Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Marİa Kolesnikova Elfler KraliÇasi

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Günahsız məhkum edilmiş gənc qadın Mariya Kolesnikova xüsusi mühafizə olunan həbsxanadan ecazkar sehrli dünyaya köçürülür. Orada tanrı demiurge Sfero Katasttrofov onu elflərin məşuqəsi roluna tac qoyur. Lakin tacı aldıqdan sonra qadın hitwoman trolların, orkların, cırtdanların, yarımcinslərin , vampirlərin və digər inanılmaz canlıların məskunlaşdığı qonşu imperiyalarla vuruşmalı olur . Və əlbəttə ki, əsas və ən məkrli düşmən Koschey Ölümsüzdür.

  MARİA KOLESNIKOVA ELFLER KRALIÇASI
  ANNOTASİYA
  Günahsız məhkum edilmiş gənc qadın Mariya Kolesnikova xüsusi mühafizə olunan həbsxanadan ecazkar sehrli dünyaya köçürülür. Orada tanrı demiurge Sfero Katasttrofov onu elflərin məşuqəsi roluna tac qoyur. Lakin tacı aldıqdan sonra qadın hitwoman trolların, orkların, cırtdanların, yarımcinslərin , vampirlərin və digər inanılmaz canlıların məskunlaşdığı qonşu imperiyalarla vuruşmalı olur . Və əlbəttə ki, əsas və ən məkrli düşmən Koschey Ölümsüzdür. PROLOQ
  Göylər parlaq rənglərə boyandı və göy qurşağının bütün rəngləri ilə parıldadı. Onların üzərində qiymətli daşlar kimi parıldayan ulduzların bütöv çələngləri yığılmışdı: zümrüdlər, yaqutlar, sapfirlər, topazlar, brilyantlar, ulduzlar.
  Təxminən on iki-on üç yaşlarında görünən, çox yaraşıqlı və yalnız şortikli bir oğlan fırlanır, tullanır və çılpaq ayaq barmaqlarından pulsarlar atırdı. Əzələləri tunc dərisinin altında civə topları kimi yuvarlanır, saçları isə qar kimi ağarırdı.
  Yanında bikinili, saçları məşəl alovu kimi parıldayan çox gözəl bir qız göründü.
  O, gülümsəyərək dedi:
  - Salam Sfero Catastrophe! Nə edəcəyinizi bilmirsiniz?
  Demiurj oğlan təbəssümlə cavab verdi:
  - Bəli, düşünürəm ki, başqa bir kainat yaratmalıyam? Razılaşın - bu gülməli Emmanuelle olardı!
  Bikinili demiurj qız qeyd etdi:
  - Yaradılan hər yeni kainat yeni problemlər gətirir! Onlarda yaradılış o qədər müxtəlif bəlalarla qarşılaşır ki, canlıların xoşbəxt olması və əziyyət çəkməməsi üçün çox çalışmaq lazımdır. Və burada, əlbəttə ki, hələ də bitkilər haqqında düşünmək lazımdır. Onlar da canlıdırlar və yemək xoşagəlməzdir!
  Sfero qəzəblə qeyd etdi:
  - Özünüzü bağlamayın!
  Emmanuelle qışqırdı:
  - Hiperteoplazma bizimlə olsun!
  Qız isə çılpaq, zərif ayaqlarını silkələyib havada çevrildi. Və sonra onun aşağı ətrafı səkkiz rəqəmi yaratdı və bütün qalaktikanın ulduzları işıqlandı.
  Demiurj oğlan başını tərpətdi, Apollonunki kimi çılpaq, dərindən çəkilmiş gövdəsindəki əzələləri tərpənməyə başladı. Mətbuat isə şokolad batonları kimi içəri girdi. Kainatların yaradıcısının səsi çox gurultulu idi:
  - Əladır, əlbəttə. Bəs bəlkə biz Yer planetində yaşayanlar üçün nəsə edək?
  Emmanuelle gülümsəyərək dedi:
  - Prinsipcə, bu mümkündür! Ancaq bilirsiniz ki, biz bu planetdə özümüzü aydın şəkildə göstərə bilmirik. İnsanların öz yolu var və bu yolla getməlidirlər!
  Sfero başını tərpətdi:
  - Bu, əlbəttə ki, doğrudur! Amma fərdlər üçün hələ də yaxşı bir iş görə bilərik!
  İlahə qız başını tərpətdi və razılaşdı:
  - Bəli, bu da doğrudur! Əlbəttə ki, belə bir şeylə mübahisə edə bilməzsiniz!
  Demiurg oğlan qeyd etdi:
  - Cəsur, cəsur və nəcib bir qadın həbsxanada əzilir: Mariya Kolesnikova! O, ölkəni tərk etməkdən imtina etdi və həbsxanaya atıldı. Harada ki, onu təhqir edir və işgəncə verirlər. Bu ləyaqətli məhbusu əzabdan qurtarmaq üçün tədbirlər görülməlidir!
  Emmanuelle asanlıqla təsdiqlədi:
  - Düzdü! Və biz mütləq eyni şeyi edəcəyik!
  Sfero təbəssümlə qeyd etdi:
  - Mən onu həbsxanadan oğurlayacağam və biz ona ulduz imperiyalarımızın birində taxt verəcəyik!
  Demiurq qız razılaşdı:
  - Çox düzgün və maraqlı olacaq!
  Oğlan demiurj hələ də uşaq görkəmində olan çılpaq dabanlarını yelləyərək oxudu:
  - Şöhrət həmişə bizimlə olsun! Vətənimizin böyük gücü var!
  Emmanuelle gülümsəyərək soruşdu:
  - Demiurq Tanrılarının Vətəni olduğunu söyləmək olarmı?
  Sfero razılaşaraq başını tərpətdi:
  - Əlbəttə, bunu deyə bilərsiniz! Vətən anlayışı məcazidir!
  Bundan sonra oğlanla qız eyni vaxtda ayaqyalın, qaralı, əzələli ayaqlarını havada tapdaladılar ki, bu da bütöv şimşək çaxmasına səbəb oldu və bir ağızdan dedi:
  - Dediyimiz kimi olsun! İstəyimiz yerinə yetsin!
  . FƏSİL Љ 1.
  Həbsxanada Mariya daimi bədən axtarışları və zorakılıqla təqib edilirdi. Şmon belə işgəncələrdən biri idi . Onu beş kişi zabitin qarşısına qoydular. Sonra iki qadın mühafizəçi peyda oldu. Onlar nazik, rezin tibbi əlcəklər geyinib gənc qadını lüt soyundurdular, sonra utanmadan və vicdanı hiss etmədən onun bədənini dolaşmağa başladılar.
  Və təkcə bu deyil, əlbəttə. Mariya çox az qidalanırdı: bir qabda azca duzlu su ilə şorba və içində üzən kələm yarpağı və bir tikə çörək. Gənc qadın belə bir pəhrizdən çox çəki itirdi: dəri və sümüklər. Üstəlik, onu çılpaq dabanlarına rezin dəyənəklərlə döyürdülər və qədim Romadakı bir qul kimi nasos vurmağa məcbur edirdilər.
  Mariya çox əziyyət çəkdi və o, ovlandı və tükəndi. Onu çılpaq taxtaların üstündə döşəksiz yatmağa məcbur ediblər, gecələr isə it kimi yaxasına taxıb divara zəncirləyiblər.
  Nazik rezin əlcəkli mühafizəçilərin əli ilə kişilərin gözü qarşısında onu ovuşdurduqları zaman gənc qadın çox iyrəndi, kişilər də baxdılar, güldülər və bayağı zarafatlar etdilər.
  Bundan əlavə, o, çox işləməli idi və qızın bədəni ağrıyırdı və dəhşətli dərəcədə ağrıyırdı.
  Təbii ki, təkcə bu deyil... Kişi mühafizəçilər daim Marianın sinəsini və mədəsini sıxırdılar. Və mənim götümü döydülər.
  Lakin Mariya Kolesnikova təslim olmadı və mərhəmət istəmədi.
  O, əsir götürənlərə qarşı çıxdı və əlçatmaz və qürurlu qaldı.
  Və sonda onu bir daha soyundurdular və lüt halda cəza kamerasına bağladılar. Və orada divarlar soyuqdan şaxta ilə örtülmüşdü. Və Mariya Kolesnikova yerdə dayandı və soyuqdan mavi olan yalın ayaqlarını tərpətdi. O, arıq idi və bədənindəki bütün sümüklər görünürdü. Bundan əlavə, onun üçün əlavə əzab tapdılar: saçlarını qırxdılar. İndi o, demək olar ki, tamamilə keçəl idi, bir dəstə sarı saçlı idi.
  Gənc qadın Zoya Kosmodemyanskaya kimi əziyyət çəkdi. Buzlu yerdə uzanmaq intihara bərabər idi. Sonra çılpaq və yağsız o, mütləq uyuşacaq. Beləliklə, Maria yalın ayaqlarına toxundu, əziyyət çəkdi, əziyyət çəkdi, amma dayandı.
  Birdən tam qaranlıqda bir işıq şüası onun üzərinə düşdü. Və o, bığlı və keçəl diktatorun göndərdiyi həbsxananın bədbəxt, sümüklü məhbusunu işıqlandırdı.
  Mariya halüsinasiyalar gördüyünü düşünürdü. Qarşısına şortikli ayaqyalın bir oğlan çıxdı. Sarışın, çox yaraşıqlı oğlanın şortikdən başqa heç nəyi yox idi. Eyni zamanda, uşağın çılpaq gövdəsi əzələlərinin polad relyefinə və əzələlərinin heyrətamiz təsvirinə heyran idi.
  Baxmayaraq ki, onun təxminən on iki-on üç yaşı var.
  Oğlan əlini uzadıb Mariyadan soruşdu:
  - əziyyət çəkirsən?
  Gənc qadın təbəssümlə cavab verdi:
  - Daha çox!
  Oğlan çılpaq, uşaqcasına, çox zərif ayağını cəza kamerasının buzlu kafellərinə vurub dedi:
  - İndi sənin əziyyətin bitdi! Əlimdən tut və məni izlə!
  Mariya titrək səslə soruşdu:
  -Sən Rəbbin mələyisən?
  Oğlan başını mənfi tərzdə buladı:
  - Yox! Mən Allaham!
  Gənc qadın təəccüblə soruşdu:
  - Uca!?
  Sfero razılaşaraq başını tərpətdi:
  - Demək olar ki, Uca!
  Mariya təəccüblə soruşdu:
  - İnsanların əziyyət çəkməsinə niyə imkan verirsiniz?
  Oğlan təbəssümlə cavab verdi:
  - Çünki sizin Yer kürəsini mən yaratmamışam. Mən səni ancaq öz kainatıma apara bilərəm. Və orada mənim kraliçam olacaqsan!
  Gənc qadın ah çəkərək soruşdu:
  - Bəs imtina etsəm?
  Sfero təbəssümlə cavab verdi:
  - İmtina etməyin mənası yoxdur. Məlum olanda ki, siz cəzaçəkmə kamerasından izsiz itmisiniz, orada sizə çox və israrla işgəncə verən məhbuslarınız çox əsəbləşəcəklər. Təkcə bu təklifimi qəbul etməyə dəyər!
  Mariya razılaşaraq başını tərpətdi:
  -Yəqin ki, haqlısan! Əgər qisas almaq üçün bu fürsəti əldən versəydim, tam axmaq olardım.
  Sfero Mariya Kolesnikovanın əlini möhkəm sıxdı və gülümsəyərək dedi:
  - İndi arxamca bir addım at!
  Və əvvəlcə əbədi oğlanın çılpaq, əzələli ayaqları addımladı, sonra gənc qadının soyuq ayaqlarından arıq, yıxılmış mavi.
  Və bir an sonra Mariya özündə inanılmaz yüngüllük hiss etdi və cəza kamerasının buzlu soyuğu xoş hərarətlə əvəz olundu.
  O, sonsuz gənc Yaradan Allahla birlikdə enerji axınında qaçdı.
  Mariya çox xoş və şən idi. O, qeyri-mümkün görünən şeyi edə bildi - həbsxana divarlarını tərk et! İndi o, yeni dünyaya yalın ayaqları ilə getdi, belə ki, tez-tez rezin dəyənəklərlə döyülürdü.
  İndi isə nağıl meydanı bitdi. Və gənc qadın özünü qızıl, brilyant və sarayın digər ləl-cəvahiratları ilə parıldayan çox dəbdəbəli və möhtəşəm, isti, gur xalçanın üstündə gördü.
  Mariya özünü böyük bir güzgünün qarşısında tapdı. Qızlar onun üstünə şəffaf pərdə atdılar. Həbsdən yorulmuş, qançır və sıyrıqlarla örtülmüş gənc qadının arıq bədənini örtürdü.
  Sfero dedi:
  - Mən sizə cəhənnəmdən yeni bir kraliça gətirdim!
  Qızlar çox gözəl idilər, gənc, az qala uşaq üzləri vardı. Fiqurlar incə və əzələlidir. Paltarlar isə yalnız zərgərlik simləridir, tam döşləri və ombaları çətinliklə örtər, həmçinin hündürdaban ayaqqabılardır. Elflər çox gözəl insanlardan yalnız vaşaq formalı qulaqları və qüsursuz formaları ilə, bu inanılmaz gözəl irqin bənzərsiz lütfü ilə fərqlənirdi.
  Onlarla müqayisədə Mariya çox sümüklü, yorğun görünürdü, qabırğaları konslager məhbusunun qabırğaları kimi çıxmışdı və sinəsi tamamilə soyulurdu. Gənc qadının bədəni yağdan təmizlənib, qolları və ayaqları boynu kimi nazikləşib. Və bədənində qançırlar, döyülmə izləri, hətta söndürülmüş siqaret yanıqları var.
  Və onun başı, qırxılmış keçəl, qabarları və sıyrıqları ilə Mariyanı daha da dəhşətli edir.
  Sfero gülümsəyərək başını tərpətdi:
  - Bəli, sən Auşvitsin əsiri kimi görünürsən! Ancaq heç nədən qorxma! Elflərin yaralarınızı sağaldacaq və sizi gənc, mükəmməl gözəl qadın edəcək sehrli iksiri var!
  Mariya gülümsəyərək dedi:
  - Niyə özün etmirsən?
  Demiurj oğlan əminliklə cavab verdi:
  - Çünki elflər də işləməlidirlər! Və onlar şəfa məsələsində böyük ustadlardır!
  Elflər xorda oxudular:
  Biz xəstəlikləri sağalda bilirik,
  Müalicə edin, zarafatla, inan mənə, yaralar...
  İmtahanlar, yalnız A ilə,
  Böyük elf şöhrəti naminə!
  Mariyanı dəhliz boyu, qonşu otağa apardılar. Gənc qadın xalçaların üzərində gəzdi və xoş bir qıdıq hiss etdi. O, çox əylənirdi.
  Və beləcə o, özünü ətirli su ilə dolu hovuzda gördü. Orada qadın məhbusu yüklədilər.
  Bir neçə elf qız onu yağlı bir şeylə və çox güclü və acı bir qoxu ilə sürtməyə başladı.
  Mariya məmnuniyyətlə mırıldandı. Bəli, çox gözəl idi.
  Onun yaraları, qançırları, kəsikləri, yanıqları gözümüzün qarşısında sanki sağalmağa başladı. Və dəri daha gənc görünməyə başladı.
  Mariya hətta ləzzətlə oxumağa başladı;
  Sakit, təvazökar bir qız idi,
  Öz evim olmağı xəyal edirdim!
  Uşaqların gülüşləri yüksək səslə axsın,
  Qoy ayı meşədə ram olsun!
  
  Sakit bir yetişmiş tarla istədim,
  Qızıl sünbülcüklərin tükü!
  Əzabı əbədi bilməmək üçün,
  Və düşmənlərin olmaması üçün!
  
  Ancaq burada tatar basqını gəlir,
  Və saxta dırnaqların başıboş!
  Yaxşı, hardasan, hussar döyüşçüləri alayı;
  Söyüşü ilə məşhur olan nədir?
  
  Cəngavərlər haradadır, nəhənglər,
  Bəs niyə müdafiə yoxdur?
  Budur bizim birləşmiş Vətənimiz;
  İsti, cəhənnəm işığı yanır!
  
  Məni ayaqyalın boyunduruğa saldılar,
  Konuslar, budaqlar və çöllər vasitəsilə!
  Və kürəyini qamçı ilə kəsirlər,
  Zəncirlərdə inildəmək necə də çətindir!
  
  Düşmən qızın boynunu kəməndi,
  O, sıxdı və boğmaq istəyir!
  Burada pis sultanın səltənətində,
  Mən qovurma oyununa başladım!
  
  Əvvəlcə çöldə əziyyət çəkdim,
  Çantaları iyrənc demet geymişdi!
  Amma gözəlliklə çiçək açdı,
  Axı Allah səxavətli hökmdardır!
  
  Budur, Ustadın xoşuna gəldi;
  Məni seraglioya göndərdilər!
  Orada kişi gücü hiss etdim,
  Bütün zibilləri sevindirməyə başladım!
  
  Bilin belə alçaldıcılığı
  Ən şirin bədəni alver edin!
  Məhrumiyyətə dözmək daha yaxşıdır
  Öz anam söyməsin deyə!
  
  Bilmirəm yolun sonunda nələr gözləyir,
  Qocalıq və cəllad qorxudur!
  Ancaq cənnətdə israfçılara yer yoxdur,
  Yalnız acı ağlamaq qalır!
  Mariya çox gözəl oxudu. O, siyasətə getmiş peşəkar musiqiçidir. Və təbii ki, elf qızları onu dəstəklədilər. Birlikdə oxuyanda hamının belə səsləri var idi.
  Sonra Mariya xüsusi sehrli iksirdə yuyuldu. Və ona yemək üçün bal və qatılaşdırılmış süd ilə çox şirin və dadlı sıyıq verdilər. Sonra mənə naməlum meyvələrdən şirə verdilər ki, içim.
  Bundan sonra Mariya içində inanılmaz bir ağırlıq hiss etdi və divanda yuxuya getdi.
  Elflər onu isti yorğanla örtdülər. Və vicdan məhbusu onu götürdü və inanılmaz görüntülərə qərq oldu.
  Və son dərəcə sərin olduğu ortaya çıxdı.
  Yuxusunda Mariya çox gənc bir qıza, az qala qıza çevrildi.
  O, bənövşəyi olan otların üzərində gəzirdi. Qızın ayaqları çılpaq, lakin formaca çox zərif idi. Ot isə gözəlliyin çılpaq dibində xoşbəxtlik hissi oyadırdı.
  Mariya hətta oxudu:
  Yol boyu uzunsa, yol boyu uzunsa,
  Tut, ayaqla və qaç...
  Yəqin ki, yəqin...
  Mümkündür, mümkündür, mümkündür,
  Bu, əlbəttə. Bu, əlbəttə...
  Afrikaya gedə bilərsiniz!
  Amma timsahın ağzı deyil!
  Oh, Afrikada dağlar var, bu belə yüksəklikdir,
  Oh, Afrikada çaylar o qədər genişdir ...
  Oh, timsahlar-hipposlar,
  Oh, sperma balina meymunları,
  Oh, və yaşıl tutuquşu!
  Oh, və yaşıl tutuquşu!
  Qız da buna bənzər nəsə oxudu və arxaya baxdı. Ətrafda həqiqətən Afrika cəngəlliyi var idi. Və hər tərəfdən gözəldir. Çiçəklər böyük və parlaqdır, hava onların ətirləri ilə doludur. Və hər şey ümumiyyətlə heyrətamiz dərəcədə gözəldir. Budur, meymunlar ağacların arasından tullanır. Və onların quyruqları uzun və çox möhkəmdir.
  Bananlar da böyüyür. Üstəlik, onlar daha böyükdür, adətən mağazalarda satılanlardır.
  Mariya yenidən həvəslə oxumağa başladı;
  Biz vəhşi meymunlar ölkəsində cəngəllikdəyik,
  Bananların yaşıl olduğu yerdə adamyeyən yığınları var!
  Okeanı aşmalı idik,
  Belə gur enerji ilə!
  
  Rusiya bizə getməyi əmr etdi -
  Ekvatorun xəndək olduğu yerə çatın!
  Yaxşı, Allah birdir, bir deyil, nədir?
  Və birdən çox qumbaramız var!
  
  Gənc pionerləri döyüşə göndərdilər,
  Dedilər ki, bu, sadəcə təcrübədir!
  Hamı cəsarətli oğlan olsun deyə,
  Böyük raketlərin enerjisi sürətlənir!
  
  Mən pulemyotla hədəfə doğru atəş edirəm -
  Mən döyüşçüləri xaki boyası ilə öldürdüm!
  Vətənimizi ələ keçirə bilməyəcəklər,
  Pindos və digər zorbalar!
  
  Belə bir Vətən qəzəbli bir sifarişdir -
  Şiddətli aslan kimi döyüşməyi öyrən, oğlan!
  Qırmızı lider əmr etsə,
  Yazıq təlxək olmayın!
  
  Mərmi gövdəsi yanağımı çox yandırdı,
  Onun hələ heç bir sərt küləşi yoxdur!
  Amma mən Vətənimə xidmət edirəm, inanın ki, uzun müddətdir ki,
  Zəif yeniyetmələri düşünməyin!
  
  Mau -mam qəbiləsi ilə əhatə olunmuşdu ,
  Onların nizələri yox, qumbaraatanları var!
  Cavab olaraq poladla vuracağıq,
  Rus pilotları göydən kömək edəcək!
  
  Rusiyada hər bir döyüşçü axurdandır,
  Körpə silaha uzanır!
  Və işğalçıların ordusunu məğlub et,
  Bardın şücaətlər haqqında oxuduğu şeirlər!
  Mariya mahnı oxudu və güldü. Hansı işğalçılardan danışırıq? Görünən odur ki, Rusiyanın özü indi Ukraynanı ələ keçirməyə can atır və müharibə artıq ikinci ildir. Ola bilsin ki, İkinci Dünya Müharibəsindən bəri bu, iştirak edən qüvvələrin sayına görə ən böyüyüdür, bəlkə də bu, uzansa, ən qanlı olacaq.
  Mariya ağır ah çəkdi və hansı dünyadan getdiyini xatırlayaraq mahnı oxudu:
  Vətənim, cüzi bir məbləğ,
  Vətənim, sən dəli oldun!
  Və əhval dərhal zəiflədi. Üstəlik, Afrika onun vətəni deyil. Və təbii ki, vəhşi kimi ayaqyalın və sadəcə bikinidə gəzməyiniz mənim xoşuma gəlmir. Və haradasa gözəl şeylər baş verir.
  Mariya yenidən həvəslə və kişi adına böyük Belarus şairi və bard Oleq Rıbaçenkonun romantikasını oxudu:
   Möhtəşəm lira səsi, əks-səda,
  Mən oxuyuram, cəsarətli, susmuram!
  Döyüş yumruğu mumdan deyil,
  İşığa - şüaya gedən yola can atırıq!
  
  Allah insanlara xəstəliklə əzab verir -
  Cəhənnəm atəşi günahkarları yandırdı!
  Mən Uca Allahın dostu olmaq istəyirəm,
  Bu qədər çətin olmasın deyə!
  
  Məsih, əlbəttə, tezliklə gələcək,
  O zaman kədər gedəcək, inan mənə?
  Gözlərindəki qəzəbdən kor olma,
  Günah, azadlıq, həm də yazıq!
  
  Mən xəttə getmək istəmirəm -
  Mən günahsız olmaq istəmirəm!
  Hiyləgər hərəkətlər daha yaxşıdır
  Tamamilə cansıxıcı olmayan bir ip nədir!
  
  Cənnətdə müharibə olmayacağını söylədi,
  Və günah yox olacaq, hamı üçün pis!
  Bəs talelər nə üçündür?
  Yeni dəyişikliklərə acıq!
  
  Əbədi yaşamaq - bilmək gözəldir
  Amma günahsız yaşamaq bitkiçilikdir!
  Cəngavər müharibəni ehtirasla sevəcək,
  Axı ordu döyüşə gedir!
  
  Vətən, əsgərin vətəni,
  O, məşəli əlində tutur - marş!
  Natəmiz şeytanların cəzası,
  Onları dişlərinə vuracaqsan, döyüşçü!
  
  Döyüşü səxavətli bir bayramla bitirək,
  Gəlin qəlyanaltı, içki içək - rəqs edək!
  Axı cəngavərlərimiz ölməzdir,
  Və söz qaşına deyil, gözə dəyir!
  
  Baxmayaraq ki, dinc dünyada nə etməli?
  Orada saray tikə bilərsiniz!
  Və xidməti liraya həsr et,
  Dəfnə tacı aldıqdan sonra!
  
  Ancaq başqa dünyalar da var - bil,
  Döyüşçülərin də böyüdüyü yerdə!
  Bir oğlan stolunun üstünə bir tank çəkir,
  Bəs yadplanetlilər bizə gəlsə?
  
  Sakit olmayın
  Əzələlərinizi gücləndirin, zehninizi güclü tutun!
  Biz ruslar necə döyüşməyi bilirik,
  Baş mələk birdən yuxuya getdikdə!
  Maria fit çaldı və qəzəblə çılpaq, qız kimi, kəsikli ayağını möhürlədi və qeyd etdi:
  - Bəli, ruslar necə vuruşmağı bilirlər, bəs kiminlə? Qardaşlarla müharibə və Qabilin yolu, əlbəttə, ayıbdır! Və bu baş verməməlidir!
  Qız onu götürüb çılpaq barmaqları ilə otun üstündə uzanmış qozu əzdi, sonra ağ dişlərlə dolu qırmızı ağzına atdı. Onu çeynədi və qışqırdı:
  - Yağış əjdahasına lənət olsun!
  Və yenə gülərək Lev Leşçenkonun ifasında xalqların qardaşlıq dostluğundan bəhs edən məşhur mahnını oxumağa başladı:
  Biz hamımız məktəbdə dərs deyirdik və
  Kiyev Rusu haqqındakı köhnə dərsləri əzbər xatırlayırıq və pravoslavlar kimdən soruşmadığınızı bilirlər, Xreshchatyk -də Rusiyanın vəftiz edilməsi nə idi .
  
  Lanet olsun, slavyanlar! Lanet olsun, slavyanlar, moskvalılar və kiyevlilər vətənimizi sizinlə bölüşəkmi, arvadınız Xoxluşkaya bir top göstərə bilərsinizmi
  
  ?birlikdə, üç yüz ildir artıq və albalı ilə köftəniz çox xoşuma gəlir
  
  G * d, slavyanlar! Lanet olsun, slavyanlar, moskvalılar və kiyevlilər vətənimizi sizinlə bölüşəkmi?,
  arvadınız Xoxluşkaya silah doğrultmaq olarmı?
  Mən onu sevməyi üstün tuturam...
  
  Sənlə mən həmişə kafiri darmadağın edirdik Və bizi buna adi bir ataman apardı. Sonra atamanlarla bir az bəxtimiz gətirmədi, amma biz öz
  
  G*d-mizə küsmək üçün başıaçıq düşmənlərik, slavyanlar! Lanet olsun, slavyanlar, moskvalılar və kiyevlilər vətənimizi sizinlə bölüşürükmü, arvadınız Xoxluşkaya
  silah doğrultmaq
  olarmı ?Mən onu sevmək istərdim... Bütün qəlbimlə!
  Və Maria ağladı. Bəli, vaxtilə SSRİ xalqlarının dost olduğu vaxtlar olub, indi böyük müharibə gedir. Və bu müharibənin sonu yoxdur.
  Qızın qarşısına bir şir çıxdı. Böyük, Afrika heyvanı.
  Mariya onu son anda gördü və az qala ona çırpılacaqdı. Dayanmağa çətinliklə vaxt tapdı və donub qaldı. Eşitdi ki, sən seğirməsən, heyvan hücum edə bilməz.
  Leo ona baxdı və birdən insan səsi ilə soruşdu:
  - Elflərin kraliçasına çevrilən eyni Mariyasınız?
  Qız təbəssümlə cavab verdi:
  - Belə deyə bilərsiniz! Baxmayaraq ki, mən hələ rəsmi tac almamışam!
  Aslan yalını silkələdi. Onun təbəssümü olduqca insan idi, dişləri isə iti və iri idi. Eyni zamanda, onu pis adlandırmaq olmaz. Heyvan quyruğunu silkələdi və soruşdu:
  - Tapmacaları həll etməyi sevirsən?
  Mariya gülümsəyərək cavab verdi:
  - Bəli, əlbəttə, mən səni sevirəm! Həbsxananın təcridxanasında bu, biz qadın məhbuslar üçün yeganə əyləncə idi!
  Aslan nərə çəkdi:
  - Kim başı ilə dost deyil, amma çox sərin görünür!
  Qız gülərək cavab verdi:
  - Bizdə ən bariz cavab: qazan qarınlı və keçəl diktator! Ancaq sizin dünyanızda, məncə, istənilən variant mümkündür!
  Qüdrətli heyvan başını tərpətdi və qızıl yalını tərpətdi:
  - Bəli! Düşündüm ki, bunu deyəcəksən. Baxmayaraq ki, bu, qəzəbli xoruz nəzərdə tutulur. Ancaq ikinci sual: ən cəsur insan nədən qorxur, amma sonuncu qorxaq lənətə gəlmir!
  Mariya ah çəkərək cavab verdi:
  - Yaxşı, mən bunun cavabını bilirəm - vicdan! Ən cəsarətli insan belə ondan qorxur, amma sonuncu qorxaqda belə yoxdur!
  Lev təsdiqlədi:
  - Bu da doğrudur! Və sizə qılıncoynatma dərsi verməyi təklif edirəm!
  Mariyanın qarşısına əzələli, elf qız çıxdı, o, çılpaq, çox zərif ayaqlarını çəmənlikdə tapdaladı. Əllərində parlaq metaldan hazırlanmış bir qılınc tutdu və sapı almaz, yaqut və zümrüdlərlə səpələnmişdi.
  Məryəmə təzim edib soruşdu:
  - Döyüşə hazırsınız?
  Başqa dünyadan olan qız təbəssümlə cavab verdi:
  - Mən heç vaxt qılıncla döyüşməmişəm!
  Elf təəccüblə soruşdu:
  - Elədirmi? Siz hansı dünyadansınız?
  Mariya kədərlə cavab verdi:
  - Yer! Məsihin doğumundan 2023-cü il!
  Elf qız gülümsədi və daha geniş şəkildə qeyd etdi:
  - Bəli, mən sizin planetinizi tanıyıram! Mən sadəcə başa düşə bilmirəm ki, niyə çarmıxa çəkilmiş bədbəxt insanı Allah hesab edirsən, hətta onun doğulduğu andan öz xronologiyasını hesablayırsan?
  Qız cavab vermək istədi, amma birdən onun əlində qiymətli daşlarla çox dəbdəbəli bir qılınc peyda oldu. Mariya bıçağı ilə bir dairə qurdu və dedi:
  - Yaxşı silah görürəm! Və qəribə də olsa, lələk kimi çəkisi yüngüldür!
  Elf razılaşaraq başını tərpətdi.
  - Biz bunu necə edəcəyimizi bilirik! Biz bunu çox yaxşı bacarırıq! Elflərin böyük insanlarının sirləri!
  Mariya çılpaq ayaq barmaqları ilə otdan bir parça götürüb əzələli qızın üstünə atdı. O, onu asanlıqla dörd hissəyə böldü və səsləndi:
  - Bunu eliyə bilərsiniz?
  Mariya gülümsəyərək cavab verdi:
  - Əvvəllər çılpaq barmaqlarımla əşyalar atmağı, qoz-fındıq sındırmağı bacarmırdım. İndi isə mənim üçün problemsiz, gözəl və gözəldir. Belə ki...
  Elf güldü və cavab verdi:
  - Sən bizim kraliçamızsan! İndi sən də bizim kimi güclü və sürətlisən, qoz-fındıqları da ayaq barmaqlarınla əzmək olar. Lakin bu kifayət deyil. Bizə də texnologiya lazımdır.
  Mariya təbəssümlə oxudu:
  - Bəşəriyyətin dəmir texnologiyası var.
  Mütləq lazımlı və çox faydalıdır...
  Yaxşı, mənim üçün daha xoşdur - xalq möcüzələri,
  Süfrə özü yığılan və sürətli ayaqqabıdır!
  Elf barmağını silkələdi və cik-cik dedi:
  Sehr pis deyil - deməyə ehtiyac yoxdur,
  Amma topları da qaynatmalıyıq...
  Toplar, toplar, toplar, bişirin!
  Toplar, toplar, toplar, bişirin!
  . FƏSİL Љ 2.
  Mariya oyandı. O, heç vaxt bu yuxudan sonra özünü belə gümrah və təravətli hiss etməmişdi. Çılpaq, kəsikli ayaqları ilə səssizcə addımlayan elf qızları ona qiymətli daşlar və nadir zinət əşyaları ilə haşiyələnmiş bir güzgü gətirdilər.
  Mariya yenidən özünə baxdı və onu tanımadı. Ona baxanda yaşı iyirmidən çox olmayan, çox əzələli və qeyri-adi dərəcədə gözəl bir gənc qız idi. Saçları yüngülcə qıvrılmış və qızıl yarpaq kimi parıldamışdı.
  Dəri qaraldı və bürünc oldu. Və qızın əzələləri tökmə, polad, dərin detallarla görünür.
  Özü də o qədər güclü, eyni zamanda o qədər cazibədar və qorxuncdur ki, onu nağılda demək, qələmlə təsvir etmək belə mümkün deyil. Qədim Yunanıstan dövründən parlaq heykəltəraşların əsəri kimi əsl ilahə.
  Maria biceps etdi və indi hansı əzələlərə sahib olduğunu gördü - sadəcə polad məftil. Və fit çaldı:
  - Heyrət! Vay! Mən nə oldum!
  Elf qızları təbəssümlə soruşdular:
  - Bəyəndinizmi!
  Mariya səmimi sevinclə cavab verdi:
  - Çox!
  Bu cazibədar yarışın gözəlləri tvit ediblər:
  - Sən mükəmməlsən
  Sən mükəmməlsən
  Gülüşdən jestlərə qədər
  Hər şeydən əvvəl həmd olsun!
  Mariya qızlara göz vurdu və əminliklə cavab verdi:
  - Mümkün qədər təvazökar olmaq lazımdır! Və soruşma!
  Daha bir neçə elf zala daxil oldu. Gözəl qızlar isə keçmiş məhbusun indi əzələli və güclü bədənini buxur və yağla sürtməyə başladılar.
  Mariya sözün əsl mənasında məmnuniyyətlə həyəcanlandı. Onun bədəni güclü masaj edildi.
  Qız olandan sonra keçmiş məhbus soruşdu:
  - Bəlkə, qoy kişilər məni əzsinlər!
  Baş qulluqçu başını tərpətdi.
  Zala yalnız şortik və sandal geyinmiş dörd yaraşıqlı, əzələli gənc daxil oldu. Onlar çox gözəl, lakin çox gənc idilər, on altı yaşından çox deyildilər və üzlərində qızlar kimi yaraşıqlı idilər, bircə tük belə yox idi.
  Mariya təəccüblə soruşdu:
  - Niyə yetkin kişilər yoxdur?
  Baş qulluqçu səmimi cavab verdi:
  - Bütün erkək elflər saqqalsız, insan yeniyetmələrinə bənzəyirlər, qocalmadan, təmiz, hamar dəriyə malikdirlər, uşaqlar kimi. Bu, bizim cinsimizdir - həmişə gənc, gözəl və şən!
  Mariya gülümsədi və qeyd etdi:
  - Bir tərəfdən, bu yaxşıdır! Amma digər tərəfdən, gənc heç vaxt məni küləşlə deməz!
  Böyük matrona qeyd etdi:
  - Bizdə qadınlar kişilərdən min dəfə çoxdur. Buna görə də biz kişi sevgisinin çatışmazlığını yaşayırıq. Ancaq kraliçanın bununla heç bir problemi olmayacaq!
  İmperiyanın bütün kişiləri sizin xidmətinizdədir.
  Mariya başını tərpətdi:
  - Mənə tam bədən masajı etsinlər.
  Gənclər işə başladılar. Onlar bunu böyük həvəslə etdilər. Onların məharətli əlləri kraliça qızın qanını qaynadırdı. Və onun çox xoşuna gəldi. Sadəcə cənnətə uçan inanılmaz və inanılmaz bir hiss.
  Məryəm sevinclə mahnı oxudu;
  Biz komsomolçuyuq - kommunizmin qızları,
  Qartal kimi düşmənlərlə vuruşuruq...
  Bəzən qisas gülüşləri uçur,
  Qışda qızların ayaqları yalındır!
  
  Fürerin üzünə yumruq vurmaq istəyirik,
  Bizim bir fildən daha çox gücümüz var...
  Sevgidə və idmanda uğur qazanırıq,
  Ordu qəzəblə hücum etsə də!
  
  İnanın heç kim qızlara mane olmayacaq
  Axı bizim gücümüz polad yumruq kimidir...
  Biz hətta ordunu məhv edə bilərik,
  Və biz Hitlerə ağır zərbə vuracağıq!
  
  Kommunizm dövrü gələcək,
  Və sonsuz Çubuq bizə güc verəcək...
  Lada naminə həyatdan peşman olmayacağıq,
  İnanıram ki, Vətən tezliklə çiçəklənəcək!
  
  Qızlar və oğlanlar döyüşür
  Ayaqyalın pioner hücuma keçir...
  Düşməni pulemyotla vururuq,
  Şücaət nümunəsi!
  
  Yağış əjdahası bizə kobudcasına hücum edir,
  Amma qızlar onu döyməkdən çəkinirlər...
  Cəhənnəm qulunun dişini döyək, inanıram
  Keçəl adamı parçalayacağıq!
  
  Rusiyada zəiflər üçün yer yoxdur,
  Tezliklə istədiyimiz hər şeyi alacağıq,
  Ən parlaq gücün adı ilə,
  Üstümüzdə qızıl qanadlı keruv var!
  
  Xalqlar arasında böyük dostluq olacaq,
  Güclə döyüşənlər bilir...
  Vətən üçün, xoşbəxtlik üçün, azadlıq üçün,
  Və tezliklə kainatda cənnət olacaq!
  
  Qız soyuqda ayaqyalın qaçır,
  Əgər Lada ruhu onun ayaqqabıya ehtiyacı var...
  Ucadan kənara bütün Vətən,
  Qartal oğlandır, cücə-xoruz deyil!
  
  Günəş dünyanın üstündə parlayır,
  Hansı qızılda isti şüalar var...
  Mayın nəvazişli küləyində qələbə gələcək,
  Və dummy danışma - sus!
  
  Biz qızlarıq - sadəcə Svaroqun qızları,
  Ailə ilə Yer kürəsini kim yaradıb...
  Və döyüşçülərə azadlıq verdi,
  Bir anda ümumbəşəri idealı canlandırır!
  
  Rusiyada qızlar üçün geniş yer var,
  Soyuqda ancaq bikini geyinirlər...
  Perunun gəlininin komsomol üzvüsən,
  İnanın, qəzəbdə problem olmayacaq!
  
  İsa və Svaroqun adı ilə,
  Məryəm, Lada Tanrıların Anası...
  Stalin və Tanrı üçün vuruşdular -
  Və oğulların ən yaxşısı naminə!
  
  İsanın şücaətini unutmayacağıq,
  Ruslar üçün çarmıxa kim getdi...
  Və böyük sənət göstərdi,
  Üçüncü gün aşiq olanda!
  
  Perun böyük ildırım vuran Allahdır,
  Parlaq işığın göy qurşağını buraxır...
  Demiurglara vicdanla xidmət edəcəyik,
  Qəhrəmanlıq tərənnüm edilsin deyə!
  
  Qızların döşləri xaşxaş rəngi ilə parlayır,
  Onun məmələri oktyabrın bayrağı kimidir...
  Və haradasa qəzəbli bir it hürür,
  Ancaq biz bir səbəbə görə canavarıq!
  
  Moskva yaxınlığındakı Fritsin hücumunu dəf etdilər,
  Hitler hiyləgər və hiyləgər olsa da...
  Fuhrer şeytanla ittifaqda görünür,
  Yayda ot xalçadan daha yumşaqdır!
  
  Ancaq qışda qızlar qarda ayaqyalın olur,
  Ayaqqabı, xəz palto və korpusa niyə ehtiyacları var...
  Komsomolçular şaxtadan qorxmur,
  Onların bəlkə də ən güclü ruhu var!
  
  Gücümüz nədir - qəşəng insanlar,
  Gəlin daha qəzəbli tanrılar olaq...
  İnanın ki, insanlar pis deyil,
  Çoxlu qandalları atmağa qadirdir!
  
  Sevgidə qızlar ən gözəldir
  Yeri gəlmişkən, onların içində qəzəbli bir keçid var...
  Qızlar qarda ayaqyalın qaçır,
  Parçalar acgözlüklə matlandı!
  
  Kommunizmin izzəti üçün günəş parlayır,
  Kommunizmin şöhrəti üçün Rusiya çiçək açır...
  Qızın saçları qalın qıvrılır,
  Qələbələr qeyd-şərtsiz hesab açdı!
  
  Stalinqradda Wehrmacht-ı məhv etdik,
  Və sadəcə olaraq ən yüksək səviyyəni göstərdilər...
  Vətənimiz Rusiyanın şöhrəti üçün,
  Qız çılpaq dabanını gözünə itələyəcək!
  
  Ayaqyalın qızla döyüşməkdən çəkin,
  O, öküz kimi gözəl və güclüdür...
  Arılar mirvari kimi səpələnib,
  Və o, düşmənin bağırsaqlarına təpik vurdu!
  
  Yaxşı, qızlarımıza nə edə bilərsən?
  Zərbələri var, inanın mənə, fildən bir soxmaq...
  Və Rusiya əsrdən əsrə dayanır,
  Sonsuz böyük ölkə!
  
  Rus qızlarına oğlanlar niyə lazımdır?
  Qəhrəmanlar axınını dünyaya gətirmək üçün...
  İnanın mənə, düşmənlər itxanaya düşəcək,
  Quduz yaramaz üzünə yumruq atacaq!
  
  İsa və Svaroqun adı ilə,
  Ağ Tanrının kainatın kənarını yaratdığı yerdə,
  Döyüşdən əvvəl bir hod it yeyək,
  Döyüşdən əvvəl güc qazanmağınız üçün!
  
  Sonra onu götürüb düşməni vuracağıq,
  Qızların bağırsaqları altında, ayaqyalın...
  Lənətdən sonra qorxulu olsun deyə ,
  Və bir şey olarsa, onu pokerlə əlavə edəcəyik!
  
  Stalinqradın nəticə vermədiyi aydındır,
  Oradakı qızlar güclü mübarizə apardılar...
  Gözəlliyi bir az bilmək ayıb olsa da,
  Pleboy " döyüşünü lentə almayıb !
  
  Hamımız qızıq, bunu bilirsən,
  Əla, yumurta kimi sərin...
  Onlar ancaq masanın üstündə rəsm çəkdikdə,
  İndi üzüyü düz çəkək!
  
  Döyüşdə canımızı belə əsirgəməyəcəyik,
  Və inanıram ki, zarafatla Berlinə girəcəyik...
  Tezliklə kommunizm altında yaşayacağımı bilirəm,
  Gəlin fırlanan qar qasırğaları əldə edək!
  
  Qız yalnız ayaqyalın qaçmağı xoşlayır,
  Qar yığını onun dabanlarını şirincə sərinləşdirir...
  Arılar şaxtalı qarda uçur,
  Fürerin tabutdakı döyüşçüsü!
  
  Bir sözlə, qalib gələcəyik, dəqiq bilirəm
  Biz bütün kainatda sülh yarada biləcəyik...
  Kainatın kənarına əbədi çiçək aç,
  Döyüşdəki gücü dəyişməzdir!
  
  Svaroq və Rəbb Məsih gələndə,
  Bütün ölülər Rod sevgisində diriləcək...
  Orda vəhşi bir ölüm tornadosu ilə sona çatacaq,
  Və təbiət əbədi sevinc içində olacaq!
  
  Sonra Lada xalqının qəlbinə keçin,
  Hər şey sonsuz gözəl olacaq...
  Hər döyüşçü mükafat alacaq,
  Biz ruslar döyüşlərdə məğlubedilməzik!
  Düzdür, burada Maria özünü yenidən rus adlandırdığını düşünüb. Ancaq o, tamamilə rus olmaya bilər. Onun ölkəsi formal olaraq suverendir, amma əslində Rusiyanın nəzarəti altındadır. Və gələcək bəlli deyil. Ukrayna ilə müharibə artıq ikinci ildir ki, davam edir. Və nə vaxt bitəcəyi bilinmir. Və çoxlu qan tökülür. Və nə Belarusda, nə də Rusiyada ciddi və kütləvi anti-müharibə hərəkatı inkişaf etdirmək mümkün deyildi. Əksinə, yalnız münaqişənin kəskinləşməsi var.
  Və insanların acılığı getdikcə artır. O, heç bir şey aydın olmayan mart ayında həbsxanadan çıxıb. Və ölkənin gələcəyi bəlli deyil. İndi o, kraliça oldu.
  Və o, əziyyət çəkmir, əksinə həzz alır. Və nə gözəl gənc elflər. Yalnız üzlər çox uşaqdır. Düzdür, bədənlər əzələli və heykəllidir, nadir hallarda insan bədən tərbiyəçiləri belə əzələlərə sahib ola bilərlər. Heyrət! Vay...
  Mariya gülümsədi və düşündü: o, cəza kamerasından yoxa çıxdı və yəqin ki, onun məhbusları bununla çətin anlar yaşayacaqlar. Ancaq Mariya Kolesnikova Yer kürəsinin heç bir yerində görünməyəcəyindən, çox güman ki, onu bığlı və keçəl diktatorun xidmətçiləri öldürdüyünü düşünəcəklər. Və meyit gizlədilib. Yaxşı, bir az səs-küy salacaqlar və sonra Mariya Kolesnikova unudulacaq. Və ya bəlkə də yox.
  Arc olacaq ? Və ya Zoya Kosmodemyanskaya. Yaxşı, sonuncu, əlbəttə ki, ölçüdən kənarda irəli çəkildi. Bəlkə ona görə ki, sovet dövründə insanlarda erotizm yox idi və təxminən on səkkiz yaşlı, demək olar ki, çılpaq, qarda ayaqyalın bir qız bir növ qırmızı seks simvolu idi?
  Mariya Kolesnikova haqqında film çəkəcəklər? O, inqilabın simvolu olacaqmı? Yoxsa minlərlə digər adsız qəhrəmanlar kimi onu unudacaqlar? Məsələn, nə qədər qız əsirlikdə əzab içində öldü, onları da ayaqyalın qarda apardılar, amma adlarını heç kim bilmir.
  Bəli, Rəbbin yolları sirlidir. Yaradan Allah isə təxminən on iki yaşında şort geyinmiş və ayaqyalın bir oğlan imiş. Çox ekzotik görünürdü.
  Amma onu məhbusdan kraliçaya qədər böyütdü.
  Mariya hisslə oxudu;
  İnsanlar səssiz bir izdiham içində dayanır,
  Kobud cır-cındır geymiş qız edam edilir...
  Dünən taxt var idi, bu gün iskele var,
  Niyə şahzadəni xarab edirsiniz!
  
  Ey padşahlar, şahlar, şahlar...
  Görünür, hörüklü qız...
  Ancaq şahzadəni qıra bilmədilər,
  Qarda ayaqyalın olsa da,
  
  Ey şahlar, şahlar, şahlar,
  Qələbə bayraqları və zurnalar...
  Qızın yalın dabanları yandı,
  Soyuqda o, kasıb kimi görünür!
  
  Və bir axmaq desin ki,
  Şahzadələr üçün həyat asan və əyləncəlidir...
  O, qarda ayaqyalın gəzir
  Bu asan peşə deyil!
  
  Ey padşahlar, şahlar, şahlar
  Yüngül və etibarlı xalq...
  İndi şahzadə tamamilə sınıb,
  Bağ kimi müqəvva...
  
  Ey padşahlar, şahlar, şahlar
  Sizin suverenliyinizlə...
  Düşməni məğlub edə bilməsən,
  Beləliklə, siz tamamilə şərəfsizsiniz!
  
  Şahzadə çox şiddətli bir qamçı alır,
  Sonra o, rəfdə saxtalaşdırıldı ...
  Onun hökmü çılpaq ölməkdir,
  Və matkaplarla bütün sümükləri qazın!
  
  Ey şahlar, şahlar, şahlar,
  İnsanlar artıq azad deyillər...
  Görünür, bədxahları yer üzündən qovmaq üçün,
  Sən çox nəcibsən!
  
  Ey padşahlar, şahlar, şahlar...
  Kiçik başlar bir anda uçdu!
  Mavi rəngdə olsalar da, əslində sıfırdırlar,
  Qırmızı qan tökdün!
  Mariya buna bənzər bir şey oxudu və mirvari dişləri şirin bir təbəssümlə uzandı.
  Gənc kişilər onu hərtərəfli masaj edərək, görünməmiş bir gücə sahib idilər
  Mariya sonra ayağa qalxdı. İndi o, qılıncoynatma dərsləri almalı idi.
  Bikinidə ağ hörüklü bir qız çıxdı. O, əlində rezin qılınc tuturdu. Baş qulluqçu eyni qılıncı Marianın əlinə verdi.
  Və qız-kraliça əlinin elastikliyini hiss edərək onu fırladı.
  İndi onun bədəni elflərinkindən daha pis deyildi. Ancaq eyni zamanda texnologiya və bacarıqlara ehtiyacınız var.
  Sarışınla pigtaillərlə qaçmağa başlayan Maria dərhal yöndəmsizliyini və çarəsizliyini hiss etdi. O, çox çevik, texniki və çevikdir.
  Marianın isə qılıncoynatma haqqında yalnız ümumi fikirləri var. Deməli, düzünü desəm, o qədər də yaxşı alınmır.
  Qızların hər ikisi ayaqyalın, ayaqları çevik və zərif idi. Və sürətlə hərəkət edirlər.
  Beləliklə, Mariya bir az şadlanmaq üçün aforizmlər verməyə başladı;
  Çoban nə qədər mehriban, iti bir o qədər alçaq, padşah daha yumşaq, satrap daha sərt!
  Rus dili milliyyət deyil, çağırış və həyat tərzidir!
  Zəif insan Allaha övladın Ata və Anaya ehtiyacı olduğu kimi möhtacdır, amma böyüdükcə qəyyumluq yükü altına girir və o, Valideynindən qopub arvadına bağlanır - elm və ağıl!
  Təəssüf ki, güc olmadan zəka çox da dəyərli deyil - axmaq idmançı ən absurd akademiki asanlıqla boğa bilər!
  Həqiqət budur ki, ölüm qadından fərqli olaraq həmişə doğrudur, amma həyat saf xəyanətdir!
  Yüz dəfə söyməkdənsə, bir dəfə kəsmək yaxşıdır!
  Təvazökarlıq müdrikliyin bacısıdır! Öyünmək ağlı məhv edir!
  Bir pələngi ram etmək tiranı reabilitasiya etməkdən daha asandır - siçovul yetişdirilə bilməz!
  Düşmənlər nə qədər çox olsa, müharibə bir o qədər gözəldir! Daha az söz istifadə edin - müharibə oyun deyil!
  Dənizdə gizli agentin maskalanmasından daha az damcı var!
  İşgəncə aləti musiqi aləti kimidir, sevgi və istedad tələb edir! Yalnız gülüş və alqış əvəzinə inilti və göz yaşı gəlir!
  Sürüdəki İsa kobud almaz kimidir!
  Zaman ən amansız cəlladdır, nə mərhəmət bilir, nə rəhmət sözü!
  Bacarıqlı siyasətçi söyüş söyəndə belə, ziyalı kimi nüfuzunu qoruyub saxlayır!
  Buğa qamçılamağı sevir, amma şumlamağı sevmir!
  Yaxşı şumlamaq üçün bütün il boyu əkmək lazımdır!
  Əgər dişləyə bilmirsənsə, hürməmək daha yaxşıdır!
  Bir pələngi məğlub edən bir çox pişikdən qorxmaz!
  Avtomobil lüks deyil, cəza vasitəsidir: yol polisləri üçün cənnət, pul kisəsi üçün təmizlik, dinclik üçün cəhənnəm!
  Səhv etmək, səhv etməkdir! Səhvi etiraf etməmək cinayətdir!
  Kişi gözlənilməzdir - insan qadını əkizlərdə proqnozlaşdırıla bilməz!
  Siyasət, xizək sürməkdən fərqli olaraq, qızıl sürtkü tələb edir!
  Ər və arvad kimi güc və zəka - itaətkarlığı yalnız bir cütdə doğur!
  Güclü hökmdar heç vaxt dost toplayacağından çox düşmən əkməz!
  Pul ədalət köpəkbalığının üzgəcləridir!
  Diqqət; qorxaqlığın sinonimi deyil, cəsarət - ehtiyatsızlığın!
  Yalnız ölülər yalan danışmaz, sonra yalnız ateist olsalar!
  Pis dindar bədəni soyar, yaxşı ateist isə ruhu soyar!
  Yalansız karyera yanacaqsız çən kimidir!
  Rəhm edən güc toplar, zalımlıq acizlik əlamətidir!
  Axı dahilik və təkəbbür bir araya sığmayan şeylərdir!
  Bir yarım yumruq birdən yaxşı olsa da, bir yarım ağıl birdən pisdir!
  Əsilzadə həyatını riskə atar - əclaf qərib!
  Lider şirin olmamalıdır - onu yalayacaqlar! Ancaq acı olmamalıdır - tüpürəcəklər !
  Səhrada qum tapmaq həbs üçün səbəbdən daha çətindir!
  Hiylə zəifin silahıdır - alçaqlıq məkrlilərin silahıdır!
  Dostlardan istifadə edir - istedad, düşmənlərdən istifadə edir - dahi!
  Yavaş zərbə qaçırmağa bərabərdir!
  Komandirin ehtiyatlılığı yumruqdakı barmaq kimidir, ayrılmaz elementdir, amma qalanını əvəz edə bilməz!
  Qanunla vicdan arasında seçim edəndə vicdanlı insan daha çox güvənli olana üstünlük verəcək!
  Dənizin dibində quru daş tapmaq vicdanlı siyasətçidən asandır!
  Cəsarət gücü ikiqat, hiylə dördqat artır!
  Tükənmiş qəhrəman təzə uşaqdan zəifdir!
  Əllər anadır, baş atadır - birlikdə qələbəni yetim qoymazlar!
  Orduya xor baxan hər kəs tez qaçmalı olacaq!
  Müharibədə şücaət amansızlıqla yanaşı gedir! Onlar qalib birlikdə bəylə gəlinə bənzəyirlər!
  Böyüyən imperiyalar sabun köpüyü kimidir, yalnız eqoist idarəetmə ilə!
  Qələbə səpinini qanla suvarmaq, meyitlərlə mayalandırmaq lazımdır!
  Qayğılı rejim altında olan imperiya bir yeniyetmənin onurğa sütunu kimidir, nə qədər böyük o qədər güclüdür!
  Qələbəyə qarşı soyuqqanlılıq poladla sərtləşmək kimidir!
  Müharibədən gələn buzlu soyuq, ürəyini dondursa, o qədər də pis deyil! Beyniniz donarsa, bu, fəlakətdir!
  Yazıq pas kimidir, şəfqət şəşələ bənzəyir - qəlbini bundan təmizləyib zirehlə ört: amansızlıq, qəzəb, qəzəb!
  Düşüncə bizi qorxaq, ehtiyatsızlıq bizi cəsəd edir!
  Müharibə bir prosesdir - yanmağa bənzər! Qan benzindir, meyitlər kömürdür, iradə kükürddür! Və yanğınsöndürən bir qələbədir!
  Bədən və ağıl ər-arvad kimi, zəfər qoşa doğur, tək qısır!
  Parlaq komandir parlaq bəstəkardan onunla fərqlənir ki, onun şah əsərləri həmişə göz yaşı tökür!
  Bir qayda olaraq, tiran: hüdudsuz ambisiya və məhdud ağıl!
  Dürüstlük seçmə anlayışdır, aldatma universaldır!
  Şahmat siyasətdən nə ilə fərqlənir?
  Şahmatda oyun bərabərdir, amma siyasətdə hakimiyyət həmişə bir başlanğıc var!
  Şahmatda oyunun sonunda zaman təzyiqi var, siyasətdə isə həmişə var!
  Şahmatda qurbanlar könüllüdür, siyasətdə isə həmişə məcburdur!
  Şahmatda fiqurlar bir-bir düzülür, siyasətdə isə hakimiyyət istədiyi vaxt!
  Şahmatda hərəkətləri geri ala bilməzsən, siyasətdə bunu hər addımda edirlər!
  Qeyri-varlıqlarla əhatə olunmuş hökmdar bərbad çərçivədə olan daşa bənzəyir; onun dəyəri düşəcək və qaçılmaz olaraq solacaq.
  Taxt, çarpayıdan fərqli olaraq, yalnız zəiflər tərəfindən paylaşılır!
  Hər kəs qalib gələ bilər, amma çoxları ləyaqətlə məğlub ola bilməz!
  Qorxaq kimi yaşamaqdansa, qəhrəman kimi ölmək yaxşıdır!
  Paradoksal olaraq, insanın Allaha bənzəməsinə səbəb onun fiziki zəifliyi idi! Meymunun qolları daha uzun olsa belə, heç vaxt çubuq götürməzdi!
  İnsani pisliklər tərəqqiyə səbəb olur və bizi hər şeyə qadir olana yaxınlaşdırır! Qorxaq icad etdi - zireh, tənbəl - təkər, zəif - durna, qarınqulu - işlədici, iddialı - təyyarə, darıxdırıcı - film, maraqlı - İnternet, sadist - bir dinamo! Hər böyük kəşfin arxasında bir pislik dayanır! Əsas ehtiraslar yüksək texnologiyaya malikdir!
  Əgər Adəm günah etməsəydi, o və onun nəsli heyvanlardan yalnız danışıq qabiliyyətinə görə fərqlənərdi!
  Zaman ən obyektiv hakimdir - hər kəsə söz verir və sübut edir!
  İmprovizasiya qələbənin aksiomasıdır! Şablon məğlubiyyət teoremidir!
  Zəka çatışmazlığı hələ də kompüterlə kompensasiya edilə bilər, amma heç bir texnologiya cəsarəti əvəz edə bilməz!
  Müharibədə ağıllı qorxaq cəsur axmaqdan daha faydalıdır!
  Ölənlərin döyüşə bilməyəcəyini nəzərə alsaq, ölən əsgər həmişə pis əsgərdir!
  Müharibə yaxşı məktəbdir, amma səhv etsəniz, imtahanları təkrar verə bilməyəcəksiniz!
  Vətənə xidmət etmək üçün təkcə sədaqət yetərli deyil, amma yoxluğunu heç nə ilə əvəz etmək olmaz!
  Halbuki həyatın qədrini bilməyən ölümlə ləyaqətlə üzləşə bilməyəcək!
  Siz iki şeyi məğlub edə bilməzsiniz: acgözlük və axmaqlıq, baxmayaraq ki, birincinin olmaması çox vaxt ikincisi ilə birləşir!
  Mariya Kolesnikova qədim zamanların böyük natiqi kimi gözəl zarafat etdi. Və təbii ki, aforizmlərdən əlavə, oxuya bilərsiniz. Kraliça qız artıq tərlə parıldasa da, sanki ona qalın yağ bulaşmışdı, onu götürdü və böyük bir hisslə yüksək səslə oxudu. Və onun səsi sadəcə gözəl idi;
  Bəzən şıltaqlıq qəddardır - tale bacı deyil,
  Axı nə qədər döyüşçünün bəxti yox idi!
  Biz o böyük, naməlum oyunun parçalarıyıq,
  Hansı ki, Allah nahar üçün yaratmışdır!
  
  Ancaq biz Uca Yaradanın ənamlarını bilə biləcəyik,
  Axı, ətrafdakı dünya havalı görünür!
  Əslində tale baltaları itiləyir,
  Və hətta şanslı idi, çünki Allah laqeyd idi!
  
  Axı xoşbəxtlik kövrəkdir, ada kimi,
  Kədər və bədbəxtlik okeanının ortasında!
  Utancaq insan isə çox tənhadır
  Onun ruhunda hökm sürən tufan deyil, pis havanın qaranlığıdır!
  
  Oh, fəlakətli ulduzun altında görmək çətindir,
  Oxatan bürcündə dünyaya doğulmaq!
  Xəyalımla bülbül kimi ucalara can atıram,
  Ətrafda təbəssümlər, çılğın, əyri üzlər var!
  
  Həqiqətən buna inanmıram, əbədi olaraq belə olacaq,
  Yaxşı, insan qurd olmağa məhkumdur!
  Harada mehribanlıq və müdrik istilik,
  Ədalət keçici xəyal deyil!
  
  Dünyamızda hakimiyyət qəddar və ikiüzlüdür,
  Bəzən hər şeyi odla yandırmaq istəyirsən!
  İnsan ehtirasları qasırğa kimi coşar,
  Və deyəsən ətrafda fırıldaqçılar və qarğalar var!
  
  Heç olmasa bir gün işığı tapmaq istəyirəm,
  Cəngavərlik canlı olduğunu bilmək!
  Ancaq ən kiçik bir cavab axtararkən,
  Və hər kəs qayğı göstərir!
  
  Ey müqəddəs ruh hardasan
  Nə qədər buludların altında üzmək olar!
  İnsanların görmə və eşitmə qabiliyyəti var,
  Onlara uçun, dairələrdə çırpınmayın!
  . FƏSİL Љ 3.
  Mariya çox hasarlandı . Bundan sonra o, idman zalına aparılıb. Orada isinmək və əzələlərinizi məşq edə bilərsiniz. Və eyni zamanda filmə baxın. Xüsusilə də orklar ilə müharibə gedir. Bu yarış olduqca kobud və murdardır. Xarici olaraq, orklar ayıya bənzəyir, yalnız üzləri canavarlara bənzəyir.
  Və bu o qədər də primitiv dünya deyil. Televiziya, radio, hətta tanklar da var.
  Məsələn, elflərin çox zərif avtomobilləri var, kiçik, rasional formada. Əksinə, orklar böyük, bucaqlı və yöndəmsizdirlər. Mariya bu döyüşə təbəssümlə baxdı.
  Elflər ayaqyalın və bikinidə döyüşürlər. Onlardan dördü uzun lüləli silahı olan kiçik, lakin çevik bir tankda var. Burada çəkiliş elədir ki, qızlar çox aydın görünür.
  Onların gözəl, müəyyən əzələləri var və ayaqqabıların olmaması ayaqlarına uyğun gəlir, bu da yalnız cinsiyyətlərini vurğulayır.
  Qızlar döyüşür və onlardan biri tamamilə insan adı olan Elena deyir:
  - Bunlar orklardır. Onların tankları sadəcə çirkin qutulardır. Zirehin rasional bir yamacı olmadan belə. Bunları vurmaq çox asandır!
  Elizabet kədərli təbəssümlə başını tərpətdi:
  - Bunda haqlı ola bilərsən! Amma bu bizim xeyrimizədir.
  Qız isə zərif, kəsikli ayaqlarının çılpaq barmaqlarından istifadə edərək düşmənə atəş açır.
  Və mərmi zərbəsi dəqiq oldu. Mərmi Orc tankının böyük qülləsini zədələyib.
  Yekaterina da ayaqyalındır və elflərdən olan yarıçılpaq qız onu götürdü və çox iri, eyni zamanda yaraşıqlı və tamamilə aqressiv olmayan dişlərini göstərərək cıvıldadı. Bu, həqiqətən nadir gözəlliyə malik bir qız idi.
  Baxmayaraq ki, sözün əsl mənasında bütün elflər gözəldirlər. Və xalqı məhz bununla məşhurdur.
  Tankda bu yarışdan başqa bir qız Efrosinya qeyd etdi:
  - Diqqət yetirin, dünyamızda bir kişi üçün min dişi var. Bir tərəfdən bu kişilər üçün əladır. Amma digər tərəfdən bu da problemlər yaradır! Xüsusilə əbədi qızlar üçün!
  Ketrin zərif ayaqlarının çılpaq barmaqlarından istifadə edərək yenidən atəş açaraq təsdiqlədi:
  - Bəli, bunun öz problemi və eyni zamanda cazibəsi var! Deməli, o, iki tərəfli qılınc kimidir. Ancaq yanınızda gözəl əzələli bir qız varsa, bu da pis deyil!
  Elizabet şövqlə oxudu:
  Qızla pis deyil
  Mən nə deyə bilərəm...
  Amma biz də oğlanı götürməliyik,
  Oğlan, oğlan, oğlan!
  Oğlan, oğlan, özünlə evlən!
  Və döyüşçülər yüksək səslə güldülər. Və uzun və çox çevik dillərini göstərdilər.
  Ork ağır, iri çaplı topdan onlara atəş açıb. Lakin mərmi uçdu, ona görə də elf Euphrosyne tankı bir az yan tərəfə keçirdi.
  Bu, həqiqətən bir keçid idi. Qızlar həqiqətən də düşmənin hər hansı müqavimətinə baxmayaraq qalib gəlmək əzmində idilər. Və orklar, demək lazımdır ki, son dərəcə tüklü və tüklü canlılardır.
  Yelena təbəssümlə qeyd etdi:
  - Yəqin ki, ən iyrənc işgəncə, orkun pəncələri ilə çılpaq və bağlı olduğunuz zamandır. Və səni öpməyə çalışır!
  Ketrin istehzalı təbəssümlə oxudu:
  Ork tüklü bir canavardır, sadəcə onu korlamayın,
  Rejimə uyğun olaraq, hər bir öpüş!
  Gündə bir qaşıq yağ, minimum duz,
  Şərab və ət yalnız qonaqlar üçündür!
  Euphrosyne buna etiraz etdi:
  - Bir stəkan kərə yağı yesən, kibrit kimi arıq olarsan. Və qız əzələli və yaraşıqlı elflər dünyaya gətirə bilməlidir. elə deyilmi?
  Elena kıkırdadı və lənətə gəlmiş, seksual və çevik ayağının çılpaq dabanından istifadə edərək başqa bir atəş açaraq qeyd etdi:
  - Sanki kraliça idim,
  Üçüncü bacı dedi ki...
  Mən ata-padşah üçün istərdim,
  Mən bir qəhrəman dünyaya gətirərdim!
  Özünü sevindirmək üçün Elizabeth başqa bir romantika oxumağa başladı:
  Biz planetin üstündəki ulduzların üstündə uçacağıq,
  Günəş parlaq olacaq ...
  İşıq elflərinin qəhrəmanlığı tərənnüm olunur,
  Ovçunu oyuna çevirir!
  
  Pis vaxt olacaq,
  Dünyada tufan parıldadığı yerdə...
  Alma çiçək açır,
  Əlbəttə ki, bahar gəlir!
  
  Bir dövr olacaq, inan mənə elfinizm,
  Hər hansı bir insanın demiurge olduğu yerdə.
  Orkşizmin üzündən ləkəni yuyacağıq,
  Lazım gəlsə, şumu da şumlayaq!
  
  Dünyada parlaq tanrılar olacaq,
  Elflərə sevinc və gülüş gətirin...
  bir göbələklə yağlayacağıq ,
  Qoy bu şərəfli işdə uğurlar olsun!
  
  Bəli, Elfia bir dünya ölkəsidir,
  Elfinizmin müqəddəs torpağı...
  Ayaqyalın qız qaçdı
  O, gəlin olmaq üçün doğulub!
  
  Bəli, Elfia gözəlliklərini sevin,
  Daşdan metal nə yaradıb...
  İnanın, insanlar daha xoşbəxt olacaqlar
  Napalmanın göydən düşməsinə icazə verin!
  
  Rod olmadan xoşbəxtlik axtarma,
  O, sənə sonsuza qədər sevgi bəxş edəcək...
  Svarog döyüşünün dabanı altında,
  Canavarların qanı tökülür!
  
  Daha gözəl nəhənglər ölkəsi yoxdur,
  Onun sıralarında elflər və cırtdanlar var...
  Biz Vətənlə əbədi birik,
  İstənilən döyüşdə qalib gələcəyik, bilirsiniz!
  
  Bəs niyə elf döyüşçüsü bu qədər kədərlidir?
  Svaroqun gücünü bilirdiniz...
  Ləyaqətli hisslərə səbəb olur
  Sevgi Ladamız idealdır!
  
  Kainat daha yaxşı olacaq, inanın mənə -
  Elfinizm hökm sürməyə başlasa...
  Biz Svarogun xoşbəxt uşaqlarıyıq -
  Orkşizmi kvarklara parçalayaq!
  
  Tezliklə Yer nurlanacaq,
  Tezliklə böyük uğurlar olacaq...
  Yarilo şanlı günəş kimi çıxacaq,
  və hamıya parlaqlıq bəxş edəcək!
  
  Gəlin Vətənə içək, uşaqlar,
  Beləliklə, Elfie əbədi olaraq çiçəklənsin ...
  Beləliklə, maaş sonsuz olsun -
  Hansı ki, xəyal etmək ayıb deyil!
  
  Qoy Elf kainatın üstündən qalxsın,
  və Allahın təbəssümü hər şeyi göstərəcək ...
  Döyüşlərdə sarsılmaz gücü ilə,
  Ən hiyləgər hiyləni ortaya çıxaracağıq!
  
  Tezliklə günəş daha parlaq olacaq,
  Kosmos həyətə çevriləcək...
  Beləliklə, atəşi daha isti yandırırsınız,
  Polad baltanızı itiləyin!
  
  Və sonra böyük Ladanın mahnısı ilə,
  Bu, qüdrətli Tanrıları doğurdu ...
  Vəhşi qəbiləni qıra biləcəyik,
   Qılınclı Elfi-şanlı oğullar!
  Gözəl və ləzzətli elflər belə oxudular. Və onların səsləri çox bülbül və seksualdır. Belə qızlarla ayıları məğlub edə bilərsiniz.
  Onların çox incə və gözəl, seksual və cazibədar, iştahaaçan dişi elflər olduğu söylənməlidir.
  Bu arada qadın pilotlar da səmada döyüşürlər. Döyüşçülər hələ iyirmi birinci əsrdəki qədər inkişaf etmiş deyil. Onların hələ də pervaneli mühərrikləri var. Və silahlar - təyyarə topları və pulemyotlar. Amma digər tərəfdən heyətlərdə döyüşən möhtəşəm qadın pilotlar var. Onlara döyüşməyi daha rahat etmək üçün ayaqyalın və bikinidə olurlar.
  Albina gözəl bir elfdir. Çılpaq ayaq barmaqları ilə düymələri sıxır. Təyyarə toplarından atəş açılır.
  Və vurulmuş Ork təyyarəsi yanır. Və bu ayıların avtomobilləri çox bucaqlı, ağır və yöndəmsizdir.
  Ancaq bu, yalnız qızları işə salır. Və onlar çox ağıllı şəkildə təyyarələrini hücum yolundan kənara çıxarırlar.
  Başqa bir elf qızı Alvina da çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək güllə atdı və cik-cik dedi:
  Mən bir elf döyüşçüsüyəm və güc tam sürətlə davam edir,
  Cənnət mənim yerimdir!
  Onun partnyoru güldü və orkı yıxaraq təsdiqlədi:
  - Bəli, monastır!
  Səmada, təbii ki, müxtəlif dərəcədə müvəffəqiyyətlə döyüşlər gedir. Düzdür, elflər orkları qlamur insanların nümayəndələrinə nisbətən daha tez-tez vururlar.
  Ancaq çoxlu orklar var. Bu isə problemlər yaradır.
  Mariya Kolesnikova bu filmə baxaraq qeyd etdi:
  - Qoruyucu sehrlərdən və amuletlərdən istifadə etmək yaxşı olardı!
  Kraliçanın müharibə naziri olan elfin adı Nataşa ah çəkərək cavab verdi:
  - Uzun müddətdir istifadə edirik, amma həmişə kömək etmir! Orklar, trollar və digər düşmənlərimiz də sehrdən istifadə edirlər, o cümlədən sehrli müdafiəni qıran!
  Maria tweet etdi:
  - Bəli bu doğrudur! Bəs müqəddəs suyu sınasanız nə olacaq?
  Nataşa gülümsədi və soruşdu:
  - Müqəddəs su?
  Kraliça və keçmiş məhbus təsdiqlədi:
  - Bu, tam müqəddəs sudur. Bu, çox yaxşı fikirdir və real müharibədə özünü sübut edən bir fikirdir!
  Cazibədar müdafiə naziri təbəssümlə razılaşdı:
  - Niyə, əlahəzrət, sınamaq lazımdır!
  Maria onu götürdü və ilham dalğası hiss edərək böyük ehtirasla oxudu;
  Mən sovet keçisi qızıyam,
  O, tarlaları sevərək işləyib şumlayırdı...
  Lakin tufan qopdu...
  Faşist hücum etdi, ona yer çatmadı!
  
  Qanlı qırx birinci dəhşətli il.
  Hitlerin çoxlu hücumları...
  Qoy ruslar dəstə-dəstə boş yerə getsin,
  Mərmilər partlayır - güllələr fit çalır!
  
  Heç bir yer yoxdur, burada tapmaq daha pis deyil,
  Ağrı və dağıntı hər yerdə olanda...
  qızın iyirmi yaşı da yoxdur,
  Ancaq ətrafda nə qədər ağrı və məhrumiyyət var!
  
  Faşizmin vətəninə şər hücum edir,
  O qədər güclü, o qədər şiddətli...
  Amma inanıram ki, qalib kommunizmdir,
  Bu almanların Adolfun arxasında kim kordur!
  
  Düşmən çox güclüdür, inanın
  Onun təzyiqi aktiv və qəddardır...
  Faşizm sadəcə vəhşi heyvandır
  Və qıza qarşı görüntü mavi gözlüdür!
  
  Heç bir qız geri çəkilməz
  Ayaqyalın qarda qaçırlar...
  İmtahanlar, yalnız A ilə,
  Qızlarımız isə çox cəsarətlə döyüşürlər!
  
  Boş yerə faşizm Rusiyaya hücum etdi,
  Fritzin müttəfiqi kömək etsə də...
  Reich Third tezliklə uçacaq,
  Baxmayaraq ki, ətyeyənlər rusları öldürür!
  
  Bilmirlər, sözün qızları rahatdır,
  Onlar qalib gəlməyə can atırlar...
  Hitler sözdə çox sərin olsa da,
  Nə sadəcə bir təlxək oldu!
  
  Tezliklə Krautları mat edək, qızlar,
  Düşmən Moskva yaxınlığında demək olar ki, darmadağın edilib...
  Sonra əfsanəvi Stalinqrad var idi,
  O, qarşıdurma ilə qarşılaşdı, bilin ki, sərindir !
  
  Yaxşı, qızlar üçün pələng nədir?
  Həqiqətən güclü maşın...
  Bizə axmaq gözəllik oyunları lazım deyil,
  Kimin faşist ordusu əzildi!
  
  ABŞ Fritzə çox kömək edir,
  Pulsuz təyyarələr, tanklar verirlər...
  Onlar yəqin ki, dəli olublar
  Yankilərin kifayət qədər belan yediyini görə bilərsiniz !
  
  Bəli, Hitler iti vurdu,
  Və Goering taxtdakı boşluğu ələ keçirdi ...
  Ola bilsin ki, o, böyük olmaq üçün kifayət qədər yaşlı deyil,
  Kral tacındakı o kök donuz!
  
  Ancaq ABŞ və İngiltərə indi
  Beləliklə, faşistlərə canfəşanlıqla kömək etməyə başladılar...
  Qırmızı ordu itkilərini saymayacaq,
  Və kommunizm soldu!
  
  Bu sadəcə cəhənnəm bir vəziyyətdir,
  Kapitalın gücü birlikdə olduqda...
  Və çöküş sadəcə təhdid edir...
  Nasistlərə torpaq çatmaz, Yankiləri tanıyın!
  
  Boş yerə Sem onları bomba ilə təmin edir,
  Və Fürerə yemək göndərir...
  Axı, SSRİ-ni döyüşdə məğlub edərək,
  Adolf əvvəlki patronlara hücum edir!
  
  Təbii ki, çoxlu itkilər veririk,
  Qızlar soyuqda da ayaqyalın...
  Ancaq lazım gələrsə, Moskvanı yatarıq,
  Örgülərimiz qızıl kimi qıvrılır!
  
  Stalinqradın müdafiəsi olsaydı,
  İnanın, Berlinə çata bilərik...
  Qırmızı Ordu üçün, inanın, vəziyyət belədir,
  Xalqla ordu bir olanda!
  
  Qızlar bilmir, sadəcə söz yoxdur,
  Və pis orklarla şiddətlə döyüşürlər ...
  Görəcəyik, qızlar səhərə inanacaq,
  Baxmayaraq ki, gözlər bəzən nəlbəki kimidir!
  
  Mən ədalətli rus çarına inanıram,
  İradəni poladdan daha güclü edə biləcək...
  Bir pravoslav suveren olsun,
  Kohl şanlı Stalin hər şeyi edə bilmədi!
  Bəli, sovet ölkəsi çiçək açsın,
  Yol kommunizm işığında quruculuq olacaq...
  Qələbə limitsiz hesab açacaq,
  Revanşizmin uşaqları dişlərini açsa da!
  
  Yaxşı, nə deyirsən, Dəhşətli Sem əmi,
  Böyümüşsən, özünü məhv olmuş hesab edirsən...
  SSRİ faşistlərini dəf etməyi bacardı.
  Bu isə kapitalın ölümü deməkdir!
  
  Yaxşı, bir dəfə deyil, iki dəfə deyil,
  Onlar hələ də Rusiyanın üzərində gurultulu görünəcəklər...
  Sıfırlar vətənlərinə gəlməsin deyə,
  Bəlkə də Allah üçün yaradın!
  
  Stalinin sadəcə bacarmadığı yerdə
  Ayaqyalın qızlar bunu edə bilər...
  Onlar üçün qüdrətli Allah, Müqəddəs Svarog,
  Pulemyotdan atəş açarkən dəqiqlik!
  
  Bir sözlə, döyüş heç də son deyil,
  Biz ruslar qisas almağa can atırıq...
  Döyüşdə bir qoca və bir gənc olacaq,
  Nasistlərə dəhşətli şans verməyəcəyik!
  
  Bir sözlə, biz qızlarıq ayaqyalın,
  Yenə qəzəblə hücuma keçmək istədi,
  Və çılpaq bir daban, güclü bir yumruq ilə.
  Səni o qədər sikdirəcəyik ki, Fürer cəld görünür !
  
  İnanıram ki, Rusiya tezliklə yenidən doğulacaq,
  Böyük Svaroqun bayrağı altında...
  Vətən üçün döyüş və qorxma,
  Çünki tezliklə çoxlu xoşbəxtlik olacaq!
   Belə bir şən, çox aydın və tamamilə məntiqli olmayan mahnıdan sonra bəzi ziddiyyətlərlə, elf cinsindən olan qızlar həqiqətən dağları götürməyə və köçürməyə hazırdırlar. Onlar həqiqətən də qalib gəlmək üçün doğulublar.
  Budur, bikinili qızlar palçıqda çılpaq ayaq izlərini qoyub, silahdan atəş açır. Burada iri çaplı toplar döyülür və iri mərmilər qövslə yüksəkdən uçur. Beləliklə, orklar öz haubitsaları ilə yuxarıya atılır və çevrilir. Bu, həqiqətən də son dərəcə ölümcül atışmadır və dayanmayacaq, nəfəs almayacaq.
  Elflərdən biri, kapitan Svetlana rəfiqəsinə pis təbəssümlə pıçıldadı:
  - Səncə, bizə çiyin qayışları üçün ulduz işarəsi verəcəklər?
  O, gülümsəyərək cavab verdi:
  - Onlar yetişib daha çox verəcəklər!
  Daha sonra qız enerjili şəkildə onun çılpaq, zərif, çox cazibədar, qaralmış və əzələli ayaqlarını barmaqlayır və oxuyur:
  Bizə dedilər - bizə boy lazımdır,
  Və heç bir sursatı ehtiyatda saxlamayın...
  Budur, ikinci ulduz gəlir
  Sən çiyin qayışlarındasan!
  Ayaqyalın, əzələləri bürünc dərilərinin altında top kimi yuvarlanan qızlar, qabıqlı ağır qutuları çəkdilər. Və bu da çox güclü bir hərəkət olduğunu söyləmək lazımdır.
  Döyüşçülər, deyəsən, stolun üstünə bir kart atıblar. Və yenə çox öldürücü bir top vurur.
  Müdafiə naziri Nataşa diqqəti çəkdi:
  - Mərmilərin dağıdıcı gücü sehrli sehrlər sayəsində artır. Bu həm də sehrdən hərbi məqsədlər üçün istifadə nümunəsidir!
  Mariya razılaşaraq başını tərpətdi:
  - Bu düzdür! Gələcək qələbələr üçün hələ çox şey edə bilərik!
  Başqa bir tank narıncı otlarla hərəkət edirdi. Onun çox alçaq silueti var idi. Və praktiki olaraq bir qülləsi yox idi, ancaq xüsusi bir fırlanan barelə sahib idi. Və bu avtomobil iddialı görünürdü. İçində cəmi iki qız var idi. Çünki bu tank həmişəkindən kiçik idi.
  Nataşa qeyd etdi:
  - Bu, gələcəyin maşınıdır!
  Mariya razılaşdı:
  - Bəli, bunun perspektivli inkişaf olduğunu düşünürdüm. Amma kiçik hədəfi vurmaq daha çətindir. Almanlar İkinci Dünya Müharibəsi zamanı çox böyük tanklar istehsal edərək müflis oldular.
  Nataşa göz qırpdı və cik-cik dedi:
  - Tanklarımız çox sürətlidir,
  Qızlar isə çılpaq və ayaqyalındır!
  Bu arada, filmdə onlar təxminən on yaşlı bir uşağın kolların arasından necə süründüyünü göstərdilər. O, elflərin dronuna rəhbərlik etmək üçün kiçik bir ötürücü quraşdırır . İndiyə qədər bu cür cihazlar ən sadə və ən primitivdir.
  Oğlanın çılpaq, uşaq ayaqları otlara çırpılır. O, gənc partizan kimidir. Uşaq yalnız şort geyinir, hava sərin və çiskinlidir. Oğlan isə soyuqdan titrəyir.
  Ancaq cəsarətlə oxuyur:
  Mən tamamilə ayaqyalın gənc partizanam,
  Cəsarətlə həyatını riskə atan uşaq...
  Elflərin burada problem yaşamaması üçün
  Qoy xalq qlamur kommunizmdə yaşasın!
  Uşaq isə onu götürüb dilini göstərəcək. Beləliklə, elf oğlan ork düşərgəsinə yollanır. Tüylü ayıların qoxusu uşaqların burun dəliklərini xoşagəlməz qıdıqlayır.
  Uşaq böyük risk altındadır. O, bu tüklü məxluqların burnunun altından sürüşür.
  Mariya qeyd etdi:
  - İgid oğlan. Bəs belə gənc uşaqları missiyaya göndərməyə dəyərmi?
  Müdafiə naziri Nataşa məntiqlə qeyd etdi:
  - Belə kiçik uşaqlar daha kiçik bir aura verir və orkların axtarış və təhlükəsizlik sehrləri onları praktiki olaraq görmür!
  Mariya güldü və qeyd etdi:
  Qəhrəmanın yaşı yoxdur
  Gəncin qəlbində Vətən sevgisi var...
  Kosmosun kənarlarını fəth edə bilər,
  Yer üzündə yaşayanları xoşbəxt et!
  Nataşa gülümsəyərək aydınlaşdırdı:
  - Təkcə dirilər yox, ölülər də, nəinki Yer üzündə!
  Mariya buna cavab olaraq hirslə ayaqyalın, ağır və güclü ayağını möhürlədi, bu da canavarın belini qıra bilərdi:
  Yaşa torpaq, yaşa torpaq,
  Və insanları başa düşürsən...
  İkinci sevgi, ikinci torpaq,
  İkinci Yer olmayacaq!
  Min planetdən
  Belə yaşıllıq yoxdur!
  Min planetdən
  Belə bir sevimli yoxdur!
  Bu vaxt balaca elf vericini quraşdırdı və geriyə süründü. Çılpaq, çəhrayı dabanları olduqca gözəl parıldayırdı.
  Mariya hətta fikirləşirdi ki, uşaq tutulsa, onun çılpaq, yumru dabanları isti dəmirlə yandırılacaq. Və bu uşaq necə qışqıracaq.
  Orklar isə burnundan yanmış əti iyləyib gülümsəyəcəklər.
  Beləliklə, oğlan onu götürdü və yalın ayağı ilə otların arasından sürünən bir tarakana basdı. Həşərat gözlərini qırpdı və birdən qiymətli daşa çevrildi.
  Oğlan onu çılpaq ayaq barmaqları ilə götürdü, əlinə atdı və çətinliklə eşidilmədən cıvıldadı:
  - Təbəssüm hər şeyi daha parlaq edəcək,
  Və bir fil və hətta kiçik bir ilbiz...
  Qoy elflər döyüşdə daha şən olsunlar,
  Qoy orklar yalnız itki versin!
  Və oğlan cəld kolların içinə qaçdı. Bu şirin balaca körpədir. Tamamilə insana oxşayır.
  Bir filmdə tankların altına mina qoyan bir oğlan da var idi.
  Və tutuldu. Təəssüf ki, sovet filmində ona necə işgəncə verildiyi göstərilməyib. Ancaq onları yalnız qarda ayaqyalın edam etdilər.
  Kamera isə yaxın planda qar yığınında kiçik, uşaq izlərini göstərdi. Və bu, işgəncənin təfərrüatlı və təbii şəkildə göstərilməsindən daha çox danışırdı.
  Bu, həqiqətən bir filmdir.
  Mariya çılpaq və əzələli ayaqlarının əzələlərini əyərək böyük hisslə oxudu:
  Qaranlıq gecələri tonqal kimi yandır,
  Biz pionerik, uşaq, işçiyik...
  Parlaq illərin dövrü yaxınlaşır,
  Pionerin fəryadı həmişə hazır olmaqdır!
  Pionerin fəryadı həmişə hazır olmaqdır!
  Nataşa güldü və təsdiqlədi:
  - Bu bərk qaynadılmış yumurtanı on beş dəqiqə qaynatmaq lazımdır, lakin elf ailəsindən olan pioner həmişə hazırdır!
  . 4-cü FƏSİL.
  Bu arada müharibənin başqa epizodları da var idi. Burada snayper döyüşü aparan iki elf var.
  Onlar ayaqyalın idilər, lakin xallı kamuflyaj geyinmişdilər. Və pusquda oturub hədəf axtarırlar.
  Onlardan biri, sarışın Alisa əsəbi halda dedi:
  - Orklar, deməliyəm, çox iy verirlər. Buna görə də onlarla qardaşlaşmaq mümkün deyil!
  Anjelika güldü, atəş etdi, tüklü ayı əsgərini öldürdü və oxudu:
  - Heç vaxt darıxmayacağıq,
  Bizim elfimizə problem gəlməyəcək!
  O, mirvari dişlərini göstərdi.
  Alice də vurdu və orkun başını deşdi. Tutaq ki, onlar belə sərin döyüşçülərdir. Və onlara qarşı mübahisə edə bilməzsən!
  Anjelika qumbaranı yalın ayaq barmaqları ilə atıb. O, orkı parçaladı və oxudu:
  Şahin kimi baxırıq
  Qartallar kimi uçur...
  Biz suda boğulmuruq
  Biz odda yanmırıq!
  Alisa gülümsəyərək təsdiqlədi:
  - Bəli, döyüşçülər bizə lazım olanlardır!
  Və çılpaq dabanı ilə ağır qumbara atdı. Çoxlu orkları parçalara ayırdı.
  Bu, həqiqətən bir komanda idi. Elf qızları isə çox gözəldir və yüngül bikinidə tamamilə ayaqyalındırlar.
  Ancaq utanmırlar, əksinə oxuyurlar:
  Dünyada isti və qar var,
  Dünya həm kasıb, həm də varlı...
  Bütün planetin gəncliyi bizimlədir,
  Dünya miqyasında formalaşan komandamız!
  Qızlar isə orkları sikməyə davam edirdilər. Bu, onların qarışıqlığı idi. Əgər onlar bunu etsələr, heç kimə, hətta orklar kimi tüklü canlılara belə kiçik görünməyəcək.
  Mariya Kolesnikova filmə baxaraq oxudu:
  Cəsarətlə döyüşə girəcəyik,
  Elflərin səbəbi üçün...
  Bütün orkları öldürəcəyik,
  Mübarizə sürünməyin!
  Deyək ki, bunlar öz impulslarında döyüşkən və ehtiraslı qızlardır. Ən yüksək dağıntı sinfi deyə bilər.
  Ancaq fırtınalılardan tutmuş orklara qədər elf Helga təpikləyir və sonra oxuyur:
  -Elfiyaya şöhrət, izzət,
  Tanklar irəliləyir...
  Belə bir Elf gücü,
  Orklar qəzəblə döyülür!
  Beləliklə, qızlar orkları götürdülər və sözün əsl mənasında öldürücü güclə, tam məhv edərək, hesabı açdılar. Və onları dayandırmaq olmaz. Bizdə varsa, bizdə var.
  Onlar isə çılpaq barmaqları ilə tətiklərə basırlar.
  Qız Alenka pulemyotla orklara atəş açır. Və çılpaq barmaqlarının öldürücü gücü ilə qumbaranı düşmənə atır və uğuldayır:
  - Mən dünyanın ən güclüsüyəm,
  Hamısını tualetə atacağam!
  Və çox uzun dili olan dilini necə gülüb göstərəcək.
  Qız Anyuta kıkırdadı və çılpaq dabanı ilə öldürücü məhv noxudunu ataraq qeyd etdi:
  - Biz sözün əsl mənasında hər şeyi edə bilərik. Bu da elflər arasında bizim sifarişimizdir!
  Qızlar döyüşür, onlar da çoxdur. Bu qədər qızların olduğu bir dünyada yaşamaq necə də gözəldir. Və elflər həmişə gənc və gözəldirlər. Doğrudan da, onlar çox gözəl oğurluqçular idi. Onlar nağılda deyilə bilməyən və qələmlə təsvir edilə bilməyən şeyləri deyə bilirlər - sadəcə olaraq əla.
  Bu bəlaya qarşı mübarizə aparan Alla aqressiv şəkildə qeyd etdi ki, orkları od püskürməsi ilə partladıb, dəyirman kimi biçdi:
  - Keçəl Fürer ölsün!
  Və necə güləcək və çox gözəl dişlərini göstərəcək.
  Bu qızlar akrobatikadır!
  Xeyr, yaxşı, belə insanlara müqavimət göstərməyə çalışın.
  Qızıl saçlı elf Mariya onu götürdü və oxudu:
  - Gəmilər qırıq yatır,
  Sinələr açıqdır...
  Zümrüdlər, yaqutlar yağış kimi axır,
  Zəngin olmaq istəyirsənsə,
  Xoşbəxt olmaq istəyirsənsə,
  Bizimlə qal oğlan
  Sən bizim padşahımız olacaqsan!
  Sən bizim padşahımız olacaqsan!
  Və döyüşçülər yenidən xorda fit çalacaqlar. Və infarkt keçirən qarğalar kəllələrini deşərək orkların üzərinə düşdülər.
  Qızların həqiqətən qəbul etdiyi və işə düşdüyü budur. Əlbəttə ki, sərin və vəhşidir.
  Yaxşı, belə bir şey nə qədər gözəldir. Və həqiqətən, əlbəttə ki, sizi işə salır.
  Bunlar həqiqətən qızlardır.
  Olimpiada isə çılpaq, güclü ayaqları ilə orklara bir çəllək partlayıcı atacaq.
  O, uçacaq və həddindən artıq ölümcül güclə partlayacaq. Və hər şey bütün ork batalyonu ilə birlikdə kiçik parçalara bölünür.
  Və yenə qızlar qırmızı məmələrini ağızlarına alıb fit çalacaqlar. Və infarkt keçirən qarğalar bir anda ölümcül huşunu itirəcəklər.
  Və onların kəllələri alınaraq zərbələr altında çatlayacaq. Və bu çox ölümcül və dağıdıcı təsirdir.
  Marusya da çılpaq barmaqları ilə düşmənə öldürücü qumbara alıb atdı, orkları səpələdi və oxudu:
  Qələbə gözləyir, qələbə gözləyir,
  Pis orkları məğlub etmək istəyənlər...
  Qələbə gözləyir, qələbə gözləyir,
  Düşmənlərimizi məğlub edə biləcəyik!
  Matryona da yalın ayaqları və uğultu ilə düşmənə limon atacaq:
  - Gəmidə!
  Qızlar tamamilə ayrı yollara getdilər. Və onlar əslində yazılmış gözəllərdir. Onların ayaqları isə çılpaq və kəsiklidir.
  Bəli, onlar bu orkları götürdülər və hərtərəfli biçdilər və öldürüldülər.
  Və elflərin önü və daha az sayda elf orklara, bu tüklü ayılara təzyiq göstərməyə başladı.
  Qızlar hücuma keçdilər.
  Narıncı saçlı elf döyüşçüsü sinəsinin qırmızı məmə ucunu götürüb joystik düyməsinə basdı.
  Zərbə dalğası işə salındı. Və ultrasəs orklara tərəf qaçdı. Və hamısını bir anda örtdü, sözün əsl mənasında sümüklərini yandırdı.
  Döyüşçü tvit etdi:
  - Kobranın dəli yarışları üçün!
  Və necə qəbul edib güləcək. Bunlar həqiqətən qadınlardır - deyək ki, onlar superdir.
  Qızlar nəhəng kimi qeyd edilməlidir.
  Və beləliklə, çılpaq dabanları ilə öldürücü kömür qumbaraları atdılar.
  Çoxlu qəzəbli və tüklü ayıları parçaladılar. Bundan sonra qızlar onu götürüb oxumağa başladılar;
  Xahiş edirəm, ya Rəbb, gün sönməsin,
  Qızın baxışları həmişə cavan olsun!
  Cəngavərimiz qayaların üstündə uçsun,
  Beləliklə, göllərin örtüyü kristaldan daha şəffaf olsun!
  
  Allah nə gözəl dünya yaratmışdır,
  Orada gümüş yedilər, ağcaqayın isə yaqut idi!
  Mən bir qız yoldaşı axtarıram, Tanrının idealı -
  Bunun üçün o, döyüşlərdə düşmənləri məhv etdi!
  
  Gəncin ürəyi niyə bu qədər ağırdır?
  O, bu dünyada nə tapmaq istəyir?
  Avar niyə qırılıb?
  Böyük problemlərin qarmaqarışıqlığını necə həll etmək olar?
  
  Mən də xoşbəxt olmaq istəyirəm, İlahi,
  Səmavi xəyalınızı tapın!
  Şans ipi qırılmaması üçün,
  Yolun altına bir xətt qoymaq, balast xətti!
  
  Bəs sevgisiz bir ölçüdə nə axtarmaq lazımdır,
  Hansı qızlar daha bahalı ola bilər?
  Xoşbəxtliyi qan üzərində qurmaq çətindir,
  Siz ancaq cəhənnəm cəhənnəmi boyunca üzmək olar!
  
  Ayrılıq mənim üçün işgəncədir
  Müharibə hələ də belə bir kabusdur!
  Burada ayağı üzəngidə atı yəhərlədi,
  Şər ork olsa da, cəllad baltasını qaldırdı!
  
  Qızlarımızı aparırlar,
  Onlara işgəncə verirlər, bədənlərini odla yandırırlar!
  Ancaq Fürerə məğlubiyyət verəcəyik,
  Bilin ki, Elfimiz heç vaxt ölməyib!
  
  Şər müharibədən sonra evlənək,
  Sonra uşaqlar güləcək!
  Hamısı mənimlə qan qohumudur,
  Mən yağlı oyun axtarıram!
  
  Palıd yarpaqları isə zümrüd kimidir,
  Dedi ki, oğlan əla iş görüb!
  Qoy vicdanınız kristal kimi təmiz olsun,
  Və yalnız balansdakı müsbətlər nömrələr olacaq!
  Qızlar mahnı oxuyaraq, öz nəhəng aplomlarını və döyüş mövqelərini nümayiş etdirdilər.
  Və təbii ki, döyüşçülərdən biri şlanq gətirdi. Və onu benzinlə doldurdu. Və o, öldürücü bir axını necə götürəcək və işə salacaq. Qatil sunami alovu axacaq. Və orkları tamamilə yandırır.
  Və bu, həqiqətən çox gözəldir. Sözün əsl mənasında totalitar dağıntı baş verir.
  Bu, heç bir qızın müqavimət göstərə bilməyəcəyi bir şeydir, məsələn, bir elfin dili ilə çox şirin, dadlı və iştahaaçan bir şeyi yalamaq.
  Və eyni zamanda, davam edin və orkun başını yandırın .
  beləcə yerə yandırın . Və düşməndən bir sümük belə buraxmayın.
  Qızlar bəzən belə olur. Onlar isə dişlərini çılpaq edib, kobra ilan kimi xasiyyətlərini nümayiş etdirirlər.
  İstənilən ordunu parçalayacaq döyüşçülər. İstəsələr, osururlar.
  Təsəvvür edin, min elf bir anda qaz buraxsa, nə baş verərdi? Nə olacağını deyim?
  Oh, çox sərin olacaq, bəlkə göylər bunun qarşısını alacaq. Çünki o zaman qarğalar orkların başına yağacaq. Onlar yıxılıb kəllələri sındıraraq, kainatdakı ən ölümcül təsiri göstərəcəklər.
  Qızlar vəhşi qəzəbləri və ehtirasları ilə yenidən oxumağa başladılar və mirvari dişləri güzgü kimi parıldadı.
  Kabus həmişə ilan kimi gəlir
  Siz onu gözləmirsiniz, amma o, qapıdan sürünür!
  Siz xoşbəxt, səxavətlə qidalanan ailəsiniz,
  Heyvan olan insanların olduğunu bilmirsən!
  İndi cəsur qoşunun basqını başladı,
  Tatarlar bizə ox yağdırır!
  Ancaq biz cəsarətli bir şücaət üçün doğulmuşuq,
  Və amansız zərbələrə dözəcəyik!
  
  Allahın yaxşı olub olmadığını heç kim bilmir
  Adam çox qəddar olub!
  Ölüm artıq yumruğunu astanada döyür -
  Və Wezelbub buynuzlarını istidən çıxartdı !
  
  Bəli, bu, qədim əcdadların dövrləridir,
  Hansı ki, biz çox sərin olduq!
  Mənim xəyalım bu deyildi,
  Bu, uzaq dağların arasından getdiyimiz şey deyildi!
  
  Ancaq özünüzü cəhənnəmdə tapsanız,
  Daha doğrusu, əzab, əsarət, döyüş dünyasında!
  Hələ ümidimi saxlayacam,
  Qoy ürəyiniz bu ritmlərlə döyünsün!
  
  Amma sınaqlar bizim zəncirimizdir,
  Hansı ki, düşüncələrin asan olmasına imkan verməyəcək!
  Lazım gələrsə, dözməlisən,
  Əgər qışqırırsansa, o zaman ciyərlərinin başında!
  
  O, şair və yaramaz,
  Ancaq qaynar döyüş meydanında deyil!
  Vətənin rəzil düşmənləri öləcək,
  Tez və pulsuz dəfn olunacaqlar!
  
  İndi götür və Məsihə təzim et,
  Simgenin üzünü öpərək özünüzü keçin!
  İnsanlara həqiqəti deyəcəyimə inanıram
  Rəbb bizə mükafat olaraq xüsusi miras verəcək!
  Qızlar yaxşı oxudular. Onların səsləri çox parlaq və parıldayır. Və tam səsli.
  Mahnıdan sonra qızlardan ibarət bütöv bir batalyon havaya qalxıb farts buraxdı. Bir sütunda qalxdılar və qarğa buluduna tərəf qaçdılar. Onları götürüb hücuma keçdilər.
  Bu, qarğaları boğmağa başladı və onlar sözün əsl mənasında boğularaq qıvrıldılar, boyunlarına ilgək keçirdilər.
  Və çoxlu qarğalar yerə yıxıldı. Və onlar orkların başlarının üstündən deşdilər. Və ayılar qəhvəyi qan bulaqlarını buraxdılar. Onları noxud əzən kimi döydülər.
  Qızlar güldülər. Və dillərini göstərdilər. Onlar onlara yaxınlaşan məxluqlara gözlərini zillədilər.
  Qızlardan biri qışqırdı:
  - Orklar insanlar kimi deyil,
  Orklar, bunlar orklardır...
  Tüklüdürsə, o, yaramazdır,
  Qızın səsi çox aydındır!
  Və o, dostlarına gözlərini zillədi.
  Döyüşçülər dərhal özlərinə vəhşi bir inam hiss etdilər. Və dişləri dağ zirvələri kimi parıldayırdı. Və ya bəlkə bunlar dənizin inciləri və xəzinələridir.
  Qızlar gülüb oxudular:
  Oh dəniz, dəniz, dəniz, dəniz,
  Oğlanlar hasarın üstündə oturublar!
  Orklar kədər görəcək,
  Piçlər hamısı söküləndə öləcək!
  Döyüşçülər onu götürüb fit çalacaqlar. Bu dəfə orkların başına nəinki qarğalar, hətta dolu da yağdı. Və sözün əsl mənasında ayıların kəllələrini sındırdılar.
  Elf qızları bu üfunətli ayıların orklarını belə götürdülər. Və son dərəcə sərin olduğu ortaya çıxdı.
  Və gözəllər oxumağa başlayanda bu, saf xaos idi;
  Göylər ulduzların naxışlı xalçasıdır,
  Ay təpələri işıqlandıracaq!
  Dağ çayı aşağı axır,
  Çaxmaqdaşlarında parıldayan qızıl!
  
  Elf Ananın sadəliyi,
  Kəndlər dolu və rahatdır!
  Qızlar sevincdən fəryad etdilər,
  Dəyirmi rəqs kimi biçməyə gedirlər!
  
  Çətinlik gəldi, müharibə qarı,
  Çılpaq dişlər - qabıqların qasırğası!
  Məhv orklarla tələsir,
  Yoldaşınız döyüşdə həlak oldu!
  
  Sən hələ də oğlansan -
  Hərbi Komissarlıq icazə vermədi!
  Kifayət qədər əlavə iliniz yoxdur,
  Ölkə öz övladlarını qorumalıdır!
  
  Heç bir zireh olmadan cəbhəyə qaçdı,
  Yaxşılıq və işıq gətirmək üçün!
  Orklar onları iradələrindən məhrum etməmək üçün,
  Sübhü zəncirlə qarşılamamaq üçün!
  
  Dostum da yatmadı,
  O, azad olmağı bacardı - o, döyüşçüdür!
  Orkları postamentindən endirəcəyik,
  Fürerin sonu olsun!
  
  Mübarizə etmək çətindir, ağrı və aclıq,
  Qışda ayaqyalın qız!
  Cır-cındır içində acı soyuğa dözürük,
  Bəzən ağcaqayın ağacları ilə eyni qabıq yeyirik!
  
  Və düşmən təyyarələrdə uçur,
  Cəhənnəmdən gələn bir canavar kimi "Pələng" uğultu!
  Pis canavardan doğulan ayı
  Tanklardan bir alov qurğusu çıxır!
  
  Ayaqlarını isitmək üçün,
  Onlar qarda mavi oldular!
  Qız yolları seçdi
  Küllərin çovğunu qaraltdığı yerdə!
  
  Ancaq müqavimət göstərdik - soyuqdan uzaq,
  Oğlan və qız irəli!
  Yəhudanın təbəssümünü məğlub edəcəyik,
  Rus orkların qaranlığını qumla siləcək!
  
  Yeniyetmələrin dabanları parıldayır
  Qar yığını yüngül bir iz buraxdı!
  Şaxtaya dözmək heç də asan deyil,
  Ayaqyalın qaçış bizi istiləşdirir!
  
  Və pis orkların haqqı yoxdur,
  Soyuqdan qışqırırlar!
  Belə güclü bir güc
  Elf cəngavərimiz çox gözəldir!
  
  Cəhənnəmdən bir dalğa atdılar,
  İndi Feyropa öndədir!
  Müqəddəs əsgərin taleyi belədir,
  Həmişə Elfiyə sadiq qalın!
  Deyək ki, bu qızlar superdi. Onlarda o qədər həyəcan və atəş var. Qırmızı hörüklü qızlar kimi. Gözəllər isə həmişə ayaqyalın olurlar.
  Döyüşçülər orklara hərtərəfli hücum etdilər. Çılpaq barmaqlarla düşmənə məhv və ölüm noxudları atanda belə bir texnikanı çox sevirdilər.
  Siz isə ayıları cırıq parçalara və kotletlərə ayırırsınız. Və o qədər qızardılmış və dadlıdır.
  Qızlar isə yaxınlaşan ayılar haqqında cızma-qara yazırlar. Və gəlin elf orklarını minaatanla vuraq.
  Və qeyd etmək lazımdır ki, gözəllər bunu son dərəcə effektiv edir. Və onların aqressivliyi son dərəcə məftunedici və ləzzətli lütf ilə birləşir.
  Döyüşçülər orkları ələ keçirdilər və totalitar məhv etməyə başladılar.
  Burada qızlar yaqut məmələrindən istifadə edirdilər. O, alov maşınlarını işə salan düymələri basdı.
  Və onu götürdülər və dərhal orkların batalyonunu örtdülər. Və həqiqətən də götürüb yerə yandırdılar .
  Bu qızlar burdadır. Lazım gələrsə, dillər birbaşa təyinatı üzrə istifadə ediləcək. Və belə dillərin məqsədi kişilərə sevinc bəxş etməkdir. Və möhtəşəm və aqressiv xasiyyətinizi göstərin.
  Belə qızlar yoxdur, əgər hərəkət edərlərsə, ayılar əlbəttə ki, yavaşlamazlar.
  Belə böyük nailiyyətlər göstərirlər.
  Qızlar isə çox mərasim olmadan skripka çala bilirlər.
  Bu da çox yaxşı bir texnikadır.
  Qızlar skripka çalmağa başladılar. Və eyni zamanda çılpaq barmaqları ilə yayları tutdular. Və möhtəşəm və füsunkar musiqi səsləndi. Və sadəcə əladır.
  Sonra qızlar onu götürüb oxumağa başladılar;
  İnanıram müqəddəs Vətənimə,
  Həqiqət vasitəsilə insan xilas ola bilər!
  Uşaqlarımızı şərdən qoruyacağıq -
  Düşmən bizdən gələcək, inanın, intiqam!
  
  Qılıncım İlyanın xəzinəsinə vurur ,
  Əlləri döyüşdə nə qədər yorğun olduqlarını bilmir!
  Biz Vətən üçün etibarlı qalxan kimiyik,
  Təmiz cənnətdəki bir yeri çirkinlərdən qorumaq üçün!
  
  Geri çəkil, vur və yenidən atla - vur,
  Yolun aqibəti belədir, heyf, əsgərə!
  Nə qədər ki, heç olmasa bir cani yaşayır,
  Pulemyotunuzun lüləsini və ön görünüşünü təmizləyin!
  
  Bir nağıl bir dünyadırsa, döyüşmək lazımdır,
  Bəzən fəryaddan imtina etmək olar!
  Ancaq biz Vətən qarşısında şərəfimizi qoruyuruq,
  Baxmayaraq ki, bəzən meyit qalaqları olur!
  
  Biz anadan olduq, ölkədə şanslıyıq -
  Hər kəsin qəhrəman ola biləcəyi!
  İnsanlara, sonra özünüzə,
  Ən güclü və cəsur döyüşçü!
  
  İndi qışqıracağıq - irəli,
  Qüdrətli qalalara, qüdrətli qalalara hücum etmək üçün!
  Belə olmasın ki, sanki ağıl yalan danışır -
  Təyyarələrdə buludları uçuracağıq!
  
  Təbii ki, düz cəhənnəmə gedə bilərsən,
  Madam ki, bütün yollar otu və tikan kimidir...
  Ancaq orada da döyüşçülərin bıçaqları vurur,
  Və təyyarələrin qarnından bombalar düşür!
  
  Və döyüşçü Elf üçün cəhənnəm nədir?
  Başqa bir sınaq!
  Biz sona qədər mübarizə aparacağıq -
  Gəlin Allahın həqiqi arzusunu yerinə yetirək!
  
  Və biz trolların və ghoulların dəstələrini məğlub edəcəyik,
  Yerin Eden olduğu yerə çataq!
  Qartal iyrənc qarğaya son qoyacaq,
  Şərəf və inam bizi nailiyyətlərə aparacaq!
  
  Həyat fırtınalı bir axınla partlayır,
  Onların Məsihdən istədikləri gerçəkləşəcək!
  Lütf şəlalələr axını kimi axacaq,
  Doğma Elfiya ananın izzətinə!
  Qızlar eyni zamanda mahnı oxuyur və skripkada ifa edirdilər. Və musiqi o qədər cingiltili, gözəl və parıldayırdı. Və sözün əsl mənasında bütün səmalara yayıldı.
  Və huşunu itirən qarğalar huşunu itirərək orkların başlarını deşdilər.
  Qızlar isə anlaşılmaz enerji ilə hərəkət edirdilər. Onlarda hiperplazma axınları axırdı.
  Və ya bəlkə də qızların heyrətamiz və öldürücü təsir kimi təcəssüm etdirdiyi magoplazma.
  Döyüşçülər dişlərini göstərdilər, sonra dişlərinin səthindən orkları kor edən və gözlərini qanayan şüalar buraxdılar. Və belə anlaşılmaz dərəcədə sərin və sərin olduğu ortaya çıxdı.
  Qadın döyüşçülər yaqut məmələrini yenidən düymələrə sıxdılar. Və vulkanlardan gələn nəhəng, dağıdıcı gücün alovlu püskürmələri ilə düşməni vurdular.
  Və hamısı reaksiya verir və yanır. Onlar isə ayıların tanklarını partladırlar. Və yanan alov axınları Putin imperiyasının maşınlarını əridir.
  Qızlar, deməliyəm ki, sadəcə gözəldirlər və o qədər mükəmməl döyüş ruhu nümayiş etdirirlər ki, heç kim onları axmaq və ədəbsiz bir şeydə ittiham etməyə cəsarət edə bilməz.
  Belə qızlar haqqında deyirlər: siz sadəcə tanrıçasınız və supersiniz!
  Onlar yenidən onu götürüb böyük həvəslə oxumağa başladılar;
  Elfiyamızda qadınlar var,
  Niyə zarafat kimi təyyarə sürürlər?
  Kainatın ən gözəli nədir -
  Bu, bütün düşmənləri öldürəcək!
  
  Onlar qalib gəlmək üçün doğulublar
  Elfi bütün dünyada izzətləndirmək üçün!
  Axı qüdrətli babalarımız,
  Onlar üçün dərhal ordu toplandı!
  
  Nəhənglər maşında dayanır,
  Onların gücü belədir - hamını darmadağın edirlər!
  Biz birləşmiş Vətən övladlarıyıq -
  Bir sıra əsgər gedir!
  
  Bizi əzab sındıra bilməz,
  Pis napalmanın atəşi gücsüzdür!
  Məşəlin yandığı yer...
  İndi diqqət mərkəzindədir!
  
  Ölkəmizdə hər şey işığa bir məşəldir,
  Avtomobillər, yollar, körpülər!
  Və qələbələr mahnılarda oxunur -
  Biz işıq şahinləriyik - qartallar!
  
  Vətəni cəsarətlə izzətləndirəcəyik,
  Səni sıldırım zirvələrə aparaq!
  Biz kosmosda pionerlər kimiyik -
  Və pis orkların boyunlarını qıraq!
  
  Gəlin Marsdan gələn bütün sürünənlərə yetişək,
  Gəlin Kentavrlara yol açaq!
  Yırtıcıdan qorxan bizlər olacaq,
  Və sevmək üçün mehriban və dürüst kimdir!
  
  Elfia hamının ən şirin ölkəsidir,
  Bunda fəxr olunası bir şey var, inanın!
  Boş-boş danışmağa ehtiyac yoxdur...
  İnsan olun, heyvan yox!
  
  Gəlin çataq kainatın sərhəddinə,
  Biz orada qranit qala tikəcəyik!
  Və tövbəni itirən,
  Kim Vətəni döyməyə tələsir!
  
  Sonrakı - kiçik təsəvvür
  Amma inanın ki, biz ölüləri dirildəcəyik!
  Ölüm sancını bir qaxacla qoparacağıq,
  Ölümsüz Elfinin şöhrəti üçün!
  Qızlar belə oxuyur, səsləri bir şüşədə bülbül, qaraquş, od quşu kimidir. Tutaq ki, bu qızlar sadəcə super və hiperdirlər .
  Və çox təsirli və ləzzətli oxuyurlar.
  Bu gözəlliklərdir ki, nəyisə öhdəsinə götürsələr, heç bir ork onu kifayət qədər tapmayacaq.
  Qızlar isə ayıları oynaq şəkildə məhv edirlər. Və sonra elf pilotları havadan uçdular. Və çılpaq barmaqları ilə düymələri basırlar. Və aqressiv tüklü canlıları döydülər.
  Göydən bir qız kürklü orkların bir dəstəsinə raket atdı. Onlar partladılmış və yandırılmış, yandırılmış ət parçaları müxtəlif istiqamətlərə düşmüşdür. Və yanan və əslində siqaret çəkən.
  Bunlar qəzəbli və dağıdıcı qızlardır. Onların içlərində gizlənmiş çox güclü bir ürək var. Bəs bunu götürüb oxuyub dişlərini göstərsələr, trollarla ittifaqda olan ork ordusu belə onlara müqavimət göstərə bilməyəcək. Trollar isə daha bacarıqlı və qətiyyətli döyüşçülərdir.
  Qızlar isə belə böyük və güclü döyüşçülərdir, sadəcə olaraq kosmik dəyişən və sabitdirlər.
  Döyüşçülər qızların yanaqlarını götürüb şişirdilər və iki dəfə düşünmədən ciyərlərinin üstündə osururdular .
  . FƏSİL Љ 5.
  Və sonra orkları vuran həqiqətən öldürücü və dağıdıcı dalğa gəldi. Bir anda nə qədər tüklü canlılar qoyuldu.
  Bundan sonra qızlar böyük sevinc və böyük həvəslə oxumağa başladılar;
  O mahnının sadə bir misrası,
  Bu kədərli dünya haqqında nə oxuyuram!
  Məsihi ruhumla tanımağa çalışıram,
  Cəhənnəm və çürümə bədənə dəyməsin!
  
  Vətən mənim üçün əzizdir,
  Baxmayaraq ki, bəzən onları məzəmmət edirlər!
  Özümə yer tapa bilmədiyim üçün,
  Wezelbub insanları cəhənnəmə göndərəndə !
  
  Yerin məhv olmasından daha dəhşətli nə ola bilər?
  Yasda sim nə vaxt ağlayır?
  Bədxah güləndə uğur yeyir,
  Ancaq güc olacaq - oyandığını bilin!
  
  Mən pis yarışa cavab verəcəyəm:
  Cəhənnəm, tanrılar Vətəninizin ruhunu qırmayacaq!
  Və bütün döyüşçülərin şücaəti təriflənəcək,
  Biz əsgərlər ordusuyuq: qartallar oyun deyil!
  
  Bil ki, iradəmiz həmişəki kimi güclüdür,
  Biz çiyin-çiyinə birləşdik!
  Və getdiyimiz məqsəd artıq görünür,
  Düşmənin külünü ulduz gəmisi əzib!
  
  Bəzən Pallası başa düşmək çətindir,
  O, kaprizlidir, şeytanlara kart blanş verəcək!
  Və deyəsən çoxdan olub...
  Pis rəzil ork yarıya bölündükdə!
  
  Əlbəttə ki, bizim bütöv bir meşə problemimiz var,
  Kainatda neçə dünya var?
  Lakin bu səbəbdən Allahın Ucası dirildi,
  Beləliklə, bir insanın bir təpə hədiyyəsi var!
  
  Elf yenidən super gücə çevriləcək,
  Kainat xoşbəxtliyə və sevgiyə gedən yolu göstərəcək!
  Artıq göz yaşı və qan axmayacaq,
  Siz isə ürəyinizdə iradə və hikmət saxlayırsınız!
  Qızlar çox ruhlu oxuyurlar. Onlar əlavə qələbələr və inanılmaz sözlər istəyirlər. Onların kosmik dözümlülüyü sadəcə ürküdücüdür. Və döyüşçülər ən yüksək akrobatikalarını və böyük dağıdıcı Eqolarını nümayiş etdirirlər.
  Xallı saçlı elf ciyildədi:
  Bir iki üç,
  Orkları məhv edirsən...
  Dörd səkkiz beş -
  Biz oynamağa gəlməmişik!
  Və yenə qızlar fit çalırlar, o qədər çaşmış qarğa buludları orkların başlarına yağır.
  Mariya Kolesnikova düşmənlə vuruşan bu ordulara məharətlə komandanlıq edirdi. Döyüşçü Kraliça əmr verdi.
  Gözəl cavan elflər isə çılpaq, kəsikli ayaqları ilə gənc və güclü olan qızı masaj edirdilər. Digər gözəllər kimi onlar da saysız-hesabsız ork ordusu ilə - bu cəhənnəm ayıları ilə vuruşurdular.
  Mariya qarınlı və bığlı tiranın repressiyalarından qorxmurdu və indi o, artıq dizə qədər dənizdə idi.
  Qız əmr verdi. Və onun subyektləri buna əməl etdilər və qanlı və amansız bir döyüş, daha doğrusu, bir sıra döyüşlər və döyüşlər getdi.
  Elf qızları ork mövqelərinin ətrafında gəzdilər. Burada çoxlu tikanlı məftillər var idi. Ayaqyalın gözəllər isə onu qayçı ilə dişləyirdilər. Yaxşı kəsilmiş. Sonra mavi saçlı bir elf orklardan birinin qasıq nahiyəsindən bıçaqladı. Ağrılı şokdan sözün əsl mənasında huşunu itirdi. Döyüşçülər gülüb dillərini göstərdilər.
  Orkların qanı qəhvəyi və murdardır, qızlar ona çirklənməmək üçün geri atladılar. Bəli, belə canlılarla mübarizə aparmaq asan deyil - onları öldürmək belə iyrəncdir.
  Qırmızı saçlı elf yerindən mızıldandı:
  - Yarım il pis hava,
  Yarım il heç yerdə deyil!
  Sarı olanlarla elf etiraz etdi:
  - Yer planetində hava pisdir! Əksinə, bizim əbədi yayımız var, bütün planetdə dörd korifey var!
  Həqiqətən, narıncı səmada dörd böyük ulduz parladı - müxtəlif rənglərdə və bu, gözəldir!
  Döyüşçülər məftil kəsiciləri ilə məftilləri dişləyirdilər . İndi də aerodrom tərəfə sürünürlər. Artıq orada cəhənnəm tüklü ordusunun təyyarələri görünür. Bəzi avtomobillər olduqca böyükdür. Məsələn, strateji bombardmançılar. Nə qədər ölümcül yük daşıya bilərlər? Burda saymazsan.
  Qırmızı saçlı elf oxudu:
  Dəvələr üzmək istəyirlər
  Və fillər uçur...
  Hər yerdə nə qədər möcüzələr var
  Nə saymaq olmaz!
  Ağ saçlı elf qeyd etdi:
  - Özün də yaxşı bilirsən,
  Dünya möcüzələrlə doludur...
  Yalnız bu möcüzələr
  Elflər bunu özləri edə bilər!
  Mavi saçlı elf qeyd etdi:
  - Aerodromun özünün ətrafında artıq canlı naqil var. Bu qədər asanlıqla keçə bilməzsən!
  Sarı saçlı elf onu götürüb təklif etdi:
  - Ölüm hədiyyəsini at belində məftilin üstündən qövs şəklində atsan? Biz bombardmançı vurduq və zəncirvari reaksiya olacaq.
  Qırmızı saçlı elf güldü və qeyd etdi:
  - Maraqlı fikirdir! Əgər cəhd etsəniz nə olacaq!
  Mavi saçlı elf qeyd etdi:
  - Əvvəlcə sapand hazırlamalıyıq!
  Və qızlar bir ağızdan başlarını tərpətdilər. Onu ağacdan və məftildən düzəltmək o qədər də asan deyil, amma döyüşçülər həmişəki kimi zirvədədirlər. Və işə başladıqdan sonra geri çəkilməyəcəklər.
  Ağ saçlı elf qarın əzələlərini yelləyərək, ayaqları ilə akrobatika nümayiş etdirərək cik-ciklədi:
  - Döyüşçülərə minməyə gedək,
  Gözəl heyətimiz var!
  Qızların eyni zamanda gözəl, ağıllı və çevik olduğunu qeyd etmək lazımdır.
  Budur sling hazırdır. Və adi kömür tozundan partlayıcı paketi uzaqdan işə sala bilərsiniz. Ancaq o, əyilirsə, bu heç kimə çox görünməyəcək. Və daha çox orklar üçün.
  Qızlar yalın ayaqları ilə sapand və zərbəni tənzimləyirdilər. İndi kömürlə yük yüksək qövsdə uçur. Və o, ölümcül cərəyanla uzanan yüksək gərginlikli naqilin üzərindən uçur. Uçuş zamanı hətta bir az parıldadı. Və sonra o, qarnında on ton partlayıcı olan strateji bombardmançının qarnına düşəcək. Və bundan sonra necə götürüb partlayacaq.
  Sanki kiçik bir atom bombası partlamışdı.
  Düzdür, bu dünyada hələ nüvə silahı yoxdur. Və bu, əlbəttə ki, ən yaxşısıdır, çünki iqlim çirklənəcəkdir. Lakin ork aerodromunda təyyarələr partlamağa və parçalanmağa başladı. Və çoxları uzun ömürlü tortun üzərindəki şamlar kimi parlamağa başladı. Və hamısı böyük bir intensivlik və ehtirasla necə alovlandı. Və orkların məhvi çox böyük idi.
  Hətta qızlara da partlayış dalğası çatdı və onları zirvələri qırılan ağacların kənarlarından tutmağa məcbur etdi. Və çılpaq ayaqlarınızla, ayaqlarınızın dabanları ilə yerə basdırın.
  Sonra yanmış ətin istisi və iyi gəldi. Qızlar özlərini kiminsə piknikinə dəvət olunmuş kimi hiss edirdilər. Və bu, həqiqətən də təzə quzu cəmdəklərinin iyidir.
  Göy saçlı elf cıvıldadı:
  - Otun üstündə uzanmaq necə də gözəldir,
  Və yemək üçün dadlı bir şey ...
  Hamamda sərin bir park təşkil edin,
  Və gənc elfləri çağırın!
  Sarı saçlı elf qeyd etdi:
  -Bəlkə bizim buradan getməyimizin vaxtı çatıb?
  Qırmızı saçlı elf gülərək cavab verdi:
  - Orklar çaxnaşma içindədir və biz məhsulu biçəcəyik!
  Ağ saçlı elf başını tərpətdi:
  - İnsanlar təbiətə qayğı göstərir və qoruyur,
  Və zəngin bir məhsul alacaqsınız!
  Bundan sonra dörd nəfər soyğunçuluğa əl atıb. Qızlar qaçan orkları tutmağa, onların boğazını və qarınlarını kəsməyə başladılar. Elflər bunu böyük həvəslə etdilər.
  Baxmayaraq ki, onlar mehriban görünürlər. Amma orkların ayı bədənləri və eyni zamanda o qədər əclaf üzləri var ki, yerin necə belə dözə biləcəyini düşünürsən.
  Gözəl olan hər şeyi sevən qızları isə tam başa düşmək olar.
  Mavi saçlı bir elf ork zabitinin başını kəsərək oxudu:
  Başınızı itirmək lazım deyil
  Tələsməyin...
  Başınızı itirmək lazım deyil
  Nə lazımlı gəlsə!
  Bunu dəftərinizə yazın,
  Hər səhifədə!
  Bütün orklar öldürülməlidir!
  Bütün orklar öldürülməlidir!
  Bütün orklar öldürülməlidir!
  Sarı saçlı qız çılpaq barmaqları ilə şüşə qırğını atdı. O, orklardan birinin boğazını sındıraraq, onu qan axını buraxmağa məcbur etdi və cıvıldadı:
  -Bütün baxışlarımız sadəcə bir məhsuldur,
  Bacarıqlarımız, ehtiyaclarımız...
  Yeni reallıqlarda hamı birdən-birə oldu
  Dəyərləri bilən yeni elflərə inanın!
  Qızlar isə iki dəfə düşünmədən orkların tankını vurdular. Və metal benzinlə isladılmış kimi alov alacaq. Və bir neçə saniyədən sonra avtomobilin içərisində ağır, iri çaplı mərmilər partlamağa başladı!
  Döyüşçülər qışqırdılar:
  - İşıq döyüşçülərinə izzət,
  Böyük elflərə izzət...
  Vətənimiz tərənnüm olunur,
  Döyüşə hücum edin, sürünməyin!
  Beləliklə, elflər onu götürdülər və polad parçaları çılpaq dabanları ilə pis orkların gözlərinə atdılar, ayıları kor edib öldürdülər. Sonra mahnı oxudular:
  - Kral elflərdir - o, ağıllı şəkildə idarə edir,
  Fərmanlar paylayır - hakimlər qulluqçuları...
  Taxt təlaşa və hürməyə dözmür,
  Və bu qorxunu yatırmaq üçün bir üsul deyil!
  
  Yaxşı, çətin bir döyüş gəlirsə,
  Elf qızları vecinə deyil...
  Kədərləri və məzəmmətləri unut,
  Ork-u kərpiclə vurmaq daha yaxşıdır!
  Qızlar isə bu sözlərdən sonra güləcəklər. Yenə də çılpaq dabanları ilə qırıntılar atacaqlar. Və orkları öldürəcəklər. Və yıxılır, deşilir və öldürülür, qəhvəyi qan bulaqlarını buraxırlar.
  Mavi saçlı elf onu götürdü və cik-cik dedi:
  - Gözəl nağıl dünyası üçün!
  Sarı saçlı qız ona cavab verdi:
  - Və işıq şüaları üçün!
  Və çılpaq dabanı ilə o, orkların məhv edilməsi və yandırılması kimi ölümcül hədiyyəni atdı.
  Qırmızı saçlı elf onu götürüb oxudu:
  - Təəccüblənməməyinizi xahiş edirəm,
  Əgər sehr baş verərsə...
  Olsa, baş versə, sehr olsa!
  Bundan sonra bütün qızlar yenidən orklara tüpürəcəklər. Və bu canlıları əhatə edən və onları yandıran əsl sunami dalğası yüksələcək.
  Qadın döyüşçülər təslim olmur, ahəngdar döyüşür və ən böyük akrobatikalarını nümayiş etdirirlər.
  Və başqa yerdə iki elf snayper kimi döyüşür. Onlar orklara uzaqdan atəş açır. Başlarını deşirlər, beyinlərini başlarından çıxarırlar.
  Qızlar ağacların başında pusquda otururlar. Və dəqiq atəş edirlər. Onlar tüklü imperiyanın əsgərlərini yumruqlayırlar, sözün həqiqi mənasında onları yığınlara yığırlar.
  Onlardan biri, ağ-qırmızı-ağ saçlı bir qız, qırmızı-yaşıl saçlı yoldaşından soruşdu:
  - Yaxşı, bu tüklü canlılara necə yaşıl işıq yandıraq!
  Elf döyüşçüsü başını tərpətdi:
  - Zəif deyil!
  Və yenə qızlar atəş açır. Burada ağ-qırmızı-ağ elf ork generalını vurdu. O, bunu son dərəcə dəqiq etdi. O, beynini döydü və tvit etdi:
  - Kral elfləri üçün!
  Buna qırmızı-yaşıl saçlı elf cavab verdi:
  - Çarizm - xoşunuza gəlirmi?
  Elf cavab verdi:
  - Yaxşı deyil! Ancaq müharibə zamanı başqa forma yoxdur!
  Elf başını tərpətdi və qışqırdı:
  - Və inanıram ki, olacaq!
  Və balaca üzü gülümsədi.
  Döyüşçülər çalışırdılar, ayıları döyürdülər. Və onlara elə gəlirdi ki, orkların yaxınlaşmasının sonu olmayacaq.
  Və elflər ayıları öldürərək xorla oxudular:
  Xeyr, tüklülərə dedik,
  Xalqımız dözməyəcək...
  Belə ki, kambur ork hökm sürür,
  Sadəcə çirkin deyək!
  Beləliklə, gözəllər götürdülər və çılpaq barmaqları ilə irəliləyən ayılara qumbara atdılar, onları müxtəlif istiqamətlərə səpələdilər. Bəzilərinin pəncəsi, bəzilərinin isə başları qopardı.
  Elflər iyrənc sifətlərlə qəribələrə qarşı aqressiyalarını nümayiş etdirdilər.
  Və hətta oxudular:
  Qırmızı çay kimi səndən qan axır,
  Düşmən Fürerin keçəl başı var və çox gözəl görünür...
  Ancaq ona təslim olma -
  Qılıncınızı əlinizə al və Şeytanı əz!
  Elf qorxaq bit deyilsə, cəsurdursa,
  Keçəl ləkələri olan fürer - onu tez öldürəcəksən!
  Döyüşçülər çox parlaq və aqressiv, uyğun xarakterini belə göstərirlər.
  Lakin dörd elf çaxnaşmadan istifadə edərək ən yeni ork tanklarından birini ələ keçirdilər. Gəlin pulemyotlardan atəş açaq - onun altısı var. Beləliklə, qızlar atışma zamanı çılpaq barmaqlarından istifadə edərək döyürdülər.
  Göy saçlı elf onu götürüb qışqırdı:
  - Atlar ayaqyalın qızı aparır, aparır,
  Belə gözəlliklə ümidinizi qırmayın !
  Xeyirxahlıq günəşi altında və "Pursuit" ulduzu altında,
  Siz bir qızı sevirsiniz, siz insanlar qızsınız!
  Sarı saçlı elf razılaşdı:
  - Bəli, belə olacaq, böyük sevgi qayıdacaq!
  Və döyüşçü çılpaq ayaqlarının barmaqlarını ölümcül güclə atdı, ölüm hədiyyəsi tankın açıq lyukundan uçdu. Və bir çox orkları məğlub etdi.
  Qırmızı saçlı, pulemyotlarla orkları partladan bir elf hazırcavabca qeyd etdi:
  - Risk etdiyimizə işarə var,
  Ayaqyalın qızlara yol verə bilər...
  Bu orkları dabanlarımızla vuracağıq ,
  Ork özünü xilas edə bilməyəcək!
  Ağ saçlı bir elf çılpaq, kəsilmiş ayaqlarından istifadə edərək mərmi ilə ork tankını vurdu. Tüklü ayıların avtomobilinə çırpılaraq onun yanmasına səbəb olub.
  Sonra onu götürüb oxudu:
  Ayaqyalın, sadəcə ayaqyalın,
  Elf qızları döyüşmək istəyir,
  Ayaqyalın, sadəcə ayaqyalın,
  Biz dünya qızları necə döyüşməyi bilirik!
  Yenə də elf tankı ölümcül və dəqiq güclə ork maşınlarını məhv edən mərmilər göndərir. Və onları həqiqətən yandırırlar. Və bu, həqiqətən də misli görünməmiş gözəlliyə malik elflərin və qızların yalın ayaqlarının rəqsidir!
  Döyüşçülər xorla oxuyaraq düşmənə atəş açdılar:
  Salam ayaqyalın elf,
  Fırtınada, tufanda və qələbələrin alovunda...
  Arxanız düz və görünür
  Baxmayaraq ki, bəzən bir çox çətinliklər var!
  Onlar mirvari kimi parıldayan dişlərini göstərdilər. Sonra göz qırparaq və hırıldayaraq tvit yazdılar:
  - Cəsur elflərimizə və elflərimizə şöhrət !
  Qızların çox cəsur və aqressiv olduğu ortaya çıxdı. Və gəlin tutulan mərmilərlə orklara çox dəqiq atəş açaq. Və çılpaq, qız ayaqları ilə atəş açaraq fəal şəkildə oxudular:
  - Elflərin vətənimizə şöhrət,
  Biz ən yaxşı qızlar olacağıq...
  Çoxlu saç sancaqlarını buraxaraq,
  Biz gözəllər uğuru qeyd edirik!
  Döyüşçülər dərhal tüklü, tüklü və qoxuyan orkları götürüb döyəcəklər.
  Və belə gözəlliklərə qarşı dura bilməzlər. Heç olmasa orkların başına kərpic atın, ya da bomba atın.
  Ancaq kifayət qədər tüklü ayılar var. Düzdür, onların sayı panika və pandemoniya yaradır. Və orklar çaxnaşma içində bir-birinə atəş açır. Və belə atəş və tikanlı tüstü.
  Ot yanır, sursat partlayır. Məhv dolu.
  Mavi saçlı elf onu götürüb oxudu:
  - Vətənimiz elflərlədir,
  Belə məftunedici və şirin
  Onun üçün döyüş, sürüklənmə,
  Ölkə əsrlər boyu məşhurdur!
  Döyüşçü isə canavar kimi yenidən dişlərini qaldıracaq. Və sapfir gözləri ilə göz qırpır.
  Qırmızı saçlı, atəş açan bir elf qeyd etdi:
  - Parçalayın, əzin və parçalayın,
  Bu həyatdır, bu xoşbəxtlikdir!
  Sarı saçlı bir elf çılpaq dabanını düyməyə basaraq orklara atəş açdı və etiraz etdi:
  - Məhv etməkdə xoşbəxtlik yoxdur!
  Ağ saçlı bir elf tüylü ayılara pulemyotlardan atəş açıb, bir çox orkları biçdi və çığırdı:
  - Məhv etmək ehtirasdır,
  Hansı gücə sahib olmasının əhəmiyyəti yoxdur...
  Hakimiyyət həmişə başqalarının qanını içib,
  Biz birlikdə sevgini qeyd edəcəyik!
  Mavi saçlı elf kıkırdadı və cıvıldadı:
  - Keçəl olan fürer birbaşa tabuta gedir,
  Sağlam qalın...
  Qızlar sizin fiqurunuz var
  Və saçlı kişiləri axtarın!
  Bundan sonra gözəllik onu götürdü və özünü kobra kimi göstərərək uzun, çəhrayı dilini göstərdi.
  Döyüşçülər yenidən güləcək və imperativlərini göstərəcəklər. Hər şeyin nə olduğunu başa düşsəniz.
  Amma qızlar demək olar ki, çılpaqdırlar. Və sonra onlardan biri qırmızı saçlı, büstqalterini çıxarıb çıxardı və yaqut məmə ilə düyməni basdı. Və bundan sonra mərmi necə götürüb vuracaq. Və o, orklarla bir tanka girir və gəlin, əslində, tüklü ayıları parçalayaq. Və qızlar oxudular:
  - Bu dünyanın bir yerində,
  Həmişə şaxtalı olan yerdə...
  Orklar pis ayılardır,
  Aydındır ki, oxu sındırırlar!
  Ona görə də şaxtalıdır
  Qış hər tərəfdə ağlayır,
  Qızlar göz yaşı tökür
  Pis şeytan idarə edir!
  Döyüşçülər yaxşı oxuyurlar, amma daha yaxşı döyüşürlər. Və onlar məğlubedilməz Amazonlar kimi o qədər dəqiq vururlar.
  Xeyr, elflər həqiqətən bir möcüzədir. Əgər xırmana başlasalar, heç bir ordu onlara müqavimət göstərə bilməz. Bunlar rəngli saç düzümü olan qızlardır.
  Başqa bir elf pusquda oturur və qlamur ordusunun döyüşçülərindən atəşi düzəldir. Və o, bunu çox dəqiq və dəqiq edir. Təcavüzkar bir aniliklə vurur.
  Döyüşçü, demək asan deyil, hiyləgər. Burada o, yanğına düzəlişlər edir.
  Digər elflər orkları çox dəqiq vuraraq mövqelərini məhv etdilər.
  Döyüşən qızlar və daha nadir oğlanlar döyüş haqqında gözəl biliklər nümayiş etdirirlər.
  Bunlar elflərdir, deyək ki, burada - məftunedici döyüşçülərdir, lakin heç də çuqun deyil.
  Təyyarələrdə elf pilotları adətən yalnız qısa tuman geyinirlər. Onlar qaralmış və əzələli qızlardır. Onlar çılpaq, kəsikli ayaqlarından istifadə edərək atəş açırlar.
  Bununla belə, qırmızı məmələrdən də istifadə etməyi unutmayın. Döyüşçülərin döşləri isə çox gur və qaralı olur. Gözəlliklərdə o qədər enerji və cazibə var ki, belə sevinc axır.
  Döyüşçü qızlar da ən yaxşı şəkildə oxuya bilirlər;
  Gözəl qızlar üçün Vətən himni,
  Onlar elə döyüşçüdürlər, bilirsiniz...
  Axı, bu baş vermir, qadınlar mavi olanları bilir,
  Ayaqyalın olsalar belə, ayaqqabı geyinirlər!
  Dağlardan hündür uçan qızların oxşar keçidləri belə görünür. Qartallar həqiqətən qartallardır!
  Və heç nə onlara mane olmayacaq və heç kim qalib gəlməyəcək!
  Bunlar özlərini göstərəcək döyüşçülərdir. Orc bombardmançısının çox məşum, qara quyruğu geridə qoyan quş kimi alovlar içində büründüyü görünür.
  Və elflər qışqırır:
  Qızlar at kimi çapır,
  Bizə çatmayacaqlar, bizə çatmayacaqlar!
  Çoxlu orklarımız olacaq, çoxlu orklarımız olacaq,
  Qonur ayıları torpağa basdıraq!
  Bu qızlar həqiqətən ehtiyacımız olanlardır, onların sinifləri superdir! Orklar üçün isə onlar kobranın ölümcül dişləmələri kimidir. Buradakı döyüşçülər çox gözəldir. Və onların döş məmələri çox qırmızı və parlaqdır və şirin dadlıdır.
  Elflərdə kişi çatışmazlığı var - hər on iki gözəldən biri və bu, tez-tez qadınların kişilər üçün mübarizə aparmasına səbəb olur. Heyvanlar aləmində kişilər dişilər üçün döyüşürlər, amma bu dünyada əksinə, dişilər erkəklər üçün mübarizə aparır və bu, özünəməxsus şəkildə əladır!
  Təyyarədə olan qızlar texnikadan istifadə edərək ayıları vururlar - qoşa çəlləklər və tülkü quyruğu. Bunu çox ağıllı edir və döyüşçüləri yandırırlar.
  Döyüşçülər hətta mahnı oxudular:
  -Cənnətə getmək istərdim, cənnətə getmək istərdim,
  Qızlar işə başlasınlar!
  Onlar ayaqyalın elflərdir, o qədər sərin və döyüşürlər. Və gözləri sapfir və zümrüdlərlə parıldayır.
  Və döşlər yaqut məmələri ilə bəzədilib. Bu qızlar ən yüksək sinifdir.
  Və gözəllərin çılpaq, yuvarlaq dabanları çox zərif bir əyri ilə çox çəhrayıdır. Onlar çılpaq ayaq barmaqları ilə trolları və sevgililərini burunlarından tuta bilirlər.
  Pilotlar döyüşür, ork təyyarələrini vurur və dişlərini açaraq mahnı oxuyurlar:
  Gözəl Vətənin genişliyində,
  Elflərin ayaqyalın qaçdığı yerdə...
  Hər şey olduqca gözəl və yaltaq olacaq,
  Yaxşı, Fuhrer kaput olacaq!
  
  Keçəl Fuhrer çox oğurladı,
  Əsl ork qaniçən...
  Biz elflər sadəcə Allahın qızlarıyıq,
  Müəllimimiz İsa Məsih!
  Döyüşçülər sinələrinin qırmızı məmə uclarından öldürücü qüvvə pulsarlarını götürüb yenidən buraxdılar. Və gəlin bu orkları dillərin köməyi ilə, onlarla düymələrə basaraq döyək. Və bu, özünəməxsus şəkildə təsirli və hətta möhtəşəmdir.
  Budur, fırtınalı döyüşçülərdə döyüşən bəzi qızlar. Onlar da təbii ki, ayaqyalın və bikinidədirlər.
  Qadın döyüşçülər isə qaraldıqda və bikinidə çox seksual görünürlər. Onların ayaqları o qədər cazibədar, barmaqları isə mirvari dırnaqları ilə hamardır . Eyni zamanda, elflər də yuxarıdan ork tanklarına raketlər göndərərək ayı qoşunlarını vururlar.
  Çılpaq, yuvarlaq, çəhrayı dabanlardan istifadə edərək atəş açmaq xüsusilə təsirlidir. Və sonra, əlbəttə ki, döşün yaqut məmələri var, o qədər parlaqdır ki, elf gənclərinin dilləri belə şirinlikdən sızlayır. Və dadı möhtəşəmdir.
  Fırtınalı döyüşçülərdən olan döyüşçülər cəsarət və ciddi cəsarət nümayiş etdirərək orkları döydülər. Qızlar isə çılpaq ayaq barmaqları ilə düymələri basa bilir, ayıların başına ölümcül yük düşür.
  Göy saçlı döyüşçülərdən biri onu götürdü və dişlərini açaraq oxudu:
  elflər üçün əzizdir ,
  Sonsuz sevgi okeanı...
  Xalqlar birləşir parlaq bir şüaya,
  Yolda qaranlığı dağıtmaq üçün!
  Burada kiçik, lakin sürətli bir raket təyyarədən uçur və tüklü ayıların tankına dəyir. Orkların maşını isə sanki şam və ya alovlu məşəl kimi yanır.
  Elf onu götürdü və oxudu:
  - Bu qəzəbli dünyada hər şey kabusdur,
  Həyat bir andır, ona tutun...
  Keçmişlə gələcək arasında axır zaman,
  Və bir anda - elf döyüşü!
  Qızlar təbii ki, nağılda deyilə bilməyən, qələmlə təsvir edilə bilməyən işlərlə məşğul olurlar.
  Onlar birinci dərəcəli gözəllərdir və çox sərin və döyüşkəndirlər. Qırmızı döşlərin məmələri isə qarşısıalınmaz təəssürat yaradır. Və belə qızlarla ayıların rəqabət apara bilməsi mümkün deyil.
  Elflər cəsarətli döyüşçülərdir, lazım olduqda başlarının üstündən tullana bilirlər. Və ya qırmızı məmə ilə düyməni basın və orkların böyük özüyeriyən silahını vuracaq və onu parçalara ayıracaq nəhəng, dağıdıcı bir raket atın.
  Məsələn, ork imperiyasının iki min tonluq nəhəng tankı belə böyük və misilsiz güclə sürünür.
  Elflər bu tankı havadan görürlər. Qız yumru, çılpaq dabanı ilə düyməni sıxır. Və böyük, dağıdıcı bir raket havadan canavarı vuraraq onun örtüyünü qıraraq uçur.
  Və qız qışqırır:
  - Qız, sən işığın döyüşçüsüsən,
  Yaxşılığın və küləyin döyüşçüsü!
  Daha sonra tərəfdarlarına göz vurur. Və cavab olaraq sapfir gözləri ilə göz qırpırlar. Daha doğrusu, tərəfdarlar yox, tərəfdaşlar, amma bunlar artıq detallardır. Döyüşçülər, əlbəttə ki, çətinliklərə boyun əyənlər deyil. Və nəhəng bir maşına başqa bir raket göndərirlər. Onlar metalı deşərək benzinin yanmasına səbəb olurlar. Qeyd etmək lazımdır ki, elflər çox gülməli qızlardır, lakin onlar cəsarətlə döyüşürlər və çox şeyə qadirdirlər. Və onları bu qədər asanlıqla dayandırmaq olmaz.
  Beləliklə, döyüşçülər geri çəkilmir və eyni zamanda ən yüksək səviyyələrini və fantaziya uçuşlarını nümayiş etdirirlər.
  Və sonra tüklü ayıların nəhəng quru döyüş gəmisi manqal kimi yanmağa başladı. Və orklar belə bir ölüm hədiyyəsi aldılar. Məhv və ölümün əsl başlanğıcı budur.
  Çəhrayı saçlı bir elf, yüksək səviyyəli bir pilot onu götürdü və dişlərini açaraq oxudu:
  -Onlar əyri yolda qaçırlar,
  Çılpaq qızların ayaqları...
  İnək sağmaqdan yorulub
  Xoşbəxtliyimi ələ salmaq istəyirəm!
  Dalğa-mavi saçlı başqa bir döyüşçü dişlərini açaraq aqressiv oxumağa başladı:
  - Atı yaxasına bağlayacağam,
  Və bəxt məni gözləyir!
  Bu sözlərdən sonra gülüş səsləri eşidildi. Qızlara isə qeyd etmək lazımdır ki, elflər güləndə elə bil ki, gümüş zənglər çalır. Və hər şey çox gözəl görünür.
  Elf başını tərpətdi, sapfir gözləri ilə göz qırpdı və cik-ciklə dedi:
  - Hər şey ildırım kimi parıldayır,
  Elflərin böyük gözəlliyi var...
  Mən kraliça kimi bir elfəm,
  Orkun gözünə vurun!
  . FƏSİL Љ 6.
  Və döyüşçü yenə uzun və çox dişləyən dilini göstərdi. Hansı ki, hər kəsi ilgək kimi boğmağa qadirdir.
  Göydən gələn orklar elflərdən çox şey alır. Və onları mənasız şəkildə tabuta sürükləyirlər. Döyüşçülər ən yüksək akrobatika və böyük dalğanın təcavüzkarlığını nümayiş etdirirlər. Qəşəng qızların döşlərinin qırmızı məmələrindən enerji axınları çıxır.
  Bu, həqiqətən də onu göstərir ki, heç kim onları dayandıra və ya məğlub edə bilməz.
  Və ən yüksək və ən yaxşı siniflərini göstərəcəklər.
  Elflərdən biri onu götürdü və dili ilə düyməni basdı. Və o, anbara dəyən bir raket atdı və orkların sursatını götürdü. Və zərbə sarsıdıcı və güclü oldu.
  Və qəzəbli alov və enerjinin bütöv bir bulağı alovlandı. Və ətrafdakı hər şey yanır. Tüylü ayılar qıvrıldı, dəriləri soyuldu və onlar sözün əsl mənasında yağlı ətdən kabab kimi yandılar. Bu, həqiqətən də böyük dağıntı və ölüm gətirən bir şey idi. Həm də təkcə orklara deyil. Onların arasında muzdlu trollar da var idi. Onlar da sehrli varlıqlardır. Bir neçə trol olsa belə, başqasının imperiyası üçün ölməyin mənası yox idi. Pul üçün döyüşməyincə. Əlbəttə ki, elflər də bəzən könüllülərin yanında ola bilərlər.
  Cazibədarların qızları oxudular:
  Elf qızlarının atəşi ilə ayağa qalx,
  Döyüşdə sürünmədən hücum edirik...
  Parlaq illərin dövrü yaxınlaşır,
  Nümunə olaq, axmaqlara yox!
  Döyüşçülər yenidən uzun və çox çəhrayı dillərini göstərdilər və başlarını kabinələrindən çıxararaq orklara tüpürdülər.
  Və onların tüpürməsi o qədər dağıdıcı və öldürücü oldu ki, orkların bəziləri məcazi mənada yandı.
  Xiyar saçlı döyüşçülərdən biri oxudu:
  - Qızlar, qızlar, qızlar,
  Bütün orkları öldürməyin vaxtı gəldi!
  Qızlar, qızlar, qızlar,
  Şeytanın buynuzlarına təpik vurmağın vaxtıdır!
  Narıncı saçlı elflərdən biri qeyd etdi:
  - Qızın yalın ayağı kişini dabanının altına, ork isə cəhənnəmə sürəcək!
  Döyüşlər çox genişmiqyaslı və heyrətamiz idi. Mariya Kolesnikova isə orklarla qəhrəmancasına müharibə aparan qoşunlara komandanlıq edən kök və bığlı diktatorun idarə etdiyi ölkədə keçmiş siyasi məhbusdur.
  Lakin kraliça yoruldu və stulda düz oturaraq yuxuya getdi. Və o, çox gözəl və eyni zamanda olduqca real bir şey xəyal etdi;
  Rusiya qoşunları Ukrayna ərazisində məğlubiyyətdən sonra məğlubiyyətə uğramağa başlayandan sonra Taliban qərara gəldi: onların vaxtı yetişdi. Yayın əvvəlində isə 2023-cü il iyunun 22-də Tacikistanı vurdular. Gözlənildiyi kimi, Tacikistan qoşunları ilk növbədə mənəvi cəhətdən döyüşə hazır idi. Onların əksəriyyəti təslim olub və ya qaçıb. Tacikistandakı Rusiya hərbi bazası mühasirəyə alınıb və Taliban hər tərəfdən ona hücum edib.
  Rusiya tez bir zamanda Tacikistana qoşun yeritməli və orada ikinci cəbhə açmalı oldu.
  Və qoşunlar bir neçə sərhəddən keçirilməli idi. Nəticədə Taliban Rusiya bazasını məhv edib. Əsgərlərin bəziləri öldürüldü, bəziləri isə əsir götürüldü.
  Rusiya prezidenti Vladimir Putin isə hələ çox gec ümumi səfərbərlik elan etməli və Tacikistana yeni qoşun yeritməli idi. Və bu, təbii ki, həm Rusiya iqtisadiyyatına, həm də büdcəsinə əlavə yük qoydu və Putinin xalq arasında populyarlığının azalmasına səbəb oldu.
  Halbuki Rusiya indi Talibana qarşı hərbi əməliyyatlar aparırdı. Lakin Əfqanıstanda demək olar ki, qırx milyon insan var - əsasən gənclər və əvvəllər amerikalılardan əsir götürülən çoxlu avadanlıq. Və belə bir ordunu məğlub etməyə çalışın, hətta başqaları qəribə olsalar da və Rusiyanın öz ərazilərindən qoşun keçirməsinə mane olmasalar da. Nə olursa olsun, mənəvi baxımdan ruslar ukraynalı qardaşları ilə döyüşməkdənsə, mücahid Talibanla vuruşmağı daha xoş hesab edirlər. Və buna görə də təbii ki, döyüşlərdə gözəl, seksual və məftunedici qızlar iştirak edirlər.
  Bu da müharibəni olduqca maraqlı edir.
  Tacikistanda qışda belə qar demək olar ki, yoxdur. Qızlar isə çılpaq, çəhrayı dabanlarını nümayiş etdirərək hücuma keçirlər.
  Nataşa pulemyotdan atəş açır, eyni zamanda çılpaq barmaqları ilə dağıdıcı ölüm hədiyyəsi atır.
  Parça-parça olan Taliban cəsədləri tullanır.
  Döyüşçü qışqırır:
  - Gözəl uşaqlarımız üçün!
  Digər döyüşçü Zoya da avtomatdan atəş açır. O, çox dəqiqliklə yazır, mücahidləri öldürür. Onlar biçilmiş buğda dəmləri kimi düşürlər.
  Qızıl saçlı cazibədar bir qız çılpaq dabanı ilə ölüm noxudunu atıb qışqırdı:
  - Rusiya ölkəni özü ilə müdafiə etdi,
  Cəhənnəm çəyirtkələrinin istilalarından...
  Və onu döşləri ilə örtdü -
  Ana Yerin bütün xalqları!
  Döyüşçü isə ağzını dişlərlə dolu göstərərək güləcək və güləcək. Həm də şokoladlı dondurmadan daha çox yalayan çox oynaq bir dillə.
  Ən yüksək akrobatika nümayiş etdirən və Talibanı sıra ilə biçənlərdən biri olan başqa bir qız Avqustin qışqırdı:
  - Qarda alma,
  Bunlar qızların döşləridir...
  sənə kömək edəcəm,
  Sərin hakimlər olacaq!
  Və döyüşçü yenə çılpaq ayaq barmaqları ilə öldürücü məhv hədiyyəsini atdı. Və o, bir çox Talibanı müxtəlif istiqamətlərə səpələyib, başlarını və əzalarını qoparıb.
  Svetlana da mücahidləri biçir və bunu böyük həvəslə edir. Bu qızın çox həvəsi və çılğın enerjisi var. O, çılpaq barmaqları ilə böyük, dağıdıcı ölüm hədiyyəsi atır.
  Sonra oxuyur:
  - Ay qızlar, ayaqyalın, ayaqyalın, ayaqyalın...
  Örgülər, örgülər, örgülər yelləyirik!
  Döyüşçü qızlar Talibanı o qədər ələ alıblar ki, gözəllərin dabanları parıldayır.
  Həqiqətən də rus qadını böyük qüvvədir. Və o, düşmənləri motorlu dəyirman kimi biçir. Və həqiqətən sizi tabutlara, hətta yerə sürükləyir.
  Döyüşçülər qəzəbli xasiyyətlərini və nəriltilərini nümayiş etdirirlər:
  Biz komsomol qızlarıyıq
  Eskimoları sevirik...
  Gözəllərin səsi aydındır,
  Yeni film olacaq!
  Döyüşçülər onu götürüb çox uzun və çox oynaq dillərini göstərdilər.
  Talibana qarşı mübarizə, əlbəttə ki, asan bir sirr deyil. Rus oğlanları isə xeyli sayda ölür. O da iki yüz yük daşımaq üçün Tacikistandan gəlir.
  Təbii ki, Rusiyanın özündə də insanlar üsyan etməyə başlayır - Ukrayna ilə müharibə niyə lazım idi? Rusiya Tacikistandakı müharibədə oğul və qızlarının həyatını ödəməlidirmi? Suallar təbii ki, olduqca təbiidir. Əslində, oyun şama dəyərmi?
  Üstəlik, qiymətlər qalxır, amma qələbədən əsər-əlamət yoxdur. Və sonra Zyuqanov insult keçirdi və cib müxalifətçisi iflic oldu. Nə vaxtdan bəri hakimiyyətə tabe olan Gennadi Andreeviç marginal insanlara rəhbərlik edir və kvazi-müxalifətçiliyi təqlid edir . İndi də iqtidar üçün ən əlverişli lider, ən çoxsaylı və populyar müxalifətin lideri aşağı düşüb vəfat edib. Ancaq müqəddəs yer heç vaxt boş qalmaz. Başqaları gəldi, daha gənc və daha aqressiv.
  Və taxt titrədi...
  Amma hələlik Talibanla müharibə gedir. Budur, səmada döyüşən hücum aviasiya pilotları arasından qızlar.
  Anastasiya Witchakova məşhur qırmızı saçlı döyüşçülərdən biridir. O, Ukraynaya qarşı döyüşməkdən imtina etdi, amma Talibanı məhv edin.
  Əlbəttə ki, bir çox qadın döyüşçü ases slavyan qardaşlarını öldürmək istəmirdi.
  Amma mücahidlərlə - xahiş edirəm.
  Anastasiya çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək Talibana atəş açıb. Səfir əfqanlara raket ataraq oxudu:
  Necə mübarizə apardıq
  Və ölümdən qorxmur...
  Bu, ayaqyalın pilot üçün hədiyyədir!
  Başqa bir ace döyüşçüsü də gözəldir, yalnız bu dəfə sarışın Akulina Orlova da dushmanlarla döyüşür. Bəli, Taliban əfqanlarla ilk müharibədə olduğu kimi dushmanlar və ya ruhlar adlanır. Düşmən isə güclü və sayca böyükdür. Həm Talibanın, həm də hava hücumundan müdafiənin öz xüsusiyyətləri var. Keçmiş hökumət ordusundan əsir götürülənlər də daxil olmaqla.
  Akulina Orlova öz təyyarəsi ilə dönüş edir və Stinger raketindən uzaqlaşır, bundan sonra qız oxuyur:
  - Pis ruh qayalarda sürünür,
  Onu napalmla yandırırsan...
  Yaxşı, əgər Taliban,
  Döyüşdə hiylədən istifadə edək!
  Başqa bir qız Marqarita Magnitnaya. Qızıl yarpaq kimi saçları var. Çox gözəl qız. Və o, Ukrayna ilə döyüşməkdən də qəti şəkildə imtina etdi. Çünki o, slavyan qardaşlarına qarşı silah qaldırmayacaq. Bu, çoxlu bəyənilməyə səbəb oldu. Taliban isə dini fanatikdir və vaxtilə çeçen separatçılarına kömək edib. Üstəlik, Taliban dünyada Çeçenistanın müstəqilliyini tanıyan yeganə dövlət idi. Bu isə təbii ki, uzun illər Rusiya ilə münasibətlərdə öz izini qoyub.
  Marqarita Magnitnaya döyüşməyə hazırdır. Onun çılpaq ayaq barmaqları düymələri basır. Və nəhəng, dağıdıcı gücə malik raketlər Talibana doğru uçur. Onlar isə saqqallı əfqanları döyüblər.
  Marqarita oxudu:
  - Ay Vətən, qoy eybəcər ağlasın,
  Və o, gözəl olmasa da, onu bəyənirik!
  Piç inandırıcıdır,
  Təhlükəsizlik məmuru hökm edərsə,
  Beləliklə, faşizm olacaq,
  İnsanlığın iyrəncliyi!
  İlk ərimiş yamaq,
  Stalinin dəfn mərasimi -
  Rus Qabil olmayacaq,
  Yaralı olsa da!
  Döyüşçülər onu bir ağızdan götürdülər və cik-cik etdilər:
  - Slavlar təhqirə dözə bilməz,
  Biz hamımız Ukraynanın tərəfdarıyıq...
  Daha heç bir təhqirə dözməyəcəyik,
  Qabilin başı hovuzdadır!
  Hücum təyyarəsindəki qızlar Talibanı vurur və bu mücahidləri məğlub edib öldürürlər.
  Burada ruhları döymək üçün uçurlar. Amma öldürülən rus əsgər və zabitlərinin olduğu sink tabutları Tacikistandan çıxarılır.
  Bu əsgərlərdən biri ayaqsız qalıb. Və kədərlə, sevinclə və gözləri yaşla oxuyur:
  - Birtəhər tabuta girdilər,
  Və ən güclü ghoul,
  Sıxdım hər şeyi içəri və çölə,
  Və sıx bir şəkildə sıxışdırın!
  Tanklarda qızlar da var. Çox maraqlı rus avtomobili "Ayı". Bu, çox ağır tankdır - yüz tondan çox - eksperimental model. Təbii ki, onun da dörd qızdan ibarət xüsusi heyəti var. Və hər kəsin E ilə başlayan adları var!
  Məsələn, Elizabet çılpaq ayaq barmaqları ilə joystik düymələrini basır, Talibanla bunkerə çırpılır və uğuldayır:
  - Kommunizmə şöhrət!
  Pulemyotlardan atəş açmağa davam edən və qırmızı məmə ilə düymələri basan Ketrin uğultu:
  - Və Zyuqanov olmadan! Keçəl və sərxoş!
  Yelena çılpaq dabanını pedala basaraq sızladı:
  - Hind okeanına səyahətlər üçün!
  Efrosinya da od vurdu, bu dəfə oynaq dilinin köməyi ilə cığal çəkdi:
  - Hücum döyüşlərində qələbələr üçün!
  Və qızlar güləcəklər. Taliban döyüşçülərinin üzərinə qurğuşun yağdırırlar. Və bunu çox yaxşı edirlər.
  Düşmənə atəş açan Elizabet bu barədə düşündü. Əslində insanın beyni varsa başa düşür ki, istənilən din nağıl və insan fantaziyasıdır!
  Bəs niyə bütün dünyada müxtəlif dinlər yayılıb? Üstəlik, çoxları sağlam düşüncəyə ziddir? Əslində, ən məşhur dini götürək: Xristianlığı. Çarmıxda çarmıxa çəkilmiş Allaha inanmaq axmaqlıq və absurddur. Əslində, əgər siz İncilə inanırsınızsa, onda Allah bir növ qəribə və anlaşılmaz olur.
  Sonra o, demək olar ki, bütün bəşəriyyəti su ilə boğur - milyonlarla insan ölür, ancaq yalnız səkkiz nəfər xilas olur. Əksinə, çarmıxda cəlladlar üçün dua edir?
  Görə bilərsiniz: Əhdi-Ətiqin Allahı çox qəddardır, lakin Əhdi-Cədiddə Məsih son dərəcə xeyirxahdır. Və burada parlaq bir ziddiyyət görünür. Əslində, İsa Allah Oğlu olsaydı, Sodom və Homorranı yandırmalı idi. Amma orada böyüklər, uşaqlar və qadınlar var idi. Bu qəddarlıq deyilmi?
  Və bir çox başqa qəddarlıq nümunələrini çox uzun müddət sadalamaq olar. Təkcə Elişa tərəfindən uşaqların öldürülməsi bir şeyə dəyər.
  Buna görə də insanların nəyə inandığını düşünün. Hökumət də dini tətbiq edir. İndi də onlar dini fanatik Talibanla mübarizə aparırlar.
  Lakin onlar xəbərdarlıq etdilər - ABŞ-ın Əfqanıstanı tərk etməsinə sevinməyin - bu, Rusiya üçün daha pis olacaq.
  Bir az dincələn və Rusiyanın Ukrayna ilə müharibədə əl-qolunun bağlı olmasından istifadə edən Taliban hərəkətə keçərək zərbələr endirib. Və bu çoxları üçün proqnozlaşdırılırdı. Və Rusiya qeydiyyatdan keçməli oldu. Və təbii ki, onların iradəsinə zidd - Tacikistandakı bazada həddən artıq çox rus əsgəri həlak olub. Beləliklə, Vladimir Putin özünü daha bir müharibənin içində tapdı. Və təbii ki, cəmiyyətdə əhval-ruhiyyə indiki prezidentə qarşı xeyli düşmənləşib. İnsanların sevgisi çox dəyişkəndir. Taliban isə təbii ki, hər şeyi düzgün hesablayıb. Üstəlik, ABŞ bu işdə xoşbəxtdir - düşmənlərini bir-birinə qarşı qoydu. İnsanlar Bayden haqqında danışmağa başladılar: müdrik qoca. Necə ki, o, hər şeyi necə də ağıllı şəkildə təşkil edib.
  Əslində yaş həm idmana, həm də müdrikliyə heç bir maneə deyil!
  Elizabeth yenidən və yenə, əlbəttə ki, çılpaq barmaqları ilə vurur. Qışda belə tankda kifayət qədər isti olur. Yayda isə Tacikistanda həqiqətən isti olur.
  Qız onu götürüb oxudu:
  -Əgər uzunsa, uzunsa, uzunsa,
  Döyüş, Talibanı məhv et...
  Əgər uzunsa, uzunsa, uzunsa,
  Döyüşdə aşağı qaçın!
  Mümkündür, mümkündür
  Bu, əlbəttə ki, doğrudur, doğrudur...
  Baxmayaraq ki, bəzən hiss olunur
  Afrikaya çata bilərik!
  Afrikada isə qiymətlər o qədər yüksəkdir ki,
  Afrikada pul bu qədər genişdir!
  Hipposlar arıqlayıblar
  Sperma balinaları arıqlaşıb...
  İnsanlar tutuquşular kimidir,
  Düz cənnətə get!
  Yekaterina qırmızı məmə ilə tankın joystik düyməsini basaraq təbəssümlə qeyd etdi:
  - Sizdə kifayət qədər optimizm yoxdur!
  Elizabet qəzəblə cavab verdi:
  - Əgər prezident mənəviyyat şikəst və yaramazdırsa, onun təbəələrinin nə sevinci ola bilər!
  Elena başını tərpətdi:
  - Bəli! Deyirlər bəla başladı! Lakin Putini həddən artıq özünə inamlı edən məhz hədsiz şans idi!
  Elizabet mavi rəngli başını tərpətdi:
  - Bəli, həmişə düşünürdüm ki, bir adama bu qədər bəxti gətirmək olmaz - o, ağ ata minir, bu mənada dənizin onun üçün dizə qədər olduğuna inanmağa başlayır. Və sonra, Tanrı olmaq istəyən yaşlı qadın kimi, heç nə ilə başa çatır!
  Ketrin bununla razılaşdı:
  - Bəli! Putinin bəxti çoxdu və bu, onu korladı. Bəxt nə vaxtsa Napoleonu, Hitleri, İvan Qroznı sevirdi, sonra onlardan üz döndərdi.
  Euphrosyne qeyd etdi:
  - II Nikolay çox şanssız, eyni zamanda xeyirxah və layiqli bir kral idi. Məsələn, siz düşünürsünüz ki, Yaponiya ilə müharibədə onun bir az da olsa bəxti gətirərdi. Məsələn, admiral Makarov ölsəydi və hər şey başqa cür ola bilərdi. Və Admiral Makarov bir sıra gözlənilməz təsadüflər səbəbindən öldü. Nədənsə o, minaların dağıdıcılarla süpürülməsini əmr etməyib, tabeliyində olanlardan heç biri belə bir əmr verməyib. Və mina, çox güman ki, rus idi və böyük döyüş gəmisi bir minadan batmamalı idi. Və hətta bu vəziyyətdə, məsələn, Kirill Romanov xilas edildiyi kimi, Admiral Makarov da xilas ola bilərdi.
  Elizabeth razılaşdı:
  - Bəli, II Nikolayın bir az şansı Rusiyaya babat Vladimir Putinin şansından daha çox şey verə bilər! Məsələn, admiral Makarov yaponları dənizdə az qan tökməklə məğlub edə bilərdi, o zaman samuraylarla müharibə o qədər də böyük qurbanlar verməzdi. Və əgər Çar Rusiyası Yaponiya ilə müharibədə qalib gəlsəydi, böyük ehtimalla Birinci Dünya Müharibəsi baş verməzdi. Beləliklə, imperiya ordusunun nüfuzu çox yüksək olardı və almanlar müharibə elan etməyə cəsarət etməzdilər!
  Elena başını tərpətdi:
  - Ola bilər! Baxmayaraq ki, yalnız Makarov Yaponiya ilə müharibədə uğursuzluqların və uğursuzluqların sayını tükəndirmir. Baxmayaraq ki, etiraf etməliyəm ki, düşmən güclü idi. Ancaq digər tərəfdən, Oslyabi döyüş gəmisi bu qədər tez batmasaydı, hətta Tsuşima döyüşü zamanı eskadron tamamilə Vladivostoka keçə bilərdi! Beləliklə, Yaponiya ilə müharibə çox uğursuz oldu!
  Euphrosyne qeyd etdi:
  - Ancaq 1945-ci ildə Yaponiya ilə müharibə təəccüblü dərəcədə asan və uğurlu oldu. Sanki Yaponiyanın bəxti tükənmişdi. Ancaq təəssüf ki, Stalinin qələbəsi kommunistlərin Çin üzərində hakimiyyətə gəlməsinə və Brejnevin rəhbərliyi altında SSRİ-yə az qala hücum edən çox güclü və təhlükəli bir imperiyanın yaranmasına səbəb oldu. Hətta indi də Çin özünü sadəcə dost kimi göstərir. Özü də bizdən Urala qədər torpağı kəsmək istəyir.
  Ketrin başını tərpətdi:
  - Bəli! Əgər o zaman yaponlar məğlub olsaydılar, Şimali Çin əvəzinə Sarı Rusiya olardı və Səmavi İmperiyaya pravoslavlıq gələrdi. Stalinin yaponlar üzərində asan qələbəsi nəticəsində Axis nə əldə etdi? Ateist bir imperiyanın doğulması və Rusiya ilə sərhədlərdə güclü bir canavar!
  Elizabet dişlərini açaraq qeyd etdi:
  - Bundan sonra xristian Tanrısına inan. Yaponiya üzərində qələbə bir çox yeni on milyonlarla pravoslav dindarlar verəcəkdir. Əvəzində Rusiyada aqressiv ateist rejim hakimiyyətə gəldi. Sonra qanlı Stalin rejimi Çinə ateizmi gətirdi. Və qəddar Maonun imperiyası meydana çıxdı. Tanrının nə istədiyini həqiqətən başa düşə bilmirəm!
  Elena qeyd etdi:
  - Yoxsa heç Allah yoxdur! Ya Şeytan İncildə deyildiyindən qat-qat güclüdür, ya da Uca Yaradanın planları bizim üçün anlaşılmazdır!
  Euphrosyne qeyd etdi:
  - Adətən qəddar krallar daha uğurlu olur! Yeganə istisna, bəlkə də Birinci İsgəndər idi - ağıllı, xeyirxah, liberal çar, milçək döyə bilməyən centlmen. Və birlikdə uğurlu!
  Elizabeth qeyd etdi:
  - Və İkinci Ketrin qəddar və pis hökmdar hesab edilmirdi və çox uğurlu idi. Düzdür, o, fahişə idi və ümumiyyətlə, tamamilə yaxşı bir insan deyildi. O, kəndlilərə ağalarından şikayət etməyi qadağan etdi. Hətta qəribədir ki, belə bir alçaq insana bu qədər şans verildi!
  Elena başını tərpətdi:
  - Bəli, sonra xristian Tanrısına inanın! Pis və alçaqlar nə vaxt uğur qazanır!
  Ketrin qəzəblə oxudu:
  Dünya zorakılığa əsaslanır
  Qəzəb vulkanı böyük şəkildə fışqırır...
  Gərginlik yüksəkdir,
  Ağrı və qorxu ilə oyanır,
  Yalnız qorxu bizə dost verəcək,
  Yalnız ağrı sizi işə həvəsləndirir,
  Ona görə də getdikcə daha çox istəyirəm
  Hiperplazma izdihamın içinə girəcək!
  Elizabet ah çəkərək dedi:
  - Bəli, Çingiz xan kobud bütpərəst idi. Oxumağı və yazmağı bacarmırdı, amma dünyanın yarısını ələ keçirdi. Onunla döyüşdə həm müsəlmanlar, həm də xristianlar məğlub oldular. Və sual olunur: Uca Allah bu zaman harada idi? Bəs niyə monqolların bütpərəstliyi monoteizmi məğlub etdi: İslam və Xristianlıq?
  Euphrosyne təbəssümlə qeyd etdi:
  - Eyni şəkildə soruşmaq olar: Qabil Habili öldürəndə Uca Allah harada idi? Bəşər tarixində ilk qardaş qırğınına niyə icazə verdi?
  Elena gülümsədi və yekunlaşdırdı:
  - Bəli, sən sonsuz mübahisə edə bilərsən, amma heç vaxt sübut etməyəcəksən ki, Allah var, yoxsa yox?
  Ekaterina qeyd etdi:
  - İsa Məsihə çox şübhə edirəm. Bədbəxt, məzlum yəhudilər Anatoli Kaşpirovski kimi güclü, istedadlı hipnozçunu Məsihlə səhv salıb onu ilahiləşdirə bilərdilər. Anatoli Mixayloviçin möcüzələrinin statistikasına baxsanız, o, Məsihdən daha soyuqdur!
  Euphrosyne güldü və oxudu:
  - Allah korlara gözünü açmağı nəsib etsin,
  Və donqarların kürəyini düzəldin...
  Bəli Allahım, az da olsa Allah ol
  Ancaq bir az çarmıxa çəkilə bilməzsən!
  Və qızlar yenidən Talibanla üz-üzə gəldilər. Çılpaq ayaq barmaqları ilə joystik düymələrini basaraq, çoxlu mücahidləri biçdilər və sözün həqiqi mənasında onları dəstə-dəstə yerə qoydular. Saqqallı Taliban pulemyot atəşi və yüksək partlayıcı parçalanmış mərmilər altında həlak olub. Dini fanatiklərin kütləvi şəkildə məhv edilməsi ilə ciddi əyləncə baş verdi.
  Budur, Alenka gözəl qızlardan ibarət batalyonu ilə Tacikistanın sərin qışına baxmayaraq, ayaqyalın Talibana hücum edir.
  Bununla belə, qısa ətək geyinirlər və bədənləri Kevlardan hazırlanmış zirehli lövhələrlə örtülmüşdür .
  Gözəllər hücuma qaçıb oxuyurlar:
  - Pis Taliban qayalar boyunca sürünür,
  Amma qızlar ən gözəldir...
  Onu napalm ilə vurun
  Biz uğuru qeyd edəcəyik!
  Qızlar isə mirvari dişləri ilə parıldayacaqlar.
  Və sonra Anyuta çılpaq barmaqları ilə mücahidlərə partlayıcı ilə noxud atacaq. Və o, Talibanı pişik balaları kimi müxtəlif istiqamətlərdə darmadağın edəcək.
  Qız onu götürüb oxudu:
  - Vətənə şöhrət, şöhrət,
  Tanklar irəliləyir...
  Bikinili qızların bölmələri,
  Salam rus xalqı!
  Qırmızı saçlı Alla da saqqallı düşmənlərə atəş açır, onları biçir və oxuyur:
  - Rus bu Talibana güldü,
  Bütün yaşlarda, ona görə də o və Rus'!
  Qız da onu götürüb çılpaq barmaqları ilə mücahidlərə qatil limon atacaq. Və düşmənləri müxtəlif istiqamətlərə səpələyir.
  Və ciyərlərinin üstündə necə fit çalır.
  Bir neçə onlarla qarğa məəttəl qaldı. Onlar infarkt keçirərək Talibanın qırxılmış başlarının başına yıxılıb və bıçaqlanıblar. Bundan sonra döyüşçü qışqırdı:
  - Burada məsələ çox mübahisəlidir,
  İnanıram ki, bu, sadəcə olaraq yüksək səviyyəli olacaq!
  Mən Talibanı tanıyıram, biz məğlub olacağıq
  Axı üstümüzdə məğrur bir keruv var!
  Bikinili qızlardan başqa biri Mariya onu götürüb fit çaldı. Və çılpaq ayaq barmaqları ilə o, düşmənə çox dağıdıcı ölüm hədiyyəsi olan nəhəng öldürücü qüvvə atdı. O, Taliban döyüşçülərini parçaladı və dişlərini açaraq səsləndi:
  - Rusiya ətrafında böyük duman var,
  Və Taliban döyüşçüsü Vətənə tələsir!
  Olimpiada həqiqətən qəhrəman qızdır. O, böyükdür və eyni zamanda saçları açıq qəhvəyi rəngdədir. Döyüşçünün şokolad çubuqları ilə örtülmüş dəbdəbəli omba və güclü qarın əzələləri var. Yaxşı, heç kim həqiqətən belə bir vəhşi qıza müqavimət göstərə bilməz.
  Beləliklə, o, güclü, əzələli, çılpaq ayaqları ilə bütöv bir partlayıcı çəlləyi qaldırdı və Talibanın üstünə atdı. Və bu barel böyük, ölümcül sürətlə qaçdı. Və necə mücahidlərə çırpılaraq onları parçalayacaq.
  Döyüşçü-qəhrəman bunu sevinclə götürüb oxudu:
  Və Murovun üstündə səma qaşqabaqlıdır,
  İşıq şəfəqi doğar...
  Biz İlya Murometsin qızları kimiyik,
  Gücləri ilə öyünmələri əbəs yerə deyildi!
  . FƏSİL Љ 7.
  Doğrudan da, ukraynalı qardaşlarınızla vuruşmaqdansa, Talibanla vuruşub onları öldürmək daha xoşdur. Burada məncə hamı razılaşar ki, qardaşları öldürmək günahdır. Vladimir Putin isə artıq açıq şəkildə rus qoşunlarında çağırılır - Vovka-Qabil!
  Olympias qəzəblə oxudu:
  Yaxşı, nə qədər qardaş öldürə bilərsən?
  Axı inanın ki, insan xoşbəxtlik üçün doğulur...
  Ana oğlunu cəbhəyə buraxmır,
  Və hətta yayda müharibə zamanı pis hava var!
  Bundan sonra qəhrəman qız ciyərlərinə dərindən nəfəs alıb fit çalacaq. Bir çox yüzlərlə qarğa dərhal infarkt keçirir və huşunu itirir. Və onların iti dimdikləri aşağı uçaraq rus qoşunlarının mövqelərinə doğru irəliləyən Taliban qoşunlarının kəllələrini deşib keçir.
  Qarğaları fit çalaraq yerə yıxaraq onları heyrətə salan Olimpias onu götürüb cıvıldadı:
  Ta, ta, ta - dırnaqlar döyülür,
  Burada, orada, orada - pulemyot vuruldu!
  Taliban ordusu tamamilə məğlub oldu
  Və heç kim qızlar ordusunu məğlub edə bilməz!
  Marusya irəliləyən Taliban əsgərlərinə də atəş açır. Öz xasiyyətini və ən yüksək səviyyəni göstərir. Onun pulemyotu mücahidlərin bütün sıralarını biçir.
  Qız çılpaq barmaqları ilə ölümcül bir hədiyyə atır. Bir çox Taliban döyüşçüsünü sıradan çıxarır və qışqırır:
  - Müharibə klassikləri,
  Bu qızın ayaqyalın olması üçündür...
  Qızlar və oğullar,
  Gəlin hamını oyuna çevirək!
  Döyüşçü qızlar həqiqətən gözəldirlər.
  Talibana atəş açan və çılpaq ayaq barmaqları ilə məhv hədiyyələri atan Matryona cik-ciklə dedi:
  - Bikinili qızlara şöhrət,
  Mücahidləri döydülər...
  Qızların ayaqyalın bıçaqları var,
  Nahar üçün belə hücum edirlər!
  İncə bel və dəbdəbəli ombalı qız yaxınlaşan Talibana atəş açır. O, bunu çox məharətlə və dəqiq edir. Onları otbiçən kimi biçir və oxuyur:
  - Qız polka rəqs edirdi,
  Səhər saatlarında qazonda...
  Quyruq sola, quyruq sağa,
  Bu polka Karabasdır!
  İndi döyüşçü yenə çılpaq barmaqları ilə düşmənə qatil hədiyyəsi atacaq. Və çoxlu Talibanı öldürəcək.
  Burada Viktoriya və Veronika döyüşür. Hər iki qız çox gözəldir. Və son dərəcə dəqiq vururlar.
  Viktoriya məhvetmə hədiyyəsini çılpaq dabanı ilə öldürücü qüvvə ilə atdı. O, bir çox düşməni yırtdı və qışqırdı:
  - Pul cüzdanda əriyir,
  Paytaxtlar əriyir...
  Və rus dilində -
  Pul manna deməkdir!
  Başqa bir qız, qulaqbatırıcı ultrasəs aparan qırmızı məmə ilə düyməni basdı və onu havaya buraxdı. Və onsuz da minlərlə qarğa Talibanın qırxılmış başlarına töküldü. Gəlin onları yumruqlayaq.
  Qırmızı saçlı qız oxudu:
  Rusiya mücahidlərin hücumuna məruz qalır,
  Əfqanıstanda belələri çoxdur...
  Əfqanıstanda onlar üçün döyüşüblər .
  İndi nəhəng Taliban qılıncını qaldırdı!
  
  Amma ayaqyalın qızlar təslim olmur,
  Onlar sadəcə olaraq ən yüksək səviyyəni göstərəcəklər...
  Onlar Taliban armadası ilə cəld döyüşürlər.
  Və ruhun gözünə düz vurdular!
  Və çılpaq ayaq barmaqları olan döyüşçü ölümcül güclə məhvetmə hədiyyəsini atacaq. Və hamı ondan alır.
  Alisa və Anjelika snayper tüfəngləri ilə Talibana atəş açır. Və bunu son dərəcə dəqiq edirlər. Və belə bir dəqiqliklə atəş açırlar.
  Alice onu götürdü və oxudu:
  Dushman üçün bir tabut olacaq ,
  Sağlam qalın...
  Qızlar qışda çılpaq qaçırlar!
  Və mücahidlərlə bellərini qırırlar!
  Və döyüşçülər bir anda dillərini göstərdilər!
  Və sonra Alice düyməni basdıqda qırmızı döş məməsindən istifadə edərək atəş etdi. Və onlarla Talibanı sıradan çıxartdı.
  Alisa onu götürdü və dişlərini göstərərək cik-ciklə dedi:
  - Vətən və sona qədər azadlıq üçün,
  Bikinili ayaqyalın qızlar
  Siz elə qəhrəmanlarsınız ki...
  Ürəkləri bir ağızdan döyüntmək!
  Angelica təsdiqlədi:
  - Bir ağızdan döyün! Bu əladı!
  Maria Kolesnikova elflərin kraliçası kimi aktiv və aqressiv əmrlər verir. O, cəsarətli və cəsur qızdır.
  O, gələcəyi və müharibəni, Rusiyanı Talibanla Tacikistanda görür.
  Amma bunların hamısı çox gözəldir. Və bunun qanlı və çox döyüşkən olduğu aydındır. 2023-cü ilin yayında Talibanla başlayan müharibə böyüməyə davam etdi .
  Talibanla Rusiya arasında müharibə davam edirdi. Əfqanıstanın çoxlu əhalisi var, çoxlu gənclər - ac, qəzəbli, aqressiv.
  Dünyanın əksər hissəsinin dəstəklədiyi Ukrayna müharibəsində Rusiyanın əli bağlı olduğu halda onlar Tacikistanda döyüşürlər.
  Taliban isə bundan istifadə edir.
  Amma çox ayaqyalın və gözəl qızlar Rusiya tərəfində döyüşür. Döyüşlər dalğalarla gəlir.
  Nataşa mücahidlərə atəş açır. Onlar güclü əjdaha pulemyotundan istifadə edirlər. Və Taliban üzərinə güllə yağdırır.
  Və qızlara basaraq yıxılırlar. Əl istehsalı zenit silahından vurulan Rusiya helikopteri düşəcək. O, Taliban tərəfindən vurulub. Düzdür, vertolyotda qızlar yox, kişilər var və onlara yazığı gəlmir.
  Nataşa isə qızdır və bikinidə ayaqyalındır. Və demək olar ki, çılpaq olduğunuz zaman, heç kim sizi saxlamayacaq və sizə mane olmayacaq.
  Nataşka çılpaq barmaqları ilə ölümcül gücün kəsilmiş ayaqları ilə məhv hədiyyəsi atdı. Talibanı müxtəlif istiqamətlərə səpələdi və mirvari dişlərini göstərərək oxudu:
  Budur qış, qış, qış,
  Birdən başladı...
  Qəzəblə süpürür, süpürür -
  Sabah daha yaxşı olacaq
  Sabah, sabah, sabah!
  Və indi yeni ildir!
  Doğrudan da, Tacikistanda Yeni ildə qar yağıb. İndi isə rus qızları qarda çılpaq, kəsikli ayaq izlərini buraxırlar və bu, çox gözəl görünür.
  Zoya onu götürüb oxudu:
  Bir iki üç -
  Prosessorlarınızı silin!
  Dörd, səkkiz beş,
  Gedək lapta oynayaq!
  Qız isə çılpaq ayaq barmaqları ilə ölümcül güclə ölüm hədiyyəsini işə salacaq.
  Zoya onu götürdü və dişlərini açaraq oxudu:
  Bir iki üç dörd beş,
  Dovşan gəzməyə çıxdı...
  Budur, bir qız qaçır
  Mücahidi öldürür!
  Və Zoya götürüb uzun dilini göstərdi.
  Amma Avqustin də yanğına rəhbərlik edir. Daha soyuqqanlı ola bilməyən qız növü. Və o, ölümcül təvazökarlıqla yazır. Mücahidləri lazımsız mərasim olmadan biçin. Bundan sonra o, oxumağa başlayır;
  Arxa yararsızdırsa -
  Hərbi ehtiras kömək etməyəcək ...
  Yaxşı, istilik yoxdursa,
  Arxa nahar üçün düşmənə gedəcək!
  Qırmızı saçlı Avqustin isə çılpaq barmaqları ilə məhv olmaq hədiyyəsini həm alıb, həm də atacaq. Və əslində o qədər düşmənləri parçalayacaq ki, bu, sadəcə olaraq qorxuncdur.
  Avqustin, əlbəttə ki, oxumaq fürsətini əldən vermədi:
  Mən çılpaq olmuşam
  Sahənin üstündən atladı!
  Beləliklə, sahəyə atladı ...
  Kulatsky birlikdə oxudu!
  Və qız sapfir və parıldayan gözlərini alacaq. Və gözləri gözəldir. Və dili çox yaramazdır. Və çox çevik və o qədər zərif. Bəli, bu, bir növ şirəli portağal kimidir.
  Svetlana da döyüşür. Və çılpaq barmaqları ilə məhv hədiyyələri atır. Hansı ki, ölümcül və dağıdıcıdır.
  Və yaxınlıqda Taliban rus tankını götürüb sıradan çıxardı. Və rus ordusunun maşını parçalanmağa başladı və döyüş dəsti partladı. Və kişilər yenidən ölür.
  Ancaq Svetlana iyli kişilərə ehtiyac duymur. Onlara işgəncə vermək lazımdır. Və qız onu götürüb oxudu:
  Kişilər, kişilər, kişilər,
  Siz sadəcə böyük vəhşisiniz
  Qızlar səni öldürəndə
  Yer üzünü o qədər təmizləyirlər!
  Həqiqətən də Taliban heyvanlardır.
  Bir dəfə gözəl bir kəşfiyyatçı qız tutdular. Başlamaq üçün onu götürüb rəfə çəkdilər. Qolumun oynaqlarını bükdülər, bu çox ağrılı idi.
  Sonra qızın topuqlarını bağlayan çılpaq ayaqlarına mallar asdılar. Sonra onu götürdülər və çılpaq, zərif əyri ayaqlarının altında od yandırdılar.
  Rus qızı çox ağrıyırdı. Taliban onun dabanlarını qızartmazdan əvvəl götürüb ayaqlarını yağla yağlayıb. Beləliklə, tabanı yavaş-yavaş yandı və dözülməz dərəcədə ağrılı idi. Və qız inildəyib uğuldadı. Taliban da onun kürəyindən və yanlarından qamçı ilə döydü. Sonra işgəncələri gücləndirmək qərarına gəldilər. İsti bir tel çıxardıq və gözəli arxa və sinə vurmağa başladıq.
  Və nə qədər ağrılıdır. Xüsusən də Taliban rus qızına qırmızı məmələri qırmızı-isti maşa ilə bükməyə başlayanda. Və çox ağladı.
  Taliban dəstəsinin əsas lideri isə işgəncədən sadəcə dəli olub. Və qızıl dişlərini göstərdi.
  Rus qızı cavab olaraq tüpürdü. Bundan sonra onun çılpaq barmaqlarını sındırmağa başladılar. Hansı ki, çox ağrılıdır. Qız isə dəhşətli, dözülməz ağrıdan huşunu itirdi.
  Lakin Taliban işgəncələri davam etdirirdi. Əvvəlcə bir vedrə buzlu su tökərək qızı özünə qaytardılar. Sonra onun bədəninə sensorlar və elektrodlar quraşdırdılar.
  Bundan sonra iki oğlan dinamonu pedallamağa başladılar. Cərəyan axmağa başladı və qız cəhənnəm əzabından yerindən tərpəndi. Və həqiqətən bədəndə olduqda
  Elektrik boşalmaları keçir , ürküdücüdür, söz budur ki, at sürüləri qaçır. Və həqiqətən, burada hər hansı bir qız ulayır.
  Oğlanlar isə pedal vurur, çılpaq qız isə vəhşi canavar kimi ulayır. Və bu, həqiqətən onu incidir. Və nərilti sadəcə dözülməzdir.
  Və cərəyanla yanaşı, taliblər rus qızının artıq iri qabarcıqlarla örtülmüş dabanlarını da qızardırlar. Arxamdan da isti məftillə vurdular. Və qəzəb və gecikmə ilə vurdular.
  Və eyni zamanda unu da artırdılar. Qızı uzatmağa başladılar və oynaqlarını yaxşıca bükmək üçün bloka getdikcə daha çox ağırlıq asdılar.
  Əsas Taliban qulduru oxudu:
  Nə ağrıdır, nə dərddir
  Qarşılaşmanın hesabı belə olacaq: beş - sıfır!
  Yaxşı, vəhşilərdən nə götürmək olar. Qızlara çox qəddarcasına işgəncə verdilər, lakin o qədər də mürəkkəb deyildilər. Veneranın bətninə elektrodlar vurulsa da və bundan sonra cərəyan necə tətbiq olundu.
  Taliban barbardır. Budurlar, narkotika aldıqları pula Çindən bütöv bir armada tank alıblar. Həqiqətən də Çin Rusiyanın calico müttəfiqi və dostudur.
  Və Taliban öz tankları ilə düşmənə hücum etdi.
  Lakin onlara qarşı T-95-də dörd rus qızı var. Onlar təbii ki, ayaqyalın və bikinidədirlər.
  Və nə?
  Elizabet çılpaq ayaq barmaqları ilə mücahidlərə atəş açıb cik-cik:
  - Fillərin Vətəninə şöhrət!
  Ketrin də çılpaq, yuvarlaq dabanından istifadə edərək Talibana bir sillə vurdu və soruşdu:
  - Fillərin vətəni nədir?
  Elizabet dişlərini açaraq cavab verdi:
  - Əlbəttə, Rusiya!
  Ketrin gülümsədi və cavab verdi:
  - Mən elə bilirdim Hindistandır!
  Yelena büstqalterini çıxarmazdan əvvəl sinəsinin qırmızı məmə ucu ilə düşmənləri vurdu və qışqırdı:
  - Fillərin vətəninin Afrika olduğunu düşünürdüm!
  Euphrosyne çılpaq, yuvarlaq dabanları ilə pedallara basaraq oxudu:
  - Kiçik uşaqlar,
  Heç bir şəkildə...
  Afrikaya gəzməyə getməyin...
  Afrikada köpəkbalığı, Afrikada qorilla var,
  Afrikada böyük timsahlar var!
  Və dörd ayaqyalın qızın hamısı çılpaq döşləri, parıldayan qırmızı məmələri ilə oxudu:
  Onlar səni dişləyəcəklər
  Döymək və təhqir etmək ...
  Uşaqlar Afrikada gəzməyə getmirlər!
  Afrikada bir quldur var
  Afrikada bir cani var
  Afrikada dəhşətli Barmaley var!
  Səni dişləyəcək
  Döymək və təhqir etmək ...
  Uşaqlar Afrikaya gəzməyə getmirlər,
  Afrikada kabusdur,
  Dəli cani
  Barmaley birdən içində göründü!
  O, Afrikanın ətrafında qaçır və uşaqları yeyir!
  Bəli uşaqlar! Bəli uşaqlar!
  Gülüşlə gülüşdü, lakin Taliban on dörd yaşında bir rus oğlanı tutanda onu ciddi qəbul etdilər. Əvvəlcə onu soyundurdular və şkafın üstünə asdılar.
  Sonra çamaşlı və saqqallı bir dushman yeniyetmənin çılpaq, əzələli bədənini isti dəmir çubuqla yandırmağa başladı.
  Sonra Talib cəlladı oğlanın çılpaq sinəsinə qızarmış dəmirdən bir ulduz gətirib ona sürtdü.
  Oğlan dəhşətli ağrıdan qışqırıb və huşunu itirib. Bundan sonra oğlan özünə gətirilib. Və onun çılpaq, az qala uşaq ayaqlarını səhmlərə basdılar. Və blokdakı qarmaqlara çəkilər asmağa başladılar. Və çox ağrılı idi. Uşağın gənc bədəni çox uzanmışdı və oğlan sözün əsl mənasında inlədi .
  Rus oğlana işgəncələr davam edirdi. Çılpaq ayaqlarınızı yağla yağlayın. Sonra onların altında od yandırdılar.
  Və oğlan bundan sonra necə vəhşicəsinə qışqırdı. Bəli, çox ağrılı idi.
  Uşaq qışqırmağa davam etdi və Taliban tərəfindən qamçı ilə döyüldü.
  Sonra uşağı qarmaqlı qabırğalarından tutdular. Və yenidən kapital çıxdı.
  Sonra Taliban oxudu:
  Biz bütün kafirləri məhv edəcəyik,
  Qoy yeniyetmə olsunlar...
  Budur üstümüzdə bir kerub,
  Hər kəsi lövhəyə qoyacağıq!
  Bundan sonra rusiyalı oğlan qızarmış maşa ilə, bütün barmaqları yalın ayaqları ilə sındırılıb. Taliban isə yaraşıqlı oğlana mümkün qədər çox ağrı vermək üçün bunu yavaş-yavaş etdi . Və sonra ağ-qaynar maşa ilə gənc döyüşçünün qabırğalarını qırmağa başladılar.
  Oğlanın bir qabırğası da qalmasın deyə, onun üçün onları sındırdılar. Və oğlan ağrı şokundan öldü.
  Ölümündən əvvəl mücahidlər yeniyetmə və yumurtaları əzdilər. Və çox ağrılı idi.
  Bu arada, Anastasiya Witcher hücum təyyarələri ilə Talibana hücum etdi. Raketlərdən istifadə etdi. O, çılpaq barmaqları ilə joystik düymələrini basdı və oxudu:
  Daha yüksək və daha yüksək və daha yüksək
  Fürer burnunu qaldırdı...
  Bəzən damlarımız uçur,
  Ancaq Taliban yetişmədi!
  Akulina Orlova da rəqibinə zərbə endirir. O, bunu çox dəqiq edir və düyməni basmaq üçün qırmızı döş məməsindən istifadə edir. Və yaxınlıqda Rusiya hücum təyyarəsi partlayır. Və o, Talibanın qatil hədiyyəsindən razı qaldı. Ola bilsin ki, Çin istehsalıdır. Və bu, sizi tamamilə məhv edəcək.
  Akulina oxudu:
  - Bir adam düz tabuta gedirsə,
  Həyatı belə qorumaq...
  Ayaqyalın olun qızlar!
  Və döyüşçü onu götürüb güləcək. Əlbəttə ki, qızın ayaqları, qışa baxmayaraq, ayaqqabı bilmir. Və onun dabanları yuvarlaqdır və sözün əsl mənasında parlayır. Bu qız sadəcə heyrətamizdir.
  Onun döş məmələri isə al-qırmızıdır və kilsələrin qübbələri kimi parıldayır. Budur döyüşçü qız, belə demək olar.
  Bəli, kişiləri sevmir. Baxmayaraq ki, o, dilini əylənmək üçün istifadə etməkdən xoşbəxtdir. Başqa bir qızın çiyələk döşləri ilə qırmızı məmə uclarınıza toxunmaq həqiqətən çox gözəldir. Böyük etmək üçün.
  Akulina onu götürüb oxudu:
  Bu ayaqyalın qız haqqında
  unuda bilmədim...
  Səki daşları kimi görünürdü
  Onlar zərif ayaqların dərisinə əzab verirlər!
  Və Akulina sapfir gözlərini götürüb yuvarlayacaq.
  Burada o, ən yüksək səviyyəli və səviyyəli bir qızdır.
  Marqarita Magnitnaya da pilotdur. Hər iki qız bir-birinə qarşı uzanmağı və yaqut kimi parıldayan məmələrinə toxunmağı sevirlər.
  Bununla belə, kişiləri də diqqətdən kənarda qoymurlar.
  Yaxşı, bu arada Marqarita onu götürüb mücahidləri böyük öldürücü qüvvə ilə vuracaq.
  Sonra oxuyacaq:
  Oh, nə ayaqları!
  Nə yaxşı...
  Qorxma, balam
  Telefon nömrənizi yazın!
  Marqarita isə dilini göstərəcək. Çox mübariz qızdır.
  Və onun çılpaq ayaq barmaqları ölümcül ölüm hədiyyələri göndərir.
  Akulina Orlova gülərək oxudu:
  - Marqarita, pəncərə açıqdır,
  Marqarita, hər şeyin necə baş verdiyini xatırlayırsan!
  Anastasiya Witchakova başını tərpətdi:
  - Bəli qadınlar! Biz hər şeyi edə bilərik və düşmənlərimizi tamamilə siləcəyik!
  Və qızlar xorla oxudular:
  Ordumuz güclüdür
  O, dünyanı qoruyur...
  Qoy Taliban irəliləsin
  Onların qızı öldürülür!
  Məsələn, Fedora da döyüşür. O, mücahidlərə minaatandan atəş açır. Və əgər o, pisləşsə, heç kimə çox görünməyəcək. Talibanın uzun saqqalı və başı qırxılmış olsa belə.
  Fedora yalın ayaqlarını palçığa vurur və oxuyur:
  Göydə tutulma görürsən?
  Sörfün möhtəşəm simvolu...
  Dünya üzərində qara qanadlar
  Kosmik fəryad sürüsü!
  Və başqa bir qız Sirafima çılpaq barmaqları ilə qatil bomba atdı və Taliban kütləsini parçaladı və dedi:
  Taliban - lənət yüksəlir,
  Taliban - tam ölüm...
  Taliban və ölü alaylar!
  Taliban dəliyə rəhbərlik edir!
  Taliban!
  Və Serafim ağzına bir fit çalacaq və necə üfürəcək ki, qarğalar huşunu itirib mücahidlərin başlarını dimdiyi ilə deşəcəklər.
  Qızlar, deməliyəm ki, çox əla və gözəldirlər.
  İndi də görə bilərsiniz ki, Taliban Rusiyanın silah-sursat anbarını necə yandırıb. Yanmağa başladı və mərmilər ölümcül güclə partladı. Taliban gurlayır və sevinir.
  Amma göydən gələn qızlar mücahidlərlə sikişir. Albina və Alvinanın səmada necə göründüyünü görə bilərsiniz.
  Hər iki qız sadəcə heyrətamiz sarışınlardır. Və heyrətamiz dərəcədə gözəl. Və təbii ki, ayaqyalın və yalnız nazik qısa tuman geyinmək.
  Bunlar, deyək ki, ən yüksək səviyyəli qadınlardır. Onların bacardıqlarını isə təkrar etmək hər kəsə nəsib olmur.
  Və döyüşçülər, əslində, öldürməyə başlasalar, siz onları dayandıra bilməyəcəksiniz.
  Albina təyyarədən böyük dağıdıcı gücə malik bir raket atdı. O, Taliban ordusunun bunkerini darmadağın etdi, sonra oxudu:
  - Mən dünyanın ən güclüsüyəm,
  Hətta ayaqyalın, çılpaq məmə...
  Talibanı tualetdə islataq,
  Biz zəif olmağı bacarmırıq!
  Alvina çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək ölüm hədiyyələri göndərməyə davam edir. Və mücahidləri öldürün, onu götürüb oxudu:
  - Şirin qızlarımız var,
  Sadəcə gözəllik deyirlər...
  Komsomol üzvlərinin kiçik səsi Zvonitz ,
  Fırtınalı bahar gəlir!
  Və hər iki qız onu götürüb ciyərlərinin üstündə oxuyacaq:
  İcazə verin, Himalayalara gedim
  Məni yaxşılığa buraxın
  Yoxsa qalib gələrəm, ya da hürərəm,
  Yoxsa kimisə yeyəcəm!
  Və qız onu götürüb qarğalamağa başlayacaq. Və bunun çox gözəl və cazibədar olduğunu düşünür. Və qışqıranda - Ququ - bu, həqiqətən dəhşətdir.
  Bu arada qızlar əllərinə alıb ağır silahlardan atəş açmağa başladılar ki, bu da təəssürat yaratdı. Və çox dəqiq vururlar.
  Vivola qız dişlərini yelləyərək düşmənlərinə dəqiq atəş açaraq oxudu:
  - Mən dünyanın ən güclü qızıyam,
  Kişilərdən mükəmməlliyi yalamağı sevirəm...
  Əsgərlər gözəl veriliş bilmir,
  Qızın bir az zərbə verməyi unutduğu yer!
  Və döyüşçü güləcək. Bəli, gözəllər dushmanları necə boğmağı bilirlər.
  Düzünü desəm, keçəl adamın buynuzlarını və xüsusiyyətlərini qırmağa qadirdirlər.
  Odur ki, belə gözəlliklərə qarşı çıxmağa çalışın.
  Nikoletta Talibandan da danışır. Çox mübariz və aqressiv qızdır. Və güləndə elə gəlir ki, bu, zorakı bir dəli qadının gülüşüdür .
  Nikoletta dişlərini çılpaqlayıb gurlayır:
  Biz, vay, qulduruq,
  Quldurlar, quldurlar!
  Bang , bang və sən öldün,
  Ölü, ölü!
  Qız isə dili ilə havanı yalayacaq. Başqa bir qızın qırmızı məməsini yalamaq necə də gözəldir. Və o, o qədər parlaq və yaqutlarla parıldadı.
  Nikoletta güldü və cik-cik dedi:
  - Kosmos quldurlarına şöhrət!
  Başqa yerlərdə qızlar da qəzəblənirdilər. Daha sonra Taliban mövqelərinə raketlər düşüb. Aurora, düymələri basmaq üçün istifadə edilən döşlərinin qırmızı məmə uclarından istifadə edərək buraxdı.
  Və raketlər uçdu. Mücahidlər isə gurlayırlar.
  Budur, daha bir komsomolçu işgəncəyə məruz qalır. Tərəddüd etmədən onun çılpaq ayaq barmaqlarının arasına benzinlə bulaşmış pambıq soxuldu. Və çox uzatmadan götürüb yandırdılar.
  Pambıq yun yanıb. Qız isə onu götürüb qışqıracaq. Və sonra onun döşlərini götürdü və qırmızı məmə ucuna qırmızı-isti çubuq vurdu. Və qız sözün əsl mənasında ağrıdan partladı .
  Taliban isə gülür. Təbii ki, onlar da ayaq barmaqlarını qırmağı sevirlər. Mücahidlərdən biri hətta qızın çılpaq yuvarlaq dabanını istidən ağ dəmirlə yandırdı . Və işlədi. Qız birdən vəhşi dəhşət içində qışqıracaq.
  Alice bunu snayper dürbündən gördü. daha yaxından baxdım. Mən onu götürdüm və qurdum və bu, dəli kimi idi. Qatil güllə isə cəlladın düz qarnına dəyəcək. Və vəhşi ağrıdan qışqıracaq və qıvrılmağa başlayacaq. Və qız onu götürüb oxudu:
  Yaxşılıq mələkləri,
  Dünyada iki ağ qanad
  Hardasa bir ölkə var
  Svarogun özü idola çevrildiyi yer!
  Anjelika da atəş açdı və çox dəqiqliklə işgəncə verəni skrotumda vurdu. O da yaxşı məqsədli vuruşdan qışqıracaq. Cəlladlar bunu belə əldə etdilər.
  Və qızlar oxudular:
  Ey pis cəlladlar,
  Qəddar cəza gözləyir...
  Çoxlu şamımız var
  Böyük insanlar hücum edir!
  Və qızlar qəzəbli və dəqiq atəş açmağa başladılar. Və Talibanı darmadağın edin. Şeytan belə qızlara müqavimət göstərə bilməz.
  Alisa düşmənə atəş açarkən zümzümə edir:
  Sizin taleyiniz tarazlıqdadır,
  Cəsarətlə dolu düşmənlər...
  Amma Allaha şükür dostlarım var
  Amma Allaha şükür dostlarım var!
  Və Allaha şükür dostlar, qılınclar var!
  Talibana atəş açmağa və onları öldürməyə davam edən Angelica, tweet etdi:
  - Dostunuz qanayanda,
  Sona qədər tapdalandı...
  Mənə dost demə
  Nə qorxaq, nə də yalançı!
  Sonra qız çılpaq ayaq barmaqları ilə ölümcül güclə qumbaranı götürüb atdı. Və o, Talibanı parça-parça etdi. Mücahidlərin kəsilmiş başları yuvarlandı.
  Anjelika onu götürdü və oxudu:
  fasiləsiz bombalayırlar ,
  Utanmadan heyif...
  Çünki Putin qəribə davranır,
  Bütün ölkə ölür!
  Talibana atəş açıb onları yumruqlayan Alisa onu götürdü və toz tüpürərək qeyd etdi:
  - Bu Rusiyada belə gözəl məqam var,
  Təxmin etmək asan olmayan şey, kimin zarafat, kimin prezident olmasıdır!
  Qırmızı saçlı döyüşçü güldü və qeyd etdi:
  - Bu belə olur - casusun prezident olması çox axmaqlıqdır!
  Və hər iki qız Taliban üzərinə yenidən atəş axınları yağdırdılar. Və bunu son dərəcə dəqiq etdilər. Və onların güllələri mücahidlərə dəydi.
  Və başqa yerdə başqa qızlar dalaşırdılar. Həm də, əlbəttə ki, ayaqyalın və demək olar ki, çılpaq.
  Məsələn, Alenka qırmızı döş məmə ucundan istifadə edərək bazuka atəşi etdi. O, Taliban döyüşçüsü və onun bir neçə tərəfdaşını deşib.
  Sonra o, tvit etdi:
  - İndi yenidən paraddayıq,
  Quldurla eyni yolda deyilik
  Ayaqyalın qızlar briqadasıyıq,
  Ladanın işığı qarşıda bizimlədir!
  Və döyüşçü çılpaq dabanı ilə məhv hədiyyəsi atacaq. Və mücahidlərin bir kütləsini parçalayacaq.
  Buradakı qadınlar sərindirlər. Olqa Talibana da atəş açır. Bunlar irəliləyən mücahidlərdir. Onlar qalın zəncirlərlə hücum edirlər. Qızlar isə onları mərasimsiz biçirlər.
  Olqa çiyələk məmə ucundan istifadə edərək raket atdı. O, bir çox Talibanı nokaut etdi və oxudu:
  - Ruhumuzu, ürəyimizi verəcəyik,
  Biz müqəddəs Vətənimizik...
  Biz dayanacağıq və qalib gələcəyik -
  Və həyatımıza peşman olmayacağıq!
  . FƏSİL Љ 8.
  Qız isə çılpaq ayaq barmaqları ilə ölümcül qüvvə ilə mücahidlərə məhv hədiyyəsi atacaq.
  Və qızlar üçün nə qədər gözəldir. Talibanı necə döydülər.
  Veronika da döyüşür. Qız çəkiliş zamanı yaqut döş məmələrindən istifadə edir.
  Nəticədə çoxlu düşmən məhv edildi. Və döyüşçü ağciyərinin üstündə qışqırır:
  - Mən dünyanın ən güclüsüyəm,
  Talibanı boğa bilərəm...
  Tualetdə düşmənləri öldürün,
  Onları oyun kimi göstərəcəyik!
  Və Veronika onu götürüb sikəcək...
  Döyüşçü Anna onunladır. Və mücahidləri məhv edir. Təbii ki, qız yalnız qısa tuman geyinir. Bu praktikdir. Və qısa tuman çox nazikdir və əslində heç nəyi gizlətmir.
  Döyüşçü Anna düşmənlərini biçərək atəşə tutur. Saçları qırmızıdır və qızların özləri sadəcə kosmosun ən yüksək işığıdır.
  Anna isə çılpaq ayaq barmaqları ilə Talibanı yerindəcə məğlub edən ölüm hədiyyələri atır.
  Döyüşçülər ağciyərlərinin üstündə qışqırırlar:
  - Mücahidlər təlaş içindədirlər,
  Düşmən alayı irəli apardı...
  Qızlar qələbə biliyini daşıyır,
  Taliban düşmənçiliklə qarşılanacaq!
  
  Donuz dərisini yeyəcəklər,
  Düşmən məğlub olacaq...
  Ayaqyalın qızlar döyüşür
  Gözəllərin yumruğu güclüdür!
  Döyüşçü onu götürüb döyüşdə sinəsinin qırmızı məmə ucundan istifadə edərək səni döyəcək.
  Və deyək ki, çox gözəldir!
  Gözəl qırmızı saçlı qız. Və kişiləri sevir. Xüsusilə dillə, o pulsasiya edən, jade çubuqlarla işləmək üçün.
  Bu böyük dad və həzzdir!
  Beləliklə, Anna onu götürdü və ciyərlərinin üstündə uğuldadı:
  - Kəndi yerlə-yeksan etmək əmri verildi,
  Qrad salvoları dağları məhv edir...
  Keçəl başlı fürer Əfqanıstana zərbə vurdu ,
  Gəlin cəhənnəmlə danışmağı dayandıraq!
  Və qız güləcək və güləcək. Və onun gülüşü zəng çalmağa bənzəyir.
  Qızlar həyəcanla doludur. Malvina da mübarizə aparır. Əlbəttə ki, qız qırmızı məmə istifadə etməkdən çəkinmir. Və eyni zamanda gözəllik də oxuyur
  Və bu baş verdi -
  Əsgərin istəmədiyi şey!
  Pis qəbilə yuvarlandı,
  Çoxlu cəhənnəm, qaranlıq qüvvələr!
  
  Qara şeytanlar həyasızdır,
  Bu bataqlıqdan qaçın!
  Burada əllərində xəncərlər var -
  Mahnılar ulayır - bülbül deyil!
  
  Pulemyot piyadaları əzdi -
  Qırılan minaatanlardan tüstü!
  Dərhal bir şirkət qoydular,
  cuirassier zireh kömək etmədi!
  
  Paketin ölmək arzusu yoxdur,
  İnanın, cəhənnəm kurort deyil!
  Mərmilər bunkerləri məhv edir,
  Onların baş mələyi onları yuxarıdan vurur!
  
  Cinlər bir anda çuxurlarına çırpılır,
  Biz onları napalm və kükürdlə yandırırıq!
  Dağlar belə əriyir,
  Ətrafımızdakı hər kəs məhv edilir!
  
  Ancaq sadəcə düşünməyin
  Düşmən su kimidir!
  Böyümənin nəhəng zirvəsi,
  Kainatın Kralı Şeytan!
  
  Budur onun od nəfəsi,
  Keruv bir anda yanır!
  Allahın bayrağı düşdü,
  Amma biz inanırıq, qalib gələcəyik!
  
  Təpəyə bir az qalxdıq
  Və gəlin vəftiz olunaq!
  Yolda hönkürdü,
  Müdrik Allahın oğulları!
  
  İndi hücuma qaçırıq,
  Qışqırın, ildırım çaxır!
  Söyüş nə qədər eşidirsən,
  Ancaq kabinlərə lənət olsun - məhv!
  Bu, Marqarita Kolesnikovanın baxışı idi və hər şey Talibanın 2023-cü il iyunun 22-də qəfildən Tacikistana hücumu və Rusiyanın öz qüvvələrini Ukrayna cəbhəsindən yayındıraraq iki cəbhədə vuruşması ilə başladı . Slavyan qardaşların bir-birini öldürməsindən daha düşmənlərlə döyüşmək daha yaxşı nədir?
  Ancaq öz aləmində Mariya Kolesnikova başqa problemləri həll etməli idi. Həm də çox ciddi. Yaxşılıq şərlə döyüşəndə qoşunlara komandanlıq edin. Xalq bığlı və keçəl qabanla diktatora qarşı qalxanda və o, öz gözəl elf xalqını pis və çirkin ayılardan qoruyanda necə idi.
  O oxuduqca:
  Sevgi və ölüm,
  Yaxşı və pis...
  Nə müqəddəsdir, nə günahdır,
  Bunu başa düşmək təyin edilmir...
  Sevgi və ölüm,
  Yaxşı və pis,
  Və bizə seçim verilir,
  Yalnız bir şey!
  Bir tərəfdə elflər, digər tərəfdə isə orklar döyüşürdü.
  Elf qızları tüklü canlılarla döyüşərkən ciddi qəhrəmanlıqlar göstərdilər.
  Burada üçrəngli saç düzümləri olan gözəllər orkları öz üzərinə götürdü.
  Qızlar pulemyotlardan tüklü ayılara atəş açıblar. Onları lazımsız mərasim olmadan biçdilər və tabutlara atdılar.
  Eyni zamanda, elflərin qızları və qəbilələri çılpaq barmaqları ilə düşmənlərə ölümcül ölüm hədiyyələri atdılar. Orkları sözün əsl mənasında parçaladılar.
  Və döyüşçülər oxudular:
  Bir dost birdən ortaya çıxsa
  Bu pis, tüklü orkdur...
  Sonra elfin baxışları söndü,
  Keçəl Fürer ölsün!
  Və döyüşçülər fil sümüyü ilə parıldayan mirvari dişlərini göstərərək yenidən güldülər.
  Burada elflər yenidən döyüşür və çılpaq barmaqları ilə güclü və öldürücü məhv hədiyyələri atırlar.
  Eyni zamanda, gözəllər pulemyotlardan aktiv və aqressiv atəş açır. Və bunu böyük həvəslə edirlər.
  Elflərdən biri qırmızı döş məmə ilə bazuka düyməsini basdı. O, ölümcül hədiyyəni atdı. Və ork kütləsini parçaladı.
  Bunlar hamısı ayaqyalın və bikinili qızlardır.
  Və əlbəttə ki, elflər yenidən oxuyur;
  Böyük, qüdrətli, müqəddəs ölkə,
  Mavi səmanın altında daha parlaq bir şey yoxdur!
  Uca Allah tərəfindən bizə əbədi olaraq verildi -
  Sərhədsiz işıq, əzəmətli Elfia!
  
  Dünya belə bir qüdrət görməmişdi, bilirsən, heç vaxt
  Kosmosun genişliyini qürurla tapdalamaq üçün!
  Kainatdakı hər hansı bir ulduz sənə oxuyur,
  Elf bizimlə xoşbəxt olsun!
  
  Axı bu bizim Vətənimizdir, belə taledir,
  Bütün işlərin yerini əmr et!
  Hər birimiz, inanın, bunu istərdik,
  Heç bir axmaqlıq olmadan, qadın xurafatları!
  
  Baş mələklər qüdrətli şeypurlarını çalır,
  Ordularımızın yürüşünü şiddətlə tərənnüm edirlər!
  Düşmən öz payını ağcaqovaq tabutunda tapacaq,
  Və vergi və xərac almayın!
  
  Bu bizim Vətənimizdir, içindəki hər şey, inanın, gözəldir,
  O, bütün kainatı səylə çevirdi!
  Şirin bir ağırlıqlı örgülü qızlar ,
  Onun güclü bir lüləsi olması üçün ovlanır!
  
  Vətən ananın mavi gözlərinin baxışıdır,
  Onun əli həm mehriban, həm də daşdır!
  Sən isə düşməni güllə ilə öldürürsən, gənc oğlan -
  Qəlbinizdə alov daha parlaq olsun!
  
  Sərhədsiz Vətənə, and iç,
  Əlbəttə ki, o da sizin üçün yaxşıdır!
  Döyüşün qəzəbində qan axsa da,
  Düşmən indi qisas alacaq!
  
  Silah və cəsarət belə güclü bir ərintidir,
  Şər ona qalib gələ bilməz!
  Bombalı bir təyyarədə tez uçdum,
  Və partlayanda pəncərələrə yağış yağır!
  
  Ancaq hökmdarın əmri - oğlanı Marsa uçur -
  Məkan quraşdırmağın vaxtı gəldi!
  Marslının təkəbbürlü olması onun gözündə möhkəm qalacaq,
  Onda biz Plutonun o tayını görürük!
  
  Gələk kosmosun zirvələrinə, kainatın kənarını görək,
  Bu bizim insan taleyimizdir!
  Buna görə də, balaca oğlan, istismara cəsarət et,
  Axı, mükafatın qazanclı bir iş olduğunu bilin!
  Qızlar isə onu götürəcək və yenə çılpaq barmaqları ilə ölüm hədiyyəsini atacaqlar.
  Gəlin irəliləyən orkları pulemyotlarla biçək. Döyüşçülər gözəllikdir. Qızların çılpaq dabanları isə öldürücü məhvin hədiyyələrini atır. Və bunu çox tez və aqressiv şəkildə edirlər.
  Və çox qırmızı və çiyələk məmələri var. Və onların döşləri çox ətirlidir. Gənc elflər onları dilləri ilə yalayır və balın şirinliyindən dəli olurlar.
  Nə sinif!
  Elflərdən biri büstünü açıb qışqırır:
  -Belə döş əmmək,
  Və orkları unut!
  Və döyüşçü onu götürüb bədənini fırladacaq.
  Və başqa bir elf sinəsinin qırmızı məmə ucunu sıxır. Və ölüm hədiyyəsi ölümcül güclə reaksiya verəcəkdir. Və əgər o, həqiqətən səni incidirsə, o, səni həqiqətən vidalayacaq.
  Elflər qışqırır və qışqırır:
  - Biz dünyanın ən güclüsüyük,
  Tualetdəki bütün orkları öldürək...
  Tüklü sıyıq yemədim -
  Onların çömçədəki yerini düşünün!
  Və burada yenə qız qırmızı məmələri olan joystik düymələrini basır və orkları qurğuşun yağışı ilə vurur.
  Bundan sonra ayaqyalın elflərdən ibarət bütöv bir batalyon oxumağa başladı;
  Sevgi əhdi güclü, qədim,
  Rəbbin sonsuz və pak möhürü!
  Kimisi namazda, kimisi meyxanada,
  Bəziləri zirvədədir, bəziləri ölümü gözləyir!
  
  Rəfiqəm və mən indi çox xoşbəxtik -
  O mənim işığımdır, meşənin şirin kölgəsidir!
  Keruvlar yolumuza xeyir-dua verir,
  Gümüşün altında məxmər kimi zərif bir kölgə var!
  
  Çox yolları tapdalamışıq,
  Səni bütün qəlbimlə sevirəm!
  Möhtəşəm sarışınlar yaratdığınız üçün,
  Niyə bir rubl üçün lütf vermirsən!
  
  Tale bəzən zər atsa da,
  Çox kədərli bir vəziyyət ola bilər!
  Axı o qədər insan qəzəbdən qaynayır,
  Gün batımı şəlaləsindən qan axır!
  
  Axı, albalı həmişə may ayında çiçək açmır,
  İstilik və yağış tükləri var!
  Və aşiqlərin ətinə əzab vermək,
  Dəli cani tərəddüd etmədən yeyir!
  
  Damın üstündəki kədər müharibə deyil -
  Onlar daha pis, yüz dəfə daha pis ola bilər!
  Tarlaları siçanlar tez dişləyəndə,
  Xəstəliyin bütün spektri olduqda!
  
  Niyə Rəbb uşaqlara bu qədər əzab verir?
  Axı, bu bir oyundur - yaşamaq deməkdir!
  Bəs niyə günahsız da kasıbdır?
  Və niyə yalan uğura aparır?
  
  Dünyamız Yanus kimidir - çox tərəfli,
  Onda pisliyin kənarları heç də nadir deyil!
  Ancaq vəhşi xarakter cilovlanmalıdır,
  Dağılmağa və günahlara qalib gəlmək üçün!
  
  Qarşı tərəfdən olsa da; müqəddəslik cansıxıcılıqdır,
  Əyilmələri olmayan dünya boşluqdur!
  Və boş yerə Allahı əzaba göndərdiyini,
  Doğma oğul - Rəbb Məsih!
  Qızlar mahnı oxudular və orklar onları qabaqlamağa çalışdılar. Qızlar o qədər də sadə deyillər.
  Budur alov tanklarını işə salan elflər. Geniş gövdəli bu nəhənglər hərəkət edir.
  Döyüşçülər isə onları çılpaq ayaq barmaqları ilə idarə edirlər. Və orkların mövqelərini alovlu napalm ilə doldurun. Bunlar burada döyüşən və aqressiv qızlardır.
  Və o, xüsusi olaraq tüklü ayıları yandırır. Qızlar, əlbəttə ki, çəkiliş zamanı yaqut məmələrindən istifadə edirlər.
  Və güzgü işığı yayan dişlərini yalınlaşdırdılar.
  Və döyüşçülərdən ləzzət cingiltisi. Tanklar ölümcül təzyiq getdi və orcs cauterize edək. Və onlar tüklü qoşunları məhv edən əsl döyüş zənciri kimi hərəkət edirlər.
  Elf qızları cavab olaraq oxuyur;
  Möhtəşəm lira səsi, əks-səda,
  Mən oxuyuram, cəsarətli, susmuram!
  Döyüş yumruğu mumdan deyil,
  İşığa - şüaya gedən yola can atırıq!
  
  Allah insanlara xəstəliklə əzab verir -
  Cəhənnəm atəşi günahkarları yandırdı!
  Mən Uca Allahın dostu olmaq istəyirəm,
  Bu qədər çətin olmasın deyə!
  
  Məsih, əlbəttə, tezliklə gələcək,
  O zaman kədər gedəcək, inan mənə?
  Gözlərindəki qəzəbdən kor olma,
  Günah, azadlıq, həm də yazıq!
  
  Mən xətt boyunca getmək istəmirəm -
  Mən günahsız olmaq istəmirəm!
  Hiyləgər hərəkətlər daha yaxşıdır
  Tamamilə cansıxıcı olmayan bir ip nədir!
  
  Cənnətdə müharibə olmayacağını söylədi,
  Və günah yox olacaq, hamı üçün pis!
  Bəs talelər nə üçündür?
  Yeni dəyişikliklərə acıq!
  
  Əbədi yaşamaq - bilmək gözəldir
  Amma günahsız yaşamaq bitkiçilikdir!
  Cəngavər müharibəni ehtirasla sevəcək,
  Axı ordu döyüşə gedir!
  
  Vətən, əsgərin vətəni,
  O, məşəli əlində tutur - marş!
  Natəmiz şeytanların cəzası,
  Onları dişlərinə vuracaqsan, döyüşçü!
  
  Döyüşü səxavətli bir bayramla bitirək,
  Bir dişləyək, içək - ayaqları rəqs edin!
  Axı cəngavərlərimiz ölməzdir,
  Və söz qaşına deyil, gözə dəyir!
  
  Baxmayaraq ki, dinc dünyada nə etməli?
  Orada saray tikə bilərsiniz!
  Və xidməti liraya həsr et,
  Dəfnə tacı aldıqdan sonra!
  
  Ancaq başqa dünyalar da var - bilin
  Döyüşçülərin də böyüdüyü yerdə!
  Bir oğlan stolunun üstünə bir tank çəkir,
  Bəs yadplanetlilər bizə gəlsə?
  
  Sakit olmayın
  Əzələlərinizi gücləndirin, zehninizi güclü tutun!
  Biz elflər hamımız necə döyüşməyi bilirik,
  Baş mələk birdən yuxuya getdikdə!
  Qızlar belə oxudular və görkəmli sinif və əsl döyüş ruhunu nümayiş etdirdilər.
  Lakin elflər çılpaq ayaq barmaqlarını götürdülər və orklara məhvedici dağıdıcı hədiyyələr atmağa başladılar. Və bunu böyük həvəslə etdilər.
  Eyni zamanda qızlar pulemyotlardan cızma-qara yazırdılar. Və dillərini göstərdilər.
  Kişilərin az olduğu bir dünyada qızlar xarici görünüşünə xüsusi diqqət yetirir və oğlanlar üçün mübarizə aparırlar.
  Çox vaxt sadəcə onları zorlayır və görkəmli siniflərini göstərirlər.
  Bunlar döyüşkən və sərt qızlardır.
  Və təbii ki, necə oxuya bilməzdilər;
  Ayın altında yalnız müxtəlif canlılar var,
  Bəzilərinin buynuzları var, bəzilərinin dişli üzləri var!
  Böyük Şeytan tərəfindən yaradılan,
  Müxtəlif növlər, növlər, siniflər, kastalar!
  
  Biz, Elfi cəngavərləri, nəyə gəldik?
  Ki, nağıl döyüşçülər tərəfindən fəth edilməyə başladı!
  Yalnız uzaqda görünən şey
  İndi rus ordusu ayaqlar altında tapdalanır!
  
  Yeraltı dünyasının trollarının sahəsi cəhənnəmdir,
  Oradan insanlara xəstəliklər göndərirlər!
  Ancaq elf döyüşçüləri indi vəba yayırlar,
  Uşaqlarımızı dəfn etməyək!
  
  Bəs niyə gəzintiyə çıxdın?
  Bəli, pislər Viriyə gedən parlaq yolu bağladılar !
  Buna görə də oğullar ölümə döyüşürlər -
  Elfiyaya harmoniya verən müqəddəsimə!
  
  Onlar ölüb cənnət olsunlar -
  Sonra insan dünyasına dirildilər, geri döndülər!
  Və qəzəbin qəlibini odda yandırırsan,
  Napalm və güllələr bizi dayandırmayacaq!
  
  Qaranlıq uçurumda dəhşətli bir sehrbaz var,
  Əclaf göndərdi - poladdan güclü bir gövdə!
  Lakin Uca Allah cəhənnəmi sındırmağı əmr etdi,
  Üstünüzdə bütün sahələrin Rəhbəri durur, yoldaş Stalin!
  
  Başqalarının boyarlarını məğlub edəcəyik -
  Və biz yağlı qarınlı cinləri boyunduruqdan devirəcəyik!
  Buna görə mənə hərbi hədiyyə lazımdır,
  Belə ki, təcavüzkar ənciri qanla yesin!
  
  Ancaq goblin bunu tam olaraq aldı,
  O biri dünyanı azad etdi!
  Və Allahın hədiyyəsinin fincanı indi doludur,
  İnsan isə cənnətə yad deyil!
  
  Gəlin bir stəkan bal içək və mahnı oxuyaq,
  Bir əsgərin şücaəti və şücaəti haqqında!
  Qılıncla igidlik nə qazandı,
  Qardaşlar cərgələrdə əbədiləşdirilməlidir!
  Burada onlar son dərəcə aqressiv və çox ayaqyalın, çəhrayı, dəyirmi dabanlı qızlardır.
  Və bu orkları biçirlər...
  Mavi saçlı bir elf qızı öldürücü gücə malik dişli canlılara ölüm hədiyyəsini götürdü və atdı. Onları müxtəlif istiqamətlərə səpələdi, sözün əsl mənasında parçaladı, sonra götürdü və dedi:
  - Keçəl Fürer quduz bir sadistdir,
  O qədər qardaşlarımızı məhv etdin ki...
  Niyə faşist hələ də ölməyib?
  Rus pis tilsimə nə atdı?!
  Və qız yenə zorla böyük, öldürücü qumbara atdı. Və orklardan yalnız qırıntılar uçur. Və deyək ki, əladır!
  Qızların son dərəcə döyüşkən və gözəl olduqlarını qeyd etmək lazımdır. Və təbii ki, onların ayaqları ayaqqabı tanımır.
  Düşmənlərinə ölüm hədiyyələrini necə atırlar.
  Və çılpaq dabanlar içəridədir. Bu qızlar karaoke kimi ən yüksək sinifdir. Düşmənlər onlara müqavimət göstərə bilməzlər. Və bəlkə də dostlara.
  Əgər dağılışsalar, tüklü canlılar kifayət qədər tapmayacaqlar.
  Beləliklə, döyüşçülər daha bir trol sırasını biçdilər və oxumağa başladılar;
  Müharibə taleyin etirafıdır,
  Cəhənnəmin gözəlliyi ilə qəddar!
  Ayın soyuq buzunun parıltısı kimi,
  Pantomima kimi, cəhənnəm mənzərəsi!
  
  Ancaq bu, elflərin yoludur -
  Çağırış üçün tikanlardan keçin!
  Düşünmə, düşmən, biz əyilməyəcəyik,
  güclərdən məhrum deyilik !
  
  Rusiya bizə sığınacaq verdi,
  Biz bir izdihamda doğulduq!
  Bakirə örtüyü kimi -
  Uca Allah bizə mərhəmət göstərsin!
  
  Zenya pankartı verdi - qabaqcadan,
  Onun əmri qanadlarla uçmaqdır!
  Gəlin kommunist cənnəti quraq
  Qoy kambur fiqur düz olsun!
  
  Bəs buradakı hüznlü hücumda kim var?
  Yeraltı dünyasının cəhənnəm canavarlarından!
  Mən ruhumla Məsihə bağlanıram,
  Beləliklə, biz döyüşçülər sakitləşək!
  
  Döyüşlərdə fikirlər zarafat etmir -
  Onları səbətdə toplamaq lazımdır!
  Biz hamımız yoldaşıq, dostuq,
  Kilsələr və bağlar tikənlər!
  
  Budur canavarlar, gurultuların uluması,
  Biz məxluqlara təslim olmayacağıq, bilirsən!
  Bizim döyüşçümüz ən yaxşısıdır,
  Stolun üstündə məktəb rəsmləri deyil!
  
  Gəlin hücumu birlikdə dəf edək
  Paytaxta yanaşmanı aydınlaşdıraq!
  Biz polad qılınclı cəngavərlərik,
  Zəncir poçtu hündür olmasa da!
  Və bu mahnı çox canlandırıcı və çılğındır. Və döyüşə ölümcül qumbara atırlar.
  Və əlbəttə ki, qızların çılpaq, kəsikli, zərif ayaqları var.
  Boulinq sancaqları kimi orkları atəşə tutur və yıxırlar.
  Qızlardan biri götürdü və qırmızı məmə ilə joystik düyməsini basdı. Və necə götürəcək və lupanet. Və burada çox ölümcül enerji var və tam dağıntılar, xaotik sıçrayışlar və güc artımları var.
  Bu cür qızlara qarşı orkların çirkin hiylələri sadəcə gücsüzdür və onlar tam tabutlara atılırlar.
  Sarı saçlı bir elf qız tüklü ayıları əzdi. Onları sanki kultivatorla biçdilər.
  Və onun çılpaq ayaq barmaqları məhvedici dağıdıcı noxudlar atdı.
  Və güclü partlayıcı ilə belə bir noxud gurultu ilə nifrət edilən orkların sıralarını qırır.
  Amma bu tüklü ayılar da iy verir. Və bu, həqiqətən gözəldir. Ancaq orklar bir tankdakı elf mövqelərini sındırmağa çalışırlar.
  Beləliklə, çılpaq ayaqlarını daşların üstünə qoyan qızlar silahı çevirərək ayıları tanka tuşladılar.
  Onu götürüb ölümcül güclə sikdilər. Və qəhvəyi ayıların getdiyi tankı üfürdülər.
  Qızlar güldü və mahnı oxudular:
  -Və pis orklar yerə uçdu,
  Qızlardan nikel aldıqdan sonra...
  Gözəllərin gözləri çox parlaqdır,
  Və problemə girməyəcəklər!
  Beləliklə, qızlar ayaqyalın barmaqları ilə eyni anda dörd qumbara atdılar. Və onlar orkların bütün dəstəsini parçaladılar.
  Sonra iki elf incə fit çaldı. Onların fiti qarğalara elə təsir edirdi ki, sanki beyinlərinə çəkiclə vururdular. Və niyə qarğalar onu götürüb huşunu itirdilər?
  Çox iti və zirehli dimdiklə ayıların başlarının yuxarı hissəsində deşiklər açaraq yerə yıxıldılar. Və onlar, deyək ki, sözün əsl mənasında, vəhşi dağıntıya səbəb oldular. Və sonra yüz qız çılpaq ayaq barmaqlarını dərhal ağızlarına qoyub fit çalmağa başladılar.
  Və huşunu itirmiş bütöv bir qarğa buludu yerə yıxıldı və sıxılmış orkların üzərinə bir qurbağa kimi dırmaşanların başlarını deşdi.
  . FƏSİL Љ 9.
  Qızlar çox gülməli. Əgər dağılışsalar, heç bir tüklü canlılar onlara mane ola bilməz.
  Və gözəllər oxuyur;
  Qansoranlardan buludlar gəldi,
  Cəhənnəm Yerdən uzaqda qopdu!
  İlan şalvar çıngırtılı ilan sürür,
  Buludlar qanla işıqlanır!
  
  Dalğalar alovlanır, cəhənnəm fırtınası kimi sıçrayır,
  Və o, ən cəsarətli cəsarətlilərin ordusu ilə qarşılaşacaq!
  Gözəl şirin qadınları qoruyacağıq,
  Atalarımızın şücaətlərinə layiq olacağıq!
  
  Torpağım, necə də ağrılı nalə çəkdin,
  Düşmən yüz yara izi buraxdı!
  Ancaq postamentdən çıxandan sonra orkları ataq,
  Cəsarətli illərin vəbası uzun sürməyəcək!
  
  Və ölüm artıq buludların arxasında ağ olur,
  Ancaq düşüncələrimiz cənnətə qaçır!
  Gəlin bədnam yaramazları toz içində tapdalayaq,
  Və Wehrmacht-ı yarıya böləcəyik!
  
  Biz sülhü bilmirik və qocalıq çürüyür,
  Biz müqəddəs Vətənimizin övladlarıyıq!
  Parlaq hər şey ayılarla döyüşdü,
  Biz bu qüdrətli köklərin tumurcuqlarıyıq!
  
  Və nə pis bir bomba güclə partladı,
  Bu mərmi partlayışından, bu ildırımdan bizə nə lazımdır!
  Elfi döyüşçüləri çox şeyə qadirdir,
  Və Fuhrer üçün üst alt olacaq!
  
  Cəhənnəm cəhənnəmi alovlandı,
  Yırtıcı "Pələng"in lüləsi ilə qaya boyunca sürünmək!
  Və bütün yorğunluq dərhal bizdən uçdu,
  Əyləncəli oyunların vaxtıdır!
  
  Əlimdə qumbara və ölümcül atış,
  Pələng burnundan ağır zərbə aldı!
  Fuhrer isə Tərtər qazanxanasındakı qazana,
  Dünya elflərə özünü göstərməsin deyə!
  
  Ayı hirsli yaylımlardan titrəyir,
  Burada bayraq Elflərin Reyxstaqı üzərində dalğalanır!
  Günəş Vətən üzərində yandı,
  Axı Orc Reich toz və külə çevrildi!
  Elflər belə oxudular, bunu çox gözəl etdilər. Onlar son dərəcə gözəldirlər və belləri nazikdir və qarın əzələləri çox heyrətamizdir. Elflərin qarınları şokolad çubuğuna bənzəyir və əladır.
  Buradakı qızlar gözəldir. Və onlar pulemyotlardan böyük intensivliklə və həddindən artıq dəqiqliklə atəş açırlar. Bunlar elf ailəsindən olan qızlardır.
  Deyək ki, onlar sadəcə super və hiperdirlər . Bunlar öhdəsindən gəlməli olduğunuz möhtəşəm oğurluqlardır.
  Bu cür qızlar çapan atı saxlayıb təkcə daxmaya deyil, yanan saraya girəcəklər.
  Onlar da çılpaq, qız kimi dabanları ilə odları tapdalayacaqlar. Barmağını bu qızların ağzına qoyma - onlar onu dişləyəcəklər.
  Amma onların ağzına daha nə qoya bilərəm, daha iştahaaçan bir şey - xahiş edirəm. Bu baxımdan, qızlar sadəcə superdir. Onlar bir çox digər döyüşçülərin edə bilmədiklərini göstərən ən möhtəşəm döyüşçülərdir.
  Belə döyüşçülər öküzün buynuzlarını qıra, ayının dişlərini çıxara biləcəklər.
  Belə qızların öhdəsindən heç kim gələ bilməz. Heç bir canavar belə gözəlliklərə qalib gələ bilməz.
  Beləliklə, qızlar onu götürüb bir anda tüpürdülər. Və onların tüpürcəkləri uçuş zamanı dəyişikliklərə məruz qaldı və od lopasına çevrildi.
  Onlar alov atıcı kimi orkların üstünə düşdülər. Və bir anda tüklü canlıların bütün bir batalyonunu yandırdılar.
  Qırmızı saçlı elf onu götürüb oxudu:
  - Ağ olardım, amma heç olmasa təmiz,
  Hətta soyuq...
  Ancaq görünür, ork murdar oldu,
  Və məni qara bürüdü!
  Qız isə onu götürüb ildırımı gözlərindən buraxdı. Və o, bunu son dərəcə dağıdıcı və dağıdıcı şəkildə etdi.
  Beləliklə, elf iki dəfə düşünmədən onu götürdü və yaqut məmə ilə roketatarın düyməsini basdı.
  Və ölüm və məhvin döyüş axını uçdu.
  Və qız oxumağa başladı;
  İp qırılıb
  Qızları pis ölüm gözləyir!
  Və yaşamaq -
  Pis ork ölməlidir!
  Və döyüşçü onu götürüb dilini çıxartdı.
  Elflər nəslindən olan ağ saçlı bir qız cıvıldadı və dedi:
  Qaranlıq və kabus kimi yanırlar,
  Pis ork gözləri.
  Sanki deyirlər -
  Gözlər yenidən dünyaya!
  Və döyüşçülər yenə fit çalırlar...
  Qorxudan üzləri əyri olan qarğalar orkların başına düşür və onları az qala ağacdələn kimi palıd ağacının qabığından deşirlər.
  Və qızlar qışqırır:
  Bir iki üç,
  Bütün orkları məhv edin!
  Dörd, səkkiz, beş -
  Ayıları öldürün!
  Qız kraliça Mariya Kolesnikovanın ordusunda döyüş belə gedir. Hansı ki, böyük və təhlükəli şərlə mübarizə aparır. O, diktatorun çirkli caynağından qurtula bildi və indi yeni bədəndə və roldadır. Və o, sadəcə heyrətamiz olan böyük möcüzələr və şücaətlər göstərir. Qızlardan ibarət komanda hücuma keçdi. Və elflərin önü və daha az sayda elf orklara, bu tüklü ayılara təzyiq göstərməyə başladı.
  Qızlar hücuma keçdilər.
  Narıncı saçlı elf döyüşçüsü sinəsinin qırmızı məmə ucunu götürüb joystik düyməsinə basdı.
  Zərbə dalğası işə salındı. Və ultrasəs orklara tərəf qaçdı. Və hamısını bir anda örtdü, sözün əsl mənasında sümüklərini yandırdı.
  Döyüşçü tvit etdi:
  - Kobranın dəli yarışları üçün!
  Və necə qəbul edib güləcək. Bunlar həqiqətən qadınlardır - deyək ki, onlar superdir.
  Qızlar nəhəng kimi qeyd edilməlidir.
  Və beləliklə, çılpaq dabanları ilə öldürücü kömür qumbaraları atdılar.
  Çoxlu qəzəbli və tüklü ayıları parçaladılar. Bundan sonra qızlar onu götürüb oxumağa başladılar;
  Xahiş edirəm, ya Rəbb, gün sönməsin,
  Qızın baxışları həmişə cavan olsun!
  Cəngavərimiz qayaların üstündə uçsun,
  Beləliklə, göllərin örtüyü kristaldan daha şəffaf olsun!
  
  Allah nə gözəl dünya yaratmışdır,
  Orada gümüş yedilər, ağcaqayın isə yaqut idi!
  Mən bir qız yoldaşı axtarıram, Tanrının idealı -
  Bunun üçün o, döyüşlərdə düşmənləri məhv etdi!
  
  Gəncin ürəyi niyə bu qədər ağırdır?
  O, bu dünyada nə tapmaq istəyir?
  Avar niyə qırılıb?
  Böyük problemlərin qarmaqarışıqlığını necə həll etmək olar?
  
  Mən də xoşbəxt olmaq istəyirəm, İlahi,
  Səmavi xəyalınızı tapın!
  Şans ipi qırılmaması üçün,
  Yolun altına bir xətt qoymaq, balast xətti!
  
  Bəs sevgisiz bir ölçüdə nə axtarmaq lazımdır,
  Hansı qızlar daha bahalı ola bilər?
  Xoşbəxtliyi qan üzərində qurmaq çətindir,
  Siz ancaq cəhənnəm cəhənnəmi boyunca üzmək olar!
  
  Ayrılıq mənim üçün işgəncədir
  Müharibə hələ də belə bir kabusdur!
  Burada ayağı üzəngidə atı yəhərlədi,
  Şər ork olsa da, cəllad baltasını qaldırdı!
  
  Qızlarımızı aparırlar,
  Onlara işgəncə verirlər, bədənlərini odla yandırırlar!
  Ancaq Fürerə məğlubiyyət verəcəyik,
  Bilin ki, Elfimiz heç vaxt ölməyib!
  
  Şər müharibədən sonra evlənək,
  Sonra uşaqlar güləcək!
  Hamısı mənimlə qan qohumudur,
  Mən yağlı oyun axtarıram!
  
  Palıd yarpaqları isə zümrüd kimidir,
  Dedi ki, oğlan əla iş görüb!
  Qoy vicdanınız kristal kimi təmiz olsun,
  Və yalnız balansdakı müsbətlər nömrələr olacaq!
  Qızlar mahnı oxuyaraq, öz nəhəng aplomlarını və döyüş mövqelərini nümayiş etdirdilər.
  Və təbii ki, döyüşçülərdən biri şlanq gətirdi. Və onu benzinlə doldurdu. Və o, öldürücü bir axını necə götürəcək və işə salacaq. Qatil sunami alovu axacaq. Və orkları tamamilə yandırır.
  Və bu, həqiqətən çox gözəldir. Sözün əsl mənasında totalitar dağıntı baş verir.
  Bu, heç bir qızın müqavimət göstərə bilməyəcəyi bir şeydir, məsələn, bir elfin dili ilə çox şirin, dadlı və iştahaaçan bir şeyi yalamaq.
  Və eyni zamanda, davam edin və orkun başını yandırın .
  beləcə yerə yandırın . Və düşməndən bir sümük belə buraxmayın.
  Qızlar bəzən belə olur. Onlar isə dişlərini çılpaq edib, kobra ilan kimi xasiyyətlərini nümayiş etdirirlər.
  İstənilən ordunu parçalayacaq döyüşçülər. İstəsələr, osururlar.
  Təsəvvür edin, min elf bir anda qaz buraxsa, nə baş verərdi? Nə olacağını deyim?
  Oh, çox sərin olacaq, bəlkə göylər bunun qarşısını alacaq. Çünki o zaman qarğalar orkların başına yağacaq. Onlar yıxılıb kəllələri sındıraraq, kainatdakı ən ölümcül təsiri göstərəcəklər.
  Qızlar vəhşi qəzəbləri və ehtirasları ilə yenidən oxumağa başladılar və mirvari dişləri güzgü kimi parıldadı.
  Kabus həmişə ilan kimi gəlir
  Siz onu gözləmirsiniz, amma o, qapıdan sürünür!
  Siz xoşbəxt, səxavətlə qidalanan ailəsiniz,
  Heyvan olan insanların olduğunu bilmirsən!
  İndi cəsur qoşunun basqını başladı,
  Tatarlar bizə ox yağdırır!
  Ancaq biz cəsarətli bir şücaət üçün doğulmuşuq,
  Və amansız zərbələrə dözəcəyik!
  
  Allahın yaxşı olub olmadığını heç kim bilmir
  Adam çox qəddar olub!
  Ölüm artıq yumruğunu astanada döyür -
  Və Wezelbub buynuzlarını istidən çıxartdı !
  
  Bəli, bu, qədim əcdadların dövrləridir,
  Hansı ki, biz çox sərin olduq!
  Mənim xəyalım bu deyildi,
  Bu, uzaq dağların arasından getdiyimiz şey deyildi!
  
  Ancaq özünüzü cəhənnəmdə tapsanız,
  Daha doğrusu, əzab, əsarət, döyüş dünyasında!
  Hələ ümidimi saxlayacam,
  Qoy ürəyiniz bu ritmlərlə döyünsün!
  
  Amma sınaqlar bizim zəncirimizdir,
  Hansı ki, düşüncələrin asan olmasına imkan verməyəcək!
  Lazım gələrsə, dözməlisən,
  Əgər qışqırırsansa, o zaman ciyərlərinin başında!
  
  O, şair və yaramaz,
  Ancaq qaynar döyüş meydanında deyil!
  Vətənin rəzil düşmənləri öləcək,
  Tez və pulsuz dəfn olunacaqlar!
  
  İndi götür və Məsihə təzim et,
  Simgenin üzünü öpərək özünüzü keçin!
  İnsanlara həqiqəti deyəcəyimə inanıram
  Rəbb bizə mükafat olaraq xüsusi miras verəcək!
  Qızlar yaxşı oxudular. Onların səsləri çox parlaq və parıldayır. Və tam səsli.
  Mahnıdan sonra qızlardan ibarət bütöv bir batalyon havaya qalxıb farts buraxdı. Bir sütunda qalxdılar və qarğa buluduna tərəf qaçdılar. Onları götürüb hücuma keçdilər.
  Bu, qarğaları boğmağa başladı və onlar sözün əsl mənasında boğularaq qıvrıldılar, boyunlarına ilgək keçirdilər.
  Və çoxlu qarğalar yerə yıxıldı. Və onlar orkların başlarının üstündən deşdilər. Və ayılar qəhvəyi qan bulaqlarını buraxdılar. Onları noxud əzən kimi döydülər.
  Qızlar güldülər. Və dillərini göstərdilər. Onlar onlara yaxınlaşan məxluqlara gözlərini zillədilər.
  Qızlardan biri qışqırdı:
  - Orklar insanlar kimi deyil,
  Orklar, bunlar orklardır...
  Tüklüdürsə, o, yaramazdır,
  Qızın səsi çox aydındır!
  Və o, dostlarına gözlərini zillədi.
  Döyüşçülər dərhal özlərinə vəhşi bir inam hiss etdilər. Və dişləri dağ zirvələri kimi parıldayırdı. Və ya bəlkə bunlar dənizin inciləri və xəzinələridir.
  Qızlar gülüb oxudular:
  Oh dəniz, dəniz, dəniz, dəniz,
  Oğlanlar hasarın üstündə oturublar!
  Orklar kədər görəcək,
  Piçlər hamısı söküləndə öləcək!
  Döyüşçülər onu götürüb fit çalacaqlar. Bu dəfə orkların başına nəinki qarğalar, hətta dolu da yağdı. Və sözün əsl mənasında ayıların kəllələrini sındırdılar.
  Elf qızları bu üfunətli ayıların orklarını belə götürdülər. Və son dərəcə sərin olduğu ortaya çıxdı.
  Və gözəllər oxumağa başlayanda bu, saf xaos idi;
  Göylər ulduzların naxışlı xalçasıdır,
  Ay təpələri işıqlandıracaq!
  Dağ çayı aşağı axır,
  Çaxmaqdaşlarında parıldayan qızıl!
  
  Elf Ananın sadəliyi,
  Kəndlər dolu və rahatdır!
  Qızlar sevincdən fəryad etdilər,
  Dəyirmi rəqs kimi biçməyə gedirlər!
  
  Çətinlik gəldi, müharibə qarı,
  Çılpaq dişlər - qabıqların qasırğası!
  Məhv orklarla tələsir,
  Yoldaşınız döyüşdə həlak oldu!
  
  Sən hələ də oğlansan -
  Hərbi Komissarlıq icazə vermədi!
  Kifayət qədər əlavə iliniz yoxdur,
  Ölkə öz övladlarını qorumalıdır!
  
  Heç bir zireh olmadan cəbhəyə qaçdı,
  Yaxşılıq və işıq gətirmək üçün!
  Orklar onları iradələrindən məhrum etməmək üçün,
  Sübhü zəncirlə qarşılamamaq üçün!
  
  Dostum da yatmadı,
  O, azad olmağı bacardı - o, döyüşçüdür!
  Orkları postamentindən endirəcəyik,
  Fürerin sonu olsun!
  
  Mübarizə etmək çətindir, ağrı və aclıq,
  Qışda ayaqyalın qız!
  Cır-cındır içində acı soyuğa dözürük,
  Bəzən ağcaqayın ağacları ilə eyni qabıq yeyirik!
  
  Və düşmən təyyarələrdə uçur,
  Cəhənnəmdən gələn bir canavar kimi "Pələng" uğultu!
  Pis canavardan doğulan ayı
  Tanklardan bir alov qurğusu çıxır!
  
  Ayaqlarını isitmək üçün,
  Onlar qarda mavi oldular!
  Qız yolları seçdi
  Küllərin çovğunu qaraltdığı yerdə!
  
  Ancaq müqavimət göstərdik - soyuqdan uzaq,
  Oğlan və qız irəli!
  Yəhudanın təbəssümünü məğlub edəcəyik,
  Rus orkların qaranlığını qumla siləcək!
  
  Yeniyetmələrin dabanları parıldayır
  Qar yığını yüngül bir iz buraxdı!
  Şaxtaya dözmək heç də asan deyil,
  Ayaqyalın qaçış bizi istiləşdirir!
  
  Və pis orkların haqqı yoxdur,
  Soyuqdan qışqırırlar!
  Belə güclü bir güc
  Elf cəngavərimiz çox gözəldir!
  
  Cəhənnəmdən bir dalğa atdılar,
  İndi Feyropa öndədir!
  Müqəddəs əsgərin taleyi belədir,
  Həmişə Elfiyə sadiq qalın!
  Deyək ki, bu qızlar superdi. Onlarda o qədər həyəcan və atəş var. Qırmızı hörüklü qızlar kimi. Gözəllər isə həmişə ayaqyalın olurlar.
  Döyüşçülər orklara hərtərəfli hücum etdilər. Çılpaq barmaqlarla düşmənə məhv və ölüm noxudları atanda belə bir texnikanı çox sevirdilər.
  Siz isə ayıları cırıq parçalara və kotletlərə ayırırsınız. Və o qədər qızardılmış və dadlıdır.
  Qızlar isə yaxınlaşan ayılar haqqında cızma-qara yazırlar. Və gəlin elf orklarını minaatanla vuraq.
  Və qeyd etmək lazımdır ki, gözəllər bunu son dərəcə effektiv edir. Və onların aqressivliyi son dərəcə məftunedici və ləzzətli lütf ilə birləşir.
  Döyüşçülər orkları ələ keçirdilər və totalitar məhv etməyə başladılar.
  Burada qızlar yaqut məmələrindən istifadə edirdilər. O, alov maşınlarını işə salan düymələri basdı.
  Və onu götürdülər və dərhal orkların batalyonunu örtdülər. Və həqiqətən də götürüb yerə yandırdılar .
  Bu qızlar burdadır. Lazım gələrsə, dillər birbaşa təyinatı üzrə istifadə ediləcək. Və belə dillərin məqsədi kişilərə sevinc bəxş etməkdir. Və möhtəşəm və aqressiv xasiyyətinizi göstərin.
  Belə qızlar yoxdur, əgər hərəkət edərlərsə, ayılar əlbəttə ki, yavaşlamazlar.
  Belə böyük nailiyyətlər göstərirlər.
  Qızlar isə çox mərasim olmadan skripka çala bilirlər.
  Bu da çox yaxşı bir texnikadır.
  Qızlar skripka çalmağa başladılar. Və eyni zamanda çılpaq barmaqları ilə yayları tutdular. Və möhtəşəm və füsunkar musiqi səsləndi. Və sadəcə əladır.
  Sonra qızlar onu götürüb oxumağa başladılar;
  İnanıram müqəddəs Vətənimə,
  Həqiqət vasitəsilə insan xilas ola bilər!
  Uşaqlarımızı şərdən qoruyacağıq -
  Düşmən bizdən gələcək, inanın, intiqam!
  
  Qılıncım İlyanın xəzinəsinə vurur ,
  Əlləri döyüşdə nə qədər yorğun olduqlarını bilmir!
  Biz Vətən üçün etibarlı qalxan kimiyik,
  Təmiz cənnətdəki bir yeri çirkinlərdən qorumaq üçün!
  
  Geri çəkil, vur və yenidən atla - vur,
  Yolun aqibəti belədir, heyf, əsgərə!
  Nə qədər ki, heç olmasa bir cani yaşayır,
  Pulemyotunuzun lüləsini və ön görünüşünü təmizləyin!
  
  Bir nağıl bir dünyadırsa, döyüşmək lazımdır,
  Bəzən fəryaddan imtina etmək olar!
  Ancaq biz Vətən qarşısında şərəfimizi qoruyuruq,
  Baxmayaraq ki, bəzən meyit qalaqları olur!
  
  Biz anadan olduq, ölkədə şanslıyıq -
  Hər kəsin qəhrəman ola biləcəyi!
  İnsanlara, sonra özünüzə,
  Ən güclü və cəsur döyüşçü!
  
  İndi qışqıracağıq - irəli,
  Qüdrətli qalalara, qüdrətli qalalara hücum etmək üçün!
  Belə olmasın ki, sanki ağıl yalan danışır -
  Təyyarələrdə buludları uçuracağıq!
  
  Təbii ki, düz cəhənnəmə gedə bilərsən,
  Madam ki, bütün yollar otu və tikan kimidir...
  Ancaq orada da döyüşçülərin bıçaqları vurur,
  Və təyyarələrin qarnından bombalar düşür!
  
  Və döyüşçü Elf üçün cəhənnəm nədir?
  Başqa bir sınaq!
  Biz sona qədər mübarizə aparacağıq -
  Gəlin Allahın həqiqi arzusunu yerinə yetirək!
  
  Və biz trolların və ghoulların dəstələrini məğlub edəcəyik,
  Yerin Eden olduğu yerə çataq!
  Qartal iyrənc qarğaya son qoyacaq,
  Şərəf və inam bizi nailiyyətlərə aparacaq!
  
  Həyat fırtınalı bir axınla partlayır,
  Onların Məsihdən istədikləri gerçəkləşəcək!
  Lütf şəlalələr axını kimi axacaq,
  Doğma Elfiya ananın izzətinə!
  Qızlar eyni zamanda mahnı oxuyur və skripkada ifa edirdilər. Və musiqi o qədər cingiltili, gözəl və parıldayırdı. Və sözün əsl mənasında bütün səmalara yayıldı.
  Və huşunu itirən qarğalar huşunu itirərək orkların başlarını deşdilər.
  Qızlar isə anlaşılmaz enerji ilə hərəkət edirdilər. Onlarda hiperplazma axınları axırdı.
  Və ya bəlkə də qızların heyrətamiz və öldürücü təsir kimi təcəssüm etdirdiyi magoplazma.
  Döyüşçülər dişlərini göstərdilər, sonra dişlərinin səthindən orkları kor edən və gözlərini qanayan şüalar buraxdılar. Və belə anlaşılmaz dərəcədə sərin və sərin olduğu ortaya çıxdı.
  Qadın döyüşçülər yaqut məmələrini yenidən düymələrə sıxdılar. Və vulkanlardan gələn nəhəng, dağıdıcı gücün alovlu püskürmələri ilə düşməni vurdular.
  Və hamısı reaksiya verir və yanır. Onlar isə ayıların tanklarını partladırlar. Və yanan alov axınları Putin imperiyasının maşınlarını əridir.
  Qızlar, deməliyəm ki, sadəcə gözəldirlər və o qədər mükəmməl döyüş ruhu nümayiş etdirirlər ki, heç kim onları axmaq və ədəbsiz bir şeydə ittiham etməyə cəsarət edə bilməz.
  Belə qızlar haqqında deyirlər: siz sadəcə tanrıçasınız və supersiniz!
  Onlar yenidən onu götürüb böyük həvəslə oxumağa başladılar;
  Elfiyamızda qadınlar var,
  Niyə zarafat kimi təyyarə sürürlər?
  Kainatın ən gözəli nədir -
  Bu, bütün düşmənləri öldürəcək!
  
  Onlar qalib gəlmək üçün doğulublar
  Elfi bütün dünyada izzətləndirmək üçün!
  Axı qüdrətli babalarımız,
  Onlar üçün dərhal ordu toplandı!
  
  Nəhənglər maşında dayanır,
  Onların gücü belədir - hamını darmadağın edirlər!
  Biz birləşmiş Vətən övladlarıyıq -
  Bir sıra əsgər gedir!
  
  Bizi əzab sındıra bilməz,
  Pis napalmanın atəşi gücsüzdür!
  Məşəlin yandığı yer...
  İndi diqqət mərkəzindədir!
  
  Ölkəmizdə hər şey işığa bir məşəldir,
  Avtomobillər, yollar, körpülər!
  Və qələbələr mahnılarda oxunur -
  Biz işıq şahinləriyik - qartallar!
  
  Vətəni cəsarətlə izzətləndirəcəyik,
  Səni sıldırım zirvələrə aparaq!
  Biz kosmosda pionerlər kimiyik -
  Və pis orkların boyunlarını qıraq!
  
  Gəlin Marsdan gələn bütün sürünənlərə yetişək,
  Gəlin Kentavrlara yol açaq!
  Yırtıcıdan qorxan bizlər olacaq,
  Və sevmək üçün mehriban və dürüst kimdir!
  
  Elfia hamının ən şirin ölkəsidir,
  Bunda fəxr olunası bir şey var, inanın!
  Boş-boş danışmağa ehtiyac yoxdur...
  İnsan olun, heyvan yox!
  
  Gəlin çataq kainatın sərhəddinə,
  Biz orada qranit qala tikəcəyik!
  Və tövbəni itirən,
  Kim Vətəni döyməyə tələsir!
  
  Sonrakı - kiçik təsəvvür
  Amma inanın ki, biz ölüləri dirildəcəyik!
  Ölüm sancını bir qaxacla qoparacağıq,
  Ölümsüz Elfinin izzəti üçün!
  Qızlar belə oxuyur, səsləri bir şüşədə bülbül, qaraquş, od quşu kimidir. Tutaq ki, bu qızlar sadəcə super və hiperdirlər .
  Və çox təsirli və ləzzətli oxuyurlar.
  Bu gözəlliklərdir ki, nəyisə öhdəsinə götürsələr, heç bir ork onu kifayət qədər tapmayacaq.
  Qızlar isə ayıları oynaq şəkildə məhv edirlər. Və sonra elf pilotları havadan uçdular. Və çılpaq barmaqları ilə düymələri basırlar. Və aqressiv tüklü canlıları döydülər.
  Göydən bir qız kürklü orkların bir dəstəsinə raket atdı. Onlar partladılmış və yandırılmış, yandırılmış ət parçaları müxtəlif istiqamətlərə düşmüşdür. Və yanan və əslində siqaret çəkən.
  Bunlar qəzəbli və dağıdıcı qızlardır. Onların içlərində gizlənmiş çox güclü bir ürək var. Bəs bunu götürüb oxuyub dişlərini göstərsələr, trollarla ittifaqda olan ork ordusu belə onlara müqavimət göstərə bilməyəcək. Trollar isə daha bacarıqlı və qətiyyətli döyüşçülərdir.
  Qızlar isə belə böyük və güclü döyüşçülərdir, sadəcə olaraq kosmik dəyişən və sabitdirlər.
  Döyüşçülər qızların yanaqlarını götürüb şişirdilər və iki dəfə düşünmədən ciyərlərinin üstündə osururdular .
  . FƏSİL Љ 10.
  Və sonra orkları vuran həqiqətən öldürücü və dağıdıcı dalğa gəldi. Bir anda nə qədər tüklü canlılar qoyuldu.
  Bundan sonra qızlar böyük sevinc və böyük həvəslə oxumağa başladılar;
  O mahnının sadə bir misrası,
  Bu kədərli dünya haqqında nə oxuyuram!
  Məsihi ruhumla tanımağa çalışıram,
  Cəhənnəm və çürümə bədənə dəyməsin!
  
  Vətən mənim üçün əzizdir,
  Baxmayaraq ki, bəzən onları məzəmmət edirlər!
  Özümə yer tapa bilmədiyim üçün,
  Wezelbub insanları cəhənnəmə göndərəndə !
  
  Yerin məhv olmasından daha dəhşətli nə ola bilər?
  Yasda sim nə vaxt ağlayır?
  Bədxah güləndə uğur yeyir,
  Ancaq güc olacaq - oyandığını bilin!
  
  Mən pis yarışa cavab verəcəyəm:
  Cəhənnəm, tanrılar Vətəninizin ruhunu qırmayacaq!
  Və bütün döyüşçülərin şücaəti təriflənəcək,
  Biz əsgərlər ordusuyuq: qartallar oyun deyil!
  
  Bil ki, iradəmiz həmişəki kimi güclüdür,
  Biz çiyin-çiyinə birləşdik!
  Və getdiyimiz məqsəd artıq görünür,
  Düşmənin külünü ulduz gəmisi əzib!
  
  Bəzən Pallası başa düşmək çətindir,
  O, kaprizlidir, şeytanlara kart blanş verəcək!
  Və deyəsən çoxdan olub...
  Pis rəzil ork yarıya bölündükdə!
  
  Əlbəttə ki, bizim bütöv bir meşə problemimiz var,
  Kainatda neçə dünya var?
  Lakin bu səbəbdən Allahın Ucası dirildi,
  Beləliklə, bir insanın bir təpə hədiyyəsi var!
  
  Elf yenidən super gücə çevriləcək,
  Kainat xoşbəxtliyə və sevgiyə gedən yolu göstərəcək!
  Artıq göz yaşı və qan axmayacaq,
  Siz isə ürəyinizdə iradə və hikmət saxlayırsınız!
  Qızlar çox ruhlu oxuyurlar. Onlar əlavə qələbələr və inanılmaz sözlər istəyirlər. Onların kosmik dözümlülüyü sadəcə ürküdücüdür. Və döyüşçülər ən yüksək akrobatikalarını və böyük dağıdıcı Eqolarını nümayiş etdirirlər.
  Xallı saçlı elf ciyildədi:
  Bir iki üç,
  Orkları məhv edirsən...
  Dörd səkkiz beş -
  Biz oynamağa gəlməmişik!
  Və yenə qızlar fit çalırlar, o qədər çaşmış qarğa buludları orkların başlarına yağır.
  Mariya Kolesnikova elflərin azad və xoşbəxt həyat hüququ uğrunda mübarizəni davam etdirdi.
  Pis ayılar onlara təzyiq etməməli və onları məhv etməməlidir. Xeyr, qız kraliça orduya məharətlə və rasional rəhbərlik edirdi. Və döyüşlər məftunedici insanlar üçün getdikcə daha uğurla gedirdi.
  Elflər orklarla döyüşlərdə qəhrəman olmağa davam edirdilər. Onlar müharibəyə böyük məhəbbətlə hərəkət edirdilər.
  Qızlar düşmənə çox dağıdıcı və ölümcül mərmilər göndərdilər.
  Və orkları atış poliqonunda hədəf kimi vur. Döyüşçülər dişlərini və dişi canavarların dişlərini göstərən israrlı və son dərəcə aqressiv oldular.
  Bu qızlarla mübahisə etməyə çalışın. Sənə Kuzkinin anasını göstərəcəklər.
  Döyüşçülər cəsədlərin bütün kurqanlarını dolduraraq orkların üstünə cızma-qara edirdilər. Həm də həddindən artıq yetişmiş çiyələk kimi qırmızı məmələrdən istifadə etdilər.
  Buradakı döyüşçü xallı saçları ilə son dərəcə gözəl idi.
  Və bu elf onu götürdü və çılpaq ayaq barmaqları ilə təpiklədi və bütün bir taqım orkları məğlub etdi.
  Bundan sonra döyüşçü yenidən oxumağa başladı;
  Məqsədimizi anlamaq bizim üçün nə qədər çətindir,
  Hər kəsi cənnətə aparan qürurlu millət olmaq!
  Xoşbəxt bir nəsil seçimi etmək üçün,
  Zelenski marşda xəyalla döyüşə doğru irəliləyir!
  
  Müharibə cəhənnəmin fırtınalı tornadosu kimi sürətlə keçdi...
  Daxmalar, küllər, qan və iniltilər harada idi!
  Ancaq yalnız böyüklüyün başlanğıcına inan -
  İnsan daha uca olsun!
  
  İnanın ki, Vətən mənim üçün hamıdan əzizdir,
  O, büllurdan daha təmiz bir bulaqdır!
  Yataqdakı ən incə qız kimi -
  Noyabrın şöhrətini sevmək istəyirəm!
  
  Mənim Vətənim - fırtınalar maneə deyil,
  O, hüdudsuz, fırtınalı bir okeandır!
  Tarixi əhəmiyyətli mərhələ -
  Tarixi roman yazılıb!
  
  Çox mübarizə aparmaq lazımdır
  Ancaq xoşbəxtliyin başqa yolu yoxdur!
  Beləliklə, tabutdan bir çarpayı çıxarın -
  Və ya bəlkə nahar üçün ananas!
  
  Budur, Çinin Mançuriya prem çöllərində,
  Yad diyarlarda belə axtarmağa nə var ki!
  Axı, Qələbə günü may ayındadır,
  Mən əziz əcdadlarımı görmək istəyirəm!
  
  Ancaq bil ki, Vətən borcu ən önəmlidir,
  Yer üzünə qeyrətlə xidmət etməkdir!
  Müqəddəs nurlu məqsədə get,
  Arbat soyuducu etmək üçün - Brighton Beach!
  
  Biz Elfi Vətəninin döyüşçüləriyik,
  Hansı ki, biz bütün qəlbimizlə sevdik!
  Bütün düşmənləri cəsarətlə qırırsan,
  Bütün ölkələrin Anasının izzətinə, Elfiya!
  Qız gözəl və sərin oxudu. Və onun mahnıları axan və qəzəblənən bir gelgit dalğasına bənzəyir.
  Döyüşçülər çılpaq barmaqları ilə düymələri basırlar. Və son dərəcə şokedici və dağıdıcı bir şey istifadə edirlər. Və kabuslu və pirsinq ildırımlarını buraxırlar.
  Budur tanka minən bir elf. Və onun yaqut məmələri olan çılpaq döşləri var. Və belə gözəl və döyüşçü bir döyüşçü.
  Və o, daha çox uzatmadan orkları əzdi. Burada o, yalın ayaq barmaqlarından istifadə edərək düşmənə atəş açıb. Və orkların avtomobilini deşdi. Və alov aldı və döyüş dəsti partlamağa başladı. Və çoxlu dağıntılara səbəb oldu. Metal isə heç bir seçim və ya mərasim olmadan yanır və məhv olur.
  Qız qışqırdı. Və yenə də joystik düyməsindəki qırmızı məməni basaraq düşmənə atəş etdi. Və o, düz tüklü ayı vasitəsilə deşildi.
  Və o qışqırdı:
  - Qatil tankımız,
  Bu, sadəcə işarəni vurur!
  Onun partnyoru göz qırpmaqla və bir çeklə cavab verdi.
  - Tanklarımız kirdən qorxmur,
  Biz elflər döyüşməyi sevirik!
  Döyüşçülər onu götürdülər və on ikinci dəfə oxudular;
  Bizə gözəllik dünyasına ehtiyacımız var -
  Ürəyinizlə ağlınıza gətirin!
  Xəyallarınızı gerçəkləşdirmək üçün,
  Beləliklə, qaranlıq elfləri idarə etmir!
  
  Yadplanetli Yer kürəsini işğal etdi,
  İlanın ayıları ağzını açır!
  Alovçular hərarət saçırdılar,
  Bir ailə istidən ölə bilər!
  
  Əmr olsa, Bağdadı da alacağıq,
  Putin iyrənc vəhşiliyə görə cavab verəcək!
  Və Elfaqrad heç vaxt düşməyəcək -
  Uşaqlar ehtiyac və yetimlik görməməlidir!
  
  Elf dayanacaq, hamı əbədi olaraq inanır -
  Qaranlıqda qan dənizində boğulmayacaq!
  Güclü olacaq, cəngavər əlini bil,
  Oraq güclü çəkicdir - ölməz əlamətlər!
  
  Skelet qaranlıqda dişlərini birtəhər göstərir,
  Ay feluca ilə brilyantlarda dağılacaq!
  Günahkar yer üzündə cənnət olacaq, bilin,
  Yaxşı, ayrılıq ilə bir tarix olmayacaq!
  
  Vətən dağlardan axan çaydır,
  Ağcaqayın şirəsi ilə təmiz sular!
  Orklində düşməni darmadağın edəcəyik,
  Aqressiya Putinə əks nəticə verəcək!
  
  İlahi, sənə dua ilə üz tuturam,
  Əzizim, söhbət etmək üçün bir dəqiqənizi ayırın!
  Elə et ki, taleyində bir anda işıq olsun,
  Oğullarına əl uzadacaqsan!
  
  Allah ağ saçlı təbəssümlə cavab verdi:
  Əgər ünsiyyət istəyirsənsə, Mənə itaət et!
  Xəyallarınızla birləşməyə kömək edəcəm -
  Uşaqlarınızın gölməçələrə sıçramasına icazə verin!
  
  Ancaq yorğunluğu unut
  Zəifliyi və karmaya istinadları sıxışdırın!
  Xristian saleh yolumuz,
  Bu kazarmada Vətənə xidmətdir!
  
  Budur yenidən məcburi yürüş, döyüş müharibəsi,
  Hücumda cəsur pis orklar əzildi!
  Axı müqəddəs ölkə hüdudsuzdur,
  Sərhədsiz Böyük Elfimiz!
  
  Cavabım nədir, inan mənə, bu qədər sadədir,
  Ata adı üçün ağrı bir zövqdür!
  Göz yaşı tökmədən hücuma keçsən,
  Bu o deməkdir ki, Allahdan bağışlanma alacaqsınız!
  Elven Ailəsindən olan qızlar çox gözəl və yüksək səslə oxudular. Və onların möhtəşəm səsləri var ki, onları yalnız Edenin ən gözəl və ən möhtəşəm quşları ilə müqayisə etmək olar.
  Beləliklə, onlar oxuyurlar və sadəcə heyrətamiz davranırlar. Və bu döyüşçülərdə enerji axınları və çılğın temperament var, çox sərt şəkildə parlaq döyüşçülər.
  Yeri gəlmişkən, qızlar çox gözəl və seksual qoxuyurlar. Onların qoxusu ən böyük həzz verir və bu, sadəcə olaraq gözəldir. Daha gözəl qızlar yoxdur.
  Dilləri isə çox çevik və çevikdir. Onlar həqiqətən ən gözəl və enerjilidirlər.
  Bəs bu xanımlar dağılışıb qırmızı sinələrindən istifadə edərək düşmənə atəş açsalar necə olar? Və bunlar həqiqətən bağdakı güllərdir. Onlara toxunmaq, vurmaq və öpmək istəyi var.
  Bunlar aqressiv ehtiras hücumlarına və böyük istək dalğalarına səbəb olan qızlardır.
  Bu gözəlliklər demiurqların yaradılmasının görkəmli şah əsəridir. Və burada əlavə edə və ya götürə bilməzsiniz.
  Ancaq yaqut məmə üzərindəki bir düyməni basmaq, daha doğrusu, əksinə, düymədəki çiyələk məmə, son dərəcə güclü bir dağıdıcı və öldürücü enerji axını atır.
  Bunlar buradakı qızlardır - kənarda dayanmırlar. Ancaq bunun əvəzinə orklar heç bir mərasim olmadan öldürülür.
  Və mahnı oxumağı unutmayın;
  Archangel ildırım buraxır
  Kainatda nə qədər qan var!
  Qırılmış qanadı olan qartal;
  Bu insanlar üçün bir cəzadır!
  
  Kralların Uca Padşahı -
  O, çarmıxa qalxdı - davamlı əzab!
  Və yaramaz onunla birlikdə inlədi...
  Mən dua etdim və bağışlanma aldım!
  
  Elfə doğru tələsir ,
  Dünyanın bütün torpaqlarını qoparmaq istəyir!
  Döndürün dövrlərin fəslini,
  Porfirdən hazırlanmış xalat geyin!
  
  Qırmızı qanla əhatə olunub
  Xəyanətdə nə qədər şeytan var!
  Yeraltı dünya üçün taxt quracaq,
  Kainatın qaranlığının cəhənnəminin hökmdarı!
  
  Yazıq İsa nə edə bilər?
  Yeri və planetləri O yaratdı!
  Amma inanın, qorxuram
  İsanın günləri artıq başa çatıb!
  
  Müqəddəs Rəbb, sən bizim qəhrəmanımızsan,
  Elfion daxilindədir !
  Və son döyüşə gedirik,
  Sodomun bu qaranlığını əzmək üçün!
  
  Piç Koscheyin sümükləri çırpıldı,
  Başqa kim belə qanlı!
  Üzü təbaşir kimi solğun olsa da,
  Ancaq o, gücləri yandıra bilər!
  
  Ancaq cavabımız qaşın içində bir çırpıntı deyil,
  Qələbə elflərin şərəf məsələsidir!
  Vətənin şöhrəti üçün sevgi -
  Hamısı həyat naminə - şirin qisas!
  
  Beləliklə, vurulmuş gənc ayağa qalxır,
  Cəsəd kimi uzanmağın vaxtı deyil!
  Yenə döyüşə qışqıraraq qaç,
  Şair ruhu ilə - çantada kitab!
  
  Və biz yer üzündə cənnəti axtarırıq,
  Sıx düşmənə lənət edək!
  Vətənə sona qədər xidmət edəcəyik
  Elf yüngül əsgərin şöhrətinə!
  Qızlar çox gözəl və heyrətamiz oxudular. Və onların səsləri sadəcə möcüzələr yaratdı. Amma gözəllər o qədər gözəl oxuyurdular və onların bülbül səsləri damlardan yüksəkdə səslənirdi.
  Və hamısı nə qədər cazibədar, heyrətamiz və bənzərsizdir. Bunlar istənilən havada ayaqyalın döyüşən və həyat və müdriklik verən nəhəng və bənzərsiz, çox döyüşkən və ləzzətli enerji ilə hərəkət edən qızlardır.
  Bunlar, deyək ki, super qızlardır . Onlardan sadəcə aqressiv magoplazma axınları çıxır. Döyüşçülər o qədər məftunedicidirlər ki, onları nağılda danışmaq, qələmlə təsvir etmək mümkün deyil.
  Demək lazımdır ki, onlar belə qızlarla münasibətdə son dərəcə bacarıqlıdırlar. Və onlar parlaqdırlar və elflərin saçları çox parlaqdır. Bəzi gözəllərin, xüsusən də general rütbəsi olanların saçları qızıl yarpaq kimi parıldayır.
  Belə qızlarla siz kainatın paytaxtına hücum edə bilərsiniz.
  Elə şeylər edə bilərlər ki, onların üstündən heç nə ilə keçə bilməzsən. Və sözün əsl mənasında gözlərindən şimşək çaxırlar.
  Və həqiqətən də, elflərdən biri iki dəfə düşünmədən sehrdən istifadə etdi. Və göbəkdən ork necə vuracaq.
  Və ildırım Putinin ordusundan əlli tüklü ayı götürüb yandırdı.
  Və döyüşçülər şövqlə xorla oxudular;
  Bizə yalnız Allah dost verir,
  Yalnız müdriklik bizə işləməyə imkan verir!
  İmanla güclənirik,
  Və mehriban üzlər nişanlardan parlayır!
  
  Bəzən iş amansız və ağır olsa da,
  Gölməçələr kristal qabıqla örtülmüşdür!
  Qızlar onların üstündə ayaqyalın gəzirlər -
  Ağır yükləri ilə rəqs etməyə başladılar!
  
  Biz əsrlər boyu dayanacaq bir qala tikirik,
  Hazırda batareya gücləndirilir!
  Elf çəkicin altına girməməsi üçün,
  Mayın budaqları əbədi çiçək açsın!
  
  Ölkədə şiddətli aclıq var,
  Oğlan ayaqyalın bir taxta çəkir!
  İndi şiddətli bir fırtına qarla yüksəldi,
  Ancaq Rəbb uşaqların ayaqlarını xilas etdi!
  
  Əgər kahin bizə su səpsə,
  Qüdrətlilərin lütfü töküldü!
  Biz Rəbbin Müqəddəs Qolunun altındayıq,
  İsanın sonsuz mərhəməti!
  
  Cin haradadırsa, düşmən orada gizlənir,
  O, nə şərəf bilir, nə də lira!
  Nasistlər Uca Tanrını çarmıxa çəkdilər,
  Cənnətin odlu köpüyü!
  
  İnanın, biz belə döyüşçüyük,
  Elf qırılmayacaq, cəhənnəm istisində!
  Atalar nəslinə sevinəcək,
  Ürəyinizdə sakit və şən olun!
  
  Qoy truba daha yüksək səslə oxusun,
  Və Allahdan tələb olunanlar bir anda yerinə yetəcək!
  Biz universal, sərhədsiz kampaniyaya gedirik,
  Bütün kainatı Elfianın domeninə çevirmək üçün!
  Qızlar çox gözəl oxudular. Və təbii ki, ən qorxunc və döyüşən orklar belə insanlara qarşı acizdirlər.
  Qızlar isə yaqut məmələrini bazukaların düymələrinə basaraq ork tanklarına atəş açır. Və sözün əsl mənasında hər şey məcazi mənada məhv edilir və məhv edilir.
  İndi orkların növbəti tankları yanır, alovlanır və partlayır. Qızlarda böyük bir transformasiya var. Onlar çox sərin və heyrətamizdir.
  Və onların döşləri, nə qədər dolu, sulu və qaralmış. Bu qızlardan böyük və soyuqqanlı heç kim yoxdur.
  Və çılpaq dabanları ilə Putinin ayılarına düşən xüsusi partlayıcı paketləri atdılar. Və məcazi mənada onlar hərfi mənada parçalanmışdılar. Bu qızların həqiqətən etdikləri şanlı, çox döyüşkən və bənzərsiz bir hekayə yaratmaqdır.
  Beləliklə, belə qızlara qarşı, yalnız qanlı adlandırıla bilən üsullardan istifadə etməyi düşünməyin.
  Qızlar isə Putinin ayılarını burunlarından tutub sıxmağa başladılar. Və onlar sadəcə ağrıdan dəli kimi uğuldayırlar.
  Elf ailəsindən olan döyüşçülər isə gülərək barmaqlarını göstərirlər.
  Sonra onu götürüb xorla oxudular;
  Bir insanın heç bir şəkildə cilovlana bilməyəcəyi;
  Onun Uca Allah olmaq arzusu...
  Beləliklə, kainatın mərkəzi bir Yerdir,
  Bizə təslim olmaq üçün hər şey bu mövcud dünyadadır.
  
  Fırçanın bir vuruşu bütün qalaktikalar burulğanını yarada bilər,
  Orada ulduzlar qırmızı xaşxaşlar, planetlər çobanyastığı kimidir!
  Axı Yaradan Allah insanda batmadı,
  O, kiçik bir səhv olmaq istəmir!
  
  Biz hər şeyi edə bilərik - belə bir qanun yaratmaq,
  Şokoladda nə qədər trilyon parsek var!
  Beynimiz vulkanların tornadosu kimidir,
  Elm öz növünü mükafata çatdırdı!
  
  İnana bilmirəm ki, vaxtlar olub -
  Biz sadəcə vəhşi olanda.
  Od və yağış bədbəxtlik olanda,
  Biz isə şir və pələnglərə padşah dedik!
  
  Şum əyri kündə ilə əyiləndə,
  Qul ağır çapa ilə yer qazırdı!
  Sonra yamyaşıl çəmənləri suladıq,
  Pis qocalıq sizə rəf kimi əzab verir!
  
  Yaxşı, sən nə elmsən, əziz ana,
  Bir düşüncəni ölümsüz etmək üçün fürsət tapdım!
  Legionları təhlükəsiz şəkildə parçalaya bilərik,
  Və böyük kainatın genişliyində gəzin!
  
  Biz elə nail olduq ki, Rəbb,
  Çox güman ki, mən özüm buna nail ola bilməzdim!
  Princeps plazmasından super ətimiz var ,
  Kvazarların başlarında isə güc və hikmət var!
  
  Mən səyahətimə adi bir silahla başladım,
  O, yalnız əvvəlcə ağacı yerindən tərpətə bildi.
  Ancaq metaldan daha soyuq bir şey oldu
  Bir an içində yara sağalır!
  
  İndi biz insanlarıq, supermen tayfası,
  Mümkün olmayanı etməyə qadirdir!
  İstənilən problemi həll etmək,
  Kainatı dəyişdirmək bizim üçün çətin deyil!
  
  Ancaq istəsən, həqiqətən Tanrı ola bilərsən,
  İnsana qorxmadan it kimi xidmət et!
  Axı, Elfimiz gücündən kənar bir super ordudur ,
  Onun əbədi olaraq döyülməsinə imkan verməyin!
  Qızlar belə oxudular və çox gözəl idi. Onların oxuması isə son dərəcə gözəl idi və səsləri gümüş zənglərə bənzəyirdi.
  Bunlar qızlardır, heç də zəif olmayan elflər üçün xarakterik olan səviyyə göstərirlər.
  Və bu, həqiqətən kainatı alt-üst etməyə qadir olan qızlardır. Dişləri isə çox parlaq parıldayan mirvarilərə bənzəyir.
  Sevməkdən və heyran olmaqdan başqa bacara bilməyəcəyiniz belə qızlar yoxdur. Görünür, onlar tanrı və ilahələrdən doğulmuşdular. Heyrətamiz gözəlliklər. Və belə döyüşçülərin üsulları həqiqətən döyüşkəndir.
  Və gözləri sapfir kimi parıldayır. Və o qədər parlaq, sanki ulduz idilər.
  Və fil sümüyü rəngli dişlər. Belə qızlar yoxdur, onları tüklü canlıların öhdəsinə buraxa bilməzsən.
  Beləliklə, mavi saçlı qız sinəsinin çiyələk məmə ucunu götürüb raketin düyməsinə basdı. Və o, düşməni öldürücü qüvvə ilə vurdu, parça-parça etdi və Putinin ayılarının bütün batalyonunu qovurdu.
  Bu, həqiqətən gözəl və əla idi. Qızlar, necə deyərlər, həmişə böyük boyda olurlar.
  Onlar belə görkəmli və fenomenal qabiliyyətlər nümayiş etdirdilər. Və Putin ordusundan orkların məhv edilməsində.
  Və hər şey həqiqətən yaxşı gedirdi. Bunlar onlar üçün təkcə orcların olmadığını və ən quduz ordunun maneə olmadığını göstərən qızlardır.
  Elf qışqırdı:
  - Mən sən o,
  Bütün ölkə birlikdə
  Birlikdə mehriban ailə
  Sözlə yüz min mən!
  Və bundan sonra döyüşçülər yenidən şövqlə oxumağa başladılar;
  Çəmənlikdə axan çayı eşidirəm,
  O, həm bürünc, həm də damask poladının səsini ehtiva edir.
  Hökumət cəlladların qarşısında idi,
  İndi hər kəs üçün azadlıq şərin cəzasıdır!
  
  Qırmızı laləm tarlada çiçək açır,
  Görünüşümdə sevdiyim qız.
  Mən gəzintidəyəm, çox müxtəlif ölkələr var,
  Dənizdə isə dalğa və ilham var.
  
  Bəli, Puşkin sən şairsən, şairlərin padşahısan,
  Amma bilmirsən ki, döyüş çətindir...
  Burada ürəyinizdəki buz parçasına deyirsiniz - əriyin,
  Və ordu toplandı - qırmızı bayraqlar!
  
  Elfinizm qurmaq qərarına gəldik,
  Amma kapital yatmır, canavarlar ulayır.
  Orcism yuvadan süründü ,
  Rus xalqlarının ağır taleyi!
  
  Amma bil ki, bizim süngü iynədən itidir,
  Tanklar isə redotları və səngərləri qoparır.
  Biçilmiş orkların sırası uzandı,
  Partlayışların gurultusu cini dəli edir.
  
  Ancaq itkilər də var, təəssüf ki, taleyi,
  Şıltaq və bəzən ədalətsiz.
  Düşmən daxmaları yandırır ,
  Və əvvəllər çox gözəl idi!
  
  Ancaq Fortune qayası da çox şey bilir,
  O, savab verəcək, bunu bil ki, kasıblara.
  Qızın yaylığı göz yaşlarından islandı,
  Təhlükəli qonşulara uğursuzluq!
  
  Amma döyüş ruhu eşşək deyilsə,
  Və siz qorxmadan cəsarətli ola bilərsiniz.
  Əbədi tutulmayacaqsan, inan mənə,
  Axı, qatilin özü qalib gələcək!
  
  Həyat bir maneə yolu kimidir
  İnanın, son son deyil.
  Yaxşı Məsih Allahın izzətinə,
  Qoy Rəbbimizlə bir olaq!
  
  Axı, elfinizm sağlam, dürüst bir ruhdur,
  Bütün insanlar üçün yaxşılıq etmək arzusu!
  Kainatın məşəli sönməsin deyə,
  Zəkanıza, hazırcavablığınıza və cəsarətinizə zəmanət verin!
  Döyüşçülər çox gözəl və gözəl oxuyurdular. Və ən böyük zəkaları ilə parlayırdılar. Gözləri isə qiymətli daşlara bənzəyir.
  Və son dərəcə parlaq şəkildə parıldayırlar.
  Döyüşçülər çox inadkar xasiyyətlərini nümayiş etdirdilər. Və bədənləri sözün həqiqi mənasında ilan kimi qıvrılırdı. Burada həqiqətən də yazılı gözəlliklər demək olar.
  Beləliklə, onlardan biri onu götürdü və düyməni basmaq üçün uzun və çevik dilindən istifadə edərək ork vurdu. Və çox təsirli və ölümcül bir təsir olduğu ortaya çıxdı.
  Və raket uçdu və bir çox düşmənə dəydi, Putinin bir çox ayısını məhv etdi. Və bu, sadəcə dağıdıcı və olduqca təsir edici bir təsir idi.
  Başqa bir gözəl mirvari dişləri ilə məftili götürüb sıxdı, bərkitdi. Və onun necə bir dili var, o qədər güclü və eyni zamanda son dərəcə çevik və aşındırıcıdır.
  Və partlayıcıların necə partladığı və dərhal Putinin ayılarının onlarla tankı atılaraq aşdı. Və keçəl Fürerin orkları olan bu maşınlar alovlandı. Və onlar od kimi yandılar və tanklarda öldürücü və dağıdıcı qüvvə ilə sursatların partlaması başladı. Və sandıqlar büküldü və Putinin bütün döyüşçülərinin toplarını döydü.
  . FƏSİL Љ 11.
  Qızlar yenidən oxumağa başladılar, bunu böyük həvəslə etdilər;
  Elf döyüşçüsü olan hər kəs döyüşçü doğulur,
  Belə oldu - qorilla daşı götürdü!
  Sizinlə seçilmiş döyüşçü legionu var,
  Və ürəkdə alov şövqlə yanır!
  
  Oğlan yuxuda pulemyot görür,
  O, tankı Limuzindən daha çox sevir...
  Bir qəpiyi nikelə çevirmək istəyən,
  Beşikdən anlayır ki, hakimiyyət hökm sürür!
  
  Bəli, digərini bil, yolumuz yoxdur,
  Gücün zirvəsinə qalxmağa çalışın...
  Uduzanların yalnız sıfırları var -
  Və qamçı məyus kürəklərdə oynayır!
  
  Bəs nə istəyirsən, zəiflik ölümcül günahdır,
  Və həyat bizə öyrədir - hamını cəsarətlə fəth et!
  Ona görə də kişinin qılıncı var,
  Nəhəng aslanı məharətlə yetişdirmək üçün!
  
  Unutma Allah zəifləri sevməz,
  Kim iradəsi və qorxusu ilə cəsarətlə maşın sürər...
  Qüdrət ona süngü göndərəcək,
  Kim ölübsə, cənnət qoynunda bir saraydır!
  
  Bir mahnı ilə gözəl qalib gəlmək lazımdır,
  Ancaq bilin ki, döyülsəniz, göz yaşları sizə kömək etməyəcək!
  Yaxşılıq üçün ailə kazarmada bir ordudur,
  Baxmayaraq ki, komandir Ata sərt və sərtdir!
  
  Və nə mükafat - bütün dünya olacaq,
  Belə bir şeyi təsəvvür etmək mümkün deyil!
  Biz kainatın genişliyini fəth edəcəyik,
  İnanın, ölməz olmaq da mümkündür!
  
  Mübarizədə sadəcə hikmət göstər,
  Və sıxılırsa, itirməyin...
  Qansız tikə bilməzsən,
  Həyat yoldaşının dünyaya gətirəcəyi evin təməli!
  Mariya Kolesnikova əsasən gözəl elflərdən ibarət belə böyük və qlamur orduya ümumi komandanlıq edirdi. Və haradasa kök, bığlı, keçəl diktator qəzəblənməyə davam etdi. Onun əyləncəsi axtarışlar zamanı qadınların necə soyunduqlarına casusluq etmək idi. Həm də ədalətli cinsi çılpaq dabanlarına vurdu. Bu tiranı əyləndirdi.
  Mariya onun mətanətli caynağından xilas oldu və onun ordusu irəliləyən orklarla şiddətli vuruşdu, bunu böyük qəhrəmanlıqla etdi.
  Və elf döyüşçüləri daha böyük acı və qəzəblə döyüşməyə başladılar.
  Xaşxaş rəngli saçlı bir elf qızı onu götürdü və qırmızı məmə ilə düyməni basaraq geri çəkilməyən tüfəngdən atəş etdi. Nəticədə, raket partladı və tüklü ayılara dəydi, onları müxtəlif istiqamətlərə səpələdi və Putin ordusunun əsgərləri parça-parça oldu.
  Döyüşçü dişlərini açaraq güldü və oxudu:
  - Mən dünyanın ən güclü qızıyam,
  Və pis əjdaha tualetdən doymuşdur!
  Və onun gözləri parıldadı və bir daha böyük sehrli gücün ildırımlarını buraxdı. Və Putinin ayıları yenidən nəzərəçarpacaq dərəcədə zərər gördü.
  Digər döyüşçü qız da tərəddüd etmədi. Və onu götürdü və çılpaq ayaq barmaqları ilə joystik düyməsini basdı. Və mufta işlədi, orkları raketlərlə vurdu.
  Və belə bir təsir son dərəcə dağıdıcı və dağıdıcı oldu.
  Elf qız oxudu:
  Məhv etmək ehtirasdır
  Orklar pis gücdür,
  Keçilərin gücü başqalarının qanını içdi,
  Və elflər arasında sevgi hökm sürür!
  Cazibədar insanlardan başqa bir qız bununla razılaşdı:
  - Bəli, biz elflərin möhtəşəm sevgisi və tam ailə harmoniyası var!
  Qızlar onu götürdülər və çılpaq, kəsikli ayaqları ilə məhv olmaq üçün öldürücü hədiyyələr atdılar. Və onlar Putinin ayılarından ibarət bütöv bir batalyonu parçaladılar.
  Qız qeyd etdi:
  - Putin qanlı tirandır!
  Digər elf başını tərpətdi:
  - Çox məkrli və təkcə bu həyatda deyil, əvvəlki padşahlıqda despot idi!
  Və elf döyüşçüləri onu götürüb bir ağızdan oxudular;
  Cəsarət çəkici döyünür damarlarımda,
  Beləliklə, sərt müharibə başlayır!
  İradəmiz monolit kimidir,
  Parlaq, sonsuz ölkə!
  
  Onun üçün ürəklər bir oyun kimidir,
  Ən yaxşı əsgər çağırışı yoxdur!
  Tale iynə kimi sancsa da,
  Ancaq dost sadiq qumbaradır
  
  Ağrı da bizə yoldaşdır, heyf,
  Ümidsizlik içində dostlarımızı itiririk!
  Və bəzən yalnız bu qədər uzun müddət şanslısan,
  Amma inanın, qartallar tutuquşu deyil!
  
  Düşmənlə hesabımız var,
  Çox qəzəbli və qorxunc!
  Günəş alnını dəbilqədən bişirir,
  Dünyada yaşamaq nə qədər çətindir!
  
  Təəssüf ki, seçim şansımız yoxdur,
  Uğur bizi bir zolaq kimi bükür!
  Yaxşı, bəs Allah? Allah vecinə deyil -
  İnsanlar milçək kimi ölür!
  
  Ancaq bütün dünyada həmişə şans var,
  İgid olanla, güclə dost olanladır!
  
  İnancımız, vicdanımız, cəsarətimiz, namusumuz,
  Gölməçəyə donuz kimi ilişməmək üçün!
  Qalx, suyu silkələyin,
  Kainatı yaradanlara baş əyin!
  
  Hesabda kiçik sıfırlar yoxdur,
  Tək bir peşəni fəth etmək üçün!
  Siz nail olacaqsınız, bu adam bilir
  Və uğur və tezliklə tanınma!
  Uca bir padşah kimi ol
  Şərəfsiz hökmlər çıxarmaq!
  İndi hava, çətin döyüş,
  Bu da nə təhsildir!
  Göyün rəngi məftunedici mavidir,
  Şərin tüstüsü əmələ səpdi!
  
  Amma görürəm ki, düşmən yanır,
  Onun təyyarəsi meydançaya düşdü,
  Nə sevinc, xoşbəxtlik üzü,
  Təbiətdə şahin olaraq qalırıq!
  Qızlar gözəl oxudular, heç nə demək olmaz. Və təəssürat yaradır.
  Yaxşı, orklar indi nə götürəcək və alacaq? Və onu bir nikeldə alacaqlar.
  Qadın döyüşçülər pulemyotlardan çox cəsarətli və aydın şəkildə atəş açır. Onlar dəqiqdir və üstün gücə malikdirlər.
  Onlardan biri məhvetmə hədiyyəsi olan bir noxud götürdü və çılpaq barmaqları ilə onu işə saldı. O, Putinin bir çox ayısını götürüb partladıb.
  Sonra ehtirasla oxudu:
  - Biz qalaktikanın uşaqlarıyıq,
  Elflər praktik olaraq...
  sikə bilərlər
  Yaxşı, uçmağa başlayacaqlar!
  Və döyüşçü çılpaq dabanı ilə öldürücü partlayıcı paket atdı. O, başını kəsdi və böyük dağıntılara səbəb oldu. Və o qədər ork öldürüldü ki, saymaq mümkün deyildi.
  Bunlar məftunedici və gözəl xalqı təmsil edən qızların hərəkətləridir. Və əsl möcüzələr göstərməyə qadirdir. Belə qızlara və mirvarilərə qarşı orklar bəlada olan ayı kimidir. Amma döyüşçülər, təbii ki, döyüşə hazırdırlar və daha çox göstərəcəklər.
  Xüsusilə çılpaq, yuvarlaq, çəhrayı dabanları qaşınırsa və orkları xüsusi olaraq vurmalı olsalar da.
  Və əlbəttə ki, qızlar mahnı oxumadan edə bilməzlər. Və onların səsi heyrətamizdir;
  Kainatı maraqlı bir şəkildə necə idarə etmək olar,
  Baxmayaraq ki, siz insanlar başa düşə bilməzsiniz!
  Bu mənim indi çağırışımdır -
  Kinodakı bütün cəfəngiyatları reallığa çevirin!
  
  Kağızdan ulduz gəmiləri qurun,
  Və gülüşlə kvazarı vurmaq üçün azmışdan istifadə edin!
  Pilotların dərhal konfet ola bilməsi üçün,
  Günəşin yerinə isə qızıldan hazırlanmış samovar!
  
  Hər şey insanlığa tabe oldu,
  Xəyallarımı gerçəkləşdirdi!
  Əlbəttə, hər şeyə qadirlik təhlükəlidir,
  Gözəlliyin ölçüsünü bilmədiyin zaman!
  
  Sən skripkaçı, rəssam doğula bilərsən,
  Və ipləri necə qırmağı öyrənin!
  Ancaq düşüncələr təmiz işıq olmalıdır,
  Mərhəmət və lütf tökmək üçün!
  
  Təbii ki, bir hərəkəti proqnozlaşdırmaq çətindir.
  Bilmirəm, atacağam!
  Onlar ulduz kremli tort şəklində gəlirlər,
  Və toplu bir qızın görünüşü parıldayır!
  
  İxtira et, sonra fantaziya qərar verir,
  Siz sadəcə fanilər bunu dərk edə bilməzsiniz!
  Termokvark sintezi baş verir,
  Princeps nə edə bilər - bir iplik plazma kimi qıvrılır!
  
  İstədiyiniz dünyanı yaradın,
  Qoy fırtınalı akkordeon çalsın!
  Xəritədə qaynar nöqtələr olmaması üçün,
  Belə ki, o yaradılış ağrıları unudur!
  
  Unutmayın ki, siz də Allahın övladlarısınız,
  Oğullarına yaratmağı kim öyrətdi!
  Ədalətli, yeni sifariş vermək,
  Ovçu haradasan, amma oyun ölümsüzdür!
  
  Sevdiklərinizi sevin, İsaya hörmət edin,
  Hamımız üçün yaxşılıq etməyə çalışın!
  İnsanın çuxurda qalmaması üçün,
  Kompüteri çisellə məhv etməmək üçün!
  
  Gəlin əl sıxaq - deyək
  Xoşbəxtlik olacaq - başqa cür ola bilməz, inanın!
  Axı biz belə vətənpərvər insanlarıq,
  Nə yırtıcı heyvan qorxudan sızıldayacaq!
  
  Vətəni qorumaq bizim müqəddəs borcumuzdur,
  Hər şeyə qadir olmaq üçün zəmin yaratmaq üçün!
  Kainatların çiçəkləri yaratmaq üçün,
  Elflərin gücünü və ordusunu gücləndirməliyik!
  Qızlar böyük hiss və təvazökarlıqla oxudular. Onların sözləri gözəl mızıldanırdı. Və sözün əsl mənasında parıldadılar.
  Ancaq bütün elflərin belə xoşbəxtliyi yox idi. Onlardan biri orklar tərəfindən tutuldu.
  Beləliklə, Putinin ayıları qızı rəfin üstünə çəkdilər. Gözəlin qollarını zəncirlə büküblər. Sonra gözəlin çılpaq, kəsilmiş ayaqlarına böyük bir ayaqqabı asıldı. Və elfi çarxın üstünə uzatdılar. Və qız hər hansı bir ağrıdan cırıldadı.
  Orklar onu çılpaq kürəyinə qamçı ilə döyməyə başladılar. Və çılpaq, gözəl, qaralmış ayaqlarının altında od yandırdılar. Və gözəlliyi həqiqətən və vəhşicəsinə vurmağa başladılar.
  Qız çox əziyyət çəkdi, amma dözdü. Sonra Putinin ayıları əzələli bədənə malik gözəl, çox seksual və çılpaq qızın çılpaq ayaq barmaqlarını qırmağa başladı.
  Qız dözülməz ağrıdan qışqırdı. Ancaq sonra birdən susdu. Və inildəmək əvəzinə onu götürüb oxumağa başladı;
  Mən Elf Ananın gənc döyüşçüsüyəm,
  Qüdrətli ölkə, bütün ölkələrin vətəni...
  Kainatda bundan gözəl vətən yoxdur,
  Ağıllı adam dağın altında qalstuk bağladı!
  
  Pioner olmaq sevinc və çağırışdır,
  Axı bu o deməkdir ki, sən vətənin xidmətçisisən.
  Və kainatı artıra bilərsiniz -
  İblis-şeytanın hiylələrini məhv etmək.
  
  41-ci ildə yay gələndə,
  İyun gurultusu bizim üçün gurultuludur...
  Biz bölgənin kasıb olmasını istəmirik,
  Xoşbəxtlik üçün inanın - Vətən yaradıldı!
  
  Qız və mən pusquda pis orkları gözləyirik,
  Bundan əvvəl bir pulemyot aldıq.
  Və Putinin dəli qıcıqlanmasına,
  Komandamız ayıları uğurla məğlub edir!
  
  Qız yoldaşları yalın ayaqları kobud oldu,
  Artıq qar çılpaq altlıqların altına dəyir.
  Soyuq və dodaqlar mavi oldu,
  Ancaq müqəddəs atəş ruhumuzu isidir!
  
  Düşmənlərimizin ölçülərini bilmədən vururuq,
  Biz sizə gecə-gündüz dinclik vermirik!
  Qumbaralar eşelonlara bir dəstə halında uçur,
  Və snayper tüfəngi olan zabitlər.
  
  Pis orklar heç yerdə dəstək tapa bilməz,
  Pioner, igid dəstəmiz...
  Qabil, dağları kəsmək lazımdırsa,
  Budur Putinin tankları şam kimi yanar.
  
  Xalq qəzəb içində toplaşdı -
  Ədalət, cəsarət və şərəf üçün.
  Fırtına dənizində heç bir rif yoxdur -
  Hansı bizi oturmağa məcbur edərdi!
  
  Orklinə girdik, komsomola girdik,
  Bütün dünyada qızlarla ayaqyalın ayaq basmaqdan!
  Cənnət mayında qalib balı nəfəs alırıq,
  İndi bizim parlaq uğurumuz əbədi oldu!
  Doğrudan da, belə bir qızı işgəncə ilə belə asanlıqla sındırmaq olmaz. Baxmayaraq ki, cəllad qəzəblə onu qamçı ilə qamçılayır. Amma bu, həqiqətən də kifayət deyil. Və beləliklə, ork kamindən qırmızı-isti məftil çıxarır.
  Gəlin qıza yazığı gəlmədən, vəhşi qəzəblə qamçılayaq. Və bunu çox sərt və aqressiv etdi.
  Lakin elf qız sınmadı və daha böyük hiddət və həvəslə oxumağa başladı;
  Arxasında Samanyolu olacaq,
  Həyatda ilk addım vacibdir!
  Yenə kainatın üstündə görürsən,
  Qəzəbli hücumların qasırğaları!
  Xor...
  Və döyüş yenə davam edir,
  Hiperplazma atəşi qaynayır!
  Elflərin padşahı çox gəncdir,
  Şüalarla zərbələr!
  
  Kainatın hər tərəfinə,
  Biz atalardan Allahdan güclüyük,
  Hər şeyə qadir olanın təbiət üzərində gücü,
  Döyüşçülər teoplazmadan istifadə edirlər.
  
  Xor...
  Və döyüş yenə davam edir,
  Hiperplazma atəşi qaynayır!
  Elflərin padşahı çox gəncdir,
  Şüalarla zərbələr!
  
  Göydən lütf gözləmə,
  Axmaq olanlar sıfır alacaqlar!
  Biz şərəflə ölənləri dirildəcəyik,
  Elmin bütün sahələrinə gedən yollar var.
  
  
  Keçmişdə isti və qar yağışı,
  Dünya yoxsul və zəngin idi.
  İndi hər hansı bir yaradıcı,
  
  
  
  Və döyüş yenə davam edir,
  Və ürəyim sinəmdə narahatlıq hiss edir,
  Elflərin padşahı çox gəncdir,
  Və gənc noyabr qarşıdadır.
  Elflərin padşahı çox gəncdir,
  Və gənc noyabr qarşıdadır.
  
  Və döyüş yenə davam edir,
  Və ürəyim sinəmdə narahatlıq hiss edir,
  Elflərin padşahı çox gəncdir,
  Və gənc noyabr qarşıdadır.
  Elflərin padşahı çox gəncdir,
  Və gənc noyabr qarşıdadır.
  Qız heç vaxt rəfdə sınmayıb. Lakin elf snayper orkun mədəsinə öldürücü güllə vurdu. Və ölümcül bir yara aldıqdan sonra boğularaq ölməyə başladı.
  Başqa bir qız atəş açıb Putin ayının başını deşdi və o, yıxıldı.
  Budur, tanklardakı elflər, qızlarını götürüb azad etdilər. Və çox gözəl olduğu ortaya çıxdı.
  Döyüşçülər isə çılpaq ayaqlarının köməyi ilə düşmənə belə dağıdıcı ölüm hədiyyələri atmağa başladılar.
  Bəs orklar? Onlar üçün elflərlə döyüşmək çox çətindir . Və həqiqətən də buynuzlarına təpik vururlar. Və bir çox ork qəbirə və cəsədlərə düşür.
  Odur ki, qızlara qarşı çıxmayın, Putinin ayıları, əks halda məzarda qalacaqsınız.
  Qızlar enerjili və ifadəli hərəkət edirlər. Bu döyüşçülər dünyanın taleyini bir anda həll edə bilərlər. Və onların çılpaq, yuvarlaq dabanları çox çəhrayı və gözəldir. Bəzi gənc elflər hətta acgözlüklə ayaqlarını yalayır və görünməmiş cəsarət və eyni zamanda ehtiras nümayiş etdirirlər.
  Və mən böyük təzyiqlə hərəkət edirəm. Bu qızlar həqiqətən yenilməzdirlər.
  Əgər onlar oxumağa başlasalar, ayı məyus halda nərildəyir;
  Azad olduğun ölkə,
  Hər bir Rəbbin proletar olduğu.
  Rubl və nikelə çevrilirsən,
  Qışda qar yağışlarında solaryum var.
  
  İçində kommunizmin parlaq, qırmızı bayrağı var -
  Hansı ki, bizə ölümsüzlük vəd edir!
  Vətən sevgimizi şeirlə ifadə edək -
  Xoşbəxtlik əbədi olacaq, inanın!
  
  Liderlər bəzən fərqli olur...
  Hər rəhbər müdrik Stalin kimi deyil.
  Ancaq hər birimiz həmişə qəhrəmanıq,
  Həm ağıl, həm də iradə güclənəndə!
  
  İgid baharın son ayında,
  Əsgər Fraqanı alaraq müharibəni bitirdi .
  Mələklər kimi Vətənə sadiqik,
  Bizə əmr verildi - döyüşçü geri addım atmır!
  
  Əgər ölüm gəlibsə, keçin,
  Və Rəbb cənnətə uçur, orda sıra ağacları var ...
  Ruhumuz əbədi olaraq yuxarı qalxacaq,
  Qüdrətli zirvələri fəth edəcəyik!
  
  Axı ölümdən sonra həyat yenə çay olur,
  Orada meteor gəmisi kimi üzürük!
  Müqəddəs Allahın Anasının çağırışları,
  Məğlubiyyətə və rüsvaylığa dözməyə cəsarət etmə!
  
  İmperiya, çünki o, Allahın işığıdır,
  Uca Tanrı elflərə hökmranlıq etməyi əmr etdi!
  Xoşbəxt illərimizin sonu olmayacaq,
  Xidmətdə heç bir məhdudiyyət yoxdur - bel çantanızı sıxın!
  
  Elflər birlikdə bizim şüarımızdır -
  Müdrik hakimiyyətə tabe olan bir insan olun!
  Dünya teatrı aktrisalarla doludur,
  Biz cəhənnəm qəzəbinin çənələrini parçalayırıq!
  Qızlar gözəl oxuyur və mələk və eyni zamanda şeytan xarakterlərini nümayiş etdirirlər.
  Onlar belə mübarizə aparırlar. Helikopterlərdən qatil hava topları atılır. Və Putinin ayılarının mövqelərini parçalayırlar. Və bu orklar acımadan ölürlər.
  Bu, ölənlərin sayıdır.
  Bunlar cəsur qızların döyüşləridir. Onlardan biri onu götürdü və qırmızı məmə ilə killer düyməsini basdı. Və sonra Putinin ayılarına uçdu, çox dağıdıcı və dağıdıcı bir mərmi. Hansı ki, bu düşmənlərin çoxunu öldürdü.
  Cəsur qızlar belə döyüşürlər.
  Lakin elf gəncləri də ümidsizcəsinə və böyük əzmlə döyüşürlər. Onlar isə düşməni əzib Putinin ayılarını öldürürlər.
  Gənc döyüşçülər bunu çox soyuqqanlı və hazırcavab edirlər. Və bütün bunlar təsirli şəkildə edilir.
  Hər şey necə gözəl və sərin görünür.
  Lakin gənc elf orklara pulemyotdan atəş açdı. Onları heç bir mərasim olmadan biçdi və oxumağa başladı;
  Rəfiqəm haqqında düşünürəm
  Hansı ki, şeirin bir parçasını vurğulayırdı.
  Qışda Elfinini keçək -
  Seçim yoxdur, yəni dilemma yoxdur!
  
  Onunla, soyuqda belə, ruhum işıqlıdır,
  İstidə bahar sərinliyi gətirir.
  Əllər güclü avar tutur,
  Qar fırtınasından əvvəl çayda üzün.
  
  Payız yağışı damlayanda,
  Qırmızı lüksdə qızıl ağaclar.
  Sənin öpüşün məni titrədir -
  Qızın isə ağ saçları buruqdur.
  
  Dost ayaqyalın yarpaqların arasından qaçır,
  O, gözəldir - yay şahzadəsi kimi.
  Gölməçələrdə bir sillə - bulaqla sıçramaq,
  Qoy sevgi ehtirasımız ucalsın!
  
  Kədər və kədər bizə toxunmaz,
  Göydən xəyal edən bir ulduz alaq!
  İndi mən taxtda bir padşah kimi dayanacağam -
  Və işığın hüdudsuz əməlləri...
  
  Çöldəki qız mənim üçün papatya seçir,
  Cavab olaraq onun üçün bir zənbil seçirəm.
  Həyəcandan sərxoş olsa da, şərab kimi -
  Sevgidə tutuquşuya oxşamayın!
  
  Gəlin bu romantikanı gitara ilə oynayaq,
  İnsanlar sevincin nə olduğunu bilsinlər!
  Qoy doğulan xoşbəxtlik çatdırsın -
  Və pis ifritə qocalığı gəlməyəcək!
  
  Qızla qucaqlaşıb getdik,
  Tələskənliyə və hirslənməyə ehtiyac yoxdur.
  Bəzən müharibədən qaça bilmirsən, anla,
  Bütün illər mavi ola bilməz!
  Elf ailəsindən olan gənclər isə mahnı oxuya və döyüşə bilərlər. Yalnız onlar, təbii ki, zərif cinsdən fərqli olaraq, ayaqyalın mübarizə aparmaqdan utanırlar.
  Bununla belə, kişi elflərin üzləri qızların üzləri kimi çox zərif və qırmızı, tüksüzdür. Və deməliyəm ki, bu, əladır. Burada belə sərin, ayaqyalın komanda var.
  Döyüşçü qızlar sərin və anlaşılmaz akrobatikalarını nümayiş etdirirlər. Ancaq bu, əlbəttə ki, hamısı deyil. Nağılda deyiləsi, qələmlə təsvir olunmayan şeyləri deməyi bacarmalıdırlar.
  Amma onlardan biri göbəkdən istifadə edərək vurur. Orijinal və gözəldir.
  Və napalm kimi çox dağıdıcı və çox yanan enerji axınları buraxılır.
  Qızlar bir şey göstərsələr, bu, Putinin ayılarının tabutu olacaq.
  Amma gənclər çox şey göstərə bilirlər. Xüsusilə də əlləri ilə tətiklərə basarsa. Və çox sərin olacaq.
  Və onların başlatdıqları son dərəcə öldürücü və dağıdıcı olur.
  Və gənc çox yaxşı oxuyur;
  Elə bil boz ata minmişdim,
  Hansı eşşək belə hönkürür?
  Şeytan özü bilir ki, insanlar mənimlə qohumdurlar -
  Üsyan edən istənilən ölkə ilə məşğul olacağam!
  
  Şeytanlar pis beyinlərə girdi ,
  Və qəzəbli düşüncələr qaçır!
  Gəlin balansı tarazlayaq - sıfırları bir anda silin,
  Sistemi müsibətlərin uçurumundan təmizləyin!
  
  Hara tullanıram, heç özümü başa düşmürəm,
  Hiperplazmik qasırğa başdan keçdi!
  Özünüzü pisliyə təslim etməyin,
  Beləliklə, şöhrət axını Ay dünyasına tökülsün!
  
  Müharibə aramsız axınla axır -
  Belə bir işğal əsrin elfini gözləyir ...
  Mən məstedici şərab içmək istəyirəm -
  Və dinc şəkildə söhbətin ölçüsü ilə davam edin.
  
  Ancaq bilin ki, zəiflik və cansıxıcılıq keçəcək -
  Xəyallarınızdakı elfi tapsanız, uğur qazanırsınız və çağırırsınız!
  Biz, pionerlər kimi, gəzintiyə çıxmağa çalışırıq -
  Axı, sərin döyüşçü axmaq ad deyil!
  
  Vurub yıxacağam, cəsəd dağı var,
  Düşmən çaşqındır, qaçır və geri çəkilir!
  Məğlubiyyəti tamamlaya bilərik
  Yeraltı dünyasının iti belə ucadan hürür!
  
  Dünyada nə etməliyik - təsəvvür yoxdur,
  Biz doğulduq, sanki napalm beyinə əzab verir!
  Biz həmişə gənclik illəri kimi qalacağıq -
  Cəhənnəmdəki yer isə cənnətdən daha yaxşıdır!
  
  Əsgər nə istəyir? Müharibənin davam etməsi üçün
  Sülh və cansıxıcılıq və beynin zəifliyi ona!
  Düşməni məzara qədər tutacağıq -
  Ancaq bilin ki, döyüşçülərə təslim olmaq üçün çox gecdir!
  
  Nəticə olmayacaq və seçim yoxdur -
  İşi bitirdi və dərhal başqa!
  Axı bu, sadəcə başlanğıcdır, profilaktik qaçışdır,
  Axı hərbi xidmət yaxşı əməldir!
  Təbii ki, elfin mis boru kimi səsi var.
  Gənc yaxşı yatdı. Və çox yaxşı döyüşdü. Və elfləri sevir. Lazım olsa, dilini işlədəcək. Düzdür, bu dünyada qızlar oğlanlardan on iki dəfə çoxdur. Və bu, əlbəttə ki, kişilər üçün əladır. Qızlar özləri bütün qəzəb və təzyiqlə oğlanlar üçün mübarizə aparırlar. Və burada heç nə götürə və ya götürə bilməzsən.
  Bunlar burada qızlardır - kişiləri ovlayırlar. Və onlara qarşı heç nə etmək olmaz.
  Əgər mahnı oxuyurlarsa, onda ...
  Və qızlar belə oxuyurlar:
  Qoy yöndəmsiz qaç,
  Gölməçələrdən zirehli tanklar,
  Damda isə pulemyot var...
  O, bütün orkları parçalayacaq!
  . FƏSİL Љ 12.
  Elflər aləmində cəsur qız Mariya Kolesnikova cəsarətli əmr və əmrlər verməyə davam etdi. O, bunu böyük həvəslə etdi. Bığlı, keçəl başlı tirana lənət olsun.
  Elf döyüşçüləri inadla döyüşməyə davam etdilər. Onlar qəzəblənmiş orkların irəliləməsini dəf etdilər. Və onlar dırmaşmağa və dırmaşmağa davam edirdilər, krampdakı bir qurbağa kimi.
  Qızlar isə düşmənləri atəşə tutub, biçməyə davam edirdilər. Onlar bunu böyük həvəslə etdilər.
  Və elflərin hər vuruşu döşün qırmızı məmə ucundan istifadə edərək bir düyməyə basmaqla müşayiət olunurdu.
  Və qızlar tamamilə ayrıldılar. Eyni zamanda onların çılpaq ayaq barmaqları böyük, ölümcül qumbaralar ataraq Putinin ayılarını parçaladı. Və cırılmış ət yandı və hisə verildi.
  Beləliklə, qızlar onu təmizləməyə başladılar. Və sevinc, mahnılar və böyük həvəs.
  Və eyni zamanda, təbii ki, onlar oxuyurlar;
  Amma güllə ilə deşilmiş döyüşçü yıxılsa,
  Və qız əbədi olaraq dul kimi göz yaşları içində oturacaq.
  Dünyanın ümidsizcə qara olduğunu düşünməyə ehtiyac yoxdur,
  O cənnət məhv olub və pis şeytanın ayaqları altında tapdalanıb...
  
  Əslində ümid var - layiqli taleyi,
  Vətəni müdafiə etmək və uçuruma qalib gəlmək.
  Elfiada hər oğlan güclü döyüşçü olduqda -
  Bilin ki, bu şücaət və ya axmaq kitsch deyil!
  
  Ancaq bəzən cəngavərlərin dəstəyi yoxdur,
  Ordu heç bir hesab bilmir və təzyiq qəddardır.
  Sonra itaətkar tutuquşu olmayacağıq -
  Axı bu, məbədinizdə qurğuşun olmasının ayıbından yaxşıdır!
  
  Kosmik müharibə xüsusi bir şeydir,
  Bunun içində sən robot oyuncağısan, təəssüf ki ...
  Ancaq ordudan olan Elfi döyüşçüləri zadəganlığı tanıyır,
  Hansı ki, tabutlarda uzanmağa sığmırdı.
  
  Göydəki qəribə ulduzların fraqmentləri almazdır,
  Onlarda ruhun hər göz yaşı var...
  Sınayın, istedadlarınızı göstərin,
  Daha yaxşısı, ildırım sədaları altında oxuyun və rəqs edin.
  
  Payız vaxtı - yazın solduğu yerdə,
  O, ecazkar gözəlliyi ilə valeh edir!
  Bu şeirdə oxunan Elfim olsun,
  Onunla ayrılmaz bir ana ölkə kimi!
  
  Qıza son öpüşü göndərirəm,
  Mən öləndə sən gözəllik ağlama...
  Götürək, inan Orklin, may ayının gur çiçəyi altında,
  Və canavar ork cəllad qurbanı olacaq!
  Qızlar, deməliyəm, əla oxudular. Və onlar bu orkları böyük güc və dişi canavarların ehtirası ilə döydülər. Onları məhv etdilər.
  Və çəkiliş zamanı çılpaq, yuvarlaq, çəhrayı dabanlardan istifadə edirdilər. Qızlar son dərəcə enerjili hərəkət etdilər. Və gözəllərin çılpaq barmaqları məhv hədiyyələri atdı.
  Belə qızlara heç bir qüvvə müqavimət göstərə bilməz. Onlar parlaq və kosmik oğurluq edirlər. Və eyni zamanda, çılğın və parlaq gücün olduğu elflər.
  Qırmızı nipples ilə bazuka düymələrini basaraq dağıdıcı hərbi əməliyyatlara aparırlar. Və səni vuran kimi orkların bütün səngəri dağılacaq. Bu qızlar super sinifdir. Və necə işə başladılar.
  İndi çılpaq ayaq barmaqları yenidən qumbaraatanları ataraq böyük dağıntılara və dağıntılara səbəb olur.
  Bu qızlar sözün əsl mənasında hər şeyi edə bilər. Və hər hansı bir tüklü armadanı süpürəcəklər.
  Budur, zümrüd saçlı bir qız, qırmızı məmə ilə düyməni basaraq düşməni necə götürəcək və vuracaq.
  Məhv indiki məqam uçur və parçalanır və Putinin ayılarını güllələyir.
  Qızlar yenə mahnı oxuyub dişlərini açır;
  Elfiyanın genişlikləri - gözəl, əziz,
  Hardadır qar inciləri, okeanların büllurları...
  Və elf əsgərləri və general birləşdi -
  Dövlətin simvolu isə qartaldır - bizim pravoslav çarımız!
  
  Yay keçdi, payız gəldi,
  Ağaclar geyinib, onların dəbdəbəsi padşahların paxıllığıdır.
  Nurlu vətənim cənnətdən də şəndir,
  Elf üçün ədalətli həyat verəcəm.
  
  Deməli, payız gözəldir ancaq şair anlayır
  Kasıbların damarlarını çıxarmaq üçün vergidən istifadə etməyə ehtiyac yoxdur...
  Tanrıdan pulsuz bir hədiyyə: bənövşəyi və al qırmızı
  Günəş yarpaqların üzərinə düşəndə qızıl solur.
  
  Çiçəklər solur, daha parlaq və gözəl olur,
  Yarpaqlar şahzadənin gur xalçası kimi düşür,
  Budur payız kolluğunda yaqutlu zümrüd broşu -
  Uca rəssam yaradılışın naxışını çəkmişdir.
  
  Və hər vuruşda bunlar Rəbbin fırçalarıdır,
  Mən sevgi və ideal yaratmaq arzusunu görürəm...
  Amma qəribədir ki, xalqımız az qala cəhənnəmdə yaşayır,
  Və maliyyə despotu qanadlarımızı amansızcasına bağladı.
  
  Yerimiz donuz yağı kimi tüklü və yağlıdır,
  Dərinliklərdə və filiz mədənlərində kifayət qədər var.
  Ancaq pis oliqarxlar üçün hər şey kifayət deyil,
  İnsanları soyublar ki, hər şey ehtiyacın dabanı altındadır!
  
  Bəs buna dözmək Rəbbin istəyidirmi?
  Axı Allah Yer kürəsini ona görə verib ki, onun üzərində yaşlı-cavan insanlar işləsin.
  Axı, Rəbb Məsihin qarşısında - hətta padşah da yoxsullarla bərabərdir -
  Kainatın Yaradanı əclaf quldurla çarmıxa çəkildi.
  
  Cavab verin, mələklər, ədalət haradadır?
  O uşaqlar aclıqdan ağlayıb ölür, qocalar...
  Pis burjuaziyanın hədiyyələr və mərhəmətlə həddindən artıq olması...
  Daha mehriban olanlar isə ancaq qabarıqlıq və borclarla qalır!
  
  Amma göydən cavab gəlmədi,
  Allah yəqin ki, belə şeylərin baş verməsinə icazə verdiyi üçün bəladadır...
  Amma həqiqət budur ki, mübarizə həyatı bizim üçün cənnət edəcək,
  Və hətta zəncirli usta da əbədi xoşbəxt ola bilər.
  Bu qızlar çox gözəl oxuyurlar. Və onların səsləri buz sarğılarının səsi kimi parıldayır. Bunlar həqiqətən qadınlardır.
  Və onların səsləri, əslində, almaz axınlarına bənzəyir. Əgər səni vursalar, onda bunun böyüklüyünü təsəvvür edə bilərsiniz.
  Buradakı döyüşçülər öz transsendental və nəhəng səviyyələrini - kosmos dövrünü göstərirlər. Əgər bunu edərlərsə, onda hər şey daha ciddi və kobud olacaq.
  Qızların ayaqyalın, kəsikli ayaqları isə hərəkətdədir. Və böyük, dağıdıcı qüvvə ilə ölüm hədiyyələri atırlar. Və bunu lazımsız mərasim olmadan edirlər.
  Bunlar burada qızlardır - super səviyyə !
  Və çılpaq, çəhrayı dabanlar məhv noxudlarını atır. Və hər şey çox gözəl və əsas olacaq.
  Qızlar isə qırmızı döş məmələri ilə düymələri basır və orkların mövqelərini məhv edən raket atıcılarını işə salırlar. Və bunu lazımsız gecikmə və mərasim olmadan edirlər.
  Bundan sonra qızlar yenidən oxumağa başlayırlar;
  Dənizdən qar inciləri - parlaq parıldayır,
  Çovğun quzuların qıvrımlarını fırlatacaq...
  Vətənimiz qranit inancdır,
  Düzünü desək, orklar qorxulu deyil!
  
  Metalın cingiltisi, rulonların cırıltısı -
  Tanklar Elfia sərhədlərindən keçir!
  İti süngülərdən bir silsiləsi quraq,
  "Hurray" qışqıraraq hücuma keçdik!
  
  Boynunda şəfəq rəngində qalstuk,
  Biz döyüşə bir ideyadan ilham verdik.
  Yalnız bir seçim var - qalib ya da öl,
  Burada qırmızı bayraq redotun üzərində dalğalanır!
  
  Solğun dodaqlar, çovğun əsdi,
  Tutulan qızın əlləri bağlı idi...
  Oh, tale necə amansızdır,
  Acı soyuqda ayaqyalın iskeleyə!
  
  Ancaq bir döngəyə düşmək istəmədim,
  O, güc topladı və almanlara yapışdı.
  Yer üzündə bizdən güclü heç kim yoxdur,
  Sənin rəzil lütfünə ehtiyacımız yoxdur!
  
  O, boğazını dişləyərək öldü,
  Elf qızı Tanya Krasnovadır.
  Amma yol bizi Orklinə aparacaq,
  Gəlin, zorakılıq olmadan yeni bir dünya quraq!
  
  Neçə qardaşım öldü
  Bütün könüllülər, sadəcə oğlanlar.
  Ayaqyalın kasıbların qabaqcılları üçün -
  Axşam yeməyi üçün səhər yeməyi qabığı!
  
  Orklin yaxınlığındayıq , tezliklə zəfər gələcək,
  Komsomol işarəsi sinənizi işıqlandırır!
  Çəkmələr çox dar olsa da, öyrəşmədiyim üçün,
  Ancaq may ayında xoşbəxtliyin rəngi ilham verir!
  
  Fuhrer cəhənnəmdədir, qasırğa söndü -
  Sevinc gəldi, uşaqların gülüşləri eşidilir!
  yeraltı dünyanın küllərində yatır ,
  Və Vətənin üstündə - Qırmızı Günəş!
  Qızlar şən və hiddətlə belə oxuyurlar. Və onların səsləri çox gözəl və parıldayır. Çaylar kimi. Ya da fəvvarələr səmaya axır . Və belə qızlar müxtəlif ölkələri fəth edirlər. Onların belə bir şücaəti və əhatə dairəsi var.
  Ninja ailəsindən bir elf peyda oldu. Əlində iki qılınc tutur.
  Və döyüşçü onları yellədi. Və Putinin ayılarının dörd başı birdən kəsildi. Və otların üstündə yuvarlandılar.
  Ninja qızı onu götürdü və çılpaq barmaqları ilə bumeranq atdı. O, uçdu və təcavüzkar orkların başlarını kəsdi. Onları sözün əsl mənasında tamamilə öldürdü.
  Bu, həqiqətən ayaqyalın və aqressiv qızdır. Əgər doğranmağa başlayırsa, onu dayandıra bilməzsən. Və o da zəhərli iynə ilə tüpürəcək. Və ork generalının gözünə dəyir. Və Putinin ayısı tamamilə yıxılır.
  Ninja qız qışqırır:
  Zelenskiyə şöhrət, izzət!
  Tanklar irəliləyir...
  Elf gücünün bayrağı altında,
  Qız hücumdadır!
  Bunlar həqiqətən çox yaxşı qızlardır. Və onların ayaqları çox çılpaq və qaralmışdır. Və aqressiv və çılğın qüvvə ilə ölüm hədiyyələri atırlar.
  Putinin ayılarının silsiləsi kəsildikdən sonra qızlar yenidən oxumağa başlayırlar;
  Müqəddəs, Müqəddəs Məryəm
  O, Xilaskarı dünyaya gətirdi, bizə işıq verdi.
  Ancaq uşaqlarınız qışda ayaqyalın olur -
  Çirkli zirzəmilərdə isə ac sübhlə qarşılaşırıq!
  
  Axı necə oldu ki, dünya şərdən əzab çəkir,
  Çəyirtkə tarlalarından daha çox yoxsulların olduğunu.
  May ayında belə soyuqlar bitkiləri dondurur,
  Ən ümumi cavab budur - kasıbsınızsa, rəqs edin!
  
  Varlıya bir mis qəpik vermək heyf,
  Baxmayaraq ki, onların məmələri ədəb həddinə qədər şişib...
  Onların əsas müəllimi üstümüzdə palıd çubuqdur -
  Ancaq xoruz banlayanda uğultu olacaq!
  
  Rəbb sizə varlılarla bölüşməyi əmr etdi -
  Ölü olmasın və ağlamaq Allahın Eşitməsinə əzab verməsin.
  Kim zəifdir, kömək et - mehriban simalar nişanlardan danışır,
  Əgər mərhəmətlisənsə - cənnətə gedən yolda mayak sönməmişdir!
  
  Ancaq bir çox mamonlar və canlar və xilas daha qiymətlidir,
  Deyirlər ki, qızıl müqəddəsləri alacaq!
  Sələmçinin piyi onun iyrənc üzünü şişirdi -
  Huzursuz bir ürək isə soyuq qranitdir!
  
  Bizə - cüzi insanlara nə dərdiniz var?
  Saraylarda iniltiləri belə eşitmirik!
  Sığınacaq istəyirsən? Sığınacağınız yer olsun
  Həbsxana damının altında!
  
  Niyə verirsən sənə, bizə,
  Zorla nəyi uğurla aldıq?
  Sən heç nə idin və əbədi heç nə,
  Səma sənin üçün verilməyib!
  
  Amma ölüm onlara gözlənilmədən gəldi,
  Uca Yaradanın öyrətdiyi kimi!
  İndi şeytanın yandırdığı yerdədirlər
  Xəyanətkarın əzabdan xırıltı və uğultu olduğu yerdə!
  
  Beləliklə, Uca Tanrının zarafat etdiyinə qərar verdiniz -
  Səxavətlilər ucalacaq deyən?
  Və İsanın özünün mücəssəmə yaradan olduğunu,
  Pis siçanların əşyaları yeyəcəklərini söyləmək səhv idi?
  
  Məryəmin duasını oxumaqla tövbə edin,
  Və diz çöküb tövbə etmək - inilti!
  Qarşınızda uşaq ağlayanda,
  Ayaqyalın qız isə soyuqdan titrəyir!
  
  Sıx və xəsis pul kisəsini götür,
  Gəlin gülümsəyərək bir az pul xərcləyək.
  Sonra Məhəbbət Allahı İsa rəhbərlik edəcək,
  Və bu, qeyri-sabit yola düşməyə imkan verməyəcək!
  Qızlar o qədər gözəl və soyuqqanlı oxuyurlar, səsləri o qədər parlaq və parıldayır ki, sanki əsl, əsl cənnətə girirsən.
  Beləliklə, qızlar çılpaq barmaqları ilə haubitsadan orkları vurdular. Və onlar bir anda əlli Putinin ayısını parçaladılar. Gəlin bu çubuq ayaqlıları doğrayaq.
  Qızlar təbii ki, döyüşkən və aqressivdirlər. Ağızları açılsa, ancaq fit çalmaq olar. Qızların fit səsindən məəttəl qarğalar orkların başına düşür, kəllələrini deşirlər.
  Və belə qarğalar çoxdur və onlar son dərəcə öldürücüdür.
  Qızlar çılpaq, yumru dabanları ilə götürüb limon atırlar.
  Onlar orkların üzərindən uçub Putinin ayılarını kiçik, qanlı hissələrə parçalayacaqlar.
  Elf qız oxudu:
  - Böyük qan çayı var,
  Keçəl başlı Fuhrer saat mexanizmi ...
  Amma ona təslim olmayın
  Və Qabili qaranlığa atın!
  Burada qızlar orklarla məşğul olurlar. Və böyük qəzəb və çarəsizliklə döyüşürlər. Və ən böyük bacarıqlarını nümayiş etdirirlər.
  Amma təbii ki, istənilən döyüşdə mahnının da yeri var;
  Etdiyiniz iş parlaqdır
  Lütf bəşər övladının üzərinə töküldü!
  Müqəddəs Allahı verən sən idin
  Ruh, sevinc, ürək mərhəmət!
  
  Lucifer, bizi Sodoma çevirdi,
  Günahın və qürurun məhsulu!
  Qılıncını Allahın müqəddəs taxtına qaldırdı,
  Və qərara gəldi ki, indi o, hər şeyə qadirdir!
  
  Hər misradan sonra xor;
  İlahi, sən nə qədər gözəl və safsan,
  İnanıram ki, sənin haqqın sonsuzdur!
  Sən öz şərəfli həyatını çarmıxda verdin
  İndi isə ürəyimdə əbədi olaraq acı qalacaqsan!
  
  Sən gözəlliyin, sevincin, sülhün və sevginin Rəbbisən,
  Sərhədsiz, parlaq işığın təcəssümü!
  Çarmıxda qiymətli qan tökdün,
  Planetin sonsuz fədakarlığı ilə xilas oldu!
  
  Daha sonra kupletlər gəlir.
  Üsyankar qəlblərdə şər qəzəblənir,
  Şeytan caynaqları ilə insan övladını qoparır!
  Amma ölüm toz olacaq,
  Və Rəbb həmişə bizimlə olacaq!
  
  İblis Rəbb Allaha qarşı müharibə etdi.
  Düşmən amansızcasına, xaincəsinə vuruşdu!
  Lakin Məsih Şeytanı məhəbbətlə əzdi,
  Çarmıxda həqiqətinizi sübut edin!
  
  Biz qardaşlar bir axın içində birləşməliyik,
  Ürəyinizi, ağlınızı və hisslərinizi İsaya yönəldin!
  Böyük Allah xilas olmağımıza kömək etsin,
  Və əbədi olaraq Rəbbə həmd edəcəyik!
  
  Beləliklə, ruh əbədi rahatlıq tapsın,
  Bütün dünya Rəbbin məhsulunda çalışmalıdır!
  Və əbədi olaraq, Uca, biz Səninlə olacağıq,
  Mən daha çox dua etmək istəyirəm!
  
  Ayaqlarınızı yıxsanız - məxmər mamırdan bir xalça,
  İsa hər hansı bir ağrını dərhal sağaldacaq!
  O, sahili qızıl qumla göndərdi,
  O, həm də Günəşin və sonsuz kainatın sahibidir!
  
  Öz sözü ilə göyləri yaratdı -
  Göyün ulduzlarını böyük bir şəkildə yaydı!
  Yehova gözəlliyi sevir,
  Ona bağlılıq, qorxmadan sədaqət!
  
  Uca Allahsız dostlar yoxdur,
  Xoş üzlərin parlaq ikonaları!
  Ona görə də daha çox istəyirəm
  İsa ət parçası oldu!
  
  Günahlı borcumuza görə Allaha rəhm et,
  Təəssüf ki, Sənə nə vermədik!
  Tövbə vaxtı keçsə də,
  Və artıq çiçəklənən məsafələrin olduğu bir uçurum var!
  
  Ancaq Rəbb öz lütfünü verdi,
  Və dedi - Mən sizi yetimləri bağışlayıram!
  Bilirəm sənə olan borcumu qaytara bilmərəm,
  Ancaq cənnətdə sizin üçün bir yer var!
  
  Nəyə xəyanət etmək mümkün deyil
  Kainatın Rəbbi yaxşı xasiyyətlidir!
  Və pravoslav əlinizlə,
  Bizi pis adamları otaqlara aparır!
  
  Həqiqətən ona yox deyəcəkmi?
  Tövbənizi qəbul edin!
  Səbirlə Ali Cavabı gözləyir,
  Bizi bağışlamaq üçün Onun istəyinə inan!
  
  İşgəncəyə getməyə qərar verdik
  Ruhunuzu gücləndirmək üçün!
  Yıxılanlar üçün başqa yol yoxdur,
  Səninlə əbədi Qüdrətli olmaq!
  
  İndi qurtuluş saatı yaxındır,
  Allah heç vaxt sözündən dönməz!
  Bizimlə nə olacaq?
  Və qanadlı ruhlar uçacaq!
  
  Sən yaratdıqların əbədi qalacaq,
  Kainatın sonsuz və müdrik hökmdarı!
  Məni həyat axarları ilə işıqlandırdın,
  Və sevgimizin gerçək olacağına inanıram!
  Beləliklə, qızlar yaxşı və parlaq, mis kimi səslərlə oxudular. Və çox gözəl görünürdü.
  Elf onu götürdü və çılpaq ayaq barmaqları ilə məhvedici qatil hədiyyələrini atdı. Quduz itlə altı nəfər kimi, müxtəlif istiqamətlərə səpələnmiş Putinin ayılarını öldürdülər. Və düşmənə sarsıdıcı və fəlakətli zərbə endirildi.
  Qız onu götürüb oxudu:
  İnsanlar xoşbəxt olacaqlar
  Xoşbəxtlik əbədi...
  Elflərin gücü var -
  Güc böyükdür!
  İndi qızlar yenə çiyələklərinin köməyi ilə düşməni götürüb dırnaq edəcəklər, o qədər dadlı və şirəli məmə. Və həqiqətən əla gedir.
  Və Putinin bir çox ayıları vəhşi əzab içində yanır. Qızlar isə çox xoşbəxt və aqressivdirlər.
  Və aqressiv orklar onları dayandıra bilməz. Onlar dağıldıqdan sonra onları dayandırmaq üçün heç nə edə bilməzsiniz. Bunlar özlərini göstərəcək qızlardır.
  Putinin ayılarını məhv edən yasəmən saçlı döyüşçü dedi:
  Malyuta kimi pis orklar,
  Mən izsiz məhv edirəm...
  Amma nədənsə dünyada
  Amma nədənsə dünyada
  Xeyirxahlıq qalib gəlir!
  Xeyirxahlıq qalib gəlir!
  . FƏSİL Љ 13.
  Tiraniyaya meydan oxuyan Mariya Kolesnikova komandanlığı davam etdirdi və böyük uğur qazandı.
  Beləliklə, qızlar və elf klanları enerjili şəkildə ork mövqelərinə hücum etdilər. Döyüşçülər öz adət etdikləri kimi, böyük hərəkətlilik və məharətlə hərəkət edirdilər. Onlar kobralar kimi çevikdirlər və Putinin ayılarına zərrə qədər şans vermirlər. Belə döyüşçülər, əlbəttə ki, ən yüksək uçuş və təzyiq sinfidir. Və onlar belə parlaq və aqressiv magoplazmatik enerjiyə malikdirlər. Orklara unikal və aqressiv xasiyyətlərini göstərən qızlar. Onlar sadəcə olaraq möhtəşəm döyüşçülərdir.
  İndi də gözəllərin çılpaq barmaqları ölüm noxudunun ölümcül qüvvəsini atır. Və orklar arasında dağıntı və dağıntı səpirlər. Buradakı döyüşçülər o qədər möhtəşəmdirlər və onların döşləri üzlü və çox bahalı yaqutlar kimi parıldayır. Belə gözəlliklər istər-istəməz bütün orkları qanlı pulpaya çırpacaqlar.
  Budur, çılpaq dabanı ilə düşmənə turşu ilə partlayıcı mişar paketi atmış bir qız.
  O, qaçaraq Putinin ayılarını müxtəlif istiqamətlərə səpələyib, onları parçalayıb.
  Qız qışqırdı:
  Dişi elflər bizə gülümsəyir,
  Qadın elflər sadəcə olaraq birinci sinifdir!
  Sonra səhərə qədər,
  Onların sevgi mahnısı oxuduğunu eşidin!
  Bəli, qızlar, həqiqətən, işə başlasalar, həqiqətən böyük və qarşısıalınmaz güc nümayiş etdirəcəklər.
  Və Putinin ayıları yalın ayaqlarının atılmasından çoxlu sayda ölür.
  Ancaq qızlar daha böyük ruh və şiddətlə oxumağa başladılar;
  Artıq qış gücünü itirir,
  Bahar günəşi doğar...
  Hikmət təbiəti fəth etdi,
  Elmi axtarışda və zəmində!
  
  Axınlar səslənir - qar yağışları əriyir,
  Gümüş xalçanın axar olduğu yerdə.
  May ayında qərənfillər möhtəşəm çiçək açır,
  Və dostluğumuz dağılmayacaq!
  
  Biz təbiətin qızlarını sevirik,
  Yazda göbələklər böyüdükdə...
  Yox, bilirsən hava pisdir,
  Məsihin lütfü necə yağır!
  
  Yazda təbiət canlanır
  Kristal buz bir zərbə ilə partladı.
  Planet, inanıram, cənnət olacaq,
  Qoy heç bir şər alov dünyanı yandırmasın!
  
  Axı hər çiçək bir kainatdır,
  Böcək də yaşamaq istəyir.
  Ən gözəl taleyi yaradılışdır,
  Amma sən yazıq dovşan vəhşidir.
  
  Necə oldu, çox qorxu var,
  Gözəlliyin çox əziyyəti var...
  Bəzən inildəyib Allahdan diləyirik -
  Xoşbəxtlik və xəyallarla bizə kömək edin!
  
  Amma dünyada qəzəb nədir,
  Bizi tornado kimi fırlatmağa başlayan şey,
  Amma Allah cavab verdi - belə
  Ayı kimi tənbəl olmamısan!
  
  Axı bananın özü düşsə,
  Sən hətta şum da qoya bilməzsən.
  Müqəddəslərin üzləri ikonalardan baş əyir,
  Ananas yoxdur - çovdar ək!
  
  Yaxşı, iş uğur gətirir,
  O, ailəmizi daha da gücləndirəcək!
  Ancaq firavanlıq tapmağa tələsmirəm,
  Xəsisliyə ehtiyac yoxdur!
  
  Mükafat gələcək - güc olacaq,
  Biz isə döyüşdə həlak olanları dirildəcəyik!
  Sənə cəza gələcək, Yəhudanı bil,
  Yalan və hiylənin qisasını alacaqlar!
  Qızlar belə oxudular və son dərəcə sərin və gözəl idi. Möhtəşəm üslub və geyimlərini nümayiş etdirən qızlardır . Qızların dişləri isə mirvari kimi parıldayır. Və həqiqətən əla görünür.
  Bu qızlar burdadır.
  Və təbii ki, çılpaq barmaqları ilə götürməkdən və öldürücü və dağıdıcı qüvvə ilə limon atmamaqdan qaça bilməzlər. O, sikişəcək və müxtəlif tərəflər Putinin cırıq ayılarını səpələyəcək.
  Bu, həqiqətən çox döyüşkən və soyuqqanlı bir döyüşçüdür.
  Ancaq ayaqyalın və yarıçılpaq elflər tərəfindən idarə olunan güclü bir bombardmançı onun boyunca üzür.
  Qızlar, deməliyəm ki, çox ayaqyalın və qaralıdılar. Və eyni zamanda onlar da əzələlidirlər. Onlarda çox hirs və həyəcan var. Və onlar ən yüksək və çox mübariz və təkrarolunmaz təbəqəni göstərməyi bacarırlar.
  Və sonra bombardmançının qarnından atılan ağır bomba düşəcək. O, aşağı qaçır və tüklü ork dəstələrinin üzərinə düşür. Və onları partladır və kiçik cırıq parçalara üfürür. Və Putinin ayılarından ibarət bütöv bir batalyon məhv edildi.
  Bu, həqiqətən də ən sarsıdıcı zərbədir. Hansı ki, hər şeyi yandırıb məhv edir. Qızlar orkların bu alçaq və qəddar məxluqlarını belə götürüb şumlayırdılar.
  Qızlar onu götürüb sevinclə oxudular;
  Elf imperiyasında həyat gözəl olacaq,
  Çekist çarın şər ayılarını məğlub edəndə...
  Bəli, Putin şübhəsiz ki, təhlükəli diktatordur,
  Cənnətdən gələn kerublar elflərə döyüşməyə kömək edəcək !
  Təbii ki, hər şeyi uçqunla boğmağa çalışan orklarla təkcə qızlar deyil, elf oğlanlar da döyüşür. Onlar Putinin ayılarını da dəqiqliklə vurur və onları amansızcasına öldürürlər.
  Və eyni zamanda kişi elflər oxuyur;
  Gənc ürəyimi alovlandırmalıyam,
  Şair belə təsəvvür etməkdə acizdir!
  Beş qiymət vermək belə kifayət deyil -
  Və döyüşə atın - qanlı vendetta!
  
  Qızğın nitqlərin dəli şövqü,
  Təvazökar bir göyərçin kimi görünən qıza...
  Onun sapfir parıldayan gözləri,
  Bu baxış məsum və eyni zamanda tənbəldir.
  
  Nə ehtiras qaynayır canımda,
  Qız çiçək kimi, zərif, çılpaq...
  Sən özün ata minirsən, atlı -
  Cənnətin başlanğıcı olan yerlərə çatın!
  
  Kətan üzərində bir eskiz, üzünü çəkdim,
  Səndən qiymətli kimsə yoxdur, əziz gözəlim!
  Kainatın üstündə bir ideal kimisən -
  Şeytan çəngəlini istidə təbəssümlə itiləsə belə!
  
  Səninlə tutqun bir tonozda - həbsxanada otururuq,
  Amma Vətənin qəlbimizdə müqəddəs odu var,
  Xəyal yenidən yaxın olmaqdır,
  Vətənimizə ölçüyəgəlməz sədaqət!
  
  Rafın üstünə qoyuldu - cəllad, təəssüf ki, qəddardır,
  Od yanır, maşa istidir!
  Elan edilmiş, murdar, Şərqə hücum,
  Budur, burnu ilə mil ölçən tanklar!
  
  
  Amma zindandan qaça bildik,
  İndi biz pis orkları dərə kimi döyürük!
  Qoy ordu qorxudan silahlarını yerə atsın,
  Yenilməz elf pilotları!
  
  Ancaq dostuma bu məsləhəti verəcəm:
  Bu qədər qürur duyma!
  Axı azadların həyatı həmişə çiçəklənir,
  Doqma zəncirlərində qısqanc şeytandır!
  
  Nə etməli olduğunuzu bilin,
  Tezliklə hamımız problemləri həll edə bilərik!
  Qoy hər şey istədiyim kimi olsun,
  Problemlərlə bağlı cümlələr keçirəcəyik!
  Güclü cins böyük həvəslə belə mübarizə aparır. Və ən görkəmli sinif və təhdid təsiri göstərir. Beləliklə, qızlara qarşı belə çıxsanız, nikeldən vurulacaqsınız.
  Və ya başqa bir qız səni çılpaq baldırı ilə götürüb orkların toplarına təpikləyə bilər. Qızlar, təbii ki, götürüb tüklü məxluqlara göstərəcəklər.
  Döyüşçülər bir şey göstərsələr, bu, həqiqətən tam və mütləq məhv olacaq.
  Döyüşçülər isə demək olar ki, istənilən ordunu götürüb əzəcəklər. Və sinələrin qırmızı məmələrini düymələrə sıxırlar. Onlar son dərəcə enerjili və döyüşkən hərəkət edirlər.
  Bunlar ən parlaq və unikal rənglərin gözəlliklərinin nailiyyətləridir. Və hər şey möhtəşəm və bənzərsiz Elfiya Vətəninin günəşi kimi parıldayır.
  Beləliklə, qızlardan biri onu götürdü və sirloin ilə düyməni basaraq orkları vurdu. Bu isə məhv və məhvetmənin öldürücü və bənzərsiz mahiyyətini göstərirdi.
  Bu qızlar Putinin ordusuna onun ayı orklarına rəhm etməyəcəklər.
  Amma təbii ki, qızlar da oxuyur;
  Dünya soyuqdur - qar yağışı,
  Dilənçi hətta varlı adamdır!
  Şeytanlar planeti idarə edir
  Yer üzünü cəhənnəmə çevirdilər!
  
  Sevinc içində yaşamaq istəyirsinizsə,
  Xoşbəxtlik hər kəsin evinə gəlsin!
  Köləlik zəncirlərini sap kimi qır
  Sonra çanta dolu olacaq!
  
  Hamıya örnək olan bir ölkə var,
  Güclü döyüşçü qabaqcıldır!
  Qılınc müqəddəs Vətəninə,
  Pis əfəndim küsməsin deyə!
  
  Elf bütün dünyalara bir fərmandır,
  Ən müdrik korifeylərin gücü!
  Heç bir bəzək olmadan deyəcəyik:
  Uca Allah yolumuzu işıqlandırdı!
  
  Qorxaq sözünü bilməyəcəyik,
  Əsgər pıçıldamayacaq - qorxuram!
  saf pravoslav inancı,
  Allah İsaya ilham versin!
  
  Məsihsiz ürəklərdə sülh yoxdur,
  Parlaq olan döyüşə aparır!
  İman olmasa, müharibə boş şeydir,
  Nəzarət olunmayan itkilər!
  
  İblis vəsvəsə edəcək
  Öz xalqına yalan danışmaq - beşinci imtahan!
  Amma pislərə inanma
  Xəyanət etmək üçün heç bir səbəb yoxdur!
  
  Biz qəbir andına sadiqik,
  Nəsillərimizi məkan gözləyir - inanın!
  Gəlin şeytanın oğullarını devirək,
  Yer kürəsini ovsunlaya bilməz!
  
  Buna görə şans gözləyir,
  Kim güclüdürsə, Rəbb xilas edəcək!
  Allah Rusiya xalqını sevir,
  Damarlardakı alov buzları əridir!
  Gəlin sonsuz sərhədlərə çataq -
  Gəlin kainata yolumuzu göstərək!
  Bizə pravoslavlara düşməyin,
  Natəmizləri buynuzda əyməyin!
  Qızlar yenə çox gözəl oxudular. Və dişlərinə bənzəyən dişlərini göstərdilər.
  Beləliklə, döyüşçülər çılpaq ayaq barmaqlarını ağızlarına qoydular. Yenə də necə götürüb fit çalacaqlar.
  Qarğalar isə sanki beynində dəyənəklə döyülüblər. Onlar huşlarını itirərək orkların başına düşdülər. Və Putinin ayılarının kəllələrini deşiblər.
  Və deməliyəm ki, bu, çox gözəldir.
  Burada qızlar dişli ayılarla necə mübarizə aparmağı göstəriblər. Bunlar həqiqətən yazılmış gözəlliklərdir.
  Və belə bir qız bir elf oğlan tapsa, huşunu itirənə qədər onu döyəcək. Və əgər o, bir insan gənc oğlanla qarşılaşsa, onda belə bir orgiya olacaq.
  Elf onu götürdü və oxudu:
  Əgər biz bütün dünyanın oğlanlarıyıqsa,
  Qızı bir anda sikə bildilər...
  Bu qızlar üçün belə bir orqazm olardı
  Qaş zərbəsində deyil, düz gözdə!
  Həqiqətən, elflər həqiqətən çox şey edə bilərlər. Və potensiallarını göstərin. Və təkcə döyüş deyil, həm də poetik.
  Halbuki qızlar hər zaman mahnı oxumaqdan, pələnglər kimi hoppanmaqdan artıq yorulublar.
  Və onlar qanadlı aforizmlərin bütöv bir şəlaləsinə çevrildilər;
  Bütün sənət əsərləri arasında insanların yaddaşında ən möhkəm yerləşmiş və ən çox göz yaşları oyadan hərbi şedevrlərdir!
  - Qanla boyanmış rəsm: yağlı boyadan daha parlaq və daha yavaş solur!
  Layiqli insan ədaləti ailə və dostluqdan üstün tutur! Ərin arvadı üçün olduğu kimi, düşmənlər və dostlar üçün bir qanun olmalıdır!
  Fərqli qanunların olması ədaləti fahişəyə çevirir!
  Güclü rəqib bədəninizi və iradənizi gücləndirir, sizi daha da gücləndirir - zəif sizin ruhunuzu korlayır və bədəninizi zəiflədir, sizi zəiflədir!
  Beləliklə, çətin yol daha asan qələbə qazandırır!
  Bir əsgərə atəş etmək üçün əllər və vaxtında dayandırmaq üçün beyinlər verilir!
  Bir axmağı öldürmək: onu iynə ilə bıçaqlamaqla eynidir, ağıllı oğlanı vurmaq onu mərmi ilə vurmaq kimidir!
  Təbiət insanın anasıdır və böyük ixtiraçının anası tam axmaq ola bilməz! Baxmayaraq ki, o, praktik ixtiraçılıqdan məhrumdur!
  Güllə gənclərlə, eləcə də yaşlılarla ünsiyyətdə ən təsirli tərbiyə üsuludur!
  Yalnız təsirin effektivliyi azalır! Çox vaxt avtoritetinizi itirəcəksiniz, amma tutulsanız, zombi yetişdirməli olacaqsınız!
  Din qürurlu insanı heyvan səviyyəsinə endirir - qoyunla keçi arasında seçim imkanı verir!
  Dərinizi qoyun kimi insanlara vermək, ilan kimi əbədi olaraq fısıldamaqdan yaxşıdır!
  Ümumiyyətlə, başınızla işləmək konsepsiyası döyüş sənətinə gəldikdə belə, təkcə hərfi şərhi ehtiva etmir!
  Zəngin olmaq istəyirsənsə, yəhudi kimi vəftiz olun; iflas etmək istəyirsənsə, yəhudidən borc al!
  Qurğuşun həzmə kömək edir, xüsusən də həb kartric şəklindədirsə!
  Rüşvət almayan məmur bakirə fahişə kimidir!
  Adətən birini xilas etmək üçün digərini öldürməlisən! Bu, şübhəsiz ki, qəddar qanundur, lakin növlərin təbii tarazlığını bərpa edir!
  Dünyada rus əsgərindən daha yaxşı döyüşçü və rus generalından daha böyük tiran yoxdur!
  Həddindən artıq dəbdəbə qeyri-ciddilik əlamətidir, qeyri-ciddilik qaçılmaz məhvin xəbərçisidir!
  Əclafın ağzından çıxan hikmətli sözlər, zibillikdən çıxan bulaq kimi!
  Uzunluq baxımından üstünlüyünüz var, amma ağılda üstünlüyüm var!
  Bəzən öldürə bilərsən, amma heç vaxt ümidini kəsə bilməzsən!
  Müharibədə bir saniyə qaçırsan, əbədiyyəti itirə bilərsən!
  Adi bir qüllə göydələnlər arasında yazıqdır, amma daxmalar arasında möhtəşəmdir!
  İnsan gücə boyun əyər, zülmə hörmət edər, mülayimliyə xor baxar, xeyirxahlığa dəyər verməz!
  Seks bütün ruhi xəstəliklərin ən yaxşı müalicəsidir, lakin təəssüf ki, bahadır və əldə etmək çətindir!
  Seksi sevməyən, həyatı sevməz və cismani sevinclərin qədrini bilməz!
  Şeirin şərabla ortaq cəhəti var ki, onun dəyəri zaman keçdikcə artır, amma əsrlər belə sətirlərin solmasına, qığılcımların sönməsinə imkan vermir!
  Əsgər kompüter kimidir - bir və ya sıfır sayar, amma döyüşçü dost və düşməndir!
  İnsan heyvanlardan humanistliyi ilə, instinktlərə zidd hərəkət etmək bacarığı ilə fərqlənir!
  Qadınlara qarşı zorakılıq bəzən sağlam övladlar yaradır, amma təbiətə qarşı zorakılıq ancaq canavarlar yaradır!
  Ana qəddardırsa, uşaqlar da qəddardır! Təbiət necədirsə, onun nəsli də elədir - insan!
  Dostluq güclüdən, qida zəngindən, sədaqət cəsarətsizdən axtarılır!
  Hücum etmək düşmənin say üstünlüyünü zərərsizləşdirməyin ən yaxşı yoludur - onları geri çəkilməyə məcbur etmək qollarının yarısını kəsmək kimidir!
  .Qadın üçün eşq həzz və gəlir, kişi üçün kef və xərcdir!
  Əxlaqsız adama yeni silah icad etmək boyundan kəndir keçəndə stulun ayaqlarını mişarlamaq kimidir!
  İnsanın zəifliyi istənilən dinin anasıdır, qorxaqlıq isə atasıdır!
  Ateizm azadlıq simvoludur - Xristianlıq söz zəncirinə yaxındır!
  Bağışlayan bağışlanacaq, qınayan məhkum olacaq! Kim ki, nifrətin ürəyində yerləşməsinə, özünü və yaxınlarını zəhərləməsinə icazə verir!
  Sevgi və mərhəmət əkən uğur və xoşbəxtlik biçəcək!
  Qətl özü çoxşaxəli və qəribə bir günah növüdür, bəzən bunun üçün günahlar belə silinir!
  Müharibədə məntiq nisbi bir anlayışdır - şokolad kimi, artıq ağzınızda olan barlara heyran olmağa vaxtınız yoxdur!
  Ölüm yaxşı sehrbaz kimidir - müəmmalı, qorxulu, sirli və sirlərini açmır!
  Qaz maskalı əsgər uşaq bezindəki filə bənzəyir və bu pisdir və mübahisə edə bilməzsən!
  İnanın, sübut tələb etmədən - hər hansı bir dinin tac təbliğat hərəkəti - daş daşı kimi sadəliyi ilə öldürücüdür!
  Pisliyi azaltmağın ən yaxşı yolu yaxşılığı mükafatlandırmaqdır. İnsan heyvandan onunla fərqlənir ki, o, maraqsız, hətta öz zərərinə yaxşılıq etməyi bacarır!
  Təkamül insana fədakarlığı öyrətmir - bunu yalnız Rəbb öyrədir! Hər bir namuslu və alicənab insanda Allahın bir dənəsi onun zatının sübutudur!
  İnsan ən gözlənilməz heyvandır - instinkt stereotipdir, ağıl isə orijinaldır!
  Kommunizm xristianlığın ideyaları ilə bağlıdır - tökülən qan bolluğu və realizmin tamamilə yoxluğu!
  Vətəndaş müharibəsində hücum gücü artır, müdafiə isə geri çəkilməyə, geri çəkilmə isə təslim olmağa bərabərdir!
  Müasir dünyada məsumluq bir qızın ya çox iyrənc olduğuna və heç kimin onu istəmədiyinə, ya da utancaq olduğuna və heç kəsi istəmədiyinə işarədir!
  Hamiləlik qadını gözəl edir və həmişə məsumdur, bakirəlik həyəcan verici və həmişə pisdir!
  Din zəncir sözünün sinonimidir, bədən üçün deyil, ağıl üçün!
  Şər yaxşılıqdan sillə almalıdır - yaxşılıq öz ləyaqətini, şər isə qorxu hissini itirməsin!
  Qadını geyindirmək bahadır, soyunmaq ondan da bahadır!
  Təəssüf ki, yaxşının yumruqları olanda, yaxşının özü deyil, onlar qiymətləndirilir - baxmayaraq ki, qorxmaq lazım olan pulemyotdan deyil, ondan atəş açandandır!
  Terror, çobandan fərqli olaraq, qoyunu canavara çevirə bilər! Qəzəbli quzudan daha qorxulu bir şey yoxdur!
  Parlaq olan həmişə sadədir - yalnız sadəlik hər şeyi çətinləşdirir!
  Böyük ağıl aydınlığa can atır ki, hamı onun böyüklüyünü görsün, əhəmiyyətsiz ağıl boşluğu gizlətmək üçün duman yaradır!
  Ateizm məntiqi axmaqlıqdır - heç nəyi izah etmir, amma insanı ölümsüzlükdən məhrum edir!
  Pasifizmlə bağlı fərziyyələr aparmağa ehtiyac yoxdur, onlara əxlaq oxusa, canavar belə qoyunları tapdalayar!
  Ağıllı insan həmişə böyüməyə çalışır, ancaq axmaq eyni səviyyədən razıdır!
  Ağıl öz fikirlərini təkmilləşdirməyə çalışır, amma axmaqlıq həmişə sabitdir!
  Risksiz həyat duzsuz şorbaya, şəkərsiz çaya bənzəyir - bəlkə də belə asketizm varlığı uzadır, amma hər dəqiqə təzə edir!
  Bir saniyə güllə kimidir, darıxırsansa, məzardan birini düzəltməlisən!
  Ateist ruhunu məhv etmək üçün min səbəb tapacaq, onu xilas etmək üçün bir ipucu tapmayacaq!
  Zəiflər hər şeyin əvəzini ödəyir, güclülər qalib gəlir, hiyləgərlər isə qələbənin bəhrələrindən həzz alır!
  Cəsarət bacarıqlıları, yaxşıların iradəsini və ədalətlilərin gücünü bəzəyir!
  Müharibə ağıllıları sınayır, güclüləri sərtləşdirir, axmaqları əyləndirir!
  Təşəbbüs sahibi olmaq üstünlüyə sahib olmaq deməkdir: üstünlüyə sahib olmaq qazanmaq, qələbə isə sülhə gətirib çıxaracaq!
  Axmaqlıq daşıyıcıların sayına görə müdrikliyi üstələyir və təsirin effektivliyindən heç də geri qalmır!
  Yalnız burada tıxac var: möminin aldanması yalnız illüziyanı itirməkdir, ateistin aldanması əbədi həyatın itirilməsidir!
  Risk etməyən qara kürü ilə şampan içməz və araqla araq dişləməz!
  Döyüşçünün şücaətində və məharətində əsas şey canını vermək deyil, sağ qalmaqdır - onu başqasından almaqdır!
  Qadının əti qaranlıqda, ruhu işıqda, düşüncələri isə pozğunluqdadır!
  Qətl cəlladın çörəyinə çevriləndə duz çatmaz - yəni əsgərin yaşadığı risk!
  Cəsarət satılmayan ən bahalı maldır! Düzdür, ondan qurtulmaq istəyənlər çoxdur!
  İşgəncə əyləncə deyil, xidmət sektorunun zəhmətidir, burada müştəriyə yazığım sizin üçün dağıdıcıdır!
  Kapitalist heç vaxt öz Vətəninin əsl vətənpərvərinə çevrilməyəcək, o, bunun üçün çox eqoistdir!
  Varlı adamın ruhu vətənpərvərdir, qızıl sikkədən artıq deyil, hara aparıb yapışdırırlar!
  Hər bir atom mürəkkəbliyi və tükənməz potensialı ilə kainata bərabərdir!
  Günahkar və qəddar insan, o cümlədən özünə qarşı insanlığı məhv edir, elmlə prosesi sürətləndirir!
  Çox vaxt tərəqqi hidrogen bombasını siqaret alışqanına sığdırmaq cəhdinə çevrilir!
  Qurd qoyun paltarı altında, siyasətçi maska altında, nüvə arsenalı isə yerin altında gizlənir!
  -Ən son texnologiyalar rus xalqının mənəviyyatının maddi formasının ifadəsidir!
  - Ən qabaqcıl texnologiya ruhu əvəz etməyəcək, qüdrətli kompüter sevməyəcək, isinməyəcək, sığal çəkməyəcək!
  Məsihin təlimi hidrogen bombasından daha güclüdür, ruhu diriltməyə, zehni ruhlandırmağa, əbədi həyat verməyə qadirdir!
  Allaha güvən, amma gözünü silməyi unutma!
  Həyatda ən dəyərli şey odur ki, onun nə vaxt bitəcəyini bilmirsən və gələcəyin gözlənilməzliyi - dibi görünməyən pul kisəsi sonsuz görünür!
  Əsgər sadəcə insandan yaxşıdır, daha saf, daha nəcib, daha səmimidir! Halbuki, adi bir insandan fərqli olaraq, o, yaşamaq hüququndan məhrumdur!
  Bir nəfəri belə öldürməklə, siz miniatür bir kainatı məhv edirsiniz, yəni Allaha qarşı günah edirsiniz!
  Əlbəttə! Xəyanətkar həmişə uduzur, xəyanət etdiyinə nifrət edir, xaincəsinə pislik edir!
  Xəyanət təkcə alçaqlıq deyil, həm də intihar axmaqlığıdır!
  Qəribədir ki, gənc yaşda ölüm səni qocalığın əzabından, ruhu kirdən, qəlbi isə boşanmaqdan xilas edir!
  Siqaret çəkmək yalnız bir halda ömrü uzadır, edamdan əvvəl son arzu kimi!
  Gizlənmə qurban tələb edir! Müvəqqəti, lakin daha az çətin deyil, xüsusən də bir qadın üçün! Düzdür, plastik əməliyyatdan başqa bir şey yoxdur!
  Vətən qarşısında borc nalayiq hərəkətə ən yaxşı bəraətdir, vətənpərvərlik mülahizələri ilə diktə olunarsa, hər bir alçaqlıq müqəddəsdir!
  Azğın kommunizm pozulmuş kapitalizmdən daha pisdir - formalaşmada başları doğramaq daha asandır və onları bir partlama ilə biçmək daha rahatdır!
  Padşah zaman keçdikcə qocalda bilər - yalnız xalq həmişə gəncdir, padşah çox gənc ola bilər - yalnız xalq həmişə yetkindir, padşah dəli ola bilər və ya axmaq doğula bilər, amma xalqın müdrikliyi ölməzdir! Odur ki, onları kimin idarə etməsinə kor təsadüf deyil, insanlar qərar versinlər!
  Vətən maraqları qəddarlığa haqq qazandıra bilər, amma sonuncunu, ilk növbədə, özünə göstərmək lazımdır!
  Əxlaqsız azadlıq əyləcsiz maşın kimidir!
  Hakimiyyəti kim aldı: güclü, kim saxladı: ağıllı, amma könüllü ayrıldı: nəcib!
  Korrupsiya xərçəngə bənzəyir, daha az ağrı verir, amma daha da məhv edir!
  Bəşəriyyət müxtəlif istiqamətlərə çəkilərək qu quşu, xərçəngkimi və pike olmaqdan əl çəkməlidir, bu halda tərəqqi dayanmayacaq, uçuruma sürüklənəcək!
  Zaman ən dəhşətli silahdır, sivilizasiyanın gücünü sarsıdıcı şəkildə sarsıdır və qüdrətli adamları məğlub edir!
  Güc axmağın əlindədir: deşikli zireh kimidir, zəif qoruyur, amma cəhalətdə boğulmağa kömək edir!
  Quldurların qisası qorxaqlığın kiçik bacısı, alçaqlığın qızı və müvəffəqiyyətin ögey qızıdır!
  kamilliyə çatmaq üçün yaradılmışdır !
  - Yalnız ağıl və saflıq hissi insanları kamil edə bilər və buna nəciblik və şəfqət də əlavə etsəniz, bu dörd məfhum üzərində xoşbəxt gələcəyin əsasını qoya bilərsiniz!
  İncil yəhudi kitabıdır və onu Rusiya əxlaqının əsasına çevirmək konstitusiyanı əlifba ilə əvəz etmək nə qədər yersizdir!
  Evsizlər arasında xeyriyyəçi tapmaq, maraqsız polisdən daha asandır!
  Rüşvət almayan polis səhrada yağan yağışa bənzəyir, sən bütün ömrün boyu bunu xəyal etmisən, amma həmişə səhv zamanda alırsan!
  Əksər hallarda fateh xeyriyyəçi ilə sinonimdir!
  Çəki üzgüçü üçün olduğu kimi din də tərəqqi üçündür!
  Allahsız xoşbəxtlik ürəksiz sevgi kimidir!
  Xristian imanı yaxşı olanı müdafiə etmək üçün təkcə xaç deyil, həm də qılınc tələb edir!
  Qılıncla din xalq üçün tiryək, ruhlara şəfa verən cərrah neştər deyil!
  Yüz salehin yasını tutmaqdansa, bir bədxah öldürmək yaxşıdır!
  Ən təhlükəli silah pislərin əlində olan İncildir!
  Uzun müddət yemək yeyən qısa yaşayır!
  Kommunizm parlaq ideyadır, lakin çox vaxt qaranlıqda həyata keçirilir!
  Yaxşı ideyalı pis insanlar, pis fikirli pis insanlardan daha çox qan tökürlər!
  Axmağı dindir, minaatanla su vur, işgəncə ver, eşşəyə qamçı!
  Təbiət əyridir, amma insan ağlı düzləndiricidir!
  Tərəqqi insanı yüksəltmək qabiliyyətinə malikdir, bu da onu Uca Yaradana yaxınlaşdırmaq deməkdir!
  Qazı nə qədər bəsləsən də, gyrfalcon boğulmayacaq!
  Şeytan cəhənnəmdə gizlənir, keşiş isə parishionerin cibindədir!
  Kənd zəng qülləsi göydələnlər arasında əhəmiyyətsizdir, lakin daxmalar arasında möhtəşəmdir!
  Padşahı alçaldan qul: bir saatlıq tanrı və əbədiyyət üçün şeytan!
  . İnsan övladı ya hər şeyə qadir olacaq, ya da yox olacaq!
  İnsana ya tanrı kimi yaşamaq, ya da qurd kimi ölmək yazılıb!
  Döşəmə daşını necə cilalasan da, o, heç vaxt mirvari olmayacaq! Onu necə emal etsəniz də, qrafoman kitabı şah əsərə çevrilməyəcək!
  Ən çox qanlar bəlağətli çıxışlardan, parlaq fikirlərdən, xoş niyyətlərdən tökülür!
  İdeya nə qədər təmiz olsa, həyata keçirərkən ona daha çox kir yapışır!
  Məcburiyyət məhdudiyyətsiz sevgini məhv edir!
  Siz qamçı öpə bilərsiniz, ancaq bu, yalnız dişlərinizi ona batırmaq daha rahat olacağı üçün edilir!
  Ümumiyyətlə, ən çətini alkoqolu butulkasından, dindar fanatiği isə baxışlarından imtina etməyə məcbur etməkdir!
  Müharibədə bir saniyə min mərmidən daha dəyərlidir!
  Qaranlıqda yaşamaqdansa, işıqda ölmək yaxşıdır! Cərrahi diqqət mərkəzi deyil!
  Sikkə güllədən daha öldürücüdür, ürəyinə dəyir!
  Dərhal yemək hidrogen bombası kimi ölümcüldür, yalnız ondan daha tez-tez istifadə olunur!
  Sevgi ən yaxşı hüquqşünasdır, ödəniş tələb etmədən haqq qazandırır!
  İki ustaya xidmət etmək iki dağ zirvəsinə söykənməyə çalışmaqla eynidir, ayağınız sürüşəcək!
  Qan kimi maye maddə ilə qarışan tonal krem necə möhkəm ola bilər?
  Bir tiranı öldürmək saleh adamı diriltməkdən asandır, amma birincisi daha faydalıdır!
  Çek heç vaxt artıq olmaz, hətta bir döyüşçünün yükünü daşımaq çətin olsa belə, əlavə patron həyat xilas edəcək!
  Liderlərin boşboğazlığı onların qəddarlığı ilə düz mütənasibdir - zəka və təhsillə tərs mütənasibdir!
  Qorxağın tabutda, hiyləgərin isə cüppənin altında gizlənməsi ən yaxşısıdır!
  Rütbə nə qədər yüksək olsa, iman da bir o qədər azdır!
  Müharibə bir həyat məktəbidir, onu atlamaq daha yaxşıdır. Baxmayaraq ki, tarixi zərurət yenə də sizi qanlı imtahan verməyə məcbur edəcək!
  Qadının əli kişidən daha yumşaqdır, amma daha mətanətlidir, daha kiçikdir, amma daha tutuşur!
  Axmaq qarət edə bilər, ancaq böyük hiyləgər qənimətdən istifadə edə bilər!
  Allahı cənnətdə axtarmayın, o yaşayır, baxmayaraq ki, hər bir insanın ağlında tez-tez uyuyur!
  Ağıl və konsentrasiya öz daxilində Uca Yaradanı oyada bilər!
  . FƏSİL Љ 14.
  Mariya Kolesnikova - bu möhtəşəm və bənzərsiz döyüşçü və keçmiş siyasi məhbus - bığlı qabanın zülmünə meydan oxuyaraq, aforizmləri cızmaqda davam etdi;
  Ateizm yüksək əxlaqla birləşdirilməlidir, əks halda ehtiraslara xidmətdə olan məntiq ağlı məhv edər!
  Müharibədə kömək bəzən gec, bəzən erkən, lakin həmişə səhv zamanda və kifayət deyil!
  Asan qalibiyyət cüzdan üçün yaxşıdır, ağır itki beyin üçün yaxşıdır!
  Yuxu demək olar ki, ölümdür, yalnız daha çox narahat edir!
  Məsih bir çiçək kimi müqəddəs və nəcibdir, yalnız kilsə qulluqçularının yağ milçəkləri ona axın edir!
  Öz növünə inamını itirənlər istər-istəməz xəyanətin qurbanı olacaqlar!
  Ateistlər ən yaxşı komandirlər edirlər, onlar təkliflərə daha az həssasdırlar, həm özlərinin, həm də başqalarının həyatını qoruyurlar, özləri üçün düşünürlər!
  İnanmış ateist inanmayan mömindən yaxşıdır!
  Başın ağrıya bilməz, bu bir sümükdür! Çox vaxt içi boş olsa da!
  Dili olan qadın pulemyotlu komandonun keçməyəcəyi yerə gedəcək!
  Azadlıq güc verir, amma zəncir boğar!
  Əxlaq, çirkin sözündən!
  Yalan məlumat ağıllı şəkildə qurulmuş tələ kimidir!
  Xeyr, arvadıyla azğınlaşan zəngindir!
  Zənginlər hər şeyə sahib olanlar deyil. Və kreditlə yaşamayan!
  Zəif generalların güclü qələbələri olmur!
  Öldürməyi bacarmalısan, amma kiminsə həyatını xilas etmək daha çətindir!
  İnsan pis məxluqdur və meymuna bənzəyir, yalnız dişləri pələnginkindən böyükdür və pəncələri polad parçalayır!
  Vicdanını satmaqla varlanmaq olmaz!
  Ordunun ölçüsündən asılı olmayaraq, silah həmişə azdır!
  Ruh boş pul kisəsi kimidir, gəzmək asandır, yaşamaq isə çətindir!
  - Ağılla, zəiflik göstərmədən, həm də hakimiyyətdən sui-istifadə etmədən idarə etmək lazımdır! Hökmdarın gücü zorakılıqdan əl çəkmə qabiliyyətidir!
  Pisliyə yol vermək, yaxşılığa xəyanət etmək deməkdir!
  Padşah hətta cır-cındırda da padşah olaraq qalır, amma hətta bənövşəyi paltar da ruhu çirkli adamı dəyişdirə bilməz!
  Ən pis cinayət, yaxşılığı müdafiəsiz qoyub, şərə azadlıq verməkdir!
  Məntiq üstəgəl bilik, irrasional instinktlə çoxalaraq, kainatı təməlindən daşımağa qadir bir qüvvədir!
  Xəstə uşaqları məcburi qidalandırmaq lazımdır, əks halda öləcəklər.
  Amma bu halda heç kim bizi qınamayacaq ki, uşaqlara qarşı amansızlıq edib, onlara acı dərman verib, iynə vurub!
  Müharibə bəzən əzalarını kəsən cərrahdan daha mərhəmətlidir!
  Zərgərsiz qadın yarpaqsız ağac kimidir, qıvrımsız kişi likensiz gövdə kimidir!
  Yaxşı qızlar qulaqları ilə sevir, pis qızlar pul üçün hər şeyi ağızları ilə edir!
  Müharibə gənəgərçək yağı kimi iyrənc bir şeydir, iyrəncdir, acıdır, amma onsuz ruhunu təmizləyə bilməzsən, ağlını gücləndirə bilməzsən!
  Keçmiş məhbus Mariya Kolesnikova zadəgan kraliça oldu. Bilirdi ki, vaxt gələcək, Ağ Ölkədə hakimiyyəti ələ keçirmiş pisliyin sonu gələcək. Bığlı və keçəl donuz isə xalqına qarşı etdiyi bu qanunsuzluğun əvəzini layiqincə ödəyəcək. Həm də nüvə şantajı üçün.
  Bu vaxt kraliça qız elf imperiyasına rəhbərlik edirdi.
  Elflər və orklar arasında döyüşlər səngimədi. Çox gözəl və cazibədar qızlar tüklü, eybəcər və iyrənc Putin ayıları ilə mübarizəni davam etdiriblər.
  Beləliklə, narıncı saçlı elf qırmızı məmə ucluğu ilə çoxsaylı buraxılış raketi olan maşının düyməsini götürdü və basdı. Onu götürdü və öldürücü və böyük güclə təpiklədi.
  Və dağıntı və dağıntıya səbəb oldu. Putinin ayılarının iki şirkəti bir anda parçalanıb yandırıldı.
  Qız onu götürdü və təbaşirdən də ağ olan dişlərini göstərərək oxumağa başladı;
  Ork hiyləgər və hiyləgər idi,
  Özünü aristokrat hesab edirdi...
  Başqasının savaşının odu yanırdı,
  Və onun tamahkarlığı var idi!
  
  Təpənin üstündə ayılar böyüdü,
  Bu bir model olacaq - təcavüzkar!
  Düşmənlərimizi parçalayacağıq -
  Hər kəs Elfin güclü olduğunu bilir!
  
  Ancaq Ork Fürerə ilham verir -
  minlərlə tank verəcəyik !
  Probleminiz olmayacaq
  Birlikdə qullardan faiz yığacağıq!
  
  Yaxşı, təhlükəsizlik işçisi onu silkələyir,
  Mən problemə girməyə razıyam!
  Və qoşunları Şərqə atdı,
  Paytaxta polad hücum!
  
  Lakin o, süngü ilə elf süngüsü ilə qarşılaşdı.
  O, iti monolit qaladır!
  Düşmən möhkəm Elfin altındadır -
  Və bu vəhşi qoşun qaçır!
  
  Qəzəbli ork nahara ümid edirdi -
  Qırmızı Meydan nə olacaq!
  Ancaq qılınc onu kəsə bildi -
  Qəhrəmanların yenilməz ordusu!
  
  Düşmən torpağa çevriləcək,
  Onları Orklinə qədər sürün!
  Göy gurultulu döyüş,
  Mənim qoşunlarım yenilməzdir!
  
  Fuhrer üçün bir ilgək tapaq,
  Və dirək pis ayılar üçün itilənir!
  Bütün pis orkları öldürəcəyəm -
  Gecə-gündüz onları islatacağıq!
  
  Pis ork yandı və siqaret çəkir,
  Ayılar təslim olur və təslim olurlar!
  Davamlı nailiyyətlər qranitdir,
  Bayram üçün nəlbəkidən çay içək!
  
  Budaqlı bir bağ əkəcəyik,
  Hanı qızılla örtülmüş məxmər alma ağacları...
  Ən qiymətli ləzzət haradadır ,
  Təyyarələrdən daha sürətli olduğumuz yer!
  Qızlar böyük həvəslə və səslərinin gözəlliyi ilə oxudular. Bu insanların qadın mələklər olduğu deyilir.
  Döyüşçülər çox gözəl və seksualdırlar. Və onların dilləri sadəcə möhtəşəm və çox hərəkətlidir və çox çevikdir. Onlarla belə təkrarolunmaz və bənzərsiz möcüzələr yaradırlar.
  Təsəvvür edin ki, qızlar Putinin ayılarını məhv etmək iqtidarındadırlar. Və bu, son dərəcə sərin və ağlasığmaz dərəcədə sərindir.
  Bunları götürüb uğuldayan qızlardır.
  Komsomol təkcə yaş deyil, qızların ağzındakı elfin dadı!
  Və sonra gözəllər onu götürdülər və yenə çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək fit çaldılar. Və qarğalarla çoxlu buludların dağılmasına səbəb oldular. Onlar Putinin ayılarına hücum ediblər. Qarğa elflərin fitindən dəli olanda fırlanmağa başlayır və tıxacda yerə yıxılır və sözün əsl mənasında orkların kəllələrini deşir.
  Həqiqətən, hər şey son dərəcə sərin və böyük, təkrarolunmaz məhv oldu.
  Sadəcə barmağınızı bu qızların ağzına soxmağa çalışın: əslində onu dişləyəcəklər.
  Amma təbii ki, bu hamısı deyil.
  Qırmızı nipellərin köməyi ilə orklara atəş açdıqdan sonra qızlar sinələrini götürüb oxudular;
  Yayda günəş o qədər parlaq olur ki,
  Hava bal ilə doludur - şeh!
  Vətənə olan hisslərim safdır,
  Axar su ilə yuyun!
  
  Zümrüd otunun üstündə qaçırıq,
  Ayaqyalın hoppanan dovşanlar kimi.
  Cəbhələrdə öncül olduq,
  Və heç kim bizi zorla sürükləmədi!
  
  Axı təbiət o qədər gözəldir ki,
  Yaqut ilə çərçivələnmiş günəşin doğuşu.
  Günəş də qırmızı bayraq kimidir,
  İndi cücərti saralır, qızıl qasırğası!
  
  Hər kolda və ot çəmənliyində ,
  Vətənin əziz ruhu görünür...
  İnci telləri kimi qıvrılır,
  Qovaq tükü üzür!
  
  Əziz oriolenin səsi necə də şirindir,
  Bülbülün gümüş səsi.
  Rodoveria bütləri mənim üçün əzizdir ,
  Və qızıl qübbəli kilsələr!
  
  Burada ayılar gövdədə işarələr edir,
  Tülkü isə quyruğunu yelləyir...
  Gyrfalcons səmaya qışqıraraq uçur,
  Bu bizim elflərin seçdiyi evdir!
  
  Pis əcnəbini tapdalama,
  Ordu Vətənə gəlməyəcək!
  Çünki biz ikibaşlılara xidmət edirik -
  Bir qartalın əli altında kainat!
  
  Şahinlər trillə göyə uçacaq,
  Biz universal məkanı fəth edəcəyik!
  Çöldəki yığınlar taxıla qədər yığılır,
  Axı Elfa Üçüncü Romadır!
  Bəli, qızlar, onlar mahnı oxumağa başlayandan sonra onları asanlıqla dayandıra bilməzsiniz. Elflər enerjili hərəkət edir və aqressiv xasiyyətlərini nümayiş etdirirlər. Onlar döyüşçülər həqiqətən çox sərindirlər. Beləliklə, onların ayaqyalın, çox zərif, seksual və çox cazibədar ayaqları məhv və məhv hədiyyələri atmağa başladı.
  Və dağıdıcı məhv hədiyyələri Putinin ayılarından uçdu. Və çox gözəl idi. Vladimir Putinin ordusunun çoxlu əsgəri öldürüldü, məhv edildi və yandırıldı.
  Qızlar dillərini çıxarıb cıvıldadılar:
  Necə mübarizə apardıq
  Və orklardan qorxmur,
  Beləliklə, qızlar karate göstərəcəklər!
  Tapdalanmış, ork kirdə bilir,
  Sən Putin artıq şahzadə deyilsən,
  Keçəl Şeytanın sonu gələcək!
  Keçəl Şeytanın sonu gələcək!
  Qızlar çox gözəl və hazırcavab oxuyurlar. Onlar dağıntı, ölüm və kosmik quldurluqda ən yüksək performans göstərirlər.
  Bu, həqiqətən, məhv və ölüm yaradan bir döyüş komandasıdır.
  Ancaq qızlar onu götürdülər və yenidən sözlər axmağa başladılar. Yalnız bu dəfə artıq şeir yox, qanadlı aforizmlər idi;
  Pul ancaq Vətənə xidmət vasitəsidir. Onların sayı çox olanda, vicdan sahibi olmaq şərti ilə nazirlik daha təsirli olur!
  Vətəni xilas edirsə, şübhə edirsə, bilmədən - yalan qələbəyə aparanda müqəddəsdir!
  İnamın əməli təsdiqi qolun vətərinə bənzəyir - onsuz gücsüzdür və ölür!
  Onlar böyük nailiyyətlərə uçurlar, tullanmaq üçün deyil!
  Əsilzadə sevincdən güləndə, adi adam qəmdən ağlayır, çünki zadəganlar ən çox dilənçilərin itkisindən əylənirlər!
  Prezidentlər bəzən insanları güldürən zarafatlar edirlər!
  Pul da əsgərdir, onun qayğısına qalmaq və yadda saxlamaq lazımdır: əməli məqsədəuyğunluq şərəfdən daha vacibdir! Sonuncu satılır, amma birincisi qiymətsizdir!
  Yaşıllar həmişə kəskindir - yetişmə şirindir!
  Ən sadə andı saxlamaq ən çətindir! Nəfəs almamaqdan daha asan nə ola bilər, amma nadir hallarda kimsə gün batana qədər davam edir!
  Zorakılıq asayişin zəruri atributudur!
  Sözlər havanı titrədir - qılınc əti əzir!
  Dinlə bağlı mübahisələr üzük kimidir, sonu görünmür və həmişə eyni arqumentlərə qayıdırlar!
  Xəyanət şərab kimidir - yalnız sən daha tez öyrəşirsən, amma asma daha güclüdür!
  Pislik, hər şeydən əvvəl, qonşusuna xoşagəlməz bir iş görəndə, onu incitdikdə, günah isə azadlıqdır!
  Məsələn, cinsi əlaqə də günahdır, baxmayaraq ki, əslində siz partnyorunuza ağrı deyil, zövq verirsiniz!
  Heç bir şey fərqli insanları ümumi düşmən kimi bir araya gətirmir!
  Düşmənlə barışmaq istəyirsənsə, ortaq müharibə ilə gəl!
  Heç bir şey ordunu pis komandir və beyni xəstə bədən kimi zəiflədə bilməz!
  Komandir daha sərt kəsmək üçün bərkimiş polad çubuq kimi əyilir!
  Casusluq dünyanın ən maraqlı işidir: cərrahın dəqiqliyi, istehkamçı riski, aktyorun virtuozluğu!
  Döyüşdə mərhəmət məğlubiyyətin bacısıdır - çünki kim aman verirsə, məğlub deyil!
  Onla danışmaq min nəfərlə döyüşmək kimidir!
  Tanrı da özünəməxsus şəkildə bədbəxtdir - məsuliyyət sonsuzdur, amma paylaşmağa kimsə yoxdur!
  Allah həmişə tənhadır, çünki maraqlı ünsiyyət yalnız bərabərlərlə əldə edilə bilər!
  Texnikanın çatışmazlığı döyüş ruhunu kompensasiya edə bilər, amma ruh çatışmazlığı heç vaxt texnika ilə kompensasiya edilə bilməz!
  Əsgər gil kimi dəyər qazanmaq üçün cəhənnəmdə olmalıdır!
  Hərbi xərclərin azaldılması qənaətin ən israfçı formasıdır!
  - Bəzilərinin pasportlarında sadəcə yaş var, bəzilərinin yaşlarından artıq müdriklik var!
  - İllər qırışlar əlavə edir, amma ağıl ancaq əmək və ya hərbi tərlə sulanır!
  Siyasət, antimateriya kimi, uzaq durmaq lazımdır, amma döyüşmədən edə bilməzsən!
  Məşqlər zamanı nə qədər çox ağrı və əzab olarsa, şöhrət bir o qədər parlaq olarsa, pis döyüşlərdə bir o qədər şücaət olar!
  Kompüterlərdə insan ideal beynin əlçatmaz arzusunu ifadə etməyə çalışır!
  Döyüş ruhu olmadan ən mükəmməl texnika ölüdür, ruhsuz bədən kimi!
  Cəllad xor peşədir, amma bunun üçün cərrah sənəti, violonçel ifaçısı və aşpaz tələbi lazımdır!
  Əhəmiyyətsizlik həmişə çoxluqdadır, qum arasında qızıl dənələr nadirdir!
  Ət ucaltmaq haqqı namusu ilə ölmək - ruhu aşağı salmaqdan qorxmaq!
  Bir qadınla döyüşmək son şeydir - qələbə dəfnə gətirmir, məğlubiyyət sizi lağa qoyur, onu istismarlarla yuyub aparmaq olmaz!
  Ailənin nəcibliyi məsuliyyəti artırır - çirkli şir iyrəncdir, çirkli donuz yalnız gələcək pirzoladır!
  Müharibə inəyi, qızıl üçün sağılır, amma qanı təmizləyir!
  Atın canındır, döyüşdə ələ keçirilən qələbə alətidir!
  Qazanmaq bir yana, xeyirxah bir şəkildə də itirə bilməzsiniz!
  Mübarizə çətin olanda maraqlıdır, amma xüsusilə ölən yoldaşlar üçün ağrılıdır!
  Əsgərin nəcibliyi hiyləgərliyə laqeyd yanaşmaq və ixtiraçılıqdan imtina etmək üçün səbəb deyil!
  Qüllə göydələnlər arasında yazıqdır, lakin daxmalarla əhatə olunmuş əzəmətlidir!
  Ümumiyyətlə, xristian və ya müsəlman əxlaqı erkən orta əsrlərdə formalaşıb və onların rəhbər tutması ulduz gəmisini daş balta ilə kəsməyə bənzəyir!
  Ləyaqətli adama axmaq demək, öz başının üstünə nəcis atmağa bərabərdir!
  Daşı söymə - büdrəyəcəksən, dənizi söymə - batacaqsan, adamı söymə - canını itirəcəksən!
  Qızıl ağlamaz, dublun paslanmaz!
  Dövlət sirləri elə ağır yükdür ki, boynunu əzəcək!
  Qızıl dişlər və peyin beyinləri - bok məzmunlu qiymətli bir qab!
  Qarnınızı doldurun, qulaqlarınızı iti tutun!
  Döşəmə daşını necə cilalasan da, o, almaza çevrilməyəcək!
  Qadını qane etməmək panteranı incitmək kimidir!
  İnsan bilikdə böyüməyə icazə verilən kiçik bir tanrıdır!
  Vətəndaş qarşıdurmasında düşmənin ətindən zəfər tortu bişirmək olar!
  Rəssamın fırçası kimi bıçaqla işləmək təkcə güc və dəqiqlik deyil, həm də ilham tələb edir!
  Amma dini prinsipləri ən çox prinsipsiz insanlar işlədir!
  Zədəsiz döyüş duzsuz sıyıq kimidir, təbii ki, mülayim şəkildə!
  Doymayan qadın şeytandan pisdir, aspdan daha məkrlidir !
  Döyüş, seks kimi, təzyiq və cəsarət tələb edir, lakin uğur həm də bacarıq tələb edir!
  Hətta güclü qısqanclıq da yerini kral mantiyasına verir!
  Hesablama nədir - nəticə belədir!
  Yaş toz öyrədilmiş heyvana bənzəyir: sızlayır, amma dişləmir!
  Deyirlər tanrı olmaq çətindir, amma qurd olmaq ondan da çətin və ən əsası daha bezdiricidir!
  Aşağı mənşəli yüksək intellekti kompensasiya edir, lakin heç bir cins axmaqlığı kompensasiya edə bilməz!
  Müharibə maraq doğurur, amma çox vaxt sağlam deyil!
  Qadını qane edə bilməyən kişi: misranın sonunu tapmaq üçün ümidsiz şair kimi!
  Bir güllədən qaça bilərsən, amma taleyindən qaça bilməzsən!
  Qatil olmaq həkim olmaqdan asandır, həm də daha təhlükəlidir!
  Döyüşdə təşəbbüs yelkənlərdəki külək kimidir, onsuz hərəkət yoxdur!
  Sükan olmadan yelkən faydalıdan daha təhlükəlidir!
  Düşmənlərinizə qalib gəlin, həm də məhbuslarınıza hörmət edin!
  Əbəs yerə deyil ki, siçovul ən mətanətli məxluqdur, nəsli kəsilməkdə olan aslan isə insanlar kimi heyvanlar arasındadır. Alçaqlıq zadəganlığa qalib gəlir!
  Mərhəmət kahinlərin anlayışıdır və sonra yalnız pul kisəsi ilə bağlı olmayanda!
  Qan pis bir həlldir: insan qum dənələrini nə sementləşdirir!
  Qızıl zəncirlər parlaqdır, lakin dəmir zəncirlərdən daha ağırdır!
  Ruhun böyüklüyü, inanılmaz dərəcədə gözəl olsan belə, çirkinliyə gülməməkdən ibarətdir!
  Qalxansız döyüşə bilərsən, amma əsgər qılıncını itirəndən sonra döyüşçü olmaqdan çıxır!
  Cəllad vəzifəsi heç vaxt boş qalmaz, hətta maddi fayda gətirməsə də!
  Siçovulların dişlədiyi hər kəs siçanlardan qorxmur!
  Qətl cinsə bənzəyir - təkrar və müxtəliflik tələb edir!
  Cinayət seksdən daha yaxşıdır - tərəfdaş həmişə yeni və gözlənilməzdir!
  Şəxsi maraq həmişə vicdandan yüksəkdir, o zaman ki, ikincisi plintusa endirilir!
  Döyüşçü instinktini içə bilməzsən, cəsarətini piyada qoya bilməzsən!
  Özünü insan kimi hiss etməyin ən yaxşı yolu qonşuya kömək etmək, zəifləri vuraraq heyvan səviyyəsinə enməkdir!
  Kilsə dükan kimidir, yalnız mallar həmişə bayatdır!
  Pirat sərvət ovçusudur və bəxti onunla səxavətlə paylaşanı sevir!
  Döyüş şorbasına ölüm kimi ədviyyatlı bir ədviyyat lazımdır!
  İnsanlardan çox vicdanımıza tabe olmalıyıq!
  Din nağıldan ancaq danışanın qonorarı ilə fərqlənir!
  Onlar rəqəmlərlə deyil, bacarıqla mübarizə aparırlar, baxmayaraq ki, əksər hallarda ikincisini əldə etmək daha çətindir!
  Sərtləşmə güc verir! Güc cəsarət verir! Cəsarət qələbə gətirir!
  Namussuz yaşamaq musiqisiz oxumaq kimidir!
  Çeviklik sərtlikdən güclüdür - barmağınızı dişlərinizlə dişləyə, dilinizlə kainatı məhv edə bilərsiniz!
  Zaman gələcək ki, qüdrətli insan ifadəsi də ağlabatan insan kimi təbii olacaq, əgər bu baş verməsə, onda başqa irqlər dəli terminini təqdim edəcəklər!
  Gələcək şərəfə həyatı sevdiyindən daha çox dəyər verənindir!
  Köləlik sevginin antitezidir, səni boğazından tutan kəndirə dəyər verə bilməzsən!
  Qəhrəmanın ölümü əbədi həyata doğulmaqdır, qorxağın varlığı uzun sürən dəfndir!
  Müharibə də seks kimi qaçılmazdır və eyni ağrıya və həzzə səbəb olacaq!
  Səhv kirşəyə minməyin, dirəyə çarpa bilərsiniz və düşməyəcəksiniz!
  Hərəkətlərin proqnozlaşdırılması məğlubiyyətin cücərtisidir, sürpriz qələbənin çiçəyidir!
  Heç kim bütün həyatı boyu risk etmək istəməz, amma çox vaxt öləndə risk səni təqib etməyi dayandırır!
  Qadının dili baldan şirin olsa da, yüz kobradan da zəhərlidir!
  Və eyni zamanda yovşandan daha acıdır!
  Bununla belə, itmiş başdansa yumşaq qaynadılmış beyinə sahib olmaq daha yaxşıdır və ya bəlkə də əksinə!
  Qəzəb, sümüklərlə dolu və pişik kimi güc, fil kimi çeviklik və ya daha yaxşısı, əksinə - budur!
  Daha tez-tez konstitusiya quruluşunu qurarkən konstitusiyanı pozurlar!
  Kilsə ruhu boşluq və illüziya ilə tərk edərək, ilk növbədə pul kisəsi üçün təmizlik icad etdi!
  Müasir kilsədə müqəddəslik axtarmaq donuzxanada təmizliyə bənzəyir!
  İnsanları döyən yaramazdır!
  Yaddaş deşikli çantaya bənzəyir, onu nə qədər itələsən də, doldura bilməyəcəksən, başa düşmədiyim bir şey var ki, niyə daşımaq çətindir!
  . Bir növ döyüş düşüncə prosesinin yelkənlərindəki küləkdir və müharibə tərəqqiyə aparan ən yaxşı qamçıdır!
  Ancaq döyüşdə qiymət önəmli deyil, buna görə də xoşbəxtlik qətllə satın alınır!
  Quyruqsuz meymunlar ən yaxşı quyruqlarını ayaqlarının arasına sıxırlar - heç bir heyvan ölümdən o qədər qorxmur və insanlar kimi öldürmək sənətinə malik deyil!
  Qan xoşbəxtliyin təməlini qoymaq üçün insan qum dənələrini kifayət qədər möhkəm sementləməyə qadir deyil!
  Eyni zamanda, qanaxma korrupsiyanın irinlərini çıxarır, milləti saflaşdırır!
  Alim də tanrıdır, ancaq kiçikdir, amma çox vaxt öz yaradılışını özündən çox sevir!
  Öz dərisinə çox əhəmiyyət verənlər onurğasız qalacaqlar!
  Yaxşı sevgili birinci başlayır, axırda bitirir və çox səs-küy salır!
  Əbəs yerə deyil ki, müharibə bütün kəşflərin anası, ilhamın bacısı, dahilərin qızıdır!
  Necə yaşadığınızın əhəmiyyəti yoxdur - əsas odur ki, xoşbəxtlik zirvəsində, xoşbəxt ölək!
  Sülhün ən yaxşı təminatı ədalətli qələbədir, Vətən qazananda həmişə ədalətlidir!
  Ümumiyyətlə, istənilən din narkotikdən onunla fərqlənir ki, dövlət onları təqib etmək əvəzinə, qeyrətlə satanları həvəsləndirir!
  Sərxoş olan insanları təhrik etmək daha asandır!
  Sərxoş at yaxasının ağırlığını, qamçının qamçısını hiss etməz!
  Dini fanatizm könüllü dəlilikdir!
  Kahinlər arasında meşədəki kimidir: ətrafda palıd ağacları var və hər donuz onu yeməyə çalışır!
  Qohum hisslər zəncir kimidir, qandallı cəsarətdir, ilan kimi namusu zəhərləyir, donuz kimi vəzifəni korlayır!
  Gənclik sadəlövhdür - qocalıq xaindir!
  Müharibə hərəkətləri qaçırmamalı və partnyorunuzun düşünməsinə icazə verməli olduğunuz ən maraqlı oyundur!
  Din ən təsirli məcburetmə vasitəsidir, zehni əsarət altına alır, düşüncəni buxovlayır və bizi illüziyalara qərq edir!
  Hər bir dinin parlaq təlimi onun ardıcıllarının fanatizmini və qəddarlığını pisləyir!
  Məsuliyyətsiz güc gəmi kimidir, sükansız, nə qədər ədalətli külək əssə də sonu fəlakətlə bitəcək!
  super yumruqçu arasındakı qarşıdurmadır , bir saniyə gecikmə: heç vaxt qalxmayacağınız dərin nokaut!
  Xoşbəxtliyi gözləyərkən saniyələr sonsuzluğa bərabərdir!
  Və xoşbəxtlikdə sonsuzluq bir saniyə və ya bir ürək döyüntüsünə bərabərdir!
  Ölən igid diri qorxaqdan yaxşıdır!
  Nə qədər çox günah etsən, tövbədə bir o qədər səmimi dua et!
  Hərbi taktika polad kimi güclü, lakin çevik olmalıdır ki, ondan damask polad hazırlanır!
  Tanrı aslan kimidir: sığallayıb dərisini qoparan, qucaqlamaq - boğmaq, öpmək - dişləmək!
  Düzdür, amma qadından fərqli olaraq alovun qucağına alışa bilməzsən!
  Apoletlər təkəbbürlü adama təkəbbür, axmağa isə lovğalıq qata bilər, amma qorxaqı cəsur, axmağı strateq etməyəcəklər!
  Asan qələbə deşikli zireh kimidir, geyinmək gözəldir, amma ucuzdur və zəif qorunur!
  İgiddən ölüm qorxur - çörəyi yesə!
  Onlar həmişə tufan gözləyirlər, amma eyni zamanda həmişə islanmağı bacarırlar!
  İşgəncədə yazıq olan, yataqda yazıqdır!
  Ədalət zəifi, var-dövlət utancaqdan, sərvət namusludan xoşlanmaz!
  Mərhəmət çox böyük lüksdür - Zəif hökmdar üçün!
  Güclü hökmdar qəddar olmalıdır. Daşın üstündə yatmaq çətindir, çünki çətindir!
  Qərarsızlıq: zəifliyin ilk əlaməti!
  Uşaq boş bir vərəqdir, böyüklər arasında bu qədər əclafın olması onun günahı deyil!
  Pessimistlər heç vaxt problemə düşmürlər!
  Başınızı lavman ilə yuya bilməzsiniz, çoxlu deşiklər var, hamısı gəlir!
  Dilinizə diqqət edin. Bu, ən güclü əzələdir, çünki milyonlarla insanı öldürə bilər və ən zəifdir, çünki natiqə xəyanət edə bilər!
  Uzun dil ömrü qısaldır, ölüm etirafı istisna olmaqla!
  Məğlubiyyət yükünü tək daşımaqdansa, qələbəni bölüşmək daha yaxşıdır!
  Öz köynəyiniz bədəninizə daha yaxındır, ancaq qonşunuza verməklə həqiqətən istiləşə bilərsiniz!
  Güclülər həmişə azaddırlar, ən güclü zəncirlər insanın zəifliyidir!
  - Yataqda və döyüş meydanında şir olan dovşan olmaz!
  Səssizlik yüksək dərəcəli qızıl üçün uyğundur, qiymətin aşağı düşdüyünü söyləmək lazım olduqda!
  Sükut qızıldır, amma çox vaxt yalan!
  Niyə susmaq qızıldır, çünki qızıl açar dilləri boşaltmağın ən yaxşı yoludur!
  Siz müqəddəs olmadan tanrı ola bilməzsiniz!
  Əxlaq dəstəyi olmayan güc, skelet dəstəyi olmayan əzələdir!
  Qılınc zərbələri altında qanla şirin, göz yaşı ilə acı zəfər çörəyini bişirmək üçün məhsul yığılır!
  Təvazökarlıq böyüklüyün bacısıdır, öyünmək onun əksidir!
  Qalib gəlmək çətindir, amma qələbənin bəhrələrini toplamaq daha çətindir!
  Təcrübəsiz nəzəriyyə, qanadsız qartal uçmur, ancaq əsirlikdə saxlanılır!
  . FƏSİL Љ 15
  Maria Kolesnikova - bu qız-qəhrəman və elflərin kraliçası özünəməxsus əmrini yerinə yetirir. Və o, böyük qəzəblə döyüşür və onun gücü sadəcə superdir. Və o, kosmik gözəllik və elf kraliçasıdır. Və beləliklə, o, elf qızlarından aforizmlər tökür.
  Səhv bir hərəkətdə əzmkarlıq insanla meymun arasındakı əsas fərqdir!
  - Risksiz mübarizə yoxdur, mübarizəsiz isə həyat yoxdur
  - Risk həyatın duzudur, onsuz heç bir şeyə ehtiyacınız yoxdur, amma həddən artıq aşsanız, özünüzü pis hiss edəcəksiniz!
  Ölüm bəy kimidir, yalnız biri gəlir, amma gecikmir!
  Zəiflərin qarşısında nə qədər həyasızlıq, güclülərin qarşısında bir o qədər qorxaqlıq!
  Əgər tanrı olmaq istəyirsənsə, meymun olmağı dayandır!
  Padşah və qulun ortaq cəhətləri var: onlar öz cinslərini dərhal verirlər - elə ilk jestlə!
  Ümumiyyətlə, dahilərin əksəriyyəti pisliyin övladlarıdır, çünki qadın həmişə ərini daha yaxşı kişidən üstün tutur!
  Aldatmaq genetikanı yaxşılaşdırır, ona görə də qadın heç vaxt ürəyinin altında bir axmaq daşımaq istəməz!
  Allah ərin əlinə qılınc, arvadına iynə qoyub, ancaq insanlar xüsusilə Uca Allahın iradəsinə qarşı üsyan etməyə meyllidirlər!
  İnkişaf etmiş elm sehrə bənzəyir!
  Ateistlərin bütün suallarına cavab verməkdənsə, yüksüklə dənizi ovmaq daha asandır!
  İmprovizasiya zəfər alətinin simlərini qoparan fırçadır!
  Yaşayan fani ölü tanrıdan yaxşıdır!
  Tanrı olmağı xəyal etməyən əbədi olaraq qurd olaraq qalacaq!
  Yüz dəfə təsəvvür etməkdənsə, bir dəfə çıxış etmək daha yaxşıdır!
  Nə üçün müharibədə mərhəmət, mahnının səkkizinci notu kimi, ancaq yoluna mane olur və gülüş doğurur!
  Çılpaqlıq qadını brilyantdan daha gözəl bəzəyir! Ən azı dekora ehtiyacı olmayan biri!
  Cəhənnəmdə qar adamı qurmaq, vicdanlı siyasətçi tapmaqdan daha asandır.
  - Dənizin dibində quru daş tapmaq, seçki vədlərinə əməl edən prezidentdən daha asandır!
  Çörək olanda eynəyə ehtiyac zəifləyir! İki boşqab ləzzətli yemək adi insan üçün çox şeydir!
  Döyüşdə risk şorbada ədviyyata bənzəyir, onsuz yumşaqdır, amma nə vaxt dayanacağını bilməlisiniz! Qələbə şöhrətini səhradakı qum kimi mənimsəmək istəyənlər, ancaq məsuliyyətin acısını çox da qızıl dənələri paylaşmır!
  Döyüşdə risk şorbada ədviyyata bənzəyir, onsuz yumşaqdır, amma nə vaxt dayanacağını bilməlisiniz! Qələbə şöhrətini səhradakı qum kimi mənimsəmək istəyənlər, ancaq məsuliyyətin acısını çox da qızıl dənələri paylaşmır!
  Qızıl parıldayır, amma qəlbi qaraldır, ruhu qaraldır!
  Öldürən balta deyil, onu yelləyəndir!
  Müharibə xasiyyətli tərəfdaşla seks kimidir, siz daim sonunu gözləyirsiniz və eyni zamanda davam etmək istəyirsiniz!
  Nərilti nə qədər güclü olarsa, ağıl bir o qədər sakitləşər, ton nə qədər yüksək olarsa, intellekt bir o qədər aşağı olar!
  İnsanlıq olmasa, insan oddan düşən kömür kimidir - tənha və tez sönən!
  Öz torpağımızda bıçaq daha iti, qalxan daha qalındır!
  Qəhrəman olmaq istəyirsənsə, itaətkar formada yürüş etmə!
  İki bacarıqlı kişi döyüşəndə fırtına olur, amma bacarıqlı qadınlar döyüşəndə tornadodur!
  Ən çətini ruhunu özündə olan alçaqlıqdan qorumaqdır!
  Müharibədə hiylə kilidin açarı kimidir - nə qədər yeni olsa, bir o qədər yaxşı açılır!
  Yardım sədəqə kimidir: həmişə yanlış zamanda gəlir, tam olaraq deyil, bahadır, amma xahiş edən əli dayandırmağa güc yoxdur!
  Dini müzakirədə müəyyən bir nəticəyə gəlməkdənsə, dənizi yüksüklə ovmaq daha asandır!
  Din, bir qayda olaraq, tolerantlığın antipodudur!
  Siyasət haqqında danışmaq ən çox davaya gətirib çıxarır!
  Qızıl qandan paslanmaz, tərdən qaralmaz, göz yaşlarından parçalanmaz!
  Gürz yumruqdur, qılınc yumruqda bıçaqdır!
  Ölkəni idarə etmək istəyirsənsə, özünü idarə etməyi öyrən!
  Qonşunuzun cüzdanı boş olanda sizinki daha dolğun görünür!
  Aclıqdan ölən uşağın iniltisini eşitməkdənsə, oruc tutmaq daha yaxşıdır!
  Bəzən səhvlərin hesabını çəkməyin vaxtı ancaq qəbirdə qalır!
  Elflər belə bir aqressiv partlayışla özlərini boşaldıblar. Bunlar həqiqətən cəhənnəm hədiyyələrindən olan qızlardır. Belə qızlar bir ayı və hətta qılınc dişli bir pələngi parçalamağa qadirdirlər.
  Və onların ayaqları, əlbəttə, çılpaq və çox cazibədardır. Oğlanlar diz çöküb qızların çılpaq, yuvarlaq, çəhrayı dabanlarını çox xoş və həyəcanlı qoxu ilə öpməyi sevirlər.
  Bu, həqiqətən çox sərin və sərin olduğu ortaya çıxdı. Qızlar isə əzələli ayaqlarını hərəkət etdirərək istənilən orkı öldürə bilirlər.
  Moruq rəngli saçlı elflərdən biri onu götürdü və bətnindən enerji axını buraxdı.
  O, uçdu və bütöv bir qartal və qəbir qazan qartal buludunun üzərinə düşdü. Və havanın vəhşi sarsıntısından və sarsıntısından məəttəl və sarsılmış halda yıxılmağa başladılar.
  Və Putinin ayılarının kəllələrini dimdiyi ilə döyün. Və belə çox iyrənc canlıları öldürmək.
  Qız güldü və qeyd etdi:
  Cazibədar ulduzlu yüksəkliklər,
  Sonsuz məsafələrə çəkilir...
  Qız burda nə düşünür?
  Əlbəttə, cəsarətli İkar haqqında!
  Döyüşçü isə çılpaq ayaq barmaqları ilə xəncər atdı. O, uçdu və dərhal üç orkun ləyaqətini kəsdi. Və bu, çox təsirli və mübariz oldu.
  Və birdən çox ork öldürüldü.
  Qız onu götürüb yenidən oxumağa başladı;
  Noyabr bayrağı altında ölkəm,
  İşığın gücünün zirvələrinə çatdı!
  Axı biz onun üçün boş yerə mübarizə aparırıq,
  Qoy onun sevgisi əbədi olaraq oxunsun!
  
  İnsanlara nəsihət ölkəsi sülh gətirir,
  Onda hamı xoşbəxtdir - proletarı tanıyın!
  Elf üçün kim - izzət və şərəf,
  Gəlin bir milyon ariyanın himnlərini oxuyaq!
  
  Gəlin şərəfə nail olaq - yer üzünün gəncləri,
  Gəlin məbədlər tikək - elfinizm cənnəti!
  Uzaqlarda qara tüstü haradadır ?
  orsizmin addımını bilin !
  
  Bəs pioner andla nə verdi -
  Mən dünya işinə - qeyrətlə xidmət etməyə and içdim!
  Əgər düşmən yaxşılıq etmək istəsə,
  Onu düyməli akkordeonun sədaları altında təqib edəcəyik!
  
  Düşmən bilmir ki, vətən bizimlədir,
  Vaxt gələcək - gəmilər tikiləcək!
  Vətən döyüşçülərimizin arxa cəbhəsi sönməyib,
  Qoy hər kəs igid qəhrəmana çevrilsin!
  
  Bir mahnı ilə səmadakı ulduzlara uçacağıq,
  Tezliklə Marsda kanallar qazacağıq!
  Şuraların adamları partiya ilə birləşib -
  Axı kommunizm bizi insan kimi sıraya saldı!
  
  Müharibə, əlbəttə ki, oyun deyil,
  Siz eyni zamanda hədəf və atıcısınız!
  Və güllə iti iynə kimi sancır,
  Pis orklar üçün çox pis olsun!
  
  Biz hər şeyə, hər şeyə nail ola bilərik -
  Və səhər yeməyi üçün palma ağacları və kokos olacaq!
  Bütün bunlara əhəmiyyət verməyənlərə,
  Ədalətli bir sərt çubuq alacaqsınız!
  
  Ork tankı belə düşünürdü - toxunulmazdır,
  Məsləhətlə meydanın ətrafında necə bir parad!
  Ancaq onun yenilməz olduğunu sübut etdilər,
  Yayda soyuğun sizi idarə etməsinə nə mane olacaq!
  
  Beləliklə, elf padşahı Elfin ruhunun vicdanıdır, şərəfidir -
  Bizə müqəddəs olan şeylər uğrunda döyüşməyi əmr etdi!
  Qızım kədərlənməsə yaxşıdır
  Şərəf sarsılmazdır, bir qaşıq pul!
  
  Şiddətli işgəncə altında - inildəyə bilməzsən,
  Hamıya göstərin - monolitdən döyüşçü!
  Qırmızı orduların gücü belədir
  Hətta bir oğlanın da elita kimi döyüşdüyü yerdə!
  İndi qızlar oxuyurlarsa, bunu son dərəcə yüksək səslə və tazı kimi edirlər. Döyüşçülər, deməliyəm ki, son dərəcə gözəl və möhtəşəmdirlər. Onların yalın ayaqları çox çevik və son dərəcə çevikdir. Və ölüm hədiyyələri atırlar, sanki katapultlardan çınqıllar kimi. Döyüşçülər isə çox canlı və aqressiv və təkrarolunmaz xasiyyətlərini nümayiş etdirirlər.
  Beləliklə, özüyeriyən silahda olan döyüşçülərdən biri onu götürdü və qırmızı məmə ilə joystik düyməsini basaraq orkları vurdu. Və nəhəng və dağıdıcı qüvvə mərmisi tükəndi. O, bir qövsdə uçdu və bir qrup ork vurdu. Və Putinin bir çox ayıları məhv edildi.
  Qız məntiqlə qeyd etdi:
  - Və ovçu əsl tülküdürsə, ayının dərisini çəkəcək!
  Qız isə çılpaq barmaqları ilə bumeranq atdı. O, uçdu və dərhal dörd orkun kişi mükəmməlliyini kəsdi. Və Putinin ayıları döyüşün şokundan sözün əsl mənasında öldü.
  Bundan sonra qızlar böyük şövqlə oxumağa başladılar, səsləri qarşısında bülbülləri solğunlaşdırır;
  Ürəkdə belə bir hiss oxuyur himni,
  Ondakı böyüklük Rəbbin qübbəsidir!
  Vətən: şücaət, əmək, insanlar üçün şərəf...
  Doğma Elf ən müqəddəs sözdür!
  
  Cherub bizi şücaətə ruhlandırdı,
  Sərhədsiz qanadlar və böyüklük verdi!
  Yerin güclərini möhkəm saxlayırıq -
  Qüdrətli Çubuq - əbədi olaraq bizimlə olacaq!
  
  Vətəni tanı, əbədi anasan -
  Ruhsuz yetim qalmağı Allah eləməsin!
  Beş guşəli ulduz yanır -
  Əgər danlamaq olarsa, səni qılıncla örtürəm!
  
  Elfə nə qədər hərbi fırtına gəldi,
  Cəhənnəmdən gələn qasırğa kimi, istilər qaçır!
  Qayıq sındı, avar çatladı,
  Ancaq Günəş pis orkların qasırğasını söndürməyəcək!
  
  Əjdaha, sənin gülüşlərin pis ağızdır,
  Nə etmək istəyirsən? - Elfianı yeyin!
  Ancaq Vətənin yox olmasına imkan verməyək,
  Qadınlar qorxudan ağlasınlar!
  
  Süngü və lələk, qılınc və boyalı fırça,
  Hamıdan gözəl olan bir gücün xidmətində!
  O, bizim döyüşümüz və həyatımızdır,
  İrəli get - yürüşdə yerləşdirildi!
  
  Deməli, taleyi sərt olacaqsa,
  Məhv olmaq, gənc yaşda rütubətli torpağa uzanmaq!
  Sənə müraciət edəcəyəm, Yaradan Rod,
  İkonada bilin, müqəddəslərin üzünü çəkirəm!
  Mahnı bütün döyüş boyu gurlandı, gözəl qızlar Putinin ayılarını məhv etdilər və enerjili şəkildə öldürdülər.
  Və fırtınalı təzyiqə tab gətirə bilməyən orklar qaçdılar!
  Cəsarətli Mariya Kolesnikova bunu monitorlar vasitəsilə izləyirdi. Və o, gözəl, cazibədar bir qız idi. Sadəcə əla. Və təbii ki, kök, bığlı, kök diktator qayıdanda, hətta ondan əvvəl də qisas alacaq. Və belə də olacaq, Və elf qızlar ən yüksək sinif göstərdi.
  Möhtəşəm elf qızı Mariya Kolesnikova möcüzələr göstərərək böyük şövq və təzyiqlə mübarizəni davam etdirdi. Və onun elf qızlarla komandası sadəcə superdir.
  Bu, qəddar və eyni zamanda əyləncəli müharibə idi. Elflər, daha doğrusu, elflərin əksəriyyəti, keyfiyyətcə üstünlük və sehrlə qönçələnərək orkların yetişdirilməsinin miqdarını müqayisə edirdilər.
  Elflərin dişiləri kişilərdən on iki dəfə çoxdur və onların hamısı gözəl və ləzzətlidir. Beləliklə, döyüşlər aqressiv və eyni zamanda əyləncəlidir.
  Beləliklə, elf qızı götürdü və çılpaq barmaqları ilə məhvetmə hədiyyəsini böyük, öldürücü bir qüvvə ilə atdı.
  O, bir qövsdə uçdu və orkların izdihamına çırpıldı. Və Putinin ayılarının kütləsi parça-parça oldu.
  Qız qışqırdı:
  - Orklar qəzəblə çırpınır,
  Düşmən alayı irəli apardı...
  Amma qızların səsi aydındır,
  Ayıları düşmənçiliklə qarşılayın!
  Bunlar qızlardır - görkəmli və qatil sinif.
  Narıncı saçlı bir elf qırmızı döş məməsini joystik düyməsinə basdı və bazuka nəhəng dağıdıcı gücə sahib oldu və Putinin ayılarını öldürdü.
  Və o, qışqırdı:
  - Elf İmperiyasına şöhrət,
  Qızlar çox gözəldir...
  Hücum edirik, sürünməyin
  Polad komandamız!
  Döyüşçü isə çılpaq ayaq barmaqları ilə Putinin ayılarını parça-parça edərək dağıdıcı və öldürücü məhv hədiyyəsi atdı. Bu, həqiqətən də orklar üçün qaranlıq bir gün oldu.
  Qızlarla döyüşməyə cəsarət etdilər.
  Bir qız onu götürüb çılpaq dabanı ilə partlayıcı paket atırsa, bu halda Putinin ordusu çox qorxacaq . Döyüşçülər çox gözəldir. Onlar ya bikinidə, ya da sadəcə nazik qısa tumanda olurlar.
  Onların çılpaq və zərif ayaqları ölümcül və son dərəcə dağıdıcı güclə ölüm hədiyyələri atır. Və Putinin ayıları qan içində boğulur və əzab içində ölür.
  Bənövşəyi saçlı elflər qəbiləsindən bir döyüşçü onu götürdü və çılpaq, kəsikli ayağı ilə məhv hədiyyəsini atdı. Zərbə Putin imperiyasının tankının aşmasına səbəb oldu və bir çox orklar əzildi.
  Qız qışqırdı:
  Müharibə gedir kainatda,
  Ağlabatan səbəblər olmadan müharibə...
  Pis Fuhrer axmaq şeytan,
  Və kədər onunla gəldi!
  Və döyüşçü yenə də çılpaq ayaq barmaqlarını götürüb atdı, dağıdıcı və dağıdıcı məhv hədiyyəsi.
  Və yenə də cırıq və kömürləşmiş Putinin ayıları havaya uçur.
  Bu, həqiqətən əladır. Tüklü, iyli və dişli orkların məhvi davam edir və qızlar çiyələk döş məmələrinin köməyi ilə geri çəkilməyən artilleriyadan istifadə edirlər.
  Qızlar isə ləzzətlə oxuyur və çılpaq, kəsikli ayaqları, çəhrayı altlığı ilə ölümcül ölüm hədiyyələri atmağa davam edirlər;
  Biz kortəbii və plansız döyüşürük -
  Ancaq qəzəblə canavarın adını çəkəcəyəm ...
  Tənqid romanının qanlı sətirləri ilə dolu,
  Gəlin fəsli sümüklərlə çevirək!
  
  Rəbb bəzən bizə çox sərt baxır -
  Qılınclarla azad yaşamaq istəsəm də!
  Bir diri Allahdan məhrumdur,
  Digərləri həkimə müraciət etməməyi üstün tuturlar!
  
  Düşmən bizim Elfimizi yemək üçün tərk etdi,
  Amma mən Vətən torpağını İblisə verməyəcəyəm!
  Məsihlə birlikdə yaradılış haqqında hər bilik gözəldir,
  Svarogun çəkici cazibədar sahillərə aparan yoldur!
  
  Biz belə bir güclə doğulmuş döyüşçülərik,
  Bizim üçün qan ciyərlərimizdəki hava kimidir!
  Damask poladı, polad və cəsarətli müharibənin oğulları,
  Rəqibimizə xərac verməyəcəyik!
  
  Bıçağın doğulması və döyüşçünün taleyi,
  Döyüş, kainatda sevdiklərinizə xoşbəxtlik!
  Natəmizin nağarası vızıldamasın deyə,
  Qəzəblə hərbi rütbənizi məhv edin!
  Qılınc yelləncəyi kimi, bir zərbə yenidən həyat verdi,
  Döyüşlərdə sülh səylərini belə gücləndirdik!
  İndi məğrur olan bu torpaqların ağasıdır,
  Fein -də bayrağınız və Okrlindəki paradınız !
  
  Xəyal qızının parlaq saç rəngi var,
  Ulduzların olduğu parlaq bir görünüş, Günəş!
  Ürəklərin nəğməsi ilə impulsu çatdırdın,
  Qızarmış bayraq şövqlə səmaya qalxsın!
  
  Yarış Məsihi doğurdu - aramızda doğuldu,
  Yalan deməyin ki, Allah yalnız Fələstində zühur edib!
  Axı Elfiya üçün bilin ki, parlaq bir saat gələcək,
  Biz kosmosu və elementləri fəth edəcəyik!
  
  Vətənə xidmət et - sevmək bizim borcumuzdur,
  Şücaətsiz planetdə yer yoxdur!
  Uca Ailə onun əhdini pozmadığını,
  Onun övladları güclü və ruhlu bədən olmalıdır!
  
  Nağara dayandı, döyüş bitdi,
  Cinlər ağasının çadırı cəhənnəmin qaranlığında itdi!
  İndi mənim gözəlim səndən xahiş edirəm gəl,
  Elfə ürəyimi ehtiyatsız verəcəm!
  Qızların bu cür sözləri bir qədər qeyri-müəyyən görünür. Oğlanlar üçün darıxırlar və tez-tez bir-birləri ilə sevişirlər. Buradakı qızlar gözəldir.
  Və onların çılpaq, kəsilmiş, aşılanmış ayaqları belə dağıdıcı və məhvedici ölüm hədiyyələri atır. Və içərisində antimaddə gizlənən noxud göndərirlər.
  Buradakı döyüşçülər elə nizamdadırlar ki, güllə belə onların qarşısını ala bilməz və keçid fəlakətli olacaq.
  Sarı saçlı bir elf qız xəncəri götürüb çılpaq ayaq barmaqları ilə düşmənə atdı. O, uçdu və ork generalının düz qasıq nahiyəsindən deşildi. Və ağrılı şokdan öldü.
  Qız qışqırdı:
  - Biz sərin qartal qızlarıq,
  Bacarıqlı, cəsur və döyüşmək üçün gözəl...
  İnan mənə, biz şahin və qartallarıq,
  Və heç də pis təlxək ruhu ilə deyil!
  Və sonra qızlardan başqa biri götürüb minaatan atdı. Və o, Putinin onlarla ayısını örtdü, onları parçaladı. Bu, həqiqətən dağıdıcı bir zərbə idi. Və döyüşçülər yenidən şövqlə oxumağa başladılar;
  Əzəmətli üzləri olmayan vətən işığı
  Yaqut ulduzları başda alovlanır.
  Elf özünü ölməz izzətlə örtdü -
  Qüdrətli qəhrəman döyür, qaralama!
  
  Zümrüd yarpaqlarında rowan yaqut -
  Qarğıdalı tarlasında sapfir parıldayır...
  Fikirlərimi sənə yönəldirəm Elfia -
  Üçbaşlı qartal mahnılarla uçur!
  
  Şeh damcılarında incilər qar dənəciyi brilyantdır,
  Böyük Vətəndə hər şey yaxşıdır!
  Yer yağlıdır - damarlar içində tük kimidir,
  Qar yığınlarını külək təzə uçurdu!
  
  Elfiyanın bir kənarında - buz, suitilər,
  Digərində dəvələr səhraların qızılıdır.
  Çovğun uğuldayanda isti oluruq,
  Çünki biz Allahı qəlbimizdə saxlayırıq!
  
  Qarpız, qovun və banan böyüyür,
  Yayda bir yerdə konki üzərində yarışırsan ...
  Yaxşı, dünyada belə ölkələri harada tapmaq olar,
  Hardadır xalqlar yumruqlarında belə güclüdür!
  
  Elfiyada silah şücaəti ucadır,
  Bunda nur elfi öz taleyinin yaradıcısıdır!
  Yaxşı mübarizə apara bilərik,
  Elfə bir bəla seli gəlməsin!
  
  Hər kəs qadınlarımızın gözəl olduğunu bilir
  Və cəsarətli daha güclü kişilər yoxdur!
  Vətən, sən cənnətin təcəssümüsən -
  Tək hökmdar Allah Ailənin Ağasıdır!
  
  Günəş Glorious nişanları təsdiqlənəcək ,
  Bir əsgərin getdiyi zəmində...
  Evə səxavətli qənimətlərlə gələcəyik,
  Oxatanlar heç bir zərbəni qaçırmadan düşmənlərini vururlar!
  
  Bütün kainata sülh və xoşbəxtlik bəxş edək,
  Allahla birlikdə ölüləri dirildəcəyik!
  Sarsılmaz Vətənimizin şöhrəti naminə -
  Şübhəsiz ki, qalib gələcəyimizi bilirik!
  Qızlar o qədər şiddətli və əzəmətli oxudular və mübarizəni davam etdirdilər. Və ümidsiz və cəsur elflər səmada döyüşürdülər. Ork təyyarələrini vurdular və onların yanmasına səbəb oldular.
  Elflərdən biri bir hərəkət etdi - üçlü çəllə və Putinin ayı avtomobilini büdrədi və nəticədə onun alovlanmasına səbəb oldu.
  Döyüşçü tvit etdi:
  Üstümüzdə günəş parlayır,
  Həyat deyil, lütf...
  Mən ölkədə sülh üçün cavabdehəm,
  Artıq başa düşməyin vaxtıdır
  Mən ölkədə sülh üçün cavabdehəm,
  Artıq başa düşməyin vaxtıdır!
  Döyüşçülər artıq uşaq deyil,
  Orkları öldürməliyik!
  Və qız onu yenidən götürdü və çox qətiyyətlə çılpaq barmaqları ilə joystik düymələrini basdı.
  Və o, yenidən düşmənə vurdu, bu dəfə qırmızı sinəsinin ucları ilə bazuka düyməsini sıxdı. Və böyük, dağıdıcı qüvvə reaksiya verdi. Bu, həqiqətən çox gözəl qızdır.
  Və o, düşmənə çox dəqiq atəş açır.
  Yasəmən saçlı döyüşçü də çox möhtəşəm büstündən istifadə edərək düşməni vurdu. Və böyük bir öldürmə qüvvəsi sərbəst buraxıldı.
  Qız götürüb yenidən oxumağa başladı;
  badam, badam,
  Elf-nənədə!
  Nə sıyıq yedilər
  Nə içdilər - dəmləyin!
  Döyüşçülər beləcə bülbül səsi kimi dolğun səsləri ilə oxumağa başladılar. Və əla idilər.
  Ancaq qızlar qırmızı məmələri ilə düyməni yenidən basdılar və ölümcül güclə ölüm hədiyyəsini buraxdılar.
  Eyni zamanda, gənc kişilər də vuruşurdular, o cümlədən atəş açan və oxuyan çox gözəl elflər;
  Elfanın sahili geniş və sıldırımdır,
  Dalğalar şirənin parıltısı ilə sıçrayır...
  Elfiya mənim vətənim oldu,
  Bülbülün səsi bizə gözəl nəğmə oxuyur!
  
  Geniş bir qayıqda, əzizim və mən üzürük,
  Zlata Val hörüklərini buraxdı.
  Sevgilimlə bir yerdə olmaq mənim üçün nə qədər yaxşıdır,
  Timsahı çubuqla tutmamaq heyf.
  
  Xeyr, su deyil, arxa tərəfdə xışıltı
  Bizə şampan verən təbiətdir.
  Bu torpaq mənim üçün əziz anamdır,
  Kral geyimində yer üzünün səxavəti!
  
  Damlalar ay şüasının altında mirvari kimidir,
  Gümüş qanadlı arı sürüsü kimi sıçrayır...
  Qız bürcü, sən mənim üçün xəyal quran mələk kimisən,
  Günahsızlıq üzü ilə - ən saf Madonna!
  
  Qoxusu bal, saçı ipək,
  Dodaqlar saten kimi ayrıldı.
  İnanıram ki, çoxdan gözlənilən an gəldi,
  Onlar gerçək olacaqlar - nağıllar belə idi!
  
  Dodaqlarımız vəcdlə toxundu,
  Şirinlik elədir ki, artıq söz yoxdur.
  İnan mənə, sən qeyri-adi bir gözəlsən,
  Püşk qərar verəcək - sikkəni daha yüksək atın!
  
  Budur bir-birinin ardınca öpüşlər,
  Fırtınalı sevincimizin ah və gülüşləri.
  Ruhun müqəddəsliyini keruv qoruyacaq,
  Seçilmiş günahların siyahısını qaba atacaq.
  
  Yox, bil ki, sən yer üzündə daha gözəlsən,
  Ehtiras qəlbimdə parlaq bir od kimi yanır!
  Ən yaxşı ölkədə yaşayacağıq,
  Pəncərələri və qapıları kosmosa açaq!
  . FƏSİL Љ 16.
  Mariya Kolesnikova təcavüzkar təsirini göstərməyə və düşmənlərini məhv etməyə davam etdi. Və onun əmri qəti, kəskin və unikal idi.
  Elf qızları çox sərindirlər. Putinin ayılarına məhv noxudları atan və orkları parça-parça edən ləzzətli döyüşçülər.
  Döyüşçülərin son dərəcə döyüşkən olduğu ortaya çıxdı. Və tez atəş açdılar. Bizi isə pulemyotlarla vurdular. Putinin ayılarının bütün qoşun sıralarını biçmək. Və son dərəcə aqressiv hərəkət etdilər.
  Qızlar qışqırıb qışqırdılar.
  Və eyni zamanda zəng səsi kimi pırıltılı səslərlə oxumağı da unutmadılar;
  Elfenin Vətəninə salam olsun ,
  Sizi çox sevərdik...
  Elf qızları qocalmır
  Biz orkları sevgi ilə məğlub edirik!
  Bu əslində gözəl səslənən mahnıdır. Və bütün bunlar çox gözəl baş verir.
  Qızlar onu götürüb yenə oğlanlarla birlikdə və çox şən oxumağa başladılar;
  Siz bizim ordumuzsunuz - əziz ailəmiz,
  Böyük vətən, elf gücü.
  İlanın kabus çənəsi açıldı,
  Pu dayı bu dağlarda timsah böyütdü !
  
  Ayılar baş əyib and içir,
  Onlar bütün vəfasız elf oğlanlarını öldürməyə and içirlər.
  Ancaq cəngavərlərimiz sülhə və rahatlığa xor baxdılar,
  Onlar üçün sadiq dost və qardaş indi avtomatik maşındır!
  
  Orkstan da mənim vətənimdir, inanın,
  Tutmaq üçün sifariş alındı - saxlayın!
  Axı, inanın, biz zəifliyi göstərə bilmərik,
  Axı bu ölkə bizə cənub qapısından girişdir!
  
  Pasifistlərin bəzən iniltiləri eşidilsə də;
  Niyə unutmusan, burada ölmək lazım deyil!
  Amma işimizin məhv olmasına imkan verməyəcəyik,
  Çünki Vətənin ordusu hamıdan güclüdür!
  
  Vətən əmr edir - siz vuruşun, döyüşün,
  Döşəmənin altında nərə çəkən siçovullara qulaq asma!
  Elfimiz üçün sürətlə yuxarıya doğru uçmağın yalnız bir yolu var,
  Və əsas arqument qüdrətli Maksim pulemyotudur!
  
  Orkstanda zəfər varsa , bu o deməkdir ki, biz güclüyük,
  Müqəddəs marksizmin sovet işi yaşayır!
  Şeytanın oğulları bizim iradəmizi qıra bilməyəcək,
  Qələbəyə, qələbəyə və qurbanlar sayılmır!
  
  Qız, mən qayıdanda məni öpəcək
  İndi sən kişisən və hər şeyi özünə sübut etdin!
  Əsgərin ürəyində titandan güclü hansı zireh var,
  Gənc döyüşçü bir döyüşçüyə nə qədər ideal verdi!
  
  Bu o deməkdir ki, bütün dünyada sülh olacaq,
  Bütün insanlar bir quruluşda qardaş kimidirlər!
  Qırmızı Əsgərin postamenti fəth etdiyi,
  Mübarizəni davam etdirmək arzusu ilə yanıram və yanıram!
  Qızlar və oğlanlar vəhşi həvəslə mahnı oxudular. Onlar son dərəcə effektiv hərəkət edərək, Putinin ayılarını öldürdülər. Bu son dərəcə sərindir.
  Budur, bir tank üzərində yarışan elflər. Və onlar Zelenskinin ixtira etdiyi piramidal avtomobilə sahib oldular. Bu, həqiqətən gözəl bir tankdır.
  Və inanılmaz dəqiqliklə vuraq. Və inamla düşməni vurur.
  Qız çəkiliş zamanı yaqut məmə istifadə edir və bunu son dərəcə dəqiq edir.
  Və qəzəblə oxuyur:
  Düşmənləri bir tangenslə vururam
  Dəhşətli valehedici bir səs eşidirəm...
  Elflər mütləq orkları öldürəcək,
  Biz də müharibəyə tamaşaçı deyilik!
  Elflər zərbələr altında həmkarlarını götürüb parçaladılar. Və onlar Putinin ayılarının özüyeriyən silahlarını və tanklarını parça-parça etdilər. Bunlar belə heyrətamiz gözəlliklərdir.
  Və onların dilləri çox enerjili və sürətlidir. Onlar bunu çox ağıllı şəkildə edirlər.
  Eyni zamanda oxumağı da unutmurlar;
  Elfia insanların müqəddəs birliyidir,
  Mütərəqqi insanlar üçün dünya idealdır!
  Mən ilhamlanmış ilhamvericiyə müraciət edirəm,
  Xalqın xəyal etdiyi şey gerçəkləşəcək!
  
  Doğma diyarımız çox gözəldir bilirsən,
  Həm yaşlı, həm də cavan bunda xoşbəxtdir!
  Orada iş günü bazar günü kimi ucaldılıb,
  Əzizdən əziz Vətən yoxdur!
  
  Cənnətdə belə cənnət yoxdur
  Proletarı quran qüdrətli əldir.
  Və haradasa paslı zəncirlər sıxılır...
  İş dünyası bir yumruğun sıxlığındadır!
  
  Ancaq bəzən üsyankar bir fikir parlayacaq,
  Süngünün tükü bərkimiş liradan itidir!
  İstilik xətləri, cəhənnəmin alovlu buzunu əridəcək,
  Və özünü yaramaz bütlər adlandıran bütlər yıxılacaq!
  
  Sonra bir anda sunami fırtınası qopacaq,
  Ümummilli iğtişaşlar olacaq.
  Döyüşçünün etməyə cəsarət etdiyi şeyi yerinə yetirmək üçün -
  Qasırğa kimi ruh nəsilləri süpürür!
  
  Və yeni əsr - tərəqqi hökmranlıq edəcək,
  Onda yoxsulluq, ağrı, iztirab yox olacaq...
  Astroloqun gördüyü planetlər
  İndi birlik içində qardaşlıqlar bir araya gələcək!
  
  Və ölüm geri çəkiləcək, bitəcək -
  Elm qalib gələcək, inan mənə, qocalıq.
  Alnında dəfnə tacı -
  Vətənin gücü isə sonsuz suverenlikdir !
  Qızlar çox yaxşı oxuyurlar - bunu çox yaxşı edirlər. Bunlar həqiqətən super qızlardır !
  Heykəlləşdirilmiş əzələləri və böyük lütfü olan çox gözəl elf döyüşçüləri. Bunlar həqiqətən sizə lazım olan qızlardır.
  İndi oxumağa başlasalar, heç bir infeksiya onlara qarşı dura bilməz.
  Qızlar isə təkcə təyyarələrdə və tanklarda döyüşmürlər.
  Həm də dənizdə. Və orada yalnız bikinili və ayaqyalın insanlar var. Və onların ayaqları çox cazibədardır.
  Və döşlər, nə və omba və bel. Qarın əzələləri isə plitələr kimi çox qabarıqdır. Budur qadınlar. Əsl pələnglər. Və bir söz - elflər.
  Onlara baxanda, həqiqətən də çaşqın olursan. Bu qızlar sadəcə superdir.
  Elf çox gözəldir və dənizdə döyüşürlər. Və qızların çılpaq, çəhrayı, yuvarlaq dabanları çıxıb parıldadı. Bu son dərəcə təsirli oldu. Və elflər nəhəng döyüşçülərdir.
  Beləliklə, qızlar çılpaq ayaqlarını metala soxdular, on iki düymlük topu nişan aldılar və onunla atəş açdılar. Və böyük, öldürücü məhv hədiyyələri uçdu.
  Qızlar onu götürüb düşmənə vurdular və oxumağa başladılar;
  Gözəllik, gözəllik,
  Biz orkı pişik kimi isladıq!
  Biz it kimi islanırıq,
  Orka zorakı!
  Biz tutuquşudan güclüyük
  Nə şirkətdir!
  Yaxşı, təbii ki, gözəl qızlardan başqa oğlanlar da var. Onlardan biri hələ də şortikli və ayaqyalın, təxminən on iki yaşlı oğlana bənzəyir. Və çox gözəl oxuyur;
  Çətinliklərimiz olsa da, çəkinməyin,
  Bir maneəni dəf etmək baldan şirindir!
  Yazıq sərçə yox, şahinsənsə,
  Nəmli havanı günahlandırmağa cəsarət etmə!
  
  Yerin bu duzunda döyüşməyi sevirik,
  Yoldaşa həvəslə çiyin verin!
  Ailələrin çiçəklənməsi naminə,
  İstədiyimiz qaya ilə gedək!
  
  Pirat boş yaşaya bilməz,
  O, bəxt oğlu və Elfiyanın xidmətçisidir!
  Biz dənizdə olanda daxmalar qarla örtülüdür,
  Və inci şaxta ilə səpilir!
  
  Ona görə də çətin yolu seçmədik,
  Özünüz üçün sərvətə sahib olmaq üçün!
  Pis orklar orta adı əyilə bilməz,
  Mahnı ilə dövləti belə qururuq!
  
  Düşmən irəliləyir - onu darmadağın et,
  Düşmən üçün bataqlıqda ancaq bir tabut var!
  Vətən böyükdür - cani güclü olsa da,
  Və Tanrı Svarog həyəcanla qaşlarını çatır!
  
  Ancaq qılıncları keçdik - cəsarətlə döyüşə,
  Biz hurray qışqırırıq - quldurlara hücum edirik!
  Bir vaxtlar xəyal olan şey gerçəkləşsin,
  Sevgilinizin öpüşünü dadmaq üçün!
  
  Gözəl Elfi əzəmətli şəfəq,
  O, heyranlığını yüksək səslə səsləndirəcək!
  Amma şeytan yuva qura bilməz,
  Onu məğlub et və hər şey qayğısız olacaq!
  
  Elə bir dünya gələcək ki, içində ağrı yoxdur,
  Hansı qocalıqda belə qalmayacaq!
  Sevginin gözəlliyinə tac verəcəm,
  Sizdən bir az daha yaxın olmağınızı xahiş edirəm!
  Bəli, elf oğlan çox yaxşı oxuyur, o, gözəl və sərindir. Və onun mahnısı ruhu istiləşdirir.
  Elf qızları döyüş gəmilərində döyüşə davam edirlər. Orada çox gözəl qızlar var. Gənc elflər də istidə ayaqyalın qaçmağa üstünlük verirlər. Onlar on altı yaşından çox görünmürlər, həm də çox gözəldirlər, təmiz, hamar dəriyə malikdirlər. Bu döyüşkən və sərin görünür.
  Qızlar döyüşdə qətiyyən təslim olmurlar. Və maksimum enerji ilə hərəkət edirlər.
  Və onların çılpaq, qaralmış ayaqlarının belə yanıb-söndüyünü görə bilərsiniz. Və gözəl hisslər oyadırlar.
  Elf qızları sulu, çılpaq döşlərindən çox böyük enerji ilə hərəkət edirlər.
  Və döyüşdə nə qədər qız var. Bir döyüş gəmisində onlar heyrətamizdir. Elflər hətta diz çökməyə və qızların çılpaq, yuvarlaq, soyuq dabanlarını öpməyə başladılar. Və bunu son dərəcə aqressiv edirlər. Və böyük həvəslə.
  Bunlar qızlardır. Və çox gözəldir.
  Qızlar məmələrini açsalar nə etməli? Sonra gənclər çox acgözlüklə onlara öpüşlər yağdırırlar. Və oğlanlar sadəcə heyrətamizdir. Qızlar da əladır!
  Gənc oğlanlar ağciyərlərinin üstündə mahnı oxuyurlar:
  Biz pis quldur deyilik,
  Və biz öldürmək istəmirik...
  Qızlarımız belə ayaqyalındır
  Sanki verməyə qadirdirlər!
  Elf qızları onlara gözlərini zilləyib oxudular:
  Ayaqyalın, sadəcə ayaqyalın,
  İyul ildırımının altında və sörfün səsi altında!
  Ayaqyalın, sadəcə ayaqyalın,
  Yalnız sən və mən rəqs edəcəyik!
  Onlar belə oxuyurlar. Və daha yaxşı mübarizə aparırlar. Beləliklə, mərmi orklarla döyüş gəmisinə dəydi və dərhal Putinin 50 ayısını öldürdü. Bu, həqiqətən gözəl olduğu ortaya çıxdı.
  Gənc kişilərin öpməyi çox sevdiyi, çılpaq, zərif, çox cazibədar ayaqları olan bir qız fırlanır.
  Bunlar qızlardır və onların nə gözəl və cilalanmış dəriləri var. Bütün bunlar son dərəcə sərin görünür.
  Elf ailəsinin qızlarından biri çılpaq döş məməsini sıxaraq silahdan öldürücü mərmi atdı.
  Həddindən artıq döyüş və qanlı güc döyüşçüləri. Və onlar orkları öldürməyə qadirdirlər. Onların ayaqları, həmişə olduğu kimi, çılpaq və kəsiklidir və çox qaralmışdır.
  Qızın dabanları, onlarda belə bir əyilmə zərif və özünəməxsus şəkildə unikaldır. Budur onların qızlarının qanlı hərəkəti.
  Onlar oxumağa başladılar;
  Qızların bədəni qocalmır
  Onlar həmişə gözəldirlər, gəncdirlər...
  Qalx, qanunsuzluqla dolu,
  Əsl qartallar oğurladı!
  Elf qızları şiddətlə döyüşürlər. Ancaq elf oğlanları da var. Onlar gözəl, şort, ayaqyalın pionerlərdir. Həm də silahlarını düşmənlərə yönəldirlər və toplardan ölümcül atəşlər aparırlar ki, bu da son dərəcə dik və aqressiv bir yanaşmadır.
  Qoy elf oğlanları sevgi və ehtirasla oxusunlar;
  Pioner buynuz şarj etməyə çağırdıqda -
  Dostlarım birlikdə mahnı oxuyacaqlar!
  Biz, şahin kimi, uçmağın sonsuz məsafəsinə qaçacağıq,
  Çünki sən və mən haqlı idik!
  xor;
  Bizim həqiqətimiz, bizim həqiqətimiz
  İman daşımaqdan ibarətdir!
  Həm sabah, nə də sabah,
  Və bu gün Vətəni xilas et!
  
  Elfimizə hörmət edirik,
  Axı, bütün dünyaya - işığı tanı!
  Vətənin qırmızı bayrağımız,
  Və daha parlaq qırmızı yoxdur!
  
  Pioner büstü salamlayır,
  Onun nişanəsi Vətən bayrağıdır!
  Düşmənlə məharətlə vuruşduq,
  Nailiyyətləri ayədə tərifləyən!
  
  Bil ki, planetdə tək bir iman var,
  Şirin, müqəddəs elfinizmə inam!
  Beləliklə, xoşbəxt uşaqlar gülür,
  Orcism uçuruma püskürsün deyə !
  
  Hər cəngavər sadəcə uşaq idi,
  Ayaqyalın otların və çayların üstündə...
  Amma indi əlində bucurqad var,
  Metalı çəkiclə cəsarətlə düzəldir!
  
  Biri pulemyotu maşınlarla itiləyir,
  Yaxşı, kimsə çiynindən atəş açır!
  Qırmızı bayraq kumach kimi uçur,
  Biz pis düşmənləri məğlub etdik - zarafatla deyil!
  
  Atalarımız Orklini cəsarətlə götürdü ,
  Yaxşı, bəs bizdə? Marsa gedirik!
  Biz insanlar bir budaqda makaka deyilik,
  Rəqibin yumruğu onun gözünə dəyir!
  
  Ancaq əylənməyi də bilirik,
  Nağara çalın, truba çalın!
  Çox şirin uşaq üzləri,
  Və dörd və beş reytinq!
  
  Ən çətin döyüş imtahanı -
  Keçməmək ölmək kimidir!
  Ancaq ölümdə məşəllə bir pankartımız var,
  Elf mis dəmirçi düşə bilməz!
  Gözəl və mübariz pionerlər belə oxudular. Onlar hətta çox gözəl və döyüşkəndirlər. Elf ailəsindən olan qızlar da gözəl və möhtəşəmdirlər. Və onlar sözün həqiqi mənasında kişiləri işə salırlar, bu, çox gözəldir.
  Qızlar pis orklarla mübarizə aparmağa və çox məhsuldar davranmağa öyrəşiblər. Və onların nəhəng və unikal enerjisi tam sürətlə davam edir və qasırğa kimi gəlir.
  Bunlar qızlardır.
  Qırmızı saçlı bir elf bir mərmi nişan aldı və orkları vurdu və onlardan bir neçəsini bir anda parçaladı. Və çoxları Putinin ayılarını öldürdü. Və bunun son dərəcə böyük olduğunu söyləmək lazımdır.
  Elflər çox gözəldir və onların gözəlliyi erotik və son dərəcə şiddətlidir. Böyük və qaynar enerji ilə hərəkət edirlər.
  Budur, yalnız qısa tumanlı və demək olar ki, çılpaq qızlardan biri. Və beləliklə, o, hətta oxumağa başladı, bunu etməzdən əvvəl qırmızı döş məməsini joystik düyməsinə basdı və enerji ilə döyüldü.
  Bunlar qızlardır - onlar həqiqətən də ən yüksək təbəqədəndirlər. Belə insanlarla mübarizə apara bilməyəcəksiniz.
  Bu qızlar supermendir.
  Və ildırım elf döyüş gəmisinin toplarından uçur. Və hətta su vuranda qaynayır. Gəmilərin metalı, bu qəhvəyi, kobud, Putin ordusunun ayıları yanır.
  Bunlar həqiqətən aqressiv döyüşlərdir.
  Kadrlar və gözəl mahnılarla müşayiət olunan;
  Vətən hər kəs üçün kosmosa qapılar açdı,
  Elfarin dünyada ilk Ratibordır!
  Günəş sisteminin üstündəki qanadlarımız -
  Mirvarilərin qara səthində naxış var!
  
  Biz göyə daha yüksəklərə baxırıq,
  Axı, kiminsə düşüncələrinin hər səhərində sülh var.
  Yeni pianoda vals çalırıq -
  Belə sadə və səmimi bir motiv!
  
  Və hər notda, lira çaxması kimi,
  Kral tacı olan kvazar zəng edir...
  Mən hələ də oğlan olsam da -
  Ancaq bu, çox fırtınalı bir gənc uçuş olacaq!
  
  Qədim dünyada ekvatoru aldıq,
  Ən yeni dövrdə Mars arxada qaldı!
  Kürək ekskavatorla əvəz olunur,
  Hətta yağış sifariş edə bilərik!
  
  Alim Arximed hamamda hər şeyi kəşf etdi,
  Amma biz oturub rom içə bilmərik.
  Divanda kəşf etmirlər,
  Ay tənbəllik, nə rəzil ilan!
  
  Beləliklə, universal genişliklər,
  Biz, şübhəsiz ki, böyük bir səyahətə çəkilirik.
  Bir vaxtlar əcdadlar dağlara basqın etdilər -
  Həm toxluqdan, həm də lələk rahatlığından imtina!
  
  Biz onların övladlarıyıq və qılıncdan keçməyə layiqik,
  İstənilən işin öhdəsindən gələ bilərik!
  Pionerlər mahnı oxuyaraq yürüş edir,
  Və hamı inanır - mən ulduzlara uçacağam!
  Bu, həqiqətən də təsirli və qulaqlara oxşayan mahnıdır. Baxmayaraq ki, burada elflər var, amma Cheburashkas yoxdur. Buradakı döyüşçülər çox gözəldirlər və təbii ki, onların çılpaq, əzələli, qaralmış ayaqları var.
  Qızlar isə qəşəngdirlər və ən böyük cazibəyə səbəb olan yaqut məmələri var.
  Budur, son dərəcə ehtiraslı döyüşçülər, döyüşçülərdə aşılanmış, yuvarlaq və elastik olan ləzzətli döşləri var. Ləzzətli gözəllər, son dərəcə döyüşkən və ayaqları çox gözəl və hərəkətlidir, barmaqları isə çılpaq, möhkəmdir.
  Qadın döyüşçülər son dərəcə gözəl və ləzzətlidir.
  Qızlar isə çox gözəl və bətnləri çox şəhvətlidir. Və gənc kişilər üçün bu gözəl balı yalamaq çox gözəldir. Və bu cür sevgidən həzz alın.
  Ay qızlar, elfləriniz necə də şirindir, həqiqətən İlahi ambrosiya.
  Və təbii ki, mahnı bu şiddətli və qanlı döyüşləri müşayiət edir;
  Alim ağılla bomba icad etdi,
  başı ilə nə düşünürdü ?
  Axı əxlaqsız müdrik də eşşəkdir,
  Heç olmasa dəliliyinə görə qrant alır!
  
  Digərlərinə silah üçün patent verildi,
  Peyk orbitə nə göndərir?
  Alim hərbi gücsüz deyil,
  Doyunca yalan danışmayın, cənablar!
  
  İnsanlar müharibə üçün işləmək lazımdır.Onların
  bir-birinə münasibəti pisdir.
  Bunun niyə baş verdiyini başa düşmürəm,
  Kimsə yaxşı bir şey edirmi?
  
  Biri akvarellə çəni rəngləyir,
  Başqa bir Katyuşa eskiz edəcək.
  Uşaq bağçasından pulemyot toplayır,
  Bizim yeniyetmə isə parad formasında yürüş etməyi sevir!
  
  Axı, epauletlər yuxuda parlaqdır,
  Bizim üçün bəzən şüalar günəşdən daha qiymətlidir.
  Axı, bədbəxt yer üzündə yer yoxdur,
  Kiminsə qanının qırmızı axmadığı yerdə!
  
  Axı insan insana canavardır,
  Bəli, bəzən pis bir it iy verir!
  Sənə bir tikə çörək belə verməz,
  Tək yaşayır - qəddar hədiyyə!
  
  Rəbb Ata hansı insanları yetişdirdi?
  Necə olur ki, pislik dünyanı idarə edir?
  Şiddətli padşah xalq arasında cəsurdur,
  Əsas dostum isə aqressiv qardaş Qabildir!
  
  Rəbb cavab verdi: Sənin seçimindir,
  Pulsuz, çətin, lakin zəruri...
  Gözünə vursan sabundan kəskin olar
  Dünya birləşsə, insanlar lal olar!
  
  Ona görə də döyüş sənin taleyindir,
  Mən burada sənin üçün heç nəyi dəyişməyəcəyəm.
  Döyüşdə cəhənnəm xaos hökm sürsə də,
  Asan çörək və möcüzəyə ümid yoxdur!
  
  Ancaq məqsədim səni möhkəm gücləndirməkdir,
  Qüdrətli ağılla xəyallar qurmaq üçün,
  İp zəncirdən daha möhkəm olsun,
  Hər kəs döyüşdə qəhrəman kimi tanınsın deyə!
  Qızlar çox gözəl rəqs edir və çılpaq ayaqları ilə tullanırlar. Və Allah-taala onların qızlarına belə gözəllik bəxş etmişdir. Və ya bəlkə demiurge tanrıları.
  Qızların çox gözəl saç düzümü var. Çox müxtəlifdir və bəziləri külək dəyirmanlarına, vertolyotlara və ya tortlara bənzəyir - bu, super və sərindir.
  Elflər ağciyərlərinin üstündə mahnı oxuyur, dişlərini çılpaqlaşdırır və qırmızı məmələri ilə joystickin düymələrini sıxırlar;
  Sən mənim torpağımsan, belə tərk edilmiş,
  Orada quldurlar qaçır, qoşun dalğası!
  Uşaqlar qaçır, atlar yarışır,
  Yanan bir çovğun yarandı!
  
  Çöldə bütün qızıl çovdar yandı,
  Göydən bir şəlalə tökülür - napalm,
  İblis "şərin" gücünü atomdan qoparıb,
  İndi isə bütün Yer kürəsində yanğın var!
  
  Saman-riza kimi alovlar,
  Göydə qəzəbli bir əjdaha var,
  Küldən tozuna qədər mavi külək,
  Tüstü qoxusu gətirir - məhv!
  
  Darıxmadan Vətənlə vuruşun,
  Əclaf canavarların ağzına vurdular!
  Eyvanın yanında quş albalı ağacları çiçək açıb,
  Gəlin ətir kolunun boşa getməsinə imkan verməyək!
  
  Hər söyüd budağında hər şey doğmadır,
  Sadə bir budaqda bal qoxusu!
  Cır-cındır içində yazıq səyahətçilər,
  Sağ qalanlar heç nəyi olmayan dilənçilərdir!
  
  Xeyr, partiyamız dedi ki,
  Pis orkların Atanızın evinə gəlməsinə imkan verməyin!
  Ürəkdə gənclik, qocalmamağa inan -
  Düşməni tam məhv gözləyir!
  
  Hücum edəcəyik - bu haqlı səbəbdir,
  O zaman görəcəksən ki...
  Günəşli Şanlı Ailəmizə İnam ,
  O, əbədi olaraq əsl işıq olacaq!
  
  Kommunizm, Doğru, ədalətli,
  Əzab içində doğulan xəyallarında!
  İnanıram ki, Vətən xoşbəxt olacaq -
  Ölməz qartal kimi uçun!
  
  Və sonra həqiqət vaxtı gələcək
  Hər hansı bir sualın cavabını harada tapa bilərsiniz!
  Tülkü yolunun intriqaları keçməyəcək -
  Və Elfia kommunizm şəfəqində!
  
  Beləliklə, Vətən sevgisini tutaraq,
  Harada insanların ən yaxşısı üçün yer varsa,
  Axı, Vətənimiz qüdrətlə şanlıdır,
  Gücü olan hər kəsə qarşı - öldürün!
  
  Və sonra qəzəb bitəcək,
  Cənnət gələcək, bülbül nəğməsi ilə...
  Sonra meşədən keçəcəyik,
  Heç vaxt ağlama və ya ağlama!
  . FƏSİL Љ 17.
  Maria Kolesnikova qəzəbli qəzəblə döyüşür. Və mumlarına sifarişlər verir, sadəcə olaraq görkəmli və unikal sinif və super göstərir.
  Bu qızlar çox hazırcavab, son dərəcə gözəl və döyüşən bir şəkildə çox sərindirlər. Buradakı elflər sadəcə olaraq parlaqdırlar.
  Qızlar fərqlidir, lakin bu elflərin hamısı sərindir. Onlar orkları döyə və pis ayıları qan içində boğa bilərlər.
  Və elflərin dilləri yalamağı sevir, nə pulsasiya edir, parlayır və gənc elflər arasında çox xoş qoxu verir.
  Bu insanlar o qədər mükəmməldirlər ki, ətir onlardan, sanki gənc bitkilərdən və çöl çiçəklərindən çıxır. Nə gözəl şeydir.
  Bunlar buradakı qızlardır və onların mirvari, parıldayan dişləri var - sadəcə superdir.
  Və onların kosmik, fenomenal bir mövzusu var. Burada gözlər onların içində parlayır və ulduzlara çox bənzəyir.
  Qızlardan biri çılpaq barmaqları ilə sikişdi. Və beləliklə, hər şeyi tamamilə məhv etdi. Və bu son dərəcə ölümcüldür.
  Budur, ən yüksək səviyyəli qızlar, kontrabas çalacaqlar.
  Onların ayaqları çox gözəl və hətta çox çılpaqdır. Baxmayaraq ki, bunu demək olar - çox ayaqyalın? Bəlkə də demək daha yaxşı olardı - çox gözəl!
  Qızlar isə ehtirasla oxumağı və rəqs etməyi sevirlər.
  Və döyüşçünün səsləri o qədər dolğun və gözəldir;
  Bu söz şərəfdir, qardaşlar?
  Bu sözdə nə qədər hərarət var!
  Saysız-hesabsız şiddətli düşmənlər olsa da,
  Biz Vətənə işıq dənizi gətirəcəyik!
  Xor.
  Ürəyimi verirəm Vətən üçün,
  Hansı ki, alovlar səmaya qalxdı!
  Noyabr ayına qədər çətinliklərin tikanları ilə,
  Qırmızı şəfəq üçün...
  Qoy xalqın ruhu yüksəlsin, yenidən yüksəlsin!
  Qoy xalqın ruhu yüksəlsin, yenidən yüksəlsin!
  
  Axı biz Uca Allaha məhəbbət daşımalıyıq,
  Elfinizmin müqəddəs bayrağı!
  Beləliklə, cəsarətli xəyallar gerçəkləşsin -
  Müqəddəs humanizm yolu ilə doğuldu!
  
  Və hər ailə Elfiaya xəyanət etməyəcək,
  İnsanlar sülh və həqiqət üçün formalaşmada dayanacaqlar!
  May igid Pegasus, parlaq Parnassus,
  Biz gənc bir davanın döyüşündən ilhamlanacağıq!
  
  Dağlarda bəbir kimi axar axar,
  Axı, zirvənin gümüşü işıqlandı!
  Qalstuklar qırmızı gün batımını yandırır,
  Cəsarətli olmaq əsas meyardır!
  
  Döyüşçü düşdü - təəssüf ki, amansız tale hökm sürür,
  Necə oldu ki, bir yoldaş yıxıldı!
  Xahiş edirəm mənə de, ey Uca Allah,
  Yaxşı, niyə qablar küllə doludur?
  
  Ruh - Allah cavab verdi. - beldən daha vacibdir,
  Və həyat heç vaxt yıxılanları tərk etməyəcək!
  Bəli, sizə məlum deyil ki, işıq şüalarında,
  Onlar dirildikdə - Rodun adına şöhrət!
  
  Amma bilirsən ki, bu gün o qədər də uzaq deyil,
  O zaman kainatın qapıları açılacaq...
  Kristal boz bir məbədi ağartmayacaq,
  Mənim yaradılışım ölümsüzlük qazanacaq !
  Yaxşı, gözəl qızlara baxsanız, onların dolğun döşlərinə və çiyələk sinələrinə. Və onlar o qədər cazibədardırlar və Britaniya imperatriçasının tacından yaqut kimi parıldayırlar. Bu, həqiqətən belə bir gözəllik və cazibədir.
  Bir gənc elf döşün çiyələk döşlərinə qaçdı və dili ilə onları sığallamağa başladı və bunu çox enerjili etdi. Oh, belə yetişmiş və möhtəşəm çiyələyi yalamaq necə də gözəldir. Burada hər şey necə də gözəldir.
  Elflər ailəsindən olan bir qız, əlbəttə ki, bunun müqabilində gənc oğlandan dadlı, şirin, ətirli bir şey yalamağa qarşı deyil. Və hər şey necə də gözəl olacaq.
  Və sonra qız gül qönçəsi formalı məmə ucu ilə joystik düyməsini sıxır. Sonra orkları raketlə vurdu və onları parçaladı.
  Və Putinin bir çox ayıları məhv edildi.
  Bunlar qanlı şəfəqin elfləridir.
  Amma onlar da, əlbəttə, böyük iztirabla oxumağı sevirlər;
  Biz sərin elflərik, qul deyilik,
  Biz qartallar kimi uçmaq üçün doğulmuşuq, inanın!
  Yox, tabutlar Vətənə gəlməyəcək,
  Döyüşdə birlikdə olaq Elflər !
  
  İstənilən döyüşçü zərbə vurmağa qadirdir,
  Ancaq hamı sevdiklərini düşünmür!
  Bir qasırğa yanır, qasırğa atəşi,
  Yaxşılıq haqqında düşüncələr isə təmiz ruhlardadır!
  
  Elf partiyası , xəyallarda doğulmuş,
  Bunu iş çağırışlarından tanıyın.
  Kiminsə axmaq qorxusuna görə xidmət etmirik,
  Bizim səy göstərdiyimiz şey xəritədə tapıla bilməz!
  
  Dəyirmi günbəzlərin qızılı parıldayır,
  Ancaq ürəkdə qızıl daha qiymətlidir.
  Orkizma heyvan quzunu sürüklədi,
  Ancaq elf gücü tərəfindən məhv edildi!
  
  Pioner and içəndə,
  Damarlarından axan hər damla qanı Vətənə ver!
  Pis Ram əmi raketlərə qənaət edirdi,
  Birliyə problem yaratmaq istədim!
  
  Ancaq söyüş söymədik, boş sözlərə inandıq,
  Bir sifariş üçün - Vətənə xidmət edin!
  Pis ork qəhrəmanlıqla əzildi,
  Gəlin çətin yoldan keçək və elfinizmdə olaq!
  
  At ey oğlan, toxluq, qorxaqlıq, tənbəllik,
  O, ruha qələbə çalmağı əmr etdi.
  Hər gün səbəbin xeyrinə olsun,
  Sibirə getməli olsaq, gedəcəyik!
  
  Tikinti sahələrində və döyüşlərdə qəhrəman,
  Hər şey mübahisə edilə bilər, inanın!
  Həyatı asan oyunla qarışdırmayın,
  Yalnız bir oyun olsa da - ölümlə mübarizə!
  
  İndi məqsəd artıq görünür,
  Son addım qalır, çətin olan!
  O zaman bahar bizə əbədi rəng verəcək,
  Və bazar günü gənc babalar olacaq!
  Qızlar çox gözəl oxudular və dişləri parıldadı, mirvarilərlə parıldadı və əksini buraxdı.
  Elf gözəl bir gözəllikdir və raketatan atıldı. Və onlar qırmızı məmələri ilə joystik düymələrini basaraq zərbələri aqressiv şəkildə düzəldirdilər.
  Və böyük dağıntı baş verdi. Bunun son dərəcə tazı olduğu ortaya çıxdı.
  Elflər reaktiv dayanacağı yüklədi, raketlər daşıdı və çılpaq, çəhrayı, dəyirmi dabanlı qızları parladı.
  Bunlar gözəl və aqressiv qadınlardır. Və son dərəcə mehriban. Və onların dilləri çubuqların nəbzini hiss etməyi sevir - ən böyük həzz alır.
  Bunlar həqiqətən gözəlliklərdir.
  Elə isti dilləri var ki, səni də aparacaqlar, sikəcəklər. Və yaqut məmələri yenidən istifadə olunacaq. Və birdən çox trol yandırılacaq.
  Və sonra elflər çılpaq ayaq barmaqlarını ağızlarına aparıb üfürəcəklər.
  İnfarkt keçirən qarğalar isə polad dəyənəkdən beyinə dəyən zərbədən məəttəl qalmış kimi yıxılırlar. Qarğalar isə dimdiyi ilə Putinin ayılarının kəllələrini deşirlər.
  Beləcə aqressiv davranırlar.
  Və mahnılar tarlanın üzərində uçur, bu halda gənclər tərəfindən oxunur;
  Düşmənləri bir tangenslə vururam
  Bu, elven cəngavərinin gücüdür!
  Kök adi insanlar başa düşmürlər
  Şahin kimi sürətlə irəliləyirəm!
  
  Hər şey əla çıxır
  Biz sənətkarıq, tamaşaçı deyilik!
  Ork kartellərini məhv edək,
  Cazibədar gözəlliklə parıldayır!
  
  Vətənimiz həqiqətən böyükdür,
  O, dünyanın zəhmətkeş insanlarına işıq verdi!
  Torpaqlara vəhşi bir ordu düşsə də,
  Amma inanın ki, biz əsl döyüşçüyük!
  
  Elf qırğın Mamai ilə ayağa qalxdı,
  Orda kəməndinin bağlarını ataraq...
  Göydə xəzinə yığırıq,
  Qəlblərimiz isə cəsarətdə təmizdir!
  
  Hər kol, ot yarpağı, əzizlərim,
  Palıd - Yayılan bağımızın atası.
  İnanın, xəyali dəyərlər də var,
  Parıldayan axın baldan da şirindir!
  
  Quş albalı tükləri yetişir,
  İlk yarpaq qızılla boyanmış kimi görünürdü!
  Vətənimizin təvazökar meşələri yoxdur,
  Kral paltarında Vətən gözəldir!
  
  Meşədən göbələklə çıxıb,
  Və çovdarın şirəsi ilə töküldüyü sahə boyunca.
  Sənə çiçəklərlə çələng gətirirəm,
  Və şeh, sanki mirvarilərlə tikilmişdir!
  Bu gənc elflərin mahnısıdır. Və son dərəcə sərin və sərin çıxdı. Bunlar ürək kimi dilləri ilə isti və pulsasiya edən bir şey əmmək istəyən çox gözəl qızlardır.
  Yaxşı, yüksək səviyyəli qızlar və orkları idarə edərək tabuta girirlər. Və döyüşçülər şiddətli idi - sadəcə super.
  Əgər onlar oxumağa başlasalar, çox ləzzətli olacaq;
  Ayaqyalın çəmənlikdən sıçrayır;
  Cəsarətli qız komsomolçudur.
  Elfinin qızı çömçə kimi doğulmayıb -
  Balaca səs cingiltili səslə axır!
  
  Onun üçün çağırışı müharibədir -
  Cəsarətlə silah cəsarətini yerinə yetirin.
  Terror çənəsini açır - Şeytan,
  O, Vətəni oyuna çevirmək istəyir!
  
  Yaxşı və onun arxasında Orkaqon raketi ilə ,
  O, cəhənnəm itini pullarla nə yedizdirir?
  Orkmachtın məhv edildiyini unutdum,
  Rusla döyüşə girmək təhlükəlidir!
  
  Yenilməz döyüşçü elfinizmi,
  Bizi böyük işlər görməyə ruhlandıran şeyləri bilin!
  Həyatımızı müdrik Rusiyaya həsr edirik -
  Xətti kənardan kənara saxlamaq!
  
  Vətən ətrafda gurlayır,
  Napalm bombaları Elfin üzərinə düşdü.
  Militarizm bütün əyləcləri qırdı,
  Daxmalarımızın dağıntıları yanır!
  
  Amma oğlanın bağırsağında pulemyot var,
  O, pioner olmağa and içəndə!
  İndi gənc əsgərlər darmadağın olur,
  Həddini bilməyən pis düşmənlər!
  
  Həm yaşlı, həm də gənc eyni formada qaçır,
  Onlar sürətlə tələsirlər - SATO hücum edir!
  Və hamı inanır - mən orkları məğlub edəcəm,
  Qız isə ehtiraslı bir öpüşlə olacaq!
  
  Biz bacarmırıq, inanın, itirəcəyik
  İnancımız daha da gücləndi!
  Ordumuz təlimlərdə əsəbiləşdi,
  Baxmayaraq ki, od yaxşı bir ürəkdə yanır!
  
  Buna görə də Vətənə xidmət edərək,
  Biz şiddətli döyüşdə qələbə qazanacağıq!
  Şöhrət olmadan həyatın bir qəpik dəyməz,
  Bizə arvad və uşaqlar lazımdır!
  
  Onlar o müqəddəs torpaqda böyümək lazımdır,
  Bütün planet ona baş əyir!
  Axı, yer üzündə daha gözəl Elf yoxdur,
  Düşmənin aqibəti Qomorranın ölümü olsun!
  
  Və sonra ulduzlardakı Samanyolu bizi gözləyir,
  Hansı ki, sonsuz və dayanacaqsızdır!
  Böyümək üçün Elfin əyilməsinə icazə verməyin,
  Beləliklə, Vətən daha da qüdrətli və böyük olsun!
  
  Allahı sevin - Böyük Ailəmiz,
  Planet sürətlə çiçəklənsin!
  İstənilən iş problemi aradan qaldıracaq,
  Podiuma gedən yol asan olsun!
  Elflər və elflərlə orklara qarşı döyüşlər çoxlu sayda ölü Putin ayıları ilə vəhşi miqyasda idi.
  Ancaq orklar içəri girməyə davam etdilər. İndi də onların ağır tankları döyüşə gedir. Və hətta, bəlkə də, super ağır olanlar - yüz tondan çox çəki. Döyüşdə yeni bir mübahisə və kozır.
  Güclü avtomobilləri görmək çox gözəldir. Ancaq qızlar kümülatif qabıqlar hazırladılar və çiyələk döş məmələrindən istifadə edərək onları işə salmağa başladılar.
  Və bu ölümcül təsirdir. Yaxşı, qızlar super sinifdir.
  Digərləri isə ork piyadalarına canlı qumbara atır, Putinin ayılarını parçalayır. Bu, həqiqətən də əla oldu. Bu qızlar burdadır. Onlar öz dilləri ilə işləməyi sevirlər.
  Diliniz elfin isti, qaynayan qanının axdığı bir şeyi yaladığı zaman xüsusilə xoşdur. Bu necə böyükdür.
  Buradakı döyüşçülər çox yaxşı döyüşürlər. Və eyni zamanda, sevgi onlara yad deyil. Üstəlik, çox az kişi elf var. Və təbii ki, qadınlar bəzən onlar üçün mübarizə aparırlar.
  Burada onlardan biri çılpaq ayaq barmaqları ilə qumbara atdı və bu, ork kütləsinə dəydi və Putinin ayılarını parçaladı.
  Döyüşçülər mahnı oxumağa başladılar;
  Bir oğlan qarda ayaqyalın qaçır,
  Qar yığınlarının inciləri parıltı kimi parlayır.
  Bizi yuxuya məcbur etməyəcəksən,
  Gəlin qışın boz rəqsini edək!
  
  Ömrümüzü vətənə həsr edəcəyik,
  Xidmət sevincli olsun!
  odla işıqlanacaq -kerub,
  Mahnı isə sehrli, nağıl və liradır!
  
  Vətən uğrunda döyüşmək vaxtıdır,
  Düşmənlər ordusu saymadan işğal etdi!
  Biz sevimli Tanrılarımıza üz tutacağıq,
  Təyyarələr yaratmaq üçün ağıl verdi!
  
  Gəlin planetə bir yuxu verək,
  İstənilən çağırışı qalibə çevirin!
  Sehrli ipin qırılmaması üçün,
  Bahar nəfəsiniz saf olsun!
  
  Bu gözəl ölkənin ümididir,
  Kommunizm işığını kim doğurdu!
  Kainatımızda bütün insanlar bərabərdir,
  Bu, humanizmin zirvəsi hesab olunur!
  
  Soyuq bitəcək, axın olacaq -
  Axınlar axacaq, insanlar şampanla bilsinlər!
  Nəticə budur, inanın, uzaqda deyil,
  Hər biri ləyaqətlə, kral cəsarəti ilə!
  Qızlar necə gözəl döyüşür və oxuyurlar. Və onların dilləri oynaq və son dərəcə çevikdir.
  Qızlar minaatan götürüb yerləşdirdilər və necə düşmənə çəkiclə vuracaqlar və Putinin ayılarını müxtəlif istiqamətlərə səpələyiblər. Bu, həqiqətən bir zərbə idi.
  Qız daha sonra sinəsinin qırmızı məmə ucundan istifadə edərək tətiyi çəkdi. Və o, qorxdu:
  - İstənilən kişinin çılpaq sinəsi ayaqqabı geyinib soyunacaq!
  Bunlar buradakı qızlardır - çox gözəl. Və bu, elflərin böyük irqidir.
  Onlar oxuyurlar və dişləri günəşdə almaz kimi parıldayır. Hamısı necə də gözəldir.
  Qızların oğlanları azdır. Və gənc elflər on üçün işləyirlər. Beləliklə, onlar işləmək məcburiyyətindədirlər. Qızlar isə çox gözəl və ayaqyalındırlar. Döşləri o qədər çılpaqdır, məmələri yaqut və qiymətli daşlardan hazırlanmış kimi parıldayır.
  Bütün bunlar nə qədər böyük görünür.
  Döyüşçülər isə nəğmə oxuyur və günəş şüalarından böyük enerji yayan dişlərini açır;
  Qız gözəldir, bəli, bəli, bəli
  Qız təhlükəlidir bəli, bəli, bəli!
  Putinin ayısı
  ağlayacaqsan
  Belə ki, yanırsan,
  Əzab içində öl!
  Qızlar belə oxuyurlar. Lakin elflərin uşaqları və ilk növbədə pioner oğlanlar da öz vokal qabiliyyətlərini nümayiş etdirirlər;
  Ay işığında oraq əksi,
  Biz kolxoz sahəsində işləyirik.
  Bu yaxınlarda bahar səxavətli göründü,
  Ağlayan şirin tufan axınları verdilər!
  
  Biz böyük qardaşlarımıza kömək etməliyik,
  Cəbhələrdə orkizm ordusu ilə vuruşurlar.
  Elf gücünü qidalandırmaq üçün,
  Elfinizmin qırmızı bayraq dirəyi çiçək açsın!
  
  Və buna görə də əsərlərində qabaqcıllar -
  Arıq yanaqlarımdan tər tökülür.
  Yalnız ən vəhşi xəyallarımızda doluyuq,
  Ayaqyalın oğlan şum çəkir...
  
  Biri cəbhəyə qaçmağı bacardı,
  Ancaq arxa olmadan da qələbə yoxdur.
  Hətta ac olanda ağzına ot qoyursan,
  Elə ki, babalarımız dadı dadsınlar.
  
  Beləliklə, qabırğalar görünsə də, əlavə edin
  Ayaqları deşilir, əllər əzilir.
  Biz Vətənin öncüləriyik, oğullar,
  Onun xatirinə orkları sərt şəkildə basdıracağıq!
  
  Hər birimiz Lenin və Marksın,
  Hər bir ürəkdə bir alov alovlanır.
  Vaxt gələcək, gəlin cəsarətlə Marsa ayaq basaq,
  Fortune döyüşçüyə bir öpüş verir!
  
  Çətinlik ruhumuz üçün sərtləşir,
  Biz sevirik, düşüncəni bilirik və işləyirik!
  Bayram gələcək - cəsarətlə rəqs edin,
  Və ən zəiflərə diqqət yetirin!
  
  Doymuş burjuaziya başa düşə bilməz
  Uşaqlar işləməyi necə sevirlər...
  Ancaq möhkəm beş alacağıq,
  Valideynlərin üzünü parlaq etmək üçün!
  
  Xeyr, müharibədə taleyi günahlandırma,
  Bu bizim üçün bir sınaqdır...
  Düşmənə dərs versən,
  Bu o deməkdir ki, o, yaradılışı gətirməyə qadirdir!
  
  Kosmosa qapılar döyüşçülərə açılacaq,
  Elmin gücü ilə yıxılanlar dirildi,
  Ona görə də biz atalarımızın ümidiyik,
  Böyük, Müqəddəs Elfin övladları!
  Burada elf oğlanları və eyni zamanda pionerlər mahnı oxudular. Və onlar əla fiziki forma və mahnı səviyyəli məhsulun tərkibini nümayiş etdirdilər.
  Pioner oğlanlar da ayaqyalın, şortikli, çılpaq gövdəli, çox naxışlı və gözəl əzələlidirlər.
  Orklar belə insanlara təcavüz edə bilər, bu heyvanların aqibəti necə olacaq. Onlar sözün əsl mənasında, deyək ki, heyvanlardır. Bunlar həqiqətən çox rəzil ork canlılardır.
  Bir elf oğlan tutuldu. Gəlin uşağa işgəncə verək. Əvvəlcə yaraşıqlı oğlanı rəfin üstünə çəkdilər. Gəlin onu çılpaq, uşaq ayaqlarına qızarmış dəmir qamçı ilə var gücü ilə döyək. Və çox ağrılı idi.
  Oğlan qışqırdı və o, yaralandı və yandı. Sonra oğlanın üstünə su tökməyə başladılar. Əvvəlcə qaynar su, sonra buz, sonra yenidən qaynar su. Bunlar barbarlar və sadistlərdir.
  Sonra qırmızı-isti maşaların köməyi ilə elf oğlanın ayaqlarının çılpaq barmaqlarını qırmağa başladılar. Və kiçik barmağından böyüyə qədər bütün barmaqlarını sındırdılar. Sonra uşağın çılpaq, yuvarlaq dabanlarını yandırdılar.
  Sonra oğlanın çılpaq sinəsinə isti dəmir vurdular və beşguşəli ulduzu yandırdılar.
  Bu, çox gözəl və sərin idi. Sonra oğlanın qabırğaları isti maşa ilə qırıldı, piçlər. Amma heç nə, elflər mətanətli qəbilədir. Oğlan isə ağrılı şokdan heç vaxt huşunu itirməyib və qışqırmağa davam edib. Və sonra orklar cərəyandan istifadə etdilər.
  Və eyni zamanda dabanlarını od atəşi ilə qızartmağa başladılar və onu arxadan və yanlarından qaynar çubuqla döydülər, şkafın üstünə uzatdılar, elektrik cərəyanı ilə döydülər. Və son dərəcə ağrılıdır.
  Ork cəlladları isə sadəcə dişlərini açıb gülürlər.
  Amma yenə də elf oğlan sınmadı, əksinə oxumağa başladı;
  Xeyr, proqnozlaşdırmaq mümkün deyil
  Bu köhnə dünyada nələr gözləyir;
  Oğru pusquda yatır,
  Yoxsa təyyarə göyə uçacaq!
  
  Bu dünya nə qədər ağırdır
  Çox sadəlövhsən
  Göyərtədə çoxlu aslar var,
  Baxmayaraq ki, onu ala bilmirsən - tikanlar.
  Bu vaxt elf şəlalədən qurğuşun tökürmüş kimi güllə atdı. O, Putinin ayılarından yaxşı pulemyot çıxarıb. Sürətli atəş və birlikdə demək olar ki, heç bir geri çəkilmə vermir, buna görə atəş və oxuma kəsilməyəcək.
  Amma sizdən başqa nə soruşa bilərəm?
  Barışı haradan almaq olar?
  Cavab təbii ki, müharibədir,
  Axı zəiflik şərəf deyil!
  
  Bəli, Allah buna qadirdir
  Qamçılamaq üçün çox tənbəl olanlara...
  Sadəcə bir sadə əmr,
  Əti səadətlə sevindirməyin!
  
  Həyat mübarizəsinin mənasını anlayın,
  Beləliklə, əsrlər boyu yaradılmış Ulu Tanrı...
  Əlin güclü olsun deyə,
  Və yağ yanlara getməsin!
  
  Beləliklə, vuruşun və vuruşun,
  Tozun içindəkiləri atmağa çalışın!
  Sonra yüksəklərə uçacaqsan
  Kabus sıfırlarını silin!
  Elf oğlanları dayanır və rəfdə belə təslim olmurlar.
  Döyüşçülər vəhşi və qəzəbli qəzəblə belə döyüşür, qəhrəmanlıqlarını göstərirlər.
  Bunlar həqiqətən təsir edici qızlardır. Və onların dodaqları o qədər qırmızıdır və onlar dildə nəbzedici və isti, çox xoş və şirin bir şeyi acgözlüklə udurlar.
  Elf qızlarının belə xoşuna gəlir.
  Lakin elf çılpaq ayaq barmaqları ilə əzmə gücü ilə məhv limonu atdı. Bu hədələyici və sərin idi.
  Putinin ayılarını öldürən elf onu götürüb oxudu:
  Cənnətdən mərhəmət gözləməyin
  Həqiqət üçün canını əsirgəmə...
  Bu həyatda biz uşaqlar,
  Yolda yalnız həqiqətlə!
  Və o, qırmızı döş məmə ilə düyməni basaraq böyük, ölümcül bir hədiyyə atdı. O, Putinin bir dəstə ayısını əzdi və dişlərini çınqıldadı:
  Və döyüş yenə davam edir,
  Və sinəmdə narahat bir ürək...
  Zelenski çox gəncdir
  Və gənc Maydan qabaqdadır!
  Bunlar burada ən yüksək, ən təsirli döyüşçü siniflərini göstərən qızlardır.
  Onlar da çox gözəl və heyranlıqla oxuyurlar;
  Bir dəfə şumçu yol saldı,
  Qulaqları günəşlə qızıl etmək üçün ...
  Cavab olaraq, mübahisəsiz, yalan yoxdur,
  Mübariz həqiqətdə gəncləşsin, güc!
  
  Ayaqyalın qız şumun arxasında gəzir,
  Zəhmətində Vətən üçün çörək qaldırdı ...
  Və qamışlı bir şəkil kimi düşərgə,
  Bu həyatda acgözlük lazım deyil!
  
  Rus şairlərinin gözəl üslubu var,
  Pətəyin əvəz etdiyi dil...
  Və Rod sevimli Günəş-şanlı Allahdır,
  Onun şüarı cənnətdə öz yerinizi yaratmaqdır!
  
  Pis köçəri basqın etdi,
  Qovulan qızlar və oğlanlarla dolu,
  Ancaq cəngavərlərin qılıncları itilənir,
  Uşaqlıqdan uşaq bezlərinə və ya dayələrə ehtiyacları yoxdur!
  
  Bizim üçün Svaroq və İsa birdir,
  Döyüşçü əsgərin çağırışıdır...
  İkibaşlı qartal güclü qanaddır,
  Biz döyürük, gülürük, pis ork rəqibini!
  
  Qorxaq adama yer üzündə yer yoxdur,
  Düşüncə gücü olan hər kəs mələkdir...
  Vətəndə birləşdi: zənci, serb, belarus,
  "Qasırğa" var, amma əvvəllər qılınclar var idi!
  
  Böyük bir ulduz gəmisi edəcəyik,
  Və gəlin kainatın genişliyinə uçaq!
  Bil ki, belə cəsur qəlblərdə yaşayır,
  Qanadlı şüur yüksəldi!
  
  İnsanların bildiyi son şücaət budur
  Beləliklə, istismar zənciri heç vaxt bitməsin!
  Arıq bir pişik olan çanta olmaması üçün,
  Belə ki, qocalıq boğuq fəryadları bükməsin!
  
  Sonra çoxdan gözlənilən sülh gələcək,
  Hansı ki, sülh vaxtı gəlməyəcək.
  Və sonsuz bir ziyafət təşkil edəcəyik,
  Ölümü, kədəri, dərdi, qəmi bilməmək!
  . FƏSİL Љ 18
  Budur elflərin kraliçası, qız sərin və çox gülməlidir. Bu, unikal bir şeyin baş verməsini təmin edir. Və onun əmrləri dəqiq və ləzzətlidir, ağıl və sarkazmla doludur. Bu həqiqətən super qızdır.
  Qızlar belə çox gözəl və cəsarətlə oxuyurlar. Bu qızlar çox yaraşıqlıdır. Və onların sapfir və zümrüd gözləri gecə ulduzları kimi ləzzətlə parıldayır.
  Hamısı necə şirin görünür.
  Beləliklə, qızlar al-qırmızı məmələrindən ildırımlar vurmağa başladılar, o qədər öldürücü və dağıdıcı. Hansı ki, onlar sözün əsl mənasında hər şeyi yandırıb külə çevirir və əsl tabutlar düzəldirlər.
  Qızlardan biri atışma zamanı sinəsindən istifadə edərək oxuyurdu:
  Mən bütün dünyada çox böyümüşəm,
  Qrip virusu üç-dörd...
  Qırğın genişlənir və böyüyür !
  Orkanı düz məzara sürək,
  Sağlamlığınızı qoruyun ki
  Qönçələnən qızlardan istifadə edin!
  Bunlar çox gözəl qızlardır, sadəcə parlaq və super və hiper sinifdirlər .
  bir canavar və ya hətta hipermonster səviyyəsinə çatmaq istəyir .
  Və dişləri ilə elfin kişi mükəmməlliyini tutun.
  Və gənc elflərin özləri çox sərindirlər və eyni zamanda döyüşməyi və oxumağı unutmayın;
  Dostum damask qılıncı qaranlıqda parlayır,
  Məkrli düşmən xəncərin qanını sildi...
  Elfimizdə nə qədər bədbəxtlik var,
  Bülbül səsi deyil, ancaq metalın cingiltisi!
  
  Biz dünyada nə görürük? Orada hər kəs üçün çətindir -
  Ac uşaqlar, çirkin qocalıq.
  Qırılan avar qayıqdan düşdü,
  Rəbb sevgisini bir az da verə bilməz!
  
  Ancaq Qaranlıq düzgün deyəcək - Uca yoxdur,
  Dünyamız təkamüldür - nailiyyətlər dövrü.
  Əgər naharda ət yemək istəyirsinizsə,
  Günahlarından qaçmağı düşünmə!
  
  Çovdarı biçmək üçün kombayn yaradın,
  Afişada gözəl bir rəsm parıldayır...
  Elm sənə gənclik verəcək, ana,
  Və istənilən vətəndaş paradda olacaq!
  
  Qızıl ulduz sinə yolunu bəzəyəcək,
  O, böyük nailiyyətlərin göstəricisidir!
  Elf ölkəsi elfinizmə gedir ,
  Universallararası Eden reallığa çevrilsin !
  
  Taxtda bəzən oliqarxlar hay-küy salır,
  Oğru xalqdan qan içmək istəyir!
  Ancaq cəsarətli oktyabrların xətti gedir,
  Biz may ayında elflərin möhtəşəm qələbəsini gördük!
  
  Müharibə gəlir və gedir, bəzən darıxdırıcı olur,
  Döyüşçünün nə istədiyini özün də bilmirsən...
  Oyuna belə bir həvəs gəldi,
  gürzənin qisasçısı olanda !
  
  Təvazökarın özü də çox əclafdır, inanın ki,
  Pis hökmdar isə xalqa yükdür.
  Kargüzarlıq buxovları sona çatacaq,
  Və təmiz ilhamverici hökm sürəcək!
  Buradakı gənclər o qədər gözəl və hisslə oxuyurlar ki, onlar sadəcə sevimlidirlər. Və onları saatlarla dinləyə bilərsiniz. Və onların səsləri sadəcə parıldayır.
  Və sonra qızlar çılpaq barmaqları ilə vururlar. Gözəllər isə son dərəcə aktivdirlər.
  Beləliklə, elflər pulemyotlardan atəş açaraq hücuma qaçdılar və eyni zamanda çılpaq barmaqları ilə öldürücü məhv hədiyyələri atdılar. Və düşmənlərin böyük partlayışlarına səbəb olur.
  Bunlar həqiqətən super döyüşçülərdir .
  Qızlar isə kəsikli və zərif ayaq barmaqları ilə joystik düymələrini basdılar.
  Ancaq bu hamısı deyil. Qırmızı, çiyələyə bənzər məmə uclarından da istifadə olunub. Qızların döşləri isə inanılmaz dərəcədə iştahaaçandır. Və belə yaraşıqlı adama qarşı istənilən düşmən gücsüzdür.
  Dodaqları al-qırmızı, döşlərinin ucları da yaqut kimi parıldayır. Və gənc elflər onları acgözlüklə öpməyi və yalamağı sevirlər.
  Qızlar isə sevinc və aqressiya ilə oxuyurlar;
  Gözlənilməz çox şey baş verdi,
  Kişi çiyinlərini düzəltdi!
  Yastı gipsdən büst deyil,
  İnanın, sülh arzusunu rədd etdi!
  
  Qızı mühakimə etmək olmaz
  Azadlıq anı, inanın mənə, gələcək...
  Və öpüş möhürlənir,
  Şəkər dodaqları necə də əriyir!
  
  Ordan qanlı dalğa ilə keçdi,
  Onun haqqında saysız-hesabsız siyahı var...
  Ancaq Elf ölməz izzətlə gurlayır,
  Zorakılıq və aclıq bizi qırmayacaq!
  
  Qəbir əti plitə kimi əzsə də,
  ruhu göylərə uçur!
  Tez get - melanxolik, kədər,
  Sanki mən ölməmişəm!
  
  Səma sferasında nə etmək lazımdır?
  Əxlaqsız insan hara gedə bilər?
  Ancaq Solntslavny imanı,
  İradəsiz və təlxək olmayın!
  
  Bizə pulu bölüşməyimizi söyləyir,
  Tale bütün qardaşlarladır.
  Beləliklə, ikonadan müqəddəslərin üzləri,
  Cəngavəri öz oğulları hesab edirdilər!
  
  Qullardan qandalları qopardıq,
  Onlar üçün yol sərbəst seçilib...
  Gəlin xoşbəxt yeni dünya üçün dayanaq,
  Cənazə marşının dayandığı yerdə!
  
  Bəzən Allah da azğın olur,
  Biz Rodun pankartlarını atırıq!
  Ancaq Vətən bayrağı parlaqdır,
  Qızılın ağcaqayında parıldadığı yer!
  
  Parlaq ümiddən ilhamlanaraq,
  Oğlan da döyüşə atıldı...
  Hətta güllərin də tikanları var
  sərçə kimi zəifsən !
  
  Amma qalstuk qırmızıdır,
  Bu təmiz qan rəngi deməkdir!
  Gözəl Vətəninə xidmət et,
  Onda daha ağrını bilməyəcəksən!
  Bunlar çox gözəl və bənzərsiz mahnılardır. Ləzzətli gözəllər ayaqyalın mübarizə aparır və eyni zamanda yalnız qısa tuman geyinirlər.
  Onlar orkların başlarını sındıracaq qədər oxumağa başlayacaqlar.
  Ancaq göydən fırtına qoşunları Putinin ayılarının mövqelərini döyürlər. Və bunu böyük enerji ilə edirlər. Və onlar əslində düşmənlərlə döyüşməyə və ən yüksək enerji səviyyəsini nümayiş etdirməyə hazırdırlar. Bunlar həqiqətən gözəl qızlardır.
  Onlar sadəcə çılpaq, yuvarlaq, çəhrayı dabanları ilə alnına bir tank vurmağa qadirdirlər.
  Bunlar çox gözəl və zərgərlik kimi parıldayan mirvari dişləri olan döyüşçülərdir.
  Öz xarakterini və keçidin aqressiv mahiyyətini göstərən qızlardan daha gözəl heç kim yoxdur.
  Əgər onlar həqiqətən də çaşqınlıq etsələr, belə oğrulara, hətta Putinin ayıları kimi əclaflara qarşı özlərini göstərməyəcəklər.
  Döyüşçülər döyüşür və bunu çox fəal edirlər. Çoxsaylı yaramazların, tüklü bir imperiyanın məhv edilməsinin və məhv edilməsinin çox möhtəşəm səviyyəsini nümayiş etdirirlər.
  Ork döyüşçüləri əsir qızların və oğlanların ayaq barmaqlarını sındırır, çılpaq dabanlarını odla qızardır, çılpaq sinələrində ulduzlar və xaçlar yandırırlar. Putinin ayıları, həqiqətən də, əclaflardır və bütün məsuliyyətlə və qəzəblə onlarla mübarizə aparmaq lazımdır. Üstün və təbii yanaşmanızı göstərin.
  Bu vaxt qızlar yenidən oxumağa başladılar;
  Elfimiz qılıncı ilə güclüdür,
  Silahlar atəşə tutulur və heç vaxt qaçırmayın!
  Qoy cəsarətli xəyalınız gerçəkləşsin,
  Divanda vaxt itirməyə ehtiyac yoxdur!
  
  Dünyada bizimkindən gözəl bağ yoxdur,
  Otdakı zümrüd isə ən canlı daşdır!
  Nahar qabandan qaçaraq gəldi,
  Və buz konkisi soyuq kimi vuracaq!
  
  Göbələklər böyüyür, saysız-hesabsız çiçəkləri var,
  Boletuslar, chanterelles, milçək agarics!
  Ququ sevinclə xəbər verir,
  O biri dünyaya getmək üçün hələ tez deyil!
  
  İndi bülbüllər titrəyir,
  Heyvan orqanı marş çalır...
  Aprel qasırğası balla gələndə,
  Qar dənəsi parlaq xoşbəxtlik içində böyüdükdə!
  
  Gözəl may və şirin iyun,
  İlin istənilən vaxtı xoşbəxtlikdir!
  Sən də, qızım, narahat olma,
  Çünki mən özüm ruhuma hakim ola bilmirəm!
  
  Payız yağışı dərə kimi axanda,
  Qızıl isə hamını pulsuz geyindirəcək!
  Sonra çınqılın səsinə gedəcəyik,
  Əlinizdə gül və səhləb buketləri var!
  
  Təbiətdə olan yaxşı olacaq,
  Vaxt gələcək - ritmləri tabe etmək...
  Nə müqəddəsdir, nə günahdır,
  Oynayaraq taleyi özümüz qərar verəcəyik!
  
  Sonra ölülər asanlıqla diriləcək,
  Və bir güveçdən daha asan olacaq!
  Bir hərəkət oraqla vurulan zərbə kimidir,
  Mübahisə yoxdur, pis mübahisə yoxdur!
  Qızlar belə oxuyurdular. Sonra onu götürüb yenidən bütün burun dəliklərinə fit çaldılar və bunu son dərəcə qulaqbatırıcı şəkildə etdilər.
  Və minlərlə qarğanın beyninə gürzlə güclü zərbələr aldıqları görünürdü, götürüb vururdular. Və Putinin ayılarının kəllələrini deşiblər. Və son dərəcə sərin idi.
  Bu, çox qəddar və eyni zamanda maraqlı müharibədir. Elf ailəsindən olan qızlar çılpaq ayaq barmaqlarını və qırmızı döş məmələrini istifadə edərək, ildırım və ultrasəs vururlar.
  Lənətə gəlmiş Putin ayılarının döyüş məhvini və ölümünü nümayiş etdirmək.
  Elflər və orklar arasında döyüş dayanmadı. O, getdikcə daha aqressiv və qanlı oldu.
  Elf nəslindən olan qızlar düşməni boğmadılar. Onlar çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək orklara məhv hədiyyələri atıb, Putinin ayılarının baş və əzalarını qoparıblar.
  Gözəllər böyük həvəs və təzyiqlə hərəkət etdilər. Və gözəllər tərəfindən həyata keçirilən pulemyotlardan atış son dərəcə təsirli və ölümcül oldu.
  Və sonra qəfildən fit çalmağa başlayırlar və yenə qarğaların beyinlərində çaşqınlıq yaranır və onlar çaşmış və sərsəm halda hücum edən və aqressiv tüklü ayıların başlarına düşürlər. Düzünü desəm, bu, çox gözəl və sərindir.
  Üstəlik, yaqut məmələrindən gələn ildırım axıdılması quşları toz kimi heyrətə gətirir.
  Və qızlar, əlbəttə ki, Putinin ayılarına qarşı qarğalardan istifadə edərək oxumağı unutmayın;
  Biz dəstəni parçalayacağıq
  Gəlin orklardan bir parça hazırlayaq...
  Putinin ayılarını siləcəm,
  Mən onu canlı olaraq sökəcəyəm!
  Beləliklə, qızlar böyük ehtiras və döyüş şövqü ilə oxuyurlar. Onlar isə maşanın köməyi ilə ayıları öz üzərinə götürdülər, elə bil yataq böcəklərini əzdilər.
  Eyni zamanda elf oğlanları da döyüşürdülər. Görünüşdə onlar sadəcə uşaqlardır - ayaqyalın və şortda. Və vəhşi qəzəb və həvəslə döyüşürlər.
  Eyni zamanda, elf oğlanları oxudu;
  Döyüşlərdə bizə istirahət yoxdur,
  Bu uşaqlıq tərzinin həyatıdır.
  Biz silahla doğulmuşuq
  Düşmənləri cəsarətlə toz içində məhv etmək üçün!
  
  Mən tüstüləndimsə, bizim üçün bağışlanma yoxdur,
  Yaxşı, cəsur bir hədiyyə alacaq!
  Vətənimiz naminə, qurtuluş
  Döyüşün ən çətin anında!
  
  Biz bütün qoşunları məğlub etməyə qadirik,
  Tankları, özüyeriyən silahları, hətta bir alayı əzmək.
  Rus döyüşçülərinin görünüşü qürurvericidir,
  İstirahət dayanacağı sonsuz uzaqda olsa da.
  
  Biz belə bəlalar görmüşük,
  Nəyi qələmlə belə təsvir etmək mümkün deyil!
  Bil ki, zibildən fraqmentlər var,
  Vətəni nə sındırmağa çalışdı!
  
  Hər süngü tez itilənməlidir,
  Və mağazanı tez doldurun!
  Çünki əsgər oğlan deyil,
  Düşməni toz halına gətirir!
  
  Dünən orklar bərabərləşdi,
  İndi mübarizə yenidən davam edir!
  Ey sonsuz ulduzlu məsafələr,
  Truba bizi gəzintiyə çıxmağa çağırır!
  
  Kosmos olacaq, onu fəth etmiş hesab et,
  Bizim üçün almazlı bir səma olacaq!
  Qızıl şirin ağcaqayınlar,
  Mina partlayışı sizi qırmayacaq!
  
  Vətənimizdə hər şey gözəldir,
  Yalnız taxtın yanında çoxlu mal-qara var,
  Hökmdarı yaltaqlıqla pıçıldayanlar,
  İnsanlar isə qullara çevrilir!
  
  Hər ilan bizi aldatmağa çalışır,
  Hamı qan oğurlamaq istəyir,
  Sürətli atları tez tələsdirin,
  Pis oğrunu tort kimi əzmək üçün!
  
  yerimizi tuturuq,
  Xəyanətə, yalana yer olmayan yerdə,
  Qardaş Qabil öldürüldüyü yerdə, qardaş Qabil də öləcək,
  Vətəni qəpiklərə təslim edə bilməyəcəyiniz yerdə!
  Bunlar buradakı qızlardır - sadəcə üstündürlər və sinif heyrətamiz oldu. Döyüşçülər sadəcə super və hiperdir .
  Və yenə döyüşdə onların ayaqyalın, çox cazibədar və zərif ayaqları ən yüksək və unikal akrobatika göstərir. Bunlar həqiqətən super səviyyəli qadınlardır.
  Və bu onların oynaq dilini sevir? Əlbəttə ki, onların dilinin ən çox sevdiyi şey elflərin nəbz edən, çox şirin və ətirli oxlarını yalamaqdır.
  Bunlar əsl hiper sinif səviyyəli döyüşçülər demək olar ki, qızlardır .
  Və təbii ki, Veneranın bətni iştahaaçan və çox şirindir və ən bahalı fransız ətri kimi iyi gəlir. Bu qızlar həqiqətən bir şüşədə super və hiper kimidirlər .
  Və yenə də qiymətli yaqutlarla parıldayan məmələrindən istifadə edir və başqa bir ork ordusunu nokaut edirlər.
  Və Putinin bütün ayıları bir anda biçildi və öldürüldü.
  Amma orklar ucsuz-bucaqsız uçqun kimi qızların üzərinə qaçmağa davam edir və axmağa davam edirlər.
  Eyni zamanda, Putinin məkrli ayıları, əlbəttə ki, hücuma gedəndə də oxuyur;
  Arxamızda qüdrətli bir qüvvə var,
  Bütün dünyanı və cəhənnəmi idarə edən!
  Axı, əbədi pislik monolitdən keçmək deyil,
  Nə olacaq, əladır, yaxınlıqda bilirsiniz!
  
  Cəhənnəmi kim yenidən yaratdı? - Yerin Kralı Lüsifer,
  O, öz seçimini etdi - bağışlanmağı rədd edərək...
  Döyüşlərdə insana örnək verdi,
  Biz xilas olmaq üçün döyüşə necə tələsməliyik!
  
  Burada hər kəsin yüksəlmək şansı var,
  Cin, cin və ya demiurq ol!
  Baxmayaraq ki, Allah, əlbəttə, bizə taxt verməz,
  Amma bizim edə biləcəyimiz şey, inanın ki, zarafat deyil!
  
  Ümidimiz var, pisliyin gücü,
  Oynaya biləcəyimiz şey xoşbəxtlik solitaire kartlarıdır.
  Axı liderimiz sərin şeytandır,
  Lüsiferin qəzəbini bilin, hədsiz və dəhşətli!
  
  Qaranlığın lehinə bir seçim və addım atdıq,
  Çünki işıq yalnız şagirdləri sulandırır,
  Müqəddəslikdə xoşbəxtlik yoxdur, bir qəpiklik pul yoxdur,
  Bizim üçün pasifizm təlxək ifadəsidir!
  
  Buna görə şeytan bizi cəhənnəmə aparır,
  Cəsarətli addımla İblisin arxasınca gedirik...
  Düşməni ələ keçir, amma vasitə sayılmır,
  Namazın mənası yoxdur - hamısı bumeranqdır!
  
  Bəli, vicdan bəzən xoşagəlməz bir şəkildə dişləyir,
  Mən də insan olmaq istəyirəm...
  Və bəlkə bir güllə alnına dəydi,
  Əbədi qalmağın əzab verdiyi Cəhənnəmdə!
  
  Amma biz günahda çox uzağa getmişik,
  Və tövbə ilə xilas olmaq şansı yoxdur!
  Beləliklə, atəş açacağıq, hər yerdə hər şeyi məhv edəcəyik,
  Gəlin damda öz dövlətimizi quraq!
  Putinin ayıları belə oxuyur və deyək ki, bu, son dərəcə sağlam və aqressivdir. Bu, həqiqətən də çox qəddar və amansız müharibədir. Buna qarşı hər hansı, hətta ən mürəkkəb üsullar da gücsüzdür. Amma qızların öz cazibəsi var.
  Və onlar orklara qarşı fəal şəkildə istifadə olunur.
  Eyni zamanda son dərəcə enerjili və döyüşkən hərəkət edirlər. Belə qızlar qorxmayacaq, büstqalterləri aşağı düşsə belə, dərhal onları çiyələk döşlərindən götürüb ildırım vuracaqlar.
  Bu qadınlar sadəcə superdir. Və onların döyüş gücü qarşısıalınmazdır.
  Elf qızlarının heç bir şübhəsi yoxdur. Onlar iblis qoşunu ilə nur mələkləri kimi döyüşürlər. Və son dərəcə qəddardır. Lakin qızlar Putinin ayılarını məhv etməklə planeti pislikdən təmizləyirlər. Və orada deyək - əla.
  Döyüşçülər çox yaraşıqlıdır və çox cazibədar və aşılanmış ayaqlarını nümayiş etdirirlər.
  Onların aşağı ətrafları necədir? Kişilər onlar üçün dəli olurlar. Və gənc elflər çılpaq dabanlarını böyük və bənzərsiz qızğın həvəslə öpürlər.
  Və sonra belə bir ruhlu və ləzzətli mahnı gəlir;
  Parlaq Vətən bayramı yaxınlaşır,
  Bəlkə də bu işdə Lada Mübarək Bakirədir...
  Yeddi dünyada yaxşısan, pis tanrı -
  Yaradan ağaca mıxlananda!
  
  Çubuq hökmdarı hər birinə arvad verdi,
  Dedi - uşaq doğur və cəsarət et!
  Və Şeytan qərar verdi - Elfi yandıracağam,
  Qoy bütün insanlar dovşan kimi qaçsınlar!
  
  Ancaq elf döyüşçüsü monolit gücdədir,
  Onun qılıncı qürurunu sakitləşdirə bilməz!
  Və əlbəttə ki, düşmən səni döyəcək,
  Və biz qırıqlardan yeni bir dünya quracağıq!
  
  Günəş şanlı döyüşçü müqəddəslərdən ,
  Elf üçün qılıncla vuruşmağa and içdiklərini!
  Gözətçilər zənciri düzülüb,
  Qumbaraların gücünü geniş kürək çantasında saxlayan nədir!
  
  Vətənimdən güclü nə ola bilər,
  Vətənimizin etibarlı qoruyucusu!
  Döyüşçü qartal sərçə olmayanda,
  Ağır baqaj yüngül olduqda!
  
  Yaxşı, Svarog Allahdır, padşahların padşahıdır,
  Rus ruhunu bu qədər güclü edən nədir!
  Tatını siçanların cırıltısına səpələk,
  Gəlin bütün canavarları tikanlı süngü ilə deşək!
  
  Və xor öz ətini yeyəcək,
  Orda yanır, Yer üzünü təhqir edir...
  Damask poladına və nizəsinə sadiqlik,
  Bizim böyük gücümüz belədir!
  
  Xeyr, yadları yıxa bilməzsiniz, inanın, cənablar,
  Biz döyüşçüyük və bu, bizim çağırışımızdır.
  Azadlıq hər bir xalq tərəfindən dəyərləndirilir,
  Heç olmasa real test göndərin!
  
  Azadlıq uğrunda ölüm-dirim mübarizəsi aparırıq,
  Təcavüzkar bir işdə heç bir tərəddüd etmədən...
  Və görürəm ki, pekulium mənim olacaq,
  Qəlblər heç soyumasın deyə!
  
  Atışmaq, ləkələmək bizim üçün ayıbdır,
  Döyüşdə tərəddüd etmək də ayıbdır.
  Allahın lənəti hamımıza lənət olsun
  Döyüşmək və ya döyüşməmək qərarına gələndə!
  
  İndi qələbənin parlaq parıltısı görünür,
  Bir az daha güc əlavə etmək qalır!
  Lord Svarog, qaranlıq yolunu keçərək dirildi,
  İndi kainatı bizimlə idarə edəcəyik!
  Döyüşçülər çox gözəl və rəvan oxuyurdular. Ancaq bu, belə bir qoşunu dayandırmaq üçün kifayət etmədi. Və onlar qorxulu, alovlu tankları işə saldılar. Və Putinin ayılarını qızartmağa getdilər.
  Döyüş üçün həris olan qızların böyük təzyiqi ilə bunu çox yaxşı bacardılar.
  Bu, həqiqətən də amansız və son dərəcə aqressiv bir döyüş oldu.
  Narıncı xallı saçlı bir elf qızılgül qönçələrinə bənzəyən məmə uclarından istifadə edərək düşmənlərini götürüb sikdi. Və belə bir gözəllik döyüşkən və çox aqressiv və çox seksual oldu.
  Budur, qırmızı məmələri ilə işləyən bir qız.
  Döyüşçü oxudu:
  Bu qəzəbli dünyada hər şey kabusdur,
  Onun üçün yalnız bir an var və dayan ...
  Həyat keçmişlə gələcək arasında sadəcə bir an,
  Orc, sən vandal tıxacda qaldın !
  Və döyüşçü çox mirvari dişlərini göstərərək yenidən güləcək.
  Və onun gənc elf ortağı onun cingiltili səsində şövq və sevinclə oxuyacaq;
  Qəribə gözəlliklər dünyamız,
  Yalnız məkrli bir düşmən...
  Müqəddəs Ailəmiz keçməyəcək,
  Biz Vətəni şöhrətlə bürüyəcəyik!
  
  Budur yuvarlanan bir gurultu,
  Katyuşanın sancılı zərbələri.
  Sıralar toplandı - monolit,
  Düşmənləri vurduq, axmaqları yox!
  
  Rus parlaq saflığı ilə,
  Sevmək ən gözəl əyləncədir!
  Xilaskar Svarog cəsarətlidir,
  Yuxarıya doğru can atmaq üçün qaçın, buruq!
  
  Amma lənətə gəlmiş adamlar özlərini iddia edirlər
  Qanadların kölgəsi dəhşətli dərəcədə qaranlıqdır...
  orkizm sındırılıb,
  Xain canavar məğlub oldu!
  
  Nə xəyal etməyi xoşladıq?
  Sülh və boşluq haqqında deyil ...
  Axı əcdadlar ordu topladılar -
  Bazar günü Allahın izzətinə!
  
  Uca Allah bizi nə yaratdı,
  Beləliklə, ilham ürəkdən axır!
  O, hər saat Rodu tərifləsin,
  Və ağıl kosmosa daha geniş bir qapı açır!
  
  Bəli, dünyada çoxlu kir var,
  Budur pis kölgələrin xəyalları.
  Yanğınlar halqasında Allahın cənnətidir,
  Və nəsillər üçün əzab fincanı!
  
  Ay fənərdəki şam kimidir,
  Qızların dabanları parıldayır...
  Sübh çağı qaçdı ayaqyalın,
  İsti may ayında mirvari şeh!
  
  Daş kimi qız olmayın
  Sən əlçatmaz və səssizsən...
  Daha kədərli düşüncələrə ehtiyac yoxdur
  Axı, cansıxıcılıq əmin bir məzardır!
  
  Atlı yəhər paltarını çırpdı,
  Qaynar at və ehtiraslar,
  Və açıq pəncərənin qarşısında,
  Qoy göl parlasın!
  
  Oh, mən nə görürəm?
  Belə dinc şəkillər
  Yeni ailənin xoşbəxtliyi haradadır?
  Yivsiz yerdə hamımız birləşirik!
  
  Rəbb bizi qalxanı ilə örtdü,
  Budur sevinc ulduzları parlayır!
  İsa haqqında bir himn oxuyuruq,
  Xalqın zəfərlə sonu!
  . FƏSİL Љ 19.
  Budur elflərin kraliçası, parlaq və bənzərsiz Mariya Kolesnikova, yenidən unikal akrobatika və ən yüksək səviyyəni nümayiş etdirir. Və mənasız super səviyyəli əmrlər verir.
  Mahnı çox gözəl oxunur. Və buradakı qızlar, deyək ki, superdirlər. Onların tərkibində enerji axınları və qaynayan ehtiras vulkanı var.
  Və sinələrinin al-qırmızı məmələrini qatil bazukaların düymələrinə basırlar. Və bütün gücləri ilə orkları vurdular. Və bu son dərəcə dağıdıcı və öldürücüdür. Putinin ayılarının belə bir hücuma müqavimət göstərməsi üçün heç bir yol yoxdur.
  Döyüşçü qızlar çirkin orkları döyürdülər. Onları polad yumruq kimi sıxıb, sözün əsl mənasında əzirlər.
  Bu qızlar super sinifdir. Və qeyd etmək lazımdır ki, onlar o qədər döyüşkən və aqressivdirlər ki, orklar onlara qarşı şum vurmurlar. Bu, həqiqətən də çox qanlı döyüşdür.
  Və qızlar oxuyur:
  - Elf və elf gözəldir,
  Onlar ayaq üstə asırlar...
  Qlamur gözəlliyin ayaqları
  Trasda tələsik!
  Və yenə çox ölümcül qırmızı döş məmələrini istifadə edirlər. Putinin qoşunları döyür və öz dağıdıcı və çox öldürücü siniflərini nümayiş etdirirlər.
  Bunlar qızlardır - onlara müqavimət göstərmək olmaz.
  Ancaq içməyə başlayanda hər şey sadəcə hiper olur və səslər gümüş və büllur kimi görünür;
  Spartak dövründən bu iman yaşayır,
  Dünyada heç vaxt qullar olmamalıdır!
  Usta həyasızdırsa - qarnını soba ilə qızdırır,
  Kəndli soyuqda dondu - inanın, taleyi deyil!
  
  Elf oğlan Spartak bizim üçün qılıncını çəkdi,
  Arxasında isə məzlumların çayı sonsuz yüksəlir...
  Kişi olsan namus candan qiymətlidir,
  Həyatınızın dünya xoşbəxtliyində axmasını istəyirsinizsə!
  
  Stenka Razin qulların düşərgəsini düzəltmək istədi,
  İradə olsun deyə, hamı idarə edə bilsin...
  Onun kimilər isə rüsvayçılığı qəbul edə bilmədilər,
  Onların arxasında isə insanlar var idi - saysız-hesabsız ordu gedirdi!
  
  İşgəncə, dayaq və dirək padşahların arqumentləridir,
  Hər kəs əbədi olaraq hər şeyi özü üçün qapmaq istəyir!
  Amma inanın, azadlıq çörəkdən və baldan millərlə uzaqdadır,
  Və belə bir arzu çoxdan ürəyimizdə yanır!
  
  İldırım gəldi - noyabr, indi gücümüz,
  Ölkə yanır, çox qan və ağrı var!
  Lakin İsa salehlərin cəhənnəmdə həlak olmasına imkan verməyəcək,
  Şiddətli qamçılanan yaxşılığa sevinər!
  
  Elfnin qapını açdı, Elflin cəsarətlə aparır,
  Hər addımda müqəddəs məqsədə yaxınlaşırıq!
  Lakin şeytan qırx birinci pis il gəldi,
  İndi də qanımız axar kimi damarlarımızdan axır!
  
  Biz sizinlə bir ölkəyik; şərəfimiz sənin həyatındır,
  Elfi xalqlarını heç vaxt diz çökdürməyin!
  Rusiyadan tutun, Vətən uğrunda vuruşun,
  Nəsillərin şücaətinin mənası və duzu budur!
  
  Fürer iyrənc cəsəddir, Elf isə Nəhəngdir,
  Çeçen, özbək və elf birdir!
  Elfenizm monolitdir, ruh üçün idealdır,
  Və düşmənlərin rəfləri tamamilə sındırıldı!
  
  Kosmos gəncləri çağırır - buynuz çağırır,
  Marsdan kənarda yeni bir sərhəd olacaq!
  Elfinizm qururuq - rublu ləğv etdik,
  Hər hansı bir vətəndaşlığın əhəmiyyəti yoxdur!
  
  İnanın indi bütün kainat qırmızıya dönəcək,
  Cənnətin qapıları olacaq - qırmızı ulduzlar.
  Adam, qardaş, keçmişdə quduz bir heyvandır,
  Sevgi və gözəllik isə saf ilahilərdə tərənnüm olunur!
  
  Buna görə də, laqeydliyinizi və tənbəlliyinizi əsirgəməyin,
  Şahin kimi vuruşan Vətənimiz üçün!
  Siz döyüşçülər gecə-gündüz işləyirsiniz,
  Cənnət bağının rənglənməsi və şirin şirə verməsi üçün!
  Qızlar çox hazırcavab və döyüşən şəkildə oxuyurlar. Və onlar sadəcə universal və qeyri-adi gözəlliyə malikdirlər.
  Və elflər on dəfədir ki, ayaqyalın və çox möhkəm ayaq barmaqlarından istifadə edirlər. Budur qızlar - super və hiper .
  Bu qızların ağzına barmağınızı soxmağa çalışmayın. Amma daha böyük və isti bir şey qoysanız, onu böyük həvəslə əməcəklər.
  Bunlar həqiqətən, deyək ki, super olan qızlardır.
  İndi də qırmızı məmələrdən ildırım buraxırlar. Bu ifrazatlar qarğaların beyninə təsir edir. Onlar huşlarını itirərək dimdiklə yıxılır, Putinin ayılarının kəllələrinə yumruq vururlar. Və son dərəcə sərindir.
  Bu gözəllər həqiqətən də qəzəbli düşmənlərə qarşı tam məğlubiyyətlərini nümayiş etdirdilər.
  Bundan sonra qızlar əllərini qaldırıb yenidən oxudular;
  Məkanımız qədimdir, gəncdir -
  Rod Müqəddəs xeyir-dua verdi.
  Ağıl mənim qoruyucu Ağılımdır,
  Tərəqqi bizə qurtuluş gətirir!
  
  Mən kainatın gözəlliyini sevirəm
  İnsan bədbəxt olsa belə...
  Svaroq-Məsihə təzim edərək,
  Foton dalğalarına nə səbəb oldu!
  
  Biz özümüz Tanrıyıq - nəhayət...
  Ancaq Yaradana salam olsun!
  Yanan ürəklərin himninə,
  Müqəddəs Lada - parlaq Bakirə!
  
  Bil ki, elfə işıq verilmir,
  Təvazökarlığa və təvazökarlığa dözün.
  Bizim üçün bir yun qızıldan hazırlanır -
  Elm daimi hərəkətdədir!
  
  Ancaq mübarizə, təəssüf ki, taledir,
  Səpələnmiş təpələrin ulduzları arasında...
  Görünür, Ulu Tanrı istəyirdi -
  Dişlərimizi itirməmək üçün!
  
  Ancaq Lada Allahın hipostazıdır,
  Yaxşılıqla parıldayan, gülümsədi...
  İnsanlar sizə iradə verəcəklər -
  Qoy güc-gənclik əbədi olsun!
  
  Axı, Ailənin döyüşçüsü idealdır,
  Uca Allah döyüş istəyir!
  Gəmi sürətlə qaçdı
  Yaradanların Tanrılarına qarşı çıxmağa cəsarət etmə!
  
  Sonra cəsarətlə döyüşə qaçırıq,
  Və biz uğuru artıq göz qabağında görürük,
  Belə bir vəhşi yuxu
  İndi Yerusəlimin taxtı bizimdir!
  
  Yaradan Rusiyanın şərəfini qoruyur,
  Hə, sonsuz olacaq, əsr olacaq...
  Uzun gecikmə olmadıqda,
  İnsan kəşflər yaradır!
  
  Buna görə də şüar daha güclüdür,
  Beləliklə, tərəqqi əbədi gücdə olacaq,
  Sən cəsur döyüşçüsən, qorxma,
  Anamın izzətinə, Elfiya!
  Bunlar burada döyüşən və parıldayan qızlardır. Və düşmənlərini ələ keçirsələr, heç bir ork sağ qalmayacaq.
  Məsələn, elf ailəsindən olan bir pilot napalm bombası atdı. Və o, tüklü bir dəstənin üzərinə düşdü, Putin daşıyır. Və əslində onları götürüb yandırıb külə çevirdi.
  Bu həqiqətən super qızdır. Və pirzola kimi pis orkları döyür.
  Və hətta yandırılmış ət iyi gəlir.
  Çiyələk məməsini sinəsinə sıxan elf qızı raket ataraq orkları vurdu. O, Putinin ayı ətini yandırıb kabab edib.
  Sonra mahnı oxudu;
  Sizi həqiqətən tabutlara sürəcəyik,
  Orkları külə çevirəcəyik,
  Bəzən çox boş şeylər olur,
  Amma qızların səsi aydındır!
  Bunlar yüksək səviyyəli döyüşçülərdir. Qasırğalar və qəzəbli, sadəcə idarəolunmaz qüvvələr onların içində cüzi şəkildə qabarır. Qızlar isə, qeyd etmək lazımdır ki, Putinin ayılarını məhv etmək bacarığını nümayiş etdirirlər.
  Qızlar mahnı oxuyur və dişlərini açır:
  Keçəl Fuhrer elflərə hücum etdi,
  Əclaf torpaqlarımızı almaq istəyir...
  Amma qızın zərbəsindən yıxıldı,
  Ailələri qəzəblə qoruyuruq!
  Elflər orklara qarşı bir neçə zenit silahı yerləşdirdilər. Və gəlin zenit silahlarının arxa idarəetmə düymələrindəki qırmızı döş məmələrini basaraq vuraq.
  Bu, həqiqətən əladır. Və döyüşçülər təslim olmur, Putinin ordusunu məhv edirlər.
  Bu gözəl və çox ləzzətli və bənzərsiz qızların necə mübarizə aparması çox gözəldir.
  Və elflərin ayaqlarının çılpaq barmaqları böyük öldürücü qüvvə ilə məhvetmə hədiyyələri atır.
  Və nəhəng əhatə dairəsi və yanan enerji axınlarının təcəssümü ilə düşmənləri əzmək.
  Eyni zamanda, qızlar böyük sevgi və şiddətlə, gur səsləri ilə oxumağa başladılar;
  dayanmadan döyüşür ,
  Utanmadan heyif...
  Orklar çox qəribə hərəkət edirlər
  Elf ölkəsi onlara qarşıdır!
  Təbii ki, onlar oxuyanda və çılpaq barmaqları ilə çox dağıdıcı ölüm hədiyyələri atanda.
  Lakin onların elf və elfinin döyüşən cütü eyni vaxtda orklara atəş açır və bir-birini sığallayır.
  Və çox gözəldir. Axı elflər çox əzələli və heykəllidirlər və onların gözəlliyi heyranedicidir.
  Və onlar daha yaxşı və hisslə oxuyurlar;
  Fırtınalar və qasırğalar cütlərimizə maneə deyil,
  Biz gül kolu kimi açan Vətən oğullarıyıq.
  Müharibəni bilməyən darı sıyığı yemədi,
  Allah Xilaskar İsa bizi döyüşə aparır!
  
  Fırtınalı okeanda belə döyüşməyə öyrəşmişik,
  Hər bir insan bir çip kimidir.
  Mən Orda canavarlarına inanıram, onları döyüşdə parçalayacağıq,
  Namusumuzu çəkiclə, çəkiclə yıxmaq olmaz!
  
  Qılınc dəmirxanada, çox isti cəhənnəmdə qızdırıldı,
  İtilənmiş bıçaqlar çox sərt körüklərdir!
  Qorxmaz əsgər olun; güclü, səbirli bir ürəklə,
  Ölüm varsa, dur, qaçma!
  
  Bəli, müharibə, əlbəttə ki, şirin ballı bir bayram deyil,
  Axı üstündə cırıq var və qan qalın axır.
  Canavar uzun müddət ulayır və ayı şiddətli nərilti ilə,
  Və bunun müqabilində zərbə qaşda deyil, gözdə olsun!
  
  Zəncir poçtunu deşə bilən bir nizə var,
  Elə qalxanlar var ki, onlara qalaq keçə bilməz!
  Ancaq qorxaq olmayın, şeytanların üz tutmasına icazə verməyin,
  Torlardakı oyun kimi olmamaq üçün!
  
  İnanın, parlaq bir həll gələcək,
  Hər kəs üçün daha yüksək tapılmayan bir mükafat var!
  Cinayət düşüncəsi üçün intiqam gələcək, inanıram,
  Çətin yoldan başqa şücaət yoxdur!
  Bunlar burada mahnılar idi - sadəcə olaraq ən yüksək təsir səviyyəsi. Elf qızları isə çox parlaq və qırmızı məmələrindən istifadə edərək düşmənə atəş açdılar.
  Bu qızlar hazırcavab və böyük dəqiqlik və dəqiqliklə atəşlidirlər. Rəqiblərə atanda isə ayaqyalın və çox çevik barmaqlardan istifadə edirlər. Bunu çox tez edirlər.
  Xəritədə belə qızları tapa bilməzsiniz; onlar tamamilə böyüklüklə doludurlar.
  Əgər onlar dağılışsalar, yalın ayaqları ilə zəhərli iynələr atmağa, onlarla Putinin ayılarını vurmağa başlayırlar.
  Bunlar orkları öldürməyə başlayanda dayanmayan qızlardır. Bunlar supermenlərin hərfi qəbiləsinin döyüşçüləridir. Onlar dağılışan kimi artıq sübut olunmuş yolu tərk etməyəcəklər.
  Və gəlin döşlərimizin qırmızı məmə uclarından öldürücü pulsarlar ataq. Və o qədər rəzil, Putin ayıları bir anda götürüb yandırdılar.
  Təbii ki, qızlar yenə böyük ehtirasla, gümüş zəng kimi səsləri ilə oxumağa başladılar;
  Qızıl qarğıdalı qulaqları -
  Dalğa kimi küləyin dodaqlarının xışıltısı kimi...
  Eynəkləri oynaqla dolduracağıq
  Qoy çay şampanla axsın!
  
  Vətənimiz, səxavətli Elfia,
  Payız örtüyünün qızıl olduğu yerdə,
  Yox, inanın mənə, Vətən daha gözəldir,
  Yetişmiş alma nektarı toplu!
  
  Qışda isə gözəl gümüş qar,
  Göllər konki altında xırtıldadı!
  Bizim ətirli çörəyimiz necə dadlıdır,
  Və elflərin qılıncının bıçağı kəskindir!
  
  Hər yarpağın zümrüd sapı var,
  Hər qönçədə mərcan parıldayır...
  Solovyov gözəl bir mahnı tökür,
  Meydanda isə məxmər dayanma kimidir.
  
  Ot üzərində şeh damcılarının brilyantları,
  Dandelion ulduz kimi yanır!
  Günəşin Vətənisən ,
  Əbədi şöhrət üçün əbədi yaşa!
  
  Dünya gözəldir, bəzən gülümsəsə də,
  Və taleyi qəddar ola bilər,
  Ancaq müqəddəs Elf gözəldir,
  Bütün qonaqlar üçün qapını açdıq!
  Qızlar sadəcə qəşəngdirlər. Və yenə də çılpaq barmaqları ilə qumbaranın ölümcül gücünü düşmənə atırlar. Və bəzi gözəllər də zəhərli iynələr atdılar. Və düz Putinin ayılarının boğazına yapışdılar. Və heyvanlar yerə yıxıldı.
  Elflərin nəhəng üslubda çıxışı belədir. Və burada yenə götürüb fit çaldılar. Yenə də qarğalar beyin zərbələri dalğasına tuş gəldi. Və heyrətə gələnlər orkların başlarını döydülər. Və son dərəcə ölümcüldür.
  Bu qızlar sadəcə superdir və bu gözəldir.
  Qızlar, əlbəttə ki, fərqlidirlər, lakin elflər bütün müxtəlifliyi ilə həm də gözəl və ləzzətli oğurluq edirlər. Və yalnız insan qızları onlardan yaxşı ola bilər, hamısı deyil. Buradakı döyüşçülər həm bədəndə, həm də ruhda necə heyrətamiz və gözəldirlər.
  Eyni zamanda, döşlərinin yaqut məmələrini istifadə edərək heç bir kompleks olmadan atəş edirlər.
  Gənc elflər də eyni vaxtda döyüşürlər. Onlar üstün qabiliyyət və sürət döyüşçüləridir.
  Və eyni zamanda çox gözəl və ilhamla oxumağı da unutmurlar;
  Bizi dərəyə sıxıblar deyəsən,
  Dəhşətli bir kabus gəldi.
  Dostuma dastan oxuya bilərəm -
  Hansı cəhənnəm iblisi dirilir!
  
  Təhlükəli həyəcan siqnalı sirena kimi səslənir,
  elə bil burada od yanır...
  Hər kəs yaşaya bilməz, inan mənə, Allahsız,
  Ancaq həqiqətən zərbəni gücləndirin!
  
  Oğlan da doğuşdan döyüşçüdür,
  Çünki içərisinə polad və lava sıçrayır.
  Amma mən sadəcə bağışlanma diləmək istəyirəm,
  Düşmən lom üçün yumruq deyil!
  
  Bu daha çox şücaət olsa da,
  Bəzən döyüşmək lazımdır.
  Amma vicdanınız kimi zibil qutusuna atmayın,
  Bu cəhənnəm oyununa qapılmayın!
  
  Kim bilir bu dünyada həyat varmı
  Dünyamızda hər şey doğrudur: kölgə, ilğım.
  Cinayətkarları məsuliyyətə cəlb edəcəyik
  Nə vaxt cəsarətimizi dərhal tuta biləcəyik!
  
  Və döyüşdə bir şey itirilsə,
  Və pisliyi məğlub edə bilməzsən ...
  Onsuz da açacağıq, inan mənə,
  Gəlin çatışmayan sıfırları keçək!
  
  Hər kəs mütləq döyüşdə nail ola bilər,
  Güc və ağıl olanda!
  Bir mis qəpik belə pislik yağdıracaq,
  Vətən cəsur insanı himnlərdə ucaldacaq!
  Bu, həqiqətən də möhtəşəm qəsidə idi, oğlanlar qızları tərifləyirdi.
  Buradakı döyüşçülər, deyək ki, ən yüksək təbəqənin ən yüksək təbəqəsidir.
  Xüsusilə piramidal bir tank tələsik olduqda. Və düşməni ölümcül qüvvə ilə mərmilərlə bombalayır. Özü də hitlərə demək olar ki, toxunulmazdır.
  Buradakı döyüşlər böyük intensivliklə və terminator tankının toplarından atəşlə gedir.
  Qızlar, təbii ki, elədirlər ki, başqa lom olmasa, onlara qarşı heç bir üsul yoxdur. Çox parlaqlıq və həyəcan olan ləzzətli, deyək ki, oğurluq.
  Tank döyüşçüləri həm pulemyotlardan, həm də toplardan istifadə edərək atəş açır. Və düşmən orklarına qurğuşun yağışı yağdırırlar.
  Həm də sizə uran nüvəsi olan xüsusi güllələrlə vursalar. Sonra tamamilə ölümcül və sərin olacaq.
  Belə oxuyan qızlar sadəcə çox cazibədar olurlar. Və onlar böyük intellektə və böyük ağıl sahibidirlər.
  Qanlı bir axın atəşi,
  Torpağımızı qar uçqunu basdı...
  Müharibə vaxt məhdudiyyəti tanımır,
  Ən şirin şərabdan daha məstedicidir!
  
  Qələbənin dadı acı olmayacaq,
  Hətta tüstü və qanın acılığı.
  Babalarımız döyüşəndə -
  Bülbül onların haqqında cingildəyir!
  
  Ölümsüzlük ən yüksək mükafatdır,
  Darıxdırıcı qocalığı bilməmək üçün.
  Cəhənnəm elçiləri gəlməsin deyə,
  Beləliklə, lütf axacaq.
  
  Biz sülhü və şam qoxusunu sevirik,
  Amma lazım gələrsə, döyüş gözləyir.
  Ey qızıl ürəyimiz,
  Yansın, buzları əritsin!
  
  Bəli, təzə gənclik keçir,
  Hər şey bayağılaşdı.
  Hansı günəş çıxır,
  İnsan olmaq yalan deyil!
  
  İnsanlar Rəbbin nurunu sevirlər,
  O, çox mehribandır, inanın...
  Həyat yolu cəhənnəm olsa da,
  Və dünyanı idarə edir: Herod-Ham!
  
  Bizim saf məqsədlərimiz var,
  Ancaq onlara gedən yol qana yazıqdır!
  Axı pulemyot dumbbell kimidir,
  Cəsarətli Qaranlıq qohumlarla doludur!
  
  İsa və Məryəm bizim zəmanətimizdir,
  Onlar gələcək və sizə xoşbəxtlik gətirəcəklər!
  Sonra soyuq və əzab yox olacaq,
  Və qəzəb və alçaqlıq bitdi!
  Belə mahnıdan sonra döyüşə girmək daha əyləncəlidir. Döyüş isə sanki tərəzi kimi o yan-bu yana tərəddüd edirdi.
  Elflər isə Putinin ayılarına böyük dəqiqlik və dəqiqliklə atəş açır. Onlar görkəmli təbəqənin döyüşçüləridir.
  Döyüş, deyək gözəllər. Və çılpaq ayaq barmaqlarını düşmənə atırlar. Və orkları cırıq parçalara ayıraraq düşmənə böyük ziyan vururlar.
  Qızlar böyük sevinclə oxuyurlar:
  - Böyük ölkəmizə şöhrət,
  Düzdür, böyük Elfə xidmət edin,
  Bu sizin və mənim üçün əla olacaq
  Bunu Allahdan istədik!
  Gözəl elflər belə gözəl və ecazkar oxudular. Onların səsi ruhun ən gur və zərif çiçəklərinin şəfəqini doğurdu.
  Hər şey necə də gözəl idi və kimsə deyə bilər ki, kvazar . Və bu, onların ən yaxşı motividir.
  Xüsusilə qızlar çılpaq ayaq barmaqları ilə Putinin ayılarını öldürən zəhərli iynələri götürüb yenidən atanda.
  Və gənc elflər də çox gözəl və gurultulu, dolğun səsləri ilə oxudular.
  Ulduzlar parıldayır gecənin qaranlığında,
  Və gümüş ayın parıltısı!
  Gözəllik şirin gözlərini qaşqabaqlayır,
  Biz onunla əbədi nişanlıyıq!
  
  Qırmızı gün batımı tutqun idi,
  Ancaq parlaq bir şəfəq qopacaq!
  Külək şən, səs-küylü oldu,
  Gəminin yelkəni şişdi!
  
  Ruhum ağır daşdır,
  Döyüşçünün sınaqları gözləyir!
  Qoy bayraq başın üstündə uçsun,
  Gəlin sona qədər gedək!
  
  mamırla bitməz ,
  Sürətli qartal uçuşu!
  Qan qaynasa da, cəsarətli uçuş,
  Mən ox kimi atacağam!
  
  Söyüdlər mənə baş əydi,
  Uca Allah onun baxışını çevirdi!
  Olduqca iddiasız olsan da,
  Döyüşdə sənə güc qatacağam!
  
  Axı sən xidmət edirsən, vicdanla, Vətənsən,
  Ancaq bədən zəifdir, ruh xəstələnir!
  Peşman olmayacaqsan, mən həyatı bilirəm
  Qoç buynuzuna çevrilməyimə imkan verməyin!
  
  Keçmiş günlərin günahlarını yuyacağam,
  Keçmişdə baş verənlər getsin!
  Görürsən, bağda armud yetişir,
  Eskiz təyyarəni təsvir edəcək!
  
  Bütün gücünüzlə Vətənə xidmət edin,
  Unutma ki, dünyada sülh var!
  Meşələrə od vurmamaq üçün,
  Qoy hər kəs səninlə yaxşı yaşasın!
  
  Buna sadəcə olaraq cavab verdim:
  Ya Rəbb, mən yeri qazacağam!
  Uşaqlar xoşbəxtliklə gülsünlər,
  Öz xalqınızla barışmaq məcburiyyətində qalmayasınız!
  
  Axı nəyin yaxşı olması bizdən asılıdır,
  Hər kəs qərar verir - seçim öz ixtiyarındadır!
  Uca iplər də səndən,
  Kainatı yumruğunuzda tutursunuz!
  
  Biz də sənə sarılacağıq,
  Axı sən ondan müqəddəs vətən tapa bilməzdin!
  Çəkiliş zamanı barmaqlarım çox uyuşdu,
  Və hələ iyirmi də deyilik!
  
  Qələbə əlçatmaz meyvədir;
  Zəif, qorxaq və ya axmaq olanlar üçün!
  Ancaq əsgərlər bütün zirvələrin öhdəsindən gələ bilər,
  Gəlin götürək, göbəyimizdə çox yük var!
  Gənc elflər belə gözəl oxudular və səslərinin nə qədər dolğun olduğunu göstərdilər.
  . FƏSİL Љ 20.
  Qız kraliça və keçmiş siyasi məhbus bu münasibətlə ayağa qalxır. Onun rəqibi olan bığlı qaban isə yenə də xalq tərəfindən devriləcək. Və Avropada artıq tiranlıq olmayacaq. Azadlığa şöhrət! Bu vaxt, yenilməz elflər və elflər ordunuza əmr verin.
  Qızlar da çox parlaq və gözəldirlər. Və çılpaq, kəsilmiş ayaqlarının atışları ilə, tüklü Putin ayılarına məhvedici hədiyyələr göndərirlər.
  Və bunu böyük və mübariz şövqlə edirlər. Və onlar hər şeyi əzməyə və toz halına salmağa qadirdirlər. Və bu, onların hərfi fərdi və eyni zamanda kollektiv proqramıdır. Bunlar həqiqətən super qızlardır .
  Və sadəcə dodaqlarında şirin bir ətir gizlənir və Veneranın bətnləri ballanır və onlarda vəhşi bir ləzzət var.
  Bunlar inanılmaz sevinc gətirən qızlardır. Və saçların alovundan o qədər isti olurlar ki, bu, sadəcə ən vəhşi və ən amansız yanğındır. Bunlar parlaq və hiperkvazar döyüşçüləridir.
  İndi oxuyurlarsa, səslər sirenlərdən daha şirindir. Qızların ayaqları belə hamar və aşılanmış dəriyə malikdir - sadəcə ürpertici və gözəldir.
  Və onlar da xəncərlər atanda, öldürücü seçimlə orkların boğazlarını deşirlər.
  Və demək lazımdır ki, buradakı gənclər də kifayət qədər yaxşıdırlar və eyni zamanda çox gözəl oxuyurlar;
  Kaprizli qız-muse,
  Gah sığallayır, gah da pərişan olur...
  Ön sözlər çapır və bağlayıcı yoxdur,
  Qafiyələr uçqunu məhv ediləcək!
  
  Amma bütün qəlbimlə sevdiyim -
  Cavabında sözlərin nə üçün olduğunu deyir.
  Kristal sevgi qapını aça bilər,
  Qartalın yolu olana açıq ol!
  
  Axı inanın qələmin qılıncı daha qiymətlidir,
  İçində möhkəmlik var - tüklər qasırğaya çırpılacaq!
  Qürurlu zadəganlar təkəbbürlüdür,
  Onlar haqqında tikanlı bir ayə olacaq...
  
  Orduya şöhrət yaratdıq,
  Qanın axdığı yerdə, tərin olduğu yerdə.
  Dövlətlərini genişləndirdilər,
  Piramidalardan buzla dolu sulara qədər.
  
  Amma eyni zamanda can quzudur,
  İçində şirin lira səslənir...
  Axı, qızın səsi çağırır -
  Və ehtiras qraniti əridəcək!
  
  Söz olan yerdə güllər yanar,
  Harada alma ağacları çiçək açır...
  Şaxtalar bizi narahat edə bilməz,
  Və qorxutmaq boş işdir!
  
  Xəyalınızı bir yaradılışa çevirəcəyik,
  Uçurumun öhdəsindən gələcəyik...
  Bütün dünya heyrətdən donub qalacaq
  Qəm gecəsi yox olanda!
  
  Onda əzab bitər,
  Nə şikəstlər, nə də yetimlər...
  Və ayrılıq bizə gəlməyəcək,
  Qoy cəsarətli məxluq astanadan keçsin!
  
  Vətən Allahın Padşahlığına çevriləcək,
  Hər birimizi Yaradan hesab edin.
  Hiylənin üstünə ancaq kül düşür,
  Dürüst və xeyirxah olanlar - yaxşı!
  Bunlar burda yaramaz qızlardır. Və onların məcazi təbəssümü və parıldayan qar dənəciklərinin inciləri kimi dişləri var.
  Döyüşçülər elə oradadırlar və Putinin ayılarının ordusu ilə hədə-qorxu ilə döyüşürlər.
  Onlar isə çılpaq barmaqları ilə düşmənə ölüm noxudları atırlar,
  tutaq ki, bu qızlar miqyasda aqressivdirlər. Və onlar məhv və ölüm hədiyyələri atırlar. Bu cür dağıntılar baş verir.
  Lakin fırtına əsgərlərinin qızları orkların mövqelərinə sarsıdıcı zərbələr endirirlər.
  Bu amansız qarşıdurmadır. Hansı ki, son dərəcə şiddətli və aqressivdir.
  Tutaq ki, buradakı qızlar ayrı yollarla gedirlərsə, onları dayandırmaq üçün həqiqətən edə biləcəyiniz heç bir şey yoxdur.
  Qızlar yenə çiyələk məmələri ilə tətiyə basacaqlar və Putinin ayıları üçün dağıdıcı davamlı ölüm axını işə düşəcək.
  Bu, həqiqətən, sərin döyüşçülər düşmən basın.
  Və beləliklə, onlar çox dəqiq və dağıdıcı raketlərin köməyi ilə düşməni ovlayırlar.
  Amma gənclər də çox gözəl oxuyurlar. Və hər şeyi çox gözəl, gümüşü səslərlə edirlər;
  Ürəklərdə özünü danlamağa,
  Xarakter heykəlləri - Yaradan Allah,
  Qılıncla qəhrəman yaradır,
  Bütün nəsillər üçün bir model!
  
  Amma sən özün döyüşə bilərsən,
  Orduları məğlub etmək üçün təhsilli!
  Qartal və aslanın canı dovşan deyil,
  Belə bir güc və müqəddəs ordu!
  
  Qoy düşmən təqib olunan it kimi olsun,
  Və güclü qalxanımız almazları kəsə bilər!
  Sübh yurdu əbədi sevimli,
  Kədər və ölümün əvəzini döyüşçü verəcək!
  
  Axmaq pasifistlərə etibar etməyin
  İsanın bizə tab gətirməyi öyrətdiyi...
  Beləliklə, çovdar aydın bir səma altında çiçək açır,
  Ayı kimi güclü olmaq lazımdır!
  
  Döyüşlərdə biz qızğın ehtirasla doluyuq,
  Və fırtınalı qanla, gənc...
  Cəhənnəmi parçalayırıq,
  Şeytanla olan legionlar haradadır!
  
  Və hər kəs bilir ki, Yaradan;
  Mən sizə əzələlərinizi necə gücləndirməyi öyrətdim!
  Vaxtınızı boş şeylərə sərf etməyin,
  Yoxsa cəza ilə yanınıza gələcəm!
  
  İktidarsızlıq əsas qüsurdur,
  Qəzəbi, alçaqlığı doğurdu...
  İşğalçılara fırıldaqları ödəyin -
  Şücaəti, şərəf və qüruru unut!
  
  Amma bütün çətinliklərə baxmayaraq
  Dərd vermə qardaş!
  Bütün xəyallarınız gerçəkləşsin -
  Gəlin sevgilimlə rəvan valsda rəqs edək!
  
  Rəbb başqa nə verə bilər?
  Bəli, axirət duman kimidir...
  Bu həyatda ət əziyyət çəkir,
  Hər şey romandakı kimi hamar deyil...
  
  Torpağınızı tanıyın, cəsur elf -
  Xoşbəxtliyinizi bunun üzərində qurun...
  Hərəkət və irəliləyiş qaçış -
  Onlar kainat üzərində güc verəcəklər!
  Qızlar oğlanları bəyənir və sapfir və zümrüd gözləri ilə onlara göz qırpırlar. Bunlar dünyanın ən görkəmli və ən yaxşı döyüşçüləridir. Lazım gələrsə, onlar dilləri ilə gənc elflər üçün orgazm kaskadlarından ibarət bütöv bir sunami yarada bilərlər.
  Qızlar isə böyük həvəslə mübarizəni davam etdirirlər. Onlar çılpaq ayaq barmaqları ilə düymələri basaraq, alov püskürənlər və dağıdıcı enerji axınları püskürürlər.
  Sonra elf qızlar onu götürdülər və qırmızı məmələri ilə düymələri basdılar, bu da dağıdıcı silahın işləməsinə və Putinin ayılarının rəflərində od və metal yağışının düşməsinə səbəb oldu. Bu, həqiqətən çoxlu raket sistemlərinin kabus effekti idi.
  Qızlar həqiqətən çox aqressiv və məhsuldar işləyirdilər. Və onlar hər şeyi yandıraraq, rəqibləri kar və sarsıdıcı məğlubiyyətə uğratdılar.
  Eyni zamanda qızlar oxudular:
  - Vay ! Vay ! Amerika - Avropa,
  Asiya-Avrasiya,
  Nə biabırçılıq!
  Beləliklə, döyüşçülər Putinin ayılarını məhv edərək pulemyotlardan atəş açmağa başladılar. Və çox sərt, dəqiq və dəqiq hərəkət etdilər. Və onların döyüş təzyiqi sadəcə qarşısıalınmaz idi.
  Döyüşçülər mahnı oxudular:
  Qoca Zelenski üzərində,
  Elfiya isə anadır...
  Gəlin vicdanla mübarizə aparaq
  Orkları öldürün!
  Elf qızları hücuma qaçdılar. Və çılpaq ayaq barmaqları ilə qəzəblə ölümcül ölüm hədiyyələri atdılar. Və onlar öz yüksək və mübariz təbəqələrini nümayiş etdirərək Putinin ayılarını parçaladılar.
  Və eyni zamanda qızlar və qırmızı nipples istifadə edilmişdir.
  Və onlardan ildırım uçdu.
  Eyni zamanda, qızlar ultrasəs axınlarından və çılpaq dabanlarından istifadə edərək fit çaldılar.
  Hava silkələndi, heyrətə gəldi və narkotik maddə olan qarğalar yerə yıxıldı, Putin ayılarının tüklü və keçəl başlarını dimdiyi ilə sındırdılar.
  Döyüşçü qızlar isə bütün bunları o qədər yaxşı və soyuqqanlılıqla edirdilər ki, bunu nağılda demək, hətta qələmlə təsvir etmək mümkün deyil. Və eyni zamanda mahnı oxudular;
  Əziz vətənim nurdur;
  Gözlərindən parıldayan bir yaş süzüldü.
  Bor artıq qırmızı geyinib,
  Və göydən mayak kimi bir ulduz var!
  
  Vətənin hər anında nə var?
  Dünyanın istənilən yeri daha pisdir...
  İndi kuku gurultusu səngidi -
  Qurbağalar gölməçələrə sıçrayır!
  
  Və bülbülün gur səsi,
  Yoxsa qaratuşların ehtiyatsız trilləri...
  Heyvanlar yaşlı qohumlar,
  Yemək yedikləri gəmilər var.
  
  Biz güclü bir donanma olaraq bir yerdəyik,
  Dənizləri əbədi idarə etmək...
  Vətən igid qalası,
  Hökmdarın qardaşlığının şöhrəti üçün.
  
  Ana təbiətlə harmoniyada,
  Çələngin istənilən budağı...
  Naməlum olacaq, qorxuya inan -
  Cəsarət əsas stimul olduqda!
  
  Və gözəlliyi unutmaq olmaz
  Çünki biz onun içində əksik...
  Axı həyatın mavi sapı,
  Bilmir, sonuna inan.
  Bu qızlar həqiqətən qeyri-adi gözəlliyin əksidir. Və elflər sadəcə bir möcüzədir və bütün bilinməyən əzəmətləri ilə möhtəşəmdirlər.
  Qızların dilləri isə uzun və oynaq olur. Və lazımsız problem olmadan hər şeyi edə bilir.
  Onlar isə kiçik, nazik ülgücləri yalın ayaqları ilə düşmənə ataraq istifadə edirlər. Və uçub kəsirlər, Putin ordusunun əsgərləri. Döyüşçülər bütün cilovsuz enerjiləri ilə hərəkət edirlər.
  Və eyni zamanda oxuyurlar:
  - Biz gözəl qızlarıq,
  Ayaqyalın qızlarıq...
  Orklar qorxunc olsa da
  Sürünənləri dərrakları ilə döydülər!
  Doğrudan da, əgər gözəllər oxumağa başlasa, o zaman şeytan onlarla rəqabət apara bilməz. Qızlar mirvari kimi parıldayan dişlərini belə göstərir və Putinin ayılarını iyrənc zərbələrlə qırır, məhv edirlər.
  Elflər eyni şey üçün mübarizə aparırlar. Onlardan hələ oğlan olanlar da yalın ayaqları ilə kiçik, nazik zəhərli iynələr atırlar ki, bu da Putinin ayılarının gözünə dəyir.
  Və eyni zamanda elf oğlanları oxuyur;
  Yumruğun güclüdürsə -
  Bu o deməkdir ki, siz həyatda birinci olacaqsınız!
  Və sonra yoldaş kasıb adam deyil,
  Onun qızıl ürəyi və polad əsəbləri var!
  
  Ancaq daha da vacibi, inanın - bu güclü ağıldır,
  Çünki insan heyvanlardan daha soyuqdur.
  Əgər həyatda qara buludsansa,
  O zaman şən gülüş sizi sevdirəcək!
  
  Avtomatik əlavə bilir - yumruq gücü,
  Çünki o, biliklə doludur - Nou-Hau!
  Ancaq gücü verməyə çalışın - bir axmağın əlinə,
  Onda ancaq mükafat olaraq ağrı alacaqsınız!
  
  Vaxt var idi ki, ova gedirdilər çubuqla,
  Qalın dəriyə qarşı bir yay, oxlardan ibarət bir titrəmə...
  Ancaq qəpiklərin getdiyi yerdə chervonets düzəltdilər,
  Və qalaktikaya tullanmaq çox asandır!
  
  Təhsil yaxşı olsa da -
  Amma cəsarətli olmaq da maraqlıdır...
  Bir süngü ilə bərabər, bir kəsik olacaq,
  Biz isə Vətənə çox vicdanla xidmət edirik.
  
  Ancaq pis zorakılıq ağır bir xaçdır,
  Döyüş meydanımız qanla doludur...
  Nə üçün Uca Allah əzab çəkdikdən sonra yenidən dirildi?
  Əsgərlərin hərbi toplanışı gücləndirilsin!
  
  Qızın göz yaşları damlayır - sevimli dostu yıxıldı,
  Ana ah-nalə ilə dua edir, qışqırır...
  Pəncərələrdən kənarda donur və kamin söndü,
  Budur, yerin altında basdırılmış yaraşıqlı bir gənc!
  
  Oh, qəddar taleyi - nə pis taleyi,
  Məryəm Məryəm - yaxşı təbiətiniz haradadır?
  Adam daha tez nişanlı olmaq istəyirdi,
  İndi də külək şamların altına toz sovurur!
  
  Həyat xoşbəxt olacaq - yaxşı olacaq,
  Alma tortu xaşxaş balına çevriləcək...
  Canavar düşmən, toz və toz halında,
  Qoy əsl şans eşikdən keçsin!
  
  Yerdə hər şey edilir və Marsa atılır,
  Gəlin bir yumruğa ulduzlarla dolu bir çələng toplayaq!
  Salam uşaqlar, sadəcə yüksək səviyyəli,
  Və o, atəşə atıldı - dəhşətli bir ghoul!
  
  Pulemyot artıq tanış oldu - güllələr axına tökülür,
  Düşmən isə tükənmişdi, istədiyi sıfır idi!
  Qazansan, varlanacaqsan,
  Odu kim yandırdısa, axırı yoxsulluğa düçar olacaq!
  Bunlar Terminator qızlarının burada oxuduğu gözəl mahnılardır. Və ən yüksək və ən heyrətamiz nailiyyətlərini nümayiş etdirirlər. Heç bir ork texnikası belə qızlara qarşı işləmir.
  Onların ayaqları çox gözəl, kəsikli və çox hamar və eyni zamanda ahəngdar şəkildə yerləşdirilmiş barmaqlardır.
  Bunlar həqiqətən qızlardır - sizə lazım olan şey, sadəcə super!
  Belə döyüşçülər bütün yer üzünün taleyini həll etməyə qadirdirlər. Heç kim bu qızla əsl döyüşdə müqayisə edə bilməz.
  Və yenə də çılpaq ayaq barmaqları məhv və tam ölüm kimi ölümcül hədiyyələr atır. Və Putinin ayı ordusunun alaylarını məhv edirlər.
  Putinin ayısı alnına zəhərli iynə vursa, nə edə bilər? Edə biləcəyiniz tək şey ağlamaqdır. Və son dərəcə iddialı və qrotesk görünür!
  Qızlar da çılpaq ayaq barmaqlarını döyüşdə istifadə edərək, bumeranq atırlar. Onlar havada uçub fırlanır və dişli ayıların başına girirlər. Və ölü yerə yıxılırlar.
  Və sonra qızlar qırmızı məmələri ilə düymələri basaraq son dərəcə öldürücü və dağıdıcı bir şey yandırırlar. Və çoxlu ork ölür.
  Yaraşıqlı gənc elflər də çox gözəl və inamla oxuyurlar;
  Dünyada bundan gözəl sevgi yoxdur
  Amma onun da problemləri və qayğıları var...
  Axı, bir cüt şüarda fayda yoxdur - sükanlar,
  Biz birlikdə olanda həmişə pilotlarıq!
  
  Sevgi şirin bal olan qabdır,
  Amma biganəlik tar olur...
  Və səxavətli xoşbəxtliyin gələcəyinə inanıram,
  May ayında bir siren kolu kimi çiçək açır!
  
  Köləlik zəncirini atmaq böyük işdir,
  Qoy tərli bədənim düzlənsin...
  Əsirlikdə yaşamaqdansa ölmək yaxşıdır,
  Baxmayaraq ki, ehtiyac bizi tənbəllikdən uzaqlaşdıracaq!
  
  Bizə həyatda nail olmaq üçün çox şey verilir,
  Amma daha çox şeyə nail olmaq çox çətindir...
  Ağlın tora bağlananda - boyunduruq,
  Çox diqqətli olduqda!
  
  Cəsarət edənlər üçün onları süngər tortu gözləyir,
  Və şokoladlar, şirin konfetlər,
  Ancaq tez-tez əksinə qaya verir,
  Kim bilir, bəlkə də göyərçin günləri oxunur!
  
  Biz bu dünyadan getmək istəmirik,
  Hətta pis kainatı da itir!
  Bizə beş həyat imtahanı ver,
  Cəzası isə təhsildə olacaq!
  Bu mahnılar buradadır və oğlanlar lütf baxımından qızlardan geri qalmırlar. Həm də uşaqlıqda azmışdan istifadə edən elflər. Və bu da çox ölümcül bir silahdır. Və son dərəcə dağıdıcı təsir göstərir.
  Belə insanlara qarşı Putinin ayıları gücsüzdür.
  Döyüş böyük intensivliklə davam edir.
  Qızlar altıguşəli ulduz və svastika şəklində bumeranqlar ataraq onlarla Putinin ayılarının başlarını kəsirlər. Son dərəcə enerjili hərəkət edərkən.
  Qızlar çılpaq ayaq barmaqları ilə belə heyrətamiz möcüzələr göstərir və edirlər. Və düşmənlərinə sarsıdıcı və sümük qıran zərbələr endirirlər.
  Döyüşçülər cəsarətlə oxuyurlar.
  - Bizi məkan və bir xəyal gözləyir,
  Gəlin dünyanı hər kəs üçün daha gözəl edək...
  Gözəllik hökm sürəcək
  Böyük Elfiyamızda!
  Və yenə də qızlar qırmızı döş məmələri ilə düymələri sıxır və düşmənə həqiqətən sarsıdıcı zərbələr endirərək, sözün əsl mənasında yüzlərlə Putin ayısını bir anda yandırırlar.
  Eyni zamanda, qızlar böyük həvəs və şiddətlə oxuyurlar;
  Dünyada çoxlu yalanlar var, qəddarlıq hökm sürür,
  Ədalət tora düşən quş kimidir...
  Ancaq Rəbbin gücü və əzəmətinin qalxanı var -
  Bu o deməkdir ki, biz yıxılanlara uzun müddət dözmək məcburiyyətində qalmayacağıq!
  
  Elflər çox vaxt günahkardırlar və taleyi ilə oynayırlar,
  Uca Allah bizə rəhm eləsin, həmd-sənanız şərəfdir!
  Sınıq bir ruhun qanında Sənə üz tuturam,
  Mənə xilas olmaq və dua etmək fürsəti ver!
  
  Dodaqlarına qum tökülür, küləkdən yanan təbəssüm,
  Yer kürəmizi nə qədər iyrənc bir günah gətirdi...
  Şəri yaradan şeytan amansızcasına əzab verir
  Amma əslində kim yıxılıb, izdihamda təkdir!
  
  Biz Allahı, lütfü dadmağa layiq deyilik,
  Qəlbdə alçaqlıq yaşayır və boşluq hökm sürür!
  Əlimizdə olan hər şeyi yetimlərə verməliyik,
  Sənin paklığınız səma altında üzə çıxsın!
  
  Ancaq ruhun mürəkkəb ləkəsi kimidirsə,
  Fikrinizdə sərtlik və şəhvət yaşayırsa?
  Belə Allah üçün Müqəddəs Olan ürəyini açdı,
  Və dedi: Tövbə et, pis əməllər sayılmaz!
  
  Yaradan yaradılışa müqəddəs fərman verdi,
  Qardaşlarınızı sevin və onlara xəyanət etməyə cəsarət etməyin!
  Od sönməsin deyə günahla döyüşürəm,
  Tək bir ailə olun: ataya, anaya hörmət edin!
  
  Atan tənbəldirsə, bağışlanma yoxdur.
  Yalnız daha çoxunu necə tutacağınızı düşünsəniz ..
  Amma səxavətlisənsə, gənc ol
  Və yaxşılıq üçün çalışın, yatağı itələyin!
  
  Sənin müqəddəs qanunun əsrlər boyu veriləcək,
  Sevinc gətirən vicdanla yaşamaq!
  Bütün kainatı açdı, hikmət çox böyükdür,
  Bilmək mümkün deyil, uşaq kimi ağlayıram!
  Deyək ki, qızlar super mahnı oxudular ! Və onlar öz üstün imperativlərini göstərdilər.
  Döyüşçülər yenidən yetişmiş çiyələklərə bənzəyən düymələri, məmələri basaraq orklara atəş açsınlar. Və çoxlu sayda nokauta düşürlər.
  Bunlar həqiqətən də Putinin ayılarının arasına ölüm və məhv səpən qızlardır. Ən parlaq və ən dağıdıcı keçidin döyüşçüləri.
  Onlar isə düşmənləri oraq kimi biçirlər. Onlar isə düşmənləri çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək döyürdülər. Və bir çox ork onların dağıdıcı təsirindən öldü.
  Qızlar isə çılpaq, yuvarlaq, çəhrayı dabanları ilə məhv və məhv noxudları atırlar.
  Və yenə öldürülən və parçalanan Putinin ayıları düşür. Döyüşçülər isə çox inandırıcı və dağıdıcı hərəkət edirlər.
  Və gənclər də Putin ordusuna öz dağıdıcı və dağıdıcı təsirlərini göstərirlər.
  Bu zaman döyüşçü cütlükləri şövqlə oxuyurlar;
  Ayrılıqlarla, kədərlərlə dolu bir dünyada yaşayırıq...
  Əsgər tək qalanda nə etməlidir?
  Tanrılar amansızcasına bizim üçün doğru qərar verdi -
  Bu adam məbədlərini boz rəngə çevirir!
  
  Kainat sevgiyə o qədər qəddardır ki,
  Ayrılıq göz yaşları şəlalə kimi axırdı...
  Şəfqət izsiz yox oldu, yuxu kimi,
  Və həyat yumşaqlığı olmayan bir daş kimi oldu!
  
  Səhrada dondurur, buz isə hərarətlə yanır,
  Paslanmış zəncir ürəyini necə doladı!
  Və ayrılıq yağışı, damda atışlar vurur -
  Ciblər boş, yalnız mis qalıb!
  
  Ancaq bir döyüşçünün şücaətinə inam ruhlandırır,
  Uca Allah - bil, möhkəm nəzir verdi!
  Və biz isti may ayında yarpaq kimi olacağıq,
  Cücərən zaman çiçəklənmə ilə qarşılaşırıq!
  
  Planeti daha xoşbəxt etmək istəyirsən
  Belə ki, hər birimiz bülbül kimi əzəmətlə oxuyaq?
  Sonra ən şirin bal cökə üzərində kolleksiya oldu -
  Nəhənglərin ruhunda, yalana son qoyaq!
  
  Allahı aldatma, inan mənə
  O, bizim hansımızın qorxaq və rəzil olduğunu görür!
  Qurbana Rəbbin mənasını ver,
  Təəccüblü deyil ki, mən sizə əvəzini verəcəyəm!
  
  Ancaq pis zorakılıq bizi torda tutdu,
  Qətllərin harada bitdiyini heç kim bilmir.
  Yəhuda çürük bir aspendən asılıb -
  İman gətirənlər üçün dəfnə tacı!
  
  İstənilən insan daha yaxşı ola bilər
  Bizim seçimimiz şüurludur - Məsihə can atmaqdır.
  Amma bəzən qan gölməçələri olur,
  Heç olmasa bir söz var - tezliklə gələcəm!
  
  Ey dünya, səndə nə qədər şiddət var,
  Sanki biz dinc yaşaya bilmirik!
  Arvad əsgərin tabutunun üstündə ağladı,
  Həyatın kövrək sapı necə də incədir!
  
  Qan tökmək bizim çağırışımız deyil -
  Sevmək, Vətənə cənnət vermək istəyirəm!
  Niyə bu cəza hamımız üçündür?
  Cavab budur ki, bütün var-dövləti kasıblara verin!
  
  Qurtuluşu pula almaq mümkün deyil,
  Çünki Allah üçün qızılın qiyməti yoxdur!
  Bazar günü kilsəyə baş əyin,
  Qartallar kimi qanadlı olmaq!
  
  Və vaxt gələcək - Allahın Padşahlığı gələcək,
  Pis və yırtıcı qaranlıq sona çatacaq!
  Mənəvi məhv olacaq, lənətlənmiş köləlik,
  Və ölkə Səadət Böyüklüyündə olacaq!
  Qızlar həqiqətən və xüsusi və çox gözəl oxudular. Qızların ayaqyalın ayaqları isə məhvin qatil hədiyyələrini atdı. Beləliklə, Putinin ayılarının məhvi davam etdi. Qızlar həm də böyük ağılları ilə seçilirlər.
  Onlar gözəl və son dərəcə sərindirlər. Və onların döş məmələri çox parlaqdır, artıq yetişmiş çiyələklər kimi.
  Qızlar, lazımsız bir mərasim olmadan, ölümcül qüvvənin çılpaq barmaqları ilə məhv hədiyyələri atırlar.
  O qədər möhtəşəm və aqressivdirlər ki, döyüşləri oğurlayırlar.
  Qızların döşlərinin yaqut məmələri haqqında nə deyə bilərik? Bu da son dərəcə döyüşkən və sərindir. Qızlar nə qədər böyük intensivliklə döyüşmək və döyüşmək qabiliyyətinə malikdirlər.
  Beləliklə, qızlar onu yenidən götürdülər və çılpaq barmaqlarını ağızlarına yapışdırdılar. Və fit çalaq. Bundan bir ultrasəs tril necə tökülməyə başladı.
  Və heyrətə gələn qarğalar huşlarını itirdilər. Və dimdiklə Putinin ayılarının axmaq başlarına düşdülər.
  . FƏSİL Љ 21.
  Elf qızı və eyni zamanda kraliça əmrlər verdi. Və çox enerjili hərəkət etdi. Və onun gözləri sapfir kimi parıldayırdı. Bu super qızdır və adı Mariya Kolesnikovadır.
  Kəllələrini sındırıb, beyinlərini sındırıblar. Bu gözəldir!
  Və sonra döyüşçülər çox gözəl və şən öz ecazkar səsləri ilə oxumağa başladılar;
  Uca Elfiamın işığı -
  Dünyaya canı ilə can verən ölkələr!
  Bundan gözəl Vətən tapmaq mümkün deyil,
  O, kainat üçün bir xəbərdir - müqəddəs bir yuxu!
  
  Hər çəməndə və hər şeh damcısında,
  Və isti yay yağışının damcılarında...
  Qar dənəcikləri brilyantlarla oynayır,
  Onlarda İsanın üzü var - Rəhbər Rəhbər!
  
  Parlaq Svarogun yaradılması,
  Hər qarğıdalıda gözəldir.
  Sülh istəyən Allahın oğlu kimidir,
  İnanın, onun hər yerdə gözəl həyatı var!
  
  Amma Uca Allah bizə bu vəsiyyəti verdi,
  Hər azad yolu seçməyim üçün,
  Doğma döyüşçünün vətənini sevməsi üçün,
  Rodu əməllərində izzətləndirmək üçün!
  
  Lakin onlar yanlış seçim etdilər,
  İndi yer üzünə pis bir axın tökülür!
  Elfia tankların cəhənnəmindən izdiham tərəfindən tapdalanır -
  Tale öz döyüşündə qəddar və amansızdır!
  
  Ancaq gəlin döyüşçüləri çiyin-çiyinə birləşdirək -
  Noyabr Sovet bayrağı altında.
  Simgedən üzlərə lütf veriləcək,
  Onlar bizim üçün Rəbbin qarşısında dayanırlar!
  
  Putinin arxasında cinlər otlasa da,
  Orkmania- ya çoxlu xüsusiyyətlər qoydu !
  Ancaq biz Junkerləri nəlbəki kimi vururuq,
  Axı damarlarından qanı qoparıb döyüşmək lazımdır!
  
  Düşmən Elfskvaya çatdı - hər şey yanır,
  Durbinlə o, Kremlin ulduzlarını görür!
  Ancaq əvvəllər Mamay ordusunu məğlub etdik,
  Rəbb sevən qızlarına güc verəcək!
  
  Vətən - Ağrı ilə duada pıçıldayıram,
  Şəhərlərimiz məşəl kimi yanır!
  Nə tər və sevgi ilə tikildi,
  Həqiqətənmi əbədi olaraq məhv edildi?
  
  Ancaq Ailə yaradılışını tərk etməyəcək -
  O, güc verəcək və düşmən düşəcək!
  Allahın hikmət kitabında deyildiyi kimi -
  Elf qalib gələcək və ulduzlara doğru yürüş edəcək!
  
  Wehrmacht məğlub oldu, qan axır,
  Elfskva və şanlı Elfaqraddan sonra!
  Vətən alma ağacından şirə verəcək,
  Belə ki, pulemyot qumbara ilə asanlaşsın!
  
  Biz Okrlinada olacağıq - şanlı lider,
  Günahın olduğu yerdə Allahın canişini!
  orkşist məxluqlara aman verməyin,
  Sonra xoşbəxtlik və uğur olacaq!
  Qızlar o qədər gözəl, elə ehtiras və intensivliklə oxudular. Gözəllər möhtəşəm oxudular və hər şeyi mükəmməl etdilər.
  Çılpaq ayaq barmaqları ilə Putin ayılarının boğazını və qarınlarını açan xüsusi ulduzlar atırlar. Və deyək ki, çox gözəldir.
  Döyüşdəki ləzzətli qızlar çox güclü və döyüşkəndirlər.
  Baxmayaraq ki, bəzən onlar da alırlar. Budur ork cəlladları elf ailəsindən olan bir qıza işgəncə verirlər. Onu götürüb rəfin üstünə çəkdilər. Əvvəlcə onun əllərini arxadan bağladılar və qızı yuxarı qaldırmağa başladılar. Və s. tavana qədər.
  Məni on metr hündürlüyə qaldırdılar. Sonra da götürüb qızı buraxdılar.
  Onun çılpaq, qaralmış bədəni yerə yıxıldı. Və döşəmənin özü çox güclüdür, neylon ip uzanırdı.
  Və qız cəhənnəm əzabından qışqıracaq. Beləcə gözəllik sarsıldı. Və gözəlliyin oynaqlarını həddinə qədər bükdü.
  Putinin ayıları qəbiləsindən olan böyük cəllad təbəssümlə hönkürdü:
  - Sarsılmaya davam edin!
  Və qız yenidən stenddə qaldırılmağa başladı. Və daha yüksək və daha yüksək. İp dartıldı.
  Qız elfin heykəllənmiş əzələləri ilə çox gözəldir. O, gözəldir, çox mübarizdir.
  Və inilti ilə deyir:
  - Yox! deməyəcəyəm!
  Və onu tavana qədər qaldırdılar. Və diqqət çəkən qız donub qaldı.
  Beləliklə, o, yenidən azad edildi. Elfin çılpaq, güclü bədəni yıxıldı. Və vəhşi sürətlə aşağı düşdü. Və döşəmənin yaxınlığında kəndir yenidən dartıldı.
  Və qız yenə qışqırır. Bəli ağrıyır.
  Amma sinəmdən bir fəryad qopdu:
  - Yox! deməyəcəyəm!
  Putin ayı cinsindən olan böyük cəllad əmr edir:
  - Üçüncü dəfə silkələyin!
  İndi isə qızı yenidən kəndir üzərində qaldırırlar. Bundan əvvəl qızların yalın ayaqlarına dəmirlə bağlanmış ağır palıd ayaqqabı geydirilirdi. Və o, güclü, qız kimi bədəninin uzanmasını gücləndirdi.
  Elf uzandı və Putinin dəstəsindən olan fanatiklərin işgəncə verdikləri qalada tavanın yaxınlığında uçdu.
  Sonra böyük cəllad fısıldadı:
  -Qız deyəcəksən!?
  Qız çarəsiz halda qışqırdı:
  - Putinin ağzında pay!
  Əmr belə oldu:
  - Boş ver!
  Və nağara istifadə edərək ip yenidən sərbəst buraxıldı. Və qız yıxıldı. Və onun çılpaq ayaqları bir az yerə toxundu və ip yenidən dartıldı.
  Və elf yenidən qışqırdı və huşunu itirdi.
  Orklar böyük cəlladın əmri ilə onun üzərinə bir vedrə buzlu su tökdülər. Və qız özünə gəldi.
  Rəhbər cəllad əmr etdi:
  - İndi də uzanır.
  Və orklar blokdan çıxan qarmaqlara ən ağır çəkiləri asmağa başladılar. Qızın tərlə parıldayan əzələli bədəni çox dartılmış və ip kimi əyilmişdi.
  Və yenidən sıxışdırdı:
  - Deməyəcəyəm!
  Cəllad əmr etdi:
  - Onun üçün bir işıq! Və sinəni, sinəni və çılpaq dabanları yandır!
  Orklar əmri yerinə yetirməyə tələsdilər. Bundan əvvəl dəri dərhal qızarmasın deyə, qızın bətnini, döşlərini və çılpaq ayaqlarını zeytun yağı ilə müalicə etdilər.
  Qız Putinin ayılarının kobud, tüklü əllərinin toxunuşlarından çox iyrəndi.
  Onlar da qızın yalın ayaqları altında od yandıranda. Döşün hər qırmızı məmə ucuna bir məşəl və Veneranın sinəsinə başqa bir məşəl gətirdilər.
  Və ağrı cəhənnəm idi. Ancaq qız nəinki ağlamadı, nə də qışqırdı, əksinə oxumağa başladı;
  Yeraltı dünyasının tərtibatında heç bir xırdalıq yoxdur,
  Şeytan üçün istənilən bəhanə qarmaq kimidir.
  Əgər dünyada Rəbbin lütfü yoxdursa,
  Bu o deməkdir ki, cəhənnəm uzaqda deyil!
  
  Axı dünya pisliyi çox sevir,
  Yaxşılıq kompası olmayan adalar kimi...
  Şücaət qəhrəmanlığı tərənnüm olunsa da -
  Əslində Kainatın Kralı Şeytandır!
  
  Bu dünyada zalım səfa tapar,
  Yazıq bilməyən şahdır!
  Cənnətin xurma ağaclarının altında tələlər var,
  Yaxşılıq haradadır? Bu cüzi sıfırdır!
  
  İstənilən iman məhv ola bilər
  İstənilən şöhrət ilgək kimi iyi gəlir...
  Piçlər qum qutusunda məkrli şəkildə səslənir -
  Mən dünyanı bir xəyalla işıqlandırmaq istəyirəm!
  
  İşığa can atırsan, amma qaranlıqdasan,
  Vermək istəyirəm, amma cibim boşdur!
  Yazıq tutuquşu kimi yaşamaq istəmirsənsə,
  Alçaqlığa, hiyləgərliyə və hiyləgərliyə gedin!
  
  Hətta selik qatının altında yaşamaq iyrəncdir,
  Damın dəstəyi olmadan harada - bir addım deyil!
  Ucada şahin kimi ruhunla tələsirsən,
  Ancaq ət bataqlıqdadır, düşmənin qılıncı parlayır!
  
  Necə oldu ki, xoşbəxtlik yox oldu?
  Bəs niyə hər yerdə pislik hökm sürür?
  Həqiqətənmi Tanrının gücü yoxdur?
  Yəni bu yaxşılıq hamını əbədi olaraq istiqamətləndirəcək?
  
  Axı insan fanatik olaraq yaradılmayıb,
  Axı hər qəlbdə bir sevgi bulağı var...
  Niyə orklar öz sərhədlərini bilmirlər?
  Xoşbəxtlik ancaq qan üzərində qurulur?!
  
  Təəssüf ki, cavabı özünüz tapa bilməzsiniz,
  Bu, əsrlərdən bəri dünyada dəhşətli bir şeydir...
  Və cinlər sənə ürpertici üzlər edir,
  Və deyəsən, Rəbb xalqı unudub!
  
  Ancaq pisliyin hər şeyə qadir olmadığına inanmıram,
  Sadəcə iradəni yumruğa sıxmaq lazımdır!
  Sonra cəhənnəmə aparan impuls yox olacaq,
  Və aramızda sülh və harmoniya olacaq!
  Döyüşçülər ork ordusu ilə döyüşməyə davam etdilər. Onlar bunu qəhrəmancasına və təbii ki, kəsilmiş ayaqlarının yalın barmaqlarından istifadə edərək etdilər.
  Gözəllər qışqırdı:
  Göydə tutulma görürsən?
  Dövrün dəhşətli simvolu ...
  Bu işıq əlamətidir
  Orklar pis işləyir!
  Bunu deyib qızlar götürdülər, sinəsinin al-qırmızı döşləri ilə bazukanın düymələrini sıxdılar. Və raket qurğuları reaksiya verdi. Bu, Putinin bir çox ayılarını örtdü və parçaladı.
  Və bundan sonra qızlar yenidən oxumağa başladılar;
  Elfia: Sən mənim müqəddəs ölkəmsən,
  Hansı ki, bir xəyal gerçəkləşir ...
  Buzlu soyuq nəvazişlə isindirir,
  Cənnətdə bundan gözəl gözəllik yoxdur!
  
  Bütün kainatda belə bir ölkə yoxdur,
  Söyüd budağında yaqut öküz kimidir.
  Sahənin brilyant və incilərinə bürünmüş,
  Şaxta bizə qar yağışı verəndə!
  
  Qızmar yayda gözəl qarğıdalı ,
  Su üzərində qızıl su zanbağı...
  Qaraquş səyahətçiyə salam verir,
  Meşədə çəmənlikdə olmaqdan həzz alırsan!
  
  Elfidəki qızlar həmişə sevimlidirlər -
  İncə, yaraşıqlı - saçlar yanır!
  Slavların hörmət etdiyi mahnılar məlumdur,
  Və istilik göylərə qədər alovlandı!
  
  Yağış gölməçələrdən ayaqyalın yağanda,
  Sarışın qızlar gülüb qaçırlar...
  Heç birimiz qışda da soyuqdəyməz,
  Qar altında şaxta, vadinin zanbaqları çiçək açır!
  
  Qəlbimizdə Vətən xəzinəsi,
  Saxla, amma gizlətmə, qəhrəman!
  Cənnətin genişliklərinə qapı açdıq,
  Biz bütün kainatın bütün kosmosunu fəth edəcəyik!
  
  Vətən təvazökar və əzəmətlidir,
  Bayraqdakı rənglər üç həyat verəndir!
  Belə parlaq bir güc,
  Elfiyaya sədaqətlə baxın!
  
  Rəbb sənə bir mükafat verəcək, inan mənə, böyük bir mükafat,
  Elmlə biz ölüləri dirildəcəyik...
  Və anam həmişə qırmızı gözlüdür,
  Gəlin sizi qüdrətli komandamızla tanış edək!
  Qızlar çox cəsarətlidir və sadəcə super görünür. Və onların ayaqları, əlbəttə ki, çılpaqdır və sinələri qırmızı məmə ilə doludur - sadəcə sevimli, heyrətamizdir.
  Və onlar qırmızı döş məmələri ilə yenidən bazukanın düymələrini basıb öldürücü qüvvə ilə məhvetmə hədiyyələrini işə salırlar. Bunlar burada gözəl, sərin və çılpaq, yuvarlaq, çəhrayı dabanlı qızlardır.
  Gənc elflər bu yalın ayaqları yalamağı sevirlər. Və onların dadı bal pətəyi kimidir.
  Belə elflər gözəl və şirin insanlardır. Sadəcə orada deyək - onlar superdir.
  Əgər onlar artıq oxumağa başlayırlarsa, deməli bu, tamamilə qulaq asır;
  Xəyal gücüm vuruldu
  Hər şey parlaq oldu, sanki noyabrda!
  Və pis şeytanın tərəflərinə bir çəngəl vuracağıq,
  Və Yer üzündə çox gözəl olacaq!
  
  Kainatımızda belə ulduzlar var
  Bəziləri yaqut, bəziləri almazdır!
  Pislərdən xərac yığırıq -
  Zərbə çəkic kimidir və qaşına deyil, gözə dəyir!
  
  Kvazarlı vitrinlər,
  Parlaq hipodrom parıldayır!
  Ruhumda açılan yaralar var -
  Sanki orada böyük bir soyğunçuluq var idi!
  
  Kometin qıvrımları kimi qıvrılacaqlar,
  Quzu parıltısı - südlü drift parlayır!
  Ey ölməz şücaətlər oxunur,
  Qoy Elf əbədi olaraq izzət içində qalsın!
  
  Kədərli bir elf şöhrət üçün nə edə bilər?
  Mavi gözlərindən bir damla yaş axsın...
  Ətrafdakı hər şey boz və iyrənc olduqda,
  İyun ayında tufan qopacağını ümidlə gözlədiyiniz zaman.
  
  Bədbəxt dodaqlarınızı təbəssümlə uzatın -
  Anlayın ki, dünya meşədəki giləmeyvə deyil.
  Qız dərhal sizə dişlərini açacaq,
  Bunun içində ağlabatan bir xəyalı gerçəkləşdirəcəksiniz!
  Bu qızların mahnıları sadəcə gözəl və möhtəşəmdir, super görünürlər. Onların sadəcə olaraq kosmik və son dərəcə döyüşkən olduğunu söyləmək olar. Döyüşçülərin qaranlıqda ulduzlar kimi parıldayan yaqutlarla parıldayan məmələri də var.
  Və gənc elflərin dilləri acgözlüklə onları yalayır və orgazm kaskadlarını tutur.
  Bu, həqiqətən tam və tam gözəllikdir.
  Sonra qızlar yalın ayaq barmaqları ilə ülgüc atmağa başladılar. Və bu bıçaqlar Putinin ayılarının boğazını açdı.
  Və çox gözəl olduğu ortaya çıxdı.
  Beləliklə, qızlar qırmızı məmələri ilə düymələrin düymələrini basmağa və silahları işə salmağa başladılar.
  Və bu təsir, bəlkə də, demək olar ki, ölümcül oldu.
  Gözəl elflər yenidən Putinin ayılarını biçərək tabutlara atdılar.
  Eyni zamanda mahnı oxumağı unutmamaq;
  Döyüşçülərimizin yalnız bir yolu var,
  O, tikan və tikanlarla örtülmüşdür...
  Axı bu dünyada Tanrı yoxdur -
  Xəyallar toz oldu!
  
  İstənilən qarğa qula bilər
  Ön bağ isə boş yerə çevrildi...
  Amma insanlar nə qədər zəifdir,
  Elf qəhrəmanı hara getdi?
  
  Və buna görə də Elf unudulub,
  Nə əcnəbi satdı!
  Millər olan yerdə mil oldu,
  Uçuruma düş, yüksəkdə uçuruma!
  
  Orada qırıntılar çöldə ağarır,
  Və hai, bir qarğa qaldırdı ...
  İstəyirik, mənə payından daha yaxşı inan,
  Beləliklə, həyat cənnətə çevrilir!
  
  Ancaq Uca Allah bu cavabı verdi -
  Çox yemək istəyirsən?
  Sizə əlavə yemək də verdilər,
  Haradadır istismar və şərəf?
  
  Elfiya üçün siz soyuqqanlı döyüşçülərsiniz,
  Sadəcə mamondan xahiş edirəm...
  Ancaq söz lazımdır, qardaşlar lazımdır -
  Sən onu hurda üçün toz kimi atdın!
  
  Yaxşı, bu barədə nə ilə razılaşırıq?
  Tənbəllik və qəzəblə ağır.
  Qoy yol bizi gözləsin, heyf, təhlükəli,
  Saysız-hesabsız qoşunla döyüşmək üçün!
  
  Ancaq bu məsələdə uğur qazanacağıq -
  Çünki onlar Vətən övladlarıdır.
  Körpələrin beşiyində yatmasına imkan verməyin,
  Qartallar kimi kometlərə doğru uçun!
  
  Və sonuncuya cavab verim:
  Lütf nə vaxt gələcək?
  Beləliklə, xoşbəxtlik şüası əbədi yansın -
  Qar və buzları duşda əridək!
  Gözəl qızlar oxuyur, səsləri o qədər dolğun və gur idi. Əslində döyüşçülərdən gözəl heç kim yoxdur. Və onların döş məmələri yaqut kimi parıldayır və joystik düymələrinə basmaqla işləyir.
  Döyüşçülər orklara amansızcasına atəş açır. Dayanılmaz enerji ilə hərəkət edirlər.
  Və çılpaq barmaqları ilə öldürücü qüvvə ilə məhv hədiyyələri atırlar.
  Qızlar belədir - onları əsəbləşdirsən, dağları süpürəcək. Sadəcə bu cür oğrulara müqavimət göstərməyə çalışın.
  Çılpaq dabanları ilə böyük, öldürücü bir qüvvə ilə ölüm noxudlarını atırlar.
  Bunlar çox sərin və bənzərsiz qızlardır.
  Və qırmızı döş məmələri istifadə edildikdə, məhvetmə sisteminin daha da aqressiv aktivləşməsi baş verir. Putinin minlərlə ayısı isə çılpaq, yuvarlaq, çəhrayı dabanlı qızların amansız zərbələri altında ölür.
  Qızlar isə hələ də oxuyurlar;
  Bir çoxumuz dünyanın keçmişindən qorxuruq,
  Orada əsrlərin qara kölgəsi altında nə gizlənir?!
  Kainatın taleyi təsadüf və iradə ilə həll olunur,
  Pis düşmənləri alt-üst edə və məğlub edə biləcək bir şey!
  
  İndiki zamanda zibil zülməti var,
  Çox müxtəlif yarğanlar var...
  Şeytan hər ulduzda bir üz açır,
  Bizi tutuquşular şeytanına çevirmək istəyir!
  
  Vətəndə peyğəmbər yoxdur, təəssüf ki -
  Və vakansiya üçün öyrədiləcək çox şey var!
  Və nəticədə tabutlar çıxır,
  Əgər, artıq Allahın şüurunda yandı!
  
  Zaman qurdlara tabe deyil,
  Hər birimiz çox qürurlu insanıq.
  Nəticələrin sıfıra enməməsi üçün
  Natəmiz üzü təmizləməliyik!
  
  Şikayət etmək həll yolu deyil, bilirsiniz
  Yaxşı, hər şeyi düşünərək qərar verin, uşaqlar!
  Və o zaman bölgə çiçəklənəcək,
  Xətti pulemyotla müdafiə etsəniz!
  
  İşi bitir və sən əlasan,
  Həqiqətən zirvəyə çata bilərsiniz!
  İllərdir gənc olsanız belə -
  Bu mənə bomba vermək və səs çıxarmamaq kimidir!
  
  Və mükafat sevgi olacaq,
  O, günahkar dünyanın ləzzətini ehtiva edir!
  Və impulslara zidd olmayın,
  Fırtınalı bir ehtiras axınına tutuldu!
  
  İman bizi Ataya aparacaq,
  Bu onu daha təmiz, daha yaxşı, mehriban edəcək!
  Qartal isə Məsihə ibadət edir,
  Bu kommunizm ideyasıdır!
  Bunlar sizi həqiqətən hərəkətə gətirən və əhval-ruhiyyəni artıran mahnılardır. Döyüşçülər gözəl və parlaq oxuyurlar.
  Və çılpaq ayaq barmaqları ilə öldürücü qüvvə ilə məhv hədiyyələri atmağa davam edirlər.
  Bunlar qızlardır. Əsir olan gözəl qızlara isə orklar gözəllərin çılpaq dabanlarına qırmızı-isti lomları itələyirlər. Və onları böyük qəddarlıqla yandırırlar.
  hiper səviyyəli gözəlliklərdir .
  Onlar isə çılpaq ayaq barmaqlarını düşmənə, öldürücü məhvə atmağa davam edirlər. Və onların qırmızı məmələrindən ultrasəslər töküldü ki, bu da atmosferin titrəməsinə səbəb oldu və qarğaların beyni yuyuldu və huşunu itirdi.
  Və yıxılaraq orkların kəllələrini deşdilər və onları öldürdülər. Və Putinin ayıları qan içində öldü;
  Yox, ayıq-sayıq sönməz,
  Şahin görünüşü, qartal!
  Xalqın səsi aydındır,
  Pıçıltı ilanı əzəcək!
  
  Taxtda okrşistlər olmamalıdır ,
  Qırmızı Ordunun Qılıncı devirəcək!
  Mənim elfim, padokda deyil -
  Hamının anası fəth edilməyəcək - şeytanlar!
  
  Vətən bunda müqəddəsdir,
  Onda yalnız ruh çiçək açır!
  Fırında bast ayaqqabı diləyin,
  Yolumuz cənnətə doğrudur!
  
  Yeni sifariş olacaq
  Elflə bir olduğu yerdə !
  İnsanlar xoşbəxt olacaqlar
  Yenilməz Vətən!
  
  Qəlbimdə işıq şahı yaşayır
  Kədəri bilməməyimiz olsun!
  Xoşbəxtlikdən qapını açırıq
  Ulduzlar üstümüzdə parıldadı!
  
  Kədərdə ümid və iman var,
  İnanıram ki, sevinc içində olacağıq!
  Gənclik əvəz edir
  Biz öz hakimlərimizik!
  
  Hər bir döyüşçü hörmətlidir
  Hər kəs cəsarətlə yaşayır.
  Mahnı ilə döyüşə gedirsən,
  Efian addımı yoxdur !
  
  İnanıram ki, bütün dünya oyanacaq!
  Orkshizmin sonu olacaq!
  Günəş parlaq şəkildə parlayacaq!
  Elfinizmi işıqlandıran yol !
  Bu qızlar burada - ən gözəl və ən görkəmli sinifdir. Döyüşçülər yalın ayaqları ilə ülgüc atıb, Putinin ayılarının başlarını kəsiblər.
  Bunlar heyrətamiz qızlardı. Elflərin nazik belləri, geniş ombaları və heykəlli qarın əzələləri var. Orkların döyüşçülərə müqavimət göstərə bilməyəcəyi yer budur.
  Onlar çox dadlıdır və sadəcə superdir. Və güclü ultrasəs dalğaları döşün qırmızı məmə bezlərindən ayrılır. Və qarğaların beyinlərinə bir dəfə də dəydilər . Və heyrətə gəldilər və aldandılar. Və elə bil dəyənəklə götürüb çatladılar.
  Və dəhşətli bir şok yarandı. Və döyüşçülər inanılmaz enerjiləri ilə təslim oldular.
  Və yenə döyüşçülər onu götürüb oxudular;
  Təbii ki, bunu proqnozlaşdırmaq çətindir
  Bu yeni dünyada nə gözləyir!
  Göylərə uçacağıq,
  Ulduz təyyarəsinə minmək!
  
  Göydə planetlərin sayı yoxdur,
  Hər birinin öz ayaltı dünyası var.
  Ulduzlu avarın zərbəsi altında,
  İnanıram ki, biz Samanyolu'nu fəth edəcəyik!
  
  Hər kainatda pislik var,
  Amma əgər Elfinizm hökm sürürsə...
  Sonra vicdanınızın şərəfinə zəmanət verin.
  Dualizm isə yüksək qiymətləndirilmir!
  
  Cəllad qılıncını üstümüzə qaldırdı,
  Xoşbəxtlik içində yaşamaq təhdidinə müdaxilə!
  Bəzən kədər, inilti, ağlamaq,
  Anamız göz yaşı tökür!
  
  Və bəlkə məkanı deşin
  Kosmosun sonsuz dərinlikləri!
  Ağlı iti olan bilər
  Gözəl, ağıllı, mehriban oğul!
  
  Nəsil böyüməyə başlayır
  Səhər zəngin tarlalar!
  Üstümüzdə Allah Müqəddəs Məsihdir,
  Ona təzim və sevgi ilə!
  
  O zaman inanın ki, cənnətdə olacağıq,
  Uşaqların gülümsəməsi...
  Şükürlər olsun Rəbbim -
  Həyat ipimi uzat!
  
  Bütün dünyada insanlara kömək etmək üçün,
  Tərəqqi və xeyirxahlığı artırın,
  Ölkənin gücü olması üçün,
  Lira ilə gözəlliyi vəsf etmək!
  
  Axı, bir insan olduğunuz boş yerə deyil,
  Cənnətə qaçan quş kimi!
  Xəyallarınızı gerçəkləşdirmək istəyirsiniz
  Hansı ağıl, bədən!
  . FƏSİL Љ 22.
  Qızlar çox ləzzətlə oxudular və Maria Kolesnikova - super
  Bu elə gözəl mahnı idi ki, qızlar oxuyurlar. Və bu mahnı necə də gözəl oldu. Döyüşçü qızlar belə gözəl oxuyurlar. Və onların belə gözəl və heyrətamiz səsləri var.
  Elflərdən biri hazırcavab qeyd etdi:
  - Fürer keçəldir və sadəcə olaraq pisdir!
  Və o, uzun və dişləyən dilini göstərdi.
  Başqa bir elf hazırcavab dedi:
  - Putini kim sevmir?
  Hamı Putini sevir!
  Bəs Putini kim sevmir?
  O, uzun müddətdir həbsdədir!
  
  Ancaq keçəl Vladimir,
  Biz heç qorxmuruq
  Və pis prezident,
  Axmaq fikirlər!
  Qızlar öz fikirlərini çox hazırcavab ifadə edir və qışqırırlar. Sonra çılpaq ayaq barmaqları ilə zəhərli iynələr ataraq Putinin ayılarını bıçaqlayaraq öldürürlər.
  Sonra onu götürüb oxumağa başlayacaqlar;
  Kainatda başqa Vətən yoxdur,
  Planetimiz göydəki ulduz kimidir...
  İnanc, ümid və saf arzularla,
  Biz parlaq məqsədləri fəth edəcəyik!
  
  Onlar kosmosda ilk addımı atdılar
  Elfarin bizə cənnətin açarını verdi !
  İndi hamı inkişaf etmiş bir sehrbaz kimidir,
  Fırtınalı kənarın dünyasını tanıya bilər!
  
  Yaxşı, köhnə günləri təsəvvür edin -
  Heyvanların dərilərində bir dəyənəklə yarışdıq!
  Tərəqqi mövzusu ölməzdir, əbədidir,
  Qoy elm bizi güclü etsin!
  
  Tikanların ayaqları altında mükafat əvəzinə,
  Bu təbiət pis qurd kimidir!
  Qarğa qışqırır: kişi, sus
  Və keruvlar üzlərini elə qəzəblə gülümsəyirlər!
  
  Uçurumdan yalnız bir çıxış yolu var,
  Uca Allah Yaradıcı qüvvədir.
  Siz elementlərə çevriləcəksiniz, inanın mənə, cənab,
  Əgər bilik biliyə gəlirsə!
  
  Odur ki, masanızda darıxmayın, balam
  Böyük güc qazanırsınız!
  Özünə cənnət edərsən, cavan,
  Yalnız xəyal edə biləcəyiniz şeyi yarada bilərsiniz!
  
  Yeni dünyalarda bilik də lazımdır,
  Qardaşlarımız var, inanıram qohumlarımız.
  Kainatda düşmənçilik olmasın,
  Biz hamımız Elf Anamızın ailəsiyik!
  Qızlar hazırcavab və orijinal oxudular. Və onların səsləri sadəcə möcüzələr doğurur.
  Belə qəbul edəcəklər və qızlar çox gözəl oxuyurlar. Və yenə də ağciyərlərinin üstündə mahnı oxumağa başlaya bilərlər. Və tam bədənli və çox sərin və ləzzətli səslərinizi nümayiş etdirin.
  Bunlar qızlardır, oxusalar və ya oynasalar, həqiqətən də gözəl olar.
  Döyüşçülər yenidən sinələrinin qırmızı məmələrindən şimşək çaxır və orkları öldürürlər. Hər şey paradoksal olaraq hərbi yolla baş verir. Qızların ayaqyalın, yuvarlaq dabanları isə dağıdıcı məhv topları atır. Hansı ki, həqiqətən dağıdıcı təsir göstərir.
  Elf qızları isə sözün əsl mənasında rəqiblərini, bu halda Putinin ayılarını tabutun içinə sürürlər. Və belə bir əsaslı və davamlı döyüş, tamamilə məhv olur.
  Və döyüşçülər özlərini son dərəcə cəsur göstərirlər. Onlar onu götürüb çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək böyük qəzəblə fit çalacaqlar. Və bu fit səs-küy salır və beyinə dəyir. Və qarğaların başında inqilab yaradır.
  Onlar huşunu itirərək yıxılıb iti dimdikləri ilə orkların başlarını deşirlər.
  Bundan sonra onlar yenidən böyük həvəslə oxuyurlar və dişlərini çılpaq edirlər;
  Ey Puşkin, sən ekssentrik səhv edirsən,
  Yazda xəstələnməməliyik!
  Axı təzə may otlarının qoxusu,
  Hər kəsi divandan qovmağa qadirdir!
  
  Yazda çiçək açır qar dələləri,
  Gecə sirrinin saflığına sahibdirlər...
  Yumşaq işıqlı yuxu doğurur
  Gənc yenə fırtına istəyir!
  
  Yazda soyuqlar azalacaq,
  Pis əzabın pisliyi yox olacaq...
  Əbədi ov şöhrəti
  Bakirə qızın şirin nəfəsini iç!
  
  Gənclikdə olduğu kimi, hər şey yaxşıdır,
  May isə təbiətin gəncliyidir!
  Ağacdələn kəsiklə çırpınır,
  Göy gurultusu silkələnir, kassaları səpir!
  
  Yazda çaylar gurultu kimi cırıldayır,
  Və muses onların cingiltili dalğalarını sıçratır.
  Budur böyüyən giləmeyvə -
  Gözəllik ürəyi istiləşdirir!
  
  Rayonumuzda hər şey gözəldir,
  Ot qadın paltarında məxmər kimidir.
  Bununla belə, korluq
  Şəhərdə inadla yaşamağa çalışın!
  
  Niyə bizə bir şəhər, bir kənd lazımdır?
  Vəhşi kimi ol və meşədə gəz.
  Və qar yağsa,
  Ayaqyalın qaçmaq onu daha sərinləşdirir!
  
  Klan belə bir güc verdi,
  Biz tanrılar kimi hökmranlıq edə bilərik.
  Burada çovdar tarlada qızıldır,
  Simgedən üz ciddi şəkildə parlayır!
  
  Svarog Slavyan Müqəddəs Ata -
  Bizə qardaşlarımızı sevməyi və yaşatmağı əmr etdi!
  Kim nəcib adamdır
  Axı, Yaradan özü çarmıxa çəkilməyi qəbul etdi!
  
  Cəngavər qılıncını itiləyir,
  Çünki həyatda şiddət var!
  Rəbb dedi: Mən sizə sülh verməyəcəyəm,
  Axı cəhənnəm, inanc gücsüzlükdür!
  
  Buna görə yuxunun cənnət olduğuna inanma,
  Əslində xoşbəxtliyin mahiyyəti hərəkətdir.
  Və çox cəsarətlə döyüşürsən -
  Belə ki, cəllad bağışlanma diləsin!
  
  Əgər təkbaşına geri çəkilsə,
  Çubuq kömək edəcək, oğlunuza inanın!
  Başınızdan toz və dağınıqlığı çıxarın:
  Sizi sızladan nədir - rədd edəcəyəm!
  Döyüşlər böyük əzm və miqyasda davam edirdi. Çoxlu qan axırdı. Əsasən elf qızları döyüşürdülər, çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edirdilər.
  Əgər onlar döyüşsələr, bu, Putinin ayılarını məhv edən son dərəcə ölümcüldür.
  Döyüşlərin çox qanlı olduğunu söyləmək lazımdır. Qızlar hələ də Zelenskinin piramidal tanklarındadırlar.
  Və bu son dərəcə qəddar bir hücumdur. Və sərt tabut tərzi təsirinə malikdir.
  Və çılpaq ayaq barmaqları böyük, dağıdıcı qüvvə ilə məhvetmə hədiyyələri atır.
  Elf qızları isə daha çox oxuyur;
  Mənim Vətənim şən ruhdur,
  Onun bu pis dünyada tayı yoxdur...
  Axı, Elfia nə qədər yaxşıdır -
  İçində çox istilik və işıq var!
  
  Onun üçün döyüş, qarğalarla cəhənnəmə,
  Axı bu dünyada ondan dəyərli Vətən yoxdur!
  Axı eqoizm cinayət yalandır,
  Və zalım iblis onun iyrənc üzünü süzür!
  
  Vətən üçün nə etdin - uşaqlar, biz qartallarıq,
  Ata adı üçün edə biləcəyimiz şey kifayət deyil!
  Biz şanlı oğullarıq - Tanrılarla bərabər hesab edin,
  Yolda olanı kürsüdən yıxaq!
  
  Ey vətənim müqəddəs torpaqdır,
  Bəzən Sənə xidmət etməyi unuduruq!
  Heyəti tək bir ailə hesab edin,
  Ata yoldaş, müdrik dahi Fralin !
  
  Mənim böyük ölkəmdə əziz bir simvol var,
  İkibaşlı qartal olan o gerb yayılıb!
  Şumla, lənətlənmiş qoşunla vuruşun,
  Solntslavnaya Elf xalqı !
  
  Budur mənim ordum - gurultu ilə Orklinə girdi,
  Nasizm qoşunları pis ruhları süpürür!
  "Pələnglər" və "Panterlər" dən qalan zibil qırıntıları idi ,
  Cəhənnəm şeytanları artıq görüşməyə can atırlar!
  
  Onlar cəhənnəm lavası ilə töküləcək - nitqlər,
  Qarğa sürüsünün diktoru nə danışırdı!
  Düşmüşlər isə əbədi həyata yüksələcək,
  Allah Rod şərəfli bir həyat yolu verəcək,
  Yalnız Rəbbə zidd olma,
  İmanda möhkəm olaq: sən də, mən də!
  Beləliklə, qızlar çox yaxşı oxuyurlar. Və böyük yumruqlarla məhv hədiyyələrini buraxırlar. Bütün bunlar nə qədər dağıntı gətirir.
  Və beləliklə döyüşçülər onu götürdülər və yenidən böyük həvəslə sinələrinin al-qırmızı məmələrindən ildırım buraxdılar və həqiqətən də götürdülər və sikdilər. Bu, həqiqətən son dərəcə sərin və dağıdıcıdır. Və heç bir dırnaq olmadan, deyək.
  Qızlar gülürlər. Sonra bənövşəyi saçlı elf qırmızı məməsini bazuka düyməsinə basıb oxudu:
  - Şöhrət, elflər bizə deyirlər,
  Orklar utanacaqlar!
  Qızlar ləzzətlə oxuyur və top kimi sıçrayırlar. Və toplar stolüstü tennis üçün xüsusidir.
  Və təbii ki, çılpaq ayaqlar zəhərli iynələr atır və Putinin ayılarını döyür.
  Eyni zamanda qızlar da oxuyur;
  Gizlənmədən birbaşa vurun,
  Uzun müddətdir sözlərə inam yox idi!
  Şeirlər tanklar kimi atmalıdır,
  Düşməni belindən vurun!
  
  Hər şey pulemyotun səslərinə bənzəyir -
  Axmağa davam etmək üçün!
  Və üzünə bir sillə, qumbara partlayışı,
  Və yarım rubldan bir rubl qasırğası!
  
  Xoşbəxtliyi zorakılıqla qura bilməzsən
  Amma zorakılıqsız həyat yoxdur!
  Başqalarını formada gəzdirin,
  Nahar üçün yemək alacaqsınız!
  
  Siz pis oyunlar oynaya bilərsiniz
  Amma yaxşı əməllər lazımdır...
  Ürəkdə biz pişikik, pələng yox,
  Və süpürgə sizi götünüzə təpikləyə bilər!
  
  Bəli, qılınc etibarlı bir zəmanətdir,
  Bunda günah yox, həqiqət var!
  Kobud hökmdar olma,
  Şeytana ibadət etmə!
  
  Meşənin hər yarpağında sevinc var,
  İstənilən qarğıdalı çiçəyində sevinc var.
  Qocalığın uçurumuna tez get -
  Qoy məbədinizdəki ağ saçlar yox olsun!
  
  Özünə vicdan ala bilməzsən,
  Və şərəfinizi sata bilməyəcəksiniz!
  Həyat haqqında bir hekayə yazırıq,
  Bəxt ana deyil, ögey anadır!
  
  Nə bəxtiyardır ölümdən qorxmayan,
  Axı, yalnız cəsurlar; bil ki, o yaşayır!
  Şahin kimi uçuruq,
  Siz üzən zaman, siz artıq testdən keçmisiniz!
  
  Qorxaq üçün cəhənnəm və cənnət var,
  Cəsur isə təbəssümlə ağrı gözləyir!
  Daha çox xoşbəxtlik istəyirsən?
  Ürəklərin buzunu əridəcəksən!
  
  Onda hər kəs sənin qardaşın olacaq,
  Onda döyüşçü hər yerdə şərəflənir...
  Həm ev, həm də sığınacaq harmoniyada qalacaq,
  Entuziazm bizi qəhrəmanlığa çəkir!
  Qızlar əla oxudular. Etkileyici bir sinifin ləzzətli döyüşçüləri. Bu adamlara yaxınlaşmağa çalışın. Və döyüşçülər gözəl və parlaqdırlar.
  Döyüşçülər vəhşi xasiyyətlərini nümayiş etdirirlər. Və sapfir gözləri ilə parıldayın.
  Və onlar sinənin qırmızı məməsindən bir şey götürəcəklər və dərhal hiper dağıdıcı bir şey atacaqlar.
  Qızların gücü hələ də kosmosdadır. Və gözlərdən və göbəklərdən ildırım çaxır.
  Qızlar da çılpaq dabanları ilə tamamilə məhv olan noxudları atdılar. Və eyni şeyi vəhşi keçid və spirtli içki ilə göstərdilər.
  Bunlar buradakı heyrətamiz və bənzərsiz qızlardır. Və hər şeyi necə göstərirlər.
  Və yenə döşün yaqut məmələrindən ildırım. Qarğalar isə zərbələrin altına düşür və yıxılır, boşalmalarla yıxılır. Və dimdiklər hər növ orkların başını deşirlər.
  Eyni zamanda qızlar böyük həvəslə mahnı oxudular;
  Elfiyanın daha gözəl vətəni yoxdur,
  Bunun üçün mübarizə aparın və sürünməyin!
  Kainatda daha xoşbəxt insanlar yoxdur
  Bütün kainat işıqlı Elf məşəlidir!
  
  Hər bir ölkənin ən yaxşı təyyarələri var,
  Və avtomobillər sadəcə yüksək səviyyəlidir!
  Dostlar kosmosa uçmaq üzrədir,
  Heç olmasa Qarabası yeraltından hədələyin!
  
  Orklinin tankları hamını məhv etdi,
  Orktayda isə Oklinə getdilər !
  Uzaqda Günəşlə elfinizmi görürük,
  Qoy gəmilər Veneraya üzsün!
  
  Marsda şəhərlər tikəcəyik
  Və biz Yupiteri fəth edəcəyik!
  Bütün kainatda xoşbəxtlik olsun,
  Və işarə yalnız beş olacaq!
  
  Bizə əziz olan nəsihət ölkəsi yoxdur,
  Və daha əziz, daha gözəlini tapa bilmədin!
  Parlaq Fenin ilk başladı,
  Phtalin yoluna davam etdi!
  
  Orkler bizim dincliyimizi pozmaq istədi,
  Və yayın istisində məkrli hücum etdi!
  Kimsə canlara xəncər vurdu,
  Şeytanla əhd bağlayan!
  
  Pis orklar cəhdlərində uğur qazana bilmədilər,
  Elf və elfləri parçalayın !
  Kömək edən Qızıl balıq deyildi,
  Və böyük bir xəzinə zərbəsi!
  
  Və sənə kömək edən də Rəbb deyil,
  Və bacarıq, dürüstlük, xeyirxahlıq!
  Qoy cinlər üzlərini yırtıcı şəkildə gülümsəməsinlər -
  Boltun dizaynını pozmayın!
  
  İman dağları yerindən oynada bilər
  Buna inanmaq üçün səbəbiniz varsa!
  Və sonra bir möcüzə alacağıq, qardaşlar,
  Bizə cəsarət və şərəf nə verdi!
  
  Ölənlər acı ağlamasın,
  Çünki ət sadəcə kövrək tüstüdür!
  İdman ayaqqabıları çirkli bast ayaqqabıları ilə əvəz olunacaq,
  Yeni bir dünyada - yenidən gənc!
  
  Və sonra, Rodun gurultusunun səsinə,
  Dostlarla görüşəcəyik və əcdadlarımızı tanıyacağıq!
  Çünki təbiət bizə baş əyir,
  Biz öz cənnətimizi quracağıq!
  Qızlar, təbii ki, çox gözəl oxuyur, çox uzun və gözəl dillərini göstərirdilər.
  Və çılpaq ayaq barmaqları çox kəskin və ölümcül iynələr atır. Bu əladı.
  Və onlar birbaşa orkların boğazlarına və ağızlarına düşürlər. Qatil effekti yaradır.
  Qırmızı saçlı bir elf Putinin ayılarını tutub təpiklədi və çiyələk döş nipeli ilə onları döydü. Və son dərəcə sərin olduğu ortaya çıxdı.
  Bu qızlar və onların çılpaq dabanları sadəcə möcüzələr yaradır. Və lənət olsun ki, öldürücü təsir göstərirlər.
  Beləliklə, onlar sikişirlər və gəlin şimşəklərlə vuraq və qırmızı məmə uclarından ölüm və məhv olmaq üzrə görkəmli keçidlərini göstərək.
  Və yenə də, yaqut məmələrdən, son dərəcə döyüşkən və bənzərsiz bir effekt və Putinin ayılarını tabutda basdırmaq.
  Sonra qızlar yenidən oxumağa başladılar;
  Böyük Vətənə söz vermişəm,
  Əbədi işıq gətirərək kainata xidmət edin!
  Çətinliklər və əzablar əvvəldən olsun,
  Ağlamaq istəyirsən - sanki uşaqsan!
  
  Oh, Allah kainatda nə qədər kədərlidir -
  Sanki bu Yaradan kainatın şeytanıdır!
  Bina dəhşətli bir zərbə ilə dağıdılacaq,
  Partladılmış gənc məzarına gedəcək!
  
  Yox, başqasının tanınmasını axtarma,
  Müqəddəs Vətənimizin şöhrəti naminə!
  Mənə fövqəladə cəsarət lazımdır,
  Yazıq qul olaraq qalmamaq üçün!
  
  Axı kosmos dairə şəklində deyil,
  Bu sonsuzdur - insan düşüncəsi kimi!
  Və insan boşluqlarda dost axtarır,
  Baxmayaraq ki, taleyimiz döyüşmək və döyüşməkdir!
  
  Biz boş-boş əylənmək üçün doğulmamışıq,
  Çox sərtdir, amma başqa yol yoxdur!
  Axı ruslar həmişə döyüşməyi bilirdilər,
  Mən də gənc olsam da döyüşçüyəm!
  
  Yalan deməyəcəyəm, allahsızcasına hiyləgərəm,
  Mən müharibəni sevirdim, hisslərimi gizlətmirdim!
  Amma başa düşmək mənim üçün çətin oldu,
  Vətən inləyir, əzizim!
  
  İndi yenə seçimim var,
  Şərəflə vuruş, ya da öl!
  Beləliklə, taleyin kartlarında uyğunlaşma düşdü,
  Aşağıda yalnız bir uçurum və bir dayaq dirəyi var!
  
  Amma indi iradəmi bir yumruğa yığmışam,
  Duanı oxudum və əzələlərimi gərginləşdirdim!
  Düşməni kürsüdən at,
  Ürəkdə cingiltili sim oynayır!
  
  İndi bilirəm ki, qalib gəlmək mümkündür
  Və Elfia əsrlər boyu hökm sürsün!
  Biz planetlərin ən uzaqı olacağıq,
  Şeirlərdə, misralarda Elfi tərənnüm edək!
  
  Müqəddəs Elfiya ölkəsini gücləndirmək üçün,
  Bizdə bilikli ruh olmalıdır!
  Onlar duada Uca Allahdan soruşdular:
  Elm aləminin işığı əbədi sönməsin deyə!
  Axı buradakı qızlar sadəcə qlamur elflərdir. Onlar çox gözəl və heyrətamizdir. Xeyr, onlardan keçə bilməzsən.
  Bu cür qızlara çox uzun müddət heyran qala bilərsiniz.
  Onlar da götürüb göbəyinizdən şimşək çaxsalar.
  Putinin ayıları isə çox yanacaq.
  Bunlar heyrətamiz qızlardır - ən üstün keyfiyyət. Və heyrətamiz keçidlərini nümayiş etdirirlər.
  Onlardan biri, lanet bir ork qeyd etdi:
  - Makedoniyalı İskəndər istirahət edir!
  Digəri razılaşdı:
  - İstirahət və qısqanclıq!
  O, çılpaq barmaqları ilə öldürücü qüvvə ilə məhvetmə hədiyyəsini atdı.
  Bunlar burada çox gözəl qızlar idi. Sadəcə böyük enerji və güc.
  Beləliklə, döyüşçülər onu yenidən götürüb oxudular;
  Nənə ilə yaşayırdı
  İki şən qaz...
  Orklar peyda oldu
  Qazlar çırpıldı!
  Əlbəttə ki, buradakı bu şirniyyatlar ən parlaq və möhtəşəm hisslərlə ləzzətlidir.
  Və gənc elflər də döyüşür. Onlar nəhəng bir münasibətlə hərəkət edən geniş miqyaslı şəxsiyyətlərdir.
  Və gənclər də şücaət göstərirlər. Hələ uşaq olan və çılpaq barmaqları ilə məhv hədiyyələri atan elf oğlanları. Onlar da oxuyurlar;
  Pioner kampaniyasında zəif olmayın,
  Müharibə olanda yol çətin olsa da!
  Vətənin - Müqəddəs Qüdrətin şöhrəti naminə,
  Axı, iman və oğlanlar bunun vacib olduğunu bilirlər!
  
  Bu yaxınlarda səma sakit idi,
  Sünbüllər tarlada qızıl kimi çiçək açdı!
  Amma Putin donuz burnunu bizim üzümüzə yapışdırdı,
  Allah qəbrinə çatmağı nəsib etsin!
  
  Buynuzun altında düşərgəyə gedirik,
  Ancaq yolumuz arxada Orkmachtdadır.
  Nurlu Vətənin qürurlu xalqı,
  Hamımız birlikdə qəzəblənirik!
  
  Qarşıdan əsən küləklə payız gəlir,
  Ancaq hələ də ayaqqabılarınızı geyinməyin!
  Dostuma dedim: qaç, tezliklə görüşərik,
  Pionerlər ordusu necə döyüşməyi bilir!
  
  Eşelonları relsdən çıxarırıq,
  Və pusqudan sütunları vurduq!
  Uşaqlar ayaqyalın qarda qaçdılar,
  Və çobanlar arxadan nərə çəkirlər!
  
  Soyuqda bir atəş bizi əhatə edir,
  Soyuqdan titrəməyi bir az da olsa azaltmaq üçün!
  Elfin şərlə örtdüyü qaranlığı dağıt,
  Qırılan ipi bərpa edin!
  
  Ey Müqəddəs Torpağın Rəbbi İsa,
  Sən millətlərə lütf vəd etdin!
  İndi mərhəmət sözü bir növ vəhşidir,
  Ətrafdakı soyuq metalda yalnız daş var!
  
  Axı, hətta qızılgüllər də soyuqda soyuyur,
  Amma ürək əgər Allah müqəddəs yaşayırsa!
  Onda çoxəsrlik buzlar əriyəcək,
  Və ən şirin bal çaylarda axacaq!
  
  Gəlin ata yurdundan zülm zəncirlərini ataq,
  Qürurlu insan çiyinlərini düzəldəcək!
  Azadlıqda, əlbəttə ki, biz ən xoşbəxtik,
  Uzaqdan qaçan ulduzlara sürət əlavə edin!
  Bu pionerlər - ayaqyalın və şortda qaralmış oğlanlar - sadəcə gözəldirlər.
  Və onların uşaq ayaqları kiçik, lakin dağıdıcı ölüm noxudları atır.
  Və elf qızlar döyüşür.
  Cazibədar insanlardan olan qızlar, qəbul etdikləri kimi, döşlərinin yaqut məmələri ilə düymələri basaraq düşməni döyürlər. Və hər şey çox gözəl və ölümcül olur.
  Döyüşçülərin ayaqları, təbii ki, ayaqqabısızdır. Onlar ayaqyalın və heyrətamizdir.
  Və əsl bədən yaratmağa qadirdir.
  Və ya bəlkə bir məsələdir?
  Qızın bədəni əzələlidir və əzələləri plitələrə bənzəyir. Və belə qızlardan daha gözəl kimsə tapa bilməzsən. Başqalarının edə bilmədiklərini edəcəklər.
  Qızlar artıq fit çalsalar, qarğalar Putinin ayılarının başına düşəcək və onların kəllələrini sındıracaq.
  Bu, həqiqətən son dərəcə və super olacaq.
  . FƏSİL Љ 23.
  Mariya Kolesnikova burada birinci idi və çox gözəl qız idi. Bəs o nə etmir? Onun komandası da yüksək səviyyədədir - sadəcə olaraq hiper .
  Və sonra qızlar onu götürüb oxuyacaqlar;
  Cəsur Elf döyüşçüsü -
  Görünür, doğulduğundan qorxunu bilmirsən!
  Amma əslində o, axmaqdır
  Siz heç vaxt xilas olmayacaqsınız!
  
  Bu qəzəbin ildırım sehridir;
  Sərhədsiz böyük ruhların gücü!
  Sümükləri külə səp,
  Ölümü vəhşi təbiətin pəncəsində tapacaqsınız!
  
  Sümükləriniz daş kimi sərtləşəcək,
  Çünki sehrbaz burada tilsim oxuyacaq!
  Gəlin altına şirin bir mina ataq,
  Başqalarının tərbiyəsi üçün bir şey!
  
  Siz bacarıqlı olduğunuzu düşünürdünüz
  Bizi güclü tərəqqi ilə məğlub et!
  Amma ana bətnində olan cinlər kimi,
  Siz qəzəbli təzyiq altındasınız!
  
  Lənətə gələnlər üçün heç bir şans yoxdur
  Yırtıcı toxumumuzu məğlub edin!
  İşi nalayiq sözlərlə bitirək,
  Boş söhbətlər aparmadan - cəfəngiyatdır!
  
  Qarğa buradan -
  Gyrfalcons vəhşi böyüdü!
  Gəlin Yəhudanı cəhənnəmə ataq;
  Qəzəbli qəzəblə qübbəni parçalayır!
  
  Və sonra sehrimiz fırtınalıdır,
  Heç vaxt maneə olmayacaq!
  Musiqi inanılmaz dərəcədə gözəl olacaq
  Partlayan şəlalənin gurultusu kimi!
  
  Boynuna qədər olacaqsan,
  Daşları belə əridəcək lava!
  Phtalin də kömək etməyəcək ,
  Və imperiyanı idarə edən hər kəs!
  Bunun həqiqətən əla olduğu ortaya çıxdı. Qızlar mahnı oxuyur və çılpaq sinələrini qırmızı məmə ilə göstərirlər.
  Onlar çox gözəldirlər. Və eyni paltarları var - nazik qısa tuman. Amma külotlar müxtəlif rənglərdə və rənglərdədir və təsvirlərlə.
  Bunlar həqiqətən super döyüşçülərdir. Və onlar hər şeyi daha da sərinləşdirməyə və güc nümayiş etdirməyə qadirdirlər.
  Belə ki, yaşıl xallı saçlı bir qız çılpaq ayaq barmaqları ilə ork generalının burnundan tutdu. Və necə basılacaq.
  Budur qızlar qışqırır:
  - Bir iki üç,
  Orku parçalara ayırın!
  Və başqa biri məbəddəki başqa bir orkı dirsəyi ilə vurdu. Və ölü yerə yıxıldı.
  Bu qızlar belədir - onların həqiqətən super və yüksək səviyyəli döyüşçülər olduğunu söyləmək lazımdır .
  Bunlara yaxınlaşmağa çalışın. Və qırmızı məmələrdən döşlər o qədər sıxılır ki, hətta bir daş daşı kifayət etməyəcəkdir.
  Amma eyni zamanda qızlar da oxuyur;
  Pələng pəncələri - poladın gücü,
  Püskürmə!
  Üfüq sönür,
  Orkisxanın ordusu çapır !
  
  Ancaq elf döyüşçümüz güclüdür -
  Sürünənlərin təzyiqindən sınmayın!
  Hətta gənc oğlan
  O sizə necə vuracağınızı göstərəcək!
  
  Axı Elfiyada qılınc fleyta kimidir,
  Döyüş sənətini də bilin!
  Bayraqlarınızı yüksəklərə qaldırın,
  Allahın üzü ilə - İsa!
  
  Tapşırığı qazanmaq üçün bu,
  Zəiflər üçün deyil - ruhda və bədəndə!
  Okrmaxt isti yayda işğal etdi ,
  Beləliklə, onu məharətlə məhv edin!
  
  Ordumuz hər kəs üçün möcüzədir -
  O həddi aşan gücə malikdir!
  Dəniz şiddətlə şişəcək,
  Boz dalğa sıçrayır!
  
  Ordunu qılıncla kəsdik,
  Putin də döyüləcək!
  Döyüşçü milləri ölçür,
  Mənfi parazitləri öldürür!
  
  Fürer hamını ələ keçirəcəyini düşünürdü,
  Ancaq cavab olaraq, qılıncla bir zərbə!
  Adamımız dedi ki, bəsdir,
  Sizi Pasxa tortları ilə qarşılamayacaqlar!
  
  Hətta Pələnglər də sizi xilas edə bilməz
  Biz onlara nəzarət edirik!
  Və may ayında yasəmən rəngi altında,
  Biz inadla irəliləyirik!
  
  Yadda saxla, gənc cəngavər,
  Sanki Vətən hamı üçün müqəddəsdir!
  Və simvollardan müqəddəs üzlər -
  Deyirlər: nə müqəddəs olacaq!
  Qızlar çox aqressiv oxuyub sözlərini belə ifadə edərək kommunist intensivliyini göstərdilər. Əgər götürsələr, mahnı oxuyacaq və mirvari dişlərini nümayiş etdirəcəklər.
  Və döşün qırmızı nipples köməyi ilə basacaqlar. Və təəccüblü güclə çox sərin olduğu ortaya çıxdı.
  Qızlar mahnı oxudular:
  Fuhrer keçəldir,
  Çox pis...
  Ona bir zərbə ver,
  Göz yaşlarına inanmayacağıq!
  Yenə də qızlar inanılmaz qəzəblə orklarla vuruşdular. Və onlar Putinin ayılarını öldürdülər, cəsədlərdən kurqanlar ucaltdılar.
  Elflər çox enerjili hərəkət edirdilər. Və orkları qılıncla başlarını kəsmiş kimi doğradılar. Hücum təyyarələrinin köməyi ilə havadan vurdular. Bu, bir qədər İkinci Dünya Müharibəsini xatırladırdı.
  Yalnız bir tərəfdə qızlar, digər tərəfdə isə murdar Putin ayıları var. Və hər şey çox gözəl görünürdü.
  Və o qədər qan töküldü - bu, sadəcə olaraq inanılmaz idi. Və bütöv bir şəlalə axdı.
  Canavarlara hücum var,
  Çovğunlar altında poladın ulaması!
  Axmaqları külə çevirəcəyik,
  Alnında belə möhkəm - kədər içində deyilik!
  
  Və sümüklər arasında oynayacaq,
  Şiddətli sərin ölümün gitara,
  Və cəsarətli qonaqları gözləyəcək
  Və böyük xəbərlər gətirəcək,
  Və xoşbəxtlikdən gey yox olacaq!
  Şən külək! Şən külək!
  
  Axı daha soyuq bir ordu tapa bilməzsən,
  Çətin olan hər kəs bunun yalan olduğunu bilir!
  Və asan bir yol yoxdur,
  Bir piyada kraliçaya tərəf qaçan kimi,
  Yalnız ağıllı olanı zaman təzyiqi altında mat qoyur!
  
  Və dəhşətli bir çek elan edəcəyik,
  Elflərin addımları sürətli olsun!
  İrəli Elf, yaxın formada hücum!
  Sonra məğlub olan şah qaçır,
  Qoy eşşəyi hiss etsin
  Və elf oğlanı əbədi olaraq uçan qəhrəman olacaq!
  
  
  Qələbə ilə tortlar bişirək,
  Borcları zarafatla yığacağıq...
  Və uğurlar həmişə bizimlə olsun!
  Zəif olanlara kömək edin
  Düşmənləriniz inadkardırsa, qorxmayın,
  Gəlin Vətən bayrağını daha yüksəklərə qaldıraq!
  Möhtəşəm və bənzərsiz qızlar belə oxuyurlar - ən yüksək səviyyəli və səviyyəli.
  Qızlar onu götürüb ulayırsa nə olar? Və çox gözəl və unikal görünür.
  Bir göz qırpımında hər şeyi yarada bilən qızlar. Və ya əksinə, Putinin ayılarını götürüb toz halına salın.
  Eyni zamanda, elf gəncləri də döyüşürdülər. Qəhrəman kimi döyüşənlər.
  Və eyni zamanda çox gözəl oğlanlar oxuyurdular;
  Sən saf və parlaq sevginin ilahəsisən,
  İşığın sonsuz parıltısının təcəssümü!
  Sənsiz ürəyimdə yalnız sıfırlar donar,
  Və sənin baxışların kometa kimi kordur!
  
  Sonsuz ulduzlu okeanda işıqlar arasında;
  Sən və mən qartal kimi səmalarda uçduq,
  Və dodaqların yaqutlarla parlayır,
  Mənə sevgi haqqında ehtirasla danışdılar!
  
  Bu sözləri heç vaxt unutmamağı xəyal edirəm,
  Onların tərkibində inci anası ilə bal və kəhrəba var!
  qarşısına çıxanlara sərtdir ,
  Günəş bizi qarşılayacaq, səhər bizi sığallayacaq!
  
  Ehtiras göylərdən yüksəkdir, çöldən daha genişdir ,
  Hormonlar dırnaqları ilə onu döyürlər!
  Bəzən dua edirəm ki, İsa məni xilas etsin,
  Oh, Rod sevgililərə qarşı sərt davranma!
  
  Hisslərimizin gözəlliyini başa düşmək olmur,
  Kim sevgisiz doğuldu!
  Dünya sərtdir, cənablar, bu sizin üçün film deyil,
  Və gəmi təbəssümlə gözləyir, rifi bilin!
  
  Ancaq sevgi bir hissdir - onun hökmdarı yoxdur,
  Duyğuların ölçüsünü ölçə bilməzsən!
  Yaşın çatmasa belə
  Yalnız laqeydlik, hesablama illər çəkdi!
  
  Dünyada cənnət olacaq, burada böyük iman var,
  Axı, başqa cür döyüşməyin mənası yoxdur!
  Sonra çay şəlalə kimi püskürəcək,
  Axı, elfinizm dövrü gəlir!
  Beləliklə, oğlanlar mahnı oxudular və əla oldu. Onlar əla və gözəl qızlardır. Onlar tədricən məhvetmə enerjisini və vəhşi, çılğın ehtiraslarını inkişaf etdirirlər.
  Oğlanlar qızları sevir və oxuyurlar:
  - Sənin heç ananın səsinə oxşamır.
  Orkun səsi ilə ahəngsiz oxuyursan!
  Və bu çox gülməli görünür. Amma uşaqlar inamla mübarizə aparırlar.
  Və ən böyük hərəkətlərini və zarafatlarını göstərirlər.
  Yaqut məmələri olan qızlar necə döyüşür və nə edirlər. Üstəlik, döyüşçü qadınlar eyni vaxtda oxuyurlar;
  Hətta göy tilsimlərdən tikanlıdır,
  Qorxaq ay qorxudan titrəyir...
  Mən kənardakı şeytanın iti deyiləm,
  Və pis ifritə dəhşətli vəbadır!
  
  Cəhənnəmdə mənim üçün ayrılmış bir yer var,
  Yeraltı dünyasını yavaş-yavaş gəzirəm!
  Orada da, dünyada olduğu kimi, çoxlu yeni şeylər var,
  Başqa bir ruh çökdü!
  
  Sehrbaz Tartar üçün sərin yerdir,
  Masalar, qəlyanaltılar, kazino var!
  Cəhənnəmdə də müxtəlif ləzzətlər var,
  Və hər hansı bir filmdən daha sərin!
  
  Cəngavərləri özünüz də tanımırsınız
  Mən səni necə ağır cəzalandırım!
  Cənnəti xəyal edirsən ey axmaq quşlar,
  Cəhənnəmdə olmaq daha yaxşıdır, orada pis bir ordu var!
  
  Mənə baş əysən sənə güc verərəm,
  Dizlərin üstündə isə bu, Allahın qarşısında bir fırıldaq kimidir!
  Sonra cəhənnəm süvarilərinin komandiri ol,
  Belə sərin heca, bilirsən!
  
  Axı pislik etmək yaxşılıqdır, qardaşlar,
  İçində çox şirinlik var, başa düşməyəcəksiniz!
  Və harada sol və harada sağ olduğunu başa düşməyəcəksiniz,
  Bunun üçün mənə beş verə bilərsiniz!
  
  Mən hər şeyi edə bilərəm, məhvedici elementlərdə,
  Mənim bu dünyada tayı-bərabərim yoxdur...
  Nailiyyətlərimin ölkəsi dolacaq,
  Cinin şərində saysız-hesabsız çətinliklər!
  
  Amma onu sənə verməyəcəyəm və sizinlə paylaşmayacağam,
  Daha yaxşısı, onu qardan toza səpəcəm...
  Kədərlə üzləşən ikonalardan xatırla,
  Axı sən heç vaxt cənnətdə it olmayacaqsan!
  Bu, həqiqətən son dərəcə sərin və dağıdıcıdır. Amma qızlar dağılacaqlar. Və gəlin toplar kimi sıçrayaq. Və onların məmələri çox yaqut və zəhmlidir.
  Və döyüşçülərin özləri ən yüksək akrobatika və akrobatik manevrlər göstərirlər. Və son dərəcə ləzzətlidir.
  Qızlar başqa nə edə bilər? Beləliklə, joystick düymələrini basmaq və məhvedici hədiyyələri buraxmaq üçün qırmızı məmələrdən istifadə edir. Rəqibləri heç bir təəssüf və şübhə etmədən parçalayın.
  Üstəlik, orklar da qızlara işgəncə verirlər. Xüsusilə, elektrodları Veneranın bətninə yapışdırmağı və cərəyan keçirməyi çox sevirlər.
  Və eyni zamanda, qızların çılpaq, yuvarlaq dabanlarını qızardın. Hansı ki, son dərəcə təsirli və ağrılıdır.
  Bəzən orklar qızartı-isti maşa ilə qızların zərif ayaqlarının barmaqlarını qırırlar. Nə etiraf etmək də öldürücü təsir göstərir.
  Və bu qızlar nərilti və təbəssüm.
  Elf cəngavərləri-qartallar uşaqlar kimi,
  Ölkənin əbədi gəncliyinə dəstək!
  Ölüm bizi zəncirləmək istəsə də,
  Amma biz Vətənin ölməz oğullarıyıq!
  
  İstənilən iş məharətlə mübahisə edilir,
  Onun üçün Kohl xalqın elfləri tərəfindən alınır!
  Luciferin hiylələri ilə qırılmayacağıq,
  Ordanın təzyiqinə inanın, onlar ratını darmadağın edəcəklər!
  
  Uçurum döyüşə güc atmadığı kimi,
  Biz bacarırıq, onlara inanın, müqavimət göstərəcəyik!
  Və ölən əsgərlər diriləcək -
  Çünki Lade düşmüş cəngavərin kürəkənidir!
  
  Sən qürurlu və əzəmətlisən,
  Amma eyni zamanda söyüd kolu kimi təvazökardır...
  Mighty Elven gücü -
  Müqəddəs, nurlu ölkə!
  
  Dünyanın yollarında çoxlu quldurlar var,
  Xəncərləri, baltaları itiləyirlər!
  Axı bəziləri Məsihi büt kimi qəbul edirlər,
  Başqalarına görə, onların bütün söhbətləri murdardır!
  
  İnsanlar Allahın ayələrini unutdular,
  Onlar sadəcə çəngəl dişləmək istəyirlər...
  Və Tanrının ölüm üçün qisas almağa susamadığı,
  Günahkar, axmaq inanmır!
  
  Və biz xristianlığın qalıqları üçün müharibə edirik,
  Döyüşərək Konstantinopola çatdıq.
  Və xanlıq təvazökar olub təslim oldu,
  Qitələr sevinir - beşə qədər!
  
  İndi Elfiyanın yolu dünyanın işığıdır -
  Rəbbin əmr etdiyi kimi ona sadiq olun!
  Qələbə əsas zirvədir,
  Xoşbəxt dəyişiklik əlaməti gəlir!
  Gözəl və ləzzətli qızlar belə oxudular. Onların səsləri şirin bal kimidir. Və onlar havada axır.
  Və çılpaq ayaq barmaqları düşmənə ölüm noxudları atır, sözün əsl mənasında onu parçalayır. Və hamısı son dərəcə dağıdıcı görünür.
  Sonra elflərdən biri ayaqyalın, zərif ayağı ilə ağır bir ölüm qumbarası atdı. O, uçdu və Putinin ayılarının bir hissəsini parçaladı.
  Qız onu götürüb oxudu:
  - Kakao, kakao,
  Orklar dərhal azaldı!
  O biri döyüşçülər isə sinənin qırmızı məmə uclarından çıxan şimşəklər kimidir. Çoxsaylı qarğalar bir anda götürüb yıxıldılar. Onlar ciddi infarkt keçirdilər və komaya düşdülər. Yıxılan onların dimdiyi Putinin ayılarının kəllə sümüyünü döydü.
  Döyüşçülər belə götürüb hərəkət edirdilər. Və səylə sikildi.
  Bundan sonra yenidən oxumağa başladılar;
  Səhralar isti, qar yağışı soyuq,
  Biz şərəfimizi qoruyan Elf döyüşçüləriyik!
  Müharibə çirkli bir işdir, davamlı parad deyil,
  Döyüşdən əvvəl Zəbur oxumağın vaxtı gəldi!
  
  Biz insanlar salehliyi və Rəbbə xidmət etməyi sevirik,
  Axı, bu, rus dilində, saf ruhla yekunlaşır!
  Güclü fırlanan bir qız üzündəki ipəkləri aşağı salır,
  Külək əsdi, amma məşəl sönmədi!
  
  Çubuq bizə əmr verdi - Elfi qılıncla qoruyun,
  Müqəddəslik və Vətən üçün - əsgərlər Məsihə xidmət edirlər!
  Bizə iti nizə və güclü qılınc lazımdır,
  Slavyan və yaxşı xəyalı qorumaq üçün!
  
  Solntslaviyanın ikonları bütün dövrlərin hikmətini ehtiva edir,
  Və Lada və Allahın Anası işığın bir bacısıdır!
  Kim bizim gücümüzə qarşıdırsa damğalanacaq,
  Əbədi Rusiya döyüşçülərin qəlbində tərənnüm olunur!
  
  Biz ümumiyyətlə sülhsevər insanlarıq, amma siz bilirsiniz ki, biz fəxr edirik
  Elfi alçaltmaq istəyən hər kəsi dəyənəklə döyəcəklər!
  Qəzəbli bir sürətlə quraq - biz planetin cənnətiyik,
  Ailə böyük olacaq - əzizimizlə uşaqlarımız olacaq!
  
  Gəlin bütün dünyanı bir kurort edək, bu bizim impulsumuzdur,
  Nəsillərin şöhrəti üçün Vətən bayraqlarını dalğalandıraq!
  Bir motivlə də olsa, milli mahnılar -
  Amma nəcib şənlik, tozlu tənbəllik lil olmadan!
  
  Bütün Vətəni və Çar qarşısında sədaqətli borcunu sevən,
  Elf üçün o, bu şücaəti edəcək, döyüş artır!
  Səni öpürəm, yetişmiş qız,
  May ayında yanaqlarınız qönçə rəngi kimi çiçək açsın!
  
  Bəşəriyyət kosmosu gözləyir, Yer üzərində uçur,
  Bir çələng içində qiymətli daş ulduzları ödəyəcəyik!
  Qoy xəyalı olan oğlanın daşıdığı şey dərhal gerçəkləşsin,
  Biz təbiətin yaradıcısıyıq, kor tutuquşular deyil!
  
  termokarklardan bir mühərrik - bam hazırladıq ,
  Kosmosun səthini kəsərək sürətli bir raketlə!
  Klub qaşına deyil, düz gözünə vursun,
  Biz qüdrətli səslə Vətən himnini oxuyacağıq!
  
  Düşmən artıq dovşan kimi qaçır,
  Və bunun arxasınca getməklə biz düzgün məqsədlərə nail oluruq!
  Axı, elflər ordumuz güclü bir kollektivdir,
  Solntslaviyanın şöhrəti üçün - Qoy şərəf Gücü idarə etsin!
  Döyüşçü qadınlar çox gözəl oxuyurdular. Və sinələrinin qırmızı məmə uclarından əsl şimşəkləri buraxdılar. Və qarğaları vurub onları şokdan yıxdılar. Qarğalar sürətlə orkların kəllələrinin üzərinə düşdü, onları qazıb yumruqladı.
  Bu çox sərin və dağıdıcı görünürdü.
  Qızlar isə dillərini çıxarıb qışqırdılar və oxudular:
  - Biz dünyanın ən güclüsüyük,
  Bütün orkları asanlıqla əzəcəyik ...
  Qəzəbli ayıları tualetdə öldürün,
  Bəzən onlara yazığı gəlmək çətindir!
  Qızlar belə oxuyurlar. Onlar zəhərli dilləri olan xallı ilanlara bənzəyirlər.
  Yoxsa səni götürüb sancacaqlar və bu, o qədər ağrıyır ki, heç kim kifayət qədər əhəmiyyət vermir.
  Və onların qırmızı məmələri düymələri sıxır və Putinin ayılarının sıralarında böyük, nəhəng məhvedici qüvvə yaradır.
  Və çox aqressiv və qəddardır.
  Qızlar da göbəklərindən ildırım vura bilərlər. Onlar müxtəlif istiqamətlərə səpələnirlər və qarğalar tora qarışır. Sonra sərsəm halda yıxılırlar.
  Və Putin ayılarının ordusunun növbəti kəllələrini sındırırlar.
  Bu vaxt şortikli pioner oğlanlar çılpaq, uşaq ayaqları ilə ayılara iynələr atıb mahnı oxuyurlar;
  Zümrüd dalğası gəmiyə sıçrayır,
  Üstümüzdəki səmada ulduzlar parlayır.
  Ətirli şərabla bir korsarın həzzi,
  Sabah nə olacaq - yalnız Rəbb bilir!
  
  Və kartlarda, təəssüf ki, bilmək də verilmir,
  Nə Fortune korsanlara hazırlaşır...
  Doğma damın altında yataqda bir qız olacaq,
  Yoxsa cəhənnəmdəki şeytan buynuzlarımızı itiləyir !
  
  Gəmiyə minmə baş verəcək və ya toplar atəşə tutulacaq,
  Başını pis uçuruma qoy.
  Filibuster Pallasın taleyi belədir,
  Nəhəng elementdə dənizləri üzmək!
  
  Ancaq həyatın bu uyğunlaşması yaxşıdır,
  Heç bir darıxdırıcı ofis rejimi yoxdur.
  Gərginlikdə üzmək çətindir, söz yoxdur,
  Ancaq biz hamımız bir ailəyik - biz birik!
  
  Bizim üçün gələn bir freqatla qarşılaşsaq,
  Heç ağlına gəlməz, gəlin cingiltili mahnı ilə döyüşə çıxaq!
  Təkrarlama heç vaxt tamamilə keçilməz deyil,
  Həddindən artıq qürurlu tacı olan padşahların səsi!
  
  Biz özümüzü qazanacağıq və uğura gələcəyik,
  Əgər şanslısınızsa, o, dövrəyə girməyəcək!
  Qarğaları öpəcəkləri ehtimalı,
  Qardaşlar, hamınıza deyəcəm - bunu qəbul etmirəm!
  Burada baş verən qanlı döyüşlər bunlardır. Qızlar isə sadəcə dəhşətli və heyrətamiz sinif nümayiş etdirirlər. Döşün qırmızı məmələrindən isə böyük güc və enerji ilə çox dağıdıcı və dağıdıcı dalğalar atmağa davam edirlər.
  Onlar qarğaları ört-basdır edir və onları heyrətə gətirir və sərsəmləyirlər.
  Qızlar isə yalın ayaqlarını möhürləyir, orklara zəhərli iynələr atır və sevinclə oxuyurlar;
  Səcdəyə düşmək, səcdə etmək, səcdə etmək
  Sənə bu hüquq verilib...
  Daha hiyləgər tülkülər olmayacaq,
  Keçilərin vecinə deyil!
  Bundan sonra qızlar çılpaq ayaq barmaqları ilə yenidən böyük güclə ölüm hədiyyələrini götürüb atdılar. Onlar uçub getdilər və çoxlu Putinin ayılarını götürüb parçaladılar.
  Döyüşçülər ayrı yollarla getdilər. Və Putinin ayılarını kiçik parçalara ayırırlar.
  Həm də göbəkdən ultrasəs vururlar və çoxlu orklara işıq vurulur və qulaq pərdələri cırılır.
  Bunlar onu götürüb vəhşi və çılğın, qarşısıalınmaz qüvvə ilə dağılan qızlardır.
  Qılınc götür və bıçağı daha güclü itiləyin!
  Qoy düşmənləriniz hiylə ilə dolu olsun,
  Amma azad olacaq, cəhənnəmin buzları əriyəcək,
  Biz də bu kiçik dünyanı xoşbəxt edəcəyik!
  
  Biz Elf ordularının əsgərləriyik, gözləri kəsirik,
  Vətənə xidmət edənlərə qorxu naməlumdur!
  Komandir yoldaş Ftalin bizi çağırır,
  Bu o deməkdir ki, döyüşçü cəsur olacaq, döyüşdə qorxma!
  
  Kommunizmə işıq verildi - bu yuxu deyil,
  Bu, xalqın böyüklüyünü və kafedralın ağlını ehtiva edir!
  Qoy dünyanı idarə etsin: şərəf və xeyirxahlıq,
  Gəlin bu çətin həyatdan bütün çürük zibilləri süpürüb aparaq!
  
  Vətənimizin tayı-bərabəri yoxdur - bunu hamı bilir,
  Çünki xalqın gücü cənnət kimi həyat verdi!
  Buna görə də hər yerdə Vətəni izzətləndirin,
  Xoşbəxt olmaq istəyirsənsə, get, döyüşçü!
  
  Elfinizmdə iradə gücü və ulduzların uçuşu,
  Zirvə yoxdur, insanlar bilir ki, ona çatmaq olmaz!
  Rəbb Özü bizim üçün əzab çəkərək müjdə verdi;
  Bəşər övladının düşməni oyuna çevrildi!
  
  Və sonra, vals kimi, ecazkar ulduzlar rəqs edəcək,
  Orqan gurultusu çalsın, qarmon səslənsin!
  Gəlin hər gün və hər saat İsaya həmd edək,
  Problemin yolu, dərdlərimiz sıfıra dönəcək!
  . FƏSİL Љ 24.
  Mariya Kolesnikova qoşunlara komandanlıq edir və eyni zamanda bığlı və keçəl tiranı lənətləyir. Və zümzümə etməyi unutmayın;
  Qızlar çox gözəl və ləzzətli oxuyurlar. Və onların səsləri sirenlər kimi çox şirindir. Və mahnı cənnətin büllur qədəhlərinə tökülür.
  Bunlar burada çox gözəl və heyrətamiz qızlardır. Onların səsləri isə sadəcə olaraq ağlasığmaz möcüzədir.
  Və onlar da qırmızı məmə istifadə edərkən.
  Və orklar əsir götürülmüş qızların sinələrindən qırmızı-isti maşalarla tuturlar. Və demək olar ki, onu sındırır və qoparırlar. Və bu, hər şeyi çox ağrılı edir.
  Narıncı saçlı bir elf onu götürdü və yaqut döş məmə ilə düyməni basaraq orkları bazuka ilə vurdu. O, bir neçə onlarla Putin ayısını parçaladı və oxudu:
  - Çip, cik-cik , cik-cik, cik-cik ,
  Bir tarakan götürüb dimdi...
  Beləliklə, nəhəng getdi!
  Və döyüşçülər onun dilini yenidən çıxartdılar.
  O biri qız isə çılpaq, yumru dabanı ilə rəqibini vurdu. Və döyüşən, dağıdıcı noxud uçdu. Və orkların kütləsi bir anda məhv edildi.
  Bunlar burada qızlardır - ork onlara qarşıdır, öküzün əleyhinə olduğu kimi. Və onlar böyük dağıntılara və dağıntılara səbəb olurlar.
  Amma təbii ki, onlardan başqa elf oğlanları da var. Onlar ayaqyalın pionerlərdir və çılpaq, uşaq ayaqları ilə orklara çox gözəl iynələr atır, eyni zamanda oxuya bilirlər;
  Döyüşçünün yolu gül və tikan kimidir,
  Oğlan döyüşə ayaqyalın qaçanda,
  Ancaq uşağın ayağının altında iynələr var,
  Bunu sadəcə uşağı sərinləşdirmək üçün edirlər!
  
  Elfiyada əsgərin təhsili var
  Bezi ilə başlamaq üçün çox gecdir!
  Bağda belə nar yaraşar sənə,
  Uşaqlıqdan Vətəni müdafiə etməyi bacarın!
  
  Məktəblərdə öyrətdiklərimizi unut,
  Həyat dərslərinin onlar üçün heç bir dəyəri yoxdur.
  İnan mənə, kainatın taleyini yerinə yetirmək üçün,
  Biz doğulmuş Elf cəngavərləriyik!
  
  Biz sevirik, çiçək yığırıq,
  Bizim üçün şəkil yağlı tarlalardır.
  May ayında qönçələr möhtəşəm çiçək açır,
  İyulda qarlı qovaqlara bənzəyir.
  
  Biz sevirik - bülbül fleyta kimi oxuyur,
  Şirin qaratoyuq klavesinlə cik-cik.
  Elf dostluq içində olanda və bizi ayırmayanda,
  Rəbb Məsihin öyrətdiyi kimi birləşin.
  
  Xalqımız hər yerdə qoruyur,
  Hər yerdə həyata böyük maraq var.
  Aslanların nərə çəkdiyi yerdə tutuquşular doyunca nəğmə oxuyar,
  Cənnətin özündən daha parlaq bir parıltı!
  
  Çox quracağıq, dağıdılmasına imkan verməyəcəyik,
  Biz kainatı qoruya biləcəyik!
  Ruhun sevinci uçsun deyə,
  Beləliklə, o sonsuz həyat bir ipə çevrilir!
  
  Onda Vətən bizi əzizləyə bilər,
  Və biz ona sədaqətlə və şərəflə xidmət edəcəyik!
  Tənbəlliyin belə bir cansıxıcı olduğunu unut,
  Gəmimiz qayalara dəyməyəcək!
  Elf oğlanları belə oxuyurlar. Onlar bilirlər ki, parlaq sabah üçün orklara qarşı sərt mübarizə aparmalıdırlar.
  Elf oğlan tutulsa nə olacaq? Sonra orklar əvvəlcə onu soyunduracaqlar. Sonra səni rəfdən asıb qamçı ilə döyəcəklər.
  Və sonra, elf uşağının çılpaq, yuvarlaq, uşaq dabanına qırmızı-isti dəmir parçası toxunacaq. Və xoş və yanmış bir şey kimi iy verəcək. Və sadəcə əla olacaq.
  Və döyüşçülər oxudular:
  Dabanlarım, çılpaq qızların dabanları,
  Biz oynayacağıq, sadəcə gizlənqaç oynayacağıq!
  Və hər şey çox gözəl səslənir. Qızlar isə böyük enerji ilə hərəkət edirlər. Və nəyisə buraxmağa başlasalar, bu, çox böyük intensivliklə olacaq.
  Və qırmızı məmələrdən qızlar yenidən şok və dağıdıcı ildırım atacaqlar.
  Elflər ailəsindən olan bir pioner oğlan oxuyur;
  Boş yerə düşmən inanır
  Elfləri necə qırmağı bacardı!
  May ayında Orkmacht-ı bitirdik,
  O, oyun kimi yırtıcı ovçu oldu!
  
  Döyüşdə cəsur hücuma keçən,
  Düşmənlərimizi şiddətlə məğlub edəcəyik!
  Onları hamamda süpürgə ilə buxarlayacağıq,
  Və həyatın ipi bir döngəyə çevriləcək!
  
  Vətən günəş kimi gözəldir,
  Qüdrətli və güclü nəhəng!
  Mahnı cingiltili axın kimi axsın,
  Biz orada istedad nümayiş etdiririk!
  
  Yalnız şən mahnıda deyil,
  Mən xizəkləri və konkiləri sevirəm!
  Yeni gün sevincli olsun,
  Ladin ağacı konuslarını yayacaq!
  
  Və qılınc götürmək lazımdırsa,
  Bu bizim şiddətli çağırışımızdır!
  Bombanı çantamızda saxlayacağıq
  Hərbi mövzuda oynayın!
  
  Qələbə şıltaqdır,
  Boş biri ağlına gəlməyəcək!
  İnanın mənə, elfinizmin zirvələri,
  Qorxaq döyüşçü bunu qəbul etməz!
  
  Yalnız cəsurların uğur dənizi var,
  Yalnız iş doğuma kömək edir!
  Dünya xoşbəxtliyinə gəldin ki,
  Düşmən qan tökə bilmədi!
  
  Sonra çox pulsuz olacaq,
  Biz yeni zirvələrə çatacağıq!
  Nəcib bir sevgi hərəkəti,
  Biz Rəbbin iradəsini yerinə yetiririk!
  
  İman üçün, bu fikrin işığı üçün,
  Biz Vətənin gözündə olmaq istəyirik!
  Ananın saçları ağarmasın deyə,
  Qoy hər saat mənim üçün sevinc olsun!
  
  Onda xalqın iradəsi olacaq,
  Çoxdan dürüst bir dünya qurun!
  Əsrdən yüzüncü ilə qədər,
  Biz boyunduruğu taxmayacağıq!
  Elf ailəsindən olan qızlar düşmənə atəş açmağa davam edirdilər. Beləliklə, döyüşçülər Hurricane çoxsaylı buraxılış raket sistemini yerləşdirdilər və Putinin ayılarının mövqeyini var gücü ilə vurdular. Və bu sadəcə sarsıdıcı bir zərbə idi.
  Tüklü canlıların kütləsi bir anda məhv edildi.
  Qızlar isə çılpaq ayaq barmaqlarının köməyi ilə ölümcül güclə düşmənə məhv hədiyyələri atdılar.
  Sonra ülgüc və zəhərli iynələrdən istifadə edilib. Bu böyük bir ölüm rəqsidir.
  Çox dağıntılar və ölümlər var idi.
  Qızlar mahnı oxudular;
  Okeanın buz təbəqələri və gümüş qar yığınları,
  Qaraqum səhrası üçün qızıldan hazırlanmış qum !
  Budur mənim müqəddəs Vətənim,
  Sərt fikirlərdən rahatlıq!
  
  Elfiridə çoxlu şəhərlər tikəcəyik ,
  Taigaya yollar və magistral yollar tikək!
  Hətta pionerlər də ən azı bir az yaşlıdırlar,
  Onlar sərgüzəştlər və istismarlar tapa biləcəklər!
  
  Xalqımız yer üzündə böyük və qüdrətlidir,
  Hər bir insan elmdə uğur qazanmışdır!
  Elfinist yaşayırıq , bir ailə hesab edirik,
  Nur adına çoxlu şərəfli işlər görək!
  
  Ən qızğın arzumuzdur
  Əziz Vətənimiz uğrunda sona qədər vuruşun!
  Durimar və Karabas gecikməsin deyə,
  Qələbə tacı taxmaq üçün!
  
  Vətən sən mənim anamsan, tapılmayan daha gözəl,
  Və sən belə bir ilhamsan!
  Hətta Mansi millətinin ucqar kəndindən sizə,
  Rəbb elm vasitəsilə mərhəmət bəxş etdi!
  
  Ancaq tufanlar alovlananda döyüşə gedirik,
  Bu bizim şərəf nöqtəmizdir!
  Və sonra güclü bir batalyon hücuma qaçır,
  Yalnız şücaət naminə, qisas naminə deyil!
  
  Onda Vətənlə barışmaq mümkün deyil,
  Və düşmən çaxnaşma içində tez qaçır!
  Axı, inanın mənə, müharibə film deyil,
  Yaxşı, bunun üçün həm ağıl, həm də hiss lazımdır!
  Bunlar şən qızların böyük sevinclə oxuduqları mahnılardır. Və sadəcə heyrətamizdir. Onlar heyrətamiz və sehrlidirlər.
  Qızlar hətta böyük qəzəblə qışqırmağa və mirvari dişlərini çırpmağa başladılar.
  Və çılpaq barmaqları ilə iri, dağıdıcı iynələr atmağa davam edirlər. Və orkları öldürün.
  Eyni zamanda, döyüşçülər də qırmızı döş məmələrindən düymələri basmaq və məhvedici və dağıdıcı hədiyyələr göndərmək üçün istifadə edirlər.
  Və onlar tam dağıntıya səbəb olurlar.
  Onlar nə qədər gözəldirlər - aqressiv və erotik.
  Və özlərinə mahnı oxuyurlar:
  Keçəl Führer, sən sadəcə bir axmaqsan,
  Keçəl Fürer pis qoxuyur!
  Və çox uzun dillərini göstərirlər. Və onu qıvrılan ilan sürüsü kimi burulurlar və hər şey əladır.
  Şortikli və çılpaq ayaq barmaqlı elf oğlanları isə öldürücü məhv hədiyyələri atırlar. Həm də onlar əhəmiyyətli dağıntılara və ölümə səbəb olurlar.
  Buradakı döyüşçülər sadəcə olaraq vəhşi təbəqədir.
  Və döyüşçü oğlanlar daha soyuqqanlıdırlar.
  Burada onlardan biri, təzəcə zərb edilmiş pionerlər oxumağa başladı;
  Qardaşımla yeni bir dünyaya qədəm qoyduq,
  Fortune qəzəblə gülümsədi,
  İndi dənizi fəth edəcəyik.
  Və özümüzə bir döymə edəcəyik!
  
  Cəhənnəmə getsəm də,
  amma mən məktəbə qayıtmayacağam.
  İndi mən qanlı piratam
  Və mən fırtınalardan qorxmuram!
  
  Düşmənlə döyüşmək məsələsi var,
  Corsair hərbi əməyi,
  Piroq ilə qəlyanaltı ət,
  Qoy düşmənlər ölsün!
  
  Gəncin bir etirafı var:
  Cəsarət, şücaət, şərəf!
  Piratın həyatı film kimidir -
  Şeytanın səni yeməsinə icazə vermə!
  
  Oğlan bura gələndə
  Qanın üzdüyü yer .
  Şeytan bizi qırmaz
  Bizə inanın, siz böyük olacaqsınız!
  
  Pirat demək olar ki, əsgər sayılır,
  Ancaq o, yalnız daha soyuqdur ...
  Axı bu boş pulemyot deyil,
  Bil ki, sən azad doğulmusan!
  
  Və korsarın bir mükafatı olacaq,
  Sizi qarmaqda tutacaq...
  Əslində döyüşdə sən sənətkarsan,
  Pod boruya çevrildi!
  
  Biz belə zirvələrə çatacağıq
  Bir döngədə tutulmasanız!
  Oğlan dənizdə islanmadı,
  Fırtınaya mən də dözürəm!
  
  Keçmişdə baş verənlər arxada qaldı
  Gəlin yeni bir yol tutaq!
  Onlar qaçacaqlar, düşmənləri bilirsən,
  Uğurlar qabaqdadır!
  Elflər böyük səlahiyyət və cəsarətlə belə oxuyurlar. Döyüşçülər yenə çılpaq ayaq barmaqlarını düşmənə ataraq, şok edici ölüm hədiyyələri verirlər.
  Və bütün bunların dağıdıcı təsiri var. Döyüş qəzəbli qüvvə ilə baş verir.
  Və gəlin Putinin ayılarını yüksək güclü zərbə raketləri ilə havadan vuraq.
  Və sonra qız qırmızı məmə ucunu joystik düymələrinə basır və dağıdıcı güc tətbiq edir.
  Və sonra təsir yaqut rəngi olan məmə bezlərinin köməyi ilə baş verir. Və orklarda necə oyacaq.
  Qızlar isə çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək orkların mövqelərinə napalm bombaları atırlar. Bir güclü bomba düşdü və dərhal min Putin ayısı bir anda yandı.
  Qızlar rəhm etmədən, utanmadan rəqiblərini belə məhv edirlər.
  Və qışqırdılar:
  - Çılpaq ayaq bir az öldürür!
  Onlar isə mirvari dişlərini çılpaq edirdilər.
  Sonra oxumağa başlayırlar;
  İşıq elflərinin əsas sirri nədir,
  Kəndlilərin tarlaları əkdiyi yerdə,
  Haradasan təsadüfi insan deyilsən,
  Səyyahın kiməsə qohum olduğu yerdə!
  
  Şəffaf Su Vətəni,
  Göyərçin qanadı flip flop...
  Ey gənc fırtınalı illər,
  Ağlın sənə nə verdi?
  
  Məni sevdiyim qız öpdü,
  Amma bu saxta qaya pisdir,
  At nalları asfaltı döyür,
  Və şeytan yaxşıları cəhənnəmə sürüklədi!
  
  Biz əvvəldən cənnətə inandıq,
  Qələmlə uğurun altından xətt çək!
  Avrora vida tüfəngi atdı,
  Noyabr sahilinə inanıram!
  
  Və dünya göz qamaşdıracaq dərəcədə ulduzludur,
  Bir bulud altında tufan qopur,
  Qovaqlar xışıltı, şamlar inildəyir,
  Qızdan bir göz yaşı düşdü!
  
  İnanıram ki, işıq vaxtı gələcək,
  Və xəyal gerçəkləşsin,
  Əbədi günəş və yay olsun,
  Çay parlaq şəkildə axır!
  
  İnanın, müharibə qızışacaq,
  Münaqişə quruyacaq.Bahar!
  Və insanlar xoşbəxt olacaqlar
  Yerin sahibi insanın özüdür!
  
  Qoy fabriklər proletarın patronu olsun,
  Südçüləri parlamentə gətirin!
  Azadlıq üçün minlərlə ariya oxuyacağıq,
  Beləliklə, piyadalar bir anda kraliçalara doğru irəliləsinlər!
  
  Daha alçaldılmış olmayacaq
  İstənilən iş uğurdur!
  Özümüz özümüz hakim olacağıq,
  Qoy uşaqlar yüksək səslə gülsünlər!
  
  O zaman gəlin gücümüzü bir yerə toplayaq,
  Orkşizmin belini qıraq.
  Qartal kimi qalxaq məzardan,
  Amma pislik və rəzillik yoxdur!
  Qızlar belə çox gözəl və aqressiv oxuyurlar. Və eyni zamanda mirvari kimi parıldayan dişlərini çılpaq etdilər. Döyüşçülər isə çılpaq ayaq barmaqları ilə ölümcül qüvvə ilə ölüm qumbaraları atırlar.
  Bu qızlar həqiqətən ifadəli gözəllik və gücdür.
  Və onu qırmızı məmələrdən götürəcək və böyük, dağıdıcı güclə məhv hədiyyələrini buraxacaqlar. Və çoxlu ork bir anda boğulacaq. Sadəcə tam məhv.
  Döyüşçülər də oxuyurlar:
  - Tez burnunuzu və ağzınızı bağlayın,
  Biotrep səndən daha ağıllıdır!
  Və sapfir gözləri ilə göz qırpın. Yaxud gözləri hətta zümrüddür.
  Və döyüşçülər çox məftunedici və heyrətamiz dərəcədə gözəldirlər. Əgər onlar artıq oxumağa başlayırlarsa, bu, əladır;
  Döyüşlərdə iradəmizi sərtləşdirdik,
  Qardaş, onlar Vətən uğrunda döyüşüblər.
  Baxdıq - elfinizm verdilər,
  Əsgər Elfi Orklinə girdi!
  
  Atalarımız qılınc düzəltdi,
  Və sonra silahlar hərəkətə keçdi ...
  Ağcaqayınlar budaqlarını açır,
  Qızlar piroq bişirirlər!
  
  Elf istənilən döyüşdə uğur qazanır,
  O, hər şeyi ağlı ilə götürməyi bilir.
  Bəzən saf cəhənnəm yanır.
  Ancaq düşməni məğlub edəcəyik!
  
  Elf Yer kürəsini qoruyur,
  Ayaqyalın və çılpaq olanlara sığınacaq verir.
  May ayında döyüşü bitirdik,
  Orkmacht-ı qəzəbli bir məğlubiyyət gözləyirdi!
  
  Tikinti və əkindən sonra,
  Tarlalar çiçək açır, çovdar yığınlara yığılır.
  Siz qızlar və babalar qəhrəmansınız,
  Səngərlərdə don və qar var idi!
  
  İgid Vətənimizdən,
  Dərin bir təzim edin.
  Elfinizmin bayraqları uçur,
  Və Putinin pankartları sökülür!
  
  Əsrlər keçəcək altımızdan Ulduzlar,
  İmperiya qalaktikalar dəstəsidir.
  Doğulmaq üçün heç vaxt gec deyil
  Və düşməni kosmosda basdırın!
  
  Amma inanıram ki, ruh dinc olacaq,
  Bir insan hamıya ana kimidir,
  Burada qədim ailə çiçəklənir,
  Şöhrət Parlaqlığı - Lütf!
  Qızlar o qədər heyrətamiz oxudular - sadəcə olaraq yer üzündəki kosmik hər şeyin ən yüksək sinfi. Və onların ayaqları çox çılpaq və kəsiklidir, sadəcə inanılmaz dərəcədə çevik və canlıdır.
  Və şimşəklər sinənin qırmızı məmələrindən uçur və qarğalara çırpılır. Və onları xüsusi olaraq böyük, öldürücü qüvvə ilə vururlar. Və çoxlu Putinin ayıları yanır.
  Və döyüşçülər orklara heç bir mərhəmət göstərmirlər. Bunlar bənzərsiz və sərin qızlardır. Onların səviyyələri sadəcə heyrətamizdir. Əgər onlar da onu Veneranın bətnindən götürsələr, hər kəsi və onların ruhunu yıxaraq dağıdıcı məhv dalğaları göndərəcəklər.
  Və sonra magoplasma sunami müharibəsi gəldi. Və orklar çox sıxlaşdılar. Və bəlkə də ağrılı.
  Qızlar bütün orkları boğub oxuyurlar;
  
  Döyüş rinqində döyüşlər,
  Bir qayda olaraq, güc sərhəd tanımır!
  Etiraf et, atalıq diləyirəm,
  Marsdan döyüşçü istədi!
  
  Bütün döyüşlərin bir təbiəti var
  Hansı ki, Ata Allah verdi!
  Böyük Ailəyə izzət,
  Cəsur bir yoldaş tərəfindən aparıldı!
  
  Axı bizim etirafımız belədir
  Vətən üçün canını ver!
  Və ildırım eşidirəm,
  Xoşbəxtlik üçün qılıncla vuruşun!
  
  Cəsarət var, elmin gücü var,
  İnsan beynindən doğulub!
  Heç bir rutin və cansıxıcılıq olmadan,
  Biz Şöhrətin kəşflərini yaradırıq!
  
  Biz Elfiyanın yeni övladlarıyıq,
  Biz Rusiyanı hamıdan üstün etmək istəyirik!
  Vətəndə daha gözəl qadınlar yoxdur,
  Uğurlar bizə Lada-Allah!
  
  Tanrılar bizə ağıl verdi - əllər,
  Dedilər, sən özün demiurqsan!
  Elmin gücü ilə nə edə bilərsən,
  Yalnız güclü şum düzəltməyin!
  
  Kainatın genişliyi sizi gözləyir,
  Gözəl səma bir almazdır!
  Qiymətsiz köpürənlərin olduğu bulaq,
  Rəbbin ayıq gözünün işığı haradadır!
  
  Yad planetlər evə çevriləcək,
  Ulduzlar isə Yerin Günəşi kimidir!
  Sən kosmik romlu dənizçisən,
  Sınıq minnow kimi olmayın!
  
  Ölməzliyi özümüzə öyrədəcəyik,
  Gəlin bir Kainat-cənnət quraq!
  Yeni olan bir əsr olacaq,
  Bu baş verəcək, bu barədə xəyal edin!
  
  Və bilin ki, ölülər diriləcək,
  Meyitlər qəbirlərdən qalxacaq!
  Və sonra əbədi həyatda,
  Bir müqəddəs komanda!
  Bunlar cəsur və gözəl qızların oxuduğu mahnılardır. Və təbii ki, yenə də sinənin qırmızı məmələrindən ildırım vururlar və onlarla qarğaları vururlar.
  Və heyrətə gələnlər, beyninə balyoz kimi, ölürlər. Və hər şey son dərəcə yaxşı edilir.
  Elf qızları aqressivlik və güc səviyyəsini göstərir - sadəcə olaraq super və hiper .
  Onlar belə gözəl oğurluqçular idi. Hansı ki, elfinizm və məsafə göstərə bilirlər.
  Onlar həmçinin qırmızı məmələrindən şimşəklər vururlar, bu da çoxlu orkları sıradan çıxarır.
  Və ağciyərlərinin üstündə mahnı oxuyurlar:
  Ah, Putin, sən Putinsən, sən keçi Putinsən,
  Niyə eşşək kimi elflərin qarşısına çıxdın?!
  Bizdən xüsusi olaraq bir nikel alacaqsınız,
  Güclü bir elf yumruğu ilə qarşılaşacaqsınız!
  Qızlar belə oxuyur və mirvari, parıldayan dişlərini göstərirlər. Bunlar sadəcə olaraq görkəmli gözəlliklərdir. Və keçəl Fuhrer ölsün!
  . FƏSİL Љ 25.
  Mariya Kolesnikova əsl kraliça kimi döyüşür və əmr verir və döyüşkən və unikal komandası kimi özünün ən yüksək səviyyəsini nümayiş etdirir.
  Beləliklə, döyüşçülər onu götürüb yenidən oxudular;
  Yox, ayıq-sayıq sönməz,
  Şahin, qartalın görünüşü...
  Xalqın səsi aydındır,
  Pıçıltı ilanı əzəcək!
  
  İnanıram ki, bütün dünya oyanacaq,
  Orkshizmin sonu olacaq...
  Və günəş parlayacaq -
  Elfinizmi işıqlandıran yol !
  Bunlar buradakı qızlardır - təəccüblənmədən onlara yaxınlaşa bilməzsiniz.
  Əgər onlar dağılacaqlarsa, pulsarlar döşlərinin qırmızı məmələrindən uçacaq. Belə qızların öhdəsindən heç kim və heç nə gələ bilməz.
  Onlar çapan atı dayandırıb, bir ayı üstünə qaça bilirlər. Və düşməni Putinin ayılarının cəsədləri ilə yağdırın.
  Qızlar bəzən belə oxuyurlar:
  Böyük müharibə gedir
  Ağlabatan səbəblər olmadan müharibə...
  Budur Putin, Şeytan gəldi,
  Və onunla birlikdə Rusiyanın ölümü!
  
  Və axını kim dayandıracaq,
  Qanlı hirsli çaylar...
  Düşmən cərəyan etməyə başlayır,
  Və bir elf bir insandır!
  Döyüşçülər yenə çılpaq barmaqları ilə zəhərli və məhvedici iynələri götürüb atacaqlar. Və onlar böyük qəzəblə Putinin bir çox ayısını yumruqlayacaqlar.
  Gənc elflər də böyük mətanət və qəzəblə döyüşür və sürətli və döyüş akrobatikalarını nümayiş etdirirlər.
  Oğlanlar da uşaqlarının ayağının çılpaq barmaqları ilə ölümcül iynələr atırlar.
  Eyni zamanda, elf gəncləri vəhşi qəzəblə oxumağı da unutmurlar;
  Yürüş boğalının altında bir addım atdıq,
  Elflər üçün döyüş ruhun bayramıdır!
  Əgər eşşək deyil, döyüşçüsənsə,
  Sonra pis orkları atın!
  
  Elf qızları da döyüşçüdür,
  Arbalet bolt zirehləri deşəcək!
  Döyüşçülər indi gəncliyi ilə fəxr edirlər,
  Bilirsən, mən düşməni qovacağam!
  
  Gnomes pivə dəmləyir - gözəl şirə,
  Döyüşdən əvvəl bir fincan gətirin!
  Elflər məbədlərinin ağ tüklərini bilmirlər,
  İçəridə əbədi yanırlar!
  
  Nəyi hətta parlaq bir elf də başa düşə bilməz
  Yaşlı qadının pis ölümü nəyə gətirib çıxarır!
  Cəsarət testindən A ilə keçəcəyik,
  Biz biabırçılığa dözməyəcəyik, bilirsən!
  
  Və yeni dünyada bu da yaxşıdır,
  Orada borc yenidən qəzəblənəcək!
  Qoy pulemyot çivi kimi cızsın,
  Ordu isə yolu cəsədlərlə örtür!
  
  Qələbə, mən səni almaq istəyirəm
  Qızıl trildən həzz almaq üçün!
  Bəli, bəzən ipək sap deyil, zəncir lazımdır,
  Yaxşı, yoldaş vəhşi heyvan kimi nərə çəkir!
  
  Bir qız sənə sevgi verəcək, inanıram,
  Və onun yanında cənnətdəki kimi gözəldir!
  Qoy böyük bir ailə böyüsün
  Qızlar sizi bütün qəlbimlə sevirəm!
  Elflər belə hazırcavab oxuyurlar. Və onlarla hər şey həqiqətən gözəl və əladır. Və qəzəbli bir atəş alovlanır. Və aqressiv sıçrayışlar və ağciyərlər.
  Qızların qırmızı məmələri isə öldürücü və dağıdıcı ultrasəslə partlayacaq.
  Və hər şeyi yaxşıca götürüb qızardacaqlar. Bunlar qızlardır.
  Və yenə oxuyacaqlar:
  - Venerada bir şəhər olacaq,
  Və çirkin kimera!
  Bundan sonra onu gözlərdən götürüb dağıdıcı və öldürücü ildırım çaxacaqlar.
  Və sonra pulsarları götürüb sinənin yaqut məmələrindən dolduracaqlar. Hansı ki, ağrılıdır.
  Bunlar həqiqətən ehtiyacınız olan qadınlardır.
  Və onların yanaqları yenidən şişəcək. Dilləri ilə çox şirin və iştahaaçan bir şey yaladıqlarını təsəvvür edirlər və sözün əsl mənasında işə düşürlər.
  Budur qadınlar.
  Və ağciyərlərinin üstündə uğuldayırlar:
  Döyüşdə ork tapacağıq, döyüşdə ork tapacağıq,
  Onunla zarafat etməyəcəyik - onu parçalayacağıq!
  Biz səni parçalayacağıq! Biz səni parçalayacağıq!
  Elf oğlanları belə oxuyurlar. Qızlar isə çılpaq barmaqları ilə dağıdıcı ölüm hədiyyələri atırlar.
  Və çox ağıllı davranırlar.
  Və haradasa orklar qızların çılpaq, yuvarlaq dabanlarına atəş açır. Və cavab olaraq, qızlar qırmızı məmələri ilə düymələri basaraq məhv və ölümün sarsıdıcı axınlarını atırlar.
  Budur, qılınclarla dəyirman idarə edən elflər ailəsindən olan bir qız. Və dərhal Putinin beş ayı başı kəsildi.
  Tutaq ki, bunlar buradakı gözəlliklərdir - sadəcə olaraq əladır. Əgər sinənin qırmızı məmələrini partlatsalar və şimşəkləri söndürsələr, orklar bunu kifayət qədər tapmayacaqlar.
  Qızlar da pulsasiya edən jade çubuqlarını yalamağı sevirlər. Qeyd etmək lazım olan bir şey - sərin.
  Yeri gəlmişkən, qızlar, orklar sizi əsir götürsələr, mütləq sinələrinin qırmızı döşlərini yandıracaqlar. Bu, artıq onların qaydasıdır. Və burada onu götürüb verə bilməzsən.
  Qız həm orqazm, həm də ağrı yaşayır.
  Gənc elflər də oxuyur və bunu çox gözəl edir və avtomatla Putinin ayılarına atəş açır;
  hardasan sevgilim
  Parlaq, parlaq işığın Qız bürcü.
  Mən nifrət dolu həyatdan yoruldum,
  Soyuqda yay istəyirəm!
  
  Dünyada sevgi əsasdır,
  Cins davam tələb edir.
  Sənə qarşı duyğular parlaqdır,
  Gəlin gözəlliklə danışaq!
  
  Parıldayan qırmızı dodaqlar,
  Burun qarlı dağ kimidir,
  Mən səninlə kiçik bir şey istəyirəm,
  Qar kimi ağ buruqlarınızı cızın!
  
  Atlaz yanaqları çəhrayı,
  Çılpaq ayaq otları əzər,
  Sizinlə olmaq ən vacib şeydir
  Saçlarımızı bir kətan yığını ilə hörəcəyik!
  
  Mənim əziz inəkimi şumlayırsan,
  Ləkələrin kənarları ağcaqayın kimi qara...
  Biz kosmosa irəliləmişik,
  Heç olmasa bütün kənddə göz yaşı tökürük!
  
  Səs-küylü oriole səsi eşidilir,
  Damla kəsiri döyür...
  Ey bülbüllərim necədir,
  Sizin mahnınızı bəyənirəm!
  
  Yay rənglərimiz parlaq,
  Qızılda payız kral qırmızısı.
  Hədiyyələrlə Santa Klaus,
  Onu soyuqda saxlaya bilmərik!
  
  Qar qız bizə nə deyəcək ?
  Gözəl bir nağıl olacaq;
  Toyuq bizə qızıl verəcək,
  Qızılgül ilə kristal vaza!
  
  Sevdiyimi canından öpürəm
  Albalı mərcanının dodaqlarında,
  Düşüncələrimiz çox safdır,
  Mən şirəli və yeni bir şey istəyirəm!
  Açıqcasına deyək, bunlar buradakı gənclərdir. Və çox vaxt dilləri ilə elflərdən Veneranın şirin sinəsini yalayırlar. Deyək ki, əladır.
  Və buradakı qızlar yüksək səviyyəlidir. Onlar oxumağa başlasalar, heç vaxt sakitləşməyəcəklər.
  Onların səsləri də zənglərin gümüşü kimi parlaq və gurdur. Və bu, sadəcə olaraq, ən yüksək sinif olacaq.
  Qızlar isə zümrüd və sapfir gözləri ilə parıldayır. Və döşün qırmızı məmə uclarından çox qalın və yanan qığılcımlar buraxırlar.
  Və çoxlu orkları yandırırlar. Və aqressiv bir keçid nümayiş etdirirlər.
  Qızların çılpaq ayaq barmaqları isə böyük bir şəkildə çox öldürücü qumbara atırlar.
  Və orkları kiçik parçalara ayırırlar.
  Yenilməz elflərin nümayiş etdirdiyi budur. Və onların döşləri çox dolu və qırmızı məmə ilədir.
  Və gənc elflər bu döşləri böyük həvəslə yalayırlar. Və sanki çubuqda dondurma var.
  Ancaq ümumiyyətlə, deyək ki, sərindir.
  Xüsusilə təkcə qızlar deyil, həm də, deyək ki, sərin müğənnilər olan gənc elflər oxuyanda;
  Kosmos geniş bir vadidir,
  Heç bir işıqsız qaranlığın yorğanı...
  Qara, mürəkkəb bataqlığı,
  Qəhrəmanı acgözlüklə uddun!
  
  Ulduzlar təbaşir toru,
  Ölüm məşəli rəqs edir.
  Döyüş yalnız ortadadır,
  Biz qalib gələcəyik, inanın!
  
  Elflər, orklar, trollar,
  Fırtınalı qasırğada fırlanırlar.
  Çox göz yaşı və ağrı
  Bu ulduz sirkdə!
  
  Biz bu döyüşdəyik,
  Ön planda...
  Hamınıza tabutdan salamlar
  Döymək şərəf məsələsidir!
  
  Müharibənin gücü böyükdür,
  Qəzəb daha da pisdir.
  Biz tutuquşu deyilik
  Və insanlar şanslıdır!
  
  Qələbə üçün qardaşlar,
  Çox çalışmaq.
  Cındır içində düşmən olsaydın,
  Və təlxək üzü ilə!
  
  Orc elf göstərəcək
  Dünyanın başlanğıcı haradadır?
  Budağı sındırmayın
  Səhər açılmazdan əvvəl!
  
  Ulduz gəmisi qurun
  Kobud olmayın
  Biz indi qəhrəmanıq
  Həm də uşaq bağçasından olan uşaqlar deyil!
  
  Beləliklə, sizi bağlayacağıq
  Sizi hesaba çağıracağıq.
  Sümük çeynəyirsən,
  Şairin şeirlərinə!
  Bu, həqiqətən, eyni zamanda həm gözəl, həm də gözəl mahnıdır. Və təbii ki, elflər çox yaxşı oxuyurlar.
  Və döyüşçülər, əlbəttə ki, çılpaq, yuvarlaq dabanları ilə daim parıldayırlar.
  Və beləcə onu alıb düşmənə tüpürəcəklər. Və bunu çox dəqiq və dəqiq edəcəklər.
  Və dərhal bir ork kütləsi tüpürməkdən yanacaq.
  Elf qızı götürdü və oxudu:
  - Dəlixana yanır,
  Şeytan sanatoriyası,
  Yer üzündə heç bir yer yoxdur
  Orklar Rəbbə sadiqdirlər!
  Beləcə aktiv və aqressiv oxuyurlar. Və gurlayırlar.
  Qızlar da dilləri ilə çox gözəl şeylər etməyi sevirlər. Və bu, onları tamamilə işə salır.
  Bəs səni də Veneranın bətnindən öldürücü bir paylama ilə döysələr? Oh, bu yüz qat daha sərin olacaq.
  Xeyr, bu qızları heç nə dayandıra bilməz.
  Gənc elflər zəifdirmi? Əlbəttə yox! Onlar da çox sərindirlər.
  Və o qədər ləzzətlə oxuyurlar;
  Boşluq bükülür və odla doldurulur,
  Kainatın enerjisi bulaq kimi buynuza büküldü.
  Axı kosmos çəkiclə toz halına salındı, gəlin onu parçalayaq,
  Planet tüklü bir qasırğa kimi parçalandı!
  
  Biz qüdrətli cəngavərlərik, biz elflərin legionuyuq,
  Bizim üçün döyüşlər, kainatda bir çağırış.
  Qoy ordu bir milyon pis orkun içinə girsin,
  Nəfəsimizi bir az dəyişdirərək onları əzək, balaca əzizlərim!
  
  Yeni melodiya, melodiya köhnəlsə də,
  Səslənir, amma sevimli Vətən haqqında düşünmə,
  Elflərin çox yaxın bir komandası var,
  Hamı bir-biri haqqında yaltaqcasına danışır!
  
  Hücuma hansı qüvvələr atıldı, trol gəlir,
  Elflərin falanksı dondu, nizələrimizi itilədik.
  Hücum oyunu başladı, orklar hesabı açdı,
  Amma cavab olaraq qlamurlar dabandan qol vurdular!
  
  Güclü ulduz gəmiləri, silah lülələri,
  Onlar yaylım atəşləri ilə kainatı saxlayacaqlar.
  Axı, döyüş gücü olan elflər qartallarla eyni hesab olunur,
  Hər kəsə xəbərdarlıq olaraq işğalçını basdırın!
  
  İllüziyanı bilmədən əsgərlər hücuma keçirlər,
  Lada ilə imanla o, düşməni devirə biləcək.
  Və sonra qırmızı qızla tək qalacağıq,
  Vətən üçün yeni bir əsgər almaq üçün!
  
  Müdriklik nədir, elf cırtdandan soruşdu.
  Bir gözələ mənimlə həyatın gözəl olduğunu necə sübut edə bilərəm?
  Və ildırım hiyləgərliklə cavab verdi - axı sən insan deyilsən,
  Şücaət haqqında bu qədər səmimi və dürüst danışmaq!
  
  Amma insan nəsli geridədir - ona cavab verdim,
  Axmaq adam üçün yalnız bir göstəriş.
  Dürüstlük yolu ilə get, gözəl çətinliklər çək,
  Və həqiqətlə, sevgilinizdən bağışlanma diləyə bilməzsiniz!
  
  Ancaq təbəssümlə cırtdan mənə verdi - uşaq hələ də ayaqyalındır,
  Siz kainatda bilmirsiniz, ancaq dürüstlük zəfər çalır!
  Ancaq yarı həqiqətlə qoşalaşmış, Şeytanla hiylə haradadır?
  Boş yerə pis güllələrin altına düşməmək üçün!
  
  Bunu başa düşdüm, müdrik cırtdan, mötədil və gözdə yalan.
  O zaman qızın ürəyini aça biləcəksən!
  Və kristal göz yaşı mavi gözlərə toxunmayacaq,
  Bizim imanımız sona qədər düşmənlərimizi toz-torpaqla məğlub etməkdir!
  Beləliklə, gənc elflər aqressiv və ahəngdar oxudular. Və çox gözəl olduğu ortaya çıxdı.
  Və qızlar çox öldürücü və dağıdıcı atəşlərini yandırmağa davam etdilər. Və qırmızı məmələri ilə joystik düymələrini basdılar. Gözəllər böyük həvəslə çıxış ediblər. Onlar gözəl oğrulardır.
  Onların etdikləri bu, olduqca məntiqli və dağıdıcıdır. Və onların döyüş təsiri ölçüyəgəlməzdir.
  Qızlar isə çılpaq barmaqları ilə məhv noxudları atırlar. Və çox enerjili hərəkət edirlər.
  Onların hərəkətləri sadəcə qətldir.
  Və döyüşçülər döşlərinin yaqut məmələrindən ultrasəs çıxarırlar. Qarğalar dalğalarda çaş-baş qalırlar. Qatil dəyənəyi kimi başlarına zərbələr endirirlər və sözün əsl mənasında huşlarını itirirlər.
  Və dimdikləri ilə Putinin ayılarının kəllələrini deşərək yıxılırlar. Və döyüşçülər son dərəcə aqressiv və soyuqqanlı davranırlar. Və onlar şokedici və sarsıdıcı təsir göstərirlər.
  Bu qızlar həqiqətən super sərindirlər. Dilləri isə həmişə iş başındadır.
  Qızların titrəyişli, yeşim çubuqları ilə qıdıqladığı cavan oğlanlar da çox böyük hisslə oxuyurlar;
  Xəyal gücüm vuruldu
  Sizin şəkliniz kometin quyruğu kimi parladı...
  İldırım kimi vurdun məni,
  Ulduzlardakı parlaq gözəlliyi ilə!
  
  Şairlər belə gözəlliyi tərifləyir,
  Ayın eyni üzü yaşa kölgə sala bilməz.
  Venera sizə xoşbəxtlik bəxş etsin
  Pis yırtıcı düşdü - oyun kimi ram edildi!
  
  Sən o qədər gözəlsən ki, bacarırsan
  Göylərin dərinliklərini fəth edin.
  Səninlə rahat, sərbəst nəfəs ala bilərəm,
  Həyat ipi barmaqlarınızın arasında ipək kimi qıvrılır!
  
  Qürurlu xasiyyətinizi başa düşməyə ümid etmirəm,
  Çünki sən Artemidanın bacısısan!
  Və hətta ağlamaqdan çənəm sıxılır,
  Xəyal həqiqətən Tartarusa uçacaqmı?
  
  Hansı şirin yuxularda görünmüsən?
  Səmavi görünüşü anlamaq mümkün deyil...
  Gəncin yastığı duzlu göz yaşlarına büründü,
  Ey bədbəxt dünya - Mən kino görmürəm!
  
  Sevginin dəstəkləyici quruluşu,
  Yüngüldür, amma qəm zənciri ilə əzilir...
  Turnalar kimi uçmaq istəyirik,
  Amma dəniz məni yeraltı dünyasının uçurumuna çəkir!
  
  Taleyi hansı qandallarla bağladı?
  Kainatı daha vacib edən nədir!
  Allah gənclərə güc versin
  Həddindən artıq cəza göndərməyin!
  
  Uca Allah buyurdu: O, imtahan verdi,
  Nə qədər dözdüyünüz deyil.
  Amma idealı təmkinli etmək lazımdır,
  Yumşaq beşikdən necə çıxmaq olar!
  
  İndi qartalla qartalsan,
  taleyi ilə hesablaşa bilər !
  Əgər şeytanla döyüşsə,
  Bu o deməkdir ki, o, lazım olanda döyüşməyə qadirdir!
  
  İndi mən səninlə üzürəm, keruv,
  Sən bakirəsən, parlaq ulduz kimi!
  Biz bütün kainatın genişliyini fəth edəcəyik,
  Mən heç vaxt səninlə ayrılmayacağam!
  Gənc elflər belə gözəl və ləzzətli oxuyurlar. Və onların səsləri çox gözəldir.
  Qızlar artıq oxumağa başlayırlarsa, bu, həqiqətən əla görünür.
  Və qırmızı məmələrdən öldürücü ildırımları buraxın. Və bu tamamilə hiperdir .
  Bunlar böyük miqyasda enerjili hərəkət edən qızlardır.
  Və çılpaq dabanları ilə dağıdıcı ölüm noxudları atırlar. Və Putinin ayılarını parçalayırlar.
  Və onlar ölümcül enerji ilə hərəkət edirlər. Və hiper sinif qızlarının təsiri baş verir .
  Və sonra qızlar qırmızı məmələri ilə yenidən böyük enerji və güc alacaqlar. Və onlar həm sehrli alovu, həm də böyük, nəhəng məhvə malik hiperplazmanı ehtiva edir .
  Bu döyüşə baxan Demiurge ilahəsi Emmanuel çox enerjili oxumağa başladı;
  İnsanı cilovlamaq üçün heç bir yol yoxdur,
  Uca Uca olmaq arzusu!
  Beləliklə, bütün Yer kainatı idarə edir,
  Və hər biri güclü, hər yerdə biliyə malikdir!
  
  Ancaq bu vəziyyətdə gücümüz var,
  Bəzən qarşısıalınmaz, fırtına kimi!
  Biz yalnız gözə deyil, alnına vururuq,
  Biz kainatı hackwork olmadan yaradırıq!
  
  Hər kəsin öz böyük almazı var
  Ağlı istidir, alov sıçrayan kimi!
  Və parlaq atəş sönməməsi üçün,
  Uşaqlar rus qadınlarımızı sevirlər!
  
  Hər kəsin öz mübarizə səbəbi var,
  Biz dünyada xoşbəxtlik üçün mübarizə aparırıq!
  Düşmən cəsarətlə darmadağın olacaq,
  Cənnət və Yer bizim gücümüz altındadır!
  
  Özünüz üçün gözəl bir dünya yaradın,
  Dondurmanın üstündə böyük xurma ağaclarının olduğu yerdə!
  Yaxşı, Şekspir sizin üçün nə fikirləşə bilər?
  Yüz kainat? Köklənmək haqqında yalan danışma!
  
  Mən sizə bir cavab verim, döyüşçülər,
  Elm ölümsüzlük verə bilər!
  Kvazar sizin üçün sadə bir sonet ifa edəcək,
  Kədər və ölümdən qaçın!
  
  Sonra hər kəs şirin tort alacaq,
  meymunla evlənmək - bir meymun!
  Neftdə natürmort çəkdim,
  Amma mən şeytanı sənin üçün yaratmayacağam!
  Emmanuelle belə oxudu. Yeri gəlmişkən, xristianlar, nə üçün Allah İblisi yaradıb-yaratmadığını düşünmürlər? Əslində, milyardlarla canlını və mələyi əzaba məhkum edən bir insan niyə yaradılır?
  Kahinlər bu mövzuda nə deyirlər?
  Hər halda inandırıcı heç nə yoxdur. İnsanlar üzərində eksperimentlər aparmaq isə insanlıqdan kənardır.
  Amma Emmanuel və Sfero Katastrofovun bu məsələdə öz fikirləri var. Və burada daha onları inandıra bilməzsən.
  Onu da qeyd etmək olar ki, orklar da insanlardır və onları öldürmək insanlıqdan kənardır.
  Baxmayaraq ki, eyni orklar əsir düşən qızların çılpaq ayaq barmaqlarını sındırmağı və onların çılpaq dabanlarını odla qızartmağı çox sevirlər.
  Lakin, gözəl elf qız, buna baxmayaraq, cəsarətlə və böyük şövqlə oxuyur;
  Əvvəl kim olduğunu unut
  Boşluğu xəyal edə bilmərik.
  Ürəklər müqəddəs ümidlə yanır,
  Qılınclar döyüş ordusuna parıldayır!
  
  Və vadi kədərli və qonaqpərvərdir,
  Pəncərədən kənarda düşmənin addımı...
  Canavar zəncirlər, ilgəklər asdı,
  Və sonra üçün kəskin kolik!
  
  Xoşbəxt deyilsən, kazak?
  Bayram hara getdi?
  Yumşaq kreslolara qalxmalısan,
  Boyunduruğu qırmaq üçün!
  
  Damask poladı cingildəyir və şeytanlar xoşbəxtdir,
  Qısa söhbət edirlər...
  Cinləri mənimsəyənlərə kömək edin,
  Rəqibləri dirəyə!
  
  Və bu palçıqlı pis havadır,
  Cəhənnəm-kuriyadan tüstü var.
  Sevgililər üçün xoşbəxtliyi necə tapmaq olar
  Boğazımı sıxan ip yox idi.
  
  Bu məqsədlə mübarizə aparırıq,
  Öpüşmə hədiyyəsini qazanmaq üçün!
  Və biz dırmaşırıq, yetim, güllələrin altına,
  Nə atadan, nə də anadan xəbərsiz!
  
  Bu bir macəra olacaq
  Yeni dünyaya od gətirmək üçün...
  Alçaldıcı işgəncəni dəf et,
  Planeti fəlakətdən xilas et!
  
  Allah başını aşağı salır,
  Və siz əlasınız!
  Şirin cənnətdə yerin olacaq,
  Çay ilə pulsuz lolipoplar!
  
  Amma mübarizəyə dözməlisən,
  Sonra sülh və sevgi sizə gələcək.
  Bağın kökləri Edendən,
  Pislərin qanı aşağı axır!
  Deyək ki, qızlar çox gözəl və gözəl oxudular. Daha doğrusu, rəfdə asılmış bir qız. Və cəllad ona qamçı ilə işgəncə verdi. Və çox qəddar və qanlı idi.
  Belə qızlara qarşı çıxmaq belədir. Onlar hər şeyi edə bilər və istənilən rəqibi parçalayacaqlar.
  Onların döyüş mövqeləri zəiflik və tərəddüd bilmir.
  Budur, məsələn, uzun dilləri ilə pulsasiya edən jade çubuqlarını emal etməyə necə başlayacaqlar. Və deyək ki, əladır!
  Qızlar da döşlərinin qırmızı məmələrini istifadə edərlərsə. Elə şeylər təşkil edəcəklər ki, kifayət qədər görünməyəcək. Döyüşçülər burada ən böyük qüvvədir.
  Və qırmızı məmə uclarından ildırım vuraraq yenidən döşlərə təslim ola bilərlər. Və belə sarsıdıcı və ağlasığmaz bir şey təşkil edin.
  Bunlar çox gözəl və bir qayda olaraq ayaqyalın qızlardır. Və hər döş əsl xəzinədir. Belə qızlar yoxdur, hətta Veneranın qoynunda bir çarxda və elektrodlarda belə qorxmayacaqsınız. Onlar bayağı qızlardır, belə deyək - dəmir və termokvark.
  Belə döyüşçülər ağciyərlərinin üstündə qışqıracaq və məcazi mənada tam hara-kiri edəcəklər.
  Həm də göbəkdən ildırım vura bilərlər.
  Və gənc elflər də heç bir problem olmadan döyüşə qoşuldular. Və onlar təsirli nəticələr göstərdilər.
  . FƏSİL Љ 26.
  Maria Kolesnikova həqiqətən kosmosdan və həbsxanadan olan bir qızdır və o getsə, onu, komandanı və elfləri dayandıra bilməzsiniz;
  Və əlbəttə ki, onlar da oxumağa başladılar;
  Ən parlaq alovlu tonqal,
  Sevgim yanır!
  Düşmən hiyləgər və hiyləgər olsa da,
  Ancaq o, qırılacaq!
  
  Hətta vəhşi, dəli bir cani,
  Bölgəni parçalayır və məhv edir!
  Baxışların yuxudur, bülbül kimi,
  Harmoniya, sülh, cənnət!
  
  Qoy ehtirasın isti istisi alovlansın,
  Alovları və buzu əridin!
  Bu topu fəth etdiyimə inanıram,
  Uğurlar oğlanı gözləyir!
  
  Uğur gənclərə gəlir
  Bu qorxu dərhal rədd edilir,
  Və təmiz səmavi xəyallarda olan qız,
  Kraliça hörmətlidir!
  
  Odur ki, sevməyi unutmayaq,
  Dünyamıza xəyanət etməyə cəsarət etmirəm!
  Və müvəffəqiyyətlə həyat bir ipdir,
  Bil ki, yaramazın sözünü kəsmə!
  
  Yerimizdə dayanacağıq Elfograd ,
  Qoy Elfamm şöhrət olsun!
  Zəfərli bir addımla Zelinqrad ,
  Elf gücü gəlir!
  
  Berlin, Paris və ya Nyu York,
  Bayrağımız hər yerdə qalibdir!
  Lider Ftalin məşəlimizi yandırdı,
  Mənfur düşmən məhv olsun!
  Gənclər şən mahnılar şəlaləsi ilə belə oxudular.
  Gözəlləri isə orkların dabanlarını yandırması belə qorxmur. Ağrı, əlbəttə, böyükdür, qızlar sadəcə gülümsəyirlər. Gözəllərin simaları isə çox gözəl və möhtəşəmdir. Və belə gözəlliklər haqqında nə deyə bilərsiniz? Onlar sadəcə gözəl və superdirlər.
  Əgər mahnı oxumağa başlasalar, o zaman yaxınlıqda bir ayı belə dayanmırdı. Bu döyüşçülər heyrətamizdir. Onlar sadəcə kobra xasiyyətinə malikdirlər. İnanılmaz və parlaq şeylər yaratmaq bacarığı.
  Və təbii ki, döşün qırmızı məmələri dağıdıcı və öldürücü ildırımlar göndərir.
  Zərbələr dəydikdə isə ümumi və dağıdıcı, dağıdıcı təsir yaranır.
  Və belə qızlar nəhəng enerji və güclə hər şeyi edə bilərlər. Və onların imkanları durmadan artır.
  Və bunu həqiqətən yaqut məmələrinin köməyi ilə edirlər.
  Və orklar çox vaxt yalın ayaqlarını qızartmağa çalışırlar. Və bu, onların həqiqətən aqressiv kredosudur. Putinin ayılarının qəddarlığı atalar sözüdür, onlara qanunlar yazılmayıb. Təəccüblü deyil ki, bütün dünya keçəl Füreri lənətləyir. Bu olduqca ədalətlidir.
  Qızlar da hazırcavab oxuyurlar;
  Rəbbin yükünü başa düşə bilmirik,
  Yeri avuç içində qızdırmaq nə deməkdir?
  Allah rəhmət eləsin - mehriban ana,
  O səninlədirsə, canavar sənə toxunmaz!
  
  Sonsuz səmada şüalar yolu var,
  Günəş çıxır, səxavətlə işıq paylayır!
  Vətən üçün boynumuzu qıracağıq,
  Wehrmacht yumşaq may ayında məğlub olur!
  
  Bəxt burulğanları, taleyin sıçrayışları,
  Bizə yapışqan qan səpdilər...
  Görürsən, övladların əziyyət çəkir,
  Bizim müqəddəs, mehriban Elfiya!
  
  Mərmi partlayır, tornadolar göndərir
  Çəmən ölümcül döyüşdə alovlanır!
  Heyət cəsarətlə döyüşmək istəyir,
  Hamımızı ayrı-ayrılıqda qırmasınlar deyə!
  
  Hər birimiz bir Elfi döyüşçüsüyük,
  Plaka və dəbilqə, dəbilqə - qumbara!
  Günəş-Şöhrətli Çar - biz sükan arxasındayıq,
  Paradları birlikdə mahnı ilə qeyd edək!
  
  Qoşunlar bəzən Elfə dəstə-dəstə hücum edir,
  Böyük qüvvələr döyüşə girir.
  Orkmaxt ürəyinə xəncər vurdu,
  Amma o, cəzasını may ayında aldı!
  
  Qırmızı səhraların ağ günəşi,
  Bu, şahmat meydanlarında döyüş kimidir.
  Hər birimiz nəhəng qəhrəmanıq,
  Allah sizi dua etməyə çağırır!
  
  Yağış damcıları havaya təravət verir,
  Onlar maye məxmər kimidirlər.
  Vətən yetimlərə sığınacaq verdi,
  Siz bələdçi olmadan mil ölçə bilərsiniz!
  
  Frym bizim olacaq, zümrüd dənizə,
  Balıqlar qızıl kimi bütün dibi sulanır.
  Təpənin arxasında pis yaşamaq olar,
  Əgər bu təpə ürəyində Elfiya ilədirsə!
  Qızlar da oxusalar, hər şey çox gözəl və sərin olacaq. Və çox dağıdıcı hərəkət edə bilərlər.
  Çılpaq, kəsikli ayaqları isə onları qorxutmur. Deyək ki, döyüşçülər gözəl və superdir.
  Qızların döşlərinin qırmızı məmələri isə möhtəşəmdir. Və yəqin ki, onları daha sərin tapa bilməyəcəksiniz. Nağılda deyiləsi, qələmlə təsvir edilə bilməyən şeyləri edə bilirlər. Onlarda mütləq dahi var.
  Bunlar həqiqətən super sinif qızlardır.
  Gənclər də zəif deyil, çox sərtdirlər. Və çox gözəl oxuyurlar. Və oğlanların mahnıları sadəcə gözəl səslənir.
  Od dilləri yuxarı qalxdı,
  Oğlan vaxtı xəyal etdiyin şey bu deyilmi?
  Allahdan bir hədiyyə aldıq,
  Çünki Mars bizim üçün idealdır!
  
  Səmavi Kraliça bizə kömək edəcək,
  Və qədim, müqəddəs hüquqlar.
  Müqəddəs simalar ikona almağa razı olacaq,
  Qızıl günbəzləriniz Elfqua !
  
  Bəli, indi zaman başqadır,
  Amma inanın ki, Vətən rüsvayçılığa dözməyəcək!
  Elf anamızın şöhrəti üçün,
  Orkizm haqqında hökm verəcəyik!
  
  Əzələli qollarınla,
  Qəzəb içində orkların belini qırın!
  Axı, əziz yoldaş Ftalin bizimlədir ,
  Bu o deməkdir ki, Orx ancaq nahara gedəcək!
  
  Milislər bir yumruq halına gəldi ,
  Biz sulu qardan qorxmuruq!
  Düşməni pis bir süqut gözləyir,
  Biz isə düşməni süngü ilə deşəcəyik!
  
  Damarlarımızdakı qan şiddətlə qaynadı,
  Əsgər üçün bundan pis söz yoxdur - əsirlik!
  Rus şiddətlə, məharətlə döyüşür,
  Ürək çəkic kimi damarların deltasında döyünür!
  
  Putinin əclaflarının şikayətlərini xatırlayın,
  Vətən döyüşçüsü, nəhəng nəhəng!
  Rus Nemesisinin qisası məğlub olacaq,
  Fürer qəzəbləndi, dəli tiran!
  
  Pis alışlar yolunuza gələcək,
  Şimşək çaxması göyləri qəzəbləndirir!
  Qaliblər bütün əzabları sildilər,
  İnanılmaz möcüzələr palitrası yaradın!
  
  Vətən ruhu əsirlikdən qoparıldı,
  Qanlı bir sərhədin xətlərini çəkəcək!
  Kədər üçün yalnız bağışlanma tələb edirik,
  Komandamız ən güclü monolitdir!
  
  Rəbb qaşqabağını çəkib bəyan edəcək,
  Siz mənim uşaqlarımsınız, sizə yubka lazım deyil!
  Özün cənnətdə bir şəhər qur,
  Lənətə gəlmiş ehtiyac yox olacaq!
  Elf ordusundan olan qızlar düşmənlə inadkar və şiddətli müharibə aparmağa davam etdilər. Və Putinin ayılarını əzməyə davam etdilər. Döyüşçülər böyük qəzəblə vuruşurdular.
  Və çılpaq barmaqları ilə böyük, ölümcül güclə ölüm hədiyyələri atdılar. Hansı ki, dağıntı və ölümün ən yüksək səviyyəsini göstərirdi.
  Döyüşçülər hər cür şeylər etdilər. Onlar da, deyək ki, son dərəcə cəsur və mübarizdirlər. Gözəllərin aqressivliyi siyahıdan kənardadır.
  Və çılpaq barmaqları ilə zəhərli ölüm və məhv iynələri atmağa başladılar. Ancaq döşün qırmızı məmələri tətbiq edildikdə bəzən ən gözlənilməz effekt verir.
  Qızlar götürsələr, həqiqətən bir araya gələcəklər. Gözəl qızlar çılpaq dabanları ilə hücum təyyarələrinin pedallarını alıb basacaqlar.
  Və nə onlar yalnız qalxmaq deyil.
  Və onlarla hər şey nəfəs almaq və sakitləşdirmək asandır. Onlar sadəcə heyrətamiz və möhtəşəmdirlər.
  Qızlar onu götürüb oxudular:
  tarakan, tarakan, tarakan ,
  İncə ayaqlı balaca booger , balaca böcək!
  Və yenə üzlərini gülə-gülə güləcəklər. Bu qızlar burada - ən böyük sinif, deyək.
  Bir qızın ayaq barmaqları çarxda qırıldıqda qorxulu deyil. Onlar bu sözdən belə üzülməyəcəklər. Deyək ki, qızlar çox parlaqdır. Onlar vulkanın tam, şiddətli enerjisinə malikdirlər.
  Və alov və alov püskürməsi. Ən yüksək səviyyəli döyüşçülər.
  Və onu götürüb nərildəyə bilərlər.
  Sonra çılpaq dabanları ilə bomba atacaq və Putinin çoxlu ayılarını parçalayacaqlar. Və bu əladır.
  Qızlar böyük qəzəblə hərəkət edirlər. Və beləliklə onlardan biri dəyirman qəbulu keçirir və orkların başlarını kəsir. Düşürlər və skittle kimi yuvarlanırlar.
  Elf qızları çılpaq ayaq barmaqlarını götürüb ağızlarına qoydular. Və necə götürüb üfürəcəklər.
  Eşitmə fiti eşidildi. Qarğalar partlayış dalğasına tuş gəlib və dərhal huşlarını itiriblər.
  Və minlərlə qarğa Putinin ayılarının kəllələrini deşərək yerə yıxıldı.
  Və döyüşçülər sadəcə əla oldular.
  Və necə qışqırıb qışqırırlar.
  Və gənc elflər böyük hisslə oxuyurlar;
  Sikkədən daha doğru bir şey yoxdur
  O, həqiqətən yalan olmadan parlayır!
  Əslində dublun dünyanın hökmdarıdır,
  Onun dayağı güclü qılınc və qalxandır!
  
  Bütpərəst tanrılar orada gizlənir,
  Günəş kimi, parlaq qızıl üz...
  Baxmayaraq ki, hələ də parazit quldurlar var.
  Kim canlarını alver etməyə başladı!
  
  Sikkə büt və baş mələkdir,
  O, hamının xilaskarıdır, məhv edəndir.
  Qızılsız, muzdlu damask yıxılır,
  Pul olmadan uğur döyüşdə gəlməyəcək!
  
  Amma ürəyin adamı nə istəyirsən,
  Sizin üçün ölümsüzlük almaq üçün ovlamaq ...
  Xoşbəxtliyin qapısını acgözlüklə açmaq,
  Əsrlərin ömrünün ipini toxumaq üçün!
  
  Ancaq bir dublun bunu da ala bilərmi?
  Qızıl dairə xəyal edə bilərmi?
  Dəyirmanlı qoca salamla gəlməsin,
  Və meyitxanada alnına möhür vurmadı!
  
  Bir sikkə üçün çox xoşbəxtliyə ehtiyacın olsa da,
  Ki, bacardığımız qədər günaha düçar olaq!
  Ancaq insanın ehtiras üzərində gücü yoxdur,
  Qızlar xoruza darı kimidir!
  
  O, qarnına çox şey almaq istəyir,
  Qırqovul və ananas yığın.
  Ölənə qədər yeyə bilməsən də,
  Siz pulla son dərəcə sərin olsanız belə!
  
  Və tabut hətta çox bahadır,
  Çünki orada padşahlar üçün yer var!
  Axı mələk formada sıfır çəkəcək,
  Alnına zərbə, beyninə dəyənək!
  Bunlar sadəcə super olan qızlardır. Və oğlanlar əladır. Və hər iki cinsin elfləri sadəcə olaraq hiperdir . Onlar həqiqətən demək olar ki, hər şeyi edə bilərlər. Xüsusilə də qırmızı döş məmələrini döyüşə gətirəndə.
  Bunlar sadəcə super olan qızlardır. Və onu götürüb çılpaq barmaqları ilə məhvedici hədiyyələr atacaqlar. Və antimaddə hissəcikləri orklara doğru uçacaq. Və Putinin ayılarını öldürürlər. Qızların etdikləri sadəcə super və hiperdir .
  Heç kimin edə bilməyəcəyi işləri görürlər. İndi dağılışsalar, heç kim dayanmayacaq.
  Və döyüşçülər, deməliyəm ki, çox soyuqqanlı və ayaqyalın və ümumiyyətlə superdirlər.
  Və onların döş məmələri xaşxaş kimi qırmızıdır. Heyrətamiz qadınlar - sadəcə olaraq super.
  Və yaqut rəngli məmə uclarından öldürücü pulsarları atıb Putinin ayılarını güllələyirlər.
  Bu, həqiqətən əladır.
  Və burada elf gəncləri böyük həvəslə və sevinclə oxuyurlar;
  Bu zaman Rəbbin şeypuru çalınır
  O, bizi cəsur bir hücuma aparacaq!
  Yeraltı dünya uçurumda məhv olacaq,
  Bilin ki, bərk buz əriyəcək!
  
  Vətən uğrunda döyüşüb
  Onlar xoruz kimi döyüşürdülər!
  Orkmacht may ayında isladılmış,
  Hər şeydən qaça bilərik!
  
  Dəli əsarətdə nalə çəkən,
  Zənciri qır, döyüşçü, tez!
  Sən müqəddəs səltənətdə olacaqsan,
  Qan andı ilə!
  
  Axı biz belə əsgərik,
  Dünyada daha sərin bir şey tapa bilməzsən!
  Burada qumbaralar atılır,
  Zorla ki, onları qapalı saxlamırlar!
  
  Tiger tankının ağzı qırıldı,
  Və əsgərlər Panteranın quyruğunu yandırdılar!
  Mərmi atəşi o qədər qızışdırdı ki,
  Biz hətta ölümün boşa getməsinə icazə verdik!
  
  Axı Vətən çöldəki çiçəkdir,
  O, Elfiyanın gözəlliyinə malikdir, hamıdan daha müdrikdir!
  Uşaqlar fırtınalı xoşbəxtliklə gülürlər,
  Bülbül ucadan titrəməyə başladı!
  
  Dünyamızda gənclik nəcibdir,
  Hətta saçları ağarıb...
  Qoy xoşbəxt, azad olsun,
  Nurlu ölkəmiz!
  
  İçində buz dağları, şəlalə axınları var -
  Səhraların qızılı, çayların zümrüdü.
  Vətən uğrunda çox vuruşmalıyıq,
  Piçlər Cəhənnəmə getsinlər!
  
  Vətəndən şirin heç nə yoxdur,
  Qardaşların yaşaması çətin olsa belə!
  Svaroqun baxışları daha da qorxulu oldu,
  Ovçu özünü oyun kimi hiss edir!
  
  Xəyanətkar Putinə son qoyacağıq,
  Və orkların zibillərini hurdaya göndərəcəyik!
  Axı, bizim üçün, inanın, əsas şüar -
  Beləliklə, Sodom Elfə gəlməsin!
  Döyüşkən və aqressiv gənclər çox gözəl oxuyurdular. Çox yüksək səviyyə nümayiş etdirdilər.
  Və Putinin ayılarını çox dəqiqliklə vuraraq öldürdülər. Bunlar həqiqətən, deyək ki, döyüşçülərdir. Buradakı qızlar da çox gözəldir.
  Onların döş məmələri çox qırmızı və gözəldir.
  Gənc elflər bu məmələri yalamağı həqiqətən sevirlər və bu, çox sərin və sərindir.
  Qızlar isə çox seksualdırlar. Və onların ayaqları zərif, çox hamar və cazibədar ayaq barmaqları ilə. Bununla onlar öldürücü məhv hədiyyələri atırlar. Hansı ki, son dərəcə sərin və sərindir.
  Beləliklə, qızlar işə başlasalar, hər şey son dərəcə sərin olacaq.
  İndi də gözəllərin al-qırmızı məmələrindən öldürücü ildırımlar uçur. Və onlar orkları döyürlər.
  Bunlar, deyək ki, aqressiv və unikal qızlardır. Belə deyək, nağılda demək, hətta qələmlə təsvir etmək mümkün olmayan işlər görürlər. Bunlar əsl döyüşçülərdir.
  Bir də çılpaq dabanları var, özləri ilə belə gözəl bir öldürücü şey atırlar. Və Putinin ayılarını parçalayırlar.
  Bu qızlar çox gözəldir və ümumiyyətlə, birdən deyə bilərsiniz ki, onlar superdirlər və orkları bir qadına asacaqlar.
  Və aşiq elf cütləri ləzzətlə oxuyurlar;
  Oh, bu dünya çox kədərlidir,
  Sadəcə göz yaşları dənizi - bir okean...
  Ruhun günorta astral yolu haradadır,
  Ölülər Edenə çatmağı xəyal edirdilər!
  
  Dondurulmuş qabıqların ürəklərinin buzunu ehtiva edir,
  Və paxıl ehtirasların yanan hərarəti.
  Necə də cavandır,
  Kədərli bülbül yasda oynayır!
  
  Odun bitinin seliyi kimi, rutin ruhu,
  Və qəbrin dərdlərdən çürüməsi.
  Ancaq bir olsaq, edə bilərik
  Xalqı bataqlıqdan çıxarın!
  
  Kainatın alçaqlığını dağıt,
  Lənətləri silmək qorxunc əlamətdir..
  Biz əzab cilovunu çəkə bilmərik,
  İblis torpağa çevrilsin!
  
  Planet zəncirlərini tez atacaq,
  Bununla belə, o, orbitdən çıxmayacaq.
  Bir-birinizə dürüst davranın
  O zaman xalq ayağa qalxsın!
  
  Qorxmadan ayağa qalxa bilərsən,
  Başqalarını zorlamayın...
  Piç piylə üzməsin deyə,
  Anamız qocalmasın deyə!
  
  Bunun üçün bir az içəcəyik,
  Arıların balından da şirin olan şərablar!
  Qoy dərdlər uydurmada olsun,
  Amma haqq-hesab saatı gəlmədi!
  
  Sonra cənnət tikəcəyik,
  Bütün uşaqlar əbədi zövq alacaqlar.
  Bir ox kimi səma uçuşuna uçuruq,
  Parlaq bir xəyal gerçəkləşdi!
  Buradakı qızlar heyrətamiz oldu - sadəcə super. Və onlar lazımsız ön mühakimə olmadan belə böyük və parlaq bir şeyi götürüb xüsusi ehtirasla götürüb yalaya bilərlər.
  Beləliklə, döyüşçülər çılpaq barmaqları ilə məhv noxudları atırlar.
  Və onlar öldürücü qüvvə ilə məhv hədiyyələri atırlar. Heyrətamiz gözəlliklər.
  Qız isə sinəsini qırmızı məmə uclarından götürüb pulsarla vurdu. Və ork əsgərlərini odla yandırdı. Və bütün bunlar son dərəcə döyüşkən və dağıdıcı oldu.
  İndi də elf qızları hələ də sizi Veneranın bətnindən götürüb maqoplazma dalğası ilə döyəcəklər. Və onlar heyrətamiz uçuşlarını nümayiş etdirəcəklər.
  Bunlar həqiqətən super gözəlliklərdir, deyək.
  Bunlar qızlardır və onların təsir dairəsi son dərəcə dikdir.
  Və sözün əsl mənasında hər şeyi edə bilərlər.
  Və sonra beş elf dərhal dəyirman qılıncları ilə bir texnika yerinə yetirdi. Və onlara uçan dəli orkların başlarını kəsdilər.
  hiper sinif qızlarıdır .
  Döyüşlərdə ölməz şöhrət bilirik,
  Elf ordularının döyüşləri əsrlər boyu bir şöhrətdir!
  Çoxlarının böyüklüyü, sayın nəsillər,
  Bizə şanlı döyüşçülərə ölümsüzlük bəxş et!
  
  Qorxunu bilmədən cəsarətlə döyüş,
  Qılınc bizə böyük nailiyyətlərdə kömək olsun.
  Cəsur vətəndaşların böyüklüyünün şöhrəti üçün,
  Şiddətli döyüşlərdə qeyrət göstərək!
  
  Axı biz şanlı bir gücün dünyasının qəhrəmanlarıyıq;
  Düşməni məğlub et - başqa heç nə vacib deyil!
  Şöhrət qürurunun böyüklüyünü alaq,
  Bu məqsədlə şokedici bir misra yaradacağam!
  
  Şübhəsiz dənizdə üzürük,
  Pirat və fırtına, qasırğa heç bir maneə deyil!
  Ftalin və Elfin qardaşları döyüşə girəcəklər ,
  Onun arxasında şəlalənin təzyiqi kimi qan tökəcəyik!
  
  Xatirə igid insanların qəlbində qalacaq,
  Düşmən məğlub oldu - bütün mükafat budur!
  Hakimiyyətdə çoxlu babat adamlar olsun
  Yenə də ağıl məqsədinə doğru getməliyik!
  
  Gözəllik, sizə ehtirasla sevgi bəxş edəcək
  Sabah isə cəllad iskele gözləyir!
  Ancaq ömrünü boş yerə sərf etməyəcəksən,
  Cənnətdə bir mövqe qazanmağı bacarın!
  
  Dünya mübarizədir, hər gənc bilir
  Həyatınızı bir filibuster ilə bağlamaq təhlükəlidir,
  Fortune şıltaqlıqla zar atır,
  Amma inanıram ki, sonda əla olacaq!
  
  Xoşbəxtliyimizi tapa bilərik, uşaqlar,
  Həm sərvət, həm də həyat sevincini əldə edin!
  İnanın orkşistlər qisas alacaqlar,
  Bizə inanın ki, yaramaz kommunizmdə yaşayaq!
  hiper kimi möhtəşəm və bənzərsiz qızlar belə oxudular .
  Deyək ki, onlar son dərəcə sərin bir şey etməyə qadirdirlər.
  Qızların çılpaq ayaqlarına alov qurğusu vurulsa da, çılpaq dabanlarını yandırsalar belə, gözəllər tam həyəcan və güc aqressiyasındadırlar. Bu gözəl döyüşçülər haqqında qeyd etmək lazımdır.
  Onlar pulemyotlardan atəş açır və mövqeləri sanki cəsədlərlə zibilləyən, irəliləməyə çalışan orkları biçirlər.
  Bu, həqiqətən də qan gölünədir. Və dünyada nə qədər qətllər baş verir.
  Qızlar isə Putinin ayılarını əzməyə davam edirlər. Bunlar sadəcə super olmuş qızlardır.
  Və necə götürəcəklər və nərildəyəcəklər. Və onlara elə gəlir ki, onların qarşılıqlı orgazm kaskadları var.
  Bu qızlar həqiqətən hər şeyi edə bilərlər. Və deyək ki, onlar aqressiv və unikaldırlar.
  Və qızlar yenidən oxuyurlar;
  Dənizlərin, okeanların böyük genişlikləri -
  Biz onları üçrəngli bayraq altında şumladıq!
  Əsgərlər uca dağları fəth etdilər,
  Qartallar qələbə çaldı!
  
  Elf döyüşçüləri planet tərəfindən tanındı,
  Düşmənləri qılınc və süngü ilə vurduq!
  Biz dünyanın yarısından orkizm boyunduruğunu ata bildik,
  Orklində yürüşümüzü qələbə ilə başa vurduq!
  
  Orklar donqarlı tanklarla gəldi,
  Onlar işıq sahələrinin bütün elflərini məhv etməklə hədələyirlər!
  Ancaq lənətə gəlmiş qəribələri şiddətlə döyürlər,
  Uşaqlarımız boyunduruqsuz xoşbəxt yaşaya bilsinlər!
  
  Biz dünyada hamıdan uca olan Vətən övladlarıyıq,
  Biz çılpaq ayaqlarımızla calico yoğuraraq doğulmuşuq!
  Uca Allah döyüşdə bizə şəfaət etdi,
  Və Allah Mayı sevinclə çiçək açdı!
  
  Mübarizin payı yoxdur, daha uca ürək yoxdur,
  Bir yuxu və yenidən doğulan nə verir!
  Əbədiliyə şanlı qapını aç,
  Amma pusquda oturursansa, sakit ol !
  
  Canavar və qoyun var, amma siz kainatın çobanlarısınız,
  Sifarişi nəsillərə çatdırmaq isə sizin payınızdır!
  Yaradılışın sonuna qədər fəaliyyətini davam etdirmək,
  Sevginin ürəyindəki əbədi od sönməsin deyə!
  
  Kim bilir, düşmən gülləsi əsgəri harada dayandırar,
  Ancaq yenə də döyüşdə ölüm çürük xəstəliklərdən yaxşıdır!
  Və əgər ölsə, dostunuz düşməni əzəcək,
  O, buna dözməyəcək, çünki ayaqyalın qızlar əsirlikdədir!
  
  Ey elf işıq payı, müharibə və müharibədən sonra atəş,
  Kim dincəlmək istəyir, bunlara yer yoxdur, cənnətdə bil!
  Burada cəhənnəm ork şeytanla müqavilə bağladı,
  Təhdid etmək: Atomu yıxacağam və dolu yağdıracağam!
  
  Ancaq raketlərə qarşı müdafiə də olacaq,
  Və nüvə bombası Elfskvanı vurmayacaq ...
  Tanklarda parazit ala bilərik,
  Düşmüşlər haqqında darıxdırıcı mahnılar məni depressiyaya salır!
  
  Bir qəpiyə satmaq elf payı deyil,
  Axı bizim hər birimiz böyük döyüşçüyük!
  İnanmayın ki, Allah bizi artıq rola qoyub.
  Əslində, ulamanın nə qədər sərin olduğuna siz qərar verin!
  
  Uğursuzluqlar oldu, məğlubiyyətlər oldu,
  Dovşanların dəhşətli canavarlardan geri çəkildiyi kimi oldu!
  Ancaq müharibə başlasa, biz yenə orada olacağıq,
  Canavarların qəddar ordusunu cəhənnəm ritmində darmadağın edin!
  
  İnanın, biz müharibə naminə oynamırıq,
  Gözəl dost olmaqdan başqa çağırışımız yoxdur!
  Biz qardaş xalqıq, Habillə Qabil yox,
  Bizim üçün quş nəğmədir, yağlı oyun deyil!
  . FƏSİL Љ 27.
  Deyək ki, qızlar sadəcə superdir. Və bütün bu lənətlənmiş Putin ayılarını sözün əsl mənasında torpağa basdıracaqlar.
  Döyüşçülər çılpaq barmaqları ilə çox dağıdıcı məhv hədiyyələri atırlar.
  Və orkları parça-parça edirlər. Bunlar həqiqətən çox aqressiv və seksual qızlardır.
  Onlar elə şeylər etməyə qadirdirlər ki, etdikləri həqiqətən nağıldır.
  Heyrətamiz gözəlliklər. Onlar sadəcə fantastik və super şeylər edə bilərlər.
  Döyüşçülər onu al-qırmızı məmələrindən böyük qüvvə və məhvlə götürərdilər.
  Bu qızlar gözəl və sərin, sadəcə superdir. Və onlar unikal kosmik gücə malikdirlər.
  Qızlar isə istədikləri kimi qəbul edəcəklər və böyük və aqressiv fenomenlər olan orkları bütün gücü ilə vuracaqlar.
  Və döşün qırmızı məmələrindən ildırım.
  Və çılpaq dabanları ilə öldürücü və bənzərsiz bir qüvvə ilə ölüm və ölüm noxudları atırlar.
  Bu qızlar sadəcə sinifdir, bu da onların super və hiper səviyyələrini göstərir .
  Və əgər elflər oxumağa başlasa, onda hər şey son dərəcə dağıdıcı və sərin bir şəkildə baş verir.
  Hətta sehrə oxlu iti qılınc lazımdır,
  Taleyin hökmünə qarşı daha çox qan tökün!
  Elmə tutun - o zaman dünya sizin olacaq,
  Və Yer üzündəki bütün irq diz çökəcək!
  
  Sehrbazlar iksir dəmləyir və qazanları təmizləyir,
  Sehrbazlar pulsar zərbələri hazırlayır...
  Amma biz elflərik, ona görə də Svaroqun oğullarını tanıyın,
  Qızlarımız kubok paltarlarını sınayacaqlar!
  
  Düşmən sizə kömək etməyəcək, bu istək,
  Gücümüzü nəzarətdə saxlaya bilməyəcəksiniz...
  Elf xalqımız bir monolit kimi birləşdi,
  Biz bütün çılğın ordu ilə döyüşə biləcəyik!
  
  Çingiz xan Vətənə qarşı qılınc qaldırdı,
  O, alayları Kiyevə sıxmağa çalışdı.
  xəzinə ilə kəsməyi bacardılar ,
  Bütün nəcib qənimətlər tabutlarını qaytardı!
  
  Xan Batu - Moskvanı döyüşmədən almaq istədi,
  Lakin elflərin qılıncının zərbəsi qəzəbli şövqü aşağı saldı...
  Hələ də başa düşmədiyim budur, qardaşlar,
  Bizim arxamız nə qədər xaindir!
  
  Polşa kralı xain kampaniyaya başladı,
  Boyarlar tez onun üçün qapıları açdılar!
  Ancaq Pozharskinin tezliklə gələcəyini bilmirdilər,
  Onları millər və millərlə təqib edəcək!
  
  Xeyr, sərin Bonapart yanlış ulduzun altındadır,
  Sən böyük bir imperator doğulmusan!
  Moskvanı idarə etmək şansım olsa da,
  Ancaq ambisiyanız tez bir zamanda yox oldu!
  
  Putin həm də elflərdən qullar etmək istəyirdi,
  Ancaq onu pişik balığı məhv etdi!
  Axı bu mühafizəçi qırmızı qartallarımızı tanımırdı,
  Xəstə uşağı bağladıq!
  
  İndi səmavi səma bizi kosmosda gözləyir,
  Marsda gəzinti!
  Vətənə qarşı olanları - Sodom dəhşəti gözləyir,
  Onun burnunu mumla sürtəcəyik!
  Qızlar belə oxudular - bu, sadəcə olaraq yüksək səviyyəli akrobatika idi. Hər şey çox gözəl və aqressiv çıxdı. Və böyük bir qüvvə ilə vurdu.
  İndi isə hər şey inanılmaz dərəcədə kosmik və unikal olub.
  Elf qızları böyük qəzəb və əhatə ilə döyüşdülər. Onlar başları döyən və pendir başları kimi yuvarlanan dəyirman üsullarını yerinə yetirdilər.
  Qadın döyüşçülər çox sərt və öldürülən orklardır.
  İndi isə qızlar döşün qırmızı məmə uclarından onu yenidən götürəcək və Putinin ayılarına pulsarların ölümcül ittihamlarını atacaqlar. Bu, ölümcül və bənzərsiz bir şəkildə baş verir.
  Və qeyd etmək lazımdır ki, qızlar hər hansı bir orc-u kvantlara ayıra bilirlər.
  Göbəklərdən də ildırım çaxır və Putinin ayılarını yandırıb külə çevirir.
  Hansı ki, onlar böyük həvəslə edirlər. Bunlar buradakı gözəl və bənzərsiz qızlardır. Və onların ayaqları çox gözəldir və həddindən artıq lütfü ilə seçilir.
  Və düşmənin üstünə məhv noxudları atırlar.
  Gözəlliklər böyük məhvə və ölümə səbəb olur.
  Və eyni zamanda o qədər gözəl və bənzərsiz oxuyurlar;
  Yaradılış tanrılarının incisi,
  Kainatın ən şirin ölkəsidir!
  Elflərə heyrətlə baxıram,
  İnsanlar arasında mirvari kimidirlər!
  
  Sənə üz tuturam Vətən,
  Qeyri-adi sevgi ilə çap edilmişdir!
  Və göz yaşları ilə tövbə etdiyim bircə şey var,
  Xəyalımla əlaqələndirə bilmədiyim şey!
  
  Döyüşlərdə anları sayıram,
  Qaynar döyüş qaynar,
  Vətənindən bağışlanma dilə,
  Və qalxanını sağa qaldır!
  
  Geniş işıqlı məkanlar,
  Əzizim Elfia!
  Meşələr, tarlalar, dərələr, dağlar,
  Marallar suvarma çuxuruna gedirlər!
  
  Qan töküldü, dumanda parıldadı,
  Odları cəhənnəm tüstüsü boğdu,
  Yarada qurdlar coşsa da,
  Amma himni bizə korifeylər xoru oxuyur!
  
  Səmavi okeanda üzürük,
  Baxmayaraq ki, yol ölçülə bilməz!
  Amma biz ölməz izzətdə olacağıq,
  Şərab bizə belə şerbetçiotu verir!
  
  Döyüşçünü qorxudan oyatma,
  Rəbb Vətənə ilham verdi!
  Ölkəni zülmətdən çıxaracağıq,
  Onun çox günəş gücü var!
  
  Əlvida vaxtı gələcək,
  Müharibə qələbə ilə bitəcək!
  Yalnız xatirələrlə yaşamayın
  Qara olsa da gecə keçir!
  
  Sonra arzuların gerçəkləşəcək,
  Və ölkə bağ kimi çiçəkləndi!
  Sən qız, qamətli bir cəfəngə çevriləcəksən,
  Və qoşun qışqıraraq qaçacaq!
  
  Dostlar da öldü - kədərlidir,
  Ancaq görünür, Rəbb belə qərar verdi!
  İnanın ölüm ölümcül deyil
  Cism ölümlü olsa da, ruh ölməzdir!
  
  İnana bilməsəm də,
  Kədər, iy verənlərin hamısını xatırla!
  Sonra içinizdəki heyvanı ram edin,
  Acı sıfırları silin!
  
  Orijinal tozuna qayıtdı,
  Əslində yaşamayanlar!
  Ailə təbiətcə maliyyəçi olsa da,
  Və güclü damarlardan suyu çəkir!
  
  Gəlin Vətənin zəfərinə nail olaq,
  Səmavi işıqlar yanır!
  Kommunizm inamı yüksələcək,
  Və kədəri və ağrını basdırın!
  Qızlar vəhşi qəzəblə döyüşməyə davam etdilər. Onlardan biri, qırmızı saçlı bir elf, qılıncları ilə qoşa bıçaqlı ölümcül dəyirmanı götürdü və idarə etdi. Və orkların başlarını kəsdi.
  Başqa bir qız bumeranq xəncəri götürüb çılpaq ayaq barmaqları ilə atıb. O, uçaraq Putinin ayılarının başını kəsib. Döyüşçülər bunu çox inamlı və soyuqqanlılıqla etdilər.
  Bundan sonra qızlar onu götürüb oxumağa başladılar;
  Biz quldur qızlarıq
  Və biz döyüşməyi sevirik...
  Tezliklə qayçı alacağıq,
  Orklar üçün biz kürəkdənik!
  Çox gözəldirlər və çox gözəl oxuyurlar. Və onların mahnıları çox ruhlu və gözəldir. Onlar dolğun və ləzzətli səslər yayırlar;
  Qəpik ork bütün dünyanı dolaşdı,
  Cəhənnəm ehtirasları şəbəkəsi!
  Vampir camaatın suyu içir,
  Doymaz canavar ağzı!
  
  Zahirən mələk kimi görünür
  Zümrüd qanlı yanır!
  Və ildırım ləzzəti ilə ildırım kirpikləri,
  O, bizə döyüşçülərimizə şöhrət bəxş edəcək!
  
  Bu əskinas xışıltısında,
  Vəhşi heyvanın nəriltisi eşidilir!
  Svaroqun üzü tutqun olsa da,
  Gücü saymadan ona inanın!
  
  Hamını parçalayacağıq
  Tankın altında qalmağı kim riskə atardı!
  Gözləyin, uğura inanın,
  Məsələdə çox murdar olmamağınızdan əmin olun!
  
  Ən hündür qartal Elfi,
  Qanadlarını qorxuducu şəkildə inkişaf etdirir!
  Böyüklük qazandı
  May ayında orkları toz halına gətirmək!
  
  Çalxıcıların qorxudan döydüyü,
  Onlar başa düşdülər ki, Elfiyanın gücü,
  Pul kisəsi nə edəcək
  Bəli, heç soruşmadınız!
  
  Bizim də pulemyotumuz var,
  Narlar isə hamısını qoparır!
  Budur hücuma tələsən bir əsgər,
  Maska üzümdən uçdu!
  
  Başını balyozla vur,
  Beyniniz qıvrılsın!
  Sonra cənnətə qovuşacaqsan,
  Gəncliyimiz əbədi olacaq!
  Düzünü desəm, səviyyələrinə görə super döyüşçü olan qızlar belə oxudular.
  Ümumiyyətlə döyüşçü qızlar həmişəkindən daha gözəl və sərindirlər. Onu götürüb sinənizin qırmızı məmə ucundan öldürücü və bənzərsiz axıntı ilə yenidən kəsəcəklər. Buradakı qızlar çox heyrətamizdirlər və həqiqətən də kosmik səviyyəli heyrətləndirici gücə malikdirlər.
  Onlarda həqiqətən atəş və döşün yaqut məmələrindən odlu zolaqlar var. Bunlar elflərin məşğul olmaqdan çox məmnun olduğu qızlardır.
  Onlar məmnuniyyətlə Veneranın bətnini dilləri ilə yalayacaq və onlara görkəmli bir keçid göstərəcəklər.
  Və çox çəhrayı olan çılpaq dabanlar, məhv və ölümün yuvarlaq toplarını atacaq.
  Və bir çox ork məhv edilir və öldürülür. Bunlar həqiqətən super sinif qızlardır.
  Və əgər onlar artıq qəbul etsələr, həqiqətən də ağciyərlərinin üstündə mahnı oxumağa başlayacaqlar;
  Fuhrer keçəl, çox pisdir,
  Bütün dünyanı fəth etmək istəyir...
  Ancaq gücümüz, qızların gücü,
  Onlar pis orkları məğlub edə biləcəklər!
  Eyni zamanda, gənc elflər oxuyaraq orklara pulemyotlardan atəş açdılar və çox dəqiq;
  Tarlada gəzdim - çobanyastığı çiçəklənirdi,
  Ağaclar və dağlar cənnət günbəzi kimidir!
  Tükdən bir xəyal quraq,
  Beləliklə, dərhal ölən hər kəs dirildilsin!
  
  Qoy kilsələrin günbəzləri qızıl kimi olsun,
  Və budaqlardakı yarpaqlar gözəl zümrüddür!
  Xalqlar Qartal Tanrının gücünü tanıdılar,
  Qoy bütün düşmənlər döyüşdən ölsün!
  
  Biz hamıya nur saçan Vətən xalqıyıq,
  Ay kimi üzü olan gözəl qızlar!
  Döyüşçünün uğurlarına hesab açaq,
  Ən azı məkrli olan küt bucaqdan vurur!
  
  Orkmbulu aldıq , Orkizhi fəth etdik ,
  Orklinlərdən çıxdılar və Fenyanın ətrafında gəzdilər.
  Yeri tapdalayanlar yalnız bir şiş aldılar,
  Biz xoşbəxt, müqəddəs Elfiyanın övladlarıyıq!
  
  Biz prospektlər, yollar, körpülər tikəcəyik,
  Marsda kəndlər, Venerada şəhərlər var.
  Axı bizim arzularımız, inanın, sadədir.
  Ancaq pis müharibə onları məhv edə bilər!
  
  Sülh üçün, Vətən üçün komandamız,
  Gəlin Fortune gülüşünə nail olaq,
  Elf xalqımız səylə birləşir,
  Və ixtilaf davamlı itkilər yaradır!
  
  Avropa azaddır, elflər orada danışır,
  İnsanlar mahnı oxuyur, axır axır.
  Svaroqun nailiyyətlərini xilas edə bilərik,
  Masa üçün çoxlu tüklü rulon bişirin!
  Cavanlar oxumağı belə bilirdilər. Həm də çox aqressiv bir hücumla mübarizə apara bilərsiniz. Və bu orkları öldürücü sıçrayışlarla məğlub etdilər. Döşün qırmızı məmə uclarından yenə ölüm ildırımı onları vurdu.
  Bu, həqiqətən çox gözəl idi. Döyüşçülərin isə parıldayan, mirvari dişləri var. Döyüşçülər, deyək ki, ləzzətli və gözəldirlər.
  Və çılpaq barmaqları ilə məhv noxudları atırlar. Budur gözəl olanlar, tutaq ki, oğurladılar.
  Onların çox unikal enerjisi və poladla mübarizə aparma qabiliyyəti var. Qızların belə aqressiv və unikal kozırları var.
  Və sinənin yaqut məmələrindən cəhənnəm ildırım hörümçəyinin toru kimi ölümcüldürlər.
  Bu qızlar çox dağıdıcıdırlar və daha soyuqqanlı ola bilməzlər. Və səni götürüb ölüm ildırımları ilə döyəcəklər.
  Və onu götürüb çılpaq dabanları ilə düşmənə noxud atdılar, düşmənləri parçaladılar.
  Putinin bir çox ayıları məhv edildi və bütöv cəsədlər peyda oldu və hər şey çox ölümcül oldu.
  Qızlar isə hirs və təzyiqlə mübarizəni davam etdirdilər.
  Onlardan biri sadəcə çarxda asılmışdı. Və o, qamçı ilə qamçılandı və gözəlin çılpaq, zərif ayaqları altında hələ də od yanırdı. Alov qızın çılpaq, yumru, çəhrayı dabanlarını yaladı.
  Və onu götürüb oxumağa başladı;
  Qorxaq olmaq sənin öz günahındır,
  Bir qabıqda gizlənməyə ehtiyac yoxdur!
  Maşını daha sıx sıxın,
  Dünya boğucu cəza kamerası deyil!
  
  Melanxoliyadan boğulsa,
  Qızların göz yaşları axır!
  Ordu Vətəni işğal etdi,
  Uca bir səs eşidildi!
  
  Qız ağrıdan qışqırır
  Ölüm cəhənnəm əzabını kəskinləşdirir!
  Kövrək qalxan dağıldı,
  Ölkə məhv ola bilər!
  
  Mərmi gurultu ilə püskürdü,
  Qulaq pərdələri bir anda partladı!
  Silahlar döyünür və atəş açır,
  Qızlar qorxu içində qaçdılar!
  
  Ancaq biz cavab verəcəyik,
  Sizin üçün böyük bir şıltaqlıq olacaq!
  Uçan raketlərin səsi
  Qoy təpə işıq saçsın!
  
  Biz ancaq dost olacağıq
  Bu sərin çağırışlarda!
  Qulp bir yığın qoydu,
  Və hıçqırıqlarınızı silkələməyin!
  
  Qələmin diqqətsiz vuruşu,
  Bu cümləni pozmayacağıq!
  Müqəddəs xəyalımız, inan mənə,
  Ruhunu imanla Allaha ver!
  Bu qızların heyrətamiz olduğu ortaya çıxdı. Tunc dərisi tərlə parıldayan qıza qamçı vurulduqda, sözün əsl mənasında titrəyir və oxumağa davam edir;
  Təslim olma, təslim olma, təslim olma
  Utanma, sinəsi rəfdə olan qız...
  Gülümsəyin, gülümsəyin, gülümsəyin
  yaxşı olacaq !
  Beləliklə, rəfdəki qız çox şövqlə oxuyur.
  Amma çox gözəl səslər, melodiya verən gənclər də var;
  
  Ey qız çiçək açan yuxu,
  Cənnətin ulduzu və qaranlıq uçurum.
  Sevgi heç bir ölçü olmadan əbədidir,
  Acgöz bataqlıq səni uçuruma sürükləsə belə!
  
  Səninlə olmaq istəyirəm, sevgilim,
  Ehtiras okeanında məşəl kimi yan!
  Od həyat ipini yandıra bilər,
  Və hiylə qılıncını kəs!
  
  Titrəyən qızın nurlu baxışları,
  Sanki yolçu özündə qınama görür!
  İndi əsgər addımını ölçür,
  Biz cinləri heyrətə sala biləcəyik!
  
  Kafir fəryadla Vətəni işğal etdi,
  Əclaf qışqırıb palasını fırladır.
  Fikirlərimdə hiyləgər duman nəyisə gizlətdi,
  Heç olmasa cənnətdə dinc yaşamaq məcburiyyətində deyildik!
  
  Qızı cəsarətlə qorumaq lazımdır,
  Düşmənləriniz onun gözəlliyini dadmasına imkan verməyin!
  Orda rus cəsur ordusu tərəfindən darmadağın edildi,
  Qəzəbli qonşumuzun hücumu ilə mübarizə apardıq!
  
  Siz hansı əxlaqı yarada bilərsiniz?
  O rus bir ölkədir, kainatda bundan gözəl ölkə yoxdur!
  Bir canavar çirklənmək istəyirsə,
  Onda özümüzü, hətta sizinkini də götürəcəyik!
  
  Amma qiz men seni sevmek isteyirem
  Mənə sənin örtünün olmaq fürsətini ver!
  Məcbur deyiləm, göz yaşı tökməyə inanıram,
  Qara, tutqun bir tabutun arxasında dayana bilmərik!
  
  Romantikanı bu yerdə bitirəcəyik,
  Axı çox tərifləmək faydasızdır.
  İnanıram ki, dəyişiklik üçün vaxt olacaq
  Daha yaxşı olacaq, səmimiyyətlə inanıram!
  Döyüşçü qızlar da böyük həvəslə mahnı oxudular. Və döyüşkən və aqressiv işlərini gördülər.
  Və onlar çılpaq barmaqları ilə orklara iti bıçaqlar və svastikalar atmaqda xüsusilə fəal idilər. Bunlar burada döyüşçü və aqressiv qızlardır, deyək ki, onlardan yüksəkdə heç kim yoxdur.
  Döşün qırmızı məmələrindən isə pulsarlar ataraq çox aktiv hərəkət etdilər. Və döyüşçülər özlərini çox gözəl apardılar.
  Və gözlərindən əsl, ecazkar parıldamaq vardı. Və döyüşçülər sadəcə super görünürdülər.
  Və dişləri mirvari kimi parıldayırdı. Və hər şey sadəcə əla görünürdü.
  Döyüşçülər hətta çılpaq dişləri ilə oxuyurdular;
  Düşmənlə şiddətlə vuruşacağam,
  Ölüm gələcək, taleyi deməli!
  Amma dostların üzü mənim yaddaşımda parlayır
  Piklərin hakimi isə Allah özüdür!
  
  Qəddarcasına öldüyü ortaya çıxdı,
  Cəhənnəmdə olmaq...
  Gəl qisas alaq, gözə göz olar,
  Düşmənlərin üstünə qılıncla gələcəm!
  
  Yazıq aləmində kin bilməz
  Qaranlıq səhralardan külək əsir.
  Mayda yaş qar yağır,
  Yorğunların baxışları sadəcə darıxdırıcı oldu!
  
  Tanrıların çağırışına cavab verəcəyəm -
  İnsan xəyalların ağasıdır!
  Bizə rahib paltarları lazım deyil,
  Axı Rəbb yalnız bir insandır!
  
  Gücünüzü bir donuz bankına toplayın,
  Qoy elm atəşi alovlansın,
  İstedadınızı bir şüşəyə qoymayın
  Çünki iş müqəddəs bir idealdır!
  Bu qısa mahnı ola bilər, amma ürəkdən gələn mahnıdır. Və eyni zamanda onun içində çoxlu sevinc və qəzəb var.
  Gözəl qızlar sirenaların çox gur və gözəl səsləri ilə oxuyurlar.
  magoplazma da Veneranın bətnindən atılırsa , o, tamamilə sərin və dağıdıcı olacaqdır.
  Əsl qasırğa və ölüm və tam dağıntı axını gələcək. Və bu, Putinin ayılarına zərər verəcək.
  Beləcə hər şey dağılacaq və mütləq bir yığında birləşməyəcək. Və enerjili qəzəb və yanan alov axınları olacaq.
  Sanki alovlu maşın çəkic vurur. İsti, yorulmaz bir axın alovlanır. Və hər şeyi xüsusi olaraq və bir anda yandırır.
  Bunlar buradakı qızlardır - onlar dünyanın sonunu, hətta bir şeyə qadirdirlər.
  Və sonra qırmızı məmələrdən pulsarlar və alovlu ildırımlar ataq. Hər şeyi yandırıb məhv edən.
  Sarı fonda çəhrayı nöqtəli saçlı bir elf qızı götürüb oxudu:
  - Qoşunlar hazırdır, xanım,
  Hamını məhv edəcəyik!
  Və yoldaşlarına göz vurdu. Bunlar həqiqətən qızlardır, gurultulu səsdir.
  Və elf oğlanları oxumağa davam edir;
  Allahın əmrinə inanmadım,
  Mən qorxunc vampir olmaq istəyirdim...
  Ümidinizi bağlamayın, dərhal yanmazsınız,
  Əzab içində əbədilik günahkarın qismətidir!
  
  Axı müqəddəs Allah mərhəmət bilmir,
  Qan içənlərdən mərhəmət gözləməyin!
  Gözəl cənnətdə şirin meyvələr əvəzinə,
  Cəhənnəm yanır - qanlı yağışlar!
  
  Bir vampir üçün ağcaqovaq ağacından bir pay dəqiqdir,
  Sehrbazları dəhşətli bir atəş gözləyir!
  Gecə-gündüz bədbəxt yanacaqsan,
  Şeytanın baltasını hazırladı!
  
  Günahkar bir adam onun haqqını alacaq
  Bu, yanan bir hörümçək kimi olacaq!
  Cinlər yeraltı dünyada əzab çəkəcək,
  Yer üzündə bənzəri olmayan ağrı!
  
  Qorx və tövbə et, ey Rəbbin düşməni,
  Olacaqsan, düz cəhənnəmə atılacaqsan!
  Əzab içində, Şənbə günü gəlməyəcək,
  Əbədi çılğın qucaqlaşma sürüsü!
  
  Raf sümüklərinizi sındıracaq,
  Gəlin oynaqları pokerlə çıxaraq!
  Sən, balaca adam, xoşbəxt ola bilərsənmi?
  İndi yersiz əzab içində bilin!
  
  Tez tövbə et, qəribə,
  Dua edin və diz çökün!
  Vasyanın içki dostu kömək etməyəcək,
  Yalnız sədaqət cənnəti fəth edəcək!
  Deyək ki, bu, burada mahnıdır - onun son dərəcə döyüşkən olduğunu söyləmək olar. Qızlar isə düşmənə çox aqressiv təsir göstərirlər.
  Onlarda sadəcə ölçüyəgəlməz həyəcan və macəra susuzluğu var. Həm də döşün qırmızı məmələrindən, necə götürəcəklər və həqiqətən döyüşçüləri sikəcəklər. Və burada həqiqətən heç kimə kifayət etməyəcək.
  Qızlar isə olduqca gözəldirlər və parlaq, yaqut rəngli məmələri ilə təsir edə bilirlər.
  Həm də Veneranın bətnindən pulsarlar buraxın. Onların təsiri çox yandırıcı və hazırcavabdır.
  Çılpaq ayaq barmaqları ilə zəhərli iynələr atırlar ki, bu da orkların arasından keçir. Və son dərəcə gözəl görünür.
  İndi, sinənin yaqut məmələrindən, yenə bir çəkic pulsar kimi. Qarğaların həqiqətən də beyinləri qarışıb və onlar çaşıb yıxılıb huşlarını itirirlər.
  . EPİLOQ
  Qızlar artıq burada kifayət qədər yaxşı iş görüblər. Veneranın qoynundan ədalətli bir magoplasma axını tab gətirəcəkdir. Və əyləncəli olacaq.
  Və gənc elflər əlləri ilə qumbara atır və eyni zamanda mahnı oxumağı da unutmayın;
  Ey gənc qəlbin burulğanları,
  Hansı alov vulkanı yandırır!
  Evimizdə insan ola bilməz,
  Pişik Bayun piroqu harda yedi?
  
  Burada bülbül qəmli oxuyur,
  Uca Allahın qaşı qaraldı!
  Keruv vida başını yelləyir,
  Reallıq yox, dəhşətli kabus!
  
  Biz müqəddəs Vətən oğullarıyıq,
  Onlar əcdadlarına göründülər, kömək etməyi bilin!
  Peşman olmayacağıq, həyatı bilək,
  Gecə-gündüz uçuruma qarşı vuruşun!
  
  Düşmən sehr atır
  Hiylə, alçaqlıq, pis saxtakarlıq!
  Ancaq uzaq işığı görəcəyik,
  Gəlin düşmənin buynuzunu qıraq!
  
  Vampirlər, orklar, ghouls,
  Kəskin dişlər parıldayır!
  Axı, ghouls döyüşməyi sevir,
  Yeraltı dünyadan rəflər gəlir!
  
  Archmage üçün - komandir,
  Biz sadəcə piyon və kötüklərik!
  Armada pis adamları təqib edir,
  Ancaq geri çəkilə bilmərik!
  
  Vətən hər şeydən qiymətlidir,
  Vəhşi qoşunların qaçışını dayandıracağıq!
  Canavarlar onu üzünə alacaq,
  Mənim xəzinədarım sənin başını uçuracaq!
  
  Svarog gücünün vətəni,
  Və bütün əsgərlərin həyatı və ümidi!
  Vermaxtın sağ əli əzildi
  O, bir sıra düşmənləri biçdi!
  
  Gənc qəlbdə məşəl yanır,
  Qılınc pulemyotu əvəz edir!
  Tezliklə kosmosa qapı açacağıq,
  Gəlin kimin haqlı, kimin haqsız olduğuna qərar verək!
  
  Uğurlar ilə ruhda sülh olduqda,
  Şeytan bizi ala bilməz!
  Biz cəhənnəm məxluqlarını dəyişdirəcəyik,
  Belə bir elf ordusunu tanıyın!
  
  Biz diz çökdük - Roda dua edirik,
  Uca Allah səndən soruşdu!
  Əsgərlərin boşa getməməsi üçün
  Mənim əziz Elfin oğulları!
  Tez və qaçılmaz qələbə üçün qızlar parlaq və yüksək əhval-ruhiyyə ilə belə oxuyurlar.
  Onların mirvari dişləri isə güzgü kimi parıldayır. Və ümumiyyətlə, onların etdikləri əla və gözəldir.
  Belə qızların qarşısını heç bir düşmən kəsə bilməz. Onlar qəşəng və sevimlidirlər.
  Bunu sınayın və yox deyin. Və onlar sənin ləyaqətini mütləq əlindən alacaqlar. Bu oğurluqlar necə də gözəldir. Onlar ürəkdən gələn impulslar və qətl üçün susuzluqla doludur.
  Burada elflər ailəsindən olan bir qız çılpaq ayaq barmaqlarını basaraq fırtına əsgərindən bomba atdı. O, ork dəstəsinin üzərinə düşdü. Və Putinin bir çox ayıları cəhənnəmə getdi.
  Bunlar, deyək ki, zümrüd və sapfir kimi gözləri olan çox aktiv və aqressiv qızlardır. Kim haqlı bir iş uğrunda, Putin ordusuna qarşı vuruşur. Deyək ki, qızlar poladdandır.
  Onlar da oxuyurlar;
  Bizi döyüşməyə ruhlandırdı -
  Shaker !
  Dünyanı parçalara ayırın -
  Fırtına ağası Elfin!
  
  Qanlı işlər gördü,
  Üsyan bayrağını ucaldaraq!
  Və nə istəyirdin?
  Rəhbər cavab verir - bilmirəm!
  
  Düşündüm ki, hamımızın balımız olacaq,
  Hər kəs demiurj olacaq!
  İndi at bizi aparır,
  Sınıq xiyabanlar boyunca!
  
  Dəli dırnaqların tıqqıltısı,
  Knock - qoşun çapır!
  Bizim birliyimiz monolit kimidir,
  Və üzləri xoşbəxtliklə parlayır!
  
  İnanın qan əbədi axmayacaq,
  Yetimlərin göz yaşlarını silək!
  Ovçu var idi, oyun olacaq,
  Bütün təhdidlər bizdən keçəcək!
  
  Proletar şahzadə olacaq,
  Və işiniz üçün bir mükafat olacaq!
  İnan ki, kir gedəcək,
  Gəlin ətimizi cəhənnəmdən qoparaq!
  
  Mahnıları yüksək səslə oxuyaq,
  Biz nəhənglərin gücüyük!
  Rəmzimiz ağ ayımızdır,
  Partiya - xalq birləşdi!
  
  Vətən uğrunda qan tökmək,
  Bu şərəf, şərəf və izzətdir!
  Həyatda qırmızı sap ol,
  Vulkan qaynasın - lava!
  Beləliklə, hər şey odlu uçqun kimi yuvarlandı. Qızlar isə Venera bətnlərindən pulsarlar götürüb buraxdılar. Və hər şey çox sərin və qəşəng oldu.
  Döyüşçülər ən yüksək və ən heyrətamiz sinifə oxudular. Və onlar öz üstün və heyrətamiz səviyyələrini göstərdilər.
  Və diş dişləri necə görünəcək. Və yenə də onu götürüb çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək fit çalacaqlar. Və yenə çaşmış, huşunu itirmiş qarğalar düşür.
  Və onlar dolu daşları kimi yerə düşürlər. Və qanlı çevriliş baş verir.
  Qızların qırmızı məmələrindən dağıdıcı ildırımlar uçur. Və deyək ki, bu, əla və gözəldir.
  Qızlar isə tüpürürlər və tüpürcəkləri turşu kimi partlayır və böyük məhvə səbəb olur.
  Bunlar həqiqətən ehtiyacınız olan qadınlardır. Onlar dağılacaq, sonra başqa bir şey təşkil edəcəklər.
  Sonra mahnı oxumağa başlayırlar;
  Fani dünyada, imperiyanın kölgəsi altında;
  İnsanların qərəzləri acınacaqlıdır!
  Gəlin bütün cəfəngiyyatları və mövhumatları uçuruma ataq -
  Tanrılar kimi azad olsaq yaxşı olar!
  
  Ordumuz ədalətlidir,
  Kosmos həyət kimidir!
  Universal olmaq, güc olmaq vaxtıdır,
  Deməli, hamı cəzalandırılmalıdır!
  
  Ulduz gəmiləri, döyüş gəmiləri - güclü,
  Müharibə raketlərinin sayı-hesabı yoxdur!
  Bu qüsursuz cəsarətdir,
  Həmişə olduğu kimi qılıncdan istifadə edirik - tamam!
  
  Ayaltı planetləri fəth etmək,
  Parıldayan işıq verir!
  Biz gözəl işlər görürük, bilirsiniz,
  Kainatın möhtəşəm şəfəqi!
  
  Küllər bəzən qalaktikada,
  Fırtınalı qasırğa kimi şəlalələrə yayıldılar!
  Ancaq biz cəngavərlərik və romantiklərik,
  Solğun ayın işığında nə oxuyurlar!
  
  Kainat bizə tabe olacaq,
  Onda əsrlərin nizamı alovlu əbədiyyətdir!
  Elflərin işığını düşünün - qürurlu bir millət,
  Beynim bəzən zəif olsa da!
  Bəli, sonuncu ilə əlaqədar olaraq, qızlar həqiqətən özünü tənqid edirlər. Amma əla oxuyurlar.
  Və sinənin qırmızı məmələrindən ildırım buraxmaq daha da gözəldir. Onlar orklara şiddətli zərbələr endirirlər.
  Döyüşçülər qışqırır:
  Sevgi və ölüm, yaxşı və pis,
  Ork olmaq günahdır...
  Bunu başa düşmək təyin olunur!
  Sevgi və ölüm, yaxşı və pis,
  Və bizə yalnız birini seçmək verilir!
  Və qızlar yenidən yaqut məmələrindən güclü ildırımlar buraxdılar.
  Bu, həqiqətən də şiddətli bir qasırğadır.
  Və onlar mütləq döyüş həyəcanı içərisindədirlər.
  Döyüşçülər oxuyur:
  Küfr içində olan pis ork təhlükəlidir,
  Günahkar şəhvətlə yaşaya bilməzsən...
  Çünki elfin qəzəbi dəhşətlidir,
  Çünki sərt elf hakimdir!
  Və döyüşçülər orkları Veneranın bətnindən maqoplazma ifrazı ilə vuracaqlar.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"