Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Maria Kolesnikova এলভৰ ৰাণী

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    নিৰীহভাৱে দোষী সাব্যস্ত হোৱা মাৰিয়া কলেছনিকোভা নামৰ এগৰাকী যুৱতীক বিশেষভাৱে পহৰা দিয়া কাৰাগাৰৰ পৰা এখন আচৰিত যাদুকৰী পৃথিৱীলৈ লৈ যোৱা হয়। তাত স্বয়ং ডেমিউৰ্জ ঈশ্বৰ স্ফেৰো কাটাষ্ট্ৰ"ফভে তাইক এলফৰ মিষ্ট্ৰেছ হিচাপে মুকুট পিন্ধায়। কিন্তু মুকুট লাভ কৰি দুৰ্ভগীয়া মহিলাগৰাকীয়ে চুবুৰীয়া সাম্ৰাজ্যৰ সৈতে যুঁজিবলগীয়া হয়, য'ত ট্ৰ'ল, অৰ্ক, গ্নোম, হাফ-ব্ৰেড , ভেম্পায়াৰ আৰু অন্যান্য সাধুকথাৰ জীৱৰ বসতি থাকে। আৰু অৱশ্যেই মূল আৰু আটাইতকৈ কূটনৈতিক শত্ৰু হ"ল কোচে দ্য ইমৰটেল।

  MARIA KOLESNIKOVA এলভৰ ৰাণী
  ANNOTATION
  নিৰীহভাৱে দোষী সাব্যস্ত হোৱা মাৰিয়া কলেছনিকোভা নামৰ এগৰাকী যুৱতীক বিশেষভাৱে পহৰা দিয়া কাৰাগাৰৰ পৰা এখন আচৰিত যাদুকৰী পৃথিৱীলৈ লৈ যোৱা হয়। তাত স্বয়ং ডেমিউৰ্জ ঈশ্বৰ স্ফেৰো কাটাষ্ট্ৰ"ফভে তাইক এলফৰ মিষ্ট্ৰেছ হিচাপে মুকুট পিন্ধায়। কিন্তু মুকুট লাভ কৰি দুৰ্ভগীয়া মহিলাগৰাকীয়ে চুবুৰীয়া সাম্ৰাজ্যৰ সৈতে যুঁজিবলগীয়া হয়, য'ত ট্ৰ'ল, অৰ্ক, গ্নোম, হাফ-ব্ৰেড , ভেম্পায়াৰ আৰু অন্যান্য সাধুকথাৰ জীৱৰ বসতি থাকে। আৰু অৱশ্যেই মূল আৰু আটাইতকৈ কূটনৈতিক শত্ৰু হ"ল কোচে দ্য ইমৰটেল। PROLOGUE
  আকাশখন ডাঠকৈ উজ্জ্বল ৰঙেৰে ৰং কৰা হৈছিল আৰু ৰামধেনুৰ সকলো ৰঙেৰে জিলিকি উঠিছিল। সেইবোৰৰ ওপৰত বহুমূলীয়া শিলৰ দৰে জিলিকি থকা তৰাৰ গোটা মালাবোৰ গোট খাই আছিল: পান্না, ৰুবি, নীলাচল, টপেজ, হীৰা, তৰা।
  প্ৰায় বাৰ-তেৰ বছৰ বয়সৰ দেখা যোৱা, কেৱল চুটি কাপোৰ পিন্ধি অতি সুন্দৰ আৰু পেশীবহুল যেন লগা ল"ৰা এটাই ঘূৰি আছিল, জপিয়াই আছিল আৰু খালী ভৰিৰ আঙুলিৰ পৰা পালচাৰ পেলাইছিল। ব্ৰঞ্জৰ ছালৰ তলত তেওঁৰ পেশীবোৰ পাৰাৰ বলৰ দৰে গুটিয়াই গুটিয়াই চুলিখিনি বৰফৰ দৰে বগা হৈ পৰিছিল।
  তাৰ কাষতে বিকিনি পিন্ধা এজনী অতি ধুনীয়া ছোৱালী, টৰ্চৰ শিখাৰ দৰে জিলিকি থকা চুলিৰে।
  তাই হাঁহি এটা মাৰি ক"লে:
  - নমস্কাৰ Sfero বিপৰ্যয়! যে কি কৰিব নাজানে?
  ডেমিউৰ্জ ল"ৰাজনে হাঁহি এটা মাৰি উত্তৰ দিলে:
  - হয়, মই ভাবিছোঁ, মই আন এটা বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ড সৃষ্টি কৰা উচিত নহয়নে? একমত - যে মজার Emmanuelle হবে!
  বিকিনি পিন্ধা ডেমিউৰ্জ ছোৱালীজনীয়ে মন্তব্য কৰিলে:
  - প্ৰতিটো নতুন সৃষ্টি কৰা বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ড আন এটা সমস্যা! সেইবোৰত সৃষ্টিয়ে ইমানবোৰ ভিন্ন ধৰণৰ বিপদৰ সন্মুখীন হয় যে জীৱবোৰ যাতে সুখী হয় আৰু কষ্ট নাপায় তাৰ বাবে কঠোৰ পৰিশ্ৰম কৰিবলগীয়া হয়। আৰু ইয়াত অৱশ্যে এতিয়াও উদ্ভিদৰ কথা ভাবিব লাগিব। সিহঁতো জীয়াই আছে, আৰু খাবলৈ অপ্ৰীতিকৰ!
  স্ফেৰ"ই খঙেৰে মন্তব্য কৰিলে:
  - নিজকে মোহাৰি নাৰাখিবা!
  ইমানুৱেলে উচ্চাৰণ কৰিলে:
  - হাইপাৰটিওপ্লাজম আমাৰ লগত থাকক!
  আৰু ছোৱালীজনীয়ে উদং, ৰূপৱতী ভৰি দুখন জোকাৰি বতাহত ঘূৰি গ"ল। আৰু তাৰ পিছত তাইৰ তলৰ অংগটোৱে আঠটা আকৃতি এটা কৰিলে, আৰু গোটেই তাৰকাৰাজ্যখনৰ তৰাবোৰ পোহৰাই তুলিলে।
  ডেমিউৰ্জ ল"ৰাটোৱে মাত দিলে, এপ"ল"ৰ দৰে তাৰ উলংগ, গভীৰভাৱে টানি অনা ধড়ৰ পেশীবোৰ লৰচৰ কৰিবলৈ ধৰিলে। আৰু প্ৰেছটো চকলেট বাৰৰ দৰে সোমাই আহিল। বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডৰ সৃষ্টিকৰ্তাৰ মাতটো অতি স্পষ্ট আছিল:
  - এইটো অৱশ্যেই বৰ ভাল কথা। কিন্তু হয়তো আমি পৃথিৱী গ্ৰহত বাস কৰাসকলৰ বাবে কিবা এটা কৰিব পাৰিম?
  ইমানুৱেলে হাঁহি এটা মাৰি ক"লে:
  - নীতিগতভাৱে এইটো সম্ভৱ! অৱশ্যে জানেনে, আমি এই গ্ৰহত নিজকে স্পষ্টভাৱে প্ৰকাশ কৰিব নোৱাৰো। মানুহৰ নিজস্ব পথ আছে আৰু সেই পথ অনুসৰণ কৰা উচিত!
  স্ফেৰোৱে মাত দিলে:
  - এইটো অৱশ্যেই সঁচা! কিন্তু ব্যক্তিৰ বাবে আমি এতিয়াও এটা ভাল কাম কৰিব পাৰো!
  দেৱী ছোৱালীজনীয়ে সন্মতি প্ৰকাশ কৰি মাত দিলে:
  - হয় এইটোও সঁচা! অৱশ্যে এনেকুৱা কিবা এটাৰ লগত তৰ্ক কৰিব নোৱাৰি!
  ডেমিউৰ্জ ল"ৰাজনে লক্ষ্য কৰিলে:
  - এগৰাকী সাহসী, সাহসী আৰু সম্ভ্ৰান্ত মহিলা কাৰাগাৰত লালসা: মাৰিয়া Kolesnikova! দেশ এৰি যাবলৈ অমান্তি হোৱাত তাইক কাৰাগাৰৰ আঁৰত পেলাই দিয়া হয়। য'ত তাইক গুণ্ডাগিৰি আৰু অত্যাচাৰ কৰা হয়। এই যোগ্য বন্দীজনক দুখ-কষ্টৰ পৰা ৰক্ষা কৰিবলৈ ব্যৱস্থা ল"ব লাগিব!
  ইমানুৱেলে আগ্ৰহেৰে নিশ্চিত কৰিলে:
  - ঠিকেই কৈছে! আৰু আমিও নিশ্চয় একে কাম কৰিম!
  স্ফেৰ"ই হাঁহি এটা মাৰি লক্ষ্য কৰিলে:
  - মই তাইক কাৰাগাৰৰ পৰা অপহৰণ কৰিম, আৰু আমি তাইক আমাৰ কোনোবা তাৰকা সাম্ৰাজ্যত তাইক সিংহাসন দিম!
  ডেমিউৰ্জ ছোৱালীজনীয়ে মান্তি হ"ল:
  - বৰ শুদ্ধ আৰু আকৰ্ষণীয় হ'ব!
  ল"ৰা ডেমিউৰ্জে নিজৰ উদং গোৰোহা দুটা জিলিকি উঠিল, যিবোৰ এতিয়াও দেখাত শিশুসুলভ আছিল, আৰু গাই গ"ল:
  - গৌৰৱ আমাৰ লগত চিৰদিন থাকক! আমাৰ পিতৃভূমিৰ বৰ শক্তি আছে!
  ইমানুৱেলে হাঁহি এটা মাৰি সুধিলে:
  - ডেমিউৰ্জ দেৱতাৰ পিতৃভূমি আছে বুলি কোৱা সম্ভৱনে?
  স্ফেৰোৱে সন্মতি প্ৰকাশ কৰি মাত দিলে:
  - অৱশ্যে, তেনেকৈয়ে ক"ব পাৰিবা! মাতৃভূমিৰ ধাৰণাটো ৰূপক!
  তাৰ পিছত ল"ৰা আৰু ছোৱালীজনীয়ে সমকালীনভাৱে, উদং, টেন কৰা, পেশীবহুল ভৰি দুখনেৰে, বতাহত ষ্টাম্প মাৰিলে, যাৰ ফলত গোটেই বিজুলীৰ ঢৌ বাজি উঠিল আৰু একেলগে ক"লে:
  - আমি কোৱাৰ দৰেই হওক! আমাৰ ইচ্ছা সম্পন্ন হওক!
  . অধ্যায় নং ১।
  কাৰাগাৰত মাৰিয়াক অহৰহ ব্যক্তিগত অনুসন্ধান আৰু গুণ্ডাগিৰিৰ দ্বাৰা যন্ত্ৰণাত ভুগিছিল। এই নিৰ্যাতনৰ ভিতৰত এটা আছিল অনুসন্ধান ৷ তাইক পাঁচজন পুৰুষ বিষয়াৰ সন্মুখত ৰখা হৈছিল। তেনেতে দুগৰাকী মহিলা চকীদাৰ আবিৰ্ভাৱ হ"ল। পাতল ৰবৰৰ মেডিকেল গ্ল"ভছ পিন্ধি যুৱতীগৰাকীক উলংগ কৰি পেলালে, আৰু তাৰ পিছত লাজ বা বিবেক নোহোৱাকৈয়ে তাইৰ শৰীৰত খোজ কাঢ়িবলৈ ধৰিলে।
  আৰু কেৱল এইটোৱেই নহয় অৱশ্যে। মাৰিয়াক খুব কম খুৱাই দিয়া হৈছিল: অলপ নিমখীয়া পানী আৰু তাত ওপঙি থকা কবিৰ পাত এটা থকা চূপৰ বাটি এটা, আৰু ৰুটিৰ টুকুৰা এটা। এনে খাদ্যৰ ফলত এগৰাকী যুৱতীয়ে বহুত ওজন কমালে: ছাল আৰু হাড়। তদুপৰি তেওঁলোকে তাইৰ উদং গোৰোহাত ৰবৰৰ ট্ৰাঞ্চিয়নেৰে প্ৰহাৰ কৰিছিল আৰু প্ৰাচীন ৰোমৰ দাসৰ দৰে পাম্প পাম্প কৰিবলৈ বাধ্য কৰাইছিল।
  মাৰিয়াই বহুত কষ্ট পাইছিল আৰু তাই চিকাৰ কৰি ক্লান্ত হৈ পৰিছিল। তাইক খালী ফলকত বিচনা নোহোৱাকৈ শুবলৈ বাধ্য হৈছিল আৰু ৰাতি কুকুৰৰ দৰে ডিঙিত কলাৰ এটা লগাই বেৰত শিকলিৰে বান্ধি থৈছিল।
  পাতল ৰবৰৰ গ্ল"ভছ পিন্ধা চকীদাৰৰ হাতখনে পুৰুষৰ সন্মুখত চুমা খালে যুৱতীগৰাকীয়ে বৰ বিতৃষ্ণাত ভুগিছিল আৰু একে সময়তে পুৰুষসকলে চাইছিল, খিকিন্দালি কৰিছিল আৰু অশ্লীল কৌতুক কৰিছিল।
  ইয়াৰ উপৰিও তাই বহুত কাম কৰিবলগীয়া হৈছিল আৰু ছোৱালীজনীৰ শৰীৰত ভয়ংকৰ বিষ আৰু বিষ হৈছিল।
  আৰু কেৱল সেয়াই নহয়, অৱশ্যে... পুৰুষ চকীদাৰসকলে অনবৰতে মাৰিয়াৰ বুকু আৰু পেটত চিটিকি থাকিল। আৰু মোৰ গাধটোক চৰ মাৰিলে।
  কিন্তু মাৰিয়া কলেছনিকোভাই হাৰ নামানিল আৰু দয়া বিচৰা নাছিল।
  তাই নিজৰ বন্দীসকলক অৱজ্ঞা কৰিলে, আৰু থাকি গ"ল, অগম্য আৰু গৌৰৱান্বিত।
  আৰু শেষত আকৌ এবাৰ তাইৰ কাপোৰ খুলি উলংগ কৰি শাস্তিৰ কোঠাত আবদ্ধ কৰি ৰাখিলে। আৰু তাতে বেৰবোৰ ঠাণ্ডাৰ পৰা হিমৰে আবৃত হৈ পৰিছিল। আৰু মাৰিয়া কলেছনিকোভাই মজিয়াত থিয় হৈ ঠাণ্ডাৰ পৰা নীলা হৈ উদং ভৰি দুখন লৰচৰ কৰিলে। তাই ক্ষীণ আছিল, আৰু তাইৰ শৰীৰৰ প্ৰতিটো হাড় দেখা গৈছিল। ইয়াৰ উপৰিও তেওঁলোকে তাইৰ বাবে অতিৰিক্ত যন্ত্ৰণা বিচাৰি পালে: তেওঁলোকে তাইৰ চুলিখিনি কাটি পেলালে। আৰু এতিয়া তাই প্ৰায় সম্পূৰ্ণ টান হৈ পৰিছিল, শ্যামলা চুলিৰ ক্ৰু।
  যুৱতীগৰাকীয়ে জোয়া কচমোডেমিয়ানস্কয়াৰ দৰে কষ্ট পাইছিল। বৰফৰ মজিয়াত পৰি থকাটো আত্মহত্যাৰ সমান আছিল। তেতিয়া উলংগ আৰু চৰ্বিমুক্ত তাই নিশ্চয় অজ্ঞান হৈ পৰিব। আৰু সেইবাবেই মাৰিয়াই তাইৰ খালী ভৰি দুখন স্পৰ্শ কৰিলে, কষ্ট পাইছিল, কষ্ট পাইছিল, কিন্তু ধৰি ৰাখিছিল।
  হঠাতে সম্পূৰ্ণ আন্ধাৰত তাইৰ ওপৰত স্পটলাইটৰ ৰশ্মি এটা পৰিল। আৰু তেওঁ কাৰাগাৰৰ দুৰ্ভগীয়া, হাড়ৰ বন্দীগৰাকীক আলোকিত কৰিলে, য"ত গোঁফ আৰু টান একনায়কত্ববাদীয়ে তাইক পঠিয়াইছিল।
  মাৰিয়াই ভাবিছিল তাইৰ ভ্ৰম হৈছে। তাইৰ সন্মুখত এটা খালী ভৰিৰে চুটি কাপোৰ পিন্ধা ল"ৰা এটা দেখা গ"ল। শ্যামলা, অতি ধুনীয়া ল"ৰাটোৰ চুটি কাপোৰৰ বাহিৰে একোৱেই নাছিল। একে সময়তে ল"ৰাটোৰ উলংগ ধড়টোৱে পেশীবোৰৰ তীখাৰ সকাহ আৰু পেশীবোৰৰ আচৰিত ধৰণৰ চিত্ৰণত আচৰিত হৈ পৰিল।
  যদিও তেওঁক প্ৰায় বাৰ-তেৰ বছৰ বয়সৰ যেন লাগে।
  ল"ৰাটোৱে হাতখন আগবঢ়াই মাৰি মাৰিয়াক সুধিলে:
  -আপুনি কষ্ট পাইছে নেকি?
  যুৱতীগৰাকীয়ে হাঁহি এটা মাৰি উত্তৰ দিলে:
  - তাতোকৈ বেছি!
  ল"ৰাটোৱে শাস্তি কোঠাৰ বৰফৰ টাইলছত নিজৰ উদং, শিশুসুলভ, অতি ৰূপৱতী ভৰিখন ষ্টাম্প মাৰি ক"লে:
  এতিয়া তোমাৰ দুখ-কষ্ট শেষ! মোৰ হাতখন ধৰি মোৰ পিছে পিছে যোৱা!
  মৰিয়মে মাতত কঁপি কঁপি সুধিলে।
  -আপুনি প্ৰভুৰ দূত নেকি?
  ল"ৰাটোৱে নেতিবাচকভাৱে মূৰটো জোকাৰিলে।
  - নহয়! মই ঈশ্বৰ!
  যুৱতীগৰাকীয়ে আচৰিত হৈ সুধিলে:
  - সৰ্বশক্তিমান!?
  স্ফেৰোৱে সন্মতি প্ৰকাশ কৰি মাত দিলে:
  - প্ৰায় সৰ্বশক্তিমান!
  মাৰিয়াই আচৰিত হৈ সুধিলে:
  - মানুহক কিয় কষ্ট দিবলৈ দিয়ে?
  ল"ৰাটোৱে হাঁহি এটা মাৰি উত্তৰ দিলে:
  - কাৰণ মই তোমাৰ পৃথিৱীখন সৃষ্টি কৰা নাই। মই কেৱল তোমাক মোৰ বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডলৈ লৈ যাব পাৰো। আৰু তাতেই তুমি মোৰ ৰাণী হ"বা!
  যুৱতীগৰাকীয়ে হুমুনিয়াহ কাঢ়ি সুধিলে:
  - মই নাকচ কৰিলে কি হ"ব?
  স্ফেৰ"ই হাঁহি এটা মাৰি উত্তৰ দিলে:
  - তুমি নাকচ কৰি লাভ নাই। যেতিয়া দেখা যাব যে আপুনি কোনো লেখ-জোখ নোহোৱাকৈ শাস্তি কোষৰ পৰা নোহোৱা হৈ গৈছে, তেতিয়া আপোনাক বহুত অত্যাচাৰ কৰা আৰু অধ্যৱসায়ীভাৱে তাত থকা আপোনাৰ জেইলাৰসকলে অতিশয় বিচলিত হ"ব। কেৱল এইটোৱেই মোৰ প্ৰস্তাৱ গ্ৰহণ কৰাৰ যোগ্য!
  মাৰিয়াই সন্মতি প্ৰকাশ কৰি মাত দিলে:
  -আপুনি চাগে ঠিকেই কৈছে! প্ৰতিশোধৰ এই সুযোগটো হেৰুৱালে মই সম্পূৰ্ণ মূৰ্খ হৈ পৰিম।
  স্ফেৰ"ই মাৰিয়া ক"লেছনিকোভাৰ হাতখন জোৰেৰে চেপি ধৰি হাঁহি এটা মাৰি ক"লে:
  - এতিয়া মোৰ পিছে পিছে এখোজ আগবাঢ়ক!
  আৰু প্ৰথমে চিৰন্তন ল"ৰাটোৰ উদং পেশীবহুল ভৰি দুখনে খোজ দিলে, আৰু তাৰ পিছত ঠাণ্ডাৰ পৰা নীলা হৈ পৰা এগৰাকী যুৱতীৰ পাতল, ঘাঁ হোৱা ভৰি দুখন।
  আৰু ক্ষন্তেক পিছতে মাৰিয়াই নিজৰ মাজতে এক অবিশ্বাস্য লঘুতা অনুভৱ কৰিলে আৰু শাস্তি কোঠাটোৰ বৰফৰ দৰে ঠাণ্ডাৰ ঠাইত এটা সুখদায়ক উষ্ণতাই ঠাই ল"লে।
  অসীম ডেকা সৃষ্টিকৰ্তা ঈশ্বৰৰ সৈতে তাই শক্তিৰ ধাৰাত লৰালৰিকৈ ওলাই আহিল।
  মাৰিয়া বৰ সুখদায়ক আৰু আনন্দময় আছিল। অসম্ভৱ যেন লগা কামটো তাই কৰিবলৈ সক্ষম হ"ল - কাৰাগাৰৰ দেৱাল এৰি! আৰু এতিয়া, তাই খালী ভৰিৰে নতুন পৃথিৱীখনলৈ খোজ দিলে, ইমান সঘনাই ৰবৰৰ লাখুটিৰে কোবাই।
  আৰু এতিয়া সাধুকথাৰ পথাৰখনৰ অন্ত পৰিল। আৰু যুৱতীগৰাকীয়ে নিজকে এটা উষ্ণ, ৰসাল ৰাগত পাইছিল, অতি বিলাসী আৰু ভয়ংকৰ, সোণ, হীৰা আৰু ৰাজপ্ৰসাদৰ অন্যান্য ৰত্নেৰে জিলিকি থকা।
  মাৰিয়াই নিজকে এটা ডাঙৰ আইনা এখনৰ সন্মুখত পাইছিল। দাসীসকলে তাইৰ ওপৰত স্বচ্ছ ওৰণি এখন দলিয়াই দিলে। কাৰাগাৰত ক্লান্ত, ঘাঁ আৰু ঘৰ্ষণেৰে আবৃত এগৰাকী যুৱতীৰ পাতল শৰীৰটো ই ঢাকি ৰাখিছিল।
  স্ফেৰ"ই ক"লে:
  - নৰকৰ পৰা নতুন ৰাণী আনিছো !
  ছোৱালীকেইজনী বৰ ধুনীয়া আছিল, ডেকা, প্ৰায় শিশুসুলভ মুখ। মূৰ্তিবোৰ চিকন আৰু পেশীবহুল। আৰু কাপোৰবোৰ কেৱল গহনাৰ ডোঙা, সম্পূৰ্ণ স্তন আৰু নিতম্ব কষ্টেৰে ঢাকি ৰখাৰ লগতে উচ্চ হিলৰ জোতা। এই কল্পনাতীতভাৱে ধুনীয়া জাতিটোৰ অনন্য কৃপাৰে এলফবোৰ অতি ধুনীয়া মানুহবোৰৰ পৰা কেৱল লিংকছ আকৃতিৰ কাণ দুখন, আৰু নিৰ্দোষ ৰূপত পৃথক আছিল।
  তেওঁলোকৰ তুলনাত মাৰিয়াক ইমানেই হাড়ৰ দৰে দেখা গৈছিল, ক্লান্ত, কনচেনট্ৰেচন কেম্পৰ বন্দীৰ দৰে পাচলিবোৰ ওলাই আহিছিল আৰু তাইৰ স্তন দুটা সম্পূৰ্ণৰূপে খোলা হৈ গৈছিল। যুৱতীগৰাকীৰ শৰীৰত ডিগ্ৰিজ হৈছে, হাত-ভৰি পাতল হৈছে, ডিঙিও পাতল হৈছে। আৰু ঘাঁ, প্ৰহাৰৰ লেখ-জোখ, আনকি নুমাই যোৱা চিগাৰেটৰ পোৰাও, তাইৰ শৰীৰত।
  আৰু তাইৰ মূৰটো, শ্বেভড টান, বাম্প আৰু ঘৰ্ষণৰ সৈতে, যিয়ে মাৰিয়াক আৰু ভয়ংকৰ যেন লাগে।
  স্ফেৰ"ই হাঁহি এটা মাৰি মাত দিলে:
  - হয়, আপোনাক অশ্বিট্জাৰ বন্দী যেন লাগে! কিন্তু একো ভয় নকৰিবা! এলফবোৰৰ এটা যাদুকৰী ঔষধ আছে যিয়ে আপোনাৰ ঘাঁবোৰ ভাল কৰিব আৰু আপোনাক এগৰাকী যুৱতী, নিখুঁতভাৱে ধুনীয়া মহিলা কৰি তুলিব!
  মাৰিয়াই হাঁহি এটা মাৰি ক"লে:
  - নিজে কিয় নকৰে?
  ডেমিউৰ্জ ল"ৰাজনে আত্মবিশ্বাসেৰে উত্তৰ দিলে:
  - কাৰণ এলফবোৰেও কাম কৰিব লাগিব! আৰু তেওঁলোক নিৰাময়ৰ ব্যৱসায়ত আছে, মহান প্ৰভুসকল!
  এলফবোৰে কোৰাছত গাইছিল:
  আমি ৰোগ নিৰাময় কৰিবলৈ সক্ষম হৈছো
  চিকিৎসা, ধেমালিতে, বিশ্বাস কৰক, কোনো ঘাঁ ...
  পৰীক্ষা, কেৱল এ লৈ উত্তীৰ্ণ,
  মহান এলফ গৌৰৱৰ স্বাৰ্থত!
  আৰু মাৰিয়াক হলঘৰৰ কাষেৰে, কাষৰ কোঠাটোলৈ লৈ যোৱা হ"ল। যুৱতীগৰাকীয়ে কাৰ্পেটৰ ওপৰত খোজ কাঢ়ি গৈ এটা সুখকৰ টিকটিকনি অনুভৱ কৰিলে। তাই বহুত মজা কৰি আছিল।
  আৰু সেইবাবেই তাই নিজকে সুগন্ধি পানীৰে ভৰা এটা পুখুৰীত পাইছিল। মহিলা কয়দীগৰাকীক তাতেই বোজাই কৰা হৈছিল।
  কেইবাগৰাকীও এলফ ছোৱালীয়ে তাইক তেলীয়া আৰু অতি তীব্ৰ আৰু টেঙা গোন্ধৰ কিবা এটাৰে লেপিবলৈ ধৰিলে।
  মাৰিয়াই আনন্দত গুণগুণাই উঠিল। হয়, অত্যন্ত শীতল আছিল।
  তাইৰ দাগ, ঘাঁ, কাটি যোৱা, পোৰা ঠাইবোৰ আমাৰ চকুৰ সন্মুখতে আক্ষৰিক অৰ্থত ভাল হ"বলৈ ধৰিলে। আৰু ছালখন সৰু দেখাবলৈ ধৰিলে।
  আনকি মাৰিয়াই আনন্দত গান গাবলৈ ধৰিলে;
  তাই আছিল এগৰাকী নিৰৱ, বিনয়ী ছোৱালী,
  সপোন দেখিছিলো মোৰ নিজৰ ঘৰটো!
  যাতে শিশুৰ হাঁহি জোৰেৰে বৈ যায়,
  হাবিত ভালুকটো বশ হওক!
  
  মই বিচাৰিছিলো এখন শান্তিপূৰ্ণ পকা পথাৰ,
  সোণালী ডালৰ ফুলনি!
  যাতে চিৰদিনৰ বাবে যাতনা নাজানে,
  আৰু যাতে শত্ৰু নাথাকে!
  
  কিন্তু ইয়াত আহিছে টাটাৰৰ অভিযান,
  আৰু জাল খুৰাৰ ট্ৰেম্প!
  বাৰু, আপুনি ক"ত আছে হাছাৰ যুঁজাৰুৰ ৰেজিমেণ্ট;
  তেওঁৰ গালি-গালাজৰ বাবে কি বিখ্যাত?
  
  ক'ত নাইটবোৰ, হে দৈত্যবোৰ,
  কিন্তু সুৰক্ষা কিয় নাই?
  ইয়াত আমাৰ সংযুক্ত মাতৃভূমি;
  জ্বলি থকা গৰম, নৰকীয় পোহৰ!
  
  খালী ভৰিৰে মোক যোৰৰ ভিতৰলৈ লৈ যায়,
  শঙ্কু, ডাল আৰু ষ্টেপৰ মাজেৰে!
  আৰু চাবুকেৰে আপোনাৰ পিঠি কাটি পেলায়,
  শিকলিৰে বান্ধি হুমুনিয়াহ কাঢ়িবলৈ কিমান কঠিন!
  
  শত্ৰুৱে ছোৱালীজনীৰ ডিঙিত লেচ মাৰিলে,
  সি চেপি ধৰিলে আৰু ডিঙি চেপি ধৰিব বিচাৰিছে!
  ইয়াত দুষ্ট চুলতানৰ ৰাজ্যত,
  মই ৰোষ্টিং গেম আৰম্ভ কৰিলোঁ!
  
  প্ৰথমতে পথাৰত কষ্ট পাইছিলোঁ,
  বেগবোৰ পিন্ধিছিল চেপা গুটিটোৱে!
  কিন্তু সৌন্দৰ্য্যৰে ফুলি উঠিল,
  কাৰণ ঈশ্বৰ এজন উদাৰ শাসক!
  
  ইয়াত মাষ্টৰে ভাল পাইছিল;
  মোক চেৰাগলিঅ"লৈ পঠিওৱা হ"ল!
  তাত মোৰ পুৰুষসুলভ শক্তি অনুভৱ হ"ল,
  সকলো আৱৰ্জনা সন্তুষ্ট কৰিবলৈ ধৰিলোঁ!
  
  এনে অপমান জানি লওক
  আটাইতকৈ মিঠা শৰীৰৰ ব্যৱসায় কৰক!
  বঞ্চনা সহ্য কৰাই ভাল
  যাতে মোৰ নিজৰ মায়ে গালি-গালাজ নকৰে!
  
  ৰাস্তাৰ শেষত কি ৰৈ আছে নাজানো,
  বাৰ্ধক্য আৰু জল্লাদ ভয়ংকৰ!
  কিন্তু স্বৰ্গত উচ্ছন্ন লোকৰ কোনো স্থান নাই,
  বাকী আছে মাথোঁ তিতাকৈ কান্দিবলৈ!
  মাৰিয়াই বহুত ভালকৈ গাইছিল। ৰাজনীতিত সোমাই পৰা এগৰাকী পেছাদাৰী সংগীতজ্ঞ। আৰু, অৱশ্যেই, এলফ ছোৱালীবোৰে তাইক সমৰ্থন কৰিছিল। আৰু সকলোৰে লগত গান গোৱাৰ সময়ত এনেকুৱা মাত আছিল।
  তাৰ পিছত মাৰিয়াক বিশেষ যাদুকৰী ঔষধেৰে ধুই পেলোৱা হ"ল। আৰু তাইক মৌ আৰু ঘন গাখীৰৰ সৈতে অতি মিঠা আৰু সোৱাদযুক্ত দাইল খাবলৈ দিলে। তাৰ পিছত তেওঁলোকে মোক অচিনাকি ফলৰ ৰস খাবলৈ দিলে।
  ইয়াৰ পিছত মাৰিয়াই নিজৰ ভিতৰতে এক অবিশ্বাস্য গধুৰতা অনুভৱ কৰিলে আৰু ঠিক চোফাতে শুই পৰিল।
  এলফবোৰে তাইক গৰম কম্বল এখনেৰে ঢাকি দিলে। আৰু বিবেকৰ বন্দীজনে সেইটো লৈ কল্পনাতীত দৰ্শনত ডুব গ"ল।
  আৰু অত্যন্ত শীতল হৈ পৰিল।
  সপোনত মাৰিয়াই এগৰাকী অতি সৰু ছোৱালীলৈ ৰূপান্তৰিত হ"ল, প্ৰায় ছোৱালী।
  বেঙুনীয়া ৰঙৰ ঘাঁহনিৰ ওপৰত তাই খোজ কাঢ়ি গ"ল। ছোৱালীজনীৰ ভৰি দুখন উদং, কিন্তু আকৃতিত বৰ ৰূপৱতী আছিল। আৰু ঘাঁহনিয়ে সৌন্দৰ্য্যৰ উদং তলুৱাত এক আনন্দৰ অনুভূতি জগাই তুলিছিল।
  মাৰিয়াই আনকি গাইছিল:
  বাটৰ কাষত যদি দীঘল হয়, বাটৰ কাষত যদি দীঘল হয়,
  জাম্প, stomp এবং রান...
  'এইটো হয়তো, সম্ভৱতঃ...
  সম্ভৱ, সম্ভৱ, সম্ভৱ,
  সেয়া অৱশ্যেই। যে অৱশ্যেই...
  আফ্ৰিকালৈ যাব পাৰি!
  কিন্তু কুমিৰৰ মুখ নহয়!
  আৰু অ", আফ্ৰিকাত পাহাৰবোৰ ইমান ওখ,
  আৰু অ', আফ্ৰিকাত নদীবোৰ এই বহল...
  অ" কুমিৰ-হিপ্পো,
  অ", শুক্ৰাণু তিমি বান্দৰ,
  অ" আৰু এটা সেউজীয়া কপৌ!
  অ" আৰু এটা সেউজীয়া কপৌ!
  ছোৱালীজনীয়েও তেনেকুৱা কিবা এটা গাই পিছলৈ ঘূৰি চালে। সঁচাকৈয়ে চাৰিওফালে আফ্ৰিকান জংঘল এখন আছিল। আৰু চাৰিওফালে ধুনীয়া। ফুলবোৰ ডাঙৰ আৰু উজ্জ্বল, বতাহবোৰ সিহঁতৰ সুগন্ধিৰে ভৰি থাকে। আৰু সকলোবোৰ সাধাৰণতে আচৰিত ধৰণে সুন্দৰ। ইয়াত গছৰ মাজেৰে জপিয়াই থকা বান্দৰবোৰ। আৰু ইহঁতৰ ঠেং দীঘল আৰু অতি টান।
  কলৰ খেতিও হৈছে। তদুপৰি বহুত ডাঙৰ, সাধাৰণতে দোকানত বিক্ৰী কৰাবোৰ।
  মাৰিয়াই আকৌ উৎসাহেৰে গান গাবলৈ ধৰিলে;
  বনৰীয়া বান্দৰৰ দেশত আমি জংঘলত,
  য'ত কল সেউজীয়া, তাত ঢেঁকী নৃশংস!
  আমি সাগৰক জয় কৰিব লাগিছিল,
  ইমান উত্তাল শক্তিৰে!
  
  ৰাছিয়াই আমাক যাবলৈ আদেশ দিলে -
  বিষুৱৰেখাটো য"ত খাৱৈ, তাত উপনীত হওক!
  বাৰু, ঈশ্বৰ এক আৰু এক নহয় কি,
  আৰু আমাৰ হাতত এটাতকৈ অধিক গ্ৰেনেড আছে!
  
  তেওঁলোকে যুৱ অগ্ৰগামীসকলক যুদ্ধলৈ পঠিয়াইছিল,
  তেওঁলোকে ক"লে যে ই কেৱল ইন্টাৰশ্বিপহে!
  যাতে সকলোৱে সাহসী ল"ৰা হয়,
  ডাঙৰ ডাঙৰ ৰকেটৰ শক্তি ত্বৰান্বিত হৈছে!
  
  মই মেচিনগানেৰে গুলী চলাওঁ ঠিক টাৰ্গেটত -
  খাকী ৰঙেৰে যুঁজাৰুবোৰক মাৰি পেলালোঁ!
  তেওঁলোকে আমাৰ মাতৃভূমি দখল কৰিব নোৱাৰিব,
  পিণ্ডোছ আৰু অন্যান্য গুণ্ডা!
  
  এনে পিতৃভূমি এক উগ্ৰ আদেশ -
  উগ্ৰ সিংহৰ দৰে যুঁজিবলৈ শিকক ল"ৰা!
  আৰু যদি ৰঙা নেতাই আদেশ দিলে,
  কৰুণ ক্লাউন নহ"ব!
  
  খোলাৰ আৱৰণখনে মোৰ গালখন গুৰুতৰভাৱে জ্বলাই দিলে,
  তাইৰ এতিয়াও কোনো টান ডাল নাই!
  কিন্তু মই মোৰ মাতৃভূমিৰ সেৱা কৰি আহিছো, বিশ্বাস কৰক, বহুদিনৰ পৰা,
  দুৰ্বল কিশোৰ বুলি নাভাবিব!
  
  মাউ -মাম জনগোষ্ঠীয়ে আগুৰি ধৰিছিল ,
  তেওঁলোকৰ হাতত বৰশী নাই, কিন্তু গ্ৰেনেড লঞ্চাৰ!
  ইয়াৰ উত্তৰত আমি তীখাৰ আঘাত কৰিম,
  ৰাছিয়াৰ পাইলটে আকাশৰ পৰা সহায় কৰিব!
  
  ৰাছিয়াত এটা গোহালিৰ পৰা প্ৰতিজন যোদ্ধা,
  কেঁচুৱাটোৱে বন্দুকটোৰ ফালে হাত আগবঢ়াইছে!
  আৰু আক্ৰমণকাৰীৰ সৈন্যক পৰাস্ত কৰা,
  বাৰ্ডে গোৱা কবিতাটোৰ কৃতিত্বৰ বিষয়ে!
  মাৰিয়াই গান গাই হাঁহিলে। আমি কি কি আক্ৰমণকাৰীৰ কথা কৈছো? এনে লাগে যেন ৰাছিয়াই নিজেই এতিয়া ইউক্ৰেইন দখল কৰিবলৈ চেষ্টা কৰিছে, আৰু যুদ্ধ ইতিমধ্যে দ্বিতীয় বছৰত ভৰি দিছে। হয়তো দ্বিতীয় বিশ্বযুদ্ধৰ পিছত ইয়াৰ লগত জড়িত শক্তিৰ সংখ্যাৰ হিচাপত ই আটাইতকৈ বেছি, হয়তো ই টানি নিলে আটাইতকৈ ৰক্তাক্ত হৈ পৰিব।
  মাৰিয়াই জোৰেৰে হুমুনিয়াহ কাঢ়িলে আৰু গাই গ"ল, তাই মাত্ৰ কোনখন পৃথিৱী এৰি গৈছে সেই কথা মনত পেলাই:
  মোৰ জন্মভূমি, সামান্য ৰাশি,
  মোৰ জন্মভূমি, তুমি পাগল হৈ গ"লা!
  আৰু মেজাজটো লগে লগে সৰু হৈ পৰিল। তদুপৰি আফ্ৰিকা তাইৰ জন্মভূমি নহয়। আৰু অৱশ্যেই, খালী ভৰিৰে আৰু কেৱল বিকিনি পিন্ধি বনৰীয়া মানুহৰ দৰে ঘূৰি ফুৰিলে মোৰ বৰ ভাল নালাগে৷ আৰু ক"ৰবাত ডাঙৰ ডাঙৰ কথাবোৰ ঘটি আছে।
  মাৰিয়াই আকৌ উৎসাহেৰে গাইছিল, আৰু এজন মানুহৰ নামত, বেলাৰুছৰ মহান কবি আৰু বাৰ্ড অলেগ ৰাইবাচেংকোৰ ৰোমাঞ্চ:
   এটা আচৰিত লাইৰৰ শব্দ, প্ৰতিধ্বনিত,
  গান গাই, সাহস কৰি, মই নিমাত নহয়!
  যুদ্ধৰ মুঠিটো মামৰৰ নহয়,
  আমি পোহৰৰ বাবে চেষ্টা কৰোঁ - ৰশ্মিৰ পথ!
  
  ঈশ্বৰে অসুস্থতাৰে মানুহক অত্যাচাৰ কৰে -
  নৰকৰ পৰা অহা জুইয়ে পাপীসকলক জ্বলাই দিলে!
  মই সৰ্বশক্তিমানৰ বন্ধু হ'ব বিচাৰো,
  যাতে ইমান কঠিন নহয়!
  
  খ্ৰীষ্ট আহিব, অৱশ্যেই, অতি সোনকালে,
  তেতিয়া দুখবোৰ নাইকিয়া হৈ যাবনে বিশ্বাস কৰক?
  চকুত ক্ৰোধত অন্ধ নহব,
  পাপ, স্বাধীনতা, দুখৰ কথাও!
  
  লাইনত খোজ কাঢ়িবলৈ মন নাই -
  মই পাপহীন হ'ব নিবিচাৰো!
  ধূৰ্ত কৰ্মই ভাল
  একেবাৰে বিৰক্তি নথকা সূতা কি!
  
  তেওঁ ক"লে যে জান্নাতত যুদ্ধ নহ"ব,
  আৰু পাপ নোহোৱা হৈ যাব, সকলোৰে বাবে বেয়া!
  কিন্তু ভাগ্য কিহৰ বাবে?
  আমি নতুন পৰিৱৰ্তনৰ বাবে ভোকত আছো!
  
  চিৰদিন জীয়াই থাকিবলৈ - এই কথাটো একেবাৰে ভালদৰে জানি লওক,
  কিন্তু পাপহীনভাৱে জীয়াই থকাটোৱেই হ"ল গছ-গছনি কৰা!
  নাইটে যুদ্ধক আবেগিকভাৱে ভাল পাব,
  কাৰণ সেনাবাহিনী যুদ্ধ কৰিবলৈ গৈ আছে!
  
  পিতৃভূমি, সৈনিকৰ গৃহভূমি,
  তাই তাৰ হাতত মশালখন লৈ - মাৰ্চ!
  অশুচি দানৱৰ প্ৰতিশোধ,
  দাঁতত লাথি মাৰিবা যোদ্ধা!
  
  উদাৰ ভোজ দি যুদ্ধ শেষ কৰোঁ আহক,
  লঘু আহাৰ খাওঁ, পানীয় খাওঁ - নাচি যাওঁ!
  কাৰণ আমাৰ নাইটবোৰ অমৰ,
  আৰু শব্দটোৱে ভ্ৰুত নহয়, চকুত আঘাত কৰে!
  
  যদিও, শান্তিপূৰ্ণ পৃথিৱীত কি কৰিব?
  তাত ৰাজপ্ৰসাদ সাজিব পাৰি!
  আৰু সেৱা লাইৰত উৎসৰ্গা কৰক,
  লৰেল মুকুট লাভ কৰি!
  
  কিন্তু আন জগত আছে - জানো,
  য'ত যোদ্ধাও বাঢ়ে!
  এজন ল"ৰাই নিজৰ ডেস্কত টেংক এটা আঁকিছে,
  আমাৰ ওচৰলৈ এলিয়েন আহিলে কি হ"ব?
  
  শিথিল হ"বলৈ চেষ্টা নকৰিব
  পেশীবোৰ শক্তিশালী কৰক, মনটোক শক্তিশালী কৰি ৰাখক!
  আমি ৰাছিয়ানসকলে যুঁজিব জানো,
  যেতিয়া প্ৰধান স্বৰ্গদূতজন হঠাতে টোপনি গ"ল!
  মাৰিয়াই হুইচেল মাৰি খঙেৰে তাইৰ উদং, ছোৱালীৰ দৰে, চেলেকি লোৱা ভৰিখনত ষ্টাম্প মাৰিলে আৰু লক্ষ্য কৰিলে:
  - হয়, ৰাছিয়ানসকলে যুঁজিব জানে, কিন্তু কাৰ লগত? ভাইসকলৰ লগত যুদ্ধ আৰু কয়িনৰ পথ অৱশ্যে লজ্জাজনক! আৰু এনে হোৱা উচিত নহয়!
  ছোৱালীজনীয়ে সেইটো লৈ ঘাঁহনিৰ ওপৰত পৰি থকা বাদামটো খালী ভৰিৰ আঙুলিৰে চেপি ধৰিলে, তাৰ পিছত তাই বগা দাঁতেৰে ভৰা ৰঙা মুখখনলৈ দলিয়াই দিলে। তাই চোবাই গৰ্জন কৰিলে:
  - অভিশপ্ত হওক বৰষুণৰ অজগৰ!
  আৰু আকৌ হাঁহি হাঁহি তাই লেভ লেচচেংকোৱে গোৱা জনগোষ্ঠীৰ ভ্ৰাতৃত্ববোধৰ বন্ধুত্বৰ বিষয়ে বিখ্যাত গীতটো গাবলৈ ধৰিলে:
  আমি সকলোৱে স্কুলত শিকিছিলো, আৰু আমি
  কিয়ভান ৰাছৰ বিষয়ে সেই পুৰণি পাঠবোৰ মুখস্থ কৰি মনত ৰাখিছো আৰু অৰ্থডক্সসকলে জানে, যাক আপুনি সুধিব নোৱাৰে, ক্ৰেচচাটিকত ৰাছিয়াৰ বাপ্তিস্ম কি আছিল ।
  
  চুদা, স্লাভ! ' আপুনি সঁচাকৈয়ে আপোনাৰ সৰু ইউক্ৰেইনীয় পত্নীক বন্দুক দেখুৱাব নেকি?'
  
  আৰু ভদকা, বা চচ্চেজৰ সৈতে ভদকা আমি আপোনালোকৰ সৈতে একেলগে পান কৰি আছো, ইতিমধ্যে তিনিশ বছৰ, আৰু মই আপোনাৰ চেৰীৰ সৈতে ডাম্পলিং সঁচাকৈয়ে ভাল পাওঁ
  
  । 'আপুনি সঁচাকৈয়ে আপোনাৰ সৰু ইউক্ৰেইনীয় পত্নীক
  বন্দুক দেখুৱাবলৈ গৈ আছেনে?
  মই তাইক ভাল পাম...
  
  তুমি আৰু মই সদায় কাফিৰবোৰক একেলগে ভাঙি পেলালোঁ আৰু আমাক এই ব্যৱসায়ত লৈ গ"ল এটা সাধাৰণ আটামানে
  
  , স্লাভ! 'আপুনি সঁচাকৈয়ে আপোনাৰ সৰু ইউক্ৰেইনীয় পত্নীক বন্দুক দেখুৱাব
  নেকি?'
  
  আৰু মাৰিয়াই কান্দিলে। হয়, এসময়ত ইউ এছ এছ আৰৰ জনগোষ্ঠীবোৰ বন্ধুত্বপূৰ্ণ আছিল, কিন্তু এতিয়া ডাঙৰ যুদ্ধ হৈছে। আৰু এই যুদ্ধৰ কোনো অন্ত নাই।
  ছোৱালীজনীক লগ কৰিবলৈ এটা সিংহ ওলাই আহিল। ডাঙৰ, আফ্ৰিকান জন্তু।
  মাৰিয়াই তেওঁক একেবাৰে শেষ মুহূৰ্তত দেখি প্ৰায় তেওঁৰ লগত খুন্দা মাৰিলে। তাই ৰৈ থাকিবলৈ সময় নাপালে আৰু নিথৰ হৈ পৰিল। তাই শুনিছিল যে যদি আপুনি লৰচৰ নকৰে তেন্তে জন্তুটোৱে আক্ৰমণ নকৰিবও পাৰে।
  লিঅ"ই তাইৰ ফালে চাই হঠাতে মানুহৰ মাতেৰে সুধিলে:
  - তুমি সেইজনী মাৰিয়া নেকি যি এলফৰ ৰাণী হৈছিল?
  ছোৱালীজনীয়ে হাঁহি এটা মাৰি উত্তৰ দিলে:
  - কব পাৰিবা! যদিও আনুষ্ঠানিকভাৱে এতিয়াও মুকুট পিন্ধা হোৱা নাই!
  সিংহই চুলিৰ গুৰি জোকাৰিলে। আৰু তেওঁৰ হাঁহিটো যথেষ্ট মানুহৰ দৰে আছিল, আৰু দাঁতবোৰ চোকা আৰু ডাঙৰ আছিল। একে সময়তে তেওঁক দুষ্ট বুলিও ক"ব পৰা নাছিল। জন্তুটোৱে ঠেং জোকাৰি সুধিলে:
  - সাঁথৰ সমাধান কৰি ভাল পায় নেকি?
  মাৰিয়াই হাঁহি এটা মাৰি উত্তৰ দিলে:
  - হয় অৱশ্যে তোমাক ভাল পাওঁ! কাৰাগাৰৰ আইছ"লেশ্যন ৱাৰ্ডত আমাৰ মহিলা বন্দীসকলৰ বাবে এইটোৱেই আছিল একমাত্ৰ মনোৰঞ্জন!
  সিংহই গৰ্জন কৰিলে:
  - যি মূৰৰ লগত বন্ধুত্বপূৰ্ণ নহয়, কিন্তু দেখাত ইমান শীতল!
  ছোৱালীজনীয়ে হাঁহি হাঁহি উত্তৰ দিলে:
  - আমাৰ দেশত আটাইতকৈ স্পষ্ট উত্তৰ: এজন পাত্ৰ পেট আৰু টান একনায়কত্ববাদী! কিন্তু আপোনাৰ পৃথিৱীখনত মই ভাবো যিকোনো বিকল্প সম্ভৱ!
  শক্তিশালী জন্তুটোৱে মাত দিলে আৰু তাৰ সোণালী চুলিখিনি লৰচৰ কৰিলে।
  - হয়! মই ভাবিছিলো আপুনি তেনেকৈয়ে ক"ব। যদিও এইটো বুজাইছে, এটা যুঁজাৰু কুকুৰা। কিন্তু দ্বিতীয়টো প্ৰশ্ন: আটাইতকৈ সাহসীজনে কিলৈ ভয় কৰে, কিন্তু শেষৰ কাপুৰুষজনে একো গুৰুত্ব নিদিয়ে!
  মাৰিয়াই হুমুনিয়াহ কাঢ়ি উত্তৰ দিলে:
  - বাৰু, ইয়াৰ উত্তৰ মই জানো - বিবেক! আটাইতকৈ সাহসী মানুহেও ইয়াক ভয় কৰে, কিন্তু শেষৰ কাপুৰুষজনৰ সৰলভাৱে নাথাকে!
  লেভে নিশ্চিত কৰিছে:
  - এইটোও সঁচা! আৰু মই আপোনাক ফেন্সিঙৰ পাঠ এটা শিকাবলৈ পৰামৰ্শ দিওঁ!
  মাৰিয়াৰ সন্মুখত এগৰাকী পেশীবহুল, এলফ ছোৱালী দেখা গ"ল, তাই ঘাঁহনিত তাইৰ উদং, অতি ৰূপৱতী ভৰি দুখন ঠেলি দিলে। আৰু তাইৰ হাতত চিকচিকিয়া ধাতুৰে নিৰ্মিত তৰোৱাল এখন আছিল আৰু তাৰ হিল্টত হীৰা, ৰুবি আৰু পান্না বিয়পি আছিল।
  তাই মৰিয়মৰ আগত প্ৰণাম কৰি সুধিলে:
  - যুদ্ধৰ বাবে সাজু নেকি?
  আন এখন পৃথিৱীৰ ছোৱালীজনীয়ে হাঁহি এটা মাৰি উত্তৰ দিলে:
  - আগতে কেতিয়াও তৰোৱালৰ লগত যুঁজ দিয়া নাই!
  এলফে আচৰিত হৈ সুধিলে:
  - তেনেকুৱাই নেকি? আপুনি কি পৃথিৱীৰ?
  মাৰিয়াই দুখ মনেৰে উত্তৰ দিলে:
  - পৃথিৱী! খ্ৰীষ্টৰ জন্মৰ পৰা ২০২৩ চন!
  এলফ ছোৱালীজনীয়ে হাঁহি এটা মাৰি অধিক বহলকৈ লক্ষ্য কৰিলে:
  - হয়, মই তোমাৰ গ্ৰহটোক চিনি পাওঁ! মই মাত্ৰ বুজি নাপাওঁ যে আপুনি কিয় ক্ৰুচত ক্ৰুচত দিয়া দুৰ্ভগীয়া মানুহজনক ঈশ্বৰ বুলি গণ্য কৰে, আনকি তেওঁৰ জন্মৰ পৰাই আপোনাৰ কালক্ৰম গণনা কৰে?
  ছোৱালীজনীয়ে উত্তৰ দিবলৈ মন গ"ল, কিন্তু তাইৰ হাতত হঠাৎ এটা তৰোৱাল, যিটোও বহুমূলীয়া শিলেৰে অতি বিলাসী, হঠাতে দেখা গ"ল। মাৰিয়াই নিজৰ ব্লেডেৰে এটা বৃত্ত বনাই মন্তব্য কৰিলে:
  - ভাল অস্ত্ৰ এটা দেখিছোঁ! আৰু অদ্ভুতভাৱে ইয়াৰ ওজন পাখিৰ দৰেই লঘু!
  এলফটোৱে সন্মতি প্ৰকাশ কৰি মাত দিলে:
  - আমি এইটো কেনেকৈ কৰিব জানো! আমি বহুত ভালকৈ কৰিব পাৰো! এলফৰ মহান মানুহৰ গোপনীয়তা!
  মাৰিয়াই খালী ভৰিৰ আঙুলিৰে ঘাঁহৰ পৰা এটা গোট তুলি পেশীবহুল ছোৱালীজনীৰ ফালে দলিয়াই দিলে। তাই উৰণৰ সময়ত সহজেই চাৰিটা ভাগত কাটি কুঁহিয়াৰ খেতি কৰিলে:
  - তেনেকুৱা কৰিব পাৰিবানে?
  মাৰিয়াই হাঁহি এটা মাৰি উত্তৰ দিলে:
  "আগতে মই উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে বস্তু পেলাব পৰা নাছিলো বা বাদাম ফাটিব পৰা নাছিলো। আৰু এতিয়া মই আচৰিত আৰু আচৰিত ধৰণে কৰিব পাৰিছো, কোনো সমস্যা নোহোৱাকৈ। তেন্তে...
  এলফটোৱে হাঁহি হাঁহি উত্তৰ দিলে:
  - তুমি আমাৰ ৰাণী! এতিয়া তুমিও আমাৰ দৰে শক্তিশালী আৰু বেগী, আৰু ভৰিৰ আঙুলিৰে বাদাম চেপিব পাৰিবা। কিন্তু এয়াই যথেষ্ট নহয়। আমাকো প্ৰযুক্তিৰ প্ৰয়োজন।
  মাৰিয়াই হাঁহি হাঁহি গাইছিল:
  - মানৱতাৰ হাতত লোহাৰ প্ৰযুক্তি আছে।
  নিশ্চিতভাৱে প্ৰয়োজনীয় আৰু অতি উপযোগী...
  বাৰু, মোৰ বাবে ই অধিক সুখদায়ক - লোক অলৌকিকতা,
  টেবুলক্লথখন স্বয়ং সংযুক্ত আৰু দ্ৰুত জোতা!
  এলফটোৱে আঙুলিটো জোকাৰি চিঞৰি ক"লে:
  যাদু বেয়া নহয় - কোৱা বাহুল্য,
  কিন্তু আমিও বলবোৰ উতলাব লাগিব...
  বল, বল, বল, ৰান্ধক!
  বল, বল, বল, ৰান্ধক!
  . অধ্যায় নং ২।
  মাৰিয়া সাৰ পালে। এই সপোনৰ পিছৰ দৰে তাই কেতিয়াও ইমান উল্লাস আৰু সতেজ অনুভৱ কৰা নাছিল। উদং, চেলেকি লোৱা ভৰিৰে নীৰৱে খোজ দি থকা এলফ ছোৱালীকেইজনীয়ে তাইৰ ওচৰলৈ লৈ আহিল ৰত্ন আৰু বিৰল গহনাৰে ফ্ৰেম কৰা আইনা এখন।
  মাৰিয়াই আকৌ নিজৰ ফালে চালে আৰু তাইক চিনি নাপালে। তাইৰ ফালে চাই বিশ বছৰৰ ওপৰৰ নহয়, অতি পেশীবহুল, আৰু অস্বাভাৱিক ধুনীয়া এগৰাকী সৰু ছোৱালী। তাইৰ চুলিখিনি অলপ কুটিল হৈ সোণৰ পাতৰ দৰে জিলিকি উঠিছিল।
  ছালখন টেন আৰু ব্ৰঞ্জৰ হৈ পৰিল। আৰু ছোৱালীজনীৰ পেশীবোৰ যেন ঢালাই, ষ্টীল, গভীৰ বিৱৰণৰ সৈতে।
  আৰু তাই নিজেই ইমানেই শক্তিশালী, আৰু একে সময়তে ইমানেই প্ৰলোভনমূলক আৰু ভয়ংকৰ যে সাধুকথাত কোৱাটো অসম্ভৱ, আনকি কলমেৰে বৰ্ণনা কৰাটোও অসম্ভৱ। প্ৰাচীন গ্ৰীচৰ সময়ৰ মেধাৱী ভাস্কৰ্য্যশিল্পীৰ কৰ্মৰ দৰে এগৰাকী প্ৰকৃত দেৱী।
  মাৰিয়াই তাইৰ বাইচেপছ কৰিলে আৰু চালে তাইৰ এতিয়া কি কি পেশী আছে - মাত্ৰ ষ্টীলৰ তাঁৰ। আৰু তাই হুইচেল মাৰিলে:
  - ৱাঃ! মই কি হৈ পৰিছো!
  এলফ ছোৱালীকেইজনীয়ে হাঁহি হাঁহি সুধিলে:
  - ভাল লাগে নেকি!
  মাৰিয়াই আন্তৰিক আনন্দৰে উত্তৰ দিলে:
  - অতি!
  এই গ্লেমাৰাছ দৌৰৰ সৌন্দৰ্য্যই টুইট কৰিছিল:
  - তুমি নিখুঁততা
  তুমি নিখুঁততা
  হাঁহিৰ পৰা ইংগিতলৈ,
  সৰ্বোপৰি প্ৰশংসা!
  মাৰিয়াই ছোৱালীকেইজনীলৈ চকু টিপিয়াই আত্মবিশ্বাসেৰে উত্তৰ দিলে:
  - যিমান পাৰি বিনয়ী হ'ব লাগিব! আৰু আচৰিত নহ"ব!
  আৰু কেইবাটাও এলফ হলঘৰত প্ৰৱেশ কৰিলে। আৰু ধুনীয়া ছোৱালীবোৰে আগৰ বন্দীজনৰ এতিয়া পেশীবহুল আৰু শক্তিশালী শৰীৰটোক ধূপ-তেলেৰে ঘঁহিবলৈ ধৰিলে।
  মাৰিয়া আক্ষৰিক অৰ্থত আনন্দত ৰোমাঞ্চিত হৈ পৰিল। তাইৰ শৰীৰটো জোৰকৈ মালিচ কৰা হ"ল।
  ছোৱালী হোৱাৰ বাবে প্ৰাক্তন বন্দীজনে সুধিলে:
  - হয়তো, মানুহবোৰে মোক থেতেলিয়াই পেলাওক!
  হেড মেইডে মাত দিলে।
  কেৱল চুটি আৰু চেণ্ডেল পিন্ধা চাৰিজন সুদৰ্শন, পেশীবহুল যুৱক হলঘৰত প্ৰৱেশ কৰিলে। সিহঁত বৰ ধুনীয়া আছিল, কিন্তু বৰ সৰু, দেখাত ষোল্ল বছৰতকৈ বেছি নাছিল, আৰু মুখত এটাও চুলি নাছিল, ছোৱালীৰ দৰে ধুনীয়া"।
  মাৰিয়াই আচৰিত হৈ সুধিলে:
  - তোমাৰ ডাঙৰ মানুহ কিয় নাই?
  হেড মেইডে সঁচাকৈয়ে উত্তৰ দিলে:
  - সকলো পুৰুষ এলফ দেখাত দাড়িবিহীন, মানুহৰ কিশোৰ, বয়স নোহোৱা, পৰিষ্কাৰ, মসৃণ ছাল, শিশুৰ দৰে। এইটোৱেই আমাৰ জাত - চিৰদিনৰ বাবে ডেকা, ধুনীয়া আৰু আনন্দময়!
  মাৰিয়াই হাঁহিলে আৰু লক্ষ্য কৰিলে:
  - এফালে এইটো ভাল! কিন্তু আনফালে ডেকাজনে মোক কেতিয়াও খোলাৰে বিন্ধিব নোৱাৰে!
  জ্যেষ্ঠ মেট্ৰনে মন্তব্য কৰিলে:
  - আমাৰ পুৰুষতকৈ হাজাৰগুণ বেছি মাইকী মানুহ আছে। সেয়ে আমি পুৰুষৰ মৰমৰ অভাৱ অনুভৱ কৰো। কিন্তু তোমা ৰাণীৰ এই ক্ষেত্ৰত কোনো অসুবিধা নাথাকিব!
  সাম্ৰাজ্যৰ সকলো পুৰুষ আপোনাৰ সেৱাত আছে।
  মাৰিয়াই মাত দিলে:
  - সিহঁতে মোক সম্পূৰ্ণ শৰীৰৰ মালিচ এটা দিবলৈ দিয়ক।
  যুৱককেইজনে কামত লাগিল। এই কাম তেওঁলোকে অতি উৎসাহেৰে কৰিলে। আৰু তেওঁলোকৰ নিপুণ হাত দুখনে ছোৱালী-ৰাণীৰ তেজ উতলিবলৈ বাধ্য কৰাইছিল। আৰু তাইৰ বৰ ভাল লাগিল। মাত্ৰ এটা কল্পনাতীত আৰু অবিশ্বাস্য অনুভৱ, স্বৰ্গলৈ উৰি যোৱা।
  আৰু মৰিয়মে আনন্দত গান গাইছিল;
  আমি কমছমোলৰ সদস্য - সাম্যবাদৰ কন্যা,
  আমরা ঈগল মত আমাদের শত্রুদের যুদ্ধ...
  কেতিয়াবা প্ৰতিশোধৰ হাঁহি উৰি যায়,
  শীতকালত ছোৱালীৰ ভৰি উদং!
  
  আমি ফুহৰাৰৰ মুখত ঘুচা মাৰিব বিচাৰো,
  হাতীতকৈ আমাৰ শক্তি বেছি...
  আমি প্ৰেমত আৰু ক্ৰীড়াত সফল হওঁ,
  যদিও ভিৰটোৱে ক্ৰোধত আক্ৰমণ কৰে!
  
  বিশ্বাস কৰক, ছোৱালীবোৰক কোনেও বাধা নিদিয়ে,
  কাৰণ আমাৰ শক্তি তীখাৰ মুঠিৰ দৰে...
  আনকি আমি সেনাবাহিনীকো ধ্বংস কৰিব পাৰো,
  আৰু আমি হিটলাৰক নিকেলত জোৰেৰে আঘাত কৰিম!
  
  সাম্যবাদৰ যুগ আহিব,
  আৰু অন্তহীন ৰডে আমাক শক্তি দিব...
  লাডাৰ স্বাৰ্থত আমি জীৱনৰ আক্ষেপ নকৰো,
  মোৰ বিশ্বাস পিতৃভূমি সোনকালে ফুলি উঠিব!
  
  ছোৱালী আৰু ল"ৰাৰ কাজিয়া
  একটি খালী পাওয়া অগ্রগামী আক্রমণে যায়...
  আমি মেচিনগানেৰে শত্ৰুক ঠেলি দিওঁ,
  শৌৰ্য্যৰ আদৰ্শ দাঙি ধৰিছে!
  
  বৰষুণৰ অজগৰডালে আমাক অভদ্ৰভাৱে আক্ৰমণ কৰে,
  কিন্তু ছোৱালীবোৰে তেওঁক নিঃসংকোচে মাৰপিট কৰিবলৈ অনুভৱ কৰে...
  নৰকৰ দাসৰ দাঁত উলিয়াই দিওঁ, মোৰ বিশ্বাস
  আমি টান মানুহজনক ফালি পেলাম!
  
  ৰাছিয়াত দুৰ্বলসকলৰ বাবে ঠাই নাই,
  আমি অতি সোনকালে আমাৰ বিচৰা সকলোখিনি পাম,
  অতি উজ্জ্বল শক্তিৰ নামত,
  আমাৰ ওপৰত এটা সোণৰ পাখি থকা কেৰুব!
  
  জনগোষ্ঠীৰ মাজত মহা বন্ধুত্ব থাকিব,
  যি শক্তিৰ সৈতে যুঁজে জানে...
  মাতৃভূমিৰ বাবে, সুখৰ বাবে, স্বাধীনতাৰ বাবে,
  আৰু অতি সোনকালে বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডত স্বৰ্গ হ"ব!
  
  ঠাণ্ডাত খালী ভৰিৰে দৌৰিছে ছোৱালীজনী,
  লাডা আত্মা যদি তাইক জুতা লাগে কিয়...
  প্ৰান্তৰ পৰা প্ৰান্তলৈকে সমগ্ৰ পিতৃভূমি,
  ঈগলটো ল"ৰা, কুকুৰাৰ পোৱালি নহয়!
  
  পৃথিৱীৰ ওপৰত সূৰ্য্য উজ্জ্বলভাৱে জিলিকি আছে,
  য'ত সোণত উষ্ণ ৰশ্মি থাকে...
  বিজয় আহিব মে" মাহৰ আদৰৰ বতাহত।
  আৰু ডামি কথা নক"ব - মনে মনে থাকক!
  
  আমি ছোৱালী - মাথোঁ স্বৰগৰ কন্যা,
  পরিবারের সঙ্গে পৃথিবী কোনে সৃষ্টি...
  আৰু যোদ্ধাসকলক স্বাধীনতা দিলে,
  একেলগে সাৰ্বজনীন আদৰ্শক পুনৰুজ্জীৱিত কৰা!
  
  ৰাছিয়াত ছোৱালীৰ বাবে এটা বিশাল ঠাই আছে,
  ঠাণ্ডাত তেওঁলোকে মাত্ৰ এটা বিকিনি পিন্ধে...
  আপুনি পেৰুনৰ কইনাৰ কমচমোল সদস্য,
  বিশ্বাস কৰক, খঙত কোনো সমস্যা নাথাকিব!
  
  যীচু আৰু স্বৰগৰ নামত,
  মেৰী, লাডা দেৱতাৰ মা...
  ষ্টেলিন আৰু ঈশ্বৰৰ বাবে যুঁজিছিল -
  আৰু শ্ৰেষ্ঠ পুত্ৰৰ স্বাৰ্থত!
  
  আমি পাহৰিব নোৱাৰো যীচুৰ কৃতিত্ব,
  ৰাছিয়ানসকলৰ বাবে ক্ৰছলৈ কোন গৈছিল...
  আৰু মহান শিল্প দেখুৱাইছিল,
  তৃতীয় দিনা যেতিয়া সি প্ৰেমত উঠিল!
  
  পেৰুণ হৈছে ঈশ্বৰ মহান বজ্ৰপাতকাৰী,
  উজ্জ্বল আলোৰ ৰামধেনু মুক্ত কৰে...
  আমি সৎভাৱে ডেমিউৰ্জসকলক সেৱা কৰিম,
  যাতে বীৰত্বৰ কামৰ মহিমামণ্ডিত হয়!
  
  ছোৱালীবোৰৰ স্তনবোৰ পপিৰ ৰঙেৰে জিলিকি উঠে,
  তাৰ নিপল অক্টোবৰৰ বেনাৰৰ দৰে...
  আৰু ক"ৰবাত খঙাল কুকুৰ এটাই ভুকুৱাইছে,
  কিন্তু আমি এটা কাৰণত ছোৱালী পহু!
  
  মস্কোৰ ওচৰত ফ্ৰিটজৰ আক্ৰমণক তেওঁলোকে প্ৰতিহত কৰিছিল,
  যদিও হিটলাৰ ধূৰ্ত আৰু ধূৰ্ত আছিল...
  ফুৰাৰক চয়তানৰ সৈতে মিত্ৰতা কৰা দেখা যায়,
  কাৰ্পেটতকৈ গৰমত ঘাঁহ কোমল!
  
  কিন্তু শীতকালত ছোৱালীবোৰ খালী ভৰিৰে নিয়ৰত,
  জুতা, পশম কোট আৰু এটা আৱৰণৰ প্ৰয়োজন কিয়...
  কমছমোলৰ সদস্যসকলে হিমৰ ভয় নকৰে,
  তেওঁলোকৰ হয়তো আটাইতকৈ ভয়ংকৰ মনোভাৱ!
  
  আমাৰ শক্তি কি - গ্ৰুভি মানুহ,
  অধিক ক্ৰোধিত দেৱতা হওঁ আহক...
  আৰু বিশ্বাস কৰক মানুহ বেয়া নহয়,
  বহুতো বেণ্ডেজ পেলাব পৰাকৈ সক্ষম!
  
  প্ৰেমত ছোৱালীয়েই আটাইতকৈ শীতল,
  বাইদেউ, তাদের একটি উন্মাদ পেচেজ অন্তর্ভুক্ত...
  ছোৱালীবোৰ খালী ভৰিৰে নিয়ৰত দৌৰিছে,
  টুকুৰাবোৰে লোভেৰে চেকমেট কৰিলে!
  
  সাম্যবাদৰ গৌৰৱৰ বাবে সূৰ্য্য উজ্জ্বল,
  সাম্যবাদৰ গৌৰৱৰ বাবে, Rus' blooms...
  আৰু ছোৱালীজনীৰ চুলিখিনি ডাঠকৈ কুটিল হৈ পৰে,
  বিজয়বোৰে এটা নিঃচৰ্ত একাউণ্ট খুলি দিলে!
  
  আমি ষ্টেলিনগ্ৰাডত ৱেৰমাক্ট ধ্বংস কৰিলোঁ,
  আৰু তেওঁলোকে কেৱল উচ্চতম শ্ৰেণী দেখুৱাইছিল...
  আমাৰ মাতৃভূমি ৰাছিয়াৰ গৌৰৱৰ বাবে,
  ছোৱালীজনীয়ে তাইৰ উলংগ গোৰোহাটো চকুত ঠেলি দিব!
  
  খালী ভৰিৰে ছোৱালীৰ লগত কাজিয়া কৰাৰ পৰা সাৱধান,
  তেখেতে ম'হৰ দৰে ধুনীয়া আৰু শক্তিশালী...
  ভেকুলীয়ে মুকুতাৰ দৰে সিঁচৰতি হৈ গ"ল,
  আৰু তাই শত্ৰুৰ আন্ত্ৰিক অংশত লাথি মাৰিলে!
  
  বাৰু, আমাৰ ছোৱালীবোৰক কি কৰিব পাৰিবা,
  তেওঁলোকৰ এটা আঘাত আছে, বিশ্বাস কৰক, হাতী এটাৰ পৰা এটা পোক...
  আৰু ৰুছৰ ষ্টেণ্ড শতিকাৰ পৰা শতিকালৈ,
  অন্তহীন মহান দেশ!
  
  ৰাছিয়াৰ ছোৱালীক ল"ৰাৰ প্ৰয়োজন কিয়?
  নায়কৰ এটা ধাৰা জন্ম দিবলৈ...
  আৰু বিশ্বাস কৰক, শত্ৰুবোৰ কুকুৰৰ ঘৰত শেষ হ"ব,
  উন্মাদ খলনায়কজনৰ মুখত ঘুচা মাৰিব!
  
  যীচু আৰু স্বৰগৰ নামত,
  য'ত বগা ঈশ্বৰে বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডৰ প্ৰান্ত সৃষ্টি কৰিছিল,
  যুদ্ধৰ আগতে এটা হড ডগ খাওঁ,
  যাতে যুদ্ধৰ আগত আপোনাৰ শক্তি থাকে!
  
  তাৰ পিছত আমি লৈ বিৰোধীক আঘাত কৰিম,
  ছোৱালীৰ আন্ত্ৰিকতাৰ তলত, খালী ভৰিৰে...
  যাতে অভিশাপৰ পিছত ভয়ংকৰ হৈ পৰে,
  আৰু যদি কিবা হয়, আমি পকাৰৰ সৈতে যোগ কৰিম!
  
  ষ্টেলিনগ্ৰাডৰ যে কাম নহ"ল সেয়া স্পষ্ট,
  তাৰ ছোৱালীবোৰে তীব্ৰ যুঁজ দিলে...
  যদিও সৌন্দৰ্য্যক অলপ জানিলে লাজৰ কথা,
  প্লেবয় " চিত্ৰগ্ৰহণ কৰা নাছিল !
  
  আমি সকলোৱে ছোৱালী, এইটো জানেনে,
  গ্ৰেট, এটা কণী হিচাপে শীতল...
  যেতিয়া তেওঁলোকে কেৱল ডেস্কত আঁকিছিল,
  আৰু এতিয়া আঙঠিটো পোনে পোনে টানি লওঁ!
  
  যুদ্ধত আমি আমাৰ প্ৰাণকো ৰেহাই নিদিওঁ,
  আৰু মই বিশ্বাস কৰোঁ যে আমি ধেমালিতে বাৰ্লিনত প্ৰৱেশ কৰিম...
  কমিউনিজমৰ অধীনত জীয়াই থাকিবলৈ মই অতি সোনকালে গম পাওঁ,
  বৰফৰ ঘূৰ্ণীবতাহবোৰ ঘূৰি ফুৰাওঁ আহক!
  
  ছোৱালীজনীয়ে কেৱল খালী ভৰিৰে দৌৰি ভাল পায়
  তুষাৰপাতৰ ড্ৰিফ্টে মিঠাকৈ তাইৰ গোৰোহা ঠাণ্ডা কৰে...
  হিমশীতল বৰফৰ মাজেৰে ভেকুলী উৰি যায়,
  কফিনলৈ ফুহৰাৰৰ যোদ্ধা!
  
  মুঠতে আমি জয়ী হম, মই নিশ্চিতভাৱে জানো
  সমগ্ৰ বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডত শান্তি স্থাপন কৰোঁ আহক...
  ফুল চিৰদিনৰ বাবে বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডৰ প্ৰান্তত,
  যুদ্ধত ইয়াৰ শক্তি অপৰিৱৰ্তিত!
  
  যেতিয়া স্বৰোগ আৰু খ্ৰীষ্ট প্ৰভু আহিব,
  সব মৃত প্রেমে উত্থান হবে Rod...
  এই গোটটোৰ অন্ত পৰিব মৃত্যুৰ বন্য টৰ্নেডোত,
  আৰু প্ৰকৃতি চিৰন্তন আনন্দত থাকিব!
  
  তাৰ পিছত লাডাৰ মানুহৰ হৃদয়লৈ গতি কৰক,
  সকলো অসীম সুন্দৰ হ'ব...
  প্ৰতিজন যোদ্ধাই লাভ কৰিব পুৰস্কাৰ,
  আমি ৰাছিয়ানসকল যুদ্ধত অজেয়!
  সঁচা, ইয়াত মাৰিয়াই নিজকে ধৰিলে যে তাই আকৌ নিজকে ৰাছিয়ান বুলি কয়। কিন্তু তাই হয়তো সম্পূৰ্ণ ৰাছিয়ান নহয়। তাইৰ দেশখন আনুষ্ঠানিকভাৱে সাৰ্বভৌম, কিন্তু আচলতে ৰাছিয়াৰ নিয়ন্ত্ৰণত। আৰু ভৱিষ্যত অস্পষ্ট। দ্বিতীয় বছৰ ধৰি ইউক্ৰেইনৰ সৈতে যুদ্ধ চলি আছে। আৰু কেতিয়া শেষ হ"ব সেয়া অজ্ঞাত। আৰু বহুত তেজ বোৱা হয়। আৰু বেলাৰুছত বা ৰাছিয়াতো যুদ্ধবিৰোধী গুৰুতৰ আৰু বৃহৎ আন্দোলন গঢ়ি তোলা সম্ভৱ নাছিল। ইয়াৰ বিপৰীতে সংঘাতৰ তীব্ৰতাহে বৃদ্ধি পাইছে।
  আৰু মানুহৰ তিক্ততা বাঢ়িছেহে৷ মাৰ্চ মাহত তাই কাৰাগাৰৰ পৰা ওলাই আহিছিল, যেতিয়া একো স্পষ্ট নাছিল। আৰু দেশৰ ভৱিষ্যত অস্পষ্ট। আৰু এতিয়া তাই ৰাণী হৈ পৰিছে।
  আৰু তেওঁ কষ্ট নাপায়, বৰঞ্চ উপভোগ কৰে। আৰু কি ধুনীয়া ডেকা এলফ। কেৱল মুখবোৰহে বেছি শিশুসুলভ। সঁচা, শৰীৰবোৰ পেশীবহুল আৰু ভাস্কৰ্য্যযুক্ত;মানুহৰ শৰীৰ নিৰ্মাতাসকলৰ এনে পেশী থকাটো বিৰল। ৱাঃ...
  মাৰিয়াই হাঁহিলে আৰু ভাবিলে: তাই শাস্তিৰ কোঠাৰ পৰা নোহোৱা হৈ গৈছে, আৰু তাইৰ জেইলাৰসকলে হয়তো ইয়াৰ সৈতে অসুবিধা পাব। কিন্তু যিহেতু মাৰিয়া কলেছনিকোভা পৃথিৱীৰ কোনো ঠাইতে দেখা নাযায়, গতিকে তেওঁলোকে সম্ভৱতঃ ভাবিব যে গোঁফ আৰু টান একনায়কত্ববাদীজনৰ দাসসকলে তেওঁক হত্যা কৰিছিল। আৰু মৃতদেহটো লুকুৱাই ৰখা হৈছিল। বাৰু, সিহঁতে অলপ শব্দ কৰিব, তাৰ পিছত হয়তো মাৰিয়া ক"লেছনিকোভা পাহৰি যাব৷ বা হয়তো নহয়।
  হয়তো তাই দ্বিতীয় জোয়ান অৱ আৰ্ক হৈ পৰিব ? বা জোয়া কচমোডেমিয়ানস্কায়। বাৰু, পিছৰটোক অৱশ্যে জোখৰ বাহিৰত পদোন্নতি দিয়া হৈছিল। হয়তো কাৰণ ছোভিয়েট যুগত মানুহৰ কামুকতাৰ অভাৱ আছিল, আৰু নিয়ৰত খালী ভৰিৰে প্ৰায় আঠাইশ বছৰীয়া প্ৰায় উলংগ ছোৱালী এজনী আছিল এক প্ৰকাৰৰ ৰঙা যৌন প্ৰতীক?
  মাৰিয়া কলেছনিকোভাৰ ওপৰত চিনেমা নিৰ্মাণ কৰিবনে? তাই বিপ্লৱৰ প্ৰতীক হ"বনে? নে আন হাজাৰ হাজাৰ নামহীন নায়িকাৰ দৰে তেওঁলোকেও তাইক পাহৰি যাব? উদাহৰণস্বৰূপে, কিমান ছোৱালী বন্দী হৈ যন্ত্ৰণাত মৃত্যুবৰণ কৰিছিল, আৰু তেওঁলোককো খালী ভৰিৰে নিয়ৰত লৈ যোৱা হৈছিল, কিন্তু তেওঁলোকৰ নাম কোনেও নাজানে।
  হয়, প্ৰভুৰ পথবোৰ ৰহস্যময়। আৰু সৃষ্টিকৰ্তা ঈশ্বৰ চুটি চুটি আৰু খালী ভৰি পিন্ধা প্ৰায় বাৰ বছৰীয়া ল"ৰা হৈ পৰিল। বৰ বিদেশী যেন লাগিছিল।
  কিন্তু তেওঁ তাইক বন্দীৰ পৰা ৰাণীলৈ ডাঙৰ-দীঘল কৰিলে।
  মাৰিয়াই অনুভৱেৰে গাইছিল;
  মানুহবোৰ নিস্তব্ধ ভিৰৰ মাজত থিয় হৈ আছে,
  ৰুক্ষ rags পিন্ধা এগৰাকী ছোৱালীক ফাঁচী দিয়া হৈছে...
  কালি সিংহাসন আছিল, আজি মৰাপাট,
  তোমালোকে কিয় ৰাজকুমাৰীক নষ্ট কৰিছা!
  
  অহ ৰজা, ৰজা, ৰজা...
  দেখাত, braids সঙ্গে একটি মেয়ে...
  অৱশ্যে তেওঁলোকে ৰাজকুমাৰীক ভাঙিব নোৱাৰিলে,
  যদিও তাই খালী ভৰিৰে নিয়ৰত,
  
  অ ৰজা, ৰজা, ৰজা,
  বিজয় পতাকা এবং ট্রুম্পেট...
  ছোৱালীজনীৰ উদং গোৰোহা জ্বলি গ"ল,
  ঠাণ্ডাত তাইক দুখীয়া যেন লাগে!
  
  আৰু কোনোবা মূৰ্খই কওক,
  ৰাজকুমাৰীসকলৰ বাবে জীৱন সহজ আৰু মজা...
  তাই নিয়ৰৰ মাজত খালী ভৰিৰে খোজ কাঢ়ে,
  এইটো কোনো সহজ পেছা নহয়!
  
  অ ৰজা, ৰজা, ৰজা,
  হালকা এবং নির্ভৰযোগ্য মানুষ...
  আজিকালি ৰাজকুমাৰী সম্পূৰ্ণ ভাঙি গৈছে,
  একটি বাগান মত ভয়ংকৰ...
  
  অ ৰজা, ৰজা, ৰজা,
  আপনার মহান কৃতিত্ব...
  যদি আপুনি শত্ৰুক পৰাস্ত কৰিব নোৱাৰিলে,
  গতিকে আপুনি সম্পূৰ্ণ অগৌৰৱহীন!
  
  ৰাজকুমাৰীয়ে অতি তীব্ৰ চাবুকেৰে আঘাত কৰে,
  তাৰ পিছত তাই ৰেকত ৰিগ কৰা হৈছিল...
  তাইৰ শাস্তি উলংগ হৈ মৃত্যুবৰণ কৰা,
  আৰু ড্ৰিলেৰে সকলো হাড়ৰ মাজেৰে ড্ৰিল কৰক!
  
  অ ৰজা, ৰজা, ৰজা,
  মানুহ আৰু মুক্ত নহয়...
  দেখাত খলনায়কসকলক পৃথিৱীৰ পৰা খেদি পঠিয়াবলৈ,
  তুমি বৰ সম্ভ্ৰান্ত!
  
  অহ, ৰজা, ৰজা, ৰজা...
  সৰু সৰু মূৰবোৰ একেলগে উৰি গ"ল!
  নীলা হ"লেও মূলতঃ শূন্য,
  স্কাৰলেট তুমি তেজ বোৱাই দিলা!
  মাৰিয়াইও একেধৰণৰ কিবা এটা গাইছিল আৰু তাইৰ মুকুতাৰ দৰে দাঁতবোৰ টানি মিঠা হাঁহি এটালৈ পৰিণত হৈছিল।
  যুৱককেইজনে তাইক ভালদৰে মালিচ কৰি অভূতপূৰ্ব শক্তিৰ চাৰ্জ দিলে
  তাৰ পিছত মাৰিয়াই জপিয়াই উঠিল। আৰু এতিয়া তাই ফেন্সিঙৰ পাঠ ল"ব লগা হ"ল।
  বিকিনি পিন্ধা বগা ব্ৰেইড পিন্ধা ছোৱালী এজনী ওলাই আহিল। তাই হাতত ৰবৰৰ তৰোৱাল এখন লৈ আছিল। হেড মেইডে একেখন তৰোৱাল মাৰিয়াৰ হাতত দিলে।
  আৰু ছোৱালী-ৰাণীয়ে হাতখনৰ নমনীয়তা অনুভৱ কৰি ঘূৰাই দিলে।
  এতিয়া তাইৰ শৰীৰটো এলফবোৰতকৈ বেয়া নাছিল। কিন্তু প্ৰযুক্তি আৰু দক্ষতাও লাগে।
  আৰু পিগটেইল পিন্ধা ব্লণ্ডজনীৰ সৈতে স্প্ৰিণ্ট কৰিবলৈ আৰম্ভ কৰা মাৰিয়াই লগে লগে তাইৰ অস্বস্তি আৰু অসহায়তা অনুভৱ কৰিলে। তাই অতি নিপুণ, কাৰিকৰী আৰু চঞ্চল।
  আৰু মাৰিয়াৰ কেৱল ফেন্সিঙৰ বিষয়ে সাধাৰণ ধাৰণাহে আছে। গতিকে, সঁচা কথা ক"বলৈ গ"লে, ইয়াৰ কাম বৰ ভাল নহয়৷
  দুয়োগৰাকী ছোৱালী খালী ভৰিৰে, ভৰি দুখন চঞ্চল আৰু ৰূপৱতী আছিল। আৰু সিহঁতে দ্ৰুতগতিত আগবাঢ়ি যায়।
  গতিকে মাৰিয়াই নিজকে অলপ উৎসাহিত কৰিবলৈ হ"লে, এফ"ৰিজম দিবলৈ ধৰিলে;
  ভেড়াৰখীয়া যিমানেই দয়ালু, কুকুৰ সিমানেই নীচ, ৰজা যিমানেই কোমল, সত্ৰপ সিমানেই কঠোৰ!
  ৰাছিয়ান কোনো জাতীয়তা নহয়, বৰঞ্চ আহ্বান আৰু জীৱনশৈলী!
  শিশুক পিতৃ-মাতৃৰ প্ৰয়োজন হোৱাৰ দৰে দুৰ্বল মানুহক ঈশ্বৰৰ প্ৰয়োজন হয়, কিন্তু ডাঙৰ হৈ অহাৰ লগে লগে তেওঁৰ ওপৰত অভিভাৱকত্বৰ বোজা পৰে, আৰু তেওঁ পিতৃ-মাতৃৰ পৰা বিচ্ছিন্ন হৈ পত্নীৰ লগত আঁকোৱালি লয় - বিজ্ঞান আৰু যুক্তি!
  হায়, শক্তি অবিহনে বুদ্ধিমত্তাৰ বিশেষ মূল্য নাই - এজন মূৰ্খ খেলুৱৈয়ে আটাইতকৈ অস্পষ্ট শিক্ষাবিদজনক সহজেই ডিঙি চেপি হত্যা কৰিব পাৰে!
  সত্যটো হ'ল নাৰীৰ দৰে মৃত্যু সদায় সত্য, কিন্তু জীৱনটো বিশুদ্ধ বিশ্বাসঘাতকতা!
  এশবাৰ গালি পৰাতকৈ এবাৰ কাটিলে ভাল!
  বিনয় প্ৰজ্ঞাৰ ভগ্নী! গৌৰৱেই মন ধ্বংস কৰে!
  অত্যাচাৰীক পুনৰ সংস্থাপন কৰাতকৈ বাঘক বশ কৰাটো সহজ - নিগনি এটাক প্ৰশিক্ষণ দিব নোৱাৰি!
  শত্ৰু যিমানেই বেছি, যুদ্ধ সিমানেই সুন্দৰ! কম শব্দ ব্যৱহাৰ কৰক - যুদ্ধ খেল নহয়!
  গোপন এজেণ্টৰ ছদ্মবেশতকৈ সাগৰত টোপাল কম!
  নিৰ্যাতন যন্ত্ৰ এটা বাদ্যযন্ত্ৰৰ দৰে, ইয়াৰ বাবে মৰম আৰু প্ৰতিভাৰ প্ৰয়োজন! মাথোঁ হাঁহি আৰু হাতচাপৰিৰ সলনি হুমুনিয়াহ আৰু চকুলো!
  জাকৰ মাজত যীচু ৰুক্ষ হীৰাৰ দৰে!
  সময় আটাইতকৈ নিৰ্দয় জল্লাদ, ই কোনো দয়া আৰু কোনো দয়াৰ শব্দ নাজানে!
  এজন নিপুণ ৰাজনীতিবিদে গালি পাৰিলেও এজন বুদ্ধিমান ব্যক্তি হিচাপে নিজৰ সুনাম বজাই ৰাখে!
  ম'হটোৱে চাবুক ভাল পায়, কিন্তু হাল বাবলৈ ভাল নাপায়!
  ভাল হাল বোৱা হ"বলৈ হ"লে গোটেই বছৰটো ৰোপণ কৰিব লাগিব!
  কামোৰিব নোৱাৰিলে ভুকুৱাব নোৱাৰা ভাল!
  যিয়ে এটা বাঘক পৰাস্ত কৰে, তেওঁ এক ডজন মেকুৰীক ভয় নকৰে!
  গাড়ী বিলাসীতা নহয়, শাস্তিৰ উপায়: ট্ৰেফিক পুলিচৰ বাবে স্বৰ্গ, মানিবেগৰ বাবে পাৰ্গেটৰী, মানসিক শান্তিৰ বাবে নৰক!
  ভুল কৰাটো এটা অৱহেলা! ভুল স্বীকাৰ নকৰাটো অপৰাধ!
  মানুহ অভাৱনীয় - যমজ সন্তানত মানুহৰ মাইকী মানুহজনী ভৱিষ্যদ্বাণীযোগ্য নহয়!
  ৰাজনীতিত স্কিইঙৰ দৰে নহয়, সোণালী লুব্ৰিকেণ্টৰ প্ৰয়োজন!
  স্বামী-স্ত্ৰী হিচাপে শক্তি আৰু বুদ্ধিমত্তা - আজ্ঞাবহতাৰ জন্ম দিয়া কেৱল এহাল দম্পতীৰ মাজত !
  এজন শক্তিশালী শাসকে বন্ধু গোটাব পৰাতকৈ বেছি শত্ৰুক কেতিয়াও কাৰাগাৰত ভৰাই নিব নোৱাৰে!
  টকা ন্যায়ৰ হাঁহৰ পাখি!
  সাৱধান; কাপুৰুষৰ সমাৰ্থক নহয়, কিন্তু সাহস অসাৱধানতাৰ সমাৰ্থক!
  কেৱল মৃতই মিছা নকয়, আৰু তাৰ পিছত নাস্তিক হ"লেহে!
  বেয়া বিশ্বাসীয়ে দেহ লুট কৰে - এজন ভাল নাস্তিকে আত্মাক লুট কৰে!
  মিছা নথকা কেৰিয়াৰ ইন্ধনবিহীন টেংকৰ দৰে!
  যি দয়া কৰে তেওঁ শক্তি গোটায়, নিষ্ঠুৰতা দুৰ্বলতাৰ চিন!
  কাৰণ, প্ৰতিভা আৰু অহংকাৰ অসঙ্গতিপূৰ্ণ বস্তু!
  যদিও এটাতকৈ ডেৰ মুঠি ভাল, এটাতকৈ ডেৰ মন বেয়া!
  সম্ভ্ৰান্তজনে নিজৰ জীৱন বিপন্ন কৰে - নিকৃষ্ট অচিনাকি!
  নেতাজন মিঠা হ"ব নালাগে - চেলেকিব! কিন্তু তিতা হ"ব নালাগে - থু পেলাব !
  মৰুভূমিত বালি বিচাৰি পোৱাটো কঠিন - গ্ৰেপ্তাৰৰ কাৰণতকৈ!
  প্ৰতাৰণা দুৰ্বলৰ অস্ত্ৰ - নীচতাই কূটনৈতিকৰ অস্ত্ৰ!
  বন্ধু - প্ৰতিভা ব্যৱহাৰ কৰে, শত্ৰুক ব্যৱহাৰ কৰে - প্ৰতিভা!
  লাহে লাহে ষ্ট্ৰাইক এটা মিছৰ সমান!
  এজন সেনাপতিৰ সাৱধানতা মুষ্টিৰ আঙুলিৰ দৰে, অবিচ্ছেদ্য উপাদান, কিন্তু বাকীবোৰৰ ঠাই ল"ব নোৱাৰে!
  আইন আৰু বিবেকৰ মাজৰ পৰা বাছি লওঁতে এজন সৎ ব্যক্তিয়ে নিৰাপদ হোৱাটো দূৰৰ কথা, পছন্দ কৰিব!
  সৎ ৰাজনীতিবিদতকৈ সাগৰৰ তলত শুকান শিল বিচাৰি পোৱাটো সহজ!
  সাহস শক্তি দুগুণ, প্ৰতাৰণা চাৰিগুণ!
  ক্লান্ত নায়ক সতেজ শিশুতকৈ দুৰ্বল!
  হাত মাতৃ, মূৰ বাপেক - একেলগে সিহঁতে বিজয়ক অনাথ এৰি নাযায়!
  সেনাবাহিনীক তুচ্ছজ্ঞান কৰা ব্যক্তিয়ে সোনকালে পলাই যাব লাগিব!
  যুদ্ধত শৌৰ্য্যৰ লগত নিৰ্দয়তাৰ লগত মিলি যায়! বিজয়ী মিলনত দৰা-কইনাৰ দৰে!
  বৃদ্ধি পোৱা সাম্ৰাজ্যবোৰ চাবোনৰ বুদবুদৰ দৰে, কেৱল স্বাৰ্থপৰ পৰিচালনাৰে!
  বিজয়ৰ বীজ সিঁচা তেজেৰে পানী দি মৃতদেহেৰে সাৰ দিয়াৰ প্ৰয়োজন!
  যত্নশীল শাসন ব্যৱস্থাৰ অধীনত থকা সাম্ৰাজ্য কিশোৰৰ মেৰুদণ্ডৰ দৰে, যিমানেই ডাঙৰ সিমানেই শক্তিশালী!
  জয়ৰ প্ৰতি কম্পোজ কৰাটো তীখাৰ প্ৰতি টেম্পাৰ কৰাৰ দৰেই!
  যুদ্ধৰ পৰা অহা বৰফৰ দৰে ঠাণ্ডাই যদি আপোনাৰ হৃদয়খন জমা কৰি পেলায় তেন্তে ইমান বেয়া নহয়! আপোনাৰ মগজু জমা হ'লে দুৰ্যোগ!
  কৰুণা মৰিছাৰ দৰে, মমতা শ্বাশ্বেলৰ দৰে - ইয়াৰ পৰা আপোনাৰ হৃদয়খন পৰিষ্কাৰ কৰি কৱচেৰে ঢাকি ৰাখক: নিৰ্দয়তা, ক্ৰোধ, খং!
  চিন্তাই আমাক কাপুৰুষ কৰি তোলে;অসাৱধানতাই আমাক মৃতদেহ কৰি তোলে!
  যুদ্ধ এটা প্ৰক্ৰিয়া - জ্বলোৱাৰ দৰেই! তেজ গেছলিন, মৃতদেহ কয়লা, ইচ্ছা চালফাৰ! আৰু অগ্নিনিৰ্বাপক যন্ত্ৰটো জয়!
  পতি-পত্নী হিচাপে শৰীৰ-মনে, যোৰকৈ জয়ৰ জন্ম দিয়ক, অকলেই বন্যাৰ্ত!
  এজন মেধাৱী সেনাপতি এজন মেধাৱী সুৰকাৰৰ পৰা পৃথক কাৰণ তেওঁৰ মাষ্টাৰপিছবোৰে সদায় চকুলো টুকিবলৈ বাধ্য কৰে!
  সাধাৰণতে এজন অত্যাচাৰী: সীমাহীন উচ্চাকাংক্ষা আৰু সীমিত বুদ্ধিমত্তা!
  সততা এটা নিৰ্বাচিত ধাৰণা, প্ৰতাৰণা সাৰ্বজনীন!
  ৰাজনীতিৰ পৰা দবা খেল কেনেকৈ পৃথক?
  দবাত খেল সমান, কিন্তু ৰাজনীতিত কৰ্তৃপক্ষৰ সদায় হেড ষ্টাৰ্ট থাকে!
  দবাত খেলৰ শেষত সময়ৰ চাপ থাকে, কিন্তু ৰাজনীতিত সদায় থাকে!
  দবা খেলত ত্যাগ স্বেচ্ছামূলক, কিন্তু ৰাজনীতিত সদায় জোৰ-জবৰদস্তি!
  দবাত টুকুৰাবোৰ এটা এটাকৈ পুনৰ সাজি উলিওৱা হয়, কিন্তু ৰাজনীতিত কৰ্তৃপক্ষই যেতিয়াই বিচাৰে!
  দবাত আপুনি পিছলৈ খোজ কাঢ়িব নোৱাৰে;ৰাজনীতিত তেওঁলোকে প্ৰতিটো খোজতে কৰে!
  অসত্তাৰে আগুৰি থকা শাসক এটা লেতেৰা ফ্ৰেমত থকা শিলৰ দৰে, ইয়াৰ মূল্য কমি যাব আৰু অনিবাৰ্যভাৱে ম্লান হৈ যাব।
  বিচনাৰ দৰে নহয়, সিংহাসনখন কেৱল দুৰ্বল লোকেহে ভাগ কৰে!
  সকলোৱে জয়ী হ"ব পাৰে, কিন্তু মৰ্যাদাৰে বহুতে হেৰুৱাব নোৱাৰে!
  কাপুৰুষ হৈ জীয়াই থকাতকৈ নায়ক হৈ মৰি যোৱাই ভাল!
  বিপৰীতমুখীভাৱে মানুহৰ শাৰীৰিক দুৰ্বলতাইহে তেওঁক ঈশ্বৰৰ দৰে হ"বলৈ অনুমতি দিছিল! বান্দৰৰ বাহু দীঘল হ"লেও সি কেতিয়াও লাঠি এখন তুলি ল"ব নোৱাৰে!
  মানুহৰ কু-অভ্যাসে প্ৰগতি আগুৱাই লৈ যায় আৰু আমাক সৰ্বশক্তিমানৰ ওচৰলৈ লৈ যায়! কাপুৰুষজনে কৱচ লৈ আহিল, এলেহুৱাজন - চকা, দুৰ্বল - ক্ৰেন, পেটু - ৰেচক, অভিলাষী - বিমান, বিৰক্ত - চিনেমা, কৌতুহলী - ইণ্টাৰনেট, চেডিষ্ট - ডাইনেমো! প্ৰতিটো মহান আৱিষ্কাৰৰ আঁৰত এটা কু-অভ্যাস নিহিত হৈ থাকে! ভিত্তি আবেগবোৰে প্ৰযুক্তিক উন্নীত কৰিছে!
  আদমে পাপ নকৰা হ"লে তেওঁ আৰু তেওঁৰ বংশধৰসকলে ড্ৰাফ্ট কৰা জীৱ-জন্তুৰ পৰা কেৱল কথা কোৱাৰ ক্ষমতাৰ ক্ষেত্ৰতহে পৃথক হ"লহেঁতেন!
  সময়েই আটাইতকৈ বস্তুনিষ্ঠ বিচাৰক - ই সকলোকে শব্দ দিয়ে আৰু প্ৰমাণ উদঙাই দিয়ে!
  ইম্প্ৰভাইজেচন হৈছে জয়ৰ এক স্বতন্ত্ৰতা! সাঁচটোৱেই হৈছে পৰাজয় উপপাদ্য!
  বুদ্ধিমত্তাৰ অভাৱ এতিয়াও কম্পিউটাৰৰ দ্বাৰা ক্ষতিপূৰণ দিব পাৰি, কিন্তু কোনো প্ৰযুক্তিয়ে সাহসৰ ঠাই ল"ব নোৱাৰে!
  যুদ্ধত সাহসী মূৰ্খতকৈ স্মাৰ্ট কাপুৰুষৰ কাম বেছি!
  মৃত মানুহে যুদ্ধ কৰিব নোৱাৰে বুলি বিবেচনা কৰিলে মৃত সৈনিক সদায় বেয়া সৈনিক!
  যুদ্ধ এখন ভাল স্কুল, কিন্তু ভুল কৰিলে পৰীক্ষা পুনৰ দিব নোৱাৰিব!
  কেৱল আনুগত্যই দেশৰ সেৱা কৰিবলৈ যথেষ্ট নহয়, কিন্তু ইয়াৰ অনুপস্থিতিৰ ঠাই একোৱেই ল"ব নোৱাৰে!
  অৱশ্যে যিয়ে জীৱনৰ শলাগ ল"ব নাজানে, তেওঁ মৃত্যুৰ মুখামুখি হ"ব নোৱাৰিব মৰ্যাদাৰে!
  লোভ আৰু মূৰ্খামি দুটা কথাক পৰাস্ত কৰিব নোৱাৰি যদিও প্ৰথমটোৰ অনুপস্থিতি প্ৰায়ে পিছৰটোৰ লগত মিলি যায়!
  মাৰিয়া কলেছনিকোভাই এটা সুন্দৰ কৌতুক কৰিছিল, প্ৰাচীন যুগৰ এগৰাকী মহান বক্তাৰ দৰে। আৰু অৱশ্যেই এফ"ৰিজমৰ উপৰিও গান গাব পাৰে। আৰু যদিও গাৰ্ল-ৰাণীজনী ইতিমধ্যে ঘামত জিলিকি উঠিছিল, যেন তাইক ডাঠ তেল লগাই দিয়া হৈছে, তথাপিও তাই সেইটো লৈ বৰ অনুভৱেৰে জোৰেৰে গাইছিল। আৰু তাইৰ মাতটো আছিল কেৱল আচৰিত;
  কেতিয়াবা এটা হুইম নিষ্ঠুৰ - ভাগ্য ভগ্নী নহয়,
  কাৰণ, যুঁজাৰুজনৰ কিমান দিনলৈ কোনো ভাগ্য নাছিল!
  আমি সেই ডাঙৰ, অচিনাকি খেলখনৰ টুকুৰা,
  যিটো ভগৱানে দুপৰীয়াৰ আহাৰ গ্ৰহণৰ বাবে সৃষ্টি কৰিছিল!
  
  কিন্তু আমি সৰ্বশক্তিমান উপহাৰবোৰ জানিব পাৰোঁ,
  কাৰণ চাৰিওফালৰ পৃথিৱীখন বতাহত ওপঙি আছে!
  আচলতে ভাগ্যই কুঠাৰবোৰ চোকা কৰিব,
  আৰু আনকি ভাগ্যও, যিহেতু ভগৱানক উদাসীনভাৱে ধৰা পৰিছিল!
  
  কাৰণ সুখ ভংগুৰ, দ্বীপৰ দৰে,
  শোক আৰু দুৰ্ভাগ্যৰ সাগৰৰ মাজত!
  আৰু ভীৰু মানুহজন ইমান অকলশৰীয়া
  তাৰ আত্মাত ৰাজত্ব কৰা ধুমুহা নহয়, বেয়া বতৰৰ আন্ধাৰহে!
  
  অ", মাৰাত্মক তৰাটোৰ তলত দেখাটো কঠিন,
  ধনু নক্ষত্ৰত জগতত জন্ম ল"বলৈ!
  মই মোৰ সপোন লৈ নাইটিংগেলৰ দৰে ওখকৈ চেষ্টা কৰো,
  চাৰিওফালে হাঁহি, উন্মাদ, বেঁকা মুখ!
  
  সঁচাকৈয়ে বিশ্বাস নকৰো, চিৰদিনৰ বাবে এনেকুৱাই হ"ব,
  বাৰু, মানুহ কৃমি হোৱাৰ নিৰ্ধাৰিত!
  ক'ত আছে দয়া আৰু জ্ঞানী উষ্ণতা,
  ন্যায় কোনো ক্ষন্তেকীয়া সপোন নহয়!
  
  আমাৰ পৃথিৱীৰ কৰ্তৃপক্ষ নিষ্ঠুৰ আৰু ভণ্ড,
  কেতিয়াবা জুইৰে সকলো জ্বলাই দিব মন যায়!
  মানুহৰ আবেগবোৰ হাৰিকেনৰ দৰে উত্তাল হৈ আছে,
  আৰু এনে লাগে যেন চৌদিশে কুটিল আৰু কাউৰী!
  
  মই অন্ততঃ দিনৰ পোহৰৰ ৰশ্মি এটা বিচাৰিব বিচাৰো,
  অশ্বাৰোহী যে জীয়াই আছে সেই কথা জানিবলৈ!
  কিন্তু মোৰ সামান্য উত্তৰৰ সন্ধানত,
  আৰু সকলোৱে যেন গুৰুত্ব দিয়ে!
  
  অ", তুমি ক"ত আছা পবিত্ৰ আত্মা,
  ডাৱৰৰ তলত কিমান সময় সাঁতুৰিব পাৰি!
  মানুহৰ দৃষ্টিশক্তি আৰু শ্ৰৱণ ক্ষমতা আছে,
  তেওঁলোকৰ ওচৰলৈ উৰি যাওক, বৃত্তৰ দৰে উৰি নাযাব!
  . অধ্যায় নং ৩।
  মাৰিয়াই বহুত বেৰ মাৰিলে ৷ ইয়াৰ পিছত তাইক জিমলৈ লৈ যোৱা হ"ল। তাত আপুনি গৰম হ"ব পাৰে আৰু পেশীবোৰক প্ৰশিক্ষণ দিব পাৰে। আৰু একে সময়তে এখন চিনেমা চাওক। বিশেষকৈ অৰ্কৰ সৈতে যুদ্ধ হয়। এই জাতিটো যথেষ্ট অভদ্ৰ আৰু জঘন্য। বাহ্যিকভাৱে অৰ্ক ভালুকৰ দৰে, কেৱল তেওঁলোকৰ মুখখন দানৱৰ দৰে।
  আৰু এইখন ইমান আদিম পৃথিৱী নহয়। টেলিভিছন, ৰেডিঅ", আনকি টেংকো আছে।
  উদাহৰণস্বৰূপে, এলফৰ গাড়ীবোৰ অতি মাৰ্জিত, সৰু, আকৃতিত সুশৃংখলিত। ইয়াৰ বিপৰীতে অৰ্কবোৰ ডাঙৰ, কৌণিক আৰু অনাড়ম্বৰ। মাৰিয়াই এই যুদ্ধখনলৈ হাঁহি এটা মাৰি চালে।
  এলফবোৰে খালী ভৰিৰে আৰু বিকিনি পিন্ধি যুঁজ দিয়ে। চাৰিটা সৰু কিন্তু চঞ্চল টেংকত, য"ত এটা দীঘল নলীৰ কামান আছে। ইয়াত চিত্ৰগ্ৰহণ এনেকুৱা যে ছোৱালীবোৰ অতি স্পষ্টকৈ দেখা যায়।
  তেওঁলোকৰ পেশীবোৰ ধুনীয়া, নিৰ্দিষ্ট, আৰু জোতাৰ অভাৱ তেওঁলোকৰ ভৰিৰ লগত খাপ খাই পৰে, যিয়ে তেওঁলোকৰ যৌনতাক গুৰুত্ব দিয়ে।
  ছোৱালীকেইজনীয়ে কাজিয়া কৰি আছে আৰু ইয়াৰে এগৰাকী সম্পূৰ্ণ মানৱীয় নাম এলেনাই কয়:
  - সেইবোৰ অৰ্ক। তেওঁলোকৰ টেংকবোৰ মাথোঁ কুৎসিত বাকচ। কৱচৰ যুক্তিসংগত ঢাল অবিহনেও। এইবোৰ ভাঙি যোৱাটো বহুত সহজ!
  এলিজাবেথে দুখী হাঁহি এটা মাৰি মাত দিলে:
  - আপুনি হয়তো ইয়াতেই আছে! কিন্তু এইটো আমাৰ লাভৰ বাবে।
  আৰু ছোৱালীজনীয়ে তাইৰ ৰূপৱতী, চেলেকি লোৱা ভৰি দুখনৰ উদং ভৰিৰ আঙুলি ব্যৱহাৰ কৰি শত্ৰুৰ ওপৰত গুলীচালনা কৰিলে।
  আৰু শ্বেলৰ আঘাত সঠিক হৈ উঠিল। খোলাটোৱে অৰ্ক টেংকৰ ডাঙৰ টাৰেটটোৰ ক্ষতিসাধন কৰে।
  কেথেৰিনও খালী ভৰিৰে, আৰু এলফ পৰিয়ালৰ আধা উলংগ ছোৱালীজনীয়ে চিঞৰি উঠিল, তাইৰ অতি ডাঙৰ আৰু একে সময়তে ধুনীয়া আৰু সম্পূৰ্ণ অ-আক্ৰমণাত্মক দাঁত দেখুৱাই। সঁচাকৈয়ে এইজনী আছিল বিৰল সৌন্দৰ্য্যৰ ছোৱালী।
  যদিও আক্ষৰিক অৰ্থত সকলো এলফেই সৌন্দৰ্য্য। আৰু ঠিক এইটোৱেই তেওঁলোকৰ মানুহ বিখ্যাত।
  টেংকত এই দৌৰৰ আন এগৰাকী ছোৱালী এফ্ৰ"চিনিয়াই মন্তব্য কৰিলে:
  - আমাৰ পৃথিৱীত মন কৰক, এজন পুৰুষৰ বাবে হাজাৰ মাইকী। এফালে পুৰুষৰ বাবে এইটো বৰ ভাল। কিন্তু আনফালে ইয়াৰ ফলত সমস্যাৰো জন্ম হয়! বিশেষকৈ চিৰন্তন ছোৱালীৰ বাবে!
  কেথেৰিনে নিশ্চিত কৰিলে, তাইৰ ৰূপৱতী ভৰিৰ উদং ভৰিৰ আঙুলি ব্যৱহাৰ কৰি আকৌ গুলীচালনা কৰিলে:
  - হয়, এইটোৰ নিজস্ব সমস্যা আছে, আৰু একে সময়তে মনোমোহাও আছে! গতিকে দুধাৰি তৰোৱালৰ দৰে। অৱশ্যে আপোনাৰ কাষত যদি কোনোবা ধুনীয়া পেশীবহুল ছোৱালী থাকে, তেন্তে এইটোও বেয়া নহয়!
  এলিজাবেথে আবেগিকভাৱে গাইছিল:
  ছোৱালী এজনীৰ লগত বেয়া নহয়
  কি ক'ম...
  কিন্তু আমিও ল"ৰাটোক তুলি ল"ব লাগিব,
  ল'ৰা, ল'ৰা, ল'ৰা!
  ল'ৰা ল'ৰা নিজেই বিয়া কৰা!
  আৰু যোদ্ধাসকলে জোৰেৰে হাঁহিলে। আৰু তেওঁলোকে নিজৰ দীঘল আৰু অতি চঞ্চল জিভা দেখুৱালে।
  এটা অৰ্কে গধুৰ বৃহৎ কেলিবাৰৰ কামানৰ পৰা তেওঁলোকৰ ওপৰত গুলীচালনা কৰিলে। কিন্তু খোলাটো উৰি গৈ পাৰ হৈ গ"ল, গতিকে এলফ ইউফ্ৰ"চিনে টেংকটো কাষলৈ অলপ স্থানান্তৰিত কৰিলে।
  এইটো সঁচাকৈয়ে এটা অংশ আছিল। শত্ৰুৰ যিকোনো প্ৰতিৰোধৰ পিছতো ছোৱালীকেইজনীয়ে সঁচাকৈয়ে জয়ী হ"বলৈ বদ্ধপৰিকৰ আছিল। আৰু অৰ্ক, ক"ব লাগিব, অত্যন্ত লোমশ আৰু চেপেটা জীৱ।
  এলিনাই হাঁহি এটা মাৰি লক্ষ্য কৰিলে:
  - সম্ভৱতঃ আটাইতকৈ ঘৃণনীয় নিৰ্যাতন যেতিয়া এটা orc আপোনাক paws, আৰু আপুনি উলংগ আৰু বান্ধি ৰখা হয়. আৰু সি তোমাক চুমা খাবলৈ চেষ্টা কৰিছে!
  কেথেৰিনে বিদ্ৰুপৰ হাঁহি এটা মাৰি গাইছিল:
  অৰ্ক এটা লোমশ দানৱ, মাত্ৰ তেওঁক নষ্ট নকৰিব,
  কঠোৰভাৱে শাসন ব্যৱস্থা অনুসৰি, প্ৰতিটো চুমা!
  দিনটোত এচামুচ তেল, নূন্যতম নিমখ,
  আৰু মদ আৰু মাংস কেৱল অতিথিৰ বাবে!
  ইউফ্ৰ"চিনে এই কথাত আপত্তি কৰিছিল:
  - মাখন একাপ খালে মেচ হিচাপে পাতল হৈ যাব। আৰু ছোৱালীজনী নিশ্চয় পেশীবহুল আৰু সুদৰ্শন এলফ জন্ম দিবলৈ সক্ষম। নহয়নে?
  এলিনাই খিকিন্দালি কৰি লক্ষ্য কৰিলে, আন এটা শ্বট লৈ, তাইৰ অভিশপ্ত, চেক্সি আৰু চঞ্চল ভৰিখনৰ খালী গোৰোহাটো ব্যৱহাৰ কৰি:
  - মই যেন ৰাণী,
  তৃতীয় ভনীয়েকে ক'লে...
  মই পিতৃ-ৰজাৰ বাবে কৰিম,
  মই নায়ক জন্ম দিলোঁহেঁতেন!
  নিজকে উৎসাহিত কৰিবলৈ এলিজাবেথে আন এটা ৰোমাঞ্চ গাবলৈ ধৰিলে:
  আমি গ্ৰহটোৰ ওপৰৰ তৰাবোৰৰ ওপৰত উৰি যাম,
  সূৰ্য্য উজ্জ্বলভাৱে উজ্জ্বল হ'ব...
  পোহৰৰ এলফৰ বীৰত্বক মহিমামণ্ডিত কৰা হয়,
  চিকাৰীক খেললৈ ৰূপান্তৰিত কৰে!
  
  বেয়া সময় হ'ব,
  য'ত একটি ধুমুহা বিশ্বের উপর sparkles...
  আপেলটো সম্পূৰ্ণ ফুলি উঠিছে,
  বসন্ত আহি আছে অৱশ্যে!
  
  এলফিনিজমৰ এটা যুগ আহিব, বিশ্বাস কৰক,
  য'ত যিকোনো ব্যক্তি ডেমিউৰ্জ।
  আমি আমাৰ মুখৰ পৰা অৰ্কশ ধৰ্মৰ দাগ ধুই পেলাম,
  প্ৰয়োজন হ'লে আমিও নাঙল হাল মাৰিম!
  
  পৃথিৱীৰ ওপৰত উজ্জ্বল দেৱতা থাকিব,
  তেওঁলোকে এলফবোৰলৈ আনন্দ আৰু হাঁহি আনিব...
  মাইটাৰেৰে অভিষেক কৰিম , ৷
  এই গৌৰৱময় কামত সফলতা লাভ কৰক!
  
  হয়, এলফিয়া এখন বিশ্বৰ দেশ,
  Elfinism এর পবিত্র ভূমি...
  খালী ভৰিৰে ছোৱালীজনী দৌৰি গ"ল
  কইনা হ"বলৈ জন্ম হৈছিল তাই!
  
  হয়, সৌন্দৰ্য্য ভাল পাওঁ এলফিয়া,
  শিলৰ পৰা ধাতু সৃষ্টি কি...
  বিশ্বাস কৰক মানুহবোৰ আৰু সুখী হৈ পৰিব
  আকাশৰ পৰা নপালম পৰিবলৈ দিয়া!
  
  ৰড অবিহনে সুখ বিচাৰিব নালাগে,
  সি তোমাক চিৰদিনৰ বাবে মৰম দিব...
  স্বৰোগ যুদ্ধৰ গোৰোহাত,
  দানৱৰ তেজ বোৱাইছে!
  
  দৈত্যৰ আৰু ধুনীয়া দেশ নাই,
  এটা এলফ আৰু বামন আছে ৰেংকত...
  আমি চিৰদিনৰ বাবে পিতৃভূমিৰ সৈতে একত্ৰিত হৈ আছো,
  যিকোনো যুদ্ধত আমি জয়ী হ"ম, জানেনে!
  
  গতিকে এলফ যুঁজাৰুজন ইমান দুখী কিয়,
  আপনি Svarog শক্তি জানিছে...
  মান্য অনুভৱৰ সৃষ্টি কৰে
  আমাৰ প্ৰেমৰ লাডা আদৰ্শ!
  
  বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডখন ভাল হ'ব, বিশ্বাস কৰক -
  যদি elfinism শাসন আৰম্ভ...
  আমি স্বৰোগৰ সুখী সন্তান -
  আহকচোন অৰ্কছিজমক বিভাজিত কৰি কোৱাৰ্কত পৰিণত কৰোঁ!
  
  অতি সোনকালে পৃথিৱীখন উজ্জ্বল হৈ পৰিব,
  শীঘ্ৰে বৃহৎ সফলতা লাভ কৰিব...
  আৰু ইয়াৰিলো গৌৰৱময় সূৰ্য্যৰ দৰে উদয় হ"ব,
  আৰু সকলোকে জিলিকি দিব!
  
  ফাদাৰলেণ্ডৰ ল'ৰাবোৰক পান কৰোঁ আহক,
  যাতে Elfie চিৰদিনৰ বাবে সমৃদ্ধিশালী হ'ব পাৰে...
  যাতে দৰমহাৰ অন্তহীন -
  যাৰ বিষয়ে সপোন দেখাটো লজ্জাজনক নহয়!
  
  এলফক বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডৰ ওপৰলৈ উঠি যাওক,
  আৰু ঈশ্বৰৰ হাঁহিয়ে সকলো দেখুৱাব...
  যুদ্ধত ইয়াৰ অক্ষয় শক্তিৰে,
  আমি আটাইতকৈ ধূৰ্ত প্ৰতাৰণা প্ৰকাশ কৰিম!
  
  অতি সোনকালে সূৰ্য্যটো আৰু উজ্জ্বল হৈ উঠিব,
  স্থান চোতালৰ দৰে হৈ পৰিব...
  গতিকে জুই জ্বলাই দিয়ক তুমি বেছি গৰম,
  আপোনাৰ ষ্টীলৰ কুঠাৰখন চোকা কৰক!
  
  আৰু তাৰ পিছত মহান লাডাৰ গীতৰ সৈতে,
  যে শক্তিশালী দেৱতা জন্ম দিলে...
  বনৰীয়া জনগোষ্ঠীক আমি কাটি পেলাব পাৰিম,
   তৰোৱাল লৈ এলফি-গৌৰৱময় পুত্ৰ!
  এইদৰেই ধুনীয়া আৰু আনন্দদায়ক এলফবোৰে গাইছিল। আৰু তেওঁলোকৰ মাতবোৰ ইমানেই নাইটিংগেল আৰু চেক্সি। এইবোৰৰ দৰে ছোৱালীৰ লগত আচলতে ভালুকবোৰক পৰাস্ত কৰিব পাৰি।
  ক"ব লাগিব যে ইহঁতক অতি চিকন আৰু ধুনীয়া, চেক্সি আৰু প্ৰলোভনমূলক, ভোক লগা মাইকী এলফ।
  ইফালে মহিলা পাইলটৰো আকাশত যুঁজ দিছে। যোদ্ধাসকল এতিয়াও একবিংশ শতিকাৰ দৰে উন্নত হোৱা নাই। আনকি এতিয়াও তেওঁলোকৰ প্ৰপেলাৰ ইঞ্জিন আছে। আৰু অস্ত্ৰ-শস্ত্ৰ - বিমানৰ কামান আৰু মেচিনগান। কিন্তু আনহাতে ক্ৰুত যুঁজি থকা ভয়ংকৰ মহিলা পাইলট আছে। আৰু তেওঁলোকৰ যুঁজত অধিক সুবিধাজনক কৰিবলৈ তেওঁলোক খালী ভৰিৰে আৰু বিকিনি পিন্ধি থাকে।
  আলবিনা এগৰাকী আচৰিত এলফ। উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে বুটামবোৰ টিপি দিয়ে। বিমানৰ কামানে গুলী চলাই আছে।
  আৰু তললৈ পেলোৱা অৰ্ক বিমানখন জ্বলি আছে। আৰু এই ভালুকবোৰৰ গাড়ীবোৰ অতি কৌণিক, গধুৰ আৰু অনাড়ম্বৰ।
  অৱশ্যে ইয়াৰ ফলত ছোৱালীবোৰহে অন হৈ পৰে। আৰু তেওঁলোকে অতি চতুৰতাৰে নিজৰ বিমানবোৰক আক্ৰমণৰ বাটৰ পৰা আঁতৰাই পেলায়।
  আন এগৰাকী এলফ ছোৱালী এলভিনাও গুলীচালনা কৰিছিল, তাইৰ উদং ভৰিৰ আঙুলি ব্যৱহাৰ কৰি আৰু চিঞৰি চিঞৰি ক"লে:
  মই এজন এলফ যুঁজাৰু, আৰু শক্তি পূৰ্ণগতিত চলি আছে,
  স্বৰ্গ মোৰ বাসস্থান!
  তাৰ সংগীয়ে গিগল আৰু নিশ্চিত কৰিলে, অৰ্কটোক তললৈ নমাই দিলে:
  - হয়, মঠ!
  আকাশত অৱশ্যে বিভিন্ন মাত্ৰাৰ সফলতাৰে যুদ্ধ চলি আছে। সঁচা, এলফে গ্লেমাৰাছ মানুহৰ প্ৰতিনিধিতকৈ বহু বেছি সঘনাই অৰ্কক গুলীয়াই পেলায়।
  কিন্তু অৰ্ক বহুত আছে। আৰু ইয়াৰ ফলত সমস্যাৰ সৃষ্টি হয়।
  মাৰিয়া কলেছনিকোভাই এই চিনেমাখন চাই লক্ষ্য কৰিছিল:
  - সুৰক্ষামূলক মন্ত্ৰ আৰু তাবিজ ব্যৱহাৰ কৰিলে ভাল হ'ব!
  ৰাণীৰ যুদ্ধ মন্ত্ৰী হোৱা এলফৰ নাম নাটাছাই হুমুনিয়াহ কাঢ়ি উত্তৰ দিলে:
  - আমি বহুদিনৰ পৰা ব্যৱহাৰ কৰি আহিছো, কিন্তু ই সদায় সহায় নকৰে! অৰ্ক, ট্ৰল আৰু আমাৰ আন শত্ৰুৱেও যাদু ব্যৱহাৰ কৰে, যাদুকৰী প্ৰতিৰক্ষাৰ মাজেৰে ভাঙি যোৱাটোকে ধৰি!
  মাৰিয়াই টুইট কৰিছিল।
  - হয় সঁচা! কিন্তু পবিত্ৰ পানী চেষ্টা কৰিলে কি হ"ব?
  নাটাছাই হাঁহি এটা মাৰি সুধিলে:
  - পবিত্ৰ পানী?
  ৰাণী আৰু প্ৰাক্তন বন্দীগৰাকীয়ে নিশ্চিত কৰে যে:
  - ঠিক সেইটোৱেই পবিত্ৰ পানী। এইটো এটা অতি ভাল ধাৰণা, আৰু যিটোৱে প্ৰকৃত যুদ্ধত ফলপ্ৰসূ বুলি প্ৰমাণিত হৈছে!
  গ্লেমাৰাছ প্ৰতিৰক্ষা মন্ত্ৰীগৰাকীয়ে হাঁহি এটা মাৰি মান্তি হ"ল:
  - কিয় মহামহিম, আপুনি চেষ্টা কৰাটো প্ৰয়োজন!
  মাৰিয়াই লৈছিল আৰু অতি আবেগেৰে গাইছিল, প্ৰেৰণাৰ ঢৌ অনুভৱ কৰিছিল;
  মই এগৰাকী ছোভিয়েট ছাগলীৰ ছোৱালী,
  তাই কাম কৰিছিল আৰু পথাৰত মৰমেৰে হাল বাইছিল...
  কিন্তু এটা ধুমুহা বজ্ৰপাত...
  ফেচিষ্টে আক্ৰমণ কৰিলে, তেওঁৰ বাবে যথেষ্ট ঠাই নাই!
  
  ৰক্তাক্ত একচল্লিশতম ভয়ংকৰ বছৰ।
  হিটলারে বৃহৎ সংখ্যাত আক্রমণ...
  ৰাছিয়ানসকলক বেচত অপচয় হ'বলৈ দিয়ে,
  খোলাবোৰ বিস্ফোৰণ হৈ আছে - গুলীবোৰে হুইচেল মাৰিছে!
  
  ঠাই নাই, ইয়াত বিচাৰি পোৱাটো বেয়া নহয়,
  যখন যন্ত্ৰণা আৰু ধ্বংস সকলোতে থাকে...
  ছোৱালীজনীৰ বয়স বিশ বছৰো নহয়,
  কিন্তু চাৰিওফালে কিমান কষ্ট আৰু বঞ্চনা!
  
  দুষ্ট ফেচিবাদে মাতৃভূমিক আক্ৰমণ কৰে,
  ইমান শক্তিশালী, সহজতে হিংস্ৰ...
  কিন্তু মোৰ বিশ্বাস সাম্যবাদেই বিজয়ী,
  এডলফৰ পিছত অন্ধ এই জাৰ্মানসকল কোন?
  
  শত্ৰু বৰ শক্তিশালী, বিশ্বাস কৰক,
  তাৰ চাপ সক্ৰিয় আৰু নিষ্ঠুৰ...
  ফেচিবাদ মাথোঁ এটা বনৰীয়া জন্তু
  আৰু ছোৱালীজনীৰ বিপৰীতে ছবিখন নীলা চকুৰ!
  
  কোনো ছোৱালীয়ে পিছুৱাই নাযায়
  খালী ভৰিৰে তুষাৰ মাজেৰে লৰালৰিকৈ...
  পৰীক্ষা, কেৱল এ লৈ উত্তীৰ্ণ,
  আৰু আমাৰ ছোৱালীবোৰে বৰ সাহসেৰে যুঁজ দিয়ে!
  
  বৃথাই ফেচিবাদে ৰাছৰ আক্ৰমণ কৰিছিল,
  যদিও Fritz এর মিত্র সহায়তা...
  আৰু ৰাইচ থাৰ্ড অতি সোনকালে তললৈ উৰি যাব,
  অন্ততঃ তেওঁ ৰাছিয়ানক মাংসভোজীভাৱে হত্যা কৰে!
  
  ছোৱালীবোৰে শান্তি শব্দটো নাজানে,
  তেওঁলোকে বিজয়ৰ বাবে তীব্ৰভাৱে চেষ্টা কৰে...
  যদিও হিটলাৰ কথাত ইমান শীতল,
  যে তেওঁ কেৱল ক্লাউনলৈ ৰূপান্তৰিত হ"ল!
  
  ক্ৰাউটবোৰক সোনকালে চেকমেট কৰি লওঁ, ছোৱালীবোৰ,
  শত্রু মস্কো কাছাকাছি বেশ বেশ আপ মাৰপিট হয়...
  তাৰ পিছত আছিল কিংবদন্তি ষ্টেলিনগ্ৰাড,
  তেওঁ শ্ব"ডাউনৰ সৈতে লগ পাইছিল, জানো ই শীতল!
  
  বাৰু, ছোৱালীৰ বাবে বাঘ কি?
  সঁচাকৈয়ে এটা শক্তিশালী মেচিন...
  আমাক মূৰ্খ সৌন্দৰ্য্য খেলৰ প্ৰয়োজন নাই,
  যাৰ ফেচিষ্টৰ সৈন্যই চেপি ধৰিলে!
  
  আমেৰিকাই ফ্ৰিটজক বহুত সহায় কৰি আছে,
  বিনামূল্যে বিমান, ট্যাংক দিয়ে...
  সিহঁত চাগে পাগল হৈ গৈছে
  য়েংকিছে যথেষ্ট বেলান খাইছে !
  
  হয়, হিটলাৰে কুকুৰটোক গুলীয়াই হত্যা কৰে,
  আৰু Goering সিংহাসনত স্থান দখল...
  হয়তো ডাঙৰ হ"ব পৰাকৈ তেওঁৰ বয়স হোৱা নাই,
  ৰাজমুকুটত থকা সেই মোটা হাঁহটো!
  
  কিন্তু আমেৰিকা আৰু ব্ৰিটেইন এতিয়া
  গতিকে তেওঁলোকে উৎসাহেৰে ফেচিষ্টসকলক সহায় কৰিবলৈ ধৰিলে...
  ৰঙা সেনাই নিজৰ লোকচানৰ হিচাপ নকৰিব,
  আৰু সাম্যবাদ ম্লান হৈ পৰিল!
  
  এইটো মাথোঁ এটা নৰকীয় পৰিস্থিতি,
  যেতিয়া পুঁজিৰ শক্তি ঐক্যত থাকে...
  আৰু পতনে কেৱল ভাবুকি দিয়ে...
  নাজীৰ বাবে মাটি যথেষ্ট নহয়, য়েংকিছক চিনি পাওক!
  
  বৃথাই ছেমে তেওঁলোকক বোমা যোগান ধৰে,
  আৰু তেওঁ Fuhrer লৈ খাদ্য পঠায়...
  কাৰণ, যুদ্ধত ইউ এছ এছ আৰক পৰাস্ত কৰি,
  এডলফে আগৰ বছবোৰক আক্ৰমণ কৰে!
  
  অৱশ্যে আমি বহুত ক্ষতিৰ সন্মুখীন হওঁ,
  ঠাণ্ডাতো ছোৱালীবোৰ খালী ভৰিৰে...
  কিন্তু প্ৰয়োজন হ"লে আমি মস্কোত শুই থাকিম,
  আমাৰ ব্ৰেইডবোৰ সোণৰ দৰে কুটিল হৈ পৰে!
  
  যদি আমি ষ্টেলিনগ্ৰাডক ৰক্ষা কৰিছিলো,
  বিশ্বাস কৰক, আমি বাৰ্লিনলৈ যাব পাৰো...
  ৰঙা সেনাৰ বাবে বিশ্বাস কৰক, এইটোৱেই পৰিস্থিতি,
  যেতিয়া জনসাধাৰণ আৰু সেনা একত্ৰিত হয়!
  
  ছোৱালীবোৰে নাজানে, মাথোঁ শব্দ নাই,
  আৰু তেওঁলোকে দুষ্ট orcs ৰ সৈতে তীব্ৰ যুদ্ধ ...
  আমি চাম, ছোৱালীবোৰে ৰাতিপুৱাক বিশ্বাস কৰে,
  যদিও চকু দুটা কেতিয়াবা চচৰৰ দৰে হয়!
  
  মই বিশ্বাস কৰোঁ ন্যায়সংগত ৰাছিয়ান জাৰ,
  ইস্পাততকৈ শক্তিশালী ইচ্ছাশক্তি বনাবলৈ সক্ষম হ'ব...
  এজন অৰ্থডক্স সাৰ্বভৌম হওক,
  যদি ষ্টেলিনে সকলো কাম সুন্দৰকৈ কৰিবলৈ ব্যৰ্থ হয়!
  হয়, ছোভিয়েট দেশখন ফুলি উঠক,
  সাম্যবাদৰ পোহৰত নিৰ্মাণ হ'ব পথটো...
  বিজয়ে এটা আনলিমিটেড একাউণ্ট খুলিব,
  যদিও প্ৰতিশোধৰ সন্তানে দাঁত উদঙাই দিলে!
  
  বাৰু, কি কয়, আংকল টেৰিবল ছেম,
  উত্থাপিত, আপনি নিজকে ধ্বংস বিবেচনা...
  ইউ এছ এছ আৰৰ নাজীসকলক বিকৃত কৰিবলৈ সক্ষম হৈছিল,
  আৰু ইয়াৰ অৰ্থ হৈছে পুঁজিৰ মৃত্যু!
  
  বাৰু দে আৰু এবাৰতকৈ অধিক, দুটা যুঁজ নহয়,
  ৰাছিয়াৰ ওপৰত বজ্ৰপাত এতিয়াও দেখা যাব...
  যাতে শূন্য নিজৰ গৃহভূমিলৈ নাহে,
  হয়তো ঈশ্বৰৰ বাবে সৃষ্টি কৰক!
  
  য'ত ষ্টেলিনে সৰলভাৱে নোৱাৰিলে,
  খালী ভৰি মেয়ে একটি করতে পারেন...
  তেওঁলোকৰ বাবে শক্তিশালী ঈশ্বৰ পবিত্ৰ স্বৰোগ,
  আৰু মেচিনগানৰ পৰা গুলী চলোৱাৰ সময়ত সঠিকতা!
  
  মুঠতে যুঁজখন একেবাৰেই শেষ নহয়,
  আমরা রাশিয়ান প্রতিশোধের জন্য চেষ্টা করা হয়...
  যুদ্ধত এজন বুঢ়া আৰু এজন যুৱক থাকিব,
  আমি নাজীক ভয়ংকৰ সুযোগ নিদিওঁ!
  
  মুঠতে আমি খালী ভৰিৰে ছোৱালী,
  আকৌ তেওঁ ক্ৰোধেৰে আক্ৰমণ কৰিবলৈ বিচাৰিলে,
  আৰু উদং গোৰোহা, মজবুত মুঠি।
  আমি তোমাক ইমানেই চুদিম যে ফুহৰাৰক কুটিল যেন লাগে !
  
  মোৰ বিশ্বাস ৰুছৰ অতি সোনকালে পুনৰ জন্ম হ"ব,
  মহান Svarog এর বেনার অধীন...
  নিজৰ জন্মভূমিৰ বাবে যুঁজ দিয়ক আৰু ভয় নকৰিবা,
  কাৰণ অতি সোনকালে বহুত সুখ থাকিব!
   এনে এটা আনন্দময়, যদিও বেছি স্পষ্ট আৰু সম্পূৰ্ণ যুক্তিসংগত নহয়, কিছুমান বৈপৰীত্যৰ সৈতে, এলফ জাতৰ ছোৱালীবোৰে সঁচাকৈয়ে পাহাৰ ল"বলৈ আৰু স্থানান্তৰিত কৰিবলৈ সাজু হয়। সঁচাকৈয়ে জয়ী হ"বলৈ জন্ম লৈছে।
  আৰু সেইবাবেই বিকিনি পিন্ধা ছোৱালীবোৰে বোকাত খালী ভৰিৰে ট্ৰেক এৰি বন্দুকৰ পৰা গুলী চলায়। ইয়াত বৃহৎ কেলিবাৰৰ কামানে গুলী চলায় আৰু ডাঙৰ ডাঙৰ প্ৰজেক্টাইলবোৰ চাপত ওখকৈ উৰি যায়। গতিকে অৰ্কবোৰক ওপৰলৈ পেলাই দিয়া হয় আৰু সিহঁতৰ হাউইটজাৰে ওলোটা কৰি পেলায়। এইটো সঁচাকৈয়ে অত্যন্ত হত্যাকাৰী গুলীচালনা, আৰু ই বন্ধ নহ"ব, ই উশাহ এটাও ল"ব নোৱাৰে৷
  এলফবোৰৰ এজন কেপ্তেইন স্বেটলানাই বন্ধুজনক কুৎসিত হাঁহি এটা মাৰি ফুচফুচাই ক"লে:
  - আমাৰ কান্ধৰ ষ্ট্ৰেপত তৰা এটা দিব বুলি ভাবিছানে?
  তাই হাঁহি এটা মাৰি উত্তৰ দিলে:
  - ধৰিব আৰু দিব!
  ইয়াৰ পিছত ছোৱালীজনীয়ে শক্তিশালীভাৱে তাইৰ উদং, ৰূপৱতী, অতি প্ৰলোভনমূলক, টেন আৰু পেশীবহুল ভৰি দুখন আঙুলিয়াই গাইছিল:
  আমাক কোৱা হৈছিল যে আমাক উচ্চতা লাগে,
  আৰু বাৰুদত skimp নকৰিব...
  ইয়াত দ্বিতীয় তৰাটোৱে গুটিয়াইছে,
  আপোনাৰ epaulets লৈ!
  ব্ৰঞ্জৰ ছালৰ তলত বলৰ দৰে গুটিয়াই যোৱা পেশীৰে খালী ভৰিৰে ছোৱালীকেইজনীয়ে খোলা থকা ওজনী বাকচবোৰ ওপৰলৈ টানি আনিছিল। আৰু এইটো, মই এইটোও ক"ব লাগিব, এক অতি শক্তিশালী পদক্ষেপ।
  যোদ্ধাসকলে যেন টেবুলত কাৰ্ড এখন দলিয়াই দিলে। আৰু আকৌ এটা অতি মাৰাত্মক বন্দুকৰ গুলী।
  প্ৰতিৰক্ষা মন্ত্ৰী নাটাছাই লক্ষ্য কৰিছে যে:
  - যাদুকৰী মন্ত্ৰৰ বাবে প্ৰজেক্টাইলৰ ধ্বংসাত্মক শক্তি বৃদ্ধি পায়। সামৰিক কামত যাদুৰ ব্যৱহাৰৰ উদাহৰণো এয়া!
  মাৰিয়াই সন্মতি প্ৰকাশ কৰি মাত দিলে:
  - এইটো ঠিকেই কৈছে! আৰু আমি এতিয়াও ভৱিষ্যতৰ জয়ৰ বাবে বহুত কৰিব পাৰো!
  কমলা ৰঙৰ ঘাঁহনিৰ কাষেৰে আন এটা টেংকি গতি কৰি আছিল। তেওঁৰ চিলোৱাটটো আছিল অতি নিম্ন। আৰু ইয়াৰ কাৰ্যতঃ টাৰেট নাছিল, কিন্তু বিশেষ ঘূৰ্ণনশীল বেৰেল আছিল। আৰু এই গাড়ীখনক আড়ম্বৰপূৰ্ণ যেন লাগিছিল। তাত মাত্ৰ দুজনী ছোৱালী আছিল। যিহেতু এই টেংকটো সাধাৰণতকৈ সৰু আছিল।
  নাটাছাই লক্ষ্য কৰিলে:
  - এইখন ভৱিষ্যতৰ গাড়ী!
  মাৰিয়াই মান্তি হ"ল:
  - হয়, মই ভাবিছিলো যে ই এক আশাব্যঞ্জক বিকাশ। কিন্তু সৰু লক্ষ্যত আঘাত কৰাটো অধিক কঠিন। দ্বিতীয় বিশ্বযুদ্ধৰ সময়ত জাৰ্মানসকলে অতি ডাঙৰ টেংক নিৰ্মাণ কৰি দেউলীয়া হৈছিল।
  নাটাছাই চকু টিপিয়াই চিঞৰি ক"লে:
  - আমাৰ টেংকবোৰ বৰ দ্ৰুত,
  আৰু ছোৱালীবোৰ উলংগ, খালী ভৰি!
  ইফালে চিনেমাখনত তেওঁলোকে দেখুৱাইছিল যে কেনেকৈ এজন এলফ ল"ৰা, প্ৰায় দহ বছৰীয়া শিশুৱে জোপোহাৰ মাজেৰে খোজ কাঢ়ি গৈ আছিল। তেওঁ এলফৰ ড্ৰোনক গাইড কৰিবলৈ এটা সৰু ট্ৰেন্সমিটাৰ স্থাপন কৰে । এতিয়ালৈকে এনে যন্ত্ৰবোৰ আটাইতকৈ সহজ আৰু আদিম।
  ল"ৰাটোৰ উদং শিশুসুলভ ভৰি দুখনে ঘাঁহনিৰ ওপৰত ছিটিকি পৰে। তেওঁ এজন ডেকা পক্ষপাতিত্ববাদীৰ দৰে। শিশুটিয়ে মাত্ৰ চুটি কাপোৰ পিন্ধিছে, বতৰটো শীতল আৰু টোপাল টোপাল। আৰু ল"ৰাটো ঠাণ্ডাত কঁপিছে।
  তথাপিও তেওঁ সাহসেৰে গাইছে:
  মই সম্পূৰ্ণ খালী ভৰিৰে এজন যুৱ পক্ষপাতী,
  শিশু যিয়ে সাহসেৰে নিজৰ জীৱন বিপন্ন কৰে...
  যাতে ইয়াত এলফবোৰৰ সমস্যা নহয়,
  জনসাধাৰণে গ্লেমাৰাছ কমিউনিজমত জীয়াই থাকক!
  আৰু শিশুটিয়ে তুলি লৈ জিভা দেখুৱাব। আৰু সেইবাবেই এলফ ল"ৰাটোৱে অৰ্ক শিবিৰলৈ ৰাস্তা লয়। চেঁচা ভালুকৰ দুৰ্গন্ধই শিশুৰ নাকৰ ফুটাত অপ্ৰিয়ভাৱে টিকটিকিয়াই পেলায়।
  শিশুটিক যথেষ্ট বিপদত পৰিছে। এই কুটিল জীৱবোৰৰ নাকৰ তলতে সি পিছলি পৰে।
  মাৰিয়াই মন্তব্য কৰিলে:
  - সাহসী ল'ৰা। কিন্তু এনে সৰু ল"ৰা-ছোৱালীক মিছনলৈ পঠোৱাৰ যোগ্যতা আছেনে?
  প্ৰতিৰক্ষা মন্ত্ৰী নাটাছাই যুক্তিসংগতভাৱে উল্লেখ কৰিছে যে-
  - এনে সৰু ল"ৰা-ছোৱালীয়ে সৰু আভা দিয়ে, আৰু orcs" অনুসন্ধান আৰু নিৰাপত্তাৰ যাদু কাৰ্যতঃ তেওঁলোকক দেখা নাপায়!
  মাৰিয়াই হাঁহিলে আৰু লক্ষ্য কৰিলে:
  বীৰত্বৰ বয়স নাই
  ডেকা হৃদয়ত দেশৰ প্ৰতি প্ৰেম...
  মহাকাশৰ প্ৰান্ত জয় কৰিব পাৰে,
  পৃথিৱীত জীৱিকাক সুখী কৰক!
  নাটাছাই হাঁহি এটা মাৰি স্পষ্ট কৰি দিলে:
  - কেৱল জীৱিতসকলেই নহয়, মৃতসকলকো, আৰু কেৱল পৃথিৱীতেই নহয়!
  তাৰ উত্তৰত মাৰিয়াই খঙেৰে তাইৰ খালী ভৰিৰে, ওজনী আৰু শক্তিশালী ভৰিখনত ষ্টাম্প মাৰিলে, যিখন ভৰি এতিয়া পহুৰ পিঠি ভাঙিব পাৰে:
  জীৱন্ত পৃথিৱী, জীৱন্ত পৃথিৱী,
  আৰু আপুনি মানুহক বুজি পায়...
  দ্বিতীয় প্ৰেম, দ্বিতীয় পৃথিৱী,
  দ্বিতীয় পৃথিৱী নাথাকিব!
  হাজাৰ গ্ৰহৰ
  তেনেকুৱা সেউজীয়া নাই!
  হাজাৰ গ্ৰহৰ
  তেনেকুৱা প্ৰিয় নাই!
  ইফালে সৰু এলফ ল"ৰাটোৱে ট্ৰেন্সমিটাৰটো লগাই হাঁহি হাঁহি উভতি আহিল। তেওঁৰ উদং গোলাপী ৰঙৰ গোৰোহা দুটা যথেষ্ট ধুনীয়াকৈ জিলিকি উঠিছিল।
  আনকি মাৰিয়াই ভাবিছিল যে শিশুটি ধৰা পৰিলে তাৰ উদং ঘূৰণীয়া গোৰোহা দুটা গৰম লোহাৰে জ্বলি যাব। আৰু এই শিশুটিয়ে কেনেকৈ চিঞৰিব।
  আৰু অৰ্কবোৰে হাঁহি হাঁহি নাকৰ ফুটাৰে জুইত পোৰা মাংস চুহিব।
  ইয়াত ল"ৰাটোৱে লৈ গ"ল আৰু খালী ভৰিখনেৰে ঘাঁহনিৰ ওপৰত হাঁহি থকা তেঁতেলীটোৰ ওপৰত হেঁচা মাৰি ধৰিলে। পোকটোৱে চকু টিপিয়াই দিলে, আৰু হঠাতে ৰত্নলৈ পৰিণত হ"ল।
  ল"ৰাটোৱে উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে তুলি লৈ হাতত পেলাই দিলে আৰু চিঞৰি উঠিল, কষ্টেৰে শুনা গ"ল:
  - হাঁহি এটাৰ পৰা ই উজ্জ্বল হৈ পৰিব,
  আৰু হাতী আৰু আনকি সৰু শামুকটোও...
  যুদ্ধত অধিক মজা এলফ হওঁ আহক,
  আৰু অৰ্কবোৰে কেৱল লোকচানহে ভুগিব দিয়ক!
  আৰু ল"ৰাটোৱে খৰধৰকৈ জোপোহাবোৰৰ মাজলৈ লৰচৰ কৰিলে। ইয়াত এটা মৰমলগা সৰু কেঁচুৱা আছে। যথেষ্ট মানুহৰ দৰে।
  ইয়াত এখন ছবিত ল"ৰাটোৱেও টেংকৰ তলত মাইন পিছলি পেলাইছিল।
  আৰু ধৰা পৰিল। ছোভিয়েট চিনেমাখনে তেওঁক কেনেকৈ অত্যাচাৰ কৰা হৈছিল সেইটো দেখুৱাই নিদিয়াটো দুখৰ বিষয়৷ কিন্তু তেওঁলোকক কেৱল নিয়ৰৰ মাজত খালী ভৰিৰে ফাঁচীলৈ লৈ যোৱা হৈছিল।
  আৰু কেমেৰাই নিয়ৰৰ ড্ৰিফ্টত সৰু সৰু, শিশুসুলভ ভৰিৰ ছাপ দেখুৱাইছিল, ক্ল"জ-আপ। আৰু এইটোৱে নিৰ্যাতনটো বিতংভাৱে আৰু প্ৰাকৃতিকভাৱে দেখুওৱা হ"লেহে বেছি কথা ক"লে।
  সঁচাকৈয়ে এইখন এখন চিনেমা।
  মাৰিয়াই তাইৰ উদং আৰু পেশীবহুল ভৰিৰ পেশীবোৰ মোহাৰি অতি অনুভৱেৰে গাইছিল:
  অন্ধকাৰ ৰাতিবোৰ অগ্নিকুণ্ডৰ দৰে জ্বলাই দিয়ক,
  আমি অগ্ৰগামী, শিশু, শ্ৰমিক...
  উজ্জ্বল বছৰৰ যুগ ওচৰ চাপি আহিছে,
  অগ্ৰগামীৰ চিঞৰ সদায় সাজু হৈ থকা!
  অগ্ৰগামীৰ চিঞৰ সদায় সাজু হৈ থকা!
  নাটাছাই খিকিন্দালি কৰি নিশ্চিত কৰিলে:
  - এই কঠিন সিজোৱা কণীটো পোন্ধৰ মিনিট উতলাব লাগে, কিন্তু এলফ পৰিয়ালৰ অগ্ৰগামীজন সদায় সাজু!
  . অধ্যায় নং ৪।
  ইফালে যুদ্ধৰ আন কিছুমান খণ্ডও আছিল। ইয়াত দুজন এলফে স্নাইপাৰ যুদ্ধ চলাই আছে।
  খালী ভৰিৰে, কিন্তু দাগযুক্ত ছদ্মবেশ পিন্ধিছিল। আৰু তেওঁলোকে লক্ষ্য বিচাৰি এম্বুছ কৰি বহিল।
  ইয়াৰে এগৰাকী শ্যামলা এলিছে বিৰক্ত হৈ মন্তব্য কৰিলে:
  - অৰ্কবোৰ, ক"ব লাগিব, বৰ দুৰ্গন্ধময়। আৰু সেইবাবেই তেওঁলোকৰ লগত ভ্ৰাতৃত্ববোধ কৰাটো অসম্ভৱ!
  এঞ্জেলিকাই খিকিন্দালি কৰিলে, গুলী চলালে, লোমশ ভালুকৰ সৈনিকজনক হত্যা কৰিলে আৰু গাই গ"ল:
  - আমি কেতিয়াও মিছ নকৰো,
  আমাৰ এলফলৈ বিপদ নাহে!
  আৰু তাই মুকুতাৰ দৰে দাঁতকেইটা উদঙাই দিলে।
  এলিছেও গুলী চলালে, আৰু অৰ্কৰ মূৰটোও বিন্ধিলে। ধৰি লওক তেওঁলোক ইমান শীতল যোদ্ধা৷ আৰু তেওঁলোকৰ বিৰুদ্ধে তৰ্ক কৰিব নোৱাৰি!
  এঞ্জেলিকাই উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে গ্ৰেনেডটো দলিয়াই দিলে। তাই অৰ্কটোক টুকুৰা টুকুৰ কৰি গাইছিল:
  আমি বাজ্জ হিচাপে চাই থাকোঁ
  ঈগল মত উৰি...
  আমি পানীত ডুব নাযাওঁ
  আমি জুইত জ্বলি নাযাওঁ!
  এলিছে হাঁহি এটা মাৰি নিশ্চিত কৰিলে:
  - হয়, যোদ্ধাসকলেই আমাৰ প্ৰয়োজন!
  আৰু তাই উদং গোৰোহাৰে গধুৰ গ্ৰেনেড এটা দলিয়াই দিলে। বহুত অৰ্ক টুকুৰা টুকুৰ কৰি পেলালে।
  এইটো সঁচাকৈয়ে এটা দল আছিল। আৰু এলফ ছোৱালীবোৰ বৰ ধুনীয়া, আৰু সম্পূৰ্ণ খালী ভৰিৰে লাইট বিকিনি পিন্ধি।
  কিন্তু তেওঁলোকে লাজ নকৰে, কিন্তু গান গায়।
  পৃথিৱীত গৰম আৰু নিয়ৰ,
  পৃথিৱীখন দুখীয়া আৰু ধনী উভয়...
  সমগ্ৰ গ্ৰহটোৰ যৌৱন আমাৰ লগত আছে,
  আমাৰ বিশ্বব্যাপী গঠন দল!
  আৰু ছোৱালীবোৰে অৰ্কবোৰক চুদি থাকিল। এইটোৱেই আছিল তেওঁলোকৰ জঞ্জাল। আৰু যদি কৰে, তেন্তে ই কাৰো বাবে ইমান সৰু যেন নালাগিব, আনকি অৰ্কৰ দৰে চেপেটা জীৱৰ বাবেও৷
  মাৰিয়া কলেছনিকোভাই এখন চিনেমা চাই গাইছিল:
  আমি সাহসেৰে যুদ্ধলৈ যাম,
  'এলফ'ৰ কাৰণে...
  আমি সকলো অৰ্কক হত্যা কৰিম,
  যুঁজ ড্ৰিফ্ট নকৰিবা!
  ধৰি লওক এইবোৰ এনেকুৱা ধৰণৰ ছোৱালী যিয়ে নিজৰ ইমপালছনত যুঁজাৰু আৰু আবেগিক। ধ্বংসৰ উচ্চতম শ্ৰেণী, কোনোবাই ক"ব পাৰে।
  কিন্তু ষ্টৰ্মট্ৰুপাৰৰ পৰা অৰ্কলৈকে, এলফ হেলগাই লাথি মাৰে, আৰু তাৰ পিছত গায়:
  -এলফিয়াক গৌৰৱ, গৌৰৱ,
  ট্যাংক আগলৈ হুলস্থুল কৰি আছে...
  এনে এলফ শক্তি,
  অৰ্কবোৰক ক্ৰোধত প্ৰহাৰ কৰা হৈছে!
  গতিকে ছোৱালীবোৰে অৰ্কবোৰৰ বিৰুদ্ধে থিয় দিলে আৰু আক্ষৰিক অৰ্থত মাৰাত্মক শক্তিৰে, সম্পূৰ্ণ ধ্বংস কৰি, তেওঁলোকে স্ক"ৰিংটো মুকলি কৰিলে। আৰু সিহঁতক ৰখাব নোৱাৰি। যদি আমি পাইছো তেন্তে পাইছো।
  আৰু উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে ট্ৰিগাৰবোৰ টিপি দিয়ে।
  ছোৱালী আলেংকাই মেচিনগানেৰে অৰ্কবোৰক গুলীয়াই মাৰে। আৰু তেওঁ নিজৰ উদং ভৰিৰ আঙুলিৰ মাৰাত্মক শক্তিৰে শত্ৰুৰ ওপৰত গ্ৰেনেড নিক্ষেপ কৰি গৰ্জন কৰে:
  - মই পৃথিৱীৰ আটাইতকৈ শক্তিশালী,
  সকলোকে টয়লেটত তিয়াই দিম!
  আৰু কেনেকৈ তাই হাঁহিব আৰু তাইৰ জিভাখন দেখুৱাব, যিটো তাইৰ জিভাখন অতি দীঘল।
  ছোৱালী আন্যুতাই খিকিন্দালি কৰি লক্ষ্য কৰিলে, নিজৰ উদং গোৰোহাৰে ধ্বংসৰ হত্যাকাৰী মটৰটো দলিয়াই দিলে:
  আমি আক্ষৰিক অৰ্থত সকলো কৰিব পাৰো। আৰু এইটোৱেই আমাৰ এলফৰ মাজত ক্ৰম!
  ছোৱালীবোৰে কাজিয়া কৰে, আৰু বহুত থাকে। ইমানবোৰ ছোৱালী থকা পৃথিৱীত জীয়াই থকাটো কিমান ভাল লাগে। আৰু এলফবোৰ চিৰদিনৰ বাবে ডেকা আৰু ধুনীয়া। সঁচাকৈয়ে তেওঁলোক আছিল অতি শীতল চুৰিকাৰী। আৰু তেওঁলোকে এনেকুৱা কথা ক"ব পাৰে যিবোৰ সাধুকথাত ক"ব নোৱাৰি বা কলমেৰে বৰ্ণনা কৰিব নোৱাৰি - কেৱল চমৎকাৰ।
  এই মহামাৰীৰ বিৰুদ্ধে যুঁজ দিয়া আল্লাই আক্ৰমণাত্মকভাৱে লক্ষ্য কৰিলে, অৰ্কবোৰক জুইৰ বিস্ফোৰণেৰে বিস্ফোৰণ কৰি, কুঁহিয়াৰৰ দৰে তললৈ কাটি পেলালে:
  - যাতে টান Fuhrer মৰি যায়!
  আৰু কেনেকৈ হাঁহিব আৰু নিজৰ অতি ধুনীয়া দাঁতকেইটা দেখুৱাব।
  এই ছোৱালীবোৰ এৰোবেটিকছ!
  নাই বাৰু, এনে মানুহক প্ৰতিহত কৰিবলৈ চেষ্টা কৰক।
  সোণালী চুলিৰ মাৰিয়া এলফে ইয়াক লৈ গাইছিল:
  - জাহাজবোৰ ভাঙি গৈছে,
  বুকু খোলা হয়...
  পান্না আৰু ৰুবি বৰষুণৰ দৰে বৈ যায়,
  যদি আপুনি ধনী হ"ব বিচাৰে
  যদি আপুনি সুখী হ"ব বিচাৰে,
  আমাৰ লগত থাকক ল'ৰা
  আপুনি আমাৰ ৰজা হ"ব!
  আপুনি আমাৰ ৰজা হ"ব!
  আৰু যোদ্ধাসকলে আকৌ কোৰাছত হুইচেল মাৰিব। আৰু কাউৰীবোৰে হাৰ্ট এটেক হৈ অৰ্কবোৰৰ ওপৰত পৰিল, সিহঁতৰ মূৰৰ খুলি বিন্ধিলে।
  ছোৱালীবোৰে সঁচাকৈয়ে এইটোৱেই লৈছিল আৰু অন কৰিছিল। অৱশ্যে ই শীতল আৰু বন্য।
  বাৰু, এনেকুৱা কিবা এটা কিমান শীতল। আৰু ই সঁচাকৈয়ে, অৱশ্যেই, আপোনাক অন কৰে।
  এইবোৰ সঁচাকৈয়ে ছোৱালী।
  আৰু উদং, শক্তিশালী ভৰিৰে অলিম্পিকে অৰ্কবোৰৰ ওপৰত বিস্ফোৰক বেৰেল এটা নিক্ষেপ কৰিব।
  ই উৰি গৈ চৰম মাৰাত্মক শক্তিৰে বিস্ফোৰণ ঘটাব। আৰু সকলোবোৰ সৰু সৰু টুকুৰাত ফাটি গৈছে, লগতে অৰ্কৰ এটা গোটেই বেটেলিয়ন।
  আৰু আকৌ ছোৱালীবোৰে নিজৰ ৰঙা নিপলবোৰ মুখত লৈ হুইচেল মাৰিব। আৰু হাৰ্ট এটেকত আক্ৰান্ত কাউৰীবোৰ একেলগে ভাঙি মাৰাত্মক অজ্ঞান হৈ পৰিব।
  আৰু তেওঁলোকৰ মূৰৰ খুলিবোৰ লৈ আঘাতৰ তলত ফাটি যাব। আৰু এইটো এটা অতি মাৰাত্মক আৰু ধ্বংসাত্মক প্ৰভাৱ।
  মাৰুছিয়াইও খালী ভৰিৰ আঙুলিৰে শত্ৰুৰ ওপৰত মাৰাত্মক গ্ৰেনেড নিক্ষেপ কৰিলে, অৰ্কবোৰক সিঁচৰতি কৰি গাই গ"ল:
  বিজয় অপেক্ষা, বিজয় অপেক্ষা,
  যি দুষ্ট orcs পৰাস্ত কৰিব বিচাৰে...
  বিজয় অপেক্ষা, বিজয় অপেক্ষা,
  আমি আমাৰ শত্ৰুক পৰাস্ত কৰিব পাৰিম!
  আৰু মেট্ৰিয়নাইও খালী ভৰিৰে শত্ৰুৰ ওপৰত নেমু দলিয়াই গৰ্জন কৰিব:
  - বোর্ড!
  ছোৱালীকেইজনীয়ে সম্পূৰ্ণৰূপে নিজৰ নিজৰ নিজৰ পথত আগবাঢ়িল। আৰু তেওঁলোক আচলতে লিখিত সৌন্দৰ্য্য। আৰু ইহঁতৰ ভৰি দুখন উদং আৰু চেলেং কৰা।
  হয়, তেওঁলোকে এই অৰ্কবোৰক লৈ গ"ল, আৰু তেওঁলোকক ভালদৰে তললৈ কাটি হত্যা কৰা হয়।
  আৰু এলফৰ সন্মুখভাগ আৰু কম সংখ্যক এলফে অৰ্ক, এই চেগী ভালুকবোৰৰ ওপৰত হেঁচা প্ৰয়োগ কৰিবলৈ ধৰিলে।
  ছোৱালীকেইজনীয়ে আক্ৰমণ কৰিবলৈ লৰালৰিকৈ ওলাই আহিল।
  কমলা চুলিৰ এলফ যোদ্ধাজনে তাইৰ স্তনৰ ৰঙা নিপলটো লৈ জয়ষ্টিক বুটামটোৰ ওপৰত টিপি দিলে।
  শ্বক ৱেভৰ সূচনা হ"ল। আৰু আল্ট্ৰাছাউণ্ডটো অৰ্কবোৰৰ ফালে লৰালৰিকৈ গ"ল। আৰু ই তেওঁলোকৰ সকলোকে একেলগে ঢাকি পেলালে, আক্ষৰিক অৰ্থত তেওঁলোকৰ হাড়বোৰ জ্বলাই দিলে।
  যোদ্ধাগৰাকীয়ে টুইট কৰি এইদৰে কয়।
  - কোব্ৰাৰ উন্মাদ জাতিবোৰৰ বাবে!
  আৰু কেনেকৈ লৈ হাঁহিব। এইবোৰ সঁচাকৈয়ে মহিলা - কওঁকচোন তেওঁলোক ছুপাৰ৷
  ছোৱালীবোৰক ভয়ংকৰ বুলি লক্ষ্য কৰিব লাগে।
  আৰু সেইবাবেই তেওঁলোকে খালী গোৰোহাৰে কয়লা গ্ৰেনেডৰ হত্যাকাৰী ধাৰাবোৰ ওপৰলৈ দলিয়াই দিলে।
  বহুত খঙাল আৰু লোমশ ভালুক ফালি পেলালে। আৰু তাৰ পিছত ছোৱালীবোৰে সেইটো লৈ গান গাবলৈ ধৰিলে;
  মই বিচাৰো প্ৰভু, দিনটো যাতে ম্লান নহয়,
  ছোৱালীজনীৰ চাৱনি চিৰদিনৰ বাবে ডেকা হৈ থাকক!
  যাতে আমাৰ নাইটজন শিলৰ ওপৰেৰে উৰি যায়,
  যাতে হ্ৰদবোৰৰ আৱৰণ স্ফটিকতকৈ স্পষ্ট হয়!
  
  ঈশ্বৰে কি সুন্দৰ পৃথিৱী সৃষ্টি কৰিছে,
  তাত তেওঁলোকে ৰূপ খাইছিল আৰু মেপেল ৰুবি আছিল!
  প্ৰেমিকা বিচাৰি, ভগৱানৰ আদৰ্শ -
  এই কাম কৰিবলৈ তেওঁ যুদ্ধত শত্ৰুক কাটি পেলাইছিল!
  
  যুৱকজনৰ হৃদয় কিয় ইমান গধুৰ?
  এই পৃথিৱীত তেওঁ কি বিচাৰিব বিচাৰে?
  আঁহত কিয় ভাঙি গৈছে?
  ডাঙৰ ডাঙৰ সমস্যাৰ জটিলতা কেনেকৈ সমাধান কৰিব?
  
  মইও বিচাৰো ভগৱান, সুখী হওঁক,
  আপোনাৰ স্বৰ্গীয় সপোন বিচাৰি উলিয়াওক!
  যাতে ভাগ্যৰ সূতা ভাঙি নাযায়,
  বাটৰ তলত এটা ৰেখা ৰাখিবলৈ, এটা বেলেষ্ট লাইন!
  
  কিন্তু প্ৰেম নোহোৱাকৈ মই কি বিচাৰিব লাগে,
  কোনবোৰ ছোৱালীৰ দাম বেছি হ"ব পাৰে?
  তেজৰ ওপৰত সুখ গঢ়ি তোলাটো কঠিন,
  ইয়াৰ কাষেৰে সাঁতুৰি নৰকৰ নৰকলৈহে যাব পাৰি!
  
  বিচ্ছেদ মোৰ বাবে অত্যাচাৰ
  যুদ্ধ এতিয়াও এনেকুৱা দুঃস্বপ্ন!
  ইয়াত তেওঁ ঘোঁৰাটোক ভৰিখন ষ্টীৰাপত থৈ চেডল লগাইছিল,
  যদিও দুষ্ট অৰ্ক, জল্লাদে নিজৰ কুঠাৰ ওপৰলৈ তুলিলে!
  
  আমাৰ ছোৱালীবোৰক লৈ যায়,
  অত্যাচাৰ কৰি শৰীৰ জ্বলাই জুইত জ্বলাই দিয়ে!
  কিন্তু আমি ফুহৰাৰৰ ওপৰত পৰাজয়ৰ সৃষ্টি কৰিম,
  জানি থওক যে আমাৰ এলফৰ কেতিয়াও মৃত্যু হোৱা নাছিল!
  
  দুষ্ট যুদ্ধৰ পিছত বিয়া কৰাওঁ,
  তেতিয়া ল"ৰা-ছোৱালীবোৰে হাঁহিব!
  মোৰ বাবে তেওঁলোক সকলো তেজৰ আত্মীয়,
  মই চৰ্বিযুক্ত খেলৰ বাবে চিকাৰ কৰি আছো!
  
  আৰু ওক গছৰ পাতবোৰ পান্নাৰ দৰে,
  তেওঁ ক"লে যে ল"ৰাজনে বৰ ভাল কাম কৰিলে!
  তোমাৰ বিবেক স্ফটিকৰ দৰে পৰিষ্কাৰ হওক,
  আৰু ভাৰসাম্যত থকা ধনাত্মকবোৰহে সংখ্যা হ"ব!
  ছোৱালীকেইজনীয়ে গান গাইছিল আৰু নিজৰ বিশাল আত্মবিশ্বাস আৰু যুঁজৰ স্থিতি দেখুৱাইছিল।
  আৰু অৱশ্যেই যোদ্ধাসকলৰ এজনে নলী এখন লৈ আহিছিল। আৰু তাই তাত গেছলিন চাৰ্জ কৰিলে। আৰু কেনেকৈ তেওঁ হত্যাকাৰী ধাৰা এটা লৈ লঞ্চ কৰিব। জুইৰ হত্যাকাৰী ছুনামী বৈ যাব। আৰু সম্পূৰ্ণৰূপে অৰ্কবোৰ জ্বলাই দিয়ে।
  আৰু এইটো সঁচাকৈয়ে অত্যন্ত শীতল। আক্ষৰিক অৰ্থত সৰ্বাত্মক ধ্বংস সংঘটিত হৈছে।
  এইটো কোনো ছোৱালীয়ে প্ৰতিহত কৰিব নোৱাৰে, যেনে এলফৰ জিভাৰে অতি মিঠা, সোৱাদযুক্ত আৰু ভোক লগা কিবা এটা চেলেকিব।
  আৰু একে সময়তে, আগবাঢ়ি গৈ অৰ্কৰ মূৰটো জ্বলাই পেলাওক ৷
  তেনেকৈয়ে মাটিত জ্বলাই দিব ৷ আৰু শত্ৰুৰ পৰা হাড় এটাও নাৰাখিব।
  ছোৱালীবোৰ কেতিয়াবা এনেকুৱাই হয়। আৰু দাঁত উদঙাই কব্ৰা-সাপৰ দৰে খং দেখুৱাইছে।
  যিকোনো সেনাবাহিনীক ছিন্নভিন্ন কৰিব পৰা যোদ্ধা। আৰু ইচ্ছা কৰিলে গোৰ মাৰিব পাৰে।
  কল্পনা কৰকচোন, যদিহে হাজাৰটা এলফে একেলগে গেছ নিৰ্গত কৰে তেন্তে কি হ"ব? কি হ"ব মই ক"ম নেকি?
  অ" বৰ শীতল হ"ব, হয়তো আকাশে এনে হোৱাত বাধা দিব। কাৰণ তেতিয়া অৰ্কবোৰৰ মূৰত কাউৰীয়ে বৰষুণ দিব। আৰু সিহঁতে পৰি মূৰৰ খুলি ভাঙিব, বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডৰ আটাইতকৈ হত্যাকাৰী প্ৰভাৱ দেখুৱাব।
  আৰু ছোৱালীবোৰে নিজৰ বনৰীয়া ক্ৰোধ আৰু আবেগত আকৌ গান গাবলৈ ধৰিলে আৰু তেওঁলোকৰ মুকুতাৰ দৰে দাঁতবোৰ আইনাখনৰ দৰে জিলিকি উঠিল।
  দুঃস্বপ্নটো সদায় সাপৰ দৰে আহে
  আপুনি তেওঁৰ পৰা আশা কৰা নাই, কিন্তু তেওঁ দুৱাৰেদি হাঁহি হাঁহি সোমাই যায়!
  তুমি সুখী, উদাৰতাৰে খুৱাই দিয়া পৰিয়াল,
  আপুনি নাজানে যে জন্তু হোৱা মানুহ আছে!
  এতিয়া আৰম্ভ হৈছে ডেছিং হৰ্ডৰ অভিযান,
  টাটাৰসকলে আমাক কাঁড়ৰ বৰষুণ দিছে!
  কিন্তু আমি এটা সাহসী কৃতিত্বৰ বাবে জন্ম লৈছিলো,
  আৰু আমি নিষ্ঠুৰ আঘাত সহ্য কৰিম!
  
  ভগৱান ভাল নে নহয় কোনেও নাজানে
  মানুহজন ইমান নিষ্ঠুৰ হৈ পৰিছে!
  ইতিমধ্যে মৃত্যুৱে থ্ৰেছহোল্ডত মুঠি মাৰি টোকৰ মাৰিছে -
  আৰু ৱেজেলবাবে গৰমৰ পৰা নিজৰ শিংবোৰ উলিয়াই দিলে !
  
  হয়, এইবোৰ প্ৰাচীন পূৰ্বপুৰুষৰ সময়,
  যিটোত আমি ইমান শীতল হৈ পৰিলোঁ!
  মোৰ সপোন সেইটোৱেই নাছিল,
  এইটো আমি যোৱা নাছিলোঁ, দূৰৈৰ পাহাৰৰ মাজেৰে!
  
  কিন্তু যদি আপুনি নিজকে নৰকত বিচাৰি পায়,
  বা সঁচাকৈয়ে ক"বলৈ গ"লে দুখ, দাসত্ব, যুদ্ধৰ পৃথিৱীত!
  এতিয়াও আশা ৰাখিম,
  সেই ছন্দবোৰ আপোনাৰ হৃদয়খনে স্পন্দন কৰক!
  
  কিন্তু পৰীক্ষা আমাৰ শিকলি,
  যিয়ে চিন্তাবোৰক সহজ হ"বলৈ নিদিব!
  আৰু প্ৰয়োজন হ"লে সহ্য কৰিব লাগিব,
  আৰু যদি চিঞৰি উঠে, তেন্তে হাওঁফাওঁৰ ওপৰত!
  
  তেওঁ এজন কবি আৰু এজন দুষ্ট,
  কিন্তু গৰম যুদ্ধক্ষেত্ৰত নহয়!
  পিতৃভূমিৰ নিকৃষ্ট শত্ৰুৰ মৃত্যু হ"ব,
  সোনকালে আৰু বিনামূলীয়াকৈ সমাধিস্থ কৰা হ"ব!
  
  এতিয়া ইয়াক লৈ খ্ৰীষ্টক প্ৰণাম কৰা,
  আইকনৰ মুখত চুমা খাই নিজকে ক্ৰছ কৰক!
  মোৰ বিশ্বাস মই মানুহক সঁচা কথা ক"ম,
  প্ৰভুৱে আমাক পুৰস্কাৰ হিচাপে এটা বৈশিষ্ট্যপূৰ্ণ উত্তৰাধিকাৰ দিব!
  ছোৱালীবোৰে ভালকৈ গাইছিল। তেওঁলোকৰ মাতবোৰ ইমানেই উজ্জ্বল আৰু জিলিকি থকা। আৰু সম্পূৰ্ণ কণ্ঠস্বৰ।
  আৰু গীতটোৰ পিছত গোটেই বেটেলিয়ন এটা ছোৱালীয়ে উৰা মাৰিলে আৰু ফাৰ্ট এৰি দিলে। এটা স্তম্ভত উঠি কাউৰীৰ ডাৱৰৰ ফালে লৰালৰিকৈ আগবাঢ়িল। সিহঁতক লৈ আক্ৰমণ কৰিলে।
  এইটোৱে কাউৰীবোৰক শ্বাক কৰিবলৈ ধৰিলে আৰু সিহঁতে আক্ষৰিক অৰ্থত শ্বাসৰুদ্ধ হৈ পৰিল আৰু ডিঙিত ফান্দ এটা পালে।
  আৰু ইমানবোৰ কাউৰী তললৈ পৰি গ"ল। আৰু সিহঁতে অৰ্কবোৰৰ মূৰৰ ওপৰৰ ফালেই বিন্ধিলে। আৰু ভালুকবোৰে বাদামী তেজৰ ফোয়াৰা এৰি দিলে। পটল থেতেলিয়াই পেলোৱাৰ দৰে নোক আউট কৰা হৈছিল।
  ছোৱালীকেইজনীয়ে হাঁহিলে। আৰু তেওঁলোকে নিজৰ জিভা দেখুৱালে। ওচৰ চাপি অহা জীৱবোৰলৈ চকু টিপিয়াই দিলে।
  ছোৱালী এজনীয়ে চিঞৰি উঠিল:
  - অৰ্ক মানুহৰ দৰে নহয়,
  Orcs, এই orcs হয়...
  যদি তেওঁ লোমশ হয়, তেন্তে তেওঁ খলনায়ক,
  ছোৱালীজনীৰ মাতটো বৰ স্পষ্ট!
  আৰু তাই বন্ধুসকলক চকু টিপিয়াই দিলে।
  যোদ্ধাসকলে লগে লগে নিজৰ ওপৰত বন্য আস্থা অনুভৱ কৰিলে। আৰু তেওঁলোকৰ দাঁতবোৰ পৰ্বতৰ শৃংগৰ দৰে জিলিকি উঠিল। বা হয়তো এইবোৰ মুকুতা আৰু সাগৰৰ ধন।
  ছোৱালীবোৰে হাঁহি হাঁহি গাইছিল:
  অ" সাগৰ, সাগৰ, সাগৰ, সাগৰ,
  ল'ৰাবোৰ বেৰত বহি আছে!
  অৰ্কসকলে দুখ দেখিব,
  হাৰামীবোৰ সকলো ভাঙি মৰি যাব!
  আৰু যোদ্ধাসকলে তাক লৈ হুইচেল মাৰিব। এইবাৰ অৰ্কৰ মূৰত কেৱল কাউৰীয়েই নহয়, শিলাবৃষ্টিও পৰিল। আৰু তেওঁলোকে আক্ষৰিক অৰ্থত ভালুকবোৰৰ মূৰৰ খুলি ভাঙি পেলালে।
  সেইদৰেই এলফ ছোৱালীবোৰে এই দুৰ্গন্ধময় ভালুকবোৰৰ অৰ্কবোৰক লৈ গ"ল। আৰু অত্যন্ত শীতল হৈ পৰিল।
  আৰু যেতিয়া সুন্দৰীসকলে গান গাবলৈ ধৰিলে, তেতিয়া সেয়া আছিল বিশুদ্ধ বিশৃংখলতা;
  আকাশবোৰ তৰাৰ আৰ্হিযুক্ত কাৰ্পেট,
  চন্দ্ৰই পাহাৰবোৰক পোহৰ দিব!
  পাহাৰৰ ধাৰাটো তললৈ বৈ যায়,
  ফ্লিন্টৰ ওপৰত স্পাৰ্কলিং গোল্ড!
  
  মাদাৰ এলফৰ সৰলতা,
  গাঁওবোৰ ভৰপূৰ আৰু আৰামদায়ক!
  কুমাৰীসকলে আনন্দত চিঞৰি উঠিল,
  ঘূৰণীয়া নৃত্যৰ দৰে সিহঁতে কাটিবলৈ যায়!
  
  বিপদ আহিছে যুদ্ধ-বুঢ়ী,
  দাঁত উদং কৰা - খোলাৰ ঘূৰ্ণীবতাহ!
  ধ্বংস orcs সহ rushes,
  আপোনাৰ সতীৰ্থ যুদ্ধত মৃত্যুবৰণ কৰিলে!
  
  তুমি নিজেই এতিয়াও ল'ৰা -
  সামৰিক পঞ্জীয়ন আৰু তালিকাভুক্তকৰণ কাৰ্যালয়ে অনুমতি নিদিলে!
  যেনে, আপোনাৰ হাতত পৰ্যাপ্ত অতিৰিক্ত বছৰ নাই,
  দেশে নিজৰ সন্তানক সুৰক্ষা দিব লাগিব!
  
  কোনো কৱচ নোহোৱাকৈয়ে তেওঁ সন্মুখলৈ পলাই গ"ল,
  ভালপোৱা আৰু পোহৰ আনিবলৈ!
  যাতে অৰ্কবোৰে তেওঁলোকৰ ইচ্ছাৰ পৰা বঞ্চিত নকৰে,
  যাতে শিকলি বান্ধি ৰাতিপুৱাক লগ নাপায়!
  
  মোৰ বন্ধুৱেও শুব পৰা নাছিল,
  তাই মুক্ত হ'বলৈ সক্ষম হ'ল - তাই এগৰাকী যুঁজাৰু!
  আমি অৰ্কবোৰক তেওঁলোকৰ পেডেষ্টেলৰ পৰা নমাই আনিম,
  ফুৰাৰৰ অন্ত হওক!
  
  যুঁজিবলৈ কঠিন, বিষ আৰু ভোক,
  শীতকালত খালী ভৰিৰে ছোৱালী!
  আমি তিতা ঠাণ্ডা চেলেকি সহ্য কৰো,
  কেতিয়াবা আমি বৰ্চ গছৰ দৰে একে বাকলি খাওঁ!
  
  আৰু শত্ৰুৱে বিমানত উৰি আছে,
  যেনেকৈ নৰকৰ পৰা অহা দানৱে "বাঘ" গৰ্জন কৰে!
  দুষ্ট পহুৰ পৰা জন্ম হোৱা ভালুক
  টেংকৰ পৰা ওলাই আহিছে এটা ফ্লেমথ্ৰ"ৱাৰ!
  
  খালী ভৰি গৰম কৰিবলৈ,
  যে সিহঁত নিয়ৰত নীলা হৈ পৰিল!
  ছোৱালীজনীয়ে ৰাস্তাবোৰ বাছি লৈছিল
  য"ত ছাইয়ে তুষাৰপাতক ক"লা কৰি পেলালে!
  
  কিন্তু আমি প্ৰতিহত কৰিলোঁ - ঠাণ্ডাৰ পৰা আঁতৰি,
  ল'ৰা আৰু ছোৱালী আগুৱাই!
  আমি যিহূদাৰ হাঁহিটোক পৰাস্ত কৰিম,
  Rus' orcs ৰ আন্ধাৰ বালিত মচি পেলাব!
  
  কিশোৰ-কিশোৰীৰ গোৰোহা জিলিকি উঠে
  বৰফৰ ড্ৰিফ্টে পোহৰৰ খোজ এটা এৰি থৈ গ"ল!
  হিম সহ্য কৰাটো একেবাৰেই সহজ নহয়,
  খালী ভৰিৰে দৌৰিলে আমাক গৰম কৰি তোলে!
  
  আৰু দুষ্ট অৰ্কবোৰৰ কোনো অধিকাৰ নাই,
  ঠাণ্ডাৰ পৰা গৰ্জন কৰি আছে!
  ইমান শক্তিশালী শক্তি
  আমাৰ এলফ নাইটটো বৰ শীতল!
  
  নৰকৰ পৰা ঢৌ এটা পিছলৈ দলিয়াই দিলে,
  এতিয়া ফেইৰোপা আগবাঢ়িছে!
  পবিত্ৰ সৈনিকৰ ভাগ্য এনেকুৱা,
  এলফিৰ প্ৰতি চিৰদিনৰ বাবে আনুগত্যশীল হওক!
  এই ছোৱালীবোৰ ছুপাৰ বুলি কওঁকচোন। ইমান উত্তেজনা আৰু জুই তেওঁলোকৰ মাজত। ৰঙা ব্ৰেইড থকা ছোৱালীৰ দৰে। আৰু সুন্দৰীসকল সদায় খালী ভৰিৰে থাকে।
  যোদ্ধাসকলে অৰ্কবোৰক ভালদৰে আক্ৰমণ কৰিলে। এই কৌশলটো তেওঁলোকৰ বৰ ভাল আছিল, যেতিয়া আপুনি উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে শত্ৰুৰ ওপৰত বিনাশ আৰু মৃত্যুৰ পটল নিক্ষেপ কৰে।
  আৰু আপুনি ভালুকবোৰক ফাটি যোৱা টুকুৰা আৰু কাটলেট কৰি পেলায়। আৰু যিবোৰ ইমান ভাজি আৰু সুস্বাদু।
  আৰু ছোৱালীবোৰে ওচৰ চাপি অহা ভালুকবোৰৰ বিষয়ে লিখা-মেলা কৰে। আৰু এলফ অৰ্কবোৰক মৰ্টাৰেৰে আঘাত কৰোঁ আহক।
  আৰু মন কৰিবলগীয়া যে সুন্দৰীসকলে এই কাম অত্যন্ত ফলপ্ৰসূভাৱে কৰে। আৰু তেওঁলোকৰ আক্ৰমণাত্মকতাৰ সৈতেও অত্যন্ত গ্লেমাৰাছ আৰু আনন্দদায়ক অনুগ্ৰহৰ সংমিশ্ৰণ ঘটিছে।
  যোদ্ধাসকলে অৰ্কসকলৰ বিৰুদ্ধে যুঁজি সৰ্বাত্মক নিধন আৰম্ভ কৰে।
  ইয়াত ছোৱালীবোৰে নিজৰ ৰুবি নিপল ব্যৱহাৰ কৰিছিল। তাই ফ্লেমথ্ৰ"ৱাৰবোৰ সক্ৰিয় কৰা চাবিবোৰ টিপিলে।
  আৰু তেওঁলোকে তাক লৈ গ"ল, আৰু লগে লগে অৰ্কৰ বেটেলিয়নটো ঢাকি পেলালে। আৰু তেওঁলোকে আচলতে সেইটো লৈ জ্বলাই দিলে ৷
  এইবোৰেই ইয়াৰ ছোৱালী। আৰু প্ৰয়োজন হ"লে জিভাবোৰ পোনপটীয়াকৈ নিজৰ উদ্দেশ্যপ্ৰণোদিত উদ্দেশ্যত ব্যৱহাৰ কৰা হ"ব। আৰু এনে ভাষাৰ উদ্দেশ্য পুৰুষক আনন্দ দিয়া। আৰু আপোনাৰ মহৎ আৰু আক্ৰমণাত্মক স্বভাৱ দেখুৱাওক।
  তেনেকুৱা ছোৱালী নাই, যদি সিহঁতে লৰচৰ কৰে, ভালুকবোৰে নিশ্চয়কৈ লেহেমীয়া নকৰে৷
  ইমান ডাঙৰ কৃতিত্ব তেওঁলোকে দেখুৱাইছে।
  আৰু ছোৱালীয়ে বেছি অনুষ্ঠান নোহোৱাকৈ ভায়লিন বজাব পাৰে।
  এইটোও বহুত ভাল কৌশল।
  ছোৱালীবোৰে ভায়লিন বজাবলৈ ধৰিলে। আৰু একে সময়তে তেওঁলোকে খালী ভৰিৰ আঙুলিৰে ধনুবোৰ ধৰি ৰাখিছিল। আৰু মহৎ আৰু মোহনীয় সংগীত বাজি উঠিল। আৰু ই কেৱল বৰ ভাল।
  আৰু তাৰ পিছত ছোৱালীবোৰে সেইটো লৈ গান গাবলৈ ধৰিলে;
  মই মোৰ পবিত্ৰ মাতৃভূমিত বিশ্বাস কৰোঁ,
  যে সত্যৰ দ্বাৰাই পৰিত্ৰাণ অৰ্জন কৰিব পাৰি!
  আমি আমাৰ সন্তানক বেয়াৰ পৰা ৰক্ষা কৰিম -
  শত্ৰু আহিব আমাৰ পৰা, বিশ্বাস কৰক প্ৰতিশোধ!
  
  মোৰ তৰোৱালে ইলিয়াৰ ধনৰ দৰে আঘাত কৰে , ৷
  আৰু তেওঁলোকৰ হাত দুখনে নাজানে যুদ্ধত কিমান ভাগৰি পৰিছে!
  আমি পিতৃভূমিৰ বাবে এক নিৰ্ভৰযোগ্য ঢালৰ দৰে,
  বিশুদ্ধ স্বৰ্গৰ এটা স্থানক নিকৃষ্ট লোকৰ পৰা ৰক্ষা কৰিবলৈ!
  
  পিছুৱাই যাওক, আঘাত কৰক আৰু আকৌ লুংগ কৰক - আঘাত কৰক,
  এনেকুৱাই বাটৰ ভাগ্য, হায়, এজন সৈনিকৰ বাবে!
  যেতিয়ালৈকে অন্ততঃ এজন খলনায়ক জীয়াই থাকে,
  আপোনাৰ মেচিনগানৰ বেৰেল আৰু ফ্ৰন্ট চাইট পৰিষ্কাৰ কৰক!
  
  সাধু এখন পৃথিৱী হ"লে আপুনি যুঁজিব লাগিব,
  কেতিয়াবা হাউলি উঠাটো পৰিত্যাগ কৰিব পাৰি!
  কিন্তু আমি আমাৰ সন্মান পিতৃভূমিৰ ওচৰত ৰাখোঁ,
  যদিও কেতিয়াবা মৃতদেহৰ স্তূপ হৈ থাকে!
  
  আমি জন্ম লৈছিলো, দেশত আমাৰ ভাগ্য ভাল আছিল -
  য'ত সকলোৱে নায়ক হ'ব পাৰে!
  য'ত মানুহক, আৰু তাৰ পিছত নিজৰ ওচৰলৈ,
  আটাইতকৈ শক্তিশালী আৰু সাহসী যোদ্ধা!
  
  আৰু এতিয়া আমি চিঞৰিম - আগলৈ,
  ৰেডউটবোৰত ধুমুহাৰ সৃষ্টি কৰিবলৈ, শক্তিশালী দুৰ্গবোৰ!
  যাতে এনে নহয় যে যেন মনটোৱে মিছা কথা কৈছে -
  আমি বিমানত ডাৱৰ উৰুৱাই দিম!
  
  অৱশ্যে, আপুনি পোনে পোনে নৰকলৈ যাব পাৰে,
  যিহেতু সকলো পথ bindweed আৰু sew thistle ৰ দৰে...
  কিন্তু তাতো যুঁজাৰুৰ ব্লেডবোৰে আঘাত কৰে,
  আৰু বিমানৰ পেটৰ পৰা বোমা সৰি পৰিছে!
  
  আৰু এলফ যুঁজাৰুৰ বাবে কি নৰক?
  আন এটা পৰীক্ষা!
  আমি শেষলৈকে যুঁজ দিম -
  আহক আমি ঈশ্বৰৰ প্ৰকৃত আকাংক্ষা পূৰণ কৰোঁ!
  
  আৰু আমি ট্ৰল আৰু ভূতৰ গেংক পৰাস্ত কৰিম,
  পৃথিৱীখন এদন থকা ঠাইখিনি পাওঁ আহক!
  ঈগলে নিকৃষ্ট কাউৰীৰ অন্ত পেলাব,
  সন্মান আৰু বিশ্বাসে আমাক কৃতিত্বৰ দিশে লৈ যাব!
  
  ধুমুহাময় ধাৰাৰে জীৱনটো ফাটি যায়,
  তেওঁলোকে খ্ৰীষ্টক যি বিচাৰিছিল সেয়া সঁচা হ"ব!
  কৃপা জলপ্ৰপাতৰ ধাৰাৰ দৰে বৈ যাব,
  মাতৃ স্থানীয় এলফিয়াৰ গৌৰৱৰ বাবে!
  ছোৱালীবোৰে একে সময়তে গান গাই ভায়লিন বজাইছিল। আৰু সংগীতটো ইমানেই গুঞ্জৰিত আৰু সুন্দৰ আৰু জিলিকি থকা যেন লাগিছিল। আৰু ই আক্ষৰিক অৰ্থত সকলো আকাশতে বিয়পি পৰিল।
  আৰু কাউৰীবোৰে চেতনা হেৰুৱাই অজ্ঞান হৈ অৰ্কবোৰৰ মূৰ বিন্ধিলে।
  আৰু ছোৱালীবোৰে বুজিব নোৱাৰা শক্তিৰে অভিনয় কৰিছিল। তেওঁলোকৰ মাজেৰে হাইপাৰপ্লাজমৰ ধাৰাবোৰ বৈ গৈছিল।
  বা হয়তো মেগোপ্লাজমও, যাক ছোৱালীকেইজনীয়ে এক আচৰিত আৰু হত্যাকাৰী প্ৰভাৱ হিচাপে মূৰ্ত কৰি তুলিছিল।
  যোদ্ধাসকলে দাঁত উদঙাই দিলে, আৰু তাৰ পিছত তেওঁলোকৰ দাঁতৰ পৃষ্ঠৰ পৰা ৰশ্মি নিৰ্গত কৰিলে যিয়ে অৰ্কবোৰক অন্ধ কৰি পেলালে আৰু চকুৰ পৰা তেজ ওলাল। আৰু ইমানেই বুজিব নোৱাৰাকৈয়ে শীতল আৰু শীতল হৈ পৰিল।
  যোদ্ধাসকলে আকৌ ৰুবি নিপলৰে বুটামবোৰ টিপিলে। আৰু আগ্নেয়গিৰিৰ পৰা বিশাল, ধ্বংসাত্মক শক্তিৰ অগ্নিময় বিস্ফোৰণেৰে শত্ৰুক আঘাত কৰে।
  আৰু ই সকলোবোৰ প্ৰতিক্ৰিয়া কৰি জ্বলি যায়। আৰু ভালুকৰ টেংক উৰুৱাই দিয়ে। আৰু জ্বলন্ত শিখাৰ ধাৰাবোৰে পুটিনৰ সাম্ৰাজ্যৰ যন্ত্ৰবোৰ গলিছে।
  ছোৱালীকেইজনী, মই ক"ব লাগিব, কেৱল আচৰিত আৰু ইমানেই উৎকৃষ্ট স্তৰৰ যুঁজাৰু মনোভাৱ দেখুৱাই যে কোনেও তেওঁলোকক কোনো মূৰ্খ আৰু অশ্লীল অভিযোগ দিবলৈ সাহস নকৰে।
  এনে ছোৱালীৰ বিষয়ে কয়: আপুনি কেৱল দেৱী আৰু ছুপাৰ!
  গতিকে তেওঁলোকে আকৌ তুলি লৈ অতি উৎসাহেৰে গান গাবলৈ ধৰিলে;
  আমাৰ এলফিয়াত মহিলা আছে,
  কিয় ধেমালি বুলি বিমান চলাইছে?
  বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডৰ সকলোতকৈ ধুনীয়া কি -
  সেইটোৱে সকলো বিৰোধীক হত্যা কৰিব!
  
  তেওঁলোকৰ জন্ম হৈছিল জয়ী হ"বলৈ
  সমগ্ৰ বিশ্বতে এলফক মহিমামণ্ডিত কৰিবলৈ!
  কাৰণ আমাৰ শক্তিশালী দাদাসকলে,
  লগে লগে তেওঁলোকৰ বাবে সেনাবাহিনী গোট খোৱা হ"ল!
  
  মেচিনৰ ওচৰত থিয় হৈ আছে দৈত্য,
  তেওঁলোকৰ শক্তি এনেকুৱা - সকলোকে ভাঙি পেলায়!
  আমি পিতৃভূমিৰ সন্তান, একত্ৰিত -
  এশাৰী জোৱান মাৰ্চ কৰি আছে!
  
  অত্যাচাৰে আমাক ভাঙিব নোৱাৰিব,
  অশুভ নপালমৰ জুই শক্তিহীন!
  য'ত টৰ্চ জ্বলিছিল...
  চৰ্চা এতিয়া জ্বলি উঠিছে!
  
  আমাৰ দেশৰ সকলো বস্তুৱেই পোহৰৰ বাবে মশাল,
  গাড়ী, ৰাস্তা, দলং!
  আৰু বিজয়বোৰ গীতত গোৱা হয় -
  আমি পোহৰৰ বাজ - ঈগল!
  
  আমি সাহসেৰে পিতৃভূমিক মহিমামণ্ডিত কৰিম,
  ঠেক শৃংগবোৰলৈ লৈ যাওঁ!
  আমি মহাকাশত অগ্ৰগামীৰ দৰে -
  আৰু দুষ্ট অৰ্কবোৰৰ ডিঙি ভাঙি লওঁ!
  
  আহকচোন মংগল গ্ৰহৰ পৰা অহা সকলো সৰীসৃপৰ লগত খাপ খাওঁ,
  চেন্টাউৰিৰ বাট মুকলি কৰোঁ আহক!
  শিকাৰুক ভয় কৰা আমাৰো থাকিব,
  আৰু কোনে ভাল পাবলৈ দয়ালু আৰু সৎ!
  
  এলফিয়া সকলোতকৈ মিঠা দেশ,
  তাত কিবা এটা গৌৰৱৰ কথা আছে, বিশ্বাস কৰক!
  আজেবাজে কথা কোৱাৰ প্ৰয়োজন নাই...
  মানৱীয় হওক, জন্তু নহয়!
  
  আহক আমি বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডৰ সীমাত উপনীত হওঁ,
  আমি তাত গ্ৰেনাইটৰ দুৰ্গ এটা সাজিম!
  আৰু যিজনে অনুতাপ হেৰুৱালে,
  কোনে ফাদাৰলেণ্ডক পৰাস্ত কৰিবলৈ লৰালৰি কৰিছে!
  
  ইয়াৰ পিছত কি হ'ব - অলপ কল্পনা
  কিন্তু বিশ্বাস কৰক, আমি মৃতক পুনৰুত্থান কৰিম!
  আমি জোকাৰণিৰে মৃত্যুৰ দংশন ফালি পেলাম,
  অমৰ এলফিৰ মহিমাৰ বাবে!
  এনেকৈয়ে ছোৱালীবোৰে গান গায়, আৰু সিহঁতৰ মাতবোৰ এটা বটলত নাইটিংগেল, ক"লা চৰাই আৰু জুইকুৰাৰ দৰে। ধৰি লওক এই ছোৱালীবোৰ কেৱল ছুপাৰ আৰু হাইপাৰ ৷
  আৰু তেওঁলোকে অতি মৰ্মস্পৰ্শী আৰু আনন্দদায়কভাৱে গান গায়।
  এইবোৰেই সেই সৌন্দৰ্য্য যিবোৰ যদি তেওঁলোকে কিবা এটা লয়, তেন্তে কোনো অৰ্কে সেইটো যথেষ্ট বিচাৰি নাপাব।
  আৰু ছোৱালীবোৰে ভালুকক চঞ্চলভাৱে ধ্বংস কৰে। আৰু তাৰ পিছত এলফ পাইলটবোৰ বতাহৰ পৰা উৰি আহিল। আৰু উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে বুটামবোৰ টিপে। আৰু আক্ৰমণাত্মক লোমশ জীৱক মাৰপিট কৰে।
  আকাশৰ পৰা এজনী ছোৱালীয়ে লোমশ অৰ্কৰ থুপ এটাত ৰকেট গুলিয়াই দিলে। উৰুৱাই জুইত জাহ যোৱাৰ ফলত জুইত পোৰা মাংসৰ টুকুৰাবোৰ বিভিন্ন দিশত পৰি যায়। আৰু যিটো জ্বলি থাকে আৰু আচলতে ধোঁৱা দিয়ে।
  এইবোৰ ছোৱালী, ক্ৰোধিত আৰু ধ্বংসাত্মক। তেওঁলোকৰ ভিতৰত এনে এক শক্তিশালী হৃদয় লুকাই আছে। যদি তেওঁলোকে সেইটো লৈ গান গাই দাঁত দেখুৱায় তেন্তে কি হ"ব, তেন্তে ট্ৰ"লৰ সৈতে মিত্ৰতা কৰি অৰ্কৰ সৈন্যইও তেওঁলোকক প্ৰতিহত কৰিব নোৱাৰিব। আৰু ট্ৰল বহুত বেছি দক্ষ আৰু নিৰ্ণায়ক যুঁজাৰু।
  আৰু ছোৱালীবোৰ ইমানেই বিশাল আৰু শক্তিশালী যোদ্ধা, কেৱল মহাজাগতিক পৰিৱৰ্তনশীল আৰু ধ্ৰুৱক।
  যোদ্ধাসকলে ছোৱালীকেইজনীৰ গাল দুখন লৈ ফুলি উলিয়ালে আৰু দুবাৰ চিন্তা নকৰাকৈয়ে হাওঁফাওঁৰ ওপৰত ফাটি গ"ল ৷
  . অধ্যায় নং ৫।
  আৰু তাৰ পিছত আহিল সঁচাকৈয়ে মাৰাত্মক আৰু ধ্বংসাত্মক ঢৌ যিয়ে অৰ্কবোৰক আঘাত কৰিলে। আৰু কিমান লোমশ জীৱ একেলগে শুই পৰিল।
  ইয়াৰ পিছত ছোৱালীকেইজনীয়ে অতি আনন্দত আৰু বিশাল উৎসাহেৰে গান গাবলৈ ধৰিলে;
  গীতটোৰ এটা সহজ পদ্য
  কি গাই আছোঁ এই দুখী পৃথিৱীখনৰ কথা!
  মই মোৰ আত্মাৰে খ্ৰীষ্টক চিনি পাবলৈ চেষ্টা কৰোঁ,
  যাতে নৰক আৰু ক্ষয়ই শৰীৰক স্পৰ্শ নকৰে!
  
  মোৰ জন্মভূমি মোৰ প্ৰিয়,
  যদিও কেতিয়াবা তেওঁলোকক তিৰস্কাৰ কৰে!
  যে মই নিজৰ বাবে ঠাই বিচাৰি নাপালোঁ,
  যেতিয়া ৱেজেলবাবে মানুহক নৰকলৈ পঠিয়াইছিল!
  
  পৃথিৱীৰ ধ্বংসতকৈ ভয়ংকৰ কি হ"ব পাৰে,
  শোকত কেতিয়া ডোঙাই কান্দে?
  খলনায়কে হাঁহিলে সফলতা খায়,
  কিন্তু শক্তি থাকিব - জানো জাগ্ৰত হৈছে!
  
  মই তেতিয়া উত্তৰত দুষ্ট জাতিটোৰ উত্তৰ দিম:
  নৰক, দেৱতাই আপোনাৰ পিতৃভূমিৰ আত্মা ভাঙিব নোৱাৰে!
  আৰু সকলো যোদ্ধাৰ কৃতিত্ব মহিমামণ্ডিত হ"ব,
  আমি সৈন্যৰ সেনাবাহিনী: ঈগল খেল নহয়!
  
  আমাৰ ইচ্ছা সদায়ৰ দৰেই শক্তিশালী বুলি জানি থওক,
  আমি মুঠিৰ পৰা কান্ধত ৰেলি কৰিলোঁ!
  আৰু আমি যিটো লক্ষ্যলৈ আগবাঢ়িছো সেয়া ইতিমধ্যে দেখা গৈছে,
  শত্ৰুৰ ছাই তৰা জাহাজখনে থেতেলিয়াই পেলায়!
  
  কেতিয়াবা পল্লাছক বুজিবলৈ টান হয়,
  তাই মনস্তাত্ত্বিক, তাই চয়তানবোৰক কাৰ্টে ব্লাঞ্চ দিব!
  আৰু ইমান দিনৰ আগৰ যেন লাগে...
  যেতিয়া দুষ্টতাৰ নিকৃষ্ট অৰ্কটো আধালৈ ফাটি যায়!
  
  অৱশ্যে আমাৰ সমস্যাৰ গোটেই অৰণ্য আছে,
  বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডত কিমানখন জগত আছে?
  কিন্তু এই কাৰণে ঈশ্বৰৰ সৰ্বোচ্চক পুনৰুত্থান হ"ল;
  যাতে এজন ব্যক্তিৰ হাতত উপহাৰৰ টিলা থাকে!
  
  এলফ আকৌ মহাশক্তি হৈ পৰিব,
  বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডই দেখুৱাব সুখ আৰু প্ৰেমৰ পথ!
  আৰু চকুলো বা তেজ বৈ নাযায়,
  আৰু ইচ্ছা আৰু জ্ঞান হৃদয়ত ৰাখক!
  ছোৱালীবোৰে বৰ আত্মাস্পৰ্শী গীত গায়। তেওঁলোকে বিচাৰে অতিৰিক্ত জয় আৰু কল্পনাতীত কথা। তেওঁলোকৰ মহাজাগতিক সহনশীলতা কেৱল ভয়ংকৰ। আৰু যোদ্ধাসকলে নিজৰ উচ্চতম এৰোবেটিকছ দেখুৱায়, আৰু এটা বিশাল ধ্বংসাত্মক ইগো।
  দাগযুক্ত চুলিৰ এলফটোৱে চিঞৰি উঠিল:
  এক দুই তিনি,
  আপনি orcs ধ্বংস...
  চাৰি আঠ পাঁচ -
  আমি খেলিবলৈ অহা নাছিলোঁ!
  আৰু আকৌ ছোৱালীবোৰে হুইচেল মাৰে, ইমানেই যে অৰ্কবোৰৰ মূৰত স্তম্ভিত কাউৰীৰ গোটেই ডাৱৰবোৰ বৰষুণ দিলে।
  মাৰিয়া কলেছনিকোভাই বিৰোধীৰ লগত যুঁজ দিয়া এই সৈন্যবাহিনীবোৰৰ ওপৰত নিজৰ নিপুণ আদেশ প্ৰয়োগ কৰিছিল। যোদ্ধা ৰাণীয়ে আদেশ দিলে।
  আৰু ধুনীয়া ডেকা এলফবোৰে ডেকা আৰু শক্তিশালী হৈ পৰা ছোৱালীজনীক উদং, চেলেকি লোৱা ভৰি দুখনেৰে মালিচ কৰিলে। আন সুন্দৰীসকলৰ দৰেই তেওঁলোকেও অৰ্কৰ অগণন সৈন্যবাহিনীৰ সৈতে যুঁজিছিল - এই নৰকীয় ভালুকবোৰৰ সৈতে।
  পাত্ৰৰ পেট আৰু গোঁফ পিন্ধা অত্যাচাৰীজনৰ প্ৰতিশোধৰ প্ৰতি মাৰিয়াই ভয় কৰা নাছিল আৰু এতিয়া তাই ইতিমধ্যে আঁঠুলৈকে সাগৰত সোমাই পৰিছিল।
  ছোৱালীজনীয়ে আদেশ দিলে। আৰু তাইৰ প্ৰজাই মানি লৈছিল আৰু ৰক্তাক্ত আৰু নিষ্ঠুৰ যুদ্ধ বা সঁচাকৈয়ে ক"বলৈ গ"লে গোটেই ধাৰাবাহিক যুদ্ধ আৰু যুদ্ধৰ ধাৰাবাহিকতা আৰম্ভ হৈছিল।
  এলফ ছোৱালীবোৰে অৰ্কৰ স্থানবোৰত ঘূৰি ফুৰিছিল। ইয়াত কাঁইটীয়া তাঁৰ বহুত আছিল। আৰু খালী ভৰিৰে ধুনীয়াবোৰে কেঁচিৰে চেপি ধৰিলে। চুলি কটাটো ভাল আছিল। তাৰ পাছত নীলা চুলিৰ এজন এলফে অৰ্কবোৰৰ এজনৰ গ্ৰাইণ্ডত ছুৰীৰে আঘাত কৰিলে। যন্ত্ৰণাদায়ক শ্বকত তেওঁ আক্ষৰিক অৰ্থত অজ্ঞান হৈ পৰিল। যোদ্ধাসকলে হাঁহি হাঁহি জিভা দেখুৱালে।
  অৰ্কৰ তেজ বাদামী আৰু ঘৃণনীয়, ছোৱালীবোৰে জপিয়াই গুচি গ"ল যাতে ইয়াৰ ওপৰত লেতেৰা নহয়। হয়, এনে জীৱৰ লগত যুঁজ দিয়াটো সহজ নহয় - হত্যা কৰাটোও ঘৃণনীয়।
  ৰঙা চুলিৰ এলফটোৱে ঠাইৰ বাহিৰত বিৰবিৰাই উঠিল:
  - ছমাহৰ বাবে বেয়া বতৰ
  ছমাহ, ক"তো একেবাৰেই নাই!
  হালধীয়াবোৰৰ লগত থকা এলফটোৱে আপত্তি কৰিলে:
  - পৃথিৱী গ্ৰহৰ বতৰ বেয়া! ইয়াৰ বিপৰীতে আমাৰ চিৰন্তন গ্ৰীষ্মকাল আছে, গোটেই গ্ৰহটোত চাৰিটা লুমিনেৰী আছে!
  সঁচাকৈয়ে কমলা ৰঙৰ আকাশত চাৰিটা ডাঙৰ তৰা জিলিকি উঠিছিল - বিভিন্ন ৰঙৰ, আৰু ই আচৰিত!
  যোদ্ধাসকলে তাঁৰ কাটাৰেৰে তাঁৰৰ মাজেৰে চেপি ধৰিলে ৷ আৰু এতিয়া বিমানবন্দৰৰ ফালে খোজ কাঢ়িছে। নৰকৰ লোমশ সৈন্যৰ বিমানবোৰ ইতিমধ্যে তাত দেখা গৈছে। কিছুমান গাড়ী যথেষ্ট ডাঙৰ। যেনে কৌশলগত বোমাৰু বিমান। কিমান মাৰাত্মক সামগ্ৰী কঢ়িয়াব পাৰে? ইয়াত হিচাপ কৰিব নোৱাৰি।
  ৰঙা চুলিৰ এলফটোৱে গাইছিল:
  - উট সাঁতুৰিব বিচাৰে,
  আৰু হাতী উৰিব পাৰে...
  ইমানবোৰ অলৌকিকতা সকলোতে
  কি হিচাপ কৰিব নোৱাৰি!
  বগা চুলিৰ এলফে লক্ষ্য কৰিলে:
  - তুমি নিজে ভালকৈ জানো,
  পৃথিৱীখন অলৌকিকতাৰে ভৰি আছে...
  কেৱল এইবোৰ অলৌকিকতা
  এলফসকলে নিজেই কৰিব পাৰে!
  নীলা চুলিৰ এলফে মন্তব্য কৰিলে:
  - ইতিমধ্যে বিমানবন্দৰৰ চাৰিওফালে জীৱন্ত তাঁৰ। ইমান সহজে পাৰ হৈ যাব নোৱাৰি!
  হালধীয়া চুলিৰ এলফটোৱে তাক লৈ আগবঢ়াই দিলে:
  - ঘোঁৰাত উঠি তাঁৰৰ ওপৰেৰে মৃত্যুৰ উপহাৰটো চাপত পেলাই দিলে কি হ"ব? আমি বোমাৰু বিমানখনক খুন্দা মাৰিলোঁ আৰু চেইন ৰিয়েকচন হ"ব।
  ৰঙা চুলিৰ এলফটোৱে খিকিন্দালি কৰি লক্ষ্য কৰিলে:
  - এইটো এটা আকৰ্ষণীয় ধাৰণা! চেষ্টা কৰিলে কি হ"ব!
  নীলা চুলিৰ এলফে লক্ষ্য কৰিলে:
  - প্ৰথমে আমি এটা স্লিং বনাব লাগিব!
  আৰু ছোৱালীকেইজনীয়ে একেলগে মাত দিলে। কাঠ আৰু তাঁৰৰ পৰা বনাবলৈ ইমান সহজ নহয় যদিও যোদ্ধাসকল সদায়ৰ দৰেই নিজৰ শ্ৰেষ্ঠতম অৱস্থাত আছে। আৰু এবাৰ ব্যৱসায়ত নামিলেই পিছুৱাই নাযায়৷
  বগা চুলিৰ এলফটোৱে চিঞৰি উঠিল, পেটটো দোলা দিলে আৰু ভৰিৰে এৰোবেটিকছ দেখুৱালে:
  - যাওঁ সৈনিকসকল, বোৰ্ড কৰিবলৈ,
  আমাৰ এটা আচৰিত ক্ৰু আছে!
  ছোৱালীবোৰক একে সময়তে ধুনীয়া আৰু স্মাৰ্ট আৰু নিপুণ বুলিও লক্ষ্য কৰিব লাগে।
  স্লিংটো সাজু হৈছে। আৰু আপুনি দূৰৰ পৰা সাধাৰণ কয়লাৰ ধূলিৰ পৰা বিস্ফোৰক পেকেজ এটা লঞ্চ কৰিব পাৰে। কিন্তু যদি তাই বিস্ফোৰণ ঘটে, তেন্তে সেয়া কাৰো বাবে যথেষ্ট যেন নালাগিব। আৰু অৰ্কবোৰৰ বাবে তাতোকৈ বেছি।
  ছোৱালীকেইজনীয়ে খালী ভৰিৰে স্লিং আৰু বেং এডজাষ্ট কৰিছিল। আৰু এতিয়া কয়লাৰ সৈতে চাৰ্জটো উচ্চ চাপত উৰি যায়। আৰু ই টানি থোৱা হাই ভল্টেজ তাঁৰৰ ওপৰেৰে মাৰাত্মক কাৰেণ্টেৰে উৰি যায়। আনকি উৰণৰ সময়ত অলপ জিলিকি উঠিছিল। আৰু তাৰ পিছত ই ঠিক কৌশলগত বোমাৰু বিমানৰ পেটত অৱতৰণ কৰিব, পেটত দহ টন বিস্ফোৰক। আৰু তাৰ পিছত কেনেকৈ সি সেইটো লৈ বিস্ফোৰণ ঘটাব।
  যেন এটা সৰু পাৰমাণৱিক বোমা বিস্ফোৰণ ঘটিছিল।
  সঁচা, এই পৃথিৱীত এতিয়াও পাৰমাণৱিক অস্ত্ৰ নাই। আৰু এইটো অৱশ্যেই উত্তম, যিহেতু জলবায়ু প্ৰদূষিত হ"ব। কিন্তু অৰ্ক বিমানবন্দৰত থকা বিমানবোৰ বিস্ফোৰণ হৈ ভাঙিবলৈ ধৰিলে। আৰু বহুতে জিলিকিবলৈ ধৰিলে, দীৰ্ঘজীৱী কেকত মমবাতিৰ দৰে। আৰু কেনেকৈ এই সকলোবোৰে অতি তীব্ৰতা আৰু আবেগেৰে জুইত জাহ গ"ল। আৰু অৰ্কবোৰৰ ধ্বংস আছিল বিশাল।
  আনকি ছোৱালীবোৰৰ ওচৰলৈও বিস্ফোৰণৰ ঢৌৱে হাত পাতিলে, যাৰ বাবে সিহঁতে শিখৰ ভাঙি যোৱা গছৰ ধাৰে ধাৰে ধৰিবলৈ বাধ্য হ"ল। আৰু খালী ভৰিৰে, ভৰিৰ গোৰোহাৰে মাটিত হেঁচা মাৰি ধৰিব।
  ইয়াৰ পিছত আহিল জ্বলা মাংসৰ গৰম আৰু গোন্ধ। ছোৱালীকেইজনীৰ এনে লাগিল যেন কাৰোবাৰ পিকনিকলৈ নিমন্ত্ৰণ কৰা হৈছে৷ আৰু সঁচাকৈয়ে সতেজ মেৰ পোৱালিৰ মৃতদেহৰ গোন্ধ।
  নীলা চুলিৰ এলফটোৱে চিঞৰি উঠিল:
  - ঘাঁহনিত শুই থাকিলে কিমান ভাল লাগে,
  আৰু খাবলৈ কিবা এটা সুস্বাদু...
  গা ধোৱা ঘৰত শীতল পাৰ্কাৰ ব্যৱস্থা কৰক,
  আৰু ডেকা এলফবোৰক মাতিব!
  হালধীয়া চুলিৰ এলফে মন্তব্য কৰিলে:
  - হয়তো আমাৰ ইয়াৰ পৰা ওলাই অহাৰ সময় হ'ল?
  ৰঙা চুলিৰ এলফটোৱে হাঁহি হাঁহি উত্তৰ দিলে:
  - orcs আতংকিত হয়, আৰু আমি শস্য চপাম!
  বগা চুলিৰ এলফটোৱে মাত দিলে:
  - মানুহে প্ৰকৃতিৰ যত্ন লয় আৰু ৰক্ষা কৰে,
  আৰু আপুনি চহকী শস্য চপাব!
  ইয়াৰ পিছতে চাৰিওজনে ডকাইতিৰ হুলস্থুলত নামি পৰে। ছোৱালীকেইজনীয়ে পলায়ন কৰা অৰ্কবোৰক ধৰি ডিঙি পেট কাটিবলৈ ধৰিলে। এলফবোৰে এই কামটো অতি উৎসাহেৰে কৰিলে।
  যদিও তেওঁলোক দয়ালু যেন লাগে। কিন্তু অৰ্কবোৰৰ ভালুকৰ শৰীৰ থাকে, আৰু একে সময়তে এনেকুৱা হাৰামী মুখ থাকে যে আপুনি কেৱল ভাবিব পাৰে যে পৃথিৱীয়ে এনে মানুহক কেনেকৈ সহ্য কৰিব পাৰে।
  আৰু ধুনীয়া সকলো বস্তু ভাল পোৱা ছোৱালীবোৰ যথেষ্ট বুজা যায়।
  নীলা চুলিৰ এজন এলফে এজন অৰ্ক বিষয়াৰ মূৰ কাটি গাইছিল:
  মূৰটো হেৰুৱাব নালাগে
  খৰখেদা নকৰিবা...
  মূৰটো হেৰুৱাব নালাগে
  কামত আহিলে কি হ"ব!
  বহীত লিখি থওক,
  প্ৰতিটো পৃষ্ঠাত!
  সকলো অৰ্কক হত্যা কৰিব লাগিব!
  সকলো অৰ্কক হত্যা কৰিব লাগিব!
  সকলো অৰ্কক হত্যা কৰিব লাগিব!
  হালধীয়া চুলিৰ ছোৱালীজনীয়ে উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে কাঁচৰ টুকুৰাটো দলিয়াই দিলে। তাই অৰ্কবোৰৰ এজনৰ ডিঙি ভাঙি পেলালে, যাৰ ফলত সি তেজৰ ধাৰা এটা এৰি দিবলৈ বাধ্য হ"ল আৰু চিঞৰি উঠিল:
  -আমাৰ সকলো মতামত মাত্ৰ এটা প্ৰডাক্ট,
  আমাৰ ক্ষমতা, আমাৰ প্ৰয়োজনীয়তা...
  নতুন বাস্তৱত হঠাতে সকলোৱে হৈ পৰিল
  নতুন এলফবোৰে মূল্যবোধ জানে বুলি বিশ্বাস কৰক!
  আৰু ছোৱালীকেইজনীয়ে দুবাৰ চিন্তা নকৰাকৈয়ে অৰ্কবোৰৰ টেংকটো নোক আউট কৰি পেলালে। আৰু ইয়াত জুই লাগিব, যেন ধাতুটো গেছলিনেৰে তিয়াই থোৱা হৈছে। আৰু দুছেকেণ্ডমানৰ পাছত গাড়ীৰ ভিতৰত গধুৰ, বৃহৎ কেলিবাৰৰ গোলাবোৰ বিস্ফোৰণ হ"বলৈ ধৰিলে!
  যোদ্ধাসকলে উচ্চাৰণ কৰিলে:
  - পোহৰৰ যোদ্ধাসকলক মহিমা,
  মহান elves মহিমা...
  আমাৰ গৃহভূমি গোৱা হয়,
  যুদ্ধত আক্ৰমণ কৰক, ড্ৰিফ্ট নকৰিব!
  গতিকে এলফবোৰে তাক লৈ উদং গোৰোহাৰে তীখাৰ টুকুৰাবোৰ পেলাই দিলে, ঠিক দুষ্ট অৰ্কবোৰৰ চকুত, ভালুকবোৰক অন্ধ কৰি মাৰি পেলালে। তাৰ পাছত তেওঁলোকে গাইছিল:
  - ৰজা হৈছে এলফ - তেওঁ বুদ্ধিমানৰূপে শাসন কৰে,
  ডিক্রী বিতরণ - বিচাৰক সেৱক...
  সিংহাসনে হুলস্থুল আৰু ঘেউ ঘেউ সহ্য নকৰে,
  আৰু ভয়ক বশ কৰাৰ পদ্ধতি নহয়!
  
  বাৰু, যদি কোনো কঠিন যুদ্ধ আহি আছে,
  এলফ মেয়েরা চিন্তা নকৰে...
  দুখ আৰু নিন্দা পাহৰি যাওক,
  ইটাৰে অৰ্কক আঘাত কৰাটো ভাল!
  আৰু এই কথাৰ পিছত ছোৱালীবোৰে হাঁহিব। আৰু আকৌ উদং গোৰোহাৰে টুকুৰাবোৰ পেলাই দিব। আৰু তেওঁলোকে অৰ্কবোৰক আঘাত কৰি হত্যা কৰিব। আৰু সিহঁত পৰি যায়, বিন্ধি হত্যা কৰা হয়, বাদামী তেজৰ ফোয়াৰা এৰি দিয়ে।
  নীলা চুলিৰ এলফটোৱে তাক লৈ চিঞৰি উঠিল:
  - এটা বিস্ময়কৰ সাধুকথাৰ জগতৰ বাবে!
  হালধীয়া চুলিৰ ছোৱালীজনীয়ে তাইক উত্তৰ দিলে:
  - আৰু পোহৰৰ ৰশ্মিৰ বাবে!
  আৰু তাইৰ উদং গোৰোহাটোৰে তাই অৰ্কবোৰৰ ধ্বংস আৰু জ্বলোৱাৰ হত্যাকাৰী উপহাৰটো ওপৰলৈ দলিয়াই দিলে।
  ৰঙা চুলিৰ এলফটোৱে তাক লৈ গাইছিল:
  - মই আপোনাক আচৰিত নহ'বলৈ অনুৰোধ কৰিছো,
  যদি যাদু হয়...
  যদি হয়, যদি হয়, যদি যাদু হয়!
  তাৰ পিছত সকলো ছোৱালীয়ে আকৌ অৰ্কবোৰৰ ওপৰত থু পেলাব। আৰু এটা প্ৰকৃত চুনামী ঢৌ উঠিব, যিয়ে এই জীৱবোৰক আবৰি ধৰি জ্বলাই দিয়ে।
  মহিলা যোদ্ধাসকলে হাৰ নামানে, বৰঞ্চ সুসমতাৰে যুঁজি নিজৰ সৰ্বশ্ৰেষ্ঠ এৰোবেটিকছ দেখুৱায়।
  আৰু আন এটা ঠাইত দুজন এলফে স্নাইপাৰ হিচাপে যুঁজি আছে। দূৰৰ পৰা অৰ্কবোৰৰ ওপৰত গুলীচালনা কৰে। মূৰত বিন্ধি মগজুটো মূৰৰ পৰা উলিয়াই দিয়ে।
  ছোৱালীকেইজনীয়ে গছৰ শিখৰত এম্বুছ কৰি বহি থাকে। আৰু তেওঁলোকে সঠিকভাৱে গুলী চলায়। তেওঁলোকে চেঁচা সাম্ৰাজ্যৰ সৈন্যসকলৰ মাজেৰে ঘুচা মাৰি আক্ষৰিক অৰ্থত ষ্টেক কৰি ৰাখে।
  তাৰে এগৰাকী বগা-ৰঙা-বগা চুলিৰ ছোৱালী এজনীয়ে ৰঙা-সেউজীয়া চুলিৰ সংগীক সুধিলে:
  - বাৰু, এই লোমশ জীৱবোৰক আমি কেনেকৈ সেউজীয়া পোহৰ দিম!
  এলফ যোদ্ধাজনে মাত দিলে:
  - দুৰ্বল নহয়!
  আৰু ছোৱালীবোৰে আকৌ গুলীচালনা কৰে। ইয়াত বগা-ৰঙা-বগা এলফে অৰ্ক জেনেৰেলক আঘাত কৰিলে। তাই অত্যন্ত সঠিকভাৱে কৰিলে। মগজু নোক আউট কৰি টুইট কৰি কয় যে-
  - ৰয়েল এলফসকলৰ বাবে!
  এই কথাত ৰঙা-সেউজীয়া চুলিৰ এলফে উত্তৰ দিলে:
  - জাৰবাদ - ভাল লাগেনে?
  এলফে উত্তৰ দিলে:
  - ভাল নহয়! কিন্তু যুদ্ধৰ সময়ত ইয়াৰ আন কোনো ৰূপ নাথাকে!
  এলফটোৱে মাত দিলে আৰু চিঞৰি উঠিল:
  - আৰু মোৰ বিশ্বাস যে হ"ব!
  আৰু তাইৰ মুখখন হাঁহি উঠিল।
  যোদ্ধাসকলে ভালুকবোৰক নমাই আনি কাম কৰিলে। আৰু তেওঁলোকৰ এনে লাগিল যে ওচৰ চাপি অহা অৰ্কৰ ধাৰাবাহিকতাৰ কোনো অন্ত নাথাকিব।
  আৰু এলফবোৰে ভালুকবোৰক হত্যা কৰি কোৰাছত গাইছিল:
  নাই, আমি লোমশবোৰক ক"লোঁ,
  আমাৰ মানুহে সহ্য নকৰে...
  যাতে কুঁজ অৰ্কে শাসন কৰে,
  ফ্ৰিক বুলি কওঁকচোন!
  আৰু সেইবাবেই সুন্দৰীবোৰে ল"লে আৰু খালী ভৰিৰ আঙুলিৰে আগবাঢ়ি যোৱা ভালুকবোৰৰ ওপৰত গ্ৰেনেড নিক্ষেপ কৰিলে, সিহঁতক বিভিন্ন দিশত সিঁচৰতি কৰিলে। আৰু কিছুমানৰ পাখি ফালি পেলোৱা হৈছিল আৰু কিছুমানৰ মূৰ।
  এলফবোৰে ফ্ৰিকবোৰৰ বিৰুদ্ধে নিজৰ আক্ৰমণাত্মকতা দেখুৱাইছিল, ঘৃণনীয় মুখেৰে।
  আৰু তেওঁলোকে আনকি গাইছিল:
  ৰঙা নদীৰ দৰে তোমাৰ মাজেৰে তেজ বৈ যায়,
  শত্রু Fuhrer একটি টান মাথা আছে এবং খুব শীতল দেখায়...
  কিন্তু তেওঁৰ ওচৰত হাৰ নামানিব
  হাতত তৰোৱালখন লৈ চয়তানক থেতেলিয়াই পেলাওক!
  যদি এলফ সাহসী আৰু কাপুৰুষ লুজ নহয়,
  টান দাগ থকা এজন Fuhrer - আপুনি তেওঁক সোনকালে মাৰি পেলাব!
  এইদৰেই যোদ্ধাসকলে নিজৰ অতি জিলিকি থকা আৰু আক্ৰমণাত্মক, উপযুক্ত চৰিত্ৰ দেখুৱায়।
  কিন্তু চাৰিজন এলফে আতংকৰ সুযোগ লৈ নতুন অৰ্ক টেংকৰ এটা দখল কৰিলে। আৰু মেচিনগানৰ পৰা গুলী চলাওঁ - তেওঁৰ হাতত ছটা আছে। আৰু সেইবাবেই ছোৱালীবোৰে মাৰপিট কৰে, গুলী চলোৱাৰ সময়ত নিজৰ উদং ভৰিৰ আঙুলি ব্যৱহাৰ কৰে।
  নীলা চুলিৰ এলফটোৱে তাক লৈ হুমুনিয়াহ কাঢ়িলে:
  - ঘোঁৰাবোৰে কঢ়িয়াই লৈ ফুৰিছে, খালী ভৰিৰে ছোৱালীজনীক কঢ়িয়াই লৈ গৈছে,
  এনে সৌন্দৰ্য্যৰে আশা নষ্ট নকৰিব !
  দয়াৰ সূৰ্য্যৰ তলত, আৰু "Pursuit" ৰ তৰাৰ তলত,
  আপুনি এজনী ছোৱালীক ভাল পায়, তোমালোক মানুহবোৰ এজনী ছোৱালী!
  হালধীয়া চুলিৰ এলফটোৱে মান্তি হ"ল:
  - হয়, তেনেকুৱাই হ"ব, বৰ ভালপোৱা ঘূৰি আহিব!
  আৰু যোদ্ধাগৰাকীয়ে তাইৰ খালী ভৰিৰ আঙুলিবোৰ মাৰাত্মক শক্তিৰে দলিয়াই দিলে, মৃত্যুৰ উপহাৰ, যিটো টেংকৰ মুকলি হেচ্চৰ মাজেৰে উৰি ওলাই আহিল। আৰু তেওঁ বহুত অৰ্কক পৰাস্ত কৰিলে।
  ৰঙা চুলিৰ এজন এলফে, মেচিনগানৰ সৈতে অৰ্কক ব্লাষ্টিং কৰি, হাস্যৰসেৰে লক্ষ্য কৰিলে:
  - আমি ৰিস্ক লোৱাৰ লক্ষণ দেখা গৈছে,
  এটা খালী ভৰি মেয়ে নেতৃত্ব দিব পাৰে...
  আমি এই অৰ্কবোৰক আমাৰ গোৰোহাৰে লাথি মাৰিম ,
  অৰ্কে নিজকে বচাব নোৱাৰিব!
  বগা চুলিৰ এজন এলফে প্ৰজেক্টাইলেৰে অৰ্ক টেংক এটাত খুন্দা মাৰিলে, তাইৰ উদং, চেলেকি লোৱা ভৰি দুখন ব্যৱহাৰ কৰি। লোমশ ভালুকৰ গাড়ীত খুন্দা মাৰিলে, যাৰ ফলত গাড়ীখন জ্বলি গ"ল।
  তাৰ পিছত তাই লৈ গাইছিল:
  খালী ভৰিৰে, কেৱল খালী ভৰিৰে
  এলফ ছোৱালীয়ে যুঁজিব বিচাৰে,
  খালী ভৰিৰে, কেৱল খালী ভৰিৰে
  আমি পৃথিৱীৰ ছোৱালীবোৰে যুঁজিব জানো!
  আকৌ এবাৰ এলফ টেংকে প্ৰজেক্টাইল পঠিয়াই দিয়ে যিবোৰ অৰ্ক বাহনবোৰে মাৰাত্মক আৰু নিখুঁত শক্তিৰে ধ্বংস কৰে। আৰু তেওঁলোকে সঁচাকৈয়ে জ্বলাই দিয়ে। আৰু এইটো সঁচাকৈয়ে এলফ আৰু অভূতপূৰ্ব সৌন্দৰ্য্যৰ ছোৱালীৰ খালী ভৰিৰ নৃত্য!
  যোদ্ধাসকলে শত্ৰুৰ ওপৰত গুলীচালনা কৰি কোৰাছত গাইছিল:
  খালী ভৰিৰ এলফ,
  ধুমুহা, ধুমুহা এবং বিজয় শিখা...
  আপোনাৰ পিঠিখন পোন আৰু দৃশ্যমান
  যদিও কেতিয়াবা বহুত অসুবিধা হয়!
  আৰু তেওঁলোকে নিজৰ মুকুতাৰ দৰে জিলিকি থকা দাঁতবোৰ উদঙাই দিলে। তাৰ পিছত চকু টিপিয়াই হুমুনিয়াহ কাঢ়ি টুইট কৰিলে:
  এলফলৈ গৌৰৱ !
  ছোৱালীকেইজনী অতি সাহসী আৰু আক্ৰমণাত্মক হৈ উঠিল। আৰু বন্দী গোলাৰে অৰ্কবোৰক অতি সঠিকভাৱে গুলীচালনা কৰোঁ আহক। আৰু তেওঁলোকে সক্ৰিয়ভাৱে গান গাইছিল, উদং, ছোৱালীৰ দৰে ভৰিৰে গুলী চলাইছিল:
  - আমাৰ গৃহভূমি এলফ গৌৰৱ,
  আমি শ্ৰেষ্ঠ ছোৱালী হ'ম...
  বহুত চুলিৰ পিন এৰি দি,
  আমি সুন্দৰীসকলে সফলতা উদযাপন কৰো!
  আৰু যোদ্ধাসকলে লগে লগে অৰ্কবোৰক লৈ মাৰিব, যিবোৰ লোমশ, চেপেটা আৰু দুৰ্গন্ধময়।
  আৰু এনে সৌন্দৰ্য্যক প্ৰতিহত কৰিব নোৱাৰে। অন্ততঃ অৰ্কবোৰৰ মূৰত ইটা নিক্ষেপ কৰক, বা বোমা নিক্ষেপ কৰক।
  কিন্তু যথেষ্ট সংখ্যক শ্বেগী ভালুক আছে। এইটো সঁচা যে তেওঁলোকৰ সংখ্যাই আতংক আৰু আতংকৰ সৃষ্টি কৰে। আৰু অৰ্কবোৰে আতংকিত হৈ ইজনে সিজনক গুলীয়াই মাৰে। আৰু এনে গুলী আৰু কাঁইটীয়া ধোঁৱা।
  ঘাঁহ জ্বলিছে আৰু গোলাবাৰুদ বিস্ফোৰণ হৈ আছে। ধ্বংসেৰে ভৰা।
  নীলা চুলিৰ এলফটোৱে তাক লৈ গাইছিল:
  - আমাৰ গৃহভূমি এলফৰ মাজত,
  ইমান গ্লেমাৰাছ আৰু মিঠা
  তাইৰ বাবে যুঁজ দিয়ক, ড্ৰিফ্ট নকৰিবা,
  যুগ যুগ ধৰি বিখ্যাত দেশখন!
  আৰু যোদ্ধাই আকৌ দাঁত উদঙাই দিব, যেন তাই পহু। আৰু নীলাচল চকুৰে চকু টিপিয়াই দিয়ে।
  ৰঙা চুলিৰ এজন এলফে, গুলী চলাই, লক্ষ্য কৰিলে:
  - ভাঙি, থেতেলিয়াই টুকুৰা টুকুৰ কৰি ফালি পেলাওক,
  এইয়াই জীৱন, এইয়াই সুখ!
  হালধীয়া চুলিৰ এজন এলফে অৰ্কবোৰৰ ওপৰত গুলীচালনা কৰিলে, বুটামটোত তাইৰ খালী গোৰোহাটো টিপিলে আৰু আপত্তি কৰিলে:
  - ধ্বংসত সুখ নাই!
  বগা চুলিৰ এজন এলফে চেগী ভালুকবোৰৰ ওপৰত মেচিনগান গুলিয়াইছিল, অৰ্কৰ এটা গোট তললৈ কাটিছিল আৰু চিঞৰিছিল:
  - ধ্বংস এক আবেগ,
  কেনেকুৱা শক্তিৰ কথা নাই...
  কৰ্তৃপক্ষই সদায় আনৰ তেজ পান কৰি আহিছে,
  আমি দুয়ো মিলি প্ৰেমৰ উদযাপন কৰিম!
  নীলা চুলিৰ এলফটোৱে খিকিন্দালি কৰি চিঞৰি উঠিল:
  - টান হোৱাৰ সৈতে Fuhrer পোনে পোনে কফিনলৈ যায়,
  স্বাস্থ্যসন্মত থাকক to...
  তোমালোকৰ ছোৱালীবোৰৰ এটা ফিগাৰ আছে,
  আৰু চুলি থকা পুৰুষ বিচাৰিব!
  তাৰ পিছত সুন্দৰীয়ে সেইটো লৈ তাইৰ দীঘল গোলাপী জিভাখন দেখুৱাই দিলে, কব্ৰাৰ দৰে অভিনয় কৰি।
  যোদ্ধাসকলে আকৌ হাঁহিব আৰু নিজৰ আৱশ্যকতা দেখুৱাব। যদি আপুনি বুজি পায় যে ইয়াৰ সকলোবোৰ কি।
  কিন্তু ছোৱালীবোৰ প্ৰায় উলংগ হৈ পৰিছে। আৰু তাৰ পিছত ৰঙা চুলিৰে এজনে ব্ৰাটো খুলি খুলিলে আৰু ৰুবি নিপলটোৰে বুটামটো টিপিলে। আৰু তাৰ পিছত খোলাটোৱে কেনেকৈ ল"ব আৰু মাৰিব। আৰু তেওঁ অৰ্কৰ সৈতে এটা টেংকত উঠে, আৰু আচলতে চোকা ভালুকবোৰ ফালি পেলাওঁ আহক। আৰু ছোৱালীবোৰে গাইছিল:
  - এই পৃথিৱীৰ ক'ৰবাত,
  য'ত সদায় হিমশীতল হয়...
  অৰ্কবোৰ দুষ্ট ভালুক,
  স্পষ্টকৈয়ে সিহঁতে অক্ষ ভাঙিছে!
  সেইবাবেই হিমশীতল
  চাৰিওফালে শীতকাল কান্দিছে,
  ছোৱালীবোৰে চকুলো টুকিলে
  দুষ্ট চয়তানে শাসন কৰে!
  যোদ্ধাসকলে ভালকৈ গান গায়, কিন্তু তাতোকৈ ভাল যুঁজ দিয়ে। আৰু তেওঁলোকে ইমান সঠিকভাৱে গুলী চলায়, অজেয় আমাজনৰ দৰে।
  নাই, এলফ সঁচাকৈয়ে এক অলৌকিক। আৰু যদি তেওঁলোকে মৰা আৰম্ভ কৰে, তেন্তে এটাও সৈন্যই তেওঁলোকক প্ৰতিহত কৰিব নোৱাৰে। এইবোৰ ৰঙীন চুলিৰ ষ্টাইলৰ ছোৱালী।
  আন এজন এলফে এম্বুছত বহি তাইৰ গ্লেমাৰ আৰ্মীৰ যুঁজাৰুৰ পৰা অহা জুই সামঞ্জস্য কৰি লয়। আৰু তেওঁ সেইটো অতি সঠিক আৰু সঠিকভাৱে কৰে। ই আক্ৰমণাত্মক তাৎক্ষণিকতাৰে আঘাত কৰে।
  এজন যোদ্ধা, ক"বলৈ সহজ নহয়, কিন্তু ধূৰ্ততাৰে। ইয়াত তাই জুইৰ লগত সালসলনি কৰি আছে।
  আৰু আন এলফবোৰে অৰ্কবোৰক অতি সঠিকভাৱে আঘাত কৰে, তেওঁলোকৰ অৱস্থান ধ্বংস কৰে।
  যুঁজ দিয়া ছোৱালী আৰু বিৰল ল"ৰাবোৰে যুদ্ধৰ উল্লেখযোগ্য জ্ঞান দেখুৱায়।
  এইবোৰ এলফ, ধৰক ইয়াতেই - গ্লেমাৰাছ যোদ্ধা, কিন্তু একেবাৰে ঢালাই লোহাৰ নহয়৷
  বিমানত এলফ পাইলটে সাধাৰণতে কেৱল পেণ্টীহে পিন্ধে। টেন আৰু পেশীবহুল ছোৱালী। আৰু তেওঁলোকে নিজৰ উদং, চেলেকি লোৱা ভৰি ব্যৱহাৰ কৰি গুলী চলায়।
  কিন্তু পাহৰি যোৱা নাই যে ৰঙা নিপলও ব্যৱহাৰ কৰিব লাগে। আৰু যোদ্ধাসকলৰ স্তন অতি ৰসাল আৰু টেন কৰা। সৌন্দৰ্য্যবোৰত ইমান শক্তি আৰু মনোমোহাতা, আৰু এনেকুৱা আনন্দৰ প্ৰবাহ।
  আৰু যোদ্ধা ছোৱালীবোৰেও নিজৰ শ্ৰেষ্ঠতম ৰূপত গান গাব পাৰে;
  শীতল ছোৱালীৰ বাবে মাতৃভূমিৰ সংগীত,
  তেনেকুৱা যুঁজাৰু, জানেনে...
  কাৰণ, নহয়, মহিলাই নীলাবোৰ চিনি পায়,
  খালী ভৰিৰে হ"লেও জোতা পিন্ধিছে!
  পাহাৰতকৈ ওপৰলৈ উৰি যোৱা ছোৱালীৰ একেধৰণৰ পথবোৰ এনেকুৱাই দেখা যায়। ঈগল সঁচাকৈয়ে ঈগল!
  আৰু একোৱেই তেওঁলোকক বাধা নিদিয়ে, আৰু কোনেও জয়ী নহ"ব!
  এইবোৰ যোদ্ধা যিয়ে নিজকে দেখুৱাব। অৰ্ক বোমাৰু বিমানখনক জুইৰ শিখাই আগুৰি ধৰা দেখা যায়, যেনেকৈ চৰাই এটা তললৈ পৰি যায়, তাৰ পিছত এটা অতি অশুভ, ক"লা ঠেং এৰি যায়।
  আৰু এলফবোৰে চিঞৰি উঠে:
  ছোৱালীবোৰে ঘোঁৰাৰ দৰে লৰচৰ কৰে,
  আমাক ধৰিব নোৱাৰিব, ধৰিব নোৱাৰিব!
  আমাৰ বহুত অৰ্ক থাকিব, আমাৰ বহুত অৰ্ক থাকিব,
  মাটিত বাদামী ভালুক পুতি থওঁ!
  এই ছোৱালীবোৰ সঁচাকৈয়ে আমাক যি লাগে, তেওঁলোকৰ ক্লাছ ছুপাৰ! আৰু অৰ্কবোৰৰ বাবে তেওঁলোক কব্ৰাৰ মাৰাত্মক কামোৰৰ দৰে। ইয়াৰ যোদ্ধাসকল বৰ ধুনীয়া। আৰু তেওঁলোকৰ স্তনৰ নিপলবোৰ ইমানেই ৰঙা আৰু জিলিকি থকা আৰু সোৱাদ মিঠা।
  এলফৰ মতা নাটনি থাকে - প্ৰতি বাৰজনী সুন্দৰীৰ বিপৰীতে এজন, আৰু ইয়াৰ ফলত প্ৰায়ে মাইকী চৰাইয়ে মতাবোৰৰ বাবে যুঁজি থাকে। প্ৰাণী জগতত মতা চৰাইয়ে মাইকী মানুহৰ বাবে যুঁজ দিয়ে, কিন্তু এই জগতত ইয়াৰ বিপৰীতে মাইকী মানুহে মতা মানুহৰ বাবে যুঁজ দিয়ে, আৰু এইটো নিজৰ ধৰণেৰে মহান!
  বিমানত থকা ছোৱালীবোৰে কৌশল ব্যৱহাৰ কৰি ভালুকক গুলীয়াই পেলায় - ডাবল বেৰেল আৰু এটা শিয়ালৰ ঠেং। বৰ চতুৰতাৰে কৰে আৰু যোদ্ধাসকলক জুই লগাই দিয়ে।
  আনকি যোদ্ধাসকলে গাইছিল:
  -মই স্বৰ্গলৈ যাব বিচাৰিম, স্বৰ্গলৈ যাব বিচাৰিম,
  ছোৱালীবোৰে কামত লাগি যায়!
  খালী ভৰিৰে এলফ, ইমান শীতল আৰু যুঁজি থকা। আৰু তেওঁলোকৰ চকু দুটা নীলাচল আৰু পান্নাৰে জিলিকি উঠে।
  আৰু স্তনবোৰ ৰুবি নিপলেৰে সজাই তোলা হৈছে। এই ছোৱালীবোৰ সৰ্বোচ্চ শ্ৰেণীৰ।
  আৰু সুন্দৰীবোৰৰ উদং, ঘূৰণীয়া গোৰোহাবোৰ ইমানেই গোলাপী, অতি ৰূপৱতী বক্ৰতাৰে। আৰু উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে ট্ৰল আৰু প্ৰেমিকক নাকত ধৰিব পাৰে।
  পাইলটসকলে যুঁজে, অৰ্ক বিমান গুলীয়াই পেলায় আৰু দাঁত উদং কৰি গান গায়:
  বিস্ময়কৰ মাতৃভূমিৰ বিশালতাত,
  য'ত এলফ খালী পাদ চলায়...
  সকলো যথেষ্ট ধুনীয়া আৰু চাতুৰী হ"ব,
  বাৰু, ফুহৰাৰ কাপুট হ"ব!
  
  টান ফুহৰাৰে বহুত চুৰি কৰিলে,
  একটি বাস্তব orc bloodsucker...
  আমি এলফবোৰ কেৱল ঈশ্বৰৰ কন্যা,
  আমাৰ গুৰু যীচু খ্ৰীষ্ট!
  আৰু যোদ্ধাসকলে নিজৰ বুকুৰ ৰঙা নিপলৰ পৰা মাৰাত্মক পালচাৰ লৈ পুনৰ মুকলি কৰি দিলে। আৰু এই অৰ্কবোৰক জিভাৰ সহায়ত থ্ৰেছ কৰোঁ, সিহঁতৰ সহায়ত বুটাম টিপি। আৰু এইটো নিজৰ ধৰণে ফলপ্ৰসূ আৰু আনকি দৰ্শনীয়।
  ইয়াত ষ্টৰ্মট্ৰুপাৰৰ ওপৰত যুঁজি থকা কিছুমান ছোৱালী। তেওঁলোকো অৱশ্যে খালী ভৰিৰে আৰু বিকিনি পিন্ধি থাকে।
  আৰু মহিলা যোদ্ধাসকলক টেন কৰিলে আৰু বিকিনি পিন্ধিলে অতি চেক্সি দেখা যায়। আৰু তেওঁলোকৰ ভৰি দুখন ইমানেই প্ৰলোভনমূলক, আৰু আঙুলিবোৰ ইমান মসৃণ, মুকুতাৰ দৰে নখৰ সৈতে ৷ আৰু একে সময়তে এলফবোৰেও ওপৰৰ পৰা অৰ্ক টেংকবোৰলৈ মিছাইল পঠিয়াই ভালুকৰ সৈন্যক আঘাত কৰে।
  বিশেষকৈ খালী, ঘূৰণীয়া, গোলাপী ৰঙৰ গোৰোহা ব্যৱহাৰ কৰি জুই চলালে ফলপ্ৰসূ। আৰু তাৰ পিছত অৱশ্যেই স্তনৰ ৰুবি নিপলবোৰ, যিবোৰ ইমানেই চিকচিকিয়া যে ইমান মিঠাৰ বাবে এলফ যুৱকবোৰৰ জিভাবোৰ জিনজিন হৈ উঠে। আৰু সুস্বাদুতাও অদ্ভুত।
  আৰু ষ্টৰ্মট্ৰুপাৰৰ পৰা অহা যোদ্ধাসকলে অৰ্কবোৰক প্ৰহাৰ কৰি সাহস আৰু গুৰুতৰ সাহস প্ৰদৰ্শন কৰে। আৰু ছোৱালীবোৰে খালী ভৰিৰ আঙুলিৰে বুটাম টিপি ভালুকৰ মূৰত মাৰাত্মক বোজা এটা পেলাই দিবলৈ সক্ষম হয়।
  নীলা চুলিৰ যোদ্ধা এজনীয়ে সেইটো লৈ দাঁত উদং কৰি গাইছিল:
  - স্বাধীনতা আমাৰ এলফ প্ৰিয় ,
  প্ৰেমৰ অন্তহীন মহাসাগৰ...
  জনগোষ্ঠীবোৰ এক উজ্জ্বল ৰশ্মিত একত্ৰিত হয়,
  বাটত আন্ধাৰ দূৰ কৰিবলৈ!
  ইয়াত বিমানৰ পৰা এটা সৰু কিন্তু দ্ৰুত ৰকেট উৰি গৈ চেপেটা ভালুকৰ টেংক এটাত খুন্দা মাৰে। আৰু অৰ্কবোৰৰ গাড়ীখন জ্বলি উঠে, যেন মমবাতি বা জ্বলি থকা টৰ্চ।
  এলফে ইয়াক লৈ গাইছিল:
  - এই উগ্ৰ পৃথিৱীখনত সকলো ভূতৰ দৰে,
  জীৱন এটা মুহূৰ্ত, ধৰি ৰাখক...
  অতীত আৰু ভৱিষ্যতৰ মাজত সময় বৈ যায়
  আৰু ক্ষন্তেকতে - এলফ যুঁজ!
  ছোৱালীয়ে অৱশ্যে এনেকুৱা কাম কৰে যিবোৰ সাধুকথাত কোৱা বা কলমেৰে বৰ্ণনা কৰাটো অসম্ভৱ।
  প্ৰথম শ্ৰেণীৰ সুন্দৰী আৰু অতি শীতল আৰু যুঁজাৰু। আৰু ৰঙা স্তনৰ নিপলবোৰে এক অপ্ৰতিৰোধ্য ছাপ পেলায়। আৰু এনে ছোৱালীৰ লগত ভালুকবোৰে প্ৰতিযোগিতাত অৱতীৰ্ণ হোৱাৰ কোনো উপায় নাই।
  এলফসকল সাহসী যুঁজাৰু যিয়ে প্ৰয়োজন হ"লে মূৰৰ ওপৰেৰে জপিয়াই যাব পাৰে। অথবা এটা স্কাৰলেট নিপলৰ সৈতে বুটামটো টিপি এটা বিশাল, ধ্বংসাত্মক ৰকেট পেলাই দিয়ক যিয়ে অৰ্কবোৰৰ বৃহৎ স্বয়ংচালিত বন্দুকটোক খুন্দা মাৰি টুকুৰা-টুকুৰ কৰি পেলাব।
  উদাহৰণস্বৰূপে, অৰ্ক সাম্ৰাজ্যৰ এটা বিশাল দুহাজাৰ টন টেংক ক্ৰলিং কৰি আছে, ইমান বিশাল আৰু অতুলনীয় শক্তি।
  এলফবোৰে এই টেংকটো বতাহৰ পৰাই দেখে। ছোৱালীজনীয়ে তাইৰ ঘূৰণীয়া উদং গোৰোহাটোৰে বুটামটো টিপিছে। আৰু এটা ডাঙৰ ধ্বংসাত্মক ৰকেট উৰি ওলাই যায়, বতাহৰ পৰা দানৱটোক খুন্দা মাৰি তাৰ আৱৰণখন ভাঙি পেলায়।
  আৰু ছোৱালীজনীয়ে গৰ্জন কৰে:
  - ছোৱালী, তুমি পোহৰৰ যোদ্ধা,
  ভালপোৱা আৰু বতাহৰ যোদ্ধা!
  তাৰ পিছত তেওঁ নিজৰ সমৰ্থকসকলক চকু টিপিয়াই দিয়ে। আৰু উত্তৰত নীলাচল চকুৰে চকু টিপিয়াই থাকে। অধিক নিৰ্দিষ্টভাৱে ক"বলৈ গ"লে সমৰ্থক নহয়, অংশীদাৰ, কিন্তু এইবোৰ ইতিমধ্যে সবিশেষ। যোদ্ধা অৱশ্যে অসুবিধাৰ আগত প্ৰণাম কৰা মানুহ নহয়। আৰু তেওঁলোকে আন এটা ৰকেট এটা বিশাল মেচিনত পঠিয়াই দিয়ে। ইহঁতে ধাতু বিন্ধি গেছলিন জ্বলায়। মন কৰিবলগীয়া যে এলফবোৰ অতি ধেমেলীয়া ছোৱালী, কিন্তু ইহঁতে সাহসেৰে যুঁজ দিয়ে আৰু বহুত কৰিবলৈ সক্ষম। আৰু সিহঁতক ইমান সহজে ৰখাব নোৱাৰি।
  গতিকে যোদ্ধাসকলে পিছুৱাই নাযায়, আৰু একে সময়তে নিজৰ উচ্চতম শ্ৰেণী আৰু আড়ম্বৰৰ উৰণ প্ৰদৰ্শন কৰে।
  আৰু তেতিয়াই চেঁচা ভালুকবোৰৰ বিশাল স্থল যুদ্ধজাহাজখন ব্ৰেজিয়াৰৰ দৰে জ্বলিবলৈ ধৰিলে। আৰু অৰ্কসকলে এনে মৃত্যুৰ উপহাৰ লাভ কৰিছিল। ইয়াৰ পৰাই প্ৰকৃততে আৰম্ভ হৈছিল ধ্বংস আৰু মৃত্যু।
  গোলাপী চুলিৰ এজন এলফ, এজন উচ্চমানৰ পাইলটে, সেইটো লৈ দাঁত উদং কৰি গাইছিল:
  -এটা বক্ৰ বাটেৰে দৌৰিছে,
  খালি মেয়েরা ভৰি...
  গৰু গাখীৰ খুৱাই ভাগৰি পৰিল
  মোৰ সুখক জোকাৰিবলৈ মন যায়!
  ঢৌত বৈ যোৱা নীলা চুলিৰ আন এগৰাকী যোদ্ধাই দাঁত উদং কৰি আক্ৰমণাত্মকভাৱে গান গাবলৈ ধৰিলে:
  - কলাৰত ঘোঁৰাৰ হাৰ্নেছ,
  আৰু মোৰ বাবে অপেক্ষা কৰি আছে সৌভাগ্য!
  এই কথাবোৰৰ পিছত হাঁহি উঠিল। আৰু ছোৱালীবোৰে মন কৰিবলগীয়া যে এলফবোৰে হাঁহিলে যেন ৰূপৰ ঘণ্টা বাজিছে। আৰু সকলোবোৰ বৰ ধুনীয়া দেখা গৈছে।
  এলফটোৱে মাত দিলে, নীলা ৰঙৰ চকু দুটা টিপিলে আৰু চিঞৰিলে:
  - সকলো বিজুলীৰ দৰে জিলিকি উঠে,
  'এলফ'ৰ সৌন্দৰ্য্য শ্ৰেণী ...
  মই ৰাণীৰ দৰে এলফ,
  অৰ্কৰ চকুত আঘাত কৰক!
  . অধ্যায় #৬
  আৰু যোদ্ধাগৰাকীয়ে আকৌ তাইৰ দীঘল আৰু অতি কামোৰা জিভাখন দেখুৱালে। যিয়ে যিকোনো ব্যক্তিক ফান্দৰ দৰে ডিঙি চেপি হত্যা কৰিবলৈ সক্ষম।
  আকাশৰ পৰা অহা অৰ্কবোৰে এলফৰ পৰা বহুত পায়। আৰু তেওঁলোকক তুচ্ছভাৱে কফিনত ঠেলি দিয়া হয়। যোদ্ধাসকলে নিজৰ সৰ্বোচ্চ এৰোবেটিকছ আৰু এটা ডাঙৰ ঢৌৰ আক্ৰমণাত্মকতা দেখুৱায়। আৰু গোৰ্জিয়াছ ছোৱালীৰ স্তনৰ ৰঙা নিপলৰ পৰা শক্তিৰ ধাৰা নিৰ্গত হয়।
  যিয়ে সঁচাকৈয়ে দেখুৱাইছে যে তেওঁলোকক কোনেও ৰখাব বা পৰাস্ত কৰিব নোৱাৰে।
  আৰু তেওঁলোকে নিজৰ সৰ্বোচ্চ আৰু শীতল ক্লাছ দেখুৱাব।
  এজন এলফে লৈ জিভাৰে বুটামটো টিপিলে। আৰু তাই গুদামত খুন্দা মৰাৰ ৰকেট এটা মাৰি অৰ্কবোৰৰ গোলাবাৰুদ লৈ গ"ল। আৰু আঘাতটো থেতেলিয়াই পেলোৱা আৰু শক্তিশালী হৈ উঠিল।
  আৰু হিংস্ৰ জুই আৰু শক্তিৰ এটা গোটেই ফোয়াৰা জ্বলি উঠিল। আৰু চৌপাশৰ সকলো বস্তুতে জুই জ্বলি উঠিছিল। চেপেটা ভালুকবোৰে কুটিল হৈ পৰিল আৰু ছালখন খোলা হৈ গ"ল, আৰু আক্ষৰিক অৰ্থত চৰ্বিযুক্ত মাংসৰে তৈয়াৰী কাবাবৰ দৰে জ্বলি গ"ল। এইটো সঁচাকৈয়ে এনেকুৱা এটা বস্তু আছিল যিয়ে বিশাল ধ্বংস আৰু মৃত্যু কঢ়িয়াই আনিছিল। আৰু কেৱল অৰ্কলৈ নহয়। ইয়াৰ ভিতৰত ভাড়াতীয়া ট্ৰ"লও আছিল। যাদুকৰী প্ৰাণীও। দুই এজন ট্ৰল থাকিলেও আন কাৰোবাৰ সাম্ৰাজ্যৰ বাবে মৰি যোৱাৰ কোনো যুক্তি নাই। যদিহে টকাৰ বাবে যুঁজিব। আৰু অৱশ্যেই এলফবোৰো কেতিয়াবা স্বেচ্ছাসেৱকৰ লগত থাকিব পাৰে।
  গ্লেমাৰাছ মানুহবোৰৰ পৰা ছোৱালীবোৰে গাইছিল:
  এলফ ছোৱালীবোৰৰ জুইৰ সৈতে উঠি,
  আমরা ড্রাইফটিং ছাড়া যুদ্ধে আক্রমণ...
  উজ্জ্বল বছৰৰ যুগ ওচৰ চাপি আহিছে,
  আদৰ্শ হওঁক, মূৰ্খৰ বাবে নহয়!
  আৰু যোদ্ধাসকলে আকৌ নিজৰ দীঘল আৰু অতি গোলাপী জিভা দেখুৱালে, আৰু থু পেলালে, অৰ্কবোৰৰ ওপৰত নিজৰ কেবিনৰ পৰা মূৰ উলিয়াই।
  আৰু তেওঁলোকৰ থু পেলোৱাটো ইমানেই ধ্বংসাত্মক আৰু মাৰাত্মক হৈ পৰিল যে কিছুমান অৰ্কে ৰূপকভাৱে জ্বলি উঠিল।
  শসা চুলিৰ যোদ্ধাসকলৰ এজনে গাইছিল:
  - ছোৱালী, ছোৱালী, ছোৱালী,
  সকলো অৰ্কক হত্যা কৰাৰ সময় আহি পৰিছে!
  ছোৱালী, ছোৱালী, ছোৱালী,
  চয়তানক শিংত লাথি মাৰিবলৈ সময়!
  কমলা ৰঙৰ চুলিৰ এলফে এজনে মন্তব্য কৰিলে:
  - এজনী ছোৱালীৰ খালী ভৰিয়ে এজন মানুহক তাৰ গোৰোহাৰ তললৈ ঠেলি দিব, আৰু এজন অৰ্কক নৰকলৈ লৈ যাব!
  যুদ্ধবোৰ আছিল অতি বৃহৎ আৰু আচৰিত ধৰণৰ। আৰু মাৰিয়া ক"লেছনিকোভা এগৰাকী মোটা আৰু গোঁফযুক্ত একনায়কত্ববাদীয়ে শাসন কৰা দেশখনৰ এগৰাকী প্ৰাক্তন ৰাজনৈতিক বন্দী যিয়ে অৰ্কৰ সৈতে বীৰত্বপূৰ্ণ যুদ্ধ চলোৱা সৈন্যৰ কমাণ্ড কৰিছিল।
  কিন্তু ৰাণীজনী ভাগৰুৱা হৈ চিধাই চকীত বহি শুই পৰিল। আৰু তাই ইমান শীতল আৰু একে সময়তে যথেষ্ট বাস্তৱিক কিবা এটা সপোন দেখিছিল;
  ইউক্ৰেইনৰ ভূখণ্ডত পৰাজয়ৰ পিছত ৰাছিয়াৰ সৈন্যই পৰাজয়ৰ সন্মুখীন হ"বলৈ আৰম্ভ কৰাৰ পিছত তালিবানে সিদ্ধান্ত ল"লে: তেওঁলোকৰ সময় আহি পৰিছে। আৰু গ্রীষ্মৰ আৰম্ভণিতে তেওঁলোকে ২০২৩ চনৰ ২২ জুনত তাজিকিস্তানত আঘাত হানে। আশা কৰা মতে তাজিক সৈন্য যুদ্ধৰ বাবে সাজু হৈ উঠিল, প্ৰথমে নৈতিকভাৱে। বেছিভাগেই আত্মসমৰ্পণ কৰিছিল বা পলাই গৈছিল। তাজিকিস্তানত থকা ৰাছিয়াৰ সামৰিক ঘাটিটো ঘেৰাও কৰি তালিবানে চাৰিওফালৰ পৰা আক্ৰমণ কৰে।
  ৰাছিয়াই দ্ৰুতগতিত তাজিকিস্তানলৈ বাহিনী হস্তান্তৰ কৰিবলগীয়া হৈছিল আৰু তাত দ্বিতীয় ফ্ৰণ্ট মুকলি কৰিবলগীয়া হৈছিল।
  আৰু কেইবাখনো সীমান্তৰ ওপৰেৰে সৈন্য স্থানান্তৰ কৰিবলগীয়া হৈছিল। ফলত তালিবানে ৰাছিয়াৰ ঘাটিটো ধ্বংস কৰে। কিছুমান সৈনিকক বধ কৰা হ"ল আৰু কিছুমানক বন্দী কৰি লোৱা হ"ল।
  আৰু ৰাছিয়াৰ ৰাষ্ট্ৰপতি ভ্লাদিমিৰ পুটিনে এতিয়াও অতি পলমকৈ সাধাৰণ সংগঠনৰ ঘোষণা কৰিবলগীয়া হৈছিল আৰু নতুন সৈন্য তাজিকিস্তানলৈ স্থানান্তৰিত কৰিবলগীয়া হৈছিল। আৰু ইয়াৰ ফলত অৱশ্যেই ৰাছিয়াৰ অৰ্থনীতি আৰু বাজেট দুয়োটাৰে ওপৰত অতিৰিক্ত বোজা জাপি পৰিছিল, আৰু জনসাধাৰণৰ মাজত পুটিনৰ জনপ্ৰিয়তা হ্ৰাস পোৱাত অৰিহণা যোগাইছিল।
  অৱশ্যে এতিয়া ৰাছিয়াই তালিবানৰ বিৰুদ্ধে সামৰিক অভিযান চলাইছিল। কিন্তু আফগানিস্তানত প্ৰায় চল্লিশ নিযুত লোক আছে - বেছিভাগেই যুৱক-যুৱতী, আৰু পূৰ্বতে আমেৰিকানসকলৰ পৰা বহু সঁজুলি জব্দ কৰা হৈছে। আৰু এনে সেনাবাহিনীক পৰাস্ত কৰিবলৈ চেষ্টা কৰক, যদিও আনসকল অদ্ভুত আৰু ৰাছিয়াই নিজৰ ভূখণ্ডৰ মাজেৰে সৈন্য স্থানান্তৰ কৰাত বাধা নিদিয়ে। যিয়েই নহওক, নৈতিক দৃষ্টিকোণৰ পৰা ৰাছিয়ানসকলে ইউক্ৰেইনৰ ভাতৃসকলৰ সৈতে যুঁজ দিয়াতকৈ মুজাহিদিন তালিবানৰ সৈতে যুঁজ দিয়াটো বহুত বেছি সুখদায়ক বুলি বিবেচনা কৰে। আৰু সেইবাবেই অৱশ্যেই ধুনীয়া, চেক্সি আৰু গ্লেমাৰাছ ছোৱালীয়ে যুদ্ধবোৰত অংশগ্ৰহণ কৰে।
  যিয়ে যুদ্ধক যথেষ্ট আকৰ্ষণীয় কৰি তোলে।
  শীতকালতো তাজিকিস্তানত বৰফ প্ৰায় নাথাকে। আৰু ছোৱালীবোৰে নিজৰ উদং, গোলাপী ৰঙৰ গোৰোহাবোৰ দেখুৱাই আক্ৰমণত নামি পৰে।
  নাটাছাই মেচিনগানৰ পৰা গুলী চলায়, একে সময়তে খালী ভৰিৰ আঙুলিৰে মৃত্যুৰ ধ্বংসাত্মক উপহাৰ এটা নিক্ষেপ কৰে।
  ছিন্নভিন্ন হৈ পৰা তালিবানৰ মৃতদেহবোৰ জপিয়াই উঠিছে।
  যোদ্ধাই উচ্চাৰণ কৰে:
  - আমাৰ ধুনীয়া ল'ৰা-ছোৱালীৰ বাবে!
  আন এজন যোদ্ধা জোয়াইও চাবমেচিনগানৰ পৰা গুলী চলায়। তেওঁ অতি নিখুঁতভাৱে লিখিছে, মুজাহিদীনক হত্যা কৰে। কটা ঘেঁহুৰ গুটিৰ দৰে সৰি পৰে।
  আৰু সোণালী চুলিৰ এগৰাকী মনোমোহা ছোৱালীয়ে উদং গোৰোহাৰে মৃত্যুৰ মটৰ এটা দলিয়াই হুমুনিয়াহ কাঢ়িলে:
  - ৰুছে নিজৰ সৈতে দেশ ৰক্ষা কৰিলে,
  নৰকীয় ফৰিংৰ আক্ৰমণৰ পৰা...
  আৰু তাক তাইৰ স্তন দুটাৰে ঢাকি দিলে -
  পৃথিৱী মাতৃৰ সকলো জনগোষ্ঠী!
  আৰু যোদ্ধাই হাঁহিব আৰু হাঁহিব, মুখখন দাঁতেৰে ভৰা দেখুৱাই। আৰু কেৱল চকলেট আইচক্ৰীমতকৈও বেছি চেলেকি থকা অতি চঞ্চল জিভাৰে।
  অগাষ্টিন, আন এগৰাকী ছোৱালী, যিসকলে সৰ্বোচ্চ এৰোবেটিকছ দেখুৱাই তালিবানক ৰেংকত কাটি পেলায়, তেওঁ হুমুনিয়াহ কাঢ়িলে:
  - নিয়ৰত আপেল,
  এই ছোৱালীৰ স্তন...
  মই তোমাক সহায় কৰিম,
  শীতল বিচাৰক থাকিব!
  আৰু যোদ্ধাগৰাকীয়ে আকৌ নিজৰ উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে বিনাশৰ হত্যাকাৰী উপহাৰটো দলিয়াই দিলে। আৰু তাই বহু তালিবানক বিভিন্ন দিশত সিঁচৰতি কৰি দিলে, তেওঁলোকৰ মূৰ আৰু অংগ-প্ৰত্যংগ ফালি পেলালে।
  স্বেতলানাইও মুজাহিদীনক কাটি পেলায়, আৰু অতি উৎসাহেৰে কৰে। এই ছোৱালীজনীৰ ইমান ড্ৰাইভ আৰু উন্মাদ শক্তি আছে। তাই উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে পেলাই দিয়ে, মৃত্যুৰ এটা ডাঙৰ, ধ্বংসাত্মক উপহাৰ।
  আৰু তাৰ পিছত তেওঁ গায়:
  - অহ মেয়েরা, খালি পাদ, খালি পাদ, খালি পাদ...
  আমি ব্ৰেইড, ব্ৰেইড, ব্ৰেইড দোল খাই আছো!
  যোদ্ধা ছোৱালীবোৰে তালিবানক ইমানেই গ্ৰহণ কৰিছে যে সুন্দৰীসকলৰ গোৰোহা জিলিকি উঠিছে।
  সঁচাকৈয়ে এগৰাকী ৰাছিয়ান মহিলা এক বৃহৎ শক্তি। আৰু তাই শত্ৰুক মটৰেৰে কাঁচিৰ দৰে কাটি পেলায়। আৰু ই সঁচাকৈয়ে আপোনাক কফিনত, আনকি মাটিতও ঠেলি দিয়ে।
  যোদ্ধাসকলে নিজৰ উগ্ৰ স্বভাৱ আৰু গৰ্জন দেখুৱায়:
  আমি কমছমোল ছোৱালী
  আমি এস্কিমো ভাল পাওঁ...
  সৌন্দৰ্য্যৰ মাত স্পষ্ট,
  নতুন চিনেমা এখন আহিব!
  আৰু যোদ্ধাসকলে সেইটো লৈ নিজৰ অতি দীঘল আৰু অতি চঞ্চল জিভা দেখুৱালে।
  তালিবানৰ বিৰুদ্ধে যুঁজখন অৱশ্যে সহজ ৰহস্য নহয়। আৰু ৰাছিয়ান ল"ৰাবোৰৰ মৃত্যু হৈছে, যথেষ্ট সংখ্যক। আৰু তেওঁ তাজিকিস্তানৰ পৰা দুশ মাল কঢ়িয়াবলৈ আহে।
  অৱশ্যে ৰাছিয়াতে নিজেই মানুহে বিদ্ৰোহ কৰিবলৈ আৰম্ভ কৰিছে - ইউক্ৰেইনৰ সৈতে যুদ্ধ কিয় প্ৰয়োজনীয় আছিল? তাজিকিস্তানৰ যুদ্ধত ৰাছিয়াই নিজৰ পুত্ৰ-কন্যাৰ জীৱনৰে মূল্য দিব লাগেনে? প্ৰশ্নবোৰ অৱশ্যে একেবাৰে স্বাভাৱিক। আচলতে খেলখনৰ মমবাতিৰ মূল্য আছেনে?
  তদুপৰি দাম বাঢ়িছে যদিও বিজয়ৰ কোনো লক্ষণ দেখা পোৱা নাই। আৰু তাৰ পিছত জিউগানভৰ ষ্ট্ৰোক হ"ল, আৰু পকেট বিৰোধীজন পক্ষাঘাতগ্ৰস্ত হৈ পৰিল। কৰ্তৃপক্ষৰ আজ্ঞাকাৰী গেনাডি আন্দ্ৰেভিচে কিমান দিনৰ পৰা প্ৰান্তীয় লোকসকলক চক্ৰত নেতৃত্ব দি অৰ্ধ-বিৰোধীতাবাদক অনুকৰণ কৰি আহিছে । আৰু এতিয়া কৰ্তৃপক্ষৰ বাবে আটাইতকৈ সুবিধাজনক নেতা, আটাইতকৈ অসংখ্য আৰু জনপ্ৰিয় বিৰোধীৰ নেতাজন তললৈ নামি মৃত্যুমুখত পৰিছে। কিন্তু পবিত্ৰ স্থান কেতিয়াও শূন্য নহয়। আন কিছুমান আহিল, সৰু আৰু বহুত বেছি আক্ৰমণাত্মক।
  আৰু সিংহাসন লৰচৰ কৰিলে...
  কিন্তু এতিয়াৰ বাবে তালিবানৰ সৈতে যুদ্ধ চলি আছে। ইয়াত আকাশত যুঁজি থকা আক্ৰমণাত্মক বিমান পাইলটৰ মাজৰ পৰা ছোৱালী।
  ৰঙা চুলিৰ বিখ্যাত যোদ্ধাসকলৰ ভিতৰত অন্যতম হৈছে এনাষ্টেছিয়া উইচাকোভা। ইউক্ৰেইনৰ বিৰুদ্ধে যুঁজিবলৈ তাই অস্বীকাৰ কৰিলে, কিন্তু তালিবানক ধ্বংস কৰক, অনুগ্ৰহ কৰি।
  অৱশ্যে বহুতো মহিলা যোদ্ধা ases নিজৰ স্লাভিক ভাতৃক হত্যা কৰিব বিচৰা নাছিল।
  কিন্তু মুজাহিদীনৰ লগত - অনুগ্ৰহ কৰি।
  আনাষ্টেছিয়াই নিজৰ উদং ভৰিৰ আঙুলি ব্যৱহাৰ কৰি তালিবানৰ ওপৰত গুলীচালনা কৰে। ৰাষ্ট্ৰদূতগৰাকীয়ে আফগানসকলৰ ওপৰত ৰকেট নিক্ষেপ কৰি গাইছিল:
  আমি কেনেকৈ যুঁজি জীয়াই আছিলো
  আৰু মৃত্যুক ভয় কৰা নাই...
  খালী ভৰিৰে পাইলটৰ বাবে এইটো উপহাৰ!
  আন এজন এছ যোদ্ধাও ধুনীয়া, মাত্ৰ এইবাৰ শ্যামলা আকুলিনা অৰলোভাইও ডাছমেনৰ সৈতে যুঁজিছে। হয়, আফগানৰ সৈতে হোৱা প্ৰথম যুদ্ধৰ দৰেই তালিবানক ডাছমান বা স্পিৰিট বুলি কোৱা হয়। শত্ৰু অৱশ্যে শক্তিশালী আৰু সংখ্যাত বৃহৎ। তালিবান আৰু বায়ু প্ৰতিৰক্ষা দুয়োটাৰে নিজস্ব আছে। পূৰ্বৰ চৰকাৰী সেনাৰ পৰা বন্দী হোৱাসকলকো সামৰি।
  আকুলিনা অৰলোভাই নিজৰ বিমানখনেৰে ইউ-টাৰ্ণ কৰি ষ্টিংগাৰ মিছাইল এৰি যায়, তাৰ পিছত ছোৱালীজনীয়ে গাইছিল:
  - এটা দুষ্ট আত্মাই শিলৰ কাষেৰে খোজ কাঢ়ি গৈ আছে,
  আপনি napalm সঙ্গে জ্বলা...
  বাৰু, যদি তালিবানে,
  যুদ্ধত প্ৰতাৰণা ব্যৱহাৰ কৰোঁ আহক!
  আন এগৰাকী ছোৱালী মাৰ্গাৰিটা মেগনেটিক। তাইৰ চুলিবোৰ সোণৰ পাতৰ দৰে। বৰ ধুনীয়া ছোৱালী। আৰু ইউক্ৰেইনৰ সৈতে যুঁজিবলৈও তাই কঠোৰভাৱে অস্বীকাৰ কৰিছিল। কাৰণ তেওঁ নিজৰ স্লাভিক ভাতৃসকলৰ বিৰুদ্ধে অস্ত্ৰ তুলি ল"ব নোৱাৰে। যাৰ বাবে বহুতৰে অনুমোদন লাভ কৰিছিল। আৰু তালিবান ধৰ্মীয় ধৰ্মান্ধ, আৰু এটা সময়ত তেওঁলোকে চেচেন বিচ্ছিন্নতাবাদীক সহায় কৰিছিল। তদুপৰি চেচেনিয়াৰ স্বাধীনতাক স্বীকৃতি দিয়া বিশ্বৰ একমাত্ৰ ৰাষ্ট্ৰ আছিল তালিবান। আৰু ইয়াৰ ফলত অৱশ্যেই বহু বছৰ ধৰি ৰাছিয়াৰ সৈতে সম্পৰ্কত ছাপ পৰিছিল।
  যুঁজিবলৈ সাজু হৈছে মাৰ্গাৰিটা মেগনেটিক। তাইৰ উদং ভৰিৰ আঙুলি দুটা বুটামবোৰ টিপিছে। আৰু তালিবানৰ ওপৰত উৰি গৈছে বিশাল, ধ্বংসাত্মক শক্তিৰ ৰকেট। আৰু দাড়ি থকা আফগানক পৰাস্ত কৰে।
  মাৰ্গাৰিটাই গাইছিল:
  - এহ, মাদাৰলেণ্ড, সিহঁতক কুৎসিত চিঞৰিবলৈ দিয়ক,
  আৰু আমি তাইক ভাল পাওঁ, যদিও তাই কোনোবা ধুনীয়া নহয়!
  হাৰামীটো গুলিবল,
  যদি নিৰাপত্তা বিষয়াই ৰায় দিয়ে,
  গতিকে ফেচিবাদ হ"ব,
  মানৱতাৰ এক ঘৃণনীয়!
  প্ৰথম গলি যোৱা পেচ,
  ষ্টেলিনৰ অন্ত্যেষ্টিক্ৰিয়া -
  ৰুছৰ' কয়িন নহ'ব,
  যদিও তাই আঘাত পাইছে!
  আৰু যোদ্ধাসকলে ইয়াক একেলগে লৈ চিঞৰি উঠিল।
  - স্লাভসকলে অপমান সহ্য কৰিব নোৱাৰে,
  আমরা সব ইউক্রেন জন্য...
  আমি আৰু কোনো অপমান সহ্য নকৰো,
  কয়িন, আমি মূৰটো লৈ পুলত আছো!
  ষ্টৰ্মট্ৰুপাৰৰ ওপৰত থকা ছোৱালীবোৰে তালিবানক আঘাত কৰি এই মুজাহিদীনক ভাঙি হত্যা কৰে।
  ইয়াত সিহঁতে আত্মাবোৰক মৰাবলৈ উৰি আছে। কিন্তু তাজিকিস্তানৰ পৰা মৃত ৰাছিয়ান সৈনিক আৰু বিষয়া থকা জিংকৰ কফিন উলিয়াই অনা হৈছে।
  ইয়াৰে এজন জোৱান ভৰি নোহোৱাকৈয়ে ৰৈ গ"ল। আৰু তেওঁ দুখেৰে, আনন্দৰে আৰু চকুলোৰে গান গায়।
  - কেনেবাকৈ সিহঁতে গাড়ী চলাই কফিনত সোমাই গ"ল,
  আৰু আটাইতকৈ শক্তিশালী ভূত,
  মই সকলোবোৰ চেপি ধৰিলোঁ আৰু বাহিৰলৈ ওলাই আহিলোঁ,
  আৰু টানকৈ কম্পেক্ট কৰিলে!
  টেংকত ছোৱালীও আছে। এখন অতি আকৰ্ষণীয় ৰাছিয়ান গাড়ী "ভালুক"। ই এক অতি গধুৰ টেংক - এশ টনতকৈও অধিক - পৰীক্ষামূলক মডেল। অৱশ্যে ইয়াত চাৰিগৰাকী ছোৱালীৰ বিশেষ ক্ৰুও আছে। আৰু সকলোৰে নাম আছে ই ৰে আৰম্ভ!
  উদাহৰণস্বৰূপে, এলিজাবেথে খালী ভৰিৰ আঙুলিৰে জয়ষ্টিক বুটাম টিপি তালিবানৰ সৈতে বাংকাৰত খুন্দা মাৰি গৰ্জন কৰে:
  - সাম্যবাদৰ গৌৰৱ!
  মেচিনগানৰ পৰা গুলী চলাই থকা আৰু ৰঙা নিপলটোৰে বুটামবোৰ টিপি থকা কেথেৰিনে গৰ্জন কৰে:
  - আৰু Zyuganov ছাড়া! টান আৰু মদ্যপান কৰা!
  এলিনাই পেডেলত নিজৰ উদং গোৰোহাটো টিপি চিঞৰি উঠিল:
  - ভাৰত মহাসাগৰ ভ্ৰমণৰ বাবে!
  এফ্ৰ"চিনিয়াইও গুলী চলালে, এইবাৰ তাইৰ চঞ্চল জিভাৰ সহায়ত আৰু চিঞৰিলে:
  - আক্ৰমণ যুদ্ধত জয়ৰ বাবে!
  আৰু ছোৱালীবোৰে হাঁহিব। তালিবান যোদ্ধাৰ ওপৰত সীহ বৰষুণ কৰে। আৰু তেওঁলোকে বৰ ভালকৈ কৰে।
  শত্ৰুৰ ওপৰত গুলীচালনা কৰি এলিজাবেথে এই কথা ভাবিলে। আচলতে মানুহৰ মগজু থাকিলে তেওঁ বুজি পায় যে যিকোনো ধৰ্মই সাধুকথা আৰু মানুহৰ কল্পনা!
  কিন্তু কিয় সমগ্ৰ বিশ্বতে বিভিন্ন ধৰণৰ ধৰ্ম বিয়পি পৰিছে? তদুপৰি বহুতো সাধাৰণ জ্ঞানৰ বিপৰীত? আচলতে আটাইতকৈ জনপ্ৰিয় ধৰ্মটো লওক: খ্ৰীষ্টান ধৰ্ম। ক্ৰুচত ক্ৰুচত দিয়া ঈশ্বৰত বিশ্বাস কৰাটো মূৰ্খামি আৰু অৰ্থহীন। আচলতে যদি আপুনি বাইবেলত বিশ্বাস কৰে, তেন্তে ঈশ্বৰ কেনেবাকৈ অদ্ভুত আৰু বুজিব নোৱাৰা হৈ পৰে।
  তাৰ পিছত তেওঁ প্ৰায় সকলো মানৱজাতিক পানীৰে ডুবাই পেলায় - লাখ লাখ মানুহৰ মৃত্যু হয়, কিন্তু মাত্ৰ আঠজন মানুহহে ৰক্ষা পৰে। ইয়াৰ বিপৰীতে ক্ৰুচত তেওঁ জল্লাদসকলৰ বাবে প্ৰাৰ্থনা কৰে?
  আপুনি হয়তো লক্ষ্য কৰিব: পুৰণি নিয়মৰ ঈশ্বৰ অতি নিষ্ঠুৰ, কিন্তু নতুন নিয়মত খ্ৰীষ্ট অত্যন্ত দয়ালু। আৰু ইয়াত এটা চকুত পৰা বৈপৰীত্য দেখা গৈছে। আচলতে যীচুৱে যদি পুত্ৰ ঈশ্বৰ হ"লহেঁতেন তেন্তে তেওঁ চদোম আৰু ঘমোৰাক জ্বলাই দিয়া উচিত আছিল। কিন্তু তাত আছিল প্ৰাপ্তবয়স্ক, ল"ৰা-ছোৱালী আৰু মহিলা। এইটো নিষ্ঠুৰ নহয়নে?
  আৰু আন বহুতো নিষ্ঠুৰতাৰ উদাহৰণ অতি দীঘলীয়া সময়ৰ বাবে তালিকাভুক্ত কৰিব পৰা গ"লহেঁতেন। কেৱল ইলীচাই ল"ৰা-ছোৱালীক হত্যা কৰাটো কিবা এটা মূল্যৱান।
  গতিকে মানুহে কি বিশ্বাস কৰে সেই বিষয়ে চিন্তা কৰক। আৰু চৰকাৰেও ধৰ্ম জাপি দিয়ে। আৰু এতিয়া ধৰ্মীয় উন্মাদ তালিবানৰ লগত যুঁজিছে।
  কিন্তু তেওঁলোকে সকীয়াই দিলে - আমেৰিকাই আফগানিস্তান এৰি যোৱাত সুখী নহ"ব - ৰাছিয়াৰ বাবে ই আৰু বেয়া হ"ব৷
  অলপ জিৰণি লৈ ইউক্ৰেইনৰ সৈতে হোৱা যুদ্ধৰ ফলত ৰাছিয়াৰ হাত বান্ধি ৰখাৰ সুযোগ লৈ তালিবানে ব্যৱস্থা গ্ৰহণ কৰি আঘাত হানে। আৰু এই কথা বহুতৰে ভৱিষ্যদ্বাণী কৰা হৈছিল। আৰু ৰাছিয়াই ছাইন আপ কৰিবলগীয়া হৈছিল। আৰু, অৱশ্যেই, তেওঁলোকৰ ইচ্ছাৰ বিৰুদ্ধে - তাজিকিস্তানৰ ঘাটিটোত অত্যধিক ৰাছিয়ান সৈন্যৰ মৃত্যু হৈছিল। গতিকে ভ্লাদিমিৰ পুটিনে নিজকে আন এখন যুদ্ধত জড়িত হৈ পৰিল। আৰু সমাজৰ আমেজ অৱশ্যেই বৰ্তমানৰ ৰাষ্ট্ৰপতিগৰাকীৰ প্ৰতি বহুত বেছি শত্ৰুতাপূৰ্ণ হৈ পৰিছে। মানুহৰ মৰম বৰ পৰিৱৰ্তনশীল। আৰু তালিবানে অৱশ্যে সকলোবোৰ সঠিকভাৱে হিচাপ কৰিছিল। তদুপৰি এই ক্ষেত্ৰত আমেৰিকা সুখী - ই নিজৰ শত্ৰুক ইজনে সিজনৰ বিৰুদ্ধে থিয় কৰাইছিল। আৰু মানুহে বাইডেনৰ বিষয়ে ক"বলৈ ধৰিলে: এজন জ্ঞানী বুঢ়া মানুহ। যেনে, কিমান চতুৰতাৰে সি সকলো ব্যৱস্থা কৰিলে।
  আচলতে বয়স ক্ৰীড়া আৰু প্ৰজ্ঞা দুয়োটাৰে বাবে কোনো বাধা নহয়!
  এলিজাবেথে আকৌ গুলী মাৰে, আৰু আকৌ, অৱশ্যেই, উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে। শীতকালতো টেংকত যথেষ্ট গৰম হয়। আৰু গ্ৰীষ্মকালত তাজিকিস্তানত সঁচাকৈয়ে গৰম হয়।
  ছোৱালীজনীয়ে লৈ গাইছিল:
  - যদি দীঘল, দীঘল, দীঘল,
  তালিবান বিরুদ্ধে যুদ্ধ...
  যদি দীঘল, দীঘল, দীঘল হয়
  যুদ্ধত তললৈ দৌৰি যাওক!
  সম্ভৱ, সম্ভৱ
  অৱশ্যেই, ঠিকেই কৈছে, ঠিকেই...
  যদিও কেতিয়াবা এনেকুৱা হয়
  আমি আফ্ৰিকাক ধৰিব পাৰো!
  আৰু আফ্ৰিকাত দাম ইমানেই বেছি যে,
  আৰু আফ্ৰিকাত টকা ইমানেই বহল!
  হিপ্পোৰ ওজন কমিছে
  শুক্ৰাণু তিমি ক্ষীণ হৈ পৰিছে...
  আৰু মানুহবোৰ কপৌৰ দৰে,
  পোনে পোনে স্বৰ্গলৈ যাওক!
  একাটেৰিনাই হাঁহি এটা মাৰি লক্ষ্য কৰিলে, টেংকৰ জয়ষ্টিক বুটামটো তাইৰ ৰঙা নিপলটোৰে টিপিলে:
  - তোমাৰ মাজত কিবা এটা আশাবাদ যথেষ্ট নহয়!
  এলিজাবেথে খঙেৰে উত্তৰ দিলে:
  - ৰাষ্ট্ৰপতি যদি নৈতিক পংগু আৰু ঠগ, তেন্তে তেওঁৰ প্ৰজাসকলৰ কি আনন্দ হ"ব পাৰে!
  এলিনাই মাত দিলে:
  - হয়! কয় বিপদ আৰম্ভ হৈছে! কিন্তু ঠিক অত্যধিক ভাগ্যই পুটিনক অত্যধিক আত্মবিশ্বাসী কৰি তুলিছিল!
  এলিজাবেথে নীলা ৰঙৰ মূৰটো মাত দিলে:
  - হয়, মই সদায় ভাবিছিলো যে এজন মানুহক ইমান ভাগ্য দিব নোৱাৰি - তেওঁ বগা ঘোঁৰাত উঠি যায়, অৰ্থত, তেওঁ বিশ্বাস কৰিবলৈ আৰম্ভ কৰে যে তেওঁৰ বাবে সাগৰখন আঁঠুলৈকে। আৰু তাৰ পিছত ঈশ্বৰ হ"ব বিচৰা বুঢ়ীৰ দৰে শেষত তাইৰ একোৱেই নাথাকে!
  কেথেৰিনে এই কথাত একমত হ"ল:
  - হয়! পুটিনৰ ভাগ্য বেছি আছিল, আৰু ই তেওঁক নষ্ট কৰি পেলালে। কেনেকৈ এসময়ত ভাগ্যই নেপোলিয়ন, হিটলাৰ, ইভান দ্য টেৰিবলক ভাল পাইছিল আৰু তাৰ পিছত তেওঁলোকৰ পৰা আঁতৰি গৈছিল।
  ইউফ্ৰ"চিনে মন্তব্য কৰিছিল:
  - দ্বিতীয় নিকোলাছ আছিল এজন অতি দুৰ্ভাগ্যজনক, কিন্তু একে সময়তে এজন দয়ালু আৰু মান্য ৰজা। উদাহৰণস্বৰূপে, আপুনি ভাবিছে জাপানৰ সৈতে হোৱা যুদ্ধত তেওঁৰ অলপ হ"লেও ভাগ্য ভাল হ"লহেঁতেন। উদাহৰণস্বৰূপে, যদি এডমিৰেল মাকাৰভৰ মৃত্যু হ"লহেঁতেন, আৰু সকলো বেলেগ হ"ব পাৰিলেহেঁতেন। আৰু এডমিৰেল মাকাৰোভৰ মৃত্যু হয় এক গোটেই ধাৰাবাহিক অসম্ভৱ কাকতলীয়া কাণ্ডৰ বাবে। কিবা কাৰণত তেওঁ ধ্বংসকাৰী জাহাজেৰে মাইন ঝাড়ু দিয়াৰ নিৰ্দেশ নিদিলে আৰু তেওঁৰ কোনো অধীনস্থই এনে আদেশ নিদিলে। আৰু খনিটো, সম্ভৱতঃ ৰাছিয়াৰ আছিল, আৰু বৃহৎ যুদ্ধজাহাজখন এটা খনিৰ পৰা ডুব যাব নালাগিছিল। আৰু এই ক্ষেত্ৰতো এডমিৰেল মাকাৰভক ৰক্ষা কৰিব পৰা গ"লহেঁতেন, যেনেকৈ উদাহৰণস্বৰূপে কিৰিল ৰোমানভক ৰক্ষা কৰা হ"লহেঁতেন।
  এলিজাবেথে এই কথাত সন্মতি দিলে:
  - হয়, দ্বিতীয় নিকোলাছৰ বাবে অলপ ভাগ্যই ৰাছিয়াক মধ্যমীয়া ভ্লাদিমিৰ পুটিনৰ বাবে বহুত ভাগ্যতকৈ বহু বেছি দিব পাৰে! উদাহৰণস্বৰূপে, এডমিৰেল মাকাৰভে সাগৰত জাপানীসকলক কম ৰক্তপাতেৰে পৰাস্ত কৰিব পাৰিলেহেঁতেন, আৰু তেতিয়া চামুৰাইৰ সৈতে হোৱা যুদ্ধৰ বাবে বিশেষ ত্যাগৰ প্ৰয়োজন নহ"লহেঁতেন। আৰু যদি জাপানৰ সৈতে যুদ্ধত জাৰবাদী ৰাছিয়াই জয়ী হ"লহেঁতেন, তেন্তে প্ৰথম বিশ্বযুদ্ধটো সম্ভৱতঃ নহ"লহেঁতেন। গতিকে সাম্ৰাজ্যিক সেনাৰ কৰ্তৃত্ব অতি উচ্চ হ"ব আৰু জাৰ্মানসকলে যুদ্ধ ঘোষণা কৰিবলৈ সাহস নকৰিব!
  এলিনাই মাত দিলে:
  - হয়তো! যদিও কেৱল মাকাৰোভে জাপানৰ সৈতে হোৱা যুদ্ধত বিফলতা আৰু দুৰ্ভাগ্যৰ সংখ্যা শেষ নকৰে। যদিও স্বীকাৰ কৰিব লাগিব যে শত্ৰু শক্তিশালী আছিল। কিন্তু আনহাতে, যদি যুদ্ধজাহাজ অছলিয়াবি ইমান সোনকালে ডুব যোৱা নাছিল, তেন্তে চুচিমাৰ যুদ্ধৰ সময়তো স্ক্ৱাড্ৰনে সম্পূৰ্ণৰূপে ভ্লাডিভষ্টকলৈকে ভাঙি যাব পাৰিলেহেঁতেন! আৰু সেইবাবেই জাপানৰ সৈতে যুদ্ধ ইমানেই অসফল হৈ পৰিল!
  ইউফ্ৰ"চিনে মন্তব্য কৰিছিল:
  - কিন্তু ১৯৪৫ চনত জাপানৰ সৈতে হোৱা যুদ্ধখন আচৰিত ধৰণে সহজ আৰু সফল হৈ উঠিল। যেন জাপানৰ ভাগ্য শেষ হৈ গৈছে। কিন্তু হায়, ষ্টেলিনৰ জয়ৰ ফলত কমিউনিষ্টসকলে চীনৰ ওপৰত ক্ষমতালৈ আহিছিল আৰু এক অতি শক্তিশালী আৰু বিপজ্জনক সাম্ৰাজ্যৰ উত্থান ঘটিছিল, যিয়ে ব্ৰেজনেভৰ অধীনত ইউ এছ এছ আৰক প্ৰায় আক্ৰমণ কৰিছিল। আৰু এতিয়াও চীনে কেৱল বন্ধুৰ ভাও ধৰিছে। আৰু তেওঁ নিজেই আমাৰ পৰা উৰাললৈকে মাটি কাটি পেলাব বিচাৰে।
  কেথেৰিনে মাত দিলে:
  - হয়! তেতিয়া জাপানীসকল পৰাজিত হ"লে উত্তৰ চীনৰ পৰিৱৰ্তে হালধীয়া ৰাছিয়া হ"লহেঁতেন আৰু অৰ্থডক্সী আকাশী সাম্ৰাজ্যলৈ আহিলহেঁতেন। আৰু জাপানীসকলৰ ওপৰত ষ্টেলিনে সহজ জয়ৰ ফলত অক্ষই কি পালে? নাস্তিক সাম্ৰাজ্যৰ জন্ম, আৰু ৰাছিয়াৰ সীমান্তত এটা শক্তিশালী দানৱ!
  এলিজাবেথে দাঁত উদং কৰি লক্ষ্য কৰিলে:
  - গতিকে তাৰ পিছত খ্ৰীষ্টান ঈশ্বৰক বিশ্বাস কৰক। জাপানৰ ওপৰত জয়লাভ কৰিলে বহু নতুন লাখ লাখ অৰ্থডক্স বিশ্বাসীক লাভ কৰিব। তাৰ পৰিৱৰ্তে ৰাছিয়াত এটা আগ্ৰাসী নাস্তিক শাসন ক্ষমতালৈ আহিছিল। আৰু তাৰ পিছত ৰক্তাক্ত ষ্টেলিনবাদী শাসন ব্যৱস্থাই চীনলৈ নাস্তিকতা আনিলে। আৰু মাওৰ নিষ্ঠুৰ সাম্ৰাজ্যৰ আবিৰ্ভাৱ হ"ল। সঁচাকৈয়ে বুজি পোৱা নাই ভগৱানে কি বিচাৰিছিল!
  এলিনাই লক্ষ্য কৰিছে:
  - নে ভগৱান একেবাৰেই নাই! হয় বাইবেলে কোৱাতকৈ চয়তান বহুত শক্তিশালী, নহয় সৰ্বশক্তিমানৰ পৰিকল্পনা আমাৰ বাবে বুজিব নোৱাৰা!
  ইউফ্ৰ"চিনে মন্তব্য কৰিছিল:
  - সাধাৰণতে নিষ্ঠুৰ ৰজা অধিক সফল হয়! একমাত্ৰ ব্যতিক্ৰম আছিল, হয়তো, প্ৰথম আলেকজেণ্ডাৰ - এজন বুদ্ধিমান, দয়ালু, উদাৰ জাৰ, মাখি এটাক পৰাস্ত কৰিব নোৱাৰা ভদ্ৰলোক। আৰু একেলগে সফল!
  এলিজাবেথে মন্তব্য কৰিছিল:
  - আৰু দ্বিতীয় কেথেৰিনক নিষ্ঠুৰ আৰু দুষ্ট শাসক বুলি গণ্য কৰা হোৱা নাছিল, আৰু তেওঁও অতি সফল আছিল। সঁচা, তাই আছিল এগৰাকী বেশ্যা, আৰু সাধাৰণতে সম্পূৰ্ণ ভাল মানুহ নহয়। তাই কৃষকসকলক নিজৰ মালিকৰ অভিযোগ কৰিবলৈ মানা কৰিছিল। ইমান নিকৃষ্ট মানুহক ইমান ভাগ্য দিয়াটোও আচৰিত কথা!
  এলিনাই মাত দিলে:
  - হয়, আৰু তাৰ পিছত খ্ৰীষ্টান ঈশ্বৰক বিশ্বাস কৰক! দুষ্ট আৰু নিকৃষ্ট কেতিয়া আটাইতকৈ সফল হয়!
  কেথেৰিনে ক্ৰোধেৰে গাইছিল:
  পৃথিৱীখন হিংসাৰ ওপৰত নিৰ্ভৰশীল
  ক্ৰোধৰ আগ্নেয়গিৰি এটা ডাঙৰ ধৰণে আউট gushing হয়...
  উত্তেজনা সৰ্বোচ্চ,
  বিষ আৰু ভয়ত সাৰ পায়,
  কেৱল ভয়েহে আমাক বন্ধু দিব,
  কেৱল বিষেহে আপোনাক কাম কৰিবলৈ প্ৰেৰণা দিয়ে,
  সেইবাবেই মই ইয়াক অধিক আৰু অধিক বিচাৰো
  ভিৰৰ মাজত হাইপাৰপ্লাজম ফাটি যাব!
  এলিজাবেথে হুমুনিয়াহ কাঢ়ি মন্তব্য কৰিলে:
  - হয়, চেংগিজ খান আছিল এজন অভদ্ৰ পৌত্তলিক। তেওঁ পঢ়িবও নোৱাৰিলে, লিখিবও নোৱাৰিলে, কিন্তু পৃথিৱীৰ আধা অংশ বন্দী কৰি ৰাখিলে। তেওঁৰ সৈতে যুদ্ধত মুছলমান আৰু খ্ৰীষ্টান উভয়ে পৰাস্ত হয়। আৰু ইয়াত প্ৰশ্নটো হ"ল: সেই সময়ত সৰ্বশক্তিমান ঈশ্বৰ ক"ত আছিল? আৰু মংগোলীয়সকলৰ পৌত্তলিকতাবাদে কিয় একশ্বৰবাদ: ইছলাম আৰু খ্ৰীষ্টান ধৰ্মক পৰাস্ত কৰিলে?
  এফ্ৰ"চিনিয়াই হাঁহি এটা মাৰি মন্তব্য কৰিলে:
  - একেদৰেই আপুনিও সুধিব পাৰে: কয়িনে হাবেলক হত্যা কৰাৰ সময়ত সৰ্বশক্তিমান ঈশ্বৰ ক'ত আছিল? তেওঁ কিয় মানৱ জাতিৰ ইতিহাসত প্ৰথম ভাতৃঘাতী যুদ্ধৰ অনুমতি দিছিল?
  এলিনাই হাঁহিলে আৰু সাৰাংশ কৰিলে:
  - হয়, আপুনি অন্তহীনভাৱে তৰ্ক কৰিব পাৰে, কিন্তু আপুনি কেতিয়াও প্ৰমাণ নকৰিব যে ঈশ্বৰ আছে বা তেওঁৰ অস্তিত্ব নাই?
  একাটেৰিনাই লক্ষ্য কৰিছে:
  - যীচু খ্ৰীষ্টক লৈ মোৰ তীব্ৰ সন্দেহ আছে। দুৰ্ভগীয়া, নিপীড়িত ইহুদীসকলে এনাটোলি কাছপিৰ"ভস্কিৰ দৰে শক্তিশালী, মেধাৱী সম্মোহনকাৰীক মচীহ বুলি ভুল কৰি তেওঁক দেৱতা কৰি ল"ব পাৰিলেহেঁতেন। যদি আপুনি এনাটলি মিখাইলোভিচৰ অলৌকিকতাৰ পৰিসংখ্যা চায়, তেন্তে তেওঁ খ্ৰীষ্টতকৈও শীতল!
  ইউফ্ৰ"চিনে খিকিন্দালি কৰি গাইছিল:
  - ভগৱানে অন্ধসকলক চকু মেলিবলৈ দিয়ক,
  এবং hunchbacks পিঠি পোনে পোনে...
  হয় ভগৱান, অলপ হ"লেও ভগৱান হওক
  কিন্তু অলপ ক্ৰুচত দিয়া হ"ব নোৱাৰি!
  আৰু ছোৱালীকেইজনীয়ে আকৌ তালিবানৰ বিৰুদ্ধে যুঁজিলে। উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে জয়ষ্টিকটোৰ বুটাম টিপি তেওঁলোকে অসংখ্য মুজাহিদীনক কাটি পেলালে, আৰু আক্ষৰিক অৰ্থত গোটকৈ শুৱাই দিলে। মেচিনগানৰ গুলী আৰু উচ্চ বিস্ফোৰক খণ্ডিত গোলাত মৃত্যুমুখত পৰিছিল দাড়ি থকা তালিবান। গুৰুতৰ মজা আৰম্ভ হ"ল, ধৰ্মীয় ধৰ্মান্ধ লোকসকলৰ গণ নিঃশেষকৰণৰ ফলত।
  আৰু ইয়াত আলেংকাই নিজৰ ধুনীয়া ছোৱালীৰ বেটেলিয়নৰ সৈতে যিয়ে তাজিকিস্তানৰ শীতল, শীতকালীন বতৰৰ মাজতো খালী ভৰিৰে তালিবানক আক্ৰমণ কৰে।
  কিন্তু চুটি স্কাৰ্ট পিন্ধিছে, আৰু শৰীৰত কেভলাৰৰ কৱচ প্লেটেৰে ঢাকি থোৱা আছে ।
  সুন্দৰীসকলে আক্ৰমণৰ ওচৰলৈ দৌৰি যায় আৰু গায়:
  - দুষ্ট তালিবান শিলৰ কাষেৰে খোজ কাঢ়িছে,
  কিন্তু ছোৱালীবোৰেই আটাইতকৈ শীতল...
  তেওঁক নপালমেৰে আঘাত কৰক
  আমি সফলতা উদযাপন কৰিম!
  আৰু ছোৱালীবোৰ মুকুতাৰ দৰে দাঁতেৰে জিলিকি উঠিব।
  আৰু তেতিয়া আনুতাই উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে মুজাহিদীনৰ ওপৰত বিস্ফোৰক লৈ মটৰ দলিয়াই দিব। আৰু তাই তালিবানক বিভিন্ন দিশত সিঁচৰতি কৰিব, বিড়ালৰ পোৱালিৰ দৰে।
  ছোৱালীজনীয়ে লৈ গাইছিল:
  - পিতৃভূমিৰ মহিমা, গৌৰৱ,
  ট্যাংক আগলৈ হুলস্থুল কৰি আছে...
  বিকিনি পিন্ধা ছোৱালীৰ বিভাগ,
  ৰাছিয়াৰ জনসাধাৰণলৈ শুভেচ্ছা!
  ৰঙা চুলিৰ আল্লাইও দাড়ি থকা শত্ৰুৰ ওপৰত গুলী চলায়, তেওঁলোকক তললৈ কাটি পেলায় আৰু গায়:
  - ৰুছে এই তালিবানক লৈ হাঁহিলে,
  সকলো যুগতে, সেইবাবেই ই ৰুছৰ!
  আৰু ছোৱালীজনীয়েও সেইটো লৈ উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে মুজাহিদীনৰ ওপৰত হত্যাকাৰী নেমু এটা দলিয়াই দিব। আৰু সকলো ভিন্ন দিশত শত্ৰুক সিঁচৰতি কৰা।
  আৰু হাওঁফাওঁৰ ওপৰত কেনেকৈ হুইচেল মাৰে।
  কেইবা ডজন কাউৰী স্তম্ভিত হৈ পৰিল। হাৰ্ট এটেকত আক্ৰান্ত হোৱাৰ বাবে তেওঁলোক তালিবানৰ চুলি কটা মূৰৰ মূৰত পৰিল, আৰু তেওঁলোকক ছুৰীৰে আঘাত কৰা হ"ল। তেতিয়া যোদ্ধাজনে চিঞৰি উঠিল:
  - বিষয়টো আমাৰ মাজত অতি বিতৰ্কিত,
  মোৰ বিশ্বাস ই কেৱল উচ্চতম শ্ৰেণীৰ হ"ব!
  মই তালিবানক চিনি পাওঁ, আমি পৰাস্ত কৰিম
  কাৰণ, এজন অহংকাৰী কেৰুব আমাৰ ওপৰত!
  বিকিনি পিন্ধা ছোৱালীবোৰৰ ভিতৰত আন এগৰাকী মাৰিয়াই লৈ হুইচেল মাৰিলে। আৰু উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে তাই শত্ৰুৰ ওপৰত বিশাল হত্যাকাৰী শক্তি নিক্ষেপ কৰিলে, যিটো মৃত্যুৰ এক অতি ধ্বংসাত্মক উপহাৰ। তাই তালিবান যোদ্ধাসকলক টুকুৰা-টুকুৰ কৰি দাঁত উদং কৰি হুমুনিয়াহ কাঢ়িলে:
  - ৰাছিয়াৰ চাৰিওফালে বিশাল কুঁৱলী,
  আৰু তালিবান যোদ্ধাজন ফাদাৰলেণ্ডলৈ লৰালৰিকৈ আহিছে!
  অলিম্পিক সঁচাকৈয়ে এগৰাকী নায়ক ছোৱালী। তাই ডাঙৰ আৰু একে সময়তে তাইৰ চুলিবোৰ পাতল বাদামী। যোদ্ধাজনৰ বিলাসী নিতম্ব, আৰু শক্তিশালী প্ৰেছ, যিটো চকলেট টাইলছেৰে আবৃত। বাৰু, এনে জন্তু ছোৱালীক সঁচাকৈয়ে কোনেও প্ৰতিহত কৰিব নোৱাৰে।
  আৰু এতিয়া তাইৰ শক্তিশালী, পেশীবহুল, উদং ভৰিৰে তাই গোটেই বেৰেল এটা বিস্ফোৰক তুলি লৈছিল আৰু কেনেকৈ তাই তালিবানৰ ওপৰত দলিয়াই দিব। আৰু এই বেৰেলটোৱে বৰ মাৰাত্মক গতিৰে লৰালৰিকৈ উঠিল। আৰু কেনেকৈ ই মুজাহিদীনৰ লগত খুন্দা মাৰিব, আক্ষৰিক অৰ্থত তেওঁলোকক ছিন্নভিন্ন কৰি পেলাব।
  যোদ্ধা-নায়কে আনন্দত লৈ গাইছিল:
  আৰু মুৰোভৰ ওপৰত আকাশখনে ভ্ৰু কোঁচাইছে,
  পোহৰৰ ভোৰ উদয় হৈছে...
  আমি ইলিয়া মুৰোমেটছৰ কন্যাৰ দৰে,
  তেওঁলোকে নিজৰ শক্তিৰ গৌৰৱ কৰাটো অসাৰ নাছিল!
  . অধ্যায় ৭
  সঁচাকৈয়ে আপোনাৰ ইউক্ৰেইনীয় ভাইসকলৰ সৈতে যুঁজ দিয়াতকৈ তালিবানৰ সৈতে যুঁজি হত্যা কৰাটো বহুত বেছি সুখদায়ক। ইয়াত মই ভাবো সকলোৱে একমত হ'ব যে ভাই-ভনীক হত্যা কৰাটো পাপ। আৰু ভ্লাদিমিৰ পুটিনক ইতিমধ্যে ৰাছিয়াৰ সৈন্যত মুকলিকৈ মাতি অনা হৈছে - ভভকা-কেইন!
  অলিম্পিয়াছে ক্ৰোধত গাইছিল:
  বাৰু, কিমান ভাইক মাৰিব পাৰিবা?
  কাৰণ বিশ্বাস কৰক, এজন ব্যক্তিৰ জন্ম হয় সুখৰ বাবে...
  মাকে পুত্ৰক সন্মুখলৈ যাবলৈ নিদিয়ে,
  আৰু গৰমৰ দিনতো যুদ্ধৰ সময়ত বেয়া বতৰ থাকে!
  ইয়াৰ পিছত বীৰ ছোৱালীজনীয়ে হাওঁফাওঁত গভীৰ বতাহৰ উশাহ লৈ হুইচেল মাৰিব। বহু শ শ কাউৰীৰ লগে লগে হাৰ্ট এটেক হৈ অজ্ঞান হৈ পৰে। আৰু তেওঁলোকৰ চোকা ঠোঁটবোৰ তললৈ উৰি গৈ ৰাছিয়ান সৈন্যৰ স্থানত আগবাঢ়ি যোৱা তালিবান সৈন্যৰ মূৰৰ খুলি বিন্ধি যায়।
  অলিম্পিয়াছে কাউৰীবোৰক হুইচেলৰ সহায়ত পেলাই দি স্তম্ভিত হৈ পৰিবলৈ বাধ্য কৰালে, তাক লৈ চিঞৰি উঠিল:
  তা, তা, তা - খুৰাবোৰে টোকৰ মাৰিছে,
  ইয়াত, তাত, তাত - মেচিনগানে খুন্দা মাৰিলে!
  সম্পূৰ্ণ পৰাজিত হৈছে তালিবান সেনা,
  আৰু ছোৱালীৰ সৈন্যক কোনেও পৰাস্ত কৰিব নোৱাৰে!
  আগন্তুক তালিবান সৈন্যৰ ওপৰতো মাৰুছিয়াই গুলীচালনা কৰে। নিজৰ মেজাজ আৰু উচ্চতম শ্ৰেণীক দেখুৱাইছে। তাইৰ মেচিনগানে মুজাহিদীনৰ সমগ্ৰ ৰেংকবোৰক কাটি পেলায়।
  ছোৱালীজনীয়ে উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে মৃত্যুৰ হত্যাকাৰী উপহাৰ নিক্ষেপ কৰে। তালিবান যোদ্ধাৰ এটা গণ নোক আউট, আৰু squeaks:
  - যুদ্ধের ক্লাসিক,
  এইটো এটা মেয়ে খালী ভৰিৰ বাবে...
  কন্যা আৰু পুত্ৰ
  সকলোকে খেললৈ ৰূপান্তৰিত কৰোঁ আহক!
  যোদ্ধা আৰু আচলতে সৌন্দৰ্য্য।
  তালিবানৰ ওপৰত গুলীচালনা কৰি আৰু খালী ভৰিৰ আঙুলিৰে ধ্বংসৰ উপহাৰ নিক্ষেপ কৰি মেট্ৰিয়নাই চিঞৰি উঠিল:
  - বিকিনি মেয়েরা গৌৰৱ,
  মুজাহিদীনক পৰাস্ত কৰিলে...
  ছোৱালীবোৰৰ খালী ভৰিৰে দা,
  দুপৰীয়াৰ আহাৰত এনেকৈ আক্ৰমণ কৰে!
  পাতল কঁকাল আৰু বিলাসী নিতম্বৰ এগৰাকী ছোৱালীয়ে ওচৰ চাপি অহা তালিবানক গুলীয়াই হত্যা কৰে। তেওঁ এই কামটো অতি নিপুণ আৰু সঠিকভাৱে কৰে। তেওঁ সেইবোৰ লন মাৱাৰৰ দৰে কাটি পেলায় আৰু গায়:
  - ছোৱালীজনীয়ে পলকা নাচিলে,
  লনত এটা আগতীয়া ঘন্টাত ...
  ঠেং বাওঁফালে, ঠেং সোঁফালে,
  এইটোৱেই হৈছে পলকা কাৰাবাছ!
  আৰু এতিয়া যোদ্ধাগৰাকীয়ে আকৌ উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে শত্ৰুৰ ওপৰত উপস্থিত থকা হত্যাকাৰী এটা দলিয়াই দিব। আৰু তেওঁ বহুত তালিবানক শুৱাই দিব।
  ইয়াত ভিক্টোৰিয়া আৰু ভেৰ"নিকাৰ সৈতে যুঁজি আছে। দুয়োজনী ছোৱালী বৰ শীতল। আৰু তেওঁলোকে অত্যন্ত ভাল শ্বুটিং কৰে।
  ভিক্টোৰিয়াই মাৰাত্মক শক্তিৰ উদং গোৰোহাটোৰে বিনাশৰ উপহাৰ এটা নিক্ষেপ কৰিলে। তাই বহুত ডাছমেন ফালি চিঞৰি উঠিল:
  - টকাখিনি মানিবেগত গলি গৈছে,
  ৰাজধানী গলি আছে...
  আৰু ৰাছিয়ান ভাষাত -
  টকা মানে মান্না!
  আন এগৰাকী ছোৱালীয়ে তাইৰ ৰঙা নিপলটোৰে এটা বুটাম টিপিলে, যিটোৱে কাণ বন্ধ কৰি দিয়া আল্ট্ৰাছাউণ্ড এটা অন কৰিলে আৰু বতাহৰ মাজেৰে উৰিবলৈ পঠিয়ালে। আৰু ইতিমধ্যে হাজাৰ হাজাৰ কাউৰী তালিবানৰ চুলি কটা মূৰত পৰিল। আৰু তেওঁলোকক ঘুচা মাৰি দিওঁ।
  ৰঙা চুলিৰ ছোৱালীজনীয়ে গাইছিল:
  ৰাছিয়াক আক্ৰমণ কৰিছে মুজাহিদীনে,
  আফগানিস্তান...
  আফগানিস্তানত দাদাহঁতে তেওঁলোকৰ হৈ যুঁজিছিল , ৷
  এতিয়া ভয়ংকৰ তালিবানে তৰোৱালখন ওপৰলৈ তুলিছে!
  
  কিন্তু খালী ভৰিৰ ছোৱালীয়ে হাৰ নামানে,
  তেখেতে কেৱল সৰ্বোচ্চ শ্ৰেণী দেখুৱাব...
  তালিবানৰ আৰ্মাডাৰ সৈতে তীব্ৰ যুঁজ দিছে,
  আৰু তেওঁলোকে আত্মাটোক ঠিক চকুত আঘাত কৰিলে!
  আৰু উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে যোদ্ধাই হত্যাকাৰী শক্তিৰে বিনাশৰ উপহাৰ নিক্ষেপ কৰিব। আৰু সকলোৱে তেওঁৰ পৰা পায়।
  এলিছ আৰু এঞ্জেলিকাই স্নাইপাৰ ৰাইফলৰে তালিবানক গুলীয়াই মাৰে। আৰু তেওঁলোকে অত্যন্ত সঠিকভাৱে কৰে। আৰু ইমান নিখুঁতভাৱে গুলী চলায়।
  এলিছে লৈ গাইছিল:
  দুচমনৰ বাবে এটা কফিন থাকিব , ৷
  স্বাস্থ্যসন্মত থাকক to...
  ছোৱালীবোৰে শীতকালত উলংগ হৈ দৌৰি ফুৰে!
  আৰু মুজাহিদীনৰ লগত পিঠি ভাঙি যায়!
  আৰু যোদ্ধাসকলে একেলগে জিভা দেখুৱালে!
  আৰু তাৰ পিছত এলিছে গুলীচালনা কৰিলে, বুটামটো টিপিলে স্কাৰলেট ব্ৰেষ্ট নিপল ব্যৱহাৰ কৰি। আৰু ডজন ডজন তালিবানক নোক আউট কৰিলে।
  এলিছে লৈ দাঁত উদঙাই চিঞৰি উঠিল:
  - পিতৃভূমি আৰু শেষলৈকে স্বাধীনতাৰ বাবে,
  বিকিনি পিন্ধা খালী ভৰিৰে ছোৱালী
  তুমি এনেকুৱা নায়িকা...
  হৃদয়বোৰ একেলগে স্পন্দন কৰা!
  এঞ্জেলিকাই নিশ্চিত কৰিছে:
  - একেলগে টোকৰ মাৰিব! এইটো বৰ ভাল!
  এলফৰ ৰাণী হিচাপে মাৰিয়া কলেছনিকোভাই সক্ৰিয় আৰু আক্ৰমণাত্মক আদেশ দিয়ে। এগৰাকী সাহসী আৰু সাহসী ছোৱালী।
  তাই ভৱিষ্যত আৰু যুদ্ধ দেখিছে, তালিবানৰ সৈতে তাজিকিস্তানত ৰাছিয়া।
  কিন্তু এই সকলোবোৰ বৰ ধুনীয়া। আৰু স্পষ্ট যে ই ৰক্তাক্ত আৰু অতি যুঁজাৰু আছিল৷ ২০২৩ চনৰ গ্রীষ্মকালত তালিবানৰ সৈতে আৰম্ভ হোৱা যুদ্ধৰ তীব্ৰতা অব্যাহত আছিল ৷
  তালিবান আৰু ৰাছিয়াৰ মাজত যুদ্ধ চলি থাকিল। আফগানিস্তানত বৃহৎ জনসংখ্যা, বহু যুৱক - ভোকাতুৰ, খঙাল, আক্ৰমণাত্মক।
  আৰু তেওঁলোকে তাজিকিস্তানত যুঁজি আছে, আনহাতে ৰাছিয়াৰ হাত ইউক্ৰেইনৰ যুদ্ধৰ সৈতে বান্ধ খাই আছে, যিটোক বিশ্বৰ বেছিভাগেই সমৰ্থন কৰে।
  আৰু তালিবানে ইয়াক ব্যৱহাৰ কৰি আছে।
  কিন্তু অতি খালী ভৰিৰে আৰু ধুনীয়া ছোৱালীবোৰে ৰাছিয়াৰ পক্ষত যুঁজি আছে। যুঁজবোৰ ঢৌৱে আহে।
  নাটাছাই মুজাহিদিনক গুলীয়াই মাৰে। তেওঁলোকে ব্যৱহাৰ কৰে শক্তিশালী ড্ৰেগন মেচিনগান। আৰু তালিবানৰ ওপৰত গুলী নিক্ষেপ কৰে।
  আৰু ছোৱালীবোৰক হেঁচা মাৰি ধৰি পৰে। ঘৰতে বনোৱা বিমান বিৰোধী বন্দুকৰ পৰা নিক্ষেপ কৰা ৰাছিয়াৰ এখন হেলিকপ্টাৰ পৰিব। তেওঁক তালিবানে গুলীয়াই হত্যা কৰে। সঁচা, হেলিকপ্টাৰখনত ছোৱালী নহয়, পুৰুষহে আছে, আৰু তেওঁলোকৰ প্ৰতি আপুনি বিশেষভাৱে দুখ নকৰে।
  আৰু নাটাছা এগৰাকী ছোৱালী আৰু খালী ভৰিৰে বিকিনি পিন্ধি। আৰু যেতিয়া আপুনি প্ৰায় উলংগ হৈ পৰিব, তেতিয়া কোনেও আপোনাক বাধা নিদিব বা বাধা নিদিয়ে।
  নাটাস্কাই মাৰাত্মক শক্তিৰ চেলেকি লোৱা ভৰিৰ খালী আঙুলিৰে বিনাশৰ উপহাৰ এটা দলিয়াই দিলে। তাই তালিবানক বিভিন্ন দিশত সিঁচৰতি কৰি মুকুতাৰ দৰে দাঁত উদঙাই গাইছিল:
  ইয়াত শীত, শীত, শীত,
  হঠাতে আৰম্ভ হ'ল...
  ক্ৰোধেৰে ঝাড়ু দিয়ে, ঝাড়ু দিয়ে -
  কাইলৈ ভাল হ"ব
  কাইলৈ, কাইলৈ, কাইলৈ!
  আৰু এতিয়া নতুন বছৰ!
  সঁচাকৈয়ে নৱবৰ্ষত তাজিকিস্তানত বৰফ পৰিছিল। আৰু এতিয়া ৰাছিয়াৰ ছোৱালীবোৰে নিয়ৰত উদং, চেলেকি লোৱা ভৰিৰ ছাপ এৰি থৈ যায়, আৰু ইয়াক বৰ ধুনীয়া দেখা যায়।
  জোয়াই লৈ গাইছিল:
  এক দুই তিনি -
  আপোনাৰ প্ৰচেছৰসমূহ মচি পেলাওক!
  চাৰি, আঠ পাঁচ,
  লপটা খেলি যাওঁ!
  আৰু ছোৱালীজনীয়ে উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে মাৰাত্মক শক্তিৰে মৃত্যুৰ উপহাৰটো লঞ্চ কৰিব।
  জোয়াই লৈ দাঁত উদং কৰি গাই গ"ল:
  এক দুই তিনি চাৰি পাঁচ,
  শহাপহুটো খোজ কাঢ়িবলৈ ওলাই গ'ল...
  ইয়াত এজনী ছোৱালী দৌৰি ওলাই আহিছে
  হত্যা কৰে মুজাহিদক!
  আৰু জোয়াই লৈ তাইৰ দীঘল জিভাখন দেখুৱালে।
  কিন্তু অগাস্টিনেও জুইৰ নেতৃত্ব দিয়ে। যি ধৰণৰ ছোৱালী যিয়ে ইয়াতকৈ শীতল হ"ব নোৱাৰিলে। আৰু তেওঁ মাৰাত্মক আকৰ্ষণেৰে লিখে। অপ্ৰয়োজনীয় অনুষ্ঠান অবিহনে মুজাহিদীনক কাটি পেলায়। তাৰ পিছত তেওঁ গান গাবলৈ আৰম্ভ কৰে;
  পিছফালটো যদি অসাৰ হয় -
  সামৰিক উত্তাপে সহায় নকৰে...
  বাৰু, যদি কোনো উত্তেজনা নাই,
  পিছফালে শত্ৰুৰ দুপৰীয়াৰ আহাৰ হ"ব!
  আৰু ৰঙা চুলিৰ অগাষ্টিনে বিনাশৰ উপহাৰটো ল"ব আৰু পেলাব, তাইৰ উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে। আৰু বাস্তৱত ই ইমানবোৰ ডাছমেনক ফালি পেলাব যে ই কেৱল ভয়ংকৰ৷
  অগাস্টিনে অৱশ্যে গান গোৱাৰ সুযোগ হেৰুৱাব পৰা নাছিল:
  মই উলংগ হৈ পৰিছো
  তাই তেনেকৈয়ে খেলপথাৰখনত জপিয়াই আছিল!
  মই খেলপথাৰত জপিয়াই আছিলো...
  কুলাটস্কিয়েও গাইছিল!
  আৰু ছোৱালীজনীয়ে তাইৰ নীলাচল আৰু জিলিকি থকা চকু দুটা লৈ যাব। আৰু তাইৰ চকু দুটা ধুনীয়া। আৰু ভাষাটো বৰ দুষ্ট। আৰু ইমান চঞ্চল, আৰু ইমান গ্ৰুভি। বাৰু, ঠিক যেন কিবা এটা ৰসাল কমলা৷
  শ্বেতলানাও যুঁজি আছে। আৰু উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে তেওঁ বিনাশৰ উপহাৰ নিক্ষেপ কৰে। যিবোৰ ইমান মাৰাত্মক আৰু ধ্বংসাত্মক।
  আৰু ওচৰতে তালিবানে ৰাছিয়াৰ এখন টেংক লৈ নোক আউট কৰিলে। আৰু ৰাছিয়াৰ সেনাৰ বাহনখন টুকুৰা টুকুৰ হ"বলৈ ধৰিলে আৰু যুদ্ধৰ কিটটো বিস্ফোৰণ হ"ল। আৰু আকৌ পুৰুষৰ মৃত্যু হয়।
  কিন্তু স্বেটলানাক দুৰ্গন্ধময় পুৰুষৰ প্ৰয়োজন নাই। তেওঁলোকক অত্যাচাৰ কৰাটো প্ৰয়োজন। আৰু ছোৱালীজনীয়ে সেইটো লৈ গাইছিল:
  পুৰুষ, পুৰুষ, পুৰুষ
  তুমি মাত্ৰ ডাঙৰ ডাঙৰ ব্ৰুট
  যেতিয়া ছোৱালীয়ে তোমাক মাৰি পেলায়
  মাটি চাফা কৰে!
  সঁচাকৈয়ে তালিবান জন্তু।
  এবাৰ সিহঁতে ধৰিছিল এগৰাকী ধুনীয়া গাৰ্ল স্কাউট। বাৰু, আৰম্ভণিতে তাইক লৈ ৰেকত টানি আনিলে। মোৰ বাহুৰ পৰা গাঁঠিবোৰ পেলাই দিলে, যিটো বৰ বিষ হৈছিল।
  তাৰ পিছত ছোৱালীজনীৰ খালী ভৰিত ষ্টক ওলোমাই দিলে, যিয়ে তাইৰ ভৰিৰ গোৰোহাত বেণ্ডেজ বান্ধি ৰাখিলে। আৰু তাৰ পিছত তেওঁলোকে তাইৰ উদং, আৰু ৰূপৱতী বক্ৰতাৰ তলত জুই জ্বলাই দিলে।
  ৰাছিয়ান ছোৱালীজনীৰ বৰ কষ্ট হৈছিল। তালিবানে তাইৰ গোৰোহা ভাজি লোৱাৰ আগতে তাইৰ ভৰি দুখন লৈ তেলেৰে তেল দিলে। আৰু সেইবাবেই তলুৱাটো লাহে লাহে জ্বলি উঠিল, আৰু ই যন্ত্ৰণাদায়কভাৱে বিষাদজনক হৈ পৰিল। আৰু ছোৱালীজনীয়ে হুমুনিয়াহ কাঢ়ি গৰ্জন কৰিলে। আৰু তালিবানেও তাইৰ পিঠি আৰু কাষত চাবুকেৰে কোবাইছিল। তাৰ পিছত তেওঁলোকে নিৰ্যাতন তীব্ৰতৰ কৰাৰ সিদ্ধান্ত লয়। আমি গৰম তাঁৰ এটা উলিয়াই সৌন্দৰ্য্যৰ পিঠি আৰু বুকুত খুন্দা মাৰিবলৈ ধৰিলোঁ।
  আৰু কিমান কষ্টদায়ক। বিশেষকৈ যেতিয়া তালিবানে ৰাছিয়ান ছোৱালীজনীৰ ৰঙা নিপলবোৰ ৰঙা গৰম টংৰে পেচ কৰিবলৈ ধৰিলে। আৰু তাই ইমান কান্দিলে।
  আৰু তালিবান ডিটেচমেণ্টৰ মূল নেতাজন নিৰ্যাতনৰ পৰা কেৱল পাগল হৈ পৰিছিল। আৰু সোণৰ দাঁতবোৰ উদঙাই দিলে।
  ৰাছিয়ান ছোৱালীজনীয়ে উত্তৰত থু পেলালে। তাৰ পিছত সিহঁতে তাইৰ উদং ভৰিৰ আঙুলিবোৰ ভাঙিবলৈ ধৰিলে। যিটো বৰ বেদনাদায়ক। আৰু ভয়ংকৰ, অসহ্যকৰ যন্ত্ৰণাত ছোৱালীজনী অজ্ঞান হৈ পৰিল।
  কিন্তু তালিবানে অত্যাচাৰ অব্যাহত ৰাখিলে। প্ৰথমে বাল্টি এটা বৰফৰ পানী ঢালি ছোৱালীজনীক চেতনালৈ আনিলে। আৰু তাৰ পিছত তাইৰ শৰীৰত চেন্সৰ আৰু ইলেক্ট্ৰ"ড লগাই দিলে।
  ইয়াৰ পিছত ল"ৰা দুজনে ডাইনেমো পেডেল মাৰিবলৈ ধৰিলে। সোঁত বৈ আহিবলৈ ধৰিলে আৰু ছোৱালীজনী নৰকীয় বিষত লৰচৰ কৰি উঠিল। আৰু সঁচাকৈয়ে যেতিয়া শৰীৰত থাকে
  বৈদ্যুতিক নিৰ্গমনবোৰ পাৰ হৈ গৈছে , ই ক্ৰিপি, শব্দটো হ"ল ঘোঁৰাৰ জাকবোৰ লৰালৰিকৈ গৈ আছে৷ আৰু সঁচাকৈয়ে ইয়াৰ যিকোনো ছোৱালীয়ে হাউলিব।
  আৰু ল"ৰাবোৰে পেডেল মাৰিলে, আৰু উলংগ ছোৱালীজনীয়ে বনৰীয়া পহুৰ দৰে হাউলি উঠে। আৰু তাইৰ বহুত কষ্ট হৈছে। আৰু গৰ্জনটো কেৱল অসহ্যকৰ।
  আৰু সোঁতৰ উপৰিও তালিবানে ইতিমধ্যে ডাঙৰ ডাঙৰ ফোহাৰে আবৃত ৰাছিয়ান ছোৱালীজনীৰ গোৰোহাও ভাজিছে। গৰম তাঁৰেৰেও মোৰ পিঠিত খুন্দা মাৰিলে। আৰু তেওঁলোকে ক্ৰোধ আৰু পলমকৈ আঘাত কৰে।
  আৰু একে সময়তে তেওঁলোকে আটা বৃদ্ধি কৰিলে। ছোৱালীজনীক টানিবলৈ ধৰিলে, আৰু তাইৰ গাঁঠিবোৰ ভালদৰে পেলাই দিবলৈ ব্লকটোত অধিক ওজন ওলোমাই দিলে।
  মূল তালিবান ডাকাতজনে গাইছিল:
  কি কষ্ট, কি কষ্ট
  মেচৰ স্ক"ৰ হ"ব: পাঁচ - শূন্য!
  বাৰু, বনৰীয়া মানুহৰ পৰা কি ল"ব পাৰি? ছোৱালীকেইজনীক অতি নিষ্ঠুৰভাৱে অত্যাচাৰ কৰিছিল, কিন্তু বিশেষ অত্যাধুনিক নহয়। যদিও ইলেক্ট্ৰ"ড শুক্ৰৰ গৰ্ভত ঠেলি দিয়া হৈছিল আৰু তাৰ পিছত কেনেকৈ কাৰেণ্ট প্ৰয়োগ কৰা হৈছিল।
  তালিবান বৰ্বৰ। ইয়াত তেওঁলোক আছে, ড্ৰাগছৰ বাবে পোৱা ধনৰ বাবে তেওঁলোকে চীনৰ পৰা টেংকৰ গোটেই আৰ্মাডা এটা কিনিলে। সঁচাকৈয়ে চীন ৰাছিয়াৰ কেলিকো মিত্ৰ আৰু বন্ধু।
  আৰু তালিবানে নিজৰ টেংকেৰে শত্ৰুৰ ওপৰত আক্ৰমণ চলাইছিল।
  কিন্তু তেওঁলোকৰ বিৰুদ্ধে টি-৯৫ত চাৰিগৰাকী ৰাছিয়ান ছোৱালী। অৱশ্যে খালী ভৰিৰে আৰু বিকিনি পিন্ধিছে।
  আৰু কি?
  এলিজাবেথে খালী ভৰিৰ আঙুলিৰে মুজাহিদীনসকলৰ ওপৰত গুলীচালনা কৰিলে আৰু চিঞৰি উঠিল:
  - হাতীৰ গৃহভূমিলৈ গৌৰৱ!
  কেথেৰিনেও তালিবানক চৰ মাৰিলে , নিজৰ উদং, ঘূৰণীয়া গোৰোহাটো ব্যৱহাৰ কৰি আৰু সুধিলে:
  - হাতীৰ গৃহভূমি কি?
  এলিজাবেথে দাঁত উদং কৰি উত্তৰ দিলে:
  -অৱশ্যেই ৰাছিয়া!
  কেথেৰিনে খিকিন্দালি কৰি উত্তৰ দিলে:
  - মই ভাবিছিলো ভাৰত বুলি!
  এলিনাই স্তনৰ ৰঙা নিপলৰ সহায়ত ডাছমেনবোৰক আঘাত কৰিলে, তাৰ আগতে ব্ৰা খুলি চিঞৰিলে:
  - হাতীৰ গৃহভূমি আফ্ৰিকা বুলি ভাবিছিলো!
  ইউফ্ৰ"চিনে উদং, ঘূৰণীয়া গোৰোহাৰে পেডেল টিপি গাইছিল:
  - সৰু ল'ৰা-ছোৱালী,
  কোনো প্ৰকাৰেই নহয়...
  'আফ্ৰিকালৈ খোজ কাঢ়িবলৈ নাযাব...'
  আফ্ৰিকাত হাঁহ, আফ্ৰিকাত গৰিলা,
  আফ্ৰিকাত ডাঙৰ ডাঙৰ কুমিৰ আছে!
  আৰু চাৰিওখন খালী ভৰিৰে ছোৱালী, উদং স্তন আৰু জিলিকি থকা ৰঙা নিপলৰে গান গাইছিল।
  তোমাক কামোৰিব
  বিট এবং আপত্তি...
  আফ্ৰিকাত ল"ৰা-ছোৱালীয়ে খোজ কাঢ়িবলৈ নাযায়!
  আফ্ৰিকাত এটা ডকাইত আছে
  আফ্ৰিকাত এজন খলনায়ক আছে
  আফ্ৰিকাত এটা ভয়ংকৰ বাৰ্মালি আছে!
  ই তোমাক কামোৰিব
  বিট এবং আপত্তি...
  ল"ৰা-ছোৱালীয়ে আফ্ৰিকালৈ খোজ কাঢ়িবলৈ নাযায়,
  আফ্ৰিকাত ই এক দুঃস্বপ্ন,
  উন্মাদ খলনায়ক
  বাৰ্মালি হঠাতে তাত আবিৰ্ভাৱ হ"ল!
  তেওঁ আফ্ৰিকাত দৌৰি ফুৰে আৰু ল"ৰা-ছোৱালীক খায়!
  হয় ল"ৰা-ছোৱালী! হয় ল"ৰা-ছোৱালী!
  হাঁহিৰ লগত হাঁহি, কিন্তু যেতিয়া তালিবানে চৈধ্য বছৰীয়া এজন ৰাছিয়ান ল'ৰাক ধৰিলে , তেতিয়া তেওঁলোকে তেওঁক গুৰুত্বসহকাৰে লৈছিল। প্ৰথমে ষ্ট্ৰিপ কৰি ৰেকত থৈ দিলে।
  তেতিয়া পাগুৰি পিন্ধা আৰু দাড়ি থকা এজন ডাছমেনে গৰম লোহাৰ ৰডেৰে কিশোৰৰ উলংগ পেশীবহুল শৰীৰটো জ্বলাবলৈ ধৰিলে।
  তাৰ পাছত ল"ৰাটোৰ উদং বুকুৰ ওচৰলৈ তালিব জল্লাদে ৰঙা গৰম লোহাৰে নিৰ্মিত তৰা এটা আনি তাত লগালে।
  ল"ৰাটোৱে ভয়ংকৰ যন্ত্ৰণাত চিঞৰি চিঞৰি চেতনা হেৰুৱাই পেলালে। তাৰ পাছত ল'ৰাটোক ভিতৰলৈ অনা হ'ল। আৰু সিহঁতে তাৰ উদং, এতিয়াও প্ৰায় শিশুসুলভ ভৰি দুখন এটা ব্লকত চেপি ধৰিলে। আৰু ব্লকটোত হুকত ওজন ওলোমাই ৰাখিবলৈ ধৰিলে। আৰু বৰ বেদনাদায়ক আছিল। ল'ৰাটোৰ সৰু শৰীৰটো বহুত টানি লোৱা হৈছিল, আৰু ল'ৰাটোৱে আক্ষৰিক অৰ্থত হুমুনিয়াহ কাঢ়িছিল ৷
  ৰাছিয়াৰ ল"ৰাটোক অত্যাচাৰ চলি থাকিল। ভৰিৰ উদং তলুৱাত তেল লগালে। আৰু তাৰ পিছত তেওঁলোকে তেওঁলোকৰ তলত জুই জ্বলাই দিলে।
  আৰু তাৰ পিছত ল"ৰাটোৱে কেনেকৈ বনৰীয়াকৈ চিঞৰি উঠিল। হয়, অত্যন্ত কষ্টদায়ক আছিল।
  ল"ৰাজনে চিঞৰ-বাখৰ কৰি থাকিল আৰু তালিবানে চাবুকেৰে প্ৰহাৰ কৰে।
  তাৰ পিছত ল"ৰাটোৰ পাচলিৰ পৰা হুকেৰে ধৰিলে। আৰু আকৌ তেওঁলোকে ইয়াক সম্পূৰ্ণৰূপে ভিতৰৰ পৰা বাহিৰলৈ ঘূৰাই দিলে।
  ইয়াৰ পিছত তালিবানে গাইছিল:
  আমি সকলো কাফিৰক ধ্বংস কৰিম,
  কিশোৰ-কিশোৰী হওঁক...
  ইয়াত আমাৰ ওপৰত এজন কেৰুব আছে,
  আমি সকলোকে বৰ্ডত থৈ দিম!
  ইয়াৰ পিছত ৰাছিয়াৰ ল"ৰাটোক গৰম টংৰে ভাঙি পেলোৱা হ"ল, ভৰিৰ আঙুলিৰ সকলোবোৰ খালী ভৰিৰ ওপৰত। আৰু তালিবানে লাহে লাহে কৰিলে, মৰমলগা ল"ৰাটোক যিমান পাৰি কষ্ট দিবলৈ । আৰু তাৰ পিছত তেওঁলোকে বগা গৰম টংৰে ডেকা যোদ্ধাজনৰ পাচলি ভাঙিবলৈ ধৰিলে।
  গতিকে তেওঁলোকে তেওঁৰ বাবে সেইবোৰ ভাঙি পেলালে যাতে ল"ৰাটোৰ এটাও গোটা পাচলি নাথাকে। আৰু বেদনাদায়ক শ্বকত ল"ৰাটোৰ মৃত্যু হ"ল।
  মৃত্যুৰ পূৰ্বে মুজাহিদীনে কিশোৰজনৰ বল থেতেলিয়াই পেলায়। আৰু বৰ বেদনাদায়ক আছিল।
  ইফালে আনাষ্টেছিয়া উইচাৰে আক্ৰমণাত্মক বিমানেৰে তালিবানক আক্ৰমণ কৰে। তাই ৰকেট ব্যৱহাৰ কৰিছিল। তাই উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে জয়ষ্টিক বুটামবোৰ টিপি গাইছিল:
  উচ্চ আৰু উচ্চ আৰু উচ্চ
  Fuhrer তাৰ হাঁহ নাক ওপৰলৈ ঘূৰাই ...
  কেতিয়াবা আমাৰ চালবোৰ উৰি যায়,
  অৱশ্যে তালিবান পৰিপক্ক হোৱা নাই!
  আকুলিনা অৰলোভাইও প্ৰতিপক্ষক আঘাত কৰে। তেওঁ এই কামটো অতি সঠিকভাৱে কৰে, আৰু বুটামটো টিপিবলৈ নিজৰ ৰঙা বুকুৰ নিপলটো ব্যৱহাৰ কৰে। আৰু ওচৰতে ৰাছিয়াৰ আক্ৰমণাত্মক বিমান এখন বিস্ফোৰণ ঘটে। আৰু তালিবানৰ পৰা পোৱা হত্যাকাৰী উপহাৰত তেওঁ সন্তুষ্ট হৈছিল। সম্ভৱতঃ চীনত নিৰ্মিত কিবা এটা। আৰু ই আপোনাক সম্পূৰ্ণৰূপে পেচাব কৰি পেলাব।
  আকুলিনাই গাইছিল:
  - যদি কোনো মানুহ পোনে পোনে কফিনৰ ওচৰলৈ যায়,
  জীৱন সংৰক্ষণ যাতে...
  খালী ভৰিৰে ছোৱালী হওক!
  আৰু যোদ্ধাই লৈ হাঁহিব। অৱশ্যে ছোৱালীজনীৰ ভৰি দুখনে শীতকালৰ মাজতো জোতা নাজানে। আৰু তাইৰ গোৰোহাবোৰ ঘূৰণীয়া আৰু আক্ষৰিক অৰ্থত জিলিকি উঠে। এই ছোৱালীজনী মাত্ৰ আচৰিত।
  আৰু তাইৰ বুকুৰ নিপলবোৰ ৰঙা আৰু গীৰ্জাৰ গম্বুজৰ দৰে জিলিকি উঠে। ইয়াত এগৰাকী যুঁজাৰু ছোৱালী আছে, ক"ব পাৰি।
  হয় তাই পুৰুষক ভাল নাপায়। যদিও তেওঁ জিভাখন ধেমালিৰ বাবে ব্যৱহাৰ কৰি সুখী। সঁচাকৈয়ে আন এজনী ছোৱালীৰ ষ্ট্ৰবেৰী নিপলৰে আপোনাৰ ৰঙা নিপলবোৰ স্পৰ্শ কৰিলে ইমান ভাল লাগে। ইয়াক মহান কৰি তুলিবলৈ।
  আকুলিনাই লৈ গাইছিল:
  এই খালী ভৰিৰে ছোৱালীজনীৰ বিষয়ে
  পাহৰিব নোৱাৰিলোঁ...
  ফুটপাথৰ শিল যেন লাগিল
  কোমল ভৰিৰ ছাল অত্যাচাৰ কৰে!
  আৰু আকুলিনাই লৈ নিজৰ নীলাচ চকু দুটা গুলীয়াই দিব।
  ইয়াত তাই উচ্চ পৰ্যায়ৰ আৰু শ্ৰেণীৰ ছোৱালী।
  আৰু মাৰ্গাৰিটা মেগনিনায়াও পাইলট। দুয়োগৰাকী ছোৱালীয়ে ইজনে সিজনৰ বিপৰীতে শুই নিপল চুই ভাল পায়, ৰুবিৰ দৰে জিলিকি থাকে।
  অৱশ্যে পুৰুষকো অৱহেলা নকৰে।
  বাৰু, ইয়াৰ মাজতে মাৰ্গাৰিটাই ল"ব আৰু মুজাহিদীনক অতি মাৰাত্মক শক্তিৰে আঘাত কৰিব।
  তাৰ পিছত তেওঁ গাইব:
  অ" কি ভৰি!
  কিমান ভাল...
  ভয় নকৰিবা বেবী
  আপোনাৰ ফোন নম্বৰটো লিখি থওক!
  আৰু মাৰ্গাৰিটাই নিজৰ জিভা দেখুৱাব। তাই এগৰাকী অত্যন্ত যুঁজাৰু ছোৱালী।
  আৰু তাইৰ উদং ভৰিৰ আঙুলিয়ে মৃত্যুৰ হত্যাকাৰী উপহাৰ পঠিয়াই দিয়ে।
  আকুলিনা অৰলোভাই হাঁহি হাঁহি গাইছিল:
  - মাৰ্গাৰিটা, খিৰিকীখন খোলা,
  মাৰ্গাৰিটা, তোমাৰ মনত আছে এই সকলোবোৰ কেনেকৈ হৈছিল!
  আনাষ্টাচিয়া উইচাকোভাই মাত দিলে:
  - হয় মহিলা! আমি সকলো কৰিব পাৰো আৰু আমি আমাৰ শত্ৰুবোৰ সম্পূৰ্ণৰূপে মচি পেলাম!
  আৰু ছোৱালীবোৰে কোৰাছত গাইছিল:
  আমাৰ সেনাবাহিনী শক্তিশালী
  তাই পৃথিৱীখনক ৰক্ষা কৰে...
  তালিবানক আগবাঢ়ি যাওক
  সিহঁতৰ ছোৱালীজনীক হত্যা কৰা হৈছে!
  উদাহৰণস্বৰূপ, Fedora এও যুঁজে । তাই মুজাহিদীনৰ ওপৰত মৰ্টাৰ গুলিয়াই দিয়ে। আৰু যদি সি চুদিব, তেন্তে কাৰো বাবে বেছি যেন নালাগিব৷ যদিও তালিবানৰ দাড়ি দীঘল আৰু মূৰ খোচা।
  ফেডোৰাই তাইৰ খালী ভৰি দুখন বোকাত ষ্টাম্প কৰে আৰু গায়:
  আকাশত সূৰ্যগ্ৰহণ দেখা যায় নেকি?
  সার্ফ একটি ভয়ংকৰ প্রতীক...
  পৃথিৱীৰ ওপৰত ক"লা ডেউকা
  মহাজাগতিক হাউলৰ জাক!
  আৰু আন এগৰাকী ছোৱালী চিৰাফিমাই খালী ভৰিৰ আঙুলিৰে হত্যাকাৰী বোমা নিক্ষেপ কৰি তালিবানৰ গণক ফালি পেলালে আৰু ক"লে:
  তালিবান - অভিশাপ বাঢ়ে,
  তালিবান - মুঠ মৃত্যু...
  তালিবান আৰু মৃত ৰেজিমেণ্ট!
  তালিবানে উন্মাদজনক নেতৃত্ব দিছে!
  তালিবান!
  আৰু চেৰাফিমাই তাইৰ মুখত হুইচেল এটা ল"ব, আৰু কেনেকৈ বাজিব যে কাউৰীবোৰে অজ্ঞান হৈ পৰিব আৰু ঠোঁটেৰে মুজাহিদীনৰ মূৰত বিন্ধিব।
  ছোৱালীবোৰক ইমান উৎকৃষ্ট আৰু ধুনীয়া বুলি ক"ব লাগিব।
  আৰু এতিয়া আপুনি দেখিছে যে তালিবানে কেনেকৈ ৰাছিয়াৰ গোলাবাৰুদ ডিপোত জুই লগাইছিল। তেওঁ জ্বলিবলৈ ধৰিলে আৰু খোলাবোৰ ফাটি গ"ল, মাৰাত্মক শক্তিৰে। তালিবানে গৰ্জন কৰি আনন্দ কৰে।
  কিন্তু আকাশৰ পৰা অহা ছোৱালীবোৰে মুজাহিদীনৰ লগত চুদিছে। আৰু আলবিনা আৰু এলভিনা কেনেকৈ আকাশত আবিৰ্ভাৱ হ"ল সেয়া বুজিব পাৰি।
  দুয়োগৰাকী ছোৱালীয়েই কেৱল আচৰিত ধৰণৰ শ্যামলা। আৰু আচৰিত ধৰণে সুন্দৰ। আৰু অৱশ্যেই খালী ভৰিৰে আৰু কেৱল পাতল পেণ্টী পিন্ধি।
  এইসকল উচ্চতম স্তৰৰ মহিলা, ধৰক। আৰু তেওঁলোকে যি কৰিবলৈ সক্ষম, সেই কাম সকলোৱে পুনৰাবৃত্তি কৰিবলৈ সক্ষম নহয়।
  আৰু যোদ্ধাসকলে আচলতে হত্যা কৰিবলৈ আৰম্ভ কৰিলে আপুনি তেওঁলোকক বাধা দিব নোৱাৰিব৷
  আলবিনাই বিমানখনৰ পৰাই বিশাল ধ্বংসাত্মক শক্তিৰ ৰকেট এটা নিক্ষেপ কৰিলে। আৰু তাই তালিবান সেনাৰ বাংকাৰটো ভাঙি পেলালে, তাৰ পিছত তাই গাই গ"ল:
  - মই পৃথিৱীৰ আটাইতকৈ শক্তিশালী,
  আনকি খালী ভৰি, উলংগ নিপল...
  তালিবানক শৌচাগাৰত তিয়াই থওঁ,
  আমি দুৰ্বল হোৱাৰ সামৰ্থ্য নাই!
  এলভিনাই নিজৰ উদং ভৰিৰ আঙুলি ব্যৱহাৰ কৰি মৃত্যুৰ উপহাৰ পঠিয়াই থাকে। আৰু মুজাহিদীনক বধ কৰক, লৈ গাই গাইছিল:
  - আমাৰ মৰমলগা ছোৱালী আছে,
  তেওঁলোকে মাত্ৰ কয় সৌন্দৰ্য্য....
  Komsomol সদস্য Zvonitz ৰ সৰু কণ্ঠ ,
  ধুমুহাময় বসন্ত আহি আছে!
  আৰু দুয়োজনী ছোৱালীয়ে সেইটো লৈ হাওঁফাওঁৰ ওপৰত গান গাইব:
  হিমালয়লৈ যাওঁ
  মোক সদায়ৰ বাবে যাবলৈ দিয়ক
  নহ"লে মই হাউলিম, নহ"লে মই ভুকুৱাম,
  নহলে মই কাৰোবাক খাম!
  আৰু ছোৱালীজনীয়ে মাত্ৰ কান্দিবলৈ আৰম্ভ কৰে। আৰু তাই ভাবে যে ই বৰ শীতল আৰু মনোমোহা৷ আৰু যেতিয়া আপুনি চিঞৰি উঠে - কুকাৰেকু - তেতিয়া সঁচাকৈয়ে ভয়ংকৰ৷
  ইফালে ছোৱালীকেইজনীয়ে হাতত লৈ গধুৰ বন্দুকৰ পৰা গুলী চলাবলৈ ধৰিলে, যিয়ে ছাপ পেলাইছে। আৰু ইমান সঠিকভাৱে গুলীচালনা কৰে।
  ভিভোলা ছোৱালীজনীয়ে দাঁত জোকাৰি শত্ৰুৰ ওপৰত সঠিকভাৱে গুলীয়াই গাইছিল:
  - মই পৃথিৱীৰ আটাইতকৈ শক্তিশালী ছোৱালী,
  মই পুৰুষৰ পৰা নিখুঁততা চেলেকি ভাল পাওঁ...
  সৈন্যই শীতল সম্প্ৰচাৰ নাজানে,
  য'ত ছোৱালীজনীয়ে অলপ ব্ল' জব দিবলৈ পাহৰিলে!
  আৰু যোদ্ধাই হাঁহিব। হয়, সুন্দৰীয়ে দুচমানক ডিঙি চেপিব জানে।
  আৰু সঁচা কথা ক"বলৈ গ"লে টান মানুহৰ শিং আৰু বৈশিষ্ট্য ভাঙি পেলাবলৈ সক্ষম।
  গতিকে এনে সৌন্দৰ্য্যৰ বিৰুদ্ধে উঠিবলৈ চেষ্টা কৰক।
  নিকোলেটাই তালিবানৰ কথাও কয়। বৰ যুঁজাৰু আৰু আক্ৰমণাত্মক ছোৱালী। আৰু যেতিয়া সি হাঁহে তেতিয়া এনে লাগে যেন হিংস্ৰ পাগলৰ হাঁহি ৷
  নিকোলেটাই দাঁত উদঙাই গৰ্জন কৰে:
  আমি, বাহ, ডকাইত,
  ডকাইত, ডকাইত!
  বেং , বেং আৰু তুমি মৰিছা,
  মৰা, মৰা!
  আৰু ছোৱালীজনীয়ে জিভাৰে বতাহ চেলেকিব। আৰু আন এজনী ছোৱালীৰ ৰঙা নিপল চেলেকিলে কিমান ভাল লাগে৷ আৰু তাইৰ ইমান চিকচিকিয়া আৰু ৰুবিৰে জিলিকি থকা।
  নিকোলেটাই হাঁহিলে আৰু চিঞৰি উঠিল:
  - মহাকাশ জলদস্যু মহিমা!
  আন ঠাইৰ ছোৱালীবোৰো ক্ৰোধিত হৈ পৰিছিল। আৰু তাৰ পিছত তালিবানৰ পজিচনত ৰকেট পৰিল। অৰোৰাই বুটাম টিপিবলৈ ব্যৱহাৰ কৰা স্তনৰ ৰঙা নিপল ব্যৱহাৰ কৰি এৰি দিলে।
  আৰু ৰকেটবোৰ উৰি গ"ল। আৰু মুজাহিদীনে গৰ্জন কৰি আছে।
  ইয়াত আন এজন কমছমোলৰ সদস্যক নিৰ্যাতন চলোৱা হৈছে। কোনো সংকোচ নকৰাকৈয়ে তাইৰ উদং ভৰিৰ আঙুলিৰ মাজত গেছলিন লগোৱা কপাহী উল সুমুৱাই দিয়া হ"ল। আৰু তেওঁলোকে আৰু আগুৱাই নিদিয়াকৈ লৈ জুই লগাই দিলে।
  কপাহত জুই লাগিল। আৰু ছোৱালীজনীয়ে লৈ গৰ্জন কৰিব। আৰু তাৰ পিছত সি তাইৰ স্তন দুটা লৈ ৰঙা গৰম ৰড এটা তাইৰ ৰঙা নিপলটোৰ ঠিক ভিতৰত ঠেলি দিলে। আৰু ছোৱালীজনীয়ে আক্ষৰিক অৰ্থত বিষত ফাটি গ"ল ।
  আৰু তালিবানে হাঁহিছে। অৱশ্যে ভৰিৰ আঙুলি ভাঙিবলৈও ভাল পায়। আনকি এজন মুজাহিদীনে গৰমৰ পৰা লোহাৰ বগা এটাৰে ছোৱালীজনীৰ উদং ঘূৰণীয়া গোৰোহাটো জ্বলাই দিলে । আৰু কাম কৰিলে। ছোৱালীজনীয়ে হঠাতে বনৰীয়া বিভীষিকাত চিঞৰিব।
  এলিছে স্নাইপাৰ স্কোপৰ জৰিয়তে দেখিলে। মই আৰু ভালকৈ চালোঁ। মই লৈ চেট আপ কৰিলোঁ, আৰু পাগলৰ দৰে লাগিল। আৰু হত্যাকাৰী গুলীটোৱে জল্লাদৰ ঠিক পেটত খুন্দা মাৰিব। আৰু সি বনৰীয়া বিষত চিঞৰি উঠিব আৰু কুটিল হ"বলৈ আৰম্ভ কৰিব। আৰু ছোৱালীজনীয়ে সেইটো লৈ গাইছিল:
  মঙ্গলৰ দূত,
  পৃথিৱীৰ ওপৰত দুখন বগা ডেউকা
  ক'ৰবাত এখন দেশ আছে
  য'ত স্বৰোগ নিজেই মূৰ্ত্তি হৈ পৰিল!
  এঞ্জেলিকাইও গুলী চলালে, আৰু অতি সঠিকভাৱে, নিৰ্যাতনকাৰীজনৰ অণ্ডকোষত আঘাত কৰিলে। তেওঁও ভালদৰে লক্ষ্য কৰি লোৱা হিট এটাৰ পৰা চিঞৰি উঠিব। এইদৰেই জল্লাদসকলে পালে।
  আৰু ছোৱালীবোৰে গাইছিল:
  তোমালোক বেয়া জল্লাদসকল,
  একটি নিষ্ঠুৰ শাস্তি অপেক্ষা...
  আমাৰ হাতত বহুত মমবাতি আছে
  মহান মানুহে আক্ৰমণ কৰিছে!
  আৰু ছোৱালীবোৰে খঙেৰে আৰু সঠিকভাৱে গুলী চলাবলৈ ধৰিলে। আৰু তালিবানক ন"ক আউট কৰক। চয়তানে এনে ছোৱালীক প্ৰতিহত কৰিব নোৱাৰিলেহেঁতেন।
  এলিছে শত্ৰুৰ ওপৰত গুলী চলোৱাৰ সময়ত গুণগুণাইছে:
  তোমাৰ ভাগ্য ভাৰসাম্যত,
  সাহসেৰে ভৰা শত্ৰু...
  কিন্তু ভগৱানক ধন্যবাদ মোৰ বন্ধু আছে
  কিন্তু ভগৱানক ধন্যবাদ মোৰ বন্ধু আছে!
  আৰু ভগৱানক ধন্যবাদ বন্ধুসকল, তৰোৱাল আছে!
  আৰু এঞ্জেলিকাই তালিবানৰ ওপৰত গুলীচালনা অব্যাহত ৰাখি তেওঁলোকক হত্যা কৰি টুইট কৰি কয় যে:
  - যেতিয়া আপোনাৰ বন্ধুৰ তেজ ওলাই থাকে,
  Trampled শেষলৈকে...
  মোক বন্ধু বুলি নকবা
  কাপুৰুষ বা মিছলীয়াও নহয়!
  ইয়াৰ পিছত ছোৱালীজনীয়ে উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে মাৰাত্মক শক্তিৰে গ্ৰেনেড এটা লৈ দলিয়াই দিলে। আৰু তাই তালিবানক টুকুৰা টুকুৰ কৰি পেলালে। মুজাহিদীনৰ কটা মূৰবোৰ গুটিয়াই ওলাই আহিল।
  এঞ্জেলিকাই লৈ গাইছিল:
  দিনে ৰাতিয়ে অবিৰতভাৱে বোমা বিস্ফোৰণ কৰে , ৷
  লাজ ছাড়া দয়া...
  কাৰণ পুটিনে অদ্ভুত আচৰণ কৰে,
  গোটেই দেশ মৰিছে!
  এলিছে তালিবানৰ ওপৰত গুলীচালনা কৰি আৰু তেওঁলোকৰ মাজেৰে ঘুচা মাৰিলে আৰু ধূলি থুই লক্ষ্য কৰিলে:
  - এই ৰাছিয়াত এনেকুৱা এটা আচৰিত মুহূৰ্ত আছে,
  যিটো অনুমান কৰাটো সহজ নহয় সেয়া হ"ল কোন ঠাট্টাকাৰী আৰু কোন সভাপতি!
  ৰঙা চুলিৰ যোদ্ধাজনে খিকিন্দালি কৰি লক্ষ্য কৰিলে:
  - এনেকুৱাই হয় - সভাপতি হিচাপে চোৰাংচোৱা এটা থকাটো বৰ মূৰ্খামি!
  আৰু দুয়োগৰাকী ছোৱালীয়ে আকৌ তালিবানৰ ওপৰত জুইৰ ধাৰা বৰষুণ দিলে। আৰু তেওঁলোকে অত্যন্ত সঠিকভাৱে কৰিছিল। আৰু তেওঁলোকৰ গুলী মুজাহিদীনক খুন্দা মাৰিলে।
  আৰু আন এখন ঠাইত আন ছোৱালীবোৰে কাজিয়া কৰি আছিল। আৰু লগতে, অৱশ্যেই, খালী ভৰিৰে, আৰু প্ৰায় উলংগ।
  উদাহৰণস্বৰূপে আলেংকাই নিজৰ ৰঙা স্তনৰ নিপল ব্যৱহাৰ কৰি বাজুকা গুলিয়াইছিল। তাই এজন তালিবান যোদ্ধা আৰু তেওঁৰ কেইবাজনো সংগীক বিন্ধিলে।
  তাৰ পিছত তাই টুইট কৰিছিল:
  - এতিয়া আমি আকৌ পেৰেডত,
  আমি ডাকাতটোৰ লগত একেটা পথত নাই
  আমি খালী ভৰিৰে ছোৱালীৰ ব্ৰিগেড,
  লাডাৰ পোহৰ আমাৰ লগত আগলৈ!
  আৰু যোদ্ধাই নিজৰ উদং গোৰোহাৰে বিনাশৰ উপহাৰ নিক্ষেপ কৰিব। আৰু ই মুজাহিদীনৰ এটা গণ ছিন্নভিন্ন কৰিব।
  ইয়াৰ মহিলাসকল শীতল। ওলগাই তালিবানৰ ওপৰতো গুলীচালনা কৰিছে। এইবোৰ মুজাহিদীন আগবাঢ়িছে। ডাঠ শিকলিৰে আক্ৰমণ কৰে। আৰু ছোৱালীবোৰে কোনো অনুষ্ঠান নোহোৱাকৈয়ে সেইবোৰ কাটি পেলায়।
  অলগাই নিজৰ ষ্ট্ৰবেৰী নিপল ব্যৱহাৰ কৰি ৰকেট লঞ্চাৰ গুলীয়াইছিল। তাই বহুত তালিবানক নক আউট কৰিছিল আৰু গাইছিল:
  - আমি আমাৰ আত্মা, আমাৰ হৃদয়,
  আমি আমাৰ পবিত্ৰ পিতৃভূমি...
  আমি থিয় হৈ জয়ী হম -
  আৰু আমি আমাৰ জীৱনৰ বাবে আক্ষেপ নকৰো!
  . অধ্যায় নং ৮।
  আৰু ছোৱালীজনীয়ে মাৰাত্মক শক্তিৰ উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে মুজাহিদীনৰ ওপৰত বিনাশৰ উপহাৰ নিক্ষেপ কৰিব।
  আৰু ছোৱালীৰ বাবে কিমান ডাঙৰ। কেনেকৈ তেওঁলোকে তালিবানক পৰাস্ত কৰিলে।
  ভেৰ"নিকাইও যুঁজে। ছোৱালীজনীয়ে শ্বুটিং কৰাৰ সময়ত ৰুবি ব্ৰেষ্ট নিপল ব্যৱহাৰ কৰে।
  আৰু তাৰ ফলস্বৰূপে বহু দুচমান ধ্বংস হৈ গ"ল। আৰু যোদ্ধাই তাইৰ হাওঁফাওঁৰ ওপৰত চিঞৰি উঠে:
  - মই পৃথিৱীৰ আটাইতকৈ শক্তিশালী,
  মই তালিবানক ডিঙি চেপিব পাৰো...
  শৌচাগাৰত থকা দুচমনবোৰক মাৰি পেলাওক,
  আমি সিহঁতক খেলৰ দৰে কৰি দিম!
  আৰু ভেৰ'নিকাই ইয়াক ল'ব আৰু ইয়াক চুদিব...
  যোদ্ধা আন্না তাইৰ লগত আছে। আৰু তেওঁ মুজাহিদীনক নিঃশেষ কৰে। অৱশ্যে ছোৱালীজনীয়ে কেৱল পেণ্টীহে পিন্ধিছে। ই ব্যৱহাৰিক। আৰু পেণ্টীবোৰ ইমান পাতল আৰু আচলতে একো লুকুৱাই ৰখা নাই।
  যোদ্ধা আন্নাই গুলীচালনা কৰে, তাইৰ বিৰোধীসকলক কাটি পেলায়। তাইৰ চুলিখিনি ৰঙা, আৰু ছোৱালীবোৰ নিজেই কেৱল মহাবিশ্বৰ সৰ্বোচ্চ পোহৰ।
  আৰু আন্নাই উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে মৃত্যুৰ উপহাৰ নিক্ষেপ কৰে, যিয়ে তালিবানক ঠাইতে পৰাস্ত কৰে।
  যোদ্ধাসকলে হাওঁফাওঁৰ ওপৰত চিঞৰি উঠে:
  - মুজাহিদীন ৰেম্পেজত আছে,
  শত্ৰুপক্ষই ৰেজিমেণ্ট আগুৱাই লৈ গ'ল...
  ছোৱালীবোৰে বিজয়ৰ জ্ঞান কঢ়িয়াই লৈ ফুৰে,
  তালিবানক শত্ৰুতাৰ সন্মুখীন হ"ব!
  
  গাহৰিৰ ছাল খাব,
  শত্রু পরাজিত হবে...
  খালী ভৰিৰে ছোৱালীৰ কাজিয়া
  সৌন্দৰ্য্যৰ মুঠিটো সবল!
  আৰু যোদ্ধাই তাক লৈ তোমাক মাৰিব, যুদ্ধত তাইৰ বুকুৰ ৰঙা নিপল ব্যৱহাৰ কৰি।
  আৰু কওঁকচোন ই বৰ শীতল!
  এগৰাকী ধুনীয়া ৰঙা চুলিৰ ছোৱালী। আৰু তাই পুৰুষক ভাল পায়। বিশেষকৈ জিভাৰ সৈতে কাম কৰিবলৈ, সেই স্পন্দনশীল, জেড ৰডবোৰৰ সৈতে।
  এইটো বৰ ৰুচি আৰু আনন্দ!
  গতিকে আন্নাই সেইটো লৈ হাওঁফাওঁৰ ওপৰত গৰ্জন কৰিলে:
  - গাঁওখন মাটিত ভাঙি পেলোৱাৰ নিৰ্দেশ দিয়া হ"ল,
  Grad salvoes পর্বত ধ্বংস...
  টান মূৰ থকা ফুহৰাৰে আফগানিস্তানৰ ওপৰত উৰুৱাই দিলে ,
  আৰু নৰকৰ লগত কথা পতা বন্ধ কৰি দিওঁ!
  আৰু ছোৱালীজনীয়ে হাঁহিব আৰু হাঁহিব। আৰু তাইৰ হাঁহিটো ঘণ্টাৰ বাজিৰ দৰে।
  ছোৱালীবোৰ উত্তেজনাৰে ভৰি পৰিছে। মালবিনাও যুঁজি আছে। অৱশ্যে ছোৱালীজনীয়ে ৰঙা নিপলটো ব্যৱহাৰ কৰাত আপত্তি নকৰে। আৰু একে সময়তে সৌন্দৰ্যইও গান গায়
  আৰু এইটোৱেই হ"ল -
  সৈনিকজনে কি বিচৰা নাছিল!
  এটা দুষ্ট জনগোষ্ঠীয়ে গুটিয়াই সোমাইছে,
  বহুত নৰকীয়, অন্ধকাৰ শক্তি!
  
  ক'লা চয়তানবোৰ অহংকাৰী,
  এই বোকাময় ঠাইৰ পৰা পলায়ন!
  ইয়াত তেওঁলোকৰ হাতত ডেগাৰ আছে -
  গীতবোৰে হাউলি উঠে - নাইটিংগেল নহয়!
  
  মেচিনগানে পদাতিক বাহিনীক চেপি ধৰিলে -
  ভঙা মৰ্টনৰ ধোঁৱা!
  একেলগে এটা কোম্পানী থৈ দিলে,
  কুইৰাছিয়াৰৰ কৱচটোৱে একো সহায় কৰা নাছিল!
  
  পেকটোৰ মৃত্যুৰ কোনো হেঁপাহ নাই,
  বিশ্বাস কৰক, নৰক কোনো ৰিজৰ্ট নহয়!
  আৰু খোলাবোৰে বাংকাৰবোৰ ধ্বংস কৰে,
  তেওঁলোকৰ প্ৰধান দূতে ওপৰৰ পৰা তেওঁলোকক আঘাত কৰে!
  
  দানৱে একেলগে নিজৰ গাঁতবোৰত চিঞৰি উঠে,
  আমি নাপাল আৰু চালফাৰেৰে জ্বলাই দিওঁ!
  আনকি পাহাৰবোৰো গলি যায়,
  আমাৰ চৌপাশৰ সকলোকে নিঃশেষ হৈ আছে!
  
  কিন্তু কেৱল ভাবিব নালাগে
  যে শত্ৰু পানীৰ দৰে!
  বৃদ্ধিৰ বিশাল শিখৰ,
  বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডৰ ৰজা চয়তান!
  
  ইয়াত তেওঁৰ জুইৰ উশাহ,
  কেৰুবটো এবাৰতে জ্বলি যায়!
  আৰু ঈশ্বৰৰ পতাকা খহি পৰিল;
  কিন্তু আমি বিশ্বাস কৰোঁ, আমি জয়ী হ"ম!
  
  আমি অলপ পাহাৰৰ ওপৰলৈ উঠিলোঁ৷
  আৰু বাপ্তিস্ম লওঁ আহক!
  বাটত হুমুনিয়াহ কাঢ়িলে,
  জ্ঞানী ঈশ্বৰৰ পুত্ৰ!
  
  আৰু এতিয়া আমি আক্ৰমণত আছো
  চিঞৰ হাৰা, বজ্ৰপাত ৰোল!
  কিমান শুনিব পাৰি, অৱশ্যে গালি-গালাজ,
  কিন্তু কেবিনবোৰৰ সৈতে নৰকলৈ - এটা পৰাজয়!
  এইটোৱেই আছিল মাৰ্গাৰিটা কলেছনিকোভাৰ দৃষ্টিভংগী, আৰু এই সকলোবোৰ আৰম্ভ হৈছিল এই কথাৰ পৰা যে ২০২৩ চনৰ ২২ জুনত তালিবানে হঠাতে তাজিকিস্তানক আক্ৰমণ কৰিছিল আৰু ৰাছিয়াই দুটা ফ্ৰণ্টত যুঁজিবলগীয়া হৈছিল, ইউক্ৰেইনৰ ফ্ৰণ্টৰ পৰা নিজৰ বাহিনীক আঁতৰাই পেলাইছিল । আৰু স্লাভিক ভাতৃয়ে ইজনে সিজনক হত্যা কৰাতকৈ ডাছমেনৰ লগত যুঁজ দিয়াটো ভাল কি?
  কিন্তু নিজৰ পৃথিৱীখনত মাৰিয়া কলেছনিকোভাই আন সমস্যা সমাধান কৰিবলগীয়া হৈছিল। লগতে অতি গুৰুতৰ। ভালে বেয়াৰ লগত যুঁজিলে সৈন্যক আদেশ দিয়ক। কেনেকুৱা আছিল যেতিয়া গোঁফ আৰু টান গাহৰিৰ একনায়কত্ববাদীৰ বিৰুদ্ধে জনসাধাৰণে থিয় দিছিল, আৰু যেতিয়া তাই নিজৰ ধুনীয়া এলভেন মানুহক দুষ্ট আৰু কুৎসিত ভালুকৰ পৰা ৰক্ষা কৰিছিল।
  তাই গোৱাৰ দৰে:
  প্ৰেম আৰু মৃত্যু,
  ভাল আৰু বেয়া...
  কি পবিত্ৰ, কি পাপ,
  বুজি পোৱাৰ নিয়তি নাই...
  প্ৰেম আৰু মৃত্যু,
  ভাল বেয়া,
  আৰু আমাক বাছনি দিয়া হৈছে,
  মাত্ৰ এটা কথা!
  এফালে এলফ যুদ্ধ কৰিছিল, আৰু আনফালে অৰ্ক।
  লোমশ জীৱবোৰৰ লগত যুঁজ দিওঁতে এলফ ছোৱালীবোৰে গুৰুতৰ বীৰত্ব দেখুৱাইছিল।
  ইয়াত ত্ৰিৰংগ চুলিৰ ষ্টাইলৰ সৈতে সুন্দৰীসকলে অৰ্কক গ্ৰহণ কৰিলে।
  ছোৱালীকেইজনীয়ে লোমশ ভালুকৰ ওপৰত মেচিনগান গুলিয়াইছিল। অপ্ৰয়োজনীয় অনুষ্ঠান নকৰাকৈয়ে সেইবোৰ কাটি পেলাইছিল আৰু কফিনত ভৰাই থৈছিল।
  একে সময়তে ছোৱালী আৰু এলফৰ বংশবোৰে খালী ভৰিৰ আঙুলিৰে শত্ৰুৰ ওপৰত মৃত্যুৰ হত্যাকাৰী উপহাৰ নিক্ষেপ কৰিছিল। তেওঁলোকে আক্ষৰিক অৰ্থত অৰ্কবোৰক ফালি পেলালে।
  আৰু যোদ্ধাসকলে গাইছিল:
  যদি হঠাতে বন্ধু এজন আহি পৰে
  এই একটি দুষ্ট, লোমশ orc...
  এলফৰ দৃষ্টি তেতিয়া বাহিৰলৈ ওলাই গ"ল,
  টান ফুহৰাৰৰ মৃত্যু হওক!
  আৰু যোদ্ধাসকলে হাতীদাঁতেৰে জিলিকি থকা মুকুতাৰ দৰে দাঁতবোৰ দেখুৱাই আকৌ হাঁহিলে।
  ইয়াত এলফবোৰে আকৌ যুঁজিছে, আৰু তেওঁলোকৰ উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে তেওঁলোকে বিনাশৰ শক্তিশালী আৰু মাৰাত্মক উপহাৰ নিক্ষেপ কৰিছে।
  একে সময়তে মেচিনগানেৰে সক্ৰিয় আৰু আক্ৰমণাত্মকভাৱে গুলীচালনা কৰে সুন্দৰীসকলে। আৰু প্ৰচণ্ড উৎসাহেৰে কৰে।
  এজন এলফে তাইৰ ৰঙা বুকুৰ নিপলটোৰে বাজুকাৰ বুটামটো টিপিলে। তাই পেলাই দিলে মৃত্যুৰ হত্যাকাৰী উপহাৰ। আৰু অৰ্কৰ এটা গোট ফালি পেলালে।
  এইবোৰ ছোৱালী, সকলোৱে খালী ভৰিৰে আৰু বিকিনি পিন্ধা।
  আৰু অৱশ্যেই এলফবোৰে আকৌ গান গায়;
  মহান, শক্তিশালী, পবিত্ৰ দেশ,
  নীলা আকাশৰ তলত ইয়াতকৈ উজ্জ্বল একোৱেই নাই!
  ইয়াক সৰ্বশক্তিমান ঈশ্বৰে আমাক চিৰকাল দি দিছিল -
  সীমাহীন পোহৰ, উচ্চমানৰ এলফিয়া!
  
  এনে শক্তি পৃথিৱীয়ে কেতিয়াও দেখা নাই, জানেনে, কেতিয়াও দেখা নাই
  যাতে আমি গৌৰৱেৰে মহাকাশৰ বিশালতাক ভৰিৰে মোহাৰি যাওঁ!
  বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডৰ যিকোনো নক্ষত্ৰই আপোনাক গান গায়,
  আমাৰ লগত এলফটো সুখী হওক!
  
  কাৰণ এইখনেই আমাৰ মাতৃভূমি, এনেকুৱা এটা ভাগ্য,
  সকলো বিষয়ৰ স্থান আদেশ কৰক!
  আমাৰ যিকোনো এজনে, বিশ্বাস কৰক, এইটো বিচাৰিব,
  কোনো আজেবাজে কথা নোহোৱাকৈ নাৰীৰ অন্ধবিশ্বাস!
  
  প্ৰধান স্বৰ্গদূতসকলে নিজৰ শক্তিশালী শিঙা বজায়,
  আমাৰ সেনাবাহিনীৰ যাত্ৰাক তেওঁলোকে জোৰদাৰভাৱে প্ৰশংসা কৰে!
  আৰু শত্ৰুৱে ভেকুলীৰ কফিনত নিজৰ ভাগ্য বিচাৰি পাব,
  আৰু কৰ আৰু কৰ নাপাব!
  
  এইখন আমাৰ মাতৃভূমি, বিশ্বাস কৰক, ইয়াৰ সকলো ধুনীয়া,
  তাই কষ্ট নকৰাকৈয়ে গোটেই বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডখন ঘূৰাই দিলে!
  ব্ৰেইড ওজনৰ সৈতে সুন্দৰী ছোৱালী ,
  তাই বিচাৰে এটা প্ৰবল আঘাত!
  
  পিতৃভূমি এগৰাকী মাতৃৰ নীলা চকুৰ চাৱনি,
  তাইৰ হাতখন মৰমলগা আৰু শিল দুয়োটা!
  আৰু তুমি বিৰোধীক হত্যা কৰা ডেকা, গুলীৰে -
  আপোনাৰ হৃদয়ত শিখা আৰু উজ্জ্বল হওক!
  
  সীমাহীন পিতৃভূমিলৈ, শপত লওক,
  অৱশ্যে তাই আপোনাৰ বাবেও ভাল!
  যদিও যুদ্ধৰ ক্ৰোধত তেজৰ সোঁত বৈ আছে,
  শত্ৰুৱে এতিয়া প্ৰতিশোধ লাভ কৰিব!
  
  অস্ত্ৰ আৰু সাহস ইমান শক্তিশালী মিশ্ৰণ,
  দুষ্টজনে ইয়াক জয় কৰিব নোৱাৰে!
  বোমা লৈ বিমান এখনত দ্ৰুতগতিত উৰা মাৰিলোঁ,
  আৰু বিস্ফোৰণ হ"লে খিৰিকীবোৰত বৰষুণ পৰে!
  
  কিন্তু শাসকৰ আদেশ - মংগল গ্ৰহলৈ ল"ৰা উৰুৱাই -
  আপোনাৰ বাবে স্থান ইনষ্টল কৰাৰ সময় আহি পৰিছে!
  আৰু মংগল গ্ৰহৰ অহংকাৰে তেওঁৰ চকুত কঠিন কৰি তুলিব,
  তেতিয়া আমি প্লুটোৰ সিপাৰে দেখিবলৈ পাওঁ!
  
  মহাকাশৰ উচ্চতালৈ আহোঁ, বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডৰ প্ৰান্ত দেখি,
  এয়াই আমাৰ মানৱীয় ভাগ্য!
  আৰু সেইবাবেই সৰু ল"ৰা, শোষণৰ সাহস কৰা,
  কাৰণ জানি থওক পুৰস্কাৰটো এটা লাভজনক ব্যৱসায়!
  আৰু ছোৱালীবোৰে ল"ব, আৰু আকৌ উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে মৃত্যুৰ উপহাৰ দলিয়াই দিব।
  আৰু মেচিনগানেৰে আগবাঢ়ি যোৱা অৰ্কবোৰক তললৈ কাটি দিওঁ। যোদ্ধাসকল সৌন্দৰ্য্য। আৰু ছোৱালীবোৰৰ উদং গোৰোহাই হত্যাকাৰী বিনাশৰ উপহাৰ ওপৰলৈ উলিয়ায়। আৰু তেওঁলোকে অতি সোনকালে আৰু আক্ৰমণাত্মকভাৱে কৰে।
  আৰু ইহঁতৰ নিপল অতি ৰঙা আৰু ষ্ট্ৰবেৰী। আৰু তেওঁলোকৰ স্তনবোৰ ইমান সুগন্ধি। ডেকা এলফবোৰে জিভাৰে চেলেকি মৌৰ মিঠাৰ পৰা উন্মাদ হৈ পৰে।
  কি ক্লাছ!
  এলফবোৰৰ এজনে চিঞৰি উঠে, তাইৰ আৱক্ষ মূৰ্তিটো উন্মোচন কৰে:
  -এনে স্তন চুহি,
  আৰু অৰ্কবোৰৰ কথা পাহৰি যাওক!
  আৰু যোদ্ধাই তাক লৈ তাইৰ শৰীৰৰ লগত ঘূৰিব।
  আৰু বুকুৰ ৰঙা নিপল থকা আন এজন এলফে হেঁচা মাৰি ধৰে। আৰু মৃত্যুৰ উপহাৰে মাৰাত্মক শক্তিৰে প্ৰতিক্ৰিয়া প্ৰকাশ কৰিব। আৰু যদি সঁচাকৈয়ে চুদিছে, তেন্তে সি মূলধন হিচাপে লৈ চুদিব।
  এলফবোৰে চিঞৰি চিঞৰি চিঞৰি উঠে:
  - আমি পৃথিৱীৰ আটাইতকৈ শক্তিশালী,
  টয়লেটত সকলো orcs তিয়াই দিয়ক...
  লোমশ দাইল নাখালে -
  বাল্টিটোৰ ওচৰত তেওঁলোকৰ ঠাইখন বিবেচনা কৰক!
  আৰু ইয়াত আকৌ ছোৱালীজনীয়ে ৰঙা নিপলৰ সৈতে জয়ষ্টিক বুটামবোৰ টিপি সীহৰ বৰষুণেৰে অৰ্কবোৰক আঘাত কৰে।
  তাৰ পিছত খালী ভৰিৰে এলফৰ গোটেই বেটেলিয়ন এটাই গান গাবলৈ ধৰিলে;
  প্ৰেমৰ নিয়ম দিয়া হৈছিল শক্তিশালী, প্ৰাচীন,
  প্ৰভুৰ অন্তহীন আৰু বিশুদ্ধ মোহৰ!
  কোনোৱে প্ৰাৰ্থনাত, আৰু কোনোবাই ধাবাত,
  কোনোবা শীৰ্ষত, কোনোবা মৃত্যুৰ বাবে অপেক্ষা!
  
  ছোৱালীজনী আৰু মই এতিয়া যথেষ্ট সুখী -
  তাই মোৰ পোহৰ, আৰু গ্ৰ"ভৰ মিঠা ছাঁ!
  কৰূবসকলে আমাৰ বাটত আশীৰ্ব্বাদ কৰক,
  ৰূপৰ তলত, মুগাৰ দৰে, এটা কোমল ছাঁ!
  
  আমি বহু বাট ভৰি দিলোঁ,
  মই তোমাক ভগৱানক অন্তৰেৰে ভাল পাওঁ!
  আপুনি মহৎ স্বর্ণকেশী সৃষ্টি কৰাৰ বাবে,
  ৰুবলৰ বিনিময়ত কিয় অনুগ্ৰহ নিদিয়ে!
  
  যদিও ভাগ্যই কেতিয়াবা পাশা নিক্ষেপ কৰে,
  অতি দুখজনক পৰিস্থিতি হ"ব পাৰে!
  কাৰণ ইমানবোৰ মানুহ খঙত উতলি আছে,
  আৰু সূৰ্যাস্তৰ জলপ্ৰপাতটোৰ পৰা তেজ বৈ যায়!
  
  কাৰণ, চেৰী সদায় মে", ২০১৯ত ফুল ফুলা নহয়।
  উষ্ণতা আৰু বৰষুণৰ ফুলনি!
  আৰু প্ৰেমিকৰ মাংসক যন্ত্ৰণা দি,
  উন্মাদ খলনায়কে নিঃসংকোচে খায়!
  
  আৰু যুদ্ধ নহয় যে ছাদৰ ওপৰত শোক -
  বেয়া হ"ব পাৰে, এশগুণ বেয়া হ"ব পাৰে!
  যেতিয়া পথাৰবোৰ নিগনিয়ে খৰধৰকৈ চেপি ধৰিলে,
  যেতিয়া গোটেই ৰেঞ্জৰ ৰোগ থাকে!
  
  প্ৰভুৱে শিশুসকলক কিয় ইমান যন্ত্ৰণা দিয়ে?
  কাৰণ, এইটো এটা প্ৰেংক - ইয়াৰ অৰ্থ হ'ল আপুনি জীয়াই আছে!
  আৰু নিৰীহজনো কিয় দুখীয়া?
  আৰু মিছা কথা ক"লে কিয় সফলতা লাভ কৰে?
  
  আমাৰ পৃথিৱীখন জানুছৰ দৰে - অতি বহুপক্ষীয়,
  তেওঁৰ মাজত কু-অভিপ্ৰায়ৰ প্ৰান্তবোৰ একেবাৰে বিৰল নহয়!
  কিন্তু বনৰীয়া চৰিত্ৰটোক ৰোধ কৰিব লাগিব,
  অপচয় আৰু পাপক জয় কৰিবলৈ!
  
  যদিও সিফালৰ পৰা; পবিত্ৰতা হৈছে বিৰক্তি,
  বেঁকা নথকা এখন পৃথিৱী শূন্যতা!
  আৰু যে তেওঁ ঈশ্বৰক যাতনা কৰিবলৈ পঠিয়াইছিল, সেয়া অসাৰ হ"ল;
  স্থানীয় পুত্ৰ - প্ৰভু খ্ৰীষ্ট!
  ছোৱালীবোৰে গান গাইছিল, আৰু অৰ্কবোৰে তেওঁলোকক আউটফ্লেংক কৰিবলৈ চেষ্টা কৰিছিল। ছোৱালী ইমান সহজ নহয়।
  ইয়াত এলফবোৰে ফ্লেমথ্ৰ"ৱাৰ টেংক নিক্ষেপ কৰি আছে। বহল ডাল থকা এই দৈত্যবোৰে গতি কৰি আছে।
  আৰু যোদ্ধাসকলে উদং ভৰিৰ আঙুলিৰ সহায়ত তেওঁলোকক নিয়ন্ত্ৰণ কৰে। আৰু অৰ্কবোৰৰ অৱস্থানবোৰ অগ্নিময় নাপালমেৰে বানপানী কৰি পেলাওক। এইবোৰেই ইয়াৰ কাজিয়া আৰু আক্ৰমণাত্মক ছোৱালী।
  আৰু তেওঁ বিশেষভাৱে শ্বেগী ভালুক জ্বলাই দিয়ে। ছোৱালীবোৰে অৱশ্যে শ্বুটিং কৰাৰ সময়ত নিজৰ ৰুবি নিপল ব্যৱহাৰ কৰে।
  আৰু দাপোনৰ পোহৰ ওলোৱা দাঁত উদঙাই দিলে।
  আৰু যোদ্ধাসকলৰ পৰা আনন্দৰ চিঞৰ। যেতিয়া টেংকবোৰ মাৰাত্মক চাপত গৈছিল, আৰু আহকচোন অৰ্কবোৰক জ্বলাই দিওঁ। আৰু সিহঁতে এটা প্ৰকৃত, যুদ্ধ শৃংখলৰ দৰে গতি কৰে যিয়ে লোমশ গোটবোৰক নোক আউট কৰে।
  এলফ ছোৱালীবোৰে ইয়াৰ উত্তৰত গান গায়;
  এটা আচৰিত লাইৰৰ শব্দ, প্ৰতিধ্বনিত,
  গান গাই, সাহস কৰি, মই নিমাত নহয়!
  যুদ্ধৰ মুঠিটো মামৰৰ নহয়,
  আমি পোহৰৰ বাবে চেষ্টা কৰোঁ - ৰশ্মিৰ পথ!
  
  ঈশ্বৰে অসুস্থতাৰে মানুহক অত্যাচাৰ কৰে -
  নৰকৰ পৰা অহা জুইয়ে পাপীসকলক জ্বলাই দিলে!
  মই সৰ্বশক্তিমানৰ বন্ধু হ'ব বিচাৰো,
  যাতে ইমান কঠিন নহয়!
  
  খ্ৰীষ্ট আহিব, অৱশ্যেই, অতি সোনকালে,
  তেতিয়া দুখবোৰ নাইকিয়া হৈ যাবনে বিশ্বাস কৰক?
  চকুত ক্ৰোধত অন্ধ নহব,
  পাপ, স্বাধীনতা, দুখৰ কথাও!
  
  লাইনৰ কাষেৰে খোজ কাঢ়িবলৈ মন যোৱা নাই -
  মই পাপহীন হ'ব নিবিচাৰো!
  ধূৰ্ত কৰ্মই ভাল
  একেবাৰে বিৰক্তি নথকা সূতা কি!
  
  তেওঁ ক"লে যে জান্নাতত যুদ্ধ নহ"ব,
  আৰু পাপ নোহোৱা হৈ যাব, সকলোৰে বাবে বেয়া!
  কিন্তু ভাগ্য কিহৰ বাবে?
  আমি নতুন পৰিৱৰ্তনৰ বাবে ভোকত আছো!
  
  চিৰদিন জীয়াই থাকিবলৈ - জানিলে বৰ ভাল লাগে
  কিন্তু পাপ নোহোৱাকৈ জীয়াই থকাটোৱেই হ"ল গছ-গছনি কৰা!
  নাইটে যুদ্ধক আবেগিকভাৱে ভাল পাব,
  কাৰণ সেনাবাহিনী যুদ্ধ কৰিবলৈ গৈ আছে!
  
  পিতৃভূমি, সৈনিকৰ গৃহভূমি,
  তাই তাৰ হাতত মশালখন লৈ - মাৰ্চ!
  অশুচি দানৱৰ প্ৰতিশোধ,
  দাঁতত লাথি মাৰিবা যোদ্ধা!
  
  উদাৰ ভোজ দি যুদ্ধ শেষ কৰোঁ আহক,
  লঘু আহাৰ খাওঁ, পানীয় খাওঁ - নাচি যাওঁ!
  কাৰণ আমাৰ নাইটবোৰ অমৰ,
  আৰু শব্দটোৱে ভ্ৰুত নহয়, চকুত আঘাত কৰে!
  
  যদিও, শান্তিপূৰ্ণ পৃথিৱীত কি কৰিব?
  তাত ৰাজপ্ৰসাদ সাজিব পাৰি!
  আৰু সেৱা লাইৰত উৎসৰ্গা কৰক,
  লৰেল মুকুট লাভ কৰি!
  
  কিন্তু আন জগত আছে - জানো,
  য'ত যোদ্ধাও বাঢ়ে!
  এজন ল"ৰাই নিজৰ ডেস্কত টেংক এটা আঁকিছে,
  আমাৰ ওচৰলৈ এলিয়েন আহিলে কি হ"ব?
  
  শিথিল হ"বলৈ চেষ্টা নকৰিব
  পেশীবোৰ শক্তিশালী কৰক, মনটোক শক্তিশালী কৰি ৰাখক!
  আমি এলফ সকলোৱে যুঁজিব জানো,
  যেতিয়া প্ৰধান স্বৰ্গদূতজন হঠাতে টোপনি গ"ল!
  এইদৰেই ছোৱালীকেইজনীয়ে গাইছিল আৰু নিজৰ অসাধাৰণ শ্ৰেণী আৰু সঁচাকৈয়ে যুঁজাৰু মনোভাৱ দেখুৱাইছিল।
  কিন্তু এলফবোৰে নিজৰ উদং ভৰিৰ আঙুলিবোৰ লৈ অৰ্কবোৰৰ ওপৰত ধ্বংসাত্মক ধ্বংসাত্মক উপহাৰ নিক্ষেপ কৰিবলৈ ধৰিলে। আৰু তেওঁলোকে সেই কামটো অতি উৎসাহেৰে কৰিলে।
  একে সময়তে ছোৱালীকেইজনীয়ে মেচিনগানৰ পৰা লিখিছিল। আৰু তেওঁলোকে নিজৰ জিভা দেখুৱালে।
  যিখন পৃথিৱীত পুৰুষৰ সংখ্যা ইমান কম, সেইখন পৃথিৱীত ছোৱালীয়ে নিজৰ চেহেৰাৰ প্ৰতি বিশেষভাৱে সাৱধান হয় আৰু ল"ৰাৰ বাবে যুঁজ দিয়ে।
  বহু সময়ত তেওঁলোকে কেৱল ধৰ্ষণ কৰে আৰু নিজৰ অসাধাৰণ শ্ৰেণী দেখুৱায়।
  এই ধৰণৰ যুঁজ-বাগৰ আৰু কঠিন ছোৱালী।
  আৰু অৱশ্যেই, তেওঁলোকে কেনেকৈ গান গাব নোৱাৰিলে;
  চন্দ্ৰৰ তলত কেৱল বেলেগ বেলেগ জীৱ,
  কাৰোবাৰ শিং, কোনোবাৰ মুখত দাঁত থকা!
  মহান চয়তানে যি সৃষ্টি কৰিছিল,
  বিভিন্ন প্ৰকাৰ, প্ৰকাৰ, শ্ৰেণী, জাতি!
  
  আমি এলফি নাইটসকল কিলৈ আহিছো?
  যে সাধুক যোদ্ধাই জয় কৰিবলৈ ধৰিলে!
  যিটো কেৱল দূৰৈতহে দেখা গৈছিল
  এতিয়া ৰাছিয়াৰ সেনাই ভৰিৰে ঠেলি দিছে!
  
  পাতালৰ ট্ৰলৰ ডমেইন নৰক,
  তাৰ পৰাই মানুহলৈ ৰোগ পঠিয়াই দিয়ে!
  কিন্তু এলভেন যোদ্ধাসকলে এতিয়া মহামাৰী বিয়পাইছে,
  আমাৰ ল'ৰা-ছোৱালীক কবৰ নিদিওঁ!
  
  তেন্তে কিয় হাইকিং কৰিবলৈ গ"ল?
  হয় দুষ্টবোৰে বিৰিৰ উজ্জ্বল বাট বন্ধ কৰি দিছে !
  সেইবাবেই পুত্ৰই মৃত্যুৰ যুঁজ -
  মোৰ সন্তলৈ, যিয়ে এলফিয়াক সমন্বয় দিয়ে!
  
  যাতে তেওঁলোকে মৰি স্বৰ্গ পায় -
  তাৰ পিছত মানৱ জগতলৈ পুনৰুত্থান হৈ তেওঁলোক উভতি আহিল!
  আৰু আপুনি ক্ৰোধৰ ছাঁচ জুইত জ্বলাই দিয়ে;
  নপালম আৰু গুলীয়ে আমাক বাধা নিদিয়ে!
  
  অন্ধকাৰ অগাধত ভয়ংকৰ যাদুকৰ,
  তেওঁ এটা নিকৃষ্ট পঠালে - তীখাতকৈও শক্তিশালী এটা ট্ৰাংক!
  কিন্তু সৰ্বশক্তিমানে নৰক ভাঙিবলৈ আদেশ দিলে,
  আপোনাৰ ওপৰত সকলো ক্ষেত্ৰৰ নেতা কমৰেড ষ্টেলিন!
  
  আমি বিদেশী বয়ৰক মাৰিম -
  আৰু আমি জোকাৰণিৰ মোটা পেটৰ দানৱবোৰক উফৰাই দিম!
  সেইবাবেই মোক সামৰিক উপহাৰ লাগে,
  যাতে আক্ৰমণকাৰীয়ে তেজেৰে এটা ডুমুৰ খাব!
  
  কিন্তু গবলিনে সম্পূৰ্ণৰূপে লাভ কৰিলে,
  আনখন পৃথিৱীক মুক্ত কৰিলে!
  আৰু ঈশ্বৰৰ দানৰ পাত্ৰ এতিয়া ভৰি পৰিছে,
  আৰু মানুহ স্বৰ্গৰ বাবে অচিনাকি নহয়!
  
  এগিলাচ মৌ পান কৰি গান গাই যাওঁ,
  এজন সৈনিকৰ সাহস আৰু কৃতিত্বৰ বিষয়ে!
  তৰোৱালেৰে সাহসেৰে কি লাভ হ"ল,
  ভাই-ভনীক শাৰী পাতি অমৰ হ'ব লাগিব!
  ইমানেই অত্যন্ত আক্ৰমণাত্মক আৰু অতি খালী ভৰিৰে, গোলাপী, ঘূৰণীয়া গাৰ্ল হিল।
  আৰু তেওঁলোকে এই orcs তললৈ mow...
  নীলা চুলিৰ এগৰাকী এলফ ছোৱালীয়ে মৃত্যুৰ উপহাৰটো লৈ মাৰাত্মক শক্তিৰ দাঁত থকা জীৱবোৰৰ ওপৰত দলিয়াই দিলে। তাই সিহঁতক বিভিন্ন দিশত সিঁচৰতি কৰিলে, আক্ষৰিক অৰ্থত সিহঁতক ফালি পেলালে, তাৰ পিছত তাই সিহঁতক লৈ হুমুনিয়াহ কাঢ়িলে:
  - টান Fuhrer একটি উন্মাদ sadist,
  তুমি আমাৰ ইমানবোৰ ভাইক ধ্বংস কৰিলা...
  এতিয়াও কিয় ফেচিষ্টৰ মৃত্যু হোৱা নাই?
  ৰাছে কি পেলাই দিলে এটা দুষ্ট মন্ত্ৰৰ তলত?!
  আৰু ছোৱালীজনীয়ে আকৌ জোৰকৈ এটা ডাঙৰ, মাৰাত্মক গ্ৰেনেড দলিয়াই দিলে। আৰু অৰ্কবোৰৰ পৰা মাত্ৰ টুকুৰাবোৰহে উৰি যায়। আৰু কওঁকচোন যে ই বৰ ভাল!
  ছোৱালীবোৰ অত্যন্ত যুঁজাৰু আৰু ধুনীয়া হোৱাটো মন কৰিব লাগে। আৰু অৱশ্যেই তেওঁলোকৰ ভৰি দুখনে জোতা নাজানে৷
  কেনেকৈ শত্ৰুৰ ওপৰত মৃত্যুৰ উপহাৰ নিক্ষেপ কৰে।
  আৰু খালী গোৰোহা সোমাই আছে। ইয়াত ছোৱালীবোৰ - উচ্চতম শ্ৰেণীৰ ধৰণৰ কাৰাওকে। শত্ৰুৱে তেওঁলোকক প্ৰতিহত কৰিব নোৱাৰে। আৰু বন্ধুসকলো হয়তো।
  যদি সিহঁতে বিয়পি পৰে, তেন্তে লোমশ জীৱবোৰে অলপো বিচাৰি নাপাব।
  আৰু সেইবাবেই যোদ্ধাসকলে ট্ৰলৰ আন এটা শাৰী কাটি গাই গাইছিল;
  যুদ্ধ হৈছে ভাগ্যৰ স্বীকৃতি,
  গেহেনাৰ সৌন্দৰ্য্যৰ সৈতে নিষ্ঠুৰ!
  যেনে, চন্দ্ৰৰ ঠাণ্ডা বৰফৰ জিলিকনি,
  পেণ্টামাইমৰ দৰে, এটা নৰকীয় দৃশ্য!
  
  অৱশ্যে এইটোৱেই হৈছে এলফবোৰৰ পথ -
  কাঁইটৰ মাজেৰে পেলাই দিয়ক আহ্বানলৈ!
  নাভাবিবা শত্ৰু, আমি বেঁকা নহ"ম,
  মহাশক্তিৰ অবিহনে নহয় !
  
  ৰাছিয়াই আমাক আশ্ৰয় দিলে,
  ইয়াত আমি এজনৰ ভিৰত জন্ম লৈছিলো!
  ভাৰ্জিনৰ কভাৰৰ দৰে -
  সৰ্বশক্তিমানে আমাক দয়া কৰক!
  
  জেনিয়াই বেনাৰ দিলে - আগধন,
  তেওঁৰ আদেশ ডেউকা লৈ উৰিবলৈ!
  কমিউনিষ্ট স্বৰ্গ নিৰ্মাণ কৰোঁ আহক
  কুঁজ আকৃতিটো পোন হৈ যাওক!
  
  কিন্তু ইয়াত কোন আছে আক্ৰমণৰ লৰালৰিকৈ দুখ?
  নৰকৰ পৰা, পাতালৰ দানৱ!
  মই মোৰ আত্মাৰে খ্ৰীষ্টক ধৰি ৰাখোঁ,
  ইয়াৰ দ্বাৰা যোদ্ধা হিচাপে আমাৰ মনত শান্তি পোৱা যায়!
  
  যুদ্ধত চিন্তাবোৰ ধেমালি নহয় -
  ঝুৰিটোত সংগ্ৰহ কৰিব লাগিব!
  আমি সকলোৱে সতীৰ্থ, বন্ধু,
  গীৰ্জা আৰু বাগিচা নিৰ্মাতা!
  
  ইয়াত দানৱ, ভূতৰ হাউলি,
  আমি জীৱবোৰৰ ওচৰত হাৰ নামানো, জানেনে!
  আমাৰ যোদ্ধাজনেই আটাইতকৈ শীতল,
  ডেস্কত অংকন কৰা স্কুলৰ নহয়!
  
  আহক আমি একেলগে আক্ৰমণৰ বিৰুদ্ধে যুঁজ দিওঁ
  ৰাজধানীৰ কাষ চাপি অহাটো পৰিষ্কাৰ কৰোঁ আহক!
  আমি তীখাৰ তৰোৱাল লৈ নাইট,
  যদিও চেইন মেইলটো যথেষ্ট ওখ নহয়!
  আৰু এই গীতটো অতি সজীৱ আৰু উন্মাদ। আৰু মাৰাত্মক শক্তিৰ সৈতে যুদ্ধত গ্ৰেনেড নিক্ষেপ কৰে।
  আৰু অৱশ্যেই ছোৱালীবোৰে খালী ভৰিৰে, চেলেং কৰা, ৰূপৱতী ভৰি দুখন হাতত লৈছে।
  বলৰে অৰ্ক পিনৰ দৰে গুলী চলাই ন"ক ডাউন কৰে।
  ছোৱালী এজনীয়ে লৈ তাইৰ ৰঙা নিপলটোৰে জয়ষ্টিক বুটামটো টিপিলে। আৰু কেনেকৈ লৈ মাৰিব। আৰু ইয়াত ইমান মাৰাত্মক শক্তি আছে, আৰু সম্পূৰ্ণ ধ্বংস আৰু বিশৃংখল জাম্প আৰু শক্তিৰ ঢৌ।
  এনে ছোৱালীৰ বিৰুদ্ধে অৰ্কবোৰৰ লেতেৰা কৌশলবোৰ কেৱল শক্তিহীন আৰু সিহঁতক সম্পূৰ্ণ কফিনত ঠেলি দিয়া হয়।
  হালধীয়া চুলিৰ এগৰাকী এলফ ছোৱালীয়ে লোমশ ভালুকবোৰ থেতেলিয়াই পেলালে। খেতিয়কৰ লগত যেন কাটি পেলালে।
  আৰু তাইৰ উদং ভৰিৰ আঙুলিবোৰে বিনাশৰ ধ্বংসাত্মক পটল পেলাই দিলে।
  আৰু এনে এটা মটৰৰ এটা শক্তিশালী বিস্ফোৰক গুঞ্জৰিত হৈ ঘৃণিত অৰ্কবোৰৰ শাৰী ভাঙি পেলায়।
  কিন্তু এই ঝাড়ু ভালুকবোৰো দুৰ্গন্ধময়। আৰু সেইটো সঁচাকৈয়ে শীতল। কিন্তু অৰ্কবোৰে টেংক এখনত থকা এলফৰ অৱস্থানলৈ সোমাই যাবলৈ চেষ্টা কৰিছে।
  গতিকে ছোৱালীকেইজনীয়ে শিলবোৰৰ ওপৰত খালী ভৰি দুখন থৈ বন্দুকটো ঘূৰাই ভালুকবোৰক টেংকটোৰ ফালে নিক্ষেপ কৰিলে।
  লৈ মাৰাত্মক শক্তিৰে বিস্ফোৰণ ঘটালে। আৰু তেওঁলোকে সেই টেংকটো ভাঙি পেলালে, য"ত বাদামী ভালুকবোৰ চলাই গৈছিল।
  আৰু ছোৱালীবোৰে হাঁহি হাঁহি গাইছিল:
  -আৰু দুষ্ট অৰ্কবোৰ মাটিলৈ উৰি গ'ল,
  'এটা নিকেলত ছোৱালীবোৰৰ পৰা লাভ কৰি...
  সৌন্দৰ্য্যৰ চকুত বৰ ভোৰ,
  আৰু বিপদত নপৰে!
  আৰু ছোৱালীকেইজনীয়ে লগে লগে উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে চাৰিটা গ্ৰেনেড নিক্ষেপ কৰিলে। আৰু অৰ্কৰ এটা গোটেই বিচ্ছিন্নতা ফালি পেলালে।
  আৰু তাৰ পিছত দুটা এলফে পাতলকৈ হুইচেল মাৰিলে। তেওঁলোকৰ হুইচেলে কাউৰীবোৰৰ ওপৰত কাম কৰিলে, যেন তেওঁলোকে মগজুত স্লেজহামাৰেৰে আঘাত কৰি আছে। আৰু যিখিনিৰ পৰা কাউৰীবোৰে লৈ মূৰ্চ্ছা যোৱাত পৰিল।
  বৰ চোকা আৰু কৱচ বিন্ধি যোৱা ঠোঁটেৰে ভালুকবোৰৰ মূৰৰ ওপৰত ফুটা কৰি তললৈ পৰিল। আৰু তেওঁলোকে বিন্ধিলে, ধৰক, আক্ষৰিক অৰ্থত ঠিক তাৰ মাজেৰে, বন্য ধ্বংসৰ সৃষ্টি কৰিলে। আৰু তেতিয়াই এশজনী ছোৱালীয়ে লগে লগে উদং ভৰিৰ আঙুলি মুখত ভৰাই হুইচেল মাৰিবলৈ ধৰিলে।
  আৰু গোটেই কাউৰীৰ ডাৱৰ এটাই চেতনা হেৰুৱাই পৰি ক্ৰেম্পিং অৰ্কবোৰৰ ওপৰত টোডৰ দৰে বগাই যোৱাসকলৰ মূৰত বিন্ধিলে।
  . অধ্যায় নং ৯।
  ছোৱালীবোৰ যথেষ্ট ধেমেলীয়া। আৰু যদি সিহঁত বিয়পি পৰে, তেন্তে কোনো লোমশ জীৱই সিহঁতক ৰখাব নোৱাৰে।
  আৰু সুন্দৰীসকলে গান গায়;
  তেজ চুষকবোৰৰ পৰা ডাৱৰ আহিল,
  অলপ দূৰত পৃথিৱীৰ পৰা নৰক ফুটি উঠিছে!
  সাপটোৱে খোজ কাঢ়িছে pantsvale rattlesnake,
  ডাৱৰবোৰ তেজেৰে পোহৰাই তুলিছে!
  
  ঢৌবোৰ জ্বলিছে, নৰকীয় ধুমুহাৰ দৰে ছিটিকিছে,
  আৰু তেওঁ লগ পাব আটাইতকৈ সাহসী ডেয়াৰডেভিলৰ এটা সেনাবাহিনী!
  আমি ধুনীয়া মিঠা নাৰীক ৰক্ষা কৰিম,
  আমি আমাৰ পিতৃ-মাতৃৰ কৃতিত্বৰ যোগ্য হ"ম!
  
  মোৰ পৃথিৱীখন, কিমান কষ্টেৰে হুমুনিয়াহ কাঢ়িলা,
  বিপক্ষই এৰি থৈ গ"ল এশটা ঘাঁৰ লেখ!
  কিন্তু অৰ্কবোৰ পেলাই দিওঁ, এবাৰ আমি পেডেষ্টেলৰ পৰা নামি গ"লে,
  ডেছিং বছৰৰ মহামাৰী বেছি দিন নাথাকিব!
  
  আৰু মৃত্যু ইতিমধ্যে ডাৱৰৰ আঁৰত বগা হৈ পৰিছে,
  কিন্তু আমাৰ চিন্তাবোৰ স্বৰ্গলৈ লৰালৰিকৈ যায়!
  কুখ্যাত খলনায়কক ধূলিত ভৰি দিওঁ,
  আৰু আমি ৱেৰমাখটক আধা ফালি পেলাম!
  
  আমি নাজানো শান্তি আৰু বাৰ্ধক্য পচি,
  আমি আমাৰ পবিত্ৰ মাতৃভূমিৰ সন্তান!
  সকলো উজ্জ্বল ভালুকৰ লগত যুঁজিলে,
  আমি এই শক্তিশালী শিপাৰ শিপা!
  
  আৰু কি দুষ্ট বোমা জোৰেৰে বিস্ফোৰণ হ"ল,
  এই খোলাৰ বিস্ফোৰণ, এই বজ্ৰপাতৰ পৰা আমাক কি লাগে!
  এলফি যুঁজাৰু বিমান বহু কামত সক্ষম,
  আৰু ফুহৰাৰৰ বাবে ওপৰৰটোৱেই হ"ব তলৰ!
  
  নৰকৰ নৰক জ্বলি উঠিল,
  এটা শিকাৰু "বাঘ"ৰ বেৰেল লৈ ৰকেডৰ কাষেৰে খোজ কাঢ়ি!
  আৰু সকলো ক্লান্তি নিমিষতে আমাৰ পৰা উৰি গ"ল,
  মজাৰ খেলৰ সময়!
  
  মোৰ হাতত গ্ৰেনেড, আৰু মাৰাত্মক নিক্ষেপ,
  বাঘৰ থুঁতিত জোৰেৰে আঘাত পালে!
  আৰু ফুৰাৰটো টাটাৰ বয়লাৰ ৰুমৰ বয়লাৰত সোমাই গ"ল,
  যাতে পৃথিৱীখনে নিজকে এলফবোৰৰ আগত প্ৰকাশ নকৰে!
  
  উত্তেজিত ভলীৰ পৰা ভালুকটো কঁপিছে,
  ইয়াত পতাকাখন এলফৰ ৰাইচষ্টাগৰ ওপৰেৰে উৰি যায়!
  আৰু সূৰ্য্যই পিতৃভূমিৰ ওপৰত জ্বলি উঠিল,
  কাৰণ, অৰ্ক ৰাইচক ধূলি আৰু ছাইলৈ হ্ৰাস কৰা হৈছে!
  এইদৰে এলফবোৰে গাইছিল, তেওঁলোকে বহুত ধুনীয়াকৈ কৰিছিল। অত্যন্ত ধুনীয়া, আৰু কঁকাল পাতল আৰু এবছ ইমান আচৰিত। এলফৰ পেটবোৰ চকলেট বাৰৰ দৰে আৰু ই বৰ ভাল।
  ইয়াৰ ছোৱালীবোৰ আচৰিত। আৰু তেওঁলোকে মেচিনগানৰ পৰা বিপুল তীব্ৰতা আৰু অত্যন্ত সঠিকতাৰে গুলী চলায়। এইবোৰ এলফ পৰিয়ালৰ ছোৱালী।
  ধৰি লওক যে সেইবোৰ কেৱল চুপাৰ আৰু হাইপাৰ । এইবোৰেই হৈছে মহৎ ষ্ট"ল যিবোৰৰ সৈতে আপুনি মোকাবিলা কৰিব লাগিব।
  এইবোৰ এনেকুৱা ছোৱালী যিয়ে লৰচৰ কৰা ঘোঁৰা এটাক ৰখাই কেৱল জুপুৰি এটাত সোমাই নহয়, জ্বলি থকা ৰাজপ্ৰসাদ এটাত সোমাই যাব।
  আৰু উদং, ছোৱালীৰ দৰে গোৰোহাৰে জুইকো ভৰিৰে গচকিব। এই ছোৱালীবোৰৰ মুখত আঙুলি নিদিব - সিহঁতে কামুৰি পেলাব৷
  কিন্তু তেওঁলোকৰ মুখত আৰু কি দিম, বহুত বেছি ৰুচিকৰ কিবা এটা - অনুগ্ৰহ কৰি। এই ক্ষেত্ৰত ছোৱালীবোৰ কেৱল ছুপাৰ। আন বহু যোদ্ধাই কৰিব নোৱাৰা কামবোৰ দেখুৱাই দিয়া আটাইতকৈ ভয়ংকৰ যোদ্ধা।
  এনে যোদ্ধাই ম"হৰ শিং ভাঙি ভালুকৰ দাঁত উলিয়াই আনিব পাৰিব।
  এনে ছোৱালীৰ লগত কোনেও সহ্য কৰিব নোৱাৰে। কোনো দানৱেই এনে সৌন্দৰ্য্যক পৰাস্ত কৰিব নোৱাৰে।
  আৰু সেইবাবেই ছোৱালীকেইজনীয়ে লৈ লগে লগে থু পেলালে। আৰু তেওঁলোকৰ থুই উৰণৰ সময়ত ৰূপান্তৰিত হৈছিল আৰু জুইৰ টুকুৰালৈ ৰূপান্তৰিত হৈছিল।
  শিখা নিক্ষেপকাৰীৰ দৰে অৰ্কবোৰৰ ওপৰত পৰিল। আৰু তেওঁলোকে একেলগে লোমশ জীৱৰ এটা সম্পূৰ্ণ বেটেলিয়ন জ্বলাই দিলে।
  ৰঙা চুলিৰ এলফটোৱে তাক লৈ গাইছিল:
  - মই বগা হ'লোহেঁতেন, কিন্তু অন্ততঃ পৰিষ্কাৰ,
  ঠাণ্ডাও...
  কিন্তু আপাত দৃষ্টিত অৰ্কটো অশুচি হৈ পৰিছে,
  আৰু মোক ক"লা ৰঙেৰে ঢাকি দিলে!
  আৰু ছোৱালীজনীয়ে সেইটো লৈ চকুৰ পৰা বিজুলীটো এৰি দিলে। আৰু তাই অত্যন্ত ধ্বংসাত্মক আৰু ধ্বংসাত্মকভাৱে কৰিলে।
  আৰু সেইবাবেই এলফে দুবাৰ চিন্তা নকৰাকৈয়ে লৈ ৰুবি নিপলটোৰে ৰকেট লঞ্চাৰৰ বুটামটো টিপিলে।
  আৰু মৃত্যু আৰু ধ্বংসৰ যুদ্ধ প্ৰবাহ উৰি গ"ল।
  আৰু ছোৱালীজনীয়ে গাইছিল;
  সূতা ভাঙি গৈছে
  ছোৱালীকেইজনীৰ সন্মুখত হৈছে এক দুষ্ট মৃত্যু!
  আৰু জীয়াই থাকিবলৈ
  দুষ্ট অৰ্ক মৰিব লাগিব!
  আৰু যোদ্ধাগৰাকীয়ে লৈ জিভাখন উলিয়াই দিলে।
  এলফ পৰিয়ালৰ বগা চুলিৰ ছোৱালী এজনীয়ে চিঞৰি চিঞৰি ক"লে:
  ম্লান দুঃস্বপ্ন জ্বলন,
  দুষ্ট অৰ্ক চকু।
  তেওঁলোকে কোৱাৰ দৰেই
  আকৌ পৃথিৱীৰ ওপৰত চকু!
  আৰু যোদ্ধাসকলে আকৌ হুইচেল মাৰে...
  ভয়ত বিকৃত মুখ থকা কাউৰীবোৰে অৰ্কবোৰৰ মূৰত পৰি ওক গছৰ বাকলিৰ মাজেৰে প্ৰায় কাঠফুলাৰ দৰে বিন্ধি পেলায়।
  আৰু ছোৱালীবোৰে গৰ্জন কৰে:
  এক দুই তিনি,
  সকলো orcs ধ্বংস!
  চাৰি, আঠ, পাঁচ -
  ভালুকবোৰক মাৰি পেলাওক!
  এইদৰেই যুদ্ধখন সংঘটিত হয় কন্যা ৰাণী মাৰিয়া কলেছনিকোভাৰ সেনাবাহিনীত। যিয়ে এটা মহান আৰু বিপদজনক বেয়াৰ বিৰুদ্ধে যুঁজ দিয়ে। একনায়কত্ববাদীৰ লেতেৰা কবলৰ পৰা তাই পলায়ন কৰিবলৈ সক্ষম হ"ল, আৰু এতিয়া তাই নতুন শৰীৰ আৰু ভূমিকাত। আৰু তেওঁ মহান অলৌকিকতা আৰু কৃতিত্ব কৰে যিবোৰ সৰলভাৱে আচৰিত। ছোৱালীৰ দলটোৱে আক্ৰমণাত্মক ৰূপ লয়। আৰু এলফৰ সন্মুখভাগ আৰু কম সংখ্যক এলফে অৰ্ক, এই চেগী ভালুকবোৰৰ ওপৰত হেঁচা প্ৰয়োগ কৰিবলৈ ধৰিলে।
  ছোৱালীকেইজনীয়ে আক্ৰমণ কৰিবলৈ লৰালৰিকৈ ওলাই আহিল।
  কমলা চুলিৰ এলফ যোদ্ধাজনে তাইৰ স্তনৰ ৰঙা নিপলটো লৈ জয়ষ্টিক বুটামটোৰ ওপৰত টিপি দিলে।
  শ্বক ৱেভৰ সূচনা হ"ল। আৰু আল্ট্ৰাছাউণ্ডটো অৰ্কবোৰৰ ফালে লৰালৰিকৈ গ"ল। আৰু ই তেওঁলোকৰ সকলোকে একেলগে ঢাকি পেলালে, আক্ষৰিক অৰ্থত তেওঁলোকৰ হাড়বোৰ জ্বলাই দিলে।
  যোদ্ধাগৰাকীয়ে টুইট কৰি এইদৰে কয়।
  - কোব্ৰাৰ উন্মাদ জাতিবোৰৰ বাবে!
  আৰু কেনেকৈ লৈ হাঁহিব। এইবোৰ সঁচাকৈয়ে মহিলা - কওঁকচোন তেওঁলোক ছুপাৰ৷
  ছোৱালীবোৰক ভয়ংকৰ বুলি লক্ষ্য কৰিব লাগে।
  আৰু সেইবাবেই তেওঁলোকে খালী গোৰোহাৰে কয়লা গ্ৰেনেডৰ হত্যাকাৰী ধাৰাবোৰ ওপৰলৈ দলিয়াই দিলে।
  বহুত খঙাল আৰু লোমশ ভালুক ফালি পেলালে। আৰু তাৰ পিছত ছোৱালীবোৰে সেইটো লৈ গান গাবলৈ ধৰিলে;
  মই বিচাৰো প্ৰভু, দিনটো যাতে ম্লান নহয়,
  ছোৱালীজনীৰ চাৱনি চিৰদিনৰ বাবে ডেকা হৈ থাকক!
  যাতে আমাৰ নাইটজন শিলৰ ওপৰেৰে উৰি যায়,
  যাতে হ্ৰদবোৰৰ আৱৰণ স্ফটিকতকৈ স্পষ্ট হয়!
  
  ঈশ্বৰে কি সুন্দৰ পৃথিৱী সৃষ্টি কৰিছে,
  তাত তেওঁলোকে ৰূপ খাইছিল আৰু মেপেল ৰুবি আছিল!
  প্ৰেমিকা বিচাৰি, ভগৱানৰ আদৰ্শ -
  এই কাম কৰিবলৈ তেওঁ যুদ্ধত শত্ৰুক কাটি পেলাইছিল!
  
  যুৱকজনৰ হৃদয় কিয় ইমান গধুৰ?
  এই পৃথিৱীত তেওঁ কি বিচাৰিব বিচাৰে?
  আঁহত কিয় ভাঙি গৈছে?
  ডাঙৰ ডাঙৰ সমস্যাৰ জটিলতা কেনেকৈ সমাধান কৰিব?
  
  মইও বিচাৰো ভগৱান, সুখী হওঁক,
  আপোনাৰ স্বৰ্গীয় সপোন বিচাৰি উলিয়াওক!
  যাতে ভাগ্যৰ সূতা ভাঙি নাযায়,
  বাটৰ তলত এটা ৰেখা ৰাখিবলৈ, এটা বেলেষ্ট লাইন!
  
  কিন্তু প্ৰেম নোহোৱাকৈ মই কি বিচাৰিব লাগে,
  কোনবোৰ ছোৱালীৰ দাম বেছি হ"ব পাৰে?
  তেজৰ ওপৰত সুখ গঢ়ি তোলাটো কঠিন,
  ইয়াৰ কাষেৰে সাঁতুৰি নৰকৰ নৰকলৈহে যাব পাৰি!
  
  বিচ্ছেদ মোৰ বাবে অত্যাচাৰ
  যুদ্ধ এতিয়াও এনেকুৱা দুঃস্বপ্ন!
  ইয়াত তেওঁ ঘোঁৰাটোক ভৰিখন ষ্টীৰাপত থৈ চেডল লগাইছিল,
  যদিও দুষ্ট অৰ্ক, জল্লাদে নিজৰ কুঠাৰ ওপৰলৈ তুলিলে!
  
  আমাৰ ছোৱালীবোৰক লৈ যায়,
  অত্যাচাৰ কৰি শৰীৰ জ্বলাই জুইত জ্বলাই দিয়ে!
  কিন্তু আমি ফুহৰাৰৰ ওপৰত পৰাজয়ৰ সৃষ্টি কৰিম,
  জানি থওক যে আমাৰ এলফৰ কেতিয়াও মৃত্যু হোৱা নাছিল!
  
  দুষ্ট যুদ্ধৰ পিছত বিয়া কৰাওঁ,
  তেতিয়া ল"ৰা-ছোৱালীবোৰে হাঁহিব!
  মোৰ বাবে তেওঁলোক সকলো তেজৰ আত্মীয়,
  মই চৰ্বিযুক্ত খেলৰ বাবে চিকাৰ কৰি আছো!
  
  আৰু ওক গছৰ পাতবোৰ পান্নাৰ দৰে,
  তেওঁ ক"লে যে ল"ৰাজনে বৰ ভাল কাম কৰিলে!
  তোমাৰ বিবেক স্ফটিকৰ দৰে পৰিষ্কাৰ হওক,
  আৰু ভাৰসাম্যত থকা ধনাত্মকবোৰহে সংখ্যা হ"ব!
  ছোৱালীকেইজনীয়ে গান গাইছিল আৰু নিজৰ বিশাল আত্মবিশ্বাস আৰু যুঁজৰ স্থিতি দেখুৱাইছিল।
  আৰু অৱশ্যেই যোদ্ধাসকলৰ এজনে নলী এখন লৈ আহিছিল। আৰু তাই তাত গেছলিন চাৰ্জ কৰিলে। আৰু কেনেকৈ তেওঁ হত্যাকাৰী ধাৰা এটা লৈ লঞ্চ কৰিব। জুইৰ হত্যাকাৰী ছুনামী বৈ যাব। আৰু সম্পূৰ্ণৰূপে অৰ্কবোৰ জ্বলাই দিয়ে।
  আৰু এইটো সঁচাকৈয়ে অত্যন্ত শীতল। আক্ষৰিক অৰ্থত সৰ্বাত্মক ধ্বংস সংঘটিত হৈছে।
  এইটো কোনো ছোৱালীয়ে প্ৰতিহত কৰিব নোৱাৰে, যেনে এলফৰ জিভাৰে অতি মিঠা, সোৱাদযুক্ত আৰু ভোক লগা কিবা এটা চেলেকিব।
  আৰু একে সময়তে, আগবাঢ়ি গৈ অৰ্কৰ মূৰটো জ্বলাই পেলাওক ৷
  তেনেকৈয়ে মাটিত জ্বলাই দিব ৷ আৰু শত্ৰুৰ পৰা হাড় এটাও নাৰাখিব।
  ছোৱালীবোৰ কেতিয়াবা এনেকুৱাই হয়। আৰু দাঁত উদঙাই কব্ৰা-সাপৰ দৰে খং দেখুৱাইছে।
  যিকোনো সেনাবাহিনীক ছিন্নভিন্ন কৰিব পৰা যোদ্ধা। আৰু ইচ্ছা কৰিলে গোৰ মাৰিব পাৰে।
  কল্পনা কৰকচোন, যদিহে হাজাৰটা এলফে একেলগে গেছ নিৰ্গত কৰে তেন্তে কি হ"ব? কি হ"ব মই ক"ম নেকি?
  অ" বৰ শীতল হ"ব, হয়তো আকাশে এনে হোৱাত বাধা দিব। কাৰণ তেতিয়া অৰ্কবোৰৰ মূৰত কাউৰীয়ে বৰষুণ দিব। আৰু সিহঁতে পৰি মূৰৰ খুলি ভাঙিব, বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডৰ আটাইতকৈ হত্যাকাৰী প্ৰভাৱ দেখুৱাব।
  আৰু ছোৱালীবোৰে নিজৰ বনৰীয়া ক্ৰোধ আৰু আবেগত আকৌ গান গাবলৈ ধৰিলে আৰু তেওঁলোকৰ মুকুতাৰ দৰে দাঁতবোৰ আইনাখনৰ দৰে জিলিকি উঠিল।
  দুঃস্বপ্নটো সদায় সাপৰ দৰে আহে
  আপুনি তেওঁৰ পৰা আশা কৰা নাই, কিন্তু তেওঁ দুৱাৰেদি হাঁহি হাঁহি সোমাই যায়!
  তুমি সুখী, উদাৰতাৰে খুৱাই দিয়া পৰিয়াল,
  আপুনি নাজানে যে জন্তু হোৱা মানুহ আছে!
  এতিয়া আৰম্ভ হৈছে ডেছিং হৰ্ডৰ অভিযান,
  টাটাৰসকলে আমাক কাঁড়ৰ বৰষুণ দিছে!
  কিন্তু আমি এটা সাহসী কৃতিত্বৰ বাবে জন্ম লৈছিলো,
  আৰু আমি নিষ্ঠুৰ আঘাত সহ্য কৰিম!
  
  ভগৱান ভাল নে নহয় কোনেও নাজানে
  মানুহজন ইমান নিষ্ঠুৰ হৈ পৰিছে!
  ইতিমধ্যে মৃত্যুৱে থ্ৰেছহোল্ডত মুঠি মাৰি টোকৰ মাৰিছে -
  আৰু ৱেজেলবাবে গৰমৰ পৰা নিজৰ শিংবোৰ উলিয়াই দিলে !
  
  হয়, এইবোৰ প্ৰাচীন পূৰ্বপুৰুষৰ সময়,
  যিটোত আমি ইমান শীতল হৈ পৰিলোঁ!
  মোৰ সপোন সেইটোৱেই নাছিল,
  এইটো আমি যোৱা নাছিলোঁ, দূৰৈৰ পাহাৰৰ মাজেৰে!
  
  কিন্তু যদি আপুনি নিজকে নৰকত বিচাৰি পায়,
  বা সঁচাকৈয়ে ক"বলৈ গ"লে দুখ, দাসত্ব, যুদ্ধৰ পৃথিৱীত!
  এতিয়াও আশা ৰাখিম,
  সেই ছন্দবোৰ আপোনাৰ হৃদয়খনে স্পন্দন কৰক!
  
  কিন্তু পৰীক্ষা আমাৰ শিকলি,
  যিয়ে চিন্তাবোৰক সহজ হ"বলৈ নিদিব!
  আৰু প্ৰয়োজন হ"লে সহ্য কৰিব লাগিব,
  আৰু যদি চিঞৰি উঠে, তেন্তে হাওঁফাওঁৰ ওপৰত!
  
  তেওঁ এজন কবি আৰু এজন দুষ্ট,
  কিন্তু গৰম যুদ্ধক্ষেত্ৰত নহয়!
  পিতৃভূমিৰ নিকৃষ্ট শত্ৰুৰ মৃত্যু হ"ব,
  সোনকালে আৰু বিনামূলীয়াকৈ সমাধিস্থ কৰা হ"ব!
  
  এতিয়া ইয়াক লৈ খ্ৰীষ্টক প্ৰণাম কৰা,
  আইকনৰ মুখত চুমা খাই নিজকে ক্ৰছ কৰক!
  মোৰ বিশ্বাস মই মানুহক সঁচা কথা ক"ম,
  প্ৰভুৱে আমাক পুৰস্কাৰ হিচাপে এটা বৈশিষ্ট্যপূৰ্ণ উত্তৰাধিকাৰ দিব!
  ছোৱালীবোৰে ভালকৈ গাইছিল। তেওঁলোকৰ মাতবোৰ ইমানেই উজ্জ্বল আৰু জিলিকি থকা। আৰু সম্পূৰ্ণ কণ্ঠস্বৰ।
  আৰু গীতটোৰ পিছত গোটেই বেটেলিয়ন এটা ছোৱালীয়ে উৰা মাৰিলে আৰু ফাৰ্ট এৰি দিলে। এটা স্তম্ভত উঠি কাউৰীৰ ডাৱৰৰ ফালে লৰালৰিকৈ আগবাঢ়িল। সিহঁতক লৈ আক্ৰমণ কৰিলে।
  এইটোৱে কাউৰীবোৰক শ্বাক কৰিবলৈ ধৰিলে আৰু সিহঁতে আক্ষৰিক অৰ্থত শ্বাসৰুদ্ধ হৈ পৰিল আৰু ডিঙিত ফান্দ এটা পালে।
  আৰু ইমানবোৰ কাউৰী তললৈ পৰি গ"ল। আৰু সিহঁতে অৰ্কবোৰৰ মূৰৰ ওপৰৰ ফালেই বিন্ধিলে। আৰু ভালুকবোৰে বাদামী তেজৰ ফোয়াৰা এৰি দিলে। পটল থেতেলিয়াই পেলোৱাৰ দৰে নোক আউট কৰা হৈছিল।
  ছোৱালীকেইজনীয়ে হাঁহিলে। আৰু তেওঁলোকে নিজৰ জিভা দেখুৱালে। ওচৰ চাপি অহা জীৱবোৰলৈ চকু টিপিয়াই দিলে।
  ছোৱালী এজনীয়ে চিঞৰি উঠিল:
  - অৰ্ক মানুহৰ দৰে নহয়,
  Orcs, এই orcs হয়...
  যদি তেওঁ লোমশ হয়, তেন্তে তেওঁ খলনায়ক,
  ছোৱালীজনীৰ মাতটো বৰ স্পষ্ট!
  আৰু তাই বন্ধুসকলক চকু টিপিয়াই দিলে।
  যোদ্ধাসকলে লগে লগে নিজৰ ওপৰত বন্য আস্থা অনুভৱ কৰিলে। আৰু তেওঁলোকৰ দাঁতবোৰ পৰ্বতৰ শৃংগৰ দৰে জিলিকি উঠিল। বা হয়তো এইবোৰ মুকুতা আৰু সাগৰৰ ধন।
  ছোৱালীবোৰে হাঁহি হাঁহি গাইছিল:
  অ" সাগৰ, সাগৰ, সাগৰ, সাগৰ,
  ল'ৰাবোৰ বেৰত বহি আছে!
  অৰ্কসকলে দুখ দেখিব,
  হাৰামীবোৰ সকলো ভাঙি মৰি যাব!
  আৰু যোদ্ধাসকলে তাক লৈ হুইচেল মাৰিব। এইবাৰ অৰ্কৰ মূৰত কেৱল কাউৰীয়েই নহয়, শিলাবৃষ্টিও পৰিল। আৰু তেওঁলোকে আক্ষৰিক অৰ্থত ভালুকবোৰৰ মূৰৰ খুলি ভাঙি পেলালে।
  সেইদৰেই এলফ ছোৱালীবোৰে এই দুৰ্গন্ধময় ভালুকবোৰৰ অৰ্কবোৰক লৈ গ"ল। আৰু অত্যন্ত শীতল হৈ পৰিল।
  আৰু যেতিয়া সুন্দৰীসকলে গান গাবলৈ ধৰিলে, তেতিয়া সেয়া আছিল বিশুদ্ধ বিশৃংখলতা;
  আকাশবোৰ তৰাৰ আৰ্হিযুক্ত কাৰ্পেট,
  চন্দ্ৰই পাহাৰবোৰক পোহৰ দিব!
  পাহাৰৰ ধাৰাটো তললৈ বৈ যায়,
  ফ্লিন্টৰ ওপৰত স্পাৰ্কলিং গোল্ড!
  
  মাদাৰ এলফৰ সৰলতা,
  গাঁওবোৰ ভৰপূৰ আৰু আৰামদায়ক!
  কুমাৰীসকলে আনন্দত চিঞৰি উঠিল,
  ঘূৰণীয়া নৃত্যৰ দৰে সিহঁতে কাটিবলৈ যায়!
  
  বিপদ আহিছে যুদ্ধ-বুঢ়ী,
  দাঁত উদং কৰা - খোলাৰ ঘূৰ্ণীবতাহ!
  ধ্বংস orcs সহ rushes,
  আপোনাৰ সতীৰ্থ যুদ্ধত মৃত্যুবৰণ কৰিলে!
  
  তুমি নিজেই এতিয়াও ল'ৰা -
  সামৰিক পঞ্জীয়ন আৰু তালিকাভুক্তকৰণ কাৰ্যালয়ে অনুমতি নিদিলে!
  যেনে, আপোনাৰ হাতত পৰ্যাপ্ত অতিৰিক্ত বছৰ নাই,
  দেশে নিজৰ সন্তানক সুৰক্ষা দিব লাগিব!
  
  কোনো কৱচ নোহোৱাকৈয়ে তেওঁ সন্মুখলৈ পলাই গ"ল,
  ভালপোৱা আৰু পোহৰ আনিবলৈ!
  যাতে অৰ্কবোৰে তেওঁলোকৰ ইচ্ছাৰ পৰা বঞ্চিত নকৰে,
  যাতে শিকলি বান্ধি ৰাতিপুৱাক লগ নাপায়!
  
  মোৰ বন্ধুৱেও শুব পৰা নাছিল,
  তাই মুক্ত হ'বলৈ সক্ষম হ'ল - তাই এগৰাকী যুঁজাৰু!
  আমি অৰ্কবোৰক তেওঁলোকৰ পেডেষ্টেলৰ পৰা নমাই আনিম,
  ফুৰাৰৰ অন্ত হওক!
  
  যুঁজিবলৈ কঠিন, বিষ আৰু ভোক,
  শীতকালত খালী ভৰিৰে ছোৱালী!
  আমি তিতা ঠাণ্ডা চেলেকি সহ্য কৰো,
  কেতিয়াবা আমি বৰ্চ গছৰ দৰে একে বাকলি খাওঁ!
  
  আৰু শত্ৰুৱে বিমানত উৰি আছে,
  যেনেকৈ নৰকৰ পৰা অহা দানৱে "বাঘ" গৰ্জন কৰে!
  দুষ্ট পহুৰ পৰা জন্ম হোৱা ভালুক
  টেংকৰ পৰা ওলাই আহিছে এটা ফ্লেমথ্ৰ"ৱাৰ!
  
  খালী ভৰি গৰম কৰিবলৈ,
  যে সিহঁত নিয়ৰত নীলা হৈ পৰিল!
  ছোৱালীজনীয়ে ৰাস্তাবোৰ বাছি লৈছিল
  য"ত ছাইয়ে তুষাৰপাতক ক"লা কৰি পেলালে!
  
  কিন্তু আমি প্ৰতিহত কৰিলোঁ - ঠাণ্ডাৰ পৰা আঁতৰি,
  ল'ৰা আৰু ছোৱালী আগুৱাই!
  আমি যিহূদাৰ হাঁহিটোক পৰাস্ত কৰিম,
  Rus' orcs ৰ আন্ধাৰ বালিত মচি পেলাব!
  
  কিশোৰ-কিশোৰীৰ গোৰোহা জিলিকি উঠে
  বৰফৰ ড্ৰিফ্টে পোহৰৰ খোজ এটা এৰি থৈ গ"ল!
  হিম সহ্য কৰাটো একেবাৰেই সহজ নহয়,
  খালী ভৰিৰে দৌৰিলে আমাক গৰম কৰি তোলে!
  
  আৰু দুষ্ট অৰ্কবোৰৰ কোনো অধিকাৰ নাই,
  ঠাণ্ডাৰ পৰা গৰ্জন কৰি আছে!
  ইমান শক্তিশালী শক্তি
  আমাৰ এলফ নাইটটো বৰ শীতল!
  
  নৰকৰ পৰা ঢৌ এটা পিছলৈ দলিয়াই দিলে,
  এতিয়া ফেইৰোপা আগবাঢ়িছে!
  পবিত্ৰ সৈনিকৰ ভাগ্য এনেকুৱা,
  এলফিৰ প্ৰতি চিৰদিনৰ বাবে আনুগত্যশীল হওক!
  এই ছোৱালীবোৰ ছুপাৰ বুলি কওঁকচোন। ইমান উত্তেজনা আৰু জুই তেওঁলোকৰ মাজত। ৰঙা ব্ৰেইড থকা ছোৱালীৰ দৰে। আৰু সুন্দৰীসকল সদায় খালী ভৰিৰে থাকে।
  যোদ্ধাসকলে অৰ্কবোৰক ভালদৰে আক্ৰমণ কৰিলে। এই কৌশলটো তেওঁলোকৰ বৰ ভাল আছিল, যেতিয়া আপুনি উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে শত্ৰুৰ ওপৰত বিনাশ আৰু মৃত্যুৰ পটল নিক্ষেপ কৰে।
  আৰু আপুনি ভালুকবোৰক ফাটি যোৱা টুকুৰা আৰু কাটলেট কৰি পেলায়। আৰু যিবোৰ ইমান ভাজি আৰু সুস্বাদু।
  আৰু ছোৱালীবোৰে ওচৰ চাপি অহা ভালুকবোৰৰ বিষয়ে লিখা-মেলা কৰে। আৰু এলফ অৰ্কবোৰক মৰ্টাৰেৰে আঘাত কৰোঁ আহক।
  আৰু মন কৰিবলগীয়া যে সুন্দৰীসকলে এই কাম অত্যন্ত ফলপ্ৰসূভাৱে কৰে। আৰু তেওঁলোকৰ আক্ৰমণাত্মকতাৰ সৈতেও অত্যন্ত গ্লেমাৰাছ আৰু আনন্দদায়ক অনুগ্ৰহৰ সংমিশ্ৰণ ঘটিছে।
  যোদ্ধাসকলে অৰ্কসকলৰ বিৰুদ্ধে যুঁজি সৰ্বাত্মক নিধন আৰম্ভ কৰে।
  ইয়াত ছোৱালীবোৰে নিজৰ ৰুবি নিপল ব্যৱহাৰ কৰিছিল। তাই ফ্লেমথ্ৰ"ৱাৰবোৰ সক্ৰিয় কৰা চাবিবোৰ টিপিলে।
  আৰু তেওঁলোকে তাক লৈ গ"ল, আৰু লগে লগে অৰ্কৰ বেটেলিয়নটো ঢাকি পেলালে। আৰু তেওঁলোকে আচলতে সেইটো লৈ জ্বলাই দিলে ৷
  এইবোৰেই ইয়াৰ ছোৱালী। আৰু প্ৰয়োজন হ"লে জিভাবোৰ পোনপটীয়াকৈ নিজৰ উদ্দেশ্যপ্ৰণোদিত উদ্দেশ্যত ব্যৱহাৰ কৰা হ"ব। আৰু এনে ভাষাৰ উদ্দেশ্য পুৰুষক আনন্দ দিয়া। আৰু আপোনাৰ মহৎ আৰু আক্ৰমণাত্মক স্বভাৱ দেখুৱাওক।
  তেনেকুৱা ছোৱালী নাই, যদি সিহঁতে লৰচৰ কৰে, ভালুকবোৰে নিশ্চয়কৈ লেহেমীয়া নকৰে৷
  ইমান ডাঙৰ কৃতিত্ব তেওঁলোকে দেখুৱাইছে।
  আৰু ছোৱালীয়ে বেছি অনুষ্ঠান নোহোৱাকৈ ভায়লিন বজাব পাৰে।
  এইটোও বহুত ভাল কৌশল।
  ছোৱালীবোৰে ভায়লিন বজাবলৈ ধৰিলে। আৰু একে সময়তে তেওঁলোকে খালী ভৰিৰ আঙুলিৰে ধনুবোৰ ধৰি ৰাখিছিল। আৰু মহৎ আৰু মোহনীয় সংগীত বাজি উঠিল। আৰু ই কেৱল বৰ ভাল।
  আৰু তাৰ পিছত ছোৱালীবোৰে সেইটো লৈ গান গাবলৈ ধৰিলে;
  মই মোৰ পবিত্ৰ মাতৃভূমিত বিশ্বাস কৰোঁ,
  যে সত্যৰ দ্বাৰাই পৰিত্ৰাণ অৰ্জন কৰিব পাৰি!
  আমি আমাৰ সন্তানক বেয়াৰ পৰা ৰক্ষা কৰিম -
  শত্ৰু আহিব আমাৰ পৰা, বিশ্বাস কৰক প্ৰতিশোধ!
  
  মোৰ তৰোৱালে এলিয়াৰ কোষাধ্যক্ষৰ দৰে আঘাত কৰে ,
  আৰু হাত দুখন যুদ্ধত ভাগৰি পৰিছে, নাজানে!
  আমি বিশ্বাসযোগ্য ঢাল হিচাপে পিতৃভূমিৰ বাবে,
  বিশুদ্ধ স্বৰ্গত নিকৃষ্ট স্থানৰ পৰা ৰক্ষা কৰিবলৈ!
  
  পিছুৱাই যাওক, আঘাত কৰক আৰু আকৌ লুংগ কৰক - আঘাত কৰক,
  এনেকুৱাই বাটৰ ভাগ্য হায় সৈনিক!
  যেতিয়ালৈকে অন্ততঃ এজন খলনায়ক জীয়াই আছে,
  আপোনাৰ মেচিনগানৰ বেৰেল আৰু ফ্ৰন্ট চাইট পৰিষ্কাৰ কৰক!
  
  সাধু এখন পৃথিৱী হ"লে আপুনি যুঁজিব লাগিব,
  কেতিয়াবা হাউলি উঠাটো পৰিত্যাগ কৰিব পাৰি!
  কিন্তু আমি আমাৰ সন্মান পিতৃভূমিৰ ওচৰত ৰাখোঁ,
  যদিও কেতিয়াবা মৃতদেহৰ স্তূপ হৈ থাকে!
  
  আমি জন্ম লৈছিলো, দেশত আমাৰ ভাগ্য ভাল আছিল -
  য'ত সকলোৱে নায়ক হ'ব পাৰে!
  য'ত মানুহক, আৰু তাৰ পিছত নিজৰ ওচৰলৈ,
  আটাইতকৈ শক্তিশালী আৰু সাহসী যোদ্ধা!
  
  আৰু এতিয়া আমি চিঞৰিম - আগলৈ,
  ৰেডউটবোৰত ধুমুহাৰ সৃষ্টি কৰিবলৈ, শক্তিশালী দুৰ্গবোৰ!
  যাতে এনে নহয় যে যেন মনটোৱে মিছা কথা কৈছে -
  আমি বিমানত ডাৱৰ উৰুৱাই দিম!
  
  অৱশ্যে, আপুনি পোনে পোনে নৰকলৈ যাব পাৰে,
  যিহেতু সকলো পথ bindweed আৰু sew thistle ৰ দৰে...
  কিন্তু তাতো যুঁজাৰুৰ ব্লেডবোৰে আঘাত কৰে,
  আৰু বিমানৰ পেটৰ পৰা বোমা সৰি পৰিছে!
  
  আৰু এলফ যুঁজাৰুৰ বাবে কি নৰক?
  আন এটা পৰীক্ষা!
  আমি শেষলৈকে যুঁজ দিম -
  আহক আমি ঈশ্বৰৰ প্ৰকৃত আকাংক্ষা পূৰণ কৰোঁ!
  
  আৰু আমি ট্ৰল আৰু ভূতৰ গেংক পৰাস্ত কৰিম,
  পৃথিৱীখন এদন থকা ঠাইখিনি পাওঁ আহক!
  ঈগলে নিকৃষ্ট কাউৰীৰ অন্ত পেলাব,
  সন্মান আৰু বিশ্বাসে আমাক কৃতিত্বৰ দিশে লৈ যাব!
  
  ধুমুহাময় ধাৰাৰে জীৱনটো ফাটি যায়,
  তেওঁলোকে খ্ৰীষ্টক যি বিচাৰিছিল সেয়া সঁচা হ"ব!
  কৃপা জলপ্ৰপাতৰ ধাৰাৰ দৰে বৈ যাব,
  মাতৃ স্থানীয় এলফিয়াৰ গৌৰৱৰ বাবে!
  ছোৱালীবোৰে একে সময়তে গান গাই ভায়লিন বজাইছিল। আৰু সংগীতটো ইমানেই গুঞ্জৰিত আৰু সুন্দৰ আৰু জিলিকি থকা যেন লাগিছিল। আৰু ই আক্ষৰিক অৰ্থত সকলো আকাশতে বিয়পি পৰিল।
  আৰু কাউৰীবোৰে চেতনা হেৰুৱাই অজ্ঞান হৈ অৰ্কবোৰৰ মূৰ বিন্ধিলে।
  আৰু ছোৱালীবোৰে বুজিব নোৱাৰা শক্তিৰে অভিনয় কৰিছিল। তেওঁলোকৰ মাজেৰে হাইপাৰপ্লাজমৰ ধাৰাবোৰ বৈ গৈছিল।
  বা হয়তো মেগোপ্লাজমও, যাক ছোৱালীকেইজনীয়ে এক আচৰিত আৰু হত্যাকাৰী প্ৰভাৱ হিচাপে মূৰ্ত কৰি তুলিছিল।
  যোদ্ধাসকলে দাঁত উদঙাই দিলে, আৰু তাৰ পিছত তেওঁলোকৰ দাঁতৰ পৃষ্ঠৰ পৰা ৰশ্মি নিৰ্গত কৰিলে যিয়ে অৰ্কবোৰক অন্ধ কৰি পেলালে আৰু চকুৰ পৰা তেজ ওলাল। আৰু ইমানেই বুজিব নোৱাৰাকৈয়ে শীতল আৰু শীতল হৈ পৰিল।
  যোদ্ধাসকলে আকৌ ৰুবি নিপলৰে বুটামবোৰ টিপিলে। আৰু আগ্নেয়গিৰিৰ পৰা বিশাল, ধ্বংসাত্মক শক্তিৰ অগ্নিময় বিস্ফোৰণেৰে শত্ৰুক আঘাত কৰে।
  আৰু ই সকলোবোৰ প্ৰতিক্ৰিয়া কৰি জ্বলি যায়। আৰু ভালুকৰ টেংক উৰুৱাই দিয়ে। আৰু জ্বলন্ত শিখাৰ ধাৰাবোৰে পুটিনৰ সাম্ৰাজ্যৰ যন্ত্ৰবোৰ গলিছে।
  ছোৱালীকেইজনী, মই ক"ব লাগিব, কেৱল আচৰিত আৰু ইমানেই উৎকৃষ্ট স্তৰৰ যুঁজাৰু মনোভাৱ দেখুৱাই যে কোনেও তেওঁলোকক কোনো মূৰ্খ আৰু অশ্লীল অভিযোগ দিবলৈ সাহস নকৰে।
  এনে ছোৱালীৰ বিষয়ে কয়: আপুনি কেৱল দেৱী আৰু ছুপাৰ!
  গতিকে তেওঁলোকে আকৌ তুলি লৈ অতি উৎসাহেৰে গান গাবলৈ ধৰিলে;
  আমাৰ এলফিয়াত মহিলা আছে,
  কিয় ধেমালি বুলি বিমান চলাইছে?
  বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডৰ সকলোতকৈ ধুনীয়া কি -
  সেইটোৱে সকলো বিৰোধীক হত্যা কৰিব!
  
  তেওঁলোকৰ জন্ম হৈছিল জয়ী হ"বলৈ
  সমগ্ৰ বিশ্বতে এলফক মহিমামণ্ডিত কৰিবলৈ!
  কাৰণ আমাৰ শক্তিশালী দাদাসকলে,
  লগে লগে তেওঁলোকৰ বাবে সেনাবাহিনী গোট খোৱা হ"ল!
  
  মেচিনৰ ওচৰত থিয় হৈ আছে দৈত্য,
  তেওঁলোকৰ শক্তি এনেকুৱা - সকলোকে ভাঙি পেলায়!
  আমি পিতৃভূমিৰ সন্তান, একত্ৰিত -
  এশাৰী জোৱান মাৰ্চ কৰি আছে!
  
  অত্যাচাৰে আমাক ভাঙিব নোৱাৰিব,
  অশুভ নপালমৰ জুই শক্তিহীন!
  য'ত টৰ্চ জ্বলিছিল...
  চৰ্চা এতিয়া জ্বলি উঠিছে!
  
  আমাৰ দেশৰ সকলো বস্তুৱেই পোহৰৰ বাবে মশাল,
  গাড়ী, ৰাস্তা, দলং!
  আৰু বিজয়বোৰ গীতত গোৱা হয় -
  আমি পোহৰৰ বাজ - ঈগল!
  
  আমি সাহসেৰে পিতৃভূমিক মহিমামণ্ডিত কৰিম,
  ঠেক শৃংগবোৰলৈ লৈ যাওঁ!
  আমি মহাকাশত অগ্ৰগামীৰ দৰে -
  আৰু দুষ্ট অৰ্কবোৰৰ ডিঙি ভাঙি লওঁ!
  
  আহকচোন মংগল গ্ৰহৰ পৰা অহা সকলো সৰীসৃপৰ লগত খাপ খাওঁ,
  চেন্টাউৰিৰ বাট মুকলি কৰোঁ আহক!
  শিকাৰুক ভয় কৰা আমাৰো থাকিব,
  আৰু কোনে ভাল পাবলৈ দয়ালু আৰু সৎ!
  
  এলফিয়া সকলোতকৈ মিঠা দেশ,
  তাত কিবা এটা গৌৰৱৰ কথা আছে, বিশ্বাস কৰক!
  আজেবাজে কথা কোৱাৰ প্ৰয়োজন নাই...
  মানৱীয় হওক, জন্তু নহয়!
  
  আহক আমি বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডৰ সীমাত উপনীত হওঁ,
  আমি তাত গ্ৰেনাইটৰ দুৰ্গ এটা সাজিম!
  আৰু যিজনে অনুতাপ হেৰুৱালে,
  কোনে ফাদাৰলেণ্ডক পৰাস্ত কৰিবলৈ লৰালৰি কৰিছে!
  
  ইয়াৰ পিছত কি হ'ব - অলপ কল্পনা
  কিন্তু বিশ্বাস কৰক, আমি মৃতক পুনৰুত্থান কৰিম!
  আমি জোকাৰণিৰে মৃত্যুৰ দংশন ফালি পেলাম,
  অমৰ এলফিৰ মহিমাৰ বাবে!
  এনেকৈয়ে ছোৱালীবোৰে গান গায়, আৰু সিহঁতৰ মাতবোৰ এটা বটলত নাইটিংগেল, ক"লা চৰাই আৰু জুইকুৰাৰ দৰে। ধৰি লওক এই ছোৱালীবোৰ কেৱল ছুপাৰ আৰু হাইপাৰ ৷
  আৰু তেওঁলোকে অতি মৰ্মস্পৰ্শী আৰু আনন্দদায়কভাৱে গান গায়।
  এইবোৰেই সেই সৌন্দৰ্য্য যিবোৰ যদি তেওঁলোকে কিবা এটা লয়, তেন্তে কোনো অৰ্কে সেইটো যথেষ্ট বিচাৰি নাপাব।
  আৰু ছোৱালীবোৰে ভালুকক চঞ্চলভাৱে ধ্বংস কৰে। আৰু তাৰ পিছত এলফ পাইলটবোৰ বতাহৰ পৰা উৰি আহিল। আৰু উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে বুটামবোৰ টিপে। আৰু আক্ৰমণাত্মক লোমশ জীৱক মাৰপিট কৰে।
  আকাশৰ পৰা এজনী ছোৱালীয়ে লোমশ অৰ্কৰ থুপ এটাত ৰকেট গুলিয়াই দিলে। উৰুৱাই জুইত জাহ যোৱাৰ ফলত জুইত পোৰা মাংসৰ টুকুৰাবোৰ বিভিন্ন দিশত পৰি যায়। আৰু যিটো জ্বলি থাকে আৰু আচলতে ধোঁৱা দিয়ে।
  এইবোৰ ছোৱালী, ক্ৰোধিত আৰু ধ্বংসাত্মক। তেওঁলোকৰ ভিতৰত এনে এক শক্তিশালী হৃদয় লুকাই আছে। যদি তেওঁলোকে সেইটো লৈ গান গাই দাঁত দেখুৱায় তেন্তে কি হ"ব, তেন্তে ট্ৰ"লৰ সৈতে মিত্ৰতা কৰি অৰ্কৰ সৈন্যইও তেওঁলোকক প্ৰতিহত কৰিব নোৱাৰিব। আৰু ট্ৰল বহুত বেছি দক্ষ আৰু নিৰ্ণায়ক যুঁজাৰু।
  আৰু ছোৱালীবোৰ ইমানেই বিশাল আৰু শক্তিশালী যোদ্ধা, কেৱল মহাজাগতিক পৰিৱৰ্তনশীল আৰু ধ্ৰুৱক।
  যোদ্ধাসকলে ছোৱালীকেইজনীৰ গাল দুখন লৈ ফুলি উলিয়ালে আৰু দুবাৰ চিন্তা নকৰাকৈয়ে হাওঁফাওঁৰ ওপৰত ফাটি গ"ল ৷
  . অধ্যায় নং ১০।
  আৰু তাৰ পিছত আহিল সঁচাকৈয়ে মাৰাত্মক আৰু ধ্বংসাত্মক ঢৌ যিয়ে অৰ্কবোৰক আঘাত কৰিলে। আৰু কিমান লোমশ জীৱ একেলগে শুই পৰিল।
  ইয়াৰ পিছত ছোৱালীকেইজনীয়ে অতি আনন্দত আৰু বিশাল উৎসাহেৰে গান গাবলৈ ধৰিলে;
  গীতটোৰ এটা সহজ পদ্য
  কি গাই আছোঁ এই দুখী পৃথিৱীখনৰ কথা!
  মই মোৰ আত্মাৰে খ্ৰীষ্টক চিনি পাবলৈ চেষ্টা কৰোঁ,
  যাতে নৰক আৰু ক্ষয়ই শৰীৰক স্পৰ্শ নকৰে!
  
  মোৰ জন্মভূমি মোৰ প্ৰিয়,
  যদিও কেতিয়াবা তেওঁলোকক তিৰস্কাৰ কৰে!
  যে মই নিজৰ বাবে ঠাই বিচাৰি নাপালোঁ,
  যেতিয়া ৱেজেলবাবে মানুহক নৰকলৈ পঠিয়াইছিল!
  
  পৃথিৱীৰ ধ্বংসতকৈ ভয়ংকৰ কি হ"ব পাৰে,
  শোকত কেতিয়া ডোঙাই কান্দে?
  খলনায়কে হাঁহিলে সফলতা খায়,
  কিন্তু শক্তি থাকিব - জানো জাগ্ৰত হৈছে!
  
  মই তেতিয়া উত্তৰত দুষ্ট জাতিটোৰ উত্তৰ দিম:
  নৰক, দেৱতাই আপোনাৰ পিতৃভূমিৰ আত্মা ভাঙিব নোৱাৰে!
  আৰু সকলো যোদ্ধাৰ কৃতিত্ব মহিমামণ্ডিত হ"ব,
  আমি সৈন্যৰ সেনাবাহিনী: ঈগল খেল নহয়!
  
  আমাৰ ইচ্ছা সদায়ৰ দৰেই শক্তিশালী বুলি জানি থওক,
  আমি মুঠিৰ পৰা কান্ধত ৰেলি কৰিলোঁ!
  আৰু আমি যিটো লক্ষ্যলৈ আগবাঢ়িছো সেয়া ইতিমধ্যে দেখা গৈছে,
  শত্ৰুৰ ছাই তৰা জাহাজখনে থেতেলিয়াই পেলায়!
  
  কেতিয়াবা পল্লাছক বুজিবলৈ টান হয়,
  তাই মনস্তাত্ত্বিক, তাই চয়তানবোৰক কাৰ্টে ব্লাঞ্চ দিব!
  আৰু ইমান দিনৰ আগৰ যেন লাগে...
  যেতিয়া দুষ্টতাৰ নিকৃষ্ট অৰ্কটো আধালৈ ফাটি যায়!
  
  অৱশ্যে আমাৰ সমস্যাৰ গোটেই অৰণ্য আছে,
  বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডত কিমানখন জগত আছে?
  কিন্তু এই কাৰণে ঈশ্বৰৰ সৰ্বোচ্চক পুনৰুত্থান হ"ল;
  যাতে এজন ব্যক্তিৰ হাতত উপহাৰৰ টিলা থাকে!
  
  এলফ আকৌ মহাশক্তি হৈ পৰিব,
  বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডই দেখুৱাব সুখ আৰু প্ৰেমৰ পথ!
  আৰু চকুলো বা তেজ বৈ নাযায়,
  আৰু ইচ্ছা আৰু জ্ঞান হৃদয়ত ৰাখক!
  ছোৱালীবোৰে বৰ আত্মাস্পৰ্শী গীত গায়। তেওঁলোকে বিচাৰে অতিৰিক্ত জয় আৰু কল্পনাতীত কথা। তেওঁলোকৰ মহাজাগতিক সহনশীলতা কেৱল ভয়ংকৰ। আৰু যোদ্ধাসকলে নিজৰ উচ্চতম এৰোবেটিকছ দেখুৱায়, আৰু এটা বিশাল ধ্বংসাত্মক ইগো।
  দাগযুক্ত চুলিৰ এলফটোৱে চিঞৰি উঠিল:
  এক দুই তিনি,
  আপনি orcs ধ্বংস...
  চাৰি আঠ পাঁচ -
  আমি খেলিবলৈ অহা নাছিলোঁ!
  আৰু আকৌ ছোৱালীবোৰে হুইচেল মাৰে, ইমানেই যে অৰ্কবোৰৰ মূৰত স্তম্ভিত কাউৰীৰ গোটেই ডাৱৰবোৰ বৰষুণ দিলে।
  মাৰিয়া কলেছনিকোভাই এলফৰ মুক্ত আৰু সুখী জীৱনৰ অধিকাৰৰ বাবে যুঁজি থাকিল।
  দুষ্ট ভালুকে ইহঁতৰ ওপৰত হেঁচা প্ৰয়োগ কৰি ধ্বংস কৰিব নালাগে। নাই, ছোৱালী-ৰাণীয়ে নিপুণভাৱে আৰু যুক্তিৰে সেনাবাহিনীক নেতৃত্ব দিছিল। আৰু গ্লেমাৰাছ মানুহবোৰৰ বাবে যুদ্ধবোৰ অধিক সফলতাৰে চলি থাকিল।
  অৰ্কৰ সৈতে হোৱা যুদ্ধত এলফবোৰ নায়ক হৈয়েই থাকিল। যুদ্ধৰ প্ৰতি অতি মৰমেৰে অভিনয় কৰিছিল।
  ছোৱালীকেইজনীয়ে শত্ৰুৰ ওপৰত অতি ধ্বংসাত্মক আৰু হত্যাকাৰী প্ৰজেক্টাইল পঠিয়াইছিল।
  আৰু তেওঁলোকে অৰ্কবোৰক এনেদৰে আঘাত কৰে যেন তেওঁলোক শ্বুটিং ৰেঞ্জত টাৰ্গেট। যোদ্ধাসকল অটল আৰু অত্যন্ত আক্ৰমণাত্মক হৈ পৰিল, দাঁত আৰু মাইকী পহুৰ দাঁত দেখুৱাই।
  এই ছোৱালীবোৰৰ লগত তৰ্ক কৰিবলৈ চেষ্টা কৰক। কুজকাৰ মাক দেখুৱাব।
  যোদ্ধাসকলে অৰ্কবোৰত লিখা-মেলা কৰিলে, মৃতদেহৰ গোটেই টিলাবোৰ ভৰি পৰিল। আৰু তেওঁলোকে অতিৰিক্ত পকা ষ্ট্ৰবেৰীৰ দৰে ৰঙা নিপলও ব্যৱহাৰ কৰিছিল।
  ইয়াৰ যোদ্ধাজন পলকা ডট চুলিৰে অত্যন্ত ধুনীয়া আছিল।
  আৰু এই এলফে ইয়াক লৈ তাইৰ খালী ভৰিৰ আঙুলিৰে লাথি মাৰিলে, আৰু অৰ্কৰ এটা সম্পূৰ্ণ প্লাটুনক পৰাস্ত কৰিলে।
  তেতিয়া যোদ্ধাজনে পুনৰ গান গাইছিল;
  আমাৰ উদ্দেশ্য বুজি পোৱাটো আমাৰ বাবে কিমান কঠিন,
  সকলোকে স্বৰ্গলৈ লৈ যোৱা গৌৰৱময় জাতি হ"বলৈ!
  এটা প্ৰজন্মৰ বাছনি সুখী কৰিবলৈ,
  কেম্পিং কৰিবলৈ যোৱাৰ সপোন লৈ আগবাঢ়ি যাবলৈ জেলেনস্কি!
  
  যুদ্ধ নৰকৰ ধুমুহাময় টৰ্নেডোৰ দৰে হুলস্থুলীয়া হৈ পৰিল...
  ক'ত আছিল জুপুৰি, ছাই, তেজ আৰু হুমুনিয়াহ!
  কিন্তু কেৱল মহত্ত্বৰ বাবেই আৰম্ভণি বিশ্বাস কৰক -
  মানুহক অধিক উচ্চতৰ কৰা হওক!
  
  বিশ্বাস কৰক, মাতৃভূমি সকলোতকৈ প্ৰিয়,
  তাই স্ফটিকতকৈও বিশুদ্ধ বসন্ত!
  বিচনাত থকা আটাইতকৈ কোমল ছোৱালীজনীৰ দৰে -
  নৱেম্বৰৰ গৌৰৱ ভাল পাব বিচাৰো!
  
  মোৰ পিতৃভূমি - ধুমুহা কোনো বাধা নহয়,
  তাই এক সীমাহীন, ধুমুহাময় সাগৰ!
  ইতিহাস উল্লেখযোগ্য মাইলৰ খুঁটি -
  এখন ঐতিহাসিক উপন্যাস লিখা হৈছে!
  
  বহুত যুঁজিব লাগে
  কিন্তু সুখৰ আন কোনো উপায় নাই!
  গতিকে এটা কফিনৰ পৰা বিচনা এখন লওক -
  বা হয়তো দুপৰীয়াৰ আহাৰত আনাৰস!
  
  ইয়াত চীনৰ মানচুৰিয়ান মেঠনিত,
  এনেকৈ বহিঃৰাজ্যত কি বিচাৰিব!
  কাৰণ বিজয় দিৱস ২০১৯ চনৰ মে" মাহত।
  মোৰ মৰমৰ পূৰ্বপুৰুষসকলক চাবলৈ মন যায়!
  
  কিন্তু জানি লওক পিতৃভূমিৰ কৰ্তব্য আটাইতকৈ গুৰুত্বপূৰ্ণ,
  ই হৈছে পৃথিৱীক উৎসাহেৰে সেৱা কৰা!
  পবিত্ৰ উজ্জ্বল লক্ষ্যলৈ যাওক,
  Arbat শীতল করতে - ব্রাইটন বিচ!
  
  আমি এলফি পিতৃভূমিৰ যোদ্ধা,
  যিটো আমি অন্তৰেৰে ভাল পাইছিলোঁ!
  আপুনি সাহসেৰে সকলো বিৰোধীক কাটি পেলায়,
  সকলো দেশৰ মাতৃ এলফিয়াৰ গৌৰৱৰ বাবে!
  ছোৱালীজনীয়ে আচৰিত আৰু শীতলভাৱে গাইছিল। আৰু তাইৰ গীতবোৰ বৈ যোৱা আৰু উত্তেজিত জোৱাৰৰ দৰে।
  যোদ্ধাসকলে উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে বুটামবোৰ টিপে। আৰু তেওঁলোকে অত্যন্ত আচৰিত আৰু ধ্বংসাত্মক কিবা এটা ব্যৱহাৰ কৰে। আৰু দুঃস্বপ্ন আৰু বিন্ধি যোৱা বিজুলী এৰি দিয়ে।
  ইয়াত টেংকত উঠি থকা এজন এলফ আছে। আৰু তাইৰ উদং স্তন ৰুবী নিপলযুক্ত। আৰু এনে এজন আচৰিত আৰু যুঁজাৰু যোদ্ধা।
  আৰু তাই আৰু কোনো গুৰুত্ব নিদিয়াকৈ অৰ্কবোৰক চেপি ধৰে। ইয়াত তাই নিজৰ উদং ভৰিৰ আঙুলি ব্যৱহাৰ কৰি শত্ৰুৰ ওপৰত গুলীচালনা কৰিছিল। আৰু ই অৰ্কবোৰৰ গাড়ীখন বিন্ধিলে। আৰু ইয়াত জুই লাগিল, আৰু কম্বেট কিটটো বিস্ফোৰণ হ"বলৈ ধৰিলে। আৰু ইমান ধ্বংস হৈছিল। আৰু কোনো বিকল্প বা কোনো অনুষ্ঠান নোহোৱাকৈ ধাতুটো জ্বলি ধ্বংস হৈ যায়।
  ছোৱালীজনীয়ে চিঞৰি উঠিল। আৰু আকৌ তাই জয়ষ্টিক বুটামটোৰ ৰঙা নিপলটো টিপি শত্ৰুৰ ওপৰত গুলীচালনা কৰিলে। আৰু তাই খোলা ভালুকটোৰ মাজেৰেই বিন্ধিলে।
  আৰু তাই চিঞৰি উঠিল:
  - আমাৰ হত্যাকাৰী টেংক,
  মাত্ৰ নিৰ্দিষ্ট স্থানত খুন্দা মাৰে!
  তাইৰ সংগীয়ে চকু টিপিয়াই আৰু চেক এটা মাৰি উত্তৰ দিলে।
  - আমাৰ টেংকবোৰে মলিলৈ ভয় নকৰে,
  আমি এলফবোৰে যুঁজি ভাল পাওঁ!
  যোদ্ধাসকলে তাক লৈ পুনৰ অগণন বাৰৰ বাবে গাইছিল;
  আমাক আমাৰ আমন্ত্ৰণমূলক সৌন্দৰ্য্যৰ পৃথিৱীখন লাগে -
  হৃদয়েৰে মনলৈ আনিব !
  আপোনাৰ সপোনবোৰ বাস্তৱায়িত কৰিবলৈ,
  যাতে আন্ধাৰে এলফবোৰক শাসন নকৰে!
  
  এজন এলিয়েনে পৃথিৱী আক্ৰমণ কৰিছে,
  সাপৰ ভালুকবোৰে মুখ মেলিছে!
  শিখা নিক্ষেপকাৰীবোৰে তাপ উলিয়াই দিলে,
  গৰমত মৃত্যু হ"ব পাৰে এটা পৰিয়াল!
  
  আদেশ দিলে আমি বাগদাদকো লৈ যাম,
  পুটিনে নিকৃষ্ট পশুপালনৰ উত্তৰ দিব!
  আৰু এলফাগ্ৰাড কেতিয়াও নপৰে -
  শিশুৱে প্ৰয়োজন আৰু অনাথ অৱস্থা দেখা উচিত নহয়!
  
  এলফ থিয় হ'ব, সকলোৱে চিৰদিনৰ বাবে বিশ্বাস কৰে -
  তাই আন্ধাৰত তেজৰ সাগৰত ডুব নাযায়!
  ই শক্তিশালী হ"ব, নাইটৰ হাতখন জানি লওক,
  কাঁচিটো এটা শক্তিশালী হাতুৰী - অমৰ চিন!
  
  কেনেবাকৈ কংকালটোৱে আন্ধাৰত দাঁত উদঙাই দিয়ে,
  চন্দ্ৰই ফেলুকাৰে হীৰাত বিলুপ্ত কৰিব!
  থাকিব, পাপী পৃথিৱীত স্বৰ্গ জানি,
  বাৰু, বিচ্ছেদৰ লগত তাৰিখ নাথাকিব!
  
  গৃহভূমি পাহাৰৰ পৰা বৈ অহা এটা ধাৰা,
  বাৰ্চৰ ৰসেৰে পৰিষ্কাৰ পানী!
  আমি কৰিম, অৰ্কলিনত, আমি শত্ৰুক ভাঙি পেলাইছো,
  আগ্ৰাসনে পুটিনৰ ওপৰত বেকফাইৰ কৰিব!
  
  ঈশ্বৰ, মই এটা প্ৰাৰ্থনাৰে আপোনাৰ ওচৰলৈ ঘূৰি আহিছো,
  প্ৰিয়, এমিনিট সময় উলিয়াই আড্ডা মাৰিব!
  ইয়াক এনেদৰে বনাওক যাতে ই একেলগে ভাগ্যত লঘু হৈ পৰে,
  তুমি তোমাৰ পুত্ৰসকলৰ ওচৰলৈ হাত আগবঢ়াই দিবা!
  
  আৰু ঈশ্বৰে ধূসৰ চুলিৰ হাঁহি এটাৰে উত্তৰ দিলে।
  যদি আপুনি যোগাযোগ বিচাৰে, তেন্তে মোৰ আজ্ঞাকাৰী হওক!
  মই তোমাক তোমাৰ সপোনৰ লগত একত্ৰিত হোৱাত সহায় কৰিম -
  আৰু আপোনাৰ ল"ৰা-ছোৱালীক ডোঙাত ছিটিকিবলৈ দিয়ক!
  
  কিন্তু ভাগৰুৱা কথা পাহৰি যাওক
  দুৰ্বলতা আৰু কৰ্মৰ উল্লেখ চেপি উলিয়াওক!
  আমাৰ খ্ৰীষ্টান ধাৰ্মিক পথ,
  এইটোৱেই হৈছে বেৰেকত পিতৃভূমিৰ সেৱা!
  
  ইয়াত আকৌ বলপূৰ্বক পদযাত্ৰা, যুদ্ধ-যুদ্ধ,
  ডেচিংলি দুষ্ট অৰ্কবোৰ আক্ৰমণত চেপি ধৰা হৈছিল!
  কাৰণ পবিত্ৰ দেশখন সীমাহীন,
  আমাৰ সীমাহীন গ্ৰেট এলফ!
  
  মোৰ উত্তৰ কি, বিশ্বাস কৰক, ইমান সহজ,
  পেট্ৰ"নিমিকৰ বাবে বিষটো এটা আনন্দৰ কথা!
  চকুপানী নোহোৱাকৈ যদি আক্ৰমণত নামি যায়,
  ইয়াৰ অৰ্থ হ"ল আপুনি ঈশ্বৰৰ পৰা ক্ষমা লাভ কৰিব!
  এলভেন পৰিয়ালৰ ছোৱালীকেইজনীয়ে অতি সুন্দৰ আৰু জোৰেৰে গাইছিল। আৰু তেওঁলোকৰ মহৎ কণ্ঠ আছে যিবোৰক কেৱল এদনৰ আটাইতকৈ শীতল আৰু ভয়ংকৰ চৰাইবোৰৰ লগত তুলনা কৰিব পাৰি।
  তেনেকৈয়ে তেওঁলোকে গান গায় আৰু অভিনয় কৰে মাত্ৰ আচৰিত ধৰণৰ। আৰু এই যোদ্ধাসকলৰ মাজত শক্তি আৰু উন্মাদ স্বভাৱৰ ধাৰা আছে, অতি কঠিন ধৰণেৰে উজ্জ্বল যুঁজাৰু।
  বাইদেউ ছোৱালীবোৰৰ গোন্ধটো বৰ ধুনীয়া আৰু চেক্সি। তেওঁলোকৰ গোন্ধে আটাইতকৈ বেছি আনন্দ আনে, আৰু ই কেৱল আচৰিত। আৰু ধুনীয়া ছোৱালী নাই।
  আৰু তেওঁলোকৰ জিভা ইমান চঞ্চল আৰু চঞ্চল। সঁচাকৈয়ে তেওঁলোক আটাইতকৈ ধুনীয়া আৰু শক্তিশালী।
  আৰু যদি এই মহিলাসকলে বিয়পি পৰে আৰু তেওঁলোকৰ ৰঙা স্তনৰ নিপল ব্যৱহাৰ কৰি শত্ৰুৰ ওপৰত গুলীচালনা আৰম্ভ কৰে তেন্তে কি হ"ব? আৰু এইবোৰ সঁচাকৈয়ে বাৰীত থকা গোলাপ ফুলহে। আৰু সিহঁতক স্পৰ্শ কৰাৰ, ষ্ট্ৰ"ক কৰাৰ, চুমা খোৱাৰ ইচ্ছাও থাকে।
  এইবোৰ ছোৱালীয়েই আক্ৰমণাত্মক আবেগৰ আক্ৰমণ আৰু যথেষ্ট ইচ্ছাৰ ঢৌৰ সৃষ্টি কৰে।
  এই সৌন্দৰ্য্যবোৰ ডেমিউৰ্জৰ সৃষ্টিৰ এক অসাধাৰণ মাষ্টাৰপিছ। আৰু ইয়াত আপুনি যোগ বা ল"ব নোৱাৰে৷
  কিন্তু ৰুবি নিপলত এটা বুটাম টিপিলে, বা অধিক নিখুঁতভাৱে ক"বলৈ গ"লে, ইয়াৰ বিপৰীতে, বুটাম এটাত ষ্ট্ৰবেৰীৰ নিপল এটা টিপিলে, ধ্বংসাত্মক আৰু হত্যাকাৰী শক্তিৰ এক অত্যন্ত শক্তিশালী ধাৰা মুক্ত হয়।
  এইবোৰ ইয়াৰ ছোৱালী - কাষত থিয় নহয়৷ কিন্তু তাৰ পৰিৱৰ্তে অৰ্কবোৰক কোনো অনুষ্ঠান নকৰাকৈয়ে হত্যা কৰা হয়।
  আৰু গান গাবলৈ নাপাহৰিব;
  প্ৰধান স্বৰ্গদূতে বজ্ৰপাত এৰি দিয়ে
  বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডত কিমান তেজ আছে!
  ভঙা ডেউকা থকা ঈগল;
  এয়া মানুহৰ শাস্তি!
  
  প্ৰভু সৰ্বশক্তিমান ৰজা ৰজা -
  তেওঁ ক্ৰুচলৈ উঠি গ"ল - চিৰস্থায়ী যন্ত্ৰণা!
  আৰু খলনায়ক তেওঁৰ সৈতে moaned...
  প্ৰাৰ্থনা কৰিলোঁ আৰু ক্ষমা পালোঁ!
  
  এটা দুষ্ট orc scum এলফৰ ফালে লৰালৰিকৈ গৈ আছে ,
  তেওঁ পৃথিৱীৰ সকলো ভূমি ছিঙি পেলাব বিচাৰে!
  যুগৰ অধ্যায়টো ঘূৰাই দিয়ক,
  পৰ্ফাইৰীৰে নিৰ্মিত চোলা এটা পিন্ধিব!
  
  ৰঙা ৰঙৰ তেজেৰে আগুৰি থকা
  আৰু দেশদ্ৰোহৰ লগত কিমান চয়তান আছে!
  তেওঁ পাতালৰ বাবে সিংহাসন স্থাপন কৰিব,
  বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডৰ অন্ধকাৰৰ নৰকৰ শাসক!
  
  দুখীয়া যীচুৱে কি কৰিব পাৰে?
  তেওঁ সৃষ্টি কৰিলে পৃথিৱী আৰু গ্ৰহ!
  কিন্তু বিশ্বাস কৰক, মোৰ ভয় লাগে
  যে যীচুৰ দিন ইতিমধ্যে শেষ হৈ গৈছে!
  
  পবিত্ৰ প্ৰভু, তুমি আমাৰ নায়ক,
  অন্ততঃ পুটিন এলফিয়নৰ ভিতৰত !
  আৰু আমি শেষ যুদ্ধলৈ গৈ আছো,
  চদোমৰ এই আন্ধাৰক চেপি ধৰিবলৈ!
  
  হাৰামী কোচ্চেৰ হাড়বোৰ হুলস্থুল কৰিলে,
  আৰু ইমান ৰক্তাক্ত আৰু কোন!
  যদিও মুখখন চকৰ দৰে শেঁতা,
  কিন্তু তেওঁ ক্ষমতাবোৰ জ্বলাই দিব পাৰে!
  
  কিন্তু আমাৰ উত্তৰ ভ্ৰূৰ ব্লিপ নহয়,
  বিজয় এলভেন সন্মানৰ কথা!
  মাতৃভূমিৰ গৌৰৱৰ বাবে, প্ৰেম -
  সকলো জীৱনৰ স্বাৰ্থত - মিঠা প্ৰতিশোধ!
  
  গতিকে আঘাতপ্ৰাপ্ত যুৱকজন থিয় হয়,
  এয়া মৃতদেহৰ দৰে শুই থকাৰ সময় নহয়!
  আকৌ যুদ্ধত চিঞৰি দৌৰি যাওক,
  কবিৰ আত্মাৰ সৈতে - বেকপেকত এখন কিতাপ!
  
  আৰু আমি পৃথিৱীত স্বৰ্গ বিচাৰি আছো,
  ঘন বিৰোধীক অভিশপ্ত কৰোঁ আহক!
  আমি শেষলৈকে দেশৰ সেৱা কৰিম,
  এলফ-লাইট সৈনিকৰ গৌৰৱৰ বাবে!
  ছোৱালীবোৰে ইমান ধুনীয়াকৈ আৰু আচৰিত ধৰণে গাইছিল। আৰু তেওঁলোকৰ মাতবোৰে কেৱল আচৰিত কাম কৰিছিল। কিন্তু সুন্দৰীবোৰে ইমান ধুনীয়াকৈ গাইছিল, আৰু তেওঁলোকৰ নাইটিংগেল ট্ৰিলবোৰ ছাদতকৈও ওখকৈ শুনা গৈছিল।
  আৰু এই সকলোবোৰ কিমান মনোমোহা আৰু আচৰিত আৰু অনন্য। এইসকল ছোৱালী যিয়ে যিকোনো বতৰতে খালী ভৰিৰে যুঁজ দিয়ে, আৰু বিশাল আৰু অনন্য, অতি যুঁজাৰু আৰু আনন্দদায়ক শক্তিৰে কাম কৰে যিয়ে জীৱন আৰু প্ৰজ্ঞা দিয়ে।
  এইবোৰ, ধৰক, ছুপাৰগাৰ্ল ৷ মাত্ৰ তেওঁলোকৰ পৰা মেগোপ্লাজমৰ আক্ৰমণাত্মক ধাৰা নিৰ্গত হয়। যোদ্ধাসকল ইমানেই মনোমোহা যে সাধুকথাত কোৱা বা কলমেৰে বৰ্ণনা কৰাটো অসম্ভৱ।
  ক"ব লাগিব যে এইবোৰৰ দৰে ছোৱালীৰ লগত মোকাবিলা কৰাত তেওঁলোক অত্যন্ত পাকৈত। আৰু সিহঁত উজ্জ্বল, আৰু এলফৰ চুলিবোৰ অতি উজ্জ্বল। বিশেষকৈ জেনেৰেলৰ পদবী থকা কিছুমান সুন্দৰীৰ চুলি সোণৰ পাতৰ দৰে জিলিকি উঠে।
  এই ধৰণৰ ছোৱালীৰ সৈতে আপুনি বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডৰ ৰাজধানীত ধুমুহাৰ সৃষ্টি কৰিব পাৰে।
  তেওঁলোকে এনেকুৱা কাম কৰিব পাৰে যে একোৰে ক্ৰছ কৰিব নোৱাৰি৷ আৰু তেওঁলোকে আক্ষৰিক অৰ্থত চকুৰ পৰা বিজুলী গুলিয়াই দিয়ে।
  আৰু সঁচাকৈয়ে এলফবোৰৰ এজনে দুবাৰ চিন্তা নকৰাকৈয়ে যাদু ব্যৱহাৰ কৰিছিল। আৰু কেনেকৈ তেওঁ অৰ্কটোক নাভিৰ পৰা মাৰিব।
  আৰু বিজুলীই পুটিনৰ সেনাৰ পৰা পঞ্চাশটা চেপেটা ভালুক লৈ জ্বলাই দিলে।
  আৰু যোদ্ধাসকলে উৎসাহী হৈ কোৰাছত গাইছিল;
  কেৱল ভগৱানেহে আমাক বন্ধু দিয়ে,
  কেৱল প্ৰজ্ঞাইহে আমাক কাম কৰিবলৈ অনুমতি দিয়ে!
  আমি বিশ্বাসেৰে শক্তিশালী হৈ পৰো,
  আৰু আইকনবোৰৰ পৰা দয়ালু মুখবোৰ জিলিকি উঠে!
  
  যদিও কেতিয়াবা কাম নিষ্ঠুৰ আৰু কঠিন হয়,
  ডোঙাবোৰ স্ফটিকৰ খোলাৰে আবৃত!
  ছোৱালীবোৰে খালী ভৰিৰে সিহঁতৰ ওপৰত খোজ কাঢ়ে -
  গধুৰ লাগেজ লৈ নাচিবলৈ ধৰিলে!
  
  আমি এটা দুৰ্গ নিৰ্মাণ কৰিছো যিটো যুগ যুগ ধৰি থিয় হৈ থাকিব,
  বৰ্তমান বেটাৰী শক্তিশালী কৰা হৈছে!
  যাতে এলফ হাতুৰীৰ তললৈ নাযায়,
  মে মাহৰ ডালবোৰ চিৰদিন ফুলি উঠক!
  
  আৰু দেশত ভয়াবহ দুৰ্ভিক্ষ,
  ল"ৰাটোৱে খালী ভৰিৰে এটা লগ টানিছে!
  এতিয়া বৰফৰ সৈতে এটা প্ৰচণ্ড ধুমুহা উঠিছে,
  কিন্তু প্ৰভুৱে ল"ৰা-ছোৱালীবোৰৰ ভৰি দুখন ৰক্ষা কৰিলে!
  
  যদি পুৰোহিতে আমাৰ ওপৰত পানী ছটিয়াইছিল;
  শক্তিশালীসকলৰ পৰা কৃপা ঢালিছে!
  আমি প্ৰভুৰ পবিত্ৰ বাহুৰ অধীনত আছো,
  যীচুৰ সীমাহীন দয়া!
  
  আৰু য'ত অসুৰ আছে, তাত শত্ৰুৱে লুকাই আছে,
  তেওঁ সন্মান নাজানে, লাইৰটোও নাজানে!
  নাজীয়ে সৰ্বশক্তিমানক ক্ৰুচত দিলে,
  স্বৰ্গৰ জ্বলি যোৱা ৰুকেৰী!
  
  বিশ্বাস কৰক, আমি এনেকুৱা যুঁজাৰু,
  এলফ ভাঙিব নোৱাৰে, নৰকৰ উত্তাপত!
  পিতৃসকলে নিজৰ বংশৰ বাবে সুখী হ"ব,
  হৃদয়ত শান্ত আৰু আনন্দময় হওক!
  
  শিঙাই আৰু জোৰেৰে গান যাওক ,
  আৰু নিমিষতে ঈশ্বৰৰ পৰা যি বিচৰা হৈছিল সেয়া সম্পন্ন হ"ব!
  আমি এক সাৰ্বজনীন, সীমাহীন অভিযানত আগবাঢ়িছো,
  সমগ্ৰ বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডক এলফিয়াৰ ডমেইন হিচাপে গঢ়ি তুলিবলৈ!
  ছোৱালীবোৰে ইমান ভালকৈ গাইছিল। আৰু অৱশ্যেই, আটাইতকৈ ভয়ংকৰ আৰু যুঁজাৰু অৰ্কবোৰ এনে মানুহৰ বিৰুদ্ধে শক্তিহীন।
  আৰু ছোৱালীবোৰে বাজুকা বুটামত নিজৰ ৰুবি ব্ৰেষ্ট নিপল টিপি অৰ্ক টেংকবোৰত গুলী চলায়। আৰু আক্ষৰিক অৰ্থত সকলোবোৰ ৰূপকভাৱে ধ্বংস আৰু ধ্বংস হৈ যায়।
  আৰু এতিয়া অৰ্কবোৰৰ পৰৱৰ্তী টেংকবোৰ জ্বলি আছে, জ্বলি আছে আৰু বিস্ফোৰণ ঘটিছে। ছোৱালীবোৰৰ এক বিশাল ৰূপান্তৰ ঘটিছে। ইমান শীতল আৰু আচৰিত ধৰণৰ।
  আৰু তেওঁলোকৰ স্তনবোৰ, কিমান ভৰপূৰ, ৰসাল আৰু টেন কৰা। এই ছোৱালীবোৰতকৈ ডাঙৰ আৰু শীতল কোনো নাই।
  আৰু উদং গোৰোহাৰে তেওঁলোকে বিশেষ বিস্ফোৰক টোপোলা পেলাই দিলে যিবোৰ পুটিনৰ ভালুকৰ ওপৰত পৰিল। আৰু ৰূপকভাৱে সেইবোৰ আক্ষৰিক অৰ্থত ছিন্নভিন্ন হৈ পৰিছিল। এইবোৰ ছোৱালী সঁচাকৈয়ে, তেওঁলোকে যি কৰে সেয়া হ"ল তেওঁলোকে এটা গৌৰৱময় আৰু অতি যুঁজাৰু আৰু অনন্য কাহিনী সৃষ্টি কৰে।
  গতিকে এনে ছোৱালীৰ বিৰুদ্ধে কেৱল ৰক্তাক্ত বুলি ক"ব পৰা কৌশল ব্যৱহাৰ কৰিবলৈ চেষ্টা নকৰিব।
  আৰু ছোৱালীকেইজনীয়ে পুটিনৰ ভালুকবোৰৰ নাকত ধৰি চেপি ধৰিবলৈ ধৰিলে। আৰু তেওঁলোকে কেৱল বিষত পাগলৰ দৰে গৰ্জন কৰে।
  আৰু এলফ পৰিয়ালৰ যোদ্ধাসকলে হাঁহি হাঁহি আঙুলিয়াই দিয়ে।
  আৰু তাৰ পিছত তেওঁলোকে সেইটো লৈ কোৰাছত গাইছিল;
  যে এজন ব্যক্তিক কোনো ধৰণে নিয়ন্ত্ৰণ কৰিব নোৱাৰি;
  সৰ্বশক্তিমান ঈশ্বৰ হ'বলৈ তেওঁৰ ইচ্ছা...
  যাতে বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডৰ কেন্দ্ৰ এক পৃথিৱী হয়,
  আমাৰ বশৱৰ্তী হ"বলৈ সকলো এই বিদ্যমান পৃথিৱীতে আছে।
  
  ব্ৰাছৰ এটা ষ্ট্ৰ"কে তাৰকাৰাজ্যৰ গোটেই ঘূৰ্ণীবতাহৰ সৃষ্টি কৰিব পাৰে,
  ইয়াত তৰাবোৰ ৰঙা পপি, গ্ৰহবোৰ ডেইজীৰ দৰে!
  কাৰণ, সৃষ্টিকৰ্তা ঈশ্বৰ মানুহৰ মাজত শান্ত হোৱা নাছিল,
  সি সৰু বাগ হ"ব নিবিচাৰে!
  
  আমি সকলো কৰিব পাৰো - এনে এখন আইন সৃষ্টি,
  চকলেটত কিমান ট্ৰিলিয়ন পাৰ্চেক আছে!
  আমাৰ মনটো আগ্নেয়গিৰিৰ টৰ্নেডোৰ দৰে,
  বিজ্ঞানে নিজৰ প্ৰকাৰক পুৰস্কাৰৰ দিশে লৈ গৈছে!
  
  মই বিশ্বাস কৰিব নোৱাৰো যে এনেকুৱা সময়ো আছিল -
  যেতিয়া আমি কেৱল বনৰীয়া আছিলোঁ।
  যেতিয়া জুই আৰু বৰষুণ দুৰ্ভাগ্য হয়,
  আৰু আমি সিংহ আৰু বাঘক ৰজা বুলি কওঁ!
  
  যেতিয়া নাঙলখন বেঁকা লগাৰে বেঁকা হৈছিল,
  দাসজনে গধুৰ কোৰেৰে মাটি খান্দি আছিল!
  আমি তাৰ পিছত ৰসাল ঘাঁহনিখনত পানী দিলোঁ,
  দুষ্ট বাৰ্ধক্যই তোমাক ৰেকৰ দৰে যন্ত্ৰণা দিয়ে!
  
  বাৰু, তুমি কি বিজ্ঞান, প্ৰিয় মা,
  এটা চিন্তাক অমৰ কৰি তোলাৰ সুযোগ পাইছিলোঁ!
  আমি নিৰাপদে লিজিয়নবোৰ ফালি পেলাব পাৰো,
  আৰু ডাঙৰ বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডৰ বিস্তৃতিত ঘূৰি ফুৰিব!
  
  আমি এনেকুৱা সাধন কৰিছো যে প্ৰভুৱে,
  মই নিজেই হয়তো ভাবিব পৰা নাছিলো!
  প্ৰিন্সেপছ প্লাজমাৰ পৰা ছুপাৰফ্লেছ আছে ,
  আৰু কোৱাজাৰৰ মূৰত শক্তি আৰু প্ৰজ্ঞা আছে!
  
  মই মোৰ যাত্ৰা আৰম্ভ কৰিলোঁ এটা সাধাৰণ বন্দুক লৈ,
  তাই প্ৰথমতে গছজোপাহে লৰচৰ কৰিব পাৰিছিল।
  কিন্তু ধাতুতকৈও শীতল কিবা এটা হৈ পৰিছে
  নিমিষতে এটা ঘা ভাল হোৱা!
  
  এতিয়া আমি মানুহ, ছুপাৰমেন জনজাতি,
  অসম্ভৱ কাম কৰিবলৈ সক্ষম!
  যিকোনো সমস্যা সমাধান কৰক,
  বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডখন সলনি কৰাটো আমাৰ বাবে কঠিন নহয়!
  
  কিন্তু ইচ্ছা কৰিলে সঁচাকৈয়ে ঈশ্বৰ হ"ব পাৰে,
  মানুহৰ ওচৰত ভয় নোহোৱাকৈ কুকুৰৰ দৰে সেৱা কৰক!
  কাৰণ, আমাৰ এলফ তাইৰ শক্তিৰ বাহিৰত এটা ছুপাৰ-আৰ্মি ,
  তাইক চিৰদিনৰ বাবে মাৰপিট কৰিবলৈ নিদিব!
  ছোৱালীবোৰে তেনেকৈয়ে গাইছিল আৰু অত্যন্ত শীতল আছিল। আৰু তেওঁলোকৰ গায়ন-বায়ন অত্যন্ত সুন্দৰ আছিল আৰু তেওঁলোকৰ মাতবোৰ ৰূপৰ ঘণ্টাৰ দৰে আছিল।
  এইবোৰ ছোৱালী, সিহঁতে এটা স্তৰ দেখুৱায় যিটো একেবাৰেই দুৰ্বল এলফৰ বাবে সাধাৰণ।
  আৰু সঁচাকৈয়ে এনে ছোৱালীয়ে সঁচাকৈয়ে বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডখনক ওলোটাকৈ লৈ যাবলৈ সক্ষম হয়। আৰু তেওঁলোকৰ দাঁতবোৰ অতি উজ্জ্বলভাৱে জিলিকি থকা মুকুতাৰ দৰে।
  এনে কোনো ছোৱালী নাই, যাক ভালপোৱা আৰু প্ৰশংসা নকৰাকৈ থাকিব নোৱাৰি। আপাত দৃষ্টিত তেওঁলোকৰ জন্ম দেৱ-দেৱীৰ পৰা হৈছিল। আচৰিত ধৰণৰ সৌন্দৰ্য্য। আৰু এনে যোদ্ধাৰ পদ্ধতি সঁচাকৈয়ে যুদ্ধংদেহী।
  আৰু তেওঁলোকৰ চকু দুটা নীলাচলৰ দৰে জিলিকি উঠে। আৰু ইমানেই উজ্জ্বল, যেন সেইবোৰ তৰা।
  আৰু হাতীদাঁতৰ ৰঙৰ দাঁত। তেনে ছোৱালী নাই, লোমশ জীৱবোৰৰ ওপৰত এৰি দিব নোৱাৰি৷
  ইয়াত নীলা চুলিৰ ছোৱালী এজনীয়ে জেট লঞ্চাৰৰ বুটামটোত বুকুৰ ষ্ট্ৰবেৰী নিপলটো লৈ টিপি দিলে। আৰু শত্ৰুক মাৰাত্মক শক্তিৰে আঘাত কৰি টুকুৰা টুকুৰ কৰি পুটিনৰ ভালুকৰ এটা গোটেই বেটেলিয়ন ভাজি পেলালে।
  সেইটো সঁচাকৈয়ে শীতল আৰু ডাঙৰ আছিল। ছোৱালীবোৰ, কোৱাৰ দৰে, সদায় ডাঙৰ উচ্চতাত থাকে।
  তেওঁলোকে এনে অসাধাৰণ আৰু অসাধাৰণ ক্ষমতা দেখুৱাইছিল। আৰু পুটিনৰ সেনাৰ পৰা অৰ্কক নিঃশেষ কৰাত।
  আৰু সকলো সঁচাকৈয়ে ভালেই চলি আছিল। এই ছোৱালীবোৰে দেখুৱাইছিল যে তেওঁলোকৰ বাবে কেৱল অৰ্ক নহয়, আৰু আটাইতকৈ উন্মাদ সেনাবাহিনীও কোনো বাধা নহয়।
  এলফটোৱে চিঞৰি উঠিল:
  - মই তুমি হে তাই,
  গোটেই দেশ একেলগে
  একেলগে এটা বন্ধুত্বপূৰ্ণ পৰিয়াল
  শব্দত আমি এক লাখ মই!
  আৰু তাৰ পিছত যোদ্ধাসকলে পুনৰ উৎসাহেৰে গান গাবলৈ ধৰিলে;
  ঘাঁহনিত বৈ অহা এটা ধাৰা শুনিছোঁ,
  ইয়াত ব্ৰঞ্জ আৰু ডামাস্ক ষ্টীল দুয়োটাৰে চিম থাকে।
  চৰকাৰ আছিল জল্লাদসকলৰ আগত,
  আৰু এতিয়া সকলোৰে বাবে স্বাধীনতা বেয়াৰ প্ৰতিশোধ!
  
  মোৰ ৰঙা টিউলিপ পথাৰত ফুলিছে,
  মোৰ দৃষ্টিত ভালপোৱা ছোৱালীজনী।
  মই হাইকত আছো, বহুত বেলেগ বেলেগ দেশ আছে,
  আৰু সাগৰত ঢৌ আৰু প্ৰেৰণা আছে।
  
  হয় পুষ্কিন তুমি কবি, কবিৰ বাবে ৰজা,
  কিন্তু আপুনি নাজানে যে যুদ্ধখন কঠিন...
  ইয়াত তোমালোকৰ হৃদয়ৰ বৰফৰ টুকুৰাটোক কয় - গলি যোৱা,
  আৰু সেনাই গোট খাইছে - ৰঙা বেনাৰ!
  
  আমি এলফিনিজম গঢ়ি তোলাৰ সিদ্ধান্ত লৈছিলো,
  কিন্তু পুঁজিয়ে শুই নাথাকে, পহুবোৰে হাউলি উঠে।
  অৰ্চিজম গুহাটোৰ পৰা খোজ কাঢ়ি ওলাই আহিল , ৷
  ৰাছিয়াৰ জনগোষ্ঠীৰ কঠিন ভাগ্য!
  
  কিন্তু জানি থওক আমাৰ বেয়নেট বেজীতকৈও চোকা,
  আৰু টেংকবোৰে ৰেডউট আৰু খাদ ফালি পেলাইছে।
  কাটি লোৱা অৰ্কৰ লাইনটো শুই পৰিল,
  বিস্ফোৰণৰ গৰ্জনে দানৱটোক পাগল কৰি তোলে।
  
  কিন্তু ক্ষতিও আছে, হায়, ভাগ্য,
  মনস্তাত্ত্বিক আৰু কেতিয়াবা অন্যায়।
  বিৰোধীয়ে জুপুৰিবোৰ জ্বলাই মাটিত পেলাই দিয়ে , ৷
  আৰু আগতে ইমান ধুনীয়া আছিল!
  
  কিন্তু ফৰ্চুনৰ শিলটোৱেও বহু কথা জানে,
  তেওঁ এটা পুৰস্কাৰ দিব, এইটো জানি লওক, যিসকল দুখীয়া।
  ছোৱালীজনীৰ গামোচাখন চকুলোৰ পৰা তিতি গ"ল,
  দুৰ্ভাগ্য বিপদজনক ওচৰ-চুবুৰীয়া!
  
  কিন্তু যুদ্ধৰ আত্মা যদি গাধ নহয়,
  আৰু আপুনি ভয় নোহোৱাকৈ কৃতিত্ব কৰিবলৈ সক্ষম।
  চিৰদিনৰ বাবে ধৰা নপৰিব, বিশ্বাস কৰক,
  কাৰণ, যিজন নিজেই হত্যাকাৰী সেইজনেই জয়ী হ"ব!
  
  জীৱনটো এটা বাধাৰ পথৰ দৰে -
  বিশ্বাস কৰক, শেষ শেষ নহয়।
  ঈশ্বৰ ভাল খ্ৰীষ্টৰ মহিমাৰ বাবে;
  আহক আমি প্ৰভুৰ লগত এক হওঁ!
  
  কাৰণ, এলফিনিজম হৈছে এক সুস্থ, সৎ আত্মা,
  সকলো মানুহৰ বাবে ভাল কাম কৰাৰ হেঁপাহ!
  যাতে বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডৰ মশাল নুমুৱাই নাযায়,
  আপোনাৰ বুদ্ধিমত্তা, সম্বল আৰু সাহসৰ নিশ্চয়তা দিয়ক!
  যোদ্ধাসকলে বৰ ভালকৈ আৰু সুন্দৰকৈ গাইছিল। আৰু তেওঁলোকে নিজৰ সৰ্বোচ্চ বুদ্ধিৰে জিলিকি উঠিল। আৰু তেওঁলোকৰ চকু দুটা বহুমূলীয়া শিলৰ দৰে।
  আৰু ইহঁতে অত্যন্ত উজ্জ্বলভাৱে জিলিকি উঠে।
  যোদ্ধাসকলে নিজৰ অতি হঠকাৰী মেজাজ দেখুৱালে। আৰু তেওঁলোকৰ শৰীৰটো আক্ষৰিক অৰ্থত সাপৰ দৰে কুটিল হৈ পৰিল। এইবোৰ সঁচাকৈয়ে লিখিত সৌন্দৰ্য্য।
  আৰু সেইবাবেই তেওঁলোকৰ এজনে ইয়াক লৈ অৰ্কটোক আঘাত কৰিলে, তাৰ দীঘল আৰু চঞ্চল জিভাখন ব্যৱহাৰ কৰি বুটামটো টিপিলে। আৰু এইটো এটা অতি ফলপ্ৰসূ আৰু মাৰাত্মক প্ৰভাৱ বুলি প্ৰমাণিত হ"ল।
  আৰু ৰকেটটোৱে উৰি গৈ শত্ৰুৰ গোট এটাত খুন্দা মাৰি পুটিনৰ বহু ভালুক ধ্বংস কৰি পেলালে। আৰু ই আছিল কেৱল বিধ্বংসী আৰু যথেষ্ট আকৰ্ষণীয়।
  আন এগৰাকী সুন্দৰীয়ে তাইৰ মুকুতাৰ দৰে দাঁতেৰে তাঁৰডাল লৈ চেপি ধৰিলে, আৰু শক্তিশালী কৰি তুলিলে। আৰু তাইৰ কি জিভা আছে, ইমান শক্তিশালী আৰু একে সময়তে অত্যন্ত চঞ্চল আৰু জাৰণকাৰী।
  আৰু কেনেকৈ বিস্ফোৰক বিস্ফোৰণ ঘটিল আৰু লগে লগে পুটিনৰ ভালুকৰ ডজন ডজন টেংক ওপৰলৈ দলিয়াই ওলোটা হৈ পৰিল। আৰু টান ফুহৰাৰৰ অৰ্ক থকা এই গাড়ীবোৰত জুই লাগিল। আৰু জুইৰ দৰে জ্বলি উঠিল আৰু টেংকবোৰত মাৰাত্মক আৰু ধ্বংসাত্মক শক্তিৰে গোলাবাৰুদৰ বিস্ফোৰণ আৰম্ভ হ"ল। আৰু ট্ৰাংকবোৰে পুটিনৰ সকলো যোদ্ধাৰ বলবোৰ পেলাই দি মাৰি পেলালে।
  . অধ্যায় নং ১১।
  আৰু ছোৱালীবোৰে আকৌ গান গাবলৈ ধৰিলে, যিটো তেওঁলোকে অতি উৎসাহেৰে কৰিলে;
  যিয়েই এলফ যুঁজাৰু হয়, তেওঁ জন্মতে যোদ্ধা,
  তেনেকৈয়ে হ"ল - গৰিলাটোৱে শিলটো লৈ গ"ল!
  আপোনাৰ লগত আছে নিৰ্বাচিত যুঁজাৰু লিজিয়ন,
  আৰু হৃদয়ত শিখাই জ্বলি উঠে উত্তাপত!
  
  ল"ৰাটোৱে সপোনত এটা মেচিনগান দেখা পায়,
  তেখেতে লিমুজিনতকৈ টেংক ভাল পায়...
  কোনে এটা পইচাক নিকেললৈ ৰূপান্তৰিত কৰিব বিচাৰে,
  দোলনাৰ পৰাই সি বুজি পায় যে ক্ষমতাই শাসন কৰে!
  
  হয়, আনজনক চিনি, আমাৰ কোনো উপায় নাই,
  ক্ষমতাৰ শিখৰলৈ ওপৰলৈ চেষ্টা কৰক...
  হাৰি যোৱাসকলৰ মাত্ৰ শূন্য -
  আৰু চাবুকটোৱে হতাশ পিঠিত খেলে!
  
  কিন্তু কি বিচাৰে, দুৰ্বলতা এটা মৰ্ত্যলোক পাপ,
  আৰু জীৱনে আমাক শিকাই - সকলোকে সাহসেৰে জয় কৰক!
  সেইবাবেই মানুহৰ হাতত তৰোৱাল থাকে,
  ভয়ংকৰ সিংহটোক নিপুণভাৱে প্ৰশিক্ষণ দিবলৈ!
  
  মনত ৰাখিব ভগৱানে দুৰ্বল মানুহক ভাল নাপায়,
  ইচ্ছা আৰু ভয়ৰ সৈতে কোনে সাহসেৰে ড্ৰাইভ কৰে...
  শক্তিয়ে তেওঁৰ ওচৰলৈ বেয়নেট পঠাব,
  আৰু যি মৰিল তেওঁ স্বৰ্গৰ বুকুৰ ৰাজপ্ৰসাদ!
  
  এটা গীতেৰে সুন্দৰকৈ জয়ী হ"ব লাগিব,
  কিন্তু জানি থওক যে মাৰ খালে চকুপানীয়ে আপোনাক সহায় নকৰে!
  ভালৰ বাবে পৰিয়াল বেৰেকত সেনাবাহিনী,
  যদিও সেনাপতি দেউতা কঠোৰ আৰু কঠোৰ!
  
  আৰু কি পুৰস্কাৰ - গোটেই পৃথিৱীখন থাকিব,
  তেনেকুৱা কথা কল্পনা কৰাটো অসম্ভৱ!
  আমি বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডৰ বিস্তৃতি জয় কৰিম,
  আপুনিও অমৰ হ"ব পাৰে, বিশ্বাস কৰক!
  
  মাত্ৰ যুঁজত জ্ঞান দেখুৱাওক,
  আৰু টান হ'লে হেৰাই নাযাব...
  তেজ অবিহনে উ স্থাপন কৰিব নোৱাৰি,
  য'ত পত্নীয়ে জন্ম দিব সেই ঘৰৰ ভেটি!
  মাৰিয়া কলেছনিকোভাই মূলতঃ ধুনীয়া এলফেৰে গঠিত ইমান বৃহৎ আৰু গ্লেমাৰাছ সেনাবাহিনীৰ সামগ্ৰিক কমাণ্ড প্ৰয়োগ কৰিছিল। আৰু ক"ৰবাত এজন মোটা, গোঁফ, টান একনায়কত্ববাদীয়ে ক্ৰোধিত হৈ থাকিল। তেওঁৰ আমোদ আছিল অনুসন্ধানৰ সময়ত মহিলাসকলক কাপোৰ খুলি দিয়াটো চোৱা। আৰু লগতে খালী গোৰোহাত ফেয়াৰ চেক্সক মাৰিব। এই কথাই অত্যাচাৰীজনক আমোদ দিছিল।
  মাৰিয়া তেওঁৰ দৃঢ় কবলৰ পৰা পলায়ন কৰিলে আৰু তাইৰ সেনাই আগবাঢ়ি অহা অৰ্কবোৰৰ সৈতে তীব্ৰ যুদ্ধ কৰিলে, সেই কামটো অতি বীৰত্বৰে কৰিলে।
  আৰু এলফ যোদ্ধাসকলে আৰু অধিক তিক্ততা আৰু উন্মাদনাৰে যুঁজিবলৈ ধৰিলে।
  পপি ৰঙৰ চুলিৰ এজনী এলফ ছোৱালীয়ে সেইটো লৈ ৰিক"ইললেছ ৰাইফলৰ পৰা গুলী চলালে, ৰঙা নিপলটোৰে বুটামটো টিপিলে। ফলত ৰকেট এটা ফাটি ছিঙি যোৱা ভালুকবোৰত খুন্দা মাৰি বিভিন্ন দিশত সিঁচৰতি হৈ পৰে আৰু পুটিনৰ সেনাৰ সৈন্যসকল টুকুৰা টুকুৰ হৈ পৰে।
  যোদ্ধাগৰাকীয়ে দাঁত উদং কৰি খিকিন্দালি কৰি গাইছিল:
  - মই পৃথিৱীৰ আটাইতকৈ শক্তিশালী ছোৱালী,
  আৰু দুষ্ট অজগৰটোৱে শৌচাগাৰটো যথেষ্ট পাইছে!
  আৰু তাইৰ চকু দুটা জিলিকি উঠিল আৰু আকৌ এবাৰ বিশাল যাদুকৰী শক্তিৰ বিজুলীৰ পোহৰ এৰি দিলে। আৰু পুটিনৰ ভালুকৰ পুনৰ লক্ষণীয় ক্ষতি হ"ল।
  আনজনী যোদ্ধা ছোৱালীজনীয়েও কুণ্ঠাবোধ কৰা নাছিল৷ আৰু তাই সেইটো লৈ উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে জয়ষ্টিক বুটামটো টিপিলে। আৰু ক্লাচে কাম কৰিলে, অৰ্কবোৰক ৰকেটেৰে আঘাত কৰিলে।
  আৰু এনে প্ৰভাৱ অত্যন্ত ধ্বংসাত্মক আৰু ধ্বংসাত্মক হৈ উঠিল।
  এলফ ছোৱালীজনীয়ে গাইছিল:
  ধ্বংস এক আবেগ
  অৰ্ক এটা বেয়া শক্তি,
  ছাগলীৰ শক্তিয়ে আনৰ তেজ পান কৰিছিল,
  আৰু এলফবোৰৰ মাজত প্ৰেমে ৰাজত্ব কৰে!
  গ্লেমাৰাছ মানুহবোৰৰ পৰা আন এগৰাকী ছোৱালীয়ে এই কথাত সহজেই একমত হ"ল:
  - হয়, আমি এলফ মহৎ প্ৰেম আছে, আৰু সম্পূৰ্ণ পাৰিবাৰিক সম্প্ৰীতি!
  আৰু ছোৱালীকেইজনীয়ে লৈ গ"ল আৰু উদং, চেলেকি লোৱা ভৰিৰে ধ্বংসৰ হত্যাকাৰী উপহাৰ উলিয়াই দিলে। আৰু তেওঁলোকে পুটিনৰ ভালুকৰ এটা সম্পূৰ্ণ বেটেলিয়ন ফালি পেলালে।
  ছোৱালীজনীয়ে লক্ষ্য কৰিলে:
  - পুটিন এজন ৰক্তাক্ত অত্যাচাৰী!
  আনটো এলফে মাত দিলে:
  - অতি কূটনৈতিক, আৰু কেৱল এই জীৱনতে নহয়, পূৰ্বৰ ৰাজত্বকালত তেওঁ আছিল নিৰ্ভীক!
  আৰু এলফ যোদ্ধাসকলে তাক লৈ একেলগে গাই গাইছিল;
  সাহসৰ হাতুৰীটোৱে মোৰ শিৰাত টোকৰ মাৰিছে,
  গতিকে, আৰম্ভ হয় এক কঠোৰ যুদ্ধ!
  আমাৰ ইচ্ছা একক শিলৰ দৰে,
  উজ্জ্বল, অন্তহীন দেশ!
  
  তাইৰ বাবে হৃদয়বোৰ একেলগে খেলৰ দৰে,
  শ্ৰেষ্ঠ সৈনিকৰ আহ্বান নাই!
  যদিও ভাগ্যই বেজীৰ দৰে বিন্ধি থাকে,
  কিন্তু বন্ধু এজন বিশ্বাসী গ্ৰেনেড
  
  বিষ আমাৰ সংগীও, হায়,
  আমি হতাশাত বন্ধুক হেৰুৱাইছো!
  আৰু কেতিয়াবা ভাগ্য ভাল হয় কেৱল ইমান দিনে,
  কিন্তু বিশ্বাস কৰক, ঈগল কপৌ নহয়!
  
  আৰু আমাৰ শত্ৰুৰ লগত বন্দোবস্ত হৈছে,
  অতি উত্তেজিত আৰু ভাবুকি!
  হেলমেটৰ মাজেৰে মোৰ কপালত সূৰ্য্যই জিলিকি উঠে,
  পৃথিৱীত জীয়াই থকাটো কিমান কঠিন!
  
  দুৰ্ভাগ্যজনকভাৱে আমাক বাছনি দিয়া হোৱা নাই,
  ভাগ্যই আমাক টুকুৰা টুকুৰৰ দৰে পেলাই দিয়ে!
  বাৰু, ভগৱানৰ কথা কি ক"ব? ভগৱানে একো গুৰুত্ব নিদিয়ে -
  মানুহবোৰ মাখিৰ দৰে মৰিছে!
  
  কিন্তু সমগ্ৰ পৃথিৱীতে সদায় এটা সুযোগ থাকে,
  যিসকলে সাহসী আৰু শক্তিৰে বন্ধুত্ব গঢ়ি তোলে তেওঁলোকৰ!
  
  আমাৰ বিশ্বাস, বিবেক, সাহস, সন্মান,
  যাতে ডোখৰত গাহৰিৰ দৰে আবদ্ধ হৈ নাথাকে!
  উঠি পানী জোকাৰি পেলাওক,
  ব্ৰহ্মাণ্ড সৃষ্টি কৰা সকলক প্ৰণাম কৰক!
  
  একাউণ্টত সৰু সৰু শূন্য নাই,
  এটা মাত্ৰ আহ্বান জয় কৰা!
  আপুনি সেইটো অৰ্জন কৰিব, এই ল"ৰাটোৱে জানে
  সফলতা আৰু স্বীকৃতি দুয়োটা অতি সোনকালে আহি আছে!
  আপুনি সৰ্বশক্তিমান ৰজাৰ দৰে হ"ব,
  অসাধুৰ ওপৰত ৰায়দান কৰা!
  আৰু এতিয়া বতাহ, কঠিন যুদ্ধ,
  এইটোও কি শিক্ষা!
  আকাশৰ ৰং গ্লেমাৰাছ নীলা,
  অশুভৰ ধোঁৱাই কামত ছটিয়াইছে!
  
  কিন্তু মই দেখিছোঁ বিৰোধী জ্বলি আছে,
  তেওঁৰ বিমানখন খেলপথাৰত দুৰ্ঘটনাগ্ৰস্ত হয়,
  কি আনন্দ, সুখৰ মুখ,
  আমি বন্যপ্ৰাণীত বাজপেয়ী হৈয়েই থাকোঁ!
  ছোৱালীবোৰে সুন্দৰকৈ গাইছিল, একো কব নোৱাৰি। আৰু ই এক ছাপ পেলায়।
  বাৰু, এতিয়া অৰ্কবোৰে কি লৈ কি পাব? আৰু তেওঁলোকে এটা নিকেলত পাব।
  মহিলা যোদ্ধাসকলে মেচিনগানৰ পৰা অতি ডেছিং আৰু স্পষ্টভাৱে গুলী চলায়। ইহঁতৰ সঠিক আৰু অসাধাৰণ শক্তি আছে।
  এজনীয়ে লৈ গ"ল আৰু তাইৰ খালী ভৰিৰ আঙুলিৰে ধ্বংসৰ উপহাৰ লৈ মটৰ এটা লঞ্চ কৰিলে। তাই পুটিনৰ বহুত ভালুক লৈ উৰুৱাই দিলে।
  তাৰ পিছত তাই আবেগিকভাৱে গাইছিল:
  - আমি তাৰকাৰাজ্যৰ সন্তান,
  অনুশীলনকাৰী হিচাপে এলফ...
  চুদিব পাৰে
  বাৰু, সিহঁতে উৰাজাহাজ চলাবলৈ আৰম্ভ কৰিব!
  আৰু যোদ্ধাগৰাকীয়ে উদং গোৰোহাৰে হত্যাকাৰী বিস্ফোৰক টোপোলা এটা দলিয়াই দিলে। সি চুদিলে আৰু বিশাল ধ্বংস কৰিলে। আৰু ইমানবোৰ অৰ্কক হত্যা কৰা হ"ল যে গণনা কৰাটো অসম্ভৱ হৈ পৰিল।
  এইবোৰ ছোৱালীৰ কাম যিয়ে এজন গ্লেমাৰাছ আৰু ধুনীয়া মানুহক প্ৰতিনিধিত্ব কৰে। আৰু প্ৰকৃত অলৌকিকতা দেখুৱাবলৈ সক্ষম। এনে ছোৱালী আৰু মুকুতাৰ বিৰুদ্ধে অৰ্কবোৰ বিপদত পৰা ভালুকৰ দৰে। কিন্তু যোদ্ধাসকল অৱশ্যে যুদ্ধৰ বাবে সাজু, আৰু তেওঁলোকে আৰু অধিক দেখুৱাব।
  বিশেষকৈ যদি তেওঁলোকৰ উদং, ঘূৰণীয়া, গোলাপী ৰঙৰ গোৰোহা খজুৱতি হয়, আৰু যদিও তেওঁলোকে বিশেষভাৱে অৰ্কক আঘাত কৰিব লাগে।
  আৰু অৱশ্যেই ছোৱালীয়ে গান গাই নোযোৱাকৈ থাকিব নোৱাৰে৷ আৰু তেওঁলোকৰ মাত আচৰিত;
  কেনেকৈ আমোদজনকভাৱে বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডক শাসন কৰিব,
  যদিও তোমালোক মৰ্ত্যলোকে বুজিব নোৱাৰা!
  এইটোৱেই মোৰ আহ্বান এতিয়া -
  চিনেমাৰ সকলো আজে বাজে কথাকে বাস্তৱত পৰিণত কৰক!
  
  ব্লটিং পেপাৰৰ পৰা ষ্টাৰশ্বিপ নিৰ্মাণ কৰক,
  আৰু হাঁহিৰে কোৱাছাৰ এটাক গুলীয়াই পেলাবলৈ স্লিংশ্বট ব্যৱহাৰ কৰক!
  যাতে পাইলটসকলে লগে লগে মিঠাই হ"ব পাৰে,
  আৰু সূৰ্য্যৰ সলনি সোণেৰে নিৰ্মিত সামোভাৰ!
  
  সকলো মানৱতাৰ অধীন হৈ পৰিছে,
  মোৰ সপোনবোৰ বাস্তৱত পৰিণত কৰিলে!
  অৱশ্যে সৰ্বশক্তি বিপজ্জনক,
  যেতিয়া সৌন্দৰ্য্যৰ পৰিমাপ নাজানে !
  
  আপুনি জন্মতে ভায়লিনবাদক, শিল্পী,
  আৰু ৰছীবোৰ কেনেকৈ ভাঙিব লাগে শিকিব!
  কিন্তু চিন্তাবোৰ বিশুদ্ধ পোহৰ হ"ব লাগিব,
  দয়া আৰু কৃপা ঢালিবলৈ!
  
  কোনো কাৰ্য্যৰ ভৱিষ্যদ্বাণী কৰাটো অৱশ্যে কঠিন।
  নাজানো, পেলাই দিম!
  ষ্টাৰ ক্ৰীমৰ সৈতে কেকৰ ৰূপত আহে,
  আৰু কামান লৈ কুমাৰীৰ দৃশ্যই জিলিকি উঠে!
  
  উদ্ভাৱন কৰক, তাৰ পিছত কল্পনাই সিদ্ধান্ত লয়,
  তোমালোক কেৱল মৰ্ত্যলোকে এই কথা বুজিব নোৱাৰা!
  সেই থাৰ্মোকোৱাৰ্ক সংশ্লেষণ ঘটে,
  প্ৰিন্সেপছে কি কৰিব পাৰে - প্লাজমাৰ দৰে সূতা কুটিল!
  
  আপুনি বিচৰা ধৰণৰ পৃথিৱী সৃষ্টি কৰক,
  ধুমুহাময় একৰ্ডিয়ন বজাওক!
  যাতে মানচিত্ৰত কোনো হট স্পট নাথাকে,
  যাতে সেই সৃষ্টিয়ে দুখ পাহৰি যায়!
  
  মনত ৰাখিবা যে তোমালোকও ঈশ্বৰৰ সন্তান,
  কোনে নিজৰ পুত্ৰক সৃষ্টি কৰিবলৈ শিকাইছিল!
  এটা ন্যায্য, নতুন আদেশ দিবলৈ,
  ক'ত আছা চিকাৰী, কিন্তু খেল অমৰ!
  
  আপোনাৰ আপোনজনক প্ৰেম কৰা, যীচুক সন্মান কৰা,
  আমাৰ সকলোৰে বাবে ভাল কাম কৰিবলৈ চেষ্টা কৰক!
  যাতে এজন ব্যক্তি ট্ৰাফত নাথাকে,
  যাতে চেলেৰে কম্পিউটাৰটো ধ্বংস নহয়!
  
  হাত মিলাওঁ, ধৰক
  সুখ থাকিব - অন্যথা হ'ব নোৱাৰে, বিশ্বাস কৰক!
  কাৰণ আমি এনেকুৱা দেশপ্ৰেমিক মানুহ,
  কি যে চিকাৰ জন্তুৱে ভয়ত হুমুনিয়াহ কাঢ়িব!
  
  পিতৃভূমি ৰক্ষা কৰাটো আমাৰ পবিত্ৰ কৰ্তব্য,
  সৰ্বশক্তিমানৰ ভিত্তি সৃষ্টি কৰিবলৈ!
  বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডৰ পুষ্পবিন্যাস সৃষ্টি কৰিবলৈ,
  আমি এলফসকলৰ শক্তি আৰু সেনাবাহিনীক শক্তিশালী কৰিব লাগিব!
  ছোৱালীকেইজনীয়ে অতি অনুভূতি আৰু আত্মবিশ্বাসেৰে গাইছিল। সিহঁতৰ কথাবোৰে ধুনীয়াকৈ গুণগুণাই উঠিল। আৰু সিহঁতে আক্ষৰিক অৰ্থত জিলিকি উঠিল।
  কিন্তু সকলো এলফৰ ইমান সুখ নাছিল। ইয়াৰে এজনক অৰ্কসকলে বন্দী কৰিছিল।
  আৰু সেইবাবেই পুটিনৰ ভালুকবোৰে ছোৱালীজনীক ৰেকটোৰ ওপৰলৈ টানি আনিলে। সৌন্দৰ্য্যৰ বাহু দুটা শিকলিৰে পেলাই দিলে। তাৰ পাছত সুন্দৰীগৰাকীৰ উদং, চেলেকি লোৱা ভৰি দুখনত এটা বিশাল জোতা ওলোমাই থোৱা হ"ল৷ আৰু তেওঁলোকে এলফটোক ৰেকত টানি দিলে। আৰু ছোৱালীজনীয়ে যিকোনো বিষত ক্ৰিক ক্ৰিক কৰি উঠিল।
  অৰ্কবোৰে তাইৰ উদং পিঠিত চাবুকেৰে কোবাবলৈ ধৰিলে। আৰু সিহঁতৰ উদং, ধুনীয়া, টেন কৰা ভৰিৰ তলত সিহঁতে জুই জ্বলাই দিলে। আৰু তেওঁলোকে সঁচাকৈয়ে আৰু নিৰ্মমভাৱে সৌন্দৰ্য্যক গুলীয়াই মাৰিবলৈ ধৰিলে।
  ছোৱালীজনীৰ বৰ কষ্ট হৈছিল যদিও তাই সহ্য কৰিলে। তাৰ পাছত পুটিনৰ ভালুকবোৰে পেশীবহুল শৰীৰৰ এগৰাকী ধুনীয়া, অতি চেক্সি আৰু উলংগ ছোৱালীৰ উদং ভৰিৰ আঙুলিবোৰ ভাঙিবলৈ ধৰিলে।
  অসহ্য যন্ত্ৰণাত ছোৱালীজনীয়ে চিঞৰি উঠিল। কিন্তু তাৰ পিছত তাই হঠাৎ নিমাত হৈ পৰিল। আৰু হুমুনিয়াহ কাঢ়ি থকাৰ পৰিৱৰ্তে তাই সেইটো লৈ গান গাবলৈ ধৰিলে;
  মই মাদাৰ এলফৰ ডেকা যোদ্ধা,
  শক্তিশালী দেশ, সকলো দেশৰ গৃহভূমি...
  বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডত ইয়াতকৈ ধুনীয়া গৃহভূমি নাই,
  এজন জ্ঞানী মানুহে পাহাৰৰ তলত টাই বান্ধিলে!
  
  অগ্ৰগামী হোৱাটো এক আনন্দ আৰু আহ্বান,
  কাৰণ, ইয়াৰ অৰ্থ হ"ল আপুনি দেশৰ সেৱক।
  আৰু আপুনি বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ড বৃদ্ধি কৰিব পাৰে -
  চয়তান-চয়তানৰ ষড়যন্ত্ৰ ধ্বংস কৰা।
  
  '৪১ চনত যেতিয়া গ্ৰীষ্ম আহিছিল,
  জুন মাহৰ ধুমুহা আমাৰ বাবে বজ্ৰপাত হৈ আছে...
  আমি অঞ্চলটো দুখীয়া হোৱাটো নিবিচাৰো,
  সুখৰ বাবে বিশ্বাস কৰক - পিতৃভূমিৰ সৃষ্টি হৈছে!
  
  ছোৱালীজনী আৰু মই এম্বুছত থকা দুষ্ট অৰ্কবোৰৰ বাবে অপেক্ষা কৰি আছো,
  ইয়াৰ আগতে আমি এটা মেচিনগান পাইছিলোঁ।
  আৰু পুটিনৰ উন্মাদ বিৰক্তিলৈ,
  আমাৰ দলটোৱে ভালুকবোৰক সফলতাৰে পৰাস্ত কৰে!
  
  প্ৰেমিকা খালী ভৰি ৰুক্ষ হৈ পৰিছে,
  ইতিমধ্যে উদং তলুৱাৰ তলত নিয়ৰ বিন্ধিছে।
  ঠাণ্ডা আৰু ওঁঠ দুটা নীলা হৈ পৰিল,
  কিন্তু পবিত্ৰ অগ্নিয়ে আমাৰ আত্মাক উষ্ণ কৰি তোলে!
  
  আমি আমাৰ বিৰোধীৰ জোখ-মাখ নজনাকৈয়ে আঘাত কৰো,
  আমি আপোনাক দিন ৰাতি শান্তি নিদিওঁ!
  গ্ৰেনেডবোৰ ইচেলনবোৰৰ ওপৰেৰে উৰি গৈ এটা গোটত পৰিণত হয়,
  আৰু স্নাইপাৰ ৰাইফল লৈ বিষয়াসকল।
  
  দুষ্ট অৰ্কবোৰে ক'তো সমৰ্থন বিচাৰি নাপায়,
  আমাৰ অগ্ৰগামী, বীৰ বিচ্ছিন্নতা...
  সক্ষম, যদি পাহাৰ কাটিব লাগে,
  ইয়াত মমবাতিৰ দৰে জ্বলি থকা পুটিনৰ টেংকবোৰ৷
  
  ক্ৰোধৰ জুইত ৰাইজে সমবেত হ'ল -
  ন্যায়, সাহস আৰু সন্মানৰ বাবে।
  আৰু ধুমুহাৰ সাগৰত কোনো ৰিফ নাই -
  যিটোৱে আমাক বহিবলৈ বাধ্য কৰাব!
  
  আমি অৰ্কলিনত প্ৰৱেশ কৰিলোঁ, আমি কমছমোলত যোগদান কৰিলোঁ,
  ছোৱালীৰ লগত খালী ভৰিৰে ঠেলি দিয়াৰ পৰা গোটেই পৃথিৱী!
  আমি স্বৰ্গীয় মে", ২০১৯ত বিজয়ী মৌ উশাহ লওঁ।
  এতিয়া আমাৰ উজ্জ্বল সফলতা চিৰন্তন হৈ পৰিছে!
  সঁচাকৈয়ে এনে ছোৱালীক ইমান সহজে অত্যাচাৰ কৰি ভাঙিব নোৱাৰি। যদিও জল্লাদে খঙেৰে তাইক চাবুকেৰে কোবাই মাৰে। কিন্তু এইটো সঁচাকৈয়ে যথেষ্ট নহয়। আৰু সেইবাবেই অৰ্কটোৱে জুইশলাৰ পৰা ৰঙা গৰম তাঁৰ এটা উলিয়াই আনে।
  আৰু তাৰে ছোৱালীজনীক, কোনো কৰুণ নোহোৱাকৈ, বনৰীয়া ক্ৰোধেৰে চাবুকেৰে কোবাওঁ আহক। আৰু তেওঁ সেইটো অতি কঠোৰ আৰু আক্ৰমণাত্মকভাৱে কৰিছিল।
  কিন্তু এলফ ছোৱালীজনীয়ে ভাঙি নাথাকিল আৰু আৰু অধিক ক্ৰোধ আৰু উৎসাহেৰে গান গাবলৈ ধৰিলে;
  পিছফালে গাখীৰৰ পথ থাকিব,
  জীৱনৰ প্ৰথম খোজটো গুৰুত্বপূৰ্ণ!
  আপুনি বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডৰ ওপৰত পুনৰ দেখে,
  উগ্ৰ আক্ৰমণৰ ঘূৰ্ণীবতাহ!
  কোৰাছ...
  আৰু যুদ্ধ পুনৰ চলি থাকে,
  হাইপাৰপ্লাজমিক জুই উতলিছে!
  এলফৰ ৰজা ইমান সৰু,
  ৰশ্মিৰ সৈতে আঘাত!
  
  সকলো মূৰলৈকে বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ড,
  আমি ঈশ্বৰ পিতৃসকলতকৈ শক্তিশালী,
  প্ৰকৃতিৰ ওপৰত সৰ্বশক্তিমানৰ শক্তি,
  যুঁজাৰুসকলে থিয়প্লাজম ব্যৱহাৰ কৰে ৷
  
  কোৰাছ...
  আৰু যুদ্ধ পুনৰ চলি থাকে,
  হাইপাৰপ্লাজমিক জুই উতলিছে!
  এলফৰ ৰজা ইমান সৰু,
  ৰশ্মিৰ সৈতে আঘাত!
  
  স্বৰ্গৰ পৰা অনুগ্ৰহ আশা নকৰিব,
  মূৰ্খ সকলে শূন্য পাব !
  সন্মানেৰে মৃত্যু হোৱা সকলক আমি পুনৰুত্থান কৰিম,
  বিজ্ঞানৰ সকলো ক্ষেত্ৰতে পথ আছে।
  
  
  আগতে গৰম আৰু নিয়ৰ,
  পৃথিৱীখন আছিল দুখীয়া আৰু ধনী।
  আৰু এতিয়া যিকোনো সৃষ্টিকৰ্তা,
  
  
  
  আৰু যুদ্ধ পুনৰ চলি থাকে,
  আৰু বুকুত মোৰ বুকুত উদ্বিগ্নতা অনুভৱ হয়,
  এলফৰ ৰজা ইমান সৰু,
  আৰু ডেকা নৱেম্বৰ আগবাঢ়িছে।
  এলফৰ ৰজা ইমান সৰু,
  আৰু ডেকা নৱেম্বৰ আগবাঢ়িছে।
  
  আৰু যুদ্ধ পুনৰ চলি থাকে,
  আৰু বুকুত মোৰ বুকুত উদ্বিগ্নতা অনুভৱ হয়,
  এলফৰ ৰজা ইমান সৰু,
  আৰু ডেকা নৱেম্বৰ আগবাঢ়িছে।
  এলফৰ ৰজা ইমান সৰু,
  আৰু ডেকা নৱেম্বৰ আগবাঢ়িছে।
  ৰেকত ছোৱালীজনী ভাঙি যোৱা নাছিল। কিন্তু এলফ স্নাইপাৰে অৰ্কটোৰ পেটত এটা মাৰাত্মক গুলী দিলে। আৰু তেওঁ মৰ্ত্যৰ আঘাত পাই শ্বাসৰুদ্ধ হৈ মৰিবলৈ ধৰিলে।
  আন এজনী ছোৱালীয়ে গুলী চলাই পুটিন ভালুকটোৰ মূৰত বিন্ধিলে, আৰু সি মৃত অৱস্থাত পৰিল।
  ইয়াত টেংকত থকা এলফবোৰ আছে, তেওঁলোকে নিজৰ ছোৱালীজনীক লৈ মুক্ত কৰিলে। আৰু বৰ শীতল হৈ পৰিল।
  আৰু যোদ্ধাসকলে উদং তলুৱাৰ সহায়ত শত্ৰুৰ ওপৰত এনে ধ্বংসাত্মক মৃত্যু উপহাৰ নিক্ষেপ কৰিবলৈ ধৰিলে।
  অৰ্কবোৰৰ কথা কি ক"ব? সঁচাকৈয়ে তেওঁলোকৰ বাবে এলফৰ লগত যুঁজ দিয়াটো দুৰ্বল ৷ আৰু তেওঁলোকে সঁচাকৈয়ে শিঙত মূলধন পায়। আৰু অৰ্কৰ ভৰ কবৰ আৰু মৃতদেহত আছে।
  গতিকে ছোৱালীৰ বিৰুদ্ধে নাযাব, পুটিনৰ ভালুক, নহ"লে কবৰত শেষ হ"ব।
  ছোৱালীবোৰে শক্তিশালী আৰু প্ৰকাশভংগীৰ সৈতে কাম কৰে। এইসকল যোদ্ধাই একেলগে পৃথিৱীৰ ভাগ্য নিৰ্ণয় কৰিব পাৰে। আৰু তেওঁলোকৰ উদং, ঘূৰণীয়া গোৰোহা, ইমান গোলাপী আৰু আচৰিত। আনকি কিছুমান ডেকা এলফে লোভেৰে নিজৰ তলুৱা চেলেকি অভূতপূৰ্ব সাহস আৰু একে সময়তে আবেগ প্ৰদৰ্শন কৰে।
  আৰু মই প্ৰচণ্ড হেঁচাত অভিনয় কৰো। এই ছোৱালীবোৰ সঁচাকৈয়ে অজেয়।
  আৰু যদি তেওঁলোকে গান গাবলৈ আৰম্ভ কৰে, ভালুকটোৱে হতাশাত গৰ্জন কৰে;
  যিখন দেশত আপুনি মুক্ত,
  য'ত প্ৰতিজন প্ৰভু এজন সৰ্বহাৰা।
  আপুনি এটা ৰুবল আৰু এটা নিকেললৈ পৰিণত হয়,
  শীতকালত নিয়ৰৰ ড্ৰিফ্টত ছ"লাৰিয়াম থাকে।
  
  ইয়াত সাম্যবাদৰ উজ্জ্বল, ৰঙা পতাকা আছে -
  যিয়ে আমাক অমৰত্বৰ প্ৰতিশ্ৰুতি দিয়ে!
  পিতৃভূমিৰ প্ৰতি আমাৰ প্ৰেম কবিতাত প্ৰকাশ কৰোঁ আহক -
  চিৰদিন সুখ থাকিব, বিশ্বাস কৰক!
  
  নেতা কেতিয়াবা বেলেগ হয়...
  প্ৰতিজন নেতা জ্ঞানী ষ্টেলিনৰ দৰে নহয়।
  কিন্তু আমাৰ প্ৰত্যেকেই সদায় নায়ক,
  যেতিয়া মন আৰু ইচ্ছা দুয়োটা শক্তিশালী হৈ উঠিল!
  
  বীৰ বসন্তৰ শেষ মাহত,
  সৈনিকজনে ফ্ৰাগাক লৈ যুদ্ধৰ অন্ত পেলায় ৷
  আমি ফেৰেস্তাৰ দৰে আমাৰ মাতৃভূমিৰ প্ৰতি বিশ্বাসী,
  আমাক আদেশ দিয়া হৈছে - যুঁজাৰুজনে এখোজ পিছুৱাই নাযায়!
  
  যদি মৃত্যু আহিছে, তেন্তে নিজকে ক্ৰছ কৰক,
  আৰু প্ৰভুৱে স্বৰ্গলৈ উৰি যাওক, য'ত ৰ'ৱান গছ আছে...
  আমাৰ আত্মা চিৰকাল ওপৰলৈ উঠি যাব,
  আমি শক্তিশালী শৃংগ জয় কৰিম!
  
  কাৰণ মৃত্যুৰ পিছত জীৱনটো আকৌ নদী,
  ইয়াত আমি উল্কাপিণ্ডৰ নাওৰ দৰে পালতোলা!
  পবিত্ৰ ঈশ্বৰৰ আমন্ত্ৰণ,
  পৰাজয় আৰু লাজ সহ্য কৰিবলৈ সাহস নকৰিবনে!
  
  সাম্ৰাজ্য, কাৰণ ই ঈশ্বৰৰ পোহৰ,
  সৰ্বশক্তিমানে এলফবোৰক শাসন কৰিবলৈ নিৰ্দেশ দিলে!
  আমাৰ সুখৰ বছৰবোৰৰ অন্ত নাথাকিব,
  সেৱাৰ কোনো সীমা নাই - বেকপেকটো টান কৰক!
  
  এলফ একেলগে আমাৰ মূলমন্ত্ৰ -
  জ্ঞানী কৰ্তৃত্বৰ বশৱৰ্তী মানুহ হওক!
  পৃথিৱীৰ ভ্ৰাম্যমাণ থিয়েটাৰ অভিনেত্ৰীৰে ভৰি আছে,
  আমি নৰকীয় খঙৰ চোলাবোৰ ফালি পেলাওঁ!
  ছোৱালীবোৰে সুন্দৰকৈ গান গাই নিজৰ ফেৰেস্তা আৰু একে সময়তে আসুৰিক চৰিত্ৰ দেখুৱায়।
  এইদৰে যুঁজিছে। হেলিকপ্টাৰৰ পৰা হত্যাকাৰী এয়াৰ কেনন নিক্ষেপ কৰা হয়। আৰু তেওঁলোকে পুটিনৰ ভালুকৰ অৱস্থান টুকুৰা-টুকুৰ কৰি পেলায়। আৰু এই অৰ্কবোৰ কৰুণা নোহোৱাকৈয়ে মৃত্যুমুখত পৰে।
  এয়া হ"ল নিহত লোকৰ সংখ্যা।
  এইবোৰ সাহসী ছোৱালীৰ যুঁজ। এজনে লৈ তাইৰ ৰঙা নিপলটোৰে কিলাৰ বুটামটো টিপিলে। আৰু তাৰ পিছত ই পুটিনৰ ভালুকৰ ওপৰত উৰি গ"ল, অতি ধ্বংসাত্মক আৰু ধ্বংসাত্মক প্ৰজেক্টাইল। যিয়ে এই বিৰোধীসকলৰ বহুতকে হত্যা কৰিছিল।
  সাহসী ছোৱালীবোৰে এনেদৰে যুঁজ দিয়ে।
  কিন্তু এলফ যুৱকসকলেও হতাশ হৈ আৰু অতি দৃঢ়তাৰে যুঁজ দিয়ে। আৰু তেওঁলোকে শত্ৰুক চেপি ধৰে আৰু পুটিনৰ ভালুকক হত্যা কৰে।
  ডেকা যোদ্ধাসকলে এই কামটো অতি শীতল আৰু হাস্যৰসেৰে কৰে। আৰু এই সকলোবোৰ আকৰ্ষণীয়ভাৱে কৰা হৈছে।
  সকলোবোৰ কিমান ডাঙৰ আৰু শীতল দেখা যায়।
  কিন্তু ডেকা এলফে অৰ্কবোৰৰ ওপৰত মেচিনগান গুলিয়াই দিলে। কোনো অনুষ্ঠান নকৰাকৈয়ে সেইবোৰ কাটি গাবলৈ ধৰিলে;
  মোৰ প্ৰেমিকাৰ কথা ভাবো
  যিয়ে কবিতাটোৰ এটা টুকুৰাক উজ্জ্বল কৰি তুলিছিল।
  শীতকালত এলফিনী পাৰ হওঁ আহক -
  কোনো বিকল্প নাই, অৰ্থাৎ কোনো দ্বিধাদ্বন্দ্ব নাই!
  
  তাইৰ লগত ঠাণ্ডাতো মোৰ আত্মা পোহৰ,
  গৰমত বসন্তৰ শীতলতা আনে।
  হাত দুখনে শক্তিশালী আঁহত ধৰিছে,
  বৰফৰ ধুমুহাৰ আগতে নদীৰ তললৈ ওপঙি যাওক।
  
  যেতিয়া শৰৎ বৰষুণৰ টোপাল কমি যায়,
  ৰঙা ৰঙৰ বিলাসীতাত সোণৰ গছ।
  তোমাৰ চুমাটোৱে মোক শিহৰিত কৰে -
  আৰু ছোৱালীজনীৰ বগা চুলিখিনি কোঁচা।
  
  বন্ধু এজনে খালী ভৰিৰে পাতবোৰৰ মাজেৰে লৰালৰিকৈ যায়,
  তাই ধুনীয়া - গ্ৰীষ্মকালীন ৰাজকুমাৰীৰ দৰে।
  ডোঙাত এটা চৰ - বসন্তৰ সৈতে ছিটিকি পৰা,
  আমাৰ প্ৰেমৰ আবেগক মহিমামণ্ডিত হওক!
  
  শোক আৰু দুখে আমাক স্পৰ্শ নকৰিব,
  আহক আকাশৰ পৰা এটা সপোন দেখা তৰা পাওঁ!
  এতিয়া মই থিয় হ"ম যেন সিংহাসনত ৰজা আছে -
  আৰু পোহৰৰ সীমাহীন কৰ্ম...
  
  পথাৰত থকা ছোৱালীজনীয়ে মোৰ বাবে ডেইজী এখন বাছি লয়,
  উত্তৰত মই তাইৰ বাবে ডেণ্ডেলিয়ন এটা বাছি লওঁ।
  যদিও উত্তেজনাত মদ, মদৰ দৰে -
  প্ৰেমত কপৌৰ অনুকৰণ নকৰিব!
  
  গীটাৰেৰে এই ৰোমাঞ্চ বজাওঁ আহক,
  যাতে মানুহে আনন্দ কি জানে!
  জন্ম হোৱাজনে সুখৰ বতৰা যাওক -
  আৰু দুষ্ট ডাইনী বাৰ্ধক্য নাহিব!
  
  ছোৱালীজনী আৰু মই সাৱটি ধৰি গ"লোঁ,
  ঠেলা খঙৰ প্ৰয়োজন নাই।
  কেতিয়াবা যুদ্ধ এৰাই চলিব নোৱাৰি, বুজিব,
  সকলো বছৰ নীলা হ"ব নোৱাৰে!
  আৰু এলফ পৰিয়ালৰ যুৱক-যুৱতীসকলে গান গাব পাৰে আৰু যুঁজিব পাৰে। কেৱল তেওঁলোকেহে, অৱশ্যেই, ন্যায্য লিংগৰ দৰে নহয়, খালী ভৰিৰে যুঁজিবলৈ লাজ পায়।
  কিন্তু মতা এলফৰ মুখখন ইমানেই কোমল আৰু ৰঙা, চুলিবিহীন, ঠিক ছোৱালীৰ দৰেই। আৰু ক"ব লাগিব যে ই কেৱল বৰ ভাল৷ ইয়াত ইমান শীতল, খালী ভৰিৰে দল।
  যোদ্ধা ছোৱালীবোৰে নিজৰ শীতল আৰু বুজিব নোৱাৰা এৰোবেটিকছ দেখুৱায়। কিন্তু সেয়াই নহয় অৱশ্যে। সাধুকথাত ক"ব নোৱাৰা বা কলমেৰে বৰ্ণনা কৰিব নোৱাৰা কথাবোৰ ক"ব পাৰিব লাগিব।
  কিন্তু ইয়াৰে এজনে নাভি ব্যৱহাৰ কৰি গুলী চলায়। মৌলিক আৰু ধুনীয়া।
  আৰু শক্তিৰ ধাৰাবোৰ নিৰ্গত হয় যিবোৰ ইমানেই ধ্বংসাত্মক আৰু অত্যন্ত জ্বলন্ত, যেনে নাপাল।
  আৰু যদি ছোৱালীবোৰে কিবা দেখুৱাই তেন্তে সেয়া হ"ব পুটিনৰ ভালুকৰ কফিন।
  কিন্তু ডেকা ল"ৰাবোৰে বহুত দেখুৱাব পাৰে। বিশেষকৈ হাতেৰে ট্ৰিগাৰ টিপিলে। আৰু বৰ শীতল হ"ব।
  আৰু তেওঁলোকে যি লঞ্চ কৰে সেয়া অত্যন্ত হত্যাকাৰী আৰু ধ্বংসাত্মক হৈ পৰে।
  আৰু ডেকাজনে বৰ ভালকৈ গান গায়;
  যেন মই ধূসৰ ঘোঁৰাত উঠি উৰা মাৰিলোঁ,
  কেনেকুৱা গাধে তেনেকৈ ব্ৰেই কৰি আছে?
  চয়তানে নিজেই জানে যে মানুহ মোৰ লগত সম্পৰ্ক আছে -
  যিকোনো দেশৰ লগত মোকাবিলা কৰিম যিয়ে বিদ্ৰোহ কৰে!
  
  চয়তানবোৰ বেয়া মগজুত সোমাই গ"ল ,
  আৰু খঙাল চিন্তাবোৰে লৰচৰ কৰে!
  ভাৰসাম্য ৰক্ষা কৰোঁ আহক - শূন্যবোৰ একেলগে মচি পেলাওক,
  প্ৰতিকূলতাৰ অগাধৰ পৰা ব্যৱস্থাটো পৰিষ্কাৰ কৰক!
  
  মই ক"লৈ যাম তাকো বুজি পোৱা নাই,
  মোৰ মূৰৰ মাজেৰে হাইপাৰপ্লাজমিক ঘূৰ্ণীবতাহ এটা লৰচৰ কৰি আহিছিল!
  নিজকে ছিটৰ বশ হ"বলৈ নিদিব
  যাতে চন্দ্ৰ জগতখনৰ ওপৰত গৌৰৱৰ এটা ধাৰা ছিটিকি পৰে!
  
  যুদ্ধ চলি আছে এক অবিৰত ধাৰাত -
  এই শতিকাৰ এলফ অপেক্ষাৰত ধৰণৰ কাৰ্যকলাপ...
  আৰু মই কিছু মাদক মদ খাব বিচাৰো -
  আৰু শান্তিৰে আকাৰৰ লগত কথা-বতৰা আগবঢ়াই নিব।
  
  কিন্তু জানি থওক দুৰ্বলতা আৰু বিৰক্তি পাৰ হৈ যাব -
  যদি আপুনি আপোনাৰ সপোনৰ এলফটো বিচাৰি পায়, তেন্তে আপুনি সফলতা আৰু আহ্বান জনাইছে!
  আমিও অগ্ৰগামীসকলৰ দৰে হাইকিং কৰিবলৈ চেষ্টা কৰোঁ -
  কাৰণ, শীতল যোদ্ধা কোনো মূৰ্খ নাম নহয়!
  
  মই বেং আৰু টিয়াৰ কৰিম, তাত মৃতদেহৰ পাহাৰ,
  শত্ৰু বিভ্ৰান্ত, দৌৰি পিছুৱাই যায়!
  আমি পৰাজয় সম্পূৰ্ণ কৰিব পাৰো
  আনকি পাতালৰ কুকুৰটোৱেও জোৰেৰে ভুকুৱাইছে!
  
  পৃথিৱীত আমি কি কৰিব লাগে - কল্পনা নাই,
  আমি জন্ম লৈছিলো, যেন নপালমে আমাৰ মগজুক অত্যাচাৰ কৰি আছে!
  চিৰদিনৰ বাবে আমি আমাৰ যৌৱনৰ দৰে হৈ থাকিম -
  আৰু স্বৰ্গতকৈ নৰকৰ স্থান ভাল হ"ব!
  
  সৈনিকজনে কি বিচাৰে? যুদ্ধ স্থায়ী হোৱাৰ বাবে -
  তেওঁৰ শান্তি আৰু বিৰক্তি আৰু মগজুৰ দুৰ্বলতা!
  আমি শত্ৰুক কবৰলৈকে ধৰিম -
  কিন্তু জানি থওক যে যোদ্ধাসকলৰ ওচৰত আত্মসমৰ্পণ কৰিবলৈ বহু দেৰি হৈছে!
  
  কোনো ফলাফল নাথাকিব, আৰু উপায়ো নাই -
  কামটো শেষ কৰি লগে লগে আন এটা!
  কাৰণ, এইটো মাত্ৰ এটা আৰম্ভণিহে, এটা প্ৰতিৰোধমূলক দৌৰ,
  কাৰণ সামৰিক সেৱা এটা ভাল কাম!
  অৱশ্যে এলফৰ মাত তামৰ পাইপৰ দৰে।
  যুৱকজনে ভালকৈ গাইছিল। আৰু তেওঁ বহুত ভালকৈ যুঁজিছিল। আৰু সি এলফবোৰক ভাল পায়। প্ৰয়োজন হ'লে জিভা ব্যৱহাৰ কৰিব। সঁচা, এই পৃথিৱীত ল"ৰাতকৈ বাৰগুণ বেছি ছোৱালী। আৰু এইটো অৱশ্যে পুৰুষৰ বাবে অতি উত্তম। ছোৱালীবোৰে নিজেই ল"ৰাবোৰৰ বাবে সকলো খং আৰু হেঁচা লৈ যুঁজ দিয়ে। আৰু ইয়াত একো ল"ব বা লৈ যাব নোৱাৰি৷
  এইবোৰ ইয়াৰ ছোৱালী - পুৰুষৰ চিকাৰ কৰে। আৰু তেওঁলোকৰ বিৰুদ্ধে একো কৰিব নোৱাৰি।
  আৰু যদি তেওঁলোকে গান গাবলৈ আৰম্ভ কৰে, তেন্তে...
  আৰু ছোৱালীবোৰে এনেকৈ গায়:
  অনাড়ম্বৰভাৱে দৌৰি যাওক,
  ডোঙাৰ মাজেৰে সাজসজ্জিত টেংক,
  আৰু ছাদত এটা মেচিনগান আছে...
  তেওঁ সকলো অৰ্কক টুকুৰা টুকুৰ কৰি পেলাব!
  . অধ্যায় নং ১২।
  এলফৰ জগতখনৰ এগৰাকী সাহসী ছোৱালী মাৰিয়া কলেছনিকোভাই সাহসী আদেশ আৰু আদেশ দি থাকিল। তাই এই কামটো অতি উৎসাহেৰে কৰিলে। আৰু গোঁফ আৰু টান মূৰৰ অত্যাচাৰীক অভিশপ্ত হওক।
  এলফ যোদ্ধাসকলে জেদীভাৱে যুঁজি থাকিল। তেওঁলোকে ক্ৰোধিত অৰ্কবোৰৰ আগমনক বিকৃত কৰিলে। আৰু সিহঁতে বগাই গৈ থাকিল, ক্ৰেম্পত টোডৰ দৰে।
  আৰু ছোৱালীবোৰে শত্ৰুবোৰক গুলীয়াই গুলীয়াই তললৈ কাটি থাকিল। এই কাম তেওঁলোকে অতি উৎসাহেৰে কৰিলে।
  আৰু এলফৰ পৰা অহা প্ৰতিটো শ্বটৰ লগত স্তনৰ ৰঙা নিপল ব্যৱহাৰ কৰি এটা বুটাম টিপি দিয়া হৈছিল।
  আৰু ছোৱালীকেইজনী সম্পূৰ্ণ পৃথক হৈ পৰিল। একে সময়তে তেওঁলোকৰ উদং ভৰিৰ আঙুলিয়ে ডাঙৰ ডাঙৰ, মাৰাত্মক গ্ৰেনেড নিক্ষেপ কৰি পুটিনৰ ভালুকবোৰ ফালি পেলালে। আৰু ফটা মাংস জ্বলি ধোঁৱা ওলাল।
  গতিকে ছোৱালীকেইজনীয়ে ইয়াক চাফা কৰাৰ কামত লাগিল। আৰু আনন্দ, গীত আৰু অতি উৎসাহ।
  আৰু একে সময়তে অৱশ্যেই তেওঁলোকে গাইছিল;
  কিন্তু গুলী বিন্ধি যোৱা যোদ্ধা যদি পৰি যায়,
  আৰু ছোৱালীজনী চিৰদিন বিধৱা হৈ কান্দি কান্দি বহি থাকিব।
  পৃথিৱীখন যে কেৱল আশাহীনভাৱে ক"লা,
  সেই স্বৰ্গ ধ্বংস হৈ গৈছে আৰু দুষ্ট চয়তানে ভৰিৰে মোহাৰি গৈছে...
  
  আচলতে আশা আছে - এটা যোগ্য ভাগ্য,
  পিতৃভূমি ৰক্ষা কৰি অগাধ জয় কৰিবলৈ।
  এলফিয়াত যেতিয়া প্ৰতিজন ল'ৰা এটা শক্তিশালী যোদ্ধা হয় -
  জানি থওক এইটো বীৰত্ব বা মূৰ্খ কিচ্চ নহয়!
  
  কিন্তু কেতিয়াবা নাইটসকলৰ সমৰ্থনৰ অভাৱ হয়,
  গোটটোৱে কোনো স্ক"ৰ নাজানে, আৰু হেঁচাও নিষ্ঠুৰ।
  তেতিয়া আমি বশ কপৌ নহওঁ -
  কাৰণ, আপোনাৰ মন্দিৰত সীহ থকাৰ লাজতকৈ ভাল!
  
  মহাজাগতিক যুদ্ধ বিশেষ কিবা এটা,
  একটি রবট খেলনা, হায়...
  কিন্তু মই সামৰিক আভিজাত্যৰ পৰাই এলফি যোদ্ধাসকলক চিনি পাওঁ,
  যিটো কফিনত পৰি থাকিব নালাগে।
  
  আকাশত অদ্ভুত তৰাৰ টুকুৰাবোৰ হীৰা,
  আত্মাৰ প্ৰতিটো চকুলো থাকে...
  চেষ্টা কৰক, নিজৰ প্ৰতিভা দেখুৱাওক,
  তাতোকৈ ভাল, বজ্ৰপাতৰ লগত গান গাই নাচিব।
  
  শৰৎ সময় - য'ত গ্ৰীষ্ম ম্লান হয়,
  তাইৰ আচৰিত সৌন্দৰ্য্যই মোহিত কৰে!
  মোৰ এলফ হওক, এই কবিতাটোত গোৱা,
  তাইৰ সৈতে এক অবিচ্ছেদ্য মাতৃ দেশ হিচাপে!
  
  ছোৱালীজনীলৈ শেষ চুমাটো পঠাওঁ,
  মই মৰিলে তুমি সৌন্দৰ্য্যই কান্দিব নালাগে...
  লওঁ, বিশ্বাস কৰক অৰ্কলিন, মে" মাহৰ ৰসাল ফুলৰ তলত,
  আৰু দানৱ অৰ্ক জল্লাদ ভুক্তভোগী হ'ব!
  ছোৱালীবোৰে, ক"ব লাগিব, চমৎকাৰভাৱে গাইছিল। আৰু তেওঁলোকে এই অৰ্কবোৰক অতি শক্তি আৰু মাইকী পহুবোৰৰ আবেগেৰে পৰাস্ত কৰে। ধ্বংস কৰি পেলালে।
  আৰু শ্বুটিং কৰাৰ সময়ত তেওঁলোকে খালী, ঘূৰণীয়া, গোলাপী ৰঙৰ হিল ব্যৱহাৰ কৰিছিল। ছোৱালীকেইজনীয়ে অত্যন্ত শক্তিশালীভাৱে কাম কৰিলে। আৰু সুন্দৰীবোৰৰ উদং ভৰিৰ আঙুলিবোৰে বিনাশৰ উপহাৰ নিক্ষেপ কৰিলে।
  কোনো শক্তিয়ে এনে ছোৱালীক প্ৰতিহত কৰিব নোৱাৰে। তেওঁলোক উজ্জ্বল আৰু মহাজাগতিক চুৰিকাৰী। আৰু একে সময়তে, এলফ, যাৰ মাজত উন্মাদ আৰু উজ্জ্বল শক্তি আছে।
  আৰু ৰঙা নিপলৰ সহায়ত তেওঁলোকে বাজুকা বুটাম টিপি ধ্বংসাত্মক সামৰিক অভিযানৰ সূচনা কৰে। আৰু সিহঁতে আপোনাক আঘাত কৰাৰ লগে লগে অৰ্কৰ এটা গোটেই খাদ ভাঙি যাব। এই ছোৱালীবোৰ ছুপাৰ ক্লাছৰ। আৰু কেনেকৈ তেওঁলোকে ব্যৱসায়ত নামিল।
  আৰু এতিয়া উদং ভৰিৰ আঙুলিবোৰে আকৌ গ্ৰেনেড নিক্ষেপ কৰিছে, যাৰ ফলত বিশাল ধ্বংস আৰু ধ্বংস হৈছে।
  এই ছোৱালীবোৰে আক্ষৰিক অৰ্থত যিকোনো কাম কৰিব পাৰে। আৰু যিকোনো লোমশ আৰ্মাডা ঝাড়ু মাৰি লৈ যাব।
  ইয়াত পান্না ৰঙৰ চুলিৰ এগৰাকী ছোৱালী, কেনেকৈ তাই ৰঙা নিপলটোৰে বুটামটো টিপি শত্ৰুক লৈ মাৰিব।
  বিনাশৰ বৰ্তমান উৰি ওলাই যায় আৰু ছিন্নভিন্ন হৈ পুটিনৰ ভালুকবোৰক গুলীয়াই মাৰে।
  আৰু ছোৱালীবোৰে আকৌ গান গাই দাঁত উদঙাই দিয়ে;
  এলফিয়াৰ বিস্তৃতি - সুন্দৰ, প্ৰিয়,
  ক'ত আছে নিয়ৰৰ মুকুতা, মহাসাগৰৰ স্ফটিক...
  আৰু এলফ সৈনিক আৰু জেনেৰেল একত্ৰিত হৈছে -
  আৰু ৰাষ্ট্ৰৰ প্ৰতীক হৈছে ঈগল - আমাৰ অৰ্থডক্স জাৰ!
  
  গ্ৰীষ্ম পাৰ হৈ গ"ল আৰু শৰৎ আহি আছে,
  গছবোৰ সাজ-পোছাক, বিলাসীতা ৰজাৰ ঈৰ্ষা।
  মোৰ উজ্জ্বল গৃহভূমি স্বৰ্গতকৈও অধিক আনন্দময়,
  এলফৰ বাবে মই এটা ন্যায্য জীৱন দিম।
  
  গতিকে শৰৎ সুন্দৰ হয় কেৱল কবিয়েহে বুজি পায়
  দুখীয়াৰ শিৰা উলিয়াই আনিবলৈ কৰ ব্যৱহাৰৰ প্ৰয়োজন নাই...
  ঈশ্বৰৰ পৰা বিনামূলীয়া উপহাৰ: বেঙুনীয়া আৰু ৰঙা
  আৰু সোণ ম্লান হৈ যায় যেতিয়া সূৰ্য্যই পাতবোৰত জিলিকি উঠে।
  
  ফুল, ম্লান হৈ, উজ্জ্বল আৰু সুন্দৰ হৈ পৰে,
  ৰাজকুমাৰৰ ৰসাল কাৰ্পেটৰ দৰে পত্ৰবোৰ সৰি পৰে,
  শৰৎকালীন ঘাঁহনিত ৰুবিৰে সৈতে পান্নাৰ ব্ৰচ এটা -
  সৰ্বশক্তিমান শিল্পীয়ে সৃষ্টিৰ আৰ্হি অংকন কৰিছিল।
  
  আৰু প্ৰতিটো আঘাততে এইবোৰ প্ৰভুৰ ব্ৰাছ;
  মই প্ৰেম আৰু এটা আদৰ্শ সৃষ্টি কৰাৰ ইচ্ছা দেখিছোঁ...
  কিন্তু আচৰিত কথা যে আমাৰ মানুহবোৰ প্ৰায় নৰকত বাস কৰে,
  আৰু বিত্তৰ নিৰ্ভীকজনে নিষ্ঠুৰভাৱে আমাৰ ডেউকাত বেঁকা বান্ধিছে।
  
  আমাৰ পৃথিৱীখন চৰ্বিৰ দৰে ফুলি উঠা আৰু চৰ্বিযুক্ত,
  গভীৰতাত আৰু অক্সিজেন খনিবোৰত যথেষ্ট আছে।
  কিন্তু দুষ্ট অলিগাৰ্চৰ বাবে সকলো যথেষ্ট নহয়,
  মানুহক লুটি লৈছে যে সকলো প্ৰয়োজনৰ গোৰোহাত!
  
  কিন্তু এইটো সহ্য কৰাটো প্ৰভুৰ ইচ্ছা নেকি?
  কাৰণ ঈশ্বৰে পৃথিৱীখন এনেদৰে দিছিল যাতে বুঢ়া-বুঢ়া মানুহে ইয়াৰ ওপৰত কাম কৰিব পাৰে।
  আৰু ইয়াৰ পিছতো প্ৰভু খ্ৰীষ্টৰ আগত - আনকি ৰজাও দুখীয়াৰ সমান -
  বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডৰ সৃষ্টিকৰ্তাক নিকৃষ্ট ডকাইতৰ লগত ক্ৰুচত দিয়া হৈছিল।
  
  মোক উত্তৰ দিয়া, ফেৰেস্তাসকল, ন্যায় ক"ত?
  যে ল'ৰা-ছোৱালীয়ে কান্দে আৰু ভোকত মৰি যায়, বুঢ়া মানুহ...
  যে দুষ্ট বুর্জোৱাই উপহার এবং দয়া সঙ্গে শীর্ষ হয়...
  আৰু যিসকল অধিক দয়ালু, তেওঁলোকৰ হাতত কেৱল বাম্প আৰু ঋণহে বাকী থাকে!
  
  কিন্তু স্বৰ্গৰ পৰা কোনো উত্তৰ নাপালে,
  ভগৱান হয়তো বিপদত পৰিছে কাৰণ এনেকুৱা কথাবোৰ হ'বলৈ দিয়াৰ বাবে...
  কিন্তু সত্যটো হ"ল সংগ্ৰামে আমাৰ বাবে জীৱনক স্বৰ্গ কৰি তুলিব,
  আৰু শিকলি বান্ধি থকা মাষ্টৰজনো চিৰদিনৰ বাবে সুখী হ"ব পাৰে।
  এই ছোৱালীবোৰে সঁচাকৈয়ে ভালকৈ গান গায়। আৰু সিহঁতৰ মাতবোৰ বৰফৰ ঝুলনৰ দৰে জিলিকি উঠে। এইবোৰ সঁচাকৈয়ে মহিলা।
  আৰু তেওঁলোকৰ মাতবোৰ আচলতে হীৰাৰ ধাৰাবোৰৰ দৰে। আৰু যদি তেওঁলোকে আপোনাক আঘাত কৰে, তেন্তে ইয়াৰ পৰিসৰ কিমান সেয়া আপুনি কল্পনা কৰিব পাৰে।
  ইয়াত যোদ্ধাসকলে নিজৰ অতিক্ৰমণীয় আৰু বিশাল স্তৰ দেখুৱাইছে - মহাকাশ যুগৰ। আৰু যদি কৰে, তেন্তে সকলো বহুত বেছি গুৰুতৰ আৰু অভদ্ৰ হ"ব।
  আৰু ছোৱালীবোৰৰ খালী ভৰিৰে চেলেকি লোৱা ভৰি দুখন কৰ্মত। আৰু তেওঁলোকে অতি ধ্বংসাত্মক শক্তিৰে মৃত্যুৰ উপহাৰ নিক্ষেপ কৰে। আৰু অপ্ৰয়োজনীয় অনুষ্ঠান অবিহনে কৰে।
  এইবোৰ ইয়াৰ ছোৱালী - চুপাৰ লেভেল !
  আৰু উদং, গোলাপী গোৰোহাই বিনাশৰ পটল ওপৰলৈ পেলাই দিয়ে। আৰু সকলোবোৰ বৰ ধুনীয়া আৰু মেজৰ হ"ব।
  আৰু ছোৱালীকেইজনীয়ে তেওঁলোকৰ ৰঙা স্তনৰ নিপলৰে বুটাম টিপে, আৰু ৰকেট লঞ্চাৰ সক্ৰিয় কৰে যিয়ে অৰ্কবোৰৰ অৱস্থান ধ্বংস কৰে। আৰু অপ্ৰয়োজনীয় পলম আৰু অনুষ্ঠান নকৰাকৈয়ে কৰে।
  তাৰ পিছত ছোৱালীবোৰে আকৌ গান গাবলৈ আৰম্ভ কৰে;
  সমুদ্ৰৰ পৰা অহা নিয়ৰৰ মুকুতা - উজ্জ্বলভাৱে জিলিকি উঠে,
  তুষাৰপাত মেৰ পোৱালিৰ curls ঘূৰ্ণন হ'ব...
  আমাৰ পিতৃভূমি গ্ৰেনাইট বিশ্বাস,
  যদি সঁচা কথা কোৱা হয়, অৰ্কবোৰ ভয়ংকৰ নহয়!
  
  ধাতুৰ ক্লাং, ৰোলাৰৰ ক্ৰিক -
  এলফিয়াৰ সীমাৰেখাৰে টেংকবোৰে খোজ কাঢ়িছে!
  চোকা বেয়নেটৰ এটা শিখৰ বনাওঁ আহক,
  "হুৰে" বুলি চিঞৰি আমি আক্ৰমণত নামিলোঁ!
  
  ডিঙিত বান্ধি ৰাতিৰ ৰং
  আমি এটা ধাৰণাৰে যুদ্ধলৈ অনুপ্ৰাণিত হৈছিলো।
  এটাই বাছনি - জয়ী হওক বা মৰিওক,
  ইয়াত ৰঙা পতাকাখনে ৰেডউটৰ ওপৰেৰে উৰি গৈছে!
  
  শেঁতা ওঁঠ, এটা তুষাৰপাত বলিছে,
  বন্দী ছোৱালীজনীৰ হাত বান্ধি দিয়া হৈছিল...
  অ", কিমান নিৰ্দয় ভাগ্য,
  তিতা ঠাণ্ডাত খালী ভৰিৰে মৰাপাটলৈ!
  
  কিন্তু মই লুপত শেষ হ"ব বিচৰা নাছিলো,
  তাই শক্তি গোটাই জাৰ্মানজনক ধৰিলে।
  পৃথিৱীত আমাতকৈ শক্তিশালী কোনো নাই,
  আমাক তোমাৰ নিকৃষ্ট দয়াৰ প্ৰয়োজন নাই!
  
  আৰু সেইবাবেই তাইৰ ডিঙিত চেপি ধৰি মৰি গ"ল,
  এলফ ছোৱালীজনী হৈছে টানিয়া ক্ৰাছনোভা।
  কিন্তু পথটোৱে আমাক অৰ্কলিনলৈ লৈ যাব,
  হিংসাবিহীন এখন নতুন পৃথিৱী গঢ়ি তোলো আহক!
  
  মোৰ ভাই কেইজনৰ মৃত্যু হ"ল,
  সকলো স্বেচ্ছাসেৱক, মাত্ৰ ল"ৰা।
  দুখীয়াৰ পথ প্ৰদৰ্শকসকলৰ বাবে, খালী ভৰিৰে -
  ডিনাৰ কনৰ বাবে ব্ৰেকফাষ্টৰ খোলা!
  
  আমি অৰ্কলিনৰ ওচৰত আছো , জয় অতি সোনকালে আহি আছে,
  কমছমোলৰ চিনটোৱে আপোনাৰ বুকুখন পোহৰাই তুলিছে!
  মই অভ্যস্ত নোহোৱাৰ বাবে বুটবোৰ বেছি টান হ"লেও,
  কিন্তু মে" মাহৰ সুখৰ ৰং অনুপ্ৰেৰণা !
  
  ফুৰাৰ নৰকত আছে, হাৰিকেনটো মৃত্যুমুখত পৰিছে -
  আনন্দ আহিছে, শিশুৰ হাঁহি শুনা গৈছে!
  ছাইত গুহাটো শুই আছে ,
  আৰু পিতৃভূমিৰ ওপৰত - ৰঙা সূৰ্য্য!
  এনেকৈয়ে ছোৱালীবোৰে আনন্দ আৰু ক্ৰোধেৰে গান গায়। আৰু সিহঁতৰ মাতবোৰ ইমান ধুনীয়া আৰু জিলিকি থকা। যেনেকৈ ধাৰাবোৰে বকবকুল কৰি আছে। বা ফোয়াৰাবোৰে আকাশলৈ লৰালৰিকৈ সোমাই যায় ৷ আৰু এনেধৰণৰ ছোৱালীয়ে বিভিন্ন দেশ জয় কৰি আছে। তেওঁলোকৰ এনে দক্ষতা আৰু পৰিসৰ আছে।
  নিঞ্জা পৰিয়ালৰ এজন এলফ আবিৰ্ভাৱ হ"ল। তাইৰ হাতত দুখন তৰোৱাল।
  আৰু যোদ্ধাই সিহঁতক হাত জোকাৰিলে। আৰু পুটিনৰ ভালুকৰ চাৰিটা মূৰ একেলগে কাটি পেলোৱা হ"ল। আৰু ঘাঁহনিৰ ওপৰত গুলীয়াই গ"ল।
  নিঞ্জা ছোৱালীজনীয়ে লৈ উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে বুমেৰাং এটা দলিয়াই দিলে। সি উৰি গৈ আক্ৰমণাত্মক অৰ্কবোৰৰ মূৰ কাটি পেলালে। তেওঁ আক্ষৰিক অৰ্থত তেওঁলোকক সম্পূৰ্ণৰূপে হত্যা কৰিলে।
  এইজনী সঁচাকৈয়ে খালী ভৰিৰে আৰু আক্ৰমণাত্মক ছোৱালী। যদি ই কাটিবলৈ আৰম্ভ কৰে তেন্তে বন্ধ কৰিব নোৱাৰি৷ আৰু বিষাক্ত বেজীৰে থুও দিব। আৰু ই অৰ্ক জেনেৰেলৰ চকুত ঠিক আঘাত কৰে। আৰু পুটিনৰ ভালুকটো সম্পূৰ্ণৰূপে ভাঙি যায়।
  নিঞ্জা মেয়ে squeaks:
  জেলেনস্কিৰ মহিমা, গৌৰৱ!
  ট্যাংক আগলৈ হুলস্থুল কৰি আছে...
  এলভেন শক্তিৰ পতাকাৰ তলত,
  ছোৱালীজনীৰ আক্ৰমণ!
  এইবোৰ সঁচাকৈয়ে বহুত ভাল ছোৱালী। আৰু সিহঁতৰ ভৰি দুখন ইমানেই উদং আৰু টেন হৈ গৈছে। আৰু আক্ৰমণাত্মক আৰু উন্মাদ শক্তিৰে মৃত্যুৰ উপহাৰ নিক্ষেপ কৰে।
  আৰু পুটিনৰ ভালুকৰ ৰেখাডাল কাটি পেলোৱাৰ পিছত ছোৱালীবোৰে আকৌ গান গাবলৈ আৰম্ভ কৰে;
  পবিত্ৰ, অতি বিশুদ্ধ কুমাৰী মেৰী
  তাই ত্ৰাণকৰ্তাক জন্ম দিলে, আমাক পোহৰ দিলে।
  কিন্তু তোমাৰ সন্তানবোৰ শীতকালত খালী ভৰিৰে -
  আৰু লেতেৰা বেছমেণ্টত আমি লগ পাওঁ ভোকাতুৰ ভোৰ!
  
  কাৰণ, কেনেকৈ হ"ল যে পৃথিৱীখন বেয়াৰ যন্ত্ৰণাত,
  যে ফৰিং পথাৰতকৈ দুখীয়া মানুহ বেছি।
  যে ঠাণ্ডাইও মে", ২০২০ত গছবোৰ জমা কৰি পেলায়।
  যে আটাইতকৈ সাধাৰণ উত্তৰটো হ'ল - যদি আপুনি দুখীয়া, তেন্তে নাচক!
  
  ধনীক তামৰ পইচা এটা দিলেও দুখ লাগে,
  যদিও তেওঁলোকৰ ধন শালীনতাৰ সীমাত ফুলি উঠিছে...
  তেওঁলোকৰ মূল গুৰু আমাৰ ওপৰত ওক গছৰ লাঠি -
  কিন্তু কুকুৰা কাউৰী হ"লেই গৰ্জন হৈ পৰিব!
  
  প্ৰভুৱে তোমালোকক ধনীসকলৰ লগত ভাগ কৰিবলৈ আজ্ঞা দিছিল -
  যাতে কোনো মৃত নাথাকে, আৰু কান্দিলে ঈশ্বৰৰ শ্ৰৱণ ক্ষমতাক যন্ত্ৰণা নিদিয়ে।
  দুৰ্বল সকলক সহায় কৰক - দয়ালু মুখবোৰে আইকনৰ পৰা কয়,
  দয়া কৰিলে স্বৰ্গৰ বাটত থকা বিকন নুমাই যোৱা নাই!
  
  কিন্তু বহুতৰে বাবে ধনে আত্মা আৰু পৰিত্ৰাণক অধিক প্ৰিয় কৰি ৰাখে;
  সোণেৰে সাধু কিনিম বুলি কয়!
  ধনদাতাৰ চৰ্বিয়ে তাৰ ঘৃণনীয় মুখখন ফুলি উঠিল -
  আৰু শান্তি নথকা হৃদয় এখন ঠাণ্ডা গ্ৰেনাইট!
  
  আমাৰ - সামান্য মানুহৰ বাবে আপোনাৰ কি কষ্ট?
  ৰাজপ্ৰসাদত আমি হুমুনিয়াহও শুনা নাপাওঁ!
  আশ্ৰয় বিচাৰে নেকি? আশ্ৰয় লাভ কৰক
  কাৰাগাৰৰ চালৰ তলত!
  
  কিয় দিব তোমাক, আমাক,
  আমি বলপূৰ্বকভাৱে কি সফলতাৰে লৈছো?
  তুমি একো নাছিলা আৰু চিৰদিনৰ বাবে একো নাছিলা,
  আকাশখন তোমাৰ বাবে দিয়া হোৱা নাছিল!
  
  কিন্তু অপ্ৰত্যাশিতভাৱে তেওঁলোকৰ মনলৈ মৃত্যু আহিল,
  সৰ্বশক্তিমান সৃষ্টিকৰ্তাই শিকোৱাৰ দৰে!
  এতিয়া তেওঁলোক য'ত চয়তানে জ্বলি থাকে
  য'ত দেশদ্ৰোহীয়ে দুখ-কষ্টৰ পৰা ক্ৰিক আৰু গৰ্জন কৰে!
  
  গতিকে আপুনি সিদ্ধান্ত লৈছিল যে সৰ্বশক্তিমানে ধেমালি কৰি আছে -
  কোৱা, উদাৰসকলক উচ্চ কৰা হ"ব?
  আৰু যে যীচু নিজেই সৃষ্টিকৰ্তা অৱতাৰ,
  দুষ্ট নিগনিবোৰে বস্তুবোৰ খাব বুলি কোৱাটো ভুল আছিল নেকি?
  
  মৰিয়মৰ প্ৰাৰ্থনা পঢ়ি অনুতাপ কৰক,
  আৰু আঁঠু লৈ অনুতাপ কৰি - হুমুনিয়াহ কাঢ়ি!
  যেতিয়া আপোনাৰ সন্মুখত শিশুৱে কান্দে,
  আৰু খালী ভৰিৰ ছোৱালীজনী ঠাণ্ডাত কঁপিছে!
  
  আপোনাৰ টান আৰু কৃপণালি মানিবেগটো লওক,
  হাঁহি এটা মাৰি অলপ টকা খৰচ কৰোঁ আহক।
  তেতিয়া প্ৰেমৰ ঈশ্বৰ যীচুৱে নেতৃত্ব দিব,
  আৰু ই আপোনাক অস্থিৰ পথত পৰিবলৈ নিদিয়ে!
  ছোৱালীবোৰে ইমান ভাল আৰু শীতলভাৱে গান গায়, আৰু তেওঁলোকৰ মাতবোৰ ইমানেই উজ্জ্বল আৰু জিলিকি থকা যে আপুনি অনুভৱ কৰে যেন আপুনি প্ৰকৃত, প্ৰকৃত স্বৰ্গত প্ৰৱেশ কৰিছে।
  আৰু সেইবাবেই ছোৱালীকেইজনীয়ে হাউইটজাৰৰ পৰা উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে অৰ্কবোৰক আঘাত কৰিলে। আৰু তেওঁলোকে একেলগে পঞ্চাশটা পুটিনৰ ভালুক ফালি পেলালে। আৰু এই ক্লাবফুট মানুহবোৰক কাটি পেলাওঁ।
  ছোৱালীবোৰ অৱশ্যে যুঁজাৰু আৰু আক্ৰমণাত্মক। আৰু তেওঁলোকৰ মুখ মেলিলে কেৱল হুইচেল মাৰিবলৈহে। আৰু ছোৱালীকেইজনীৰ হুইচেলৰ পৰা স্তম্ভিত কাউৰীবোৰে অৰ্কবোৰৰ মূৰত পৰি সিহঁতৰ মূৰৰ খুলি বিন্ধি পৰে।
  আৰু এনে কাউৰী বহুত আছে আৰু ইহঁত অত্যন্ত মাৰাত্মক।
  ছোৱালীবোৰে উদং ঘূৰণীয়া গোৰোহাৰে নেমু নিক্ষেপ কৰিব।
  তেওঁলোকে অৰ্কবোৰৰ ওপৰত উৰি যাব আৰু পুটিনৰ ভালুকবোৰক সৰু সৰু ৰক্তাক্ত টুকুৰাত ফালি পেলাব।
  এলফ ছোৱালীজনীয়ে গাইছিল:
  - ইয়াত তেজৰ ডাঙৰ নদী বৈ আছে,
  Groovy টান Fuhrer...
  কিন্তু তেওঁৰ ওচৰত হাৰ নামানিব
  আৰু কয়িনক আন্ধাৰত পেলাই দিয়ক!
  ইয়াত অৰ্কৰ সৈতে মোকাবিলা কৰা ছোৱালীকেইজনী। আৰু তেওঁলোকে অতি ক্ৰোধ আৰু হতাশাৰে যুঁজ দিয়ে। আৰু তেওঁলোকে নিজৰ সৰ্বোচ্চ দক্ষতা প্ৰদৰ্শন কৰে।
  কিন্তু, অৱশ্যেই, যিকোনো যুদ্ধতে গীতৰ ঠাই থাকে;
  আপুনি যি কৰিছে সেয়া উজ্জ্বল
  মানৱ জাতিৰ ওপৰত কৃপা ঢালি দিয়া হৈছে!
  পবিত্ৰ ঈশ্বৰে তোমালোকক দিলে,
  আত্মা, আনন্দ, আন্তৰিক দয়া!
  
  লুচিফাৰে আমাক চদোমলৈ ঘূৰাই আনি,
  পাপ আৰু অহংকাৰৰ উৎপাদন!
  তেওঁ নিজৰ তৰোৱালখন ঈশ্বৰৰ পবিত্ৰ সিংহাসনত তুলি ধৰিলে।
  আৰু তেওঁ সিদ্ধান্ত ল"লে যে এতিয়া তেওঁ সৰ্বশক্তিমান!
  
  প্ৰতিটো পদৰ পিছত কোৰাছ;
  মোৰ ঈশ্বৰ, তুমি কিমান ধুনীয়া আৰু নিৰ্মল,
  মোৰ বিশ্বাস যে তোমাৰ সঠিকতা অন্তহীন!
  আপুনি ক্ৰুচত আপোনাৰ গৌৰৱময় জীৱন দিলে,
  আৰু এতিয়া মোৰ হৃদয়ত চিৰদিনৰ বাবে তিক্ততা থাকিব!
  
  আপুনি সৌন্দৰ্য্য, আনন্দ, শান্তি আৰু প্ৰেমৰ প্ৰভু,
  সীমাহীন, উজ্জ্বল পোহৰৰ মূৰ্তি!
  তুমি ক্ৰুচত বহুমূলীয়া তেজ ঢালি দিয়া,
  সীমাহীন ত্যাগৰ দ্বাৰা গ্ৰহটো ৰক্ষা পৰিল!
  
  ইয়াৰ পিছত আহে কপলেটবোৰ।
  বিদ্ৰোহী হৃদয়ত বেয়াই ক্ৰোধ কৰে,
  চয়তানে নিজৰ নখেৰে মানৱ জাতিক ছিন্নভিন্ন কৰি পেলাইছে!
  কিন্তু মৃত্যুক ধূলিত পেলোৱা হ"ব,
  আৰু প্ৰভু আমাৰ লগত চিৰকাল থাকিব!
  
  চয়তানে প্ৰভু ঈশ্বৰৰ বিৰুদ্ধে যুদ্ধ কৰিলে।
  শত্ৰুৱে নিষ্ঠুৰভাৱে, কূটনৈতিকভাৱে যুদ্ধ কৰিলে!
  কিন্তু প্ৰেমেৰে খ্ৰীষ্টই চয়তানক চেপি ধৰিলে,
  ক্ৰুচত, আপোনাৰ সত্য প্ৰমাণ কৰি!
  
  আমি ভাইসকলে একক ধাৰাত একত্ৰিত হ"ব লাগিব,
  আপোনাৰ হৃদয়, মন আৰু অনুভৱক যীচুৰ ফালে নিৰ্দেশিত কৰক!
  যাতে মহান ঈশ্বৰে আমাক পৰিত্ৰাণ পাবলৈ সহায় কৰে,
  আৰু চিৰকাল আমি প্ৰভুৰ প্ৰশংসা কৰিম!
  
  যাতে আত্মাই চিৰকালৰ বাবে নিজৰ শান্তি পায়,
  আমি সমগ্ৰ জগতৰ সৈতে প্ৰভুৰ শস্য চপোৱাত কাম কৰিব লাগিব!
  আৰু চিৰকাল চিৰকাল সৰ্বশক্তিমান আমি তোমাৰ লগত থাকিম;
  মই আৰু অধিক কঠোৰভাৱে প্ৰাৰ্থনা কৰিব বিচাৰো!
  
  যদি আপুনি আপোনাৰ ভৰি দুখন তললৈ নমাই দিলে - মুগাৰ শৈবালৰ কাৰ্পেট এখন,
  যীচুৱে যিকোনো যন্ত্ৰণা নিমিষতে সুস্থ কৰি তুলিব!
  কাৰণ, সোণৰ বালিৰে পাৰ পঠিয়াই দিলে,
  তেওঁ সূৰ্য্য আৰু সীমাহীন বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডৰ মালিকো!
  
  তেওঁৰ বাক্যৰে তেওঁ আকাশ সৃষ্টি কৰিলে -
  তেওঁ আকাশৰ তৰাবোৰ ডাঙৰকৈ মেলি দিলে!
  যিহোৱাই সৌন্দৰ্য্য ভাল পায়,
  তেওঁৰ প্ৰতি ভক্তি, ভয়হীন আনুগত্য!
  
  সৰ্বশক্তিমান অবিহনে কোনো বন্ধু নাই,
  দয়ালু মুখৰ উজ্জ্বল আইকন!
  সেইবাবেই মই অধিক আৰু অধিক বিচাৰো
  যীচু মাংসৰ কণা হৈ পৰে!
  
  আমাৰ পাপ ঋণৰ বাবে ঈশ্বৰক দয়া কৰা,
  যিটো আমি, হায়, আপোনাক নিদিলোঁ!
  যদিও অনুতাপৰ সময় পাৰ হৈ গ"ল,
  আৰু ইতিমধ্যে সেই অগাধ য'ত ফুলি উঠিল!
  
  কিন্তু প্ৰভুৱে তেওঁৰ কৃপা দিলে
  আৰু ক'লে - মই তোমালোক অনাথবোৰক ক্ষমা কৰি দিওঁ!
  মই জানো তুমি তোমাৰ ঋণ পৰিশোধ কৰিব নোৱাৰা,
  কিন্তু স্বৰ্গত তোমাৰ বাবে ঠাই আছে!
  
  কি বিশ্বাসঘাতকতা কৰাটো অসম্ভৱ৷
  বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডৰ প্ৰভু ভাল স্বভাৱৰ!
  আৰু আপোনাৰ অৰ্থডক্স হাতেৰে,
  আমাক দুষ্ট মানুহক কোঠালৈ লৈ যায়!
  
  সঁচাকৈয়ে সি নাকচ কৰিবনে?
  অনুগ্ৰহ কৰি অনুতাপ গ্ৰহণ কৰক!
  ধৈৰ্য্যৰে পৰম উত্তৰৰ বাবে অপেক্ষা কৰি আছে,
  আমাক ক্ষমা কৰিবলৈ, তেওঁৰ ইচ্ছাক বিশ্বাস কৰক!
  
  আমি নিৰ্যাতনৰ বাবে যোৱাৰ সিদ্ধান্ত ললোঁ
  আপোনাৰ আত্মাক শক্তিশালী কৰাৰ উদ্দেশ্যে!
  আমাৰ পতিত হোৱাৰ আন কোনো বাট নাই,
  আপোনাৰ লগত চিৰকাল সৰ্বশক্তিমান হ'বলৈ!
  
  ইয়াত, পৰিত্ৰাণৰ সময় ওচৰ চাপিছে,
  ঈশ্বৰৰ বাক্য কেতিয়াও ভাঙিব নোৱাৰে!
  আমাৰ কি হ'ব?
  আৰু ওপৰলৈ উৰি যাওক, ডেউকা থকা আত্মাবোৰ!
  
  আপুনি যি সৃষ্টি কৰিছে সেয়া চিৰন্তন হ"ব,
  অসীম আৰু জ্ঞানী বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডৰ শাসক!
  তুমি মোক জীৱনৰ ধাৰাৰে আলোকিত কৰিলা,
  আৰু মোৰ বিশ্বাস যে আমাৰ মৰম সঁচা হ'ব!
  তেনেকৈয়ে ছোৱালীবোৰে ভালকৈ গাইছিল আৰু উজ্জ্বল, তামৰ দৰে মাতেৰে৷ আৰু অত্যন্ত শীতল যেন লাগিছিল।
  এলফে তাক লৈ তাইৰ উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে বিনাশৰ হত্যাকাৰী উপহাৰবোৰ দলিয়াই দিলে। ছয়টা উন্মাদ কুকুৰৰ দৰে নিহত পুটিন ভালুকবোৰো বিভিন্ন দিশত সিঁচৰতি হৈ পৰিল। আৰু শত্ৰুৰ ওপৰত এক চেপেটা আৰু বিপৰ্যয়জনক আঘাত কৰা হ"ল।
  ছোৱালীজনীয়ে লৈ গাইছিল:
  মানুহবোৰ সুখী হ"ব
  চিৰদিনৰ বাবে সুখ...
  এলফবোৰৰ শক্তি আছে -
  শক্তিটো বৰ ডাঙৰ!
  আৰু এতিয়া ছোৱালীবোৰে আকৌ নিজৰ ষ্ট্ৰবেৰীৰ সহায়ত শত্ৰুক লৈ নখ মাৰিব , ইমান সুস্বাদু আৰু ৰসাল নিপল। আৰু সঁচাকৈয়ে বৰ ভালকৈয়ে চলি আছে।
  আৰু পুটিনৰ বহু ভালুক বন্য যন্ত্ৰণাত জ্বলি উঠে। আৰু ছোৱালীবোৰ বৰ সুখী আৰু আক্ৰমণাত্মক।
  আৰু আক্ৰমণাত্মক অৰ্কবোৰে তেওঁলোকক ৰখাব নোৱাৰে। এবাৰ সিঁচৰতি হৈ গ"লে সিহঁতক বাধা দিবলৈ একো কৰিব নোৱাৰি। এই ছোৱালীবোৰে নিজকে দেখুৱাব।
  লিলাক চুলিৰ এজন যোদ্ধাই পুটিনৰ ভালুক ধ্বংস কৰি ক"লে।
  মাল্যুটাৰ দৰে দুষ্ট অৰ্ক,
  মই এটা ট্ৰেচ নোহোৱাকৈ ধ্বংস...
  কিন্তু পৃথিৱীত কিবা কাৰণত,
  কিন্তু পৃথিৱীত কিবা কাৰণত,
  দয়াৰ প্ৰাধান্য!
  দয়াৰ প্ৰাধান্য!
  . অধ্যায় নং ১৩।
  অত্যাচাৰক প্ৰত্যাহ্বান জনোৱা মাৰিয়া কলেছনিকোভাই আদেশ প্ৰয়োগ কৰি থাকিল আৰু বহু সফলতা লাভ কৰিলে।
  আৰু সেইবাবেই ছোৱালীকেইজনী আৰু এলফ বংশবোৰে শক্তিশালীভাৱে অৰ্কৰ স্থানবোৰত আক্ৰমণ কৰিলে। যোদ্ধাসকলে নিজৰ অভ্যাস অনুসৰি কাম কৰিছিল, অতি গতিশীলতা আৰু দক্ষতাৰে। কব্ৰাৰ দৰে দ্ৰুত আৰু পুটিনৰ ভালুকক সামান্যতমো সুযোগ নিদিয়ে। এনে যোদ্ধাসকল অৱশ্যেই সৰ্বোচ্চ উৰণ আৰু চাপৰ শ্ৰেণী। আৰু ইহঁতৰ ইমান জিলিকি থকা আৰু আক্ৰমণাত্মক মেগোপ্লাজমিক শক্তি থাকে। অৰ্কক তেওঁলোকৰ অনন্য আৰু আক্ৰমণাত্মক স্বভাৱ দেখুৱাই দিয়া ছোৱালী। তেওঁলোক কেৱল ভয়ংকৰ যোদ্ধা।
  আৰু এতিয়া সুন্দৰীৰ উদং ভৰিৰ আঙুলিয়ে মৃত্যুৰ পটলৰ মাৰাত্মক শক্তি নিক্ষেপ কৰে। আৰু তেওঁলোকে অৰ্কবোৰৰ মাজত ধ্বংস আৰু ধ্বংসলীলা সিঁচিছে। ইয়াৰ যোদ্ধাসকল ইমানেই ভয়ংকৰ, আৰু তেওঁলোকৰ স্তন দুটা মুখমণ্ডলযুক্ত আৰু অতি দামী ৰুবিৰ দৰে জিলিকি উঠে। এনে সৌন্দৰ্য্যই সকলো অৰ্কক ৰক্তাক্ত পাল্পত ভাঙি পেলোৱাটো অনিবাৰ্য।
  ইয়াত এগৰাকী ছোৱালীয়ে উদং গোৰোহাৰে শত্ৰুৰ ওপৰত এচিডযুক্ত কাঠৰ গুড়িৰ বিস্ফোৰক টোপোলা এটা দলিয়াই দিলে।
  তাই লৰালৰিকৈ গৈ পুটিনৰ ভালুকবোৰক বিভিন্ন দিশত সিঁচৰতি কৰি পেলালে, ফালি পেলালে।
  ছোৱালীজনীয়ে চিঞৰি উঠিল:
  মহিলা এলফ আমাক চাই হাঁহিছে,
  মহিলা এলফ কেৱল শীৰ্ষ শ্ৰেণীৰ!
  আৰু তাৰ পিছত ৰাতিপুৱালৈকে,
  তেওঁলোকৰ প্ৰেমৰ গান এটা গোৱা শুনা!
  হয়, ছোৱালীবোৰে সঁচাকৈয়ে, যদি তেওঁলোকে ব্যৱসায়ত নামি পৰে, তেন্তে তেওঁলোকে সঁচাকৈয়ে বিশাল আৰু অপ্ৰতিৰোধ্য শক্তি দেখুৱাব।
  আৰু খালী ভৰিৰ নিক্ষেপৰ পৰা পুটিনৰ ভালুকবোৰ বিপুল সংখ্যকে মৃত্যুমুখত পৰে।
  কিন্তু ছোৱালীবোৰে আৰু অধিক আত্মা আৰু তীব্ৰতাৰে গান গাবলৈ ধৰিলে;
  ইতিমধ্যে শীতকালৰ শক্তি হেৰুৱাই পেলাইছে,
  বসন্তৰ সূৰ্য্য উদয় হৈছে...
  প্ৰজ্ঞাই প্ৰকৃতিক জয় কৰিছে,
  বৈজ্ঞানিক অনুসন্ধান আৰু হাইকত!
  
  ধাৰাবোৰে বাজিছে - নিয়ৰৰ ঢৌবোৰ গলিছে,
  য"ত ৰূপৰ কাৰ্পেটখন এটা ধাৰা।
  ২০১৯ চনৰ মে" মাহত কাৰ্নেচনে ভয়ংকৰভাৱে ফুলে।
  আৰু আমাৰ বন্ধুত্ব ছিটিকি নাযায়!
  
  আমি প্ৰকৃতিৰ কন্যাক ভাল পাওঁ
  যখন মাশরুম বসন্ত কালত বাঢ়ি যায়...
  নাই, আপুনি জানে বতৰ বেয়া,
  খ্ৰীষ্টৰ অনুগ্ৰহ কেনেকৈ বৰষুণ কৰে!
  
  বসন্ত কালত প্ৰকৃতিয়ে সজীৱ হৈ উঠে
  স্ফটিক বৰফটো ক্ৰেচ কৰি ফাটি গ"ল।
  গ্ৰহটো হ"ব, মোৰ বিশ্বাস স্বৰ্গ,
  কোনো অশুভ অগ্নিয়ে জগতত জুই জ্বলাব নালাগে!
  
  কাৰণ, প্ৰতিটো ফুলেই এক বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ড,
  বাগটোৱেও জীয়াই থাকিব বিচাৰে।
  সকলোতকৈ উত্তম ভাগ্য হৈছে সৃষ্টি,
  কিন্তু তুমি বেচেৰা শহাপহু বনৰীয়া।
  
  কেনেকৈ হ'ল, বহুত ভয়,
  সৌন্দৰ্য্যৰ লগত বহুত দুখ...
  কেতিয়াবা আমি হুমুনিয়াহ কাঢ়ি ভগৱানক বিচাৰো -
  সুখ আৰু সপোনেৰে আমাক সহায় কৰক!
  
  কিন্তু জগতত ক্ৰোধ কি,
  কিহে আমাক টৰ্নেডোৰ দৰে ঘূৰিবলৈ ধৰিলে,
  কিন্তু ঈশ্বৰে উত্তৰ দিলে - যাতে
  ভালুকৰ দৰে এলেহুৱা হৈ যোৱা নাই তুমি!
  
  কাৰণ, কলটো নিজেই যদি পৰিল, ৷
  নাঙলটোও হাৰ্নেছ নকৰিবা।
  আইকনবোৰৰ পৰা অহা সন্তসকলৰ মুখবোৰে মূৰ দুপিয়াই,
  আনাৰস নাই - ৰাই সিঁচিব!
  
  বাৰু, কামে সফলতালৈ লৈ যায়,
  তেওঁ আমাৰ জাতিটোক আৰু শক্তিশালী কৰি তুলিব!
  আৰু সমৃদ্ধিৰ খৰখেদা নাই,
  কৃপণালিৰ প্ৰয়োজন নাই!
  
  পুৰস্কাৰ আহিব - শক্তি থাকিব,
  আৰু যুদ্ধত পতিত হোৱাসকলক আমি পুনৰুত্থান কৰিম!
  শাস্তি তোমাৰ ওপৰত আহিব, যিহূদাক চিনিবা,
  মিছা আৰু প্ৰতাৰণাৰ প্ৰতিশোধ লোৱা হ"ব!
  ছোৱালীবোৰে এইদৰেই গাইছিল, আৰু অত্যন্ত শীতল আৰু সুন্দৰ আছিল। এই ছোৱালীবোৰে নিজৰ মহৎ ষ্টাইল আৰু আউটফিট দেখুৱাইছে ৷ আৰু ছোৱালীবোৰৰ দাঁতবোৰ মুকুতাৰ দৰে জিলিকি উঠে। আৰু সঁচাকৈয়ে বৰ ভাল লাগিছে।
  এনে ছোৱালী ইয়াত আছে।
  আৰু, অৱশ্যেই, তেওঁলোকে খালী ভৰিৰ আঙুলিৰে লোৱা আৰু হত্যাকাৰী আৰু ধ্বংসাত্মক শক্তিৰে নেমু এটা নিক্ষেপ নকৰাটো এৰাই চলিব নোৱাৰে। আৰু তাই চুদিব, আৰু বিভিন্ন পক্ষই পুটিনৰ ফটা ভালুকবোৰ সিঁচৰতি কৰি পেলাব।
  এইটো সঁচাকৈয়ে এজন অতি যুঁজাৰু আৰু শীতল যোদ্ধা।
  কিন্তু ইয়াৰ কাষেৰে এটা শক্তিশালী বোমাৰু বিমানখন ওপঙি আছে, খালী ভৰিৰে আৰু অৰ্ধউলংগ এলফৰ দ্বাৰা নিয়ন্ত্ৰিত।
  ছোৱালীবোৰ, ক"ব লাগিব, বৰ খালী ভৰিৰে আৰু টেন কৰা। আৰু একে সময়তে ইহঁত পেশীবহুলও। ইমান খং আৰু উত্তেজনা তেওঁলোকৰ। আৰু তেওঁলোকে সৰ্বোচ্চ আৰু অতি যুঁজাৰু আৰু অনুকৰণীয় শ্ৰেণীটো দেখুৱাবলৈ সক্ষম হয়।
  আৰু তেতিয়াই বোমাৰুৰ পেটৰ পৰা জপিয়াই ওলোৱা গধুৰ বোমাটো পৰিব। তাই তললৈ লৰালৰিকৈ নামি যায় আৰু ঝাড়ু অৰ্কৰ থুপত পৰি যায়। আৰু ই সেইবোৰ উৰুৱাই দিয়ে আৰু উৰুৱাই দিয়ে সৰু সৰু ফাটি যোৱা টুকুৰাত। আৰু পুটিনৰ ভালুকৰ এটা গোটেই বেটেলিয়ন ধ্বংস হৈ গ"ল।
  সঁচাকৈয়ে এইটো আটাইতকৈ চেপি ধৰা আঘাত। যিয়ে সকলো জ্বলাই ধ্বংস কৰে। তেনেকৈয়ে ছোৱালীবোৰে অৰ্কৰ এই হাৰামী আৰু নিষ্ঠুৰ জীৱবোৰক লৈ হাল বাইছিল।
  আৰু ছোৱালীবোৰে সেইটো লৈ আনন্দত গান গাইছিল;
  এলফ সাম্ৰাজ্যত জীৱনটো আচৰিত হ"ব,
  যেতিয়া আমি চেকিষ্ট জাৰৰ দুষ্ট ভালুকক পৰাস্ত কৰো...
  হয়, পুটিন নিশ্চয় এজন বিপজ্জনক একনায়কত্ববাদী,
  স্বৰ্গৰ পৰা অহা কেৰুববোৰে এলফবোৰক যুঁজ দিয়াত সহায় কৰিব !
  অৱশ্যে কেৱল ছোৱালীয়েই নহয়, এলফ ল"ৰাবোৰেও অৰ্কবোৰৰ লগত যুঁজে, যিয়ে হিমস্খলনেৰে সকলো ডুবাই পেলাবলৈ চেষ্টা কৰে। পুটিনৰ ভালুকবোৰকো সঠিকভাৱে আঘাত কৰি নিৰ্দয়ভাৱে হত্যা কৰে।
  আৰু একে সময়তে পুৰুষ এলফবোৰে গান গায়;
  মোৰ ডেকা হৃদয়খন জ্বলাই দিব লাগিব,
  আনকি এজন কবিও কল্পনা কৰিবলৈ অক্ষম!
  পাঁচ নম্বৰ দিলেও যথেষ্ট নহয় -
  আৰু যুদ্ধত নিক্ষেপ কৰক - এটা ৰক্তাক্ত প্ৰতিশোধ!
  
  প্ৰদাহযুক্ত ভাষণৰ উন্মাদ উত্তাপ,
  ছোৱালীজনীলৈ, মাত্ৰ এটা আপাত দৃষ্টিত বিনয়ী কপৌ...
  তাইৰ নীলা ৰঙৰ জিলিকি থকা চকু দুটা,
  এই চাৱনিটো নিৰ্দোষী আৰু একে সময়তে লেংগুইড।
  
  মোৰ আত্মাত কি আবেগ উতলি উঠে,
  ফুলৰ দৰে ছোৱালীজনী কোমল, উলংগ...
  আৰু আপুনি নিজেই জিজিত ঘোঁৰাত উঠিছে -
  য'ত জান্নাতৰ আৰম্ভণি আছে তাত উপনীত হওক!
  
  কেনভাছত স্কেচ কৰক, আপোনাৰ মুখখন আঁকক,
  তোমাতকৈ মৰমৰ সৌন্দৰ্য্য নাই!
  তুমি বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডৰ সিপাৰৰ আদৰ্শৰ দৰে -
  যদিও চয়তানে গৰমত হাঁহি এটা মাৰি নিজৰ পিটচফৰ্কটো চোকা কৰে!
  
  আমি তোমাৰ লগত বহি আছো এটা ম্লান ভল্টত - এটা কাৰাগাৰত,
  কিন্তু মাতৃভূমিৰ আমাৰ হৃদয়ত এক পবিত্ৰ জুই আছে,
  সপোন আকৌ ঘনিষ্ঠ হোৱা,
  আমাৰ পিতৃভূমিৰ প্ৰতি অসীম ভক্তি!
  
  ৰেকত ষ্ট্ৰং আপ - জল্লাদ, হায়, নিষ্ঠুৰ,
  জুই জ্বলিছে, গৰম হৈ আছে জুই!
  ঘোষণা কৰা, অশুচি, পূবৰ ওপৰত আক্ৰমণ,
  ইয়াত থুঁতৰিৰে মাইল জুখি থকা টেংকবোৰ আছে!
  
  
  কিন্তু আমি ডাঞ্জনৰ পৰা পলায়ন কৰিবলৈ সক্ষম হ"লোঁ,
  এতিয়া আমি দুষ্ট অৰ্কবোৰক গুটিৰ দৰে মাৰি পেলাওঁ!
  সেনাই ভয়তে বন্দুক তললৈ পেলাই দিয়ক,
  অজেয় এলফ পাইলট!
  
  কিন্তু মই মোৰ বন্ধুক এই পৰামৰ্শ দিম:
  ইমান গৌৰৱ নকৰিবা!
  কাৰণ মুক্তৰ জীৱন সদায় ফুলি উঠে,
  ডগমাৰ শিকলিত আছে যিজন ঈৰ্ষাপৰায়ণ চয়তান!
  
  যিকোনো কাম কৰিব লাগে জানি লওক,
  আমি সকলোৱে সমস্যাবোৰ সোনকালে সমাধান কৰিব পাৰিম!
  সকলো মোৰ ইচ্ছামতে হওক,
  সমস্যাৰ ওপৰত আমি বাক্য পাছ কৰিম!
  এইদৰেই শক্তিশালী যৌনতাই অতি উৎসাহেৰে যুঁজ দিয়ে। আৰু আটাইতকৈ অসাধাৰণ শ্ৰেণী, আৰু ভাবুকিপূৰ্ণ প্ৰভাৱ দেখুৱাইছে। গতিকে তেনেকুৱা ছোৱালীৰ বিৰুদ্ধে উঠি গ"লে নিকেলত আঘাত পাব।
  বা আন এজনী ছোৱালীয়ে আপোনাক নিজৰ উদং শ্বিন লৈ লৈ যাব পাৰে আৰু অৰ্কৰ বলত লাথি মাৰিব পাৰে। ছোৱালীবোৰে অৱশ্যে লৈ লোমশ জীৱবোৰক দেখুৱাব।
  যোদ্ধাসকলে যদি কিবা দেখুৱায় তেন্তে সঁচাকৈয়ে সেয়া হ"ব সম্পূৰ্ণ আৰু নিৰপেক্ষ ধ্বংস।
  আৰু যোদ্ধাসকলে প্ৰায় যিকোনো সেনাবাহিনীক লৈ চেপি পেলাব। আৰু বুটামবোৰত স্তনৰ ৰঙা নিপলবোৰ টিপি দিয়ে। তেওঁলোকে অত্যন্ত শক্তিশালী আৰু যুদ্ধংদেহী ধৰণে কাম কৰে।
  এইবোৰ উজ্জ্বল আৰু অনন্য ৰঙৰ সৌন্দৰ্য্যৰ কৃতিত্ব। আৰু সকলোবোৰ এলফিয়াৰ ভয়ংকৰ আৰু অনন্য পিতৃভূমিৰ সূৰ্য্যৰ দৰে জিলিকি উঠে।
  গতিকে ছোৱালী এজনীয়ে লৈ অৰ্কবোৰক মাৰিলে, তাইৰ ছাৰলয়নে বুটামটো টিপিলে। আৰু ইয়াৰ দ্বাৰা ধ্বংস আৰু ধ্বংসৰ হত্যাকাৰী আৰু অনন্য স্বৰূপটো দেখা গ"ল।
  এই ছোৱালীকেইজনীয়ে পুটিনৰ সেনাবাহিনীক তেওঁৰ ভালুকৰ অৰ্কক কোনো দয়া নিদিয়ে।
  কিন্তু অৱশ্যেই ছোৱালীবোৰেও গান গায়;
  ঠাণ্ডা - তুষাৰপাতৰ জগতত,
  ধনীও এজন ভিক্ষাৰী!
  চয়তানে গ্ৰহটোক শাসন কৰে
  পৃথিৱীখনক নৰকলৈ ৰূপান্তৰিত কৰিলে!
  
  যদি আপুনি আনন্দত জীয়াই থাকিব বিচাৰে,
  সকলোৰে ঘৰলৈ আহক সুখ!
  দাসত্বৰ শিকলিবোৰ সূতাৰ দৰে ভাঙি পেলাওক,
  তেতিয়া বেগটো ভৰি পৰিব!
  
  সকলোৰে বাবে আদৰ্শ হৈ থকা এখন দেশ,
  এজন শক্তিশালী যোদ্ধা এজন অগ্ৰগামী!
  তেওঁৰ পবিত্ৰ পিতৃভূমিলৈ তৰোৱাল,
  যাতে দুষ্ট ছাৰে হুমুনিয়াহ কাঢ়িব নোৱাৰে!
  
  এলফ সকলো জগতৰ বাবে এটা ডিক্রী,
  আটাইতকৈ জ্ঞানী আলোকসজ্জাৰ শক্তি!
  কোনো ধৰণৰ সজ্জা নোহোৱাকৈ আমি ক"ম,
  সৰ্বশক্তিমানে আমাৰ পথ আলোকিত কৰিছে!
  
  কাপুৰুষ শব্দটো আমি নাজানো,
  সৈনিকজনে যদি ফুচফুচাই নকয়, মোৰ ভয় লাগে!
  অৰ্থডক্স বিশ্বাস বিশুদ্ধ,
  ঈশ্বৰে যীচুক অনুপ্ৰাণিত কৰক!
  
  খ্ৰীষ্ট অবিহনে হৃদয়ত শান্তি নাই,
  উজ্জ্বলজনে যুদ্ধলৈ লৈ যায়!
  বিশ্বাস অবিহনে যুদ্ধ অসাৰ,
  অনিয়ন্ত্ৰিত লোকচান!
  
  চয়তানে প্ৰলোভন দিব
  নিজৰ মানুহক মিছা কথা কোৱা - পৰীক্ষা পাঁচ!
  কিন্তু দুষ্টক বিশ্বাস নকৰিবা
  বিশ্বাসঘাতকতা কৰাৰ কোনো কাৰণ নাই!
  
  আমি কবৰৰ শপতৰ প্ৰতি বিশ্বাসী,
  আমাৰ বংশধৰসকলৰ বাবে মহাকাশ অপেক্ষা কৰি আছে - বিশ্বাস কৰক!
  আহক আমি চয়তানৰ সন্তানসকলক উফৰাই দিওঁ,
  পৃথিৱীখনক মোহিত কৰিব নোৱাৰে!
  
  সেয়েহে ভাগ্যই অপেক্ষা কৰি আছে,
  যি সবল - প্ৰভুৱে ৰক্ষা কৰিব!
  ঈশ্বৰে ৰাছিয়াৰ মানুহক ভাল পায়,
  শিখাৰ শিখাই বৰফ গলি যায়!
  অন্তহীন সীমান্ত পাওঁ আহক -
  ব্ৰহ্মাণ্ডক আমাৰ পথ দেখুৱাওঁ আহক!
  অৰ্থডক্সৰ ওচৰত মুখত নপৰো আহক,
  অশুচিয়ে শিং বেঁকা কৰিব নোৱাৰে!
  ছোৱালীবোৰে আকৌ বহুত ভালকৈ গাইছিল। আৰু তেওঁলোকে নিজৰ দাঁতবোৰ দেখুৱালে, যিবোৰ দাঁতৰ দৰে আছিল।
  আৰু সেইবাবেই যোদ্ধাসকলে নিজৰ উদং ভৰিৰ আঙুলিবোৰ মুখত সোমাই দিলে। আৰু আকৌ লৈ হুইচেল মাৰিব।
  আৰু কাউৰীবোৰৰ মগজুত যেন লাঠিৰে আঘাত কৰা যেন লাগিল। আৰু সিহঁতে চেতনা হেৰুৱাই অৰ্কবোৰৰ মূৰত পৰিল। আৰু তেওঁলোকে পুটিনৰ ভালুকৰ মূৰৰ খুলি বিন্ধিলে।
  আৰু ক"ব লাগিব এইটো বৰ শীতল।
  ইয়াত ছোৱালীকেইজনীয়ে দেখুৱাইছিল যে কেনেকৈ দাঁত থকা ভালুকৰ লগত যুঁজিব লাগে। এইবোৰ সঁচাকৈয়ে লিখিত সৌন্দৰ্য্য।
  আৰু এনে ছোৱালীয়ে যদি এলফ ল'ৰা এটা পায় তেন্তে চেতনা নোহোৱালৈকে তাই তাক মাৰিব। আৰু যদি তাইৰ লগত এজন মানুহৰ ডেকা লগ পায়, তেন্তে তেনেকুৱা অৰ্গী হ"ব।
  এলফে ইয়াক লৈ গাইছিল:
  যদি আমি সমগ্ৰ পৃথিৱীৰ ল"ৰা,
  ছোৱালীজনীক একেলগে চুদিবলৈ সক্ষম হ'ল...
  সেইটো হ"ব ছোৱালীৰ বাবে এনেকুৱা অৰ্গাজম
  ভ্ৰূৰ আঘাতত নহয়, ঠিক চকুত!
  সঁচাকৈয়ে এলফে সঁচাকৈয়ে বহুত কৰিব পাৰে। আৰু তেওঁলোকৰ সম্ভাৱনা দেখুৱাওক। আৰু কেৱল যুদ্ধই নহয়, কাব্যিকতাও।
  অৱশ্যে ছোৱালীকেইজনীয়ে ইতিমধ্যে সকলো সময়তে গান গাই বাঘিনীৰ দৰে জপিয়াই ভাগৰি পৰিছে।
  আৰু সিহঁতে ডেউকাযুক্ত এফ"ৰিজমৰ এটা গোটেই ঢৌত ফাটি গ"ল;
  সকলো শিল্পকৰ্মৰ ভিতৰত সামৰিক মাষ্টাৰপিছহে মানুহৰ স্মৃতিত আটাইতকৈ দৃঢ়ভাৱে শিপাই আছে আৰু আটাইতকৈ বেছি চকুলো উদঙাই দিয়ে!
  - তেজেৰে অংকন কৰা এখন ছবি: তেলৰ ছবিতকৈ উজ্জ্বল আৰু বহুত বেছি লাহে লাহে ম্লান হৈ যায়!
  এজন মান্য ব্যক্তিয়ে পৰিয়াল আৰু বন্ধুত্বৰ ওপৰত ন্যায়ক ৰাখে! শত্ৰু আৰু বন্ধুৰ বাবেও একেই নিয়ম থাকিব লাগিব, ঠিক যেনেকৈ স্বামীয়ে পত্নীৰ বাবে ৰাখে!
  বিভিন্ন আইনৰ উপস্থিতিয়ে ন্যায়ক বেশ্যালৈ ৰূপান্তৰিত কৰে!
  শক্তিশালী প্ৰতিদ্বন্দ্বীয়ে আপোনাৰ শৰীৰ আৰু ইচ্ছাক শক্তিশালী কৰে, আপোনাক শক্তিশালী কৰে - দুৰ্বল প্ৰতিদ্বন্দ্বীয়ে আপোনাৰ আত্মাক দুৰ্বল কৰে আৰু আপোনাৰ শৰীৰক দুৰ্বল কৰে, আপোনাক দুৰ্বল কৰি তোলে!
  গতিকে কঠিন পথে বহুত বেছি সহজ জয় দিয়ে!
  এজন সৈনিকক গুলী চলাবলৈ হাত দিয়া হয়, আৰু সময়ত বন্ধ কৰিবলৈ মগজু দিয়া হয়!
  মূৰ্খক হত্যা কৰা: বেজীৰে ছুৰীৰে আঘাত কৰাটো একে, স্মাৰ্ট ল"ৰাক গুলীয়াই হত্যা কৰাটো খোলাৰে আঘাত কৰাৰ দৰেই!
  প্ৰকৃতি মানুহৰ মাতৃ, আৰু এজন মহান উদ্ভাৱকৰ মাতৃ সম্পূৰ্ণ মূৰ্খ হ'ব নোৱাৰে! যদিও তাইৰ ব্যৱহাৰিক কৌশলৰ অভাৱ!
  যুৱক-যুৱতীসকলৰ লগত, লগতে বৃদ্ধৰ সৈতেও যোগাযোগৰ ক্ষেত্ৰত গুলীটোৱেই হৈছে আটাইতকৈ ফলপ্ৰসূ শৈক্ষিক পদ্ধতি!
  কেৱল প্ৰভাৱৰ ফলপ্ৰসূতা কমি যায়! প্ৰায়ে আপুনি আপোনাৰ কৰ্তৃত্ব হেৰুৱাব, কিন্তু যদি আপুনি ধৰা পৰে, তেন্তে আপুনি জম্বি ডাঙৰ কৰিব লাগিব!
  ধৰ্মই গৌৰৱান্বিত ব্যক্তিক জন্তুৰ স্তৰলৈ নমাই দিয়ে - ভেড়া আৰু ছাগলীৰ মাজৰ পৰা এটা বাছনি দিয়ে!
  সাপৰ দৰে চিৰদিনৰ বাবে হিচকি থকাতকৈ ভেড়াৰ দৰে ছালখন মানুহক দিয়াই ভাল!
  সাধাৰণতে মূৰেৰে কাম কৰাৰ ধাৰণাটোৰ লগত কেৱল আক্ষৰিক ব্যাখ্যাই জড়িত নহয়, আনকি যুদ্ধ কলাৰ কথা আহিলেও!
  যদি আপুনি ধনী হ'ব বিচাৰে, তেন্তে ইহুদী হিচাপে বাপ্তিস্ম লওক, যদি আপুনি ব্ৰেক হ'ব বিচাৰে তেন্তে ইহুদীৰ পৰা ধাৰ লওক!
  বিশেষকৈ বড়িটো কাৰ্টিজৰ ৰূপত থাকিলে সীহে হজম শক্তি বৃদ্ধি কৰে!
  ঘোচ নোলোৱা এজন বিষয়া কুমাৰী বেশ্যাৰ দৰে!
  সাধাৰণতে, এজনক বচাবলৈ আনটোক হত্যা কৰিব লাগে! এইটো নিঃসন্দেহে এক নিষ্ঠুৰ আইন, কিন্তু ই প্ৰজাতিৰ প্ৰাকৃতিক ভাৰসাম্য পুনৰুদ্ধাৰ কৰে!
  ৰাছিয়ান সৈনিকতকৈ ভাল যুঁজাৰু পৃথিৱীত নাই, আৰু ৰাছিয়ান জেনেৰেলতকৈ ডাঙৰ অত্যাচাৰীও নাই!
  অত্যধিক বিলাসীতা তুচ্ছতাৰ চিন, তুচ্ছতা অচিৰেই ধ্বংসৰ আগজাননী!
  হাৰামীৰ মুখৰ পৰা বুদ্ধিমান কথা, জাবৰ-জোঁথৰৰ পৰা অহা ফোয়াৰাৰ দৰে!
  দৈৰ্ঘ্যত আপোনাৰ সুবিধা আছে, কিন্তু মোৰ মনত সুবিধা আছে!
  কেতিয়াবা মাৰিব পাৰি, কিন্তু কেতিয়াও আশা কাঢ়ি নিব নোৱাৰি!
  যুদ্ধত যদি আপুনি এটা চেকেণ্ড মিছ কৰে তেন্তে আপুনি এটা অনন্তকাল হেৰুৱাব পাৰে!
  আকাশচুম্বী ঘৰবোৰৰ মাজত এটা সাধাৰণ টাৱাৰ কৰুণ, কিন্তু জুপুৰিবোৰৰ মাজত মহিমাময়!
  মানুহে বলৰ বশৱৰ্তী হয়, নিষ্ঠুৰতাক সন্মান কৰে, কোমলতাক তুচ্ছজ্ঞান কৰে আৰু দয়াক মূল্য নিদিয়ে!
  সকলো মানসিক ৰোগৰ বাবে যৌনতা সৰ্বোত্তম নিৰাময়, কিন্তু দুৰ্ভাগ্যজনকভাৱে ই ব্যয়বহুল আৰু লাভ কৰাটো কঠিন!
  যিয়ে যৌনতাক ভাল নাপায়, তেওঁ জীৱনক ভাল নাপায় আৰু মাংসৰ আনন্দৰ মূল্যায়ন নকৰে!
  কবিতাৰ মদৰ লগত মিল আছে যে সময়ৰ লগে লগে ইয়াৰ মূল্য বাঢ়ি যায়, কিন্তু শতিকাবোৰেও ৰেখাবোৰ ম্লান হ"বলৈ বা স্ফুলিংগবোৰ নুমুৱাবলৈ নিদিয়ে!
  সৈনিক এজন কম্পিউটাৰৰ দৰে - ই এক বা শূন্য গণনা কৰে, কিন্তু যোদ্ধা বন্ধু আৰু শত্ৰু!
  মানৱতাবাদত মানুহ জীৱ-জন্তুৰ পৰা পৃথক, আৰু প্ৰবৃত্তিৰ বিপৰীতে কাম কৰাৰ ক্ষমতা!
  নাৰীৰ ওপৰত হোৱা হিংসাই কেতিয়াবা সুস্থ সন্তান জন্ম দিয়ে, কিন্তু প্ৰকৃতিৰ ওপৰত হিংসাই কেৱল দানৱৰ সৃষ্টি কৰে!
  মাক যদি নিষ্ঠুৰ হয়, তেন্তে ল"ৰা-ছোৱালীবোৰো নিষ্ঠুৰ! এনেবোৰৰ কি স্বভাৱ তাইৰ সন্তান - মানুহ!
  সবলৰ পৰা বন্ধুত্ব বিচৰা হয়, ধনী মানুহৰ পৰা পুষ্টি বিচৰা হয় আৰু অভীকক ভক্তি দেখুওৱা হয়!
  আক্ৰমণ কৰাটোৱেই হৈছে শত্ৰুৰ সংখ্যাগত সুবিধা নিষ্ক্ৰিয় কৰাৰ সৰ্বোত্তম উপায় - তেওঁলোকক প্ৰতিশোধ ল'বলৈ বাধ্য কৰাটো তেওঁলোকৰ আধা বাহু কাটি পেলোৱাৰ দৰেই!
  .নাৰীৰ বাবে প্ৰেম আনন্দ আৰু উপাৰ্জন, পুৰুষৰ বাবে আনন্দ আৰু খৰচ!
  অনৈতিক ব্যক্তিৰ বাবে নতুন অস্ত্ৰ উদ্ভাৱন কৰাটো ডিঙিত ৰছী মেৰিয়াই চকীৰ ভৰি দুখন কটাৰীৰে কাটি পেলোৱাৰ দৰেই!
  মানুহৰ দুৰ্বলতা যিকোনো ধৰ্মৰ মাতৃ, আৰু কাপুৰুষ পিতৃ!
  নাস্তিকতা স্বাধীনতাৰ প্ৰতীক - খ্ৰীষ্টান ধৰ্ম শব্দ শৃংখলৰ সৈতে মিল আছে!
  যিয়ে ক্ষমা কৰে তেওঁক ক্ষমা কৰা হ"ব, যি নিন্দা কৰে তেওঁক দোষী সাব্যস্ত কৰা হ"ব! যিয়ে ঘৃণাক অন্তৰত থিতাপি ল"বলৈ দিয়ে, নিজকে আৰু আপোনজনক বিষাক্ত কৰিবলৈ দিয়ে!
  যিজনে প্ৰেম আৰু দয়া সিঁচিব, তেওঁ সফলতা আৰু সুখ লাভ কৰিব!
  হত্যা নিজেই বহুপক্ষীয় আৰু অদ্ভুত ধৰণৰ পাপ;কেতিয়াবা ইয়াৰ বাবে পাপবোৰো লিখি পেলোৱা হয়!
  যুদ্ধত যুক্তি এটা আপেক্ষিক ধাৰণা - চকলেটৰ দৰে, আনকি ইতিমধ্যে মুখত থকা বাৰবোৰক প্ৰশংসা কৰিবলৈ সময় পোৱাৰ আগতেই!
  মৃত্যু এজন ভাল যাদুকৰৰ দৰে - ৰহস্যময়, ভয়ংকৰ, ৰহস্যময় আৰু নিজৰ গোপনীয়তা নিদিয়ে!
  গেছ মাস্ক পিন্ধা সৈনিক এজন ডায়েপাৰ পিন্ধা হাতীৰ দৰে, আৰু কোনো বেয়া কামত আপত্তি কৰাটো অসম্ভৱ!
  বিশ্বাস কৰক, প্ৰমাণৰ প্ৰয়োজন নোহোৱাকৈয়ে - যিকোনো ধৰ্মৰ মুকুট পিন্ধা অপপ্ৰচাৰৰ পদক্ষেপ - শিলগুটিৰ দৰে সৰলতাত হত্যাকাৰী!
  বেয়াক দুৰ্বল কৰাৰ আটাইতকৈ উত্তম উপায় হ"ল ভালৰ পুৰস্কাৰ দিয়া। মানুহ এজন জন্তুৰ পৰা পৃথক এইটোৱেই যে তেওঁ নিস্বাৰ্থভাৱে ভাল কাম কৰিবলৈ সক্ষম, আনকি নিজৰ ক্ষতিৰ বাবেও!
  বিৱৰ্তনে মানুহক নিস্বাৰ্থতা শিকাব নোৱাৰে - কেৱল প্ৰভুৱেহে এই কথা শিকাই! প্ৰতিজন সৎ আৰু সম্ভ্ৰান্ত ব্যক্তিৰ মাজত ঈশ্বৰৰ এটা কণিকা তেওঁৰ সত্তাৰ প্ৰমাণ!
  মানুহ আটাইতকৈ অভাৱনীয় প্ৰাণী - প্ৰবৃত্তি ষ্টীৰিঅ'টাইপিকেল, কিন্তু যুক্তি মৌলিক!
  সাম্যবাদ খ্ৰীষ্টান ধৰ্মৰ ধাৰণাৰ সৈতে মিল আছে - তেজৰ প্ৰচুৰতা আৰু বাস্তৱবাদৰ সম্পূৰ্ণ অভাৱ!
  গৃহযুদ্ধত আক্ৰমণে শক্তি দহগুণ বৃদ্ধি কৰে, কিন্তু প্ৰতিৰক্ষা পিছুৱাই যোৱাৰ সমান, আৰু পিছুৱাই যোৱাটো আত্মসমৰ্পণৰ সমতুল্য!
  আধুনিক পৃথিৱীত নিৰ্দোষতাই ছোৱালী এজনী হয় বেছি ঘৃণনীয় আৰু কোনেও নিবিচাৰে, নহয় ভীৰু আৰু কাকো নিবিচাৰে তাৰ লক্ষণ!
  গৰ্ভাৱস্থাই নাৰীক ধুনীয়া কৰি তোলে আৰু সদায় নিৰ্দোষী, কুমাৰীত্ব আতংকজনক আৰু সদায় দুষ্ট!
  ধৰ্ম বান্ধি শব্দৰ সমাৰ্থক, শৰীৰৰ বাবে ইমান নহয়, মনৰ বাবেহে!
  বেয়াই ভালৰ পৰা চৰ পাবই লাগিব - যাতে ভালৰ মৰ্যাদাৰ জ্ঞান হেৰুৱাব নালাগে, আৰু বেয়াৰ ভয়বোধ হেৰুৱাব নালাগে!
  এগৰাকী মহিলাক সাজ-পোছাক পিন্ধোৱাটো ব্যয়বহুল, সাজ-পোছাক খুলি দিয়াটো আৰু অধিক খৰচী!
  দুৰ্ভাগ্যজনকভাৱে যেতিয়া ভালৰ মুঠি থাকে, তেতিয়া তেওঁলোকৰহে মূল্য দিয়া হয়, ভালটোৰেই নহয় - যদিও ভয় কৰাটো মেচিনগান নহয়, বৰঞ্চ তাৰ পৰা গুলী চলোৱাজনহে!
  আতংকই ভেড়াৰখীয়াৰ দৰে নহয়, ভেড়াক পহুলৈ ৰূপান্তৰিত কৰিব পাৰে! খঙাল মেৰ পোৱালিতকৈ ভয়ংকৰ একো নাই!
  যিটো উজ্জ্বল সেয়া সদায় সহজ - কেৱল মধ্যমীয়াতাই সকলোকে জটিল কৰি তোলে!
  এটা মহান মন স্পষ্টতাৰ বাবে চেষ্টা কৰে যাতে সকলোৱে ইয়াৰ মহত্ত্ব দেখিব পাৰে, এটা তুচ্ছ মনে শূন্যতা লুকুৱাবলৈ কুঁৱলীৰ সৃষ্টি কৰে!
  নাস্তিকতা যুক্তিসংগত মূৰ্খামি - ই একো বুজাব নোৱাৰে, কিন্তু ই এজন ব্যক্তিক অমৰত্বৰ পৰা বঞ্চিত কৰে!
  শান্তিবাদৰ ওপৰত জল্পনা-কল্পনাৰ প্ৰয়োজন নাই, ভেড়াইও পহু এটাক ভৰিৰে গচকিব যদিহে তেওঁ তেওঁলোকক নৈতিকতা পঢ়িব!
  এজন স্মাৰ্ট ব্যক্তিয়ে সদায় বৃদ্ধিৰ বাবে চেষ্টা কৰে, একে স্তৰতে সন্তুষ্ট হয় এজন মূৰ্খহে!
  মনটোৱে নিজৰ ধাৰণাবোৰ উন্নত কৰাৰ প্ৰৱণতা থাকে, কিন্তু মূৰ্খামি সদায় অহৰহ!
  বিপদবিহীন জীৱনটো নিমখবিহীন চূপৰ দৰে, আৰু চেনিবিহীন চাহৰ দৰে - হয়তো এনে তপস্যাই অস্তিত্ব দীঘলীয়া কৰে, কিন্তু প্ৰতিটো মিনিটকে সতেজ কৰি তোলে!
  এটা চেকেণ্ড গুলীৰ দৰে, মিছ কৰিলে কবৰৰ পৰা এটা মেক আপ কৰিব লাগিব!
  এজন নাস্তিকে নিজৰ আত্মাক ধ্বংস কৰাৰ হাজাৰটা কাৰণ বিচাৰি পাব, আৰু তেওঁক বচাবলৈ এটাও সূত্ৰ নাপাব!
  দুৰ্বলসকলে সকলো বস্তুৰ দৰমহা, শক্তিশালী জয়ী, আৰু ধূৰ্তসকলে জয়ৰ ফল উপভোগ কৰে!
  সাহসে সম্বলশালী, ভালৰ ইচ্ছা আৰু ন্যায়পৰায়ণৰ শক্তিক শোভা পায়!
  যুদ্ধ স্মাৰ্টৰ বাবে পৰীক্ষা, শক্তিশালীৰ বাবে টেম্পাৰিং, মূৰ্খৰ বাবে মজা!
  উদ্যোগ থকাটোৱেই হৈছে সুবিধা থকা: সুবিধা থকাটোৱেই হৈছে জয়ী হোৱা, আৰু জয়ী হ"লে শান্তিৰ সৃষ্টি হ"ব!
  বক্তাৰ সংখ্যাত মূৰ্খামি জ্ঞানক অতিক্ৰম কৰে, আৰু ইয়াৰ প্ৰভাৱৰ ফলপ্ৰসূতাত নীচ নহয়!
  কিন্তু ইয়াত ধৰা পৰিছে: এজন বিশ্বাসীৰ মোহ মাথোঁ ভ্ৰমৰ ক্ষতি, নাস্তিকৰ মোহ হৈছে চিৰজীৱনৰ ক্ষতি!
  যিসকলে ৰিস্ক নলয় তেওঁলোকে ক"লা কেভিয়াৰৰ সৈতে চেম্পিয়ন নাখায় আৰু স্প্ৰেটৰ সৈতে ভ"ডকাত জলপান নাখায়!
  যোদ্ধাৰ সাহস আৰু দক্ষতাৰ মূল কথাটো হ"ল নিজৰ প্ৰাণ দিয়া নহয়, বৰঞ্চ জীয়াই থকা - আন কাৰোবাৰ পৰা লোৱা!
  এগৰাকী নাৰীৰ মাংস আন্ধাৰত, তেওঁৰ আত্মা পোহৰত, আৰু তেওঁৰ চিন্তা-চৰ্চা বিশৃংখল!
  হত্যা যেতিয়া জল্লাদৰ বাবে ৰুটি হৈ পৰে, তেতিয়া তেওঁৰ নিমখৰ অভাৱ হয় - অৰ্থাৎ এজন সৈনিকে অনুভৱ কৰা বিপদ!
  সাহস হৈছে বিক্ৰীৰ বাবে নথকা আটাইতকৈ দামী সামগ্ৰী! এইটো সঁচা যে ইয়াৰ পৰা মুক্তি পাব বিচৰা বহুত আছে!
  নিৰ্যাতন মনোৰঞ্জন নহয়, সেৱা খণ্ডৰ পৰা কঠোৰ পৰিশ্ৰম, য"ত ক্লায়েণ্টৰ প্ৰতি কৰুণা আপোনাৰ বাবে ধ্বংসাত্মক!
  এজন পুঁজিপতি কেতিয়াও নিজৰ মাতৃভূমিৰ প্ৰকৃত দেশপ্ৰেমিক নহ'ব;তেওঁ তাৰ বাবে অতি স্বাৰ্থপৰ!
  এজন ধনী মানুহৰ আত্মা দেশপ্ৰেমিক, সোণৰ মুদ্ৰাতকৈ বেছি নহয়, য"ত তালৈ লৈ যায় আৰু লাঠিচালনা কৰে!
  প্ৰতিটো পৰমাণু জটিলতা আৰু অক্ষয় সম্ভাৱনাত বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডৰ সমান!
  নিজৰ প্ৰতিকে ধৰি এজন পাপী আৰু নিষ্ঠুৰ ব্যক্তিয়ে মানৱতাক ধ্বংস কৰি আছে, বিজ্ঞানৰ সৈতে প্ৰক্ৰিয়াটো ত্বৰান্বিত কৰি তুলিছে!
  প্ৰায়ে অগ্ৰগতি চিগাৰেট লাইটাৰত হাইড্ৰজেন বোমা ফিট কৰাৰ প্ৰয়াসলৈ পৰিণত হয়!
  পহুটোৱে ভেড়াৰ কাপোৰৰ তলত, ৰাজনীতিবিদজনে মাস্কৰ তলত, আৰু মাটিৰ তলত পাৰমাণৱিক অস্ত্ৰভাণ্ডাৰটো লুকাই থাকে!
  -শেহতীয়া প্ৰযুক্তিসমূহ ৰাছিয়াৰ জনসাধাৰণৰ আধ্যাত্মিকতাৰ বস্তুগত ৰূপৰ প্ৰকাশ!
  - অতি উন্নত প্ৰযুক্তিয়ে আত্মাৰ ঠাই ল'ব নোৱাৰে, এটা শক্তিশালী কম্পিউটাৰে প্ৰেম, উষ্ণ, বা আদৰ নকৰিব!
  খ্ৰীষ্টৰ শিক্ষা হাইড্ৰজেন বোমাতকৈও শক্তিশালী, ইমানেই আত্মাক পুনৰুজ্জীৱিত কৰিবলৈ, মনক অনুপ্ৰাণিত কৰিবলৈ, অনন্ত জীৱন দিবলৈ সক্ষম!
  ঈশ্বৰৰ ওপৰত বিশ্বাস ৰাখক, কিন্তু দৃষ্টিশক্তি মচিবলৈ নাপাহৰিব!
  জীৱনৰ আটাইতকৈ মূল্যৱান কথাটো হ"ল ইয়াৰ অন্ত কেতিয়া হ"ব নাজানে, আৰু ভৱিষ্যতৰ অভাৱনীয়তা - যিটো মানিবেগৰ তলৰ অংশ দেখা নাযায়, সেয়া যেন অন্তহীন!
  কেৱল মানুহতকৈ এজন সৈনিক ভাল, বিশুদ্ধ, সম্ভ্ৰান্ত, আন্তৰিক! অৱশ্যে এজন সাধাৰণ মৰ্ত্যলোকৰ দৰে নহয়, তেওঁ জীৱনৰ অধিকাৰৰ পৰা বঞ্চিত!
  এজন মানুহকো হত্যা কৰি আপুনি এটা ক্ষুদ্ৰ বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ড ধ্বংস কৰে, অৰ্থাৎ আপুনি ঈশ্বৰৰ বিৰুদ্ধে পাপ কৰি আছে!
  নিশ্চিতভাৱে! বিশ্বাসঘাতক এজনে সদায় হাৰি যায়, যিসকলক তেওঁ বিশ্বাসঘাতকতা কৰিছিল তেওঁলোকে তেওঁক ঘৃণা কৰে, আৰু যাৰ স্বাৰ্থত তেওঁ নিকৃষ্টতা কৰিছিল তেওঁলোকক হেয়জ্ঞান কৰা হয়!
  বিশ্বাসঘাতকতা কেৱল নীচতা নহয়, আত্মহত্যাৰ মূৰ্খামিও!
  অদ্ভুতভাৱে কম বয়সতে মৃত্যুৱে আপোনাক বাৰ্ধক্যৰ যন্ত্ৰণাৰ পৰা, আত্মাক মলিৰ পৰা আৰু হৃদয়ক বিবাহ বিচ্ছেদৰ পৰা ৰক্ষা কৰে!
  ধূমপানে মাত্ৰ এটা ক্ষেত্ৰতহে আয়ুস দীঘলীয়া কৰে, ফাঁচীৰ পূৰ্বে শেষ ইচ্ছা হিচাপে!
  ছদ্মবেশত ত্যাগ লাগে! অস্থায়ী, কিন্তু কম কঠিন নহয়, বিশেষকৈ এগৰাকী মহিলাৰ বাবে! সঁচা, আৰু প্লাষ্টিক চাৰ্জাৰী নহয়!
  দেশমাতৃৰ প্ৰতি কৰ্তব্যই হৈছে কোনো অশোভনীয় কাৰ্য্যৰ সৰ্বোত্তম ন্যায্যতা, দেশপ্ৰেমৰ বিবেচনাৰ দ্বাৰা নিৰ্দেশিত হ'লে যিকোনো নিকৃষ্টতা পবিত্ৰ!
  বিকৃত সাম্যবাদ বিকৃত পুঁজিবাদতকৈও বেয়া - গঠনত মূৰ কাটিবলৈ সহজ আৰু বিস্ফোৰণেৰে কাটি পেলোৱাটো অধিক সুবিধাজনক!
  এজন ৰজা সময়ৰ লগে লগে বুঢ়া হ'ব পাৰে - কেৱল মানুহবোৰহে সদায় সৰু, ৰজা বেছি সৰু হ'ব পাৰে - কেৱল মানুহবোৰহে সদায় পৰিপক্ক, ৰজা পাগল হ'ব পাৰে বা জন্মতে মূৰ্খ হ'ব পাৰে, কিন্তু জনসাধাৰণৰ জ্ঞান অমৰ! গতিকে, অন্ধ সুযোগ নহয়, মানুহে সিদ্ধান্ত লওক কোনে তেওঁলোকক কোনে শাসন কৰিব লাগে!
  মাতৃভূমিৰ স্বাৰ্থই নিষ্ঠুৰতাক ন্যায্যতা প্ৰদান কৰিব পাৰে, কিন্তু পিছৰটো, প্ৰথমতে, নিজকে দেখুৱাব লাগিব!
  নৈতিকতা অবিহনে স্বাধীনতা ব্ৰেক নথকা গাড়ীৰ দৰে!
  কোনে ক্ষমতা ল"লে: শক্তিশালী, কোনে ৰাখিলে: স্মাৰ্ট, কিন্তু স্বেচ্ছাই ইয়াৰ পৰা বিচ্ছেদ হ"ল: সম্ভ্ৰান্ত!
  দুৰ্নীতি এটা কেন্সাৰ টিউমাৰৰ দৰে, ইয়াৰ বিষ কম হয়, কিন্তু ই আৰু অধিক সঠিকভাৱে ধ্বংস কৰে!
  মানৱতাই হাঁস, ক্ৰেফিছ আৰু পাইক হোৱাটো বন্ধ কৰিব লাগিব, বিভিন্ন দিশলৈ টানিব লাগিব;এই ক্ষেত্ৰত প্ৰগতি থিয় হৈ নাথাকিব, বৰঞ্চ অগাধলৈ টানি অনা হ'ব!
  সময়েই আটাইতকৈ ভয়ানক অস্ত্ৰ, ই অনিবাৰ্যভাৱে সভ্যতাৰ শক্তিক ভেঙুচালি কৰি শক্তিশালী মানুহক পৰাস্ত কৰে!
  ক্ষমতা মূৰ্খৰ হাতত: ই ফুটা থকা কৱচৰ দৰে, ই বেয়াকৈ সুৰক্ষা দিয়ে, কিন্তু ই আপোনাক অজ্ঞানতাত ডুব যোৱাত সহায় কৰে!
  ডাকাতবোৰৰ প্ৰতিশোধ কাপুৰুষৰ কনিষ্ঠ ভগ্নী, নিকৃষ্টতাৰ কন্যা আৰু সফলতাৰ সতি-সন্ততি!
  পৃথিৱীখনে শক্তিশালী মানুহক ঈৰ্ষা কৰে, দুৰ্বলক তুচ্ছজ্ঞান কৰে, নিকৃষ্টক হেয়জ্ঞান কৰে, আৰু তথাপিও সিদ্ধতা লাভৰ বাবেই ইয়াক এজন নিখুঁত সৃষ্টিকৰ্তাই সৃষ্টি কৰিছিল !
  - কেৱল যুক্তি আৰু সততাৰ ভাৱনাই মানুহক নিখুঁত কৰি তুলিব পাৰে, আৰু ইয়াৰ লগত যদি আপুনি আভিজাত্য আৰু মমতা যোগ কৰে, তেন্তে এই চাৰিটা ধাৰণাৰে আপুনি সুখী ভৱিষ্যতৰ ভেটি স্থাপন কৰিব পাৰে!
  বাইবেল এখন ইহুদী কিতাপ আৰু ইয়াক ৰাছিয়াত নৈতিকতাৰ ভিত্তি হিচাপে গঢ়ি তোলাটো সংবিধানৰ ঠাইত বৰ্ণমালা লিখাৰ দৰেই অনুচিত!
  নিস্বাৰ্থ পুলিচতকৈ গৃহহীনৰ মাজত এজন দানবীৰ বিচাৰি পোৱাটো সহজ!
  ঘোচ নোলোৱা এজন পুলিচ মৰুভূমিত বৰষুণৰ দৰে, গোটেই জীৱন এই কথাটোৰ সপোন দেখি আহিছা, কিন্তু ভুল সময়ত সদায় পায়!
  বেছিভাগ ক্ষেত্ৰতে বিজয়ীজন কলাৰ পৃষ্ঠপোষকৰ সমাৰ্থক!
  ধৰ্মই সাঁতোৰবিদৰ বাবে কেটলিবেলৰ দৰে আগবাঢ়িব লাগে!
  ঈশ্বৰ অবিহনে সুখ হৃদয়বিহীন প্ৰেমৰ দৰে!
  খ্ৰীষ্টান বিশ্বাসক কেৱল ক্ৰুচৰ প্ৰয়োজন নহয়, ভালক ৰক্ষা কৰিবলৈ তৰোৱালৰো প্ৰয়োজন!
  তৰোৱাল লৈ ধৰ্ম ৰাইজৰ বাবে আফিং নহয়, আত্মাক সুস্থ কৰা অস্ত্ৰোপচাৰ বিশেষজ্ঞৰ স্কেলপেল!
  এশজন সৎ মানুহক শোক কৰাতকৈ এজন খলনায়কক হত্যা কৰাই ভাল!
  আটাইতকৈ বিপজ্জনক অস্ত্ৰটো হৈছে দুষ্টৰ হাতত থকা বাইবেলখন!
  যিজনে বহুদিন খায়, তেওঁৰ আয়ুস কম!
  কমিউনিজম এটা উজ্জ্বল ধাৰণা, কিন্তু বেছিভাগ সময়তে ইয়াক আন্ধাৰতে কাৰ্যকৰী কৰা হয়!
  বেয়া পৰিকল্পনা থকা বেয়া মানুহতকৈ ভাল ধাৰণা থকা বেয়া মানুহে বহুত বেছি তেজ বোৱাই দিয়ে!
  মূৰ্খক জেৰা কৰা, মৰ্টনত পানী গুড়ি কৰা, অত্যাচাৰ কৰা, গাধক চাবুকেৰে কোবাই দিয়া!
  প্ৰকৃতি বেঁকা, কিন্তু মানুহৰ মনটো এটা ষ্ট্ৰেইটনাৰ!
  প্ৰগতিৰ ক্ষমতা থাকে এজন ব্যক্তিক উন্নীত কৰাৰ, অৰ্থাৎ তেওঁক সৰ্বশক্তিমানৰ ওচৰলৈ অনা!
  হাঁহক যিমানেই খুৱাই নিদিওক, জিৰফেলকন ডুব নাযায়!
  চয়তান নৰকত লুকাই আছে, আৰু পুৰোহিত এজন প্যাৰিছৰ পকেটত!
  আকাশচুম্বী ঘৰবোৰৰ মাজত গ্ৰাম্য ঘণ্টাটো তুচ্ছ, কিন্তু জুপুৰিবোৰৰ মাজত মহিমাময়!
  ৰজাক অপমান কৰা এজন দাস: এঘণ্টাৰ বাবে দেৱতা আৰু অনন্তকালৰ বাবে চয়তান!
  . মানৱ জাতিয়ে হয় সৰ্বশক্তিমানতা লাভ কৰিব নহয় অদৃশ্য হৈ যাব!
  মানুহৰ ভাগ্যত হয় দেৱতা হিচাপে জীয়াই থাকিব নহয় কৃমি হিচাপে মৰিব!
  শিলগুটি যিমানেই পলিচ নকৰক কিয়, কেতিয়াও মুকুতা নহ"ব! আপুনি যিমানেই প্ৰচেছ নকৰক কিয়, গ্ৰেফ"মনিয়াকৰ কিতাপখন মাষ্টাৰপিছ হৈ নাযাব!
  বাকপটু ভাষণ, উজ্জ্বল ধাৰণা আৰু সু-উদ্দেশ্যৰ পৰাই বেছিভাগ তেজ নিক্ষেপ হয়!
  ধাৰণাটো যিমানেই বিশুদ্ধ হ"ব সিমানেই কাৰ্যকৰীকৰণৰ সময়ত ইয়াৰ ওপৰত মলি লাগি থাকে!
  জোৰ-জবৰদস্তিয়ে ধ্বংস কৰে অবাধ প্ৰেম!
  আপুনি চাবুকটোক চুমা খাব পাৰে, কিন্তু এইটো কেৱল এই কাৰণেই কৰা হয় যে ইয়াত দাঁত ডুবাই দিয়াটো অধিক সুবিধাজনক হ"ব!
  সাধাৰণতে এজন মদ্যপায়ীক নিজৰ বটল এৰি দিবলৈ বাধ্য কৰা আৰু ধৰ্মীয় উন্মাদ এজনক নিজৰ মতামত ত্যাগ কৰিবলৈ বাধ্য কৰাটোৱেই আটাইতকৈ কঠিন কাম!
  যুদ্ধত এক চেকেণ্ডৰ মূল্য হাজাৰ গোলাতকৈও বেছি!
  আন্ধাৰত জীয়াই থকাতকৈ পোহৰত মৰি যোৱাই ভাল! অস্ত্ৰোপচাৰৰ স্পটলাইট নহয়!
  মুদ্ৰাটো গুলীতকৈও মাৰাত্মক;ই ঠিক হৃদয়ত খুন্দা মাৰে!
  তৎক্ষণাত খাদ্য হাইড্ৰজেন বোমাৰ দৰে মাৰাত্মক, মাথোঁ ইয়াক বহুত বেছি সঘনাই ব্যৱহাৰ কৰা হয়!
  প্ৰেম শ্ৰেষ্ঠ উকীল, ই পেমেণ্টৰ দাবী নকৰাকৈয়ে ন্যায্যতা প্ৰদান কৰে!
  দুজন মাষ্টৰক সেৱা কৰাটো দুটা পাহাৰৰ চূড়াত হেলান দিবলৈ চেষ্টা কৰাৰ সমান, ভৰি পিছলি যাব!
  তেজৰ দৰে তৰল পদাৰ্থ মিহলি কৰা ভেটি কেনেকৈ শক্তিশালী হ"ব পাৰে?
  ধাৰ্মিক মানুহক পুনৰুত্থান কৰাতকৈ অত্যাচাৰীক হত্যা কৰাটো সহজ, কিন্তু প্ৰথমটোৰ কাম বেছি!
  চেক এখন কেতিয়াও অতিৰিক্ত নহয়, যোদ্ধাৰ বোজা সহ্য কৰাটো কঠিন হ"লেও অতিৰিক্ত কাৰ্টিজে এটা জীৱন ৰক্ষা কৰিব!
  নেতাৰ অসাৰতা তেওঁলোকৰ নিষ্ঠুৰতাৰ প্ৰত্যক্ষ সমানুপাতিক - বুদ্ধিমত্তা আৰু শিক্ষাৰ ওলোটা সমানুপাতিক!
  কাপুৰুষৰ বাবে কফিনত লুকাই থকাটোৱেই উত্তম, আৰু ধূৰ্ত ব্যক্তিৰ বাবে কেচকৰ তলত!
  পদবী যিমানেই বেছি সিমানেই বিশ্বাস কম!
  যুদ্ধ হৈছে জীৱনৰ এনে এখন বিদ্যালয় যিটো এৰি দিয়াটোৱেই ভাল। যদিও ঐতিহাসিক প্ৰয়োজনীয়তাই এতিয়াও আপোনাক ৰক্তাক্ত পৰীক্ষা দিবলৈ বাধ্য কৰিব!
  নাৰীৰ হাতখন পুৰুষতকৈ কোমল, কিন্তু অধিক টেনচিয়াছ, সৰু, কিন্তু অধিক গ্ৰিপী!
  মূৰ্খই লুটপাত কৰিব পাৰে, কিন্তু লুটপাতৰ সুবিধা ল"ব পাৰে এজন ডাঙৰ ছলনাকাৰীয়েহে!
  স্বৰ্গত ঈশ্বৰক বিচাৰি নাযাব, তেওঁ জীয়াই থাকে, যদিও তেওঁ প্ৰায়ে প্ৰতিজন ব্যক্তিৰ মনত শুই থাকে!
  যুক্তি আৰু একাগ্ৰতাই নিজৰ ভিতৰত সৰ্বশক্তিমানক জাগ্ৰত কৰিব পাৰে!
  . অধ্যায় নং ১৪।
  মাৰিয়া কলেছনিকোভা - এই মহৎ আৰু অনন্য যোদ্ধা, আৰু প্ৰাক্তন ৰাজনৈতিক বন্দী - যিয়ে গোঁফযুক্ত গাহৰিৰ অত্যাচাৰক প্ৰত্যাহ্বান জনাইছিল, তেওঁ এফোৰিজম লিখি থাকিল;
  নাস্তিকতাক উচ্চ নৈতিকতাৰ সৈতে সংযুক্ত কৰিব লাগিব, নহ"লে আবেগৰ সেৱাত থকা যুক্তিয়ে যুক্তি ধ্বংস কৰিব!
  যুদ্ধত সহায় কেতিয়াবা দেৰি, কেতিয়াবা সোনকালে, কিন্তু সদায় ভুল সময়ত আৰু যথেষ্ট নহয়!
  সহজ জয় মানিবেগৰ বাবে ভাল, কঠিন পৰাজয় মগজুৰ বাবে ভাল!
  টোপনি প্ৰায় মৃত্যু, মাত্ৰ বহুত বেছি বিৰক্তিকৰ!
  খ্ৰীষ্ট ফুলৰ দৰে পবিত্ৰ আৰু উচ্চবৰ্ণৰ, কেৱল গীৰ্জাৰ দাসসকলৰ মোটা মাখিয়েহে তেওঁৰ ওচৰলৈ ভিৰ কৰে!
  যিসকলে নিজৰ প্ৰকাৰৰ ওপৰত আস্থা হেৰুৱাইছে, তেওঁলোক প্ৰতাৰণাৰ বলি হোৱাটো অনিবাৰ্য!
  নাস্তিকসকলে শ্ৰেষ্ঠ সেনাপতি বনায়, পৰামৰ্শৰ প্ৰতি কম সহজলভ্য হয়, নিজৰ জীৱন আৰু আনৰ জীৱন ৰক্ষা কৰে, নিজৰ বাবে চিন্তা কৰে!
  এজন অবিশ্বাসী বিশ্বাসীতকৈ এজন পতিয়ন নাস্তিক ভাল!
  মূৰৰ বিষ হ"ব নোৱাৰে, হাড়হে! যদিও প্ৰায়ে ফুটা!
  জিভা থকা মহিলা এগৰাকীয়ে যাব য"ত মেচিনগান লৈ কমাণ্ডোৱে পাৰ নহ"ব!
  স্বাধীনতাই শক্তি দিয়ে, কিন্তু শিকলিয়ে ডিঙি চেপি ধৰে!
  নৈতিক, লেতেৰা শব্দৰ পৰা!
  ভুৱা তথ্য চতুৰতাৰে ৰখা ফান্দৰ দৰে!
  নাই, তেওঁ ধনী যি পত্নীৰ লগত শৃংখলাবদ্ধ!
  ধনী মানুহৰ সকলো আছে নহয়। আৰু যিজনে ঋণত জীয়াই নাথাকে!
  দুৰ্বল জেনেৰেলৰ শক্তিশালী জয় নাথাকে!
  আৰু মাৰিব পাৰিব লাগিব, কিন্তু কাৰোবাৰ জীৱন ৰক্ষা কৰাটো আৰু কঠিন!
  মানুহ এটা দুষ্ট প্ৰাণী আৰু দেখাত বান্দৰৰ দৰে, মাথোঁ তাৰ দাঁতবোৰ বাঘৰ দাঁততকৈ ডাঙৰ, আৰু তাৰ নখবোৰে তীখা ফালি পেলায়!
  বিবেক বিক্ৰী কৰি ধনী হ'ব নোৱাৰি!
  সেনাবাহিনীৰ আকাৰ যিয়েই নহওক কিয়, অস্ত্ৰ-শস্ত্ৰ সদায় কম!
  আত্মাটো খালী মানিবেগৰ দৰে;ইফালে ঘূৰি ফুৰাটো সহজ, কিন্তু জীয়াই থকাটো কঠিন!
  - আপুনি বুদ্ধিমানৰূপে শাসন কৰিব লাগিব, দুৰ্বলতা প্ৰদৰ্শন নকৰাকৈ, কিন্তু ক্ষমতাৰ অপব্যৱহাৰ নকৰাকৈও! এজন শাসকৰ শক্তি হ"ল হিংসা ত্যাগ কৰাৰ ক্ষমতা!
  বেয়াক ভোগ কৰা মানে ভালক বিশ্বাসঘাতকতা কৰা!
  এজন ৰজা চেলেং পিন্ধিও ৰজা হৈ থাকে, কিন্তু বেঙুনীয়া কাপোৰেও আত্মাত লেতেৰা মানুহক ৰূপান্তৰিত কৰিব নোৱাৰে!
  আটাইতকৈ বেয়া অপৰাধটো হ"ল বেয়াক স্বাধীনতা দিয়া, ভালক সুৰক্ষা নোহোৱাকৈ এৰি দিয়া!
  অযুক্তিকৰ প্ৰবৃত্তিৰে গুণ কৰা যুক্তি প্লাছ জ্ঞান হৈছে বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডখনক ভেটিৰ পৰা আগুৱাই নিব পৰা শক্তি!
  বেমাৰী ল"ৰা-ছোৱালীক জোৰকৈ খুৱাব লাগিব, নহ"লে মৰি যাব।
  কিন্তু এই ক্ষেত্ৰত শিশুৰ প্ৰতি নিষ্ঠুৰতা, তিতা ঔষধ দিয়া আৰু বেজী দিয়াৰ বাবে আমাক কোনেও দোষ নিদিব!
  অস্ত্ৰোপচাৰ বিশেষজ্ঞই অংগ কাটি পেলোৱাতকৈ যুদ্ধ কেতিয়াবা অধিক দয়ালু!
  গহনা নথকা নাৰী পাত নথকা গছৰ দৰে, ফ্ৰিল নথকা পুৰুষ লাইকেন নথকা ডালৰ দৰে!
  ভাল ছোৱালীয়ে কাণেৰে ভাল পায়, বেয়া ছোৱালীয়ে টকাৰ বাবে মুখেৰে সকলো কৰে!
  যুদ্ধ এড়ি তেলৰ দৰে ঘৃণনীয়, ঘৃণনীয়, তিতা, কিন্তু ইয়াৰ অবিহনে আপুনি আপোনাৰ আত্মাক শুদ্ধ কৰিব নোৱাৰে, আপোনাৰ মনটোক শক্তিশালী কৰিব নোৱাৰে!
  প্ৰাক্তন বন্দী মাৰিয়া কলেছনিকোভা এগৰাকী সম্ভ্ৰান্ত ৰাণী হৈ পৰিছিল। তাই জানিছিল যে সেই সময় আহিব যেতিয়া বগা দেশত ক্ষমতা দখল কৰা লেতেৰাবোৰৰ অন্ত পৰিব। আৰু গোঁফ আৰু টান গাহৰিটোৱে নিজৰ মানুহৰ বিৰুদ্ধে কৰা এই অবৈধতাৰ মূল্য সুন্দৰকৈ দিব। আৰু পাৰমাণৱিক ব্লেকমেইলৰ বাবেও।
  ইয়াৰ মাজতে ছোৱালী-ৰাণীৰ কমাণ্ড আছিল এলফ সাম্ৰাজ্য।
  এলফ আৰু অৰ্কৰ মাজৰ যুদ্ধবোৰ কমি যোৱা নাছিল। অতি ধুনীয়া আৰু গ্লেমাৰাছ ছোৱালীকেইজনীয়ে লোমশ, কুৎসিত আৰু ঘৃণনীয় পুটিন ভালুকৰ লগত যুঁজ দি থাকিল।
  গতিকে কমলা ৰঙৰ চুলিৰ এলফে তাইৰ স্কাৰলেট নিপলটোৰে মাল্টিপল লঞ্চ ৰকেট লঞ্চাৰ থকা মেচিন এটাৰ বুটামটো লৈ টিপিলে। তাই লৈ মাৰাত্মক আৰু বিশাল শক্তিৰে লাথি মাৰিলে।
  আৰু ই ধ্বংস আৰু ধ্বংসলীলাৰ সৃষ্টি কৰিছিল। পুটিনৰ ভালুকৰ দুটা কোম্পানী টুকুৰা টুকুৰ হৈ একেলগে জ্বলি গ"ল।
  ছোৱালীজনীয়ে লৈ চকতকৈও বগা দাঁতবোৰ উলিয়াই গান গাবলৈ ধৰিলে;
  অৰ্ক আছিল ধূৰ্ত আৰু ধূৰ্ত,
  তেখেতে নিজকে এজন অভিজাত ব্যক্তি বুলি আকৰ্ষণ কৰিছিল...
  আন কাৰোবাৰ যুদ্ধৰ জুই জ্বলি আছিল,
  আৰু তেওঁৰ লোভী গ্ৰিপ এটা আছিল!
  
  পাহাৰৰ ওপৰত উত্থাপিত ভালুক,
  এইজন মডেল হৈ পৰিব - আক্ৰমণকাৰী!
  আমি আমাৰ শত্ৰুক ফালি পেলাম -
  সকলোৱে জানে যে এলফ শক্তিশালী!
  
  কিন্তু Orc Fuhrer অনুপ্ৰাণিত -
  হাজাৰ হাজাৰ টেংক দিম !
  আপোনাৰ কোনো সমস্যা নহ'ব
  আমি একেলগে দাসবোৰৰ পৰা সুত সংগ্ৰহ কৰিম!
  
  বাৰু, ছিকিউৰিটি অফিচাৰে তাইক জোকাৰি আছে,
  বিপদত পৰিবলৈ মান্তি!
  আৰু গোটবোৰক পূব দিশলৈ দলিয়াই দিলে,
  ৰাজধানীত তীখাৰ আক্ৰমণ!
  
  কিন্তু তেওঁ এলফ বেয়নেটটোক বেয়নেটেৰে লগ পালে।
  তেওঁ এটা চোকা একক দুৰ্গ!
  শত্ৰু দৃঢ়ভাৱে এলফৰ অধীনত আছে -
  আৰু এই বন্য গোটটো পলাই যায়!
  
  খঙাল অৰ্কটোৱে দুপৰীয়াৰ আহাৰত হিচাপ কৰি আছিল -
  ৰেড স্কোৱাৰৰ কি হ"ব!
  কিন্তু তৰোৱালখনে তাক কাটিবলৈ সক্ষম হ"ল -
  বীৰৰ এক অজেয় সেনাবাহিনী!
  
  বিৰোধী ধূলিলৈ পৰিণত হ"ব,
  অৰ্কলিনলৈকে সিহঁতক ড্ৰাইভ কৰক!
  বজ্ৰপাতৰ যুদ্ধৰ পিল,
  মোৰ সৈন্য অজেয়!
  
  ফুৰাৰৰ বাবে এটা ফান্দ বিচাৰি উলিয়াওঁ আহক,
  আৰু দুষ্ট ভালুকৰ বাবে খোলাটো চোকা কৰা হয়!
  মই সকলো নিকৃষ্ট orcs হত্যা কৰিম -
  আমি সিহঁতক দিন ৰাতি তিয়াই দিম!
  
  দুষ্ট অৰ্কটো জ্বলি গৈছে আৰু ধূমপান কৰি আছে,
  ভালুকবোৰে হাৰ মানি হাৰ মাৰে!
  টেকসই সাফল্য হৈছে গ্ৰেনাইট,
  বন্ধৰ দিনত চচৰৰ পৰা চাহ খাওঁ!
  
  আমি এখন ডালযুক্ত বাগিচা গঢ়িম,
  গিল্ডিং সঙ্গে আপেল গাছ মুগা ক'ত আছে...
  সকলোতকৈ মূল্যৱান পিল ক'ত ,
  য'ত আমি বিমানতকৈ বেছি বেগেৰে আছো!
  ছোৱালীকেইজনীয়ে অতি উৎসাহেৰে গাইছিল আৰু কণ্ঠৰ সৌন্দৰ্য্য। এই লোকসকলক নাৰী ফেৰেস্তা বুলি কোৱা হয়।
  যোদ্ধাবোৰ বৰ ধুনীয়া আৰু চেক্সি। আৰু তেওঁলোকৰ জিভাবোৰ কেৱল মহৎ আৰু ইমানেই চলন্ত, আৰু অতি চঞ্চল। তেওঁলোকৰ সৈতে এনে অনুকৰণীয় আৰু অনন্য অলৌকিক সৃষ্টি কৰে।
  কল্পনা কৰকচোন ছোৱালীকেইজনী পুটিনৰ ভালুক ধ্বংস কৰিবলৈ কিমান সক্ষম। আৰু এইটো অত্যন্ত শীতল আৰু মন-প্ৰাণ উদং কৰা শীতল।
  এইবোৰ ছোৱালীয়ে তাক লৈ হাওঁফাওঁৰ ওপৰত গৰ্জন কৰিব।
  কমছমোল কেৱল বয়সেই নহয়, ছোৱালীবোৰৰ মুখত থকা এলফটোৰ সোৱাদ!
  আৰু তাৰ পিছত সুন্দৰীসকলে সেইটো লৈ হুইচেল মাৰিলে, আকৌ নিজৰ উদং ভৰিৰ আঙুলি ব্যৱহাৰ কৰি। আৰু কাউৰীৰে অসংখ্য ডাৱৰ ভাঙি পেলালে। তেওঁলোকে পুটিনৰ ভালুকক আক্ৰমণ কৰে। যেতিয়া এলফৰ হুইচেলৰ পৰা কাউৰীটো উন্মাদ হৈ পৰে, তেতিয়া ই ঘূৰিবলৈ আৰম্ভ কৰে, আৰু কৰ্কস্ক্ৰুত তললৈ পৰি যায় আৰু আক্ষৰিক অৰ্থত অৰ্কবোৰৰ মূৰৰ খুলি বিন্ধি যায়।
  সঁচাকৈয়ে, এই সকলোবোৰ অত্যন্ত শীতল আৰু বিশাল, অনুকৰণীয় ধ্বংসৰ সৈতে হৈ পৰিল।
  মাত্ৰ এই ছোৱালীবোৰৰ মুখত আঙুলি সোমাবলৈ চেষ্টা কৰক: আচলতে সিহঁতে কামোৰ মাৰি পেলাব৷
  কিন্তু অৱশ্যেই সেয়াই সকলো নহয়।
  ৰঙা নিপলৰ সহায়ত অৰ্কবোৰক গুলীয়াই হত্যা কৰাৰ পিছত ছোৱালীকেইজনীয়ে স্তন দুটা লৈ গান গাইছিল;
  গ্ৰীষ্মকালত সূৰ্য্য ইমানেই উজ্জ্বল,
  বতাহ মৌ - শিশিৰেৰে ভৰি পৰিছে!
  পিতৃভূমিৰ প্ৰতি মোৰ অনুভৱ বিশুদ্ধ,
  বৈ যোৱা পানীৰে ধোৱা!
  
  আমি পান্নাৰ ঘাঁহৰ ওপৰত দৌৰি যাওঁ,
  খালী ভৰিৰে হপিং কৰা শহাপহুৰ দৰে।
  আমি ফ্ৰণ্টবোৰত অগ্ৰগামী হৈ পৰিলোঁ,
  আৰু আমাক কোনেও জোৰকৈ টানি নিদিলে!
  
  কাৰণ প্ৰকৃতি ইমান ধুনীয়া,
  ৰুবিৰে ফ্ৰেম কৰা সূৰ্য্য উদয়।
  সূৰ্য্যটোও ৰঙা বেনাৰৰ দৰে,
  এতিয়া গজালিটো হালধীয়া হৈ পৰিছে, সোণৰ ঘূৰ্ণীবতাহ!
  
  ঘাঁহৰ প্ৰতিটো জোপোহা আৰু ব্লেডত , ৷
  পিতৃভূমিৰ প্ৰিয় আত্মা দৃশ্যমান হয়...
  মুকুতাৰ ডোঙাবোৰ কুটিল হোৱাৰ দৰে,
  পপলাৰ ফ্লাফ ভাঁহি থাকে!
  
  প্ৰিয় অৰিওলৰ শব্দ কিমান মধুৰ,
  নাইটিংগেলৰ ৰূপালী মাত।
  ৰোডোভেৰিয়াৰ মূৰ্তি মোৰ প্ৰিয় , ৷
  আৰু সোণৰ গম্বুজ থকা গীৰ্জাবোৰ!
  
  ইয়াত ভালুকবোৰে ডালত চিন বনাইছে,
  আৰু শিয়ালে তাৰ ঠেং লৰচৰ কৰে...
  জিৰফালকনবোৰে চিঞৰি চিঞৰি আকাশলৈ উৰি যায়,
  এইটোৱেই আমাৰ এলফবোৰৰ নিৰ্বাচিত ঘৰ!
  
  লেতেৰা বিদেশীক ভৰিৰে মোহাৰিব নালাগে,
  গোটটো পিতৃভূমিলৈ নাহিব!
  কাৰণ আমি দুমূৰীয়া -
  ঈগলৰ হাতৰ তলৰ বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ড!
  
  ট্ৰিল লৈ আকাশলৈ উৰি যাব ফেলকনে,
  আমি বিশ্বজনীন স্থান জয় কৰিম!
  পথাৰত থকা ষ্টেকবোৰ শস্যলৈকে সংগ্ৰহ কৰা হয়,
  কাৰণ, এলফা হৈছে তৃতীয় ৰোম!
  হয় ছোৱালীবোৰে এবাৰ গান গাবলৈ আৰম্ভ কৰিলে ইমান সহজে বাধা দিব নোৱাৰি৷ এলফবোৰে শক্তিশালীভাৱে কাম কৰে আৰু নিজৰ আক্ৰমণাত্মক স্বভাৱ দেখুৱায়। তেওঁলোক যোদ্ধা সঁচাকৈয়ে ইমান শীতল। আৰু সেইবাবেই তেওঁলোকৰ খালী ভৰিৰে, অতি ৰূপৱতী, চেক্সি আৰু অতি প্ৰলোভনমূলক ভৰি দুখনে ধ্বংস আৰু ধ্বংসৰ উপহাৰ নিক্ষেপ কৰিবলৈ ধৰিলে।
  আৰু পুটিনৰ ভালুকৰ পৰা উৰি গ"ল বিনাশৰ ধ্বংসাত্মক উপহাৰ। আৰু বৰ শীতল আছিল। আৰু ভ্লাদিমিৰ পুটিনৰ সেনাৰ ইমানবোৰ সৈনিক নিহত, ধ্বংস আৰু জ্বলাই দিয়া হ"ল।
  ছোৱালীকেইজনীয়ে জিভা উলিয়াই চিঞৰি উঠিল:
  আমি কেনেকৈ যুঁজি জীয়াই আছিলো
  আৰু অৰ্কক ভয় নকৰে,
  গতিকে ছোৱালীবোৰে কাৰাটে দেখুৱাব!
  ভৰিৰে গচকিলে, অৰ্কে মাটিত জানে,
  তুমি পুটিন আৰু ৰাজকুমাৰ নহয়,
  টান চয়তানৰ শেষ আহিব!
  টান চয়তানৰ শেষ আহিব!
  এনেকৈয়ে ছোৱালীবোৰে অতি সুন্দৰ আৰু হাস্যৰসময়ী গান গায়। আৰু তেওঁলোকে ধ্বংস, মৃত্যু আৰু মহাকাশ ডাকাতৰ ক্ষেত্ৰত সৰ্বাধিক হাৰ দেখুৱাইছে।
  এইটো সঁচাকৈয়ে কি এটা যুঁজাৰু দল যিয়ে ধ্বংস আৰু মৃত্যুৰ সৃষ্টি কৰে।
  কিন্তু ছোৱালীকেইজনীয়ে সেইটো লৈ আকৌ শব্দৰ ধাৰা উলিয়াবলৈ ধৰিলে। মাথোঁ এইবাৰ আৰু কবিতা নাছিল, পাখিযুক্ত এফ"ৰিজম আছিল;
  টকা মাথোঁ মাতৃভূমিৰ সেৱাৰ এক আহিলা। যেতিয়া তেওঁলোকৰ অধিক থাকে তেতিয়া সেৱা অধিক ফলপ্ৰসূ হয়, যদিহে আপোনাৰ বিবেক থাকে!
  যদি তেওঁ মাতৃভূমিক ৰক্ষা কৰে, নিঃসন্দেহে, নজনাকৈ - যেতিয়া এটা মিছা কথাই জয়ৰ দিশে লৈ যায়, তেন্তে সেয়া পবিত্ৰ!
  বিশ্বাসৰ বাবে ব্যৱহাৰিক নিশ্চিতকৰণ বাহুৰ বাবে টেণ্ডনৰ দৰে - ইয়াৰ অবিহনে ই শক্তিহীন আৰু মৃত্যুমুখত পৰে!
  জপিয়াই নহয়, ডাঙৰ ডাঙৰ কৃতিত্বলৈ উৰি যায়!
  সম্ভ্ৰান্তই যেতিয়া আনন্দত হাঁহে, সাধাৰণ মানুহে দুখত কান্দে, যিহেতু সম্ভ্ৰান্ত লোকসকলে ভিক্ষাৰীৰ ক্ষতিৰ বাবেই আটাইতকৈ বেছি আমোদ পায়!
  ৰাষ্ট্ৰপতিসকলে কেতিয়াবা এনেকুৱা কৌতুক কৰে যে মানুহক হাঁহিবলৈ বাধ্য কৰে!
  টকাও এজন সৈনিক, আপুনি ইয়াৰ যত্ন ল"ব লাগিব আৰু মনত ৰাখিব লাগিব: সন্মানতকৈ ব্যৱহাৰিক সুবিধা অধিক গুৰুত্বপূৰ্ণ! পিছৰটো বিক্ৰীৰ বাবে, কিন্তু প্ৰথমটো অমূল্য!
  সেউজীয়া সদায় তিতা - পকিলে মিঠা!
  আটাইতকৈ সহজ ব্ৰতটোৱেই পালন কৰাটো আটাইতকৈ কঠিন! উশাহ লোৱাতকৈ সহজ কি হ"ব পাৰে, কিন্তু সূৰ্যাস্তলৈকে কোনোবাই স্থায়ী হোৱাটো খুব কমেইহে দেখা যায়!
  হিংসা আইন-শৃংখলাৰ এক প্ৰয়োজনীয় বৈশিষ্ট্য!
  শব্দই বতাহ জোকাৰি যায় - তৰোৱালে মাংস থেতেলিয়াই পেলায়!
  ধৰ্মক লৈ হোৱা বিবাদ আঙঠিৰ দৰে, দৃষ্টিৰ অন্ত নাই আৰু সদায় একে যুক্তিলৈ ঘূৰি আহে!
  বিশ্বাসঘাতকতা মদৰ দৰে - কেৱল আপুনি ইয়াৰ লগত সোনকালে অভ্যস্ত হৈ পৰে, কিন্তু হেংগঅভাৰটো অধিক শক্তিশালী!
  বেয়া, প্ৰথম কথা, যেতিয়া আপুনি আপোনাৰ ওচৰ-চুবুৰীয়াৰ বাবে কিবা অপ্ৰীতিকৰ সৃষ্টি কৰে, আপুনি তেওঁক আঘাত দিয়ে, আৰু পাপ হ"ল স্বাধীনতা!
  উদাহৰণস্বৰূপে, যৌনতাও পাপ, যদিও আচলতে আপুনি আপোনাৰ সংগীক বিষ নহয়, আনন্দ দিয়ে!
  একোৱেই উমৈহতীয়া শত্ৰুৰ দৰে বিভিন্ন মানুহক একত্ৰিত নকৰে!
  শত্ৰুৰ লগত শান্তি স্থাপন কৰিব বিচাৰিলে উমৈহতীয়া যুদ্ধৰ কথা চিন্তা কৰক!
  বেয়া সেনাপতি আৰু ৰোগীয়া মগজুৰ শৰীৰৰ দৰে সেনাবাহিনীক একোৱেই দুৰ্বল নকৰে!
  সেনাপতিজনে কঠিন হৈ পৰা তীখাৰ ৰডৰ দৰে বেঁকা হৈ আৰু জোৰেৰে কাটি লয়!
  চোৰাংচোৱা হৈছে পৃথিৱীৰ আটাইতকৈ ৰোমাঞ্চকৰ কাম: এজন অস্ত্ৰোপচাৰ বিশেষজ্ঞৰ নিখুঁততা, এজন চেপাৰৰ ৰিস্ক, এজন অভিনেতাৰ কলাত্মকতা!
  যুদ্ধত দয়া হৈছে পৰাজয়ৰ ভগ্নী - কাৰণ যাক ৰক্ষা কৰা হয় তেওঁ পৰাজিত নহয়!
  দহৰ লগত কথা পতাটো হাজাৰৰ লগত যুঁজ দিয়াৰ দৰেই!
  ভগৱানো নিজৰ ধৰণেৰে অসুখী - দায়িত্ব অন্তহীন, কিন্তু ভাগ কৰিবলৈ কোনো নাই!
  ঈশ্বৰ সদায় অকলশৰীয়া কাৰণ আকৰ্ষণীয় যোগাযোগ সমান মানুহৰ লগতহে সম্ভৱ!
  কৌশলৰ অভাৱে যুঁজাৰু মনোভাৱৰ ক্ষতিপূৰণ দিব পাৰে, কিন্তু আত্মাৰ অভাৱৰ ক্ষতিপূৰণ কেতিয়াও কৌশলেৰে কৰিব নোৱাৰি!
  মাটিৰ দৰে সৈনিক এজনে মূল্য লাভ কৰিবলৈ নৰকত থাকিব লাগিব!
  সামৰিক খৰচ কৰ্তন কৰাটোৱেই হৈছে সঞ্চয়ৰ আটাইতকৈ অপচয়কাৰী ৰূপ!
  - কিছুমানৰ পাছপ'ৰ্টত মাত্ৰ বয়স আছে, আন কিছুমানৰ বছৰৰ বাহিৰত পৰিপক্ক জ্ঞান আছে!
  - বছৰে বলিৰেখা যোগ কৰে, কিন্তু মনটো কেৱল শ্ৰম বা সামৰিক ঘামৰ দ্বাৰা পানী পাই বাঢ়ে!
  এন্টিমেটাৰৰ দৰে ৰাজনীতিকো আঁতৰাই ৰাখিব লাগিব, কিন্তু যুদ্ধ এৰাই চলিব নোৱাৰি!
  ব্যায়ামৰ সময়ত যিমানেই বেদনা আৰু দুখ বেছি, গৌৰৱ সিমানেই উজ্জ্বল, দুষ্ট যুদ্ধত সাহস সিমানেই বেছি!
  কম্পিউটাৰত মানুহে আদৰ্শ মগজুৰ অপ্ৰাপ্য সপোন প্ৰকাশ কৰিবলৈ চেষ্টা কৰে!
  যোদ্ধা আত্মা অবিহনে আটাইতকৈ উন্নত প্ৰযুক্তি মৃত, আত্মা নথকা শৰীৰৰ দৰে!
  জল্লাদটো এটা হেয় পেছা, কিন্তু ইয়াৰ বাবে প্ৰয়োজন এজন অস্ত্ৰোপচাৰ বিশেষজ্ঞৰ কলা, এজন চেলিষ্টৰ কলাত্মকতা আৰু এজন ৰান্ধনীৰ চাহিদা!
  তুচ্ছতা সদায় সংখ্যাগৰিষ্ঠত, বালিৰ মাজত সোণৰ দানা বিৰল!
  অধিকাৰৰ সন্মানেৰে মৰিবলৈ, মাংসক উন্নীত কৰিবলৈ - কাপুৰুষ হ"বলৈ আৰু আত্মাক তললৈ নমাই আনিবলৈ!
  নাৰীৰ লগত যুঁজ দিয়াটোৱেই শেষ কথা - বিজয়ে ল'ৰেল আনিব নোৱাৰে, পৰাজয়ে আপোনাক উপহাসৰ সন্মুখীন কৰায়, যিটো শোষণেৰে উটুৱাই নিব নোৱাৰে!
  পৰিয়ালৰ আভিজাত্যই দায়িত্ব বৃদ্ধি কৰে - লেতেৰা সিংহ ঘৃণনীয়, লেতেৰা গাহৰি মাথোঁ ভৱিষ্যতৰ চপ!
  যুদ্ধ গৰু, সোণৰ বাবে গাখীৰ খুৱাই, কিন্তু তেজত শৌচ কৰে!
  তোমাৰ ঘোঁৰা তোমাৰ আত্মা, যুদ্ধত বন্দী বিজয়ৰ আহিলা!
  জয়ী হোৱাটো দূৰৰ কথা, দয়ালুভাৱে পৰাস্তও হ"ব নোৱাৰে!
  যুঁজিবলৈ কঠিন হ"লে আকৰ্ষণীয় হয়, কিন্তু বিশেষকৈ মৃত সতীৰ্থসকলৰ বাবে বিষ হয়!
  এজন সৈনিকৰ আভিজাত্যই ধূৰ্ততাক অৱহেলা কৰি কৌশলক প্ৰত্যাখ্যান কৰাৰ কাৰণ নহয়!
  আকাশচুম্বী ঘৰবোৰৰ মাজত টাৱাৰটো কৰুণ, কিন্তু জুপুৰিৰে আগুৰি থকা মহিমাময়!
  সাধাৰণতে খ্ৰীষ্টান বা মুছলমান নৈতিকতা মধ্যযুগৰ আৰম্ভণিতে গঢ় লৈ উঠিছিল আৰু তেওঁলোকৰ দ্বাৰা পৰিচালিত হোৱাটো শিলৰ কুঠাৰেৰে ষ্টাৰশ্বিপ কাটি পেলোৱাৰ দৰেই!
  এজন মান্য মানুহক মূৰ্খ বুলি কোৱাটো নিজৰ মূৰত শৌচ কৰাৰ সমান!
  শিল এটাক গালি নিদিবা - উজুটি খাব, সাগৰক গালি নিদিবা - ডুব যাবা, মানুহক গালি নিদিবা - আত্মা হেৰুৱাব!
  সোণে কান্দি নাথাকে, ডাবলুনে মৰিছা নাযায়!
  ৰাজ্যিক গোপনীয়তা ইমানেই গধুৰ বোজা যে ই আপোনাৰ ডিঙি চেপি ধৰিব পাৰে!
  সোণৰ দাঁত আৰু গোবৰৰ মগজু - ক্ৰেপ কন্টেন্ট থকা এটা বহুমূলীয়া পাত্ৰ!
  পেট ভৰাই থাকোঁতে কাণ দুখন চোকা কৰি ৰাখক!
  শিলগুটি যিমানেই পলিচ নকৰক কিয়, হীৰা হৈ নাযায়!
  নাৰীক সন্তুষ্ট নকৰাটো পেন্থাৰক আঘাত দিয়াৰ দৰেই!
  মানুহ এজন সৰু দেৱতা যাক জ্ঞানত বাঢ়িবলৈ দিয়া হয়!
  নাগৰিক সংঘাতত শত্ৰুৰ মাংস মাটিৰ পৰাই বিজয়ৰ পিঠা বনাব পাৰি!
  শিল্পীৰ ব্ৰাছৰ দৰে ব্লেডেৰে কাম কৰিবলৈ কেৱল শক্তি আৰু নিখুঁততাই নহয়, প্ৰেৰণাও লাগে!
  কিন্তু ধৰ্মীয় নীতিবোৰ বেছিভাগেই নীতিহীন লোকে ব্যৱহাৰ কৰে!
  আঘাত নোহোৱাকৈ যুঁজখন নিমখবিহীন দাইলৰ দৰেই, পৰিমিতভাৱে অৱশ্যে!
  অসন্তুষ্ট নাৰী চয়তানতকৈ বেছি দুষ্ট, এস্পতকৈও কূটনৈতিক !
  যুদ্ধৰ বাবেও যৌনতাৰ দৰে হেঁচা আৰু সাহসৰ প্ৰয়োজন, কিন্তু সফলতাৰ বাবেও দক্ষতাৰ প্ৰয়োজন!
  আনকি সৰ্বশক্তিমান ঈৰ্ষাইও ৰাজকীয় আৱৰণক ঠাই দিয়ে!
  হিচাপ কি - এনেকুৱা ফলাফল!
  তিতা গুড়ি প্ৰশিক্ষিত প্ৰাণীৰ দৰে: ই হিচকি মাৰে, কিন্তু কামোৰা নাই!
  তেওঁলোকে কয় যে ভগৱান হোৱাটো কঠিন, কিন্তু তাতোকৈ কঠিন আৰু আটাইতকৈ ডাঙৰ কথাটো হ"ল কৃমি হোৱাটো অধিক বিৰক্তিকৰ!
  নিম্ন উৎপত্তিয়ে উচ্চ বুদ্ধিমত্তাৰ ক্ষতিপূৰণ দিয়ে, কিন্তু কোনো জাতেই মূৰ্খামিৰ ক্ষতিপূৰণ দিব নোৱাৰে!
  যুদ্ধই আগ্ৰহ জগাই তোলে, কিন্তু বেছিভাগ সময়তে সুস্থ নহয়!
  নাৰীক সন্তুষ্ট কৰিবলৈ অক্ষম পুৰুষ: পদ্যৰ শেষ বিচাৰি হাহাকাৰ কৰা কবিৰ দৰে!
  গুলীৰ পৰা পলাই যাব পাৰি, কিন্তু ভাগ্যৰ পৰা সাৰি যাব নোৱাৰি!
  ডাক্তৰ হোৱাতকৈ হত্যাকাৰী হোৱাটো সহজ, কিন্তু ই অধিক বিপদজনকও!
  যুদ্ধত উদ্যোগ পালত বতাহৰ দৰে;ইয়াৰ অবিহনে কোনো গতি নাই!
  ৰুডাৰ অবিহনে পাল উপযোগীতকৈ বিপদজনক!
  শত্ৰুক জয় কৰক, কিন্তু বন্দীসকলকো সন্মান কৰক!
  নিগনিটোৱেই আটাইতকৈ টেনচিয়াছ জীৱ বুলি কোৱাটো অসাৰ নহয় আৰু বিলুপ্তপ্ৰায় প্ৰজাতিৰ সিংহটো মানুহৰ মাজৰ দৰেই জীৱ-জন্তুৰ মাজতো আছে। নীচতাই আভিজাত্যক জয় কৰে!
  দয়া হৈছে পুৰোহিতৰ ধাৰণা, আৰু তাৰ পিছতহে যেতিয়া কথা তেওঁলোকৰ মানিবেগৰ কথা নহয়!
  তেজ এটা বেয়া সমাধান: মানুহৰ বালিৰ দানাবোৰ কি চিমেণ্টেৰে!
  সোণৰ শিকলিবোৰ উজ্জ্বলভাৱে জিলিকি উঠে, কিন্তু লোহাৰ শিকলিতকৈও গধুৰ!
  আত্মাৰ মহানতা গঠিত হ'ল আপুনি কল্পনাতীতভাৱে ধুনীয়া হ'লেও কুৎসিততাক হাঁহিব নালাগে!
  ঢাল অবিহনে যুঁজিব পাৰি, কিন্তু এবাৰ সৈনিকে তৰোৱাল হেৰুৱালে তেওঁ যোদ্ধা হোৱা বন্ধ কৰি দিয়ে!
  জল্লাদৰ পদ কেতিয়াও খালী হৈ নাথাকে, যদিও ইয়াৰ দ্বাৰা বস্তুগত লাভ নাই!
  নিগনিয়ে কামুৰিলে যিকোনো ব্যক্তিয়ে এন্দুৰক ভয় নকৰে!
  হত্যা যৌনতাৰ সৈতে মিল আছে - ইয়াৰ বাবে পুনৰাবৃত্তি আৰু বৈচিত্ৰ্যৰ প্ৰয়োজন!
  যৌনতাতকৈ হত্যা ভাল - সংগী সদায় নতুন আৰু অভাৱনীয়!
  বিবেকতকৈ স্বাৰ্থ সদায় উচ্চ হয় যেতিয়া পিছৰটোক প্লিন্থলৈ নমাই দিয়া হয়!
  যোদ্ধাৰ প্ৰবৃত্তিক পান কৰি পেলাব নোৱাৰি, সাহস পণ্য কৰিব নোৱাৰি!
  মানুহৰ দৰে অনুভৱ কৰাৰ আটাইতকৈ উত্তম উপায় হ"ল ওচৰ-চুবুৰীয়াক সহায় কৰা, আৰু দুৰ্বলক আঘাত কৰি নিজকে জন্তুৰ ওচৰলৈ নমাই দিয়া!
  গীৰ্জা এখন ষ্ট"ৰৰ দৰে, কেৱল সামগ্ৰীবোৰহে সদায় বাসি!
  জলদস্যু এজন ভাগ্যৰ চিকাৰী, আৰু ভাগ্যই তেওঁক ভাল পায় যিয়ে তেওঁৰ লগত উদাৰতাৰে শ্বেয়াৰ কৰে!
  যুদ্ধৰ চূপত মৃত্যুৰ দৰে টেঙা জুতি লাগে!
  মানুহতকৈ বিবেকক বেছি মানি চলিব লাগিব!
  সাধুকথাৰ পৰা ধৰ্ম পৃথক কেৱল কথকৰ মাচুল!
  সংখ্যাৰে নহয়, দক্ষতাৰে যুঁজ দিয়ে যদিও বেছিভাগ ক্ষেত্ৰতে পিছৰটো পোৱাটো অধিক কঠিন!
  টেম্পাৰিং, শক্তি দিয়ে! ক্ষমতাই দিয়ে সাহস! সাহসে জয় কঢ়িয়াই আনে!
  সন্মান অবিহনে জীয়াই থকাটো সংগীত অবিহনে গান গোৱাৰ দৰেই!
  কঠিনতাতকৈ নমনীয়তা শক্তিশালী - আপুনি দাঁতেৰে আঙুলি এটা কামোৰিব পাৰে, আৰু জিভাৰে বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডখন ধ্বংস কৰিব পাৰে!
  সময় আহিব যেতিয়া সৰ্বশক্তিমান মানুহ বাক্যাংশটো যুক্তিবাদী মানুহৰ দৰেই স্বাভাৱিক হৈ পৰিব;যদি এনে নহয়, তেন্তে আন জাতিবোৰে পাগল শব্দটোৰ প্ৰৱৰ্তন কৰিব!
  জীৱনক ভাল পোৱাতকৈ সন্মানক বেছি মূল্য দিয়াজনৰ ভৱিষ্যত!
  দাসত্ব প্ৰেমৰ বিপৰীতমুখী, ডিঙিত ধৰি ৰখা ৰছীক মূল্য দিব নোৱাৰি!
  নায়কৰ মৃত্যুই চিৰজীৱনৰ বাবে জন্ম, কাপুৰুষৰ অস্তিত্ব এটা টানি অনা অন্ত্যেষ্টিক্ৰিয়া!
  যুদ্ধ যৌনতাৰ দৰেই অনিবাৰ্য আৰু একে দুখ আৰু আনন্দৰ সৃষ্টি কৰিব!
  আপোনাৰ স্লেজত বহি নাথাকিব, ষ্টেকত উজুটি খাব পাৰে - নামিব নোৱাৰিব!
  কৰ্মৰ ভৱিষ্যদ্বাণীযোগ্যতা হৈছে পৰাজয়ৰ বীজাণু, আচৰিত হৈছে জয়ৰ ফুল!
  গোটেই জীৱন কোনেও ৰিস্ক ল"ব নিবিচাৰে, কিন্তু প্ৰায়ে ৰিস্কটোৱে আপোনাক খেদি ফুৰাটো বন্ধ কৰি দিয়ে যেতিয়া আপুনি মৃত্যুবৰণ কৰে!
  নাৰীৰ জিভা মৌতকৈও মিঠা যদিও এশ কোব্ৰাতকৈ বেছি বিষাক্ত!
  আৰু একে সময়তে কৃমিতকৈও তিতা!
  অৱশ্যে হেৰাই যোৱা মূৰতকৈ কোমল সিজোৱা মগজু থকাটোৱেই ভাল, নহ"বও পাৰে বিপৰীত!
  খং, হাড়েৰে ভৰা, আৰু মেকুৰীৰ দৰে শক্তি, হাতীৰ দৰে চঞ্চলতা, বা তাতোকৈ ভাল, বিপৰীতমুখী - সেয়াই হ"ল!
  সাংবিধানিক শৃংখলা পুনৰুদ্ধাৰ কৰাৰ সময়ত তেওঁলোকে অধিক সঘনাই সংবিধান ভংগ কৰে!
  গীৰ্জাই মূলতঃ মানিবেগৰ বাবে পাৰ্গেটৰী উদ্ভাৱন কৰিছিল, আত্মাক শূন্যতা আৰু ভ্ৰমৰ সৈতে এৰি থৈ গৈছিল!
  আধুনিক গীৰ্জাত পবিত্ৰতা বিচৰাটো গাহৰিৰ ঘৰত বিশুদ্ধতাৰ দৰে!
  মানুহক মাৰপিট কৰাজনেই খলনায়ক!
  স্মৃতিশক্তি এটা লিক হোৱা বেগৰ দৰে, যিমানেই ঠেলি নিদিওক, ভৰাই নিদিব, এটা কথা স্পষ্ট নহয় যে ইয়াক পিন্ধিবলৈ কিয় কঠিন!
  . এক প্ৰকাৰৰ যুদ্ধ হ"ল চিন্তা প্ৰক্ৰিয়াৰ পালত বতাহ, আৰু যুদ্ধ হৈছে প্ৰগতিৰ ক্ষেত্ৰত সহায় কৰা শ্ৰেষ্ঠ চাবুক!
  আৰু সামৰিক যুদ্ধত মূল্যৰ কোনো অৰ্থ নাই, কাৰণ হত্যাৰ দ্বাৰা সুখ কিনা হয়!
  ঠেংবিহীন বান্দৰবোৰেই আটাইতকৈ ভালকৈ ঠেং টাক কৰে - কোনো প্ৰাণীয়েই মৃত্যুক ইমান ভয় নকৰে আৰু মানুহ হিচাপে হত্যা কৰাৰ ইমান কলা নাই!
  তেজে মানুহৰ বালিৰ দানাবোৰক সুখৰ ভেটি স্থাপন কৰিব পৰাকৈ সুদৃঢ়ভাৱে চিমেণ্ট কৰি ৰাখিবলৈ সক্ষম নহয়!
  একে সময়তে ৰক্তক্ষৰণে দুৰ্নীতিৰ পূজ মুকলি কৰি দিয়ে, জাতিটোক শুদ্ধ কৰে!
  এজন বিজ্ঞানীও এজন দেৱতা, মাত্ৰ এজন সৰু, কিন্তু তেওঁ নিজৰ সৃষ্টিক নিজতকৈ বেছিকৈ ভাল পায়!
  যিয়ে নিজৰ ছালৰ প্ৰতি বেছি গুৰুত্ব দিয়ে, মেৰুদণ্ড নোহোৱাকৈয়ে থাকিব!
  এজন ভাল প্ৰেমিক প্ৰথমে আৰম্ভ কৰে, শেষত শেষ কৰে, আৰু বহুত হুলস্থুল কৰে!
  যুদ্ধ সকলো আৱিষ্কাৰৰ মাতৃ, প্ৰেৰণাৰ ভগ্নী, প্ৰতিভাৰ কন্যা হোৱাটো কোনো আচৰিত কথা নহয়!
  আপুনি কেনেকৈ জীয়াই আছিল সেইটো ডাঙৰ কথা নহয় - মূল কথাটো হ'ল সুখী, আনন্দৰ শিখৰত মৰি যোৱা!
  শান্তিৰ সৰ্বোত্তম নিশ্চয়তা হ"ল ন্যায্য জয়, আৰু যেতিয়া আপোনাৰ মাতৃভূমি জয়ী হয়, তেতিয়া ই সদায় ন্যায্য!
  সাধাৰণতে ড্ৰাগছৰ পৰা যিকোনো ধৰ্মৰ পাৰ্থক্য এইটোৱেই যে ৰাষ্ট্ৰই অত্যাচাৰ কৰাৰ পৰিৱৰ্তে উদ্যমেৰে বিক্ৰেতাক উৎসাহিত কৰে!
  মদ্যপান কৰা মানুহক আহ্বান কৰাটো সহজ!
  মদ্যপান কৰা ঘোঁৰা এটাই কলাৰৰ ওজন বা চাবুকৰ কোব অনুভৱ নকৰে!
  ধৰ্মীয় উন্মাদনা স্বেচ্ছামূলক উন্মাদনা!
  পুৰোহিতসকলৰ মাজত ই হাবিত থকাৰ দৰেই: চাৰিওফালে ওক গছ, আৰু প্ৰতিটো গাহৰিয়ে খাবলৈ চেষ্টা কৰিছে!
  আত্মীয় অনুভূতিবোৰ শিকলিৰ দৰে, সাহস বান্ধি ৰাখে, সাপৰ দৰে সিহঁতে সন্মানক বিষাক্ত কৰে, গাহৰিৰ দৰে সিহঁতে কৰ্তব্য নষ্ট কৰে!
  যৌৱন বোকা - বাৰ্ধক্য বিশ্বাসঘাতকতা!
  যুদ্ধ হৈছে আটাইতকৈ আকৰ্ষণীয় খেল য'ত আপুনি খোজ মিছ কৰিব নালাগে আৰু আপোনাৰ সংগীক চিন্তা কৰিবলৈ দিব নালাগে!
  ধৰ্ম হৈছে জোৰ-জবৰদস্তিৰ আটাইতকৈ ফলপ্ৰসূ আহিলা, ই মনক দাসত্বত ৰাখে, চিন্তাক বান্ধি ৰাখে আৰু আমাক ভ্ৰমত ডুবাই ৰাখে!
  প্ৰতিটো ধৰ্মৰ উজ্জ্বল শিক্ষাই ইয়াৰ অনুগামীসকলৰ উন্মাদনা আৰু নিষ্ঠুৰতাক বদনাম কৰে!
  দায়িত্ববিহীন ক্ষমতা জাহাজৰ দৰে, ৰুডাৰ নথকা, যিমানেই মেলা বতাহ বলিলেও ইয়াৰ অন্ত পৰিব দুৰ্যোগত!
  ছুপাৰ পাঞ্চাৰৰ মাজৰ সংঘৰ্ষ , এটা চেকেণ্ড পলম: এটা গভীৰ নকআউট যাৰ পৰা আপুনি কেতিয়াও উঠিব নোৱাৰে!
  সুখৰ বাবে অপেক্ষা কৰি থাকোঁতে চেকেণ্ডবোৰ অসীমতাৰ সমান!
  আৰু সুখত অসীমতা এক চেকেণ্ড বা হৃদস্পন্দনৰ সমান!
  জীৱিত কাপুৰুষতকৈ মৃত সাহসী ভাল!
  যিমানেই পাপ কৰিব সিমানেই আন্তৰিকতাৰে অনুতাপৰ প্ৰাৰ্থনা!
  সামৰিক কৌশল তীখাৰ দৰে হ"ব লাগে, শক্তিশালী কিন্তু নমনীয় যাৰ পৰা ডামাস্ক তীখা তৈয়াৰ কৰা হয়!
  ঈশ্বৰ সিংহৰ দৰে: আদৰ কৰি ছাল ফালি পেলায়, সাৱটি ধৰিছে - ডিঙি চেপি ধৰিছে, চুমা খাইছে - চেপিছে!
  সঁচা, কিন্তু নাৰীৰ দৰে নহয়, শিখাৰ আলিংগনত অভ্যস্ত হ"ব নোৱাৰি!
  ইপলেটে এজন অহংকাৰী ব্যক্তিৰ বাবে অহংকাৰ যোগ কৰিব পাৰে, আৰু এজন মূৰ্খৰ বাবে শ্বেগাৰ কৰিব পাৰে, কিন্তু ই কাপুৰুষক সাহসী, বা মূৰ্খক কৌশলী কৰি তুলিব নোৱাৰে!
  সহজ জয় ফুটা থকা কৱচৰ দৰে, পিন্ধিবলৈ ভাল, কিন্তু ই সস্তীয়া আৰু ইয়াৰ সুৰক্ষাও বেয়া!
  মৃত্যুই ভয় কৰে সাহসী মানুহজনক - যদি তেওঁ ৰুটি খাইছিল!
  তেওঁলোকে সদায় বজ্ৰপাতৰ আশা কৰে, কিন্তু একে সময়তে সদায় তিতিবলৈ সক্ষম হয়!
  অত্যাচাৰত যি দুৰ্ভগীয়া হয় তেওঁ বিচনাত দুৰ্ভগীয়া!
  ন্যায়ই দুৰ্বলক ভাল নাপায়, সৌভাগ্যই ভীৰুক ভাল নাপায়, ধন-সম্পতিয়ে সৎক ভাল নাপায়!
  দয়া অতি মহান বিলাসীতা - দুৰ্বল শাসকৰ বাবে!
  এজন শক্তিশালী শাসক নিষ্ঠুৰ হ"ব লাগিব। শিলৰ ওপৰত শুই থকাটো কঠিন কাৰণ কঠিন!
  অনিৰ্ণয়: দুৰ্বলতাৰ প্ৰথম লক্ষণ!
  শিশু এটা উকা কাগজ, ডাঙৰ মানুহৰ মাজত ইমানবোৰ কুৎসিত হোৱাটো তাৰ দোষ নহয়!
  নিৰাশাবাদী কেতিয়াও বিপদত নপৰে!
  এনিমাৰে মূৰ ধুব নোৱাৰি, ফুটা বহুত বেছি, সকলোবোৰ সোমাই আহিছে!
  আপোনাৰ ভাষা চাওক। এইটোৱেই আটাইতকৈ শক্তিশালী পেশী, যিহেতু ই লাখ লাখ লোকক হত্যা কৰিব পাৰে, আৰু আটাইতকৈ দুৰ্বল, যিহেতু ই বক্তাক বিশ্বাসঘাতকতা কৰিব পাৰে!
  দীঘল জিভাই জীৱন চুটি কৰে, মৃত্যুমুখত পৰা স্বীকাৰোক্তিৰ বাহিৰে!
  অকলে পৰাজয়ৰ বোজা বহন কৰাতকৈ জয়ৰ ভাগ লোৱাই ভাল!
  আপোনাৰ নিজৰ চাৰ্টটো আপোনাৰ শৰীৰৰ ওচৰত, কিন্তু আপুনি সঁচাকৈয়ে আপোনাৰ ওচৰ-চুবুৰীয়াক দি গৰম হ"ব পাৰে!
  শক্তিশালী সদায় মুক্ত, শক্তিশালী শিকলি মানুহৰ দুৰ্বলতা!
  - বিচনাত আৰু যুদ্ধক্ষেত্ৰত যি সিংহ হ"ব, তেওঁ শহাপহু নহ"ব!
  উচ্চ গ্ৰেডৰ সোণৰ বাবে মৌনতা উপযুক্ত, যেতিয়া গ্ৰেড কমিছে বুলি ক"ব লাগে!
  মৌনতা সোণালী, কিন্তু প্ৰায়ে মিছা!
  মৌনতা কিয় সোণালী, কাৰণ সোণালী চাবিটোৱেই হৈছে জিভা ঢিলা কৰাৰ সৰ্বোত্তম উপায়!
  সাধু নহলে আপুনি দেৱতা হ'ব নোৱাৰে!
  নৈতিকতাৰ সমৰ্থন অবিহনে ক্ষমতা কংকালৰ সমৰ্থন অবিহনে পেশী!
  তৰোৱালৰ আঘাতৰ তলত তেজেৰে মিঠা আৰু চকুলোৰে তিতা বিজয়ৰ পিঠা সেকিবলৈ শস্য চপোৱা হৈছে!
  বিনয় মহানতাৰ ভগ্নী, গৌৰৱ ইয়াৰ বিপৰীত!
  জয়ী হোৱাটো কঠিন, কিন্তু জয়ৰ ফল লাভ কৰাটো আৰু অধিক কঠিন!
  অভ্যাস অবিহনে তত্ত্ব যে ডেউকা নথকা ঈগল উৰি নাযায়, বৰঞ্চ বন্দী কৰি ৰখা হয়!
  . অধ্যায় নং ১৫
  মাৰিয়া Kolesnikova - এই মেয়ে-নায়িকা এবং elves এর ৰাণী তার অনন্য আদেশ প্রয়োগ. আৰু তাই অতি ক্ৰোধেৰে যুঁজে আৰু তাইৰ শক্তি মাত্ৰ ছুপাৰ। আৰু তেওঁ এগৰাকী মহাজাগতিক সৌন্দৰ্য্য আৰু এগৰাকী এলফ ৰাণী। আৰু সেইবাবেই তাই নিজৰ এলফ ছোৱালীবোৰৰ পৰা কৰ্ণুকপিয়াৰ দৰে এফ"ৰিজম ঢালি দিয়ে।
  ভুল কৰ্মত অধ্যৱসায় কৰাটোৱেই মানুহ আৰু বান্দৰৰ মাজত মূল পাৰ্থক্য!
  - ৰিস্ক অবিহনে সংগ্ৰাম নাথাকে, আৰু সংগ্ৰাম অবিহনে জীৱন নাথাকে
  - ৰিস্ক জীৱনৰ নিমখ, ইয়াৰ অবিহনে একো নালাগে, কিন্তু অতিমাত্ৰা কৰিলে অসুস্থ অনুভৱ হ"ব!
  মৃত্যু দৰাৰ দৰে, এজনহে আহে, কিন্তু তেওঁৰ পলম হোৱা নাই!
  দুৰ্বলৰ সন্মুখত যিমানেই অহংকাৰ, শক্তিশালীৰ সন্মুখত সিমানেই কাপুৰুষ!
  ভগৱান হ'ব বিচাৰিলে বান্দৰ হোৱা বন্ধ কৰক!
  ৰজা আৰু দাসৰ মাজত এইটো মিল আছে: তেওঁলোকে নিজৰ জাতটো লগে লগে এৰি দিয়ে - প্ৰথম ইংগিতেৰে!
  সাধাৰণতে বেছিভাগ প্ৰতিভাশালীয়েই কু-অভ্যাসৰ সন্তান, কাৰণ এগৰাকী মহিলাই সদায় ভাল পুৰুষতকৈ স্বামীক বেছি পছন্দ কৰে!
  প্ৰতাৰণা কৰিলে জেনেটিক্স উন্নত হয়, গতিকে এগৰাকী মহিলাই কেতিয়াও মূৰ্খক হৃদয়ৰ তলত কঢ়িয়াই নিব নিবিচাৰিব!
  ঈশ্বৰে স্বামীৰ হাতত তৰোৱাল, পত্নীত বেজী দিলে, কেৱল মানুহেহে বিশেষকৈ সৰ্বশক্তিমানৰ ইচ্ছাৰ বিৰুদ্ধে বিদ্ৰোহ কৰাৰ প্ৰৱণতা থাকে!
  বিকশিত বিজ্ঞান যাদুৰ সৈতে মিল আছে!
  নাস্তিকৰ সকলো প্ৰশ্নৰ উত্তৰ দিয়াতকৈ থিম্বলৰে সাগৰখন স্কুপ কৰাটো সহজ!
  ইম্প্ৰভাইজেচন হৈছে বিজয়ৰ বাদ্যযন্ত্ৰৰ ডোঙা ছিঙি পেলোৱা ব্ৰাছ!
  মৃত দেৱতাতকৈ জীৱিত মৰ্ত্যলোক শ্ৰেষ্ঠ!
  যি দেৱতা হোৱাৰ সপোন নেদেখে, তেওঁ চিৰদিন কৃমি হৈ থাকিব!
  এশবাৰ কল্পনা কৰাতকৈ এবাৰ প্ৰদৰ্শন কৰাই ভাল!
  কিয়, যুদ্ধত কৰুণা, গীতৰ অষ্টম টোকাৰ দৰে, কেৱল বাটত বাধা হৈ হাঁহিৰ সৃষ্টি কৰে!
  নগ্নতাই নাৰীক হীৰাতকৈ ভালকৈ শোভা পায়! অন্ততঃ এটা যিটোক সজ্জাৰ প্ৰয়োজন নাই!
  সৎ ৰাজনীতিবিদ বিচাৰি পোৱাতকৈ নৰকত নিয়ৰৰ মানুহ গঢ়ি তোলাটো সহজ।
  - নিৰ্বাচনী প্ৰতিশ্ৰুতি পালন কৰা ৰাষ্ট্ৰপতিতকৈ সাগৰৰ তলত শুকান শিল বিচাৰি পোৱাটো সহজ!
  যেতিয়া পৰ্যাপ্ত ৰুটি থাকে তেতিয়া চশমাৰ প্ৰয়োজনীয়তা দুৰ্বল হৈ পৰে! দুই প্লেট সুস্বাদু খাদ্য সাধাৰণ মানুহৰ বাবে বেছি!
  যুদ্ধত বিপদ হ"ল চূপত জুতি লোৱাৰ দৰে, ইয়াৰ অবিহনে ই মৃদু, কিন্তু কেতিয়া বন্ধ কৰিব লাগে জানিব লাগিব! যিসকলে বিজয়ৰ গৌৰৱক নিজৰ কৰি ল"ব বিচাৰে, মৰুভূমিৰ বালিৰ দৰে, কেৱল দায়িত্বৰ তিক্ততাহে সোণৰ কণিকা বেছিকৈ ভাগ নকৰে!
  যুদ্ধত বিপদ হ"ল চূপত জুতি লোৱাৰ দৰে, ইয়াৰ অবিহনে ই মৃদু, কিন্তু কেতিয়া বন্ধ কৰিব লাগে জানিব লাগিব! যিসকলে বিজয়ৰ গৌৰৱক নিজৰ কৰি ল"ব বিচাৰে, মৰুভূমিৰ বালিৰ দৰে, কেৱল দায়িত্বৰ তিক্ততাহে সোণৰ কণিকা বেছিকৈ ভাগ নকৰে!
  সোণ জিলিকি উঠে, কিন্তু ই হৃদয় অন্ধকাৰ কৰে আৰু আত্মাক অন্ধকাৰ কৰে!
  কুঠাৰেই হত্যা নকৰে, দোলনা দিয়াজনেহে!
  যুদ্ধ হৈছে মেজাজী সংগীৰ সৈতে যৌন সম্পৰ্কৰ দৰেই, আপুনি অনবৰতে শেষলৈ অপেক্ষা কৰে আৰু একে সময়তে আগবাঢ়ি যাব বিচাৰে!
  যিমানেই জোৰেৰে গৰ্জন হয়, মন সিমানেই নিস্তব্ধ;সুৰ যিমানেই উচ্চ, বুদ্ধি সিমানেই নিম্ন!
  মানৱতা অবিহনে মানুহ জুইৰ পৰা সৰি পৰা কয়লাৰ দৰে - অকলশৰীয়া আৰু সোনকালে নিৰ্বাপিত!
  আমাৰ নিজৰ মাটিত ব্লেডখন চোকা আৰু ঢালখন ডাঠ!
  নায়ক হ"ব বিচাৰিলে আজ্ঞাকাৰী গঠনত মাৰ্চ নকৰিব!
  দুজন দক্ষ পুৰুষৰ কাজিয়া হ"লে ধুমুহা, কিন্তু দক্ষ মহিলাৰ যুঁজ হ"লে টৰ্নেডো!
  আটাইতকৈ কঠিন কামটো হ"ল নিজৰ মাজত থকা নীচতাৰ পৰা নিজৰ আত্মাক ৰক্ষা কৰা!
  যুদ্ধত প্ৰতাৰণা তলাৰ চাবিৰ দৰে - যিমানেই নতুন হ"ব সিমানেই ভালকৈ খোল খায়!
  সহায় দানৰ দৰে: সদায় ভুল সময়ত আহে, সম্পূৰ্ণ নহয়, ব্যয়বহুল, কিন্তু বিচৰা হাতখনক ৰখাবলৈ শক্তি নাই!
  ধৰ্মীয় আলোচনাত নিৰ্দিষ্ট সিদ্ধান্তত উপনীত হোৱাতকৈ থিম্বলৰে সাগৰখন স্কুপ কৰাটো সহজ!
  ধৰ্ম, নিয়ম অনুসৰি, সহনশীলতাৰ বিপৰীতমুখী!
  ৰাজনীতিৰ কথা ক"লে বেছিভাগেই কাজিয়াৰ সৃষ্টি হয়!
  সোণ তেজৰ পৰা মৰিছা নহয়, ঘামৰ পৰা কলংকিত নহয়, চকুলোৰ পৰা ছিন্নভিন্ন নহয়!
  লাঠি মুষ্টি, তৰোৱাল মুষ্টিত দা!
  দেশ শাসন কৰিব বিচাৰিলে নিজে শাসন কৰিবলৈ শিকক!
  যেতিয়া আপোনাৰ ওচৰ-চুবুৰীয়াৰ মানিবেগ খালী থাকে, তেতিয়া আপোনাৰটো যেন ভৰপূৰ!
  ভোকত মৰি থকা শিশুৰ হুমুনিয়াহ শুনাতকৈ নিজে ৰোজা ৰখাই ভাল!
  কেতিয়াবা ভুলৰ হিচাপ লোৱাৰ সময় কেৱল কবৰতহে ৰৈ যায়!
  ইমান আক্ৰমণাত্মক বিস্ফোৰণেৰে এলফবোৰে নিজকে ডিচচাৰ্জ কৰিলে। এইবোৰ সঁচাকৈয়ে শীতল বিনাশৰ নৰকীয় উপহাৰৰ পৰা অহা ছোৱালী। এনে ছোৱালী ভালুক, আনকি চেবাৰ দাঁত থকা বাঘকো ফালি পেলাবলৈ সক্ষম।
  আৰু তেওঁলোকৰ ভৰি দুখন অৱশ্যে উদং, আৰু অতি প্ৰলোভনমূলক। ল"ৰাবোৰে আঁঠু লৈ ছোৱালীৰ উলংগ, ঘূৰণীয়া, গোলাপী ৰঙৰ গোৰোহাত চুমা খাই ভাল পায় আৰু ইয়াৰ গোন্ধটো অতি সুখদায়ক আৰু ৰোমাঞ্চকৰ।
  এইটো সঁচাকৈয়ে অত্যন্ত শীতল আৰু শীতল হৈ পৰিল। আৰু ছোৱালীবোৰে পেশীবহুল ভৰি দুখন লৰচৰ কৰি যিকোনো অৰ্কক হত্যা কৰিবলৈ সক্ষম হয়।
  ৰাস্পবেৰী ৰঙৰ চুলিৰ এলফে এজনে সেইটো লৈ তাইৰ গৰ্ভৰ পৰা শক্তিৰ ধাৰা এটা এৰি দিলে।
  আৰু তেওঁ উৰি গৈ শগুন শগুন আৰু কবৰ খন্দা ঈগলৰ এটা গোটেই ডাৱৰৰ ওপৰত পৰিল। আৰু বতাহৰ বন্য জোকাৰণি আৰু জোকাৰণিত স্তম্ভিত আৰু স্তম্ভিত হৈ সিহঁত তললৈ পৰিবলৈ ধৰিলে।
  আৰু ঠোঁটেৰে পুটিনৰ ভালুকৰ মূৰৰ খুলি ৰাম। আৰু এনে অতি জঘন্য জীৱক হত্যা কৰা।
  ছোৱালীজনীয়ে খিকিন্দালি কৰি লক্ষ্য কৰিলে:
  মোহনীয় তৰাৰ উচ্চতা,
  অন্তহীন দূৰত্বলৈ টানি লোৱা হৈছে...
  ইয়াত ছোৱালীজনীয়ে কি চিন্তা কৰিছে?
  অৱশ্যেই সাহসী ইকাৰছৰ বিষয়ে!
  আৰু যোদ্ধাই তাইৰ উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে ডেগাৰ এটা দলিয়াই দিলে। সি উৰি আহিল আৰু লগে লগে তিনিটা অৰ্কৰ মৰ্যাদা কাটি পেলালে। আৰু এইটো অতি ফলপ্ৰসূ আৰু যুঁজাৰু বুলি ওলাই পৰিল।
  আৰু ইমানবোৰ অৰ্ক একেলগে হত্যা কৰা হ"ল।
  আৰু ছোৱালীজনীয়ে সেইটো লৈ আকৌ গান গাবলৈ ধৰিলে;
  ২০১৯ চনৰ নৱেম্বৰৰ পতাকাৰ তলত মোৰ দেশ।
  পোহৰৰ শক্তিৰ উচ্চতাত উপনীত হ"ল!
  কাৰণ আমি তাইৰ বাবে যুঁজিছো অসাৰ নহয়,
  তাইৰ প্ৰেমক চিৰদিনৰ বাবে গোৱা হওক!
  
  মানুহক উপদেশ দিয়া দেশখনে শান্তি আনে,
  ইয়াত সকলোৱে সুখী - সৰ্বহাৰাক চিনি পাওক!
  এলফিয়াৰ বাবে কোন - গৌৰৱ আৰু সন্মান,
  লাখ আৰিয়াৰ গীত গাই যাওক!
  
  সন্মান অৰ্জন কৰোঁ আহক - পৃথিৱীৰ যৌৱন,
  মন্দিৰ নিৰ্মাণ কৰোঁ আহক - এলফিনিজমৰ স্বৰ্গ!
  আৰু য"ত দূৰৈত ক"লা ধোঁৱাই লৰচৰ কৰে ,
  অৰ্চিজমৰ পদক্ষেপ !
  
  কিন্তু অগ্ৰগামীয়ে শপত লৈ কি দিলে -
  পোহৰৰ কামত শপত খালোঁ - উদ্যমেৰে সেৱা কৰিবলৈ!
  যিহেতু প্ৰতিপক্ষই সামগ্ৰীবোৰ কাঢ়ি নিব বিচাৰিছিল, ৷
  আমি বুটাম একৰ্ডিয়নৰ শব্দত তেওঁক খেদি যাম!
  
  শত্ৰুৱে নাজানে যে আমাৰ গৃহভূমি আমাৰ লগত আছে,
  সময় আহিব - জাহাজ নিৰ্মাণ হ'ব!
  আমাৰ ফাদাৰলেণ্ডৰ যুঁজাৰু বিমানৰ পিছফালটো ম্লান হোৱা নাই,
  সকলোৱে বীৰ নায়ক হওঁক!
  
  আমি এটা গান লৈ আকাশৰ তৰাবোৰৰ ওচৰলৈ উৰি যাম,
  আমি অতি সোনকালে মংগল গ্ৰহত খাল খান্দিম!
  পৰিষদসমূহৰ ৰাইজ দলৰ সৈতে একত্ৰিত -
  কাৰণ সাম্যবাদে আমাক মানুহ হিচাপে শাৰী পাতি আনিলে!
  
  যুদ্ধ অৱশ্যে খেল নহয়,
  আপুনি একে সময়তে টাৰ্গেট আৰু শ্বুটাৰ!
  গুলী এটাই চোকা বেজীত বিন্ধিলে,
  জঘন্য অৰ্কবোৰৰ বাবে ই অতি বেয়া হওক!
  
  আমি সকলো, সকলো সাধন কৰিব পাৰো -
  আৰু ব্ৰেকফাষ্টত কলগছ আৰু নাৰিকল থাকিব!
  যিসকলে এই সকলোবোৰৰ প্ৰতি কোনো গুৰুত্ব নিদিয়ে,
  এটা মোটামুটি কঠিন লাঠি পাব!
  
  অৰ্ক টেংকে তেনেকৈয়ে ভাবিছিল - ই অক্ষম,
  আৰু পৰামৰ্শৰে চৌহদটোৰ চাৰিওফালে কি পেৰেড!
  কিন্তু প্ৰমাণ কৰিলে যে তেওঁ অজেয়,
  গৰমৰ দিনত ঠাণ্ডাই আপোনাক গাড়ী চলাবলৈ কি বাধা দিব!
  
  গতিকে এলফ ৰজা হৈছে বিবেক, এলফৰ আত্মাৰ সন্মান -
  তেওঁ আমাক পবিত্ৰ বস্তুৰ বাবে যুঁজিবলৈ আদেশ দিলে!
  মোৰ ছোৱালীজনীয়ে দুখী নহ"লে ভাল
  সন্মান অবিনাশী, এচামুচ টকা!
  
  তীব্ৰ নিৰ্যাতনৰ অধীনত - আপুনি হুমুনিয়াহ এটা উচ্চাৰণ কৰিব নোৱাৰে,
  সকলোকে দেখুৱাওক - মনোলিথৰ পৰা এজন যুঁজাৰু!
  তেনেকুৱা শক্তি ৰঙা সেনাবাহিনীৰ
  য'ত ল'ৰা এটাইও অভিজাত শ্ৰেণীৰ দৰে কাজিয়া কৰে!
  এতিয়া ছোৱালীবোৰে যদি গান গায় তেন্তে অত্যন্ত জোৰেৰে আৰু গ্ৰেহাউণ্ডৰ দৰে কৰে। যোদ্ধাসকল, মই ক"ব লাগিব, অত্যন্ত আচৰিত আৰু ভয়ংকৰ। আৰু তেওঁলোকৰ খালী ভৰি দুখন অতি চঞ্চল, আৰু অত্যন্ত নিপুণ। আৰু মৃত্যুৰ উপহাৰ নিক্ষেপ কৰে, যেন কেটাপল্টৰ শিলগুটি। আৰু যোদ্ধাসকলে নিজৰ অতি সজীৱ আৰু আক্ৰমণাত্মক আৰু অনুকৰণীয় মেজাজ দেখুৱাইছে।
  গতিকে স্বয়ংচালিত বন্দুকৰ এজন যোদ্ধাই সেইটো লৈ অৰ্কবোৰক খুন্দা মাৰিলে, তাইৰ ৰঙা নিপলটোৰে জয়ষ্টিক বুটামটো টিপিলে। আৰু বিশাল আৰু ধ্বংসাত্মক শক্তিৰ খোলা এটা থু পেলোৱা হ"ল। তেওঁ চাপত উৰি গৈ অৰ্কৰ থুপ এটাত খুন্দা মাৰিলে। আৰু পুটিনৰ বহুত ভালুক ধ্বংস হৈ গ"ল।
  ছোৱালীজনীয়ে যুক্তিসংগতভাৱে লক্ষ্য কৰিলে:
  - আৰু চিকাৰীয়ে ভালুক এটাৰ ছাল দিব যদিহে সেয়া প্ৰকৃত শিয়াল হয়!
  আৰু উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে ছোৱালীজনীয়ে বুমেৰাং এটা দলিয়াই দিলে। সি উৰি আহিল আৰু লগে লগে চাৰিটা অৰ্কৰ পুৰুষ নিখুঁততা কাটি পেলালে। আৰু যুদ্ধৰ জোকাৰণিৰ ফলত পুটিনৰ ভালুকবোৰ আক্ষৰিক অৰ্থত মৃত্যুমুখত পৰিল।
  ইয়াৰ পিছত ছোৱালীবোৰে অতি উৎসাহেৰে গান গাবলৈ ধৰিলে, তেওঁলোকৰ মাতেৰে যিয়ে নাইটিংগেলক তেওঁলোকৰ সন্মুখত শেঁতা কৰি পেলায়;
  হৃদয়ত এনে অনুভৱে গীত গায়,
  তেওঁৰ মাজত থকা মহত্ত্বই হৈছে প্ৰভুৰ আকাশ!
  Fatherland: কৃতিত্ব, শ্ৰম, মানুষের জন্য সন্মান...
  নেটিভ এলফ হৈছে আটাইতকৈ পবিত্ৰ শব্দ!
  
  কৰূবে আমাক এই কৃতিত্বৰ বাবে অনুপ্ৰাণিত কৰিলে,
  মোক ডেউকা আৰু সীমাহীন মহানতা দিলে!
  আমি পৃথিৱীৰ শক্তিবোৰ দৃঢ়ভাৱে ৰাখোঁ -
  সৰ্বশক্তিমান পৰিয়াল আমাৰ লগত চিৰদিন থাকিব!
  
  মাতৃভূমিক জানি, তুমি চিৰদিনৰ বাবে এগৰাকী মাতৃ -
  আত্মা নোহোৱাকৈ অনাথ হোৱাটো ভগৱানে নকৰক!
  পঞ্চদণ্ডী তৰা জ্বলি উঠে -
  বকাবকি থাকিলে মই তোমাক তৰোৱালেৰে ঢাকি দিম!
  
  ইমানেই সামৰিক ধুমুহা আহিছিল এলফলৈ,
  নৰকৰ পৰা অহা হাৰিকেনৰ দৰে গৰমে লৰচৰ কৰে!
  নাওখন ভাঙি গ"ল, আঁহত ফাটি গ"ল,
  কিন্তু সূৰ্য্যই দুষ্ট অৰ্কৰ ঘূৰ্ণীবতাহ নিৰ্বাপিত নকৰে!
  
  ড্ৰেগন, তোমাৰ হাঁহিবোৰ এটা দুষ্ট মুখ,
  আপুনি কি কৰিব বিচাৰে? - এলফিয়া গ্রাস!
  কিন্তু পিতৃভূমিক নোহোৱা হ"বলৈ নিদিওঁ আহক,
  যাতে মহিলাসকলে ভয়ত চিঞৰি উঠে!
  
  বেয়নেট আৰু পাখি, তৰোৱাল আৰু ৰং কৰা ব্ৰাছ,
  সকলোতকৈ সুন্দৰ শক্তিৰ সেৱাত!
  তাই আমাৰ যুদ্ধ আৰু জীৱন,
  আগবাঢ়ি যাওক - মাৰ্চত নিয়োজিত!
  
  গতিকে, যদি ইয়াৰ ভাগ্য কঠোৰ ভাগ্য হোৱাৰ নিয়তি আছে,
  বিনষ্ট হোৱা, ডেকা হৈ আৰ্দ্ৰ মাটিত শুই থকা!
  মই তোমাৰ ফালে ঘূৰি যাম, সৃষ্টিকৰ্তা ৰড,
  আইকনত জানি লওক, মই সন্তসকলৰ মুখত ৰং কৰো!
  গীতটোৱে সমগ্ৰ যুদ্ধখনতে বজ্ৰপাত কৰিলে, গোৰ্জিয়াছ ছোৱালীবোৰে পুটিনৰ ভালুকবোৰক নিঃশেষ কৰি শক্তিশালীভাৱে হত্যা কৰিলে।
  আৰু ধুমুহাময় চাপ সহ্য কৰিব নোৱাৰি অৰ্কবোৰ পলাই গ"ল!
  আৰু সাহসী মাৰিয়া কলেছনিকোভাই মনিটৰৰ জৰিয়তে এই কথা চাই থাকিল। আৰু তাই আছিল এগৰাকী ধুনীয়া, মনোমোহা ছোৱালী। মাত্ৰ ডাঙৰ। আৰু অৱশ্যেই মোটা, গোঁফযুক্ত, মোটা একনায়কত্ববাদীগৰাকীয়ে ঘূৰি আহিলে প্ৰতিশোধ লাভ কৰিব, আৰু তাৰ আগতেও। আৰু তেনেকৈয়ে হ"ব, আৰু এলফ ছোৱালীবোৰে সৰ্বোচ্চ শ্ৰেণী দেখুৱালে।
  ভয়ংকৰ এলফ ছোৱালী মাৰিয়া কলেছনিকোভাই অলৌকিকতা দেখুৱাই অতি উত্তেজনা আৰু হেঁচাত যুঁজি থাকিল। আৰু এলফ ছোৱালীৰ সৈতে তাইৰ দলটো সৰলভাৱে ছুপাৰ।
  নিষ্ঠুৰ আৰু একে সময়তে মজাৰ যুদ্ধ আছিল। এলফ বা সঁচাকৈয়ে ক'বলৈ গ'লে এলফৰ সৰহসংখ্যকেই গুণগত শ্ৰেষ্ঠত্ব আৰু যাদুৰ সৈতে কলি জন্ম দি প্ৰজনন কৰা অৰ্কৰ পৰিমাণৰ বিপৰীতমুখীতা কৰিছিল।
  এলফৰ মতাতকৈ বাৰগুণ বেছি মাইকী থাকে আৰু ইহঁত সকলো ধুনীয়া আৰু আনন্দদায়ক। গতিকে যুদ্ধবোৰ আক্ৰমণাত্মক আৰু একে সময়তে মজাৰ।
  গতিকে এলফ ছোৱালীজনীয়ে লৈ গ"ল আৰু খালী ভৰিৰ আঙুলিৰে বিনাশৰ উপহাৰটো বৰ, হত্যাকাৰী শক্তিৰে দলিয়াই দিলে।
  তেওঁ চাপত উৰি গৈছিল আৰু অৰ্কৰ ভিৰৰ লগত খুন্দা মাৰিছিল। আৰু পুটিনৰ ভালুকৰ ভৰটো ছিন্নভিন্ন হৈ পৰিল।
  ছোৱালীজনীয়ে চিঞৰি উঠিল:
  - orcs ক্রোধে rampaging হয়,
  শত্ৰুপক্ষই ৰেজিমেণ্ট আগুৱাই লৈ গ'ল...
  কিন্তু ছোৱালীবোৰৰ মাত স্পষ্ট,
  ভালুকবোৰক শত্ৰুতাৰে লগ কৰক!
  এইবোৰ ছোৱালী - এটা অসাধাৰণ আৰু হত্যাকাৰী শ্ৰেণী।
  কমলা ৰঙৰ চুলিৰ এজন এলফে জয়ষ্টিক বুটামটোত তাইৰ ৰঙা বুকুৰ নিপলটো টিপিলে আৰু বাজুকাই বিশাল ধ্বংসাত্মক শক্তিৰ চাৰ্জ এৰি দিলে, যাৰ ফলত পুটিনৰ ভালুকবোৰক হত্যা কৰিলে।
  আৰু তাই হুমুনিয়াহ কাঢ়িলে:
  - এলভেন সাম্রাজ্য মহিমা,
  ছোৱালীবোৰ বৰ ধুনীয়া...
  আমি আক্ৰমণ কৰো, ড্ৰিফ্ট নকৰো,
  আমাৰ ষ্টীল দল!
  আৰু যোদ্ধাগৰাকীয়ে ছোৱালীৰ দৰে ভৰিৰ উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে ধ্বংসাত্মক আৰু মাৰাত্মক উপহাৰ নিক্ষেপ কৰিলে, পুটিনৰ ভালুকবোৰ টুকুৰা টুকুৰ কৰি পেলালে। এইটো সঁচাকৈয়ে অৰ্কবোৰৰ বাবে এটা অন্ধকাৰ দিন হৈ পৰিল।
  ছোৱালীবোৰৰ লগত কাজিয়া কৰিবলৈ সাহস কৰিলে।
  আৰু যদি কোনো ছোৱালীয়ে সেইটো লৈ খালী গোৰোহাৰে বিস্ফোৰক টোপোলা এটা দলিয়াই দিয়ে, তেন্তে এই ক্ষেত্ৰত পুটিনৰ সেনাই অতি ভয় খাব ৷ যোদ্ধাবোৰ বৰ ধুনীয়া। হয় বিকিনি পিন্ধিছে, আনকি কেৱল পাতল পেণ্টী পিন্ধিছে।
  তেওঁলোকৰ উদং আৰু ৰূপৱতী ভৰি দুখনে মাৰাত্মক আৰু অত্যন্ত ধ্বংসাত্মক শক্তিৰে মৃত্যুৰ উপহাৰ নিক্ষেপ কৰে। আৰু পুটিনৰ ভালুকবোৰে তেজত শ্বাক কৰি যন্ত্ৰণাত মৃত্যুবৰণ কৰে।
  বেঙুনীয়া চুলিৰ এলফৰ বংশৰ এজন যোদ্ধাই সেইটো লৈছিল আৰু তাইৰ উদং, চেলেকি লোৱা ভৰিখনেৰে বিনাশৰ উপহাৰটো পেলাই দিলে। এই প্ৰভাৱৰ ফলত পুটিনৰ সাম্ৰাজ্যৰ টেংকখন ওলোটা হৈ পৰে আৰু অৰ্কৰ এটা গোট থেতেলিয়াই পেলোৱা হয়।
  ছোৱালীজনীয়ে চিঞৰি উঠিল:
  বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডত যুদ্ধ চলি আছে,
  যুক্তিসংগত কাৰণ নোহোৱাকৈ যুদ্ধ...
  দুষ্ট Fuhrer মূৰ্খ চয়তান,
  আৰু তাৰ লগত আহিল শোক!
  আৰু যোদ্ধাগৰাকীয়ে আকৌ তাইৰ উদং ভৰিৰ আঙুলিবোৰ লৈ পেলাই দিলে, ধ্বংসাত্মক আৰু ধ্বংসাত্মক বিনাশৰ উপহাৰ।
  আৰু আকৌ ছিন্নভিন্ন আৰু জ্বলি যোৱা পুটিনৰ ভালুকবোৰ বতাহত উৰি যায়।
  এইটো সঁচাকৈয়ে বৰ ভাল কথা। লোমশ, দুৰ্গন্ধময় আৰু দাঁত থকা অৰ্কবোৰৰ নিঃশেষকৰণ চলি আছে আৰু ছোৱালীকেইজনীয়ে ষ্ট্ৰবেৰীৰ স্তনৰ নিপলৰ সহায়ত ৰিকোইললেছ আৰ্টিলাৰী ব্যৱহাৰ কৰে।
  আৰু ছোৱালীবোৰে আনন্দত গান গায়, আৰু উদং, চেলেকি লোৱা ভৰিৰে, গোলাপী তলুৱাৰে মৃত্যুৰ হত্যাকাৰী উপহাৰ নিক্ষেপ কৰি থাকে;
  আমি স্বতঃস্ফূৰ্তভাৱে আৰু কোনো পৰিকল্পনা নোহোৱাকৈ যুঁজ দিওঁ -
  কিন্তু মই খঙত দানৱটোৰ নাম মাতিম...
  গালি-গালাজ উপন্যাসখনৰ শাৰীবোৰ তেজেৰে ভৰি আছে,
  নুকুলেৰে অধ্যায়টো ওলোটা কৰি দিওঁ!
  
  প্ৰভুৱে কেতিয়াবা আমাৰ ফালে অতি কঠোৰভাৱে চায় -
  যদিও মই তৰোৱাল লৈ মুক্তভাৱে জীয়াই থাকিব বিচাৰো!
  জীয়াই থকা কিছুমান মানুহৰ ওচৰত ঈশ্বৰৰ অভাৱ,
  আন কিছুমানে ডাক্তৰক দেখা নকৰাটোৱেই ভাল পাব!
  
  শত্ৰুৱে আমাৰ এলফক খাবলৈ এৰি থৈ গ"ল,
  কিন্তু মই মোৰ পিতৃভূমিৰ দেশ চয়তানৰ হাতত এৰি নিদিওঁ!
  খ্ৰীষ্টৰ লগত সৃষ্টিৰ প্ৰতিটো জ্ঞান সুন্দৰ,
  স্বৰগৰ হাতুৰীটোৱেই হৈছে মোহনীয় পাৰলৈ যোৱাৰ পথ!
  
  আমি এনে শক্তিৰে জন্ম লোৱা যোদ্ধা,
  আমাৰ বাবে তেজ আমাৰ হাওঁফাওঁৰ বায়ুৰ দৰে!
  ডামাস্ক তীখা, তীখা আৰু ডেছিং যুদ্ধৰ পুত্ৰ,
  আমি আমাৰ বিৰোধীক শ্ৰদ্ধাঞ্জলি নিদিওঁ!
  
  ব্লেডৰ জন্ম আৰু যোদ্ধাৰ ভাগ্য,
  যুদ্ধ, বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডৰ আপোনজনক সুখ!
  অশুচিৰ ঢোল যাতে গুণগুণাই নহয়,
  ক্ৰোধেৰে সামৰিক পদবী নিৰীক্ষণ কৰক!
  তৰোৱালৰ আঘাতৰ দোলনাৰ দৰে - জীৱনে পুনৰ জন্ম দিলে,
  গতিকে আমি যুদ্ধত পৃথিৱীৰ প্ৰচেষ্টাক টেম্পাৰ কৰিলোঁ!
  এতিয়া গৌৰৱান্বিত - এই দেশবোৰৰ প্ৰভু,
  Fane ত , আপোনাৰ পতাকা আৰু Okrlin ত এটা পেৰেড !
  
  আৰু ছোৱালী-সপোনটোৱে চুলিৰ ৰং জিলিকি উঠে,
  এটা উজ্জ্বল চাৱনি, য"ত তৰাবোৰ, সূৰ্য্য!
  তোমালোকে তোমালোকৰ হৃদয়ৰ গীতেৰে অনুপ্ৰেৰণা প্ৰকাশ কৰিলা,
  লাজতে ৰঙা পৰি থকা পতাকাখনে উগ্ৰতাৰে আকাশত ফাটি যাওক!
  
  জাতিটোৱে খ্ৰীষ্টক জন্ম দিলে - আমাৰ মাজত জন্ম,
  মিছা নক"ব যে ঈশ্বৰ কেৱল পেলেষ্টাইনতহে আবিৰ্ভাৱ হৈছিল!
  কাৰণ, এলফিয়াৰ বাবে জানি থওক যে এটা উজ্জ্বল ঘণ্টা আহিব,
  আমি মহাকাশ আৰু মৌলবোৰ জয় কৰিম!
  
  পিতৃভূমিৰ সেৱা কৰক - প্ৰেম ই আমাৰ কৰ্তব্য,
  শৌৰ্য্য অবিহনে গ্ৰহটোত কোনো স্থান নাই!
  আৰু যে সৰ্বশক্তিমান পৰিয়ালে তেওঁৰ নিয়ম বন্ধ কৰা নাছিল,
  তেওঁৰ সন্তানবোৰ নিশ্চয় শক্তিশালী আৰু আত্মা-মাংসৰ!
  
  ঢোল বন্ধ হৈ গ"ল, যুদ্ধ শেষ হ"ল,
  অসুৰৰ প্ৰভুৰ তম্বু নৰকৰ আন্ধাৰত হেৰাই গৈছে!
  এতিয়া মোৰ সৌন্দৰ্য্য মই তোমাক আহিবলৈ অনুৰোধ কৰিছো,
  মই এলফটোক মোৰ হৃদয়খন সংৰক্ষণ নোহোৱাকৈ দিম!
  ছোৱালীৰ পৰা অহা এনে শব্দবোৰ কিছু অস্পষ্ট যেন লাগে। ল'ৰাবোৰক মিছ কৰে আৰু প্ৰায়ে ইজনে সিজনৰ লগত প্ৰেম কৰে। ইয়াৰ ছোৱালীবোৰ আচৰিত।
  আৰু তেওঁলোকৰ উদং, চেলেকি লোৱা, টেন কৰা ভৰি দুখনে মৃত্যুৰ এনে ধ্বংসাত্মক আৰু ধ্বংসাত্মক উপহাৰ নিক্ষেপ কৰে। আৰু তেওঁলোকে পটল পঠায় যাৰ ভিতৰত এন্টিমেটাৰ লুকুৱাই থোৱা থাকে।
  ইয়াৰ যোদ্ধাসকল এনেকুৱা ক্ৰমৰ যে গুলী এটাও তেওঁলোকক ৰখাব নোৱাৰে আৰু সেই পথটো বিপৰ্যয়জনক হ"ব।
  হালধীয়া চুলিৰ এগৰাকী এলফ ছোৱালীয়ে ডেগাৰ এটা লৈ উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে শত্ৰুৰ ফালে দলিয়াই দিলে। ই উৰি গৈ অৰ্ক জেনেৰেলৰ ঠিক গ্ৰাইণ্ডত বিন্ধিলে। আৰু বিষৰ শ্বকত তেওঁৰ মৃত্যু হয়।
  ছোৱালীজনীয়ে চিঞৰি উঠিল:
  - আমি শীতলতাৰ ঈগল ছোৱালী,
  সক্ষম, ডেচিং আৰু যুঁজিবলৈ সুন্দৰ...
  আৰু বিশ্বাস কৰক আমি বাজ আৰু ঈগল,
  আৰু বেয়া বুফুনৰ আত্মাৰ লগত একেবাৰেই নহয়!
  আৰু তাৰ পিছত ছোৱালী এজনীয়ে লৈ মৰ্টাৰৰ পৰা গুলিয়াই দিলে। আৰু তাই পুটিনৰ ভালুকৰ গোটেই ডজনটো ঢাকি পেলালে, সেইবোৰ ছিঙি টুকুৰা টুকুৰ কৰি পেলালে। সঁচাকৈয়ে এইটো আছিল এক ভয়াৱহ আঘাত। আৰু যোদ্ধাসকলে পুনৰ উৎসাহেৰে গান গাবলৈ ধৰিলে;
  মহিমাময় মুখবিহীন গৃহভূমিৰ পোহৰ
  ৰুবী তৰাবোৰে মূৰৰ ওপৰত জুই জ্বলাইছে।
  এলফে নিজকে অমৰ গৌৰৱৰে আবৃত কৰিলে -
  শক্তিশালী নায়কে মাৰে, ড্ৰাফট!
  
  পান্না পাতে Rowan ৰুবি -
  'এটা কৰ্ণফ্লাৱাৰ ফিল্ডত নীলাচল জিলিকি উঠে...
  মই মোৰ চিন্তাবোৰ আপোনাৰ ওচৰলৈ নিৰ্দেশ দিওঁ এলফিয়া -
  তিনিমূৰীয়া ঈগলে গীত লৈ উৰণ!
  
  শিশিৰৰ টোপালত মুকুতা তুষাৰপাতৰ হীৰা,
  মহান মাতৃভূমিত সকলো ভাল!
  পৃথিৱী মোটা - ইয়াৰ পাখিৰ দৰে শিৰা আছে,
  সতেজ বতাহে উটুৱাই লৈ গৈছে নিয়ৰৰ ঢৌবোৰ!
  
  এলফিয়াৰ এটা প্ৰান্তত বৰফ, ছীল,
  আন এটাত উট মৰুভূমিৰ সোণ।
  ইয়াত গৰম হয় যেতিয়া বৰফৰ ধুমুহাই গৰ্জন কৰে,
  কাৰণ আমি ঈশ্বৰক হৃদয়ত ৰাখোঁ!
  
  তৰমুজ, বগৰী আৰু কল গজে,
  আৰু গ্ৰীষ্মকালত ক'ৰবাত আপুনি স্কেটত দৌৰিছে...
  বাৰু, পৃথিৱীৰ এনে দেশ ক"ত পাব?
  য'ত জনগোষ্ঠীবোৰ মুঠিত ইমান শক্তিশালী!
  
  এলফিয়াত অস্ত্ৰৰ কৃতিত্ব উচ্চ কৰা হয়,
  ইয়াত পোহৰৰ এলফ নিজৰ ভাগ্যৰ সৃষ্টিকৰ্তা!
  আমি ঠিকেই যুঁজিব পাৰো,
  যাতে এলফৰ ওচৰলৈ বিপদৰ বানপানী নাহে!
  
  সকলোৱে জানে আমাৰ নাৰী ধুনীয়া
  আৰু ইয়াতকৈ শক্তিশালী পুৰুষ নাই সাহস!
  পিতৃভূমি, তুমি স্বৰ্গৰ মূৰ্তি -
  এজন সাৰ্বভৌম ঈশ্বৰ হৈছে পৰিয়ালৰ মালিক!
  
  ছান গ্ল'ৰিয়াছ আইকনসমূহ অনুমোদিত হ'ব ,
  'এটা সৈনিকৰ হাইক'ৰ ধৰণ...
  আমি উদাৰ লুটপাত লৈ ঘৰলৈ আহিম,
  এটা বিটও বাদ নিদিয়াকৈ ধনুৰ্দ্ধৰসকলে শত্ৰুক আঘাত কৰে!
  
  আহক আমি সমগ্ৰ বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডক শান্তি আৰু সুখ দিওঁ,
  আৰু ঈশ্বৰৰ লগত মিলি আমি মৃতকক পুনৰুত্থান কৰিম!
  আমাৰ অক্ষয় মাতৃভূমিৰ মহিমাৰ বাবে -
  আমি নিশ্চয় জানো যে আমি জয়ী হ"ম!
  ছোৱালীকেইজনীয়ে ইমান ক্ৰোধিত আৰু উচ্চমানৰভাৱে গান গাইছিল, আৰু যুঁজি থাকিল। আৰু হতাশ আৰু সাহসী এলফবোৰে আকাশত যুঁজিছিল। অৰ্ক বিমানবোৰ গুলীয়াই জুই জ্বলাই দিলে।
  এজন এলফে এটা খোজ দিলে - এটা ট্ৰিপল বেৰেল, আৰু পুটিনৰ ভালুকৰ গাড়ীখন ট্ৰিপ কৰি পেলালে, যাৰ ফলত গাড়ীখন জুইত জাহ যায়।
  যোদ্ধাগৰাকীয়ে টুইট কৰি এইদৰে কয়।
  আমাৰ ওপৰত সূৰ্য্য পোহৰ হৈ আছে,
  জীৱন নহয়, কিন্তু অনুগ্ৰহ...
  দেশৰ শান্তিৰ বাবে মই দায়বদ্ধ,
  বুজি পোৱাৰ সময় আহি পৰিছে
  দেশৰ শান্তিৰ বাবে দায়বদ্ধ
  বুজি পোৱাৰ সময়!
  ইতিমধ্যে যোদ্ধাসকল শিশু নহয়,
  আমি অৰ্কক হত্যা কৰিব লাগিব!
  আৰু ছোৱালীজনীয়ে আকৌ ল"লে আৰু অতি নিৰ্ণায়কভাৱে তাইৰ উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে জয়ষ্টিক বুটামবোৰ টিপিলে।
  আৰু তাই আকৌ শত্ৰুক আঘাত কৰিলে, এইবাৰ তাইৰ ৰঙা স্তনৰ নিপল দুটাৰে বাজুকা বুটামটো টিপিলে। আৰু এটা মহান, ধ্বংসাত্মক শক্তিয়ে প্ৰতিক্ৰিয়া প্ৰকাশ কৰিলে। সঁচাকৈয়ে এইজনী বৰ শীতল ছোৱালী।
  আৰু শত্ৰুৰ ওপৰত অতি সঠিকভাৱে গুলীচালনা কৰে।
  লিলাক চুলিৰ যোদ্ধাগৰাকীয়েও শত্ৰুক আঘাত কৰিলে, তাইৰ অতি ভয়ংকৰ আৱক্ষ মূৰ্তিটো ব্যৱহাৰ কৰি। আৰু এটা বিশাল হত্যাকাৰী শক্তি মুকলি কৰা হ"ল।
  ছোৱালীজনীয়ে লৈ আকৌ গান গাবলৈ ধৰিলে;
  ঠিক আছে, ঠিক আছে,
  এলফ-আইতাকৰ ওচৰত!
  কি খালে দাইল?
  কি খালে - ব্ৰু!
  তেনেকৈয়ে যোদ্ধাসকলে গান গাবলৈ ধৰিলে, নিজৰ সম্পূৰ্ণ কণ্ঠৰে, নাইটিংগেলৰ ট্ৰিলৰ দৰে। আৰু তেওঁলোক মহান আছিল।
  কিন্তু ছোৱালীকেইজনীয়ে আকৌ নিজৰ ৰঙা নিপলটোৰে বুটামটো টিপি মাৰাত্মক শক্তিৰে মৃত্যুৰ উপহাৰটো এৰি দিলে।
  একে সময়তে ডেকাসকলেও যুঁজিছিল, য"ত আছিল অতি ধুনীয়া এলফ যিয়ে গুলী চলাই গাইছিল;
  এলফাৰ পাৰখন বিশাল আৰু ঠেক,
  ঢৌ গ্লেজ এর জিলিকনি সঙ্গে splash...
  এলফিয়া মোৰ জন্মভূমি হৈ পৰিল,
  নাইটিংগেলৰ ট্ৰিলে আমাক এটা আচৰিত গীত গাইছে!
  
  বহল নাও এখনত মই আৰু মোৰ প্ৰিয়জনে জাহাজ চলাই আছো,
  ঝলাটা ভলে তাইৰ ব্ৰেইডবোৰ তললৈ নমাই দিলে।
  মোৰ আৰু মোৰ প্ৰিয়জনৰ একেলগে থকাটো কিমান ভাল,
  মাছ ধৰা দণ্ডেৰে কুমিৰ নধৰাটো দুখৰ কথা।
  
  নাই, পানী নহয়, পিছফালে হুলস্থুল,
  প্ৰকৃতিয়েই আমাক চেম্পিয়ন দিয়ে।
  এই ভূমি মোৰ বাবে প্ৰিয় মাতৃৰ দৰে,
  ৰাজকীয় সাজ-পোছাকত পৃথিৱীৰ উদাৰতা!
  
  চন্দ্ৰৰ ৰশ্মিৰ তলত মুকুতাৰ দৰে টোপাল,
  ৰূপালী ডেউকাৰ সৈতে মৌমাখিৰ জাক এটাৰ দৰে ছিটিকি যায়...
  কন্যা ৰাশি, তুমি মোৰ বাবে সপোন থকা দেৱদূতৰ দৰে,
  নিৰ্দোষতাৰ মুখখনৰ সৈতে - মেডোনা আটাইতকৈ বিশুদ্ধ!
  
  গোন্ধ মৌ, চুলি ৰেচম,
  ওঁঠ দুটা চেটিনৰ দৰে ফাটি গ"ল।
  মোৰ বিশ্বাস বহু প্ৰত্যাশিত মুহূৰ্তটো আহিল,
  বাস্তৱ হৈ পৰিব - সাধুবোৰ এনেকুৱা আছিল!
  
  আমাৰ ওঁঠ দুটা আনন্দত স্পৰ্শ কৰিলে,
  মধুৰতা এনেকুৱা যে আৰু শব্দ নাই।
  বিশ্বাস কৰক, তুমি এগৰাকী অপাৰ্থিৱ সৌন্দৰ্য্য,
  লটে সিদ্ধান্ত ল'ব - মুদ্ৰাটো ওপৰলৈ দলিয়াই দিয়ক!
  
  ইয়াত ইটোৰ পিছত সিটো চুমা,
  আমাৰ ধুমুহাময় আনন্দৰ হুমুনিয়াহ আৰু হাঁহি।
  আত্মাৰ পবিত্ৰতা কৰূবে ৰক্ষা কৰিব,
  নিৰ্বাচিতজনে পাপৰ তালিকাখন কলহত পেলাই দিব।
  
  নাই, জানি থওক যে আপুনি পৃথিৱীত অধিক ধুনীয়া,
  আবেগ জ্বলি উঠে মোৰ হৃদয়ত উজ্জ্বল জুইৰ দৰে!
  আমি শ্ৰেষ্ঠ দেশত বাস কৰিম,
  মহাকাশলৈ খিৰিকী আৰু দুৱাৰ খুলি দিওঁ!
  . অধ্যায় নং ১৬।
  মাৰিয়া কলেছনিকোভাই নিজৰ আক্ৰমণাত্মক প্ৰভাৱ প্ৰয়োগ কৰি থাকিল আৰু নিজৰ বিৰোধীসকলক নিঃশেষ কৰি পেলালে। আৰু তাইৰ আদেশ আছিল নিৰ্ণায়ক আৰু চোকা আৰু অনন্য।
  এলফ ছোৱালীবোৰ বৰ শীতল। পুটিনৰ ভালুকৰ ওপৰত ধ্বংসৰ পটল নিক্ষেপ কৰি অৰ্কবোৰক টুকুৰা টুকুৰ কৰি পেলোৱা আনন্দদায়ক যোদ্ধা।
  যোদ্ধাসকল অত্যন্ত যুঁজাৰু হৈ উঠিল। আৰু তেওঁলোকে খৰধৰকৈ গুলী চলালে। আৰু আমাক মেচিনগানেৰে আঘাত কৰিলে। পুটিনৰ ভালুকৰ সৈন্যৰ গোটেই ৰেংকবোৰ কাটি পেলোৱা। আৰু তেওঁলোকে অত্যন্ত আক্ৰমণাত্মক কাম কৰিছিল।
  ছোৱালীকেইজনীয়ে চিঞৰি গৰ্জন কৰি উঠিল।
  আৰু একে সময়তে তেওঁলোকে ঘণ্টাৰ শব্দৰ দৰে জিলিকি থকা মাতেৰে গান গাবলৈ নাপাহৰিলে;
  এলফ'ছ হোমলেণ্ডলৈ শিলাবৃষ্টি ,
  'আমি আপোনাক বহুত ভাল পাম...'
  এলফ ছোৱালীৰ বয়স নহয়
  আমি মৰমেৰে অৰ্কক পৰাস্ত কৰোঁ!
  এইটো আচলতে এটা গীত যিটো শুনিবলৈ বৰ ভাল লাগে। আৰু এই সকলোবোৰ অতি আচৰিত ধৰণে হৈ আছে।
  ছোৱালীবোৰে সেইটো লৈ আকৌ ল"ৰাবোৰৰ লগত একেলগে গান গাবলৈ ধৰিলে, আৰু অতি আনন্দৰে;
  তুমি আমাৰ সেনাবাহিনী - আমাৰ প্ৰিয় পৰিয়াল,
  গ্ৰেট গৃহভূমি, এলভেন শক্তি।
  সৰ্পৰ দুঃস্বপ্ন চোলাটো খোল খালে,
  পু খুড়াই এই পাহাৰবোৰত কুমিৰ এটা ডাঙৰ কৰিলে !
  
  ভালুকবোৰে প্ৰণাম কৰি শপত লয়,
  সকলো অবিশ্বাসী এলফ ল"ৰাক হত্যা কৰাৰ শপত খায়।
  কিন্তু আমাৰ নাইটসকলে শান্তি আৰু আৰামক তুচ্ছজ্ঞান কৰিছিল,
  তেওঁলোকৰ বাবে এজন বিশ্বাসী বন্ধু আৰু ভাই এতিয়া এটা অটোমেটিক মেচিন!
  
  অৰ্কষ্টান মোৰ জন্মভূমিও, বিশ্বাস কৰক,
  ধৰি ৰাখিবলৈ এটা আদেশ পোৱা গৈছে - ধৰি ৰাখিবলৈ!
  কাৰণ বিশ্বাস কৰক, আমি দুৰ্বলতা দেখুৱাব নোৱাৰো,
  কাৰণ এই দেশখনেই হৈছে দক্ষিণৰ দুৱাৰৰ পৰাই আমাৰ প্ৰৱেশদ্বাৰ!
  
  যদিও শান্তিবাদীসকলে কেতিয়াবা হুমুনিয়াহ কাঢ়ি থকা শুনা যায়;
  কিয় পাহৰিলা, ইয়াত মৰাৰ প্ৰয়োজন নাই!
  কিন্তু আমি আমাৰ ব্যৱসায় ধ্বংস হ"বলৈ নিদিওঁ,
  কাৰণ মাতৃভূমিৰ সেনা সকলোতকৈ শক্তিশালী !
  
  পিতৃভূমিয়ে আদেশ দিয়ে - তুমি যুঁজিবা, গতিকে যুঁজিবা,
  মজিয়াৰ তলত নিগনিটোৱে গৰ্জন কৰা শুনিব নালাগে!
  আমাৰ এলফৰ বাবে ওপৰলৈ দ্ৰুতগতিত উৰি যোৱাৰ এটাই উপায় আছে,
  আৰু মূল যুক্তিটো হ"ল শক্তিশালী মেক্সিম মেচিনগানটো!
  
  অৰ্কষ্টানত জয় হয় , তাৰ অৰ্থ হ'ল আমি শক্তিশালী,
  পবিত্ৰ মাৰ্ক্সবাদৰ ছোভিয়েট কাৰ্য্য জীয়াই আছে!
  চয়তানৰ পুত্ৰসকলে আমাৰ ইচ্ছা ভংগ কৰিব নোৱাৰিব,
  জয়লৈ, জয়লৈ, আৰু ত্যাগৰ হিচাপ নাই!
  
  ছোৱালী, মই উভতি আহিলে তাই মোক চুমা খাব
  এতিয়া তুমি এজন মানুহ, আৰু তুমি নিজৰ ওচৰত সকলো প্ৰমাণ কৰিলা!
  সৈনিকৰ হৃদয়ত টাইটানিয়ামতকৈ শক্তিশালী কি কৱচ,
  যুৱ যোদ্ধাজনে এজন যোদ্ধাক কি আদৰ্শ দিলে!
  
  ইয়াৰ অৰ্থ হ"ল সমগ্ৰ বিশ্বতে শান্তি থাকিব,
  সকলো মানুহ এটা গঠনত ভাই-ভনীৰ দৰে!
  যে ৰঙা সৈনিকে পেডেষ্টেল জয় কৰিলে,
  যুঁজি যোৱাৰ হেঁপাহ লৈ মই জ্বলি জ্বলি যাওঁ!
  ছোৱালী আৰু ল"ৰাই বনৰীয়া উৎসাহেৰে গাইছিল। তেওঁলোকে অত্যন্ত ফলপ্ৰসূভাৱে কাম কৰিছিল, পুটিনৰ ভালুকক হত্যা কৰিছিল। এইটো অত্যন্ত শীতল।
  ইয়াত টেংক এখনত দৌৰি থকা এলফবোৰ। আৰু তেওঁলোকে এখন নতুন গাড়ী পাইছিল, জেলেনস্কিয়ে উদ্ভাৱন কৰা পিৰামিডৰ দৰে গাড়ী। এইটো সঁচাকৈয়ে এটা শীতল টেংক।
  আৰু আচৰিত ধৰণৰ সঠিকতাৰে শ্বুটিং কৰোঁ আহক। আৰু আত্মবিশ্বাসেৰে শত্ৰুক আঘাত কৰে।
  ছোৱালীজনীয়ে শ্বুটিং কৰাৰ সময়ত ৰুবি নিপল ব্যৱহাৰ কৰে আৰু অত্যন্ত নিখুঁতভাৱে কৰে।
  আৰু তেওঁ ক্ৰোধেৰে গান গায়:
  মই শত্ৰুক স্পৰ্শকত গুলী চলাওঁ
  ভয়ংকৰভাৱে মনোমোহা কণ্ঠ শুনিছোঁ...
  এলফবোৰে নিশ্চিতভাৱে অৰ্কবোৰক হত্যা কৰিব,
  আমিও যুঁজি আছো, দৰ্শক নহয়!
  এলফবোৰে ল"লে আৰু নিজৰ সমকক্ষবোৰক টুকুৰা-টুকুৰ কৰি পেলালে, আঘাতৰ তলত। আৰু তেওঁলোকে স্বয়ংচালিত বন্দুক, আৰু পুটিনৰ ভালুকৰ টেংক চিপত ভাঙি পেলালে। এইবোৰ কিছুমান আচৰিত ধৰণৰ সৌন্দৰ্য্য।
  আৰু তেওঁলোকৰ ভাষাবোৰ অতি শক্তিশালী আৰু তীব্ৰ। বৰ স্মাৰ্টভাৱে কৰে।
  আৰু একে সময়তে গান গাবলৈ নাপাহৰিব;
  এলফিয়া মানুহৰ পবিত্ৰ সংঘ,
  প্ৰগতিশীলসকলৰ বাবে পৃথিৱীখন এক আদৰ্শ!
  মই প্ৰেৰণাদায়ক মিউজটোক চিকিৎসা কৰো,
  ৰাইজে যি সপোন দেখিছিল সেয়া সঁচা হ"ব!
  
  আপুনি জনা আমাৰ জন্মভূমি ইমানেই আচৰিত,
  বুঢ়া-বুঢ়া দুয়োজনেই ইয়াত সুখী!
  ইয়াত সপ্তাহৰ দিনটোক দেওবাৰ,
  প্ৰিয়তকৈ মৰমৰ গৃহভূমি নাই!
  
  স্বৰ্গত তেনে কোনো স্বৰ্গ নাই,
  সৰ্বহাৰাক যিটোৱে গঢ়ি তোলে সেয়া হৈছে এক শক্তিশালী হাত।
  আৰু ক'ৰবাত মৰিছা পৰা শিকলিবোৰ চেপি ধৰিছে...
  কামৰ জগতখন মুঠিৰ কবলত!
  
  কিন্তু কেতিয়াবা বিদ্ৰোহী চিন্তা এটা জিলিকি উঠিব,
  বেয়নেটৰ পাখি কঠিন লাইৰতকৈও চোকা!
  গৰমে গলিব ৰেখাবোৰ, নৰকৰ জ্বলন্ত বৰফ,
  আৰু ধ্বংস হ"ব স্বঘোষিত দুষ্ট মূৰ্তি!
  
  তেতিয়া একেলগে চুনামীৰ ধুমুহাই সোমাই আহিব,
  দেশজোৰা অশান্তিৰ সৃষ্টি হ"ব।
  যোদ্ধাজনে যি কৰিবলৈ সাহস কৰিলে তাক সম্পন্ন কৰিবলৈ -
  হাৰিকেনৰ দৰে আত্মাই প্ৰজন্মৰ পিছত প্ৰজন্মৰ মাজেৰে গ্ৰাস কৰে!
  
  আৰু নতুন শতিকা - প্ৰগতিৰ ৰাজত্ব আহিব,
  তেওঁৰ মাজত দৰিদ্ৰতা, যন্ত্ৰণা, দুখ-কষ্ট নোহোৱা হৈ যাব...
  জ্যোতিষীয়ে যি গ্ৰহ দেখিছিল
  এতিয়া ঐক্যত ভাতৃত্ববোধ একত্ৰিত হ"ব!
  
  আৰু মৃত্যু পিছুৱাই যাব, শেষ হ"ব -
  বিজ্ঞানে জয়ী হ"ব, বিশ্বাস কৰক, বাৰ্ধক্য।
  আপোনাৰ কপালত লৰেল মুকুট -
  আৰু মাতৃভূমিৰ শক্তি সীমাহীন সাৰ্বভৌমত্ব !
  ছোৱালীবোৰে ইমান ভালকৈ গান গায় - অত্যন্ত ভালকৈ কৰে। এইবোৰ সঁচাকৈয়ে ছুপাৰ গাৰ্ল !
  ভাস্কৰ্য্য পেশী আৰু মহান কৃপাৰে অতি ধুনীয়া এলফ যোদ্ধা। এইবোৰ সঁচাকৈয়ে আপোনাৰ প্ৰয়োজনীয় ছোৱালী।
  এতিয়া যদি তেওঁলোকে গান গাবলৈ আৰম্ভ কৰে, তেন্তে এটাও সংক্ৰমণে তেওঁলোকক প্ৰতিহত কৰিব নোৱাৰে।
  আৰু ছোৱালীয়ে কেৱল বিমান আৰু টেংকত নহয় যুঁজ দিয়ে।
  আৰু সাগৰতো। আৰু বিকিনি পিন্ধি খালী ভৰিৰে এজনহে আছে। আৰু সিহঁতৰ ভৰি দুখন ইমানেই আদৰণীয়।
  আৰু স্তন, কি, কিন্তু নিতম্ব, আৰু কঁকাল। আৰু পেটৰ পেশীবোৰ অতি এমবছড, টাইলছৰ সৈতে। এইসকল মহিলা। প্ৰকৃত বাঘিনী। আৰু এটা শব্দ - এলফ।
  সিহঁতক চালে নিশ্চয় অন হৈ যায়। এই ছোৱালীবোৰ মাত্ৰ আচৰিত।
  এলফটো বৰ ধুনীয়া, আৰু সিহঁতে সাগৰত যুঁজ দিয়ে। আৰু ছোৱালীবোৰৰ উদং, গোলাপী, ঘূৰণীয়া গোৰোহাই লৈ গ"ল আৰু জিলিকি উঠিল। এইটোৱে অত্যন্ত ভাল কাম কৰিছিল। আৰু এলফবোৰ বিশাল যোদ্ধা।
  গতিকে ছোৱালীকেইজনীয়ে নিজৰ উদং ভৰি দুখন ধাতুৰ ভিতৰত সোমাই দি বাৰ ইঞ্চিৰ কামান এটা নিক্ষেপ কৰি তাৰে গুলী চলালে। আৰু বিনাশৰ ডাঙৰ ডাঙৰ, হত্যাকাৰী উপহাৰ উৰি গ"ল।
  গতিকে ছোৱালীবোৰে সেইটো লৈ শত্ৰুক আঘাত কৰিলে, আৰু গান গাবলৈ ধৰিলে;
  সৌন্দৰ্য্য, সৌন্দৰ্য্য,
  আমি অৰ্কটোক মেকুৰীৰ দৰে তিয়াই দিওঁ!
  আমি কুকুৰৰ দৰে তিতিলোঁ,
  অৰ্কা গুণ্ডা!
  আমি কপৌতকৈও শক্তিশালী
  কি যে কোম্পানী!
  বাৰু অৱশ্যে ধুনীয়া ছোৱালীৰ উপৰিও ল"ৰাও আছে। তাৰে এজনক এতিয়াও চুটি কাপোৰ পিন্ধি খালী ভৰিৰে প্ৰায় বাৰ বছৰীয়া ল"ৰা যেন লাগে। আৰু তেওঁ অতি সুন্দৰকৈ গান গায়;
  আমাৰ অসুবিধা হ"লেও ভীৰু নহ"ব,
  বাধা অতিক্ৰম কৰাটো মৌতকৈও মধুৰ!
  যদি আপুনি বাজ, কৰুণ চৰাই নহয়,
  তিতা বতৰক দোষ দিবলৈ সাহস নকৰিবনে!
  
  আমি এই পৃথিৱীৰ নিমখত যুঁজি ভাল পাওঁ,
  স্বেচ্ছাই এজন সতীৰ্থক কান্ধ ধাৰলৈ দিয়ক!
  আৰু পৰিয়ালবোৰৰ মংগলৰ স্বাৰ্থত ফুলি উঠিবলৈ;
  আমি যি শিল বিচাৰো লৈ যাওঁ!
  
  জলদস্যুই অলস অৱস্থাত জীয়াই থাকিব নোৱাৰে,
  তেওঁ ভাগ্যৰ পুত্ৰ আৰু এলফিয়াৰ দাস!
  আমি সাগৰত থাকোঁতে জুপুৰিবোৰ বৰফেৰে আবৃত,
  আৰু মুকুতা হিম ছটিয়াই দিয়া!
  
  সেইবাবেই আমি কঠিন পথ বাছি লৈছিলো,
  নিজৰ বাবে ধন-সম্পত্তি থাকিবলৈ!
  দুষ্ট অৰ্কবোৰে মধ্যম নামটো বেঁকা কৰিব নোৱাৰে,
  এইদৰেই আমি গীতেৰে এখন ৰাজ্য গঢ়ি তোলোঁ!
  
  শত্ৰু আগবাঢ়িছে - তাক ভাঙি পেলাওক,
  বিৰোধীৰ বাবে বোকাময় ঠাইত মাত্ৰ এটা কফিন!
  পিতৃভূমি মহান - যদিও খলনায়ক শক্তিশালী,
  আৰু ভগৱান স্বৰগে ভ্ৰু কোঁচাই আতংকিত হৈ!
  
  কিন্তু আমি তৰোৱাল পাৰ হৈ গ"লোঁ - সাহসেৰে যুদ্ধত,
  আমি হুৰহুৰাই চিঞৰিছো - ডাকাতক আক্ৰমণ কৰি!
  যাতে এসময়ত যিটো সপোন আছিল, সেয়া সঁচা হয়,
  আপোনাৰ প্ৰিয়জনৰ চুমাৰ সোৱাদ ল"বলৈ!
  
  সুন্দৰ এলফি উচ্চ ভোৰ,
  সি জোৰেৰে প্ৰশংসা উলিয়াই দিব!
  কিন্তু চয়তানে এটা গাঁত সাজিব নোৱাৰে,
  তেওঁক পৰাস্ত কৰি সকলো নিৰ্বিকাৰ হৈ পৰিব!
  
  আহিব এনে এখন পৃথিৱী য"ত কোনো দুখ নাথাকে,
  যিটোত বাৰ্ধক্যও নাথাকিব!
  প্ৰেমৰ সৌন্দৰ্য্যক মই মুকুট দিম,
  আৰু অলপ ওচৰ চাপিবলৈ অনুৰোধ কৰিছো!
  হয়, এলফ ল"ৰাটোৱে বৰ ভালকৈ গান গায়, তেওঁ আচৰিত আৰু শীতল। আৰু তেওঁৰ গীতে আত্মাক উষ্ণ কৰি তোলে।
  এলফ ছোৱালীবোৰে নিজৰ যুদ্ধজাহাজত যুদ্ধ অব্যাহত ৰাখে। ইয়াৰ ওপৰত ইমানবোৰ আচৰিত ছোৱালী আছে। ডেকা এলফবোৰেও গৰমত খালী ভৰিৰে দৌৰিবলৈ পছন্দ কৰে। দেখাত ষোল্ল বছৰৰ বেছি নহয়, আৰু ইহঁত অতি ধুনীয়াও, পৰিষ্কাৰ, মসৃণ ছাল। এইটো যুঁজাৰু আৰু শীতল দেখা যায়।
  ছোৱালীয়ে যুদ্ধত একেবাৰেই হাৰ নামানে। আৰু তেওঁলোকে পৰম শক্তিৰে কাম কৰে।
  আৰু তেওঁলোকৰ উদং, টেন কৰা ভৰি দুখন তেনেকৈ জিলিকি থকা দেখা যায়। আৰু তেওঁলোকে আচৰিত অনুভৱৰ উদগনি দিয়ে।
  এলফ ছোৱালীবোৰে নিজৰ ৰসাল, উলংগ স্তনৰ পৰা অতিশয় শক্তিৰে কাম কৰে।
  আৰু কাজিয়াত কিমান ছোৱালী। যুদ্ধজাহাজত তেওঁলোক আচৰিত। আনকি এলফবোৰে আঁঠু লৈ ছোৱালীকেইজনীৰ উদং, ঘূৰণীয়া, শীতল গোৰোহাত চুমা খাবলৈ ধৰিলে। আৰু তেওঁলোকে অত্যন্ত আক্ৰমণাত্মকভাৱে কৰে। আৰু অতি উৎসাহেৰে।
  এইবোৰ ছোৱালী। আৰু বৰ ধুনীয়া।
  ছোৱালীবোৰে যদি নিপল উন্মোচন কৰে তেন্তে কি হ"ব? তাৰ পিছত ডেকা ল"ৰাবোৰে অতি লোভেৰে চুমাৰ বৰষুণ দিয়ে। আৰু ল"ৰাবোৰ সৰলভাৱে আচৰিত। আৰু ছোৱালীবোৰো বৰ ভাল!
  ডেকাসকলে হাওঁফাওঁৰ ওপৰত গান গায়:
  আমি দুষ্ট ডকাইত নহয়,
  আৰু আমি হত্যা কৰিব নিবিচাৰো...
  আমাৰ ছোৱালীবোৰ ইমান খালী ভৰিৰে
  যেন তেওঁলোকে দিবলৈ সক্ষম!
  এলফ ছোৱালীবোৰে সিহঁতক চকু টিপিয়াইছিল আৰু লগতে গাইছিল:
  খালী ভৰিৰে, কেৱল খালী ভৰিৰে
  জুলাই মাহৰ বজ্ৰপাতৰ তলত, আৰু চাৰ্ফৰ শব্দৰ তলত!
  খালী ভৰিৰে, কেৱল খালী ভৰিৰে
  কেৱল তুমি আৰু মই নাচিম!
  তেনেকৈয়ে গান গায়। আৰু তেওঁলোকে আৰু ভালকৈ যুঁজ দিয়ে। গতিকে এটা গোলা অৰ্কৰ সৈতে যুদ্ধজাহাজ এখনত খুন্দা মাৰিলে, আৰু লগে লগে পুটিনৰ পঞ্চাশটা ভালুকক হত্যা কৰিলে। এইটো সঁচাকৈয়ে শীতল হৈ পৰিল।
  খালী ভৰিৰে, ৰূপৱতী, অতি প্ৰলোভনমূলক ভৰি থকা ছোৱালী এজনীয়ে তাইক অন কৰি দিয়ে, যিবোৰক ল"ৰাই চুমা খাই ভাল পায়।
  এইবোৰ ছোৱালী, আৰু কি আচৰিত আৰু চিকচিকিয়া ছাল আছে। এই সকলোবোৰ অত্যন্ত শীতল দেখা যায়।
  এলফ পৰিয়ালৰ এগৰাকী ছোৱালীয়ে নিজৰ উদং স্তনৰ নিপলটো টিপি বন্দুকৰ পৰা হত্যাকাৰী প্ৰজেক্টাইল নিক্ষেপ কৰিলে।
  চৰম যুদ্ধ আৰু ৰক্তাক্ত শক্তিৰ যোদ্ধা। আৰু তেওঁলোক অৰ্কক হত্যা কৰিবলৈ সক্ষম। আৰু তেওঁলোকৰ ভৰি দুখন সদায়ৰ দৰেই উদং, আৰু চেলেকি লোৱা, আনকি অতি টেন কৰা।
  আৰু ছোৱালীজনীৰ গোৰোহাবোৰ নিজৰ ধৰণেৰে ইমান ৰূপৱতী আৰু অনন্য। এয়া তেওঁলোকৰ ছোৱালীবোৰৰ ৰক্তাক্ত কাৰ্য্য।
  আৰু তেওঁলোকে গান গাবলৈ ধৰিলে;
  ছোৱালীৰ শৰীৰ বয়স নহয়
  চিৰদিনৰ বাবে সুন্দৰ, ডেকা...
  উঠি বিশৃংখল হৈ পৰে,
  প্ৰকৃত ঈগলে চুৰি কৰিলে!
  এলফ ছোৱালীবোৰে জোৰদাৰ যুঁজ দিয়ে। কিন্তু এলফ ল"ৰাও আছে। ধুনীয়া, চুটি কাপোৰ পিন্ধা, খালী ভৰিৰে অগ্ৰগামী। আৰু তেওঁলোকেও বিৰোধীৰ ফালে বন্দুক আঙুলিয়াই কামানৰ পৰা মাৰাত্মক গুলী চলায়, যিটো অত্যন্ত ঠেক আৰু আক্ৰমণাত্মক পন্থা।
  আৰু এলফ ল"ৰাবোৰে মৰম আৰু আবেগেৰে গান গাব দিয়ক;
  আৰু যেতিয়া পাইয়নিয়াৰ বাগলে চাৰ্জিং কৰিবলৈ মাতে -
  মোৰ লগৰবোৰে একেলগে গান গাইব!
  আমি বাজপেয়ীৰ দৰে সীমাহীন দূৰত্বলৈ উৰি যাম,
  কাৰণ তুমি আৰু মই ন্যায্য আছিলোঁ!
  কোৰাছ;
  আমাৰ সত্য, আমাৰ সত্য
  বিশ্বাস কঢ়িয়াই নিয়াৰ দ্বাৰা গঠিত!
  আৰু কাইলৈ নহয় আৰু কাইলৈ নহয়,
  আৰু আজি পিতৃভূমিক বচাওক!
  
  আমি আমাৰ এলফক সন্মান কৰো,
  কাৰণ, সমগ্ৰ পৃথিৱীলৈ - পোহৰ জানি লওক!
  মাতৃভূমিৰ আমাৰ ৰঙা পতাকা,
  আৰু ইয়াতকৈ উজ্জ্বল ৰঙা আৰু নাই!
  
  অগ্ৰগামীয়ে বাষ্টক নহয় চেলুট কৰে,
  তেওঁৰ চিন মাতৃভূমিৰ পতাকা!
  আমি বিৰোধীৰ লগত নিপুণভাৱে যুঁজিলোঁ,
  পদ্যত সাফল্যৰ মহিমামণ্ডিত কৰা!
  
  জানি থওক যে গ্ৰহটোত এটাই বিশ্বাস আছে,
  মিঠা, পবিত্ৰ এলফিনিজমৰ ওপৰত বিশ্বাস!
  যাতে সুখী ল"ৰা-ছোৱালীয়ে হাঁহে,
  অৰ্চিজম অগাধত বিস্ফোৰণ ঘটে !
  
  প্ৰতিজন নাইট আছিল মাত্ৰ এজন শিশু,
  ঘাস এবং নলা খালি পাদে উপর...
  কিন্তু এতিয়া তেওঁৰ হাতত উইঞ্চ এখন আছে,
  ডেচিংলি হাতুৰীৰে ধাতু সমতল কৰে!
  
  কোনোবাই মেচিনগান এটা মেচিনেৰে চোকা কৰে,
  বাৰু, কোনোবাই কান্ধৰ পৰা গুলী মাৰিছে!
  ৰঙা পতাকাৰ দৰে ৰঙা পতাকাখন উৰি আছে,
  আমি দুষ্ট শত্ৰুক মাৰি পেলাওঁ - ধেমালিতে নহয়!
  
  আমাৰ পূৰ্বপুৰুষসকলে সাহসেৰে অৰ্কলিনক লৈছিল , ৷
  বাৰু, আমাৰ কথা কি ক"ব? আমি মংগল গ্ৰহলৈ যোৱাৰ পথত!
  আমি মানুহবোৰ ডালত মাকাক নহয়,
  বিপক্ষৰ মুঠিটোৱে তেওঁৰ ঠিক চকুত খুন্দা মাৰে!
  
  কিন্তু আমিও মজা কৰিব জানো,
  ঢোল বজাওক, ট্ৰুম্পেট বজাওক!
  অতি মৰমলগা শিশুৰ মুখ,
  আৰু চাৰি আৰু পাঁচৰ ৰেটিং!
  
  আটাইতকৈ কঠিন যুদ্ধ পৰীক্ষা -
  পাছ নকৰাটো মৃত্যুৰ দৰে!
  কিন্তু মৃত্যুত আমাৰ হাতত মশাল থকা বেনাৰ,
  এলভেন তামৰ জালটো পৰিব নোৱাৰে!
  এইদৰেই গাইছিল আচৰিত আৰু উগ্ৰপন্থী অগ্ৰগামীসকলে। আনকি বৰ ধুনীয়া আৰু যুঁজি থকা। আৰু এলফ পৰিয়ালৰ ছোৱালীবোৰো আচৰিত আৰু ভয়ংকৰ। আৰু তেওঁলোকে আক্ষৰিক অৰ্থত পুৰুষক অন কৰে, যিটো অত্যন্ত শীতল।
  ছোৱালীকেইজনীয়ে দুষ্ট অৰ্কৰ বিৰুদ্ধে যুঁজ দিয়া আৰু অতি উৎপাদনশীল অভিনয় কৰাত অভ্যস্ত। আৰু তেওঁলোকৰ বিশাল আৰু অনন্য শক্তি পূৰ্ণগতিত চলি আছে আৰু হাৰিকেনৰ দৰে আহিছে।
  এইবোৰ ছোৱালী।
  ৰঙা চুলিৰ এজন এলফে প্ৰজেক্টাইল এটা নিক্ষেপ কৰি অৰ্কবোৰক খুন্দা মাৰিলে, একেলগে দুডজনমান ভাঙি পেলালে। আৰু বহুতে পুটিনৰ ভালুকক হত্যা কৰিলে। আৰু এইটো অত্যন্ত মহান বুলি ক"ব লাগে।
  এলফবোৰ অতি ধুনীয়া, আৰু ইহঁতৰ সৌন্দৰ্য্য কামুক, আৰু অত্যন্ত হিংস্ৰ। তেওঁলোকে মহান আৰু উতলি থকা শক্তিৰে কাম কৰে।
  ইয়াত মাত্ৰ পেণ্টী পিন্ধা আৰু প্ৰায় উলংগ ছোৱালীবোৰৰ এজনী। আৰু সেইবাবেই তাই আনকি গান গাবলৈ ধৰিলে, তেনে কৰাৰ আগতে তাই জয়ষ্টিক বুটামটোত তাইৰ ৰঙা বুকুৰ নিপলটো টিপি দিলে আৰু শক্তিৰে খুন্দা মাৰি গুচি গ"ল।
  এইবোৰ ছোৱালী - সঁচাকৈয়ে উচ্চতম শ্ৰেণীৰ। এনে মানুহৰ বিৰুদ্ধে যুঁজিব নোৱাৰিব৷
  এই ছোৱালীবোৰ ছুপাৰমেন।
  আৰু এলফ যুদ্ধজাহাজৰ কামানৰ পৰা বিজুলী উৰি যায়। আৰু আনকি পানীও খুন্দা মাৰিলে উতলি যায়। আৰু জাহাজৰ ধাতু, পুটিনৰ সেনাৰ এই বাদামী, ৰুক্ষ, ভালুকবোৰ জ্বলি যায়।
  এইবোৰ সঁচাকৈয়ে আক্ৰমণাত্মক যুঁজ।
  যিবোৰৰ লগত শ্বট আৰু সুন্দৰ গীত;
  ফাদাৰলেণ্ডে সকলোৰে বাবে স্থানৰ দুৱাৰ মুকলি কৰিছে,
  এলফাৰিন হৈছে পৃথিৱীৰ প্ৰথম ৰেটিবৰ!
  সৌৰজগতৰ ওপৰত আমাৰ ডেউকা -
  মুকুতাৰ ক'লা পৃষ্ঠত এটা আৰ্হি আছে!
  
  আমি আকাশলৈ ওপৰলৈ আৰু ওপৰলৈ চাওঁ,
  কাৰণ, কাৰোবাৰ চিন্তাৰ প্ৰতিটো ভোৰভোৰাই পৃথিৱীখন।
  আমরা একটি ব্র্যান্ড নতুন পিয়ানো একটি waltz খেলে -
  ইমান সহজ আৰু আন্তৰিক উদ্দেশ্য!
  
  আৰু প্ৰতিটো টোকাৰ লগে লগে, লাইৰৰ জিলিকনিৰ দৰে,
  একটি রয়েল মুকুট সঙ্গে একটি quasar কল করা হয়...
  যদিও মই এতিয়াও যথেষ্ট ল'ৰা -
  কিন্তু অতি ধুমুহাময় ডেকা উত্থান হ"ব!
  
  প্ৰাচীন জগতত আমি বিষুৱৰেখা লৈছিলো,
  নতুন যুগত মংগল গ্ৰহ আমাৰ পিছফালে!
  বেলচাখনৰ ঠাইত এক্সকেভেটৰ,
  আনকি আমি বৰষুণৰ অৰ্ডাৰ দিব পাৰো!
  
  বিজ্ঞানী আৰ্কিমিডিছে বাথটাবত সকলো আৱিষ্কাৰ কৰিলে,
  কিন্তু আমি ৰাম খাই বহি থাকিব নোৱাৰো৷
  চোফাত আৱিষ্কাৰ নকৰে,
  অ" এলাহ, কি নিকৃষ্ট সাপ!
  
  গতিকে সাৰ্বজনীন বিস্তাৰ,
  আমি নিশ্চয় এক মহান যাত্ৰাৰ প্ৰতি আকৰ্ষিত হৈছো।
  এসময়ত পূৰ্বপুৰুষসকলে পাহাৰত ধুমুহাৰ সৃষ্টি কৰিছিল -
  তৃপ্তি আৰু পাখিৰ আৰাম দুয়োটাকে অৱজ্ঞা কৰি!
  
  আমি তেওঁলোকৰ বংশধৰ আৰু তৰোৱালৰ যোগ্য;
  আমি যিকোনো কাম চম্ভালিব পাৰো!
  অগ্ৰগামীসকলে গঠনত গায়কসকলে মাৰ্চ কৰে,
  আৰু সকলোৱে বিশ্বাস কৰে - মই উৰি যাম তৰাৰ ওচৰলৈ!
  এইটো সঁচাকৈয়ে আকৰ্ষণীয় আৰু কাণত আঘাত কৰা গীত। যদিও ইয়াত এলফ আছে, কিন্তু চেবুৰাস্কা নাই। ইয়াৰ যোদ্ধাসকল অতি ধুনীয়া, আৰু অৱশ্যেই তেওঁলোকৰ ভৰি দুখন উদং, পেশীবহুল, টেন কৰা।
  আৰু ছোৱালীবোৰ গোৰ্জিয়াছ আৰু ৰুবি নিপল থাকে যিয়ে আটাইতকৈ ডাঙৰ প্ৰলোভনৰ সৃষ্টি কৰে।
  এই যোদ্ধাসকল অত্যন্ত আবেগিক, তেওঁলোকৰ স্তন ইমানেই আনন্দদায়ক, যিবোৰ যোদ্ধাসকলৰ মাজত টেন আৰু ঘূৰণীয়া আৰু ইলাষ্টিক। আনন্দদায়ক সৌন্দৰ্য্য, অত্যন্ত যুঁজি থকা আৰু ভৰি দুখন ইমানেই আচৰিত আৰু চলন্ত, আৰু ভৰিৰ আঙুলি উদং আৰু দৃঢ়।
  মহিলা যোদ্ধাসকল অত্যন্ত আচৰিত আৰু আনন্দদায়ক।
  আৰু ছোৱালীবোৰ বৰ ধুনীয়া আৰু গৰ্ভবোৰ বৰ কামুক। আৰু এই আচৰিত মৌ চেলেকিবলৈ ডেকাসকলৰ বাবে অত্যন্ত আচৰিত৷ আৰু এই ধৰণৰ মৰম উপভোগ কৰক।
  অ" ছোৱালীবোৰ, তোমালোকৰ এলফবোৰ কিমান মিঠা, সঁচাকৈয়ে ডিভাইন এম্ব্ৰ"ছিয়া।
  আৰু অৱশ্যেই গীতটোৱে এই তীব্ৰ আৰু ৰক্তাক্ত যুদ্ধবোৰৰ লগত সংগতি ৰাখিছে;
  বিজ্ঞানীজনে চতুৰতাৰে বোমাটো আৱিষ্কাৰ কৰিলে,
  মনোনীত ব্যক্তিৰ মুৰব্বীক লৈ তেওঁ কি ভাবিলে ?
  কাৰণ নৈতিকতা অবিহনে জ্ঞানী মানুহ গাধ,
  যদিও তেওঁ উন্মাদনাৰ বাবে অনুদান লাভ কৰে!
  
  আন কিছুমানক কামানৰ পেটেণ্ট দিয়া হৈছিল,
  উপগ্ৰহটোক কিহৰ দ্বাৰা কক্ষপথলৈ প্ৰেৰণ কৰা হয়।
  বিজ্ঞানীজন কোনো সামৰিক নপুংসক নহয়,
  সম্পূৰ্ণ মিছা নকবা ভদ্ৰলোকসকল!
  
  মানুহে যুদ্ধৰ বাবে কাম কৰিব লাগিব।ইজনে
  সিজনৰ প্ৰতি বেয়া মনোভাৱ।
  কিয় এনেকুৱা হৈছে বুজি নাপাওঁ,
  কোনোবাই ভাল কাম কৰি আছে নেকি?
  
  এজনে টেংকত জলৰঙেৰে ৰং কৰে,
  আন এগৰাকী কত্যুষাই স্কেচ্চ বনাব।
  কিণ্ডাৰগাৰ্টেনৰ পৰাই মেচিনগান সংগ্ৰহ কৰি আহিছে,
  আৰু আমাৰ কিশোৰজনে পেৰেড ফৰ্মেচনত মাৰ্চিং কৰি ভাল পায়!
  
  কাৰণ, ইপলেটবোৰ সপোনতে উজ্জ্বল,
  আমাৰ বাবে কেতিয়াবা ৰশ্মিৰ মূল্য সূৰ্য্যতকৈও বেছি।
  কাৰণ, দুখীয়া পৃথিৱীত কোনো স্থান নাই,
  য'ত কাৰোবাৰ তেজ ৰঙা হৈ নাযায়!
  
  কাৰণ মানুহ এজন মানুহৰ বাবে পহু,
  বাৰু, কেতিয়াবা লেতেৰা কুকুৰ এটাৰ পৰা দুৰ্গন্ধ ওলায়!
  তেওঁ তোমাক ৰুটি এটুকুৰাও ধাৰলৈ নিদিয়ে,
  অকলে জীয়াই থাকে - নিষ্ঠুৰ উপস্থিত!
  
  পিতৃ প্ৰভুৱে কেনেধৰণৰ লোকক ডাঙৰ-দীঘল কৰিছিল?
  পৃথিৱীত বেয়াই কেনেকৈ শাসন কৰে?
  উগ্ৰ ৰজা জনসাধাৰণৰ মাজত সাহসী,
  আৰু মোৰ মূল বন্ধু হৈছে আক্ৰমণাত্মক ভাই কয়িন!
  
  প্ৰভুৱে উত্তৰ দিলে, ই আপোনাৰ পছন্দ,
  বিনামূল্যে, কঠিন, কিন্তু প্রয়োজনীয়...
  চকুত খুন্দা মাৰিলে চাবোনতকৈও চোকা হয়,
  পৃথিৱীখন একত্ৰিত হ"লে মানুহবোৰ বোবা হৈ পৰে!
  
  সেয়ে যুদ্ধ তোমাৰ ভাগ্য,
  মই ইয়াত তোমাৰ বাবে একো সলনি নকৰো।
  যদিও যুদ্ধত নৰকীয় বিশৃংখলতাই ৰাজত্ব কৰে,
  সহজ ৰুটি আৰু অলৌকিকতাৰ আশা নাই!
  
  কিন্তু মোৰ লক্ষ্য তোমাক দৃঢ়ভাৱে শক্তিশালী কৰা,
  শক্তিশালী মনেৰে সপোন গঢ়িবলৈ,
  যাতে সূতাডাল শিকলিতকৈও মজবুত হয়,
  যাতে যিকোনো ব্যক্তিক যুদ্ধত নায়ক হিচাপে পৰিচিত হ"ব পাৰে!
  ছোৱালীবোৰে খুব ভালকৈ নাচে আৰু খালী ভৰিৰে জাম্প দেখুৱায়। আৰু সৰ্বশক্তিমান ঈশ্বৰে তেওঁলোকৰ ছোৱালীবোৰক এনে সৌন্দৰ্য্যৰে সজ্জিত কৰিছিল। বা হয়তো দেৱতাক ডিমিউৰ্জ কৰা।
  ছোৱালীবোৰৰ চুলিৰ ষ্টাইল বহুত ধুনীয়া। অতি বৈচিত্ৰময়, আৰু কিছুমান দেখাত মিল, বা হেলিকপ্টাৰ, বা কেকৰ দৰে - যিটো ছুপাৰ আৰু শীতল।
  এলফবোৰে হাওঁফাওঁৰ ওপৰত গান গায়, দাঁত উদঙাই দিয়ে আৰু ৰঙা নিপলৰে জয়ষ্টিক বুটামবোৰ টিপে;
  তুমি মোৰ মাটি, ইমান পৰিত্যক্ত,
  তাৰ মাজেৰে ডাকাতবোৰ লৰালৰিকৈ গৈ আছে, ভিৰৰ ঢৌ!
  ল"ৰা-ছোৱালী পলাই যায়, ঘোঁৰা দৌৰ,
  এটা জুইকুৰাৰ তুষাৰপাতৰ সৃষ্টি হৈছে!
  
  সকলো সোণৰ ৰাই পথাৰত জ্বলি গ"ল,
  আকাশৰ পৰা এটা জলপ্ৰপাত ঢালিছে - napalm,
  চয়তানে পৰমাণুৰ পৰা "দুষ্ট"ৰ শক্তি ফালি পেলালে,
  আৰু এতিয়া সমগ্ৰ পৃথিৱীতে জুই জ্বলি উঠিছে!
  
  ষ্ট্ৰ'-ৰিজাৰ দৰে ব্লেজ,
  আকাশত এটা ক্ৰোধিত অজগৰ,
  ছাইৰ পৰা ধূলিলৈকে নীলা বতাহ,
  ধোঁৱাৰ দুৰ্গন্ধই আনে - ধ্বংস!
  
  মিছ নোহোৱাকৈ পিতৃভূমিৰ সৈতে যুঁজ দিয়ক,
  নিকৃষ্ট পহুবোৰৰ ঠিক মুখত আঘাত কৰিলে!
  বাৰাণ্ডাৰ ওচৰত ফুলি উঠিল বাৰ্ড চেৰী গছ,
  সুগন্ধিৰ জোপোহাটো অপচয় হ"বলৈ নিদিওঁ!
  
  প্ৰতিটো উইলো ডালত সকলো স্থানীয়,
  সাধাৰণ ডাল এটাত মৌৰ গোন্ধ!
  চেলেং পিন্ধি কৰুণ যাত্ৰীসকল নেকি,
  বাচি যোৱা সকল একো নথকা ভিক্ষাৰী!
  
  নাই, আমাৰ দলটোৱে ক"লে,
  দুষ্ট অৰ্কবোৰক আপোনাৰ পিতৃৰ ঘৰলৈ আহিবলৈ নিদিব!
  হৃদয়ত যৌৱন, বুঢ়া নহ'ব বুলি বিশ্বাস -
  সম্পূৰ্ণ ধ্বংস অপেক্ষা কৰি আছে বিৰোধীৰ!
  
  আমি আক্ৰমণ কৰিম - ই এটা সৎ কাৰ্য্য,
  যখন সময় চাবলৈ জীয়াই থাকিব...
  আমাৰ Solntslavlavnaya পৰিয়ালত বিশ্বাস ,
  ই চিৰদিনৰ বাবে এক বিশ্বাসী পোহৰ হ"ব!
  
  সাম্যবাদ, সত্য, ন্যায্য,
  ইয়াত আছে বিষত জন্ম লোৱা সপোন!
  মোৰ বিশ্বাস যে মাতৃভূমি সুখী হ'ব -
  অমৰ ঈগল যেনেকৈ ওপৰলৈ উৰি যায়!
  
  আৰু তেতিয়া সত্যৰ সময় আহিব,
  য'ত যিকোনো প্ৰশ্নৰ উত্তৰ পাব!
  শিয়ালৰ বাটৰ ষড়যন্ত্ৰ পাৰ নহ'ব -
  আৰু এলফিয়া হৈছে সাম্যবাদৰ ভোৰ!
  
  ইমানেই শক্তিশালী পিতৃভূমিৰ প্ৰেম,
  য'ত মানুহৰ শ্ৰেষ্ঠৰ বাবে ঠাই আছে,
  কাৰণ আমাৰ পিতৃভূমি শক্তিত গৌৰৱময়,
  যিজনৰ ক্ষমতা আছে তাৰ বিৰুদ্ধে - হত্যা কৰক!
  
  আৰু তেতিয়া খং শেষ হ"ব,
  স্বৰ্গ আহিব, নাইটিংগেলৰ গানৰ সৈতে...
  আৰু তাৰ পিছত আমি বাগিচাখনৰ মাজেৰে খোজ কাঢ়ি যাম,
  কেতিয়াও কান্দিব বা শোক নকৰিব!
  . অধ্যায় নং ১৭।
  মাৰিয়া কলেছনিকোভাই উগ্ৰ উন্মাদনাৰে যুঁজে। আৰু তেওঁৰ মোমৰ অৰ্ডাৰ দিয়ে, সৰলভাৱে অসাধাৰণ আৰু অনন্য ক্লাছ আৰু ছুপাৰ দেখুৱাই।
  এই ছোৱালীবোৰ অতি হাস্যৰসময়ী, আৰু অত্যন্ত ধুনীয়া আৰু যুঁজাৰু ধৰণেৰে অতি শীতল। ইয়াৰ এলফবোৰ সৰলভাৱে মেধাৱী।
  ছোৱালীবোৰ বেলেগ, কিন্তু এই এলফবোৰ সকলো শীতল। অৰ্কক মাৰিব পাৰে, দুষ্ট ভালুকক তেজত ডুবাই দিব পাৰে।
  আৰু এলফৰ জিভাই চেলেকি ভাল পায়, যিটোৱে স্পন্দন কৰে, জিলিকি উঠে আৰু ডেকা এলফৰ মাজত ইমান সুখদায়ক গোন্ধ পায়।
  এই মানুহবোৰ ইমানেই নিখুঁত যে তেওঁলোকৰ পৰাই সুগন্ধি নিৰ্গত হয়, যেন সৰু গছ-গছনি আৰু বনৰীয়া ফুলৰ পৰা। কি আচৰিত কথা।
  এইবোৰ ইয়াৰ ছোৱালী আৰু সিহঁতৰ মুকুতাৰ দৰে, জিলিকি থকা দাঁত - মাত্ৰ ছুপাৰ।
  আৰু ইহঁতৰ এটা মহাজাগতিক, অসাধাৰণ বিষয়বস্তু আছে। ইয়াত ইহঁতত চকু জিলিকি উঠে, আৰু তৰাৰ সৈতে বহুত মিল আছে।
  ছোৱালী এজনীয়ে উদং ভৰিৰ আঙুলিৰ সহায়ত লাথি মাৰিলে। আৰু সেইবাবেই সকলোবোৰ ভালদৰে ভাঙি পেলোৱা হ"ল। আৰু ই অত্যন্ত মাৰাত্মক।
  ইয়াত উচ্চতম শ্ৰেণীৰ ছোৱালীবোৰ আছে, সিহঁতে ডাবল বেছ বজাব।
  আৰু সিহঁতৰ ভৰি দুখন ইমান ধুনীয়া, আৰু অতি উদং। যদিও কোৱা সম্ভৱনে - অতি খালী ভৰিৰে? হয়তো ক'লে ভাল হ'ব - বৰ ধুনীয়া!
  আৰু ছোৱালীবোৰে আবেগেৰে গান গাই নাচি ভাল পায়।
  আৰু যোদ্ধাৰ মাতবোৰ ইমানেই পূৰ্ণ শৰীৰ আৰু সুন্দৰ;
  এই শব্দটো সন্মান নেকি ভাইসকল?
  এই শব্দটোত কিমান গৰম আছে!
  যদিও অগণন উগ্ৰ বিৰোধী আছে,
  আমি পিতৃভূমিলৈ পোহৰৰ সাগৰ আনিম!
  কোৰাছ।
  মোৰ মাতৃভূমিৰ বাবে মোৰ হৃদয় দিওঁ,
  য'ত জুইৰ শিখাই আকাশত ফাটি গ'ল!
  বিপদৰ কাঁইটৰ মাজেৰে নৱেম্বৰ, ২০১৯ লৈকে।
  লাল ভোর জন্য...
  জনতাৰ আত্মা উৰি যাওক আৰু পুনৰ উত্থান হওক!
  জনতাৰ আত্মা উৰি যাওক আৰু পুনৰ উত্থান হওক!
  
  কাৰণ আমি সৰ্বশক্তিমানৰ প্ৰতি প্ৰেম কঢ়িয়াই নিব লাগিব,
  এলফিনিজমৰ পবিত্ৰ বেনাৰ!
  যাতে সাহসী সপোনবোৰ বাস্তৱায়িত হয় -
  জন্ম পৱিত্ৰ মানৱতাবাদৰ পথ!
  
  আৰু প্ৰতিটো পৰিয়ালে এলফিয়াক বিশ্বাসঘাতকতা নকৰে,
  শান্তি আৰু সত্যৰ বাবে মানুহে গঠনত থিয় দিব!
  মে বীৰ পেগাছাছ, মেধাৱী পাৰ্নাছাছ,
  আমি এটা যুৱ কাৰ্য্যৰ যুদ্ধৰ পৰা অনুপ্ৰাণিত হম!
  
  পাহাৰত নাহৰফুটুকীৰ দৰে দ্ৰুতবেগী নৈ বৈ আছে,
  কাৰণ, শিখৰৰ ৰূপটো পোহৰাই তুলিছে!
  টাইবোৰে ৰঙা সূৰ্যাস্ত জ্বলাই দিয়ে,
  সাহসী হোৱাটোৱেই মূল মাপকাঠী!
  
  এজন যোদ্ধা পতিত হৈছে - হায়, নিষ্ঠুৰ ভাগ্যই শাসন কৰে,
  কেনেকৈ হ"ল যে এজন সতীৰ্থ ভাঙি পৰিল!
  হে সৰ্বশক্তিমান ঈশ্বৰ, মোক কোৱা,
  বাৰু, কলহবোৰ কিয় ছাইৰে ভৰি থাকে?
  
  আত্মা - ঈশ্বৰে উত্তৰ দিলে। - কঁকালতকৈ অধিক গুৰুত্বপূৰ্ণ,
  আৰু জীৱনে কেতিয়াও পতিতক এৰি নাযায়!
  হয়, তোমাক জানিবলৈ দিয়া হোৱা নাই, যে পোহৰৰ ৰশ্মিত,
  যেতিয়া তেওঁলোক পুনৰুত্থান হয় - ৰডৰ নামত মহিমা!
  
  কিন্তু আপুনি জানে এই দিনটো ইমান দূৰত নহয়,
  তেতিয়া ব্ৰহ্মাণ্ডৰ দুৱাৰ খোল খাব...
  আৰু স্ফটিকে ধূসৰ মন্দিৰ বগা নকৰে,
  মোৰ সৃষ্টিয়ে অমৰত্ব লাভ কৰিব !
  বাৰু, যদি আপুনি ধুনীয়া ছোৱালীবোৰলৈ চায়, তেওঁলোকৰ ভৰি থকা স্তন আৰু ষ্ট্ৰবেৰীৰ নিপলবোৰলৈ চায়। আৰু ইমানেই প্ৰলোভনমূলক আৰু ব্ৰিটিছ সম্ৰাজ্ঞীৰ মুকুটৰ ৰুবিৰ দৰে জিলিকি উঠে। সঁচাকৈয়ে এয়াই এনেকুৱা সৌন্দৰ্য্য আৰু প্ৰলোভন।
  এজন ডেকা এলফে স্তনৰ ষ্ট্ৰবেৰীৰ নিপলবোৰৰ ওচৰলৈ লৰালৰিকৈ গৈ জিভাৰে আদৰ কৰিবলৈ ধৰিলে, আৰু অতি শক্তিশালীভাৱে কৰিলে। অ", ইমান পকা আৰু ভয়ংকৰ ষ্ট্ৰবেৰী চেলেকিলে কিমান ভাল লাগে। ইয়াত সকলোবোৰ কিমান ডাঙৰ।
  আৰু এলফ পৰিয়ালৰ এজনী ছোৱালীয়ে অৱশ্যে বিনিময়ত যুৱকজনৰ পৰা সোৱাদযুক্ত, মিঠা, সুগন্ধিযুক্ত কিবা এটা চেলেকিবলৈ আপত্তি নকৰে৷ আৰু এই সকলোবোৰ কিমান মহান হ"ব।
  আৰু তাৰ পিছত ছোৱালীজনীয়ে গোলাপ কলি আকৃতিৰ নিপলটোৰে জয়ষ্টিক বুটামটো টিপি দিয়ে। আৰু তাৰ পিছত ই অৰ্কবোৰক ৰকেটেৰে আঘাত কৰিলে, আৰু সিহঁতক টুকুৰা টুকুৰ কৰি পেলালে।
  আৰু পুটিনৰ বহুত ভালুক ধ্বংস হৈ গ"ল।
  এইবোৰ ৰক্তাক্ত ভোৰৰ এলফ।
  কিন্তু তেওঁলোকেও অৱশ্যেই গান গাবলৈ ভাল পায়, অতি যন্ত্ৰণাত;
  আমি শীতল এলফ, দাস নহয়,
  আমি জন্মতে ঈগলৰ দৰে উৰিবলৈ, বিশ্বাস কৰক!
  নাই, কফিন নাহিব মাতৃভূমিলৈ,
  এলভেনত থাকোঁ !
  
  যিকোনো যুঁজাৰু বিমানে আঘাত কৰিবলৈ সক্ষম,
  কিন্তু সকলোৱে আপোনজনৰ কথা নাভাবে!
  জ্বলি আছে হাৰিকেন, ঘূৰ্ণীবতাহৰ জুই,
  আৰু মঙ্গলৰ চিন্তাবোৰ বিশুদ্ধ আত্মাত থাকে!
  
  এলফ পাৰ্টি , সপোনত জন্ম,
  কামৰ কেলাছৰ পৰা জানি লওক।
  কাৰোবাৰ মূৰ্খ ভয়ৰ বাবে আমি সেৱা নকৰো,
  আমি যিটোৰ বাবে চেষ্টা কৰি আছো সেইটো মানচিত্ৰত পোৱা নাযায়!
  
  ঘূৰণীয়া গম্বুজৰ সোণ জিলিকি উঠে,
  কিন্তু হৃদয়ত সোণ আৰু অধিক মূল্যৱান।
  অৰ্কিজমা জন্তুটোৱে মেৰ পোৱালিটোক টানি লৈ গ"ল,
  কিন্তু এলভেন শক্তিৰ দ্বাৰা ধ্বংস!
  
  অগ্ৰগামীজনে যেতিয়া শপত খালে,
  আপোনাৰ শিৰাৰ পৰা প্ৰতিটো টোপাল তেজ মাতৃভূমিক দিয়ক!
  দুষ্ট ৰাম খুড়াই ৰকেট জমা কৰি আছিল,
  সংঘৰ বাবে সমস্যাৰ সৃষ্টি কৰিব বিচাৰিছিলো!
  
  কিন্তু আমি শপত খোৱা নাছিলো, খালী কথাত বিশ্বাস কৰা নাছিলো,
  এটা অৰ্ডাৰৰ বাবে - পিতৃভূমিৰ সেৱা কৰক!
  দুষ্টতাৰ অৰ্ক বীৰত্বৰ দ্বাৰা চেপি ধৰা হৈছিল,
  কঠিন পথটোৰ মাজেৰে যাওঁ আৰু এলফিনিজমত থাকোঁ!
  
  পেলাই দিয়ক ল'ৰা, তৃপ্তি, কাপুৰুষ, এলাহ,
  তেওঁ আত্মাক বিজয়ৰ বাবে চেষ্টা কৰিবলৈ আদেশ দিলে।
  প্ৰতিদিনে কাৰ্য্যৰ পক্ষত হওক,
  আৰু চাইবেৰিয়ালৈ যাবলগীয়া হ"লে যাম!
  
  নিৰ্মাণ স্থানত আৰু যুদ্ধত এজন নায়ক,
  যিকোনো কথাতে যুক্তি দিব পাৰি, বিশ্বাস কৰক!
  সহজ খেল এখনেৰে জীৱনটোক বিভ্ৰান্ত নকৰিবা,
  যদিও খেল এখনহে - মৃত্যুৰ বিৰুদ্ধে যুঁজ!
  
  এতিয়া লক্ষ্য ইতিমধ্যে দেখা গৈছে,
  শেষ খোজটো বাকী আছে, কঠিনটো!
  তেতিয়া বসন্তই আমাক চিৰদিনৰ বাবে ৰং দিব,
  আৰু দেওবাৰে থাকিব ডেকা দাদা!
  ছোৱালীকেইজনীয়ে বৰ ধুনীয়াকৈ গাইছিল আৰু দাঁতবোৰ জিলিকি উঠিছিল, মুকুতাৰে জিলিকি উঠিছিল আৰু প্ৰতিফলন এৰি দিছিল।
  এলফটো এজন আচৰিত সৌন্দৰ্য্য, আৰু ৰকেট লঞ্চাৰৰ ওচৰলৈ জপিয়াই উঠিল। আৰু তেওঁলোকে ৰঙা নিপল দুটাৰে জয়ষ্টিকৰ বুটামবোৰ টিপি আক্ৰমণাত্মকভাৱে আঘাতবোৰ সামঞ্জস্য কৰি দিলে।
  আৰু বৃহৎ ধ্বংস সংঘটিত হ"ল। এইটো অত্যন্ত গ্ৰেহাউণ্ড বুলি ওলাই পৰিল।
  এলফবোৰে জেট ষ্টপটোত লোড কৰি ৰকেট কঢ়িয়াই লৈ ফুৰিছিল আৰু উদং, গোলাপী, ঘূৰণীয়া গোৰোহা পিন্ধা ছোৱালীবোৰক ফিচফিচাই দিছিল।
  এইসকল ধুনীয়া আৰু আক্ৰমণাত্মক মহিলা। আৰু অত্যন্ত মৰমিয়াল। আৰু তেওঁলোকৰ জিভাই ৰডৰ স্পন্দন অনুভৱ কৰি ভাল পায় - আটাইতকৈ বেছি আনন্দ লাভ কৰি।
  এইবোৰ সঁচাকৈয়ে সৌন্দৰ্য্য।
  সিহঁতৰ ইমান গৰম জিভা আছে, আৰু সিহঁতে তোমাক লৈ যাব, সিহঁতে তোমাক চুদিব। আৰু ৰুবি নিপলবোৰ আকৌ ব্যৱহাৰ কৰা হ"ব। আৰু একেলগে বহুত ট্ৰল জ্বলাই দিব।
  আৰু তেতিয়া এলফবোৰে নিজৰ উদং ভৰিৰ আঙুলিবোৰ মুখলৈ আনি ফুঁৱাব।
  আৰু হাৰ্ট এটেকত আক্ৰান্ত কাউৰীবোৰ ষ্টীলৰ ক্লাবৰ পৰা মগজুত আঘাত পোৱাত যেন স্তম্ভিত হৈ পৰে। আৰু কাউৰীয়ে ঠোঁটেৰে পুটিনৰ ভালুকৰ মূৰৰ খুলি বিন্ধে।
  তেনেকৈয়ে তেওঁলোকে আক্ৰমণাত্মকভাৱে কাম কৰে।
  আৰু গীতবোৰ পথাৰখনৰ ওপৰেৰে উৰি যায়, এই ক্ষেত্ৰত ডেকাসকলে গাইছে;
  মই শত্ৰুক স্পৰ্শকত গুলী চলাওঁ
  এইটোৱেই হৈছে এলভেন নাইটৰ শক্তি!
  মোটা সাধাৰণ মানুহে বুজি নাপায়
  খৰধৰকৈ বাজ্জাৰ দৰে আগুৱাই গৈ আছোঁ!
  
  সকলোবোৰ বৰ ভাল হৈ যায়
  আমি শিল্পী, দৰ্শক একেবাৰেই নহয়!
  অৰ্কছ কাৰ্টেলবোৰ ধ্বংস কৰোঁ আহক,
  মনোমোহা সৌন্দৰ্য্যৰে জিলিকি থকা!
  
  আমাৰ মাতৃভূমি সঁচাকৈয়ে মহান,
  পৃথিৱীৰ শ্ৰমজীৱী মানুহক তাই পোহৰ দিলে!
  যদিও বনৰীয়া গোট এটাই ভূমিবোৰত খুন্দা মাৰিলে,
  কিন্তু বিশ্বাস কৰক, আমি প্ৰকৃত যুঁজাৰু!
  
  হত্যাকাণ্ডৰ মামাইৰ সৈতে এলফটো উঠিল,
  Horde lasso এর বন্ধন বন্ধ নিক্ষেপ করা হচ্ছে...
  আমি আকাশত ধন সংগ্ৰহ কৰোঁ,
  আৰু আমাৰ হৃদয় সাহসত নিৰ্মল!
  
  প্ৰতিটো জোপোহা, ঘাঁহৰ ব্লেড, প্ৰিয়সকল,
  ওক-আমাৰ বিস্তাৰিত বাগিচাখনৰ পিতৃ।
  বিশ্বাস কৰক, কাল্পনিক মূল্যবোধো আছে,
  জিলিকি থকা ধাৰাটো মৌতকৈও মিঠা!
  
  চৰাইৰ চেৰী ফুল পকিছে,
  প্ৰথম পাতটো যেন সোণেৰে ৰং কৰা হৈছিল!
  আমাৰ মাতৃভূমিৰ কোনো সামান্য অৰণ্য নাই,
  ৰাজকীয় সাজ-পোছাকত মাতৃভূমি সুন্দৰ!
  
  ভেঁকুৰ লৈ হাবিৰ পৰা ওলাই আহি,
  আৰু পথাৰখনৰ সিপাৰে, য"ত ৰাইৰ ৰস ঢালি দিয়া হয়।
  ফুলৰ সৈতে মালা লৈ আহিছো,
  আৰু শিশিৰ, যেন মুকুতাৰে চিলাই কৰা হৈছে!
  এই গীতটোৱেই আছিল ডেকা এলফবোৰৰ গীত। আৰু অত্যন্ত শীতল আৰু শীতল হৈ পৰিল। এইবোৰ বৰ ধুনীয়া ছোৱালী যিয়ে জিভাৰে গৰম আৰু স্পন্দনশীল কিবা এটা চুপিব বিচাৰে, হৃদয়ৰ দৰে।
  বাৰু, এটা ডাঙৰ স্তৰৰ ছোৱালী, আৰু কফিনত সোমাই, অৰ্কবোৰক চলাই। আৰু যোদ্ধাসকল আছিল তীব্ৰ - মাত্ৰ ছুপাৰ।
  আৰু যদি তেওঁলোকে গান গাবলৈ আৰম্ভ কৰে, তেন্তে বৰ আনন্দদায়ক হ"ব;
  ঘাঁহনিৰ ওপৰেৰে খালী ভৰিৰে চৰ মাৰিছে;
  ডেছিং ছোৱালীজনী কমছমোলৰ সদস্য।
  এলফিৰ ছোৱালীজনী স্কুপ হিচাপে জন্ম হোৱা নাছিল -
  সৰু মাতটোৱে ৰিং ট্ৰিলৰ সৈতে বৈ যায়!
  
  তাইৰ বাবে বৃত্তিটোৱেই যুদ্ধ -
  সাহসেৰে অস্ত্ৰৰ কৃতিত্ব প্ৰদৰ্শন কৰক।
  সন্ত্ৰাসবাদে চোলা উদঙাই দিয়ে - চয়তান,
  তেওঁ ফাদাৰলেণ্ডক খেললৈ ৰূপান্তৰিত কৰিব বিচাৰে!
  
  বাৰু, আৰু তেওঁৰ পিছফালে অৰ্কগন ৰকেটটো লৈ ,
  নৰকৰ পৰা কুকুৰটোক বাকচেৰে কি খুৱাই?
  মই পাহৰিলোঁ যে অৰ্কমাচ্ট ধ্বংস হৈছিল,
  ৰাছিয়ান এজনৰ লগত যুদ্ধত নামি পৰাটো বিপদজনক!
  
  অজেয় যোদ্ধা এলফিনিজম,
  জানি লওক যে আমাক কিহৰ দ্বাৰা ডাঙৰ ডাঙৰ কাম কৰিবলৈ অনুপ্ৰাণিত হয়!
  আমি জ্ঞানী ৰাছিয়ালৈ আমাৰ জীৱন উৎসৰ্গা কৰোঁ -
  ৰেখাডাল প্ৰান্তৰ পৰা প্ৰান্তলৈ ৰখা!
  
  পিতৃভূমিখনে ইফালে সিফালে গুঞ্জৰিত কৰি আছে,
  এলফৰ ওপৰত নাপালম বোমা নামি আহিল।
  সামৰিকতাবাদে সকলো ব্ৰেক ভাঙি পেলাইছে,
  আমাৰ জুপুৰিৰ ধ্বংসাৱশেষ জুইত জ্বলি আছে!
  
  কিন্তু ল"ৰাটোৰ আন্ত্ৰিক অংশত মেচিনগান আছে,
  যেতিয়া তেওঁ অগ্ৰগামী হোৱাৰ শপত লৈছিল!
  আৰু এতিয়া ডেকা সৈনিকবোৰে ভাঙিছে,
  সীমা নজনা দুষ্ট বিৰোধী!
  
  বুঢ়া-বুঢ়া উভয়ে একেটা ফৰ্মেচনতে দৌৰে,
  তেওঁলোকে দ্ৰুতগতিত লৰালৰি কৰে - SATO আক্ৰমণ!
  আৰু সকলোৱে বিশ্বাস কৰে - মই অৰ্কবোৰক পৰাস্ত কৰিম,
  আৰু কুমাৰীজনী হ"ব এটা আবেগিক চুমা!
  
  আমি নোৱাৰো, বিশ্বাস কৰক, আমি হেৰুৱাম
  আমাৰ বিশ্বাস ইমানেই দৃঢ় হৈ পৰিছে!
  আমাৰ সেনাবাহিনীক প্ৰশিক্ষণত টেম্পাৰ কৰা হৈছে,
  যদিও ভাল হৃদয়ত জুই জ্বলি থাকে!
  
  আৰু সেইবাবেই পিতৃভূমিৰ সেৱা কৰি,
  আমি তীব্ৰ যুদ্ধত জয়লাভ কৰিম!
  খ্যাতি অবিহনে জীৱনৰ মূল্য এটকাও নহয়,
  বুট কৰিবলৈ আমাক পত্নী আৰু সন্তান লাগে!
  
  সেই পবিত্ৰ দেশত তেওঁলোকে ডাঙৰ হোৱাটো প্ৰয়োজন,
  যাৰ ওচৰত গোটেই গ্ৰহটোৱে প্ৰণাম কৰে!
  কাৰণ, পৃথিৱীত ইয়াতকৈ ধুনীয়া এলফ নাই,
  শত্ৰুৰ ভাগ্য ঘমোৰাৰ মৃত্যু হওক!
  
  আৰু তেতিয়া তৰাবোৰত থকা ক্ষুদ্ৰপথটোৱে আমাৰ বাবে অপেক্ষা কৰি আছে,
  যিটো অন্তহীন আৰু ষ্টপবিহীন!
  বৃদ্ধি হ"বলৈ এলফক বেঁকা হ"বলৈ নিদিব,
  যাতে মাতৃভূমি অধিক শক্তিশালী হয়, অধিক হয়!
  
  ঈশ্বৰক ভাল পাওঁ - আমাৰ মহান পৰিয়াল,
  গ্ৰহটোৰ সমৃদ্ধিৰ বাবে!
  যিকোনো কামে সমস্যাটো পিহি পেলাব,
  পেডেষ্টেললৈ যোৱা পথটো সহজ হওক!
  এলফ আৰু এলফৰ সৈতে হোৱা যুদ্ধবোৰ বন্য পৰিসৰত আছিল য"ত বৃহৎ সংখ্যক মৃত পুটিনৰ ভালুক আছিল।
  কিন্তু অৰ্কবোৰ আহি থাকিল। আৰু এতিয়া তেওঁলোকৰ গধুৰ টেংকবোৰ যুদ্ধলৈ যায়। আৰু আনকি, হয়তো, হেভিৱেট - এশ টনতকৈও অধিক ওজনৰ। যুদ্ধৰ এক নতুন যুক্তি আৰু ট্ৰাম্প কাৰ্ড।
  এইটো শীতল ৰড শক্তিশালী মেচিন। কিন্তু ছোৱালীকেইজনীয়ে ক্ৰমবৰ্ধমান খোলা প্ৰস্তুত কৰি নিজৰ ষ্ট্ৰবেৰী স্তনৰ নিপল ব্যৱহাৰ কৰি লঞ্চ কৰিবলৈ ধৰিলে।
  আৰু ই এটা কিলাৰ ইফেক্ট। বাৰু, ছোৱালীবোৰ ছুপাৰ ক্লাছৰ।
  আৰু তেওঁলোকৰ আন কিছুমানে অৰ্ক পদাতিক বাহিনীৰ ওপৰত সজীৱ গ্ৰেনেড নিক্ষেপ কৰি পুটিনৰ ভালুকবোৰ ফালি পেলায়। এইটো সঁচাকৈয়ে ডাঙৰ হৈ পৰিছে। এইবোৰেই ইয়াৰ ছোৱালী। তেওঁলোকে নিজৰ ভাষাৰ সৈতে কাম কৰি ভাল পায়।
  বিশেষকৈ যেতিয়া আপোনাৰ জিভাই এনেকুৱা কিবা এটা চেলেকিলে ভাল লাগে যাৰ মাজেৰে এলফৰ গৰম, উতলি থকা তেজ বৈ যায়। ইমানেই ডাঙৰ কথা।
  ইয়াৰ যোদ্ধাসকলে সঁচাকৈয়ে ভাল যুঁজ দিয়ে। আৰু একে সময়তে প্ৰেম তেওঁলোকৰ বাবে বিদেশী নহয়। তদুপৰি মতা এলফ ইমান কম। আৰু অৱশ্যেই মাইকী মানুহে কেতিয়াবা ইহঁতৰ বাবে যুঁজ দিয়ে।
  ইয়াত তেওঁলোকৰ এজনে তাইৰ উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে গ্ৰেনেড নিক্ষেপ কৰিলে, যিয়ে অৰ্কৰ ভিৰত খুন্দা মাৰি পুটিনৰ ভালুকবোৰ টুকুৰা টুকুৰ কৰি পেলালে।
  আৰু যোদ্ধাসকলে গান গাইছিল;
  নিয়ৰৰ মাজত খালী ভৰিৰে দৌৰিছে এজন ল"ৰা,
  নিয়ৰৰ মুকুতাবোৰ গ্লছৰ দৰে জিলিকি উঠে।
  তুমি আমাক জোৰকৈ টোপনি যাবলৈ নিদিবা,
  শীতৰ ধূসৰ নৃত্যটো কৰোঁ আহক!
  
  আহক আমি আমাৰ মাতৃভূমিৰ বাবে আমাৰ জীৱন উচৰ্গা কৰোঁ,
  সেৱা আনন্দময় হওক!
  অগ্নি -কেৰুবেৰে আলোকিত হ"ব ,
  আৰু গীতটো যাদুকৰী, সাধুকথা আৰু লাইৰ!
  
  আমাৰ পিতৃভূমিৰ বাবে যুঁজ দিয়াৰ সময় আহি পৰিছে,
  হিচাপ নকৰাকৈয়ে বিৰোধীৰ এটা গোট আক্ৰমণ কৰিছে!
  আমি আমাৰ প্ৰিয় দেৱতাসকলৰ ওচৰলৈ ঘূৰি যাম,
  কি বিমানে মনটোক সৃষ্টি কৰিবলৈ দিলে!
  
  আহক আমি গ্ৰহটোক এটা সপোন দিওঁ,
  যিকোনো প্ৰত্যাহ্বানক বিজয়ী কৰি তোলক!
  যাদুৰ সূতা যাতে ভাঙি নাযায়,
  আপোনাৰ বসন্তৰ উশাহ নিৰ্মল হওক!
  
  এয়াই এখন সুন্দৰ দেশৰ আশা,
  কোনে জন্ম দিলে সাম্যবাদৰ পোহৰ!
  আমাৰ বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডত সকলো মানুহ সমান,
  ইয়াক মানৱতাবাদৰ শিখৰ বুলি গণ্য কৰা হয়!
  
  ঠাণ্ডা শেষ হ"ব, সোঁত হ"ব -
  ধাৰা বৈ যাব, চেম্পিয়নৰ সৈতে মানুহে জানে!
  এইটোৱেই ফলাফল, বিশ্বাস কৰক, ই বহু দূৰত নহয়,
  প্ৰত্যেকৰে মৰ্যাদা, ৰাজকীয় সাহস!
  ছোৱালীবোৰে কিমান ডাঙৰ যুঁজ দিয়ে আৰু গান গায়। আৰু তেওঁলোকৰ জিভা চঞ্চল আৰু অত্যন্ত চঞ্চল।
  ছোৱালীকেইজনীয়ে মৰ্টাৰটো লৈ নিয়োগ কৰিলে, আৰু কেনেকৈ শত্ৰুক আঘাত কৰিব, আৰু পুটিনৰ ভালুকবোৰক বিভিন্ন দিশত সিঁচৰতি কৰিব। এইটো সঁচাকৈয়ে এটা আঘাত আছিল।
  তাৰ পিছত ছোৱালীজনীয়ে স্তনৰ ৰঙা নিপল ব্যৱহাৰ কৰি ট্ৰিগাৰটো টানিলে। আৰু তাই ফ্ৰিক্ আউট হ'ল:
  - যিকোনো পুৰুষৰ উলংগ বুকুখনে জোতা পিন্ধি কাপোৰ খুলিব!
  এইবোৰ ইয়াৰ ছোৱালী - বৰ আচৰিত। আৰু এইটোৱেই হৈছে এলফৰ মহান জাতি।
  আৰু তেওঁলোকে গান গায় আৰু ৰ"দত তেওঁলোকৰ দাঁতবোৰ হীৰাৰ দৰে জিলিকি উঠে। কিমান মহান এই সকলোবোৰ।
  ছোৱালীবোৰৰ ল'ৰা পৰ্যাপ্ত নহয়। আৰু ডেকা এলফবোৰে দহটা কাম কৰে। গতিকে তেওঁলোকে কাম কৰিব লাগিব। আৰু ছোৱালীবোৰ ইমানেই গোৰ্জিয়াছ আৰু খালী ভৰিৰে। আৰু তেওঁলোকৰ স্তনবোৰ ইমানেই উলংগ, নিপলবোৰ ৰুবি আৰু বহুমূলীয়া শিলৰ দৰে জিলিকি থকা।
  এই সকলোবোৰ কিমান মেজৰ দেখা গৈছে।
  আৰু যোদ্ধাসকলে গান গায় আৰু দাঁত উদঙাই দিয়ে, যিবোৰে সূৰ্য্যৰ ৰশ্মিৰ পৰা অতিশয় শক্তি নিৰ্গত কৰে;
  ছোৱালীজনী ধুনীয়া, হয়, হয়, হয়,
  ছোৱালীজনী বিপদজনক হয় হয় হয়!
  পুটিনৰ ভালুক
  আপুনি কান্দিব
  তোমাক জ্বলাই দিবলৈ
  যন্ত্ৰণাত মৰি যাওক!
  ছোৱালীবোৰে এনেকৈ গান গায়। কিন্তু এলফৰ সন্তান, আৰু মূলতঃ অগ্ৰগামী ল"ৰাবোৰেও নিজৰ কণ্ঠৰ ক্ষমতা দেখুৱায়;
  চন্দ্ৰৰ পোহৰত, কাঁচিৰ প্ৰতিফলন,
  আমি সামূহিক খেতি পথাৰত কাম কৰো।
  বসন্তই শেহতীয়াকৈ উদাৰ যেন দেখা গৈছে,
  কান্দি কান্দি মিঠা ধুমুহাৰ ধাৰা দিলে!
  
  আমি আমাৰ ডাঙৰ ভাইসকলক সহায় কৰিব লাগিব,
  যে ফ্ৰণ্টবোৰত তেওঁলোকে অৰ্কিছ ধৰ্মৰ সেনাবাহিনীৰ সৈতে যুঁজি আছে।
  এলভেন শক্তিক খুৱাবলৈ,
  যাতে এলফিনিজমৰ ৰঙা পতাকাৰ খুঁটাটো ফুলি উঠে!
  
  আৰু সেইবাবেই অগ্ৰগামীসকলে নিজৰ কৰ্মত -
  তাইৰ পাতল গাল দুখনত ঘাম ঢালিছে।
  আমি কেৱল আমাৰ বন্যতম সপোনতেই ভৰি আছো,
  এটা খালী ভৰিৰ ল'ৰা এটা নাঙল টানি আছে...
  
  কোনোবাই সন্মুখলৈ পলায়ন কৰিবলৈ সক্ষম হ"ল,
  কিন্তু পিছফালৰ অবিহনেও জয় নাই।
  আনকি ভোক লাগিলে মুখত ঘাঁহ লগাই দিয়ে,
  যাতে আমাৰ দাদাসকলে গ্ৰাবৰ সোৱাদ ল"ব পাৰে।
  
  গতিকে যোগ কৰক, যদিও পাচলিবোৰ দেখা যায়,
  ভৰি বিন্ধিছে, হাত দুখন কেল"ছ হৈ গৈছে।
  আমি পিতৃভূমিৰ পথ প্ৰদৰ্শক, পুত্ৰ,
  তাইৰ স্বাৰ্থত আমি অৰ্কবোৰক কঠোৰভাৱে কবৰ দিম!
  
  আমাৰ প্ৰত্যেকেই লেনিন আৰু মাৰ্ক্স,
  প্ৰতিটো হৃদয়তে এটা শিখাই উত্তাল কৰি তোলে।
  সময় আহিব, সাহসেৰে মংগল গ্ৰহত ভৰি দিওঁ,
  ভাগ্যই যোদ্ধাক এটা চুমা দিয়ে!
  
  অসুবিধা আমাৰ আত্মাৰ বাবে কঠিন হৈ পৰিছে,
  আমি ভাল পাওঁ, জানো চিন্তা আৰু কাম!
  বন্ধ আহিব - ডেচিংলি নাচ,
  আৰু আটাইতকৈ দুৰ্বলৰ যত্ন লওক!
  
  ভালদৰে খোৱা বুৰ্জোৱা শ্ৰেণীয়ে বুজিব নোৱাৰে
  শিশুসকলে কেনেকৈ কাম কৰি ভাল পায়...
  কিন্তু আমি এটা কঠিন পাঁচ পাম,
  পিতৃ-মাতৃৰ মুখ জিলিকিবলৈ!
  
  নাই, যুদ্ধৰ বাবে ভাগ্যক দোষ নিদিব,
  এইটো আমাৰ বাবে এনেকুৱা এটা পৰীক্ষা...
  যদি আপুনি আপোনাৰ শত্ৰুক কোনো পাঠ শিকাইছিল,
  অৰ্থাৎ তেওঁ সৃষ্টি আনিবলৈ সক্ষম!
  
  মহাকাশৰ দুৱাৰ মুকলি হ"ব যুঁজাৰু বিমানৰ বাবে,
  বিজ্ঞানৰ শক্তিৰ দ্বাৰা পতিত সকল পুনৰুত্থান হ"ল,
  আৰু সেইবাবে আমি পিতৃবিলাকৰ আশা;
  গ্ৰেট, পবিত্ৰ এলফৰ সন্তান!
  ইয়াত এলফ ল"ৰা আৰু একে সময়তে অগ্ৰগামীসকলে গান গাইছিল। আৰু তেওঁলোকে এটা গীতৰ স্তৰৰ সামগ্ৰীৰ উৎকৃষ্ট শাৰীৰিক আকৃতি আৰু ৰচনা দেখুৱাইছিল।
  আৰু অগ্ৰণী ল"ৰাবোৰো আছিল খালী ভৰিৰে, চুটি কাপোৰ পিন্ধি, খালী ধড়, আৰু অতি বিশিষ্ট আৰু ধুনীয়া পেশী।
  অৰ্কে এনে মানুহক ধৰ্ষণ কৰিব পাৰে, এই জীৱ-জন্তুবোৰৰ কি হ"ব। আক্ষৰিক অৰ্থত ধৰক জীৱ-জন্তু। এইবোৰ সঁচাকৈয়ে অতি নিকৃষ্ট অৰ্ক জীৱ।
  এজন এলফ ল"ৰাক বন্দী কৰা হ"ল। আৰু শিশুটিক অত্যাচাৰ কৰোঁ আহক। প্ৰথমে সিহঁতে সুদৰ্শন ল"ৰাটোক ৰেকটোৰ ওপৰলৈ টানি আনিলে। আৰু শিশুৰ উদং ভৰিত ৰঙা গৰম লোহাৰ চাবুকেৰে তেওঁক সমস্ত শক্তিৰে আঘাত কৰোঁ আহক। আৰু বৰ বেদনাদায়ক আছিল।
  ল"ৰাটোৱে চিঞৰি উঠিল, আৰু তেওঁ আঘাতপ্ৰাপ্ত হৈ জ্বলি গ"ল। তাৰ পিছত ল'ৰাটোৰ ওপৰত পানী ঢালিবলৈ ধৰিলে। প্ৰথমে পানী উতলা, আৰু তাৰ পিছত বৰফ, আৰু তাৰ পিছত আকৌ পানী উতলা। এইবোৰ বৰ্বৰ আৰু চেডিষ্ট।
  তাৰ পাছত ৰঙা গৰম টংৰ সহায়ত এলফ ল"ৰাটোৰ ভৰিৰ উদং ভৰিৰ আঙুলিবোৰ ভাঙিবলৈ ধৰিলে। আৰু সৰু আঙুলিৰ পৰা ডাঙৰ আঙুলিলৈকে তাৰ সকলো আঙুলি ভাঙি পেলালে। তাৰ পিছত শিশুটিৰ উদং ঘূৰণীয়া গোৰোহা জ্বলাই দিলে।
  আৰু তাৰ পিছত ল"ৰাটোৰ উদং বুকুত গৰম লোহা এটা লগাই পাঁচডাল তৰা এটা জ্বলাই দিলে।
  সেইটো ইমানেই ডাঙৰ আৰু শীতল আছিল। ল"ৰাটোৰ পাচলিবোৰ তাৰ পিছত গৰম টংৰে ভাঙি গ"ল, হাৰামীবোৰ। কিন্তু একো নহয়, এলফবোৰ এটা দৃঢ় জনগোষ্ঠী। আৰু ল"ৰাটোৱে বেদনাদায়ক জোকাৰণিৰ পৰা কেতিয়াও চেতনা হেৰুৱাব নোৱাৰিলে, আৰু চিঞৰি থাকিল। আৰু তাৰ পিছত অৰ্কবোৰে কাৰেণ্টটো ব্যৱহাৰ কৰিছিল।
  আৰু একে সময়তে জুইৰ জুইত তাৰ গোৰোহা ভাজিবলৈ ধৰিলে আৰু পিঠি আৰু কাষত গৰম ৰডেৰে কোবাই ৰেকত টানি বিদ্যুৎস্পৃষ্ট কৰি কোবাই দিলে। আৰু অত্যন্ত বিষ হয়।
  আৰু অৰ্ক জল্লাদবোৰে মাত্ৰ দাঁত উদং কৰি হাঁহিছে।
  কিন্তু তথাপিও এলফ ল"ৰাটোৱে ভাঙিব পৰা নাছিল, বিপৰীতে সি গান গাবলৈ ধৰিলে;
  নাই, ভৱিষ্যদ্বাণী কৰাটো অসম্ভৱ
  এই পুৰণি পৃথিৱীত কি অপেক্ষা কৰি আছে;
  এম্বুছত ৰৈ আছে এজন চোৰ,
  বা বিমানখন আকাশৰ ফালে উৰি যাব!
  
  কিমান কঠোৰ এই পৃথিৱী
  তুমি ইমান বোকা
  ডেকত বহুত এচ,
  যদিও পাব নোৱাৰি - কাঁইটবোৰ৷
  ইফালে এলফটোৱে জলপ্ৰপাতৰ পৰা সীহ ঢালি দিয়াৰ দৰে গুলী চলালে। তাই পুটিনৰ ভালুকৰ পৰা এটা ভাল মেচিনগান খান্দি উলিয়াই আনিলে। দ্ৰুত গুলী, আৰু একেলগে প্ৰায় কোনো পিছুৱাই যোৱা নাই, গতিকে গুলীচালনা আৰু গান গোৱাত বাধা নাথাকিব।
  কিন্তু তোমাক আৰু কি সুধিম?
  শান্তি ক"ৰ পৰা কিনিব পাৰি?
  ইয়াৰ উত্তৰ অৱশ্যেই যুদ্ধ,
  কাৰণ, দুৰ্বলতা কোনো সন্মান নহয়!
  
  হয়, ঈশ্বৰ ইয়াৰ বাবে সক্ষম
  যিসকলে কোবাবলৈ অত্যন্ত এলেহুৱা হয় তেওঁলোকক...
  মাত্ৰ এটা সহজ আদেশ,
  আনন্দত মাংসক আনন্দ নকৰিবা!
  
  জীৱন সংগ্ৰামৰ অৰ্থ বুজিব,
  এইদৰে পৰম মহান ব্যক্তিয়ে শতিকাজুৰি সৃষ্টি কৰিছিল...
  শক্তিশালী হাত এখন থাকিবলৈ
  আৰু যাতে চৰ্বি কাষলৈ নাযায়!
  
  গতিকে যুঁজ দিয়ক আৰু যুঁজ দিয়ক
  ধূলিত যি আছে তাক পেলাই দিবলৈ চেষ্টা কৰক!
  তেতিয়া ওখকৈ উৰি যাবা
  দুঃস্বপ্নময় শূন্যবোৰ মচি পেলাওক!
  এলফ ল"ৰাবোৰে ধৰি ৰাখে আৰু হাৰ নামানে, আনকি ৰেকতো৷
  আৰু যোদ্ধাসকলে এনেদৰে যুঁজে, বন্য আৰু উন্মাদ ক্ৰোধেৰে, নিজৰ বীৰত্ব দেখুৱাই।
  এইবোৰ সঁচাকৈয়ে আকৰ্ষণীয় ছোৱালী। আৰু সিহঁতৰ ওঁঠ দুটা ইমান ৰঙা, আৰু সিহঁতে লোভেৰে জিভাত স্পন্দনশীল আৰু গৰম, অতি সুখদায়ক আৰু মিঠা কিবা এটা গিলি পেলায়।
  এলফ ছোৱালীবোৰেও তেনেকৈয়ে ভাল পায়।
  কিন্তু এলফটোৱে তাইৰ উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে ধ্বংসৰ নেমু এটা চেপি ধৰিলে। সেইটো আছিল ভাবুকি আৰু শীতল।
  পুটিনৰ ভালুকবোৰক হত্যা কৰি এলফে ইয়াক লৈ গাইছিল:
  স্বৰ্গৰ পৰা দয়া আশা নকৰিবা
  সত্যৰ বাবে জীৱন ৰক্ষা নকৰিব...
  এই জীৱনত আমি ল'ৰাবোৰ,
  বাটত সত্যৰ সৈতেহে!
  আৰু তাই ৰঙা বুকুৰ নিপলটোৰে বুটামটো টিপি এটা ডাঙৰ, মাৰাত্মক উপহাৰ পেলাই দিলে। তাই পুটিনৰ ভালুকৰ গোট এটা ভাঙি দাঁত উদঙাই চিঞৰি উঠিল:
  আৰু যুদ্ধ পুনৰ চলি থাকে,
  আৰু মোৰ বুকুত এটা উদ্বিগ্ন হৃদয়...
  জেলেনস্কি ইমান সৰু
  আৰু ডেকা মৈদান আগবাঢ়িছে!
  এইবোৰেই ইয়াৰ ছোৱালীবোৰে নিজৰ উচ্চতম, আটাইতকৈ আকৰ্ষণীয় শ্ৰেণীৰ যুঁজাৰু দেখুৱাইছে।
  তেওঁলোকেও অতি সুন্দৰকৈ আৰু প্ৰশংসাৰে গায়;
  এসময়ত এজন হাল বোৱাৰীয়ে এটা বাট জ্বলাই দিছিল,
  যাতে সূৰ্য্যৰ কাণ দুখন সোণালী হৈ পৰে...
  আৰু আমি মিছা কথাৰ কোনো যুক্তি নোহোৱাকৈয়ে উত্তৰ দিওঁ,
  যাতে যুঁজাৰুজন সত্য আৰু শক্তিত ডেকা হৈ ডাঙৰ হয়!
  
  এগৰাকী কুমাৰীয়ে নাঙলৰ আঁৰত খালী ভৰিৰে বিচৰণ কৰে,
  তেখেতে পিতৃভূমিৰ বাবে ৰুটি ডাঙৰ কৰিবলৈ কঠোৰ পৰিশ্ৰম কৰিছিল...
  আৰু প্ৰতিমূৰ্তিৰ সৈতে মিল থকা এটা শিবিৰ,
  এই জীৱনত আমাক পেটুতাৰ প্ৰয়োজন নাই!
  
  ৰাছিয়ান কবিসকলৰ এটা সুন্দৰ শৈলী আছে,
  জিভা যে মৌচাক প্রতিস্থাপন...
  আৰু ৰড হৈছে প্ৰিয় সূৰ্য্য-মহিমাময় ঈশ্বৰ,
  তেওঁৰ মূলমন্ত্ৰ স্বৰ্গত নিজৰ স্থান সৃষ্টি কৰা!
  
  দুষ্ট যাযাবৰীজনে অভিযান চলালে,
  ছোৱালী আৰু ল'ৰাক খেদি পঠিওৱা হৈছে,
  কিন্তু নাইটসকলৰ তৰোৱাল চোকা কৰা হৈছে,
  সৰুৰে পৰাই তেওঁলোকক ডায়েপাৰ বা নেনীৰ প্ৰয়োজন নাই!
  
  আমাৰ বাবে স্বৰগ আৰু যীচু এক,
  যোদ্ধা হৈছে সৈনিকৰ আহ্বান...
  দুমূৰীয়া ঈগল এটা শক্তিশালী ডেউকা,
  আমি মাৰপিট, হাঁহি, দুষ্ট অৰ্ক বিৰোধী!
  
  কাপুৰুষ কাপুৰুষৰ বাবে পৃথিৱীত স্থান নাই,
  চিন্তাত শক্তিৰ সৈতে পাখি থকা যিকোনো এজন এজন দেৱদূত...
  ইউনাইটেড ইন দ্য ফাদাৰলেণ্ড: নিগ্ৰো, ছাৰ্ব, বেলাৰুছিয়ান,
  "হাৰিকেন" আছে, কিন্তু আগতে চেবাৰ আছিল!
  
  আমি এখন বিশাল ষ্টাৰশ্বিপ বনাম,
  আৰু বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডৰ বিশালতালৈ উৰি যাওঁ আহক!
  এনে সাহস যে হৃদয়ত বাস কৰে জানি থওক,
  পাখি থকা চেতনা উঠিছে!
  
  মানুহে জনা শেষ কৃতিত্বটো হ"ল
  যাতে শোষণৰ শৃংখল কেতিয়াও শেষ নহয়!
  যাতে ক্ষীণ মেকুৰী এটা থকা বেগ নাথাকে,
  যাতে সেই বাৰ্ধক্যই হুৰহুৰাই হুমুনিয়াহটো পেলাই নিদিয়ে!
  
  তেতিয়া বহু প্ৰত্যাশিত শান্তি আহিব,
  য'ত শান্তিৰ সময় নাহিব।
  আৰু আমি অন্তহীন ভোজৰ ব্যৱস্থা কৰিম,
  মৃত্যু, দুখ, দুখ, শোক নাজানি!
  . অধ্যায় নং ১৮
  ইয়াত এলফৰ ৰাণী, ছোৱালীজনী শীতল আৰু বৰ ধেমেলীয়া। ইয়াৰ ফলত কিবা এটা অনন্য ঘটে। আৰু তাইৰ আদেশবোৰ নিখুঁত আৰু আনন্দদায়ক, বুদ্ধিমত্তা আৰু কটুক্তিৰে ভৰা। এইজনী সঁচাকৈয়ে এগৰাকী ছুপাৰ গাৰ্ল।
  এইদৰেই ছোৱালীবোৰে অতি সুন্দৰ আৰু সাহসেৰে গান গায়। এই ছোৱালীবোৰ বৰ মৰমলগা। আৰু তেওঁলোকৰ নীলা আৰু পান্নাৰ চকু দুটা ইমান আনন্দদায়কভাৱে জিলিকি উঠে, ৰাতিৰ তৰাৰ দৰে।
  কিমান মৰমলগা দেখা গৈছে এই সকলোবোৰ।
  আৰু সেইবাবেই ছোৱালীকেইজনীয়ে নিজৰ ৰঙা নিপলৰ পৰা বিজুলীৰ গুলী চলাবলৈ ধৰিলে, ইমানেই মাৰাত্মক আৰু ধ্বংসাত্মক। যিটো তেওঁলোকে আক্ষৰিক অৰ্থত সকলো জ্বলাই ছাই কৰি পেলায়, আৰু প্ৰকৃত কফিন বনাই দিয়ে।
  শ্বুটিং কৰাৰ সময়ত স্তন ব্যৱহাৰ কৰি এগৰাকী ছোৱালীয়ে গাইছিল:
  গোটেই পৃথিৱীতে বহুত ডাঙৰ হৈছো,
  ফ্লু ভাইৰাছ তিনি বা চাৰি...
  বধ বাঢ়িছে আৰু বাঢ়িছে !
  অৰ্কটোক পোনে পোনে কবৰলৈ ঠেলি দিওঁ,
  স্বাস্থ্য বজাই ৰাখক যাতে...
  উদীয়মান ছোৱালী ব্যৱহাৰ কৰক!
  এইবোৰ ইমানেই আচৰিত ছোৱালী, তেওঁলোক মাত্ৰ মেধাৱী আৰু ছুপাৰ আৰু হাইপাৰ ক্লাছৰ ।
  স্তৰত উপনীত হ'ব বিচাৰে , আনকি হাইপাৰমনষ্টাৰৰ স্তৰতো উপনীত হ'ব বিচাৰে ।
  আৰু এলফৰ পুৰুষ নিখুঁততাক দাঁতেৰে ধৰি লওক।
  আৰু ডেকা এলফবোৰ নিজেই অতি শীতল, আৰু একে সময়তে যুঁজিবলৈ আৰু গান গাবলৈ নাপাহৰিব;
  মোৰ বন্ধু ডামাস্ক তৰোৱালখন আন্ধাৰত জিলিকি উঠে,
  কূটনৈতিক শত্ৰুৱে ডেগাৰৰ পৰা তেজ মচি পেলালে...
  আমাৰ এলফৰ ওপৰত কিমান দুৰ্ভাগ্য আছে,
  নাইটিংগেলৰ ট্ৰিল নহয়, কেৱল ধাতুৰ ক্লাং!
  
  পৃথিৱীত আমি কি দেখিবলৈ পাওঁ? তাত সকলোৰে বাবে কঠিন -
  ভোকাতুৰ ল"ৰা-ছোৱালী, কুৎসিত বাৰ্ধক্য।
  ভঙা আঁহতখন নাওৰ পৰা পৰিল,
  প্ৰভুৱে নিজৰ প্ৰেমক অলপ দিব নোৱাৰে!
  
  কিন্তু আন্ধাৰে শুদ্ধকৈ ক'ব - কোনো সৰ্বশক্তিমান নাই,
  আমাৰ পৃথিৱীখন হৈছে বিৱৰ্তন - কৃতিত্বৰ যুগ।
  দুপৰীয়াৰ আহাৰত যদি মাংস খাব বিচাৰে,
  পাপৰ পৰা পলাই যোৱাৰ কথা নাভাবিব!
  
  ৰাই চপোৱাৰ বাবে এটা কম্বাইন হাৰ্ভেষ্টাৰ তৈয়াৰ কৰক,
  পোষ্টাৰত জিলিকি আছে এটা সুন্দৰ অংকন...
  বিজ্ঞানে তোমাক যৌৱন দিব মাতৃ,
  আৰু যিকোনো নাগৰিক পেৰেডত থাকিব!
  
  বুকুৰ বাট সজাই তুলিব এটা সোণালী তৰা,
  তাই মহান কৃতিত্বৰ সূচক!
  এলফিনিজমলৈ যায় এলফ-দেশ,
  ইডেন ইন্টাৰ ইউনিভাৰ্চেল এক সাফল্য হৈ উঠক!
  
  সিংহাসনত কেতিয়াবা অলিগাৰ্চে শব্দ কৰে,
  ৰাইজৰ পৰা তেজ, চোৰে পান কৰিবলৈ মন যায়!
  কিন্তু ব্যৱস্থাটোৱে ডেছিং অক্টোব্ৰিষ্টছ মাৰ্চ কৰি আছে,
  আমি মে" মাহত এলফৰ মহান জয়লাভ দেখিলোঁ!
  
  যুদ্ধ আহে, কেতিয়াবা বিৰক্তিকৰ
  আপুনি নিজেই নাজানে যোদ্ধাজনে কি বিচাৰে ...
  খেলৰ প্ৰতি এনে আকৰ্ষণ আহিছে,
  যেতিয়া আপুনি এজন প্ৰকৃত ভাইপাৰৰ প্ৰতিশোধ লোৱা ব্যক্তি!
  
  প্ৰুডজন নিজেই যথেষ্ট কুটিল, বিশ্বাস কৰক,
  আৰু এজন দুষ্ট শাসক জনসাধাৰণৰ বাবে বোজা।
  কেৰাণীৰ শিকলি শেষ হ"ব,
  আৰু বিশুদ্ধ মিউজে ৰাজত্ব কৰিব!
  ইয়াৰ ডেকা ল"ৰাবোৰে ইমান ধুনীয়াকৈ আৰু অনুভৱেৰে গান গায়, তেওঁলোক সৰলভাৱে মৰমলগা৷ আৰু ঘণ্টাৰ পিছত ঘণ্টা শুনিব পাৰি। আৰু তেওঁলোকৰ মাতবোৰ কেৱল জিলিকি উঠে।
  আৰু তাৰ পিছত ছোৱালীবোৰে উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে আঘাত কৰে। আৰু সুন্দৰীসকল অত্যন্ত সক্ৰিয়।
  আৰু সেইবাবেই এলফবোৰে আক্ৰমণ কৰিবলৈ দৌৰি গ"ল, মেচিনগানৰ পৰা গুলী চলালে, আৰু একে সময়তে নিজৰ উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে ধ্বংসৰ হত্যাকাৰী উপহাৰ নিক্ষেপ কৰিলে। আৰু শত্ৰুৰ বিশাল বিস্ফোৰণৰ সৃষ্টি কৰা।
  এইবোৰ সঁচাকৈয়ে ছুপাৰ ৱাৰিয়ৰ ৷
  আৰু ছোৱালীকেইজনীয়ে চেলেকি লোৱা আৰু ৰূপৱতী ভৰিৰ আঙুলিৰে জয়ষ্টিকৰ বুটামবোৰ টিপিলে।
  কিন্তু সেয়াই সকলো নহয়। স্কাৰলেট, ষ্ট্ৰবেৰীৰ দৰে নিপলও ব্যৱহাৰ কৰা হৈছিল। আৰু ছোৱালীবোৰৰ স্তনবোৰ ইমানেই অবিশ্বাস্যভাৱে ভোক লগা। আৰু এনে সুদৰ্শন মানুহৰ বিৰুদ্ধে যিকোনো শত্ৰু শক্তিহীন।
  আৰু তেওঁলোকৰ ওঁঠ ৰঙা আৰু বুকুৰ নিপলবোৰো ৰুবীৰ দৰে জিলিকি উঠে। আৰু ডেকা এলফবোৰে লোভেৰে চুমা খাই চেলেকি ভাল পায়।
  আৰু ছোৱালীবোৰে আনন্দ আৰু আক্ৰমণাত্মকভাৱে গান গায়;
  অভাৱনীয় লটটো বনোৱা হৈছে,
  মানুহজনে কান্ধ দুটা পোন কৰি ল"লে!
  চেপেটা প্লাষ্টাৰৰ বাষ্ট নহয়,
  তেওঁ শান্তিৰ সপোন দেখে, বিশ্বাস কৰক, প্ৰত্যাখ্যান!
  
  নিন্দা কৰা ছোৱালী নহব
  বিশ্বাস কৰক স্বাধীনতাৰ এটা মুহূৰ্ত, আহিব...
  আৰু চুমাটো ছীল কৰা হয়,
  চেনিৰ দৰে মিঠা ওঁঠ গলি যায়!
  
  ৰক্তাক্ত ঢৌৱে পাৰ হৈ গ"ল ভিৰটো,
  তাৰ অন্তহীন তালিকা এখন...
  কিন্তু এলফে অমৰ মহিমাৰে বজ্ৰপাত কৰে,
  হিংসা, ভোকে আমাক ভাঙিব নোৱাৰে!
  
  যদিও কবৰে মাংসক ফলকেৰে হেঁচা মাৰি ধৰে,
  কিন্তু আত্মাই আনহাতে আকাশলৈ উৰি যায়!
  সোনকালে যাওক - বিষাদ, যন্ত্ৰণা,
  যেন মই মৰিও নাছিলোঁ!
  
  স্বৰ্গক্ষেত্ৰত কি কৰিব?
  বিলুপ্ত ব্যক্তি ক"লৈ যাব পাৰে?
  অৱশ্যে ছলণ্ট্স্লাভনী বিশ্বাস,
  দুৰ্বল ইচ্ছাশক্তি আৰু ক্লাউন নহ"ব!
  
  তেওঁ আমাক টকাখিনি ভাগ কৰিবলৈ কয়,
  ভাগ্য সকলো ভাইৰ লগত।
  যাতে আইকনৰ পৰা সন্তসকলৰ মুখ,
  নাইটক তেওঁলোকে নিজৰ পুত্ৰ বুলি গণ্য কৰিছিল!
  
  আমি দাসবোৰৰ পৰা শিকলিবোৰ ফালি পেলালোঁ,
  তেওঁলোকৰ বাবে পথটো মুক্তভাৱে বাছি লোৱা হৈছিল...
  আহক আমি এখন সুখী নতুন পৃথিৱীৰ বাবে থিয় দিওঁ,
  য'ত বন্ধ হয় অন্ত্যেষ্টিক্ৰিয়াৰ সমদল!
  
  কেতিয়াবা ঈশ্বৰো অবাধ্য,
  আমি ৰডৰ বেনাৰবোৰ পেলাই দিছো!
  কিন্তু পিতৃভূমিৰ পতাকা উজ্জ্বল,
  য'ত সোণ মেপলত জিলিকি উঠে!
  
  উজ্জ্বল আশাৰ দ্বাৰা অনুপ্ৰাণিত হৈ,
  ল'ৰাটোৱেও যুদ্ধত লৰালৰিকৈ সোমাই গ'ল...
  গোলাপ ফুলতো কাঁইট থাকে
  চৰাইৰ দৰে দুৰ্বল হৈ পৰে !
  
  কিন্তু টাই ৰঙা,
  যাৰ অৰ্থ হৈছে বিশুদ্ধ তেজৰ ৰং!
  আপোনাৰ সুন্দৰ মাতৃভূমিৰ সেৱা কৰক,
  তেতিয়া আৰু কোনো বিষ নাজানিব!
  এই কেইটামান আচৰিত আৰু অনন্য গীত। আনন্দদায়ক সৌন্দৰ্য্য আৰু একে সময়তে খালী ভৰিৰে আৰু অকলে পেণ্টী পিন্ধি যুঁজ দিয়ে।
  ইয়াত তেওঁলোকে গান গাব, যে অৰ্কবোৰৰ মূৰ ফাটি গৈছে।
  কিন্তু আকাশৰ পৰা ষ্টৰ্মট্ৰুপাৰে পুটিনৰ ভালুকৰ অৱস্থানত হাতুৰীৰে কোবাইছে। আৰু তেওঁলোকে সেই কামটো অতি শক্তিৰে কৰে। আৰু তেওঁলোকে সঁচাকৈয়ে শত্ৰুৰ সৈতে যুঁজিবলৈ সাজু, আৰু উচ্চতম স্তৰৰ শক্তি প্ৰদৰ্শন কৰে। এইবোৰ সঁচাকৈয়ে ধুনীয়া ছোৱালী।
  যিবোৰে কেৱল নিজৰ উদং, ঘূৰণীয়া, গোলাপী ৰঙৰ গোৰোহাৰে টেংক এটাৰ কপালত ঘুচা মাৰিব পাৰে।
  এইবোৰ যোদ্ধা তেওঁলোক, অতি ধুনীয়া, আৰু গহনাৰ দৰে জিলিকি থকা মুকুতাৰ দৰে দাঁত।
  নিজৰ চৰিত্ৰ আৰু অংশটোৰ আক্ৰমণাত্মক সাৰমৰ্ম দেখুওৱা ছোৱালীতকৈ ধুনীয়া কোনো নাই।
  আৰু যদি সঁচাকৈয়ে তেওঁলোকে গোলমাল কৰে, তেন্তে তেওঁলোকে এনে চোৰৰ বিৰুদ্ধে, আনকি পুটিনৰ ভালুকৰ দৰে কুটিল গোন্ধৰ বিৰুদ্ধেও নিজকে দেখুৱাব নোৱাৰিব৷
  যোদ্ধাসকলে যুদ্ধ কৰে, আৰু তেওঁলোকে অত্যন্ত সক্ৰিয়ভাৱে কৰে। তেওঁলোকে অসংখ্য কুটিল, এটা চেপেটা সাম্ৰাজ্যৰ ধ্বংস আৰু ধ্বংসৰ এক অতি মহৎ স্তৰ প্ৰদৰ্শন কৰে।
  অৰ্ক যোদ্ধাসকলে বন্দী ছোৱালী আৰু ল'ৰাৰ ভৰিৰ আঙুলি ভাঙি উদং গোৰোহা জুইৰে পোৰা, আৰু উদং বুকুত তৰা আৰু ক্ৰছ জ্বলাই দিয়ে। পুটিনৰ ভালুকবোৰ সাধাৰণতে সঁচাকৈয়ে কুটিল, আৰু আপুনি ইয়াৰ বিৰুদ্ধে সকলো দায়িত্ব আৰু ক্ৰোধেৰে যুঁজিব লাগিব। আপোনাৰ উচ্চ আৰু স্বাভাৱিক দৃষ্টিভংগী দেখুৱাওক।
  ইফালে ছোৱালীবোৰে আকৌ গান গাবলৈ ধৰিলে;
  আমাৰ এলফ তাইৰ তৰোৱালখনেৰে শক্তিশালী,
  বন্দুকবোৰে ইয়াত গুলী চলায় আৰু কেতিয়াও মিছ নকৰে!
  আপোনাৰ সাহসী সপোন বাস্তৱায়িত হওক,
  চোফাত সময় নষ্ট কৰাৰ প্ৰয়োজন নাই!
  
  আমাৰতকৈ ধুনীয়া বাগিচা পৃথিৱীত নাই,
  আৰু ঘাঁহনিত থকা পান্নাটোৱেই আটাইতকৈ সজীৱ শিল!
  ৰাতিৰ আহাৰ গাহৰিটোৰ পৰা দৌৰি আহিল,
  আৰু স্কেটত চৰ্দিৰ দৰে ৰাইডিং আউট হ"ব!
  
  ভেঁকুৰে ফুল গজে সিহঁতে গণনা নকৰে,
  মাছৰুম, চেণ্টাৰেল, ফ্লাই এগাৰিক!
  কোকিলে আনন্দত বাৰ্তাটো প্ৰেৰণ কৰে,
  যে ই পৰলোকলৈ যাবলৈ সোনকালে নহয়!
  
  নাইটিংগেল ইয়াত এটা ট্ৰিল,
  একটি জন্তু hurdy-gurdy একটি মার্চ খেলা হয় ...
  এপ্ৰিল মাহৰ ঘূৰ্ণীবতাহ যেতিয়া মৌৰ সৈতে আহে,
  উজ্জ্বল আনন্দত যেতিয়া এটা নিয়ৰৰ টোপাল বাঢ়ে!
  
  সুন্দৰ মে' আৰু মিঠা জুন
  বছৰৰ যিকোনো সময়েই সুখ!
  আৰু তুমি মোৰ ছোৱালী, চিন্তা নকৰিবা,
  কাৰণ মোৰ নিজেও কোনো আত্মা নাই!
  
  শৰতৰ বৰষুণ যেতিয়া এটা নৈত ঢালি দিয়ে,
  আৰু সোণে সকলোকে বিনামূলীয়াকৈ সাজ-পোছাক পিন্ধাই দিব!
  তাৰ পিছত শিঙৰ তলত আমি মাৰ্চ কৰিবলৈ যাম,
  গোলাপ আৰু অৰ্কিডৰ ফুলৰ থোপাৰ হাতত!
  
  প্ৰকৃতিত যি আছে সেয়া ভাল হ"ব,
  সময় আহিব - ছন্দৰ অধীনস্থ...
  আৰু যি পবিত্ৰ, কিন্তু যি পাপ,
  খেলাৰ ভাগ্যৰ সৈতে আমি নিজেই সিদ্ধান্ত লম!
  
  তেতিয়া মৃতসকল সহজে পুনৰুত্থান হ"ব,
  আৰু কেচৰলতকৈও সহজ হ"ব!
  এটা গতি কাঁচিৰে আঘাতৰ দৰে,
  কোনো তৰ্ক, কোনো লেতেৰা কাজিয়া!
  ছোৱালীবোৰে তেনেকৈয়ে গাইছিল। আৰু তাৰ পিছত তেওঁলোকে সেইটো লৈ আকৌ সকলো নাকৰ ফুটাৰে হুইচেল মাৰিলে, আৰু অত্যন্ত কাণ বন্ধ কৰি দিলে।
  আৰু হাজাৰ হাজাৰ কাউৰীয়ে যেন মগজুত লাঠিৰে প্ৰচণ্ড আঘাত পাইছিল, তেওঁলোকে সেইটো লৈ মাৰিছিল। আৰু তেওঁলোকে পুটিনৰ ভালুকৰ মূৰৰ খুলি বিন্ধিলে। আৰু অত্যন্ত শীতল আছিল।
  এইটো ইমান নিষ্ঠুৰ আৰু একে সময়তে আকৰ্ষণীয় যুদ্ধ চলি আছে। আৰু এলফ পৰিয়ালৰ ছোৱালীবোৰে নিজৰ উদং ভৰিৰ আঙুলি আৰু ৰঙা স্তনৰ নিপল ব্যৱহাৰ কৰি বিজুলী আৰু আল্ট্ৰাছাউণ্ড পেলাই দিয়ে।
  অভিশপ্ত পুটিন ভালুকৰ যুদ্ধ ধ্বংস আৰু মৃত্যুৰ প্ৰদৰ্শন।
  এলফ আৰু অৰ্কৰ মাজৰ যুদ্ধ বন্ধ নহ"ল। তাই অধিক আক্ৰমণাত্মক আৰু ৰক্তাক্ত হৈ পৰিল।
  এলফ পৰিয়ালৰ ছোৱালীবোৰে শত্ৰুৰ ওপৰত শ্বাক কৰা নাছিল। তেওঁলোকে নিজৰ উদং ভৰিৰ আঙুলি ব্যৱহাৰ কৰি অৰ্কবোৰৰ ওপৰত বিনাশৰ উপহাৰ নিক্ষেপ কৰিছিল, আৰু পুটিনৰ ভালুকৰ মূৰ আৰু অংগবোৰ ফালি পেলাইছিল।
  সুন্দৰীসকলে অতি উৎসাহ আৰু হেঁচাত অভিনয় কৰিছিল। আৰু সুন্দৰীসকলে মেচিনগানৰ পৰা কৰা গুলীচালনা অত্যন্ত ফলপ্ৰসূ আৰু মাৰাত্মক হৈ পৰিল।
  আৰু তাৰ পিছত হঠাতে হুইচেল বজাবলৈ আৰম্ভ কৰে, আৰু আকৌ কাউৰীবোৰৰ মগজুত অস্থিৰতা আহি পৰে, আৰু সিহঁতে স্তম্ভিত আৰু মূৰ্খ হৈ আক্ৰমণকাৰী আৰু আক্ৰমণাত্মক চেপেটা ভালুকবোৰৰ মূৰত পৰি যায়। আৰু সঁচা কথা ক"বলৈ গ"লে এইটো অত্যন্ত শীতল আৰু শীতল।
  তদুপৰি ৰুবীৰ স্তনৰ পৰা বিজুলীৰ নিৰ্গমনে চৰাইবোৰক ধূলিৰ দৰে স্তম্ভিত কৰি তোলে।
  আৰু ছোৱালীবোৰে অৱশ্যে পুটিনৰ ভালুকৰ বিৰুদ্ধে কাউৰীবোৰ ব্যৱহাৰ কৰি গান গাবলৈ নাপাহৰিব;
  আমি গোটটোক ছিঙি পেলাম
  orcs আউট একটি চপ বনাও আহক...
  পুটিনৰ ভালুক মই মচি দিম,
  মই মাত্ৰ তোমাক লাইভত ফালি পেলাম!
  গতিকে ছোৱালীবোৰে অতি আবেগ আৰু যুঁজৰ উৎসাহেৰে গান গায়। আৰু ভালুকবোৰক ধৰিলে, যেন সিহঁতে বেডবাগক চেপি ধৰিছে, টংৰ সহায়ত।
  একে সময়তে এলফ ল"ৰাবোৰেও যুঁজিলে। দেখাত কেৱল শিশুৰ দৰে - খালী ভৰিৰে আৰু চুটি কাপোৰ পিন্ধি। আৰু বন্য ক্ৰোধ আৰু উৎসাহেৰে যুঁজ দিয়ে।
  একে সময়তে এলফ ল"ৰাবোৰেও গান গাইছিল;
  যুদ্ধত আমাৰ শান্তি নাই ল'ৰা,
  এয়া ল"ৰালিৰ জীৱন শৈলী।
  যেন আমি জন্মতে মেচিনগান লৈ আহিছো,
  আপোনাৰ শত্ৰুক ধূলিত পেলাবলৈ!
  
  যদি আপুনি ভয় কৰে, তেন্তে আমাৰ বাবে কোনো ক্ষমা নাই,
  বাৰু, সাহসীয়ে উপহাৰ পাব!
  আমাৰ মাতৃভূমিৰ স্বাৰ্থত, পৰিত্ৰাণ
  যুদ্ধৰ আটাইতকৈ কঠিন মুহূৰ্তত!
  
  আমি সকলো গোটক পৰাস্ত কৰিবলৈ সক্ষম,
  ক্ৰাছ টেংক, স্বয়ংচালিত বন্দুক, আনকি এটা ৰেজিমেণ্টো।
  ৰাছিয়াৰ যোদ্ধাসকলৰ চেহেৰা গৌৰৱান্বিত,
  যদিও ৰেষ্ট ষ্টপটো অসীম দূৰৈত।
  
  আমি এনেকুৱা অসুবিধা দেখিছো,
  কলমেৰেও কি বৰ্ণনা কৰিব নোৱাৰি!
  জানি লওক যে আৱৰ্জনাবোৰৰ পৰা টুকুৰাবোৰ বাকী আছে,
  কিহৰ দ্বাৰা পিতৃভূমি ভাঙিবলৈ চেষ্টা কৰা হৈছিল!
  
  প্ৰতিটো বেয়নেট দ্ৰুতভাৱে চোকা কৰিব লাগিব,
  আৰু ষ্ট"ৰখন সোনকালে পুনৰ ভৰাই লওক!
  কাৰণ সৈনিক ল"ৰা নহয়,
  শত্ৰুক ধূলিলৈ ৰূপান্তৰিত কৰে!
  
  কালি অৰ্কবোৰ সমতল কৰা হৈছিল,
  আৰু এতিয়া আকৌ যুঁজখন চলি আছে!
  হে অন্তহীন তৰাৰ দূৰত্ব,
  শিঙাই আমাক হাইকিং কৰিবলৈ মাতিছে!
  
  স্থান থাকিব, বিজয়ী বুলি ধৰিব,
  আমাৰ বাবে হীৰাত আকাশ হ"ব!
  গোল্ডেন মিঠা মেপেল,
  লেণ্ডমাইন বিস্ফোৰণে আপোনাক ভাঙিব নোৱাৰে!
  
  আমাৰ পিতৃভূমিৰ সকলো ধুনীয়া,
  সিংহাসনৰ ওচৰত মাত্ৰ গৰু,
  যিসকলে শাসকক চাতুৰী কৰি ফুচফুচাই কয়,
  আৰু মানুহবোৰ দাসলৈ পৰিণত হয়!
  
  প্ৰতিটো সাপে আমাক প্ৰতাৰণা কৰিবলৈ চেষ্টা কৰে,
  সকলোৱে তেজ চুৰি কৰিব বিচাৰে,
  দ্ৰুতগতিত লৰালৰিকৈ দ্ৰুত ঘোঁৰা,
  যাতে দুষ্ট চোৰটোক পিঠাৰ দৰে থেতেলিয়াই পেলাব পাৰে!
  
  আমি আমাৰ ঠাই লৈছো,
  য'ত বিশ্বাসঘাটকতাৰ স্থান নাই, মিছা কথা,
  য'ত ভাই কয়িনক হত্যা কৰা হ'ব, ভাই কয়িনৰ মৃত্যু হ'ব,
  য"ত আপুনি পইচাৰ বিনিময়ত পিতৃভূমিক আত্মসমৰ্পণ কৰিব নোৱাৰে!
  এইবোৰেই ইয়াৰ ছোৱালীবোৰ - সৰলভাৱে উচ্চমানৰ, আৰু ক্লাছটো আচৰিত ধৰণৰ হৈ পৰিল। যোদ্ধাসকল কেৱল চুপাৰ আৰু হাইপাৰ ।
  আৰু আকৌ যুদ্ধত তেওঁলোকৰ খালী ভৰিৰে, অতি প্ৰলোভনমূলক আৰু ৰূপৱতী ভৰি দুখনে সৰ্বোচ্চ আৰু অনন্য এৰোবেটিকছ দেখুৱায়। এইবোৰ সঁচাকৈয়ে ছুপাৰ ক্লাছ মহিলা।
  আৰু এইটোৱেই তেওঁলোকৰ চঞ্চল জিভাই ভাল পায়? অৱশ্যে তেওঁলোকৰ জিভাই যিটো বেছি ভাল পায় সেয়া হ"ল এলফৰ স্পন্দনশীল, অতি মিঠা আৰু সুগন্ধি খাদবোৰ চেলেকি লোৱা।
  এই ছোৱালীবোৰক প্ৰকৃত হাইপাৰ ক্লাছৰ স্তৰৰ যুঁজাৰু বুলি ক " ব পাৰি ৷
  আৰু অৱশ্যেই শুক্ৰৰ গৰ্ভটো ৰুচিকৰ আৰু অতি মিঠা, আৰু ইয়াৰ গোন্ধটো আটাইতকৈ দামী ফৰাচী সুগন্ধিৰ দৰে। এইবোৰ সঁচাকৈয়ে এটা বটলত ছুপাৰ আৰু হাইপাৰৰ দৰে ছোৱালী।
  আৰু আকৌ তেওঁলোকে নিজৰ নিপল ব্যৱহাৰ কৰে, বহুমূলীয়া ৰুবিৰে জিলিকি উঠে, আৰু অৰ্কৰ আন এটা সৈন্যবাহিনীক নোক আউট কৰে।
  আৰু পুটিনৰ ভালুকৰ গোটেই ৰেংকবোৰ একেলগে কাটি পেলোৱা হয় আৰু একেলগে হত্যা কৰা হয়।
  কিন্তু অৰ্কবোৰে ছোৱালীবোৰৰ লগত সীমাহীন হিমস্খলনৰ দৰে দৌৰি গৈ থাকে, আৰু বৈ গৈ থাকে।
  একে সময়তে পুটিনৰ কূটনৈতিক ভালুকবোৰেও অৱশ্যে আক্ৰমণ কৰিবলৈ গ"লে গান গায়;
  আমাৰ পিছফালে এক শক্তিশালী শক্তি আছে,
  যিয়ে সমগ্ৰ পৃথিৱী আৰু নৰকক শাসন কৰে!
  কাৰণ, চিৰন্তন দুষ্টতাই একক ভাঙি যোৱা নহয়,
  কি হ"ব সেয়া বৰ ভাল, ওচৰতে জানে!
  
  কোনে নৰক পুনৰ সৃষ্টি কৰিলে? - পৃথিৱীৰ ৰজা লুচিফাৰ,
  তেখেতে নিজৰ পছন্দ কৰিলে - ক্ষমা প্ৰত্যাখ্যান কৰি...
  আৰু যুদ্ধত মানুহক আদৰ্শ দিলে;
  আমি মুক্তিৰ বাবে যুদ্ধত কেনেকৈ লৰালৰি কৰিব লাগিব!
  
  ইয়াত সকলোৰে উঠাৰ সুযোগ আছে,
  দানৱ, দানৱ বা ডেমিউৰ্জ হৈ যাওক!
  যদিও ঈশ্বৰে অৱশ্যে আমাক সিংহাসন নিদিয়ে,
  কিন্তু আমি যি কৰিব পাৰো, বিশ্বাস কৰক, সেয়া কোনো ধেমালি নহয়!
  
  আমাৰ আশা আছে, বেয়াৰ শক্তি আছে,
  আমি যি খেলিব পাৰো সেয়া হ"ল সুখৰ অকলশৰীয়া কাৰ্ড।
  কাৰণ আমাৰ নেতা শীতল চয়তান,
  লুচিফাৰৰ ক্ৰোধক জানি লওক, সীমাহীন আৰু ভয়ংকৰ!
  
  আমি আন্ধাৰৰ সপক্ষে এটা বাছনি আৰু এটা খোজ দিলোঁ,
  কাৰণ পোহৰে কেৱল চকুৰ ছানিবোৰক পানীৰ দৰে কৰি তোলে,
  পবিত্ৰতাত সুখ নাই, এটকা মূল্যৰ টকাও নাই,
  আমাৰ বাবে শান্তিবাদ হৈছে এজন ক্লাউনৰ প্ৰকাশ!
  
  সেইবাবেই চয়তানে আমাক নৰকলৈ লৈ গৈছে,
  আমরা একটি bravura ধাপ সঙ্গে চয়তান অনুসরণ...
  শত্ৰুক দখল কৰক, কিন্তু উপায় গণনা নহয়,
  প্ৰাৰ্থনা কৰি লাভ নাই - সকলো বুমেৰাং!
  
  হয়, বিবেকে কেতিয়াবা অপ্ৰীতিকৰভাৱে চেপি ধৰে,
  আৰু মইও এজন ব্যক্তি হ'ব বিচাৰো...
  আৰু হয়তো গুলী এটাই আপোনাৰ কপালত খুন্দা মাৰিলে,
  নৰকত, য"ত চিৰদিনৰ বাবে থাকিবলৈ বিষ হয়!
  
  কিন্তু আমি পাপত বহু দূৰলৈ গৈছো,
  আৰু অনুতাপত ৰক্ষা নকৰিবা - কোনো সুযোগ নাই!
  গতিকে আমি গুলী মাৰিম, সকলোতে সকলো ধ্বংস কৰিম,
  চালিতে আমাৰ ৰাজ্যখন গঢ়ি তোলো!
  পুটিনৰ ভালুকবোৰে এনেকৈয়ে গান গায়, আৰু ধৰি লওক ই অত্যন্ত সুস্থ আৰু আক্ৰমণাত্মক। সঁচাকৈয়ে এয়া এক অতি নিষ্ঠুৰ আৰু নিৰ্দয় যুদ্ধ। যাৰ বিপৰীতে যিকোনো, আনকি অতি অত্যাধুনিক কৌশলও শক্তিহীন। কিন্তু ছোৱালীৰ নিজৰ নিজৰ মনোমোহাতা থাকে।
  আৰু ইহঁতক অৰ্কৰ বিৰুদ্ধে সক্ৰিয়ভাৱে ব্যৱহাৰ কৰা হয়।
  একে সময়তে তেওঁলোকে অত্যন্ত শক্তিশালী আৰু যুঁজাৰুভাৱে কাম কৰে। এনে ছোৱালীয়ে ভয় নকৰে, ব্ৰা তললৈ নামিলেও লগে লগে ষ্ট্ৰবেৰীৰ নিপলৰ পৰা উলিয়াই বিজুলীৰে আঘাত কৰিব।
  এই মহিলাসকল কেৱল ছুপাৰ। আৰু তেওঁলোকৰ যুদ্ধ শক্তি অপ্ৰতিৰোধ্য।
  এলফ ছোৱালীবোৰৰ কোনো সন্দেহ নাই। তেওঁলোকে পোহৰৰ দূতৰ দৰে চয়তানী দল এটাৰ সৈতে যুঁজিছে। আৰু ই অত্যন্ত নিষ্ঠুৰ। কিন্তু ছোৱালীবোৰে পুটিনৰ ভালুকবোৰক নিঃশেষ কৰি গ্ৰহটোক বেয়াৰ পৰা পৰিষ্কাৰ কৰে। আৰু তাতেই কওঁ - বৰ ভাল৷
  যোদ্ধাসকল অতি ধুনীয়া আৰু তেওঁলোকৰ অতি প্ৰলোভনমূলক আৰু টেন কৰা ভৰি দুখন দেখুৱাইছে।
  ইহঁতৰ তলৰ অংগবোৰ কেনেকুৱা? পুৰুষ সিহঁতৰ বাবে পাগল হৈ পৰে। আৰু ডেকা এলফে নিজৰ উদং গোৰোহাত মহান, আৰু অনন্যভাৱে গৰম উৎসাহেৰে চুমা খায়।
  আৰু তাৰ পিছত আহে এনেকুৱা এটা আত্মাস্পৰ্শী আৰু আনন্দদায়ক গীত;
  উজ্জ্বল পিতৃভূমিৰ উদযাপনৰ সময় ওচৰ চাপি আহিছে,
  হয়তো লাডা এই ধন্য কুমাৰী হয়...
  তুমি সাত জগতত ভাল, অশুভ দেৱতা -
  যেতিয়া সৃষ্টিকৰ্তাক গছত পেলাই দিয়া হয়!
  
  প্ৰভুৱে প্ৰত্যেককে পত্নী দিলে,
  তেওঁ ক'লে - সন্তান জন্ম দি সাহস কৰক !
  আৰু চয়তানে সিদ্ধান্ত ল'লে - মই এলফক জ্বলাই দিম,
  সকলো মানুহ শহাপহুৰ দৰে দৌৰি যাওক!
  
  কিন্তু এলফ যোদ্ধা শক্তি একক,
  তেওঁৰ তৰোৱালে অহংকাৰক শান্ত কৰিব নোৱাৰে!
  আৰু অৱশ্যেই বিৰোধীয়ে তোমাক মাৰিব,
  আৰু আমি টুকুৰা টুকুৰ পৰা এখন নতুন পৃথিৱী গঢ়িম!
  
  সূৰ্য্য-মহিমাময় যোদ্ধা সন্তসকলৰ পৰা ,
  যে তেওঁলোকে এলফৰ বাবে তৰোৱাল লৈ যুঁজিবলৈ শপত খাইছিল!
  যে চেণ্ট্ৰিৰ শিকলি এটা শাৰী পাতি আছিল,
  কিহৰ দ্বাৰা গ্ৰেনেডৰ শক্তি ৰখা হৈছে এটা বিশাল বেকপেকত!
  
  মোৰ মাতৃভূমিতকৈ শক্তিশালী কি হ"ব পাৰে,
  আমাৰ পিতৃভূমিৰ নিৰ্ভৰযোগ্য অভিভাৱক!
  যেতিয়া যুঁজাৰু ঈগল চৰাই নহয়,
  যেতিয়া গধুৰ লাগেজ লঘু হয়!
  
  বাৰু, স্বৰোগ ঈশ্বৰ, তেওঁ ৰজাসকলৰ ৰজা,
  ৰাছিয়াৰ আত্মাক কিহৰ বাবে ইমান শক্তিশালী কৰি তুলিছিল!
  এন্দুৰৰ ছিটিকনিত যেন টাটি বিয়পাই দিওঁ,
  কাঁইটীয়া বেয়নেটেৰে সকলো দানৱক বিন্ধো আহক!
  
  আৰু তুচ্ছ-তাচ্ছিল্যই নিজৰ মাংস খাব;
  জুইত জ্বলি আছে, পৃথিৱীক অপমান কৰি...
  তীখা আৰু বৰশীৰ প্ৰতি দায়বদ্ধতা,
  এনেকুৱাই আমাৰ মহাশক্তি!
  
  নাই, আপুনি অচিনাকি মানুহক ভাঙি পেলাব নোৱাৰে, বিশ্বাস কৰক ভদ্ৰলোকসকল,
  আমি যোদ্ধা আৰু সেয়াই আমাৰ আহ্বান।
  স্বাধীনতাক প্ৰতিটো জনগোষ্ঠীয়ে মূল্য দিয়ে,
  অন্ততঃ এটা প্ৰকৃত পৰীক্ষা পঠাওক!
  
  আৰু স্বাধীনতাৰ বাবে আমি মৃত্যুৰ আগলৈকে যুঁজি আছো,
  'এটা গালি-গালাজ বিষয়ত কোনো সংকোচ নাজানি...
  আৰু মই দেখিছোঁ যে পেকুলিয়ামটো মোৰ হ"ব,
  যাতে হৃদয়বোৰ একেবাৰে ঠাণ্ডা নহয়!
  
  গুলীচালনা আৰু লেপ দিয়াটো আমাৰ বাবে লজ্জাজনক,
  কাজিয়াত দ্বিধাবোধ কৰাটোও লজ্জাজনক৷
  ঈশ্বৰৰ মুছল আমাৰ সকলোৰে বাবে অপমান হওক,
  যেতিয়া আমি যুঁজিবলৈ বা যুঁজিব নোৱাৰিম বুলি সিদ্ধান্ত লওঁ!
  
  আৰু এতিয়া বিজয়ৰ উজ্জ্বল জিলিকনি দেখা গৈছে,
  বাকী আছে অলপ শক্তি যোগ কৰা!
  ভগৱান স্বৰগে অন্ধকাৰ পথ অতিক্ৰম কৰি পুনৰুত্থান হ"ল,
  এতিয়া আমি আমাৰ সৈতে বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডক শাসন কৰিম!
  যোদ্ধাসকলে অতি সুন্দৰ আৰু মসৃণভাৱে গাইছিল। কিন্তু এনে এটা গোটক ৰখাবলৈ এইটোৱেই যথেষ্ট নাছিল। আৰু তেওঁলোকে ভয়ংকৰ, শিখা নিক্ষেপ কৰা টেংক নিক্ষেপ কৰিলে। আৰু তেওঁলোকে পুটিনৰ ভালুক ভাজিবলৈ গৈছিল।
  আৰু যুদ্ধৰ লোভী ছোৱালীৰ বিশাল হেঁচাত তেওঁলোকে বহুত ভালকৈয়ে কৰিলে।
  সঁচাকৈয়ে এইখন এক নিষ্ঠুৰ আৰু অত্যন্ত আক্ৰমণাত্মক যুদ্ধ হৈ পৰিল।
  কমলা ৰঙৰ দাগযুক্ত চুলিৰ এজন এলফে গোলাপৰ কলিৰ দৰে নিপল ব্যৱহাৰ কৰি শত্ৰুবোৰক লৈ চুদিছিল। আৰু এনে এগৰাকী সৌন্দৰ্য্য হৈ পৰিল যুঁজাৰু, আৰু অতি আক্ৰমণাত্মক আৰু অতি চেক্সি।
  ইয়াত এগৰাকী ছোৱালীয়ে তাইৰ স্কাৰলেট নিপল লৈ কাম কৰি আছে।
  যোদ্ধাই গাইছিল:
  এই উগ্ৰ পৃথিৱীখনত সকলো ভূতৰ দৰে,
  তাৰ বাবে মাত্ৰ এটা মুহূৰ্ত আৰু ধৰি ৰাখক...
  জীৱনটো মাথোঁ অতীত আৰু ভৱিষ্যতৰ মাজৰ এটা মুহূৰ্ত,
  অৰ্ক, তুমি ভাণ্ডেল এটা বিন্ধি আবদ্ধ !
  আৰু যোদ্ধাগৰাকীয়ে আকৌ হাঁহিব, তাইৰ অতি মুকুতাৰ দৰে দাঁতবোৰ উদঙাই।
  আৰু তাইৰ ডেকা এলফ সংগীয়ে তেওঁৰ বাজি থকা কণ্ঠত উৎসাহ আৰু আনন্দৰে গান গাব;
  আমাৰ অদ্ভুত সৌন্দৰ্য্যৰ পৃথিৱী,
  মাত্র একটি কৌশলী বিৰোধী...
  আমাৰ পবিত্ৰ পৰিয়ালটো পাৰ হৈ নাযায়,
  আমি পিতৃভূমিক গৌৰৱেৰে আবৃত কৰিম!
  
  ইয়াত এটা ৰোলিং ৰামবল,
  কাত্যুষৰ কষ্টকৰ আঘাত।
  ৰেংকবোৰে ৰেলী কৰিলে - এটা মনোলিথ,
  আমি শত্ৰুক আঘাত কৰো, মূৰ্খক নহয়!
  
  উজ্জ্বল বিশুদ্ধতাৰে ৰুছ',
  লালন-পালন কৰাটোৱেই আটাইতকৈ ভাল মজা!
  স্বৰগ ত্ৰাণকৰ্তা সাহসী,
  ওপৰলৈ চেষ্টা কৰিবলৈ পলায়ন, কোঁচা!
  
  কিন্তু অভিশপ্তসকলে অভিনয় কৰে
  ডেউকাৰ ছাঁ ভয়ংকৰভাৱে আন্ধাৰ...
  অৰ্চিজম ভাঙি ছিন্নভিন্ন হৈ গৈছে,
  বিশ্বাসঘাতক দানৱটো পৰাজিত হৈছে!
  
  আমি কি সপোন দেখি ভাল পাইছিলোঁ?
  শান্তি আৰু অলসতাৰ বিষয়ে নহয়...
  কাৰণ পূৰ্বপুৰুষসকলে সেনা গোটাইছিল -
  দেওবাৰে ঈশ্বৰৰ মহিমাৰ বাবে!
  
  সৰ্বশক্তিমানে আমাক যি সৃষ্টি কৰিলে,
  যাতে সেই প্ৰেৰণা হৃদয়ৰ পৰা বৈ যায়!
  যাতে তেওঁ প্ৰতি ঘণ্টাত ৰডক প্ৰশংসা কৰে,
  আৰু মনটোৱে মহাকাশলৈ এখন বহল দুৱাৰ মুকলি কৰে!
  
  হয়, পৃথিৱীত বহুত মলি আছে,
  ইয়াত দুষ্ট ছাঁৰ ভূত।
  জুইৰ আঙঠিত ঈশ্বৰৰ স্বৰ্গ,
  আৰু প্ৰজন্মৰ পিছত প্ৰজন্ম ধৰি দুখৰ পাত্ৰ!
  
  জোনটো বন্তিৰ চাকিৰ দৰে,
  ছোৱালীৰ গোৰোহা ফিচফিচাই আছে...
  খালী ভৰিৰে ভোৰভোৰাই লৰালৰিকৈ,
  উষ্ণ মে" মাহত মুকুতাৰ দৰে শিশিৰ!
  
  বোল্ডাৰৰ দৰে ছোৱালী নহ'বা
  আপনি অদৃশ্য নিৰৱ ...
  আৰু দুখৰ চিন্তা নাই
  কাৰণ বিৰক্তি এটা নিশ্চিত কবৰ!
  
  ৰাইডাৰজনে চেডেল এটা জিলিকিলে,
  গৰম ঘোঁৰা আৰু আবেগ neighing
  আৰু খোলা খিৰিকীৰ সন্মুখত,
  হ্ৰদটোক জিলিকিবলৈ দিয়ক!
  
  অ" মই কি দেখিছোঁ?
  এনে শান্তিপূৰ্ণ ছবি
  নতুন পৰিয়ালৰ সুখ ক'ত?
  য'ত লজ্জা অবিহনে আমি সকলোৱে একত্ৰিত হৈ আছো!
  
  প্ৰভুৱে আমাক তেওঁৰ ঢালেৰে আবৃত কৰিছে,
  ইয়াত আনন্দৰ তৰাবোৰ জিলিকি আছে!
  আমি যীচুৰ বিষয়ে এটা গীত গাইছো,
  জনসাধাৰণৰ বাবে বিজয়ী অন্তত!
  . অধ্যায় নং ১৯।
  ইয়াত এলফৰ ৰাণী, উজ্জ্বল আৰু অনন্য মাৰিয়া কলেছনিকোভাই পুনৰ নিজৰ অনন্য এৰোবেটিক্স আৰু উচ্চতম শ্ৰেণী দেখুৱাইছে। আৰু তেওঁ তুচ্ছ ছুপাৰ লেভেলৰ অৰ্ডাৰ দিয়ে।
  গীতটো ইমান ধুনীয়াকৈ গোৱা হৈছে। আৰু ইয়াৰ ছোৱালীবোৰ, কওঁকচোন, ছুপাৰ৷ ইয়াত শক্তিৰ ধাৰা আৰু আবেগৰ বুলবুলিয়া আগ্নেয়গিৰি থাকে।
  আৰু তেওঁলোকে নিজৰ বুকুৰ ৰঙা নিপলবোৰ হত্যাকাৰী বাজুকাৰ বুটামবোৰত টিপি দিয়ে। আৰু তেওঁলোকে অৰ্কবোৰক সকলো শক্তিৰে আঘাত কৰে। আৰু এইটো অত্যন্ত ধ্বংসাত্মক আৰু হত্যাকাৰী। পুটিনৰ ভালুকবোৰে এনে আক্ৰমণ প্ৰতিহত কৰাৰ কোনো উপায় নাই।
  যোদ্ধা ছোৱালীয়ে কুৎসিত অৰ্কক মাৰপিট কৰে। তীখাৰ মুঠিৰ দৰে চেপি আক্ষৰিক অৰ্থত থেতেলিয়াই পেলায়।
  এই ছোৱালীবোৰ ছুপাৰ ক্লাছৰ। আৰু মন কৰিবলগীয়া যে তেওঁলোক ইমানেই যুঁজাৰু আৰু আক্ৰমণাত্মক যে অৰ্কবোৰে তেওঁলোকৰ বিৰুদ্ধে হাল বোৱা নাই। সঁচাকৈয়ে এইখন অতি ৰক্তাক্ত যুদ্ধ।
  আৰু ছোৱালীবোৰে গান গায়:
  - এলফ আৰু এলফ ধুনীয়া,
  ষ্টেপত একেলগে ওলমি থকা...
  এগৰাকী গ্লেমাৰাছ সৌন্দৰ্য্যৰ ভৰি
  বাটেৰে দ্ৰুতগতিত দৌৰিছে!
  আৰু আকৌ তেওঁলোকে নিজৰ অতি মাৰাত্মক ৰঙা বুকুৰ নিপল ব্যৱহাৰ কৰে। পুটিনৰ সৈন্যই মাৰপিট কৰি নিজৰ ধ্বংসাত্মক আৰু অতি মাৰাত্মক শ্ৰেণী দেখুৱাইছে।
  এইবোৰ ছোৱালী - প্ৰতিহত কৰিব নোৱাৰি।
  কিন্তু যেতিয়া তেওঁলোকে মদ খাবলৈ আৰম্ভ কৰে, তেতিয়া সকলোবোৰ কেৱল হাইপাৰ হৈ পৰে , আৰু মাতবোৰ যেন ৰূপালী আৰু স্ফটিক;
  স্পাৰ্টাকাছৰ সময়ৰ পৰা - এই বিশ্বাস জীয়াই আছে,
  যে পৃথিৱীত কেতিয়াও দাস থাকিব নালাগে!
  যদি মাষ্টৰ অহংকাৰী - চৌকাৰে পেট গৰম কৰে,
  আৰু কৃষকজন ঠাণ্ডাত নিথৰ হৈ পৰিল - বিশ্বাস কৰক, ভাগ্য নহয়!
  
  এলফ ল'ৰা স্পাৰ্টকে আমাৰ বাবে নিজৰ তৰোৱালখন উলিয়াই আনিলে,
  আৰু তেওঁৰ পিছফালে নিপীড়িতৰ নদীখন অন্তহীনভাৱে উঠি আহিল...
  যদি আপুনি এজন পুৰুষ, তেন্তে জীৱনতকৈ সন্মানৰ মূল্য বেছি,
  যদি আপুনি বিচাৰে আপোনাৰ জীৱনটো পৃথিৱীৰ সুখত বৈ যাওক!
  
  ষ্টেংকা ৰাজিনে দাসসকলৰ শিবিৰটো পোন কৰিব বিচাৰিছিল,
  যাতে ইচ্ছা থাকে, সকলোৱে নিয়ন্ত্ৰণ কৰিব পাৰে...
  আৰু তেওঁৰ দৰে মানুহে লাজ মানি ল"ব নোৱাৰিলে,
  আৰু তেওঁলোকৰ পিছফালে আছিল মানুহ - অগণন সৈন্যবাহিনী মাৰ্চ কৰি আছিল!
  
  নিৰ্যাতন, ৰেক আৰু ষ্টেক ৰজাৰ যুক্তি,
  সকলোৱে চিৰদিনৰ বাবে নিজৰ বাবে সকলো কাঢ়ি নিব বিচাৰে!
  কিন্তু বিশ্বাস কৰক, স্বাধীনতা ৰুটি আৰু মৌৰ পৰা মাইল দূৰত,
  আৰু এনে এটা সপোন আমাৰ হৃদয়ত বহুদিনৰ পৰা জ্বলি আছে!
  
  বজ্ৰপাত আহিছে - নৱেম্বৰ, আৰু এতিয়া আমাৰ শক্তি,
  দেশ জ্বলিছে, বহুত তেজ আৰু বেদনা!
  কিন্তু যীচুৱে ধাৰ্ম্মিক লোকসকলক নৰকত বিনষ্ট হ"বলৈ নিদিয়ে;
  যিজনক বেয়াকৈ কোবাই দিয়া হৈছিল, তেওঁ ভালৰ লগত সুখী হ"ব!
  
  এলফনিনে দুৱাৰখন খুলিলে, এলফলিনে সাহসেৰে নেতৃত্ব দিয়ে,
  প্ৰতিটো খোজৰ লগে লগে আমি পবিত্ৰ লক্ষ্যৰ ওচৰ চাপি আহিছো!
  কিন্তু চয়তানে একচল্লিশতম দুষ্ট বছৰ আহিল,
  আৰু এতিয়া আমাৰ তেজ শিৰাৰ পৰা ধাৰাবাহিকতাৰ দৰে ওলাই আহিছে!
  
  আমি তোমাৰ লগত এখন দেশ; আমাৰ সন্মান তোমাৰ জীৱন,
  এলফি জনগোষ্ঠীবোৰক কেতিয়াও আঁঠু লৈ নানিব!
  ৰাছিয়াক ধৰি ৰাখক, পিতৃভূমিৰ বাবে যুঁজ দিয়ক,
  এইটোৱেই হৈছে প্ৰজন্মৰ প্ৰজন্মৰ সাহসৰ অৰ্থ আৰু নিমখ!
  
  ফুৰাৰ এটা ঘৃণনীয় মৃতদেহ, আৰু এলফ এটা দৈত্য,
  আৰু চেচেন, উজবেক আৰু এলফ একে!
  এলফেনিজম হৈছে একক, আত্মাৰ বাবে এক আদৰ্শ,
  আৰু বিৰোধীৰ শ্বেলফবোৰ সম্পূৰ্ণৰূপে ভাঙি গৈছে!
  
  মহাবিশ্বই ডেকাবোৰক মাতে - শিংটোৱে আমন্ত্ৰণমূলকভাৱে বজায়,
  নতুন সীমা থাকিব, মংগল গ্ৰহৰ সিপাৰে!
  আমি এলফিনিজম গঢ়ি তুলিছো - আমি ৰুবল বিলুপ্ত কৰিলোঁ,
  যিকোনো নাগৰিকত্বৰ কোনো গুৰুত্ব নাই!
  
  বিশ্বাস কৰক, গোটেই বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডখন এতিয়া ৰঙা হৈ পৰিব,
  স্বৰ্গৰ দুৱাৰ থাকিব - ৰঙা তৰা।
  মানুহ, ভাই, অতীতত এটা উন্মাদ জন্তু,
  আৰু প্ৰেম আৰু সৌন্দৰ্য্য বিশুদ্ধ গীতত গোৱা হয়!
  
  গতিকে আপোনাৰ নিৰ্দয়তা আৰু এলাহক ক্ষমা নকৰিবা,
  আমাৰ পিতৃভূমিৰ বাবে, বাজপেয়ীৰ দৰে যুঁজি!
  আৰু তোমালোক যোদ্ধাসকলে ৰাতি দিন কাম কৰে,
  যাতে এদনৰ বাগিচাখনে ৰং কৰি মিঠা ৰস দিয়ে!
  এইদৰেই ছোৱালীবোৰে অতি হাস্যৰসময়ী আৰু যুদ্ধংদেহী ধৰণেৰে গান গায়। আৰু তেওঁলোকৰ কেৱল সাৰ্বজনীন আৰু অপাৰ্থিৱ সৌন্দৰ্য্য আছে।
  আৰু এলফবোৰে আকৌ এবাৰ খালী ভৰি আৰু অতি টেনচিয়াছ ভৰিৰ আঙুলি ব্যৱহাৰ কৰে। এই ছোৱালীবোৰ ছুপাৰ আৰু হাইপাৰ ৷
  এই ছোৱালীবোৰৰ মুখত আঙুলি সোমাবলৈ চেষ্টা নকৰিবা। কিন্তু ডাঙৰ আৰু উষ্ণ কিবা এটা দিলে সিহঁতে বৰ উৎসাহেৰে চুহি খাব।
  এইবোৰ সঁচাকৈয়ে ছোৱালী যি, ধৰক, ছুপাৰ৷
  আৰু সেইবাবেই তেওঁলোকে নিজৰ ৰঙা নিপলৰ পৰা বিজুলী মুক্ত কৰে। এই স্ৰাৱই কাউৰীৰ মগজুত প্ৰভাৱ পেলায়। তেওঁলোকে চেতনা হেৰুৱাই ঠোঁট তললৈ নমাই পুটিনৰ ভালুকৰ মূৰৰ খুলি ভাঙি পৰে। আৰু সেইটো অত্যন্ত শীতল।
  এই সুন্দৰীসকলে সঁচাকৈয়ে উগ্ৰ শত্ৰুৰ ওপৰত নিজৰ সম্পূৰ্ণ পৰাজয় দেখুৱাইছিল।
  ইয়াৰ পিছত ছোৱালীবোৰে আকৌ গান গাবলৈ ধৰিলে;
  আমাৰ মহাবিশ্ব প্ৰাচীন, তৰুণ -
  পবিত্ৰ পৰিয়ালে আশীৰ্বাদ দিলে।
  আৰু যুক্তি মোৰ অভিভাৱক মন,
  প্ৰগতিয়ে আমাৰ বাবে মুক্তি আনে!
  
  বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডৰ সৌন্দৰ্য্য মোৰ বৰ ভাল লাগে,
  যদিও এজন ব্যক্তি সকলো কথাতে অসন্তুষ্ট...
  স্বৰগ-খ্ৰীষ্টক প্ৰণাম কৰি,
  কিহৰ জন্ম হ"ল ফ"টন তৰংগ!
  
  আমি নিজেই দেৱতা - অৱশেষত...
  কিন্তু সৃষ্টিকৰ্তাক প্ৰণাম!
  জ্বলন্ত হৃদয়ৰ গীতলৈ,
  পবিত্ৰ লাডা - উজ্জ্বল কুমাৰী!
  
  জানি লওক যে এলফক পোহৰ দিয়া হোৱা নাই,
  আজ্ঞাকাৰীতা আৰু নম্ৰতা সহ্য কৰক।
  আমাৰ বাবে এটা নোম সোণেৰে তৈয়াৰ কৰা হয় -
  বিজ্ঞান চিৰন্তন গতিত আছে!
  
  কিন্তু যুদ্ধ, হায়, ভাগ্য,
  বিক্ষিপ্ত পাহাড় তারকা মধ্যে...
  গতিকে আপাত দৃষ্টিত পৰম গৰাকীয়ে বিচাৰিছিল -
  দাঁত হেৰাই নাযাওঁ!
  
  কিন্তু লাডা ঈশ্বৰৰ হাইপ"ষ্টেছিছ,
  ভালপোৱাৰ সৈতে জিলিকি থকা, তাই হাঁহিলে...
  মানুহে আপোনাক উইল দিব -
  শক্তি-যৌৱন চিৰন্তন হওক!
  
  কাৰণ, ছৰ্টৰ যোদ্ধাজন এটা আদৰ্শ,
  সৰ্বশক্তিমানে যুদ্ধ বিচাৰে!
  জাহাজখন বেগেৰে দৌৰি গ"ল
  সৃষ্টিকৰ্তা দেৱতাক বিৰোধিতা কৰিবলৈ সাহস নকৰিবনে!
  
  তাৰ পিছত আমি সাহসেৰে যুদ্ধলৈ লৰালৰিকৈ যাওঁ,
  আৰু আমি দৃশ্যমানভাৱে শুভকামনা দেখিবলৈ পাওঁ,
  এনেকুৱা বনৰীয়া সপোন
  সিংহাসন এতিয়া আমাৰ যিৰূচালেমৰ!
  
  সৃষ্টিকৰ্তাই ৰুছৰ সন্মান ৰক্ষা কৰে',
  হয়, অন্তহীন হ'ব, এটা শতিকা হ'ব...
  যেতিয়া বেছি পলম নহয়,
  এজন মানুহে আৱিষ্কাৰ সৃষ্টি কৰে!
  
  আৰু সেইবাবেই মূলমন্ত্ৰটো অধিক শক্তিশালী,
  যাতে প্ৰগতি চিৰশক্তিত থাকে,
  তুমি এজন সাহসী যোদ্ধা, ভীৰু নহ"বা,
  মোৰ মাৰ গৌৰৱৰ বাবে, মোৰ এলফিয়াৰ!
  এইবোৰেই ইয়াত যুঁজি থকা আৰু জিলিকি থকা ছোৱালীবোৰ। আৰু যদি তেওঁলোকে শত্ৰুৰ বিৰুদ্ধে যুঁজ দিয়ে, তেন্তে এটাও অৰ্ক বাচি নাথাকিব।
  উদাহৰণস্বৰূপে এলফ পৰিয়ালৰ এজন পাইলটে নাপালম বোমা নিক্ষেপ কৰিছিল। আৰু ই লোমশ, পুটিন ভালুকৰ থুপ এটাৰ ওপৰত পৰিল। আৰু তাই আচলতে সেইবোৰ লৈ জ্বলাই ছাই কৰি পেলালে।
  সঁচাকৈয়ে এইজনী ছুপাৰ গাৰ্ল। আৰু দুষ্ট অৰ্কবোৰক চপৰ দৰে থ্ৰেচ কৰে।
  আৰু আনকি জ্বলা মাংসৰ দৰে গোন্ধ ওলায়।
  এলফ ছোৱালীজনীয়ে বুকুত ষ্ট্ৰবেৰীৰ নিপল হেঁচা মাৰি ধৰি ৰকেট এটা গুলিয়াই অৰ্কবোৰক খুন্দা মাৰিলে। তাই পুটিনৰ ভালুকৰ মাংসৰ এটা গোট জ্বলাই কাবাবলৈ ৰূপান্তৰিত কৰিলে।
  তাৰ পাছত তাই গান গাইছিল;
  আমি সঁচাকৈয়ে তোমাক কফিনত ঠেলি দিম,
  আমি অৰ্কবোৰক ছাই কৰি পেলাম,
  কেতিয়াবা বহুত আজে বাজে কথা,
  কিন্তু ছোৱালীবোৰৰ মাত স্পষ্ট!
  এইবোৰ হৈছে উচ্চ পৰ্যায়ৰ যোদ্ধা যোদ্ধা। হাৰিকেন আৰু উন্মাদ, কেৱল অনিয়ন্ত্ৰিত শক্তিবোৰে তুচ্ছভাৱে বুদবুদ কৰি উঠে। আৰু ছোৱালীকেইজনীয়ে, মন কৰিবলগীয়া যে, পুটিনৰ ভালুকক নিঃশেষ কৰাৰ ক্ষমতা দেখুৱাইছে।
  ছোৱালীবোৰে গান গাই দাঁত উদঙাই দিয়ে:
  টান ফুহৰাৰে এলফবোৰক আক্ৰমণ কৰিলে,
  হাৰামী আমাৰ মাটি ল'ব বিচাৰে...
  কিন্তু ছোৱালীজনীৰ আঘাতত সি পৰিল,
  আমি ক্ষোভেৰে পৰিয়ালক ৰক্ষা কৰো!
  এলফবোৰে অৰ্কবোৰৰ বিৰুদ্ধে কেইবাটাও বিমান বিৰোধী বন্দুক নিয়োগ কৰিছিল। আৰু গুলী চলাওঁ, এণ্টি এয়াৰক্ৰাফ্ট বন্দুকৰ ব্ৰিচ কণ্ট্ৰল বুটামত থকা স্কাৰলেট ব্ৰেষ্ট নিপলবোৰ টিপি।
  এইটো সঁচাকৈয়ে বৰ ভাল কথা। আৰু যোদ্ধাসকলে হাৰ নামানে, পুটিনৰ সেনাবাহিনীক ধ্বংস কৰি পেলায়৷
  এই আচৰিত আৰু অতি আনন্দদায়ক আৰু অনন্য ছোৱালীবোৰে কেনেকৈ যুঁজ দিয়ে সেয়া ইমানেই ভাল৷
  আৰু এলফৰ ভৰিৰ উদং ভৰিৰ আঙুলিবোৰে অতি মাৰাত্মক শক্তিৰে বিনাশৰ উপহাৰ নিক্ষেপ কৰে।
  আৰু বিশাল পৰিসৰৰ সৈতে শত্ৰুক চেপি ধৰা আৰু শক্তিৰ জ্বলন্ত ধাৰাসমূহৰ মূৰ্ত ৰূপ।
  একে সময়তে ছোৱালীকেইজনীয়ে অতি মৰম আৰু তীব্ৰতাৰে, নিজৰ ধ্বনিযুক্ত কণ্ঠত গান গাবলৈ ধৰিলে;
  দিন ৰাতি অবিৰত যুঁজ ,
  লাজ ছাড়া দয়া...
  অৰ্কবোৰে অতি আচৰিত ধৰণে কাম কৰে
  এলভেন দেশ তেওঁলোকৰ বিৰুদ্ধে!
  অৱশ্যে যেতিয়া তেওঁলোকে গান গায় আৰু উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে মৃত্যুৰ অতি ধ্বংসাত্মক উপহাৰ নিক্ষেপ কৰে।
  কিন্তু তেওঁলোকৰ এলফ আৰু এলফৰ যুঁজাৰু যুটিটোৱে একেলগে অৰ্কবোৰৰ ওপৰত গুলীচালনা কৰি ইজনে সিজনক আদৰ কৰি আছে।
  আৰু ইমান ধুনীয়া। কাৰণ, এলফবোৰ ইমানেই পেশীবহুল আৰু ভাস্কৰ্য্যময়, আৰু ইহঁতৰ সৌন্দৰ্য্য আকৰ্ষণীয়।
  আৰু তেওঁলোকে আৰু ভালকৈ আৰু অনুভৱেৰে গান গায়;
  ধুমুহা আৰু হাৰিকেন আমাৰ দম্পতীৰ বাবে কোনো বাধা নহয়,
  আমি গোলাপৰ জোপোহাৰ দৰে ফুলি উঠা পিতৃভূমিৰ পুত্ৰ।
  যুদ্ধ নাজানিলে বাজৰাৰ দাইল খোৱা নাই,
  ঈশ্বৰ ত্ৰাণকৰ্তা যীচুৱে আমাক যুদ্ধলৈ লৈ যায়!
  
  ধুমুহাময় সাগৰতো আমি যুদ্ধ কৰাত অভ্যস্ত,
  প্ৰতিজন মানুহ চিপ অভাৰবৰ্ডৰ দৰে।
  মই হৰ্ডৰ দানৱবোৰক বিশ্বাস কৰোঁ, আমি যুদ্ধত সিহঁতক টুকুৰা-টুকুৰ কৰি পেলাম,
  আমাৰ সন্মানক স্লেজহামাৰ বা হাতুৰীৰে নোক আউট কৰিব নোৱাৰি!
  
  তৰোৱালখন গৰম হৈ গ"ল জালত, অতি গৰম নৰকত,
  চোকা ব্লেডবোৰ অতি কঠিন বেল!
  নিৰ্ভীক সৈনিক হওক; শক্তিশালী, মেজাজী হৃদয়ৰ সৈতে,
  যদি মৃত্যু আছে, তেন্তে থিয় হওক, দৌৰিব নালাগে!
  
  হয়, যুদ্ধ অৱশ্যে মিঠা মৌৰে ভোজ নহয়,
  কাৰণ, তাৰ ওপৰত এটা চকুলো আছে আৰু তেজ ডাঠকৈ বৈ যায়।
  পহুটোৱে দীৰ্ঘদিন ধৰি হাউলি উঠে আৰু ভালুকটোৱে হিংস্ৰ গৰ্জনেৰে,
  আৰু বিনিময়ত আঘাত ভ্ৰূত নহয়, চকুত হওক!
  
  চেইন মেইল বিন্ধিব পৰা বৰশী আছে,
  ঢাল আছে যিবোৰ স্তূপেৰে ভেদ কৰিব নোৱাৰে!
  কিন্তু কাপুৰুষ নহব, চয়তানবোৰে মুখ বনাবলৈ নিদিব,
  যাতে জালত খেলৰ দৰে নহয়!
  
  বিশ্বাস কৰক, এটা উজ্জ্বল সমাধান আহিব,
  সকলোৰে বাবে এটা পুৰস্কাৰ আছে যিটো ইয়াতকৈ বেছি পোৱা নাযায়!
  এটা অপৰাধী চিন্তাৰ বাবে আহিব, মোৰ বিশ্বাস, প্ৰতিশোধ,
  কঠিন পথৰ বাহিৰে আন কোনো শৌৰ্য্য নাই!
  এইবোৰ আছিল ইয়াত গীত - কেৱল উচ্চতম স্তৰৰ প্ৰভাৱ। আৰু এলফ ছোৱালীবোৰে শত্ৰুৰ ওপৰত গুলীচালনা কৰিলে, আকৌ এবাৰ নিজৰ অতি উজ্জ্বল আৰু ৰঙা ৰঙৰ নিপলবোৰ ব্যৱহাৰ কৰিলে।
  এই ছোৱালীবোৰ অতি নিখুঁত আৰু নিখুঁততাৰে হাস্যৰসময়ী আৰু অগ্নিময়। আৰু বিপক্ষৰ ওপৰত নিক্ষেপ কৰাৰ সময়ত খালী ভৰিৰে আৰু অতি চঞ্চল ভৰিৰ আঙুলি ব্যৱহাৰ কৰে। বৰ খৰধৰকৈ কৰে।
  মানচিত্ৰত এনেকুৱা ছোৱালী বিচাৰি নাপায়;সেইবোৰ সম্পূৰ্ণ মহানতাৰে ভৰা।
  আৰু যদি বিয়পি পৰে তেন্তে খালী ভৰিৰে বিষাক্ত বেজী নিক্ষেপ কৰিবলৈ আৰম্ভ কৰে, সেইবোৰেৰে পুটিনৰ ভালুকত আঘাত কৰে।
  এইবোৰ ছোৱালী যিবোৰে এবাৰ অৰ্কক হত্যা কৰিবলৈ আৰম্ভ কৰিলেই বন্ধ নহ"ব৷ এইসকল ছুপাৰমেনৰ আক্ষৰিক জনগোষ্ঠীৰ যোদ্ধা। আৰু বিয়পি পৰাৰ লগে লগে তেওঁলোকে আৰু প্ৰমাণিত পথ এৰি নাযায়।
  আৰু আমাৰ স্তনৰ ৰঙা নিপলৰ পৰা হত্যাকাৰী পালচাৰ নিক্ষেপ কৰোঁ আহক৷ আৰু ইমানবোৰ নিকৃষ্ট, পুটিন ভালুকে একেলগে লৈ জ্বলাই দিলে।
  অৱশ্যে ছোৱালীবোৰে আকৌ বৰ আবেগেৰে, ৰূপৰ ঘণ্টাৰ দৰে মাতেৰে গান গাবলৈ ধৰিলে;
  কুঁহিয়াৰৰ সোণালী কাণ -
  ঢৌৰ দৰে বতাহৰ ওঁঠৰ হুলস্থুলৰ দৰে...
  আমি গিলাচবোৰ চঞ্চল কৰি ভৰাই দিম
  চেম্পিয়ন লৈ নদীখন বৈ যাওক!
  
  আমাৰ মাতৃভূমি, উদাৰ এলফিয়া,
  য'ত শৰতৰ আৱৰণ সোণালী,
  নাই বিশ্বাস কৰক, পিতৃভূমিখন বেছি ধুনীয়া,
  পকা আপেলৰ অমৃত ঢালি দিলে!
  
  আৰু শীতকালত আচৰিত ৰূপালী বৰফ,
  স্কেটবোৰৰ তলত হ্ৰদবোৰ স্ফটিক স্বৰূপ হৈ পৰিছিল!
  আমাৰ সুগন্ধি ৰুটি কিমান সুস্বাদু,
  আৰু এলফ চেবাৰৰ ব্লেডখন চোকা!
  
  প্ৰতিটো পাতৰ পান্নাৰ সূতা থাকে,
  প্রতি কলি মধ্যে প্রবাল sparkles...
  Solovyov এ এটা আচৰিত গীত ঢালি দিয়ে,
  আৰু খেলপথাৰত মুগাৰ ৰৈ যোৱাৰ দৰে৷
  
  ঘাঁহৰ ওপৰত শিশিৰৰ টোপালৰ হীৰা,
  ডেণ্ডেলিয়ন তৰাৰ দৰে জ্বলি উঠে!
  সূৰ্য্যৰ পিতৃভূমি ,
  অনন্ত মহিমাৰ বাবে চিৰকাল জীয়াই থাকক!
  
  পৃথিৱীখন ধুনীয়া, যদিও কেতিয়াবা হাঁহি থাকে,
  আৰু নিয়তি নিষ্ঠুৰ হ"ব পাৰে,
  কিন্তু পবিত্ৰ এলফটো সুন্দৰ,
  আমি সকলো অতিথিৰ বাবে দুৱাৰ মুকলি কৰিছো!
  ছোৱালীবোৰ সৰলভাৱে গোৰ্জিয়াছ। আৰু আকৌ গ্ৰেনেডৰ মাৰাত্মক শক্তি শত্ৰুৰ ওপৰত উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে নিক্ষেপ কৰে। আৰু কিছুমান সুন্দৰীয়েও বিষাক্ত বেজী নিক্ষেপ কৰিছিল। আৰু তেওঁলোকে পোনে পোনে পুটিনৰ ভালুকৰ ডিঙিত ছুৰীৰে আঘাত কৰিলে। আৰু জীৱ-জন্তুবোৰ তললৈ পৰি গ"ল।
  এইদৰেই এলফবোৰে ভাবুকিপূৰ্ণ শৈলীত অভিনয় কৰে। আৰু সেইবাবেই তেওঁলোকে আকৌ লৈ হুইচেল মাৰিলে। আৰু আকৌ কাউৰীবোৰক মগজুৰ জোকাৰণিৰ ঢৌৱে আঘাত কৰিলে। আৰু স্তম্ভিতবোৰে অৰ্কবোৰৰ মূৰত ৰেম মাৰিলে। আৰু এয়া এক অত্যন্ত মাৰাত্মক প্ৰভাৱ।
  এই ছোৱালীবোৰ মাত্ৰ ছুপাৰ, আৰু সেয়া শীতল৷
  ছোৱালীবোৰ অৱশ্যে বেলেগ, কিন্তু এলফবোৰ, নিজৰ সকলো বৈচিত্ৰ্যৰ সৈতে, ধুনীয়া আৰু আনন্দদায়ক চুৰিকাৰীও। আৰু তেওঁলোকৰ তুলনাত কেৱল মানুহৰ ছোৱালীয়েই ভাল হ"ব পাৰে, আৰু সকলোৰে নহয়। ইয়াত যোদ্ধাসকল দেহ আৰু আত্মা দুয়োটাতে কিমান আচৰিত আৰু সুন্দৰ।
  একে সময়তে ইহঁতে স্তনৰ ৰুবি নিপল ব্যৱহাৰ কৰি কোনো কমপ্লেক্স নোহোৱাকৈ গুলী চলায়।
  ডেকা এলফবোৰেও একে সময়তে যুঁজ দিয়ে। তেওঁলোক অসাধাৰণ ক্ষমতা আৰু গতিৰ যুঁজাৰু।
  আৰু একে সময়তে তেওঁলোকে বৰ ধুনীয়াকৈ আৰু প্ৰেৰণাৰে গান গাবলৈ নাপাহৰিব;
  যদিও এনে লাগে যেন তেওঁলোকে আমাক এটা খাদলৈ হেঁচা মাৰি ধৰিছে,
  এটা ভয়ংকৰ দুঃস্বপ্ন আহিছে।
  বন্ধুক এটা কাহিনী গাব পাৰিম -
  য'ত নৰকীয় দানৱ পুনৰুত্থান হয়!
  
  'এটা ভাবুকিদায়ক এলাৰ্ম এটা চাইৰেনৰ দৰে শব্দ হয়,
  যেন ইয়াত জুই জ্বলি আছে...
  ঈশ্বৰ অবিহনে সকলোৱে জীয়াই থাকিব নোৱাৰে, বিশ্বাস কৰক, ৷
  কিন্তু সঁচাকৈয়ে প্ৰভাৱ গঢ়ি তোলক!
  
  ল"ৰাটোও জন্মৰ পৰাই যোদ্ধা,
  কাৰণ ইয়াত তীখা আৰু লাভাৰ ছিটিকি পৰে।
  কিন্তু মই মাত্ৰ ক্ষমা বিচাৰিব বিচাৰো,
  বিৰোধীৰ কাউৰীৰ বাবে মোৰ মুঠি নহয়!
  
  যদিও ই কেৱল শৌৰ্য্য হোৱাৰ সম্ভাৱনা বেছি,
  কেতিয়াবা কাজিয়াও জৰুৰী হৈ পৰে।
  কিন্তু বিবেকৰ দৰে আৱৰ্জনাত পেলাই নিদিব,
  এই নৰকীয় খেলখন লৈ বোৱাই নাযাব!
  
  কোনে জানে যদি এই পৃথিৱীত জীৱন
  আমাৰ পৃথিৱীৰ সকলো কথাই সঁচা: এটা ছাঁ, এটা মিৰাজ।
  আমি অপৰাধীক ন্যায়ৰ ওচৰলৈ আনিম
  কেতিয়া আমি নিমিষতে ধৰিব পাৰিম সাহস!
  
  আৰু যদি আপুনি যুদ্ধত কিবা হেৰুৱাইছিল,
  আৰু আপুনি লেতেৰাক পৰাস্ত কৰিব নোৱাৰিলে...
  আমি যিকোনো প্ৰকাৰে খুলিম, বিশ্বাস কৰক,
  আৰু হেৰাই যোৱা শূন্যবোৰ ক্ৰছ কৰি উলিয়াওঁ আহক!
  
  যুদ্ধত সকলোৱে নিশ্চয়কৈ সাফল্য লাভ কৰিব পাৰে,
  যেতিয়া শক্তি থাকে আৰু মনেৰে ভৰপূৰ!
  আৰু তামৰ পইচা এটাও বেয়া বৰষুণ দিব,
  দেশে গীতত মহিমামণ্ডিত কৰিব বীৰ মানুহজনক!
  এইটো সঁচাকৈয়ে আছিল এক মহৎ অড, ল"ৰাবোৰে ছোৱালীক প্ৰশংসা কৰিছিল।
  আৰু ইয়াৰ যোদ্ধাসকল, ধৰক, উচ্চতম শ্ৰেণীৰ উচ্চতম শ্ৰেণী।
  বিশেষকৈ যেতিয়া পিৰামিডৰ দৰে টেংক এটা হুলস্থুলীয়া হৈ থাকে। আৰু শত্ৰুৰ ওপৰত মাৰাত্মক শক্তিৰে গোলাবৰ্ষণ কৰে। আৰু তেওঁ নিজেই হিটৰ প্ৰতি প্ৰায় অক্ষম।
  ইয়াত যুদ্ধবোৰ অতি তীব্ৰতা আৰু টাৰ্মিনেটৰ টেংকৰ বন্দুকৰ গুলীৰে সংঘটিত হয়।
  ছোৱালীবোৰ অৱশ্যে এনেকুৱা যে আন কাউৰী নাথাকিলে তেওঁলোকৰ বিৰুদ্ধে কোনো পদ্ধতি নাথাকে। আনন্দদায়ক, ধৰক, চুৰি, য"ত ইমান উজ্জ্বলতা আৰু উত্তেজনা থাকে।
  টেংক যোদ্ধাসকলে মেচিনগান আৰু কামান দুয়োটা ব্যৱহাৰ কৰি গুলীচালনা কৰে। আৰু তেওঁলোকে শত্ৰুৰ অৰ্কবোৰক সীহৰ বৰষুণৰ বৰষুণ দিয়ে।
  আৰু যদি তেওঁলোকেও আপোনাক ইউৰেনিয়ামৰ কোৰযুক্ত বিশেষ গুলীৰে আঘাত কৰে। তেতিয়া সম্পূৰ্ণ মাৰাত্মক আৰু শীতল হ"ব।
  তেনেকৈ গান গোৱা ছোৱালীবোৰ সৰলভাৱে অতি মনোমোহা। আৰু তেওঁলোকৰ মহৎ বুদ্ধি আৰু মহান মন আছে।
  ৰক্তাক্ত ধাৰা এটাৰ জুই,
  হিমস্খলনে আমাৰ ভূমি প্লাৱিত কৰিলে...
  যুদ্ধই কোনো সময়সীমা নাজানে,
  আটাইতকৈ মিঠা ৱাইনতকৈ অধিক মাদক!
  
  বিজয়ৰ সোৱাদ তিতা নহ"ব,
  আনকি ধোঁৱা আৰু তেজৰ তিতা।
  আমাৰ দাদাহঁতে যেতিয়া যুদ্ধ কৰিছিল -
  নাইটিংগেলটোৱে সিহঁতৰ বিষয়ে চিঞৰি উঠে!
  
  অমৰত্বই সৰ্বোচ্চ পুৰস্কাৰ,
  যাতে নিস্তেজ বাৰ্ধক্য নাজানে।
  যাতে নৰকৰ দূতসকল নাহে,
  যাতে সেই কৃপা বৈ যাব।
  
  আমি শান্তি আৰু পাইনৰ গোন্ধ ভাল পাওঁ,
  কিন্তু প্ৰয়োজন হ"লে এখন যুদ্ধই অপেক্ষা কৰি আছে।
  হে আমাৰ সোণালী হৃদয়,
  জ্বলিবলৈ দিয়ক, বৰফ গলি!
  
  হয়, সতেজ যুৱক পাছ,
  সকলো বানাল হৈ পৰিছে।
  কোনটো সূৰ্য্য উদয় হৈছে,
  মানুহ হোৱাটো মিছা নহয়!
  
  মানুহে প্ৰভুৰ পোহৰক ভাল পায়,
  তেখেত অতি দয়ালু, আমাক বিশ্বাস কৰক...
  যদিও জীৱনৰ মাজেৰে যোৱা পথটো নৰক,
  আৰু জগতখন শাসন কৰে: হেৰোদ-হাম!
  
  আমাৰ বিশুদ্ধ লক্ষ্য আছে,
  কিন্তু তেওঁলোকৰ ওচৰলৈ যোৱা বাটটো তেজৰ কৰুণ!
  কাৰণ মেচিনগান ডাম্বলৰ দৰে,
  ডেছিং ডাৰ্কনেছ আত্মীয়ৰে ভৰি আছে!
  
  যীচু আৰু মৰিয়ম আমাৰ নিশ্চয়তা,
  তেওঁলোকে আহি আপোনাক সুখ কঢ়িয়াই আনিব!
  তেতিয়া ঠাণ্ডা আৰু যন্ত্ৰণা নাইকিয়া হ"ব,
  আৰু খং আৰু নীচতা শেষ!
  এনেকুৱা গীত এটাৰ পিছত যুদ্ধত সোমাবলৈ বেছি মজা লাগে৷ আৰু যুদ্ধখন যেন দোদুল্যমান হৈ পৰিল, ইফালৰ পৰা সিফাললৈ পাল্লাৰ দৰে।
  আৰু এলফবোৰে পুটিনৰ ভালুকবোৰত অতি নিখুঁত আৰু নিখুঁতভাৱে গুলীচালনা কৰে। তেওঁলোক অসাধাৰণ শ্ৰেণীৰ যোদ্ধা।
  মুখ খুলি কওঁ, যুঁজাৰু সৌন্দৰ্য্য। আৰু শত্ৰুৰ ওপৰত উদং ভৰিৰ আঙুলি দলিয়াই দিয়ে। আৰু তেওঁলোকে অৰ্কবোৰক ফাটি পেলোৱা টুকুৰা কৰি শত্ৰুৰ বিশাল ক্ষতি কৰে।
  ছোৱালীবোৰে অতি আনন্দৰে গান গায়:
  - আমাৰ মহান দেশলৈ গৌৰৱ,
  সঁচা, মহান এলফৰ সেৱা কৰক,
  আপোনাৰ আৰু মোৰ বাবে ই বৰ ভাল হ"ব
  আমি ভগৱানক এইটো বিচাৰিলোঁ!
  এইদৰেই আচৰিত এলফবোৰে ইমান ভাল আৰু আচৰিত ধৰণে গাইছিল। তেওঁলোকৰ কণ্ঠই আত্মাৰ আটাইতকৈ ৰসাল আৰু বিশৃংখল ফুলৰ ভোৰ জন্ম দিছিল।
  কিমান শীতল আছিল আৰু কোনোবাই ক'ব পাৰে কোৱাছাৰ ৷ আৰু এইটোৱেই তেওঁলোকৰ সৰ্বোত্তম উদ্দেশ্য।
  বিশেষকৈ যেতিয়া ছোৱালীকেইজনীয়ে পুটিনৰ ভালুকবোৰক হত্যা কৰা বিষাক্ত বেজীবোৰ তুলি লৈ আকৌ খালী ভৰিৰ আঙুলিৰে দলিয়াই দিলে।
  আৰু ডেকা এলফবোৰেও গাইছিল, তেওঁলোকৰ অতি সুন্দৰ আৰু ধ্বনিযুক্ত, সম্পূৰ্ণ শব্দৰ কণ্ঠৰে।
  ৰাতিৰ আন্ধাৰত তৰাবোৰ জিলিকি উঠে,
  আৰু ৰূপৰ চন্দ্ৰৰ জিলিকনি!
  সৌন্দৰ্য্যই ভ্ৰু কোঁচাই তাইৰ মৰমলগা চকু দুটা,
  আমি তাইৰ লগত চিৰদিনৰ বাবে এংগেজমেণ্ট হৈ আছো!
  
  ৰঙা ৰঙৰ সূৰ্যাস্তটো আছিল ম্লান,
  কিন্তু উজ্জ্বল ভোৰ হ"ব!
  আৰু বতাহ উল্লাসিত, কোলাহলপূৰ্ণ হৈ পৰিল,
  জাহাজৰ পাল ফুলিছে!
  
  মোৰ প্ৰাণ গধুৰ শিল,
  যুঁজাৰুৰ পৰীক্ষা অপেক্ষা কৰি আছে!
  আৰু মূৰৰ ওপৰত পতাকাখন উৰি যাওক,
  শেষলৈকে যাওঁ!
  
  শৈবালৰে গজি নাথাকিব , ৷
  এটা ঈগলৰ দ্ৰুত উৰণ!
  তেজ উতলিলেও, এটা লৰচৰ কৰা উৰণৰ সৈতে,
  কাঁড়ৰ দৰে উৰণ লম!
  
  উইলোবোৰে মোক প্ৰণাম কৰিলে,
  সৰ্বশক্তিমান ঈশ্বৰে নিজৰ দৃষ্টি ঘূৰাই দিলে!
  সম্পূৰ্ণ অনাড়ম্বৰ হ"লেও,
  যুদ্ধত তোমাক শক্তি যোগ কৰিম!
  
  কাৰণ, আপুনি সঁচাকৈয়ে পিতৃভূমিৰ সেৱা কৰে,
  কিন্তু মাংস দুৰ্বল, আত্মা বেমাৰ!
  তুমি আক্ষেপ নকৰিবা, মই জীৱনটো জানো
  মোক ভেড়াৰ শিঙলৈ পৰিণত হ"বলৈ নিদিবা!
  
  যোৱা দিনৰ পাপবোৰ ধুই পেলাওক
  অতীতত যি ঘটিছিল সেয়া আঁতৰি যাওক!
  বুজিছা, বাৰীত নাচপতি পকিছে,
  স্কেচটোৱে বিমানখনৰ ৰূপৰেখা দাঙি ধৰিব!
  
  সকলো শক্তিৰে পিতৃভূমিৰ সেৱা কৰক,
  পাহৰি যাওক যে পৃথিৱীত শান্তি আছে!
  যাতে বাগিচাবোৰত জুই লগাব নোৱাৰে,
  সকলোৱে আপোনাৰ লগত ভালকৈ জীয়াই থাকক!
  
  ইয়াৰ উত্তৰত মই কেৱল উত্তৰ দিলোঁ:
  প্ৰভু, মই মাটি খান্দিম!
  যাতে ল"ৰা-ছোৱালীয়ে সুখত হাঁহে,
  যাতে নিজৰ মানুহৰ লগত মিলন ঘটাব নালাগে!
  
  কাৰণ, ভাল কি আমাৰ ওপৰত নিৰ্ভৰ কৰে,
  সকলোৱে সিদ্ধান্ত লয় - বাছনি নিজৰ!
  আৰু তোমালোকৰ পৰা সৰ্বশক্তিমান সূতা,
  তুমি বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডক মুঠিত ধৰি ৰাখক!
  
  আমিও তোমাক ধৰি ৰাখিম,
  কাৰণ, ইয়াতকৈ পবিত্ৰ গৃহভূমি বিচাৰি নাপালে!
  শ্বুটিং কৰি থাকোঁতে মোৰ আঙুলিবোৰ বৰ অজ্ঞান হৈ পৰিল,
  আৰু আমি এতিয়াও বিশ বছৰ হোৱা নাই!
  
  বিজয় এক অপ্ৰাপ্য ফল;
  যিসকল দুৰ্বল, কাপুৰুষ বা মূৰ্খ, তেওঁলোকৰ বাবে!
  কিন্তু সৈন্যই সকলো শৃংগ চম্ভালিব পাৰে,
  লওঁক, আমাৰ নাভিৰ ওজন বেছি!
  এইদৰেই ডেকা এলফবোৰে ইমান ধুনীয়াকৈ গাইছিল, আৰু দেখুৱাইছিল যে তেওঁলোকৰ মাতবোৰ কিমান পূৰ্ণ-ধ্বনিযুক্ত।
  . অধ্যায় ২০
  এই উপলক্ষে উত্থান ঘটে কন্যা ৰাণী আৰু প্ৰাক্তন ৰাজনৈতিক বন্দী। আৰু তাইৰ প্ৰতিদ্বন্দ্বী গোঁফ থকা গাহৰিটোক এতিয়াও ৰাইজে উফৰাই পেলাব। আৰু ইউৰোপত আৰু অত্যাচাৰ নাথাকিব। স্বাধীনতাৰ মহিমা! ইয়াৰ মাজতে আপোনাৰ এলফ আৰু এলফৰ অজেয় সেনাবাহিনীক আদেশ দিয়ক।
  ছোৱালীবোৰো বৰ উজ্জ্বল আৰু ধুনীয়া। আৰু তেওঁলোকৰ উদং, চেলেকি লোৱা ভৰিৰ নিক্ষেপেৰে তেওঁলোকে কুটিল, পুটিন ভালুকবোৰলৈ ধ্বংসৰ হত্যাকাৰী উপহাৰ পঠিয়াই দিয়ে।
  আৰু তেওঁলোকে বৰ আৰু যুঁজাৰু উৎসাহেৰে কৰে। আৰু সকলোবোৰ থেতেলিয়াই গুড়ি কৰি গুড়ি কৰিবলৈ সক্ষম হয়। আৰু এইটোৱেই তেওঁলোকৰ আক্ষৰিক ব্যক্তিগত আৰু একে সময়তে সামূহিক কাৰ্যসূচী। এইবোৰ সঁচাকৈয়ে ছুপাৰ গাৰ্ল ৷
  আৰু এটা মিঠা সুগন্ধি তেওঁলোকৰ ওঁঠত কেৱল লুকাই থাকে, আৰু শুক্ৰৰ গৰ্ভবোৰ মৌৰ দৰে হৈ থাকে, আৰু ইয়াত বন্য ৰস আছে।
  এই ছোৱালীবোৰে অবিশ্বাস্য আনন্দ কঢ়িয়াই আনে। আৰু চুলিৰ শিখাৰ পৰা ইহঁতৰ ইমানেই গৰম হয় যে ই কেৱল আটাইতকৈ বন্য আৰু নিৰ্মম জুই৷ এইবোৰ উজ্জ্বল আৰু হাইপাৰকুৱাজাৰ যোদ্ধা।
  এতিয়া যদি তেওঁলোকে গান গায়, তেন্তে মাতবোৰ চাইৰেনতকৈও মধুৰ। আৰু ছোৱালীবোৰৰ ভৰি দুখন ইমান মসৃণ আৰু টেন কৰা ছাল - মাত্ৰ ক্ৰিপি আৰু ধুনীয়া।
  আৰু যেতিয়া তেওঁলোকেও ডেগাৰ নিক্ষেপ কৰে, হত্যাকাৰী নিৰ্বাচনৰ সৈতে অৰ্কবোৰৰ ডিঙি বিন্ধি।
  আৰু ক"ব লাগিব যে ইয়াৰ ডেকা ল"ৰাবোৰো যথেষ্ট ভাল, আৰু একে সময়তে তেওঁলোকে বহুত ভাল গান গায়;
  মনস্তাত্ত্বিক ছোৱালী-মিউজ,
  কেতিয়াবা আদৰ কৰে, কেতিয়াবা বামাৰ...
  বিভক্তিবোৰ লৰচৰ কৰে আৰু কোনো সংযোগ নাই,
  ছন্দৰ এটা হিমস্খলন ধ্বংস হ"ব!
  
  কিন্তু যাক মই অন্তৰেৰে ভাল পাওঁ -
  উত্তৰত ইয়াত কোৱা হৈছে যে শব্দবোৰ কিহৰ বাবে।
  স্ফটিক প্ৰেমে দুৱাৰ খুলিব পাৰে,
  যিটো ঈগলৰ পথ, তাৰ বাবে মুকলি!
  
  কাৰণ বিশ্বাস কৰক, কলমৰ তৰোৱালৰ মূল্য বেছি,
  ইয়াত দৃঢ়তা আছে - ফ্লাফটো ঘূৰ্ণীবতাহৰ দৰে লৰালৰিকৈ গুচি যাব!
  অহংকাৰী সম্ভ্ৰান্ত লোকসকল অহংকাৰী,
  তেওঁলোকৰ বিষয়ে এটা কাঁইটীয়া পদ্য থাকিব...
  
  আমি সেনাবাহিনীৰ বাবে গৌৰৱ সৃষ্টি কৰিলোঁ,
  য'ত তেজ বৈ যায়, আৰু ক'ৰবাত ঘাম।
  তেওঁলোকে নিজৰ ৰাজ্যখন সম্প্ৰসাৰণ কৰিলে,
  পিৰামিডৰ পৰা বৰফেৰে ভৰা পানীলৈকে।
  
  কিন্তু একে সময়তে আত্মা এটা মেৰ পোৱালি,
  মিষ্টি লাইৰ শব্দ ইয়াত...
  কাৰণ ছোৱালীজনীৰ মাতটো এটা ফোন -
  আৰু আবেগ গলিব আৰু গ্ৰেনাইট!
  
  য'ত শব্দ আছে, তাত গোলাপ ফুল জ্বলি আছে,
  আপেল গছ ক'ত ফুলি আছে...
  ঠাণ্ডাই আমাক আমনি কৰিব নোৱাৰে
  আৰু ভয় খুৱাই দিয়াটো অপচয় কৰা কাম!
  
  আমি সপোনক সৃষ্টিলৈ ৰূপান্তৰিত কৰোঁ
  আমি অগাধ অতিক্ৰম কৰিবলৈ সক্ষম হ'ম ...
  বিস্ময়ত গোটেই পৃথিৱীখন জমা হৈ পৰিব
  যেতিয়া শোকৰ ৰাতি নোহোৱা হৈ যায়!
  
  তেতিয়া দুখৰ অন্ত পৰিব
  পংগু আৰু অনাথ নাথাকিব...
  আৰু বিদায় আমাৰ ওচৰলৈ নাহিব,
  ডেছিং জীৱটোৱে থ্ৰেছহ"ল্ড উৰুৱাই দিয়ক!
  
  পিতৃভূমি হ"ব ঈশ্বৰৰ ৰাজ্য,
  আমাৰ প্ৰত্যেককে সৃষ্টিকৰ্তা বুলি গণ্য কৰা হয়।
  কেৱল ছাইহে প্ৰতাৰণাত ঢালি দিয়ে,
  যিসকল সৎ আৰু দয়ালু - ভাল কাম!
  এইবোৰেই ইয়াৰ দুষ্টামি ছোৱালী। আৰু তেওঁলোকৰ এটা ৰূপক হাঁহি আৰু দাঁত আছে যিবোৰ ঠিক জিলিকি থকা নিয়ৰৰ টুকুৰাৰ মুকুতাৰ দৰে।
  যোদ্ধাসকল ঠিক তাতেই আছে আৰু পুটিনৰ ভালুকৰ সেনাৰ সৈতে ভাবুকিপূৰ্ণভাৱে যুঁজি আছে।
  আৰু উদং ভৰিৰ আঙুলি আৰু ভৰিৰ জোকাৰণিৰে শত্ৰুৰ ওপৰত মৃত্যুৰ পটল নিক্ষেপ কৰে।ধৰক
  এইবোৰেই ইয়াৰ ছোৱালী - আক্ৰমণাত্মক পৰিসৰৰ। আৰু বিনাশ আৰু মৃত্যুৰ উপহাৰ নিক্ষেপ কৰে। এই ধৰণৰ ধ্বংস হৈছে।
  কিন্তু ষ্টৰ্মট্ৰুপাৰৰ ছোৱালীবোৰে অৰ্ক পজিচনত ক্ৰুচিং আঘাত কৰে।
  এয়া এক নিৰ্মম সংঘৰ্ষ সংঘটিত হৈছে। যিটো অত্যন্ত তিতা আৰু আক্ৰমণাত্মক।
  ধৰি লওক ইয়াৰ ছোৱালীবোৰ, যদি সিহঁতে নিজৰ নিজৰ বাটেৰে যায়, তেন্তে সঁচাকৈয়ে সিহঁতক বাধা দিবলৈ আপুনি একো কৰিব নোৱাৰে৷
  আৰু আকৌ ছোৱালীবোৰে ষ্ট্ৰবেৰীৰ নিপলৰে ট্ৰিগাৰটো টিপিব আৰু পুটিনৰ ভালুকবোৰৰ বাবে অবিৰত মৃত্যুৰ ধ্বংসাত্মক ধাৰা এটা ট্ৰিগাৰ হ"ব।
  এইটো সঁচাকৈয়ে শীতল, যোদ্ধাসকলে শত্ৰুক হেঁচা মাৰি ধৰিছে।
  আৰু সেইবাবেই তেওঁলোকে অতি সঠিক আৰু বিধ্বংসী ক্ষেপণাস্ত্ৰৰ সহায়ত শত্ৰুক হাতুৰীৰে আঘাত কৰে।
  কিন্তু ল"ৰাবোৰেও বৰ ভালকৈ গান গায়। আৰু তেওঁলোকে সকলো কাম অতি সুন্দৰকৈ কৰে, ৰূপালী মাতেৰে;
  নিজকে বকাবকি কৰাৰ মুডত,
  চৰিত্ৰৰ ভাস্কৰ্য্য সৃষ্টি কৰিছে ঈশ্বৰ সৃষ্টিকৰ্তাই,
  তেওঁ তৰোৱাল লৈ নায়ক সৃষ্টি কৰে,
  সকলো প্ৰজন্মৰ বাবে এক আৰ্হি!
  
  কিন্তু তুমি নিজেই যুঁজিবলৈ সক্ষম,
  ভিৰক পৰাস্ত কৰিবলৈ শিক্ষিত!
  ঈগল আৰু সিংহৰ আত্মা শহাপহু নহয়,
  এনে শক্তি আৰু পবিত্ৰ সেনাবাহিনী!
  
  শত্ৰু নিৰ্যাতিত কুকুৰৰ দৰে হওক,
  আৰু আমাৰ শক্তিশালী ঢালখনে হীৰা কাটিব পাৰে!
  ভোৰৰ দেশ চিৰদিনৰ বাবে প্ৰিয়,
  যোদ্ধাজনে শোক আৰু মৃত্যুৰ প্ৰতিদান দিব!
  
  মূৰ্খ শান্তিবাদীক বিশ্বাস নকৰিব
  যীচুৱে আমাক কি সহ্য কৰিবলৈ শিকাইছিল...
  যাতে পৰিষ্কাৰ আকাশৰ তলত ৰাই ফুলে,
  ভালুকৰ দৰে শক্তিশালী হোৱাটো প্ৰয়োজন!
  
  যুদ্ধত আমি উগ্ৰ আবেগেৰে পৰিপূৰ্ণ,
  আৰু ধুমুহাময় তেজৰ সৈতে, ডেকা...
  আমি নৰক ফালি পেলাইছো,
  চয়তানৰ লগত থকা লিজিয়নবোৰ ক"ত!
  
  আৰু সকলোৱে জানে যে সৃষ্টিকৰ্তাই;
  মই তোমাক শিকাইছিলো যে কেনেকৈ পেশীবোৰ শক্তিশালী কৰিব পাৰি!
  আজে বাজে কথাত সময় নষ্ট নকৰিবা,
  নহলে মই শাস্তি লৈ তোমাৰ ওচৰলৈ আহিম!
  
  নপুংসকতা মূল কু-অভ্যাস,
  জন্ম দিলে খং, নীচতা...
  আক্রমণকারীদের frills -
  শৌৰ্য্য, সন্মান আৰু গৌৰৱৰ কথা পাহৰি যাওক!
  
  কিন্তু সকলো বিপদৰ মাজতো আপুনি
  ভাই, দুখৰ ওচৰত হাৰ নামানিব!
  আপোনাৰ সকলো সপোন বাস্তৱায়িত হওক -
  মোৰ প্ৰেয়সীৰ সৈতে মসৃণ ৱাল্টজত নাচি যাওঁ!
  
  প্ৰভুৱে আৰু কি দিব পাৰে?
  হয়, মৃত্যুৰ পিছৰ জীৱনটো কুঁৱলীৰ দৰে...
  এই জীৱনত মাংসই কষ্ট পায়,
  উপন্যাসখনৰ দৰে সকলো মসৃণ নহয়...
  
  আপোনাৰ ভূমি জানে, সাহসী এলফ -
  তাৰ ওপৰত আপোনাৰ সুখ নির্মাণ...
  গতি আৰু অগ্ৰগতি চলি থকা -
  ব্ৰহ্মাণ্ডৰ ওপৰত ক্ষমতা দিব!
  ছোৱালীবোৰে ল"ৰাকেইটাক অনুমোদন জনাই নীলা আৰু পান্না চকুৰে চকু টিপিয়াই দিয়ে। এইসকল বিশ্বৰ আটাইতকৈ উল্লেখযোগ্য আৰু শীতল যোদ্ধা। আৰু প্ৰয়োজন হ"লে জিভাৰে তেওঁলোকে ডেকা এলফবোৰৰ বাবে অৰ্গাজমৰ ঢালৰ গোটেই চুনামী সৃষ্টি কৰিব পাৰে।
  আৰু ছোৱালীবোৰে অতি উৎসাহেৰে যুঁজ দি থাকে। উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে বুটামবোৰ টিপি শিখা নিক্ষেপকাৰী আৰু ধ্বংসাত্মক শক্তিৰ ধাৰা উলিয়াই দিয়ে।
  আৰু তাৰ পিছত এলফ ছোৱালীবোৰে সেইটো লৈ ৰঙা নিপলবোৰেৰে বুটামবোৰ টিপিলে, যাৰ ফলত ধ্বংসাত্মক অস্ত্ৰটোৱে কাম কৰিলে আৰু পুটিনৰ ভালুকৰ শ্বেলফত জুই আৰু ধাতুৰ ঢৌ নমাই আনিলে। এইটো সঁচাকৈয়ে আছিল একাধিক উৎক্ষেপণ ৰকেট ব্যৱস্থাৰ দুঃস্বপ্নসদৃশ প্ৰভাৱ।
  ছোৱালীকেইজনীয়ে সঁচাকৈয়ে ইমান আক্ৰমণাত্মক আৰু উৎপাদনশীলভাৱে কাম কৰিছিল। আৰু তেওঁলোকে বিপক্ষৰ কাণ বন্ধ কৰি পেলোৱা আৰু চেপি ধৰা পৰাজয় চলাই সকলো জ্বলাই দিলে।
  একে সময়তে ছোৱালীকেইজনীয়ে গাইছিল:
  - ওপা ! উফ ! আমেরিকা - ইউরোপ,
  এছিয়া-ইউৰেছিয়া,
  কি যে বদনাম!
  গতিকে যোদ্ধাসকলে মেচিনগান গুলিয়াবলৈ ধৰিলে, পুটিনৰ ভালুকবোৰক নিঃশেষ কৰি পেলালে। আৰু তেওঁলোকে অতি কঠোৰ, সঠিক আৰু সঠিকভাৱে কাম কৰিছিল। আৰু তেওঁলোকৰ যুঁজৰ হেঁচা আছিল কেৱল অপ্ৰতিৰোধ্য।
  যোদ্ধাসকলে গাইছিল:
  জেলেনস্কিৰ ওপৰত বুঢ়া মানুহ,
  আৰু এলফিয়া মা...
  সততাৰে যুঁজ দিওঁ আহক
  অৰ্কবোৰক হত্যা কৰক!
  এলফ ছোৱালীকেইজনীয়ে আক্ৰমণৰ বাবে লৰালৰিকৈ ওলাই আহিল। আৰু তেওঁলোকে ক্ৰোধত উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে মৃত্যুৰ মাৰাত্মক উপহাৰ নিক্ষেপ কৰিলে। আৰু তেওঁলোকে পুটিনৰ ভালুকবোৰ ফালি পেলালে, নিজৰ উচ্চ আৰু যুঁজাৰু শ্ৰেণীটো প্ৰদৰ্শন কৰিলে।
  আৰু একে সময়তে ছোৱালী আৰু ৰঙা নিপল ব্যৱহাৰ কৰা হৈছিল।
  আৰু তেওঁলোকৰ মাজৰ পৰা বিজুলী উৰি গ"ল।
  একে সময়তে আল্ট্ৰাছাউণ্ডৰ ষ্ট্ৰিম আৰু উদং গোৰোহা ব্যৱহাৰ কৰি ছোৱালীকেইজনীয়ে হুইচেল মাৰিলে।
  বতাহ কঁপি উঠিল আৰু স্তম্ভিত হৈ পৰিল আৰু ড্ৰাগছ সেৱন কৰা কাউৰীবোৰ পৰি গ"ল, পুটিনৰ ভালুকৰ ঠেক আৰু টান মূৰবোৰ ঠোঁটেৰে ভাঙি পেলালে।
  আৰু যোদ্ধা ছোৱালীবোৰে এই সকলোবোৰ ইমান ভাল আৰু শীতলভাৱে কৰিলে যে সাধুকথাত কোৱা বা কলমেৰে বৰ্ণনা কৰাটোও অসম্ভৱ৷ আৰু একে সময়তে তেওঁলোকে গান গাইছিল;
  মোৰ প্ৰিয় জন্মভূমি পোহৰ;
  চকুৰ পৰা জিলিকি থকা চকুলো এটা তললৈ নামি আহিল।
  আৰু বৰে ইতিমধ্যে ৰঙা ৰঙৰ সাজ-পোছাক পিন্ধিছে,
  আৰু আকাশৰ পৰা বিকনৰ দৰে তৰা এটা!
  
  মাতৃভূমিৰ প্ৰতিটো মুহূৰ্তত কি আছে?
  পৃথিৱীৰ যিকোনো ঠাইয়েই বেয়া...
  আৰু তেতিয়াই কোকিলৰ শব্দ মৰি গ'ল -
  বেংবোৰে ডোঙাৰ মাজেৰে ছিটিকি পৰে!
  
  আৰু নাইটিংগেলৰ বাজি থকা মাত,
  বা blackbirds এর অসাৱধান trills...
  জীৱ-জন্তুৰ বয়সস্থ আত্মীয় থাকে,
  জাহাজ আছে য'ত খাইছিল।
  
  আমি একেলগে এটা শক্তিশালী বহৰ হিচাপে থিয় দিছো,
  সমুদ্র চিৰকালৰ বাবে শাসন কৰিবলৈ...
  পিতৃভূমিৰ বীৰ দুৰ্গ,
  প্ৰভুৰ ভাতৃত্ববোধৰ মহিমাৰ বাবে।
  
  প্ৰকৃতি মাতৃৰ সৈতে মিলাপ্ৰীতিৰে,
  কোনো ডাল মালা...
  অজ্ঞাত হৈ পৰিব, বিশ্বাস ভয় -
  যেতিয়া সাহসেই মূল প্ৰৰোচনা!
  
  আৰু সৌন্দৰ্য্য পাহৰিব নোৱাৰি,
  কাৰণ ইয়াত আমি এটা প্ৰতিফলন...
  কাৰণ জীৱনৰ নীলা সূতা,
  নাজানে, শেষ বিশ্বাস কৰক।
  এই ছোৱালীবোৰ সঁচাকৈয়ে অপাৰ্থিৱ সৌন্দৰ্য্যৰ প্ৰতিফলন। আৰু এলফবোৰ কেৱল এক অলৌকিক আৰু নিজৰ সকলো অজ্ঞাত ভৱিষ্যৎত ভয়ংকৰ।
  আৰু ছোৱালীবোৰৰ জিভা দীঘল আৰু চঞ্চল। আৰু অপ্ৰয়োজনীয় সমস্যা নোহোৱাকৈ সকলো কাম কৰিবলৈ সক্ষম।
  আৰু তেওঁলোকে ব্যৱহাৰ কৰে, উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে শত্ৰুৰ ওপৰত সৰু সৰু পাতল ৰেজাৰ নিক্ষেপ কৰে। আৰু তেওঁলোকে উৰি যায় আৰু কাটি পেলায়, পুটিনৰ সেনাৰ সৈনিক৷ যোদ্ধাসকলে নিজৰ সকলো অলংকৃত শক্তিৰে কাম কৰে।
  আৰু একে সময়তে তেওঁলোকে গান গায়:
  - আমি শীতল ছোৱালী,
  আমি খালী ভৰিৰ ছোৱালী...
  অৰ্ক যদিও ভয়ংকৰ
  সৰীসৃপবোৰক কুঁহিয়াৰেৰে কোবাইছিল!
  সঁচাকৈয়ে যদি সুন্দৰীসকলে গান গাবলৈ আৰম্ভ কৰে, তেন্তে চয়তানেও তেওঁলোকৰ লগত প্ৰতিযোগিতা কৰিব নোৱাৰিব। এইদৰেই ছোৱালীকেইজনীয়ে নিজৰ দাঁত দেখুৱাই, যিবোৰ মুকুতাৰ দৰে জিলিকি উঠে, আৰু সু-লক্ষ্যৰে বিস্ফোৰণেৰে পুটিনৰ ভালুকবোৰ পিহি নিঃশেষ কৰি পেলায়।
  এলফবোৰেও একেটা কথাৰ বাবে যুঁজ দিয়ে। যিসকল এতিয়াও কেৱল ল"ৰা, তেওঁলোকেও খালী ভৰিৰে সৰু সৰু পাতল বিষাক্ত বেজী নিক্ষেপ কৰে যিবোৰে পুটিনৰ ভালুকৰ চকুত সোমাই পৰে।
  আৰু একে সময়তে এলফ ল"ৰাবোৰে গান গায়;
  যদি আপোনাৰ মুঠিটো শক্তিশালী হয় -
  অৰ্থাৎ জীৱনত আপুনি প্ৰথম হ'ব!
  আৰু তেতিয়া সতীৰ্থজন দুখীয়া মানুহ নহয়,
  সোণৰ হৃদয় আৰু তীখাৰ স্নায়ু তেওঁৰ!
  
  কিন্তু তাতোকৈ ডাঙৰ কথা, বিশ্বাস কৰক - এইটো এটা শক্তিশালী মন,
  কাৰণ মানুহ জন্তুতকৈ শীতল।
  জীৱনত যদি তুমি অন্ধকাৰৰ ডাৱৰ,
  তেতিয়া এটা উল্লাসিত হাঁহি এটাই আপোনাক ভালপোৱা কৰি তুলিব!
  
  স্বয়ংক্ৰিয় যোগকৰণ জনা - মুষ্টিৰ শক্তি,
  কাৰণ ই জ্ঞানেৰে ভৰপূৰ - Know-How!
  কিন্তু ক্ষমতা - মূৰ্খৰ হাতত দিবলৈ চেষ্টা কৰক,
  তেতিয়াহে পুৰস্কাৰ হিচাপে কষ্ট পাব!
  
  এটা সময় আছিল যেতিয়া তেওঁলোকে ক্লাব এটা লৈ চিকাৰ কৰিবলৈ গৈছিল,
  একটি ধনু, ডাঠ ছাল বিরুদ্ধে কাঁড় একটি quiver...
  কিন্তু য'ত পইচা গৈছিল তাতেই চেৰভনেট বনাইছিল,
  আৰু তাৰকাৰাজ্যখনত জপিয়াই পৰাটো অতি সহজ!
  
  যদিও শিক্ষা ভাল -
  কিন্তু সাহস লোৱাটোও আকৰ্ষণীয়...
  আৰু বেয়নেটৰ সমানে ই চেলেং হৈ পৰিব,
  আৰু আমি মাদাৰ ফাদাৰলেণ্ডক অতি সৎভাৱে সেৱা আগবঢ়াইছো।
  
  কিন্তু দুষ্ট হিংসা গধুৰ ক্ৰুচ,
  আমাৰ যুদ্ধক্ষেত্ৰ তেজেৰে ভৰি আছে...
  কষ্ট পাই সৰ্বশক্তিমান ঈশ্বৰ কিয় পুনৰুত্থান হ"ল?
  যাতে সৈনিকৰ সামৰিক সমাৱেশ শক্তিশালী হ"ব পাৰে!
  
  কুমাৰীৰ চকুপানী টোপাল টোপালকৈ টোপাল টোপালকৈ টোপাল টোপালকৈ টোপাল টোপালকৈ - তাইৰ মৰমৰ বান্ধৱী সৰি পৰিছে,
  মাতৃয়ে হাওঁফাওঁৰ ওপৰত চিঞৰি চিঞৰি হুমুনিয়াহ কাঢ়ি প্ৰাৰ্থনা কৰে...
  খিৰিকীৰ বাহিৰত জমা হৈ আছে আৰু জুইশলাটো নুমাই গৈছে,
  ইয়াত মাটিৰ তলত পুতি থোৱা এজন সুদৰ্শন যুৱক!
  
  অ" নিষ্ঠুৰ নিয়তি - কি দুষ্ট ভাগ্য,
  ভাৰ্জিন মেৰী - আপোনাৰ ভাল স্বভাৱ ক'ত?
  মানুহজনে সোনকালে বাগ্দান হ"ব বিচাৰিছিল,
  আৰু এতিয়া বতাহে পাইন গছৰ তলত ধূলি উৰুৱাইছে!
  
  জীৱন আহিব সুখী - ভাল হ'ব,
  পপি মধু হবে - আপেল পাই ...
  ধূলি আৰু গুড়িলৈ,
  সঁচা ভাগ্যই সীমা অতিক্ৰম কৰক!
  
  পৃথিৱীত সকলো কাম কৰা হয় আৰু মংগল গ্ৰহলৈ নিক্ষেপ কৰা হয়,
  তৰাৰে ভৰা মালাবোৰক মুঠি এটাত গোটাই লওঁ আহক!
  আৰু নমস্কাৰ বন্ধুসকল, মাত্ৰ টপ ক্লাছ,
  আৰু তেওঁক জুইত পেলাই দিয়া হ"ল - ভয়ংকৰ ভূত!
  
  ইতিমধ্যে চিনাকি হৈ পৰিছে মেচিনগান - গুলীবোৰ ঢালিছে এটা ধাৰাত,
  আৰু শত্ৰু ক্লান্ত হৈ পৰিল, তেওঁ যি বিচাৰিছিল সেয়া শূন্য!
  জয়ী হ"লে ধনী হ"ব,
  যিয়ে জুই জ্বলাই দিলে শেষত দৰিদ্ৰতা!
  ইয়াত টাৰ্মিনেটৰ ছোৱালীবোৰে গোৱা শীতল গীতবোৰ। আৰু তেওঁলোকে নিজৰ সৰ্বোচ্চ আৰু আচৰিত কৃতিত্ব প্ৰদৰ্শন কৰে। এনে ছোৱালীৰ বিৰুদ্ধে এটাও অৰ্ক কৌশলে কাম নকৰে।
  আৰু তেওঁলোকৰ ভৰি দুখন ইমান ধুনীয়া, চেলেকি লোৱা, আৰু অতি সম, আৰু একে সময়তে সুসমঞ্জস্যভাৱে ৰখা আঙুলি।
  এইবোৰ সঁচাকৈয়ে ছোৱালী - ঠিক যি লাগে, মাত্ৰ চুপাৰ!
  এনে যোদ্ধাসকলে সমগ্ৰ পৃথিৱীৰ ভাগ্য নিৰ্ণয় কৰিবলৈ সক্ষম। প্ৰকৃত যুদ্ধত এই ছোৱালীজনীৰ লগত কোনেও তুলনা কৰিব নোৱাৰে।
  আৰু আকৌ উদং ভৰিৰ আঙুলিয়ে বিনাশ আৰু সম্পূৰ্ণ মৃত্যুৰ হত্যাকাৰী উপহাৰ নিক্ষেপ কৰে। আৰু তেওঁলোকে পুটিনৰ ভালুকৰ সেনাৰ ৰেজিমেণ্টবোৰ ধ্বংস কৰে।
  কপালত বিষাক্ত বেজী পালে পুটিনৰ ভালুকে কি কৰিব পাৰে? মাথোঁ কান্দিব পাৰি। আৰু দেখাত অত্যন্ত আড়ম্বৰপূৰ্ণ আৰু বিচিত্ৰ!
  আৰু ছোৱালীয়েও যুদ্ধত নিজৰ উদং ভৰিৰ আঙুলি ব্যৱহাৰ কৰে, বুমেৰাং নিক্ষেপ কৰে। বতাহত উৰি ঘূৰি ঘূৰি থাকে, আৰু দাঁত থকা ভালুকৰ মূৰত সোমাই যায়। আৰু মৃত অৱস্থাত পৰি পৰে।
  আৰু তাৰ পিছত ছোৱালীবোৰে ৰঙা নিপলৰে বুটামবোৰ টিপি অত্যন্ত হত্যাকাৰী আৰু ধ্বংসাত্মক কিবা এটা অন কৰে। আৰু বহুত অৰ্কৰ মৃত্যু হয়।
  সুদৰ্শন ডেকা এলফবোৰেও অতি সুন্দৰ আৰু আত্মবিশ্বাসেৰে গান গায়;
  পৃথিৱীত আৰু ধুনীয়া প্ৰেম নাই,
  কিন্তু ইয়াৰ সমস্যা আৰু চিন্তাও আছে...
  কাৰণ এযোৰ শ্লোগানত কোনো কাম নাই - ৰুডাৰ,
  আমি যেতিয়া একেলগে থাকোঁ তেতিয়া আমি সদায় পাইলট!
  
  প্ৰেম হৈছে মিঠা মৌ থকা পাত্ৰ,
  কিন্তু উদাসীনতাৰ আলকাতৰাটো ঘটে...
  আৰু মোৰ বিশ্বাস উদাৰ সুখ আহিব,
  ফুলত, মে" মাহত চাইৰেনৰ জোপোহাৰ দৰে!
  
  দাসত্বৰ শিকলি পেলাই দিয়াটো ডাঙৰ কথা,
  মোৰ ঘামচি ওলোৱা শৰীৰটো পোনে পোনে ওলাই যাওক...
  বন্দী হৈ থকা জীৱনতকৈ মৰি যোৱাই ভাল,
  যদিও প্ৰয়োজনে আমাক এলাহৰ পৰা গাখীৰ এৰি দিব!
  
  জীৱনত আমাক বহুত অৰ্জন কৰিবলৈ দিয়া হৈছে,
  কিন্তু ইয়াতকৈ অধিক অৰ্জন কৰাটো অতি কঠিন...
  যেতিয়া তোমাৰ মনটো জালত আবদ্ধ হৈ থাকে - যোৰত,
  যেতিয়া আপুনি বেছি সাৱধান হয়!
  
  আৰু যিসকলে সাহস কৰে তেওঁলোকৰ বাবে স্পঞ্জ কেক এটা অপেক্ষা কৰি আছে,
  আৰু চকলেট, মিঠা মিঠাই,
  কিন্তু প্ৰায়ে শিল দিয়ে বিপৰীতে,
  কোনে জানে, হয়তো কপৌৰ দিন শেষ হ"ল!
  
  আমি এই পৃথিৱী এৰি যাব নিবিচাৰো,
  আনকি দুষ্ট বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডকো হেৰুৱাই পেলাওক!
  আমাক জীৱনত এটা পাঁচ দিয়া,
  আৰু শাস্তি হ"ব শিক্ষাত!
  এইবোৰ ইয়াত গীত আৰু ল"ৰাবোৰ ছোৱালীতকৈ কৃপাত হীন নহয়। আৰু লগতে শিশু অৱস্থাত স্লিংশ্বট ব্যৱহাৰ কৰা এলফ। আৰু এইটোও অতি মাৰাত্মক অস্ত্ৰ। আৰু ইয়াৰ অত্যন্ত বিধ্বংসী প্ৰভাৱ পৰে।
  এনে লোকৰ বিৰুদ্ধে পুটিনৰ ভালুক শক্তিহীন।
  অতি তীব্ৰতাৰে যুদ্ধ অব্যাহত আছে।
  ছোৱালীকেইজনীয়ে ছয়ডাল তৰা আৰু স্বস্তিকাৰ ৰূপত বুমেৰাং দলিয়াই দিয়ে, আৰু সেইবোৰেৰে পুটিনৰ ভালুকৰ মূৰ কাটি পেলায়। অত্যন্ত শক্তিশালীভাৱে কাম কৰাৰ সময়ত।
  ছোৱালীয়ে উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে এনে আচৰিত অলৌকিক কাম দেখুৱাই আৰু কৰে। আৰু তেওঁলোকে শত্ৰুৰ ওপৰত চেপি ধৰা আৰু হাড় ভাঙি পেলোৱা আঘাত কৰে।
  যোদ্ধাসকলে সাহসেৰে গান গায়।
  - মহাকাশ আমাৰ বাবে অপেক্ষা কৰি আছে আৰু এটা সপোন,
  আহক আমি পৃথিৱীখনক সকলোৰে বাবে অধিক সুন্দৰ কৰি তোলোঁ...
  সৌন্দৰ্য্যই ৰাজত্ব কৰিব
  আমাৰ মহান এলফিয়াত!
  আৰু আকৌ ছোৱালীকেইজনীয়ে ৰঙা নিপলৰে বুটামবোৰ টিপি শত্ৰুক সঁচাকৈয়ে চেপি ধৰা আঘাত কৰে, আক্ষৰিক অৰ্থত একেলগে শ শ পুটিনৰ ভালুক জ্বলাই দিয়ে।
  একে সময়তে ছোৱালীবোৰে অতি উৎসাহ আৰু তীব্ৰতাৰে গান গায়;
  পৃথিৱীত বহুত মিছা কথা, আৰু নিষ্ঠুৰতাই ৰাজত্ব কৰে,
  ন্যায় জালত ধৰা চৰাইৰ দৰে...
  কিন্তু আছে প্ৰভুৰ শক্তি আৰু মহত্ত্বৰ ঢাল -
  অৰ্থাৎ আমি পতিত হোৱা আমি বেছি দিন সহ্য কৰিব নালাগিব!
  
  এলফবোৰ প্ৰায়ে পাপী আৰু ভাগ্যৰ লগত খেলা হয়,
  সৰ্বশক্তিমান ঈশ্বৰে আমাক দয়া কৰক, আপোনাৰ প্ৰশংসা এক সন্মান!
  ভগ্ন আত্মাৰ তেজেৰে তোমাৰ ওচৰলৈ ঘূৰি আহিছো,
  মোক পৰিত্ৰাণ পোৱাৰ সুযোগ দিয়ক আৰু এটা প্ৰাৰ্থনা কৰক!
  
  তোমাৰ ওঁঠত বালি ঢালি দিয়ে, বতাহৰ পৰা জ্বলি থকা হাঁহি এটা,
  কি জঘন্য পাপে আমাৰ পৃথিৱীখনলৈ লৈ আহিছে...
  বেয়াৰ সৃষ্টিকৰ্তা চয়তানে নিৰ্দয়ভাৱে অত্যাচাৰ কৰিলে
  কিন্তু আচলতে কোন পৰি গৈছে আৰু ভিৰৰ মাজত অকলশৰীয়া!
  
  আমি ঈশ্বৰৰ সোৱাদ লোৱাৰ যোগ্য নহয়, কৃপা,
  হৃদয়ত নীচতাই বাস কৰে আৰু শূন্যতাই ৰাজত্ব কৰে!
  আমি আমাৰ হাতত থকা সকলোখিনি অনাথ শিশুক দিব লাগিব,
  আকাশৰ তলত তোমাৰ পবিত্ৰতা প্ৰকাশ হওক!
  
  কিন্তু যদি তোমাৰ আত্মা চিয়াঁহীৰ টুকুৰাৰ দৰে হয়,
  যদি আপোনাৰ চিন্তাত কঠিনতা আৰু কামনাই জীয়াই থাকে?
  এনে ঈশ্বৰৰ বাবে পবিত্ৰই নিজৰ হৃদয় মুকলি কৰিলে,
  আৰু তেওঁ ক"লে: অনুতাপ কৰক - অপকৰ্মৰ হিচাপ নাই!
  
  সৃষ্টিকৰ্তাই সৃষ্টিক নিজৰ পবিত্ৰ আদেশ দিলে,
  ভাই-ভনীক ভাল পাবা আৰু বিশ্বাসঘাতকতা কৰিবলৈ সাহস নকৰিবা!
  মই পাপৰ লগত যুঁজ দিওঁ যাতে জুই নুমায়,
  এটা পৰিয়াল হওক: সন্মান কৰক দেউতাক, মাতৃ!
  
  দেউতা এলেহুৱা হ"লে ক্ষমা নাই,
  যদি আপুনি মাত্ৰ অধিক কেনেকৈ ধৰিব পাৰি সেই বিষয়ে চিন্তা কৰি আছে...
  কিন্তু যদি আপুনি উদাৰ, তেন্তে জানি থওক যে আপুনি সৰু,
  আৰু ভালৰ বাবে কাম কৰক, বিচনাখন আঁতৰাই ঠেলি দিয়ক!
  
  তোমাৰ পবিত্ৰ বিধান যুগ যুগ ধৰি দিয়া হ"ব,
  বিবেক অনুযায়ী জীয়াই থাকিবলৈ, আনন্দ কঢ়িয়াই আনিবলৈ!
  মুকলি কৰিলে সমগ্ৰ বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ড, প্ৰজ্ঞা ইমানেই মহান,
  জনাটো অসম্ভৱ, মই শিশুৰ দৰে কান্দি আছো!
  কওঁকচোন ছোৱালীবোৰে - তেওঁলোকে এটা ছুপাৰ গান গাইছিল ! আৰু তেওঁলোকে নিজৰ অসাধাৰণ আৱশ্যকতা দেখুৱাইছিল।
  আৰু যোদ্ধাসকলে আকৌ অৰ্কবোৰত গুলী চলাওক, অতি পকা ষ্ট্ৰবেৰীৰ দৰে দেখা নিপলৰ সৈতে বুটাম টিপি। আৰু তেওঁলোকক বৃহৎ সংখ্যক নক আউট কৰা হয়।
  এইবোৰেই সঁচাকৈয়ে পুটিনৰ ভালুকৰ মাজত মৃত্যু আৰু ধ্বংসৰ বীজ সিঁচি থকা ছোৱালী। আটাইতকৈ উজ্জ্বল আৰু ধ্বংসাত্মক পথৰ যোদ্ধা।
  আৰু শত্ৰুক কাঁচিৰ দৰে কাটি পেলায়। আৰু তেওঁলোকে নিজৰ উদং ভৰিৰ আঙুলি ব্যৱহাৰ কৰি শত্ৰুক আঘাত কৰে। আৰু ইমানবোৰ অৰ্ক ইতিমধ্যে নিজৰ ধ্বংসাত্মক প্ৰভাৱত মৃত্যুমুখত পৰিছে।
  আৰু ছোৱালীবোৰে নিজৰ উদং, ঘূৰণীয়া, গোলাপী ৰঙৰ গোৰোহাৰে ধ্বংস আৰু ধ্বংসৰ পটল উলিয়াই দিয়ে।
  আৰু আকৌ পুটিনৰ ভালুকবোৰ, হত্যা কৰি টুকুৰা-টুকুৰ কৰি পেলোৱা, পৰি যায়। আৰু যোদ্ধাসকলে অতি পতিয়ন যোগ্য আৰু ধ্বংসাত্মকভাৱে কাম কৰে।
  আৰু যুৱককেইজনে পুটিনৰ সেনাবাহিনীৰ ওপৰতো নিজৰ ধ্বংসাত্মক আৰু ধ্বংসাত্মক প্ৰভাৱ দেখুৱাইছে।
  এইখিনিতে যুঁজি থকা যোদ্ধা যোৰবোৰে উৎসাহেৰে গান গায়;
  আমি বিচ্ছেদ, দুখেৰে ভৰা এখন পৃথিৱীত বাস কৰো...
  এজন সৈনিকে অকলে থাকিলে কি কৰিব লাগে?
  দেৱতাসকলে নিষ্ঠুৰভাৱে আমাৰ বাবে অধিকাৰ নিৰ্ধাৰণ কৰিলে -
  এই ল'ৰাটোৱে নিজৰ মন্দিৰবোৰ ধূসৰ কৰি তুলিছে!
  
  প্ৰেমৰ প্ৰতি ইমান নিষ্ঠুৰ বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ড,
  বিচ্ছেদৰ চকুলো এটা কেছকেডত বৈ গ'ল...
  কৰুণা লেখ-জোখ নোহোৱাকৈয়ে নোহোৱা হৈ গ"ল, সপোনৰ দৰে,
  আৰু জীৱনটো কোমলতা নোহোৱা শিলৰ দৰে হৈ পৰিল!
  
  মৰুভূমিত জমা হৈ পৰিছে, আৰু বৰফবোৰ গৰমত জ্বলি আছে,
  কেনেকৈ মৰিছা পৰা শিকলি এটাই মোৰ হৃদয়খন আৱৰি ৰাখে!
  আৰু বিচ্ছেদৰ বৰষুণে ছাদত খুন্দা মাৰে -
  পকেট খালী, কেৱল তামহে বাকী আছে!
  
  কিন্তু এজন যুঁজাৰুৰ কৃতিত্বৰ ওপৰত বিশ্বাসে প্ৰেৰণা দিয়ে,
  সৰ্বশক্তিমান ঈশ্বৰ - জানি থওক যে তেওঁ দৃঢ় প্ৰতিজ্ঞা কৰিছিল!
  আৰু ই আমাৰ বাবে উষ্ণ মে", ২০১৯ত পত্ৰৰ দৰে হ"ব।
  অংকুৰিত হ"লে ফুল ফুলা লগ পাওঁ!
  
  আপুনি গ্ৰহটোক অধিক সুখী কৰিব বিচাৰেনে?
  যাতে আমাৰ প্ৰত্যেকেই নাইটিংগেলৰ দৰে গৌৰৱময়ভাৱে গান গায়?
  তেতিয়া আটাইতকৈ মিঠা মৌ লিণ্ডেন গছৰ পৰা চপোৱা হ'ল -
  দৈত্যৰ আত্মাত মিছাৰ অন্ত পেলাওঁ!
  
  ভগৱানক প্ৰতাৰণা নকৰিবা, বিশ্বাস কৰা,
  তেওঁ আমাৰ মাজৰ কোনজন কাপুৰুষ আৰু ব"ৰৰ মাজেৰেই দেখে!
  যজ্ঞৰ প্ৰভুক অৰ্থ দিয়া,
  আচৰিত নহয় যে ইয়াত লিখা আছে, মই তোমালোকক প্ৰতিদান দিম!
  
  কিন্তু দুষ্ট হিংসাই আমাক জালত ধৰিলে,
  হত্যা ক"ত শেষ হ"ব কোনেও নাজানে।
  যিহূদা একটি পচা aspen উপর ওলমি -
  আৰু যিসকলে বিশ্বাস কৰিছিল তেওঁলোকৰ বাবে - এটা লৰেল মুকুট!
  
  যিকোনো ব্যক্তিয়েই ভাল হ"ব পাৰে
  আমাৰ পছন্দ সচেতন - খ্ৰীষ্টৰ বাবে চেষ্টা কৰা।
  কিন্তু কেতিয়াবা তেজৰ ডোখৰ,
  অন্ততঃ এটা প্ৰতিশ্ৰুতি আছে - সোনকালে আহিম !
  
  অ" পৃথিৱী, তোমাৰ মাজত কিমান হিংসা আছে,
  যেন আমি শান্তিৰে জীয়াই থাকিব নোৱাৰো!
  সৈনিকৰ কফিনৰ ওপৰত পত্নীয়ে কান্দিলে,
  জীৱনৰ ভংগুৰ সূতা কিমান পাতল!
  
  তেজ বোৱা আমাৰ আহ্বান নহয় -
  মই ভাল পাব বিচাৰো, পিতৃভূমিক স্বৰ্গ দিব বিচাৰো!
  আমাৰ সকলোৰে বাবে কিয় এই শাস্তি?
  উত্তৰটো হ"ল, সকলো ধন-সম্পত্তি দুখীয়াক দিয়ক!
  
  টকাৰ বিনিময়ত পৰিত্ৰাণ কিনা অসম্ভৱ,
  কাৰণ ভগৱানৰ বাবে সোণৰ কোনো মূল্য নাই!
  আৰু দেওবাৰে গীৰ্জাৰ আগত প্ৰণাম কৰক,
  ঈগলৰ দৰে পাখি থকা হ"বলৈ!
  
  আৰু সময় আহিব - ঈশ্বৰৰ ৰাজ্য আহিব,
  দুষ্ট আৰু লুণ্ঠনকাৰী অন্ধকাৰৰ অন্ত পৰিব!
  আধ্যাত্মিক বিনষ্ট হ"ব, অভিশপ্ত দাসত্ব,
  আৰু দেশখন সুখৰ মহানতাত পৰিব!
  ইয়াত ছোৱালীবোৰে সঁচাকৈয়ে আৰু বিশেষভাৱে গাইছিল, আৰু অতি সুন্দৰকৈ। আৰু খালী ভৰিৰে ছোৱালীবোৰৰ ভৰি দুখনে নিক্ষেপৰ হত্যাকাৰী উপহাৰ নিক্ষেপ কৰিলে। আৰু তেনেকৈয়ে গ"ল পুটিনৰ ভালুকৰ ধ্বংস। এই ছোৱালীবোৰো বৰ হাস্যৰসময়ী।
  আচৰিত আৰু অত্যন্ত শীতল। আৰু ইহঁতৰ স্তনৰ নিপলবোৰ অতি উজ্জ্বল, অতি পকা ষ্ট্ৰবেৰীৰ দৰে।
  অপ্ৰয়োজনীয় অনুষ্ঠান নোহোৱাকৈ ছোৱালীবোৰে মাৰাত্মক শক্তিৰ উদং আঙুলিৰে ধ্বংসৰ উপহাৰ নিক্ষেপ কৰে।
  ইয়াত তেওঁলোক আছে, কি মহৎ আৰু আক্ৰমণাত্মক, যুঁজি চুৰি কৰে।
  ছোৱালীৰ স্তনৰ ৰুবি নিপলবোৰৰ বিষয়ে আমি কি ক"ম? এইটোও অত্যন্ত যুঁজাৰু আৰু শীতল। অতি তীব্ৰতাৰে যুঁজিবলৈ আৰু যুঁজিবলৈ ছোৱালীবোৰ কিমান সক্ষম।
  গতিকে ছোৱালীকেইজনীয়ে আকৌ লৈ উদং ভৰিৰ আঙুলি মুখত আঁকোৱালি ল"লে। আৰু উৰুৱাই দিওঁ। আৰু ইয়াৰ পৰা কেনেকৈ এটা আল্ট্ৰাছ"নিক ট্ৰিল ঢালিবলৈ ধৰিলে।
  আৰু স্তম্ভিত কাউৰীবোৰে চেতনা হেৰুৱাই পেলালে। আৰু তেওঁলোক ঠোঁট লৈ পুটিনৰ ভালুকৰ মূৰ্খ মূৰত পৰিল।
  . অধ্যায় ২১
  এলফ ছোৱালীজনী আৰু একে সময়তে ৰাণীয়ে আদেশ দিলে। আৰু তাই অতি শক্তিশালীভাৱে অভিনয় কৰিছিল। আৰু তাইৰ চকু দুটা নীলাচলৰ দৰে জিলিকি উঠিল। এইগৰাকী এগৰাকী ছুপাৰ গাৰ্ল আৰু তেওঁৰ নাম মাৰিয়া কলেছনিকোভা।
  মূৰৰ খুলি ভাঙি মগজু উলিয়াই দিলে। সেইটো শীতল কথা!
  আৰু তেতিয়াই যোদ্ধাসকলে অতি সুন্দৰ আৰু আনন্দৰে নিজৰ আচৰিত কণ্ঠত গান গাবলৈ ধৰিলে;
  আমার উচ্চ Elfia আলো -
  যিবোৰ দেশে নিজৰ আত্মাৰে পৃথিৱীখনক জীৱন দিছিল!
  ইয়াতকৈ ধুনীয়া পিতৃভূমি বিচাৰি পোৱাটো অসম্ভৱ,
  তাই বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডৰ বাবে খবৰ - পবিত্ৰ সপোন!
  
  প্ৰতিটো ঘাঁহ আৰু প্ৰতিটো শিশিৰৰ টোপালত,
  আৰু উষ্ণ গ্ৰীষ্মকালীন বৰষুণৰ টোপালত...
  তুষাৰৰ টুকুৰাবোৰে হীৰাৰে খেলে,
  তেওঁলোকৰ মাজত যীচুৰ মুখখন আছে - প্ৰভু নেতা!
  
  উজ্জ্বল স্বৰগৰ সৃষ্টি,
  প্ৰতিটো কুঁহিয়াৰৰ ফুলত ই সুন্দৰ।
  যি শান্তি বিচাৰে, তেওঁ ঈশ্বৰৰ পুত্ৰৰ নিচিনা,
  বিশ্বাস কৰক, তেওঁৰ সকলোতে এক আচৰিত জীৱন আছে!
  
  কিন্তু সৰ্বশক্তিমানে আমাক এই ইচ্ছা দিলে,
  যাতে মই প্ৰতিটো মুক্ত পথ বাছি লওঁ,
  যাতে থলুৱা যোদ্ধাজনে নিজৰ জন্মভূমিক ভাল পায়,
  ৰডক তেওঁৰ কৰ্মত মহিমামণ্ডিত কৰিবলৈ!
  
  অৱশ্যে তেওঁলোকে এটা বেয়া বাছনি কৰিলে,
  আৰু এতিয়া পৃথিৱীত এটা দুষ্ট ধাৰা ঢালিছে!
  Elfia ভিৰ দ্বাৰা ট্যাংক নৰক থেকে trampled হয় -
  নিয়তি নিজৰ যুদ্ধত নিষ্ঠুৰ আৰু নিৰ্দয়!
  
  কিন্তু কান্ধত কান্ধে যোদ্ধাসকলক একত্ৰিত কৰোঁ আহক -
  নৱেম্বৰৰ ছোভিয়েট বেনাৰৰ অধীনত।
  আইকনৰ পৰা মুখবোৰক অনুগ্ৰহ দিয়া হ"ব,
  তেওঁলোকে প্ৰভুৰ আগত আমাৰ হৈ থিয় দিছে এটা কাৰণত!
  
  যদিও পুটিনৰ পিছফালে দানৱ চৰিছে,
  অৰ্কমেনিয়াত বহুত বৈশিষ্ট্য ৰাখিলে !
  কিন্তু আমি জাংকাৰক চচৰৰ দৰে গুলীয়াই পেলাওঁ,
  কাৰণ, আপুনি যুঁজিব লাগিব, আপোনাৰ শিৰাৰ পৰা তেজ ফালি পেলাব লাগিব!
  
  শত্ৰুৱে এলফস্কভাত উপনীত হৈছে - সকলো জুইত জ্বলি আছে,
  বাইনোকুলাৰৰ জৰিয়তে তেওঁ ক্ৰেমলিনৰ তৰাবোৰ দেখে!
  কিন্তু আমি আগতে মামাইৰ গোটটোক পৰাস্ত কৰিছিলো,
  প্ৰভুৱে তেওঁৰ মৰমিয়াল কন্যাসকলক শক্তি দিব!
  
  পিতৃভূমি - মই দুখেৰে প্ৰাৰ্থনাত ফুচফুচাই কওঁ,
  আমাৰ চহৰবোৰ মশালৰ দৰে জ্বলি আছে!
  ঘাম আৰু প্ৰেমেৰে যি নিৰ্মাণ কৰা হৈছিল,
  সঁচাকৈয়ে চিৰদিনৰ বাবে ধ্বংস হৈ গ"ল নেকি?
  
  কিন্তু পৰিয়ালে নিজৰ সৃষ্টিক এৰি নাযায় -
  তেওঁ শক্তি দিব আৰু বিৰোধী পতিত হ"ব!
  ঈশ্বৰৰ জ্ঞানী পুস্তকত কোৱাৰ দৰে -
  এলফে জয়ী হ"ব আৰু তৰাবোৰৰ ওচৰলৈ মাৰ্চ কৰিব!
  
  ৱেৰমাচ্ট পৰাজিত হ"ল, তেজ বৈ আছে,
  Elfskva , আৰু গৌৰৱময় Elfagrad পিছত!
  আৰু মাতৃভূমিয়ে আপেল গছৰ পৰা ৰস দিব,
  যাতে গ্ৰেনেডৰ সহায়ত মেচিনগান সহজ হৈ পৰে!
  
  Okrlina ত থাকিম - এজন গৌৰৱময় নেতা,
  পৃথিৱীত ঈশ্বৰৰ ভাইচৰয় য'ত পাপ আছে!
  অৰ্কশিষ্ট জীৱবোৰক ৰেহাই নিদিব,
  তেতিয়া হ"ব সুখ আৰু সফলতা!
  ছোৱালীবোৰে ইমান ভালকৈ গাইছিল, আৰু ইমান আবেগ আৰু তীব্ৰতাৰে। সুন্দৰীসকলে ভয়ংকৰভাৱে গাইছিল আৰু সকলো কাম নিখুঁতভাৱে কৰিছিল।
  আৰু উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে তেওঁলোকে বিশেষ তৰা নিক্ষেপ কৰে যিয়ে পুটিনৰ ভালুকৰ ডিঙি আৰু পেট ফালি পেলায়। আৰু কওঁকচোন ই বৰ শীতল৷
  যুঁজত আনন্দদায়ক ছোৱালীবোৰ অতি শক্তিশালী আৰু যুঁজি থাকে।
  যদিও কেতিয়াবা তেওঁলোকেও পায়। ইয়াত অৰ্ক জল্লাদসকলে এলফ পৰিয়ালৰ এগৰাকী ছোৱালীক অত্যাচাৰ কৰি আছে। তাইক লৈ ৰেকত টানি লৈ গ"ল। প্ৰথমে পিছফালৰ পৰা হাত বান্ধি ছোৱালীজনীক আৰু ওপৰলৈ তুলিবলৈ ধৰিলে। আৰু তেনেকৈয়ে চিলিংলৈকে গোটেই বাটটো।
  মোক দহ মিটাৰ উচ্চতালৈ টানি লৈ গ"ল। আৰু তাৰ পিছত সিহঁতে তাইক লৈ ছোৱালীজনীক এৰি দিলে।
  তাইৰ উলংগ, টেন কৰা শৰীৰটো তললৈ পৰি গ"ল। আৰু মজিয়াখন নিজেই বৰ মজবুত, নাইলনৰ ৰছীডাল টানি থোৱা আছিল।
  আৰু ছোৱালীজনীয়ে নৰকীয় যন্ত্ৰণাত চিঞৰিব। তেনেকৈয়ে সৌন্দৰ্য্যক জোকাৰি গ"ল। আৰু ই সৌন্দৰ্য্যৰ গাঁঠিবোৰ সীমালৈকে পেলাই দিলে।
  পুটিনৰ ভালুকৰ বংশৰ জ্যেষ্ঠ জল্লাদে হাঁহি হাঁহি গুৰগুৰাই উঠিল:
  - লৰচৰ কৰি থাকিব!
  আৰু ছোৱালীজনীক আকৌ ৰেকত ওপৰলৈ তুলিবলৈ ধৰিলে। আৰু উচ্চ আৰু উচ্চ। ৰছীডাল টান হৈ পৰিল।
  এলফৰ ভাস্কৰ্য্য পেশীৰে ছোৱালীজনী বৰ ধুনীয়া। তাই আচৰিত, অতি যুঁজাৰু।
  আৰু হুমুনিয়াহ কাঢ়ি তেওঁ কয়:
  - নহয়! মই নকওঁ!
  আৰু তেওঁলোকে তাইক একেবাৰে চিলিংলৈকে তুলি লৈ গ"ল। আৰু মনোযোগত থিয় হৈ থকা ছোৱালীজনী নিথৰ হৈ পৰিল।
  গতিকে তাইক আকৌ মুকলি কৰি দিয়া হ"ল। এলফৰ উলংগ, শক্তিশালী শৰীৰটো পৰি গ"ল। আৰু বন্য বেগেৰে তললৈ নামি গ"ল। আৰু মজিয়াৰ ওচৰত ৰছীডাল আকৌ টান হৈ গ"ল।
  আৰু ছোৱালীজনীয়ে আকৌ চিঞৰি উঠে। হয় বিষ হয়।
  কিন্তু মোৰ বুকুৰ পৰা এটা চিঞৰ ফাটি যায়:
  - নহয়! মই নকওঁ!
  পুটিনৰ ভালুকৰ জাতৰ জ্যেষ্ঠ জল্লাদে আদেশ দিয়ে:
  - তৃতীয়বাৰৰ বাবে জোকাৰি লওক!
  আৰু এতিয়া ছোৱালীজনীক আকৌ ৰছীডালত তুলি দিয়া হৈছে। ইয়াৰ আগতে ছোৱালীকেইজনীৰ খালী ভৰিত লোহাৰে বান্ধি থোৱা গধুৰ ওক গছৰ জোতা এটা লগাই দিয়া হৈছিল। আৰু তাই নিজৰ শক্তিশালী, ছোৱালীৰ দৰে শৰীৰটোৰ টানি তীব্ৰতৰ কৰি তুলিলে।
  এলফটোৱে টানি লৈ চিলিঙৰ ওচৰতে, পুটিনৰ গেঙৰ ধৰ্মান্ধসকলে নিৰ্যাতন চলোৱা দুৰ্গত উৰি ফুৰিছিল।
  আৰু তেতিয়াই জ্যেষ্ঠ জল্লাদে হিচকি উঠিল:
  -বিচ্চ বুলি ক'ব নেকি!?
  ছোৱালীজনীয়ে হতাশাত চিঞৰি উঠিল:
  - আপোনাৰ পুটিনৰ মুখত এটা বাজি!
  এই আদেশটো তলত দিয়া হ"ল:
  - এৰি দিয়ক!
  আৰু ঢোলটো ব্যৱহাৰ কৰি আকৌ ৰছীডাল এৰি দিয়া হ"ল। আৰু ছোৱালীজনী তললৈ পৰিল। আৰু ষ্টকত থকা তাইৰ খালী ভৰি দুখনে আনকি মজিয়াখন অলপ স্পৰ্শ কৰিলে আৰু ৰছীডাল আকৌ টান হৈ পৰিল।
  আৰু এলফটোৱে আকৌ চিঞৰি উঠিল আৰু চেতনা হেৰুৱালে।
  জ্যেষ্ঠ জল্লাদৰ নিৰ্দেশত অৰ্কবোৰে তাইৰ ওপৰত বৰফৰ পানীৰ বাল্টি এটা ঢালি দিলে। আৰু ছোৱালীজনীৰ জ্ঞান আহিল।
  জল্লাদ-নেতাই আদেশ দিলে:
  - আৰু এতিয়া টানিছে।
  আৰু অৰ্কবোৰে ব্লকৰ পৰা ওলাই অহা হুকবোৰত আটাইতকৈ গধুৰ ওজন ওলোমাই ৰাখিবলৈ ধৰিলে। ঘামত চিকচিকিয়া ছোৱালীজনীৰ পেশীবহুল শৰীৰটো বহুত টানি টানি ৰছীৰ দৰে খোলা আছিল।
  আৰু তাই আকৌ চেপি উলিয়ালে:
  - মই নকওঁ!
  জল্লাদে আদেশ দিলে:
  - তাইৰ বাবে এটা পোহৰ! আৰু বুকুখন, আৰু বুকু আৰু উদং গোৰোহা জ্বলাই দিয়ক!
  অৰ্কবোৰে আদেশটো পালন কৰিবলৈ লৰালৰি কৰিলে। ইয়াৰ আগতে যাতে ছালখন তৎক্ষণাত চৰ নহয়, তাৰ বাবে তেওঁলোকে ছোৱালীজনীৰ গৰ্ভ, স্তন আৰু উদং তলুৱাত জলপানৰ তেলৰ চিকিৎসা কৰিছিল।
  পুটিনৰ ভালুকৰ ৰুক্ষ, লোমশ হাতৰ স্পৰ্শত ছোৱালীজনীয়ে বৰ বিতৃষ্ণাত ভুগিছিল।
  আৰু যেতিয়া সিহঁতেও ছোৱালীজনীৰ খালী ভৰিৰ তলত জুই জ্বলাই দিলে। আৰু তেওঁলোকে বুকুৰ প্ৰতিটো ৰঙা নিপললৈ এটা মশাল আনিলে আৰু শুক্ৰৰ বুকুত আন এটা মশাল আনিলে।
  আৰু বিষটো আছিল নৰকীয়। কিন্তু ছোৱালীজনীয়ে কেৱল কান্দিব বা চিঞৰি নাথাকিল, বিপৰীতে গান গাবলৈ ধৰিলে;
  পাতালৰ বিন্যাসত কোনো তুচ্ছ-তাচ্ছিল্য নাই,
  চয়তানৰ বাবে যিকোনো অজুহাত হুকুৰ দৰে।
  যদি জগতত প্ৰভুৰ পৰা কোনো অনুগ্ৰহ নাই,
  তাৰমানে নৰক দূৰত নাই!
  
  কাৰণ, বেয়াক পৃথিৱীয়ে ইমানেই ভাল পায়,
  ভাল একটি কম্পাস ছাড়া দ্বীপ মত...
  যদিও শৌৰ্য্যৰ বীৰত্ব গোৱা হয় -
  আচলতে বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডৰ ৰজা হৈছে চয়তান!
  
  নিষ্ঠুৰজন এই সংসাৰত সমৃদ্ধিশালী হয়,
  যি কৰুণা নাজানে তেওঁ ৰজা!
  আনকি স্বৰ্গৰ কলগছৰ তলত ফান্দ,
  ভালবোৰ ক'ত? তাৰ এটা measly শূন্য!
  
  যিকোনো বিশ্বাস ধ্বংস হ"ব পাৰে
  কোনো গৌৰৱ এটা ফান্দৰ দৰে গোন্ধ...
  হাৰামীবোৰে বালিৰ বাকচত কূটনৈতিকভাৱে হিচকি মাৰে -
  আৰু মই এটা সপোনেৰে পৃথিৱীখন আলোকিত কৰিব বিচাৰো!
  
  আপুনি পোহৰৰ বাবে চেষ্টা কৰে, কিন্তু আপুনি আন্ধাৰত,
  দিবলৈ মন যায়, কিন্তু মোৰ পকেট খালী!
  দুখীয়া কপৌৰ দৰে জীয়াই থাকিব নিবিচাৰে যদি,
  নিকৃষ্টতা, ধূৰ্ততা আৰু প্ৰতাৰণাত যাওক!
  
  আনকি শ্লেষ্মাৰ তৰপৰ তলত জীয়াই থকাটোও ঘৃণনীয়,
  ক'ত ছাদৰ সমৰ্থন অবিহনে - এখোজো নহয়!
  আপুনি ওখত বাজপেয়ীৰ দৰে আত্মা লৈ লৰালৰি কৰে,
  কিন্তু মাংস জলাশয়ত, শত্ৰুৰ তৰোৱাল জিলিকিছে!
  
  কেনেকৈ হ"ল যে সুখ ম্লান হৈ গ"ল?
  আৰু কিয় সকলোতে বেয়াই শাসন কৰে?
  ঈশ্বৰৰ সঁচাকৈয়ে শক্তিৰ অভাৱ নেকি?
  গতিকে সেই ভালে সকলোকে চিৰদিনৰ বাবে পথ প্ৰদৰ্শন কৰিব?
  
  কাৰণ, মানুহক ধৰ্মান্ধ হ"বলৈ সৃষ্টি কৰা হোৱা নাই,
  কাৰণ প্ৰতিখন হৃদয়তে প্ৰেমৰ ফোয়াৰা থাকে...
  অৰ্কবোৰে নিজৰ সীমা কিয় নাজানে?
  সুখ কেৱল তেজৰ ওপৰত গঢ় লৈ উঠে নেকি?!
  
  দুৰ্ভাগ্যজনকভাৱে আপুনি নিজেই উত্তৰ বিচাৰি নাপায়,
  এইটো যুগ যুগ ধৰি পৃথিৱীৰ এক ভয়ংকৰ কথা হৈ আহিছে...
  আৰু দানৱবোৰে তোমাক ভয়ংকৰ মুখ কৰে,
  আৰু যেন প্ৰভুৱে মানুহবোৰক পাহৰি গৈছে!
  
  কিন্তু বেয়া যে সৰ্বশক্তিমান নহয় বুলি মই বিশ্বাস নকৰো,
  মাত্ৰ আপোনাৰ ইচ্ছাক মুষ্টিমেয় চেপি ধৰিব লাগিব!
  তেতিয়া নৰকলৈ যোৱা অনুপ্ৰেৰণা নোহোৱা হৈ যাব,
  আৰু আমাৰ মাজত শান্তি আৰু সম্প্ৰীতি থাকিব!
  মহিলা যোদ্ধাসকলে অৰ্ক সেনাৰ লগত যুঁজি থাকিল। তেওঁলোকে এই কামটো বীৰত্বৰে কৰিছিল আৰু অৱশ্যেই চেলেকি লোৱা ভৰিৰ উদং ভৰিৰ আঙুলি ব্যৱহাৰ কৰিছিল।
  সুন্দৰীবোৰে গৰ্জন কৰিলে:
  আকাশত সূৰ্যগ্ৰহণ দেখা যায় নেকি?
  যুগৰ ভয়ংকৰ প্ৰতীক ...
  এয়া পোহৰৰ চিন
  অৰ্কবোৰে বেয়া কৰি আছে!
  এইখিনি কোৱাৰ পিছত ছোৱালীকেইজনীয়ে সেইটো লৈ বাজুকাৰ বুটামবোৰত নিজৰ ৰঙা নিপলবোৰ টিপি দিলে। আৰু মিছাইল লঞ্চাৰবোৰে প্ৰতিক্ৰিয়া প্ৰকাশ কৰিলে। যিয়ে পুটিনৰ বহু ভালুক ঢাকি পেলালে আৰু ফালি পেলালে।
  আৰু তাৰ পিছত ছোৱালীবোৰে আকৌ গান গাবলৈ ধৰিলে;
  এলফিয়া: তুমি মোৰ পবিত্ৰ দেশ,
  য'ত এটা সপোন বাস্তৱায়িত হয়...
  বৰফৰ দৰে ঠাণ্ডাই আদৰ কৰে আৰু গৰম কৰে,
  স্বৰ্গত ইয়াতকৈ ভাল সৌন্দৰ্য্য নাই!
  
  সমগ্ৰ বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডত তেনে কোনো দেশ নাই,
  যেন উইলো ডালত ৰুবি বুলফিঞ্চ।
  হীৰা আৰু পথাৰ মুকুতা পিন্ধি,
  যেতিয়া ফ্ৰষ্টে আমাক স্নোড্ৰিফ্ট এটা দিছিল!
  
  গৰমৰ দিনত ধুনীয়া কৰ্ণফ্লাৱাৰ ,
  গোল্ডেন জল লিলি জল উপর...
  ব্লেকবাৰ্ডে ভ্ৰমণকাৰীক শুভেচ্ছা ট্ৰিল কৰে,
  ঘাঁহনিৰ ওপৰত হাবিত থাকি ভাল লাগে!
  
  এলফিৰ ছোৱালীবোৰ সদায় মৰমলগা -
  চিকন, ধুনীয়া - চুলিত জুই জ্বলি উঠিছে!
  আৰু স্লাভসকলে সন্মান কৰা গীতবোৰ জনা যায়,
  আৰু গৰমে আকাশলৈকে জ্বলি উঠিল!
  
  যেতিয়া বৰষুণে খালী ভৰিৰে ডোখৰৰ মাজেৰে ঢালি দিয়ে,
  স্বর্ণকেশী মেয়েরা হাঁসা এবং দৌৰ...
  শীতকালতো আমাৰ কোনোৱেই চৰ্দি নাথাকে,
  নিয়ৰৰ তলত হিম, উপত্যকাৰ শেৱালি ফুলিছে!
  
  আমাৰ হৃদয়ত পিতৃভূমিৰ ধন,
  ৰাখক, কিন্তু লুকুৱাব নালাগে নায়ক!
  আমি স্বৰ্গৰ বিস্তৃতিৰ দুৱাৰখন খুলিলোঁ,
  আমি সমগ্ৰ বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডৰ সমগ্ৰ মহাবিশ্ব জয় কৰিম!
  
  পিতৃভূমি বিনয়ী আৰু মহিমাময়,
  পতাকাখনৰ ৰংবোৰ তিনিটা জীৱনদায়ক!
  এনে এক উজ্জ্বল শক্তি,
  এলফিয়াক ভক্তিৰে চাওক!
  
  প্ৰভুৱে তোমাক পুৰস্কাৰ দিব, বিশ্বাস কৰক, মহান,
  বিজ্ঞানৰ দ্বাৰা আমি নিশ্চয় মৃতক পুনৰুত্থান কৰিম...
  আৰু মোৰ মা চিৰদিনৰ বাবে ৰঙা চকু,
  আমাৰ সৰ্বশক্তিমান দলটোৰ সৈতে চিনাকি কৰাই দিওঁ আহক!
  ছোৱালীবোৰ ইমান সাহসী আৰু দেখাত মাত্ৰ ছুপাৰ। আৰু তেওঁলোকৰ ভৰি দুখন অৱশ্যে উদং, আৰু স্তন দুটা ৰঙা নিপলেৰে ভৰি আছে - মাত্ৰ মৰমলগা, আচৰিত।
  আৰু তেওঁলোকে আকৌ বাজুকাৰ বুটামত নিজৰ স্তনৰ ৰঙা নিপলবোৰ টিপি মাৰাত্মক শক্তিৰে বিনাশৰ উপহাৰবোৰ আৰম্ভ কৰে। এইবোৰেই ইয়াৰ আচৰিত ছোৱালীবোৰ, শীতল আৰু উদং, ঘূৰণীয়া, গোলাপী ৰঙৰ গোৰোহা।
  ডেকা এলফবোৰে এই খালী ভৰিবোৰ চেলেকি ভাল পায়। আৰু ইহঁতৰ সোৱাদ মৌচাকৰ দৰে।
  এনে এলফবোৰ আচৰিত আৰু মিঠা মানুহ। তাত কওঁকচোন - তেওঁলোক ছুপাৰ।
  আৰু যদি তেওঁলোকে ইতিমধ্যে গান গাবলৈ আৰম্ভ কৰে, তেন্তে সেয়া সম্পূৰ্ণ কাণত চুমা খোৱা;
  মোৰ কল্পনাশক্তি আঘাতপ্ৰাপ্ত হ"ল
  সকলো উজ্জ্বল হৈ পৰিল, যেন নৱেম্বৰ মাহত!
  আৰু আমি দুষ্ট অসুৰৰ কাষত পিটচফোৰখন ৰাখিলোঁ,
  আৰু পৃথিৱীত ইমান ধুনীয়া হ"ব!
  
  আমাৰ বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডৰ এনে তৰা -
  কোনোবা ৰুবি আৰু কোনোবা হীৰা!
  আমি দুষ্টৰ পৰা কৰ সংগ্ৰহ কৰো -
  হাতুৰীৰ দৰে আঘাত আৰু ভ্ৰুত নহয়, চকুত!
  
  দোকানৰ খিৰিকী য'ত কোৱাজাৰ
  উজ্জ্বল হিপ"ড্ৰমটো জিলিকি উঠে!
  মোৰ আত্মাত ফাঁক ঘাঁ -
  যেন ইয়াত এটা ডাঙৰ প"গ্ৰম হৈছিল!
  
  ধুমকেতুৰ কুঁহিয়াৰৰ দৰে কুটিল,
  মেৰ পোৱালিৰ জিলিকনি - গাখীৰৰ দৰে ড্ৰিফ্ট জিলিকি উঠে!
  হে অমৰ কৃতিত্ব গোৱা হয়,
  এলফ চিৰদিনৰ বাবে গৌৰৱত থাকক!
  
  এজন দুখী এলফে খ্যাতিৰ বাবে কি কৰিব পাৰে?
  মাত্ৰ আপোনাৰ নীলা চকুৰ পৰা এটা চকুলো সৰিবলৈ দিয়ক...
  যেতিয়া চাৰিওফালে সকলো ধূসৰ আৰু ঘৃণনীয়,
  যেতিয়া জুন মাহত বজ্ৰপাতৰ বাবে আশাৰে অপেক্ষা কৰে।
  
  হাঁহিৰে আপোনাৰ দুৰ্ভগীয়া ওঁঠ দুটা টানিব -
  বুজিব যে পৃথিৱীখন অৰণ্যত জামু নহয়।
  ছোৱালীজনীয়ে লগে লগে তোমাৰ আগত দাঁত উদঙাই দিব,
  ইয়াত আপুনি এটা যুক্তিসংগত সপোন বাস্তৱায়িত কৰিব!
  এই ছোৱালীবোৰৰ গীতবোৰ সৰলভাৱে আচৰিত আৰু মহৎ, দেখাত ছুপাৰ৷ ইহঁতক কেৱল মহাজাগতিক আৰু অত্যন্ত যুঁজাৰু বুলি ক"ব পাৰি। যোদ্ধাসকলৰ নিপলবোৰো ৰুবিৰে জিলিকি থকা, যিবোৰ আন্ধাৰত তৰাৰ দৰে জিলিকি থাকে।
  আৰু ডেকা এলফবোৰৰ জিভাই লোভেৰে সিহঁতক চেলেকি অৰ্গাজমৰ ঢৌ ধৰি ৰাখে।
  এয়া সঁচাকৈয়ে সম্পূৰ্ণ আৰু নিৰপেক্ষ সৌন্দৰ্য্য।
  আৰু তাৰ পিছত ছোৱালীকেইজনীয়ে উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে ৰেজাৰ নিক্ষেপ কৰিবলৈ ধৰিলে। আৰু এই ব্লেডবোৰে পুটিনৰ ভালুকৰ ডিঙি মুকলি কৰি দিলে।
  আৰু বৰ শীতল হৈ পৰিল।
  আৰু সেইবাবেই ছোৱালীকেইজনীয়ে স্তনৰ ৰঙা নিপলবোৰত বুটাম টিপি বন্দুকবোৰ কাৰ্য্যত লগাবলৈ ধৰিলে।
  আৰু এই প্ৰভাৱ, হয়তো, প্ৰায় মাৰাত্মক হৈ পৰিল।
  আৰু ধুনীয়া এলফবোৰে আকৌ পুটিনৰ ভালুকবোৰক কাটি পেলালে, কফিনত পেলাই দিলে।
  একে সময়তে গান গাবলৈ নাপাহৰিব;
  আমাৰ যোদ্ধাসকলৰ মাত্ৰ এটা পথ,
  তাই কাঁইট আৰু কাঁইটেৰে আবৃত...
  কাৰণ এই পৃথিৱীত কোনো ভগৱান নাই -
  সপোনবোৰ ছিন্নভিন্ন হৈ পৰিছে ধূলি!
  
  যিকোনো শগুনে চেপিব পাৰে
  আৰু সন্মুখৰ বাগিচাখন এখন উচ্ছন্ন ভূমি হৈ পৰিল...
  কিন্তু মানুহবোৰ কিমান দুৰ্বল,
  এলফ নায়ক ক"লৈ গ"ল?
  
  আৰু সেইবাবেই এলফক পাহৰি যোৱা হ"ল,
  কিয় নিজকে বিদেশীক বিক্ৰী কৰিলা?
  য'ত মাইল আছিল, মাইল হৈ পৰিল,
  ওখত অগাধত অগাধত পৰি যাওক!
  
  তাতে টুকুৰাবোৰ পথাৰত বগা,
  আৰু হেৰা, কাউৰীটো উঠিছে...
  আমি বিচাৰো, আপোনাৰ ভাগতকৈ মোক ভালকৈ বিশ্বাস কৰক,
  জীৱন স্বৰ্গ হৈ যাওক!
  
  কিন্তু সৰ্বশক্তিমানে এই উত্তৰ দিলে -
  বেছিকৈ খাবলৈ মন যায় নেকি?
  আনকি অতিৰিক্ত ৰেচনও দিছিল,
  ক"ত আছে শোষণ আৰু সন্মান?
  
  এলফিয়াৰ বাবে আপুনি শীতলতাৰ সৈতে যুঁজাৰু,
  শুধু মামন অনুগ্রহ কৰক...
  কিন্তু কথাৰ প্ৰয়োজন, ভাই-ভনীৰ প্ৰয়োজন -
  আপুনি ধূলিৰ দৰে পেলাই দিলে স্ক্ৰেপৰ বাবে!
  
  বাৰু, এই বিষয়ে আমি কি একমত?
  এলাহ আৰু খঙেৰে গধুৰ।
  বাট আমাৰ বাবে অপেক্ষা কৰক, হায়, বিপদজনক,
  অগণন গোটৰ সৈতে যুঁজিবলৈ!
  
  কিন্তু এই বিষয়ত আমি সফল হম -
  কাৰণ তেওঁলোক মাতৃভূমিৰ পুত্ৰ।
  কেঁচুৱাক নিজৰ দোলনাত শুবলৈ নিদিব,
  ঈগলৰ দৰে ধুমকেতুৰ ফালে উৰি যাওক!
  
  আৰু শেষৰটোৰ উত্তৰ দিম:
  কৃপা কেতিয়া আহিব?
  যাতে সুখৰ ৰশ্মি চিৰদিন জ্বলি থাকে -
  শ্বাৱাৰত নিয়ৰ আৰু বৰফ গলি যাওক!
  ধুনীয়া ছোৱালীবোৰে গান গাইছিল, আৰু সিহঁতৰ মাতবোৰ ইমানেই সম্পূৰ্ণ শৰীৰৰ আৰু ধ্বনিযুক্ত আছিল। আচলতে যোদ্ধাতকৈ ধুনীয়া কোনো নাই। আৰু তেওঁলোকৰ স্তনৰ নিপলবোৰ ৰুবিৰ দৰে জিলিকি উঠে আৰু জয়ষ্টিক বুটামবোৰ টিপিলে কাম হয়।
  যোদ্ধাসকলে অৰ্কবোৰৰ ওপৰত নিৰ্দয়ভাৱে গুলীচালনা কৰে। অদম্য শক্তিৰে কাম কৰে।
  আৰু উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে হত্যাকাৰী শক্তিৰে বিনাশৰ উপহাৰ নিক্ষেপ কৰে।
  ছোৱালীবোৰ এনেকুৱাই - যিসকলে খং কৰিলে পাহাৰ বুৰাই পেলাব। মাত্ৰ এনে চোৰক প্ৰতিহত কৰিবলৈ চেষ্টা কৰক।
  উদং গোৰোহাৰে তেওঁলোকে মহান, হত্যাকাৰী শক্তিৰে মৃত্যুৰ পটল উলিয়াই দিয়ে।
  এইবোৰ ইমান শীতল আৰু অনন্য ছোৱালী।
  আৰু যেতিয়া স্কাৰলেট স্তনৰ নিপল ব্যৱহাৰ কৰা হয়, তেতিয়া বিনাশ ব্যৱস্থাৰ আৰু অধিক আক্ৰমণাত্মক সক্ৰিয়কৰণ ঘটে। আৰু উদং, ঘূৰণীয়া, গোলাপী ৰঙৰ গোৰোহা পিন্ধা ছোৱালীৰ নিৰ্দয় আঘাতত পুটিনৰ বহু হাজাৰ ভালুক মৃত্যুমুখত পৰিছে।
  আৰু ছোৱালীবোৰে এতিয়াও একে সময়তে গান গায়;
  আমাৰ বহুতেই পৃথিৱীৰ অতীতক ভয় কৰে,
  শতিকাবোৰৰ ম্লান ছাঁৰ তলত কি লুকাই আছে?!
  বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডৰ ভাগ্য আকস্মিক আৰু ইচ্ছাশক্তিৰ দ্বাৰা নিৰ্ধাৰিত হয়,
  যিটোৱে দুষ্ট শত্ৰুক উফৰাই পেলাব, পৰাস্ত কৰিব পাৰিব!
  
  আৰু বৰ্তমান সময়ত, তীব্ৰ আন্ধাৰ,
  ভিন্ন ভিন্ন খাদ...
  প্ৰতিটো তৰাত চয়তানে এটা মুখ সৃষ্টি কৰে,
  তেওঁ আমাক কপৌৰ চয়তানলৈ ৰূপান্তৰিত কৰিব বিচাৰে!
  
  পিতৃভূমিত কোনো নবী নাই, হায় -
  আৰু এটা খালী পদৰ বাবে শিকাবলগীয়া বহুত আছে!
  আৰু ফলত কফিন ওলাই আহে,
  যদি, ইতিমধ্যে ভগৱানৰ চেতনাত জ্বলি গৈছে!
  
  সময় কৃমিৰ অধীন নহয়,
  আমাৰ প্ৰত্যেকেই এজন অতি গৌৰৱান্বিত ব্যক্তি।
  যাতে ফলাফল শূন্যলৈ হ্ৰাস নহয়,
  আমি অপৰিষ্কাৰ মুখখন পৰিষ্কাৰ কৰিব লাগিব!
  
  অভিযোগ কৰাটো কোনো বিকল্প নহয়, জানেনে
  বাৰু, ভাবি চাওকচোন বন্ধুসকল!
  আৰু তাৰ পিছত দেশৰ সমৃদ্ধিত,
  যদি আপুনি মেচিনগানেৰে লাইনটো ৰক্ষা কৰে!
  
  কামটো শেষ কৰক, আৰু আপুনি মহান,
  সঁচাকৈয়ে শীৰ্ষত উপনীত হ"ব পাৰি!
  বছৰ বছৰ ধৰি যুৱক হৈ থাকিলেও -
  বোমাৰ দৰে, দিয়ক আৰু এটা শব্দও উচ্চাৰণ নকৰিব!
  
  আৰু পুৰস্কাৰলৈ - হ'ব প্ৰেম,
  ইয়াত আছে পাপ জগতৰ সুখ!
  আৰু ইমপালছৰ বিৰোধিতা নকৰিব,
  আবেগৰ ধুমুহাময় ধাৰাত ধৰা পৰিল!
  
  বিশ্বাসে আমাক পিতৃৰ ওচৰলৈ লৈ যাব,
  ই ইয়াক পৰিষ্কাৰ, ভাল, দয়ালু কৰি তুলিব!
  আৰু ঈগলে খ্ৰীষ্টক উপাসনা কৰে,
  এইটোৱেই কমিউনিজমৰ ধাৰণা!
  এইবোৰ গীতে সঁচাকৈয়ে আপোনাক আগুৱাই লৈ যায় আৰু আপোনাক মুডত পেলায়। যোদ্ধাসকলে সুন্দৰ আৰু উজ্জ্বলভাৱে গান গায়।
  আৰু উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে হত্যাকাৰী শক্তিৰে বিনাশৰ উপহাৰ নিক্ষেপ কৰি থাকে।
  এইবোৰ ছোৱালী। আৰু বন্দী ধুনীয়া ছোৱালীবোৰলৈ অৰ্কবোৰে সুন্দৰীবোৰৰ উদং গোৰোহাত ৰঙা গৰম কাউৰীৰ গুৰি ঠেলি দিয়ে। আৰু অতি নিষ্ঠুৰতাৰে সেইবোৰ জ্বলাই দিয়ে।
  এইবোৰ এনেকুৱা সৌন্দৰ্য্য সৰল হাইপাৰ লেভেলৰ ৷
  আৰু তেওঁলোকে শত্ৰুৰ ওপৰত নিজৰ উদং ভৰিৰ আঙুলি নিক্ষেপ কৰি থাকে, ধ্বংসৰ হত্যাকাৰী পটল। আৰু তেওঁলোকৰ ৰঙা নিপলৰ পৰা আল্ট্ৰাছাউণ্ড ঢালি দিলে, যাৰ ফলত বায়ুমণ্ডল কঁপি উঠিল আৰু কাউৰীৰ মগজু ধুই চেতনা হেৰুৱাই পেলালে।
  আৰু তেওঁলোকে পৰি অৰ্কবোৰৰ মূৰৰ খুলি বিন্ধি মাৰি পেলালে। আৰু পুটিনৰ ভালুকবোৰ তেজ ওলাই মৰি গ"ল;
  নাই, সজাগজন ম্লান নহ"ব,
  বাজ, ঈগলৰ চেহেৰা!
  ৰাইজৰ মাত স্পষ্ট,
  ফুচফুচাই সাপটোক চেপি ধৰিব!
  
  সিংহাসনত অক্ষীষ্ট থাকিব নালাগে ,
  স্কাৰলেট আৰ্মীৰ তৰোৱালখন উফৰাই পেলাব!
  মোৰ এলফ, পেডকত নহয় -
  সকলোৰে মাতৃ জয় নহ"ব - চয়তান!
  
  এই ক্ষেত্ৰত গৃহভূমি পবিত্ৰ,
  তাত কেৱল আত্মাই ফুলে!
  অভেনত বাষ্ট জোতাৰ বাবে ভিক্ষা কৰক,
  আমাৰ বাট স্বৰ্গলৈ নিহিত হৈ আছে!
  
  নতুন অৰ্ডাৰ আহিব
  এলফৰ সৈতে এক !
  মানুহবোৰ সুখী হ"ব
  অজেয় পিতৃভূমি!
  
  পোহৰৰ ৰজা মোৰ হৃদয়ত বাস কৰে
  আমি দুখ নাজানো!
  ভাগ্য ভাল যে আমি দুৱাৰখন খুলি দিওঁ
  আমাৰ ওপৰত তৰাবোৰ জিলিকি উঠিল!
  
  দুখত আছে আশা আৰু বিশ্বাস,
  মোৰ বিশ্বাস আমি আনন্দত থাকিম!
  যৌৱনে ঠাই লৈছে
  আমি নিজৰ বিচাৰক!
  
  প্ৰতিজন যোদ্ধাক সন্মান কৰা হয়
  সকলোৱে সাহসেৰে জীয়াই থাকে।
  আপুনি এটা গীত লৈ যুদ্ধলৈ যায়,
  ইয়াতকৈ শক্তিশালী এফিয়ান খোজ নাই!
  
  মোৰ বিশ্বাস গোটেই পৃথিৱীখন সাৰ পাব!
  অৰ্কশ ধৰ্মৰ অন্ত পৰিব!
  সূৰ্য্যটো উজ্জ্বলভাৱে জিলিকি উঠিব!
  পথ, আলোকিত কৰা এলফিনিজম !
  এইবোৰেই ইয়াৰ ছোৱালীবোৰ - আটাইতকৈ শীতল আৰু আটাইতকৈ অসাধাৰণ ক্লাছ। মহিলা যোদ্ধাসকলে উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে ৰেজাৰ ব্লেড দলিয়াই পুটিনৰ ভালুকৰ মূৰ কাটি পেলায়।
  এইবোৰ আছিল ইমান আচৰিত ছোৱালী। এলফবোৰৰ কঁকাল পাতল, নিতম্ব বহল আৰু ভাস্কৰ্য্যযুক্ত এবছ থাকে। এইখিনিতে অৰ্কবোৰে যোদ্ধাসকলক প্ৰতিহত কৰিব নোৱাৰে।
  ইমান সুস্বাদু আৰু মাত্ৰ ছুপাৰ। আৰু স্তনৰ ৰঙা নিপলৰ পৰা শক্তিশালী আল্ট্ৰাছাউণ্ড তৰংগ নিৰ্গত হয়। আৰু কাউৰীৰ মগজুত আকৌ এবাৰ খুন্দা মাৰিলে ৷ আৰু তেওঁলোক স্তম্ভিত হৈ মূৰ্খ হৈ পৰিল। আৰু যেন লাঠিৰে লৈ ফাটি পেলালে।
  আৰু এটা ভয়ংকৰ জোকাৰণিৰ সৃষ্টি হ"ল। আৰু যোদ্ধাসকলে নিজৰ অবিশ্বাস্য শক্তিৰে হাৰ মানিলে।
  আৰু আকৌ যোদ্ধাসকলে তাক লৈ গাই গাইছিল;
  অৱশ্যে ভৱিষ্যদ্বাণী কৰাটো কঠিন
  এই নতুন পৃথিৱীত কি অপেক্ষা কৰি আছে!
  আমি আকাশলৈ উৰি যাম,
  তাৰকা বিমান এখনত উঠি!
  
  আকাশত গ্ৰহৰ সংখ্যা নাই,
  প্ৰত্যেকৰে নিজস্ব উপচন্দ্ৰ জগত আছে।
  তৰাৰে ভৰা আঁহতৰ আঘাতৰ তলত,
  মোৰ বিশ্বাস আমি ক্ষুদ্ৰপথ জয় কৰিম!
  
  যিকোনো বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডতে দুষ্টতা আছে,
  কিন্তু যদি এলফিনিজম শাসন...
  তেতিয়া আপোনাৰ বিবেকৰ সন্মানৰ নিশ্চয়তা দিয়ক।
  আৰু দ্বৈতবাদক উচ্চ সন্মান দিয়া নহয়!
  
  জল্লাদে আমাৰ ওপৰত তৰোৱাল উঠালে,
  সুখত জীয়াই থকাত বাধা দিয়াৰ ভাবুকি!
  কেতিয়াবা শোক, হুমুনিয়াহ, কান্দোন,
  আমাৰ মায়ে চকুলো টুকিছে!
  
  বা হয়তো স্থান বিন্ধিব,
  মহাকাশৰ অন্তহীন গভীৰতা!
  যাৰ মন চোকা হয়
  আচৰিত, স্মাৰ্ট, দয়ালু পুত্ৰ!
  
  সন্তান বাঢ়িবলৈ আৰম্ভ কৰে
  ভোৰভোৰাই চহকী পথাৰ!
  আমাৰ ওপৰত ঈশ্বৰ পবিত্ৰ খ্ৰীষ্ট,
  তেওঁক প্ৰণাম আৰু মৰমেৰে!
  
  তেতিয়া বিশ্বাস কৰক, আমি স্বৰ্গত থাকিম,
  শিশুদের হাসি ধরে...
  ধন্যবাদ প্ৰভু -
  মোৰ জীৱনৰ সূতাটো বঢ়াই দিয়ক!
  
  সমগ্ৰ বিশ্বৰ মানুহক সহায় কৰিবলৈ,
  প্ৰগতি আৰু দয়া বৃদ্ধি কৰা,
  যাতে দেশৰ ক্ষমতা থাকে,
  লাইৰেৰে সৌন্দৰ্য্যক মহিমামণ্ডিত কৰিবলৈ!
  
  কাৰণ, আপুনি এজন ব্যক্তি হোৱাটো অসাৰ নহয়,
  চৰাইৰ দৰে আপুনি আকাশলৈ লৰালৰিকৈ যায়!
  আপোনাৰ সপোন বাস্তৱায়িত কৰিব বিচাৰে নেকি
  য'ত মন, শৰীৰ!
  . অধ্যায় ২২
  ছোৱালীকেইজনীয়ে ইমান আনন্দদায়কভাৱে গাইছিল আৰু মাৰিয়া কলেছনিকোভা ছুপাৰ আছিল
  এইটো এনেকুৱা এটা আচৰিত গীত আছিল যে ছোৱালীবোৰে গাইছিল। আৰু কিমান সুন্দৰ হৈ পৰিল এই গীতটো। এইদৰেই যোদ্ধা ছোৱালীবোৰে ডাঙৰ ডাঙৰ গান গায়। আৰু তেওঁলোকৰ ইমান আচৰিত আৰু আচৰিত কণ্ঠ আছে।
  এলফবোৰৰ এজনে হাস্যৰসেৰে লক্ষ্য কৰিলে:
  - Fuhrer টান এবং সহজতে lousy হয়!
  আৰু তাই দীঘল আৰু কামোৰা জিভাখন দেখুৱাই দিলে।
  আন এজন এলফে হাস্যৰসেৰে ক"লে:
  -পুটিনক কোনে ভাল নাপায়?
  সকলোৱে পুটিনক ভাল পায়!
  আৰু পুটিনক কোনে ভাল নাপায়?
  বহুদিন ধৰি কাৰাগাৰত আছে!
  
  কিন্তু ভ্লাদিমিৰ টানজন,
  আমি একেবাৰে ভয় কৰা নাই
  আৰু এজন লেতেৰা ৰাষ্ট্ৰপতি,
  বোবা চিন্তা!
  ছোৱালীবোৰে বৰ হাস্যৰসেৰে নিজৰ মনৰ কথা প্ৰকাশ কৰে আৰু চিঞৰি উঠে। আৰু তাৰ পিছত তেওঁলোকে খালী ভৰিৰ আঙুলিৰে বিষাক্ত বেজী নিক্ষেপ কৰি পুটিনৰ ভালুকবোৰক ছুৰীৰে আঘাত কৰি হত্যা কৰে।
  আৰু তাৰ পিছত তেওঁলোকে লৈ গান গাবলৈ আৰম্ভ কৰিব;
  বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডত আন কোনো পিতৃভূমি নাই,
  আমাৰ গ্ৰহটো আকাশৰ তৰাৰ দৰে...
  বিশ্বাস, আশা আৰু বিশুদ্ধ সপোনেৰে,
  আমি উজ্জ্বল লক্ষ্য জয় কৰিম!
  
  মহাকাশত আমি প্ৰথমে এখোজ আগবঢ়াইছিলো,
  এলফাৰিনে আমাক স্বৰ্গৰ চাবিটো দিলে !
  সকলোৱে এতিয়া এজন উন্নত যাদুকৰৰ দৰে,
  পৃথিৱীৰ ধুমুহাময় প্ৰান্ত অনুভৱ কৰিব পাৰে!
  
  বাৰু, পুৰণি সময়ৰ কথা কল্পনা কৰক -
  জীৱ-জন্তুৰ ছালত আমি ক্লাবৰ সৈতে দৌৰিছিলো!
  প্ৰগতিৰ বিষয়বস্তু অক্ষয়, চিৰন্তন,
  বিজ্ঞানে আমাক শক্তিশালী কৰক!
  
  পুৰস্কাৰৰ সলনি তোমাৰ ভৰিৰ তলত কাঁইট আছে,
  এই প্ৰকৃতি এটা দুষ্ট পহুৰ দৰে!
  কাউৰীয়ে চিঞৰি উঠে: মানুহ, মনে মনে থাক -
  আৰু কৰববোৰে ইমান খঙেৰে মুখত হাঁহিছে!
  
  অগাধৰ পৰা ওলাই অহাৰ পথ এটাই,
  সৰ্বশক্তিমান ঈশ্বৰ হৈছে সৃষ্টিৰ শক্তি।
  আপুনি মৌল হৈ পৰিব, বিশ্বাস কৰক ছাৰ,
  যদি অন্তৰ্দৃষ্টি জ্ঞানলৈ আহে!
  
  গতিকে ডেস্কত বিৰক্ত নহ"ব বেবী৷
  আপুনি মহান শক্তি লাভ কৰে!
  নিজৰ বাবে স্বৰ্গ বনাবা ডেকা,
  আপুনি যিটো সপোন দেখিব পাৰে, সেইটো সৃষ্টি কৰিব পাৰে!
  
  নতুন জগতত জ্ঞানৰ প্ৰয়োজনো,
  আমাৰ ভাইসকল আছে, মোৰ বিশ্বাস আত্মীয়।
  বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডত শত্ৰুতা নাথাকক,
  আমি সকলোৱে আমাৰ এলফ মাতৃৰ পৰিয়াল!
  এইদৰেই ছোৱালীবোৰে হাস্যৰসময়ী আৰু মৌলিক গাইছিল। আৰু তেওঁলোকৰ কণ্ঠই কেৱল অলৌকিকতাৰ জন্ম দিয়ে।
  তেনেকৈয়ে লব, আৰু ছোৱালীবোৰে ইমান ভালকৈ গান গায়। আৰু আকৌ হাওঁফাওঁৰ ওপৰৰ পৰা গান গাবলৈ আৰম্ভ কৰিব পাৰে। আৰু আপোনাৰ সম্পূৰ্ণ শৰীৰৰ আৰু অতি শীতল আৰু আনন্দদায়ক কণ্ঠবোৰ দেখুৱাওক।
  এইবোৰ ছোৱালী, গান গাই বা খেলিলে সঁচাকৈয়ে শীতল হ"ব।
  আৰু যোদ্ধাসকলে আকৌ বুকুৰ ৰঙা নিপলৰ পৰা বিজুলী জ্বলাই অৰ্কবোৰক হত্যা কৰে। সকলোবোৰ সামৰিকভাৱে বিপৰীতমুখীভাৱে ঘটে। আৰু ছোৱালীবোৰৰ খালী ভৰিৰে ঘূৰণীয়া গোৰোহাবোৰে বিনাশৰ ধ্বংসাত্মক বল উৰুৱাই দিয়ে। যাৰ সঁচাকৈয়ে বিধ্বংসী প্ৰভাৱ পৰে।
  আৰু এলফ ছোৱালীবোৰে আক্ষৰিক অৰ্থত নিজৰ বিৰোধীক, এই ক্ষেত্ৰত পুটিনৰ ভালুকক, কফিনত ঠেলি দিয়ে। আৰু সম্পূৰ্ণ ধ্বংসৰ সৈতে এনে এক মৌলিক আৰু অবিৰত যুদ্ধ সংঘটিত হয়।
  আৰু যোদ্ধাসকলে নিজকে অত্যন্ত সাহসী বুলি দেখুৱাইছে। আৰু তেওঁলোকে সেইটো লৈ অতি ক্ৰোধেৰে হুইচেল মাৰিব, নিজৰ উদং ভৰিৰ আঙুলি ব্যৱহাৰ কৰি। আৰু এই হুইচেলে কাণ বন্ধ কৰি মগজুত আঘাত কৰে। আৰু ই কাউৰীৰ মূৰত বিপ্লৱৰ সৃষ্টি কৰে।
  আৰু তেওঁলোকে চেতনা হেৰুৱাই পৰি অৰ্কবোৰৰ মূৰত চোকা ঠোঁটেৰে বিন্ধি পেলায়।
  ইয়াৰ পিছত তেওঁলোকে পুনৰ অতি উৎসাহেৰে গান গায় আৰু দাঁত উদঙাই দিয়ে;
  অ' পুষ্কিন, তুমি এক্সেন্ট্ৰিক ভুল,
  বসন্ত কালত আমি বেমাৰ হোৱা উচিত নহয়!
  কাৰণ, সতেজ মে" বনৌষধিৰ গোন্ধ,
  সকলোকে চোফাখনৰ পৰা খেদি পঠিয়াব পৰাকৈ সক্ষম!
  
  বসন্ত কালত তুষাৰপাত ফুলে,
  ৰাতিৰ গ্লেজৰ বিশুদ্ধতা আছে...
  জন্ম দিয়ে কোমল পোহৰৰ সপোন
  ডেকাটোৱে আকৌ ধুমুহাটো বিচাৰে!
  
  বসন্ত কালত ঠাণ্ডা কমি যাব,
  দুষ্ট অত্যাচাৰৰ লেতেৰা অদৃশ্য হৈ যাব...
  চিৰদিনৰ বাবে চিকাৰ গৌৰৱ
  কুমাৰীৰ মিঠা উশাহ পান কৰক!
  
  যৌৱনৰ দৰেই সকলো ঠিকেই আছে,
  আৰু মে' হৈছে প্ৰকৃতিৰ যৌৱন!
  কাঠফুলাটোৱে চেলেংৰে ব্লাডগন কৰি আছে,
  ধুমুহাই লৰচৰ কৰে, ভল্টবোৰ উলিয়াই দিয়ে!
  
  বসন্ত কালত নৈবোৰে ট্ৰিলৰ দৰে গুৰগুৰাই উঠে,
  আৰু মিউজবোৰে সিহঁতৰ বাজি থকা ঢৌবোৰ ছিটিকি পেলায়।
  ইয়াত জামু গজা -
  সৌন্দৰ্য্যই হৃদয় উষ্ণ কৰে!
  
  আমাৰ অঞ্চলৰ সকলো ধুনীয়া,
  ঘাঁহবোৰ ভদ্ৰমহিলাৰ পোছাকত মুগাৰ দৰে।
  অৱশ্যে অন্ধতা
  চহৰখনত আঁঠু লৈ থাকিবলৈ চেষ্টা কৰক!
  
  আমাক কিয় লাগে এখন চহৰ আৰু এখন গাঁও,
  বনৰীয়াৰ দৰে হৈ হাবিৰ মাজেৰে খোজ কাঢ়ি যাওক।
  আৰু যদি বৰফ থাকে,
  খালী ভৰিৰে দৌৰিলে মাত্ৰ ঠাণ্ডা হৈ পৰে!
  
  বংশই এনে ক্ষমতা প্ৰদান কৰিছিল,
  যে আমি দেৱতাৰ দৰে ৰাজত্ব কৰিব পাৰো।
  ইয়াত ৰাই পথাৰত সোণালী,
  আইকনৰ কঠোৰ মুখখন জিলিকি উঠে!
  
  Svarog স্লাভিক পবিত্র পিতা -
  তেওঁ আমাক আমাৰ ভাইসকলক ভাল পাবলৈ আৰু জীয়াই থাকিবলৈ আদেশ দিলে!
  কোন সম্ভ্ৰান্ত, ভাল কৰা,
  কাৰণ, সৃষ্টিকৰ্তাই নিজেই ক্ৰুচবিদ্ধ কৰাটো মানি লৈছিল!
  
  আৰু নাইটে নিজেই তৰোৱালখন চোকা কৰিব,
  কাৰণ জীৱনত হিংসা আছে !
  প্ৰভুৱে ক"লে, মই তোমাক শান্তি নিদিওঁ,
  কাৰণ, নৰক, বিশ্বাস শক্তিহীনতা!
  
  গতিকে টোপনি স্বৰ্গ বুলি বিশ্বাস নকৰিবা,
  আচলতে সুখৰ সাৰমৰ্ম হ"ল গতি।
  আৰু তুমি যুঁজি ইমান সাহস -
  যাতে জল্লাদে ক্ষমা বিচাৰে!
  
  আৰু যদি তেওঁ নিজাববীয়াকৈ পিছুৱাই গৈছিল,
  ৰডে সহায় কৰিব, আপোনাৰ ল"ৰাক বিশ্বাস কৰক!
  আপোনাৰ মূৰৰ পৰা ধূলি আৰু অগোছালি আঁতৰাই পেলাওক:
  কিহৰ বাবে হুমুনিয়াহ কাঢ়িব লাগে - মই নাকচ কৰিম!
  যুদ্ধবোৰ অতি দৃঢ়তা আৰু পৰিসৰৰ সৈতে চলি থাকিল। বৰ তেজ বৈ আহিছিল। বেছিভাগেই এলফ ছোৱালীয়ে যুঁজিছিল, তেওঁলোকে নিজৰ উদং ভৰিৰ আঙুলি ব্যৱহাৰ কৰিছিল।
  আৰু যদি তেওঁলোকে যুঁজ দিয়ে, তেন্তে ই অত্যন্ত মাৰাত্মক, পুটিনৰ ভালুকবোৰ ধ্বংস কৰে।
  যুদ্ধবোৰ ইমান ৰক্তাক্ত বুলি ক"ব লাগিব। আৰু ছোৱালীকেইজনী এতিয়াও জেলেনস্কিৰ পিৰামিডাল টেংকত আছে।
  আৰু এয়া এক অত্যন্ত নিষ্ঠুৰ আক্ৰমণ। আৰু ইয়াৰ হাৰ্ড কফিন ষ্টাইলৰ প্ৰভাৱ আছে।
  আৰু উদং ভৰিৰ আঙুলিবোৰে মহান, ধ্বংসাত্মক শক্তিৰে বিনাশৰ উপহাৰ নিক্ষেপ কৰে।
  আৰু এলফ ছোৱালীবোৰে আৰু বেছিকৈ গান গায়;
  মোৰ পিতৃভূমি এক উজ্জ্বল আত্মা,
  এই দুষ্ট জগতত তাইৰ কোনো সমান নাই...
  কাৰণ, এলফিয়া কিমান ভাল -
  তাৰ মাজত উষ্ণতা আৰু পোহৰ!
  
  তাইৰ বাবে যুঁজ দিয়ক, কাউৰীৰ লগত নৰকলৈ,
  কাৰণ, এই পৃথিৱীত ইয়াতকৈ মূল্যৱান কোনো মাতৃভূমি নাই!
  কাৰণ স্বাৰ্থপৰতা অপৰাধমূলক মিছা,
  আৰু নিষ্ঠুৰ দানৱে নিজৰ ঘৃণনীয় মুখখন হাঁহিছে!
  
  দেশৰ বাবে কি কৰিলে - ল'ৰা, আমি ঈগল,
  পেট্ৰ"নিমিকৰ বাবে আমি যি কৰিব পাৰো সেয়া যথেষ্ট নহয়!
  আমি গৌৰৱময় পুত্ৰ - দেৱতাৰ সমান বুলি ধৰিব,
  পেডেষ্টেলৰ পৰা বাটত কি আছে তাক নমাই দিওঁ!
  
  হে মোৰ জন্মভূমি পবিত্ৰ ভূমি,
  কেতিয়াবা আমি আপোনাৰ সেৱা কৰিবলৈ পাহৰি যাওঁ!
  স্কোয়াডটোক একক পৰিয়াল বুলি ধৰি লওক,
  পিতৃ সতীৰ্থ জ্ঞানী প্ৰতিভা Fralin !
  
  মোৰ ডাঙৰ দেশত এটা প্ৰিয় প্ৰতীক আছে,
  দুমূৰীয়া ঈগল এটা মেলি দিয়া সেই জাতীয় পতাকাখন!
  নাঙলৰ লগত, অভিশপ্ত গোটৰ লগত যুঁজ দিয়া,
  Solntslavnaya এলফৰ মানুহ !
  
  ইয়াত মোৰ সৈন্যবাহিনী - ই অৰ্কলিনত প্ৰৱেশ কৰিলে, বজ্ৰপাত,
  দুষ্ট আত্মাক ঝাড়ু দি নাজীবাদৰ ভিৰ!
  "টাইগাৰ" আৰু "পেন্থাৰ"ৰ পৰা যিখিনি বাকী আছিল সেয়া আছিল আৱৰ্জনা টুকুৰা ,
  নৰকীয় চয়তানবোৰ ইতিমধ্যে লগ পাবলৈ আগ্ৰহী!
  
  নৰকৰ লাভাৰে ঢালি দিয়া হ'ব - ভাষণ,
  কাউৰীৰ জাকৰ ঘোষকে কি কথা পাতিছিল!
  আৰু পতিতসকল অনন্ত জীৱনলৈ উঠিব,
  ঈশ্বৰ ৰডে এক গৌৰৱময় জীৱনশৈলী দিব,
  মাত্ৰ প্ৰভুৰ বিৰোধিতা নকৰিব,
  আমি বিশ্বাসত অটল হওঁক: তুমি আৰু মই!
  গতিকে ছোৱালীবোৰে বৰ ভালকৈ গান গায়। আৰু ডাঙৰ ডাঙৰ ঘুষি মুঠিৰে বিনাশৰ উপহাৰ মুকলি কৰি দিয়ে। এই সকলোবোৰে ইমানেই ধ্বংস কঢ়িয়াই আনে।
  আৰু সেইবাবেই যোদ্ধাসকলে ল"লে আৰু আকৌ অতি উৎসাহেৰে স্তনৰ ৰঙা নিপলৰ পৰা বিজুলী এৰি দিলে আৰু সঁচাকৈয়ে লৈ চুদিলে। এইটো সঁচাকৈয়ে অত্যন্ত শীতল আৰু ধ্বংসাত্মক। আৰু কোনো নখ নোহোৱাকৈ, ধৰক।
  ছোৱালীবোৰে খিকিন্দালি কৰে। আৰু তাৰ পিছত বেঙুনীয়া চুলিৰ এলফজনে বাজুকা বুটামটোত তাইৰ ৰঙা নিপলটো টিপি গাই গ"ল:
  - গৌৰৱ, এলফ আমাক কয়,
  অৰ্কবোৰ লাজ পাব!
  ছোৱালীবোৰে আনন্দৰে গান গায় আৰু বলৰ দৰে উঠা-নমা কৰে। আৰু বলবোৰ পিং পঙৰ বাবে বিশেষ।
  আৰু অৱশ্যেই খালী ভৰিৰে বিষাক্ত বেজী নিক্ষেপ কৰি পুটিনৰ ভালুকবোৰক নোক আউট কৰে।
  একে সময়তে ছোৱালীবোৰেও গান গায়;
  লুকাই নোযোৱাকৈ পোনপটীয়াকৈ আঘাত কৰক,
  বহুদিনৰ পৰা শব্দৰ ওপৰত বিশ্বাস নাই!
  কবিতাই টেংকৰ দৰে গুলী চলাব লাগে,
  বিৰোধীৰ কঁকালত আঘাত কৰক!
  
  কথাবোৰ মেচিনগানৰ শব্দৰ দৰে -
  যাতে ধাৰাটো অবিৰতভাৱে বৈ থাকে!
  আৰু মুখত চৰ, গ্ৰেনেড বিস্ফোৰণ,
  আৰু আধা ৰুবলৰ পৰা ৰুবলৰ ঘূৰ্ণীবতাহ!
  
  হিংসাৰ জৰিয়তে সুখ গঢ়িব নোৱাৰি,
  কিন্তু হিংসা অবিহনে জীৱন নাই!
  আনক শাৰী পাতি খোজ কাঢ়িবলৈ বাধ্য কৰাওক,
  দুপৰীয়াৰ আহাৰত খাদ্য পাব!
  
  বেয়া খেল খেলিব পাৰে,
  কিন্তু ভাল কামৰ প্ৰয়োজন...
  হৃদয়ত আমি মেকুৰী, বাঘ নহয়,
  আৰু ঝাড়ু এটাই আপোনাৰ গাধত লাথি মাৰিব পাৰে!
  
  হয়, তৰোৱালখন নিৰ্ভৰযোগ্য নিশ্চয়তা,
  তাত সত্য আছে, অপৰাধবোধ নহয়!
  অভদ্ৰ শাসক নহব,
  চয়তানক পূজা নকৰিবা!
  
  অৰণ্যৰ প্ৰতিটো পাতে আনন্দ,
  যিকোনো কুঁহিয়াৰৰ ফুলত আনন্দ থাকে।
  সোনকালে যাওক বাৰ্ধক্যৰ অগাধত -
  আপোনাৰ মন্দিৰৰ ধূসৰ চুলিখিনি নোহোৱা হৈ যাওক!
  
  নিজৰ বাবে বিবেক কিনিব নোৱাৰি,
  আৰু আপুনি আপোনাৰ সন্মান বিক্ৰী কৰিব নোৱাৰিব!
  আমি জীৱনৰ বিষয়ে এটা কাহিনী লিখোঁ,
  সৌভাগ্য এগৰাকী সতি-সন্ততি মাতৃ নহয়!
  
  যিজনে মৃত্যুক ভয় নকৰে, তেওঁ ধন্য;
  কাৰণ, কেৱল সাহসী; জানে, তেওঁ জীয়াই থাকে!
  আমি বাজ চৰাইৰ দৰে ওখকৈ উৰি যাওঁ,
  ভাঁহিলে ইতিমধ্যে পৰীক্ষাত উত্তীৰ্ণ হৈ গৈছে!
  
  কাপুৰুষৰ বাবে নৰক আৰু স্বৰ্গ,
  আৰু সাহসীজনে হাঁহি এটা মাৰি দুখৰ বাবে অপেক্ষা কৰে!
  আপুনি আৰু সুখ বিচাৰে নেকি?
  হৃদয়ৰ বৰফ গলিব!
  
  তেতিয়া যিকোনো ব্যক্তি আপোনাৰ ভাই হ"ব,
  তাৰ পিছত যোদ্ধাজনক সকলোতে সন্মান জনোৱা হয়...
  ঘৰ আৰু আশ্ৰয় দুয়োটা মিলি থাকিব,
  উৎসাহে আমাক বীৰত্বৰ প্ৰতি আকৰ্ষণ কৰে!
  ছোৱালীকেইজনীয়ে চমৎকাৰভাৱে গাইছিল। এটা আকৰ্ষণীয় শ্ৰেণীৰ আনন্দদায়ক যোদ্ধা। এই ল'ৰাবোৰৰ ওচৰ চাপিবলৈ চেষ্টা কৰক। আৰু যোদ্ধাসকল ধুনীয়া আৰু মেধাৱী।
  যোদ্ধা ছোৱালীয়ে নিজৰ বন্য স্বভাৱ দেখুৱায়। আৰু নীলাচল চকুৰে জিলিকি উঠে।
  কিবা এটা অতি ধ্বংসাত্মকভাৱে লঞ্চ কৰিব ।
  আৰু ছোৱালীবোৰৰ শক্তি এতিয়াও তেওঁলোকৰ মহাজাগতিক আত্মীয়তাত। আৰু চকু আৰু নাভিৰ পৰা বিজুলী আঘাত কৰে।
  আৰু ছোৱালীকেইজনীয়েও উদং গোৰোহাৰে সম্পূৰ্ণ ধ্বংসৰ পটল পেলাই দিলে। আৰু তেওঁলোকে বন্য পথ আৰু মদ্যপানৰ আক্ৰমণৰ সৈতে একেধৰণৰ কিবা এটা দেখুৱাইছিল।
  এইবোৰেই ইয়াৰ আচৰিত আৰু অনন্য ছোৱালী। আৰু কেনেকৈ সকলো দেখুৱাই দিয়ে।
  আৰু আকৌ স্তনৰ ৰুবি নিপলৰ পৰা বিজুলী। আৰু কাউৰীবোৰ আঘাতৰ তলত পৰি সৰি পৰাৰ দ্বাৰা তললৈ নমাই পেলায়। আৰু ঠোঁটে সকলো ধৰণৰ অৰ্কৰ মূৰ বিন্ধে।
  একে সময়তে ছোৱালীকেইজনীয়ে অতি উৎসাহেৰে গাইছিল;
  এলফিয়াৰ ইয়াতকৈ ধুনীয়া গৃহভূমি নাই,
  ইয়াৰ বাবে যুঁজ দিয়ক আৰু ড্ৰিফ্ট নকৰিব!
  বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডত ইয়াতকৈ সুখী মানুহ নাই
  সমগ্ৰ বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডখনেই হৈছে পোহৰৰ মশাল এলফ!
  
  সকলোৰে দেশত শ্ৰেষ্ঠ বিমান আছে,
  আৰু গাড়ীবোৰ কেৱল শীৰ্ষ শ্ৰেণীৰ!
  বন্ধুসকল মহাকাশলৈ উৰিবলৈ ওলাইছে,
  অন্ততঃ মাটিৰ তলৰ পৰা কাৰাবাক ভাবুকি দিয়ক!
  
  অৰ্কলিনৰ টেংকে সকলোকে ধ্বংস কৰি পেলালে,
  আৰু অৰ্কটাইত তেওঁলোকে খোজ কাঢ়ি অকলিনলৈ গ"ল !
  আমি দূৰৈত সূৰ্য্যৰ সৈতে এলফিনিজম দেখিবলৈ পাওঁ,
  জাহাজবোৰ শুক্ৰ গ্ৰহলৈ যাওক!
  
  আমি মংগল গ্ৰহত চহৰ নিৰ্মাণ কৰিম
  আৰু আমি বৃহস্পতি গ্ৰহক জয় কৰিম!
  সমগ্ৰ বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডত সুখ থাকক,
  আৰু মাৰ্কটো মাত্ৰ পাঁচটাহে হ"ব!
  
  আমাৰ বাবে ইয়াতকৈ প্ৰিয় উপদেশৰ দেশ নাই,
  আৰু ইয়াতকৈ মৰমৰ, ইয়াতকৈ ধুনীয়া বিচাৰি নাপালে!
  মেধাৱী ফেনিনে প্ৰথমে আৰম্ভ কৰিছিল,
  ফ্টালিনে নিজৰ বাটত আগবাঢ়ি গ"ল!
  
  অৰ্কলাৰে আমাৰ শান্তি বিঘ্নিত কৰিব বিচাৰিছিল,
  আৰু গৰমৰ গৰমত কূটনৈতিকভাৱে আক্ৰমণ কৰিলে!
  কোনোবাই আত্মাৰ ওপৰত ডেগাৰ লগাই দিলে,
  চয়তানৰ লগত নিয়ম কৰি!
  
  দুষ্ট অৰ্কবোৰে নিজৰ প্ৰচেষ্টাত সফল নহ"ল,
  এলফ আৰু এলফবোৰ টুকুৰা টুকুৰ কৰি পেলাওক !
  সহায় কৰা গোল্ডফিছ নাছিল,
  এটা শক্তিশালী কোষাধ্যক্ষৰ আঘাত!
  
  আৰু প্ৰভুৱেও আপোনাক সহায় কৰিব নহয়,
  আৰু দক্ষতা, সততা, দয়া!
  অসুৰবোৰে মুখত চিকাৰ কৰি হাঁহিব নালাগে -
  বল্টৰ ডিজাইন ভাঙিব নালাগে!
  
  বিশ্বাসে পাহাৰ লৰচৰ কৰিব পাৰে
  যদি এই বিশ্বাসত কাৰণ আছে!
  আৰু তেতিয়া আমি এটা অলৌকিকতা লাভ কৰিম, ভাইসকল,
  কিহে আমাক সাহস আৰু সন্মান দিলে!
  
  মৃত্যু হোৱাসকলে তিক্তভাৱে কান্দিব নালাগে,
  কাৰণ মাংস মাথোঁ ভংগুৰ ধোঁৱা!
  আৰু স্নিকাৰৰ ঠাইত লেতেৰা বাষ্ট জোতা,
  এখন নতুন পৃথিৱীত - আকৌ ডেকা!
  
  আৰু তাৰ পিছত, ৰডৰ বাগলৰ শব্দত,
  আমি বন্ধুক লগ পাম, আৰু আমাৰ পূৰ্বপুৰুষক চিনি পাম!
  কাৰণ প্ৰকৃতিয়ে আমাক প্ৰণাম কৰে,
  আমি নিজৰ স্বৰ্গ নিৰ্মাণ কৰিম!
  ছোৱালীবোৰে অৱশ্যে বহুত ভালকৈ গাইছিল আৰু নিজৰ অতি দীঘল আৰু ধুনীয়া জিভা দেখুৱাইছিল।
  আৰু উদং ভৰিৰ আঙুলিবোৰে অতি চোকা আৰু মাৰাত্মক বেজী নিক্ষেপ কৰে। এইটো বৰ ভাল কথা।
  আৰু সিহঁত পোনে পোনে অৰ্কবোৰৰ ডিঙি আৰু মুখত পৰে। হত্যাকাৰী প্ৰভাৱ উৎপন্ন কৰা।
  ৰঙা চুলিৰ এজন এলফে পুটিনৰ ভালুকবোৰ লৈ লাথি মাৰিলে, আৰু ষ্ট্ৰবেৰী ব্ৰেষ্ট নিপল ব্যৱহাৰ কৰি সিহঁতক নোক আউট কৰিলে। আৰু অত্যন্ত শীতল হৈ পৰিল।
  এই ছোৱালীবোৰে আৰু তেওঁলোকৰ উদং গোৰোহাবোৰে কেৱল আচৰিত কাম কৰে। আৰু ধিক্কাৰ তেওঁলোকৰ এটা হত্যাকাৰী প্ৰভাৱ আছে।
  তেনেকৈয়ে সিহঁতে চুদিছে, আৰু বিজুলীৰ পোহৰেৰে ঠেলি দিওঁ আৰু ৰঙা নিপলৰ পৰা মৃত্যু আৰু ধ্বংসৰ তেওঁলোকৰ অসাধাৰণ পথবোৰ দেখুৱাওঁ৷
  আৰু আকৌ, ৰুবি নিপলৰ পৰা, এক অত্যন্ত যুঁজাৰু আৰু অনন্য প্ৰভাৱ আৰু পুটিনৰ ভালুকক কফিনত পুতি থোৱা।
  আৰু তাৰ পিছত ছোৱালীবোৰে আকৌ গান গাবলৈ ধৰিলে;
  মহান মাতৃভূমিক প্ৰতিশ্ৰুতি দিলোঁ,
  চিৰন্তন পোহৰ আনি বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডৰ সেৱা কৰক!
  অসুবিধা আৰু যন্ত্ৰণা আদিৰ পৰাই হওক,
  কান্দিবলৈ মন যায় - শিশুৰ দৰে!
  
  অহ, বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডত ভগৱান কিমান দুখ -
  যেন এই সৃষ্টিকৰ্তা বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডৰ চয়তান!
  ভয়ংকৰ আঘাতত অট্টালিকাটো ধ্বংস হ"ব,
  উৰুৱাই দিয়া ডেকাজন তাৰ কবৰলৈ যাব!
  
  নাই, আন এজনৰ স্বীকৃতি বিচাৰি নাযাব,
  আমাৰ পবিত্ৰ মাতৃভূমিৰ মহিমাৰ বাবে!
  আৰু মোক অপাৰ্থিৱ সাহসৰ প্ৰয়োজন,
  যাতে দুৰ্ভগীয়া দাস হৈ নাথাকে!
  
  কাৰণ, স্থানৰ আকৃতি বৃত্তৰ দৰে নহয়,
  ই অন্তহীন - মানুহৰ চিন্তাৰ দৰে!
  আৰু এজন ব্যক্তিয়ে স্থানবোৰত বন্ধু বিচাৰিছে,
  যদিও আমাৰ ভাগ্য যুদ্ধ কৰা আৰু যুঁজ দিয়া!
  
  আমি অলসভাৱে উপভোগ কৰিবলৈ জন্ম লোৱা নাই,
  লটটো কঠোৰ, কিন্তু ইয়াৰ বাহিৰে আন উপায় নাই!
  কাৰণ, ৰাছিয়ানসকলে সদায় যুঁজিব জানিছিল,
  মইও এজন যোদ্ধা, যদিও মই সৰু!
  
  মই মিছা নকওঁ, ঈশ্বৰহীনভাৱে প্ৰতাৰক হৈ,
  যুদ্ধ ভাল পাইছিলোঁ, মোৰ অনুভৱবোৰ লুকুৱাই ৰখা নাছিলোঁ!
  কিন্তু মোৰ বাবে বুজিবলৈ টান হৈ পৰিল,
  পিতৃভূমিয়ে হুমুনিয়াহ কাঢ়িছে, মোৰ প্ৰিয়!
  
  আৰু এতিয়া মোৰ আকৌ এটা পছন্দ আছে,
  সন্মানেৰে যুঁজ দিয়ক নহয় মৰি যাওক!
  গতিকে ভাগ্যৰ কাৰ্ডত থকা প্ৰান্তিককৰণটো পৰিল,
  তলত মাত্ৰ এটা অগাধ আৰু এটা সমৰ্থন খুঁটা!
  
  কিন্তু মই এতিয়া মোৰ ইচ্ছাক মুঠিত গোটাই লৈছো,
  প্ৰাৰ্থনা পঢ়ি পেশীবোৰ টেনচ কৰি পেলালোঁ!
  শত্ৰুক পেডেষ্টেলৰ পৰা পেলাই দিয়ক,
  হৃদয়ত বাজি উঠে এটা বাজি থকা ডোঙা!
  
  এতিয়া মই জানো যে জয়ী হোৱাটো সম্ভৱ
  আৰু এলফিয়াই যুগ যুগ ধৰি ৰাজত্ব কৰক!
  আমি গ্ৰহবোৰৰ ভিতৰত আটাইতকৈ দূৰৈত থাকিম,
  কবিতা আৰু পদ্যত এলফক মহিমামণ্ডিত কৰোঁ আহক!
  
  পবিত্ৰ এলফিয়াৰ দেশক শক্তিশালী কৰিবলৈ,
  আমাৰ জ্ঞানী মনোভাৱ থাকিব লাগে!
  তেওঁলোকে প্ৰাৰ্থনাত সৰ্ব্বশক্তিমানক সুধিলে,
  যাতে জ্ঞান জগতৰ পোহৰ চিৰকালৰ বাবে নুমুৱাই নাযায়!
  কাৰণ ইয়াৰ ছোৱালীবোৰ মাত্ৰ গ্লেমাৰাছ এলফ। ইমান ধুনীয়া আৰু আচৰিত ধৰণৰ। নাই, সিহঁতৰ কাষেৰে পাৰ হৈ যাব নোৱাৰি।
  এনে ছোৱালীৰ প্ৰতি আপুনি বহুত দিন প্ৰশংসাত থাকিব পাৰে।
  আৰু যদি সিহঁতেও তাক লৈ নাভিৰ পৰা বিজুলীৰ পোহৰেৰে আঘাত কৰে।
  আৰু পুটিনৰ ভালুকবোৰ বহুত জ্বলি যাব।
  এইবোৰ আচৰিত ছোৱালী - আটাইতকৈ অসাধাৰণ গুণ। আৰু তেওঁলোকে নিজৰ আচৰিত অংশবোৰ দেখুৱাই দিয়ে।
  ইয়াৰে এজন, এজন চুদাচুদি অৰ্ক, লক্ষ্য কৰিলে:
  - আলেকজেণ্ডাৰ দ্য গ্ৰেট বিশ্ৰাম আছে!
  আন এজনে সন্মতি দিলে:
  - জিৰণি লৈ ঈৰ্ষা!
  আৰু উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে তাই হত্যাকাৰী শক্তিৰে বিনাশৰ উপহাৰটো দলিয়াই দিলে।
  এইবোৰ ইয়াত ইমান আচৰিত ছোৱালী আছিল। মাত্ৰ আপ্লুত শক্তি আৰু শক্তি।
  আৰু সেইবাবেই যোদ্ধাসকলে আকৌ তুলি লৈ গাই গাইছিল;
  আইতাকৰ লগত বাস কৰিছিল
  দুটি আনন্দময় হাঁস...
  অৰ্ক আহিছে
  হাঁহবোৰে পোৱালি জন্ম দিছে!
  অৱশ্যে ইয়াত এই ডিটিবোৰ আটাইতকৈ জিলিকি থকা আৰু অতি অনুভৱৰ সৈতে আনন্দদায়ক।
  আৰু ডেকা এলফবোৰেও যুঁজ দিয়ে। বৃহৎ পৰিসৰৰ ব্যক্তিত্ব যিয়ে বিশাল মনোভাৱেৰে কাম কৰে।
  আৰু ডেকা ল"ৰাবোৰেও কৃতিত্ব দেখুৱাইছে। আৰু এলফ ল"ৰাবোৰ, যিবোৰ এতিয়াও শিশু আৰু খালী ভৰিৰ আঙুলিৰে বিনাশৰ উপহাৰ নিক্ষেপ কৰে। আৰু তথাপিও তেওঁলোকে গান গায়;
  অগ্ৰগামী অভিযানত দুৰ্বল নহ"ব,
  যুদ্ধ হ"লে পথটো কঠিন হ"লেও!
  মাতৃভূমি - পবিত্ৰ শক্তিৰ মহিমাৰ বাবে,
  কাৰণ, বিশ্বাস আৰু ল"ৰাবোৰে জানে যে ই গুৰুত্বপূৰ্ণ!
  
  মাত্ৰ শেহতীয়াকৈ আকাশখন শান্তিপূৰ্ণ হৈ পৰিছিল,
  পথাৰত সোণৰ দৰে ফুলি উঠিল ডালবোৰ!
  কিন্তু পুটিনে আমাৰ মুখত গাহৰিৰ থুঁতৰি আঁৰি দিলে,
  ভগৱানে তেওঁক কবৰ পোৱাৰ অনুমতি দিয়ক!
  
  শিঙৰ তলত আমি কেম্পিং কৰিবলৈ গৈ আছো,
  কিন্তু আমাৰ পথ পিছফালে অৰ্কমাচ্টত।
  ৰেডিয়েণ্ট ফাদাৰলেণ্ডৰ গৌৰৱান্বিত জনসাধাৰণ,
  আমি সকলোৱে একেলগে খং উঠিছো!
  
  কামোৰা বতাহ লৈ আহি আছে শৰৎ,
  কিন্তু এতিয়াও জোতা পিন্ধিব নালাগে!
  মই মোৰ বন্ধুক ক"লোঁ: দৌৰা, সোনকালে দেখা পাম,
  অগ্ৰগামী সৈন্যই যুঁজিব জানে!
  
  আমি এচেলনবোৰক ৰেলপথৰ পৰা নমাই দিওঁ,
  আৰু এম্বুছৰ পৰা আমি স্তম্ভবোৰত খুন্দা মাৰিলোঁ!
  শিশুসকলে খালী ভৰিৰে নিয়ৰৰ মাজেৰে দৌৰিছিল,
  আৰু ভেড়াৰখীয়াবোৰে পিছফালৰ পৰা গৰ্জন কৰে!
  
  ঠাণ্ডাত এটা জুইয়ে আমাক আৱৰি ধৰে,
  ঠাণ্ডাৰ পৰা হোৱা কঁপনি অলপ হ"লেও কমাবলৈ!
  এলফে দুষ্টতাৰে আবৃত কৰা আন্ধাৰ দূৰ কৰক,
  ভঙা সূতাটো পুনৰুদ্ধাৰ কৰক!
  
  হে পবিত্ৰ দেশৰ প্ৰভু যীচু,
  তুমি জাতিবোৰক অনুগ্ৰহৰ প্ৰতিজ্ঞা কৰিছিলা!
  এতিয়া দয়া শব্দটো কেনেবাকৈ বনৰীয়া,
  চৌদিশে ঠাণ্ডা ধাতুত কেৱল শিল!
  
  কাৰণ, গোলাপ ফুলো ঠাণ্ডাত ঠাণ্ডা হয়,
  কিন্তু হৃদয় যদি ঈশ্বৰ পবিত্ৰ জীয়াই থাকে!
  তেতিয়া শতিকা পুৰণি বৰফৰ টুকুৰাবোৰ গলিব,
  আৰু মধুৰতম মৌ নদীত বৈ যাব!
  
  পিতৃভূমিৰ পৰা অত্যাচাৰৰ শিকলিবোৰ পেলাই দিওঁ আহক,
  এজন অহংকাৰী মানুহে কান্ধ চিধা কৰিব!
  স্বাধীনতাত অৱশ্যে আমি আটাইতকৈ সুখী,
  দূৰৈৰ দৌৰা তৰাবোৰত গতি যোগ কৰক!
  এই অগ্ৰগামীসকল - খালী ভৰিৰে আৰু চুটি কাপোৰ পিন্ধা টেন কৰা ল'ৰা - সৰলভাৱে আচৰিত।
  আৰু তেওঁলোকৰ শিশুসুলভ ভৰি দুখনে মৃত্যুৰ সৰু সৰু কিন্তু ধ্বংসাত্মক পটল নিক্ষেপ কৰে।
  আৰু এলফ ছোৱালীবোৰে যুঁজ দিয়ে।
  আৰু গ্লেমাৰাছ মানুহৰ পৰা ছোৱালীবোৰে, যিদৰে লয়, আৰু ৰুবি ব্ৰেষ্ট নিপলৰ বুটামবোৰ টিপি শত্ৰুৰ ওপৰত ব্লাষ্ট কৰিলে। আৰু সকলোবোৰ অতি আচৰিত আৰু মাৰাত্মক হৈ পৰে।
  যোদ্ধাসকলৰ ভৰি অৱশ্যে জোতাবিহীন। খালী ভৰিৰে আৰু আচৰিত ধৰণৰ।
  আৰু প্ৰকৃত শৰীৰ সৃষ্টি কৰিবলৈ সক্ষম।
  নে হয়তো তেনেকুৱাই হৈছে?
  আৰু ছোৱালীজনীৰ শৰীৰটো পেশীবহুল আৰু পেশীবোৰ ফলকৰ দৰে। আৰু এনে ছোৱালীতকৈ ধুনীয়া কাকো নাপাব৷ আনে কৰিব নোৱাৰা কাম তেওঁলোকে কৰিব।
  আৰু যদি ছোৱালীবোৰে ইতিমধ্যে হুইচেল মাৰে, তেন্তে কাউৰীবোৰ পুটিনৰ ভালুকৰ মূৰত পৰি মূৰৰ খুলি ভাঙি যাব।
  এইটো সঁচাকৈয়ে অত্যন্ত আৰু ছুপাৰ হ"ব।
  . অধ্যায় নং ২৩।
  মাৰিয়া কলেছনিকোভা ইয়াত প্ৰথম আৰু এগৰাকী অতি শীতল ছোৱালী। আৰু তাই কি নকৰে? আৰু তাইৰ দলটোও এটা ডাঙৰ উচ্চতাত আছে - সৰলভাৱে হাইপাৰ ৷
  আৰু তেতিয়া ছোৱালীবোৰে লৈ গান গাব;
  Elven যোদ্ধা সাহসী -
  আপাত দৃষ্টিত জন্মৰ পৰাই আপুনি ভয়ক চিনি পোৱা নাই!
  কিন্তু বাস্তৱত তেওঁ মূৰ্খ
  আপুনি কেতিয়াও পৰিত্ৰাণ নাপাব!
  
  এইটোৱেই হৈছে খঙৰ বিজুলীৰ যাদু;
  সীমাহীন মহান আত্মাৰ শক্তি!
  হাড়বোৰ ছাইত সিঁচৰতি কৰা,
  বনৰ কবলত মৃত্যু পাবা!
  
  তোমাৰ হাড়বোৰ শিলৰ দৰে কঠিন হৈ পৰিব
  ইয়াৰ পৰা যে যাদুকৰজনে ইয়াত মন্ত্ৰটো পঢ়িব!
  আমি তোমাৰ তলত এটা ধুনীয়া সৰু খনি দলিয়াই দিম,
  আনৰ গঠনত কি গৈছে!
  
  আপুনি নিজকে সক্ষম বুলি ভাবিছিল
  আমাক পৰাস্ত কৰক শক্তিশালী অগ্ৰগতিৰে!
  কিন্তু গৰ্ভত থকা অসুৰৰ দৰে,
  আপুনি ক্ৰোধিত হেঁচাত পৰিছে!
  
  অভিশপ্তৰ কোনো সুযোগ নাই
  আমাৰ শিকাৰু বীজটোক পৰাস্ত কৰক!
  অশ্লীল কথাৰে কথা শেষ কৰোঁ আহক,
  বতাহৰ বেগ লৈ যোৱা নাই - আজে বাজে কথা!
  
  ইয়াৰ পৰা আঁতৰত কাউৰী -
  মোৰ জাইৰফালকনবোৰ ক্ৰোধিত হৈ পৰিছে!
  যিহূদাক নৰকত পেলাই দিওঁ;
  উগ্ৰ ক্ৰোধত আকাশখন থেতেলিয়াই পেলোৱা!
  
  আৰু তাৰ পিছত আমাৰ ধুমুহাময় যাদু,
  কেতিয়াও বাধা নাথাকিব!
  কল্পনাতীতভাৱে আচৰিত সংগীত থাকিব,
  যেন ফাটি যোৱা জলপ্ৰপাতৰ গৰ্জন!
  
  ডিঙিলৈকে থাকিবা,
  শিলবোৰো গলিব পৰা লাভা!
  Phtalin য়েও সহায় নকৰে , ৷
  আৰু যিয়েই সাম্ৰাজ্যত শাসন কৰে!
  এইটো সঁচাকৈয়ে ডাঙৰ হৈ পৰিল। ছোৱালীবোৰে গান গায় আৰু ৰঙা নিপলৰে উলংগ স্তন দেখুৱায়।
  ইয়াত সিহঁত ইমান ধুনীয়া। আৰু তেওঁলোকৰ কাপোৰ একেই - পাতল পেণ্টী। কিন্তু পেণ্টীবোৰ বেলেগ বেলেগ ৰং আৰু ৰঙৰ, আৰু অংকনযুক্ত।
  এইবোৰ সঁচাকৈয়ে ছুপাৰ ৱাৰিয়ৰ। আৰু সকলো বস্তু আৰু শীতল কৰি শক্তি দেখুৱাবলৈ সক্ষম।
  ইয়াত এগৰাকী ছোৱালী আছে, চুলি সেউজীয়া পলকা ডটত আৰু খালী ভৰিৰ আঙুলিৰে অৰ্ক জেনেৰেলৰ নাকত ধৰিছে। আৰু কেনেকৈ টিপিব লাগে।
  ইয়াত ছোৱালীবোৰে চিঞৰিছে:
  - এক দুই তিনি,
  অৰ্ক টুকুৰা টুকুৰ কৰি পেলাওক!
  আৰু আন এজনে মন্দিৰৰ আন এজন অৰ্কক তাইৰ কঁকালেৰে আঘাত কৰিলে। আৰু মৃত অৱস্থাত পৰিল।
  এই ছোৱালীবোৰ এনেকুৱাই - সঁচাকৈয়ে তেওঁলোকক ছুপাৰ আৰু হাইপাৰ লেভেলৰ যোদ্ধা বুলি ক"ব লাগিব ৷
  এইবোৰৰ কাষ চাপিবলৈ চেষ্টা কৰক। আৰু ৰঙা নিপলৰ পৰা স্তনবোৰ ইমানেই চুদিছে যে এটা শিলগুটিও যথেষ্ট যেন নালাগিব।
  কিন্তু একে সময়তে ছোৱালীবোৰেও গান গায়;
  বাঘ নখ - ইস্পাত শক্তি,
  বিস্ফোৰণ!
  দিগন্ত ম্লান হৈ আহিছে,
  অৰ্কিছখানৰ সৈন্যই লৰচৰ কৰি আছে !
  
  কিন্তু আমাৰ এলফ যোদ্ধা শক্তিশালী -
  সৰীসৃপৰ হেঁচাত ভাঙি নাযাব!
  আনকি সৰু ল"ৰা এটাও
  তেওঁ আপোনাক কেনেকৈ মাৰিব লাগে দেখুৱাব!
  
  কাৰণ, এলফিয়াত তৰোৱালখন বাঁহীৰ দৰে,
  যুদ্ধৰ কলাও জানি লওক!
  আপোনাৰ পতাকাবোৰ ওপৰলৈ তুলি লওক,
  ঈশ্বৰৰ মুখৰ সৈতে - যীচু!
  
  এইটোৱেই হৈছে জয়ী হোৱাৰ কাম,
  দুৰ্বলৰ বাবে নহয় - আত্মা আৰু শৰীৰত!
  গৰম গৰমত অকৰ্মখাত আক্ৰমণ ,
  গতিকে তেওঁক নিপুণভাৱে ধ্বংস কৰক!
  
  আমাৰ সেনাবাহিনী সকলোৰে বাবে এক আশ্চৰ্য্য -
  সীমাৰ বাহিৰত তাইৰ শক্তি আছে!
  সাগৰ হিংস্ৰভাৱে ফুলিব,
  ধূসৰ ঢৌ এটা ছিটিকিছে!
  
  আমি তৰোৱালেৰে গোটটো কাটি পেলালোঁ,
  পুটিনকো মাৰপিট কৰা হ"ব!
  যোদ্ধাই মাইল জুখি,
  নিকৃষ্ট পৰজীৱীবোৰক হত্যা কৰে!
  
  ফুহৰাৰে ভাবিছিল যে তেওঁ সকলোকে বন্দী কৰিব,
  কিন্তু ইয়াৰ উত্তৰত তৰোৱালৰ আঘাত!
  আৰু আমাৰ মানুহজনে ক"লে, যথেষ্ট,
  ইষ্টাৰ কেকেৰে আপোনাক আদৰি লোৱা নহ"ব!
  
  টাইগাৰেও বচাব নোৱাৰে
  তেওঁলোকৰ ওপৰত আমাৰ নিয়ন্ত্ৰণ আছে!
  আৰু মে" মাহত লিলাক ৰঙৰ তলত,
  আমি জেদীভাৱে আগবাঢ়িছো!
  
  গতিকে মনত ৰাখিব, ডেকা নাইট,
  যেন মাতৃভূমি সকলোৰে বাবে পবিত্ৰ!
  আৰু আইকনৰ পৰা পবিত্ৰ মুখ -
  তেওঁলোকে কয়: কি পবিত্ৰ হ"ব!
  এইদৰেই ছোৱালীবোৰে গান গাই নিজৰ কথাবোৰ অতি আক্ৰমণাত্মকভাৱে প্ৰকাশ কৰি নিজৰ কমিউনিষ্ট তীব্ৰতা দেখুৱাইছিল। আৰু ল"লে গান গাই মুকুতাৰ দাঁত দেখুৱাব।
  আৰু তেওঁলোকে বুকুৰ ৰঙা নিপলৰ সহায়ত হেঁচা মাৰি ধৰিব। আৰু ই অতি শীতল হৈ পৰিল, আকৰ্ষণীয় শক্তিৰ সৈতে।
  ছোৱালীকেইজনীয়ে গাইছিল:
  ফুহৰাৰ টান,
  খুব লুসি...
  তাক এটা হুইক দিয়ক,
  আমি বিশ্বাস নকৰো চকুলো!
  আকৌ ছোৱালীকেইজনীয়ে অবিশ্বাস্য ক্ৰোধেৰে অৰ্কবোৰৰ লগত যুঁজিলে। আৰু তেওঁলোকে পুটিনৰ ভালুকবোৰক হত্যা কৰিলে, মৃতদেহৰ টিলা স্থাপন কৰিলে।
  এলফবোৰে অতি শক্তিশালীভাৱে কাম কৰিলে। আৰু তেওঁলোকে অৰ্কবোৰক কাটি পেলালে, যেন তৰোৱালেৰে মূৰ কাটি পেলাইছে। আৰু আক্ৰমণাত্মক বিমানৰ সহায়ত বতাহৰ পৰা হাতুৰীৰে কোবাইছিল। কিছু পৰিমাণে দ্বিতীয় বিশ্বযুদ্ধৰ কথা মনত পেলাই দিছিল।
  কেৱল এফালে ছোৱালী, আৰু আনফালে জঘন্য পুটিন ভালুক। আৰু সকলোবোৰ বৰ শীতল যেন লাগিছিল।
  আৰু ইমানবোৰ তেজ বোৱা হৈছিল - সেয়া আছিল সৰলভাৱে অবিশ্বাস্য। আৰু এটা গোটেই জলপ্ৰপাত বৈ আহিল।
  পহুৰ ওপৰত আক্ৰমণ,
  তুষাৰপাতৰ তলত তীখাৰ হাউলি!
  আমি মূৰ্খবোৰক ছাই কৰি মচি দিম,
  ইমান দৃঢ়তাৰে কপালত - আমি দুখত নাই!
  
  আৰু হাড়ৰ মাজত খেলিব,
  উগ্ৰ শীতল মৃত্যুৰ গীটাৰ,
  আৰু ডেছিং অতিথিৰ বাবে অপেক্ষা কৰিব
  আৰু কঢ়িয়াই আনিব মহান খবৰ,
  আৰু ভাগ্য ভাল যে সমকামী মানুহজন নোহোৱা হৈ যাব!
  উল্লাসিত বতাহ! উল্লাসিত বতাহ!
  
  কাৰণ, ইয়াতকৈ শীতল সেনাবাহিনী বিচাৰি নাপায়,
  যিয়ে কঠিন পাইছিল তেওঁ জানে যে মিছা!
  আৰু কোনো সহজ উপায় নাই,
  ৰাণীৰ ফালে লৰচৰ কৰা পণ্যৰ দৰে,
  কেৱল স্মাৰ্টজনেহে চেকমেটক সময়ৰ চাপত ৰাখে!
  
  আৰু আমি এটা ভয়ংকৰ চেক ঘোষণা কৰিম,
  এলফবোৰক দ্ৰুতগতিত খোজ দিবলৈ দিয়ক!
  ফৰৱাৰ্ড এলফিয়াই ক্ল'জ ফৰ্মেচনত আক্ৰমণ!
  তাৰ পিছত ভঙা চেকখন চলি থাকে,
  সি গাধটো অনুভৱ কৰক
  আৰু এলফ ল'ৰাটো চিৰদিনৰ বাবে উৰণীয়া নায়ক!
  
  
  বিজয়ৰ সৈতে পাই বেক কৰোঁ আহক,
  আমি সংগ্ৰহ কৰিম, ধেমালিতে ঋণ ...
  আৰু ভাগ্য আমাৰ লগত চিৰদিনৰ বাবে থাকক!
  দুৰ্বল সকলক সহায় কৰক
  আৰু লাজ নকৰিব, যদি শত্ৰুৱে লাগি আছে,
  আমি পিতৃভূমিৰ বেনাৰখন আৰু ওপৰলৈ তুলি দিম!
  এইদৰেই মহৎ আৰু অনন্য ছোৱালীবোৰে গায় - উচ্চতম শ্ৰেণী আৰু স্তৰৰ।
  ছোৱালীবোৰে ল"লে আৰু হাউলিলে কি হ"ব? আৰু ইয়াক ইমানেই গোৰ্জিয়াছ আৰু অনন্য দেখা যায়।
  চকুৰ পলকতে যিকোনো বস্তু সৃষ্টি কৰিব পৰা ছোৱালী। বা ইয়াৰ বিপৰীতে পুটিনৰ ভালুকবোৰ লৈ গুড়ি কৰি গুড়ি কৰি লওক।
  একে সময়তে এলফ ডেকাবোৰেও যুঁজি আছিল। যিয়ে বীৰৰ দৰে যুঁজিছিল।
  আৰু একে সময়তে অতি ধুনীয়া ল"ৰাবোৰে গাইছিল;
  তুমি নিৰ্মল আৰু উজ্জ্বল প্ৰেমৰ দেৱী,
  পোহৰৰ অন্তহীন উজ্জ্বলতাৰ মূৰ্তি!
  তোমাৰ অবিহনে মোৰ হৃদয়ত কেৱল শূন্যই নিথৰ হৈ পৰিব,
  আৰু আপোনাৰ দৃষ্টি ধুমকেতুৰ দৰে অন্ধ হৈ পৰিছে!
  
  অন্তহীন তৰাৰে ভৰা সাগৰৰ পোহৰৰ মাজত;
  তুমি আৰু মই ঈগলৰ দৰে আকাশত উৰি গ"লোঁ,
  আৰু তোমাৰ ওঁঠ দুটা ৰুবিৰে জিলিকি থকা,
  মোৰ লগত প্ৰেমৰ বিষয়ে আবেগিকভাৱে কথা পাতিলে!
  
  সেই কথাবোৰ কেতিয়াও পাহৰিব নোৱাৰাৰ সপোন,
  ইয়াত মৌ আৰু এম্বাৰ থাকে মাদাৰ অৱ পাৰ্লৰ সৈতে!
  যদিও ভাগ্যৰ সন্মুখীন হোৱা সকলৰ বাবে কেতিয়াবা কঠোৰ হয় , ৷
  ৰাতিপুৱা আদৰি লৈ সূৰ্য্যই আমাক সম্ভাষণ জনাব!
  
  আবেগ আকাশতকৈ ওখ আৰু ষ্টেপতকৈ বহল ,
  হৰম"নে তাইক খুৰাৰে খুন্দা মাৰিছে!
  আৰু কেতিয়াবা মোক ৰক্ষা কৰিবলৈ যীচুক প্ৰাৰ্থনা কৰো,
  অ", ৰ"ডে প্ৰেমিক-প্ৰেমিকাৰ প্ৰতি কঠোৰ নহ"ব!
  
  আমাৰ অনুভৱৰ সৌন্দৰ্য্য বুজিব নোৱাৰি,
  যি জন্ম হৈছিল মৰম নোহোৱাকৈ!
  পৃথিৱীখন কঠোৰ, ভদ্ৰলোকসকল, এইখন আপোনালোকৰ বাবে চিনেমা নহয়,
  আৰু জাহাজখনে হাঁহি এটা মাৰি ৰৈ আছে, ৰিফটো জানি লওক!
  
  কিন্তু প্ৰেম এক অনুভূতি - তাৰ কোনো শাসক নাই,
  আৱেগৰ আকাৰ জুখিব নালাগে!
  বয়স হোৱা নাই যদিও
  কেৱল নিৰ্দয়তা, হিচাপত বছৰবোৰ দিলে!
  
  জগতত হ'ব, স্বৰ্গ জানি - বিশ্বাস ইয়াত মহান,
  অন্যথা যুঁজি লাভ নাই!
  আৰু তাৰ পিছত নদীখনে জলপ্ৰপাতৰ দৰে উৰি যায়,
  কাৰণ, আহি আছে এলফিনিজমৰ যুগ!
  গতিকে ল"ৰাকেইটাই গাইছিল আৰু বৰ ভাল লাগিল। ডাঙৰ আৰু আচৰিত ছোৱালী। লাহে লাহে তেওঁলোকে ধ্বংসৰ শক্তি আৰু বন্য, উন্মাদ আবেগ গঢ়ি তোলে।
  ল'ৰাই ছোৱালীক ভাল পায় আৰু গায়:
  -তোমাৰ মাতটো মাকৰ দৰে একেবাৰেই শুনা নাযায়।
  আপুনি এটা অৰ্কৰ কণ্ঠৰ সৈতে সুৰৰ বাহিৰত গান গাইছে!
  আৰু এইটো বৰ ধেমেলীয়া দেখা গৈছে। কিন্তু ল"ৰাবোৰে আত্মবিশ্বাসেৰে যুঁজি আছে।
  আৰু তেওঁলোকে নিজৰ আটাইতকৈ ডাঙৰ খোজ আৰু কৌতুক দেখুৱায়।
  আৰু ৰুবি নিপল থকা ছোৱালীবোৰে কেনেকৈ যুঁজে আৰু কি কৰে। তদুপৰি যোদ্ধা মহিলাসকলে একে সময়তে গান গায়;
  আনকি আকাশখনো মন্ত্ৰৰ পৰা কাঁইটীয়া,
  ভয়ংকৰ চন্দ্ৰ ভয়ত কঁপি উঠে...
  মই বাহিৰৰ চয়তানৰ কুকুৰ নহয়,
  আৰু দুষ্ট ডাইনীজনী ভয়ংকৰ মহামাৰী!
  
  নৰকত মোৰ বাবে সংৰক্ষিত ঠাই আছে,
  মই লাহে লাহে পাতালৰ মাজেৰে খোজ কাঢ়ি যাওঁ!
  তাতো পৃথিৱীৰ দৰে বহুত নতুন কথা আছে,
  আন এটা হেৰুৱা আত্মা!
  
  কাৰণ যাদুকৰী টাৰ্টাৰছ এখন শীতল ঠাই,
  টেবুল, জলপান, কেচিনো আছে!
  নৰকতো বিভিন্ন আনন্দ আছে,
  আৰু যিকোনো চিনেমাতকৈও শীতল!
  
  আপুনি নিজেও নাইটসকলক চিনি নাপায়৷
  মই তোমাক কেনেকৈ কঠোৰ শাস্তি দিম!
  তোমালোক মূৰ্খ চৰাইবোৰে স্বৰ্গৰ সপোন দেখিছা,
  হেডিছত থকাটোৱেই ভাল, তাত এটা দুষ্ট সৈন্যবাহিনী আছে!
  
  মোক প্ৰণাম কৰিলে মই তোমাক শক্তি দিম,
  আৰু আঁঠুত ভগৱানৰ আগত প্লপৰ দৰে!
  তেতিয়া নৰকীয় অশ্বাৰোহীৰ সেনাপতি হওক,
  ইমান শীতল চিলেবল, জানেনে!
  
  কাৰণ বেয়া কাম কৰাটো এটা ভাল কাম, ভাইসকল,
  তাৰ মাজত বহুত মিঠা, বুজি নাপাবা!
  আৰু ক"ত বাওঁ আৰু ক"ত সোঁ বুজি নাপাব,
  যাৰ বাবে মোক পাঁচটা দিব পাৰে!
  
  মই যিকোনো কাম কৰিব পাৰো, ধ্বংসৰ উপাদানত,
  এই পৃথিৱীত মোৰ কোনো সমান নাই...
  মোৰ সাফল্যৰ ভূমি পূৰণ হ"ব,
  অসুৰৰ দুষ্টতাত অগণন বিপদ!
  
  কিন্তু মই তোমাক নিদিওঁ আৰু তোমাৰ লগত শ্বেয়াৰ নকৰো,
  ইয়াতকৈ ভাল কথাটো হ"ল, মই ইয়াক নিয়ৰৰ পৰা ধূলিলৈ স্প্ৰে কৰিম...
  দুখত মুখামুখি হোৱা আইকনবোৰৰ পৰা মনত ৰাখিব,
  কাৰণ, তুমি কেতিয়াও স্বৰ্গত কুকুৰ নহবা!
  এইটো সঁচাকৈয়ে অত্যন্ত শীতল আৰু ধ্বংসাত্মক। কিন্তু ছোৱালীবোৰ সিঁচৰতি হৈ যাব। আৰু বলৰ দৰে বাউন্স কৰোঁ আহক। আৰু তেওঁলোকৰ নিপলবোৰ ইমান ৰুবি আৰু ভয়ংকৰ।
  আৰু যোদ্ধাসকলে নিজেই সৰ্বোচ্চ এৰোবেটিকছ আৰু এৰোবেটিক কৌশল দেখুৱায়। আৰু ই অত্যন্ত আনন্দদায়ক।
  ছোৱালীয়ে আৰু কি কৰিব পাৰে? গতিকে জয়ষ্টিকৰ বুটামত ৰঙা নিপলৰ সৈতেও ধ্বংসৰ মাৰাত্মক উপহাৰ টিপি মুকলি কৰি দিব লাগে। আৰু কোনো কৰুণা বা সন্দেহ নোহোৱাকৈ বিৰোধীক টুকুৰা-টুকুৰ কৰি পেলাওক।
  তদুপৰি অৰ্কবোৰেও ছোৱালীবোৰক অত্যাচাৰ কৰে। আৰু বিশেষকৈ তেওঁলোকে সঁচাকৈয়ে শুক্ৰৰ গৰ্ভত ইলেক্ট্ৰ"ড সোমাই দি কাৰেণ্ট পাছ কৰি ভাল পায়।
  আৰু একে সময়তে ছোৱালীবোৰৰ উদং, ঘূৰণীয়া গোৰোহাও ভাজিব। যিটো অত্যন্ত ফলপ্ৰসূ আৰু বেদনাদায়ক।
  কেতিয়াবা অৰ্কবোৰে ছোৱালীবোৰৰ ৰূপৱতী ভৰিৰ ভৰিৰ আঙুলি ভাঙিবলৈ ৰঙা গৰম টং ব্যৱহাৰ কৰে। যিয়ে স্বীকাৰ্য্য যে মাৰাত্মক প্ৰভাৱো দিয়ে।
  আৰু এই কথা শুনি ছোৱালীবোৰে গৰ্জন কৰি হাঁহি উঠে।
  এলফ ঈগল-নাইট শিশুৰ দৰে,
  দেশৰ চিৰন্তন যুৱক-যুৱতীসকলৰ সমৰ্থন!
  মৃত্যুৱে আমাক শিকলিৰে মেৰিয়াই ল"ব বিচাৰিলেও,
  কিন্তু আমি মাতৃভূমিৰ অমৰ পুত্ৰ!
  
  যিকোনো ব্যৱসায়ৰ যুক্তি নিপুণভাৱে কৰা হয়,
  যদি এলফ মানুহে তেওঁৰ ওপৰত লয়!
  লুচিফাৰৰ ষড়যন্ত্ৰত আমি ভাঙি নাযাওঁ,
  গোটৰ হেঁচাত বিশ্বাস কৰক, তেওঁলোকে সেনাবাহিনীক পৰাস্ত কৰিব!
  
  যেনেকৈ অগাধে যুদ্ধত শক্তি নিক্ষেপ নকৰে,
  আমি পাৰো, বিশ্বাস কৰক, আমি প্ৰতিহত কৰিম!
  আৰু মৃত্যু হোৱা সৈনিকবোৰ পুনৰুত্থান হ"ব -
  কাৰণ লাডে এজন পতিত নাইটৰ জোঁৱাই!
  
  তুমি গৌৰৱান্বিত আৰু মহিমামণ্ডিত,
  কিন্তু একে সময়তে, উইলো জোপোহাৰ দৰে, ই বিনয়ী...
  শক্তিশালী Elven শক্তি -
  পবিত্ৰ, উজ্জ্বল দেশ!
  
  পৃথিৱীৰ বাট-পথত বহু ডাকাত,
  ডেগাৰ আৰু কুঠাৰ চোকা কৰে!
  কাৰণ, কিছুমানৰ খ্ৰীষ্টক মূৰ্তি হিচাপে লৈছে,
  আনৰ বাবে তেওঁলোকৰ গোটেই কথা-বতৰা অশুচি!
  
  মানুহে পাহৰি গৈছে ঈশ্বৰৰ চিন,
  তেওঁলোকে মাত্ৰ হুকটো কামোৰিব বিচাৰে...
  আৰু ঈশ্বৰে যে মৃত্যুৰ প্ৰতিশোধৰ বাবে পিয়াহ লোৱা নাছিল,
  পাপী, মূৰ্খজনে বিশ্বাস নকৰে!
  
  আৰু আমি খ্ৰীষ্টান ধৰ্মৰ ধ্বংসাৱশেষৰ বাবে যুদ্ধত আছো,
  আমি কনষ্টেন্টিনোপল পালোঁ - যুঁজি।
  আৰু খানাতে নম্ৰ হৈ বশ হ"ল,
  মহাদেশবোৰে আনন্দ কৰে - পাঁচটামান!
  
  এতিয়া এলফিয়াৰ পথ পৃথিৱীৰ পোহৰ -
  প্ৰভুৰ আজ্ঞাৰ দৰে তাইৰ প্ৰতি বিশ্বাসী হওক!
  বিজয় মূল শিখৰ,
  সৌভাগ্যৰ পৰিৱৰ্তনৰ লক্ষণ আহি আছে!
  এইদৰেই ধুনীয়া আৰু আনন্দদায়ক ছোৱালীবোৰে গাইছিল। তেওঁলোকৰ মাতবোৰ মিঠা মৌৰ দৰে। আৰু বতাহৰ মাজেৰে বৈ যায়।
  আৰু উদং ভৰিৰ আঙুলিবোৰে শত্ৰুৰ ওপৰত মৃত্যুৰ পটল নিক্ষেপ কৰে, আক্ষৰিক অৰ্থত তেওঁক ছিন্নভিন্ন কৰি পেলায়। আৰু এই সকলোবোৰ অত্যন্ত ধ্বংসাত্মক যেন লাগে।
  আৰু তাৰ পিছত এলফে এজনে খালী ভৰিৰে ৰূপৱতী ভৰিখনেৰে মৃত্যুৰ ওজন গ্ৰেনেড নিক্ষেপ কৰিলে। ই উৰি গৈ পুটিনৰ ভালুকৰ এটা গোট ফালি পেলালে।
  ছোৱালীজনীয়ে লৈ গাইছিল:
  - ক'ক', অ' ক'ক',
  লগে লগে অৰ্ক কম!
  আৰু আন যোদ্ধাসকলে তেওঁলোকৰ বুকুৰ ৰঙা নিপলৰ পৰা বিজুলীৰ আঘাত পাব। অসংখ্য কাউৰীয়ে একেলগে সকলোবোৰ লৈ পৰিল। গুৰুতৰ হাৰ্ট এটেকত আক্ৰান্ত হৈ ক"মাত পৰিবলগীয়া হয়। সৰি পৰা ঠোঁটে পুটিনৰ ভালুকৰ মূৰৰ খুলিত খুন্দা মাৰিলে।
  তেনেকৈয়ে যোদ্ধাসকলে লৈ মাৰ্চ কৰিলে। আৰু তেওঁলোকে জোৰেৰে লাথি মাৰিলে।
  তাৰ পিছত তেওঁলোকে পুনৰ গান গাবলৈ ধৰিলে;
  মৰুভূমি গৰম, নিয়ৰ ঠাণ্ডা,
  আমি আমাৰ সন্মান ৰক্ষা কৰা এলফ যোদ্ধা!
  যুদ্ধ এটা লেতেৰা ব্যৱসায়, অবিৰত পেৰেড নহয়,
  যুদ্ধৰ আগতে , গীতমালা পঢ়াৰ সময়!
  
  আমি লোকসকলে ধাৰ্মিকতাক ভাল পাওঁ, আৰু প্ৰভুৰ সেৱা কৰোঁ;
  কাৰণ, এইটো ৰাছিয়ান, বিশুদ্ধ মনোভাৱেৰে সমাপ্ত হয়!
  শক্তিশালী ঘূৰ্ণন চকা থকা ছোৱালী এজনীয়ে ৰেচমক প্ৰণাম কৰে,
  বতাহৰ ধুমুহা বলিলে, কিন্তু টৰ্চটো নুমাই নাযায়!
  
  ৰডে আমাক এটা আদেশ দিলে - এলফক তৰোৱালেৰে ৰক্ষা কৰক,
  পবিত্ৰতা আৰু পিতৃভূমিৰ বাবে - খ্ৰীষ্টৰ সৈনিকৰ সেৱা কৰক!
  আমাক চোকা বৰশী আৰু শক্তিশালী তৰোৱাল লাগে,
  স্লাভিক আৰু ভাল সপোন ৰক্ষা কৰিবলৈ!
  
  ছল্টস্লাভিয়াৰ আইকনবোৰত সকলো সময়ৰ প্ৰজ্ঞা সন্নিবিষ্ট কৰা হৈছে,
  আৰু লাডা আৰু ঈশ্বৰৰ মাতৃ পোহৰৰ এক ভগ্নী!
  যি আমাৰ শক্তিৰ বিৰোধী, তেওঁক ব্ৰেণ্ড কৰা হ"ব,
  চিৰন্তন ৰাছিয়া যোদ্ধাসকলৰ হৃদয়ত মহিমামণ্ডিত!
  
  আমি সাধাৰণতে শান্তিপ্ৰিয় মানুহ, কিন্তু আপুনি জানে যে আমি গৌৰৱান্বিত
  যিয়ে এলফক অপমান কৰিব বিচাৰে তেওঁক ক্লাবেৰে জোৰেৰে কোবাই দিয়া হ"ব!
  আহকচোন ক্ৰোধিত গতিৰে গঢ়ি তোলোঁ - আমি গ্ৰহটোৰ স্বৰ্গ,
  পৰিয়ালটো ডাঙৰ হ'ব - আমি প্ৰেয়সীৰ সৈতে সন্তান জন্ম দিম!
  
  গোটেই পৃথিৱীখনক ৰিজৰ্ট কৰি লওঁ আহক, আমাৰ এনেকুৱা এটা ইমপালছ আছে,
  আহকচোন মাতৃভূমিৰ পতাকা উত্তোলন কৰোঁ, প্ৰজন্মৰ গৌৰৱৰ বাবে!
  আৰু লোকগীত, তেওঁলোকৰ এটাই উদ্দেশ্য হওক -
  কিন্তু উচ্চ শক্তি, ধূলিময় এলাহৰ শ্লেষ্মা নোহোৱাকৈ!
  
  যিয়ে সকলো পিতৃভূমিক ভাল পায় আৰু ৰজাৰ প্ৰতি বিশ্বাসী কৰ্তব্য,
  এলফৰ বাবে তেওঁ সেই কৃতিত্ব কৰিব, তেওঁ যুদ্ধত বৃদ্ধি পায়!
  পকা ছোৱালী এজনীক চুমা দিওঁ,
  মে" মাহত কলিৰ ৰঙৰ দৰে গাল দুখন ফুলিবলৈ দিয়ক!
  
  মানৱ জাতিয়ে মহাকাশৰ বাবে অপেক্ষা কৰি আছে, পৃথিৱীৰ ওপৰেৰে উৰি আছে,
  আমি ৰত্ন তৰাবোৰক মালাত পৰিণত কৰিম!
  হঠাৎ বাস্তৱ হৈ যাওক যে সপোন থকা ল"ৰাটোৱে কঢ়িয়াই লৈ ফুৰিছিল,
  আমি প্ৰকৃতিৰ সৃষ্টিকৰ্তা, অন্ধ কপৌ নহয়!
  
  গতিকে আমি এটা ইঞ্জিন বনালোঁ - বাম, থাৰ্মোকুৱাৰ্কৰ পৰা ,
  এটা দ্ৰুতগতিত চলা ৰকেট, মহাকাশৰ পৃষ্ঠভাগ কাটি!
  ক্লাবে আপোনাৰ ভ্ৰূত নহয়, ঠিক চকুত আঘাত কৰক,
  আহক আমি প্ৰবল কণ্ঠত পিতৃভূমিৰ গীতটো গাই দিওঁ!
  
  শত্ৰু ইতিমধ্যে শহাপহুৰ দৰে দৌৰিছে,
  আৰু আমি, ইয়াৰ পিছত লগা, সঠিক লক্ষ্য সমাধান কৰি আছো!
  কাৰণ, আমাৰ এলফৰ সেনাবাহিনী এটা শক্তিশালী সামূহিক,
  Solntslavia গৌৰৱৰ বাবে - সন্মান ক্ষমতা শাসন কৰক!
  যোদ্ধা মহিলাসকলে ইমান ধুনীয়াকৈ গাইছিল। আৰু তেওঁলোকে নিজৰ বুকুৰ ৰঙা নিপলৰ পৰা প্ৰকৃত বিজুলীৰ পোহৰ এৰি দিলে। আৰু কাউৰীবোৰক খুন্দা মাৰি থতমত খাই পৰিবলৈ বাধ্য কৰালে। আৰু কাউৰীবোৰে সোনকালে অৰ্কবোৰৰ মূৰৰ খুলিত পৰিল, ড্ৰিলিং কৰি ঘুচা মাৰিলে।
  এইটো বৰ শীতল আৰু ধ্বংসাত্মক যেন লাগিছিল।
  আৰু ছোৱালীবোৰে জিভা উলিয়াই গৰ্জন কৰি গাই গাইছিল।
  - আমি পৃথিৱীৰ আটাইতকৈ শক্তিশালী,
  আমরা সহজে সব orcs গুড়ি হবে ...
  শৌচাগাৰত খঙাল ভালুকবোৰক মাৰি পেলাওক,
  কেতিয়াবা সিহঁতৰ প্ৰতি দুখ পোৱাটো কঠিন হৈ পৰে!
  ছোৱালীবোৰে এনেকৈয়ে গান গায়। ঠিক বিষাক্ত জিভা থকা দাগযুক্ত সাপৰ দৰে।
  বা সিহঁতে আপোনাক লৈ গৈ চেপি ধৰিব পাৰে, আৰু ইমানেই বিষ হয় যে কোনেও যেন যথেষ্ট গুৰুত্ব নিদিয়ে।
  আৰু লগতে তেওঁলোকৰ ৰঙা নিপলবোৰে বুটাম টিপি পুটিনৰ ভালুকৰ শাৰীত এক বৃহৎ আৰু বিশাল ধ্বংস শক্তি উৎপন্ন কৰে।
  আৰু ই অতি আক্ৰমণাত্মক আৰু নিষ্ঠুৰ।
  ছোৱালীবোৰো নাভিৰ পৰা বিজুলীৰ আঘাত পাব পাৰে। আৰু সিহঁতে বিভিন্ন দিশত সিঁচৰতি হৈ পৰে, আৰু কাউৰীবোৰ জালত জটিল হৈ পৰে। আৰু তাৰ পিছত তেওঁলোক তললৈ পৰি যায়, স্তম্ভিত হৈ।
  আৰু তেওঁলোকে পুটিনৰ ভালুকৰ সেনাবাহিনীৰ পৰৱৰ্তী মূৰৰ খুলিবোৰ ভাঙি পেলায়।
  ইফালে চুটি কাপোৰ পিন্ধা অগ্ৰগামী ল"ৰাবোৰে উদং, শিশুসুলভ ভৰিৰে ভালুকৰ ওপৰত বেজী নিক্ষেপ কৰি গান গায়;
  পান্নাৰ ঢৌৱে পানীৰ ওপৰেৰে ছিটিকি পৰে,
  আমাৰ ওপৰৰ আকাশৰ তৰাবোৰ জিলিকি আছে।
  সুগন্ধি মদৰ সৈতে কৰ্চেয়াৰৰ সুখ,
  কাইলৈৰ বাবে কি - প্ৰভুৱেহে জানে!
  
  আৰু, হায়, মানচিত্ৰতো জনাটো সম্ভৱ নহয়,
  ফর্চুন corsairs জন্য দোকান কি আছে...
  জন্মস্থান চালিৰ তলত বিচনাত এগৰাকী কুমাৰী থাকিব,
  নে চয়তানে নৰকত আমাৰ শিং চোকা কৰি আছে !
  
  বৰ্ডিং হ"ব নে বন্দুকৰ গুলী,
  দুষ্ট অগাধত মূৰ থৈ দিবা।
  ফিলিবাষ্টাৰ পল্লাছৰ ভাগ্য এনেকুৱা,
  ভয়ংকৰ উপাদানবোৰত সাগৰৰ ওপৰেৰে সাঁতুৰি যাওক!
  
  অৱশ্যে জীৱনৰ এই প্ৰান্তিককৰণ ভাল,
  যে অফিচৰ কোনো বিৰক্তিকৰ ৰুটিন নাই।
  টেনচনত সাঁতুৰিবলৈ টান, শব্দ নাই,
  কিন্তু আমি সকলো পৰিয়াল - আমি একত্ৰিত!
  
  যদি আমি ফ্ৰিগেট এখন লগ পাওঁ য"ত তেওঁলোকে আমাৰ বাবে আহি আছে,
  একো নহয়, বাজি থকা গীত এটা লৈ যুদ্ধত নামি যাওঁ!
  এটা গড় কেতিয়াও সম্পূৰ্ণৰূপে অদম্য নহয়,
  অতি গৌৰৱময় মুকুট লৈ ৰজাৰ মাত!
  
  আমি আমাৰ পুনৰ জিকি সফলতালৈ আহিম,
  ভাগ্য ভাল হ"লে লুপত নাযাব!
  কাউৰীক চুমা খাব বুলি আশা,
  সকলো ভাইক ক"ম - মই মানি নলওঁ!
  এইবোৰেই ইয়াত সংঘটিত হয় ৰক্তাক্ত যুদ্ধ। আৰু ছোৱালীবোৰে সৰলভাৱে ভয়ংকৰ আৰু আচৰিত শ্ৰেণী প্ৰদৰ্শন কৰে। আৰু স্তনৰ ৰঙা নিপলৰ পৰা সিহঁতে অতিশয় শক্তি আৰু শক্তিৰে অতি ধ্বংসাত্মক আৰু ধ্বংসাত্মক ঢৌ নিক্ষেপ কৰি থাকে।
  আৰু কাউৰীবোৰক ঢাকি থৈ স্তম্ভিত আৰু স্তম্ভিত কৰি পেলায়।
  আৰু ছোৱালীবোৰে খালী ভৰিৰে ষ্টাম্প মাৰি অৰ্কবোৰৰ ওপৰত বিষাক্ত বেজী নিক্ষেপ কৰে আৰু আনন্দত গান গায়;
  তললৈ পৰি, প্ৰণাম, প্ৰণাম,
  এই অধিকাৰ আপোনাক দিয়া হৈছে...
  আৰু ধূৰ্ত শিয়াল নাথাকিব,
  ছাগলীবোৰে একো গুৰুত্ব নিদিব!
  ইয়াৰ পিছত ছোৱালীকেইজনীয়ে উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে পুনৰ অতি জোৰেৰে মৃত্যুৰ উপহাৰবোৰ লৈ দলিয়াই দিলে। তেওঁলোকে উৰি গৈ পুটিনৰ বহুত ভালুক লৈ টুকুৰা টুকুৰ কৰি পেলালে।
  যোদ্ধাসকলে নিজৰ নিজৰ নিজৰ বাটেৰে গুচি গ"ল। আৰু তেওঁলোকে পুটিনৰ ভালুকবোৰ সৰু সৰু টুকুৰা কৰি পেলায়।
  আৰু তেওঁলোকে নাভিৰ পৰা আল্ট্ৰাছাউণ্ডো প্ৰয়োগ কৰে, আৰু বহুতো অৰ্ক পোহৰৰ দ্বাৰা আঘাতপ্ৰাপ্ত হয় আৰু তেওঁলোকৰ কাণৰ ড্ৰাম ফাটি যায়।
  এইবোৰ ছোৱালীয়েই লৈ বনৰীয়া আৰু উন্মাদ, অদম্য শক্তিৰে সিঁচৰতি হৈ পৰিল।
  তৰোৱালখন লৈ ব্লেডখন আৰু শক্তিশালী কৰি চোকা কৰক!
  তোমাৰ শত্ৰুবোৰ প্ৰতাৰণাৰে পৰিপূৰ্ণ হওক,
  কিন্তু তেওঁ মুক্ত হ"ব, নৰকৰ বৰফ গলিব,
  আমিও এই সৰু পৃথিৱীখনক সুখী কৰিম!
  
  আমি এলফ সেনাবাহিনীৰ সৈনিক, চকুত ঠিক কাটি,
  নিজৰ মাতৃভূমিৰ সেৱা কৰাসকলৰ বাবে ভয় অজ্ঞাত!
  কমাণ্ডাৰ কমৰেড Ftalin আমাক ফোন কৰে,
  ইয়াৰ অৰ্থ হ'ল যোদ্ধা সাহসী হ'ব, যুদ্ধত ভীৰু নহ'ব!
  
  সাম্যবাদক পোহৰ দিয়া হৈছে - এয়া সপোন নহয়,
  ইয়াত মানুহৰ মহত্ত্ব আৰু কেথেড্ৰেলৰ মন আছে!
  তেওঁ জগতত শাসন কৰক: সন্মান আৰু দয়া,
  এই কঠিন জীৱনৰ পৰা সকলো পচি যোৱা আৱৰ্জনা ঝাড়ু দি আহক!
  
  আমাৰ মাতৃভূমিৰ কোনো সমান নাই - এই কথা সকলোৱে জানে,
  কাৰণ মানুহৰ শক্তিয়ে স্বৰ্গৰ দৰে জীৱন দিলে!
  আৰু সেইবাবেই সকলোতে পিতৃভূমিক মহিমামণ্ডিত কৰক,
  যদি আপুনি সুখী হ"ব বিচাৰে, তেন্তে তাৰ বাবে যাওক, যুঁজাৰু!
  
  এলফিনিজমত ইচ্ছাশক্তি আৰু তৰাৰ উৰণত,
  শিখৰ নাই, মানুহে জানে যে তাত উপনীত হ"ব নোৱাৰি!
  আমাৰ বাবে দুখভোগ কৰি প্ৰভুৱে নিজেই শুভবাৰ্তা কঢ়িয়াই আনিলে;
  যে মানৱ জাতিৰ শত্ৰু খেললৈ ৰূপান্তৰিত হৈছে!
  
  আৰু তাৰ পিছত ৱাল্টজৰ দৰে আচৰিত তৰাবোৰে নাচিব,
  অৰ্গেনৰ ধুমুহা বজাওক আৰু একৰ্ডিয়ন বাজিওক!
  আহক আমি প্ৰতিদিনে আৰু প্ৰতি ঘণ্টাত যীচুৰ প্ৰশংসা কৰোঁ,
  সমস্যাৰ বাট, আমাৰ বিপদবোৰ শূন্যলৈ পৰিণত হ"ব!
  . অধ্যায় নং ২৪।
  মাৰিয়া কলেছনিকোভাই সৈন্যবাহিনীক কমাণ্ড কৰে, আৰু একে সময়তে গোঁফ আৰু টান অত্যাচাৰীজনক গালি পাৰে। আৰু তেওঁ গুণগুণনি পাহৰি নাযায়;
  ছোৱালীবোৰে ইমান ধুনীয়া আৰু আনন্দদায়কভাৱে গান গায়। আৰু সিহঁতৰ মাতবোৰ ইমানেই মধুৰ, চাইৰেনৰ দৰে। আৰু গীতটোৱে স্বৰ্গৰ স্ফটিক কাপবোৰত ঢালি দিয়ে।
  এইবোৰ ইমান ধুনীয়া আৰু আচৰিত ছোৱালী ইয়াত। আৰু তেওঁলোকৰ মাতবোৰ কেৱল কল্পনাতীত অলৌকিক।
  আৰু যেতিয়া তেওঁলোকেও ৰঙা নিপল ব্যৱহাৰ কৰে।
  আৰু অৰ্কবোৰে ৰঙা গৰম টংৰে বন্দী ছোৱালীবোৰৰ স্তনত ধৰি লয়। আৰু তেওঁলোকে মোটামুটি ভাঙি উলিয়াই ফালি পেলায়। আৰু ইয়াৰ ফলত সকলোবোৰ বৰ বেদনাদায়ক হৈ পৰে।
  কমলা ৰঙৰ চুলিৰ এজন এলফে বাজুকা এটাৰে অৰ্কবোৰক লৈ ব্লাষ্ট কৰিলে, ৰুবি ব্ৰেষ্ট নিপলৰ সৈতে এটা বুটাম টিপিলে। দুডজনমান পুটিন ভালুক ফালি তাই গাইছিল:
  - চিপ, চিৰপ , চিপ, চিৰপ ,
  তেখেতে এটা তেঁতেলী ল'লে আৰু চেপি ধৰিলে...
  গতিকে দৈত্যটো নাইকিয়া হৈ গৈছে!
  আৰু যোদ্ধাসকলে তাইৰ জিভাখন আকৌ উলিয়াই দিলে।
  আৰু আনজনী ছোৱালীয়ে নিজৰ উদং ঘূৰণীয়া গোৰোহাৰে প্ৰতিপক্ষক আঘাত কৰিলে। আৰু যুদ্ধ, ধ্বংসাত্মক মটৰ উৰি গ"ল। আৰু অৰ্কৰ ভৰটো একেলগে ধ্বংস হৈ গ"ল।
  এইবোৰেই ইয়াৰ ছোৱালী - এটা অৰ্ক তেওঁলোকৰ বিৰুদ্ধে, যেনেকৈ এজন বুগাৰ ম"হৰ বিৰুদ্ধে। আৰু তেওঁলোকে বিশাল ধ্বংস আৰু ধ্বংসৰ সৃষ্টি কৰে।
  কিন্তু অৱশ্যেই তেওঁলোকৰ উপৰিও এলফ ল"ৰাও আছে। তেওঁলোক খালী ভৰিৰে অগ্ৰগামী, আৰু অতি সুন্দৰকৈ তেওঁলোকে বেজীৰে অৰ্কৰ ওপৰত নিজৰ উদং, শিশুসুলভ ভৰি নিক্ষেপ কৰিব পাৰে, আৰু একে সময়তে গান গাব পাৰে;
  যোদ্ধাৰ বাট গোলাপ আৰু কাঁইটৰ দৰে,
  যেতিয়া কোনো ল"ৰাই খালী ভৰিৰে যুদ্ধত দৌৰি যায়,
  কিন্তু শিশুটিৰ ভৰিৰ তলত বেজী আছে,
  ল'ৰাটোক শীতল কৰিবলৈহে কৰিছে!
  
  এলফিয়াত এজন সৈনিকৰ শিক্ষা হৈছে...
  ডায়েপাৰৰ পৰা আৰম্ভ কৰিবলৈ বহু দেৰি হৈছে!
  বাৰীতো এটা ডালিম আপোনাৰ বাবে উপযুক্ত,
  শৈশৱৰ পৰাই পিতৃভূমি ৰক্ষা কৰিব পৰা হওক!
  
  স্কুলত আমি যি পঢ়াইছিলো, পাহৰি যাওক,
  তেওঁলোকৰ বাবে জীৱনৰ পাঠৰ কোনো মূল্য নাই।
  বিশ্বাস কৰক, বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডৰ ভাগ্য সম্পন্ন কৰিবলৈ,
  আমি জন্মতে এলফ নাইট!
  
  আমি ভাল পাওঁ, আমি ফুল সংগ্ৰহ কৰো,
  আমাৰ বাবে ছবিখন চৰ্বিযুক্ত পথাৰ।
  ২০১৯ চনৰ মে" মাহত কলিবোৰ ভয়ংকৰভাৱে ফুলে।
  জুলাই মাহত ই বৰফৰ সৈতে পপলাৰৰ দৰে৷
  
  আমি ভাল পাওঁ - নাইটিংগেলে বাঁহীৰ দৰে গায়,
  এটা মিঠা থ্ৰাছে হাৰ্পচিকৰ্ডৰ সৈতে চিঞৰি উঠে।
  যেতিয়া এলফ বন্ধুত্বত থাকে আৰু আমাক পৃথক নকৰে,
  প্ৰভু খ্ৰীষ্টই শিকোৱাৰ দৰে একত্ৰিত।
  
  আমাৰ মানুহে সকলোতে ৰক্ষা কৰে,
  সকলোতে জীৱনৰ প্ৰতি প্ৰবল আগ্ৰহ।
  য'ত সিংহই গৰ্জন কৰে, কপৌৱে মনৰ সন্তুষ্টিৰ বাবে গান গায়,
  স্বৰ্গৰ ভল্টতকৈও উজ্জ্বল এক উজ্জ্বলতা!
  
  আমি বহুত সাজিম, ধ্বংস হ"বলৈ নিদিওঁ,
  আমি বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডক ৰক্ষা কৰিবলৈ সক্ষম হম!
  যাতে আত্মাৰ আনন্দ উৰি যায়,
  যাতে সেই অন্তহীন জীৱনটো এটা সূতা হৈ পৰে!
  
  তেতিয়া পিতৃভূমিয়ে আমাক লালন-পালন কৰিব পাৰে,
  আৰু আমি তাইক নিষ্ঠাৰে আৰু সন্মানেৰে সেৱা কৰিম!
  পাহৰি যাওক যে এলাহৰ এনে বিৰক্তি আছে,
  যে আমাৰ জাহাজখনে ৰিফত খুন্দা মাৰিব নোৱাৰে!
  এলফ ল"ৰাবোৰে এইদৰেই গান গায়। তেওঁলোকে জানে যে উজ্জ্বল কাইলৈৰ বাবে অৰ্কৰ বিৰুদ্ধে কঠোৰ যুঁজ দিব লাগিব।
  এলফ ল"ৰাটো বন্দী হ"লে কি হ"ব? তাৰ পিছত প্ৰথমে অৰ্কবোৰে তেওঁক উলংগ কৰি পেলাব। তাৰ পিছত ৰেকত ওলোমাই থৈ চাবুকেৰে চাবুকেৰে কোবাব।
  আৰু তেতিয়া, খালী ভৰিৰে, ঘূৰণীয়া, এলফ শিশুৰ শিশুৰ গোৰোহাত ৰঙা গৰম লোহাৰ টুকুৰা এটাই স্পৰ্শ কৰিব। আৰু ইয়াৰ গোন্ধটো কিবা এটা সুখদায়ক আৰু জুইত পোৰাৰ দৰে হ"ব। আৰু ই কেৱল ডাঙৰ হ"ব।
  আৰু যোদ্ধাসকলে গাইছিল:
  মোৰ গোৰোহা, উদং ছোৱালীৰ গোৰোহা,
  আমি খেলিম, মাত্ৰ লুকাভাকু খেলিম!
  আৰু এই সকলোবোৰ অত্যন্ত মহান শুনা যায়। আৰু ছোৱালীবোৰে বিশাল শক্তিৰে কাম কৰে। আৰু যদি তেওঁলোকে কিবা এটা মুকলি কৰিবলৈ আৰম্ভ কৰে, তেন্তে সেয়া হ"ব অতি তীব্ৰতাৰে।
  আৰু ৰঙা নিপলৰ পৰা ছোৱালীবোৰে আকৌ লৈ শ্বক আৰু ধ্বংসাত্মক বিজুলী নিক্ষেপ কৰিব।
  আৰু এলফ পৰিয়ালৰ এজন অগ্ৰগামী ল"ৰাই গান গায়;
  অসাৰ শত্ৰুৱে বিশ্বাস কৰে
  কেনেকৈ সি এলফবোৰ ভাঙিবলৈ সক্ষম হ"ল!
  আমি ২০১৮ চনৰ মে" মাহত অৰ্কমাচ্টৰ পৰা শেষ কৰিলোঁ।
  সি হৈ পৰিল খেলৰ দৰে চিকাৰী চিকাৰী!
  
  যি সাহসী তেওঁ যুদ্ধত আক্ৰমণ কৰে,
  আমি আমাৰ শত্ৰুক ক্ৰোধেৰে মাৰিম!
  আমি গা ধোৱা ঘৰত ঝাড়ুৰে বাষ্পীভৱন কৰিম,
  আৰু জীৱনৰ সূতা লুপ হৈ পৰিব!
  
  পিতৃভূমি সূৰ্য্যৰ দৰেই ধুনীয়া,
  শক্তিত শক্তিশালী আৰু দৈত্য!
  গানটো বাজি থকা ধাৰাটোৰ দৰে বৈ যাওক,
  আমি ইয়াত প্ৰতিভা দেখুৱাওঁ!
  
  কেৱল এটা উল্লাসিত গীতত নহয়,
  মই স্লেজ আৰু স্কেট ভাল পাওঁ!
  নতুন দিনটো আনন্দৰ দিন হওক,
  স্প্ৰুচ গছজোপাই নিজৰ শঙ্কুবোৰ বিস্তাৰ কৰিব!
  
  আৰু যদি তৰোৱালখন তুলি লোৱাৰ প্ৰয়োজন হয়,
  এয়া আমাৰ হিংস্ৰ আহ্বান!
  আমি বোমাটো আমাৰ বেকপেকত ৰাখিম
  এটা সামৰিক থিমত খেলক!
  
  বিজয় মনস্তাত্ত্বিক,
  এটা খালী এটা মনলৈ নাহে!
  আৰু বিশ্বাস কৰক, এলফিনিজমৰ শিখৰবোৰ,
  কাপুৰুষ যোদ্ধা এজনে নলব !
  
  কেৱল সাহসীসকলৰহে সফলতাৰ সাগৰ আছে,
  কেৱল কামে সন্তান জন্ম দিয়াত সহায় কৰে!
  যে তুমি পৃথিৱীৰ সুখলৈ আহিছা,
  শত্ৰুৱে তেজ বোৱাবলৈ ব্যৰ্থ হ"ল!
  
  তেতিয়া ই অতি মুক্ত হৈ পৰিব,
  আমি নতুন উচ্চতাত উপনীত হ"ম!
  প্ৰেমৰ এক উদাৰ কাৰ্য্য,
  আমি প্ৰভুৰ ইচ্ছা কৰোঁ!
  
  বিশ্বাসৰ বাবে, এই ধাৰণাটোৰ পোহৰৰ বাবে,
  আমি পিতৃভূমিৰ বাবে চকুত থাকিব বিচাৰো!
  যাতে মাকৰ চুলি ধূসৰ নহয়,
  প্ৰতিটো ঘণ্টা মোৰ বাবে আনন্দৰ সৃষ্টি হওক!
  
  তেতিয়া হ"ব ৰাইজৰ ইচ্ছা,
  বহু আগতেই এখন সৎ পৃথিৱী গঢ়ি তোলক!
  শতম বছৰলৈকে শতিকালৈকে,
  আমি যোৰ পিন্ধিব নোৱাৰো!
  এলফ পৰিয়ালৰ ছোৱালীবোৰে শত্ৰুৰ ওপৰত গুলীচালনা কৰি থাকিল। ইয়াত যোদ্ধাসকলে হাৰিকেন ভলী ফায়াৰ চিষ্টেম নিয়োগ কৰিছিল আৰু তেওঁলোকৰ সকলো শক্তিৰে পুটিনৰ ভালুকৰ স্থানত আঘাত কৰিছিল। আৰু সেয়া আছিল কেৱল এটা চেপি ধৰা আঘাত।
  লোমশ জীৱৰ গোটটো একেলগে ধ্বংস হৈ গ"ল।
  আৰু ছোৱালীবোৰে মাৰাত্মক শক্তিৰ উদং ভৰিৰ আঙুলিৰ সহায়ত শত্ৰুৰ ওপৰত বিনাশৰ উপহাৰ নিক্ষেপ কৰিছিল।
  তাৰ পিছত ৰেজাৰ আৰু বিষাক্ত বেজী ব্যৱহাৰ কৰা হ"ল। এয়া মৃত্যুৰ এক বৃহৎ নৃত্য।
  ইমান ধ্বংস আৰু মৃত্যু হৈছিল।
  আৰু ছোৱালীবোৰে গান গাইছিল;
  সাগৰৰ বৰফৰ টুকুৰা আৰু ৰূপৰ বৰফৰ ঢৌ,
  কাৰাকুম মৰুভূমিৰ বাবে সোণেৰে তৈয়াৰী বালি !
  এই সকলোবোৰ মোৰ পবিত্ৰ মাতৃভূমি-দেশ,
  কঠোৰ চিন্তাৰ পৰা আৰাম!
  
  এলফিৰীত বহু চহৰ নিৰ্মাণ কৰিম ,
  টাইগালৈ ৰাস্তা আৰু ঘাইপথ নিৰ্মাণ কৰোঁ আহক!
  আনকি অগ্ৰগামীসকলো অলপ হ"লেও বুঢ়া হৈছে,
  দুঃসাহসিক অভিযান আৰু শোষণ বিচাৰি পাব পাৰিব!
  
  আমাৰ মানুহবোৰ পৃথিৱীত মহান আৰু শক্তিশালী,
  প্ৰতিজন ব্যক্তিয়ে বিজ্ঞানত সফল হৈছে!
  আমি elfinistically বাস কৰো , ইয়াক এটা পৰিয়াল বুলি গণ্য কৰোঁ,
  পোহৰৰ নামত অনেক মহিমামণ্ডিত কাম কৰোঁ আহক!
  
  আমাৰ আটাইতকৈ উগ্ৰ ইচ্ছা হ'ল
  আমাৰ প্ৰিয় পিতৃভূমিৰ বাবে শেষলৈকে যুঁজ দিয়ক!
  দুৰিমাৰ আৰু কাৰাবা পলম নকৰে ,
  বিজয়ী মুকুট পিন্ধিবলৈ!
  
  মাতৃভূমি, তুমি মোৰ মা, ইয়াতকৈ ধুনীয়া কি বিচাৰি পোৱা নাযায়,
  আৰু আপুনি ইমানেই প্ৰেৰণা আছিল!
  আনকি মানসী জাতিৰ এখন সুদূৰ গাঁৱৰ পৰাও তোমালৈ,
  প্ৰভুৱে বিজ্ঞানৰ জৰিয়তে দয়া দিছে!
  
  কিন্তু যেতিয়া বজ্ৰপাতৰ জুই জ্বলি উঠে, আমি যুদ্ধলৈ যাওঁ,
  এইটোৱেই আমাৰ সন্মানৰ বিন্দু!
  আৰু তাৰ পিছত এটা শক্তিশালী বেটেলিয়নে আক্ৰমণৰ মাজলৈ লৰালৰিকৈ সোমাই পৰে,
  কেৱল শৌৰ্য্যৰ স্বাৰ্থত, প্ৰতিশোধৰ স্বাৰ্থত নহয়!
  
  তেতিয়া পিতৃভূমিৰ লগত মিলি যোৱাটো অসম্ভৱ,
  আৰু শত্ৰুৱে আতংকিত হৈ সোনকালে পলাই যায়!
  কাৰণ বিশ্বাস কৰক যুদ্ধ চিনেমা নহয়,
  বাৰু, ইয়াৰ বাবে বুদ্ধিমত্তা আৰু অনুভৱ দুয়োটাৰে প্ৰয়োজন!
  এইবোৰ গীত উল্লাসিত ছোৱালীবোৰে অতি আনন্দৰে গায়। আৰু ই কেৱল আচৰিত ধৰণৰ। আচৰিত আৰু যাদুকৰী।
  আনকি ছোৱালীকেইজনীয়ে অতি ক্ৰোধত হাউলিবলৈ ধৰিলে আৰু মুকুতাৰ দৰে দাঁতবোৰ জিলিকিবলৈ ধৰিলে।
  আৰু উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে ডাঙৰ ডাঙৰ ধ্বংসাত্মক বেজী নিক্ষেপ কৰি থাকে। আৰু তেওঁলোকে অৰ্কক হত্যা কৰে।
  একে সময়তে যোদ্ধাসকলেও নিজৰ ৰঙা বুকুৰ নিপল ব্যৱহাৰ কৰি বুটাম টিপি ধ্বংসাত্মক আৰু ধ্বংসাত্মক বিনাশৰ উপহাৰ প্ৰেৰণ কৰে।
  আৰু ইহঁতে সম্পূৰ্ণ ধ্বংসলীলাৰ সৃষ্টি কৰে।
  ইমানেই ধুনীয়া - আক্ৰমণাত্মক আৰু কামুক।
  আৰু নিজৰ মাজতে গান গাই।
  টান Fuhrer, তুমি মাত্ৰ এটা schmuck,
  টান ফুহৰাৰজন দুৰ্গন্ধময় ছিট!
  আৰু তেওঁলোকে নিজৰ অতি দীঘল জিভা দেখুৱায়। আৰু তেওঁলোকে ইয়াক ঘূৰি ফুৰে সাপৰ জাকৰ দৰে যিয়ে কুটিল আৰু সকলোবোৰ মহান।
  আৰু চুটি চুটি আৰু খালী ভৰিৰ আঙুলি পিন্ধা এলফ ল"ৰাবোৰে ধ্বংসৰ হত্যাকাৰী উপহাৰ নিক্ষেপ কৰে। আৰু ইয়াৰ ফলত যথেষ্ট ধ্বংস আৰু মৃত্যুও হয়।
  ইয়াৰ যোদ্ধাসকল কেৱল এটা বন্য শ্ৰেণী।
  আৰু যোদ্ধা ল"ৰাবোৰ আৰু শীতল।
  ইয়াত তেওঁলোকৰ এজন সদ্য মিন্ট কৰা অগ্ৰগামীয়ে গান গাবলৈ ধৰিলে;
  মোৰ ভাইটি আৰু মই এখন নতুন পৃথিৱীত প্ৰৱেশ কৰিলোঁ,
  ফৰ্চুনে কাষ্টিক হাঁহি এটা মাৰিলে,
  এতিয়া আমি সাগৰ জয় কৰিম।
  আৰু আমি নিজকে টেটু এটা দিম!
  
  নৰকলৈ গ"লেও,
  কিন্তু মই স্কুললৈ ঘূৰি নাযাওঁ।
  এতিয়া মই ৰক্তাক্ত পাইৰেট
  আৰু ধুমুহালৈ মোৰ ভয় নাই!
  
  শত্ৰুৰ লগত যুঁজ দিয়াৰ কথা,
  কৰ্চেয়াৰৰ সামৰিক কাম,
  পাইৰ সৈতে এপেটাইজাৰ মাংস,
  শত্ৰুবোৰ মৰি যাওক!
  
  যুৱকজনৰ এটা স্বীকাৰোক্তি আছে-
  সাহস, সাহস, সন্মান!
  জলদস্যুৰ জীৱন চিনেমাৰ দৰে -
  চয়তানে তোমাক খাবলৈ নিদিব!
  
  ল"ৰাটো যেতিয়া ইয়াত উপস্থিত হ"ল,
  য'ত ব্লাডে সাঁতুৰিছিল ৷
  চয়তানে আমাক ভাঙিব নোৱাৰে
  বিশ্বাস কৰক, আপুনি গ্ৰেণ্ডী হৈ পৰিব!
  
  জলদস্যুক প্ৰায় সৈনিক বুলি গণ্য কৰা হয়,
  কিন্তু তেওঁ মাত্ৰ শীতল...
  কাৰণ, খালী মেচিনগান নহয়,
  জানি থওক আপুনি মুক্তভাৱে জন্ম লৈছে!
  
  আৰু কৰ্চেয়াৰৰ এটা পুৰস্কাৰ থাকিব,
  একটি হুক আপনি ধরে হবে...
  আচলতে যুদ্ধত আপুনি এজন শিল্পী,
  গুটিটো পাইপ হৈ পৰিছে!
  
  আমি এনে উচ্চতাত উপনীত হ"ম
  যদি আপুনি এটা লুপত ধৰা নপৰে!
  ল'ৰাটো সাগৰত তিতি যোৱা নাছিল,
  মইও ধুমুহা সহ্য কৰো!
  
  আগতে যি হৈছিল সেয়া আমাৰ পিছফালে
  আহকচোন এটা নতুন পথ লওঁ!
  আৰু পলাই যাব, আপুনি শত্ৰুক জানে,
  আগলৈ শুভকামনা!
  এইদৰেই এলফসকলে অতি কৰ্তৃত্ব আৰু আত্মবিশ্বাসেৰে গায়। আৰু যোদ্ধাসকলে আকৌ উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে শত্ৰুৰ ওপৰত নিক্ষেপ কৰে, মৃত্যুৰ শ্বক উপহাৰ।
  আৰু এই সকলোবোৰৰ বিধ্বংসী প্ৰভাৱ পৰে। উগ্ৰ শক্তিৰে যুঁজখন আৰম্ভ হয়।
  আৰু আহকচোন পুটিনৰ ভালুকবোৰক বতাহৰ পৰা গোজ কৰি লওঁ, মহাশক্তিৰ শ্বক মিছাইলেৰে।
  আৰু তাৰ পিছত ছোৱালীজনীয়ে ৰঙা নিপলটোৰে জয়ষ্টিকটোৰ বুটামবোৰ টিপি ধ্বংসাত্মক ব্যৱহাৰ কৰে।
  আৰু তাৰ পিছত নিপলৰ সহায়ত প্ৰভাৱ পৰে, যিবোৰ ৰুবীৰ ৰং। আৰু সি অৰ্কবোৰক পাগলৰ দৰে মাৰিব৷
  আৰু ছোৱালীবোৰে নিজৰ উদং ভৰিৰ আঙুলি ব্যৱহাৰ কৰি অৰ্কবোৰৰ স্থানত নাপালম বোমা নিক্ষেপ কৰে। এটা শক্তিশালী বোমা পৰিল, লগে লগে হাজাৰটা পুটিন ভালুক একেলগে জ্বলি গ"ল।
  এইদৰেই ছোৱালীবোৰে নিজৰ বিৰোধীক নিঃশেষ কৰে, কৰুণা বা লাজ নোহোৱাকৈ।
  আৰু তেওঁলোকেও টুইট কৰিছিল:
  - খালী ভৰি এখনে যথেষ্ট মাৰি পেলায়!
  আৰু তেওঁলোকে মুকুতাৰ দৰে দাঁত উদঙাই দিলে।
  আৰু তাৰ পিছত তেওঁলোকে গান গাবলৈ আৰম্ভ কৰে;
  পোহৰৰ এলফৰ মূল ৰহস্য কি,
  কৃষকসকলে য"ত পথাৰত বীজ সিঁচা,
  আপুনি ক'ত এৰাব নোৱাৰা মানুহ নহয়,
  য'ত এজন বিচৰণকাৰী যিকোনো মানুহৰ আত্মীয়!
  
  স্বচ্ছ জল মাতৃভূমি,
  কপৌ উইং ফ্লিপ ফ্লপ...
  হে ডেকা ধুমুহাময় বছৰ,
  মনটোৱে আপোনাক কি দিলে?
  
  মোৰ মৰমৰ কুমাৰীয়ে মোক চুমা খাইছে,
  কিন্তু এই জাল শিলটো দুষ্ট,
  ঘোঁৰাৰ নালবোৰে দালিৰ ওপৰত খুন্দা মাৰিছে,
  আৰু চয়তানে ভাল মানুহবোৰক নৰকলৈ টানি লৈ গ"ল!
  
  আমি আদিৰে পৰা স্বৰ্গত বিশ্বাস কৰিছিলো,
  কলমেৰে সফলতাৰ তলত এটা ৰেখা আঁকক!
  অৰোৰাই বিদায়ৰ ছালভো গুলিয়াই দিলে,
  নৱেম্বৰৰ পাৰত বিশ্বাস কৰোঁ!
  
  আৰু পৃথিৱীখন চকু কপালত তুলিছে,
  ডাৱৰৰ তলত বজ্ৰপাতৰ ধুমুহা,
  পপলাৰ গছবোৰে হুলস্থুল কৰে, পাইন গছবোৰে হুমুনিয়াহ কাঢ়ে,
  কুমাৰীৰ পৰা এটা চকুলো সৰি পৰিল!
  
  মোৰ বিশ্বাস পোহৰৰ সময় আহিব,
  আৰু সপোন বাস্তৱায়িত হওক,
  চিৰন্তন সূৰ্য্য আৰু গ্ৰীষ্ম হওক,
  নদীখন উজ্জ্বলভাৱে বৈছে!
  
  বিশ্বাস কৰক, যুদ্ধই উত্তেজিত হ"ব,
  সংঘাত শুকাই যাব।বসন্ত!
  আৰু মানুহ সুখী হব
  পৃথিৱীৰ মালিক নিজেই এজন মানুহ!
  
  কাৰখানাবোৰ সৰ্বহাৰাৰ বছ হওক,
  গাখীৰৰ দাসীক সংসদলৈ আনিব!
  আমি স্বাধীনতাৰ বাবে হাজাৰ হাজাৰ এৰিয়া গাইম,
  যাতে পণ্যবোৰ একেলগে ৰাণীলৈ আগবাঢ়ি যায়!
  
  আৰু অপমান হোৱা নাই
  যিকোনো কামেই সফল!
  আমি নিজৰ বিচাৰক হম,
  আৰু ল"ৰা-ছোৱালীবোৰক জোৰেৰে হাঁহিবলৈ দিয়ক!
  
  তেতিয়া আমাৰ শক্তি গোটাই লওঁ আহক,
  অৰ্কশ ধৰ্মৰ পিঠি ভাঙি লওঁ।
  কবৰৰ পৰা ঈগলৰ দৰে উঠি আহোঁ,
  কিন্তু কু-অভিপ্ৰায় আৰু নিকৃষ্টতা নাই!
  এইদৰেই ছোৱালীবোৰে অতি সুন্দৰ আৰু আক্ৰমণাত্মকভাৱে গান গায়। আৰু একে সময়তে তেওঁলোকে মুকুতাৰ দৰে জিলিকি থকা দাঁতবোৰ উদঙাই দিলে। আৰু যোদ্ধাসকলে মাৰাত্মক শক্তিৰ উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে মৃত্যুৰ গ্ৰেনেড নিক্ষেপ কৰে।
  এই ছোৱালীবোৰ সঁচাকৈয়ে প্ৰকাশভংগী সৌন্দৰ্য্য আৰু শক্তি।
  আৰু তেওঁলোকে ইয়াক ৰঙা নিপলৰ পৰা লৈ মহা, ধ্বংসাত্মক শক্তিৰে বিনাশৰ উপহাৰবোৰ মুকলি কৰি দিব। আৰু ইমানবোৰ অৰ্ক একেলগে আপ্লুত হ"ব। মাত্ৰ সম্পূৰ্ণ ধ্বংস।
  আৰু যোদ্ধাসকলেও গায়:
  - নাক আৰু মুখ সোনকালে বন্ধ কৰক,
  বায়ট্ৰেপ আপোনাৰ তুলনাত স্মাৰ্ট!
  আৰু নীলাচ চকুৰে চকু টিপিয়াই দিব। বা তেওঁলোকৰ চকু দুটা আনকি পান্নাৰ দৰে।
  আৰু যোদ্ধাসকল ইমানেই গ্লেমাৰাছ আৰু আচৰিত ধৰণে ধুনীয়া। আৰু যদি তেওঁলোকে ইতিমধ্যে গান গাবলৈ আৰম্ভ কৰে, তেন্তে সেয়া বৰ ভাল;
  আমি যুদ্ধত আমাৰ ইচ্ছাক টেম্পাৰ কৰিছিলোঁ,
  ভাইটি, তেওঁলোকে পিতৃভূমিৰ বাবে যুঁজিছিল।
  আমি চালোঁ - তেওঁলোকে এলফিনিজম দিলে,
  এজন এলফ সৈনিক অৰ্কলিনত প্ৰৱেশ কৰিছে!
  
  আমাৰ পূৰ্বপুৰুষসকলে তৰোৱাল জাল কৰিছিল,
  আৰু তাৰ পিছত বন্দুকবোৰ কৰ্মত পৰিল...
  বাৰ্চ গছবোৰে ডাল মেলি দিয়ে,
  ছোৱালীবোৰে পাই বেকিং কৰি আছে!
  
  এলফ যিকোনো যুদ্ধতে সফল হয়,
  তাই মনৰ লগত কথাবোৰ ল"ব জানে।
  কেতিয়াবা বিশুদ্ধ নৰক জ্বলি উঠে।
  কিন্তু আমি বিৰোধীক পৰাস্ত কৰিম!
  
  এলফে পৃথিৱীক ৰক্ষা কৰে,
  খালী ভৰিৰে আৰু উলংগ হোৱাসকলক আশ্ৰয় দিয়ে।
  আমি ২০১৮ চনৰ মে" মাহত যুদ্ধৰ অন্ত পেলাইছিলো।
  অৰ্কমাচ্টৰ বাবে অপেক্ষা কৰি আছিল এটা উন্মাদ পৰাজয়!
  
  আৰু নিৰ্মাণ আৰু বীজ সিঁচাৰ পিছত,
  পথাৰবোৰ ফুলি উঠিছে, আৰু ৰাইবোৰ থুপ খাই আছে।
  তোমালোক ছোৱালী আৰু দাদা বীৰ,
  খাদবোৰত জমা আৰু বৰফ পৰিছিল!
  
  আমাৰ বীৰ পিতৃভূমিৰ পৰা,
  গভীৰ ধনু এটা লওক।
  এলফিনিজমৰ বেনাৰ উৰি যায়,
  আৰু পুটিনৰ বেনাৰবোৰ বাতিল কৰা হৈছে!
  
  আমাৰ তলত শতিকাবোৰ পাৰ হৈ যাব তাৰকা,
  সাম্ৰাজ্য হৈছে এক তাৰকাৰাজ্যৰ গোট।
  জন্ম হ'বলৈ কেতিয়াও দেৰি নহয়
  আৰু শত্ৰুক মহাকাশত পুতি থওক!
  
  কিন্তু মোৰ বিশ্বাস মনটো শান্তিপূৰ্ণ হ"ব,
  আৰু এজন ব্যক্তি সকলোৰে বাবে মাতৃৰ দৰে,
  ইয়াত প্ৰাচীন পৰিয়ালটো ফুলি উঠিছে,
  গৌৰৱৰ উজ্জ্বলতা - অনুগ্ৰহ!
  ছোৱালীকেইজনীয়ে ইমান আচৰিত ধৰণে গাইছিল - কেৱল পৃথিৱীৰ যিকোনো মহাজাগতিক বস্তুৰ সৰ্বোচ্চ শ্ৰেণী। আৰু তেওঁলোকৰ ভৰি দুখন ইমানেই উদং আৰু চেলেং কৰা, মাত্ৰ অবিশ্বাস্যভাৱে চঞ্চল আৰু সজীৱ।
  আৰু বুকুৰ ৰঙা নিপলৰ পৰা বিজুলী উৰি ওলাই আহি কাউৰীবোৰক আঘাত কৰে। আৰু তেওঁলোকে তেওঁলোকক বিশাল, মাৰাত্মক শক্তিৰে গুলীয়াই পেলায়। আৰু পুটিনৰ বহু ভালুক জ্বলি শেষ হৈ যায়।
  আৰু যোদ্ধাসকলে সঁচাকৈয়ে অৰ্কবোৰক কোনো দয়া নিদিয়ে। এইবোৰ এনেকুৱা অনন্য আৰু শীতল ছোৱালী। তেওঁলোকৰ স্তৰটো কেৱল চমৎকাৰ। আৰু যদি তেওঁলোকেও শুক্ৰৰ গৰ্ভৰ পৰা লয় তেন্তে তেওঁলোকে সকলোকে আৰু তেওঁলোকৰ আত্মাক ভাঙি পেলোৱা ধ্বংসাত্মক ঢৌ প্ৰেৰণ কৰিব।
  আৰু তাৰ পিছত আহিল মাগোপ্লাজমাৰ চুনামী যুদ্ধ। আৰু অৰ্কবোৰৰ বাবে ই বৰ কঠিন হৈ পৰিল। আৰু হয়তো বিষো হয়।
  ছোৱালীবোৰে ডিঙি চেপি সকলো অৰ্ক গায়;
  
  যুদ্ধ আঙঠিত যুদ্ধ,
  নিয়ম অনুসৰি শক্তিৰ কোনো সীমা নাজানে!
  স্বীকাৰ কৰক, পিতৃত্ব বিচাৰিছো,
  মংগল গ্ৰহৰ পৰা, যোদ্ধাই বিচাৰিছিল!
  
  সকলো কাজিয়াৰেই এটা স্বভাৱ থাকে
  যিটো পিতৃ ঈশ্বৰে দিলে!
  আৰু মহান পৰিয়াললৈ মহিমা,
  এজন সাহসী বন্ধুৱে কঢ়িয়াই লৈ ফুৰিছে!
  
  কাৰণ আমাৰ স্বীকাৰোক্তিটোৱেই হৈছে
  পিতৃভূমিৰ বাবে নিজৰ জীৱন দিয়ক!
  আৰু বজ্ৰপাত শুনিছোঁ,
  সুখৰ বাবে তৰোৱালৰ সৈতে যুঁজ!
  
  সাহস আছে, আছে বিজ্ঞানৰ শক্তি,
  মানুহৰ মগজুৰ পৰা জন্ম!
  কোনো ৰুটিন আৰু বিৰক্তি নোহোৱাকৈ,
  আমি গৌৰৱৰ আৱিষ্কাৰ সৃষ্টি কৰি আছো!
  
  আমি এলফিয়াৰ নতুন সন্তান,
  আমি সকলোতকৈ ওপৰত ৰাছক বনাব বিচাৰো!
  পিতৃভূমিত আৰু ধুনীয়া নাৰী নাই,
  আমাৰ সফলতা লাডা-ভগৱান!
  
  দেৱতাসকলে আমাক যুক্তি দিলে - হাত,
  তেওঁলোকে কৈছিল তুমি নিজেই ডেমিউৰ্জ!
  বিজ্ঞানৰ শক্তিৰে কি কৰিব পাৰি,
  কেৱল মজবুত নাঙল জাল নকৰিবা!
  
  বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডৰ বিশালতাই আপোনাৰ বাবে অপেক্ষা কৰি আছে,
  সুন্দৰ আকাশখন হীৰা!
  এটা বসন্ত য'ত অমূল্য বুদবুদ,
  প্ৰভুৰ চকুৰ পোহৰ ক'ত!
  
  বিদেশী গ্ৰহবোৰ ঘৰ হৈ পৰিব,
  আৰু তৰাবোৰ পৃথিৱীৰ সূৰ্য্যৰ দৰে!
  তুমি মহাকাশ ৰামৰ সৈতে নাৱিক,
  ভঙা মিন"ৰ দৰে নহ"ব!
  
  আমি নিজকে অমৰত্ব শিকাম,
  আহকচোন এটা বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ড-স্বৰ্গ গঢ়ি তোলোঁ!
  নতুন যি আছে সেয়া এক শতিকা হ'ব,
  হ"বই, সপোন দেখিব!
  
  আৰু জানি থওক যে মৃতসকল পুনৰুত্থান হ"ব,
  মৃতদেহবোৰ কবৰৰ পৰা উঠিব!
  আৰু তাৰ পাছত অনন্ত জীৱনত,
  এটা পবিত্ৰ দল!
  এইবোৰ গান সাহসী আৰু ধুনীয়া ছোৱালীয়ে গায়। আৰু অৱশ্যেই আকৌ বুকুৰ ৰঙা নিপলৰ পৰা বিজুলী ব্যৱহাৰ কৰি কাউৰীবোৰক সেইবোৰেৰে আঘাত কৰে।
  আৰু স্তম্ভিত হৈ থকাসকল, মগজুলৈ ঠেলাৰ দৰে, মৃত হৈ পৰে। আৰু সকলোবোৰ অত্যন্ত ভালকৈ কৰা হৈছে।
  'এলফ ছোৱালীবোৰে নিজৰ আক্ৰমণাত্মকতা আৰু শক্তিৰ মাত্ৰা দেখুৱায় - সহজতে ছুপাৰ আৰু হাইপাৰ ।
  ইমান আচৰিত চোৰ আছিল তেওঁলোক। যিবোৰ এলফিনিজম আৰু দূৰত্ব দেখুৱাবলৈ সক্ষম।
  ইয়াৰ উপৰিও ইহঁতে তেওঁলোকৰ ৰঙা নিপলৰ পৰা বিজুলীৰ পোহৰ উলিয়াই দিয়ে, যিয়ে বহুত অৰ্কক নোক আউট কৰে।
  আৰু হাওঁফাওঁৰ ওপৰত গান গায়:
  আহ পুটিন, তুমি পুটিন, তুমি ছাগলী পুটিন,
  গাধ হৈ এলফবোৰৰ লগত কিয় দৌৰি গ"লা?!
  আপুনি আমাৰ পৰা বিশেষভাৱে এটা নিকেলত লাভ কৰিব,
  আপুনি এটা শক্তিশালী এলভেন মুঠিৰ সন্মুখীন হ'ব!
  তেনেকৈয়ে ছোৱালীবোৰে গান গায় আৰু মুকুতাৰ দৰে জিলিকি থকা দাঁতবোৰ দেখুৱাই দিয়ে। এইবোৰ কেৱল অসাধাৰণ সৌন্দৰ্য্য। আৰু টান ফুহৰক মৰিব দিয়ক!
  . অধ্যায় নং ২৫।
  মাৰিয়া কলেছনিকোভাই প্ৰকৃত ৰাণীৰ দৰে যুঁজে আৰু আদেশ দিয়ে আৰু তেওঁৰ যুদ্ধ আৰু অনন্য দলৰ দৰেই তেওঁৰ উচ্চতম স্তৰ দেখুৱায়।
  আৰু তেনেকৈয়ে যোদ্ধাসকলে তাক লৈ পুনৰ গান গাইছিল;
  নাই, সজাগজন ম্লান নহ"ব,
  একটি বাজ্জ, একটি ঈগল...
  ৰাইজৰ মাত স্পষ্ট,
  ফুচফুচাই সাপটোক চেপি ধৰিব!
  
  মোৰ বিশ্বাস গোটেই পৃথিৱীখন সাৰ পাব,
  অৰ্কশ ধৰ্মৰ অন্ত পৰিব...
  আৰু সূৰ্য্য জ্বলিব -
  পথ, আলোকিত কৰা এলফিনিজম !
  এইবোৰেই ইয়াৰ ছোৱালী - আপুনি কেৱল আচৰিত নোহোৱাকৈ তেওঁলোকৰ কাষ চাপিব নোৱাৰে৷
  আৰু যদি সিহঁত বিয়পি পৰে, তেন্তে সিহঁতৰ স্তনৰ ৰঙা নিপলৰ পৰা পালচাৰ উৰি যাব। এনে ছোৱালীৰ লগত কোনেও আৰু একোৱেই সহ্য কৰিব নোৱাৰে।
  আৰু লৰচৰ কৰা ঘোঁৰা এটাক ৰখাই ভালুক এটাৰ ওপৰেৰে একেলগে দৌৰিব পাৰে। আৰু শত্ৰুৰ ওপৰত পুটিনৰ ভালুকৰ মৃতদেহৰ বৰষুণ দিব।
  ছোৱালীবোৰে কেতিয়াবা এনেদৰে গায়-
  এটা ডাঙৰ যুদ্ধ চলি আছে
  যুক্তিসংগত কাৰণ নোহোৱাকৈ যুদ্ধ...
  ইয়াত পুটিন, চয়তান আহিছে,
  আৰু তাৰ লগতে ৰুছৰ মৃত্যু!
  
  আৰু কোনে বন্ধ কৰিব প্ৰবাহ,
  ৰক্তাক্ত ক্ৰোধিত নদী...
  শত্ৰুৱে কাৰেণ্ট আৰম্ভ কৰে,
  আৰু এজন এলফ এজন ব্যক্তি!
  আৰু যোদ্ধাসকলে আকৌ উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে বিষাক্ত আৰু ধ্বংসাত্মক বেজী তুলি লৈ দলিয়াই দিব। আৰু তেওঁলোকে পুটিনৰ বহু ভালুকৰ মাজেৰে ঘুচা মাৰিব, অতি ক্ৰোধেৰে।
  আৰু ডেকা এলফবোৰেও অতি দৃঢ়তা আৰু ক্ৰোধেৰে যুঁজে, আৰু নিজৰ দ্ৰুত আৰু যুদ্ধ এৰোবেটিকছ দেখুৱায়।
  আৰু ল"ৰাবোৰেও ল"ৰা-ছোৱালীৰ ভৰিৰ উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে মাৰাত্মক বেজী নিক্ষেপ কৰে।
  একে সময়তে এলফ ডেকাবোৰে বনৰীয়া ক্ৰোধেৰে গান গাবলৈ নাপাহৰিব;
  মাৰ্চিং বাগলৰ তলত আমি এখোজ মাৰি ওলাই আহিলোঁ,
  এলফৰ বাবে যুদ্ধখন আত্মাৰ উদযাপন!
  আৰু যদি আপুনি যুঁজাৰু আৰু গাধ নহয়,
  তাৰ পিছত দুষ্ট orcs ডেচ!
  
  এলফ মেডেনবোৰো যুঁজাৰু,
  এটা ক্ৰছব" বল্টে কৱচটো বিন্ধিব!
  যোদ্ধাসকলে এতিয়া নিজৰ যৌৱনৰ বাবে গৌৰৱ,
  জানেনে, মই বিৰোধীক খেদি দিম!
  
  gnomes brewed বিয়ার - বিস্ময়কর রস,
  যুঁজৰ আগতে মগ এটা লৈ আহিব!
  এলফবোৰে নিজৰ মন্দিৰৰ ধূসৰ চুলিবোৰ নাজানে,
  ভিতৰত চিৰদিনৰ বাবে জ্বলি আছে!
  
  যিটো উজ্জ্বল এলফেও বুজিব নোৱাৰে
  বুঢ়ীৰ দুষ্ট মৃত্যুৰ কাৰণে কি!
  আমি সাহসৰ পৰীক্ষাত A,
  আমি লাজ সহ্য নকৰো, জানেনে!
  
  আৰু নতুন পৃথিৱীত ইও ভাল,
  তাতে আকৌ ধাৰৰ খং উঠিব!
  মেচিনগানটোৱে চেলেলৰ দৰে লিখিব দিয়ক,
  আৰু সেনাই মৃতদেহেৰে বাট ঢাকি ৰাখে!
  
  বিজয়, মই তোমাক পাব বিচাৰো
  সোণালী ট্ৰিল উপভোগ কৰিবলৈ!
  হয়, কেতিয়াবা ৰেচমৰ সূতা নহয়, শিকলি লাগে,
  বাৰু, সতীৰ্থজনে জন্তুৰ দৰে গৰ্জন কৰে!
  
  এগৰাকী কুমাৰীয়ে তোমাক মৰম দিব, মোৰ বিশ্বাস,
  আৰু তাইৰ লগত ধুনীয়া, স্বৰ্গৰ দৰে!
  এটা বিশাল পৰিয়াল ডাঙৰ হওঁক
  মই তোমাক ছোৱালীবোৰক অন্তৰেৰে ভাল পাওঁ!
  এইদৰেই এলফবোৰে হাস্যৰসেৰে গান গায়। আৰু তেওঁলোকৰ লগত সকলো সঁচাকৈয়ে শীতল আৰু মহান। আৰু এটা উগ্ৰ জুই জ্বলি উঠে। আৰু আক্ৰমণাত্মক জাঁপ আৰু হাওঁফাওঁ।
  আৰু ছোৱালীকেইজনীৰ ৰঙা নিপলবোৰ হত্যাকাৰী আৰু ধ্বংসাত্মক আল্ট্ৰাছাউণ্ডৰ দ্বাৰা বিস্ফোৰণ ঘটিব।
  আৰু তেওঁলোকে ভালদৰে সকলো লৈ ভাজিব। এইবোৰ ছোৱালী।
  আৰু তেওঁলোকে পুনৰ গান গাব।
  - শুক্ৰ গ্ৰহত এখন নগৰ থাকিব,
  আৰু কুৎসিত চাইমেৰাটো!
  ইয়াৰ পিছত তেওঁলোকে চকুৰ পৰা লৈ ধ্বংসাত্মক আৰু হত্যাকাৰী বিজুলীৰে জিলিকি উঠিব।
  আৰু তাৰ পিছত তেওঁলোকে পালচাৰ লৈ বুকুৰ ৰুবি নিপলৰ পৰা চাৰ্জ কৰিব। যিটো চুদাচুদি কষ্টদায়ক।
  এইবোৰ সঁচাকৈয়ে আপোনাৰ প্ৰয়োজনীয় মহিলা।
  আৰু তেওঁলোকৰ গাল দুখন আকৌ ফুলি উঠিব। তেওঁলোকে কল্পনা কৰে যে তেওঁলোকে জিভাৰে অতি মিঠা আৰু ভোক লগা কিবা এটা চেলেকিছে, আৰু আক্ষৰিক অৰ্থত তেওঁলোক অন হৈ পৰে।
  এইসকল মহিলা।
  আৰু হাওঁফাওঁৰ ওপৰত গৰ্জন কৰে:
  যুদ্ধত আমি অৰ্ক বিচাৰি পাম, যুদ্ধত অৰ্ক বিচাৰিম,
  আমি তেওঁৰ লগত ধেমালি নকৰো - আমি তেওঁক টুকুৰা-টুকুৰ কৰি পেলাম!
  আমি তোমাক ফালি পেলাম! আমি তোমাক ফালি পেলাম!
  এলফ ল"ৰাবোৰে এইদৰেই গান গায়। আৰু ছোৱালীবোৰে উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে মৃত্যুৰ ধ্বংসাত্মক উপহাৰ নিক্ষেপ কৰে।
  আৰু তেওঁলোকে অতি চতুৰতাৰে কাম কৰে।
  আৰু ক"ৰবাত অৰ্কবোৰে ছোৱালীবোৰৰ উদং, ঘূৰণীয়া গোৰোহাত গুলীচালনা কৰি আছে। আৰু ইয়াৰ উত্তৰত ছোৱালীকেইজনীয়ে ৰঙা নিপলৰে বুটামবোৰ টিপি ধ্বংস আৰু মৃত্যুৰ চেপি ধৰা ধাৰাবোৰ পেলাই দিয়ে।
  ইয়াত এলফ পৰিয়ালৰ এগৰাকী ছোৱালী আছে যিয়ে তৰোৱাল লৈ মিল চলাইছিল। আৰু লগে লগে পুটিনৰ ভালুকৰ পাঁচটা মূৰ কাটি পেলোৱা হ"ল।
  ধৰি লওক ইয়াত এইবোৰেই সৌন্দৰ্য্য - সৰলভাৱে চমৎকাৰ৷ আৰু যদি তেওঁলোকে বুকুৰ ৰঙা নিপলবোৰ উৰুৱাই বিজুলী উলিয়াই দিয়ে, তেন্তে অৰ্কবোৰে ইয়াক যথেষ্ট বিচাৰি নাপাব।
  আৰু ছোৱালীবোৰেও স্পন্দনশীল জেডৰ ৰড চেলেকি ভাল পায়। মন কৰিবলগীয়া কিবা এটা - শীতল।
  বাইদেউ, ছোৱালীবোৰ, যদি অৰ্কবোৰে তোমাক বন্দী কৰি লৈ যায়, তেন্তে নিশ্চিতভাৱে স্তনৰ ৰঙা নিপলবোৰত জুই জ্বলাই দিব। এয়া ইতিমধ্যে তেওঁলোকৰ নিয়ম। আৰু ইয়াত লৈ দিব নোৱাৰি৷
  ছোৱালীজনীয়ে অৰ্গাজম আৰু বিষ দুয়োটা অনুভৱ কৰে।
  আৰু ডেকা এলফবোৰেও গান গায়, আৰু অতি সুন্দৰকৈ কৰে, আৰু মেচিনগানেৰে পুটিনৰ ভালুকবোৰত গুলী চলায়;
  ক'ত আছা মোৰ প্ৰিয় প্ৰেম,
  উজ্জ্বল, উজ্জ্বল পোহৰৰ কন্যা ৰাশি।
  ঘৃণনীয় জীৱনত ভাগৰি পৰিছো,
  ঠাণ্ডাত গৰম লাগে!
  
  পৃথিৱীত প্ৰেম মূল কথা,
  এই প্ৰজাতিটোৰ ধাৰাবাহিকতাৰ প্ৰয়োজন।
  আপোনাৰ প্ৰতি অনুভৱ উজ্জ্বল,
  সৌন্দৰ্য্যৰ লগত কথা পাতো আহক!
  
  জিলিকি থকা ৰঙা ৰঙৰ ওঁঠ,
  নাকটো বৰফৰ পাহাৰৰ দৰে,
  তোমাৰ লগত সৰু কিবা এটা বিচাৰো,
  আপোনাৰ বৰফৰ দৰে বগা কাৰ্লবোৰ আঁচোৰ মাৰি লওক!
  
  চেটিনৰ গালবোৰ গোলাপী,
  খালী ভৰিৰে ঘাঁহ থেতেলিয়াই পেলায়,
  আপোনাৰ লগত থকাটোৱেই আটাইতকৈ গুৰুত্বপূৰ্ণ কথা
  আমি আমাৰ চুলিখিনি শণৰ ষ্টেক এটাৰে ব্ৰেইড কৰিম!
  
  মোৰ প্ৰিয় গৰু হাল বাইছানে,
  দাগবোৰৰ প্ৰান্তবোৰ বাৰ্চৰ দৰে ক'লা...
  আমি মহাকাশলৈ আগবাঢ়িছো,
  অন্ততঃ আমি গোটেই গাঁওখনতে চকুলো কান্দি কান্দিছো!
  
  এটা ধ্বনিযুক্ত অৰিঅ"লৰ ট্ৰিল শুনা যায়,
  ড্রপ ভগ্নাংশ বন্ধ বিট...
  অ" মোৰ নাইটিংগেলবোৰ কেনেকুৱা,
  তোমাৰ গানটো মোৰ ভাল লাগে!
  
  আমাৰ গ্ৰীষ্মকালীন ৰংবোৰ উজ্জ্বল,
  সোণত শৰৎ ৰজাৰ ৰঙা।
  উপহাৰৰ সৈতে চান্তা ক্লজ,
  আমি ঠাণ্ডাত ৰাখিব নোৱাৰো!
  
  স্নো মেডেনে আমাক কি ক"ব ?
  এটা সুন্দৰ সাধুকথা থাকিব;
  কুকুৰাই আমাক সোণ দিব,
  গোলাপৰ সৈতে স্ফটিক ফুলদানি!
  
  মই মোৰ প্ৰিয়জনক মৰমেৰে চুমা খাওঁ
  চেৰী প্ৰবালৰ ওঁঠত,
  আমাৰ চিন্তাবোৰ অতি বিশুদ্ধ,
  মোক ৰসাল আৰু নতুন কিবা এটা লাগে!
  স্পষ্টকৈ কওঁ, এইবোৰেই ইয়াৰ ডেকা ল"ৰা৷ আৰু ইহঁতে অতি সঘনাই জিভাৰে এলফৰ পৰা শুক্ৰৰ মিঠা বুকুখন চেলেকি লয়। মাত্ৰ কওঁ যে ই বৰ ভাল।
  আৰু ইয়াৰ ছোৱালীবোৰ টপ ক্লাছৰ। আৰু গান গাবলৈ আৰম্ভ কৰিলে কেতিয়াও শান্ত নহয়।
  আৰু তেওঁলোকৰ মাতবোৰ ঘণ্টাৰ ৰূপৰ দৰে উজ্জ্বল আৰু ধ্বনিময়। আৰু এইটো কেৱল উচ্চতম শ্ৰেণী হ"ব।
  আৰু ছোৱালীবোৰে পান্না আৰু নীলা চকুৰে জিলিকি উঠে। আৰু ইহঁতে বুকুৰ ৰঙা নিপলৰ পৰা অতি ডাঠ আৰু জ্বলন্ত স্ফুলিংগ নিৰ্গত কৰে।
  আৰু তেওঁলোকে বহুত অৰ্ক জ্বলাই দিয়ে। আৰু তেওঁলোকে এটা আক্ৰমণাত্মক অংশ দেখুৱাইছে।
  আৰু ছোৱালীকেইজনীৰ উদং ভৰিৰ আঙুলিয়ে ডাঙৰকৈ বৰ মাৰাত্মক গ্ৰেনেড নিক্ষেপ কৰিছে।
  আৰু তেওঁলোকে অৰ্কবোৰক সৰু সৰু টুকুৰা কৰি পেলায়।
  এইটোৱেই প্ৰদৰ্শন কৰে অজেয় এলফবোৰে। আৰু তেওঁলোকৰ স্তন অতি ভৰপূৰ আৰু ৰঙা নিপলযুক্ত।
  আৰু ডেকা এলফবোৰে এই স্তনবোৰ অতি উৎসাহেৰে চেলেকি থাকে। আৰু যেন তেওঁলোকৰ লাঠিত আইচক্ৰীম আছে৷
  কিন্তু সাধাৰণতে ধৰি লওক ই শীতল৷
  বিশেষকৈ যেতিয়া কেৱল ছোৱালীয়েই নহয়, ডেকা এলফসকলেও গান গায় যিসকল, ধৰক, শীতল গায়ক;
  মহাকাশ এখন বহল উপত্যকা,
  কোনো পোহৰ নোহোৱাকৈ অন্ধকাৰৰ এটা কম্বল...
  ক'লা, চিয়াঁহীৰ বোকাময়,
  তুমি নায়কক লোভেৰে চুহিলা!
  
  তাৰকা চক জাল,
  মৃত্যুৰ মশাল নাচিছে।
  যুদ্ধ মাত্ৰ মাজতে,
  আমি জয়ী হম, বিশ্বাস কৰক!
  
  এলফ, orcs, ট্ৰল,
  ধুমুহাময় ঘূৰ্ণীবতাহত ঘূৰি ফুৰে।
  বহুত চকুলো আৰু বিষ
  এই ষ্টাৰ চাৰ্কাছত!
  
  আমি এই যুদ্ধত আছো,
  অগ্ৰগতিতে...
  আপোনালোক সকলোকে কফিনৰ পৰা শুভেচ্ছা,
  মাৰপিট কৰাটো সন্মানৰ কথা!
  
  যুদ্ধৰ শক্তি মহান,
  খং আৰু বেয়া।
  আমি কপৌ নহয়
  আৰু ৰাইজৰ ভাগ্য ভাল!
  
  বিজয়ৰ বাবে ভাইসকল,
  বহুত চেষ্টা কৰক।
  যদি আপুনি চেলেং পিন্ধি শত্ৰু হ"লহেঁতেন,
  আৰু ক্লাউনৰ মুখখনৰ সৈতে!
  
  অৰ্কে এলফক দেখুৱাব
  পৃথিৱীৰ আৰম্ভণি ক'ত?
  ডাল ভাঙিব নালাগে
  ভোৰ হোৱাৰ আগতে!
  
  ষ্টাৰশ্বিপ নিৰ্মাণ কৰক
  অনাড়ম্বৰ নহব
  আমি এতিয়া নায়ক
  আৰু কিণ্ডাৰগাৰ্টেনৰ ল"ৰা-ছোৱালী নহয়!
  
  গতিকে আমি তোমাক বন্ধ কৰি দিম
  আমি আপোনাক হিচাপ দিবলৈ মাতিম।
  তুমি নোম চোবাইছা,
  কবিৰ কবিতালৈ!
  সঁচাকৈয়ে এইটো এটা গীত যিটো একে সময়তে শীতল আৰু আচৰিত দুয়োটা। আৰু, অৱশ্যেই, এলফবোৰে বহুত ভালকৈ গান গায়।
  আৰু যোদ্ধাসকলে অৱশ্যে নিজৰ উদং, ঘূৰণীয়া গোৰোহাৰে অহৰহ জিলিকি থাকে।
  আৰু সেইবাবেই তেওঁলোকে তাক লৈ শত্ৰুৰ ওপৰত থু পেলাব। আৰু তেওঁলোকে সেইটো অতি সঠিক আৰু নিখুঁতভাৱে কৰিব।
  আৰু লগে লগে থু পেলোৱাৰ ফলত অৰ্কৰ এটা গোট জ্বলি উঠিব।
  এলফ ছোৱালীজনীয়ে লৈ গাইছিল:
  - উন্মাদঘৰটোত জুই জ্বলিছে,
  চয়তানৰ চেনেটৰিয়াম,
  পৃথিৱীত কোনো স্থান নাই
  অৰ্কসকল প্ৰভুৰ প্ৰতি বিশ্বাসী!
  এইদৰেই তেওঁলোকে সক্ৰিয় আৰু আক্ৰমণাত্মকভাৱে গান গায়। আৰু গৰ্জন কৰে।
  আৰু ছোৱালীবোৰেও জিভাৰে বৰ ধুনীয়া কাম কৰি ভাল পায়। আৰু ইয়াৰ ফলত তেওঁলোক সম্পূৰ্ণৰূপে অন হৈ পৰে।
  আৰু যদি তেওঁলোকেও আপোনাক শুক্ৰৰ গৰ্ভৰ পৰা হত্যাকাৰী হেণ্ডআউটৰে প্ৰহাৰ কৰে তেন্তে কি হ"ব? অ" এইটো এশগুণ ঠাণ্ডা হ"ব।
  নাই এই ছোৱালীবোৰক একোৱেই ৰখাব নোৱাৰে।
  ডেকা এলফবোৰ দুৰ্বল নেকি? অৱশ্যে নহয়! সিহঁতো বৰ শীতল।
  আৰু তেওঁলোকে ইমান আনন্দৰে গান গায়;
  ঠাইখিনি বিকৃত হৈ জুইৰে ভৰি পৰিছে,
  বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডৰ শক্তি বসন্তৰ দৰে শিঙত কুটিল হৈ পৰিল।
  কাৰণ, ব্ৰহ্মাণ্ডখন হাতুৰীৰে ধূলিত ভাঙি পেলোৱা হৈছে, ভাঙি পেলাওঁ,
  গ্ৰহটো ফ্লাফৰ সৈতে হাৰিকেনৰ দৰে ছিন্নভিন্ন হৈ পৰিল!
  
  আমি শক্তিশালী নাইট, আমি এলফৰ লিজিয়ন,
  আমাৰ বাবে যুদ্ধ, বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডত এটা আহ্বান।
  সেনাবাহিনীক লাখ দুষ্ট অৰ্কৰ মাজলৈ লৰালৰিকৈ যাওক,
  আমাৰ উশাহ-নিশাহ অলপ সলনি কৰি সিহঁতক থেতেলিয়াই পেলাওঁ, সৰু সৰু প্ৰিয়বোৰ!
  
  আৰু এটা নতুন সুৰ, সুৰটো পুৰণি হ"লেও,
  শুনা যায়, কিন্তু মৰমলগা মাতৃভূমিৰ কথা নাভাবিব,
  এলফবোৰৰ ইমান সঠিক ঘনিষ্ঠ দল আছে,
  যে সকলোৱে ইজনে সিজনৰ বিষয়ে চাতুৰীৰে কথা কয়!
  
  আক্ৰমণত কি শক্তি নিক্ষেপ কৰা হ"ল, ট্ৰ"ল আহি আছে,
  এলফৰ ফেলানক্স নিথৰ হৈ পৰিল, আমি বৰশীবোৰ চোকা কৰিলোঁ।
  আক্ৰমণৰ সৈতে খেল আৰম্ভ হ"ল, অৰ্কবোৰে একাউণ্টটো খুলিলে,
  কিন্তু ইয়াৰ উত্তৰত তেওঁলোকে গোৰোহাৰ পৰা এটা গ্লেমাৰাছ গ"ল দিলে!
  
  শক্তিশালী ষ্টাৰশ্বিপ, বন্দুক-বেৰেল,
  তেওঁলোকৰ ভলীৰে তেওঁলোকে বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডখন ধৰি ৰাখিব।
  কাৰণ, গালি-গালাজৰ শক্তি থকা এলফবোৰে বিবেচনা কৰক যে ঈগলবোৰে,
  আন সকলোৰে বাবে সতৰ্কবাণী হিচাপে আক্ৰমণকাৰীক সমাধিস্থ কৰক!
  
  ভ্ৰম নজনাকৈয়ে সৈন্যই আক্ৰমণ কৰিবলৈ গৈ আছে,
  লাডাৰ লগত বিশ্বাস কৰি তেওঁ বিৰোধীক উফৰাই পেলাব পাৰিব।
  আৰু তেতিয়া আমি ৰঙা কুমাৰীৰ লগত অকলে থাকিম,
  মাতৃভূমিৰ বাবে নতুন সৈনিক পাবলৈ!
  
  প্ৰজ্ঞা কি, এলফে বামনটোক সুধিলে।
  মই কেনেকৈ এজন সৌন্দৰ্য্যক প্ৰমাণ কৰিম যে মোৰ লগত জীৱনটো যে আচৰিত?
  আৰু বজ্ৰপাতটোৱে ধূৰ্ততাৰে উত্তৰ দিলে - আটাইবোৰৰ পিছতো তুমি মানুহ নহয়,
  ইমান আন্তৰিকতাৰে আৰু সৎভাৱে শৌৰ্য্যৰ কথা ক"বলৈ!
  
  কিন্তু মানৱ জাতি পিছপৰা - মই তেওঁক এটা উত্তৰ দিলোঁ,
  মূৰ্খামিৰ মানুহৰ বাবে মাত্ৰ এটা নিৰ্দেশনা।
  সততাৰ পথত খোজ কাঢ়িব, যথেষ্ট কষ্ট লওক,
  আৰু সত্যৰ লগত প্ৰিয়জনৰ পৰা ক্ষমা বিচাৰিব নোৱাৰি!
  
  কিন্তু হাঁহি এটা মাৰি বামনটোৱে মোক দিলে - ল'ৰাটো এতিয়াও খালী ভৰিৰে,
  বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডত আপুনি নাজানে, কেৱল সততাইহে জয়লাভ কৰে!
  কিন্তু আধা সত্যৰ সৈতে যোৰ কৰিলে চয়তানৰ লগত কৌশল ক"ত,
  যাতে অসাৰভাৱে দুষ্ট গুলীৰ তললৈ নাযায়!
  
  এই কথা মই বুজিলোঁ, জ্ঞানী বামন, পৰিমিতভাৱে আৰু চকুত পৰি।
  তেতিয়া ছোৱালীজনীৰ হৃদয়খন খুলিব পাৰিব!
  আৰু ই নীলা চকুক স্পৰ্শ নকৰিব - এটা স্ফটিক চকুলো,
  আৰু আমাৰ বিশ্বাস, শেষলৈকে, আমাৰ শত্ৰুক ধূলিত পৰাস্ত কৰা!
  এইদৰেই ডেকা এলফবোৰে আক্ৰমণাত্মক আৰু সুসমভাৱে গাইছিল। আৰু ইমানেই ডাঙৰ হৈ গ"ল।
  আৰু ছোৱালীবোৰে নিজৰ অতি হত্যাকাৰী আৰু ধ্বংসাত্মক জুই জ্বলাই থাকিল। আৰু তেওঁলোকে নিজৰ ৰঙা নিপলৰে জয়ষ্টিকৰ বুটামবোৰ টিপিলে। সুন্দৰীসকলে অতি উৎসাহেৰে অভিনয় কৰিছিল। তেওঁলোক আচৰিত চোৰ।
  সেইটোৱেই তেওঁলোকে যথেষ্ট যুক্তিসংগত আৰু ধ্বংসাত্মকভাৱে কৰে। আৰু তেওঁলোকৰ যুদ্ধৰ প্ৰভাৱ অসীম।
  আৰু উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে ছোৱালীবোৰে বিনাশৰ পটল নিক্ষেপ কৰে। আৰু তেওঁলোক অতি শক্তিশালী।
  তেওঁলোকৰ কৰ্মবোৰ কেৱল মাৰাত্মক।
  আৰু যোদ্ধাসকলে স্তনৰ ৰুবি নিপলৰ পৰা আল্ট্ৰাছাউণ্ড এৰি দিয়ে। কাউৰীবোৰ ঢৌত বিভ্ৰান্ত হৈ পৰে। মূৰত মাৰাত্মক ক্লাবৰ দৰে আঘাত পায় আৰু আক্ষৰিক অৰ্থত চেতনা হেৰুৱাই পেলায়।
  আৰু তেওঁলোকে তললৈ পৰি যায়, ঠোঁটেৰে পুটিনৰ ভালুকৰ মূৰৰ খুলি বিন্ধি। আৰু যুঁজাৰুসকলে অত্যন্ত আক্ৰমণাত্মক আৰু শীতলভাৱে কাম কৰে। আৰু ইহঁতে এক আচৰিত আৰু চেপি ধৰা প্ৰভাৱ উৎপন্ন কৰে।
  এই ছোৱালীবোৰ সঁচাকৈয়ে মাত্ৰ ছুপাৰ কুল। আৰু তেওঁলোকৰ জিভাই সদায় কামত থাকে।
  আৰু যিসকলৰ স্পন্দনশীল, জেডৰ ৰডবোৰ ছোৱালীবোৰে টিকটিকিয়াই পেলায়, সেই ডেকাসকলেও অতি মহান অনুভৱেৰে গান গায়;
  মোৰ কল্পনাশক্তি আঘাতপ্ৰাপ্ত হ"ল
  আপোনাৰ ছবিখন ধুমকেতুৰ ঠেংৰ দৰে জিলিকি উঠিল...
  তুমি মোক বিজুলীৰ দৰে আঘাত কৰিলা,
  তাৰ সৌন্দৰ্য্যৰ সৈতে তৰাবোৰত উজ্জ্বল!
  
  কবিসকলে এনে সৌন্দৰ্য্যৰ প্ৰশংসা কৰে,
  চন্দ্ৰৰ একেখন মুখকে ছাঁ দিব নোৱাৰি।
  শুক্ৰই আপোনাক সুখ দিয়ক,
  দুষ্ট শিকাৰুটো পৰি গৈছে - খেলৰ দৰে বশ হৈ গৈছে!
  
  তুমি ইমান ধুনীয়া যে তুমি সক্ষম
  আকাশৰ গভীৰতা জয় কৰক।
  তোমাৰ লগত মই সহজে, মুক্তভাৱে উশাহ লওঁ,
  ৰেচমৰ সৈতে আঙুলিৰ মাজত জীৱনৰ এটা সূতা বতাহ!
  
  আপোনাৰ গৌৰৱময় স্বভাৱ বুজি লওক, মই আশা কৰা নাই
  কাৰণ তুমি আৰ্টেমিছৰ ভনীয়েক!
  আৰু কান্দোনত মোৰ চোলাটোও টান হৈ পৰে,
  সপোনটো সঁচাকৈয়ে টাৰ্টাৰছলৈ ওপঙি যাবনে?
  
  কি মধুৰ সপোনত আপুনি আবিৰ্ভাৱ হ"ল?
  স্বৰ্গীয় ৰূপ বুজি পোৱা সম্ভৱ নহয়...
  যুৱকজনৰ আঠুৱাখন নিমখীয়া চকুলোৰে ঢাকি দিছে,
  হে অশুভ পৃথিৱী - মই চিনেমা দেখা নাই!
  
  প্ৰেমৰ সমৰ্থনকাৰী গাঁথনি,
  'এইটো পোহৰ, কিন্তু শোকৰ শৃংখলেৰে থেতেলিয়াই পেলায়...
  আমি ক্ৰেনৰ দৰে উৰি যাব বিচাৰো,
  কিন্তু সাগৰে মোক টানি লৈ যায় পাতালৰ অগাধত!
  
  ভাগ্যই কেনেধৰণৰ শিকলি জাপি দিলে?
  কিহৰ বাবে বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডখনক অধিক গুৰুত্বপূৰ্ণ কৰি তুলিছিল!
  ভগৱানে যুৱক-যুৱতীসকলক অধিক শক্তি প্ৰদান কৰক,
  অত্যধিক শাস্তি পঠিয়াব নালাগে!
  
  সৰ্বশক্তিমানে ক"লে, তেওঁ এটা পৰীক্ষা দিলে,
  কিমান দিন সহ্য কৰিলা নহয়।
  কিন্তু আদৰ্শক টেম্পাৰ কৰিব লাগিব,
  কোমল দোলনাৰ পৰা কি উলিয়াব পাৰি!
  
  এতিয়া তুমি ঈগল আৰু ঈগল,
  এতিয়া সি নিয়তিৰ লগত থিতাপি ল"ব পাৰিব !
  আৰু যদি তেওঁ চয়তানৰ লগত যুদ্ধ আৰম্ভ কৰে,
  তাৰমানে প্ৰয়োজনৰ লগত যুঁজিবলৈ সক্ষম!
  
  এতিয়া মই তোমাৰ লগত ভাঁহি আছো, কেৰুব,
  তুমি কুমাৰী, উজ্জ্বল তৰাৰ দৰে!
  আমি সমগ্ৰ বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডৰ বিশালতা জয় কৰিম,
  মই কেতিয়াও তোমাৰ পৰা বিদায় নকৰোঁ!
  এইদৰেই ডেকা এলফবোৰে আচৰিত আৰু আনন্দদায়কভাৱে গান গায়। আৰু তেওঁলোকৰ মাতবোৰ তুচ্ছভাৱে আচৰিত।
  আৰু যদি ছোৱালীবোৰে ইতিমধ্যে গান গাবলৈ আৰম্ভ কৰিছে, তেন্তে সঁচাকৈয়ে বৰ ভাল যেন লাগে।
  আৰু ৰঙা নিপলৰ পৰা হত্যাকাৰী বিজুলীৰ পোহৰ এৰি দিয়ক। আৰু এইটো সম্পূৰ্ণ হাইপাৰ ৷
  এইসকল ছোৱালীয়েই বিশাল পৰিসৰত শক্তিশালীভাৱে কাম কৰে।
  আৰু উদং গোৰোহাৰে মৃত্যুৰ ধ্বংসাত্মক পটল উলিয়াই দিয়ে। আৰু তেওঁলোকে পুটিনৰ ভালুকবোৰ টুকুৰা-টুকুৰ কৰি পেলায়।
  আৰু তেওঁলোকে মৃত্যুৰ বিশাল শক্তিৰে কাম কৰে। আৰু হাইপাৰ ক্লাছৰ ছোৱালীৰ প্ৰভাৱ ঘটে ৷
  আৰু তেতিয়া ছোৱালীবোৰে আকৌ নিজৰ ৰঙা নিপলৰে বিশাল শক্তি আৰু বল ল"ব। আৰু ইয়াত যাদু আৰু হাইপাৰপ্লাজমৰ জুই দুয়োটা থাকে , বিশাল, বিশাল ধ্বংসৰ সৈতে।
  এই যুদ্ধখনলৈ চাই ডেমিউৰ্জ দেৱী ইমানুৱেলে অতি শক্তিশালীভাৱে গান গাবলৈ ধৰিলে;
  মানুহক ৰোধ কৰাৰ উপায় নাই,
  পৰম সৰ্বশক্তিমান হোৱাৰ আকাংক্ষা!
  যাতে সমগ্ৰ পৃথিৱীয়ে বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডক শাসন কৰে,
  আৰু প্ৰত্যেকৰে শক্তিশালী, সৰ্বব্যাপী জ্ঞান!
  
  কিন্তু এই ক্ষেত্ৰত আমাৰ হাতত ক্ষমতা আছে,
  কেতিয়াবা বন্ধ কৰিব নোৱাৰা, ধুমুহাৰ দৰে!
  আমি কেৱল চকুত নহয়, কপালত আঘাত কৰো,
  আমি হেকৱৰ্ক নোহোৱাকৈয়ে বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডখন সৃষ্টি কৰোঁ!
  
  প্ৰত্যেকৰে নিজস্ব ডাঙৰ হীৰা আছে
  তাৰ মনটো গৰম, শিখাৰ ছিটিকি পৰাৰ দৰে!
  আৰু যাতে উজ্জ্বল জুই নুমাই নাযায়,
  ল'ৰাবোৰে আমাৰ ৰাছিয়ান মহিলাক ভাল পায়!
  
  প্ৰতিজনৰে নিজৰ নিজৰ কাৰণ আছে যুঁজিবলৈ,
  আমি পৃথিৱীত সুখৰ বাবে যুঁজ দিওঁ!
  শত্ৰুক হুলস্থুলীয়াভাৱে চেপি ধৰা হ"ব,
  আৰু স্বৰ্গ আৰু পৃথিৱী আমাৰ ক্ষমতাৰ অধীনত আছে!
  
  নিজৰ বাবে এখন সুন্দৰ পৃথিৱী সৃষ্টি কৰক,
  য'ত আইচক্ৰীমৰ ওপৰত ডাঙৰ ডাঙৰ কলগছ!
  বাৰু, শ্বেক্সপীয়েৰে আপোনাৰ বাবে কি চিন্তা কৰিব পাৰে?
  এশটা বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ড? মোটা বুলি মিছা নকবা!
  
  আৰু মই তোমালোকক এটা উত্তৰ দিম, যোদ্ধাসকল,
  বিজ্ঞানে অমৰত্ব দিব পাৰে!
  কোৱাছাৰে আপোনাৰ বাবে এটা সাধাৰণ ছনেট পৰিবেশন কৰিব,
  দুখ আৰু মৃত্যুৰ পৰা আঁতৰি যাওক!
  
  তেতিয়া সকলোৱে এটা মিঠা পিঠা লাভ কৰিব,
  ডাঙৰ বান্দৰ - বান্দৰক বিয়া কৰাবলৈ!
  তেলত এটা স্থিৰ জীৱনৰ আঁকিলোঁ,
  কিন্তু মই তোমাৰ বাবে চয়তানক সৃষ্টি নকৰো!
  ইমানুৱেলে এইদৰেই গাইছিল। বাইদেউ, খ্ৰীষ্টানসকল, তেওঁলোকে কিয় নাভাবে যে ঈশ্বৰে চয়তানক সৃষ্টি কৰিছে নে নাই? আচলতে কোটি কোটি জীৱ আৰু স্বৰ্গদূতক দুখ-কষ্টৰ সন্মুখীন কৰা এজনক কিয় সৃষ্টি কৰা?
  এই বিষয়ত পুৰোহিতসকলে কি কয়?
  যিকোনো ক্ষেত্ৰতে পতিয়ন যোগ্য একো নাই। আৰু মানুহৰ ওপৰত পৰীক্ষা-নিৰীক্ষা কৰাটো অমানৱীয়।
  কিন্তু ইমানুৱেল আৰু স্ফেৰো কাটাষ্ট্ৰ"ফ"ভৰ এই বিষয়ত নিজস্ব চিন্তা আছে। আৰু ইয়াত আপুনি তেওঁলোকক আৰু পতিয়ন নিয়াব নোৱাৰে৷
  এইটোও মন কৰিব পাৰি যে অৰ্কবোৰো মানুহ আৰু তেওঁলোকক হত্যা কৰাটো অমানৱীয়।
  যদিও একেবোৰ অৰ্কেই বন্দী ছোৱালীৰ উদং ভৰিৰ আঙুলি ভাঙি উদং গোৰোহা জুইত ভাজিবলৈ অতি ভাল পায়।
  কিন্তু ধুনীয়া এলফ ছোৱালীজনীয়ে ইয়াৰ পিছতো সাহসেৰে আৰু অতি উত্তেজনাৰে গান গায়;
  আগতে কোন আছিল পাহৰি যাওক
  আমি অলসতাৰ সপোন দেখিব নোৱাৰো।
  পবিত্ৰ আশাত হৃদয় জ্বলি উঠে,
  যুদ্ধ সেনাবাহিনীত তৰোৱাল জিলিকি উঠে!
  
  আৰু উপত্যকা দুখী আৰু অনাতিথ্য,
  খিৰিকীৰ বাহিৰত বিৰোধীৰ খোজ...
  দানৱে শিকলি, ফান্দ,
  আৰু পিছৰ বাবে তীব্ৰ কলিক!
  
  সুখী নহয়নে কছাক?
  উদযাপন ক"লৈ গ"ল?
  কোমল চকীত উঠিব লাগিব,
  যোৰ ভাঙিবলৈ!
  
  ডামাস্ক তীখা বাজি আছে আৰু চয়তানবোৰ সুখী,
  তেওঁলোকৰ মাজত এটা চুটি কথা-বতৰা...
  দানৱ আত্মসাৎকাৰীসকলক সহায় কৰক,
  তেওঁলোকৰ বিৰোধীসকলক বাজিত!
  
  আৰু এইটো বোকাময় বেয়া বতৰ,
  নৰক-কুৰিয়াৰ ধোঁৱা।
  প্ৰেমিক প্ৰেমিকৰ বাবে কেনেকৈ সুখ বিচাৰি পাব
  ডিঙিত কোনো ডোঙা হেঁচা মাৰি ধৰা নাছিল।
  
  এই উদ্দেশ্যে আমি যুঁজ দিওঁ,
  চুমা খোৱাৰ উপহাৰ লাভ কৰিবলৈ!
  আৰু আমি উঠি যাওঁ, অনাথ হৈ, গুলীৰ তলত,
  পিতৃ বা মাতৃৰ কোনো এজনকো চিনি নোপোৱাকৈয়ে!
  
  এয়া হ"ব এক দুঃসাহসিক অভিযান
  নতুন পৃথিৱীলৈ অগ্নি আনিবলৈ...
  লজ্জাজনক যন্ত্ৰণাক বহিষ্কাৰ কৰক,
  দুৰ্যোগৰ পৰা গ্ৰহটোক ৰক্ষা কৰক!
  
  ঈশ্বৰে লাজকৈ মাত দিয়ে,
  আৰু তোমালোকবোৰ বৰ ভাল!
  মধুৰ স্বৰ্গত স্থান পাব,
  চাহৰ সৈতে বিনামূলীয়া ললিপপ!
  
  কিন্তু যুঁজখন সহ্য কৰিব লাগিব,
  তেতিয়া আপোনাৰ ওচৰলৈ আহিব শান্তি আৰু প্ৰেম।
  আৰু এদনৰ পৰা বাগিচাৰ শিপা;
  দুষ্টৰ তেজ তললৈ বৈ যায়!
  ধৰি লওক ছোৱালীকেইজনীয়ে বৰ ভাল আৰু ধুনীয়াকৈ গাইছিল৷ অধিক নিৰ্দিষ্টভাৱে ক"বলৈ গ"লে ৰেকত ওলমি থকা এগৰাকী ছোৱালী। আৰু জল্লাদে তাইক চাবুকেৰে অত্যাচাৰ কৰিলে। আৰু ইমানেই অত্যন্ত নিষ্ঠুৰ আৰু ৰক্তাক্ত আছিল।
  তেনেকুৱা ছোৱালীৰ বিৰুদ্ধে যোৱাটো কেনেকুৱা হয়। যিকোনো কাম কৰিব পাৰে আৰু যিকোনো প্ৰতিদ্বন্দ্বীক ছিঙি পেলাব।
  তেওঁলোকৰ যুদ্ধৰ স্থানত দুৰ্বলতা বা দ্বিধাবোধ নাজানে।
  ইয়াত তেওঁলোকে, উদাহৰণস্বৰূপে, তেওঁলোকৰ দীঘল জিভাৰে, কেনেকৈ তেওঁলোকে স্পন্দনশীল জেডৰ ৰডবোৰ প্ৰক্ৰিয়াকৰণ কৰিবলৈ আৰম্ভ কৰিব। আৰু কওঁকচোন যে ই বৰ ভাল!
  আৰু যদি ছোৱালীবোৰেও নিজৰ স্তনৰ ৰঙা নিপল ব্যৱহাৰ কৰে। যথেষ্ট যেন নালাগিব তেনেকুৱা বস্তুৰ ব্যৱস্থা কৰিব। ইয়াত যোদ্ধাসকলেই আপ্লুত শক্তি।
  আৰু ৰঙা নিপলৰ পৰা বিজুলীৰ সৈতে পুনৰ স্তনৰ ওচৰত হাৰ মানিব পাৰে। আৰু তেওঁলোকে ইমানেই বিধ্বংসী আৰু কল্পনা কৰিব নোৱাৰা কাম এটা কৰিব।
  এই ছোৱালীবোৰ অতি ধুনীয়া আৰু নিয়ম অনুসৰি খালী ভৰিৰে। আৰু প্ৰতিটো স্তন প্ৰকৃত সম্পদ। তেনে ছোৱালী নাই, শুক্ৰৰ গৰ্ভত থকা ৰেক আৰু ইলেক্ট্ৰ'ডেও আপোনাক ভয় খুৱাব নোৱাৰে। তুচ্ছ ছোৱালী, ধৰক - লোহা আৰু থাৰ্মোকুৱাৰ্ক।
  এনে যোদ্ধাই হাওঁফাওঁৰ ওপৰত চিঞৰিব আৰু ৰূপকভাৱে সম্পূৰ্ণ হাৰা-কিৰি কৰিব।
  আৰু নাভিৰ পৰাও বিজুলী নিক্ষেপ কৰিব পাৰে।
  আৰু ডেকা এলফবোৰেও কোনো সমস্যা নোহোৱাকৈ যুদ্ধত যোগদান কৰিলে। আৰু তেওঁলোকে আকৰ্ষণীয় ফলাফল দেখুৱাইছিল।
  . অধ্যায় নং ২৬।
  মাৰিয়া ক"লেছনিকোভা সঁচাকৈয়ে মহাকাশৰ পৰা অহা ছোৱালী, আৰু কাৰাগাৰৰ পৰাও, আৰু যদি তাই আগবাঢ়ি যায়, তেন্তে আপুনি তাইক আৰু দলটোক আৰু এলফবোৰক বাধা দিব নোৱাৰে;
  আৰু অৱশ্যেই তেওঁলোকেও গান গাবলৈ আৰম্ভ কৰিলে;
  আটাইতকৈ উজ্জ্বল শিখাৰে এটা অগ্নিকুণ্ড,
  মোৰ মৰম জ্বলি আছে!
  যদিও শত্ৰু ধূৰ্ত আৰু ধূৰ্ত,
  কিন্তু সি ভাঙি যাব!
  
  আনকি এজন বনৰীয়া, উন্মাদ খলনায়ক,
  ই অঞ্চলটো ছিঙি ধ্বংস কৰি আছে!
  তোমাৰ দৃষ্টি সপোন, নাইটিংগেলৰ দৰে,
  সম্প্ৰীতি, শান্তি, স্বৰ্গ!
  
  আবেগৰ গৰম তাপ জ্বলি উঠক,
  জুইৰ শিখা আৰু বৰফ গলিব!
  মোৰ বিশ্বাস মই এই বলটো জয় কৰিলোঁ,
  ল'ৰাজনৰ বাবে শুভকামনা অপেক্ষা কৰি আছে!
  
  সফলতা আহে যুৱক-যুৱতীসকলৰ
  সেই ভয় তৎক্ষণাত নাকচ কৰা হয়,
  আৰু বিশুদ্ধ স্বৰ্গীয় সপোনত কুমাৰী,
  ৰাণী শ্ৰদ্ধাৰ!
  
  গতিকে প্ৰেম কৰিবলৈ নাপাহৰিব,
  আমাৰ পৃথিৱীখনক বিশ্বাসঘাতকতা কৰাৰ সাহস নকৰো!
  আৰু সফলতাৰ সৈতে জীৱনটো এটা সূতা,
  খলনায়কক বাধা নিদিব জানি লওক!
  
  আমি আমাৰ মাটিত থিয় দিম Elfograd ,
  এলফামক গৌৰৱ হওক !
  এটা বিজয়ী পদক্ষেপৰ সৈতে Zelingrad ,
  এলভেন শক্তি আহি আছে!
  
  বাৰ্লিন, পেৰিছ বা নিউয়ৰ্ক,
  আমাৰ পতাকাখন সকলোতে বিজয়ী!
  নেতা Ftalin আমাৰ টৰ্চ জ্বলাই দিলে,
  ঘৃণনীয় শত্ৰুৰ বিনাশ হওক!
  এনেকৈয়ে গাইছিল যুৱককেইজনে নিজৰ উল্লাসিত গীতৰ ঢৌৰে।
  আৰু অৰ্কবোৰে গোৰোহা জ্বলাইছে বুলিও সুন্দৰীসকলে ভয় খুৱাব নোৱাৰে। বিষটো অৱশ্যে বৰ বেছি, ছোৱালীবোৰে মাত্ৰ হাঁহি হাঁহি হাঁহি মাৰে। আৰু সুন্দৰীসকলৰ মুখবোৰ ইমানেই আচৰিত আৰু ভয়ংকৰ। আৰু এনে সৌন্দৰ্য্যৰ বিষয়ে কি ক"ব পাৰি? সৰলভাৱে গোৰ্জিয়াছ আৰু ছুপাৰ।
  আৰু যদি তেওঁলোকে গান গাবলৈ আৰম্ভ কৰে, তেন্তে ওচৰত ভালুক এটাও থিয় হৈ নাছিল। এই যোদ্ধাসকল আচৰিত। মাত্ৰ কোব্ৰাৰ দৰে স্বভাৱ তেওঁলোকৰ। অবিশ্বাস্য আৰু উজ্জ্বল বস্তু সৃষ্টি কৰাৰ ক্ষমতা।
  আৰু অৱশ্যেই স্তনৰ ৰঙা নিপলবোৰে ধ্বংসাত্মক আৰু হত্যাকাৰী বিজুলী পঠায়।
  আৰু যেতিয়া আঘাতবোৰে আঘাত কৰে, তেতিয়া এটা সম্পূৰ্ণ আৰু ধ্বংসাত্মক, ধ্বংসাত্মক প্ৰভাৱ পৰে।
  আৰু এনে ছোৱালীয়ে প্ৰচণ্ড শক্তি আৰু শক্তিৰে সকলো কৰিব পাৰে। আৰু তেওঁলোকৰ সামৰ্থ্য অহৰহ বৃদ্ধি পাইছে।
  আৰু তেওঁলোকে সঁচাকৈয়ে ৰুবি নিপলৰ সহায়ত এই কাম কৰে।
  আৰু অৰ্কবোৰে প্ৰায়ে খালী ভৰি ভাজিবলৈ চেষ্টা কৰে। আৰু এইটোৱেই তেওঁলোকৰ সঁচাকৈয়ে আক্ৰমণাত্মক ক্ৰেডো। পুটিনৰ ভালুকৰ নিষ্ঠুৰতা প্ৰবাদমতে;তেওঁলোকলৈ আইন লিখা নহয়। গোটেই পৃথিৱীয়ে টান ফুৰাৰক গালি পৰাটো কোনো আচৰিত কথা নহয়। যিটো যথেষ্ট ন্যায্য।
  আৰু ছোৱালীবোৰেও হাস্যৰসেৰে গান গায়;
  আমি প্ৰভুৰ বোজা বুজিব নোৱাৰো,
  হাতৰ তলুৱাত পৃথিৱীখন গৰম কৰা মানে কি?
  ঈশ্বৰ দয়া - এগৰাকী দয়ালু মাতৃ,
  যদি তেওঁ আপোনাৰ লগত থাকে, তেন্তে দানৱে আপোনাক স্পৰ্শ নকৰে!
  
  অন্তহীন আকাশত ৰশ্মিৰ পথ আছে,
  উদাৰতাৰে পোহৰ বিতৰণ কৰি সূৰ্য্য উদয় হয়!
  আমি পিতৃভূমিৰ বাবে ডিঙি ভাঙি দিম,
  কোমল মে" মাহত ৱেৰমাচ্ট পৰাস্ত হয়!
  
  ভাগ্যৰ ঘূৰ্ণীবতাহ, ভাগ্যৰ ছিটিকনি,
  আমাক আঠাযুক্ত তেজ ছটিয়াই দিলে...
  বুজিছা, তোমাৰ ল"ৰা-ছোৱালীয়ে কষ্ট পাইছে,
  আমাৰ পবিত্ৰ, দয়ালু এলফিয়া!
  
  প্ৰজেক্টাইলটো বিস্ফোৰণ ঘটে, যাৰ ফলত টৰ্নেডো ওপৰলৈ পঠিওৱা হয়
  মৰ্ত্যৰ যুদ্ধত টাৰ্ফ জ্বলি আছে!
  স্কোয়াডে ডেছিংলি যুঁজিব বিচাৰে,
  যাতে তেওঁলোকে আমাক সকলোকে পৃথকে পৃথকে ভাঙি নাযায়!
  
  আমাৰ প্ৰত্যেকেই এজন এলফি যোদ্ধা,
  প্লেট আৰু হেলমেট, হেলমেট - গ্ৰেনেড!
  সূৰ্য্য-মহিমাময় জাৰ - আমি নেতৃত্বত আছো,
  গীতেৰে একেলগে পেৰেড উদযাপন কৰোঁ আহক!
  
  গোটবোৰে কেতিয়াবা এলফক দলবদ্ধভাৱে আক্ৰমণ কৰে,
  বৃহৎ বাহিনী যুদ্ধত প্ৰৱেশ কৰে।
  অৰ্কমাচ্টে হৃদয়ত ডেগাৰ এটা নিক্ষেপ কৰিলে,
  কিন্তু মে" মাহত শাস্তি লাভ কৰিছিল!
  
  ৰঙা মৰুভূমিৰ বগা সূৰ্য্য,
  দবাৰ চৌহদত হোৱা যুদ্ধৰ দৰেই৷
  আমাৰ প্ৰত্যেকেই এজন বিশাল নায়ক,
  ঈশ্বৰে আপোনাক প্ৰাৰ্থনা কৰিবলৈ উৎসাহিত কৰে!
  
  বৰষুণৰ টোপালে বতাহত সতেজতা যোগ কৰে,
  তৰল মুগাৰ দৰে।
  গৃহভূমিয়ে অনাথ শিশুসকলক আশ্ৰয় দিছিল,
  আপুনি ইয়াক গাইড অবিহনে মাইল জুখিবলৈ ব্যৱহাৰ কৰিব পাৰে!
  
  ফ্ৰাইম আমাৰ হ'ব, পান্নাৰ ওপৰত,
  মাছবোৰে সোণৰ দৰে গোটেই তলটো জলসিঞ্চন কৰিলে।
  পাহাৰৰ ওপৰেৰে ভালদৰে থাকিব পাৰে,
  যদি এই পাহাৰৰ হৃদয় এলফিয়াৰ লগত থাকে!
  ছোৱালীবোৰেও যদি গান গায় তেন্তে সকলোবোৰ অত্যন্ত মহান আৰু শীতল হৈ পৰিব। আৰু তেওঁলোকে অতি ধ্বংসাত্মক কাম কৰিব পাৰে।
  আৰু তেওঁলোকৰ উদং, চেলেকি লোৱা ভৰি দুখনে তেওঁলোকক ভয় খুৱাব নোৱাৰে। ধৰি লওক যোদ্ধাসকল গোৰ্জিয়াছ আৰু ছুপাৰ।
  আৰু ছোৱালীবোৰৰ স্তনৰ ৰঙা নিপলবোৰ ভয়ংকৰ। আৰু আপুনি হয়তো সেইবোৰতকৈ ঠাণ্ডা বিচাৰি নাপাব৷ সাধুকথাত ক"ব নোৱাৰা বা কলমেৰে বৰ্ণনা কৰিব নোৱাৰা কাম কৰিব পাৰে। তেওঁলোকৰ মাজত নিৰপেক্ষ প্ৰতিভা আছে।
  এইবোৰ সঁচাকৈয়ে ছুপাৰ ক্লাছৰ ছোৱালী।
  আৰু ডেকা ল"ৰাবোৰো দুৰ্বল নহয়, বৰ কঠিন। আৰু তেওঁলোকে অত্যন্ত ভাল গান গায়। আৰু ল"ৰাবোৰৰ গীতবোৰ মাত্ৰ বৰ ভাল শুনা যায়৷
  জুইৰ জিভাবোৰ ওপৰলৈ লৰচৰ কৰিলে,
  ল"ৰা অৱস্থাত সপোন দেখা এইটোৱেই নহয়নে?
  আমি ঈশ্বৰৰ পৰা এটা উপহাৰ লাভ কৰিলোঁ,
  কাৰণ মংগল গ্ৰহ আমাৰ বাবে আদৰ্শ!
  
  স্বৰ্গ ৰাণীয়ে আমাক সহায় কৰিব,
  আৰু প্ৰাচীন, পবিত্ৰ অধিকাৰ।
  পবিত্ৰ মুখবোৰে আইকন লোৱাত অনুমোদন দিব,
  আপোনাৰ সোণালী গম্বুজ Elfqua !
  
  হয়, সময় এতিয়া বেলেগ,
  কিন্তু বিশ্বাস কৰক মাতৃভূমিয়ে লাজ সহ্য নকৰে!
  আমাৰ মাতৃ এলফৰ গৌৰৱৰ বাবে,
  আমি অৰ্কিছ ধৰ্মৰ ওপৰত বিচাৰ ঘোষণা কৰিম!
  
  পেশীবহুল বাহু দুটাৰে,
  ক্ৰোধত orcs পিঠি ভাঙি!
  কাৰণ, প্ৰিয় সতীৰ্থ Ftalin আমাৰ লগত আছে ,
  অৰ্থাৎ অৰ্খ কেৱল দুপৰীয়াৰ আহাৰ খাবলৈহে যাব!
  
  মিলিচীয়াবোৰ গোট খাই মুঠি মাৰিলে , ৷
  আমি ৰসাল বৰফলৈ ভয় নকৰো!
  এটা নিকৃষ্ট পতনে বিৰোধীৰ বাবে অপেক্ষা কৰি আছে,
  আৰু আমি বেয়নেটেৰে শত্ৰুৰ মাজেৰে বিন্ধি যাম!
  
  আমাৰ শিৰাৰ তেজবোৰ হিংস্ৰভাৱে উতলি উঠিল,
  সৈনিকৰ বাবে ইয়াতকৈ বেয়া শব্দ নাই - বন্দীত্ব!
  ৰাছিয়ানজনে ক্ৰোধেৰে, নিপুণভাৱে যুঁজে,
  হাতুৰীৰ দৰে শিৰাৰ ডেল্টাত হৃদস্পন্দন!
  
  পুটিনৰ হাৰামীসকলক ক্ষোভৰ সোঁৱৰাই দিয়ক,
  পিতৃভূমিৰ যুঁজাৰুজন এজন ভয়ংকৰ দৈত্য!
  ৰাছিয়াৰ নেমেছিছৰ প্ৰতিশোধ আঘাত কৰিব,
  ফুৰাৰ খঙত পৰিল, এজন উন্মাদ অত্যাচাৰী!
  
  কুৎসিত অধিগ্ৰহণ আপোনাৰ ওচৰলৈ কাষলৈ যাব,
  আকাশৰ বিজুলীৰ ক্ষোভৰ পোহৰ!
  আৰু বিজয়ীসকলে সকলো দুখ-কষ্ট মচি পেলালে,
  কল্পনাতীত আশ্চৰ্য্যৰ এটা পেলেট সৃষ্টি কৰক!
  
  কাৰাগাৰৰ পৰা পিতৃভূমিৰ আত্মা ছিঙি পেলোৱা হৈছে,
  তেওঁ আঁকিব ৰক্তাক্ত সীমাৰেখাৰ ৰেখা!
  শোকৰ বাবে আমাক কেৱল ক্ষমা লাগে,
  আমাৰ দলটোৱেই হৈছে আটাইতকৈ শক্তিশালী একক!
  
  প্ৰভুৱে ভ্ৰু কোঁচাই ঘোষণা কৰিব,
  তুমি মোৰ ল"ৰা-ছোৱালী, তোমাক স্কাৰ্টৰ প্ৰয়োজন নাই!
  নিজে স্বৰ্গত এখন নগৰ নিৰ্মাণ কৰক,
  অভিশপ্ত প্ৰয়োজনীয়তা নাইকিয়া হৈ যাব!
  এলফ আৰ্মীৰ ছোৱালীবোৰে শত্ৰুৰ লগত জেদী আৰু তীব্ৰ যুদ্ধ চলাই থাকিল। আৰু তেওঁলোকে পুটিনৰ ভালুকবোৰক চেপি ধৰিলে। যোদ্ধাসকলে অতি ক্ৰোধেৰে যুদ্ধ কৰিলে।
  আৰু উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে তেওঁলোকে অতি মাৰাত্মক শক্তিৰে মৃত্যুৰ উপহাৰ নিক্ষেপ কৰিছিল। যিয়ে সৰ্বোচ্চ স্তৰৰ ধ্বংস আৰু মৃত্যু দেখুৱাইছিল।
  যোদ্ধাসকলে নানা ধৰণৰ কাম কৰিছিল। ধৰক, তেওঁলোক অত্যন্ত সাহসী আৰু যুঁজাৰুও৷ সুন্দৰীসকলৰ আক্ৰমণাত্মকতা চাৰ্টৰ বাহিৰত।
  আৰু উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে তেওঁলোকে মৃত্যু আৰু ধ্বংসৰ বিষাক্ত বেজী নিক্ষেপ কৰিবলৈ ধৰিলে। কিন্তু স্কাৰলেট স্তনৰ নিপল প্ৰয়োগ কৰিলে কেতিয়াবা আটাইতকৈ অপ্ৰত্যাশিত প্ৰভাৱ পৰে।
  আৰু ছোৱালীবোৰে যদি লয় তেন্তে সঁচাকৈয়ে বিপদত পৰিব। ধুনীয়া ছোৱালীবোৰে ল"ব আৰু খালী গোৰোহাৰে ষ্টৰ্মট্ৰুপাৰৰ পেডেল টিপিব।
  আৰু তেওঁলোকে কি নকৰে?
  আৰু তেওঁলোকৰ লগত সকলো ইমান সহজে উশাহ লোৱা আৰু শান্ত হয়। সৰলভাৱে মহৎ, আৰু সাধাৰণতে ছুপাৰ।
  ছোৱালীকেইজনীয়ে লৈ গাইছিল:
  তেঁতেলী, তেঁতেলী, তেঁতেলী ,
  পাতল ভৰিৰ সৰু বুগাৰ , সৰু বাগ!
  আৰু মুখত হাঁহি হাঁহি আকৌ হাঁহিব। এইবোৰেই ইয়াৰ ছোৱালী - আটাইতকৈ ডাঙৰ ক্লাছ, ধৰক।
  আৰু ৰেকত ছোৱালীৰ ভৰিৰ আঙুলি ভাঙি গ"লে ভয় নালাগে৷ এই কথাত সিহঁতে চকু টিপিয়াইও নাপাব। ধৰি লওক ছোৱালীবোৰ ইমান জিলিকি আছে। আগ্নেয়গিৰিৰ দৰে সম্পূৰ্ণ, হিংস্ৰ শক্তি তেওঁলোকৰ আছে।
  আৰু শিখা আৰু জুইৰ বিস্ফোৰণ। উচ্চতম শ্ৰেণীৰ যোদ্ধা।
  আৰু তেওঁলোকে তাক লৈ গৰ্জন কৰিব পাৰে।
  আৰু তাৰ পিছত তেওঁলোকে খালী গোৰোহাৰে বোমা নিক্ষেপ কৰিব আৰু পুটিনৰ বহু ভালুক ফালি পেলাব। আৰু সেয়া বৰ ভাল কথা।
  ছোৱালীবোৰে অতি ক্ৰোধেৰে কাম কৰে। আৰু সেইবাবেই তেওঁলোকৰ এজনে মিলৰ ৰিচেপচন পাতি অৰ্কবোৰৰ মূৰ কাটি পেলায়। স্কিটলৰ দৰে পৰি গুটিয়াই গুটিয়াই থাকে।
  এলফ ছোৱালীকেইজনীয়ে নিজৰ উদং ভৰিৰ আঙুলিবোৰ লৈ মুখত ভৰাই দিলে। আৰু কেনেকৈ লৈ উৰুৱাব।
  কাণ বন্ধ কৰি দিয়া হুইচেল এটা বাজি উঠিল। বিস্ফোৰণৰ ঢৌৱে খুন্দা মাৰি কাউৰীয়েকে লগে লগে চেতনা হেৰুৱাই পেলালে।
  আৰু হাজাৰ হাজাৰ কাউৰী পৰিল, পুটিনৰ ভালুকৰ মূৰৰ খুলি বিন্ধি ৰেম কৰিলে।
  আৰু যোদ্ধাসকল সৰলভাৱে চমৎকাৰ হৈ উঠিল।
  আৰু কেনেকৈ চিঞৰি চিঞৰি চিঞৰি উঠে।
  আৰু ডেকা এলফবোৰে বৰ অনুভৱেৰে গান গায়;
  মুদ্ৰাতকৈ সত্য একোৱেই নাই
  তাই সঁচাকৈয়ে মিছা কথা নোহোৱাকৈ জিলিকি উঠে!
  আচলতে ডাবলুন পৃথিৱীৰ শাসক,
  তেওঁৰ সমৰ্থন এক শক্তিশালী তৰোৱাল আৰু ঢাল!
  
  পৌত্তলিক দেৱতাবোৰ তাত লুকাই আছে,
  সূৰ্য্যৰ দৰে, এটা উজ্জ্বল সোণালী মুখ...
  যদিও এতিয়াও পৰজীৱী ডাকাত আছে,
  কোনে নিজৰ আত্মাৰ ব্যৱসায় কৰিবলৈ আৰম্ভ কৰিলে!
  
  এই মুদ্ৰাটো এটা মূৰ্তি আৰু এজন প্ৰধান স্বৰ্গদূত,
  তেওঁ সকলোৰে ত্ৰাণকৰ্তা, ধ্বংসকাৰী।
  সোণ অবিহনে ভাড়াতীয়া ডামাস্ক তীখা লাগি যায়,
  টকা অবিহনে যুদ্ধত সফলতা নাহিব!
  
  কিন্তু হৃদয়ৰ মানুহক কি বিচাৰে,
  মই আপোনাক অমৰত্ব কিনিব বিচাৰো...
  লোভেৰে আনন্দৰ দুৱাৰ খুলিবলৈ,
  শতিকা জীৱনৰ সূতা বোৱাবলৈ!
  
  কিন্তু ডাবলুনে সেইটোও পাব পাৰেনে?
  সোণালী বৃত্ত এটাই সপোন দেখিব পাৰেনে?
  যাতে কুঁহিয়াৰ লৈ বুঢ়া মানুহজন শুভেচ্ছা লৈ নাহে,
  আৰু মৰ্গত কপালত ষ্টাম্প লগোৱা নাছিল!
  
  যদিও এটা মুদ্ৰাৰ বাবে বহুত সুখ লাগে,
  যাতে আমি যিমান পাৰো পাপত লিপ্ত হ"ব পাৰো!
  কিন্তু মানুহৰ আবেগৰ ওপৰত কোনো ক্ষমতা নাই,
  ছোৱালীবোৰ কুকুৰাৰ বাবে বাজৰাৰ দৰে!
  
  তেওঁ পেটলৈ বহুত পাব বিচাৰে,
  ফেজেণ্ট আৰু আনাৰস চপাই লওক।
  যদিও মৃত্যুৰ আগলৈকে খাব নোৱাৰি,
  টকাৰে অত্যন্ত শীতল হ"লেও!
  
  আৰু কফিনৰ দামও বেছি,
  কাৰণ তাত ৰজাৰ ঠাই আছে!
  কাৰণ, দেৱদূতে ফৰ্মখনত শূন্য আঁকিব,
  কপালত আঘাত আৰু মগজুত লাঠি!
  এইবোৰ ছোৱালী যি সৰলভাৱে ছুপাৰ। আৰু ল"ৰাবোৰ বৰ ডাঙৰ। আৰু উভয় লিংগৰ এলফবোৰ কেৱল হাইপাৰ । সঁচাকৈয়ে প্ৰায় সকলো কামেই কৰিব পাৰে। আৰু বিশেষকৈ যেতিয়া তেওঁলোকে যুদ্ধলৈ ৰঙা বুকুৰ নিপল আনে।
  এইবোৰ ছোৱালী যিবোৰ সৰলভাৱে ছুপাৰ। আৰু তেওঁলোকে তাক লৈ উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে ধ্বংসাত্মক উপহাৰ নিক্ষেপ কৰিব। আৰু এন্টিমেটাৰ কণাবোৰ অৰ্কবোৰৰ ফালে উৰি যাব। আৰু তেওঁলোকে পুটিনৰ ভালুকক হত্যা কৰে। ছোৱালীবোৰে যি কৰে সেয়া কেৱল ছুপাৰ আৰু হাইপাৰ ৷
  কোনেও কৰিব নোৱাৰা কাম কৰে। এতিয়া যদি সিহঁত বিয়পি পৰে, তেন্তে কোনেও থিয় নহ"ব।
  আৰু যোদ্ধাসকল, মই ক"ব লাগিব, ইমানেই শীতল আৰু খালী ভৰিৰে আৰু সাধাৰণতে ছুপাৰ।
  আৰু তেওঁলোকৰ স্তনৰ নিপলবোৰ পপিৰ দৰে ৰঙা। আচৰিত মহিলা - সহজতে চুপাৰ।
  আৰু তেওঁলোকে ৰুবি ৰঙৰ নিপলৰ পৰা হত্যাকাৰী পালছাৰ উলিয়াই পুটিনৰ ভালুকক গুলীয়াই মাৰে।
  এইটো সঁচাকৈয়ে বৰ ভাল কথা।
  আৰু ইয়াত এলফ যুৱকসকলে অতি উৎসাহেৰে, আৰু আনন্দৰে গান গায়;
  তেতিয়াই প্ৰভুৰ শিঙা
  তেওঁ আমাক সাহসী আক্ৰমণৰ মাজলৈ লৈ যাব!
  পাতাল অগাধত বিনষ্ট হ"ব,
  জানি থওক যে কঠিন বৰফ গলি যাব!
  
  পিতৃভূমিৰ বাবে যুঁজিছিল
  কুকুৰাৰ দৰে যুঁজিলে!
  ২০১৯ চনৰ মে" মাহত অৰ্কমাচ্ট তিয়াই থোৱা হৈছিল।
  আমি সকলোৰে পৰা ৰক্ষা পৰিব পাৰো!
  
  যি উন্মাদ দাসত্বত হুমুনিয়াহ কাঢ়িছিল,
  শিকলি ভাঙিব, যুঁজাৰু, সোনকালে!
  তুমি পবিত্ৰ ৰাজ্যত থাকিবা,
  তেজৰ শপত লৈ!
  
  কাৰণ আমি এনেকুৱা সৈনিক,
  পৃথিৱীত ইয়াতকৈ শীতল একো নাপাব!
  ইয়াত গ্ৰেনেড নিক্ষেপ কৰা হয়,
  জোৰকৈ যে তেওঁলোকক তলাবন্ধ কৰি ৰখা নহয়!
  
  টাইগাৰ টেংকৰ মুখখন ভাঙি গ"ল,
  আৰু সৈন্যই পেন্থাৰৰ ঠেংখন জ্বলাই দিলে!
  খোলাটোৱে জুইক ইমানেই ফেন কৰিলে,
  আনকি আমি মৃত্যুক নষ্ট হ"বলৈ দিলোঁ!
  
  কাৰণ, পিতৃভূমি এখন পথাৰত ফুল,
  তাইৰ এলফিয়াৰ সৌন্দৰ্য্য আছে, সকলোতকৈ জ্ঞানী!
  আৰু ল"ৰা-ছোৱালীবোৰে ধুমুহাময় সুখত হাঁহে,
  নাইটিংগেলটোৱে জোৰেৰে ট্ৰিল কৰিবলৈ ধৰিলে!
  
  আমাৰ পৃথিৱীত যৌৱন উচ্চ,
  'আমি ধূসৰ চুলিও আছে...'
  তাই সুখী হওক, মুক্ত হওক,
  আমাৰ উজ্জ্বল দেশ!
  
  ইয়াত বৰফৰ পাহাৰ, জলপ্ৰপাতৰ ধাৰা -
  মৰুভূমিৰ সোণ, নদীৰ পান্না।
  আমি পিতৃভূমিৰ বাবে কঠোৰ যুঁজ দিব লাগিব,
  হাৰামীবোৰক হেডিছলৈ যাবলৈ দিয়ক!
  
  মাতৃভূমিতকৈ মধুৰ একো নাই,
  ভাই-ভনীৰ জীয়াই থকাটো কঠিন হ'লেও!
  স্বৰগৰ দৃষ্টি আৰু অধিক ভয়ংকৰ হৈ পৰিল,
  চিকাৰীয়ে অনুভৱ কৰে যে তেওঁ খেল!
  
  আমি বিশ্বাসঘাতক পুটিনৰ অন্ত পেলাম,
  আৰু আমি অৰ্কবোৰৰ জাংকবোৰ স্ক্ৰেপ কৰিবলৈ পঠাম!
  কাৰণ আমাৰ বাবে বিশ্বাস কৰক মূল মূলমন্ত্ৰটো হ'ল -
  যাতে চদোম এলফৰ ওচৰলৈ নাহে!
  কাজিয়া আৰু আগ্ৰাসী ডেকাসকলে ইমান ধুনীয়াকৈ গাইছিল। তেওঁলোকে অতি উচ্চ শ্ৰেণী প্ৰদৰ্শন কৰিছিল।
  আৰু তেওঁলোকে গুলীচালনা কৰিলে, পুটিনৰ ভালুকবোৰক অতি সঠিকভাৱে হত্যা কৰিলে। এইবোৰ সঁচাকৈয়ে, ধৰক, যুঁজাৰু। ইয়াৰ ছোৱালীবোৰো বৰ ধুনীয়া।
  তেওঁলোকৰ স্তনৰ নিপলবোৰ ইমান ৰঙা আৰু আচৰিত।
  ডেকা এলফে সঁচাকৈয়ে এই নিপলবোৰ চেলেকি ভাল পায় আৰু ই অত্যন্ত শীতল আৰু শীতল৷
  আৰু ছোৱালীবোৰ ইমান চেক্সি। আৰু ইহঁতৰ ভৰি দুখন ৰূপৱতী, ভৰিৰ আঙুলিবোৰ অতি মসৃণ আৰু প্ৰলোভনমূলক। যাৰ সহায়ত তেওঁলোকে বিনাশৰ হত্যাকাৰী উপহাৰ নিক্ষেপ কৰে। যিটো অত্যন্ত শীতল আৰু শীতল।
  গতিকে ছোৱালীবোৰে যদি ব্যৱসায়ত নামি পৰে তেন্তে সকলো অত্যন্ত শীতল হ"ব।
  আৰু এতিয়া সুন্দৰীবোৰৰ ৰঙা নিপলৰ পৰা হত্যাকাৰী বিজুলী উৰি ওলাই আহিছে। আৰু তেওঁলোকে অৰ্কবোৰক হাতুৰীৰে কোবাই দিয়ে।
  এইবোৰ ধৰক আক্ৰমণাত্মক আৰু অনন্য ছোৱালী। এইদৰে কওঁ, তেওঁলোকে এনেকুৱা কাম কৰে যিবোৰ সাধুকথাত কোৱা বা আনকি কলমেৰে বৰ্ণনা কৰাটোও অসম্ভৱ। এইবোৰ সঁচাকৈয়ে যোদ্ধা।
  আৰু সিহঁতৰ উদং গোৰোহা, সিহঁতে লগত ইমান ধুনীয়া হত্যাকাৰী বস্তু এটা পেলাই দিয়ে। আৰু তেওঁলোকে পুটিনৰ ভালুকবোৰ ফালি পেলায়।
  এই ছোৱালীবোৰ ইমানেই আচৰিত আৰু সাধাৰণতে আপুনি একেলগে ক'ব পাৰে যে তেওঁলোক ছুপাৰ আৰু তেওঁলোকে অৰ্কবোৰক কুকুৰৰ ওপৰত ওলোমাই দিব।
  আৰু প্ৰেমত পৰা এলফৰ দম্পতীয়ে আনন্দৰে গান গায়;
  অ" এই পৃথিৱীখন ইমান দুখী,
  শুধু চকুলো একটি সমুদ্র - একটি সমুদ্র...
  আত্মাৰ দুপৰীয়া নক্ষত্ৰীয় পথ ক'ত,
  মৃত হাউলিটোৱে এডেন পোৱাৰ সপোন দেখিছিল!
  
  ইয়াত জমা খোলাৰ হৃদয়ৰ বৰফ থাকে,
  আৰু ঈৰ্ষাৰ আবেগৰ জ্বলন্ত উত্তাপ।
  কিমান নিৰ্দয়, যি মাংসত আনকি সৰু,
  শোকত খেলে দুখীয়া নাইটিংগেল!
  
  কাঠৰ উকুনৰ শ্লেষ্মাৰ দৰে, ৰুটিনৰ আত্মা,
  আৰু চিন্তাৰ পৰা কবৰৰ ক্ষয়।
  কিন্তু আমি একত্ৰিত হ"লে পাৰিম
  মানুহবোৰক বোকাময় ঠাইৰ পৰা উলিয়াই আনিব!
  
  বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডৰ নীচতা দূৰ কৰা,
  অভিশাপ মচি পেলাওক এক ভয়ংকৰ লক্ষণ..
  দুখৰ বাঘজৰী আমি সহ্য কৰিব নোৱাৰো,
  চয়তানক ধূলিলৈ পৰিণত হওক!
  
  গ্ৰহটোৱে সোনকালে নিজৰ শিকলিবোৰ পেলাই দিব,
  অৱশ্যে কক্ষপথ এৰি নাযায়।
  ইজনে সিজনৰ লগত সৎ ব্যৱহাৰ কৰক
  তেতিয়া উঠি ৰাইজ!
  
  ভয় নোহোৱাকৈ উঠিব পাৰিবা,
  আন মানুহক ঠেলি নিদিব...
  যাতে হাৰামীয়ে চৰ্বি লৈ সাঁতুৰিব নোৱাৰে,
  যাতে আমাৰ মা বুঢ়া নহয় !
  
  তাৰ বাবে আমি অলপ পান কৰিম,
  মৌমাখিৰ মৌতকৈও মিঠা মদ!
  বিপদবোৰ অভিনয় হওক,
  কিন্তু হিচাপৰ সময় অহা নাই!
  
  তেতিয়া আমি এখন স্বৰ্গীয় স্বৰ্গ নিৰ্মাণ কৰিম,
  সকলো শিশুৱে চিৰদিনৰ বাবে উপভোগ কৰিব।
  আমি কাঁড়ৰ দৰে উৰি যাওঁ স্বৰ্গীয় উৰণলৈ,
  এটা উজ্জ্বল সপোন বাস্তৱায়িত!
  ইয়াৰ ছোৱালীবোৰ আচৰিত হৈ পৰিল - মাত্ৰ ছুপাৰ। আৰু তেওঁলোকে অপ্ৰয়োজনীয় পক্ষপাতিত্ব অবিহনে ইমান ডাঙৰ আৰু চিকচিকিয়া কিবা এটা ল"ব পাৰে আৰু বিশেষ আবেগেৰে ল"ব পাৰে আৰু চেলেকিব পাৰে।
  আৰু সেইবাবেই যোদ্ধাসকলে উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে ধ্বংসৰ পটল নিক্ষেপ কৰে।
  আৰু হত্যাকাৰী শক্তিৰে বিনাশৰ উপহাৰ নিক্ষেপ কৰে। আচৰিত ধৰণৰ সৌন্দৰ্য্য।
  আৰু ছোৱালীজনীয়ে তাইৰ ৰঙা নিপলৰ পৰা স্তন দুটা লৈ পালচাৰেৰে আঘাত কৰিলে। আৰু তাই অৰ্ক সৈনিকবোৰক জুইৰে জ্বলাই দিলে। আৰু এই সকলোবোৰ অত্যন্ত যুঁজাৰু আৰু ধ্বংসাত্মক হৈ পৰিল।
  আৰু এতিয়া এলফ ছোৱালীবোৰে এতিয়াও তোমাক শুক্ৰৰ গৰ্ভৰ পৰা লৈ গৈ মেগোপ্লাজমৰ ঢৌৰে মাৰিব। আৰু তেওঁলোকে নিজৰ আচৰিত বিমানখন দেখুৱাব।
  এইবোৰ সঁচাকৈয়ে ছুপাৰ বিউটি, ধৰক।
  এইবোৰ ছোৱালী আৰু ইয়াৰ প্ৰভাৱৰ পৰিসৰ অত্যন্ত ঠেক।
  আৰু তেওঁলোকে আক্ষৰিক অৰ্থত যিকোনো কাম কৰিব পাৰে।
  আৰু তাৰ পিছত পাঁচজন এলফে লগে লগে মিলৰ তৰোৱালৰ সহায়ত এটা কৌশল সম্পন্ন কৰিলে। আৰু সিহঁতে সিহঁতৰ ওপৰত উৰি যোৱা উন্মাদ অৰ্কবোৰৰ মূৰ কাটি পেলালে।
  হাইপাৰ ক্লাছৰ ছোৱালী ৷
  আমি যুদ্ধত অমৰ মহিমা জানো,
  এলফ সেনাৰ যুদ্ধবোৰ যুগ যুগ ধৰি এক গৌৰৱ!
  বহুতৰ মহত্ত্ব, প্ৰজন্ম গণনা কৰক,
  আমাক গৌৰৱময় যোদ্ধাসকলক অমৰত্ব দিয়ক!
  
  ভয় নাজানি, সাহসেৰে যুঁজিব,
  তৰোৱালে আমাক মহান কৃতিত্বত সহায় কৰক।
  বীৰ নাগৰিকৰ মহত্ত্বৰ মহিমাৰ বাবে,
  আহক আমি তীব্ৰ যুদ্ধত উদ্যম দেখুৱাওঁ!
  
  কাৰণ আমি এক গৌৰৱময় শক্তিৰ জগতৰ নায়ক;
  শত্ৰুক পৰাস্ত কৰক - আন একোৱেই গুৰুত্বপূৰ্ণ নহয়!
  গৌৰৱৰ গৌৰৱৰ মহত্ত্ব লাভ কৰোঁ আহক,
  ইয়াৰ বাবে মই এটা জোকাৰণিৰ পদ্য সৃষ্টি কৰিম!
  
  আমি কোনো সন্দেহ নোহোৱাকৈ সাগৰত জাহাজ চলাওঁ,
  জলদস্যু আৰু ধুমুহা, হাৰিকেন কোনো বাধা নহয়!
  Ftalin আৰু Elfin যুদ্ধত নেতৃত্ব দিব ,
  আমি জলপ্ৰপাতৰ চাপৰ দৰে তেওঁৰ পিছফালে তেজ বোৱাই দিম!
  
  সাহসী মানুহৰ হৃদয়ত থাকিব স্মৃতি,
  শত্ৰু পৰাজিত হয় - সেইটোৱেই গোটেই পুৰস্কাৰ!
  ক্ষমতাত বহু মধ্যমীয়া মানুহ হওক,
  তথাপিও আমি যুক্তিৰ লক্ষ্যৰ দিশে যাব লাগিব!
  
  সৌন্দৰ্য্য, আপোনাক আবেগিকভাৱে মৰম দিব
  আৰু কাইলৈ জল্লাদ মৰাপাটৰ বাবে অপেক্ষা কৰি আছে!
  কিন্তু জীৱনটো অসাৰত নষ্ট নকৰিবা,
  স্বৰ্গত স্থান লাভ কৰিবলৈ সক্ষম হওক!
  
  পৃথিৱীখন এক সংগ্ৰাম, প্ৰতিজন যুৱকে জানে
  ফিলিবাষ্টাৰৰ সৈতে আপোনাৰ জীৱনটো সংযোগ কৰাটো বিপজ্জনক,
  ভাগ্যই ৰূপহীভাৱে পাশা নিক্ষেপ কৰে,
  কিন্তু মোৰ বিশ্বাস শেষত ই বৰ ভাল হ"ব!
  
  আমি আমাৰ সুখ বিচাৰি পাব পাৰো ল'ৰাবোৰ,
  ধন-সম্পত্তি আৰু জীৱনৰ আনন্দ দুয়োটা লাভ কৰক!
  বিশ্বাস কৰক, অৰ্কশিষ্টসকলে প্ৰতিশোধৰ সন্মুখীন হ"ব,
  আৰু আমাক দুষ্টামিপূৰ্ণ সাম্যবাদত জীয়াই থাকিবলৈ বিশ্বাস কৰক!
  এইদৰেই মহৎ আৰু অনন্য ছোৱালীবোৰে গাইছিল - চুপাৰ আৰু হাইপাৰৰ দৰে ৷
  অত্যন্ত শীতল কাম এটা কৰিবলৈ সক্ষম, ধৰক।
  আৰু ছোৱালীবোৰৰ উদং ভৰি দুখন যদি ফ্লেমথ্ৰ"ৱাৰেৰে আঘাত কৰা হয়, উদং গোৰোহা জ্বলাই দিয়া হয়, তেন্তেও তেতিয়াও সুন্দৰীসকল সম্পূৰ্ণ উত্তেজনা আৰু ক্ষমতাৰ আক্ৰমণাত্মকতাত থাকে। এই আচৰিত যোদ্ধাসকলৰ বিষয়ে এই কথা মন কৰিবলগীয়া।
  তেওঁলোকে মেচিনগানৰ পৰা গুলী চলায় আৰু আগবাঢ়ি যাবলৈ চেষ্টা কৰা অৰ্কবোৰক তললৈ কাটি পেলায়, যিয়ে আক্ষৰিক অৰ্থত মৃতদেহেৰে স্থানবোৰত আৱৰ্জনা পেলায়।
  সঁচাকৈয়ে এয়া এক ৰক্তস্নান। আৰু পৃথিৱীত কিমান হত্যাকাণ্ড সংঘটিত হৈছে।
  আৰু ছোৱালীবোৰে পুটিনৰ ভালুকক চেপি ধৰিছে। এইবোৰ ছোৱালী যিবোৰ মাত্ৰ ছুপাৰ হৈ পৰিছে।
  আৰু কেনেকৈ লৈ গৰ্জন কৰিব। আৰু তেওঁলোকৰ এনে লাগে যে তেওঁলোকৰ মাজত পাৰস্পৰিক অৰ্গাজমৰ গোটেই ঢৌ এটা আছে।
  এই ছোৱালীবোৰে সঁচাকৈয়ে আক্ষৰিক অৰ্থত সকলো কৰিব পাৰে। আৰু ধৰি লওক তেওঁলোক আক্ৰমণাত্মক আৰু অনন্য।
  আৰু ছোৱালীবোৰে আকৌ গান গায়;
  সমুদ্ৰ, মহাসাগৰৰ বৃহৎ বিস্তৃতি -
  আমি ত্ৰিৰংগ পতাকাৰ তলত সেইবোৰ হাল বাইছিলো!
  সৈনিকসকলে উচ্চ পৰ্বত জয় কৰিলে,
  ঈগলবোৰে বিজয়ত গৰ্জন কৰিলে!
  
  এলফ যোদ্ধাসকলক গ্ৰহটোৱে চিনি পাইছিল,
  আমি শত্ৰুক তৰোৱাল আৰু বেয়নেটেৰে আঘাত কৰিলোঁ!
  আমি আধা পৃথিৱীৰ পৰা অৰ্কিছ ধৰ্মৰ যুগ পেলাই দিবলৈ সক্ষম হৈছিলো,
  আমি অৰ্কলিনত জয়ৰে আমাৰ পদযাত্ৰা শেষ কৰিলোঁ!
  
  অৰ্কবোৰ হাম্পবেক টেংকত উঠি আহিল,
  পোহৰৰ পথাৰবোৰৰ সকলো এলফ ধ্বংস কৰাৰ ভাবুকি দিয়ে!
  কিন্তু তেওঁলোকে অভিশপ্ত ফ্ৰিকবোৰক জোৰেৰে থ্ৰেছ কৰে,
  যাতে আমাৰ ল"ৰা-ছোৱালীয়ে যোৰ নোহোৱাকৈ সুখেৰে জীয়াই থাকিব পাৰে!
  
  আমি পৃথিৱীৰ সকলোতকৈ উচ্চ পিতৃভূমিৰ সন্তান,
  আমি জন্ম লৈছিলো, খালী ভৰিৰে কেলিকো গুড়ি কৰিছিলো!
  সৰ্বশক্তিমানে আমাৰ বাবে যুদ্ধত মধ্যস্থতা কৰিলে,
  আৰু ভগৱানে মে"ক আনন্দত ফুলিবলৈ আনিলে!
  
  যুঁজাৰুৰ কোনো অংশ নাই, আৰু ইয়াতকৈ উচ্চ হৃদয় নাই,
  কিহে দিয়ে এটা সপোন আৰু পুনৰ্জন্ম!
  অমৰত্বৰ গৌৰৱময় দুৱাৰখন খুলি দিয়ক,
  কিন্তু যদি আপুনি এম্বুছত বহি আছে তেন্তে নিৰৱে থাকক !
  
  পহু আৰু ভেড়া আছে, কিন্তু তোমালোক বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডৰ ৰখীয়া,
  আৰু ক্ৰমটো ভৱিষ্যতলৈ প্ৰেৰণ কৰাটো আপোনাৰ ভাগ!
  সৃষ্টিৰ শেষলৈকে ব্যৱসায় চলাই নিবলৈ,
  যাতে তোমাৰ প্ৰেমৰ হৃদয়ত থকা চিৰন্তন অগ্নি নিৰ্বাপিত নহয়!
  
  কোনে জানে শত্ৰুৰ গুলী এটাই সৈনিকক ক"ত ৰখাব,
  কিন্তু তথাপিও যুদ্ধত পচা বেমাৰতকৈ মৃত্যু ভাল!
  আৰু যদি তেওঁ মৰিলে, তেন্তে তোমাৰ বন্ধুৱে বিৰোধীক চেপি ধৰিব।
  সি সহ্য নকৰে, কাৰণ খালী ভৰিৰে ছোৱালীক বন্দী কৰি নিয়া হৈছে!
  
  যুদ্ধৰ পিছত পোহৰ, যুদ্ধ আৰু জুইৰ হে এলফসকলৰ অংশ,
  যিসকলে ছুটীত যাব বিচাৰে তেওঁলোকৰ বাবে ঠাই নাই, জান্নাতত জানি লওক!
  গতিকে নৰকীয় অৰ্কটোৱে চয়তানৰ সৈতে ষড়যন্ত্ৰত লিপ্ত হ"ল,
  ভাবুকি: মই এটা পৰমাণু নমাই শিলাবৃষ্টি ভাঙি পেলাম!
  
  কিন্তু মিছাইলৰ পৰাও সুৰক্ষা থাকিব,
  আৰু এটা পাৰমাণৱিক বোমাই এলফস্কভা ধ্বংস কৰিব নোৱাৰে...
  আমি টেংক ব্যৱহাৰ কৰি পৰজীৱীটো পাব পাৰো,
  আৰু পতিতসকলৰ বিষয়ে বিৰক্তিকৰ গীতবোৰে আপোনাক দুখী কৰি তোলে!
  
  এটকাত বিক্ৰী কৰাটো এলফৰ ভাগ নহয়,
  কাৰণ আমাৰ প্ৰত্যেকেই এজন মহান যোদ্ধা!
  ভগৱানে ইতিমধ্যে আমাক ভূমিকাত স্থান দিছে বুলি বিশ্বাস নকৰিবা,
  আচলতে আপুনি সিদ্ধান্ত লয় যে হাউলিটো কিমান শীতল!
  
  বিফলতা আছিল, পৰাজয় আছিল,
  ভয়ংকৰ পহুৰ পৰা শহাপহুৰ পিছুৱাই যোৱাৰ দৰে হৈছিল!
  কিন্তু যুদ্ধ আৰম্ভ হ"লে আমি আকৌ তাত থাকিম,
  এটা নৰকীয় ছন্দত দানৱৰ নিষ্ঠুৰ সেনাবাহিনী ভাঙি পেলাওক!
  
  বিশ্বাস কৰক আমি যুদ্ধৰ স্বাৰ্থত খেলা নাই,
  আমাৰ ভাল বন্ধু হোৱাৰ বাহিৰে আন কোনো আহ্বান নাই!
  আমি ভাতৃত্ববোধৰ মানুহ, হাবেল আৰু কয়িন নহয়,
  আমাৰ বাবে চৰাই এটা গীত, আৰু চৰ্বিযুক্ত খেল নহয়!
  . অধ্যায় নং ২৭।
  ধৰি লওক ছোৱালীবোৰ মাত্ৰ ছুপাৰ। আৰু তেওঁলোকে আক্ষৰিক অৰ্থত এই সকলোবোৰ অভিশপ্ত পুটিন ভালুক মাটিত পুতি পেলাব।
  যোদ্ধাসকলে উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে অতি ধ্বংসাত্মক বিনাশ উপহাৰ নিক্ষেপ কৰে।
  আৰু তেওঁলোকে অৰ্কবোৰক টুকুৰা টুকুৰ কৰি পেলায়। এইবোৰ সঁচাকৈয়ে বৰ আক্ৰমণাত্মক আৰু চেক্সি ছোৱালী।
  তেওঁলোকে এনে কাম কৰিবলৈ সক্ষম যে তেওঁলোকে যি কৰে সেয়া সঁচাকৈয়ে সাধুকথা।
  আচৰিত ধৰণৰ সৌন্দৰ্য্য। তেওঁলোকে এনেকুৱা কাম কৰিব পাৰে যিবোৰ সৰলভাৱে কল্পনাতীত আৰু ছুপাৰ।
  যোদ্ধাসকলে ইয়াক নিজৰ ৰঙা নিপলৰ পৰা অতিশয় শক্তি আৰু ধ্বংস কৰি ল"ব।
  এই ছোৱালীবোৰ আচৰিত আৰু শীতল, মাত্ৰ ছুপাৰ। আৰু ইহঁতৰ অনন্য মহাজাগতিক শক্তি আছে।
  আৰু ছোৱালীবোৰে নিজৰ ইচ্ছামতে ল"ব, আৰু তেওঁলোকে ডাঙৰ আৰু আক্ৰমণাত্মক পৰিঘটনা অৰ্কবোৰক পূৰ্ণগতিত আঘাত কৰিব।
  আৰু বুকুৰ ৰঙা নিপলৰ পৰা বিজুলী।
  আৰু খালী গোৰোহাৰে তেওঁলোকে হত্যাকাৰী আৰু অনন্য শক্তিৰে মৃত্যু আৰু মৃত্যুৰ মটৰ উৰুৱাই দিয়ে।
  এই ছোৱালীবোৰ কেৱল ক্লাছ, যিয়ে তেওঁলোকৰ চুপাৰ আৰু হাইপাৰ লেভেল দেখুৱাইছে ।
  আৰু যদি এলফবোৰে গান গাবলৈ আৰম্ভ কৰে, তেন্তে সকলোবোৰ অত্যন্ত ধ্বংসাত্মক আৰু শীতল ধৰণেৰে ঘটে।
  আনকি যাদুৰ বাবেও কাঁড় থকা চোকা তৰোৱালৰ প্ৰয়োজন,
  ভাগ্যক অৱজ্ঞা কৰি আৰু তেজ বোৱাওক!
  বিজ্ঞানক ধৰি ৰাখক - তেতিয়া পৃথিৱীখন আপোনাৰ হ'ব,
  আৰু পৃথিৱীৰ সমগ্ৰ জাতিটো আঁঠুলৈকে পৰিব!
  
  যাদুকৰসকলে ঔষধ আৰু পৰিষ্কাৰ কলহ বনায়,
  Sorcerers pulsar চাৰ্জ প্রস্তুত করা হয়...
  কিন্তু আমি এলফ, গতিকে স্বৰ"গৰ পুত্ৰসকলক চিনি পাওক,
  আমাৰ ছোৱালীবোৰে ট্ৰফী আউটফিট পিন্ধি চেষ্টা কৰিব!
  
  বিৰোধীয়ে আপোনাক সহায় নকৰে, এই হেঁপাহ,
  আপুনি আমাৰ শক্তি নিয়ন্ত্ৰণত ৰাখিব নোৱাৰিব...
  আমাৰ এলভেন মানুহবোৰ একক লিথ হিচাপে একত্ৰিত হৈছে,
  আমি সমগ্ৰ শ্বেগী গোটটোক যুদ্ধ দিব পাৰিম!
  
  চেংগিচ খানে পিতৃভূমিৰ বিৰুদ্ধে তৰোৱাল উঠালে,
  তেওঁ ৰেজিমেণ্টসমূহক কিয়ভলৈ ঠেলি দিবলৈ চেষ্টা কৰিছিল।
  ধন-সম্পত্তিৰে কাটিবলৈ সক্ষম হ " ল , ৷
  সকলো সম্ভ্ৰান্ত লুটপাতে নিজৰ কফিন ঘূৰাই দিছে!
  
  খান বাটু - তেওঁ মস্কোক লৈ যাব বিচাৰিছিল কোনো কাজিয়া নোহোৱাকৈ,
  কিন্তু এলফবোৰৰ চেবাৰৰ আঘাতে ক্ৰোধিত উত্তাপটো তললৈ নমাই আনিলে...
  এই কথাটো মই এতিয়াও বুজি পোৱা নাই, bros,
  আমাৰ পিছফালটো কিমান সঘনাই বিশ্বাসঘাতক!
  
  পোলেণ্ডৰ ৰজাই আৰম্ভ কৰিছে প্ৰতাৰণামূলক অভিযান,
  বয়ৰবোৰে খৰধৰকৈ তাৰ বাবে গেট খুলি দিলে!
  কিন্তু তেওঁলোকে নাজানিছিল যে প"জাৰ্স্কি সোনকালে আহিব,
  তেওঁ তেওঁলোকক মাইলৰ পিছত মাইল খেদি যাব!
  
  নহয়, শীতল বোনাপাৰ্ট ভুল তাৰকাৰ অধীনত আছে,
  আপুনি জন্মগ্ৰহণ কৰা এজন মহান সম্ৰাট!
  মস্কো পৰিচালনা কৰাৰ সুযোগ পাইছিলোঁ যদিও,
  কিন্তু আপোনাৰ উচ্চাকাংক্ষা সোনকালে ম্লান হৈ গ"ল!
  
  পুটিনেও এলফৰ পৰা দাস বনাব বিচাৰিছিল,
  কিন্তু বিড়ালৰ পোৱালিটোৱে তেওঁক ধ্বংস কৰি পেলালে!
  কাৰণ এই নিৰাপত্তাৰক্ষী বিষয়াজনে আমাৰ ৰঙা ঈগলবোৰক চিনি নাপালে,
  আমি এটা বেমাৰী শিশুক বান্ধি দিলোঁ!
  
  আৰু এতিয়া মহাকাশত আমাৰ বাবে অপেক্ষা কৰি আছে স্বৰ্গীয় আকাশ,
  মংগল গ্ৰহত খোজ কাঢ়ি থকা!
  যিসকল পিতৃভূমিৰ বিৰোধী - চদোমৰ ভয়ানকতাই অপেক্ষা কৰি আছে,
  আমি তাৰ থুঁতৰিটো মামৰে লেপ দিম!
  ছোৱালীবোৰে তেনেকৈয়ে গাইছিল - সেয়া আছিল কেৱল শীৰ্ষস্থানীয় এৰোবেটিকছ। সকলোবোৰ অতি সুন্দৰ আৰু আক্ৰমণাত্মকভাৱে হৈ গ"ল। আৰু ই বিশাল শক্তিৰে আঘাত কৰিলে।
  আৰু এতিয়া সকলোবোৰ ইমানেই অবিশ্বাস্যভাৱে মহাজাগতিক আৰু অনন্য হৈ পৰিছে।
  এলফ ছোৱালীবোৰে অতি ক্ৰোধ আৰু পৰিসৰেৰে যুঁজিছিল। আৰু তেওঁলোকে মিলৰ কৌশল কৰিছিল যিয়ে মূৰ টোকৰ মাৰিছিল আৰু তেওঁলোকে পনিৰৰ মূৰৰ দৰে গুটিয়াইছিল।
  মহিলা যোদ্ধাবোৰ অতি কঠিন আৰু বধ কৰা অৰ্ক।
  আৰু এতিয়া স্তনৰ ৰঙা নিপলৰ পৰা ছোৱালীবোৰে আকৌ ল"ব আৰু পুটিনৰ ভালুকৰ ওপৰত পালচাৰৰ হত্যাকাৰী অভিযোগ উত্থাপন কৰিব। ইয়াত হত্যাকাৰী আৰু অনন্যভাৱে কেনেকৈ ঘটে।
  আৰু ছোৱালীবোৰে, যিটো মন কৰিবলগীয়া যে, আক্ষৰিক অৰ্থত যিকোনো অৰ্কক কোৱাণ্টাত কটাৰীৰে কাটি পেলাবলৈ সক্ষম।
  আৰু নাভিৰ পৰাও বিজুলী বিস্ফোৰণ ঘটে, আৰু পুটিনৰ ভালুকবোৰ জ্বলাই ছাই কৰি পেলায়।
  অতি উৎসাহেৰে কৰে। ইয়াত কেইগৰাকীমান ধুনীয়া আৰু অনন্য ছোৱালী। আৰু ইহঁতৰ ভৰি দুখন অতি ধুনীয়া, আৰু অত্যন্ত ৰূপৱতী।
  আৰু শত্ৰুৰ ওপৰত বিনাশৰ পটল নিক্ষেপ কৰে।
  সৌন্দৰ্য্যবোৰে বিশাল ধ্বংস আৰু মৃত্যুৰ সৃষ্টি কৰে।
  আৰু একে সময়তে তেওঁলোকে ইমান ধুনীয়া আৰু অনন্যভাৱে গান গায়;
  সৃষ্টিৰ দেৱতাৰ মুকুতা,
  বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডৰ দেশখনেই আটাইতকৈ মৰমলগা!
  মই আচৰিত হৈ এলফবোৰলৈ চাওঁ,
  মানুহৰ মাজত মুকুতাৰ দৰে!
  
  মই তোমাৰ ফালে ঘূৰিছো, পিতৃভূমি,
  অপাৰ্থিৱ প্ৰেমেৰে ছপা!
  আৰু এটা কথাৰ বাবে মই কান্দি কান্দি অনুতাপ কৰো,
  যিটো মই মোৰ সপোনৰ লগত সংযোগ কৰিব নোৱাৰিলোঁ!
  
  যুদ্ধত মুহূৰ্ত গণনা কৰো,
  গৰম যুদ্ধ উতলি আছে,
  আপোনাৰ মাতৃভূমিক ক্ষমা বিচাৰিব,
  আৰু সোঁফালৰ বাবে আপোনাৰ ঢালখন ওপৰলৈ তুলি লওক!
  
  বিশাল উজ্জ্বল স্থান,
  মোৰ প্ৰিয় এলফিয়া!
  বন, পথাৰ, উপত্যকা, পাহাৰ,
  হৰিণবোৰ পানীৰ গাঁতলৈ গৈ আছে!
  
  তেজ ছিটিকি গৈছে, কুঁৱলীত জিলিকিছে,
  জুইবোৰ নৰকীয় ধোঁৱাই চেপি ধৰে,
  যদিও কৃমিবোৰে ঘাঁত গোট খাইছে,
  কিন্তু গীতটো আমাক গাইছে লুমিনেৰীৰ এটা কোৱাৰে!
  
  আমি স্বৰ্গ মহাসাগৰত জাহাজ চলাই আছো,
  যদিও বাট জুখিব নোৱাৰি!
  কিন্তু আমি অমৰ মহিমাত থাকিম,
  ৱাইনে আমাক এনেকুৱা হপ দিয়ে!
  
  ভয়ত বহিষ্কৃত যোদ্ধাক জগাই নিদিব,
  প্ৰভুৱে পিতৃভূমিক অনুপ্ৰাণিত কৰিছিল!
  আমি দেশক অন্ধকাৰৰ পৰা উলিয়াই দিম,
  তাইৰ বহুত সূৰ্য্যৰ শক্তি আছে!
  
  বিদায়ৰ সময় আহিব,
  যুদ্ধৰ অন্ত পৰিব জয়েৰে!
  কেৱল স্মৃতিৰে জীয়াই নাথাকিব
  ক"লা হ"লেও ৰাতিটো পাৰ হৈ যায়!
  
  তেতিয়া তোমাৰ ইচ্ছা পূৰণ হ"ব,
  আৰু দেশখন বাগিচাৰ দৰে ফুলি উঠিল!
  তুমি কুমাৰী চিকন ডোখৰ হ"বা,
  আৰু ভিৰটোৱে চিঞৰি চিঞৰি দৌৰিব!
  
  বন্ধুৰো মৃত্যু হ'ল - দুখৰ বিষয়,
  কিন্তু আপাত দৃষ্টিত প্ৰভুৱে তেনেকৈয়ে সিদ্ধান্ত লৈছিল!
  মৃত্যু মাৰাত্মক নহয়
  আত্মা অমৰ, যদিও মাংস মৰ্ত্য!
  
  যদিও বিশ্বাস কৰিবলৈ প্ৰস্ৰাৱ নাই,
  দুখ, গোন্ধ পোৱা সকলোকে মনত পেলাওক!
  তেতিয়া তোমালোকৰ ভিতৰত থকা জন্তুটোক বশ কৰা;
  তিতা শূন্যবোৰ মচি পেলাওক!
  
  পুনৰ মূল ধূলিলৈ ঘূৰি আহিল
  যিসকলে আচলতে জীয়াই নাথাকিল!
  যদিও স্বভাৱতে এক প্ৰকাৰৰ বিত্তীয়,
  আৰু শক্তিশালী শিৰাৰ পৰা ৰস উলিয়াই!
  
  পিতৃভূমিৰ জয়লাভ আহক,
  জ্বলি আছে স্বৰ্গৰ পোহৰ!
  সাম্যবাদৰ বিশ্বাস বাঢ়িব,
  আৰু শোক আৰু বেদনাক পুতি থওক!
  ছোৱালীকেইজনীয়ে বনৰীয়া ক্ৰোধত যুঁজ দি থাকিল। ইয়াৰে এগৰাকী ৰঙা চুলিৰ এলফে তৰোৱালেৰে ডাবল ব্লেডযুক্ত মাৰাত্মক মিল এটা লৈ ব্যৱহাৰ কৰিছিল। আৰু তাই অৰ্কবোৰৰ মূৰ কাটি পেলালে।
  আন এজনী ছোৱালীয়ে বুমেৰাং ডেগাৰ এটা লৈ উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে দলিয়াই দিলে। তেওঁ উৰি গৈ পুটিনৰ ভালুকৰ মূৰ কাটি পেলালে। যোদ্ধাসকলে অতি আত্মবিশ্বাসেৰে আৰু শীতলভাৱে কৰিছিল।
  তাৰ পিছত ছোৱালীবোৰে সেইটো লৈ গান গাবলৈ ধৰিলে;
  আমি ডকাইতৰ ছোৱালী
  আৰু আমি যুঁজি ভাল পাওঁ...
  আমি সোনকালে কেঁচিখন পাম,
  অৰ্কসকলৰ বাবে আমি বেকপেকৰ পৰা!
  ইমান ধুনীয়া আৰু বহুত ভাল গান গায়। আৰু তেওঁলোকৰ গীতবোৰ ইমানেই আত্মাস্পৰ্শী আৰু আচৰিত। আৰু সিহঁতে সম্পূৰ্ণ শৰীৰ আৰু আনন্দদায়ক শব্দ নিৰ্গত কৰে;
  পেনি অৰ্কে সমগ্ৰ পৃথিৱীখনকে জটিল কৰি তুলিছে,
  নৰকীয় আবেগৰ এটা জাল!
  এজন ভেম্পায়াৰে মানুহৰ পৰা ৰস খায়,
  অতৃপ্ত পহুৰ মুখ!
  
  বাহ্যিকভাৱে তেওঁক এজন ফেৰেস্তাৰ দৰে দেখা যায়
  পান্না ৰক্তাক্ত জ্বলি আছে!
  আৰু বজ্ৰপাতৰ শব্দৰে ধুমুহাই লাঠিৰে কোবালে।
  আমাৰ যোদ্ধাসকলক তেওঁ আমাক গৌৰৱ দিব!
  
  এই বেংকনোটৰ হুলস্থুলত,
  বনৰীয়া জন্তুৰ গৰ্জন শুনা যায়!
  যদিও স্বৰোগৰ মুখখন ম্লান,
  শক্তি গণনাৰ বাহিৰত তেওঁক বিশ্বাস কৰক!
  
  আমি সকলোকে ফালি পেলাম
  টেংকে খুন্দা খোৱাৰ আশংকা কোনে ল"ব!
  অপেক্ষা কৰে, সফলতা বিশ্বাস কৰে,
  বিষয়টোত নিশ্চয়কৈ বেছি জঘন্য নহ"ব!
  
  এলফি ঈগল আটাইতকৈ ওখ,
  ই নিজৰ ডেউকাবোৰ ভয়ংকৰভাৱে বিকশিত কৰে!
  তেওঁ মহত্ত্ব লাভ কৰিলে
  মে' মাহত ধূলিলৈ orcs সমতল!
  
  যে শ্বকাৰবোৰে ভয়ত কোবাইছিল,
  তেওঁলোকে উপলব্ধি কৰিলে যে এলফিয়াৰ শক্তি,
  টকাৰ বেগটোৱে কি কৰিব
  হয়, আপুনিও সোধা নাছিল!
  
  আমাৰ হাতত মেচিনগানও আছে,
  আৰু ডালিমৰ সকলোবোৰে থোপাটো ফালি পেলাইছে!
  ইয়াত আক্ৰমণ কৰিবলৈ লৰালৰিকৈ অহা এজন সৈনিক,
  মাস্কখন মোৰ মুখৰ পৰা উৰি গ"ল!
  
  স্লেজহামাৰেৰে মূৰত আঘাত কৰক,
  আপোনাৰ মগজুক কুটিল হ"বলৈ দিয়ক!
  আৰু তেতিয়াই আপুনি স্বৰ্গ পাব,
  আমাৰ যৌৱন চিৰন্তন!
  ছোৱালীকেইজনীয়ে এইদৰেই গাইছিল, যিসকল, অকপটে ক"বলৈ গ"লে, নিজৰ স্তৰৰ ক্ষেত্ৰত ছুপাৰ ৱাৰিয়ৰ।
  সাধাৰণতে যোদ্ধা ছোৱালীবোৰ পূৰ্বতকৈ আচৰিত আৰু শীতল। তেওঁলোকে ইয়াক লৈ আপোনাৰ স্তনৰ ৰঙা নিপলটোৰ পৰা আকৌ এটা হত্যাকাৰী আৰু অনন্য স্ৰাৱৰে কাটি পেলাব৷ ইয়াৰ ছোৱালীবোৰ ইমানেই আচৰিত আৰু সঁচাকৈয়ে তেওঁলোকৰ আকৰ্ষণীয় শক্তিৰ মহাজাগতিক স্তৰ আছে।
  সঁচাকৈয়ে সেইবোৰত জুই আৰু স্তনৰ ৰুবি নিপলৰ পৰা অগ্নিময় ৰেখা। এই ছোৱালীবোৰৰ লগত এলফবোৰে মোকাবিলা কৰি বহুত আনন্দিত হয়।
  তেওঁলোকে আনন্দৰে শুক্ৰৰ গৰ্ভ জিভাৰে চেলেকিব আৰু তেওঁলোকক এটা অসাধাৰণ পথ দেখুৱাব।
  আৰু ইমান গোলাপী ৰঙৰ খালী গোৰোহাবোৰে ধ্বংস আৰু মৃত্যুৰ ঘূৰণীয়া বল ওপৰলৈ দলিয়াই দিব।
  আৰু ইমানবোৰ অৰ্ক ধ্বংস কৰি হত্যা কৰা হয়। এইবোৰ সঁচাকৈয়ে ছুপাৰ ক্লাছৰ ছোৱালী।
  আৰু যদি ইতিমধ্যে লয়, তেন্তে সঁচাকৈয়ে হাওঁফাওঁৰ ওপৰত গান গাবলৈ আৰম্ভ কৰিব;
  ফুৰাৰ টান, অতি লেতেৰা,
  সমগ্ৰ বিশ্ব জয় কৰিব বিচাৰে...
  কিন্তু আমাৰ শক্তি, ছোৱালীৰ শক্তি,
  দুষ্ট অৰ্কবোৰক পৰাস্ত কৰিবলৈ সক্ষম হ"ব!
  একে সময়তে ডেকা এলফবোৰে গাইছিল আৰু অৰ্কবোৰৰ ওপৰত মেচিনগান গুলিয়াইছিল, আৰু অতি সঠিকভাৱে;
  পথাৰখনৰ মাজেৰে বিচৰণ কৰিলোঁ - ডেইজী ফুলি উঠিছিল,
  গছ-গছনি পাহাৰবোৰ স্বৰ্গৰ গম্বুজৰ দৰে!
  ফ্লাফৰ পৰা এটা সপোন গঢ়ি তোলোঁ,
  যাতে নিমিষতে মৃত্যু হোৱা প্ৰতিজনেই পুনৰুত্থান হয়!
  
  গীৰ্জাৰ গম্বুজবোৰ সোণৰ দৰে হওক,
  আৰু ডালবোৰৰ পাতবোৰ ধুনীয়া পান্না!
  জনগোষ্ঠীসমূহে ঈগল ঈশ্বৰৰ শক্তিক চিনি পালে,
  সকলো বিৰোধী যুদ্ধত মৰি যাওক!
  
  আমি সকলোৰে বাবে পোহৰ কঢ়িয়াই অনা পিতৃভূমিৰ মানুহ,
  ধুনীয়া কুমাৰী, চন্দ্ৰৰ দৰে মুখৰ!
  যোদ্ধাৰ সাফল্যৰ হিচাপ খুলি লওঁ,
  অন্ততঃ লুকাই চুৰকৈ যোৱাজনে অস্পষ্ট কোণৰ পৰা গুলী মাৰে!
  
  আমি অৰ্কম্বুল লৈছিলো , অৰ্কিজ জয় কৰিছিলো , ৷
  অৰ্কলিনবোৰ উলিয়াই ফেনিয়াৰ চাৰিওফালে ঘূৰি ফুৰিলে।
  মাটি ভৰিৰে গচকি যোৱাসকলে মাত্ৰ এটা ছিছহে পাইছিল,
  আমি সুখী, পবিত্ৰ এলফিয়াৰ সন্তান!
  
  আমি এভিনিউ, ৰাস্তা, দলং নিৰ্মাণ কৰিম,
  মংগল গ্ৰহত গাঁও, শুক্ৰ গ্ৰহত চহৰ।
  কাৰণ আমাৰ ইচ্ছাবোৰ, বিশ্বাস কৰক, সহজ।
  কিন্তু এটা দুষ্ট যুদ্ধই তেওঁলোকক ধ্বংস কৰিব পাৰে!
  
  শান্তিৰ বাবে, পিতৃভূমিৰ বাবে আমাৰ দল,
  আহক আমি ফৰ্চুনৰ হাঁহিটো লাভ কৰিবলৈ সক্ষম হওঁ,
  আমাৰ এলভেন লোকসকলে প্ৰচেষ্টাত একত্ৰিত হৈছে,
  আৰু বিবাদে অবিৰত লোকচানৰ সৃষ্টি কৰে!
  
  ইউৰোপ মুক্ত, এলফবোৰে ইয়াত কথা কয়,
  মানুহে গান গায়, এটা ধাৰা বৈ যায়।
  আমি স্বৰগৰ সাফল্য ৰক্ষা কৰিব পাৰো,
  টেবুলৰ বাবে বহুত ফুলি উঠা ৰোল বেক কৰক!
  এইদৰেই ডেকা ল"ৰাবোৰে গান গাবলৈ জানিছিল। আৰু অতি আক্ৰমণাত্মক আক্ৰমণেৰেও যুঁজিব পাৰে। আৰু তেওঁলোকে এই অৰ্কবোৰক হত্যাকাৰী জাঁপেৰে মাৰি পেলায়। আৰু বুকুৰ ৰঙা নিপলৰ পৰা তেওঁলোকক পুনৰ মৃত্যুৰ বিজুলীত আঘাত কৰা হ"ল।
  এইটো সঁচাকৈয়ে বৰ ধুনীয়া আছিল। আৰু যোদ্ধাসকলৰ জিলিকি থকা, মুকুতাৰ দৰে দাঁত থাকে। যোদ্ধাসকল ইমানেই, ধৰক, আনন্দদায়ক আৰু আচৰিত।
  আৰু উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে ধ্বংসৰ পটল নিক্ষেপ কৰে। ইয়াত আচৰিতবোৰ আছে, ধৰক চুৰি কৰিলে৷
  তেওঁলোকৰ ইমান অনন্য শক্তি আৰু যুঁজাৰু তীখাৰ গতি আছে। ছোৱালীৰ এনেকুৱা আক্ৰমণাত্মক আৰু অনন্য ট্ৰাম্প কাৰ্ড থাকে।
  আৰু বুকুৰ ৰুবি নিপলৰ পৰা সিহঁত নৰকীয় বিজুলী মকৰা জালৰ দৰে মাৰাত্মক।
  এই ছোৱালীবোৰ ইমানেই ধ্বংসাত্মক আৰু ইয়াতকৈ শীতল হ"ব নোৱাৰিলে৷ আৰু সিহঁতে তোমাক লৈ মৃত্যুৰ বিজুলীৰে প্ৰহাৰ কৰিব।
  আৰু তেওঁলোকে সেইটো লৈ উদং গোৰোহাৰে শত্ৰুৰ ওপৰত মটৰ দলিয়াই শত্ৰুক ছিন্নভিন্ন কৰি পেলালে।
  আৰু পুটিনৰ বহু ভালুক ধ্বংস হৈ গ"ল, আৰু মৃতদেহৰ গোটেই টিলাবোৰ আবিৰ্ভাৱ হ"ল, আৰু সকলোবোৰ অতি মাৰাত্মক হৈ পৰিল।
  আৰু ছোৱালীবোৰে খং আৰু হেঁচাত যুঁজি থাকিল।
  এজনী মাত্ৰ ৰেকত ওলমি আছিল। আৰু তাইক চাবুকেৰে কোবাই দিয়া হ"ল আৰু সৌন্দৰ্য্যৰ উদং, ৰূপৱতী ভৰি দুখনৰ তলত জুই এতিয়াও জ্বলি আছিল। জুইৰ শিখাই ছোৱালীজনীৰ উদং, ঘূৰণীয়া, গোলাপী ৰঙৰ গোৰোহা দুটা চেলেকিলে।
  আৰু তাই সেইখন লৈ গান গাবলৈ ধৰিলে;
  কাপুৰুষ হোৱাটো আপোনাৰ নিজৰ দোষ,
  খোলা এটাত লুকাই থকাৰ প্ৰয়োজন নাই!
  মেচিনটো আৰু টানকৈ চেপি লওক,
  পৃথিৱীখন শ্বাসৰুদ্ধকৰ শাস্তি কোষ নহয়!
  
  যদি তেওঁক বিষাদগ্ৰস্ততাই শ্বাসৰুদ্ধ কৰি পেলায়,
  ছোৱালীৰ চকুপানী সৰি পৰিছে!
  গোটটোৱে পিতৃভূমি আক্ৰমণ কৰিলে,
  এটা ডাঙৰ মাত শুনা গ"ল!
  
  কুমাৰীয়ে বিষত চিঞৰি উঠে
  মৃত্যুৱে চোকা কৰে নৰকীয় দংশন!
  ভংগুৰ ঢালখন ছিন্নভিন্ন হৈ পৰিল,
  দেশৰ ধ্বংস হব পাৰে!
  
  খোলাটোৱে গৰ্জন কৰি বিস্ফোৰণ ঘটালে,
  কাণৰ ড্ৰামবোৰ একেলগে ফাটি গ"ল!
  বন্দুকবোৰে মাৰপিট কৰি গুলী চলাইছে,
  ছোৱালীবোৰ ভয়তে দৌৰি গ"ল!
  
  কিন্তু ইয়াৰ উত্তৰত আমি এটা আঘাত দিম,
  ডাঙৰ চৰ এটা পাব!
  উৰি থকা ৰকেটৰ শব্দ
  পাহাৰটো জিলিকি উঠক!
  
  আমি আৰু বন্ধুত্বহে হ"ম,
  এই শীতল প্ৰত্যাহ্বানবোৰত!
  এটা গিলাচত সিহঁতক ঢেঁকীত ভৰাই থওক,
  আৰু হুমুনিয়াহবোৰ জোকাৰি নিদিব!
  
  কলমৰ এটা অসাৱধান ষ্ট্ৰ"ক,
  আমি সেই বাক্যটো ভংগ নকৰো!
  আমাৰ পবিত্ৰ সপোন, বিশ্বাস কৰক,
  বিশ্বাসেৰে তোমালোকৰ আত্মা ঈশ্বৰক দিয়ক!
  এই ছোৱালীবোৰ আচৰিত হৈ ওলাল। আৰু যেতিয়া ঘামত ব্ৰঞ্জৰ ছালখন জিলিকি উঠা ছোৱালীজনীক চাবুকেৰে আঘাত কৰা হয়, তেতিয়া তাই আক্ষৰিক অৰ্থত লৰচৰ কৰে আৰু গান গাই থাকে;
  হাৰ নামানিব, হাৰ নামানিব, হাৰ নামানিব
  ভয়ংকৰ নহ"ব, ৰেকত স্তন থকা ছোৱালী...
  হাঁহি, হাঁহি, হাঁহি
  জানি থওক যে সকলো ঠিকেই হ'ব আৰু ঠিকেই থাকিব !
  গতিকে ৰেকত থকা ছোৱালীজনীয়ে অতি উগ্ৰতাৰে গান গায়।
  কিন্তু অতি সুন্দৰ কণ্ঠ আৰু সুৰ দিয়া ডেকাও আছে;
  
  অ' ছোৱালী ফুলি থকা সপোন,
  স্বৰ্গৰ তৰা আৰু অন্ধকাৰ অগাধ।
  প্ৰেম কোনো জোখ-মাখ নোহোৱাকৈ চিৰন্তন,
  যদিও লোভী বোকাময় ঠাইখনে আপোনাক টানি লৈ যায় অগাধত!
  
  মই তোমাৰ লগত থাকিব বিচাৰো, মোৰ প্ৰিয়জন,
  আবেগৰ সাগৰত মশালৰ দৰে জ্বলি যা!
  জুইয়ে জ্বলাই দিব পাৰে জীৱনৰ সূতা,
  আৰু প্ৰতাৰণাৰ তৰোৱালখন টুকুৰা টুকুৰ কৰি পেলাওক!
  
  কঁপি থকা কুমাৰীৰ উজ্জ্বল দৃষ্টি,
  যেন ভ্ৰমণকাৰীয়ে তেওঁৰ মাজত নিন্দা দেখিছে!
  এতিয়া সৈনিকজনে নিজৰ খোজটো জুখিছে,
  আমি দানৱবোৰক বিস্ময়ত ডুবাই পেলাব পাৰিম!
  
  কাফিৰে চিঞৰ-বাখৰেৰে পিতৃভূমি আক্ৰমণ কৰিলে,
  কুণ্ডলীজনে চিঞৰি উঠে আৰু নিজৰ স্কিমিটাৰটো ঘূৰাই দিয়ে।
  আৰু মোৰ চিন্তাত ধূৰ্ত কুঁৱলীই কিবা এটা লুকুৱাই ৰাখিলে,
  অন্ততঃ আমি স্বৰ্গৰ শান্তিত জীয়াই থাকিব নালাগিছিল!
  
  ছোৱালীজনীক সাহসেৰে সুৰক্ষা দিয়াৰ প্ৰয়োজন,
  শত্ৰুক তাইৰ সৌন্দৰ্য্যৰ সোৱাদ ল"বলৈ নিদিব!
  ৰাছিয়াৰ সাহসী সেনাই হৰ্ডক চেপি ধৰিলে,
  আমি আমাৰ খঙাল চুবুৰীয়াৰ আক্ৰমণৰ বিৰুদ্ধে যুঁজিলোঁ!
  
  আপুনি কেনেধৰণৰ নৈতিকতা গঢ়ি তুলিব পাৰে?
  সেই ৰুছ' এখন দেশ, বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডত ইয়াতকৈ ধুনীয়া দেশ নাই!
  আৰু যদি কোনো দানৱে লেতেৰা হ"ব বিচাৰে,
  তেতিয়া আমি আমাৰ আৰু আনকি আপোনাৰো কাঢ়ি লৈ যাম!
  
  কিন্তু ছোৱালী মই তোমাক ভাল পাব বিচাৰো,
  মোক আপোনাৰ কভাৰ হোৱাৰ সুযোগ দিয়ক!
  কৰিব নালাগে, চকুলো টুকিবলৈ বিশ্বাস কৰোঁ,
  ক"লা, ম্লান কফিনৰ আঁৰত আমি থিয় হ"ব নোৱাৰো!
  
  আমি এই ঠাইতে ৰোমাঞ্চ শেষ কৰিম,
  কাৰণ, বহুত প্ৰশংসা কৰাটো কামত নাহে।
  মোৰ বিশ্বাস পৰিৱৰ্তনৰ সময় আহিব
  ভাল হ"ব, সঁচাকৈয়ে বিশ্বাস কৰোঁ!
  যোদ্ধা ছোৱালীবোৰেও অতি উৎসাহেৰে গাইছিল। আৰু তেওঁলোকে নিজৰ যুঁজাৰু আৰু আক্ৰমণাত্মক কাম কৰিছিল।
  আৰু তেওঁলোকে বিশেষকৈ উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে অৰ্কবোৰৰ ওপৰত চোকা ব্লেড আৰু স্বস্তিকা নিক্ষেপ কৰাত সক্ৰিয় আছিল। এইবোৰ ইয়াত কাজিয়া আৰু আক্ৰমণাত্মক ছোৱালী, ধৰক - সিহঁততকৈ উচ্চ কোনো নাই।
  আৰু স্তনৰ ৰঙা নিপলৰ পৰা সিহঁতে ফুটা হৈ অতি সক্ৰিয়ভাৱে কাম কৰিছিল, পালছাৰবোৰ পেলাই দিছিল। আৰু যোদ্ধাসকলে কেৱল মহান আচৰণ কৰিছিল।
  আৰু তেওঁলোকৰ চকুৰ পৰা প্ৰকৃত, আচৰিত জিলিকনি ওলাইছিল। আৰু যোদ্ধাসকলক মাত্ৰ ছুপাৰ দেখা গৈছিল।
  আৰু তেওঁলোকৰ দাঁতবোৰ মুকুতাৰ দৰে জিলিকি উঠিল। আৰু সকলোবোৰ কেৱল আচৰিত যেন লাগিছিল।
  আৰু যোদ্ধাসকলে আনকি দাঁত উদং কৰি গান গাইছিল;
  মই শত্ৰুৰ লগত তীব্ৰ যুদ্ধ কৰিম,
  মৃত্যু আহিব, তাৰ মানে নিয়তি!
  কিন্তু বন্ধুৰ মুখবোৰ মোৰ স্মৃতিত জিলিকি উঠে
  আৰু ভগৱান নিজেই কুঁহিয়াৰৰ বিচাৰক!
  
  নিষ্ঠুৰভাৱে মৃত্যুবৰণ কৰা দেখা গ"ল,
  নিৰপেক্ষ নৰকত নিজকে বিচাৰি পাওক...
  প্ৰতিশোধ লওঁ, চকুৰ বিপৰীতে চকু হ"ব,
  মই মোৰ বিৰোধীসকলৰ ওচৰলৈ তৰোৱাল লৈ আহিম!
  
  কৰুণাৰ পৃথিৱীত কু-অভিপ্ৰায়ে নাজানে
  অন্ধকাৰ মৰুভূমিৰ পৰা বতাহ বলিছে।
  ২০১৯ চনৰ মে" মাহত তিতা বৰফ পৰে।
  ভাগৰুৱা মানুহৰ দৃষ্টি কেৱল নিস্তেজ হৈ পৰিছে!
  
  দেৱতাৰ প্ৰত্যাহ্বানৰ উত্তৰ দিম -
  মানুহজন সপোনৰ অধিপতি!
  আমাক সন্ন্যাসীৰ চোলা নালাগে,
  কাৰণ প্ৰভু মাত্ৰ এজন মানুহ!
  
  আপোনাৰ শক্তি গোটাই এটা গাহৰিৰ তলুৱাত,
  বিজ্ঞানৰ জুই জ্বলাওক,
  নিজৰ প্ৰতিভাক বটলত ভৰাই নিদিব
  কাৰণ কাম এটা পবিত্ৰ আদৰ্শ!
  এইটো এটা চুটি গীত হ"ব পাৰে, কিন্তু হৃদয়ৰ পৰা এটা গীত৷ আৰু একে সময়তে তাইৰ মাজত ইমান আনন্দ আৰু ক্ৰোধ।
  ধুনীয়া ছোৱালীবোৰে চাইৰেনৰ অতি ধ্বনি আৰু সুন্দৰ মাতেৰে গান গায়।
  মাগোপ্লাজমও শুক্ৰৰ গৰ্ভৰ পৰা পেলাই দিয়া হয় , তেন্তে ই সম্পূৰ্ণ শীতল আৰু ধ্বংসাত্মক হ'ব।
  এটা প্ৰকৃত হাৰিকেন আৰু মৃত্যু আৰু সম্পূৰ্ণ ধ্বংসৰ ধাৰা ঢালি দিব। আৰু ই পুটিনৰ ভালুকক আঘাত দিব।
  এইদৰেই সকলোবোৰ বিয়পি পৰিব আৰু নিশ্চিতভাৱে এটা ঢেৰত একেলগে নাহিব। আৰু শক্তিশালী ক্ৰোধ আৰু জ্বলন্ত শিখাৰ ধাৰা আহিব।
  যেন শিখা নিক্ষেপকাৰীয়ে হাতুৰীৰে কোবাইছে। এটা গৰম, অক্লান্ত ধাৰা জ্বলি উঠে। আৰু ই সকলো বিশেষভাৱে আৰু একেলগে জ্বলাই দিয়ে।
  এইবোৰেই ইয়াৰ ছোৱালী - যিসকলে যদি কিবা আছে, পৃথিৱীৰ শেষ কৰিবলৈ সক্ষম।
  আৰু তাৰ পিছত ৰঙা নিপলৰ পৰা পালছাৰ আৰু অগ্নিময় বিজুলী নিক্ষেপ কৰোঁ আহক৷ যিয়ে সকলো জ্বলাই ধ্বংস কৰে।
  হালধীয়া পটভূমিত গোলাপী পলকা ডট চুলিৰ এগৰাকী এলফ ছোৱালীয়ে ইয়াক লৈ গাইছিল:
  - সৈন্য সাজু হৈছে মেডাম,
  আমি সকলোকে ধ্বংস কৰিম!
  আৰু তাই নিজৰ সংগীবোৰলৈ চকু টিপিয়াই দিলে। এইবোৰ সঁচাকৈয়ে ছোৱালী, স্বচ্ছ মাত।
  আৰু এলফ ল"ৰাবোৰে গান গাই থাকে;
  ঈশ্বৰৰ আদেশ বিশ্বাস কৰা নাছিলো,
  মই এটা ভয়ংকৰ ভেম্পায়াৰ হ'ব বিচাৰিছিলো...
  আশাবোৰ উঠাব নালাগে, লগে লগে জ্বলি নাযাব,
  যন্ত্ৰণাত অনন্তকাল পাপীৰ ভাগ্য!
  
  কাৰণ পবিত্ৰ ঈশ্বৰে কোনো দয়া নাজানে,
  তেজ চুষক সকলৰ পৰা দয়া আশা নকৰিব!
  এক আচৰিত স্বৰ্গত মিঠা ফলৰ সলনি,
  নৰক জ্বলিছে - ৰক্তাক্ত বৰষুণ!
  
  ভেম্পায়াৰৰ বাবে এছপেন গছৰ পৰা ষ্টেক এটা সঠিক,
  এটা ভয়ংকৰ জুইয়ে যাদুকৰসকলৰ বাবে অপেক্ষা কৰি আছে!
  দিন ৰাতি দুখীয়া দাহ কৰিবা,
  চয়তানে কুঠাৰ প্ৰস্তুত কৰিছে!
  
  পাপী মানুহে নিজৰ পাব
  জুইত জ্বলি থকা মকৰা এটাৰ দৰে হ"ব!
  পাতালত অসুৰে তোমাক অত্যাচাৰ কৰিব,
  পৃথিৱীত যাৰ কোনো সমতা নাই!
  
  ভয় আৰু অনুতাপ কৰা, প্ৰভুৰ শত্ৰু,
  যদি কৰে, তেন্তে আপুনি পোনে পোনে নৰকলৈ পেলোৱা হ"ব!
  বিশ্ৰামবাৰ যন্ত্ৰণাত নাহিব;
  সদায় উন্মাদ জাকেৰে আগুৰি থকা!
  
  ৰেকটোৱে তোমাৰ হাড়বোৰ ভাঙি পেলাব,
  পকাৰেৰে জয়েন্টবোৰ উলিয়াই দিওঁ!
  সৰু মানুহ, সুখী হ"ব পাৰিবানে?
  আৰু এতিয়া অপাৰ্থিৱ যন্ত্ৰণাত জানি লওক!
  
  গতিকে সোনকালে অনুতাপ কৰক, অদ্ভুত,
  প্ৰাৰ্থনা কৰক আৰু আঁঠু লৈ উঠিব!
  বাছ্যাৰ মদ্যপান কৰা বন্ধুৱে সহায় নকৰে,
  কেৱল আনুগত্যইহে স্বৰ্গ জয় কৰিব!
  ধৰি লওঁক ইয়াত এইটো এটা গীত - ইয়াক অত্যন্ত যুঁজাৰু বুলি ক"ব পাৰি। আৰু ছোৱালীবোৰে শত্ৰুক অতি আক্ৰমণাত্মকভাৱে প্ৰভাৱিত কৰে।
  তেওঁলোকৰ কেৱল অসীম উত্তেজনা আৰু দুঃসাহসিক অভিযানৰ পিয়াহ থাকে। আৰু লগতে স্তনৰ ৰঙা নিপলৰ পৰাও, কেনেকৈ তেওঁলোকে ল"ব আৰু সঁচাকৈয়ে যোদ্ধাসকলক চুদিব। আৰু ইয়াত সঁচাকৈয়ে ই কাৰো বাবে যথেষ্ট যেন নালাগিব৷
  আৰু ছোৱালীবোৰ ভয়ংকৰ ধুনীয়া, আৰু নিজৰ উজ্জ্বল, ৰুবি ৰঙৰ নিপলবোৰেৰে প্ৰভাৱ পেলাবলৈ সক্ষম।
  আৰু লগতে শুক্ৰৰ গৰ্ভৰ পৰা পালছাৰ উৎক্ষেপণ কৰে। তেওঁলোকৰ প্ৰভাৱ অতি জ্বলন্ত আৰু হাস্যৰসময়ী।
  আৰু উদং ভৰিৰ আঙুলিৰে বিষেৰে বেজী নিক্ষেপ কৰে, যিবোৰে অৰ্কবোৰৰ মাজেৰেই বিন্ধি যায়। আৰু দেখাত অত্যন্ত আচৰিত।
  আৰু এতিয়া মোৰ স্তনৰ ৰুবি নিপলৰ পৰা যেন আকৌ পালচাৰে মোক খুন্দা মাৰিছে৷ কাউৰীবোৰৰ সঁচাকৈয়ে মগজুটো হেঁচা মাৰি ধৰিছে আৰু সিহঁত স্তম্ভিত হৈ পৰে আৰু সম্পূৰ্ণৰূপে চেতনা হেৰুৱাই পেলায়।
  . EPILOGUE
  ইতিমধ্যে ছোৱালীবোৰে ইয়াত যথেষ্ট ভাল কাম কৰিছে। আৰু শুক্ৰৰ গৰ্ভৰ পৰাও মোটামুটি পৰিমাণৰ মেগোপ্লাজম আহিব। আৰু মজা হ"ব।
  আৰু ডেকা এলফবোৰে হাতেৰে গ্ৰেনেড নিক্ষেপ কৰে, আৰু একে সময়তে গান গাবলৈ নাপাহৰিব;
  হে ডেকা হৃদয়ৰ ঘূৰ্ণীবতাহ,
  য'ত জুইৰ শিখাই জ্বলাই দিয়ে আগ্নেয়গিৰি!
  আমাৰ ঘৰত মানুহ থাকিব নোৱাৰে,
  মেকুৰী বায়ুনে পাই ক"ত খালে?
  
  ইয়াত নাইটিংগেলে দুখেৰে গাইছে,
  সৰ্বশক্তিমানৰ ভ্ৰূ ক"লা হৈ পৰিছে!
  কেৰুবে বিদায়ৰ মূৰ দুপিয়াই পঠালে,
  বাস্তৱ নহয়, ভয়ংকৰ দুঃস্বপ্ন!
  
  আমি পবিত্ৰ পিতৃভূমিৰ পুত্ৰ,
  তেওঁলোকে নিজৰ পূৰ্বপুৰুষৰ আগত দেখা দিছিল, সহায় কৰিবলৈ জানে!
  আমি আক্ষেপ নকৰো, জীৱনটো জানো,
  দিনে-ৰাতিয়ে অগাধৰ লগত যুঁজিব!
  
  শত্ৰুৱে যাদু নিক্ষেপ কৰে
  প্ৰতাৰণা, নীচতা, দুষ্ট জাল!
  কিন্তু আমি দূৰৈৰ পোহৰ দেখা পাম,
  বিৰোধীৰ শিঙ ভাঙি লওঁ!
  
  ভেম্পায়াৰ, orcs, ghouls,
  চোকা দাঁতবোৰ জিলিকি উঠে!
  কাৰণ, ভূতবোৰে যুঁজি ভাল পায়,
  পাতালৰ পৰা আহি আছে শ্বেলফ!
  
  Archmage -commander ৰ বাবে ,
  আমি মাত্ৰ পণ্য আৰু ষ্টাম্প!
  আৰ্মাডাই দুষ্ট ফ্ৰিকক খেদি ফুৰিছে,
  কিন্তু আমি পিছুৱাই যাব নোৱাৰো!
  
  পিতৃভূমিৰ মূল্য আন সকলোতকৈ বেছি,
  আমি হিংস্ৰ ভিৰৰ দৌৰত বাধা দিম!
  দানৱবোৰে মুখত পাব,
  মোৰ কোষাগাৰ ৰক্ষকে তোমাৰ মূৰটো উৰুৱাই দিব!
  
  স্বৰোগ শক্তিৰ পিতৃভূমি,
  আৰু সকলো সৈনিকৰ জীৱন আৰু আশা!
  ৱেৰমাখ্টৰ সোঁহাতখন চেপি ধৰিলে
  তাই শাৰী শাৰী বিৰোধীক কাটি পেলালে!
  
  ডেকা হৃদয়ত জ্বলিছে মশাল,
  মেচিনগানৰ ঠাই ল"লে তৰোৱালে!
  আমি অতি সোনকালে মহাকাশৰ দুৱাৰ মুকলি কৰিম,
  কোন সঠিক আৰু কোন ভুল সিদ্ধান্ত লওঁ আহক!
  
  সৌভাগ্যৰ সৈতে যেতিয়া আত্মাত শান্তি থাকে,
  দুষ্টই আমাক লৈ যাব নোৱাৰে!
  আমি নৰকীয় জীৱবোৰক পৰিৱৰ্তন দিম,
  এনে এলফৰ সেনাবাহিনী চিনি পাওক!
  
  আমি আঁঠু লৈ - আমি ৰডক প্ৰাৰ্থনা কৰোঁ,
  সৰ্বশক্তিমান ঈশ্বৰে আপোনাক সুধিছিল!
  যাতে সৈন্যসকলক অপচয় হ"বলৈ নিদিয়ে,
  মোৰ প্ৰিয় এলফৰ পুত্ৰসকল!
  এইদৰেই ছোৱালীবোৰে জিলিকি থকা আৰু দ্ৰুত আৰু অনিবাৰ্য জয়ৰ বাবে এক ডাঙৰ আমেজ লৈ গান গায়।
  আৰু তেওঁলোকৰ মুকুতাৰ দৰে দাঁতবোৰ দাপোনৰ দৰে জিলিকি উঠে। আৰু সাধাৰণতে তেওঁলোকে যি কৰে সেয়া মহান আৰু শীতল।
  কোনো শত্ৰুৱে এনে ছোৱালীক বাধা দিব নোৱাৰে। গোৰ্জিয়াছ আৰু মৰমলগা।
  এইটো চেষ্টা কৰি চাওক আৰু না কওক। আৰু তেওঁলোকে নিশ্চয় আপোনাৰ মৰ্যাদা ছিঙি পেলাব। কিমান উৎকৃষ্ট এই চুৰিবোৰ। হৃদয়স্পৰ্শী অনুভূতি আৰু হত্যাৰ পিয়াহেৰে ভৰি আছে।
  ইয়াত এলফ পৰিয়ালৰ এগৰাকী ছোৱালীয়ে নিজৰ উদং ভৰিৰ আঙুলি টিপি ষ্টৰ্মট্ৰুপাৰৰ পৰা বোমা নিক্ষেপ কৰিলে। ই অৰ্কৰ থুপ এটাৰ ওপৰত পৰিল। আৰু পুটিনৰ বহুত ভালুক নৰকলৈ গ"ল।
  এইবোৰ ধৰক পান্না আৰু নীলাচলৰ দৰে চকুৰে অতি সক্ৰিয় আৰু আক্ৰমণাত্মক ছোৱালী। যিয়ে ন্যায্য কাৰণৰ বাবে যুঁজিছে, পুটিনৰ দলৰ বিৰুদ্ধে৷ ধৰক ছোৱালীবোৰ ষ্টীলৰ।
  আৰু তেওঁলোকেও গান গায়;
  আমাক যুঁজিবলৈ অনুপ্ৰাণিত কৰিলে -
  শ্বেকাৰ !
  পৃথিৱীখন ভাঙি পেলালে
  ষ্টৰ্মলৰ্ড এলফিন!
  
  তেওঁ কৰিলে ৰক্তাক্ত কাম,
  বিদ্ৰোহৰ পতাকা উত্তোলন!
  আৰু কি বিচাৰিছিলা
  নেতাই উত্তৰ দিয়ে - মই নাজানো!
  
  মই ভাবিছিলো আমি সকলোৱে মৌ হম,
  সকলোৱেই হৈ পৰিব ডেমিউৰ্জ!
  আৰু এতিয়া ঘোঁৰাটোৱে আমাক কঢ়িয়াই লৈ গৈছে,
  ভঙা আলিবাটৰ মাজেৰে!
  
  উন্মাদ খুৰাৰ হুলস্থুল,
  টোকৰ - গড় gallops!
  আমাৰ সংঘটো একক শিলৰ দৰে,
  আৰু তেওঁলোকৰ মুখবোৰ সুখেৰে জিলিকি উঠে!
  
  বিশ্বাস কৰক, চিৰদিনৰ বাবে তেজ বৈ নাযায়,
  অনাথৰ চকুপানী মচি যাওক!
  চিকাৰী আছিল, খেল থাকিব,
  সকলো ভাবুকি আমাৰ পাৰ হৈ যাব!
  
  সৰ্বহাৰাৰ ৰাজকুমাৰ হ"ব,
  আৰু আপোনাৰ কামৰ পুৰস্কাৰ থাকিব!
  বিশ্বাস কৰক, মলি গুচি যাব,
  আহক আমি নৰকৰ পৰা আমাৰ মাংস ফালি উলিয়াই দিওঁ!
  
  জোৰেৰে গান গাই যাওঁ আহক,
  আমি দৈত্যৰ শক্তি!
  আমাৰ প্ৰতীক হৈছে আমাৰ বগা ভালুক,
  দল - ৰাইজ একত্ৰিত!
  
  মাতৃভূমিৰ বাবে তেজ বোৱাইছিল,
  এয়াই সন্মান, সন্মান আৰু গৌৰৱ!
  জীৱনত ৰঙা সূতা হৈ যাওক,
  আগ্নেয়গিৰি উতলিবলৈ দিয়ক - লাভা!
  তেনেকৈয়ে সকলোবোৰ অগ্নিময় হিমস্খলনৰ দৰে গুলীয়াই গ"ল৷ আৰু ছোৱালীবোৰে শুক্ৰ গৰ্ভৰ পৰা পালছাৰ লৈ এৰি দিলে। আৰু সকলোবোৰ বৰ শীতল আৰু ছিক হৈ পৰিল।
  যোদ্ধাসকলে সৰ্বোচ্চ আৰু আচৰিত শ্ৰেণীত গাইছিল। আৰু তেওঁলোকে নিজৰ অসাধাৰণ আৰু আচৰিত স্তৰ দেখুৱাইছিল।
  আৰু দাঁতৰ দাঁতবোৰে কেনেকৈ দেখুৱাব। আৰু আকৌ এবাৰ তেওঁলোকে সেইটো লৈ হুইচেল মাৰিব, নিজৰ উদং ভৰিৰ আঙুলি ব্যৱহাৰ কৰি। আৰু আকৌ স্তম্ভিত, অচেতন কাউৰীবোৰ পৰি যায়।
  আৰু শিলাবৃষ্টিৰ দৰে মাটিত পৰি যায়। আৰু হত্যাকাৰী অভ্যুত্থান ঘটে।
  আৰু ছোৱালীবোৰৰ ৰঙা নিপলৰ পৰা ধ্বংসাত্মক বিজুলী উৰি ওলাই যায়। আৰু কওঁকচোন ই মহান আৰু শীতল৷
  আৰু ছোৱালীবোৰে থু পেলায়, আৰু তেওঁলোকৰ লালা এচিডৰ দৰে বিস্ফোৰণ ঘটাই বিশাল ধ্বংসৰ সৃষ্টি কৰে।
  এইবোৰ সঁচাকৈয়ে আপোনাৰ প্ৰয়োজনীয় মহিলা। আৰু বিয়পিব আৰু তাৰ পিছত তেওঁলোকে আন কিবা এটা ব্যৱস্থা কৰিব।
  আৰু তাৰ পিছত তেওঁলোকে গান গাবলৈ আৰম্ভ কৰে;
  মৰ্ত্য জগতত, সাম্ৰাজ্যৰ ছাঁত;
  মানুহৰ পক্ষপাতিত্ব কৰুণ!
  সকলো আজেবাজে কথা আৰু অন্ধবিশ্বাসক অগাধত পেলাই দিওঁ -
  আমি দেৱতাৰ দৰে মুক্ত হোৱাই ভাল!
  
  আমাৰ সেনা এক ন্যায্য কাৰণ,
  মহাকাশ ঠিক চোতালৰ দৰেই!
  সাৰ্বজনীন হ"বলৈ হ"লে শক্তি হোৱাৰ সময় আহি পৰিছে,
  গতিকে সকলোকে শাস্তি দিব লাগিব!
  
  Starships, যুদ্ধজাহাজ - শক্তিশালী,
  যুদ্ধৰ ৰকেটৰ কোনো হিচাপ নাই!
  এই সাহস নিৰ্মল,
  আমি সদায়ৰ দৰেই তৰোৱালখন ব্যৱহাৰ কৰো - ঠিক আছে!
  
  উপচন্দ্ৰ গ্ৰহবোৰ জয় কৰি,
  স্পাৰ্কলিং লাইট প্ৰদান কৰা!
  আমি আচৰিত কাম কৰো, জানেনে,
  বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ডৰ মহান ভোৰ!
  
  তাৰকাৰাজ্যৰ সিপাৰে কেতিয়াবা ছাই,
  ধুমুহাময় ঘূৰ্ণীবতাহৰ দৰে ঢৌৱে বিয়পি পৰিল!
  কিন্তু আমি নাইট আৰু ৰোমান্টিক,
  শেঁতা চন্দ্ৰৰ পোহৰত তেওঁলোকে কি গায়!
  
  বিশ্বব্ৰহ্মাণ্ড আমাৰ বশৱৰ্তী হৈ পৰিব,
  ইয়াত শতিকাৰ ক্ৰমটো হৈছে উগ্ৰ অনন্তকাল!
  এলফৰ পোহৰ বিবেচনা কৰক - এটা গৌৰৱান্বিত জাতি,
  যদিও মোৰ মনটো কেতিয়াবা দুৰ্বল হৈ পৰে!
  হয়, পিছৰটোৰ সন্দৰ্ভত ছোৱালীবোৰ সঁচাকৈয়ে আত্মসমালোচনামূলক। কিন্তু তেওঁলোকে বৰ ভাল গান গায়।
  আৰু বুকুৰ ৰঙা নিপলৰ পৰা বিজুলী এৰি দিয়াটো আৰু বেছি শীতল৷ তেওঁলোকে অৰ্কবোৰক জ্বলন্ত আঘাত কৰে।
  যোদ্ধাসকলে চিঞৰি উঠে:
  প্ৰেম আৰু মৃত্যু, ভাল আৰু বেয়া,
  একটি orc হচ্ছে একটি পাপ...
  বুজি পোৱাটো নিয়তিত!
  প্ৰেম আৰু মৃত্যু, ভাল আৰু বেয়া,
  আৰু আমাক বাছি ল"বলৈ মাত্ৰ এটাহে দিয়া হৈছে!
  আৰু ছোৱালীকেইজনীয়ে আকৌ ৰুবি নিপলৰ পৰা শক্তিশালী বিজুলীৰ পোহৰ এৰি দিলে।
  সঁচাকৈয়ে এইটো এটা হাৰিকেনে তীব্ৰতৰ কৰি তুলিছে।
  আৰু তেওঁলোক নিশ্চিতভাৱে যুদ্ধৰ উত্তেজনাত আছে।
  যোদ্ধাসকলে গায়:
  অবিশ্বাসত থকা এটা দুষ্ট অৰ্ক বিপজ্জনক,
  আপুনি পাপ কামনাত জীয়াই থাকিব নোৱাৰে...
  কাৰণ এলফৰ খং ভয়ংকৰ,
  কাৰণ কঠোৰ এলফটোৱেই বিচাৰক!
  আৰু যোদ্ধাসকলে শুক্ৰৰ গৰ্ভৰ পৰা মেগোপ্লাজমৰ স্ৰাৱৰে অৰ্কবোৰক আঘাত কৰিব।
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"