Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Maria Kolesnikova MbretËsherË E Kukundut

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Një grua e re e dënuar pafajësisht, Maria Kolesnikova, transportohet nga një burg i ruajtur posaçërisht në një botë të mrekullueshme magjike. Atje, vetë Zoti i demiurgut, Sfero Katastrofov, e kurorëzon atë si zonjën e kukudhëve. Por, pasi ka marrë kurorën, gruaja fatkeqe duhet të luftojë perandoritë fqinje, të cilat janë të banuara nga trollët, orkët, gnomet, gjysmëracat , vampirët dhe krijesat e tjera përrallore. Dhe sigurisht armiku kryesor dhe më tinëzar është Koschey i Pavdekshëm.

  MARIA KOLESNIKOVA MBRETËSHERË E KUKUNDUT
  SHËNIM
  Një grua e re e dënuar pafajësisht, Maria Kolesnikova, transportohet nga një burg i ruajtur posaçërisht në një botë të mrekullueshme magjike. Atje, vetë Zoti i demiurgut, Sfero Katastrofov, e kurorëzon atë si zonjën e kukudhëve. Por, pasi ka marrë kurorën, gruaja fatkeqe duhet të luftojë perandoritë fqinje, të cilat janë të banuara nga trollët, orkët, gnomet, gjysmëracat , vampirët dhe krijesat e tjera përrallore. Dhe sigurisht armiku kryesor dhe më tinëzar është Koschey i Pavdekshëm. PROLOG
  Qiejt ishin të lyer dendur me ngjyra të ndezura dhe shkëlqenin me të gjitha ngjyrat e ylberit. Mbi to ishin grumbulluar kurora të tëra yjesh që shkëlqenin si gurë të çmuar: smerald, rubin, safir, topaz, diamante, yje.
  Një djalë që dukej rreth dymbëdhjetë ose trembëdhjetë vjeç, shumë i pashëm dhe muskuloz vetëm me pantallona të shkurtra, rrotullohej, kërcente dhe hidhte pulsarë nga gishtat e zhveshur. Muskujt e tij u rrotulluan nën lëkurën e tij prej bronzi si topa merkuri dhe flokët e tij ishin të bardhë si bora.
  Pranë tij është shfaqur një vajzë shumë e bukur me bikini, me flokë që shkëlqenin si flaka e pishtarit.
  Ajo tha me një buzëqeshje:
  - Përshëndetje Sfero Katastrofë! Se nuk dini çfarë të bëni?
  Djaloshi demiurg u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Po, po mendoj, a nuk duhet të krijoj një univers tjetër? Pajtohem - do të ishte qesharake Emmanuelle!
  Vajza demiurge me bikini u shpreh:
  - Çdo univers i ri i krijuar sjell probleme të reja! Në to, krijimi përballet me kaq shumë lloje të ndryshme telashe sa duhet të punohet shumë që qeniet e gjalla të jenë të lumtura dhe të mos vuajnë. Dhe këtu, natyrisht, ju ende duhet të mendoni për bimët. Ata janë gjithashtu të gjallë, dhe është e pakëndshme të hahet!
  Sfero me zemërim tha:
  - Mos u mbështjell!
  Emmanuelle bërtiti:
  - Hiperteoplazma qoftë me ne!
  Dhe vajza u kthye në ajër, duke tundur këmbët e saj të zhveshura dhe të hijshme. Dhe pastaj gjymtyrët e saj të poshtme bënë një figurë tetë, dhe yjet e gjithë galaktikës u ndezën.
  Djaloshi demiurg pohoi me kokë, muskujt e tij në bustin e zhveshur, të tërhequr thellë, si ai i Apollonit, filluan të lëviznin. Dhe shtypi hyri si çokollatë. Zëri i krijuesit të universit ishte shumë i qartë:
  - Kjo është, natyrisht, e mrekullueshme. Por ndoshta ne mund të bëjmë diçka për ata që jetojnë në planetin Tokë?
  Emmanuelle tha me një buzëqeshje:
  - Në parim, kjo është e mundur! Megjithatë, ju e dini, ne nuk mund të shfaqemi qartë në këtë planet. Njerëzit kanë rrugën e tyre dhe duhet ta ndjekin atë!
  Sfero tundi me kokë:
  - Kjo është sigurisht e vërtetë! Por për individët, ne ende mund të bëjmë një vepër të mirë!
  Vajza perëndeshë tundi me kokë në shenjë dakordësie:
  - Po, edhe kjo është e vërtetë! Sigurisht, nuk mund të debatoni me diçka të tillë!
  Djaloshi demiurg vuri në dukje:
  - Një grua e guximshme, e guximshme dhe fisnike po lëngon në burg: Maria Kolesnikova! Ajo nuk pranoi të largohej nga vendi dhe u hodh pas hekurave. Ku ajo ngacmohet dhe torturohet. Duhet të merren masa për ta shpëtuar këtë të burgosur të denjë nga vuajtjet!
  Emmanuelle konfirmoi me padurim:
  - Është e drejtë! Dhe ne patjetër do të bëjmë të njëjtën gjë!
  Sfero vuri në dukje me një buzëqeshje:
  - Do ta rrëmbej nga burgu dhe do t'i japim një fron në një nga perandoritë tona të yjeve!
  Vajza demiurge ra dakord:
  - Do të jetë shumë korrekte dhe interesante!
  Djaloshi demiurg ndezi takat e tij të zhveshura, të cilat ishin ende fëminore në pamje, dhe këndoi:
  - Lavdia qoftë me ne përgjithmonë! Atdheu ynë ka forcë të madhe!
  Emmanuelle pyeti me një buzëqeshje:
  - A mund të thuhet se perënditë Demiurge kanë një Atdhe?
  Sfero tundi me kokë në shenjë dakordësie:
  - Sigurisht, mund ta thuash këtë! Koncepti i Atdheut është figurativ!
  Pas së cilës djali dhe vajza stampuan në mënyrë sinkrone, me këmbët e tyre të zhveshura, muskuloze, në ajër, duke shkaktuar të tingëllojnë kaskada të tëra vetëtimash dhe thanë në unison:
  - Le të jetë ashtu siç themi ne! U bëftë vullneti ynë!
  . KAPITULLI Nr. 1.
  Maria në burg u ngacmua nga kontrollet e vazhdueshme trupore dhe ngacmimet. Shmon ishte një nga torturat e tilla . Ajo u vendos para pesë oficerëve meshkuj. Më pas u shfaqën dy roje femra. Ata vunë doreza mjekësore të holla gome dhe e zhveshën lakuriq gruan e re dhe më pas filluan të rrëmojnë trupin e saj pa turp dhe ndërgjegje.
  Dhe jo vetëm kjo, sigurisht. Maria ushqehej shumë pak: një tas supë me ujë pak të kripur dhe një gjethe lakre që notonte në të dhe një copë bukë. Një grua e re humbi shumë peshë nga një dietë e tillë: lëkurë dhe kocka. Për më tepër, ata e rrahën me shkopinj gome në takat e saj të zhveshura dhe e detyruan të pomponte një pompë, si një skllave në Romën e lashtë.
  Maria vuajti shumë, dhe ajo u gjuajt dhe u lodh. Ajo u detyrua të flinte pa dyshek në dërrasa të zhveshura dhe natën i vinin një jakë në qafë, si një qen dhe e lidhnin me zinxhir në mur.
  E reja ishte shumë e neveritshme kur u përqafua para burrave nga duart e rojeve me doreza të holla gome, dhe në të njëjtën kohë burrat shikonin, qeshnin dhe bënin shaka vulgare.
  Përveç kësaj, asaj iu desh të punonte shumë dhe trupi i vajzës i dhimbte dhe i dhimbte tmerrësisht.
  Dhe jo vetëm kaq, sigurisht... Rojet meshkuj i shtrëngonin vazhdimisht gjoksin dhe stomakun Marias. Dhe ata më goditën bythën.
  Por Maria Kolesnikova nuk u dorëzua dhe nuk kërkoi mëshirë.
  Ajo sfidoi robëruesit e saj dhe mbeti e paarritshme dhe krenare.
  Dhe në fund e zhveshën edhe një herë dhe e mbyllën lakuriq në një qeli dënimi. Dhe aty muret ishin të mbuluara me acar nga të ftohtit. Dhe Maria Kolesnikova qëndroi në dysheme dhe lëvizi këmbët e saj të zbathura, blu nga të ftohtit. Ajo ishte e hollë dhe çdo kockë në trupin e saj ishte e dukshme. Përveç kësaj, ata gjetën mundim shtesë për të: ia rruanin flokët. Dhe tani ajo ishte pothuajse tërësisht tullac, me një grup flokësh biondë.
  Gruaja e re vuajti si Zoya Kosmodemyanskaya. Shtrirja në dyshemenë e akullt ishte e barabartë me vetëvrasje. Atëherë ajo, e zhveshur dhe pa yndyrë, patjetër do të mpihet. Dhe kështu Maria preku këmbët e saj zbathur, vuajti, vuajti, por u mbajt.
  Papritur, një rreze e vëmendjes ra mbi të në errësirë të plotë. Dhe e ndriçoi të burgosurin fatkeq e kockor të burgut, ku e dërgoi diktatori mustaqe e tullac.
  Maria mendoi se kishte halucinacione. Një djalë zbathur me pantallona të shkurtra doli para saj. Djali biond, shumë i pashëm, nuk kishte veshur asgjë përveç pantallonave të shkurtra. Në të njëjtën kohë, busti i zhveshur i djalit mahniti me relievin prej çeliku të muskujve dhe përcaktimin e mrekullueshëm të muskujve të tij.
  Edhe pse duket rreth dymbëdhjetë ose trembëdhjetë vjeç.
  Djali zgjati dorën dhe e pyeti Marian:
  - Po vuani?
  E reja u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Edhe me shume!
  Djali goditi këmbën e tij të zhveshur, fëminore, shumë të hijshme në pllakat e akullta të qelisë së dënimit dhe tha:
  - Tani vuajtja juaj ka marrë fund! Më merr dorën dhe më ndiq!
  Maria pyeti me një zë që dridhej:
  -A je një engjëll i Zotit?
  Djali tundi kokën negativisht:
  - Jo! Unë jam Zoti!
  E reja pyeti me habi:
  - I Plotfuqishëm!?
  Sfero tundi me kokë në shenjë dakordësie:
  - Pothuajse i Plotfuqishëm!
  Maria pyeti me habi:
  - Pse i lini njerëzit të vuajnë?
  Djali u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Sepse unë nuk e krijova Tokën tuaj. Unë vetëm mund t'ju marr në universin tim. Dhe atje do të jesh mbretëresha ime!
  E reja pyeti me një psherëtimë:
  - Po sikur të refuzoj?
  Sfero u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Nuk ka kuptim të refuzosh. Kur të rezultojë se jeni zhdukur pa lënë gjurmë nga qelia e dënimit, do të mërziten shumë rojtarët tuaj, që ju torturuan shumë dhe me këmbëngulje atje. Vetëm kjo ia vlen të pranosh ofertën time!
  Maria pohoi me kokë në shenjë dakordësie:
  -Me siguri ke të drejtë! Do të isha një budalla plotësisht nëse do ta humbisja këtë mundësi për hakmarrje.
  Sfero shtrëngoi fort dorën e Maria Kolesnikova dhe tha me një buzëqeshje:
  - Tani bëj një hap pas meje!
  Dhe fillimisht shkelën këmbët e zhveshura, muskulare të djalit të përjetshëm, dhe më pas këmbët e holla, të mavijosura të një gruaje të re, blu nga të ftohtit.
  Dhe pas një çasti, Maria ndjeu një butësi të jashtëzakonshme në vetvete dhe i ftohti i akullt i qelisë së ndëshkimit u zëvendësua nga një ngrohtësi e këndshme.
  Ajo, së bashku me Zotin Krijues pafundësisht të ri, nxituan në një rrjedhë energjie.
  Maria ishte shumë e këndshme dhe e gëzuar. Ajo ishte në gjendje të bënte atë që dukej e pamundur - të linte muret e burgut! Dhe tani, ajo hyri në botën e re me këmbët e saj zbathur, aq shpesh e rrahur me shkopinj gome.
  Dhe tani fusha e përrallave ka marrë fund. Dhe e reja e gjeti veten në një qilim të ngrohtë, të harlisur, shumë luksoz dhe madhështor, që shkëlqente me ar, diamante dhe xhevahire të tjera të pallatit.
  Maria ishte para një pasqyre të madhe. Shërbëtoret hodhën mbi të një vello transparente. Ajo mbulonte trupin e hollë të një gruaje të re, të rraskapitur nga burgu, të mbuluar me mavijosje dhe gërvishtje.
  Sfero ka thënë:
  - Të solla një mbretëreshë të re nga ferri!
  Vajzat ishin shumë të bukura, me fytyra të reja, gati fëminore. Shifrat janë të holla dhe muskulare. Dhe rrobat janë vetëm vargje bizhuteri, që mezi mbulojnë gjoksin dhe ijet e plota, si dhe këpucët me taka të larta. Kukudhët ndryshonin nga njerëzit shumë të bukur vetëm në veshët e tyre në formë rrëqebulli dhe në format e patëmetë, me hirin unik të kësaj race jashtëzakonisht të bukur.
  Krahasuar me ta, Maria dukej aq kockore, e rraskapitur, me brinjë të dala jashtë si ato të një të burgosuri të kampit të përqendrimit dhe gjoksi i saj ishte krejtësisht i qëruar. Trupi i një gruaje të re është i dhjamosur, krahët dhe këmbët i janë bërë të holla, si qafa. Dhe mavijosje, gjurmë rrahjesh, madje edhe djegie cigaresh që u shuan, në trupin e saj.
  Dhe koka e saj, tullac e rruar, me gunga dhe gërvishtje, gjë që e bën Marian të duket edhe më e tmerrshme.
  Sfero pohoi me kokë me një buzëqeshje.
  - Po, ju dukeni si i burgosur i Aushvicit! Por mos kini frikë nga asgjë! Kukudhët kanë një ilaç magjik që do t'ju shërojë plagët dhe do t'ju bëjë një grua të re, krejtësisht të bukur!
  Maria tha me një buzëqeshje:
  - Pse nuk e bëni vetë?
  Djaloshi demiurg u përgjigj me besim:
  - Sepse edhe kukudhët duhet të punojnë! Dhe ata janë në biznesin e shërimit, mjeshtër të mëdhenj!
  Kukudhët kënduan në kor:
  Ne jemi në gjendje të shërojmë sëmundjet
  Trajtoni, me shaka, më besoni, çdo plagë ...
  Provimet, duke kaluar vetëm me një A,
  Për hir të lavdisë së madhe të kukudhit!
  Dhe Maria u çua përgjatë korridorit, në dhomën tjetër. E reja ecte mbi qilima dhe ndjeu një gudulisje të këndshme. Edhe ajo u argëtua shumë.
  Dhe kështu ajo u gjend në një pishinë të mbushur me ujë aromatik. Aty u ngarkua gruaja e burgosur.
  Disa vajza kukudhë filluan ta lyenin me diçka të yndyrshme dhe me një erë shumë të fortë dhe të thartë.
  Maria bërtiti me kënaqësi. Po, ishte jashtëzakonisht e lezetshme.
  Plagët, mavijosjet, prerjet, djegiet e saj filluan të shërohen fjalë për fjalë para syve tanë. Dhe lëkura filloi të dukej më e re.
  Madje Maria filloi të këndonte plot kënaqësi;
  Ajo ishte një vajzë e qetë, modeste,
  Kam ëndërruar të kem shtëpinë time!
  Kështu që e qeshura e fëmijëve rrjedh me zë të lartë,
  Qoftë i zbutur ariu në pyll!
  
  Doja një fushë të pjekur paqësore,
  Puthi i thumbave të arta!
  Që të mos e njihni mundimin përgjithmonë,
  Dhe në mënyrë që të mos ketë armiq!
  
  Por ja ku vjen bastisja e tatarëve,
  Dhe endacak i thundrave të falsifikuara!
  Epo, ku je regjiment luftëtarësh husarë;
  Çfarë shquhet për sharjet e tij?
  
  Ku janë kalorësit, o gjigantë,
  Por pse nuk ka mbrojtje?
  Këtu është Atdheu ynë i bashkuar;
  Dritë djegëse e nxehtë, djallëzore!
  
  Më çojnë në zgjedhë zbathur,
  Nëpër kone, degë dhe stepa!
  Dhe ata të presin kurrizin me një kamxhik,
  Sa e vështirë është të rënkosh në zinxhirë!
  
  Armiku i ra në qafë vajzës,
  Ai shtrëngoi dhe dëshiron të mbytet!
  Këtu në mbretërinë e sulltanit të keq,
  Fillova lojën e pjekjes!
  
  Në fillim vuajta në fushë,
  Çantat i mbante demet thumbuese!
  Por ajo lulëzoi me bukuri,
  Në fund të fundit, Zoti është një sundimtar bujar!
  
  Këtu Mjeshtrit i pëlqeu;
  Më dërguan në seraglio!
  Aty ndjeva forcë mashkullore,
  Fillova të kënaq të gjithë plehrat!
  
  Dije një poshtërim të tillë
  Tregtoni trupin më të ëmbël!
  Është më mirë të durosh privimin
  Që nëna ime të mos mallkojë!
  
  Nuk e di se çfarë pret në fund të rrugës,
  Të frikshëm pleqëria dhe xhelati!
  Por nuk ka vend për plangprishës në parajsë,
  Mbetet vetëm të qash me hidhërim!
  Maria këndoi shumë mirë. Ajo është një muzikante profesioniste që ka hyrë në politikë. Dhe, natyrisht, vajzat kukudhë e mbështetën atë. Dhe të gjithë kishin zëra të tillë kur këndonin së bashku.
  Pastaj Maria u shpëla me një ilaç të veçantë magjik. Dhe i dhanë një qull shumë të ëmbël dhe të shijshëm me mjaltë dhe qumësht të kondensuar për të ngrënë. Pastaj më dhanë për të pirë lëng nga fruta të panjohura.
  Pas kësaj, Maria ndjeu një peshë të pabesueshme brenda vetes dhe e zuri gjumi pikërisht në divan.
  Kukudhët e mbuluan me një batanije të ngrohtë. Dhe i burgosuri i ndërgjegjes e mori dhe u zhyt në vizione përrallore.
  Dhe doli të ishte jashtëzakonisht e lezetshme.
  Në ëndrrën e saj, Maria u shndërrua në një vajzë shumë të re, pothuajse një vajzë.
  Ajo ecte mbi barin, i cili ishte vjollcë. Këmbët e vajzës ishin të zhveshura, por në formë shumë të hijshme. Dhe bari shkaktoi një ndjesi të lumtur në shputat e zhveshura të bukuroshes.
  Maria madje këndoi:
  Nëse është e gjatë përgjatë rrugës, nëse është e gjatë përgjatë shtegut,
  Kërce dhe vrapo...
  Është ndoshta, ndoshta...
  Është e mundur, është e mundur, është e mundur,
  Kjo është sigurisht. Kjo sigurisht...
  Mund të shkoni në Afrikë!
  Por jo një gojë krokodili!
  Dhe oh, në Afrikë ka male, kjo është një lartësi e tillë,
  Dhe oh, në Afrikë, lumenjtë janë kaq të gjerë ...
  Oh, krokodilët-hipopotam,
  Oh, majmunët e balenave të spermës,
  Oh, dhe një papagall jeshil!
  Oh, dhe një papagall jeshil!
  Vajza këndoi diçka të ngjashme dhe shikoi prapa. Vërtet kishte një xhungël afrikane përreth. Dhe është e bukur përreth. Lulet janë të mëdha dhe të ndritshme, ajri është i mbushur me aromat e tyre. Dhe në përgjithësi gjithçka është jashtëzakonisht e bukur. Këtu janë majmunët që kërcejnë nëpër pemë. Dhe bishtat e tyre janë të gjatë dhe shumë këmbëngulës.
  Bananet po rriten gjithashtu. Për më tepër, ato janë shumë më të mëdha, ato që zakonisht shiten në dyqane.
  Maria filloi të këndonte sërish me entuziazëm;
  Jemi në xhungël në vendin e majmunëve të egër,
  Aty ku bananet janë jeshile, ka grumbuj kanibalësh!
  Ne duhej të kapërcenim oqeanin,
  Me një energji kaq të zjarrtë!
  
  Rusia na urdhëroi të shkojmë -
  Arrini atje ku ekuatori është një hendek!
  Epo, çfarë është Zoti Një dhe jo Një,
  Dhe ne kemi më shumë se një granatë!
  
  Ata dërguan pionierë të rinj në betejë,
  Ata thanë se ishte thjesht një praktikë!
  Kështu që të gjithë janë një djalë i guximshëm,
  Energjia e raketave të mëdha po përshpejtohet!
  
  Unë qëlloj me mitraloz drejt objektivit -
  I vrava luftëtarët me bojë kaki!
  Ata nuk do të mund të pushtojnë Atdheun tonë,
  Pindos dhe ngacmues të tjerë!
  
  Një Atdhe i tillë është një urdhër i furishëm -
  Mëso të luftosh si një luan i egër, djalë!
  Dhe nëse udhëheqësi i kuq dha urdhër,
  Mos u bëj një klloun patetik!
  
  Predha më dogji rëndë faqen,
  Ajo nuk ka ende ndonjë kashtë të fortë!
  Por unë i shërbej Atdheut tim, më besoni, për një kohë të gjatë,
  Mos mendoni për adoleshentë të dobët!
  
  E jona ishte e rrethuar nga fisi Mau -mam,
  Ata nuk kanë heshta, por granatahedhës!
  Si përgjigje do të godasim me çelik,
  Pilotët rusë do të ndihmojnë nga qielli!
  
  Në Rusi, çdo luftëtar është nga një grazhd,
  Fëmija po zgjat armën!
  Dhe mundni ushtrinë e pushtuesve,
  Poezi të kënduara nga bardi për bëmat!
  Maria këndoi dhe qeshi. Për çfarë pushtuesish e kemi fjalën? Duket se vetë Rusia tani po përpiqet të pushtojë Ukrainën dhe lufta tashmë është në vitin e dytë. Ndoshta që nga Lufta e Dytë Botërore është më e madhja për nga numri i forcave të përfshira në të, ndoshta nëse zvarritet do të bëhet më e përgjakshme.
  Maria psherëtiu rëndë dhe këndoi, duke kujtuar se çfarë bote sapo kishte lënë:
  Atdheu im, një shumë lypëse,
  Mëmëdheu im, je i çmendur!
  Dhe gjendja shpirtërore u bë menjëherë e vogël. Për më tepër, Afrika nuk është atdheu i saj. Dhe sigurisht, nuk më pëlqen shumë kur ecni zbathur dhe vetëm me bikini si një egërsirë. Dhe diku po ndodhin gjëra të mëdha.
  Maria përsëri këndoi me entuziazëm, dhe në emër të një burri, romancën e poetit dhe bardit të madh bjellorus Oleg Rybachenko:
   Tingulli i lirës së mrekullueshme, jehon,
  Unë këndoj, guxoj, nuk hesht!
  Një grusht luftarak nuk është prej dylli,
  Ne përpiqemi për dritën - rrugën e rrezes!
  
  Zoti i mundon njerëzit me sëmundje -
  Zjarri i ferrit i dogji mëkatarët!
  Unë dua të bëhem mik i të Plotfuqishmit,
  Për të mos qenë aq e vështirë!
  
  Krishti do të vijë, natyrisht, së shpejti,
  A do të largohet trishtimi atëherë, më besoni?
  Mos u verboni nga inati në sytë tuaj,
  Mëkat, liri, shumë keq!
  
  Unë nuk dua të eci në linjë -
  Nuk dua të jem pa mëkat!
  Vepra të ndërlikuara më të mira
  Çfarë është një fije pa mërzi të plotë!
  
  Ai tha se nuk do të ketë luftë në parajsë,
  Dhe mëkati do të zhduket, i keq për të gjithë!
  Por për çfarë janë fatet?
  Ne jemi të uritur për ndryshime të reja!
  
  Të jetosh përgjithmonë - dije mirë këtë,
  Por të jetosh pa mëkat do të thotë të vegjetosh!
  Kalorësi do ta dojë luftën me pasion,
  Në fund të fundit, ushtria do të luftojë!
  
  Atdheu, atdheu i ushtarit,
  Ajo mban pishtarin në duar - marshoni!
  Ndëshkimi për përbindëshat e papastër,
  Do t'i shkelësh në dhëmbë, luftëtar!
  
  Le ta përfundojmë betejën me një festë bujare,
  Le të kemi një meze të lehtë, një pije - le të kërcejmë!
  Në fund të fundit, kalorësit tanë janë të pavdekshëm,
  Dhe fjala nuk bie në vetull, por në sy!
  
  Megjithatë, çfarë të bëni në një botë paqësore?
  Mund të ndërtoni një pallat atje!
  Dhe kushtojini shërbimin lirës,
  Duke marrë një kurorë dafine!
  
  Por ka botë të tjera - dije,
  Aty ku rriten edhe luftëtarët!
  Një djalë vizaton një tank në tryezën e tij,
  Po sikur alienët të vijnë tek ne?
  
  Mos u mundoni të relaksoheni
  Forco muskujt, mbaje mendjen të fortë!
  Ne rusët dimë të luftojmë,
  Kur kryeengjëlli papritmas ra në gjumë!
  Maria fishkëlleu dhe me zemërim vulosi këmbën e saj të zhveshur, vajzërore, të gdhendur dhe vuri në dukje:
  - Po, rusët dinë të luftojnë, por me kë? Lufta me vëllezërit dhe rruga e Kainit është sigurisht turp! Dhe kjo nuk duhet të jetë!
  Vajza e mori dhe e shtypi arrën e shtrirë në bar me gishtërinjtë e saj të zhveshur, pas së cilës e hodhi në gojën e saj të kuqe të ndezur plot me dhëmbë të bardhë. Ajo gërryente dhe gjëmonte:
  - Mallkuar qoftë dragoi i shiut!
  Dhe duke qeshur përsëri ajo filloi të këndojë këngën e famshme për miqësinë vëllazërore të popujve, të kënduar nga Lev Leshchenko:
  Ne të gjithë mësuam në shkollë dhe kujtojmë përmendësh
  ato mësime të vjetra për Rusinë e Kievit Dhe ortodoksët i njohin, të cilët nuk i pyesni, cili ishte pagëzimi i Rusisë në Khreshchatyk .
  
  Dreq, sllavë! Mot, sllavë! Moskovitë dhe kievianë A duhet ta ndajmë atdheun tonë me ju? Vërtet do t'i drejtoni armën gruas suaj të vogël ukrainase? Më mirë ta dua... Më thuaj sinqerisht, o vëlla, pse je kosë nga
  
  salloja dhe vodka, ose vodka me sallam Po pimë bashkë me ju, të treqind vjet tashmë, dhe më pëlqejnë shumë petat tuaja me qershi
  
  G*t, sllavë! Mut, sllavë, moskovitë dhe kievianë A duhet ta ndajmë atdheun tonë me ju?Vërtet do t'i drejtoni armën
  gruas suaj të vogël ukrainase?
  Më mirë do ta doja atë...
  
  Unë dhe ti gjithmonë i thyenim të pafetë së bashku Dhe ne u futëm në këtë punë nga një ataman i përbashkët. Pastaj atamanët dhe unë ishim pak të pafat. Por ne jemi mjaft të zgjuar për të keqardhjen e armiqve tanë.
  
  sllavë! Mut, sllavë! Moskovitë dhe Kievit A duhet ta ndajmë atdheun tonë me ju ? A do t'i drejtoni
  vërtet armën
  gruas suaj të vogël ukrainase? Më mirë do ta dua... Me gjithë zemër!
  Dhe Maria qau. Po, ka qenë dikur kur popujt e BRSS ishin miq, por tani ka një luftë të madhe. Dhe kjo luftë nuk ka fund.
  Një luan doli për të takuar vajzën. Bishë e madhe afrikane.
  Maria e pa atë në momentin e fundit dhe për pak u përplas me të. Ajo mezi pati kohë të ndalonte dhe ngriu. Ajo dëgjoi që nëse nuk tundeni, bisha mund të mos sulmojë.
  Leo e shikoi atë dhe befas e pyeti me një zë njerëzor:
  - Je e njëjta Maria që u bë mbretëresha e kukudhëve?
  Vajza u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Mund të thuash kështu! Edhe pse ende nuk jam kurorëzuar zyrtarisht!
  Luani tundi mane. Dhe buzëqeshja e tij ishte krejt njerëzore, dhe dhëmbët e tij ishin të mprehtë dhe të mëdhenj. Në të njëjtën kohë, ai nuk mund të quhej i keq. Bisha tundi bishtin dhe pyeti:
  - A ju pëlqen të zgjidhni gjëegjëza?
  Maria u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Po, sigurisht, të dua! Në izolimin e burgut ky ishte i vetmi argëtim për ne të burgosurat!
  Luani bërtiti:
  - Kush nuk është miqësor me kokën e tij, por duket kaq i lezetshëm!
  Vajza qeshi dhe u përgjigj:
  - Tek ne, përgjigja më e qartë: një diktator kazan e tullac! Por në botën tuaj, unë mendoj se çdo opsion është i mundur!
  Bisha e fuqishme pohoi me kokë dhe mane e saj e artë lëvizi:
  - Po! Mendova se do të thuash këtë. Edhe pse kjo është menduar, një gjel i ashpër. Por pyetja e dytë: nga çfarë ka frikë njeriu më i guximshëm, por frikacaku i fundit s'të jep mallkim!
  Maria u përgjigj me një psherëtimë:
  - Epo, unë e di përgjigjen për këtë - ndërgjegjja! Edhe njeriu më i guximshëm ka frikë prej saj, por frikacaku i fundit thjesht nuk e ka atë!
  Lev konfirmoi:
  - Edhe kjo është e vërtetë! Dhe unë ju sugjeroj të mësoni një mësim rrethimi!
  Një vajzë muskuloze, kukudh u shfaq para Marisë, ajo shkeli këmbët e saj të zhveshura, shumë të hijshme në bar. Dhe në duart e saj ajo mbante një shpatë të bërë prej metali me shkëlqim, dhe krahu i saj ishte i shpërndarë me diamante, rubin dhe smerald.
  Ajo u përkul para Marisë dhe e pyeti:
  - A jeni gati për betejë?
  Vajza nga një botë tjetër u përgjigj me një buzëqeshje:
  - Nuk kam luftuar kurrë më parë me shpata!
  Kukudhi pyeti i habitur:
  - A është kështu? Nga cila bote jeni?
  Maria u përgjigj me trishtim:
  - Tokë! Viti 2023 nga lindja e Krishtit!
  Vajza kukudhë buzëqeshi dhe vuri në dukje më gjerësisht:
  - Po, e njoh planetin tuaj! Unë thjesht nuk e kuptoj pse e konsideroni njeriun fatkeq të kryqëzuar në kryq si Zot, dhe madje llogaritni kronologjinë tuaj që nga lindja e tij?
  Vajza donte të përgjigjej, por papritur në duar iu shfaq një shpatë, gjithashtu shumë luksoze me gurë të çmuar. Maria bëri një rreth me tehun e saj dhe tha:
  - Unë shoh një armë të mirë! Dhe çuditërisht, është po aq e lehtë në peshë sa një pendë!
  Kukudhi tundi me kokë në shenjë dakordësie:
  - Ne e dimë se si ta bëjmë këtë! Ne mund ta bëjmë shumë mirë! Sekretet e njerëzve të mëdhenj të kukudhëve!
  Maria mori një gungë nga bari me gishtat e saj të zhveshur dhe ia hodhi vajzës muskulare. Ajo lehtësisht e preu në katër pjesë gjatë fluturimit dhe guxoi:
  - A mund ta bësh këtë?
  Maria u përgjigj duke buzëqeshur:
  "Më parë, nuk mund të hidhja objekte apo të thyeja arra me gishtërinjtë e mi të zhveshur. Dhe tani mund ta bëj mrekullisht dhe mrekullisht, pa asnjë problem. Kështu që...
  Kukudhi qeshi dhe u përgjigj:
  - Ti je mbretëresha jonë! Tani ju jeni të fortë dhe të shpejtë si ne, dhe mund të shtypni arrat me gishtat e këmbëve. Por kjo nuk mjafton. Ju gjithashtu keni nevojë për teknologji.
  Maria këndoi me një buzëqeshje:
  - Njerëzimi ka teknologji hekuri.
  Patjetër e nevojshme dhe shumë e dobishme...
  Epo, është më e këndshme për mua - mrekulli popullore,
  Mbulesa tavoline - këpucë me shpejtësi të lartë të montuara vetë !
  Kukudhi tundi gishtin dhe cicëroj:
  Magjia nuk është e keqe - çfarë të thuash,
  Por duhet të ziejmë edhe topat...
  Topa, topa, topa për të gatuar!
  Topa, topa, topa për të gatuar!
  . KAPITULLI Nr. 2.
  Maria u zgjua. Ajo kurrë nuk ishte ndjerë aq e gëzuar dhe e freskët sa pas kësaj ëndrre. Vajzat kukudhë, duke shkelur në heshtje me këmbët e tyre të zhveshura dhe të dalta, i sollën asaj një pasqyrë të përshtatur me gurë të çmuar dhe bizhuteri të rralla.
  Maria e shikoi veten përsëri dhe nuk e njohu. E shikonte një vajzë të re jo më shumë se njëzet vjeç, shumë muskuloze dhe jashtëzakonisht e bukur. Flokët e saj u përdredhën pak dhe shkëlqenin si fletë ari.
  Lëkura u nxi dhe u bë bronz. Dhe muskujt e vajzës duken të derdhur, çelik, me detaje të thella.
  Dhe ajo vetë është aq e fortë, dhe aq joshëse dhe e frikshme në të njëjtën kohë, sa është e pamundur të thuhet në një përrallë, madje as të përshkruhet me stilolaps. Një perëndeshë e vërtetë, si një vepër e skulptorëve të shkëlqyer nga koha e Greqisë së Lashtë.
  Maria bëri bicepsin e saj dhe pa se çfarë muskuj kishte tani - vetëm tela çeliku. Dhe fishkëlleu:
  - Uau! Çfarë jam bërë!
  Vajzat kukudhë pyetën me buzëqeshje:
  - A te pelqen!
  Maria u përgjigj me gëzim të sinqertë:
  - Shumë!
  Bukuroshet e kësaj gare magjepsëse kanë postuar në Twitter:
  - Ti je perfeksion
  Ju jeni perfeksioni
  Nga një buzëqeshje në një gjest,
  Mbi të gjitha lavdërime!
  Maria u bëri syrin vajzave dhe u përgjigj me besim:
  - Duhet të jesh sa më modest! Dhe mos u çuditni!
  Disa kukudhë të tjerë hynë në sallë. Dhe vajzat e bukura filluan të fërkojnë trupin tashmë muskuloz dhe të fortë të ish të burgosurit me temjan dhe vaj.
  Maria ishte fjalë për fjalë e emocionuar nga kënaqësia. Trupi i saj u masazhua fuqishëm.
  Pasi u bë vajzë, ish i burgosuri pyeti:
  - Ndoshta, le të më shtypin burrat!
  Shërbëtorja tundi kokën.
  Katër të rinj të pashëm, muskuloz, të veshur vetëm me pantallona të shkurtra dhe sandale, hynë në sallë. Ata ishin shumë të bukur, por shumë të rinj, dukeshin jo më shumë se gjashtëmbëdhjetë vjeç dhe në fytyrat e tyre, aq të bukura sa vajzat, nuk kishte asnjë fije floku.
  Maria pyeti me habi:
  - Pse nuk keni burra të rritur?
  Shërbëtorja u përgjigj sinqerisht:
  - Të gjithë kukudhët meshkuj duken si adoleshentë pa mjekër, njerëz, pa plakje, me lëkurë të pastër, të lëmuar, si ajo e fëmijëve. Kjo është raca jonë - përgjithmonë e re, e bukur dhe e gëzuar!
  Maria buzëqeshi dhe vuri në dukje:
  - Nga njëra anë, kjo është mirë! Por nga ana tjetër, i riu nuk do të më shpojë kurrë me qime!
  Matrona e vjetër vërejti:
  - Kemi një mijë herë më shumë femra se meshkuj. Prandaj, ne përjetojmë një mungesë dashurie mashkullore. Por ju mbretëreshë nuk do të keni asnjë problem me këtë!
  Të gjithë meshkujt e perandorisë janë në shërbimin tuaj.
  Maria pohoi me kokë.
  - Le të më bëjnë një masazh të plotë të trupit.
  Të rinjtë u futën në punë. E bënë me shumë entuziazëm. Dhe duart e tyre të afta bënë që vajza-mbretëresha të vlonte gjakun. Dhe asaj i pëlqeu aq shumë. Thjesht një ndjenjë përrallore dhe e pabesueshme, duke fluturuar në parajsë.
  Dhe Maria këndoi me gëzim;
  Ne jemi anëtarë të Komsomol - bijat e komunizmit,
  Ne luftojmë armiqtë si shqiponja...
  Ndonjëherë buzëqeshjet e hakmarrjes fluturojnë,
  Në dimër, këmbët e vajzave janë të zhveshura!
  
  Ne duam ta godasim Fuhrerin në fytyrë,
  Ne kemi më shumë forcë se një elefant...
  Ne kemi sukses në dashuri dhe në sport,
  Edhe nëse hordhia sulmon me inat!
  
  Më besoni, askush nuk do t'i ndalojë vajzat,
  Në fund të fundit, forca jonë është si një grusht çeliku...
  Ne madje mund të shkatërrojmë ushtrinë,
  Dhe ne do ta godasim Hitlerin fort në nikel!
  
  Epoka e komunizmit do të vijë,
  Dhe shufra e pafund do të na japë forcë ...
  Ne nuk do të pendohemi për hir të Ladës së jetës,
  Besoj se Atdheu do të lulëzojë së shpejti!
  
  Vajzat dhe djemtë luftojnë
  Një pionier zbathur shkon në sulm...
  Ne godasim armikun me një mitraloz,
  Vendosja e një shembulli trimërie!
  
  Dragoi i shiut na sulmon vrazhdë,
  Por vajzat ndjehen të lira ta rrahin...
  T'i trokasim dhëmbët shërbëtorit të ferrit besoj
  Tullacën do ta bëjmë copë-copë!
  
  Në Rusi nuk ka vend për të dobëtit,
  Së shpejti do të marrim gjithçka që duam,
  Në emër të fuqisë më rrezatuese,
  Mbi ne është një kerubin me krahë të artë!
  
  Do të ketë miqësi të madhe midis popujve,
  Kush lufton me force e di...
  Për Atdheun, për lumturinë, për lirinë,
  Dhe së shpejti do të ketë parajsë në univers!
  
  Vajza po vrapon zbathur në të ftohtë,
  Pse i duhen këpucët nëse shpirti Lada...
  I gjithë Atdheu nga skaji në skaj,
  Shqiponja është djalë, jo gjel zogth!
  
  Dielli po shkëlqen me shkëlqim mbi botë,
  Në të cilin ar ka rreze të ngrohta...
  Fitorja do të vijë në erën përkëdhelëse të majit,
  Dhe mos fol budalla - hesht!
  
  Ne jemi vajza - vetëm vajza të Svarog,
  Kush e krijoi Tokën me Familjen...
  Dhe u dha luftëtarëve lirinë,
  Duke ringjallur menjëherë idealin universal!
  
  Në Rusi ka një vend të gjerë për vajzat,
  Në të ftohtë kanë veshur vetëm bikini...
  Ju jeni një anëtar Komsomol i nuses së Perun,
  Më besoni, nuk do të ketë probleme në zemërim!
  
  Në emër të Jezusit dhe Svarog,
  Mary, Lada Nëna e Zotave...
  Ata luftuan për Stalinin dhe Zotin -
  Dhe për hir të bijve më të mirë!
  
  Ne nuk do ta harrojmë veprën e Jezusit,
  Kush shkoi në kryq për rusët...
  Dhe tregoi art të madh,
  Kur në ditën e tretë u ngrit në dashuri!
  
  Perun është Zoti bubullima e madhe,
  Lëshon ylberët e dritës rrezatuese...
  Ne do t'u shërbejmë demiurgëve me ndershmëri,
  Që vepra heroike të lavdërohet!
  
  Gjoksi i vajzave shkëlqen me ngjyrën e lulëkuqes,
  Thithat e saj janë si flamuri i tetorit...
  Dhe diku një qen i zemëruar po leh,
  Por ne jemi ujqër për një arsye!
  
  Ata zmbrapsën sulmin e Fritz pranë Moskës,
  Edhe pse Hitleri ishte dinak dhe dinak...
  Fuhreri shihet në aleancë me Satanin,
  Bari është më i butë në verë se qilimi!
  
  Por në dimër vajzat janë zbathur në dëborë,
  Pse u duhen këpucë, pallto lesh dhe një këllëf...
  Anëtarët e Komsomol nuk kanë frikë nga ngrica,
  Ata kanë ndoshta shpirtin më të frikshëm!
  
  Cila është forca jonë - njerëz të trazuar,
  Le të bëhemi perëndi më të tërbuar...
  Dhe më besoni, njerëzit nuk janë të këqij,
  I aftë për të hedhur shumë pranga!
  
  Vajzat janë më të bukurat në dashuri,
  Meqë ra fjala, ato përmbajnë një pasazh të tërbuar...
  Vajzat vrapojnë zbathur në dëborë,
  Copat mat me lakmi!
  
  Dielli shkëlqen për lavdinë e komunizmit,
  Për lavdinë e komunizmit, Rusia lulëzon...
  Dhe flokët e vajzës dredhojnë dendur,
  Fitoret hapën një llogari të pakushtëzuar!
  
  Ne shkatërruam Wehrmacht-in në Stalingrad,
  Dhe ata treguan thjesht klasin më të lartë...
  Për lavdinë e Atdheut tonë Rusi,
  Vajza do të shtyjë thembrën e saj të zhveshur në sy!
  
  Ruhuni nga lufta me një vajzë zbathur,
  Ai është i bukur si kau dhe i fortë...
  Grerëzat u shpërndanë si perla,
  Dhe ajo e goditi armikun në zorrë!
  
  Epo, çfarë mund t'u bëni vajzave tona,
  Ata kanë një goditje, më besoni, një goditje nga një elefant...
  Dhe Rusia qëndron nga shekulli në shekull,
  Vend i madh i pafund!
  
  Pse vajzat ruse kanë nevojë për djem?
  Për të lindur një lumë heronjsh...
  Dhe më besoni, armiqtë do të përfundojnë në lukuni,
  Merreni në fytyrë zuzar të tërbuar!
  
  Në emër të Jezusit dhe Svarog,
  Aty ku Zoti i Bardhë krijoi skajin e universit,
  Le të hamë një qen hod para betejës,
  Kështu që ju të keni forcë para betejës herët!
  
  Atëherë do ta marrim dhe do të godasim kundërshtarin,
  Nën zorrët e vajzave, me këmbë zbathur...
  Kështu që ishte memec pasi qortoi katu,
  Dhe nëse ndodh diçka, ne do ta shtojmë atë me një poker!
  
  Është e qartë se Stalingrad nuk funksionoi,
  Vajzat aty bënë një luftë të fortë...
  Edhe pse është turp ta njohësh pak bukurinë,
  Nuk e filmoi betejën e saj " Pleboy "!
  
  Ne jemi të gjitha vajza, ju e dini këtë,
  E madhe, e fortë si një vezë...
  Kur ata vizatuan vetëm në tavolinë,
  Dhe tani do të tërhiqemi menjëherë në unazë!
  
  Ne nuk do të kursejmë as jetën tonë në betejë,
  Dhe besoj se do të hyjmë në Berlin me shaka...
  Së shpejti di të jetoj nën komunizëm,
  Le të marrim vorbullat e dëborës!
  
  Vajzës i pëlqen vetëm të vrapojë zbathur,
  Skuqja e dëborës i ftoh ëmbëlsisht thembrat...
  Grerëzat fluturojnë nëpër borën e ftohtë,
  Luftëtari i Fuhrerit në arkivol!
  
  Me pak fjalë, do të fitojmë, e di me siguri
  Ne do të jemi në gjendje të krijojmë paqe në të gjithë universin...
  Lulëzo përgjithmonë në skajin e universit,
  Forca e saj në betejë është e pandryshuar!
  
  Kur vijnë Svarog dhe Krishti Zoti,
  Të gjithë të vdekurit do të ringjallen në dashuri Rod...
  Hordhi do të përfundojë në një tornado të egër vdekjeje,
  Dhe natyra do të jetë në gëzim të përjetshëm!
  
  Pastaj kaloni në zemrat e njerëzve të Lada,
  Gjithçka do jetë pafundësisht e bukur...
  Çdo luftëtar do të marrë një shpërblim,
  Ne rusët jemi të pamposhtur në beteja!
  Vërtetë, këtu Maria e kapi veten duke menduar se ajo përsëri e quajti veten ruse. Por ajo mund të mos jetë tërësisht ruse. Vendi i saj është zyrtarisht sovran, por në fakt nën kontrollin e Rusisë. Dhe e ardhmja është e turbullt. Lufta me Ukrainën është tashmë në vitin e dytë. Dhe kur do të përfundojë nuk dihet. Dhe po derdhet shumë gjak. Dhe nuk ishte e mundur të zhvillohej një lëvizje serioze dhe masive kundër luftës as në Bjellorusi, as në Rusi. Përkundrazi, ka vetëm një përshkallëzim të konfliktit.
  Dhe hidhërimi i njerëzve vetëm sa po rritet. Ajo u largua nga burgu në mars, kur asgjë nuk ishte e qartë. Dhe e ardhmja e vendit është e paqartë. Dhe tani ajo është bërë një mbretëreshë.
  Dhe ai nuk vuan, por përkundrazi gëzon. Dhe çfarë kukudhësh të rinj të bukur. Vetëm fytyrat janë shumë fëminore. Vërtetë, trupat janë muskuloz dhe të skalitur; është e rrallë që bodybuilders njerëzor të kenë muskuj të tillë. Uau...
  Maria buzëqeshi dhe mendoi: ajo është zhdukur nga qelia e dënimit dhe rojet e saj ndoshta do ta kenë të vështirë. Sidoqoftë, meqenëse Maria Kolesnikova nuk do të shfaqet askund në Tokë, ata me shumë mundësi do të mendojnë se shërbëtorët e diktatorit mustaqe dhe tullac e vranë atë. Dhe kufoma ishte fshehur. Epo, ata do të bëjnë pak zhurmë, dhe atëherë ndoshta Maria Kolesnikova do të harrohet. Ose ndoshta jo.
  Arc e dytë ? Ose Zoya Kosmodemyanskaya. Epo, kjo e fundit, natyrisht, u promovua jashtë mase. Ndoshta sepse në kohët sovjetike njerëzve u mungonte erotizmi dhe një vajzë pothuajse e zhveshur rreth tetëmbëdhjetë vjeç me këmbë të zbathura në dëborë ishte një lloj seksi simbol i kuq?
  A do të bëjnë një film për Maria Kolesnikova? A do të jetë ajo një simbol i revolucionit? Apo do ta harrojnë atë, si mijëra heroina të tjera pa emër? Për shembull, sa vajza vdiqën në robëri në agoni, dhe ato gjithashtu u çuan zbathur në dëborë, por askush nuk ua di emrat.
  Po, rrugët e Zotit janë misterioze. Dhe Zoti Krijues doli të ishte një djalë rreth dymbëdhjetë vjeç i veshur me pantallona të shkurtra dhe këmbë zbathur. Dukej shumë ekzotike.
  Por ai e rriti atë nga një e burgosur në një mbretëreshë.
  Maria këndoi me ndjenjë;
  Njerëzit qëndrojnë në një turmë të heshtur,
  Një vajzë me lecka të vrazhda po çohet në ekzekutim...
  Dje ka pasur një fron, sot ka një skelë,
  Pse po e prishni princeshën!
  
  O mbretër, mbretër, mbretër ...
  Mesa duket një vajzë me gërsheta...
  Sidoqoftë, ata nuk mund ta thyenin princeshën,
  Edhe pse ajo është zbathur në dëborë,
  
  O mbretër, mbretër, mbretër
  Flamujt dhe boritë e fitores...
  Vajzës i janë djegur takat e zhveshura,
  Në të ftohtë, ajo duket si një grua e varfër!
  
  Dhe le të thotë ndonjë idiot,
  Jeta është e lehtë dhe argëtuese për princeshat...
  Ajo ecën zbathur në dëborë,
  Ky nuk është një profesion i lehtë!
  
  O mbretër, mbretër, mbretër,
  Njerëz të lehtë dhe të besueshëm...
  Në ditët e sotme, princesha është thyer plotësisht,
  Dordolecë si një kopsht ...
  
  O mbretër, mbretër, mbretër,
  Arritjet tuaja të mëdha...
  Nëse nuk mund ta mposhtni armikun,
  Pra, ju jeni krejtësisht të palavdishëm!
  
  Princesha merr një kamxhik shumë të ashpër,
  Pastaj ajo u montua në raft...
  Dënimi i saj është të vdesë lakuriq,
  Dhe shponi të gjitha kockat me stërvitje!
  
  O mbretër, mbretër, mbretër,
  Njerëzit nuk janë më të lirë...
  Me sa duket, për të dëbuar zuzarët nga toka,
  Ju jeni shumë fisnik!
  
  Oh, mbretër, mbretër, mbretër ...
  Kokat e vogla fluturuan menjëherë!
  Edhe pse janë blu, ato janë në thelb zero,
  Skarlat ti ke derdhur gjak!
  Maria këndoi diçka të ngjashme, dhe dhëmbët e saj perlë u shtrinë në një buzëqeshje të ëmbël.
  Të rinjtë e masazhuan tërësisht dhe e ngarkuan me fuqi të paparë
  Maria pastaj u hodh lart. Dhe tani ajo duhej të merrte mësime rrethimi.
  Doli një vajzë me gërsheta të bardha në bikini. Ajo mbante në duar një shpatë gome. Shërbëtorja kryesore i dha të njëjtën shpatë në duart e Marisë.
  Dhe vajza mbretëreshë e rrotulloi, duke ndjerë fleksibilitetin e dorës.
  Trupi i saj tani nuk ishte më i keq se ai i kukudhëve. Por ju duhet gjithashtu teknologji dhe aftësi.
  Dhe Maria, duke filluar të vraponte me bjonden me bisht, menjëherë ndjeu ngathtësinë dhe pafuqinë e saj. Ajo është shumë e shkathët, teknike dhe e shkathët.
  Dhe Maria ka vetëm ide të përgjithshme rreth gardhit. Pra, për të qenë i sinqertë, nuk funksionon shumë mirë.
  Të dyja vajzat ishin zbathur dhe këmbët e tyre ishin të shkathëta dhe të hijshme. Dhe ata lëvizin me shpejtësi.
  Këtu Maria, që të paktën të gëzonte sadopak, filloi të nxjerrë aforizma;
  Sa më i sjellshëm bariu, aq më i zemëruar qeni i tij, aq më i butë mbreti, aq më i ashpër satrapi!
  Rusishtja nuk është një kombësi, por një profesion dhe një mënyrë jetese!
  Njeriu i dobët ka nevojë për Zotin, ashtu siç fëmija ka nevojë për Babanë dhe Nënë, por kur rritet, ai rëndohet nga kujdestaria dhe ai, i shkëputur nga Prindërit, ngjitet pas gruas së tij - shkencës dhe arsyes!
  Mjerisht, inteligjenca nuk vlen shumë pa forcë - një atlet budalla mund ta mbysë lehtësisht akademikun më abstruk!
  E vërteta është se vdekja, ndryshe nga një grua, është gjithmonë e vërtetë, por jeta është tradhti e pastër!
  Është më mirë të presësh një herë sesa të mallkosh njëqind herë!
  Modestia është motra e urtësisë! Mburrja shkatërron mendjen!
  Është më e lehtë të zbusësh një tigër sesa të rehabilitosh një tiran - një mi nuk mund të stërvitet!
  Sa më shumë armiq, aq më e bukur është lufta! Përdorni më pak fjalë - lufta nuk është lojë!
  Ka më pak pika në det sesa maskimi i një agjenti sekret!
  Pajisja e torturës, si një instrument muzikor, kërkon dashuri dhe talent! Vetëm se në vend të të qeshurit dhe duartrokitjeve ju merrni rënkime dhe lot!
  Jezusi mes kopesë është si një diamant në ujërat e zeza!
  Koha është xhelati më i pamëshirshëm, nuk njeh mëshirë dhe fjalën e falur!
  Një politikan i zoti, edhe kur shan, ruan reputacionin e tij si inteligjent!
  Demit i pëlqen të fshikullojë, por nuk i pëlqen të lërojë!
  Për të lëruar mirë, duhet të mbillni gjatë gjithë vitit!
  Nëse nuk mund të kafshoni, është më mirë të mos lehni!
  Ai që mund një tigër nuk do të ketë frikë nga një duzinë mace!
  Një makinë nuk është një luks, por një mjet ndëshkimi: parajsë për policët e trafikut, purgator për portofolin tuaj, ferr për paqen e mendjes!
  Të bësh një gabim është një gabim! Të mos pranosh një gabim është krim!
  Burri është i paparashikueshëm - femra njerëzore nuk është e parashikueshme tek binjakët!
  Politika, ndryshe nga skijimi, kërkon lubrifikant të artë!
  Forca dhe inteligjenca si burrë e grua - lindin bindje vetëm në çift!
  Një sundimtar i fortë nuk do të burgos kurrë më shumë armiq sesa mund të mbledhë miq!
  Paraja është pendët e peshkaqenit të drejtësisë!
  Kujdes; nuk është sinonim i frikacakut, por guximi është sinonim i pamaturisë!
  Vetëm të vdekurit nuk gënjejnë, dhe pastaj vetëm nëse janë ateistë!
  Një besimtar i keq grabit trupin - një ateist i mirë grabit shpirtin!
  Një karrierë pa gënjeshtra është si një tank pa karburant!
  Ai që tregon mëshirë mbledh forcë; mizoria është shenjë dobësie!
  Në fund të fundit, gjenialiteti dhe arroganca janë gjëra të papajtueshme!
  Edhe pse një grusht e gjysmë është më i mirë se një, një mendje e gjysmë është më keq se një!
  Fisniku rrezikon jetën - i huaji i poshtër!
  Udhëheqësi nuk duhet të jetë i ëmbël - ata do ta lëpijnë atë! Por nuk duhet të jetë e hidhur - ata do ta pështyjnë !
  Është më e vështirë të gjesh rërë në shkretëtirë - sesa një arsye për arrestim!
  Mashtrimi është arma e të dobëtit - poshtërsia është arma e të fshehtëve!
  Përdor miqtë - talenti shfryn armiqtë - gjeni!
  Një goditje e ngadaltë është e barabartë me një humbje!
  Kujdesi i një komandanti është si një gisht në grusht, një element integral, por nuk mund të zëvendësojë pjesën tjetër!
  Kur zgjedh midis ligjit dhe ndërgjegjes, një person i ndershëm do të preferojë, për të mos thënë më të sigurt!
  Është më e lehtë të gjesh një gur të thatë në shtratin e detit sesa një politikan të ndershëm!
  Trimëria dyfishon forcën, mashtrimi katërfishon!
  Një hero i rraskapitur është më i dobët se një fëmijë i freskët!
  Duart janë nëna, koka është babai - së bashku ata nuk do ta lënë fitoren jetim!
  Kushdo që e përçmon ushtrinë do të duhet të ikë shpejt!
  Në luftë, trimëria shkon krah për krah me pamëshirshmërinë! Ata janë si nusja dhe dhëndri në një bashkim fitimtar!
  Perandoritë në rritje janë si një flluskë sapuni, vetëm me menaxhim egoist!
  Mbjellja e fitores duhet ujitur me gjak dhe fekonduar me kufoma!
  Një perandori nën një regjim kujdesi është si shtylla kurrizore e një adoleshenti, sa më e madhe aq më e fortë!
  Qetësia ndaj fitores është si kalitja ndaj çelikut!
  I ftohti i akullt që vjen nga lufta nuk është aq i keq nëse të ngrin zemrën! Është një fatkeqësi nëse truri juaj ngrin!
  Mëshira është si ndryshku, dhembshuria është si shashel - pastrojeni zemrën tuaj nga kjo dhe mbulojeni me armaturë: pamëshirë, tërbim, zemërim!
  Mendimi na bën frikacakë, pamaturia na bën kufoma!
  Lufta është një proces - i ngjashëm me djegien! Gjaku është benzinë, kufomat janë qymyr, vullneti është squfur! Dhe fikësi i zjarrit është një fitore!
  Trupi dhe mendja si burrë e grua, lindin fitoren në çift, vetëm janë shterpë!
  Një komandant brilant ndryshon nga një kompozitor i shkëlqyer në atë që kryeveprat e tij të bëjnë gjithmonë të derdhësh lot!
  Si rregull, një tiran: ambicie e pakufishme dhe një mendje e kufizuar!
  Ndershmëria është një koncept selektiv, mashtrimi është universal!
  Si ndryshon shahu nga politika?
  Në shah loja luhet në baza të barabarta, por në politikë pushtetarët kanë gjithmonë një fillim!
  Në shah ka presion kohe në fund të lojës, por në politikë ka gjithmonë!
  Në shah, sakrificat janë të vullnetshme, por në politikë janë gjithmonë të detyruara!
  Në shah, copat rirenditen një nga një, por në politikë autoritetet kur të duan!
  Në shah nuk mund të kthesh lëvizje prapa, në politikë e bëjnë në çdo hap!
  Një sundimtar i rrethuar nga jo-entitete është si një gur në një kornizë të dobët; vlera e tij do të bjerë dhe në mënyrë të pashmangshme do të zbehet.
  Froni, ndryshe nga shtrati, ndahet vetëm nga të dobëtit!
  Të gjithë mund të fitojnë, por jo shumë mund të humbasin me dinjitet!
  Më mirë të vdesësh si hero sesa të jetosh si frikacak!
  Paradoksalisht, ishte dobësia fizike e njeriut që e lejoi atë të bëhej si Zoti! Edhe nëse një majmun do të kishte krahë më të gjatë, ai kurrë nuk do të merrte një shkop!
  Veset njerëzore lëvizin përparimin dhe na afrojnë plotfuqishmërinë! Frikacaku doli me armaturë, dembeli - rrota, i dobëti - vinçi, grykësi - laksativë, ambicioz - aeroplan, i mërzitur - kinema, kurioz - internet, sadisti - dinamo! Pas çdo zbulimi të madh qëndron një ves! Pasionet bazë e kanë ngritur teknologjinë!
  Sikur Adami të mos kishte mëkatuar, ai dhe pasardhësit e tij do të ndryshonin nga kafshët bartëse vetëm në aftësinë e tyre për të folur!
  Koha është gjykatësi më objektiv - u jep fjalë të gjithëve dhe zbulon prova!
  Improvizimi është një aksiomë e fitores! Shablloni është teorema e humbjes!
  Mungesa e inteligjencës ende mund të kompensohet me një kompjuter, por asnjë teknologji nuk mund ta zëvendësojë guximin!
  Në luftë, një frikacak i zgjuar është më i dobishëm se një budalla trim!
  Duke marrë parasysh se njerëzit e vdekur nuk mund të luftojnë, një ushtar i vdekur është gjithmonë një ushtar i keq!
  Lufta është një shkollë e mirë, por nëse bëni një gabim, nuk do të jeni në gjendje të rimarrëni provimet!
  Nuk mjafton vetëm besnikëria për t'i shërbyer vendit, por mungesa e saj nuk mund të zëvendësohet me asgjë!
  Megjithatë, kush nuk di të vlerësojë jetën, nuk do të mund ta përballojë vdekjen me dinjitet!
  Nuk mund të mposhtni dy gjëra: lakminë dhe marrëzinë, megjithëse mungesa e së parës shpesh kombinohet me të dytën!
  Maria Kolesnikova bëri një shaka të bukur, si një oratore e madhe e kohëve të lashta. Dhe sigurisht, përveç aforizmave, mund të këndoni. Dhe ndonëse vajza-mbretëresha tashmë shkëlqente nga djersa, si të ishte lyer me vaj të trashë, ajo e mori dhe këndoi me të madhe me ndjenjë të madhe. Dhe zëri i saj ishte thjesht i mrekullueshëm;
  Ndonjëherë një trill është mizore - pasuritë nuk janë motra,
  Në fund të fundit, luftëtari nuk pati fat për sa kohë!
  Ne jemi pjesë të asaj loje të madhe, të panjohur,
  Të cilën Zoti e krijoi për drekë!
  
  Por ne do të jemi në gjendje të njohim dhuratat e të Plotfuqishmit,
  Në fund të fundit, bota përreth lundron në dukje të ajrosur!
  Në fakt, fati do t'i mpreh sëpatat,
  Dhe madje me fat, pasi Zoti ishte indiferent!
  
  Në fund të fundit, lumturia është e brishtë, si një ishull,
  Në mes të një oqeani pikëllimi dhe fatkeqësie!
  Dhe një njeri i ndrojtur është kaq i vetmuar
  Nuk është një stuhi që mbretëron në shpirtin e tij, por një mjegull moti i keq!
  
  Oh, është e vështirë të shohësh nën yllin vdekjeprurës,
  Të lindësh në botë në yjësinë e Shigjetarit!
  Unë përpiqem lart si një bilbil me ëndrrën time,
  Ka buzeqeshje rreth e rrotull, fytyra te cmendura, te shtrembra!
  
  Unë me të vërtetë nuk e besoj, do të jetë kështu përgjithmonë,
  E pra, njeriu është i dënuar të jetë një krimb!
  Ku është mirësia dhe ngrohtësia e mençur,
  Drejtësia nuk është një ëndërr kalimtare!
  
  Autoritetet në botën tonë janë mizore dhe hipokrite,
  Ndonjëherë dëshironi të digjni gjithçka me zjarr!
  Pasionet njerëzore po tërbohen si një uragan,
  Dhe duket sikur hajdutët dhe sorrat janë përreth!
  
  Unë dua të gjej të paktën një rreze të ditës,
  Të dish që kalorësia është e gjallë!
  Por në kërkimin tim për përgjigjen më të vogël,
  Dhe të gjithë duket se kujdesen!
  
  Oh, ku je shpirt i shenjtë,
  Sa kohë mund të notosh nën re!
  Njerëzit kanë shikim dhe dëgjim,
  Fluturoni drejt tyre, mos fluturoni në rrathë!
  . KAPITULLI Nr. 3.
  Maria rrethoi shumë . Pas së cilës ajo u dërgua në palestër. Aty mund të ngroheni dhe të stërvitni muskujt. Dhe në të njëjtën kohë shikoni një film. Në veçanti, ka një luftë me orkët. Kjo garë është mjaft e vrazhdë dhe e keqe. Nga jashtë, orkët janë si arinjtë, vetëm fytyrat e tyre janë si ato të përbindëshave.
  Dhe kjo nuk është një botë kaq primitive. Ka televizion, radio, madje edhe tanke.
  Për shembull, kukudhët kanë makina shumë elegante, të vogla, të thjeshta në formë. Përkundrazi, orkët janë të mëdhenj, këndorë dhe të ngathët. Maria e shikoi këtë betejë me një buzëqeshje.
  Kukudhët luftojnë zbathur dhe me bikini. Ka katër prej tyre në një tank të vogël, por të shkathët, i cili ka një top me tytë të gjatë. Xhirimet këtu janë të tilla që vajzat duken shumë qartë.
  Ata kanë muskuj të bukur, të përcaktuar, dhe mungesa e këpucëve u shkon për shtat këmbëve, gjë që vetëm ua thekson seksualitetin.
  Vajzat po zihen dhe njëra prej tyre me një emër krejtësisht njerëzor Elena thotë:
  - Ata janë orkët. Tanket e tyre janë vetëm kuti të shëmtuara. Edhe pa një pjerrësi racionale të armaturës. Këto janë shumë më të lehta për t'u goditur!
  Elizabeta pohoi me kokë me një buzëqeshje të trishtuar:
  - Mund të kesh të drejtë për këtë! Por është në avantazhin tonë.
  Dhe vajza qëlloi në drejtim të armikut, duke përdorur gishtat e zhveshur të këmbëve të saj të hijshme dhe të dalta.
  Dhe goditja e predhës doli të ishte e saktë. Predha dëmtoi frëngjinë e madhe të tankut Orc.
  Katerina është gjithashtu zbathur dhe vajza gjysmë e zhveshur nga familja e kukudhëve cicëronte, duke treguar dhëmbët e saj shumë të mëdhenj dhe në të njëjtën kohë të bukur dhe krejtësisht jo agresivë. Kjo ishte vërtet një vajzë me bukuri të rrallë.
  Edhe pse fjalë për fjalë të gjithë kukudhët janë bukuroshe. Dhe kjo është pikërisht ajo për të cilën njerëzit e tyre janë të famshëm.
  Efrosinya, një vajzë tjetër nga kjo garë në tank, tha:
  - Vini re në botën tonë, për një mashkull, ka një mijë femra. Nga njëra anë, kjo është e mrekullueshme për burrat. Por nga ana tjetër edhe kjo krijon probleme! Sidomos për vajzat e përjetshme!
  Katerina konfirmoi, duke qëlluar përsëri duke përdorur gishtat e zhveshur të këmbëve të saj të hijshme:
  - Po, kjo ka problemin e vet, dhe në të njëjtën kohë sharmin! Pra, është si një shpatë me dy tehe. Sidoqoftë, nëse ka një vajzë të bukur muskulare pranë jush, atëherë kjo nuk është gjithashtu e keqe!
  Elizabeta këndoi me zjarr:
  Jo keq me një vajzë
  Cfare mund te them...
  Por ne duhet të marrim edhe djalin,
  Djalë, djalë, djalë!
  Djalë, djalë, martohu me veten!
  Dhe luftëtarët qeshën me të madhe. Dhe ata treguan gjuhët e tyre të gjata dhe shumë të shkathëta.
  Një ork qëlloi mbi ta nga një top i rëndë, i kalibrit të madh. Por guaska fluturoi përpara, kështu që kukudhi Euphrosyne e zhvendosi pak tankin anash.
  Ky ishte vërtet një pasazh. Vajzat ishin vërtet të vendosura për të fituar pavarësisht çdo rezistence të armikut. Dhe orkët, duhet thënë, janë krijesa jashtëzakonisht leshore dhe me push.
  Elena vuri në dukje me një buzëqeshje:
  - Ndoshta tortura më e neveritshme është kur një ork të gjuan me putra, dhe je lakuriq dhe e lidhur. Dhe ai po përpiqet të të puthë!
  Katerina këndoi me një buzëqeshje ironike:
  Orc është një përbindësh me gëzof, thjesht mos e llasto atë,
  Rreptësisht sipas regjimit, çdo puthje!
  Një lugë vaj në ditë, minimumi kripëra,
  Dhe verë dhe mish, vetëm për mysafirë!
  Efrosinya e kundërshtoi këtë:
  - Nëse hani një filxhan gjalpë, do të bëheni të hollë si shkrepësja. Dhe vajza duhet të jetë muskulare dhe e aftë të lindë kukudhë të bukur. A nuk është ajo?
  Elena qeshi dhe vuri në dukje, duke bërë një tjetër pozë, duke përdorur thembrën e zhveshur të këmbës së saj të mallkuar, seksi dhe të shkathët:
  - Sikur të isha mbretëreshë,
  Motra e tretë tha...
  Unë do të doja për mbretin baba,
  Unë do të lindja një hero!
  Për të gëzuar veten, Elizabeth filloi të këndojë një romancë tjetër:
  Ne do të fluturojmë mbi yjet mbi planet,
  Dielli do të shkëlqejë me shkëlqim ...
  Heroizmi i kukudhëve të dritës lavdërohet,
  Shndërron gjahtarin në lojë!
  
  Do të jetë një kohë e keqe,
  Aty ku një stuhi shkëlqen në botë ...
  Molla është në lulëzim të plotë,
  Pranvera po vjen, sigurisht!
  
  Do të ketë një epokë, më besoni të elfinizmit,
  Ku çdo person është një demiurg.
  Ne do të largojmë njollën e Orkshizmit nga fytyrat tona,
  Nëse duhet, do të lërojmë edhe parmendën!
  
  Do të ketë perëndi të ndritshëm në mbarë botën,
  Ata do të sjellin gëzim dhe të qeshura për kukudhët...
  Do t'i lyejmë flokët me mitra ,
  Paç sukses në këtë ndërmarrje të lavdishme!
  
  Po, Elfia është një vend botëror,
  Toka e shenjtë e elfinizmit...
  Vajza këmbëzbathur vrapoi
  Ajo ka lindur për të qenë nuse!
  
  Po, e dua bukuroshen Elfia,
  Çfarë krijoi metalin nga guri...
  Më besoni, njerëzit do të bëhen më të lumtur
  Lëreni napalmin të bjerë nga qielli!
  
  Mos kërkoni lumturinë pa Rod,
  Ai do t'ju japë dashuri përgjithmonë ...
  Nën thembra të betejës së Svarog,
  Gjaku i përbindëshave po derdhet!
  
  Nuk ka vend më të bukur gjigandësh,
  Ka kukudhë dhe xhuxha në radhët...
  Ne jemi përgjithmonë të bashkuar me Atdheun,
  Ne do të fitojmë në çdo betejë, ju e dini!
  
  Pra, pse është kaq i trishtuar luftëtari i kukudhëve,
  Ju e keni njohur fuqinë e Svarog...
  Shkakton ndjenja të mira
  Lada jonë e dashurisë është ideale!
  
  Universi do të bëhet më i mirë, më besoni -
  Nëse elfinizmi fillon të sundojë...
  Ne jemi fëmijë të lumtur të Svarog -
  Le ta zbërthejmë Orkshizmin në kuarkë!
  
  Së shpejti Toka do të bëhet rrezatuese,
  Së shpejti do të ketë sukses të madh...
  Dhe Yarilo do të lindë si një diell i lavdishëm,
  dhe do t'u japë shkëlqim të gjithëve!
  
  Le të pimë për Atdheun djema
  Që Elfie të lulëzojë përgjithmonë...
  Të kesh një rrogë të pafund -
  Për të cilën nuk është turp të ëndërrosh!
  
  Lëreni kukudhën të ngrihet mbi univers,
  dhe buzëqeshja e Zotit do të tregojë gjithçka ...
  Me forcën e saj në beteja të padurueshme,
  Ne do të zbulojmë mashtrimin më dinakë!
  
  Së shpejti dielli do të shkëlqejë më shumë,
  Hapësira do të bëhet si një oborr...
  Kështu që ju djeg zjarrin më të nxehtë,
  Mpreh sëpatën tënde të çelikut!
  
  Dhe pastaj me këngën e Ladës së madhe,
  Kjo lindi zota të fuqishëm...
  Ne do të jemi në gjendje të shfarosim fisin e të egërve,
   Bijtë e lavdishëm Elfi me shpata!
  Kështu kënduan kukudhët e bukur dhe të lezetshëm. Dhe zërat e tyre janë aq bilbil dhe seksi. Me vajza si këto ju mund t'i mposhtni arinjtë.
  Duhet thënë se janë shumë të holla dhe të bukura, seksi dhe joshëse, kukudhë femra të shijshme.
  Ndërkohë në qiell po luftojnë edhe pilotet femra. Luftëtarët nuk janë ende aq të avancuar sa në shekullin e njëzet e një. Ata madje kanë motorë me vidë. Dhe armët - topa avionësh dhe mitralozë. Por nga ana tjetër, pilotë të mrekullueshëm luftojnë në ekuipazhe. Dhe për ta bërë më të përshtatshëm për të luftuar, ata janë zbathur dhe me bikini.
  Albina është një kukudh i mrekullueshëm. Ai shtyp butonat me gishtat e zhveshur. Qitje me armë avionësh.
  Dhe avioni i rrëzuar Orc po digjet. Dhe makinat e këtyre arinjve janë shumë këndore, të rënda dhe të ngathëta.
  Megjithatë, kjo i ndez vetëm vajzat. Dhe ata me shumë zgjuarsi manovrojnë aeroplanët e tyre nga rruga e sulmeve.
  Alvina, një tjetër vajzë kukudh, qëlloi gjithashtu duke përdorur gishtat e saj të zhveshur dhe duke cicëruar tha:
  Unë jam një luftëtar kukudhësh dhe fuqia është në lëvizje të plotë,
  Parajsa është vendbanimi im!
  Partneri i saj qeshi dhe konfirmoi, duke rrëzuar orkun:
  - Po, manastiri!
  Në qiell, sigurisht, betejat vazhdojnë me shkallë të ndryshme suksesi. Vërtetë, kukudhët rrëzojnë orkët shumë më shpesh sesa përfaqësuesit e njerëzve magjepsës.
  Por ka shumë orke. Dhe kjo krijon probleme.
  Maria Kolesnikova e shikoi këtë film dhe vuri në dukje:
  - Do të ishte mirë të përdorni magjitë mbrojtëse dhe të mbroni!
  Natasha, emri i kukudhit që ishte ministri i luftës së mbretëreshës, u përgjigj me një psherëtimë:
  - Ne e kemi përdorur për një kohë të gjatë, por jo gjithmonë ndihmon! Orcët, trollët dhe armiqtë tanë të tjerë përdorin gjithashtu magjinë, duke përfshirë atë që depërton në mbrojtjet magjike!
  Maria shkroi në Twitter:
  - Po është e vërtetë! Por, çka nëse provoni ujë të shenjtë?
  Natasha buzëqeshi dhe pyeti:
  - Uje i shenjte?
  Mbretëresha dhe ish i burgosuri konfirmuan:
  - Ky është pikërisht uji i shenjtë. Kjo është një ide shumë e mirë dhe që ka rezultuar efektive në një luftë të vërtetë!
  Ministrja magjepsëse e Mbrojtjes ra dakord me buzëqeshje:
  - Pse, Madhëria Juaj, duhet ta provoni!
  Maria e mori dhe këndoi me shumë pasion, duke ndjerë një valë frymëzimi;
  Unë jam një vajzë dhie sovjetike,
  Ajo punonte dhe lëronte arat me dashuri...
  Por një stuhi bubulloi ...
  Sulmoi fashisti, nuk i mjafton vend!
  
  Vit i përgjakshëm dyzet e një i tmerrshëm.
  Hitleri sulmon në numër të madh...
  Lërini rusët të shkojnë dëm në grupe,
  Predhat po shpërthejnë - plumbat po fishkëllojnë!
  
  Nuk ka vend, nuk është më keq të gjesh këtu,
  Kur dhimbja dhe shkatërrimi janë kudo...
  vajza nuk është as njëzet,
  Por sa dhimbje dhe privim ka përreth!
  
  Fashizmi i keq sulmon Atdheun,
  Kaq i fuqishëm, thjesht i egër...
  Por unë besoj se komunizmi është fituesi,
  Kush pas Adolfit janë të verbër këta gjermanë!
  
  Armiku është shumë i fortë, besoni
  Presioni i tij është aktiv dhe mizor...
  Fashizmi është thjesht një bishë e egër
  Dhe kundër vajzës imazhi është me sy blu!
  
  Jo vajzë, nuk do të tërhiqet
  Ata vrapojnë nëpër borë zbathur ...
  Provimet, duke dorëzuar vetëm pesë,
  Dhe vajzat tona luftojnë me shumë guxim!
  
  Ishte e kotë që fashizmi sulmoi Rusinë,
  Edhe pse aleati i Fritz-it ndihmon...
  Dhe Rajhu i Tretë së shpejti do të fluturojë poshtë,
  Të paktën ai vret rusët mishngrënës!
  
  Vajzat nuk e dinë fjalën paqe,
  Ata përpiqen fort për fitore...
  Edhe pse Hitleri është kaq i lezetshëm në fjalë,
  Se ai thjesht u kthye në një klloun!
  
  Le t'i bëjmë mat Krauts së shpejti, vajza,
  Armiku është rrahur shumë afër Moskës...
  Pastaj ishte Stalingradi legjendar,
  Ai u takua me një përballje, dije se është mirë!
  
  Epo, çfarë është një tigër për vajzat?
  Vërtet një makinë e fuqishme...
  Ne nuk kemi nevojë për lojëra budallaqe bukurie,
  Ushtria e të cilëve fashistësh e shtypi!
  
  SHBA po e ndihmon shumë Fritz-in,
  Ata japin avionë, tanke falas...
  Ata duhet të jenë çmendur
  se Yankees kanë ngrënë mjaft belan!
  
  Po, Hitleri qëlloi qenin,
  Dhe Goering pushtoi hapësirën në fron...
  Ndoshta ai nuk është mjaft i madh për të qenë i madh,
  Ai derri i trashë në kurorën mbretërore!
  
  Por tani janë SHBA dhe Britania
  Kështu ata filluan të ndihmojnë me zell fashistët...
  Ushtria e Kuqe nuk do të numërojë humbjet e saj,
  Dhe komunizmi u shua!
  
  Kjo është thjesht një situatë djallëzore,
  Kur fuqia e kapitalit është në unitet...
  Dhe kolapsi thjesht kërcënon...
  Toka nuk mjafton për nazistët, njihni Yankees!
  
  Më kot Sam i furnizon me një bombë,
  Dhe ai i dërgon ushqim Fyhrer-it...
  Në fund të fundit, pasi mundi BRSS në betejë,
  Adolf sulmon shefat e mëparshëm!
  
  Sigurisht, ne pësojmë shumë humbje,
  Vajzat janë zbathur edhe në të ftohtë...
  Por nëse është e nevojshme, ne do të flemë Moskën,
  Gërshetat tona përkulen si flori!
  
  Nëse do të mbronim Stalingradin,
  Më besoni, ne mund të arrijmë në Berlin...
  Për Ushtrinë e Kuqe, më besoni, kjo është situata,
  Kur populli dhe ushtria të jenë të bashkuar!
  
  Vajzat nuk e dinë, nuk ka asnjë fjalë,
  Dhe ata luftojnë ashpër me orkët e këqij ...
  Do të shohim, vajzat e besojnë agimin,
  Edhe pse sytë ndonjëherë janë si pjata!
  
  Unë besoj Carin e drejtë rus,
  Do të jetë në gjendje ta bëjë vullnetin më të fortë se çeliku...
  Le të ketë një sovran ortodoks,
  Nëse Stalini nuk arrinte të bënte gjithçka bukur!
  Po, le të lulëzojë vendi Sovjetik,
  Rruga do të jetë ndërtimi në dritën e komunizmit...
  Fitorja do të hapë një llogari të pakufizuar,
  Edhe pse fëmijët e revanshizmit nxorën dhëmbët!
  
  Epo, çfarë thua, Xhaxha i tmerrshëm Sam,
  I rritur e konsideron veten të rrënuar...
  Arriti të zmbrapsë nazistët e BRSS,
  Dhe kjo do të thotë vdekje e kapitalit!
  
  Epo, jo vetëm një herë, jo dy herë,
  Ata do të shihen ende duke bubulluar mbi Rusi...
  Që zerat të mos vijnë në atdheun e tyre,
  Ndoshta krijoni për Zotin!
  
  Aty ku Stalini thjesht nuk mundi,
  Vajzat zbathur mund ta bëjnë këtë...
  Për ta, Zoti i fuqishëm, Shenjti Svarog,
  Dhe saktësi kur gjuan nga një mitraloz!
  
  Me pak fjalë, lufta nuk është aspak fundi,
  Ne rusët po përpiqemi për hakmarrje...
  Do të jetë një plak dhe një i ri në betejë,
  Ne nuk do t'u japim nazistëve një shans të tmerrshëm!
  
  Me pak fjalë, ne jemi vajza këmbëzbathur,
  Përsëri ai me tërbim kërkoi të sulmonte,
  Dhe me një thembër të zhveshur, një grusht të fortë.
  Ne do t'ju shajmë aq shumë sa Fyhreri të duket shtrembër !
  
  Unë besoj se Rusia së shpejti do të rilindë,
  Nën flamurin e Svarog-ut të madh...
  Luftoni për atdheun tuaj dhe mos kini frikë,
  Sepse së shpejti do të ketë shumë lumturi!
   Pas një kënge kaq të gëzuar, edhe pse jo shumë të qartë dhe jo plotësisht logjike, me disa kontradikta, vajzat nga raca e kukudhëve janë gati të marrin me të vërtetë dhe të lëvizin malet. Ata janë vërtet të lindur për të fituar.
  Dhe kështu vajzat me bikini, duke lënë gjurmë zbathur në baltë, qëllojnë me armë. Këtu gjuajnë topa të kalibrit të madh dhe predha të mëdha fluturojnë lart në një hark. Kështu që orkët hidhen lart dhe përmbysen nga obusët e tyre. Kjo është vërtet të shtëna jashtëzakonisht vrastare dhe nuk do të ndalet, nuk do të marrë frymë.
  Një nga kukudhët, kapiteni Svetlana, i pëshpëriti shoqes së saj me një buzëqeshje keqdashëse:
  - Mendon se do të na japin një yll në rripat e shpatullave?
  Ajo u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Ata do të arrijnë dhe do t'ju japin më shumë!
  Më pas, vajza ka vënë me gishta këmbët e saj të zhveshura, të hijshme, shumë joshëse, të nxira dhe me muskuj dhe këndoi:
  Na thanë se na duhet lartësia,
  Dhe mos kurseni në municion ...
  Këtu ka rrokullisur ylli i dytë,
  Ju në rripat e shpatullave!
  Vajzat, zbathura, me muskuj që rrotulloheshin si topa nën lëkurën e tyre prej bronzi, tërhoqën kuti me peshë me guaska. Dhe kjo, duhet të them gjithashtu, është një lëvizje shumë e fortë.
  Luftëtarët dukej sikur hodhën një kartë në tryezë. Dhe përsëri një armë shumë vdekjeprurëse qëllon.
  Natasha, Ministrja e Mbrojtjes vuri në dukje:
  - Fuqia shkatërruese e predhave rritet falë magjive magjike. Ky është edhe një shembull i përdorimit të magjisë për qëllime ushtarake!
  Maria pohoi me kokë në shenjë dakordësie:
  - Kjo është në rregull! Dhe ne mund të bëjmë ende shumë për fitoret e ardhshme!
  Një tank tjetër po lëvizte përgjatë barit portokalli. Ai kishte një siluetë shumë të ulët. Dhe praktikisht nuk kishte një frëngji, por kishte një fuçi të veçantë rrotulluese. Dhe kjo makinë dukej pretencioze. Në të ishin vetëm dy vajza. Meqenëse ky tank ishte më i vogël se zakonisht.
  Natasha vuri në dukje:
  - Kjo është makina e së ardhmes!
  Maria ra dakord:
  - Po, mendova se ishte një zhvillim premtues. Por është më e vështirë të godasësh një objektiv të vogël. Gjermanët falimentuan gjatë Luftës së Dytë Botërore duke prodhuar tanke shumë të mëdha.
  Natasha shkeli syrin dhe cicëroj:
  - Tanket tona janë shumë të shpejta,
  Dhe vajzat janë të zhveshura dhe zbathur!
  Ndërkohë, në film ata treguan se si një djalë kukudh, një fëmijë rreth dhjetë vjeç, po zvarritej nëpër shkurre. Ai ngre një transmetues të vogël për të drejtuar dronin e kukudhëve . Deri më tani, pajisjet e tilla janë më të thjeshtat dhe më primitivet.
  Këmbët e zhveshura dhe fëmijërore të djalit spërkasin në bar. Ai është si një partizan i ri. Fëmija ka veshur vetëm pantallona të shkurtra, dhe moti është i freskët dhe me shi. Dhe djali dridhet nga i ftohti.
  Sidoqoftë, ai këndon me guxim:
  Unë jam një partizan i ri tërësisht zbathur,
  Një fëmijë që rrezikon me guxim jetën...
  Që kukudhët të mos kenë probleme këtu,
  Rroftë populli në komunizëm magjepsës!
  Dhe fëmija do ta marrë atë dhe do të tregojë gjuhën e tij. Dhe kështu djali kukudhë merr rrugën për në kampin e orkëve. Erë e keqe e arinjve të ashpër gudulis hundët e fëmijëve në mënyrë të pakëndshme.
  Fëmija është në rrezik të madh. Ai rrëshqet nën hundët e këtyre krijesave të ashpër.
  Maria u shpreh:
  - Djalë trim. Por a ia vlen të dërgosh fëmijë kaq të vegjël në një mision?
  Ministrja e Mbrojtjes Natasha vuri në dukje logjikisht:
  - Fëmijë të tillë të vegjël japin një atmosferë më të vogël, dhe magjia e kërkimit dhe e sigurisë së orkëve praktikisht nuk i sheh ata!
  Maria qeshi dhe vuri në dukje:
  Heroizmi nuk ka moshë
  Në një zemër të re ka dashuri për atdheun...
  Mund të pushtojë skajet e hapësirës,
  Bëni të lumtur të gjallët në Tokë!
  Natasha tha me një buzëqeshje:
  - Jo vetëm të gjallët, por edhe të vdekurit, dhe jo vetëm në Tokë!
  Maria, si përgjigje, me zemërim shkeli këmbën e saj zbathur, me peshë dhe të fortë, e cila tani mund të thyente shpinën e një ujku:
  Toka e gjallë Live Toka
  Dhe ju i kuptoni njerëzit ...
  Dashuria e dytë, Toka e dytë,
  Nuk do të ketë Tokë të dytë!
  Nga një mijë planetë
  Nuk ka një gjelbërim të tillë!
  Nga një mijë planetë
  Nuk ka një të preferuar të tillë!
  Ndërkohë, djali i vogël kukudh vendosi transmetuesin dhe u zvarrit përsëri. Takat e tij të zhveshura dhe rozë shkëlqenin mjaft bukur.
  Madje Maria mendoi se nëse fëmija kapej, takat e tij të zhveshura dhe të rrumbullakëta do t'i digjeshin me një hekur të nxehtë. Dhe si do të bërtasë ky fëmijë.
  Dhe orkët do të buzëqeshin dhe do të nuhasin mishin e djegur përmes vrimave të hundës.
  Kështu djali e mori dhe me këmbën e tij të zbathur shtypi një kacabu që zvarritej nëpër bar. Insekti u ndez dhe papritur u shndërrua në një gur të çmuar.
  Djali e mori atë me gishtërinjtë e tij të zhveshur, e hodhi në dorë dhe cicëriu, mezi i dëgjueshëm:
  - Një buzëqeshje do të bëjë gjithçka më të ndritshme,
  Dhe një elefant dhe madje një kërmilli i vogël ...
  Lërini kukudhët të jenë më të gëzuar në betejë,
  Dhe le orkët të pësojnë vetëm humbje!
  Dhe djali u hodh shpejt në shkurre. Ky është një fëmijë i vogël i lezetshëm. Mjaft e ngjashme me njeriun.
  Këtu në një në një film, djali gjithashtu rrëshqiti minat nën tanke.
  Dhe ai u kap. Është për të ardhur keq që kinemaja sovjetike dhe si e torturuan nuk u shfaq. Por ata u çuan në ekzekutim vetëm zbathur në dëborë.
  Dhe kamera tregoi gjurmë të vogla, fëminore në shiritin e dëborës, nga afër. Dhe kjo fliste më shumë se nëse torturat do të ishin treguar me detaje dhe natyraliste.
  Ky është me të vërtetë një film.
  Maria këndoi me ndjenjë të madhe, duke përkulur muskujt e këmbëve të saj të zhveshura dhe muskulare:
  Ndrico netët e errëta si zjarre,
  Ne jemi pionierë, fëmijë, punëtorë...
  Epoka e viteve të ndritshme po afron,
  Thirrja e pionierit është të jesh gjithmonë i përgatitur!
  Thirrja e pionierit është të jesh gjithmonë i përgatitur!
  Natasha qeshi dhe konfirmoi:
  - Kjo vezë e zier duhet të zihet për pesëmbëdhjetë minuta, por pionieri nga familja e kukudhëve është gjithmonë gati!
  . KAPITULLI Nr. 4.
  Ndërkohë pati edhe episode të tjera të luftës. Këtu janë dy kukudhë që bëjnë një luftë snajper.
  Ata ishin zbathur, por të veshur me kamuflazh me pika. Dhe ata u ulën në pritë, duke kërkuar objektiva.
  Njëra prej tyre, biondja Alice, tha e mërzitur:
  - Orkët, duhet të them, janë shumë me erë të keqe. Dhe prandaj është e pamundur të vëllazërohesh me ta!
  Angelica qeshi, qëlloi, duke vrarë ushtarin e ariut me gëzof dhe këndoi:
  - Nuk do të na mungojë kurrë,
  Problemi nuk do të vijë te kukudhi ynë!
  Dhe ajo zhveshi dhëmbët e saj perla.
  Alice gjithashtu qëlloi, dhe gjithashtu shpoi kokën e orkës. Le të themi se ata janë luftëtarë kaq të lezetshëm. Dhe nuk mund të debatoni kundër tyre!
  Anxhelika e hodhi granatën me gishtat e saj të zhveshur. Ajo e grisi orkën në copa dhe këndoi:
  Ne shikojmë si skifterë
  Duke fluturuar si shqiponja...
  Ne nuk mbytemi në ujë
  Ne nuk digjemi në zjarr!
  Alice konfirmoi me një buzëqeshje:
  - Po, luftëtarët janë ato që na duhen!
  Dhe ajo hodhi një granatë të rëndë me thembër të zhveshur. Shkëputi një masë orkesh.
  Ky ishte vërtet ekipi. Dhe vajzat kukudh janë shumë të bukura, dhe plotësisht zbathur me bikini të lehta.
  Por ata nuk janë të turpëruar, por këndojnë:
  Ka nxehtësi dhe borë në botë,
  Bota është edhe e varfër edhe e pasur...
  Me ne është rinia e të gjithë planetit,
  Skuadra jonë e formacionit mbarëbotëror!
  Dhe vajzat vazhduan të qinin orkët. Kjo ishte rrëmuja e tyre. Dhe nëse e bëjnë, askujt nuk do t'i duket aq e vogël, madje edhe për krijesa të tilla të ashpra si orkët.
  Maria Kolesnikova, duke parë një film, këndoi:
  Ne do të shkojmë me guxim në betejë,
  Për kauzën e kukudhëve...
  Ne do të vrasim të gjitha orkët,
  Lufto mos drift!
  Le të themi se këto janë ato lloj vajzash që janë luftarake dhe të pasionuara në impulset e tyre. Klasa më e lartë e shkatërrimit, mund të thuhet.
  Por nga stuhitë te orkët, si do të kalojë kukudhi Helga dhe më pas do të këndojë:
  -Lavdi Elfias, lavdi,
  Tanket po nxitojnë përpara...
  Një fuqi e tillë Elf,
  Orkët po rrihen furishëm!
  Këtu vajzat morën për orkët dhe fjalë për fjalë me forcë vdekjeprurëse, shkatërrim total dhe hapin llogarinë. Dhe ata nuk mund të ndalen. Nëse e kemi, e kemi.
  Dhe ata shtypin këmbëzat me gishtat e tyre të zhveshur.
  Vajza Alenka qëllon mbi orkët me mitraloz. Dhe ai hedh një granatë me forcën vdekjeprurëse të gishtërinjve të zhveshur mbi armikun dhe vrumbullon:
  - Unë jam më i forti në botë,
  Do t'i hedh të gjitha në tualet!
  Dhe si do të qeshë dhe do të tregojë gjuhën e saj, të cilën e ka një gjuhë shumë të gjatë.
  Vajza Anyuta qeshi dhe vuri në dukje, duke hedhur bizelen vrastare të asgjësimit me thembrën e saj të zhveshur:
  - Ne mund të bëjmë fjalë për fjalë çdo gjë. Dhe ky është rendi ynë midis kukudhëve!
  Vajzat luftojnë, dhe ka shumë prej tyre. Sa bukur është të jetosh në një botë ku ka kaq shumë vajza. Dhe kukudhët janë përgjithmonë të rinj dhe të bukur. Në të vërtetë, ata ishin vjedhës shumë të lezetshëm. Dhe ata mund të thonë gjëra që nuk mund të thuhen në një përrallë ose të përshkruhen me stilolaps - thjesht të shkëlqyera.
  Alla, i cili luftoi kundër kësaj plage, vuri në dukje në mënyrë agresive, duke i shpërthyer orkët me shpërthime zjarri, duke i kositur ato si një kosë:
  - Të vdesë Fyhreri tullac!
  Dhe si do të qeshë dhe do të tregojë dhëmbët e tij shumë të bukur.
  Këto vajza janë aerobatike!
  Jo, mirë, përpiquni t'u rezistoni njerëzve të tillë.
  Kukuku Maria me flokë të artë e mori dhe këndoi:
  - Anijet janë të thyera,
  Gjoks janë hapur...
  Smeraldët dhe rubinët rrjedhin si shi,
  Nëse dëshiron të jesh i pasur,
  Nëse doni të jeni të lumtur,
  Qëndro me ne djalë
  Ti do të jesh mbreti ynë!
  Ti do të jesh mbreti ynë!
  Dhe luftëtarët do të fishkëllojnë përsëri në kor. Dhe sorrat, duke pasur një atak në zemër, ranë mbi orkët, duke shpuar kafkën e tyre.
  Kjo është ajo që vajzat morën me të vërtetë dhe u ndezën. Sigurisht që është e ftohtë dhe e egër.
  Epo, sa e lezetshme është diçka e tillë. Dhe me të vërtetë, sigurisht, ju ndez.
  Këto janë vërtet vajza.
  Dhe Olimpia, me këmbët e tij të zhveshura dhe të forta, do të hedhë një fuçi me eksploziv mbi orkët.
  Do të fluturojë pranë dhe do të shpërthejë me forcë ekstreme vdekjeprurëse. Dhe gjithçka është copëtuar në fragmente të vogla, së bashku me një batalion të tërë orkesh.
  Dhe përsëri vajzat do të marrin thithkat e tyre të kuqe të ndezura në gojë dhe do të bilbilin. Dhe sorrat, pasi kanë pësuar sulme në zemër, do të shemben menjëherë në një të fikët vdekjeprurëse.
  Dhe kafkat e tyre do të merren dhe do të plasariten nën goditjet. Dhe ky është një efekt shumë vdekjeprurës dhe shkatërrues.
  Marusya gjithashtu mori dhe hodhi një granatë vdekjeprurëse kundër armikut me gishtat e saj të zhveshur, shpërndau orkët dhe këndoi:
  Fitorja pret, fitorja pret,
  Ata që duan të mposhtin orkët e këqij...
  Fitorja pret, fitorja pret,
  Ne do të jemi në gjendje të mposhtim armiqtë tanë!
  Dhe Matryona gjithashtu do t'i hedhë një limon armikut me këmbët e saj zbathur dhe do të ulërijë:
  - Në bord!
  Vajzat shkuan plotësisht në rrugët e tyre. Dhe në fakt janë bukuroshe të shkruara. Dhe këmbët e tyre janë të zhveshura dhe të gdhendura.
  Po, ata morën mbi këto orke, dhe ato janë kositur dhe vrarë plotësisht.
  Dhe pjesa e përparme e kukudhëve dhe një numër më i vogël kukudhësh filluan të ushtrojnë presion mbi orkët, këta arinj të ashpër.
  Vajzat nxituan të sulmojnë.
  Luftëtarja e elfit me flokë portokalli mori dhe shtypi thithin e kuq të gjirit të saj mbi butonin e levës.
  Vala goditëse u shkaktua. Dhe ultrazërit nxituan drejt orkeve. Dhe i mbuloi të gjitha menjëherë, duke i djegur fjalë për fjalë kockat e tyre.
  Luftëtari shkroi në Twitter:
  - Për garat e çmendura të kobrës!
  Dhe si do ta marrë dhe do të qeshë. Këto janë vërtet gra - le të themi se janë super.
  Vajzat duhen theksuar si të frikshme.
  Dhe kështu ata hodhën përrenj vdekjeprurës me granata qymyrguri me takat e tyre të zhveshura.
  Ata grisën shumë arinj të zemëruar dhe me gëzof. Dhe pas kësaj vajzat e morën dhe filluan të këndojnë;
  Unë kërkoj, Zot, që dita të mos shuhet,
  Vështrimi i vajzës qoftë përgjithmonë i ri!
  Kështu që kalorësi ynë fluturon mbi shkëmbinj,
  Kështu që mbulesa e liqeneve të jetë më e qartë se kristali!
  
  Sa botë të bukur ka krijuar Zoti,
  Në të hëngrën argjend dhe panja ishte rubin!
  Unë jam duke kërkuar për një të dashur, ideali i Zotit -
  Për ta bërë këtë, ai shkatërroi armiqtë në beteja!
  
  Pse është kaq e rëndë zemra e të riut?
  Çfarë dëshiron të gjejë ai në këtë botë?
  Pse është thyer rrema?
  Si të zgjidhni një mori problemesh të mëdha?
  
  Unë dua, o Zot, të jem i lumtur gjithashtu,
  Gjeni ëndrrën tuaj qiellore!
  Që filli i fatit të mos prishet,
  Për të vënë një vijë nën shteg, një vijë çakëll!
  
  Por çfarë duhet të kërkoj në një masë pa dashuri,
  Cilat vajza mund të jenë më të shtrenjta?
  Është e vështirë të ndërtosh lumturinë në gjak,
  Mund të notosh përgjatë tij vetëm në ferrin e ferrit!
  
  Ndarja është torturë për mua
  Lufta është ende një makth i tillë!
  Këtu ai shaloi kalin me këmbën e tij në shtyllë,
  Edhe pse orku i keq, xhelati ngriti sëpatën!
  
  Na i marrin vajzat,
  I torturojnë dhe i djegin trupat me zjarr!
  Por ne do t'i shkaktojmë disfatën Fuhrer-it,
  Dije që Elfi ynë nuk ka vdekur kurrë!
  
  Le të martohemi pas luftës së keqe,
  Atëherë fëmijët do të qeshin!
  Ata janë të gjithë të afërm gjaku për mua,
  Unë jam duke gjuajtur për gjahun e yndyrshëm!
  
  Dhe gjethet e lisit janë si smeraldi,
  Ai tha se djali bëri një punë të shkëlqyer!
  Le të jetë ndërgjegjja juaj e pastër si kristali,
  Dhe vetëm pozitivet në bilanc do të jenë numrat!
  Vajzat kënduan dhe treguan plogështinë dhe pozicionin e tyre kolosal luftarak.
  Dhe sigurisht, një nga luftëtarët solli një zorrë. Dhe ajo e ngarkoi me benzinë. Dhe si do të marrë e do të nisë një rrymë vrastare. Një cunami vrasës zjarri do të rrjedhë. Dhe i djeg plotësisht orkët.
  Dhe kjo është vërtet jashtëzakonisht e lezetshme. Fjalë për fjalë po ndodh shkatërrim totalitar.
  Kjo është diçka që asnjë vajzë nuk mund t'i rezistojë, si lëpirja e diçkaje shumë të ëmbël, të shijshme dhe të shijshme me gjuhën e një kukudh.
  Dhe në të njëjtën kohë, shkoni përpara dhe digjni kokën e orkës .
  tokë ashtu . Dhe mos lini as një kockë nga armiku.
  Kështu janë ndonjëherë vajzat. Dhe ata zhveshën dhëmbët e tyre dhe tregojnë durimin e tyre si një gjarpër kobra.
  Luftëtarë që do të copëtojnë çdo ushtri. Dhe nëse duan, mund të pordhën.
  Imagjinoni çfarë do të ndodhte nëse një mijë kukudhë lëshonin gaze menjëherë? Të them çfarë do të ndodhë?
  Oh, do të jetë shumë mirë, ndoshta qiejt do ta pengojnë këtë të ndodhë. Sepse atëherë sorrat do të bien mbi kokat e orkëve. Dhe ata do të bien dhe do të thyejnë kafkat, duke treguar ndikimin më vrasës në univers.
  Dhe vajzat filluan të këndojnë përsëri në tërbimin dhe pasionin e tyre të egër, dhe dhëmbët e tyre perlë shkëlqenin si pasqyra.
  Makthi vjen gjithmonë si gjarpër
  Ju nuk po e prisni atë, por ai zvarritet nëpër derë!
  Ju jeni familje e lumtur, e ushqyer bujarisht,
  Ju nuk e dini se ka njerëz që janë kafshë!
  Tani ka filluar bastisja e turmës së vrullshme,
  Tatarët po na derdhin shigjeta!
  Por ne kemi lindur për një sukses të guximshëm,
  Dhe ne do të durojmë goditje mizore!
  
  Askush nuk e di nëse Zoti i mirë
  Kështu njeriu u bë mizor!
  Vdekja po troket në prag -
  Dhe Weselvuli i mbërtheu brirët nga vapa !
  
  Po, këto janë kohë të lashta,
  Në të cilën u bëmë kaq mirë!
  Në fund të fundit, kjo nuk ishte ëndrra ime,
  Kjo nuk është ajo që ne do të shkonim, nëpër malet e largëta!
  
  Por nëse e gjeni veten në ferr,
  Ose më mirë, në një botë dhimbjeje, skllavërie, beteje!
  Unë ende do të mbaj shpresë,
  Lëreni zemrën tuaj të rrahë ato ritme!
  
  Por sprovat janë zinxhiri ynë,
  Që nuk do të lejojë që mendimet të jenë të lehta!
  Dhe nëse është e nevojshme, duhet të duroni,
  Dhe nëse bërtisni, atëherë në krye të mushkërive tuaja!
  
  Ai është një poet dhe një mashtrues,
  Por jo në fushën e nxehtë të betejës!
  Armiqtë e poshtër të Atdheut do të vdesin,
  Ata do të varrosen shpejt dhe pa pagesë!
  
  Tani merrni dhe përkuluni Krishtit,
  Kryqëzohu, duke puthur fytyrën e ikonës!
  Unë besoj se do t'u them njerëzve të vërtetën,
  Zoti do të na japë një trashëgimi të veçantë si shpërblim!
  Vajzat kënduan mirë. Zërat e tyre janë kaq rrezatues dhe vezullues. Dhe me zë të plotë.
  Dhe pas këngës, një batalion i tërë vajzash u ngritën dhe lëshuan pordha. Ata u ngritën në një kolonë dhe nxituan drejt resë së sorrave. I morën dhe i sulmuan.
  Kjo filloi t'i mbyste sorrat, dhe ata fjalë për fjalë u mbytën dhe u shtrënguan, duke marrë një lak në qafë.
  Dhe kaq shumë sorra ranë poshtë. Dhe ata shpuan drejt e në majat e kokave të orkëve. Dhe arinjtë lëshuan burime gjaku kafe. Ata u rrëzuan si bizele të shtypura.
  Vajzat qeshën. Dhe ata treguan gjuhën e tyre. Ata u shkelën syrin krijesave që po i afroheshin.
  Njëra nga vajzat cicëroj:
  - Orkët nuk janë si njerëzit,
  Orkët, këto janë orke...
  Nëse ai është me qime, atëherë ai është një horr,
  Zëri i vajzës është shumë i qartë!
  Dhe ajo u shkeli syrin miqve të saj.
  Luftëtarët menjëherë ndjenë besim të egër në vetvete. Dhe dhëmbët e tyre shkëlqenin si maja malesh. Apo ndoshta këto janë perla dhe thesare të detit.
  Vajzat qeshën dhe kënduan:
  O det, det, det, det,
  Djemtë janë ulur në gardh!
  Orkët do të shohin pikëllim,
  Bastardët do të vdesin të gjithë në çmontim!
  Dhe luftëtarët do ta marrin dhe do të fishkëllojnë. Kësaj radhe mbi kokat e orkeve nuk ranë vetëm sorra, por edhe breshëri. Dhe ata fjalë për fjalë thyen kafkat e arinjve.
  Kështu i morën vajzat kukudh orkët e këtyre arinjve të qelbur. Dhe doli të ishte jashtëzakonisht e lezetshme.
  Dhe kur bukuroshet filluan të këndojnë, ishte një kaos i pastër;
  Qiejt janë një qilim yjesh me modele,
  Hëna do t'u japë dritë kodrave!
  Përroi malor rrjedh poshtë,
  Ar i shkëlqyeshëm në strall!
  
  Thjeshtësia e Nënës Elf,
  Fshatrat janë plot dhe komode!
  Vajzat bërtitën nga lumturia,
  Si valle e rrumbullakët shkojnë të kositin!
  
  Ka ardhur halli, plakë lufte,
  Dhëmbët e zhveshur - një vorbull predhash!
  Shkatërrimi nxiton me orkët,
  Shoku juaj vdiq në betejë!
  
  Ju vetë jeni ende një djalë -
  Zyra e regjistrimit dhe regjistrimit në ushtri nuk dha dritën!
  Si, ju nuk keni mjaft vite shtesë,
  Vendi duhet të mbrojë fëmijët e tij!
  
  Ai iku në front pa asnjë armaturë,
  Për të sjellë mirësi dhe dritë!
  Në mënyrë që orkët të mos i privojnë ata nga vullneti i tyre,
  Për të mos takuar agimin me zinxhirë!
  
  As shoku im nuk ka fjetur,
  Ajo arriti të çlirohej - ajo është një luftëtare!
  Ne dyshojmë për orkët nga piedestali,
  Qoftë fundi i Fuhrer-it!
  
  Luftoni dhimbjet e forta dhe urinë
  Vajza këmbëzbathur në dimër!
  Në lecka durojmë të ftohtin e hidhur,
  Ndonjëherë hamë një me lëvore thupër!
  
  Dhe armiku po fluturon në aeroplan,
  Si një përbindësh nga ferri "Tigri" gjëmon!
  Një ari i lindur nga një ujk i keq
  Një flakëhedhës po del nga tanket!
  
  Për të ngrohur këmbët tuaja zbathur,
  Se u bënë blu në dëborë!
  Vajza zgjodhi rrugët
  Ku hiri errësoi stuhinë!
  
  Por ne rezistuam - larg të ftohtit,
  Djalë dhe vajzë përpara!
  Ne do të mposhtim buzëqeshjen e Judës,
  Rusia do ta fshijë errësirën e orkëve në rërë!
  
  Takat e adoleshentëve ndezin
  Skuqja e borës la një gjurmë të lehtë!
  Ngricat nuk janë aspak të lehta për t'u duruar,
  Vrapimi zbathur na ngroh!
  
  Dhe orkët e këqij nuk kanë të drejtë,
  Ata vrumbullojnë nga i ftohti!
  Një fuqi kaq e fortë
  Kalorësi ynë kukudh është shumë i lezetshëm!
  
  Ata hodhën prapa një valë nga ferri,
  Tani Feyropa është përpara!
  Kështu është fati i ushtarit të shenjtë,
  Jini përgjithmonë besnik ndaj Elfie!
  Le të themi se këto vajza janë super. Ka kaq shumë eksitim dhe zjarr në to. Si vajzat me gërsheta të kuqe. Dhe bukuroshet janë gjithmonë zbathur.
  Luftëtarët sulmuan orkët tërësisht. Ata e donin shumë këtë teknikë, kur armikut i hidhni bizele të asgjësimit dhe vdekjes me gishta.
  Dhe ju i grisni arinjtë në copa dhe copa të grisura. Dhe të cilat janë kaq të skuqura dhe të shijshme.
  Dhe vajzat shkarravitin për arinjtë që po afrohen. Dhe le t'i godasim orkët e kukudhëve me një mortajë.
  Dhe duhet theksuar se bukuroshet e bëjnë këtë në mënyrë jashtëzakonisht efektive. Dhe agresiviteti i tyre kombinohet gjithashtu me hirin jashtëzakonisht magjepsës dhe të lezetshëm.
  Luftëtarët morën orkët dhe filluan shfarosjen totalitare.
  Këtu vajzat përdorën thithkat e tyre rubin. Ajo shtypi tastet që aktivizojnë flakëhedhësit.
  Dhe ata e morën dhe mbuluan menjëherë batalionin e orkeve. Dhe në fakt e morën dhe e dogjën deri në tokë .
  Këto janë vajzat këtu. Dhe nëse është e nevojshme, gjuhët do të përdoren drejtpërdrejt për qëllimin e tyre të synuar. Dhe qëllimi i gjuhëve të tilla është t'u japin gëzim burrave. Dhe tregoni temperamentin tuaj madhështor dhe agresiv.
  Nuk ka vajza të tilla, nëse lëvizin, arinjtë me siguri nuk do të ngadalësojnë shpejtësinë.
  Ata tregojnë arritje kaq të mëdha.
  Dhe vajzat mund të luajnë violinë pa shumë ceremoni.
  Kjo është gjithashtu një teknikë shumë e mirë.
  Vajzat filluan të luanin violinë. Dhe në të njëjtën kohë ata mbanin harqet me gishtat e tyre të zhveshur. Dhe luhej një muzikë e mrekullueshme dhe magjepsëse. Dhe është thjesht e mrekullueshme.
  Dhe pastaj vajzat e morën dhe filluan të këndojnë;
  Unë besoj në Atdheun tim të Shenjtë,
  Se me anë të së Vërtetës mund të fitohet shpëtimi!
  Ne do t'i mbrojmë fëmijët tanë nga e keqja -
  Nga ne do të vijë armiku, më besoni, hakmarrja!
  
  Shpata ime godet si thesari i Ilya-s ,
  Dhe duart e tyre nuk e dinë se sa të lodhur janë në betejë!
  Ne jemi si një mburojë e besueshme për Atdheun,
  Për të mbrojtur një vend në parajsën e pastër nga ata të poshtër!
  
  Tërhiquni, goditni dhe hidhuni përsëri - goditni,
  I tillë është fati i rrugës, mjerisht, për një ushtar!
  Për sa kohë që jeton të paktën një horr,
  Pastroni tytën dhe pamjen e përparme të automatikut tuaj!
  
  Duhet të luftosh nëse një përrallë është një botë,
  Ndonjëherë ulërima mund të braktiset!
  Por ne e ruajmë nderin tonë ndaj Atdheut,
  Edhe pse ndonjëherë ka pirgje kufomash!
  
  Ne kemi lindur, kemi qenë me fat në vend -
  Në të cilin të gjithë mund të bëhen hero!
  Në të cilën njerëzve, dhe më pas vetes,
  Luftëtari më i fortë dhe më i guximshëm!
  
  Dhe tani do të bërtasim - përpara,
  Për të sulmuar redoubtet, kështjellat e fuqishme!
  Kështu që të mos ndodhë që të duket sikur mendja gënjen -
  Ne do të heqim retë në aeroplan!
  
  Sigurisht, ju mund të shkoni direkt në ferr,
  Meqenëse të gjitha rrugët janë si barishte dhe mbjellin gjemba...
  Por edhe aty godasin tehet e luftëtarëve,
  Dhe bombat po bien nga barku i avionëve!
  
  Dhe çfarë është ferri për luftëtarin Elf?
  Një tjetër provë!
  Ne do të luftojmë deri në fund -
  Le të përmbushim dëshirën e vërtetë të Zotit!
  
  Dhe ne do të mposhtim bandat e trollëve dhe fantazmave,
  Le të arrijmë në vendin ku Toka është Edeni!
  Shqiponja do t'i japë fund sorrës së poshtër,
  Nderi dhe besimi do të na çojnë drejt arritjeve!
  
  Jeta shpërthen me një rrjedhë të stuhishme,
  Ajo që ata kërkuan nga Krishti do të realizohet!
  Hiri do të rrjedhë si një përrua ujëvarash,
  Për lavdi të Nënës Vendase Elfia!
  Vajzat këndonin dhe luanin violinë në të njëjtën kohë. Dhe muzika tingëllonte kaq kumbuese, e bukur dhe vezulluese. Dhe u përhap fjalë për fjalë në të gjithë qiejt.
  Dhe sorrave, duke humbur ndjenjat, u ra të fikët dhe shpuan kokat e orkëve.
  Dhe vajzat vepronin me energji të pakuptueshme. Rrjedhat e hiperplazmës rrodhën nëpër to.
  Dhe ndoshta edhe magoplazma, të cilën vajzat personifikuan një efekt të mahnitshëm dhe vdekjeprurës.
  Luftëtarët femra nxirrnin dhëmbët dhe më pas nga sipërfaqja e këpurdhave lëshonin lepurushë që verbuan orkët dhe u gjakosnin sytë. Dhe doli të ishte kaq e pakuptueshme dhe e lezetshme.
  Luftëtarët shtypën përsëri butonat me thithkat e tyre rubin. Dhe ata goditën armikun me shpërthime të zjarrta të fuqisë kolosale, shkatërruese nga vullkanet.
  Dhe e gjitha reagon dhe digjet. Dhe ata hedhin në erë tanket e arinjve. Dhe rrjedhat e flakëve të zjarrta po shkrin makinat e perandorisë së Putinit.
  Vajzat, duhet të them, janë thjesht të mrekullueshme dhe tregojnë një nivel kaq të shkëlqyer shpirti luftarak sa askush nuk do të guxonte t'i akuzonte për ndonjë marrëzi dhe të turpshme.
  Ata thonë për vajza të tilla: ju jeni thjesht perëndesha dhe super!
  Kështu ata e morën përsëri dhe filluan të këndojnë me entuziazëm të madh;
  Ka gra në Elfia jonë,
  Pse po drejtojnë një aeroplan për shaka?
  Cila është më e bukura nga të gjitha në univers -
  Kjo do të vrasë të gjithë kundërshtarët!
  
  Ata kanë lindur për të fituar
  Për të lavdëruar Elfin në të gjithë botën!
  Në fund të fundit, gjyshërit tanë të fuqishëm,
  Menjëherë u mblodh një ushtri për ta!
  
  Gjigantët qëndrojnë pranë makinës,
  Fuqia e tyre është e tillë - ata i thyejnë të gjithë!
  Ne jemi fëmijët e Atdheut, të bashkuar -
  Një varg ushtarësh po marshojnë!
  
  Mundimi nuk do të jetë në gjendje të na thyejë,
  Zjarri i napalmit të keq është i pafuqishëm!
  Aty ku dikur digjej pishtari...
  Qendra e vëmendjes tani është ndezur!
  
  Gjithçka në vendin tonë është një pishtar në dritë,
  Makina, rrugë, ura!
  Dhe fitoret këndohen në këngë -
  Ne jemi skifterë drite - shqiponja!
  
  Ne do ta lavdërojmë Atdheun me guxim,
  Le t'ju çojmë në majat e thepisura!
  Ne jemi si pionierë në hapësirë -
  Dhe le t'u thyejmë qafat orkëve të këqij!
  
  Le të kapim hapin me të gjithë zvarranikët nga Marsi,
  Le të hapim rrugën për në Centauri!
  Ne do të jemi, kush ka frikë nga një grabitqar,
  Dhe kush është i sjellshëm dhe i ndershëm për të dashuruar!
  
  Elfia është vendi më i ëmbël nga të gjithë,
  Ka diçka për të qenë krenarë, më besoni!
  Nuk ka nevoje te flasim kot...
  Ji njeri jo bishë!
  
  Le të kapim skajin e universit,
  Le të ndërtojmë një kështjellë atje!
  Dhe kush e humbi pendimin,
  Kush po nxiton të mundë Atdheun!
  
  Çfarë është më pas - pak imagjinatë,
  Por më besoni, ne do t'i ringjallim të vdekurit!
  Ne do të shqyejmë thumbin e vdekjes me një hov,
  Për lavdinë e Elfie të pavdekshëm!
  Kështu këndojnë vajzat dhe zërat e tyre janë si bilbilat, zogjtë e zinj dhe zogjtë e zjarrit në një shishe. Le të themi se këto vajza janë thjesht super dhe hiper .
  Dhe ata këndojnë shumë prekshëm dhe këndshëm.
  Këto janë bukuroshet që nëse marrin përsipër diçka, atëherë asnjë ork nuk do ta gjejë sa duhet.
  Dhe vajzat i shkatërrojnë arinjtë pa mundim. Dhe më pas pilotët e kukudhëve fluturuan nga ajri. Dhe ata shtypin butonat me gishtat e tyre të zhveshur. Dhe pastroni krijesat agresive me gëzof.
  Një vajzë nga qielli qëlloi një raketë në një grup orkesh me gëzof. Ata u hodhën në erë dhe u kënduan se copa mishi të djegur ranë në drejtime të ndryshme. Dhe që digjet dhe pi vërtet duhan.
  Këto janë vajzat, të tërbuara dhe shkatërruese. Ata kanë një zemër kaq të fuqishme të fshehur brenda tyre. Po sikur ta marrin dhe të këndojnë dhe të tregojnë dhëmbët, atëherë as një ushtri orkesh në aleancë me trollët nuk do të mund t'i rezistojë atyre. Dhe trollët janë luftëtarë shumë më të aftë dhe vendimtar.
  Dhe vajzat janë luftëtare kaq kolosale dhe të forta, thjesht të ndryshueshme dhe konstante kozmike.
  Luftëtarët morën dhe i frynë faqet e vajzës dhe pjerdhën në majë të mushkërive pa u menduar dy herë .
  . KAPITULLI Nr. 5.
  Dhe më pas erdhi një valë vërtet vdekjeprurëse dhe shkatërruese që goditi orkët. Dhe sa krijesa me gëzof u shtrinë menjëherë.
  Pas së cilës vajzat, me gëzim të madh dhe me entuziazëm kolosal, filluan të këndojnë;
  Një varg i thjeshtë i këngës
  Çfarë po këndoj për këtë botë të trishtë!
  Unë përpiqem ta njoh Krishtin me shpirt,
  Që ferri dhe kalbja të mos e prekin trupin!
  
  Atdheu im është i dashur për mua,
  Edhe pse ndonjëherë ata i qortojnë!
  Se nuk mund të gjeja një vend për veten time,
  Kur Wezelbub dërgoi njerëzit në ferr!
  
  Çfarë mund të jetë më e tmerrshme se shkatërrimi i Tokës,
  Kur qan një varg në zi?
  Kur një horr qesh, ai ha sukses,
  Por do të ketë forcë - dijeni se është zgjuar!
  
  Unë do t'i përgjigjem racës së keqe atëherë si përgjigje:
  Ferr, perënditë nuk do ta thyejnë shpirtin e Atdheut tuaj!
  Dhe bëma e të gjithë luftëtarëve do të lavdërohet,
  Ne jemi një ushtri ushtarësh: shqiponjat nuk janë lojë!
  
  Dije se vullneti ynë është i fortë si gjithmonë,
  U mblodhëm grusht më sup!
  Dhe qëllimi drejt të cilit po shkojmë është tashmë i dukshëm,
  Hiri i armikut shtypet nga starship!
  
  Ndonjëherë është e vështirë të kuptosh Pallas,
  Ajo është kapriçioze, do t'u japë "carte blanche" djajve!
  Dhe duket sikur ishte shumë kohë më parë ...
  Kur orku i poshtër i së keqes përgjysmohet!
  
  Sigurisht, ne kemi një pyll të tërë problemesh,
  Sa botë ka në univers?
  Por për këtë arsye Më i Larti i Perëndisë u ringjall,
  Kështu që një person të ketë një grumbull dhuratash!
  
  Elf do të bëhet përsëri një superfuqi,
  Universi do të tregojë rrugën drejt lumturisë dhe dashurisë!
  Nuk do të rrjedhë më lot apo gjak,
  Dhe ju mbani vullnetin dhe mençurinë në zemrën tuaj!
  Vajzat këndojnë me shumë shpirt. Ata duan fitore shtesë dhe thënie përrallore. Toleranca e tyre kozmike është thjesht rrëqethëse. Dhe luftëtarët tregojnë aerobatikën e tyre më të lartë dhe një ego të madhe shkatërruese.
  Kukudhi me flokë pika-pika cicëronte:
  Një dy tre,
  Ju shkatërroni orkët...
  Katër tetë pesë -
  Nuk kemi ardhur për të luajtur!
  Dhe sërish vajzat fishkëllenin, aq sa re të tëra sorrash të shtangur bien mbi kokat e orkeve.
  Maria Kolesnikova ushtroi komandën e saj të shkathët mbi këto ushtri që luftuan kundër kundërshtarit. Mbretëresha e Luftëtarit dha urdhër.
  Dhe kukudhët e rinj të bukur e masazhuan vajzën, e cila ishte bërë e re dhe e fortë, me këmbët e saj të zhveshura dhe të dalta. Ashtu si bukuroshet e tjera, ata gjithashtu luftuan me një ushtri të panumërt orkesh - këta arinj djallëzor.
  Maria nuk kishte frikë nga raprezaljet nga tirani me bark dhe mustaqe, dhe tani ajo ishte deri në gju në det.
  Vajza dha urdhër. Dhe subjektet e saj u bindën, dhe u ndez një betejë e përgjakshme dhe mizore, ose më mirë një seri e tërë betejash dhe betejash.
  Vajzat kukudhë shkuan rreth pozicioneve të orkëve. Këtu kishte shumë tela me gjemba. Dhe bukuroshet këmbëzbathur e gërryenin me gërshërë. Prerja e flokëve ishte e mirë. Pastaj një kukudh me flokë blu goditi një nga orkët në ijë. Ai fjalë për fjalë i ra të fikët nga tronditja e dhimbshme. Luftëtarët qeshën dhe treguan gjuhën e tyre.
  Gjaku i orkeve është kafe dhe i neveritshëm, vajzat u hodhën larg për të mos u ndotur mbi të. Po, nuk është e lehtë të luftosh krijesa të tilla - madje edhe vrasja e tyre është e neveritshme.
  Kukudhi me flokë të kuq mërmëriti pa vend:
  - Moti i keq për gjashtë muaj
  Gjashtë muaj, askund!
  Kukudhi me të verdhët kundërshtoi:
  - Moti në planetin Tokë është i keq! Përkundrazi, ne kemi verë të përjetshme, janë katër ndriçues në të gjithë planetin!
  Në të vërtetë, në qiellin portokalli, shkëlqenin katër yje të mëdhenj - ngjyra të ndryshme, dhe është e mrekullueshme!
  Luftëtarët gërryenin telin me prerëset e tyre të telit . Dhe tani ata po zvarriten drejt aeroportit. Aty tashmë shihen avionët e ushtrisë leshtore të ferrit. Disa makina janë mjaft të mëdha. Për shembull, bombarduesit strategjikë. Sa ngarkesë vdekjeprurëse mund të mbajnë? Këtu nuk mund të numërosh.
  Kukudhi me flokë të kuq këndoi:
  - Devetë duan të notojnë,
  Dhe elefantët mund të fluturojnë ...
  Ka kaq shumë mrekulli kudo
  Çfarë nuk mund të numërohet!
  Kukudhi me flokë të bardhë vuri në dukje:
  - Ti e di shumë mirë vetë,
  Bota është e mbushur me mrekulli...
  Vetëm këto mrekulli
  Kukudhët mund ta bëjnë vetë!
  Kukudhi me flokë blu tha:
  - Tashmë ka një tel të drejtpërdrejtë rreth vetë aeroportit. Nuk mund të kalosh kaq lehtë!
  Kukudhi me flokë të verdhë e mori dhe i ofroi:
  - Po sikur dhuratën e vdekjes ta hedhësh në një hark mbi tel mbi kalë? Ne goditëm bombarduesin dhe do të ketë një reaksion zinxhir.
  Kukudhi me flokë të kuq qeshi dhe vuri në dukje:
  - Kjo është një ide interesante! Po sikur të provoni!
  Kukudhi me flokë blu vuri në dukje:
  - Së pari duhet të bëjmë një hobe!
  Dhe vajzat tundën kokën njëzëri. Nuk është aq e lehtë për ta bërë atë nga druri dhe teli, por luftëtarët, si gjithmonë, janë në krye. Dhe sapo të fillojnë biznesin, ata nuk do të tërhiqen.
  Kukudhi me flokë të bardhë cicëriu, duke tundur barkun dhe duke treguar aerobatikë me këmbët e saj:
  - Le të shkojmë, ushtarë, të hipim,
  Ne kemi një ekip të mrekullueshëm!
  Vajzat duhet të dallohen si të bukura, të zgjuara dhe të shkathëta në të njëjtën kohë.
  Hobe është gati. Dhe mund të lëshoni një paketë shpërthyese nga pluhuri i zakonshëm i qymyrit nga një distancë. Por nëse ajo dridhet, askujt nuk do t'i duket shumë. Dhe aq më tepër për orkët.
  Vajzat përdorën këmbët e tyre të zbathura për të rregulluar hobe dhe zhurmë. Dhe tani ngarkesa me qymyr fluturon në një hark të lartë. Dhe fluturon mbi një tel të tensionit të lartë me një rrymë vdekjeprurëse. Madje shkëlqente pak gjatë fluturimit. Dhe më pas do të ulet pikërisht në barkun e një bombarduesi strategjik, me dhjetë ton eksploziv në barkun e tij. Dhe si pas kësaj do ta marrë dhe do të shpërthejë.
  Ishte sikur të kishte shpërthyer një bombë e vogël atomike.
  Vërtetë, nuk ka ende armë bërthamore në këtë botë. Dhe kjo, sigurisht, është për të mirën, pasi klima do të ishte e ndotur. Por aeroplanët në aeroportin orc filluan të shpërthejnë dhe të copëtohen. Dhe shumë filluan të shkëlqejnë, si qirinj në një tortë jetëgjatë. Dhe si e gjithë kjo mori flakë me intensitet dhe pasion të madh. Dhe shkatërrimi i orkeve ishte kolosal.
  Edhe vajzat u arritën nga vala e shpërthimit, duke i detyruar ato të kapnin skajet e pemëve, majat e të cilave ishin thyer. Dhe shtypni në tokë me këmbët tuaja zbathur, thembrat e këmbëve tuaja.
  Më pas erdhi vapa dhe era e mishit të djegur. Vajzat ndjeheshin sikur ishin të ftuara në piknikin e dikujt. Dhe me të vërtetë është era e kufomave të freskëta të qengjit.
  Kukudhi me flokë blu cicëriu:
  - Sa bukur është të shtrihesh në bar,
  Dhe diçka të shijshme për të ngrënë ...
  Organizoni një park të freskët në banjë,
  Dhe thirrni kukudhët e rinj!
  Kukudhi me flokë të verdhë tha:
  - Ndoshta është koha që ne të ikim nga këtu?
  Kukuku me flokë të kuq qeshi dhe u përgjigj:
  - Orkët janë në panik, dhe ne do të korrim të korrat!
  Kukudhi me flokë të bardhë tundi me kokë:
  - Njerëzit kujdesen dhe mbrojnë natyrën,
  Dhe do të korrni një korrje të pasur!
  Pas së cilës të katër shkuan në një grabitje. Vajzat filluan të kapnin orkët që po iknin dhe t'i prisnin fytin dhe barkun. Kukudhët e bënë këtë me shumë entuziazëm.
  Edhe pse duken të sjellshëm. Por orkët kanë trupa arinjsh, dhe në të njëjtën kohë fytyra të tilla bastardare sa të pyesësh veten se si mund të durojë toka të tilla.
  Dhe vajzat që duan gjithçka të bukur mund të kuptohen plotësisht.
  Një kukudh me flokë blu i preu kokën oficerit të orkës dhe këndoi:
  Nuk ka nevojë të humbasësh kokën
  Mos nxitoni...
  Nuk ka nevojë të humbasësh kokën
  Po sikur t'ju vijë në ndihmë!
  Shkruajeni në fletore,
  Në çdo faqe!
  Të gjithë orkët duhet të vriten!
  Të gjithë orkët duhet të vriten!
  Të gjithë orkët duhet të vriten!
  Vajza me flokë të verdhë e hodhi copëzën e xhamit me gishtat e saj të zhveshur. Ajo theu fytin e njërit prej orkeve, duke e detyruar atë të lëshonte një rrjedhë gjaku dhe cicëroj:
  -Të gjitha pikëpamjet tona janë vetëm një produkt,
  Aftësitë tona, nevojat tona...
  Në realitetet e reja, të gjithë u bënë papritur
  Besoni në kukudhët e rinj dinë vlerat!
  Dhe vajzat, pa u menduar dy herë, rrëzuan tankun e orkëve. Dhe do të marrë zjarr, sikur metali të ngjyhet me benzinë. Dhe pas disa sekondash, predha të rënda, të kalibrit të madh filluan të shpërthejnë brenda makinës!
  Luftëtarët bërtitën:
  - Lavdi luftëtarëve të dritës,
  Lavdi kukudhëve të mëdhenj...
  Atdheu ynë këndohet,
  Sulmoni në betejë, mos lëvizni!
  Kështu kukudhët e morën atë dhe i hodhën copat e çelikut me takat e tyre të zhveshura, pikërisht në sytë e orkëve të këqij, duke verbuar dhe vrarë arinjtë. Pastaj ata kënduan:
  - Mbreti janë kukudhët - ai sundon me mençuri,
  Shpërndan dekrete - gjyqtarë shërbëtorë...
  Froni nuk toleron bujë dhe lehje,
  Dhe kjo nuk është një metodë për të mposhtur frikën!
  
  Epo, nëse një betejë e vështirë po vjen,
  Vajzat Elf nuk u intereson...
  Harrojini pikëllimet dhe qortimet tuaja
  Më mirë godisni orkën me një tullë!
  Dhe vajzat do të qeshin pas këtyre fjalëve. Dhe përsëri ata do të hedhin copa me takat e tyre të zhveshura. Dhe ata do të godasin orkët për vdekje. Dhe ata bien, të shpuar e të vrarë, duke lëshuar burime gjaku kafe.
  Kukudhi me flokë blu e mori dhe cicëroj:
  - Për një botë të mrekullueshme përrallash!
  Vajza me flokë të verdhë iu përgjigj:
  - Dhe për rrezet e dritës!
  Dhe me takën e saj të zhveshur hodhi dhuratën vrastare të asgjësimit dhe djegies së orkëve.
  Kukudhi me flokë të kuq e mori dhe këndoi:
  - Ju kërkoj të mos habiteni,
  Nëse ndodh magjia...
  Nëse ndodh, nëse ndodh, nëse ndodh magjia!
  Pas së cilës të gjitha vajzat do të pështyjnë përsëri orkët. Dhe do të ngrihet një valë e vërtetë cunami, e cila i mbulon këto krijesa dhe i bën ato të digjen.
  Luftëtaret femra nuk dorëzohen, por luftojnë në mënyrë harmonike dhe tregojnë aerobatikën e tyre më të madhe.
  Dhe në një vend tjetër, dy kukudhët po luftojnë si snajperë. Ata qëllojnë nga larg orkët. Ata shpojnë kokën e tyre, duke ia nxjerrë trurin nga koka.
  Vajzat ulen në pritë në majat e pemëve. Dhe ata qëllojnë me saktësi. Ata godasin me grusht ushtarët e perandorisë së ashpër, duke i grumbulluar fjalë për fjalë në pirgje.
  Njëra prej tyre, një vajzë me flokë të bardhë-kuqe-bardhë, pyeti partnerin e saj me flokë kuq-jeshile:
  - Epo, si t'u japim dritën jeshile këtyre krijesave me gëzof!
  Luftëtari i kukudhit tundi me kokë:
  - Jo i dobët!
  Dhe vajzat qëllojnë përsëri. Këtu është një kukudh bardhë-kuq-bardhë që goditi gjeneralin e orkëve. Ajo e bëri atë jashtëzakonisht mirë. Ajo shpërtheu trurin e saj dhe shkroi në Twitter:
  - Për kukudhët mbretërorë!
  Për këtë, kukudhi me flokë të kuq-jeshile u përgjigj:
  - Carizmi - ju pëlqen?
  Kukuku u përgjigj:
  - Jo mirë! Por gjatë luftës nuk ka asnjë formë tjetër!
  Kukudhi tundi me kokë dhe kërciti:
  - Dhe besoj se do të jetë!
  Dhe fytyra e saj e vogël buzëqeshi.
  Luftëtarët punuan, duke rrëzuar arinjtë. Dhe atyre iu duk se nuk do të kishte fund seria e orkeve që po afroheshin.
  Dhe kukudhët kënduan në kor, duke vrarë arinjtë:
  Jo, u thamë atyre me gëzof,
  Populli ynë nuk do të tolerojë...
  Kështu që orka me kurriz të sundojë,
  Le të themi e shëmtuar!
  Dhe kështu bukuroshet morën dhe me gishtat e tyre të zhveshur hodhën granata mbi arinjtë që po përparonin, duke i shpërndarë në drejtime të ndryshme. Dhe disave iu këput putra, e disave iu kishin hequr kokat.
  Kukudhët treguan agresionin e tyre ndaj fantazmave, me fytyra të neveritshme.
  Dhe ata madje kënduan:
  Një lumë gjaku rrjedh nëpër ju, një lumë i kuq,
  Armiku Fuhrer me tullac dhe duket shumë i lezetshëm ...
  Por mos u dorëzo para tij -
  Merrni shpatën në duart tuaja dhe shtypni Satanin!
  Nëse kukudhi është i guximshëm dhe jo një morr frikacak,
  Një Fuhrer me njolla tullace - do ta vrisni shpejt!
  Kështu tregojnë luftëtarët karakterin e tyre shumë të shkëlqyeshëm dhe agresiv, që i takon.
  Por katër kukudhët përfituan nga paniku dhe kapën një nga tanket më të rinj të orkëve. Dhe le të qëllojmë me mitralozë - ai ka gjashtë prej tyre. Dhe kështu vajzat rrahën, duke përdorur gishtat e tyre të zhveshur kur gjuanin.
  Kukudhi me flokë blu e mori dhe guxoi:
  - Kuajt po mbajnë, duke mbajtur vajzën zbathur,
  me një bukuri të tillë !
  Nën diellin e mirësisë dhe nën yllin e "Pursuit",
  Ju e doni një vajzë, ju njerëz jeni një vajzë!
  Kukudhi me flokë të verdhë ra dakord:
  - Po, kështu do të jetë, dashuria e madhe do të kthehet!
  Dhe luftëtarja hodhi gishtat e këmbëve të saj të zbathura me forcë vdekjeprurëse, dhuratën e vdekjes, e cila fluturoi nëpër kapakun e hapur të tankut. Dhe goditi shumë orke.
  Një kukudh me flokë të kuq, duke shpërthyer orkët me mitralozë, vuri në dukje me zgjuarsi:
  - Ka një shenjë që po rrezikojmë,
  Ajo mund t'i udhëheqë vajzat zbathur...
  Ne do t'i godasim këto orke me thembra ,
  Orc nuk do të jetë në gjendje të shpëtojë veten!
  Një kukudh me flokë të bardhë goditi një tank ork me një predhë, duke përdorur këmbët e saj të zhveshura dhe të dalta. Goditi makinën e arinjve me gëzof, duke shkaktuar djegien e saj.
  Pastaj ajo e mori dhe këndoi:
  Zbathur, vetëm zbathur
  Vajzat Elf duan të luftojnë,
  Zbathur, vetëm zbathur
  Ne vajzat e botës dimë të luftojmë!
  Edhe një herë, rezervuari i kukudhit dërgon predha që shkatërrohen me forcë vdekjeprurëse dhe të saktë nga automjetet ork. Dhe i bëjnë ato të digjen vërtet. Dhe kjo është me të vërtetë një kërcim i këmbëve të zbathura të kukudhëve dhe vajzave me bukuri të paparë!
  Luftëtarët kënduan në kor, duke qëlluar mbi armikun:
  Breshër kukudh këmbëzbathur,
  Në furtunë, furtunë dhe flakë fitoresh...
  Shpina juaj është e drejtë dhe e dukshme
  Edhe pse ndonjëherë ka shumë telashe!
  Dhe ata zhveshën dhëmbët e tyre margaritar, me gaz. Më pas ata postuan në Twitter, duke shkelur syrin dhe duke rënkuar:
  - Lavdi kukudhët dhe kukudhët tanë trima !
  Vajzat doli të ishin shumë të guximshme dhe agresive. Dhe le të qëllojmë orkët me shumë saktësi me predha të kapur. Dhe ata kënduan në mënyrë aktive, duke qëlluar me këmbët e tyre të zhveshura dhe vajzërore:
  - Lavdi atdheut tonë të kukudhëve,
  Ne do të jemi vajzat më të mira...
  Duke hequr dorë nga shumë shirita flokësh,
  Ne bukuroshet e festojmë suksesin!
  Dhe luftëtarët menjëherë do të marrin dhe do t'i rrahin orkët, të cilat janë me qime, me push dhe me erë të keqe.
  Dhe nuk mund t'u rezistojnë bukurive të tilla. Të paktën hidhni tulla mbi kokat e orkëve, ose hidhni bomba.
  Por ka mjaft arinj të ashpër. Është e vërtetë që numri i tyre krijon panik dhe rrëmujë. Dhe orkët qëllojnë me njëri-tjetrin në panik. Dhe të shtëna të tilla dhe tym me gjemba.
  Bari digjet dhe municionet po shpërthejnë. Plot shkatërrim.
  Kukudhi me flokë blu e mori dhe këndoi:
  - Atdheu ynë është ndër kukudhët,
  Kaq magjepsëse dhe e ëmbël
  Luftoni për të, mos lëvizni,
  Vendi ka qenë i famshëm për shekuj!
  Dhe luftëtarja do të nxjerrë përsëri dhëmbët, si të ishte ujk. Dhe ai shkel syrin me sytë e tij safir.
  Një kukudh me flokë të kuq, duke qëlluar, vuri në dukje:
  - Thyeni, shtypni dhe grisni në copa,
  Kjo është jeta, kjo është lumturia!
  Një kukudh me flokë të verdhë qëlloi, duke shtypur butonin me thembër të zhveshur, drejt orkeve dhe kundërshtoi:
  - Nuk ka lumturi në shkatërrim!
  Një kukudh me flokë të bardhë qëlloi me automatikë drejt arinjve të ashpër, duke kositur një masë orkesh dhe kërciti:
  - Shkatërrimi është një pasion,
  Nuk ka rëndësi se çfarë lloj pushteti...
  Autoritetet gjithmonë kanë pirë gjakun e të tjerëve,
  Së bashku do të festojmë dashurinë!
  Kukudhi me flokë blu qeshi dhe cicëriu:
  - Fuhreri me tullac menjëherë në arkivol,
  Qëndroni të shëndetshëm për të...
  Zotëroni vajzat që mendoni,
  Dhe kërkoni burra me flokë!
  Pas kësaj, bukuroshja e ka marrë dhe ka treguar gjuhën e saj të gjatë rozë, duke u shtirur si një kobër.
  Luftëtarët do të qeshin përsëri dhe do të tregojnë imperativën e tyre. Nëse e kuptoni se për çfarë bëhet fjalë.
  Por vajzat janë pothuajse të zhveshura. Dhe pastaj njëra prej tyre, me flokë të kuq, hoqi dhe hoqi sytjena, dhe si shtypi butonin me thithkën e saj rubin. Dhe pas kësaj, si predha do të marrë dhe çekiç. Dhe ai futet në një tank me orke, dhe le t'i grisim posaçërisht arinjtë me gëzof. Dhe vajzat kënduan:
  - Diku në këtë botë,
  Aty ku është gjithmonë ftohtë...
  Orkët ata arinj të këqij,
  Boshti i thyer qartë!
  Kjo është arsyeja pse ngrica
  Dimri po qan përreth
  Vajzat derdhën lot
  Satani i keq sundon!
  Luftëtarët këndojnë mirë, por luftojnë edhe më mirë. Dhe qëllojnë me aq saktësi, si Amazona të pathyeshme.
  Jo, kukudhët janë vërtet një mrekulli. Dhe nëse ata fillojnë të shijojnë, atëherë asnjë ushtri e vetme nuk mund t'i rezistojë atyre. Këto janë vajzat me modele flokësh shumëngjyrëshe.
  Një tjetër kukudh ulet në pritë dhe korrigjon zjarrin nga luftëtarët e ushtrisë së saj magjepsëse. Dhe ai e bën atë shumë mirë dhe saktë. Goditje me spontanitet agresiv.
  Luftëtari, me siguri, nuk është i lehtë, por me dinakëri. Këtu ajo po korrigjon zjarrin.
  Dhe kukudhët e tjerë goditën me shumë saktësi orkët, duke shkatërruar pozicionet e tyre.
  Vajzat që zihen dhe djemtë më të rrallë tregojnë njohuri të mrekullueshme për luftën.
  Këta janë kukudhët, le të themi pikërisht këtu - luftëtarë magjepsës, por aspak prej gize.
  Në aeroplanë, pilotët e Elf zakonisht veshin vetëm brekë. Ato janë vajza të nxira dhe muskulare. Dhe ata qëllojnë duke përdorur këmbët e tyre të zhveshura dhe të gdhendura.
  Megjithatë, duke mos harruar të përdorni edhe thithkat e kuqe flakë. Dhe gjinjtë e luftëtarëve janë shumë të harlisur dhe të nxirë. Ka kaq shumë energji dhe hijeshi në bukuritë, dhe rrjedha të tilla gëzimi.
  Dhe vajzat luftëtare gjithashtu mund të këndojnë në mënyrën më të mirë të tyre;
  Himni i Atdheut për vajza të lezetshme,
  Ata dinë të luftojnë...
  Në fund të fundit, nuk ndodh, gratë i njohin blutë,
  Ata kanë veshur këpucë, edhe nëse janë zbathur!
  Kështu duken pasazhe të ngjashme të vajzave që fluturojnë më lart se malet. Shqiponjat janë vërtet shqiponja!
  Dhe asgjë nuk do t'i ndalojë ata dhe askush nuk do të fitojë!
  Këta janë luftëtarët që do të tregojnë veten. Bombarduesi Orc shihet i përfshirë nga flakët, si një zog që bie poshtë, duke lënë pas një bisht të zi shumë ogurzi.
  Dhe kukudhët bërtasin:
  Vajzat galopojnë si kuajt,
  Ata nuk do të na arrijnë, nuk do të na arrijnë!
  Do të kemi shumë orke, do të kemi shumë orke,
  Le të varrosim arinjtë e murrmë në tokë!
  Këto vajza janë vërtet ajo që na duhen, klasa e tyre është super! Dhe për orkët ato janë si kafshimet vdekjeprurëse të një kobre. Luftëtarët këtu janë shumë të bukur. Dhe thithkat e tyre të gjirit janë kaq të kuqe të ndezura dhe të gazuara dhe kanë shije të ëmbël.
  Kukudhët kanë mungesë djemsh - një në dymbëdhjetë bukuroshe, dhe kjo shpesh çon në grindje midis femrave dhe meshkujve. Këtu në botën e kafshëve, meshkujt luftojnë për femrat, dhe në këtë botë, përkundrazi, femrat luftojnë për meshkujt, dhe kjo është e mrekullueshme në mënyrën e vet!
  Vajzat në aeroplan qëllojnë arinjtë duke përdorur teknika - fuçi të dyfishta dhe një bisht dhelpre. E bëjnë me shumë zgjuarsi dhe u vënë flakën luftëtarëve.
  Luftëtarët madje kënduan:
  - Do të doja të shkoja në parajsë, do të doja të shkoja në parajsë,
  Vajzat janë në krye të detyrës!
  Ata janë kukudhë zbathur, kaq të lezetshëm dhe luftarak. Dhe sytë e tyre shkëlqejnë me safirë dhe smerald.
  Dhe gjokset janë zbukuruar me thithka rubin. Këto vajza janë klasa më e lartë.
  Dhe takat e zhveshura dhe të rrumbullakëta të bukurosheve janë kaq rozë, me një kthesë shumë të këndshme. Dhe ata mund të kapin trollët dhe të dashurit e tyre për hundë me gishtërinjtë e tyre të zhveshur.
  Pilotët luftojnë, rrëzojnë aeroplanët ork dhe këndojnë duke nxjerrë dhëmbët:
  Në pafundësinë e Atdheut të mrekullueshëm,
  Aty ku vrapojnë kukudhët zbathur...
  Gjithçka do të jetë mjaft e bukur dhe e këndshme,
  Epo, Fuhreri do të jetë kaput!
  
  Fyhreri tullac vodhi shumë,
  Një gjakpirës i vërtetë orke...
  Ne kukudhët jemi thjesht bija të Zotit,
  Mësuesi ynë Jezu Krisht!
  Dhe luftëtarët morën dhe lëshuan përsëri pulsare vdekjeprurëse nga thithkat e kuqe të ndezura të gjoksit të tyre. Dhe le t'i shijojmë këto orke me ndihmën e gjuhëve, duke shtypur butona me to. Dhe kjo është efektive dhe madje spektakolare në mënyrën e vet.
  Këtu janë disa vajza që luftojnë me stormtroopers. Ata janë gjithashtu, sigurisht, zbathur dhe me bikini.
  Dhe femrat luftëtare duken shumë seksi kur janë nxirë dhe me bikini. Dhe këmbët e tyre janë aq joshëse, dhe gishtat e tyre janë aq të lëmuar, me thonj margaritar . Dhe në të njëjtën kohë, kukudhët dërgojnë gjithashtu raketa në tanket e orkëve nga lart, duke goditur trupat e ariut.
  Është veçanërisht efektive të shkrepësh duke përdorur taka të zhveshura, të rrumbullakëta, rozë. Dhe pastaj, sigurisht, janë thithkat rubin të gjirit, të cilat janë aq të shndritshme sa gjuha e të rinjve të kukudhit kumbon nga një ëmbëlsi e tillë. Dhe shija është e mrekullueshme.
  Dhe luftëtarët nga stuhitë rrahën orkët, duke demonstruar guxim dhe guxim serioz. Dhe vajzat janë në gjendje të shtypin butona me gishtat e tyre të zhveshur, duke hedhur një ngarkesë vdekjeprurëse mbi kokat e arinjve.
  Një nga luftëtarët me flokë blu e mori atë dhe këndoi duke nxjerrë dhëmbët:
  - Liria është e dashur për ne kukudhët ,
  Oqeani i pafund dashurie...
  Popujt bashkohen në një rreze të ndritshme,
  Për të larguar errësirën gjatë rrugës!
  Këtu një raketë e vogël por e shpejtë fluturon nga një aeroplan dhe godet një rezervuar me arinj të ashpër. Dhe makina e orkëve digjet, sikur të ishte një qiri apo një pishtar flakërues.
  Kukudhi e mori dhe këndoi:
  - Gjithçka është fantazmë në këtë botë të tërbuar,
  Jeta është një moment, mbaje atë...
  Koha rrjedh midis së shkuarës dhe së ardhmes,
  Dhe në një moment - lufta me kukudh!
  Vajzat, natyrisht, bëjnë gjëra që nuk mund të thuhen në një përrallë ose të përshkruhen me stilolaps.
  Ato janë bukuroshe të klasit të parë dhe shumë të lezetshme dhe luftarake. Dhe thithkat e gjoksit të kuq të ndezur bëjnë një përshtypje të parezistueshme. Dhe me vajza të tilla, nuk ka asnjë mënyrë që arinjtë të konkurrojnë.
  Kukudhët janë luftëtarë të guximshëm që mund të kërcejnë mbi kokat e tyre nëse është e nevojshme. Ose shtypni butonin me një thithkë të kuqe flakë dhe hidhni një raketë kolosale, shkatërruese që do të godasë armën e madhe vetëlëvizëse të orkëve dhe do ta copëtojë atë në fragmente.
  Për shembull, një rezervuar i madh prej dy mijë tonësh i perandorisë ork po zvarritet, një fuqi kaq kolosale dhe e pakrahasueshme.
  Kukudhët e shohin këtë rezervuar nga ajri. Vajza shtyp butonin me takën e saj të rrumbullakët dhe të zhveshur. Dhe një raketë e madhe, shkatërruese fluturon, duke goditur përbindëshin nga ajri dhe duke thyer veshjen e tij.
  Dhe vajza bërtet:
  - Vajzë, ti je një luftëtare e dritës,
  Luftëtar i mirësisë dhe erës!
  Pastaj u bën syrin mbështetësve të tij. Dhe si përgjigje ata shkelin syrin me sytë e tyre safir. Më saktë, jo mbështetës, por partnerë, por këto janë tashmë detaje. Luftëtarët, natyrisht, nuk janë ata që përkulen para vështirësive. Dhe ata dërgojnë një raketë tjetër në një makinë të madhe. Ata shpojnë metalin dhe shkaktojnë djegien e benzinës. Duhet të theksohet se kukudhët janë vajza shumë qesharake, por ato luftojnë me guxim dhe janë të aftë për shumë. Dhe ata nuk mund të ndalen aq lehtë.
  Kështu që luftëtarët nuk tërhiqen, dhe në të njëjtën kohë demonstrojnë klasin e tyre më të lartë dhe fluturimin e fantazisë.
  Dhe pastaj luftanija e madhe tokësore e arinjve të ashpër filloi të digjet si një brazier. Dhe orkët morën një dhuratë të tillë vdekjeje. Këtu filloi vërtet shkatërrimi dhe vdekja.
  Një kukudh me flokë rozë, një pilot i klasit të lartë, e mori dhe këndoi duke nxjerrë dhëmbët:
  - Ata vrapojnë përgjatë një shtegu të lakuar,
  Këmbët e vajzave të zhveshura...
  I lodhur nga mjelja e një lope
  Unë dua të ngacmoj lumturinë time!
  Një tjetër luftëtare me flokë blu që rrjedhin në valë filloi të këndojë në mënyrë agresive, duke nxjerrë dhëmbët:
  - Unë do ta mbaj kalin në jakë,
  Dhe fati më pret!
  Pas këtyre fjalëve u dëgjuan të qeshura. Dhe vajzave duhet theksuar se kur kukudhët qeshin, duket se bien këmbanat e argjendta. Dhe gjithçka duket shumë bukur.
  Kukudhi pohoi me kokë, bëri një sy me sytë e saj safir dhe cicëroj:
  - Gjithçka shkëlqen si rrufe,
  Kukudhët kanë bukuri të madhe...
  Unë jam një kukudh si një mbretëreshë,
  Goditi orkun në sy!
  . KAPITULLI Nr. 6.
  Dhe luftëtarja tregoi përsëri gjuhën e saj të gjatë dhe shumë thumbuese. E cila është e aftë të mbyt këdo si një lak.
  Orkët nga qielli marrin shumë nga kukudhët. Dhe ata janë futur në mënyrë të parëndësishme në arkivol. Luftëtarët tregojnë aerobatikën e tyre më të lartë dhe agresionin e një dallge të madhe. Dhe rrjedhat e energjisë burojnë nga thithkat e kuqe të gjirit të vajzave të mrekullueshme.
  Gjë që vërtet tregon se askush nuk mund t'i ndalojë apo t'i mposhtë.
  Dhe ata do të tregojnë klasën e tyre më të lartë dhe më të lezetshme.
  Një nga kukudhët e mori dhe shtypi butonin me gjuhën e saj. Dhe ajo gjuajti një raketë që goditi magazinë dhe mori municionin e orkëve. Dhe goditja doli të ishte dërrmuese dhe e fortë.
  Dhe një burim i tërë zjarri dhe energjie të furishme u ndez. Dhe gjithçka përreth ishte në zjarr. Arinjtë e ashpër u përpëlitën dhe lëkura e tyre u zhvishet, dhe ata fjalë për fjalë digjen si qebapët e bërë nga mishi i yndyrshëm. Kjo ishte me të vërtetë diçka që solli shkatërrim dhe vdekje kolosale. Dhe jo vetëm për orkët. Mes tyre kishte edhe trollë të punësuar. Ata janë gjithashtu krijesa magjike. Edhe nëse do të kishte disa trollë, nuk kishte kuptim të vdisje për perandorinë e dikujt tjetër. Nëse nuk luftoni për para. Dhe sigurisht, kukudhët gjithashtu ndonjëherë mund të jenë me vullnetarë.
  Vajzat nga populli magjepsës kënduan:
  Ngrihuni me zjarret e vajzave kukudh,
  Ne sulmojmë në betejë pa lëvizur...
  Epoka e viteve të ndritshme po afron,
  Le të jemi shembull, jo për budallenjtë!
  Dhe luftëtarët treguan përsëri gjuhët e tyre të gjata dhe shumë rozë dhe pështynë, duke nxjerrë kokat nga kabinat e tyre te orkët.
  Dhe pështymja e tyre doli të ishte aq shkatërruese dhe vdekjeprurëse, saqë disa nga orkët u dogjën në mënyrë figurative.
  Një nga luftëtarët me flokë kastravec këndoi:
  - Vajza, vajza, vajza,
  Është koha për të vrarë të gjithë orkët!
  Vajza, vajza, vajza,
  Është koha për të shkelmuar djallin në brirë!
  Një nga kukudhët me flokë portokalli tha:
  - Këmba e zbathur e një vajze do ta çojë një burrë nën thembër, dhe një ork në ferr!
  Betejat ishin shumë të mëdha dhe të mahnitshme. Dhe Maria Kolesnikova është një ish e burgosur politike në një vend të sunduar nga një diktator i trashë dhe mustaqe, i cili komandonte trupat që zhvilluan një luftë heroike me orkët.
  Por mbretëresha u lodh dhe e zuri gjumi, e ulur drejt në karrigen e saj. Dhe ajo ëndërroi diçka kaq të lezetshme dhe në të njëjtën kohë mjaft reale;
  Pasi trupat ruse filluan të pësonin disfata pas disfate në territorin e Ukrainës, talebanët vendosën: kishte ardhur koha e tyre. Dhe në fillim të verës ata goditën Taxhikistanin më 22 qershor 2023. Siç pritej, trupat Taxhikistane doli të ishin gati për luftë, para së gjithash moralisht. Shumica e tyre u dorëzuan ose u larguan. Baza ushtarake ruse në Taxhikistan u rrethua dhe talebanët e sulmuan atë nga të gjitha anët.
  Rusia duhej të transferonte shpejt forcat në Taxhikistan dhe të hapte një front të dytë atje.
  Dhe trupat duhej të transferoheshin përtej disa kufijve. Si rezultat, talebanët shkatërruan bazën ruse. Disa nga ushtarët u therën dhe disa u kapën rob.
  Dhe presidenti rus Vladimir Putin ende duhej të shpallte një mobilizim të përgjithshëm shumë vonë dhe të transferonte trupa të reja në Taxhikistan. Dhe kjo, natyrisht, imponoi një barrë shtesë si për ekonominë ruse ashtu edhe për buxhetin, dhe kontribuoi në rënien e popullaritetit të Putinit në mesin e njerëzve.
  Megjithatë, Rusia tani po kryente operacione ushtarake kundër talebanëve. Por Afganistani ka pothuajse dyzet milionë njerëz - kryesisht të rinj, dhe shumë pajisje të marra më parë nga amerikanët. Dhe përpiquni të mposhtni një ushtri të tillë, edhe nëse të tjerët janë të çuditshëm dhe nuk e pengojnë Rusinë të transferojë trupa nëpër territoret e saj. Sido që të jetë, nga pikëpamja morale, rusëve është shumë më e këndshme të luftojnë me talibanët muxhahidin sesa me vëllezërit e tyre ukrainas. Dhe për këtë arsye, natyrisht, vajzat e bukura, seksi dhe magjepsëse marrin pjesë në beteja.
  Gjë që e bën luftën mjaft interesante.
  Në Taxhikistan pothuajse nuk ka borë edhe në dimër. Dhe vajzat shkojnë në sulm, duke nxjerrë në pah takat e tyre të zhveshura dhe rozë.
  Natasha qëllon nga një mitraloz, në të njëjtën kohë duke hedhur një dhuratë shkatërruese të vdekjes me gishtat e saj të zhveshur.
  Trupat e talebanëve, të grisur në copa, hidhen lart.
  Luftëtari thërret:
  - Për fëmijët tanë të bukur!
  Një tjetër luftëtar, Zoya, qëllon gjithashtu nga një automatik. Ai shkarravit me saktësi të madhe, duke vrarë muxhahidët. Bien si duaj gruri të kositur.
  Dhe një vajzë simpatike me flokë të artë hodhi një bizele vdekjeje me thembër të zhveshur dhe bërtiti:
  - Rusia e mbrojti vendin me vete,
  Nga pushtimet e karkalecave skëterrë...
  Dhe e mbuloi me gjoksin e saj -
  Të gjithë popujt e Tokës Nënë!
  Dhe luftëtarja do të qeshë e do të qeshë, duke treguar gojën plot dhëmbë. Dhe me një gjuhë shumë lozonjare që lëpin më shumë se akullore me çokollatë.
  Augustini, një vajzë tjetër, një nga ato që tregon aerobatikën më të lartë dhe kosit me radhë talebanët, bërtiti:
  - Mollë në dëborë,
  Këto janë gjokset e vajzave...
  Un do tju ndihmoj,
  Do të ketë gjyqtarë të mirë!
  Dhe luftëtarja e hodhi përsëri dhuratën vrastare të asgjësimit me gishtat e saj të zhveshur. Dhe ajo shpërndau shumë talebanë në drejtime të ndryshme, duke i këputur kokat dhe gjymtyrët e tyre.
  Svetlana gjithashtu kosit muxhahidët dhe e bën atë me entuziazëm të madh. Kjo vajzë ka kaq shumë energji dhe energji të çmendur. Ajo hedh me gishtërinjtë e saj të zhveshur, një dhuratë të madhe, shkatërruese të vdekjes.
  Dhe pastaj ai këndon:
  - O vajza, këmbëzbathur, zbathur, zbathur...
  Po lëkunim gërsheta, gërsheta, gërsheta!
  Vajzat luftëtare janë marrë me talebanët aq shumë sa takat e bukurosheve shkëlqejnë.
  Në të vërtetë, një grua ruse është një forcë e madhe. Dhe ajo kosit armiqtë si një kosë me një motor. Dhe me të vërtetë ju çon në arkivole, apo edhe në tokë.
  Luftëtarët tregojnë temperamentin dhe zhurmën e tyre të tërbuar:
  Ne jemi vajza Komsomol
  Ne i duam eskimezët...
  Zëri i bukurosheve është i qartë,
  Do të ketë një film të ri!
  Dhe luftëtarët e morën dhe treguan gjuhët e tyre shumë të gjata dhe shumë lozonjare.
  Lufta kundër talebanëve, natyrisht, nuk është një mister i lehtë. Dhe djemtë rusë po vdesin, në një numër të konsiderueshëm. Dhe ai vjen nga Taxhikistani për të transportuar dyqind mallra.
  Sigurisht, në vetë Rusinë, njerëzit kanë filluar të rebelohen - pse ishte e nevojshme lufta me Ukrainën? A duhet Rusia të paguajë me jetën e djemve dhe vajzave të saj në luftën në Taxhikistan? Pyetjet janë, natyrisht, krejt të natyrshme. Në fakt, a ia vlen loja qiriun?
  Përveç kësaj, çmimet po rriten, por nuk ka asnjë shenjë fitoreje. Dhe pastaj Zyuganov pësoi një goditje dhe opozitari i xhepit u paralizua. Sa kohë ka Genadi Andreevich, i bindur ndaj autoriteteve, duke udhëhequr njerëzit e margjinalizuar në qarqe dhe duke imituar kuazi-opozitarizmin . Dhe tani kreu më i leverdishëm për pushtetin, lideri i opozitës më të madhe e më popullore, ka zbritur dhe ka vdekur. Por një vend i shenjtë nuk është kurrë bosh. Erdhën të tjerë, më të rinj dhe shumë më agresivë.
  Dhe froni u drodh...
  Por tani për tani ka një luftë me talebanët. Këtu janë vajza nga pilotët e aviacionit sulmues që luftojnë në qiell.
  Anastasia Witchakova është një nga luftëtaret e famshme me flokë të kuqe. Ajo refuzoi të luftojë kundër Ukrainës, por të shkatërrojë talebanët, ju lutem.
  Natyrisht, shumë ases femra luftëtare nuk donin të vrisnin vëllezërit e tyre sllavë.
  Por me muxhahidët - ju lutem.
  Anastasia qëlloi në drejtim të talebanëve duke përdorur gishtat e saj të zhveshur. Ambasadori hodhi një raketë mbi afganët dhe këndoi:
  Si jetuam duke luftuar
  Dhe pa frikë nga vdekja ...
  Kjo është një dhuratë për pilotin zbathur!
  E bukur është edhe një tjetër luftëtare asi, vetëm se këtë herë me dushmanët lufton edhe bjondja Akulina Orlova. Po, talebanët quhen dushman, ose shpirtra, ashtu si në luftën e parë me afganët. Sidoqoftë, armiku është i fortë dhe i madh në numër. Talibanët dhe mbrojtja ajrore kanë të tyren. Përfshirë ata të kapur nga ish-ushtria qeveritare.
  Akulina Orlova bën një kthesë me aeroplanin e saj dhe largohet nga raketa Stinger, pas së cilës vajza këndoi:
  - Një frymë e keqe po zvarritet përgjatë shkëmbinjve,
  E djeg me napalm...
  Epo, nëse talebanët,
  Le të përdorim mashtrimin në betejë!
  Një tjetër vajzë Margarita Magnetic. Flokët e saj janë si fletë ari. Vajzë shumë e bukur. Dhe ajo gjithashtu refuzoi kategorikisht të luftonte me Ukrainën. Sepse ai nuk do të rrëmbejë armët kundër vëllezërve të tij sllavë. Gjë që shkaktoi miratimin e shumë njerëzve. Dhe talebanët janë fanatikë fetarë dhe në një kohë ata ndihmuan separatistët çeçenë. Për më tepër, talebanët ishin i vetmi shtet në botë që njohu pavarësinë e Çeçenisë. Dhe kjo, natyrisht, la një gjurmë në marrëdhëniet me Rusinë për shumë vite.
  Margarita Magnetic është gati për të luftuar. Gishtët e saj të zhveshur shtypin butonat. Dhe raketa me fuqi kolosale, shkatërruese po fluturojnë kundër Talibanët. Dhe ata mundin afganët mjekër.
  Margarita këndoi:
  - Eh, mëmëdheu, le të bërtasin të shëmtuar,
  Dhe ne e pëlqejmë atë, edhe nëse nuk është bukuroshe!
  Bastard është sylesh,
  Nëse zyrtari i sigurisë vendos,
  Pra, do të ketë fashizëm,
  Një neveri e njerëzimit!
  Pjesa e parë e shkrirë,
  funerali i Stalinit -
  Rusia nuk do të jetë Kaini,
  Edhe pse është plagosur!
  Dhe luftëtarët e morën atë në unison dhe cicërijnë:
  - Sllavët nuk mund të tolerojnë poshtërimin,
  Të gjithë jemi për Ukrainën...
  Ne nuk do të tolerojmë më fyerje,
  Koka e Kainit është në pishinë!
  Vajzat në trupat e stuhisë godasin talebanët dhe i thyejnë dhe i vrasin këta muxhahidë.
  Këtu po fluturojnë për të shirë shpirtrat. Por arkivolet e zinkut me ushtarë dhe oficerë rusë të vdekur po nxirren nga Taxhikistani.
  Njëri nga këta ushtarë mbeti pa këmbë. Dhe ai këndon i trishtuar, me kënaqësi dhe me lot në sy:
  - Disi u futën në arkivol,
  Dhe vampiri më i fuqishëm,
  Shtrydha gjithçka brenda dhe jashtë,
  Dhe e ngjeshni fort!
  Ka edhe vajza në tanke. Një makinë shumë interesante ruse "Bear". Është një tank shumë i rëndë - më shumë se njëqind tonë - një model eksperimental. Sigurisht, ajo ka edhe një ekuipazh të veçantë prej katër vajzash. Dhe të gjithë kanë emra që fillojnë me E!
  Për shembull, Elizabeth shtyp butonat e levës me gishtërinjtë e saj të zhveshur, godet një bunker me talibanët dhe gjëmon:
  - Lavdi komunizmit!
  Katerina, duke vazhduar të qëllojë nga automatikët dhe duke shtypur butonat me thithkën e saj të kuqe të ndezur, gjëmon:
  - Dhe pa Zyuganov! Tullac dhe i dehur!
  Elena kërciti, duke shtypur thembrën e saj të zhveshur në pedale:
  - Për udhëtime në Oqeanin Indian!
  Efrosinya gjithashtu qëlloi, këtë herë me ndihmën e gjuhës së saj lozonjare dhe kërciti:
  - Për fitoret në betejat sulmuese!
  Dhe vajzat do të qeshin. Ata u hedhin shi plumb luftëtarëve talebanë. Dhe ata e bëjnë atë shumë mirë.
  Elizabeta, duke qëlluar mbi armikun, mendoi për këtë. Në fakt, nëse njeriu ka tru, kupton që çdo fe është një përrallë dhe fantazi njerëzore!
  Por pse janë përhapur lloje të ndryshme fesh në mbarë botën? Për më tepër, shumë në kundërshtim me sensin e përbashkët? Në fakt, merrni fenë më popullore: Krishterimin. Të besosh në Zotin e kryqëzuar në kryq është marrëzi dhe absurde. Në fakt, nëse beson në Bibël, atëherë Zoti bëhet disi i çuditshëm dhe i pakuptueshëm.
  Pastaj ai mbyt pothuajse të gjithë njerëzimin me ujë - miliona njerëz vdesin, por vetëm tetë njerëz shpëtojnë. Përkundrazi, në kryq lutet për xhelatët?
  Ju mund të vini re: Zoti i Dhiatës së Vjetër është shumë mizor, por në Dhiatën e Re Krishti është jashtëzakonisht i sjellshëm. Dhe këtu është e dukshme një kontradiktë e dukshme. Në fakt, nëse Jezusi do të ishte Perëndia Bir, ai duhet të kishte djegur Sodomën dhe Gomorrën. Por aty kishte të rritur, fëmijë dhe gra. A nuk është kjo mizore?
  Dhe shumë shembuj të tjerë të mizorisë mund të renditen për një kohë shumë të gjatë. Vrasja e fëmijëve vetëm nga Eliseu vlen diçka.
  Pra, mendoni për atë që njerëzit besojnë. Dhe qeveria gjithashtu imponon fenë. Dhe tani ata po luftojnë fanatikët fetarë me talebanët.
  Por ata paralajmëruan - mos u gëzoni që Shtetet e Bashkuara po largohen nga Afganistani - do të jetë më keq për Rusinë.
  Talebanët, pasi pushuan pak dhe duke përfituar nga fakti se Rusisë i kishte lidhur duart nga lufta me Ukrainën, morën masa dhe goditën. Dhe kjo ishte parashikuar për shumë njerëz. Dhe Rusia duhej të regjistrohej. Dhe, natyrisht, kundër vullnetit të tyre - shumë ushtarë rusë vdiqën në bazën në Taxhikistan. Kështu Vladimir Putin e gjeti veten të përfshirë në një luftë tjetër. Dhe disponimi, natyrisht, në shoqëri është bërë shumë më armiqësor ndaj presidentit aktual. Dashuria e njerëzve është shumë e ndryshueshme. Dhe talebanët, natyrisht, llogaritën gjithçka saktë. Për më tepër, Shtetet e Bashkuara janë të lumtura në këtë rast - i vendosën armiqtë e tyre kundër njëri-tjetrit. Dhe njerëzit filluan të thonë për Biden: një plak i mençur. Si, me sa zgjuarsi ai rregulloi gjithçka.
  Në fakt, mosha nuk është pengesë për sportin dhe mençurinë!
  Elizabeth qëllon përsëri, dhe përsëri, natyrisht, me gishtat e saj të zhveshur. Është mjaft e ngrohtë në rezervuar edhe në dimër. Dhe në verë është vërtet nxehtë në Taxhikistan.
  Vajza e mori dhe këndoi:
  -Nëse është e gjatë, e gjatë, e gjatë,
  Luftoni, shkatërroni talebanët...
  Nëse është e gjatë, e gjatë, e gjatë,
  Vraponi tatëpjetë në betejë!
  Është e mundur, është e mundur
  Kjo është sigurisht e vërtetë, e vërtetë ...
  Edhe pse ndonjëherë ndihet si
  Ne mund të arrijmë Afrikën!
  Dhe në Afrikë, çmimet janë kaq të larta,
  Dhe në Afrikë, paratë janë kaq të gjera!
  Hipopotamët kanë humbur peshë
  Balenat e spermës janë dobësuar...
  Dhe njerëzit janë si papagajtë,
  Shkoni direkt në parajsë!
  Ekaterina vuri në dukje me një buzëqeshje, duke shtypur butonin e levës së rezervuarit me thithkën e saj të kuqe të ndezur:
  - Diçka e vogël në ty optimizëm!
  Elizabeta u përgjigj me zemërim:
  - Nëse presidenti është një sakat moral dhe një mashtrues, atëherë çfarë gëzimi mund të kenë nënshtetasit e tij!
  Elena pohoi me kokë:
  - Po! Thonë se telashet kanë filluar! Por ishte pikërisht fati i tepruar që e bëri Putinin tepër të sigurt në vetvete!
  Elizabeta tundi kokën e saj me ngjyrë blu:
  - Po, gjithmonë kam menduar se një personi nuk mund t'i jepet kaq shumë fat - ai hipur në një kalë të bardhë, në kuptimin, ai fillon të besojë se deti është deri në gju për të. Dhe pastaj, si plaka që donte të bëhej Zot, përfundon pa asgjë!
  Katerina u pajtua me këtë:
  - Po! Putini pati shumë fat dhe kjo e prishi atë. Sa fat dikur e donte Napoleonin, Hitlerin, Ivanin e Tmerrshëm dhe më pas u largua prej tyre.
  Eufrosyne tha:
  - Nikolla II ishte një car shumë i pafat, por në të njëjtën kohë një car i sjellshëm dhe i denjë. Për shembull, a mendoni se ai do të kishte të paktën pak fat në luftën me Japoninë. Për shembull, a vdiq Admirali Makarov dhe gjithçka mund të ishte ndryshe. Dhe Admirali Makarov vdiq për shkak të një serie të tërë rastësish të pamundura. Për disa arsye, ai nuk urdhëroi fshirjen e minave nga shkatërruesit, dhe asnjë nga vartësit e tij nuk dha një urdhër të tillë. Dhe miniera, ka shumë të ngjarë, ishte ruse, dhe luftanija e madhe nuk duhej të ishte fundosur nga një minierë. Dhe edhe në këtë rast, Admirali Makarov mund të ishte shpëtuar, siç u shpëtua, për shembull, Kirill Romanov.
  Elizabeth ra dakord:
  - Po, pak fat Nikollës II mund t'i japë Rusisë shumë më tepër se sa shumë fat Vladimir Putinit mediokër! Për shembull, Admirali Makarov mund të mposhtte japonezët në det me pak gjakderdhje, dhe atëherë lufta me samurai nuk do të kishte vlerë sakrificë të madhe. Dhe nëse Rusia cariste fitoi luftën me Japoninë, atëherë Lufta e Parë Botërore, ka shumë të ngjarë, nuk do të kishte ndodhur. Pra, autoriteti i ushtrisë së perandorisë do të ishte shumë i lartë dhe gjermanët nuk do të guxonin të shpallnin luftë!
  Elena pohoi me kokë:
  - Ndoshta! Edhe pse vetëm Makarov nuk e shter numrin e dështimeve dhe fatit të keq në luftën me Japoninë. Edhe pse duhet të pranoj se armiku ishte i fortë. Por nga ana tjetër, nëse luftanija " Oslyabi " nuk do të ishte fundosur kaq shpejt, edhe gjatë betejës së Tsushima, skuadrilja mund të kishte depërtuar plotësisht në Vladivostok! Dhe kështu lufta me Japoninë doli të ishte kaq e pasuksesshme!
  Eufrosyne tha:
  - Por lufta e vitit 1945 me Japoninë doli të ishte çuditërisht e lehtë dhe e suksesshme. Sikur Japonisë i kishte mbetur pa fat. Sidoqoftë, mjerisht, fitorja e Stalinit çoi në ardhjen e komunistëve në pushtet mbi Kinën dhe shfaqjen e një perandorie shumë të fortë dhe të rrezikshme, e cila pothuajse sulmoi BRSS nën Brezhnev. Dhe madje edhe tani Kina po shtiret vetëm si mik. Dhe ai vetë dëshiron të copëtojë tokën nga ne deri në Urale.
  Katerina pohoi me kokë:
  - Po! Nëse japonezët do të ishin mundur atëherë, do të kishte Rusia e Verdhë në vend të Kinës veriore dhe Ortodoksia do të kishte ardhur në Perandorinë Qiellore. Dhe çfarë mori Boshti si rezultat i fitores së lehtë të Stalinit ndaj japonezëve? Lindja e një perandorie ateiste dhe një përbindësh i fuqishëm në kufijtë me Rusinë!
  Elizabeta vuri në dukje, duke nxjerrë dhëmbët:
  - Atëherë besoni në Zotin e krishterë. Një fitore ndaj Japonisë do të jepte shumë dhjetëra miliona besimtarë të rinj ortodoksë. Në vend të kësaj, një regjim agresiv ateist erdhi në pushtet në Rusi. Dhe pastaj regjimi i përgjakshëm stalinist solli ateizmin në Kinë. Dhe u shfaq perandoria mizore e Maos. Unë me të vërtetë nuk e kuptoj se çfarë donte Zoti!
  Elena vuri në dukje:
  - Ose nuk ka Zot fare! Ose Satani është shumë më i fortë se sa thotë Bibla, ose planet e të Plotfuqishmit janë të pakuptueshme për ne!
  Eufrosyne tha:
  - Zakonisht mbretërit mizorë janë më të suksesshëm! Përjashtimi i vetëm ishte, ndoshta, Aleksandri i Parë - një car inteligjent, i sjellshëm, liberal, një zotëri që nuk mundi dot një mizë. Dhe së bashku të suksesshëm!
  Elizabeta tha:
  - Dhe Katerina e Dytë nuk u konsiderua një sundimtar mizor dhe i lig, dhe gjithashtu ishte shumë i suksesshëm. Vërtetë, ajo ishte një kurvë, dhe në përgjithësi një person jo plotësisht i mirë. Ajo i ndaloi fshatarët të ankoheshin për zotërinjtë e tyre. Është madje e çuditshme që kaq shumë fat i është dhënë një personi kaq të poshtër!
  Elena pohoi me kokë:
  - Po, dhe pastaj besoni në Zotin e krishterë! Kur janë më të suksesshmit të këqijtë dhe të poshtër!
  Katerina këndoi me tërbim:
  Bota mbështetet në dhunë
  Vullkani i tërbimit po shpërthen në mënyrë të madhe...
  Tensioni është më i lartë,
  Zgjohet me dhimbje dhe frikë,
  Vetëm frika do të na japë miq,
  Vetëm dhimbja të motivon të punosh,
  Prandaj e dua gjithnjë e më shumë
  Hiperplazma do të shpërthejë në turmë!
  Elizabeta tha me një psherëtimë:
  - Po, Genghis Khan ishte një pagan i vrazhdë. Ai nuk dinte të lexonte apo të shkruante, por ai pushtoi gjysmën e botës. Të dy myslimanët dhe të krishterët humbën në betejën me të. Dhe pyetja është: ku ishte Zoti i Plotfuqishëm në këtë kohë? Dhe pse paganizmi i mongolëve mundi monoteizmin: Islamin dhe krishterimin?
  Eufrosina tha me një buzëqeshje:
  - Në të njëjtën mënyrë, mund të pyesim: ku ishte Zoti i Plotfuqishëm kur Kaini vrau Abelin? Pse e lejoi luftën e parë vëllavrasëse në historinë njerëzore?
  Elena buzëqeshi dhe përmblodhi:
  - Po, ju mund të debatoni deri në pafundësi, por kurrë nuk do të provoni as që Zoti ekziston, as që nuk ekziston?
  Ekaterina vuri në dukje:
  - Dyshoj fort për Jezu Krishtin. Judenjtë e pafat dhe të shtypur mund ta kishin ngatërruar një hipnotizues të fortë dhe të talentuar si Anatoli Kashpirovsky për një mesia dhe ta hyjnizuar atë. Nëse shikoni statistikat e mrekullive të Anatoli Mikhailovich, ai është më i ftohtë se Krishti!
  Eufrosyne qeshi dhe këndoi:
  - Zoti i dhëntë të verbërve të hapin sytë,
  Dhe drejtoji kurrizet e kurrizeve...
  Po Zot, bëhu Zot të paktën pak
  Por nuk mund të kryqëzohesh pak!
  Dhe vajzat u përballën përsëri me talebanët. Duke shtypur butonat e levës me gishtërinjtë e tyre të zhveshur, ata kositën shumë muxhahidë dhe fjalë për fjalë i shtrinë në tufa. Talibanët me mjekër vdiqën nga zjarri i mitralozëve dhe predhave të fragmentuara me eksploziv të lartë. Pasoi argëtim serioz, me shfarosjen masive të fanatikëve fetarë.
  Dhe këtu është Alenka me batalionin e saj të vajzave të bukura, të cilat, megjithë motin e freskët dhe dimëror të Taxhikistanit, sulmojnë talebanët zbathur.
  Megjithatë, ata kanë veshur funde të shkurtra dhe trupat e tyre janë të mbuluar me pllaka të blinduara të bëra nga Kevlar .
  Bukuroshet vrapojnë në sulm dhe këndojnë:
  - Talebani i keq po zvarritet nëpër shkëmbinj,
  Por vajzat janë më të bukurat...
  Goditi atë me napalm
  Do të festojmë suksesin!
  Dhe vajzat do të shkëlqejnë me dhëmbë perla.
  Dhe pastaj Anyuta, me gishtat e saj të zhveshur, do të hedhë një bizele me eksploziv mbi Muxhahidët. Dhe ajo do t'i shpërndajë talebanët në drejtime të ndryshme, si kotele.
  Vajza e mori dhe këndoi:
  - Lavdi Atdheut, lavdi,
  Tanket po nxitojnë përpara...
  Ndarjet e vajzave me bikini,
  Përshëndetje popullit rus!
  Alla me flokë të kuq qëllon gjithashtu kundër armiqve mjekërr, i kosit dhe këndon:
  - Rusia qeshi me këtë taleban,
  Në të gjitha epokat, kjo është arsyeja pse është Rusia!
  Dhe vajza do ta marrë gjithashtu dhe do t'i hedhë një limon vrasës muxhahidëve me gishtat e saj të zhveshur. Dhe shpërndan armiqtë në të gjitha drejtimet e ndryshme.
  Dhe si fishkëllen në majë të mushkërive.
  Disa dhjetëra sorra mbetën të shtangur. Pasi pësuan një atak në zemër, ata ranë mbi kokat e kokave të rruara të talebanëve dhe u goditën me thikë. Pas së cilës luftëtari cicëroi:
  - Çështja është shumë e diskutueshme këtu,
  Unë besoj se do të jetë thjesht i klasit të lartë!
  Unë i njoh talebanët, ne do t'i mposhtim
  Në fund të fundit, mbi ne është një kerubin krenar!
  Maria, një tjetër nga vajzat me bikini, e mori dhe fishkëlliu. Dhe me gishtat e saj të zhveshur ajo hodhi një forcë të madhe vrastare kundër armikut, një dhuratë shumë shkatërruese e vdekjes. Ajo i copëtoi luftëtarët talebanë dhe bërtiti, duke hapur dhëmbët:
  - Ka një mjegull të madhe rreth Rusisë,
  Dhe luftëtari taleban po nxiton në Atdhe!
  Olimpiada është me të vërtetë një vajzë heroike. Ajo është e madhe dhe në të njëjtën kohë flokët i ka ngjyrë kafe të çelur. Luftëtari ka ijë luksoze dhe bark të fortë, të cilët janë të veshur me çokollatë. Epo, askush nuk mund t'i rezistojë një vajze të tillë bishë.
  Dhe kështu ajo, me këmbët e saj të fuqishme, muskulare, të zbathura, ngriti një fuçi të tërë me eksploziv dhe ia hodhi talebanëve. Dhe kjo fuçi nxitoi me shpejtësi të madhe, vdekjeprurëse. Dhe si do të përplaset me muxhahidët, duke i copëtuar ata fjalë për fjalë.
  Heroi luftëtar e mori me gëzim dhe këndoi:
  Dhe mbi Murov qielli është i vrenjtur,
  Agimi i dritës po lind...
  Ne jemi si vajzat e Ilya Muromets,
  Jo më kot mburreshin me forcën e tyre!
  . KAPITULLI Nr. 7.
  Në të vërtetë, është shumë më e këndshme të luftosh dhe të vrasësh talebanët sesa të luftosh me vëllezërit e tu ukrainas. Këtu mendoj se të gjithë do të bien dakord se është mëkat të vrasësh vëllezër. Dhe Vladimir Putin tashmë thirret hapur në trupat ruse - Vovka-Cain!
  Olimpia këndoi me tërbim:
  Epo, sa vëllezër mund të vrasësh,
  Në fund të fundit, një person, më besoni, ka lindur për lumturinë ...
  Nëna nuk e lë djalin e saj të shkojë në front,
  Dhe edhe në verë ka mot të keq në luftë!
  Pas së cilës vajza heroike do të marrë një frymë thellë ajri në mushkëri dhe do të bilbil. Shumë qindra sorra kanë menjëherë një atak në zemër dhe i bie të fikët. Dhe sqepat e tyre të mprehtë fluturojnë poshtë dhe shpojnë kafkat e trupave talebane që përparojnë në pozicionet e trupave ruse.
  Olimpia, duke i rrëzuar sorrat me bilbila dhe duke i bërë ata të binin të shtangur, e mori dhe cicëroj:
  Ta, ta, ta - thundrat po trokasin,
  Ajo, ajo, ajo - mitralozi goditi!
  Ushtria talebane është goditur në kokë,
  Dhe askush nuk do ta thyejë ushtrinë e vajzave!
  Marusya gjithashtu qëllon mbi ushtarët talebanë që po përparojnë. Tregon temperamentin e tij dhe klasën më të lartë. Mitralozi i saj kosit muxhahidët në radhë të tëra.
  Vajza hedh një dhuratë vdekjeprurëse me gishtërinjtë e saj të zhveshur. Shkatërron një masë luftëtarësh talebanë dhe kërcit:
  - Klasikët e luftës,
  Kjo është që një vajzë të jetë zbathur...
  Bijat dhe djemtë,
  Le t'i kthejmë të gjithë në lojë!
  Luftëtarët dhe në fakt bukuria.
  Matryona, duke qëlluar mbi talebanët dhe duke hedhur dhuratat e shkatërrimit me gishtat e saj të zhveshur, cicëroj:
  - Lavdi vajzave me bikini,
  Ata i rrahën muxhahidët...
  Vajzat kanë thika zbathur,
  Ata sulmojnë kështu për drekë!
  Një vajzë me bel të hollë dhe ijë luksoze qëllon në drejtim të talebanëve që po afrohen. Ai e bën këtë me shumë shkathtësi dhe saktësi. Ai i kosit si një kositës bari dhe këndon:
  - Vajza po kërcente një polka,
  Në lëndinë në orët e para...
  Bishti në të majtë, bishti në të djathtë,
  Ky është polka Karabas!
  Dhe tani luftëtarja do të hedhë përsëri një vrasës të pranishëm te armiku me gishtat e saj të zhveshur. Dhe ai do të vrasë shumë talebanë.
  Këtu Victoria dhe Veronica po zihen. Të dyja vajzat janë shumë të lezetshme. Dhe ata qëllojnë jashtëzakonisht saktë.
  Viktoria e hodhi dhuratën e asgjësimit me thembër të zhveshur me forcë vdekjeprurëse. Ajo grisi shumë dushman dhe kërciti:
  - Paratë po shkrihen në portofol,
  Kapitalet po shkrihen...
  Dhe në Rusisht -
  Para do të thotë mana!
  Një vajzë tjetër shtypi një buton me thithkën e saj të kuqe të ndezur, e cila ndezi një ultratingull shurdhues dhe e dërgoi atë të fluturonte në ajër. Dhe tashmë mijëra sorra ranë mbi kokat e rruara të talebanëve. Dhe le t'i godasim me grusht.
  Vajza me flokë të kuqe këndoi:
  Rusia po sulmohet nga muxhahidët,
  Ka shumë prej tyre në Afganistan...
  luftuan për ta në Afganistan atëherë ,
  Tani talebani i frikshëm ka ngritur shpatën e tij!
  
  Por vajzat zbathur nuk dorëzohen,
  Ata do të tregojnë thjesht klasin më të lartë...
  Ata po luftojnë fuqishëm me armadën talebane,
  Dhe ata e goditën shpirtin mu në sy!
  Dhe luftëtarja me gishtat e saj të zhveshur do të hedhë dhuratën e asgjësimit me forcë vrastare. Dhe të gjithë e marrin atë prej tij.
  Alice dhe Angelica qëllojnë talebanët me pushkë snajper. Dhe ata e bëjnë atë jashtëzakonisht saktë. Dhe ata qëllojnë me një saktësi të tillë.
  Alice e mori dhe këndoi:
  për dushmanin ,
  Qëndroni të shëndetshëm për të...
  Vajzat vrapojnë lakuriq në dimër!
  Dhe thyej kurrizin e muxhahidëve!
  Dhe luftëtarët menjëherë morën dhe treguan gjuhën e tyre!
  Dhe më pas Alice qëlloi, duke përdorur thithkën e kuqe të gjoksit me shtypjen e një butoni. Dhe rrëzoi një duzinë talebanë.
  Alice e mori atë dhe cicëroj, duke hapur dhëmbët:
  - Për atdheun dhe lirinë deri në fund,
  Vajzat zbathur me bikini
  Ju jeni kaq heroina ...
  Duke i bërë zemrat të rrahin në unison!
  Angelica konfirmoi:
  -Trokitni njëzëri! Kjo eshte fantastike!
  Maria Kolesnikova si mbretëresha e kukudhëve jep urdhra aktive dhe agresive. Ajo është një vajzë e guximshme dhe e guximshme.
  Ajo sheh të ardhmen dhe luftën, Rusinë në Taxhikistan me talebanët.
  Por e gjithë kjo është shumë e bukur. Dhe është e qartë se ishte e përgjakshme dhe shumë luftarake. Lufta që filloi me talebanët në verën e vitit 2023 vazhdoi të përshkallëzohej .
  Lufta mes talebanëve dhe Rusisë vazhdoi. Afganistani ka një popullsi të madhe, shumë të rinj - të uritur, të zemëruar, agresivë.
  Dhe ata po luftojnë në Taxhikistan ndërsa duart e Rusisë janë të lidhura me luftën në Ukrainë, e cila mbështetet nga shumica e botës.
  Dhe talibanët përfitojnë nga kjo.
  Por vajzat shumë zbathur dhe të bukura po luftojnë në anën e Rusisë. Betejat vijnë në valë.
  Natasha qëllon mbi muxhahidët. Ata përdorin forcën vdekjeprurëse të një mitralozi të tipit dragua. Dhe bie plumba mbi talebanët.
  Dhe ata bien, duke shtypur vajzat. Një helikopter rus i rrëzuar nga një armë kundërajrore e bërë vetë do të bjerë. Ai u qëllua nga talebanët. Vërtetë, nuk ka vajza në helikopter, por burra, dhe nuk ju vjen shumë keq për ta.
  Dhe Natasha është një vajzë dhe zbathur në bikini. Dhe kur jeni pothuajse lakuriq, atëherë askush nuk do t'ju mbajë ose do t'ju ndalojë.
  Natasha e hodhi dhuratën e asgjësimit me gishtat e saj të zhveshur të këmbëve të dalta me forcë vrasëse. Ajo i shpërndau talebanët në drejtime të ndryshme dhe këndoi, duke nxjerrë dhëmbët e saj të perlë:
  Këtu është dimër, dimër, dimër,
  Filloi papritur...
  Fshihet me furi, fshin -
  Do të jetë më mirë nesër
  Nesër, nesër, nesër!
  Dhe tani është një vit i ri!
  Në të vërtetë, binte borë në Taxhikistan për Vitin e Ri. Dhe tani vajzat ruse lënë këmbëzbathur, gjurmë të dalta në dëborë dhe duket shumë bukur.
  Zoya e mori dhe këndoi:
  Një dy tre -
  Fshini procesorët tuaj!
  Katër, tetë pesë,
  Le të shkojmë të luajmë lapta!
  Dhe vajza, me gishtat e saj të zhveshur, do të nisë dhuratën e vdekjes me forcë vdekjeprurëse.
  Zoya e mori dhe këndoi duke nxjerrë dhëmbët:
  Një dy tre katër Pesë,
  Lepuri doli për shëtitje...
  Këtu është një vajzë jashtë
  Vret Muxhahidin!
  Dhe Zoya e mori dhe tregoi gjuhën e saj të gjatë.
  Por Agustini gjithashtu udhëheq zjarrin. Një lloj vajze që nuk mund të ishte më e ftohtë. Dhe ai shkruan me ngazëllim vdekjeprurës. Kosit muxhahidët pa ceremoni të panevojshme. Pas së cilës ai fillon të këndojë;
  Nëse pjesa e pasme është e padobishme -
  Zjarri ushtarak nuk do të ndihmojë...
  Epo, nëse nuk ka zjarr,
  Pjesa e pasme do të jetë dreka e armikut!
  Dhe Agustini flokëkuq do të marrë dhe do të hedhë dhuratën e asgjësimit, me gishtat e saj të zhveshur. Dhe në realitet, kaq shumë dushman do të copëtohen, gjë që është thjesht tmerr.
  Augustini, natyrisht, nuk e humbi mundësinë për të kënduar:
  Unë kam qenë lakuriq
  Ajo po hidhej nëpër fushë ashtu!
  Unë po kërceja nëpër fushë ...
  Kulatsky këndoi së bashku!
  Dhe vajza do të marrë sytë e saj që shkëlqejnë me safirë dhe shkëlqim. Dhe sytë e saj janë të bukur. Dhe gjuha është shumë e keqe. Dhe kaq i shkathët dhe kaq i vrullshëm. Epo, është sikur të jetë një lloj portokalli me lëng.
  Svetlana po lufton gjithashtu. Dhe me gishtërinjtë e tij të zhveshur hedh dhuratat e asgjësimit. Të cilat janë kaq vdekjeprurëse dhe shkatërruese.
  Dhe aty pranë, talebanët morën dhe rrëzuan një tank rus. Dhe automjeti i ushtrisë ruse filloi të copëtohej, dhe kompleti luftarak shpërtheu. Dhe përsëri burrat vdesin.
  Por Svetlana nuk ka nevojë për burra të qelbur. Ata duhet të torturohen. Dhe vajza e mori dhe këndoi:
  Burra, burra, burra,
  Ju jeni thjesht brutalë të mëdhenj
  Kur të vrasin vajzat
  Ata pastrojnë tokën aq shumë!
  Në të vërtetë, talebanët janë kafshë.
  Një herë ata kapën një vajzë të bukur skaut. Epo, për të filluar, ata e morën dhe e tërhoqën në raft. Më përdredhën nyjet nga krahët, gjë që ishte shumë e dhimbshme.
  Pastaj ata varën stoqe në këmbët e zbathura të vajzës, të cilat prangosën kyçet e saj. Dhe pastaj e morën dhe ndezën një zjarr nën shputat e saj të zhveshura, të lakuara me hijeshi.
  Vajza ruse kishte dhimbje të mëdha. Talibanët, para se t'i skuqnin takat, i morën dhe i lyenin këmbët me vaj. Dhe kështu tabani digjej ngadalë dhe ishte jashtëzakonisht i dhimbshëm. Dhe vajza rënkoi dhe gjëmonte. Dhe talibanët gjithashtu e rrahën atë në shpinë dhe në anët me një kamxhik. Pastaj vendosën të intensifikojnë torturat. Ne hoqëm një tel të nxehtë dhe filluam ta godisnim bukuroshen në shpinë dhe në gjoks.
  Dhe sa e dhimbshme është. Sidomos kur talebanët filluan të përdredhin thithkat e kuqe të kuqe të vajzës ruse me darë të ndezur. Dhe ajo qau aq shumë.
  Dhe udhëheqësi kryesor i detashmentit taleban ishte thjesht i çmendur nga torturat. Dhe ai nxori dhëmbët e tij të artë.
  Vajza ruse pështyu si përgjigje. Pas së cilës ata filluan t'i thyejnë gishtat e saj të zhveshur. E cila është shumë e dhimbshme. Dhe vajza u shua nga dhimbja e tmerrshme, e padurueshme.
  Por talebanët vazhduan të torturojnë. Së pari, ata e sollën vajzën në vetëdije duke derdhur një kovë me ujë akull. Dhe më pas ata instaluan sensorë dhe elektroda në trupin e saj.
  Pas së cilës dy djemtë filluan të pedalojnë dinamon. Rryma filloi të rrjedhë dhe vajza u shtrëngua nga dhimbja djallëzore. Dhe në të vërtetë kur në trup
  Shkarkimet elektrike po kalojnë , është rrëqethëse, fjala është se tufat e kuajve po nxitojnë. Dhe me të vërtetë, çdo vajzë këtu do të ulërijë.
  Dhe djemtë pedalojnë, dhe vajza e zhveshur ulërin si një ujk i egër. Dhe me të vërtetë e lëndon atë. Dhe zhurma është thjesht e padurueshme.
  Dhe përveç rrymës, talebanët skuqin edhe takat e vajzës ruse, të cilat tashmë janë të mbuluara me flluska të mëdha. Më kanë goditur edhe me tel të nxehtë pas shpine. Dhe ata godasin me inat dhe qëndrueshmëri.
  Dhe në të njëjtën kohë shtuan miellin. Ata filluan ta zgjasin vajzën dhe të varnin gjithnjë e më shumë pesha në bllok në mënyrë që të përdredhnin plotësisht nyjet e saj.
  Kryebanditi i talebanëve këndoi:
  Çfarë dhimbje, çfarë dhimbje
  Rezultati i ndeshjes do të jetë: pesë - zero!
  Epo, çfarë mund të marrësh nga egërsirat? Ata i torturuan vajzat në mënyrë shumë mizore, por jo veçanërisht të sofistikuara. Edhe pse elektrodat u futën në barkun e Venusit dhe si pas kësaj u aplikua rryma.
  Talibanët janë barbarë. Kështu ata blenë një armadë të tërë tankesh nga Kina me paratë që merrnin nga droga. Në të vërtetë, Kina është aleati dhe mik i Rusisë.
  Dhe talebanët sulmuan armikun me tanket e tyre.
  Por kundër tyre janë katër vajza ruse me një T-95. Ata sigurisht janë zbathur dhe me bikini.
  Dhe ç'farë?
  Elizabeth qëlloi në Muxhahidin me gishtat e saj të zhveshur dhe cicëroj:
  - Lavdi Atdheut të Elefantëve!
  Katerina gjithashtu i goditi talebanët, duke përdorur takën e saj të zhveshur dhe të rrumbullakët dhe pyeti:
  - Cili është atdheu i elefantëve?
  Elizabeta, duke nxjerrë dhëmbët, u përgjigj:
  - Sigurisht, Rusi!
  Katerina qeshi dhe u përgjigj:
  - Mendova se ishte India!
  Elena goditi dushmanët me thithkën e kuqe të gjirit, përpara se të hiqte sytjena dhe kërciti:
  - Mendova se atdheu i elefantëve ishte Afrika!
  Eufrosyne shtypi pedalet me takat e saj të zhveshura dhe të rrumbullakëta dhe këndoi:
  - Femije te vegjel,
  Në asnjë mënyrë...
  Mos shkoni në Afrikë për shëtitje...
  Në Afrikë ka peshkaqenë, në Afrikë ka gorilla,
  Ka krokodilë të mëdhenj në Afrikë!
  Dhe të katër vajzat zbathur, me gjoks të zhveshur, me thithka të ndezura të kuqe flakë, kënduan:
  Ata do t'ju kafshojnë
  Rrahni dhe ofendoni...
  Fëmijët nuk shkojnë për shëtitje në Afrikë!
  Ka një grabitës në Afrikë
  Ka një horr në Afrikë
  Në Afrikë ka një Barmaley të tmerrshëm!
  Do t'ju kafshojë
  Rrahni dhe ofendoni...
  Fëmijët nuk shkojnë në Afrikë për shëtitje,
  Është një makth në Afrikë,
  horr i çmendur
  Barmaley u shfaq papritmas në të!
  Ai vrapon nëpër Afrikë dhe ha fëmijë!
  Po fëmijë! Po fëmijë!
  E qeshura është e qeshura, por kur talebanët kapën një djalë rus rreth katërmbëdhjetë vjeç , e morën seriozisht. Fillimisht e zhveshën dhe e lidhën në raft.
  Pastaj dushman me një çallmë dhe me mjekër filloi të digjte trupin e zhveshur dhe muskuloz të adoleshentit me një shufër me një hekur të nxehtë.
  Pastaj xhelati taleban solli një yll hekuri të ndezur në gjoksin e zhveshur të djalit dhe e shtypi atë.
  Djali bërtiti nga dhimbje të tmerrshme dhe humbi ndjenjat. Pas kësaj djali u soll në vete. Dhe ata i shtypën këmbët e tij të zhveshura, gati fëminore në stoqe. Dhe ata filluan të varnin pesha në grepa në bllok. Dhe ishte shumë e dhimbshme. Trupi i ri i djalit ishte shumë i shtrirë dhe djali fjalë për fjalë rënkoi .
  Djali rus vazhdoi të torturohej. Lubrifikoni shputat e zhveshura të këmbëve tuaja me vaj. Dhe pastaj ata ndezën një zjarr nën to.
  Dhe si ulëriti i egër djali pas kësaj. Po, ishte jashtëzakonisht e dhimbshme.
  Djali vazhdoi të bërtiste dhe u rrah me kamxhik nga talebanët.
  Pastaj e kapën djalin nga brinjët me grepa. Dhe përsëri e kthyen plotësisht nga brenda.
  Pas së cilës talebanët kënduan:
  Ne do t'i shkatërrojmë të gjithë jobesimtarët,
  Le të jenë adoleshentë...
  Këtu është një kerubin sipër nesh,
  Ne do t'i vendosim të gjithë në tabelë!
  Pas kësaj, djalit nga Rusia është thyer me mashë të ndezur, të gjitha gishtat në këmbët e tij zbathur. Dhe talibanët e bënë këtë ngadalë për t'i shkaktuar sa më shumë dhimbje djalit të bukur. Dhe pastaj ata filluan të thyejnë brinjët e luftëtarit të ri me darë të bardhë.
  Kështu i thyen për të që djali të mos kishte asnjë brinjë të tërë. Dhe djali vdiq nga tronditja e dhimbshme.
  Para vdekjes, muxhahidët shtypën topat e adoleshentit. Dhe ishte shumë e dhimbshme.
  Ndërkohë, Anastasia Witcher sulmoi talebanët me avionë sulmues. Ajo përdori raketa. Ajo shtypi butonat e levës me gishtat e saj të zhveshur dhe këndoi:
  Gjithnjë e më lart e më lart
  Fyhreri ngriti hundën...
  Ndonjëherë çatitë tona janë hedhur në erë,
  Megjithatë, talebanët nuk janë pjekur!
  Edhe Akulina Orlova godet kundërshtarin e saj. Ai e bën atë me shumë saktësi dhe përdor thithkën e tij të kuqe të ndezur për të shtypur butonin. Dhe një avion sulmues rus shpërthen aty pranë. Dhe ai ishte i kënaqur me dhuratën vrasëse nga talebanët. Ndoshta diçka e prodhuar në Kinë. Dhe do t'ju prishë plotësisht.
  Akulina këndoi:
  - Nëse një burrë shkon drejt e në arkivol,
  Ruajtja e jetës në mënyrë...
  Bëhuni zbathur vajza!
  Dhe luftëtari do të qeshë dhe do të qeshë. Sigurisht, pavarësisht dimrit, këmbët e vajzës nuk njohin asnjë këpucë. Dhe takat e saj janë të rrumbullakëta dhe fjalë për fjalë shkëlqejnë. Kjo vajzë është thjesht super.
  Dhe thithkat e gjoksit të saj janë të kuqe flakë dhe shkëlqejnë si majat e kishave. Kjo është një vajzë luftarake, si të thuash.
  Po, ajo nuk i pëlqen burrat. Edhe pse me kënaqësi e përdor gjuhën për kënaqësi. Është vërtet shumë bukur të prekësh thithkat e tua të kuqe flakë me thithkat e luleshtrydheve të një vajze tjetër. Për ta bërë atë të shkëlqyer.
  Akulina e mori dhe këndoi:
  Për këtë vajzë këmbëzbathur
  Nuk mund të harroja...
  Dukej si gurët e trotuarit
  Ata mundojnë lëkurën e këmbëve të buta!
  Dhe Akulina do të marrë dhe do të rrotullojë sytë e saj safir.
  Këtu ajo është një vajzë e nivelit dhe klasit më të lartë.
  Dhe Margarita Magnitnaya është gjithashtu një pilot. Të dyja vajzave u pëlqen të shtrihen përballë njëra-tjetrës dhe të prekin thithkat e tyre, të shkëlqejnë si rubin.
  Megjithatë, ata nuk lënë pas dore as meshkujt.
  Epo, ndërkohë, Margarita do ta marrë atë dhe do t'i godasë muxhahidët me forcë të madhe vdekjeprurëse.
  Pastaj ai do të këndojë:
  Oh, çfarë këmbësh!
  Sa e mirë...
  Mos ki frikë, zemër
  Shkruani numrin tuaj të telefonit!
  Dhe Margarita do të tregojë gjuhën e saj. Ajo është një vajzë jashtëzakonisht luftarake.
  Dhe gishtat e saj të zhveshur dërgojnë dhurata vrastare të vdekjes.
  Akulina Orlova këndoi duke qeshur:
  - Margarita, dritarja është e hapur,
  Margarita, ju kujtohet se si ndodhi gjithçka!
  Anastasia Witchakova pohoi me kokë:
  - Po gra! Ne mund të bëjmë gjithçka dhe do t'i fshijmë plotësisht armiqtë tanë!
  Dhe vajzat kënduan në kor:
  Ushtria jonë është e fortë
  Ajo mbron botën...
  Lërini talebanët të përparojnë
  Vajza e tyre po vritet!
  Për shembull, Fedora gjithashtu lufton. Ajo gjuan një mortajë ndaj muxhahidëve. Dhe nëse ai dënohet, askujt nuk do t'i duket shumë. Edhe nëse talebanët kanë mjekër të gjatë dhe kokë të rruar.
  Fedora ngul këmbët e saj të zbathura në baltë dhe këndon:
  A shihni një eklips në qiell?
  Një simbol i frikshëm i sërfit...
  Krahë të zinj në të gjithë botën
  Tufa ulërimash kozmike!
  Dhe një vajzë tjetër, Sirafima, hodhi një bombë vrasëse me gishtat e saj të zhveshur dhe copëtoi një masë talebanësh dhe tha:
  Talibanët - mallkimi rritet,
  Talibanët - vdekje totale...
  Talibanët dhe regjimentet e vdekur!
  Talibanët po udhëheqin të çmendurin!
  Talibanët!
  Dhe Serafima do të marrë një bilbil në gojë, dhe si do të fryjë që sorrat do të ligështohen dhe do të shpojnë kokat e muxhahidëve me sqepat e tyre.
  Vajzat, duhet të them, janë kaq të shkëlqyera dhe të bukura.
  Dhe tani mund të shihni se si talebanët i vunë zjarrin një magazine municionesh ruse. Filloi të digjej dhe predhat shpërthyen me forcë vdekjeprurëse. Talebanët ulërijnë dhe gëzohen.
  Por vajzat nga qielli po qiten me muxhahidët. Dhe ju mund të shihni se si Albina dhe Alvina u shfaqën në qiell.
  Të dyja vajzat janë thjesht bionde të mrekullueshme. Dhe mrekullisht e bukur. Dhe sigurisht, zbathur dhe veshur vetëm me brekë të holla.
  Këto janë gra të rendit më të lartë, le të themi. Dhe atë që ata janë në gjendje të bëjnë, jo të gjithë janë në gjendje ta përsërisin.
  Dhe luftëtarët, në fakt, nëse fillojnë të vrasin, nuk do të mund t'i ndaloni.
  Albina hodhi një raketë me fuqi shkatërruese kolosale nga avioni. Dhe ajo shkatërroi bunkerin e ushtrisë talebane, pas së cilës ajo këndoi:
  - Unë jam më i forti në botë,
  Edhe këmbët e zbathura, thithkat e zhveshura...
  Le të thithim talebanët në tualet,
  Ne nuk mund të përballojmë të jemi të dobët!
  Alvina vazhdon të dërgojë dhurata vdekjeje duke përdorur gishtat e saj të zhveshur. Dhe vrisni muxhahidët, ajo e mori dhe këndoi:
  - Kemi vajza të lezetshme,
  Thjesht thonë bukurinë...
  Zëri i vogël i anëtarëve të Komsomol Zvonitz ,
  Pranvera e stuhishme po vjen!
  Dhe të dyja vajzat do ta marrin atë dhe do të këndojnë në krye të mushkërive të tyre:
  Më lejoni të shkoj në Himalajet
  Më lër të shkoj për mirë
  Përndryshe do të ulërij, përndryshe do të leh,
  Përndryshe do të ha dikë!
  Dhe vajza sapo fillon të këndojë. Dhe ajo mendon se është shumë e lezetshme dhe simpatike. Dhe kur bërtisni - Kukareku - është vërtet rrëqethëse.
  Ndërkohë vajzat u ngritën dhe filluan të qëllonin me armë të rënda, gjë që bëri përshtypje. Dhe ata qëllojnë me saktësi.
  Vajza Vivola këndoi, duke tundur dhëmbët dhe duke qëlluar me saktësi mbi armiqtë e saj:
  - Unë jam vajza më e fortë në botë,
  Më pëlqen të lëpij përsosmërinë nga meshkujt...
  Ushtarët nuk dinë transmetime të lezetshme,
  Ku vajza harroi të jepte një goditje të vogël punë!
  Dhe luftëtari do të qeshë. Po, bukuroshet dinë të mbytin dushmanët.
  Dhe për të qenë i sinqertë, ata janë në gjendje të thyejnë brirët dhe tiparet e një personi tullac.
  Pra, përpiquni të dilni kundër bukurive të tilla.
  Nicoletta flet edhe për talebanët. Ajo është një vajzë shumë luftarake dhe agresive. Dhe kur ai qesh, duket se është e qeshura e një të çmenduri të dhunshme .
  Nikoleta nxjerr dhëmbët dhe gjëmon:
  Ne jemi, wow, grabitës,
  Grabitës, grabitës!
  Bang , zhurmë dhe je i vdekur,
  I vdekur, i vdekur!
  Dhe vajza do të lëpijë ajrin me gjuhë. Dhe sa bukur është të lëpish thithkën e kuqe të ndezur të një vajze tjetër. Dhe ajo e ka atë kaq të shndritshme dhe të shkëlqyeshme me rubin.
  Nikoleta qeshi dhe cicëroj:
  - Lavdi piratëve të hapësirës!
  Edhe vajzat në vende të tjera ishin të zemëruara. Dhe pastaj raketat ranë mbi pozicionet e talebanëve. Aurora e lëshoi duke përdorur thithkat e kuqe të gjirit, të cilat përdoreshin për të shtypur butonat.
  Dhe raketat fluturuan. Dhe muxhahidët po zhurmojnë.
  Këtu është një tjetër anëtar i Komsomol duke u torturuar. Pa hezitim, pambuku i lyer me benzinë iu fut mes gishtave të saj të zhveshur. Dhe e morën pa u zgjatur dhe i vunë flakën.
  Leshi i pambukut mori flakë. Dhe vajza do ta marrë dhe do të ulërijë. Dhe më pas ai mori gjoksin e saj dhe futi një shufër të ndezur drejt në thithin e saj të kuq. Dhe vajza fjalë për fjalë shpërtheu nga dhimbja.
  Dhe talebanët po qeshin. Sigurisht, ata gjithashtu duan të thyejnë gishtat e këmbëve. Një nga muxhahidët madje dogji takën e zhveshur të rrumbullakët të vajzës me një të bardhë hekuri nga nxehtësia. Dhe funksionoi. Vajza papritmas do të bërtasë me tmerr të egër.
  Alice e pa atë përmes një snajperi. E pashë më nga afër. E mora dhe e vendosa, dhe ishte si e çmendur. Dhe plumbi vrasës do ta godasë xhelatin pikërisht në stomak. Dhe ai do të bërtasë me dhimbje të egra dhe do të fillojë të përpëlitet. Dhe vajza e mori dhe këndoi:
  Engjëjt e mirësisë,
  Dy krahë të bardhë mbi botën
  Ka një vend diku
  Aty ku vetë Svarog u bë idhull!
  Angelica gjithashtu qëlloi, dhe me shumë saktësi, duke goditur torturuesin në skrotum. Ai gjithashtu do të bërtasë nga një goditje e synuar mirë. Kështu e morën xhelatët.
  Dhe vajzat kënduan:
  Ju xhelatë të këqij,
  Një dënim mizor pret...
  Kemi shumë qirinj
  Njerëzit e mëdhenj po sulmojnë!
  Dhe vajzat filluan të qëllojnë furishëm dhe saktë. Dhe të rrëzojnë talebanët. Djalli nuk do të ishte në gjendje t'u rezistonte vajzave të tilla.
  Alice gumëzhin ndërsa qëllon kundër armikut:
  Fati juaj është në ekuilibër,
  Armiqtë plot guxim...
  Por falë Zotit kam miq
  Por falë Zotit kam miq!
  Dhe falë Zotit miq, ka shpata!
  Dhe Angelica, duke vazhduar të gjuante mbi talebanët dhe duke i vrarë ata, cicëroj:
  - Kur mikut tënd i rrjedh gjak,
  E shkelur deri në fund...
  Mos më quaj mik
  As frikacak, as gënjeshtar!
  Më pas vajza mori dhe hodhi një granatë me gishtat e saj të zhveshur me forcë vdekjeprurëse. Dhe ajo i bëri copë-copë talebanët. Kokat e prera të muxhahidëve u rrotulluan.
  Angelica e mori dhe këndoi:
  Ditë e natë bombardohen pandërprerë ,
  Gjynah pa turp...
  Sepse Putini sillet në mënyrë të çuditshme,
  I gjithë vendi po vdes!
  Alice, duke qëlluar mbi talebanët dhe duke i goditur me grusht, e mori atë dhe vuri në dukje, duke pështyrë pluhurin:
  - Ka një moment kaq të mrekullueshëm në këtë Rusi,
  Ajo që nuk është e lehtë të merret me mend është se kush është shakaxhi dhe kush president!
  Luftëtari me flokë të kuqe qeshi dhe vuri në dukje:
  - Kështu ndodh - është shumë marrëzi të kesh një spiun president!
  Dhe të dyja vajzat përsëri rrëzuan rrymat e zjarrit mbi talebanët. Dhe ata e bënë atë jashtëzakonisht mirë. Dhe të shtënat e tyre goditën muxhahidët.
  Dhe në një vend tjetër, vajza të tjera po ziheshin. Dhe, sigurisht, zbathur, dhe pothuajse lakuriq.
  Alyonka, për shembull, qëlloi me një bazukë me një thithkë të gjirit të kuq. Ajo shpoi një luftëtar taleban dhe disa nga partnerët e tij.
  Më pas ajo shkroi në Twitter:
  - Tani jemi kthyer në paradë,
  Ne nuk jemi në të njëjtën rrugë me banditin
  Ne jemi një brigadë vajzash zbathur,
  Drita e Lada është me ne përpara!
  Dhe luftëtarja do të hedhë dhuratën e asgjësimit me thembër e saj të zhveshur. Dhe do të copëtojë një masë muxhahidinësh.
  Gratë këtu janë të lezetshme. Olga gjithashtu qëllon kundër talebanëve. Këta janë Muxhahidët që përparojnë. Ata sulmojnë në zinxhirë të trashë. Dhe vajzat i kositin pa ceremoni.
  Olga qëlloi një raketë duke përdorur thithin e saj luleshtrydhe. Ajo nokautoi shumë talebanë dhe këndoi:
  - Ne do të japim shpirtin tonë, zemrën tonë,
  Ne jemi Atdheu ynë i Shenjtë...
  Ne do të qëndrojmë dhe do të fitojmë -
  Dhe ne nuk do të pendohemi për jetën tonë!
  . KAPITULLI Nr. 8.
  Dhe vajza do të hedhë dhuratën e asgjësimit te Muxhahidët me gishtat e saj të zhveshur të forcës vrasëse.
  Dhe sa e mrekullueshme është për vajzat. Si i rrahën talebanët.
  Veronica lufton gjithashtu. Vajza përdor thithkat e gjoksit rubin kur gjuan.
  Dhe si rezultat, shumë dushman u shkatërruan. Dhe luftëtarja bërtet në majë të mushkërive të saj:
  - Unë jam më i forti në botë,
  Unë mund t'i mbys talebanët...
  Vritni dushmanët në tualet,
  Ne do t'i bëjmë ato të duken si lojë!
  Dhe Veronica do ta marrë dhe do ta dreq...
  Luftëtarja Anna është me të. Dhe ai i shfaros muxhahidët. Natyrisht, vajza ka veshur vetëm brekë. Është praktike. Dhe brekët janë aq të holla dhe në fakt nuk fshehin asgjë.
  Luftëtarja Anna qëllon, duke kositur kundërshtarët e saj. Flokët e saj janë të kuq, dhe vetë vajzat janë thjesht drita më e lartë e kozmosit.
  Dhe Anna, me gishtërinjtë e saj të zhveshur, hedh dhuratat e vdekjes, të cilat mposhtin talebanët në vend.
  Luftëtarët bërtasin në majë të mushkërive të tyre:
  - Muxhahidët janë në tërbim,
  Armiku e çoi regjimentin përpara...
  Vajzat mbajnë njohurinë e fitores,
  Talibanët do të përballen me armiqësi!
  
  Ata do të hanë lëkurën e derrit,
  Armiku do të mposhtet ...
  Vajzat zbathur luftojnë
  Grushti i bukurosheve është i fortë!
  Dhe luftëtarja do ta marrë atë dhe do t'ju rrahë, duke përdorur thithin e kuq të gjirit të saj në betejë.
  Dhe le të themi se është shumë e lezetshme!
  Një vajzë e bukur me flokë të kuqe. Dhe ajo i do burrat. Sidomos për të punuar me gjuhën, me ato shufra pulsuese, lodh.
  Kjo është shije dhe kënaqësi e madhe!
  Kështu Anna e mori dhe gjëmonte në majë të mushkërive:
  - U dha urdhër që fshati të rrafshohej me tokë,
  Salvos Grad shkatërrojnë malet...
  Fuhreri me kokë tullac shpërtheu në Afganistan ,
  Dhe le të ndalojmë së foluri me ferr!
  Dhe vajza do të qeshë dhe do të qeshë. Dhe e qeshura e saj është si zilja e këmbanave.
  Vajzat janë plot emocione. Edhe Malvina po lufton. Sigurisht, vajza nuk e ka problem të përdorë thithkën e kuqe të ndezur. E në të njëjtën kohë bukuroshja edhe këndon
  Dhe kjo ndodhi -
  Çfarë nuk kërkoi ushtari!
  Një fis i keq ka hyrë brenda,
  Shumë forca djallëzore, të errëta!
  
  Djajtë e zinj janë të paturpshëm,
  Shpëtoni nga kjo moçal!
  Këtu ata kanë kamë në duar -
  Këngët ulërijnë - jo bilbil!
  
  Mitralozi shtypi këmbësorinë -
  Tym nga mortajat e thyera!
  Shkatërruan një kompani menjëherë,
  forca të blinduara të cuirassier nuk ndihmoi!
  
  Pakoja nuk ka dëshirë të vdesë,
  Më besoni, ferri nuk është një vendpushim!
  Dhe predhat shkatërrojnë bunkerët,
  Kryeengjëlli i tyre i godet nga lart!
  
  Demonët kërcasin në vrimat e tyre menjëherë,
  I djegim me napalm dhe squfur!
  Edhe malet shkrihen,
  Të gjithë rreth nesh po shfarosen!
  
  Por mos mendo vetëm
  Se armiku është si uji!
  Kulmi gjigant i rritjes,
  Mbreti i Universit Satan!
  
  Këtu është fryma e tij e zjarrit,
  Kerubini digjet menjëherë!
  Dhe flamuri i Perëndisë ra,
  Por ne besojmë, do të fitojmë!
  
  U ngjitëm pak në kodër
  Dhe le të pagëzohemi!
  Gërmuar në rrugë,
  Bijtë e Perëndisë të urtë!
  
  Dhe tani vrapojmë drejt sulmit,
  Bërtit urray, bubullima!
  Megjithatë, sa mund të dëgjoni të sharë,
  Por mallkuar kabinat - shkatërrim!
  Ky ishte vizioni i Margarita Kolesnikova, dhe gjithçka filloi me faktin se talebanët sulmuan papritur Taxhikistanin më 22 qershor 2023 dhe Rusia duhej të luftonte në dy fronte, duke devijuar forcat e saj nga fronti ukrainas . Dhe çfarë është më mirë të luftosh me dushmanët se sa vëllezërit sllavë të vrasin njëri-tjetrin?
  Por në botën e saj, Maria Kolesnikova duhej të zgjidhte probleme të tjera. Gjithashtu shumë serioze. Komandoni trupat kur e mira lufton të keqen. Si ishte kur populli u ngrit kundër diktatores së derrit mustaqe e tullac dhe kur ajo mbron njerëzit e saj të bukur kukudhë nga arinjtë e këqij dhe të shëmtuar.
  Ndërsa ajo këndonte:
  Dashuri dhe vdekje,
  E mira dhe e keqja...
  Çfarë është e shenjtë, çfarë është mëkatare,
  Nuk është e destinuar të kuptojë...
  Dashuri dhe vdekje,
  E mira dhe e keqja,
  Dhe neve na është dhënë zgjedhja,
  Vetëm një gjë!
  Kukudhët luftuan në njërën anë dhe orkët nga ana tjetër.
  Vajzat kukudhë treguan heroizëm serioz kur luftuan me krijesat me flokë.
  Këtu bukuroshet me modele flokësh trengjyrësh morën orkët.
  Vajzat qëlluan me automatikë në drejtim të arinjve leshtarë. Ata i kositën pa ceremoni të panevojshme dhe i futën në arkivole.
  Në të njëjtën kohë, vajzat dhe klanet e kukudhëve u hodhën armiqve dhurata vrastare të vdekjes me gishtërinjtë e tyre të zhveshur. Ata fjalë për fjalë i shqyen orkët.
  Dhe luftëtarët kënduan:
  Nëse papritmas shfaqet një mik
  Ky është një ork i keq, me gëzof...
  Më pas shikimi i kukudhit u largua,
  Të vdesë Fyhreri tullac!
  Dhe luftëtarët qeshën përsëri, duke treguar dhëmbët e tyre perlë që shkëlqenin me fildish.
  Këtu kukudhët po luftojnë përsëri dhe me gishtërinjtë e tyre të zhveshur po hedhin dhurata të fuqishme dhe vdekjeprurëse të asgjësimit.
  Në të njëjtën kohë, bukuroshet qëllojnë në mënyrë aktive dhe agresive me automatikë. Dhe ata e bëjnë këtë me një entuziazëm të jashtëzakonshëm.
  Një nga kukudhët shtypi butonin e bazukës me thithkën e saj të kuqe të ndezur të gjoksit. Ajo hodhi tutje dhuratën vrasëse të vdekjes. Dhe grisi një masë orkesh.
  Këto janë vajza, të gjitha zbathur dhe me bikini.
  Dhe sigurisht kukudhët këndojnë përsëri;
  Vend i madh, i fuqishëm, i shenjtë,
  Nuk ka asgjë më rrezatuese nën qiellin blu!
  Na është dhënë nga Zoti i Plotfuqishëm përgjithmonë -
  Dritë pa kufi, Elfia sublime!
  
  Bota nuk ka parë kurrë një fuqi të tillë, ju e dini, kurrë
  Kështu që ne shkelim me krenari pafundësinë e hapësirës!
  Çdo yll në univers ju këndon,
  Qoftë i lumtur kukuku me ne!
  
  Mbi të gjitha, ky është Atdheu ynë, është një fat i tillë,
  Komandoni hapësirën e të gjitha çështjeve!
  Secili prej nesh, më besoni, do ta dëshironte këtë,
  Pa asnjë marrëzi, besëtytni femrash!
  
  Kryeengjëjt i bien borisë së tyre të fuqishme,
  Ata lavdërojnë fuqishëm marshimin e ushtrive tona!
  Dhe armiku do ta gjejë fatin e tij në arkivolin e një grenze,
  Dhe mos merrni taksa dhe haraç!
  
  Ky është Atdheu ynë, më besoni, gjithçka në të është e bukur,
  Ajo e ktheu të gjithë universin pa përpjekje!
  Vajzat e bukura me një peshë gërsheti,
  Ajo kërkon një goditje të fortë!
  
  Atdheu është pamja e syve blu të nënës,
  Dora e saj është edhe e dashur edhe e gurtë!
  Dhe ju vrisni kundërshtarin, djalë i ri, me një plumb -
  Le të digjet flaka më e ndritshme në zemrën tuaj!
  
  Atdheut të pakufishëm, betohu,
  Sigurisht, ajo është gjithashtu e mirë për ju!
  Edhe pse në furinë e betejës rrjedh një rrjedhë gjaku,
  Armiku tani do të marrë hakmarrje!
  
  Armët dhe guximi janë një aliazh kaq i fuqishëm,
  I ligu nuk e kapërcen dot!
  Unë fluturova shpejt në një avion me bomba,
  Dhe kur shpërthen, bie shi në dritare!
  
  Por urdhri i sundimtarit - fluturo djali në Mars -
  Është koha që ju të instaloni hapësirë!
  Dhe arroganca e marsianit do ta marrë atë në sy,
  Atëherë ne shohim përtej Plutonit!
  
  Le të arrijmë në lartësitë e hapësirës, duke parë skajin e universit,
  Ky është fati ynë njerëzor!
  Dhe prandaj, djalë i vogël, guxoni për shfrytëzime,
  Në fund të fundit, dijeni që shpërblimi është një biznes fitimprurës!
  Dhe vajzat do ta marrin dhe përsëri me gishtat e këmbëve do të hedhin dhuratën e vdekjes.
  Dhe le të kositim orkët që përparojnë me mitralozë. Luftëtarët janë bukuria. Dhe takat e zhveshura të vajzave hedhin dhurata të asgjësimit vrastar. Dhe ata e bëjnë atë shumë shpejt dhe në mënyrë agresive.
  Dhe ata kanë thithka shumë të kuqe dhe luleshtrydhe. Dhe gjokset e tyre janë aq aromatike. Kukudhët e rinj i lëpin me gjuhë dhe çmenden nga ëmbëlsia e mjaltit.
  Çfarë klase!
  Një nga kukudhët bërtet, duke ekspozuar bustin e saj:
  - Thith një gji të tillë,
  Dhe harro orkët!
  Dhe luftëtarja do ta marrë atë dhe do ta rrotullojë trupin e saj.
  Dhe një tjetër kukudh shtyp thithin e kuq të gjirit të saj. Dhe dhurata e vdekjes do të reagojë me forcë vdekjeprurëse. Dhe nëse ai me të vërtetë ju ngatërron, ai do t'ju prishë vërtet.
  Kukudhët bërtasin dhe bërtasin:
  - Ne jemi më të fortët në botë,
  Le të vrasim të gjithë orkët në tualet...
  Nuk hëngra qull me gëzof -
  Konsideroni vendin e tyre në kovë!
  Dhe këtu përsëri vajza shtyp butonat e levës me thithka të kuqe flakë dhe godet orkët me shi plumbi.
  Pas së cilës një batalion i tërë kukudhësh zbathur filluan të këndojnë;
  Besëlidhja e dashurisë u dha e fortë, e lashtë,
  Vula e pafund dhe e pastër e Zotit!
  Disa janë në lutje, dhe të tjerët janë në taverna,
  Disa janë në krye, të tjerët presin vdekjen!
  
  E dashura ime dhe unë jemi mjaft të lumtur tani -
  Ajo është drita ime dhe hija e ëmbël e korijes!
  Kerubinët e bekojnë rrugën tonë,
  Nën argjendin ka një hije të butë si kadife!
  
  Ne kemi shkelur shumë rrugë,
  Të dua i Plotfuqishëm me gjithë zemër!
  Për faktin që keni krijuar bionde madhështore,
  Pse nuk jep hir për një rubla!
  
  Edhe pse fati ndonjëherë hedh zarin,
  Mund të jetë një situatë shumë e trishtueshme!
  Në fund të fundit, kaq shumë njerëz po ziejnë nga zemërimi,
  Dhe gjaku rrjedh nga ujëvara e perëndimit të diellit!
  
  Në fund të fundit, qershitë nuk lulëzojnë gjithmonë në maj,
  Ka ngrohtësi dhe push shiu!
  Dhe duke munduar mishin e të dashuruarve,
  Hurri i çmendur ha pa hezitim!
  
  Dhe nuk është lufta ajo që është pikëllimi mbi çati -
  Mund të jenë më keq, njëqind herë më keq!
  Kur fushat u gërryen shpejt nga minjtë,
  Kur ka një sërë sëmundjesh!
  
  Pse Zoti i mundon kaq shumë fëmijët?
  Në fund të fundit, kjo është një shaka - do të thotë që jetoni!
  Dhe pse i pafajshmi është gjithashtu i varfër?
  Dhe pse gënjeshtra çon në sukses?
  
  Bota jonë është si Janusi - shumë e shumëanshme,
  Skajet e keqdashjes tek ai nuk janë aspak të rralla!
  Por karakteri i egër duhet të frenohet,
  Për të kapërcyer shpërbërjen dhe mëkatet!
  
  Edhe pse nga ana tjetër; shenjtëria është mërzia,
  Një botë pa kthesa është zbrazëti!
  Dhe se ishte e kotë që ai dërgoi Perëndinë në mundim,
  Djali amtare - Zoti Krisht!
  Vajzat kënduan dhe orkët u përpoqën t'i largonin. Vajzat nuk janë aq të thjeshta.
  Këtu janë kukudhët që lëshojnë tanke flakëhedhëse. Këta gjigantë me trungje të gjerë po lëvizin.
  Dhe luftëtarët i kontrollojnë me gishtat e tyre të zhveshur. Dhe ata vërshojnë pozicionet e orkëve me napalm zjarri. Këto janë vajzat luftarake dhe agresive këtu.
  Dhe ai djeg konkretisht arinjtë me gëzof. Vajzat, natyrisht, përdorin thithkat e tyre rubin kur gjuajnë.
  Dhe ata zhveshën dhëmbët e tyre që lëshojnë një dritë pasqyre.
  Dhe një klithmë kënaqësie nga luftëtarët. Kur tanket kaluan presion vdekjeprurës, dhe le t'i djegim orkët. Dhe ata lëvizin si një zinxhir luftarak i vërtetë që rrëzon hordhitë me gëzof.
  Vajzat kukudhë këndojnë si përgjigje;
  Tingulli i lirës së mrekullueshme, jehon,
  Unë këndoj, guxoj, nuk hesht!
  Një grusht luftarak nuk është prej dylli,
  Ne përpiqemi për dritën - rrugën e rrezes!
  
  Zoti i mundon njerëzit me sëmundje -
  Zjarri i ferrit i dogji mëkatarët!
  Unë dua të bëhem mik i të Plotfuqishmit,
  Për të mos qenë aq e vështirë!
  
  Krishti do të vijë, natyrisht, së shpejti,
  A do të largohet trishtimi atëherë, më besoni?
  Mos u verboni nga inati në sytë tuaj,
  Mëkat, liri, shumë keq!
  
  Unë nuk dua të eci në linjë -
  Nuk dua të jem pa mëkat!
  Vepra të ndërlikuara më të mira
  Çfarë është një fije pa mërzi të plotë!
  
  Ai tha se nuk do të ketë luftë në parajsë,
  Dhe mëkati do të zhduket, i keq për të gjithë!
  Por për çfarë janë fatet?
  Ne jemi të uritur për ndryshime të reja!
  
  Të jetosh përgjithmonë - dije mirë këtë,
  Por të jetosh pa mëkat do të thotë të vegjetosh!
  Kalorësi do ta dojë luftën me pasion,
  Në fund të fundit, ushtria do të luftojë!
  
  Atdheu, atdheu i ushtarit,
  Ajo mban pishtarin në duar - marshoni!
  Ndëshkimi për përbindëshat e papastër,
  Do t'i shkelësh në dhëmbë, luftëtar!
  
  Le ta përfundojmë betejën me një festë bujare,
  Le të kafshojmë, pimë - kërcejmë këmbët!
  Në fund të fundit, kalorësit tanë janë të pavdekshëm,
  Dhe fjala nuk bie në vetull, por në sy!
  
  Megjithatë, çfarë të bëni në një botë paqësore?
  Mund të ndërtoni një pallat atje!
  Dhe kushtojini shërbimin lirës,
  Duke marrë një kurorë dafine!
  
  Por ka botë të tjera - dije
  Aty ku rriten edhe luftëtarët!
  Një djalë vizaton një tank në tryezën e tij,
  Po sikur alienët të vijnë tek ne?
  
  Mos u mundoni të relaksoheni
  Forco muskujt, mbaje mendjen të fortë!
  Të gjithë ne kukudhët dimë të luftojmë,
  Kur kryeengjëlli papritmas ra në gjumë!
  Kështu kënduan vajzat dhe treguan klasin e tyre të jashtëzakonshëm dhe shpirtin e vërtetë luftarak.
  Por kukudhët morën gishtërinjtë e tyre të zhveshur dhe filluan të hedhin dhurata shkatërruese të asgjësimit te orkët. Dhe ata e bënë atë me shumë entuziazëm.
  Në të njëjtën kohë, vajzat shkarraviteshin nga automatikët. Dhe ata treguan gjuhën e tyre.
  Në një botë ku ka kaq pak meshkuj, vajzat janë veçanërisht të kujdesshme për pamjen e tyre dhe luftojnë për djemtë.
  Shumë shpesh ata thjesht i përdhunojnë dhe tregojnë klasin e tyre të jashtëzakonshëm.
  Këto janë vajza luftarake dhe të ashpra.
  Dhe sigurisht, si të mos këndonin;
  Ka vetëm krijesa të ndryshme nën hënë,
  Disa me brirë, të tjerë me fanta!
  Ajo që është krijuar nga Satani i Madh,
  Lloje të ndryshme, lloje, klasa, kasta!
  
  Çfarë erdhëm ne kalorës Elfi,
  Çfarë një përrallë filloi të pushtojë!
  Ajo që shihej vetëm në distancë,
  Tani ushtria ruse po shkel me këmbë!
  
  Zotërimi i trollëve të botës së krimit është ferri,
  Nga atje ata dërgojnë sëmundje te njerëzit!
  Por luftëtarët e kukudhëve tani po vrasin murtajën,
  Të mos i varrosim fëmijët tanë!
  
  Pse atëherë shkuat në një shëtitje?
  Po, të këqijtë e kanë mbyllur rrugën e ndritur drejt Virit !
  Kjo është arsyeja pse djemtë luftojnë për vdekje -
  Shenjtorit tim, që i jep harmoni Elfias!
  
  Kështu që ata të vdesin dhe të marrin parajsën -
  Pastaj, të ringjallur në botën njerëzore, ata u kthyen!
  Dhe ju djeg mykun e zemërimit në zjarr,
  Napalmi dhe plumbat nuk do të na ndalojnë!
  
  Ekziston një magjistar i tmerrshëm në humnerën e errët,
  Ai dërgoi një të poshtër - një trung më të fortë se çeliku!
  Por i Plotfuqishmi urdhëroi që të thyhet ferri,
  Mbi ju është Udhëheqësi i të gjitha sferave, shoku Stalin!
  
  Ne do të mundim djemtë e njerëzve të tjerë -
  Dhe ne do t'i rrëzojmë nga zgjedha demonët me bark të trashë!
  Kjo është arsyeja pse unë kam nevojë për një dhuratë ushtarake,
  Që agresori të hajë fikun me gjak!
  
  Por goblini e mori atë plotësisht,
  Çliruar botën tjetër!
  Dhe kupa e dhuratës së Perëndisë tani është plot,
  Dhe njeriu nuk është i huaj në parajsë!
  
  Le të pimë një gotë mjaltë dhe të këndojmë,
  Për trimërinë dhe veprën e një ushtari!
  Çfarë fitoi guximi me shpatë,
  Vëllezërit duhet të përjetësohen në rreshta!
  Ato janë shumë agresive dhe shumë zbathur, me taka vajzërore rozë, të rrumbullakëta.
  Dhe ata kositin këto orke...
  Një vajzë kukudh me flokë blu mori dhuratën e vdekjes dhe ia hodhi krijesave të forta vdekjeprurëse. Ajo i shpërndau ato në drejtime të ndryshme, fjalë për fjalë duke i copëtuar, pas së cilës i mori dhe bërtiti:
  - Fyhreri tullac është një sadist i tërbuar,
  Ju shkatërroni kaq shumë vëllezër tanë ...
  Pse nuk ka vdekur ende fashisti?
  Çfarë hodhi Rusia nën një magji të keqe?!
  Dhe vajza përsëri hodhi me forcë një granatë të madhe vdekjeprurëse. Dhe vetëm copa fluturojnë nga orkët. Dhe le të themi se është e mrekullueshme!
  Vajzat duhet theksuar se janë jashtëzakonisht luftarake dhe të bukura. Dhe sigurisht këmbët e tyre nuk i njohin këpucët.
  Si u hedhin dhuratat e vdekjes armiqve të tyre.
  Dhe takat e zhveshura janë në lëvizje. Këto vajza janë klasa më e lartë, si karaoke. Armiqtë nuk mund t'i rezistojnë atyre. Dhe, ndoshta, edhe për miqtë.
  Nëse shpërndahen, krijesat me gëzof nuk do ta gjejnë sa duhet.
  Dhe kështu luftëtarët kositën një rresht tjetër trollësh dhe filluan të këndojnë;
  Lufta është njohja e fatit,
  Mizor me bukurinë e Gehenës!
  Si shkëlqimi i akullit të ftohtë të Hënës,
  Si një pantomimë, një skenë ferri!
  
  Sidoqoftë, kukudhët janë rruga -
  Hidhe nëpër gjemba thirrjes!
  Mos mendo armikun, mos na përkul,
  Ne nuk jemi pa forcat e krijesave të mëdha !
  
  Rusia na dha strehën e saj,
  Në të kemi lindur në një turmë prej një!
  Ashtu si kopertina e Virgjëreshës -
  Na mëshiroftë i Plotfuqishmi!
  
  Zenya dha flamurin - përpara,
  Urdhri i tij është të fluturojë me krahë!
  Të ndërtojmë një parajsë komuniste
  Lëreni figurën me gunga të bëhet drejt!
  
  Por kush është në sulm duke nxituar trishtimin këtu?
  Nga ferri, përbindëshat e botës së krimit!
  Unë mbahem pas Krishtit me shpirtin tim,
  Kjo na jep paqe mendore si luftëtarë!
  
  Në beteja, mendimet nuk bëjnë shaka -
  Ju duhet t'i mbledhni ato në shportë!
  Ne jemi të gjithë shokë, miq,
  Ndërtuesit e kishave dhe kopshteve!
  
  Këtu janë përbindëshat, ulërima e grykave,
  Ne nuk do të dorëzohemi para krijesave, ju e dini!
  Luftëtari ynë është më i lezetshmi,
  Jo një vizatim shkolle në një tavolinë!
  
  Le të luftojmë sulmin së bashku
  Le të pastrojmë afrimin me kryeqytetin!
  Ne jemi kalorës me një shpatë çeliku,
  Edhe pse posta zinxhir nuk është mjaft e gjatë!
  Dhe kjo këngë është shumë gjallëruese dhe e çmendur. Dhe ata hedhin granata vdekjeprurëse në betejë.
  Dhe sigurisht, vajzat kanë këmbë të zhveshura, të gdhendura dhe të hijshme.
  Ata gjuajnë dhe rrëzojnë orkët si kunjat e bowlingut.
  Njëra nga vajzat e mori dhe shtypi butonin e levës me thithkën e saj të kuqe të ndezur. Dhe si do ta marrë dhe do ta rrahë. Dhe ka kaq shumë energji vdekjeprurëse këtu, dhe shkatërrim të plotë dhe kërcime kaotike dhe rritje të energjisë.
  Kundër vajzave të tilla, truket e pista të orkeve janë thjesht të pafuqishme dhe ato futen në arkivole totale.
  Një vajzë kukudh me flokë të verdhë shtypi arinjtë me flokë. I kositnin si me kultivues.
  Dhe gishtat e saj të zhveshur hodhën bizele shkatërruese të asgjësimit.
  Dhe një bizele e tillë me një eksploziv të fuqishëm gjëmon dhe thyen radhët e orkëve të urryer.
  Por edhe këta arinj me push të ashpër marrin erë të keqe. Dhe kjo është vërtet e lezetshme. Por orkët po përpiqen të depërtojnë në pozicionet e kukudhëve në një tank.
  Kështu vajzat, duke mbështetur këmbët e tyre zbathur mbi gurët, kthyen armën dhe drejtuan arinjtë në tank.
  E morën dhe e qitën me forcë vdekjeprurëse. Dhe ata shpërthyen nëpër rezervuarin në të cilin po udhëtonin arinjtë e murrmë.
  Dhe vajzat qeshën dhe kënduan:
  -Dhe orkët e këqij fluturuan në tokë,
  Pasi mori një nikel nga vajzat...
  Sytë e bukurosheve janë shumë të ndritshëm,
  Dhe ata nuk do të hyjnë në telashe!
  Dhe kështu vajzat hodhën katër granata menjëherë me gishtat e tyre të zhveshur. Dhe ata grisën një detashment të tërë orkesh.
  Dhe pastaj dy kukudhë fishkëllenin hollë. Bilbili i tyre ndikoi te sorrat, sikur i goditnin trurin me vare. Dhe pse e morën sorrat dhe i ra të fikët?
  Ata ranë poshtë, duke bërë vrima në majë të kokës së arinjve me sqepat e tyre shumë të mprehtë dhe forca të blinduara. Dhe ata shpuan, le të themi, fjalë për fjalë menjëherë, duke shkaktuar shkatërrim të egër. Dhe pastaj njëqind vajza vunë menjëherë gishtat e tyre të zhveshur në gojë dhe filluan të fishkëllenin.
  Dhe një re e tërë sorrash, pasi humbën ndjenjat, ra dhe shpoi kokat e atyre që po ngjiteshin si një zhabë mbi orkët e ngërçit.
  . KAPITULLI Nr. 9.
  Vajzat janë goxha qesharake. Dhe nëse ato shpërndahen, atëherë asnjë krijesë me gëzof nuk mund t'i ndalojë ata.
  Dhe bukuroshet këndojnë;
  Retë erdhën nga gjakpirësit,
  Ferri ka shpërthyer nga Toka jo shumë larg!
  Gjarpri zvarritet gjarpri me zile ,
  Retë janë ndezur me gjak!
  
  Valët flakërojnë, po spërkasin si një stuhi skëterre,
  Dhe ai do të takojë një ushtri të guximtarëve më të guximshëm!
  Ne do të mbrojmë gratë e bukura të ëmbla,
  Ne do të jemi të denjë për bëmat e baballarëve tanë!
  
  Toka ime, sa me dhimbje rënkove,
  Kundërshtari la njëqind gjurmë plagë!
  Por le t'i hedhim orkët, sapo të dalim nga piedestali,
  Murtaja e viteve të vrazhda nuk do të zgjasë shumë!
  
  Dhe vdekja tashmë po zbardhet pas reve,
  Por mendimet tona nxitojnë në parajsë!
  Le t'i shkelim në pluhur zuzarët famëkeq,
  Dhe ne do ta grisim Wehrmacht-in përgjysmë!
  
  Ne nuk e dimë paqen dhe kalbjen e pleqërisë,
  Ne jemi fëmijët e Atdheut tonë të shenjtë!
  Gjithçka e ndritshme luftoi me arinjtë,
  Ne jemi filiza të këtyre rrënjëve të fuqishme!
  
  Dhe çfarë bombë e keqe shpërtheu me forcë,
  Çfarë na duhet nga ky shpërthim i një predhe, kjo bubullimë!
  Luftëtarët Elfi janë të aftë për shumë,
  Dhe maja do të bëhet fundi për Fuhrer-in!
  
  Ferri i ferrit u ndez,
  U zvarrit përgjatë rokadës me një surrat grabitqar "Tiger"!
  Dhe gjithë lodhja u largua nga ne në një çast,
  Është koha për lojëra argëtuese!
  
  Një granatë në dorë dhe një gjuajtje vdekjeprurëse,
  Këtu është "Tigri" në feçkë të pranuar fort!
  Dhe Fuhreri në kazan në dhomën e kazanit Tartar,
  Në mënyrë që të mos u zbuloni botën kukudhëve!
  
  Ariu dridhet nga breshëritë e tërbuara,
  Këtu flamuri fluturon mbi Rajhstagun e Elfëve!
  Dhe dielli digjej mbi Atdhe,
  Në fund të fundit, Rajhu Orc është bërë pluhur dhe hi!
  Kështu kënduan kukudhët, e bënë shumë bukur. Ata janë jashtëzakonisht të bukur, beli i tyre është i hollë dhe barku i tyre është kaq i mahnitshëm. Barqet e kukudhëve janë si çokollata dhe është e mrekullueshme.
  Vajzat këtu janë të mrekullueshme. Dhe ata qëllojnë nga mitralozët me intensitet të jashtëzakonshëm dhe saktësi ekstreme. Këto janë vajza nga familja e Elfëve.
  Le të themi se ata janë thjesht super dhe hiper . Këto janë vjedhjet madhështore me të cilat duhet të përballeni.
  Këto janë ato lloj vajzash që do të ndalojnë një kalë galopant dhe jo vetëm do të hyjnë në një kasolle, por në një pallat të djegur.
  Dhe ata gjithashtu do të shkelin zjarret me takat e tyre të zhveshura dhe vajzërore. Mos e fut gishtin në gojën e këtyre vajzave - do ta kafshojnë.
  Por çfarë tjetër mund t'u fus në gojë, diçka shumë më të shijshme - ju lutem. Në këtë drejtim, vajzat janë thjesht super. Ata janë luftëtarët më të mrekullueshëm që tregojnë atë që shumë luftëtarë të tjerë nuk mund ta bëjnë.
  Luftëtarë të tillë do të jenë në gjendje të thyejnë brirët e një demi dhe të nxjerrin fantazmat e një ariu.
  Askush nuk mund të përballojë vajza të tilla. Asnjë përbindësh nuk mund të mposhtë bukuroshe të tilla.
  Dhe kështu vajzat e morën dhe pështynë menjëherë. Dhe pështyma e tyre pësoi transformime në fluturim dhe u shndërrua në thekon zjarri.
  Ata ranë mbi orkët si flakëhedhës. Dhe ata dogjën një batalion të tërë krijesash flokësh menjëherë.
  Kukudhi me flokë të kuq e mori dhe këndoi:
  - Do të isha i bardhë, por të paktën i pastër,
  Edhe i ftohtë...
  Por me sa duket orka është bërë e papastër,
  Dhe më mbuloi me të zeza!
  Dhe vajza e mori dhe e lëshoi vetëtimën nga sytë. Dhe ajo e bëri atë në një mënyrë jashtëzakonisht shkatërruese dhe shkatërruese.
  Dhe kështu kukudhi, pa u menduar dy herë, e mori dhe shtypi butonin e raketës me thithin e saj rubin.
  Dhe fluksi luftarak i vdekjes dhe shkatërrimit fluturoi.
  Dhe vajza filloi të këndojë;
  Filli është i prishur
  Vajzat po përballen me një vdekje të keqe!
  Dhe për të jetuar -
  Orka e keqe duhet të vdesë!
  Dhe luftëtarja e mori dhe nxori gjuhën.
  Një vajzë me flokë të bardha nga familja e kukudhëve cicëroi dhe tha:
  Ata digjen në errësirë dhe makth,
  Sytë e këqij orke.
  Është sikur të thonë -
  Sytë përsëri nga bota!
  Dhe luftëtarët fishkëllen përsëri ...
  Korba me fytyra të shtrembëruara nga frika bien mbi kokat e orkeve dhe i shpojnë pothuajse si qukapiku nëpër lëvoren e një lisi.
  Dhe vajzat ulërijnë:
  Një dy tre,
  Vritni të gjithë orkët!
  Katër, tetë, pesë -
  Vrisni arinjtë!
  Kështu zhvillohet beteja në ushtrinë e Maria Kolesnikova, vajzës mbretëreshë. Që lufton kundër një të keqeje të madhe dhe të rrezikshme. Ajo arriti të shpëtojë nga kthetrat e pista të diktatorit, dhe tani është në një trup dhe rol të ri. Dhe ai kryen mrekulli dhe bëma të mëdha që janë thjesht të mahnitshme. Skuadra e vajzave kaloi në ofensivë. Dhe pjesa e përparme e kukudhëve dhe një numër më i vogël kukudhësh filluan të ushtrojnë presion mbi orkët, këta arinj të ashpër.
  Vajzat nxituan të sulmojnë.
  Luftëtarja e elfit me flokë portokalli mori dhe shtypi thithin e kuq të gjirit të saj mbi butonin e levës.
  Vala goditëse u shkaktua. Dhe ultrazërit nxituan drejt orkeve. Dhe i mbuloi të gjitha menjëherë, duke i djegur fjalë për fjalë kockat e tyre.
  Luftëtari shkroi në Twitter:
  - Për garat e çmendura të kobrës!
  Dhe si do ta marrë dhe do të qeshë. Këto janë vërtet gra - le të themi se janë super.
  Vajzat duhen theksuar si të frikshme.
  Dhe kështu ata hodhën përrenj vdekjeprurës me granata qymyrguri me takat e tyre të zhveshura.
  Ata grisën shumë arinj të zemëruar dhe me gëzof. Dhe pas kësaj vajzat e morën dhe filluan të këndojnë;
  Unë kërkoj, Zot, që dita të mos shuhet,
  Vështrimi i vajzës qoftë përgjithmonë i ri!
  Kështu që kalorësi ynë fluturon mbi shkëmbinj,
  Kështu që mbulesa e liqeneve të jetë më e qartë se kristali!
  
  Sa botë të bukur ka krijuar Zoti,
  Në të hëngrën argjend dhe panja ishte rubin!
  Unë jam duke kërkuar për një të dashur, ideali i Zotit -
  Për ta bërë këtë, ai shkatërroi armiqtë në beteja!
  
  Pse është kaq e rëndë zemra e të riut?
  Çfarë dëshiron të gjejë ai në këtë botë?
  Pse është thyer rrema?
  Si të zgjidhni një mori problemesh të mëdha?
  
  Unë dua, o Zot, të jem i lumtur gjithashtu,
  Gjeni ëndrrën tuaj qiellore!
  Që filli i fatit të mos prishet,
  Për të vënë një vijë nën shteg, një vijë çakëll!
  
  Por çfarë duhet të kërkoj në një masë pa dashuri,
  Cilat vajza mund të jenë më të shtrenjta?
  Është e vështirë të ndërtosh lumturinë në gjak,
  Mund të notosh përgjatë tij vetëm në ferrin e ferrit!
  
  Ndarja është torturë për mua
  Lufta është ende një makth i tillë!
  Këtu ai shaloi kalin me këmbën e tij në shtyllë,
  Edhe pse orku i keq, xhelati ngriti sëpatën!
  
  Na i marrin vajzat,
  I torturojnë dhe i djegin trupat me zjarr!
  Por ne do t'i shkaktojmë disfatën Fuhrer-it,
  Dije që Elfi ynë nuk ka vdekur kurrë!
  
  Le të martohemi pas luftës së keqe,
  Atëherë fëmijët do të qeshin!
  Ata janë të gjithë të afërm gjaku për mua,
  Unë jam duke gjuajtur për gjahun e yndyrshëm!
  
  Dhe gjethet e lisit janë si smeraldi,
  Ai tha se djali bëri një punë të shkëlqyer!
  Le të jetë ndërgjegjja juaj e pastër si kristali,
  Dhe vetëm pozitivet në bilanc do të jenë numrat!
  Vajzat kënduan dhe treguan plogështinë dhe pozicionin e tyre kolosal luftarak.
  Dhe sigurisht, një nga luftëtarët solli një zorrë. Dhe ajo e ngarkoi me benzinë. Dhe si do të marrë e do të nisë një rrymë vrastare. Një cunami vrasës zjarri do të rrjedhë. Dhe i djeg plotësisht orkët.
  Dhe kjo është vërtet jashtëzakonisht e lezetshme. Fjalë për fjalë po ndodh shkatërrim totalitar.
  Kjo është diçka që asnjë vajzë nuk mund t'i rezistojë, si lëpirja e diçkaje shumë të ëmbël, të shijshme dhe të shijshme me gjuhën e një kukudh.
  Dhe në të njëjtën kohë, shkoni përpara dhe digjni kokën e orkës .
  tokë ashtu . Dhe mos lini as një kockë nga armiku.
  Kështu janë ndonjëherë vajzat. Dhe ata zhveshën dhëmbët e tyre dhe tregojnë durimin e tyre si një gjarpër kobra.
  Luftëtarë që do të copëtojnë çdo ushtri. Dhe nëse duan, mund të pordhën.
  Imagjinoni çfarë do të ndodhte nëse një mijë kukudhë lëshonin gaze menjëherë? Të them çfarë do të ndodhë?
  Oh, do të jetë shumë mirë, ndoshta qiejt do ta pengojnë këtë të ndodhë. Sepse atëherë sorrat do të bien mbi kokat e orkëve. Dhe ata do të bien dhe do të thyejnë kafkat, duke treguar ndikimin më vrasës në univers.
  Dhe vajzat filluan të këndojnë përsëri në tërbimin dhe pasionin e tyre të egër, dhe dhëmbët e tyre perlë shkëlqenin si pasqyra.
  Makthi vjen gjithmonë si gjarpër
  Ju nuk po e prisni atë, por ai zvarritet nëpër derë!
  Ju jeni familje e lumtur, e ushqyer bujarisht,
  Ju nuk e dini se ka njerëz që janë kafshë!
  Tani ka filluar bastisja e turmës së vrullshme,
  Tatarët po na derdhin shigjeta!
  Por ne kemi lindur për një sukses të guximshëm,
  Dhe ne do të durojmë goditje mizore!
  
  Askush nuk e di nëse Zoti i mirë
  Kështu njeriu u bë mizor!
  Vdekja po troket në prag -
  Dhe Weselvuli i mbërtheu brirët nga vapa !
  
  Po, këto janë kohë të lashta,
  Në të cilën u bëmë kaq mirë!
  Në fund të fundit, kjo nuk ishte ëndrra ime,
  Kjo nuk është ajo që ne do të shkonim, nëpër malet e largëta!
  
  Por nëse e gjeni veten në ferr,
  Ose më mirë, në një botë dhimbjeje, skllavërie, beteje!
  Unë ende do të mbaj shpresë,
  Lëreni zemrën tuaj të rrahë ato ritme!
  
  Por sprovat janë zinxhiri ynë,
  Që nuk do të lejojë që mendimet të jenë të lehta!
  Dhe nëse është e nevojshme, duhet të duroni,
  Dhe nëse bërtisni, atëherë në krye të mushkërive tuaja!
  
  Ai është një poet dhe një mashtrues,
  Por jo në fushën e nxehtë të betejës!
  Armiqtë e poshtër të Atdheut do të vdesin,
  Ata do të varrosen shpejt dhe pa pagesë!
  
  Tani merrni dhe përkuluni Krishtit,
  Kryqëzohu, duke puthur fytyrën e ikonës!
  Unë besoj se do t'u them njerëzve të vërtetën,
  Zoti do të na japë një trashëgimi të veçantë si shpërblim!
  Vajzat kënduan mirë. Zërat e tyre janë kaq rrezatues dhe vezullues. Dhe me zë të plotë.
  Dhe pas këngës, një batalion i tërë vajzash u ngritën dhe lëshuan pordha. Ata u ngritën në një kolonë dhe nxituan drejt resë së sorrave. I morën dhe i sulmuan.
  Kjo filloi t'i mbyste sorrat, dhe ata fjalë për fjalë u mbytën dhe u shtrënguan, duke marrë një lak në qafë.
  Dhe kaq shumë sorra ranë poshtë. Dhe ata shpuan drejt e në majat e kokave të orkëve. Dhe arinjtë lëshuan burime gjaku kafe. Ata u rrëzuan si bizele të shtypura.
  Vajzat qeshën. Dhe ata treguan gjuhën e tyre. Ata u shkelën syrin krijesave që po i afroheshin.
  Njëra nga vajzat cicëroj:
  - Orkët nuk janë si njerëzit,
  Orkët, këto janë orke...
  Nëse ai është me qime, atëherë ai është një horr,
  Zëri i vajzës është shumë i qartë!
  Dhe ajo u shkeli syrin miqve të saj.
  Luftëtarët menjëherë ndjenë besim të egër në vetvete. Dhe dhëmbët e tyre shkëlqenin si maja malesh. Apo ndoshta këto janë perla dhe thesare të detit.
  Vajzat qeshën dhe kënduan:
  O det, det, det, det,
  Djemtë janë ulur në gardh!
  Orkët do të shohin pikëllim,
  Bastardët do të vdesin të gjithë në çmontim!
  Dhe luftëtarët do ta marrin dhe do të fishkëllojnë. Kësaj radhe mbi kokat e orkeve nuk ranë vetëm sorra, por edhe breshëri. Dhe ata fjalë për fjalë thyen kafkat e arinjve.
  Kështu i morën vajzat kukudh orkët e këtyre arinjve të qelbur. Dhe doli të ishte jashtëzakonisht e lezetshme.
  Dhe kur bukuroshet filluan të këndojnë, ishte një kaos i pastër;
  Qiejt janë një qilim yjesh me modele,
  Hëna do t'u japë dritë kodrave!
  Përroi malor rrjedh poshtë,
  Ar i shkëlqyeshëm në strall!
  
  Thjeshtësia e Nënës Elf,
  Fshatrat janë plot dhe komode!
  Vajzat bërtitën nga lumturia,
  Si valle e rrumbullakët shkojnë të kositin!
  
  Ka ardhur halli, plakë lufte,
  Dhëmbët e zhveshur - një vorbull predhash!
  Shkatërrimi nxiton me orkët,
  Shoku juaj vdiq në betejë!
  
  Ju vetë jeni ende një djalë -
  Zyra e regjistrimit dhe regjistrimit në ushtri nuk dha dritën!
  Si, ju nuk keni mjaft vite shtesë,
  Vendi duhet të mbrojë fëmijët e tij!
  
  Ai iku në front pa asnjë armaturë,
  Për të sjellë mirësi dhe dritë!
  Në mënyrë që orkët të mos i privojnë ata nga vullneti i tyre,
  Për të mos takuar agimin me zinxhirë!
  
  As shoku im nuk ka fjetur,
  Ajo arriti të çlirohej - ajo është një luftëtare!
  Ne dyshojmë për orkët nga piedestali,
  Qoftë fundi i Fuhrer-it!
  
  Luftoni dhimbjet e forta dhe urinë
  Vajza këmbëzbathur në dimër!
  Në lecka durojmë të ftohtin e hidhur,
  Ndonjëherë hamë një me lëvore thupër!
  
  Dhe armiku po fluturon në aeroplan,
  Si një përbindësh nga ferri "Tigri" gjëmon!
  Një ari i lindur nga një ujk i keq
  Një flakëhedhës po del nga tanket!
  
  Për të ngrohur këmbët tuaja zbathur,
  Se u bënë blu në dëborë!
  Vajza zgjodhi rrugët
  Ku hiri errësoi stuhinë!
  
  Por ne rezistuam - larg të ftohtit,
  Djalë dhe vajzë përpara!
  Ne do të mposhtim buzëqeshjen e Judës,
  Rusia do ta fshijë errësirën e orkëve në rërë!
  
  Takat e adoleshentëve ndezin
  Skuqja e borës la një gjurmë të lehtë!
  Ngricat nuk janë aspak të lehta për t'u duruar,
  Vrapimi zbathur na ngroh!
  
  Dhe orkët e këqij nuk kanë të drejtë,
  Ata vrumbullojnë nga i ftohti!
  Një fuqi kaq e fortë
  Kalorësi ynë kukudh është shumë i lezetshëm!
  
  Ata hodhën prapa një valë nga ferri,
  Tani Feyropa është përpara!
  Kështu është fati i ushtarit të shenjtë,
  Jini përgjithmonë besnik ndaj Elfie!
  Le të themi se këto vajza janë super. Ka kaq shumë eksitim dhe zjarr në to. Si vajzat me gërsheta të kuqe. Dhe bukuroshet janë gjithmonë zbathur.
  Luftëtarët sulmuan orkët tërësisht. Ata e donin shumë këtë teknikë, kur armikut i hidhni bizele të asgjësimit dhe vdekjes me gishta.
  Dhe ju i grisni arinjtë në copa dhe copa të grisura. Dhe të cilat janë kaq të skuqura dhe të shijshme.
  Dhe vajzat shkarravitin për arinjtë që po afrohen. Dhe le t'i godasim orkët e kukudhëve me një mortajë.
  Dhe duhet theksuar se bukuroshet e bëjnë këtë në mënyrë jashtëzakonisht efektive. Dhe agresiviteti i tyre kombinohet gjithashtu me hirin jashtëzakonisht magjepsës dhe të lezetshëm.
  Luftëtarët morën orkët dhe filluan shfarosjen totalitare.
  Këtu vajzat përdorën thithkat e tyre rubin. Ajo shtypi tastet që aktivizojnë flakëhedhësit.
  Dhe ata e morën dhe mbuluan menjëherë batalionin e orkeve. Dhe në fakt e morën dhe e dogjën deri në tokë .
  Këto janë vajzat këtu. Dhe nëse është e nevojshme, gjuhët do të përdoren drejtpërdrejt për qëllimin e tyre të synuar. Dhe qëllimi i gjuhëve të tilla është t'u japin gëzim burrave. Dhe tregoni temperamentin tuaj madhështor dhe agresiv.
  Nuk ka vajza të tilla, nëse lëvizin, arinjtë me siguri nuk do të ngadalësojnë shpejtësinë.
  Ata tregojnë arritje kaq të mëdha.
  Dhe vajzat mund të luajnë violinë pa shumë ceremoni.
  Kjo është gjithashtu një teknikë shumë e mirë.
  Vajzat filluan të luanin violinë. Dhe në të njëjtën kohë ata mbanin harqet me gishtat e tyre të zhveshur. Dhe luhej një muzikë e mrekullueshme dhe magjepsëse. Dhe është thjesht e mrekullueshme.
  Dhe pastaj vajzat e morën dhe filluan të këndojnë;
  Unë besoj në Atdheun tim të Shenjtë,
  Se me anë të së Vërtetës mund të fitohet shpëtimi!
  Ne do t'i mbrojmë fëmijët tanë nga e keqja -
  Nga ne do të vijë armiku, më besoni, hakmarrja!
  
  Shpata ime godet si thesari i Ilya-s ,
  Dhe duart e tyre nuk e dinë se sa të lodhur janë në betejë!
  Ne jemi si një mburojë e besueshme për Atdheun,
  Për të mbrojtur një vend në parajsën e pastër nga ata të poshtër!
  
  Tërhiquni, goditni dhe hidhuni përsëri - goditni,
  I tillë është fati i rrugës, mjerisht, për një ushtar!
  Për sa kohë që jeton të paktën një horr,
  Pastroni tytën dhe pamjen e përparme të automatikut tuaj!
  
  Duhet të luftosh nëse një përrallë është një botë,
  Ndonjëherë ulërima mund të braktiset!
  Por ne e ruajmë nderin tonë ndaj Atdheut,
  Edhe pse ndonjëherë ka pirgje kufomash!
  
  Ne kemi lindur, kemi qenë me fat në vend -
  Në të cilin të gjithë mund të bëhen hero!
  Në të cilën njerëzve, dhe më pas vetes,
  Luftëtari më i fortë dhe më i guximshëm!
  
  Dhe tani do të bërtasim - përpara,
  Për të sulmuar redoubtet, kështjellat e fuqishme!
  Kështu që të mos ndodhë që të duket sikur mendja gënjen -
  Ne do të heqim retë në aeroplan!
  
  Sigurisht, ju mund të shkoni direkt në ferr,
  Meqenëse të gjitha rrugët janë si barishte dhe mbjellin gjemba...
  Por edhe aty godasin tehet e luftëtarëve,
  Dhe bombat po bien nga barku i avionëve!
  
  Dhe çfarë është ferri për luftëtarin Elf?
  Një tjetër provë!
  Ne do të luftojmë deri në fund -
  Le të përmbushim dëshirën e vërtetë të Zotit!
  
  Dhe ne do të mposhtim bandat e trollëve dhe fantazmave,
  Le të arrijmë në vendin ku Toka është Edeni!
  Shqiponja do t'i japë fund sorrës së poshtër,
  Nderi dhe besimi do të na çojnë drejt arritjeve!
  
  Jeta shpërthen me një rrjedhë të stuhishme,
  Ajo që ata kërkuan nga Krishti do të realizohet!
  Hiri do të rrjedhë si një përrua ujëvarash,
  Për lavdi të Nënës Vendase Elfia!
  Vajzat këndonin dhe luanin violinë në të njëjtën kohë. Dhe muzika tingëllonte kaq kumbuese, e bukur dhe vezulluese. Dhe u përhap fjalë për fjalë në të gjithë qiejt.
  Dhe sorrave, duke humbur ndjenjat, u ra të fikët dhe shpuan kokat e orkëve.
  Dhe vajzat vepronin me energji të pakuptueshme. Rrjedhat e hiperplazmës rrodhën nëpër to.
  Dhe ndoshta edhe magoplazma, të cilën vajzat personifikuan një efekt të mahnitshëm dhe vdekjeprurës.
  Luftëtarët femra nxirrnin dhëmbët dhe më pas nga sipërfaqja e këpurdhave lëshonin lepurushë që verbuan orkët dhe u gjakosnin sytë. Dhe doli të ishte kaq e pakuptueshme dhe e lezetshme.
  Luftëtarët shtypën përsëri butonat me thithkat e tyre rubin. Dhe ata goditën armikun me shpërthime të zjarrta të fuqisë kolosale, shkatërruese nga vullkanet.
  Dhe e gjitha reagon dhe digjet. Dhe ata hedhin në erë tanket e arinjve. Dhe rrjedhat e flakëve të zjarrta po shkrin makinat e perandorisë së Putinit.
  Vajzat, duhet të them, janë thjesht të mrekullueshme dhe tregojnë një nivel kaq të shkëlqyer shpirti luftarak sa askush nuk do të guxonte t'i akuzonte për ndonjë marrëzi dhe të turpshme.
  Ata thonë për vajza të tilla: ju jeni thjesht perëndesha dhe super!
  Kështu ata e morën përsëri dhe filluan të këndojnë me entuziazëm të madh;
  Ka gra në Elfia jonë,
  Pse po drejtojnë një aeroplan për shaka?
  Cila është më e bukura nga të gjitha në univers -
  Kjo do të vrasë të gjithë kundërshtarët!
  
  Ata kanë lindur për të fituar
  Për të lavdëruar Elfin në të gjithë botën!
  Në fund të fundit, gjyshërit tanë të fuqishëm,
  Menjëherë u mblodh një ushtri për ta!
  
  Gjigantët qëndrojnë pranë makinës,
  Fuqia e tyre është e tillë - ata i thyejnë të gjithë!
  Ne jemi fëmijët e Atdheut, të bashkuar -
  Një varg ushtarësh po marshojnë!
  
  Mundimi nuk do të jetë në gjendje të na thyejë,
  Zjarri i napalmit të keq është i pafuqishëm!
  Aty ku dikur digjej pishtari...
  Qendra e vëmendjes tani është ndezur!
  
  Gjithçka në vendin tonë është një pishtar në dritë,
  Makina, rrugë, ura!
  Dhe fitoret këndohen në këngë -
  Ne jemi skifterë drite - shqiponja!
  
  Ne do ta lavdërojmë Atdheun me guxim,
  Le t'ju çojmë në majat e thepisura!
  Ne jemi si pionierë në hapësirë -
  Dhe le t'u thyejmë qafat orkëve të këqij!
  
  Le të kapim hapin me të gjithë zvarranikët nga Marsi,
  Le të hapim rrugën për në Centauri!
  Ne do të jemi, kush ka frikë nga një grabitqar,
  Dhe kush është i sjellshëm dhe i ndershëm për të dashuruar!
  
  Elfia është vendi më i ëmbël nga të gjithë,
  Ka diçka për të qenë krenarë, më besoni!
  Nuk ka nevoje te flasim kot...
  Ji njeri jo bishë!
  
  Le të kapim skajin e universit,
  Le të ndërtojmë një kështjellë atje!
  Dhe kush e humbi pendimin,
  Kush po nxiton të mundë Atdheun!
  
  Çfarë është më pas - pak imagjinatë,
  Por më besoni, ne do t'i ringjallim të vdekurit!
  Ne do të shqyejmë thumbin e vdekjes me një hov,
  Për lavdinë e Elfit të pavdekshëm!
  Kështu këndojnë vajzat dhe zërat e tyre janë si bilbilat, zogjtë e zinj dhe zogjtë e zjarrit në një shishe. Le të themi se këto vajza janë thjesht super dhe hiper .
  Dhe ata këndojnë shumë prekshëm dhe këndshëm.
  Këto janë bukuroshet që nëse marrin përsipër diçka, atëherë asnjë ork nuk do ta gjejë sa duhet.
  Dhe vajzat i shkatërrojnë arinjtë pa mundim. Dhe më pas pilotët e kukudhëve fluturuan nga ajri. Dhe ata shtypin butonat me gishtat e tyre të zhveshur. Dhe pastroni krijesat agresive me gëzof.
  Një vajzë nga qielli qëlloi një raketë në një grup orkesh me gëzof. Ata u hodhën në erë dhe u kënduan se copa mishi të djegur ranë në drejtime të ndryshme. Dhe që digjet dhe pi vërtet duhan.
  Këto janë vajzat, të tërbuara dhe shkatërruese. Ata kanë një zemër kaq të fuqishme të fshehur brenda tyre. Po sikur ta marrin dhe të këndojnë dhe të tregojnë dhëmbët, atëherë as një ushtri orkesh në aleancë me trollët nuk do të mund t'i rezistojë atyre. Dhe trollët janë luftëtarë shumë më të aftë dhe vendimtar.
  Dhe vajzat janë luftëtare kaq kolosale dhe të forta, thjesht të ndryshueshme dhe konstante kozmike.
  Luftëtarët morën dhe i frynë faqet e vajzave dhe pa u menduar dy herë ata pjerdhën në majë të mushkërive .
  . KAPITULLI Nr. 10.
  Dhe më pas erdhi një valë vërtet vdekjeprurëse dhe shkatërruese që goditi orkët. Dhe sa krijesa me gëzof u shtrinë menjëherë.
  Pas së cilës vajzat, me gëzim të madh dhe me entuziazëm kolosal, filluan të këndojnë;
  Një varg i thjeshtë i këngës
  Çfarë po këndoj për këtë botë të trishtë!
  Unë përpiqem ta njoh Krishtin me shpirt,
  Që ferri dhe kalbja të mos e prekin trupin!
  
  Atdheu im është i dashur për mua,
  Edhe pse ndonjëherë ata i qortojnë!
  Se nuk mund të gjeja një vend për veten time,
  Kur Wezelbub dërgoi njerëzit në ferr!
  
  Çfarë mund të jetë më e tmerrshme se shkatërrimi i Tokës,
  Kur qan një varg në zi?
  Kur një horr qesh, ai ha sukses,
  Por do të ketë forcë - dijeni se është zgjuar!
  
  Unë do t'i përgjigjem racës së keqe atëherë si përgjigje:
  Ferr, perënditë nuk do ta thyejnë shpirtin e Atdheut tuaj!
  Dhe bëma e të gjithë luftëtarëve do të lavdërohet,
  Ne jemi një ushtri ushtarësh: shqiponjat nuk janë lojë!
  
  Dije se vullneti ynë është i fortë si gjithmonë,
  U mblodhëm grusht më sup!
  Dhe qëllimi drejt të cilit po shkojmë është tashmë i dukshëm,
  Hiri i armikut shtypet nga starship!
  
  Ndonjëherë është e vështirë të kuptosh Pallas,
  Ajo është kapriçioze, do t'u japë "carte blanche" djajve!
  Dhe duket sikur ishte shumë kohë më parë ...
  Kur orku i poshtër i së keqes përgjysmohet!
  
  Sigurisht, ne kemi një pyll të tërë problemesh,
  Sa botë ka në univers?
  Por për këtë arsye Më i Larti i Perëndisë u ringjall,
  Kështu që një person të ketë një grumbull dhuratash!
  
  Elf do të bëhet përsëri një superfuqi,
  Universi do të tregojë rrugën drejt lumturisë dhe dashurisë!
  Nuk do të rrjedhë më lot apo gjak,
  Dhe ju mbani vullnetin dhe mençurinë në zemrën tuaj!
  Vajzat këndojnë me shumë shpirt. Ata duan fitore shtesë dhe thënie përrallore. Toleranca e tyre kozmike është thjesht rrëqethëse. Dhe luftëtarët tregojnë aerobatikën e tyre më të lartë dhe një ego të madhe shkatërruese.
  Kukudhi me flokë pika-pika cicëronte:
  Një dy tre,
  Ju shkatërroni orkët...
  Katër tetë pesë -
  Nuk kemi ardhur për të luajtur!
  Dhe sërish vajzat fishkëllenin, aq sa re të tëra sorrash të shtangur bien mbi kokat e orkeve.
  Maria Kolesnikova vazhdoi të luftojë për të drejtën e kukudhëve për një jetë të lirë dhe të lumtur.
  Arinjtë e këqij nuk duhet të bëjnë presion mbi ta dhe t'i shkatërrojnë ata. Jo, vajza mbretëreshë e udhëhoqi ushtrinë me shkathtësi dhe racionalitet. Dhe betejat vazhduan gjithnjë e më shumë me sukses për njerëzit magjepsës.
  Kukudhët vazhduan të ishin heronj në betejat me orkët. Ata vepruan me shumë dashuri për luftën.
  Vajzat dërguan kundër armikut predha shumë shkatërruese dhe vrastare.
  Dhe ata goditën orkët sikur të ishin objektiva në një poligon qitjeje. Luftëtarët dolën këmbëngulës dhe jashtëzakonisht agresivë, duke treguar dhëmbët e tyre dhe dhëmbët e ujqërve.
  Mundohuni të debatoni me këto vajza. Ata do t'ju tregojnë nënën e Kuzkës.
  Luftëtarët shkarravitën orkët, duke mbushur tuma të tëra kufomash. Dhe ata përdorën gjithashtu thithka të kuqe flakë, si luleshtrydhet e pjekura.
  Luftëtarja këtu ishte jashtëzakonisht e bukur me flokë pika.
  Dhe ky kukudh e mori dhe e goditi me gishtat e saj të zhveshur dhe mundi një togë të tërë orkesh.
  Pas së cilës luftëtari filloi të këndonte përsëri;
  Sa e vështirë është për ne të kuptojmë qëllimin tonë,
  Të jesh një komb krenar që i çon të gjithë në parajsë!
  Për të bërë një zgjedhje të lumtur të brezit,
  Zelensky përpara në betejë me një ëndërr në marshim!
  
  Lufta u nxitua si një tornado e stuhishme e ferrit...
  Ku ishin kasollet, hiri, gjaku dhe rënkimet!
  Por vetëm për madhështi besoni fillimin -
  Qoftë njeriu më i lartë!
  
  Më besoni, Atdheu është më i dashur për mua se të gjithë,
  Ajo është një burim që është më i pastër se kristali!
  Si vajza më e butë në shtrat -
  Unë dua të dua lavdinë e nëntorit!
  
  Stuhitë nuk janë pengesë për Atdheun tim,
  Ajo është një oqean i pafund, i stuhishëm!
  Një moment historik i rëndësishëm -
  Është shkruar një roman historik!
  
  Duhet të luftosh shumë
  Por nuk ka rrugë tjetër drejt lumturisë!
  Kështu që merrni një shtrat nga një arkivol -
  Ndoshta ananas për drekë!
  
  Këtu në stepat Mançuriane të Kinës,
  Çfarë duhet kërkuar në vende të huaja si kjo!
  Në fund të fundit, Dita e Fitores është në maj,
  Unë dua të shoh paraardhësit e mi të dashur!
  
  Por dijeni se detyra e Atdheut është më e rëndësishme,
  Është për t'i shërbyer Tokës me zell!
  Shkoni te qëllimi i shenjtë rrezatues,
  Për ta bërë Arbatin më të freskët - Brighton Beach!
  
  Ne jemi luftëtarët e Elfit të Atdheut,
  Ai që do me gjithë zemër!
  Ju pret me guxim të gjithë kundërshtarët,
  Për lavdi të Nënës së të gjitha vendeve, Elfia!
  Vajza këndoi mrekullisht dhe ftohtë. Dhe këngët e saj janë si një valë baticë që rrjedh dhe tërbohet.
  Luftëtarët shtypin butonat me gishtat e tyre të zhveshur. Dhe ata përdorin diçka jashtëzakonisht tronditëse dhe shkatërruese. Dhe lëshojnë rrufe makthi dhe depërtuese.
  Këtu është një kukudh duke hipur në një tank. Dhe ajo ka gjoks të zhveshur me thithka rubin. Dhe një luftëtar kaq i mrekullueshëm dhe luftarak.
  Dhe ajo i shtyp orkët pa zhurmë të mëtejshme. Këtu ajo qëlloi kundër armikut me ndihmën e gishtërinjve të zhveshur. Dhe shpoi makinën e orkëve. Dhe ajo mori zjarr dhe filloi të shpërthejë kompletin e luftimit. Dhe pati kaq shumë shkatërrime. Dhe metali digjet dhe shembet pa asnjë opsion dhe asnjë ceremoni.
  Vajza cicëriu. Dhe përsëri ajo qëlloi kundër armikut duke shtypur thithkën e kuqe të ndezur në butonin e levës. Dhe goditi me grusht ariun me gëzof.
  Dhe ajo bërtiti:
  - Tanku ynë vrasës,
  Thjesht godet në vend!
  Partneri i saj u përgjigj me një sy dhe një kontroll.
  - Tanket tona nuk kanë frikë nga papastërtia,
  Ne kukudhët na pëlqen të luftojmë!
  E morën luftëtarët dhe kënduan përsëri për të njëtën herë;
  Ne kemi nevojë për botën tonë të bukurisë ftuese -
  Sillni në mendje me zemrën tuaj!
  Për të realizuar ëndrrat tuaja,
  Kështu që errësira të mos sundojë kukudhët!
  
  Një alien ka pushtuar Tokën,
  Arinjtë e Gjarprit hapin gojën!
  Flakëhedhësit nxirrnin nxehtësi,
  Një familje mund të vdesë nga vapa!
  
  Nëse urdhërohet, ne do të marrim edhe Bagdadin,
  Putin do të përgjigjet për kafshë të ndyra!
  Dhe Elfagrad nuk do të bjerë kurrë -
  Fëmijët nuk duhet të shohin nevojën dhe jetiminë!
  
  Kukudhi do të qëndrojë, të gjithë besojnë përgjithmonë -
  Ajo nuk do të mbytet në një det gjaku në errësirë!
  Do të jetë e fortë, njihni dorën e kalorësit,
  Drapi është një çekiç i fuqishëm - shenja të pavdekshme!
  
  Disi skeleti nxjerr dhëmbët në errësirë,
  Hëna do të shpërndahet në diamante me një felukë!
  Do të ketë, njihni parajsën në Tokën mëkatare,
  Epo, nuk do të ketë një datë me ndarje!
  
  Atdheu është një përrua që rrjedh nga malet,
  Ujëra të pastra me lëng thupër!
  Ne, në Orklin, do të thyejmë armikun,
  Agresioni do t'i kthehet Putinit!
  
  Zot, po të drejtohem me një lutje,
  E dashur, merr një minutë për të biseduar!
  Bëje që të bëhet e lehtë në fat menjëherë,
  Do të shtrini dorën te djemtë tuaj!
  
  Dhe Zoti u përgjigj me një buzëqeshje flokë gri:
  Nëse doni komunikim, atëherë jini të bindur ndaj Meje!
  Unë do t'ju ndihmoj të bashkoheni me ëndrrat tuaja -
  Dhe lërini fëmijët tuaj të spërkasin në pellgje!
  
  Por harroni lodhjen
  Shtrydhni dobësinë dhe referencat ndaj karmës!
  Rruga jonë e drejtë e krishterë,
  Ky po i shërben Atdheut në kazermë!
  
  Këtu është një marshim i detyruar përsëri, një betejë-luftë,
  Orkët e këqij të ashpër u shtypën në sulm!
  Në fund të fundit, vendi i shenjtë është i pakufishëm,
  Elfi ynë i madh i pakufishëm!
  
  Cila është përgjigja ime, më besoni, është kaq e thjeshtë,
  Dhimbja për Patronimin është një kënaqësi!
  Nëse shkoni në sulm pa lot,
  Kjo do të thotë që ju do të merrni falje nga Zoti!
  Vajzat e Familjes Elven kënduan shumë bukur dhe me zë të lartë. Dhe ata kanë zëra të mrekullueshëm që mund të krahasohen vetëm me zogjtë më të lezetshëm dhe më të mrekullueshëm të Edenit.
  Kështu këndojnë dhe veprojnë thjesht mahnitëse. Dhe në këta luftëtarë ka rryma energjie dhe temperament të furishëm, në një mënyrë shumë të ashpër luftëtarësh rrezatues.
  Meqë ra fjala, vajzat kanë erë shumë të këndshme dhe seksi. Era e tyre sjell kënaqësinë më të madhe dhe është thjesht e mrekullueshme. Nuk ka më vajza të bukura.
  Dhe gjuhët e tyre janë kaq të shkathëta dhe të shkathëta. Ata janë vërtet më të bukurit dhe më energjikët.
  Po sikur këto zonja të shpërndahen dhe të fillojnë të qëllojnë kundër armikut duke përdorur thithkat e tyre të kuqe të ndezura? Dhe këto janë vërtet vetëm trëndafila në kopsht. Dhe ka një dëshirë për t'i prekur, goditur dhe puthur ato.
  Këto janë vajzat që shkaktojnë sulme të pasionit agresiv dhe rritje të dëshirës së konsiderueshme.
  Këto bukuri janë një kryevepër e jashtëzakonshme e krijimit të demiurgëve. Dhe këtu nuk mund të shtoni ose hiqni.
  Por shtypja e një butoni në një thithkë rubin, ose më saktë, përkundrazi, me një thithkë luleshtrydhe në një buton, lëshon një rrjedhë jashtëzakonisht të fuqishme energjie shkatërruese dhe vrastare.
  Këto janë vajzat këtu - ato nuk qëndrojnë mënjanë. Por në vend të kësaj, orkët vriten pa asnjë ceremoni.
  Dhe mos harroni të këndoni;
  Kryeengjëlli lëshon bubullima
  Kaq gjak ka në univers!
  Shqiponja me krahë të thyer;
  Ky është një dënim për njerëzit!
  
  Zoti i Plotfuqishëm Mbreti i Mbretërve -
  Ai u ngjit në kryq - mundime të qëndrueshme!
  Dhe zuzari rënkoi me të...
  U luta dhe mora falje!
  
  Një llum i keq orke po nxiton drejt Elfit ,
  Ai dëshiron të shqyejë të gjitha tokat e botës!
  Kthejeni kapitullin e epokave,
  Vishni një mantel prej porfiri!
  
  I rrethuar nga gjaku i kuq
  Dhe sa djall ka me tradhti!
  Ai do të ngrejë një fron për botën e krimit,
  Sundimtar i ferrit të errësirës së universit!
  
  Çfarë mund të bëjë Jezusi i gjorë?
  Ai krijoi tokën dhe planetët!
  Por më besoni, kam frikë
  Se ditët e Jezusit tashmë kanë përfunduar!
  
  Zot i Shenjtë, ti je heroi ynë,
  Të paktën Putin është brenda Elfion !
  Dhe ne po shkojmë në betejën e fundit,
  Për të shtypur këtë errësirë të Sodomës!
  
  Eshtrat e bastardit Koschey u tundën,
  E kush tjetër është kaq gjakatar!
  Edhe pse fytyra është e zbehtë si shkumësa,
  Por ai mund të djegë fuqitë!
  
  Por përgjigja jonë nuk është një goditje në vetull,
  Fitorja është çështje e nderit të kukudhëve!
  Për lavdinë e Atdheut, dashuri -
  Të gjitha për hir të jetës - hakmarrje e ëmbël!
  
  Kështu i riu i goditur ngrihet në këmbë,
  Nuk është koha të shtrihesh si kufomë!
  Vraponi përsëri në betejë duke bërtitur,
  Me shpirtin e një poeti - një libër në një çantë shpine!
  
  Dhe ne po kërkojmë parajsën në tokë,
  Të mallkojmë kundërshtarin e dendur!
  Ne do t'i shërbejmë vendit deri në fund,
  Për lavdinë e ushtarit të dritës kukudh!
  Vajzat kënduan aq bukur dhe mahnitshëm. Dhe zërat e tyre thjesht bënin mrekulli. Por bukuroshet këndonin aq bukur dhe tingujt e tyre bilbil tingëllonin më lart se çatitë.
  Dhe sa simpatike, mahnitëse dhe unike është e gjitha. Këto janë vajza që luftojnë zbathur në çdo mot dhe veprojnë me energji kolosale dhe unike, shumë luftarake dhe të lezetshme që jep jetë dhe mençuri.
  Këto janë, le të themi, supervajza . Thjesht rrjedha agresive të magoplazmës burojnë prej tyre. Luftëtarët janë aq simpatikë sa është e pamundur t'i tregosh në një përrallë apo t'i përshkruani me stilolaps.
  Duhet thënë se ata janë jashtëzakonisht të mirë për t'u marrë me vajza si këto. Dhe ata janë rrezatues, dhe flokët e kukudhëve janë shumë të ndritshme. Disa bukuroshe, sidomos ato me gradën e gjeneralit, kanë flokë që shkëlqejnë si fletë ari.
  Me vajza si këto ju mund të sulmoni kryeqytetin e universit.
  Ata mund të bëjnë gjëra të tilla që nuk mund t'i kryqëzoni me asgjë. Dhe ata fjalë për fjalë qëllojnë rrufe nga sytë e tyre.
  Dhe me të vërtetë, një nga kukudhët, pa u menduar dy herë, përdori magji. Dhe si do ta godasë orkën nga kërthiza.
  Dhe rrufeja mori dhe dogji pesëdhjetë arinj të ashpër nga ushtria e Putinit.
  Dhe luftëtarët, të entuziazmuar, këndonin në kor;
  Vetëm Zoti na jep miq,
  Vetëm mençuria na lejon të punojmë!
  Ne bëhemi më të fortë me besim,
  Dhe fytyrat e sjellshme shkëlqejnë nga ikonat!
  
  Edhe pse ndonjëherë puna është mizore dhe e vështirë,
  Pellgjet janë të mbuluara me një kore kristali!
  Vajzat ecin mbi to zbathur -
  Filluan të kërcejnë me bagazhet e tyre të rënda!
  
  Ne po ndërtojmë një kështjellë që do të qëndrojë për shekuj,
  Bateria aktualisht është duke u forcuar!
  Në mënyrë që Elf të mos shkojë nën çekiç,
  Le të lulëzojnë përgjithmonë degët e majit!
  
  Dhe ka uri të madhe në vend,
  Djali po tërheq një trung zbathur!
  Tani është ngritur një stuhi e fortë me borë,
  Por Zoti i shpëtoi këmbët e fëmijëve!
  
  Nëse prifti do të na spërkatte me ujë,
  Hiri nga të Fuqishmit është derdhur!
  Ne jemi nën krahun e shenjtë të Zotit,
  Mëshira e pakufishme e Jezusit!
  
  Dhe ku është demoni, aty fshihet armiku,
  Nuk njeh as nder, as lire!
  Nazistët e kanë kryqëzuar të Plotfuqishmin,
  Gryka e djegur e parajsës!
  
  Më besoni, ne jemi luftëtarë të tillë,
  Elf nuk do të thyhet, në nxehtësinë e ferrit!
  Etërit do të jenë të lumtur për pasardhësit e tyre,
  Jini të qetë dhe të gëzuar në zemrën tuaj!
  
  Lëreni borinë të këndojë më fort,
  Dhe në një çast ajo që i është kërkuar Zotit do të realizohet!
  Ne po shkojmë në një fushatë universale, të pakufishme,
  Për ta bërë të gjithë universin domenin e Elfias!
  Vajzat kënduan shumë mirë. Dhe sigurisht, orkët më të tmerrshëm dhe luftarak janë të pafuqishëm kundër njerëzve të tillë.
  Dhe vajzat shtypin thithkat e tyre rubin në butonat e bazukave dhe qëllojnë në tanket e orkëve. Dhe fjalë për fjalë gjithçka është shkatërruar dhe shkatërruar në mënyrë figurative.
  Dhe tani tanket e radhës të orkeve po digjen, flakërojnë dhe shpërthejnë. Ka një transformim kolosal të vajzave. Ata janë kaq të lezetshëm dhe të mahnitshëm.
  Dhe gjinjtë e tyre, sa të mbushur, harlisur dhe të nxirë janë. Nuk ka njeri më të madh dhe më të ftohtë se këto vajza.
  Dhe me takat e tyre të zhveshura hodhën pako speciale shpërthyese që ranë mbi arinjtë e Putinit. Dhe figurativisht ata u grisën fjalë për fjalë në copa. Ajo që këto vajza bëjnë në të vërtetë është të krijojnë një histori të lavdishme, shumë militante dhe unike.
  Pra, kundër vajzave të tilla, as mos mendoni të përdorni teknika që mund të quhen vetëm të përgjakshme.
  Dhe vajzat filluan t'i kapnin arinjtë e Putinit nga hunda dhe t'i shtrëngonin. Dhe ata thjesht ulërijnë si të çmendur nga dhimbja.
  Dhe luftëtarët nga familja e kukudhëve qeshin dhe tregojnë gishtat.
  Dhe pastaj e morën dhe kënduan në kor;
  Që një person nuk mund të frenohet në asnjë mënyrë;
  Dëshira e tij për t'u bërë Zoti i Plotfuqishëm...
  Kështu që qendra e universit është një Tokë,
  Për të na nënshtruar, gjithçka është në këtë botë ekzistuese.
  
  Një goditje e furçës mund të krijojë një vorbull të tërë galaktikash,
  Në të yjet janë lulëkuqe të kuqe, planetët janë si margaritë!
  Në fund të fundit, Zoti Krijues nuk u qetësua te njeriu,
  Ai nuk dëshiron të jetë një insekt i vogël!
  
  Ne mund të bëjmë gjithçka - të krijojmë një ligj të tillë,
  Sa trilion parsekë janë në çokollatë!
  Mendja jonë është si një tornado vullkanesh,
  Shkenca e ka çuar llojin e saj drejt një shpërblimi!
  
  Nuk mund ta besoj se ka pasur raste -
  Kur ishim thjesht të egër.
  Kur zjarri dhe shiu janë fatkeqësi,
  Dhe ne i quajtëm luanët dhe tigrat mbretër!
  
  Kur plugu përkulej me trung të shtrembër,
  Robi po gërmonte tokën me shatë të rëndë!
  Më pas ujitëm livadhin e harlisur,
  Pleqësia e keqe të mundon si raft!
  
  Epo, çfarë shkence je, e dashur nënë,
  Gjeta një mundësi për ta bërë një mendim të pavdekshëm!
  Ne mund të copëtojmë me siguri legjione,
  Dhe bredh në hapësirën e universit të madh!
  
  Ne kemi arritur të tilla që Zoti,
  Unë ndoshta nuk mund ta gjeja vetë!
  Ne kemi super mish nga plazma princeps ,
  Dhe në kokat e kuazarëve ka fuqi dhe mençuri!
  
  E nisa udhëtimin tim me një armë të zakonshme,
  Ajo mund të lëvizte vetëm pemën në fillim.
  Por diçka më e ftohtë se metali është bërë
  Shërimi i një plage në një çast!
  
  Tani ne jemi njerëz, fisi i mbinjeriut,
  I aftë për të bërë atë që është e pamundur!
  Zgjidh çdo problem,
  Nuk është e vështirë për ne të ndryshojmë universin!
  
  Por nëse dëshiron, mund të bëhesh vërtet Zot,
  Shërbejini njeriut si qen pa frikë!
  Në fund të fundit, Elfi ynë është një super-ushtri përtej fuqisë së saj ,
  Mos e lini të rrihet përgjithmonë!
  Kështu kënduan vajzat dhe ishte jashtëzakonisht e bukur. Dhe këndimi i tyre ishte jashtëzakonisht i bukur dhe zërat e tyre ishin si kambana argjendi.
  Këto janë vajzat, ato tregojnë një nivel që është tipik për kukudhët që nuk janë aspak të dobët.
  Dhe këto janë vajzat që janë vërtet të afta ta kthejnë universin përmbys. Dhe dhëmbët e tyre janë si perla që shkëlqejnë shumë.
  Nuk ka vajza si kjo që nuk mund të mos i doni dhe admironi. Ata me sa duket kanë lindur nga perëndi dhe perëndesha. Bukuri të mahnitshme. Dhe metodat e luftëtarëve të tillë janë vërtet luftarake.
  Dhe sytë e tyre shkëlqejnë si safirë. Dhe kaq të ndritshëm, sikur të ishin yje.
  Dhe dhëmbët ngjyrë fildishi. Nuk ka vajza të tilla, nuk mund t'i lini ato në duart e krijesave me gëzof.
  Kështu vajza me flokë blu mori dhe shtypi thithin luleshtrydhe të gjoksit të saj mbi butonin e raketës. Dhe e goditi armikun me forcë vdekjeprurëse, duke e grisur në copa dhe duke pjekur një batalion të tërë arinjsh të Putinit.
  Ishte vërtet e lezetshme dhe e mrekullueshme. Vajzat, siç thonë ata, janë gjithmonë në një lartësi të madhe.
  Ata treguan aftësi të tilla të jashtëzakonshme dhe fenomenale. Dhe në shfarosjen e orkeve nga ushtria e Putinit.
  Dhe gjithçka po shkonte vërtet mirë. Këto janë vajzat që treguan se për to nuk ka vetëm orke dhe ushtria më e tërbuar nuk është pengesë.
  Kukudhi cicëroi:
  - Unë ti ai ajo,
  I gjithë vendi së bashku
  Së bashku një familje miqësore
  Në fjalë jemi njëqind mijë unë!
  Dhe pas kësaj luftëtarët filluan të këndojnë përsëri me entuziazëm;
  Dëgjoj një përrua që rrjedh në bar,
  Ai përmban tingëllimë si prej bronzi ashtu edhe prej çeliku damask.
  Qeveria ishte para xhelatëve,
  Dhe tani liria për të gjithë është ndëshkim për të keqen!
  
  Tulipani im i kuq po lulëzon në fushë,
  Vajza që doja në vizionin tim.
  Unë jam në një shëtitje, ka shumë vende të ndryshme,
  Dhe në det ka një valë dhe frymëzim.
  
  Po, Pushkin ju jeni një poet, një mbret për poetët,
  Por ju nuk e dini se beteja është e vështirë ...
  Këtu ju i thoni lumit të akullit në zemrat tuaja - shkrihuni,
  Dhe ushtria është mbledhur - pankarta të kuqe!
  
  Ne vendosëm të ndërtonim elfinizëm,
  Por kapitali nuk fle, ulërin ujqërit.
  Orcism u zvarrit nga strofulla ,
  Fati i vështirë i popujve rusë!
  
  Por dije që bajoneta jonë është më e mprehtë se një gjilpërë,
  Dhe tanket po shqyejnë llogore dhe llogore.
  Radha e orkeve të kositura shtrihej,
  Zhurma e shpërthimeve e bën demonin të çmendet.
  
  Por ka edhe humbje, mjerisht, fati,
  Kapriçioz dhe ndonjëherë i padrejtë.
  Kundërshtari i djeg kasollet deri në tokë ,
  Dhe ishte kaq e bukur më parë!
  
  Por shkëmbi i Fortune gjithashtu di shumë,
  Ai do të japë një shpërblim, dijeni këtë, për ata që janë të varfër.
  Shamia e vajzës u lagu nga lotët,
  Fat i keq fqinjë të rrezikshëm!
  
  Por nëse shpirti luftarak nuk është një gomar,
  Dhe ju jeni të aftë për bëmat pa frikë.
  Nuk do të kapeni përgjithmonë, më besoni,
  Në fund të fundit, ai që është vetë vrasësi do të fitojë!
  
  Jeta është si një rrugë me pengesa -
  Më besoni, fundi nuk është fundi.
  Për lavdi të Zotit Krisht të Mirë,
  Le të jemi Një me Zotin!
  
  Në fund të fundit, elfinizmi është një shpirt i shëndetshëm, i ndershëm,
  Dëshira për të bërë mirë për të gjithë njerëzit!
  Që pishtari i universit të mos fiket,
  Garantoni inteligjencën, shkathtësinë dhe guximin tuaj!
  Luftëtarët kënduan shumë mirë dhe bukur. Dhe ata shkëlqenin me intelektin e tyre më të madh. Dhe sytë e tyre janë si gurë të çmuar.
  Dhe ata shkëlqejnë jashtëzakonisht shumë.
  Luftëtarët treguan temperamentin e tyre shumë kokëfortë. Dhe trupat e tyre fjalë për fjalë tundeshin si gjarpërinj. Këto janë bukuroshe të vërteta të shkruara.
  Dhe kështu njëri prej tyre e mori atë dhe goditi orkën, duke përdorur gjuhën e saj të gjatë dhe të shkathët për të shtypur butonin. Dhe ky doli të ishte një efekt shumë efektiv dhe vdekjeprurës.
  Dhe raketa fluturoi dhe goditi një grup armiqsh, duke shkatërruar shumë arinj të Putinit. Dhe ishte thjesht shkatërruese dhe mjaft mbresëlënëse.
  Një tjetër bukuroshe mori dhe shtrydhi telin me dhëmbët e saj perla, dhe e bëri më të fortë. Dhe çfarë gjuhe ka ajo, kaq e fortë dhe në të njëjtën kohë jashtëzakonisht e shkathët dhe gërryese.
  Dhe si shpërthyen eksplozivët dhe menjëherë një duzinë tanke me arinj të Putinit u hodhën dhe u përmbysën. Dhe këto makina me orkët e Fyhrer-it tullac morën flakë. Dhe ata u dogjën si një zjarr, dhe shpërthimi i municioneve filloi në tanke me forcë vdekjeprurëse dhe shkatërruese. Dhe trungjet u shtrembëruan dhe rrahën topat e të gjithë luftëtarëve të Putinit.
  . KAPITULLI Nr. 11.
  Dhe vajzat filluan të këndojnë përsëri, gjë që e bënë me shumë entuziazëm;
  Kushdo që është një luftëtar kukudhësh, lind një luftëtar,
  Kështu ndodhi - gorilla mori gurin!
  Me ju ka një legjion të zgjedhur luftëtarësh,
  Dhe në zemër flaka digjet me zjarr!
  
  Djali sheh një mitraloz në ëndrrat e tij,
  Atij i pëlqen tanku më shumë se limuzina...
  Kush dëshiron të kthejë një qindarkë në një nikel,
  Që në djep e kupton se pushteti sundon!
  
  Po, dije tjetrin, nuk kemi se si,
  Përpiquni lart drejt majës së fuqisë...
  Ata që humbën kanë vetëm zero -
  Dhe kamxhiku luan në kurrizin e dëshpëruar!
  
  Por çfarë doni, dobësia është një mëkat i vdekshëm,
  Dhe jeta na mëson - pushtoni të gjithë me guxim!
  Kjo është arsyeja pse një njeri ka një shpatë,
  Për të trajnuar me mjeshtëri luanin e frikshëm!
  
  Mos harroni se Zoti nuk i do të dobëtit,
  Kush me vullnet dhe frike drejton me guxim...
  Fuqia do t'i dërgojë bajoneta,
  Dhe kushdo që ka vdekur është një pallat në gjirin e qiellit!
  
  Duhet të fitosh bukur me një këngë,
  Por dijeni se lotët nuk do t'ju ndihmojnë nëse jeni të rrahur!
  Familja për të mirën është një ushtri në kazermë,
  Edhe pse komandanti, baba, është i ashpër dhe i rreptë!
  
  Dhe çfarë shpërblimi - do të ketë një botë të tërë,
  Është e pamundur të imagjinohet diçka e tillë!
  Ne do të pushtojmë pafundësinë e universit,
  Më besoni, është gjithashtu e mundur të bëheni të pavdekshëm!
  
  Trego vetëm mençuri në luftë,
  Dhe mos u humbni nëse gjërat bëhen të vështira ...
  Nuk mund të ndërtosh pa gjak,
  Themeli i shtëpisë ku do të lindë bashkëshorti!
  Maria Kolesnikova ushtroi komandën e përgjithshme të një ushtrie kaq të madhe dhe magjepsëse të përbërë kryesisht nga kukudhë të bukur. Dhe diku diktatori i shëndoshë, me mustaqe, tullac vazhdonte të tërbohej. Argëtimi i tij ishte të spiunonte sesi gratë zhvisheshin gjatë kontrolleve. Dhe gjithashtu goditi seksin e bukur në takat e tyre të zhveshura. Kjo e argëtoi tiranin.
  Maria shpëtoi nga kthetrat e tij këmbëngulëse dhe ushtria e saj luftoi ashpër me orkët që përparonin, duke e bërë atë me heroizëm të madh.
  Dhe luftëtarët e kukudhëve filluan të luftojnë me hidhërim dhe furi edhe më të madhe.
  Një vajzë kukudh me flokë ngjyrë lulekuqe e mori atë dhe e gjuajti nga një pushkë pa kthim, duke shtypur butonin me thithkën e saj të kuqe të ndezur. Si rezultat, një raketë shpërtheu dhe goditi arinjtë e ashpër, duke i shpërndarë në drejtime të ndryshme dhe ushtarët e ushtrisë së Putinit u copëtuan.
  Luftëtarja qeshi dhe këndoi, duke nxjerrë dhëmbët:
  - Unë jam vajza më e fortë në botë,
  Dhe dragoit të keq i është ngopur tualeti!
  Dhe sytë e saj shkëlqenin dhe lëshuan edhe një herë rrufe të fuqisë magjike kolosale. Dhe arinjtë e Putinit pësuan përsëri dëme të dukshme.
  As vajza tjetër luftëtare nuk hezitoi. Dhe ajo e mori dhe shtypi butonin e levës me gishtat e saj të zhveshur. Dhe tufa funksionoi, duke goditur orkët me raketa.
  Dhe një ndikim i tillë doli të ishte jashtëzakonisht shkatërrues dhe shkatërrues.
  Vajza kukudh këndoi:
  Shkatërrimi është një pasion
  Orkët janë një fuqi e keqe,
  Fuqia e dhive piu gjakun e të tjerëve,
  Dhe midis kukudhëve mbretëron dashuria!
  Një vajzë tjetër nga njerëzit magjepsës u pajtua me këtë:
  - Po, ne kukudhët kemi dashuri madhështore dhe harmoni të plotë familjare!
  Dhe vajzat e morën atë dhe, me këmbët e tyre të zhveshura, të dalta, hodhën dhurata vrasëse të asgjësimit. Dhe ata grisën një batalion të tërë arinjsh të Putinit.
  Vajza vuri në dukje:
  - Putini është një tiran gjakatar!
  Elfi tjetër pohoi me kokë:
  - Shumë tinëzar, dhe jo vetëm në këtë jetë, por në mbretërimin e mëparshëm ishte despot!
  Dhe luftëtarët e elfit e morën dhe kënduan njëzëri;
  Çekani i guximit më troket në venat,
  Pra, fillon një luftë e ashpër!
  Vullneti ynë është si një monolit,
  Vend i ndritshëm, i pafund!
  
  Zemrat për të janë si një lojë në unison,
  Nuk ka thirrje për ushtarin më të mirë!
  Edhe pse fati të thumbon si gjilpërë,
  Por një mik është një granatë besnike
  
  Dhimbja është edhe shoqëruesi ynë, mjerisht,
  Po humbasim miqtë në dëshpërim!
  Dhe ndonjëherë ju jeni me fat vetëm për kaq shumë kohë,
  Por më besoni, shqiponjat nuk janë papagaj!
  
  Dhe ne kemi një zgjidhje me armikun,
  Shumë i tërbuar dhe kërcënues!
  Dielli shkëlqen në ballin tim përmes helmetës sime,
  Sa e vështirë është të jetosh në botë!
  
  Fatkeqësisht, nuk na është dhënë zgjedhja,
  Fati na shtrembëron si një copëz!
  Po Zoti? Zotit nuk i intereson -
  Njerëzit po vdesin si miza!
  
  Por ka gjithmonë një shans në të gjithë botën,
  I përket atyre që janë të guximshëm dhe miqësohen me forcë!
  
  Besimi, ndërgjegjja, guximi, nderi ynë,
  Për të mos u ngecur si derri në një pellg!
  Ngrihuni, shkundni ujin,
  Përuluni atyre që krijuan universin!
  
  Nuk ka zero të vogla në llogari,
  Duke pushtuar një thirrje të vetme!
  Ju do ta arrini atë, ky djalë e di
  Suksesi dhe njohja do të vijnë së shpejti!
  Do të bëheni si Mbreti i Plotfuqishëm,
  Dhënia e gjykimit për të pandershmit!
  Dhe tani ajri, betejë e vështirë,
  Çfarë është edhe ky edukim!
  Ngjyra e qiellit është bluja magjepsëse,
  Tymi i së keqes e ka spërkatur veprën!
  
  Por unë shoh që kundërshtari po digjet,
  Avioni i tij u rrëzua në fushë,
  Çfarë gëzimi, një fytyrë lumturie,
  Ne mbetemi një skifter në natyrë!
  Vajzat kënduan bukur, nuk mund të thuhet asgjë. Dhe të bën përshtypje.
  Epo, çfarë do të marrin dhe marrin orkët tani? Dhe ata do ta marrin atë në një nikel.
  Luftëtaret femra qëllojnë me mitraloz shumë të guximshëm dhe qartë. Ata janë të saktë dhe kanë forcë të jashtëzakonshme.
  Njëra prej tyre mori dhe me gishtat e saj të zhveshur lëshoi një bizele me dhuratën e shkatërrimit. Ajo mori dhe hodhi në erë shumë arinj të Putinit.
  Pastaj ajo këndoi me pasion:
  - Ne jemi fëmijët e galaktikës,
  Kukudhët si praktikues...
  Ata mund të qijnë
  Epo, ata do të fillojnë të fluturojnë!
  Dhe luftëtarja hodhi një pako vrasëse shpërthyese me thembër të saj të zhveshur. Ai u dreq dhe shkaktoi shkatërrim kolosal. Dhe aq shumë orke u vranë sa ishte e pamundur të numëroheshin.
  Këto janë veprimet e vajzave që përfaqësojnë një popull magjepsës dhe të bukur. Dhe të aftë për të treguar mrekulli të vërteta. Kundër vajzave dhe perlave të tilla, orkët janë si një ari në telashe. Por luftëtarët, natyrisht, janë gati për betejë dhe do të tregojnë edhe më shumë.
  Sidomos nëse takat e tyre të zhveshura, të rrumbullakëta, rozë kruhen dhe megjithëse duhet të godasin orkët në mënyrë specifike.
  Dhe sigurisht, vajzat nuk mund të bëjnë pa kënduar. Dhe zëri i tyre është i mahnitshëm;
  Si të sundoni universin në një mënyrë interesante,
  Edhe pse ju të vdekshmit nuk mund ta kuptoni!
  Kjo është thirrja ime tani -
  Kthejini të gjitha marrëzitë e kinemasë në realitet!
  
  Ndërtoni anije yjesh nga letra fshirëse,
  Dhe përdorni një llastiqe për të rrëzuar një kuazar me të qeshur!
  Kështu që pilotët të mund të bëhen menjëherë karamele,
  Dhe në vend të Diellit, një samovar prej ari!
  
  Gjithçka i është nënshtruar njerëzimit,
  Bëra ëndrrat e mia realitet!
  Sigurisht, gjithëfuqia është e rrezikshme,
  Kur nuk e njeh masën e bukurisë!
  
  Mund të lindësh violinist, artist,
  Dhe mësoni si të thyeni litarët!
  Por mendimet duhet të bëhen dritë e pastër,
  Për të derdhur mëshirë dhe hir!
  
  Sigurisht, është e vështirë të parashikosh një veprim.
  Nuk e di, do ta hedh!
  Ato vijnë në formën e një torte me krem ylli,
  Dhe pamja e një vashe me një top shkëlqen!
  
  Shpik, pastaj vendos fantazia,
  Ju njerëz të thjeshtë nuk mund ta kuptoni këtë!
  Se sinteza e termokuarkut ndodh,
  Çfarë mund të bëjë një princips - një fije e dredhur si plazma!
  
  Krijo llojin e botës që dëshiron,
  Lëreni fizarmonikën e stuhishme të luajë!
  Në mënyrë që të mos ketë pika të nxehta në hartë,
  Kështu që ai krijim harron dhimbjen!
  
  Mbani në mend se edhe ju jeni fëmijë të Perëndisë,
  Kush i mësoi djemtë e tij të krijonin!
  Për të dhënë një urdhër të drejtë, të ri,
  Ku je gjahtar, por loja është e pavdekshme!
  
  Duajini të dashurit tuaj, nderoni Jezusin,
  Mundohuni të bëni mirë për të gjithë ne!
  Në mënyrë që një person të mos mbetet në lug,
  Për të mos e shkatërruar kompjuterin me daltë!
  
  Le të shtrëngojmë duart - le të themi
  Do të ketë lumturi - nuk mund të jetë ndryshe, besoni!
  Në fund të fundit, ne jemi njerëz të tillë patriotë,
  Çfarë bishë grabitqare do të ankojë nga frika!
  
  Është detyra jonë e shenjtë të mbrojmë Atdheun,
  Për të krijuar bazën e plotfuqishmërisë!
  Për të krijuar lulëzime të universeve,
  Ne duhet të forcojmë fuqinë dhe ushtrinë e Elves!
  Vajzat kënduan me shumë ndjenjë dhe zemërim. Fjalët e tyre murmuritnin bukur. Dhe ata fjalë për fjalë shkëlqenin.
  Por jo të gjithë kukudhët kishin një lumturi të tillë. Njëri prej tyre u kap nga orkët.
  Dhe kështu arinjtë e Putinit e tërhoqën vajzën në raft. I kanë përdredhur krahët e bukuroshes me zinxhirë. Pastaj një këpucë masive u var në këmbët e zhveshura dhe të dalta të bukuroshes. Dhe ata e shtrinë kukudhën në raft. Dhe vajza kërciste nga çdo dhimbje.
  Orkët filluan ta rrihnin me kamxhik në shpinë të zhveshur. Dhe nën këmbët e tyre të zhveshura, të bukura, të nxirë ndezën një zjarr. Dhe ata filluan të qëllojnë vërtetë dhe brutalisht bukuroshen.
  Vajza kishte dhimbje të mëdha, por duroi. Pastaj arinjtë e Putinit filluan të thyejnë gishtat e zhveshur të një vajze të bukur, shumë seksi dhe të zhveshur me një trup muskuloz.
  Vajza bërtiste nga dhimbje të padurueshme. Por më pas ajo papritmas ra në heshtje. Dhe në vend që të ankohej, ajo e mori dhe filloi të këndojë;
  Unë jam një luftëtar i ri i Nënës Elf,
  Vendi i fuqishëm, atdheu i të gjitha vendeve...
  Nuk ka atdhe më të bukur në univers,
  Një burrë i mençur lidhi një kravatë nën mal!
  
  Të jesh pionier është një gëzim dhe një thirrje,
  Në fund të fundit, kjo do të thotë që ju jeni një shërbëtor i vendit.
  Dhe ju mund të rritni universin -
  Shkatërrimi i makinacioneve të djallit-Satanit.
  
  Kur erdhi vera në '41,
  Stuhia e qershorit po bubullon për ne...
  Ne nuk duam që rajoni të bëhet i varfër,
  Për lumturinë, besoni - Atdheu është krijuar!
  
  Vajza dhe unë po presim orkët e këqij në pritë,
  Para kësaj, ne morëm një mitraloz.
  Dhe për bezdinë e çmendur të Putinit,
  Skuadra jonë mundi me sukses arinjtë!
  
  Këmbët e zbathura të shoqeve janë bërë të ashpra,
  Tashmë bora po shpon nën thembra të zhveshura.
  I ftohti dhe buzët u bënë blu,
  Por zjarri i shenjtë ngroh shpirtrat tanë!
  
  Ne godasim pa ditur masat e kundërshtarëve tanë,
  Ne nuk ju japim paqe ditë e natë!
  Granatat fluturojnë në shkallë në një tufë,
  Dhe oficerët me një pushkë snajper.
  
  Orkët e këqij nuk mund të gjejnë mbështetje askund,
  Detashmenti ynë pionier, trim...
  I aftë, nëse keni nevojë për të prerë malet,
  Këtu janë tanket e Putinit që digjen si qirinj.
  
  Njerëzit u mblodhën në një sulm të tërbuar -
  Për drejtësi, guxim dhe nder.
  Dhe nuk ka gumë në detin e stuhive -
  Që do të na bënte të uleshim!
  
  Ne hymë në Orklin, u bashkuam me Komsomol,
  Nga shkelja këmbëzbathur me vajza gjithë botën!
  Ne thithim mjaltin fitimtar në majin qiellor,
  Tani suksesi ynë i ndritshëm është bërë i përjetshëm!
  Në të vërtetë, një vajzë e tillë nuk mund të thyhet kaq lehtë nga torturat. Edhe pse xhelati e fshikullon me furi me kamxhik. Por kjo në të vërtetë nuk mjafton. Dhe kështu orku nxjerr një tel të nxehtë nga oxhaku.
  Dhe le ta fshikullojmë vajzën me të, pa asnjë mëshirë, me tërbim të egër. Dhe ai e bëri atë shumë ashpër dhe agresivisht.
  Por vajza kukudh nuk u thye dhe filloi të këndojë me tërbim dhe entuziazëm edhe më të madh;
  Do të ketë një rrugë qumështi pas,
  Hapi i parë në jetë është i rëndësishëm!
  Ju shikoni përsëri mbi univers,
  Vorbullat e sulmeve të furishme!
  Refreni...
  Dhe beteja vazhdon përsëri,
  Zjarri hiperplazmatik po vlon!
  Mbreti i kukudhëve është kaq i ri,
  Goditje me trarë!
  
  Universi deri në të gjitha skajet,
  Ne jemi më të fortë se Zoti etërit,
  Fuqia e të gjithëfuqishmit mbi natyrën,
  Luftëtarët përdorin teoplazmën .
  
  Refreni...
  Dhe beteja vazhdon përsëri,
  Zjarri hiperplazmatik po vlon!
  Mbreti i kukudhëve është kaq i ri,
  Goditje me trarë!
  
  Mos prit favore nga qielli,
  Ata që janë budallenj do të marrin zero!
  Ne do t'i ringjallim ata që vdiqën me nder,
  Ka shtigje për të gjitha fushat e shkencës.
  
  
  Në të kaluarën, nxehtësia dhe reshjet e borës,
  Bota ishte e varfër dhe e pasur.
  Dhe tani çdo krijues,
  
  
  
  Dhe beteja vazhdon përsëri,
  Dhe zemra ime ndjehet e shqetësuar në gjoksin tim,
  Mbreti i kukudhëve është kaq i ri,
  Dhe nëntori i ri është përpara.
  Mbreti i kukudhëve është kaq i ri,
  Dhe nëntori i ri është përpara.
  
  Dhe beteja vazhdon përsëri,
  Dhe zemra ime ndjehet e shqetësuar në gjoksin tim,
  Mbreti i kukudhëve është kaq i ri,
  Dhe nëntori i ri është përpara.
  Mbreti i kukudhëve është kaq i ri,
  Dhe nëntori i ri është përpara.
  Vajza nuk u thye kurrë në raft. Por snajperi i kukudhit vendosi një plumb vrasës në stomakun e orkës. Dhe ai, pasi mori një plagë vdekjeprurëse, filloi të mbytej dhe të vdiste.
  Një vajzë tjetër qëlloi dhe shpoi kokën e arushit Putin dhe ai ra i vdekur.
  Këtu janë kukudhët në tanke, ata morën vajzën e tyre dhe e liruan. Dhe doli të ishte shumë e lezetshme.
  Dhe luftëtarët filluan t'i hedhin armikut dhurata të tilla shkatërruese të vdekjes me ndihmën e shputave të tyre të zhveshura.
  Po orket? Është vërtet e vështirë për ta të luftojnë me kukudhët . Dhe ata me të vërtetë goditen në brirë. Dhe shumë orke përfundojnë në varr dhe kufoma.
  Pra, mos shkoni kundër vajzave, arinjve të Putinit, përndryshe do të përfundoni në varr.
  Vajzat veprojnë me energji dhe shprehje. Këta luftëtarë mund të vendosin për fatin e botës menjëherë. Dhe takat e tyre të zhveshura, të rrumbullakëta, aq rozë dhe të mrekullueshme. Disa kukudhë të rinj madje lëpijnë me lakmi thembra dhe demonstrojnë guxim të paparë dhe, në të njëjtën kohë, pasion.
  Dhe unë veproj me presion të jashtëzakonshëm. Këto vajza janë vërtet të pathyeshme.
  Dhe nëse fillojnë të këndojnë, ariu vrumbullon i zhgënjyer;
  Një vend ku je i lirë,
  Në të cilin çdo Zot është një proletar.
  Ju shndërroheni në një rubla dhe një nikel,
  Në dimër ka një dhomë me diell në reshjet e dëborës.
  
  Në të ka një flamur të ndritshëm, të kuq të komunizmit -
  Që na premton pavdekësinë!
  Le ta shprehim dashurinë tonë për Atdheun në poezi -
  Do të ketë lumturi përgjithmonë, besoni!
  
  Liderët ndonjëherë janë të ndryshëm...
  Jo çdo lider është si Stalini i mençur.
  Por secili prej nesh është gjithmonë një hero,
  Kur edhe mendja edhe vullneti u forcuan!
  
  Në muajin e fundit të pranverës trima,
  Ushtari e mbylli luftën duke marrë Fragën .
  Ne i jemi besnikë Atdheut tonë si engjëjt,
  Urdhri na është dhënë - luftëtari nuk bën asnjë hap prapa!
  
  Nëse ka ardhur vdekja, atëherë kryqëzohu,
  Dhe Zoti fluturon në parajsë, ku ka pemë rowan ...
  Shpirti ynë do të ngjitet përgjithmonë lart,
  Ne do të pushtojmë majat e fuqishme!
  
  Në fund të fundit, pas vdekjes, jeta është përsëri një lumë,
  Në të lundrojmë si një varkë meteori!
  Lutjet e Nënës së Shenjtë të Zotit,
  Mos guxoni të toleroni disfatën dhe turpin!
  
  Perandori, sepse është drita e Zotit,
  I Plotfuqishmi urdhëroi kukudhët të sundonin!
  Nuk do të ketë fund për vitet tona të lumtura,
  Nuk ka kufizime për shërbimin - shtrëngoni çantën tuaj të shpinës!
  
  Kukudhët së bashku është motoja jonë -
  Bëhu një njeri i nënshtruar ndaj autoritetit të mençur!
  Teatri i botës është plot me aktore,
  I shqyejmë nofullat e zemërimit skëterrë!
  Vajzat këndojnë bukur dhe tregojnë karakterin e tyre engjëllor dhe njëkohësisht demon.
  Kështu luftojnë. Topat ajror vrasës qëllohen nga helikopterët. Dhe ata i thyejnë pozicionet e arinjve të Putinit. Dhe këto orke vdesin pa mëshirë.
  Ky është numri i të vrarëve.
  Këto janë luftimet e vajzave të guximshme. Njëra prej tyre e mori atë dhe shtypi butonin vrasës me thithin e saj të kuq. Dhe më pas fluturoi mbi arinjtë e Putinit, një predhë shumë shkatërruese dhe shkatërruese. Që vrau shumë nga këta kundërshtarë.
  Kështu luftojnë vajzat e guximshme.
  Por edhe të rinjtë kukudhë luftojnë dëshpërimisht dhe me vendosmëri të madhe. Dhe ata shtypin armikun dhe vrasin arinjtë e Putinit.
  Luftëtarët e rinj e bëjnë këtë shumë ftohtë dhe mendjemprehtë. Dhe e gjithë kjo është bërë në mënyrë mbresëlënëse.
  Sa e mrekullueshme dhe e lezetshme duket gjithçka.
  Por kukudhi i ri qëlloi me mitraloz mbi orkët. I kosi pa asnjë ceremoni dhe filloi të këndonte;
  Unë mendoj për të dashurën time
  E cila vuri në pah një pjesë të poezisë.
  Elphiney në dimër -
  Pa zgjedhje, që do të thotë pa dilema!
  
  Me të, edhe në të ftohtë, shpirti im është i lehtë,
  Në vapë sjell freski pranverore.
  Duart mbajnë një rrem të fortë,
  Notoni poshtë lumit përpara stuhisë së borës.
  
  Kur bien pikat e shiut të vjeshtës,
  Pemë në ar në luks të kuq.
  Puthja jote më bën të dridhem -
  Dhe flokët e bardhë të vajzës janë kaçurrela.
  
  Një mik nxiton nëpër gjethe zbathur,
  Ajo është e bukur - si një princeshë verore.
  Një shuplakë në pellgje - spërkatje me një burim,
  Le të lavdërohet pasioni ynë i dashurisë!
  
  Hidhërimi dhe trishtimi nuk do të na prekin,
  Le të marrim një yll ëndërrimtar nga qielli!
  Tani do të qëndroj sikur të ketë një mbret në fron -
  Dhe veprat e pakufishme të dritës...
  
  Vajza në fushë zgjedh një kamomil për mua,
  Si përgjigje, unë këpus një luleradhiqe për të.
  Edhe pse eksitimi është i dehur si vera -
  Mos e imitoni papagallin në dashuri!
  
  Le të luajmë kitarë, këtë romancë,
  Që njerëzit të dinë se çfarë është gëzimi!
  Lërini të lindurit të japin lumturi -
  Dhe pleqëria e keqe e shtrigës nuk do të vijë!
  
  Unë dhe vajza u përqafuam dhe shkuam,
  Nuk duhet të jesh i pasjellshëm dhe i keq.
  Ndonjëherë ju nuk mund të shmangni luftën, kuptoni,
  Të gjitha vitet nuk mund të jenë blu!
  Dhe të rinjtë nga familja e kukudhëve mund të këndojnë dhe të luftojnë. Vetëm ata, natyrisht, ndryshe nga seksi i bukur, kanë turp të luftojnë zbathur.
  Megjithatë, fytyrat e kukudhëve meshkuj janë aq të butë dhe të kuqërremtë, pa qime, ashtu si ato të vajzave. Dhe duhet të them se është thjesht e mrekullueshme. Një ekip kaq i lezetshëm, këmbëzbathur këtu.
  Vajzat luftëtare tregojnë aerobatikën e tyre të lezetshme dhe të pakuptueshme. Por kjo nuk është e gjitha, sigurisht. Ata duhet të jenë në gjendje të thonë gjëra që nuk mund të thuhen në një përrallë apo të përshkruhen me stilolaps.
  Por njëri prej tyre qëllon duke përdorur një kërthizë. Është origjinale dhe e bukur.
  Dhe lëshohen rryma energjie që janë kaq shkatërruese dhe jashtëzakonisht djegëse, si napalmi.
  Dhe nëse vajzat tregojnë diçka, do të jetë arkivoli i arinjve të Putinit.
  Por të rinjtë mund të tregojnë shumë. Sidomos nëse shtypin këmbëzat me duart e tyre. Dhe do të jetë shumë e lezetshme.
  Dhe ajo që ata nisin rezulton të jetë jashtëzakonisht vrastare dhe shkatërruese.
  Dhe i riu këndon shumë mirë;
  Më dukej sikur të isha nisur mbi një kalë gri,
  Çfarë gomari po gërryen kështu?
  Vetë Satani e di që njerëzit janë të lidhur me mua -
  Unë do të merrem me çdo vend që rebelohet!
  
  Djajtë hynë në trurin e keq,
  Dhe mendimet e zemëruara galopojnë!
  Le të balancojmë ekuilibrin - fshijmë zerat menjëherë,
  Pastroni sistemin nga humnera e fatkeqësisë!
  
  Unë as nuk e kuptoj se ku po shkoj,
  Një vorbull hiperplazmatike po më vërshonte në kokë!
  Mos e lini veten t'i nënshtroheni mut
  Kështu që një rrjedhë lavdie të derdhet mbi botën hënore!
  
  Lufta rrjedh në një rrjedhë të vazhdueshme -
  Ky është lloji i aktivitetit që pret kukudhën e shekullit...
  Dhe unë dua të pi një verë dehëse -
  Dhe paqësisht vazhdoni me madhësinë e bisedës.
  
  Por dijeni se dobësia dhe mërzia do të kalojnë -
  Nëse gjeni kukudhin e ëndrrave tuaja, ju jeni sukses dhe thirrje!
  Ne, si pionierë, përpiqemi të shkojmë në një shëtitje -
  Në fund të fundit, një luftëtar i lezetshëm nuk është një emër budalla!
  
  Do të përplas dhe do të shqyej, ka një mal me kufoma,
  Armiku është i hutuar, vrapon dhe tërhiqet!
  Mund ta kompletojmë humbjen
  Edhe qeni i nëntokës leh me të madhe!
  
  Çfarë duhet të bëjmë në botë - nuk ka imagjinatë,
  Ne kemi lindur, sikur napalmi po na mundon trurin!
  Përgjithmonë do të jemi si rinia jonë -
  Dhe një vend në ferr do të jetë më i mirë se në parajsë!
  
  Çfarë kërkon ushtari? Që lufta të zgjasë -
  Ai ka paqe dhe mërzi dhe dobësi të trurit!
  Ne do të kapim armikun deri në varr -
  Por dije se është tepër vonë për t'u dorëzuar para luftëtarëve!
  
  Nuk do të ketë asnjë rezultat, dhe nuk ka zgjidhje -
  Përfundoi punën dhe menjëherë një tjetër!
  Në fund të fundit, ky është vetëm një fillim, një vrapim parandalues,
  Në fund të fundit, shërbimi ushtarak është një vepër e mirë!
  Sigurisht, kukudhi ka një zë si një tub bakri.
  I riu këndoi mirë. Dhe ai luftoi shumë mirë. Dhe ai i do kukudhët. Nëse është e nevojshme, ai do të përdorë gjuhën e tij. Vërtetë, ka dymbëdhjetë herë më shumë vajza në këtë botë sesa djem. Dhe kjo, natyrisht, është e shkëlqyeshme për meshkujt. Vetë vajzat luftojnë për djemtë me gjithë inat dhe presion. Dhe këtu nuk mund të marrësh ose të heqësh asgjë.
  Këto janë vajzat këtu - ata gjuajnë për burra. Dhe asgjë nuk mund të bëhet kundër tyre.
  Dhe nëse ata fillojnë të këndojnë, atëherë ...
  Dhe vajzat këndojnë kështu:
  Lëreni të vrapojë në mënyrë të ngathët,
  Tanke të blinduara nëpër pellgje,
  Dhe ka një mitraloz në çati ...
  Ai do t'i copëtojë të gjitha orkët!
  . KAPITULLI Nr. 12.
  Maria Kolesnikova, një vajzë e guximshme në botën e kukudhëve, vazhdoi të kryente komandë të guximshme dhe të jepte urdhra. Ajo e bëri këtë me shumë entuziazëm. Dhe tirani me mustaqe e kokë tullac qofte mallkuar.
  Luftëtarët e kukudhëve vazhduan të luftojnë me kokëfortësi. Ata zmbrapsën përparimin e orkëve të tërbuar. Dhe ata vazhduan të ngjiteshin dhe të ngjiteshin, si një zhabë në një ngërç.
  Dhe vajzat vazhduan të gjuanin dhe kositnin armiqtë. E bënë me shumë entuziazëm.
  Dhe çdo goditje e kukudhëve shoqërohej me shtypjen e një butoni, me ndihmën e një thithi të gjirit të kuq.
  Dhe vajzat u ndanë plotësisht. Në të njëjtën kohë, gishtërinjtë e tyre të zhveshur hodhën granata të mëdha vdekjeprurëse, duke grisur arinjtë e Putinit. Dhe mishi i grisur u dogj dhe u tym.
  Kështu që vajzat filluan të punojnë për ta pastruar atë. Dhe gëzim, këngë dhe entuziazëm të madh.
  Dhe në të njëjtën kohë, natyrisht, ata kënduan;
  Por nëse një luftëtar i shpuar nga një plumb bie,
  Dhe vajza do të ulet përgjithmonë në lot si e ve.
  Nuk ka nevojë të mendosh se bota është thjesht e zezë pa shpresë,
  Ajo parajsë është zhdukur dhe është shkelur nga shejtani i keq...
  
  Në fakt, ka shpresë - një fat i denjë,
  Për të mbrojtur atdheun dhe për të pushtuar humnerën.
  Kur në Elfia çdo djalë është një luftëtar i fortë -
  Dije se ky nuk është kitsch i guximshëm apo budalla!
  
  Por ndonjëherë kalorësve u mungon mbështetja,
  Hordhia nuk njeh asnjë rezultat dhe presioni është brutal.
  Atëherë ne nuk do të bëhemi një papagall i nënshtruar -
  Në fund të fundit, është më mirë se turpi të kesh plumb në tempullin tënd!
  
  Lufta kozmike është diçka e veçantë,
  Në të ju jeni një lodër robot, mjerisht ...
  Por unë i njoh luftëtarët Elfi nga fisnikëria ushtarake,
  Të cilat nuk duhet të shtrihen në arkivole.
  
  Copat e yjeve të çuditshëm në qiell janë diamante,
  Ato përmbajnë çdo lot të shpirtit...
  Provojeni, tregoni talentin tuaj,
  Më mirë akoma, këndoni dhe kërceni me bubullimën.
  
  Koha e vjeshtës - ku vera zbehet,
  Ajo magjeps me bukurinë e saj të mrekullueshme!
  Le të jetë Elfi im, i kënduar në këtë poezi,
  Me të si një vend mëmë i pandashëm!
  
  Unë i dërgoj puthjen e fundit vajzës,
  Kur të vdes, bukuroshja mos qaj...
  Le ta marrim, besoni Orklin, nën lulen e harlisur të majit,
  Dhe xhelati i orkëve përbindësh do të bëhet viktimë!
  Vajzat, duhet të them, kënduan shkëlqyeshëm. Dhe ata i rrahën këto orke me forcë të madhe dhe pasionin e ujqërve. I shkatërruan.
  Dhe përdornin taka të zhveshura, të rrumbullakëta, rozë kur gjuanin. Vajzat vepruan jashtëzakonisht energjikisht. Dhe gishtat e zhveshur të bukurosheve hodhën dhurata asgjësimi.
  Asnjë forcë nuk mund t'u rezistojë vajzave të tilla. Ata janë vjedhës rrezatues dhe kozmikë. Dhe në të njëjtën kohë, kukudhët në të cilët ka forcë të furishme dhe rrezatuese.
  Dhe me thithkat e kuqe flakë ata shtypin butonat e bazukës dhe çojnë në operacione shkatërruese ushtarake. Dhe sapo të të godasin, një llogore e tërë orkesh do të shembet. Këto vajza janë super klas. Dhe si u futën në biznes.
  Dhe tani gishtat e zhveshur po hedhin përsëri granata, duke shkaktuar shkatërrim dhe shkatërrim kolosal.
  Këto vajza fjalë për fjalë mund të bëjnë gjithçka. Dhe ata do të fshijnë çdo armadë leshore.
  Ja një vajzë me flokë ngjyrë smeraldi, si do ta marrë dhe do ta godasë armikun duke shtypur butonin me thithkën e kuqe të ndezur.
  E tashmja e asgjësimit fluturon jashtë dhe shqyen dhe qëllon arinjtë e Putinit.
  Dhe vajzat këndojnë përsëri dhe nxjerrin dhëmbët;
  Hapësirat e Elfia - e bukur, e dashur,
  Ku janë perlat e borës, kristalet e oqeaneve...
  Dhe ushtarët e elfit dhe gjenerali janë të bashkuar -
  Dhe simboli i shtetit është shqiponja - Cari ynë Ortodoks!
  
  Vera ka kaluar dhe vjeshta po vjen,
  Pemët janë të veshura, luksi i tyre është zilia e mbretërve.
  Atdheu im rrezatues është më i gëzuar se parajsa,
  Unë do të jap një jetë të drejtë për Elf.
  
  Pra vjeshta është e bukur vetëm poeti e kupton
  Nuk ka nevojë të përdorim taksa për të hequr damarët nga të varfërit...
  Një dhuratë falas nga Zoti: vjollcë dhe purpur
  Dhe ari zbehet kur dielli shkëlqen mbi gjeth.
  
  Lulet, duke u venitur, bëhen më të ndritshme dhe më të bukura,
  Gjethja bie si tapeti i harlisur i princit,
  Këtu është një karficë smeraldi me rubin në pyllin e vjeshtës -
  Artisti i Plotfuqishëm pikturoi modelin e krijimit.
  
  Dhe në çdo goditje këto janë furçat e Zotit,
  Unë shoh dashuri dhe dëshirë për të krijuar një ideal...
  Por është e çuditshme që njerëzit tanë jetojnë pothuajse në ferr,
  Dhe despoti i financave na ka prangosur mizorisht krahët.
  
  Toka jonë është me gëzof dhe e majme si derri,
  Ka mjaftueshëm në thellësi dhe në minierat e xehes.
  Por për oligarkët e këqij, gjithçka nuk mjafton,
  Njerëzve u kanë grabitur se gjithçka është nën thembrën e nevojës!
  
  Por a është vullneti i Zotit ta durojë këtë?
  Në fund të fundit, Zoti e dha Tokën që njerëzit, të moshuar dhe të rinj, të mund të punonin në të.
  Dhe në fund të fundit, përpara Zotit Krisht - edhe mbreti është i barabartë me të varfërit -
  Krijuesi i universit u kryqëzua me grabitësin e poshtër.
  
  Përgjigjuni, engjëj, ku është drejtësia?
  Që fëmijët qajnë dhe vdesin nga uria, pleqtë...
  Se borgjezia e keqe është e mbingarkuar me dhurata dhe mëshirë...
  Dhe ata që janë më të sjellshëm kanë mbetur vetëm me gunga dhe borxhe!
  
  Por nuk kishte asnjë përgjigje nga qielli,
  Perëndia ndoshta është në telashe për t'i lënë gjërat të ndodhin kështu...
  Por e vërteta është se lufta do ta bëjë jetën një parajsë për ne,
  Dhe madje edhe mjeshtri në zinxhirë mund të bëhet i lumtur përgjithmonë.
  Këto vajza këndojnë shumë mirë. Dhe zërat e tyre shkëlqejnë si zhurma e akullit. Këto janë vërtet femra.
  Dhe zërat e tyre, në fakt, janë si përrenj diamante. Dhe nëse ata ju godasin, atëherë mund ta imagjinoni madhësinë e saj.
  Luftëtarët këtu tregojnë nivelin e tyre transcendental dhe kolosal - të epokës së hapësirës. Dhe nëse e bëjnë, atëherë gjithçka do të jetë shumë më serioze dhe e vrazhdë.
  Dhe këmbët zbathur dhe të dalta të vajzave janë në veprim. Dhe ata hedhin dhuratat e vdekjes me forcë të madhe, shkatërruese. Dhe e bëjnë këtë pa ceremoni të panevojshme.
  Këto janë vajzat këtu - super nivel !
  Dhe takat e zhveshura rozë hedhin bizele të asgjësimit. Dhe gjithçka do të jetë shumë e bukur dhe madhore.
  Dhe vajzat shtypin butona me thithkat e tyre të kuqe të gjirit dhe aktivizojnë raketahedhës që shkatërrojnë pozicionet e orkeve. Dhe këtë e bëjnë pa vonesa dhe ceremoni të panevojshme.
  Pas së cilës vajzat fillojnë të këndojnë përsëri;
  Perlat e borës nga deti - shkëlqejnë shkëlqyeshëm,
  Stuhia do të rrotullojë kaçurrelat e qengjave...
  Atdheu ynë është besim graniti,
  Nëse thuhet e vërteta, orkët nuk janë të frikshëm!
  
  Tringëllima e metalit, kërcitjet e rrotullave -
  Tanke po zvarriten nëpër kufijtë e Elfias!
  Le të ndërtojmë një kreshtë me bajoneta të mprehta,
  Duke thirrur "Hurray" ne shkuam në sulm!
  
  Një kravatë në qafë në ngjyrën e agimit,
  Ne u frymëzuam në betejë nga një ide.
  Ka vetëm një zgjedhje - fitoni ose vdisni,
  Këtu flamuri i kuq i kuq fluturon mbi redoubt!
  
  Buzët e zbehta, fryn një stuhi,
  Duart e vajzës së kapur ishin të lidhura...
  Oh, sa i pamëshirshëm është fati,
  Në të ftohtin e hidhur, zbathur në skelë!
  
  Por nuk doja të përfundoja në një lak,
  Ajo mblodhi forcat dhe e kapi gjermanin.
  Nuk ka njeri më të fortë se ne në tokë,
  Ne nuk kemi nevojë për mëshirën tuaj të poshtër!
  
  Dhe kështu ajo vdiq, duke gërryer fytin e saj,
  Vajza kukudhë është Tanya Krasnova.
  Por rruga do të na çojë në Orklin,
  Le të ndërtojmë një botë të re pa dhunë!
  
  Sa nga vëllezërit e mi vdiqën,
  Të gjithë vullnetarë, vetëm djem.
  Për pionierët e të varfërve, këmbëzbathur -
  Kore mëngjesi për kone darke!
  
  Jemi pranë Orklinit , së shpejti vjen triumfi,
  Shenja e Komsomol ju ndriçon gjoksin!
  Edhe pse çizmet janë shumë të ngushta sepse nuk jam mësuar me to,
  Por ngjyra e lumturisë në maj frymëzon!
  
  Fuhrer është në ferr, uragani ka vdekur -
  Erdhi gëzimi, dëgjohet e qeshura e fëmijëve!
  po fle në hirin e nëntokës,
  Dhe mbi Atdheun - Dielli i Kuq!
  Kështu këndojnë vajzat me gëzim dhe tërbim. Dhe zërat e tyre janë kaq të bukur dhe vezullues. Si përrenj që llafazanin. Ose burimet nxitojnë në qiell . Dhe vajza si këto po pushtojnë vende të ndryshme. Ata kanë një aftësi dhe shtrirje të tillë.
  U shfaq një kukudh nga familja ninja. Ajo mban dy shpata në duar.
  Dhe luftëtari i tundi me dorë. Dhe katër kokat e arinjve të Putinit u prenë menjëherë. Dhe ata u rrotulluan në bar.
  Vajza ninja e mori atë dhe hodhi një bumerang me gishtat e saj të zhveshur. Ai fluturoi sipër dhe u preu kokat orkeve agresive. Ai fjalë për fjalë i vrau plotësisht.
  Kjo është një vajzë vërtet zbathur dhe agresive. Nëse fillon të copëtohet, nuk mund ta ndaloni. Dhe ai gjithashtu do të pështyjë me një gjilpërë helmuese. Dhe e godet gjeneralin e orkës mu në sy. Dhe ariu i Putinit shembet plotësisht.
  Vajza ninja kërcit:
  Lavdi Zelenskit, lavdi!
  Tanket po nxitojnë përpara...
  Nën flamurin e fuqisë së kukudhëve,
  Vajza është në sulm!
  Këto janë vërtet vajza që janë shumë të mira. Dhe këmbët e tyre janë kaq të zhveshura dhe të nxira. Dhe ata hedhin dhuratat e vdekjes me forcë agresive dhe të dhunshme.
  Dhe pasi lindi i arinjve të Putinit është kositur, vajzat fillojnë të këndojnë përsëri;
  Virgjëresha Mari e shenjtë, më e pastër
  Ajo lindi Shpëtimtarin, na dha dritë.
  Por fëmijët tuaj janë zbathur në dimër -
  Dhe në bodrumet e pista takojmë një agim të uritur!
  
  Në fund të fundit, si ndodhi që bota mundohet nga e keqja,
  Se ka më shumë të varfër se në fushat me bar të karkalecave.
  Që edhe bimët ngrijnë nga i ftohti në maj,
  Cila është përgjigja më e zakonshme - nëse jeni i varfër, atëherë kërceni!
  
  Është për të ardhur keq të japësh një qindarkë bakri për të pasurit,
  Edhe pse mamonja e tyre u fry deri në kufijtë e mirësjelljes ...
  Mentori i tyre kryesor mbi ne është një shkop lisi -
  Por do të jetë një ulërimë kur të këndojë gjeli!
  
  Zoti ju urdhëroi të ndani të pasurit -
  Që të mos ketë të vdekur dhe të qarat të mos e mundojnë Dëgjimin e Zotit.
  Ndihmoni ata që janë të dobët - fytyrat e sjellshme thonë nga ikonat,
  Nëse je i mëshirshëm, feneri në rrugën e parajsës nuk është shuar!
  
  Por për shumë mamon i ka më të dashur shpirtrat dhe shpëtimin,
  Thonë se do blejnë shenjtorë me ar!
  Dhjami i huadhënësit ia fryu fytyrën e neveritshme -
  Dhe një zemër pa paqe është granit i ftohtë!
  
  Cila është dhimbja juaj për ne - njerëzit e varfër?
  Në pallate nuk dëgjojmë as rënkime!
  Dëshironi strehim? Mund të kesh strehë
  Nën çatinë e burgut!
  
  Pse ta jepni ty, neve,
  Çfarë kemi marrë me forcë me sukses?
  Ti ishe asgjë dhe përgjithmonë asgjë,
  Qielli nuk u dha për ty!
  
  Por vdekja u erdhi papritur,
  Siç mësoi Krijuesi i Madhërishëm!
  Tani ata janë aty ku digjet Satani
  Aty ku tradhëtari kërcas e gjëmon nga vuajtjet!
  
  Kështu që ju vendosët që i Plotfuqishmi po bënte shaka -
  Duke thënë, bujari do të lartësohet?
  Dhe se vetë Jezusi është Krijuesi i mishëruar,
  Ishte gabim të thuash se minjtë e këqij do t'i hanë gjërat?
  
  Pendohuni duke lexuar lutjen e Marisë,
  Dhe duke rënë në gjunjë dhe duke u penduar - rënkim!
  Kur një fëmijë qan para jush,
  Dhe vajza zbathur dridhet nga i ftohti!
  
  Merrni portofolin tuaj të ngushtë dhe dorështrënguar,
  Le të shpenzojmë pak para me një buzëqeshje.
  Atëherë Jezusi, Perëndia i Dashurisë do të udhëheqë,
  Dhe nuk do t'ju lërë të bini në rrugën e paqëndrueshme!
  Vajzat këndojnë aq mirë dhe mirë, dhe zërat e tyre janë aq rrezatues dhe të ylbertë sa të duket sikur po hyn në një parajsë të vërtetë dhe të vërtetë.
  Dhe kështu vajzat goditën orkët me gishtërinjtë e tyre të zhveshur nga një hauitzer. Dhe ata grisën pesëdhjetë arinj të Putinit menjëherë. Dhe le t'i presim këta njerëz të këputur.
  Vajzat janë, natyrisht, luftarake dhe agresive. Dhe nëse u hapet goja, është vetëm për të fishkëllyer. Dhe nga bilbili i vajzave, sorrat e shtangur bien mbi kokat e orkeve, duke thyer kafkat e tyre.
  Dhe ka shumë sorra të tilla dhe ato janë jashtëzakonisht vdekjeprurëse.
  Vajzat do të hedhin limon me takat e tyre të rrumbullakëta.
  Ata do të fluturojnë te orkët dhe do t'i grisin arinjtë e Putinit në copa të vogla e të përgjakshme.
  Vajza kukudh këndoi:
  - Këtu rrjedh një lumë i madh gjaku,
  Fyhreri tullac i mprehtë...
  Por mos u dorëzo para tij
  Dhe hidhe Kainin në errësirë!
  Këtu janë vajzat që merren me orkët. Dhe ata luftojnë me inat dhe dëshpërim të madh. Dhe ata tregojnë aftësitë e tyre më të mëdha.
  Por, sigurisht, në çdo betejë ka vend për këngë;
  Është e shkëlqyer ajo që ke bërë
  Hiri është derdhur mbi racën njerëzore!
  Zoti i Shenjtë ju dha atë,
  Shpirt, gëzim, mëshirë nga zemra!
  
  Luciferi, duke na kthyer në Sodomë,
  Produkt i mëkatit dhe krenarisë!
  Ai e ngriti shpatën e tij në fronin e shenjtë të Perëndisë,
  Dhe ai vendosi që tani ai është i gjithëfuqishëm!
  
  Refreni pas çdo vargu;
  Zoti im, sa e bukur dhe e pastër je,
  Besoj se drejtësia jote është e pafund!
  Ju dhatë jetën tuaj të lavdishme në kryq,
  Dhe tani do të ketë hidhërim në zemrën time përgjithmonë!
  
  Ti je Zoti i bukurisë, gëzimit, paqes dhe dashurisë,
  Mishërimi i dritës së pakufishme, të ndritshme!
  Ti derdhe gjak të çmuar në kryq,
  Planeti u shpëtua me një sakrificë të pakufishme!
  
  Më pas vijnë vargjet.
  E keqja tërbohet në zemrat rebele,
  Satani po e copëton racën njerëzore me kthetrat e tij!
  Por vdekja do të hidhet në pluhur,
  Dhe Zoti do të jetë gjithmonë me ne!
  
  Djalli bëri luftë kundër Zotit Perëndi.
  Armiku luftoi mizorisht, pabesisht!
  Por me dashuri Krishti e dërrmoi Satanin,
  Duke vërtetuar të vërtetën tuaj në kryq!
  
  Ne vëllezërit duhet të bashkohemi në një rrjedhë të vetme,
  Drejtoje zemrën, mendjen dhe ndjenjat drejt Jezusit!
  Kështu që Zoti i Madh do të na ndihmojë të shpëtojmë,
  Dhe ne do të lëvdojmë Zotin përgjithmonë!
  
  Kështu që shpirti të gjejë përgjithmonë paqen e tij,
  E gjithë bota duhet të punojë në të korrat e Zotit!
  Dhe përgjithmonë, i Plotfuqishëm, ne do të jemi me Ty,
  Dua të lutem gjithnjë e më shumë!
  
  Nëse i rrëzon këmbët - një qilim myshk prej kadifeje,
  Jezusi do të shërojë çdo dhimbje menjëherë!
  Ai dërgoi bregun me rërë të artë,
  Ai është gjithashtu pronar i Diellit dhe i universit të pakufishëm!
  
  Me fjalën e tij ai krijoi qiejt -
  I shpërndau në mënyrë të madhe yjet e qiellit!
  Jehovai e do bukurinë,
  Përkushtim ndaj Tij, besnikëri pa frikë!
  
  Pa të Plotfuqishmin nuk ka miq,
  Ikona rrezatuese të fytyrave të sjellshme!
  Kjo është arsyeja pse unë dua gjithnjë e më shumë
  Jezusi bëhet një copë mishi!
  
  Ki mëshirë për Zotin për borxhin tonë mëkatar,
  Atë që ne, mjerisht, nuk të dhamë Ty!
  Edhe pse koha e pendimit ka kaluar,
  Dhe tashmë ka një humnerë ku janë distancat e lulëzimit!
  
  Por Zoti dha hirin e tij,
  Dhe ai tha - Ju fal jetimët!
  E di që nuk mund ta kthej borxhin tim ndaj teje,
  Por ka një vend për ju në parajsë!
  
  Është e pamundur të tradhtosh çfarë
  Zoti i gjithësisë është shpirtmirë!
  Dhe me dorën tuaj ortodokse,
  Na çon ne të ligjtë në dhoma!
  
  A do t'i thotë vërtet jo?
  Ju lutemi pranoni pendimin!
  Pret me durim Përgjigjen Supreme,
  Për të na falur, besoni dëshirën e Tij!
  
  Ne vendosëm të shkonim për tortura
  Për të forcuar shpirtin tuaj!
  Nuk ka rrugë tjetër për ne që kemi rënë,
  Të jem Përjetësisht i Plotfuqishëm me Ju!
  
  Tani ora e shpëtimit është afër,
  Fjala e Zotit nuk do të thyhet kurrë!
  Çfarë do të ndodhë me ne?
  Dhe fluturoni lart, shpirtra me krahë!
  
  Do të jetë e përjetshme ajo që ke krijuar,
  Sundimtar i pafund dhe i mençur i universit!
  Ti më ndriçove me rrjedhat e jetës,
  Dhe besoj se dashuria jonë do të jetë e vërtetë!
  Kështu këndonin mirë vajzat dhe me zëra rrezatues që gjëmonin si bakër. Dhe dukej jashtëzakonisht e lezetshme.
  Kukudhi e mori atë dhe i hodhi dhuratat vrasëse të asgjësimit me gishtat e saj të zhveshur. Ashtu si gjashtë qen të tërbuar, arinjtë e vrarë të Putinit të shpërndarë në drejtime të ndryshme. Dhe armikut iu dha një goditje dërrmuese dhe katastrofike.
  Vajza e mori dhe këndoi:
  Njerëzit do të jenë të lumtur
  Lumturia përgjithmonë...
  Kukudhët kanë fuqi -
  Fuqia është e madhe!
  Dhe tani vajzat do të marrin përsëri dhe do ta gozhdojnë armikun me dredhëzat e tyre, kaq të shijshme dhe të lëngshme. Dhe me të vërtetë po shkon shkëlqyeshëm.
  Dhe shumë arinj të Putinit digjen në agoni të egër. Dhe vajzat janë shumë të lumtura dhe agresive.
  Dhe orkët agresivë nuk mund t'i ndalin ata. Pasi ato të shpërndahen, nuk mund të bëni asgjë për t'i ndaluar ato. Këto janë vajzat që do të tregojnë veten.
  Një luftëtar me flokë jargavan, duke shkatërruar arinjtë e Putinit, tha:
  Orkët e këqij si Malyuta,
  Unë shkatërroj pa lënë gjurmë ...
  Por për disa arsye në botë,
  Por për disa arsye në botë,
  Mirësia triumfon!
  Mirësia triumfon!
  . KAPITULLI Nr. 13.
  Maria Kolesnikova, e cila sfidoi tiraninë, vazhdoi të ushtrojë komandën dhe me shumë sukses.
  Dhe kështu vajzat dhe klanet e kukudhëve sulmuan me energji pozicionet e orkëve. Luftëtarët vepruan siç ishin mësuar të vepronin, me shumë lëvizshmëri dhe mjeshtëri. Ata janë të shpejtë si kobrat dhe nuk u japin as më të voglin shanse arinjve të Putinit. Luftëtarë të tillë janë, natyrisht, një klasë e fluturimit dhe presionit më të lartë. Dhe ata kanë një energji magoplazmike kaq shkëlqyese dhe agresive. Vajzat që u tregojnë orkeve temperamentin e tyre unik dhe agresiv. Ata janë thjesht luftëtarë të mrekullueshëm.
  Dhe tani gishtat e zhveshur të bukurosheve hedhin forcën vdekjeprurëse të bizeleve të vdekjes. Dhe ata mbjellin shkatërrim dhe rrënim midis orkeve. Luftëtarët këtu janë kaq të mrekullueshëm dhe gjinjtë e tyre shkëlqejnë si rubin me fytyrë dhe shumë të shtrenjtë. Bukuri të tilla në mënyrë të pashmangshme do të thyejnë të gjitha orkët në një tul të përgjakshëm.
  Ja një vajzë që hodhi armikun me takë të zhveshur një pako shpërthyese me tallash me acid.
  Ajo nxitoi dhe i shpërndau arinjtë e Putinit në drejtime të ndryshme, duke i copëtuar.
  Vajza cicëroi:
  Kukudhët femra buzëqeshin me ne,
  Kukudhët femra janë thjesht të klasit të lartë!
  Dhe pastaj deri në agim,
  Dëgjojini ata të këndojnë një këngë dashurie!
  Po, vajzat me të vërtetë, nëse merren me biznes, do të tregojnë vërtet forcë kolosale dhe të parezistueshme.
  Dhe nga gjuajtjet e këmbëve të tyre zbathur, arinjtë e Putinit vdesin në një numër të madh.
  Por vajzat filluan të këndojnë me shpirt dhe intensitet edhe më të madh;
  Dimri tashmë po humbet forcën e tij,
  Dielli i Pranverës po lind...
  Dituria e ka pushtuar natyrën,
  Në një kërkim shkencor dhe rritje!
  
  Përrenjtë po kumbojnë - bora po shkrihet,
  Ku tapeti i argjendtë është një përrua.
  Karafilat lulëzojnë në mënyrë madhështore në maj,
  Dhe miqësia jonë nuk do të derdhet!
  
  Ne i duam vajzat e natyrës,
  Kur kërpudhat rriten në pranverë...
  Jo, ti e di që moti është i keq,
  Sa shi bie hiri i Krishtit!
  
  Në pranverë natyra gjallërohet
  Akulli i kristalit shpërtheu me një përplasje.
  Planeti do të bëhet, besoj, parajsë,
  Asnjë zjarr i keq të mos i vërë flakën botës!
  
  Në fund të fundit, çdo lule është një univers,
  Insekti gjithashtu dëshiron të jetojë.
  Fati më i mirë i të gjithëve është krijimi,
  Por ti lepurush i gjorë është i egër.
  
  Si ndodhi, ka shumë frikë,
  Ka shumë vuajtje me bukurinë...
  Ndonjëherë ne ankojmë dhe i kërkojmë Zotit -
  Na ndihmo me lumturi dhe ëndrra!
  
  Por çfarë është zemërimi në botë,
  Ajo që filloi të na rrotullonte si një tornado,
  Por Zoti u përgjigj - kështu që
  Nuk u bëre dembel si ariu!
  
  Në fund të fundit, nëse vetë banania ra,
  Ju nuk mund të përdorni as parmendë.
  Fytyrat e shenjtorëve tunden nga ikonat,
  Jo ananas - mbill thekër!
  
  Epo, puna të çon në sukses,
  Ai do ta bëjë familjen tonë më të fortë!
  Por nuk po nxitoj të gjej prosperitet,
  Nuk ka nevojë për koprraci!
  
  Shpërblimi do të vijë - do të ketë forcë,
  Dhe ne do t'i ringjallim ata që ranë në betejë!
  Ndëshkimi do të të bjerë, dije Judën,
  Ata do të marrin hak për gënjeshtrat dhe mashtrimet!
  Kështu kënduan vajzat dhe ishte jashtëzakonisht e bukur dhe e bukur. Këto janë vajzat që nxjerrin në pah stilin dhe veshjen e tyre madhështore . Dhe dhëmbët e vajzave shkëlqejnë si perla. Dhe duket vërtet e mrekullueshme.
  Këto janë vajzat këtu.
  Dhe, natyrisht, ata nuk mund të shmangin marrjen me gishtërinjtë e tyre dhe të mos hedhin një limon me forcë vrasëse dhe shkatërruese. Dhe ajo do të dreq, dhe anët e ndryshme do të shpërndajnë arinjtë e shqyer të Putinit.
  Ky është me të vërtetë një luftëtar shumë luftarak dhe i lezetshëm.
  Por një bombardues i fuqishëm po lundron përgjatë tij, i kontrolluar nga kukudhët zbathur dhe gjysmë të zhveshur.
  Vajzat, më duhet të them, janë shumë zbathur dhe të nxira. Dhe në të njëjtën kohë ato janë edhe muskulare. Ata kanë kaq shumë inat dhe eksitim. Dhe ata janë në gjendje të tregojnë klasën më të lartë dhe shumë luftarake dhe të paimitueshme.
  Dhe pastaj bomba e rëndë që u hodh nga barku i bombarduesit do të bjerë. Ajo nxiton poshtë dhe bie mbi grupe orkësh të ashpër. Dhe i fryn dhe i fryn në copa të vogla të grisura. Dhe një batalion i tërë i arinjve të Putinit u shkatërrua.
  Kjo është me të vërtetë goditja më dërrmuese. Që djeg dhe shkatërron gjithçka. Kështu i morën vajzat dhe i lëruan këto krijesa bastarde dhe mizore të orkëve.
  Dhe vajzat e morën dhe kënduan të gëzuara;
  Jeta do të jetë e mrekullueshme në perandorinë e kukudhëve,
  Kur mposhtim arinjtë e këqij të Carit Çekist...
  Po, Putini është padyshim një diktator i rrezikshëm,
  Kerubinët nga qielli do t'i ndihmojnë kukudhët të luftojnë!
  Sigurisht, jo vetëm vajzat, por edhe djemtë kukudhë luftojnë me orkët, të cilët përpiqen të mbytin gjithçka me një ortek. Ata gjithashtu goditën me saktësi arinjtë e Putinit dhe i vranë pa mëshirë.
  Dhe në të njëjtën kohë këndojnë kukudhët meshkuj;
  Më duhet të ndez zemrën time të re,
  Edhe një poet është i pafuqishëm të imagjinojë!
  Nuk mjafton të japësh as pesë nota -
  Dhe hidheni në betejë - një hakmarrje të përgjakshme!
  
  Zjarri i çmendur i fjalimeve të nxehta,
  Për një vajzë që duket vetëm si një pëllumb modest...
  Sytë e saj shkëlqyes safir,
  Ky vështrim është i pafajshëm dhe në të njëjtën kohë i ngathët.
  
  Çfarë pasioni më zien në shpirt,
  Vajza është si një lule, e butë, e zhveshur...
  Dhe ju vetë po hipni në një kalë, kalorës -
  Arrini vendet ku është fillimi i parajsës!
  
  Një skicë në kanavacë, unë pikturova fytyrën tënde,
  Nuk ka njeri më të çmuar se ti, bukuroshja ime e dashur!
  Ju jeni si një ideal mbi univers -
  Edhe nëse djalli mpreh katranin e tij me një buzëqeshje në vapë!
  
  Ne ulemi me ju në një kasafortë të zymtë - një burg,
  Por Atdheu ka një zjarr të shenjtë në zemrat tona,
  Ëndrra është të jesh sërish afër,
  Përkushtim i pamasë ndaj Atdheut tonë!
  
  I shtrirë në raft - xhelati, mjerisht, është mizor,
  Zjarri digjet, darë është e nxehtë!
  I shpallur, i papastër, sulmi në Lindje,
  Këtu janë tanket që masin milje me feçkën e tyre!
  
  
  Por ne mundëm të iknim nga biruca,
  Tani ne i rrahim orkët e këqij si duaj!
  Ushtria le të rrëzojë armët e saj nga frika,
  Pilotët e pamposhtur kukudh!
  
  Por unë do t'i jap mikut tim këtë këshillë:
  Mos u bëj kaq krenar!
  Në fund të fundit, jeta e të lirëve po lulëzon gjithmonë,
  Në zinxhirët e dogmës është ai që është djalli xheloz!
  
  Di gjithçka që duhet të bësh,
  Të gjithë mund t'i zgjidhim problemet së shpejti!
  Le të shkojë gjithçka ashtu siç dua unë,
  Ne do të japim dënime për problemet!
  Kështu lufton me shumë entuziazëm seksi i fortë. Dhe tregon klasën më të shquar dhe ndikimin kërcënues. Pra, nëse do të përballeni me vajza të tilla, do të goditeni në nikel.
  Ose një vajzë tjetër mund t'ju marrë me këmbën e saj të zhveshur dhe t'ju godasë në topat e orkëve. Vajzat, sigurisht, do ta marrin dhe do t'ua tregojnë krijesave me gëzof.
  Nëse luftëtarët tregojnë diçka, do të jetë me të vërtetë një shkatërrim total dhe absolut.
  Dhe luftëtarët do të marrin dhe shtypin pothuajse çdo ushtri. Dhe ata shtypin thithkat e kuqe të gjoksit në butona. Ata veprojnë jashtëzakonisht energjik dhe në mënyrë luftarake.
  Këto janë arritjet e bukurosheve të ngjyrave më të ndritshme dhe unike. Dhe gjithçka shkëlqen si dielli i Atdheut të mrekullueshëm dhe unik të Elfias.
  Kështu njëra nga vajzat e mori atë dhe goditi orkët, duke shtypur butonin me fileton e saj. Dhe kjo tregoi natyrën vrastare dhe unike të shkatërrimit dhe shkatërrimit.
  Këto vajza nuk do t'i japin ushtrisë së Putinit asnjë mëshirë për orkët e tij të arinjve.
  Por sigurisht që edhe vajzat këndojnë;
  Bota është e ftohtë - reshje bore,
  Një lypës është edhe një njeri i pasur!
  Djajtë sundojnë planetin
  Ata e kthyen Tokën në ferr!
  
  Nëse doni të jetoni në gëzim,
  Le të vijë lumturia në shtëpinë e të gjithëve!
  Thyej zinxhirët e skllavërisë si një fije,
  Atëherë çanta do të jetë plot!
  
  Ka një vend që është shembull për të gjithë,
  Një luftëtar i fortë është një pionier!
  Shpata Atdheut të tij të Shenjtë,
  Që i keqi Zotëri të mos shajë!
  
  Elf është një dekret për të gjithë botët,
  Fuqia e ndriçuesve më të mençur!
  Pa asnjë zbukurim do të themi,
  I Plotfuqishmi na ka ndriçuar rrugën!
  
  Nuk do ta njohim fjalën frikacak,
  Nëse ushtari nuk pëshpërit, kam frikë!
  Besimi ortodoks i pastër,
  Zoti frymëzoftë Jezusin!
  
  Nuk ka paqe në zemra pa Krishtin,
  Ai rrezatues të çon në betejë!
  Pa besim, lufta është kotësi,
  Humbje të pakontrollueshme!
  
  Djalli do të tundojë
  Gënjejnë njerëzit tuaj - provimi pesë!
  Por mos u besoni të ligjve
  Nuk ka arsye për të tradhtuar!
  
  Ne i jemi besnikë betimit deri në varr,
  Hapësira i pret pasardhësit tanë - më besoni!
  Le të rrëzojmë bijtë e shejtanit,
  Nuk mund të magjeps Tokën!
  
  Prandaj, fati pret,
  Kush është i fortë - Zoti do të shpëtojë!
  Zoti i do popullin e Rusisë,
  Flaka në vena shkrin akullin!
  Le të arrijmë kufijtë e pafund -
  Le t'i tregojmë universit rrugën tonë!
  Le të mos biem me fytyrën ndaj ortodoksëve,
  I papastërti nuk mund ta përkulë bririn!
  Vajzat kënduan përsëri shumë mirë. Dhe ata treguan dhëmbët e tyre, të cilët ishin si këpurdha.
  Dhe kështu luftëtarët ngulën gishtat e tyre të zhveshur në gojë. Dhe përsëri ata do ta marrin dhe do të fishkëllojnë.
  Dhe sorrat u ndjenë sikur i kishin goditur në tru me një shkop. Dhe ata, pasi humbën ndjenjat, ranë mbi kokat e orkëve. Dhe ata shpuan kafkat e arinjve të Putinit.
  Dhe duhet të them se kjo është shumë e lezetshme.
  Këtu vajzat treguan se si të luftonin arinjtë e fanguar. Këto janë bukuroshe të vërteta të shkruara.
  Dhe nëse një vajzë e tillë gjen një djalë kukudh, ajo do ta rrahë atë derisa ai të humbasë ndjenjat. Dhe nëse ajo has një djalë të ri njerëzor, atëherë do të ketë një orgji të tillë.
  Kukudhi e mori dhe këndoi:
  Nëse ne jemi djemtë e gjithë tokës,
  Ata mundën ta qinin vajzën menjëherë...
  Do të ishte një orgazmë e tillë për vajzat
  Jo një goditje në vetull, por drejt e në sy!
  Në të vërtetë, kukudhët mund të bëjnë vërtet shumë. Dhe ata tregojnë potencialin e tyre. Dhe jo vetëm luftarake, por edhe poetike.
  Megjithatë, vajzat tashmë ishin lodhur duke kënduar dhe kërcyer lart e poshtë si tigresha gjatë gjithë kohës.
  Dhe ata shpërthyen me një kaskadë të tërë aforizmash me krahë;
  Nga të gjitha veprat e artit, janë kryeveprat ushtarake ato që janë fiksuar më fort në kujtesën e njerëzve dhe shkaktojnë më shumë lot!
  - Një pikturë e lyer me gjak: më e ndritshme se një pikturë vaji dhe zbehet shumë më ngadalë!
  Një person i denjë e vendos drejtësinë mbi familjen dhe miqësinë! Duhet të ketë një ligj për armiqtë dhe miqtë, ashtu siç ka burri për gruan e tij!
  Prania e ligjeve të ndryshme e kthen drejtësinë në prostitutë!
  Një kundërshtar i fortë kalit trupin dhe vullnetin, të bën më të fortë - i dobëti prish shpirtin dhe dobëson trupin, të bën më të dobët!
  Kështu që rruga e vështirë jep fitore shumë më të lehtë!
  Ushtarit i jepen duart për të gjuajtur dhe truri për të ndaluar në kohë!
  Të vrasësh një budalla: është njësoj si ta godasësh me gjilpërë, të qëllosh një djalë të zgjuar është si ta godasësh me një predhë!
  Natyra është nëna e njeriut dhe nëna e një shpikësi të madh nuk mund të jetë një budallaqe e plotë! Edhe pse asaj i mungon zgjuarsia praktike!
  Plumbi është metoda më efektive edukative në komunikimin me të rinjtë, si dhe me të moshuarit!
  Vetëm efektiviteti i ndikimit zvogëlohet! Shpesh do të humbisni autoritetin tuaj, por nëse kapeni, do t'ju duhet të rritni zombie!
  Feja e ul njeriun krenar në nivelin e një kafshe - duke i dhënë një zgjedhje mes një dele dhe një dhie!
  Është më mirë t'u japësh lëkurën tënde njerëzve si një dele sesa të fërshëllesh përgjithmonë si një gjarpër!
  Në përgjithësi, koncepti i punës me kokën përfshin jo vetëm një interpretim të mirëfilltë, edhe kur bëhet fjalë për artet marciale!
  Nëse dëshiron të pasurohesh, pagëzohu si çifut; nëse dëshiron të bëhesh i prishur, merr hua nga një çifut!
  Plumbi ndihmon tretjen, veçanërisht nëse pilula është në formë fishekësh!
  Një zyrtar që nuk merr ryshfet është si një prostitutë e virgjër!
  Zakonisht, për të shpëtuar njërin duhet të vrasësh tjetrin! Ky është padyshim një ligj mizor, por rikthen ekuilibrin natyror të specieve!
  Nuk ka luftëtar më të mirë në botë se një ushtar rus dhe nuk ka tiran më të madh se një gjeneral rus!
  Luksi i tepërt është një shenjë mendjelehtësie, mendjelehtësia është një pararojë e shkatërrimit të afërt!
  Fjalë të urta nga goja e një bastard, si një burim nga një plehra!
  Ju keni avantazhin në gjatësi, por unë kam avantazhin në mendje!
  Ndonjëherë mund të vrasësh, por kurrë nuk mund ta heqësh shpresën!
  Në luftë, nëse humbisni një sekondë, mund të humbni një përjetësi!
  Një kullë e zakonshme është e dhimbshme midis rrokaqiejve, por madhështore midis kasolleve!
  Njeriu i nënshtrohet forcës, respekton mizorinë, përbuz butësinë dhe nuk e vlerëson mirësinë!
  Seksi është kura më e mirë për të gjitha sëmundjet mendore, por fatkeqësisht është e shtrenjtë dhe e vështirë për t'u marrë!
  Ai që nuk e do seksin nuk e do jetën dhe nuk i vlerëson gëzimet e mishit!
  Poezia ka të përbashkët me verën se vlera e saj rritet me kalimin e kohës, por as shekujt nuk i lënë rreshtat të zbehen e as të shuhen shkëndijat!
  Një ushtar është si një kompjuter - numëron një ose zero, por një luftëtar është një mik dhe një armik!
  Njeriu ndryshon nga kafshët në humanizëm, dhe aftësinë për të vepruar në kundërshtim me instinktet!
  Dhuna ndaj grave ndonjëherë prodhon fëmijë të shëndetshëm, por dhuna kundër natyrës prodhon vetëm monstra!
  Nëse një nënë është mizore, janë edhe fëmijët! Siç është natyra, ashtu është edhe pasardhësit e saj - njeriu!
  Miqësia kërkohet nga të fortët, ushqimi nga të pasurit dhe përkushtimi tregohet ndaj të patremburve!
  Sulmi është mënyra më e mirë për të neutralizuar avantazhin numerik të armikut - t'i detyrosh ata të luftojnë është si t'u presësh gjysmën e krahëve!
  .Për një grua dashuria është kënaqësi dhe të ardhura, për burrat kënaqësi dhe shpenzim!
  Të shpikesh një armë të re për një person të pamoralshëm është si të sharrosh këmbët e një karrige kur të mbështillet një litar rreth qafës!
  Dobësia njerëzore është nëna e çdo feje, por frikaca është babai!
  Ateizmi është simbol i lirisë - Krishterimi është i ngjashëm me fjalën zinxhir!
  Kush fal do të falet, kushdo që dënon do të dënohet! Kush lejon që urrejtja të vendoset në zemrën e tij, të helmojë veten dhe të dashurit e tij!
  Ai që mbjell dashuri dhe mëshirë do të korrë sukses dhe lumturi!
  Vrasja është në vetvete një lloj mëkati i shumëanshëm dhe i çuditshëm; ndonjëherë edhe mëkatet fshihen për të!
  Në luftë, logjika është një koncept relativ - si çokollata, para se të kesh kohë të admirosh shufrat që janë tashmë në gojën tënde!
  Vdekja është si një magjistar i mirë - misterioze, e frikshme, misterioze dhe nuk i jep sekretet e saj!
  Një ushtar me maskë gazi është si një elefant me pelena dhe është e pamundur të kundërshtosh ndonjë gjë të keqe!
  Më besoni, pa kërkuar prova - kurorëzimi i lëvizjes propagandistike të çdo feje - vrastare në thjeshtësinë e saj si kalldrëm!
  Mënyra më e mirë për të dobësuar të keqen është të shpërblesh të mirën. Një person ndryshon nga një kafshë në atë që është i aftë të bëjë mirë në mënyrë joegoiste, madje edhe në dëm të vetes!
  Evolucioni nuk i mëson një personi vetëmohimin - vetëm Zoti e mëson këtë! Në çdo njeri të ndershëm dhe fisnik, një kokërr e Zotit është dëshmi e thelbit të tij!
  Njeriu është kafsha më e paparashikueshme - instinkti është stereotip, por arsyeja është origjinale!
  Komunizmi është i ngjashëm me idetë e krishterimit - një bollëk gjaku të derdhur dhe një mungesë e plotë e realizmit!
  Në një luftë civile, një ofensivë i rrit forcat dhjetëfish, por mbrojtja është e barabartë me tërheqjen dhe tërheqja është e barabartë me dorëzimin!
  Në botën moderne, pafajësia është një shenjë se një vajzë është ose shumë e neveritshme dhe askush nuk e dëshiron atë, ose ajo është e turpshme dhe nuk dëshiron askënd!
  Shtatzënia e bën një grua të bukur dhe është gjithmonë e pafajshme, virgjëria është alarmante dhe gjithmonë vicioze!
  Feja është sinonim i fjalës pranga, jo aq për trupin sa për mendjen!
  E keqja duhet të marrë shuplaka nga e mira - në mënyrë që e mira të mos humbasë ndjenjën e dinjitetit, dhe e keqja ndjenjën e frikës!
  Veshja e një gruaje është e shtrenjtë, zhveshja është edhe më e shtrenjtë!
  Fatkeqësisht, kur e mira ka grusht, janë ata që vlerësohen dhe jo vetë e mira - megjithëse nuk duhet t'i frikësohet automatiku, por ai që gjuan prej tij!
  Terrori, ndryshe nga bariu, mund ta kthejë delen në ujk! Nuk ka asgjë më të frikshme se një qengj i zemëruar!
  Ajo që është e shkëlqyer është gjithmonë e thjeshtë - vetëm mediokriteti ndërlikon gjithçka!
  Një mendje e madhe përpiqet për qartësi që të gjithë të shohin madhështinë e saj, një mendje e parëndësishme krijon mjegull për të fshehur zbrazëtinë!
  Ateizmi është idiotësi logjike - nuk shpjegon asgjë, por i heq një personi pavdekësinë!
  Nuk ka nevojë të spekulohet për pacifizëm, edhe delet do ta shkelin ujkun nëse i lexon moral!
  Një person i zgjuar gjithmonë përpiqet të rritet, vetëm një budalla është i kënaqur me të njëjtin nivel!
  Mendja tenton të përmirësojë idetë e saj, por marrëzia është gjithmonë konstante!
  Jeta pa rrezik është si supa pa kripë dhe çaji pa sheqer - ndoshta një asketizëm i tillë zgjat ekzistencën, por e bën çdo minutë të freskët!
  Një i dytë është si një plumb, nëse e humbisni, do të duhet të rikuperoni një nga varri!
  Një ateist do të gjejë një mijë arsye për të shkatërruar shpirtin e tij dhe asnjë të dhënë për ta shpëtuar!
  Të dobëtit paguajnë për gjithçka, i forti fiton, dhe dinakët shijojnë frytet e fitores!
  Guximi zbukuron të shkathëtin, vullnetin e të mirëve dhe fuqinë e të drejtëve!
  Lufta teston të zgjuarit, ashpërson të fortët, argëton budallenjtë!
  Të kesh iniciativë do të thotë të kesh një avantazh: të kesh një avantazh do të thotë të fitosh, dhe fitorja do të çojë në paqe!
  Marrëzia e tejkalon mençurinë në numrin e bartësve dhe nuk është inferiore në efektivitetin e ndikimit!
  Vetëm këtu është pengesa: lajthitja e besimtarit është vetëm humbja e iluzionit, lajthitja e ateistit është humbja e jetës së përjetshme!
  Kush nuk rrezikon nuk pi shampanjë me havjar të zi dhe kafshon vodka me sprats!
  Gjëja kryesore në trimërinë dhe aftësinë e një luftëtari nuk është të japësh jetën e tij, por të mbijetosh - t'ia marrësh dikujt tjetër!
  Mishi i gruas është në errësirë, shpirti i saj është në dritë dhe mendimet e saj janë në rrëmujë!
  Kur vrasja bëhet bukë për xhelatin, atij i mungon kripa - pra rreziku që përjeton një ushtar!
  Guximi është malli më i shtrenjtë që nuk shitet! Është e vërtetë që ka shumë që duan ta heqin qafe atë!
  Tortura nuk është argëtim, por punë e palodhur nga sektori i shërbimeve, ku keqardhja për klientin është fatale për ju!
  Kapitalisti nuk do të bëhet kurrë një patriot i vërtetë i Atdheut të tij, për këtë ai është shumë egoist!
  Shpirti i pasanikut është atdhetar, jo më shumë se ai i një floriri, ku e marrin aty dhe e ngjisin!
  Çdo atom është i barabartë me universin për nga kompleksiteti dhe potenciali i pashtershëm!
  Një person mëkatar dhe mizor, përfshirë edhe ndaj vetvetes, po shkatërron njerëzimin, duke e përshpejtuar procesin me shkencën!
  Shpesh progresi kthehet në një përpjekje për të vendosur një bombë hidrogjeni në një çakmak!
  Ujku fshihet nën petkun e deleve, politikani nën maskë dhe arsenali bërthamor nën tokë!
  -Teknologjitë më të fundit janë shprehje e formës materiale të shpirtërores së popullit rus!
  - Teknologjia më e përparuar nuk do ta zëvendësojë shpirtin, një kompjuter i fuqishëm nuk do të dashurojë, ngrohë apo përkëdhelë!
  Mësimi i Krishtit është më i fortë se një bombë hidrogjeni, aq i aftë të ringjallë shpirtin, të frymëzojë mendjen, të japë jetë të përjetshme!
  Ki besim te Zoti, por mos harro të fshish shikimin!
  Gjëja më e vlefshme në jetë është se nuk e dini se kur mbaron, dhe paparashikueshmëria e së ardhmes - një portofol, fundi i të cilit nuk duket, duket i pafund!
  Një ushtar është më i mirë se një njeri, më i pastër, më fisnik, më i sinqertë! Megjithatë, ndryshe nga një i vdekshëm i thjeshtë, atij i hiqet e drejta e jetës!
  Duke vrarë qoftë edhe një person, ju shkatërroni një univers në miniaturë, që do të thotë se po mëkatoni kundër Zotit!
  Sigurisht! Tradhtari humbet gjithmonë, urrehet nga ata që i tradhtoi dhe përbuzet për hir të të cilëve bëri poshtërsi!
  Tradhtia nuk është thjesht poshtërsi, por edhe idiotësi vetëvrasëse!
  Çuditërisht, vdekja në moshë të re të shpëton nga mundimet e pleqërisë, shpirtin nga papastërtia dhe zemrën nga divorci!
  Pirja e duhanit zgjat jetën vetëm në një rast, si dëshira e fundit para se të pushkatoheni!
  Maskimi kërkon sakrificë! E përkohshme, por jo më pak e vështirë, sidomos për një grua! E vërtetë, jo më shumë se kirurgji plastike!
  Detyra ndaj Atdheut është justifikimi më i mirë për një veprim të pahijshëm, çdo poshtërsi është e shenjtë nëse diktohet nga konsideratat e patriotizmit!
  Komunizmi i çoroditur është më i keq se kapitalizmi i çoroditur - është më e lehtë t'i presësh kokat në radhë dhe është më e leverdishme t'i kositësh me breshëri!
  Mbreti mund të plaket me kalimin e kohës - vetëm njerëzit janë gjithmonë të rinj, mbreti mund të jetë shumë i ri - vetëm njerëzit janë gjithmonë të pjekur, mbreti mund të çmendet ose të lindë budalla, por mençuria e njerëzve është e pavdekshme! Prandaj, le të vendosin njerëzit dhe jo rastësia e verbër se kush duhet t'i sundojë ata!
  Interesat e Atdheut mund të justifikojnë mizorinë, por kjo e fundit, para së gjithash, duhet t'i tregohet vetes!
  Liria pa moral është si një makinë pa frena!
  Kush e mori pushtetin: i fortë, kush e mbajti: i zgjuar, por vullnetarisht u nda me të: fisnik!
  Korrupsioni është si kanceri, shkakton më pak dhimbje, por shkatërron edhe më me siguri!
  Njerëzimi duhet të pushojë së qeni një mjellmë, një karavidhe dhe një pike, që tërhiqet në drejtime të ndryshme; në këtë rast, përparimi nuk do të ndalet, por do të tërhiqet në humnerë!
  Koha është arma më e tmerrshme, ajo minon në mënyrë të pashmangshme forcën e qytetërimit dhe mposht njerëzit e fuqishëm!
  Forca është në duart e një budallai: është si armatura me vrima, mbron keq, por ndihmon të mbytesh në injorancë!
  Hakmarrja e banditëve është motra e vogël e frikacakëve, vajza e poshtërësisë dhe njerka e suksesit!
  Bota i ka zili njerëzit e fortë, përçmon të dobëtin, kënaqet me të poshtrat, e megjithatë është krijuar nga një krijues i përsosur për të arritur në përsosmëri!
  - Vetëm arsyeja dhe ndjenja e integritetit mund t'i bëjnë njerëzit të përsosur, dhe nëse kësaj i shtoni fisnikërinë dhe dhembshurinë, atëherë mbi këto katër koncepte mund të vendosni themelet për një të ardhme të lumtur!
  Bibla është një libër hebre dhe ta bësh atë bazë të moralit në Rusi është po aq e papërshtatshme sa zëvendësimi i kushtetutës me alfabetin!
  Është më e lehtë të gjesh një filantrop mes të pastrehëve sesa një polic të painteresuar!
  Një polic që nuk merr ryshfet është si shiu në shkretëtirë, këtë e ke ëndërruar gjithë jetën, por e merr gjithmonë në kohën e gabuar!
  Në shumicën e rasteve, një pushtues është sinonim i një filantropi!
  Feja është për përparim, ashtu siç është pesha për një notar!
  Lumturia pa Zotin është si dashuria pa zemër!
  Besimi i krishterë kërkon jo vetëm një kryq, por edhe një shpatë për të mbrojtur atë që është e mirë!
  Feja me shpatë nuk është opium për popullin, bisturi kirurgu që shëron shpirtrat!
  Është më mirë të vrasësh një horr sesa të vajtosh njëqind njerëz të drejtë!
  Arma më e rrezikshme është Bibla në duart e të ligjve!
  Ai që ha për një kohë të gjatë jeton shkurt!
  Komunizmi është një ide e ndritur, por më së shpeshti zbatohet në errësirë!
  Njerëzit e këqij me ide të mira derdhin më shumë gjak sesa njerëzit e këqij me plane të këqija!
  Merrni në pyetje një budalla, hidhni ujë në llaç, torturoni, rrihni një gomar!
  Natyra është e shtrembër, por mendja e njeriut është një drejtues!
  Përparimi ka aftësinë ta lartësojë njeriun, që do të thotë ta afrosh me të Plotfuqishmin!
  Sado ta ushqeni patën, gyrfalconi nuk do të mbytet!
  Djalli fshihet në ferr, dhe prifti është në xhepin e një famullitari!
  Këmbanorja rurale është e parëndësishme midis rrokaqiejve, por madhështore midis kasolleve!
  Një skllav që poshtëron një mbret: një zot për një orë dhe një djall për përjetësinë!
  . Raca njerëzore ose do të arrijë gjithëfuqinë ose do të zhduket!
  Njeriu është i destinuar ose të jetojë si zot ose të vdesë si krimb!
  Sido ta lustroni një kalldrëm, ai nuk do të bëhet kurrë një perlë! Sido që ta përpunoni, libri i një grafomani nuk do të bëhet kryevepër!
  Shumica e gjakut derdhet nga fjalimet elokuente, idetë e ndritura dhe qëllimet e mira!
  Sa më e pastër të jetë ideja, aq më shumë papastërti ngjitet në të gjatë zbatimit!
  Detyrimi shkatërron dashurinë e pakufizuar!
  Mund ta puthni kamxhikun, por kjo bëhet vetëm sepse do të ishte më e përshtatshme të zhyteni dhëmbët në të!
  Në përgjithësi, gjëja më e vështirë është të detyrosh një alkoolist të heqë dorë nga shishja e tij dhe një fanatik fetar të heqë dorë nga pikëpamjet e tij!
  Në luftë, një sekondë vlen më shumë se një mijë predha!
  Është më mirë të vdesësh në dritë sesa të jetosh në errësirë! Jo një qendër e vëmendjes kirurgjikale!
  Monedha është më vdekjeprurëse se një plumb; godet mu në zemër!
  Ushqimi i menjëhershëm është po aq vdekjeprurës sa një bombë me hidrogjen, vetëm se përdoret shumë më shpesh!
  Dashuria është avokati më i mirë, justifikon pa kërkuar pagesë!
  T'u shërbesh dy zotërinjve është e barabartë me përpjekjen për t'u mbështetur në dy maja malesh, këmbët do t'ju rrëshqasin!
  Si mund të jetë i fortë një themel i përzier me një substancë kaq të lëngshme si gjaku?
  Është më e lehtë të vrasësh një tiran sesa të ringjallësh një të drejtë, por e para është më e dobishme!
  Një çek nuk është kurrë i tepërt, edhe nëse barra e një luftëtari është e vështirë për t'u mbajtur, një fishek shtesë do të shpëtojë një jetë!
  Kotësia e liderëve është drejtpërdrejt proporcionale me mizorinë e tyre - në përpjesëtim të zhdrejtë me inteligjencën dhe edukimin!
  Është më mirë që një frikacak të fshihet në një arkivol, dhe për një dinak nën një kasollë!
  Sa më i lartë grada, aq më pak besim!
  Lufta është një shkollë e jetës që është më mirë të anashkalohet. Edhe pse domosdoshmëria historike do t'ju detyrojë përsëri të bëni provime të përgjakshme!
  Dora e një gruaje është më e butë se ajo e një burri, por më këmbëngulëse, më e vogël, por më e shtrënguar!
  Një budalla mund të grabisë, por vetëm një mashtrues i madh mund të përfitojë nga plaçka!
  Mos e kërkoni Zotin në parajsë, ai jeton, megjithëse shpesh fle në mendjen e çdo njeriu!
  Arsyeja dhe përqendrimi mund ta zgjojnë të Plotfuqishmin brenda vetes!
  . KAPITULLI #14
  Maria Kolesnikova - kjo luftëtare madhështore dhe unike, dhe ish e burgosur politik - që sfidoi tiraninë e derrit mustaqear vazhdoi të shkarravisë aforizma;
  Ateizmi duhet kombinuar me moralin e lartë, përndryshe logjika në shërbim të pasioneve do të shkatërrojë arsyen!
  Ndihma në luftë ndonjëherë është vonë, herë herët, por gjithmonë në kohën e gabuar dhe jo e mjaftueshme!
  Një fitore e lehtë është e mirë për portofolin, një humbje e vështirë është e mirë për trurin!
  Gjumi është pothuajse vdekje, vetëm shumë më shqetësues!
  Krishti është i shenjtë dhe fisnik si një lule, vetëm mizat e majme të shërbëtorëve të kishës ngjiten pas tij!
  Ata që kanë humbur besimin në llojin e tyre do të bëhen në mënyrë të pashmangshme viktimë e tradhtisë!
  Ateistët bëjnë komandantët më të mirë, ata janë më pak të ndjeshëm ndaj sugjerimit, mbrojnë jetën e tyre dhe jetën e të tjerëve, mendojnë vetë!
  Një ateist i bindur është më i mirë se një besimtar i pakënaqur!
  Nuk mund të kesh dhimbje koke, është një kockë! Edhe pse shpesh i zbrazët!
  Një grua me gjuhë do të shkojë atje ku nuk do të kalojë një komando me automatik!
  Liria jep forcë, por zinxhiri mbyt!
  Morale, nga fjala pis!
  Informacioni i rremë është si një kurth i vendosur me zgjuarsi!
  Jo, ai është i pasur që është i etur me gruan e tij!
  Të pasurit nuk janë ata që kanë gjithçka. Dhe ai që nuk jeton me kredi!
  Gjeneralët e dobët nuk kanë fitore të forta!
  Dhe duhet të jesh në gjendje të vrasësh, por është edhe më e vështirë të shpëtosh jetën e dikujt!
  Njeriu është një krijesë e keqe dhe duket si majmun, vetëm këpurdhët e tij janë më të mëdhenj se ato të një tigri, dhe kthetrat e tij grisin çelik!
  Nuk mund të pasurohesh duke shitur ndërgjegjen!
  Gjithmonë ka pak armë, pavarësisht nga madhësia e ushtrisë!
  Shpirti është si një portofol bosh; është e lehtë të ecësh, por e vështirë të jetosh!
  - Duhet të sundosh me mençuri, pa shfaqur dobësi, por edhe pa shpërdoruar pushtetin! Forca e një sundimtari është aftësia për të hequr dorë nga dhuna!
  Të kënaqësh të keqen do të thotë të tradhtosh të mirën!
  Mbreti mbetet mbret edhe me lecka, por as rrobat e purpurta nuk mund të transformojnë dikë që është i pistë në shpirt!
  Krimi më i keq është t'i japësh lirinë të keqes, duke e lënë të mirën pa mbrojtje!
  Logjika plus njohuri, e shumëzuar me instinkt iracional, është një forcë e aftë të lëvizë universin nga themelet e tij!
  Fëmijët e sëmurë duhet të ushqehen me forcë, përndryshe ata do të vdesin.
  Por në këtë rast askush nuk do të na fajësojë se jemi mizor me fëmijët, duke u dhënë ilaçe të hidhura dhe duke i injektuar me injeksione!
  Lufta ndonjëherë është më e mëshirshme se një kirurg që amputon një gjymtyrë!
  Një grua pa bizhuteri është si një pemë pa gjethe, një burrë pa fije është si një trung pa liken!
  Vajzat e mira duan me veshët e tyre, vajzat e këqija bëjnë gjithçka me gojën e tyre për para!
  Lufta është e neveritshme si vaji i ricinit, e neveritshme, e hidhur, por pa të nuk mund ta pastroni shpirtin, nuk mund ta forconi mendjen!
  Ish e burgosura Maria Kolesnikova u bë një mbretëreshë fisnike. Ajo e dinte se do të vinte koha kur do të merrte fund llumi që kishte marrë pushtetin në Vendin e Bardhë. Dhe derri me mustaqe dhe tullac do ta paguajë rëndë këtë paligjshmëri që bëri kundër popullit të tij. Dhe për shantazh bërthamor gjithashtu.
  Ndërkohë, vajza-mbretëresha komandonte perandorinë e kukudhëve.
  Betejat midis kukudhëve dhe orkeve nuk u shuan. Vajzat, shumë të bukura dhe magjepsëse, vazhduan të luftojnë me arinjtë leshtarë, të shëmtuar dhe të neveritshëm të Putinit.
  Kështu kukudhi me flokë portokalli mori dhe shtypi butonin e një makinerie me një raketë lëshuese të shumëfishtë me thithkën e saj të kuqe të ndezur. Ajo e mori atë dhe e goditi me një forcë vdekjeprurëse dhe kolosale.
  Dhe shkaktoi shkatërrim dhe rrënim. Dy kompani arinjsh të Putinit u bënë copë-copë dhe u dogjën menjëherë.
  Vajza e mori dhe filloi të këndonte duke nxjerrë dhëmbët më të bardhë se shkumësi;
  Orc ishte dinak dhe dinak,
  Ai e imagjinonte veten një aristokrat ...
  Zjarri i luftës së dikujt tjetër po digjej,
  Dhe ai kishte një kontroll të pangopur!
  
  Arinjtë e rritur mbi kodër,
  Ky do të bëhet një model - një agresor!
  Ne do t'i shqyejmë armiqtë tanë -
  Të gjithë e dinë që Elf është i fortë!
  
  Por Orc frymëzon Fuhrer -
  Ne do t'ju japim mijëra tanke !
  Nuk do keni probleme
  Bashkë do të mbledhim interes nga skllevërit!
  
  Epo, oficeri i sigurisë po e tund atë,
  Jam dakord të hyj në telashe!
  Dhe hodhi hordhitë në Lindje,
  Sulm çeliku në kryeqytet!
  
  Por ai takoi bajonetën e kukudhit me një bajonetë.
  Ai është një kështjellë e mprehtë monolit!
  Armiku është fort nën Elf -
  Dhe kjo turmë e egër ikën!
  
  Orka e zemëruar po llogariste në drekë -
  Çfarë do të ndodhë me Sheshin e Kuq!
  Por shpata arriti ta presë -
  Një ushtri e pathyeshme heronjsh!
  
  Kundërshtari do të bëhet pluhur,
  Drejtojini ato deri në Orklin!
  e zhurmshme e betejës,
  Trupat e mia janë të pathyeshme!
  
  Le të gjejmë një lak për Fuhrerin,
  Dhe kunja është mprehur për arinjtë e këqij!
  Unë do të vras të gjithë orkët e poshtër -
  Do t'i lagojmë ditë e natë!
  
  Orku i keq është i djegur dhe pi duhan,
  Arinjtë heqin dorë dhe dorëzohen!
  Arritjet e qëndrueshme janë graniti,
  Le të pimë çaj nga një disk për festën!
  
  Ne do të rritim një kopsht të degëzuar,
  Ku janë mollët kadife me prarim...
  Ku është lulja më e çmuar nga të gjitha,
  Ku jemi më të shpejtë se avionët!
  Vajzat kënduan me shumë entuziazëm dhe bukurinë e zërit të tyre. Këta njerëz thuhet se janë engjëj femra.
  Luftëtarët janë shumë të bukur dhe seksi. Dhe gjuhët e tyre janë thjesht madhështore dhe kaq të lëvizshme, dhe shumë të shkathëta. Ata krijojnë mrekulli të tilla të paimitueshme dhe unike me ta.
  Vetëm imagjinoni sa të afta janë vajzat për të shkatërruar arinjtë e Putinit. Dhe kjo është jashtëzakonisht e lezetshme dhe jashtëzakonisht e lezetshme.
  Këto janë vajzat që do ta marrin dhe do të ulërijnë në majë të mushkërive.
  Komsomol nuk është vetëm mosha, kukudhi në gojën e vajzave ka shije!
  Dhe pastaj bukuroshet e morën dhe fishkëllenin, duke përdorur përsëri gishtat e tyre të zhveshur. Dhe ata bënë një shembje të reve të shumta me sorra. Ata sulmuan arinjtë e Putinit. Kur sorra çmendet nga fishkëllima e kukudhëve, ajo fillon të rrotullohet, dhe në një tapakë bie poshtë dhe fjalë për fjalë shpon kafkat e orkëve.
  Në të vërtetë, gjithçka doli jashtëzakonisht e lezetshme dhe me një shkatërrim të madh e të paimitueshëm.
  Thjesht përpiquni të fusni gishtin në gojën e këtyre vajzave: ato në fakt do ta kafshojnë atë.
  Por sigurisht që nuk është e gjitha.
  Pasi qëlluan mbi orkët me ndihmën e thithkave të kuqe flakë, vajzat morën gjoksin dhe kënduan;
  Në verë dielli është aq rrezatues,
  Ajri është i mbushur me mjaltë - vesë!
  Ndjenja ime për Atdheun është e pastër,
  Larja me ujë të rrjedhshëm!
  
  Ne vrapojmë në barin smerald,
  Si lepurushët që kërcejnë zbathur.
  Ne u bëmë pionierë në fronte,
  Dhe askush nuk na tërhoqi zvarrë me forcë!
  
  Në fund të fundit, natyra është kaq e bukur,
  Lindja e diellit e përshtatur me rubin.
  Dielli është gjithashtu si një flamur i kuq,
  Tani filizi po zverdhet, një vorbull ari!
  
  Në çdo shkurre dhe fije bari ,
  Shpirti i dashur i Atdheut duket...
  Ashtu si vargjet e perlave të përdredhura,
  Push plepi noton!
  
  Sa i ëmbël është tingulli i oriolës së dashur,
  Zëri i argjendtë i një bilbili.
  e Rodoveria janë të dashur për mua ,
  Dhe kishat me kupola të arta!
  
  Këtu arinjtë po bëjnë shenja në trung,
  Dhe dhelpra tund bishtin...
  Gyrfalcons fluturojnë duke bërtitur në qiell,
  Kjo është shtëpia e zgjedhur e kukudhëve tanë!
  
  Mos e shkel të huajin e ndyrë,
  Hordhia nuk do të vijë në Atdhe!
  Sepse ne u shërbejmë dykrerëve -
  Universi nën dorën e një shqiponje!
  
  Skifterat do të fluturojnë në qiell me një trill,
  Ne do të pushtojmë hapësirën universale!
  Pirgjet në fushë mblidhen deri në grurë,
  Në fund të fundit, Elfa është Roma e Tretë!
  Po vajzat, sapo të fillojnë të këndojnë, nuk mund t'i ndalosh kaq lehtë. Kukudhët veprojnë me energji dhe tregojnë temperamentin e tyre agresiv. Ata luftëtarë janë vërtet kaq të lezetshëm. Dhe kështu këmbët e tyre zbathur, shumë të këndshme, seksi dhe shumë joshëse filluan të hidhnin dhurata shkatërrimi dhe shkatërrimi.
  Dhe dhuratat shkatërruese të asgjësimit fluturuan nga arinjtë e Putinit. Dhe ishte shumë e lezetshme. Dhe kaq shumë ushtarë nga ushtria e Vladimir Putinit u vranë, u shkatërruan dhe u dogjën.
  Vajzat nxorën gjuhën dhe cicërijnë:
  Si jetuam duke luftuar
  Dhe pa frikë nga orkët,
  Kështu që vajzat do të tregojnë karate!
  E shkelur, orku e di në pisllëk,
  Ti Putin nuk je më princ,
  Do t'i vijë fundi Satanit tullac!
  Do t'i vijë fundi Satanit tullac!
  Kështu këndojnë vajzat shumë bukur dhe mendjemprehtë. Dhe ata tregojnë shkallën më të lartë të shkatërrimit, vdekjes dhe banditizmit në hapësirë.
  Kjo është me të vërtetë ajo që një ekip luftarak që krijon shkatërrim dhe vdekje.
  Por vajzat e morën atë dhe filluan të nxjerrin përsëri rrëke fjalësh. Vetëm këtë herë nuk ishte më poezi, por aforizma me krahë;
  Paraja është vetëm një mjet për t'i shërbyer Atdheut. Kur ka më shumë, shërbimi është më efektiv, me kusht që të kesh ndërgjegje!
  Nëse ai e shpëton Atdheun, pa dyshim, pa e ditur - kur një gënjeshtër të çon në fitore, atëherë është e shenjtë!
  Konfirmimi praktik për besimin është si një tendin për një krah - pa të është i pafuqishëm dhe vdes!
  Ata fluturojnë drejt arritjeve të mëdha, jo kërcejnë!
  Kur fisniku qesh nga gëzimi, i rëndomti qan nga pikëllimi, pasi fisnikët më së shumti argëtohen nga humbjet e lypsarëve!
  Presidentët ndonjëherë bëjnë shaka që i bëjnë njerëzit të qeshin!
  Paraja është gjithashtu një ushtar, ju duhet të kujdeseni për të dhe mbani mend: përshtatshmëria praktike është më e rëndësishme se nderi! Ky i fundit shitet, por i pari nuk ka çmim!
  Zarzavatet janë gjithmonë të athëta - pjekuria është e ëmbël!
  Betimi më i thjeshtë është më i vështirë për t'u mbajtur! Çfarë mund të jetë më e lehtë se të mos marrësh frymë, por rrallë dikush zgjat deri në perëndim të diellit!
  Dhuna është një atribut i domosdoshëm i rendit dhe ligjit!
  Fjalët tundin ajrin - shpata shtyp mishin!
  Mosmarrëveshjet për fenë janë si një unazë, nuk ka fund dhe kthehuni gjithmonë në të njëjtat argumente!
  Tradhtia është si vera - vetëm ju mësoheni më shpejt me të, por hangover është më e fortë!
  E keqja, para së gjithash, është kur i shkakton diçka të pakëndshme fqinjit, e lëndon dhe mëkati është liri!
  Për shembull, edhe seksi është mëkat, megjithëse në fakt ju i shkaktoni partnerit jo dhimbje, por kënaqësi!
  Asgjë nuk i bashkon njerëz të ndryshëm si një armik i përbashkët!
  Nëse doni të bëni paqe me armikun, dilni me një luftë të përbashkët!
  Asgjë nuk e dobëson një ushtri si një komandant i keq dhe një trup me tru të sëmurë!
  Komandanti përkulet si një shufër çeliku e ngurtësuar për të prerë më fort!
  Një spiun është puna më emocionuese në botë: saktësia e një kirurgu, rreziku i një xhenieri, virtuoziteti i një aktori!
  Mëshira në luftë është motra e disfatës - sepse kush kursehet nuk mposhtet!
  Të flasësh me dhjetë është si të luftosh një mijë!
  Zoti është gjithashtu i pakënaqur në mënyrën e tij - përgjegjësia është e pafundme, por nuk ka me kë të ndajë!
  Zoti është gjithmonë i vetmuar sepse komunikimi interesant mund të arrihet vetëm me të barabartët!
  Mungesa e teknikës mund të kompensojë shpirtin luftarak, por mungesa e shpirtit nuk mund të kompensohet kurrë me teknikë!
  Një ushtar, si balta, duhet të jetë në ferr për të fituar vlerë!
  Shkurtimi i shpenzimeve ushtarake është forma më e kotë e kursimit!
  - Disa kanë vetëm moshën në pasaporta, të tjerë kanë mençuri të pjekur përtej viteve të tyre!
  - Vitet shtojnë rrudhat, por mendja rritet vetëm e ujitur nga puna apo djersa ushtarake!
  Politika, ashtu si antimateria, duhet mbajtur larg, por beteja nuk mund të shmanget!
  Sa më shumë dhimbje dhe vuajtje gjatë ushtrimeve, aq më e ndritshme është lavdia, aq më e madhe është trimëria në betejat e liga!
  Në kompjuter, njeriu përpiqet të shprehë ëndrrën e paarritshme të një truri ideal!
  Pa shpirtin luftëtar, teknologjia më e përparuar është e vdekur, si një trup pa shpirt!
  Xhelati është një profesion i përbuzur, por kërkon artin e kirurgut, virtuozitetin e violonçelistit dhe kërkesën e kuzhinierit!
  Pa rëndësi është gjithmonë në shumicë, kokrrat e arta janë të rralla mes rërës!
  Të vdesësh me nderin e së drejtës, të lartësosh mishin - të jesh frikacak dhe të ulësh shpirtin!
  Lufta me një grua është gjëja e fundit - fitorja nuk sjell dafina, humbja të ekspozon në tallje, e cila nuk mund të lahet nga bëmat!
  Fisnikëria e familjes rrit përgjegjësinë - një luan i ndyrë është i neveritshëm, një derr i ndyrë është thjesht një prerje e ardhshme!
  Lufta është një lopë, e mjelur për ar, por e defekuar në gjak!
  Kali juaj është shpirti juaj, një instrument i fitores i kapur në betejë!
  Nuk mund të humbësh as në një mënyrë të mirë, e lëre më të fitosh!
  Kur është e vështirë të luftosh është interesante, por dhemb veçanërisht për shokët e vdekur!
  Fisnikëria e një ushtari nuk është një arsye për të lënë pas dore dinakërinë dhe për të refuzuar zgjuarsinë!
  Kulla është e dhimbshme mes rrokaqiejve, por madhështore e rrethuar nga kasolle!
  Në përgjithësi, morali i krishterë apo mysliman është formuar në mesjetën e hershme dhe të udhëhiqesh prej tyre është si të presësh një anije star me sëpatë guri!
  Të quash budalla një person të mirë, është e barabartë me jashtëqitje me kokën tënde!
  Mos mallkoni një gur - do të pengoheni, mos e mallkoni detin - do të mbyteni, mos e mallkoni një njeri - do të humbni shpirtin!
  Ari nuk qan, dybloni nuk ndryshket!
  Sekretet shtetërore janë një barrë aq e rëndë sa mund të të shtypin qafën!
  Dhëmbët e artë dhe truri i plehut - një enë e çmuar me përmbajtje mut!
  Ndërsa mbushni barkun, mbani veshët tuaj të mprehtë!
  Sido ta lustroni një kalldrëm, ai nuk do të bëhet diamant!
  Të mos kënaqësh një grua është si të lëndosh një panterë!
  Njeriu është një zot i vogël që lejohet të rritet në dije!
  Nga mishi i tokës nga armiku në grindje civile, mund të piqni një tortë fitore!
  Puna me një teh si furça e një artisti kërkon jo vetëm forcë dhe saktësi, por edhe frymëzim!
  Por parimet fetare përdoren më shpesh nga njerëz joparimorë!
  Një luftë pa lëndime është si qull pa kripë, sigurisht me masë!
  Një grua e pakënaqur është më e keqe se djalli, më tinëzare se një asp!
  Beteja, ashtu si seksi, kërkon presion dhe guxim, por suksesi kërkon edhe aftësi!
  Edhe xhelozia e plotfuqishme ia lë vendin mantelit mbretëror!
  Cila është llogaritja - i tillë është rezultati!
  Pluhuri i lagësht është si një kafshë e stërvitur: fërshëllehet, por nuk kafshon!
  Thonë se është e vështirë të jesh zot, por është akoma më e vështirë dhe më e rëndësishmja, më e bezdisshme të jesh krimb!
  Origjina e ulët kompenson inteligjencën e lartë, por asnjë racë nuk mund të kompensojë marrëzinë!
  Lufta ngjall interes, por më shpesh jo e shëndetshme!
  Një burrë që nuk është në gjendje të kënaqë një grua: si një poet i dëshpëruar për të gjetur fundin e një vargu!
  Mund të ikësh nga një plumb, por nuk mund t'i shpëtosh fatit!
  Të jesh vrasës është më e lehtë se të jesh mjek, por është edhe më e rrezikshme!
  Iniciativa në betejë është si era në vela; pa të nuk ka lëvizje!
  Pa timon, një vela është më e rrezikshme sesa e dobishme!
  Pushtoni armiqtë tuaj, por respektoni edhe të burgosurit tuaj!
  Jo më kot miu është krijesa më e qëndrueshme dhe luani, një specie e rrezikuar, është midis kafshëve si midis njerëzve. Poshtërsia e pushton fisnikërinë!
  Mëshira është koncepti i priftërinjve, dhe atëherë vetëm kur nuk bëhet fjalë për portofolin e tyre!
  Gjaku është një zgjidhje e keqe: çfarë çimenton kokrrat e rërës njerëzore!
  Zinxhirët e arit shkëlqejnë, por janë edhe më të rëndë se zinxhirët e hekurt!
  Madhështia e shpirtit qëndron në faktin që, edhe të jesh jashtëzakonisht i bukur, të mos qeshësh me shëmtinë!
  Mund të luftosh pa mburojë, por sapo një ushtar humbet shpatën, ai pushon së qeni luftëtar!
  Pozicioni i xhelatit nuk mbetet asnjëherë bosh, edhe nëse nuk sjell përfitime materiale!
  Kushdo që është kafshuar nga minjtë, nuk ka frikë nga minjtë!
  Vrasja është e ngjashme me seksin - kërkon përsëritje dhe shumëllojshmëri!
  Vrasja është më e mirë se seksi - partneri është gjithmonë i ri dhe i paparashikueshëm!
  Interesi vetjak është gjithmonë më i lartë se ndërgjegjja kur kjo e fundit ulet në bazament!
  Ju nuk mund të pini larg instinktin e luftëtarit, nuk mund të vendosni peng guximin tuaj!
  Mënyra më e mirë për t'u ndjerë si njeri është të ndihmoni fqinjin tuaj dhe të uleni në kafshë duke goditur të dobëtin!
  Një kishë është si një dyqan, vetëm mallrat janë gjithmonë bajate!
  Një pirat është një gjahtar i pasurisë dhe fati e do atë që e ndan me bujari me të!
  Supa e betejës ka nevojë për një erëza kaq pikante si vdekja!
  Duhet t'i bindemi ndërgjegjes tonë më shumë se njerëzve!
  Feja ndryshon nga një përrallë vetëm në tarifën e tregimtarit!
  Ata luftojnë jo me numra, por me shkathtësi, megjithëse në shumicën e rasteve kjo e fundit është më e vështirë për t'u marrë!
  Forcimi jep fuqi! Fuqia jep kurajo! Guximi sjell fitore!
  Të jetosh pa nder është si të këndosh pa muzikë!
  Fleksibiliteti është më i fortë se ngurtësia - ju mund të kafshoni një gisht me dhëmbë dhe të shkatërroni universin me gjuhën tuaj!
  Do të vijë koha kur shprehja njeri i plotfuqishëm do të bëhet po aq e natyrshme sa njeriu i arsyeshëm; nëse kjo nuk ndodh, atëherë racat e tjera do të prezantojnë termin i çmendur!
  E ardhmja i përket atij që e vlerëson më shumë nderin sesa jetën!
  Skllavëria është antiteza e dashurisë, nuk mund ta vlerësosh litarin që të mban në fyt!
  Vdekja e një heroi është lindja e jetës së përjetshme, ekzistenca e një frikacaku është një funeral i zgjatur!
  Lufta është e pashmangshme si seksi dhe do të shkaktojë të njëjtën dhimbje dhe kënaqësi!
  Mos u fut në sajën e gabuar, mund të përplasesh në një kunj dhe nuk do të zbresësh!
  Parashikueshmëria e veprimeve është mikrobi i humbjes, befasia është lulja e fitores!
  Askush nuk dëshiron të rrezikojë gjatë gjithë jetës së tij, por shpesh rreziku ndalon së ndjekuri ty kur të vdesësh!
  Gjuha e një gruaje është më helmuese se njëqind kobra, megjithëse është më e ëmbël se mjalti!
  Dhe në të njëjtën kohë më e hidhur se pelini!
  Sidoqoftë, është më mirë të kesh një tru të butë sesa një kokë të humbur, ose ndoshta anasjelltas!
  Zemërimi, plot kocka, por forcë si një mace, shkathtësi si një elefant, por anasjelltas - kjo është ajo!
  Më shpesh thyejnë kushtetutën kur vendosin rendin kushtetues!
  Kisha shpiku purgatorin kryesisht për portofolin, duke i lënë shpirtit zbrazëti dhe iluzion!
  Të kërkosh shenjtërinë në kishën moderne është si pastërtia në një stallë derrash!
  Ai që rrah njerëzit është horr!
  Kujtesa është si një çantë me vrima, sado ta fusësh, nuk do ta mbushësh dot, një gjë që nuk e kuptoj është pse është e vështirë ta bartësh!
  . Një lloj beteje është era në velat e procesit të mendimit, dhe lufta është kamxhiku më i mirë që nxit përparimin!
  Por çmimi nuk ka rëndësi në një betejë, kështu që lumturia blihet me vrasje!
  Janë majmunët pa bisht ata që fusin bishtin më së miri nga të gjithë - asnjë kafshë nuk ka aq frikë nga vdekja dhe nuk ka një art të tillë në vrasjen si person!
  Gjaku nuk është në gjendje të çimentojë kokrrat e rërës njerëzore aq fort sa për të hedhur themelet e lumturisë!
  Në të njëjtën kohë gjakderdhja çliron qelbin e korrupsionit, duke pastruar kombin!
  Një shkencëtar është gjithashtu një zot, vetëm i vogël, por ai e do krijimin e tij më shpesh se veten!
  Ata që kujdesen shumë për lëkurën e tyre do të mbeten pa shtyllë!
  Një dashnor i mirë fillon i pari, përfundon i fundit dhe bën shumë zhurmë!
  Jo më kot lufta është nëna e të gjitha zbulimeve, motra e frymëzimit, bija e gjeniut!
  Nuk ka rëndësi se si keni jetuar - gjëja kryesore është të vdisni të lumtur, në kulmin e lumturisë!
  Garancia më e mirë e paqes është një fitore e drejtë, dhe kur fiton Atdheu juaj, është gjithmonë e drejtë!
  Në përgjithësi, çdo fe ndryshon nga droga në atë që shteti në vend që t'i persekutojë, inkurajon me zell shitësit!
  Është më e lehtë t'u bësh thirrje njerëzve që janë të dehur!
  Kali i dehur nuk e ndjen peshën e jakës e as të kamxhikut!
  Fanatizmi fetar është çmenduri e vullnetshme!
  Midis priftërinjve është si në një pyll: ka pemë lisi përreth dhe çdo derr përpiqet ta hajë atë!
  Ndjenjat farefisnore janë si një zinxhir, kurajo shtrënguese, si gjarpërinjtë helmojnë nderin, si derri prishin detyrën!
  Rinia është naive - pleqëria është e pabesë!
  Lufta është loja më interesante në të cilën nuk duhet të humbisni lëvizjet dhe ta lini partnerin tuaj të mendojë!
  Feja është instrumenti më efektiv i detyrimit; ajo skllavëron mendjen, lidh mendimet dhe na zhyt në iluzione!
  Mësimi i ndritur i çdo feje denigron fanatizmin dhe mizorinë e pasuesve të saj!
  Pushteti pa përgjegjësi është si një anije, pa timon, sado të fryjë një erë e mirë, do të përfundojë në fatkeqësi!
  Lufta moderne është një përballje midis dy super grushtuesve , një sekondë vonesë: një nokaut i thellë nga i cili nuk do të ngrihesh kurrë!
  Ndërsa prisni lumturinë, sekondat janë të barabarta me pafundësinë!
  Dhe pafundësia në lumturi është e barabartë me një sekondë ose një rrahje zemre!
  Një trim i vdekur është më i mirë se një frikacak i gjallë!
  Sa më shumë të mëkatosh, aq më i sinqertë është lutja në pendim!
  Taktikat ushtarake duhet të jenë si çeliku, e fortë, por fleksibël nga e cila prodhohet çelik damasku!
  Zoti është si luani: përkëdhel dhe shkëput lëkurën, përqafon - mbyt, puth - gërryen!
  E vërtetë, por nuk mund të mësohesh me përqafimin e flakës, ndryshe nga ajo e një gruaje!
  Epoletat mund t'i shtojnë arrogancën një personi të pafytyrë dhe të shajnë një budallai, por nuk do ta bëjnë një frikacak trim, as një budalla një strateg!
  Një fitore e lehtë është si armatura me vrima, është e bukur për t'u veshur, por është e lirë dhe ka mbrojtje të dobët!
  Vdekja ka frikë nga trimi - po të hante bukën!
  Ata gjithmonë presin një stuhi, por në të njëjtën kohë ata gjithmonë arrijnë të lagen!
  Kush është i mjerë në tortura është i mjerë në shtrat!
  Drejtësia nuk i do të dobëtit, pasuria nuk i pëlqen të ndrojturit, pasuria nuk i pëlqen të ndershmit!
  Mëshira është një luks shumë i madh - Për një sundimtar të dobët!
  Një sundimtar i fortë duhet të jetë mizor. Është e vështirë të flesh në një gur, sepse është e vështirë!
  Pavendosmëria: shenja e parë e dobësisë!
  Fëmija është një fletë e bardhë, nuk është faji i tij që ka kaq shumë shkarravitje mes të rriturve!
  Pesimistët nuk hyjnë kurrë në telashe!
  Ju nuk mund ta lani kokën me një klizmë, ka shumë vrima, të gjitha hyrëse!
  Kujdes gjuhën tuaj. Ky është muskuli më i fortë, pasi mund të vrasë miliona, dhe më i dobëti, pasi është i aftë të tradhtojë folësin!
  Gjuha e gjatë shkurton jetën, me përjashtim të rrëfimit të vdekjes!
  Është më mirë të ndash fitoren sesa të mbash vetëm barrën e humbjes!
  Këmisha juaj është më afër trupit tuaj, por ju mund të ngroheni vërtet duke ia dhënë fqinjit tuaj!
  Të fortët janë gjithmonë të lirë, zinxhirët më të fortë janë dobësia njerëzore!
  - Ai që është luan në shtrat dhe në fushëbetejë nuk do të jetë lepur!
  Heshtja është e përshtatshme për arin e cilësisë së lartë, kur duhet të thuash se nota po bie!
  Heshtja është e artë, por shpesh e rreme!
  Pse heshtja është ari, sepse çelësi i artë është mënyra më e mirë për të liruar gjuhët!
  Nuk mund të bëhesh zot pa qenë shenjtor!
  Pushteti pa mbështetjen e moralit është një muskul pa mbështetjen e një skeleti!
  Nën goditjet e shpatës po korret të korrat për të pjekur bukën e fitores, e ëmbël me gjak dhe e hidhur me lot!
  Modestia është motra e madhështisë, mburrja është e kundërta e saj!
  Është e vështirë të fitosh, por është edhe më e vështirë të korrësh frytet e fitores!
  Teori pa praktikë që shqiponja pa krahë nuk fluturon, por mbahet në robëri!
  . KAPITULLI Nr. 15
  Maria Kolesnikova - kjo vajzë-heroinë dhe mbretëreshë e kukudhëve ushtron komandën e saj unike. Dhe ajo lufton me inat të madh dhe forca e saj është thjesht super. Dhe ai është një bukuri kozmike dhe një mbretëreshë kukudh. Dhe kështu ajo derdh aforizma nga vajzat e saj kukudh si nga një brirë.
  Këmbëngulja në një veprim të gabuar është ndryshimi kryesor midis një burri dhe një majmuni!
  - Pa rrezik nuk ka luftë, dhe pa luftë nuk ka jetë
  - Risku është kripa e jetës, pa të nuk ke nevojë për asgjë, por nëse e tepron, do të ndihesh i sëmurë!
  Vdekja është si dhëndri, vjen vetëm një, por nuk vonon!
  Sa më shumë paturpësi përballë të dobëtit, aq më shumë frikacak përballë të fortëve!
  Nëse doni të bëheni zot, mos jeni majmun!
  Mbreti dhe skllavi e kanë këtë të përbashkët: ata e japin racën e tyre menjëherë - me gjestin e parë!
  Në përgjithësi, shumica e gjenive janë fëmijë të vesit, sepse një grua gjithmonë preferon burrin e saj sesa një burrë më të mirë!
  Mashtrimi përmirëson gjenetikën, kështu që një grua nuk do të dëshirojë kurrë të mbajë një idiot nën zemrën e saj!
  Zoti i vuri burrit një shpatë në dorë, një gjilpërë në grua, vetëm njerëzit priren të rebelohen veçanërisht kundër vullnetit të të Plotfuqishmit!
  Shkenca e zhvilluar është e ngjashme me magjinë!
  Është më e lehtë të kapësh detin me një këllëfë sesa t'u përgjigjesh të gjitha pyetjeve të ateistëve!
  Improvizimi është një furçë që këput telat e instrumentit të fitores!
  Një i vdekshëm i gjallë është më i mirë se një zot i vdekur!
  Ai që nuk ëndërron të bëhet zot do të mbetet përgjithmonë një krimb!
  Është më mirë të performosh një herë sesa të imagjinosh njëqind herë!
  Pse në luftë keqardhja, si nota e tetë e këngës, vetëm pengon dhe bën të qeshura!
  Lakuriqësia e zbukuron një grua më mirë se diamantet! Të paktën një që nuk ka nevojë për dekorim!
  Është më e lehtë të ndërtosh një burrë dëbore në ferr sesa të gjesh një politikan të ndershëm.
  - Është më e lehtë të gjesh një gur të thatë në fund të detit sesa një president që mban premtimet e tij zgjedhore!
  Kur ka bukë të mjaftueshme, nevoja për syze dobësohet! Dy pjata me ushqime të shijshme janë shumë për njeriun e thjeshtë!
  Rreziku në betejë është si erëza në një supë, pa të është e butë, por duhet të dini kur të ndaloni! Ata që duan të përvetësojnë lavdinë e fitores, si rëra në shkretëtirë, vetëm hidhërimin e përgjegjësisë e ndajnë jo shumë kokrra ari!
  Rreziku në betejë është si erëza në një supë, pa të është e butë, por duhet të dini kur të ndaloni! Ata që duan të përvetësojnë lavdinë e fitores, si rëra në shkretëtirë, vetëm pak kokrra të arta ndajnë hidhërimin e përgjegjësisë!
  Ari shkëlqen, por errëson zemrën dhe errëson shpirtin!
  Nuk vret sëpata, por ai që e lëkundet!
  Lufta është si seksi me një partner me temperament, jeni duke pritur vazhdimisht fundin dhe në të njëjtën kohë dëshironi të vazhdoni!
  Sa më e fortë të zhurmojë, aq më e qetë është mendja; sa më i lartë të jetë toni, aq më i ulët është intelekti!
  Pa njerëzimin, një person është si një qymyr që bie nga zjarri - i vetmuar dhe i shuar shpejt!
  Në tokën tonë, tehu është më i mprehtë dhe mburoja është më e trashë!
  Nëse doni të bëheni hero, mos marshoni në formacion të bindur!
  Kur dy burra të aftë luftojnë, është një stuhi, por kur gratë e aftë luftojnë, është një tornado!
  Gjëja më e vështirë është të mbroni shpirtin tuaj nga poshtërsia në veten tuaj!
  Në luftë, mashtrimi është si çelësi i një brava - sa më i ri të jetë, aq më mirë hapet!
  Ndihma është si lëmosha: ajo vjen gjithmonë në kohën e gabuar, jo e plotë, është e shtrenjtë, por nuk ka forcë ta ndalojë dorën që kërkon!
  Është më e lehtë të kapësh oqeanin me një gisht, sesa të arrish në një përfundim të caktuar në një diskutim fetar!
  Feja, si rregull, është antipodi i tolerancës!
  Të flasësh për politikë më shpesh të çon në zënka!
  Ari nuk ndryshket nga gjaku, nuk njollos nga djersa, nuk shkërmoqet nga lotët!
  Një shkopi është një grusht, një shpatë është një thikë në një grusht!
  Nëse doni të sundoni vendin, mësoni të sundoni vetë!
  Kur fqinji juaj ka një portofol bosh, i juaji duket më i mbushur!
  Është më mirë të agjërosh vetë se sa të dëgjosh rënkimet e një fëmije që vdes nga uria!
  Ndonjëherë koha për të marrë parasysh gabimet mbetet vetëm në varr!
  Kukudhët u shkarkuan me një shpërthim kaq agresiv. Këto janë me të vërtetë vajzat nga dhuratat djallëzore të asgjësimit të ftohtë. Vajza të tilla janë në gjendje të shqyejnë një ari dhe madje edhe një tigër me dhëmbë saber.
  Dhe këmbët e tyre, natyrisht, janë të zhveshura dhe shumë joshëse. Djemve u pëlqen të gjunjëzohen dhe të puthin taka të zhveshura, të rrumbullakëta, rozë me një erë shumë të këndshme dhe emocionuese.
  Kjo me të vërtetë doli të ishte jashtëzakonisht e lezetshme dhe e lezetshme. Dhe vajzat janë në gjendje të vrasin çdo ork duke lëvizur këmbët e tyre muskulare.
  Një nga kukudhët me flokë ngjyrë mjedër e mori atë dhe lëshoi një rrymë energjie nga barku i saj.
  Dhe ai fluturoi dhe ra mbi një re të tërë shkabash dhe shqiponjash varrgërmuese. Dhe ata, të shtangur dhe të tronditur nga tronditja dhe tronditja e egër e ajrit, filluan të binin.
  Dhe dashi kafkat e arinjve të Putinit me sqepat e tyre. Dhe duke vrarë krijesa të tilla shumë të këqija.
  Vajza qeshi dhe vuri në dukje:
  duke bërë shenjë lartësitë e yjeve,
  Tërhequr në distanca të pafundme...
  Për çfarë po mendon vajza?
  Sigurisht për Ikarin e pafytyrë!
  Dhe luftëtarja hodhi një kamë me gishtat e saj të zhveshur. Ai fluturoi sipër dhe ua preu menjëherë dinjitetin tre orkeve. Dhe kjo doli të ishte shumë efektive dhe luftarake.
  Dhe kaq shumë orke u vranë menjëherë.
  Dhe vajza e mori dhe filloi të këndojë përsëri;
  Vendi im nën flamurin e nëntorit,
  Arriti majat e fuqisë së dritës!
  Në fund të fundit, ne po luftojmë për të jo më kot,
  Le të këndohet përgjithmonë dashuria e saj!
  
  Vendi i këshillave për njerëzit sjell paqe,
  Të gjithë janë të lumtur në të - njihni proletarin!
  Kush është për Elfia - lavdi dhe nder,
  Le të këndojmë himnet e një milion ariesh!
  
  Le të arrijmë nderin - rinia e tokës,
  Le të ndërtojmë tempuj - një parajsë e elfinizmit!
  Dhe ku tymi i zi fryn në distancë,
  Dije se ky është hapi i orcizmit të poshtër !
  
  Por çfarë dha pionieri me betimin -
  Unë u betova për kauzën e dritës - të shërbej me zell!
  Meqenëse kundërshtari donte të merrte mallin,
  Do ta ndjekim nën zhurmën e fizarmonikës së butonit!
  
  Armiku nuk e di se atdheu ynë është me ne,
  Do të vijë koha - do të ndërtohen anije!
  Prapa jonë e luftëtarëve të Atdheut nuk është zbehur,
  Le të bëhen të gjithë një hero trim!
  
  Ne do të fluturojmë drejt yjeve në qiell me një këngë,
  Së shpejti do të gërmojmë kanale në Mars!
  Populli sovjetik është i bashkuar me partinë -
  Në fund të fundit, komunizmi na ka futur në popull!
  
  Lufta, natyrisht, nuk është një lojë,
  Ti je objektivi në të - qitësi në të njëjtën kohë!
  Dhe plumbi godet si një gjilpërë e mprehtë,
  Le të jetë shumë keq për orkët e këqij!
  
  Ne mund të arrijmë gjithçka, gjithçka -
  Dhe do të ketë palma dhe kokos për mëngjes!
  Për ata që nuk kujdesen për të gjitha këto,
  Do të merrni një shkop mjaft të fortë!
  
  Tanku Orc mendoi kështu - është i paprekshëm,
  Dhe çfarë paradë rreth sheshit me këshilla!
  Por ata vërtetuan se ai është i pathyeshëm,
  Çfarë do të pengojë që të ftohtit t'ju shtyjë gjatë verës!
  
  Pra, mbreti i kukudhit është ndërgjegjja, nderi i shpirtit të Elfit -
  Ai na urdhëroi të luftojmë për atë që është e shenjtë!
  Vajza ime më mirë të mos jetë e trishtuar
  Nderi është i pathyeshëm, një lugë parash!
  
  Nën tortura të egra, nuk mund të rënkosh,
  Tregoju të gjithëve - një luftëtar nga monoliti!
  E tillë është forca e ushtrive të kuqe
  Ku edhe një djalë lufton si elitë!
  Këtu vajzat, nëse këndojnë, e bëjnë jashtëzakonisht fort dhe shpejt. Luftëtarët duhet thënë se janë jashtëzakonisht të mrekullueshëm dhe madhështor. Dhe këmbët e tyre të zbathura janë shumë të shkathëta dhe jashtëzakonisht të shkathëta. Dhe hedhin dhuratat e vdekjes, sikur të ishin guralecë katapulte. Dhe luftëtarët tregojnë temperamentin e tyre shumë të gjallë, agresiv dhe të paimitueshëm.
  Kështu, një nga luftëtarët me një armë vetëlëvizëse e mori atë dhe goditi orkët, duke shtypur butonin e levës me thithkën e saj të kuqe të ndezur. Dhe ai pështyu një predhë me fuqi kolosale dhe shkatërruese. Ai fluturoi në një hark dhe shpërtheu në grupin e orkeve. Dhe shumë arinj të Putinit u shkatërruan.
  Vajza logjikisht vuri në dukje:
  - Dhe një gjahtar do t'i lërë lëkurën ariut nëse është një dhelpër e vërtetë!
  Dhe me gishtat e saj të zhveshur vajza hodhi një bumerang. Ai fluturoi sipër dhe menjëherë preu përsosmërinë mashkullore të katër orkëve. Dhe arinjtë e Putinit vdiqën fjalë për fjalë nga tronditja e betejës.
  Pas kësaj, vajzat filluan të këndojnë me shumë entuziazëm, me zërat e tyre që i zbehin bilbilat para tyre;
  Një ndjenjë e tillë në zemër këndon himnin,
  Madhështia në të është kupa qiellore e Zotit!
  Atdheu: bëmë, punë, nder për njerëzit...
  Native Elf është fjala më e shenjtë!
  
  Kerubini na frymëzoi për këtë,
  Më dha krahë dhe madhështi pa kufi!
  Ne i mbajmë fort fuqitë e tokës -
  Familja e Plotfuqishme do të jetë me ne përgjithmonë!
  
  Dije Atdheun, ti je përgjithmonë nënë -
  Të ruajt Zoti që të mbetesh jetim pa shpirt!
  Ylli me pesë cepa po digjet -
  Nëse ka një luftë, do të të mbuloj me shpatë!
  
  Ja sa stuhi ushtarake i erdhën Elfit,
  Vapa nxiton nga ferri si një stuhi!
  Varka u prish, rrema u plas,
  Por Dielli nuk do ta shuajë vorbullën e orkëve të këqij!
  
  Dragoi, buzëqeshjet e tua janë një gojë e keqe,
  Çfarë doni të bëni? - Gllabëroje Elfian!
  Por të mos e lëmë të zhduket Atdheu,
  Kështu që gratë bërtasin nga frika!
  
  Bajonetë dhe pendë, shpatë dhe furçë e pikturuar,
  Në shërbim të një pushteti që është më i bukur se të gjithë!
  Ajo është beteja dhe jeta jonë,
  Shkoni përpara - të vendosur në marshim!
  
  Pra, nëse është e destinuar të jetë një fat i ashpër,
  Të vdesësh, të shtrihesh në dheun e lagësht si i ri!
  Unë do të kthehem te ti, Krijuesi Rod,
  Dije në ikonë, unë pikturoj fytyrën e shenjtorëve!
  Kënga gjëmonte gjatë gjithë betejës, vajzat e mrekullueshme shfarosën dhe vranë energjikisht arinjtë e Putinit.
  Dhe në pamundësi për t'i bërë ballë presionit të stuhishëm, orkët ikën!
  Dhe trima Maria Kolesnikova e shikonte këtë përmes monitorëve. Dhe ajo ishte një vajzë e bukur, simpatike. Thjesht fantastike. Dhe sigurisht, diktatori i shëndoshë, me mustaqe, i dhjamosur do të marrë hak kur të kthehet, madje edhe më herët. Dhe kështu do të jetë, Dhe vajzat kukudhë treguan klasën më të lartë.
  Vajza e mrekullueshme e kukudhit Maria Kolesnikova vazhdoi të luftojë me zjarr dhe presion të madh, duke treguar mrekulli. Dhe ekipi i saj me vajza kukudhë është thjesht super.
  Ishte një luftë mizore dhe në të njëjtën kohë argëtuese. Kukudhët, ose më saktë shumica e kukudhëve, krahasuan sasinë e orkeve që rriteshin duke lulëzuar me epërsinë cilësore dhe magjinë.
  Kukudhët kanë dymbëdhjetë herë më shumë femra se meshkuj, dhe të gjithë janë të bukur dhe të lezetshëm. Pra, betejat janë agresive dhe në të njëjtën kohë argëtuese.
  Këtu vajza kukudhë e mori atë dhe me gishtat e saj të zhveshur hodhi një dhuratë të madhe, vdekjeprurëse të asgjësimit.
  Ai fluturoi në një hark dhe u përplas me një turmë orkesh. Dhe masa e arinjve të Putinit u copëtua.
  Vajza cicëroi:
  - Orkët po tërbohen nga inati,
  Armiku e çoi regjimentin përpara...
  Por zërat e vajzave janë të qarta,
  Takoni arinjtë me armiqësi!
  Këto janë vajzat - një klasë e jashtëzakonshme dhe vrasëse.
  Një kukudh me flokë portokalli shtypi thithkën e saj të kuqe të gjirit në butonin e levës dhe bazuka lëshoi një ngarkesë me fuqi shkatërruese kolosale, duke vrarë arinjtë e Putinit.
  Dhe ajo guxoi:
  - Lavdi Perandorisë së Elvenëve,
  Vajzat janë shumë të bukura...
  Ne sulmojmë, mos lëvizni,
  Ekipi ynë i çelikut!
  Dhe luftëtarja hodhi me gishtat e zhveshur të këmbëve të saj vajzërore një dhuratë shkatërruese dhe vdekjeprurëse të asgjësimit, duke i bërë copë-copë arinjtë e Putinit. Kjo me të vërtetë doli të ishte një ditë e errët për orkët.
  Ata guxuan të ziheshin me vajzat.
  Dhe nëse një vajzë e merr dhe hedh një pako shpërthyese me thembër të zhveshur, atëherë në këtë rast ushtria e Putinit do të frikësohet shumë . Luftëtarët janë shumë të bukur. Ato janë ose me bikini, ose edhe vetëm me brekë të holla.
  Këmbët e tyre të zhveshura dhe të hijshme hedhin dhuratat e vdekjes me fuqi vdekjeprurëse dhe jashtëzakonisht shkatërruese. Dhe arinjtë e Putinit mbyten në gjak dhe vdesin në agoni.
  Një luftëtare nga klani i kukudhëve me flokë të purpurt e mori atë dhe, me këmbën e saj të zhveshur e të gdhendur, hodhi dhuratën e asgjësimit. Përplasja bëri që tanku i perandorisë së Putinit të përmbysej dhe një masë orkesh u shtyp.
  Vajza cicëroi:
  Lufta është ndezur në univers,
  Lufta pa arsye të arsyeshme...
  Fuhrer i keq Satani budalla,
  Dhe pikëllimi erdhi me të!
  Dhe luftëtarja përsëri mori dhe hodhi gishtat e saj të zhveshur, një dhuratë e asgjësimit shkatërrues dhe shkatërrues.
  Dhe përsëri, arinjtë e shqyer dhe të djegur të Putinit fluturojnë në ajër.
  Kjo është vërtet e mrekullueshme. Shfarosja e orkëve me flokë, me erë të keqe dhe me fang është duke u zhvilluar, dhe vajzat përdorin artileri pa zmbrapsje me ndihmën e thithave të gjirit me luleshtrydhe.
  Dhe vajzat këndojnë të gëzuara dhe vazhdojnë të hedhin dhurata vrastare të vdekjes me këmbët e tyre të zhveshura, të dalta, me thembra rozë;
  Ne luftojmë spontanisht dhe pa plan -
  Por unë do ta thërras emrin e përbindëshit në zemërim...
  Rreshtat e romanit abuziv janë mbushur me gjak,
  Le ta kthejmë kapitullin me gishta!
  
  Zoti ndonjëherë na shikon shumë rreptësisht -
  Edhe pse dua të jetoj i lirë me shpata!
  Disa njerëzve që jetojnë u mungon Zoti aty pranë,
  Të tjerët më mirë nuk do të shkonin te mjeku!
  
  Armiku e la kukudhën tonë për të ngrënë,
  Por unë nuk do t'ia jap Djallit tokën e Atdheut tim!
  Me Krishtin çdo njohuri e krijimit është e bukur,
  Çekiçi i Svarog është rruga për në brigjet tërheqëse!
  
  Ne jemi luftëtarë të lindur me një forcë të tillë,
  Për ne gjaku është si ajri në mushkëri!
  Bijtë e çelikut damask, çelikut dhe luftës së shpejtë,
  Ne nuk do t'i bëjmë haraç kundërshtarit tonë!
  
  Lindja e tehut dhe fati i luftëtarit,
  Betejë, lumturi për të dashurit në univers!
  Që daullja e të papastërve të mos kumojë,
  Shkatërroni gradën tuaj ushtarake me tërbim!
  Si një lëkundje e shpatës, një goditje lindi përsëri jetë,
  Kështu kemi forcuar përpjekjet e paqes në beteja!
  Tani krenari është zot i këtyre vendeve,
  Në Fein flamurin tuaj dhe parakaloni në Okrlin !
  
  Dhe vajza e ëndrrave ka ngjyrë të shkëlqyeshme të flokëve,
  Një vështrim rrezatues në të cilin ka yje, Dielli!
  Me këngën e zemrave të tua përçove impulsin,
  Flamuri i skuqur le të shpërthejë në qiell me zjarr!
  
  Raca lindi Krishtin - lindur mes nesh,
  Mos gënjeni se Zoti u shfaq vetëm në Palestinë!
  Në fund të fundit, për Elfia, dije se do të vijë një orë e ndritshme,
  Ne do të pushtojmë hapësirën dhe elementët!
  
  T'i shërbejmë Atdheut - ta duam është detyra jonë,
  Pa trimëri nuk ka vend në planet!
  Dhe se Familja e Madhëruar nuk e ndërpreu besëlidhjen e tij,
  Fëmijët e tij duhet të jenë të fortë dhe me shpirt!
  
  Daullja u ndal, beteja mbaroi,
  Çadra e zotit të demonëve është zhdukur në errësirën e ferrit!
  Tani bukuroshja ime të kërkoj të vish,
  Unë do t'i jap kukudhit zemrën time pa rezervë!
  Fjalë të tilla nga vajzat duken disi të paqarta. Atyre u mungojnë djemtë dhe shpesh bëjnë dashuri me njëri-tjetrin. Vajzat këtu janë të mrekullueshme.
  Dhe këmbët e tyre të zhveshura, të gdhendura, të nxira hedhin dhurata të tilla shkatërruese dhe shkatërruese të vdekjes. Dhe dërgojnë bizele brenda të cilave fshihet antimateria.
  Luftëtarët këtu janë të një rendi të tillë që as një plumb nuk mund t'i ndalojë dhe kalimi do të jetë katastrofik.
  Një vajzë kukudh me flokë të verdhë mori një kamë dhe ia hodhi armikut me gishtat e saj të zhveshur. Fluturoi sipër dhe e shpoi gjeneralin e orkës mu në ijë. Dhe ai vdiq nga tronditja e dhimbshme.
  Vajza cicëroi:
  - Ne jemi vajza shqiponjë të lezetshme,
  I aftë, i guximshëm dhe i bukur për të luftuar...
  Dhe më besoni, ne jemi skifterë dhe shqiponja,
  Dhe aspak me shpirtin e një kllouni të keq!
  Dhe pastaj një tjetër nga vajzat e mori atë dhe hodhi një mortajë. Dhe ajo mbuloi një duzinë të tërë të arinjve të Putinit, duke i grisur ato në copa. Kjo ishte me të vërtetë një goditje dërrmuese. Dhe luftëtarët filluan të këndojnë përsëri me entuziazëm;
  Dritë atdheu pa kufij madhështor
  Yjet e rubinit ndezen lart.
  Elf e mbuloi veten me lavdi të pavdekshme -
  Heroi i fuqishëm, dramani, rreh!
  
  Rubin Rowan në gjethe smeraldi -
  Safiri shkëlqen në një fushë me lule misri...
  Unë i drejtoj mendimet e mia për ju Elfia -
  Një shqiponjë trekrenore fluturon me këngë!
  
  Në pikat e vesës, perlat janë diamante me flokë bore,
  Gjithçka është mirë në Atdheun e madh!
  Toka është e trashë - ka damarë si pupla,
  Skajet e borës janë marrë nga era e freskët!
  
  Në një skaj të Elfia ka akull, vula,
  Në një tjetër, devetë janë ari i shkretëtirës.
  Është ngrohtë këtu kur stuhitë e borës gjëmojnë,
  Sepse ne e mbajmë Zotin në zemrat tona!
  
  Shalqinjtë, pjeprat dhe bananet rriten,
  Dhe diku në verë ju jeni duke garuar me patina...
  Epo, ku mund të gjeni vende të tilla në botë?
  Aty ku popujt janë kaq të fortë në grusht!
  
  Në Elfia, bëma e armëve lartësohet,
  Në të, kukudhi i dritës është Krijuesi i fatit të tij!
  Ne mund të luftojmë mirë,
  Kështu që një përmbytje telashe të mos vijë te Elfi!
  
  Të gjithë e dinë se gratë tona janë të bukura
  Dhe nuk ka burra më të fortë me guxim!
  Atdheu, ju jeni mishërimi i parajsës -
  Një Zot sovran është Zotëruesi i Familjes!
  
  e Lavdishme të Diellit do të miratohen ,
  Lloji i ecjes që vazhdon një ushtar...
  Ne do të kthehemi në shtëpi me plaçkë bujare,
  Pa humbur asnjë rrahje, harkëtarët godasin armiqtë e tyre!
  
  Le t'i japim paqe dhe lumturi të gjithë universit,
  Dhe së bashku me Zotin do t'i ringjallim të vdekurit!
  Për lavdinë e Atdheut tonë të pakorruptueshëm -
  Sigurisht që e dimë se do të fitojmë!
  Vajzat kënduan aq ashpër dhe sublimisht dhe vazhduan të luftojnë. Dhe kukudhët e dëshpëruar dhe të guximshëm luftuan në qiell. Ata rrëzuan aeroplanët ork, duke shkaktuar djegien e tyre.
  Njëri nga kukudhët bëri një lëvizje - një fuçi të trefishtë dhe goditi makinën e ariut të Putinit, duke bërë që ajo të shpërthejë në flakë.
  Luftëtari shkroi në Twitter:
  Dielli po shkëlqen mbi ne,
  Jo jeta, por hiri...
  Unë jam përgjegjës për paqen në vend,
  Është koha për të kuptuar
  Unë jam përgjegjës për paqen në vend,
  Është koha për të kuptuar!
  Luftëtarët nuk janë më fëmijë,
  Ne duhet të vrasim orkët!
  Dhe vajza e mori përsëri dhe me shumë vendosmëri shtypi butonat e levës me gishtat e saj të zhveshur.
  Dhe ajo goditi përsëri armikun, këtë herë duke shtypur butonin e bazukës me thithkat e saj të kuqe të ndezura. Dhe një forcë e madhe shkatërruese reagoi. Kjo është me të vërtetë një vajzë shumë e lezetshme.
  Dhe ai qëllon me shumë saktësi në drejtim të armikut.
  Luftëtarja me flokë jargavan goditi edhe armikun, duke përdorur bustin e saj shumë madhështor. Dhe u lëshua një forcë kolosale vrasëse.
  Vajza e mori dhe filloi të këndonte përsëri;
  Ne rregull ne rregull,
  Tek gjyshja e elf!
  Çfarë keni ngrënë qull?
  Çfarë keni pirë - krijoni!
  Kështu këndonin luftëtarët me zërat e tyre kumbues, si trilli i bilbilit. Dhe ata ishin të shkëlqyer.
  Por vajzat shtypën përsëri butonin me thithkën e tyre të kuqe të ndezur dhe lëshuan dhuratën e vdekjes me forcë vdekjeprurëse.
  Në të njëjtën kohë, luftuan edhe të rinj, duke përfshirë kukudhë shumë të bukur që qëllonin dhe këndonin;
  Bregu në Elfa është i gjerë dhe i pjerrët,
  Valët spërkasin me shkëlqimin e glazurës...
  Elfia u bë atdheu im i lindjes,
  Trilli i bilbilit na këndon një këngë të mrekullueshme!
  
  Në një varkë të gjerë, i dashuri im dhe unë po lundrojmë,
  Zlata Val hodhi poshtë gërshetat e saj.
  Sa mirë është që unë dhe i dashuri im të jemi bashkë,
  Është për të ardhur keq të mos kapësh një krokodil me një kallam peshkimi.
  
  Jo, jo ujë, shushurimë mbrapa,
  Është natyra ajo që na jep shampanjë.
  Kjo tokë është si një nënë e dashur për mua,
  Bujaria e tokës me veshje mbretërore!
  
  Pika si perla nën rrezet e hënës,
  Spërkat si një tufë bletësh me një krah argjendi ...
  Virgjëresha, ti je si një engjëll me një ëndërr për mua,
  Me fytyrën e pafajësisë - Madona më e pastërta!
  
  Era është mjaltë dhe flokët janë mëndafsh,
  Buzët e hapura si saten.
  Besoj se ka ardhur momenti i shumëpritur,
  Bëhuni të vërtetë - përrallat ishin!
  
  Buzët e prekura në ekstazë
  Ëmbëlsia është e tillë që nuk ka më fjalë.
  Ju besoni në mënyrë të çuditshme bukurinë,
  Shumë do të vendosë - hidhni një monedhë më lart!
  
  Ja puthjet një nga një
  Psherëtima dhe të qeshura të gëzimit tonë të stuhishëm.
  Shenjtëria e shpirtit do të ruhet nga kerubini,
  I zgjedhuri do ta hedhë listën e mëkateve në urnë.
  
  Jo, dije që je më e bukur në tokë,
  Pasioni digjet si një zjarr i ndritshëm në zemrën time!
  Ne do të jetojmë në vendin më të mirë,
  Le të hapim dritaret dhe derën në hapësirë!
  . KAPITULLI Nr. 16.
  Maria Kolesnikova vazhdoi të ushtronte ndikimin e saj agresiv dhe të shfaroste kundërshtarët e saj. Dhe komanda e saj ishte vendimtare, e mprehtë dhe unike.
  Vajzat Elf janë shumë të lezetshme. Luftëtarë të lezetshëm që hodhën bizele të asgjësimit mbi arinjtë e Putinit dhe grisën orkët.
  Luftëtarët doli të ishin jashtëzakonisht luftarak. Dhe ata qëlluan shpejt. Dhe na goditën me automatikë. Duke kositur radhët e tëra të trupave të arinjve të Putinit. Dhe ata vepruan jashtëzakonisht agresivisht.
  Vajzat bërtisnin dhe ulërinin.
  Dhe në të njëjtën kohë ata nuk harruan të këndojnë me zëra vezullues si zhurma e kambanave;
  Përshëndetje për atdheun e Elfes ,
  Do te donim shume...
  Vajzat Elf nuk plaken
  Ne i mposhtim orkët me dashuri!
  Kjo është në fakt një këngë që tingëllon mirë. Dhe e gjithë kjo po ndodh shumë mrekullisht.
  Vajzat e morën dhe filluan të këndojnë përsëri së bashku me djemtë, dhe shumë të gëzuara;
  Ju jeni ushtria jonë - familja jonë e dashur,
  Atdheu i madh, fuqi kukudhë.
  Nofulla e makthit e gjarprit u hap,
  Pu rriti një krokodil në këto male!
  
  Arinjtë përkulen dhe betohen,
  Ata betohen se do të vrasin të gjithë djemtë jobesnikë elf.
  Por kalorësit tanë përçmuan paqen dhe rehatinë,
  Për ta, një mik dhe vëlla besnik është tashmë një makinë automatike!
  
  Orkstani është gjithashtu vendlindja ime, më besoni,
  Është marrë një urdhër për të mbajtur - mbajtur!
  Në fund të fundit, më besoni, ne nuk mund të tregojmë dobësi,
  Në fund të fundit, ky vend është hyrja për ne nga dera jugore!
  
  Edhe pse pacifistët ndonjëherë mund të dëgjohen duke rënkuar;
  Pse ke harruar, nuk ke nevojë të vdesësh këtu!
  Por ne nuk do të lejojmë që biznesi ynë të shkatërrohet,
  Sepse ushtria e Atdheut është më e fortë se të gjithë!
  
  Atdheu urdhëron - ju luftoni, prandaj luftoni,
  Mos dëgjoni miun që vrumbullon nën dysheme!
  Për Elfin tonë, ka vetëm një mënyrë për të fluturuar me shpejtësi lart,
  Dhe argumenti kryesor është mitralozi i fuqishëm Maxim!
  
  Nëse ka fitore në Orkstan , do të thotë se jemi të fortë,
  Kauza sovjetike e marksizmit të shenjtë jeton!
  Bijtë e shejtanit nuk do të mund të thyejnë vullnetin tonë,
  Për fitoren, për fitoren dhe sakrificat nuk llogariten!
  
  Vajza, kur të kthehem, ajo do të më puthë
  Tani ju jeni një burrë, dhe keni vërtetuar gjithçka për veten tuaj!
  Çfarë forca të blinduara është më e fortë se titani në zemrën e një ushtari,
  Çfarë ideali i dha luftëtari i ri një luftëtari!
  
  Kjo do të thotë se do të ketë paqe në të gjithë botën,
  Të gjithë njerëzit janë si vëllezër në një formacion!
  Se Ushtari i Kuq pushtoi piedestalin,
  Me dëshirën për të vazhduar luftën, digjem dhe digjem!
  Vajzat dhe djemtë kënduan me entuziazëm të egër. Ata vepruan jashtëzakonisht efektivisht, duke vrarë arinjtë e Putinit. Kjo është jashtëzakonisht e lezetshme.
  Këtu janë kukudhët që garojnë në një tank. Dhe ata morën një makinë të re, një piramidale të shpikur nga Zelensky. Ky është një tank vërtet i lezetshëm.
  Dhe le të gjuajmë me saktësi të mahnitshme. Dhe me besim godet armikun.
  Vajza përdor thithkën e rubinit kur gjuan dhe e bën atë jashtëzakonisht saktë.
  Dhe ai këndon me inat:
  Unë qëlloj armiqtë në një tangjente
  Dëgjoj një zë tmerrësisht magjepsës...
  Kukudhët patjetër do të vrasin orkët,
  Edhe ne nuk jemi spektatorë në luftë!
  Kukudhët morën dhe i prenë në copa homologët e tyre, nën goditjet. Dhe ata i bënë copë-copë armët vetëlëvizëse dhe tanket e arinjve të Putinit. Këto janë bukuri kaq të mahnitshme.
  Dhe gjuhët e tyre janë shumë energjike dhe të shpejta. Ata e bëjnë atë me shumë zgjuarsi.
  Dhe në të njëjtën kohë ata nuk harrojnë të këndojnë;
  Elfia është një bashkim i shenjtë i njerëzve,
  Për progresistët, bota është një ideal!
  I drejtohem muzës së frymëzuar,
  Ajo që njerëzit ëndërruan do të bëhet realitet!
  
  Toka jonë amtare që ju e dini është kaq e mrekullueshme,
  Të dy të moshuarit dhe të rinjtë janë të lumtur në të!
  Në të, dita e javës lartësohet si e diela,
  Nuk ka atdhe më të dashur se sa i dashur!
  
  Nuk ka një parajsë të tillë në parajsë,
  Ajo që e ndërton proletarin është një dorë e fuqishme.
  Dhe diku po shtrëngohen zinxhirë të ndryshkur...
  Bota e punës është në kthetrat e një grushti!
  
  Por ndonjëherë do të ndizet një mendim rebel,
  Penda e bajonetës është më e mprehtë se një qeste e ngurtësuar!
  Nxehtësia do të shkrijë linjat, akullin flakërues të ferrit,
  Dhe idhujt e vetëshpallur mashtrues do të shemben!
  
  Pastaj një cunami do të vërshojë menjëherë,
  Do të ketë trazira mbarëkombëtare.
  Për të realizuar atë që luftëtari guxoi të bënte -
  Si një uragan shpirti përshkon breza!
  
  Dhe shekulli i ri - përparimi do të mbretërojë,
  Tek ai do të zhduket varfëria, dhimbja, vuajtja...
  Planetët që pa astrologu
  Tani në unitet vëllazëritë do të bashkohen!
  
  Dhe vdekja do të tërhiqet, do të përfundojë -
  Shkenca do të fitojë, më besoni, pleqëria.
  Kurora e dafinës në ballin tuaj -
  Dhe forca e Atdheut është sovraniteti i pakufishëm !
  Vajzat këndojnë aq mirë - ata e bëjnë atë jashtëzakonisht mirë. Këto janë vërtet super vajza !
  Luftëtarë shumë të bukur elf me muskuj të skalitur dhe hir të madh. Këto janë me të vërtetë vajzat që ju duhen.
  Tani, nëse fillojnë të këndojnë, atëherë asnjë infeksion i vetëm nuk mund t'i rezistojë.
  Dhe vajzat luftojnë jo vetëm në aeroplanë dhe tanke.
  Dhe gjithashtu në det. Dhe atje ka vetëm njerëz me bikini dhe zbathur. Dhe këmbët e tyre janë kaq joshëse.
  Dhe gjinjtë, çfarë, dhe ijet, dhe beli. Dhe muskujt e barkut janë shumë të spikatur, si pllaka. Këto janë femra. Tigresha të vërteta. Dhe një fjalë - kukudhët.
  Kur i shikon, ndihesh vërtet. Këto vajza janë thjesht super.
  Kukudh është shumë i bukur, dhe ata luftojnë në det. Dhe takat e zhveshura, rozë, të rrumbullakëta të vajzave u hoqën dhe u ndezën. Kjo ishte jashtëzakonisht efektive. Dhe kukudhët janë luftëtarë kolosalë.
  Kështu vajzat ngulën këmbët e tyre të zhveshura në metal, drejtuan një top dymbëdhjetë inç dhe qëlluan me të. Dhe dhuratat e mëdha vrasëse të asgjësimit fluturuan.
  Kështu vajzat e morën, goditën armikun dhe filluan të këndojnë;
  Bukuri, bukuri,
  E lagim orken si mace!
  Ne lagemi si qen,
  Orka ngacmues!
  Ne jemi më të fortë se një papagall
  Çfarë kompanie!
  Epo, natyrisht, përveç vajzave të bukura ka edhe djem. Njëri prej tyre ende duket si një djalë rreth dymbëdhjetë vjeç me pantallona të shkurtra dhe zbathur. Dhe ai këndon shumë bukur;
  Edhe pse kemi vështirësi, mos u trembni,
  Kapërcimi i një pengese është më i ëmbël se mjalti!
  Nëse je një skifter, jo një harabel patetik,
  Mos guxo të fajësosh motin e lagësht!
  
  Ne duam të luftojmë në këtë kripë të tokës,
  Me dëshirë jepi një shpatull një shoku!
  Dhe për hir të së mirës së familjeve që të lulëzojnë,
  Le të shkojmë me çfarëdo guri që duam!
  
  Një pirat nuk mund të jetojë në përtaci,
  Ai është djali i fatit dhe shërbëtori i Elfias!
  Ndërsa jemi në det, kasollet janë të mbuluara me borë,
  Dhe e spërkatur me acar perla!
  
  Kjo nuk është arsyeja pse ne zgjodhëm rrugën e vështirë,
  Të kesh pasuri për vete!
  Orkët e këqij nuk mund ta përkulin emrin e mesëm,
  Kështu e ndërtojmë shtetin me këngë!
  
  Armiku po nxiton përpara - goditi atë,
  Për kundërshtarin ka vetëm një arkivol në moçal!
  Atdheu është i madh - megjithëse zuzari është i fortë,
  Dhe Zoti Svarog rrudh vetullat me alarm!
  
  Por ne kryqëzuam shpatat - me guxim në betejë,
  Ne bërtasim hurray - duke sulmuar banditët!
  Kështu që ajo që dikur ishte një ëndërr të bëhet realitet,
  Për të shijuar puthjen e të dashurit tuaj!
  
  Agimi i bukur Elfi sublim,
  Ai do të nxjerrë admirim me zë të lartë!
  Por Satani nuk mund të ndërtojë një shpellë,
  Mundeni atë dhe gjithçka do të jetë e shkujdesur!
  
  Do të vijë një botë në të cilën nuk ka dhimbje,
  Në të cilën pleqëria nuk do të mbetet as!
  Bukurisë së dashurisë do t'i jap një kurorë,
  Dhe ju kërkoj të afroheni pak më shumë!
  Po djali kukudh këndon shumë mirë, është i mrekullueshëm dhe i lezetshëm. Dhe kënga e tij ngroh shpirtin.
  Vajzat kukudh vazhdojnë betejën në luftanijen e tyre. Ka kaq shumë vajza të mrekullueshme në të. Kukudhët e rinj gjithashtu preferojnë të vrapojnë zbathur në vapë. Ata duken jo më shumë se gjashtëmbëdhjetë vjeç dhe janë gjithashtu shumë të bukura, me lëkurë të pastër dhe të lëmuar. Kjo duket luftarake dhe e lezetshme.
  Vajzat nuk dorëzohen fare në betejë. Dhe ata veprojnë me energjinë më të madhe.
  Dhe ju mund të shihni se si këmbët e tyre të zhveshura dhe të nxira dridhen kaq shumë. Dhe ato ngjallin ndjenja të mrekullueshme.
  Vajzat kukudhë veprojnë me energji shumë të madhe nga gjoksi i tyre i harlisur e lakuriq.
  Sa vjeç është vajza në betejë? Në një luftanije ata janë të mahnitshëm. Kukudhët madje filluan të binin në gjunjë dhe të puthin takat e zhveshura, të rrumbullakëta dhe të ftohta të vajzave. Dhe ata e bëjnë atë jashtëzakonisht agresivisht. Dhe me shumë entuziazëm.
  Këto janë vajzat. Dhe është shumë e bukur.
  Po sikur vajzat të ekspozonin thithkat e tyre? Pastaj të rinjtë me shumë lakmi i lajnë me puthje. Dhe djemtë janë thjesht të mrekullueshëm. Dhe vajzat janë gjithashtu të shkëlqyera!
  Të rinjtë këndojnë në majë të mushkërive të tyre:
  Ne nuk jemi hajdutë të këqij,
  Dhe ne nuk duam të vrasim ...
  Vajzat tona janë kaq zbathur
  Sikur të jenë të aftë të japin!
  Vajzat kukudhë u shkelën syrin dhe gjithashtu kënduan:
  Zbathur, vetëm zbathur
  Nën bubullimat e korrikut dhe nën zhurmën e sërfit!
  Zbathur, vetëm zbathur
  Vetëm unë dhe ti do të kërcejmë!
  Kështu këndojnë. Dhe ata luftojnë edhe më mirë. Kështu që një predhë goditi një luftanije me orke dhe vrau menjëherë pesëdhjetë arinj të Putinit. Kjo doli të ishte vërtet e lezetshme.
  Një vajzë me këmbë zbathur, të hijshme, shumë joshëse, të cilën djemtë duan t'i puthin, e ndez.
  Këto janë vajzat dhe çfarë lëkure të mrekullueshme dhe të lëmuar kanë. E gjithë kjo duket jashtëzakonisht e lezetshme.
  Një nga vajzat e familjes së kukudhëve shtypi thithin e gjirit të saj të zhveshur dhe lëshoi një predhë vrasëse nga arma.
  Luftëtarë të luftimeve ekstreme dhe forcës së përgjakshme. Dhe ata janë të aftë të vrasin orkët. Dhe këmbët e tyre, si gjithmonë, janë të zhveshura, të dalta, madje edhe shumë të nxira.
  Dhe takat e vajzës janë kaq të këndshme dhe unike në mënyrën e tyre. Ky është veprimi i përgjakshëm i vajzave të tyre.
  Dhe ata filluan të këndojnë;
  Trupi i vajzave nuk plaket
  Ata janë gjithmonë të bukur, të rinj...
  Ata ngrihen dhe janë plot kaos,
  Shqiponjat e vërteta vodhën!
  Vajzat kukudhë luftojnë fuqishëm. Por ka edhe djem elf. Ata janë pionierë të bukur, të veshur shkurt, zbathur. Dhe ata gjithashtu drejtojnë armët e tyre ndaj kundërshtarëve dhe kryejnë zjarr vdekjeprurës nga topat, që është një qasje jashtëzakonisht e pjerrët dhe agresive.
  Dhe le të këndojnë djemtë kukudhë me dashuri dhe pasion;
  Dhe kur bugle Pioneer bën thirrje për karikim -
  Miqtë e mi do të këndojnë këngë së bashku!
  Ne, si një skifter, do të fluturojmë në distanca të pakufishme,
  Sepse ju dhe unë u justifikuam!
  Refreni;
  E vërteta jonë, e vërteta jonë
  Përbëhet nga mbajtja e besimit!
  Dhe jo nesër dhe jo nesër,
  Dhe sot shpëtoni Atdheun!
  
  Ne e respektojmë Elfin tonë,
  Në fund të fundit, e gjithë bota - njihni dritën!
  Flamuri ynë i kuq i ndezur i Atdheut,
  Dhe nuk ka të kuqe më të ndritshme!
  
  Pionieri nuk përshëndet bustin,
  Shenja e tij është flamuri i Atdheut!
  Ne luftuam me mjeshtëri me kundërshtarin,
  Arritjet lavdëruese në vargje!
  
  Dije se ka vetëm një besim në planet,
  Besimi në elfinizmin e ëmbël, të shenjtë!
  Kështu që fëmijët e lumtur qeshin,
  Orcizmi të shpërthejë në humnerë !
  
  Çdo kalorës ishte vetëm një fëmijë,
  Në bar dhe përrenj zbathur...
  Por tani ai ka një çikrik në duar,
  Rrafshon me shpejtësi metalin me një çekiç!
  
  Dikush mpreh një mitraloz me makineri,
  Epo, dikush qëllon nga supi!
  Flamuri i kuq i kuq fluturon si një flamur i kuq,
  Ne mundëm armiqtë e këqij - jo me shaka!
  
  Paraardhësit tanë morën me guxim orklin ,
  Epo, po ne? Jemi në rrugën tonë për në Mars!
  Ne njerëzit nuk jemi makakë në degë,
  Kundërshtari grusht pikërisht në sy!
  
  Por ne gjithashtu dimë të argëtohemi
  I bie daulles, i bie borive!
  Fytyra shumë të lezetshme të fëmijëve,
  Dhe vlerësimet e katër dhe pesë!
  
  Provimi më i vështirë i betejës -
  Të mos kalosh është si të vdesësh!
  Por në vdekje ne kemi një flamur me një pishtar,
  Falsifikuesi i bakrit të kukudhëve nuk mund të bjerë!
  Kështu kënduan pionierët e mrekullueshëm dhe luftarak. Madje janë shumë të bukura dhe luftarake. Dhe vajzat nga familja e kukudhëve janë gjithashtu të mrekullueshme dhe madhështore. Dhe ata fjalë për fjalë i ndezin burrat, gjë që është jashtëzakonisht e lezetshme.
  Vajzat janë mësuar të luftojnë orkët e këqij dhe të veprojnë në mënyrë shumë produktive. Dhe energjia e tyre kolosale dhe unike është në lëvizje të plotë dhe vjen si një uragan.
  Këto janë vajzat.
  Një kukudh me flokë të kuqërremtë drejtoi një predhë dhe goditi orkët, duke i thyer nja dy duzina prej tyre menjëherë. Dhe shumë arinj të vrarë të Putinit. Dhe kjo duhet thënë se është jashtëzakonisht e madhe.
  Kukudhët janë shumë të bukur, dhe bukuria e tyre është erotike dhe jashtëzakonisht e dhunshme. Ata veprojnë me energji të madhe dhe të valë.
  Ja një nga vajzat vetëm me brekë dhe thuajse e zhveshur. Dhe kështu ajo madje filloi të këndonte, përpara se ta bënte këtë, ajo shtypi thithkën e kuqe të gjoksit në butonin e levës dhe u largua nga energjia.
  Këto janë vajzat - ato janë vërtet të klasës më të lartë. Ju nuk do të jeni në gjendje të luftoni kundër njerëzve të tillë.
  Këto vajza janë supermena.
  Dhe rrufeja fluturon nga topat e luftanijes kukudh. Dhe madje edhe uji vlon kur goditet. Dhe metali i anijeve, këtyre arinjve kafe, të ashpër, të ushtrisë së Putinit, digjet.
  Këto janë me të vërtetë luftime agresive.
  Të cilat shoqërohen me xhirime dhe këngë të bukura;
  Atdheu ka hapur dyert e hapësirës për të gjithë,
  Elfarin është Ratibori i parë në botë!
  Krahët tanë mbi sistemin diellor -
  Ka një model në sipërfaqen e zezë të perlave!
  
  Ne shikojmë lart e më lart në qiell,
  Në fund të fundit, në çdo agim të mendimeve të dikujt ka paqe.
  Ne luajmë një vals në një piano krejt të re -
  Një motiv kaq i thjeshtë dhe i sinqertë!
  
  Dhe me çdo notë, si një ndezje e një lire,
  Kuazari me kurorën mbretërore po thërret...
  Edhe pse unë jam ende një djalë -
  Por do të jetë një ngritje e re shumë e stuhishme!
  
  Në botën e lashtë ne morëm ekuatorin,
  Në epokën më të re, Marsi është prapa!
  Lopata zëvendësohet nga një ekskavator,
  Mund të porosisim edhe shira!
  
  Shkencëtari Arkimedi zbuloi gjithçka në banjë,
  Dhe ne nuk mund të ulemi duke pirë rum.
  Mos bëni zbulime në divan
  O përtaci, sa gjarpër i poshtër!
  
  Prandaj, hapësirat universale,
  Sigurisht që jemi të tërhequr nga një rrugë e shkëlqyer.
  Pasi paraardhësit e malit sulmuan -
  Përbuzje dhe ngopje dhe rehati me pupla!
  
  Ne jemi pasardhësit e tyre dhe të denjë për shpatën,
  Ne mund të përballojmë çdo detyrë!
  Pionierët marshojnë në formacion duke kënduar,
  Dhe të gjithë besojnë - Unë do të fluturoj drejt yjeve!
  Kjo është me të vërtetë një këngë që është mbresëlënëse dhe bie në vesh. Edhe pse këtu ka kukudhë, por jo Cheburashkas. Luftëtarët këtu janë shumë të bukur dhe sigurisht që kanë këmbë të zhveshura, muskulare, të nxira.
  Dhe vajzat janë të mrekullueshme dhe kanë thithka rubin që shkaktojnë tundimin më të madh.
  Këta luftëtarë janë jashtëzakonisht të pasionuar, gjoksi i tyre është aq i lezetshëm, të cilët janë të nxirë dhe të rrumbullakët dhe elastikë tek luftëtarët. Bukuritë e lezetshme, jashtëzakonisht luftarake dhe këmbët e tyre janë kaq të mrekullueshme dhe të lëvizshme, dhe gishtat e tyre janë të zhveshur dhe këmbëngulës.
  Luftëtarët femra janë jashtëzakonisht të mrekullueshme dhe të lezetshme.
  Dhe vajzat janë shumë të bukura dhe barqet e tyre janë shumë epshore. Dhe është jashtëzakonisht e mrekullueshme për të rinjtë të lëpijnë këtë mjaltë të mrekullueshëm. Dhe shijoni këtë lloj dashurie.
  Oh vajza, sa të ëmbël janë kukudhët tuaj, me të vërtetë ambrozi hyjnore.
  Dhe sigurisht kënga i shoqëron këto beteja të ashpra e të përgjakshme;
  Shkencëtari shpiku me zgjuarsi një bombë,
  Çfarë po mendonte ai me kokën e të nominuarit ?
  Në fund të fundit, pa moral edhe një njeri i mençur është gomar,
  Të paktën ai merr grante për çmendurinë e tij!
  
  Të tjerëve iu dha një patentë për armën,
  Çfarë dërgon sateliti në orbitë?
  Shkencëtari nuk është një i pafuqishëm ushtarak,
  Mos gënjeni në maksimum, zotërinj!
  
  Njerëzit duhet të punojnë për luftën,
  ata kanë një qëndrim të keq ndaj njëri-tjetrit.
  Nuk e kuptoj pse po ndodh kjo,
  A bën dikush diçka të mirë?
  
  Dikush pikturon një rezervuar me bojëra uji,
  Një tjetër Katyusha do të bëjë një skicë.
  Ai ka mbledhur një mitraloz që në kopshtin e fëmijëve,
  Dhe adoleshentit tonë i pëlqen të marshojë në formimin e paradës!
  
  Në fund të fundit, epauletat janë të ndritshme në një ëndërr,
  Për ne, ndonjëherë rrezet janë më të vlefshme se dielli.
  Në fund të fundit, nuk ka vend në Tokën e mjerë,
  Aty ku dikujt nuk i rrjedh gjaku i kuq!
  
  Në fund të fundit, një njeri është një ujk për një njeri,
  Epo, ndonjëherë një qen i krimbur kumbon!
  Ai nuk do t'ju huazojë as një copë bukë,
  Jeton vetëm - e tashmja mizore!
  
  Çfarë lloj njerëzish ngriti Zoti Atë?
  Si ndodh që e keqja sundon botën?
  Mbreti i egër është një guximtar midis njerëzve,
  Dhe shoku im kryesor është vëllai agresiv Kaini!
  
  Zoti u përgjigj: kjo është zgjedhja jote,
  Falas, e vështirë, por e nevojshme...
  Është më i mprehtë se sapuni nëse e godet në sy,
  Njerëzit bëhen memec nëse bota është e bashkuar!
  
  Prandaj, beteja është fati juaj,
  Unë nuk do të ndryshoj asgjë për ju këtu.
  Edhe pse kaosi skëterrë mbretëron në betejë,
  Nuk ka shpresë për bukë të lehtë dhe një mrekulli!
  
  Por qëllimi im është t'ju forcoj fort,
  Për të ndërtuar ëndrra me një mendje të fuqishme,
  Kështu që filli të bëhet më i fortë se zinxhiri,
  Kështu që çdokush mund të njihet si hero në betejë!
  Vajzat kërcejnë shumë mirë dhe tregojnë kërcime me këmbë të zhveshura. Dhe Zoti i Plotfuqishëm i pajisi vajzat e tyre me një bukuri të tillë. Ose ndoshta perënditë e demiurgut.
  Vajzat kanë modele flokësh shumë të bukura. Shumë të ndryshme, dhe disa duken si mullinj, ose helikopterë, ose ëmbëlsira - që është super dhe e lezetshme.
  Kukudhët këndojnë në majë të mushkërive, nxjerrin dhëmbët dhe shtypin butonat e levës me thithkat e tyre të kuqe flakë;
  Ti je toka ime kaq e braktisur,
  Ka banditë që nxitojnë nëpër të, një valë hordhish!
  Fëmijët ikin, garojnë me kuaj,
  Një stuhi përvëluese ka lindur!
  
  E gjithë thekra e artë u dogj në fushë,
  Një ujëvarë derdhet nga qielli - napalm,
  Djalli e hoqi fuqinë e "të keqes" nga atomi,
  Dhe tani ka një zjarr në të gjithë Tokën!
  
  Flakët si kashtë-riza,
  Ekziston një dragua i tërbuar në qiell,
  Nga hiri në pluhur era e kaltërosh,
  Erë e keqe e tymit sjell - shkatërrim!
  
  Luftoni Atdheun pa humbur,
  I goditën ujqit e poshtër mu në gojë!
  Pemët e qershisë së shpendëve u rritën në lulëzim pranë verandës,
  Le të mos e lëmë të shkojë dëm!
  
  Gjithçka është vendase në çdo degëz shelgu,
  Era e mjaltit në një degëz të thjeshtë!
  A janë udhëtarët patetikë me lecka,
  Ata që mbijetuan janë lypës pa asgjë!
  
  Jo, partia jonë tha,
  Mos lejoni që orkët e këqij të vijnë në shtëpinë e Atit tuaj!
  Rinia në zemër, beso të mos plakesh -
  Shkatërrimi i plotë e pret kundërshtarin!
  
  Ne do të sulmojmë - kjo është një kauzë e drejtë,
  Do të jetojë për të parë kohën kur...
  Besimi në familjen tonë Solntslavlavnaya ,
  Do të jetë një dritë besnike përgjithmonë!
  
  Komunizmi, e vërteta, e drejta,
  Ai përmban ëndrra që kanë lindur me dhimbje!
  Unë besoj se Atdheu do të jetë i lumtur -
  Si një shqiponjë e pavdekshme fluturon lart!
  
  Dhe atëherë do të vijë koha e së vërtetës,
  Ku çdo pyetje do të gjejë një përgjigje!
  e rrugës së dhelprës nuk do të kalojnë -
  Dhe Elfia është agimi i komunizmit!
  
  Sa e fortë është dashuria për Atdheun,
  Aty ku ka një vend për njerëzit më të mirë,
  Në fund të fundit, Atdheu ynë është i lavdishëm në forcë,
  Kundër kujtdo që ka pushtet - vrit!
  
  Dhe atëherë zemërimi do të përfundojë,
  Parajsa do të vijë, me këngën e bilbilit...
  Dhe pastaj do të ecim nëpër korije,
  Asnjëherë mos qaj dhe mos vajto!
  . KAPITULLI Nr 17.
  Maria Kolesnikova lufton me furi të furishme. Dhe u jep urdhër dylleve të tij, duke treguar thjesht të jashtëzakonshëm dhe unik klas dhe super.
  Këto vajza janë shumë të mprehta, dhe jashtëzakonisht të bukura dhe shumë të lezetshme në një mënyrë luftarake. Kukudhët këtu janë thjesht të shkëlqyer.
  Vajzat janë të ndryshme, por këta kukudhë janë të gjithë të lezetshëm. Ata mund të rrahin orkët dhe të mbytin arinjtë e këqij në gjak.
  Dhe gjuhët e kukudhëve duan të lëpijnë, atë që pulson, shkëlqen dhe nuhat aq këndshëm midis kukudhëve të rinj.
  Këta njerëz janë aq të përsosur sa aroma buron prej tyre, sikur nga bimët e reja dhe lulet e egra. Çfarë gjëje e mrekullueshme.
  Këto janë vajzat këtu dhe ato kanë dhëmbë margaritar, me gaz - thjesht super.
  Dhe ata kanë një temë kozmike, fenomenale. Këtu sytë shkëlqejnë në to, dhe janë shumë të ngjashëm me yjet.
  Njëra nga vajzat qihej me gishtat e saj të zhveshur. Dhe kështu shkatërroi plotësisht gjithçka. Dhe kjo është jashtëzakonisht vdekjeprurëse.
  Këtu janë vajzat e klasës më të lartë, ato do të luajnë kontrabas.
  Dhe këmbët e tyre janë aq të bukura, madje edhe shumë të zhveshura. Edhe pse mund të thuhet kështu - shumë zbathur? Ndoshta do të ishte më mirë të thuash - shumë bukur!
  Dhe vajzave u pëlqen të këndojnë dhe kërcejnë me pasion.
  Dhe zërat e luftëtarit janë kaq plot trup dhe të bukur;
  A është kjo fjalë nder, vëllezër?
  Sa nxehtësi ka në këtë fjalë!
  Megjithëse ka kundërshtarë të panumërt të ashpër,
  Ne do të sjellim një det drite në Atdhe!
  Refreni.
  Unë e jap zemrën time për Atdheun tim,
  Në të cilën flakët shpërthejnë në qiell!
  Nëpër ferrat e telasheve deri në nëntor,
  Për agimin e kuq...
  Fryma e popullit le të ngrihet përsëri dhe të ngrihet përsëri!
  Fryma e popullit le të ngrihet përsëri dhe të ngrihet përsëri!
  
  Në fund të fundit, ne duhet të mbajmë dashuri për të Plotfuqishmin,
  Flamuri i shenjtë i elfinizmit!
  Kështu që ëndrrat e guximshme të realizohen -
  Lindi rruga e humanizmit të shenjtë!
  
  Dhe çdo familje nuk do ta tradhtojë Elfia,
  Njerëzit do të qëndrojnë në formacion për paqen dhe të vërtetën!
  Maj Pegasi trim, Parnas i shkëlqyer,
  Ne do të frymëzohemi nga beteja e një kauze të re!
  
  Në mal rrjedh një përrua i shpejtë si një leopard,
  Në fund të fundit, argjendi i majës ka ndriçuar!
  Lidhjet bëjnë që perëndimi i kuq i diellit të digjet,
  Të jesh trim është kriteri kryesor!
  
  Një luftëtar ka rënë - mjerisht, fati mizor sundon,
  Si ndodhi që u rrëzua një shok!
  Të lutem më thuaj, o Zot i Plotfuqishëm,
  Epo, pse urnat janë plot me hi?
  
  Shpirti - u përgjigj Zoti. - më e rëndësishme se ijët,
  Dhe jeta nuk do t'i lërë kurrë të rënët!
  Po, nuk ju është dhënë të dini, se në rrezet e dritës,
  Kur të ringjallen - Lavdi emrit të Rodit!
  
  Por ju e dini se kjo ditë nuk është aq larg,
  Atëherë do të hapen dyert e universit...
  Dhe kristali nuk do të zbardhë një tempull gri,
  Krijimi im do të fitojë pavdekësinë !
  Epo, nëse shikoni vajzat e bukura, gjoksin e tyre plot dhe thithkat e luleshtrydhes. Dhe ata janë aq joshëse dhe shkëlqejnë si rubin nga kurora e Perandoreshës Britanike. Kjo është vërtet një bukuri dhe tundim i tillë.
  Një kukudh i ri nxitoi te thithkat e gjirit me luleshtrydhe dhe filloi t'i përkëdhelte me gjuhën e tij dhe e bëri atë me shumë energji. Oh, sa bukur është të lëpish një luleshtrydhe kaq të pjekur dhe madhështore. Sa e mrekullueshme është gjithçka këtu.
  Dhe një vajzë nga një familje kukudhësh, natyrisht, nuk e ka problem të lëpijë diçka të shijshme, të ëmbël, aromatike nga i riu në këmbim. Dhe sa e mrekullueshme do të jetë gjithçka.
  Dhe më pas vajza shtyp butonin e levës me thithin e saj në formë trëndafili. Dhe pastaj goditi orkët me një raketë dhe i grisi ato në copa.
  Dhe shumë arinj të Putinit u shkatërruan.
  Këta janë kukudhët e agimit të përgjakshëm.
  Por ata duan, natyrisht, edhe të këndojnë, me ankth të madh;
  Ne jemi kukudhë të lezetshëm, jo skllevër,
  Ne kemi lindur për të fluturuar si shqiponja, më besoni!
  Jo, arkivolet nuk do të vijnë në Atdhe,
  Le të jemi bashkë në betejë Elvens !
  
  Çdo luftëtar është i aftë të godasë,
  Por jo të gjithë mendojnë për të dashurit!
  Një stuhi po digjet, një zjarr i furtunës,
  Dhe mendimet për mirësinë janë në shpirtrat e pastër!
  
  Partia e Elf , e lindur në ëndrra,
  E di nga kallot e punës.
  Ne nuk shërbejmë për shkak të frikës budallaqe të dikujt,
  Ajo që ne po përpiqemi nuk mund të gjendet në hartë!
  
  Ari i kupolave të rrumbullakëta shkëlqen,
  Por në zemër ari është edhe më i çmuar.
  Orkizma bisha e tërhoqi zvarrë qengjin,
  Por i shkatërruar nga fuqia e kukudhëve!
  
  Kur pionieri u betua,
  Çdo pikë gjaku nga damarët ia jepni Atdheut!
  Xhaxhai i keq Ram po kursente raketa,
  Doja t'i krijoja probleme sindikatës!
  
  Por ne nuk u betuam, besuam në biseda boshe,
  Për një urdhër - Shërbejini Atdheut!
  Orku i keq u shtyp nga heroizmi,
  Le të kalojmë rrugën e vështirë dhe të jemi në elfinizëm!
  
  Hidhe, djalë, ngopje, frikacak, dembelizëm,
  Ai urdhëroi shpirtin të përpiqet për fitore.
  Le të jetë në favor të kauzës çdo ditë,
  Dhe nëse duhet të shkojmë në Siberi, do të shkojmë!
  
  Një hero në kantieret e ndërtimit dhe në beteja,
  Çdo gjë mund të argumentohet, më besoni!
  Mos e ngatërroni jetën me një lojë të lehtë,
  Edhe pse ka vetëm një lojë - lufta kundër vdekjes!
  
  Tani qëllimi është tashmë i dukshëm,
  Hapi i fundit mbetet, ai i vështirë!
  Atëherë pranvera do të na japë ngjyrë përgjithmonë,
  Dhe të dielën do të ketë gjyshër të rinj!
  Vajzat këndonin shumë bukur dhe dhëmbët e tyre shkëlqenin, shkëlqenin nga perlat dhe lëshonin reflektime.
  Kukudh është një bukuri e mrekullueshme, dhe u hodh deri te raketahedhësi. Dhe ata shtypën butonat e levës me thithkat e tyre të kuqe flakë dhe rregulluan në mënyrë agresive goditjet.
  Dhe pati një shkatërrim masiv. Këtu doli jashtëzakonisht gri.
  Kukudhët ngarkuan stacionin e avionit, mbanin raketa dhe vezulluan vajzat me taka të zhveshura, rozë, të rrumbullakëta.
  Këto janë femra të bukura dhe agresive. Dhe jashtëzakonisht i dashur. Dhe gjuhët e tyre duan të ndiejnë pulsimin e shufrave - duke marrë kënaqësinë më të madhe.
  Këto janë vërtet bukuroshe.
  Kanë gjuhë kaq të nxehta dhe do ta marrin, do ta qijnë. Dhe thithkat rubin do të përdoren përsëri. Dhe shumë trollë do të digjen menjëherë.
  Dhe pastaj kukudhët do të sjellin gishtat e tyre të zhveshur në gojë dhe si do të fryjnë.
  Dhe sorrat, pasi pësuan një atak në zemër, bien si të shtangur nga një goditje në tru nga një shkop çeliku. Dhe sorrat shpojnë kafkat e arinjve të Putinit me sqepat e tyre.
  Ja sa agresivë janë.
  Dhe mbi fushë fluturojnë këngë, të kënduara në këtë rast nga të rinjtë;
  Unë qëlloj armiqtë në një tangjente
  Kjo është fuqia e kalorësit kukudhë!
  Njerëzit e zakonshëm të shëndoshë nuk e kuptojnë
  Unë po ec përpara si një skifter shpejt!
  
  Gjithçka rezulton e mrekullueshme
  Ne jemi artistë, jo spektatorë fare!
  Le të shkatërrojmë kartelet e Orksit,
  Shkëlqen me bukuri magjepsëse!
  
  Atdheu ynë është vërtet i madh,
  Ajo u dha dritë punëtorëve të botës!
  Edhe pse një turmë e egër u përplas në tokë,
  Por më besoni, ne jemi luftëtarë të vërtetë!
  
  Kukudhi u ngrit me Mamain e masakrës,
  Pasi hoqi lidhjet e Lasos së Hordhisë...
  Ne mbledhim thesare në qiell,
  Dhe zemrat tona janë të pastra në guxim!
  
  Çdo shkurre, fije bari, të dashur,
  Lisi-Babai i korijes sonë të përhapur.
  Më besoni, ka edhe vlera imagjinare,
  Rryma vezulluese është më e ëmbël se mjalti!
  
  Pulat e qershisë së shpendëve po piqen,
  Gjethi i parë dukej se ishte lyer me ar!
  Nuk ka pyje modeste të Atdheut tonë,
  Me veshje mbretërore, Atdheu është i bukur!
  
  Duke dalë nga pylli me kërpudha,
  Dhe nëpër fushë, ku thekra derdhet me lëng.
  Unë ju sjell një kurorë me lule,
  Dhe vesa, si e qepur me perla!
  Kjo është kënga që kukudhët e rinj kishin. Dhe doli jashtëzakonisht e lezetshme dhe e lezetshme. Këto janë vajza shumë të bukura që duan të thithin diçka të nxehtë dhe pulsuese me gjuhë, si një zemër.
  Epo, vajza të një niveli të lezetshëm, dhe në arkivol, duke ngarë orkët. Dhe luftëtarët ishin të egër - thjesht super.
  Dhe nëse ata fillojnë të këndojnë, do të jetë shumë e këndshme;
  Bie shpulla zbathur nëpër livadh;
  Vajza e guximshme është një anëtare e Komsomol.
  Vajza e Elfie nuk lindi si një lugë -
  Zëri i vogël rrjedh me një trill kumbues!
  
  Për të, thirrja është lufta -
  Kryeni me guxim një bëmë të armëve.
  Terrorizmi nxjerr nofullat - Satanai,
  Ai dëshiron ta kthejë Atdheun në lojë!
  
  Epo, dhe pas tij me raketën Orkagon ,
  Çfarë e ushqen me para qenin nga ferri?
  Kam harruar që Orkmacht u shkatërrua,
  Është e rrezikshme të hysh në betejë me një rus!
  
  Elfinizëm luftëtar i pathyeshëm,
  Dije se çfarë na frymëzon të bëjmë gjëra të mëdha!
  Ne ia kushtojmë jetën tonë Rusisë së mençur -
  Mbajtja e vijës nga skaji në skaj!
  
  Atdheu gjëmon përreth,
  Bomba Napalm zbritën në Elf.
  Militarizmi i ka thyer të gjitha frenat,
  Ka rrënoja nga kasollet tona në zjarr!
  
  Por djali ka një automatik në zorrë,
  Kur bëri betimin për t'u bërë pionier!
  Dhe tani ushtarët e rinj po thyejnë,
  Kundërshtarë të këqij që nuk njohin kufij!
  
  Të moshuarit dhe të rinjtë vrapojnë në të njëjtin formacion,
  Ata nxitojnë me shpejtësi - SATO sulmon!
  Dhe të gjithë besojnë - unë do t'i mposht orkët,
  Dhe vajza do të jetë me një puthje pasionante!
  
  Nuk mundemi, më besoni, do të humbasim
  Besimi ynë është bërë shumë më i fortë!
  Ushtria jonë është kalitur në stërvitje,
  Edhe pse zjarri digjet në një zemër të mirë!
  
  Dhe prandaj, duke i shërbyer Atdheut,
  Do të arrijmë fitoren në një betejë të ashpër!
  Pa famë, jeta nuk vlen asnjë qindarkë,
  Ne kemi nevojë për gra dhe fëmijë për të çizmetuar!
  
  Ata duhet të rriten në atë Tokë të Shenjtë,
  Para së cilës përkulet i gjithë planeti!
  Në fund të fundit, nuk ka Elf më të bukur në Tokë,
  Fati i armikut le të jetë vdekja e Gomorrës!
  
  Dhe pastaj Rruga e Qumështit në yje na pret,
  E cila është e pafund dhe pa ndalesa!
  Për t'u rritur, mos e lini kukudhën të përkulet,
  Që Atdheu të bëhet më i fuqishëm dhe më i madh!
  
  Duajeni Perëndinë - Familja jonë e madhe,
  Uroj që planeti të përparojë shpejt!
  Çdo punë do ta fshijë problemin,
  Qoftë e lehtë rruga për në podium!
  Betejat me kukudhët dhe kukudhët kundër orkëve ishin në një shkallë të egër me një numër të madh arinjsh të vdekur të Putinit.
  Por orkët vazhduan të zvarriteshin. Dhe tani tanket e tyre të rënda shkojnë në betejë. Dhe madje, ndoshta, ato super të rënda - që peshojnë më shumë se njëqind tonë. Një argument dhe atu i ri në betejë.
  Është shumë interesante të shohësh makina të fuqishme. Por vajzat përgatitën predha kumulative dhe filluan t'i hedhin duke përdorur thithkat e tyre të gjirit me luleshtrydhe.
  Dhe ky është një efekt vdekjeprurës. Epo, vajzat janë super klas.
  Dhe të tjerë prej tyre hedhin granata të gjalla në këmbësorinë e orkëve, duke i grisur arinjtë e Putinit. Kjo është bërë vërtet e mrekullueshme. Këto janë vajzat këtu. Ata duan të punojnë me gjuhët e tyre.
  Është veçanërisht e këndshme kur gjuha juaj lëpin diçka përmes së cilës rrjedh gjaku i ngrohtë dhe i vluar i kukudhit. Kjo është sa e mrekullueshme është.
  Luftëtarët këtu luftojnë vërtet mirë. Dhe në të njëjtën kohë, dashuria nuk është e huaj për ta. Për më tepër, ka kaq pak kukudhë meshkuj. Dhe sigurisht, femrat ndonjëherë luftojnë për to.
  Këtu njëra prej tyre hodhi një granatë me gishtat e saj të zhveshur, e cila goditi një turmë orkesh dhe i grisi arinjtë e Putinit.
  Dhe luftëtarët filluan të këndojnë;
  Një djalë vrapon zbathur në dëborë,
  Perlat e borës shkëlqejnë si shkëlqim.
  Ju nuk do të na detyroni të flemë,
  Le të bëjmë kërcimin gri të dimrit!
  
  Ne do t'ia kushtojmë jetën tonë atdheut,
  Qoftë i gëzuar shërbimi!
  Rruga do të ndriçohet nga kerubini i zjarrit ,
  Dhe kënga është magjike, një përrallë dhe një lire!
  
  Është koha që ne të luftojmë për Atdheun,
  Një turmë kundërshtarësh ka pushtuar pa llogaritur!
  Ne do t'i drejtohemi perëndive tona të dashura,
  Çfarë aeroplani i dhanë mendjen për të krijuar!
  
  Le t'i japim planetit një ëndërr,
  Bëje çdo sfidë fituese!
  Në mënyrë që filli magjik të mos prishet,
  Fryma juaj pranverore qoftë e pastër!
  
  Kjo është shpresa e një vendi të bukur,
  Kush lindi dritën e komunizmit!
  Në universin tonë, të gjithë njerëzit janë të barabartë,
  Ky konsiderohet kulmi i humanizmit!
  
  I ftohti do të përfundojë, do të ketë një rrjedhë -
  Përrenjtë do të rrjedhin, njerëzit e dinë me shampanjë!
  Ky është rezultati, më besoni, nuk është larg,
  Secili me dinjitet, guxim mbretëror!
  Ja sa bukur luftojnë dhe këndojnë vajzat. Dhe gjuhët e tyre janë lozonjare dhe jashtëzakonisht të shkathëta.
  Vajzat morën dhe vendosën mortajën, dhe si do të godisnin armikun dhe do të shpërndanin arinjtë e Putinit në drejtime të ndryshme. Kjo ishte vërtet një goditje.
  Vajza më pas tërhoqi këmbëzën duke përdorur thithkën e kuqe të gjirit. Dhe ndyrë lëshuar:
  - Gjoksi i zhveshur i çdo mashkulli do të mbathë e do të zhvishet!
  Këto janë vajzat këtu - shumë të mrekullueshme. Dhe ky është një lloj kukudhësh të mëdhenj.
  Dhe ata këndojnë dhe dhëmbët e tyre shkëlqejnë si diamante në diell. Sa e mrekullueshme është e gjitha.
  Vajzat nuk kanë mjaft djem. Dhe kukudhët e rinj punojnë për dhjetë. Kështu që ata duhet të punojnë. Dhe vajzat janë kaq të mrekullueshme dhe zbathur. Dhe gjinjtë e tyre janë aq të zhveshur, me thithka rubin dhe shkëlqejnë sikur të ishin prej gurësh të çmuar.
  Sa e rëndësishme duket e gjithë kjo.
  Dhe luftëtarët këndojnë dhe nxjerrin dhëmbët, të cilët lëshojnë energji të madhe nga rrezet e diellit;
  Vajza është e bukur, po, po, po,
  Vajza është e rrezikshme po, po, po!
  Ariu i Putinit
  do të qash
  Që të digjesh,
  Vdisni në agoni!
  Vajzat këndojnë kështu. Por edhe fëmijët e kukudhëve, dhe në radhë të parë djemtë pionierë, tregojnë edhe aftësitë e tyre vokale;
  Në dritën e hënës, reflektimi i drapërit,
  Ne po punojmë në fushën e fermës kolektive.
  Pranvera ka ardhur së fundmi,
  Ata dhanë rrëke të stuhive të ëmbla të qara!
  
  Ne duhet të ndihmojmë vëllezërit tanë më të mëdhenj,
  Se në fronte luftojnë me ushtrinë e orkshizmit.
  Për t'u ushqyer me fuqinë e kukudhëve,
  Që të lulëzojë shtiza e flamurit të kuq të Elfinizmit!
  
  Dhe prandaj pionierët në veprat e tyre -
  Djersa derdhet mbi faqet e mia të dobëta.
  Ne jemi plot vetëm në ëndrrat tona më të egra,
  Një djalë zbathur po tërheq parmendën...
  
  Dikush arriti të arratisej në front,
  Por edhe pa të pasme nuk ka fitore.
  Ju madje vendosni bar në gojë kur jeni të uritur,
  Në mënyrë që gjyshërit tanë të shijonin grurin.
  
  Pra shtoni, edhe pse brinjët janë të dukshme,
  Këmbët janë shpuar, duart janë kallo.
  Ne jemi pionierët e Atdheut, bij,
  Për hir të saj, ne do t'i varrosim fort orkët!
  
  Secili prej nesh është Lenini dhe Marksi,
  Në çdo zemër flaka tërbohet.
  Do të vijë koha, ne do të hyjmë me guxim në Mars,
  Pasuria i jep një puthje një luftëtari!
  
  Vështirësia po ngurtësohet për shpirtin tonë,
  Ne duam, njohim mendimin dhe punojmë!
  Festa do të vijë - kërceni me vrull,
  Dhe kujdesuni për më të dobëtit!
  
  Borgjezia e ushqyer mirë nuk mund ta kuptojë
  Si u pëlqen fëmijëve të punojnë...
  Por ne do të marrim një pesë të fortë,
  Për t'i bërë fytyrat e prindërve të shkëlqejnë!
  
  Jo, mos e fajësoni fatin për luftën,
  Ky është një test i tillë për ne...
  Nëse i mësuat një mësim armikut tuaj,
  Kjo do të thotë se ai është i aftë të sjellë krijimin!
  
  Dyert e hapësirës do të hapen për luftëtarët,
  Me fuqinë e shkencës, ata që ranë u ringjallën,
  Prandaj, ne jemi shpresa e etërve tanë,
  Fëmijët e të Madhit, Elfi i Shenjtë!
  Këtu kënduan djemtë kukudhë dhe në të njëjtën kohë pionierët. Dhe treguan formë të shkëlqyer fizike dhe kompozim të një produkti në nivel kënge.
  Dhe djemtë pionierë janë gjithashtu zbathur, me pantallona të shkurtra, me bust të zhveshur dhe me muskuj shumë të ngulitur dhe të bukur.
  Orkët mund të përdhunojnë njerëz të tillë, çfarë do të bëhet me këto kafshë. Ata janë fjalë për fjalë, të themi, kafshë. Këto janë vërtet krijesa orke shumë të ndyra.
  Një djalë kukudh u kap. Dhe le ta torturojmë fëmijën. Fillimisht e tërhoqën djalin e bukur në raft. Dhe le ta rrahim me gjithë forcën e tij me një kamxhik hekuri të ndezur në këmbët e tij të zhveshura e fëminore. Dhe ishte shumë e dhimbshme.
  Djali bërtiti, dhe ai u lëndua dhe u dogj. Më pas filluan të derdhin ujë mbi djalin. Së pari ujë të vluar, dhe pastaj akull, dhe pastaj përsëri ujë të valë. Këta janë barbarë dhe sadistë.
  Më pas ata filluan të thyejnë gishtat e zhveshur të këmbëve të djalit kukudh me ndihmën e mashës së nxehtë. Dhe ia thyen të gjithë gishtat nga gishti i vogël te ai i madhi. Më pas ata dogjën takat e zhveshura dhe të rrumbullakëta të fëmijës.
  Dhe më pas ata aplikuan një hekur të nxehtë në gjoksin e zhveshur të djalit dhe dogjën një yll me pesë cepa.
  Ishte kaq e mrekullueshme dhe e lezetshme. Brinjët e djalit u thyen më pas me darë të nxehtë, bastardë. Por asgjë, kukudhët janë një fis këmbëngulës. Dhe djali nuk humbi asnjëherë ndjenjat nga tronditja e dhimbshme dhe vazhdoi të bërtiste. Dhe më pas orkët përdorën rrymën.
  Dhe në të njëjtën kohë ata filluan t'i skuqin takat me zjarrin e zjarrit dhe e rrahën me një shufër të nxehtë në shpinë dhe anash, e shtrinë në raft dhe e rrahën me goditje elektrike. Dhe është jashtëzakonisht e dhimbshme.
  Dhe xhelatët e orkëve thjesht nxjerrin dhëmbët dhe qeshin.
  Por prapë djali kukudh nuk u thye, përkundrazi filloi të këndonte;
  Jo, është e pamundur të parashikohet
  Çfarë pret në këtë botë të vjetër;
  Një hajdut do të rrijë në pritë në pritë,
  Ose avioni do të ngrihet!
  
  Sa e ashpër është kjo botë
  Ju jeni kaq naiv
  Ka shumë ace në kuvertë,
  Edhe pse nuk mund ta marrësh - gjembat.
  Ndërkohë, kukudhi qëlloi sikur po derdhte plumb nga një ujëvarë. Ajo nxori një mitraloz të mirë nga arinjtë e Putinit. Zjarr i shpejtë, dhe së bashku pothuajse asnjë zmbrapsje, kështu që gjuajtja dhe këndimi nuk do të ndërpriten.
  Por çfarë tjetër t'ju pyes?
  Ku mund të blihet bota?
  Përgjigja, natyrisht, është lufta.
  Në fund të fundit, dobësia nuk është nder!
  
  Po, Zoti është i aftë
  Për ata që janë shumë dembel për të fshikulluar...
  Vetëm një komandë e thjeshtë
  Mos e kënaq mishin në lumturi!
  
  Kuptoni kuptimin e luftës së jetës,
  Kështu i Lartësuari krijoi për shekuj...
  Kështu që dora juaj të jetë e fortë,
  Dhe në mënyrë që yndyra të mos shkojë në anët!
  
  Pra luftoni dhe luftoni,
  Mundohuni të hidhni atë që është në pluhur!
  Atëherë do të fluturosh lart
  Fshini zerat e makthit!
  Djemtë kukudhë qëndrojnë dhe nuk dorëzohen, edhe në raft.
  Dhe luftëtarët luftojnë kështu, me tërbim të egër e të tërbuar, duke treguar heroizmin e tyre.
  Këto janë vërtet vajza mbresëlënëse. Dhe buzët e tyre janë aq të kuqe flakë, dhe ata me lakmi gëlltitin diçka pulsuese dhe të nxehtë, shumë të këndshme dhe të ëmbël në gjuhë.
  Kështu u pëlqen vajzave kukudh .
  Por kukudhi, me gishtërinjtë e saj të zhveshur, hodhi një limon dërrmues të shkatërrimit. Kjo ishte kërcënuese dhe e lezetshme.
  Kukuku, duke vrarë arinjtë e Putinit, e mori atë dhe këndoi:
  Mos prisni mëshirë nga qielli
  Jetën për të vërtetën mos e kurseni...
  Ne djemtë në këtë jetë,
  Vetëm me të vërtetën gjatë rrugës!
  Dhe ajo hodhi një dhuratë të madhe, vdekjeprurëse duke shtypur butonin me thithkën e saj të kuqe të kuqe. Ajo theu një tufë arinjsh të Putinit dhe cicëroi, duke nxjerrë dhëmbët:
  Dhe beteja vazhdon përsëri,
  Dhe një zemër e shqetësuar në gjoksin tim ...
  Zelensky është shumë i ri
  Dhe Maidan i ri është përpara!
  Këto janë vajzat këtu që tregojnë klasën e tyre më të lartë, më mbresëlënëse të luftëtarëve.
  Ata gjithashtu këndojnë shumë bukur dhe me admirim;
  Njëherë e një kohë një parmend i ndezi një shteg,
  Kështu që veshët e diellit të bëhen të artë ...
  Dhe ne i përgjigjemi pa argument gënjeshtrave,
  Kështu që luftëtari të rritet i ri në të vërtetën dhe forcën!
  
  Një vajzë endet zbathur pas parmendës,
  Ajo punoi shumë për të mbledhur bukë për Atdheun...
  Dhe një kamp i ngjashëm me imazhin me kallamishte,
  Ne nuk kemi nevojë për grykësi në këtë jetë!
  
  Poetët rusë kanë një stil të bukur,
  Gjuha që zëvendëson hojet e mjaltit...
  Dhe Rod është Zoti i dashur i lavdishëm i Diellit ,
  Motoja e tij është të krijoni vendin tuaj në parajsë!
  
  Nomadi i keq bëri një bastisje,
  Plot vajza dhe djem të përzënë,
  Por kalorësit i kanë mprehur shpatat,
  Ata nuk kanë nevojë për pelena apo dado që nga fëmijëria!
  
  Për ne, Svarog dhe Jezusi janë një,
  Një luftëtar është thirrja e një ushtari...
  Shqiponja dykrenore është një krah i fortë,
  Rrahim, duke qeshur, kundërshtarin e keq të orkës!
  
  Nuk ka vend në tokë për dikë që është frikacak,
  Kushdo me krahë me fuqi në mendime është një engjëll...
  Të bashkuar në Atdhe: Negro, Serb, Bjellorus,
  Ka "Uragan", por më parë ka pasur sabera!
  
  Ne do të bëjmë një anije të madhe yje,
  Dhe le të fluturojmë në pafundësinë e universit!
  Dijeni se një guxim i tillë jeton në zemra,
  Vetëdija me krahë është ngritur!
  
  Arritja e fundit që njerëzit dinë është
  Kështu që zinxhiri i shfrytëzimeve të mos mbarojë kurrë!
  Kështu që nuk ka çantë me një mace të dobët,
  Që pleqëria të mos e përdredhë ulërimën e ngjirur!
  
  Atëherë do të vijë paqja e shumëpritur,
  Në të cilën nuk do të vijë koha e paqes.
  Dhe ne do të organizojmë një festë të pafund,
  Duke mos njohur vdekjen, pikëllimin, dhimbjen, pikëllimin!
  . KAPITULLI Nr. 18
  Këtu është mbretëresha e kukudhëve, vajza është e lezetshme dhe shumë qesharake. Kjo bën që diçka unike të ndodhë. Dhe porositë e saj janë të sakta dhe të lezetshme, plot zgjuarsi dhe sarkazëm. Kjo është vërtet një super vajzë.
  Kështu këndojnë vajzat shumë bukur dhe me guxim. Këto vajza janë shumë të lezetshme. Dhe sytë e tyre prej safiri dhe smeraldi shkëlqejnë aq bukur, si yjet gjatë natës.
  Sa bukur duket e gjitha.
  Dhe kështu vajzat filluan të gjuanin rrufe nga thithkat e tyre të kuqe të ndezura, aq vdekjeprurëse dhe shkatërruese. Të cilat fjalë për fjalë djegin gjithçka dhe e thyejnë atë në hi, dhe bëjnë arkivole të vërtetë.
  Njëra prej vajzave, duke përdorur gjoksin kur gjuante, këndoi:
  Unë jam rritur shumë në të gjithë botën,
  Virusi i gripit tre ose katër ...
  Therja po zgjerohet dhe po rritet !
  Ne do ta fusim orkën menjëherë në arkivol,
  për të mbajtur të shëndetshëm,
  Përdorni vajzat e reja!
  Këto janë vajza kaq të mrekullueshme, ato janë thjesht brilante dhe të klasit super dhe hiper .
  Çdo vajzë këtu dëshiron të arrijë nivelin e një përbindëshi, apo edhe të një hiperpërbindëshi .
  Dhe kapni përsosmërinë mashkullore të kukudhit me dhëmbët e tij.
  Dhe vetë kukudhët e rinj janë shumë të lezetshëm dhe mos harroni të luftoni dhe këndoni në të njëjtën kohë;
  Shoku im shpata damask shkëlqen në errësirë,
  Armiku tinëzar fshiu gjakun nga kama...
  Sa fatkeqësi ka në kukudhën tonë,
  Jo trilli i një bilbili, por vetëm tingëllima e metalit!
  
  Çfarë shohim në botë? Është e vështirë për të gjithë atje -
  Fëmijë të uritur, pleqëri e shëmtuar.
  Luma e thyer ra nga varka,
  Zoti nuk mund të japë pak dashurinë e tij!
  
  Por errësira do të thotë saktë - nuk ka të Plotfuqishëm,
  Bota jonë është evolucion - një epokë arritjesh.
  Nëse dëshironi të hani mish për drekë,
  Mos mendoni për të ikur nga mëkatet tuaja!
  
  Krijoni një kombinat për të korrur thekër,
  Një vizatim i bukur shkëlqen në poster...
  Shkenca do të të japë rininë, nënë,
  Dhe çdo qytetar do të jetë në paradë!
  
  Një yll i artë do të dekorojë shtegun e gjoksit,
  Ajo është një tregues i arritjeve të mëdha!
  Vendi i kukudhëve shkon në elfinizëm ,
  të bëhet realitet Edeni Ndëruniversal !
  
  Në fron ndonjëherë oligarkët bëjnë zhurmë,
  Hajduti kërkon të pijë gjak nga populli!
  Por linja e marshimeve të shpejta të tetorit,
  Ne pamë triumfin e frikshëm të kukudhëve në maj!
  
  Lufta vjen dhe shkon, ndonjëherë është e mërzitshme,
  Ju vetë nuk e dini se çfarë dëshiron luftëtari ...
  Ka ardhur një pasion i tillë për lojën,
  Kur je hakmarrës i vërtetë i nepërkës !
  
  I urti është vetë i poshtër, më besoni,
  Dhe një sundimtar i keq është një barrë për njerëzit.
  Prangat klerikale do të marrin fund,
  Dhe muza e pastër do të mbretërojë!
  Të rinjtë këtu këndojnë aq bukur dhe me ndjenjë, ata janë thjesht të bukur. Dhe ju mund t'i dëgjoni me orë të tëra. Dhe zërat e tyre thjesht shkëlqejnë.
  Dhe pastaj vajzat godasin me gishtat e tyre të zhveshur. Dhe bukuroshet janë jashtëzakonisht aktive.
  Dhe pastaj kukudhët vrapuan në sulm, duke qëlluar nga mitralozë, dhe në të njëjtën kohë duke hedhur dhurata vdekjeprurëse të asgjësimit me gishtat e tyre të zhveshur. Dhe duke prodhuar boshllëqe kolosale të armiqve.
  Këta janë vërtet superluftëtarë .
  Dhe vajzat shtypën butonat e levës me gishtat e tyre të gdhendur dhe të këndshëm.
  Por kjo nuk është e gjitha. U përdorën gjithashtu thithka të kuqe, të ngjashme me luleshtrydhet. Dhe gjoksi i vajzave është jashtëzakonisht i shijshëm. Dhe kundër një njeriu kaq të pashëm, çdo armik është i pafuqishëm.
  Buzët e tyre janë të kuqe flakë dhe thithkat e gjoksit të tyre shkëlqejnë si rubin. Dhe kukudhët e rinj duan t'i puthin dhe lëpijnë me lakmi.
  Dhe vajzat këndojnë me gëzim dhe agresion;
  Një shumë e papritur ka ndodhur,
  Burri drejtoi shpatullat!
  Jo një bust i bërë me suva të rrafshuar,
  Më besoni, ai hodhi poshtë ëndrrën e paqes!
  
  Vajza nuk duhet gjykuar
  Momenti i lirisë, më besoni, do të vijë...
  Dhe puthja është e vulosur,
  Sa e ëmbël shkrihen buzët e sheqerit!
  
  Një turmë kaloi në një valë të përgjakshme,
  Ka një listë të panumërt për të...
  Por kukudhi gjëmon me lavdi të pavdekshme,
  Dhuna dhe uria nuk do të na thyejnë!
  
  Edhe pse varri e dërrmon mishin si një pllakë,
  shpirti fluturon në qiell!
  Largohuni shpejt - melankoli, trishtim,
  Sikur të mos kisha vdekur!
  
  Çfarë duhet bërë në sferën qiellore?
  Ku mund të shkojë një person i shthurur?
  Sidoqoftë, besimi Solntslavny ,
  Mos ji vullnet të dobët dhe klloun!
  
  Ai na thotë të ndajmë paratë,
  Fati është me të gjithë vëllezërit.
  Kështu që fytyrat e shenjtorëve nga ikona,
  Ata e konsideronin kalorësin si djalin e tyre!
  
  Ne i këputëm prangat skllevërve,
  Për ta u zgjodh lirisht rruga...
  Le të qëndrojmë për një botë të re të lumtur,
  Aty ku ndalon marshi funeral!
  
  Ndonjëherë edhe Zoti është i pacipë,
  Po hedhim pankartat e Rodit!
  Por flamuri i Atdheut është rrezatues,
  Ku shkëlqen ari në panje!
  
  Frymëzuar nga shpresa e ndritshme,
  Edhe djali nxitoi në betejë...
  Edhe trëndafilat kanë gjemba
  Ndonjëherë je i dobët si harabeli !
  
  Por kravata është e kuqe,
  Që do të thotë ngjyra e pastër e gjakut!
  Shërbejini Atdheut tuaj të bukur,
  Atëherë nuk do të njihni më dhimbje!
  Këto janë disa këngë të mrekullueshme dhe unike. Bukuroshe të lezetshme dhe në të njëjtën kohë luftojnë zbathur dhe vetëm me brekë.
  Këtu do të këndojnë, se kokat e orkeve po çajnë.
  Por nga qielli, stuhitë po godasin pozicionet e arinjve të Putinit. Dhe ata e bëjnë këtë me shumë energji. Dhe ata janë të gatshëm të luftojnë vërtet me armiqtë dhe të demonstrojnë nivelin më të lartë të energjisë. Këto janë vërtet vajza të bukura.
  Të cilat janë thjesht të afta të depërtojnë një rezervuar në ballë me një thembër të zhveshur, të rrumbullakët, rozë.
  Këta janë luftëtarët që janë, dhëmbë shumë të bukur dhe me perla që shkëlqejnë si bizhuteri.
  Nuk ka njeri më të bukur se vajzat që tregojnë karakterin e tyre dhe thelbin agresiv të pasazhit.
  Dhe nëse ata me të vërtetë dështojnë, atëherë ata nuk do të shfaqen kundër hajdutëve të tillë, madje edhe të poshtërve të tillë si arinjtë e Putinit.
  Luftëtarët luftojnë dhe e bëjnë atë jashtëzakonisht aktivisht. Ata demonstrojnë një nivel shumë madhështor të shkatërrimit dhe shkatërrimit të shumë poshtërve, një perandori të ashpër.
  Luftëtarët e orkëve thyejnë gishtat e këmbëve të vajzave dhe djemve të robëruar dhe skuqin thembrat e tyre të zhveshura me zjarr dhe djegin yje dhe kryqe në gjoksin e tyre të zhveshur. Arinjtë e Putinit janë vërtet të poshtër dhe ju duhet t'i luftoni me gjithë përgjegjësinë dhe tërbimin. Tregoni qasjen tuaj superiore dhe të natyrshme.
  Ndërkohë vajzat filluan sërish të këndojnë;
  Elfi ynë është i fortë me shpatën e saj,
  Në të, armët godasin dhe ata nuk dinë asnjë gabim!
  Mund të realizohet një ëndërr e guximshme
  Nuk ka nevojë të rrahni kovat në divan!
  
  Nuk ka korije më të bukur në botë se e jona,
  Dhe smeraldi në bar është guri më i gjallë!
  Darka erdhi me vrap nga derri,
  Dhe në patina do të shpërthejë hipur si i ftohtë!
  
  Kërpudhat rritin lule që nuk numërohen,
  Kërpudha, kërpudha, agarikë me miza!
  Qyqja jep mesazhin në ekstazë,
  Se nuk është shpejt për të shkuar në botën tjetër!
  
  Nightingales këtu është një trill,
  Një kafshe hurdi po luan një marshim ...
  Kur vorbulla e prillit vjen me mjaltë,
  Kur lulebore rritet në lumturi të ndritshme!
  
  Maj i bukur dhe qershor i ëmbël,
  Çdo kohë e vitit është lumturi!
  Dhe ti, vajza ime, mos u shqetëso,
  Sepse unë vetë nuk kam kontroll mbi shpirtin tim!
  
  Kur shiu i vjeshtës rrjedh si një përrua,
  Dhe ari do t'i veshë të gjithë falas!
  Pastaj ne do të marshojmë në zhurmën e pulës,
  Në duart tuaja janë buqeta me trëndafila dhe orkide!
  
  Ajo që është në natyrë do të jetë e mirë,
  Do të vijë koha - duke nënshtruar ritmet ...
  Dhe çfarë është e shenjtë dhe mëkatare,
  Ne vetë do të vendosim me fatin duke luajtur!
  
  Atëherë të vdekurit do të ngrihen lehtësisht,
  Dhe do të jetë më e lehtë se një tavë!
  Një lëvizje është si një goditje me një drapër,
  Asnjë grindje, asnjë grindje e keqe!
  Kështu kënduan vajzat. Dhe pastaj ata e morën dhe fishkëllenin përsëri në të gjitha vrimat e hundës, dhe e bënë atë jashtëzakonisht shurdhues.
  Dhe mijëra sorra dukej se kishin marrë goditje të forta në tru me një shkop, e morën dhe e goditën. Dhe ata shpuan kafkat e arinjve të Putinit. Dhe ishte jashtëzakonisht e mrekullueshme.
  Kjo është një luftë kaq mizore dhe në të njëjtën kohë interesante që po ndodh. Dhe vajzat nga familja e kukudhëve përdorin gishtat e tyre të zhveshur dhe thithkat e gjirit të kuq, duke hedhur rrufe dhe ultratinguj.
  Duke demonstruar shkatërrimin luftarak dhe vdekjen e arinjve të mallkuar të Putinit.
  Beteja midis kukudhëve dhe orkeve nuk u ndal. Ajo bëhej gjithnjë e më agresive dhe e përgjakshme.
  Vajzat nga lloji i kukudhëve nuk e mbytën armikun. Ata përdorën gishtërinjtë e tyre të zhveshur për të hedhur dhuratat e asgjësimit mbi orkët dhe ia hoqën kokat dhe gjymtyrët e arinjve të Putinit.
  Bukuroshet vepruan me shumë entuziazëm dhe presion. Dhe të shtënat nga mitralozat e kryera nga bukuroshet rezultuan jashtëzakonisht efektive dhe vdekjeprurëse.
  Dhe pastaj ata papritmas fillojnë të fishkëllojnë, dhe sorrat përsëri kanë turbulenca në trurin e tyre, dhe ata bien, të shtangur dhe të shtangur, mbi kokat e arinjve me push sulmues dhe agresivë. Dhe për të qenë i sinqertë, kjo është jashtëzakonisht e lezetshme dhe e lezetshme.
  Për më tepër, rrjedhjet e rrufesë nga rubini i trullosin zogjtë si pluhur.
  Dhe vajzat, natyrisht, duke përdorur sorrat kundër arinjve të Putinit, mos harroni të këndojnë;
  Ne do të copëtojmë turmën,
  Le të bëjmë një copëz nga orkët...
  Unë do t'i fshij arinjtë e Putinit
  Unë thjesht do t'ju shqyej drejtpërdrejt!
  Kështu vajzat këndojnë me shumë pasion dhe entuziazëm luftarak. Dhe ata i kapën arinjtë, sikur po shtypnin çimkat, me ndihmën e darës.
  Në të njëjtën kohë, edhe djemtë kukudhë luftuan. Ata duken vetëm si fëmijë - zbathur dhe me pantallona të shkurtra. Dhe ata luftojnë me tërbim dhe entuziazëm të egër.
  Në të njëjtën kohë, djemtë kukudh kënduan;
  Nuk ka paqe për ne në beteja, djema,
  Ky është një stil jetese djaloshare.
  Është sikur të kemi lindur me një mitraloz,
  Për t'i bërë pluhur armiqtë tuaj!
  
  Nëse u largova, atëherë nuk ka falje për ne,
  Epo, trimi do të marrë një dhuratë!
  Për hir të Atdheut tonë, shpëtim
  Në momentin më të vështirë të betejës!
  
  Ne jemi të aftë të mposhtim të gjitha hordhitë,
  Shkatërroni tanke, armë vetëlëvizëse, madje edhe një regjiment.
  Pamja e luftëtarëve rusë është krenare,
  Edhe pse ndalesa e pushimit është pafundësisht larg.
  
  Ne kemi parë telashe të tilla,
  Ajo që nuk mund të përshkruhet as me stilolaps!
  Dije se ka mbetur fragmente nga plehra,
  Çfarë u përpoq të thyente Atdheun!
  
  Çdo bajonetë duhet të mprehet shpejt,
  Dhe rimbushni dyqanin shpejt!
  Sepse ushtari nuk është djalë,
  E kthen armikun në pluhur!
  
  Orkët u rrafshuan dje,
  Dhe tani lufta vazhdon përsëri!
  O distanca të pafundme me yje,
  Boria po na thërret të shkojmë në një shëtitje!
  
  Do të ketë hapësirë, konsiderojeni të pushtuar,
  Do të ketë një qiell në diamante për ne!
  Panje të ëmbla të arta,
  Një shpërthim mine tokësore nuk do t'ju thyejë!
  
  Gjithçka në Atdheun tonë është e bukur,
  Pranë fronit ka vetëm shumë bagëti,
  Ata që i pëshpëritin sundimtarit me lajka,
  Dhe njerëzit kthehen në skllevër!
  
  Çdo gjarpër përpiqet të na mashtrojë,
  Të gjithë duan të vjedhin gjak,
  Vrapojnë shpejt kuajt e shpejtë,
  Që hajduti i keq të shtypet si tortë!
  
  Ne po zëmë vendin tonë,
  Aty ku nuk ka vend për tradhti, gënjeshtra,
  Aty ku vritet vëllai Kain, do të vdesë vëllai Kaini,
  Ku nuk mund ta dorëzosh Atdheun për qindarka!
  Këto janë vajzat këtu - thjesht superiore, dhe klasa doli e mahnitshme. Luftëtarët janë thjesht super dhe hiper .
  Dhe përsëri, në betejë, këmbët e tyre zbathur, shumë joshëse dhe të hijshme tregojnë aerobatikën më të lartë dhe unike. Këto janë vërtet femra super klasi.
  Dhe kjo është ajo që pëlqen gjuha e tyre lozonjare? Sigurisht, ajo që i pëlqen më shumë gjuha e tyre është lëpirja e boshteve pulsuese, shumë të ëmbla dhe aromatike të kukudhëve.
  Këto janë vajzat që mund të thuhet se janë luftëtare të nivelit të hiperklasës së vërtetë .
  Dhe sigurisht, barku i Venusit është i shijshëm dhe shumë i ëmbël, dhe ka erë si parfumi më i shtrenjtë francez. Këto janë vërtet vajza si super dhe hiper në një shishe.
  Dhe përsëri ata përdorin thithkat e tyre që shkëlqejnë me rubin të çmuar dhe rrëzojnë një ushtri tjetër orkesh.
  Dhe radhët e tëra të arinjve të Putinit kositen dhe vriten menjëherë.
  Por orkët vazhdojnë të përplasen me vajzat si një ortek pa kufi dhe vazhdojnë të rrjedhin.
  Në të njëjtën kohë, arinjtë tinëzarë të Putinit, natyrisht, këndojnë edhe kur bëjnë një sulm;
  Ka një forcë të fuqishme pas nesh,
  Që sundon gjithë botën dhe ferrin!
  Në fund të fundit, e keqja e përjetshme nuk është të thyesh monolitin,
  Ajo që do të ndodhë është e mrekullueshme, ju e dini afër!
  
  Kush e rikrijoi ferrin? - Mbreti i Tokës, Luciferi,
  Ai bëri zgjedhjen e tij - duke refuzuar faljen ...
  Dhe ai i dha njeriut një shembull në beteja,
  Sa duhet të nxitojmë në betejën për shëlbim!
  
  Këtu të gjithë kanë një shans për t'u ngritur,
  Bëhu një demon, një demon ose një demiurg!
  Edhe pse Zoti, natyrisht, nuk do të na japë fronin,
  Por ajo që mund të bëjmë, më besoni, nuk është shaka!
  
  Ne kemi shpresë, fuqinë e së keqes,
  Ajo që ne mund të luajmë janë letrat e diamantit të lumturisë.
  Në fund të fundit, udhëheqësi ynë është Satani i ftohtë,
  Njihni zemërimin e Luciferit, i pakufishëm dhe i tmerrshëm!
  
  Ne bëmë një zgjedhje dhe një hap në favor të errësirës,
  Meqenëse bebëzat grisen vetëm nga drita,
  Nuk ka lumturi në shenjtëri, nuk ka më qindarkë se shumat,
  Për ne, pacifizmi është shprehje e një bufon!
  
  Prandaj, djalli na çon në ferr,
  Ne mendojmë për Djallin me një hap të guximshëm ...
  Merrni armikun, por mjetet nuk llogariten,
  Nuk ka kuptim të lutesh - i gjithë bumerang!
  
  Po, ndërgjegjja ndonjëherë gërryen në mënyrë të pakëndshme,
  Dhe unë gjithashtu dua të bëhem burrë ...
  Dhe ndoshta një plumb të ka goditur ballin,
  Në Gehena, ku dhemb të qëndrosh përgjithmonë!
  
  Por ne kemi shkuar shumë larg në mëkat,
  Dhe nuk ka asnjë shans për të shpëtuar përmes pendimit!
  Kështu që ne do të gjuajmë, do të shkatërrojmë gjithçka kudo,
  Të ndërtojmë shtetin tonë në çati!
  Kështu këndojnë arinjtë e Putinit, dhe le të themi se është jashtëzakonisht i shëndetshëm dhe agresiv. Kjo është me të vërtetë një luftë shumë mizore dhe e pamëshirshme. Kundër së cilës çdo teknikë, madje edhe më e sofistikuar, është e pafuqishme. Por vajzat kanë hijeshitë e tyre.
  Dhe ato përdoren në mënyrë aktive kundër orkëve.
  Në të njëjtën kohë, ata veprojnë jashtëzakonisht energjik dhe në mënyrë luftarake. Vajza të tilla nuk do të kenë frikë, madje edhe nëse sutjenat u zbresin, menjëherë do t'i heqin nga thithkat e luleshtrydhes dhe do t'i godasin me rrufe.
  Këto femra janë thjesht super. Dhe fuqia e tyre luftarake është e parezistueshme.
  Vajzat Elf nuk kanë dyshime. Ata luftojnë si engjëjt e dritës me një turmë djallëzore. Dhe është jashtëzakonisht mizore. Por vajzat, duke shfarosur arinjtë e Putinit, pastrojnë planetin nga e keqja. Dhe le ta themi atje - shkëlqyeshëm.
  Luftëtarët janë shumë të bukur dhe nxjerrin në pah këmbët e tyre shumë joshëse dhe të nxirë.
  Si janë gjymtyrët e tyre të poshtme? Burrat çmenden për ta. Dhe kukudhët e rinj puthin takat e tyre të zhveshura me një entuziazëm të madh dhe të zjarrtë të veçantë.
  Dhe pastaj vjen një këngë kaq shpirtërore dhe e lezetshme;
  Festa e Atdheut rrezatues po afron,
  Ndoshta Lada është Virgjëresha e Bekuar në këtë...
  Ju jeni të mirë në shtatë botën, hyjni e keqdashjes -
  Kur Krijuesi gozhdohet në pemë!
  
  Sundimtari i shufrës i dha secilit një grua,
  Ai tha - lindi fëmijë dhe guxo!
  Dhe Satani vendosi - Unë do të djeg Elfin,
  Le të vrapojnë të gjithë njerëzit si lepur!
  
  Por luftëtari i kukudhit është monolit në forcë,
  Shpata e tij nuk mund ta qetësojë krenarinë!
  Dhe sigurisht kundërshtari do t'ju mundë,
  Dhe ne do të ndërtojmë një botë të re nga copëzat!
  
  Nga shenjtorët luftëtarë të lavdishëm të Diellit ,
  Se ata u betuan për të luftuar për Elf me një shpatë!
  Që u rreshtuan në një zinxhir rojesh,
  Çfarë mban fuqinë e granatave në një çantë shpine të gjerë!
  
  Çfarë mund të jetë më e fortë se Atdheu im,
  Kujdestar i besueshëm i Atdheut tonë!
  Kur një shqiponjë luftarake nuk është harabeli,
  Kur bagazhi i rëndë është i lehtë!
  
  Epo, Svarog është Zoti, Ai është mbreti i mbretërve,
  Çfarë e bëri shpirtin rus kaq të fuqishëm!
  Le ta shpërndajmë tatin si në kërcitjen e minjve,
  Le t'i shpojmë të gjitha përbindëshat me një bajonetë me gjemba!
  
  Dhe i përbuzuri do të hajë mishin e vet,
  Hordhia është në zjarr, pasi ka fyer Tokën ...
  Angazhimi ndaj çelikut dhe shtizës damask,
  E tillë është fuqia jonë e madhe!
  
  Jo, ju nuk mund të shkatërroni të huajt, më besoni, zotërinj,
  Ne jemi luftëtarë dhe kjo është thirrja jonë.
  Liria vlerësohet nga çdo popull,
  Të paktën dërgoni një test të vërtetë!
  
  Dhe për liri po luftojmë deri në vdekje,
  Pa ditur asnjë hezitim në një çështje abuzive...
  Dhe unë shoh që veçantia do të jetë e imja,
  Që zemrat të mos ftohen fare!
  
  Gjuajtja dhe njollosja është turp për ne,
  Është gjithashtu një turp të hezitosh në një luftë.
  Qoftë turpi i Zotit një turp për të gjithë ne,
  Kur vendosim të luftojmë apo jo!
  
  Dhe tani shkëlqimi i ndritshëm i fitores është i dukshëm,
  E vetmja gjë që mbetet është të shtoni pak më shumë forcë!
  Zoti Svarog, pasi kaloi rrugën e errësirës, u ringjall,
  Tani do të sundojmë universin me ne!
  Luftëtarët kënduan shumë bukur dhe qetë. Por kjo nuk mjaftoi për të ndaluar një turmë të tillë. Dhe ata lëshuan tanke kërcënuese, flakëhedhëse. Dhe ata shkuan për të skuqur arinjtë e Putinit.
  Dhe e bënë shumë mirë me një presion të madh vajzash që ishin të pangopura për betejë.
  Kjo me të vërtetë doli të ishte një betejë brutale dhe jashtëzakonisht agresive.
  Një kukudh me flokë me njolla portokalli mori dhe qiti armiqtë e saj, duke përdorur thithkat që dukeshin si sytha trëndafili. Dhe një bukuri e tillë u bë luftarake, dhe shumë agresive dhe shumë seksi.
  Këtu është një vajzë që punon me thithkat e saj të kuqe të ndezura.
  Luftëtari këndoi:
  Gjithçka është fantazmë në këtë botë të tërbuar,
  Ka vetëm një moment për të dhe mbaje...
  Jeta është vetëm një moment mes të shkuarës dhe së ardhmes,
  Orc, ti vandal i mbërthyer në një shpim!
  Dhe luftëtarja do të qeshë përsëri, duke nxjerrë dhëmbët e saj shumë perlë.
  Dhe partneri i saj i ri kukudh do të këndojë me entuziazëm dhe gëzim në zërin e tij kumbues;
  Bota jonë e bukurive të çuditshme,
  Vetëm një kundërshtar dinak...
  Familja jonë e shenjtë nuk do të kalojë,
  Atdheun do ta mbulojmë me lavdi!
  
  Këtu është një gjëmim rrotullues,
  Goditjet thumbuese të Katyushës.
  Radhët u mblodhën - një monolit,
  Ne goditëm armiqtë, jo budallenjtë!
  
  Rusia me pastërti rrezatuese,
  Kujdesi është argëtimi më i mirë!
  Svarog Shpëtimtari po guxon,
  Ik për të luftuar lart, kaçurrelë!
  
  Por i mallkuari shtiret
  Hija e krahëve është tmerrësisht e errët...
  orcizmi është thyer deri në copëza,
  Përbindëshi i pabesë është mundur!
  
  Për çfarë na pëlqente të ëndërronim?
  Jo për paqen dhe kotësinë...
  Në fund të fundit, paraardhësit mblodhën ushtrinë -
  Për lavdi të Zotit të dielën!
  
  Çfarë na krijoi i Plotfuqishmi
  Pra, ai bosht frymëzimi nga zemra!
  Për të lavdëruar Rod çdo orë,
  Dhe mendja hap një derë më të gjerë në hapësirë!
  
  Po, ka shumë pisllëk në botë,
  Këtu janë fantazmat e hijeve të liga.
  Në unazën e zjarreve është parajsa e Zotit,
  Dhe kupa e vuajtjes për breza!
  
  Hëna është si një qiri në një fener,
  Takat e vajzave po shkëlqejnë...
  Zbathur nxituan në agim,
  Vesa margaritare në maj të ngrohtë!
  
  Mos ji një vajzë si një gur
  Je i paarritshëm dhe i heshtur...
  Nuk nevojiten më mendime të trishtuara
  Në fund të fundit, mërzia është një varr i sigurt!
  
  Kalorësi ndezi leckën e shalës,
  Një kalë i ndezur dhe pasione të përgjakshme,
  Dhe përballë dritares së hapur,
  Le të shkëlqejë liqeni!
  
  Oh, çfarë po shoh?
  Foto të tilla paqësore
  Ku është lumturia e familjes së re?
  Ku pa fre jemi të gjithë të bashkuar!
  
  Zoti na mbuloi me mburojën e tij,
  Këtu janë yjet e gëzimit që shkëlqejnë!
  Ne këndojmë një himn për Jezusin,
  Me një fund fitimtar për popullin!
  . KAPITULLI Nr 19.
  Këtu është mbretëresha e kukudhëve, rrezatuesja dhe unike Maria Kolesnikova, duke treguar sërish aerobatikën e saj unike dhe klasin më të lartë. Dhe ai jep urdhra të një niveli super të parëndësishëm.
  Kënga është kënduar kaq bukur. Dhe vajzat këtu, le të themi, janë super. Ato përmbajnë rryma energjie dhe një vullkan flluskues pasioni.
  Dhe ata shtypin butonat e bazukave të tyre vdekjeprurëse me thithkat e tyre të kuqe të ndezura. Dhe ata goditën orkët me gjithë fuqinë e tyre. Dhe është jashtëzakonisht shkatërruese dhe vdekjeprurëse. Kundër një sulmi të tillë, arinjtë e Putinit nuk mund të rezistojnë.
  Luftëtarët mundën orkët e shëmtuar. Ata i shtrydhin ato si një grusht çeliku dhe fjalë për fjalë i rrafshojnë.
  Këto vajza janë super klas. Dhe duhet theksuar se ata janë aq luftarak dhe agresivë sa orkët nuk lërojnë kundër tyre. Kjo është vërtet një betejë shumë e përgjakshme.
  Dhe vajzat këndojnë:
  - Kukuku dhe kukuku janë të bukur,
  Të varur së bashku në shkallë...
  Këmbët e një bukurie magjepsëse
  Ata vrapojnë me shpejtësi përgjatë rrugës!
  Dhe përsëri ata përdorin thithkat e tyre të gjirit të kuq shumë vdekjeprurës. Trupat e Putinit po rrahin dhe po tregojnë klasën e tyre shkatërruese dhe shumë vdekjeprurëse.
  Këto janë vajzat - nuk mund t'u rezistosh atyre.
  Por kur fillojnë të pinë, atëherë gjithçka bëhet thjesht hiper , dhe zërat duken të jenë të argjendtë dhe të kristaltë;
  Që nga koha e Spartakut - ky besim vazhdon,
  Se nuk duhet të ketë kurrë skllevër në botë!
  Nëse mjeshtri është i paturpshëm - ai e ngroh stomakun me një sobë,
  Dhe fshatari ngriu në të ftohtë - më besoni, nuk është fat!
  
  Djaloshi kukudh Spartak nxori shpatën e tij për ne,
  Dhe pas tij u ngrit pa fund lumi i të shtypurve...
  Nëse je burrë, nderi është më i vlefshëm se jeta,
  Nëse dëshironi që jeta juaj të rrjedhë në lumturinë e botës!
  
  Stenka Razin donte të drejtonte kampin e skllevërve,
  Që të ketë vullnet, të gjithë mund të menaxhojnë ...
  Dhe ai nuk mund ta pranonte turpin,
  Dhe pas tyre njerëzit - kishte një ushtri të panumërt!
  
  Tortura, raft dhe kunj - argumentet e mbretërve,
  Të gjithë duan të kapin gjithçka për shekuj!
  Por beso lirinë: një milje bukë dhe mjaltë,
  Dhe një ëndërr e tillë ka kohë që digjet në zemrat tona!
  
  Erdhi bubullima - Nëntori, dhe tani fuqia jonë,
  Vendi është në zjarr, shumë gjak dhe dhimbje!
  Por Jezusi nuk do ta lërë humnerën e duhur në ferr,
  Ai që u fshikullua rëndë do të gëzohet me të mirën!
  
  Elfnin hapi derën, Elflin drejton me guxim,
  Me çdo hap po i afrohemi qëllimit të shenjtë!
  Por shejtani erdhi në vitin e dyzet e një të keq,
  Dhe tani gjaku ynë po rrjedh nga venat tona si një përrua!
  
  Ne jemi një vend me ju; nderi yne eshte jeta jote,
  Asnjëherë mos i gjunjëzo popujt Elfi!
  Mbajeni Rusinë, luftoni për Atdheun,
  Ky është kuptimi dhe kripa e guximit të brezave!
  
  Fyhreri është një kufomë e neveritshme dhe kukudhi është një gjigant,
  Dhe çeçeni, uzbeku dhe kukudhi janë një!
  Elfenizmi është një monolit, një ideal për shpirtin,
  Dhe raftet e kundërshtarëve janë thyer plotësisht!
  
  Kozmosi i thërret të rinjtë - briri fryn ftues,
  Do të ketë një kufi të ri, përtej Marsit!
  Ne po ndërtojmë elfinizëm - ne shfuqizuam rubla,
  Çdo shtetësi nuk ka rëndësi!
  
  Më besoni, i gjithë universi do të bëhet i kuq tani,
  Do të ketë porta në parajsë - yje të kuq.
  Njeriu, vëlla, është një bishë e tërbuar në të kaluarën,
  Dhe dashuria dhe bukuria këndohen në himne të pastra!
  
  Prandaj, mos kurseni pashpirtësinë dhe dembelizmin tuaj,
  Për Atdheun tonë, duke luftuar si skifter!
  Dhe ju luftëtarë punoni natë e ditë,
  Që Kopshti i Edenit të ngjyroste dhe të jepte lëng të ëmbël!
  Kështu këndojnë vajzat në mënyrë shumë të mprehtë dhe luftarake. Dhe ata thjesht kanë bukuri universale dhe të çuditshme.
  Dhe kukudhët përdorin edhe një herë këmbët zbathur dhe gishtërinjtë shumë këmbëngulës. Këto vajza janë super dhe hiper .
  Mos u mundoni të fusni gishtin në gojën e këtyre vajzave. Por nëse vendosni diçka më të madhe dhe më të ngrohtë, ata do ta thithin me shumë entuziazëm.
  Këto janë vërtet vajza që, le të themi, janë super.
  Dhe kështu ata lëshojnë rrufe nga thithkat e tyre të kuqe flakë. Këto shkarkime ndikojnë në trurin e sorrave. Ata humbasin vetëdijen dhe bien me sqepat e tyre poshtë, duke thyer kafkat e arinjve të Putinit. Dhe kjo është jashtëzakonisht e lezetshme.
  Këto bukuroshe vërtet treguan humbjen e tyre totale ndaj armiqve të furishëm.
  Pas së cilës vajzat filluan të këndojnë përsëri;
  Kozmosi ynë është i lashtë, i ri -
  Familja e Shenjtë dha bekime.
  Dhe arsyeja është mendja ime mbrojtëse,
  Përparimi na sjell çlirim!
  
  Unë e dua bukurinë e universit,
  Edhe nëse një person është i pakënaqur me gjithçka ...
  Në përkulje ndaj Svarog-Krishtit,
  Çfarë lindi valët fotonike!
  
  Ne vetë jemi perëndi - më në fund...
  Por përshëndetje për Krijuesin!
  Në himnin e zemrave flakëruese,
  Lada e Shenjtë - Virgjëresha e ndritshme!
  
  Dije se kukudhit nuk i jepet dritë,
  Toleroni bindjen dhe përulësinë.
  Për ne, një qeth është prej ari -
  Shkenca është në lëvizje të përhershme!
  
  Por lufta, mjerisht, është fati,
  Mes yjeve të kodrave të shpërndara...
  Pra, me sa duket i Lartësuari donte -
  Që të mos na humbin dhëmbët!
  
  Por Lada është një hipostazë e Zotit,
  E shkëlqyeshme nga mirësia, ajo buzëqeshi...
  Njerëzit do t'ju japin vullnetin -
  Qoftë i përjetshëm forca - rinia!
  
  Në fund të fundit, luftëtari i familjes është një ideal,
  I Plotfuqishmi dëshiron një betejë!
  Anija vrapoi shpejt
  Mos guxo të kundërshtosh Zotat e Krijuesve!
  
  Pastaj ne nxitojmë me guxim në betejë,
  Dhe ne tashmë e shohim suksesin dukshëm,
  Një ëndërr kaq e egër
  Froni tani është i yni i Jeruzalemit!
  
  Krijuesi ruan nderin e Rusisë,
  Po, do të jetë pafund, do të bëhet një shekull...
  Kur nuk ka vonesë të gjatë,
  Një burrë krijon zbulime!
  
  Dhe për këtë arsye motoja është më e fortë,
  Kështu që përparimi do të jetë në forcën e përjetshme,
  Ju jeni një luftëtar trim, mos u trembni,
  Për lavdi të nënës sime, Elfia ime!
  Këto janë vajzat që luftojnë dhe shkëlqejnë këtu. Dhe nëse ata përballen me armiqtë e tyre, asnjë ork nuk do të mbijetojë.
  Për shembull, një pilot nga familja e kukudhëve hodhi një bombë napalm. Dhe ra mbi një grumbull gëzofi, thotë Putin. Dhe ajo në fakt i mori dhe i dogji në hi.
  Kjo është vërtet një super vajzë. Dhe godet orkët e këqij si një bërxollë.
  Dhe madje ka erë si mish i djegur.
  Vajza kukudhë, duke shtypur thithkën e saj me luleshtrydhe në gjoks, gjuajti një raketë dhe goditi orkët. Ajo dogji një masë të mishit të ariut të Putinit dhe e ktheu në qebap.
  Pastaj ajo këndoi;
  Ne do t'ju çojmë vërtet në arkivole,
  Ne do t'i shtypim orkët në hi,
  Ndonjëherë ka shumë marrëzi,
  Por zëri i vajzave është i qartë!
  Këta janë luftëtarë të nivelit të lartë. Uraganët dhe forcat e furishme, thjesht të pandalshme flluskojnë në to në mënyrë të parëndësishme. Dhe vajzat, duhet theksuar, tregojnë aftësinë e tyre për të shfarosur arinjtë e Putinit.
  Vajzat këndojnë dhe nxjerrin dhëmbët:
  Fyhreri tullac sulmoi kukudhët,
  Bastardi do të na marrë tokat...
  Por ai ra nga goditja e vajzës,
  I mbrojmë familjet me inat!
  Kukudhët vendosën disa armë kundërajrore kundër orkëve. Dhe le të gjuajmë, duke shtypur thithkat e kuqe të gjirit në butonat e kontrollit të këmishës së armëve kundërajrore.
  Kjo është vërtet e mrekullueshme. Dhe luftëtarët nuk dorëzohen, duke shkatërruar ushtrinë e Putinit.
  Është shumë e mrekullueshme se si luftojnë këto vajza të mrekullueshme, shumë të lezetshme dhe unike.
  Dhe gishtat e zhveshur të këmbëve të kukudhëve hedhin dhuratat e asgjësimit me forcë të madhe vdekjeprurëse.
  Dhe shtypja e armiqve me shtrirje kolosale dhe mishërim i rrymave djegëse të energjisë.
  Në të njëjtën kohë, vajzat filluan të këndojnë me shumë dashuri dhe intensitet, me zërat e tyre tingëllues;
  Ditë e natë luftojnë pandërprerë ,
  Gjynah pa turp...
  Orkët veprojnë shumë çuditërisht
  Vendi i kukudhëve është kundër tyre!
  Sigurisht, kur ata këndojnë dhe hedhin dhurata shumë shkatërruese të vdekjes me gishtat e këmbëve të tyre.
  Por çifti luftarak i kukudhit dhe kukudhit të tyre në të njëjtën kohë qëllojnë mbi orkët dhe përkëdhelin njëri-tjetrin.
  Dhe është kaq e bukur. Në fund të fundit, kukudhët janë kaq muskuloz dhe të skalitur, dhe bukuria e tyre është mbresëlënëse.
  Dhe ata këndojnë edhe më mirë dhe me ndjenjë;
  Stuhitë dhe uraganet nuk janë pengesë për çiftin tonë,
  Jemi bij të Atdheut që lulëzon si kaçuba i trëndafilit.
  Ai që nuk e ka njohur luftën nuk ka ngrënë qull meli,
  Perëndia Shpëtimtar Jezus na çon në betejë!
  
  Jemi mësuar të luftojmë edhe në një oqean të stuhishëm,
  Çdo person është si një çip në bord.
  Unë besoj në përbindëshat e Hordhisë, ne do t'i bëjmë copë-copë në betejë,
  Nderi ynë nuk mund të rrëzohet as me çekiç e as me vare!
  
  Shpata u nxeh në farkë, në ferrin shumë të nxehtë,
  Tehët e mprehur janë shakull shumë të fortë!
  Bëhu një ushtar i patrembur; me një zemër të fortë, të matur,
  Nëse ka vdekje, atëherë qëndroni në vend, mos ikni!
  
  Po, lufta, natyrisht, nuk është një festë me mjaltë të ëmbël,
  Në fund të fundit, ka një lot mbi të dhe gjaku rrjedh dendur.
  Ujku bërtet pa pushim dhe ariu me një ulërimë të egër,
  Dhe goditja në këmbim le të jetë në sy, jo në vetull!
  
  Ka një shtizë që mund të shpojë postën zinxhir,
  Ka mburoja që nuk mund të depërtohen nga një grumbull!
  Por mos u bëj frikacak, mos i lejo djajtë të bëjnë fytyrë,
  Për të mos u bërë si loja në rrjeta!
  
  Më besoni, një zgjidhje rrezatuese do të vijë,
  Për të gjithë ka një shpërblim që nuk mund të gjendet më lart!
  Për një mendim kriminal do të vijë, besoj, hakmarrja,
  Nuk ka virtyt tjetër përveç rrugës së vështirë!
  Këto ishin këngët këtu - thjesht niveli më i lartë i ndikimit. Dhe vajzat kukudhë qëlluan kundër armikut, duke përdorur edhe një herë thithkat e tyre shumë të ndritshme dhe të kuqe të ndezura.
  Këto vajza janë të mprehta dhe flasin me saktësi dhe saktësi të madhe. Dhe kur hedhin mbi kundërshtarët, ata përdorin gishtat e këmbës zbathur dhe shumë të shkathët. E bëjnë shumë me zgjuarsi.
  Vajza të tilla nuk mund të gjenden në hartë, ato janë mjaft të mbushura me madhështinë e tyre.
  Dhe nëse shpërndahen, fillojnë të hedhin gjilpëra helmuese me këmbë të zbathura, duke goditur me to arinjtë e Putinit.
  Këto janë vajzat - të cilat, sapo të fillojnë të vrasin orkët, nuk do të ndalen. Këta janë fjalë për fjalë luftëtarë të fisit të supermenëve. Dhe ndërsa ata shpërndahen, tashmë është mbi ta që të dalin nga rruga e provuar.
  Dhe le të hedhim pulsarë vdekjeprurës nga thithkat e kuqe të ndezura të gjoksit. Dhe kaq shumë faull, arinjtë e Putinit morën dhe dogjën menjëherë.
  Natyrisht, vajzat filluan të këndojnë sërish me pasion të madh, me zërat e tyre si zile argjendi;
  Kallinjtë e artë -
  Si shushurima e buzëve të erës si dallgë...
  Ne do t'i mbushim gotat me lojëra
  Lëreni lumin të rrjedhë me shampanjë!
  
  Atdheu ynë, Elfia bujare,
  Aty ku mbulesa e vjeshtës është e artë,
  Jo, më besoni, Atdheu është më i bukur,
  Nektar mollë e pjekur u derdh!
  
  Dhe në dimër bora e mrekullueshme e argjendtë,
  Liqenet ishin të kristalta nën patina!
  Sa e shijshme është buka jonë aromatike,
  Dhe tehu i saberit të kukudhit është i mprehtë!
  
  Çdo gjethe ka një fije smeraldi,
  Koralet shkëlqejnë në çdo syth...
  Solovyov derdh një këngë të mrekullueshme,
  Dhe në fushë është si një ndalesë prej kadifeje.
  
  Diamante me pika vese mbi bar,
  Luleradhiqja digjet si një yll!
  Ti je Atdheu i Diellit ,
  Jeto përgjithmonë në lavdinë e përjetshme!
  
  Bota është e bukur, edhe pse ndonjëherë buzëqesh,
  Dhe fati mund të jetë mizor,
  Por Elfi i shenjtë është i bukur,
  Ne kemi hapur derën për të gjithë të ftuarit!
  Vajzat janë thjesht të mrekullueshme. Dhe përsëri ata i hedhin armikut fuqinë vdekjeprurëse të një granate me gishtërinjtë e tyre të zhveshur. Dhe disa bukuroshe hodhën edhe hala helmuese. Dhe ata goditën me thikë drejt e në fyt arinjtë e Putinit. Dhe kafshët ranë poshtë.
  Kështu performojnë kukudhët në një stil kërcënues. Dhe kështu ata e morën përsëri dhe fishkëllenin. Dhe përsëri sorrat u goditën nga dallgët e goditjeve të trurit. Dhe të shtangurit përplasën kokat e orkeve. Dhe ky është një efekt jashtëzakonisht vdekjeprurës.
  Këto vajza janë thjesht super, dhe kjo është fantastike.
  Vajzat, natyrisht, janë të ndryshme, por kukudhët, me gjithë diversitetin e tyre, janë gjithashtu vjedhës të bukur dhe të lezetshëm. Dhe vetëm vajzat njerëzore mund të jenë më të mira se ato, dhe jo të gjitha. Sa të mahnitshëm dhe të bukur janë luftëtarët këtu në trup dhe në shpirt.
  Në të njëjtën kohë, ata qëllojnë pa asnjë kompleks duke përdorur thithkat rubin të gjoksit të tyre.
  Kukudhët e rinj gjithashtu luftojnë në të njëjtën kohë. Ata janë luftëtarë me aftësi dhe shpejtësi të jashtëzakonshme.
  Dhe në të njëjtën kohë ata nuk harrojnë të këndojnë shumë bukur dhe me frymëzim;
  Edhe pse duket se na kanë shtyrë në një luginë,
  Ka ardhur një makth i tmerrshëm.
  Unë mund t'i këndoj një sagë mikut tim -
  Në të cilin është ringjallur demoni skëterrë!
  
  Një alarm kërcënues bie si një sirenë,
  sikur këtu digjet një zjarr...
  Jo të gjithë mund të jetojnë, më besoni, pa Zot,
  Por me të vërtetë ndërtoni ndikimin!
  
  Djali është gjithashtu një luftëtar që nga lindja,
  Ndërsa çeliku dhe llava spërkasin në të.
  Dhe unë dua të kërkoj një gjë për falje,
  Jo grushti im për skrapin e kundërshtarit!
  
  Edhe pse është më shumë një virtyt
  Lufta ndonjëherë është e nevojshme.
  Por mos e hidhni në plehra si ndërgjegje,
  Mos u kapni në ferr të një loje!
  
  Kush e di nëse jeta në këtë botë
  Gjithçka në botën tonë është e vërtetë: një hije, një mirazh.
  Ne do t'i thërrasim kriminelët në përgjegjësi
  Kur ne mund të kapim menjëherë guximin!
  
  Dhe nëse keni humbur diçka në betejë,
  Dhe ju nuk mund ta mposhtni llumin...
  Ne do ta hapim gjithsesi, më besoni,
  Dhe le të kalojmë zerat që mungojnë!
  
  Të gjithë mund të arrijnë patjetër në betejë,
  Kur ka forcë dhe plot mendje!
  Dhe edhe një qindarkë bakri do të bjerë shi të keqen,
  Vendi do ta lavdërojë trimin në himne!
  Kjo ishte vërtet një odë madhështore, djemtë që lavdëronin vajzat.
  Dhe luftëtarët këtu janë, le të themi, klasa më e lartë e klasës më të lartë.
  Sidomos kur një rezervuar piramidal po nxiton. Dhe ai e bombardon armikun me predha me forcë vdekjeprurëse. Dhe ai vetë është pothuajse i paprekshëm ndaj goditjeve.
  Betejat këtu zhvillohen me intensitet të madh dhe zjarr nga armët e tankut të terminatorit.
  Vajzat, natyrisht, janë të tilla që nuk ka asnjë metodë kundër tyre nëse nuk ka levë tjetër. E lezetshme, le të themi, vjedhje, në të cilat ka kaq shumë shkëlqim dhe eksitim.
  Luftëtarët e tankeve qëllojnë duke përdorur mitralozë dhe topa. Dhe ata i bëjnë dush orkeve armike me shi plumbi.
  Dhe nëse të godasin edhe me plumba të posaçëm me bërthamë uraniumi. Atëherë do të jetë plotësisht vdekjeprurëse dhe e ftohtë.
  Vajzat që këndojnë kështu janë thjesht shumë simpatike. Dhe ata kanë një intelekt të madh dhe një mendje të madhe.
  Zjarri i një rryme gjaku,
  Një ortek përmbyti tokën tonë...
  Lufta nuk njeh kufi kohor,
  Më dehëse se vera më e ëmbël!
  
  Shija e fitores nuk do të bëhet e hidhur,
  Edhe hidhësia e tymit dhe e gjakut.
  Kur gjyshërit tanë luftuan -
  Bilbili cicëron rreth tyre!
  
  Pavdekësia është çmimi më i lartë,
  Për të mos njohur pleqërinë e shurdhër.
  Që të mos vijnë të dërguarit e xhehenemit,
  Që hiri të rrjedhë.
  
  Ne e duam paqen dhe aromën e pishës,
  Por nëse është e nevojshme, një betejë pret.
  O zemra jonë e artë,
  Lëreni të digjet, duke shkrirë akullin!
  
  Po, rinia e freskët kalon,
  Gjithçka është bërë banale.
  që dielli po lind,
  Të jesh njeri nuk është gënjeshtër!
  
  Duajini njerëzit dritën e Zotit,
  Ai është shumë i sjellshëm, na besoni...
  Edhe pse rruga nëpër jetën e nëntokës,
  Dhe bota sundohet nga: Herod-Hami!
  
  Ne kemi synime të pastra,
  Por rruga drejt tyre është gjynah në gjak!
  Në fund të fundit, ai është një makinë automatike si shtangë dore,
  Errësira e mprehtë është plot me të afërm!
  
  Jezusi dhe Maria janë garancia jonë,
  Ata do të vijnë dhe do t'ju sjellin lumturi!
  Atëherë i ftohti do të zhduket - miell,
  Dhe zemërimi dhe poshtërsia kanë mbaruar!
  Është më argëtuese të shkosh në betejë pas një kënge si kjo. Dhe beteja dukej se lëkundej, si një peshore nga njëra anë në tjetrën.
  Dhe kukudhët qëllojnë arinjtë e Putinit me saktësi dhe saktësi të madhe. Ata janë luftëtarë të klasit të shquar.
  Le ta pranojmë, bukuroshe luftarake. Dhe ata hedhin gishtat e tyre të zhveshur mbi armikun. Dhe ata i grisin orkët në copa të grisura, duke shkaktuar dëme kolosale për armikun.
  Vajzat këndojnë me shumë kënaqësi:
  - Lavdi vendit tonë të madh,
  Vërtetë, shërbeji Elfit të madh,
  Do të jetë e mrekullueshme për ju dhe mua
  Ne e kërkuam Zotin për këtë!
  Kështu kënduan aq mirë dhe mrekullisht kukudhët e mrekullueshëm. Zërat e tyre nxorën agimin e luleve më të harlisura dhe më të përpunuara në shpirt.
  Sa e lezetshme ishte e gjitha dhe mund të thuhet kuazar . Dhe ky është motivi i tyre më i mirë.
  Sidomos kur vajzat morën dhe përsëri hodhën me gishtat e tyre të zhveshur gjilpërat helmuese që vranë arinjtë e Putinit.
  Dhe kukudhët e rinj kënduan gjithashtu, me zërat e tyre shumë të bukur dhe tingëllues, plot tingull.
  Yjet vezullojnë në errësirën e natës,
  Dhe shkëlqimi i hënës së argjendtë!
  Bukuroshja vrenjt sytë e saj të lezetshëm,
  Ne jemi të fejuar me të përgjithmonë!
  
  Perëndimi i purpurt ishte i zymtë,
  Por një agim i ndritshëm do të shpërthejë!
  Dhe era u bë e gëzuar, e zhurmshme,
  Vela e anijes është fryrë!
  
  Shpirti im është një gur i rëndë,
  Provat e luftëtarit presin!
  Dhe le të fluturojë flamuri mbi kokë,
  Le të shkojmë deri në fund!
  
  Zemra nuk do të rritet me myshk ,
  Fluturim i shpejtë i shqiponjës!
  Edhe pse gjaku vlon, fluturim i vrullshëm,
  Unë do të gjuaj si një shigjetë!
  
  Shelgjet u përkulën para meje,
  Zoti i Madhëruar e ktheu shikimin!
  Edhe pse je mjaft modest,
  Unë do t'ju shtoj forcën në betejë!
  
  Në fund të fundit, ju shërbeni, sinqerisht, ju jeni Atdheu,
  Por mishi është i dobët, shpirti u sëmur!
  Nuk do të pendohesh, e di jetën
  Mos më lër të kthehem në bri dash!
  
  Unë do të laj mëkatet e ditëve të shkuara,
  Çfarë ka ndodhur në të kaluarën, le të shkojë!
  E shihni, dardha piqen në kopsht,
  Skica do të përshkruajë aeroplanin!
  
  Shërbejini Atdheut me gjithë fuqinë tuaj,
  Harrojeni se ka paqe në botë!
  Për të mos djegur korijen me zjarr,
  Që të gjithë të jetojnë mirë me ju!
  
  Për këtë unë thjesht iu përgjigja:
  Zot, unë do të gërmoj tokën!
  Për t'i bërë fëmijët të qeshin në lumturi,
  Që të mos keni nevojë të pajtoni njerëzit tuaj!
  
  Në fund të fundit, ajo që është e mirë varet nga ne,
  Të gjithë vendosin - zgjedhja është e tyre!
  Dhe prej jush fijet e Plotfuqishme,
  Ju e mbani universin në grusht!
  
  Ne gjithashtu do të mbajmë për ju,
  Në fund të fundit, ju nuk mund të gjeni një atdhe më të shenjtë!
  Gjatë gjuajtjes, gishtat e mi u mpirën shumë,
  Dhe ne nuk jemi ende njëzet!
  
  Fitorja është një fryt i paarritshëm;
  Për ata që janë të dobët, frikacakë apo budallenj!
  Por ushtarët mund të përballojnë të gjitha majat,
  Le ta marrim, ne kemi shumë peshë në kërthizë!
  Kështu kënduan aq bukur kukudhët e rinj dhe treguan se sa plot zë ishin zërat e tyre.
  . KAPITULLI Nr 20.
  Vajza mbretëreshë dhe ish-i burgosur politik i ngjall rastit. Dhe kundërshtari i saj, derri me mustaqe, do të përmbyset ende nga populli. Dhe nuk do të ketë më tirani në Evropë. Lavdi lirisë! Ndërkohë, komandoni ushtrinë tuaj të pathyeshme të kukudhëve dhe kukudhëve.
  Edhe vajzat janë shumë rrezatuese dhe të bukura. Dhe me gjuajtjet e këmbëve të tyre të zhveshura, të dalta, ata u dërgojnë dhurata vrasëse të asgjësimit arinjve të ashpër, të Putinit.
  Dhe ata e bëjnë këtë me entuziazëm të madh dhe luftarak. Dhe ata janë në gjendje të shtypin dhe bluajnë gjithçka në pluhur. Dhe ky është programi i tyre i drejtpërdrejtë individual dhe në të njëjtën kohë kolektiv. Këto janë vërtet vajza super .
  Dhe një aromë e ëmbël thjesht fshihet në buzët e tyre, dhe barqet e Venusit janë mjaltë dhe ka një shije të egër në to.
  Këto janë vajzat që sjellin gëzim të pabesueshëm. Dhe ata kanë një nxehtësi të tillë nga flakët e flokëve, saqë është vetëm zjarri më i egër dhe më i thellë. Këta janë luftëtarë të ndritshëm dhe hiperkuasar .
  Tani, nëse këndojnë, atëherë zërat janë më të ëmbël se sirenat. Dhe këmbët e vajzave kanë një lëkurë kaq të lëmuar dhe të nxirë - thjesht të mërzitur dhe të bukur.
  Dhe kur ata hedhin edhe kamë, duke shpuar fytin e orkeve përmes e përtej me përzgjedhje vrastare.
  Dhe duhet thënë se edhe të rinjtë këtu janë mjaft të mirë dhe njëkohësisht këndojnë shumë mirë;
  Vajzë-muzë kapriçioze,
  Ndonjëherë ai përkëdhel, ndonjëherë është një turp...
  Parafjalët galopojnë dhe nuk ka lidhëz,
  Një ortek rimash do të shkatërrohet!
  
  Por ai që e dua me gjithë zemër -
  Si përgjigje, ajo thotë se për çfarë janë fjalët.
  Dashuria e kristaltë mund të hapë derën,
  Hapur ndaj asaj që është rruga e shqiponjës!
  
  Në fund të fundit, më besoni, shpata e stilolapsit është më e vlefshme,
  Ka qëndrueshmëri në të - pushi do të nxitojë në një shakullinë!
  Fisnikët krenarë janë arrogantë,
  Do të ketë një varg me gjemba për ta...
  
  Ne krijuam lavdinë për ushtrinë,
  Ku rrjedh gjak, e diku djersa.
  Ata zgjeruan shtetin e tyre,
  Nga piramidat tek ujërat e mbushura me akull.
  
  Por në të njëjtën kohë shpirti është një qengj,
  Në të tingëllon lira e ëmbël...
  Në fund të fundit, zëri i vajzës po thërret -
  Dhe pasioni do të shkrijë granitin!
  
  Aty ku është fjala, ka trëndafila që flakërojnë,
  Ku po lulëzojnë mollët...
  Ngricat nuk mund të na shqetësojnë,
  Dhe të frikësosh është punë e kotë!
  
  Ne do ta kthejmë ëndrrën tuaj në një krijim,
  Ne do të mund të kapërcejmë humnerën...
  E gjithë bota do të ngrijë nga habia
  Kur të zhduket nata e pikëllimit!
  
  Atëherë vuajtjet do të marrin fund,
  Nuk do të ketë të gjymtuar dhe jetimë...
  Dhe ndarja nuk do të vijë tek ne,
  Lëreni krijesën e mprehtë të kalojë pragun!
  
  Atdheu do të bëhet mbretëria e Zotit,
  Konsideroni secilin prej nesh një Krijues.
  Vetëm hiri bie në mashtrim,
  Ata që janë të ndershëm dhe të sjellshëm - bravo!
  Këto janë vajzat keq këtu. Dhe ata kanë një buzëqeshje figurative dhe dhëmbë që janë njësoj si perlat e borës me gaz.
  Luftëtarët janë pikërisht aty dhe luftojnë kërcënueshëm me ushtrinë e arinjve të Putinit.
  Dhe ata i hedhin armikut bizele të vdekjes me gishtërinjtë e tyre të zhveshur dhe me forcën tronditëse të këmbëve.
  Le të themi se këto janë vajzat këtu - të një përmasash agresive. Dhe ata hedhin dhurata të asgjësimit dhe vdekjes. Ky lloj shkatërrimi po ndodh.
  Por vajzat nga stuhitë japin goditje dërrmuese në pozicionet e orkëve.
  Ky është një konfrontim brutal që po ndodh. E cila është jashtëzakonisht e hidhur dhe agresive.
  Le të themi se vajzat këtu, nëse shkojnë në rrugë të ndara, atëherë nuk mund të bëni asgjë për t'i ndaluar.
  Dhe përsëri vajzat do të shtypin këmbëzën me thithkat e tyre luleshtrydhe dhe një rrjedhë shkatërruese e vdekjes së vazhdueshme do të shkaktohet për arinjtë e Putinit.
  Kjo është vërtet e lezetshme, luftëtarët po shtypin armikun.
  Dhe kështu ata godasin armikun me ndihmën e raketave shumë të sakta dhe shkatërruese.
  Por edhe djemtë këndojnë shumë mirë. Dhe çdo gjë e bëjnë shumë bukur, me zëra argjendi;
  Në humor për të qortuar veten,
  Karakteri është skalitur nga Zoti Krijues,
  Ai krijon një hero me një shpatë,
  Një model për të gjitha brezat!
  
  Por ju vetë jeni në gjendje të luftoni,
  Edukuar për të mposhtur hordhitë!
  Shpirti i një shqiponje dhe një luani nuk është një lepur,
  Sa fuqi dhe ushtri e shenjtë!
  
  Armiku le të jetë si një qen i përndjekur,
  Dhe mburoja jonë e fortë mund të presë diamante!
  Toka e agimit e dashur përgjithmonë,
  Luftëtari do të shpërblejë pikëllimin dhe vdekjen!
  
  Mos u besoni pacifistëve budallenj
  Ajo që Jezusi na mësoi të durojmë...
  Kështu që thekra lulëzon nën një qiell të pastër,
  Duhet të bëhesh i fortë si ariu!
  
  Në beteja ne jemi plot pasion të zjarrtë,
  Dhe me gjak të stuhishëm, i ri...
  Ne po copëtojmë ferrin,
  Ku janë legjionet me Satanin!
  
  Dhe të gjithë e dinë se Krijuesi;
  Unë ju mësova se si të forconi muskujt tuaj!
  Mos e humbni kohën tuaj me marrëzi,
  Përndryshe do të vij te ju me dënim!
  
  Impotenca është vesi kryesor,
  Ai lindi zemërim, poshtërsi...
  Paguaji pushtuesit frills -
  Harrojeni trimërinë, nderin dhe krenarinë!
  
  Por pavarësisht nga të gjitha problemet, ju
  Vëlla, mos u dorëzo para trishtimit!
  Lërini të gjitha ëndrrat tuaja të realizohen -
  Le të kërcejmë me të dashurën time në një vals të qetë!
  
  Çfarë tjetër mund të japë Zoti?
  Po, jeta e përtejme është si një mjegull...
  Mishi vuan në këtë jetë,
  Jo gjithçka është aq e qetë sa në roman...
  
  Njihe tokën tënde, kukudh trim -
  Ndërtoni lumturinë tuaj mbi të...
  Lëvizja dhe përparimi vrapimi -
  Ata do të japin pushtet mbi universin!
  Vajzat i miratojnë djemtë dhe u shkelin syrin me sytë e tyre safir dhe smeraldi. Këta janë luftëtarët më domethënës dhe më të lezetshëm në botë. Dhe nëse është e nevojshme, me gjuhët e tyre ata mund të krijojnë një cunami të tërë kaskadash orgazmash për kukudhët e rinj.
  Dhe vajzat vazhdojnë të luftojnë me shumë entuziazëm. Ata shtypin butonat me gishtërinjtë e tyre të zhveshur, duke nxjerrë jashtë lumenj flakëhedhësish dhe energji shkatërruese.
  Dhe më pas vajzat kukudhë e morën dhe shtypën butonat me thithkat e tyre të kuqe të ndezura, gjë që bëri që arma shkatërruese të funksiononte dhe të rrëzonte një breshëri zjarri dhe metali në raftet e arinjve të Putinit. Ky ishte me të vërtetë një efekt makth i sistemeve të shumta të raketave lëshuese.
  Vajzat me të vërtetë punuan në mënyrë agresive dhe produktive. Dhe ata kryen një disfatë shurdhuese dhe dërrmuese të kundërshtarëve, duke djegur gjithçka.
  Në të njëjtën kohë, vajzat kënduan:
  - Ups ! Oops ! Amerikë - Evropë,
  Azi-Eurazi,
  Çfarë turpi!
  Kështu që luftëtarët filluan të gjuanin mitralozë, duke shfarosur arinjtë e Putinit. Dhe ata vepruan shumë ashpër, saktë dhe saktë. Dhe presioni i tyre luftarak ishte thjesht i papërmbajtshëm.
  Luftëtarët kënduan:
  Plaku në Zelensky,
  Dhe Elfia është nëna...
  Le të luftojmë me ndershmëri
  Vritni orkët!
  Vajzat kukudhë nxituan të sulmojnë. Dhe me tërbim hodhën dhuratat vrastare të vdekjes me gishtërinjtë e tyre të zhveshur. Dhe ata grisën arinjtë e Putinit, duke demonstruar klasën e tyre të lartë dhe luftarake.
  Dhe në të njëjtën kohë u përdorën vajzat dhe thithkat e kuqe të ndezura.
  Dhe rrufeja fluturoi prej tyre.
  Në të njëjtën kohë, vajzat fishkëllenin duke përdorur rrymat e ultrazërit dhe takat e tyre të zhveshura.
  Ajri u drodh dhe sorrat e shtangur dhe të droguar ranë, duke thyer me sqepat e tyre kokat e pushtuara dhe tullac të arinjve të Putinit.
  Dhe vajzat luftëtare e bënë të gjithë këtë aq mirë dhe ftohtë sa është e pamundur të thuash në një përrallë apo edhe ta përshkruajësh atë me një stilolaps. Dhe në të njëjtën kohë ata kënduan;
  Atdheu im i dashur është dritë;
  Një lot i shkëlqyeshëm i rrokullisi nga sytë.
  Dhe Bori tashmë është i veshur me të kuqe flakë,
  Dhe nga qielli ka një yll si një fener!
  
  Çfarë ka Atdheu çdo moment?
  Çdo vend në botë është më keq...
  Dhe pastaj zhurma e qyqeve u shua -
  Bretkosat spërkasin nëpër pellgje!
  
  Dhe zëri i këndshëm i një bilbili,
  Ose trillet e shkujdesura të zogjve të zeza...
  Kafshët të afërm më të vjetër,
  Ka anije ku kanë ngrënë.
  
  Ne qëndrojmë së bashku si një flotë e fortë,
  Për të sunduar detet përgjithmonë...
  Kështjella e guximshme e Atdheut,
  Për lavdinë e vëllazërisë së Sovranit.
  
  Në harmoni me Nënën Natyrë,
  Çdo degë e një kurorë ...
  Do të bëhet e panjohur, besoni frikën -
  Kur guximi është nxitja kryesore!
  
  Dhe bukuria nuk mund të harrohet,
  Sepse në të jemi një reflektim...
  Në fund të fundit, filli blu i jetës,
  Nuk e di, besoj fundin.
  Këto vajza janë me të vërtetë një pasqyrim i bukurisë së çuditshme. Dhe kukudhët janë thjesht një mrekulli dhe madhështore në të gjithë shkëlqimin e tyre të panjohur.
  Dhe gjuha e vajzave është e gjatë dhe lozonjare. Dhe në gjendje të bëjë gjithçka pa asnjë problem.
  Dhe ata përdorin, duke i hedhur armikut brisqe të vogla e të holla me gishtat e tyre të zhveshur. Dhe ata fluturojnë dhe presin, ushtarë nga ushtria e Putinit. Luftëtarët veprojnë me gjithë energjinë e tyre të shfrenuar.
  Dhe në të njëjtën kohë ata këndojnë:
  - Ne jemi vajza të lezetshme,
  Ne jemi vajza zbathur...
  Megjithatë, orkët janë të tmerrshëm
  I rrahën zvarranikët me kosën e tyre!
  Në të vërtetë, nëse bukuroshet fillojnë të këndojnë, atëherë as djalli nuk do të jetë në gjendje të konkurrojë me to. Kështu tregojnë vajzat dhëmbët e tyre, të cilët shkëlqejnë si perla, dhe bluajnë e shfarosin arinjtë e Putinit me breshëri të synuara mirë.
  Kukudhët luftojnë për të njëjtën gjë. Ata prej tyre që janë ende thjesht djem, gjithashtu me këmbët e tyre zbathur hedhin gjilpëra të vogla helmuese, të holla që godasin arinjtë e Putinit drejt e në sy.
  Dhe në të njëjtën kohë këndojnë djemtë kukudhë;
  Nëse grushti juaj është i fortë
  Kjo do të thotë që ju do të jeni i pari në jetë!
  Dhe atëherë shoku nuk është i varfër,
  Ai ka një zemër prej ari dhe nerva prej çeliku!
  
  Por më e rëndësishmja, besoni - kjo është një mendje e fortë,
  Sepse njeriu është më befas se një kafshë.
  Nëse në jetë je një re e zymtë,
  Ajo e qeshura e gëzueshme do t'ju bëjë të dashuroni!
  
  Aditiv automatik di - një kështjellë deri në grusht,
  Sepse është plot me njohuri të njohurive!
  Por përpiquni të jepni forcë - në duart e një budallai,
  Atëherë do të merrni vetëm dhimbje si shpërblim!
  
  Kishte një kohë që ata shkonin për gjueti me një shkop,
  Hark, kukurë me shigjeta kundër lëkurës së trashë ...
  Por ata bënë çervonet ku shkonin qindarkat,
  Dhe është shumë e lehtë të hidhesh në galaktikë!
  
  Ndërsa edukimi është i mirë
  Por të marrësh guximin në mendje është gjithashtu interesante ...
  Dhe e barabartë me një bajonetë, do të bëhet një daltë,
  Dhe ne i shërbejmë Atdheut-nënës me shumë ndershmëri.
  
  Por dhuna e keqe është një kryq i rëndë,
  Fusha jonë grindavece është e përmbytur me gjak ...
  Pse u ringjall Zoti i Plotfuqishëm pas vuajtjeve?
  Që grumbullimi ushtarak i ushtarëve të fiksohet!
  
  Vajza pikon lot - një mik i dashur ka rënë,
  Nëna lutet me një rënkim, me britma në ankth ...
  Të dridhurat jashtë dritareve dhe vatra doli jashtë,
  Këtu është një djalë i ri i pashëm i varrosur nën tokë!
  
  Oh, fat mizor - çfarë fati i keq,
  Virgjëresha Mari - ku është natyra jote e mirë?
  Burri donte të fejohej më shpejt,
  Dhe tani era po fryn pluhur nën pisha!
  
  Jeta do të vijë e lumtur - do të jetë mirë,
  Do të bëhet mjaltë me lulekuqe - byrek me mollë ...
  Kundërshtari-dreq, në pluhur dhe pluhur,
  Fati i vërtetë le ta kalojë pragun!
  
  Gjithçka është bërë në Tokë dhe hedhja në Mars,
  Le t'i mbledhim kurora plot me yje në një grusht!
  Dhe përshëndetje fëmijë, vetëm klasi i lartë
  Dhe ai u hodh në zjarr - një vampir i tmerrshëm!
  
  Mitralozi tashmë është bërë vendas - plumbat derdhen në një rrjedhë,
  Dhe armikut i mbaroi avulli, çfarë donte, pastaj zero!
  Nëse fitoni, do të bëheni të pasur
  Do të dalë në varfëri - kush e ndezi zjarrin!
  Këto janë këngët interesante që vajzat e Terminatorit këndojnë këtu. Dhe ata tregojnë arritjet e tyre më të larta dhe të mahnitshme. Asnjë teknikë e vetme orke nuk funksionon kundër vajzave të tilla.
  Dhe këmbët e tyre janë kaq të bukura, të gdhendura dhe shumë të barabarta, dhe në të njëjtën kohë gishtat e vendosur në mënyrë harmonike.
  Këto janë vërtet vajza - ajo që ju nevojitet, thjesht super!
  Këta janë luftëtarët që janë në gjendje të vendosin për fatin e gjithë tokës. Askush nuk mund të krahasohet me këtë vajzë në një betejë të vërtetë.
  Dhe përsëri gishtat e zhveshur hedhin dhurata vrastare të asgjësimit dhe vdekjes totale. Dhe ata shkatërrojnë regjimentet e ushtrisë së arinjve të Putinit.
  Çfarë mund të bëjë ariu i Putinit nëse i del një gjilpërë helmuese në ballë? E tëra çfarë mund të bësh është të qash. Dhe duket tejet pretencioze dhe groteske!
  Dhe vajzat gjithashtu përdorin gishtat e tyre të zhveshur në betejë, duke hedhur bumerang. Ata fluturojnë dhe rrotullohen në ajër dhe futen në kokat e arinjve me fang. Dhe ata bien të vdekur.
  Dhe pastaj vajzat shtypin butonat me thithkat e tyre të kuqe të ndezura dhe ndezin diçka jashtëzakonisht vrastare dhe shkatërruese. Dhe shumë orke vdesin.
  Edhe kukudhët e rinj të pashëm këndojnë shumë bukur dhe me siguri;
  Nuk ka dashuri më të bukur në botë,
  Por ka edhe probleme dhe shqetësime...
  Në fund të fundit, në një palë slogane nuk ka asnjë dobi - timonë,
  Kur jemi bashkë, jemi gjithmonë pilotë!
  
  Dashuria është një enë me mjaltë të ëmbël,
  Por katrani i indiferencës ndodh...
  Dhe unë besoj se lumturia bujare do të vijë,
  Në lulëzim, si një kaçubë sirene në maj!
  
  Është një punë e madhe të flakësh zinxhirin e skllavërisë,
  Lëreni trupin tim të djersitur të drejtohet...
  Në vend të jetës në robëri, është më mirë të vdesësh,
  Edhe pse nevoja do të na largojë nga dembelizmi!
  
  Na është dhënë shumë për të arritur në jetë,
  Por është shumë e vështirë për të arritur më shumë ...
  Kur mendja juaj është e mbyllur në një rrjetë - një zgjedhë,
  Kur je shumë i kujdesshëm!
  
  Dhe për ata që guxojnë, një pandispanje i pret,
  Dhe çokollata, karamele të ëmbla,
  Por shpesh i jep rock anasjelltas,
  Kush e di, ndoshta ditët e pëllumbave kanë kaluar!
  
  Ne nuk duam të largohemi nga kjo botë,
  Humbni edhe universin e keq!
  Na jep një pesë në jetë,
  Dhe dënimi do të jetë në arsim!
  Këto janë këngët këtu dhe djemtë nuk janë inferiorë në hijeshi ndaj vajzave. Dhe gjithashtu kukudhët që përdorin llastiqe si fëmijë. Dhe kjo është gjithashtu një armë shumë vdekjeprurëse. Dhe ka një efekt jashtëzakonisht shkatërrues.
  Kundër njerëzve të tillë, arinjtë e Putinit janë të pafuqishëm.
  Luftimet vazhdojnë me intensitet të madh.
  Vajzat hedhin bumerang në formën e yjeve me gjashtë cepa dhe svastikat, dhe me to ua prenë kokat arinjve të Putinit. Në të njëjtën kohë, është jashtëzakonisht energjik.
  Vajzat tregojnë dhe bëjnë mrekulli të tilla mahnitëse me gishtat e tyre të zhveshur. Dhe u jepni armiqve goditje dërrmuese dhe kockore.
  Luftëtarët këndojnë me guxim.
  - Hapësira po na pret dhe një ëndërr,
  Le ta bëjmë botën më të bukur...
  Bukuria do të mbretërojë
  Në Elfin tonë të madh!
  Dhe përsëri vajzat shtypin butonat me thithkat e tyre të kuqe të ndezura dhe i japin armikut goditje vërtet dërrmuese, duke djegur fjalë për fjalë qindra arinj të Putinit menjëherë.
  Në të njëjtën kohë, vajzat këndojnë me shumë entuziazëm dhe intensitet;
  Ka shumë gënjeshtra në botë, dhe mizoria mbretëron,
  Drejtësia është si një zog i kapur në rrjetë...
  Por aty është fuqia e Zotit dhe mburoja e madhështisë -
  Kjo do të thotë që ne që kemi rënë nuk do të duhet ta durojmë për shumë kohë!
  
  Kukudhët janë shpesh mëkatarë dhe luajnë me fatin,
  Zoti i Madhëruar na mëshiroftë: lavdërimi juaj është nder!
  Unë drejtohem tek Ti në gjakun e një shpirti të thyer,
  Më jep mundësinë të shpëtohem dhe të bëj një lutje!
  
  Rëra derdhet në buzët e tua, një buzëqeshje djegëse nga era,
  Çfarë mëkati i tmerrshëm e ka sjellë Tokën tonë në...
  Satani, krijuesi i së keqes, mundohet pa mëshirë
  Por në fakt, kush ka rënë dhe është vetëm në turmë!
  
  Ne nuk jemi të denjë të shijojmë Zotin, hirin,
  Poshtërsia jeton në zemër dhe zbrazëtia mbretëron!
  Ne duhet të japim gjithçka që kemi për jetimët,
  Le të zbulohet pastërtia juaj nën qiell!
  
  Por nëse shpirti juaj është si një copë boje,
  Nëse ngurtësia dhe epshi jetojnë në mendimet tuaja?
  Për një Perëndi të tillë, i Shenjti, hapi zemrën e tij,
  Dhe ai tha: pendohuni - veprat e këqija nuk llogariten!
  
  Krijuesi i dha vendimin e tij të shenjtë krijimit,
  Duajini vëllezërit tuaj dhe mos guxoni t'i tradhtoni!
  Unë luftoj mëkatin që zjarri të mos shuhet,
  Bëhuni një familje beqare: nderoni babanë, nënën!
  
  Nuk ka falje, nëse babai yt është dembel,
  Nëse mendoni vetëm se si të kapni më shumë..
  Por nëse jeni bujar, atëherë dijeni më të ri
  Dhe punoni për të mirën, duke shtyrë shtratin!
  
  Ligji yt i shenjtë do të jepet për shekuj,
  Të jetosh sipas ndërgjegjes duke sjellë gëzim!
  Hapi gjithë universin, mençuria është kaq e madhe,
  Është e pamundur ta dish, qaj si fëmijë!
  Le të themi vetëm vajzat - ata kënduan një super këngë ! Dhe ata treguan imperativin e tyre të jashtëzakonshëm.
  Dhe leri luftëtarët të qëllojnë sërish mbi orkët, duke shtypur butona me thithka që duken si luleshtrydhe të pjekura. Dhe ata janë eliminuar në një numër të madh.
  Këto janë me të vërtetë vajzat që po mbjellin vdekje dhe shkatërrim mes arinjve të Putinit. Luftëtarët e kalimit më të ndritshëm dhe më shkatërrues.
  Dhe ata kositin armiqtë e tyre si me drapër. Dhe ata goditën armiqtë duke përdorur gishtat e tyre të zhveshur. Dhe kaq shumë orke kanë vdekur tashmë nga ndikimi i tyre shkatërrues.
  Dhe vajzat hedhin bizele të shkatërrimit dhe shkatërrimit me takat e tyre të zhveshura, të rrumbullakëta, rozë.
  Dhe përsëri arinjtë e Putinit, të vrarë dhe të copëtuar, bien. Dhe luftëtarët veprojnë në mënyrë shumë bindëse dhe shkatërruese.
  Dhe të rinjtë tregojnë gjithashtu ndikimin e tyre shkatërrues dhe shkatërrues në ushtrinë e Putinit.
  Në këtë, çiftet luftarake të luftëtarëve këndojnë me entuziazëm;
  Jetojmë në një botë plot ndarje, trishtim...
  Çfarë duhet të bëjë një ushtar kur është vetëm?
  Zotat vendosën mizorisht të drejtën për ne -
  Ky djalosh po i kthen të thinjurat!
  
  Universi është kaq mizor për dashurinë,
  Lotët e ndarjes rrodhën në një kaskadë...
  Dhembshuria u zhduk pa gjurmë, si një ëndërr,
  Dhe jeta u bë si një gur pa butësi!
  
  Është ngrirë në shkretëtirë dhe akulli po digjet nga nxehtësia,
  Si një zinxhir i ndryshkur më mbështjell zemrën!
  Dhe shiu i ndarjes godet çatinë -
  Xhepat janë bosh, ka mbetur vetëm bakri!
  
  Por besimi në suksesin e një luftëtari frymëzon,
  Zoti i Madhëruar - dije se ka bërë një zotim të fortë!
  Dhe do të jetë si gjeth për ne në maj të ngrohtë,
  Kur mbijmë, takojmë lulëzimin!
  
  Dëshironi ta bëni planetin më të lumtur?
  Kështu që secili prej nesh të këndojë me lavdi si një bilbil?
  Pastaj mjalti më i ëmbël u bë një korrje nga pema e blirit -
  Në shpirtin e gjigantëve, t'i japim fund gënjeshtrës!
  
  Mos e mashtroni Zotin, më besoni
  Ai e sheh menjëherë se cili prej nesh është frikacak dhe budalla!
  Jepini kuptim Zotit të kurbanit,
  Nuk është çudi që thotë, unë do t'ju shpërblej njerëz!
  
  Por dhuna e keqe na kapi në rrjetë,
  Askush nuk e di se ku do të përfundojnë vrasjet.
  Juda varet në një aspen të kalbur -
  Dhe për ata që besuan - një kurorë dafine!
  
  Çdokush mund të bëhet më mirë
  Zgjedhja jonë është e vetëdijshme - përpjekja për Krishtin.
  Por ndonjëherë ka pellgje gjaku,
  Të paktën ka një premtim - do të vij së shpejti!
  
  Oh botë, sa dhunë ka në ty,
  Sikur nuk mund të jetojmë të qetë!
  Gruaja vajtoi mbi arkivolin e ushtarit,
  Sa e hollë është fija e brishtë e jetës!
  
  Derdhja e gjakut nuk është thirrja jonë -
  Dua të dua, t'i jap Atdheut parajsën!
  Pse është ky dënim për të gjithë ne?
  Përgjigja është, jepjani të gjithë pasurinë të varfërve!
  
  Është e pamundur të blesh shpëtimin për para,
  Sepse ari nuk ka çmim për Zotin!
  Dhe përkuluni para kishës të dielën,
  Të bëhesh me krahë si shqiponja!
  
  Dhe koha do të vijë - Mbretëria e Perëndisë do të vijë,
  Errësira e keqe dhe grabitqare do të marrë fund!
  Vullneti shpirtëror do të humbasë, skllavëria e mallkuar,
  Dhe vendi do të bëhet në Madhështinë e Lumturisë!
  Vajzat kënduan vërtet dhe konkretisht dhe shumë bukur. Dhe këmbët zbathur të vajzave hodhën dhuratat vrasëse të asgjësimit. Dhe kështu shkatërrimi i arinjve të Putinit vazhdoi. Vajzat dallohen edhe për zgjuarsinë e tyre të madhe.
  Ata janë të mrekullueshëm dhe jashtëzakonisht të lezetshëm. Dhe thithkat e gjoksit të tyre janë shumë të shndritshme, si luleshtrydhet e pjekura.
  Vajzat, pa u zgjatur më tej, hedhin dhuratat e shkatërrimit me gishtat e tyre të zhveshur të forcës vdekjeprurëse.
  Ata janë kaq madhështor dhe agresivë, saqë vjedhin beteja.
  Dhe çfarë mund të thuhet për thithkat rubin të gjoksit të vajzave? Është gjithashtu jashtëzakonisht luftarak dhe i lezetshëm. Sa të afta janë vajzat për të luftuar dhe për të luftuar me intensitet të madh.
  Këtu vajzat e morën përsëri dhe i vunë gishtat e këmbëve në gojë. Dhe le të fryjmë. Dhe si filloi të derdhej kjo trill tejzanor.
  Dhe sorrat e shtangur humbën vetëdijen. Dhe ata ranë me sqepat e tyre mbi kokat e topitura të arinjve të Putinit.
  . KAPITULLI Nr. 21.
  Vajza kukudhë dhe në të njëjtën kohë mbretëresha jepnin komanda. Dhe ajo veproi me shumë energji. Dhe sytë e saj shkëlqenin si safir. Kjo është një super vajzë dhe quhet Maria Kolesnikova.
  Ata thyen kafkat e tyre dhe ua rrëzuan trurin. Kjo është e bukur!
  Dhe atëherë luftëtarët shumë bukur dhe të gëzuar filluan të këndojnë me zërat e tyre të mrekullueshëm;
  Drita e Elfias sime të lartësuar -
  Vende që i dhanë jetë botës me shpirt!
  Është e pamundur të gjesh një Atdhe më të bukur,
  Ajo është një lajm për universin - një ëndërr e shenjtë!
  
  Në çdo fije bari dhe çdo pikë vese,
  Dhe në pikat e shiut të ngrohtë të verës...
  Flokët e borës luajnë me diamante,
  Në to është fytyra e Jezusit - Zoti Udhëheqës!
  
  Krijimi i Svarog rrezatues,
  Është e bukur në çdo lule misri.
  Ai që dëshiron paqen është si një bir i Perëndisë,
  Më besoni, ai ka një jetë të mrekullueshme kudo!
  
  Por i Plotfuqishmi na dha këtë vullnet,
  Kështu që unë zgjedh çdo rrugë të lirë,
  Kështu që luftëtari vendas e do atdheun e tij,
  Për të lavdëruar Rodin në veprat e tij!
  
  Megjithatë, ata bënë një zgjedhje të keqe,
  Dhe tani një rrjedhë e keqe po derdhet në Tokë!
  Elfia është shkelur nga ferri i tankeve nga turmat -
  Fati është mizor dhe i pamëshirshëm në luftën e tij!
  
  Por le t'i bashkojmë luftëtarët krah për krah -
  Nën flamurin sovjetik të nëntorit.
  Nga ikona hiri do t'u jepet fytyrave,
  Ata qëndrojnë për ne përpara Zotit për një arsye!
  
  Edhe pse demonët po kullosin pas Putinit,
  Dhe ai vendosi shumë veçori në Orkmania !
  Por ne i rrëzojmë junkerët si disqe,
  Në fund të fundit, ju duhet të luftoni, duke nxjerrë gjakun nga venat tuaja!
  
  Armiku ka arritur në Elfskva - gjithçka është në zjarr,
  Me dylbi sheh yjet e Kremlinit!
  Por ne mundëm turmën e Mamait më parë,
  Zoti do t'u japë forcë bijave të tij të dashura!
  
  Atdheu - Pëshpërit në lutje me dhimbje,
  Qytetet tona po digjen si pishtar!
  Ajo që u ndërtua me djersë dhe dashuri,
  A u shkatërrua vërtet përgjithmonë?
  
  Por Familja nuk do ta lërë krijimin e saj -
  Ai do të japë forcë dhe kundërshtari do të bjerë!
  Siç është thënë në librin e urtë të Zotit -
  Kukudhi do të fitojë dhe do të marshojë drejt yjeve!
  
  Wehrmacht u mund, gjaku po rrjedh,
  Elfskva , dhe pas Elfagradit të lavdishëm!
  Dhe Atdheu do të japë lëng nga pemët e mollës,
  Kështu që një mitraloz të bëhet i lehtë me një granatë!
  
  në Okrlina - një udhëheqës i lavdishëm,
  Mëkëmbësi i Zotit në tokë ku ka mëkat!
  orkshiste ,
  Atëherë do të ketë lumturi dhe sukses!
  Vajzat kënduan aq mirë, me aq pasion dhe intensitet. Bukuroshet kënduan në mënyrë madhështore dhe bënë gjithçka në mënyrë perfekte.
  Dhe me gishtërinjtë e tyre të zhveshur ata hedhin yje të veçantë që hapin fytin dhe barkun e arinjve të Putinit. Dhe le të themi se është shumë e lezetshme.
  Vajzat e lezetshme në një luftë janë shumë të forta dhe luftarake.
  Edhe pse ndonjëherë edhe ata e marrin atë. Këtu janë xhelatët e orkëve që torturojnë një vajzë nga familja e elfëve. E morën dhe e tërhoqën në raft. Fillimisht ia lidhën duart nga pas dhe filluan ta ngrinin vajzën më lart. Dhe kështu me radhë deri në tavan.
  Më tërhoqën deri në dhjetë metra lartësi. Dhe më pas e morën dhe e liruan vajzën.
  Trupi i saj i zhveshur dhe i nxirë ra poshtë. Dhe vetë dyshemeja është shumë e fortë, litari najloni ishte shtrirë.
  Dhe vajza do të bërtasë nga dhimbja djallëzore. Kështu u hodh bukuroshja. Dhe i shtrembëroi nyjet e bukuroshes deri në kufi.
  Ekzekutuesi i vjetër nga klani i arinjve të Putinit gërrmoi me një buzëqeshje:
  - Vazhdo të dridhesh!
  Dhe vajza filloi të ngrihej përsëri në raft. Dhe gjithnjë e më lart. Litari u bë i tendosur.
  Vajza është shumë e bukur me muskujt e skalitur të një kukudh. Ajo është e mrekullueshme, shumë luftarake.
  Dhe me një rënkim thotë:
  - Jo! nuk do të them!
  Dhe e ngritën deri në tavan. Dhe vajza, duke qëndruar në vëmendje, ngriu.
  Kështu ajo u lirua përsëri. Trupi i zhveshur dhe i fortë i kukudhit ra. Dhe zbriti tatëpjetë me shpejtësi të egër. Dhe afër dyshemesë litari u shtrëngua përsëri.
  Dhe vajza bërtet përsëri. Po dhemb.
  Por një klithmë shpërthen nga gjoksi im:
  - Jo! nuk do të them!
  Ekzekutuesi i vjetër nga raca e arinjve të Putinit urdhëron:
  - Shkund për të tretën herë!
  Dhe tani vajza është ngritur përsëri në litar. Para kësaj, vajzave zbathura u vihej një këpucë lisi të rëndë, të lidhur me hekur. Dhe ajo e intensifikoi shtrirjen e trupit të saj të fortë, vajzëror.
  Kukuku u shtri dhe rri pezull afër tavanit, në kështjellën ku fanatikët nga banda e Putinit kryenin tortura.
  Dhe pastaj xhelati i vjetër fërshëlleu:
  -Do të thuash kurvë!?
  Vajza bërtiti e dëshpëruar:
  - Një kunj në gojën e Putinit tuaj!
  U pasua komanda:
  - Lëreni të shkojë!
  Dhe litari u lëshua përsëri duke përdorur daullen. Dhe vajza u rrëzua. Dhe këmbët e saj të zbathura në stoqe prekën edhe pak dyshemenë dhe litari u shtrëngua përsëri.
  Dhe kukudhi bërtiti përsëri dhe humbi vetëdijen.
  Orkët, me urdhër të xhelatit të lartë, derdhën një kovë me ujë akulli mbi të. Dhe vajza erdhi në vete.
  Ekzekutuesi-udhëheqësi urdhëroi:
  - Dhe tani duke u shtrirë.
  Dhe orkët filluan të varnin peshat më të rënda në grepa që dilnin jashtë bllokut. Trupi muskuloz i vajzës, me shkëlqim nga djersa, ishte shumë i shtrirë dhe i harkuar si një fije.
  Dhe ajo shtrydhi përsëri:
  - Nuk do të them!
  Ekzekutuesi urdhëroi:
  - Një dritë për të! Dhe përvëloni gjoksin, gjirin dhe takat e zhveshura!
  Orkët nxituan të zbatonin urdhrin. Para kësaj, në mënyrë që lëkura të mos shkrihej menjëherë, ata trajtuan barkun, gjoksin dhe shputat e zhveshura të vajzës me vaj ulliri.
  Vajza ishte shumë e neveritur nga prekjet e duarve të ashpra dhe me flokë të arinjve të Putinit.
  Dhe kur ata ndezën një zjarr nën këmbët e zbathura të vajzës. Dhe ata sollën një pishtar në secilën thithkë të kuqe të gjirit dhe një tjetër pishtar në gjirin e Venusit.
  Dhe dhimbja ishte ferr. Por vajza jo vetëm që nuk qau dhe nuk bërtiti, por përkundrazi filloi të këndojë;
  Nuk ka asnjë gjë të vogël në paraqitjen e botës së krimit,
  Çdo justifikim për djallin është si një grep.
  Nëse nuk ka hir nga Zoti në botë,
  Kjo do të thotë se ferri nuk është larg!
  
  Në fund të fundit, e keqja është aq e dashur nga bota,
  Si ishujt pa një busull të mirë...
  Edhe pse heroizmi i trimërisë këndohet -
  Në fakt, Mbreti i Universit është Satani!
  
  Mizori ka sukses në këtë botë,
  Ai që nuk njeh keqardhje është mbret!
  Ka kurthe nën palmat e madje edhe parajsës,
  Ku është e mira? Është një zero e keqe!
  
  Çdo besim mund të shkatërrohet
  Çdo lavdi mban erë si lak...
  Bastardët fërshëllejnë në mënyrë tinëzare në kutinë e rërës -
  Dhe unë dua të ndriçoj botën me një ëndërr!
  
  Ti përpiqesh për dritën, por je në errësirë,
  Unë dua të jap, por xhepi im është bosh!
  Nëse nuk dëshiron të jetosh si një papagall i mjerë,
  Shkoni për poshtërsi, dinakërinë dhe mashtrimin!
  
  Është e neveritshme të jetosh edhe nën një shtresë mukusi,
  Ku pa mbështetjen e çatisë - asnjë hap!
  Ti nxiton me shpirtin si skifter lart,
  Por mishi është në moçal, shpata e armikut shkëlqen!
  
  Si ndodhi që lumturia u shua?
  Dhe pse e keqja sundon kudo?
  A i mungon vërtet Perëndisë fuqia?
  Pra, ajo e mira do t'i udhëheqë të gjithë përgjithmonë?
  
  Në fund të fundit, njeriu nuk është krijuar për të qenë fanatik,
  Në fund të fundit, në çdo zemër ka një burim dashurie ...
  Pse orkët nuk i dinë kufijtë e tyre?
  Lumturia ndërtohet vetëm me gjak?!
  
  Për fat të keq, ju nuk mund ta gjeni vetë përgjigjen,
  Kjo ka qenë një gjë e tmerrshme në botë prej shekujsh...
  Dhe demonët ju bëjnë fytyra të tmerrshme,
  Dhe duket se Zoti i ka harruar njerëzit!
  
  Por nuk besoj se e keqja nuk është e gjithëfuqishme,
  Ju vetëm duhet të shtrëngoni vullnetin tuaj në një grusht!
  Atëherë impulsi që çon në ferr do të zhduket,
  Dhe mes nesh do të ketë paqe dhe harmoni!
  Luftëtarët vazhduan të luftonin kundër ushtrisë orke. Ata e bënë këtë me heroizëm dhe, natyrisht, duke përdorur gishtat e zhveshur të këmbëve të tyre të gdhendura.
  Bukuroshet ulërinin:
  A shihni një eklips në qiell?
  Simboli i tmerrshëm i epokës ...
  Kjo është një shenjë e dritës
  Orkët po bëjnë keq!
  Pasi thanë këtë, vajzat e morën dhe shtypën thithkat e tyre të kuqe të ndezura në butonat e bazukës. Dhe raketat kanë reaguar. E cila mbuloi dhe grisi shumë nga arinjtë e Putinit.
  Dhe pas kësaj vajzat filluan të këndojnë përsëri;
  Elfia: ti je vendi im i shenjtë,
  Në të cilën një ëndërr bëhet realitet...
  I ftohti i akullt përkëdhel dhe ngroh,
  Nuk ka bukuri më të mirë në parajsë!
  
  Nuk ka një vend të tillë në të gjithë universin,
  Është si një demi rubini në një degë shelgu.
  E veshur me diamante dhe perla të fushës,
  Kur Frost na dha një borë!
  
  Lule misri e bukur në verën e zjarrtë,
  Zambak uji i artë mbi ujë...
  Zogu i zi përshëndet udhëtarin,
  Ju kënaqeni duke qenë në pyll në bar!
  
  Vajzat në Elfi janë gjithmonë të bukura -
  Të holla, të bukura - flokët janë në zjarr!
  Dhe këngët që nderojnë sllavët janë të njohura,
  Dhe vapa u ndez deri në qiell!
  
  Kur shiu derdhet zbathur nëpër pellgje,
  Vajzat bionde qeshin dhe vrapojnë...
  Asnjëri prej nesh nuk ftohet edhe në dimër,
  Bryma nën borë, zambakët e luginës po lulëzojnë!
  
  Thesari i Atdheut në zemrën tonë,
  Mbaje, por mos e fsheh, hero!
  Ne hapëm derën e hapësirave të qiellit,
  Ne do të pushtojmë të gjithë kozmosin e gjithë universit!
  
  Atdheu është modest dhe madhështor,
  Ngjyrat në flamur janë tre jetëdhënëse!
  Një fuqi e tillë rrezatuese,
  Shikoni Elfian me përkushtim!
  
  Zoti do t'ju japë një shpërblim, më besoni, një shpërblim të madh,
  Me shkencën me siguri do t'i ringjallim të vdekurit...
  Dhe nëna ime është përgjithmonë me sy të kuq,
  Le t'ju prezantojmë me ekipin tonë të plotfuqishëm!
  Vajzat janë kaq të guximshme dhe duket thjesht super. Dhe këmbët e tyre, natyrisht, janë të zhveshura, dhe gjinjtë e tyre janë plot me thithka të kuqe - thjesht bukuroshe, mahnitëse.
  Dhe ata përsëri shtypin thithkat e kuqe të gjoksit në butonat e bazukës dhe nisin dhuratat e asgjësimit me forcë vdekjeprurëse. Këto janë vajzat e mrekullueshme këtu, të ftohta dhe me taka të zhveshura, të rrumbullakëta, rozë.
  Kukudhët e rinj duan të lëpijnë këto këmbë zbathur. Dhe shijojnë si huall mjalti.
  Kukudhët e tillë janë njerëz të mrekullueshëm dhe të ëmbël. Le të themi këtu - ata janë super.
  Dhe nëse ata tashmë kanë filluar të këndojnë, atëherë është krejtësisht e vështirë për veshët;
  Imagjinata ime u godit
  Gjithçka u bë e ndritshme, sikur në nëntor!
  Dhe ne do të hedhim një pirun në anët e demonit të keq,
  Dhe do të jetë kaq e mrekullueshme në Tokë!
  
  Të tillë yje në universin tonë janë
  Disa janë rubin, të tjerët janë diamante!
  Ne mbledhim haraç nga të ligjtë -
  Goditja është si çekiç dhe jo për vetull, por për sy!
  
  Dritaret e dyqaneve me kuazar,
  Hipodromi rrezatues shkëlqen!
  Ka plagë të hapura në shpirtin tim -
  Ishte sikur të kishte ndodhur një pogrom i madh në të!
  
  Ata do të përkulen si kaçurrelat e një komete,
  Shkëlqimi i qengjit - drift qumështi shkëlqen!
  O bëmat e pavdekshme po këndohen,
  Le të mbetet Elf në lavdi përgjithmonë!
  
  Çfarë mund të bëjë një kukudh i trishtuar për famë?
  Le të bjerë një lot nga sytë e tu të kaltër...
  Kur gjithçka përreth është gri dhe e neveritshme,
  Kur prisni me shpresë një stuhi në qershor.
  
  Zgjat buzët e tua fatkeqe me një buzëqeshje -
  Kuptoni që bota nuk është manaferra në pyll.
  Vajza menjëherë do t'ju zhveshë dhëmbët,
  Në të do të realizoni një ëndërr të arsyeshme!
  Këngët e këtyre vajzave janë thjesht të mrekullueshme dhe madhështore, duken super. Thjesht mund të thuhet se janë kozmike dhe jashtëzakonisht luftarake. Luftëtarët kanë edhe thithka që shkëlqejnë me rubin, të cilat shkëlqejnë si yje në errësirë.
  Dhe gjuhët e kukudhëve të rinj i lëpin me lakmi dhe kapin kaskada orgazmash.
  Kjo është vërtetë bukuri e plotë dhe e plotë.
  Dhe më pas vajzat filluan të hedhin brisqe me gishtat e tyre të zhveshur. Dhe këto tehe hapën fytin e arinjve të Putinit.
  Dhe doli të ishte shumë e lezetshme.
  Dhe kështu vajzat filluan të shtypin butonat në thithkat e kuqe të gjirit dhe të vënë armët në veprim.
  Dhe ky ndikim doli të ishte, ndoshta, pothuajse fatal.
  Dhe kukudhët e bukur përsëri kositën arinjtë e Putinit, duke i futur në arkivole.
  Mos harroni të këndoni në të njëjtën kohë;
  Një nga luftëtarët tanë është rruga,
  Ajo është plot me gjemba dhe gjemba ...
  Në fund të fundit, nuk ka Zot në këtë botë -
  Ëndrrat janë bërë pluhur!
  
  Çdo shkaba mund të godasë
  Dhe kopshti i përparmë u bë një djerrinë ...
  Por sa të dobët janë bërë njerëzit?
  Ku shkoi heroi i kukudhit?
  
  Dhe për këtë arsye ata harruan kukudhën,
  Pse ia keni shitur veten një të huaji?
  Aty ku kishte milje, u bë milje,
  Bie në humnerë në humnerë lart!
  
  Atje copat janë të bardha në fushë,
  Dhe hej, sorra u ngrit...
  Ne duam, më besoni më mirë se pjesa juaj,
  U bëftë jeta parajsë!
  
  Por i Plotfuqishmi dha këtë përgjigje -
  Dëshironi të hani shumë?
  Ata ju dhanë edhe racione shtesë,
  Ku janë bëmat dhe nderi?
  
  Për Elfia ju jeni luftëtarë me ftohtësi,
  Vetëm të lutem mamon...
  Por fjala duhet, duhen vëllezër -
  E hodhe si pluhur për skrap!
  
  Epo, çfarë biem dakord për këtë?
  I rënduar nga përtacia dhe i zemëruar.
  Le të na presë rruga, mjerisht, e rrezikshme,
  Për të luftuar me një turmë të panumërt!
  
  Por në këtë çështje, ne do të kemi sukses -
  Sepse janë bij të Atdheut.
  Mos i lini foshnjat të flenë në djepin e tyre,
  Fluturoni drejt kometave si shqiponja!
  
  Dhe unë do t'i përgjigjem të fundit:
  Kur do të vijë hiri?
  Kështu që rrezja e lumturisë digjet përgjithmonë -
  Le të shkrijmë borën dhe akullin në dush!
  Vajzat e bukura kënduan, dhe zërat e tyre ishin aq të plotë dhe me zë. Në fakt, nuk ka njeri më të bukur se luftëtarët. Dhe thithkat e gjoksit të tyre shkëlqejnë si rubin dhe shtypja e butonave të levës funksionon.
  Luftëtarët qëllojnë pa mëshirë mbi orkët. Ata veprojnë me energji të pandalshme.
  Dhe me gishtat e tyre të zhveshur hedhin dhurata asgjësimi me forcë vrastare.
  Kështu janë vajzat - të cilat po t'i zemërosh, do të fshijnë malet. Thjesht përpiquni t'i rezistoni hajdutëve të tillë.
  Me takat e tyre të zhveshura hedhin bizele të vdekjes me forcë të madhe vrastare.
  Këto janë vajza kaq të lezetshme dhe unike.
  Dhe kur përdoren thithkat e gjirit të kuq, ndodh një aktivizim edhe më agresiv i sistemit të asgjësimit. Dhe mijëra arinj të Putinit po vdesin nën goditjet e pamëshirshme të vajzave me taka të zhveshura, të rrumbullakëta, rozë.
  Dhe vajzat ende këndojnë;
  Shumë prej nesh kanë frikë nga e kaluara e botës,
  Çfarë fshihet atje nën hijen e errët të shekujve?!
  Fati i universit vendoset rastësisht dhe vullnetit,
  Diçka që mund të përmbysë dhe mposht armiqtë e këqij!
  
  Dhe në të tashmen ka errësirë të madhe,
  Ka shumë lugina të ndryshme ...
  Në çdo yll Satani bën një fytyrë,
  Ai dëshiron të na shndërrojë në një djall papagajsh!
  
  Nuk ka profet në atdhe, mjerisht -
  Dhe ka shumë për të mësuar për një vend të lirë!
  Dhe si rezultat, arkivolet dalin,
  Nëse, tashmë djegur në vetëdijen e Zotit!
  
  Koha nuk i nënshtrohet krimbave,
  Secili prej nesh është një person shumë krenar.
  Në mënyrë që rezultatet të mos reduktohen në zero,
  Ne duhet të pastrojmë fytyrën e papastër!
  
  Ankesa nuk është zgjidhje, e dini
  Epo, vendosni gjithçka me mendim, djema!
  Dhe atëherë rajoni do të përparojë,
  Nëse e mbroni linjën me mitraloz!
  
  Mbaro punën dhe je i mrekullueshëm,
  Ju mund të arrini vërtet majën!
  Edhe nëse jeni i ri prej vitesh -
  Është si të më japësh një bombë dhe të mos bësh zë!
  
  Dhe shpërblimi do të jetë dashuria,
  Ai përmban kënaqësinë e një bote mëkatare!
  Dhe mos i kundërshtoni impulset,
  I kapur nga një rrjedhë e stuhishme pasioni!
  
  Besimi do të na çojë tek Ati,
  Do ta bëjë atë më të pastër, më të mirë, më të sjellshëm!
  Dhe shqiponja adhuron Krishtin,
  Kjo është ideja e komunizmit!
  Këto janë ato lloj këngësh që me të vërtetë të nxisin dhe të vendosin në humor. Luftëtarët këndojnë bukur dhe shkëlqyeshëm.
  Dhe ata vazhdojnë të hedhin dhurata të asgjësimit me forcë vrastare me gishtërinjtë e tyre të zhveshur.
  Këto janë vajzat. Dhe vajzave të bukura të robëruara, orkët u fusnin lavave të ndezura në takat e zhveshura të bukurosheve. Dhe i djegin me një mizori të madhe.
  Këto janë bukuritë e nivelit vetëm hiper .
  Dhe vazhdojnë t'i hedhin armikut gishtat e këmbëve, bizele vrastare të asgjësimit. Dhe ultratinguj u derdhën nga thithkat e tyre të kuqe të ndezura, të cilat shkaktuan një dridhje të atmosferës dhe sorrave iu lanë truri dhe humbën vetëdijen.
  Dhe ata, duke rënë, shpuan kafkat e orkeve dhe ata u vranë konkretisht. Dhe të gjakosur, arinjtë e Putinit vdiqën;
  Jo, vigjilenti nuk do të zbehet,
  Pamja e një skifteri, një shqiponjë!
  Zëri i popullit është i qartë,
  Pëshpëritja do ta shtypë gjarpërin!
  
  Mos u okrshista në fron,
  Shpata e Ushtrisë Scarlet do të përmbyset!
  Elfi im, jo në paddok -
  Mos e pushto nënën e të gjithëve - djajve!
  
  Atdheu është i shenjtë në këtë,
  Në të lulëzon vetëm shpirti!
  Kërkoni këpucë në furrë,
  Rruga jonë është në parajsë!
  
  Do të ketë një urdhër të ri
  Ku të gjithë janë një me Elfin !
  Njerëzit do të jenë të lumtur
  Atdheu i pamposhtur!
  
  Mbreti i dritës jeton në zemrën time
  Mos e dimë pikëllimin!
  Për fat hap derën
  Yjet shkëlqenin mbi ne!
  
  Në pikëllim ka shpresë dhe besim,
  Besoj se do jemi të lumtur!
  Rinia po zëvendësohet
  Ne jemi gjyqtarët tanë!
  
  Çdo luftëtar është i respektuar
  Të gjithë jetojnë me guxim.
  Ti futesh në betejë me një këngë,
  Nuk ka asnjë hap më të fortë Efian !
  
  Unë besoj se e gjithë bota do të zgjohet!
  Orkshizmit do t'i vijë fundi!
  Dielli do të shkëlqejë me shkëlqim!
  Rruga, që ndriçon elfinizmin !
  Këto janë vajzat këtu - klasa më e bukur dhe më e shquar. Luftëtarët hodhën brisqe me gishtat e tyre të zhveshur dhe prenë kokat e arinjve të Putinit.
  Këto ishin vajza kaq të mrekullueshme. Kukudhët kanë bel të hollë, ije të gjera dhe bark të skalitur. Këtu orkët nuk mund t'u rezistojnë luftëtarëve.
  Ata janë kaq të mahnitshëm dhe thjesht të mahnitshëm. Dhe valët e fuqishme ultratinguj lëshohen nga thithkat e kuqe të ndezura të gjoksit. Dhe sorrat u futën përsëri në tru. Dhe ata ishin të shtangur dhe të mashtruar. Dhe e morën si shkop dhe e plasën.
  Dhe pati një tronditje të tmerrshme. Dhe luftëtarët iu nënshtruan energjisë së tyre të pabesueshme.
  Dhe përsëri luftëtarët u ngritën dhe kënduan;
  Sigurisht që është e vështirë të parashikohet
  Çfarë pret në këtë botë të re!
  Ne do të fluturojmë në qiell,
  Hipja në një avion yll!
  
  Nuk ka asnjë numër planetësh në qiell,
  Secili ka botën e vet nënlunare.
  Nën goditjen e një rreme me yje,
  Besoj se do ta pushtojmë Rrugën e Qumështit!
  
  Në çdo univers ka të keqe,
  Por nëse elfinizmi sundon...
  Atëherë garantoni nderin e ndërgjegjes suaj.
  Dhe dualizmi nuk vlerësohet shumë!
  
  Xhelati ngriti shpatën mbi ne,
  Kërcënon të ndërhyjë në të jetuarit në lumturi!
  Ndonjëherë pikëllim, rënkime, të qara,
  Nëna jonë derdh lot!
  
  Ose mbase shponi hapësirën,
  Thellësitë e pafundme të hapësirës!
  Ai që ka mendjen e mprehtë mund
  Djali i mrekullueshëm, i zgjuar, i sjellshëm!
  
  Pasardhësit fillojnë të rriten
  Fushat e pasura në agim!
  Mbi ne është Zoti, Krishti i Shenjtë,
  Me përkulje dhe dashuri për të!
  
  Atëherë, më besoni, ne do të jemi në parajsë,
  Duke tërhequr buzëqeshjen e fëmijëve...
  Faleminderit Zot -
  Zgjate fillin tim të jetës!
  
  Për të ndihmuar njerëzit në të gjithë botën,
  Ngritni përparimin dhe mirësinë,
  Që vendi të ketë fuqi,
  Të lavdërosh bukurinë me lyre!
  
  Në fund të fundit, nuk është për asgjë që ju jeni një person,
  Si zog nxiton drejt qiellit!
  Dëshironi të realizoni ëndrrat tuaja
  Në të cilën mendja, trupi!
  . KAPITULLI Nr 22.
  Vajzat kënduan aq bukur dhe Maria Kolesnikova ishte super
  Kjo ishte një këngë kaq e mrekullueshme që kënduan vajzat. Dhe sa e bukur doli kjo këngë. Kështu këndojnë shkëlqyeshëm vajzat luftëtare. Dhe ata kanë zëra kaq të mrekullueshëm dhe të mrekullueshëm.
  Një nga kukudhët vuri në dukje me zgjuarsi:
  - Fyhreri është tullac dhe thjesht i krimbur!
  Dhe ajo tregoi gjuhën e saj të gjatë dhe thumbuese.
  Një tjetër kukudhë tha me zgjuarsi:
  Kush nuk e do Putinin?
  Të gjithë e duan Putinin!
  Kush nuk e do Putinin?
  Ai është në burg për një kohë të gjatë!
  
  Por Vladimiri tullac,
  Nuk kemi fare frikë
  Dhe një president i keq,
  Mendime budallaqe!
  Vajzat shprehen shumë zgjuarsi dhe bërtasin. Dhe pastaj ata hedhin gjilpëra helmuese me gishtërinjtë e tyre të zhveshur dhe godasin me thikë për vdekje arinjtë e Putinit.
  Dhe pastaj ata do ta marrin dhe do të fillojnë të këndojnë;
  Nuk ka Atdhe tjetër në univers,
  Planeti ynë është si një yll në qiell...
  Me besim, shpresë dhe ëndrra të pastra,
  Ne do të fitojmë qëllime të ndritshme!
  
  Ne ishim të parët që hodhëm një hap në hapësirë,
  Elfarin na dha çelësin e parajsës !
  Të gjithë tani janë si një magjistar i avancuar,
  Mund të përjetoni skajin e stuhishëm të botës!
  
  Epo, imagjinoni kohët e vjetra -
  Në lëkurat e kafshëve ne garuam me një klub!
  Tema e progresit është e pashkatërrueshme, e përjetshme,
  Le të na bëjë shkenca të fortë!
  
  Në vend të një shpërblimi ka gjemba nën këmbë,
  Kjo natyrë është si një ujk i keq!
  Korbi bërtet: njeri, hesht -
  Dhe kerubinët buzëqeshin fytyrat e tyre aq të zemëruar!
  
  Ka vetëm një rrugëdalje nga humnera,
  Zoti i Plotfuqishëm është fuqia e Krijimit.
  Ju do të bëheni elementë, më besoni, zotëri,
  Nëse mprehtësia vjen deri te dituria!
  
  Pra, mos u mërzit në tryezën tënde, fëmijë
  Ju fitoni fuqi të madhe!
  Ju do të bëni një parajsë për veten tuaj, djalë i ri,
  Ju mund të krijoni atë që vetëm mund të ëndërroni!
  
  Në botët e reja, njohuria është gjithashtu e nevojshme,
  Aty janë vëllezërit tanë, besoj të afërmit.
  Le të mos ketë armiqësi në univers,
  Ne jemi të gjithë familja e Nënës sonë Elf!
  Kështu kënduan vajzat mendjemprehta dhe origjinale. Dhe zërat e tyre thjesht lindin mrekulli.
  Kështu do ta marrin dhe vajzat këndojnë aq mirë. Dhe përsëri ata mund të fillojnë të këndojnë në majë të mushkërive të tyre. Dhe tregoni zërat tuaj plot trup, shumë të lezetshëm dhe të lezetshëm.
  Këto janë vajzat, nëse këndojnë apo luajnë, do të jetë shumë bukur.
  Dhe luftëtarët përsëri ndezin rrufe nga thithkat e kuqe të gjirit dhe vrasin orkët. Gjithçka ndodh paradoksalisht në mënyrë ushtarake. Dhe takat e zbathura e të rrumbullakëta të vajzave hedhin topa shkatërrues të asgjësimit. E cila ka një efekt vërtet shkatërrues.
  Dhe vajzat elf fjalë për fjalë i çojnë kundërshtarët e tyre, në këtë rast arinjtë e Putinit, në arkivol. Dhe zhvillohet një betejë kaq themelore dhe e vazhdueshme me shkatërrim total.
  Dhe luftëtarët tregohen jashtëzakonisht të guximshëm. Dhe ata do ta marrin dhe do të fishkëllojnë me tërbim të madh, duke përdorur gishtat e tyre të zhveshur. Dhe ky bilbil është shurdhues dhe godet trurin. Dhe krijon një revolucion në kokat e sorrave.
  Dhe ata, pasi kanë humbur vetëdijen, bien dhe shpojnë kokat e orkeve me sqepat e tyre të mprehtë.
  Pas së cilës ata këndojnë përsëri me entuziazëm të madh dhe nxjerrin dhëmbët;
  Oh Pushkin, ti ekscentrike nuk ke të drejtë,
  Nuk duhet të sëmuremi në pranverë!
  Në fund të fundit, aroma e bimëve të freskëta të majit,
  Të aftë për të përzënë të gjithë nga divani!
  
  Pikat e borës lulëzojnë në pranverë,
  Kanë pastërtinë e glazurës së natës...
  Lindi një ëndërr të butë të lehtë,
  I riu kërkon një stuhi tjetër!
  
  Në pranverë i ftohti do të largohet,
  Gryka e mundimit të keq do të zhduket...
  Gjuetia e lavdisë përgjithmonë,
  Pini frymën e ëmbël të virgjëreshës!
  
  Sa mirë është gjithçka në rini,
  Dhe maji është rinia e natyrës!
  Një qukapiku rreh me një daltë,
  Bubullima dridhet, duke nxjerrë jashtë qemeret!
  
  Në pranverë, përrenjtë gurgullojnë si një trill,
  Dhe muzat spërkasin valët kumbuese të tyre.
  Këtu manaferrat rriten tërheq -
  Bukuria ngroh zemrën!
  
  Gjithçka në rajonin tonë është e bukur,
  Bari është si kadifeja në fustanin e një zonje.
  Si dhe verbëria
  Përpiquni të jetoni në qytet me kokëfortësi!
  
  Pse na duhet një qytet dhe një fshat,
  Bëhuni si një egër dhe ecni nëpër pyll.
  Dhe nëse bie borë,
  Vrapimi zbathur vetëm e bën atë më të freskët!
  
  Rod i dha një fuqi të tillë
  Që ne të mund të mbretërojmë si perëndi.
  Këtu thekra është e artë në fushë,
  Nga ikona fytyra shkëlqen rreptë!
  
  Ati i Shenjtë sllav Svarog -
  Ai na urdhëroi të duam dhe të jetojmë për vëllezërit tanë!
  Kush është një shok fisnik
  Në fund të fundit, vetë Krijuesi e pranoi kryqëzimin!
  
  Dhe kalorësi do të mpreh shpatën e tij,
  Sepse ka dhunë në jetë!
  Zoti tha: Unë nuk do t'ju jap paqe,
  Në fund të fundit, ferri, besimi është pafuqi!
  
  Pra, mos besoni se gjumi është parajsë,
  Në fakt, thelbi i lumturisë është lëvizja.
  Dhe ju luftoni aq guxim -
  Kështu që xhelati kërkon falje!
  
  Dhe nëse ai tërhiqej vetë,
  Rod do të ndihmojë, beso djalin tënd!
  Hiqni pluhurin dhe rrëmujën nga koka juaj:
  Çfarë të bën të ankohesh - do ta refuzoj!
  Betejat vazhduan me këmbëngulje dhe shtrirje të madhe. U derdh shumë gjak. Kryesisht vajzat kukudhë luftuan, përdornin gishtat e tyre të zhveshur.
  Dhe nëse ata luftojnë, është jashtëzakonisht vdekjeprurëse, duke shkatërruar arinjtë e Putinit.
  Betejat duhet thënë se janë kaq të përgjakshme. Dhe vajzat janë ende në tanket piramidale të Zelensky.
  Dhe ky është një sulm jashtëzakonisht brutal. Dhe ka një ndikim të fortë në stilin e arkivolit.
  Dhe gishtat e zhveshur hedhin dhuratat e asgjësimit me forcë të madhe, shkatërruese.
  Dhe vajzat kukudhë këndojnë edhe më shumë;
  Atdheu im është një shpirt i fuqishëm,
  Ajo nuk ka të barabartë në këtë botë të ligë...
  Në fund të fundit, sa e mirë është Elfia -
  Ka shumë ngrohtësi dhe dritë në të!
  
  Lufto për të, në ferr me sorrat,
  Në fund të fundit, nuk ka Atdhe më të vlefshëm në këtë botë!
  Në fund të fundit, egoizmi është një gënjeshtër kriminale,
  Dhe demoni mizor buzëqesh fytyrën e tij të neveritshme!
  
  Çfarë bëtë për vendin - djema, ne jemi shqiponja,
  Ajo që mund të bëjmë për Patronimin nuk mjafton!
  Ne jemi bij të lavdishëm - konsiderohu të barabartë me perënditë,
  Le të rrëzojmë atë që është në rrugë nga piedestali!
  
  O atdheu im është tokë e shenjtë,
  Ndonjëherë harrojmë t'ju shërbejmë!
  Konsideroni skuadrën një familje të vetme,
  Baba shoku gjeniu i urtë Fralin !
  
  Në vendin tim të madh, ekziston një simbol i dashur,
  Ajo stemë me shqiponjë dykrenare të shtrirë!
  Lufto me parmendën, me turmën e mallkuar,
  Njerëzit e Elfit krenar Solntslavnaya !
  
  Këtu është ushtria ime - hyri në Orklin, duke bubulluar,
  Hordhitë e nazizmit që fshijnë shpirtrat e këqij!
  Ajo që mbeti nga "Tigrat" dhe "Panterat" ishin mbeturina ,
  Djajtë skëterrë tashmë janë të etur për t'u takuar!
  
  Ata do të derdhen me llavën e ferrit - fjalime,
  Për çfarë po fliste lajmëtari i një tufe sorrash!
  Dhe të rënët do të ngrihen në jetën e përjetshme,
  Zoti Rod do të japë një mënyrë jetese të lavdishme,
  Vetëm mos e kundërshtoni Zotin,
  Le të jemi të palëkundur në besim: ti dhe unë!
  Kështu që vajzat këndojnë shumë mirë. Dhe lëshojnë dhurata asgjësimi me grushte të mëdha grushti. Kaq shkatërrim sjell e gjithë kjo.
  Dhe kështu luftëtarët e morën dhe përsëri, me shumë entuziazëm, lëshuan vetëtimën nga thithkat e kuqe të gjirit dhe e morën vërtet dhe e qitën. Kjo është me të vërtetë jashtëzakonisht e lezetshme dhe shkatërruese. Dhe pa asnjë gozhdë, le të themi.
  Vajzat qeshin. Dhe pastaj kukudhi me flokë të purpurt shtypi thithkën e saj të kuqe të ndezur në butonin e bazukës dhe këndoi:
  - Lavdi na thonë kukudhët,
  Orkët do të turpërohen dhe do të turpërohen!
  Vajzat këndojnë me kënaqësi dhe kërcejnë si topa. Dhe topat janë të veçantë për ping pong.
  Dhe sigurisht, këmbët zbathur hedhin gjilpëra helmuese dhe rrëzojnë arinjtë e Putinit.
  Në të njëjtën kohë këndojnë edhe vajzat;
  Goditi drejtpërdrejt pa u fshehur,
  Për një kohë të gjatë nuk ka besim në fjalë!
  Poezitë duhet të qëllojnë si tanke,
  Mundi kundërshtarin në ijë!
  
  Veprimet janë si tingujt e një automati -
  Kështu që përroi të rrjedhë vazhdimisht!
  Dhe një shuplakë në fytyrë me një shpërthim granate,
  Dhe nga gjysmë rubla një vorbull e një rubla!
  
  Ju nuk mund ta ndërtoni lumturinë me dhunë,
  Por nuk ka jetë pa dhunë!
  Bëri të tjerët të ecin në radhë,
  Ju do të merrni ushqim për drekë!
  
  Ju mund të luani lojëra të liga,
  Por duhen vepra të mira...
  Në zemër ne jemi mace, jo tigra,
  Dhe një fshesë mund të të godasë në bythë!
  
  Po, shpata është një garanci e besueshme,
  Ka të vërtetë në të, jo faj!
  Mos ji një sundimtar i vrazhdë,
  Mos e adhuroni shejtanin!
  
  Ka gëzim në çdo gjethe të pyllit,
  Ka gëzim në çdo lule misri.
  Shko shpejt në humnerën e pleqërisë -
  Lërini flokët gri në tempullin tuaj të zhduken!
  
  Nuk mund t'i blesh vetes një ndërgjegje,
  Dhe nuk do të mund ta shisni nderin tuaj!
  Ne shkruajmë një histori për jetën,
  Pasuria është njerkë jo nënë!
  
  Lum ai që nuk ka frikë nga vdekja,
  Në fund të fundit, vetëm trimat; e di, ai jeton!
  Ne fluturojmë lart si një zog skifter,
  Kur notoni, tashmë e keni kaluar testin!
  
  Për një frikacak ka ferr dhe parajsë,
  Dhe trimi e pret dhimbjen me buzëqeshje!
  Dëshironi më shumë lumturi?
  Do të shkrini akullin e zemrave!
  
  Atëherë kushdo do të bëhet vëllai juaj,
  Atëherë luftëtari nderohet gjithandej...
  Si shtëpia ashtu edhe streha do të mbeten në harmoni,
  Entuziazmi na tërheq drejt heroizmit!
  Vajzat kënduan shkëlqyeshëm. Luftëtarë të lezetshëm të një klase mbresëlënëse. Mundohuni të afroheni me këta djem. Dhe luftëtarët janë të bukur dhe të shkëlqyer.
  Vajzat luftëtare tregojnë temperamentin e tyre të egër. Dhe shkëlqejnë me sytë safir.
  do të lëshojnë diçka hiper-shkatërruese menjëherë.
  Dhe forca e vajzave është ende në plogështinë e tyre kozmike. Dhe rrufeja bie nga sytë dhe kërthiza.
  Dhe vajzat gjithashtu hodhën bizele të shkatërrimit të plotë me takat e tyre të zhveshura. Dhe ata treguan diçka të ngjashme me një pasazh të egër dhe një sulm me alkool.
  Këto janë vajzat e mrekullueshme dhe unike këtu. Dhe si tregojnë gjithçka.
  Dhe përsëri rrufe nga thithat rubin të gjirit. Dhe sorrat bien nën goditjet dhe bien, të rrëzuar nga shkarkimet. Dhe sqepat shpojnë kokat e të gjitha llojeve të orkeve.
  Në të njëjtën kohë, vajzat kënduan me shumë entuziazëm;
  Nuk ka atdhe më të bukur Elfia,
  Luftoni për të dhe mos lëvizni!
  Nuk ka njerëz më të lumtur në univers
  I gjithë universi është një pishtar i dritës Elf!
  
  Vendi i të gjithëve ka avionët më të mirë,
  Dhe makinat janë thjesht të klasit të lartë!
  Miqtë janë gati të fluturojnë në hapësirë,
  Të paktën kërcënoni Karabasin nga nëntoka!
  
  Tanket e Orklinit shkatërruan të gjithë,
  Dhe në Orktai ata ecën në Oklin !
  Ne shohim elfinizëm me Diellin në distancë,
  Lërini anijet të lundrojnë drejt Venusit!
  
  Ne do të ndërtojmë qytete në Mars
  Dhe ne do ta pushtojmë Jupiterin!
  Le të ketë lumturi në të gjithë universin,
  Dhe shenja do të jetë vetëm pesë!
  
  Nuk ka vend këshillash më të dashur për ne,
  Dhe më e dashur, më e bukur që nuk gjendet!
  Fenin i shkëlqyer ishte i pari që filloi,
  Phtalin vazhdoi rrugën e tij!
  
  Orkler donte të prishte paqen tonë,
  Dhe sulmoi tinzar në vapën e verës!
  Dikush vuri një kamë mbi shpirtrat,
  Duke bërë një besëlidhje me Satanin!
  
  Orkët e këqij nuk patën sukses në përpjekjen e tyre,
  Shqyejini kukudhët dhe kukudhët në copa !
  Nuk ishte peshku i kuq që ndihmoi,
  Dhe një goditje e fuqishme thesari !
  
  Dhe nuk është Zoti ai që do t'ju ndihmojë,
  Dhe aftësi, ndershmëri, mirësi!
  Lërini demonët të mos buzëqeshin fytyrat e tyre në mënyrë grabitqare -
  Mos e prishni modelin e bulonave!
  
  Besimi mund të lëvizë malet
  Nëse keni arsye për të besuar në të!
  Dhe atëherë do të marrim një mrekulli, vëllezër,
  Çfarë na dha guxim dhe nder!
  
  Ata që vdiqën të mos qajnë me hidhërim,
  Sepse mishi është vetëm tym i brishtë!
  Dhe atletet do të zëvendësohen nga këpucët e pista,
  Në një botë të re - përsëri i ri!
  
  Dhe më pas, në tingullin e kërcitjes së Rodit,
  Ne do të takojmë miq dhe do të njohim paraardhësit tanë!
  Sepse natyra na përulet,
  Ne do të ndërtojmë parajsën tonë!
  Vajzat, natyrisht, kënduan shumë mirë dhe treguan gjuhët e tyre shumë të gjata dhe të bukura.
  Dhe gishtat e zhveshur hedhin gjilpëra shumë të mprehta dhe vdekjeprurëse. Kjo eshte fantastike.
  Dhe ata bien drejt e në fytin dhe gojën e orkëve. Duke prodhuar një efekt vrasës.
  Një kukudh me flokë të kuqërremtë kapi dhe goditi arinjtë e Putinit dhe i rrëzoi ata duke përdorur një thithkë të gjoksit me luleshtrydhe. Dhe doli të ishte jashtëzakonisht e lezetshme.
  Këto vajza dhe takat e tyre të zhveshura thjesht bëjnë mrekulli. Dhe dreqi ata kanë një efekt vrasës.
  Kështu dreqin ata, dhe le të godasim me rrufe dhe të tregojmë kalimet e tyre të jashtëzakonshme të vdekjes dhe shkatërrimit nga thithkat e kuqe të ndezura.
  Dhe përsëri, nga thithkat e rubinit, një efekt jashtëzakonisht luftarak dhe unik dhe varrosja e arinjve të Putinit në arkivol.
  Dhe pastaj vajzat filluan të këndojnë përsëri;
  I premtova Atdheut të madh,
  Shërbejini universit, duke sjellë dritë të përjetshme!
  Lërini vështirësitë dhe mundimet që nga fillimi,
  Ju dëshironi të qani - sikur të ishit fëmijë!
  
  Oh, sa pikëllim ka Zoti në univers -
  Është sikur ky Krijues të jetë djalli i universit!
  Ndërtesa do të shkatërrohet nga një goditje e tmerrshme,
  I riu i hedhur në erë do të shkojë në varr!
  
  Jo, mos kërkoni njohjen e tjetrit,
  Për lavdinë e Atdheut tonë të Shenjtë!
  Dhe unë kam nevojë për guxim të jashtëzakonshëm,
  Për të mos mbetur rob i mjerë!
  
  Në fund të fundit, hapësira nuk është në formë rrethi,
  Është e pafund - si mendimi njerëzor!
  Dhe një person kërkon një mik në hapësira,
  Edhe pse fati ynë është të luftojmë dhe të luftojmë!
  
  Ne nuk kemi lindur për të gëzuar kot,
  Shuma është e ashpër, por nuk ka rrugë tjetër!
  Në fund të fundit, rusët gjithmonë dinin të luftonin,
  Edhe unë jam luftëtar, edhe pse i ri!
  
  Unë nuk do të gënjej, duke qenë mashtrues pa perëndi,
  Unë e doja luftën, nuk i fsheha ndjenjat e mia!
  Por u bë e vështirë për mua të kuptoja,
  Atdheu po rënkon, i dashur!
  
  Dhe tani kam përsëri një zgjedhje,
  Luftoni me nder ose vdisni!
  Kështu që radhitja në kartat e fatit ra,
  Në fund ka vetëm një humnerë dhe një shtyllë mbështetëse!
  
  Por tani e kam mbledhur vullnetin tim në grusht,
  E lexova namazin dhe i tensionova muskujt!
  Hidheni armikun nga piedestali,
  Një varg kumbues luan në zemër!
  
  Tani e di që është e mundur të fitosh
  Dhe Elfia të mbretërojë për shekuj!
  Ne do të jemi më të largët në planet,
  Le ta lavdërojmë Elfin në poezi dhe vargje!
  
  Për të forcuar vendin e Elfisë së Shenjtë,
  Duhet të kemi një shpirt të ditur!
  Ata e pyetën të Plotfuqishmin në lutje:
  Që drita e botës së dijes të mos shuhet përgjithmonë!
  Në fund të fundit, vajzat këtu janë thjesht kukudhë magjepsëse. Ata janë kaq të bukur dhe të mahnitshëm. Jo, ju nuk mund t'i kaloni ato.
  Ju mund të qëndroni në admirim për vajza të tilla për një kohë shumë të gjatë.
  Dhe nëse edhe ata e marrin dhe ju godasin me rrufe nga kërthiza.
  Dhe arinjtë e Putinit do të digjen shumë.
  Këtu janë vajzat e lezetshme - lloji më i shquar. Dhe ata tregojnë pasazhet e tyre të mahnitshme.
  Njëri prej tyre, një ork i ndyrë, tha:
  - Aleksandri i Madh po pushon!
  Një tjetër ra dakord:
  - Pushues dhe xheloz!
  Dhe ajo e hodhi dhuratën e asgjësimit me gishtat e saj të zhveshur të forcës vdekjeprurëse.
  Këto janë disa vajza të mrekullueshme këtu. Vetëm energji dhe forcë dërrmuese.
  Dhe kështu luftëtarët u ngritën përsëri dhe kënduan;
  Jetoi me gjyshen
  Dy pata të gëzuara...
  U shfaqën orkët
  Patat u hodhën!
  Natyrisht, këto ditty këtu janë më të shkëlqyeshmet dhe më të lezetshmet me ndjenjë të madhe.
  Dhe kukudhët e rinj gjithashtu luftojnë. Ata janë personalitete të përmasave të mëdha që veprojnë me një qëndrim kolosal.
  Dhe të rinjtë tregojnë gjithashtu bëmat. Dhe djemtë kukudhë, që janë ende fëmijë dhe i hedhin dhuratat e asgjësimit me gishtërinjtë e tyre të zhveshur. Dhe ata gjithashtu këndojnë;
  Në një fushatë pioniere, mos jini të dobët,
  Edhe pse rruga është e vështirë kur ka luftë!
  Për lavdinë e Atdheut - Fuqia e Shenjtë,
  Në fund të fundit, besimi dhe djemtë e dinë se është e rëndësishme!
  
  Kohët e fundit qielli ishte i qetë,
  Kafshimet lulëzuan si ar në fushë!
  Por Putini na nguli feçkën e derrit në fytyrë,
  Zoti e dhëntë të arrijë në varr!
  
  Nën borinë po shkojmë në kamping,
  Por rruga jonë është në Orkmacht në pjesën e pasme.
  Populli krenar i Atdheut Shkëlqyes,
  Ne jemi të gjithë të zemëruar së bashku!
  
  Vjeshta po vjen me një erë të fortë,
  Por mos vishni ende këpucët tuaja!
  I thashë shokut tim: ik, shihemi së shpejti,
  Ushtria e pionierëve di të luftojë!
  
  Ne nxjerrim nga binarët eshelonet,
  Dhe nga prita goditëm kolonat!
  Fëmijët vrapuan zbathur nëpër dëborë,
  Dhe barinjtë vrumbullojnë nga pas!
  
  Në të ftohtë, një zjarr na mbulon,
  Për të reduktuar të paktën pak dridhjet nga i ftohti!
  Shpërndani errësirën që Elf e ka mbuluar me të keqen,
  Rivendosni fillin e thyer!
  
  O Jezus, Zot i Tokës së Shenjtë,
  U premtove hir kombeve!
  Tani fjala mëshirë është disi e egër,
  Rreth vetëm një gur në metalin e ftohtë!
  
  Në fund të fundit, në të ftohtë, edhe trëndafilat ftohen,
  Por zemra nëse Zoti jeton e shenjtë!
  Atëherë lumet e vjetra të akullit do të shkrihen,
  Dhe mjalti më i ëmbël do të rrjedhë në lumenj!
  
  Le t'i heqim zinxhirët e tiranisë nga Atdheu,
  Një njeri krenar do të drejtojë supet e tij!
  Në liri, sigurisht, ne jemi më të lumtur,
  Shtojini shpejtësi yjeve të vrapimit të largët!
  Këta pionierë - djem zbathur dhe të nxirë me pantallona të shkurtra - janë thjesht të mrekullueshëm.
  Dhe këmbët e tyre fëminore hedhin bizele të vogla por shkatërruese të vdekjes.
  Dhe vajzat kukudhë luftojnë.
  Dhe vajzat nga njerëzit magjepsës, siç thonë ata, mundën armikun duke shtypur butona me thithat rubin të gjoksit të tyre. Dhe gjithçka rezulton shumë e mrekullueshme dhe vdekjeprurëse.
  Këmbët e luftëtarëve, natyrisht, janë pa këpucë. Ata janë zbathur dhe të mahnitshëm.
  Dhe të aftë për të krijuar një trup të vërtetë.
  Apo ndoshta është një çështje?
  Dhe trupi i vajzës është muskuloz dhe muskujt e saj janë si pllaka. Dhe nuk do të gjeni askënd më të bukur se vajza të tilla. Ata do të bëjnë atë që të tjerët nuk mund ta bëjnë.
  Dhe nëse vajzat tashmë fishkëllen, atëherë sorrat do të bien mbi kokat e arinjve të Putinit dhe do të thyejnë kafkat e tyre.
  Kjo do të jetë vërtet jashtëzakonisht dhe super.
  . KAPITULLI 23
  Maria Kolesnikova ishte e para këtu dhe një vajzë shumë e lezetshme. Dhe çfarë nuk bën ajo? Dhe ekipi i saj është gjithashtu në një lartësi të madhe - thjesht hiper .
  Dhe pastaj vajzat do ta marrin dhe do të këndojnë;
  Elven luftëtar trim -
  Me sa duket ju nuk e keni njohur frikën që nga lindja!
  Por në realitet ai është një budalla
  Ju kurrë nuk do të merrni shpëtimin!
  
  Kjo është magjia e vetëtimës së zemërimit;
  Fuqia e shpirtrave pafundësisht të mëdhenj!
  Pluhuroni kockat në hi,
  Vdekjen do ta gjesh në kthetrat e egërsisë!
  
  Kockat e tua do të ngurtësohen si guri,
  Sepse magjistari do të lexojë një magji këtu!
  Le të hedhim një minierë të lezetshme nën ju,
  Diçka për ndërtimin e të tjerëve!
  
  Keni menduar se jeni i aftë
  Na mundni me përparim të madh!
  Por si demonët në bark,
  Jeni nën presion të furishëm!
  
  Nuk ka asnjë shans për të mallkuarit
  Mundni farën tonë grabitqare!
  Le ta mbyllim çështjen me turpësi,
  Pa bërë fjalë boshe - marrëzi!
  
  Sorrë largohu nga këtu -
  Gyrfalconët e mi janë rritur të egër!
  Le ta hedhim Judën në ferr;
  Thyerja e kupës qiellore në tërbim të tërbuar!
  
  Dhe atëherë magjia jonë është e stuhishme,
  Nuk do të ketë kurrë një pengesë!
  Muzika do të jetë jashtëzakonisht e mrekullueshme,
  Si ulërima e një ujëvare që shpërthen!
  
  Do të jesh deri në qafë,
  Lavë që do të shkrijë edhe gurët!
  Phtalin nuk do të ndihmojë ,
  Dhe kushdo që sundon perandorinë!
  Kjo doli të ishte vërtet e mrekullueshme. Vajzat këndojnë dhe tregojnë gjoksin e tyre të zhveshur me thithka të kuqe flakë.
  Ata janë kaq të bukur. Dhe ata kanë të njëjtat rroba - brekë të holla. Por brekët janë me ngjyra dhe ngjyra të ndryshme dhe me vizatime.
  Këta janë vërtet superluftëtarë. Dhe ata janë në gjendje të bëjnë gjithçka edhe më të freskët dhe të tregojnë forcë.
  Kështu një vajzë me flokë të gjelbër me pika e kapi për hundë gjeneralin e orkës me gishtat e saj të zhveshur. Dhe si do të shtypet.
  Këtu janë vajzat që bërtasin:
  - Një dy tre,
  Ju thyeni orkun!
  Dhe një tjetër goditi një orkë tjetër në tempull me bërryl. Dhe ai ra i vdekur.
  Kështu janë këto vajza - thjesht duhet thënë se janë luftëtare super dhe të nivelit të lartë .
  Provoni t'i afroheni këtyre. Dhe nga thithkat e kuqe flakë gjoksi është aq i ndyrë sa as një kalldrëm nuk do të dukej i mjaftueshëm.
  Por në të njëjtën kohë edhe vajzat këndojnë;
  Kthetrat e tigrit - fuqia e çelikut,
  Shpërthim!
  Horizonti po shuhet,
  Orkiskhan po galopon !
  
  Por luftëtari ynë kukudhë është i fortë -
  Mos u thyeni nga presioni i zvarranikëve!
  Edhe një djalë i ri
  Do t'ju tregojë se si të mundni!
  
  Në fund të fundit, në Elfia shpata është si një flaut,
  Dije edhe artin e luftimit!
  Fluturoni flamujt tuaj më lart
  Me fytyrën e Zotit - Jezus!
  
  Për të fituar detyrën është kjo,
  Jo për të dobëtit - në shpirt dhe në trup!
  Okrmakht pushtoi në verën e nxehtë,
  Pra, shkatërrojeni atë me mjeshtëri!
  
  Ushtria jonë është një mrekulli për të gjithë -
  Ajo ka forcë përtej kufirit!
  Deti do të fryhet fort,
  Një valë gri po spërkat!
  
  Ne e shkatërruam turmën me një shpatë,
  Edhe Putini do të rrihet!
  Luftëtari mat kilometrat,
  Vret parazitët e poshtër!
  
  Fuhreri mendoi se do t'i kapte të gjithë,
  Por si përgjigje, një goditje me shpata!
  Dhe njeriu ynë tha, mjafton,
  Nuk do të përshëndeteni me ëmbëlsira të Pashkëve!
  
  As Tigrat nuk mund t'ju shpëtojnë
  Ne kemi kontroll mbi ta!
  Dhe nën ngjyrën e jargavanit në maj,
  Ne po përparojmë me kokëfortësi!
  
  Pra, mbaj mend, kalorës i ri,
  Sikur Atdheu është i shenjtë për të gjithë!
  Dhe nga ikonat fytyrat e shenjta -
  Ata thonë: çfarë do të jetë e shenjtë!
  Kështu këndonin vajzat dhe shprehnin fjalët e tyre në mënyrë shumë agresive dhe tregonin intensitetin e tyre komunist. Dhe nëse e marrin atë, ata do të këndojnë dhe do të tregojnë dhëmbët e tyre perlë.
  Dhe ata do të shtypin me ndihmën e thithkave të kuqe të ndezura të gjirit. Dhe doli të ishte shumë e lezetshme, me fuqi goditëse.
  Vajzat kënduan:
  Fyhrer tullac,
  Shumë e keqe...
  Jepini atij një tru
  Nuk do t'u besojmë lotëve!
  Përsëri vajzat luftuan orkët me një furi të pabesueshme. Dhe ata vranë arinjtë e Putinit, duke ngritur tuma kufomash.
  Kukudhët vepruan me shumë energji. Dhe i prenë orkët, sikur ua prenë kokën me shpata. Dhe nga ajri ata u larguan me ndihmën e avionëve sulmues. Ajo të kujtonte disi Luftën e Dytë Botërore.
  Vetëm në njërën anë ka vajza, dhe në anën tjetër ka arinj të neveritshëm Putin. Dhe gjithçka dukej e mrekullueshme.
  Dhe kaq shumë gjak u derdh - thjesht e pabesueshme. Dhe aty ishte një ujëvarë e tërë.
  Ujqërit janë nën sulm
  Nën stuhitë, kërcitje çeliku!
  Ne do t'i fshijmë budallenjtë në hi,
  Kaq fort në ballë - nuk jemi në trishtim!
  
  Dhe luaj midis kockave
  Kitara e vdekjes së egër të ftohtë,
  Dhe do të presë mysafirë të guximshëm
  Dhe sillni një lajm të madh
  Dhe homoseksual do të zhduket për lumturinë!
  Era e gëzuar! Era e gëzuar!
  
  Në fund të fundit, nuk mund të gjesh një raport më të ftohtë,
  Kushdo që e ka pasur të vështirë e di që është gënjeshtër!
  Dhe jo, dije rrugën e lehtë
  Si një peng që galopon drejt një mbretëreshe,
  Vetëm i zgjuari vendos mat nën presionin e kohës!
  
  Dhe ne do të shpallim një kontroll të frikshëm,
  Le të jenë të shpejtë hapat e kukudhëve!
  Përpara Elf, sulmoni në formacion të ngushtë!
  Pastaj kontrolli i thyer shkon,
  Le ta ndjejë gomarin
  Dhe djaloshi kukudh do të jetë përgjithmonë një hero fluturues!
  
  
  Le të pjekim byrekë me fitore,
  Ne do të mbledhim borxhe, duke bërë shaka ...
  Dhe fati qoftë me ne përgjithmonë!
  Ndihmoni ata që janë të dobët
  Dhe mos u tremb nëse armiqtë e tu janë kokëfortë,
  Të ngremë lart flamurin e Atdheut!
  Kështu këndojnë vajzat madhështore dhe unike - të klasit dhe nivelit më të lartë.
  Po sikur vajzat ta marrin dhe të ulërijnë? Dhe duket kaq e mrekullueshme dhe unike.
  Vajzat që mund të krijojnë gjithçka sa hap e mbyll sytë. Ose, përkundrazi, merrni arinjtë e Putinit dhe bluajini në pluhur.
  Në të njëjtën kohë, të rinjtë e elfit po luftonin gjithashtu. Që luftuan si heronj.
  Dhe në të njëjtën kohë këndonin djem shumë të bukur;
  Ju jeni perëndeshë e dashurisë së pastër dhe të ndritshme,
  Mishërimi i rrezatimit të pafund të dritës!
  Pa ty, vetëm zerat do të ngrijnë në zemrën time,
  Dhe vështrimi yt verbohet si kometë!
  
  Mes dritave në oqeanin e pafund me yje;
  Unë dhe ti u ngjitëm në qiell si shqiponja,
  Dhe buzët e tua shkëlqejnë me rubin,
  Më folën me pasion për dashurinë!
  
  Ëndërroj të mos i harroj kurrë ato fjalë,
  Ato përmbajnë mjaltë dhe qelibar me nënën e perlës!
  Edhe pse fati ndonjëherë është i ashpër për ata që e hasin ,
  Dielli do të na përshëndesë duke na përkëdhelur në mëngjes!
  
  Pasioni është më i lartë se qiejt dhe më i gjerë se stepa,
  Hormonet po e godasin me thundrat e tyre!
  Dhe ndonjëherë i lutem Jezusit të më shpëtojë,
  Oh, mos u trego Rod i ashpër me të dashuruarit!
  
  Bukuria e ndjenjave tona nuk mund të kuptohet,
  Kush lindi pa dashuri!
  Bota është e ashpër, zotërinj, ky nuk është një film për ju,
  Dhe anija po pret me një buzëqeshje, njihni gumën!
  
  Por dashuria është një ndjenjë - nuk ka sundimtar për të,
  Ju nuk mund të matni madhësinë e emocioneve!
  Edhe nëse nuk jeni mjaftueshëm në moshë
  Vetëm pashpirtësi, kalkulimi zgjati vite!
  
  Do të ketë një parajsë në botë, ka besim të madh këtu,
  Në fund të fundit, nuk ka kuptim të luftosh ndryshe!
  Dhe pastaj lumi do të shpërthejë si një ujëvarë,
  Në fund të fundit, epoka e elfinizmit po vjen!
  Kështu që djemtë kënduan dhe doli shumë. Janë vajza të mrekullueshme dhe të mrekullueshme. Ata gradualisht zhvillojnë energjinë e shkatërrimit dhe pasionin e egër e të furishëm.
  Djemtë i duan vajzat dhe këndojnë:
  -Zëri juaj nuk tingëllon aspak si i nënës suaj.
  Po këndon jashtë mendjes me zërin e një orke!
  Dhe kjo duket shumë qesharake. Por djemtë po luftojnë me besim.
  Dhe ata tregojnë lëvizjet dhe shakatë e tyre më të mëdha.
  Dhe si luftojnë vajzat me thithka rubin dhe çfarë bëjnë. Për më tepër, gratë luftëtare këndojnë në të njëjtën kohë;
  Edhe qielli është me gjemba nga magjitë,
  Hëna e ndrojtur dridhet nga frika...
  Unë nuk jam qeni i Satanait në periferi,
  Dhe shtriga e keqe është një plagë e tmerrshme!
  
  Ka një vend në ferr të rezervuar për mua,
  Unë eci ngadalë nëpër botën e krimit!
  Edhe atje, si në botë, ka shumë gjëra të reja,
  Një tjetër shpirt u shemb!
  
  Për magjistaren Tartarus është një vend i freskët,
  Ka tavolina, ushqime, kazino!
  Ka edhe kënaqësi të ndryshme në ferr,
  Dhe madje më e lezetshme se në çdo film!
  
  Ju as vetë nuk i njihni kalorësit
  Si mund të të dënoj rëndë!
  Ju zogj budallenj ëndërroni parajsën,
  Është më mirë të jesh në Hades, atje ka një ushtri të keqe!
  
  Unë do të të jap forcë nëse më përkulesh,
  Dhe në gjunjë është si një goditje para Zotit!
  Pastaj bëhu komandant i kalorësisë së ferrit,
  Një rrokje kaq e lezetshme, e dini!
  
  Në fund të fundit, të bësh të keqen është një vepër e mirë, vëllezër,
  Ka shumë ëmbëlsi në të, nuk do ta kuptoni!
  Dhe nuk do të kuptoni se ku është majtas dhe ku është djathtas,
  Për të cilat ju mund të më jepni pesë!
  
  Unë mund të bëj gjithçka, në elementet e shkatërrimit,
  Unë nuk kam të barabartë në këtë botë ...
  Toka e arritjeve të mia do të mbushet,
  Telashe të panumërta në të keqen e demonit!
  
  Por unë nuk do t'jua jap dhe nuk do ta ndaj me ju,
  Më mirë akoma, do ta spërkas në pluhur nga bora ...
  Mbani mend nga ikonat që përballen me pikëllim,
  Në fund të fundit, nuk do të jeni kurrë qen në parajsë!
  Kjo është me të vërtetë jashtëzakonisht e lezetshme dhe shkatërruese. Por vajzat do të shpërndahen. Dhe le të kërcejmë si topa. Dhe thithkat e tyre janë kaq rubin dhe të mrekullueshme.
  Dhe vetë luftëtarët tregojnë aerobatikën dhe manovrat më të larta aerobatike. Dhe është jashtëzakonisht e lezetshme.
  Çfarë tjetër mund të bëjnë vajzat? Pra, është duke përdorur thithkat e kuqe të ndezura për të shtypur butonat e levës dhe për të lëshuar dhurata vrastare të asgjësimit. Dhe grisni kundërshtarët pa asnjë keqardhje apo dyshim.
  Për më tepër, orkët i torturojnë edhe vajzat. Dhe në veçanti, atyre u pëlqen shumë të ngjitin elektroda në barkun e Venusit dhe të kalojnë rrymë.
  Dhe në të njëjtën kohë skuqini takat e zhveshura dhe të rrumbullakëta të vajzave. E cila është jashtëzakonisht efektive dhe e dhimbshme.
  Ndonjëherë orkët përdorin darë të ndezur për të thyer gishtat e këmbëve të këndshme të vajzave. E cila, pa dyshim, jep edhe një efekt vdekjeprurës.
  Dhe vajzat ulërijnë dhe buzëqeshin për këtë.
  Kukudhët, shqiponjat-kalorës janë si fëmijët,
  Mbështetje e rinisë së përjetshme të vendit!
  Edhe pse vdekja dëshiron të na mbështjell me zinxhirë,
  Por ne jemi bij të pavdekshëm të Atdheut!
  
  Çdo biznes argumentohet me mjeshtëri,
  Nëse njerëzit kukudhë e marrin atë mbi të!
  Ne nuk do të thyhemi nga makinacionet e Luciferit,
  Besoni në presionin e turmës, ata do ta mposhtin ushtrinë!
  
  Ashtu si humnera nuk hedh forcë në betejë,
  Ne mundemi, besoni, do të rezistojmë!
  Dhe ushtarët që vdiqën do të ringjallen -
  Sepse Lade është dhëndër i një kalorësi të rënë!
  
  Ju jeni krenarë dhe madhështor,
  Por në të njëjtën kohë, si një kaçubë shelgu, është modest ...
  Fuqia e Elvenëve të Fuqishëm -
  Vend i shenjtë, rrezatues!
  
  Ka shumë banditë në rrugët e botës,
  Ata mprehin kamë dhe sëpata!
  Në fund të fundit, disa e kanë Krishtin si idhull,
  Për të tjerët, e gjithë biseda e tyre është e papastër!
  
  Njerëzit i kanë harruar shenjat e Zotit,
  Ata thjesht duan të kafshojnë grepin...
  Dhe fakti që Zoti nuk kishte etje për hakmarrje për vdekje,
  Mëkatari, budallai, nuk beson!
  
  Dhe ne jemi në një luftë për reliket e krishterimit,
  Arritëm në Kostandinopojë - duke luftuar.
  Dhe khanati u bë i përulur dhe i nënshtruar,
  Kontinentet gëzohen - deri në pesë!
  
  Tani rruga e Elfia është drita e botës -
  Jini besnik ndaj saj, siç e ka urdhëruar Zoti!
  Fitorja është maja kryesore,
  Një shenjë e ndryshimit me fat po vjen!
  Kështu këndonin vajzat e bukura dhe të lezetshme. Zërat e tyre janë si mjaltë e ëmbël. Dhe ato rrjedhin nëpër ajër.
  Dhe gishtërinjtë e zhveshur hedhin bizele vdekjeje te armiku, duke e shqyer fjalë për fjalë. Dhe gjithçka duket jashtëzakonisht shkatërruese.
  Dhe pastaj një nga kukudhët hodhi një granatë të rëndë vdekjeje me këmbën e saj zbathur dhe të hijshme. Ai fluturoi pranë dhe grisi një masë arinjsh të Putinit.
  Vajza e mori dhe këndoi:
  - Kakao, oh kakao,
  Ka menjëherë më pak orke!
  Dhe luftëtarët e tjerë do të goditen nga rrufeja nga thithkat e kuqe të gjirit të tyre. Sorra të shumta i morën të gjitha menjëherë dhe ranë poshtë. Ata pësuan një atak të rëndë në zemër dhe përfunduan në koma. Sqepat që binin përplasën kafkat e arinjve të Putinit.
  Kështu e morën luftëtarët dhe marshuan. Dhe ata e goditën fort.
  Pas së cilës ata filluan të këndojnë përsëri;
  Shkretëtirat janë të nxehta, reshjet e borës janë të ftohta,
  Ne jemi luftëtarë Elf që mbrojmë nderin tonë!
  Lufta është një biznes i ndyrë, jo një paradë e vazhdueshme,
  Para betejës , është koha për të lexuar Psalterin!
  
  Ne njerëzit e duam drejtësinë dhe shërbimin ndaj Zotit,
  Në fund të fundit, kjo përfundon në rusisht, shpirt i pastër!
  Një vajzë me një rrotë të fortë rrotulluese lëshon mëndafshët në fytyrën e saj,
  Frynte një erë, por pishtari nuk u shua!
  
  Rod na dha një urdhër - mbrojeni Elfin me shpatë,
  Për Shenjtërinë dhe Atdheun - ushtarët i shërbejnë Krishtit!
  Ne kemi nevojë për shtiza të mprehta dhe shpata të forta,
  Për të mbrojtur ëndrrën sllave dhe të mirë!
  
  Ikonat e Solntslavisë përmbajnë mençurinë e të gjitha kohërave,
  Dhe Lada dhe Nëna e Zotit janë një motra e dritës!
  Kushdo që është kundër forcës sonë do të damkoset,
  Rusia e përjetshme lavdërohet në zemrat e luftëtarëve!
  
  Ne jemi përgjithësisht njerëz paqësorë, por ju e dini që jemi krenarë
  Kushdo që dëshiron të poshtërojë Kukudhën, do të goditet rëndë me shkop!
  Le të ndërtojmë me një ritëm të furishëm - ne jemi parajsa në planet,
  Familja do të jetë e madhe - do të kemi fëmijë me të dashurin tonë!
  
  Le ta bëjmë gjithë botën një vendpushim, ky është impulsi ynë,
  Të ngremë flamujt e mëmëdheut për lavdi brezash!
  Dhe këngët kombëtare, megjithëse me një motiv -
  Por gëzim fisnik, pa llumin e dembelizmit të pluhurosur!
  
  Kush e do gjithë Atdheun dhe detyrën besnike ndaj Carit,
  Për Elf-in ai do ta bëjë atë sukses, beteja rritet!
  Unë të jap një puthje, vajzë e pjekur,
  Lërini faqet tuaja të lulëzojnë si ngjyra e një sythi në maj!
  
  Njerëzimi është duke pritur për hapësirë, duke fluturuar mbi Tokë,
  Ne do t'i paguajmë yjet e çmuar në një kurorë!
  Le të bëhet befas e vërtetë që djali me ëndërr e mbajti atë,
  Ne jemi krijuesit e natyrës, jo papagaj të verbër!
  
  Kështu bëmë një motor - bam, nga termokuarkët ,
  Një raketë me lëvizje të shpejtë, duke prerë sipërfaqen e hapësirës!
  Lëreni klubin të të godasë jo në vetull, por pikërisht në sy,
  Le të këndojmë himnin e Atdheut me një zë të fuqishëm!
  
  Armiku tashmë po vrapon si një lepur,
  Dhe duke e ndjekur atë, ne arrijmë qëllimet e duhura!
  Mbi të gjitha, ushtria jonë e kukudhëve është një kolektiv i fuqishëm,
  Për lavdinë e Solntslavisë - le të sundojë nderi Fuqinë!
  Gratë luftëtare kënduan aq bukur. Dhe lëshuan rrufe të vërteta nga thithkat e kuqe të gjirit. Dhe ata goditën sorrat dhe i bënë të binin nga tronditja. Dhe sorrat ranë shpejt mbi kafkat e orkeve, duke i shpuar dhe goditur me grusht.
  Kjo dukej shumë e lezetshme dhe shkatërruese.
  Dhe vajzat nxorën gjuhën, gjëmuan dhe kënduan:
  - Ne jemi më të fortët në botë,
  Ne mund të shtypim lehtësisht të gjitha orkët...
  Vritni arinjtë e zemëruar në tualet,
  Ndonjëherë është e vështirë të ndjesh keqardhje për ta!
  Kështu këndojnë vajzat. Ata janë njësoj si gjarpërinjtë me njolla me gjuhë helmuese.
  Ose mund t'ju marrin dhe t'ju thumbojnë, dhe kjo dhemb aq shumë sa duket se askush nuk kujdeset sa duhet.
  Dhe thithkat e tyre të kuqe të ndezura shtypin butonat dhe prodhojnë forcë të madhe, kolosale shkatërrimi në radhët e arinjve të Putinit.
  Dhe është shumë agresive dhe mizore.
  Vajzat gjithashtu mund të goditen nga rrufeja nga kërthizat e tyre. Dhe ata shpërndahen në drejtime të ndryshme, dhe sorrat ngatërrohen në rrjetë. Dhe pastaj ata bien poshtë, të shtangur.
  Dhe ata thyejnë kafkat e radhës të ushtrisë së arinjve të Putinit.
  Ndërkohë, djemtë pionierë me pantallona të shkurtra u hedhin gjilpëra arinjve me këmbët e tyre të zhveshura e fëminore dhe këndojnë;
  Vala e smeraldit spërkat në det,
  Yjet në qiell mbi ne po shkëlqejnë.
  Kënaqësia e një korsai me verë aromatike,
  Çfarë është për nesër - vetëm Zoti e di!
  
  Dhe, mjerisht, nuk është e mundur të dihet as në harta,
  Çfarë rezervon Fortune për korsarët...
  Do të jetë një vajzë në shtrat nën çatinë e saj të lindjes,
  Ose djalli po na mpreh brirët në ferr !
  
  A do të ketë një hipje apo të shtëna me armë,
  Ju do të vendosni kokën në humnerën e keqe.
  I tillë është fati i filibusterit Pallas,
  Notoni nëpër dete në elementët e frikshëm!
  
  Sidoqoftë, kjo shtrirje e jetës është e mirë,
  Se nuk ka asnjë rutinë të mërzitshme zyre.
  Është e vështirë të notosh në tension, nuk ka fjalë,
  Por ne jemi të gjithë familje - ne jemi të bashkuar!
  
  Nëse takojmë një fregatë ku ata po vijnë për ne,
  Nuk ka rëndësi, le të shkojmë në betejë me një këngë kumbuese!
  Një dyshim nuk është kurrë plotësisht i pathyeshëm,
  Zëri i mbretërve me një kurorë tepër krenare!
  
  Ne do të fitojmë përsëri tonën dhe do të arrijmë te suksesi,
  Nëse jeni me fat, nuk do të shkojë në lak!
  Perspektiva se ata do të godasin sorrat,
  Unë do t'ju them të gjithëve vëllezër - nuk e pranoj!
  Këto janë betejat e përgjakshme që zhvillohen këtu. Dhe vajzat demonstrojnë një klasë thjesht të tmerrshme dhe të mahnitshme. Dhe nga thithkat e kuqe të gjirit vazhdojnë të nxjerrin valë shumë shkatërruese dhe shkatërruese me forcë dhe energji të madhe.
  Dhe i mbulojnë sorrat dhe i bëjnë të bien, të shtangur dhe të shtangur.
  Dhe vajzat godasin këmbët e tyre zbathur, u hedhin gjilpëra helmuese orkeve dhe këndojnë me gëzim;
  Bie në sexhde, në sexhde, në sexhde
  Juve ju është dhënë kjo e drejtë...
  Nuk do të ketë më dhelpra dinake,
  Dhitë nuk do të kujdesen!
  Pas kësaj, vajzat, me gishtërinjtë e tyre të zhveshur, përsëri morën dhe hodhën dhuratat e vdekjes me forcë të madhe. Ata fluturuan pranë dhe morën shumë arinj të Putinit dhe i grisën.
  Luftëtarët shkuan në rrugë të ndara. Dhe ata i grisin arinjtë e Putinit në copa të vogla.
  Dhe ata gjithashtu aplikojnë ultratinguj nga kërthiza, dhe shumë orke goditen nga drita dhe u grisen daullet e veshit.
  Janë këto vajza që e morën dhe u shpërndanë me forcë të egër e të furishme, të pandalshme.
  Merre shpatën dhe mpreje tehun më të fortë!
  Le të jenë armiqtë tuaj plot mashtrim,
  Por ai do të bëhet i lirë, akulli i ferrit do të shkrihet,
  Do ta bëjmë të lumtur edhe këtë botë të vogël!
  
  Ne jemi ushtarë të ushtrive Elf, duke prerë drejt e në sy,
  Frika është e panjohur për ata që i shërbejnë Atdheut të tyre!
  Komandanti shoku Ftalin na thërret,
  Kjo do të thotë që luftëtari do të jetë i guximshëm, mos u tremb në betejë!
  
  Komunizmit i është dhënë dritë - kjo nuk është një ëndërr,
  Ai përmban madhështinë e njerëzve dhe mendjen e katedrales!
  Le të sundojë botën: nder dhe mirësi,
  Le të fshijmë të gjitha mbeturinat e kalbura nga kjo jetë e vështirë!
  
  Atdheu ynë nuk ka të barabartë - të gjithë e dinë këtë,
  Sepse pushteti i popullit dha jetë si parajsë!
  Dhe prandaj lavdëroni Atdheun kudo,
  Nëse doni të jeni të lumtur, atëherë shkoni për të, luftëtar!
  
  Në elfinizëm vullneti dhe fluturimi i yjeve,
  Nuk ka majë, njerëzit e dinë që nuk arrihet!
  Vetë Zoti, duke vuajtur për ne, solli një lajm të mirë;
  Se armiku i racës njerëzore është kthyer në lojë!
  
  Dhe pastaj, si një vals, yjet e mrekullueshëm do të kërcejnë,
  Le të luajë bubullima e organosë dhe të tingëllojë fizarmonikë!
  Le ta lavdërojmë Jezusin çdo ditë dhe orë,
  Rruga e problemit, hallet tona do të kthehen në zero!
  . KAPITULLI Nr 24.
  Maria Kolesnikova komandon trupat dhe në të njëjtën kohë mallkon tiranin me mustaqe dhe tullac. Dhe ai nuk harron të gumëzhojë;
  Vajzat këndojnë kaq bukur dhe me kënaqësi. Dhe zërat e tyre janë aq të ëmbël, si sirena. Dhe kënga derdhet në kupat e kristaltë të qiellit.
  Këto janë vajza kaq të bukura dhe të mrekullueshme këtu. Dhe zërat e tyre janë thjesht një mrekulli e paimagjinueshme.
  Dhe kur përdorin edhe thithka të kuqe flakë.
  Dhe orkët i kapin për gjoks vajzat e kapura me mashë të ndezur. Dhe ata goxha e thyejnë atë dhe e shqyejnë atë. Dhe kjo e bën gjithçka shumë të dhimbshme.
  Një kukudh me flokë portokalli e mori atë dhe i goditi orkët me një bazukë, duke shtypur butonin me thithin e saj rubin të gjoksit. Ajo grisi disa dhjetëra arinj Putin dhe këndoi:
  - Çip, cicërimë , cicërim, cicërimë ,
  Ai mori dhe goditi një kacabu...
  Pra, gjigandi është zhdukur!
  Dhe luftëtarët i nxorën përsëri gjuhën.
  Dhe vajza tjetër e goditi kundërshtarin e saj me thembër të zhveshur dhe të rrumbullakët. Dhe fluturoi një bizele luftarake, shkatërruese. Dhe masa e orkeve u shkatërrua menjëherë.
  Këto janë vajzat këtu - një ork është kundër tyre, si një booger kundër një demi. Dhe prodhojnë shkatërrim dhe shkatërrim kolosal.
  Por sigurisht, përveç tyre, ka ende djem elf. Ata janë pionierë këmbëzbathur dhe shumë bukur mund t'u hedhin gjilpëra orkeve me këmbët e tyre të zhveshura e fëminore dhe të këndojnë në të njëjtën kohë;
  Rruga e luftëtarit si me trëndafil e gjemba,
  Kur një djalë vrapon zbathur në betejë,
  Por ka gjilpëra nën këmbët e fëmijës,
  Ata thjesht po e bëjnë këtë për ta bërë fëmijën të qetë!
  
  Në Elfia, arsimimi i një ushtari është
  Është tepër vonë për të filluar me pelenat!
  Edhe në kopsht të shkon një shegë,
  Jini në gjendje të mbroni Atdheun që nga fëmijëria!
  
  Atë që kemi mësuar në shkolla, harrojeni,
  Mësimet e jetës nuk kanë asnjë vlerë për ta.
  Më besoni, për të përmbushur fatin e universit,
  Ne kemi lindur Kalorës Elf!
  
  Ne duam, ne mbledhim lule,
  Për ne, shifra janë fusha të majme.
  Sythat lulëzojnë me hare në maj,
  Në korrik, si me borë plepi.
  
  Ne duam - bilbili këndon si një flaut,
  Një mëllenjë e ëmbël cicëron si një harpsikord.
  Kur Elfi në miqësi nuk na derdh,
  Një, siç na mësoi Zoti Krisht.
  
  Njerëzit tanë mbrojnë kudo,
  Kudo ka një interes të vazhdueshëm për jetën.
  Aty ku luanët vrumbullojnë, papagajtë këndojnë me kënaqësinë e zemrës së tyre,
  Një shkëlqim më i ndritshëm se vetë kasaforta e parajsës!
  
  Do të ndërtojmë shumë, nuk do ta lëmë të shkatërrohet,
  Ne do të jemi në gjendje të mbrojmë universin!
  Kështu që gëzimi i shpirtit të fluturojë larg,
  Kështu që jeta e pafund të bëhet fill!
  
  Atëherë Atdheu mund të na çmojë,
  Dhe ne do t'i shërbejmë me besnikëri dhe me nder!
  Harrojeni se ka një mërzitje të tillë dembelizmi,
  Se anija jonë nuk do të godasë gumën!
  Kështu këndojnë djemtë kukudhë. Ata e dinë se duhet të luftojnë fort kundër orkëve për një të nesërme të ndritshme.
  Dhe nëse djali kukudh kapet. Pastaj në fillim orkët do ta zhveshin lakuriq. Pastaj do të vendosen në një raft dhe do të fshikullojnë me kamxhik.
  Dhe pastaj, thembra e zhveshur, e rrumbullakët, fëminore e fëmijës elf do të preket nga një copë hekuri e nxehtë. Dhe do të ketë erë si diçka të këndshme dhe të djegur. Dhe do të jetë thjesht e mrekullueshme.
  Dhe luftëtarët kënduan:
  Takat e mia, takat e zhveshura të vajzave,
  Ne do të luajmë, thjesht luajmë fshehurazi!
  Dhe gjithçka tingëllon jashtëzakonisht e mrekullueshme. Dhe vajzat veprojnë me energji të jashtëzakonshme. Dhe nëse fillojnë të lëshojnë diçka, atëherë me një intensitet shumë të lartë.
  Dhe nga thithkat e kuqe të ndezura vajzat përsëri do të marrin dhe do të hedhin rrufe tronditëse dhe shkatërruese.
  Dhe djali pionier kukudhët këndon;
  Më kot armiku beson
  Se ai arriti të thyejë kukudhët!
  Ne mbaruam Orkmaht në maj,
  Ai u bë një gjahtar grabitqar si gjahu!
  
  Ai që është trim sulmon në betejë,
  Ne do t'i mundim armiqtë tanë furishëm!
  Ne do t'i avullojmë ato me një fshesë në një banjë,
  Dhe filli i jetës do të bëhet një lak!
  
  Atdheu është i bukur si dielli,
  I fuqishëm dhe gjigant në forcë!
  Lëreni këngën të rrjedhë si një rrjedhë kumbuese,
  Ne tregojmë talent në të!
  
  Jo vetëm në një këngë gazmore,
  Unë dua sajë dhe patina!
  Qoftë dita e re e gëzueshme,
  Bredhi do të përhapë konet e tij!
  
  Dhe nëse keni nevojë të merrni shpatën,
  Kjo është thirrja jonë e dhunshme!
  Do ta mbajmë bombën në çantën tonë të shpinës
  Luaj në një temë ushtarake!
  
  Fitorja është kapriçioze,
  Një bosh nuk do të vijë në mendje!
  Dhe më besoni, majat e elfinizmit,
  Një luftëtar frikacak nuk do ta marrë atë!
  
  Vetëm trimat kanë një det suksesi,
  Vetëm puna ndihmon lindjen!
  Se ke ardhur në lumturinë e botës,
  Armiku nuk arriti të derdhë gjak!
  
  Atëherë do të bëhet shumë e lirë,
  Ne do të arrijmë lartësi të reja!
  Një akt fisnik dashurie,
  Ne bëjmë vullnetin e Zotit!
  
  Për besimin, për dritën e kësaj ideje,
  Duam të jemi në sy për Atdheun!
  Që flokët e nënës të mos bëhen gri,
  Të jesh gëzim për mua çdo orë!
  
  Atëherë do të ketë vullnetin e popullit,
  Ndërtoni një botë të ndershme shumë kohë më parë!
  Deri në shekullin deri në vitin e njëqind,
  Nuk do ta veshim zgjedhën!
  Vajzat nga familja e Elfëve vazhduan të qëllonin kundër armikut. Kështu, luftëtarët vendosën sistemin e raketave të lëshimit të shumëfishtë Hurricane dhe goditën me gjithë fuqinë pozicionin e arinjve të Putinit. Dhe ishte thjesht një goditje dërrmuese.
  Masa e krijesave me gëzof u shkatërrua menjëherë.
  Dhe vajzat i hodhën armikut dhuratat e asgjësimit me ndihmën e gishtërinjve të zhveshur me forcë vdekjeprurëse.
  Më pas u përdorën brisqe dhe gjilpëra helmuese. Kjo është një valle masive e vdekjes.
  Kishte kaq shumë shkatërrim dhe vdekje.
  Dhe vajzat kënduan;
  Flokët e akullit të oqeanit dhe shirat e borës prej argjendi,
  Dhe rërë ari për shkretëtirën e Karakumit !
  Ky është i gjithë atdheu im i shenjtë,
  Ngushëllim nga mendimet e ashpra!
  
  Ne do të ndërtojmë shumë qytete në Elfiri ,
  Ne do të ndërtojmë rrugë dhe autostrada për në tajga!
  Edhe pionierët janë të paktën pak të vjetër,
  Ata do të jenë në gjendje të gjejnë aventura dhe bëmat!
  
  Njerëzit tanë janë të mëdhenj dhe të fuqishëm në tokë,
  Çdo person ka pasur sukses në shkencë!
  Ne jetojmë në mënyrë elfiniste , konsideroni familjen,
  Le të bëjmë shumë vepra të lavdishme në emër të dritës!
  
  Dëshira jonë më e zjarrtë është
  Luftoni për Atdheun tonë të shtrenjtë deri në fund!
  Durimari dhe Karabasi të mos vonojnë ,
  Për të vënë kurorën fitimtare!
  
  Mëmëdheu, ti je nëna ime, më e bukura nuk gjendet,
  Dhe ju ishit një frymëzim i tillë!
  Edhe për ju nga një fshat i largët i kombit Mansi,
  Zoti ka dhënë mëshirë nëpërmjet shkencës!
  
  Por kur stuhitë janë në zjarr, ne shkojmë në luftë,
  Kjo është pika jonë e nderit!
  Dhe pastaj një batalion i fortë nxiton në sulm,
  Vetëm për hir të trimërisë, dhe jo për hir të hakmarrjes!
  
  Atëherë është e pamundur të shkosh mirë me Atdheun,
  Dhe armiku shpejt ikën në panik!
  Në fund të fundit, më besoni, lufta nuk është një film,
  Epo, kjo kërkon inteligjencë dhe ndjenjë!
  Këto janë këngët që vajzat gazmore i këndojnë me shumë gëzim. Dhe është thjesht e mahnitshme. Ata janë të mahnitshëm dhe magjik.
  Madje vajzat filluan të ulërijnë me inat të madh dhe të ndezin dhëmbët e tyre si perlë.
  Dhe ata vazhdojnë të hedhin gjilpëra të mëdha, shkatërruese me gishtat e tyre të zhveshur. Dhe ata vrasin orkët.
  Në të njëjtën kohë, luftëtarët përdorin gjithashtu thithkat e tyre të kuqe të gjirit për të shtypur butonat dhe për të dërguar dhurata shkatërruese dhe shkatërruese të asgjësimit.
  Dhe ato shkaktojnë shkatërrim të plotë.
  Ja sa të bukur janë - agresivë dhe erotikë.
  Dhe ata i këndojnë vetes:
  Tullac Fuhrer, ti je thjesht një mashtrues,
  Fyhreri tullac është mut e qelbur!
  Dhe ata tregojnë gjuhën e tyre shumë të gjatë. Dhe ata e rrotullojnë atë si një tufë gjarpërinjsh që tunden dhe gjithçka është e mrekullueshme.
  Dhe djemtë kukudhë me pantallona të shkurtra dhe gishtërinj të zhveshur hedhin dhurata vrastare të asgjësimit. Dhe ato gjithashtu shkaktojnë shkatërrim dhe vdekje të konsiderueshme.
  Luftëtarët këtu janë thjesht një klasë e egër.
  Dhe djemtë luftëtarë janë edhe më të ftohtë.
  Këtu njëri prej tyre, pionierë të sapoformuar, filloi të këndonte;
  Unë dhe vëllai im hymë në një botë të re,
  Pasuria buzëqeshi në mënyrë kaustike,
  Tani do të pushtojmë detin.
  Dhe le t'i bëjmë vetes një tatuazh!
  
  Edhe nëse shkoj në ferr
  por unë nuk do të kthehem në shkollë.
  Tani unë jam një pirat gjakatar
  Dhe nuk kam frikë nga stuhitë!
  
  Ekziston një çështje për të luftuar me armikun,
  Puna ushtarake korsair,
  Snack mish me byrek,
  Le të vdesin armiqtë!
  
  I riu ka një rrëfim:
  Guxim, trimëri, nder!
  Jeta e një pirati është si një film -
  Mos lejoni që djalli t'ju hajë!
  
  Kur djali erdhi këtu,
  Aty ku dikur notonte Gjaku .
  Satani nuk do të na thyejë
  Na beso, do të bëhesh madhështor!
  
  Një pirat konsiderohet pothuajse një ushtar,
  Por ai është vetëm më i ftohtë ...
  Në fund të fundit, nuk është një mitraloz bosh,
  Dije se ke lindur i lirë!
  
  Dhe korsari do të ketë një çmim,
  Do t'ju kapë në grep...
  Në fakt, në betejë ju jeni një artist,
  Bishtaja është bërë tub!
  
  Ne do të arrijmë lartësi të tilla
  Nëse nuk ju kap në një lak!
  Djali nuk u lagë në det,
  Edhe unë e duroj stuhinë!
  
  Ajo që ka ndodhur në të kaluarën është pas nesh
  Le të marrim një rrugë të re!
  Dhe ata do të ikin, ju i njihni armiqtë,
  Fati është përpara!
  Kështu këndojnë kukudhët me një autoritet të madh dhe plot guxim. Dhe luftëtarët përsëri hedhin gishtat e tyre të zhveshur mbi armikun, dhurata tronditëse të vdekjes.
  Dhe e gjithë kjo ka një efekt shkatërrues. Lufta shpaloset me forcë të furishme.
  Dhe le t'i godasim arinjtë e Putinit nga ajri me raketa goditëse me fuqi të lartë.
  Dhe më pas vajza shtyp thithkën e saj të kuqe të ndezur në butonat e levës dhe përdor forcë shkatërruese.
  Dhe më pas ndikimi ndodh me ndihmën e thithkave, të cilat janë në ngjyrën e rubinit. Dhe ai do t'i godasë orkët si i çmendur.
  Dhe vajzat përdorin gishtat e tyre të zhveshur për të hedhur bomba napalm në pozicionet e orkëve. Një bombë e fuqishme ra dhe menjëherë u dogjën një mijë arinj Putin.
  Kështu i shfarosin vajzat kundërshtarët e tyre, pa mëshirë e turp.
  Dhe ata gjithashtu postuan në Twitter:
  - Këmba e zbathur vret jo pak!
  Dhe ata zhveshën dhëmbët e tyre perla.
  Dhe pastaj ata fillojnë të këndojnë;
  Cili është sekreti kryesor i kukudhëve të lehta,
  Aty ku fshatarët mbjellin arat
  Ku nuk je njeri i rastësishëm,
  Ku është endacak për ndonjë fis!
  
  Mëmëdhejet transparente të ujit,
  Flips për krahët e pëllumbave...
  O vite të trazuara të rinisë,
  Çfarë ju ka dhënë mendja!
  
  Jam puthur nga vajza ime e dashur,
  Por ky shkëmb i falsifikuar është i keq,
  Patkonjtë po përplasen në asfalt,
  Dhe djalli e tërhoqi të mirën në ferr!
  
  Ne besuam në parajsë që nga fillimi,
  Vizatoni një vijë nën sukses me një stilolaps!
  Aurora lëshoi një lakmi lamtumire,
  Unë besoj në bregun e nëntorit!
  
  Dhe bota është verbuese me yje,
  Një stuhi po shpërthen nën një re,
  Plepat shushurijnë, pishat rënkojnë,
  Një lot i ra vashës!
  
  Unë besoj se koha e dritës do të vijë,
  Dhe le të realizohet ëndrra,
  Qoftë dielli dhe vera e përjetshme,
  Lumi rrjedh rrezatues!
  
  Më besoni, lufta do të shpërthejë,
  Konflikti do të thahet Pranvera!
  Dhe njerëzit do të jenë të lumtur
  Pronari i Tokës është një njeri vetë!
  
  Fabrikat le të jenë shefi i proletarit,
  Futni qumështoret në parlament!
  Do të këndojmë mijëra ari për lirinë,
  Kështu që pengjet përparojnë menjëherë te mbretëreshat!
  
  Nuk do të ketë më të poshtëruar
  Çdo punë është një sukses!
  Ne do të jemi gjyqtarët tanë
  Dhe lërini fëmijët të qeshin me zë të lartë!
  
  Atëherë le të mbledhim forcat së bashku
  Le të thyejmë shtyllën kurrizore të orkizmit.
  Të ngrihemi si shqiponjë nga varri
  Dhe nuk ka ligësi dhe poshtërsi!
  Kështu këndojnë vajzat shumë bukur dhe në mënyrë agresive. Dhe në të njëjtën kohë ata nxjerrin dhëmbët, të cilët shkëlqejnë si perla. Dhe luftëtarët hedhin granata vdekjeje me gishtat e tyre të zhveshur të forcës vdekjeprurëse.
  Këto vajza janë me të vërtetë bukuri dhe forcë ekspresive.
  Dhe ata do ta marrin atë nga thithkat e kuqe të ndezura dhe do të lëshojnë dhuratat e asgjësimit me fuqi të madhe, shkatërruese. Dhe kaq shumë orke do të mbingarkohen menjëherë. Vetëm vdekje totale.
  Dhe luftëtarët gjithashtu këndojnë:
  - Mbyll hundën dhe gojën,
  Biotrep - ju jeni dinak!
  Dhe ata do të shkelin syrin me sytë e tyre safir. Ose sytë e tyre janë edhe smeraldi.
  Dhe luftëtarët janë kaq magjepsës dhe mrekullisht të bukur. Dhe nëse ata tashmë kanë filluar të këndojnë, atëherë kjo është e mrekullueshme;
  Ne e zbutëm vullnetin në beteja,
  Luftoi për vëllanë e Atdheut.
  Ne shikuam - ata dhanë elfinizëm,
  Një ushtar Elf ka hyrë në Orklin!
  
  Paraardhësit tanë farkëtuan shpata,
  Dhe më pas armët hynë në veprim...
  Pemët e thuprës hapin degët e tyre,
  Vajzat po gatuajnë byrekë!
  
  Elf është i suksesshëm në çdo betejë,
  Ajo di t'i marrë gjërat me mendjen e saj.
  Ndonjëherë ferri i pastër digjet.
  Por ne do ta thyejmë kundërshtarin!
  
  Elf mbron Tokën,
  U jep strehë atyre që janë zbathur dhe lakuriq.
  Ne e përfunduam betejën në maj,
  Orkmacht-in e priste një disfatë e furishme!
  
  Dhe pas ndërtimit dhe mbjelljes,
  Fushat po lulëzojnë dhe thekra është në pirgje.
  Ju vajza dhe gjyshër jeni heronj,
  Kishte ngrirje dhe borë në llogore!
  
  Nga Atdheu ynë trim,
  Pranoni harkun tuaj të ulët.
  Fluturojnë flamujt e elfinizmit,
  Dhe pankartat e Putinit për skrap!
  
  Shekuj do të kalojnë nën ne Yjet,
  Perandoria është një tufë galaktikash.
  Nuk është kurrë vonë për të lindur
  Dhe varrosni armikun në hapësirë!
  
  Por unë besoj se mendja do të jetë e qetë,
  Dhe një person është si një nënë për të gjithë,
  Këtu familja e lashtë po lulëzon,
  Rrezatimi i Lavdisë - Hiri!
  Vajzat kënduan kaq mrekullisht - thjesht klasa më e lartë e çdo gjëje kozmike në tokë. Dhe këmbët e tyre janë kaq të zhveshura dhe të gdhendura, thjesht tepër të shkathëta dhe të gjalla.
  Dhe rrufetë fluturojnë nga thithkat e kuqe të gjoksit dhe godasin sorrat. Dhe ata i rrëzuan me forcë të madhe, vdekjeprurëse. Dhe shumë arinj të Putinit digjen.
  Dhe luftëtarët me të vërtetë nuk u japin orkëve asnjë mëshirë. Këto janë vajza kaq unike dhe të lezetshme. Niveli i tyre është thjesht i shkëlqyer. Dhe nëse e marrin edhe nga barku i Venusit, do të dërgojnë valë shkatërruese asgjësimi, duke rrëzuar të gjithë dhe shpirtrat e tyre.
  Dhe më pas erdhi lufta e cunamit të magoplazmës. Dhe u bë shumë e vështirë për orkët. Dhe ndoshta edhe dhemb.
  Vajzat i mbytin dhe i këndojnë të gjitha orkët;
  
  Betejat në ringun e luftimit,
  Si rregull, forca nuk njeh kufi!
  Pranoje, kërkoj atësinë,
  Nga Marsi, kërkohet luftëtar!
  
  Të gjitha grindjet janë të natyrshme
  dhënë nga Zoti Atë!
  Dhe lavdi Familjes së Madhe,
  Mban një shok të guximshëm!
  
  Në fund të fundit, rrëfimi ynë është
  Jepni jetën tuaj për Atdheun!
  Dhe dëgjoj bubullima
  Luftoni me shpata për lumturinë!
  
  Ka guxim, ka fuqi të shkencës,
  Lindur nga truri i njeriut!
  Pa asnjë rutinë dhe mërzitje,
  Ne po krijojmë zbulime të Lavdisë!
  
  Ne jemi fëmijët e rinj të Elfias,
  Ne duam ta bëjmë Rusinë më të lartë se të gjithë të tjerët!
  Nuk ka më gra të bukura në Atdhe,
  Për ne Lada-zot sukses!
  
  Zotat na dhanë mendjen - duart,
  Ju thatë se jeni demiurg!
  Çfarë mund të bëni me fuqinë e shkencës,
  Mos krijoni vetëm një parmendë të fortë!
  
  Ju pret pafundësia e Universit,
  Qielli i bukur është një diamant!
  Pranvera, ku flluskat e paçmueshme,
  Ku është drita e syrit të mprehtë të Zotit!
  
  Planetet e huaj do të bëhen shtëpi
  Yjet janë si dielli i Tokës!
  Ju jeni një marinar me rumin hapësinor,
  Mos u bëni si një minnow i thyer!
  
  Ne i mësojmë vetes pavdekësinë,
  Le të ndërtojmë universin-parajsë!
  Cili do të jetë një shekull për të renë,
  Do të ndodhë, ëndërroni për të!
  
  Dhe të vdekurit e dinë se do të ringjallen
  Kufomat do të ngrihen nga varret!
  Dhe pastaj në jetën e përjetshme
  Një ekip i shenjtë!
  Këto janë këngët që këndojnë vajzat e guximshme dhe të bukura. Dhe sigurisht, përsëri përdorin rrufetë nga thithkat e kuqe të gjoksit dhe godasin me to sorrat.
  Dhe ata të shtangur, si një vare në tru, bien të vdekur. Dhe gjithçka është bërë jashtëzakonisht mirë.
  Vajzat kukudhë tregojnë nivelin e agresionit dhe forcës së tyre - thjesht super dhe hiper .
  Ata ishin vjedhës kaq të mrekullueshëm. Të cilat janë të afta të tregojnë efinizëm dhe distancë.
  Ata gjithashtu qëllojnë rrufetë nga thithkat e tyre të kuqe të ndezura, të cilat rrëzojnë shumë orke.
  Dhe ata këndojnë në krye të mushkërive të tyre:
  Ah, Putin, ti je Putin, ti je një dhi Putin,
  Pse u përplase me kukudhët si gomar?!
  Ju do të merrni nga ne posaçërisht në një nikel,
  Do të hasni në një grusht të fortë kukudhë!
  Kështu këndojnë vajzat dhe tregojnë dhëmbët e tyre të perlë e vezullues. Këto janë thjesht bukuri të jashtëzakonshme. Dhe le të vdesë Fyhreri tullac!
  . KAPITULLI Nr 25.
  Maria Kolesnikova lufton dhe komandon si një mbretëreshë e vërtetë dhe tregon nivelin e saj më të lartë ashtu si ekipi i saj luftarak dhe unik.
  Dhe kështu luftëtarët e morën dhe kënduan përsëri;
  Jo, vigjilenti nuk do të zbehet,
  Vështrimi i një skifteri, shqiponja ...
  Zëri i popullit është i qartë,
  Pëshpëritja do ta shtypë gjarpërin!
  
  Unë besoj se e gjithë bota do të zgjohet,
  Orkshizmit do t'i jepet fund...
  Dhe dielli do të shkëlqejë -
  Rruga, që ndriçon elfinizmin !
  Këto janë vajzat këtu - thjesht nuk mund t'i afroheni pa u habitur.
  Dhe nëse ato shpërndahen, atëherë pulsarët do të fluturojnë nga thithkat e kuqe të ndezura të gjoksit të tyre. Askush dhe asgjë nuk mund të përballojë vajza të tilla.
  Dhe ata mund të ndalojnë një kalë galopant dhe të vrapojnë mbi një ari menjëherë. Dhe derdhni armikun me kufomat e arinjve të Putinit.
  Kështu këndojnë ndonjëherë vajzat:
  Një luftë e madhe po shpërthen
  Lufta pa arsye të arsyeshme...
  Këtu Putin erdhi Satanai
  Dhe vdekja e Rusisë me të!
  
  Dhe kush do ta ndalojë rrjedhën
  Lumenjtë e përgjakshëm të tërbuar...
  Armiku fillon aktual,
  Dhe një kukudh është një person!
  Dhe luftëtarët përsëri do të marrin dhe do të hedhin gjilpëra helmuese dhe shkatërruese me gishtërinjtë e tyre të zhveshur. Dhe ata do të godasin me grusht shumë arinj të Putinit, me tërbim të madh.
  Dhe kukudhët e rinj gjithashtu luftojnë me këmbëngulje dhe tërbim të madh dhe tregojnë aerobatikën e tyre të shpejtë dhe luftarake.
  Dhe djemtë gjithashtu hedhin gjilpëra vdekjeprurëse me gishtat e zhveshur të këmbëve të fëmijëve të tyre.
  Në të njëjtën kohë, kukudhët e rinj nuk harrojnë të këndojnë me tërbim të egër;
  Nën pulën e marshimit ne hapim një hap,
  Për kukudhët, beteja me festën e shpirtit!
  Dhe nëse je luftëtar dhe jo gomar,
  Pastaj shtypni me nxitim orkët e këqij!
  
  Vajzat e Elf janë gjithashtu luftëtarë,
  Një rrufe në hark do të shpojë armaturën!
  Luftëtarët tani janë krenarë për rininë e tyre,
  E dini, unë do ta largoj kundërshtarin!
  
  Gnomet krijuan birrë - lëng i mrekullueshëm,
  Sillni një filxhan para luftës!
  Kukudhët nuk i njohin flokët gri të tempujve të tyre,
  Ata digjen përgjithmonë brenda!
  
  Atë që as një kukudh i ndritshëm nuk mund ta kuptojë
  Çfarë të çon vdekja e keqe e plakës!
  Ne do ta kalojmë testin e guximit me një A,
  Ne nuk do të tolerojmë turpin, e dini!
  
  Dhe në botën e re është gjithashtu mirë,
  Atje huamarrja do të tërbohet përsëri!
  Lëreni mitralozin të shkarravit si daltë,
  Dhe ushtria mbulon rrugën me trupa!
  
  Fitore, dua të të kap
  Për të shijuar trillin e artë!
  Po, ndonjëherë ju duhet një zinxhir, jo një fije mëndafshi,
  Epo shoku vrumbullon si bishë!
  
  Një vajzë do t'ju japë dashuri, besoj,
  Dhe është bukur me të, si në parajsë!
  Le të rritet një familje e madhe
  Ju dua vajza me gjithë zemër!
  Kështu këndojnë kukudhët me zgjuarsi. Dhe gjithçka është vërtet e lezetshme dhe e mrekullueshme me ta. Dhe një zjarr i furishëm shpërthen. Dhe kërcime dhe kërcime agresive.
  Dhe thithkat e kuqe të ndezura të vajzave do të shpërthehen nga një ultratingull vrasës dhe shkatërrues.
  Dhe ata do të marrin plotësisht gjithçka dhe do ta skuqin atë. Këto janë vajzat.
  Dhe ata do të këndojnë përsëri:
  - Do të ketë një qytet në Venus,
  Dhe kimera e shëmtuar!
  Pas së cilës ata do ta marrin atë nga sytë dhe do ta ndezin me vetëtima shkatërruese dhe vrastare.
  Dhe pastaj ata do të marrin pulsarët dhe do t'i ngarkojnë ato nga thithkat rubin të gjoksit. E cila është shumë e dhimbshme.
  Këto janë me të vërtetë gratë që ju nevojiten.
  Dhe faqet e tyre do të fryhen përsëri. Ata imagjinojnë se janë duke lëpirë diçka shumë të ëmbël dhe të shijshme me gjuhën e tyre, dhe fjalë për fjalë ndizen.
  Këto janë femra.
  Dhe ata ulërijnë në majë të mushkërive të tyre:
  Ne do të gjejmë një ork në betejë, do të gjejmë një ork në betejë,
  Ne nuk do të bëjmë shaka me të - do ta bëjmë copa!
  Ne do t'ju shqyejmë! Ne do t'ju shqyejmë!
  Kështu këndojnë djemtë kukudhë. Dhe vajzat, me gishtat e tyre të zhveshur, hedhin dhurata shkatërruese të vdekjes.
  Dhe ata veprojnë me shumë zgjuarsi.
  Dhe diku orkët qëllojnë mbi takat e zhveshura dhe të rrumbullakëta të vajzave. Dhe si përgjigje, vajzat shtypin butonat me thithkat e tyre të kuqe të ndezura dhe hedhin rrjedhat dërrmuese të shkatërrimit dhe vdekjes.
  Këtu është një vajzë nga një familje kukudhësh që drejtonte një mulli me shpata. Dhe menjëherë pesë kokat e arinjve të Putinit u prenë.
  Le të themi se këto janë bukuritë këtu - thjesht të shkëlqyera. Dhe nëse ata fryjnë thithkat e kuqe të gjoksit dhe rrëzojnë vetëtimën, atëherë orkët nuk do ta gjejnë atë sa duhet.
  Dhe vajzat gjithashtu duan të lëpijnë shufra pulsuese të lodhit. Diçka për t'u theksuar - e lezetshme.
  Meqë ra fjala, vajza, nëse orkët ju kapin rob, patjetër do t'u vënë flakën thithkave të kuqe të gjirit. Ky është tashmë rregulli i tyre. Dhe këtu nuk mund ta marrësh dhe ta japësh.
  Vajza përjeton edhe orgazmë edhe dhimbje.
  Dhe kukudhët e rinj gjithashtu këndojnë, dhe e bëjnë atë shumë bukur, dhe qëllojnë arinjtë e Putinit me një automatik;
  Ku je dashuria ime,
  Virgjëresha e dritës rrezatuese, të ndritshme.
  Jam lodhur nga jeta e urryer,
  Dua verë në të ftohtë!
  
  Në botë, dashuria është gjëja kryesore,
  Gjinia kërkon vazhdim.
  Ndjenja për ty është rrezatuese,
  Le të flasim me bukurinë!
  
  Buzët me flakë të kuqe të ndezur,
  Hunda është si një mal me dëborë,
  Dua diçka të vogël me ty,
  Gërvishni kaçurrelat tuaja të bardha si bora!
  
  Faqet e satenit janë rozë,
  Këmbët zbathur shtypin barin,
  Të jesh me ty është gjëja më e rëndësishme
  Do t'i gërshetojmë flokët me një pirg liri!
  
  A po lëron lopën time të dashur,
  Skajet e njollave janë të zeza si thupër...
  Ne jemi avancuar në hapësirë,
  Të paktën ne qajmë lot në të gjithë fshatin!
  
  Dëgjohet trilli i një oriole tingëlluese,
  Rënia mposht fraksionin...
  Oh, sa janë bilbilat e mia,
  Më pëlqen kënga juaj!
  
  Ngjyrat tona të verës janë të ndritshme,
  Crimson mbretëror i vjeshtës në ar.
  Santa Claus me dhurata,
  Nuk mund ta mbajmë në të ftohtë!
  
  na thotë Snow Maiden ?
  Do të ketë një përrallë të bukur;
  Pula do të na japë ar,
  Vazo kristal me një trëndafil!
  
  E puth fort të dashurin tim
  Në buzët e koraleve të qershisë,
  Mendimet tona janë shumë të pastra,
  Unë dua diçka të lëngshme dhe të re!
  Le ta themi troç, këta janë të rinjtë këtu. Dhe ata shumë shpesh lëpin gjirin e ëmbël të Venusit nga kukudhët me gjuhë. Le të themi se është e mrekullueshme.
  Dhe vajzat këtu janë të klasit të lartë. Dhe nëse fillojnë të këndojnë, nuk do të qetësohen kurrë.
  Dhe zërat e tyre janë të ndritshëm dhe të zhurmshëm, si argjendi i kambanave. Dhe kjo do të jetë thjesht klasa më e lartë.
  Dhe vajzat shkëlqejnë me sytë e tyre smeraldi dhe safiri. Dhe lëshojnë shkëndija shumë të trasha dhe djegëse nga thithkat e kuqe të gjirit.
  Dhe ata djegin shumë orke. Dhe ata tregojnë një pasazh agresiv.
  Dhe gishtat e zhveshur të vajzave po hedhin granata shumë vdekjeprurëse në mënyrë të madhe.
  Dhe ata i grisin orkët në copa të vogla.
  Kjo është ajo që tregojnë kukudhët e pamposhtur. Dhe gjoksi i tyre është shumë i mbushur dhe me thithka të kuqe flakë.
  Dhe kukudhët e rinj i lëpinin këto gjokse me shumë entuziazëm. Dhe është sikur kanë akullore në një shkop.
  Por në përgjithësi, le të themi se është e lezetshme.
  Aq më tepër kur nuk këndojnë vetëm vajzat, por edhe kukudhët e rinj që, le të themi, janë këngëtare të lezetshme;
  Hapësira është një luginë e gjerë,
  Një batanije errësirë pa asnjë dritë...
  Moça e zezë, me bojë,
  Ti e thithe heroin me lakmi!
  
  Rrjeti i yjeve me shkumës,
  Pishtari i vdekjes kërcen.
  Beteja është vetëm në mes,
  Ne do të fitojmë, më besoni!
  
  Kukudhët, orkët, trollët,
  Ata rrotullohen në një vorbull të stuhishme.
  Shumë lot dhe dhimbje
  Në këtë cirk yjor!
  
  Ne jemi në këtë betejë,
  Në ballë...
  Përshëndetje nga arkivoli për të gjithë ju,
  Është çështje nderi të mundesh!
  
  Fuqia e luftës është e madhe,
  Zemërimi është edhe më keq.
  Ne nuk jemi papagaj
  Dhe njerëzit janë me fat!
  
  Për fitore vëllezër,
  Përpiqu fort.
  Po të ishe armik me lecka,
  Dhe me fytyrën e një kllouni!
  
  Orc do të tregojë kukudh
  Ku është fillimi i botës?
  Mos e prish degën
  Para agimit!
  
  Ndërtoni një anije star
  Mos jini të ngathët
  Ne jemi heronj tani
  Dhe jo fëmijët nga kopshti!
  
  Kështu që ne do t'ju mbyllim
  Ne do t'ju kërkojmë llogari.
  Ju po përtypni shami,
  Tek poezitë e poetit!
  Kjo është me të vërtetë një këngë që është e bukur dhe e mrekullueshme në të njëjtën kohë. Dhe, sigurisht, kukudhët këndojnë shumë mirë.
  Dhe luftëtarët, natyrisht, vazhdimisht shkëlqejnë me takat e tyre të zhveshura dhe të rrumbullakëta.
  Dhe kështu ata do ta marrin dhe do ta pështyjnë armikun. Dhe ata do ta bëjnë atë shumë saktë dhe saktë.
  Dhe menjëherë një masë orkesh do të digjen nga pështyma.
  Vajza kukudh e mori dhe këndoi:
  - Çmendina është në zjarr,
  Sanatoriumi i Satanit,
  Nuk ka vend në Tokë
  Orkët janë besnikë ndaj Zotit!
  Kështu këndojnë në mënyrë aktive dhe agresive. Dhe ata ulërijnë.
  Dhe vajzave u pëlqen të bëjnë gjëra shumë të bukura me gjuhën e tyre. Dhe kjo i ndez ato plotësisht.
  Po sikur të të rrahin edhe nga barku i Venusit me një dorëshkrim vrastar? Oh, kjo do të jetë njëqind herë më e ftohtë.
  Jo, asgjë nuk mund t'i ndalojë këto vajza.
  A janë kukudhët e rinj të dobët? Sigurisht që jo! Ata janë gjithashtu shumë të lezetshëm.
  Dhe ata këndojnë aq këndshëm;
  Hapësira është e shtrembëruar dhe e mbushur me zjarr,
  Energjia e universit u përkul në një bri si një burim.
  Në fund të fundit, kozmosi është copëtuar në pluhur me një çekiç, le ta thyejmë atë,
  Planeti u copëtua si një uragan me push!
  
  Ne jemi kalorës të fuqishëm, ne jemi legjion kukudhësh,
  Betejat për ne, një thirrje në univers.
  Lëreni ushtrinë të nxitojë në një milion orke të liga,
  Le t'i shtypim ata, të dashur të vegjël, duke ndryshuar pak frymëmarrjen tonë!
  
  Dhe një melodi e re, edhe pse melodia është e vjetëruar,
  Tingëllon, por mos mendo për Atdheun e bukur,
  Kukudhët kanë një ekip kaq të ngushtë të lidhur,
  Që të gjithë flasin me lajka për njëri-tjetrin!
  
  Çfarë forcash u hodhën në sulm, trolli po vjen,
  Falanga e kukudhëve ngriu, i mprehim shtizat.
  Loja e sulmit ka filluar, orkët hapën rezultatin,
  Por si kundërpërgjigje, magjepsësit shënuan gol nga thembra!
  
  Ka yje të fuqishme, tyta armësh,
  Me breshëritë e tyre ata do të mbajnë prapa universin.
  Në fund të fundit, kukudhët me forcën e betejës konsiderohen të njëjtë si shqiponjat,
  Varrosni pushtuesin si një paralajmërim për të gjithë të tjerët!
  
  Pa e ditur iluzionin, ushtarët do të sulmojnë,
  Me besim me Lada ai do të jetë në gjendje të rrëzojë kundërshtarin.
  Dhe pastaj do të mbetemi vetëm me vajzën e kuqe,
  Për të marrë një ushtar të ri për Atdheun!
  
  Çfarë është mençuria, e pyeti kukudhi xhuxhin.
  Si mund t'i vërtetoj një bukurosheje se jeta me mua është e mrekullueshme?
  Dhe bubullima u përgjigj me dinakëri - në fund të fundit, ju nuk jeni person,
  Të flasësh për trimërinë kaq sinqerisht dhe sinqerisht!
  
  Por raca njerëzore është e prapambetur - i dhashë një përgjigje,
  Për njerëzit e marrëzisë, vetëm një udhëzim.
  Ecni në rrugën e ndershmërisë, pranoni një sasi të madhe telashe,
  Por me të vërtetën nuk mund të kërkoni falje nga i dashuri juaj!
  
  Por gnoma më tha me një buzëqeshje - djali ishte ende zbathur,
  Ju nuk dini në univers, vetëm ndershmëria triumfon!
  Por e shoqëruar me gjysmë të vërteta, ku është dinakëria me Satanin,
  Për të mos u futur kot nën plumbat e këqij!
  
  E kuptova këtë, gnome e urtë, gënjehu me moderim dhe në fytyrë.
  Atëherë do të mund të zgjidhësh zemrën e vajzës!
  Dhe një lot kristal nuk do të prekë sytë blu,
  Dhe besimi ynë, deri në fund, është t'i mposhtim në pluhur armiqtë tanë!
  Kështu kënduan kukudhët e rinj në mënyrë agresive dhe harmonike. Dhe doli të ishte kaq e mrekullueshme.
  Dhe vajzat vazhduan të gjuanin zjarrin e tyre shumë vrasës dhe shkatërrues. Dhe ata shtypën butonat e levës me thithkat e tyre të kuqe flakë. Bukuroshet vepruan me shumë entuziazëm. Ata janë vjedhës të mrekullueshëm.
  Kjo është ajo që ata po bëjnë, mjaft logjike dhe shkatërruese. Dhe ndikimi i tyre luftarak është i pamatshëm.
  Dhe me gishtat e zhveshur vajzat hedhin bizele të asgjësimit. Dhe ata veprojnë me shumë energji.
  Veprimet e tyre janë thjesht vrastare.
  Dhe luftëtarët lëshojnë ultratinguj nga thithkat rubin të gjinjve të tyre. Sorrat ngatërrohen në dallgë. Ata goditen në kokë si një shkop vrasës dhe fjalë për fjalë humbasin vetëdijen.
  Dhe ata bien poshtë, duke shpuar kafkat e arinjve të Putinit me sqepat e tyre. Dhe luftëtarët veprojnë jashtëzakonisht agresivisht dhe ftohtë. Dhe ato prodhojnë një efekt tronditës dhe dërrmues.
  Këto vajza janë vërtet super të lezetshme. Dhe gjuha e tyre është gjithmonë në punë.
  Dhe të rinjtë, shkopinjtë pulsues të të cilëve i gudulisin vajzat, gjithashtu këndojnë me një ndjenjë shumë të madhe;
  Imagjinata ime u godit
  Imazhi juaj shkëlqeu si bishti i një komete...
  Më goditi si rrufe,
  Me bukurinë e saj që shkëlqen në yje!
  
  Poetët lavdërojnë një bukuri të tillë,
  E njëjta fytyrë e Hënës nuk mund të errësohet.
  Afërdita ju dhuroftë lumturi,
  Grabitqari i keq ka rënë - i nënshtruar si lojë!
  
  Ju jeni aq e bukur sa mundeni
  Pushtoni thellësitë e qiellit.
  Me ty mund të marr frymë lehtë, lirisht,
  Fija e jetës rrotullohet si mëndafsh mes gishtave!
  
  Unë nuk shpresoj të kuptoj prirjen tuaj krenare,
  Sepse ti je motra e Artemidës!
  Dhe edhe nofulla më shtrëngohet në të qarë,
  A do të fluturojë vërtet ëndrra në Tartarus?
  
  Në çfarë ëndrrash të ëmbla u shfaqe?
  Nuk është e mundur të kuptosh pamjen qiellore...
  Jastëku i rinisë është i mbuluar me lot të kripur,
  O botë e keqe - Unë nuk shoh një film!
  
  Struktura mbështetëse e dashurisë,
  Është e lehtë, por dërrmohet me një zinxhir pikëllimi...
  Ne duam të fluturojmë si vinça,
  Por deti më tërheq në humnerën e nëntokës!
  
  Çfarë prangash vendosi fati?
  Çfarë e bëri universin më të rëndësishëm!
  Zoti u dhente fuqi te rinjve,
  Mos dërgoni dënim të tepruar!
  
  I Plotfuqishmi tha: Ai dha një sprovë,
  Jo për sa kohë keni duruar.
  Por ideali duhet të kalitet,
  Si të dilni nga një djep i butë!
  
  Tani je një shqiponjë me shqiponjën,
  Tani ai mund të llogaritet me fatin !
  Dhe nëse ai fillon një betejë me Satanin,
  Kjo do të thotë se ai është i aftë të luftojë kur duhet!
  
  Tani po notoj me ty, kerubin,
  Ju jeni një virgjëreshë, si një yll i ndritshëm!
  Ne do të pushtojmë pafundësinë e gjithë universit,
  Unë kurrë nuk do të ndahem me ju!
  Kështu këndojnë kukudhët e rinj në mënyrë të mrekullueshme dhe të lezetshme. Dhe zërat e tyre janë jashtëzakonisht të mrekullueshëm.
  Dhe nëse vajzat tashmë kanë filluar të këndojnë, atëherë duket vërtet e mrekullueshme.
  Dhe lëshoni rrufetë vrastare nga thithkat e kuqe të ndezura. Dhe kjo është krejtësisht hiper .
  Këto janë vajzat që veprojnë me energji në një shkallë të madhe.
  Dhe me takat e tyre të zhveshura hedhin bizele shkatërruese të vdekjes. Dhe ata i bëjnë copë-copë arinjtë e Putinit.
  Dhe ata veprojnë me energji kolosale të vdekjes. Dhe ndodh ndikimi i vajzave të hiperklasës .
  Dhe atëherë vajzat do të marrin përsëri energji dhe forcë kolosale me thithkat e tyre të kuqe të ndezura. Dhe ato përmbajnë zjarrin e magjisë dhe hiperplazmën , me shkatërrim të madh e kolosal.
  Duke parë këtë betejë, perëndesha Demiurge Emmanuel filloi të këndonte me shumë energji;
  Nuk ka asnjë mënyrë për të frenuar një person,
  Dëshira për t'u bërë i Plotfuqishmi Suprem!
  Kështu që e gjithë Toka të sundojë Universin,
  Dhe secili me njohuri të fuqishme, të gjithëpranishme!
  
  Por në këtë rast ne kemi fuqinë,
  Ndonjëherë e pandalshme, si një stuhi!
  Ne godasim në ballë, jo vetëm në sy,
  Ne krijojmë universin pa hackwork!
  
  Të gjithë kanë diamantin e tyre të madh
  Mendja e tij është e nxehtë, si një flakë që spërkat!
  Dhe në mënyrë që zjarri rrezatues të mos fiket,
  Djemtë i duan gratë tona ruse!
  
  Secili ka arsyen e tij për të luftuar,
  Ne luftojmë për lumturinë në botë!
  Armiku do të shtypet me vrull,
  Dhe Qielli dhe Toka janë nën fuqinë tonë!
  
  Krijo një botë të bukur për veten,
  Aty ku ka palma të mëdha mbi akullore!
  Epo, çfarë mund të krijojë Shekspiri për ju?
  Njëqind universe? Mos gënjeni se jeni i trashë!
  
  Dhe unë do t'ju jap një përgjigje, luftëtarë,
  Shkenca mund të japë pavdekësi!
  Kuazari do të performojë për ju një sonet të thjeshtë,
  Shmangni pikëllimin dhe vdekjen!
  
  Atëherë të gjithë do të marrin një tortë të ëmbël,
  Të martohesh me një majmun të madh - një majmun!
  Kam skicuar një jetë të vdekur në vaj,
  Por unë nuk do ta krijoj Djallin për ju!
  Kështu këndoi Emmanuelle. Meqë ra fjala, të krishterët, pse nuk mendojnë nëse Zoti krijoi Djallin? Në fakt, pse të krijoni dikë që dënon miliarda qenie të gjalla dhe engjëj në vuajtje?
  Çfarë thonë priftërinjtë për këtë temë?
  Në çdo rast, asgjë bindëse. Dhe është çnjerëzore të bësh eksperimente mbi njerëzit.
  Por Emmanuel dhe Sfero Katastrofov kanë mendimet e tyre për këtë çështje. Dhe këtu nuk mund t'i bindësh më.
  Mund të vërehet gjithashtu se orkët janë gjithashtu njerëz dhe vrasja e tyre është çnjerëzore.
  Edhe pse të njëjtat orke u pëlqen shumë të thyejnë gishtat e zhveshur të vajzave të kapura dhe të skuqin thembrat e tyre të zhveshura me zjarr.
  Mirëpo, vajza e bukur kukudh, pavarësisht kësaj, këndon me guxim dhe me zjarr të madh;
  Harrojeni se kush keni qenë më parë
  Ne nuk mund të ëndërrojmë për kotësinë.
  Zemrat digjen në shpresën e shenjtë,
  Shpatat shkëlqejnë në ushtrinë e betejës!
  
  Dhe lugina është e trishtuar dhe jomikpritëse,
  Hapi i kundërshtarit jashtë dritares...
  Përbindëshi varte zinxhirë, lak,
  Dhe dhimbje barku akute për më vonë!
  
  A nuk je i lumtur, Kozak?
  Ku shkoi festa?
  Ju duhet të ngriheni në karrige të buta,
  Për të thyer zgjedhën!
  
  Çeliku i damaskut po kumbon dhe shejtanët janë të lumtur,
  Ata kanë një bisedë të shkurtër...
  Ndihmoni përvetësuesit e demonëve,
  Kundërshtarët e tyre në kunj!
  
  Dhe ky është moti i keq me baltë,
  Ka tym nga ferri-curia.
  Si të gjeni lumturinë për të dashuruarit
  Nuk më shtypte asnjë fije në fyt.
  
  Për këtë ne luftojmë,
  Për të fituar dhuratën e puthjes!
  Dhe ne ngjitemi, jetimë, nën plumba,
  Pa e njohur as babanë as nënën!
  
  Kjo do të jetë një aventurë
  Për të sjellë zjarr në botën e re...
  Largoni mundimin e turpshëm,
  Shpëtoni planetin nga fatkeqësia!
  
  Zoti tund kokën me përbuzje,
  Dhe ju djema jeni të mrekullueshëm!
  Do të kesh një vend në qiellin e ëmbël,
  Gjelbakë falas me çaj!
  
  Por ju duhet të duroni luftën,
  Atëherë paqja dhe dashuria do të vijnë tek ju.
  Dhe nga Edeni rrënjët e kopshtit,
  Gjaku i të pabesëve rrjedh poshtë!
  Le të themi se vajzat kënduan shumë mirë dhe bukur. Më saktësisht, një vajzë që ishte e varur në raft. Dhe xhelati e torturoi me kamxhik. Dhe ishte shumë mizore dhe e përgjakshme.
  Kështu është të shkosh kundër vajzave të tilla. Ata mund të bëjnë gjithçka dhe do të përçajnë çdo kundërshtar.
  Pozicionet e tyre luftarake nuk njohin dobësi apo hezitim.
  Ja ku janë, për shembull, me gjuhët e tyre të gjata, se si do të fillojnë të përpunojnë shufrat pulsuese të lodhit. Dhe le të themi se është e mrekullueshme!
  Dhe nëse vajzat përdorin edhe thithkat e kuqe të gjirit. Ata do të rregullojnë gjëra të tilla që nuk do të duken të mjaftueshme. Luftëtarët janë forca dërrmuese këtu.
  Dhe ata përsëri mund t'i dorëzohen gjinjve me rrufe nga thithkat e kuqe të ndezura. Dhe ata do të bëjnë diçka kaq shkatërruese dhe të paimagjinueshme.
  Këto janë vajza shumë të bukura dhe, si rregull, zbathur. Dhe çdo gjoks është një thesar i vërtetë. Nuk ka vajza të tilla, as rafti dhe elektrodat në barkun e Venusit nuk do t'ju trembin. Janë vajza të parëndësishme, le të themi - hekur dhe termokuarkë.
  Luftëtarë të tillë do të bërtasin në majë të mushkërive të tyre dhe në mënyrë figurative do të bëjnë hara-kiri të plotë.
  Dhe ata gjithashtu mund të hedhin rrufe nga kërthiza.
  Dhe kukudhët e rinj gjithashtu iu bashkuan betejës pa asnjë problem. Dhe ata treguan rezultate mbresëlënëse.
  . KAPITULLI Nr 26.
  Maria Kolesnikova është një vajzë me të vërtetë nga hapësira, dhe nga burgu gjithashtu, dhe nëse ajo fillon, nuk mund ta ndalosh atë, ekipin dhe kukudhët;
  Dhe sigurisht që filluan edhe të këndojnë;
  Një zjarr me flakën më të ndritshme,
  Dashuria ime po digjet!
  Edhe pse armiku është dinak dhe dinak,
  Por ai do të thyhet!
  
  Edhe një horr i egër, i çmendur,
  Po e gris dhe po shkatërron rajonin!
  Vështrimi yt është një ëndërr, si një bilbil,
  Harmonia, paqe, parajsë!
  
  Lëreni nxehtësinë e nxehtë të pasionit të flakë,
  Shkrini flakët dhe akullin!
  Besoj se e pushtova këtë top,
  Fati e pret djalin!
  
  Suksesi vjen tek të rinjtë
  Kjo frikë refuzohet menjëherë,
  Dhe vajza në ëndrrat e pastra qiellore,
  Mbretëresha është e nderuar!
  
  Pra, të mos harrojmë të dashurojmë,
  Unë nuk guxoj ta tradhtoj botën tonë!
  Dhe jeta me sukses është një fije,
  Dije të mos e ndërpresh zuzarin!
  
  Ne do të qëndrojmë në terrenin tonë Elfograd ,
  Le të jetë Elfamm lavdi!
  Me një hap fitimtar Zelingrad ,
  Fuqia e Elve po vjen!
  
  Berlin, Paris apo Nju Jork,
  Flamuri ynë është fitimtar kudo!
  Udhëheqësi Ftalin ndezi pishtarin tonë,
  Le të humbasë armiku i neveritshëm!
  Kështu kënduan të rinjtë me kaskadën e tyre të këngëve gazmore.
  Dhe bukuroshet nuk tremben as nga fakti që orkët po djegin takat e tyre. Dhimbja, natyrisht, është e madhe, vajzat thjesht buzëqeshin dhe qeshin. Dhe fytyrat e bukurosheve janë kaq të mrekullueshme dhe madhështore. Dhe çfarë mund të thoni për bukuri të tilla? Ata janë thjesht të mrekullueshëm dhe super.
  Dhe nëse ata fillojnë të këndojnë, atëherë as një ari nuk qëndronte afër. Këta luftëtarë janë të mrekullueshëm. Ata thjesht kanë temperamentin e një kobre. Aftësia për të krijuar gjëra të pabesueshme dhe të ndritshme.
  Dhe sigurisht, thithkat e kuqe të gjirit dërgojnë vetëtima shkatërruese dhe vrastare.
  Dhe kur goditen, ndodh një efekt total dhe shkatërrues, shkatërrues.
  Dhe vajza të tilla mund të bëjnë gjithçka me energji dhe forcë kolosale. Dhe aftësitë e tyre po rriten vazhdimisht.
  Dhe ata vërtet e bëjnë këtë me ndihmën e thithave të rubinit.
  Dhe orkët shpesh përpiqen të skuqin këmbët e tyre zbathur. Dhe kjo është kredo e tyre vërtet agresive. Mizoria e arinjve të Putinit është proverbiale; atyre nuk u shkruhen ligjet. Nuk është çudi që e gjithë bota mallkon Fuhrerin tullac. E cila është mjaft e drejtë.
  Dhe vajzat gjithashtu këndojnë me zgjuarsi;
  Ne nuk mund ta kuptojmë barrën e Zotit,
  Çfarë do të thotë të ngrohësh Tokën në pëllëmbën e dorës?
  Zoti është mëshirë - një nënë e sjellshme,
  Nëse Ai është me ju, përbindëshi nuk do t'ju prekë!
  
  Në qiellin e pafund, ka një shteg rrezesh,
  Dielli lind, duke shpërndarë bujarisht dritë!
  Ne do të thyejmë qafën për Atdheun,
  Wehrmacht është mposhtur në maj të butë!
  
  Vorbullat e fatit, spërkatjet e fatit,
  Na spërkatën me gjak viskoz...
  E shihni, fëmijët tuaj po vuajnë,
  Elfia jonë e shenjtë, e mirë!
  
  Predha shpërthen, duke dërguar tornado
  Terri po digjet në betejën e vdekshme!
  Skuadra dëshiron të luftojë me guxim,
  Që të mos na thyejnë të gjithëve veç e veç!
  
  Secili prej nesh është një luftëtar Elfie,
  Pllaka dhe helmeta, helmeta - granata!
  Cari i lavdishëm i Diellit - ne jemi në krye,
  Le të festojmë paradat së bashku me këngë!
  
  Hordhitë ndonjëherë sulmojnë kukudhën me tufa,
  Forca të mëdha hyjnë në betejë.
  Orkmahti drejtoi një kamë në zemër,
  Por ai mori dënimin në maj!
  
  Dielli i bardhë i shkretëtirave të kuqe,
  Është si një betejë në sheshet e shahut.
  Secili prej nesh është një hero gjigant,
  Zoti ju inkurajon të luteni!
  
  Pikat e shiut i japin freski ajrit,
  Ato janë si kadife e lëngshme.
  Atdheu u dha strehë jetimëve,
  Mund ta përdorni për të matur kilometrat pa udhëzues!
  
  Frym do të jetë i yni, smerald në bord,
  Peshku ujiti të gjithë fundin si ar.
  Ju mund të jetoni mirë mbi kodër,
  Nëse zemra e kësaj kodre është me Elfian!
  Nëse edhe vajzat këndojnë, gjithçka do të dalë jashtëzakonisht e mrekullueshme dhe e lezetshme. Dhe ata mund të veprojnë në mënyrë shumë shkatërruese.
  Dhe këmbët e tyre të zhveshura dhe të gdhendura nuk i trembin. Le të themi se luftëtarët janë të mrekullueshëm dhe super.
  Dhe thithkat e kuqe të gjirit të vajzave janë të mrekullueshme. Dhe me siguri nuk do t'i gjeni më të freskëta. Ata mund të bëjnë gjëra të tilla që nuk mund t'i thonë në një përrallë ose t'i përshkruajnë me stilolaps. Ata kanë gjenialitet absolut.
  Këto janë me të vërtetë vajza - super klas.
  Dhe të rinjtë nuk janë gjithashtu të dobët, por shumë të lezetshëm. Dhe ata këndojnë jashtëzakonisht mirë. Dhe këngët e djemve thjesht tingëllojnë shkëlqyeshëm.
  Gjuhët e zjarrit nxituan lart,
  A nuk është kjo ajo që keni ëndërruar si djalë?
  Ne morëm një dhuratë nga Zoti,
  Sepse Marsi është një ideal për ne!
  
  Mbretëresha Qiellore do të na ndihmojë,
  Dhe të drejtat e lashta, të shenjta.
  Fytyrat e shenjta do të miratojnë marrjen e ikonave,
  Kupolat tuaja të arta Elfqua !
  
  Po, kohët janë të ndryshme tani
  Por besoni se Atdheu nuk do ta durojë turpin!
  Për lavdi të Nënës sonë Elf,
  Ne do të gjykojmë për orkizën!
  
  Me krahët e mi muskuloz
  Do të thyejë kurrizin e orkëve me tërbim!
  Në fund të fundit, i dashur shoku Ftalin është me ne ,
  Pra, Orkh do të shkojë vetëm për drekë!
  
  milicive u mblodhën në grusht ,
  Ne nuk kemi frikë nga bora e harlisur!
  Një rënie e turpshme e pret kundërshtarin,
  Dhe ne do ta shpojmë armikun me bajonetë!
  
  Gjaku në venat tona vloi fort,
  Nuk ka fjalë më të keqe për një ushtar - robëri!
  Rusi lufton ashpër, me mjeshtëri,
  Si një çekiç zemra rreh në deltën e venave!
  
  Kujtoni ankesat e bastardeve të Putinit,
  Luftëtar i Atdheut, një gjigant i frikshëm!
  Ndëshkimi i Nemesisit rus do të mundë,
  Fyhreri ra në zemërim, tiran i çmendur!
  
  Blerjet e ndyra do të vijnë në rrugën tuaj,
  Rrufeja i zemëron qiejt!
  Dhe fituesit fshinë të gjitha vuajtjet,
  Krijo një gamë mrekullish përrallore!
  
  Fryma e Atdheut është shqyer nga robëria,
  Ai do të tërheqë vijat e një kufiri të përgjakshëm!
  Ne kërkojmë falje vetëm për pikëllimin,
  Ekipi ynë është monoliti më i fortë!
  
  Zoti do të rrudhet dhe do të deklarojë,
  Ju jeni fëmijët e mi, nuk keni nevojë për një fund!
  Ndërtoni vetë një qytet në parajsë,
  Nevoja e mallkuar do të zhduket!
  Vajzat nga ushtria e kukudhëve vazhduan të bënin një luftë kokëfortë dhe të ashpër me armikun. Dhe ata vazhduan të shtypnin arinjtë e Putinit. Luftëtarët luftuan me tërbim të madh.
  Dhe me gishtat e tyre të zhveshur ata hodhën dhuratat e vdekjes me forcë të madhe, vdekjeprurëse. E cila tregoi nivelin më të lartë të shkatërrimit dhe vdekjes.
  Luftëtarët bënin lloj-lloj gjërash. Ata janë gjithashtu, le të themi, jashtëzakonisht të guximshëm dhe luftarak. Agresiviteti i bukurosheve është jashtë listave.
  Dhe me gishtat e tyre të zhveshur ata filluan të hedhin gjilpëra helmuese vdekjeje dhe shkatërrimi. Por thithkat e kuqe të gjirit ndonjëherë japin efektin më të papritur kur aplikohen.
  Dhe nëse vajzat e marrin atë, ato do të futen vërtet në telashe. Vajzat e bukura do ta marrin atë dhe do të shtypin pedalet e stormtroopers me takat e tyre të zhveshura.
  Dhe çfarë nuk bëjnë?
  Dhe me ta gjithçka është kaq e lehtë për të marrë frymë dhe për të qetësuar. Ato janë thjesht madhështore, dhe përgjithësisht super.
  Vajzat e morën dhe kënduan:
  Kacabu, kacabu, kacabu ,
  Booger i vogël me këmbë të hollë , bug i vogël!
  Dhe ata do të qeshin përsëri, duke buzëqeshur fytyrat e tyre. Këto janë vajzat këtu - klasa më e madhe, le të themi.
  Dhe nuk është e frikshme nëse gishtat e këmbëve të një vajze janë thyer në raft. Ata as nuk do të tërhiqen për këtë. Le të themi se vajzat janë kaq të shkëlqyeshme. Ata kanë energjinë e plotë dhe të dhunshme të një vullkani.
  Dhe një shpërthim flake dhe zjarri. Luftëtarë të klasës më të lartë.
  Dhe ata mund ta marrin dhe të ulërijnë.
  Dhe pastaj ata do të hedhin bomba me takat e tyre të zhveshura dhe do të shqyejnë shumë arinj të Putinit. Dhe kjo është e mrekullueshme.
  Vajzat veprojnë me tërbim të madh. Dhe kështu njëri prej tyre mban një pritje mulliri dhe ua pret kokat orkeve. Bien dhe rrotullohen si kaca.
  Vajzat kukudhë morën dhe futën gishtat e tyre të zhveshur në gojë. Dhe si do ta marrin dhe do ta fryjnë.
  Pati një bilbil shurdhues. Sorrat u goditën nga vala e shpërthimit dhe humbën ndjenjat menjëherë.
  Dhe mijëra sorra ranë, duke shpuar kafkat e arinjve të Putinit dhe duke i përplasur ato.
  Dhe luftëtarët doli të ishin thjesht të shkëlqyer.
  Dhe si ata bërtasin dhe bërtasin.
  Dhe kukudhët e rinj këndojnë me ndjenjë të madhe;
  Nuk ka asgjë më të vërtetë se një monedhë
  Ajo me të vërtetë shkëlqen pa gënjeshtra!
  Në fakt, dybloni është sundimtari i botës,
  Mbështetja e tij është një shpatë dhe mburojë e fortë!
  
  Zotat paganë janë të fshehur në të,
  Si dielli, një fytyrë e artë rrezatuese...
  Edhe pse ka ende banditë parazitë,
  Kush filloi të tregtojë shpirtrat e tyre!
  
  Monedha është një idhull dhe një kryeengjëll,
  Ai është shpëtimtari, shkatërruesi i të gjithëve.
  Pa ar, çeliku i damaskut me qira lëngon,
  Pa para, suksesi në betejë nuk do të vijë!
  
  Por çfarë do një njeri me zemër,
  Dua të të blej pavdekësinë...
  Të hapësh me lakmi derën e lumturisë,
  Për të thurur një fije shekujsh jete!
  
  Por a mund ta marrë një doubloon edhe atë?
  A mund të ëndërrojë një rreth i artë?
  Që plaku me kosë të mos vijë me përshëndetje,
  Dhe ai nuk vuri një vulë në ballin e tij në morg!
  
  Edhe pse të duhet shumë lumturi për një monedhë,
  Që të mund të kënaqemi me mëkatin sa të mundemi!
  Por njeriu nuk ka fuqi mbi pasionin,
  Vajzat janë si meli për gjelin!
  
  Ai dëshiron të arrijë shumë në bark,
  Vjelni fazanët dhe ananasin.
  Edhe pse nuk mund të hani derisa të vdisni,
  Edhe nëse jeni jashtëzakonisht i lezetshëm me paratë!
  
  Dhe arkivoli madje kushton shumë,
  Sepse ka vend për mbretër në të!
  Në fund të fundit, engjëlli do të vizatojë një zero në formë,
  Një goditje në ballë dhe një shkop në tru!
  Këto janë vajza që janë thjesht super. Dhe djemtë janë të mrekullueshëm. Dhe kukudhët e të dy gjinive janë thjesht hiper . Ata me të vërtetë mund të bëjnë pothuajse çdo gjë. Dhe veçanërisht kur sjellin në betejë thithkat e gjirit të kuq.
  Këto janë vajzat - të cilat janë thjesht super. Dhe ata do ta marrin atë dhe do të hedhin dhurata shkatërruese të asgjësimit me gishtërinjtë e tyre të zhveshur. Dhe grimcat e antimateries do të fluturojnë në ork. Dhe vrasin arinjtë e Putinit. Ajo që po bëjnë vajzat është thjesht super dhe hiper .
  Ata bëjnë gjëra që askush nuk mund t'i bëjë. Tani, nëse ata shpërndahen, atëherë askush nuk do të qëndrojë.
  Dhe luftëtarët, duhet të them, janë kaq të ftohtë dhe zbathur dhe përgjithësisht super.
  Dhe ata kanë thithka të kuqe si lulëkuqet. Gratë e mahnitshme janë thjesht të mahnitshme.
  Dhe ata hedhin pulsarët vrasës nga thithkat e tyre ngjyrë rubin dhe qëllojnë arinjtë e Putinit.
  Kjo është vërtet e mrekullueshme.
  Dhe këtu të rinjtë kukudhë këndojnë me entuziazëm të madh dhe me gëzim;
  Kjo është kur boria e Zotit
  Ai do të na çojë në një sulm të guximshëm!
  Bota e nëndheshme do të humbasë në humnerë,
  Dije se akulli i ngurtë do të shkrihet!
  
  Luftoi për Atdheun
  Luftuan si gjela!
  Orkmacht u njom në maj,
  Ne mund të shpëtojmë me gjithçka!
  
  Që rënkonte në skllavëri të çmendur,
  Thye zinxhirin, luftëtar, shpejt!
  Ju do të jeni në mbretërinë e shenjtë,
  Me një betim gjaku!
  
  Në fund të fundit, ne jemi ushtarë të tillë,
  Nuk do të gjeni asgjë më të freskët në botë!
  Këtu hidhen granata,
  Me forcë që nuk mbahen të mbyllur!
  
  Gryka e tankut të Tiger u thye,
  Dhe ushtarët dogjën bishtin e Panterës!
  Predha e ndezi zjarrin aq shumë,
  Madje e lamë vdekjen të shkojë dëm!
  
  Në fund të fundit, Atdheu është një lule në një fushë,
  Në të është bukuria e Elfit, gjithçka më e mençur!
  Dhe fëmijët qeshin në lumturi të stuhishme,
  Bilbili filloi të trillonte me zë të lartë!
  
  Rinia në botën tonë është fisnike,
  Madje ka një botë flokësh gri në të ...
  Qoftë ajo e lumtur, e lirë,
  Vendi ynë rrezatues!
  
  Ka male akulli në të, avionë ujëvarash -
  Ari i shkretëtirave, lumenjtë smerald.
  Është e nevojshme të luftojmë fort për Atdheun,
  Le të shkojnë bastardët në Hades!
  
  Nuk ka asgjë më të ëmbël se Atdheu,
  Edhe nëse është e vështirë për vëllezërit të jetojnë!
  Vështrimi i Svarog u bë edhe më kërcënues,
  Gjuetari e ndjen se është lojë!
  
  Ne do t'i japim fund Putinit tradhtar,
  Dhe ne do të dërgojmë mbeturinat e orkëve për t'u hequr!
  Në fund të fundit, për ne, besoni moton kryesore -
  Për të mos ardhur në Elf Sodom!
  Kështu këndonin bukur të rinjtë luftarakë dhe agresivë. Ata treguan një klas shumë të lartë.
  Dhe ata qëlluan, duke vrarë arinjtë e Putinit me shumë saktësi. Këta janë vërtet, le të themi, luftëtarë. Edhe vajzat këtu janë shumë të bukura.
  Thithat e tyre të gjirit janë kaq të kuqe të ndezura dhe të mrekullueshme.
  Kukudhët e rinj me të vërtetë duan të lëpijnë këto thithka dhe është jashtëzakonisht e lezetshme dhe e lezetshme.
  Dhe vajzat janë shumë seksi. Dhe këmbët e tyre janë të këndshme, me gishta shumë të lëmuar dhe joshëse. Me të cilat hedhin dhurata vrastare të asgjësimit. E cila është jashtëzakonisht e lezetshme dhe e lezetshme.
  Pra, nëse vajzat merren me biznes, gjithçka do të jetë jashtëzakonisht e lezetshme.
  Dhe tani rrufetë vrastare fluturojnë nga thithat e kuqe të ndezura të bukurosheve. Dhe ata godasin orkët.
  Këto janë, le të themi, vajza agresive dhe unike. Le ta themi kështu, ata bëjnë gjëra që është e pamundur të tregohen në një përrallë apo edhe të përshkruhen me stilolaps. Këta janë vërtet luftëtarë.
  Dhe ata kanë taka të zhveshura, hedhin një gjë kaq të bukur vrastare me vete. Dhe ata grisin arinjtë e Putinit.
  Këto vajza janë kaq të mrekullueshme dhe në përgjithësi mund të thuash menjëherë se janë super dhe do t'i varin orkët në një kurvë.
  Dhe çifte kukudhësh të dashuruar këndojnë me kënaqësi;
  Oh, kjo botë është kaq e trishtuar,
  Vetëm një det lotësh - një oqean...
  Ku është rruga astrale e mesditës së shpirtit,
  Ulërima e të vdekurve ëndërronte të arrinte në Eden!
  
  Ai përmban akullin e zemrave të kores së ngrirë,
  Dhe nxehtësia djegëse e pasioneve ziliqare.
  Sa i pashpirt, që është edhe i ri në mish,
  Bilbili i trishtuar luan në zi!
  
  Si mukoza e një morri pylli, shpirti i rutinës,
  Dhe prishja e varrit nga brengat.
  Por ne mundemi nëse jemi të bashkuar
  Nxirrni njerëzit nga moçalja!
  
  Shpërndani poshtërsinë e universit,
  Fshirja e mallkimeve është një shenjë e tmerrshme..
  Ne nuk mund të mbajmë frerët e vuajtjes,
  Lëreni Djallin të bëhet pluhur!
  
  Planeti do të hedhë shpejt zinxhirët e tij,
  Megjithatë, ajo nuk do të largohet nga orbita.
  Trajtoni njëri-tjetrin me ndershmëri
  Atëherë ngrihuni populli!
  
  Mund të ngrihesh pa frikë,
  Mos i shtyni njerëzit e tjerë...
  Kështu që bastardi të mos notojë me yndyrë,
  Që nëna jonë të mos plaket!
  
  Ne do të pimë pak për këtë,
  Verërat më të ëmbla se mjalti i bletëve!
  Lërini problemet të jenë në mashtrim,
  Por ora e llogarisë nuk ka ardhur!
  
  Atëherë do të ndërtojmë një parajsë qiellore,
  Të gjithë fëmijët do të gëzojnë përgjithmonë.
  Ne fluturojmë si një shigjetë në fluturimin qiellor,
  Një ëndërr e ndritshme u bë realitet!
  Vajzat këtu rezultuan të mahnitshme - thjesht super. Dhe ata munden, pa paragjykime të panevojshme, të marrin dhe me pasion të veçantë të marrin dhe lëpijnë diçka kaq të madhe dhe me shkëlqim.
  Dhe kështu luftëtarët hedhin bizele të shkatërrimit me gishtat e tyre të zhveshur.
  Dhe ata hedhin dhuratat e asgjësimit me forcë vrastare. Bukuri të mahnitshme.
  Dhe vajza mori gjoksin e saj nga thithkat e kuqe të ndezura dhe i goditi me pulsarë. Dhe ajo dogji me zjarr ushtarët orke. Dhe e gjithë kjo doli të ishte jashtëzakonisht luftarake dhe shkatërruese.
  Dhe tani vajzat kukudh do t'ju marrin akoma nga barku i Venusit dhe do t'ju rrahin me një valë magoplazme. Dhe ata do të tregojnë fluturimin e tyre të mahnitshëm.
  Këto janë vërtet super bukuroshe, le të themi.
  Këto janë vajza dhe shtrirja e ndikimit të tyre është jashtëzakonisht e madhe.
  Dhe ata fjalë për fjalë mund të bëjnë gjithçka.
  Dhe pastaj pesë kukudhët kryen menjëherë një teknikë me shpata mulliri. Dhe ata prenë kokat e orkëve të çmendur që fluturonin drejt tyre.
  vajza të hiperklasit .
  Ne njohim lavdinë e pavdekshme në beteja,
  Betejat e ushtrive të kukudhëve janë një lavdi për shekuj!
  Madhështia e shumë, numëroni breza,
  Na jep pavdekësi luftëtarëve të lavdishëm!
  
  Pa e ditur frikën, luftoni me guxim,
  Na ndihmoftë shpata në arritje të mëdha.
  Për lavdinë e madhështisë së qytetarëve trima,
  Le të tregojmë zell në beteja të ashpra!
  
  Në fund të fundit, ne jemi heronjtë e botës së një fuqie të lavdishme;
  Mundni armikun - asgjë tjetër nuk ka rëndësi!
  Le të marrim madhështinë e krenarisë së lavdisë,
  Për këtë qëllim do të krijoj një varg tronditës!
  
  Ne lundrojmë në det pa asnjë dyshim,
  Një pirat dhe një stuhi, një uragan nuk është pengesë!
  Ftalin dhe Elfin do të çojnë në betejë ,
  Pas tij do të derdhim gjak si presioni i një ujëvare!
  
  Kujtimi do të mbetet në zemrat e njerëzve të guximshëm,
  Armiku është mposhtur - ky është i gjithë shpërblimi!
  Le të ketë shumë njerëz mediokër në pushtet,
  Sidoqoftë, është e nevojshme të shkoni te qëllimi i mendjes!
  
  Bukuroshja, të dhuroj dashuri me pasion
  Dhe nesër xhelatin, skela e pret!
  Por ju nuk do ta humbni jetën tuaj kot,
  Arritni të merrni një pozicion në parajsë!
  
  Bota është një luftë, çdo i ri e di
  Lidhja e jetës tuaj me një filibuster është e rrezikshme,
  Pasuria hedh zarin në mënyrë të çuditshme,
  Por do të dalë, besoj në fund është shumë mirë!
  
  Ne mund të gjejmë lumturinë tonë djema
  Merrni edhe pasurinë edhe gëzimet e jetës!
  Orkshistët besojnë, hakmarrja pret,
  Dhe na besoni se jetojmë në komunizëm djallëzor!
  Kështu kënduan vajzat madhështore dhe unike - si super dhe hiper .
  Ata janë në gjendje të bëjnë diçka që është jashtëzakonisht, le të themi, e lezetshme.
  Dhe edhe nëse këmbët e zhveshura të vajzave goditen me flakëhedhës, duke djegur thembrat e tyre të zhveshura, atëherë edhe atëherë bukuroshet janë në eksitim dhe agresion të plotë të fuqisë. Këtu duhet të theksohen luftëtarë të mrekullueshëm.
  Ata qëllojnë nga mitralozat dhe kositin orkët duke u përpjekur të përparojnë, të cilët fjalë për fjalë ndotin pozicionet me kufoma.
  Kjo është me të vërtetë një gjakderdhje. Dhe sa vrasje po ndodhin në botë.
  Dhe vajzat vazhdojnë të shtypin arinjtë e Putinit. Këto janë vajzat që janë bërë thjesht super.
  Dhe si do ta marrin dhe do të ulërijnë. Dhe atyre u duket se kanë një kaskadë të tërë orgazmash të ndërsjella.
  Këto vajza me të vërtetë mund të bëjnë gjithçka. Dhe le të themi se ata janë agresivë dhe unikë.
  Dhe vajzat këndojnë përsëri;
  Dete, oqeane, hapësira të mëdha -
  I kemi lëruar nën flamurin trengjyrësh!
  Luftëtarët pushtuan malet që lulëzojnë,
  Shqiponjat kumbuan nga një ulërimë fitoreje!
  
  Planeti njohu luftëtarët e kukudhëve,
  Shpata, bajonetat godasin armiqtë!
  Ne ishim në gjendje të hiqnim zgjedhën e orkishizmit nga gjysma e botës,
  Ne e përfunduam marshimin tonë me fitore në Orklin!
  
  Orkët mbërritën me tanke me gunga,
  Ata kërcënojnë të shkatërrojnë të gjithë kukudhët e fushave të lehta!
  Por ata i godasin fort frikacakët e mallkuar,
  Që fëmijët tanë të jetojnë të lumtur pa zgjedhë!
  
  Ne jemi fëmijët e Atdheut, i cili është më i lartë se të gjithë të tjerët në botë,
  Ne kemi lindur, duke gatuar basme me këmbëzbathur!
  I Plotfuqishmi ndërmjetësoi për ne në betejë,
  Dhe Zoti solli majin të lulëzojë në gëzim!
  
  Nuk ka pjesë të një luftëtari dhe nuk ka zemër më të lartë,
  Çfarë jep një ëndërr dhe rilindje!
  Hapni derën e lavdishme të pavdekësisë,
  Por nëse jeni ulur në pritë, heshtni !
  
  Ka ujqër dhe dele, por ju jeni barinjtë e gjithësisë,
  Dhe është pjesa juaj për të përcjellë urdhrin tek pasardhësit!
  Për të vazhduar biznesin deri në fund të krijimit,
  Që zjarri i përjetshëm në zemrën tuaj të dashurisë të mos shuhet!
  
  Kush e di se ku do të ndalojë një ushtar një plumb armik,
  Por megjithatë, në betejë, vdekja është më e mirë se sëmundjet e kalbura!
  Dhe nëse ai vdiq, atëherë shoku juaj do të shtypë kundërshtarin,
  Ai nuk do ta tolerojë, sepse vajzat zbathur po çohen në robëri!
  
  O pjesë e dritës së kukudhëve, luftë dhe zjarr pas lufte,
  Për ata që duan të shkojnë me pushime, nuk ka vend për ta, dijeni në parajsë!
  Kështu që orku skëterrë hyri në një komplot me Satanin,
  Kërcënoni: Do të rrëzoj një atom dhe do ta thyej breshrin!
  
  Por do të ketë edhe mbrojtje kundër raketave,
  Dhe një bombë bërthamore nuk mund të shkatërrojë Elfskva ...
  Ne mund të përdorim tanke për të marrë parazitin,
  Dhe këngët e mërzitshme për të rënët të trishtojnë!
  
  Shitja për një qindarkë nuk është pjesë e kukudhit,
  Në fund të fundit, secili prej nesh është një luftëtar i madh!
  Mos besoni se Zoti na ka vendosur tashmë në rol,
  Në fakt, ju vendosni se sa e lezetshme është ulërima!
  
  Kishte dështime, kishte humbje,
  Ndodhi si lepujt që tërhiqen nga ujqërit e tmerrshëm!
  Por nëse fillon lufta, ne do të jemi përsëri atje,
  Thyeni ushtrinë brutale të përbindëshave në një ritëm djallëzor!
  
  Më besoni, ne nuk po luajmë për hir të luftës,
  Ne nuk kemi thirrje tjetër përveçse të jemi miq të mirë!
  Ne jemi njerëz vëllezër, jo Abeli dhe Kaini,
  Për ne, një zog është një këngë, dhe jo një lojë e majme!
  . KAPITULLI Nr 27.
  Le të themi se vajzat janë thjesht super. Dhe ata fjalë për fjalë do t'i varrosin të gjithë këta arinj të mallkuar të Putinit në tokë.
  Luftëtarët hedhin dhurata shumë shkatërruese të asgjësimit me gishtërinjtë e tyre të zhveshur.
  Dhe ata i bëjnë copë-copë orkët. Këto janë vërtet vajza shumë agresive dhe seksi.
  Ata janë të aftë të bëjnë gjëra të tilla që ajo që bëjnë është me të vërtetë një përrallë.
  Bukuri të mahnitshme. Ata mund të bëjnë gjëra që janë thjesht fantastike dhe super.
  Luftëtarët do ta merrnin atë nga thithkat e tyre të kuqe të ndezura me forcë dhe shkatërrim të madh.
  Këto vajza janë të mrekullueshme dhe të lezetshme, thjesht super. Dhe ata kanë fuqi unike kozmike.
  Dhe vajzat do ta marrin si të duan dhe do të godasin orkët, që janë fenomene të mëdha dhe agresive, në vrull.
  Dhe vetëtima nga thithkat e kuqe të gjirit.
  Dhe me takat e tyre të zhveshura hedhin bizele vdekjeje dhe vdekjeje me një forcë vrastare dhe unike.
  Këto vajza janë thjesht klas, çka tregon nivelin e tyre super dhe hiper .
  Dhe nëse kukudhët fillojnë të këndojnë, atëherë gjithçka ndodh në një mënyrë jashtëzakonisht shkatërruese dhe të lezetshme.
  Edhe magjia ka nevojë për një shpatë të mprehtë me një shigjetë,
  Derdhni më shumë gjak në kundërshtim me fatin!
  Mbajeni shkencën - atëherë bota do të jetë e juaja,
  Dhe e gjithë raca në Tokë do të bjerë në gjunjë!
  
  Magjistarët krijojnë ilaçe dhe pastrojnë kazanët,
  Magjistarët po përgatisin akuza pulsar...
  Por ne jemi kukudhë, kështu që njihni djemtë e Svarog,
  Vajzat tona do të provojnë veshjet e trofeut!
  
  Kundërshtari nuk do t'ju ndihmojë, kjo nxitje,
  Ju nuk do të jeni në gjendje të mbani nën kontroll fuqinë tonë ...
  Njerëzit tanë kukudhë janë të bashkuar si një monolit,
  Ne do të jemi në gjendje t'i japim betejë të gjithë turmës së ashpër!
  
  Genghis Khan ngriti shpatën kundër Atdheut,
  Ai u përpoq të shtynte regjimentet në Kiev.
  Por ata arritën ta prenë atë me thesare ,
  Gjithë plaçka fisnike i kanë kthyer arkivolet!
  
  Khan Batu - ai donte të merrte Moskën pa luftë,
  Por goditja e shpatës së kukudhëve e rrëzoi zjarrin e furishëm...
  Kjo është ajo që unë ende nuk e kuptoj, vëllezër,
  Sa shpesh të pasmet tona janë të pabesë!
  
  Mbreti i Polonisë ka nisur një fushatë të pabesë,
  Djemtë ia hapën shpejt portat!
  Por ata nuk e dinin që Pozharsky do të vinte së shpejti,
  Ai do t'i ndjekë ata për milje e milje!
  
  Jo, Bonaparti i lezetshëm është nën yllin e gabuar,
  Ju jeni një perandor i madh i lindur!
  Edhe pse pata mundësinë të drejtoja Moskën,
  Por ambicia juaj u shua shpejt!
  
  Putin gjithashtu donte të bënte skllevër nga kukudhët,
  Por ai u shkatërrua nga kotelja!
  Në fund të fundit, ky oficer sigurie nuk i njihte shqiponjat tona të kuqe,
  Ne lidhëm një fëmijë të sëmurë!
  
  Dhe tani qielli qiellor na pret në hapësirë,
  Duke bërë shëtitje në Mars!
  Ata që janë kundër Atdheut - tmerri i Sodomës i pret,
  Do t'ia lyejmë feçkën me dyll!
  Kështu kënduan vajzat - ishte thjesht aerobatikë e nivelit të lartë. Gjithçka doli shumë bukur dhe agresive. Dhe goditi me forcë kolosale.
  Dhe tani gjithçka është bërë kaq tepër kozmike dhe unike.
  Vajzat kukudhë luftuan me tërbim dhe shtrirje të madhe. Dhe ata kryenin teknika mulliri që trokitnin kokat dhe ato rrotulloheshin si koka djathi.
  Luftëtarët femra janë orke shumë të ashpra dhe të masakruara.
  Dhe tani, nga thithkat e kuqe të gjirit, vajzat do ta marrin përsëri dhe do të hedhin akuza vrastare pulsare mbi arinjtë e Putinit. Kështu ndodh në një mënyrë vdekjeprurëse dhe unike.
  Dhe vajzat, të cilat duhet theksuar, janë të afta të sharrojnë fjalë për fjalë çdo ork në kuante.
  Dhe rrufeja gjithashtu shpërthen nga kërpudhat dhe djeg arinjtë e Putinit në hi.
  Të cilën e bëjnë me shumë entuziazëm. Këto janë vajzat e bukura dhe unike këtu. Dhe këmbët e tyre janë shumë të bukura dhe dallohen nga hiri ekstrem.
  Dhe i hedhin armikut bizele asgjësimi.
  Bukuritë shkaktojnë shkatërrim dhe vdekje kolosale.
  Dhe në të njëjtën kohë ata këndojnë aq bukur dhe unike;
  Perla e perëndive të krijimit,
  Vendi në Univers është më i bukuri!
  Unë i shikoj kukudhët me habi,
  Ata janë si perlat mes njerëzve!
  
  Unë ju drejtohem, Atdhe,
  Shtypur me dashuri jotokësore!
  Dhe ka vetëm një gjë për të cilën pendohem me lot,
  Ajo që nuk mund ta lidhja me ëndrrën time!
  
  Unë numëroj momente në beteja,
  Beteja e nxehtë po zien,
  Kërkoni falje Atdheut tuaj,
  Dhe ngrini mburojën tuaj për të drejtën!
  
  Hapësira të gjera të ndritshme,
  E dashura ime Elfia!
  Pyjet, fushat, luginat, malet,
  Dreri po shkon në vrimën e ujitjes!
  
  Gjaku është derdhur, shkëlqen në mjegull,
  Zjarret janë mbytur nga tymi i ferrit,
  Edhe pse krimbat po vërshojnë në plagë,
  Por himni na këndohet nga një kor ndriçuesish!
  
  Ne po lundrojmë në oqeanin qiellor,
  Edhe pse rruga nuk mund të matet!
  Por ne do të jemi në lavdi të pavdekshme,
  Vera na jep të tilla hops!
  
  Mos e zgjo luftëtarin e dëbuar nga frika,
  Zoti e frymëzoi Atdheun!
  Ne do ta nxjerrim vendin nga errësira,
  Ajo ka shumë forcë dielli!
  
  Do të vijë koha e lamtumirës,
  Lufta do të përfundojë me fitore!
  Mos jetoni vetëm nga kujtimet
  Nata kalon, edhe pse është e zezë!
  
  Atëherë dëshirat tuaja do të realizohen,
  Dhe vendi lulëzoi si një kopsht!
  Ti vashë do të bëhesh një drenushe e hollë,
  Dhe turma do të vrapojë, duke bërtitur!
  
  Edhe miqtë vdiqën - është e trishtueshme,
  Por me sa duket Zoti vendosi kështu!
  Më besoni, vdekja nuk është fatale,
  Shpirti është i pavdekshëm, megjithëse mishi është i vdekshëm!
  
  Edhe pse nuk mund ta besoj,
  Mërzi, kujtoni të gjithë ata që nuhatën!
  Atëherë nënshtro bishën brenda teje,
  Fshini zerat e hidhura!
  
  U kthye në pluhurin origjinal,
  Ata që në të vërtetë nuk jetuan!
  Edhe pse familja është fiskale nga natyra,
  Dhe nxjerr lëng nga venat e forta!
  
  Të arrijmë triumfin e Atdheut,
  Dritat qiellore po digjen!
  Besimi i komunizmit do të ngrihet,
  Dhe varrosni pikëllimin dhe dhimbjen!
  Vajzat vazhduan të luftonin me tërbim të egër. Njëra prej tyre, një kukudh me flokë të kuqërremtë, mori dhe përdori një mulli vdekjeprurës me tehe të dyfishta me shpatat e saj. Dhe ajo preu kokat e orkeve.
  Një vajzë tjetër e mori atë dhe hodhi një kamë bumerang me gishtat e saj të zhveshur. Ai fluturoi dhe preu kokat e arinjve të Putinit. Luftëtarët e bënë atë me shumë besim dhe gjakftohtësi.
  Pas së cilës vajzat morën dhe kënduan;
  Ne jemi vajza grabitëse
  Dhe ne na pëlqen të luftojmë ...
  Së shpejti do të marrim gërshërët,
  Për orkët jemi nga çanta e shpinës!
  Kështu këndojnë bukuroshet shumë mirë. Dhe këngët e tyre janë kaq të përzemërta dhe të mrekullueshme. Dhe ata nxjerrin nga vetja tinguj plot trup dhe të këndshëm;
  Orku i qindarkës ka ngatërruar gjithë botën,
  Një rrjetë pasioni djallëzor!
  Një vampir pi lëng nga njerëzit,
  Gojë ujku të pangopur!
  
  Nga pamja e jashtme ai duket si një engjëll
  Smeraldi po digjet me gjak!
  Dhe me një zhurmë bubullimash rëna bubullima,
  Ai do të na japë lavdi për luftëtarët tanë!
  
  Në këtë shushurimë kartëmonedhash,
  Dëgjohet një gjëmim i kafshëve të egra!
  Megjithëse fytyra e Svarog është e zymtë,
  Besoni në të përtej numërimit të forcës!
  
  Do t'i copëtojmë të gjithë
  Kush do të rrezikonte të përplasej nga një tank!
  Prit, besoni suksesin,
  Sigurohuni që të mos jeni shumë i keq në këtë çështje!
  
  Shqiponja Elfie është më e gjata,
  I zhvillon krahët kërcënueshëm!
  Ai fitoi madhështinë
  Rrafshimi i orkëve në pluhur në maj!
  
  Se shakerat rrahin nga frika,
  Ata e kuptuan se fuqia e Elfia,
  Çanta e parave do të bëjë çfarë
  Po, as nuk pyete!
  
  Kemi edhe një mitraloz,
  Dhe shegët e grisin të gjitha tufën!
  Këtu është një ushtar që nxiton të sulmojë,
  Maska më fluturoi nga fytyra!
  
  Goditi kokën me një vare,
  Kështu që truri u përkul në një rrotull!
  Dhe atëherë do të merrni parajsën,
  Rinia jonë do të jetë e përjetshme!
  Kështu kanë kënduar vajzat, të cilat sinqerisht janë super luftëtare për nga niveli.
  Luftëtarët në përgjithësi janë të mrekullueshëm dhe të lezetshëm. Ata do ta marrin dhe do ta presin përsëri nga thithka e kuqe e gjirit tuaj me një rrjedhje vrastare dhe unike. Vajzat këtu janë kaq të mahnitshme dhe me të vërtetë kanë një nivel kozmik të fuqisë goditëse.
  Në to ka vërtet zjarr dhe vija të zjarrta nga thithkat rubine të gjirit. Këto janë ato lloj vajzash me të cilat kukudhët janë shumë të kënaqur të merren.
  Ata me kënaqësi do të lëpijnë barkun e Venusit me gjuhët e tyre dhe do t'u tregojnë atyre një pasazh të jashtëzakonshëm.
  Dhe takat e zhveshura, të cilat janë kaq rozë, do të hedhin topa të rrumbullakëta shkatërrimi dhe vdekjeje.
  Dhe kaq shumë orke janë shkatërruar dhe vrarë. Këto janë vërtet vajza super klasi.
  Dhe nëse ata tashmë e marrin atë, ata me të vërtetë do të fillojnë të këndojnë në majë të mushkërive të tyre;
  Fuhreri është tullac, shumë i keq,
  Dëshiron të pushtojë gjithë botën...
  Por forca jonë, forca e vajzave,
  Ata do të jenë në gjendje të mposhtin orkët e këqij!
  Në të njëjtën kohë, kukudhët e rinj kënduan dhe qëlluan me mitraloz mbi orkët, dhe me shumë saktësi;
  Unë endej nëpër fushë - margaritë po lulëzuan,
  Pemët dhe malet janë si kupola e parajsës!
  Le të ndërtojmë një ëndërr nga pushi,
  Kështu që të gjithë ata që vdiqën në çast do të ringjallen!
  
  Le të jenë kupolat e kishave si ari,
  Dhe gjethet në degë janë smerald të bukur!
  Popujt e njohën fuqinë e Perëndisë Shqiponjë,
  Le të vdesin të gjithë kundërshtarët nga beteja!
  
  Ne jemi populli i Atdheut që sjellim dritë për të gjithë,
  Vashë të bukura, me fytyrë si hëna!
  Le të hapim një llogari për arritjet e luftëtarit,
  Edhe ai i poshtër qëllon nga një kënd i mpirë!
  
  Ne morëm Orkmbulin , pushtuam Orkizhin ,
  Ata morën Orklins dhe ecën përgjatë Fene.
  Kush shkeli tokën, mori vetëm shish,
  Ne jemi fëmijët e Elfias të lumtur, të shenjtë!
  
  Ne do të ndërtojmë rrugë, rrugë, ura,
  Ka fshatra në Mars, qytete në Venus.
  Në fund të fundit, dëshirat tona, më besoni, janë të thjeshta.
  Por një luftë e keqe mund t'i shkatërrojë ata!
  
  Për paqe, për Atdheun ekipi ynë,
  Le të arrijmë të arrijmë buzëqeshjen e Fortune,
  Populli ynë Elve është i bashkuar në përpjekje,
  Dhe mosmarrëveshja gjeneron humbje të vazhdueshme!
  
  Evropa është e lirë, kukudhët flasin në të,
  Njerëzit këndojnë këngë, rrjedh një përrua.
  Ne mund të shpëtojmë arritjet e Svarog,
  Piqni shumë rrotulla të harlisura për tryezën!
  Kështu dinin të këndonin të rinjtë. Dhe gjithashtu mund të luftoni me një goditje shumë agresive. Dhe mundi këto orke me kërcime vdekjeprurëse. Dhe nga thithkat e kuqe flakë të gjoksit u gërryen përsëri nga rrufeja e vdekjes.
  Kjo ishte vërtet shumë e bukur. Dhe luftëtarët kanë dhëmbë të shkëlqyeshëm, margaritar. Luftëtarët janë, le të themi, të mahnitshëm dhe të mrekullueshëm.
  Dhe bizelet e asgjësimit i hedhin me gishtat e tyre të zhveshur. Le të themi se ata janë të mrekullueshëm, ata vodhën.
  Ata kanë kaq shumë energji unike dhe kalim të çelikut luftarak. Vajzat kanë atu kaq agresive dhe unike.
  Dhe nga thithkat rubin të gjoksit ato janë vdekjeprurëse si rrjeta e një merimange rrufeje skëterrë.
  Këto vajza janë kaq shkatërruese dhe nuk mund të ishin më të ftohta. Dhe ata do t'ju marrin dhe do t'ju rrahin me rrufe vdekjeje.
  Dhe ata e morën dhe hodhën bizele kundër armikut me taka të zhveshura, duke i shqyer armiqtë.
  Dhe shumë arinj të Putinit u shkatërruan, dhe u shfaqën tufa të tëra kufomash, dhe gjithçka doli të ishte shumë vdekjeprurëse.
  Dhe vajzat vazhduan të luftojnë me inat dhe presion.
  Njëri prej tyre ishte vetëm i varur në raft. Dhe ajo u godit me kamxhik, dhe nën këmbët e zhveshura e të hijshme të bukuroshes zjarri ishte ende i ndezur. Flakët lëpinë takat e zhveshura, të rrumbullakëta, rozë të vajzës.
  Dhe ajo e mori dhe filloi të këndojë;
  Të jesh frikacak është faji yt,
  Nuk ka nevojë të fshiheni në një guaskë!
  Shtrydhni makinën më fort,
  Bota nuk është një qelizë mbytëse ndëshkimi!
  
  Nëse e mbyt melankolia,
  Lotët e vajzave po bien!
  Hordhi pushtoi Atdheun,
  U dëgjua një zë i fortë!
  
  Vajza bërtet nga dhimbjet
  Vdekja mpreh thumbin skëterrë!
  Mburoja e brishtë u shkërmoq,
  Vendi mund të shkatërrohet!
  
  Predha shpërtheu me një zhurmë,
  Menjëherë plasin daullet e veshit!
  Armët po rrahin dhe qëllojnë,
  Vajzat vrapuan nga frika!
  
  Por ne do të japim një goditje si përgjigje,
  Do të merrni një goditje të madhe!
  Tingulli i raketave fluturuese
  Le të shkëlqejë kodra!
  
  Ne vetëm do të bëhemi më shumë miq,
  Në këto sfida fantastike!
  Vendosini ato në një grumbull me një gllënjkë,
  Dhe mos i tund të qarat!
  
  Një goditje e shkujdesur e stilolapsit,
  Ne nuk do ta thyejmë atë fjali!
  Ëndrra jonë e shenjtë, më besoni,
  Jepini shpirtrat tuaj Zotit me besim!
  Këto vajza dolën të mahnitshme. Dhe kur vajza, lëkura prej bronzi e së cilës shkëlqen nga djersa, goditet me kamxhik, ajo fjalë për fjalë dridhet dhe vazhdon të këndojë;
  Mos u dorëzo, mos u dorëzo, mos u dorëzo
  Mos u tremb, vajzë me gjoks në raft...
  Buzëqeshni, buzëqeshni, buzëqeshni
  Dije se gjithçka do të jetë mirë dhe në rregull !
  Kështu që vajza në raft këndon me shumë zjarr.
  Por ka edhe të rinj që japin zëra dhe melodi shumë të bukur;
  
  Oh vajzë që lulëzon, ëndërr,
  Ylli i qiellit dhe humnera e errët.
  Dashuria është e përjetshme pa asnjë masë,
  Edhe sikur moçka e pangopur të tërhiq në humnerë!
  
  Unë dua të jem me ju, i dashuri im,
  Digjeni si një pishtar në oqeanin e pasionit!
  Zjarri mund të djegë fillin e jetës,
  Dhe copëto shpatën e mashtrimit!
  
  Vështrimi rrezatues i vashës që dridhej,
  Është sikur udhëtari sheh dënimin tek ai!
  Tani ushtari po mat hapin e tij,
  Ne do të jemi në gjendje t'i zhysim demonët në habi!
  
  I pabesi pushtoi Atdheun me një britmë,
  I poshtër bërtet dhe rrotullon këllëfin e tij.
  Dhe në mendimet e mia, mjegulla dinake fshehu diçka,
  Të paktën nuk duhej të jetonim në paqen e parajsës!
  
  Vajza duhet të mbrohet me guxim,
  Mos lejoni që armiqtë tuaj të shijojnë bukurinë e saj!
  Hordhi u shtyp nga ushtria e guximshme ruse,
  Ne luftuam sulmin e fqinjit tonë të zemëruar!
  
  Çfarë lloj morali mund të bëni?
  Se Rusia është një vend, nuk ka vend më të bukur në univers!
  Dhe nëse një përbindësh dëshiron të bëhet pis,
  Atëherë do të heqim tonën, madje edhe tuajën!
  
  Por vajza dua të të dua,
  Më jep mundësinë të bëhem kopertina jote!
  Nuk duhet, besoj në derdhjen e lotëve,
  Nuk mund të qëndrojmë pas një arkivoli të zi e të zymtë!
  
  Ne do ta përfundojmë romancën në këtë vend,
  Në fund të fundit, nuk është e dobishme të lavdërosh shumë.
  Besoj se do të ketë një kohë për ndryshim
  Do të bëhet më mirë, sinqerisht e besoj!
  Me shumë entuziazëm kënduan edhe vajzat luftëtare. Dhe ata bënë punën e tyre luftarake dhe agresive.
  Dhe ata ishin veçanërisht aktivë në hedhjen e teheve të mprehta dhe svastikave mbi orkët me gishtërinjtë e tyre të zhveshur. Këto janë vajzat luftarake dhe agresive këtu, le të themi - nuk ka njeri më të lartë se ato.
  Dhe nga thithkat e kuqe të gjirit ata u zbrazën dhe vepruan shumë aktivisht, duke hedhur jashtë pulsarët. Dhe luftëtarët u sollën thjesht shkëlqyeshëm.
  Dhe ata kishin shkëlqime të vërteta, të mrekullueshme nga sytë e tyre. Dhe luftëtarët dukeshin thjesht super.
  Dhe dhëmbët e tyre shkëlqenin si perla. Dhe gjithçka dukej thjesht e mrekullueshme.
  Dhe luftëtarët madje kënduan me dhëmbë të hapur;
  Unë do të luftoj ashpër armikun,
  Vdekja do të vijë, kjo do të thotë fat!
  Por fytyrat e miqve shkëlqejnë në kujtesën time
  Dhe vetë Zoti është gjykatësi i llumrave!
  
  Doli të vdiste mizorisht,
  Të jesh në ferr...
  Hakmarrja, do të ketë sy për sy,
  Unë do të vij te kundërshtarët me shpatë!
  
  Në botën e keqardhjes, keqdashja nuk di
  Era fryn nga shkretëtira e errët.
  Bora e lagësht bie në maj,
  Vështrimi i të lodhurit thjesht është bërë i shurdhër!
  
  Unë do t'i përgjigjem sfidës së perëndive -
  Burri është zoti i ëndrrave!
  Ne nuk kemi nevojë për rrobat e murgjve,
  Në fund të fundit, Zoti është vetëm një njeri!
  
  Mblidhni forcën tuaj në një derrkuc,
  Le të flakërojë zjarri i shkencës,
  Mos e vendosni talentin tuaj në një shishe
  Sepse puna është një ideal i shenjtë!
  Kjo mund të jetë një këngë e shkurtër, por është një këngë nga zemra. Dhe ka kaq shumë gëzim dhe zemërim në të në të njëjtën kohë.
  Vajzat e bukura këndojnë me zëra shumë tingëllues dhe të bukur sirenash.
  magoplazma hidhet gjithashtu nga barku i Venusit , atëherë ajo do të jetë plotësisht e ftohtë dhe shkatërruese.
  Një stuhi e vërtetë dhe një lumë vdekjeje dhe shkatërrimi total do të derdhet. Dhe kjo do të dëmtojë arinjtë e Putinit.
  Kështu do të shpërndahet e gjitha dhe definitivisht nuk do të bashkohet në një grumbull. Dhe do të ketë tërbim energjik dhe rrjedha flakë djegëse.
  Është njësoj si një flakëhedhës është duke rënë me çekan. Një përrua e nxehtë, e palodhur flakëron. Dhe djeg gjithçka në mënyrë specifike dhe menjëherë.
  Këto janë vajzat këtu - të cilat janë të afta të bëjnë, nëse ka asgjë, fundin e botës.
  Dhe pastaj nga thithkat e kuqe të ndezura le të hedhim pulsarë dhe rrufe të zjarrta. Të cilat djegin dhe shkatërrojnë gjithçka.
  Një vajzë kukudh me flokë rozë me pika në një sfond të verdhë e mori dhe këndoi:
  - Trupat janë gati, zonjë,
  Ne do t'i shkatërrojmë të gjithë!
  Dhe ajo u shkeli syrin partnerëve të saj. Këto janë vërtet vajza, me zë të qartë.
  Dhe djemtë kukudhë vazhdojnë të këndojnë;
  Nuk e besova urdhrin e Zotit,
  Doja të bëhesha një vampir i frikshëm...
  Mos i humbni shpresat, nuk do të digjeni menjëherë,
  Përjetësia në mundim është fati i mëkatarit!
  
  Në fund të fundit, Zoti i shenjtë nuk njeh mëshirë,
  Mos prisni mëshirë nga gjakpirësit!
  Në vend të frutave të ëmbla në një parajsë të mrekullueshme,
  Ferri po digjet - shira të përgjakshme!
  
  Për një vampir, një kunj nga një pemë aspen është i saktë,
  Një zjarr i tmerrshëm pret!
  Digjesh i pakënaqur ditë e natë,
  Përgatiti sëpata e Satanait!
  
  Një njeri mëkatar do të marrë të tijën
  Do të jetë si një merimangë në zjarr!
  Demonët do të mundojnë në botën e nëndheshme,
  Dhimbje e pashoqe ne Toke!
  
  Frikë dhe pendohu, armik i Zotit,
  Ju do, do të hidheni direkt në ferr!
  Në mundime, dita e Shabatit nuk do të vijë,
  Përgjithmonë një tufë përqafimesh të furishme!
  
  Rafti do t'ju thyejë kockat,
  Le të kthejmë nyjet me një poker!
  A mund të jesh i lumtur, o njeri i vogël?
  Dhe tani dijeni në mundimin e çuditshëm!
  
  Pra, shpejt pendohu, i çuditshëm,
  Lutuni dhe gjunjëzohuni!
  Shoku i Vasya-s që pi alkool nuk do të ndihmojë,
  Vetëm besnikëria do të pushtojë parajsën!
  Le të themi se kjo është një këngë këtu - mund të thuhet se është jashtëzakonisht luftarake. Dhe vajzat ndikojnë te armiku në mënyrë shumë agresive.
  Ata thjesht kanë eksitim dhe etje të pamatshme për aventura. Dhe gjithashtu nga thithkat e kuqe të gjirit, si do ta marrin dhe do të qijnë vërtet luftëtarët. Dhe këtu me të vërtetë nuk do t'i duket e mjaftueshme askujt.
  Dhe vajzat janë tmerrësisht të bukura dhe të afta të ndikojnë me thithkat e tyre rrezatuese, ngjyrë rubin.
  Dhe gjithashtu lëshoni pulsarët nga barku i Venusit. Ndikimi i tyre është shumë i ndezur dhe i mprehtë.
  Dhe me gishtat e tyre të zhveshur hedhin gjilpëra me helm, të cilat depërtojnë pikërisht nëpër orke. Dhe duket jashtëzakonisht e mrekullueshme.
  Dhe tani, nga thithkat rubin të gjoksit, përsëri, si një pulsar me çekan. Sorrave me të vërtetë e kanë trurin e tyre të fërguar dhe ata bien të shtangur dhe humbin plotësisht vetëdijen.
  . EPILOG
  Vajzat kanë bërë një punë të mirë këtu. Dhe gjithashtu do të ketë një sasi të mjaftueshme të magoplazmës që vjen nga barku i Venusit. Dhe do të jetë argëtuese.
  Dhe kukudhët e rinj hedhin granata me duar, dhe në të njëjtën kohë nuk harrojnë të këndojnë;
  O vorbullat e zemrës së re,
  Në të cilën flaka djeg vullkanin!
  Ne nuk ulemi njerëz në shtëpi,
  Ku e hëngri byrekun macja Bayun ?
  
  Këtu bilbili këndon me trishtim,
  Të Plotfuqishmit i është errësuar vetulla!
  Kerubini dërgon një dremitje lamtumire,
  Jo realitet, por një makth i tmerrshëm!
  
  Ne jemi bij të Atdheut të Shenjtë,
  Ata iu shfaqën paraardhësve të tyre, dinë të ndihmojnë!
  Ne nuk do të pendohemi, njohim jetën,
  Luftoni humnerën ditë e natë!
  
  Armiku hedh magji
  Mashtrim, poshtërsi, falsifikim i keq!
  Por ne do të shohim dritën e largët,
  Le t'i thyejmë bririn kundërshtarit!
  
  Vampirët, orkët, fantazmat,
  Fangët e mprehtë shkëlqejnë!
  Në fund të fundit, fantazmave u pëlqen të luftojnë,
  Raftet po vijnë nga bota e krimit!
  
  Për kryemazhin - komandant,
  Ne jemi thjesht pengje dhe trungje!
  Armada po ndjek fantazmat e këqij,
  Por ne nuk mund të tërhiqemi!
  
  Atdheu është më i çmuari
  Ne do të ndërpresim vrapimin e hordhive të egra!
  Përbindëshat do ta marrin atë në fytyrë,
  im i thesarit do të të fryjë kokën!
  
  Forca e Atdheut Svarog,
  Dhe jeta dhe shpresa e të gjithë ushtarëve!
  Dora e djathtë e Wehrmacht-it u shtyp
  Ajo kosi një varg kundërshtarësh!
  
  Një pishtar digjet në një zemër të re,
  Shpata zëvendëson automatikun!
  Së shpejti do të hapim derën e hapësirës,
  Le të vendosim kush ka të drejtë dhe kush ka gabuar!
  
  Kur ka paqe në shpirt me fat të mirë,
  I ligu nuk na merr dot!
  Ne do t'u japim ndryshim krijesave të ferrit,
  Njihni një ushtri të tillë kukudhësh!
  
  Ne jemi në gjunjë - ne lutemi Rod,
  Zoti i Madhëruar ju pyeti!
  Për të mos i lënë ushtarët të shkojnë dëm,
  Bijtë e vendasit, Elfija ime!
  Kështu këndojnë vajzat me gaz dhe me humor të shkëlqyer për një fitore të shpejtë dhe të pashmangshme.
  Dhe dhëmbët e tyre perlë shkëlqejnë si pasqyra. Dhe në përgjithësi, ajo që ata bëjnë është e mrekullueshme dhe e lezetshme.
  Asnjë armik nuk mund t'i ndalojë vajzat e tilla. Ata janë të mrekullueshëm dhe të bukur.
  Provojeni këtë dhe thoni jo. Dhe ata patjetër do të heqin dinjitetin tuaj. Sa të shkëlqyera janë këto vjedhje. Ata janë plot me impulse të përzemërta dhe një etje për vrasje.
  Këtu një vajzë nga familja e elfëve hodhi një bombë nga një stuhi duke shtypur gishtat e saj të zhveshur. Ra mbi një grup orkesh. Dhe shumë arinj të Putinit shkuan në ferr.
  Këto janë, le të themi, vajza shumë aktive dhe agresive me sy si smerald dhe safir. Të cilët po luftojnë për një kauzë të drejtë, kundër hordhisë së Putinit. Le të themi se vajzat janë prej çeliku.
  Dhe ata gjithashtu këndojnë;
  Na frymëzoi për të luftuar
  brezi !
  E shpërtheu botën
  Elfini i stuhisë!
  
  Bërë vepra të përgjakshme
  Ngritja e flamurit të rebelimit!
  Dhe çfarë doje?
  Udhëheqësi përgjigjet - Nuk e di!
  
  Mendova se të gjithë do të kishim mjaltë,
  Të gjithë do të bëhen demiurg!
  Dhe tani kali po na mban,
  Përgjatë rrugicave të thyera!
  
  Zhurma e thundrave të çmendura,
  Trokitni - hordhia galopon!
  Bashkimi ynë është si një monolit,
  Dhe fytyrat e tyre shkëlqejnë nga lumturia!
  
  Më besoni, gjaku nuk do të rrjedhë përgjithmonë,
  Të fshijmë lotët e jetimëve!
  Kishte një gjahtar, do të ketë lojë,
  Të gjitha kërcënimet do të na kalojnë!
  
  Proletari do të jetë një princ,
  Dhe do të ketë një shpërblim për punën tuaj!
  Më besoni, papastërtia do të largohet,
  Le të nxjerrim mishin tonë nga ferri!
  
  Le të këndojmë këngë me zë të lartë,
  Ne jemi një fuqi gjigante!
  Simboli ynë është ariu ynë i bardhë,
  Parti - populli është i bashkuar!
  
  Derdh gjak për Atdheun,
  Ky është nder, nder dhe lavdi!
  Bëhuni një fije e kuqe në jetë,
  Lëreni vullkanin të vlojë - lavë!
  Kështu u rrotullua e gjitha si një ortek i zjarrtë. Dhe vajzat morën dhe lëshuan pulsarët nga barku i tyre i Venusit. Dhe gjithçka doli të ishte shumë e lezetshme dhe elegante.
  Luftëtarët kënduan në klasën më të lartë dhe më të mahnitshme. Dhe ata treguan nivelin e tyre të jashtëzakonshëm dhe të mahnitshëm.
  Dhe si do të shfaqen dhëmbët e fangës. Dhe një herë ata do ta marrin atë dhe do të fishkëllojnë, duke përdorur gishtat e tyre të zhveshur. Dhe përsëri sorrat e shtangur bien pa ndjenja.
  Dhe bien për tokë si breshëri. Dhe ndodh një grusht shteti vrasës.
  Dhe rrufetë shkatërruese fluturojnë nga thithkat e kuqe të ndezura të vajzave. Dhe le të themi se është e mrekullueshme dhe e lezetshme.
  Dhe vajzat pështyjnë dhe pështyma e tyre shpërthen si acid dhe bën kërdinë.
  Këto janë me të vërtetë gratë që ju nevojiten. Dhe ata do të shpërndahen dhe pastaj do të rregullojnë diçka tjetër.
  Dhe pastaj ata fillojnë të këndojnë;
  Në botën e vdekshme, nën hijen e perandorisë;
  Paragjykimet e njerëzve janë të mjerueshme!
  Le të hedhim të gjitha marrëzitë dhe bestytnitë në humnerë -
  Më mirë të jemi të lirë si perëndi!
  
  Ushtria jonë ka të drejtë
  Hapësira është si një oborr!
  Për të qenë universal, është koha të jesh një fuqi,
  Pra, të gjithë duhet të dënohen!
  
  Starships, luftanije - të fuqishme,
  Nuk ka asnjë numër të raketave të luftës!
  Ky është guxim i papërlyer,
  Ne përdorim shpatën si gjithmonë - në rregull!
  
  Duke pushtuar planetët nënhënor,
  Duke dhënë dritë shkëlqyese!
  Ne bëjmë gjëra të mrekullueshme, ju e dini,
  Agimi i madh i universit!
  
  Hiri ndonjëherë nëpër galaktikë,
  Ata përhapen në kaskada si një shakullinë e stuhishme!
  Por ne jemi kalorës dhe romantikë,
  Çfarë këndojnë në dritën e hënës së zbehtë!
  
  Universi do të bëhet i nënshtruar ndaj nesh,
  Në të rendi i shekujve është përjetësia e zjarrtë!
  Merrni parasysh dritën e kukudhëve - një komb krenar,
  Edhe pse mendja ime ndonjëherë është e dobët!
  Po, për këtë të fundit, vajzat janë vërtet autokritike. Por ata këndojnë shkëlqyeshëm.
  Dhe është edhe më e lezetshme të lëshosh rrufenë nga thithkat e kuqe të ndezura të gjoksit. Ata u japin goditje të forta orkeve.
  Luftëtarët bërtasin:
  Dashuria dhe vdekja, e mira dhe e keqja,
  Të jesh ork është mëkat...
  Është e destinuar të kuptojë!
  Dashuria dhe vdekja, e mira dhe e keqja,
  Dhe neve na është dhënë vetëm një për të zgjedhur!
  Dhe vajzat lëshuan përsëri rrufe të fuqishme nga thithkat e tyre rubin.
  Ky është me të vërtetë një uragan i furishëm.
  Dhe ata janë padyshim në eksitimin e betejës.
  Luftëtarët këndojnë:
  Një ork i keq në mosbesim është i rrezikshëm,
  Ju nuk mund të jetoni në epshin mëkatar...
  Sepse zemërimi i kukudhit është i tmerrshëm,
  Sepse kukudhi i rreptë është gjykatësi!
  Dhe luftëtarët do të godasin orkët me një rrjedhje magoplazme nga barku i Venusit.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"