no cov ntxhais nrog orcs. Thiab lawv sib ntaus nrog kev npau taws heev thiab kev poob siab. Thiab qhia lawv txoj kev txawj ntse tshaj plaws.
  Tab sis, ntawm chav kawm, nyob rau hauv tej kev sib ntaus sib tua muaj ib qho chaw rau ib zaj nkauj;
  Nws yog radiant yam koj tau ua
  Txoj kev tshav ntuj tau muab tso rau ntawm tib neeg haiv neeg!
  Nws yog koj tus uas muab Vajtswv tus dawb huv
  Ntsuj plig, kev xyiv fab, lub siab hlub tshua!
  
  Lucifer, tig peb mus rau lub moos Xaudoo,
  Ib yam khoom ntawm kev txhaum thiab kev khav theeb!
  tsa ntaj los rau saum tus Tswv lub zwm txwv dawb huv,
  Thiab nws tau txiav txim siab tias tam sim no nws yog txhua yam!
  
  Chorus tom qab txhua nqe;
  Kuv tus Vajtswv, koj zoo nkauj thiab dawb huv npaum li cas,
  Kuv ntseeg hais tias koj txoj cai yog infinite!
  Koj tau muab koj txoj sia nyob rau saum ntoo Khaublig
  Thiab tam sim no hauv kuv lub siab koj yuav iab mus ib txhis!
  
  Koj yog tus Tswv ntawm kev zoo nkauj, kev xyiv fab, kev thaj yeeb thiab kev hlub,
  Lub embodiment ntawm boundless, kaj ci!
  Koj tso cov ntshav muaj nuj nqis rau saum tus ntoo khaub lig,
  Tau txais kev cawmdim los ntawm kev txi tsis kawg ntawm lub ntiaj teb!
  
  Tom ntej no tuaj cov couplets.
  Kev phem kev qias nyob rau hauv lub siab ntxeev siab,
  Dab Ntxwg Nyoog kua muag rau tib neeg nrog nws cov claws!
  Tiamsis txoj kev tuag yuav raug nplawm mus rau hauv av,
  Thiab tus Tswv yuav nrog peb nyob mus ib txhis!
  
  Dab ntxwg nyoog ua rog tawm tsam tus Tswv Vajtswv.
  Cov yeeb ncuab sib ntaus sib tua ua phem, insidiously!
  Tab sis nrog kev hlub Khetos tsoo Xatas,
  Ntawm tus ntoo khaub lig, ua pov thawj koj qhov tseeb!
  
  Peb yuav tsum cov kwv tij sib koom ua ke rau hauv ib lub kwj dej,
  Qhia koj lub siab, lub siab thiab kev xav rau Yexus!
  Yog li ntawd Tswv Ntuj thiaj pab kom peb dim,
  Thiab mus ib txhis peb yuav qhuas tus Tswv!
  
  Kom tus ntsuj plig pom kev thaj yeeb mus ib txhis,
  Peb yuav tsum ua hauj lwm nyob rau hauv lub sau ntawm tus Tswv nrog tag nrho lub ntiaj teb no!
  Thiab peb yuav nrog koj nyob mus ib txhis,
  Kuv xav thov Vajtswv nyuaj dua!
  
  Yog tias koj tsoo koj ob txhais ceg - ntaub pua plag ntawm velvet moss,
  Yexus yuav kho qhov mob tam sim ntawd!
  Tom qab tag nrho, nws xa mus rau ntug dej nrog golden xuab zeb,
  Nws yog tus tswv ntawm lub hnub nrog lub ntiaj teb tsis muaj kawg!
  
  Nws tsim lub ntuj nrog nws cov lus
  Nws kis tau lub hnub qub saum ntuj los rau hauv txoj kev loj!
  Yehauvas hlub kev zoo nkauj,
  Nws mob siab rau, loyalty tsis ntshai!
  
  Yog tsis muaj Huab Tais Ntuj, tsis muaj phooj ywg,
  Radiant icons ntawm lub ntsej muag zoo!
  Vim kuv xav tau ntau thiab ntau
  Yexus ua ib tug me me ntawm cev nqaij daim tawv!
  
  Thov kom Tswv Ntuj hlub peb tej nuj nqis,
  Cas alas, peb tsis tau muab rau koj!
  Txawm hais tias lub sijhawm rau kev hloov siab lees txim tau dhau mus lawm,
  Thiab twb lub abyss qhov twg lub blooming muab!
  
  Tiamsis tus Tswv muab nws txoj kev tshav ntuj
  Thiab nws hais tias - Kuv zam txim rau koj cov menyuam ntsuag!
  Kuv paub tias koj them tsis tau koj cov nuj nqis,
  Tab sis muaj ib qho chaw rau koj saum ntuj ceeb tsheej!
  
  Nws yog tsis yooj yim sua kom ntxeev siab rau dab tsi
  Tus Tswv ntawm lub ntiaj teb no zoo-nature!
  Thiab nrog koj txhais tes Orthodox,
  Coj peb cov neeg phem mus rau hauv chav tsev!
  
  Nws puas yuav qhia nws tiag tiag?
  Thov lees txais kev hloov siab lees txim!
  Ua siab ntev tos cov lus teb siab kawg,
  Kom zam txim rau peb, ntseeg Nws txoj kev ntshaw!
  
  Peb txiav txim siab mus rau kev tsim txom
  Txhawm rau txhawb koj tus ntsuj plig!
  Tsis muaj lwm txoj hauv kev rau peb cov uas tau poob,
  Yuav nrog Koj Nyob Mus Ib Txhis!
  
  Ntawm no yog, lub sij hawm ntawm txoj kev cawm seej yog nyob ze,
  Vajtswv Txojlus yuav tsis tawg!
  Yuav ua li cas rau peb
  Thiab ya mus, winged ntsuj plig!
  
  Nws yuav nyob mus ib txhis yam uas koj tau tsim,
  Tus uas kav lub qab ntuj khwb uas txawj ntse thiab txawj kawg!
  Koj enlightened kuv nrog cov kwj ntawm lub neej,
  Thiab kuv ntseeg tias peb txoj kev hlub yuav muaj tseeb!
  Qhov ntawd yog li cas cov ntxhais hu nkauj zoo thiab muaj lub suab nrov nrov thundering zoo li tooj liab. Thiab nws zoo nkaus li txias heev.
  Tus elf coj nws thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab pov cov khoom plig tua neeg ntawm kev puas tsuaj. Zoo li muaj rau nrog tus dev vwm, tua Putin tus dais tau tawg mus rau ntau qhov kev taw qhia. Thiab ib qho kev sib tsoo thiab kev puas tsuaj tau ua rau cov yeeb ncuab.
  Tus ntxhais coj nws thiab hu nkauj:
  Cov neeg yuav zoo siab
  Kev zoo siab mus ib txhis...
  Cov elves muaj zog -
  Lub zog loj heev!
  Thiab tam sim no cov ntxhais yuav rov coj thiab ntsia cov yeeb ncuab nrog lawv cov txiv pos nphuab, yog li appetizing thiab kua txiv mis. Thiab nws yuav zoo heev.
  Thiab qhov loj ntawm Putin tus dais kub hnyiab nyob rau hauv qus mob. Thiab cov ntxhais zoo siab heev thiab txhoj puab heev.
  Thiab lawv tsis tuaj yeem nres los ntawm kev txhoj puab heev orcs. Yog tias lawv tawg, ces tsis muaj dab tsi tuaj yeem txwv lawv. Cov ntxhais no yuav qhia lawv tus kheej.
  Tus tub rog nrog cov plaub hau lilac, tsoo Putin tus dais, tawm:
  Kev phem orcs zoo li Malyuta,
  Tshem tawm tsis muaj kab...
  Tab sis rau qee yam,
  Tab sis rau qee yam,
  Kev siab zoo yeej yeej!
  Kev siab zoo yeej yeej!
  . QHOV #13
  Maria Kolesnikova, uas tawm tsam tyranny, txuas ntxiv siv cov lus txib, thiab ua tiav zoo.
  Thiab yog li cov ntxhais thiab hom elves tau tawm tsam cov haujlwm ntawm orcs. Cov tub rog tau ua raws li lawv tau siv los ua, nrog kev txav mus los thiab kev txawj ntse. Lawv nrawm li cobras thiab tsis muab Putin tus dais lub caij nyoog me ntsis. Xws li warriors yog, ntawm chav kawm, ib chav kawm ntawm lub siab tshaj plaws davhlau thiab siab. Thiab lawv muaj xws li sparkling thiab txhoj puab heev zog ntawm magoplasma. Cov ntxhais uas qhia cov orcs lawv tus cwj pwm txawv thiab nruj heev. Lawv tsuas yog amazing warriors.
  Thiab tam sim no cov ntiv taw liab qab ntawm cov zoo nkauj pov lub zog tuag ntawm peas ntawm kev tuag. Thiab lawv sow kev puas tsuaj thiab kev puas tsuaj ntawm cov orcs. Cov tub rog ntawm no zoo heev, thiab lawv ob lub mis ci ntsa iab zoo li faceted thiab kim rubies. Xws li kev zoo nkauj yuav inevitably tsoo tag nrho cov orcs mus rau hauv cov hlab ntshav.
  Ntawm no yog ib tug ntxhais uas pov ib pob tawg ntawm sawdust nrog kua qaub ntawm tus yeeb ncuab nrog nws pob taws liab qab.
  Nws maj nrawm thiab tawg Putin tus dais nyob rau hauv ntau txoj kev, rhuav lawv sib nrug.
  Tus ntxhais chirped:
  Poj niam elves luag ntxhi rau peb,
  Poj niam elves tsuas yog cov chav kawm siab tshaj!
  Thiab ces txog thaum kaj ntug,
  Hnov lawv hu nkauj hu nkauj!
  Yog lawm, cov ntxhais tiag tiag, yog tias lawv tau nqis mus ua lag luam, lawv yuav qhia tau lub zog loj thiab tsis muaj zog.
  Thiab los ntawm kev cuam tshuam ntawm lawv ob txhais taw liab qab, Putin tus dais tau tuag ntau heev.
  Tab sis cov ntxhais pib hu nkauj nrog lub siab thiab lub siab ntau dua;
  Lub caij ntuj no twb poob nws lub zog,
  Ntawm no los lub caij nplooj ntoos hlav hnub...
  Kev txawj ntse yeej kov yeej ntuj,
  Ntawm kev tshawb fawb thiab taug kev!
  
  Cov kwj deg ringing - snowdrifts yog yaj,
  Qhov twg cov ntaub pua plag nyiaj yog ib tug kwj.
  Carnations blooms luxuriantly nyob rau hauv lub Tsib Hlis,
  Thiab peb txoj kev phooj ywg yuav tsis nchuav!
  
  Peb hlub cov ntxhais ntawm ntuj,
  Thaum cov nceb loj hlob nyob rau lub caij nplooj ntoos hlav ...
  Tsis yog, koj paub huab cua phem
  Tswv Yexus txoj kev tshav ntuj nag li cas!
  
  Nyob rau lub caij nplooj ntoos hlav xwm los ciaj sia
  Cov dej khov siv lead ua tawg.
  Lub ntiaj teb yuav dhau los ua, Kuv ntseeg, lub vaj kaj siab,
  Cia qhov hluav taws phem tsis txhob hlawv lub ntiaj teb no!
  
  Tom qab tag nrho, txhua lub paj yog lub ntiaj teb,
  Kab mob kuj xav nyob.
  Lub destiny ntawm txhua yam yog zoo dua - creation,
  Tab sis koj pluag luav yog qus.
  
  Raws li nws muab tawm, muaj kev ntshai heev,
  Muaj kev txom nyem nrog kev zoo nkauj ...
  Qee zaum peb quaj thiab thov Vajtswv -
  Pab peb nrog kev zoo siab thiab kev npau suav!
  
  Tab sis dab tsi yog npau taws hauv ntiaj teb,
  Dab tsi pib tig peb ncig zoo li cua daj cua dub,
  Tiamsis Vajtswv teb - yog li ntawd
  Koj tsis tau ua tub nkeeg li dais!
  
  Tom qab tag nrho, yog tias txiv tsawb nws tus kheej poob,
  Koj yuav tsis txawm siv lub plough.
  Lub ntsej muag ntawm cov neeg dawb huv los ntawm cov cim nod,
  Tsis muaj pineapples - sow rye!
  
  Zoo, txoj haujlwm ntawd ua rau muaj kev vam meej,
  Nws yuav ua kom peb haiv neeg muaj zog!
  Thiab kev vam meej yog tsis nyob rau hauv maj,
  Tsis xav tau kev qias neeg ntawm miv!
  
  Qhov khoom plig yuav los - yuav muaj zog,
  Thiab peb yuav tsa cov neeg uas poob hauv kev sib ntaus sib tua!
  Kev rau txim yuav tshwm sim, paub Judas,
  Kev dag thiab dag yuav ua pauj!
  Yog li ntawd cov ntxhais hu nkauj, thiab nws yog heev txias thiab zoo nkauj. Ntawm no yog cov ntxhais uas qhia tawm lawv cov style thiab outfits . Thiab cov ntxhais cov hniav sparkle nrog pearls. Thiab nws zoo nkaus li zoo heev.
  Cov ntxhais zoo li no nyob ntawm no.
  Thiab, ntawm chav kawm, lawv tsis tuaj yeem zam qhov tseeb tias, nrog lawv cov ntiv taw liab qab, lawv tuaj yeem nqa thiab tsis pov ib lub txiv qaub nrog lub zog tua neeg thiab kev puas tsuaj. Thiab hais tias ib tug yuav gouge, thiab txawv sab, Putin lub torn bears yuav tawg.
  Qhov no yog ib tug heev sib ntaus sib tua thiab txias warrior.
  Tab sis lub foob pob muaj zog yog ntab rau ntawm nws, uas yog tswj los ntawm taw liab qab thiab ib nrab-liab qab elves.
  Cov ntxhais yuav tsum tau hais tias yog khau khiab heev thiab tanned. Thiab tseem muscular. Lawv muaj kev npau taws heev thiab zoo siab heev. Thiab lawv muaj peev xwm qhia tau qhov siab tshaj plaws thiab sib ntaus sib tua thiab inimitable chav kawm.
  Thiab tom qab ntawd lub foob pob hnyav uas tau dhia tawm ntawm lub plab ntawm tus foob pob yuav poob. Nws rushes cia, thiab ntog rau pawg ntawm furry orcs. Thiab tshuab lawv, thiab tshuab lawv mus rau hauv me me torn pieces. Thiab tag nrho battalion ntawm Putin tus dais tau raug puas tsuaj.
  Qhov no yog lub tshuab crushing tshaj plaws noj. Uas hlawv txhua yam, rhuav tshem txhua yam. Qhov no yog li cas cov ntxhais coj thiab plows cov bastard thiab siab phem creatures ntawm lub orcs.
  Thiab cov ntxhais coj nws thiab hu nkauj hauv kev xyiv fab;
  Nws yuav zoo nyob rau hauv lub teb chaws Ottoman ntawm elves,
  Thaum peb kov yeej lub siab phem dais ntawm Chekist Tsar ...
  Yog lawm, Putin yeej yog tus tswj hwm txaus ntshai,
  yuav pab cov elves sib ntaus los saum ntuj ceeb tsheej!
  Tau kawg, lawv sib ntaus nrog cov orcs, uas tab tom sim ua kom dej nyab txhua yam nrog avalanche, tsis yog cov ntxhais xwb, tab sis kuj tseem hluas. Lawv kuj raug ntaus Putin cov bears thiab ruthlessly tua lawv.
  Thiab thaum cov txiv neej elves hu nkauj;
  Kuv ignite ib tug hluas lub siab,
  Nws tsis muaj zog los xav txog txawm tias tus kws sau paj huam!
  Nws tsis txaus txawm muab tsib lub cim -
  Thiab pov rau hauv kev sib ntaus sib tua - ntshav vendetta!
  
  Mad ardor ntawm inflamed hais lus,
  Rau tus ntxhais, tsuas yog zoo li tus nquab me me xwb ...
  Nws sapphire sparkling ob lub qhov muag,
  Qhov no saib yog dawb huv thiab nyob rau tib lub sij hawm languid.
  
  Dab tsi mob siab rau hauv kuv lub siab,
  Tus ntxhais, zoo li paj, yog kev sib tw, liab qab ...
  Thiab koj tus kheej yog caij nees jigit -
  Mus txog qhov chaw uas muaj qhov pib ntawm lub vaj kaj siab!
  
  Sketch on canvas, kos koj lub ntsej muag,
  Tsis muaj ib qho zoo nkauj tshaj koj!
  Koj zoo li ib tug zoo tagnrho tshaj lub qab ntuj khwb -
  Txawm nyob rau hauv ntuj txiag teb tsaus, dab ntxwg nyoog sharpens nws pitchfork nrog ib tug luag!
  
  Peb tab tom zaum nrog koj hauv lub tsev kaw neeg tsaus ntuj - lub tsev loj cuj,
  Tab sis qhov hluav taws ntawm Niam Txiv nyob rau hauv lub siab yog dawb huv,
  Npau suav yuav nyob ze dua
  Peb Leej Txiv Saum Ntuj Ceeb Tsheej tsis muaj kev cia siab!
  
  Nyob rau ntawm lub khib - tus tua neeg, alas, yog lim hiam,
  Cov hluav taws yog ci ntsa iab, cov zuam yog ci!
  Tshaj tawm, tsis huv, kev tawm tsam ntawm Sab Hnub Tuaj,
  Ntawm no tanks ntsuas mais nrog lawv snouts!
  
  
  Tab sis peb muaj peev xwm khiav tawm ntawm lub qhov taub,
  Tam sim no peb tuav lub siab phem orcs zoo li sheaves!
  Cia nws pov phom ntshai cov tub rog,
  Invincible elf pilots!
  
  Tab sis kuv yuav muab cov lus qhia no rau kuv tus phooj ywg,
  Tsis txhob qia dub!
  Tom qab tag nrho, lub neej ntawm cov dawb, nws yog ib txwm vam meej,
  Nyob rau hauv lub chains ntawm dogmas, nws yog dab ntxwg nyoog yog khib!
  
  Paub txhua yam lag luam ntawm lub xub pwg nyom,
  Peb txhua tus tuaj yeem daws teeb meem sai sai!
  Cia txhua yam tig tawm raws li kuv xav tau,
  Peb yuav dhau cov kab lus ntawm cov teeb meem!
  Qhov no yog li cas kev sib deev muaj zog sib ntaus sib tua nrog kev txaus siab heev. Thiab qhia cov chav kawm zoo tshaj plaws, thiab muaj kev hem thawj. Yog li ntawd, yog tias koj mus tawm tsam cov ntxhais zoo li ntawd, koj yuav raug ntaus hauv nickel.
  Lossis lwm tus ntxhais tuaj yeem coj koj nrog nws lub ntsej muag liab qab thiab ncaws koj hauv cov pob orcs. Cov ntxhais, ntawm chav kawm, yuav coj nws thiab qhia nws rau cov tsiaj plaub.
  Yog hais tias cov tub rog qhia dab tsi, nws yuav yog tag nrho thiab kev puas tsuaj kiag li.
  Thiab cov tub rog yuav coj thiab tsoo yuav luag txhua pab tub rog. Thiab lawv nias cov nyees khawm nrog lawv cov txiv mis liab liab. Lawv ua haujlwm tsis tshua muaj zog thiab hauv kev sib ntaus sib tua.
  Cov no yog cov kev ua tiav ntawm kev zoo nkauj ntawm cov xim ci tshaj plaws thiab tshwj xeeb tshaj plaws. Thiab txhua yam ci ntsa iab zoo li lub hnub ntawm qhov zoo kawg nkaus thiab tshwj xeeb Fatherland ntawm Elfia.
  Ntawm no ib tug ntawm cov ntxhais coj nws thiab banged rau lub orcs, nias lub pob nrog nws sirloin. Thiab qhov no qhia txog kev tua neeg thiab tshwj xeeb ntawm kev puas tsuaj thiab kev puas tsuaj.
  Cov ntxhais no yuav tsis muab kev hlub tshua rau Putin cov tub rog rau nws dais orcs.
  Tab sis tau kawg cov ntxhais kuj hu nkauj;
  Nyob rau hauv lub ntiaj teb no ntawm txias - snowfall,
  Ib tug neeg thov khawv txawm yog tus nplua nuj!
  Dab ntxwg nyoog kav lub ntiaj teb
  Tig lub ntiaj teb ua ntuj raug txim!
  
  Yog koj xav nyob hauv kev xyiv fab,
  Yog li ntawd txoj kev zoo siab tuaj rau txhua tus hauv tsev!
  Txhaum txoj hlua ntawm kev ua qhev zoo li ib txoj xov
  Ces lub hnab yuav puv!
  
  Muaj ib lub teb chaws ua piv txwv rau sawv daws,
  Tus tub rog uas muaj zog yog ib tug tho kev!
  Ntaj ntawm nws Leej Txiv Dawb Huv,
  Yog li ntawd tus phem Sir tsis blather!
  
  Elf rau tag nrho lub ntiaj teb txoj cai,
  Lub zog ntawm cov ntse tshaj plaws luminaries!
  Yog tsis muaj, peb yuav hais embellishment,
  Tus uas Muaj Hwjchim Loj Kawg Nkaus tau qhia peb txoj kev!
  
  Peb yuav tsis paub lo lus coward,
  Tus tub rog yuav tsis ntxhi - Kuv ntshai!
  Kev ntseeg dawb huv Orthodox,
  Vajtswv foom koob hmoov rau Yexus!
  
  Tsis muaj kev thaj yeeb hauv lub siab tsis muaj Tswv Yexus,
  Lub radiant ua rau kev sib ntaus sib tua!
  Yog tsis muaj kev ntseeg, kev ua tsov ua rog yog qhov tsis muaj dab tsi,
  Kev tswj tsis tau poob!
  
  Ntxwg Nyoog yuav ntxias
  dag rau koj tus kheej - xeem tsib!
  Tab sis tsis txhob ntseeg cov neeg phem
  Tsis muaj laj thawj los ntxeev siab!
  
  Peb ua siab ncaj rau qhov lus cog tseg rau lub ntxa,
  Qhov chaw tos peb cov xeeb ntxwv - ntseeg kuv!
  Cia peb rhuav Xatas cov tub,
  Ua tsis tau lub ntiaj teb captivate!
  
  Yog li ntawd, hmoov zoo tos,
  Leej twg muaj zog - tus Tswv yuav cawm!
  Vajtswv hlub cov neeg ntawm Russia,
  Cov nplaim taws hauv cov hlab ntsha melts dej khov!
  Cia peb mus txog qhov tsis muaj ciam teb -
  Cia peb qhia lub qab ntuj khwb peb txoj kev!
  Tsis txhob poob rau Orthodox peb,
  Tsis txhob khoov qhov tsis huv hauv lub cev!
  Cov ntxhais rov hu nkauj zoo heev. Thiab lawv tau pom lawv cov hniav, uas zoo li cov hniav.
  Thiab yog li ntawd cov tub rog muab lawv cov ntiv taw liab qab rau hauv lawv lub qhov ncauj. Thiab dua lawv yuav muab nws thiab xuav.
  Thiab cov crows xav zoo li lawv tau raug ntaus hauv lub hlwb nrog lub club. Thiab lawv, tau poob tsis nco qab, poob rau lub taub hau ntawm orcs. Thiab lawv tau tho lub pob txha taub hau ntawm Putin tus dais.
  Thiab kuv yuav tsum hais, nws yog qhov txias heev.
  Ntawm no cov ntxhais qhia yuav ua li cas mus tua fanged bears. Cov no yog cov sau ntawv zoo nkauj tiag tiag.
  Thiab yog hais tias xws li ib tug hluas nkauj pom ib tug txiv neej elf, ces nws yuav ntaus nws mus txog thaum nws tsis nco qab. Thiab yog hais tias nws los hla ib tug txiv neej hluas, ces yuav muaj xws li ib tug orgy.
  Tus elf coj nws thiab hu nkauj:
  Yog tias peb yog cov tub ntawm tag nrho lub ntiaj teb,
  Lawv tau fuck tus ntxhais ib zaug ...
  Qhov ntawd yuav yog ib qho orgasm rau cov ntxhais
  Tsis yog tshuab rau plaub muag, tab sis ncaj rau qhov muag!
  Tseeb tiag, elves tuaj yeem ua tau ntau yam. Thiab lawv qhia lawv lub peev xwm. Thiab tsis tsuas yog kev sib ntaus sib tua, tab sis kuj poetic.
  Txawm li cas los xij, cov ntxhais twb nkees ntawm kev hu nkauj thiab dhia nce thiab nqis zoo li tigresses txhua lub sijhawm.
  Thiab lawv tau tawg nrog tag nrho cov cascade ntawm tis aphorisms;
  Ntawm tag nrho cov hauj lwm ntawm kev kos duab, nws yog cov tub rog masterpieces uas tau ruaj khov rau hauv tib neeg lub cim xeeb thiab ua rau lub kua muag feem ntau!
  - Daim duab pleev xim rau hauv cov ntshav: ci dua li cov roj pleev xim thiab ploj zuj zus qeeb dua!
  Tus neeg ncaj ncees muab kev ncaj ncees tshaj tsev neeg thiab kev phooj ywg! Yuav tsum muaj ib txoj cai rau cov yeeb ncuab thiab cov phooj ywg, ib yam li tus txiv muaj rau nws tus poj niam!
  Lub xub ntiag ntawm cov kev cai sib txawv hloov kev ncaj ncees mus rau ib tug niam ntiav!
  Tus neeg sib tw muaj zog npau taws rau lub cev thiab lub siab nyiam, ua rau koj muaj zog dua - tus tsis muaj zog ua rau lub cev tsis muaj zog, ua rau koj qaug zog!
  Yog li txoj kev nyuaj ua rau yeej yooj yim dua!
  Ob txhais tes ntawm ib tug tub rog raug muab tua, thiab lub hlwb kom nres nyob rau hauv lub sij hawm!
  Yuav tua tus neeg ruam: nws zoo ib yam li pricking nrog rab koob, tua ib tug ntse - dab tsi yuav yeej nrog ib tug projectile!
  Xwm yog leej niam ntawm txiv neej, thiab leej niam ntawm ib tug zoo inventor tsis tuaj yeem ua tus neeg ruam tag! Txawm tias nws tsis muaj tswv yim ingenuity!
  Cov mos txwv yog txoj kev kawm zoo tshaj plaws hauv kev sib tham nrog cov hluas, nrog rau cov neeg laus!
  Tsuas yog qhov ua tau zoo ntawm qhov cuam tshuam poob! Feem ntau qhov kev ntseeg siab yuav poob, thiab yog tias koj mus txog qhov ntawd, koj yuav tsum coj zombies!
  Kev ntseeg txo tus neeg txaus siab mus rau theem ntawm tus tsiaj - muab kev xaiv ntawm ib tug yaj thiab tshis!
  Nws yog qhov zoo dua rau muab koj cov tawv nqaij rau cov neeg zoo li yaj dua li nws mus ib txhis zoo li nab!
  Feem ntau, lub tswv yim ntawm kev ua hauj lwm nrog lub taub hau muab rau tsis tsuas yog ib tug literal txhais lus, txawm thaum nws los txog rau martial arts!
  Yog nej xav tau kev nplua nuj, ua kev cai raus dej ua neeg Yudais; yog nej xav mus ua kevcai raus dej, cia li qiv nyiaj los ntawm cov neeg Yudais!
  Lead pab digestion, tshwj xeeb tshaj yog tias cov ntsiav tshuaj nyob rau hauv daim ntawv cartridge!
  Ib tug nom uas tsis noj nyiaj xiab zoo li tus niam ntiav nkauj xwb!
  Feem ntau, kom txuag tau ib qho koj yuav tsum tua lwm tus! Qhov no yog undoubtedly ib txoj cai phem, tab sis nws restores lub ntuj tshuav nyiaj li cas ntawm hom!
  Tsis muaj ib tug zoo fighter nyob rau hauv lub ntiaj teb no tshaj li ib tug tub rog Lavxias teb sab, thiab tsis muaj tyrant loj dua ib tug Lavxias teb sab general!
  Cov khoom kim heev yog qhov qhia txog kev tsis sib haum xeeb, kev tsis sib haum xeeb yog ib qho kev sib cav ntawm kev puas tsuaj!
  Cov lus txawj ntse ntawm daim di ncauj yog zoo li tus ciav los ntawm lub pob khib nyiab!
  Koj muaj qhov zoo dua ntawm qhov ntev, tab sis kuv xav hauv siab!
  Qee zaum koj tuaj yeem tua tau, tab sis koj tsis tuaj yeem tshem kev cia siab!
  Hauv kev ua tsov ua rog, ploj mus ib pliag - koj tuaj yeem poob mus ib txhis!
  Ib tug pej thuam zoo tib yam yog qhov txaus ntshai ntawm cov skyscrapers, tab sis majestic ntawm cov tsev pheeb suab!
  Tus txiv neej tso siab rau kev quab yuam, hwm kev lim hiam, saib tsis taus lub siab mos siab muag thiab tsis txaus siab rau kev ua siab zoo!
  Kev sib deev yog kev kho mob zoo tshaj plaws rau txhua yam mob hlwb, tab sis hmoov tsis kim thiab nyuaj nrhiav!
  Leej twg tsis hlub kev sib deev tsis hlub lub neej, thiab tsis txaus siab rau qhov kev xyiv fab ntawm lub cev!
  Paj huam muaj nyob rau hauv ntau nrog cawv uas nws cov nqi loj hlob nrog lub sij hawm, tab sis txawm centuries tsis cia cov kab mus rotten thiab lub sparks tawm mus!
  Ib tug tub rog zoo li lub computer - nws suav ib-xoom, thiab ib tug tub rog yog ib tug phooj ywg- yeeb ncuab!
  Tus txiv neej txawv ntawm cov tsiaj hauv tib neeg, thiab muaj peev xwm ua tsis tau raws li kev xav!
  Los ntawm kev ua phem rau ib tug poj niam, cov me nyuam noj qab nyob zoo tej zaum tshwm sim, thiab los ntawm kev ua phem tawm tsam xwm, tsuas yog dab!
  Yog leej niam siab phem, cov me nyuam kuj lim hiam! Dab tsi yog qhov xwm ntawm xws li yog nws cov xeeb ntxwv - txiv neej!
  Kev phooj ywg yog nrhiav los ntawm kev muaj zog, kev noj haus los ntawm cov neeg nplua nuj, thiab kev mob siab rau yog qhia rau cov tsis ntshai!
  Kev tawm tsam yog txoj hauv kev zoo tshaj plaws los ua kom tsis txhob muaj tus lej zoo tshaj ntawm tus yeeb ncuab - ua rau lawv rov qab sib ntaus zoo li txiav tawm ib nrab ntawm caj npab!
  .Rau tus poj niam, kev hlub yog kev txaus siab thiab nyiaj tau los, rau cov txiv neej, kev txaus siab thiab kev siv nyiaj!
  Tsim riam phom tshiab rau tus neeg tsis ncaj ncees zoo li pom ob txhais ceg ntawm lub rooj zaum thaum hlua tau hla lub caj dab!
  Tib neeg qaug zog yog leej niam ntawm kev ntseeg, tab sis kev ua siab phem yog leej txiv!
  Atheism yog lub cim ntawm kev ywj pheej - Christianity yog zoo li lo lus saw!
  Leej twg zam txim yuav tau zam txim, tus twg rau txim yuav raug txim! Leej twg tso cai rau kev ntxub ntxaug nyob hauv nws lub siab, ua rau nws tus kheej thiab cov neeg nws hlub!
  Tus uas tseb txoj kev hlub thiab kev hlub tshua yuav sau tau txoj kev vam meej thiab kev zoo siab!
  Kev tua neeg nws tus kheej yog ntau yam kev txhaum thiab txawv txawv, qee zaum kev txhaum txawm raug sau tseg rau nws!
  Hauv kev ua tsov ua rog, logic yog lub tswv yim txheeb ze - zoo li chocolate, kuv tsis muaj sijhawm los qhuas cov vuas vim lawv twb nyob hauv kuv lub qhov ncauj!
  Kev tuag zoo li tus kws yees duab zoo - enigmatic, txaus ntshai, tsis meej thiab tsis qhia nws cov lus zais!
  Ib tug tub rog nyob rau hauv lub npog ntsej muag roj zoo li tus ntxhw hauv daim pawm, thiab koj tsis tuaj yeem sib cav tsis zoo!
  Ntseeg kuv, tsis tas yuav tsum muaj pov thawj - lub crown propaganda txav ntawm ib qho kev ntseeg - tuag nyob rau hauv nws yooj yim li ib tug cobblestone!
  Txoj kev zoo tshaj los txo qhov phem yog kom muab nqi zog zoo. Ib tug neeg txawv ntawm ib tug tsiaj nyob rau hauv uas nws muaj peev xwm ua tau zoo disinterestedly, txawm rau nws tus kheej detriment!
  Evolution tsis qhia ib tug neeg selflessness - tsuas yog tus Tswv qhia qhov no! Nyob rau hauv txhua tus neeg ncaj ncees thiab muaj hwj chim, ib tug grain ntawm Vajtswv yog pov thawj ntawm nws lub ntsiab lus!
  Tus txiv neej yog tus tsiaj tsis paub tseeb tshaj plaws - qhov kev xav yog kev xav, thiab lub siab yog qhov qub!
  Communism cuam tshuam nrog cov tswv yim ntawm kev ntseeg - kev nplua nuj ntawm cov ntshav thiab qhov tsis muaj tseeb!
  Hauv kev tsov rog hauv pej xeem, kev tawm tsam ntau ntxiv zog, thiab kev tiv thaiv yog tantamount rau kev tawm, thiab kev tawm tsam yog sib npaug rau kev poob siab!
  Nyob rau hauv lub ntiaj teb niaj hnub no, kev dawb huv yog ib qho cim qhia tias ib tug ntxhais yog qhov qias neeg heev thiab tsis muaj leej twg xav tau nws, lossis nws ntshai thiab tsis xav tau leej twg nws tus kheej!
  Cev xeeb tub xim ib tug poj niam thiab ib txwm dawb huv, virginity yog ceeb thiab ib txwm vicious!
  Kev cai dab qhuas yog synonymous nrog lo lus fetters, tsis ntau npaum li cas rau lub cev raws li rau lub siab!
  Kev phem yuav tsum tau txais kev nplawm ntawm lub ntsej muag los ntawm qhov zoo - kom qhov zoo tsis poob nws lub meej mom, thiab kev phem kev ntshai!
  Hnav khaub ncaws poj niam kim, hnav ris tsho tseem kim dua!
  Hmoov tsis zoo, thaum zoo muaj nrig, nws yog lawv cov uas muaj nuj nqis, thiab tsis yog qhov zoo nws tus kheej - txawm tias koj yuav tsum ntshai tsis yog rab phom tshuab, tab sis ntawm tus neeg tua ntawm nws!
  Kev ntshai, tsis zoo li tus tswv yug yaj, muaj peev xwm tig tau yaj mus ua hma! Tsis muaj dab tsi phem tshaj tus menyuam yaj npau taws!
  Genius yeej ib txwm yooj yim - tsuas yog mediocrity complicates txhua yam!
  Lub siab zoo sib zog ua kom pom tseeb kom txhua tus tuaj yeem pom nws qhov loj, lub siab tsis tseem ceeb cuam tshuam cov huab cua los nkaum qhov khoob!
  Atheism yog kev xav tsis thoob - nws tsis piav dab tsi, tab sis nws deprives tus neeg ntawm kev tsis txawj tuag!
  Tsis tas yuav xav txog kev sib haum xeeb, txawm tias yaj yuav tsuj hma yog nws nyeem kev coj ncaj ncees rau lawv!
  Tus neeg ntse yeej ib txwm siv zog kom loj hlob, tsuas yog tus neeg ruam xwb thiaj txaus siab rau tib theem!
  Lub siab nyiam txhim kho nws cov tswv yim, tab sis kev ruam yog ib txwm tsis tu ncua!
  Lub neej tsis muaj kev pheej hmoo yog zoo li kua zaub tsis muaj ntsev, thiab tshuaj yej tsis muaj suab thaj - tej zaum xws li asceticism prolongs hav zoov, tab sis ua rau txhua feeb tshiab!
  Qhov thib ob zoo li lub mos txwv, yog tias koj nco nws, koj yuav tsum tau ua ib qho ntawm qhov ntxa!
  Ib tug tsis ntseeg Vajtswv yuav pom ib txhiab lub laj thawj los rhuav tshem nws tus ntsuj plig, thiab tsis yog ib qho qhia kom cawm nws!
  Cov tsis muaj zog them rau txhua yam, muaj zog yeej, thiab kev txawj ntse txaus siab rau cov txiv hmab txiv ntoo ntawm yeej!
  Kev ua siab loj adorns lub peev xwm, lub siab nyiam ntawm qhov zoo, thiab lub hwj chim ntawm tus ncaj ncees!
  Kev ua tsov ua rog sim cov ntse, toughens lub zog, lom zem cov neeg ruam!
  Kom muaj kev pib txhais tau tias kom muaj txiaj ntsig: kom muaj txiaj ntsig txhais tau tias yeej, thiab kev yeej yuav ua rau muaj kev thaj yeeb!
  Kev ruam tshaj qhov kev txawj ntse nyob rau hauv tus naj npawb ntawm cov neeg nqa khoom, thiab tsis yog qhov qis dua ntawm qhov ua tau zoo ntawm qhov cuam tshuam!
  Tsuas yog ntawm no yog lub snag: kev delusion ntawm cov ntseeg tsuas yog poob ntawm illusion, lub delusion ntawm atheist yog kev ploj ntawm txoj sia nyob mus ib txhis!
  Leej twg tsis txaus ntshai tsis haus champagne nrog dub caviar thiab tom vodka nrog sprats!
  Qhov tseem ceeb ntawm kev ua siab loj thiab kev txawj ntse ntawm tus tub rog tsis yog muab nws txoj sia, tab sis kom muaj sia nyob - coj nws los ntawm lwm tus!
  Tus poj niam cev nqaij daim tawv nyob hauv qhov tsaus ntuj, nws tus ntsuj plig nyob hauv qhov kaj, thiab nws txoj kev xav nyob hauv qhov tsis sib haum xeeb!
  Thaum tua neeg ua khob cij rau tus tua neeg, nws tsis muaj ntsev - uas yog, qhov kev pheej hmoo ntawm ib tug tub rog!
  Ua siab loj yog cov khoom kim tshaj plaws uas tsis yog muag! Nws yog qhov tseeb tias muaj ntau tus uas xav tshem tawm!
  Kev tsim txom tsis yog kev lom zem, tab sis kev ua haujlwm nyuaj los ntawm kev pabcuam, uas kev khuv leej rau cov neeg siv khoom ua rau koj tuag!
  Tus peev nyiaj yuav tsis dhau los ua tus neeg hlub tiag tiag ntawm nws Lub Tebchaws, rau qhov no nws yog qia dub dhau!
  Tus neeg nplua nuj tus ntsuj plig yog kev hlub, tsis muaj ntau tshaj li ntawm ib lub npib kub, qhov twg lawv coj nws thiab lo rau nws!
  Txhua lub atom yog sib npaug hauv complexity thiab inexhaustibility ntawm lub peev xwm rau lub ntug!
  Tus txiv neej ua txhaum thiab lim hiam, nrog rau nws tus kheej, rhuav tshem tib neeg, ua kom cov txheej txheem nrog kev tshawb fawb!
  Feem ntau kev vam meej hloov mus rau hauv kev sim thawb lub foob pob hydrogen mus rau hauv lub teeb cigarette!
  Tus hma nkaum hauv qab daim tawv yaj, tus nom tswv hauv qab daim npog ntsej muag, thiab lub arsenal hauv av hauv av!
  -Cov thev naus laus zis tshiab tshaj plaws yog qhov qhia txog cov khoom siv ntawm sab ntsuj plig ntawm cov neeg Lavxias!
  - Cov txheej txheem zoo tshaj plaws yuav tsis hloov tus ntsuj plig, lub khoos phis tawj muaj zog yuav tsis hlub, sov, lossis saib xyuas!
  Tswv Yexus cov lus qhuab qhia muaj zog dua lub foob pob hluav taws, nws muaj peev xwm ua kom lub siab muaj zog, txhawb lub siab, muab txoj sia nyob mus ib txhis!
  Cia siab rau Vajtswv, tiam sis tsis txhob hnov qab so koj lub qhov muag!
  Qhov tseem ceeb tshaj plaws hauv lub neej yog tias nws tsis paub thaum twg nws xaus, thiab qhov tsis paub txog yav tom ntej - lub hnab nyiaj uas tsis pom hauv qab zoo li tsis muaj qhov kawg!
  Ib tug tub rog zoo dua ib tug txiv neej, purer, nobler, sincere! Txawm li cas los xij, tsis zoo li tib neeg ntiaj teb, nws tsis muaj txoj cai rau txoj sia!
  Los ntawm kev tua ib tus neeg, koj tab tom rhuav tshem lub ntiaj teb me me, uas txhais tau tias koj ua txhaum rau Vajtswv!
  Tau kawg! Tus neeg ntxeev siab yeej ib txwm poob, nws raug ntxub los ntawm cov neeg uas nws ntxeev siab, thiab saib tsis taus rau leej twg, nws ua phem!
  Kev ntxeev siab tsis yog kev phem xwb, tab sis kuj yog kev tua tus kheej!
  Ib yam li nws zoo li, kev tuag thaum muaj hnub nyoog me nyuam yaus cawm ntawm kev ntxhov siab ntawm lub hnub nyoog laus, tus ntsuj plig los ntawm av, thiab lub siab ntawm kev sib nrauj!
  Kev haus luam yeeb ncua lub neej tsuas yog nyob rau hauv ib rooj plaub, raws li qhov kawg xav tau ua ntej txhaj tshuaj!
  Disguise xav tau kev txi! Ib ntus, tab sis tsis nyuaj, tshwj xeeb tshaj yog rau poj niam! Muaj tseeb, tsis muaj kev phais yas ntxiv!
  Lub luag haujlwm rau Niam Txiv yog qhov kev txiav txim siab zoo tshaj plaws rau kev ua tsis zoo, txhua lub ntsiab lus yog dawb huv yog hais los ntawm kev txiav txim siab ntawm kev hlub tshua!
  Perverted communism yog phem dua li perverted capitalism - nws yooj yim dua los txiav lub taub hau nyob rau hauv ib qeb thiab nws yooj yim dua rau mow down nrog ib tug tawg!
  Vajntxwv tuaj yeem laus zuj zus mus - tsuas yog tib neeg ib txwm hluas xwb, vajntxwv thiaj tseem hluas heev - tsuas yog tib neeg yeej txawj laus xwb, vajntxwv thiaj mus vwm los yog yug los ua neeg ruam, tiam sis kev txawj ntse ntawm cov neeg tsis txawj tuag! Yog li ntawd, cia cov neeg, thiab tsis yog qhov muag tsis pom lub caij nyoog, txiav txim siab leej twg yuav kav lawv!
  Kev txaus siab ntawm Niam Txiv tuaj yeem ua pov thawj rau kev ua phem, tab sis qhov kawg, ua ntej ntawm tag nrho cov, yuav tsum tau qhia rau koj tus kheej!
  Kev ywj pheej yam tsis muaj kev coj ncaj ncees zoo li lub tsheb tsis muaj nres!
  Leej twg coj hwj chim: muaj zog, leej twg khaws nws: ntse, tab sis yeem koom nrog nws: noble!
  Kev noj nyiaj txiag zoo li mob qog noj ntshav, ua rau mob tsawg dua, tab sis ua kom puas tsuaj ntau dua!
  Tib neeg yuav tsum tsis txhob ua ib tug swan, crayfish thiab pike, rub nyob rau hauv ntau txoj kev; nyob rau hauv cov ntaub ntawv no, kev vam meej yuav tsis nyob twj ywm, tab sis yuav raug rub mus rau hauv lub abyss!
  Lub sij hawm yog riam phom txaus ntshai tshaj plaws, nws inexorably undermines lub zog ntawm kev vam meej thiab kov yeej cov txiv neej muaj zog!
  Lub hwj chim yog nyob rau hauv lub tes ntawm ib tug neeg ruam: nws zoo li tej cuab yeej cuab tam nrog lub qhov nyob rau hauv nws, nws tiv thaiv tsis zoo, tab sis nws yuav pab tau koj poob rau hauv ignorance!
  Kev ua pauj ntawm tub sab yog tus muam yau ntawm kev ua siab phem, tus ntxhais ntawm kev siab phem thiab tus ntxhais xeeb ntxwv ntawm kev vam meej!
  Lub ntiaj teb no khib cov neeg muaj zog, saib tsis taus cov tsis muaj zog, tab tom txiav txim siab rau cov neeg lim hiam, thiab tseem tau tsim los ntawm tus tsim zoo meej kom ua tiav qhov zoo tshaj plaws!
  - Tsuas yog vim li cas thiab kev nkag siab ntawm kev ncaj ncees tuaj yeem ua rau tib neeg zoo tag nrho, thiab yog tias koj ntxiv kev nom kev tswv thiab kev khuv leej rau qhov no, ces ntawm plaub lub ntsiab lus no koj tuaj yeem tsim lub hauv paus rau kev zoo siab yav tom ntej!
  Phau Vaj Lug Kub Npaiv Npaum yog phau ntawv cov neeg Yudais thiab ua rau nws lub hauv paus ntawm kev coj ncaj ncees hauv tebchaws Russia yog qhov tsis tsim nyog li hloov txoj cai lij choj nrog cov tsiaj ntawv!
  Nws yooj yim dua los nrhiav ib tus neeg siab dawb hauv cov neeg tsis muaj tsev nyob dua li tus tub ceev xwm tsis txaus siab!
  Ib tug tub ceev xwm uas tsis noj nyiaj xiab zoo li los nag hauv suab puam, koj npau suav tag nrho koj lub neej txog qhov no, tab sis koj ib txwm khiav mus rau hauv lub sijhawm tsis ncaj ncees lawm!
  Feem ntau, tus conqueror yog synonymous nrog ib tug patron ntawm arts!
  Kev ntseeg yog kev vam meej zoo li lub kettlebell yog mus ua luam dej!
  Kev zoo siab uas tsis muaj Vajtswv zoo li kev hlub uas tsis muaj lub siab!
  Cov ntseeg txoj kev ntseeg xav tau tsis yog tus ntoo khaub lig xwb, tab sis kuj yog rab ntaj los tiv thaiv qhov zoo!
  Kev ntseeg nrog rab ntaj tsis yog tshuaj yeeb rau tib neeg, ib tug kws phais neeg phais uas kho tus ntsuj plig!
  Nws yog qhov zoo dua los tua ib tus neeg phem dua li kev quaj ntsuag ib puas tus neeg ncaj ncees!
  Cov riam phom txaus ntshai tshaj plaws yog phau Vajlugkub nyob hauv cov neeg phem txhais tes!
  Tus uas noj ntev lub neej luv!
  Communism yog lub tswv yim ci ntsa iab, tab sis feem ntau nws yog siv hauv qhov tsaus ntuj!
  Cov neeg phem uas muaj tswv yim zoo los ntshav ntau dua cov neeg phem uas muaj tswv yim phem!
  Nug tus neeg ruam, phaus dej hauv mortar, tsim txom, nplawm ib tug nees luav!
  Xwm yog crooked, tab sis tib neeg lub siab yog ib tug straightener!
  Kev vam meej yuav txhawb nqa ib tug neeg, thiab yog li ntawd coj nws los ze zog rau tus Tswv!
  Txawm muaj pes tsawg goose koj pub, gyrfalcon yuav tsis sau!
  Dab ntxwg nyoog nkaum hauv ntuj txiag teb tsaus, thiab tus pov thawj nyob hauv lub hnab tshos parishioner!
  Nyob deb nroog belfry yog qhov tsis tseem ceeb ntawm cov skyscrapers, tab sis majestic ntawm cov tsev pheeb suab!
  Ib tug qhev uas ua phem rau vajntxwv: ib tug vajtswv rau ib teev thiab dab ntxwg nyoog mus ib txhis!
  . Tib neeg haiv neeg yuav ua tiav omnipotence lossis ploj mus!
  Txiv neej yog destined yuav nyob li ib tug vaj tswv los yog tuag raws li ib tug worm!
  Txawm li cas los xij koj polish ib pob zeb, nws yuav tsis dhau los ua pearl! Txawm hais tias koj ua nws li cas, phau ntawv graphomaniac yuav tsis dhau los ua tus tswv!
  Cov ntshav feem ntau yog nchuav los ntawm kev hais lus liab, lub tswv yim ci ntsa iab thiab kev xav zoo!
  Lub purer lub tswv yim, ntau cov av lo rau nws thaum siv!
  Coercion rhuav tshem kev hlub uas tsis muaj kev txwv!
  Koj tuaj yeem hnia nplawm, tab sis qhov no tsuas yog ua tiav, ces nws yooj yim dua rau tom koj cov hniav!
  Feem ntau, qhov nyuaj tshaj plaws yog kom tau tus neeg haus cawv kom tso lub raj mis thiab cov neeg nyiam kev ntseeg kom tso nws txoj kev xav!
  Hauv kev ua tsov ua rog, ib thib ob muaj nqis tshaj ib txhiab lub plhaub!
  Nws yog qhov zoo dua kom tuag hauv qhov kaj dua li nyob hauv qhov tsaus ntuj! Tsis yog kev phais tsom teeb!
  Lub npib yog deadlier dua ib lub mos txwv; nws hits nyob rau hauv lub siab!
  Cov khoom noj ceev yog qhov tuag taus zoo li H-pob zeb, tsuas yog siv ntau zaus!
  Kev hlub yog tus kws lij choj zoo tshaj plaws, nws tsim nyog tsis tau them nyiaj!
  Ua haujlwm rau ob tus tswv yog tantamount rau kev sim lean ntawm ob lub roob siab, koj txhais taw yuav plam!
  Puas yuav muaj lub hauv paus ruaj khov, kneaded ntawm xws li cov kua dej li ntshav.
  Nws yooj yim dua los tua tus neeg ntxeev siab dua li tsa tus txiv neej ncaj ncees, tab sis tus qub tseem siv tau ntau dua!
  Ib daim tshev yeej tsis muaj txiaj ntsig, txawm tias nws nyuaj rau ris lub nra ntawm tus tub rog, ib daim cartridge ntxiv yuav cawm tau txoj sia!
  Qhov tsis zoo ntawm cov thawj coj yog ncaj qha proportional rau lawv txoj kev lim hiam - inversely proportional rau lub siab thiab kev kawm!
  Nws yog qhov zoo tshaj plaws rau tus neeg lim hiam nkaum hauv lub hleb, thiab rau tus neeg cunning hauv qab lub cassock!
  Cov qib siab dua, kev ntseeg tsawg!
  Kev ua tsov ua rog yog lub tsev kawm ntawv ntawm lub neej uas zoo dua hla. Txawm hais tias keeb kwm tsim nyog tseem yuav ua rau koj kuaj ntshav!
  Tus poj niam txhais tes softer dua tus txiv neej, tab sis ntau tenacious, me dua, tab sis ntau grippy!
  Tus neeg ruam tuaj yeem nyiag tau, tab sis tsuas yog tus kws dag ntxias zoo tuaj yeem coj kom zoo dua ntawm kev nyiag khoom!
  Tsis txhob nrhiav Vajtswv nyob saum ntuj, nws muaj sia nyob, txawm hais tias nws feem ntau pw tsaug zog hauv lub siab ntawm txhua tus neeg!
  Yog vim li cas thiab kev tsom xam tuaj yeem ua rau Tus Neeg Muaj Hwjchim Loj Hlob nyob hauv koj tus kheej!
  . QHOV #14
  Maria Kolesnikova - qhov zoo kawg nkaus thiab tshwj xeeb ua tub rog, thiab yav dhau los tus neeg raug kaw hauv nom tswv - uas tau tawm tsam kev ua phem ntawm tus npua mustachioed, txuas ntxiv sau cov lus sau tseg;
  Atheism yuav tsum tau ua ke nrog kev coj ncaj ncees, txwv tsis pub cov logic hauv kev pabcuam kev mob siab rau yuav rhuav tshem lub siab!
  Kev pab hauv kev ua tsov ua rog qee zaum lig, qee zaum ntxov, tab sis ib txwm nyob ntawm lub sijhawm tsis raug thiab tsis txaus!
  Ib qho yooj yim yeej yog qhov zoo rau lub hnab nyiaj, kev poob nyuaj yog qhov zoo rau lub hlwb!
  Pw tsaug zog yog yuav luag tuag, tsuas yog ntau ntau cuam tshuam!
  Tswv Yexus yog tus dawb huv thiab dawb huv zoo li paj, tsuas yog cov yoov rog ntawm cov tub qhe hauv pawg ntseeg tuaj rau nws!
  Cov uas poob kev cia siab rau lawv tus kheej yuav inevitably dhau los ua neeg raug tsim txom!
  Atheists ua cov thawj coj zoo dua, lawv tsis tshua muaj kev tawm tswv yim, lawv tiv thaiv lawv lub neej thiab lwm tus neeg lub neej, lawv xav ntawm nws tus kheej!
  Ib tug ntseeg tsis ntseeg zoo dua li cov ntseeg tsis ntseeg!
  Lub taub hau mob tsis tau, nws yog pob txha! Txawm tias feem ntau khoob!
  Ib tug poj niam uas muaj tus nplaig yuav mus qhov twg commando nrog rab phom tshuab yuav tsis tawm!
  Kev ywj pheej muab lub zog, tab sis cov saw chokes!
  Kev ncaj ncees, los ntawm lo lus qias neeg!
  Cov ntaub ntawv cuav zoo li lub cuab yeej ntse!
  Tsis yog, nws yog tus nplua nuj uas yog horned nrog nws tus poj niam!
  Tus nplua nuj tsis yog tus uas muaj txhua yam. Thiab tus uas tsis nyob hauv qiv!
  Tsis muaj zog generals tsis muaj zog yeej!
  Thiab ib tug yuav tsum muaj peev xwm tua tau, tab sis nws tseem nyuaj dua los cawm ib tug neeg txoj sia!
  Txiv neej yog ib tug neeg phem thiab zoo ib yam li ib tug liab, tsuas yog cov fangs loj dua cov tsov, thiab claws tsim kua muag steel!
  Koj tsis tuaj yeem khwv tau nyiaj los ntawm kev muag koj lub siab!
  Riam phom yeej ib txwm tsawg tsis hais cov tub rog loj npaum li cas!
  Tus ntsuj plig zoo li lub hnab ntim khoom khoob; nws yooj yim taug kev, tab sis nws nyuaj rau kev ua neej!
  - Koj yuav tsum txiav txim siab zoo, tsis qhia qhov tsis muaj zog, tab sis tsis txhob siv lub hwj chim! Lub zog ntawm tus kav yog lub peev xwm los tawm tsam kev ua phem!
  Kev ua phem rau kev ua phem yog kev ntxeev siab rau qhov zoo!
  Ib tug tsar tseem yog tsar txawm tias nyob rau hauv tatters - thiab tus dab qias neeg tsis tuaj yeem hloov pauv txawm tias porphyry!
  Qhov kev ua phem phem tshaj plaws yog muab kev ywj pheej rau kev phem, tawm hauv qhov zoo yam tsis muaj kev tiv thaiv!
  Logic ntxiv rau kev paub ntau ntxiv los ntawm irrational instinct yog lub zog muaj peev xwm txav lub ntiaj teb los ntawm nws lub hauv paus!
  Cov me nyuam muaj mob yuav tsum tau noj mov, txwv tsis pub lawv yuav tuag.
  Tab sis qhov no, tsis muaj leej twg yuav thuam tias peb ua phem rau menyuam yaus, muab tshuaj iab thiab txhaj tshuaj!
  Kev ua tsov ua rog qee zaum muaj kev hlub tshua ntau dua li tus kws phais mob uas txiav caj dab!
  Ib tug poj niam uas tsis muaj ornaments zoo li tsob ntoo tsis muaj nplooj, tus txiv neej tsis muaj frills zoo li lub cev tsis muaj lichen!
  Cov ntxhais zoo hlub nrog pob ntseg, cov ntxhais phem ua txhua yam nrog lawv lub qhov ncauj kom tau nyiaj!
  Kev ua tsov ua rog yog kev qias neeg xws li roj castor, qias neeg, iab, tab sis yog tsis muaj nws koj tsis tuaj yeem ntxuav koj tus ntsuj plig, koj tsis tuaj yeem ntxiv dag zog rau koj lub siab!
  Yav tas los tus neeg raug kaw Maria Kolesnikova los ua poj huab tais noble. Nws paub tias lub sijhawm yuav los thaum cov neeg phem uas tau txeeb lub hwj chim hauv Lub Tebchaws Dawb yuav los txog. Thiab tus npua mustachioed thiab bald yuav them zoo nkauj rau qhov kev tsis ncaj ncees no uas nws tau ua rau nws cov neeg. Thiab rau nuclear blackmail ib yam nkaus.
  Nyob rau hauv lub meantime, tus ntxhais huab tais tau ua raws li cov lus txib ntawm lub teb chaws Ottoman ntawm elves.
  Kev sib ntaus sib tua ntawm cov elves thiab cov orcs tsis ploj mus. Cov ntxhais, zoo nkauj heev thiab glamorous, txuas ntxiv mus sib ntaus nrog cov plaub hau, dab tuag thiab qias neeg Putin bears.
  Yog li ntawd, tus elf nrog txiv kab ntxwv plaub hau coj thiab nias lub pob ntawm lub tshuab nrog ntau lub foob pob hluav taws launcher nrog nws lub txiv mis liab liab. Nws coj nws thiab blasted nrog tuag thiab colossal quab yuam.
  Thiab ua rau kev puas tsuaj thiab kev puas tsuaj. Tam sim ntawd ob lub tuam txhab ntawm Putin cov bears raug torn rau daim thiab hlawv ib zaug.
  Tus ntxhais coj nws thiab hu nkauj, baring nws cov hniav, uas yog whiter dua chalk;
  Orc yog cunning thiab cunning,
  Nws fancied nws tus kheej aristocrat ...
  hlawv hluav taws ntawm lwm tus hluav taws,
  Thiab nws muaj ib tug greedy tuav!
  
  Nws tsa dais hla roob,
  Ntawm no yuav yog ib tug qauv - tus aggressor!
  Peb yuav rhuav cov yeeb ncuab sib cais -
  Txhua tus paub tias Elf muaj zog!
  
  Tab sis Fuhrer txhawb nqa Ork -
  Peb yuav muab ntau txhiab lub tank rau koj !
  Koj yuav tsis muaj teeb meem
  Peb yuav txaus siab los ntawm cov qhev ua ke!
  
  Zoo, Chekist tab tom co nws,
  Kuv pom zoo mus rau lub sijhawm nyuaj!
  Thiab muab hordes mus rau sab hnub tuaj,
  Hlau dov ntawm lub peev!
  
  Tab sis kuv tau ntsib ib tug bastard ntawm elves nrog ib tug bayonet.
  Nws yog tus ntse fortress ntawm lub monolith!
  Tus yeeb ncuab yog ruaj khov nyob rau hauv lub Elf ntsis -
  Thiab khiav no qus horde mus ya!
  
  Lub siab phem orc tau suav rau noj su -
  Dab tsi yuav haum rau Red Square!
  Tab sis nws rab ntaj tswj tau txiav -
  Invincible tub rog - heroes!
  
  Tus yeeb ncuab yuav tig mus ua hmoov av,
  Tsav lawv txhua txoj kev mus rau Orklin!
  Thunderous sib ntaus sib tua roar,
  Kuv cov tub rog yog invincible!
  
  Rau Fuhrer peb yuav pom lub voj,
  Thiab rau lub siab phem dais, ceg txheem ntseeg yog sharpened!
  Kuv yuav tua tag nrho cov vile orcs -
  Peb yuav ntub lawv nruab hnub thiab hmo ntuj!
  
  Lub siab phem orc yog charred thiab fumes,
  Cov dais muab txhua yam!
  Muaj zog ua tiav - granite,
  Cia peb haus tshuaj yej los ntawm lub saucer rau hnub so!
  
  Peb yuav loj hlob ib tug ceg ntoo
  Qhov twg cov txiv apples yog velvet nrog gilding ...
  Qhov twg yog qhov tseem ceeb tshaj plaws peal,
  Peb nyob qhov twg sai dua cov dav hlau!
  Cov ntxhais hu nkauj nrog kev zoo siab thiab kev zoo nkauj ntawm lawv lub suab. Hais txog xws li, lawv hais - poj niam tub txib saum ntuj.
  Warriors zoo nkauj heev thiab sexy. Thiab lawv tus nplaig tsuas yog zoo heev thiab txav mus los, thiab nrawm heev. Lawv tsim xws li inimitable thiab cim txuj ci tseem ceeb nrog lawv.
  Cia li xav txog yuav ua li cas muaj peev xwm cov ntxhais ntawm kev rhuav tshem Putin tus dais. Thiab nws yog txias heev thiab insanely txias.
  Cov no yog cov ntxhais uas yuav coj nws thiab qw nrov ntawm lawv lub ntsws.
  Komsomol tsis yog hnub nyoog xwb, elf qhov ncauj cov ntxhais saj!
  Thiab tom qab ntawd cov kev zoo nkauj tau coj nws thiab xiab, rov siv lawv cov ntiv taw liab qab. Thiab lawv tau ua ib qho kev sib tsoo ntawm ntau huab nrog ravens. Lawv tawm tsam Putin tus dais. Thaum tus nplawm mus vwm los ntawm xuav ntawm cov elves, nws pib tig, thiab nyob rau hauv ib tug corkscrew ntog thiab heev lus pierces lub orcs 'skulls.
  Tseeb tiag, nws tag nrho tau ua kom txias heev thiab nrog loj, inimitable kev puas tsuaj.
  Ntawm no, sim muab tus ntiv tes tso rau hauv lub qhov ncauj ntawm cov ntxhais zoo li no: lawv yuav tom heev.
  Tab sis ntawm chav kawm uas tsis yog tag nrho.
  Tom qab tua ntawm orcs nrog kev pab los ntawm cov txiv mis liab, cov ntxhais coj lawv ob lub mis thiab hu nkauj;
  Nyob rau lub caij ntuj sov lub hnub ci heev,
  Huab cua puv nrog zib mu - lwg!
  Kuv txoj kev xav rau Fatherland yog dawb huv,
  Ntxuav nrog dej ntws!
  
  Peb khiav ntawm emerald nyom,
  Zoo li bunnies dhia liab qab.
  Peb tau los ua ib tug tho kev nyob rau pem hauv ntej,
  Thiab tsis muaj leej twg rub peb los ntawm kev quab yuam!
  
  Tom qab tag nrho, ntuj yog zoo nkauj heev,
  Ruby-rimmed sunrise.
  Lub hnub kuj zoo li lub chij liab,
  Ntawm no nws tig daj, cua daj cua dub ntawm kub sprout!
  
  Nyob rau hauv txhua lub hav txwv yeem thiab nplooj ntawm nyom ,
  Ib tug tuaj yeem pom tus ntsuj plig ntawm Fatherland ...
  Zoo li pearl hlua twist,
  Nws ntab poplar fluff!
  
  Lub suab zoo npaum li cas oriole,
  Silver suab ntawm nightingale.
  Kuv hlub cov mlom Rodoveria ,
  Thiab cov tsev teev ntuj nrog golden domes!
  
  Ntawm no cov bears ua cim rau ntawm lub cev,
  Thiab tus hma liab wags nws tus Tsov tus tw ...
  Gyrfalcons ya saum ntuj nrog lub suab quaj,
  Nov yog peb elves, lub tsev xaiv!
  
  Tsis txhob thab tus neeg txawv teb chaws qias neeg,
  Lub horde yuav tsis tuaj rau Fatherland!
  Vim peb ua hauj lwm rau ob lub taub hau
  Lub ntiaj teb nyob rau hauv txhais tes ntawm ib tug dav dawb hau!
  
  Nyob rau hauv lub ntuj peb yuav ya nrog ib tug trill ntawm falcons,
  Peb yuav kov yeej lub universal chaw!
  Pob kws nyob rau hauv lub teb yog sau mus rau grain,
  Tom qab tag nrho, lub Elf yog lub thib peb Rome!
  Yog lawm, cov ntxhais, yog tias lawv tau hu nkauj, ces koj tsis tuaj yeem txwv lawv yooj yim. Ntawm no yog cov elves yuav ua li cas nquag lawv ua, qhia lawv tus cwj pwm nruj heev. Lawv yog cov tub rog, qhov tseeb, txias heev. Thiab tam sim no lawv liab qab, zoo nkauj heev, tau ntxim hlub thiab ntxim nyiam heev ob txhais ceg pib pov khoom plig ntawm kev puas tsuaj thiab kev puas tsuaj.
  Thiab Putin tus dais ya mus rau kev puas tsuaj khoom plig ntawm kev puas tsuaj. Thiab nws tau txias heev. Thiab ntau tus tub rog ntawm cov tub rog ntawm Vladimir Putin raug tua thiab rhuav tshem thiab hlawv.
  Cov ntxhais qhia lawv tus nplaig thiab chirped:
  Peb nyob sib ntaus sib tua li cas
  Thiab cov orcs tsis ntshai,
  Yog li cov ntxhais yuav qhia karate!
  Trampled, orc paub hauv av,
  Koj tsis yog tub huabtais, Putin,
  Qhov kawg yuav los rau Dab Ntxwg Nyoog!
  Qhov kawg yuav los rau Dab Ntxwg Nyoog!
  Qhov no yog li cas cov ntxhais hu nkauj zoo nkauj thiab witty. Thiab lawv qhia qhov siab tshaj plaws hauv kev puas tsuaj, kev tuag, thiab qhov chaw banditry.
  Qhov no yeej yog qhov sib ntaus sib tua thiab tsim kev puas tsuaj thiab pab neeg tuag.
  Tab sis cov ntxhais coj nws thiab rov pib hais tawm kwj ntawm cov lus. Tsuas yog lub sij hawm no nws tsis yog paj huam, tab sis winged aphorisms;
  Nyiaj tsuas yog ib qho cuab yeej los pab rau Niam Mab Liab xwb. Thaum muaj ntau, qhov kev pabcuam zoo dua, yog tias koj muaj lub siab xav!
  Yog hais tias nws cawm lub Motherland, tsis muaj kev poob siab, tsis paub - thaum ib tug dag ua rau yeej, ces nws yog dawb huv!
  Kev pom zoo rau txoj kev ntseeg zoo li cov leeg ntawm caj npab - tsis muaj nws tsis muaj hwj chim thiab tuag!
  Lawv ya mus rau qhov ua tau zoo, tab sis tsis txhob dhia!
  Thaum cov nom tswv luag nrog kev xyiv fab, cov neeg feem coob quaj nrog kev tu siab, vim cov nom tswv feem ntau txaus siab los ntawm kev poob ntawm cov neeg thov khawv!
  Thawj Tswj Hwm qee lub sij hawm tso dag kom cov neeg tsis luag!
  Nyiaj kuj yog ib tug tub rog, koj yuav tsum tau saib xyuas nws thiab nco ntsoov: qhov ua tau zoo tshaj plaws yog qhov tseem ceeb tshaj qhov kev hwm! Lub tom kawg yog muag, tab sis tus qub yog priceless!
  Ntsuab yog ib txwm caustic - maturity yog qab zib!
  Cov lus cog tseg uas yooj yim tshaj yog qhov nyuaj tshaj kom khaws cia! Dab tsi yuav yooj yim dua tsis ua pa, tab sis tsis tshua muaj leej twg nyob mus txog hnub poob!
  Kev nruj kev tsiv yog qhov tsim nyog ntawm kev cai lij choj thiab kev txiav txim!
  Lo lus co cua - rab ntaj tsoo lub cev!
  Kev tsis sib haum xeeb txog kev ntseeg zoo li lub nplhaib, tsis muaj qhov kawg ntawm qhov pom thiab ib txwm rov qab mus rau tib qhov kev sib cav!
  Kev ntxeev siab zoo li cawv txiv hmab - koj nyuam qhuav tau siv nws sai dua, thiab qhov hangover muaj zog dua!
  Kev phem, ua ntej ntawm tag nrho cov, yog thaum koj ua ib yam dab tsi tsis kaj siab rau koj cov neeg zej zog, koj ua phem rau nws, thiab kev txhaum yog kev ywj pheej!
  Piv txwv li, kev sib deev kuj yog kev txhaum, txawm hais tias qhov tseeb koj ua rau koj tus khub tsis mob, tab sis txaus siab!
  Tsis muaj dab tsi koom ua ke sib txawv tib neeg zoo li ib tus yeeb ncuab sib koom!
  Yog tias koj xav ua kom muaj kev thaj yeeb nyab xeeb nrog cov yeeb ncuab - tuaj nrog kev sib ntaus sib tua!
  Tsis muaj dab tsi ua rau cov tub rog tsis muaj zog zoo li tus thawj coj phem, thiab lub cev yog mob hlwb!
  Tus thawj coj zoo li lub steel bar bending los txiav nyuaj!
  Tus neeg soj xyuas yog txoj haujlwm zoo siab tshaj plaws hauv lub ntiaj teb: qhov tseeb ntawm tus kws phais mob, kev pheej hmoo ntawm tus kab mob, kev tsim txiaj ntawm tus neeg ua yeeb yam!
  Kev hlub tshua nyob rau hauv kev ua tsov ua rog yog tus viv ncaus ntawm kev swb - vim leej twg yog tus cawm tsis tau swb!
  Tham kaum zoo li sib ntaus ib txhiab!
  Vajtswv kuj tsis zoo siab rau nws tus kheej - lub luag haujlwm tsis muaj qhov kawg, thiab tsis muaj leej twg koom nrog!
  Vajtswv yeej ib txwm nyob ib leeg, vim hais tias nthuav kev sib txuas lus tsuas yog tau nrog sib npaug!
  Kev tsis muaj cov txheej txheem tuaj yeem ua rau kev sib ntaus sib tua, tab sis tsis muaj dab tsi ua rau cov txheej txheem!
  Ib tug tub rog zoo li av nplaum, thiaj li yuav tau txais txiaj ntsig nws yuav tsum mus rau ntuj txiag teb tsaus!
  Txiav hauv kev siv tub rog, hom kev lag luam khib nyiab tshaj plaws!
  - Qee tus tsuas muaj hnub nyoog hauv lawv daim ntawv hla tebchaws, lwm tus muaj kev txawj ntse uas paub tab dhau lawv xyoo!
  - Xyoo ntxiv wrinkles, tab sis lub siab loj hlob tsuas yog irrigated nrog kev ua hauj lwm los yog tub rog hws!
  Kev nom kev tswv, zoo li tsis muaj teeb meem, koj yuav tsum nyob deb, tab sis koj ua tsis tau yam tsis muaj kev sib ntaus!
  Qhov mob thiab kev txom nyem ntau dua hauv kev tawm dag zog - qhov ci ntsa iab ntawm lub yeeb koob, qhov siab dua qhov muaj zog hauv kev sib ntaus sib tua phem!
  Hauv khoos phis tawj, tus txiv neej siv zog los qhia qhov kev npau suav tsis tuaj yeem ntawm lub hlwb zoo tshaj plaws!
  Yog tsis muaj tub rog ntsuj plig, thev naus laus zis tshaj plaws tuag, zoo li lub cev tsis muaj tus ntsuj plig!
  Tus tua neeg yog ib txoj haujlwm saib tsis taus, tab sis nws yuav tsum muaj kev txawj ntse ntawm tus kws phais, kev tsim txiaj ntawm tus kws kho mob thiab kev thov ntawm tus kws ua zaub mov!
  Insignificance yog ib txwm nyob rau hauv feem ntau, golden grains yog tsis tshua muaj ntawm cov xuab zeb!
  Kom tuag nrog txoj cai tsa lub cev - ntshai kom txo tus ntsuj plig!
  Kev sib ntaus sib tua nrog poj niam yog qhov kawg - yeej tsis coj laurels, swb tawm tsam kev thuam, uas tsis tuaj yeem ntxuav nrog kev ua yeeb yam!
  Cov tsev neeg muaj koob muaj npe nce lub luag haujlwm - tus tsov ntxhuav qias neeg yog kev qias neeg, npua qias neeg tsuas yog yav tom ntej chop!
  Tsov rog nyuj, mis nyuj kub, tab sis defecations ntshav!
  Koj tus ntsuj plig nees, lub cuab yeej ntawm kev yeej raug ntes hauv kev sib ntaus sib tua!
  Hauv kev ua siab zoo, koj tsis tuaj yeem poob, cia nyob ib leeg yeej!
  Thaum nws nyuaj rau kev sib ntaus, nws yog qhov nthuav, tab sis nws mob tshwj xeeb tshaj yog rau cov phooj ywg tuag!
  Cov nom tswv ntawm ib tug tub rog tsis yog ib qho laj thawj kom tsis saib xyuas kev txawj ntse thiab tsis lees paub kev txawj ntse!
  Terem nyuaj siab ntawm cov skyscrapers, tab sis majestic surrounded los ntawm cov tsev pheeb suab!
  Feem ntau, Christian lossis Muslim kev coj ncaj ncees tau tsim thaum lub sijhawm Nrab Hnub nyoog thiab raug coj los ntawm lawv yog tib yam li txiav lub hnub qub nrog lub pob zeb!
  Hu rau tus neeg tsim nyog ua ib tus neeg ruam yog qhov piv txwv rau defecation ntawm koj lub taub hau!
  Tsis txhob foom lub pob zeb - koj yuav dawm, tsis txhob foom phem rau hiav txwv - koj yuav poob dej, tsis txhob foom phem rau ib tug neeg - koj yuav plam koj tus ntsuj plig!
  Kub tsis quaj, doubloon tsis xeb!
  Lub xeev secrets yog lub nra hnyav uas lawv tuaj yeem tsoo koj lub caj dab!
  Kub hniav thiab dung hlwb - lub nkoj muaj nuj nqis nrog cov ntsiab lus shit!
  Tuav koj lub plab, ua kom koj pob ntseg ntse!
  Txawm hais tias koj polish ib lub pob zeb zoo li cas, nws yuav tsis dhau los ua pob zeb diamond!
  Tsis txaus siab rau poj niam yog ua mob rau ib tug panther!
  Txiv neej yog ib tug me me vaj tswv uas yuav pab kom loj hlob hauv kev paub!
  Los ntawm cov nqaij hauv av hauv kev sib cav sib ceg ntawm cov yeeb ncuab, koj tuaj yeem ci ncuav qab zib ntawm yeej!
  Ua hauj lwm nrog ib tug hniav, zoo li ib tug artist tus txhuam, yuav tsum tsis tsuas yog lub zog thiab precision, tab sis kuj kev tshoov siab!
  Tab sis cov ntsiab cai ntawm kev cai dab qhuas feem ntau yog siv los ntawm cov neeg tsis paub cai!
  Kev sib ntaus tsis muaj kev raug mob yog zoo li porridge tsis muaj ntsev, nyob rau hauv moderation of course!
  Poj niam tsis txaus siab yog phem tshaj dab ntxwg nyoog, insidious tshaj asp!
  Kev sib ntaus sib tua, zoo li kev sib deev, yuav tsum muaj kev siab tawv thiab ua siab loj, tab sis kev vam meej kuj yuav tsum muaj kev txawj ntse!
  Txawm tias tag nrho cov muaj hwj chim khib nyiab muab txoj hauv kev rau tus huab tais mantle!
  Qhov kev xam yog dab tsi - xws li yog qhov tshwm sim!
  Cov hmoov phom ntub dej zoo li tus tsiaj uas tau kawm: nws hnov, tab sis tsis tom!
  Lawv hais tias nyuaj ua ib tug vajtswv, tab sis nws tseem nyuaj thiab ntxhov siab dua los ua ib tug nab!
  Lub hauv paus chiv keeb tsawg them rau lub siab siab, tab sis tsis muaj ib tug yug me nyuam tuaj yeem npog qhov kev ruam!
  Kev tsov rog yog qhov nthuav, tab sis ntau zaus dua tsis noj qab haus huv!
  Ib tug txiv neej tsis tuaj yeem txaus siab rau tus poj niam: zoo li tus kws sau paj huam xav nrhiav qhov kawg ntawm nqe!
  Koj tuaj yeem khiav tawm ntawm lub mos txwv, tab sis koj tsis tuaj yeem khiav txoj hmoo!
  Ua ib tus neeg tua neeg yooj yim dua li ua tus kws kho mob, tab sis txaus ntshai dua tib lub sijhawm!
  Kev pib hauv kev sib ntaus sib tua zoo li cua hauv lub nkoj, tsis muaj nws tsis muaj kev txav!
  Yog tsis muaj rudder, lub nkoj yog qhov txaus ntshai tshaj qhov muaj txiaj ntsig!
  Ua siab loj kov yeej koj cov yeeb ncuab, tab sis kuj hwm cov neeg raug kaw!
  Nws tsis yog vim tsis muaj dab tsi uas tus nas yog cov tsiaj uas muaj sia nyob tshaj plaws, thiab tsov ntxhuav, ib hom tsiaj uas muaj kev puas tsuaj, yog cov tsiaj xws li cov neeg. Vileness conques nobility!
  Kev hlub tshua yog lub tswv yim ntawm cov pov thawj, thiab tom qab ntawd thaum nws tsis yog hais txog lawv lub hnab nyiaj!
  Ntshav yog cov tshuaj phem: dab tsi cements tib neeg nplej ntawm xuab zeb!
  Cov saw kub ci ci ntsa iab, tab sis txawm hnyav dua li cov hlau!
  Lub siab loj ntawm tus ntsuj plig nyob rau hauv qhov tseeb hais tias, txawm yog zoo nkauj heev, tsis txhob luag ntawm ugliness!
  Koj tuaj yeem sib ntaus tsis muaj daim thaiv npog, tab sis tau ploj ntaj ntawm tub rog, nws tsis ua tub rog!
  Txoj hauj lwm ntawm tus tua neeg yeej tsis nyob ib leeg, txawm tias nws tsis coj cov txiaj ntsig!
  Leej twg raug nas - tsis ntshai nas!
  Kev tua neeg zoo li kev sib deev - nws yuav tsum tau rov ua dua thiab ntau yam!
  Kev tua neeg zoo dua li kev sib deev - tus khub yog ib txwm tshiab thiab tsis paub tseeb!
  Kev nyiam ntawm tus kheej yeej ib txwm siab dua lub siab, thaum tom kawg raug txo qis rau lub plinth!
  Koj haus tsis tau tus tub rog txoj kev xav, koj tsis tuaj yeem tso siab rau!
  Txoj hauv kev zoo tshaj plaws los xav zoo li tib neeg yog pab koj cov neeg zej zog, thiab txo koj tus kheej rau tsiaj los ntawm kev ntaus cov tsis muaj zog!
  Lub tsev teev ntuj zoo li lub khw, tsuas yog cov khoom ib txwm stale!
  Ib tug pirate yog ib tug hmoov zoo catcher, thiab hmoov zoo hlub tus uas ua siab loj qhia nws nrog nws!
  Cov kua zaub ntawm kev sib ntaus sib tua xav tau xws li ntsim seasoning li kev tuag!
  Lub siab yuav tsum mloog lus ntau dua li neeg!
  Kev ntseeg txawv ntawm zaj dab neeg nkaus xwb los ntawm tus piav qhia tus nqi!
  Lawv sib ntaus tsis yog los ntawm tus lej, tab sis los ntawm kev txawj ntse, txawm hais tias tom kawg yog qhov nyuaj dua kom tau txais feem ntau!
  Tempering, muab lub zog! Lub hwj chim muab kev ua siab loj! Ua siab loj coj yeej!
  Kev ua neej tsis muaj kev hwm zoo li kev hu nkauj tsis muaj suab paj nruag!
  Flexibility muaj zog dua qhov tawv - koj tuaj yeem tom tus ntiv tes nrog koj cov hniav, thiab rhuav tshem lub ntiaj teb nrog koj tus nplaig!
  Lub sij hawm yuav los thaum lo lus hais tias tus txiv neej uas muaj hwj chim loj yuav dhau los ua ib tug txiv neej tsim nyog, yog tias qhov no tsis tshwm sim, ces lwm haiv neeg yuav qhia lub sij hawm insane txiv neej!
  Lub neej yav tom ntej yog rau cov uas muaj nuj nqis ntau dua li lawv nyiam lub neej!
  Kev ua qhev yog qhov ntxeev ntawm kev hlub, koj tsis tuaj yeem hlub txoj hlua uas tuav caj pas!
  Kev tuag ntawm ib tug phab ej, yug ntawm txoj sia nyob mus ib txhis, lub hav zoov ntawm ib tug coward, lub ntees tuag ntev!
  Kev ua tsov ua rog yog kev zam tsis tau zoo li kev sib deev thiab yuav ua rau tib neeg mob thiab zoo siab!
  Tsis txhob zaum hauv koj lub sleigh, koj tuaj yeem ntog ntawm ceg txheem ntseeg - koj yuav tsis tawm!
  Predictability ntawm kev ua yog cov kab mob ntawm swb, surprise yog lub paj ntawm yeej!
  Tsis muaj ib yam dab tsi xav ua kom txaus ntshai tag nrho koj lub neej, tab sis feem ntau qhov kev pheej hmoo tsis tuaj yeem haunt koj nrog rau kev tuag!
  Tus poj niam tus nplaig muaj tshuaj lom ntau dua li ib puas cobras, txawm hais tias nws qab zib dua zib ntab!
  Thiab nyob rau tib lub sij hawm iab tshaj wormwood!
  Txawm li cas los xij, nws yog qhov zoo dua kom muaj lub hlwb mos-boiled dua li lub taub hau ploj, lossis tej zaum hloov pauv!
  Npau taws, tag nrho ntawm cov pob txha, thiab lub zog zoo li miv, agility zoo li ib tug ntxhw, los yog zoo dua, lwm txoj kev - yog nws!
  Ntau zaus lawv ua txhaum txoj cai lij choj thaum tsim kev cai lij choj!
  Lub Koom Txoos invented purgatory feem ntau rau lub hnab nyiaj, tawm hauv tus ntsuj plig nrog emptiness thiab illusion!
  Nrhiav kev dawb huv nyob rau hauv lub tsev teev ntuj niaj hnub zoo li purity nyob rau hauv ib tug pigsty!
  Tus uas ntaus neeg yog neeg phem!
  Nco zoo li lub hnab nrog qhov, txawm tias koj chais ntau npaum li cas, koj yuav tsis muaj peev xwm sau nws, ib yam kuv tsis nkag siab yog vim li cas nws nyuaj rau nqa!
  . Ib hom kev sib ntaus sib tua yog cua hauv lub nkoj ntawm txoj kev xav, thiab kev ua tsov ua rog yog qhov zoo tshaj plaws nplawm uas ua rau muaj kev vam meej!
  Tab sis tus nqi tsis muaj teeb meem hauv kev sib ntaus sib tua, yog li kev zoo siab tau yuav nrog kev tua neeg!
  Nws yog cov tailless liab uas rub lawv cov tails zoo tshaj plaws - tsis muaj tsiaj txhu ntshai tuag thiab tsis muaj kev kos duab hauv kev tua neeg!
  Ntshav tsis muaj peev xwm ua kom tib neeg cov xuab zeb ruaj khov txaus los tso lub hauv paus rau kev zoo siab!
  Nyob rau tib lub sij hawm, cov ntshav tso cov kua paug ntawm kev noj nyiaj txiag, ntxuav lub teb chaws!
  Ib tug kws tshawb fawb kuj yog ib tug vaj tswv, tsuas yog ib tug me me xwb, tab sis nws hlub nws creation ntau zaus tshaj nws tus kheej!
  Leej twg mob siab rau nws tus kheej daim tawv nqaij, yuav raug tso tseg tsis muaj pob txha!
  Tus hlub zoo pib ua ntej, ua kom tiav, thiab ua suab nrov!
  Tsis xav tias tsov rog yog leej niam ntawm txhua qhov kev tshawb pom, tus muam ntawm kev tshoov siab, tus ntxhais ntawm kev txawj ntse!
  Nws tsis muaj teeb meem koj nyob li cas - qhov tseem ceeb tshaj plaws yog tuag zoo siab, ntawm lub ncov ntawm kev kaj siab!
  Qhov kev lees paub zoo tshaj plaws ntawm kev thaj yeeb nyab xeeb yog kev sib tw ncaj ncees, thiab thaum koj Leej Niam yeej, nws yeej ncaj ncees!
  Feem ntau, txhua txoj kev ntseeg txawv ntawm cov tshuaj hauv lub xeev, tsis txhob tsim txom lawv, mob siab rau cov neeg muag khoom!
  Nws yooj yim dua los yaum cov neeg uas qaug cawv!
  Tus nees qaug cawv tsis xav tias qhov hnyav ntawm dab tshos lossis lub lash ntawm nplawm!
  Kev cai dab qhuas fanaticism yog kev ua siab dawb!
  Ntawm cov pov thawj zoo li hauv hav zoov: muaj ntoo qhib thoob plaws, thiab txhua tus npua sim noj nws!
  Cov kev xav zoo ib yam li cov saw hlau, kev ua siab loj, zoo li cov nab lawv ua rau muaj kev hwm, zoo li tus npua lawv ua rau lub luag haujlwm!
  Cov hluas yog naive - laus laus yog insidious!
  Tsov rog yog qhov kev ua si nthuav tshaj plaws uas koj yuav tsum tsis txhob hla kev txav thiab cia koj tus khub xav!
  Kev ntseeg yog qhov zoo tshaj plaws ntawm kev quab yuam, nws ua qhev lub siab, fetters xav, plunges rau hauv illusions!
  Txoj kev qhia ci ntsa iab ntawm txhua txoj kev ntseeg denigrate cov fanaticism thiab kev lim hiam ntawm nws cov thwjtim!
  Lub hwj chim tsis muaj lub luag haujlwm zoo li lub nkoj, tsis muaj rudder, txawm tias koj tshuab cua ncaj ncees npaum li cas, tab sis xaus rau kev puas tsuaj!
  Kev sib ntaus sib tua niaj hnub no ntawm ob tus superpunchers , qhov thib ob ntawm kev ncua sijhawm: kev sib sib zog nqus los ntawm qhov uas koj yuav tsis sawv!
  Hauv kev cia siab ntawm kev zoo siab, vib nas this sib npaug rau infinity!
  Thiab infinity nyob rau hauv kev zoo siab yog sib npaug rau ib tug thib ob los yog ib tug ntaus ntawm lub plawv!
  Tus txiv neej siab tawv tuag zoo dua tus neeg lim hiam!
  Qhov ntau koj ua txhaum - qhov kev thov Vajtswv ntau dua hauv kev hloov siab lees txim!
  Tub rog tactics yuav tsum zoo li hlau, muaj zog, tab sis hloov tau, los ntawm cov hlau damask yog tsim!
  Tswv Ntuj zoo li tsov ntxhuav: rub thiab rub tawm ntawm daim tawv nqaij, khawm - strangling, hnia - gnawing!
  Muaj tseeb, tab sis koj tsis tuaj yeem siv los puag ntawm nplaim taws, tsis zoo li tus poj niam!
  Epaulets tuaj yeem ntxiv kev khav theeb rau tus neeg tsis txaus siab, thiab swagger rau tus neeg ruam, tab sis lawv yuav tsis ua rau tus neeg siab tawv siab tawv, lossis tus neeg ruam tus kws tshaj lij!
  Ib qho yooj yim yeej zoo li armor nrog qhov, nws zoo hnav, tab sis nws pheej yig thiab muaj kev tiv thaiv tsis zoo!
  Kev tuag ntshai tus txiv neej siab tawv - yog nws noj mov!
  Lawv ib txwm cia siab tias yuav muaj cua daj cua dub, tab sis tib lub sijhawm lawv ib txwm tswj kom ntub!
  Leej twg raug kev txom nyem los ntawm kev tsim txom yog kev txom nyem hauv txaj!
  Kev ncaj ncees tsis nyiam cov tsis muaj zog, hmoov zoo tsis nyiam cov neeg ruam, nyiaj txiag tsis nyiam cov neeg ncaj ncees!
  Kev hlub tshua yog ib qho khoom kim heev - Rau tus kav tsis muaj zog!
  Tus kav uas muaj zog yuav tsum ua siab phem. Nws nyuaj rau pw saum lub pob zeb vim nws nyuaj!
  Indecisiveness: thawj lub cim ntawm kev qaug zog!
  Tus me nyuam yog ib daim ntawv dawb huv, nws tsis yog nws qhov txhaum uas muaj ntau tus neeg sau ntawv ntawm cov neeg laus!
  Pessimists yeej tsis ntsib teeb meem!
  Koj tsis tuaj yeem ntxuav koj lub taub hau nrog lub enema, muaj ntau lub qhov, tag nrho cov tuaj!
  Saib koj cov lus. Qhov no yog cov leeg muaj zog tshaj plaws, txij li nws tuaj yeem tua ntau lab tus, thiab qhov tsis muaj zog tshaj plaws, vim nws tuaj yeem ntxeev siab rau tus hais lus!
  Tus nplaig ntev ua rau lub neej luv, tshwj tsis yog kev lees txim tuag!
  Nws yog qhov zoo dua los faib kev yeej dua li kev ris lub nra ntawm kev swb ib leeg!
  Koj lub tsho yog ze rau lub cev, tab sis koj tuaj yeem sov so los ntawm kev muab rau koj cov neeg nyob ze!
  Cov muaj zog yog ib txwm dawb, cov chains muaj zog tshaj yog tib neeg tsis muaj zog!
  - Leej twg yog tsov ntxhuav nyob rau hauv txaj thiab nyob rau hauv lub battlefield yuav tsis yog ib tug hare!
  Kev ntsiag to rau qhov chaw yog kub ntawm tus qauv siab, thaum koj xav hais tias tus qauv poob!
  Silence yog golden, tab sis feem ntau tsis tseeb!
  Yog vim li cas silence yog golden, vim hais tias golden tseem ceeb tshaj unties tongues!
  Koj ua tsis tau ib tug vajtswv yam tsis muaj neeg dawb huv!
  Lub zog tsis muaj kev txhawb nqa ntawm kev coj ncaj ncees yog cov leeg tsis muaj kev txhawb nqa ntawm lub cev pob txha!
  Nyob rau hauv lub tshuab ntawm ntaj, cov sau tau sau los ci lub khob cij ntawm yeej, qab zib los ntawm cov ntshav, thiab iab los ntawm kua muag, lub khob cij ntawm yeej!
  Kev coj ncaj ncees yog tus viv ncaus ntawm kev ua siab loj, khav theeb yog nws qhov kev tiv thaiv!
  Yeej nyuaj, tab sis tseem nyuaj dua kom txaus siab rau cov txiv hmab txiv ntoo ntawm kev yeej!
  Txoj kev xav tsis muaj kev xyaum, hais tias dav dawb hau tsis muaj tis tsis ya, tab sis khaws cia hauv kev poob cev qhev!
  . QHOV NO 15
  Maria Kolesnikova - tus ntxhais no-tus poj huab tais thiab poj huab tais ntawm elves siv nws cov lus txib tshwj xeeb. Thiab nws sib ntaus nrog kev npau taws heev thiab nws lub zog tsuas yog super. Thiab nws yog ib tug cosmic kev zoo nkauj thiab ib tug poj huab tais elf. Thiab yog li nws nchuav tawm aphorisms los ntawm nws cov ntxhais elf zoo li los ntawm cornucopia.
  Kev ua siab ntev hauv kev ua yuam kev yog qhov sib txawv ntawm tus txiv neej thiab tus liab!
  - Tsis muaj kev pheej hmoo tsis muaj kev tawm tsam, thiab tsis muaj kev tawm tsam tsis muaj txoj sia
  - Kev pheej hmoo yog ntsev ntawm lub neej, tsis muaj dab tsi xav tau yam tsis muaj nws, tab sis yog tias koj overdo nws, nws ua rau koj mob!
  Kev tuag zoo li tus nkauj nyab, tsuas muaj ib tug los xwb, tiam sis tsis lig!
  Qhov ntau impudence nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm cov tsis muaj zog, ntau cowardice nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm cov muaj zog!
  Yog koj xav ua vaj tswv, tsum tsum txhob ua liab!
  Tus huab tais thiab tus qhev muaj ib yam dab tsi zoo sib xws uas lawv ntxeev siab rau lawv cov tsiaj tam sim ntawd - nrog thawj tus taw tes!
  Feem ntau, cov neeg txawj ntse feem ntau yog menyuam yaus, vim hais tias ib tug poj niam yeej ib txwm nyiam nws tus txiv rau ib tug txiv neej zoo dua!
  Kev dag ntxias txhim kho caj ces, yog li tus poj niam yuav tsis xav nqa tus neeg ruam hauv qab nws lub siab!
  Vajtswv muab rab ntaj rau hauv tus txiv txhais tes, ib rab koob ntawm nws tus poj niam, tsuas yog tib neeg nyiam tawm tsam tshwj xeeb tshaj yog tawm tsam tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus lub siab nyiam!
  Tsim kev tshawb fawb zoo ib yam li khawv koob!
  Nws yog ib qho yooj yim rau bail tawm lub hiav txwv ntawm thumble tshaj los teb tag nrho cov lus nug ntawm atheists!
  Improvisation yog txhuam plucking cov hlua ntawm lub cuab yeej ntawm yeej!
  Ib tug nyob hauv ntiaj teb no zoo dua ib tug vajtswv uas tuag lawm!
  Leej twg tsis npau suav txog ua ib tug vaj tswv yuav nyob mus ib txhis worm!
  Nws yog qhov zoo dua los ua ib zaug dua li xav txog ib puas zaug!
  Dab tsi, hauv kev ua tsov ua rog, kev hlub, zoo li daim ntawv thib yim hauv ib zaj nkauj, tsuas yog nkag mus thiab ua rau luag!
  Nudity adorns tus poj niam zoo dua pob zeb diamond! Tsawg kawg yog ib qho uas tsis xav tau kho kom zoo nkauj!
  Nws yooj yim dua los tsim ib tug snowman nyob rau hauv ntuj txiag teb tsaus dua mus nrhiav ib tug ncaj ncees politician.
  - Nws yooj yim dua los nrhiav lub pob zeb qhuav hauv qab hiav txwv dua li tus thawj tswj hwm uas ua tiav cov lus cog tseg rau kev xaiv tsa!
  Thaum muaj qhob cij txaus, qhov xav tau rau cov tsom iav tsis muaj zog! Ob daim phiaj zaub mov qab heev rau cov txiv neej!
  Kev pheej hmoo hauv kev sib ntaus sib tua yog zoo li seasoning nyob rau hauv ib lub kua zaub, tsis muaj nws bland, tab sis koj yuav tsum paub thaum twg yuav tsum tau! Cov neeg uas xav kom tsim nyog rau lub yeeb koob ntawm kev yeej, zoo li cov xuab zeb nyob rau hauv cov suab puam, tsuas yog ob peb golden nplej qhia lub iab ntawm lub luag hauj lwm!
  Kev pheej hmoo hauv kev sib ntaus sib tua yog zoo li seasoning hauv kua zaub, nws yog insipid yam tsis muaj nws, tab sis koj yuav tsum paub thaum twg yuav tsum nres! Cov neeg uas xav kom tsim nyog rau lub yeeb koob ntawm kev yeej, zoo li cov xuab zeb nyob rau hauv cov suab puam, tsuas yog ob peb golden nplej qhia lub iab ntawm lub luag hauj lwm!
  Kub glitters, tab sis blackens lub plawv thiab darkens tus ntsuj plig!
  Nws tsis yog tus hma uas tua, tab sis tus uas swings nws!
  Kev ua tsov ua rog zoo li kev sib deev nrog tus khub temperamental, koj tseem tos txog qhov kawg thiab tib lub sijhawm koj xav mus ntxiv!
  Lub suab nrov nrov, lub siab ntsiag to; lub suab nrov dua, qhov kev txawj ntse qis dua!
  Yog tsis muaj tib neeg, ib tug neeg zoo li lub ember uas tau poob ntawm hluav taws - kho siab thiab tawm sai sai!
  Ntawm peb thaj av, cov hniav yog ntse dua thiab cov ntaub thaiv npog yog tuab dua!
  Yog tias koj xav ua ib tug hero, tsis txhob taug kev meekly!
  Thaum ob tug txiv neej txawj sib ntaus, cua daj cua dub, tab sis thaum cov poj niam txawj sib ntaus, nws yog cua daj cua dub!
  Qhov nyuaj tshaj plaws yog tiv thaiv koj tus ntsuj plig los ntawm kev siab phem hauv koj tus kheej!
  Hauv kev ua tsov ua rog, kev dag ntxias zoo li tus yuam sij rau lub xauv - qhov tshiab, qhov zoo dua nws qhib!
  Kev pab zoo ib yam li kev noj haus: ib txwm los ntawm lub sijhawm tsis ncaj ncees, tsis yog tag nrho, nws kim heev, tab sis tsis muaj hwj chim txwv tsis pub txhais tes thov!
  Nws yog qhov yooj yim dua los rub dej hiav txwv nrog lub thimble dua li los mus rau qhov xaus hauv kev sib tham txog kev ntseeg!
  Kev ntseeg, raws li txoj cai, yog lub antipode ntawm kev zam txim!
  Tham txog kev nom kev tswv feem ntau ua rau muaj kev sib ntaus!
  Kub tsis xeb los ntawm cov ntshav, tsis tarnish los ntawm hws, tsis crumble los ntawm lub kua muag!
  Lub club yog ib lub nrig, rab ntaj yog riam hauv lub nrig!
  Yog koj xav kav lub teb chaws - kawm kom txib koj tus kheej!
  Thaum ib tus neeg nyob ze muaj lub hnab nyiaj khoob, koj li zoo li puv!
  Nws yog qhov zoo dua rau kev yoo mov rau koj tus kheej dua li hnov cov suab quaj ntawm tus menyuam tuag tshaib plab!
  Qee lub sij hawm lub sij hawm los account rau kev ua yuam kev - tsuas yog nyob rau hauv lub ntxa!
  Ntawm no elves raug tso tawm nrog xws li ib tug txhoj puab heev tawg. Cov no yog cov ntxhais tiag tiag los ntawm cov khoom plig ntuj raug txim ntawm kev rhuav tshem. Cov ntxhais zoo li no muaj peev xwm tsim tau ib tug dais, thiab txawm tias tus tsov saber-toothed.
  Thiab lawv ob txhais ceg, ntawm chav kawm, yog liab qab, thiab heev seductive. Cov tub hluas nyiam txhos caug thiab hnia cov ntxhais liab qab, puag ncig, pob taws liab nrog cov ntxhiab tsw qab ntxiag thiab ntxim nyiam.
  Qhov no yeej ua tau zoo heev thiab txias. Thiab cov ntxhais muaj peev xwm tua tau ib qho orc los ntawm kev txav lawv cov leeg nqaij.
  Ib tug ntawm cov elves nrog raspberry-xim plaub hau coj nws thiab tso ib tug kwj ntawm lub zog ntawm nws lub tsev menyuam.
  Thiab nws tau ya mus thiab poob rau hauv ib pawg ntawm tag nrho cov vultures thiab eagle gravediggers. Thiab cov, tau stunned thiab xav tsis thoob los ntawm cov tsiaj qus shock thiab co ntawm huab cua, pib poob.
  Thiab ram lub pob txha taub hau ntawm Putin tus dais nrog lawv cov beaks. Thiab tua tej tsiaj no phem heev.
  Tus ntxhais luag ntxhi thiab hais tias:
  beckoning starry heights,
  Txaus siab rau qhov kev ncua deb ...
  Tus ntxhais xav li cas?
  Tau kawg txog tus impudent Icarus!
  Thiab tus tub rog pov ib rab riam nrog nws cov ntiv taw liab qab. Nws ya los ntawm thiab tam sim ntawd txiav tawm lub meej mom ntawm peb orcs. Thiab nws tau dhau los ua tau zoo heev thiab sib ntaus sib tua.
  Thiab ntau orcs raug tua ib zaug.
  Thiab tus ntxhais coj nws thiab hu nkauj dua;
  Kuv lub teb chaws nyob hauv qab tus chij ntawm Kaum Ib Hlis,
  Mus txog qhov siab ntawm lub hwj chim ntawm lub teeb!
  Tom qab tag nrho, peb sib ntaus sib tua rau nws tsis nyob rau hauv vain,
  Thov kom nws txoj kev hlub hu nkauj nyob mus ib txhis!
  
  Lub teb chaws cov lus qhia rau tib neeg coj kev thaj yeeb,
  Txhua leej txhua tus zoo siab nyob rau hauv nws - paub tus proletarian!
  Leej twg yog rau Elf - lub yeeb koob thiab kev hwm,
  Cia peb hu nkauj ntawm ib lab arias!
  
  Cia peb ua tiav kev hwm - cov tub ntxhais hluas hauv ntiaj teb,
  Cia peb ua cov tuam tsev - lub vaj kaj siab ntawm elfinism!
  nyob qhov twg deb?
  Paub no tread ntawm vile orcism !
  
  Tab sis dab tsi yog tus pioneer teeb meem nrog cov lus cog tseg -
  Kuv tau cog lus rau qhov ua rau lub ntiaj teb - ua haujlwm siab tawv!
  Yog tus yeeb ncuab xav coj qhov zoo,
  Peb yuav caum nws mus rau lub suab ntawm lub khawm accordion!
  
  Cov yeeb ncuab tsis paub tias peb muaj ib lub teb chaws,
  Lub sijhawm yuav los - lub nkoj yuav tsim!
  Peb lub nraub qaum ntawm cov tub rog ntawm Leej Txiv tsis tau ploj mus,
  Cia txhua tus los ua ib tug neeg siab tawv!
  
  Peb yuav ya mus rau lub hnub qub saum ntuj nrog ib zaj nkauj,
  Tsis ntev peb yuav khawb cov kwj dej ntawm Mars!
  Cov neeg ntawm lub Soviets koom nrog tog -
  Tom qab tag nrho, communism tau coj peb mus rau hauv cov neeg!
  
  Tsov rog, ntawm chav kawm, tsis yog kev ua si,
  Koj yog lub hom phiaj hauv nws - tus tua tib lub sijhawm!
  Ib rab phom sting ib rab koob ntse,
  Cia nws phem heev rau cov orcs!
  
  Peb tuaj yeem ua tiav txhua yam, txhua yam -
  Thiab yuav muaj ntoo xibtes thiab txiv maj phaub rau noj tshais!
  Rau cov uas tsis quav ntsej
  Yuav tau yooj yim nrog ib tug pas!
  
  Tank "Ork" xav li ntawd - nws yog invulnerable,
  Thiab zoo li cas ib tug parade los ntawm lub square nrog lub pawg sab laj!
  Tab sis ua pov thawj tias nws yog invincible,
  Qhov ntawd yuav tsis cia qhov txias los tsav koj lub caij ntuj sov!
  
  Yog li tus huab tais-elf yog lub siab, kev hwm ntawm tus ntsuj plig ntawm Elfi -
  Hais kom sib ntaus sib tua kom dawb huv!
  Kuv tus ntxhais, tsis txhob tu siab
  Honour yog indestructible, ib rab diav!
  
  Hauv kev tsim txom hnyav - tsis txhob tshaj tawm ib qho kev quaj,
  Qhia txhua tus - tus neeg tua hluav taws los ntawm monolith!
  Xws li yog lub zog ntawm cov tub rog Liab
  Qhov twg txawm ib tug me nyuam tub sib ntaus zoo li ib tug neeg tseem ceeb!
  Ntawm no cov ntxhais, yog hais tias lawv hu nkauj, lawv ua heev heev thiab sai sai. Cov tub rog yuav tsum tau hais tias yog qhov zoo tshaj plaws thiab zoo kawg nkaus. Thiab lawv ob txhais taw liab qab yog agile heev, thiab dexterous heev. Thiab lawv muab khoom plig ntawm kev tuag, zoo li lawv yog pebbles ntawm catapults. Thiab cov tub rog qhia lawv lub zog thiab txhoj puab heev, thiab inimitable temper.
  Ntawm no ib tug ntawm cov tub rog ntawm ib tug self-propelled rab phom coj thiab blasted ntawm lub orcs los ntawm nias lub joystick khawm nrog nws liab doog txiv mis. Thiab nws spat tawm ib qhov projectile ntawm colossal thiab puas muaj zog. Nws ya mus rau hauv ib qho arc thiab blasted rau hauv pawg ntawm orcs. Thiab ntau Putin tus dais tau raug puas tsuaj.
  Tus ntxhais logically sau tseg:
  - Thiab tus neeg yos hav zoov yuav tawv dais yog tias nws yog hma tiag!
  Thiab nrog cov ntiv taw liab qab, tus ntxhais cuam ib qho boomerang. Nws ya los ntawm, thiab tam sim ntawd txiav tawm cov txiv neej perfections ntawm plaub orcs. Thiab Putin tus dais cia tuag los ntawm kev sib ntaus sib tua poob siab.
  Tom qab ntawd, cov ntxhais coj nrog kev zoo siab heev, nrog lawv lub suab, ua ntej uas cov nightingales ploj mus, lawv hu nkauj;
  Tej kev xav zoo li no hauv lub siab hu zaj nkauj,
  Tus Tswv lub ntuj qhov loj nyob hauv nws!
  Fatherland: feat, ua hauj lwm, hwm neeg ...
  Native Elf - lo lus dawb ceev tshaj plaws!
  
  Cherubim tau tshoov peb lub siab,
  Muab tis thiab zoo kawg nkaus yam tsis muaj kev txwv!
  Peb khaws lub hwj chim ntawm lub ntiaj teb ruaj khov -
  Huab Tais Tswv Ntuj - yuav nrog peb nyob mus ib txhis!
  
  Paub Motherland, koj yog leej niam mus ib txhis -
  Vajtswv txwv tsis pub ua menyuam ntsuag tsis muaj dab!
  Lub hnub qub tsib taw hlawv -
  Yog hais tias muaj kev thuam, kuv yuav npog koj nrog ntaj!
  
  Qhov ntawd yog pes tsawg tub rog cua daj cua dub tuaj rau Elf,
  Zoo li cua daj cua dub los ntawm ntuj txiag teb tsaus, kub rushes!
  Lub nkoj tawg, lub nkoj tawg,
  Tab sis lub hnub yuav tsis tua cov cua daj cua dub ntawm kev phem orcs!
  
  Zaj, koj lub ntsej muag yog lub qhov ncauj phem,
  Koj xav ua dab tsi? - Noj cov Elf!
  Tab sis peb yuav tsis cia lub Fatherland poob,
  Cia poj niam qw ntshai!
  
  Bayonet thiab cwj mem, ntaj thiab txhuam hauv xim,
  Hauv kev pabcuam hauv lub xeev, uas zoo nkauj dua txhua tus!
  Nws yog peb txoj kev tsim txom thiab lub neej,
  Mus rau pem hauv ntej - deployed ntawm lub peb hlis ntuj!
  
  Yog li yog hais tias nws yog destined - hnyav pob zeb,
  Yuav tuag, cov hluas mus pw hauv av ntub dej!
  Kuv yuav tig los rau koj tus Creator Qws,
  Paub ntawm lub cim, Kuv kos lub ntsej muag ntawm cov neeg ntseeg!
  Cov nkauj thundered hla tag nrho cov kev sib ntaus sib tua, cov ntxhais zoo kawg nkaus tua thiab tua Putin cov bears.
  Thiab tsis muaj peev xwm tiv taus cua daj cua dub, lub orcs coj mus rau kev ya!
  Thiab lub siab tawv Maria Kolesnikova saib qhov no los ntawm kev saib xyuas. Thiab nws yog ib tug ntxhais zoo nkauj ntxim nyiam. Zoo heev. Thiab, ntawm chav kawm, ib tug rog, mustachioed, rog dictator thaum nws rov qab los, thiab txawm ua ntej ntawd, nws yuav tau them. Thiab yog li nws yuav yog, Thiab cov ntxhais elf tau pom cov chav kawm siab tshaj plaws.
  Tus ntxhais elf zoo nkauj Maria Kolesnikova txuas ntxiv mus sib ntaus nrog kev ua siab ntev thiab siab, qhia txuj ci tseem ceeb. Thiab nws pab neeg nrog elf ntxhais tsuas yog super.
  Nws yog kev ua phem thiab tib lub sijhawm lom zem ua rog. Cov elves, los yog feem ntau ntawm cov elves, sib piv qhov ntau ntawm orcs yug me nyuam los ntawm budding nrog zoo superiority thiab khawv koob.
  Elves muaj kaum ob npaug ntawm cov pojniam ntau dua li cov txiv neej, thiab lawv txhua tus zoo nkauj thiab zoo siab. Yog li cov kev sib ntaus sib tua yog nruj thiab tib lub sijhawm lom zem.
  Ntawm no tus ntxhais elf coj nws thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab pov ib qho khoom plig loj, tuag ntawm kev puas tsuaj.
  Nws ya nyob rau hauv ib qho arc thiab tsoo rau hauv ib pawg neeg ntawm orcs. Thiab qhov loj ntawm Putin tus dais tau tawg.
  Tus ntxhais chirped:
  - Orcs khiav amok,
  Tus yeeb ncuab ntawm cov tub rog tsiv mus rau pem hauv ntej ...
  Tab sis lub suab ntawm cov ntxhais yog sonorous,
  Yuav ntsib dais nrog hostility!
  Cov no yog cov ntxhais - ib chav kawm zoo heev thiab tuag taus.
  Ntawm no yog ib tug elf nrog txiv kab ntxwv plaub hau nias lub khawm ntawm lub joystick nrog lub txiv mis liab liab ntawm nws lub hauv siab thiab lub bazooka pov tawm ib tug nqi ntawm colossal puas tsuaj hwj chim, tua Putin tus dais.
  Thiab nws cooed:
  - Hwjchim ci ntsa iab rau elven Empire,
  Cov ntxhais zoo nkauj heev...
  Peb tawm tsam, tsis txhob ya
  Peb pab neeg steel!
  Thiab tus tub rog tau cuam nrog nws cov ntiv tes liab qab ntawm ob txhais ceg ntawm lub ntsej muag ua rau muaj kev puas tsuaj thiab tuag taus khoom plig ntawm kev puas tsuaj, rhuav tshem Putin tus dais rau tej daim. Qhov no tiag tiag tau los ua ib hnub dub rau cov orcs.
  Nkawd tau twv tawm tsam cov ntxhais.
  Thiab yog hais tias ib tug ntxhais siv lub pob tawg nrog nws pob taws liab qab, ces nyob rau hauv cov ntaub ntawv no Putin cov tub rog yuav ruam heev . Cov tub rog zoo nkauj heev. Lawv yog nyob rau hauv ib tug bikini, los yog txawm nyob rau hauv ib co nyias panties.
  Lawv ob txhais ceg liab qab thiab graceful muab khoom plig ntawm kev tuag nrog tuag thiab tsis tshua muaj zog puas tsuaj loj. Thiab Putin tus dais choke rau ntshav thiab tuag hauv kev txom nyem.
  Cov tub rog liab-haired elf coj nws thiab nrog nws liab qab, chiseled ko taw pov lub txiaj ntsim ntawm kev puas tsuaj. Los ntawm lub tshuab, lub tank ntawm Putin lub teb chaws Ottoman tig dhau, thiab cov huab hwm coj ntawm orcs tau tsoo.
  Tus ntxhais chirped:
  Kev tsov rog yog raging nyob rau hauv lub qab ntuj khwb
  Tsov rog tsis muaj laj thawj...
  Phem Fuhrer ruam Dab Ntxwg Nyoog
  Thiab kev nyuaj siab tuaj nrog nws!
  Thiab tus tub rog rov muab thiab pov nws cov ntiv taw liab qab, khoom plig ntawm kev puas tsuaj thiab kev puas tsuaj.
  Thiab dua, torn thiab charred Putin tus dais ya mus rau saum huab cua.
  Qhov no zoo heev. Muaj kev tshem tawm ntawm cov plaub hau, tsw ntxhiab thiab fanged orcs, thiab cov ntxhais siv cov phom loj uas tsis muaj zog nrog kev pab ntawm strawberry mis txiv mis.
  Thiab cov ntxhais hu nkauj hauv kev zoo siab, thiab txuas ntxiv nrog lawv cov liab qab, chiselled, liab-soled ob txhais taw mus pov tua khoom plig ntawm kev tuag;
  Peb sib ntaus sib tua tsis tu ncua thiab tsis muaj phiaj xwm -
  Tab sis kuv yuav hu lub npe dab hauv npau taws ...
  Sau nrog ntshav kab ntawm scolding-novel,
  Cia peb tig tshooj nrog cov pob txha!
  
  Tus Tswv tej lub sij hawm saib peb nruj heev -
  Txawm tias kuv xav nyob dawb nrog ntaj!
  Ib tug nyob tsis muaj nyob ze Tswv Ntuj,
  Lwm tus yuav tsis mus cuag kws kho mob!
  
  Tus yeeb ncuab tso peb cov Elf mus noj,
  Tiamsis kuv yuav tsis muab lub tebchaws uas kuv Txiv lub tebchaws tso rau Ntxwgnyoog!
  Nrog Tswv Yexus txhua yam kev paub txog kev tsim yog zoo nkauj,
  Svarog lub rauj yog txoj hauv kev mus rau ntug hiav txwv zoo nkauj!
  
  Peb yog cov tub rog uas yug los nrog lub zog zoo li no,
  Rau peb, ntshav zoo li cua hauv peb lub ntsws!
  Cov tub ntawm damask steel, steel thiab dashing tsov rog,
  Peb yuav tsis them se rau peb tus yeeb ncuab!
  
  Kev yug ntawm tus hniav thiab tus tub rog txoj hmoo,
  Kev sib ntaus sib tua, kev zoo siab rau cov neeg hlub hauv ntiaj teb!
  Yog li ntawd lub nruas ntawm qhov tsis huv tsis hum,
  Saib xyuas cov tub rog qib nrog kev npau taws!
  Zoo li lub viav vias ntawm rab ntaj tshuab - lub neej rov yug dua tshiab,
  Yog li peb tempered lub dag zog ntawm lub ntiaj teb no nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua!
  Tam sim no txaus siab - tus tswv ntawm cov av no,
  Ntawm Fane , koj tus chij thiab lub rooj sib txoos hauv Okrlin !
  
  Thiab tus ntxhais npau suav sparkles plaub hau xim,
  Ib tug radiant saib, nyob rau hauv uas cov hnub qub, lub hnub!
  Koj tau xa cov impulse nrog zaj nkauj ntawm koj lub siab,
  Cia tus chij, blushing, tawg rau saum ntuj nrog fervor!
  
  Cov haiv neeg tau yug los rau Tswv Yexus - yug hauv peb,
  Tsis txhob dag tias Vajtswv tshwm sim hauv Palestine nkaus xwb!
  Tom qab tag nrho, rau Elfia, paub tias lub sijhawm kaj lug yuav los,
  Peb yuav kov yeej qhov chaw thiab cov ntsiab lus!
  
  Ua hauj lwm rau Fatherland - hlub nws yog peb lub luag hauj lwm,
  Yog tsis muaj lub siab xav tsis muaj chaw nyob hauv ntiaj teb!
  Thiab tias Tsev Neeg Muaj Hwj Chim Loj tsis tau txiav nws txoj kev khi lus,
  Nws cov menyuam yuav tsum muaj zog thiab sab ntsuj plig!
  
  Lub nruas tau nres, kev sib ntaus sib tua dhau lawm,
  Lub tsev ntaub ntawm tus tswv ntawm dab, perished nyob rau hauv qhov tsaus ntuj ntawm ntuj raug txim!
  Tam sim no kuv txoj kev zoo nkauj kuv nug koj - tuaj,
  Kuv yuav muab kuv lub siab rau tus elf yam tsis muaj ib txoj lw!
  Tej lus ntawm cov ntxhais zoo li tsis meej pem. Lawv nco cov hluas nraug thiab feem ntau sib hlub. Cov ntxhais ntawm no zoo kawg nkaus.
  Thiab lawv liab qab, chiseled, tanned ob txhais ceg pov xws li kev puas tsuaj thiab kev puas tsuaj khoom plig ntawm kev tuag. Thiab lawv xa peas nyob rau hauv uas antimatter yog zais.
  Cov tub rog ntawm no yog qhov kev txiav txim siab uas txawm tias ib lub mos txwv tsis tuaj yeem nres lawv thiab txoj kev yuav muaj kev puas tsuaj.
  Ib tug ntxhais elf nrog cov plaub hau daj coj ib tug dagger thiab muab pov rau ntawm tus yeeb ncuab nrog nws liab qab ntiv taw. Nws ya mus thiab pierced lub orc general txoj cai nyob rau hauv lub puab tais. Thiab nws tuag los ntawm qhov mob poob siab.
  Tus ntxhais chirped:
  - Peb yog eagle ntxhais ntawm txias,
  Muaj peev xwm, dashing thiab zoo nkauj sib ntaus ...
  Thiab ntseeg tias peb yog falcons thiab eagles,
  Thiab tsis yog tag nrho nrog tus ntsuj plig ntawm ib tug phem buffoon!
  Thiab ces ib tug ntawm cov ntxhais coj nws thiab tua nws los ntawm ib tug mortar. Thiab nws tau npog tag nrho lub kaum os ntawm Putin tus dais, rhuav lawv mus rau shreds. Qhov no yog ib qho kev puas tsuaj loj heev. Thiab cov tub rog rov pib hu nkauj nrog kev zoo siab;
  Lub teeb hauv tsev tsis muaj lub ntsej muag majestic
  Ruby hnub qub hluav taws kub saum taub hau.
  Elf npog nws tus kheej nrog lub yeeb koob tsis txawj tuag -
  Tus hero muaj zog ntaus, cov cua ntsawj ntshab!
  
  Rowan ruby hauv emerald nplooj -
  Sapphire sparkles nyob rau hauv ib tug cornflower teb ...
  Kuv coj kuv txoj kev xav rau koj Elfia -
  Ib tug dav dawb hau peb lub taub hau yuav ya nrog nkauj!
  
  Nyob rau hauv dewdrops pearls yog snowflake diamonds,
  Txhua yam yog zoo nyob rau hauv lub Great Motherland!
  Lub ntiaj teb yog rog - nws muaj cov leeg zoo li plaub,
  Cov snowdrifts tau rhais chaw los ntawm cua tshiab!
  
  Hauv ib ntug ntawm Elfia muaj cov dej khov, cov ntsaws ruaj ruaj,
  Hauv lwm qhov, cov ntxhuav yog cov kub ntawm cov suab puam.
  Nws sov ntawm no thaum snowstorms qw,
  Vim peb khaws Tswv Ntuj nyob hauv peb lub siab!
  
  Watermelons, melons thiab bananas loj hlob,
  Thiab qhov chaw nyob rau lub caij ntuj sov koj sib tw ntawm skates ...
  Zoo, qhov twg yuav nrhiav tau cov teb chaws hauv ntiaj teb no,
  Cov neeg nyob qhov twg thiaj li muaj zog hauv lawv lub nrig!
  
  Nyob rau hauv Elfia, lub feat ntawm caj npab yog exalted,
  Nyob rau hauv nws, lub teeb elf yog tus tsim ntawm nws tus kheej txoj hmoo!
  Peb tuaj yeem sib ntaus zoo
  Yog li ntawd cov kwj ntawm kev nyuaj siab tsis tuaj rau Elf!
  
  Peb cov poj niam zoo nkauj, sawv daws paub
  Thiab tsis muaj kev ua siab loj ntawm cov txiv neej!
  Fatherland, koj yog embodiment ntawm lub vaj kaj siab -
  Ib tug Tswv Vajtswv - Rod Tswv!
  
  Lub hnub ci ntsa iab icons yuav pom zoo ,
  Hike dab tsi tub rog mus ...
  Peb yuav tuaj nrog cov khoom plig zoo siab rau lub tsev,
  Yog tsis nco, archers yuav tsoo cov yeeb ncuab!
  
  Cia peb muab kev thaj yeeb nyab xeeb thiab kev zoo siab rau tag nrho lub qab ntuj khwb,
  Cia peb nrog Vajtswv tsa cov neeg tuag!
  Rau lub yeeb koob ntawm peb lub teb chaws uas tsis muaj kev puas tsuaj -
  Peb yeej paub - peb yuav yeej!
  Cov ntxhais hu nkauj heev thiab sublimely thiab txuas ntxiv mus sib ntaus. Thiab lub siab xav thiab siab tawv elves tau tawm tsam saum ntuj. Lawv tua cov dav hlau orc, ua rau lawv hlawv.
  Ib tug ntawm cov elves ua ib tug txav - ib tug triple chim, thiab tripped Putin tus dais lub tsheb, ua rau nws tawg mus rau hauv cov nplaim taws.
  Tus tub rog tweeted:
  Lub hnub ci ntsa iab saum peb,
  Tsis yog lub neej, tab sis kev tshav ntuj ...
  Kuv yog lub luag haujlwm rau kev thaj yeeb nyab xeeb hauv lub tebchaws,
  Nws yog lub sij hawm siab kom nkag siab
  Kuv yog lub luag haujlwm rau kev thaj yeeb nyab xeeb hauv lub tebchaws,
  Nws yog lub sij hawm siab kom nkag siab!
  Twb fighters tsis yog menyuam yaus,
  Peb yuav tsum tua orcs!
  Thiab tus ntxhais coj nws dua thiab txiav txim siab heev nias lub khawm joystick nrog nws cov ntiv taw liab qab.
  Thiab nws ntaus tus yeeb ncuab dua, lub sij hawm no nias lub bazooka khawm nrog nws liab doog mis lub mis. Thiab lub zog loj, kev puas tsuaj tau tshwm sim. Nov yog ib tug ntxhais zoo nkauj heev.
  Thiab coj zoo heev- aimed tua hluav taws ntawm tus yeeb ncuab.
  Lilac-haired warrior kuj thrashed tus nrog sib ntaus nrog nws lush bust. Thiab ib colossal tuag quab yuam ua hauj lwm.
  Tus ntxhais coj nws thiab pib hu nkauj dua;
  almonds, qab zib,
  Ntawm elf-poj niam!
  Lawv noj porridge dab tsi
  Lawv haus dab tsi - brew!
  Qhov no yog li cas cov tub rog hu nkauj, nrog lawv cov suab nrov, zoo li lub trill ntawm nightingale. Thiab lawv tau zoo heev.
  Tab sis cov ntxhais rov nias lub khawm nrog lawv lub txiv mis liab, thiab tso tawm lub zog tuag tam sim no ntawm kev tuag.
  Nyob rau tib lub sijhawm, cov tub hluas kuj tau tawm tsam, suav nrog cov elves zoo nkauj heev uas tua thiab hu nkauj;
  Lub ntug dej ntawm lub Elf yog dav thiab ntxhab,
  Cov nthwv dej yog txaws nrog glazed ci ntsa iab ...
  Elfia tau los ua Niam Txiv,
  Lub trill ntawm nightingale hu nkauj rau peb nrog ib zaj nkauj zoo heev!
  
  Hauv lub nkoj dav, peb caij nkoj nrog tus hlub,
  Nws unraveled nws golden braids.
  Zoo kawg li os peb nrog peb cov kwv tij,
  Thov txim tsis txhob ntes tau tus khej.
  
  Tsis yog, tsis yog dej, rustling astern,
  Nws yog qhov uas muab rau peb champagne.
  Lub teb chaws no zoo li kuv niam,
  Lub siab dawb paug ntawm lub ntiaj teb hauv kev hnav ris tsho muaj koob muaj npe!
  
  Cov poob zoo li pearls hauv qab lub hli,
  Splashes zoo li ib tug swarm ntawm muv nrog ib tug silver tis ...
  Virgo, koj zoo li ib tug tim tswv nrog npau suav rau kuv,
  Nrog lub ntsej muag ntawm kev dawb huv - Madonna ntshiab tshaj plaws!
  
  Cov ntxhiab tsw yog zib mu, thiab cov plaub hau yog lo lo ntxhuav,
  Daim di ncauj parted zoo li satin.
  Kuv ntseeg tias lub sijhawm tos ntev tau los,
  Lawv yuav dhau los ua tiag - fairy tales yog li ntawd!
  
  Daim di ncauj kov hauv ecstasy
  Qhov qab zib yog li ntawd tsis muaj lus ntxiv.
  Koj unearthly ntseeg kev zoo nkauj,
  Qhov ntau yuav txiav txim siab - pov ib npib siab dua!
  
  Ntawm no yog hnia ib tug los ntawm ib tug
  Sighs thiab luag ntawm peb txoj kev xyiv fab cua daj cua dub.
  Kev dawb huv ntawm tus ntsuj plig yuav cawm tus Khelunpee,
  Daim ntawv teev cov kev txhaum yuav muab pov rau hauv lub urn los ntawm tus xaiv.
  
  Tsis yog, paub zoo nkauj dua koj hauv ntiaj teb,
  Kev mob siab rau kub hnyiab zoo li hluav taws kub hauv kuv lub siab!
  Peb yuav nyob hauv lub tebchaws zoo tshaj plaws
  Cia peb qhib qhov rais thiab qhov rooj rau hauv qhov chaw!
  . QHOV NO 16.
  Maria Kolesnikova txuas ntxiv siv nws lub zog quab yuam thiab tua nws cov yeeb ncuab. Thiab nws cov lus txib tau txiav txim siab thiab ntse thiab tshwj xeeb.
  Cov ntxhais Elf zoo nkauj heev. Cov tub rog zoo siab uas cuam tshuam cov peas ntawm kev puas tsuaj ntawm Putin tus dais thiab rhuav lub orcs rau tej daim.
  Cov tub rog tau dhau los ua kev sib ntaus sib tua heev. Thiab lawv tau raug rho tawm haujlwm sai. Thiab lawv ntaus peb nrog rab phom tshuab. Mowing cia tag nrho cov tub rog ntawm Putin tus dais. Thiab lawv tau ua phem heev.
  Cov ntxhais qw thiab qw nrov.
  Thiab tib lub sij hawm lawv tsis hnov qab hu nkauj nrog suab paj nruag zoo li lub suab tswb;
  Hail rau Elfe Lub Tebchaws ,
  Peb yuav hlub koj heev...
  Cov ntxhais Elf tsis muaj hnub nyoog
  Peb swb orcs nrog kev hlub!
  Zaj nkauj no zoo mloog heev. Thiab nws yog txhua yam zoo heev.
  Cov ntxhais coj nws thiab rov pib hu nkauj nrog cov tub hluas, thiab provocatively heev;
  Koj yog peb cov tub rog - Native family,
  Great homeland, elven hwj chim.
  Qhib tus nab npauj npaim lub puab tsaig,
  Pov tsa ib tug khej nyob rau lub roob no!
  
  Dais cog lus thiab cog lus bowing, muab,
  Lawv cog lus tias yuav tua tag nrho cov elven cov me nyuam uas tsis ncaj ncees.
  Tab sis peb cov knights saib tsis taus kev thaj yeeb thiab kev nplij siab,
  Rau lawv, ib tug phooj ywg tiag tiag thiab cov kwv tij yog tam sim no lub tshuab tsis siv neeg!
  
  Orkstan kuj yog ib lub tebchaws, ntseeg kuv,
  Tau txais kev txiav txim los tuav - tuav!
  Tom qab tag nrho, ntseeg kuv, peb tsis tuaj yeem qhia tsis muaj zog,
  Tom qab tag nrho, qhov no yog lub teb chaws nkag rau peb los ntawm lub qhov rooj sab qab teb!
  
  Txawm hais tias cov pacifists qee zaum hnov cov suab quaj;
  Koj tsis nco qab dab tsi, koj tsis tas yuav tuag ntawm no!
  Tab sis peb yuav tsis cia peb qhov laj thawj raug rhuav tshem,
  Txij li thaum cov tub rog muaj zog tshaj tag nrho cov Motherland!
  
  Fatherland xaj - koj sib ntaus, yog li sib ntaus,
  Tsis txhob mloog tus nas qw hauv qab!
  Rau peb Elfiya, tsuas muaj ib txoj hauv kev los ya sai sai,
  Thiab qhov kev sib cav yog thawj qhov muaj zog Maxim rab phom tshuab!
  
  Yog tias muaj yeej hauv Orkstan , nws txhais tau tias muaj zog,
  Lub Soviet ua rau dawb huv Marxism nyob rau!
  Dab Ntxwg Nyoog cov tub yuav tsis muaj peev xwm ua rau peb lub siab nyiam,
  Kom yeej, yeej, thiab kev txi tsis suav!
  
  Ntxhais, thaum kuv rov qab los hnia kuv
  Tam sim no koj yog ib tug txiv neej, thiab koj tau ua pov thawj txhua yam rau koj tus kheej!
  Dab tsi yog qhov muaj zog tshaj titanium ntawm lub plawv ntawm cov tub rog armor,
  Cas tus hluas fighter muab ib qho zoo tagnrho rau ib tug tub rog!
  
  Thiab qhov ntawd txhais tau tias yuav muaj kev thaj yeeb nyab xeeb thoob plaws ntiaj teb,
  Txhua tus neeg zoo li cov kwv tij hauv ib pawg!
  Tias Tub Rog Liab kov yeej lub pedestal,
  Lub siab xav mus sib ntaus, hlawv kev tu siab!
  Cov ntxhais thiab cov tub hu nkauj nrog kev zoo siab. Lawv ua tau zoo heev, tua Putin tus dais. Qhov no yog qhov txias heev.
  Ntawm no cov elves sib tw ntawm lub tank. Thiab lawv tau txais qhov tshiab tshaj plaws, pyramidal tshuab tsim los ntawm Zelensky. Qhov no yog lub tank txias heev.
  Thiab cia peb tua nrog amazing raug. Thiab confidently hits tus yeeb ncuab.
  Thaum tua, tus ntxhais siv lub txiv mis ruby thiab ua nws qhov tseeb heev.
  Thiab hu nkauj nrog npau taws:
  Kuv tua cov yeeb ncuab ntawm lub tangent
  Kuv hnov ib lub suab txaus ntshai heev...
  Cov elves yuav tua cov orcs kom paub meej,
  Peb, ib yam nkaus, tsis yog cov neeg saib ntawm kev ua tsov ua rog!
  Cov elves coj thiab txiav mus rau hauv lawv cov counterparts, nyob rau hauv lub tshuab. Thiab lawv tau tsoo cov phom nws tus kheej thiab tso tsheb hlau luam ntawm Putin tus dais rau daim. Cov no yog xws li amazing beauties.
  Thiab lawv tus nplaig muaj zog heev thiab ceev ceev. Lawv ua nws wittily heev.
  Thiab tib lub sijhawm lawv tsis hnov qab hu nkauj;
  Elfia yog lub koom haum dawb huv ntawm tib neeg,
  Rau kev vam meej, lub ntiaj teb yog qhov zoo tshaj plaws!
  Kuv hais rau qhov kev tshoov siab muse,
  Cov neeg npau suav li cas yuav muaj tseeb!
  
  Peb lub teb chaws koj paub zoo heev,
  Ob tug laus thiab hluas zoo siab rau nws!
  Nyob rau hauv nws, hnub ua hauj lwm yog exalted li hnub Sunday,
  Tsis muaj ib lub teb chaws dearer dua li tus hlub!
  
  Tsis muaj lub vaj kaj siab li no nyob saum ntuj,
  Dab tsi ua tus proletarian yog txhais tes muaj zog.
  Thiab qee qhov rusty chains yog nyem ...
  Lub ntiaj teb ua haujlwm yog nyob rau hauv tuav lub nrig!
  
  Tab sis qee zaum kev xav ntxeev siab yuav flash,
  Lub feather ntawm ib tug bayonet yog sharper dua ib tug hardened lyre!
  Lub tshav kub yuav yaj cov kab, cov dej khov blazing ntawm ntuj txiag teb tsaus,
  Thiab nws tus kheej tshaj tawm cov mlom tsis ncaj ncees yuav tawg!
  
  Tom qab ntawd ib tug tsunami squall yuav rush ib zaug,
  Yuav muaj kev kub ntxhov hauv tebchaws.
  Yuav kom ua tiav qhov tus neeg tua rog tau ua tiav -
  Zoo li cua daj cua dub ya mus ntau tiam!
  
  Thiab lub xyoo pua tshiab - kev vam meej kav yuav los,
  Hauv nws, kev txom nyem, mob, kev txom nyem yuav ploj mus ...
  Lub ntiaj teb uas tus astrologer pom,
  Tam sim no nyob rau hauv kev sib sau ntawm cov kwv tij yuav nyob ua ke!
  
  Thiab kev tuag yuav rov qab, nws dhau lawm -
  Kev tshawb fawb yuav yeej koj ntseeg tias muaj hnub nyoog laus.
  Laurel crown ntawm koj lub hauv pliaj -
  Thiab lub zog ntawm Motherland yog lub boundless sovereignty !
  Ntawm no yog cov ntxhais, lawv hu nkauj zoo npaum li cas - lawv txias heev rau nws. Qhov no yog supergirls tiag tiag !
  Zoo nkauj heev elf warriors nrog sculpted nqaij thiab kev tshav ntuj zoo. Qhov no yog cov ntxhais tiag tiag uas koj xav tau.
  Tam sim no, yog tias lawv pib hu nkauj, ces tsis muaj ib tus kab mob yuav sawv tawm tsam lawv.
  Thiab cov ntxhais sib ntaus tsis yog nyob rau hauv dav hlau thiab tso tsheb hlau luam.
  Thiab kuj nyob hauv hiav txwv. Thiab tsuas muaj tib neeg nyob rau hauv bikinis thiab tsis muaj taw. Thiab lawv ob txhais ceg yog li seductive.
  Thiab ob lub mis, dab tsi, thiab lub duav, thiab lub duav. Thiab cov nqaij ntshiv plab yog qhov tseem ceeb heev, zoo li cov vuas. Cov no yog poj niam. Tiag tiag tiag. Thiab ib lo lus - elves.
  Thaum koj saib lawv, koj yeej tig rau. Cov ntxhais no yog super xwb.
  Cov elf zoo nkauj heev, thiab lawv sib ntaus sib tua ntawm hiav txwv. Thiab liab qab, liab qab, puag ncig heels ntawm cov ntxhais coj tawm thiab flashed. Qhov no ua tau zoo heev. Thiab cov elves yog colossal warriors.
  Yog li ntawd, cov ntxhais daig lawv ob txhais ceg liab qab rau hauv cov hlau, tsom rau kaum ob-nti cannon thiab raug rho tawm haujlwm nrog nws. Thiab loj, killer khoom plig ntawm kev puas tsuaj ya mus.
  Yog li ntawd cov ntxhais thiaj coj nws mus ntaus yeeb ncuab, thiab pib hu nkauj;
  Kev zoo nkauj, kev zoo nkauj,
  Peb ntub lub orc zoo li miv!
  Peb ntub zoo li dev,
  Orka thab!
  Peb muaj zog tshaj parrot
  Cas lub tuam txhab!
  Zoo, tau kawg, ntxiv rau cov ntxhais zoo nkauj, kuj muaj cov txiv neej hluas. Ib tug ntawm lawv tseem zoo li ib tug me nyuam tub uas muaj txog kaum ob nyob rau hauv luv luv thiab liab qab. Thiab nws hu nkauj zoo nkauj heev;
  Txawm peb muaj kev nyuaj siab los koj tsis txaj muag,
  Kom kov yeej lub teeb meem yog sweeter dua zib mu!
  Yog tias koj yog ib tug falcon, tsis yog ib tug kab mob siab phem,
  Tsis txhob koj twv rau huab cua ntub!
  
  Peb nyiam sib ntaus sib tua nyob rau hauv lub ntsev ntawm lub ntiaj teb no
  Cov phooj ywg hloov lub xub pwg txaus siab!
  Thiab rau lub hom phiaj ntawm cov tsev neeg vam meej,
  Cia peb mus rau txhua lub pob zeb kom yeej txhua qhov chaw!
  
  Ib tug pirate tsis pub nyob rau hauv idleness,
  Nws yog tus tub ntawm hmoov zoo thiab Elfia tus qhev!
  Thaum peb nyob hauv hiav txwv - cov tsev pheeb suab tau npog nrog daus,
  Thiab sprinkled nrog pearl Frost!
  
  Tsis yog rau qhov no lawv xaiv txoj kev nyuaj,
  Kom muaj kev nplua nuj nyob ib leeg!
  Lub patronymic ntawm kev phem orcs tsis tuaj yeem khoov,
  Peb tab tom tsim ib lub xeev nrog ib zaj nkauj!
  
  Tus yeeb ncuab rushing rau pem hauv ntej - rhuav nws,
  Rau tus yeeb ncuab, tsuas yog lub hleb hauv quagmire!
  Lub teb chaws zoo heev - txawm tias tus neeg phem muaj zog,
  Thiab Vajtswv Svarog furrows nws pob muag nrog kev ntxhov siab!
  
  Tab sis peb hla ntaj - ua siab loj rau hauv kev sib ntaus sib tua,
  Peb qw hurray - tawm tsam cov tub sab!
  Yuav ua kom lub qub npau suav los muaj tseeb,
  Mus saj koj tus hlub hnia!
  
  Zoo nkauj Elfi sublime kaj ntug,
  Spew admiration nrov caj pas!
  Thiab Dab Ntxwg Nyoog tsis tuaj yeem tsim ib qho chaw yug me nyuam,
  Koj yeej nws thiab nws yuav carefree!
  
  Yuav muaj lub ntiaj teb no tsis muaj mob,
  Thaum laus los tseem yuav tsis nyob!
  Kuv yuav muab kev zoo nkauj ntawm kev hlub ib lub kaus mom,
  Thiab kuv thov kom koj los ze zog me ntsis!
  Yog, tus elf tus tub hu nkauj tau zoo, nws zoo thiab txias. Thiab nws zaj nkauj warms tus ntsuj plig.
  Cov ntxhais elf txuas ntxiv kev sib ntaus sib tua ntawm lawv lub nkoj sib ntaus sib tua. Muaj ntau tus ntxhais zoo nkauj heev rau nws. Cov tub ntxhais hluas elves kuj nyiam khiav ko taw liab qab hauv tshav kub. Lawv saib tsis muaj hnub nyoog tshaj kaum rau xyoo, thiab lawv kuj zoo nkauj heev, nrog cov tawv nqaij huv, du. Qhov no zoo li combative thiab txias.
  Cov ntxhais tsis tso tseg hauv kev sib ntaus. Thiab lawv ua nrog lub zog tshaj plaws.
  Thiab koj tuaj yeem pom li cas lawv liab qab, tanned ob txhais ceg flicker li. Thiab lawv ua rau muaj kev xav zoo heev.
  Cov ntxhais Elf ua nrog lub zog zoo los ntawm lawv lub mis, liab qab.
  Thiab muaj pes tsawg tus ntxhais hauv kev sib ntaus. Nyob rau hauv lub battleship lawv yog amazing. Cov elves txawm pib poob rau ntawm lawv lub hauv caug thiab hnia cov ntxhais liab qab, puag ncig, pob taws txias. Thiab lawv ua nws heev aggressively. Thiab nrog kev txaus siab heev.
  Cov no yog cov ntxhais. Thiab nws zoo nkauj heev.
  Yuav ua li cas yog tias cov ntxhais nthuav tawm lawv lub txiv mis? Ces cov tub hluas greedily da dej rau lawv nrog hnia. Thiab cov tub hluas tsuas yog amazing. Thiab cov ntxhais zoo heev!
  Cov tub hluas hu nkauj saum lawv lub ntsws:
  Peb tsis yog tub sab phem,
  Thiab peb tsis xav tua ...
  Peb cov ntxhais no liab qab
  Zoo li lawv muaj peev xwm muab!
  Cov ntxhais elf ntsia lawv thiab hu nkauj:
  Barefoot, tsuas yog barefoot,
  Nyob rau hauv lub Xya hli ntuj thunder, thiab nyob rau hauv lub suab ntawm nthwv dej!
  Barefoot, tsuas yog barefoot,
  Yuav seev cev, tsuas yog peb nrog koj!
  Lawv hu li no. Thiab lawv sib ntaus zoo dua. Ntawm no lub plhaub ntaus lub nkoj nrog cov orcs, thiab tam sim ntawd tua tsib caug Putin tus dais. Qhov no ua tau zoo heev.
  Ib tug hluas nkauj liab qab, graceful, seductive ob txhais ceg uas cov tub hluas nyiam hnia heev tau tig rau.
  Cov no yog cov ntxhais, thiab lawv cov tawv nqaij zoo nkauj thiab polished dab tsi. Qhov no txhua yam zoo li txias heev.
  Ib tug ntawm cov ntxhais ntawm elf tsev neeg nias nws liab qab lub mis txiv mis thiab launched ib tug tua projectile los ntawm rab phom.
  Warriors ntawm kev sib ntaus sib tua heev thiab ntshav muaj zog. Thiab lawv muaj peev xwm tua orcs. Thiab lawv ob txhais ceg, raws li ib txwm, yog liab qab, thiab chiseled, thiab txawm heev tanned.
  Thiab tus ntxhais lub pob taws yog qhov zoo nkauj thiab tshwj xeeb hauv lawv txoj kev. Qhov no yog kev ua ntshav ntawm lawv cov ntxhais.
  Thiab lawv tau pib hu nkauj;
  Cov ntxhais lub cev tsis muaj hnub nyoog
  Lawv zoo nkauj mus ib txhis, hluas ...
  Lawv sawv thiab muaj kev kub ntxhov,
  Qhov tseeb, eagles nyiag!
  Cov ntxhais elf sib ntaus sib tua. Tab sis kuj muaj cov tub elf. Lawv yog cov zoo nkauj, luv luv, tsis muaj pioneers. Thiab lawv kuj taw phom phom rau cov yeeb ncuab, thiab tua phom phom nrog tua hluav taws, uas yog ib qho kev sib tw heev thiab ua phem heev.
  Thiab cia cov tub elf hu nkauj nrog kev hlub thiab mob siab rau;
  Thiab thaum tus pioneer horn hu kom them -
  Kuv cov phooj ywg yuav hu nkauj ua ke!
  Peb, zoo li ib tug falcon, yuav maj mus rau hauv lub boundless nrug ntawm ya davhlau,
  Vim koj thiab kuv twb ncaj ncees lawm!
  Suab nkauj;
  Peb qhov tseeb, peb qhov tseeb
  Yuav tsum ris txoj kev ntseeg!
  Thiab tsis tag kis thiab tsis tag kis
  Thiab niaj hnub no cawm lub Motherland!
  
  Peb hwm peb Elf,
  Tom qab tag nrho, tag nrho lub ntiaj teb no - paub qhov kaj!
  Peb tus chij liab liab ntawm lub motherland,
  Thiab tsis muaj qhov ci liab!
  
  Tus pioneer salutes tsis yog lub bust,
  Nws lub cim yog tus chij ntawm Niam Txiv!
  Peb sib ntaus sib tua nrog tus yeeb ncuab,
  Glorifying kev ua tiav hauv nqe lus!
  
  Paub tias ntiaj teb tsuas muaj ib txoj kev ntseeg xwb,
  Kev ntseeg ntawm tus hlub, dawb huv elfinism!
  Rau cov me nyuam zoo siab luag
  Yog li ntawd orcism raug torn rau hauv abyss !
  
  Txhua tus tub rog tsuas yog menyuam yaus xwb,
  Ntawm cov nyom thiab cov kwj deg tsis muaj ...
  Tab sis tam sim no muaj ib tug winch nyob rau hauv nws txhais tes,
  Famously flattening hlau nrog rauj!
  
  Ib tug neeg sharpens lub tshuab nrog cov cuab yeej tshuab,
  Zoo, ib tug tua ntawm lub xub pwg nyom!
  Tus chij liab liab yaim zoo li tus chij liab,
  Peb tuav cov yeeb ncuab phem - tsis yog dag!
  
  Peb cov yawg koob tau ua siab loj coj orklin ,
  Zoo, ua li cas txog peb? Peb tab tom taug kev mus rau Mars!
  Peb cov neeg tsis yog macaques ntawm ib ceg,
  Tus yeeb ncuab nrig ntawm qhov muag!
  
  Tab sis peb kuj paub yuav ua li cas kom muaj kev lom zem
  Tuav lub nruas, ntaus trumpets!
  Cov me nyuam ntxim hlub heev,
  Thiab kev ntaus nqi ntawm plaub thiab tsib!
  
  Kev sib ntaus sib tua nyuaj tshaj plaws -
  Tsis dhau yog zoo li tuag!
  Tab sis nyob rau hauv kev tuag peb muaj ib tug chij nrog lub teeb,
  Elven horn-tooj liab tsis tuaj yeem poob!
  Qhov no yog qhov zoo kawg nkaus thiab kev sib ntaus sib tua pioneers hu nkauj. Lawv zoo nkauj heev thiab sib ntaus sib tua. Thiab cov ntxhais los ntawm hom elves kuj zoo kawg thiab zoo kawg li. Thiab lawv txhais tau tig cov txiv neej, uas yog qhov txias heev.
  Ntawm no cov ntxhais tau siv los sib ntaus sib tua nrog kev phem orcs thiab ua yeeb yam zoo heev. Thiab lawv colossal thiab lub zog tshwj xeeb yog nyob rau hauv tag nrho viav vias, thiab tawm zoo li cua daj cua dub.
  Cov no yog cov ntxhais.
  Lub elf crimson-haired elf tsom lub projectile thiab blasted ntawm lub orcs, tsoo ob peb lub kaum ntawm lawv ib zaug. Thiab ntau tus tua Putin tus dais. Thiab nws ua raws li, hais heev heev cia peb hais zoo heev.
  Elves zoo nkauj heev, thiab lawv txoj kev zoo nkauj yog erotic, thiab cua daj cua dub heev. Lawv ua nrog zoo heev thiab pom lub zog.
  Ntawm no yog ib tug ntawm cov ntxhais nyob rau hauv tsuas panties thiab yuav luag liab qab. Thiab yog li ntawd nws txawm pib hu nkauj, ua ntej nws nias lub khawm ntawm lub joystick nrog nws lub txiv mis liab liab ntawm nws lub hauv siab, thiab tawg nrog lub zog.
  Cov no yog cov ntxhais - cov chav kawm siab tshaj plaws uas lawv muaj tiag tiag. Koj yuav mus tsis tau ib tug hneev taw li ntawd.
  Cov ntxhais no yog supermen.
  Thiab xob laim ya los ntawm cannons ntawm lub battleship ntawm lub elves. Thiab txawm tias dej los ntawm hits boils. Thiab cov hlau ntawm lub nkoj tab tom hlawv, cov xim av, ntxhib, dais ntawm Putin cov tub rog.
  Cov no yog kev sib ntaus sib tua tiag tiag.
  Uas nrog rau ob qho tib si txhaj tshuaj thiab nkauj zoo nkauj;
  Fatherland qhib qhov rooj rau qhov chaw rau txhua tus,
  Elfarin yog lub ntiaj teb thawj Ratibor!
  Peb cov tis saum lub hnub ci -
  Muaj ib qho qauv ntawm lub ntsej muag dub ntawm pearls!
  
  Peb saib siab dua thiab siab dua rau saum ntuj,
  Tom qab tag nrho, nyob rau hauv txhua txhua kaj ntug ntawm ib tug neeg txoj kev xav muaj kev thaj yeeb.
  Peb ua si waltz ntawm lub piano tshiab -
  Tej yam yooj yim thiab lub siab dawb paug!
  
  Thiab nrog txhua daim ntawv, zoo li lub teeb ntawm lub lyre,
  Lub quasar nrog tus huab tais crown yog hu ...
  Txawm tias kuv tseem yog ib tug tub-
  Tab sis nws yuav yog cua daj cua dub cov tub ntxhais hluas tawm mus!
  
  Nyob rau hauv lub ancient ntiaj teb no peb coj lub equator,
  Hauv lub sijhawm tshiab tshaj plaws, Mars yog qab!
  Lub duav yog hloov los ntawm excavator,
  Peb tuaj yeem xaj los nag!
  
  Tus kws tshawb fawb Archimedes pom txhua yam hauv da dej,
  Thiab peb tsis tuaj yeem zaum haus rum.
  Tsis txhob nrhiav pom ntawm lub rooj zaum
  Auj, laziness, dab phem nab!
  
  Yog li ntawd, universal expansion,
  Peb yeej raug coj mus rau txoj kev zoo.
  Thaum cov yawg koob ntawm lub roob cua daj cua dub -
  Kev ntxub ntxaug thiab satiety thiab featherbed kev nplij siab!
  
  Peb yog lawv cov xeeb ntxwv thiab tsim nyog ntawm ntaj,
  Peb tuaj yeem ua txhua txoj haujlwm!
  Cov pioneers taug kev hauv kev hu nkauj,
  Thiab txhua leej txhua tus ntseeg - Kuv yuav ya mus rau lub hnub qub!
  Zaj nkauj no yog ib zaj nkauj zoo mloog heev thiab mloog tau kho siab heev. Txawm hais tias muaj elves nyob ntawm no, tab sis tsis muaj Cheburashkas. Cov tub rog ntawm no zoo nkauj heev, thiab ntawm chav kawm lawv muaj liab qab, leeg, tanned ob txhais ceg.
  Thiab cov ntxhais zoo nkauj thiab muaj cov txiv mis ruby uas ua rau muaj kev ntxias loj tshaj plaws.
  Cov tub rog no muaj kev mob siab rau, lawv ob lub mis zoo siab heev, uas yog tanned thiab puag ncig thiab elastic nyob rau hauv cov tub rog. Kev zoo nkauj zoo nkauj, kev sib ntaus sib tua thiab lawv ob txhais ceg yog qhov zoo heev thiab txawb, thiab lawv cov ntiv taw liab qab thiab siab tawv.
  Cov poj niam tub rog yeej zoo kawg thiab zoo siab heev.
  Thiab cov ntxhais zoo nkauj heev thiab lawv lub tsev menyuam yog kev ntshaw heev. Thiab nws yog qhov zoo heev rau cov tub ntxhais hluas kom yaim cov zib ntab zoo nkauj no. Thiab txaus siab rau txoj kev hlub no.
  Eh, cov ntxhais, yuav ua li cas qab zib koj elves muaj daim tawv nqaij, tiag tiag Divine ambrosia.
  Thiab tau kawg zaj nkauj nrog rau cov kev sib ntaus sib tua hnyav thiab ntshav;
  Tus kws tshawb fawb cleverly invented lub foob pob,
  Nws xav li cas nrog lub taub hau ntawm tus neeg xaiv tsa?
  Tom qab tag nrho, tsis muaj kev coj ncaj ncees, tus neeg txawj ntse yog lub nroog Yeiuxalees,
  Txawm hais tias nws tau txais nyiaj pab rau kev vwm!
  
  Lwm tus tau tso cai patent rau lub cannon,
  Dab tsi xa cov satellite hauv orbit.
  Tus kws tshawb fawb tsis yog tub rog impotent,
  Tsis txhob dag kom tag nrho, cov txiv neej!
  
  Tib neeg yuav tsum ua tsov rog,
  lawv muaj tus cwj pwm phem rau ib leeg.
  Kuv tsis nkag siab vim li cas qhov no tshwm sim,
  Puas muaj leej twg ua tej yam zoo?
  
  Ib tug pleev xim rau lub tank hauv cov xim dej,
  Lwm Katyusha yuav ua ib daim duab kos duab.
  Nws tau sau rab phom tshuab txij li qib kindergarten,
  Thiab peb cov tub ntxhais hluas nyiam taug kev hauv kev ua yeeb yam!
  
  Tom qab tag nrho, epaulettes yog ci hauv npau suav,
  Rau peb, qee zaum rays muaj txiaj ntsig ntau dua li lub hnub.
  Tom qab tag nrho, tsis muaj qhov chaw nyob rau lub ntiaj teb woeful,
  Qhov twg ib tug neeg lub crimson ntshav tsis ntws!
  
  Tom qab tag nrho, ib tug txiv neej, nws yog hma rau ib tug txiv neej,
  Zoo, tej zaum ib tug dev phem stinks!
  Yuav tsis muab ib daim mov ci txawm tias tshuav nuj nqis,
  Nyob hauv ib qho - tam sim no lim hiam!
  
  Cov neeg zoo li cas Tswv Ntuj Leej Txiv tsa,
  Yuav ua li cas npau suav phem kav lub ntiaj teb no?
  Tus huab tais hnyav ntawm cov neeg yog ib tug daredevil,
  Thiab tus tij laug tseem ceeb txhoj puab heev Cain!
  
  Tus Tswv teb tias: yog koj xaiv,
  Dawb, nyuaj, tab sis tsim nyog ...
  Nws yog ntse dua xab npum yog tias koj ntaus nws hauv lub qhov muag,
  Tib neeg yuav ruam yog tias lub ntiaj teb koom ua ke!
  
  Yog li ntawd, kev sib ntaus sib tua yog koj txoj hmoo,
  Kuv yuav tsis hloov dab tsi rau koj ntawm no.
  Txawm hais tias ntuj raug txim chaos reigns hauv kev sib ntaus sib tua,
  Tsis muaj kev cia siab rau qhob cij yooj yim thiab ua txuj ci tseem ceeb!
  
  Tab sis kuv lub hom phiaj yog txhawb koj kom khov kho,
  Tsim kev npau suav nrog lub siab muaj zog,
  Kom cov xov yuav muaj zog tshaj cov saw hlau,
  Yog li ntawd leej twg tuaj yeem raug hu ua tus phab ej hauv kev sib ntaus sib tua!
  Cov ntxhais seev cev tau zoo heev, thiab qhia cov jumps nrog lawv ob txhais ceg liab qab. Thiab tus Tswv uas muaj hwjchim loj kawg nkaus pub rau lawv cov ntxhais nrog kev zoo nkauj zoo li no. Los yog tej zaum demiurge vajtswv.
  Cov ntxhais muaj cov plaub hau zoo nkauj heev. Muaj ntau haiv neeg, thiab ib txhia zoo li cua tshuab, los yog nyoob hoom qav taub, los yog ncuav mog qab zib - uas yog super thiab txias.
  Cov elves hu nkauj rau saum lawv lub ntsws, liab qab lawv cov hniav, thiab nias cov nyees khawm ntawm lub joystick nrog lawv cov txiv mis liab;
  Koj yog kuv lub teb chaws, qhov uas ib tug tso tseg,
  Muaj cov tub rog nyob hauv nws, nthwv dej ntawm horde!
  Cov me nyuam khiav tawm, nees sib tw,
  Lub cua daj cua dub tau tshwm sim!
  
  Tag nrho cov golden rye hlawv nyob rau hauv lub teb,
  Ib tug dej tsaws tsag ntws los saum ntuj - napalm,
  Lub hwj chim ntawm "kev phem" Dab ntxwg nyoog rub tawm ntawm lub atom,
  Thiab tam sim no lub ntiaj teb tag nrho yog hluav taws!
  
  Nws blazes zoo li straw-rizoy,
  Ib tug tsov ntxhuav nyob saum ntuj
  Los ntawm cov tshauv mus rau hmoov av, cua yog grey,
  Muab pa luam yeeb stench - swb!
  
  Sib ntaus sib tua Fatherland tsis muaj ib tug nco,
  Lawv tuav cov hma phem nyob hauv qhov ncauj!
  Los ntawm lub qab nthab, cherry blossoms loj hlob,
  Tsis txhob cia cov tshuaj tsw qab mus pov tseg!
  
  Txhua tus neeg nyob hauv txhua lub willow twig,
  Qhov tsw ntawm zib mu, nyob rau hauv ib tug yooj yim twig!
  Puas yog nws ua tau tias cov neeg taug kev tsis txaus ntseeg nyob rau hauv tatters,
  Cov uas muaj txoj sia nyob yog neeg thov khawv nrog lub hnab!
  
  Tsis yog, peb tog hais tias,
  Tsis txhob tuaj rau lub siab phem orcs nyob rau hauv Leej Txiv lub tsev!
  Hluas nkauj hauv siab, ntseeg tsis txhob laus -
  Tus yeeb ncuab tab tom tos kev ua tiav!
  
  Peb yuav nce mus - qhov yog,
  Nyob rau lub sijhawm thaum ...
  Kev ntseeg ntawm peb tsev neeg Sun-Glorious ,
  Nws yuav yog qhov kaj tseeb mus ib txhis!
  
  Communism, tseeb, ncaj,
  Hauv nws txoj kev npau suav uas yug hauv kev txom nyem!
  Kuv ntseeg tias Leej Txiv yuav zoo siab -
  Zoo li ib tug dav dawb hau tsis txawj tuag nce siab!
  
  Thiab ces lub sij hawm ntawm qhov tseeb yuav los
  Qhov twg lo lus nug yuav pom cov lus teb!
  Fox Way yuav tsis dhau -
  Thiab Elfia nyob rau hauv communism- kaj ntug!
  
  Yog li tuav txoj kev hlub ntawm Fatherland,
  Qhov twg muaj qhov chaw zoo tshaj plaws ntawm cov neeg,
  Tom qab tag nrho, peb lub teb chaws yog koob meej nyob rau hauv lub zog,
  Tawm tsam ib tug neeg ntawm lub hwj chim - tua!
  
  Thiab ces qhov npau taws yuav dhau mus,
  Lub Vaj Kaj Siab yuav los, nrog zaj nkauj ntawm nightingale ...
  Thiab ces peb yuav mus dhau lub hav zoov,
  Tsis txhob quaj lossis quaj!
  . Tshooj 17
  Maria Kolesnikova sib ntaus sib tua nrog ib tug frenzied frenzy. Thiab nws muab kev txiav txim rau nws waxes, Qhia tib lub sij hawm tsuas yog ib qho zoo heev thiab tshwj xeeb hauv chav kawm thiab super.
  Ntawm no cov ntxhais yog heev witty, thiab tsis tshua muaj neeg zoo nkauj thiab txias heev nyob rau hauv ib tug sib ntaus sib tua txoj kev. Cov elves ntawm no tsuas yog ci ntsa iab.
  Cov ntxhais sib txawv, tab sis cov elves no yog txhua yam txias. Lawv tuaj yeem tuav orcs, poob siab phem dais hauv cov ntshav.
  Thiab tus nplaig ntawm cov elves nyiam heev ntawm licking, uas pulsates, glitters thiab tsw qab ntxiag rau cov hluas elves.
  Cov neeg no zoo kawg nkaus uas cov tshuaj tsw qab los ntawm lawv, zoo li yog los ntawm cov nroj tsuag hluas thiab paj qus. Dab tsi yog qhov zoo.
  Cov no yog cov ntxhais ntawm no thiab lawv muaj pearly, sparkling hniav - tsuas yog super.
  Thiab lawv muaj ib cosmic, phenomenal ntsiab. Ntawm no nyob rau hauv lawv ob lub qhov muag ci, thiab zoo ib yam li cov hnub qub.
  Ib tug ntawm cov ntxhais ncaws pob nrog kev pab ntawm cov ntiv taw liab qab. Thiab yog li ntawd txhua yam tau smashed kom huv si. Thiab nws yog heev tuag.
  Ntawm no yog cov ntxhais ntawm cov chav kawm siab tshaj plaws, lawv yuav ua ob lub ntses bass thaj tsam.
  Thiab lawv ob txhais taw zoo nkauj heev, thiab liab qab heev. Txawm hais tias nws muaj peev xwm hais tau li ntawd - khaus khaus? Tej zaum nws yuav zoo dua los hais - zoo nkauj heev!
  Thiab cov ntxhais nyiam hu nkauj thiab seev cev nrog kev mob siab rau.
  Thiab lub suab ntawm cov tub rog muaj lub cev puv nkaus thiab zoo nkauj heev;
  Cov kwv tij no puas yog lus qhuas?
  Qhov kub npaum li cas koj paub hauv lo lus no!
  Txawm tias cov yeeb ncuab npau taws tsis tuaj yeem suav,
  Peb yuav coj ib lub hiav txwv ntawm lub teeb mus rau lub Fatherland!
  Hu nkauj.
  Kuv muab kuv lub siab rau kuv Leej Txiv,
  Nyob rau hauv uas cov nplaim tawg rau saum ntuj!
  Los ntawm cov pos ntawm teeb meem mus rau lub Kaum Ib Hlis,
  Rau kaj ntug...
  Cia cov neeg quaj qw thiab sawv!
  Cia cov neeg ntsuj plig sawv rov los!
  
  Tom qab tag nrho, peb yuav tsum nqa kev hlub rau tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus,
  Dawb huv banner ntawm elfinism!
  Yog li ntawd cov npau suav npau suav ua tiav -
  Yug txoj kev dawb huv humanism!
  
  Thiab txhua tsev neeg yuav tsis ntxeev siab rau Elfia,
  Tib neeg yuav sawv hauv qhov tsim kom muaj kev thaj yeeb nyab xeeb thiab qhov tseeb!
  May valiant Pegasus, ci ntsa iab Parnassus,
  Peb yuav tau txais kev tshoov siab los ntawm kev sib ntaus sib tua ntawm ib tug hluas ua rau!
  
  Nyob rau hauv lub roob ib tug kwj deg khiav zoo li tsov txaij,
  Tom qab tag nrho, cov nyiaj ntawm lub ncov tau illuminated!
  Cov ties ua rau liab hnub poob kub,
  Yuav tsum ua siab loj yog qhov tseem ceeb!
  
  Ib tug fighter tau poob - alas, txoj hmoo phem lim hiam,
  Yuav ua li cas tshwm sim uas ib tug comraded tsoo!
  Thov qhia rau kuv, Au tus Vajtswv uas muaj hwjchim loj kawg nkaus,
  Zoo, yog vim li cas urns puv ashes?
  
  Ntsuj Plig - Vajtswv teb. - tseem ceeb tshaj lub duav,
  Thiab lub neej yuav tsis tawm ntawm qhov poob!
  Yog lawm, koj tsis tau muab rau kev paub, uas nyob rau hauv lub rays ntawm lub teeb,
  Thaum lawv sawv rov los - Hwjchim ci ntsa iab rau Rod lub npe!
  
  Tab sis koj paub tias hnub no tsis nyob deb,
  Tom qab ntawd nws yuav qhib lub qhov rooj ntawm ntug ...
  Thiab grey crystal yuav tsis whiten lub tuam tsev,
  Kev tsis txawj tuag yuav tau txais kuv txoj kev tsim !
  Zoo, yog tias koj saib cov ntxhais zoo nkauj, ntawm lawv lub mis tag nrho thiab lub txiv mis strawberry. Thiab lawv yog li seductive thiab sparkle zoo li rubies los ntawm lub crown ntawm British Empress. Qhov no yog tiag tiag li kev zoo nkauj thiab kev ntxias.
  Ib tug hluas elf rushed mus rau strawberry txiv mis ntawm nws lub hauv siab thiab pib caress nrog nws tus nplaig, thiab ua nws nquag heev. Huag, nws zoo npaum li cas los yaim xws li cov txiv pos nphuab siav thiab zoo kawg li. Zoo npaum li cas txhua yam nyob ntawm no.
  Thiab ib tug hluas nkauj los ntawm hom elves, ntawm chav kawm, tsis mloog nyob rau hauv cov lus teb, ib yam nkaus thiab, mus yaim ib yam dab tsi qab, qab zib, qab zib los ntawm ib tug txiv neej hluas. Thiab nws yuav zoo npaum li cas.
  Thiab tom qab ntawd tus ntxhais, nrog nws lub txiv mis zoo li rosebud, nias lub khawm joystick. Thiab tom qab ntawd ib lub missile ntaus lub orcs, thiab rhuav tshem lawv.
  Thiab ntau Putin tus dais tau raug puas tsuaj.
  Cov no yog cov elves ntawm cov ntshav kaj ntug.
  Tab sis tib lub sij hawm, tau kawg, lawv nyiam hu nkauj, nrog kev ntxhov siab loj;
  Peb cov elves txias tsis yog qhev,
  Peb yug los soar ntseeg eagles!
  Tsis yog, hleb yuav tsis tuaj rau ntawm Niam,
  Thov kom peb sib ntaus sib tua Elfians !
  
  Txhua tus fighter muaj peev xwm ntaus
  Tab sis tsis yog txhua tus xav txog cov neeg hlub!
  Hlawv cua daj cua dub hluav taws kub,
  Thiab kev xav txog qhov zoo nyob rau hauv tus ntsuj plig ntawm tus dawb huv!
  
  Elfparty , yug hauv npau suav,
  Nws paub los ntawm cov pob kws ua haujlwm.
  Peb tsis ua hauj lwm rau ib tug neeg txoj kev ntshai ruam,
  Qhov peb siv zog rau tsis pom hauv daim ntawv qhia!
  
  Cov kub ntawm round domes sparkles,
  Tab sis nyob rau hauv lub siab, kub yog qhov tseem ceeb tshaj.
  Orcism rub tus tsiaj nyaum ntawm tus yaj,
  Tab sis kaum lub hwj chim puas tsuaj!
  
  Thaum ib tug tho kev cog lus,
  Muab cov ntshav ntawm cov hlab ntsha mus rau lub teb chaws mus rau qhov poob!
  Tus dab phem Ram tau txuag lub foob pob hluav taws,
  Kuv xav tsim teeb meem rau lub koomhaum!
  
  Tab sis peb tsis tau cog lus, ntseeg hauv kev hais lus khoob,
  Rau ib qho kev txiav txim - Pab rau Fatherland!
  Lub siab phem orc tau crushed los ntawm heroism,
  Cia peb hla txoj kev nyuaj thiab nyob hauv elfinism!
  
  Pov tseg tus tub satiety, cowardice, laziness,
  Order souls xav kom yeej.
  Cia nws nyob hauv qhov kev pom zoo ntawm qhov laj thawj txhua hnub,
  Thiab nws yuav tsim nyog thiab Siberia, cia peb mus!
  
  Ntawm qhov chaw tsim kho thiab hauv kev sib ntaus sib tua tus phab ej,
  Txhua yam lag luam los sib cav, ntseeg kuv!
  Tsis txhob cuam tshuam lub neej nrog kev ua si yooj yim,
  Txawm hais tias tsuas muaj ib qho kev ua si - kev sib ntaus tawm tsam kev tuag!
  
  Tam sim no lub hom phiaj twb pom lawm,
  Cov kauj ruam kawg tseem nyob, qhov nyuaj!
  Ces lub caij nplooj ntoos hlav yuav muab xim rau peb mus ib txhis,
  Thiab yuav muaj yawg hlob hnub Sunday!
  Ntawm no cov ntxhais hu nkauj zoo nkauj heev thiab flashed lawv cov hniav, uas ci ntsa iab nrog pearls glare.
  Cov elfs yog cov zoo nkauj zoo nkauj, thiab dhia mus rau lub dav hlau launcher. Thiab lawv nias cov nyees khawm ntawm lub joystick nrog lawv cov txiv mis liab qab, thiab aggressively kho lub tshuab.
  Thiab tau muaj kev puas tsuaj loj heev. Ntawm no nws tig tawm heev grey.
  Cov elves thauj lub dav hlau nres, nqa foob pob hluav taws thiab cov ntxhais flashed los ntawm liab qab, liab qab, puag ncig heels.
  Cov no yog cov poj niam zoo nkauj thiab txhoj puab heev. Thiab hlub tshua heev. Thiab lawv hlub lawv tus nplaig, hnov lub pulsation ntawm tus pas nrig - tau txais kev txaus siab tshaj plaws.
  Cov no yog cov zoo nkauj tiag tiag.
  Lawv muaj tus nplaig liab kub li no, lawv yuav coj nws, lawv yuav fuck nws. Thiab ruby txiv mis yuav siv dua. Thiab ntau trolls yuav raug hlawv ib zaug.
  Thiab tom qab ntawd cov elves yuav coj lawv cov ntiv taw liab qab mus rau lawv lub qhov ncauj, thiab yuav ua li cas lawv yuav tshuab.
  Thiab cov crows, tau txais lub plawv nres, poob, zoo li yog stunned los ntawm lub tshuab steel ntawm lub hlwb. Thiab crows pierce lub pob txha taub hau ntawm Putin tus dais nrog lawv cov beaks.
  Yog li lawv txhoj puab heev.
  Thiab dhau ntawm daim teb, lawv cov nkauj raug hu, qhov no, los ntawm cov tub hluas;
  Kuv tua cov yeeb ncuab ntawm lub tangent
  Qhov no yog lub hwj chim ntawm elven knight!
  Cov rog rog tsis nkag siab
  Kuv nce mus zoo li falcon nrawm!
  
  Txhua yam ua tau zoo heev
  Peb yog cov kws ua yeeb yam, tsis yog cov neeg saib!
  Cia peb rhuav tshem cov orkshi cartels,
  Kev zoo nkauj ci ntsa iab ntxim nyiam!
  
  Peb lub teb chaws muaj tseeb, zoo heev,
  Muab lub teeb rau lub ntiaj teb ntawm cov neeg ua haujlwm!
  Txawm lub horde tsoo rau hauv av qus,
  Tab sis peb ntseeg tias cov neeg tua rog tiag tiag!
  
  Cov elf ntxeev siab nrog Mamai ntawm kev sib ntaus sib tua,
  Pov tseg cov ntawv cog lus ntawm lasso ntawm Horde ...
  Sau tej khoom muaj nqis saum ntuj ceeb tsheej
  Thiab peb lub siab dawb huv ntawm kev ua siab loj!
  
  Txhua Bush, hniav ntawm nyom Nyob zoo,
  Oak-Leej Txiv ntawm peb lub hav sprawling.
  Muaj kev ntseeg thiab kev xav txog qhov tseem ceeb,
  Qab zib tshaj zib ntab yog tus ntws ntws!
  
  Noog cherry fluffs ripen,
  Thawj nplooj zoo li yuav pleev xim rau kub!
  Tsis muaj hav zoov me me ntawm peb lub teb chaws,
  Nyob rau hauv cov huab tais hnav ris tsho, lub Motherland zoo nkauj!
  
  Tawm hauv hav zoov nrog nceb,
  Thiab thoob plaws teb, qhov twg rye yog poured nrog kua txiv.
  Kuv coj koj ib lub wreath nrog paj,
  Thiab dew, zoo li yog sewn nrog pearls!
  Nov yog zaj nkauj uas cov hluas elves muaj. Thiab nws muab tawm heev txias thiab txias. Cov no yog cov ntxhais zoo nkauj heev uas xav nqus ib yam dab tsi kub thiab pulsating nrog lawv tus nplaig, zoo li lub siab.
  Zoo, cov ntxhais ntawm ib theem txias, thiab mus rau hauv lub hleb, tsav lub orcs. Thiab cov tub rog tau lim hiam - tsuas yog super.
  Thiab yog hais tias lawv hu nkauj, nws yuav zoo siab heev;
  Splashes los ntawm meadow barefoot;
  Tus ntxhais yog dashing - ib tug tswv cuab Komsomol.
  Tus ntxhais ntawm Elfi tsis tau yug los nrog tus nplawm -
  Lub suab yog pouring nrog ib tug ringing trill!
  
  Rau nws, nws hu ua tsov rog -
  Boldly ua ib tug feat ntawm caj npab.
  Kev phem kev qias nws lub qhov ncauj - Dab Ntxwg Nyoog,
  Nws xav tig lub Fatherland rau hauv kev ua si!
  
  Zoo, thiab tom qab nws nrog lub foob pob hluav taws Orkagon ,
  Nws pub dab tsi rau tus dev los ntawm ntuj txiag teb tsaus nrog bucks?
  Kuv tsis nco qab tias Orkmacht raug rhuav tshem,
  Nws yog txaus ntshai mus rau hauv kev sib ntaus sib tua nrog ib tug Lavxias teb sab!
  
  Invincible warrior elfinism,
  Paub dab tsi txhawb peb kom ua tej yam zoo!
  Peb mob siab rau peb lub neej kom txawj ntse Russia -
  Khaws txoj kab ntawm ntug mus rau ntug!
  
  Lub Fatherland yog thundering ib ncig,
  Napalm foob pob nqis los ntawm Elf.
  Militarism tau tawg tag nrho cov nres,
  Cov khib nyiab los ntawm peb lub tsev pheeb suab hauv hluav taws!
  
  Tab sis tus tub lub plab yog tsis siv neeg,
  Thaum nws tau cog lus tias yuav ua ib tug tho kev!
  Thiab tam sim no cov tub rog hluas tab tom tsoo,
  Cov yeeb ncuab phem uas tsis paub qhov ntsuas!
  
  Ob leeg laus thiab hluas khiav hauv ib kab,
  Rushing briskly - SATO tawm tsam!
  Thiab txhua tus ntseeg - Kuv yuav rhuav tshem cov orcs,
  Thiab tus nkauj nyab yuav nrog ib tug mob siab rau hnia!
  
  Peb ua tsis tau, ntseeg peb, poob
  Yog li ntawd, peb txoj kev ntseeg tau muaj zog!
  Peb cov tub rog tau tempered nyob rau hauv cov lus qhia,
  Txawm hais tias hluav taws kub hauv lub siab zoo!
  
  Thiab yog li ntawd, ua hauj lwm rau Fatherland,
  Peb yuav ua tiav yeej hauv kev sib ntaus sib tua hnyav!
  Yog tsis muaj koob meej, lub neej yeej tsis muaj nqis,
  Peb xav tau poj niam thiab me nyuam khau raj!
  
  Lawv yuav tsum loj hlob nyob rau hauv lub tebchaws Dawb Huv,
  Qhov twg tag nrho lub ntiaj teb bows!
  Tom qab tag nrho, tsis muaj Elf zoo nkauj dua hauv ntiaj teb,
  Cia tus yeeb ncuab txoj hmoo yog Gomorrah tuag!
  
  Thiab tom qab ntawd lub Milky Way hauv cov hnub qub tos peb,
  Qhov twg yog qhov kawg thiab tsis nres!
  Kom loj hlob, tsis txhob cia Elf khoov,
  Yog li kom Niam Mab Liab thiaj muaj hwj chim ntau dua!
  
  Hlub Vajtswv - Peb Tsev Neeg Zoo,
  Rau lub ntiaj teb kom vam meej!
  Txhua txoj haujlwm yuav zom qhov teeb meem,
  Cia txoj kev mus rau lub pedestal yooj yim!
  Kev sib ntaus nrog elves thiab elves tawm tsam orcs mus qus nrog coob tus ntawm Putin tus dais tuag.
  Tab sis cov orcs tseem tuaj. Thiab tam sim no lawv cov tank hnyav mus rau hauv kev sib ntaus sib tua. Thiab txawm tias, tej zaum, hnyav hnyav - hnyav tshaj li ib puas tons. Ib qho kev sib cav tshiab thiab trump card ntawm kev sib ntaus sib tua.
  Qhov no yog txias qws haib tshuab. Tab sis cov ntxhais npaj cumulative shells, thiab pib tso lawv nrog kev pab los ntawm strawberry mis txiv mis.
  Thiab nws yog ib tug killer nyhuv. Zoo, cov ntxhais yog super chav kawm.
  Thiab lwm tus ntawm lawv pov cov grenades nyob rau ntawm orc infantry, rhuav Putin tus dais rau shreds. Qhov no tau zoo heev. Cov hluas nkauj no. Lawv nyiam ua haujlwm nrog lawv cov lus.
  Nws yog qhov zoo siab tshwj xeeb tshaj yog thaum koj tus nplaig licks ib yam dab tsi los ntawm qhov sov, pom cov ntshav ntawm elf ntws zoo li cov kwj deg. Zoo kawg li os.
  Cov tub rog ntawm no zoo heev ntawm kev sib ntaus sib tua. Thiab tib lub sijhawm, kev hlub tsis yog txawv txawv rau lawv. Tsis tas li ntawd, muaj tsawg tus txiv neej elves. Thiab ntawm chav kawm, poj niam qee zaum sib ntaus rau lawv.
  Ntawm no ib tug ntawm lawv pov ib tug grenade nrog nws liab qab ntiv taw, uas ntaus ib tug neeg coob ntawm orcs, thiab rhuav tshem Putin tus dais.
  Thiab cov tub rog hu nkauj;
  Tus tub khiav taw liab qab hauv daus
  Cov pearls ntawm snowdrifts ci zoo li gloss.
  Koj yuav tsis rub peb mus rau hauv tsaug zog los ntawm kev quab yuam,
  Cia peb ua yeeb yam grey-haired seev cev ntawm lub caij ntuj no!
  
  Peb muab peb lub neej rau peb lub teb chaws,
  Thov kom kev pabcuam muaj kev xyiv fab!
  Txoj kev yuav illuminated los ntawm hluav taws -cherub,
  Thiab zaj nkauj yog tej yam yees siv, ib zaj dab neeg thiab ib tug lyre!
  
  Nws yog lub sij hawm los tawm tsam rau peb lub Fatherland,
  Ib tug horde ntawm cov yeeb ncuab tau invaded yam tsis suav!
  Peb tig mus rau peb tus Vajtswv uas peb hlub,
  Dab tsi muab lub siab los tsim cov dav hlau!
  
  Cia peb muab lub ntiaj teb ua npau suav
  Ua kom txhua haiv neeg yeej!
  Yog li ntawd txoj xov magic tsis tawg,
  Ua pa huv lub caij nplooj ntoos hlav!
  
  Qhov no yog kev cia siab ntawm lub teb chaws zoo nkauj,
  Leej twg yug tau lub teeb ntawm communism!
  Hauv peb lub ntiaj teb, txhua tus neeg sib npaug,
  Qhov no yog qhov kawg ntawm humanism!
  
  Lub caij txias yuav xaus, yuav muaj kwj deg -
  Cov kwj yuav tawm mus, cov neeg paub champagne!
  Qhov no yog qhov tshwm sim, ntseeg kuv tsis deb
  Txhua tus muaj meej mom, muaj koob muaj npe ua siab loj!
  Qhov ntawd yog qhov txias cov ntxhais sib ntaus sib tua thiab hu nkauj. Thiab lawv tus nplaig yog playful, thiab agile heev.
  Cov ntxhais coj thiab siv lub mortar, thiab yuav ua li cas rau hammer rau cov yeeb ncuab, thiab tawg Putin tus dais nyob rau hauv ntau txoj kev. Qhov ntawd yeej raug ntaus.
  Tus hluas nkauj ntawd rub tus txhais los siv lub mis liab liab lub txiv mis. Thiab fucking muab:
  - Lub hauv siab liab qab ntawm ib tug txiv neej yuav shod thiab undress!
  Cov ntxhais no - zoo heev. Thiab qhov no yog ib yam ntawm cov elves zoo.
  Thiab lawv hu nkauj zoo li ntawd thiab ci ntsa iab nrog lawv cov hniav, zoo li pob zeb diamond hauv lub hnub. Zoo kawg li os.
  Tsis muaj cov tub hluas txaus rau cov ntxhais. Thiab cov hluas elves ua haujlwm rau kaum. Nov yog qhov lawv yuav tsum ua haujlwm. Thiab cov ntxhais zoo nkauj heev thiab liab qab. Thiab lawv ob lub mis yog liab qab, nrog ruby cov txiv mis thiab ci ntsa iab zoo li lawv tau ua los ntawm cov pob zeb muaj nuj nqis.
  Yuav ua li cas txaus nws tag nrho saib.
  Thiab cov tub rog hu nkauj, thiab ris lawv cov hniav, uas emit lub zog loj los ntawm lub hnub ci;
  Tus hluas nkauj zoo nkauj kawg li os.
  Tus hluas nkauj no txaus ntshai tiag tiag li os!
  Putin dais,
  Koj puas yuav qw
  hlawv koj
  Tuag hauv kev txom nyem!
  Cov ntxhais hu nkauj zoo li no. Tab sis cov me nyuam ntawm elves, thiab thawj ntawm tag nrho cov pioneer tub, kuj qhia lawv lub peev xwm suab;
  Nyob rau hauv lub teeb ntawm lub hli, lub reflection ntawm tus kab mob,
  Peb ua hauj lwm nyob rau hauv lub teb ntawm lub collective ua liaj ua teb.
  Caij nplooj ntoos hlav los tsis ntev los no,
  Lawv muab cov kwj deg quaj thunderstorms!
  
  Peb yuav tsum pab peb cov kwv tij,
  Uas nyob rau pem hauv ntej lawv sib ntaus nrog cov tub rog ntawm Orkshism.
  Mus pub rau kaum ib lub zog,
  Cia tus chij liab liab ntawm Elfinism tawg!
  
  Thiab yog li ntawd, cov pioneers hauv kev ua haujlwm -
  hws nchuav nws ob sab plhu.
  Peb tsuas yog ua npau suav npau suav xwb,
  Ib tug tub liab qab rub lub pliav ...
  
  Ib tug tswj kom khiav mus rau pem hauv ntej,
  Tab sis txawm tsis muaj rear, tsis muaj yeej.
  Koj txawm muab nyom rau hauv koj lub qhov ncauj los ntawm kev tshaib kev nqhis,
  Yog li ntawd peb cov yawg koob tau saj grub.
  
  Yog li ntxiv, txawm tias cov tav twb pom lawm,
  Ob txhais taw yog punctured, txhais tes yog callused.
  Peb yog cov pioneer ntawm Fatherland, cov tub,
  Rau nws lub hom phiaj, peb yuav faus cov orcs nyuaj!
  
  Peb txhua tus yog Lenin thiab Marx,
  Hauv txhua lub siab lub nplaim taws kub hnyiab.
  Lub sijhawm yuav los, peb yuav ua siab tawv nkag mus rau Mars,
  hmoov zoo muab ib tug fighter hnia!
  
  Nyuaj tempering, rau peb tus ntsuj plig,
  Peb hlub, paub qhov kev xav thiab ua haujlwm!
  Hnub so yuav los - nto moo seev cev,
  Thiab saib xyuas cov tsis muaj zog!
  
  Zoo noj bourgeois ces tsis to taub
  Cov me nyuam nyiam ua haujlwm li cas...
  Tab sis peb yuav tau txais cov khoom tsib,
  Kom ci niam txiv ntsej muag!
  
  Tsis yog, tsis txhob foom txoj hmoo rau tsov rog,
  Nov yog qhov kev sim rau peb ...
  Yog koj muab zaj lus qhia rau yeeb ncuab,
  Nws txhais tau tias nws muaj peev xwm nqa kev tsim!
  
  Lub qhov rooj rau cov neeg tua rog yuav qhib rau hauv qhov chaw,
  Los ntawm lub hwj chim ntawm science, uas poob sawv rov los,
  Thiab yog li ntawd peb yog kev cia siab ntawm cov txiv,
  Cov me nyuam ntawm Great, Dawb Huv Elf!
  Ntawm no yog cov tub elves thiab tib lub sijhawm cov pioneers hu nkauj. Thiab lawv tau pom lub cev zoo heev thiab cov khoom siv suab paj nruag.
  Thiab cov tub pioneer kuj tau taw liab qab, hauv luv, nrog lub cev liab qab, thiab cov leeg zoo nkauj heev.
  Orcs tuaj yeem rape cov neeg no, dab tsi yuav dhau los ntawm cov tsiaj no. Lawv yog cov lus, hais, tsiaj. Cov no yog cov phem heev orc creatures.
  Ib tug tub elf raug ntes. Thiab cia peb tsim txom tus me nyuam. Ua ntej lawv rub tus tub zoo nraug mus rau ntawm khib. Thiab cia peb ntaus nws tag nrho nws lub zog nrog ib tug liab kub nplawm rau ntawm tus me nyuam taw liab qab. Thiab nws mob heev.
  Tus tub qw, nws raug mob thiab hlawv. Ces lawv txawm pib nchuav dej rau tus tub. Ua ntej boiling dej, thiab ces dej khov, thiab ces boiling dej dua. Cov no yog barbarians thiab sadists.
  Tom qab ntawd lawv pib tawg cov ntiv taw liab qab ntawm tus tub elf ko taw nrog kev pab los ntawm cov ntiv tes liab kub. Thiab lawv tsoo tag nrho nws cov ntiv tes los ntawm tus ntiv tes me mus rau tus loj. Tom qab ntawd lawv hlawv tus me nyuam liab qab, pob luj taws.
  Thiab tom qab ntawd lawv tau muab cov hlau kub kub rau tus tub ntawm lub hauv siab liab qab thiab hlawv ib lub hnub qub tsib taw.
  Uas yog txias thiab txias. Ces tus tub tus tav kuj tawg nrog liab kub, ntawm no yog cov bastards. Tab sis tsis muaj dab tsi elves tenacious pawg neeg. Thiab tus tub hluas tsis nco qab los ntawm qhov mob poob siab, thiab tseem qw. Thiab tom qab ntawd cov orcs teem rau hauv kev txav tam sim no.
  Thiab nyob rau tib lub sij hawm lawv pib kib lub pob taws nrog hluav taws kub, thiab lawv ntaus nws nrog ib tug liab-kub pas nrig rau sab nraub qaum thiab sab, ncab nws ntawm lub khib, ntaus nws nrog hluav taws xob tawm. Thiab nws mob heev.
  Thiab cov neeg tua neeg orc cia li liab qab lawv cov hniav thiab luag.
  Tab sis tag nrho tib yam, tus tub elf tsis tawg, ntawm qhov tsis sib xws, nws pib hu nkauj;
  Tsis yog, nws tsis tuaj yeem twv ua ntej
  Dab tsi tos hauv lub ntiaj teb qub no;
  Ib tug tub sab yuav pw nyob rau hauv tos nyob rau hauv ambush,
  Los yog lub dav hlau yuav tawm!
  
  Lub ntiaj teb no hnyav npaum li cas
  Koj mas naive
  Muaj ntau lub aces hauv lawj,
  Txawm hais tias koj tsis tuaj yeem tau txais nws - spikes.
  Lub caij no, tus elf raug rho tawm haujlwm zoo li nws tau nchuav cov hmoov txhuas los ntawm dej tsaws tsag. Nws khawb ib rab phom zoo los ntawm Putin tus dais. Hluav taws kub ceev, thiab ua ke yuav luag tsis muaj recoil, yog li kev tua hluav taws thiab hu nkauj yuav tsis cuam tshuam.
  Tab sis dab tsi ntxiv los nug koj?
  Lub ntiaj teb tuaj yeem yuav qhov twg?
  Cov lus teb, tau kawg, yog tsov rog.
  Tom qab tag nrho, paub tias qaug zog tsis yog nyob rau hauv kev hwm!
  
  Yog, Vajtswv muaj peev xwm ua tau
  Rau tus uas muaj peev xwm flog tub nkeeg ...
  Tsuas yog ib qho yooj yim hais kom ua
  Tsis txhob zoo siab rau lub cev ntawm bliss!
  
  Nkag siab lub ntsiab lus ntawm lub neej kev nyuaj siab,
  Yog li Supreme tsim rau hnub nyoog ...
  Kom muaj tes muaj zog
  Thiab kom cov rog tsis mus rau sab!
  
  Yog li sib ntaus sib tua
  Sim muab pov tseg yam uas nyob hauv cov hmoov av!
  Ces koj sawv
  Tshem tawm qhov tsaus ntuj nti zeros!
  Ntawm no, cov tub hluas elves tuav, thiab tsis txhob tso tseg, txawm nyob rau hauv khib.
  Thiab cov tub rog sib ntaus sib tua zoo li ntawd, nrog kev npau taws thiab npau taws, qhia lawv txoj kev ua yeeb yam.
  Cov no yog ib co ntxhais impressive heev. Thiab lawv daim di ncauj yog liab qab, thiab lawv greedily nqos ib yam dab tsi pulsating thiab kub, qab ntxiag thiab qab zib heev ntawm tus nplaig.
  Yog li cov ntxhais elf nyiam nws.
  Tab sis tus elf, nrog nws cov ntiv taw liab qab, pov ib lub txiv qaub crushing ntawm kev puas tsuaj. Uas yog creepy thiab txias.
  Elf tua Putin tus dais, coj nws thiab hu nkauj:
  Tsis txhob cia siab tias yuav muaj kev hlub tshua los saum ntuj los
  Txhob cia lub neej rau qhov tseeb...
  Peb yog txiv neej hauv lub neej no,
  Tsuas yog nrog qhov tseeb ntawm txoj kev!
  Thiab nws pov tawm ib tug loj, tuag tam sim no los ntawm nias lub khawm nrog lub txiv mis liab liab ntawm nws lub hauv siab. Nws tsoo ib pawg ntawm Putin tus dais thiab chirped, baring nws cov hniav:
  Thiab kev sib ntaus rov mus ntxiv
  Thiab lub siab ntxhov siab nyob hauv siab ...
  Zelensky tseem hluas heev
  Thiab tus hluas Maidan ua ntej!
  Cov no yog cov ntxhais ntawm no uas qhia lawv qhov siab tshaj plaws, zoo siab rau chav sib ntaus sib tua.
  Thiab lawv hu nkauj zoo nkauj heev thiab qhuas;
  Thaum ib tug plowman ua ib txoj kev,
  Yuav kom pob ntseg golden nrog lub hnub ...
  Thiab hauv kev teb, tsis muaj kev sib cav, tsis muaj kev dag,
  Yog li hais tias tus fighter loj hlob hluas nyob rau hauv qhov tseeb, lub zog!
  
  Ib tug menyuam mos liab qab taug kev hauv qab lub plhaw,
  Nws tsa mov rau Fatherland hauv nws txoj hauj lwm...
  Thiab camp zoo li ib daim duab nrog ib tug reed,
  Peb tsis tas yuav gluttony hauv lub neej no!
  
  Lavxias teb sab paj huam muaj ib tug zoo nkauj style,
  Cov lus uas honeycomb hloov ...
  Thiab Rod hlub Tswv Ntuj uas muaj koob meej ,
  Nws motto yog - tsim koj tus kheej qhov chaw nyob rau hauv lub vaj kaj siab!
  
  Cov neeg phem ua phem ua qias,
  Tag nrho cov ntxhais thiab cov tub hluas raug nyiag,
  Tab sis cov knights muaj lawv rab ntaj ntse,
  Lawv tsis xav tau daim pawm, nannies txij thaum yau!
  
  Rau peb, Svarog thiab Yexus yog ib tug,
  Warrior yog hu ua tub rog...
  Lub ob taub hau dav dawb hau yog ib tug muaj zog tis,
  Peb yeej, luag phem orc yeeb ncuab!
  
  Tsis muaj chaw nyob hauv ntiaj teb no rau tus uas yog neeg lim hiam,
  Leej twg tis nyob rau hauv kev xav los ntawm quab yuam yog ib tug tim tswv ...
  United nyob rau hauv lub Fatherland: Negro, Serb, Belarusian,
  Muaj "Hurricane", tab sis ua ntej muaj sabers!
  
  Peb yuav ua lub hnub qub loj,
  Thiab nce mus rau qhov loj ntawm lub qab ntuj khwb!
  Nyob rau hauv lub siab ntawm tej prowess paub lub neej
  Lub winged nco qab tau sawv!
  
  Qhov kawg feat paub nyob rau hauv tib neeg yog
  Yog li ntawd cov saw ntawm feats tsis xaus!
  Yog li ntawd tsis muaj lub hnab nrog ib tug nyias nyias,
  Yog li tsis txhob twist hoarse laus laus!
  
  Ces txoj kev kaj siab uas tos ntev yuav los,
  Nyob rau hauv uas lub sij hawm ntawm so yuav tsis tuaj.
  Thiab peb yuav muaj lub koob tsheej tsis kawg
  Tsis paub kev tuag, kev tu siab, kev mob, kev tu siab!
  . QHOV #18
  Ntawm no yog poj huab tais ntawm elves, tus ntxhais yog txias thiab funny heev. Qhov no tsim ib yam dab tsi tshwj xeeb. Thiab nws cov lus txiav txim yog meej thiab zoo siab, tag nrho ntawm kev txawj ntse thiab sarcasm. Qhov no yog ib tug ntxhais super.
  Qhov no yog li cas cov ntxhais hu nkauj zoo nkauj thiab ua siab tawv. Cov ntxhais no ntxim hlub heev. Thiab lawv sapphire thiab emerald ob lub qhov muag ci ntsa iab zoo siab heev, zoo li hnub qub nyob rau hmo ntuj.
  Zoo li ntxim hlub tag nrho.
  Thiab yog li ntawd cov ntxhais pib tua xob laim los ntawm lawv lub txiv mis liab liab, yog li tuag thiab puas. Uas lawv cia li hlawv txhua yam thiab tsoo rau hauv tshauv, thiab ua hleb tiag.
  Ib tug ntawm cov ntxhais, siv nws ob lub mis thaum tua, hu nkauj:
  Kuv loj hlob ntau nyob rau hauv tag nrho lub ntiaj teb no,
  Tus kab mob npaws peb lossis plaub...
  Kev tua yog nthuav thiab loj hlob !
  Cia peb tsav lub orc ncaj nraim mus rau hauv lub ntxa,
  Saib xyuas kev noj qab haus huv li ntawd
  Siv cov ntxhais budding!
  Cov no yog cov ntxhais zoo li no, lawv tsuas yog ci ntsa iab thiab super thiab siab heev .
  Txhua tus ntxhais ntawm no xav mus txog qib ntawm tus dab, lossis txawm tias tus neeg siab phem .
  Thiab lob tus txiv neej zoo tag nrho nrog nws cov hniav.
  Thiab cov tub ntxhais hluas elves lawv tus kheej txias heev, thiab tsis txhob hnov qab sib ntaus thiab hu nkauj tib lub sijhawm;
  Kuv tus phooj ywg damask ntaj ci hauv qhov tsaus ntuj,
  Tus yeeb ncuab insidious so cov ntshav los ntawm dagger ...
  Muaj pes tsawg qhov xwm txheej ntawm peb Elf,
  Tsis yog lub trill ntawm nightingale, tab sis tsuas yog lub clang ntawm hlau!
  
  Peb pom dab tsi hauv ntiaj teb no? Nws nyuaj rau txhua tus nyob ntawd -
  Cov me nyuam tshaib plab, dab tuag laus.
  Lub oar tawg poob ntawm lub nkoj,
  Tus Tswv muab tsis tau nws txoj kev hlub me ntsis!
  
  Tab sis qhov tsaus ntuj yuav hais kom raug - tsis muaj tus muaj hwjchim,
  Peb lub ntiaj teb yog evolution - ib tug era ntawm achievements.
  Yog xav tau nqaij noj su,
  Tsis txhob xav txog kev khiav tawm ntawm koj tej kev txhaum!
  
  Tsim ib qho kev sib xyaw ua ke los sau rye,
  Ib daim duab zoo nkauj ci rau ntawm daim ntawv loj ...
  Science yuav muab rau koj cov hluas, niam,
  Thiab ib tug pej xeem yuav nyob rau ntawm lub parade!
  
  Lub hnub qub golden yuav kho txoj hauv siab,
  Nws yog qhov qhia txog kev ua tiav zoo!
  Elf-lub teb chaws mus rau elfinism ,
  Interuniversal Eden ua qhov tseeb!
  
  Ntawm lub zwm txwv qee zaum cov oligarchs ua suab nrov,
  Tus tub sab xav haus ntshav los ntawm cov neeg!
  Tab sis txoj kab ntawm dashing Octobers marches,
  Peb pom qhov kev vam meej ntawm cov elves nyob rau lub Tsib Hlis!
  
  Tsov rog los thiab mus, qee zaum nws dhuav,
  Koj tus kheej tsis paub dab tsi tus tub rog xav tau ...
  Xws li kev mob siab rau kev ua si tau los,
  Thaum koj yog tus viper avenger tiag tiag!
  
  Tus prude nws tus kheej yog ib tug neeg ruam zoo nkauj, ntseeg kuv,
  Thiab tus thawj coj phem yog lub nra rau cov neeg.
  Cov saw hlau yuav xaus,
  Thiab tus dawb huv muse yuav kav!
  Qhov no yog li cas cov tub hluas ntawm no hu nkauj zoo nkauj thiab muaj kev xav, tsuas yog ntxim hlub. Thiab koj tuaj yeem mloog lawv tau teev. Thiab lawv cov suab tsuas yog shimmer.
  Thiab tom qab ntawd cov ntxhais ntaus nrog lawv cov ntiv taw liab qab. Thiab cov beauties yog heev active.
  Thiab tom qab ntawd cov elves tau khiav mus rau qhov kev tawm tsam, tua los ntawm rab phom tshuab, thiab tib lub sijhawm pov cov khoom plig ntawm kev puas tsuaj nrog lawv cov ntiv taw liab qab. Thiab tsim colossal khoob ntawm cov yeeb ncuab.
  Cov no yog super warriors tiag tiag .
  Thiab cov ntxhais nias lub khawm joystick nrog lawv cov ntiv taw zoo nkauj thiab zoo nkauj.
  Tab sis qhov ntawd tsis yog tag nrho. Scarlet, txiv pos nphuab zoo li lub txiv mis kuj tau siv. Thiab cov ntxhais lub mis yog heev appetizing incredibly. Thiab tawm tsam tus txiv neej zoo nraug, txhua tus yeeb ncuab tsis muaj zog.
  Thiab lawv daim di ncauj liab liab thiab lub txiv mis ntawm lawv ob lub mis kuj ci ntsa iab zoo li rubies. Thiab cov hluas elves nyiam greedily hnia thiab yaim lawv.
  Thiab cov ntxhais hu nkauj nrog kev xyiv fab thiab kev ua phem;
  Ib qho kev npaj txhij txog tau tshwm sim,
  Tus txiv neej ncaj nws lub xub pwg nyom!
  Tsis yog lub bust ua los ntawm flattened plaster,
  Ntseeg kuv, nws tsis kam ua npau suav ntawm kev thaj yeeb!
  
  Tsis txhob ua ib tug hluas nkauj raug txim
  Ntseeg ib pliag ntawm kev ywj pheej, nws yuav los ...
  Thiab hnia kaw
  Zoo li qab zib daim di ncauj yaj!
  
  Lub horde dhau mus rau hauv ib tug ntshav nthwv dej,
  Muaj ib daim ntawv teev tsis kawg ntawm nws ...
  Tab sis cov Elf thunders nrog lub yeeb koob tsis txawj tuag,
  Kev nruj kev tsiv, kev tshaib kev nqhis yuav tsis tawg peb!
  
  Txawm hais tias lub ntxa presses lub cev nrog ib tug slab,
  Tab sis tus ntsuj plig, ntawm qhov tod tes, coj tawm mus rau saum ntuj!
  Tawm sai sai - melancholy, tsim txom,
  Zoo li kuv tseem tsis tau tuag!
  
  Yuav ua li cas rau saum ntuj ceeb tsheej?
  Tus neeg tsis txaus siab mus qhov twg?
  Txawm li cas los xij, txoj kev ntseeg Solntslavny ,
  Tsis txhob qaug zog-willed thiab ib tug clown!
  
  Nws hais kom peb faib nyiaj,
  Txoj hmoo yog nrog tag nrho cov kwv tij.
  Yog li ntawd lub ntsej muag ntawm cov ntseeg los ntawm lub icon,
  Lawv suav hais tias tus tub rog yog lawv tus tub!
  
  Peb rub tawm lub shackles los ntawm cov qhev,
  Rau lawv, txoj kev tau xaiv dawb ...
  Cia peb sawv tsees rau lub ntiaj teb tshiab zoo siab,
  Lub ntees tuag nyob qhov twg!
  
  Tej lub sij hawm Tswv Ntuj kuj ua siab ntev thiab
  Peb tab tom tso Rod's banners!
  Tab sis tus chij ntawm Fatherland yog radiant,
  Qhov twg kub sparkles maple!
  
  Kev tshoov siab los ntawm kev cia siab kaj,
  Tus tub kuj maj mus sib ntaus sib tua...
  Txawm Roses muaj pos
  Qee lub sij hawm koj qaug zog li ib tug noog !
  
  Tab sis cov xim khi yog liab,
  Thiab qhov ntawd txhais tau tias cov ntshav dawb huv!
  Ua hauj lwm zoo nkauj Motherland,
  Ces tsis paub koj mob ntxiv!
  Nov yog qee cov nkauj zoo nkauj thiab tshwj xeeb. Delightful beauties thiab nyob rau tib lub sij hawm sib ntaus sib tua barefoot thiab nyob rau hauv panties ib leeg.
  Ntawm no lawv yuav hu nkauj, hais tias lub taub hau ntawm orcs yog tawg.
  Tab sis los ntawm lub ntuj, stormtroopers tab tom pecking ntawm txoj hauj lwm ntawm Putin tus dais. Thiab lawv ua nws nrog lub zog loj. Thiab lawv tau npaj txhij los tawm tsam nrog cov yeeb ncuab tiag tiag, thiab ua kom pom lub zog siab tshaj plaws. Cov no yog cov ntxhais zoo nkauj heev.
  Uas tsuas muaj peev xwm ua txhaum ntawm lub tank nyob rau hauv lub hauv pliaj nrog ib tug liab qab, puag ncig, liab pob taws.
  Cov no yog cov tub rog lawv, zoo nkauj heev, thiab cov hniav pearly uas ci ntsa iab zoo li cov hniav nyiaj hniav kub.
  Tsis muaj leej twg zoo nkauj dua li cov ntxhais uas qhia lawv tus cwj pwm thiab kev txhoj puab heev ntawm zaj lus.
  Thiab yog tias lawv tiag tiag, ces lawv yuav tsis qhia lawv tus kheej tawm tsam cov tub sab, txawm tias cov neeg phem li Putin tus dais.
  Cov tub rog sib ntaus sib tua, thiab lawv ua nws nquag heev. Lawv ua kom pom qhov zoo kawg nkaus ntawm kev puas tsuaj thiab kev puas tsuaj ntawm ntau tus neeg phem, lub tebchaws shaggy.
  Cov tub rog Orc tsoo cov ntiv taw ntawm cov ntxhais thiab cov tub raug ntes, thiab ci pob taws liab qab nrog hluav taws, thiab hlawv cov hnub qub thiab hla ntawm lawv lub hauv siab liab qab. Putin's bears yog feem ntau scumbags tiag tiag, thiab koj yuav tsum tau tawm tsam lawv nrog txhua lub luag haujlwm thiab kev npau taws. Qhia koj txoj hauv kev zoo tshaj thiab ntuj tsim.
  Lub caij no, cov ntxhais pib hu nkauj dua;
  Peb Elf muaj zog nrog nws rab ntaj,
  Cov phom tua hauv nws thiab yeej tsis nco!
  Cia koj txoj kev npau suav ua muaj tseeb,
  Tsis tas yuav ntaus lub thoob ntawm lub rooj zaum!
  
  Tsis muaj ib lub hav zoov zoo nkauj tshaj nyob hauv lub ntiaj teb no dua li peb,
  Thiab cov emerald nyob rau hauv cov nyom yog lub pob zeb liveliest!
  Noj hmo los khiav ntawm npua,
  Thiab ntawm skates caij zoo li txias yuav tawg!
  
  Mushrooms loj hlob paj lawv tsis suav,
  Mushrooms, chanterelles, ya agarics!
  Tus cuckoo xa cov lus hauv ecstasy,
  Tias nws tsis ntev mus rau lub ntiaj teb tom ntej!
  
  Nightingales ntawm no yog trill,
  Ib tug tsiaj hurdy-gurdy ua si lub peb hlis ntuj ...
  Thaum lub Plaub Hlis cua daj cua dub los nrog zib mu,
  Thaum ib tug snowdrop loj hlob nyob rau hauv ci bliss!
  
  Zoo nkauj May thiab Sweet June
  Txhua lub sijhawm ntawm lub xyoo yog kev zoo siab!
  Thiab koj, kuv tus ntxhais, tsis txhob txhawj,
  Vim kuv tus kheej tsis muaj ntsuj plig!
  
  Thaum lub caij nplooj zeeg los nag ntws rau hauv kwj deg,
  Thiab kub yuav hnav txhua tus dawb!
  Tom qab ntawd nyob rau hauv lub horn peb yuav mus taug kev,
  Nyob rau hauv ob txhais tes ntawm bouquets ntawm roses thiab orchids!
  
  Dab tsi yog nyob rau hauv qhov yuav zoo,
  Lub sijhawm yuav los - subordinating rhythms ...
  Thiab dab tsi yog dawb huv, tab sis dab tsi yog kev txhaum,
  Peb tus kheej yuav txiav txim siab nrog txoj hmoo ntawm kev ua si!
  
  Ces cov tuag yuav sawv los yooj yim,
  Thiab nws yuav yooj yim dua li casserole!
  Ib lub zog zoo li lub tshuab nrog rab koob,
  Tsis muaj kev sib cav, tsis muaj kev sib cav phem!
  Yog li ntawd cov ntxhais hu nkauj. Thiab tom qab ntawd lawv tau coj nws thiab rov ntxhi rau tag nrho lub qhov ntswg, thiab lawv tau ua nws qhov tsis hnov tsw heev.
  Thiab ntau txhiab tus crows zoo li tau txais lub zog tawg rau lub hlwb nrog lub club, lawv coj nws thiab ntaus nws. Thiab lawv tau tho lub pob txha taub hau ntawm Putin tus dais. Thiab nws tau txias heev.
  Xws li kev lim hiam thiab tib lub sijhawm nthuav kev ua tsov rog tseem tab tom tshwm sim. Thiab cov ntxhais los ntawm tsev neeg elf siv lawv cov ntiv taw liab qab thiab cov txiv mis liab liab, pov tawm xob laim thiab ultrasound.
  Ua qauv qhia kev sib ntaus sib tua thiab kev tuag ntawm cov damned, Putin tus dais.
  Kev sib ntaus sib tua ntawm elves thiab orcs tsis nres. Nws ua nruj ua tsiv thiab ntshav.
  Cov ntxhais los ntawm hom elves tsis choke rau yeeb ncuab. Lawv siv lawv cov ntiv taw liab qab los tsoo khoom plig ntawm kev puas tsuaj ntawm lub orcs, thiab rhuav tshem lub taub hau thiab caj dab ntawm Putin tus dais.
  Cov kev zoo nkauj tau ua nrog kev txaus siab thiab kev siab zoo. Thiab kev tua los ntawm rab phom tshuab uas cov kev zoo nkauj tau ua dhau los ua tau zoo heev thiab ua rau tuag taus.
  Thiab ces lawv dheev pib nplawm, thiab dua cov crows muaj turbulence nyob rau hauv lawv lub hlwb, thiab lawv ntog, stunned thiab stupefied, mus rau lub taub hau ntawm lub attacking thiab aggressive bears. Thiab kom ncaj ncees, qhov no yog qhov txias thiab txias heev.
  Tsis tas li ntawd, xob laim tawm ntawm ruby cov txiv mis ua rau cov noog zoo li plua plav.
  Thiab cov ntxhais, ntawm chav kawm, siv crows tiv thaiv Putin tus dais, tsis txhob hnov qab hu nkauj;
  Peb yuav rhuav lub horde sib nrug
  Cia peb ua ib qho chop tawm ntawm orcs ...
  Kuv yuav tshem Putin tus dais,
  Kuv mam li rub nws tawm live!
  Yog li ntawd, cov ntxhais hu nkauj nrog kev mob siab rau thiab kev sib ntaus sib tua zoo siab heev. Thiab lawv tau coj cov dais, zoo li yog tias lawv tab tom crushing bedbugs, nrog kev pab los ntawm tongs.
  Nyob rau tib lub sijhawm, cov tub elf kuj tawm tsam. Nyob rau hauv tsos, lawv tsuas yog me nyuam yaus - taw thiab luv luv. Thiab lawv sib ntaus sib tua nrog kev npau taws thiab kev txaus siab.
  Ib txhij, cov tub elf hu nkauj;
  Tsis muaj so rau peb cov txiv neej hauv kev sib ntaus sib tua,
  Qhov no yog lub neej ntawm ib tug boyish style.
  Yug zoo li peb muaj phom
  Txhawm rau tshem tawm cov yeeb ncuab dashingly rau hauv hmoov av!
  
  Yog koj ntshai ces tsis muaj kev zam txim rau peb,
  Zoo, cov neeg siab tawv yuav tau txais khoom plig!
  Rau lub hom phiaj ntawm peb lub Motherland, txoj kev cawm seej,
  Thaum lub sijhawm nyuaj tshaj plaws hauv kev sib ntaus sib tua!
  
  Peb muaj peev xwm kov yeej txhua hordes,
  Crush tanks, phom self-propelled, txawm tias ib tug tub rog.
  Qhov zoo ntawm cov tub rog Lavxias yog txaus siab,
  Txawm lub halt yog infinitely deb.
  
  Peb tau pom tej teeb meem ntawd,
  Dab tsi yuav piav tsis tau nrog tus cwj mem!
  Paub tias muaj tej seem ntawm cov thoob khib nyiab,
  Uas sim rhuav lub Motherland!
  
  Txhua bayonet yuav tsum tau sharpened sai sai,
  Thiab rov ua dua lub khw sai sai!
  Vim tus tub rog tsis yog tub,
  Tig tus yeeb ncuab rau plua plav!
  
  Orcs tau leveled nrog av nag hmo,
  Thiab tam sim no kev sib ntaus yog rov qab!
  O qhov kawg stellar nrug deb,
  Lub trumpet hu peb taug kev!
  
  Yuav muaj chaw, xav txog conquered,
  Yuav muaj lub ntuj nyob rau hauv pob zeb diamond rau peb!
  Golden maples ntxim hlub,
  Yuav tsis rhuav koj nrog lub pob zeb tawg!
  
  Txhua yam hauv peb Leej Txiv zoo nkauj,
  Tsuas yog nyuj ntau ntawm lub zwm txwv,
  Cov neeg uas nplawm tus kav hlau txais xov,
  Thiab tib neeg hloov mus ua qhev!
  
  Txhua tus nab siv zog los dag peb,
  Txhua leej txhua tus xav txeeb cov ntshav,
  Ceev ceev cov nees frisky,
  Crumble tus tub sab phem nrog lub ncuav mog qab zib!
  
  Peb hloov peb tus kheej,
  Qhov twg tsis muaj chaw rau kev ntxeev siab, dag,
  Thaum tus tij laug Cain raug tua, tus tij laug Cain yuav tuag,
  Qhov twg koj tsis tuaj yeem tso rau Fatherland rau pennies!
  Cov no yog cov ntxhais ntawm no - tsuas yog superior, thiab cov chav kawm tig tawm amazing. Cov tub rog tsuas yog super thiab hyper .
  Thiab ib zaug ntxiv, hauv kev sib ntaus sib tua, lawv txhais taw liab qab, zoo nkauj heev thiab ntxim nyiam ob txhais ceg qhia qhov siab tshaj plaws thiab tshwj xeeb aerobatics. Cov no yog cov poj niam super class tiag tiag.
  Thiab qhov no yog dab tsi lawv tus nplaig playful nyiam? Tau kawg, qhov lawv tus nplaig nyiam tshaj plaws yog licking lub pulsating, qab zib heev thiab qab ntxiag shafts ntawm elves.
  Cov no yog cov ntxhais uas tuaj yeem hais tias yog cov neeg tua rog ntawm cov qib siab tiag tiag .
  Thiab ntawm chav kawm, lub tsev menyuam ntawm Venus yog appetizing thiab qab zib heev, thiab nws tsw zoo li tus kim tshaj plaws Fabkis naj hoom. Cov ntxhais no yeej zoo li super thiab hyper hauv ib lub raj mis.
  Thiab dua lawv siv lawv lub txiv mis sparkling nrog cov rubies muaj nuj nqis, thiab khob tawm lwm pab tub rog ntawm orcs.
  Thiab tag nrho cov qib ntawm Putin tus dais tau raug txiav thiab tua ib zaug.
  Tab sis cov orcs tseem khiav mus rau hauv cov ntxhais zoo li lub avalanche tsis muaj kev cia siab, thiab txuas ntxiv mus.
  Nyob rau tib lub sij hawm, Putin tus insidious bears, tau kawg, kuj hu nkauj thaum mus ua phem;
  Muaj lub zog muaj zog tom qab peb,
  Qhov twg kav lub ntiaj teb no thiab ntuj txiag teb tsaus!
  Tom qab tag nrho, kev phem nyob mus ib txhis tsis yog los ntawm lub monolith,
  Dab tsi yuav tshwm sim yog qhov zoo, koj paub nyob ze!
  
  Leej twg recreated ntuj raug txim? - Huab tais ntawm lub ntiaj teb Lucifer,
  Nws ua nws xaiv - tsis kam zam txim...
  Thiab nws tau muab tus txiv neej ua piv txwv hauv kev sib ntaus sib tua,
  Yuav ua li cas peb yuav tsum maj mus rau hauv kev sib ntaus sib tua hauv kev txhiv dim!
  
  Ntawm no txhua tus muaj lub caij nyoog nce,
  Ua ib tug dab, dab, los yog skyward ib demiurge!
  Txawm yog Tswv Ntuj, nws yuav tsis muab lub zwm txwv rau peb,
  Tab sis qhov peb ua tau, ntseeg kuv, tsis yog lus dag!
  
  Peb muaj kev cia siab, lub hwj chim ntawm kev phem
  Dab tsi peb tuaj yeem ua si - kev zoo siab solitaire phaib.
  Tom qab tag nrho, peb tus thawj coj yog Dab Ntxwg Nyoog,
  Paub qhov kev npau taws ntawm Lucifer, tsis muaj kawg thiab txaus ntshai!
  
  Peb tau xaiv thiab ib kauj ruam hauv kev pom kev tsaus ntuj,
  Vim cov tub kawm ntawv tsuas yog tsim kua muag los ntawm lub teeb,
  Tsis muaj kev zoo siab nyob rau hauv kev dawb huv, tsis muaj pennier tshaj sums,
  Rau peb, pacifism yog kev qhia ntawm ib tug buffoon!
  
  Yog li ntawd, dab ntxwg nyoog coj peb mus rau ntuj txiag teb tsaus,
  Peb mint rau Dab Ntxwg Nyoog nrog ib kauj ruam bravura ...
  Nqa cov yeeb ncuab, tab sis txhais tau tias tsis suav,
  Tsis muaj qhov taw tes rau kev thov Vajtswv - tag nrho boomerang!
  
  Yog, lub siab lub ntsws qee zaum gnaws unpleasantly,
  Thiab kuv kuj xav ua ib tug txiv neej ...
  Thiab tej zaum ib lub hauv pliaj los ntawm ib lub mos txwv poke,
  Nyob rau hauv Gehenna, qhov twg nws mob heev nyob mus ib txhis!
  
  Tab sis peb tau dhau mus dhau ntawm kev txhaum,
  Thiab tsis muaj txoj hauv kev cawm dim los ntawm kev hloov siab lees txim!
  Yog li ntawd peb yuav tua hluav taws, rhuav tshem txhua qhov chaw,
  Cia peb tsim peb lub xeev ntawm lub ru tsev!
  Qhov ntawd yog li cas Putin tus dais hu nkauj, thiab cia peb hais tias nws noj qab nyob zoo thiab txhoj puab heev. Qhov no yeej yog tsov rog siab phem heev thiab tsis muaj kev hlub tshua. Tawm tsam qhov twg, txawm tias qhov zoo tshaj plaws, cov tswv yim tsis muaj zog. Tab sis cov ntxhais muaj lawv cov ntxim nyiam.
  Thiab nquag siv lawv tawm tsam orcs.
  Nyob rau tib lub sijhawm, lawv ua haujlwm tsis tshua muaj zog thiab sib ntaus sib tua. Cov ntxhais zoo li no yuav tsis ntshai, thiab txawm tias cov bras raug txo qis, lawv yuav tam sim ntawd coj lawv tawm ntawm cov txiv pos nphuab thiab tawm tsam nrog xob laim.
  Cov poj niam no tsuas yog amazing. Thiab lawv lub zog sib ntaus sib tua yog irresistible.
  Cov ntxhais Elf paub tsis ntseeg. Lawv sib ntaus zoo li cov tubtxib saum ntuj ntawm lub teeb nrog ib tug diabolical horde. Thiab nws yog qhov phem heev. Tab sis cov ntxhais, exterminating Putin tus dais, ntxuav lub ntiaj chaw ntawm kev phem. Thiab cia hais tias nws zoo heev.
  Cov tub rog zoo nkauj heev thiab nthuav tawm lawv cov ceg tawv heev thiab tanned.
  Lawv cov ceg qis li cas? Txiv neej mus vwm rau lawv. Thiab cov tub ntxhais hluas elves hnia lawv lub pob taws liab qab nrog kev zoo siab thiab tsis tshua muaj siab.
  Thiab tom qab ntawd los txog zaj nkauj uas zoo siab thiab zoo siab;
  Kev ua koob tsheej ntawm lub radiant Fatherland yog los txog,
  Tej zaum Lada yog Blessed Virgin nyob rau hauv no ...
  Koj yog tus zoo nyob rau hauv xya lub ntiaj teb no, phem deity -
  Thaum tus Creator raug ntsia saum ntoo!
  
  Tus Khawv Koob muab txhua tus poj niam,
  Nws hais tias - yug me nyuam thiab twv!
  Thiab Dab Ntxwg Nyoog txiav txim siab - Kuv yuav hlawv Elf,
  Cia txhua tus khiav zoo li hares!
  
  Tab sis tus elf warrior yog monolithic nyob rau hauv lub zog,
  Nws rab ntaj tsis tuaj yeem ua rau kev khav theeb!
  Thiab tau kawg tus yeeb ncuab yuav ntaus koj,
  Thiab peb yuav tsim lub ntiaj teb tshiab los ntawm shards!
  
  Los ntawm cov hnub ci ci ntsa iab warrior neeg ntseeg,
  Tias lawv tau cog lus tias yuav tawm tsam rau Elf nrog ntaj!
  Tias ib tug saw ntawm sentries lined,
  Uas tuav lub zog ntawm grenades nyob rau hauv ib tug dav satchel!
  
  Dab tsi tuaj yeem muaj zog dua li kuv lub tebchaws,
  Kev ntseeg tus neeg saib xyuas ntawm peb Leej Txiv!
  Thaum tus eagle fighter tsis yog sparrow,
  Thaum lub teeb hnyav hnyav!
  
  Zoo, Svarog yog Vajtswv, Nws yog huab tais ntawm vaj,
  Dab tsi ua rau Lavxias teb sab ntsuj plig muaj zog heev!
  Cia peb disperse lub tata li yog nyob rau hauv ib tug squeak ntawm nas,
  Nrog ib tug bayonet peb yuav chob tag nrho cov monsters nrog ib tug prickly!
  
  Thiab nws yuav yog, noj nws cov nqaij tawv,
  Horde ntawm hluav taws uas ua rau lub ntiaj teb ...
  Adherence rau damask steel thiab hmuv,
  Peb muaj hwj chim loj heev!
  
  Tsis yog, tsis txhob rhuav tshem cov neeg txawv tebchaws, ntseeg cov txiv neej,
  Peb yog tub rog thiab nyob rau hauv uas peb nqa ib tug hu.
  Kev ywj pheej txaus siab, sawv daws paub cov neeg,
  Txawm tias qhov kev xeem tiag xa!
  
  Thiab rau txoj kev ywj pheej peb yog kev sib ntaus tuag,
  Paub tsis muaj hesitation hauv lus cog tseg...
  Thiab kuv pom tias peculium yuav yog kuv,
  Kom lub siab tsis txias kiag li!
  
  Tua thiab smear nws yog kev txaj muag rau peb,
  Nws kuj yog ib qho kev txaj muag uas tsis kam lees hauv kev sib ntaus.
  Thov kom Tswv Ntuj lub txiaj ntsim rau peb sawv daws,
  Thaum peb txiav txim siab tawm tsam lossis tsis tawm tsam!
  
  Thiab tam sim no txoj kev yeej yog pom ci ntsa iab,
  Nws tsuas yog ntxiv me ntsis lub zog!
  Tus Tswv Svarog, tau dhau txoj kev tsaus ntuj, tau sawv,
  Tam sim no peb yuav kav lub qab ntuj khwb nrog peb!
  Cov tub rog hu nkauj zoo nkauj thiab txawj ntse. Tab sis qhov no tsis txaus los nres xws li horde. Thiab lawv tau teeb tsa hauv kev ua kom muaj zog, cov nplaim hluav taws pov tseg. Thiab lawv mus rau kib Putin cov bears.
  Thiab lawv tau ua nws txias heev nrog lub siab loj ntawm cov ntxhais uas siab hlob rau kev sib ntaus sib tua.
  Qhov no tiag tiag tau dhau los ua kev sib ntaus sib tua hnyav thiab hnyav heev.
  Ib tug elf nrog txiv kab ntxwv-flecked plaub hau coj thiab tsoo cov yeeb ncuab, siv nws lub txiv mis, uas zoo li rosebuds. Thiab xws li kev zoo nkauj tau los ua kev sib ntaus sib tua, thiab nruj heev thiab tau ntxim hlub heev.
  Ntawm no yog ib tug ntxhais ua hauj lwm nrog kev pab los ntawm scarlet mis lub mis.
  Tus tub rog hu nkauj:
  Txhua yam yog ghostly nyob rau hauv lub ntiaj teb no raging,
  Tsuas muaj ib pliag rau nws thiab tuav...
  Lub neej tsuas yog ib pliag ntawm yav dhau los thiab yav tom ntej,
  Orc koj vandal uas zanykal prick!
  Thiab tus tub rog yuav rov coj nws thiab luag, baring nws cov hniav pearly heev.
  Thiab nws tus khub hluas, tus elf, yuav hu nkauj nrog kev zoo siab thiab kev xyiv fab, hauv nws lub suab nrov;
  Peb lub ntiaj teb ntawm kev zoo nkauj outlandish,
  Tsuas yog tus yeeb ncuab thiaj txawj ntse...
  Peb Tsev Neeg Dawb Huv yuav tsis dhau,
  Peb yuav npog lub Fatherland nrog koob meej!
  
  Ntawm no yog ib tug dov rumble thundering,
  Tshuab hlawv "Katyusha".
  Kab rallied - ib tug monolith,
  Peb yeej cov yeeb ncuab, tsis yog nyiaj npib!
  
  Rus 'nrog radiant purity,
  Cherish yog qhov kev lom zem tshaj plaws!
  Svarog tus Cawm Seej ntawm tej thaj chaw deb,
  Kev khiav tawm skyward curly!
  
  Tab sis cov neeg raug txim tsim kev pom,
  Ntxim qab kawg li os...
  Orcism paub smithereens smashed,
  Tus treacherous fiend twb swb lawm!
  
  Peb nyiam ua npau suav txog dab tsi?
  Tsis yog hais txog kev thaj yeeb thiab idleness...
  Tom qab tag nrho, cov poj koob yawm txwv sau cov tub rog -
  Rau lub yeeb koob ntawm Vajtswv hnub Sunday!
  
  Tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus tsim peb li cas
  Yog li ntawd txoj kev tshoov siab los ntawm lub siab!
  Kom qhuas tus pas nrig txhua teev,
  Thiab nyob rau hauv qhov chaw lub siab yog dav dua lub qhov rooj!
  
  Yog, ntau qhov av hauv ntiaj teb paub
  Ntawm no yog cov dab phem ntawm tus duab ntxoov ntxoo.
  Nyob rau hauv lub nplhaib ntawm conflagrations Vajtswv lub vaj kaj siab,
  Thiab kev txom nyem yog lub tais ntawm tiam neeg!
  
  Lub hli zoo li lub tswm ciab hauv lub teeb,
  Cov ntxhais heels flicker ...
  Barefoot rushed thaum kaj ntug,
  Pearly dew nyob rau hauv sov May!
  
  Tsis txhob ua ib tug ntxhais zoo li pob zeb
  Koj yog impregnable ntsiag to ...
  Tsis muaj kev xav tu siab ntxiv lawm
  Tom qab tag nrho, kev dhuav yog qhov tseeb!
  
  Tus neeg tsav tsheb flashed ib lub eeb,
  Kub nees thiab mob siab rau nyob ze
  Thiab nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm lub qhov rais qhib,
  Cia lub pas dej ci!
  
  Auj kuv pom dab tsi?
  Tej duab zoo li no
  Txoj kev zoo siab ntawm tsev neeg tshiab nyob qhov twg?
  Qhov twg tsis muaj bridle peb sawv daws koom siab!
  
  Tus Tswv tau npog peb nrog nws daim thaiv,
  Ntawm no yog cov hnub qub ntawm kev xyiv fab ci ntsa iab!
  Peb hu nkauj qhuas Tswv Yexus
  Hauv kev yeej kawg rau tib neeg!
  . QHOV #19
  Ntawm no yog poj huab tais ntawm elves, radiant thiab cim Maria Kolesnikova rov qhia nws cov cim aerobatics thiab cov chav kawm siab tshaj. Thiab muab kev txiav txim ntawm qib tsis tseem ceeb super.
  Zaj nkauj no zoo heev. Thiab cov ntxhais ntawm no, cia li hais - super. Muaj dej ntws ntawm lub zog thiab lub roob hluav taws ntawm kev mob siab rau npuas hauv lawv.
  Thiab lawv nias cov nyees khawm ntawm lawv cov bazookas tuag nrog lawv cov txiv mis liab liab. Thiab lawv ntaus lub orcs nrog tag nrho lawv lub zog. Thiab nws yog kev puas tsuaj heev thiab tuag taus. Tawm tsam xws li kev tawm tsam, Putin tus dais tsis tuaj yeem tiv taus.
  Warriors yeej dab phem orcs. Lawv nyem lawv zoo li lub nrig hlau, thiab cia li flatten.
  Cov ntxhais no yog super class. Thiab nws yuav tsum tau muab sau tseg tias lawv yog heev combative thiab txhoj puab heev uas lub orcs tsis plaw tawm tsam lawv. Qhov no yeej yog kev sib ntaus sib tua ntshav heev.
  Thiab cov ntxhais hu nkauj:
  -Tus elf thiab tus elf zoo nkauj,
  Lawv dai ua ke ntawm footboard ...
  Ob txhais ceg ntawm kev zoo nkauj glamorous,
  Rushing down txoj kev!
  Thiab dua lawv siv lawv cov txiv mis liab liab liab heev. Tuav Putin cov tub rog, thiab qhia lawv cov kev puas tsuaj thiab ua rau tuag taus.
  Cov no yog cov ntxhais - koj tiv tsis tau lawv.
  Tab sis thaum lawv hu nkauj, ces txhua yam dhau los tsuas yog hyper , thiab lub suab zoo li nyiaj thiab siv lead ua;
  Txij li thaum lub sij hawm ntawm Spartacus - txoj kev ntseeg no nyob,
  Tias yuav tsum tsis txhob muaj qhev nyob hauv lub ntiaj teb no!
  Yog hais tias tus tswv yog impudent - nws sov nws lub plab nrog lub qhov cub,
  Thiab cov neeg ua liaj ua teb khov hauv qhov txias - ntseeg nws tsis yog txoj hmoo!
  
  Elf txiv leej tub Spartak - nws kos nws rab ntaj rau peb,
  Thiab tom qab nws tus dej ntawm cov neeg tsim txom tau sawv tsis muaj qhov kawg ...
  Yog hais tias koj yog ib tug txiv neej - kev hwm yog muaj nuj nqis tshaj lub neej,
  Yog tias koj xav kom lub neej ntawd ntws mus rau hauv lub ntiaj teb kev zoo siab!
  
  Stenka Razin xav kom ncaj lub yeej ntawm cov qhev,
  Kom muaj lub siab nyiam, txhua tus tuaj yeem tswj tau ...
  Thiab xws li Nws tsis tuaj yeem txais kev txaj muag,
  Thiab tom qab lawv cov neeg - muaj ib pab tub rog uncountable!
  
  Kev tsim txom, khib thiab ceg txheem ntseeg - cov lus sib cav ntawm cov vaj,
  Txhua tus xav txeeb txhua yam rau ntau pua xyoo!
  Tab sis ntseeg txoj kev ywj pheej: ib mais ntawm mov ci thiab zib ntab,
  Thiab qhov kev npau suav no tau kub hnyiab hauv peb lub siab ntev heev!
  
  Thunder tuaj - Kaum Ib Hlis, thiab tam sim no peb lub zog,
  Lub teb chaws raug hluav taws, ntshav thiab mob heev!
  Tab sis Yexus yuav tsis cia txoj cai abyss nyob rau hauv ntuj raug txim,
  Tus uas raug ntaus hnyav yuav zoo siab rau qhov zoo!
  
  Elfnin qhib qhov rooj, Elflin ua siab loj coj,
  Nrog txhua kauj ruam peb los ze zog rau lub hom phiaj dawb ceev!
  Tiamsis Xatas tuaj txog plaub caug xyoo phem,
  Thiab tam sim no peb cov ntshav tau maj tawm ntawm peb cov leeg zoo li cov kwj deg!
  
  Peb yog ib lub teb chaws nrog koj; peb lub koob meej yog koj lub neej,
  Tsis txhob coj cov neeg Elfi mus rau hauv caug!
  Tuav rau Russia, sib ntaus sib tua rau Fatherland,
  Qhov no yog lub ntsiab lus thiab ntsev ntawm kev ua siab loj ntawm ntau tiam neeg!
  
  Lub Fuhrer yog lub cev tuag, zoo, thiab Elf yog Giant,
  Thiab cov Chechen nrog Uzbek thiab cov elf koom ua ke!
  Elfenizm monolith, zoo tagnrho rau tus ntsuj plig,
  Thiab cov tub rog ntawm cov yeeb ncuab tau tsoo rau hauv lub ncuav mog qab zib!
  
  Lub cosmos hu cov hluas - lub horn trumpets invitingly,
  Yuav muaj ib thaj tsam tshiab, dhau Mars!
  Peb tab tom tsim elfinism - lawv tshem tawm rub tawm,
  Tsis muaj teeb meem kev ua pej xeem!
  
  Lub ntiaj teb tag nrho, ntseeg - yuav dhau los ua liab tam sim no,
  Yuav muaj rooj vag mus rau saum ntuj ceeb tsheej - hnub qub liab.
  Txiv neej, kwv tij, yog ib tug dev vwm yav dhau los,
  Thiab kev hlub thiab kev zoo nkauj raug hu nkauj hauv zaj nkauj ntshiab!
  
  Yog li ntawd, tsis txhob cia koj lub siab tawv thiab tub nkeeg,
  Rau peb Fatherland, sib ntaus sib tua zoo li ib tug falcon!
  Thiab koj cov tub rog ua haujlwm hmo ntuj thiab nruab hnub,
  Yog li ntawd lub vaj Edees yuav xim thiab muab kua txiv qab zib!
  Qhov no yog li cas cov ntxhais hu nkauj heev witty thiab martial txoj kev. Thiab lawv tsuas muaj universal thiab unearthly kev zoo nkauj.
  Thiab cov elves ib zaug ntxiv siv cov taw liab qab thiab cov ntiv taw hnyav heev. Cov ntxhais no yog super thiab siab heev .
  Tsis txhob sim muab koj tus ntiv tes tso rau hauv cov ntxhais lub qhov ncauj. Tab sis yog tias koj muab tso rau hauv ib yam dab tsi loj dua thiab sov dua, lawv yuav nqus nws nrog kev txaus siab heev.
  Cov no yog cov ntxhais tiag tiag uas, cia peb hais, yog super.
  Thiab yog li ntawd lawv tso xob laim los ntawm lawv lub txiv mis liab liab. Cov kev tso tawm no cuam tshuam rau lub hlwb ntawm crows. Lawv poob kev nco qab thiab poob nrog lawv cov beak down, tawg los ntawm pob txha taub hau ntawm Putin tus dais. Thiab qhov ntawd yog qhov txias heev.
  Cov kev zoo nkauj no tiag tiag qhia lawv qhov swb tag nrho ntawm cov yeeb ncuab npau taws.
  Tom qab ntawd cov ntxhais pib hu nkauj dua;
  Peb cosmos yog ancient, hluas -
  Tsev Neeg Dawb Huv tau foom koob hmoov.
  Thiab vim li cas yog kuv tus neeg saib xyuas lub siab,
  Kev vam meej coj peb dim!
  
  Kuv nyiam txoj kev zoo nkauj ntawm ntug
  Txawm tias ib tug neeg tsis zoo siab ...
  Nyob rau hauv hneev rau Svarog-Christ,
  Dab tsi ua rau photon nthwv dej!
  
  Peb tus kheej yog Vajtswv - thaum kawg....
  Tab sis lub kaus mom hlau rau tus Creator ntawm lub suab!
  Rau zaj nkauj ntawm lub siab lub ntsws,
  Dawb Huv Lada - kaj nkauj xwb!
  
  Paub tias elf tsis tau muab lub teeb,
  Ua siab ntev thiab txo hwj chim.
  Rau peb, ib tug fleece ntawm kub -
  Science yog nyob rau hauv perpetual motion!
  
  Tab sis mus sib ntaus, alas, destiny,
  Nruab nrab ntawm cov hnub qub ntawm cov pob tawg tawg ...
  Yog li ntawd nws yog tseeb hais tias lub Supreme xav -
  Cia peb tsis txhob poob peb cov hniav!
  
  Tab sis Lada yog ib tug hypostasis ntawm Vajtswv,
  Ci ntsa iab nrog kev zoo, nws luag ntxhi ...
  Cov neeg yuav muab koj lub siab nyiam -
  Thov kom muaj zog-cov hluas nyob mus ib txhis!
  
  Tom qab tag nrho, tus tub rog ntawm Kev Sib Tw yog qhov zoo tagnrho,
  Tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus xav ua tsov rog!
  Lub nkoj khiav ceev
  Tsis txhob twv kom tawm tsam cov Creators Gods!
  
  Tom qab ntawd peb maj nrawm rau hauv kev sib ntaus sib tua,
  Thiab peb pom hmoov zoo pom,
  Npau suav phem li no
  Lub zwm txwv tam sim no yog peb lub nroog Yeluxalees!
  
  Tus Creator khaws lub meej mom ntawm Rus ',
  Yog, nws yuav kawg, nws yuav dhau los ua ib puas xyoo ...
  Thaum tsis muaj sijhawm ncua ntev,
  Ib tug txiv neej tsim discoveries!
  
  Thiab yog li ntawd lub motto muaj zog,
  Yog li ntawd txoj kev vam meej yuav nyob mus ib txhis,
  Koj yog ib tug tub rog siab tawv, tsis txhob ntshai,
  Rau lub yeeb koob ntawm kuv niam, kuv Elfia!
  Cov no yog cov ntxhais sib ntaus sib tua thiab ci ntsa iab ntawm no. Thiab yog hais tias lawv coj lawv cov yeeb ncuab, tsis muaj ib tug orc yuav ciaj sia.
  Piv txwv li, ib tug elven pilot poob ib lub foob pob napalm. Thiab nws ntog rau ntawm ib pawg furry, Putin tus dais. Thiab nws yeej coj lawv thiab hlawv lawv mus rau tshauv.
  Qhov no yog ib tug ntxhais tiag tiag - super chav kawm. Thiab thrashes lub siab phem orcs zoo li ib tug chop.
  Nws txawm hnov tsw zoo li cov nqaij hlawv.
  Tus ntxhais elf, nias lub txiv pos nphuab ntawm nws lub hauv siab, tua lub foob pob hluav taws, thiab blasted ntawm orcs. Nws blurted tawm ib pawg ntawm Putin tus dais nqaij thiab muab nws mus rau hauv ib lub barbecue.
  Ces nws hu nkauj;
  Peb yuav coj koj mus rau hauv lub hleb tiag tiag,
  Peb yuav tsoo cov orcs rau hauv tshauv,
  Muaj ntau qhov tsis muaj tseeb qee zaum
  Tab sis lub suab ntawm cov ntxhais yog sonorous!
  Cov no yog cov tub rog siab tawv heev. Cua daj cua dub thiab frantic, tsuas yog unstoppable rog seethe nyob rau hauv lawv trivally. Thiab cov ntxhais, nws yuav tsum raug sau tseg, qhia lawv lub peev xwm los tua Putin tus dais.
  Cov ntxhais hu nkauj thiab hnia lawv cov hniav:
  Lub taub hau Fuhrer tawm tsam cov elves,
  Tus txiv dev xav txeeb peb lub teb chaws...
  Tab sis los ntawm lub tshuab ntawm tus ntxhais poob,
  Peb tiv thaiv nrog kev npau taws ntawm tsev neeg!
  Ntawm no cov elves deployed ob peb anti-aircraft phom tiv thaiv lub orcs. Thiab cia peb tua, nias lub txiv mis liab liab ntawm lub hauv siab ntawm cov nyees khawm tswj ntawm lub breech ntawm anti-aircraft phom.
  Qhov no zoo heev. Thiab cov tub rog tsis tso tseg, rhuav tshem Putin cov tub rog.
  Qhov no zoo kawg nkaus sib ntaus sib tua cov ntxhais zoo nkauj thiab zoo siab heev thiab tshwj xeeb.
  Thiab cov ntiv taw liab qab ntawm elfs 'ko taw yog ntuav loj, khoom plig tuag ntawm kev puas tsuaj.
  Thiab crushing yeeb ncuab nrog ib tug colossal Scope thiab lub embodiment ntawm hlawv lub zog ntws.
  Nyob rau tib lub sijhawm, cov ntxhais pib hu nkauj nrog kev hlub thiab kev siv zog, nrog lawv cov suab nrov;
  Hnub thiab hmo ntuj sib ntaus sib tua tsis tu ncua ,
  Lub siab tsis txaj muag...
  Orcs ua yeeb yam txawv txawv,
  Elven lub teb chaws tawm tsam lawv!
  Nkag siab thaum lawv hu nkauj thiab nrog lawv cov ntiv taw liab qab lawv pov cov txiaj ntsim kev tuag heev.
  Tab sis cov khub sib ntaus sib tua ntawm lawv elf thiab elf yog ib txhij tua ntawm orcs thiab caressing ib leeg.
  Thiab nws zoo nkauj heev. Tom qab tag nrho, elves yog cov leeg nqaij thiab sculpted, thiab lawv cov kev zoo nkauj yog impressive.
  Thiab lawv hu nkauj zoo dua thiab nrog kev xav;
  Cua daj cua dub thiab nag xob nag cua tsis muaj teeb meem rau peb nkawm niam txiv,
  Peb yog Leej Txiv Leej Tub, uas paj zoo li tsob ntoo sawv.
  Tus uas tsis paub ua tsov ua rog tsis tau noj millet porridge,
  Vajtswv tus Cawmseej Yexus coj peb mus ua rog!
  
  Peb tau siv los sib ntaus sib tua txawm nyob hauv hiav txwv cua daj cua dub,
  Txhua tus neeg yog zoo li ib tug chip overboard.
  Kuv ntseeg hais tias nyob rau hauv cov dab ntawm Horde, peb yuav rhuav tshem lawv mus rau hauv kev sib ntaus sib tua,
  Peb lub koob meej tsis tuaj yeem cuam tshuam nrog lub sledgehammer lossis rauj!
  
  Cov ntaj tau rhuab nyob rau hauv lub forge, nyob rau hauv lub kub heev inferno,
  Ntxoov cov hniav yog cov tawv tawv heev!
  Ua tub rog tsis ntshai; nrog lub siab muaj zog, tempered,
  Yog tias muaj kev tuag, ces sawv ntsug, tsis txhob khiav!
  
  Yog, tsov rog, ntawm chav kawm, tsis yog ib lub koob tsheej nrog zib mu qab zib,
  Tom qab tag nrho, muaj kua muag rau nws thiab cov ntshav ntws thickly.
  Hma qw nrov nrov thiab dais nrog lub suab nrov nrov,
  Thiab cia lub tshuab rov qab nyob rau hauv lub qhov muag, tsis yog lub qhov muag!
  
  Muaj ib tug hmuv uas yuav tho tau saw hlau,
  Muaj cov ntaub thaiv npog uas tsis tuaj yeem nkag los ntawm pawg!
  Tab sis tsis txhob ua neeg lim hiam, tsis txhob cia dab phem ua ntsej muag,
  Yog li tsis txhob ua zoo li qhov kev ua si hauv nets!
  
  Ntseeg kuv, kev daws teeb meem yuav los,
  Rau txhua tus muaj qhov khoom plig uas nrhiav tsis tau siab dua!
  Rau qhov kev xav txhaum cai yuav tuaj, kuv ntseeg, ua pauj,
  Tsis muaj lwm yam muaj zog tshaj txoj kev nyuaj!
  Cov no yog cov nkauj ntawm no - tsuas yog theem siab tshaj ntawm kev cuam tshuam. Thiab cov ntxhais elf raug rho tawm haujlwm ntawm cov yeeb ncuab, ib zaug ntxiv siv lawv lub txiv mis ci ntsa iab thiab liab qab.
  Cov ntxhais no yog cov neeg txawj ntse thiab hluav taws nrog qhov tseeb thiab qhov tseeb. Thiab thaum ntuav ntawm cov neeg sib tw, lawv siv taw liab qab thiab cov ntiv taw zoo heev. Lawv ua sai heev.
  Koj tsis tuaj yeem pom cov ntxhais zoo li no hauv daim ntawv qhia; lawv tag nrho ntawm qhov zoo.
  Thiab yog tias lawv tawg, thiab pib pov koob tshuaj lom nrog lawv ob txhais taw liab qab, ntaus Putin tus dais nrog lawv.
  Cov no yog cov ntxhais - leej twg, thaum lawv pib tua orcs, yuav tsis nres. Cov no yog cov tub rog ntawm pawg neeg ntawm supermen. Thiab thaum lawv tawg mus, nws twb nyob ntawm lawv mus rau ntawm txoj kev pov thawj.
  Thiab cia peb pov cov pulsars tuag los ntawm lub txiv mis liab liab ntawm lub hauv siab. Thiab ntau foul, Putin tus dais ib zaug coj thiab hlawv.
  Tau kawg, cov ntxhais rov pib hu nkauj nrog kev zoo siab, nrog lawv lub suab zoo li lub tswb nyiaj;
  Golden pob ntseg ntawm pob kws -
  Zoo li lub rustle ntawm daim di ncauj ntawm cua zoo li nthwv dej ...
  Peb yuav sau cov iav nrog ua si
  Cia tus dej ntws nrog champagne!
  
  Peb lub teb chaws, siab dav Elfia,
  Qhov twg lub caij nplooj zeeg cover yog golden,
  Tsis yog, ntseeg kuv, Fatherland zoo nkauj dua,
  Ripe txiv apple nectar poured!
  
  Thiab nyob rau lub caij ntuj no lub zoo kawg nkaus silvery snow,
  Cov pas dej tau ua kom pom tseeb hauv qab cov skates!
  Peb cov ncuav qab zib npaum li cas,
  Thiab cov hniav ntawm elf saber yog ntse!
  
  Nyob rau hauv txhua nplooj muaj ib tug emerald xov,
  Coral sparkles nyob rau hauv txhua lub paj ...
  Solovyov ncuav ib zaj nkauj zoo,
  Thiab ntawm daim teb, zoo li velvet, nres.
  
  Dewdrop pob zeb diamond ntawm cov nyom
  Dandelion hlawv zoo li lub hnub qub!
  Koj yog Leej Txiv Saum Ntuj Ceeb Tsheej ,
  Kom lub yeeb koob nyob mus ib txhis nyob mus ib txhis!
  
  Lub ntiaj teb zoo nkauj, txawm tias qee zaum nws luag ntxhi,
  Thiab txoj hmoo tuaj yeem ua phem,
  Tab sis tus dawb huv Elf zoo nkauj,
  Peb qhib qhov pib rau txhua tus qhua!
  Cov ntxhais zoo nkauj xwb. Thiab dua lawv muab pov rau ntawm tus yeeb ncuab nrog lawv cov ntiv taw liab qab ob txhais ceg ntawm lub zog tuag ntawm lub grenade. Thiab qee qhov kev zoo nkauj kuj cuam tshuam cov koob tshuaj lom. Thiab lawv nyam txoj cai rau hauv caj pas ntawm Putin tus dais. Thiab cov tsiaj poob.
  Qhov no yog li cas cov elves ua nyob rau hauv ib tug formidable style. Thiab ntawm no lawv rov coj thiab xiab. Ib zaug ntxiv, cov crows raug ntaus los ntawm nthwv dej ntawm lub hlwb. Thiab cov stunned sawv daws rammed lub taub hau ntawm orcs. Thiab nws yog heev tuag.
  Cov ntxhais no tsuas yog super, thiab qhov txias.
  Cov ntxhais, ntawm chav kawm, txawv, tab sis elves, nrog rau tag nrho lawv cov ntau haiv neeg, kuj zoo nkauj thiab zoo siab stealers. Thiab tsuas yog tib neeg cov ntxhais tuaj yeem ua tau zoo dua lawv, thiab tsis yog txhua tus ntawm lawv. Yuav ua li cas amazing thiab zoo nkauj cov tub rog ntawm no nyob rau hauv lub cev thiab tus ntsuj plig.
  Nyob rau tib lub sij hawm, lawv tua hluav taws tsis muaj complexes siv ruby txiv mis ntawm lawv ob lub mis.
  Cov elves hluas kuj sib ntaus tib lub sijhawm. Lawv yog cov fighters ntawm extraordinary peev xwm thiab lub zog.
  Thiab tib lub sij hawm lawv tsis hnov qab hu nkauj zoo nkauj heev thiab muaj kev tshoov siab;
  Txawm hais tias zoo li lawv tau nias peb mus rau qhov kwj deg,
  Npau suav phem phem tuaj lawm.
  Kuv tuaj yeem hu nkauj dabneeg rau kuv tus phooj ywg -
  Nyob rau hauv uas dab ntuj raug txim tau sawv rov los!
  
  Lub tswb nrov nrov zoo li lub siren,
  zoo li hluav taws kub ntawm no ...
  Tsis yog txhua tus tuaj yeem ua neej nyob, ntseeg kuv, tsis muaj Vajtswv,
  Tab sis tiag tiag txhim kho qhov cuam tshuam!
  
  Tus tub kuj yog tub rog txij thaum yug los,
  Raws li steel thiab lava txaws rau hauv nws.
  Thiab kuv xav thov ib yam rau kev zam txim,
  Tsis yog kuv lub nrig rau tus yeeb ncuab seem!
  
  Txawm hais tias nws yog kev tsim txiaj ntau dua
  Kev sib ntaus yog qee zaum tsim nyog.
  Tab sis tsis txhob muab pov rau hauv lub thoob khib nyiab zoo li lub siab,
  Tsis txhob raug ntes nyob rau hauv ntuj txiag teb tsaus ntawm kev ua si!
  
  Leej twg paub yog txoj sia nyob ntiaj teb no
  Txhua yam hauv peb lub ntiaj teb no muaj tseeb: duab ntxoov ntxoo, mirage.
  Peb mam li hu cov neeg ua phem rau account
  Thaum peb tuaj yeem ntes tau lub siab tawv tam sim ntawd!
  
  Thiab yog hais tias ib yam dab tsi poob rau hauv kev sib ntaus sib tua,
  Thiab koj tsis tuaj yeem kov yeej lub scum ...
  Peb mam li qhib nws lawm, ntseeg kuv,
  Thiab hla tawm qhov tsis ua tiav xoom!
  
  Txhua tus tuaj yeem ua tiav hauv kev sib ntaus sib tua,
  Thaum muaj zog thiab tag nrho lub siab!
  Thiab nag ntawm kev phem yuav muab ib tug tooj liab nyiaj,
  Lub teb chaws yuav qhuas tus txiv neej siab tawv nyob rau hauv zaj nkauj!
  Qhov no yeej yog ib qho zoo kawg nkaus ode, cov tub hluas qhuas cov ntxhais.
  Thiab cov tub rog ntawm no, cia peb hais tias cov chav kawm siab tshaj plaws ntawm cov qib siab tshaj plaws.
  Tshwj xeeb tshaj yog thaum lub pyramidal tank yog rushing. Thiab nws bombards cov yeeb ncuab nrog projectiles nrog tuag quab yuam. Thiab nws tus kheej yog yuav luag invulnerable rau hits.
  Cov kev sib ntaus sib tua no tshwm sim nrog kev siv zog thiab hluav taws kub los ntawm cov phom ntawm lub tank terminator.
  Cov ntxhais, tau kawg, yog li ntawd tsis muaj kev txais tos rau lawv yog tias tsis muaj lwm yam khoom seem. Zoo siab, hais, nyiag, nyob rau hauv uas muaj ntau heev brilliance thiab excitement.
  Tank warriors tua siv ob rab phom tshuab thiab cannons. Thiab dej nyab cov yeeb ncuab orc nrog cov nag nag.
  Thiab yog hais tias lawv kuj tau blasted nrog tshwj xeeb mos txwv nrog ib tug uranium core. Qhov ntawd yuav ua rau tuag taus thiab txias.
  Cov ntxhais uas hu nkauj zoo li no tsuas yog ntxim nyiam heev. Thiab lawv muaj kev txawj ntse thiab lub siab zoo.
  Los ntawm hluav taws ntawm cov hlab ntsha,
  Lub avalanche dej nyab peb lub teb chaws...
  Tsov rog paub tsis muaj sijhawm txwv,
  Zoo tshaj cov cawv qab zib!
  
  Lub saj ntawm yeej yuav tsis iab,
  Txawm yog haus luam yeeb thiab ntshav.
  Thaum peb yawm txiv tawm tsam -
  Cov nightingale chirps txog lawv!
  
  Kev tsis txawj tuag yog qhov khoom plig siab tshaj,
  Kom tsis txhob paub lub hnub nyoog npub.
  Yog li ntawd cov tub txib ntawm ntuj txiag teb tsaus tsis tuaj,
  Yog li ntawd txoj kev tshav ntuj yuav ntws.
  
  Peb nyiam kev thaj yeeb nyab xeeb thiab tsis hnov tsw ntawm ntoo thuv,
  Tab sis yog tias tsim nyog, kev sib ntaus sib tua tos.
  Au peb lub siab kub,
  Cia nws hlawv, yaj cov dej khov!
  
  Yog, cov hluas tshiab dhau mus,
  Txhua yam tau ua banal.
  Qhov twg yog lub hnub nce,
  Ua neeg tsis yog dag!
  
  Hlub neeg lub teeb ntawm tus Tswv,
  Nws ua siab zoo, tso siab rau peb...
  Txawm yog txoj kev los ntawm lub neej ntawm lub ntiajteb sab hauv,
  Thiab kav lub ntiaj teb no: Helauj-Ham!
  
  Peb muaj lub hom phiaj huv
  Tab sis txoj kev mus rau lawv yog ib tug pity nyob rau hauv cov ntshav!
  Tom qab tag nrho, nws yog lub tshuab tsis siv neeg zoo li dumbbells,
  Likho ntawm kev tsaus ntuj puv nrog cov txheeb ze!
  
  Yexus thiab Maivliag yog peb lav,
  Lawv yuav los coj kev zoo siab!
  Tom qab ntawd qhov txias yuav ploj mus - hmoov nplej,
  Thiab npau taws nrog me ntsis kaput!
  Nws yog qhov lom zem dua mus rau hauv kev sib ntaus sib tua tom qab ib zaj nkauj zoo li no. Thiab kev sib ntaus sib tua zoo li tsis muaj zog, zoo li qhov ntsuas ntawm ib sab mus rau sab.
  Thiab cov elves tab tom tua ntawm Putin tus dais nrog qhov tseeb thiab raug. Lawv yog cov tub rog ntawm cov chav kawm zoo heev.
  Sib ntaus cia li hais tias beauties. Thiab lawv muab cov ntiv tes liab qab ntawm chiseled ob txhais ceg ntawm tus yeeb ncuab. Thiab lawv rhuav cov orcs rau hauv cov khoom tawg, ua rau muaj kev puas tsuaj loj heev rau cov yeeb ncuab.
  Cov ntxhais hu nkauj nrog kev zoo siab:
  - Lub koob meej rau peb lub teb chaws zoo,
  Yog lawm, ua haujlwm rau Elfia zoo,
  Nws yuav zoo rau koj thiab kuv
  Peb thov Vajtswv rau qhov no!
  Qhov ntawd yog li cas elves zoo nkauj hu nkauj txias thiab zoo heev. Lawv lub suab ua rau kaj ntug ntawm cov paj zoo nkauj tshaj plaws thiab zoo nkauj tshaj plaws nyob rau hauv tus ntsuj plig.
  Nws txias npaum li cas thiab ib tug yuav hais tias quasar . Thiab qhov no yog lawv qhov kev xav zoo tshaj plaws.
  Tshwj xeeb tshaj yog thaum cov ntxhais coj thiab rov muab cov koob tshuaj lom nrog lawv cov ntiv taw liab qab, uas ntaus Putin tus dais kom tuag.
  Thiab cov tub ntxhais hluas elves kuj hu nkauj, nrog lawv zoo nkauj heev thiab sonorous, puv-suab suab.
  Cov hnub qub twinkle nyob rau hauv qhov tsaus ntuj ntawm hmo ntuj,
  Thiab lub glitter ntawm lub hli nyiaj!
  Kev zoo nkauj frowns ntxim hlub ob lub qhov muag,
  Peb tau koom nrog nws mus ib txhis!
  
  Lub hnub poob tsaus ntuj tsaus tsaus nti,
  Tab sis kaj ntug kaj yuav tawg!
  Thiab cua tau zoo siab, suab nrov,
  Lub nkoj ntawm lub nkoj yog inflated!
  
  Kuv tus plig yog pob zeb hnyav
  Tos rau qhov kev xeem ntawm tus fighter!
  Thiab cia tus chij ya saum taub hau,
  Wb mus txog qhov kawg!
  
  Lub plawv yuav tsis overgrow nrog moss ,
  Swift dav hlau ya davhlau!
  Txawm tias cov ntshav boils, dashing ya,
  Kuv mam tua zoo li tus xub!
  
  Willows nyo hau rau kuv,
  Vajtswv tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus tig nws ntsia!
  Txawm hais tias koj yog unpretentious heev,
  Kuv yuav ntxiv dag zog rau koj hauv kev sib ntaus sib tua!
  
  Tom qab tag nrho, koj ncaj ncees ua hauj lwm rau lub Fatherland,
  Tab sis lub cev tsis muaj zog, tus ntsuj plig mob!
  Koj yuav tsis khuv xim nws, kuv paub lub neej
  Tsis txhob cia kuv tig mus ua ib tug ram horn!
  
  Ntxuav tej kev txhaum ntawm hnub dhau mus
  Yuav ua li cas yav dhau los, cia nws mus!
  Koj pom, pears ripen nyob rau hauv lub vaj,
  Daim duab kos yuav piav qhia lub dav hlau!
  
  Ua haujlwm rau Fatherland nrog tag nrho koj lub zog,
  Tsis nco qab tias muaj kev thaj yeeb hauv ntiaj teb!
  Yog li tsis txhob hlawv lub hav zoov nrog hluav taws,
  Kom sawv daws nyob tau zoo nrog koj!
  
  Txog qhov no kuv tsuas teb tias:
  Tus Tswv, kuv yuav khawb lub ntiaj teb!
  Ua kom cov me nyuam luag hauv kev zoo siab,
  Yog li ntawd koj tsis tas yuav sib haum xeeb koj tus kheej!
  
  Tom qab tag nrho, qhov zoo nyob ntawm peb,
  Txhua tus txiav txim siab - kev xaiv rau lawv tus kheej!
  Thiab los ntawm koj cov xov uas muaj hwjchim loj kawg nkaus,
  Koj tuav lub ntug hauv koj lub nrig!
  
  Peb tseem yuav tuav rawv koj
  Tom qab tag nrho, lub Motherland tsis pom holier!
  Kev tua, kuv cov ntiv tes ua loog heev,
  Thiab peb tseem tsis tau nees nkaum!
  
  Kev yeej yog cov txiv hmab txiv ntoo uas tsis tuaj yeem;
  Rau cov uas qaug zog, cowardly los yog ruam!
  Tab sis ntawm lub xub pwg ntawm cov tub rog tag nrho cov ncov,
  Cia peb noj, peb muaj qhov hnyav dhau ntawm peb lub dab teg!
  Cov tub hluas elves hu nkauj zoo nkauj heev, thiab qhia tias lawv lub suab puv nkaus li cas.
  . QHOV 20
  Tus ntxhais huab tais thiab yav dhau los tus neeg raug kaw nom tswv tau nce mus rau lub sijhawm. Thiab nws tus yeeb ncuab, tus npua mustachioed, tseem yuav raug rhuav tshem los ntawm cov neeg. Thiab yuav tsis muaj tyranny ntxiv nyob rau hauv cov teb chaws Europe. Glory rau kev ywj pheej! Nyob rau hauv lub meantime, hais kom koj invincible pab tub rog ntawm elves thiab elves.
  Cov ntxhais kuj tseem ci ntsa iab thiab zoo nkauj heev. Thiab nrog kev cuam tshuam ntawm liab qab, chiseled ob txhais ceg, lawv xa killer khoom plig ntawm kev puas tsuaj rau shaggy, Putin tus dais.
  Thiab lawv ua nws nrog kev zoo siab thiab sib ntaus sib tua. Thiab lawv muaj peev xwm zom thiab zom txhua yam ua hmoov. Thiab qhov no yog lawv tus kheej cov ntaub ntawv thiab tib lub sijhawm sib sau ua haujlwm. Qhov no yog supergirls tiag tiag .
  Thiab nyob rau hauv lawv lub qhov ncauj ib tug qab zib aroma tsuas yog muab zais, thiab lub bosoms ntawm Venus yog zib mu, thiab lawv muaj ib tug qus relish.
  Cov no yog cov ntxhais uas coj kev xyiv fab zoo kawg. Thiab lawv muaj xws li cua sov los ntawm cov nplaim taws ntawm cov plaub hau uas nws tsuas yog wildest thiab feem ntau hluav taws kub. Cov no yog cov ci ntsa iab thiab hyperquasar warriors.
  Tam sim no, yog hais tias lawv hu nkauj, ces lub suab qab zib tshaj sirens. Thiab cov ntxhais ob txhais ceg muaj xws li du thiab tanned daim tawv nqaij - tsuas yog creepy thiab zoo nkauj.
  Thiab thaum lawv tseem pov daggers, tho lub caj pas ntawm orcs los ntawm thiab los ntawm kev xaiv tua neeg.
  Thiab yuav tsum tau hais tias cov tub hluas ntawm no kuj zoo heev, thiab tib lub sij hawm lawv hu nkauj zoo heev;
  Capricious ntxhais muse
  Nws caresses, ces ib tug bummer ...
  Prepositions gallop thiab tsis muaj kev sib txuas,
  Lub avalanche ntawm rhymes yuav raug puas tsuaj!
  
  Tab sis tus kuv hlub tag nrho kuv lub siab -
  Nyob rau hauv teb, nws hais dab tsi cov lus yog rau.
  Crystal kev hlub tuaj yeem qhib qhov rooj,
  Qhib rau qhov uas yog txoj kev dav dav!
  
  Tom qab tag nrho, ntseeg kuv, rab ntaj ntawm tus cwj mem muaj nqis dua,
  Muaj kev ruaj khov nyob rau hauv nws - lub fluff yuav maj tawm mus rau hauv cua daj cua dub!
  khav khav khav theeb,
  Yuav muaj nqes prickly txog lawv...
  
  Peb tsim rati koob meej,
  Qhov twg ntshav ntws, thiab qhov chaw hws.
  nthuav lawv lub Xeev,
  Los ntawm pyramids mus rau dej khov floes.
  
  Tab sis tib lub sij hawm tus ntsuj plig yog ib tug yaj,
  Hauv nws, lyre suab nrov ...
  Tom qab tag nrho, tus ntxhais lub suab yog hu -
  Thiab mob siab rau yuav yaj thiab granite!
  
  Qhov twg muaj ib lo lus, roses yog blazing,
  Qhov twg cov txiv apples tawg ...
  Peb tsis tuaj yeem cuam tshuam los ntawm qhov txias
  Thiab ntshai ua haujlwm tsis muaj nuj nqis!
  
  Peb yuav tig koj txoj kev npau suav rau hauv kev tsim,
  Peb yuav tau kov yeej lub abyss...
  Tag nrho lub ntiaj teb yuav khov hauv kev xav tsis thoob
  Thaum hmo ntuj kev tu siab ploj mus!
  
  Ces txoj kev txom nyem yuav xaus,
  Yuav tsis muaj neeg pluag thiab tsis muaj menyuam ntsuag...
  Thiab kev sib cais yuav tsis tuaj rau peb,
  Cia tus dashing creatures hla qhov chaw pib!
  
  Txiv Plig yuav ua Tswv Ntuj lub Ceeb Tsheej,
  Xav txog peb txhua tus yog tus Tsim.
  Tsuas yog hmoov tshauv poob rau ntawm kev dag ntxias,
  Leej twg yog tus ncaj ncees, siab zoo - ua tau zoo!
  Cov no yog cov ntxhais ntawm no ua phem. Thiab lawv muaj lub ntsej muag luag ntxhi ntawm tus hniav thiab ib yam li pearls ntawm sparkling snowflakes.
  Warriors nyob rau ntawd thiab menacingly sib ntaus sib tua nrog cov tub rog ntawm Putin tus dais.
  Thiab lawv pov peas ntawm kev tuag ntawm tus yeeb ncuab nrog lawv cov ntiv taw liab qab,
  cia peb hais tias cov ntxhais no txhoj puab heev. Thiab pov tej txiaj ntsim ntawm kev rhuav tshem thiab kev tuag. Qhov no yog qhov kev puas tsuaj tshwm sim.
  Tab sis cov ntxhais los ntawm stormtroopers inflicting crushing ntawm txoj hauj lwm ntawm lub orcs.
  Qhov no yog ib tug phem confrontation. Uas yog nruj heev thiab nruj heev.
  Wb hais tias cov ntxhais ntawm no, yog tias lawv tawg, koj yeej txwv tsis tau lawv.
  Thiab ib zaug ntxiv, cov ntxhais yuav nias qhov cuam tshuam nrog lawv cov txiv pos nphuab thiab cov kwj deg loj heev ntawm kev tuag tas mus li tau tshwm sim rau Putin cov bears.
  Qhov no yog tiag tiag txias warriors nias tus yeeb ncuab.
  Thiab yog li ntawd lawv gouge ntawm tus yeeb ncuab nrog kev pab los ntawm heev tseeb thiab puas tsuaj missiles.
  Tiamsis cov tub hluas kuj hu nkauj zoo heev. Thiab lawv ua txhua yam zoo nkauj heev, hauv cov suab nyiaj;
  Nws tus kheej tawm tsam hauv lub siab lub siab,
  Cwj pwm sculpts - Vajtswv tus tsim,
  Nws tsim nrog tus hero rab ntaj,
  Ua piv txwv rau txhua tiam neeg!
  
  Tab sis koj tus kheej tuaj yeem sib ntaus,
  Nce, hordes los yeej!
  Tus ntsuj plig ntawm ib tug dav dawb hau thiab ib tug tsov ntxhuav tsis yog ib tug hare,
  Xws li lub hwj chim thiab tus tswv tsev dawb huv!
  
  Cia tus yeeb ncuab zoo li tus dev tsav,
  Thiab peb cov ntaub thaiv npog muaj zog txiav lub pob zeb diamond!
  Lub ntug kaj ntug mus ib txhis tus hlub,
  Rau kev tu siab, tus fighter yuav muab nqi zog rau kev tuag!
  
  Tsis txhob cia siab rau pacifists ruam
  Yexus qhia kom ua siab ntev...
  Yog li ntawd rye blooms nyob rau hauv ib lub ntuj ntshiab,
  Ua kom muaj zog li dais!
  
  Hauv kev sib ntaus sib tua peb muaj kev mob siab rau,
  Thiab nrog cua daj cua dub, cov hluas ...
  Peb rhuav ntuj txiag teb tsaus,
  Dab ntxwg nyoog nyob qhov twg!
  
  Thiab txhua leej txhua tus paub tias tus Creator;
  Kawm ntxiv dag zog rau koj cov leeg!
  Tsis txhob nkim koj lub sijhawm ntawm kev ruam
  Txwv tsis pub, kuv yuav los rau koj nrog rau txim!
  
  Lub zog tsis muaj zog yog lub luag haujlwm tseem ceeb,
  Nws tau yug los rau kev phem, kev phem ...
  Them cov invaders frills -
  Tsis nco qab txog kev ua siab loj, kev hwm thiab kev khav theeb!
  
  Tab sis txawm tias tag nrho cov teeb meem koj
  Tu siab ua luaj os tij laug!
  Thov kom txhua tus npau suav muaj tseeb
  Cia peb ua las voos nrog tus hlub hauv lub waltz du!
  
  Yehauvas pub dabtsi ntxiv?
  Yog, tom qab lub neej zoo li pos huab ...
  Lub cev raug kev txom nyem hauv lub neej no,
  Tsis yog txhua yam zoo ib yam li hauv cov ntawv tshiab ...
  
  Paub koj thaj av, siab tawv elf -
  Tsim koj txoj kev zoo siab rau nws ...
  Kev txav mus los thiab kev nce qib -
  Lawv yuav muab hwj chim kav lub qab ntuj khwb!
  Cov ntxhais pom zoo rau cov tub hluas thiab wink rau lawv nrog lawv ob lub qhov muag sapphire thiab emerald. Cov no yog cov tub rog tseem ceeb thiab txias tshaj plaws hauv ntiaj teb. Thiab yog tias tsim nyog, lawv tuaj yeem, nrog lawv tus nplaig, tsim tag nrho tsunami ntawm cascades ntawm orgasms rau cov tub ntxhais hluas elves.
  Thiab cov ntxhais tseem sib ntaus sib tua nrog kev txaus siab heev. Lawv nias cov nyees khawm nrog lawv cov ntiv taw liab qab, spewing kwj ntawm flamethrowers thiab puas lub zog.
  Thiab tom qab ntawd cov ntxhais elf coj nws thiab nias cov nyees khawm nrog lawv cov txiv mis liab liab, uas ua rau muaj kev puas tsuaj rau riam phom thiab ua rau muaj hluav taws kub hnyiab thiab hlau rau ntawm lub rhawv ntawm Putin tus dais. Qhov ntawd tiag tiag yog qhov ua rau npau suav phem ntawm ntau lub foob pob hluav taws tua hluav taws.
  Ntawm no cov ntxhais yeej ua hauj lwm heev aggressively thiab productively. Thiab lawv ua rau ib tug neeg lag ntseg thiab crushing yeej ntawm cov neeg tawm tsam, hlawv txhua yam nyob rau hauv ib tug kab.
  Nyob rau tib lub sijhawm, cov ntxhais hu nkauj:
  - Aw ! Oops ! Teb chaws Europe - America,
  Asia-Eurasia,
  Dab tsi yog kev txaj muag!
  Yog li cov tub rog pib tua phom tshuab, tua Putin tus dais. Thiab lawv tau ua nruj heev, raug thiab raug. Thiab lawv txoj kev sib ntaus sib tua tsuas yog irresistible.
  Cov tub rog hu nkauj:
  Tus txiv neej laus ntawm Zelensky,
  Thiab Elfia yog leej niam ...
  Cia peb sib ntaus sib tua ncaj ncees
  Tua cov orcs!
  Cov ntxhais elf rushed mus tua. Thiab lawv furiously pov khoom plig ntawm kev tuag nrog lawv cov ntiv taw liab qab. Thiab lawv rhuav tshem Putin tus dais, ua kom pom lawv cov qib siab thiab sib ntaus sib tua.
  Thiab tib lub sijhawm, cov ntxhais thiab cov txiv mis liab liab tau siv.
  Thiab xob laim ya tawm ntawm lawv.
  Nyob rau tib lub sijhawm, cov ntxhais ntxhib, siv cov kwj ntawm ultrasound, thiab lawv pob taws liab qab.
  Cov huab cua shakes thiab stunned thiab drugged crows poob, rhuav lub shaggy thiab bald taub hau ntawm Putin tus dais nrog lawv beaks.
  Thiab cov ntxhais tub rog ua txhua yam no zoo thiab txias heev uas nws tsis tuaj yeem hais hauv zaj dab neeg lossis txawm piav qhia nrog tus cwj mem. Thiab tib lub sij hawm lawv hu nkauj;
  Kuv lub tebchaws nyob kaj lug;
  Ib lub kua muag ci ntsa iab dov los ntawm nws ob lub qhov muag.
  Thiab Bor twb hnav khaub ncaws liab,
  Thiab saum ntuj los muaj lub hnub qub zoo li lub teeb ci!
  
  Motherland muaj dab tsi txhua lub sijhawm?
  Txhua qhov chaw hauv ntiaj teb no phem dua ...
  Thiab tam sim no lub cuckoo rumble tau ploj mus -
  Qav nqhis dej hauv pas dej!
  
  Thiab lub suab sonorous ntawm ib tug nightingale,
  Los yog thrushes careless trills ...
  Cov kwv tij laus,
  Muaj cov nkoj uas lawv noj.
  
  Peb sawv ua ke ua ib lub nkoj muaj zog,
  Yuav kav lub hiav txwv mus ib txhis...
  Fatherland muaj zog ruaj khov,
  Mus rau lub yeeb koob ntawm cov kwv tij ntawm lub Sovereign.
  
  Nyob rau hauv kev sib raug zoo nrog niam xwm,
  Txhua ceg ntawm garland ...
  Nws yuav dhau los ua tsis paub, ntseeg kev ntshai
  Thaum kev ua siab loj yog qhov kev txhawb siab loj!
  
  Thiab kev zoo nkauj tsis tuaj yeem hnov qab
  Vim peb yog ib qho kev xav hauv nws ...
  Tom qab tag nrho, lub xiav xov ntawm lub neej,
  Tsis paub, ntseeg tiav.
  Qhov ntawd yog tiag tiag cov ntxhais - qhov no yog ib qho kev xav ntawm kev zoo nkauj unearthly. Thiab cov elves tsuas yog ib qho txuj ci tseem ceeb thiab zoo kawg nkaus nyob rau hauv tag nrho lawv txoj kev zoo nkauj uas tsis paub txog.
  Thiab cov ntxhais tus nplaig ntev thiab ua si. Thiab muaj peev xwm ua tau txhua yam yam tsis muaj teeb meem.
  Thiab lawv siv, ntuav me me, nyias rab chais ntawm tus yeeb ncuab nrog lawv cov ntiv taw liab qab. Thiab lawv ya thiab txiav, cov tub rog los ntawm Putin cov tub rog. Cov tub rog ua haujlwm nrog tag nrho lawv lub zog tsis muaj zog.
  Thiab tib lub sijhawm lawv hu nkauj:
  Peb yog cov ntxhais txias
  Peb yog cov ntxhais tsis muaj khau...
  Orcs txaus ntshai
  Lawv tuav cov bastards nrog braids!
  Tseeb tiag, yog cov zoo nkauj pib hu nkauj, ces dab ntxwg nyoog yuav tsis muaj peev xwm sib tw nrog lawv. Qhov no yog li cas cov ntxhais qhia lawv cov hniav uas ci ntsa iab zoo li pearls, thiab zom, tua Putin tus dais nrog zoo- aims tawg.
  Rau ib yam, thiab cov tub ntxhais hluas elves sib ntaus sib tua. Cov ntawm lawv tseem yog cov tub hluas tseem pov cov koob tshuaj lom me me nrog lawv txhais taw liab qab, uas ntaus Putin tus dais txoj cai ntawm lub qhov muag.
  Thiab tseem cov elf-tub hu nkauj;
  Yog koj lub nrig muaj zog
  Yog li, koj yuav yog thawj zaug hauv lub neej!
  Thiab ces tus phooj ywg tsis yog ib tug neeg pluag,
  Nws muaj lub plawv kub thiab cov hlab ntsha ntawm hlau!
  
  Tab sis qhov tseem ceeb tshaj, ntseeg - qhov no yog lub siab muaj zog,
  Vim txiv neej txias dua tsiaj.
  Yog hais tias nyob rau hauv lub neej koj yog ib tug huab ntawm gloom,
  Tom qab ntawd lub luag nyav yuav ua rau koj hlub!
  
  Tsis siv neeg additive paub - lub zog rau lub nrig,
  Vim nws muaj kev txawj ntse puv npo - Know-How!
  Tab sis sim muab lub hwj chim - rau hauv txhais tes ntawm ib tug neeg ruam,
  Tom qab ntawd koj tsuas yog mob raws li khoom plig!
  
  Muaj ib lub sij hawm thaum lawv mus yos hav zoov nrog ib lub club,
  Hneev nti, ib tug quiver ntawm xub tawm tsam tuab daim tawv nqaij ...
  Tab sis lawv ua chervonets qhov twg pennies mus,
  Thiab nws yooj yim heev dhia mus rau hauv lub galaxy!
  
  Txawm hais tias kev kawm zoo -
  Tab sis nws kuj nthuav kom ua siab loj...
  Thiab sib npaug rau bayonet, nws yuav dhau los ua chisel,
  Thiab peb ua hauj lwm rau Niam Txiv ncaj ncees heev.
  
  Tab sis kev ua phem phem yog tus ntoo khaub lig hnyav,
  Peb lub tshav rog puv ntshav...
  Vim li cas tus Vajtswv uas Muaj Hwjchim Loj Kawg Nkaus tau sawv rov qab los tom qab kev txom nyem?
  Kom cov tub rog sib sau ua ke muaj zog!
  
  Tus nkauj nyab lub kua muag poob - nws tus phooj ywg uas nws hlub tau poob,
  Leej niam thov Vajtswv nrog ib tug quaj, qw rau saum lub ntsws ...
  Nws khov sab nraum lub qhov rais thiab qhov cub tau tawm mus,
  Ntawm no yog ib tug tub hluas zoo nraug faus underground!
  
  Auj, txoj hmoo phem - dab tsi yog txoj hmoo phem,
  Virgin Mary - koj qhov zoo nyob qhov twg?
  Tus txiv neej xav ua kom sai dua,
  Thiab tam sim no cua tau tshuab plua plav hauv qab ntoo!
  
  Lub neej yuav zoo siab - nws yuav zoo,
  Apple ncuav qab zib yuav ua poppy noob zib ntab ...
  Dab ntxwg nyoog tus yeeb ncuab, mus rau hauv hmoov av thiab hmoov,
  Cia muaj hmoo tiag hla qhov pib!
  
  Txhua yam ua tiav hauv ntiaj teb thiab pov rau Mars,
  Wb sib sau ua ke ib lub garland puv hnub qub rau hauv lub nrig!
  Thiab nyob zoo cov txiv neej, tsuas yog cov chav kawm sab saum toj,
  Thiab nws raug pov rau hauv hluav taws - ib tug txaus ntshai ghoul!
  
  Lub tshuab rab phom twb paub lawm - cov mos txwv yog nchuav rau hauv kwj deg,
  Thiab tus yeeb ncuab tau qaug zog, qhov nws xav tau yog xoom!
  Yog koj yeej, koj yuav nplua nuj,
  Leej twg pib qhov hluav taws yuav xaus rau hauv kev txom nyem!
  Cov no yog cov nkauj txias Terminator cov ntxhais hu ntawm no. Thiab lawv qhia lawv qhov siab tshaj plaws thiab ua tau zoo tshaj plaws. Tsis yog ib qho txheej txheem orc ua haujlwm tawm tsam cov ntxhais zoo li no.
  Thiab lawv ob txhais ceg zoo nkauj heev, chiseled, thiab heev txawm, thiab nyob rau tib lub sij hawm harmoniously nyob ntiv tes.
  Cov no yog cov ntxhais tiag tiag - qhov koj xav tau, tsuas yog super!
  Cov tub rog zoo li no muaj peev xwm txiav txim siab txog txoj hmoo ntawm tag nrho lub ntiaj teb. Tsis muaj leej twg tuaj yeem piv nrog tus ntxhais no hauv kev sib ntaus sib tua tiag tiag.
  Thiab ib zaug ntxiv, cov ntiv taw liab qab pov qhov khoom plig ntawm kev rhuav tshem thiab tag nrho kev tuag. Thiab lawv rhuav tshem cov tub rog ntawm Putin cov tub rog ntawm dais.
  Putin tus dais yuav ua li cas yog tias nws tau txais koob tshuaj lom hauv nws lub hauv pliaj? Txhua yam koj ua tau yog quaj. Thiab nws zoo li tsis tshua muaj neeg khav theeb thiab grotesque!
  Thiab cov ntxhais kuj siv cov ntiv taw liab qab hauv kev sib ntaus sib tua, ntuav boomerangs. Lawv ya thiab kiv hauv huab cua, thiab ntaus lub taub hau ntawm fanged bears. Thiab lawv poob tuag.
  Thiab tom qab ntawd cov ntxhais nias cov nyees khawm nrog lawv cov txiv mis liab liab thiab tig rau ib yam dab tsi uas tsis tshua muaj neeg tuag thiab puas tsuaj. Thiab ntau orcs tuag.
  Cov elves zoo nkauj kuj hu nkauj zoo nkauj thiab ntseeg siab;
  Tsis muaj kev hlub zoo nkauj dua hauv ntiaj teb no
  Tab sis nws kuj muaj teeb meem thiab kev txhawj xeeb ...
  Tom qab tag nrho, nyob rau hauv ib tug khub lub slogan yog tsis muaj txiaj ntsig - rudders,
  Thaum peb nyob ua ke, peb ib txwm ua tus tsav!
  
  Kev hlub yog ib lub nkoj uas qab zib zib ntab
  Tab sis lub tar ntawm indifference tshwm sim ...
  Thiab kev zoo siab, kuv ntseeg tias muaj siab dawb siab zoo, yuav los,
  Nyob rau hauv Bloom, zoo li ib tug siren hav txwv yeem nyob rau hauv lub Tsib Hlis!
  
  Nws yog ib qho loj uas yuav muab pov tseg ntawm txoj saw ntawm kev ua cev qhev,
  Cia kuv ncaj nraim hauv lub cev tawm hws ...
  Tshaj li txoj sia nyob hauv kev poob cev qhev - nws yog qhov zoo dua kom tuag,
  Txawm tias kev xav tau yuav pab peb los ntawm kev tub nkeeg!
  
  Peb tau txais ntau yam kom ua tiav hauv lub neej,
  Tab sis nws yog qhov nyuaj heev kom ua tiav ntau dua ...
  Thaum koj lub siab nyob rau hauv ib lub vas - ib tug quab,
  Thaum koj ceev faj heev!
  
  Thiab rau cov uas twv, ib daim txhuam cev ncuav mog qab zib tos lawv,
  Thiab chocolates, qab zib candies,
  Tab sis feem ntau muab pob zeb rau lwm txoj hauv kev,
  Leej twg paub, tej zaum cov nquab dhau lawm!
  
  Peb tsis xav tawm hauv ntiaj teb no,
  Poob txawm lub ntiaj teb phem!
  Muab tsib lub neej rau peb,
  Thiab kev rau txim yuav nyob rau hauv kev kawm!
  Cov no yog cov nkauj ntawm no thiab cov tub ntxhais hluas tsis inferior nyob rau hauv kev hlub rau cov ntxhais. Thiab cov elves, uas tseem yog menyuam yaus, siv slingshots. Thiab nws kuj yog ib qho riam phom tua neeg heev. Thiab nws muaj kev puas tsuaj loj heev.
  Tawm tsam cov neeg zoo li no, Putin tus dais tsis muaj zog.
  Kev sib ntaus sib tua txuas ntxiv nrog kev siv zog loj.
  Cov ntxhais pov boomerangs nyob rau hauv daim ntawv ntawm rau-taw lub hnub qub thiab swastikas, thiab txiav tawm lub taub hau ntawm Putin tus dais nrog lawv. Thaum ua yeeb yam tsis tshua muaj zog.
  Cov ntxhais qhia thiab ua tej txuj ci tseem ceeb zoo li no nrog lawv cov ntiv taw liab qab. Thiab lawv muab crushing thiab pob txha tawg tshuab rau lawv cov yeeb ncuab.
  Cov tub rog hu nkauj ua siab loj.
  - Qhov chaw tos peb thiab npau suav,
  Ua kom lub ntiaj teb zoo nkauj dua rau sawv daws...
  Kev zoo nkauj yuav kav
  Hauv peb lub Elfia loj!
  Thiab dua, cov ntxhais nias cov nyees khawm nrog lawv cov txiv mis liab liab, thiab ua rau muaj kev sib tsoo tiag tiag ntawm cov yeeb ncuab, hlawv ntau pua ntawm Putin tus dais ib zaug.
  Nyob rau tib lub sijhawm, cov ntxhais hu nkauj nrog kev zoo siab thiab kev siab zoo;
  Lub ntiaj teb no muaj ntau yam lus dag, thiab kev phem kev qias,
  Kev ncaj ncees zoo li ib tug noog ntes tau hauv lub vas...
  Tab sis muaj tus Tswv lub hwj chim thiab daim ntaub thaiv loj heev -
  Qhov no txhais tau hais tias peb yuav tsis ua siab ntev rau qhov poob!
  
  Feem ntau cov elves yog kev txhaum, thiab ua si nrog txoj hmoo,
  Vajtswv tus uas muaj Hwjchim Loj Kawg Nkaus muaj kev hlub tshua rau peb: koj cov lus qhuas yog kev hwm!
  Kuv tig los rau koj hauv cov ntshav ntawm tus ntsuj plig tawg,
  Muab sijhawm rau kuv kom tau txais kev cawmdim thiab hais lus thov Vajtswv!
  
  Xuab zeb nchuav rau hauv koj daim di ncauj, ib tug kub hnyiab ntawm cua,
  Qhov kev txhaum loj npaum li cas tau coj peb lub ntiaj teb mus rau ...
  Dab Ntxwg Nyoog, tus tsim kev phem, raug tsim txom tsis muaj kev hlub tshua
  Tab sis qhov tseeb, leej twg tau poob thiab nyob ib leeg hauv pawg neeg!
  
  Peb tsis tsim nyog tau saj Tswv Ntuj, kev tshav ntuj,
  Meanness nyob rau hauv lub siab thiab emptiness reigns!
  Peb yuav tsum faib txhua yam uas peb muaj rau menyuam ntsuag,
  Yog li ntawd nyob rau hauv lub ntuj koj purity tau tshwm sim!
  
  Tab sis yog tias koj tus ntsuj plig zoo li tus cwj mem qhuav,
  Yog rigidity thiab ntshaw nyob hauv kev xav?
  Rau qhov Vajtswv tus Dawbhuv qhib Nws lub siab,
  Thiab nws hais tias: hloov siab lees txim - kev ua phem tsis suav!
  
  Tus Creator tau muab nws txoj cai dawb ceev rau kev tsim,
  Hlub koj cov kwv tij thiab tsis txhob ntxeev siab rau lawv!
  Kuv tawm tsam kev txhaum kom hluav taws tsis tawm mus,
  Ua ib tsev neeg: hwm txiv, niam!
  
  Tsis muaj kev zam txim yog tias koj txiv tub tub nkeeg,
  Yog tias koj tsuas yog xav txog yuav ua li cas rub ntau ...
  Tiamsis yog nej ua siab dawb siab zoo, paub tias nej tseem hluas,
  Thiab ua haujlwm rau qhov zoo, thawb lub txaj tawm!
  
  Koj txoj kevcai dawb huv yuav muab rau ntau pua xyoo,
  Ua neej raws li lub siab xav, coj kev xyiv fab!
  Qhib lub ntiaj teb tag nrho, kev txawj ntse zoo heev,
  Yeej tsis paub, kuv quaj zoo li menyuam yaus!
  Cia li hais cov ntxhais - lawv hu nkauj super ! Thiab lawv tau qhia lawv qhov tseem ceeb tshaj plaws.
  Thiab cia cov tub rog tua hluav taws ntawm orcs dua, nias khawm nrog lub txiv mis uas zoo li overripe strawberries. Thiab lawv raug ntaus tawm hauv cov neeg coob coob.
  Cov no yog cov ntxhais tiag tiag uas tseb kev tuag thiab kev puas tsuaj ntawm Putin tus dais. Warriors ntawm qhov ci ntsa iab thiab kev puas tsuaj tshaj plaws.
  Thiab lawv txiav lawv cov yeeb ncuab ib yam li nrog ib rab ntaj. Thiab lawv ntaus cov yeeb ncuab siv lawv cov ntiv taw liab qab. Thiab ntau tus orcs twb tuag los ntawm lawv txoj kev puas tsuaj.
  Thiab cov ntxhais pov peas ntawm kev puas tsuaj thiab kev puas tsuaj nrog lawv liab qab, puag ncig, pob taws liab.
  Thiab dua Putin tus dais, tua thiab torn rau tej daim, poob. Thiab cov tub rog ua yeeb yam zoo siab thiab ua kom puas tsuaj.
  Thiab cov tub hluas kuj qhia lawv txoj kev puas tsuaj thiab kev puas tsuaj rau Putin cov tub rog.
  Ntawm no, cov tub rog sib ntaus sib tua hu nkauj nrog kev txaus siab;
  Peb nyob hauv lub ntiaj teb uas muaj kev sib cais, kev tu siab...
  Tus tub rog yuav tsum ua li cas thaum nws nyob ib leeg?
  Vaj tswv lim hiam txiav txim txoj cai rau peb -
  Tus txiv neej no tig nws lub tuam tsev grey!
  
  ntug hiav txwv dej lim hiam heev,
  Kua muag ntawm kev sib cais ntws nyob rau hauv ib tug cascade ...
  Txoj kev khuv leej ploj mus yam tsis muaj ib qho chaw, zoo li npau suav,
  Thiab lub neej dhau los ua zoo li lub pob zeb uas tsis muaj qhov muag!
  
  Nws yog khov nyob rau hauv cov suab puam, thiab cov dej khov yog kub kub,
  Yuav ua li cas lub rusty saw qhwv nyob ib ncig ntawm lub plawv!
  Thiab nag ntawm kev sib cais, ntaus txhaj tshuaj rau ntawm lub ru tsev -
  Pockets khoob, tsuas yog tooj liab sab laug!
  
  Tab sis txoj kev ntseeg nyob rau hauv lub feat ntawm ib tug fighter inspires,
  Tus Tswv uas muaj hwjchim loj kawg nkaus - paub, tau cog lus ruaj khov!
  Thiab peb yuav zoo li nplooj ntoo hauv lub Tsib Hlis,
  Thaum sprouting, peb ntsib flowering!
  
  Koj puas xav ua kom lub ntiaj teb zoo siab dua
  Yog li ntawd peb txhua tus hu nkauj zoo li ib tug nightingale?
  Tom qab ntawd cov zib ntab qab zib tau los ua ib phau ntawm linden -
  Nyob hauv tus ntsuj plig ntawm cov neeg loj, cia peb muab qhov kawg rau kev dag!
  
  Tsis txhob dag Vajtswv, ntseeg kuv
  Nws pom txoj cai los ntawm peb tus twg yog tus neeg lim hiam thiab boor!
  Muab lub ntsiab lus rau tus Tswv ntawm kev txi,
  Tsis xav tias nws hais tias, Kuv yuav them rov qab rau koj cov neeg!
  
  Tab sis kev ua phem phem tau ntes peb hauv lub vas,
  Tsis muaj leej twg paub qhov twg kev tua yuav xaus.
  Judas dai rau ntawm ib tug rotten aspen -
  Thiab rau cov neeg ntseeg - ib tug laurel crown!
  
  Leej twg tuaj yeem ua tau zoo
  Peb txoj kev xaiv yog kev nco qab - siv zog rau Tswv Yexus.
  Tab sis qee zaum muaj cov kua dej,
  Txawm hais tias muaj lus cog tseg - Kuv yuav los sai sai!
  
  Au ntiaj teb, koj muaj kev kub ntxhov ntau npaum li cas,
  Zoo li peb nyob tsis muaj kev thaj yeeb!
  Tshaj lub hleb ntawm ib tug tub rog tus poj niam quaj,
  Lub neej nyias nyias li nyias nyias!
  
  Kev ntshav tsis yog peb txoj kev hu -
  Yos hav zoov mus hlub, muab Leej Txiv lub vaj kaj siab!
  Lub txim rau peb sawv daws yog dab tsi?
  Lo lus teb yog koj muab tag nrho cov nyiaj txiag rau cov neeg pluag!
  
  Nws tsis tuaj yeem yuav txoj kev cawm seej rau nyiaj,
  Vim tsis muaj nqi kub rau Vajtswv!
  Thiab hneev rau pawg ntseeg koj ntaus hnub Sunday,
  Ua tis zoo li eagles!
  
  Thiab lub sijhawm yuav los - Vajtswv lub nceeg vaj yuav los,
  Lub siab phem thiab npau taws npau taws yuav xaus!
  Kev ua qhev sab ntsuj plig yuav ploj mus,
  Thiab lub teb chaws yuav dhau los ua kev zoo siab!
  Ntawm no cov ntxhais tiag tiag thiab tshwj xeeb hu nkauj, thiab zoo nkauj heev. Thiab liab qab, cov ntxhais ko taw pov killer khoom plig ntawm kev puas tsuaj. Thiab yog li mus kev puas tsuaj ntawm Putin tus dais. Cov ntxhais no kuj txawj ntse heev.
  Lawv yog cov amazing thiab txias heev. Thiab lawv lub mis mis yog ci heev, zoo li overripe strawberries.
  Cov ntxhais, tsis tas yuav tsum ua koob tsheej, pov khoom plig ntawm kev puas tsuaj nrog lawv cov ntiv tes liab qab ntawm lub zog tuag taus.
  Ntawm no lawv yog dab tsi zoo kawg thiab txhoj puab heev, sib ntaus sib tua steals.
  Thiab dab tsi tuaj yeem hais txog lub txiv mis ruby ntawm cov ntxhais lub mis? Nws kuj yog kev sib ntaus sib tua thiab txias heev. Cov ntxhais muaj peev xwm npaum li cas ntawm kev sib ntaus sib tua nrog kev siv zog loj.
  Ntawm no cov ntxhais coj nws dua thiab muab lawv txhais taw liab qab rau lawv lub qhov ncauj. Thiab cia peb tshuab. Thiab yuav ua li cas no ultrasonic trill pib nchuav tawm.
  Thiab cov stunned crows poob tsis nco qab. Thiab lawv tau poob nrog lawv cov beaks ntawm lub taub hau ntawm Putin tus dais.
  . Tshooj 21
  Tus ntxhais elf thiab tib lub sijhawm tus poj huab tais muab lus txib. Thiab nws ua haujlwm nquag heev. Thiab nws ob lub qhov muag ci ntsa iab zoo li sapphires. Qhov no yog ib tug ntxhais super thiab nws lub npe yog Maria Kolesnikova.
  Lawv tsoo lawv pob txha taub hau thiab khob lawv lub hlwb. Qhov ntawd yog qhov txias!
  Thiab tom qab ntawd cov tub rog tau coj nws zoo nkauj heev thiab zoo siab thiab hu nkauj, nrog lawv lub suab zoo;
  Lub teeb ntawm kuv exalted Elfia -
  Lub teb chaws uas muab txoj sia rau lub ntiaj teb nrog lawv tus ntsuj plig!
  Nws yog tsis yooj yim sua kom nrhiav tau ib tug zoo nkauj tshaj Fatherland,
  Nws yog xov xwm rau ntiaj teb - npau suav dawb huv!
  
  Nyob rau hauv txhua qhov hniav ntawm cov nyom thiab txhua qhov dewdrop,
  Thiab nyob rau hauv tee ntawm sov lub caij ntuj sov nag ...
  Snowflakes ua si nrog pob zeb diamond
  Nyob rau hauv lawv yog lub ntsej muag ntawm Tswv Yexus - tus Tswv-tus thawj coj!
  
  Lub creation ntawm radiant Svarog,
  Nws yog zoo nkauj nyob rau hauv txhua txhua cornflower.
  Leej twg xav tau kev thaj yeeb, zoo li tus tub rau Vajtswv,
  Nws zoo rau nws nyob, ntseeg kuv txhua qhov chaw!
  
  Tiamsis tus uas Muaj Hwjchim Loj Kawg Nkaus tau muab peb lub siab nyiam,
  Yog li ntawd txhua txoj kev muaj kev ywj pheej xaiv,
  Yog li hais tias ib haiv neeg sib ntaus sib tua hlub nws lub tebchaws,
  Yuav qhuas Rod nyob rau hauv nws tej hauj lwm!
  
  Txawm li cas los xij, lawv tau xaiv qhov tsis zoo,
  Thiab tam sim no ib tug kwj deg phem tau nchuav rau hauv lub ntiaj teb!
  Elfia yog trampled los ntawm ntuj raug txim ntawm tso tsheb hlau luam los ntawm cov neeg coob coob -
  Txoj hmoo yog lim hiam thiab tsis muaj kev hlub tshua hauv nws txoj kev ua rog!
  
  Tab sis cia peb sib sau ua ke sib ntaus sib tua lub xub pwg nyom -
  Nyob rau hauv lub Soviet Union lub Kaum Ib Hlis.
  Los ntawm lub icon txoj kev tshav ntuj yuav muab rau lub ntsej muag,
  Lawv sawv ntawm peb ntawm tus Tswv vim yog vim li cas!
  
  Txawm tias cov dab nyob tom qab Putin,
  Thiab nws muab ntau yam nta rau hauv Orkmania !
  Tab sis peb tua cov Junkers zoo li saucers,
  Tom qab tag nrho, koj yuav tsum tau tawm tsam, rhuav cov ntshav tawm ntawm koj cov leeg!
  
  Tus yeeb ncuab tau mus txog Elfskva - txhua yam yog hluav taws,
  Los ntawm binoculars nws pom cov hnub qub ntawm Kremlin!
  Tab sis peb yeej Mamai lub horde ua ntej,
  Tus Tswv yuav muab lub zog rau nws cov ntxhais uas hlub!
  
  Fatherland - Kuv ntxhi hauv kev thov Vajtswv nrog mob,
  Peb lub zos kub hnyiab zoo li lub teeb!
  Dab tsi tau ua nrog hws thiab kev hlub,
  Puas yog nws puas raug puas tsuaj mus ib txhis?
  
  Tab sis Tsev Neeg yuav tsis tso nws txoj kev tsim -
  Nws yuav pub zog thiab tus yeeb ncuab yuav poob!
  Raws li tau hais nyob rau hauv Vajtswv phau ntawv txawj ntse -
  Cov elf yuav yeej thiab taug kev mus rau lub hnub qub ntawm kev sib tw!
  
  Tau kov yeej lub Wehrmacht, los ntshav hauv cov kwj deg,
  Elfskva , thiab tom qab lub yeeb koob Elfagrad!
  Thiab lub Motherland yuav muab kua txiv hmab txiv ntoo,
  Ua kom yooj yim nrog rab phom tshuab grenade!
  
  hauv Okrlin - tus thawj coj muaj koob meej,
  Vicar ntawm Vajtswv nyob ntiaj teb qhov twg yog kev txhaum!
  Orkshist creatures,
  Tom qab ntawd nws yuav yog - kev zoo siab thiab kev vam meej!
  Ntawm no cov ntxhais hu nkauj zoo heev, thiab nrog kev mob siab rau thiab siab. Cov zoo nkauj hu nkauj zoo kawg li, thiab ua txhua yam zoo kawg nkaus.
  Thiab lawv pov cov hnub qub tshwj xeeb nrog lawv cov ntiv taw liab qab, uas qhib lub caj pas thiab lub plab ntawm Putin tus dais. Thiab cia hais tias nws zoo heev.
  Cov ntxhais zoo nkauj nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua muaj zog heev thiab sib ntaus sib tua.
  Txawm tias qee zaum lawv tau txais nws. Ntawm no, cov neeg tua neeg orc raug tsim txom ib tug ntxhais los ntawm hom elves. Lawv coj nws thiab muab nws tso rau ntawm khib. Ua ntej, lawv khi nws txhais tes qab thiab pib tsa tus ntxhais siab dua. Thiab yog li ntawd mus rau lub qab nthab.
  Rub mus txog qhov siab ntawm kaum meters. Thiab ces lawv coj tus ntxhais thiab tso nws mus.
  Nws liab qab, tanned lub cev poob lawm. Thiab hauv pem teb nws tus kheej muaj zog heev, nylon hlua yog ncab.
  Thiab tus hluas nkauj qw nyob rau hauv ntuj raug txim mob. Ntawm no yog li cas qhov kev zoo nkauj twitched. Thiab twisted cov pob qij txha zoo nkauj rau qhov txwv.
  Tus tua neeg laus los ntawm tsev neeg ntawm Putin tus dais quaj nrog luag ntxhi:
  - Cia li tshee!
  Thiab tus hluas nkauj pib tsa dua rau ntawm khib. Thiab siab dua thiab siab dua. Txoj hlua taut.
  Tus ntxhais zoo nkauj heev nrog cov leeg pob txha ntawm elf. Nws yog amazing thiab combative heev.
  Thiab nrog ib tug quaj hais tias:
  - Tsis yog! Kuv yuav tsis hais!
  Thiab lawv tau tsa nws mus rau saum lub qab nthab. Thiab tus ntxhais, ncab tawm mus mloog, khov.
  Yog li ntawd nws thiaj raug tso tawm dua. Lub cev liab qab, muaj zog ntawm elf poob. Thiab nws mus downhill ntawm qus ceev. Thiab nyob ze rau hauv pem teb txoj hlua khi dua.
  Thiab tus ntxhais qw dua. Yog nws mob.
  Tab sis ib lub suab quaj los ntawm kuv lub hauv siab:
  - Tsis yog! Kuv yuav tsis hais!
  Tus neeg tua neeg laus los ntawm kev yug tsiaj ntawm Putin's bears xaj:
  - Caw peb lub sijhawm!
  Thiab tam sim no tus ntxhais tau rov tsa rau ntawm txoj hlua. Ua ntej ntawd, ib qho hnyav, ntoo qhib, hlau-thaiv thaiv tau muab tso rau ntawm tus ntxhais liab qab taw. Thiab nws nce lub stretching ntawm lub cev muaj zog, girlish.
  Tus elf stretched tawm thiab dai ze ntawm lub qab nthab, nyob rau hauv lub tsev fuabtais, qhov chaw uas cov fanatics ntawm Putin cov neeg laib tau tsim txom.
  Thiab ces tus executioner laus hais tias:
  - Koj yuav hais dab tsi!?
  Tus ntxhais quaj quaj hauv kev poob siab:
  - Ib ceg txheem ntseeg hauv koj lub qhov ncauj Putin!
  Cov lus txib ua raws li:
  - Cia mus!
  Thiab txoj hlua tau rov tso dua nrog kev pab ntawm lub nruas. Thiab tus ntxhais poob. Thiab nws ob txhais taw liab qab nyob rau hauv lub thaiv txawm me ntsis kov hauv pem teb, thiab txoj hlua tau nruj dua.
  Thiab tus elf qw dua thiab tsis nco qab.
  Orcs, ntawm qhov kev txiav txim ntawm tus tua neeg laus, nchuav ib lub thoob dej khov rau nws. Thiab tus ntxhais tuaj rau nws lub siab.
  Tus executioner-leader hais kom:
  - Thiab tam sim no ncab.
  Thiab ntawm cov hooks uas tawm ntawm qhov thaiv, cov orcs pib dai qhov hnyav tshaj plaws. Cov leeg nqaij, hws-ci ci lub cev ntawm tus ntxhais tau ncab thiab arched zoo li ib txoj hlua.
  Thiab nws rov nyem tawm ntawm nws tus kheej:
  - Kuv yuav tsis hais!
  Tus executioner hais kom:
  - Hluav taws rau nws! Thiab hlawv lub hauv siab, thiab lub hauv siab thiab pob taws liab qab!
  Orcs maj nrawm kom ua tiav qhov kev txiav txim. Ua ntej ntawd, kom cov tawv nqaij tsis tuaj yeem tawg tam sim ntawd, lawv hais rau tus ntxhais thiab lub plab, thiab ob lub mis, thiab cov leeg liab qab nrog cov roj txiv roj.
  Tus ntxhais tau txaj muag heev los ntawm kev kov ntawm cov ntxhib, plaub txhais tes ntawm Putin tus dais.
  Thiab thaum lawv kuj tau ntim hluav taws nyob rau hauv qab ob txhais taw ntawm tus ntxhais. Thiab rau txhua tus txiv mis liab liab lawv nqa ib lub teeb, thiab lwm lub teeb rau lub xub pwg ntawm Venus.
  Thiab qhov mob yog ntuj raug txim. Tab sis tus ntxhais tsis tsuas yog tsis quaj los yog qw, tab sis ntawm qhov tsis tooj, pib hu nkauj;
  Tsis muaj qhov tsis txaus ntseeg hauv kev teeb tsa ntawm lub ntiajteb sab hauv,
  Ib qho kev zam txim rau dab ntxwg nyoog yog zoo li tus nuv.
  Yog tsis muaj kev hlub nyob hauv lub ntiaj teb ntawm tus Tswv,
  Qhov ntawd txhais tau tias lub pas dej inferno tsis nyob deb!
  
  Tom qab tag nrho, kev phem yog li hlub lub ntiaj teb no,
  Zoo li cov Islands tuaj uas tsis muaj lub compass zoo ...
  Txawm hais tias lub heroism ntawm lub siab tawv yog hu nkauj -
  Qhov tseeb, Vajntxwv kav lub qab ntuj khwb yog Dab Ntxwg Nyoog!
  
  Txoj kev lim hiam hauv ntiaj teb no ua tiav,
  Tus uas tsis paub kev hlub yog vaj ntxwv!
  Muaj cov ntxiab hauv qab tsob ntoo xibtes txawm yog lub vaj kaj siab,
  Qhov zoo nyob qhov twg? Nws qhov tsis tseem ceeb zero!
  
  Txhua txoj kev ntseeg tuaj yeem rhuav tshem
  Txhua lub koob meej tsw, paub lub suab ...
  Cov tsiaj reptiles hiss insidiously hauv sandbox -
  Thiab kuv xav pom lub ntiaj teb nrog npau suav!
  
  Koj siv zog rau qhov kaj, tab sis koj dhia hauv qhov tsaus ntuj,
  Yos hav zoov muab, tab sis lub hnab ntim khoob!
  Yog koj tsis xav ua neej zoo li tus parrot txom nyem,
  Mus rau lub ntsiab lus, cunning thiab dag!
  
  Nws yog kev qias neeg txawm nyob hauv ib txheej ntawm mucus,
  Qhov twg tsis muaj kev txhawb nqa ru tsev - tsis yog kauj ruam!
  Souls maj zoo li ib tug falcon saum siab,
  Tab sis cov nqaij yog nyob rau hauv lub swamp, rab ntaj ci tus yeeb ncuab!
  
  Ua li cas qhov kev zoo siab ploj mus?
  Thiab vim li cas thiaj kav kev phem nyob txhua qhov chaw?
  Vajtswv puas muaj hwj chim txaus?
  Yog li ntawd txhua leej txhua tus yeej ib txwm zoo?
  
  Tom qab tag nrho, txiv neej tsis yog tsim los ntawm ib tug fanatic,
  Tom qab tag nrho, nyob rau hauv txhua lub plawv muaj ib tug ciav ntawm kev hlub..
  Zoo, vim li cas ho tsis cov orcs paub qhov ntsuas,
  Thiab kev zoo siab yog tsim los ntawm cov ntshav?!
  
  Hmoov tsis zoo, koj nrhiav tsis tau cov lus teb koj tus kheej.
  Yog li ntawd nws tau ua ib qho txaus ntshai nyob rau hauv lub ntiaj teb txij li xyoo pua ...
  Thiab cov dab ua rau lub ntsej muag txaus ntshai rau koj,
  Thiab zoo li tus Tswv twb tsis nco qab cov neeg lawm!
  
  Tab sis kuv tsis ntseeg - kev phem tsis yog txhua tus,
  Koj tsuas yog yuav tsum nyem lub siab nyiam rau hauv lub nrig!
  Tom qab ntawd lub impulse ua rau ntuj raug txim yuav ploj mus,
  Thiab yuav muaj kev thaj yeeb thiab kev sib haum xeeb ntawm peb!
  Cov poj niam tub rog txuas ntxiv mus tua cov tub rog orc. Lawv tau ua nws heroically thiab, ntawm chav kawm, siv cov ntiv taw liab qab ntawm chiseled ob txhais ceg.
  Beauties roared:
  Pom dab noj hnub nyob saum ntuj
  Lub cim tseem ceeb ntawm lub sijhawm ...
  Qhov no yog lub cim ntawm lub teeb,
  Tej yam tsis zoo rau cov orcs!
  Thaum hais qhov no, cov ntxhais coj nws, nias lub pob ntawm bazooka nrog lub txiv mis liab liab ntawm lub hauv siab. Thiab cov missile launchers reacted. Uas npog thiab rhuav tshem ntau ntawm Putin tus dais.
  Thiab tom qab ntawd cov ntxhais tau pib hu nkauj dua;
  Elfia: koj yog kuv lub teb chaws dawb huv,
  Nyob rau hauv uas npau suav los muaj tseeb ...
  Lub caij ntuj sov sov so thiab sov so,
  Tsis muaj kev zoo nkauj nyob saum ntuj!
  
  Tsis muaj lub teb chaws zoo li no nyob rau hauv tag nrho lub qab ntuj khwb,
  Nws zoo li ruby bullfinch ntawm ib ceg willow.
  Hnav hauv pob zeb diamond thiab pearls ntawm daim teb,
  Thaum Frost muab rau peb ib tug snowdrift!
  
  Zoo nkauj cornflower nyob rau hauv lub caij ntuj sov sultry,
  Golden dej lily ntawm dej ...
  Lub blackbird trills txais tos rau tus neeg taug kev,
  Koj txaus siab nyob hauv hav zoov ntawm cov nyom!
  
  Cov ntxhais ntawm Elfi yeej ib txwm ntxim hlub -
  Slim, zoo nkauj - plaub hau yog hluav taws!
  Thiab cov nkauj uas Slavs hwm tau paub,
  Thiab cua sov blazed mus rau saum ntuj!
  
  Thaum dej nag ntws los ntawm cov pas dej,
  Cov ntxhais hluas nkauj luag thiab khiav...
  Peb tsis muaj ib tug txias txawm nyob rau lub caij ntuj no,
  Frost nyob rau hauv cov daus lilies ntawm lub hav tawg!
  
  Cov khoom muaj nqis ntawm Fatherland nyob rau hauv peb lub siab,
  Khaws nws, tab sis tsis txhob nkaum lub batyr!
  Peb qhib lub qhov rooj mus rau qhov nthuav dav ntawm lub vaj kaj siab,
  Peb yuav kov yeej tag nrho cov cosmos ntawm tag nrho cov ntug!
  
  Lub Fatherland yog ib qho yooj yim thiab majestic,
  Ntawm tus chij ntawm cov xim - lub neej ntawm cov neeg muab peb!
  Xws li lub zog radiant,
  Koj ncaj ncees saib Elf!
  
  Tus Tswv yuav muab nqi zog, ntseeg ib tug loj,
  Cia peb ua siab ncaj sawv rov los nrog kev tshawb fawb ...
  Thiab niam mus ib txhis liab hluas,
  Wb koom nrog peb pab neeg uas muaj hwjchim!
  Cov ntxhais no siab tawv heev thiab zoo nkaus li zoo heev. Thiab ntawm chav kawm lawv ob txhais ceg yog liab qab, thiab lawv ob lub mis yog tag nrog liab liab txiv mis - tsuas yog ntxim hlub, qab.
  Thiab lawv rov nias cov nyees khawm ntawm bazooka nrog lawv cov txiv mis liab liab thiab tso khoom plig ntawm kev puas tsuaj nrog lub zog tuag. Cov no yog cov ntxhais ntawm no, zoo kawg nkaus, txias thiab liab qab, puag ncig, liab heels.
  Cov hluas elves nyiam licking cov taw liab qab no heev. Thiab lawv saj zoo li honeycombs.
  Xws li elves yog cov neeg zoo thiab qab zib. Wb hais tias lawv zoo heev.
  Thiab yog hais tias lawv twb pib hu nkauj, ces nws feem ntau tig pob ntseg nrog ib tug raj;
  Kuv qhov kev xav tau ntaus
  Txhua yam ua ci ntsa iab, zoo li lub Kaum Ib Hlis!
  Thiab peb muab lub pitchfork rau ob sab ntawm dab phem,
  Thiab nws yuav zoo nkauj heev hauv ntiaj teb!
  
  Cov hnub qub zoo li no hauv peb lub ntiaj teb -
  Qee tus yog rubies thiab lwm tus yog pob zeb diamond!
  Peb sau tribute los ntawm cov neeg phem -
  Lub tshuab zoo li rab rauj thiab tsis nyob rau hauv qhov muag, tab sis nyob rau hauv lub qhov muag!
  
  Khw qhov rais qhov twg quasars
  Lub radiant hippodrome sparkles!
  Muaj qhov txhab qhov txhab hauv kuv tus plig -
  Zoo li muaj ib tug pogrom loj nyob rau hauv nws!
  
  Curl zoo li curls ntawm lub comet,
  Lamb ci - milky drift ci!
  Au cov uas tsis txawj tuag raug hu ua,
  Thov kom Elf nyob hauv lub yeeb koob mus ib txhis!
  
  Ib tug elf tu siab yuav ua li cas rau koob meej?
  Cia li cia lub kua muag poob ntawm koj ob lub qhov muag xiav ...
  Thaum txhua yam nyob ib puag ncig yog grey thiab qias neeg,
  Thaum koj tos nrog kev cia siab rau cua daj cua dub nyob rau lub Rau Hli.
  
  Nqa koj daim di ncauj tsis muaj hmoo nrog luag ntxhi -
  To taub tias lub ntiaj teb no tsis yog berries nyob rau hauv hav zoov.
  Tus ntxhais yuav muab nws cov hniav rau koj tam sim ntawd,
  Nyob rau hauv nws koj yuav ua kom ib tug tsim nyog npau suav los muaj tseeb!
  Cov no yog cov ntxhais nkauj - tsuas yog zoo nkauj thiab zoo nkauj, lawv saib super. Lawv tuaj yeem hais tau yooj yim tias yog cosmic thiab sib ntaus sib tua heev. Cov tub rog tseem muaj cov txiv mis ci ntsa iab nrog rubies, uas ci zoo li hnub qub hauv qhov tsaus ntuj.
  Thiab tus nplaig ntawm cov hluas elves greedily lick lawv thiab ntes cascades ntawm orgasm.
  Qhov no yog tiag tiag tag thiab utter kev zoo nkauj.
  Thiab tom qab ntawd cov ntxhais pib pov rab chais nrog lawv cov ntiv taw liab qab. Thiab cov hniav no qhib lub caj pas ntawm Putin tus dais.
  Thiab nws tig tawm los ua tau txias heev.
  Thiab yog li ntawd cov ntxhais pib nias cov nyees khawm ntawm cov nyees khawm nrog lawv cov txiv mis liab liab thiab teeb tsa cov phom rau hauv kev nqis tes ua.
  Thiab qhov kev cuam tshuam no, nws muab tawm, tej zaum, yuav luag tuag.
  Thiab cov elves zoo nkauj dua mowed Putin tus dais, tsav lawv mus rau hauv hleb.
  Tsis txhob hnov qab hu nkauj tib lub sijhawm;
  Ib tug ntawm peb fighters yog txoj kev,
  Nws puv pos thiab pos...
  Tom qab tag nrho, tsis muaj Vajtswv nyob rau hauv lub ntiaj teb no -
  Npau suav tawg ua hmoov av!
  
  Txhua tus vultures tuaj yeem peck
  Thiab lub vaj pem hauv ntej tau dhau los ua - qhov chaw pov tseg ...
  Tab sis cov neeg qaug zog npaum li cas,
  Tus elf hero mus qhov twg?
  
  Thiab yog li ntawd, tus Elf twb tsis nco qab lawm,
  Tus neeg txawv teb chaws muag li cas!
  Qhov twg muaj mais, ua mais,
  poob rau hauv abyss mus rau hauv abyss!
  
  Nyob ntawd, cov shards tig dawb nyob rau hauv lub teb,
  Thiab hais, tsa ib tug crow ...
  Peb xav, ntseeg nws yog qhov zoo dua los qhia,
  Yog li ntawd lub neej thiaj li ua tau ib lub vaj kaj siab!
  
  Tiamsis tus uas Muaj Hwjchim Loj Kawg Nkaus tau teb cov lus teb no -
  Xav noj ntau heev
  Lawv tau muab koj cov khoom noj ntxiv,
  Thiab qhov twg yog qhov feats thiab kev hwm?
  
  Rau Elfia koj yog fighters nrog txias,
  Tab sis tsuas yog txaus siab mamon ...
  Thiab lo lus xav tau, cov kwv tij xav tau -
  Koj tau muab pov tseg li hmoov av rau cov khoom!
  
  Zoo, peb pom zoo li cas?
  Heavy los ntawm tub nkeeg phem.
  Cia txoj kev tos peb, alas, txaus ntshai,
  Sib ntaus sib tua nrog suav tsis txheeb horde!
  
  Tab sis qhov no, peb yuav ua tiav -
  Vim lub teb chaws yog cov tub.
  Tsis txhob pw cov menyuam yaus hauv txaj
  Hauv kev ya mus rau comets zoo li eagles!
  
  Thiab rau lo lus teb kawg:
  Thaum twg txoj kev tshav ntuj yuav los?
  Yog li ntawd lub beam ntawm kev zoo siab hlawv mus ib txhis -
  Cia peb yaj daus thiab dej khov rau hauv peb lub siab!
  Cov ntxhais zoo nkauj hu nkauj, thiab lawv lub suab nrov heev thiab muaj suab nrov. Qhov tseeb, tsis muaj leej twg zoo nkauj dua li cov tub rog. Thiab lawv lub mis txiv mis ci ntsa iab zoo li rubies thiab cov khawm joystick raug nias.
  Warriors yog hluav taws tsis muaj kev hlub tshua ntawm orcs. Lawv ua nrog lub zog tsis muaj zog.
  Thiab nrog lawv cov ntiv taw liab qab lawv pov khoom plig ntawm kev puas tsuaj nrog kev tua neeg.
  Qhov ntawd yog li cas cov ntxhais - leej twg, yog tias koj ua rau lawv npau taws, yuav cheb roob. Cia li sim tawm tsam cov tub sab no.
  Nrog lawv txhais taw liab qab lawv pov peas ntawm kev tuag nrog lub zog loj, tua neeg.
  Cov no yog cov ntxhais txias thiab tshwj xeeb.
  Thiab thaum siv cov txiv mis liab liab, ib qho kev ua phem ntau dua yog qhov tshwm sim. Thiab ntau txhiab tus ntawm Putin tus dais tuag nyob rau hauv kev ua siab ntev ntawm cov ntxhais nrog liab qab, puag ncig, pob taws liab.
  Thiab cov ntxhais tseem hu nkauj tib lub sijhawm;
  Peb coob leej ntshai yav tag los ntawm lub ntiaj teb no,
  Dab tsi yog qhov zais hauv qab qhov tsaus ntuj nti ntawm ib-paus xyoo?!
  Txoj hmoo ntawm lub qab ntuj khwb yog txiav txim los ntawm lub caij nyoog thiab yuav,
  Qhov uas yuav muaj peev xwm kov yeej, kov yeej cov yeeb ncuab phem!
  
  Thiab tam sim no, suab tsaus,
  Muaj ntau ntau qhov sib txawv ...
  Hauv txhua lub hnub qub Dab Ntxwg Nyoog ua lub ntsej muag,
  Nws xav tig peb mus ua dab ntxwg nyoog ntawm parrots!
  
  Tsis muaj ib tug yaj saub hauv Fatherland, alas -
  Thiab muaj ntau yam qhia rau qhov chaw ua haujlwm!
  Thiab yog li ntawd, hleb tawm tuaj,
  Yog hais tias, twb hlawv nyob rau hauv lub nco qab ntawm Vajtswv!
  
  Lub sijhawm tsis raug rau worms,
  Peb txhua tus yog ib tug neeg khav theeb heev.
  Yog li ntawd cov txiaj ntsig tsis raug txo mus rau xoom,
  Peb yuav tsum ntxuav lub ntsej muag tsis huv!
  
  Kev tsis txaus siab tsis yog ib qho kev xaiv, koj paub
  Zoo, xav txog nws hais mav!
  Thiab ces nyob rau hauv txoj kev vam meej ntawm lub teb chaws,
  Yog tias koj tiv thaiv kab nrog rab phom tshuab!
  
  Ua tiav txoj haujlwm, thiab koj ua tiav
  Koj tuaj yeem ncav cuag qhov kawg!
  Yog hais tias rau xyoo koj tseem hluas -
  Nws zoo li lub foob pob, muab nws thiab tsis hais ib lo lus!
  
  Thiab rau qhov khoom plig - yuav yog kev hlub,
  Nyob rau hauv nws yog qhov txaus siab ntawm lub ntiaj teb kev txhaum!
  Thiab tsis txhob contradict lub motives,
  Caught los ntawm cua daj cua dub ntawm kev mob siab rau!
  
  Kev ntseeg yuav coj peb mus cuag Leej Txiv,
  Ua kom huv si, zoo dua kinder!
  Thiab pe hawm tus dav dawb hau rau Tswv Yexus,
  Qhov no yog lub tswv yim ntawm communism!
  Cov no yog cov nkauj uas tiag tiag tig rau thiab qhib txoj hauv kev loj. Warriors hu nkauj zoo nkauj thiab radiantly.
  Thiab lawv txuas ntxiv pov khoom plig ntawm kev puas tsuaj nrog lub zog tuag nrog lawv cov ntiv taw liab qab.
  Ntawm no yog cov ntxhais. Thiab kev poob cev qhev ntawm cov ntxhais zoo nkauj, cov orcs lo liab-kub crowbars rau lub luj taws liab qab ntawm beauties. Thiab cauterize nrog kev phem heev.
  Cov no yog cov kev zoo nkauj ntawm qib tsuas yog hyper .
  Thiab lawv tseem muab pov rau ntawm tus yeeb ncuab nrog lawv cov ntiv taw liab qab, tuag peas ntawm kev puas tsuaj. Thiab ultrasounds nchuav tawm ntawm lawv cov txiv mis liab liab, uas ua rau muaj kev co ntawm cov huab cua thiab cov crows raug ntaus hauv lub hlwb thiab tsis nco qab.
  Thiab lawv, ntog, pierced lub pob txha taub hau ntawm orcs thiab lawv tau raug tua tshwj xeeb. Thiab los ntshav, Putin tus dais tuag;
  Tsis yog, tus ceev faj yuav tsis ploj mus,
  Qhov zoo ntawm ib tug falcon, ib tug dav dawb hau!
  Lub suab ntawm cov neeg yog qhov tseeb,
  Ntxawm yuav nplawm tus nab!
  
  Tsis txhob ua okrshista ntawm lub zwm txwv,
  Ntaj ntawm Scarlet Army yuav rhuav tshem!
  Kuv elf, tsis nyob hauv paddock -
  Tsis txhob kov yeej leej niam ntawm txhua tus - dab ntxwg nyoog!
  
  Lub teb chaws nyob rau hauv no dawb huv,
  Nyob rau hauv nws tsuas yog tus ntsuj plig blooms!
  Nug rau khau bast hauv qhov cub,
  Peb txoj kev yog mus rau lub vaj kaj siab!
  
  Qhov kev txiav txim tshiab yuav
  Qhov twg txhua tus yog ib qho nrog Elf !
  Cov neeg yuav zoo siab
  Fatherland invincible!
  
  Vajntxwv qhov kaj nyob hauv kuv lub siab
  Kom peb tsis paub kev tu siab!
  Hmoov zoo qhib qhov rooj
  Cov hnub qub ci ntsa iab saum peb!
  
  Hauv kev tu siab, kev cia siab, kev ntseeg,
  Kuv ntseeg hauv kev xyiv fab, peb yuav!
  Cov hluas hloov
  Peb yog peb tus kheej txiav txim!
  
  Txhua tus neeg tua rog tau hwm
  Txhua tus muaj lub siab tawv.
  Mus rau hauv kev sib ntaus sib tua nrog ib zaj nkauj
  Tsis muaj zog Ethian kauj ruam!
  
  Kuv ntseeg tias tag nrho lub ntiaj teb yuav sawv!
  Yuav muaj qhov kawg rau orcism!
  Lub hnub yuav ci ntsa iab!
  Txoj kev, illuminating elfinism !
  Cov no yog cov ntxhais ntawm no - cov chav kawm txias tshaj plaws thiab zoo tshaj plaws. Cov poj niam tub rog tau pov rab chais hniav nrog lawv cov ntiv taw liab qab thiab txiav tawm lub taub hau ntawm Putin tus dais.
  Cov no yog ib co ntxhais amazing ntawm no. Thiab lub duav ntawm elves yog nyias, thiab lub duav yog dav, thiab xovxwm yog embossed. Ntawm no, cov orcs tsis tuaj yeem tiv thaiv cov tub rog.
  Lawv yog cov amazing thiab tsuas yog amazing. Thiab muaj zog ultrasound nthwv dej raug tso tawm los ntawm lub txiv mis liab ntawm lub hauv siab. Thiab cov crows ib zaug ntxiv rau ntawm lub hlwb. Thiab lawv tau stunned thiab dag. Thiab lawv coj nws zoo li lub club thiab tawg nws.
  Thiab tau muaj kev poob siab txaus ntshai. Thiab cov tub rog succumbed rau lawv lub zog zoo kawg.
  Thiab dua cov tub rog tau nce thiab hu nkauj;
  Tau kawg nws yog ib qho nyuaj rau kwv yees
  Yuav muaj dab tsi tshwm sim hauv lub ntiaj teb tshiab no!
  Peb yuav ya mus saum ntuj,
  Zaum hauv lub hnub qub dav hlau!
  
  Tsis muaj pes tsawg lub ntiaj teb nyob saum ntuj,
  Txhua tus muaj nws tus kheej sublunar ntiaj teb.
  Nyob rau hauv lub stroke ntawm lub stellar oar,
  Kuv ntseeg Milky Way, peb yuav kov yeej nws!
  
  Muaj kev phem kev qias nyob hauv txhua lub qab ntuj khwb
  Tab sis yog tias Elfinism txoj cai ...
  Ces cia siab rau kev hwm.
  Thiab dualism tsis yog nyob rau hauv siab hwm!
  
  Tus tua neeg tsa nws rab ntaj hla peb,
  hem kom nyob hauv kev zoo siab cuam tshuam!
  Qee lub sij hawm tu siab, quaj, quaj,
  Peb niam los kua muag!
  
  Thiab tej zaum tho qhov chaw
  Qhov chaw kawg qhov tob!
  Tus uas nws lub siab txawj ntse
  Zoo nkauj, ntse, zoo tub!
  
  Cov xeeb ntxwv pib loj hlob
  Cov teb nplua nuj thaum kaj ntug!
  Saum toj no peb yog Vajtswv tus Vaj Ntsuj Plig Dawb Huv,
  Nrog hneev thiab hlub nws!
  
  Tom qab ntawd peb yuav tsum ntseeg hauv lub vaj kaj siab
  Catch me nyuam luag ntxhi...
  Ua Vajtswv tsaug -
  Extend kuv xov ntawm lub neej!
  
  Yuav ua li cas pab cov neeg thoob plaws ntiaj teb,
  Txhawb kev vam meej thiab ua siab zoo,
  Kom lub teb chaws muaj hwj chim,
  Txhawm rau qhuas kev zoo nkauj nrog lyre!
  
  Tom qab tag nrho, nws tsis yog rau tsis muaj dab tsi uas koj yog ib tug neeg,
  Zoo li ib tug noog ya mus saum ntuj!
  Koj puas xav ua kom koj tus npau suav ua tiav
  Nyob rau hauv uas lub siab, lub cev!
  . Tshooj 22
  Cov ntxhais hu nkauj zoo siab heev thiab Maria Kolesnikova - super
  Ntawm no yog ib zaj nkauj zoo heev uas cov ntxhais hu. Thiab zaj nkauj no zoo kawg li os. Yog li ntawd cov tub rog hu nkauj zoo heev. Thiab lawv muaj cov suab zoo li no thiab amazing.
  Ib tug ntawm cov elves hais wittily:
  - Tus Fuhrer taub hau, thiab tsuas yog phem!
  Thiab nws qhia nws tus nplaig ntev thiab tom.
  Lwm tus elf wittily hais tias:
  Leej twg tsis hlub Putin?
  Txhua tus hlub Putin!
  Leej twg tsis hlub Putin?
  Nws nyob hauv tsev lojcuj ntev!
  
  Tab sis Vladimir lub taub hau,
  Peb tsis ntshai kiag li
  Thiab tus thawj tswj hwm tsis zoo,
  ruam xav!
  Cov ntxhais qhia lawv tus kheej heev wittily thiab qw. Thiab tom qab ntawd lawv pov cov koob tshuaj lom nrog lawv cov ntiv taw liab qab thiab tho Putin tus dais kom tuag nrog lawv.
  Thiab tom qab ntawd lawv yuav coj nws thiab pib hu nkauj;
  Tsis muaj lwm Leej Txiv nyob hauv lub qab ntuj khwb,
  Peb lub ntiaj teb zoo li lub hnub qub nyob saum ntuj...
  Nrog kev ntseeg, kev cia siab thiab kev npau suav dawb huv,
  Peb yuav kov yeej lub hom phiaj ci ntsa iab!
  
  Lawv tau ua thawj kauj ruam hauv qhov chaw
  Elfarin muab tus yuam sij rau saum ntuj ceeb tsheej !
  Txhua tus tam sim no zoo li tus kws tshaj lij tshaj lij,
  Tau paub lub ntiaj teb ntawm cua daj cua dub!
  
  Zoo, xav txog cov hnub qub -
  Hauv daim tawv nqaij ntawm cov tsiaj, peb tau sib tw nrog ib lub club!
  Lub ntsiab lus ntawm kev vam meej yog imperishable, nyob mus ib txhis,
  Cia science ua rau peb muaj zog!
  
  Es tsis txhob muab nqi zog nyob rau hauv ob txhais taw ntawm pos,
  Qhov xwm txheej no zoo li tus hma phem!
  Raven quaj: txiv neej nyob twj ywm -
  Thiab cov Cherubs luag ntxhi lawv lub ntsej muag npau taws heev!
  
  Tsuas muaj ib txoj kev tawm ntawm lub abyss,
  Tswv Ntuj yog lub hwj chim ntawm Tswv Ntuj tsim.
  Koj yuav dhau los ua cov ntsiab lus, ntseeg kuv, tus tswv,
  Yog kev pom los txog kev paub!
  
  Yog li tsis txhob dhuav ntawm koj lub rooj, me nyuam
  Koj tau txais lub zog loj!
  Koj yuav ua lub vaj kaj siab rau koj tus kheej, tus tub hluas,
  Koj tuaj yeem tsim qhov koj tsuas yog npau suav xwb!
  
  Hauv lub ntiaj teb tshiab, kev paub tseem xav tau,
  Peb cov kwv tij nyob ntawd, kuv ntseeg cov txheeb ze.
  Cia tsis muaj kev sib cav nyob hauv lub qab ntuj khwb,
  Peb txhua tus yog tsev neeg ntawm peb Niam Elf!
  Qhov no yog li cas cov ntxhais hu nkauj witty thiab qub. Thiab lawv lub suab tsuas yog yug los ua txuj ci tseem ceeb.
  Lawv coj li ntawd, thiab cov ntxhais hu nkauj zoo heev. Thiab dua lawv tuaj yeem nqa thiab hu nkauj rau saum lawv lub ntsws. Thiab qhia lawv sonorous thiab txias heev thiab amazing lub suab.
  Cov no yog cov ntxhais, yog lawv hu nkauj lossis ua si, thiab yuav txias hauv kev sib ntaus sib tua.
  Thiab cov tub rog dua xob laim los ntawm lub txiv mis liab qab ntawm lub hauv siab thiab tua cov orcs. Txhua yam tshwm sim paradoxically hauv kev ua tub rog. Thiab liab qab, puag ncig heels ntawm cov ntxhais pov cov khoom puas tsuaj ntawm kev puas tsuaj. Uas yog kev puas tsuaj tiag.
  Thiab cov ntxhais elf cia li tsav cov neeg tawm tsam, qhov no, Putin tus dais, mus rau hauv lub hleb. Thiab qhov no yog qhov tseem ceeb thiab tsis muaj kev cuam tshuam nrog kev puas tsuaj tag nrho.
  Thiab cov tub rog qhia lawv tus kheej ua siab loj heev. Thiab lawv yuav coj nws, thiab xuav nrog kev npau taws heev, siv lawv cov ntiv taw liab qab. Thiab tus xuav no yog neeg lag ntseg thiab hits lub hlwb. Thiab tsim ib tug kiv puag ncig nyob rau hauv lub taub hau ntawm crows.
  Thiab lawv, tau poob kev nco qab, poob, thiab tho lub taub hau ntawm orcs nrog lawv cov beak ntse.
  Tom qab ntawd lawv rov hu nkauj nrog kev zoo siab heev, thiab liab qab lawv cov hniav;
  Huag Pushkin, koj eccentric tsis yog,
  Peb tsis xav mob lub caij nplooj ntoos hlav!
  Tom qab tag nrho, tsis hnov tsw ntawm May tshuaj ntsuab,
  Muaj peev xwm tsav txhua tus neeg tawm ntawm lub rooj zaum!
  
  Snowdrops tawg thaum lub caij nplooj ntoo hlav
  Lawv muaj qhov purity ntawm hmo ntuj glaze ...
  Muab yug rau ib tug mos mos npau suav
  Tus tub hluas xav cua daj cua dub dua!
  
  Nyob rau hauv lub caij nplooj ntoos hlav lub txias yuav rov qab,
  Kev phem kev qias yuav ploj mus...
  Yos hav zoov muaj koob meej mus ib txhis
  Haus tus nkauj xwb ua tsis taus pa!
  
  Raws li nyob rau hauv cov hluas, txhua yam yog zoo,
  Thiab May yog cov hluas ntawm xwm!
  Lub woodpecker yog bludgeoning nrog chisel,
  Thunder yog co, spewing vaults!
  
  Thaum lub caij nplooj ntoos hlav cov kwj deg gurgle zoo li lub trill,
  Thiab cov muses txaws lub ringing nthwv dej ntawm lawv.
  Ntawm no yog cov berries loj hlob -
  Kev zoo nkauj sov lub siab!
  
  Txhua yam hauv peb cheeb tsam yog qhov zoo nkauj,
  Nyom zoo li velvet nyob rau hauv ib tug poj niam hnav ris tsho.
  Txawm li cas los xij, qhov muag tsis pom
  Siv zog los nyob hauv lub nroog stubbornly!
  
  Vim li cas peb thiaj xav tau ib lub nroog thiab ib lub zos,
  Ua zoo li tus neeg siab phem thiab taug kev hauv hav zoov.
  Thiab yog tias muaj daus,
  Khiav taw liab qab tsuas yog ua kom txias dua!
  
  Cov xeem tau muab lub zog ntawd,
  Uas peb yuav kav li vaj tswv.
  Ntawm no rye yog golden nyob rau hauv lub teb,
  Los ntawm lub icon lub ntsej muag ci nruj!
  
  Svarog Slavyan Leej Txiv Dawb Huv -
  Nws txib kom hlub thiab ua neej rau cov kwvtij!
  Leej twg yog ib tug neeg ncaj ncees
  Tom qab tag nrho, tus Creator nws tus kheej txais kev ntsia saum ntoo khaub lig!
  
  Thiab tus knight yuav ntse nws rab ntaj,
  Vim muaj kev kub ntxhov hauv lub neej!
  Tus Tswv hais tias: Kuv yuav tsis muab kev thaj yeeb,
  Tom qab tag nrho, ntuj raug txim, ntseeg kuv, yog impotence!
  
  Yog li tsis txhob ntseeg tias kev pw tsaug zog yog ntuj ceeb tsheej
  Qhov tseeb, lub ntsiab ntawm kev zoo siab yog kev txav mus los.
  Thiab koj sib ntaus thiaj li twv -
  Yog li ntawd tus tua neeg thov kev zam txim!
  
  Thiab yog tias nws rov qab los ntawm nws tus kheej,
  Qws yuav pab, ntseeg koj tus tub!
  Tshem plua plav thiab clutter tawm ntawm koj lub taub hau:
  Dab tsi ua rau koj quaj - Kuv yuav tsis lees paub!
  Cov kev sib ntaus sib tua txuas ntxiv nrog kev ua siab ntev thiab muaj peev xwm. Muaj ntshav ntws ntau. Feem ntau cov ntxhais elf sib ntaus sib tua, lawv siv lawv cov ntiv taw liab qab.
  Thiab yog tias lawv sib ntaus sib tua, nws yog qhov tuag taus heev, rhuav tshem Putin tus dais.
  Kev sib ntaus sib tua yuav tsum tau hais tias ntshav siab heev. Thiab cov ntxhais tseem nyob ntawm Zelensky lub pyramidal tso tsheb hlau luam.
  Thiab qhov no yog qhov kev tawm tsam hnyav heev. Thiab nws muaj qhov nyuaj hleb style cuam tshuam.
  Thiab cov ntiv taw liab qab pov khoom plig ntawm kev puas tsuaj nrog lub zog loj, kev puas tsuaj.
  Thiab cov ntxhais elf hu nkauj ntau dua;
  Kuv Leej Txiv yog tus ntsuj plig muaj zog,
  Nws tsis muaj qhov sib npaug hauv lub ntiaj teb kev phem no ...
  Tom qab tag nrho, Elfia zoo npaum li cas -
  Muaj ntau qhov sov thiab qhov kaj nyob hauv nws!
  
  Sib ntaus rau nws, mus rau ntuj txiag teb tsaus nrog cov crows,
  Tom qab tag nrho, tsis muaj Motherland nyob rau hauv lub ntiaj teb no muaj nuj nqis dua!
  Tom qab tag nrho, kev qia dub yog kev dag dag,
  Thiab tus dab phem ua rau nws lub ntsej muag qias neeg!
  
  Koj ua dab tsi rau lub tebchaws - cov txiv neej, peb yog dav dawb hau,
  Dab tsi peb tuaj yeem ua rau Patronymic tsis txaus!
  Peb yog cov tub uas muaj koob meej - xav txog qhov sib npaug ntawm Vajtswv,
  Cia peb khob dab tsi nyob rau hauv txoj kev ntawm lub pedestal!
  
  Au kuv lub tebchaws yog thaj av dawb huv,
  Tej zaum peb tsis nco qab pab koj!
  Xav txog ib tug detachment, ib tsev neeg,
  Txiv yawg txawj ntse Fralin !
  
  Hauv kuv lub tebchaws loj, muaj lub cim ntxim nyiam,
  Lub tsho tiv no ntawm caj npab nrog ob lub taub hau dav dav nthuav tawm!
  Sib ntaus sib tua nrog lub plhaw, nrog lub damned horde,
  Cov neeg txaus siab Solntslavnaya Elf !
  
  Nov yog kuv cov tub rog - nws nkag mus hauv Orklin, thundering,
  Nazism hordes cheb cov dab phem!
  Los ntawm "Tigers" thiab "Panthers" muaj cov khib nyiab khib nyiab ,
  Twb yog dab ntxwg nyoog xav kom muaj kev sib ntsib!
  
  Lawv yuav nchuav tawm lub lava ntawm ntuj raug txim - hais lus,
  Dab tsi yog tus tshaj tawm ntawm ib pob crows nqa!
  Thiab tus poob yuav sawv rov los, mus rau txoj sia nyob mus ib txhis,
  Tswv Ntuj yuav pub txoj sia nyob mus li,
  Tsis tas yuav sib cav nrog tus Tswv
  Cia peb rau siab ntseeg: koj thiab kuv!
  Qhov no cov ntxhais hu nkauj zoo heev. Thiab tso cov khoom plig ntawm kev puas tsuaj nrog lub nrig loj loj. Qhov ntawd yog qhov kev tuag ntau npaum li cas.
  Thiab yog li ntawd cov tub rog tau coj nws thiab dua, nrog kev txaus siab heev, raug rho tawm hluav taws xob los ntawm lub txiv mis liab liab ntawm lawv ob lub mis thiab yeej coj nws thiab tua nws. Qhov no yog qhov txias heev thiab kev puas tsuaj. Thiab tsis muaj leej twg hais rau tes.
  Cov ntxhais luag ntxhi. Thiab tom qab ntawd tus elf nrog cov plaub hau ntshav nias lub pob ntawm bazooka nrog lub txiv mis liab liab ntawm nws lub hauv siab thiab hu nkauj:
  - Hwj chim hais cov elves rau peb,
  Cov orcs yuav txaj muag!
  Cov ntxhais hu nkauj zoo siab thiab thaws zoo li pob. Thiab cov pob yog tshwj xeeb rau ping pong.
  Thiab ntawm chav kawm, txawm txhais taw liab qab pov koob tshuaj lom, thiab khob tawm Putin tus dais.
  Tib lub sijhawm, cov ntxhais kuj hu nkauj;
  Ntaus ncaj qha tsis zais,
  Tsis muaj kev ntseeg rau cov lus tau ntev lawm!
  Paj huam yuav tsum tua zoo li tso tsheb hlau luam,
  Ntaus tus yeeb ncuab ntawm lub duav!
  
  Tej yam zoo li lub suab ntawm rab phom tshuab -
  Yog li ntawd cov dej ntws tsis tu ncua!
  Thiab ib tug nplawm nyob rau hauv lub ntsej muag, ib tug grenade tawg,
  Thiab los ntawm ib nrab ruble lub cua daj cua dub ntawm ib ruble!
  
  Koj tsis tuaj yeem tsim kev zoo siab los ntawm kev ua phem,
  Tab sis tsis muaj lub neej tsis muaj kev ua phem!
  Ua kom lwm tus taug kev hauv kab,
  Koj yuav tau txais zaub mov noj!
  
  Koj tuaj yeem ua si ua si phem,
  Tab sis kev ua zoo yog xav tau ...
  Hauv plawv peb yog miv, tsis yog tsov,
  Thiab ib tug broom tuaj yeem ncaws koj hauv lub nroog Yeiuxalees!
  
  Yog, rab ntaj yog ib qho kev lees paub,
  Muaj qhov tseeb hauv nws, tsis yog txhaum!
  Tsis txhob ua tus kav tsis ncaj,
  Tsis txhob pe dab ntxwg nyoog!
  
  Nyob rau hauv tej nplooj ntawm hav zoov kev xyiv fab,
  Nyob rau hauv tej kev nplij siab cornflower.
  Mus rau hauv lub abyss ntawm lub hnub nyoog laus -
  Cia cov plaub hau grey ploj mus hauv lub tuam tsev!
  
  Koj tsis tuaj yeem yuav koj tus kheej lub siab
  Thiab koj yuav tsis muaj peev xwm muag lub meej mom!
  Peb sau ib zaj dab neeg txog lub neej
  Hmoov zoo niam txiv tsis yog niam!
  
  Foom koob hmoov rau tus uas tsis ntshai tuag,
  Tom qab tag nrho, tsuas yog lub siab tawv; paub nws nyob!
  Peb ya mus zoo li ib tug falcon,
  Thaum koj dhia, koj twb xeem dhau lawm!
  
  Rau ib tug coward, ntuj txiag teb tsaus thiab lub vaj kaj siab,
  Kev mob siab nrog luag nyav tos!
  Koj puas xav tau kev zoo siab thiab tuab dua,
  Koj lub siab yuav yaj cov dej khov!
  
  Ces leej twg yuav los ua koj tus kwv,
  Ces hwm tus fighter nyob txhua qhov chaw...
  Thiab lub tsev thiab vaj tse yuav nyob sib haum xeeb,
  Kev txaus siab coj peb mus rau qhov kev ua yeeb yam!
  Cov ntxhais hu nkauj zoo heev. Delightful warriors ntawm ib chav kawm impressive. Sim lo ib ncig zoo li no. Thiab cov tub rog zoo nkauj thiab ci ntsa iab.
  Cov tub rog tub rog qhia lawv tus cwj pwm qus. Thiab sparkle nrog sapphire ob lub qhov muag.
  tso ib yam dab tsi hyper-destructively ib zaug.
  Thiab lub zog ntawm cov ntxhais tseem nyob rau hauv lawv cosmic aplomb. Thiab xob laim tawm ntawm ob lub qhov muag thiab navels.
  Thiab cov ntxhais coj nws thiab pov peas ntawm tag nrho kev puas tsuaj nrog lawv liab qab pob taws. Thiab lawv tau pom ib yam dab tsi zoo sib xws nrog cov lus qus thiab kev haus cawv.
  Cov no yog cov ntxhais zoo nkauj thiab tshwj xeeb ntawm no. Thiab lawv txhua tus qhia li cas.
  Thiab dua xob laim los ntawm ruby txiv mis ntawm lub mis. Thiab cov crows poob nyob rau hauv lub tshuab thiab poob, knocked down los ntawm qhov tso tawm. Thiab cov beaks tho lub taub hau ntawm txhua hom orcs.
  Nyob rau tib lub sijhawm, cov ntxhais hu nkauj nrog kev zoo siab heev;
  Tsis muaj lub tebchaws zoo nkauj dua ntawm Elfia,
  Sib ntaus rau nws thiab tsis txhob ya!
  Tsis muaj neeg zoo siab dua nyob hauv lub qab ntuj khwb
  Lub ntiaj teb tag nrho yog lub teeb ntawm lub teeb Elf!
  
  Txhua lub teb chaws muaj cov dav hlau zoo tshaj plaws,
  Thiab cov tsheb tsuas yog cov chav kawm sab saum toj!
  Cov phooj ywg tab tom yuav ya mus rau hauv qhov chaw,
  Yam tsawg kawg hem Karabas los ntawm hauv av!
  
  Orklin lub tank tau rhuav tshem txhua tus,
  Thiab hauv Orktay lawv mus rau Oclin !
  Peb pom elfinism nrog lub hnub nyob deb,
  Cia cov nkoj caij nkoj mus rau Venus!
  
  Peb yuav tsim lub zos nyob rau Mars
  Thiab Jupiter yuav kov yeej!
  Thov kom muaj kev zoo siab thoob plaws lub qab ntuj khwb,
  Thiab lub cim yuav tsuas yog tsib!
  
  Tsis muaj lub teb chaws ntawm cov lus qhia dearer rau peb,
  Thiab dearer, zoo nkauj dua tsis pom!
  Thawj zaug yog Fenin ci ntsa iab,
  Phtalin txuas ntxiv mus!
  
  Orkler xav rhuav peb lub ntiaj teb,
  Thiab tawm tsam treacherously nyob rau hauv lub caij ntuj sov tshav kub!
  Ib tug muab ib tug dag dag rau tus ntsuj plig
  Ua koj txoj kev khi lus nrog Xatas!
  
  Lub siab phem orcs tsis dhau lawv qhov kev sim,
  Txhawm rau rhuav tshem Elfya thiab elves !
  Nws tsis yog Goldfish uas pab,
  Thiab ib qho khoom muaj nqis tshaj tawm!
  
  Thiab nws tsis yog tus Tswv uas yuav pab koj,
  Thiab txawj, ncaj ncees, siab zoo!
  Cia cov dab tsis grin lawv lub ntsej muag predatorily -
  Tsis txhob rhuav lub ntsia liaj qhov rooj tsim!
  
  Kev ntseeg tuaj yeem txav roob
  Yog koj muaj laj thawj los ntseeg nws!
  Thiab tom qab ntawd peb yuav tau txais ib qho txuj ci tseem ceeb, cov kwv tij,
  Qhov uas ua rau peb ua siab loj thiab hwm!
  
  Cov neeg tuag yuav tsum tsis txhob quaj iab,
  Vim lub cev nqaij daim tawv tsuas yog cov pa taws tsis yooj yim!
  Thiab lawv yuav hloov khau ntaub nrog khau bass thaj tsam qias neeg,
  Hauv lub ntiaj teb tshiab - hluas dua!
  
  Thiab tom qab ntawd, rau lub suab ntawm Rod lub horn,
  Peb yuav ntsib cov phooj ywg, thiab paub koj cov yawg koob!
  Vim lub ntuj tig los rau peb,
  Peb yuav tsim peb lub vaj kaj siab!
  Cov ntxhais, tau kawg, hu nkauj zoo heev, thiab qhia lawv tus nplaig ntev thiab zoo nkauj.
  Thiab cov ntiv taw liab qab pov cov koob ntse heev thiab tuag taus. Zoo heev.
  Thiab lawv poob ncaj qha rau hauv caj pas thiab lub qhov ncauj ntawm orcs. Ua ib tug killer cuam tshuam.
  Ib tug elf nrog cov plaub hau crimson coj thiab banged rau Putin tus dais thiab khob lawv tawm siv strawberry mis txiv mis. Thiab nws tau hloov mus ua txias heev.
  Cov ntxhais no thiab lawv cov pob taws liab qab tsuas ua haujlwm xav tsis thoob. Thiab damn lawv muaj cov nyhuv killer.
  Qhov ntawd yog li cas lawv gouge, thiab cia peb lo nrog xob laim thiab los ntawm cov txiv mis liab liab qhia lawv txoj kev tuag thiab kev puas tsuaj.
  Thiab dua, los ntawm ruby txiv mis, qhov tsis tshua muaj neeg ua phem thiab cuam tshuam tshwj xeeb thiab faus Putin tus dais hauv lub hleb.
  Thiab tom qab ntawd cov ntxhais tau pib hu nkauj dua;
  Kuv tau cog lus rau Niam Txiv
  Ua hauj lwm rau lub qab ntuj khwb, coj qhov kaj nyob mus ib txhis!
  Cia tej kev nyuaj siab thiab kev tsim txom los ntawm qhov pib,
  Yos hav zoov quaj - zoo li koj yog menyuam yaus!
  
  Au, Vajtswv tu siab npaum li cas hauv lub qab ntuj khwb-
  Raws li yog dab ntxwg nyoog ntawm lub ntiaj teb no yog tus Creator!
  Lub tsev yuav raug puas tsuaj los ntawm ib tug txaus ntshai tshuab,
  Cov tub ntxhais hluas uas tawg yuav mus rau qhov ntxa!
  
  Tsis yog, tsis txhob nrhiav kev lees paub ntawm lwm tus
  Rau lub yeeb koob ntawm peb Niam Txiv, neeg dawb huv!
  Thiab kuv xav tau kev ua siab loj unearthly,
  Yuav ua li cas kom tsis txhob nyob twj ywm ib tug tub qhe txom nyem!
  
  Vim lub cosmos tsis yog puag ncig,
  Nws yog infinite - zoo li tib neeg xav!
  Thiab ib tug neeg tab tom nrhiav ib tug phooj ywg nyob rau hauv qhov chaw,
  Txawm tias peb txoj hmoo yog kev sib ntaus sib tua!
  
  Peb tsis yog yug los rau kev lom zem,
  Qhov ntau yog hnyav, tab sis tsis muaj lwm yam!
  Tom qab tag nrho, cov Russians yeej ib txwm muaj peev xwm sib ntaus sib tua,
  Kuv kuj yog ib tug tub rog, txawm kuv tseem hluas!
  
  Kuv yuav tsis dag, deceiving godlessly,
  Nws hlub tsov rog, kev xav tsis yaj!
  Tab sis nws nyuaj rau kuv to taub
  Txiv lub suab quaj, tus kuv hlub!
  
  Thiab tam sim no kuv muaj kev xaiv dua
  Sib ntaus nrog kev hwm lossis tuag!
  Yog li qhov kev sib raug zoo ntawm daim npav ntawm txoj hmoo poob tawm,
  Hauv qab tsuas yog lub abyss thiab tus ncej txhawb nqa!
  
  Tab sis tam sim no kuv tau sau kuv lub siab nyiam rau hauv lub nrig,
  Kuv nyeem ib lo lus thov, kuv cov leeg tensed!
  Pov tus yeeb ncuab tawm ntawm lub pedestal
  Ib txoj hlua ringing plays hauv plawv!
  
  Tam sim no kuv paub tias yeej yeej
  Thov kom Elfia kav mus ib txhis!
  Peb yuav nyob deb tshaj plaws ntawm lub ntiaj teb,
  Cia peb qhuas tus Elf hauv cov paj huam thiab paj huam!
  
  Txhawm rau ntxiv dag zog rau lub tebchaws Saint Elf,
  Peb yuav tsum muaj kev paub txog tus ntsuj plig!
  Tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus tau thov Vajtswv,
  Yog li ntawd lub teeb ntawm lub ntiaj teb kev paub tsis tawm mus ib txhis!
  Tom qab tag nrho, cov ntxhais ntawm no tsuas yog glamorous elves. Lawv zoo nkauj heev thiab amazing. Tsis yog, koj tsis tuaj yeem hla lawv.
  Hauv kev qhuas rau cov ntxhais zoo li no, koj tuaj yeem nyob ntev heev.
  Thiab yog hais tias lawv kuj coj nws thiab ntaus xob laim los ntawm lawv cov hlab ntsha.
  Thiab lawv yuav zoo nkauj hlawv Putin tus dais.
  Ntawm no yog cov ntxhais zoo siab - qhov zoo tshaj plaws. Thiab lawv qhia lawv cov lus zoo kawg nkaus.
  Ib tug ntawm lawv, ib tug fucking orc, hais tias:
  - Alexander lub Great tau so!
  Lwm tus pom zoo nrog qhov no:
  - So thiab khib!
  Thiab nws pov lub txiaj ntsim ntawm kev puas tsuaj nrog nws cov ntiv taw liab qab ntawm lub zog tuag taus.
  Cov no yog cov ntxhais zoo li no. Tsuas yog muaj zog thiab muaj zog.
  Thiab yog li ntawd cov tub rog tau muab nws dua thiab hu nkauj;
  Nyob nrog pog
  Ob tug nyuj zoo nraug ...
  Orcs tau tuaj
  Cov geese tau calved!
  Tau kawg, cov ditties ntawm no yog qhov ci ntsa iab tshaj plaws thiab zoo siab nrog kev xav zoo.
  Thiab cov tub elf tseem sib ntaus sib tua. Lawv yog cov neeg loj loj uas ua nrog tus cwj pwm colossal.
  Thiab cov tub hluas kuj qhia feats. Thiab cov tub elf, uas tseem yog menyuam yaus thiab pov khoom plig ntawm kev puas tsuaj nrog lawv cov ntiv taw liab qab. Thiab tseem lawv hu nkauj;
  Hauv kev sib tw, tus tho kev, tsis txhob qaug zog,
  Txawm yog txoj kev nyuaj thaum muaj tsov rog!
  Rau lub yeeb koob ntawm Niam Txiv - Lub Hwj Chim Dawb Huv,
  Tom qab tag nrho, kev ntseeg thiab cov tub hluas paub tias tseem ceeb!
  
  Tsis ntev los no, lub ntuj nyob kaj siab lug,
  Cov spikelets tawg zoo li kub hauv daim teb!
  Tab sis Putin dai ib tus npua snout hauv peb lub ntsej muag,
  Vajtswv pub nws mus txog lub ntxa!
  
  Nyob rau hauv lub horn peb mus camping,
  Tab sis peb txoj kev yog ntawm Orkmacht hauv qab.
  Cov neeg txaus siab ntawm Radiant Fatherland,
  Peb txhua tus npau taws ua ke!
  
  Autumn tuaj nrog cua tom,
  Tab sis tsis txhob hnav khau tsis tau!
  Hais rau ib tug phooj ywg: khiav pom koj sai sai no,
  Paub yuav ua li cas tawm tsam cov pioneer ntawm pab tub rog!
  
  Peb derail lub echelons,
  Thiab los ntawm ambush peb ntaus cov kab!
  Cov menyuam yaus khiav ko taw liab qab los ntawm cov daus,
  Thiab cov tswv yug yaj qw tom qab!
  
  Thaum lub caij txias, ib qhov hluav taws kub npog peb,
  Txhawm rau txo qis qis qis los ntawm qhov txias!
  Tshem tawm qhov tsaus ntuj uas Elf npog nrog kev phem,
  Restore cov xov tawg!
  
  Au Tswv Yexus ntawm Lub Tebchaws Dawb Huv,
  Koj tau cog lus tias kev tshav ntuj rau cov neeg!
  Tam sim no lo lus hlub tshua yog qee yam qus,
  Nyob ib ncig ntawm tsuas yog ib lub pob zeb hauv cov hlau txias!
  
  Tom qab tag nrho, nyob rau hauv txias, txawm Roses txias,
  Tab sis lub siab yog Vajtswv nyob dawb huv!
  Tom qab ntawd cov dej khov uas muaj hnub nyoog laus yuav yaj,
  Thiab cov zib ntab qab zib yuav ntws hauv cov dej!
  
  Cia peb muab cov saw hlau ntawm tyranny los ntawm Fatherland,
  Tus txiv neej txaus siab yuav ncaj nws lub xub pwg nyom!
  Hauv kev ywj pheej, tau kawg, peb txhua tus zoo siab dua,
  Ntxiv ceev rau cov hnub qub ntev-ntau khiav!
  Cov pioneers no - taw liab qab thiab tanned tub nyob rau hauv luv luv yog zoo kawg nkaus.
  Thiab lawv cov me nyuam ko taw pov me me tab sis kev puas tsuaj peas ntawm kev tuag.
  Thiab cov ntxhais elf sib ntaus.
  Thiab cov ntxhais los ntawm cov neeg glamorous, raws li lawv coj nws, thiab blasted ntawm tus yeeb ncuab los ntawm nias lub nyees khawm nrog ruby txiv mis lub mis. Thiab txhua yam hloov tawm zoo heev thiab tuag taus.
  Cov tub rog ko taw, ntawm chav kawm, tsis muaj khau. Lawv yog ib tug liab qab thiab amazing.
  Thiab muaj peev xwm tsim lub cev tiag tiag.
  Los yog tej zaum nws yog ib qho teeb meem?
  Thiab tus ntxhais lub cev yog cov leeg thiab cov leeg pob txha. Thiab koj yuav tsis pom leej twg zoo nkauj dua li cov ntxhais zoo li no. Lawv yuav ua yam uas lwm tus ua tsis tau.
  Thiab yog hais tias cov ntxhais twb whistling, ces tus crows yuav poob rau lub taub hau ntawm Putin tus dais thiab tawg lawv pob txha taub hau.
  Qhov no yog tiag tiag yuav amazing thiab amazing.
  . Tshooj 23
  Maria Kolesnikova yog thawj tus ntawm no thiab ib tug ntxhais txias heev. Thiab nws tsis ua dab tsi? Thiab nws pab neeg tseem nyob ntawm qhov siab zoo - tsuas yog hyper .
  Thiab tom qab ntawd cov ntxhais yuav coj nws thiab hu nkauj;
  Elven warrior siab tawv -
  Pom tau tias koj tsis tau paub ntshai txij thaum yug los!
  Tab sis qhov tseeb nws yog neeg ruam
  Koj yuav tsis tau txais kev cawmdim!
  
  Qhov no yog xob laim khawv koob ntawm kev npau taws;
  Lub hwj chim ntawm tus ntsuj plig zoo kawg nkaus!
  Scatter cov pob txha rau hauv ashes,
  Koj yuav pom kev tuag nyob rau hauv lub clutches ntawm cov qus!
  
  Koj cov pob txha yuav tawv zoo li pob zeb,
  Vim tus dab ntxwg nyoog yuav nyeem ib tsab ntawv ntawm no!
  Wb muab kuv tus me ntxim hlub tso rau hauv qab koj,
  Ib yam dab tsi rau kev txhim kho ntawm lwm tus!
  
  Xav tias koj muaj peev xwm
  Ua rau peb muaj kev vam meej!
  Tab sis zoo li dab nyob hauv plab
  Koj raug kev kub ntxhov!
  
  Damn tsis muaj caij nyoog
  Defeat peb cov noob predatory!
  Cia peb ua haujlwm nrog niam,
  Tsis txhob hais lus khoob - tsis muaj tseeb!
  
  Crow deb ntawm no -
  Kuv gyrfalcons tau loj hlob qus!
  Cia peb pov Judas mus rau hauv lub inferno;
  tawg lub firmament nyob rau hauv npau taws npau taws!
  
  Thiab ces peb cov khawv koob yog cua daj cua dub,
  Yuav tsis muaj qhov thaiv!
  Suab nkauj yuav zoo heev,
  Zoo li lub suab nrov ntawm tus dej tsaws tsag tawg!
  
  Koj yuav mus txog ntawm koj caj dab,
  Lava uas yuav yaj txawm pob zeb!
  Phtalin yuav tsis pab ,
  Thiab leej twg uas kav lub teb chaws Ottoman!
  Qhov no ua tau zoo heev. Cov ntxhais hu nkauj thiab qhia lawv lub mis liab qab nrog lub txiv mis liab qab.
  Lawv zoo nkauj heev. Thiab lawv muaj tib cov khaub ncaws - nyias panties. Tab sis cov panties yog cov xim sib txawv thiab xim, thiab nrog cov duab kos.
  Cov no yog super warriors tiag tiag. Thiab lawv muaj peev xwm ua kom txhua yam txias dua thiab qhia lub zog.
  Yog li ntawd, ib tug ntxhais nrog ntsuab polka dot plaub hau tuav lub orc general ntawm lub qhov ntswg nrog nws liab qab ntiv taw. Thiab yuav ua li cas nws yuav nias.
  Ntawm no yog cov ntxhais squeals:
  - Ib ob peb,
  Koj rhuav lub orc!
  Thiab lwm lub luj tshib tau tsoo lwm lub orc hauv lub tuam tsev. Thiab nws poob tuag.
  Qhov ntawd yog li cas cov ntxhais no yog - lawv tsuas yog xav tau hais tias cov tub rog ntawm qib super thiab qib siab .
  Ntawm no, sim mus cuag xws li. Thiab los ntawm cov txiv mis liab liab ntawm lub hauv siab lawv yuav raug hammered, uas txawm tias ib lub pob zeb yuav tsis zoo li txaus.
  Tab sis tib lub sij hawm, cov ntxhais tseem hu nkauj;
  Tiger claws - lub zog ntawm steel,
  Kev tawg!
  Lub qab ntug yog fading
  Cov tub rog caij Orkiskhan !
  
  Tab sis peb cov tub rog muaj zog zoo li ib tug elf -
  Tsis txhob rhuav tshem lub siab ntawm cov tsiaj reptiles!
  Txawm yog ib tug tub hluas
  Nws yuav qhia koj yuav ua li cas ntaus!
  
  Tseeb tiag, hauv Elf rab ntaj zoo li lub raj nplaim,
  Paub txog kev sib ntaus sib tua thiab!
  Ya koj tus chij siab dua
  Nrog Vajtswv lub ntsej muag - Yexus!
  
  Kom yeej txoj hauj lwm yog qhov no,
  Tsis yog rau cov tsis muaj zog - ntawm ntsuj plig thiab lub cev!
  Okrmaht invaded nyob rau hauv lub caij ntuj sov kub,
  Yog li rhuav tshem nws txawj ntse!
  
  Peb pab tub rog yog amazing rau txhua leej txhua tus -
  Nws muaj hwj chim dhau ntawm ntug!
  Hiav txwv npau taws heev
  Grey nthwv dej yog txaws!
  
  Peb txiav lub horde nrog rab ntaj,
  Putin tseem yuav raug ntaus!
  Warrior ntsuas mais
  Tua cov kab mob phem!
  
  Tus Fuhrer xav tias nws yuav ntes txhua tus,
  Tab sis nyob rau hauv teb, ib tug tshuab nrog ntaj!
  Thiab peb tus txiv neej hais tias - txaus,
  Koj yuav tsis tau txais tos nrog Easter ncuav mog qab zib!
  
  Txawm "Tsov" tsis cawm,
  Peb muaj kev tswj hwm lawv!
  Thiab nyob rau hauv cov xim ntawm lilac nyob rau hauv lub Tsib Hlis,
  Peb mus ncaj tom ntej!
  
  Yog li nco ntsoov cov tub rog hluas
  Zoo li Niam Mab Liab dawb huv rau sawv daws!
  Thiab lub ntsej muag dawb huv los ntawm cov cim -
  Lawv hais tias: dab tsi yuav dawb huv!
  Qhov ntawd yog li cas cov ntxhais hu nkauj thiab tawm tsam lawv cov lus, thiab qhia lawv cov kev tawm tsam. Thiab yog tias lawv coj nws, lawv yuav hu nkauj thiab nthuav tawm lawv cov hniav pearly.
  Thiab lawv yuav nias nrog kev pab ntawm lub txiv mis liab liab ntawm lub mis. Thiab nws tau hloov mus ua txias heev, nrog lub zog tawm tsam.
  Cov ntxhais hu nkauj:
  Fuhrer liab,
  Mob siab heev...
  Muab nws lub hlwb
  Peb yuav tsis ntseeg los kua muag!
  Ib zaug ntxiv cov ntxhais tau tawm tsam cov orcs nrog kev npau taws heev. Thiab lawv tua Putin tus dais, erecting mounds ntawm corpses.
  Cov elfs ua haujlwm zoo heev. Thiab lawv txiav cov orcs, zoo li yog txiav tawm lawv lub taub hau nrog ntaj. Thiab los ntawm huab cua lawv gouged nrog kev pab los ntawm kev tawm tsam aircraft. Nws yog me ntsis reminiscent ntawm Ntiaj Teb Tsov Rog II.
  Tsuas yog ntawm ib sab yog cov ntxhais, thiab nyob rau sab nraud yog Putin lub siab phem dais. Thiab tag nrho nws zoo heev.
  Thiab cov ntshav tau ntws ntau heev - tsuas yog tsis txaus ntseeg. Thiab muaj tag nrho cov dej tsaws tsag.
  Wolves raug tua
  Nyob rau hauv cov cua daj cua dub, lub clatter ntawm steel!
  Peb yuav tshem cov neeg ruam mus rau hauv av tshauv,
  Yog li khov kho nyob rau hauv lub hauv pliaj - peb tsis nyob rau hauv kev tu siab!
  
  Thiab nws yuav ua si ntawm cov pob txha,
  Guitar of tsiv txias tuag,
  Thiab yuav tos dashing qhua
  Thiab yuav coj xov xwm zoo,
  Thiab hmoov zoo tus txiv neej gay yuav ploj mus!
  Zoo siab cua! Zoo siab cua!
  
  Tom qab tag nrho, koj tsis tuaj yeem pom cov tub rog txias dua,
  Leej twg tau nws nyuaj paub nws yog lus dag!
  Thiab tsis muaj txoj hauv kev yooj yim,
  Zoo li ib tug pawn galloping rau ib tug poj huab tais,
  Tsuas yog tus ntse tso tus neeg saib xyuas nyob rau hauv lub sijhawm nyuaj!
  
  Thiab peb yuav tshaj tawm ib daim tshev uas txaus ntshai,
  Cia cov elves cov kauj ruam nrawm!
  Forward Elf, tawm tsam hauv kev tsim ze!
  Ces tus swb Shah khiav,
  Cia nws hnov tus nees luav
  Thiab tus txiv leej tub elf yuav mus ib txhis yog ib tug neeg ya!
  
  
  Cia peb ci ncuav qab zib nrog yeej,
  Peb yuav sau cov nuj nqis hauv jest ...
  Thiab tej zaum yuav muaj hmoo nrog peb mus ib txhis!
  Pab cov uas tsis muaj zog
  Thiab tsis txhob ntshai yog tias koj cov yeeb ncuab tawv ncauj,
  Cia peb tsa tus chij ntawm Fatherland siab dua!
  Qhov no yog qhov zoo nkauj thiab tshwj xeeb cov ntxhais hu nkauj - xav txog cov chav kawm siab tshaj plaws thiab qib siab.
  Thiab yog hais tias cov ntxhais yuav ua li cas coj thiab howl. Thiab nws zoo nkaus li zoo heev thiab tshwj xeeb.
  Cov ntxhais uas muaj peev xwm tsim tau txhua yam hauv lub qhov muag. Los yog vice versa, coj thiab zom Putin tus dais ua hmoov.
  Nyob rau tib lub sijhawm, cov elves kuj sib ntaus sib tua. Leej twg tawm tsam zoo li tus phab ej.
  Thiab nyob rau tib lub sij hawm cov tub hluas zoo nkauj heev hu nkauj;
  Koj yog tus vajtswv ntawm kev hlub dawb huv thiab kaj,
  Embodiment yam tsis muaj kev txwv ntawm radiance ntawm lub teeb!
  Yog tsis muaj koj, tsuas yog xoom yuav khov rau hauv lub siab,
  Thiab qhov muag tsis pom kev zoo li lub hnub qub!
  
  Nruab nrab ntawm qhov hluav taws kub nyob rau hauv lub hnub qub starry dej hiav txwv;
  Koj thiab kuv tau nce siab zoo li dav dawb hau saum ntuj,
  Thiab koj daim di ncauj sparkling nrog rubies,
  Lawv hais lus mob siab rau kev hlub!
  
  Kuv yuav tsis hnov qab cov lus no,
  Lawv muaj zib mu thiab amber nrog niam pearl!
  Txawm hais tias txoj hmoo yog qee zaum hnyav rau cov neeg ntaus ,
  Lub hnub yuav tos txais peb, caressing peb thaum sawv ntxov!
  
  Kev mob siab rau siab dua saum ntuj ceeb tsheej thiab dav dua lub steppe,
  Hormones yog pounding nws nrog lawv hooves!
  Thiab tej zaum kuv thov Tswv Yexus cawm kuv,
  Auj, tsis txhob qw ua hnyav rau cov neeg nyiam!
  
  Kev zoo nkauj ntawm peb txoj kev xav tsis tuaj yeem nkag siab,
  Leej twg yug los tsis muaj kev hlub!
  Lub ntiaj teb no hnyav heev, cov txiv neej no tsis yog movie rau koj,
  Thiab lub nkoj tab tom tos nrog luag, paub lub pob zeb!
  
  Tab sis kev hlub yog kev xav - tsis muaj tus kav rau nws,
  Tsis txhob ntsuas qhov loj ntawm kev xav!
  Txawm tias koj tsis muaj hnub nyoog txaus
  Tsuas yog callousness, kev suav muab xyoo!
  
  Nws yuav dhau los ua neeg ntiaj teb, paub ntuj ceeb tsheej - kev ntseeg loj ntawm no,
  Tsis muaj teeb meem hauv kev sib ntaus sib tua!
  Thiab tom qab ntawd tus dej ntws zoo li dej tsaws tsag,
  Tom qab tag nrho, lub sijhawm ntawm elfinism yog los!
  Ntawm no cov tub hu nkauj thiab ua tau zoo heev. Lawv yog cov ntxhais zoo thiab zoo kawg nkaus. Lawv maj mam txhim kho lub zog ntawm kev puas tsuaj thiab kev ua phem rau cov tsiaj qus.
  Cov tub hluas hlub cov ntxhais thiab hu nkauj:
  Koj lub suab tsis zoo li koj niam kiag li.
  Koj hu nkauj tawm ntawm lub suab nrog lub suab ntawm orc!
  Thiab qhov no zoo li funny heev. Tiamsis cov txivneej tabtom sib ntaus sib tua.
  Thiab lawv qhia lawv qhov kev nkag siab zoo tshaj plaws thiab tso dag.
  Thiab yuav ua li cas cov ntxhais nrog ruby txiv mis sib ntaus thiab lawv ua li cas. Yog lawm, thiab cov tub rog hu nkauj tib lub sijhawm;
  Los ntawm spells, txawm lub ntuj yog prickly,
  Lub hli timid trembles nrog ntshai ...
  Dab Ntxwg Nyoog tsis muaj aub, kuv nyob sab nraud,
  Thiab tus dab phem yog tus kab mob plague txaus ntshai!
  
  Hauv ntuj txiag teb tsaus, kuv paub qhov chaw yog patented,
  Hauv qab ntuj khwb kuv taug kev maj mam!
  Muaj, ib yam li hauv ntiaj teb no, muaj ntau yam tshiab,
  Lwm tus ntsuj plig poob!
  
  Rau sorceress Tartar, qhov chaw txias,
  Muaj rooj, khoom noj txom ncauj, twv txiaj yuam pov!
  Muaj kev zoo siab sib txawv hauv ntuj txiag teb tsaus,
  Thiab txawm tias txias dua hauv cov yeeb yaj kiab!
  
  Koj tsis txawm paub cov knights koj tus kheej
  Kuv yuav rau txim rau koj hnyav npaum li cas!
  Cov noog ruam npau suav ntawm lub vaj kaj siab,
  Thiab nws zoo dua nyob hauv Hades, muaj ib pab tub rog phem!
  
  Kuv yuav pub zog yog koj pe hawm kuv,
  Thiab ntawm koj lub hauv caug zoo li ua ntej Vajtswv npuaj!
  Tom qab ntawd los ua tus tswv xeev ntawm cov tub rog ntuj raug txim,
  Xws li ib tug txias paub, nws tig tawm lub suab!
  
  Tom qab tag nrho, ua phem, ces cov deeds yog siab tawv kwv tij,
  Nws muaj ntau yam qab zib rau koj, koj tsis nkag siab!
  Thiab koj yuav tsis to taub qhov twg yog sab laug, qhov twg yog txoj cai,
  Rau qhov koj tuaj yeem twv tsib!
  
  Kuv tuaj yeem ua txhua yam, hauv cov ntsiab lus ntawm kev puas tsuaj,
  Kuv tsis muaj vaj huam sib luag hauv ntiaj teb no...
  Lub tebchaws uas kuv ua tiav yuav puv,
  Incalculable nyob rau hauv lub malice ntawm dab ntawm teeb meem!
  
  Tab sis kuv yuav tsis muab rau koj, thiab kuv yuav tsis qhia nws,
  Thiab nws yog qhov zoo dua los txau nws rau hauv cov hmoov av los ntawm cov daus ...
  Nco ntsoov los ntawm cov cim uas ntsej muag muaj kev tu siab,
  Tom qab tag nrho, koj yuav tsis ua dev nyob rau hauv lub vaj kaj siab!
  Qhov no yog qhov txias heev thiab kev puas tsuaj. Tab sis cov ntxhais yuav ploj mus. Thiab cia peb thaws li pob. Thiab lawv lub txiv mis yog ruby thiab txias.
  Thiab cov tub rog lawv tus kheej qhia qhov siab tshaj plaws aerobatics thiab aerobatic maneuvers. Thiab nws zoo siab heev.
  Cov ntxhais yuav ua li cas ntxiv? Yog li nws siv cov txiv mis liab liab los nias rau ntawm cov nyees khawm joystick thiab tso cov khoom plig tua neeg ntawm kev puas tsuaj. Thiab shred tw yam tsis muaj kev khuv leej lossis tsis ntseeg.
  Tsis tas li ntawd, cov orcs kuj tsim txom cov ntxhais. Thiab tshwj xeeb tshaj yog, lawv nyiam lo electrodes rau hauv lub tsev menyuam ntawm Venus thiab dhau tam sim no.
  Thiab nyob rau tib lub sijhawm, kib cov ntxhais liab qab, puag ncig pob taws. Uas yog heev zoo thiab mob.
  Qee lub sij hawm cov orcs siv liab-kub tong tawg cov ntiv taw ntawm cov ntxhais cov ceg zoo nkauj. Uas, lees paub, kuj ua rau tuag taus.
  Thiab cov ntxhais qw thiab luag ntawm qhov no.
  Elves eagles-knights zoo li menyuam yaus,
  Kev txhawb nqa ntawm cov tub ntxhais hluas nyob mus ib txhis ntawm lub teb chaws!
  Txawm tias kev tuag xav qhwv peb hauv chains,
  Tab sis peb yog cov tub uas tsis txawj tuag ntawm Niam Txiv!
  
  Txhua yam lag luam tau sib cav txawj ntse,
  Yog cov neeg elf coj nws los rau ntawm nws!
  Peb yuav tsis tawg los ntawm kev ua haujlwm ntawm Lucifer,
  Ntseeg nyob rau hauv lub siab ntawm lub horde, lawv yuav yeej pab tub rog!
  
  Ib yam li lub abyss tsis pov lub zog rau hauv kev sib ntaus sib tua,
  Peb tuaj yeem ntseeg lawv, peb yuav tawm tsam!
  Thiab cov tub rog uas tuag yuav sawv rov los -
  Vim Lade yog ib tug knight knight uas poob!
  
  Koj zoo siab thiab majestic,
  Tab sis nyob rau tib lub sij hawm, zoo li ib tug willow Bush, nws yog me me ...
  Mighty Elven zog -
  Dawb huv, radiant lub teb chaws!
  
  Muaj ntau tus tub sab ntawm txoj kev hauv ntiaj teb,
  Lawv xuas daggers thiab axes!
  Tom qab tag nrho, ib txhia muaj Tswv Yexus ua ib tug mlom,
  Rau lwm tus, lawv txoj kev sib tham tsis huv!
  
  Cov neeg tsis nco qab Vajtswv tej cim,
  Lawv tsuas xav nqos tus nuv xwb...
  Thiab qhov tseeb hais tias Vajtswv tsis nqhis rau kev ua pauj kev tuag,
  Tsis txhob ntseeg tus neeg txhaum yog ruam, ruam!
  
  Thiab peb nyob rau hauv kev tsov rog rau lub relics ntawm Christianity,
  Peb mus txog Constantinople - sib ntaus sib tua.
  Thiab subdued, obeying, lub Khanate,
  Cov teb chaws zoo siab heev - ntau li tsib!
  
  Tam sim no txoj kev Elf yog qhov kaj ntawm lub ntiaj teb -
  Cia siab rau nws, raws li tus Tswv tau txib!
  Yeej yog lub ntsiab ncov,
  Ib lub cim tab tom los rau kev zoo siab ntawm kev hloov pauv!
  Qhov no yog qhov zoo nkauj thiab zoo siab cov ntxhais hu nkauj. Lawv lub suab zoo li zib ntab qab zib. Thiab lawv ntws los ntawm huab cua.
  Thiab cov ntiv taw liab qab pov peas ntawm txoj kev tuag ntawm tus yeeb ncuab, cia nws rhuav tshem. Thiab txhua yam zoo li kev puas tsuaj loj heev.
  Thiab tom qab ntawd ib tug ntawm cov elves pov ib tug hnyav grenade ntawm kev tuag nrog nws barefoot, graceful ko taw. Nws ya los ntawm thiab rhuav tshem ib pawg ntawm Putin tus dais.
  Tus ntxhais coj nws thiab hu nkauj:
  - Cocoa, aw cocoa,
  Orcs tam sim ntawd ua tsawg!
  Thiab lwm tus tub rog zoo li xob laim los ntawm lub txiv mis liab liab ntawm lub hauv siab. Ntau tus crows ib zaug coj thiab vau. Lawv tau mob plawv nres thiab xaus rau hauv coma. Poob lawm, lawv cov beak rammed lub pob txha taub hau ntawm Putin tus dais.
  Qhov ntawd yog li cas cov tub rog coj thiab ua. Thiab fucked nrog kev siv zog.
  Ces lawv pib hu nkauj dua;
  Deserts ua pa kub, snowfalls txias,
  Peb yog Elven warriors tiv thaiv peb lub meej mom!
  Kev ua tsov ua rog yog kev lag luam qias neeg, tsis yog kev ua yeeb yam txuas ntxiv,
  Ua ntej kev sib ntaus sib tua, lub hnub ci ntsa iab los nyeem Psalter!
  
  Peb cov neeg nyiam kev ncaj ncees, thiab ua hauj lwm rau tus Tswv,
  Tom qab tag nrho, qhov no xaus lus nyob rau hauv Lavxias teb sab, ib tug ntshiab ntsuj plig!
  Ib tug hluas nkauj uas muaj zog spinning log prostates nws silks,
  Cua daj cua dub, tab sis lub teeb tsis tawm!
  
  Qws tau muab lus txib rau peb - tiv thaiv Elf nrog ntaj,
  Rau Dawb Huv thiab Fatherland - pab tub rog rau Tswv Yexus!
  Peb xav tau hmuv, ntse thiab muaj zog ntaj,
  Txhawm rau tiv thaiv Slavic thiab npau suav zoo!
  
  Cov cim ntawm Solntslaviya nyob rau hauv lawv yog cov kev txawj ntse ntawm txhua lub sijhawm,
  Thiab Lada thiab Leej Niam ntawm Vajtswv yog ib tug muam ntawm qhov kaj!
  Leej twg tawm tsam peb lub hwj chim yuav raug ntaus,
  Nyob mus ib txhis Russia tau koob meej nyob rau hauv lub siab ntawm cov tub rog!
  
  Peb feem ntau yog neeg thaj yeeb, tab sis koj paub txaus siab
  Leej twg xav ua kom poob ntsej muag Elf - yuav raug ntaus nyuaj nrog lub club!
  Cia peb tsim ntawm kev npau taws heev - peb yog lub vaj kaj siab ntawm lub ntiaj teb,
  Tsev neeg yuav loj - peb yuav yug me nyuam nrog tus hlub!
  
  Cia peb ua kom tag nrho lub ntiaj teb no ib qho chaw so, peb muaj xws li impulse,
  Cia peb tsa tus chij ntawm Niam Txiv, rau lub koob meej ntawm ntau tiam neeg!
  Thiab cov nkauj pej xeem, cia lawv muaj ib qho laj thawj -
  Tab sis noble vigor, tsis muaj mucus ntawm plua plav laziness!
  
  Leej twg hlub tag nrho Leej Txiv thiab lub luag hauj lwm ncaj ncees rau vaj ntxwv,
  Rau cov Elf, nws yuav ua qhov feat, nws loj hlob hauv kev sib ntaus sib tua!
  Kuv muab rau koj ib tug hluas nkauj hnia,
  Cia koj lub puab tsaig tawg zoo li cov xim ntawm lub paj hauv lub Tsib Hlis!
  
  Tib neeg tab tom tos qhov chaw, ya hla lub ntiaj teb,
  Peb yuav them lub hnub qub gemstone nyob rau hauv lub wreath!
  Cia nws ua tiag tiag ib zaug, dab tsi tus tub nrog npau suav tau nqa,
  Peb yog cov tsim ntawm ntuj, tsis yog dig muag parrots!
  
  Ntawm no peb ua ib lub cav - bam los ntawm thermoquarks ,
  Nrog lub foob pob hluav taws nrawm, txiav los ntawm qhov chaw ntawm qhov chaw!
  Cia lub club ntaus tsis nyob rau hauv lub qhov muag, tab sis txoj cai nyob rau hauv lub qhov muag,
  Peb yuav hu nkauj qhuas Leej Txiv thaum lub suab muaj zog!
  
  Tus yeeb ncuab twb khiav zoo li ib tug hare,
  Thiab peb, nrhiav nws, daws cov hom phiaj yog!
  Tom qab tag nrho, peb cov tub rog elves yog ib pab neeg muaj zog,
  Rau lub yeeb koob ntawm Solntslaviya - cia lub meej mom kav lub hwj chim!
  Cov tub rog hu nkauj zoo heev. Thiab lawv tso cov xob laim tiag tiag los ntawm lub txiv mis liab liab ntawm lub hauv siab. Thiab lawv ntaus cov crows thiab ua rau lawv poob los ntawm kev poob siab. Thiab cov ravens sai sai poob rau ntawm pob txha taub hau ntawm orcs, drilling thiab xuas nrig ntaus lawv.
  Qhov no zoo nkaus li txias thiab puas.
  Thiab cov ntxhais tau qhia lawv tus nplaig, qw thiab hu nkauj:
  Peb yog cov muaj zog tshaj hauv ntiaj teb
  Peb yuav tsoo tag nrho cov orcs yooj yim ...
  Tua cov dais npau taws hauv chav dej,
  Qee lub sij hawm nws nyuaj rau tu siab rau lawv!
  Nov yog cov ntxhais hu nkauj. Lawv zoo ib yam li cov nab uas muaj tus nplaig lom.
  Los yog lawv tuaj yeem coj koj thiab cem koj, thiab nws mob heev uas tsis muaj leej twg saib xyuas txaus.
  Thiab lawv cov txiv mis liab liab nias cov nyees khawm thiab tsim kom muaj zog, loj heev ntawm kev puas tsuaj nyob rau hauv qib ntawm Putin tus dais.
  Thiab nws yog nruj heev thiab lim hiam.
  Cov ntxhais tseem tuaj yeem raug xob laim los ntawm lawv lub plab. Thiab lawv tawg nyob rau hauv ntau txoj kev, thiab cov crows tau tangled nyob rau hauv lub vev xaib. Thiab ces lawv poob, stupefied.
  Thiab lawv tawg los ntawm cov pob txha taub hau tom ntej ntawm pab tub rog ntawm Putin tus dais.
  Lub caij no, cov tub tho kev luv luv pov koob rau dais nrog lawv liab qab, me nyuam ko taw thiab hu nkauj;
  Lub emerald yoj splashes overboard,
  Cov hnub qub saum ntuj saum peb ci ntsa iab.
  Kev txaus siab ntawm corsair nrog aromatic wine,
  Yuav ua li cas tag kis - tus Tswv tsuas paub!
  
  Thiab ntawm daim npav, alas, nws tseem tsis tau muab rau paub,
  Dab tsi Fortune tab tom npaj rau corsairs ...
  Yuav muaj ib tug hluas nkauj pw hauv qab lub ru tsev,
  Los yog dab ntxwg nyoog nyob rau hauv ntuj txiag teb tsaus yog sharpening peb horns !
  
  Yuav boarding tshwm sim los yog cannons hluav taws,
  Tso koj lub taub hau rau hauv qhov phem abyss.
  Xws li yog txoj hmoo ntawm filibuster Pallas,
  Sailing hla hiav txwv nyob rau hauv ib tug formidable lub caij!
  
  Txawm li cas los xij, qhov kev sib tw ntawm lub neej no zoo,
  Hais tias tsis muaj qhov tho txawv chaw ua haujlwm.
  Thaum nro mus ua luam dej, tsis muaj lus nyuaj,
  Tab sis tag nrho tsev neeg - peb yog ib tug!
  
  Yog peb ntsib ib lub frigate uas lawv taug peb,
  Cia peb mus ua rog nrog ib zaj nkauj nrov!
  Tsis muaj ib qho kev tsis txaus ntseeg kiag li,
  Lub suab ntawm cov vajntxwv nrog lub kaus mom txaus siab heev!
  
  Peb yuav yeej rov qab los rau peb thiab peb yuav los ua tiav,
  Yog hais tias hmoov tsis mus, ces nws yog nyob rau hauv lub voj!
  Kev cia siab tias lawv yuav peck nrog crows,
  Kuv yuav qhia nej txhua tus kwv tij - kuv yuav tsis txais!
  Ntawm no cov ntshav sib ntaus sib tua tshwm sim. Thiab cov ntxhais ua yeeb yam tsuas yog chav kawm txaus ntshai thiab txaus ntshai. Thiab los ntawm cov txiv mis liab liab ntawm lub mis lawv txuas ntxiv pov tawm cov nthwv dej loj heev thiab kev puas tsuaj nrog lub zog loj thiab lub zog.
  Thiab lawv npog cov crows thiab ua rau lawv poob, stunned thiab intoxicated.
  Thiab cov ntxhais tsuj lawv ob txhais taw liab qab, pov koob tshuaj lom ntawm lub orcs thiab hu nkauj nrog kev xyiv fab;
  Poob prostrate, prostrate, prostrate
  Koj tau muab txoj cai no...
  Yuav tsis muaj hma ntxiv lawm,
  Cov tshis tsis quav ntsej!
  Tom qab ntawd, cov ntxhais nrog lawv cov ntiv taw liab qab dua nrog lub zog loj coj thiab pov cov khoom plig ntawm kev tuag. Lawv ya mus thiab coj Putin tus dais ntau thiab rub lawv.
  Qhov no yog qhov uas cov tub rog sib cais. Thiab rhuav Putin cov bears rau hauv me me.
  Thiab lawv muab ultrasound los ntawm lub plab, thiab qhov loj ntawm orcs raug ntaus los ntawm lub teeb thiab lawv lub pob ntseg raug torn.
  Cov no yog cov ntxhais uas coj thiab tawg mus nrog cov qus thiab ua nruj ua tsiv, tsis muaj zog.
  Nqa rab ntaj thiab ua kom cov hniav muaj zog!
  Thov kom koj cov yeeb ncuab muaj kev dag ntxias,
  Tab sis nws yuav dhau los ua kev ywj pheej, cov dej khov ntawm ntuj txiag teb tsaus yuav yaj,
  Peb yuav ua kom lub ntiaj teb me me no zoo siab thiab!
  
  Peb yog cov tub rog ntawm cov tub rog Elven, peb txiav txoj cai ntawm lub qhov muag,
  Ntshai yog tsis paub rau cov uas ua hauj lwm rau lawv Motherland!
  Tus Thawj Tub Rog Ftalin hu rau peb,
  Qhov no txhais tau hais tias tus tub rog yuav ua siab tawv, tsis txhob txaj muag hauv kev sib ntaus sib tua!
  
  Communism tau muab lub teeb - qhov no tsis yog npau suav,
  Nws muaj qhov loj ntawm cov neeg thiab lub siab ntawm lub tsev teev ntuj!
  Cia nws kav lub ntiaj teb no: hwm thiab ua siab zoo,
  Cia peb cheb cov khib nyiab pov tseg ntawm lub neej nyuaj no!
  
  Peb lub teb chaws tsis muaj qhov sib npaug - txhua tus paub qhov no,
  Vim lub hwj chim ntawm cov neeg tau muab txoj sia zoo li lub vaj kaj siab!
  Thiab yog li ntawd glorify lub Fatherland nyob txhua qhov chaw,
  Yog hais tias koj xav tau kev zoo siab, ces mus rau nws, fighter!
  
  Nyob rau hauv elfinism willpower thiab lub davhlau ntawm cov hnub qub,
  Tsis muaj qhov ncov, tib neeg paub tias nws mus tsis tau!
  Tus Tswv Nws tus kheej, kev txom nyem rau peb, tau coj txoj xov zoo;
  Tias tus yeeb ncuab ntawm tib neeg tau hloov mus ua kev ua si!
  
  Thiab tom qab ntawd, zoo li waltz, cov hnub qub zoo kawg nkaus yuav seev cev,
  Cia lub suab nrov ntawm lub cev ua si thiab lub suab accordion!
  Cia peb qhuas Yexus txhua hnub thiab teev,
  Txoj kev ntawm qhov teeb meem, peb cov teeb meem yuav tig mus rau xoom!
  . Tshooj 24
  Maria Kolesnikova txib cov tub rog, thiab nyob rau tib lub sij hawm foom tsis zoo rau cov neeg ntxeev siab thiab khaus khaus. Thiab tsis txhob hnov qab hum;
  Qhov no yog li cas cov ntxhais hu nkauj zoo nkauj thiab zoo siab heev. Thiab lawv lub suab qab zib heev, zoo li sirens. Thiab muab cov nkauj tso rau hauv lub khob iav uas siv lead ua saum ntuj ceeb tsheej.
  Ntawm no yog ib co ntxhais zoo nkauj thiab amazing. Thiab lawv lub suab tsuas yog ib qho txuj ci tseem ceeb uas tsis xav txog.
  Thiab thaum tseem siv cov txiv mis liab liab.
  Thiab cov orcs lob cov ntxhais ntes los ntawm ob lub mis nrog liab-kub tongs. Thiab lawv zoo nkauj heev tawg nws tawm thiab rhuav nws tawm. Thiab qhov no ua rau txhua yam mob heev.
  Ib tug elf nrog txiv kab ntxwv plaub hau coj nws thiab ntaus lub orcs nrog ib tug bazooka, nias lub pob nrog nws lub mis ruby txiv mis. Nws rhuav tshem ob peb lub kaum hli Putin dais thiab hu nkauj:
  -Nkauj, nyab , nyab, nyab ,
  Kuv coj thiab pecked ib kab laum ...
  Tsis muaj neeg loj heev!
  Thiab cov tub rog daig tawm nws tus nplaig dua.
  Thiab lwm tus ntxhais succumbed rau yeeb ncuab nrog kev pab los ntawm ib tug liab qab, puag ncig pob taws. Thiab ib tug sib ntaus sib tua, kev puas tsuaj peas ya. Thiab qhov loj ntawm orcs raug puas tsuaj ib zaug.
  Cov no yog cov ntxhais ntawm no - ib tug orc tawm tsam lawv, zoo li ib tug booger tawm tsam ib tug nyuj. Thiab tsim colossal kev puas tsuaj thiab kev puas tsuaj.
  Tab sis ntawm chav kawm, dhau ntawm lawv, tseem muaj cov tub elf. Lawv yog cov pioneers taw liab qab, thiab zoo nkauj heev lawv tuaj yeem pov lawv cov liab qab, me me taw ntawm orcs nrog rab koob, thiab tib lub sijhawm hu nkauj;
  Txoj kev ntawm tus tub rog ib yam li nrog ib tug sawv thiab pos,
  Thaum ib tug tub hluas khiav mus rau hauv kev sib ntaus sib tua,
  Tab sis cov koob hauv qab tus me nyuam ko taw,
  Lawv tsuas ua kom tus menyuam txias!
  
  Hauv Elfia, kev loj hlob ntawm ib tug tub rog
  Los ntawm daim pawm lig dhau los pib!
  Txawm nyob rau hauv lub vaj, pomegranate suits koj,
  Yuav tau tiv thaiv Fatherland los ntawm thaum yau!
  
  Yam peb kawm hauv tsev kawm ntawv ces tsis nco qab lawm
  Zaj lus qhia ua neej tsis muaj nqes.
  Los tswj ntseeg lub ntiaj teb ntawm txoj hmoo,
  Peb yog Elven knights yug!
  
  Peb hlub, peb sau paj,
  Rau peb daim duab yog cov rog rog.
  Lub buds blooms luxuriantly nyob rau hauv lub Tsib Hlis,
  Nyob rau hauv Lub Xya hli ntuj, zoo li nrog poplar snow.
  
  Peb hlub - hmo ntuj hu nkauj zoo li lub raj nplaim,
  Ib tug qab zib thrush chirps zoo li ib tug harpsichord.
  Thaum Elf hauv kev phooj ywg tsis ua rau peb,
  Ib yam li tus Tswv Yexus qhia.
  
  Peb cov neeg tiv thaiv txhua qhov chaw,
  Txhua qhov chaw muaj kev txaus siab tsis tu ncua hauv lub neej.
  Qhov twg tsov ntxhuav qw, parrots hu nkauj rau lawv lub siab lub ntsiab lus,
  Lub radiance yog ci dua lub vault ntawm ntuj ceeb tsheej nws tus kheej!
  
  Peb yuav tsim ntau, peb yuav tsis cia nws puas tsuaj,
  Cia peb tiv thaiv lub qab ntuj khwb!
  Yuav ya txoj kev xyiv fab ntawm tus ntsuj plig,
  Yog li ntawd txoj xov ntawm lub neej tsis muaj kawg!
  
  Tom qab ntawd Leej Txiv tuaj yeem hlub peb,
  Thiab peb yuav ua hauj lwm rau nws ncaj ncees, nrog kev hwm!
  Tsis nco qab tias muaj kev dhuav ntawm kev tub nkeeg
  Tias peb lub nkoj yuav tsis ntog mus rau hauv lub reef!
  Qhov no yog li cas cov tub elf hu nkauj. Lawv paub tias cov orcs yuav tsum tau tawm tsam nyuaj rau tag kis.
  Thiab yog hais tias tus tub elf raug ntes. Ces thaum xub thawj tus orcs yuav strip nws mus rau liab qab. Tom qab ntawd lawv yuav muab tso rau ntawm ib lub khib, thiab lawv yuav nplawm nrog nplawm.
  Thiab tom qab ntawd, taw liab qab, puag ncig, menyuam pob luj taws ntawm tus menyuam yaus elf yuav raug kov los ntawm cov hlau kub kub. Thiab nws yuav tsw zoo li ib yam dab tsi qab ntxiag thiab hlawv. Thiab nws yuav zoo xwb.
  Thiab cov tub rog hu nkauj:
  Kuv pob taws, pob taws liab qab ntawm cov ntxhais,
  Peb mam li ua si, tsuas yog ua si nkaum thiab nrhiav!
  Thiab tag nrho nws suab zoo heev. Thiab cov ntxhais ua nrog lub zog loj heev. Thiab yog hais tias lawv pib tso ib yam dab tsi, ces nrog ib tug heev siv.
  Thiab los ntawm cov txiv mis liab liab cov ntxhais yuav rov coj thiab pov kev poob siab thiab kev puas tsuaj xob laim.
  Thiab kaum tus tub pioneer hu nkauj;
  Hauv vain tus yeeb ncuab ntseeg
  Tias nws tswj kom tawg elves!
  Peb ua tiav Orkmaht hauv lub Tsib Hlis,
  Tus neeg yos hav zoov predatory tau dhau los ua kev ua si!
  
  Leej twg dares, nws tawm tsam hauv kev sib ntaus sib tua,
  Cov yeeb ncuab yuav raug ntaus furiously!
  Peb yuav evaporate lawv nrog ib tug broom nyob rau hauv da dej,
  Thiab lub neej xov yuav dhau los ua lub voj!
  
  Motherland zoo nkauj npaum li lub hnub
  Muaj zog thiab muaj zog loj loj!
  Cia zaj nkauj ntws zoo li lub suab nrov,
  Peb qhia txuj ci hauv nws!
  
  Tsis yog nyob rau hauv ib zaj nkauj zoo siab,
  Kuv nyiam sleighs, skates!
  Thov kom hnub yuav muaj kev zoo siab tshiab,
  Spruce cones yuav kis tau lawv!
  
  Thiab yog tias koj yuav tsum nqa rab ntaj,
  Nov yog peb cov tsiaj qus!
  Peb yuav khaws lub foob pob rau hauv peb lub hnab ev ntawv
  Ua si ntawm lub ntsiab lus tub rog!
  
  Kev yeej yog capricious,
  Ib qho khoob yuav tsis xav txog!
  Thiab ntseeg kuv, lub ncov ntawm elfinism,
  Ib tug cowardly fighter yuav tsis coj nws!
  
  Tsuas yog cov neeg siab tawv xwb thiaj muaj kev vam meej,
  Tsuas yog ua haujlwm pab yug menyuam xwb!
  Tias koj tau los rau hauv lub ntiaj teb kev zoo siab,
  Tus yeeb ncuab poob los ntshav!
  
  Ces nws yuav ua dawb heev,
  Peb yuav ncav cuag qhov siab tshiab!
  Txoj kev hlub uas muaj nuj nqis,
  Peb ua raws li tus Tswv lub siab nyiam!
  
  Rau kev ntseeg, rau qhov kaj ntawm lub tswv yim no,
  Peb xav nyob rau hauv lub qhov muag rau lub Fatherland!
  Kom leej niam cov plaub hau tsis tig grey,
  Ua kom muaj kev xyiv fab rau kuv txhua teev!
  
  Tom qab ntawd yuav muaj lub siab nyiam ntawm cov neeg,
  Tsim lub ntiaj teb ncaj ncees ntev dhau los!
  Txog rau xyoo pua mus txog rau pua xyoo,
  Peb yuav tsis hnav tus quab!
  Cov ntxhais los ntawm hom elves txuas ntxiv tua cov yeeb ncuab. Ntawm no cov tub rog tau siv lub cua daj cua dub volley hluav taws, thiab nrog rau tag nrho lawv lub zog lawv pounded ntawm txoj hauj lwm ntawm Putin tus dais. Thiab nws tsuas yog crushing tshuab.
  Qhov loj ntawm furry creatures raug puas tsuaj ib zaug.
  Thiab cov ntxhais pov khoom plig ntawm kev puas tsuaj ntawm tus yeeb ncuab nrog kev pab ntawm cov ntiv taw liab qab ntawm lub zog tuag taus.
  Tom qab ntawd rab chais thiab koob tshuaj lom raug muab pov rau hauv kev ua. Qhov no yog ib qho kev seev cev loj heev ntawm kev tuag.
  Muaj kev puas tsuaj thiab kev tuag ntau heev.
  Thiab cov ntxhais hu nkauj;
  Ice floes ntawm dej hiav txwv, thiab snowdrifts ntawm nyiaj,
  Thiab kub xuab zeb rau Karakum suab puam !
  Nov yog tag nrho kuv lub teb chaws dawb huv-lub teb chaws,
  Kev nplij siab los ntawm kev xav hnyav!
  
  Peb yuav tsim ntau lub nroog hauv Elfiri ,
  Peb yuav tsim txoj kev thiab txoj kev loj mus rau taiga!
  Txawm cov pioneers tsawg kawg yog me ntsis qub,
  Lawv yuav nrhiav tau kev lom zem thiab feats!
  
  Peb cov neeg muaj zog thiab muaj zog hauv ntiaj teb,
  Txhua tus neeg tau ua tiav hauv kev tshawb fawb!
  Peb nyob elfinistically , xav txog tsev neeg,
  Cia peb ua ntau yam haujlwm zoo nyob hauv lub npe ntawm qhov kaj!
  
  Peb qhov kev xav tau tshaj plaws yog
  Sib ntaus sib tua rau peb Txiv Plig Tshaj Lij mus txog thaum kawg!
  Durimar thiab Karabas tsis ncua ,
  Yuav muab tso rau lub yeej yeej!
  
  Motherland, koj yog kuv niam, dab tsi zoo nkauj dua nrhiav tsis tau,
  Thiab koj yog ib qho kev tshoov siab!
  Txawm yog koj los ntawm lub zos nyob deb nroog Mansi,
  Tus Tswv muab kev hlub tshua los ntawm kev tshawb fawb!
  
  Tiamsis thaum nag xob nag cua kub, peb mus ua rog,
  Nov yog peb lub meej mom!
  Thiab tom qab ntawd ib pab tub rog muaj zog rushes mus rau hauv kev tawm tsam,
  Tsuas yog rau kev ua siab loj, tsis yog rau kev ua pauj!
  
  Qhov ntawd yog thaum nws tsis tau muab los tiv nrog Fatherland,
  Thiab tus yeeb ncuab nyob rau hauv ib tug ntshai khiav tawm sai sai!
  Tom qab tag nrho, ntseeg kuv, kev ua tsov ua rog tsis yog movie,
  Zoo, qhov no xav tau ob lub siab thiab kev xav!
  Cov no yog cov nkauj uas cov ntxhais zoo siab hu nkauj nrog kev xyiv fab heev. Thiab nws tsuas yog amazing. Lawv yog cov amazing thiab tej yam yees siv.
  Cov ntxhais txawm pib quaj nrog npau taws heev thiab flashing lawv cov hniav pearly.
  Thiab lawv txuas ntxiv pov cov koob loj, puas tsuaj nrog lawv cov ntiv taw liab qab. Thiab lawv tua orcs.
  Nyob rau tib lub sijhawm, cov tub rog tseem siv lawv lub mis liab qab lub mis los nias cov nyees khawm thiab xa cov khoom plig ua kom puas tsuaj ntawm kev puas tsuaj.
  Thiab lawv ua rau tag nrho kev puas tsuaj.
  Qhov ntawd yog li cas lawv zoo nkauj - txhoj puab heev thiab erotic.
  Thiab hu nkauj rau lawv tus kheej:
  Bald Fuhrer, koj tsuas yog schmuck,
  Lub taub hau Fuhrer stinking shit!
  Thiab lawv qhia lawv tus nplaig ntev heev. Thiab lawv twirl nws zoo li ib pab yaj ntawm nab uas wriggle thiab txhua yam zoo heev.
  Thiab cov tub elf hauv luv luv thiab cov ntiv taw liab qab pov tua khoom plig ntawm kev puas tsuaj. Thiab lawv kuj ua rau muaj kev puas tsuaj loj heev thiab kev tuag.
  Cov tub rog ntawm no tsuas yog ib pawg qus xwb.
  Thiab cov tub rog tub rog tseem muaj ntau pawg.
  Ntawm no yog ib tug ntawm lawv cov pioneers tshiab ci tau pib hu nkauj;
  Tuaj nrog kuv tij laug mus rau lub ntiaj teb tshiab,
  Hmoov zoo luag ntxhi,
  Tam sim no peb yuav kov yeej lub hiav txwv.
  Thiab cia peb ua peb tus kheej tattoo!
  
  Txawm yog kuv mus ntuj txiag teb tsaus
  tab sis kuv yuav tsis rov mus kawm ntawv.
  Tam sim no kuv yog ib tug pirate ntshav
  Thiab kuv tsis ntshai cua daj cua dub!
  
  Kev sib ntaus yog nrog cov yeeb ncuab,
  Corsair tub rog ua haujlwm,
  Khoom txom ncauj nrog lub ncuav qab zib,
  Cia cov yeeb ncuab tuag!
  
  Tus tub hluas muaj ib qho kev lees txim:
  Ua siab loj, siab tawv, hwm!
  Pirate lub neej zoo li movie -
  Tsis txhob cia dab ntxwg nyoog noj koj!
  
  Thaum tus tub tuaj txog ntawm no,
  Qhov twg ntshav siv ua luam dej .
  Xatas yuav tsis rhuav peb
  Ntseeg peb, koj yuav dhau los ua ib tug grandee!
  
  Ib tug pirate yuav luag suav hais tias yog tub rog,
  Tab sis nws tsuas yog txias dua ...
  Tom qab tag nrho, nws tsis yog lub tshuab khoob,
  Dawb paub yug!
  
  Thiab lub corsair yuav muaj nqi zog,
  Ua tsaug...
  Qhov tseeb, hauv kev sib ntaus sib tua koj yog tus kws kos duab,
  Lub taub hau tau ua lub raj!
  
  Peb yuav mus txog qhov siab ntawd
  Kohl tsis txhob poob rau hauv lub voj!
  Hauv hiav txwv, tus txiv neej tsis ntub,
  Kuv kuj tiv cua daj cua dub!
  
  Dab tsi yog yav dhau los tom qab
  Cia peb taug txoj kev tshiab!
  Thiab lawv yuav tawg, paub cov yeeb ncuab
  Hmoov zoo ua ntej!
  Qhov no yog li cas elves hu nkauj nrog txoj cai loj thiab aplomb. Thiab cov tub rog rov pov rau ntawm cov yeeb ncuab nrog lawv cov ntiv taw liab qab, kev poob siab ntawm kev tuag.
  Thiab tag nrho cov no muaj qhov cuam tshuam loj heev. Kev sib ntaus sib tua nthuav tawm nrog lub zog npau taws.
  Thiab cia peb gouge Putin tus dais los ntawm huab cua, nrog kev poob siab missiles ntawm lub hwj chim loj.
  Thiab tom qab ntawd tus ntxhais nias cov nyees khawm ntawm lub joystick nrog nws lub txiv mis liab liab thiab siv kev puas tsuaj.
  Thiab ces qhov cuam tshuam tshwm sim nrog kev pab ntawm lub txiv mis, uas yog cov xim ntawm ruby. Thiab ntawm orcs yuav ua li cas nws yuav gouge.
  Thiab cov ntxhais siv lawv cov ntiv taw liab qab los tso cov foob pob napalm ntawm orc txoj haujlwm. Ib lub foob pob muaj zog poob, thiab tam sim ntawd ib txhiab tus txiv neej Putin tau hlawv ib zaug.
  Qhov no yog li cas cov ntxhais tua lawv cov neeg tawm tsam, tsis muaj kev txaj muag lossis txaj muag.
  Thiab lawv kuj tweeted:
  - Ko taw liab qab tsis tua me ntsis!
  Thiab lawv liab qab lawv cov hniav pearly.
  Thiab ces lawv pib hu nkauj;
  Dab tsi yog lub ntsiab lus zais ntawm lub teeb elves,
  Qhov twg cov peasants sow lub teb,
  Koj nyob qhov twg, tsis yog tus neeg random,
  Qhov twg yog ib tug wanderer yog ib tug txheeb ze rau leej twg!
  
  Transparent Motherland ntawm Dej,
  Pigeon tis flip flops ...
  O cov tub ntxhais hluas cua daj cua dub xyoo,
  Koj lub siab tau muab dab tsi rau koj?
  
  Kuv hnia los ntawm kuv tus nkauj nyab,
  Tab sis lub pob zeb forged no yog phem,
  Horseshoes khob rau asphalt,
  Thiab dab ntxwg nyoog rub tus zoo mus rau ntuj txiag teb tsaus!
  
  Peb ntseeg saum ntuj ceeb tsheej txij thaum pib
  cwj mem nyob rau hauv txoj kab kev vam meej!
  "Aurora" salvo muab farewell,
  Kuv ntseeg thaum lub Kaum Ib Hlis!
  
  Thiab lub ntiaj teb yog dazzlingly starry,
  Ib tug thunderstorm rages nyob rau hauv ib tug huab,
  Cov txiv ntoo yog rustling, Pine yog moaning,
  Ib lub kua muag poob los ntawm tus ntxhais!
  
  Kuv ntseeg tias lub sijhawm yuav los
  Thiab ua kom npau suav ua tiav
  Ua lub hnub nyob mus ib txhis thiab lub caij ntuj sov
  Ib tug dej ntws ntws!
  
  Tsov rog, ntseeg kuv, yuav npau taws,
  Kev tsis sib haum xeeb yuav qhuav rau Caij Nplooj Ntoos Hlav!
  Thiab tib neeg yuav zoo siab
  Tus tswv ntawm lub ntiaj teb yog ib tug txiv neej nws tus kheej!
  
  Cia cov factories ua tus thawj coj ntawm cov proletarian,
  Nqa cov niam mis mus rau hauv parliament!
  Peb yuav hu nkauj txhiab tus arias rau kev ywj pheej,
  Yog li ntawd cov pawns nce mus rau poj huab tais ib zaug!
  
  Yuav tsis muaj kev txaj muag ntxiv lawm
  Ib qho haujlwm twg yog qhov ua tiav!
  Peb yuav ua peb tus kheej txiav txim,
  Thiab cia cov me nyuam luag nrov nrov!
  
  Tom qab ntawd cia peb sib sau peb lub zog ua ke,
  Cia peb rov qab los ntawm Orkshism.
  Cia peb sawv hauv qhov tuag rov los,
  Tab sis tsis muaj kev ua phem thiab kev ua phem!
  Qhov no yog li cas cov ntxhais hu nkauj zoo nkauj thiab txhoj puab heev. Thiab nyob rau tib lub sij hawm lawv liab qab lawv cov hniav, uas ci ntsa iab zoo li pearls. Thiab cov tub rog pov cov grenades tuag nrog lawv cov ntiv taw liab qab ntawm lub zog tuag taus.
  Cov ntxhais no yeej qhia kev zoo nkauj thiab lub zog.
  Thiab lawv yuav coj nws los ntawm lub txiv mis liab liab thiab tso cov khoom plig ntawm kev puas tsuaj nrog lub zog loj, kev puas tsuaj loj. Thiab ntau lub orcs yuav dhau mus ib zaug. Tsuas yog kev puas tsuaj tag nrho.
  Thiab cov tub rog kuj hu nkauj:
  - Kaw koj lub qhov ntswg thiab qhov ncauj,
  Biotrep - koj txawj ntse!
  Thiab wink nrog nws ob lub qhov muag sapphire. Los yog lawv ob lub qhov muag yog emerald.
  Thiab cov tub rog yog li glamorous thiab zoo kawg nkaus zoo nkauj. Thiab yog hais tias lawv twb pib hu nkauj, ces qhov ntawd zoo heev;
  Peb tempered lub siab nyiam nyob rau hauv battles,
  Sib ntaus sib tua rau Txiv Plig.
  Peb saib - lawv muab elfinism,
  Tub rog Elfi tau nkag hauv Orklin!
  
  Ntaj twb forged los ntawm peb cov poj koob yawm txwv,
  Thiab tom qab cov phom tau mus ua haujlwm ...
  Birch ntoo qhib ceg
  Cov ntxhais ci ncuav qab zib!
  
  Cov Elf muaj kev vam meej hauv kev sib ntaus sib tua,
  Nws paub yuav ua li cas coj lub siab.
  Qee zaum ntuj txiag teb tsaus raug hluav taws.
  Tiamsis peb yuav rhuav tshem tus yeeb ncuab!
  
  Elf tiv thaiv lub ntiaj teb
  Muab qhov chaw nyob uas tsis muaj taw thiab liab qab.
  Peb xaus kev sib ntaus sib tua hauv lub Tsib Hlis
  Kev npau taws yeej tos Orkmacht!
  
  Thiab tom qab kev tsim kho thiab sowing,
  Cov teb yog blooming thiab rye yog nyob rau hauv pawg.
  Heroes koj cov ntxhais yawg,
  Muaj khov thiab daus nyob rau hauv lub trenches!
  
  Los ntawm peb lub siab tawv Fatherland,
  Siv ib rab hneev nti.
  Cov banners ntawm elfinism ya,
  Thiab Putin tus chij tau muab pov tseg!
  
  Ntau pua xyoo yuav dhau los hauv qab peb Hnub Qub,
  faj tim teb chaws yog galaxy swarm.
  Nws yeej tsis lig dhau lawm
  Thiab faus tus yeeb ncuab hauv qhov chaw!
  
  Tab sis kuv ntseeg tias lub siab yuav nyob kaj siab lug,
  Thiab ib tug neeg zoo li niam rau txhua tus,
  Ntawm no cov tsev neeg thaum ub tau vam meej,
  Radiance of Glory - Kev tshav ntuj!
  Cov ntxhais hu nkauj zoo heev - tsuas yog chav kawm siab tshaj plaws ntawm txhua yam hauv ntiaj teb. Thiab lawv ob txhais ceg yog li liab qab thiab chiseled, tsuas yog incredibly agile thiab cus ciav.
  Thiab xob laim bolts ya tawm ntawm lub txiv mis liab liab ntawm lub hauv siab, thiab tuav ntawm cov crows. Thiab lawv tua lawv tshwj xeeb nrog lub zog loj, tuag taus. Thiab ntau Putin tus dais tau hlawv.
  Thiab cov tub rog yeej tsis muab lub orcs muaj kev hlub tshua. Cov no yog cov ntxhais tshwj xeeb thiab txias. Lawv qib tsuas yog superb. Thiab yog hais tias lawv kuj coj nws los ntawm lub tsev me nyuam ntawm Venus, lawv yuav xa kev puas tsuaj nthwv dej ntawm kev puas tsuaj, tsoo txhua leej txhua tus thiab lawv tus ntsuj plig.
  Thiab tom qab ntawd los ua tsov rog tsunami ntawm magoplasma. Thiab nws tau dhau los ua nyuaj heev rau cov orcs. Thiab tej zaum nws txawm mob.
  Cov ntxhais strangle thiab hu nkauj tag nrho cov orcs;
  
  Kev sib ntaus sib tua hauv lub nplhaib sib ntaus sib tua,
  Raws li txoj cai, lub zog paub tsis muaj kev cia siab!
  lees nws, kuv thov rau leej txiv,
  Los ntawm Mars, tus tub rog xav tau!
  
  Txhua qhov kev sib ntaus muaj qhov xwm txheej
  Tswv Ntuj Leej Txiv pub!
  Thiab koob meej rau Tsev Neeg Loj,
  Nqa los ntawm tus neeg siab tawv!
  
  Tom qab tag nrho, peb lees txim yog
  Muab koj lub neej rau Fatherland!
  Thiab kuv hnov xob quaj,
  Sib ntaus nrog rab ntaj kom muaj kev zoo siab!
  
  Muaj daring, muaj zog ntawm science,
  Yug los ntawm tib neeg lub hlwb!
  Tsis muaj kev tu ncua thiab kev dhuav,
  Peb tab tom tsim kev tshawb pom ntawm Glory!
  
  Peb yog cov menyuam tshiab ntawm Elfia,
  Peb xav kom Rus 'siab dua lwm tus!
  Tsis muaj ib tug poj niam zoo nkauj tshaj nyob hauv Leej Txiv,
  Kev vam meej rau peb Lada-Vajtswv!
  
  Tswv Ntuj muab peb tes taw,
  Lawv hais tias koj tus kheej yog tus demiurge!
  Qhov koj tuaj yeem ua tau nrog lub zog ntawm kev tshawb fawb,
  Tsis txhob cia li forge ib tug muaj zog plow!
  
  Lub ntug hiav txwv loj tos koj,
  Lub ntuj zoo nkauj yog pob zeb diamond!
  Lub caij nplooj ntoos hlav uas cov npuas tsis muaj nqi,
  Qhov kaj ntawm tus Tswv lub qhov muag nyob qhov twg!
  
  Alien ntiaj chaw yuav dhau los ua tsev,
  Thiab cov hnub qub zoo li lub Ntiaj Teb Hnub!
  Koj yog ib tug neeg tsav nkoj nrog qhov chaw rum,
  Tsis txhob ua zoo li ib tug tawg minnow!
  
  Peb qhia peb tus kheej tsis txawj tuag,
  Cia peb tsim lub ntiaj teb-lub vaj kaj siab!
  Yuav ua li cas yuav ib xyoo pua rau cov tshiab,
  Nws yuav tshwm sim, npau suav txog nws!
  
  Thiab cov neeg tuag paub tias lawv yuav sawv
  Corpses yuav sawv ntawm qhov ntxa!
  Thiab tom qab ntawd hauv txoj sia nyob mus ib txhis
  Ib pab dawb huv!
  Cov no yog cov nkauj uas siab tawv thiab zoo nkauj hu nkauj. Thiab ntawm chav kawm, dua lawv siv xob laim los ntawm lub txiv mis liab liab ntawm lub hauv siab thiab ntaus cov crows nrog lawv.
  Thiab cov stunned, zoo li yog nrog ib tug sledgehammer ntawm lub hlwb, poob tuag. Thiab txhua yam ua tau zoo heev.
  Cov ntxhais Elf qhia txog qib ntawm lawv qhov kev ua phem thiab lub zog - tsuas yog super thiab siab .
  Cov no yog cov nyiag zoo li no. Uas muaj peev xwm qhia thiab muab elfinism.
  Thiab lawv kuj tau pov cov xob laim nrog cov txiv mis liab qab uas khob tawm ntau lub orcs.
  Thiab hu nkauj rau saum lawv lub ntsws:
  Ah, Putin, koj yog Putin, koj yog Putin tus tshis,
  Vim li cas koj thiaj khiav hla lub nroog Yeiuxalees?!
  Koj yuav tau txais los ntawm peb tshwj xeeb hauv ib lub nyiaj,
  Koj yuav khiav mus rau hauv lub nrig elven muaj zog!
  Qhov no yog li cas cov ntxhais hu nkauj thiab liab qab lawv pearly, sparkling hniav. Cov no tsuas yog zoo nkauj zoo nkauj. Thiab cia tus bald Fuhrer tuag!
  . Tshooj 25
  Maria Kolesnikova sib ntaus thiab hais kom zoo li poj huab tais tiag tiag thiab qhia nws qib siab tshaj plaws nrog rau nws pab neeg sib ntaus sib tua thiab tshwj xeeb.
  Thiab yog li ntawd cov tub rog tau coj nws thiab hu nkauj dua;
  Tsis yog, tus ceev faj yuav tsis ploj mus,
  Lub gaze ntawm ib tug falcon, dav dawb hau ...
  Lub suab ntawm cov neeg yog qhov tseeb,
  Ntxawm yuav nplawm tus nab!
  
  Kuv ntseeg tias tag nrho lub ntiaj teb yuav sawv
  Orcschism yuav xaus ...
  Thiab lub hnub yuav ci
  Txoj kev, illuminating elfinism !
  Cov no yog cov ntxhais ntawm no - koj tsuas yog yuav tsis mus cuag lawv yam tsis xav tsis thoob.
  Thiab yog hais tias lawv twb disperse, ces pulsars yuav ya los ntawm lub txiv mis liab ntawm lub hauv siab. Nrog cov ntxhais zoo li no, tsis muaj leej twg thiab tsis muaj dab tsi yuav daws tau.
  Thiab lawv muaj peev xwm nres ib tug nees galloping thiab tsoo ib tug dais ib zaug. Thiab da dej tus yeeb ncuab nrog lub cev tuag ntawm Putin tus dais.
  Nov yog qee zaum cov ntxhais hu nkauj:
  Kev tsov rog loj yog raging
  Tsov rog tsis muaj laj thawj...
  Ntawm no Putin tuaj Xatas
  Thiab txoj kev tuag ntawm Rus 'nrog nws!
  
  Thiab leej twg yuav nres qhov ntws
  Cov dej ntws ntws los ntshav...
  Launches tus yeeb ncuab tam sim no,
  Ib tug elf yog tib neeg!
  Thiab cov tub rog yuav rov coj nws thiab pov koob tshuaj lom thiab puas tsuaj nrog lawv cov ntiv taw liab qab. Thiab lawv yuav ntaus ntau ntawm Putin tus dais, nrog kev npau taws heev.
  Thiab cov tub ntxhais hluas elves kuj sib ntaus sib tua nrog kev mob siab rau thiab kev npau taws, thiab qhia lawv cov frisky thiab sib ntaus sib tua aerobatics.
  Thiab cov tub hluas tseem muab cov koob tuag nrog cov ntiv taw liab qab ntawm lawv cov me nyuam ko taw.
  Nyob rau tib lub sijhawm, cov tub ntxhais hluas elf tsis hnov qab hu nkauj nrog kev npau taws heev;
  Nyob rau hauv lub marching bugle peb yeej tawm ib kauj ruam,
  Rau cov elves, kev sib ntaus sib tua yog kev ua koob tsheej ntawm tus ntsuj plig!
  Thiab yog hais tias koj yog ib tug fighter thiab tsis yog ib tug nees luav,
  Tom qab ntawd tsoo lub siab phem orcs!
  
  Elf maidens kuj yog fighters,
  Ib tug crossbow bolt yuav tho lub armor!
  Cov tub rog tam sim no txaus siab rau lawv cov hluas,
  Koj paub, kuv yuav ntiab tus yeeb ncuab tawm mus!
  
  Gnomes brewed npias - kua txiv zoo,
  Nqa ib lub khob ua ntej kev sib ntaus!
  Nws tsis paub elves ntawm cov plaub hau grey ntawm lub tuam tsev,
  Lawv hlawv mus ib txhis hauv!
  
  Tias txawm ib tug kaj elf tsis tuaj yeem nkag siab,
  Tus poj niam laus txoj kev tuag ua rau dab tsi!
  Peb yuav dhau qhov kev sim siab rau tsib,
  Peb yuav tsis txaj muag, koj paub yuav tsum ua siab ntev!
  
  Thiab lub ntiaj teb tshiab kuj zoo,
  Muaj yuav rov yuav lo npau taws!
  Cia rab phom tshuab sau zoo li lub chisel
  Thiab taug kev nrog cov tub rog lub cev!
  
  Yeej, kuv xav tau koj
  Txaus siab rau golden trill!
  Yog lawm, qee zaum koj xav tau cov saw, tsis yog cov xov paj,
  Zoo, tus phooj ywg roars zoo li ib tug tsiaj nyaum!
  
  Ib tug nkauj qhe yuav muab kev hlub rau koj, kuv ntseeg,
  Thiab nws zoo nkauj nrog nws, zoo li hauv lub vaj kaj siab!
  Cia ib tsev neeg loj hlob tuaj
  Kuv hlub koj cov ntxhais tag nrho kuv lub siab!
  Qhov no yog li cas elves hu nkauj wittily. Thiab txhua yam yog txias thiab zoo heev nrog lawv. Thiab hluav taws kub hnyiab. Thiab aggressive leaps thiab lunges.
  Thiab cov ntxhais los ntawm cov txiv mis liab liab ntawm lawv ob lub mis raug blasted nrog kev tua neeg thiab kev puas tsuaj ultrasound.
  Thiab lawv yuav ua tib zoo noj txhua yam thiab kib nws. Ntawm no yog cov ntxhais.
  Thiab lawv yuav hu nkauj:
  - Yuav muaj lub nroog ntawm Venus,
  Thiab chimera dab tuag!
  Tom qab ntawd lawv yuav coj nws los ntawm qhov muag thiab nyem nws nrog kev puas tsuaj thiab tua hluav taws xob.
  Thiab tom qab ntawd lawv yuav coj cov pulsars thiab them lawv los ntawm ruby txiv mis ntawm lub hauv siab. Uas yog fucking mob.
  Cov no yog cov poj niam tiag tiag uas koj xav tau.
  Thiab lawv ob sab plhu yuav puff tawm dua. Lawv xav tias lawv licking ib yam dab tsi qab zib heev thiab appetizing nrog lawv tus nplaig, thiab lawv cia li tig.
  Cov no yog poj niam.
  Thiab lawv qw rau saum lawv lub ntsws:
  Peb yuav pom ib qho orc hauv kev sib ntaus sib tua, peb yuav pom ib qho orc hauv kev sib ntaus sib tua,
  Peb yuav tsis tso dag nrog nws - peb yuav rhuav nws ua tej daim!
  Peb yuav rhuav koj! Peb yuav rhuav koj!
  Qhov no yog li cas cov tub elf hu nkauj. Thiab cov ntxhais, nrog lawv cov ntiv taw liab qab, pov cov khoom plig ntawm kev tuag.
  Thiab lawv ua tau zoo heev.
  Thiab qee qhov, cov orcs tab tom tua liab qab, puag ncig heels ntawm cov ntxhais. Thiab nyob rau hauv cov lus teb, cov ntxhais nias cov nyees khawm nrog lawv cov liab liab txiv mis, thiab pov tawm crushing kwj ntawm kev puas tsuaj thiab kev tuag.
  Ntawm no yog ib tug ntxhais los ntawm hom elves uas khiav lub zeb nrog ntaj. Thiab tam sim ntawd tsib lub taub hau ntawm Putin tus dais raug txiav.
  Cia peb hais cov kev zoo nkauj ntawm no - tsuas yog super. Thiab yog hais tias lawv twb tau hammered tawm ntawm lub txiv mis liab liab ntawm lub hauv siab, thiab xob laim yog khob tawm, ces lub orcs yuav tsis pom nws txaus.
  Thiab cov ntxhais nyiam licking pulsating jade rods. Dab tsi yuav tsum tau sau tseg - txias.
  Rau cov ntxhais, los ntawm txoj kev, yog hais tias lub orcs raug kaw, lawv yuav muaj tseeb teeb taws rau lub txiv mis liab ntawm lawv ob lub mis. Nws twb yog lawv txoj cai lawm. Thiab ces tsis muaj lawm thiab tsis muab.
  Tus ntxhais ntsib tib lub sijhawm thiab orgasm thiab mob.
  Thiab cov tub ntxhais hluas elves kuj hu nkauj, thiab lawv ua nws zoo nkauj heev, thiab tua hluav taws ntawm Putin tus dais los ntawm rab phom tshuab;
  Koj nyob qhov twg kuv tus hlub,
  Virgo ntawm radiant, ci ci.
  Lub neej muaj kev ntxub ntxub
  Kuv xav nyob rau lub caij ntuj sov!
  
  Kev hlub yog qhov tseem ceeb tshaj plaws hauv ntiaj teb no
  Hom kev txuas ntxiv xav tau.
  Kev xav rau koj yog radiant,
  Wb tham nrog kev zoo nkauj!
  
  Daim di ncauj nrog sparkling scarlet,
  Lub qhov ntswg zoo li lub roob daus
  Kuv xav nrog koj me me
  Curls khawb dawb!
  
  Cheeks los ntawm lub atlas yog ruddy,
  Ob txhais taw rumple nyom,
  Nrog koj nyob yog qhov tseem ceeb tshaj plaws
  Peb yuav weave braids nrog ib pawg ntawm flax!
  
  Koj plows nyuj, nyob zoo,
  Nyob rau ntawm ntug ntawm qhov chaw yog dub birch ...
  Peb tau dhau los ua qhov chaw,
  Tsawg kawg peb quaj kua muag thoob plaws lub zos!
  
  Lub trill ntawm ib tug sonorous oriole tau hnov,
  Qhov poob ntaus tawm ntawm feem...
  Au, kuv cov nightingales zoo li cas,
  Kuv nyiam koj zaj nkauj!
  
  Peb cov xim lub caij ntuj sov yog ci,
  Autumn muaj koob muaj npe crimson nyob rau hauv kub.
  Santa Claus nrog khoom plig,
  Peb khaws tsis tau nws thaum txias!
  
  Snow Maiden yuav qhia li cas rau peb ?
  Yuav muaj ib zaj dab neeg zoo nkauj;
  Tus qaib yuav muab kub rau peb,
  Crystal vase nrog Rose!
  
  Ntshaw koj tus hlub
  Hauv daim di ncauj ntawm cherry coral,
  Peb cov kev xav yog dawb huv heev,
  Kuv xav muaj kua, tshiab!
  Cov no yog, cia li hais, cov tub hluas ntawm no. Thiab nrog lawv tus nplaig lawv feem ntau yaim lub tsev menyuam qab zib ntawm Venus los ntawm elves. Wb hais tau zoo heev.
  Cov ntxhais ntawm no yog qhov zoo tshaj plaws. Thiab yog tias lawv pib hu nkauj, lawv yuav tsis nyob twj ywm.
  Thiab lawv lub suab yog ci thiab sonorous, zoo li cov nyiaj ntawm lub tswb. Thiab nws yuav tsuas yog cov chav kawm siab tshaj plaws.
  Thiab cov ntxhais ci ntsa iab nrog lub qhov muag thiab emerald thiab sapphire. Thiab cia tawm heev tuab thiab kub hnyiab sparks los ntawm scarlet txiv mis ntawm lub hauv siab.
  Thiab lawv hlawv ntau orcs. Thiab lawv qhia ib tug txhoj puab heev passage.
  Thiab cov ntiv taw liab qab ntawm cov ntxhais ob txhais ceg pov cov grenades tuag rau ntawm qhov loj.
  Thiab rhuav lub orcs rau hauv me me pieces.
  Qhov no yog qhov invincible elves ua qauv qhia. Thiab lawv ob lub mis puv heev thiab nrog liab liab txiv mis.
  Thiab cov hluas elves yaim cov mis no nrog kev zoo siab heev. Thiab zoo li yog tias lawv muaj ice cream rau ntawm tus pas.
  Tab sis feem ntau, peb tuaj yeem hais dab tsi - txias.
  Tshwj xeeb tshaj yog thaum tsis tsuas yog cov ntxhais hu nkauj, tab sis kuj tseem hluas elves uas, cia peb hais, yog cov neeg hu nkauj txias;
  Cosmos yog ib lub hav dav,
  Npog nrog qhov tsaus ntuj tsis muaj qhov kaj ...
  Dub, xim av,
  Greedily koj nqus lub batyr!
  
  Lub hnub qub chalk web,
  Lub teeb ntawm kev tuag seev cev.
  Kev sib ntaus sib tua tsuas yog nyob nruab nrab,
  Peb yuav yeej, ntseeg kuv!
  
  Elves, orcs, trolls,
  Lawv swirl nyob rau hauv ib tug cua daj cua dub cua daj cua dub.
  Kua muag thiab mob heev
  Nyob rau hauv lub hnub qub circus!
  
  Peb nyob hauv kev sib ntaus sib tua no,
  Nyob rau pem hauv ntej ...
  Nyob zoo rau nej sawv daws,
  Nws yog ib qho teeb meem ntawm kev hwm!
  
  Lub zog ntawm kev ua tsov ua rog loj,
  Npau taws tseem phem dua.
  Peb tsis yog parrots
  Thiab cov neeg muaj hmoo!
  
  Cov kwv tij yeej
  Sim nyuaj.
  Yog hais tias koj yog ib tug yeeb ncuab nyob rau hauv rags,
  Thiab nrog lub ntsej muag ntawm ib tug clown!
  
  Lub orc yuav qhia tus elf,
  Qhov twg yog qhov pib ntawm lub ntiaj teb no.
  Txhob rhuav ceg
  Ua ntej koj kaj ntug!
  
  lub hnub qub tsim,
  Nws tsis tsim nyog clumsily
  Peb yog tus phab ej tam sim no
  Thiab tsis yog cov me nyuam los ntawm lub vaj!
  
  Yog li cia peb slam koj
  Cia peb hu kom teb.
  Koj zom snot
  Rau tus kws sau paj huam!
  Zaj nkauj no yog ib zaj nkauj kho siab thiab zoo heev nyob rau tib lub sij hawm. Thiab, ntawm chav kawm, elves hu nkauj zoo heev.
  Thiab cov tub rog, ntawm chav kawm, tas li sparkle nrog lawv liab qab, puag ncig heels.
  Thiab yog li ntawd lawv yuav coj nws thiab nto qaub ncaug rau tus yeeb ncuab. Thiab lawv yuav ua kom raug thiab raug.
  Thiab tam sim ntawd ib pawg ntawm orcs yuav hlawv los ntawm nto qaub ncaug.
  Tus ntxhais elf coj nws thiab hu nkauj:
  - Lub madhouse yog hluav taws,
  Xatas lub sanatorium,
  Tsis muaj chaw nyob hauv ntiaj teb
  Orcs yog ncaj ncees rau tus Tswv!
  Qhov no yog li cas lawv nquag thiab aggressively hu nkauj. Thiab lawv qw.
  Thiab cov ntxhais tseem nyiam ua tej yam zoo heev nrog lawv tus nplaig. Thiab qhov ntawd tig rau lawv.
  Thiab yuav ua li cas yog hais tias lawv kuj tau txais ib tug tua neeg sop los ntawm lub bosom ntawm Venus? Auj, nws yuav txawm tias ib puas npaug txias dua.
  Tsis yog, tsis muaj dab tsi yuav txwv cov ntxhais no.
  Puas yog cov tub ntxhais hluas elves tsis muaj zog? Tau kawg tsis! Lawv zoo nkauj heev.
  Thiab lawv hu nkauj zoo siab heev;
  Qhov chaw tau twisted thiab puv nrog hluav taws,
  Lub zog ntawm lub ntiaj teb curled mus rau hauv lub horn zoo li lub caij nplooj ntoos hlav.
  Tom qab tag nrho, qhov chaw raug ntaus nrog rauj rau hauv cov hmoov av, peb yuav tawg nws,
  Lub ntiaj teb tau tawg mus zoo li cua daj cua dub nrog fluff!
  
  Peb yog cov muaj zog knights, peb yog elves legion,
  Sib ntaus sib tua rau peb, hu rau hauv lub qab ntuj khwb.
  Cia cov tub rog maj kev phem orcs ib lab,
  Cia peb tsoo lawv darlings, me ntsis hloov peb ua tsis taus pa!
  
  Thiab lub suab nkauj tshiab, txawm tias qhov kev xav tau dhau los,
  suab zoo li, tsis txhob xav txog Niam Nkauj Ntsuab,
  Xws li ib pab neeg nyob ze ntawm cov elves,
  Tias txhua tus hais lus qhuas txog lwm tus!
  
  Dab tsi rog raug pov rau hauv kev tawm tsam lub troll tab tom tuaj,
  Lub phalanx ntawm elves khov, peb sharpened peb hmuv.
  Qhov kev ua si nrog kev tawm tsam pib, lub orcs qhib tus account,
  Tab sis nyob rau hauv teb, lawv tau ib lub hom phiaj glamorous los ntawm pob taws!
  
  Muaj cov hnub qub muaj zog, phom phom,
  Nrog lawv cov volleys, lawv yuav tuav lub qab ntuj khwb.
  Tom qab tag nrho, cov elves nrog lub hwj chim ntawm kev cog lus, xav tias eagles,
  Koj faus tus ntxiab rau lwm tus raws li ceeb toom!
  
  Illusions tsis paub, cov fighters yuav cua daj cua dub,
  Los ntawm kev ntseeg nrog Lada nws yuav muaj peev xwm kov yeej tus yeeb ncuab.
  Thiab tom qab ntawd, nrog tus poj niam liab, peb yuav nyob ua ke,
  Kom tau cov tub rog tshiab tshaj plaws rau Niam Txiv!
  
  Kev txawj ntse yog dab tsi, tus elf nug tus ntsias.
  Yuav ua li cas ua pov thawj rau kev zoo nkauj tias lub neej nrog kuv zoo nkauj?
  Thiab xob quaj teb slyly - tom qab tag nrho, koj tsis yog ib tug txiv neej,
  Hais lus ntawm valor thiaj li ua siab ncaj thiab ncaj ncees!
  
  Tab sis tib neeg haiv neeg rov qab - Kuv tau teb nws,
  Rau ib tug txiv neej ntawm kev ruam, tsuas yog ib qho kev qhia.
  Taug kev ntawm kev ncaj ncees, coj teeb meem zoo nkauj,
  Thiab nrog qhov tseeb, koj tsis tuaj yeem thov kev zam txim los ntawm koj tus hlub!
  
  Tab sis tus neeg ntsias nrog luag muab rau kuv - tus menyuam tseem tsis tau taw,
  Koj tsis paub nyob hauv lub qab ntuj khwb, tsuas yog kev ncaj ncees yeej!
  Tab sis ua ke nrog ib nrab qhov tseeb, qhov twg yog qhov ua kom yuam kev nrog Dab Ntxwg Nyoog,
  Yuav kom tsis txhob mus nyob rau hauv lub siab phem mos txwv nyob rau hauv vain!
  
  Kuv nkag siab qhov no, cov neeg ntse ntse, pw hauv nruab nrab thiab hauv qhov muag.
  Ces koj yuav tau muab tus ntxhais lub siab!
  Thiab nws yuav tsis kov lub qhov muag xiav - lub kua muag siv lead ua,
  Thiab peb txoj kev ntseeg, mus txog thaum kawg, yog kom kov yeej peb cov yeeb ncuab mus rau hauv av!
  Qhov no yog li cas cov tub ntxhais hluas elves hu aggressively thiab harmoniously. Thiab nws tig tawm los ua tau zoo heev.
  Thiab cov ntxhais txuas ntxiv tua lawv cov hluav taws tua neeg thiab kev puas tsuaj loj heev. Thiab lawv nias lub khawm joystick nrog lawv cov txiv mis liab. Cov kev zoo nkauj tau ua nrog kev txaus siab heev. Lawv yog cov neeg nyiag zoo.
  Qhov no yog qhov lawv ua, muaj laj thawj thiab puas tsuaj. Thiab lawv qhov kev sib ntaus sib tua yog qhov ntsuas tsis tau.
  Thiab nrog lawv cov ntiv taw liab qab cov ntxhais pov peas ntawm kev puas tsuaj. Thiab lawv ua haujlwm nquag heev.
  Lawv tej yeeb yam tsuas yog tua neeg xwb.
  Thiab cov tub rog tso tawm ultrasound los ntawm ruby txiv mis ntawm lawv ob lub mis. Crows tau tsis meej pem hauv nthwv dej. Lawv raug ntaus rau ntawm lub taub hau zoo li lub club killer thiab cia tsis nco qab.
  Thiab lawv ntog, xuas pob txha taub hau ntawm Putin tus dais nrog lawv cov beaks. Thiab cov fighters ua heev aggressively thiab txias. Thiab lawv tsim ib tug shocking thiab crushing nyhuv.
  Cov ntxhais no yeej zoo nkauj heev. Thiab lawv tus nplaig yeej ib txwm ua haujlwm.
  Thiab cov tub hluas, uas nws pulsating, jade rods cov ntxhais tickle, kuj hu nkauj nrog zoo siab heev;
  Kuv qhov kev xav tau ntaus
  Koj daim duab flashed zoo li ib tug comet tus Tsov tus tw ...
  Koj ntaus kuv zoo li xob laim,
  Nrog nws radiant kev zoo nkauj nyob rau hauv lub hnub qub!
  
  Poets qhuas qhov zoo nkauj,
  Tib lub ntsej muag ntawm lub hli tsis tuaj yeem cuam tshuam lub hnub nyoog.
  Cia Venus muab kev zoo siab rau koj
  Lub siab phem predator tau poob - subdued zoo li kev ua si!
  
  Koj zoo nkauj heev koj muaj peev xwm
  kov yeej qhov tob ntawm lub ntuj.
  Nrog koj, kuv ua pa yooj yim, dawb do,
  Ib txoj xov ntawm lub neej cua ntawm cov ntiv tes nrog lo lo ntxhuav!
  
  Nkag siab koj lub siab xav, kuv tsis vam
  Vim koj yog Artemis tus muam!
  Thiab txawm tias kuv lub puab tsaig nruj hauv kev quaj,
  Npau suav puas yuav ntab tawm mus rau Tartarus?
  
  Nyob rau hauv dab tsi qab zib npau suav koj tshwm sim?
  Nws tsis tuaj yeem nkag siab txog ntuj ceeb tsheej zoo li ...
  Cov tub ntxhais hluas lub hauv ncoo npog hauv cov kua muag qab ntsev,
  O lub ntiaj teb phem - Kuv tsis pom ib qho yeeb yaj kiab!
  
  Tus qauv txhawb kev hlub,
  Nws yog lub teeb, tab sis crushes nrog ib tug saw ntawm kev tu siab ...
  Peb xav soar zoo li cranes
  Tab sis lub hiav txwv rub mus rau hauv lub abyss ntawm lub ntiajteb sab hauv!
  
  Cas txoj hmoo tau yuam shackles,
  Qhov twg ua rau lub qab ntuj khwb tseem ceeb dua!
  Tus Tswv, muab lub zog ntxiv rau cov tub ntxhais hluas,
  Tsis txhob xa lub txim ntau dhau!
  
  Tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus hais tias: Nws muab ib qho kev sim,
  Tsis ntev npaum li cas koj ua siab ntev.
  Tab sis koj yuav tsum temper lub zoo tagnrho,
  Yuav ua li cas kom tau tawm ntawm lub txaj muag muag!
  
  Tam sim no koj yog ib tug dav dawb hau nrog ib tug dav dawb hau,
  Tam sim no nws muaj peev xwm daws tau txoj hmoo !
  Thiab yog hais tias nws pib sib ntaus sib tua nrog Xatas,
  Qhov ntawd txhais tau tias nws muaj peev xwm tawm tsam nrog kev xav tau!
  
  Tam sim no kuv ntab nrog koj, Cherub,
  Koj yog nkauj xwb, zoo li lub hnub qub ci ntsa iab!
  Peb yuav kov yeej qhov loj ntawm tag nrho lub qab ntuj khwb,
  Kuv yuav tsis koom nrog koj!
  Qhov no yog li cas cov tub ntxhais hluas elves hu nkauj zoo kawg thiab zoo siab. Thiab lawv lub suab yog qhov tsis tseem ceeb.
  Thiab yog hais tias cov ntxhais twb pib hu nkauj, ces nws zoo nkaus li zoo heev.
  Thiab tso cov hluav taws xob tua hluav taws los ntawm cov txiv mis liab. Thiab qhov no yog kiag li hyper .
  Cov no yog cov ntxhais uas ua kom muaj zog ntawm qhov loj loj.
  Thiab nrog lawv pob taws liab qab lawv pov cov peas uas muaj kev puas tsuaj. Thiab tsoo Putin tus dais rau tej daim.
  Thiab lawv ua nrog lub zog loj ntawm kev tuag. Thiab muaj kev cuam tshuam ntawm cov ntxhais hyper .
  Thiab tam sim no cov ntxhais yuav rov siv lub zog colossal nrog lawv lub txiv mis liab liab thiab tso lub zog. Thiab lawv tam sim ntawd muaj hluav taws kub ntawm khawv koob, thiab hyperplasm , nrog loj, colossal puas tsuaj.
  Saib ntawm qhov kev sib ntaus sib tua no, tus vajtswv poj niam-demiurge Emmanuel coj nws thiab hu nkauj heev;
  Nws yog tsis yooj yim sua rau tus neeg yuav txwv,
  Kev xav los ua Tus Muaj Hwjchim Loj Kawg Nkaus!
  Yog li ntawd cov kev cai ntawm lub ntiaj teb tag nrho,
  Thiab txhua tus nrog kev paub muaj zog, Omnipresent!
  
  Tab sis qhov no peb muaj lub zog,
  Qee zaum tsis nres, zoo li cua daj cua dub!
  Peb ntaus lub hauv pliaj, tsis yog ntawm qhov muag,
  Peb tsim lub ntiaj teb, tsis hack-ua haujlwm!
  
  Txhua tus muaj lawv tus kheej pob zeb diamond loj
  Nws lub siab kub, zoo li nplaim taws tawg!
  Thiab thiaj li hais tias lub radiant hluav taws tsis tawm mus,
  Hlub cov txiv neej ntawm peb cov poj niam Lavxias teb sab!
  
  Txhua tus muaj lawv tus kheej vim li cas hauv kev sib ntaus sib tua,
  Peb sib ntaus sib tua kom muaj kev zoo siab nyob hauv lub ntiaj teb no!
  Tus yeeb ncuab yuav ntog nto moo,
  Lub ntuj thiab lub ntiaj teb nyob rau hauv peb tswj!
  
  Tsim lub ntiaj teb zoo nkauj rau koj tus kheej
  Qhov twg muaj ntoo xibtes loj rau ntawm ice cream!
  Shakespeare tuaj yeem ua li cas?
  Ib puas lub ntiaj teb? Tsis txhob dag txog kev ua tiav!
  
  Thiab kuv yuav muab rau koj ib tug fighters teb,
  Kev tshawb fawb tuaj yeem muab kev tsis txawj tuag!
  Lub quasar yuav ua ib tug yooj yim sonnet rau koj,
  Yog li ntawd tsis muaj kev tu siab thiab kev tuag rau koj!
  
  Tom qab ntawd txhua lub ncuav qab zib yuav tau txais,
  Rau tus poj niam loj malpa - liab!
  Sketch ua nyob rau hauv roj tseem lub neej,
  Thiab kuv yuav tsis tsim dab ntxwg nyoog rau koj!
  Emmanuelle hu nkauj li ntawd. Los ntawm txoj kev, cov ntseeg, ua cas lawv tsis xav txog Vajtswv tsim dab ntxwg nyoog? Tseeb tiag, yog vim li cas thiaj tsim ib tug neeg uas dooms billions ntawm cov neeg muaj sia nyob thiab cov tim tswv kom raug kev txom nyem?
  Cov pov thawj hais li cas txog lub ntsiab lus no?
  Txawm li cas los xij, tsis muaj dab tsi ntseeg. Yog, thiab sim rau tib neeg yog inhumane.
  Tab sis Emmanuel thiab Sfero Katastrofov muaj lawv tus kheej xav txog qhov teeb meem no. Thiab tom qab ntawd koj tsis tuaj yeem ntseeg lawv.
  Nws tseem tuaj yeem raug sau tseg tias cov orcs kuj yog tib neeg thiab nws tsis yog tib neeg los tua lawv.
  Txawm hais tias tib lub orcs nyiam heev ntawm cov ntxhais raug ntes, lawv tawg lawv cov ntiv taw liab qab thiab kib lawv cov pob taws liab qab nrog lub txim.
  Txawm li cas los xij, tus ntxhais elf zoo nkauj, txawm tias qhov no, hu nkauj ua siab tawv thiab muaj lub siab nyiam;
  Tsis nco qab koj yog leej twg ua ntej
  Peb tsis tuaj yeem npau suav ntawm idleness.
  Lub siab kub hnyiab hauv kev cia siab dawb huv,
  Ntaj ci ntsa iab rau hauv cov tub rog sib ntaus sib tua!
  
  Thiab lub hav yog tu siab thiab inhospitable,
  Tus yeeb ncuab tawm hauv qhov rais ...
  Cov dab dai chains, noses,
  Thiab mob colic rau tom qab!
  
  Koj tsis zoo siab, Cossack?
  Kev ua koob tsheej mus qhov twg?
  Koj yuav tsum tau sawv ntawm lub rooj zaum mos,
  Ua rau tus quab!
  
  Lub damask hlau yog ringing thiab dab ntxwg nyoog zoo siab,
  Lawv muaj kev sib tham luv luv ...
  Pab cov dab embezzlers,
  Lawv cov yeeb ncuab rau ceg txheem ntseeg!
  
  Thiab qhov no yog av nkos huab cua phem,
  Muaj pa luam yeeb los ntawm ntuj raug txim-curia.
  Yuav ua li cas thiaj nrhiav tau kev zoo siab hauv kev hlub
  Tsis muaj txoj hlua nias ntawm kuv caj pas.
  
  Rau lub hom phiaj no peb sib ntaus,
  Kom tau txais lub txiaj ntsim ntawm kev hnia!
  Thiab peb nce, menyuam ntsuag, hauv qab cov mos txwv,
  Tsis paub leej txiv los niam!
  
  Qhov no yuav yog kev lom zem
  Yuav coj hluav taws rau lub ntiaj teb tshiab...
  Tshem tawm qhov kev tsim txom txaj muag,
  Txuag lub ntiaj teb los ntawm kev puas tsuaj!
  
  Vajtswv nods indulgently
  Thiab koj hais mav zoo heev!
  Koj yuav muaj qhov chaw nyob hauv lub vaj kaj siab qab zib,
  Dawb lollipops nrog tshuaj yej!
  
  Tab sis koj yuav tsum sib ntaus
  Ces kev sib haum xeeb yuav los rau koj, kev hlub.
  Thiab los ntawm Eden cov hauv paus hniav ntawm lub vaj,
  Cov ntshav ntawm cov neeg phem ntws los!
  Cia peb hais cov ntxhais hu nkauj tau zoo thiab zoo nkauj heev. Ntau precisely, ib tug ntxhais uas tau dai ntawm lub khib. Thiab tus tua neeg tsim txom nws nrog nplawm. Thiab nws tau ua phem heev thiab ntshav.
  Qhov ntawd yog qhov nws nyiam mus tawm tsam cov ntxhais zoo li ntawd. Lawv tuaj yeem ua txhua yam thiab yuav rhuav tshem txhua tus neeg sib tw.
  Lawv txoj haujlwm sib ntaus sib tua tsis paub tsis muaj zog lossis tsis kam lees.
  Ntawm no lawv yog, piv txwv li, nrog lawv tus nplaig ntev, yuav ua li cas lawv yuav pib ua cov rods pulsating jade. Thiab cia peb hais tias nws zoo heev!
  Thiab yog hais tias cov ntxhais kuj siv nws, lub txiv mis liab liab ntawm lub hauv siab. Tom qab tag nrho, lawv yuav npaj xws li ib yam uas nws yuav zoo li tsis txaus. Warriors yog qhov txuas yooj yim ntawm no.
  Thiab lawv tuaj yeem muab xob laim los ntawm lub txiv mis liab liab ntawm lub hauv siab. Thiab npaj ib yam dab tsi li crushing thiab unimaginable.
  Cov no yog cov ntxhais uas zoo nkauj heev thiab, raws li txoj cai, tsis muaj khau khiab. Thiab txhua lub mis yog khoom muaj nqis tiag. Tsis muaj cov ntxhais zoo li no, txawm tias nyob rau hauv khib nyiab thiab electrodes hauv lub xub ntiag ntawm Venus koj yuav tsis ntshai. Lawv yog cov ntxhais tsis tseem ceeb, cia peb hais li ntawd - hlau thiab thermoquark.
  Cov tub rog zoo li no yuav coj nws thiab qw rau saum lawv lub ntsws, thiab ua kom pom kev txuas ntxiv mus hara-kiri.
  Thiab lawv tseem tuaj yeem tua hluav taws xob los ntawm lub dab teg.
  Thiab tseem, cov tub ntxhais hluas elves tau koom nrog kev sib ntaus sib tua yam tsis muaj teeb meem. Thiab lawv tau pom cov txiaj ntsig zoo.
  . Tshooj 26
  Maria Kolesnikova yog ib tug ntxhais tiag tiag los ntawm qhov chaw sab nrauv, thiab los ntawm tsev loj cuj ib yam nkaus, thiab yog tias nws pib, ces koj tsis tuaj yeem txwv nws thiab pab pawg thiab elves;
  Thiab tau kawg lawv pib hu nkauj ib yam nkaus;
  Ib tug nplaim hluav taws uas ci ntsa iab,
  Kuv txoj kev hlub kub hnyiab!
  Txawm tus yeeb ncuab txawj ntse thiab txawj ntse,
  Tab sis nws yuav tawg!
  
  Txawm yog ib tug neeg vwm vwm,
  Nws tab tom rhuav thiab rhuav tshem thaj av!
  Koj tus npau suav zoo li ib tug nightingale
  Kev sib haum xeeb, kev thaj yeeb, lub vaj kaj siab!
  
  Cia lub kub kub ntawm passion ardor,
  Melt cov nplaim taws thiab dej khov!
  Kuv ntseeg tias kuv kov yeej lub pob no,
  Hmoov zoo tos tus txiv neej!
  
  Kev vam meej tuaj rau cov hluas
  Qhov ntshai ntawd tam sim ntawd tsis lees paub,
  Thiab ib tug ntxhais nkauj nyab hauv npau suav saum ntuj ceeb tsheej,
  Honored li poj huab tais!
  
  Yog li txhob hnov qab hlub
  Kuv twv tsis ntxeev siab rau peb lub ntiaj teb!
  Thiab lub neej nrog kev vam meej ntawm lub plume yog ib txoj xov,
  Paub tsis cuam tshuam tus neeg phem!
  
  Peb yuav sawv peb Elfograd ,
  Cia muaj Elfamm lub yeeb koob!
  Nrog ib kauj ruam yeej Zelingrad ,
  Elven lub zog tab tom los!
  
  Berlin, Paris los yog New York,
  Txhua qhov chaw peb yeej chij!
  Thawj Tswj Hwm Ftalin teeb peb lub teeb,
  Cia tus yeeb ncuab uas phem kawg tuag!
  Qhov no yog li cas cov tub hluas hu nkauj nrog lawv cov cascade ntawm cov nkauj zoo siab.
  Thiab cov kev zoo nkauj tsis ntshai txawm tias qhov tseeb tias orcs hlawv lawv lub luj taws. Qhov mob, tau kawg, zoo heev, cov ntxhais tsuas yog luag thiab luag. Thiab lub ntsej muag ntawm beauties yog li ntawd zoo kawg thiab zoo kawg li. Thiab koj tuaj yeem hais li cas txog cov kev zoo nkauj no? Lawv tsuas yog gorgeous thiab super.
  Thiab yog hais tias lawv pib hu nkauj, ces tus dais tsis sawv nyob ze. Cov no yog amazing warriors. Lawv tsuas muaj tus cwj pwm ntawm tus cobra. Muaj peev xwm tsim tau zoo kawg thiab kaj.
  Thiab ntawm chav kawm, nrog lub txiv mis liab liab ntawm lub hauv siab, xa kev puas tsuaj thiab tua hluav taws xob.
  Thiab thaum lub tshuab ntaus, ces muaj tag nrho thiab kev puas tsuaj, kev puas tsuaj.
  Thiab cov ntxhais zoo li no tuaj yeem ua txhua yam nrog lub zog thiab lub zog loj heev. Thiab lawv cov peev xwm tau loj hlob tas li.
  Thiab lawv yeej ua qhov no nrog kev pab los ntawm ruby txiv mis.
  Orcs feem ntau sim kib lawv ob txhais taw liab qab. Thiab qhov no yog lawv txoj kev ntseeg tiag tiag. Kev lim hiam ntawm Putin tus dais tau dhau los ua lus pov thawj, cov cai tsis tau sau rau lawv. Tsis xav tias tag nrho lub ntiaj teb no foom phem rau tus neeg siab tawv Fuhrer. Qhov twg yog qhov ncaj ncees.
  Thiab kuj cov ntxhais hu nkauj wittily;
  Peb tsis to taub tus Tswv lub nra,
  Nws txhais li cas kom sov lub ntiaj teb nyob rau hauv xib-teg ntawm koj txhais tes.
  Vajtswv yog tus muaj kev hlub tshua - niam siab zoo,
  Yog Nws yuav tsis kov dab nrog koj!
  
  Nyob rau hauv lub ntuj uas tsis muaj kev cia siab, ib lub teeb ci,
  Lub hnub sawv, genously faib lub teeb!
  Peb tig peb lub caj dab rau Motherland,
  Lub Wehrmacht tau kov yeej lub Tsib Hlis!
  
  Whirlwinds of Fortune, txaws ntawm txoj hmoo,
  Lawv nchuav peb cov ntshav khov...
  Koj pom, koj cov menyuam raug kev txom nyem,
  Peb dawb huv, zoo Elfiya!
  
  Torn, uplifting tornadoes projectile
  Lub turf yog hluav taws, hauv kev sib ntaus sib tua tuag!
  Pab tub rog xav tawm tsam dashingly,
  Yog li ntawd lawv tsis rhuav peb txhua tus nyias!
  
  Peb txhua tus yog Elfie tub rog,
  Phaj thiab kaus mom hlau, kaus mom hlau - grenades!
  Hnub-Glorious Tsar - peb nyob ntawm tus thawj coj,
  Cia peb ua kev zoo siab rau parades ua ke nrog nkauj!
  
  Cov hordes qee zaum tawm tsam Elf hauv kev tsav tsheb,
  Cov rog loj nkag mus rau hauv kev sib ntaus sib tua.
  Orcmacht tsom ib tug dagger ntawm lub plawv,
  Tab sis nws tau txais kev rau txim rau lub Tsib Hlis!
  
  Dawb lub hnub ntawm liab suab puam,
  Nws zoo li kev sib ntaus sib tua ntawm chess squares.
  Peb txhua tus yog ib tug loj heev hero,
  Vajtswv hu koj los thov Vajtswv!
  
  Raindrops muab freshness rau huab cua,
  Lawv zoo li cov kua velvet.
  Motherland muab vaj tse rau cov menyuam ntsuag,
  Koj tuaj yeem ntsuas mais ntawm nws yam tsis muaj phau ntawv qhia!
  
  Frym yuav yog peb li, lub emerald overboard,
  Ntses zoo li kub tag nrho hauv qab irrigated.
  Nws muaj peev xwm nyob tsis phem tom qab ib tug hillock,
  Yog hais tias tus hillock no nrog Elfia hauv nws lub siab!
  Cov ntxhais, ib yam nkaus, yog lawv hu nkauj, ces txhua yam yuav tig tawm tsis tshua muaj siab thiab txias. Thiab lawv tuaj yeem tsim kev puas tsuaj loj heev.
  Thiab lawv tsis ntshai ntawm lawv liab qab, chiseled ob txhais ceg. Cia li hais tias cov tub rog yog gorgeous thiab super.
  Thiab cov txiv mis liab liab ntawm cov ntxhais ob lub mis yog gorgeous. Thiab tej zaum koj yuav tsis pom cov zoo dua. Lawv tuaj yeem ua tej yam uas lawv tsis tuaj yeem hais hauv zaj dab neeg lossis piav qhia nrog tus cwj mem. Lawv muaj qhov ntse heev.
  Cov no yog cov ntxhais tiag tiag - chav kawm super.
  Thiab cov tub hluas kuj tsis qaug zog, tab sis txias heev. Thiab lawv hu nkauj zoo heev. Thiab cov tub hluas nkauj xwb suab zoo heev.
  Cov nplaig hluav taws kub hnyiab,
  Tsis yog qhov koj npau suav txog thaum ib tug menyuam yaus?
  Los ntawm Vajtswv tau txais ib tug rati ntawm lub txiaj ntsim,
  Vim Mars yog peb qhov zoo tshaj plaws!
  
  Huab Tais Ntuj yuav pab peb,
  Thiab thaum ub, txoj cai dawb ceev.
  Lub ntsej muag dawb huv yuav pom zoo ntawm kev noj cov cim,
  Koj cov domes golden Elfkva !
  
  Yog lawm, lub sijhawm sib txawv tam sim no
  Tab sis ntseeg tias Niam Txiv yuav tsis dhau txoj kev txaj muag!
  Rau lub yeeb koob ntawm peb Niam Elf,
  Peb yuav hla kev txiav txim rau orcschism!
  
  Nrog kuv cov leeg nqaij
  Yuav rhuav lub nraub qaum ntawm orcs hauv npau taws!
  Tom qab tag nrho, nyob zoo phooj ywg Ftalin nrog peb ,
  Yog li ntawd, Orkh yuav mus noj su xwb!
  
  tub rog tau sib sau ua ib lub nrig ,
  Peb tsis ntshai lush daus!
  Ib tug vile poob awaits tus yeeb ncuab,
  Thiab peb yuav tho los ntawm cov yeeb ncuab nrog ib tug bayonet!
  
  Cov ntshav hauv peb cov leeg tau npau taws heev,
  Tsis muaj lus phem dua rau tub rog - kev poob cev qhev!
  Lavxias teb sab fights fiercely, txawj ntse,
  Zoo li ib tug rauj lub plawv dhia nyob rau hauv lub delta ntawm cov leeg!
  
  Nco ntsoov Putin cov lus tsis txaus siab,
  Fighter ntawm Fatherland, ib tug formidable loj heev!
  Lub retribution ntawm Lavxias teb sab Nemesis yuav swb,
  Tus Fuhrer poob rau hauv npau taws, tus npau taws tyrant!
  
  Vile acquisitions yuav los koj txoj kev,
  Lub teeb ntawm xob laim outrages saum ntuj ceeb tsheej!
  Thiab cov yeej tau tshem tawm txhua qhov kev txom nyem,
  Tsim ib lub palette ntawm kev xav tsis thoob!
  
  Tus ntsuj plig ntawm Fatherland tau raug torn los ntawm kev poob cev qhev,
  Nws yuav kos cov kab ntawm ib thaj tsam ntshav!
  Peb tsuas xav tau kev zam txim rau kev tu siab,
  Peb pab neeg yog lub zog tshaj monolith!
  
  Tus Tswv yuav frown thiab tshaj tawm,
  Koj yog kuv cov menyuam, koj tsis xav tau daim tiab!
  Ua ib lub nroog nyob rau hauv lub vaj kaj siab koj tus kheej,
  Qhov xav tau damned yuav ploj mus!
  Cov ntxhais los ntawm cov tub rog elf txuas ntxiv mus ua rog tawv ncauj nrog cov yeeb ncuab. Thiab lawv txuas ntxiv mus tsoo Putin tus dais. Cov tub rog sib ntaus sib tua nrog kev npau taws heev.
  Thiab nrog lawv cov ntiv taw liab qab lawv tau muab khoom plig ntawm kev tuag nrog lub zog loj, tuag taus. Uas pom qhov siab tshaj plaws ntawm kev puas tsuaj thiab kev tuag.
  Cov tub rog tau ua txhua yam. Lawv kuj yog, cia peb hais, siab tawv heev thiab sib ntaus sib tua. Lub aggressiveness ntawm beauties yog tawm ntawm kab kos.
  Thiab nrog lawv cov ntiv taw liab qab lawv tau pib pov cov koob tshuaj lom ntawm kev tuag thiab kev puas tsuaj. Tab sis cov txiv mis liab liab qee zaum muab cov txiaj ntsig tsis txaus siab tshaj plaws thaum siv.
  Thiab yog hais tias cov ntxhais coj nws, lawv yuav muaj teeb meem tiag tiag. Cov ntxhais zoo nkauj yuav coj nws thiab nias rau ntawm pedals ntawm stormtroopers nrog lawv pob taws liab qab.
  Thiab lawv tsis ua dab tsi?
  Thiab nrog lawv txhua yam yog yooj yim ua pa thiab ntsiag to. Lawv tsuas yog zoo kawg nkaus, thiab feem ntau super.
  Cov ntxhais coj nws thiab hu nkauj:
  Nyuj, nyuj, nraus ,
  Dej-legged tshis , kab!
  Thiab dua lawv yuav luag, baring lawv lub ntsej muag. Cov no yog cov ntxhais ntawm no - cia peb hais cov chav loj tshaj plaws.
  Thiab nws tsis txaus ntshai yog tias tus ntxhais ntiv taw tawg ntawm lub khib. Lawv tsis txawm flinch txog nws. Wb hais tias cov ntxhais ci ntsa iab heev. Lawv muaj tag nrho, cua daj cua dub lub zog ntawm lub roob hluav taws.
  Thiab ib qho hluav taws kub thiab hluav taws kub. Warriors ntawm cov chav kawm siab tshaj.
  Thiab lawv tuaj yeem nqa nws thiab qw.
  Thiab tom qab ntawd lawv yuav pov cov foob pob nrog lawv lub luj taws liab qab thiab rhuav tshem ib pawg ntawm Putin tus dais. Thiab qhov ntawd zoo heev.
  Cov ntxhais ua nrog npau taws heev. Thiab tam sim no ib tug ntawm lawv tuav lub zeb txais tos thiab txiav tawm lub taub hau ntawm orcs. Lawv ntog thiab yob zoo li skittles.
  Cov ntxhais elf coj nws thiab muab lawv cov ntiv taw liab qab tso rau hauv lawv lub qhov ncauj. Thiab yuav ua li cas lawv yuav coj thiab tshuab.
  Muaj ib lub suab nrov nrov. Cov crows raug ntaus los ntawm lub moj tej tawg thiab poob tsis nco qab ib zaug.
  Thiab ntau txhiab tus crows poob, xuas pob txha taub hau ntawm Putin tus dais thiab ramming lawv.
  Thiab cov tub rog tau dhau los ua qhov yooj yim super.
  Thiab yuav ua li cas lawv squeal thiab qw.
  Thiab cov tub hluas elves hu nkauj nrog lub siab zoo;
  Tsis muaj ib yam dab tsi tseeb dua li ib npib
  Nws yeej ci tsis muaj kev dag ntxias!
  Qhov tseeb, lub doubloon yog tus kav ntiaj teb,
  Nws txoj kev txhawb nqa yog rab ntaj thiab daim thaiv!
  
  Nyob rau hauv nws cov pagan gods tau muab zais,
  Zoo li lub hnub, lub ntsej muag golden radiant ...
  Txawm hais tias tseem muaj cov tub rog-cov kab mob,
  Leej twg tau tawm hauv kev sib tham ntawm tus ntsuj plig!
  
  Lub npib yog ib tug mlom thiab tus thawj tubtxib saum ntuj,
  Nws yog tus Cawm Seej, tus rhuav tshem txhua tus.
  Tsis muaj kub, ntiav damask languishes,
  Yog tsis muaj nyiaj, kev vam meej yuav tsis tuaj hauv kev sib ntaus sib tua!
  
  Tab sis dab tsi koj xav tau ib tug txiv neej ntawm lub siab,
  Yos hav zoov yuav immortality rau koj...
  Kom greedily qhib qhov rooj rau bliss,
  Txhawm rau xaws xov ntawm ntau pua xyoo ntawm lub neej!
  
  Tab sis ib tug doubloon puas tau txais qhov ntawd thiab?
  Lub voj voog kub puas muaj peev xwm ua npau suav?
  Yog li ntawd tus txiv neej laus nrog scythe tsis tuaj nrog tos txais,
  Thiab nws tsis tau muab lub foob rau ntawm nws lub hauv pliaj hauv lub morgue!
  
  Txawm tias ib lub npib xav tau kev zoo siab ntau,
  Ua rau peb muaj kev txhaum ntau!
  Tab sis txiv neej tsis muaj hwj chim tshaj kev mob siab rau,
  Nws maidens zoo li millet rau ib tug qaib!
  
  Nws xav tau ntau lub plab,
  Co pheasants, pineapple phaus.
  Txawm hais tias koj tsis tuaj yeem noj mus rau qhov ntxa,
  Txawm tias koj txias heev nrog nyiaj!
  
  Thiab lub hleb txawm raug nqi ntau dhau,
  Vim nws muaj chaw rau vajntxwv!
  Tom qab tag nrho, tus tim tswv yuav kos xoom ntawm daim ntawv,
  Ib lub tshuab rau hauv pliaj thiab ib tug stick rau lub hlwb!
  Cov no yog cov ntxhais uas tsuas yog super. Thiab cov tub zoo heev. Thiab elves ntawm ob leeg poj niam tsuas yog hyper . Lawv yeej ua tau txhua yam. Thiab tshwj xeeb tshaj yog thaum lawv nqa cov txiv mis liab liab rau hauv kev sib ntaus sib tua.
  Cov no yog cov ntxhais - uas yog super xwb. Thiab lawv yuav coj thiab nrog lawv cov ntiv taw liab qab yuav pov cov txiaj ntsim kev puas tsuaj ntawm kev puas tsuaj. Thiab cov khoom ntawm antimatter yuav ya mus rau hauv lub orcs. Thiab lawv tua Putin tus dais. Dab tsi cov ntxhais ua yog super thiab hyper .
  Lawv ua tej yam uas tsis muaj leej twg ua tau. Tam sim no, yog tias lawv tawg, ces tsis muaj leej twg yuav sawv.
  Thiab cov tub rog, kuv yuav tsum hais tias, yog txias thiab tsis xis nyob thiab feem ntau super.
  Thiab lawv muaj txiv mis li liab doog li poppies. Amazing poj niam yog amazing xwb.
  Thiab lawv pov tawm cov neeg tua neeg tawm ntawm lawv lub txiv mis liab liab thiab tua Putin tus dais.
  Qhov no zoo heev.
  Thiab ntawm no cov tub ntxhais hluas elf hu nkauj nrog kev zoo siab, thiab nrog kev xyiv fab;
  Thaum ntawd yog Yawmsaub lub suab nrov nrov
  Nws yuav coj peb mus rau hauv kev tawm tsam!
  Lub ntiajteb yuav piam sij hauv lub siab,
  Paub tias cov dej khov khov yuav yaj!
  
  Fought rau Fatherland
  Lawv sib ntaus zoo li qaib!
  Orkmacht tau tsau rau lub Tsib Hlis,
  Peb tuaj yeem tawm mus nrog txhua yam!
  
  Leej twg quaj hauv kev ua qhev vwm,
  Txhaum cov saw fighter!
  Koj yuav nyob hauv thaj chaw dawb huv
  Nrog ntshav oath!
  
  Tom qab tag nrho, peb yog cov tub rog zoo li no,
  Koj yuav tsis pom qhov zoo dua hauv ntiaj teb!
  Ntawm no lawv ya nyob rau hauv ib tug grenade pov,
  Los ntawm kev quab yuam kom lawv tsis txhob kaw!
  
  Tank "Tiger" tua lub muzzle,
  Thiab "Panther" tus Tsov tus tw, cov neeg tua hluav taws hlawv nws!
  Los ntawm qhov projectile, qhov hluav taws kub fanned heev,
  Peb txawm cia kev tuag mus rau xoom!
  
  Tom qab tag nrho, Fatherland yog paj nyob rau hauv lub teb,
  Nws muaj qhov zoo nkauj ntawm Elfia, ntse dua txhua tus!
  Thiab cov me nyuam luag hauv kev zoo siab cua daj cua dub,
  Nightingale pib nrov nrov!
  
  Cov tub ntxhais hluas hauv peb lub ntiaj teb no muaj koob meej,
  Nws txawm muaj plaub hau grey ...
  Cia nws zoo siab, dawb,
  Peb lub teb chaws radiant!
  
  Nyob rau hauv nws muaj dej khov roob, ntws dej tsaws tsag -
  Kub ntawm cov suab puam, emerald ntawm cov dej ntws.
  Peb yuav tsum sib ntaus sib tua hnyav rau Fatherland,
  Cia cov bastards mus rau Hades!
  
  Tsis muaj ib yam dab tsi qab tshaj li Niam Txiv,
  Txawm yuav nyuaj npaum li cas los cov kwv tij nyob!
  Svarog txoj kev ntsia tau dhau los ua kev phem ntau dua,
  Tus neeg yos hav zoov xav tias nws yog kev ua si!
  
  Peb yuav xaus rau qhov insidious Putin,
  Thiab xa cov thoob khib nyiab orcs rau seem!
  Tom qab tag nrho, rau peb, ntseeg lub ntsiab motto -
  Tsis txhob tuaj rau Elf Sodom!
  Qhov no yog li cas cov tub hluas sib ntaus sib tua thiab txhoj puab heev hu nkauj zoo nkauj. Lawv tau qhia ib chav kawm siab heev.
  Thiab lawv tau tua, tua Putin tus dais kom raug. Qhov no yog tiag tiag peb hais fighters. Cov ntxhais ntawm no kuj zoo nkauj heev thiab.
  Lawv cov txiv mis liab liab, thiab zoo heev.
  Cov tub hluas Elf nyiam licking cov txiv mis thiab nws yog qhov txias thiab txias heev.
  Thiab cov ntxhais tau ntxim hlub heev. Thiab lawv ob txhais ceg yog graceful, nrog heev txawm thiab seductive ntiv tes. Nrog rau qhov uas lawv pov cov khoom plig tuag ntawm kev puas tsuaj. Uas yog heev txias thiab txaus.
  Yog li ntawd, cov ntxhais, yog tias lawv tau nqis mus ua lag luam, txhua yam yuav txias heev.
  Thiab los ntawm cov txiv mis liab liab ntawm cov zoo nkauj, cov xob laim tuag tau ya tawm. Thiab lawv rauj ntawm lub orcs.
  Cov no yog, peb hais, txhoj puab heev thiab tshwj xeeb cov ntxhais. Cia li hais, lawv ua tej yam zoo li no - tsis yog ib zaj dab neeg hais, tsis yog piav nrog tus cwj mem. Cov no yog cov tub rog tiag tiag.
  Thiab lawv muaj luj taws liab qab, pov xws li ib tug zoo nkauj killer nrog lawv. Thiab rhuav tshem Putin tus dais sib nrug.
  Cov ntxhais zoo nkauj heev thiab feem ntau koj tuaj yeem hais ib zaug tias lawv yog super thiab lawv yuav dai lub orcs ntawm tus bitch.
  Thiab kuj hlub khub niam txiv ntawm elves hu nkauj zoo siab;
  Auj, koj lub ntiaj teb tu siab npaum li cas
  Kua muag tsuas yog hiav txwv - dej hiav txwv ...
  Qhov twg yog qhov nruab nrab hnub astral txoj kev ntawm tus ntsuj plig,
  Tus uas ploj lawm npau suav txog kev nkag mus rau hauv Eden!
  
  Nyob rau hauv nws yog cov dej khov ntawm lub siab lub ntsws ntawm khov crusts,
  Thiab qhov kub hnyiab ntawm kev khib siab.
  Yuav ua li cas callous, leej twg txawm hluas nyob rau hauv cev nqaij daim tawv,
  Tus tu siab nightingale ua si hauv kev quaj ntsuag!
  
  Zoo li cov hnoos qeev ntawm woodlice, tus ntsuj plig ntawm niaj hnub,
  Thiab kev lwj ntawm lub ntxa los ntawm kev txhawj xeeb.
  Tiamsis peb ua tau yog peb koom siab
  Kom cov neeg tawm ntawm lub quagmire!
  
  Dispel lub meanness ntawm lub ntug,
  Tshem cov lus foom phem yog qhov cim phem..
  Peb tsis tuaj yeem ris lub caj dab ntawm kev txom nyem,
  Cia Dab Ntxwg Nyoog tig mus ua hmoov av!
  
  Lub ntiaj teb yuav sai sai tshem nws cov chains,
  Txawm li cas los xij, nws yuav tsis tawm ntawm lub orbit.
  Ua siab ncaj rau ib leeg
  Ces sawv daws sawv daws!
  
  Koj tuaj yeem sawv tsis ntshai,
  Tsis txhob thawb lwm tus...
  Yog li ntawd tus bastard tsis ua luam dej nrog rog,
  Kom peb niam tsis laus!
  
  Peb mam li haus me ntsis rau qhov ntawd,
  Wines uas sweeter dua muv' zib mu!
  Cia cov teeb meem ua piv txwv,
  Tab sis lub sij hawm ntawm reckoning tsis tau los!
  
  Ces peb yuav tsim lub ntuj ceeb tsheej,
  Txhua tus menyuam yaus yuav muaj kev lom zem mus ib txhis.
  Peb ya zoo li ib tug xub mus rau saum ntuj ceeb tsheej ya,
  Npau suav kaj lug!
  Cov ntxhais ntawm no tau hloov mus ua amazing - tsuas yog super. Thiab lawv tuaj yeem, yam tsis muaj kev xav tsis tsim nyog, coj thiab nrog kev mob siab rau tshwj xeeb coj thiab yaim ib yam dab tsi loj thiab ci.
  Thiab yog li ntawd cov tub rog pov peas ntawm kev puas tsuaj nrog lawv cov ntiv taw liab qab.
  Thiab lawv muab khoom plig ntawm kev rhuav tshem nrog kev tua neeg. Amazing beauties.
  Thiab tus ntxhais coj nws ob lub mis los ntawm nws lub txiv mis liab liab thiab ntaus lawv nrog pulsars. Thiab nws hlawv cov tub rog orc nrog hluav taws. Thiab tag nrho cov no tau dhau los ua kev sib ntaus sib tua thiab kev puas tsuaj.
  Thiab tam sim no cov ntxhais elf los ntawm lub xub pwg nyom ntawm Venus tseem yuav coj thiab tuav lawv nrog nthwv dej ntawm magoplasma. Thiab lawv yuav qhia lawv lub davhlau amazing.
  Qhov no yog tiag tiag, cia peb hais super beauties.
  Ntawm no yog cov ntxhais thiab nws qhov kev cuam tshuam yog qhov tob heev.
  Thiab lawv muaj peev xwm ua tau txhua yam.
  Thiab tam sim ntawd tsib elves tuav ib tug txais tos nrog rab ntaj zeb. Thiab lawv txiav tawm lub taub hau ntawm rabid orcs ya ntawm lawv.
  Ntawm no yog cov ntxhais ntawm cov chav kawm hyper .
  Qhia rau peb paub lub yeeb koob tsis txawj tuag hauv kev sib ntaus sib tua,
  Kev sib ntaus sib tua ntawm elves ntawm cov tub rog muaj koob meej nyob rau ntau pua xyoo!
  Kev loj hlob ntawm ntau tiam neeg,
  Muab rau peb cov tub rog uas tsis txawj tuag!
  
  Paub tsis ntshai txiav bravely,
  Thov kom rab ntaj pab peb ua haujlwm loj.
  Rau lub yeeb koob ntawm kev loj hlob ntawm cov pej xeem siab tawv,
  Cia peb qhia kev mob siab rau hauv kev sib ntaus sib tua!
  
  Tom qab tag nrho, peb yog lub ntiaj teb tus phab ej ntawm lub hwj chim muaj koob meej;
  Defeat tus yeeb ncuab - tus so tsis tseem ceeb!
  Cia peb tau txais lub koob meej ntawm kev khav theeb,
  Rau lub hom phiaj no kuv yuav tsim ib tug shocking nqe!
  
  Peb caij nkoj hla hiav txwv tsis muaj kev poob siab,
  Ib tug pirate thiab cua daj cua dub, nag xob nag cua tsis muaj teeb meem!
  Ftalin thiab Elfin yuav coj mus rau hauv kev sib ntaus sib tua ,
  Peb yuav los ntshav qab nws zoo li lub siab ntawm tus dej tsaws tsag!
  
  Lub cim xeeb yuav nyob hauv lub siab ntawm cov neeg siab tawv,
  Tus yeeb ncuab yeej swb - qhov ntawd yog tag nrho cov nqi zog!
  Cia kom muaj ntau tus neeg nruab nrab hauv lub hwj chim,
  Tseem, peb yuav tsum mus rau lub hom phiaj ntawm yog vim li cas!
  
  Kev zoo nkauj, muab kev hlub rau koj passionately
  Thiab tag kis tus tua neeg, lub scaffold tos!
  Tab sis koj yuav tsis nkim koj lub neej nyob rau hauv vain,
  Tswj kom tau txoj hauj lwm hauv lub vaj kaj siab!
  
  Lub ntiaj teb yog kev tawm tsam, txhua tus tub hluas paub
  Txuas koj lub neej nrog filibuster yog qhov txaus ntshai,
  Hmoov zoo bizarrely dov lub tsuav,
  Tab sis nws yuav tawm tuaj, kuv ntseeg thaum kawg nws zoo heev!
  
  Peb tuaj yeem nrhiav tau peb cov neeg zoo siab
  Tau txais kev nplua nuj thiab kev xyiv fab ntawm lub neej!
  Orkshists ntseeg tias, kev ua pauj rov qab tos,
  Thiab ntseeg hais tias peb nyob rau hauv mischievous communism!
  Qhov no yog li cas cov ntxhais zoo nkauj thiab tshwj xeeb hu nkauj - zoo li super thiab hyper .
  Lawv muaj peev xwm ua tau ib yam dab tsi uas yog heev, peb yuav hais, txias.
  Thiab txawm hais tias cov ntxhais raug ntaus nrog ib tug flamethrower ntawm lawv ob txhais ceg liab qab, hlawv lawv lub luj taws liab qab, ces cov zoo nkauj yog nyob rau hauv tag nrho cov excitement thiab aggression ntawm lub hwj chim. Ntawm no nws yuav tsum tau muab sau tseg zoo warriors.
  Lawv scribble los ntawm lub tshuab rab phom thiab mow down lub orcs sim ua ntej, leej twg cia corpses pov rau ntawm txoj hauj lwm.
  Qhov no yog ib tug ntshav da dej tiag tiag. Thiab muaj pes tsawg kev tua neeg tshwm sim nyob rau hauv lub ntiaj teb no.
  Thiab cov ntxhais txuas ntxiv mus tsoo Putin tus dais. Cov no yog cov ntxhais uas tau dhau los ua super xwb.
  Thiab yuav ua li cas lawv yuav noj thiab qw. Thiab nws zoo li lawv tias lawv muaj tag nrho cov cascade ntawm kev sib nrig sib orgasms.
  Cov ntxhais no yeej muaj peev xwm ua tau txhua yam. Thiab cia peb hais tias lawv txhoj puab heev thiab tshwj xeeb.
  Thiab cov ntxhais hu nkauj dua;
  Seas, dej hiav txwv, loj expansions -
  Peb plows lawv hauv qab tus chij tricolor!
  Cov neeg tua rog tau kov yeej cov toj roob hauv pes,
  Cov eagles resounded nrog lub suab ntawm yeej!
  
  Lub ntiaj teb tau lees paub cov tub rog ntawm elves,
  Ntaj, bayonets ntaus cov yeeb ncuab!
  Peb muaj peev xwm pov tawm lub quab ntawm orcism los ntawm ib nrab lub ntiaj teb no,
  Ua tiav qhov kev sib tw nrog yeej hauv Orklin!
  
  Lub orcs ntawm hunchbacked tank tau pinned,
  Lawv hem kom rhuav tshem tag nrho cov elves nyob rau hauv qhov kaj ntawm teb!
  Tab sis cov damned freaks yog threshed nyuaj,
  Ua neej nyob kaj siab lug rau peb cov me nyuam tsis muaj ib tug quab!
  
  Peb yog cov me nyuam ntawm Leej Txiv Saum Ntuj Ceeb Tsheej, uas nyob saum ntuj,
  Lawv yug los, kneading kumach nrog lawv ob txhais taw liab qab!
  Tus uas Muaj Hwjchim Loj Kawg Nkaus thov rau peb hauv kev sib ntaus sib tua,
  Thiab Vajtswv coj lub Tsib Hlis mus rau hauv kev xyiv fab!
  
  Tsis muaj kev sib koom ntawm tus neeg tua rog, thiab lub siab siab dua ,
  Dab tsi ua rau npau suav, thiab yug tshiab!
  Qhib lub qhov rooj zoo kawg nkaus rau kev tsis txawj tuag,
  Tab sis yog tias koj zaum hauv ib qho chaw nres tsheb, nyob ntsiag to !
  
  Muaj hma thiab yaj, tab sis koj yog tus tswv yug yaj ntawm lub qab ntuj khwb,
  Thiab qhov qhia koj yuav tsum tau qhia rau cov xeeb leej xeeb ntxwv ntawm kev txiav txim!
  Ua lag luam, mus txog thaum kawg ntawm kev tsim,
  Yog li ntawd qhov hluav taws nyob mus ib txhis hauv koj lub siab txoj kev hlub tsis tawm mus!
  
  Leej twg paub qhov twg tus yeeb ncuab lub mos txwv yuav nres tus tub rog,
  Tab sis tseem, hauv kev sib ntaus sib tua, kev tuag zoo dua li cov kab mob lwj!
  Thiab yog nws tuag, ces koj tus phooj ywg yuav tsoo tus yeeb ncuab,
  Nws yuav tsis ua siab ntev, vim hais tias cov ntxhais liab qab tau raug tsav mus rau hauv kev poob cev qhev!
  
  O elven lub teeb qhia, kev ua tsov ua rog thiab hluav taws tom qab tsov rog,
  Leej twg xav so, tsis muaj chaw rau cov, paub nyob rau hauv lub vaj kaj siab!
  Ntawm no lub infernal orc tau nkag mus rau hauv kev pom zoo nrog Dab Ntxwg Nyoog,
  Yuav hem: Kuv yuav coj lub atom thiab rhuav tshem lawg!
  
  Tab sis tawm tsam missiles, kuj yuav muaj kev tiv thaiv,
  Thiab lub foob pob nuclear yuav tsis bang Elfskva ...
  Peb tuaj yeem tau txais cov kab mob parasite ntawm lub tank,
  Thiab boring nkauj txog qhov poob ua rau kuv mus rau hauv kev nyuaj siab!
  
  Muag rau ib lub penny tsis yog ib tug elven share,
  Tom qab tag nrho, peb txhua tus yog ib tug tub rog loj!
  Tsis txhob ntseeg tias Vajtswv twb tso peb tseg lawm,
  Qhov tseeb, koj tus kheej howl txiav txim siab txias npaum li cas!
  
  Muaj kev poob, muaj swb,
  Nws tshwm sim zoo li hares los ntawm txaus ntshai hma kom rov qab!
  Tab sis yog tsov rog pib, peb yuav rov qab,
  Smash nyob rau hauv lub ntuj raug txim atherosclerosis siab phem monsters tub rog!
  
  Tsis yog rau kev ua tsov ua rog, peb, ntseeg kuv, tab tom pib ua si,
  Peb tsis muaj kev hu lwm yam tshaj li ua phooj ywg zoo!
  Peb yog ib tug kwv tij, tsis yog Abel thiab Cain,
  Rau peb, ib tug noog yog ib zaj nkauj, thiab tsis yog txhua qhov kev ua si rog!
  . Tshooj 27
  Wb hais tias cov ntxhais yog super xwb. Thiab lawv yuav cia faus tag nrho cov damned Putin dais hauv av.
  Warriors cuam tshuam kev puas tsuaj loj heev nthuav tawm nrog lawv cov ntiv taw liab qab.
  Thiab rhuav tshem cov orcs. Cov no yog cov ntxhais nruj heev thiab tau ntxim hlub heev.
  Lawv muaj peev xwm ua tau li qhov lawv ua yog ib zaj dab neeg tiag tiag.
  Amazing beauties. Lawv tuaj yeem ua tej yam uas yooj yim heev thiab super.
  Cov tub rog yuav coj nws los ntawm lawv lub txiv mis liab qab nrog lub zog loj thiab kev puas tsuaj.
  Cov ntxhais no zoo nkauj thiab txias, tsuas yog super. Thiab lawv muaj lub zog cosmic tshwj xeeb.
  Thiab cov ntxhais yuav coj nws raws li lawv nyiam, thiab lawv yuav ntaus lub orcs, uas yog qhov loj thiab txhoj puab heev tshwm sim, nyob rau hauv tag nrho viav vias.
  Thiab xob laim los ntawm lub txiv mis liab liab ntawm lub mis.
  Thiab nrog lawv cov luj taws liab qab lawv pov peas ntawm kev tuag thiab kev tuag nrog kev tua neeg thiab lub zog tshwj xeeb.
  Cov ntxhais no tsuas yog chav kawm xwb, uas qhia tau hais tias lawv cov qib super thiab qib siab .
  Thiab yog hais tias elves pib hu nkauj, ces txhua yam tshwm sim nyob rau hauv ib tug tsis tshua muaj kev puas tsuaj thiab txias txoj kev.
  Txawm tias khawv koob xav tau ib rab ntaj ntse nrog ib tug xub,
  Los ntshav ntau dhau ntawm txoj hmoo!
  Tuav rau kev tshawb fawb - ces lub ntiaj teb yuav yog koj li,
  Thiab tag nrho cov haiv neeg hauv ntiaj teb yuav poob rau hauv lub hauv caug!
  
  Sorcerers brew lub potion thiab ntxuav lub cauldrons,
  Wizards npaj pulsar nqi ...
  Tab sis peb yog elves, yog li paub Svarog cov tub,
  Peb cov ntxhais yuav sim hnav khaub ncaws rau trophies!
  
  Tus yeeb ncuab yuav tsis pab koj, qhov kev thov no,
  Koj tsis tuaj yeem tuav peb lub zog hauv daim tshev ...
  Peb cov kaum ib yog ib tug monolith,
  Peb yuav muaj peev xwm muab kev sib ntaus sib tua rau shaggy horde!
  
  Genghis Khan tsa nws rab ntaj tawm tsam Fatherland,
  Nws tau sim txav cov tub rog tawm tsam Kyiv.
  Tab sis lawv tau tswj kom txiav nws nrog kladentsi ,
  Tag nrho cov muaj koob muaj npe booty xa rov qab lub hleb!
  
  Batu Khan - nws xav coj Moscow yam tsis muaj kev sib ntaus,
  Tab sis lub tshuab ntawm elves saber tau ua rau muaj kev npau taws heev ...
  Qhov ntawd yog qhov kuv tsis nkag siab bro
  Ntau npaum li cas peb muaj treacherous rear!
  
  Tus huab tais ntawm Poland pib ib qho kev sib tw treacherous,
  Ntawm no cov boyars sai sai qhib lub rooj vag rau nws!
  Tab sis lawv tsis paub tias Pozharsky yuav tuaj sai sai,
  Yuav tsav lawv mais thiab mais!
  
  Tsis yog, txias Bonaparte nyob rau hauv lub hnub qub tsis ncaj ncees lawm,
  Koj yog tus huab tais loj uas yug los!
  Txawm hais tias kuv tau tshwm sim los kav Moscow,
  Tab sis koj txoj kev xav tau sib koom ua ke sai!
  
  Putin kuj xav ua qhev los ntawm elves,
  Tab sis nws tau pov tseg los ntawm ib tug miv!
  Tom qab tag nrho, tus tub ceev xwm kev ruaj ntseg no tsis paub peb cov dav dawb hau liab,
  Peb muaj ib tug me nyuam mob!
  
  Thiab tam sim no lub ntuj tos peb nyob saum ntuj,
  Taug kev ntawm Mars!
  Cov uas tawm tsam Leej Txiv - qhov txaus ntshai ntawm lub moos Xaudoo tos,
  Peb yuav smear nws snout nyob rau hauv ciab!
  Qhov ntawd yog li cas cov ntxhais hu nkauj - qhov siab tshaj plaws tsuas yog hloov mus ua aerobatics. Txhua yam ua tau zoo nkauj heev thiab aggressively. Thiab blasted nrog colossal quab yuam.
  Thiab tam sim no txhua yam tau dhau los ua cosmic incredibly thiab tshwj xeeb.
  Cov ntxhais elf tau tawm tsam nrog kev npau taws loj thiab muaj peev xwm. Thiab lawv tau ua dag zog ntawm lub zeb, uas khob taub hau thiab dov zoo li lub taub hau ntawm cheese.
  Cov poj niam tub rog txias heev thiab tua cov orcs.
  Thiab tam sim no, los ntawm lub txiv mis liab liab ntawm lub hauv siab, dua cov ntxhais yuav coj nws, thiab lawv yuav tsub nqi tuag ntawm pulsars ntawm Putin tus dais. Ntawm no yog yuav ua li cas nws tshwm sim nyob rau hauv ib tug killer thiab tshwj xeeb txoj kev.
  Thiab cov ntxhais, uas yuav tsum tau muab sau tseg, muaj peev xwm ntawm sawing tej orc cia rau hauv quanta.
  Thiab xob laim kuj tshwm sim los ntawm cov hlab ntsha, thiab hlawv Putin tus dais mus rau tshauv.
  Lawv ua nws nrog kev txaus siab heev. Nov yog qee cov ntxhais zoo nkauj thiab tshwj xeeb. Thiab lawv ob txhais ceg zoo nkauj heev, thiab lawv yog graceful heev.
  Thiab lawv pov cov taum puas tsuaj rau ntawm tus yeeb ncuab.
  Beauties tsim colossal puas tsuaj thiab tuag.
  Thiab nyob rau tib lub sij hawm lawv hu nkauj zoo nkauj thiab tshwj xeeb;
  Lub pearl ntawm cov vajtswv ntawm creation,
  Lub teb chaws nyob hauv qab ntuj khwb yog qhov qab tshaj plaws!
  Kuv saib cov elves nrog kev xav tsis thoob,
  Lawv zoo li pearls ntawm tib neeg!
  
  Kuv tig los rau koj Fatherland,
  Sau nrog kev hlub unearthly!
  Thiab tsuas yog nyob rau hauv ib qho kuv tearfully hloov siab lees txim,
  Dab tsi tuaj yeem txuas nrog npau suav!
  
  Kuv xav tias hauv kev sib ntaus sib tua ntawm lub sijhawm no,
  Cov kub sib ntaus sib tua boils,
  Thov lub ntuj zam txim
  Thiab tsa ib daim ntaub thaiv rau txoj cai!
  
  Qhov chaw qhib loj heev,
  Kuv Elfiya nyob zoo!
  Hav, hav, roob,
  mos lwj lo rau lub qhov dej!
  
  Ntshav spilled, sparks nyob rau hauv pos huab,
  Cov hluav taws kub hnyiab los ntawm cov pa taws ntuj raug txim,
  Txawm tias worms swarm nyob rau hauv lub qhov txhab,
  Tab sis lub suab nkauj hu nkauj hu nkauj rau peb!
  
  Ua luam dej saum ntuj ceeb tsheej
  Txawm hais tias txoj kev tsis tau muab los ntsuas!
  Tab sis peb yuav nyob hauv lub yeeb koob tsis txawj tuag,
  Xws li hops muab cawv rau peb!
  
  Tsis txhob tsa ib tug fighter outcast ntawm ntshai,
  Tswv Ntuj tshoov Leej Txiv!
  Peb yuav coj lub tebchaws tawm ntawm qhov tsaus ntuj,
  Nws muaj ntau lub hnub ci zog!
  
  Los, lub sij hawm ntawm goodbye yuav los,
  Kev tsov rog yuav xaus nrog yeej!
  Tsis txhob nyob ntawm kev nco
  Hmo ntuj dhau mus, txawm tias dub!
  
  Ces tej kev xav los yeej muaj tseeb
  Thiab vam meej zoo li lub teb chaws vaj!
  Koj tus hluas nkauj yuav dhau los ua ib tug slim doe,
  Thiab lub horde yuav khiav, qw!
  
  Cov phooj ywg kuj tuag - nws tu siab,
  Tiamsis pom tau tias tus Tswv txiav txim siab li ntawd!
  Ntseeg kuv, kev tuag tsis yog tuag,
  Tus ntsuj plig tsis txawj tuag, txawm tias lub cev nqaij daim tawv tsis txawj tuag!
  
  Txawm kuv ntseeg tsis tau,
  Kev tu siab, nco ntsoov txhua tus uas hnov tsw!
  Ces subdue tus tsiaj nyaum nyob hauv koj,
  Tshem tawm qhov iab zeros!
  
  Rov qab mus rau qhov qub plua plav,
  Cov uas tsis tau ua neej nyob!
  Txawm hais tias tsev neeg yog nyiaj txiag los ntawm xwm,
  Thiab rub kua txiv los ntawm cov leeg muaj zog!
  
  Peb yuav ua tiav qhov kev kov yeej ntawm Fatherland,
  Cov hluav taws kub saum ntuj!
  Txoj kev ntseeg ntawm communism yuav sawv,
  Thiab kev tu siab thiab mob - faus!
  Cov ntxhais txuas ntxiv mus tua tsiaj qus. Ib tug ntawm lawv, ib tug elf nrog crimson plaub hau, coj thiab khiav ib tug tua neeg zeb nrog ob tug hniav nrog nws rab ntaj. Thiab txiav tawm lub taub hau ntawm orcs.
  Lwm tus ntxhais coj nws thiab pov ib rab phom boomerang nrog nws cov ntiv taw liab qab. Nws ya hla thiab txiav tawm lub taub hau ntawm Putin tus dais. Cov tub rog tau ua nws ruaj khov thiab txias heev.
  Tom qab ntawd cov ntxhais coj thiab hu nkauj;
  Peb yog tub sab ntxhais
  Thiab peb nyiam sib ntaus ...
  Peb mam li yuav txiab sai sai
  Rau orcs, peb yog los ntawm satchel!
  Yog li ntawd lawv beauties zoo nkauj heev. Thiab lawv cov nkauj zoo siab thiab zoo heev. Thiab lawv tau tawm ntawm lawv tus kheej lub cev puv nkaus thiab zoo siab suab;
  Lub penny orc tau entangled tag nrho lub ntiaj teb no,
  Lub vev xaib ntawm ntuj raug txim siab!
  Ib tug vampire haus kua txiv los ntawm cov neeg,
  Hma liab lub qhov ncauj!
  
  Outwardly nws zoo li ib tug tim tswv
  Lub emerald kub kub!
  Thiab nrog ib tug peal ntawm xob quaj lub thunder lashes,
  Nws yuav muab yeeb koob rau peb cov tub rog!
  
  Nyob rau hauv no rustle ntawm banknotes,
  Ib tug tsiaj qus qw nrov!
  Txawm hais tias Svarog lub ntsej muag yog tsaus muag,
  Ntseeg hauv nws tshaj suav lub zog!
  
  Peb yuav rhuav tshem txhua tus
  Leej twg dares khiav mus rau hauv lub tank!
  Tos, ntseeg kev vam meej,
  Qhov tseeb, paub tsis dhau dab tuag!
  
  Elfie tus dav dawb hau siab tshaj,
  Nws txhim kho nws tis menacingly!
  Nws tau koob meej
  Orcs flattened rau hauv hmoov av thaum lub Tsib Hlis!
  
  Tias cov shakers ntaus tawm ntawm kev ntshai,
  Lawv paub tias lub hwj chim ntawm Elfia,
  Lub hnab nyiaj yuav ua li cas
  Yog, koj tseem tsis tau nug!
  
  Peb kuj muaj rab phom tshuab,
  Thiab grenades tag nrho tearing ib pawg!
  Ntawm no yog ib tug tub rog khiav mus tua,
  Lub npog ntsej muag ya tawm ntawm kuv lub ntsej muag!
  
  Ntaus lub taub hau nrog sledgehammer,
  Cia koj lub hlwb curl!
  Thiab ces koj yuav tau txais ntuj ceeb tsheej,
  Peb cov hluas yuav nyob mus ib txhis!
  Qhov no yog li cas cov ntxhais hu nkauj, leej twg, ncaj ncees, yog super warriors nyob rau hauv cov nqe lus ntawm lawv qib.
  Cov ntxhais tub rog feem ntau yog qhov zoo thiab txias dua li qhov qub. Lawv yuav coj nws thiab txiav nws tawm ntawm lub txiv mis liab liab ntawm koj lub mis dua nrog kev tua neeg thiab tso tawm tshwj xeeb. Cov ntxhais ntawm no yog amazing heev thiab yeej muaj ib cosmic qib ntawm striking zog.
  Lawv yeej muaj hluav taws kub hnyiab los ntawm ruby txiv mis ntawm lub hauv siab. Nws yog qhov zoo siab heev rau elves los nrog cov ntxhais zoo li no.
  Lawv yuav zoo siab lick lub bosom ntawm Venus nrog lawv tus nplaig thiab qhia lawv ib tug zoo passage.
  Thiab liab qab heels uas yog liab qab yuav pov puag ncig pob ntawm kev puas tsuaj thiab kev tuag.
  Thiab ntau orcs yuav rhuav tshem thiab tua. Cov no yog cov ntxhais super class.
  Thiab yog hais tias lawv twb muab nws lawm, lawv yuav hu nkauj tiag tiag, nyob rau saum lawv lub ntsws;
  Tus Fuhrer yog neeg tawv ncauj, phem heev,
  Xav kov yeej lub ntiaj teb no...
  Tab sis peb lub zog, cov ntxhais lub zog,
  Lawv yuav muaj peev xwm kov yeej lub siab phem orcs!
  Nyob rau tib lub sijhawm, cov tub ntxhais hluas elf hu nkauj thiab tua ntawm orcs los ntawm rab phom tshuab, thiab raug heev;
  Kuv taug kev ncig thaj teb - daisies blooming,
  Ntoo thiab tej roob zoo li lub dome saum ntuj!
  Cia ua ib tug npau suav tawm ntawm fluff
  Yog li ntawd, txhua tus neeg uas tuag tam sim ntawd yuav sawv rov los!
  
  Cia li kub domes ntawm pawg ntseeg,
  Thiab cov nplooj ntawm ceg yog zoo nkauj emerald!
  Cov pejxeem paub lub hwj chim ntawm Vajtswv-eagle,
  Cia txhua tus yeeb ncuab tuag ntawm kev sib ntaus sib tua!
  
  Peb yog haiv neeg Leej Pleev, uas coj qhov kaj rau sawv daws,
  Cov ntxhais zoo nkauj tshaj lub ntsej muag zoo li lub hli!
  Cia peb qhib ib tus account rau kev ua tiav ntawm ib tug tub rog,
  Txawm tus phem ib tug tua los ntawm obtuse kaum!
  
  Peb coj Orkmbul , kov yeej Orkizh ,
  Lawv tau txais Orklins thiab taug kev nrog Fene.
  Leej twg trampled lub ntiaj teb, tau tsuas shish,
  Peb yog cov me nyuam ntawm ib tug zoo siab, dawb huv Elf!
  
  Peb yuav tsim txoj kev, txoj kev, choj,
  Muaj cov nroog ntawm Mars, cov nroog ntawm Venus.
  Tom qab tag nrho, peb lub siab nyiam, ntseeg kuv, yog qhov yooj yim.
  Tab sis kev tsov rog phem tuaj yeem rhuav tshem lawv!
  
  Rau kev thaj yeeb, rau Fatherland, peb pab neeg,
  Peb yuav muaj peev xwm ua tiav Fortune lub luag nyav,
  Peb cov neeg Elven koom siab sib koom siab,
  Thiab kev tsis sib haum xeeb ua rau muaj kev poob tas mus li!
  
  Teb chaws Europe yog dawb, nyob rau hauv nws lub teeb ntawm elves yog hais lus,
  Cov neeg hu nkauj, ib tug ntws ntws.
  Peb tuaj yeem txuag Svarog qhov kev ua tiav,
  Ci ntau lush yob rau lub rooj!
  Cov tub hluas hu nkauj zoo li no. Thiab koj tuaj yeem sib ntaus nrog kev txhoj puab heev swoop. Thiab tuav cov orcs nrog tuag leaps. Thiab los ntawm lub txiv mis liab liab ntawm lub hauv siab dua gouged nrog xob laim ntawm txoj kev tuag.
  Qhov no yeej zoo nkauj heev. Thiab cov tub rog muaj sparkling, pearl hniav. Warriors yog, cia peb hais, amazing thiab zoo kawg nkaus.
  Thiab lawv pov peas ntawm kev puas tsuaj nrog lawv cov ntiv taw liab qab. Wb hais tias lawv zoo kawg nkaus, lawv nyiag.
  Lawv muaj ntau lub zog tshwj xeeb, thiab kev sib ntaus sib tua steel. Cov ntxhais muaj xws li txhoj puab heev thiab tshwj xeeb trump cards.
  Thiab lawv los ntawm ruby txiv mis ntawm lub hauv siab yog qhov tuag taus zoo li lub vev xaib ntawm tus kab laug sab infernal.
  Cov hluas nkauj no ntxim qab ua luaj thiab txias tsis tau qhov twg li. Thiab lawv yuav coj nws thiab tawg nws nrog xob laim ntawm txoj kev tuag.
  Thiab lawv yuav coj nws thiab nrog pob taws liab qab pov peas rau ntawm tus yeeb ncuab thiab rhuav tshem cov yeeb ncuab.
  Thiab qhov loj ntawm Putin tus dais tau raug rhuav tshem, thiab tag nrho cov pob txha ntawm cov neeg tuag sawv, thiab txhua yam tau hloov mus ua kom tuag taus.
  Thiab cov ntxhais txuas ntxiv mus nrog kev npau taws thiab kev kub ntxhov.
  Ib tug ntawm lawv tsuas yog dai ntawm lub khib. Thiab lawv nplawm nws nrog nplawm, thiab nyob rau hauv lub liab qab, zoo nkauj ob txhais ceg ntawm kev zoo nkauj, ib tug hluav taws kuj kub. Tus nplaig ntawm nplaim taws licked liab qab, puag ncig, liab qab heels ntawm tus ntxhais.
  Thiab nws coj nws thiab hu nkauj;
  Koj yog ib tug neeg dag ntxias
  Tsis muaj dab tsi los nkaum hauv lub plhaub!
  Nyem lub tshuab nruj dua,
  Lub ntiaj teb no tsis yog ib lub xovtooj rau txim!
  
  Yog hais tias nws yog choked los ntawm melancholy,
  Cov ntxhais lub kua muag poob!
  Lub horde invaded lub Fatherland,
  Lub suab nrov tau hnov!
  
  Tus nkauj nyab quaj mob
  Kev tuag sharpens lub ntuj raug txim sting!
  Cov ntaub thaiv npog tsis yooj yim crumbled,
  Lub teb chaws yuav piam sij!
  
  Lub plhaub tau tawg nrog lub suab nrov,
  Lub pob ntseg tawg ib zaug!
  Cov phom raug ntaus thiab tua,
  Cov ntxhais khiav ntshai!
  
  Tab sis peb yuav muab lub tshuab ua teb,
  Koj yuav tau txais ib tug loj spanking!
  Lub suab nrov nrov foob pob hluav taws
  Cia lub roob ci ntsa iab!
  
  Peb tsuas yog yuav ua phooj ywg ntxiv,
  Hauv cov kev sib tw txias no!
  Muab lawv tso rau hauv ib lub pob zeb hauv ib lub gulp,
  Thiab tsis txhob co lub sobs!
  
  Mob stroke ntawm tus cwj mem,
  Peb yuav tsis rhuav tej kab lus no!
  Peb tus npau suav dawb huv, ntseeg
  Muab koj tus ntsuj plig rau Vajtswv hauv kev ntseeg!
  Cov ntxhais no zoo kawg nkaus. Thiab thaum ib tug ntxhais uas nws cov tawv nqaij bronzed glistens nrog hws thiab raug nplawm, nws cia li shudders thiab tseem hu nkauj;
  Tsis txhob tso tseg, tsis txhob tso tseg, tsis txhob tso tseg
  Koj nyob ntawm khib, ib tug hluas nkauj nrog mis, tsis txhob txaj muag ...
  Luag ntxhi, luag ntxhi
  Paub tias txhua yam yuav zoo thiab zoo !
  Yog li ntawd tus ntxhais ntawm lub khib hu nkauj heev provocatively.
  Tab sis kuj tseem muaj cov tub hluas uas muab lub suab thiab suab paj nruag zoo nkauj heev;
  
  Oh tus ntxhais npau suav npau suav,
  Lub hnub qub saum ntuj ceeb tsheej thiab qhov tsaus ntuj abyss.
  Kev hlub nyob mus ib txhis tsis muaj kev ntsuas,
  Txawm tias lub siab ntshaw quagmire rub koj mus rau hauv lub abyss!
  
  Kuv xav nrog koj, kuv tus hlub,
  Hlawv zoo li lub teeb hauv dej hiav txwv ntawm kev mob siab rau!
  Hluav taws kub hnyiab tau cov xov ntawm lub neej,
  Thiab txiav rab ntaj ntawm kev dag ntxias ua tej daim!
  
  Ntxoov Ntxawg Lauj lub ntsej muag ci ntsa iab,
  Nws zoo li tus neeg taug kev pom kev rau txim rau nws!
  Tam sim no tus tub rog ntsuas nws cov kauj ruam,
  Peb yuav muaj peev xwm plunge dab mus rau hauv kev xav tsis thoob!
  
  Tus infidel invaded lub Fatherland nrog ib tug quaj,
  Tus neeg phem yells thiab tig lub scimitar.
  Thiab hauv kuv txoj kev xav, lub sly pos zais ib yam dab tsi,
  Txawm peb tsis tas yuav nyob hauv lub vaj kaj siab!
  
  Tus ntxhais yuav tsum ua siab tawv tiv thaiv,
  Tsis txhob cia koj cov yeeb ncuab saj nws txoj kev zoo nkauj!
  Lub horde tau crushed los ntawm Russia siab tawv tub rog,
  Repulsed lub onslaught ntawm npau taws nyob ze!
  
  Dab tsi coj ncaj ncees coj tau?
  Tias Rus 'yog lub teb chaws, tsis muaj qhov zoo nkauj dua hauv ntiaj teb!
  Thiab yog hais tias tus dab xav kom mess,
  Peb yuav coj peb li thiab txawm koj li!
  
  Tab sis tus ntxhais kuv xav hlub koj
  Muab sijhawm rau kuv los ua koj daim npog!
  Koj yuav tsis tau, Kuv ntseeg tias los kua muag,
  Peb tsis tuaj yeem sawv tom qab lub hleb dub, tsaus muag!
  
  Peb yuav ua kom tiav qhov kev sib hlub ntawm qhov chaw no,
  Tom qab tag nrho, nws tsis muaj txiaj ntsig los qhuas ntau dhau.
  Kuv ntseeg tias yuav muaj lub sijhawm hloov pauv
  Dab tsi yuav zoo dua, Kuv ntseeg nws ncaj ncees!
  Cov poj niam tub rog kuj hu nkauj nrog kev zoo siab heev. Thiab lawv tau ua lawv txoj hauj lwm sib ntaus sib tua thiab txhoj puab heev.
  Thiab lawv tshwj xeeb tshaj yog cuam tshuam lawv cov ntiv taw liab qab ntawm orcs nrog cov hniav ntse thiab swastikas. Cov no yog kev sib ntaus sib tua thiab txhoj puab heev, cia peb hais, cov ntxhais ntawm no - tsis muaj leej twg nyob saum lawv.
  Thiab los ntawm cov txiv mis liab liab ntawm lub hauv siab gouged thiab ua heev nquag, ntuav tawm pulsars. Thiab cov tub rog coj zoo xwb.
  Thiab lawv muaj tiag, zoo kawg nkaus sparks los ntawm lawv ob lub qhov muag. Thiab cov tub rog saib zoo heev.
  Thiab lawv cov hniav sparkled zoo li pearls. Thiab txhua yam zoo nkaus li zoo heev.
  Thiab cov tub rog txawm hu nkauj, nyob rau hauv bared hniav;
  Kuv yuav ntaus rog nrog cov yeeb ncuab,
  Kev tuag yuav los, txhais tau tias txoj hmoo!
  Tab sis lub ntsej muag ntawm cov phooj ywg ci hauv kuv lub cim xeeb
  Thiab Vajtswv nws tus kheej yog tus txiav txim ntawm cov scum!
  
  Nws tig tawm mus tuag ua phem,
  Yuav tsum nyob hauv ntuj txiag teb tsaus...
  Kev ua pauj, yuav muaj qhov muag rau qhov muag,
  Kuv yuav los rau ntawm cov yeeb ncuab nrog rab ntaj!
  
  Hauv ntiaj teb kev txom nyem, kev phem kev qias tsis paub
  Cov cua tshuab los ntawm cov suab puam tsaus.
  Cov daus ntub dej poob rau lub Tsib Hlis,
  Qhov ntsia ntawm tus nkees tau dhau los ua npub xwb!
  
  Kuv yuav teb qhov kev sib tw ntawm Vajtswv
  Txiv neej yog tus tswv ntawm kev npau suav!
  Peb tsis xav tau lub robes,
  Tom qab tag nrho, tus Tswv yog ib tug txiv neej xwb koj!
  
  Sau koj lub zog hauv lub txhab nyiaj piggy,
  Cia hluav taws ntawm science blaze,
  Tsis txhob fwj koj lub peev xwm
  Rau kev ua haujlwm yog qhov zoo tshaj plaws dawb huv!
  Ntawm no yog ib zaj nkauj luv luv, tab sis lub siab lub ntsws. Thiab nws muaj kev xyiv fab thiab npau taws heev nyob rau tib lub sijhawm.
  Cov ntxhais zoo nkauj hu nkauj nrog lub suab nrov thiab zoo nkauj ntawm sirens.
  Thiab yog hais tias lub magoplasm raug pov tawm ntawm lub bosom ntawm Venus , nws yuav txias kiag li thiab puas.
  Lub nag xob nag cua tiag tiag yuav nchuav thiab ntws ntawm kev tuag thiab kev puas tsuaj tag nrho. Thiab nws yuav ua rau Putin tus dais.
  Qhov ntawd yog li cas nws tag nrho yuav tawg thiab yuav twv yuav raug hu tsis sib koom ua ke hauv ib heap. Thiab yuav muaj lub zog npau taws thiab ntws ntawm cov nplaim taws.
  Zoo li tus nplaim taws. Ib lub dav hlau kub, tireless blazes. Thiab txhua yam tshwj xeeb thiab ib zaug hlawv.
  Cov no yog cov ntxhais ntawm no - leej twg muaj peev xwm ua yog dab tsi, ces kawg ntawm lub ntiaj teb no.
  Thiab tom qab ntawd los ntawm lub txiv mis liab liab, cia peb pov pulsars thiab xob laim. Uas txhua tus cauterize thiab rhuav tshem.
  Ib tug ntxhais elf nrog cov plaub hau liab polka dot ntawm keeb kwm daj coj nws thiab hu nkauj:
  - Cov tub rog npaj tau ma'am,
  Peb yuav rhuav tshem txhua tus!
  Thiab nws winked ntawm nws cov neeg koom tes. Cov no yog cov ntxhais tiag tiag, nrog lub suab meej.
  Thiab cov tub elf tseem hu nkauj;
  Kuv tsis ntseeg Vajtswv txoj lus,
  Kuv xav ua ib tug vampire txaus ntshai ...
  Tsis txhob tau txais koj qhov kev cia siab, koj yuav tsis hlawv tam sim ntawd,
  Kev tsim txom nyob mus ib txhis yog tus neeg txhaum ntau heev!
  
  Tom qab tag nrho, tus Vaj Ntsuj Plig Dawb Huv paub tsis muaj kev hlub tshua,
  Tsis txhob cia siab rau txoj kev hlub tshua los ntawm cov bloodsuckers!
  Hloov cov txiv hmab txiv ntoo qab zib hauv lub vaj kaj siab zoo,
  Ntuj raug txim kub hnyiab - los nag los ntshav!
  
  Rau vampire, ceg txheem ntseeg los ntawm tsob ntoo aspen yog qhov tseeb,
  Spooky bonfire tos!
  Koj hlawv tsis zoo siab nruab hnub thiab hmo ntuj,
  Npaj Xatas rab hneev!
  
  Ib tug neeg txhaum yuav tau nws
  Nws yuav zoo li kab laug sab ntawm hluav taws!
  Demons yuav tsim txom nyob rau hauv lub ntiajteb sab hauv,
  Kev mob uas tsis muaj qhov sib piv hauv ntiaj teb!
  
  Ntshai thiab hloov siab lees txim, tus yeeb ncuab ntawm tus Tswv,
  Koj yuav, koj yuav raug pov ncaj nraim rau hauv ntuj txiag teb tsaus!
  Hauv kev tsim txom, hnub Xanpataus yuav tsis los,
  Mus ib txhis ib swarm ntawm frantic puag!
  
  Lub khib yuav tawg koj cov pob txha,
  Cia peb tig cov pob qij txha nrog poker!
  Koj puas yuav zoo siab txiv neej
  Thiab tam sim no paub nyob rau hauv unearthly hmoov!
  
  Yog li maj nrawm, eccentric, hloov siab lees txim
  Thov Vajtswv thiab koj lub hauv caug!
  Tus khub haus Vasya yuav tsis pab,
  Tsuas yog kev ncaj ncees thiaj yuav kov yeej lub vaj kaj siab!
  Wb hais ib zaj nkauj ntawm no - ib tug hais tau zoo heev. Thiab cov ntxhais ua phem heev rau tus yeeb ncuab.
  Lawv tsuas yog immeasurable excitement thiab craving rau taug txuj kev nyuaj. Thiab los ntawm cov txiv mis liab liab ntawm lub hauv siab, thaum lawv coj nws, cov tub rog yuav tau fucked tiag tiag. Thiab ntawm no, qhov tseeb, nws yuav zoo li tsis txaus rau leej twg.
  Thiab cov ntxhais zoo nkauj heev, thiab muaj peev xwm cuam tshuam lawv cov radiant, ruby cov xim ntawm lub txiv mis ntawm lub hauv siab.
  Thiab tseem tso pulsars los ntawm lub xub pwg nyom ntawm Venus. Lawv lub hwj chim yog heev txawm hlawv thiab witty.
  Thiab lawv pov koob nrog tshuaj lom nrog lawv cov ntiv taw liab qab, uas tho los ntawm orcs. Thiab nws zoo nkaus li zoo heev.
  Thiab tam sim no, los ntawm ruby txiv mis ntawm lub hauv siab, dua, zoo li hammering pulsar. Qhov no yog tiag tiag lub hlwb ntawm cov crows mos-boiled thiab lawv poob stunned thiab tag tsis nco qab lawm.
  . EPILOGUE
  Cov ntxhais tau ua haujlwm zoo ntawm no. Thiab los ntawm lub bosom ntawm Venus, ib tug ncaj ncees kwj ntawm magoplasma yuav succumb. Thiab nws yuav lom zem.
  Thiab cov tub ntxhais hluas elves pov grenades nrog lawv txhais tes, thiab tib lub sij hawm tsis txhob hnov qab hu nkauj;
  Au cua daj cua dub ntawm lub siab hluas,
  Nyob rau hauv uas cov nplaim taws hlawv lub roob hluav taws!
  Peb tsis txhob zaum hauv tsev,
  Tus miv Bayun noj lub ncuav nyob qhov twg?
  
  Ntawm no tus nightingale hu nkauj tu siab,
  Tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus lub ntsej muag tsaus!
  Lub Cherub xa ib tug farewell nod,
  Tsis muaj tseeb, tab sis npau suav phem phem!
  
  Peb yog Tswv Ntuj cov tub,
  Lawv tshwm sim rau lawv cov yawg koob, paub pab!
  Peb yuav tsis khuv xim, paub lub neej,
  Sib ntaus lub abyss hnub thiab hmo ntuj!
  
  Tus yeeb ncuab pov khawv koob
  Kev dag, kev phem, kev dag ntxias phem!
  Tab sis peb yuav pom lub teeb nyob deb,
  Cia peb rhuav tus yeeb ncuab lub horn!
  
  Vampires, orcs, ghouls,
  Ntsej muag ci ntsa iab!
  Tom qab tag nrho, ghouls xav tawm tsam,
  Cov txee tab tom tawm hauv qab!
  
  Rau Archmage - tus thawj coj,
  Peb tsuas yog pawns thiab stumps!
  Lub armada yog rushing phem freaks,
  Tab sis peb tsis tuaj yeem thim rov qab!
  
  Lub Fatherland muaj nuj nqis tshaj txhua yam,
  Peb yuav cuam tshuam kev khiav ntawm cov hordes siab phem!
  Cov monsters yuav tau txais nws nyob rau hauv lub ntsej muag,
  Kuv tus kws kho tsiaj yuav tshuab nws lub taub hau!
  
  Fatherland Svarog lub zog,
  Thiab lub neej thiab kev cia siab ntawm tag nrho cov tub rog!
  Sab tes xis ntawm lub Wehrmacht crushed,
  Nws mowed cia ib kab ntawm cov yeeb ncuab!
  
  Lub teeb hlawv hauv ib lub siab hluas,
  Ntaj hloov rab phom tshuab!
  Cia peb qhib qhov rooj rau qhov chaw sai sai,
  Txiav txim seb leej twg yog thiab leej twg yog tus txhaum!
  
  Thaum muaj kev thaj yeeb nyob hauv tus ntsuj plig nrog txoj hmoov zoo,
  Cov qias tsis huv yuav coj peb mus tsis tau!
  Peb yuav muab lub ntuj raug txim hloov pauv,
  Paub xws li ib pab tub rog ntawm elves!
  
  Peb nyob ntawm peb lub hauv caug - peb thov Rod,
  Vajtswv tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus nug koj!
  Kom tsis txhob cia cov tub rog mus pov tseg,
  Cov tub ntawm haiv neeg, kuv Elfiya!
  Qhov no yog li cas cov ntxhais hu nkauj ci ntsa iab thiab muaj lub siab zoo rau kev yeej nrawm thiab tsis muaj kev vam meej.
  Thiab lawv cov hniav pearly ci ntsa iab zoo li iav. Thiab feem ntau, lawv ua dab tsi yog qhov zoo thiab txias.
  Cov ntxhais no tsis tuaj yeem nres los ntawm ib tus yeeb ncuab. Lawv yog cov gorgeous thiab adorable.
  Sim qhov no thiab hais tsis tau. Thiab lawv yeej yuav rhuav tshem koj lub meej mom. Cov nyiag no zoo npaum li cas. Lawv puv lub siab lub ntsws thiab nqhis dej rau kev tua neeg.
  Ntawm no ib tug ntxhais los ntawm tsev neeg elf poob ib lub foob pob los ntawm ib tug stormtrooper los ntawm nias nws liab qab ntiv taw. Nws poob rau ib pawg ntawm orcs. Thiab ntau ntawm Putin tus dais mus rau ntuj raug txim.
  Cov no yog, cia peb hais, cov ntxhais nquag nquag thiab txhoj puab heev nrog lub qhov muag zoo li emeralds thiab sapphires. Leej twg tawm tsam rau qhov laj thawj ncaj ncees, tawm tsam Putin lub horde. Cia li hais tias cov ntxhais yog ua los ntawm hlau.
  Thiab lawv kuj hu nkauj;
  Txhawb kom peb sib ntaus sib tua
  tawg !
  Ua rau lub ntiaj teb sib cais
  Stormlord Elfin!
  
  Ua txhaum ntshav
  Nce tus chij ntawm kev ntxeev siab!
  Thiab koj xav tau dab tsi
  Tus thawj coj teb - Kuv tsis paub!
  
  Kuv xav tias peb txhua tus yuav yog zib mu,
  Txhua leej txhua tus yuav dhau los ua tus demiurge!
  Thiab tam sim no tus nees nqa peb,
  Los ntawm txoj kev tawg!
  
  Lub clatter ntawm vwm hooves,
  Knock - lub horde yog galloping!
  Peb lub koom haum zoo li lub monolith,
  Thiab lawv lub ntsej muag ci nrog kev zoo siab!
  
  Ntseeg ntshav tsis nchuav mus ib txhis,
  Cia peb so cov menyuam ntsuag lub kua muag!
  Muaj ib tug neeg yos hav zoov, nws yuav dhau los ua kev ua si,
  Peb dhau tag nrho cov kev hem thawj!
  
  Tus proletarian yuav yog tus huab tais,
  Thiab qhov khoom plig yuav los rau txoj haujlwm!
  Ntawm no nws yuav mus, ntseeg cov av,
  Cia peb lub cev tawm ntawm ntuj txiag teb tsaus!
  
  Wb hu nkauj nrov nrov
  Peb yog cov neeg loj heev!
  Lub cim ntawm peb tus dais dawb,
  Party - neeg koom siab!
  
  Los ntshav rau Leej Txiv,
  Qhov no yog kev hwm, hwm thiab muaj koob meej!
  Ua ib txoj xov liab hauv lub neej
  Cia lub roob hluav taws kub - lava!
  Qhov ntawd yog li cas txhua yam swept zoo li lub avalanche fiery. Thiab cov ntxhais coj thiab emissions pulsars los ntawm lawv lub tsev menyuam ntawm Venus. Thiab txhua yam ua tau zoo heev thiab txias.
  Warriors hu nkauj rau cov chav kawm siab tshaj plaws thiab zoo kawg nkaus. Thiab lawv tau muab lawv cov qib zoo tshaj plaws thiab amazing.
  Thiab yuav ua li cas cov hniav fang yuav qhia. Thiab ib zaug ntxiv lawv yuav coj nws thiab xuav, siv lawv cov ntiv taw liab qab. Thiab dua cov stunned, unconscious crows poob.
  Thiab lawv ntog rau hauv av zoo li hailstones. Thiab ib tug tua neeg coup tshwm sim.
  Thiab cov hluav taws xob puas tsuaj ya tawm ntawm cov ntxhais lub txiv mis liab liab. Thiab cia peb hais tias nws zoo heev thiab txias.
  Thiab cov ntxhais nto qaub ncaug, thiab lawv cov qaub ncaug tawg zoo li kua qaub thiab ua rau muaj kev puas tsuaj.
  Cov no yog cov poj niam tiag tiag uas koj xav tau. Thiab lawv tseem yuav tawg mus, thiab lawv yuav npaj lwm yam.
  Thiab ces lawv pib hu nkauj;
  Nyob rau hauv lub ntiaj teb neeg ntiaj teb no, nyob rau hauv tus duab ntxoov ntxoo ntawm lub teb chaws Ottoman;
  Tib neeg txoj kev tsis ncaj ncees yog qhov tsis zoo!
  Cia peb pov rau hauv abyss tag nrho cov tsis muaj tseeb, kev ntseeg siab -
  Cia peb dawb li vajtswv!
  
  Peb cov tub rog yog ib qho laj thawj,
  Qhov chaw zoo ib yam li lub tshav puam!
  Yuav kom universal, nws yog lub sij hawm los ua lub hwj chim,
  Yog li txhua tus yuav tsum raug txiav txim!
  
  Starships, battleships - haib,
  Tsis suav cov missiles ntawm kev ua tsov ua rog!
  Qhov no yog lub siab tawv dawb huv,
  Peb siv rab ntaj ib txwm - tsis yog!
  
  Conquering lub sublunar ntiaj chaw,
  Muab ci ntsa iab!
  Peb ua tej yam zoo, koj paub,
  Zoo kawg nkaus kaj ntug ntawm ntug!
  
  Qee zaum tshauv hla lub galaxy,
  Lawv kis tau rau hauv cascades zoo li cua daj cua dub!
  Tab sis peb yog knights thiab romantics,
  Lawv hu dab tsi nyob rau hauv lub teeb ntawm lub hli daj ntseg!
  
  Lub qab ntuj khwb yuav ua rau peb submissive,
  Nyob rau hauv nws, qhov kev txiav txim ntawm centuries yog nyob mus ib txhis ardent!
  Suav lub teeb ntawm elves - ib lub teb chaws txaus siab,
  Txawm hais tias lub siab qee zaum tsis muaj zog!
  Yog, ntawm qhov kev siv nyiaj tom kawg, cov ntxhais yog tus kheej tiag tiag. Tab sis lawv hu nkauj zoo heev.
  Thiab txawm tias txias dua lawv tso xob laim los ntawm lub txiv mis liab liab ntawm lub hauv siab. Lawv inflicting burning tshuab rau lub orcs.
  Warriors squeak:
  Kev hlub thiab kev tuag, zoo thiab phem,
  Nws yog kev txhaum ua ib tug orc ...
  Koj yog destined to taub!
  Kev hlub thiab kev tuag, zoo thiab phem,
  Peb tsuas muaj ib qho kev xaiv xwb!
  Thiab cov ntxhais rov tso lub zog hluav taws xob los ntawm ruby txiv mis ntawm lawv ob lub mis.
  Qhov no yog cua daj cua dub tiag tiag.
  Thiab lawv yeej nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua.
  Warriors hu nkauj:
  Ib tug phem orc nyob rau hauv tsis ntseeg yog txaus ntshai,
  Nws yog tsis yooj yim sua nyob rau hauv kev txhaum kev ntshaw ...
  Vim tus elf npau taws heev,
  Vim ib tug neeg ncaj ncees yog tus txiav txim!
  Thiab cov poj niam tub rog yuav ntaus lub orcs nrog tso tawm ntawm magoplasma los ntawm lub bosom ntawm Venus.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"