Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Maria Kolesnikova Koningin Van Elwe

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    "n Onskuldig veroordeelde jong vrou, Maria Kolesnikova, word van "n spesiaal bewaakte tronk na "n wonderlike towerwêreld vervoer. Daar kroon die demiurg God self, Sfero Katastrofov, haar as die minnares van die elwe. Maar nadat sy die kroon ontvang het, moet die ongelukkige vrou teen naburige ryke veg, wat bewoon word deur trolle, orke, kabouters, halfrasse , vampiere en ander sprokieswesens. En natuurlik is die belangrikste en mees verraderlike vyand Koschey die Onsterflike.

  MARIA KOLESNIKOVA KONINGIN VAN ELWE
  ANNOTASIE
  "n Onskuldig veroordeelde jong vrou, Maria Kolesnikova, word van "n spesiaal bewaakte tronk na "n wonderlike towerwêreld vervoer. Daar kroon die demiurg God self, Sfero Katastrofov, haar as die minnares van die elwe. Maar nadat sy die kroon ontvang het, moet die ongelukkige vrou teen naburige ryke veg, wat bewoon word deur trolle, orke, kabouters, halfrasse , vampiere en ander sprokieswesens. En natuurlik is die belangrikste en mees verraderlike vyand Koschey die Onsterflike. VOORWOORD
  Die lug was dik geverf met helder kleure en het geskitter met al die kleure van die reënboog. Daarop was hele kranse van sterre wat soos edelgesteentes skitter, gestapel: smaragde, robyne, saffiere, topase, diamante, sterre.
  "n Seun wat so twaalf of dertien jaar oud gelyk het, baie aantreklik en gespierd in net "n kortbroek, was besig om te spin, te spring en pulsars van sy kaal tone af te gooi. Sy spiere het soos balle kwik onder sy bronsvel gerol, en sy hare was wit soos sneeu.
  'n Baie mooi meisie in 'n bikini het langs hom verskyn, met hare wat soos die vlam van 'n fakkel geblink het.
  Sy het met 'n glimlag gesê:
  - Hallo Sfero Katastrofe! Dat jy nie weet wat om te doen nie?
  Die demiurge-seun antwoord met 'n glimlag:
  - Ja, ek dink, moet ek nie 'n ander heelal skep nie? Stem saam - dit sal snaaks wees Emmanuelle!
  Die demiurge meisie in 'n bikini het opgemerk:
  - Elke nuwe heelal wat geskep word, bring nuwe probleme! Daarin staar die skepping soveel verskillende soorte probleme in die gesig dat mens hard moet werk sodat lewende wesens gelukkig is en nie ly nie. En hier moet jy natuurlik nog aan plante dink. Hulle leef ook, en dit is onaangenaam om geëet te word!
  Sphero het woedend opgemerk:
  - Moenie jouself toevou nie!
  Emmanuelle het uitgeroep:
  - Mag Hiperteoplasma met ons wees!
  En die meisie het in die lug omgedraai en haar kaal, grasieuse bene geskud. En toe maak haar onderste ledemaat 'n syfer agt, en die sterre van die hele sterrestelsel het verlig.
  Die demiurge-seun het geknik, sy spiere op sy naakte, diepgetrekte bolyf, soos Apollo s'n, het begin beweeg. En die pers het ingekom soos sjokoladestafies. Die stem van die skepper van die heelal was baie duidelik:
  - Dit is natuurlik wonderlik. Maar miskien kan ons iets doen vir diegene wat op planeet Aarde woon?
  Emmanuelle het met 'n glimlag gesê:
  - In beginsel is dit moontlik! U weet egter, ons kan onsself nie duidelik op hierdie planeet manifesteer nie. Mense het hul eie pad en hulle moet dit volg!
  Sfero knik:
  - Dit is natuurlik waar! Maar vir individue kan ons steeds 'n goeie daad doen!
  Die godinmeisie het instemmend geknik:
  - Ja, dit is ook waar! Jy kan natuurlik nie met so iets stry nie!
  Die demiurg-seun het opgemerk:
  - 'n Dapper, moedige en edele vrou kwyn in die tronk: Maria Kolesnikova! Sy het geweier om die land te verlaat en is agter tralies gegooi. Waar sy geboelie en gemartel word. Maatreëls moet getref word om hierdie waardige gevangene van lyding te spaar!
  Emmanuelle het gretig bevestig:
  - Dit is reg! En ons sal beslis dieselfde doen!
  Sfero het met 'n glimlag opgemerk:
  - Ek sal haar uit die tronk ontvoer, en ons sal haar 'n troon gee in een van ons sterryke!
  Die demiurge meisie het saamgestem:
  - Dit sal baie korrek en interessant wees!
  Die seuntjie-demiurge het sy kaal hakke, wat nog kinderagtig van voorkoms was, geflits en gesing:
  - Mag die heerlikheid vir ewig met ons wees! Ons Vaderland het groot krag!
  Emmanuelle vra met 'n glimlag:
  - Is dit moontlik om te sê dat die Demiurge-gode 'n Vaderland het?
  Sfero knik instemmend:
  - Natuurlik kan jy dit sê! Die konsep van die Moederland is figuurlik!
  Waarna die seun en die meisie sinchronies, met hul kaal, bruingebrande, gespierde bene, in die lug gestamp het, wat hele kaskenades van weerlig laat opklink, en eenstemmig gesê het:
  - Laat dit wees soos ons sê! Laat ons wil geskied!
  . HOOFSTUK No 1.
  In die tronk is Maria geteister deur voortdurende persoonlike soektogte en afknouery. Een van hierdie martelings was 'n soektog . Sy is voor vyf manlike beamptes gesit. Toe het twee vroulike wagte verskyn. Hulle het dun, rubber mediese handskoene aangetrek en die jong vrou kaal uitgetrek, en toe sonder skaamte of gewete deur haar lyf begin vroetel.
  En nie net dit natuurlik nie. Maria is baie min gevoer: 'n bak sop met effens gesoute water en 'n koolblaar wat daarin dryf, en 'n stukkie brood. 'n Jong vrou het baie gewig verloor van so 'n dieet: vel en bene. Boonop het hulle haar met rubberknoppe op haar kaal hakke geslaan en haar gedwing om 'n pomp te pomp, soos 'n slaaf in antieke Rome.
  Maria het baie gely, en sy is gejag en uitgeput. Sy is gedwing om sonder 'n matras op kaal planke te slaap, en snags het hulle 'n halsband om haar nek gesit, soos 'n hond, en haar aan die muur vasgeketting.
  Die jong vrou was baie gewalg toe sy deur die hande van wagte in dun rubberhandskoene voor die mans getas is, en terselfdertyd het die mans gekyk, gegiggel en vulgêre grappies gemaak.
  Boonop moes sy baie werk en die meisie se lyf het verskriklik gepyn en gepyn.
  En nie net dit natuurlik nie... Die manlike wagte het Maria se bors en maag gedurig geknyp. En hulle het my gat geslaan.
  Maar Maria Kolesnikova het nie moed opgegee nie en nie om genade gevra nie.
  Sy was brutaal teenoor haar tronkbewaarders, en het onneembaar en trots gebly.
  En op die ou einde het hulle haar weereens uitgetrek en haar kaal in 'n strafsel toegesluit. En daar was die mure bedek met ryp van die koue. En Maria Kolesnikova staan op die vloer en beweeg haar kaal voete, blou van die koue. Sy was maer, en elke been aan haar lyf was sigbaar. Daarbenewens het hulle bykomende pyniging vir haar gevind: hulle het haar hare afgeskeer. En nou was sy amper heeltemal bles, met 'n span blonde hare.
  Die jong vrou het soos Zoya Kosmodemyanskaya gely. Om op die ysige vloer te lê was gelykstaande aan selfmoord. Dan sal sy, kaal en vetvry, beslis gevoelloos word. En so het Maria haar kaal voete aangeraak, gely, gely, maar vasgehou.
  Skielik val 'n kolligstraal in algehele duisternis op haar. En hy het die ongelukkige, benige gevangene van die tronk verlig, waarheen die snor- en bles diktator haar gestuur het.
  Maria het gedink sy hallusineer. "n Kaalvoetseun in kortbroek het voor haar verskyn. Die blonde, baie aantreklike seuntjie het niks behalwe 'n kortbroek aan gehad nie. Terselfdertyd is die seun se naakte bolyf verstom met die staalverligting van sy spiere en die wonderlike afbakening van sy spiere.
  Alhoewel hy so twaalf of dertien jaar oud lyk.
  Die seun het sy hand uitgesteek en vir Maria gevra:
  - Ly jy?
  Die jong vrou antwoord met 'n glimlag:
  - Selfs meer!
  Die seun stamp met sy kaal, kinderagtige, baie grasieuse voet op die ysige teëls van die strafsel en sê:
  - Nou is jou lyding verby! Neem my hand en volg my!
  Maria vra met 'n bewende stem:
  -Is jy 'n engel van die Here?
  Die seun skud sy kop negatief:
  - Geen! Ek is God!
  Die jong vrou vra verbaas:
  - Almagtig!?
  Sfero knik instemmend:
  - Amper Almagtig!
  Maria het verbaas gevra:
  - Hoekom laat jy mense ly?
  Die seun antwoord met 'n glimlag:
  - Omdat ek nie jou aarde geskep het nie. Ek kan jou net in my heelal inneem. En daar sal jy my koningin wees!
  Die jong vrou vra met 'n sug:
  - Wat as ek weier?
  Sfero antwoord met 'n glimlag:
  Daar is geen rede vir jou om te weier nie. Wanneer dit blyk dat jy spoorloos uit die strafsel verdwyn het, sal jou tronkbewaarders, wat jou baie en aanhoudend daar gemartel het, baie ontsteld raak. Dit alleen is die moeite werd om my aanbod te aanvaar!
  Maria knik instemmend:
  - Jy is waarskynlik reg! Ek sal 'n totale dwaas wees as ek hierdie geleentheid vir wraak misloop.
  Sfero het Maria Kolesnikova se hand styf gedruk en met 'n glimlag gesê:
  - Neem nou 'n tree agter my aan!
  En eers het die kaal, gespierde bene van die ewige seun getrap, en toe die dun, gekneusde bene van 'n jong vrou, blou van die koue.
  En na 'n oomblik voel Maria 'n ongelooflike ligheid in haarself, en die ysige koue van die strafsel is vervang deur 'n aangename warmte.
  Sy het saam met die oneindig jong Skeppergod 'n stroom van energie ingejaag.
  Maria was baie aangenaam en vrolik. Sy kon doen wat onmoontlik gelyk het - die tronkmure verlaat! En nou het sy die nuwe wêreld binnegestap met haar kaal voete, so dikwels met rubberstokke geslaan.
  En nou het die sprokiesveld geëindig. En die jong vrou bevind haar op 'n warm, welige mat, baie luuks en manjifiek, sprankelend van goud, diamante en ander juwele van die paleis.
  Maria het haarself voor 'n groot spieël bevind. Die diensmeisies het 'n deursigtige sluier oor haar gegooi. Dit het die maer liggaam van 'n jong vrou bedek, uitgeput deur tronkstraf, bedek met kneusplekke en skaafplekke.
  Sfero het gesê:
  - Ek het vir jou 'n nuwe koningin uit die hel gebring!
  Die meisies was baie mooi, met jong, amper kinderlike gesigte. Figure is skraal en gespierd. En die klere is net stringe juweliersware wat skaars volle borste en heupe bedek, asook hoëhakskoene. Die elwe het net in hul lynxvormige ore en onberispelike vorms van baie mooi mense verskil met die unieke grasie van hierdie fabelagtige pragtige ras.
  In vergelyking met hulle het Maria so benerig gelyk, uitgeput, met ribbes wat uitsteek soos dié van 'n konsentrasiekampgevangene, en haar borste het heeltemal geskil. Die liggaam van 'n jong vrou is ontvet, haar arms en bene het dun geword, soos haar nek. En kneusplekke, spore van slae, en selfs sigaretbrandwonde wat geblus is, op haar lyf.
  En haar kop, kaalgeskeer, met stampe en skaafplekke, wat Maria nog verskrikliker laat lyk.
  Sfero knik met 'n glimlag:
  - Ja, jy lyk soos 'n gevangene van Auschwitz! Maar wees vir niks bang nie! Die elwe het 'n towerdrankie wat jou wonde sal genees en van jou 'n jong, perfek pragtige vrou sal maak!
  Maria het met 'n glimlag gesê:
  - Hoekom doen jy dit nie self nie?
  Die demiurge-seun het vol vertroue geantwoord:
  - Want die elwe moet ook werk! En hulle is groot meesters in die saak van genesing!
  Die elwe het in koor gesing:
  Ons is in staat om siektes te genees,
  Behandel, grappenderwys, glo my, enige wonde...
  Eksamens, slaag slegs met 'n A,
  Ter wille van groot elf-glorie!
  En Maria is deur die gang gelei, na die volgende kamer in. Die jong vrou het op die matte geloop en 'n aangename kielie gevoel. Sy het baie pret gehad.
  En so bevind sy haarself in 'n swembad vol geurige water. Die vroulike gevangene is daar gelaai.
  Verskeie elfmeisies het haar begin smeer met iets vetterig en met 'n baie sterk en tert reuk.
  Maria proes van plesier. Ja, dit was baie cool.
  Haar letsels, kneusplekke, snye, brandwonde het letterlik voor ons oë begin genees. En die vel het jonger begin lyk.
  Maria het selfs in verrukking begin sing;
  Sy was 'n stil, beskeie meisie,
  Ek het gedroom om my eie huis te hê!
  Sodat kinders se lag hard vloei,
  Mag die beer mak wees in die bos!
  
  Ek wou 'n vreedsame ryp veld hê,
  Die pluis van goue aartjies!
  Om nie vir altyd die pyniging te ken nie,
  En sodat daar geen vyande is nie!
  
  Maar hier kom die Tatar-aanval,
  En die boemelaar van gesmee hoewe!
  Wel, waar is jy, regiment husarvegters;
  Wat is bekend vir sy vloek?
  
  Waar is die ridders, julle reuse,
  Maar hoekom is daar geen beskerming nie?
  Hier is ons verenigde Moederland;
  "n Warm, helse lig brand!
  
  Hulle lei my kaalvoet in die juk,
  Deur keëls, takke en steppe!
  En hulle sny jou rug met 'n sweep,
  Hoe moeilik is dit om in kettings te kerm!
  
  Die vyand het die meisie se nek lasso,
  Hy het geknyp en wil wurg!
  Hier in die koninkryk van die bose sultan,
  Ek het wild begin braai!
  
  Eers het ek in die veld gely,
  Die sakke is deur die steekgerf gedra!
  Maar dit het geblom met skoonheid,
  God is immers 'n vrygewige heerser!
  
  Hier het die Meester daarvan gehou;
  Ek is na die seraglio gestuur!
  Daar het ek manlike krag gevoel,
  Ek het al die rommel begin behaag!
  
  Ken sulke vernedering
  Verruil die soetste lyf!
  Dit is beter om ontbering te verduur
  Sodat my eie ma nie vloek nie!
  
  Ek weet nie wat aan die einde van die pad wag nie,
  Ouderdom en die laksman is skrikwekkend!
  Maar daar is geen plek vir verlorenes in die hemel nie,
  Al wat oorbly is om bitterlik te huil!
  Maria het baie goed gesing. Sy is 'n professionele musikant wat in die politiek gegaan het. En natuurlik het die elfmeisies haar ondersteun. En almal het sulke stemme gehad as hulle saamgesing het.
  Toe is Maria afgespoel in 'n spesiale towerdrankie. En hulle het haar baie soet en lekker pap met heuning en kondensmelk gegee om te eet. Toe het hulle vir hom sap van onbekende vrugte gegee om te drink.
  Daarna het Maria 'n ongelooflike swaarmoedigheid in haarself gevoel, sy het reg op die rusbank aan die slaap geraak.
  Die elwe het haar met 'n warm kombers toegemaak. En die gewete-gevangene het dit geneem en in wonderlike visioene gedompel.
  En dit blyk uiters cool te wees.
  In haar droom het Maria in 'n baie jong meisie verander, amper 'n meisie.
  Sy het op die gras geloop, wat pers was. Die meisie se voete was kaal, maar baie grasieus van vorm. En die gras het 'n salige sensasie in die skoonheid se kaal sole veroorsaak.
  Maria het selfs gesing:
  As dit lank langs die pad is, as dit lank langs die pad is,
  Spring, stamp en hardloop...
  Dit is waarskynlik, waarskynlik ...
  Dit is moontlik, dit is moontlik, dit is moontlik,
  Dit is natuurlik. Dit natuurlik...
  Jy kan Afrika toe gaan!
  Maar nie 'n krokodil se bek nie!
  En o, in Afrika is die berge so hoog,
  En o, in Afrika is die riviere so wyd...
  O, krokodille seekoeie,
  O, spermwalvis-ape,
  O, en 'n groen papegaai!
  O, en 'n groen papegaai!
  Die meisie het so gesing en teruggekyk. Daar was inderdaad Afrika-oerwoude rond. En dit is pragtig rondom. Die blomme is groot en helder, die lug is gevul met hul aromas. En alles is oor die algemeen wonderlik mooi. Hier is die apies wat deur die bome spring. En hulle sterte is lank en baie hardnekkig.
  Piesangs groei ook. Boonop is hulle baie groter, dié wat gewoonlik in winkels verkoop word.
  Maria begin weer entoesiasties sing;
  Ons is in die oerwoud in die land van wilde ape,
  Waar die piesangs groen is, is daar hope kannibale!
  Ons moes die see oorwin,
  Met sulke uitbundige energie!
  
  Rusland het ons beveel om te gaan -
  Bereik waar die ewenaar 'n sloot is!
  Wel, wat is God Een en nie Een nie,
  En ons het dus nie een granaat nie!
  
  Hulle het jong pioniers in die geveg gestuur,
  Hulle het gesê dit was net 'n internskap!
  Sodat almal 'n waaghalsige seun was,
  Energie vuurpyle groot hupstoot!
  
  Ek skiet met 'n masjiengeweer reg op die teiken -
  Hier het hy die vegters met kakiekleursel afgemaai!
  Hulle sal nie ons Moederland kan oorneem nie,
  Pindos en ander boelies!
  
  So 'n vaderland is 'n woedende orde -
  Leer om soos 'n kwaai leeu te veg, seun!
  En as die rooi leier die bevel gegee het,
  Moenie 'n patetiese nar wees nie!
  
  Die dop omhulsel het my wang erg gebrand,
  Sy het nog geen stywe stoppels nie!
  Maar ek dien my Moederland, glo my, vir 'n lang tyd,
  Moenie dink aan swak tieners nie!
  
  Ons s'n was omring deur die Mau -mam stam,
  Hulle het nie spiese nie, maar granaatwerpers!
  In reaksie sal ons met staal slaan,
  Russiese vlieëniers sal uit die lug help!
  
  In Rusland is elke vegter uit 'n krip,
  Die baba gryp na die geweer!
  En verslaan die leër van indringers,
  Gedigte gesing deur die bard oor die wedervaringe!
  Maria het gesing en gelag. Van watter indringers praat ons? Dit blyk dat Rusland self nou daarna streef om die Oekraïne te gryp, en die oorlog is reeds in sy tweede jaar. Miskien sedert die Tweede Wêreldoorlog is dit die grootste in terme van die aantal magte wat daarby betrokke is, dalk as dit sloer, sal dit die bloedigste word.
  Maria het swaar gesug en gesing, onthou watter wêreld sy sopas verlaat het:
  My vaderland, 'n karige som,
  My vaderland, jy het mal geword!
  En die bui het dadelik gering geword. Boonop is Afrika nie haar tuisland nie. En natuurlik hou ek nie regtig daarvan as jy kaalvoet en in net 'n bikini soos 'n woeste rondloop nie. En iewers gebeur groot dinge.
  Maria het weer entoesiasties gesing, en in 'n man se naam, die romanse van die groot Wit-Russiese digter en bard Oleg Rybachenko:
   Die geluid van die wonderlike lier, eggo,
  Ek sing, durf, ek swyg nie!
  "n Vegvuis is nie van was gemaak nie,
  Ons streef na die lig - die pad van die straal!
  
  God pynig mense met siekte -
  Vuur uit die hel het die sondaars verbrand!
  Ek wil die Almagtige se vriend word,
  Sodat dit nie so moeilik sal wees nie!
  
  Christus sal natuurlik binnekort kom,
  Sal die hartseer dan weggaan, glo my?
  Moenie tog verkyk nie, woed van die voorkoms,
  Sonde, vryheid, dis ook jammer!
  
  Ek wil nie langs die lyn loop nie -
  Ek wil nie sondeloos wees nie!
  Slinkse optrede is beter
  As 'n draad sonder deurskynende verveling!
  
  Hy het gesê daar sal geen oorlog in die paradys wees nie,
  En sonde sal verdwyn, sleg vir almal!
  Maar waarvoor is die noodlot?
  Ons is honger vir nuwe veranderinge!
  
  Om vir ewig te lewe - weet dit baie goed,
  Maar om sondeloos te lewe is om te plant!
  Die ridder sal oorlog passievol liefhê,
  Die weermag gaan immers veg!
  
  Vaderland, vaderland van die soldaat,
  Sy hou die fakkel in sy hande - marsjeer!
  Vergelding vir die onrein monsters,
  Jy sal hulle in die tande skop, vegter!
  
  Kom ons eindig die stryd met 'n vrygewige feesmaal,
  Kom ons eet 'n versnapering, 'n drankie - kom ons dans!
  Ons ridders is immers onsterflik,
  En die woord tref nie die wenkbrou nie, maar die oog!
  
  Maar wat om te doen in 'n vreedsame wêreld?
  Jy kan 'n paleis daar bou!
  En dra die diens op aan die lier,
  Met 'n lourierkroon!
  
  Maar daar is ander wêrelde - weet,
  Waar krygers ook groei!
  'n Seun teken 'n tenk op sy lessenaar,
  Wat as vreemdelinge na ons toe kom?
  
  Moenie probeer ontspan nie
  Versterk jou spiere, hou jou verstand sterk!
  Ons Russe weet hoe om te veg,
  Toe die aartsengel skielik aan die slaap geraak het!
  Maria het gefluit en woedend met haar kaal, meisieagtige, gebeitelde voet gestamp en opgemerk:
  - Ja, Russe weet hoe om te veg, maar met wie? Die oorlog met die broers en die pad van Kain is natuurlik 'n skande! En dit behoort nie te gebeur nie!
  Die meisie het dit gevat en die neut wat op die gras gelê het met haar kaal tone fyngedruk, waarna sy dit in haar skarlakenrooi mond vol wit tande gegooi het. Sy het dit opgekou en gebrul:
  - Vervloek is die reëndraak!
  En weer lag sy begin om die beroemde liedjie oor die broederlike vriendskap van mense te sing, uitgevoer deur Lev Leshchenko:
  Ons het almal op skool geleer, en ons onthou uit die kop
  daardie ou lesse oor Kievan Rus En die Ortodokse weet, vir wie jy nie vra nie, Wat was die doop van Rusland op Khreshchatyk .
  
  Fok, Slawiërs! Kak, Slawiërs!Moskoviete en Kieviete Moet ons ons vaderland met jou deel?Gaan jy regtig 'n geweer op jou klein Oekraïense vrou rig?Ek sal haar liewer liefhê...Sê vir my eerlik, broer, hoekom is jy skel Van
  
  varkvet en vodka, of vodka met wors Ons drink saam met julle, al driehonderd jaar al, en ek hou baie van julle bolletjies met kersies.G
  
  *t, Slawiërs! Kak, Slawiërs!Moskoviete en Kieviete Moet ons ons vaderland met jou deel?Gaan jy regtig 'n geweer op jou klein Oekraïense vrou
  rig ?
  Ek sal haar liewer liefhê ...
  
  Ek en jy het altyd die ongelowiges saam verpletter En ons is deur 'n gemeenskaplike ataman in hierdie besigheid gelei. Toe was ek en die atamans 'n bietjie ongelukkig. Maar ons is slim genoeg om ons vyande te spite.
  
  , Slawe! Kak, Slawe!Moskoviete en Kiëwiete Moet ons ons vaderland met jou deel ?Gaan jy
  regtig 'n geweer op jou klein Oekraïense vrou rig ?Ek sal haar liewer liefhê... Met my hele hart!
  
  En Maria het gehuil. Ja, daar was eens 'n tyd toe die mense van die USSR vriende was, maar nou is daar 'n groot oorlog. En daar is geen einde aan hierdie oorlog nie.
  "n Leeu het uitgekom om die meisie te ontmoet. Groot, Afrikaanse dier.
  Maria het hom op die heel laaste oomblik gesien en amper in hom vasgery. Sy het skaars tyd gehad om te stop en verstar. Sy het gehoor dat as jy nie ruk nie, die dier nie mag aanval nie.
  Leo kyk na haar en vra skielik in 'n menslike stem:
  - Is jy dieselfde Maria wat die koningin van die elwe geword het?
  Die meisie antwoord met 'n glimlag:
  - Jy kan so sê! Alhoewel ek nog nie amptelik gekroon is nie!
  Die leeu skud sy maanhare. En sy glimlag was nogal menslik, en sy tande was skerp en groot. Terselfdertyd kon hy nie boos genoem word nie. Die dier het sy stert geskud en gevra:
  - Hou jy daarvan om raaisels op te los?
  Maria antwoord met 'n glimlag:
  - Ja, natuurlik, ek is lief vir jou! In die gevangenis-isolasie-afdeling was dit die enigste vermaak vir ons vroulike gevangenes!
  Die leeu het gebrul:
  - Wie is nie vriendelik met sy kop nie, maar lyk so cool!
  Die meisie het gelag en geantwoord:
  - In ons land, die mees voor die hand liggende antwoord: 'n poepen en kaal diktator! Maar in jou wêreld dink ek enige opsies is moontlik!
  Die magtige dier het geknik, en sy goue maanhare het beweeg:
  - Ja! Ek het gedink jy sal dit sê. Alhoewel dit bedoel word, 'n strydende haan. Maar die tweede vraag: waarvoor is die dapperste mens bang, maar die laaste lafaard gee niks om nie!
  Maria antwoord met 'n sug:
  - Wel, ek ken die antwoord hierop - gewete! Selfs die dapperste persoon is bang daarvoor, maar die laaste lafaard het dit eenvoudig nie!
  Lev het bevestig:
  - Dit is ook waar! En ek stel voor jy leer 'n omheiningsles!
  "n Gespierde elfmeisie het voor Maria verskyn, sy het haar kaal, baie grasieuse voete op die gras getrap. En in haar hande het sy 'n swaard van blink metaal gehou, en sy heft was besaai met diamante, robyne en smaragde.
  Sy buig voor Maria en vra:
  - Is jy gereed vir die stryd?
  Die meisie van 'n ander wêreld antwoord met 'n glimlag:
  - Ek het nog nooit voorheen met swaarde geveg nie!
  Die elf vra verbaas:
  - Is dit so? Van watter wêreld kom jy?
  Maria antwoord hartseer:
  - Aarde! Jaar 2023 vanaf die geboorte van Christus!
  Die elfmeisie het geglimlag en breër opgemerk:
  - Ja, ek ken jou planeet! Ek verstaan net nie hoekom jy die ongelukkige man wat aan die kruis gekruisig is as God beskou nie, en selfs jou chronologie van sy geboorte af bereken nie?
  Die meisie wou antwoord, maar 'n swaard, ook baie luuks met edelgesteentes, het skielik in haar hande verskyn. Maria het 'n sirkel met haar lem gemaak en opgemerk:
  - Ek sien 'n goeie wapen! En vreemd genoeg is dit so lig in gewig soos 'n veer!
  Die elf knik instemmend:
  - Ons weet hoe om dit te doen! Ons kan dit baie goed doen! Geheime van die groot mense van elwe!
  Maria het met haar kaal tone 'n knop uit die gras opgetel en dit na die gespierde meisie gegooi. Sy het dit maklik in vlug in vier dele gesny en gekoer:
  - Kan jy dit doen?
  Maria antwoord met 'n glimlag:
  "Voorheen kon ek nie voorwerpe gooi of neute met my kaal tone kraak nie. En nou kan ek dit wonderlik en wonderlik doen, sonder enige probleme. So...
  Die elf lag en antwoord:
  - Jy is ons koningin! Nou is jy sterk en vinnig soos ons, en jy kan neute met jou tone druk. Maar dit is nie genoeg nie. Ons het ook tegnologie nodig.
  Maria het met 'n glimlag gesing:
  - Die mensdom het ystertegnologie.
  Beslis nodig en baie nuttig ...
  Wel, dit is vir my lekkerder - volkswonderwerke,
  Die tafeldoek is self-gemonteerde en vinnige skoene!
  Die elf skud haar vinger en tjirp:
  Magie is nie sleg nie - nodeloos om te sê,
  Maar ons moet ook die balle kook...
  Balle, balle, balle, kook!
  Balle, balle, balle, kook!
  . HOOFSTUK No 2.
  Maria het wakker geword. Sy het nog nooit so vrolik en vars gevoel soos na hierdie droom nie. Die elfmeisies het stilweg met hul kaal, gebeitelde voete getrap en 'n spieël wat met edelstene en skaars juwele omraam is, na haar gebring.
  Maria het weer na haarself gekyk en haar nie herken nie. 'n Jong meisie wat nie ouer as twintig was nie, het na haar gekyk, baie gespierd en buitengewoon mooi. Haar hare krul effens en glinster soos blaargoud.
  Die vel het bruin en brons geword. En die meisie se spiere blyk gegote, staal, met diep detail te wees.
  En sy is self so sterk, en terselfdertyd so verleidelik en formidabel, dat dit onmoontlik is om in 'n sprokie te sê, nie eers met 'n pen te beskryf nie. 'n Ware Godin, soos 'n werk van briljante beeldhouers uit die tye van Antieke Griekeland.
  Maria het haar biseps gedoen en gesien watter spiere sy nou het - net staaldraad. En sy fluit:
  - Sjoe! Wat het ek geword!
  Die elfmeisies vra met glimlagte:
  - Hou jy daarvan!
  Maria antwoord met opregte blydskap:
  - Baie!
  Die skoonhede van hierdie glansryke wedloop het getwiet:
  - Jy is perfeksie
  Jy is perfeksie
  Van 'n glimlag tot 'n gebaar,
  Bo alles lof!
  Maria knipoog vir die meisies en antwoord vol selfvertroue:
  - Jy moet so beskeie as moontlik wees! En moenie wonder nie!
  Nog 'n paar elwe het die saal binnegekom. En die pragtige meisies het begin om die nou gespierde en sterk liggaam van die voormalige gevangene met wierook en olie te vryf.
  Maria was letterlik opgewonde van plesier. Haar liggaam is kragtig gemasseer.
  Nadat die voormalige gevangene 'n meisie geword het, het hy gevra:
  - Miskien, miskien laat die mans my verpletter!
  Die hoofmeisie knik.
  Vier aantreklike, gespierde jong mans met net kortbroeke en sandale het die saal binnegekom. Hulle was baie mooi, maar te jonk, hulle het nie meer as sestien jaar oud gelyk nie , en daar was nie 'n enkele haar op hul gesigte, so mooi soos meisies s'n nie.
  Maria het verbaas gevra:
  - Hoekom het jy nie volwasse mans nie?
  Die hoofmeisie antwoord eerlik:
  - Alle manlike elwe lyk soos baardlose, menslike tieners, sonder veroudering, met skoon, gladde vel, soos dié van kinders. Dit is ons ras - vir ewig jonk, mooi en vrolik!
  Maria glimlag en merk op:
  - Aan die een kant is dit goed! Maar aan die ander kant sal die jongman my nooit met stoppels prik nie!
  Die senior matrone het opgemerk:
  - Ons het 'n duisend keer meer wyfies as mans. Daarom ervaar ons 'n tekort aan manlike toegeneentheid. Maar jou koningin sal geen probleme hiermee hê nie!
  Al die mans van die ryk is tot jou diens.
  Maria knik:
  - Laat hulle my 'n vollyfmassering gee.
  Die jong manne het aan die werk gekom. Hulle het dit met groot entoesiasme gedoen. En hulle vaardige hande het die meisie-koningin se bloed laat kook. En sy het so baie daarvan gehou. Net 'n wonderlike en ongelooflike gevoel, wegvlieg na die paradys.
  En Maria het in vreugde gesing;
  Ons is Komsomol-lede - dogters van kommunisme,
  Ons veg ons vyande soos arende...
  Soms vlieg die grynslag van wraak,
  In die winter is die meisies se voete kaal!
  
  Ons wil die Fuhrer in die gesig slaan,
  Ons het meer krag as 'n olifant...
  Ons slaag in liefde en sport,
  Selfs al val die horde in woede aan!
  
  Glo my, niemand sal die meisies keer nie,
  Ons krag is immers soos 'n staalvuis...
  Ons kan selfs die weermag vernietig,
  En ons sal Hitler hard in die nikkel slaan!
  
  Die era van kommunisme sal kom,
  En die eindelose Rod sal ons krag gee...
  Ons sal nie spyt wees oor die lewe ter wille van Lada nie,
  Ek glo die Vaderland sal binnekort blom!
  
  Meisies en seuns baklei
  'n Kaalvoet pionier gaan aan die aanval...
  Ons verslaan die vyand met 'n masjiengeweer,
  Stel 'n voorbeeld van dapperheid!
  
  Die reëndraak val ons onbeskof aan,
  Maar die meisies voel vry om hom te slaan...
  Kom ons slaan die dienaar van die hel se tande uit, glo ek
  Ons sal die kaal man in stukke skeur!
  
  In Rusland is daar nie plek vir die swakkes nie,
  Ons sal binnekort alles kry wat ons wil hê,
  In die naam van die mees stralende krag,
  Bo ons is 'n gérub met goue vlerke!
  
  Daar sal groot vriendskap tussen mense wees,
  Wie met krag veg weet...
  Vir die Moederland, vir geluk, vir vryheid,
  En binnekort sal daar 'n paradys in die heelal wees!
  
  Die meisie hardloop kaalvoet in die koue,
  Hoekom het sy skoene nodig as Lada gees...
  Die hele vaderland van rand tot kant,
  Die arend is 'n seuntjie, nie 'n kuikenhaan nie!
  
  Die son skyn helder bo die wêreld,
  In watter goud is daar warm strale...
  Oorwinning sal kom in die streelwind van Mei,
  En moenie dom praat nie - bly stil!
  
  Ons is meisies - net dogters van Svarog,
  Wie het die aarde saam met die familie geskep...
  En het die krygers vryheid gegee,
  Herleef dadelik die universele ideaal!
  
  In Rusland is daar 'n ruim plek vir meisies,
  In die koue trek hulle net 'n bikini aan...
  Jy is 'n Komsomol-lid van Perun se bruid,
  Glo my, daar sal geen probleme in woede wees nie!
  
  In die Naam van Jesus en Svarog,
  Maria, Lada Moeder van die gode...
  Hulle het vir Stalin en God geveg -
  En ter wille van die beste seuns!
  
  Ons sal nie die prestasie van Jesus vergeet nie,
  Wie het na die kruis gegaan vir die Russe...
  En het groot kuns getoon,
  Toe hy op die derde dag verlief opgestaan het!
  
  Perun is God die groot donderweerder,
  Laat reënboë van stralende lig vry...
  Ons sal die demiurges eerlik bedien,
  Sodat die heldedaad verheerlik sal word!
  
  Die meisies se borste blink met die kleur van papawers,
  Haar tepels is soos die vaandel van Oktober...
  En iewers blaf 'n kwaai hond,
  Maar ons is sy-wolwe vir 'n rede!
  
  Hulle het die aanslag van die Fritz naby Moskou afgeweer,
  Al was Hitler slinks en slinks...
  Die Fuhrer word gesien in alliansie met Satan,
  Gras is sagter in die somer as mat!
  
  Maar in die winter is die meisies kaalvoet in die sneeu,
  Hoekom het hulle skoene, pelsjasse en 'n omhulsel nodig ...
  Komsomol-lede is nie bang vir ryp nie,
  Hulle het miskien die mees formidabele gees!
  
  Wat is ons sterkpunt - groovy mense,
  Kom ons word meer woedende gode...
  En glo my, mense is nie sleg nie,
  In staat om baie boeie af te gooi!
  
  Meisies is die coolste verlief,
  Terloops, hulle bevat 'n waansinnige gedeelte ...
  Meisies hardloop kaalvoet in die sneeu,
  Die stukke het gulsig skaakmat!
  
  Die son skyn vir die glorie van kommunisme,
  Vir die glorie van kommunisme, Rus se blomme...
  En die meisie se hare krul dik,
  Die oorwinnings het 'n onvoorwaardelike rekening oopgemaak!
  
  Ons het die Wehrmacht by Stalingrad vernietig,
  En hulle het eenvoudig die hoogste klas getoon...
  Vir die glorie van ons Moederland Rusland,
  Die meisie sal haar naakte hak in die oog druk!
  
  Pasop om met 'n kaalvoet meisie te baklei,
  Hy is so mooi soos 'n bees en sterk...
  Die wespies het gestrooi soos pêrels,
  En sy het die vyand in die maag geskop!
  
  Wel, wat kan jy aan ons meisies doen,
  Hulle het 'n slag, glo my, 'n steek van 'n olifant...
  En Rus se staan van eeu tot eeu,
  Eindelose groot land!
  
  Hoekom het Russiese meisies seuns nodig?
  Om geboorte te gee aan 'n stroom helde...
  En glo my, die vyande sal in die kennel beland,
  Die hondsdol skurk sal in die gesig geslaan word!
  
  In die naam van Jesus en Svarog,
  Waar die Wit God die rand van die heelal geskep het,
  Kom ons eet 'n hod dog voor die geveg,
  Sodat jy vroeg krag het voor die stryd!
  
  Dan sal ons dit vat en die teëstander tref,
  Onder die meisies se ingewande, met kaal voete...
  Sodat dit skrikwekkend sou wees na die vloek,
  En as iets gebeur, sal ons dit byvoeg met 'n poker!
  
  Dit is duidelik dat Stalingrad nie uitgewerk het nie,
  Die meisies daar het sterk baklei...
  Alhoewel dit 'n skande is om die skoonheid 'n bietjie te ken,
  Het nie haar geveg " Pleboy " verfilm nie!
  
  Ons is almal meisies, jy weet dit,
  Heerlik, koel soos 'n eier...
  Toe hulle net op die lessenaar teken,
  En kom ons trek nou die ring reguit!
  
  Ons sal selfs ons lewens nie spaar in die geveg nie,
  En ek glo dat ons Berlyn grappenderwys sal binnegaan ...
  Ek weet gou om onder kommunisme te leef,
  Kom ons kry dwarrelende sneeu warrelwinde!
  
  Die meisie hou net daarvan om kaalvoet te hardloop,
  Die sneeudryf verkoel haar hakke soet...
  Wespe vlieg deur die ysige sneeu,
  Fuhrer se vegter na die kis!
  
  Kortom, ons sal wen, ek weet verseker
  Ons sal vrede in die hele heelal kan skep...
  Bloei vir ewig tot aan die rand van die heelal,
  Sy krag in die stryd is onveranderd!
  
  Wanneer Svarog en Christus die Here kom,
  Al die dooies sal opstaan in liefde Rod...
  Die horde sal eindig in 'n wilde tornado van dood,
  En die natuur sal in ewige vreugde wees!
  
  Beweeg dan in die harte van die mense van Lada,
  Alles sal oneindig mooi wees...
  Elke vegter sal 'n beloning ontvang,
  Ons Russe is onoorwinlik in gevegte!
  Waarlik, hier het Maria haarself betrap dat sy dink dat sy haarself weer Russies noem. Maar sy is dalk nie heeltemal Russies nie. Haar land is formeel soewerein, maar in werklikheid onder die beheer van Rusland. En die toekoms is onduidelik. Die oorlog met die Oekraïne is reeds in sy tweede jaar. En wanneer dit sal eindig is onbekend. En baie bloed word vergiet. En dit was nie moontlik om 'n ernstige en massiewe anti-oorlog beweging te ontwikkel nie, hetsy in Wit-Rusland of in Rusland. Inteendeel, daar is net 'n eskalasie van die konflik.
  En mense se bitterheid word net groter. Sy het die tronk in Maart verlaat, toe niks nog duidelik is nie. En die toekoms van die land is onduidelik. En nou het sy 'n koningin geword.
  En hy ly nie, maar geniet eerder. En watter pragtige jong elwe. Net die gesigte is te kinderagtig. Die liggame is weliswaar gespierd en gebeeldhouwd; dit is selde dat menslike liggaamsbouers sulke spiere kan hê. Sjoe...
  Maria het geglimlag en gedink: dat sy nou uit die strafsel verdwyn het, en waarskynlik sal haar tronkbewaarders groot invlieg. Aangesien Maria Kolesnikova egter nêrens op aarde kan verskyn nie, sal hulle heel waarskynlik dink dat die dienaars van die snor- en kaal diktator haar vermoor het. Die liggaam was weggesteek. Wel, hulle sal 'n bietjie geraas maak, en dan sal Maria Kolesnikova dalk vergeet word. Of dalk nie.
  Miskien word sy die tweede Joan of Arc ? Of Zoya Kosmodemyanskaya. Wel, laasgenoemde is natuurlik buitensporig bevorder. Miskien omdat mense in die Sowjet-tye "n gebrek aan erotiek gehad het, en "n amper kaal meisie van so agtien met kaalvoete in die sneeu "n soort rooi sekssimbool was?
  Gaan hulle 'n fliek oor Maria Kolesnikova maak? Sal sy 'n simbool van die rewolusie wees? Of sal hulle van haar vergeet, soos duisende ander naamlose heldinne? Byvoorbeeld, hoeveel meisies het in gevangenskap in angs gesterf, en hulle is ook kaalvoet in die sneeu gelei, maar niemand ken hul name nie.
  Mag die weë van die Here ondeurgrondelik wees. En God die Skepper het geblyk 'n seun van ongeveer twaalf te wees wat 'n kortbroek en kaalvoet dra. Dit het baie eksoties gelyk.
  Maar hy het haar van 'n gevangene tot 'n koningin grootgemaak.
  Maria het met gevoel gesing;
  Die mense staan in 'n stil skare,
  "n Meisie in growwe lappe word na teregstelling gelei...
  Gister was daar 'n troon, vandag is daar 'n steier,
  Hoekom ruïneer julle die prinses!
  
  O konings, konings, konings...
  Blykbaar is 'n meisie met vlegsels...
  Hulle kon egter nie die prinses breek nie,
  Al is sy kaalvoet in die sneeu,
  
  O konings, konings, konings,
  Oorwinningsvlae en trompette...
  Die meisie se kaal hakke is verbrand,
  In die koue lyk sy of sy arm is!
  
  En laat een of ander idioot sê,
  Die lewe is maklik en lekker vir prinsesse...
  Sy loop kaalvoet in die sneeu,
  Dit is nie 'n maklike beroep nie!
  
  O konings, konings, konings,
  Ligte en betroubare mense...
  Deesdae is die prinses heeltemal gebroke,
  Voëlverskrikker soos 'n tuin...
  
  O konings, konings, konings,
  Jou groot prestasies...
  As jy nie die vyand kon verslaan nie,
  So jy is heeltemal roemryk!
  
  Die prinses kry 'n baie erge sweep,
  Toe word sy op die rak opgetel...
  Sy word gevonnis om naak te sterf,
  En boor deur al die bene met bore!
  
  O konings, konings, konings
  Mense is nie meer vry nie...
  Blykbaar, om die skurke van die aarde af te verdryf,
  Jy is te edel!
  
  O, konings, konings, konings...
  Die koppe het afgevlieg!
  Al is hulle blou, is hulle in wese nulle,
  Skarlaken, jy vergiet bloed!
  Maria het iets soortgelyks gesing, en haar pêrel-tande het uitgerek in 'n lieflike glimlag.
  Die jong mans het haar deeglik gemasseer en haar met ongekende krag aangekla
  Maria spring toe op. En nou moes sy skermlesse kry.
  "n Meisie met wit vlegsels in "n bikini het uitgekom. Sy het 'n rubberswaard in haar hande gehou. Die hoofmeisie het dieselfde swaard in Maria se hande gegee.
  En die meisie-koningin draai dit, voel die soepelheid van haar hand.
  Nou was haar liggaam nie erger as dié van die elwe nie. Maar jy het ook tegnologie en vaardighede nodig.
  En Maria, wat begin nael met die blondekop in varksterte, het dadelik haar ongemaklikheid en hulpeloosheid gevoel. Sy is baie behendig, tegnies en rats.
  En Maria het net algemene idees oor omheining. So, om eerlik te wees, dit werk nie baie goed uit nie.
  Albei meisies was kaalvoet, en hul bene was flink en grasieus. En hulle beweeg vinnig.
  So het Maria, om haarself 'n bietjie op te vrolik, begin aforismes uit te gee;
  Hoe vriendeliker die herder, hoe gemeneer sy hond, hoe sagter die koning, hoe harder die satrap!
  Russies is nie 'n nasionaliteit nie, maar 'n roeping en 'n leefstyl!
  'n Swak mens het God nodig soos 'n kind 'n Vader en Moeder nodig het, maar soos hy grootword, word hy belas deur voogdyskap, en hy, los van sy Ouers, klou aan sy vrou - wetenskap en rede!
  Ai, intelligensie is nie veel werd sonder krag nie - 'n dom atleet kan maklik die mees abstruise akademikus verwurg!
  Die waarheid is dat die dood, anders as 'n vrou, altyd waar is, maar die lewe is pure verraad!
  Dit is beter om een keer te sny as om honderd keer te vloek!
  Beskeidenheid is die suster van wysheid! Om te spog vernietig die verstand!
  Dit is makliker om 'n tier te mak as om 'n tiran te rehabiliteer - 'n rot kan nie opgelei word nie!
  Hoe meer vyande, hoe mooier die oorlog! Gebruik minder woorde - oorlog is nie 'n speletjie nie!
  Daar is minder druppels in die see as die vermomming van 'n geheime agent!
  "n Marteltoestel is soos "n musiekinstrument, dit verg liefde en talent! Net in plaas van gelag en applous is daar kreun en trane!
  Jesus onder die kudde is soos 'n diamant in die ru!
  Tyd is die mees genadelose laksman, hy ken geen genade en geen woord van genade nie!
  'n Bekwame politikus, wat selfs obseniteite vervloek, behou 'n reputasie as 'n intelligente persoon!
  Die bul is lief vir die sweep, maar hou nie daarvan om te ploeg nie!
  Om goeie ploeg te hê, moet jy die hele jaar plant!
  As jy nie kan byt nie, is dit beter om nie te blaf nie!
  Hy wat een tier verslaan, sal nie bang wees vir 'n dosyn katte nie!
  'n Motor is nie 'n luukse nie, maar 'n manier van straf: hemel vir verkeersmanne, vagevuur vir 'n beursie, hel vir gemoedsrus!
  Om 'n fout te maak is 'n oorsig! Om nie 'n fout te erken nie, is 'n misdaad!
  Die mens is onvoorspelbaar - die menslike vrou is nie voorspelbaar in 'n tweeling nie!
  Politiek, anders as ski, vereis goue smeermiddel!
  Krag en intelligensie as man en vrou - gee geboorte aan gehoorsaamheid slegs in 'n paartjie!
  'n Sterk heerser sal nooit meer vyande in die tronk sit as wat hy vriende kan versamel nie!
  Geld is die vinne van die haai van geregtigheid!
  Versigtig; is nie sinoniem met lafhartigheid nie, maar moed is sinoniem met roekeloosheid!
  Net die dooies lieg nie, en dan net as hulle ateïste is!
  'n Slegte gelowige beroof die liggaam - 'n goeie ateïs beroof die siel!
  "n Loopbaan sonder leuens is soos "n tenk sonder brandstof!
  Wie barmhartigheid bewys, versamel krag; wreedheid is 'n teken van swakheid!
  Geniaal en arrogansie is immers onversoenbare dinge!
  Alhoewel een en 'n halwe vuis beter as een is, is een en 'n halwe verstand erger as een!
  Die edele een waag sy lewe - die gemene vreemdeling!
  Die leier moenie soet wees nie - hulle sal dit lek! Maar dit moet nie bitter wees nie - hulle sal dit uitspoeg !
  Dit is moeiliker om sand in die woestyn te vind - as 'n rede vir arrestasie!
  Bedrog is die wapen van die swakkes - gemeenheid is die wapen van die verraderlikes!
  Gebruik vriende - talent, span vyande in - geniaal!
  'n Stadige staking is gelykstaande aan 'n mis!
  'n Bevelvoerder se versigtigheid is soos 'n vinger in 'n vuis, 'n integrale element, maar dit kan nie die res vervang nie!
  Wanneer "n mens tussen reg en gewete kies, sal "n eerlike persoon verkies, om nie eens te praat van veiliger nie!
  Dit is makliker om 'n droë klip op die seebodem te vind as 'n eerlike politikus!
  Dapperheid verdubbel krag, bedrog verviervoudig!
  'n Uitgeputte held is swakker as 'n vars kind!
  Die hande is die moeder, die kop is die vader - saam sal hulle nie 'n weeskind oor die oorwinning agterlaat nie!
  Enigeen wat die weermag minag, sal vinnig moet weghardloop!
  In oorlog gaan dapperheid hand aan hand met genadeloosheid! Hulle is soos die bruid en bruidegom in 'n seëvierende unie!
  Groeiende ryke is soos 'n seepbel, net met selfsugtige bestuur!
  Die saai van oorwinning moet met bloed natgemaak en met lyke bevrug word!
  "n Ryk onder "n omgee-regime is soos die ruggraat van "n tiener, hoe groter hoe sterker!
  Gemoedsrus tot oorwinning is soos temper tot staal!
  'n Ysige koue spruit uit oorlog - die helfte van die moeite as dit die hart vries! Dit is 'n ramp as jou brein vries!
  Jammerte is soos roes, deernis is soos sjaal - reinig jou hart hiervan en bedek dit met wapenrusting: genadeloosheid, woede, woede!
  Denke maak ons laf, roekeloosheid maak ons lyke!
  Oorlog is 'n proses - soortgelyk aan brand! Bloed is petrol, lyke is steenkool, wil is swael! En die brandblusser is 'n oorwinning!
  Liggaam en gees as man en vrou, gee geboorte aan oorwinning in pare, alleen is onvrugbaar!
  "n Briljante bevelvoerder verskil van "n briljante komponis deurdat sy meesterstukke jou altyd laat trane stort!
  Tipies 'n tiran: onbeperkte ambisies en beperkte intelligensie!
  Eerlikheid is 'n selektiewe konsep, misleiding is universeel!
  Hoe verskil skaak van politiek?
  In skaak is die spel gelyk, maar in die politiek het die owerhede altyd 'n voorsprong!
  In skaak is daar tydsdruk aan die einde van die wedstryd, maar in die politiek is daar altyd!
  In skaak is opofferings vrywillig, maar in die politiek word dit altyd gedwing!
  In skaak word die stukke een vir een herrangskik, maar in die politiek, die owerhede wanneer hulle wil!
  In skaak kan jy nie skuiwe terugneem nie; in die politiek doen hulle dit by elke stap!
  'n Heerser omring deur niks-entiteite is soos 'n klip in 'n swak raam; sy waarde sal val en onvermydelik vervaag.
  Die troon, anders as die bed, word net deur swakkelinge gedeel!
  Almal kan wen, maar nie baie kan met waardigheid verloor nie!
  Dit is beter om as 'n held te sterf as om as 'n lafaard te lewe!
  Paradoksaal genoeg was dit die mens se fisiese swakheid wat hom toegelaat het om soos God te word! Al het 'n aap langer arms, sou hy nooit 'n stok optel nie!
  Menslike ondeugde beweeg vooruitgang en bring ons nader aan almag! Die lafaard het met pantser vorendag gekom, die luie een - die wiel, die swakkeling - die hyskraan, die vraat - lakseermiddels, die ambisieuse - die vliegtuig, die verveeld - die bioskoop, die nuuskieriges - die internet, die sadis - die dinamo! Agter elke groot ontdekking lê 'n ondeug! Basis passies het verhoogde tegnologie!
  As Adam nie gesondig het nie, sou hy en sy nageslag slegs van werkende beeste verskil het in hulle vermoë om te praat!
  Tyd is die mees objektiewe beoordelaar - dit gee woorde aan almal en openbaar bewyse!
  Improvisasie is 'n aksioma van oorwinning! Die sjabloon is die nederlaagstelling!
  "n Gebrek aan intelligensie kan steeds deur "n rekenaar vergoed word, maar geen tegniek kan moed vervang nie!
  In oorlog is 'n slim lafaard nuttiger as 'n dapper dwaas!
  Aangesien die dooies nie kan veg nie, is 'n dooie soldaat altyd 'n slegte soldaat!
  Oorlog is 'n goeie skool, maar as jy 'n fout maak sal jy nie weer die eksamen kan aflê nie!
  Lojaliteit alleen is nie genoeg om die land te dien nie, maar sy afwesigheid kan nie deur enigiets vervang word nie!
  Wie egter nie weet hoe om die lewe te waardeer nie, sal die dood nie met waardigheid tegemoet kan gaan nie!
  Jy kan nie twee dinge oorwin nie: hebsug en domheid, alhoewel die afwesigheid van die eerste dikwels met laasgenoemde gekombineer word!
  Maria Kolesnikova het 'n pragtige grap gemaak, soos 'n groot redenaar van antieke tye. En natuurlik, benewens aforismes, kan jy sing. En al blink die meisie-koningin al van die sweet, asof sy met dik olie besmeer is, neem sy dit en sing hard met groot gevoel. En haar stem was eenvoudig wonderlik;
  Soms is 'n gril wreed - fortuine is nie susters nie,
  Die vegter het immers vir hoe lank geen geluk gehad nie!
  Ons is stukke van daardie groot, onbekende speletjie,
  Wat God vir middagete geskep het!
  
  Maar ons sal die gawes van die Almagtige kan ken,
  Die wêreld rondom sweef immers skynbaar lugtig!
  Trouens, die noodlot sal die byle slyp,
  En selfs gelukkig, aangesien God onverskillig was!
  
  Geluk is immers broos, soos 'n eiland,
  Te midde van 'n oseaan van hartseer en ongeluk!
  En 'n skugter man is so eensaam
  Dit is nie 'n storm wat in sy siel heers nie, maar die donker van slegte weer!
  
  O, dis moeilik om te sien onder die rampspoedige ster,
  Om in die wêreld in die konstellasie Boogskutter gebore te word!
  Ek streef hoog soos 'n nagtegaal met my droom,
  Daar is grynslag oral, mal, skewe gesigte!
  
  Ek glo dit regtig nie, dit sal vir altyd so wees,
  Wel, die mens is gedoem om 'n wurm te wees!
  Waar is die vriendelikheid en wyse warmte,
  Geregtigheid is nie 'n vlietende droom nie!
  
  Die owerhede in ons wêreld is wreed en skynheilig,
  Soms wil jy alles met vuur verbrand!
  Menslike passies woed soos 'n orkaan,
  En dit lyk of skelms en kraaie oral rond is!
  
  Ek wil ten minste 'n dagligstraal vind,
  Om te weet dat ridderlikheid lewendig is!
  Maar in my soeke na die geringste antwoord,
  En dit lyk asof almal omgee!
  
  O, waar is jy heilige gees,
  Hoe lank kan jy onder die wolke swem!
  Mense het sig en gehoor,
  Vlieg na hulle toe, moenie in sirkels fladder nie!
  . HOOFSTUK No 3.
  Maria het baie omhein . Daarna is sy na die gimnasium geneem. Daar kan jy opwarm en jou spiere oefen. En kyk terselfdertyd 'n fliek. Daar is veral 'n oorlog met die Orke. Hierdie ras is nogal onbeskof en vieslik. Uiterlik is Orke soos bere, net hulle gesigte is soos dié van monsters.
  En dit is nie so 'n primitiewe wêreld nie. Daar is televisie, radio en selfs tenks.
  Elwe het byvoorbeeld baie elegante motors, klein, vaartbelyn in vorm. Inteendeel, Orke is groot, hoekig en lomp. Maria kyk met 'n glimlag na hierdie geveg.
  Die elwe veg kaalvoet en in bikini's. Daar is vier van hulle in 'n klein maar ratse tenk, wat 'n langloopkanon het. Die verfilming hier is so dat die meisies baie duidelik sigbaar is.
  Hulle het pragtige, gedefinieerde spiere, en die gebrek aan skoene pas by hul bene, wat net hul seksualiteit beklemtoon.
  Die meisies baklei en een van hulle met 'n heeltemal menslike naam Elena sê:
  - Dit is die Orke. Hulle tenks is net lelike bokse. Selfs sonder 'n rasionele helling van die pantser. Dit is baie makliker om deur te breek!
  Elizabeth knik met 'n hartseer glimlag:
  - Jy is dalk net hier! Maar dit is tot ons voordeel.
  En die meisie het op die vyand geskiet, met die kaal tone van haar grasieuse, gebeitelde bene.
  En die dopslag het geblyk akkuraat te wees. Die dop het die groot rewolwer van die Orc-tenk beskadig.
  Ekaterina is ook kaalvoet, en die halfnaakte meisie van die soort elwe het dit gevat en getjirp en haar baie groot en terselfdertyd mooi en heeltemal nie-aggressiewe tande ontbloot. Hierdie was werklik 'n meisie van seldsame skoonheid.
  Alhoewel letterlik alle elwe skoonhede is. En dit is presies waarvoor hulle bekend is.
  Efrosinya, 'n ander meisie van hierdie wedren op die tenk, het opgemerk:
  - Let op in ons wêreld, vir een man is daar 'n duisend wyfies. Aan die een kant is dit wonderlik vir mans. Maar aan die ander kant gee dit ook aanleiding tot probleme! Veral vir ewige meisies!
  Catherine het bevestig en weer met die kaal tone van haar grasieuse bene geskiet:
  - Ja, dit het sy eie probleem, en terselfdertyd sjarme! Dit is dus soos 'n tweesnydende swaard. As daar egter 'n pragtige gespierde meisie langs jou is, dan is dit ook nie sleg nie!
  Elizabeth het passievol gesing:
  Nie sleg met 'n meisie nie
  Wat kan ek sê...
  Maar ons moet die ou ook optel,
  Ou, ou, ou!
  Seuntjie, seuntjie, trou met jouself!
  En die krygers het hard gelag. En hulle het hul lang en baie ratse tonge gewys.
  'n Ork het vanaf 'n swaar, groot kaliber kanon op hulle geskiet. Maar die dop het verby gevlieg, so die elf Euphrosyne het die tenk effens na die kant toe geskuif.
  Hierdie was regtig 'n gedeelte. Die meisies was regtig vasbeslote om te wen ten spyte van enige vyandige weerstand. En Orke, moet gesê word, is uiters harige en ruige wesens.
  Elena het met 'n glimlag opgemerk:
  - Seker die walglikste marteling is wanneer 'n ork jou pootjie, en jy is naak en vasgebind. En hy probeer jou soen!
  Catherine het met 'n ironiese glimlag gesing:
  Orc is 'n harige monster, moet hom net nie bederf nie,
  Streng volgens die regime, elke soen!
  'n Lepel olie per dag, 'n minimum van soute,
  En wyn en vleis is net vir gaste!
  Euphrosyne het hierteen beswaar gemaak:
  - As jy een koppie botter eet, sal jy maer word soos 'n vuurhoutjie. En die meisie moet gespierd wees en in staat wees om geboorte te gee aan aantreklike elwe. Is dit nie?
  Elena het gegiggel en opgemerk, terwyl sy nog 'n skoot geneem het, met die kaal hak van haar verdomde, sexy en flink been:
  - Asof ek 'n koningin is,
  Die derde suster het gesê...
  Ek sou vir die vader-koning,
  Ek sou geboorte gee aan 'n held!
  Om haarself op te beur, het Elizabeth nog 'n romanse begin sing:
  Ons sal bo die sterre bo die planeet vlieg,
  Die son sal helder skyn...
  Die heldhaftigheid van die elwe van die lig word verheerlik,
  Verander die jagter in die spel!
  
  Dit gaan 'n slegte tyd wees,
  Waar 'n donderstorm oor die wêreld skitter...
  Die appel is in volle blom,
  Die lente kom natuurlik!
  
  Daar sal 'n era wees, glo my van elfinisme,
  Waar enige persoon 'n demiurg is.
  Ons sal die vlek van Orkshisme van ons gesigte afwas,
  Indien nodig, sal ons ook die ploeg ploeg!
  
  Daar sal helder gode oor die wêreld wees,
  Hulle sal vreugde en lag vir die elwe bring...
  Ons sal ons hare met myter salf ,
  Mag daar sukses wees in hierdie heerlike onderneming!
  
  Ja, Elfia is 'n wêreldland,
  Elfinisme se heilige land...
  Die kaalvoet meisie het gehardloop
  Sy is gebore om 'n bruid te wees!
  
  Ja, lief vir die skoonheid Elfia,
  Wat het metaal uit klip geskep...
  Glo my, mense sal gelukkiger word
  Laat napalm uit die lug val!
  
  Moenie na geluk soek sonder Rod nie,
  Hy sal jou vir altyd liefde gee...
  Onder die hakskeen van die slag van Svarog,
  Die bloed van monsters word vergiet!
  
  Daar is geen mooier land van reuse nie,
  Dit het elwe en dwerge in die geledere...
  Ons is vir ewig verenig met die Vaderland,
  Ons sal wen in enige stryd, jy weet!
  
  So hoekom is die elfvegter so hartseer,
  U het die krag van Svarog geken ...
  Veroorsaak ordentlike gevoelens
  Ons Lada van liefde is ideaal!
  
  Die heelal sal beter word, glo my -
  As elfinisme begin heers...
  Ons is gelukkige kinders van Svarog -
  Kom ons ontbind Orkshisme in kwarks!
  
  Binnekort sal die aarde stralend word,
  Daar sal binnekort groot sukses wees...
  En Yarilo sal opgaan soos 'n heerlike son,
  en sal aan almal skyn gee!
  
  Kom ons drink vir die Vaderland ouens
  Sodat Elfie vir ewig kan floreer...
  Om 'n eindelose salaris te hê -
  Waaroor dit nie 'n skande is om te droom nie!
  
  Laat die Elf bo die heelal uitstyg,
  en God se glimlag sal alles wys ...
  Met sy onverganklike krag in gevegte,
  Ons sal die mees slinkse misleiding openbaar!
  
  Binnekort sal die son helderder skyn,
  Ruimte sal soos 'n binnehof word ...
  So verbrand jy die vuur warmer,
  Slyp jou staalbyl!
  
  En dan met die lied van die groot Lada,
  Dit het geboorte gegee aan magtige gode...
  Ons sal die stam van die wilde mense kan uitroei,
   Elfi-glorielike seuns met swaarde!
  Dit is hoe die pragtige en verruklike elwe gesing het. En hulle stemme is so nagtegaal en sexy. Met meisies soos hierdie kan jy eintlik die bere verslaan.
  Hulle moet gesê word dat hulle baie skraal en mooi, sexy en verleidelike, aptytwekkende vroulike elwe is.
  Intussen veg vroulike vlieëniers ook in die lug. Vegters is nog nie so gevorderd soos in die een-en-twintigste eeu nie. Hulle het selfs nog skroefenjins. En wapens - vliegtuigkanonne en masjiengewere. Maar aan die ander kant is daar manjifieke vroulike vlieëniers wat in die spanne veg. En om dit vir hulle geriefliker te maak om te baklei, is hulle kaalvoet en in bikini's.
  Albina is 'n wonderlike elf. Hy druk die knoppies met sy kaal tone. Vliegtuigkanonne skiet.
  En die neergestorte Orc-vliegtuig brand. En hierdie bere se karre is baie hoekig, swaar en lomp.
  Dit maak egter net meisies aan. En hulle maneuver hulle vliegtuie baie slim uit die pad van aanvalle.
  Alvina, 'n ander elfmeisie, het ook met haar kaal tone geskiet en tjirpend gesê:
  Ek is 'n elfvegter, en die krag is in volle swang,
  Die hemel is my woonplek!
  Haar maat het gegiggel en bevestig en die ork platgeslaan:
  - Ja, die klooster!
  In die lug is daar natuurlik gevegte aan die gang met verskillende grade van sukses. Dit is waar, elwe skiet Orke baie meer dikwels af as wat hulle verteenwoordigers van die glansryke mense doen.
  Maar daar is baie Orke. En dit skep probleme.
  Maria Kolesnikova het na hierdie fliek gekyk en opgemerk:
  - Dit sal lekker wees om beskermende towerspreuke en amulette te gebruik!
  Natasha, die naam van die elf wat die koningin se minister van oorlog was, het met 'n sug geantwoord:
  - Ons gebruik dit al lank, maar dit help nie altyd nie! Orke, trolle en ons ander vyande gebruik ook magie, insluitend dit wat deur magiese verdediging breek!
  Maria het getwiet:
  - Ja dit is waar! Maar wat as jy heilige water probeer?
  Natasha glimlag en vra:
  - Heilige water?
  Die koningin en voormalige gevangene het bevestig:
  - Dit is presies heilige water. Dit is 'n baie goeie idee, en een wat doeltreffend in 'n regte oorlog bewys het!
  Die glansryke minister van verdediging het met 'n glimlag saamgestem:
  - Waarom, u Majesteit, u moet dit probeer!
  Maria het dit geneem en met groot passie gesing en 'n opwelling van inspirasie gevoel;
  Ek is ' n Sowjet-bokmeisie,
  Sy het liefdevol gewerk en die lande geploeg...
  Maar 'n donderstorm donder...
  Die fascis aangeval, daar is nie genoeg plek vir hom nie!
  
  Bloedige een-en-veertig verskriklike jaar.
  Hitler val in groot getalle aan...
  Laat Russe in groepe tot niet gaan,
  Die skulpe ontplof - koeëls fluit!
  
  Daar is geen plek nie, dit is nie erger om hier te vind nie,
  Wanneer pyn en vernietiging oral is...
  die meisie is nie eers twintig nie,
  Maar hoeveel pyn en ontbering is daar oral nie!
  
  Bose fascisme val die Moederland aan,
  So kragtig, eenvoudig wreed ...
  Maar ek glo kommunisme is die wenner,
  Wie is hierdie Duitsers wat blind is na Adolf?
  
  Die vyand is baie sterk, glo my,
  Sy druk is aktief en wreed ...
  Fascisme is net 'n wilde dier
  En teen die meisie is die beeld blou-oog!
  
  Nee meisies sal nie terugdeins nie
  Hulle jaag kaalvoet deur die sneeu...
  Eksamens, slaag slegs met 'n A,
  En ons meisies baklei baie dapper!
  
  Dit was tevergeefs dat fascisme Rus aangeval het,
  Alhoewel Fritz se bondgenoot help...
  En Ryk Derde sal binnekort afvlieg,
  Hy maak darem Russe vleisetend dood!
  
  Die meisies ken nie die woord vrede nie,
  Hulle streef fel na oorwinning...
  Al is Hitler so cool in woorde,
  Dat hy sommer in 'n nar verander het!
  
  Kom ons skaakmat die Krauts binnekort, meisies,
  Die vyand is amper geslaan naby Moskou...
  Dan was daar die legendariese Stalingrad,
  Hy het 'n kragmeting ontmoet, weet dit is cool!
  
  Wel, wat is 'n tier vir meisies?
  Voorwaar 'n kragtige masjien...
  Ons het nie dom skoonheidspeletjies nodig nie,
  Wie se leër van fasciste verpletter het!
  
  Die VSA help die Fritz baie,
  Hulle gee gratis vliegtuie, tenks...
  Hulle moes mal geword het
  die Yankees het genoeg belans geëet !
  
  Ja, Hitler het die hond geskiet,
  En Göring het die spasie op die troon aangegryp...
  Miskien is hy nie oud genoeg om groot te wees nie,
  Daardie vet vark in die koninklike kroon!
  
  Maar die VSA en Brittanje is nou
  So het hulle begin om die fasciste ywerig te help...
  Die rooi leër sal nie sy verliese tel nie,
  En kommunisme het vervaag!
  
  Dit is net 'n helse belyning,
  Wanneer eenheid die krag van kapitaal is...
  En dreig om ineen te stort...
  Landfasciste ken die Yankees min!
  
  Tevergeefs voorsien Sam hulle van 'n bom,
  En hy stuur kos na die Führer...
  Na alles, nadat hy die USSR in die geveg verslaan het,
  Adolf val die vorige base aan!
  
  Natuurlik ly ons baie verliese,
  Die meisies is kaalvoet selfs in die koue...
  Maar as dit nodig is, sal ons Moskou slaap,
  Ons vlegsels krul soos goud!
  
  As ons Stalingrad verdedig,
  Glo my, ons kan Berlyn toe kom...
  Vir die Rooi Leër, glo my, dit is die situasie,
  Wanneer die mense en die weermag verenig is!
  
  Die meisies weet nie, daar is net geen woord nie,
  En hulle veg heftig teen bose Orke ...
  Ons sal sien, die meisies glo die dagbreek,
  Alhoewel die oë soms soos pierings is!
  
  Ek glo die regverdige Russiese tsaar,
  Sal die wil sterker as staal kan maak...
  Laat daar 'n Ortodokse soewerein wees,
  As Stalin versuim het om alles mooi te doen!
  Ja, laat die Sowjet-land blom,
  Die pad sal konstruksie wees in die lig van kommunisme...
  Victory sal 'n onbeperkte rekening oopmaak,
  Al het die kinders van revanchisme hul tande gebaar!
  
  Wel, wat sê jy, oom Terrible Sam,
  Opgevoed, jy beskou jouself as verwoes...
  Het daarin geslaag om die Nazi's van die USSR af te weer,
  En dit beteken die dood van kapitaal!
  
  Wel, nie net een keer nie, nie twee keer nie,
  Daar sal steeds gesien word hoe hulle oor Rusland donder...
  Sodat nulle nie na hul vaderland kom nie,
  Skep dalk vir God!
  
  Waar Stalin eenvoudig nie kon nie,
  Kaalvoet meisies kan dit doen...
  Vir hulle, die magtige God, Heilige Svarog,
  En akkuraatheid wanneer jy vanaf 'n masjiengeweer skiet!
  
  Kortom, die bakleiery is glad nie die einde nie,
  Ons Russe streef na wraak...
  Daar sal 'n ou man en 'n jong man in die geveg wees,
  Ons sal nie die Nazi's 'n vreeslike kans gee nie!
  
  Kortom, ons is meisies kaalvoet,
  Weer het hy woedend probeer aanval,
  En met 'n kaal hak, 'n sterk vuis.
  Ons sal jou so opfok dat die Fuhrer skeef lyk !
  
  Ek glo dat Rus s'n binnekort weer gebore sal word,
  Onder die vaandel van die groot Svarog...
  Veg vir jou vaderland en moenie bang wees nie,
  Want daar sal binnekort baie geluk wees!
   Na so 'n vrolike, al is dit nie te duidelike en nie heeltemal logiese liedjie nie, met 'n paar teenstrydighede, is meisies van die elfras gereed om regtig berge aan te pak en te versit. Hulle is werklik gebore om te wen.
  En so skiet die meisies in bikini's, wat kaalvoetspore in die modder agterlaat, uit gewere. Hier vuur grootkaliber kanonne en vlieg groot projektiele hoog in 'n boog. So word die Orke opgegooi en deur hul houwitsers omgegooi. Dit is werklik uiters moorddadige skietery, en dit sal nie stop nie, dit sal nie asemhaal nie.
  Een van die elwe, kaptein Svetlana, het met 'n kwaadwillige glimlag vir haar vriendin gefluister:
  - Dink jy hulle sal vir ons 'n ster op ons skouerbande gee?
  Sy antwoord met 'n glimlag:
  - Hulle sal inhaal en jou meer gee!
  Daarna het die meisie haar kaal, grasieuse, baie verleidelike, bruingebrande en gespierde bene energiek beduie en gesing:
  Ons is vertel dat ons hoogte nodig het,
  En moenie op ammunisie spaar nie...
  Hier het die tweede ster gerol,
  Aan jou epaulette!
  Die meisies, kaalvoet, met spiere wat soos balle onder hul bronsvel gerol het, het gewigtige bokse met skulpe opgetrek. En dit, moet ek ook sê, is 'n baie sterk skuif.
  Dit het gelyk of die krygers 'n kaart op die tafel gooi. En weer vuur 'n baie dodelike geweer.
  Natasha, die Minister van Verdediging, het opgemerk:
  - Die vernietigende krag van projektiele neem toe danksy magiese towerspreuke. Dit is ook 'n voorbeeld van die gebruik van magie vir militêre doeleindes!
  Maria knik instemmend:
  - Hierdie is reg! En ons kan nog baie doen vir toekomstige oorwinnings!
  Nog 'n tenk het langs die oranje gras beweeg. Hy het 'n baie lae silhoeët gehad. En dit het feitlik nie 'n rewolwer gehad nie, maar het 'n spesiale roterende loop gehad. En hierdie kar het pretensieus gelyk. Daar was net twee meisies daarin. Aangesien hierdie tenk kleiner as gewoonlik was.
  Natasha het opgemerk:
  - Dit is die motor van die toekoms!
  Maria stem saam:
  - Ja, ek het gedink dit is 'n belowende ontwikkeling. Maar dit is moeiliker om 'n klein teiken te tref. Die Duitsers het tydens die Tweede Wêreldoorlog bankrot gegaan deur tenks te maak wat te groot was.
  Natasha knipoog en tjirp:
  - Ons tenks is baie vinnig,
  En die meisies is kaal en kaalvoet!
  Intussen het hulle in die fliek gewys hoe 'n elfseun, 'n kind van so tien jaar oud, deur die bosse kruip. Hy stel 'n klein sender op om die elwe se hommeltuig te lei . Tot dusver is sulke toestelle die eenvoudigste en mees primitiewe.
  Die seuntjie se kaal kindervoete spat op die gras. Hy is soos 'n jong partydig. Die kind het net 'n kortbroek aan, en die weer is koel en motreën. En die seuntjie bewe van die koue.
  Nietemin sing hy dapper:
  Ek is 'n jong partydig heeltemal kaalvoet,
  'n Kind wat met vrymoedigheid sy lewe in gevaar stel...
  Sodat die elwe nie probleme hier het nie,
  Mag die mense in glansryke kommunisme lewe!
  En die kind sal dit optel en sy tong wys. En so maak die elfseun sy pad na die orkekamp. Die stank van ruwe bere prikkel kinders se neusgate onaangenaam.
  Die kind is in groot gevaar. Hy glip onder die einste neuse van hierdie ruige wesens in.
  Maria het opgemerk:
  - Dapper seun. Maar is dit die moeite werd om sulke jong kinders op 'n sending te stuur?
  Minister van Verdediging Natasha het logies opgemerk:
  - Sulke klein kindertjies gee 'n kleiner aura, en die orke se soek- en veiligheidsmagie sien hulle feitlik nie!
  Maria het gelag en opgemerk:
  Heldemoed het geen ouderdom nie
  In 'n jong hart is daar liefde vir die land...
  Kan die rande van die ruimte oorwin,
  Maak die lewendes op aarde gelukkig!
  Natasha verduidelik met 'n glimlag:
  - Nie net die lewendes nie, maar ook die dooies, en nie net op aarde nie!
  Maria het in reaksie woedend haar kaalvoet, gewigtige en sterk voet gestamp, wat nou die rug van 'n wolf kon breek:
  Leef Aarde, Leef Aarde,
  En jy verstaan mense...
  Tweede liefde, tweede aarde,
  Daar sal geen tweede aarde wees nie!
  Van 'n duisend planete
  Daar is nie so groen een nie!
  Van 'n duisend planete
  Daar is nie so 'n gunsteling nie!
  Intussen het die klein elf seuntjie die sender geïnstalleer en teruggekruip. Sy kaal, pienk hakskoene het nogal pragtig geflits.
  Maria het selfs gedink as die kind gevang word, sal sy kaal, ronde hakke met 'n warm strykyster verbrand word. En hoe hierdie kind sal skree.
  En die Orke sal grynslag en gebrande vleis deur hulle neusgate snuif.
  Toe vat die seun dit en druk met sy kaalvoet op 'n kakkerlak wat deur die gras gekruip het. Die insek knip sy oë en verander skielik in 'n edelsteen.
  Die seun het dit met sy kaal tone opgetel, dit in sy hand gegooi en gekwetter, skaars hoorbaar:
  - 'n Glimlag sal alles helderder maak,
  En 'n olifant en selfs 'n klein slakkie...
  Laat die elwe vroliker wees in die stryd,
  En laat die Orke net verliese ly!
  En die seun het vinnig die bosse ingestorm. Hierdie is 'n oulike babatjie. Redelik mensagtig.
  In een film was daar ook "n seun wat myne onder tenks gesit het.
  En hy is gevang. Dit is jammer die Sowjet-fliek het nie gewys hoe hy gemartel is nie. Maar hulle is slegs kaalvoet in die sneeu tot teregstelling gelei.
  En die kamera het klein, kinderagtige voetspore op die sneeudryf, naby, gewys. En dit het meer gepraat as wanneer die marteling in detail en naturalisties getoon is.
  Hierdie is werklik 'n fliek.
  Maria het met groot gevoel gesing en die spiere van haar kaal en gespierde bene gebuig:
  Verlig die donker nagte soos vreugdevure,
  Ons is pioniers, kinders, werkers...
  Die era van helder jare kom nader,
  Die pionier se kreet is om altyd voorbereid te wees!
  Die pionier se kreet is om altyd voorbereid te wees!
  Natasha het gegiggel en bevestig:
  - Hierdie hardgekookte eier moet vir vyftien minute gekook word, maar die pionier van die elffamilie is altyd gereed!
  . HOOFSTUK No 4.
  Intussen was daar ander episodes van die oorlog. Hier is twee elwe wat 'n sluipskutteroorlog voer.
  Hulle was kaalvoet, maar het gevlekte kamoeflering gedra. En hulle het in 'n hinderlaag gesit en teikens gesoek.
  Een van hulle, die blonde Alice, het vererg opgemerk:
  - Orke, ek moet sê, is baie stinkend. En daarom is dit onmoontlik om met hulle te verbroeder!
  Angelica het gegiggel, geskiet, die bontbeersoldaat doodgemaak en gesing:
  - Ons sal nooit mis nie,
  Moeilikheid sal nie by ons elf kom nie!
  En sy het haar pêreltande ontbloot.
  Alice het ook geskiet, en ook die ork se kop deurboor. Kom ons sê hulle is sulke cool krygers. En jy kan nie teen hulle argumenteer nie!
  Angelica het die granaat met haar kaal tone gegooi. Sy het die ork in stukke geskeur en gesing:
  Ons kyk as valke
  Sweef soos arende...
  Ons verdrink nie in water nie
  Ons brand nie in vuur nie!
  Alice het met 'n glimlag bevestig:
  - Ja, krygers is wat ons nodig het!
  En sy gooi 'n swaar granaat met haar kaal hakskeen. Baie orke in stukke geskeur.
  Hierdie was regtig 'n span. En die elfmeisies is baie mooi, en heeltemal kaalvoet in 'n ligte bikini.
  Maar hulle is nie verleë nie, maar sing:
  Daar is hitte en sneeu in die wêreld,
  Die wêreld is beide arm en ryk...
  Die jeug van die hele planeet is met ons,
  Ons wêreldwye formasiespan!
  En die meisies het aangehou om die orke te naai. Dit was hulle gemors. En as hulle dit doen, sal dit vir niemand so klein lyk nie, selfs vir sulke ruige wesens soos Orke.
  Maria Kolesnikova het 'n fliek gekyk en gesing:
  Ons sal met vrymoedigheid in die geveg gaan,
  Vir die saak van die elwe...
  Ons sal al die Orke doodmaak,
  Veg moenie dryf nie!
  Kom ons sê net dit is die soort meisies wat veglustig en passievol in hul impulse is. Die hoogste klas van vernietiging, kan mens sê.
  Maar van die stormtroepe tot die orke skop die elf Helga, en sing dan:
  Eer aan Elfia, eer,
  Tenks jaag vorentoe...
  So 'n elfkrag,
  Die Orke word verwoed geslaan!
  So het die meisies die orke aangevat en letterlik met dodelike krag, totale vernietiging, het hulle die telling geopen. En hulle kan nie gestop word nie. As ons dit het, het ons dit.
  En hulle druk die snellers met hul kaal tone.
  Die meisie Alenka skiet met 'n masjiengeweer op die Orke. En hy gooi 'n granaat met die dodelike krag van sy kaal tone na die vyand en brul:
  - Ek is die sterkste in die wêreld,
  Ek sal hulle almal in die toilet gooi!
  En hoe sy sal lag en haar tong wys, wat sy 'n baie lang tong het.
  Die meisie Anyuta het gegiggel en opgemerk en met haar kaal hak die moorddadige ertjie van vernietiging gegooi:
  - Ons kan letterlik enigiets doen. En dit is ons orde onder die elwe!
  Die meisies baklei, en daar is baie van hulle. Hoe goed is dit om in 'n wêreld te leef waar daar soveel meisies is. En die elwe is vir ewig jonk en mooi. Dit is regtig baie cool gesteel. En hulle kan iets sê wat nie in "n sprokie gesê kan word nie, en ook nie met "n pen beskryf kan word nie - net super.
  Alla, wat teen hierdie plaag geveg het, het aggressief opgemerk, die Orke met sarsies van vuur geblaas en hulle soos 'n seis afgemaai:
  - Mag die bles Fuhrer sterf!
  En hoe hy dit sal vat en lag en sy baie mooi tande sal ontbloot.
  Dit is die meisies - kunsvlieg!
  Nee, wel, probeer sulke mense teëstaan.
  Maria die elf met goue hare het dit geneem en gesing:
  - Die skepe lê stukkend,
  Die kiste is oop...
  Smaragde en robyne vloei soos reën,
  As jy ryk wil wees,
  As jy gelukkig wil wees,
  Bly by ons seun
  Jy sal ons koning wees!
  Jy sal ons koning wees!
  En die krygers weer hoe om in koor te fluit. En die kraaie, nadat hulle 'n hartaanval gekry het, het op die Orke geval en deur hulle skedels gebreek.
  Dit is regtig die meisies het gevat en gelikwideer. Dit is beslis koel en wild.
  Wel, hoe cool is dit nie. En regtig, natuurlik, draai aan.
  Hierdie is regtig meisies.
  En die Olimpiese Spele, met kaal, sterk voete, sal 'n vat plofstof na die Orke gooi.
  Dit sal verbyvlieg en met uiterste dodelike krag ontplof. En alles word in klein stukkies geskeur, saam met 'n hele bataljon Orke.
  En weer sal die meisies hul bloedrooi tepels in hul mond neem en fluit. En die kraaie, nadat hulle hartaanvalle gekry het, sal dadelik ineenstort in 'n dodelike floute.
  En hulle skedels sal gevat en onder die houe gekraak word. En dit is 'n baie dodelike en vernietigende effek.
  Marusya het ook 'n dodelike granaat met haar kaal tone na die vyand geneem en gegooi, die Orke gestrooi en gesing:
  Oorwinning wag, oorwinning wag,
  Diegene wat die bose Orke wil verpletter...
  Oorwinning wag, oorwinning wag,
  Ons sal ons vyande kan verslaan!
  En Matryona sal ook met haar kaal voete 'n suurlemoen na die vyand gooi en brul:
  - Aanboord!
  Die meisies het heeltemal hul eie pad gegaan. En hulle is in werklikheid geskrewe skoonhede. En hulle bene is kaal en gebeitel.
  Ja, hulle het hierdie Orke aangevat, en hulle word deeglik afgemaai en doodgemaak.
  En die voorkant van elwe en 'n kleiner aantal elwe het druk op die Orke begin plaas, hierdie ruige bere.
  Die meisies het gehaas om aan te val.
  Die elfvegter met oranje hare vat en druk die skarlakenrooi tepel van haar bors op die joystick-knoppie.
  Die skokgolf is geaktiveer. En die ultraklank het na die Orke gehaas. En dit het hulle almal op een slag bedek, letterlik hulle bene verkool.
  Die vegter het getwiet:
  - Vir die mal rasse van die kobra!
  En hoe hy dit sal vat en lag. Hierdie is regtig vroue - kom ons sê net hulle is super.
  Die meisies moet as formidabel opgemerk word.
  En so het hulle met hul kaal hakke moordende strome steenkoolgranate opgegooi.
  Hulle het baie kwaai en harige bere uitmekaar geskeur. En daarna het die meisies dit geneem en begin sing;
  Ek vra, Here, dat die dag nie verdwyn nie,
  Mag die meisie se blik vir ewig jonk wees!
  Sodat ons ridder bo die rotse sweef,
  Sodat die bedekking van die mere duideliker as kristal is!
  
  Wat 'n pragtige wêreld het God geskep,
  Hulle het silwer daarin geëet, en die esdoorn was robyn!
  Ek soek 'n vriendin, God se ideaal -
  Om dit te doen, het hy vyande in gevegte afgekap!
  
  Hoekom is die jongman se hart so swaar?
  Wat wil hy in hierdie wêreld vind?
  Hoekom is die roeispaan gebreek?
  Hoe om 'n warboel groot probleme op te los?
  
  Ek wil, God, ook gelukkig wees,
  Vind jou hemelse droom!
  Sodat die draad van geluk nie breek nie,
  Om 'n lyn onder die paadjie te sit, 'n ballaslyn!
  
  Maar wat moet ek soek in 'n mate sonder liefde,
  Watter meisies kan duurder wees?
  Dit is moeilik om geluk op bloed te bou,
  Jy kan net daarlangs swem tot in die inferno van die hel!
  
  Skeiding is vir my marteling
  Oorlog is steeds so 'n nagmerrie!
  Hier het hy die perd opgesaal met sy voet in die stiebeuel,
  Alhoewel die bose ork, het die laksman sy byl gelig!
  
  Hulle neem ons dogters weg,
  Hulle martel hulle en verbrand hulle liggame met vuur!
  Maar ons sal die Führer 'n nederlaag toedien,
  Weet dat ons Elf nooit gesterf het nie!
  
  Kom ons trou na die bose oorlog,
  Dan sal die kinders lag!
  Hulle is almal bloedverwante vir my,
  Ek soek vetterige wild!
  
  En die eikeblare is soos smarag,
  Hy het gesê die ou het goeie werk gedoen!
  Laat jou gewete helder soos kristal wees,
  En net die positiewe in die balans sal getalle wees!
  Die meisies het gesing en hul kolossale selfbeheersing en vegposisie gewys.
  En natuurlik het een van die krygers 'n slang gebring. En sy het dit met petrol gelaai. En hoe hy 'n moordende stroom sal vat en lanseer. "n Moordende tsoenami van vuur sal vloei. En die orke heeltemal verbrand.
  En dit is regtig baie cool. Letterlik totalitêre vernietiging vind plaas.
  Dit is iets wat geen meisie kan weerstaan nie, soos om iets baie soet, smaaklik en aptytlik met die tong van 'n elf te lek.
  En terselfdertyd, gaan voort en brand die ork se kop af .
  so tot op die grond . En moenie eers 'n been van die vyand los nie.
  Dis hoe meisies soms is. En hulle ontbloot hul tande en wys hul humeur soos 'n kobra-slang.
  Krygers wat enige weermag sal verskeur. En as hulle wil, kan hulle prut.
  Stel jou voor wat sou gebeur as 'n duisend elwe gasse op een slag vrystel? Sal ek sê wat gaan gebeur?
  O, dit sal baie cool wees, miskien sal die hemele verhoed dat dit gebeur. Want dan sal kraaie op die koppe van die Orke neerreën. En hulle sal val en skedels breek, wat die moorddadigste impak in die heelal toon.
  En die meisies het weer begin sing in hul wilde woede en passie, en hul pêreltande het soos spieëls geskitter.
  Die nagmerrie kom altyd soos 'n slang
  Jy verwag hom nie, maar hy kruip deur die deur!
  Julle is gelukkige, ruim gevoede familie,
  Jy weet nie dat daar mense is wat diere is nie!
  Hier het die aanval van die stormagtige horde begin,
  Tatare belaai ons met pyle!
  Maar ons is gebore vir 'n dapper prestasie,
  En ons sal wrede slae verduur!
  
  Niemand weet of die goeie God
  So die mens het wreed geword!
  Die dood klop op die drumpel -
  En Weselvul het sy horings uit die hitte gesteek !
  
  Ja, dit is antieke tye,
  Waarin ons so cool gekry het!
  Dit was immers nie my droom nie,
  Dit is nie waarna ons gaan nie, deur die verre berge!
  
  Maar as jy jouself in die hel bevind,
  Of eerder, in 'n wêreld van pyn, slawerny, stryd!
  Ek sal nog steeds hoop,
  Laat jou hart daardie ritmes klop!
  
  Maar beproewinge is ons ketting,
  Wat nie sal toelaat dat gedagtes maklik is nie!
  En as dit nodig is, moet jy verduur,
  En as jy skree, dan op die top van jou longe!
  
  Hy is 'n digter en 'n skelm,
  Maar nie op die warm slagveld nie!
  Die afskuwelike vyande van die Vaderland sal sterf,
  Hulle sal vinnig en gratis begrawe word!
  
  Neem dit nou en buig voor Christus,
  Kruis jouself, soen die gesig van die ikoon!
  Ek glo ek sal mense die waarheid vertel,
  Die Here sal ons 'n erfenis gee as 'n beloning!
  Die meisies het goed gesing. Hulle stemme is so stralend en glinsterend. En volstemmig.
  En ná die liedjie het "n hele bataljon meisies opgestyg en pikke losgelaat. Hulle het in 'n kolom opgestaan en na die wolk kraaie gehaas. Hulle het hulle gevat en hulle aangeval.
  Dit het die kraaie begin verstik, en hulle het letterlik versmoor en gedraai en 'n strop om hul nekke gekry.
  En soveel kraaie het neergeval. En hulle het dwarsdeur die toppe van die Orke se koppe gesteek. En die bere het fonteine van bruin bloed vrygelaat. Hulle is soos fynertjies uitgeslaan.
  Die meisies het gelag. En hulle het hul tonge gewys. Hulle knipoog vir die wesens wat hulle nader.
  Een van die meisies het gekwetter:
  - Orke is nie soos mense nie,
  Orke, dit is Orke...
  As hy bont is, dan is hy 'n skurk,
  Die meisie se stem is baie duidelik!
  En sy knipoog vir haar vriende.
  Die krygers het dadelik wilde vertroue in hulself gevoel. En hulle tande het soos bergpieke geskitter. Of dalk is dit pêrels en skatte van die see.
  Die meisies het gelag en gesing:
  O see, see, see, see,
  Die seuns sit op die heining!
  Die Orke sal hartseer sien,
  Die bastards sal almal sterf in demontage!
  En die krygers sal dit vat en fluit. Hierdie keer het nie net kraaie op die koppe van die Orke geval nie, maar ook haelkorrels. En hulle het letterlik die skedels van die bere gebreek.
  Dis hoe die elfmeisies die orke van hierdie stinkende bere aangevat het. En dit blyk uiters cool te wees.
  En toe die skoonhede begin sing, was dit pure chaos;
  Die hemel is 'n patroon tapyt van sterre,
  Die maan sal lig gee aan die heuwels!
  Die bergstroom vloei af,
  Vonkelgoud op vuurstene!
  
  Die eenvoud van Moeder Elf,
  Die dorpies is vol en gemaklik!
  Die meisies het uitgeroep van blydskap,
  Soos 'n ronddans gaan maai hulle!
  
  Moeilikheid het gekom, oorlog-ou vrou,
  Tande ontbloot - 'n warrelwind van skulpe!
  Vernietiging jaag met die Orke,
  Jou kameraad het in die geveg gesterf!
  
  Jy is self nog 'n seun -
  Die militêre registrasie- en inskrywingskantoor het nie die trekpas gegee nie!
  Soos, jy het nie genoeg ekstra jare nie,
  Die land moet sy kinders beskerm!
  
  Hy het na die front gevlug sonder enige wapenrusting,
  Om goedheid en lig te bring!
  Sodat die Orke hulle nie van hul wil ontneem nie,
  Om nie die dagbreek in kettings te ontmoet nie!
  
  My vriend het ook nie geslaap nie,
  Sy het daarin geslaag om los te kom - sy is 'n vegter!
  Ons sal die Orke van hul voetstuk afbring,
  Mag dit die einde van die Fuhrer wees!
  
  Dit is moeilik om te veg, pyn en honger,
  Meisie kaalvoet in die winter!
  Ons verduur die bitter koue in lappe,
  Soms eet ons dieselfde bas as die berkbome!
  
  En die vyand vlieg in vliegtuie,
  Soos 'n monster uit die hel "Tiger" brul!
  'n Beer gebore uit 'n bose wolf
  "n Vlamwerper kom uit die tenks!
  
  Om jou kaal voete warm te maak,
  Dat hulle blou geword het in die sneeu!
  Die meisie het die paaie gekies
  Waar die as die sneeustorm verduister het!
  
  Maar ons het weerstand gebied - weg van die koue,
  Seun en meisie vorentoe!
  Ons sal die glimlag van Judas verslaan,
  Rus sal die donkerte van die Orke in sand uitvee!
  
  Die hakke van tieners flits
  Die sneeudryf het 'n ligte spoor gelaat!
  Ryp is glad nie maklik om te verduur nie,
  Kaalvoet hardloop maak ons warm!
  
  En die bose Orke het geen reg nie,
  Hulle brul van die koue!
  So 'n sterk krag
  Ons elfridder is baie cool!
  
  Hulle het 'n golf uit die hel teruggegooi,
  Nou is Feyropa voor!
  Dit is die lot van die heilige soldaat,
  Wees vir altyd lojaal aan Elfie!
  Kom ons sê net hierdie meisies is super. Daar is soveel opgewondenheid en vuur in hulle. Soos meisies met rooi vlegsels. En skoonhede is altyd kaalvoet.
  Die krygers het die Orke deeglik aangeval. Hulle was baie lief vir hierdie tegniek, wanneer jy met jou kaal tone ertjies van uitwissing en dood na die vyand gooi.
  En jy skeur die bere in geskeurde stukke en kotelette. En wat so gebraai en lekker is.
  En die meisies krabbel oor die naderende bere. En kom ons slaan die elf-orke met 'n mortier.
  En daar moet kennis geneem word dat die skoonhede dit uiters effektief doen. En hul aggressiwiteit word ook gekombineer met uiters glansryke en verruklike grasie.
  Die krygers het die Orke aangevat en met totalitêre uitwissing begin.
  Hier het die meisies hul robyn tepels gebruik. Sy het die sleutels gedruk wat die vlammenwerpers aktiveer.
  En hulle het dit ingeneem en dadelik die bataljon Orke bedek. En hulle het dit eintlik geneem en dit tot op die grond verbrand .
  Dit is die meisies hier. En indien nodig, sal die tonge direk gebruik word vir hul beoogde doel. En die doel van sulke tale is om vreugde aan mans te gee. En wys jou wonderlike en aggressiewe temperament.
  Daar is nie sulke meisies nie, as hulle beweeg, sal die bere beslis nie stadiger word nie.
  Hulle wys sulke groot prestasies.
  En meisies kan viole speel sonder veel seremonie.
  Dit is ook 'n baie goeie tegniek.
  Die meisies het begin viole speel. En terselfdertyd het hulle die boë met hul kaal tone vasgehou. En manjifieke en betowerende musiek gespeel. En dit is net wonderlik.
  En toe vat die meisies dit en begin sing;
  Ek glo in my Heilige Moederland,
  Dat mens deur die Waarheid verlossing kan verdien!
  Ons sal ons kinders teen die bose beskerm -
  Die vyand sal van ons af kom, glo my, wraak!
  
  My swaard slaan soos Ilya se skat ,
  En hulle hande weet nie hoe moeg hulle in die geveg is nie!
  Ons is soos 'n betroubare skild vir die Vaderland,
  Om 'n plek in die suiwer paradys teen gemene mense te beskerm!
  
  Trek terug, slaan en spring weer - slaan,
  So is die lot van die pad, helaas, vir 'n soldaat!
  Solank as wat ten minste een skurk leef,
  Maak die loop en vooraansig van jou masjiengeweer skoon!
  
  Jy moet veg as 'n sprokie 'n wêreld is,
  Soms kan gehuil laat vaar word!
  Maar ons hou ons eer aan die Vaderland,
  Alhoewel daar soms hope lyke is!
  
  Ons is gebore, ons was gelukkig in die land -
  Waarin almal 'n held kan word!
  Waarin aan mense, en dan vir jouself,
  Die sterkste en dapperste vegter!
  
  En nou sal ons skree - vorentoe,
  Om die skans, die magtige vestings te bestorm!
  Sodat dit nie gebeur dat dit is asof die verstand lieg nie -
  Ons sal die wolke op vliegtuie wegwaai!
  
  Natuurlik kan jy reguit hel toe gaan,
  Aangesien al die paaie soos winde en saaidistel is...
  Maar selfs daar slaan die vegters se lemme,
  En bomme val uit die maag van vliegtuie!
  
  En wat is die hel vir Elf die vegter?
  Nog 'n toets!
  Ons sal veg tot die einde toe -
  Laat ons God se ware begeerte vervul!
  
  En ons sal bendes trolle en geeste verslaan,
  Kom ons bereik die plek waar die aarde Eden is!
  Die arend sal 'n einde maak aan die gemene kraai,
  Eer en geloof sal ons lei tot prestasies!
  
  Die lewe bars met 'n stormagtige stroom,
  Wat hulle vir Christus gevra het, sal waar word!
  Genade sal vloei soos 'n stroom watervalle,
  Tot eer van Moeder inheemse Elfia!
  Die meisies het terselfdertyd viole gesing en gespeel. En die musiek het so lui en pragtig en glinsterend geklink. En dit het letterlik oor al die lug versprei.
  En die kraaie, wat hul bewussyn verloor het, het flou geword en die koppe van die Orke deurboor.
  En die meisies het met onverstaanbare energie opgetree. Strome hiperplasma het deur hulle gevloei.
  Of dalk ook magoplasma, wat die meisies as 'n verstommende en moorddadige invloed verpersoonlik het.
  Die krygers het hul tande ontbloot, en toe van die oppervlak van hul slagtande het hulle strale uitgestraal wat die Orke verblind en hul oë laat bloei het. En dit was so onbegryplik koel en koel.
  Die krygers het weer die knoppies met hul robyn tepels gedruk. En hulle het die vyand getref met vurige uitbarstings van kolossale, vernietigende krag van vulkane.
  En dit alles reageer en brand. En hulle blaas die bere se tenks op. En strome brandende vlamme smelt die masjiene van Poetin se ryk.
  Die meisies, moet ek sê, is eenvoudig wonderlik en toon so 'n uitstekende vlak van veggees dat niemand dit sal waag om hulle van enigiets dom en obseen te beskuldig nie.
  Hulle sê oor sulke meisies: julle is eenvoudig Godinne en Super!
  Hulle het dit dus weer opgeneem en met groot entoesiasme begin sing;
  Daar is vroue in ons Elfia,
  Hoekom ry hulle 'n vliegtuig as 'n grap?
  Wat is die mooiste van alles in die heelal -
  Dit sal al die teëstanders doodmaak!
  
  Hulle is gebore om te wen
  Om die Elf regoor die wêreld te verheerlik!
  Na alles, ons magtige oupas,
  "n Weermag is dadelik vir hulle bymekaargemaak!
  
  Reuse staan by die masjien,
  Hulle krag is so - hulle verpletter almal!
  Ons is die kinders van die Vaderland, verenig -
  "n Ry soldate marsjeer!
  
  Die pyniging sal ons nie kan breek nie,
  Die vuur van bose napalm is kragteloos!
  Waar die fakkel vroeër gebrand het...
  Die kollig is nou aan!
  
  Alles in ons land is 'n fakkel vir die lig,
  Motors, paaie, brûe!
  En oorwinnings word in liedere gesing -
  Ons is valke van lig - arende!
  
  Ons sal die Vaderland met vrymoedigheid verheerlik,
  Kom ons neem jou na die steil pieke!
  Ons is soos pioniers in die ruimte -
  En kom ons breek die nekke van die bose Orke!
  
  Kom ons haal al die reptiele van Mars in,
  Kom ons maak die pad oop na Centauri!
  Daar sal ons wees wat bang is vir die roofdier,
  En wie is vriendelik en eerlik om lief te hê!
  
  Elfia is die lieflikste land van almal,
  Daar is iets om op trots te wees daarin, glo my!
  Nie nodig om nonsens te praat nie...
  Wees menslik, nie 'n dier nie!
  
  Kom ons bereik die grens van die heelal,
  Ons sal 'n granietvesting daar bou!
  En wat bekering verloor het,
  Wie jaag om die Vaderland te klop!
  
  Wat is volgende - min verbeelding
  Maar glo my, ons sal die dooies opwek!
  Ons sal die angel van die dood met 'n ruk uitskeur,
  Vir die eer van die onsterflike Elfie!
  Dit is hoe die meisies sing, en hulle stemme is soos nagtegale, swartvoëls en vuurvoëls in een bottel. Kom ons sê hierdie meisies is net super en hiper .
  En hulle sing baie raak en heerlik.
  Dit is die skoonhede dat as hulle iets aanneem, dan sal geen ork dit genoeg vind nie.
  En die meisies vernietig bere speels. En toe vlieg die elfvlieëniers uit die lug in. En hulle druk die knoppies met hul kaal tone. En hulle slaan aggressiewe harige wesens.
  'n Meisie uit die lug het 'n vuurpyl op 'n groep bont orke afgevuur. Hulle is opgeblaas en verskroei, wat stukke verskroeide vleis in verskillende rigtings laat val het. En wat brand en eintlik rook.
  Dit is die meisies, woedend en vernietigend. Hulle het so 'n kragtige hart in hulle verborge. Wat as hulle dit vat en sing en hul tande wys, dan sal selfs 'n leër van Orke in alliansie met trolle hulle nie kan weerstaan nie. En trolle is baie meer vaardige en beslissende vegters.
  En die meisies is sulke kolossale en sterk krygers, eenvoudig kosmies veranderlik en konstant.
  Die krygers het die meisies se wange gevat en uitgepof, en sonder om twee keer te dink het hulle uit hul longe gepeep .
  . HOOFSTUK No 5.
  En toe kom 'n baie dodelike en vernietigende golf wat die Orke getref het. En hoeveel harige wesens is op een slag neergelê.
  Daarna het die meisies in groot vreugde en met kolossale entoesiasme begin sing;
  'n Eenvoudige vers van daardie lied,
  Wat sing ek oor hierdie hartseer wêreld!
  Ek streef daarna om Christus met my siel te ken,
  Sodat hel en verval nie aan die liggaam raak nie!
  
  My vaderland is vir my dierbaar,
  Alhoewel hulle hulle soms verwyt!
  Dat ek nie 'n plek vir myself kon kry nie,
  Toe Wezelbub mense hel toe gestuur het!
  
  Wat kan erger wees as die vernietiging van die aarde,
  Wanneer huil 'n snaar in rou?
  Wanneer 'n skurk lag, eet hy sukses,
  Maar daar sal krag wees - weet dit word wakker gemaak!
  
  Ek sal die bose ras dan antwoord in antwoord:
  Hel, die gode sal nie die gees van jou Vaderland breek nie!
  En die prestasie van alle vegters sal verheerlik word,
  Ons is 'n leër van soldate: arende is nie wild nie!
  
  Weet dat ons wil sterk is soos altyd,
  Ons het vuis aan skouer getrek!
  En die doel waarheen ons op pad is, is reeds sigbaar,
  Die vyand se as word deur die ruimteskip vergruis!
  
  Soms is dit moeilik om Pallas te verstaan,
  Sy is wispelturig, sy sal carte blanche vir die duiwels gee!
  En dit lyk of dit so lank gelede was...
  Wanneer die gemene ork van die bose middeldeur geskeur word!
  
  Natuurlik het ons 'n hele bos van probleme,
  Hoeveel wêrelde is daar in die heelal?
  Maar om hierdie rede is die Allerhoogste van God opgewek,
  Sodat 'n mens 'n hoop geskenke het!
  
  Elf sal weer 'n supermoondheid word,
  Die Heelal sal die pad na geluk en liefde wys!
  Geen trane of bloed sal meer vloei nie,
  En jy hou die wil en wysheid in jou hart!
  Die meisies sing baie sielvol. Hulle wil bykomende oorwinnings en wonderlike gesegdes hê. Hulle kosmiese verdraagsaamheid is eenvoudig creepy. En die krygers wys hul hoogste kunsvlieg, en 'n groot vernietigende Ego.
  Die elf met gespikkelde hare het getjirp:
  Een twee drie,
  Jy vernietig die Orke...
  Vier agt vyf -
  Ons het nie kom speel nie!
  En weer fluit die meisies, soveel so dat hele wolke verstomde kraaie op die koppe van die orke neerreën.
  Maria Kolesnikova het haar bekwame bevel uitgeoefen oor hierdie leërs wat die teëstander beveg het. Die Warrior Queen het bevele gegee.
  En die pragtige jong elwe masseer die meisie, wat jonk en sterk geword het, met haar kaal, gebeitelde bene. Soos ander skoonhede het hulle ook geveg met 'n ontelbare leër van Orke - hierdie helse bere.
  Maria was nie bang vir represailles van die pens en besnorde tiran nie, en nou was sy reeds kniediep in die see.
  Die meisie het bevele gegee. En haar onderdane het gehoor gegee, en 'n bloedige en wrede stryd het gewoed, of liewer 'n hele reeks veldslae en gevegte.
  Die elfmeisies het om die ork-posisies gegaan. Hier was baie doringdraad. En die kaalvoet skoonhede het met "n skêr daaraan geknaag. Die haarsny was goed. Toe steek 'n elf met blou hare een van die orke in die lies. Hy het letterlik flou geword van pynlike skok. Die krygers het gelag en hul tonge gewys.
  Die bloed van orke is bruin en walglik, die meisies het weggespring om nie vuil te word daarop nie. Ja, dit is nie maklik om sulke wesens te beveg nie - selfs om hulle dood te maak is walglik.
  Die elf met rooi hare prewel uit sy plek:
  - Slegte weer vir ses maande
  Ses maande, glad nêrens nie!
  Die elf met die geel het beswaar gemaak:
  - Die weer op planeet Aarde is sleg! Inteendeel, ons het die ewige somer, daar is vier ligte op die hele planeet!
  Inderdaad, in die oranje lug het vier groot sterre geskyn - verskillende kleure, en dit is wonderlik!
  Die krygers het met hul draadsnyers deur die draad geknaag . En nou kruip hulle na die vliegveld. Die vliegtuie van die harige leër van die hel is reeds daar sigbaar. Sommige motors is redelik groot. Byvoorbeeld, strategiese bomwerpers. Hoeveel dodelike vrag kan hulle dra? Jy kan nie hier tel nie.
  Die elf met rooi hare het gesing:
  - Kamele wil swem,
  En olifante kan vlieg...
  Daar is soveel wonderwerke oral
  Wat kan nie getel word nie!
  Die elf met wit hare het opgemerk:
  - Jy ken jouself baie goed,
  Die wêreld is gevul met wonderwerke...
  Net hierdie wonderwerke
  Elwe kan dit self doen!
  Die elf met blou hare het opgemerk:
  - Daar is reeds 'n lewendige draad om die vliegveld self. Jy kan nie so maklik oorkom nie!
  Die elf met geel hare het dit geneem en gesê:
  - Wat as jy te perd die gawe van die dood in 'n boog oor die draad gooi? Ons het die bomwerper getref en daar sal 'n kettingreaksie wees.
  Die elf met rooi hare het gegiggel en opgemerk:
  - Dit is 'n interessante idee! Wat as jy probeer!
  Die elf met blou hare het opgemerk:
  - Eers moet ons 'n slinger maak!
  En die meisies knik eenstemmig. Dit is nie so maklik om dit van hout en draad te maak nie, maar die krygers is op hul beste soos altyd. En sodra hulle aan die gang is, sal hulle nie terugdeins nie.
  Die elf met wit hare het getjirp, haar buikspiere geswaai en kunsvlieg met haar bene gewys:
  - Kom ons gaan, soldate, aan boord,
  Ons het 'n wonderlike span!
  Die meisies moet terselfdertyd as pragtig en slim en behendig opgemerk word.
  Die slinger is gereed. En jy kan 'n plofbare pakkie uit gewone steenkoolstof van 'n afstand af lanseer. Maar as sy ruk, sal dit vir niemand na veel lyk nie. En nog meer vir die Orke.
  Die meisies het hul kaal voete gebruik om die slinger en knal aan te pas. En nou vlieg die lading met steenkool in 'n hoë boog. En dit vlieg oor 'n uitgerekte hoogspanningsdraad met 'n dodelike stroom. Dit het selfs 'n bietjie geskitter tydens die vlug. En dan sal dit reg in die maag van 'n strategiese bomwerper land, met tien ton plofstof in sy maag. En hoe hy dit daarna sal vat en ontplof.
  Dit was soos 'n klein atoombom wat ontplof het.
  Dit is waar, daar is nog geen kernwapens in hierdie wêreld nie. En dit is natuurlik vir die beste, aangesien die klimaat besoedel sou wees. Maar die vliegtuie by die Orc-vliegveld het begin ontplof en uitmekaar breek. En baie het begin gloei, soos kerse op 'n langlewende koek. En hoe dit alles met groot intensiteit en passie vlamgevat het. En die vernietiging van die Orke was kolossaal.
  Selfs die meisies is deur die ontploffingsgolf bereik, wat hulle gedwing het om die rande van bome waarvan die toppe gebreek is, te gryp. En druk in die grond met jou kaal voete, die hakke van jou voete.
  Daarna het die hitte en reuk van gebrande vleis gekom. Die meisies het gevoel hulle is na iemand se piekniek genooi. En dit is regtig die reuk van vars lamskarkasse.
  Die blouhaar elf het getjirp:
  - Hoe lekker is dit om op die gras te lê,
  En iets lekkers om te eet...
  Reël 'n koel parka in die badhuis,
  En roep die jong elwe!
  Die elf met geel hare het opgemerk:
  - Is dit dalk tyd dat ons hier wegkom?
  Die elf met rooi hare het gelag en geantwoord:
  - Die Orke raak paniekerig, en ons sal die oes maai!
  Die elf met wit hare knik:
  - Mense sorg en beskerm die natuur,
  En jy sal 'n ryk oes maai!
  Daarna het die vier op 'n rooftog gegaan. Die meisies het begin om die vlugtende Orke te vang en hul kele en boepens af te sny. Die elwe het dit met groot entoesiasme gedoen.
  Alhoewel dit lyk asof hulle gaaf is. Maar die Orke het die liggame van bere, en terselfdertyd sulke bastergesigte dat jy sommer wonder hoe die aarde sulke mense kan dra.
  En meisies wat lief is vir alles wat mooi is, kan heeltemal verstaan word.
  "n Elf met blou hare het die ork-offisier se kop afgesny en gesing:
  Nie nodig om kop te verloor nie
  Moenie haastig wees nie...
  Nie nodig om kop te verloor nie
  Wat as dit handig te pas kom!
  Skryf dit neer in jou notaboek,
  Op elke bladsy!
  Alle Orke moet doodgemaak word!
  Alle Orke moet doodgemaak word!
  Alle Orke moet doodgemaak word!
  Die meisie met geel hare gooi die glasskerf met haar kaal tone. Sy het die keel van een van die Orke gebreek, hom gedwing om 'n stroom bloed vry te laat en tjirp:
  -Al ons sienings is net 'n produk,
  Ons vermoëns, ons behoeftes...
  In die nuwe werklikhede het almal skielik geword
  Glo in die nuwe elwe ken die waardes!
  En die meisies het, sonder om twee keer te dink, die orke se tenk uitgeslaan. En dit sal vlam vat, asof die metaal met petrol deurweek is. En ná 'n paar sekondes het swaar, groot kaliber doppe binne die motor begin ontplof!
  Die krygers het uitgeroep:
  - Eer aan die vegters van die lig,
  Eer aan die groot elwe...
  Ons vaderland word besing,
  Aanval in die geveg, moenie dryf nie!
  So het die elwe dit gevat en die staalfragmente met hul kaal hakke, reg in die oë van die bose Orke gegooi, en die bere verblind en doodgemaak. Toe sing hulle:
  - Die koning is die elwe - hy regeer wys,
  Deel verordeninge uit - oordeel dienaars...
  Die troon duld nie ophef en geblaf nie,
  En dit is nie 'n metode om vrees te onderdruk nie!
  
  Wel, as 'n taai stryd aan die kom is,
  Elfmeisies gee nie om nie...
  Vergeet smarte en verwyte,
  Beter slaan die ork met 'n baksteen!
  En die meisies sal lag ná hierdie woorde. En weer sal hulle fragmente opgooi met hul kaal hakke. En hulle sal die Orke doodslaan. En hulle val, deurboor en doodgemaak, en laat fonteine van bruin bloed vry.
  Die elf met blou hare het dit gevat en getjirp:
  - Vir 'n wonderlike sprokieswêreld!
  "n Meisie met geel hare het haar geantwoord:
  - En vir die ligstrale!
  En met haar kaal hak 'n dodelike geskenk van uitwissing en brandende orke gegooi.
  Die rooihaar elf het dit geneem en gesing:
  - Ek vra niemand om verbaas te wees nie,
  As magie gebeur...
  As daar sal wees, as daar sal wees, as daar magie sal wees!
  Daarna sal al die meisies weer op die orke spoeg. En 'n regte tsoenami-golf sal opstaan, wat hierdie wesens bedek en hulle laat brand.
  Die vroulike krygers gee nie op nie, maar veg harmonieus en wys hul grootste kunsvlieg.
  En op 'n ander plek baklei twee elwe as skerpskutters. Hulle vuur van 'n afstand af op die Orke. Hulle deurboor hul koppe, slaan die breine uit hul koppe.
  Die meisies sit terselfdertyd in 'n hinderlaag, op die toppe van bome. En hulle vuur akkuraat. Hulle slaan deur die soldate van die ruige ryk en stapel hulle letterlik in stapels.
  Een van hulle, 'n meisie met wit-rooi-wit hare, het haar maat met rooi-groen hare gevra:
  - Wel, hoe gee ons hierdie harige wesens die groen lig!
  Die elfvegter het geknik:
  - Nie swak nie!
  En weer skiet die meisies. Hier het die wit-rooi-wit elf die ork-generaal getref. Sy het dit uiters akkuraat gedoen. Sy het haar brein uitgeslaan en getwiet:
  - Vir die koninklike elwe!
  Hierop het die elf met rooi-groen hare geantwoord:
  - Tsarisme - hou jy daarvan?
  Die elf antwoord:
  - Nie goed nie! Maar tydens oorlog is daar geen ander vorm nie!
  Die elf knik en piep:
  - En ek glo dat dit sal gebeur!
  En haar gesiggie glimlag.
  Die krygers het gewerk en die bere uitgeslaan. En dit het vir hulle gelyk of daar geen einde sou wees aan die reeks naderende Orke nie.
  En die elwe het in koor gesing en die bere doodgemaak:
  Nee, ons het vir die hariges gesê,
  Ons mense sal nie duld nie...
  Sodat die boggelrug-ork regeer,
  Kom ons sê maar lelik!
  En so het die skoonhede gevat en met hul kaal tone granate na die aanrukkende bere gegooi en hulle in verskillende rigtings gestrooi. En sommige het hul poot afgeskeur, en sommige het hul koppe.
  Die elwe het hul aggressie teen die freaks gewys, met walglike gesigte.
  En hulle het selfs gesing:
  Bloed vloei deur jou soos 'n skarlakenrooi rivier,
  Die vyand Fuhrer het 'n kaalkop en lyk baie cool...
  Maar moenie aan hom toegee nie -
  Neem die swaard in jou hande en verpletter Satan!
  As die elf dapper is en nie 'n lafhartige luis nie,
  "n Fuhrer met kaal kolle - jy sal hom vinnig doodmaak!
  Dit is hoe krygers hul baie sprankelende en aggressiewe, gepaste karakter wys.
  Maar vier elwe het die paniek benut en een van die nuutste orktenks gevang. En kom ons skiet uit masjiengewere - hy het ses daarvan. En so slaan die meisies en gebruik hul kaal tone wanneer hulle skiet.
  Die elf met blou hare het dit gevat en gekoer:
  - Die perde dra, dra die kaalvoet meisie,
  met sulke skoonheid nie!
  Onder die son van vriendelikheid, en onder die ster van "Pursuit",
  Jy is lief vir 'n meisie, julle mense is 'n meisie!
  Die elf met geel hare het saamgestem:
  - Ja, so sal dit wees, groot liefde sal terugkeer!
  En die vegter het die tone van haar kaal voete met dodelike krag gegooi, die gawe van die dood, wat deur die oop luik van die tenk uitgevlieg het. En hy het baie Orke verslaan.
  'n Elf met rooi hare, wat Orke met masjiengewere skiet, het geestig opgemerk:
  - Daar is 'n teken dat ons risiko's neem,
  Dit kan kaalvoet meisies lei...
  Ons sal hierdie orke met ons hakke skop ,
  Die ork sal homself nie kan red nie!
  'n Elf met wit hare het 'n orktenk met 'n projektiel getref, met haar kaal, gebeitelde voete. Tref die bontbere se motor, wat dit laat brand.
  Toe neem sy dit en sing:
  Kaalvoet, net kaalvoet,
  Elf meisies wil baklei,
  Kaalvoet, net kaalvoet,
  Ons meisies van die wêreld weet hoe om te veg!
  Weereens stuur die elftenk projektiele uit wat met dodelike en presiese krag deur die ork-voertuie vernietig word. En hulle laat hulle regtig brand. En dit is regtig 'n dans van die kaalvoete van elwe en meisies van ongekende skoonheid!
  Die krygers het in koor gesing en op die vyand gevuur:
  Gegroet kaalvoet elf,
  In die storm, storms en vlamme van oorwinnings...
  Jou rug is reguit en sigbaar
  Alhoewel daar soms baie probleme is!
  En hulle het hul pêrelagtige, sprankelende tande ontbloot. Toe twiet hulle, knipoog en snerpend:
  - Eer aan ons dapper elwe en elwe !
  Die meisies het geblyk baie dapper en aggressief te wees. En kom ons skiet baie akkuraat op die Orke met gevange skulpe. En hulle het aktief gesing en met hul kaal, meisieagtige voete geskiet:
  - Eer aan ons vaderland van elwe,
  Ons sal die beste meisies wees...
  Los baie haarnaaldjies,
  Ons skoonhede vier sukses!
  En die krygers sal dadelik die Orke, wat harig, ruig en stinkend is, vat en slaan.
  En hulle kan sulke skoonhede nie weerstaan nie. Gooi ten minste bakstene op die koppe van die Orke, of gooi bomme.
  Maar daar is nogal baie ruige bere. Dit is waar dat hul getalle paniek en pandemonium skep. En die orke skiet paniekbevange op mekaar. En sulke geskiet en stekelrige rook.
  Die gras brand en ammunisie ontplof. Vol vernietiging.
  Die elf met blou hare het dit geneem en gesing:
  - Ons vaderland is tussen die elwe,
  So glansryk en soet
  Veg vir haar, moenie dryf nie,
  Die land is al eeue lank bekend!
  En die vegter sal weer haar tande ontbloot, asof sy 'n wolf is. En hy knipoog met sy saffieroë.
  'n Elf met rooi hare, vuur, het opgemerk:
  - Breek, druk en skeur in stukke,
  Dit is die lewe, dit is geluk!
  'n Elf met geel hare het op die Orke geskiet, haar kaal hak op die knoppie gedruk en beswaar gemaak:
  - Daar is geen geluk in vernietiging nie!
  'n Elf met wit hare het met masjiengewere op die ruige bere afgevuur, 'n massa Orke afgemaai en gepiep:
  - Vernietiging is 'n passie,
  Dit maak nie saak watter soort krag...
  Die owerhede het nog altyd ander mense se bloed gedrink,
  Saam sal ons liefde vier!
  Die blouhaar-elf giggel en tjirp:
  - Die Führer met kaalheid gaan reguit na die kis,
  Bly gesond om...
  Julle meisies het 'n figuur,
  En soek mans met hare!
  Daarna het die skoonheid dit gevat en haar lang, pienk tong gewys, voorgee sy is soos 'n kobra.
  Die krygers sal weer lag en hul imperatief wys. As jy verstaan waaroor dit gaan.
  Maar die meisies is amper kaal. En toe het een van hulle, met rooi hare, haar bra afgehaal en uitgetrek en die knoppie met haar robyn tepel gedruk. En daarna, hoe die dop sal vat en tref. En hy klim in 'n tenk met orke, en laat ons eintlik die ruige bere opskeur. En die meisies het gesing:
  - Iewers in hierdie wêreld,
  Waar dit altyd ysig is...
  Orke is bose bere,
  Hulle is duidelik besig om die as te breek!
  Dis hoekom dit ysig is
  Die winter huil rondom,
  Meisies het trane gestort
  Die bose Satan regeer!
  Die krygers sing goed, maar hulle veg nog beter. En hulle skiet so akkuraat, soos onoorwinlike Amasone.
  Nee, elwe is werklik 'n wonderwerk. En as hulle begin dors, dan kan nie 'n enkele leër hulle weerstaan nie. Dit is die meisies met kleurvolle haarstyle.
  Nog 'n elf sit in 'n hinderlaag en verstel die vuur van die vegters van haar glansweermag. En hy doen dit baie akkuraat en akkuraat. Dit tref met aggressiewe onmiddellikheid.
  "n Kryger, nie maklik om te sê nie, maar met listigheid. Hier maak sy aanpassings aan die vuur.
  En ander elwe het die Orke baie akkuraat getref en hul posisies vernietig.
  Die meisies wat baklei en die skaarser seuns toon merkwaardige kennis van gevegte.
  Dit is die elwe, kom ons sê net hier - glansryke krygers, maar glad nie gietyster nie.
  Op vliegtuie dra elfvlieëniers gewoonlik net onderbroeke. Hulle is sonbruin en gespierde meisies. En hulle vuur met hul kaal, gebeitelde voete.
  Moet egter nie vergeet om ook bloedrooi tepels te gebruik nie. En die bors van die krygers is baie welig en sonbruin. Daar is soveel energie en sjarme in die skoonhede, en sulke vloei van vreugde.
  En die vegtermeisies kan ook op hul beste sing;
  Anthem of the Motherland vir cool meisies,
  Hulle is sulke vegters, jy weet...
  Dit gebeur immers nie, vroue ken bloues,
  Hulle dra skoene, al is hulle kaalvoet!
  So lyk soortgelyke gange van meisies wat hoër as die berge vlieg. Arende is regtig arende!
  En niks sal hulle keer nie, en niemand sal wen nie!
  Dit is die krygers wat hulself sal wys. Die Orc-bomwerper word gesien in vlamme verswelg, soos 'n voël wat neerval en 'n baie onheilspellende swart stert agterlaat.
  En die elwe skree:
  Die meisies galop soos perde,
  Hulle sal ons nie inhaal nie, hulle sal ons nie inhaal nie!
  Ons sal baie Orke hê, ons sal baie Orke hê,
  Kom ons begrawe bruinbere in die grond!
  Hierdie meisies is regtig wat ons nodig het, hul klas is super! En vir die Orke is hulle soos die dodelike byte van 'n kobra. Die krygers hier is baie mooi. En hulle bors tepels is so skarlakenrooi en sprankelend en smaak soet.
  Elwe het 'n tekort aan mannetjies - een vir elke twaalf skoonhede, en dit lei dikwels daartoe dat wyfies om mannetjies veg. In die dierewêreld veg mannetjies vir wyfies, maar in hierdie wêreld veg vrouens inteendeel vir mannetjies, en dit is wonderlik op sy eie manier!
  Meisies op vliegtuie skiet bere af met behulp van tegnieke - dubbele lope en 'n jakkalsstert. Hulle doen dit baie slim, en steek vegters aan die brand.
  Die krygers het selfs gesing:
  - Ek sou na die hemel gaan, ek sou na die lug gaan,
  Die meisies begin werk!
  Hulle is kaalvoet elwe, so koel en baklei. En hulle oë skitter van saffiere en smaragde.
  En die borste is versier met robyn tepels. Hierdie meisies is die hoogste klas.
  En die kaal, ronde hakke van die skoonhede is so pienk, met 'n baie grasieuse ronding. En hulle kan trolle en hul kêrels met hul kaal tone aan die neuse gryp.
  Die vlieëniers baklei, skiet Orke-vliegtuie neer en sing, met hul tande ontbloot:
  In die uitgestrektheid van die wonderlike Moederland,
  Waar die elwe kaalvoet hardloop...
  Alles sal nogal mooi en vleiend wees,
  Wel, die Fuhrer sal kaput wees!
  
  Die bles Fuhrer het baie gesteel,
  'n Regte Ork-bloedsuier...
  Ons is elwe, net dogters van God,
  Ons leermeester Jesus Christus!
  En die krygers het gevat en weer dodelike pulsars uit die bloedrooi tepels van hul borste losgelaat. En kom ons dors hierdie orke met behulp van tonge, druk hulle op die knoppies. En dit is effektief en op sy eie manier selfs skouspelagtig.
  Hier is 'n paar meisies wat op stormtroepe veg. Hulle is natuurlik kaalvoet en in bikini's.
  En die krygers lyk baie sexy as hulle bruingebrand en in 'n bikini is. En hulle bene is so verleidelik, en hulle vingers is so glad, met pêrelagtige naels . En terselfdertyd stuur die elwe ook missiele van bo na die orktenks en tref die beertroepe.
  Dit is veral effektief om kaal, ronde, pienk hakke te gebruik. En dan is daar natuurlik die robyn tepels van die bors, wat so blink is dat die elfjeugdiges se tonge tintel van so soetigheid. En die heerlikheid is ongelooflik.
  En die krygers van die stormtroepe het die Orke geslaan en moed en ernstige moed getoon. En die meisies is in staat om knoppies met hul kaal tone te druk en 'n dodelike vrag op die koppe van die bere te laat val.
  Een van die blouhaar krygers het dit geneem en gesing, haar tande ontbloot:
  - Vryheid is dierbaar vir ons elwe ,
  Eindelose see van liefde...
  Volke versmelt in 'n helder straal,
  Om die duisternis op pad te verdryf!
  Hier vlieg 'n klein maar vinnige vuurpyl van 'n vliegtuig af en tref 'n tenk ruige bere. En die orke se kar brand, asof dit 'n kers of 'n vlammende fakkel is.
  Die elf het dit geneem en gesing:
  - Alles is spookagtig in hierdie woedende wêreld,
  Die lewe is 'n oomblik, hou vas daaraan...
  Tyd vloei tussen verlede en toekoms,
  En in 'n oomblik - elfveg!
  Meisies doen natuurlik dinge wat nie in 'n sprokie gesê of met 'n pen beskryf kan word nie.
  Hulle is eersteklas skoonhede en baie cool en vegtend. En die tepels van bloedrooi borste maak 'n onweerstaanbare indruk. En met sulke meisies, waar kan die bere meeding.
  Elwe is dapper vegters wat bo hul koppe kan spring indien nodig. Of druk die knoppie met 'n skarlakenrooi tepel en gooi 'n kolossale, vernietigende vuurpyl uit wat die groot selfaangedrewe geweer van die Orke sal tref en dit in fragmente sal slaan.
  Byvoorbeeld, 'n groot tweeduisend ton tenk van die Orke-ryk kruip, so 'n kolossale en onvergelykbare krag.
  Die elwe sien hierdie tenk uit die lug. Die meisie druk die knoppie met haar ronde, kaal hakskeen. En 'n groot, vernietigende vuurpyl vlieg uit, tref die monster uit die lug en breek deur sy laag.
  En die meisie brul:
  - Meisie, jy is 'n vegter van lig,
  Stryder van goedheid en wind!
  Dan knipoog hy vir sy ondersteuners. En hulle knipoog met saffieroë in reaksie. Meer presies, nie aan ondersteuners nie, maar aan vennote, maar dit is reeds besonderhede. Krygers is natuurlik nie een van diegene wat voor moeilikhede buig nie. En hulle stuur nog 'n vuurpyl in die groot masjien. Hulle steek metaal deur en laat petrol brand. Daar moet kennis geneem word dat die elwe baie snaakse meisies is, maar hulle veg dapper en is tot baie in staat. En dit is nie so maklik om hulle te keer nie.
  Die krygers trek dus nie terug nie, en demonstreer terselfdertyd hul hoogste klas en verbeeldingsvlug.
  En toe begin die yslike landslagskip van die ruige bere soos 'n braaipan brand. En die Orke het so 'n geskenk van die dood ontvang. Dit is waar vernietiging en dood werklik begin het.
  'n Elf met pienk hare, 'n hoëklas vlieënier, het dit gevat en gesing, met haar tande ontbloot:
  -Hulle hardloop langs 'n geboë paadjie,
  Kaal meisiesvoete...
  Moeg om 'n koei te melk
  Ek wil my geluk terg!
  Nog 'n vegter met blou hare wat in golwe vloei het aggressief begin sing en haar tande ontbloot:
  - Ek sal die perd aan die kraag span,
  En fortuin wag op my!
  Na hierdie woorde is gelag gehoor. En die meisies moet daarop gelet word dat wanneer die elwe lag, dit lyk asof silwer klokke lui. En alles lyk baie mooi.
  Die elf knik, knipoog met haar saffieroë en tjirp:
  - Alles skitter soos weerlig,
  Elwe het groot skoonheid...
  Ek is 'n elf soos 'n koningin,
  Slaan die ork in die oog!
  . HOOFSTUK No 6.
  En die vegter het weer haar lang en baie bitsige tong gewys. Wat in staat is om enigiemand soos 'n strop te wurg.
  Die orke uit die lug kry baie van die elwe. En hulle word onbenullig in die kis gedryf. Die krygers wys hul hoogste kunsvlieg en die aggressie van 'n groot golf. En strome energie spruit uit die bloedrooi tepels van die borste van pragtige meisies.
  Wat regtig wys dat niemand hulle kan keer of verslaan nie.
  En hulle sal hul hoogste en coolste klas wys.
  Een van die elwe vat dit en druk die knoppie met haar tong. En sy het 'n vuurpyl afgevuur wat die pakhuis getref het en die orke se ammunisie gevat het. En die slag blyk verpletterend en sterk te wees.
  En 'n hele fontein van woes vuur en energie het opgevlam. En alles rondom was aan die brand. Die ruige bere het gedraai en hul vel het afgedop, en hulle het letterlik gebrand soos kebabs gemaak van vetterige vleis. Dit was werklik iets wat kolossale vernietiging en dood meegebring het. En nie net vir Orke nie. Onder hulle was daar ook gehuurde trolle. Hulle is ook magiese wesens. Selfs al was daar 'n paar trolle, was dit geen sin om vir iemand anders se ryk te sterf nie. Tensy jy veg vir geld. En natuurlik kan elwe ook soms by vrywilligers wees.
  Die meisies van die glansmense het gesing:
  Staan op met die vure van die elfmeisies,
  Ons val in die geveg aan sonder om te dryf ...
  Die era van helder jare kom nader,
  Laat ons 'n voorbeeld wees, nie vir dwase nie!
  En die krygers het weer hul lang en baie pienk tonge gewys, en gespoeg en hul koppe uit hul hutte na die orke gesteek.
  En hulle spoeg het so vernietigend en dodelik geblyk dat van die orke figuurlik verbrand het.
  Een van die komkommerhaarkrygers het gesing:
  - Meisies, meisies, meisies,
  Dit is tyd om al die Orke dood te maak!
  Meisies, meisies, meisies,
  Dit is tyd om die duiwel op die horings te skop!
  Een van die elwe met oranje hare het opgemerk:
  - 'n Meisie se kaalvoet sal 'n man onder sy hakskeen indryf, en 'n ork die hel in!
  Die gevegte was baie groot en ongelooflik. En Maria Kolesnikova is 'n voormalige politieke gevangene in 'n land wat regeer word deur 'n vet en gesnorde diktator wat die troepe beveel het wat 'n heldhaftige oorlog met die Orke gevoer het.
  Maar die koningin het moeg geword en aan die slaap geraak en regop in haar stoel gesit. En sy het iets so koel en terselfdertyd nogal eg gedroom;
  Nadat Russiese troepe nederlaag na nederlaag op die grondgebied van Oekraïne begin ly het, het die Taliban besluit: hulle tyd het aangebreek. En in die vroeë somer het hulle Tadjikistan op 22 Junie 2023 getref. Soos verwag, het die Tadjiekse troepe gereed geword vir oorlog, eerstens moreel. Die meeste van hulle het oorgegee of gevlug. Die Russiese militêre basis in Tadjikistan is omsingel en die Taliban het dit van alle kante aangeval.
  Rusland moes vinnig magte na Tadjikistan oorplaas en 'n tweede front daar oopmaak.
  En troepe moes oor verskeie grense verplaas word. As gevolg hiervan het die Taliban die Russiese basis vernietig. Sommige van die soldate is geslag, en sommige is gevange geneem.
  En die Russiese president Vladimir Poetin moes nog baie laat 'n algemene mobilisering aankondig en nuwe troepe na Tadjikistan oorplaas. En dit het natuurlik 'n bykomende las op beide die Russiese ekonomie en die begroting geplaas, en het bygedra tot die afname in Poetin se gewildheid onder die mense.
  Rusland het egter nou militêre operasies teen die Taliban uitgevoer. Maar Afghanistan het byna veertig miljoen mense - meestal jonk, en baie toerusting wat voorheen van die Amerikaners gevang is. En probeer om so 'n leër te verslaan, al is ander vreemd en verhoed Rusland nie om troepe deur sy gebiede te verplaas nie. Hoe dit ook al sy, uit 'n morele oogpunt vind Russe dit baie aangenamer om met die Mujahideen Taliban te veg as met hul Oekraïense broers. En daarom neem natuurlik pragtige, sexy en glansryke meisies aan die gevegte deel.
  Wat oorlog nogal interessant maak.
  Selfs in die winter is daar amper geen sneeu in Tadjikistan nie. En die meisies gaan aan die aanval en pronk met hul kaal, pienk hakke.
  Natasha skiet uit 'n masjiengeweer en gooi terselfdertyd 'n vernietigende geskenk van die dood met haar kaal tone.
  Die liggame van die Taliban, wat aan flarde geskeur is, spring op.
  Die vegter roep uit:
  - Vir ons pragtige kinders!
  Nog 'n vegter, Zoya, skiet ook uit 'n masjiengeweer. Hy krabbel met groot akkuraatheid en maak Mujahideen dood. Hulle val soos gesnyde koringgerwe.
  En 'n bekoorlike meisie met goue hare het 'n ertjie van die dood met haar kaal hak gegooi en gekoer:
  - Rus het die land met homself verdedig,
  Van die invalle van helse sprinkane...
  en bedek dit met haar borste -
  Alle volke van Moeder Aarde!
  En die vegter sal lag en lag en haar mond vol tande wys. En met "n baie speelse tong wat meer as net sjokoladeroomys lek.
  Augustine, nog 'n meisie, een van diegene wat die hoogste kunsvlieg vertoon en die Taliban in geledere afmaai, het gekoer:
  - Appels in die sneeu,
  Dit is meisies se borste...
  Ek sal jou help,
  Daar sal cool beoordelaars wees!
  En die vegter het weer die moorddadige gawe van uitwissing met haar kaal tone gegooi. En sy het baie Taliban in verskillende rigtings verstrooi en hulle koppe en ledemate afgeskeur.
  Svetlana maai ook die Mujahideen af, en doen dit met groot entoesiasme. Hierdie meisie het soveel dryfkrag en mal energie. Sy gooi met haar kaal tone, 'n groot, vernietigende geskenk van die dood.
  En dan sing hy:
  - O meisies, kaalvoet, kaalvoet, kaalvoet ...
  Ons swaai vlegsels, vlegsels, vlegsels!
  Die vegtermeisies het die Taliban so aangevat dat die skoonhede se hakke skitter.
  Inderdaad, 'n Russiese vrou is 'n groot krag. En sy maai vyande af soos 'n seis met 'n motor. En dit dryf jou regtig in kiste, of selfs in die grond.
  Die krygers wys hul woedende temperament en brul:
  Ons is Komsomol-meisies
  Ons is mal oor Eskimo...
  Die stem van skoonhede is duidelik,
  Daar sal 'n nuwe fliek wees!
  En die krygers het dit geneem en hulle baie lang en baie speelse tonge gewys.
  Die stryd teen die Taliban is natuurlik nie 'n maklike raaisel nie. En Russiese ouens sterf, in aansienlike getalle. En hy kom van Tadjikistan af om tweehonderd vrag te dra.
  Natuurlik, in Rusland self begin mense in opstand kom - hoekom was die oorlog met die Oekraïne nodig? Moet Rusland betaal met die lewens van sy seuns en dogters in die oorlog in Tadjikistan? Die vrae is natuurlik heel natuurlik. Trouens, is die speletjie die kers werd?
  Boonop styg pryse, maar daar is geen teken van oorwinning nie. En toe kry Zyuganov 'n beroerte, en die sak-opposisieman is verlam. Hoe lank het Gennadi Andreevich, gehoorsaam aan die owerhede, gemarginaliseerde mense in kringe gelei en kwasi-opposisie nageboots . En nou het die gerieflikste leier vir die owerhede, die leier van die talrykste en gewildste opposisie, afgegaan en gesterf. Maar 'n heilige plek is nooit leeg nie. Ander het gekom, jonger en baie meer aggressief.
  En die troon het geskud...
  Maar vir nou is daar 'n oorlog met die Taliban. Hier is meisies van die aanvallugvaartvlieëniers wat in die lug veg.
  Anastasia Witchakova is een van die bekende rooiharige krygers. Sy het geweier om teen die Oekraïne te veg, maar vernietig asseblief die Taliban.
  Natuurlik wou baie vroulike vegters nie hul Slawiese broers doodmaak nie.
  Maar met die Mujahideen - asseblief.
  Anastasia het met haar kaal tone op die Taliban geskiet. Die ambassadeur het 'n vuurpyl op die Afghane afgevuur en gesing:
  Hoe ons geveg het
  En nie bang vir die dood nie...
  Dit is 'n geskenk vir die kaalvoet vlieënier!
  Nog 'n ace warrior is ook pragtig, net hierdie keer baklei die blondekop Akulina Orlova ook met die Dushmans. Ja, die Taliban word dushmans, of geeste genoem, net soos in die eerste oorlog met die Afghane. Die vyand is egter sterk en groot in getal. Beide die Taliban en lugverdediging het hul eie. Insluitend diegene wat van die voormalige regeringsweermag gevange geneem is.
  Akulina Orlova maak 'n U-draai met haar vliegtuig en beweeg weg van die Stinger-missiel, waarna die meisie gesing het:
  - 'n Bose gees kruip langs die rotse,
  Jy verbrand dit met napalm...
  Wel, as die Taliban,
  Kom ons gebruik misleiding in die geveg!
  Nog 'n meisie Margarita Magnetic. Haar hare is soos blaargoud. Baie mooi meisie. En sy het ook kategories geweier om met die Oekraïne te veg. Omdat hy nie die wapen teen sy Slawiese broers sal opneem nie. Wat die goedkeuring van baie veroorsaak het. En die Taliban is godsdienstige fanatici, en op 'n tyd het hulle die Tsjetsjeense separatiste gehelp. Boonop was die Taliban die enigste staat ter wêreld wat die onafhanklikheid van Tsjetsjenië erken het. En dit het natuurlik jare lank 'n afdruk op betrekkinge met Rusland gelaat.
  Margarita Magnetic is gereed om te veg. Haar kaal tone druk die knoppies. En vuurpyle van kolossale, vernietigende krag vlieg teen die Taliban. En hulle verslaan die bebaarde Afghane.
  Margarita het gesing:
  - Eh, Moederland, laat hulle lelik skree,
  En ons hou van haar, al is sy nie 'n skoonheid nie!
  Bastards is goedgelowig
  As die Tsjekist regeer,
  So daar sal fascisme wees
  Gruwel van die mensdom!
  Die eerste ontdooide pleister,
  Stalin se begrafnis -
  Rus sal nie Kain wees nie,
  Al het sy seergekry!
  En die krygers het dit eenstemmig geneem en getjirp:
  - Die Slawiërs kan nie vernedering duld nie,
  Ons is almal vir Oekraïne...
  Ons sal nie meer beledigings duld nie,
  Kain, ons is met ons koppe in die swembad!
  Meisies op aanvalsvliegtuie het die Taliban getref en hierdie Mujahideen verslaan en doodgemaak.
  Hier vlieg hulle om die geeste te dors. Maar sinkkiste met vermoorde Russiese soldate en offisiere word uit Tadjikistan geneem.
  Een van hierdie soldate is sonder 'n been gelaat. En hy sing hartseer, met vreugde en met trane in sy oë:
  - Op een of ander manier het hulle in die kis gery,
  En die sterkste ghoul
  Alles gedruk en vas,
  En dit styf gestamp!
  Daar is ook meisies op tenks. 'N Baie interessante Russiese motor "Bear". Dit is 'n baie swaar tenk - meer as 'n honderd ton - 'n eksperimentele model. Dit het natuurlik ook 'n spesiale span van vier meisies. En almal het name wat met E begin!
  Elizabeth druk byvoorbeeld die joystick-knoppies met haar kaal tone, slaan 'n bunker met Taliban en brul:
  - Eer aan kommunisme!
  Catherine, wat voortgaan om van masjiengewere te vuur en die knoppies met haar rooi tepel druk, brul:
  - En sonder Zyuganov! Kaal en dronk!
  Elena piep en druk haar kaal hak op die pedaal:
  - Vir reise na die Indiese Oseaan!
  Efrosinya het ook geskiet, hierdie keer met behulp van haar speelse tong en piep:
  - Vir oorwinnings in aanvalsgevegte!
  En die meisies sal lag. Hulle reën lood op Taliban-vegters. En hulle doen dit baie goed.
  Elizabeth, wat op die vyand geskiet het, het daaroor gedink. Trouens, as 'n persoon brein het, verstaan hy dat enige godsdiens 'n sprokie en menslike fantasie is!
  Maar hoekom het verskillende soorte godsdienste oor die hele wêreld versprei? Verder, baie in stryd met gesonde verstand? Om die waarheid te sê, neem die gewildste godsdiens: Christenskap. Om te glo in God wat aan die kruis gekruisig is, is dom en absurd. Trouens, as jy in die Bybel glo, dan word God op een of ander manier vreemd en onverstaanbaar.
  Dan verdrink hy byna die hele mensdom met water - miljoene mense sterf, en net agt mense word gered. Inteendeel, aan die kruis bid hy vir die laksmanne?
  Jy sal dalk opmerk: die God van die Ou Testament is baie wreed, maar in die Nuwe Testament is Christus uiters vriendelik. En hier is 'n skreiende teenstrydigheid sigbaar. Trouens, as Jesus God die Seun was, moes hy Sodom en Gomorra afgebrand het. Maar daar was volwassenes, kinders en vroue daar. Is dit nie wreed nie?
  En baie ander voorbeelde van wreedheid kan vir 'n baie lang tyd gelys word. Die moord op kinders deur Elisa alleen is iets werd.
  Dink dus aan wat mense glo. En die regering dwing ook godsdiens af. En nou veg hulle teen die godsdienstige fanatici die Taliban.
  Maar hulle het gewaarsku - moenie bly wees dat die Verenigde State Afghanistan verlaat nie - dit sal net erger wees vir Rusland.
  Die Taliban, nadat hulle 'n bietjie gerus het en voordeel getrek het uit die feit dat Rusland se hande vasgebind was deur die oorlog met die Oekraïne, het opgetree en toegeslaan. En dit is vir baie voorspel. En Rusland moes inskryf. En natuurlik teen hul wil - te veel Russiese soldate het by die basis in Tadjikistan gesterf. Wladimir Poetin het hom dus in nog 'n oorlog gewikkel. En die stemming in die samelewing het natuurlik baie meer vyandig teenoor die huidige president geword. Mense se liefde is baie veranderlik. En die Taliban het natuurlik alles reg bereken. Boonop is die Verenigde State gelukkig in hierdie geval - dit het sy vyande teen mekaar opgedaag. En mense het oor Biden begin sê: 'n wyse ou man. Soos, hoe slim hy alles gereël het.
  Trouens, ouderdom is geen hindernis vir beide sport en wysheid nie!
  Elizabeth skiet weer, en weer, natuurlik, met haar kaal tone. Dit is nogal warm in die tenk selfs in die winter. En in die somer is dit regtig warm in Tadjikistan.
  Die meisie het dit geneem en gesing:
  - As dit lank, lank, lank,
  Veg, vernietig die Taliban...
  As dit lank, lank, lank is,
  Hardloop afdraand in die geveg!
  Dit is moontlik, dit is moontlik
  Dit is natuurlik waar, waar...
  Al voel dit soms soos
  Ons kan Afrika inhaal!
  En in Afrika is pryse so hoog,
  En in Afrika is geld so wyd!
  Seekoeie het gewig verloor
  Spermwalvisse het uitgeteer geraak...
  En die mense is soos papegaaie,
  Gaan reguit hemel toe!
  Ekaterina merk met 'n glimlag op die tenk se joystick-knoppie met haar rooi tepel:
  - Daar is iets nie genoeg optimisme in jou nie!
  Elizabeth antwoord woedend:
  - As die president 'n morele kreupel en 'n skelm is, watter vreugde kan sy onderdane dan hê!
  Elena het geknik:
  - Ja! Hulle sê moeilikheid het begin! Maar dit was juis oormatige geluk wat Poetin te selfversekerd gemaak het!
  Elizabeth knik haar blou-getinte kop:
  - Ja, ek het altyd gedink dat een mens nie soveel geluk kan kry nie - hy klim op 'n wit perd, in die sin, hy begin glo dat die see vir hom kniediep is. En dan, soos die ou vrou wat God wou word, sit sy met niks!
  Catherine het hiermee saamgestem:
  - Ja! Poetin het te veel geluk gehad, en dit het hom bederf. Hoe fortuin eens vir Napoleon, Hitler, Ivan die Verskriklike liefgehad het, en toe van hulle weggedraai het.
  Euphrosyne het opgemerk:
  - Nikolaas II was 'n baie ongelukkige, maar terselfdertyd 'n vriendelike en ordentlike koning. Byvoorbeeld, jy dink hy sou ten minste 'n bietjie gelukkig gewees het in die oorlog met Japan. Byvoorbeeld, as admiraal Makarov gesterf het, en alles kon anders gewees het. En admiraal Makarov het gesterf as gevolg van 'n hele reeks onwaarskynlike toevallighede. Om een of ander rede het hy nie beveel om myne deur vernietigers te vee nie, en nie een van sy ondergeskiktes het so 'n bevel gegee nie. En die myn was heel waarskynlik Russies, en die groot slagskip moes nie van een myn gesink het nie. En selfs in hierdie geval kon Admiraal Makarov gered gewees het, soos byvoorbeeld Kirill Romanov gered is.
  Elizabeth het saamgestem:
  - Ja, 'n bietjie geluk vir Nikolaas II kan Rusland baie meer gee as baie geluk vir die middelmatige Vladimir Poetin! Admiraal Makarov kon byvoorbeeld die Japannese op see met min bloedvergieting verslaan, en dan sou die oorlog met die samoerai nie veel opoffering gekos het nie. En as Tsaristiese Rusland die oorlog met Japan gewen het, dan sou die Eerste Wêreldoorlog heel waarskynlik nie gebeur het nie. Die gesag van die keiserlike leër sou dus te hoog wees en die Duitsers sou dit nie waag om oorlog te verklaar nie!
  Elena het geknik:
  - Kan wees! Alhoewel Makarov alleen nie die aantal mislukkings en slegte geluk in die oorlog met Japan uitput nie. Alhoewel ek moet erken die vyand was sterk. Maar aan die ander kant, as die slagskip Oslyabi nie so vinnig gesink het nie, kon die eskader selfs tydens die slag van Tsushima heeltemal na Vladivostok deurgebreek het! En so het die oorlog met Japan so onsuksesvol geblyk!
  Euphrosyne het opgemerk:
  - Maar die oorlog in 1945 met Japan was verbasend maklik en suksesvol. Asof Japan se geluk opgeraak het. Helaas, Stalin se oorwinning het egter daartoe gelei dat die kommuniste oor China aan bewind gekom het en die ontstaan van 'n baie sterk en gevaarlike ryk, wat die USSR byna onder Brezjnef aangeval het. En selfs nou maak China net voor om 'n vriend te wees. En self wil hy grond van ons afkap tot by die Oeral.
  Catherine knik:
  - Ja! As die Japannese toe verslaan was, sou daar Geel Rusland gewees het in plaas van Noord-China, en Ortodoksie sou na die Hemelse Ryk gekom het. En wat het die As gekry as gevolg van Stalin se maklike oorwinning oor die Japannese? Die geboorte van 'n ateïstiese ryk, en 'n magtige monster op die grense met Rusland!
  Elizabeth het opgemerk en haar tande ontbloot:
  - Glo dan in die Christelike God. Oorwinning oor Japan sou baie nuwe tienmiljoene Ortodokse gelowiges gee. In plaas daarvan het 'n aggressiewe ateïstiese regime in Rusland aan bewind gekom. En toe het die bloedige Stalinistiese regime ateïsme na China gebring. En die wrede ryk van Mao het verskyn. Ek verstaan regtig nie wat God wou hê nie!
  Elena het opgemerk:
  - Of daar is glad geen God nie! Óf Satan is baie sterker as wat die Bybel sê, óf die planne van die Almagtige is vir ons onverstaanbaar!
  Euphrosyne het opgemerk:
  - Gewoonlik is wrede konings meer suksesvol! Die enigste uitsondering was miskien Alexander die Eerste - 'n intelligente, vriendelike, liberale tsaar, 'n heer wat nie 'n vlieg kon klop nie. En saam suksesvol!
  Elizabeth het opgemerk:
  - En Catherine die Tweede is nie as 'n wrede en bose heerser beskou nie, en was ook baie suksesvol. Sy was weliswaar 'n hoer, en oor die algemeen 'n nie heeltemal goeie mens nie. Sy het die boere verbied om oor hul meesters te kla. Dit is selfs vreemd dat soveel geluk aan so 'n gemene persoon gegee is!
  Elena het geknik:
  - Ja, en glo dan in die Christelike God! Wanneer is die bose en gemene die suksesvolste!
  Catherine het met woede gesing:
  Die wêreld berus op geweld
  Die vulkaan van woede vloei grootliks uit...
  Die spanning is die hoogste,
  Word wakker met pyn en vrees,
  Net vrees sal ons vriende gee,
  Net pyn motiveer jou om te werk,
  Daarom wil ek dit meer en meer hê
  Hiperplasma sal in die skare inbars!
  Elizabeth het met 'n sug opgemerk:
  - Ja, Genghis Khan was 'n onbeskofte heiden. Hy kon nie lees of skryf nie, maar hy het die helfte van die wêreld oorgeneem. Beide Moslems en Christene het in die stryd met hom verloor. En die vraag is: waar was die Almagtige God in hierdie tyd? En hoekom het die heidendom van die Mongole Monoteïsme verslaan: Islam en Christendom?
  Euphrosyne het met 'n glimlag opgemerk:
  - Net so kan 'n mens vra: waar was die Almagtige God toe Kain vir Abel vermoor het? Waarom het hy die eerste broedermoordoorlog in die menslike geskiedenis toegelaat?
  Elena glimlag en som op:
  - Ja, jy kan eindeloos stry, maar jy sal nooit bewys dat God bestaan of dat Hy nie bestaan nie?
  Ekaterina het opgemerk:
  - Ek twyfel sterk oor Jesus Christus. Die ongelukkige, onderdrukte Jode kon 'n sterk, begaafde hipnotiseur soos Anatoly Kashpirovsky met 'n messias verwar en hom vergoddelik. As jy na die statistieke van Anatoly Mikhailovich se wonderwerke kyk, is hy koeler as Christus!
  Euphrosyne het gegiggel en gesing:
  - Mag God die blindes gee om hul oë oop te maak,
  En maak die boggelruggies se rug reg...
  Ja God, wees ten minste 'n bietjie God
  Maar jy kan nie 'n bietjie gekruisig word nie!
  En die meisies het weer die Taliban aangevat. Deur die joystick-knoppies met hul kaal tone te druk, het hulle talle Mujahideen afgemaai en dit letterlik in bondels neergesit. Bebaarde Taliban het gesterf onder masjiengeweervuur en hoog-plofbare fragmentasie doppe. Ernstige pret het gevolg, met die massa-uitwissing van godsdienstige fanatici.
  En hier is Alenka met haar bataljon pragtige meisies wat, ondanks die koel, winterweer van Tadjikistan, kaalvoet die Taliban aanval.
  Hulle dra egter kort rompe en hul lywe is bedek met pantserplate wat van Kevlar gemaak is .
  Die skoonhede hardloop na die aanval en sing:
  - Die bose Taliban kruip langs die rotse,
  Maar die meisies is die coolste...
  Slaan hom met napalm
  Ons sal sukses vier!
  En die meisies sal met pêreltande skitter.
  En dan sal Anyuta, met haar kaal tone, 'n ertjie met plofstof na die Mujahideen gooi. En sy sal die Taliban in verskillende rigtings verstrooi, soos katjies.
  Die meisie het dit geneem en gesing:
  - Eer aan die Vaderland, eer,
  Tenks jaag vorentoe...
  Afdelings van meisies in bikini's,
  Groete aan die Russiese volk!
  Rooihaar Alla vuur ook op bebaarde vyande, maai hulle af en sing:
  - Rus het vir hierdie Taliban gelag,
  In alle ouderdomme, dit is hoekom dit Rus s'n is!
  En die meisie sal dit ook vat en met haar kaal tone 'n moordende suurlemoen na die Mujahideen gooi. En verstrooi vyande in alle verskillende rigtings.
  En hoe hy uit sy longe fluit.
  Etlike dosyn kraaie was verstom. Nadat hulle 'n hartaanval gekry het, het hulle op die koppe van die Taliban se geskeerde koppe geval, en hulle is gesteek. Daarna het die vegter gekwetter:
  - Die saak is baie omstrede hier,
  Ek glo dit sal eenvoudig topklas wees!
  Ek ken die Taliban, ons sal verslaan
  Daar is immers 'n trotse gerub bo ons!
  Maria, nog een van die meisies in 'n bikini, het dit gevat en gefluit. En met haar kaal tone het sy enorme moordkrag na die vyand geslinger, 'n baie vernietigende geskenk van die dood. Sy het die Taliban-vegters versnipper en gekoer en haar tande ontbloot:
  - Daar is 'n groot mis rondom Rusland,
  En die Taliban-vegter jaag na die Vaderland!
  Die Olimpiese Spele is werklik 'n heldmeisie. Sy is groot en terselfdertyd is haar hare ligbruin. Die vegter het luukse heupe en sterk abs, wat met sjokoladestafies uitgevoer is. Wel, niemand kan regtig so 'n diermeisie weerstaan nie.
  En so het sy met haar kragtige, gespierde, kaal voete 'n hele vat plofstof opgelig en dit na die Taliban gegooi. En hierdie vat het met groot, dodelike spoed gejaag. En hoe dit in die Mujahideen sal ineenstort en hulle letterlik uitmekaar sal skeur.
  Die vegter-held het dit in vreugde geneem en gesing:
  En bo Murov frons die lug,
  Die dagbreek kom op...
  Ons is soos die dogters van Ilya Muromets,
  Dit was nie verniet dat hulle met hul krag gespog het nie!
  . HOOFSTUK No 7.
  Dit is inderdaad baie lekkerder om die Taliban te veg en dood te maak as om met jou Oekraïense broers te veg. Hier dink ek sal almal saamstem dat dit sonde is om broers dood te maak. En Wladimir Poetin word reeds openlik die Russiese troepe ingeroep - Vovka-Kain!
  Olympias het woedend gesing:
  Wel, hoeveel broers kan jy doodmaak?
  Immers, glo my, 'n mens is gebore vir geluk...
  Die ma laat nie haar seun na die voorkant gaan nie,
  En selfs in die somer is daar slegte weer tydens die oorlog!
  Daarna sal die heldhaftige meisie diep lug in haar longe inasem en fluit. Baie honderde kraaie kry dadelik 'n hartaanval en word flou. En hulle skerp snawels vlieg af en deurboor die skedels van die Taliban-troepe wat op die posisies van die Russiese troepe opruk.
  Olympias, wat die kraaie met fluitjies platgeslaan en verstom laat val het, het dit gevat en getjirp:
  Ta, ta, ta - die hoewe klop,
  Hier, daar, daar - die masjiengeweer het getref!
  Die Taliban-weermag is heeltemal verslaan,
  En niemand kan die leër van meisies verslaan nie!
  Marusya skiet ook op die oprukkende Taliban-soldate. Toon sy humeur en die hoogste klas. Haar masjiengeweer maai hele geledere van Mujahideen af.
  Die meisie gooi 'n doodsgeskenk met haar kaal tone. Slag 'n massa Taliban-vegters uit en piep:
  - Klassieke oorlog,
  Dit is vir 'n meisie om kaalvoet te wees ...
  Dogters en seuns,
  Kom ons verander almal in speletjies!
  Krygers en eintlik skoonheid.
  Matryona, wat op die Taliban geskiet en met haar kaal tone geskenke van vernietiging gegooi het, het getjirp:
  - Eer aan die meisies in bikini's,
  Hulle het die Mujahideen geslaan...
  Die meisies het messe kaalvoet,
  Hulle val so aan vir middagete!
  "n Meisie met "n dun middellyf en luukse heupe skiet na die naderende Taliban. Hy doen dit baie behendig en akkuraat. Hy sny hulle af soos 'n grassnyer en sing:
  - Die meisie het 'n polka gedans,
  Op die grasperk in die vroeë oggendure...
  Stert na links, stert na regs,
  Dit is polka Karabas!
  En nou sal die vegter weer 'n moordenaar teenwoordig na die vyand gooi met haar kaal tone. En hy sal baie Taliban doodmaak.
  Hier baklei Victoria en Veronica. Albei meisies is baie cool. En hulle skiet baie goed.
  Victoria het 'n geskenk van vernietiging gegooi met haar kaal hak van dodelike krag. Sy het baie dushmans geskeur en gepiep:
  - Die geld smelt in die beursie,
  Hoofstede smelt...
  En in Russies -
  Geld beteken manna!
  'n Ander meisie het 'n knoppie met haar bloedrooi tepel gedruk, wat 'n oorverdowende ultraklank aangeskakel het en dit deur die lug laat vlieg het. En reeds het duisende kraaie op die geskeerde koppe van die Taliban geval. En kom ons slaan hulle.
  Die rooihaar meisie het gesing:
  Rusland word aangeval deur die Mujahideen,
  Daar is baie van hulle in Afghanistan...
  Afghanistan vir hulle geveg ,
  Nou het die formidabele Taliban sy swaard gelig!
  
  Maar kaalvoet meisies gee nie op nie,
  Hulle sal bloot die hoogste klas wys...
  Hulle veg flink teen die Taliban-armada,
  En hulle slaan die gees reg in die oog!
  En die vegter met haar kaal tone sal die gawe van uitwissing met moorddadige geweld gooi. En almal kry dit van hom.
  Alice en Angelica skiet op die Taliban met skerpskuttergewere. En hulle doen dit uiters akkuraat. En hulle vuur met sulke presisie.
  Alice het dit geneem en gesing:
  vir die dushman ,
  Bly gesond om...
  Meisies hardloop kaal rond in die winter!
  En hulle breek hul rug met die Mujahideen!
  En die krygers het dadelik hul tonge gewys!
  En toe skiet Alice, met 'n skarlakenrooi bors tepel toe sy die knoppie druk. En 'n dosyn Taliban uitgeslaan.
  Alice het dit geneem en gekwetter terwyl sy haar tande ontbloot:
  - Vir die Vaderland en vryheid tot die einde toe,
  Kaalvoet meisies in bikini's
  Jy is so 'n held...
  Om harte in harmonie te laat klop!
  Angelica het bevestig:
  - Klop in harmonie! Dit is wonderlik!
  Maria Kolesnikova as die koningin van die elwe gee aktiewe en aggressiewe bevele. Sy is 'n waaghalsige en dapper meisie.
  Sy sien die toekoms en die oorlog, Rusland in Tajikistan met die Taliban.
  Maar dit is alles baie mooi. En jy kan sien dat dit bloedig en baie baklei was. Die oorlog wat in die somer van 2023 met die Taliban begin het, was aan die toeneem .
  Die oorlog tussen die Taliban en Rusland het voortgeduur. Afghanistan het 'n groot bevolking, baie jong mense - honger, kwaad, aggressief.
  En hulle veg in Tadjikistan terwyl Rusland se hande vasgebind is met die oorlog in die Oekraïne, wat deur die meeste van die wêreld ondersteun word.
  En die Taliban trek voordeel hiervan.
  Maar baie kaalvoet en pragtige meisies veg aan die Russiese kant. Die gevegte kom in golwe.
  Natasha skiet op die Mujahideen. Hulle gebruik 'n kragtige draak masjiengeweer. En reën koeëls op die Taliban.
  En hulle val, druk op die meisies. Hier sal 'n Russiese helikopter wat vanaf 'n tydelike lugafweerinstallasie afgeskiet is, val. Hy is deur die Taliban neergeskiet. Dit is waar, die helikopter is nie meisies nie, maar mans, en hulle is nie besonder jammer nie.
  En Natasha is 'n meisie en nog kaalvoet in 'n bikini. En wanneer jy amper kaal is, dan sal niemand in die besonder jou terughou of keer nie.
  Natasha het die gawe van uitwissing met haar kaal tone van gebeitelde bene met moorddadige geweld gegooi. Sy het die Taliban in verskillende rigtings verstrooi en gesing, met haar pêreltande ontbloot:
  Hier is dit winter, winter, winter,
  Dit het skielik begin...
  Vee verwoed, vee -
  Dit sal môre beter wees
  Môre, môre, môre!
  En nou is dit 'n nuwe jaar!
  Inderdaad, dit het op Nuwejaar in Tadjikistan gesneeu. En nou laat Russiese meisies kaalvoet, gebeitelde voetspore in die sneeu, en dit lyk baie mooi.
  Zoya het dit geneem en gesing:
  Een twee drie -
  Vee jou verwerkers uit!
  Vier, agt vyf,
  Kom ons gaan speel lapta!
  En die meisie, met haar kaal tone, sal die geskenk van die dood met dodelike krag loods.
  Zoya het dit geneem en gesing, haar tande ontbloot:
  Een twee drie vier vyf,
  Die hasie het gaan stap...
  Hier is 'n meisie wat uithardloop
  Maak Mujahid dood!
  En Zoya het dit geneem en haar lang tong gewys.
  Maar Augustinus lei ook die vuur. Die soort meisie wat nie cooler kan wees nie. En hy skryf met dodelike aplomb. Sny die Mujahideen af sonder onnodige seremonie. Waarna hy begin sing;
  As die agterkant nutteloos is -
  Militêre ywer sal nie help nie ...
  Wel, as daar geen ywer is nie,
  Die agterkant sal die vyand se middagete wees!
  En die rooiharige Augustinus sal die gawe van uitwissing beide vat en gooi, met haar kaal tone. En in werklikheid sal dit soveel dushmans uitmekaar skeur dat dit eenvoudig skrikwekkend is.
  Augustinus het natuurlik nie die geleentheid gemis om te sing nie:
  Ek was kaal
  Sy het so in die veld rondgespring!
  Ek het om die veld gespring...
  Kulatsky het saam gesing!
  En die meisie sal haar oë vat wat skitter van saffiere en sprankel. En haar oë is pragtig. En die taal is baie stout. En so rats, en so groovy. Wel, dit is net asof dit 'n soort sappige lemoen is.
  Svetlana baklei ook. En met sy kaal tone gooi hy geskenke van uitwissing. Wat so dodelik en vernietigend is.
  En daar naby het die Taliban 'n Russiese tenk gevat en uitgeslaan. En die Russiese weermagvoertuig het in stukke begin skeur, en die gevegstel het ontplof. En weer sterf mans.
  Maar Svetlana het nie stinkende mans nodig nie. Hulle moet gemartel word. En die meisie het dit geneem en gesing:
  Mans, mans, mans
  Julle is net groot brutes
  Wanneer meisies jou doodmaak
  Hulle reinig die aarde so baie!
  Inderdaad, die Taliban is diere.
  Hulle het eenkeer 'n pragtige meisie-verkenner gevang. Wel, om mee te begin, het hulle haar gevat en op die rak getrek. Hulle het die gewrigte uit my arms gedraai, wat baie pynlik was.
  Toe het hulle voorraad aan die meisie se kaal voete gehang, wat haar enkels geboei het. En toe het hulle geneem en 'n vuur aangesteek onder haar kaal, en sierlike ronding van die sole.
  Die Russiese meisie het groot pyn gehad. Die Taliban het, voordat hulle haar hakskene gebraai het, haar voete gevat en met olie gesmeer. En so het die sool stadig gebrand, en dit was verskriklik pynlik. En die meisie het gekerm en gebrul. En die Taliban het haar ook op die rug en sye met 'n sweep geslaan. Toe besluit hulle om die marteling te verskerp. Ons het 'n warm draad uitgehaal en die skoonheid op die rug en bors begin slaan.
  En hoe seer dit is. Veral toe die Taliban die Russiese meisie se skarlakenrooi tepels met rooiwarm tang begin draai het. En sy het so gehuil.
  En die hoofleier van die Taliban-afdeling was eenvoudig mal van die marteling. En hy het sy goue tande ontbloot.
  Die Russiese meisie het in reaksie gespoeg. Daarna het hulle haar kaal tone begin breek. Wat baie seer is. En die meisie het beswyk van die verskriklike, ondraaglike pyn.
  Maar die Taliban het voortgegaan om te martel. Eers het hulle die meisie weer by sy bewussyn gebring deur "n emmer yswater uit te gooi. En toe het hulle sensors en elektrodes op haar lyf geïnstalleer.
  Daarna het die twee seuns die dinamo begin trap. Die stroom het begin vloei en die meisie ruk van helse pyn. En inderdaad wanneer op die lyf
  Elektriese ontladings gaan deur , dit is grillerig, die woord is dat troppe perde verbyjaag. En regtig, enige meisie hier sal huil.
  En die seuns trap, en die naakte meisie huil soos 'n wilde wolf. En dit maak haar regtig seer. En die gebrul is eenvoudig ondraaglik.
  En naas die stroom braai die Taliban ook die Russiese meisie se hakskene, wat reeds met groot blase bedek is. Hulle het my ook met 'n warm draad op die rug geslaan. En hulle het geslaan met woede en vertraging.
  En terselfdertyd het hulle die meel vermeerder. Hulle het begin om die meisie te rek en meer en meer gewigte aan die blok te hang om haar gewrigte deeglik te draai.
  Die belangrikste Taliban bandiet het gesing:
  Wat 'n pyn, wat 'n pyn
  Die wedstrydtelling sal wees: vyf - nul!
  Wel, wat kan jy van barbare neem? Hulle het die meisies baie wreed gemartel, maar nie besonder gesofistikeerd nie. Alhoewel elektrodes in die baarmoeder van Venus ingedruk is en hoe daarna die stroom toegepas is.
  Die Taliban is barbare. Hulle het dus 'n hele armada tenks van China gekoop met die geld wat hulle uit dwelms gekry het. Inderdaad, China is Rusland se kaliko-bondgenoot en vriend.
  En die Taliban het die vyand met hul tenks aangeval.
  Maar teen hulle is vier Russiese meisies in 'n T-95. Hulle is natuurlik kaalvoet en in bikini's.
  En wat?
  Elizabeth het met haar kaal tone op die Mujahideen geskiet en getjirp:
  - Eer aan die Moederland van Olifante!
  Ekaterina het ook op die Taliban gebluf met 'n kaal, ronde hak en gevra:
  - Wat is die tuisland van olifante?
  Elizabeth het haar tande ontbloot en geantwoord:
  - Natuurlik, Rusland!
  Catherine het gegiggel en geantwoord:
  - Ek het gedink dit is Indië!
  Elena het die dushmans met behulp van die bloedrooi tepel van haar bors geklap, voor dit haar bra uitgetrek en piep:
  - Ek het gedink die tuisland van olifante is Afrika!
  Euphrosyne het met haar kaal, ronde hakke op die pedale gedruk en gesing:
  - Klein kinders,
  Glad nie...
  Moenie Afrika toe gaan vir 'n stap nie...
  In Afrika is daar haaie, in Afrika is daar gorillas,
  Daar is groot krokodille in Afrika!
  En al vier kaalvoetmeisies, met kaal borste, met sprankelrooi tepels, het gesing:
  Hulle sal jou byt
  Klop en beledig...
  Kinders gaan stap nie in Afrika nie!
  Daar is 'n rower in Afrika
  Daar is 'n skurk in Afrika
  In Afrika is daar 'n verskriklike Barmaley!
  Dit sal jou byt
  Klop en beledig...
  Kinders gaan nie Afrika toe vir 'n wandeling nie,
  Dit is 'n nagmerrie in Afrika,
  Mal skurk
  Barmaley het skielik daarin verskyn!
  Hy hardloop om Afrika en eet kinders!
  Ja kinders! Ja kinders!
  Lag is lag, maar toe die Taliban 'n Russiese seun van ongeveer veertien vang , het hulle hom ernstig opgeneem. Eers het hulle hom gestroop en op die rek geryg.
  Toe begin die landdrosman in 'n tulband en met 'n baard die tiener se naakte, gespierde lyf met 'n stok met 'n warm yster verbrand.
  Toe bring die Taliban-beul 'n rooiwarm ysterster na die seun se kaal bors en druk dit daarop.
  Die seun het van verskriklike pyn geskree en sy bewussyn verloor. Waarna die seun tot sy sinne gebring is. En hulle het sy kaal, nog amper kinderagtige bene in 'n blok vasgeklem. En hulle het begin om gewigte aan hake in die blok te hang. En dit was baie seer. Die seun se jong lyf was baie gestrek, en die seun het letterlik gekreun .
  Die Russiese seun is steeds gemartel. Geolie die kaal voetsole. En toe steek hulle 'n vuur onder hulle aan.
  En hoe die kind daarna wild geskree het. Ja, dit was uiters pynlik.
  Die seun het aangehou skree en is deur die Taliban met 'n sweep geslaan.
  Toe gryp hulle die seuntjie met hake aan die ribbes. En weer het hulle dit heeltemal binne-in gedraai.
  Daarna het die Taliban gesing:
  Ons sal al die ongelowiges vernietig,
  Laat hulle tieners wees...
  Hier is 'n gerub bo ons,
  Ons sal almal op die bord sit!
  Daarna is die seun van Rusland met rooiwarm tang gebreek, al die tone op sy kaal voete. En die Taliban het dit stadig gedoen om die mooi seuntjie soveel pyn as moontlik te berokken. En toe begin hulle die jong vegter se ribbes met witwarm tang breek.
  Daarom het hulle dit vir hom gebreek sodat die seun nie 'n enkele heel rib gehad het nie. En die seun is dood van pynlike skok.
  Voor die dood het die Mujahideen die tiener se balle vermorsel. En dit was baie seer.
  Intussen het Anastasia Witcher die Taliban met aanvalsvliegtuie aangeval. Sy het vuurpyle gebruik. Sy het die joystick-knoppies met haar kaal tone gedruk en gesing:
  Hoër en hoër en hoër
  Die Führer het sy neus gelig...
  Soms waai ons dakke weg,
  Die Taliban het egter nie volwasse geword nie!
  Akulina Orlova tref ook haar opponent. Hy doen dit baie akkuraat, en gebruik sy bloedrooi bors tepel om die knoppie te druk. En 'n Russiese aanvalsvliegtuig ontplof daar naby. En hy was tevrede met die moordenaargeskenk van die Taliban. Moontlik iets wat in China gemaak is. En dit sal jou heeltemal in die wiele ry.
  Akulina het gesing:
  - As 'n man reguit na die kis gaan,
  Bewaar lewe so...
  Wees kaalvoet meisies!
  En die vegter sal lag en lag. Natuurlik, ten spyte van die winter, ken die meisie se voete geen skoene nie. En haar hakke is rond en letterlik blink. Hierdie meisie is eenvoudig super.
  En die tepels van haar borste is skarlakenrooi en skitter soos die toppe van kerke. Hierdie is 'n bakleierige meisie, so te sê.
  Ja, sy hou nie van mans nie. Alhoewel hy gelukkig sy tong gebruik vir plesier. Dit is regtig so lekker om aan jou bloedrooi tepels te raak met die aarbei-tepels van 'n ander meisie. Om dit wonderlik te maak.
  Akulina het dit geneem en gesing:
  Oor hierdie kaalvoet meisie
  Ek kon nie vergeet nie...
  Dit het gelyk soos die klippe van die plaveisel
  Hulle pynig die vel van teer voete!
  En Akulina sal haar saffieroë vat en oprol.
  Hier is sy 'n meisie van die hoogste vlak en klas.
  En Margarita Magnitnaya is ook 'n vlieënier. Albei meisies is baie lief daarvoor om oorkant mekaar te lê en aan hul tepels te raak wat skitter soos robyne.
  Hulle verwaarloos mans egter ook nie.
  Wel, intussen sal Margarita dit vat en die Mujahideen met groot dodelike krag tref.
  Dan sal hy sing:
  O, watter bene!
  Hoe goed...
  Moenie bang wees nie, skat
  Skryf jou foonnommer neer!
  En Margarita sal haar tong wys. Sy is 'n uiters veglustige meisie.
  En haar kaal tone stuur moorddadige geskenke van die dood.
  Akulina Orlova het laggend gesing:
  - Margarita, die venster is oop,
  Margarita, onthou jy hoe dit alles gebeur het!
  Anastasia Vedmakova het geknik.
  - Ja, vroue! Ons kan alles doen en ons sal die vyande deeglik uitvee!
  En die meisies het in koor gesing:
  Ons weermag is sterk
  Sy beskerm die wêreld...
  Laat die Taliban vorder
  Hulle meisie word vermoor!
  Fedor veg byvoorbeeld ook. Sy gebruik 'n mortier om die Mujahideen te tref. En as hy opfok, sal dit vir niemand na veel lyk nie. Al het die Taliban 'n lang baard en 'n geskeerde kop.
  Fedora stamp haar kaal voete in die modder en sing:
  Sien jy 'n verduistering in die lug?
  'n Gedugte simbool van die branders...
  Swart vlerke oor die wêreld
  Swerms kosmiese gehuil!
  En 'n ander meisie Sirafima het 'n moordbom met haar kaal tone gegooi en die massa Taliban uitmekaar geskeur en gesê:
  Taliban - die vloek styg,
  Taliban - totale dood...
  Taliban en dooie regimente!
  Die Taliban lei die mal man!
  Taliban!
  En Seraphima sal 'n fluitjie in haar mond neem, en hoe dit sal blaas dat die kraaie flou word en die koppe van die Mujahideen met hulle snawels deurboor.
  Die meisies, ek moet sê, is so uitstekend en pragtig.
  En nou kan jy sien hoe die Taliban "n Russiese ammunisiepakhuis aan die brand gesteek het. Dit het begin brand en die doppe het met dodelike krag ontplof. Die Taliban brul en juig.
  Maar die meisies uit die lug fokken met die Mujahideen. En jy kan sien hoe Albina en Alvina in die lug verskyn het.
  Albei meisies is eenvoudig ongelooflike blondines. En wonderlik mooi. En natuurlik, kaalvoet en net 'n dun broekie aan.
  Dit is vroue van die hoogste orde, kom ons sê. En wat hulle in staat is om te doen, kan nie almal herhaal nie.
  En die krygers, in werklikheid, as hulle begin doodmaak, sal jy hulle nie kan keer nie.
  Albina het 'n vuurpyl van kolossale vernietigende krag vanaf die vliegtuig afgevuur. En sy het die Taliban-leërbunker stukkend geslaan, waarna sy gesing het:
  - Ek is die sterkste in die wêreld,
  Selfs kaalvoet, naakte tepels...
  Kom ons week die Taliban in die toilet,
  Ons kan nie bekostig om swak te wees nie!
  Alvina gaan voort om geskenke van die dood te stuur met haar kaal tone. En maak die Mujahideen dood, sy het dit geneem en gesing:
  - Ons het oulike meisies,
  Hulle sê net skoonheid....
  Stemmetjie van die Komsomol-lede Zvonitz ,
  Stormagtige lente kom!
  En albei meisies sal dit vat en uit volle bors sing:
  Laat my na die Himalajas gaan
  Laat my gaan vir goed
  Anders sal ek huil, of anders sal ek blaf,
  Anders eet ek iemand!
  En die meisie begin net kraai. En sy dink dit is baie cool en sjarmant. En wanneer jy skree - Kukareku - is dit regtig creepy.
  Die meisies het intussen aangegryp en van swaar gewere begin skiet, wat 'n indruk gemaak het. En hulle skiet so akkuraat.
  Die meisie Vivola het gesing, haar tande geruk en akkuraat op haar vyande geskiet:
  - Ek is die sterkste meisie in die wêreld,
  Ek is mal daaroor om perfeksie by mans te lek ...
  Soldate ken nie koel eter nie,
  Waar die meisie vergeet het om bietjie te suig!
  En die vegter sal lag. Ja, skoonhede weet hoe om Dushmans te wurg.
  En om eerlik te wees, hulle is in staat om die horings en die duiwel kaal af te breek.
  Probeer dus om teen sulke skoonhede te klim.
  Nicoletta praat ook oor die Taliban. Sy is 'n baie veglustige en aggressiewe meisie. En wanneer hy lag, lyk dit of dit die lag van 'n gewelddadige mal vrou is .
  Nicoletta baar haar tande en brul:
  Ons is, sjoe, rowers,
  Rowers, rowers!
  Bang , bang en jy is dood,
  Dood, dood!
  En die meisie sal die lug met haar tong lek. En hoe lekker is dit om 'n ander meisie se skarlakenrooi tepel te lek. En sy het dit so blink en sprankelend met robyne.
  Nicoletta lag en tjirp:
  - Eer aan ruimte seerowers!
  Meisies op ander plekke was ook woedend. En toe val vuurpyle op die Taliban-posisies. Aurora het dit vrygestel met die bloedrooi tepels van haar borste, wat gebruik is om die knoppies te druk.
  En die vuurpyle het gevlieg. En die Mujahideen brul.
  Hier is nog 'n Komsomol-lid wat gemartel word. Sonder om te skroom is watte wat met petrol gesmeer is, tussen haar kaal tone ingesit. En hulle het dit sonder meer gevat en dit aan die brand gesteek.
  Vata het aan die brand geslaan. En die meisie hoe om te vat en te brul. En toe neem hy haar borste en druk 'n rooiwarm staaf reg in die bloedrooi tepel. En die meisie was letterlik uitgeput van die pyn.
  En die Taliban lag. Natuurlik hou hulle daarvan om ook hul tone te breek. Een van die Mujahideen het selfs die meisie se kaal, ronde hakskeen geneem en dit met wit yster van die hitte verbrand . En dit het gewerk. Die meisie sal dit vat en in wilde afgryse skree.
  Alice het dit deur 'n sluipskutter gesien. Ek het van nader gekyk. Ek het dit geneem en dit opgestel, en dit was soos mal. En die moordkoeël sal die laksman reg in die maag tref. En hy sal van wilde pyn skree en begin wriemel. En die meisie het dit geneem en gesing:
  Engele van goedheid,
  Twee wit vlerke oor die wêreld
  Daar is iewers 'n land
  Waar Svarog self 'n afgod geword het!
  Angelica het ook, en baie akkuraat, die martelaar in die skrotum geslaan. Hy sal ook skree van 'n goed gemikte treffer. Dit is hoe die laksmanne dit gekry het.
  En die meisies het gesing:
  Julle slegte laksmanne,
  'n Wrede straf wag...
  Ons het baie kerse
  Die groot mense val aan!
  En die meisies het verwoed en akkuraat begin skiet. En slaan die Taliban uit. Die duiwel sou nie sulke meisies kon weerstaan nie.
  Alice neurie terwyl sy op die vyand vuur:
  Jou lot is in die weegskaal,
  Vyande vol moed...
  Maar dank God ek het vriende
  Maar dank God ek het vriende!
  En dank God vriende, daar is swaarde!
  En Angelica, wat aanhou om op die Taliban te skiet en hulle doodmaak, het getjirp:
  - Wanneer jou vriend bloei,
  Tot die einde vertrap...
  Moenie my 'n vriend noem nie
  Nie 'n lafaard of 'n leuenaar nie!
  Toe vat die meisie en gooi 'n granaat met haar kaal tone met dodelike krag. En sy het die Taliban stukkend geslaan. Die afgekapte koppe van die Mujahideen het gerol.
  Angelica het dit geneem en gesing:
  Dag en nag onophoudelik gebombardeer ,
  Jammer sonder skaamte...
  Omdat Poetin vreemd optree,
  Die hele land sterf!
  Alice, wat op die Taliban geskiet en deur hulle geslaan het, het dit geneem en opgemerk en stof uitgespoeg:
  - Daar is so 'n wonderlike oomblik in hierdie Rusland,
  Wat nie maklik is om te raai nie, is wie die nar is en wie die president is!
  Die rooiharige vegter het gegiggel en opgemerk:
  - Dit is hoe dit gebeur - dit is baie dom om 'n spioen as president te hê!
  En albei meisies het weer strome vuur op die Taliban laat val. En hulle het dit baie goed gedoen. En hul skote het die Mujahideen getref.
  En op 'n ander plek het ander meisies baklei. En natuurlik kaalvoet, en amper kaal.
  Alenka het byvoorbeeld 'n bazooka afgevuur met haar bloedrooi bors tepel. Sy het 'n Taliban-vegter en verskeie van sy vennote deurboor.
  Toe twiet sy:
  - Nou is ons weer by die parade,
  Ons is nie op dieselfde pad met die bandiet nie
  Ons is 'n brigade van kaalvoet meisies,
  Die lig van Lada is met ons vorentoe!
  En die vegter sal 'n geskenk van vernietiging met haar kaal hakskeen gooi. En dit sal 'n massa Mujahideen verskeur.
  Die vroue hier is cool. Olga skiet ook op die Taliban. Dit is die Mujahideen wat vorder. Hulle val in dik kettings aan. En die meisies sny hulle sonder seremonie af.
  Olga het "n vuurpyllanseerder met haar aarbei-tepel afgevuur. Sy het baie Taliban uitgeslaan en gesing:
  - Ons sal ons siel gee, ons hart,
  Ons is ons heilige Vaderland...
  Ons sal staan en wen -
  En ons sal nie spyt wees oor ons lewens nie!
  . HOOFSTUK No 8.
  En die meisie sal die gawe van vernietiging na die Mujahideen gooi met haar kaal tone van moorddadige geweld.
  En hoe wonderlik is dit vir meisies. Hoe hulle die Taliban geslaan het.
  Veronica baklei ook. Die meisie gebruik robyn bors tepels wanneer hy skiet.
  En as gevolg daarvan is baie dushmans vernietig. En die vegter skree bo-oor haar longe:
  - Ek is die sterkste in die wêreld,
  Ek kan die Taliban verwurg...
  Nat Dushmans in die toilet,
  Ons sal hulle soos speletjies maak!
  En Veronica sal dit vat en dit naai...
  Kryger Anna is by haar. En vernietig die Mujahideen. Natuurlik dra die meisie net 'n broekie. Dis prakties. En die broekie is so dun en steek eintlik niks weg nie.
  Kryger Anna skiet en sny haar teëstanders af. Haar hare is rooi, en die meisies self is eenvoudig die hoogste lig van die kosmos.
  En Anna gooi met haar kaal tone die gawes van die dood, wat die Taliban op die plek verpletter.
  Die krygers skree uit volle bors:
  - Die Mujahideen maak amok,
  Die vyand van die regiment het vorentoe beweeg ...
  Meisies dra weet oorwinning
  Hulle sal die Taliban met vyandigheid ontmoet!
  
  Varkvel se vel is dronk,
  Die vyand sal verslaan word...
  Kaalvoet meisies baklei
  Die vuis van die skoonhede is sterk!
  En die vegter sal dit neem en jou slaan deur die bloedrooi tepel van haar bors in die geveg te gebruik.
  En kom ons sê net dit is baie cool!
  'n Pragtige rooihaar meisie. En sy is lief vir mans. Veral om met die tong te werk, met daardie polsende, jade-stawe.
  Dit is goeie smaak en plesier!
  Toe vat Anna dit en brul uit haar longe:
  - 'n Opdrag is gegee om die dorp met die grond gelyk te maak,
  Grade salvo vernietig berge...
  Die Führer met 'n kaalkop het op Afghanistan geblaas ,
  En kom ons hou op om met die hel te praat!
  En die meisie sal lag en lag. En haar lag is soos die lui van klokke.
  Die meisies is vol opgewondenheid. Malvina baklei ook. Natuurlik gee die meisie nie om om die skarlakenrooi tepel te gebruik nie. En terselfdertyd sing die skoonheid ook
  En dit het gebeur -
  Wat die soldaat nie gevra het nie!
  'n Bose stam het ingerol,
  Baie helse, donker magte!
  
  Swart duiwels is astrant,
  Ontsnap uit hierdie moeras!
  Hier het hulle dolke in hul hande -
  Liedjies huil - nie 'n nagtegaal nie!
  
  Die masjiengeweer het die infanterie verpletter -
  Rook van gebreekte mortiere!
  Hulle het dadelik 'n geselskap neergesit,
  die koerier se wapenrusting het nie gehelp nie!
  
  Die trop het geen begeerte om te sterf nie,
  Glo my, die hel is nie 'n oord nie!
  En die skulpe vernietig bunkers,
  Hulle aartsengel slaan hulle van bo af!
  
  Demone piep dadelik in hul gate,
  Ons verbrand hulle met napalm en swael!
  Selfs die berge smelt,
  Almal rondom ons word uitgeroei!
  
  Maar moenie net dink nie
  Dat die vyand soos water is!
  Gigantiese toppunt van groei,
  Koning van die Heelal Satan!
  
  Hier is sy asem van vuur,
  Die gerub brand dadelik!
  En die vaandel van God het geval,
  Maar ons glo, ons sal wen!
  
  Ons het 'n bietjie teen die heuwel opgegaan
  En laat ons gedoop word!
  Gekrom op die pad,
  Seuns van die wyse God!
  
  En nou hardloop ons na die aanval,
  Skree hoera, donderslae!
  Hoeveel kan jy egter hoor, vloek,
  Maar verdomp die hutte - vernietiging!
  Dit was Margarita Kolesnikova se visie, en dit het alles begin met die feit dat die Taliban Tadjikistan skielik op 22 Junie 2023 aangeval het, en Rusland moes op twee fronte veg en sy magte van die Oekraïense front aflei . En wat is beter om met doesjmans te veg as dat Slawiese broers mekaar doodmaak?
  Maar in haar wêreld moes Maria Kolesnikova ander probleme oplos. Ook baie ernstig. Beveel troepe wanneer goed die kwaad beveg. Hoe dit was toe die mense opgestaan het teen die diktator van die snor- en kaalvark, en toe sy haar pragtige elwemense beskerm teen bose en lelike bere.
  Soos sy gesing het:
  Liefde en dood,
  Goed en kwaad...
  Wat is heilig, wat is sondig,
  Dit is nie bestem om te verstaan nie...
  Liefde en dood,
  Goed en kwaad,
  En ons word die keuse gegee,
  Net een ding!
  Elwe het aan die een kant geveg, en Orke aan die ander kant.
  Die elfmeisies het ernstige heldhaftigheid getoon toe hulle teen die harige wesens geveg het.
  Hier het skoonhede met driekleurige haarstyle die orke aangevat.
  Die meisies het masjiengewere op die harige bere afgevuur. Hulle het hulle sonder onnodige seremonie afgemaai en in kiste gery.
  Terselfdertyd het meisies en stamme van elwe met hul kaal tone moorddadige geskenke van die dood na die vyande gegooi. Hulle het die Orke letterlik uitmekaar geskeur.
  En die krygers het gesing:
  As 'n vriend skielik opdaag
  Dit is 'n bose, harige ork ...
  Die elf se blik gaan toe uit,
  Mag die kaal Fuhrer sterf!
  En die krygers het weer gelag en gewys hoe hul pêreltande vonkel van ivoor.
  Hier baklei die elwe weer, en met hul kaal tone gooi hulle kragtige en dodelike gawes van uitwissing.
  Terselfdertyd vuur die skoonhede aktief en aggressief met masjiengewere. En hulle doen dit met geweldige entoesiasme.
  Een van die elwe het die bazooka-knoppie met haar rooi bors tepel gedruk. Sy het die moordenaargeskenk van die dood weggegooi. En 'n massa orke uitmekaar geskeur.
  Dit is meisies, almal kaalvoet en in bikini's.
  En natuurlik sing die elwe weer;
  Groot, magtige, heilige land,
  Daar is nie meer stralend onder die blou lug nie!
  Sy is aan ons gegee deur die Almagtige God vir ewig -
  Lig sonder perke, verhewe Elf!
  
  Die wêreld het nog nooit so 'n krag gesien nie, weet nooit
  Sodat ons met trots die uitgestrekte ruimte vertrap!
  Enige ster in die heelal sing vir jou,
  Mag die elf saam met ons gelukkig wees!
  
  Dit is immers ons Moederland, dit is so 'n lot,
  Beveel die ruimte van alle sake!
  Enigeen van ons, glo my, sal dit wil hê,
  Sonder enige dwaasheid, vroulike bygelowe!
  
  Die aartsengele blaas hul magtige trompet,
  Hulle verheerlik die opmars van ons leërs kragtig!
  En die vyand sal sy lot vind in 'n esp-kis,
  En moenie belasting en huldeblyk ontvang nie!
  
  Dit is ons Moederland, alles daarin, glo my, is pragtig,
  Sy het die hele heelal moeiteloos omgedraai!
  Meisies met 'n oulike weegvlegsel ,
  Op soek na haar om 'n sterk vat te hê!
  
  Moederland is die moeder se blou oë,
  Haar hand is beide liefdevol en klip!
  En die teëstander jong man wat jy met 'n koeël doodmaak -
  Sodat die vlam helderder in die hart vlam!
  
  Aan die grenslose Vaderland, lê jy die eed af,
  Sy is natuurlik ook goed vir jou!
  Al vloei 'n stroom bloed in die woede van die stryd,
  Die vyand sal nou vergelding ontvang!
  
  Wapens en moed is so 'n kragtige legering,
  Die bose kan dit nie oorwin nie!
  Ek het vinnig op 'n vliegtuig met bomme gevlieg,
  En terwyl dit ontplof, gooi hulle 'n vensterreën in!
  
  Maar die orde van die heerser - vlieg die kind na Mars -
  Dit is tyd dat jy spasie sit!
  En die arrogansie van die Marsman sal hard in die oog raak,
  Dan sien ons verby Pluto!
  
  Kom ons kom na die hoogtes van die ruimte, sien die rand van die heelal,
  Dit is ons menslike lot!
  En daarom, klein seuntjie, waag dit aan uitbuitings,
  Weet immers dat die beloning 'n winsgewende besigheid is!
  En die meisies sal dit vat, en weer met hul kaal tone sal hulle die geskenk van die dood gooi.
  En kom ons sny die oprukkende orke met masjiengewere af. Krygers is skoonheid. En die kaal hakke van die meisies gooi geskenke van moorddadige uitwissing op. En hulle doen dit baie vinnig en aggressief.
  En hulle het baie bloedrooi en aarbei tepels. En hulle borste is so geurig. Die jong elwe lek hulle met hul tonge en word mal van die heuningsoet.
  Wat 'n klas!
  Een van die elwe skree en ontbloot haar borsbeeld:
  - Suig so 'n bors,
  En vergeet van die Orke!
  En die vegter sal dit vat en haar lyf draai.
  En 'n ander elf druk die bloedrooi tepel van haar bors. En die gawe van die dood sal met dodelike krag reageer. En as hy jou regtig moer maak, sal hy jou regtig moer maak.
  Die elwe gil en skree:
  - Ons is die sterkste in die wêreld,
  Kom ons maak al die orke in die toilet dood...
  Het nie harige pap geëet nie -
  Oorweeg hul plek by die emmer!
  En hier druk die meisie weer die joystick-knoppies met skarlakenrooi tepels en slaan die orke met loodreën.
  Waarna 'n hele bataljon kaalvoet elwe begin sing het;
  Die liefdesverbond is sterk, oud, gegee,
  Die Here se eindelose en suiwer seël!
  Sommige is in gebed, en ander is in tavernes,
  Sommige is bo, ander wag op die dood!
  
  Ek en my vriendin is nou baie gelukkig -
  Sy is my lig, en die bos se soet skaduwee!
  Die gerubs seën ons weg,
  Onder die silwer is daar 'n sagte skaduwee soos fluweel!
  
  Ons het baie paaie getrap,
  Ek is lief vir U Almagtig met my hele hart!
  Vir die feit dat jy manjifieke blondines geskep het,
  Hoekom gee jy nie genade vir 'n roebel nie!
  
  Alhoewel die noodlot soms die dobbelsteen gooi,
  Dit kan 'n baie hartseer situasie wees!
  So baie mense kook immers van woede,
  En bloed vloei uit die sonsondergangwaterval!
  
  Kersies blom immers nie altyd in Mei nie,
  Daar is warmte en pluis reën!
  En pynig die vlees van minnaars,
  Die mal skurk eet sonder huiwering!
  
  En dit is nie oorlog wat hartseer bo die dak is nie -
  Hulle kan erger wees, honderd keer erger!
  Toe die lande vinnig deur muise geknaag is,
  Wanneer daar 'n hele reeks siektes is!
  
  Waarom pynig die Here kinders so?
  Dit is immers 'n slenter - dit beteken jy leef!
  En hoekom is die onskuldige ook arm?
  En hoekom lei leuens tot sukses?
  
  Ons wêreld is soos Janus - baie veelsydig,
  Die rande van kwaadwilligheid in hom is glad nie skaars nie!
  Maar die wilde karakter moet aan bande gelê word,
  Om dissipasie en sondes te oorkom!
  
  Alhoewel van die ander kant af; heiligheid is verveling,
  'n Wêreld sonder draaie is leegheid!
  En dat dit tevergeefs was dat hy God gestuur het om te pynig,
  Inheemse seun - die Here Christus!
  Die meisies het gesing, en die Orke het probeer om hulle te omring. Meisies is nie so eenvoudig nie.
  Hier is die elwe wat vlamwerper-tenks lanseer. Hierdie reuse met wye stamme beweeg.
  En die krygers beheer hulle met hul kaal tone. En hulle oorstroom die orke-posisies met vuurnapalm . Dit is die vegtende en aggressiewe meisies hier.
  En hy brand spesifiek bontbere. Die meisies gebruik natuurlik hul robyn tepels wanneer hulle skiet.
  En hulle het hul tande ontbloot, wat 'n spieëllig gee.
  En die krygers het gegil van verrukking. Toe die tenks begin styg, laat ons die Orke verbrand. En hulle beweeg soos 'n regte gevegsketting wat die ruige hordes uitslaan.
  Die elfmeisies sing in reaksie;
  Die geluid van die wonderlike lier, eggo,
  Ek sing, durf, ek swyg nie!
  "n Vegvuis is nie van was gemaak nie,
  Ons streef na die lig - die pad van die straal!
  
  God pynig mense met siekte -
  Vuur uit die hel het die sondaars verbrand!
  Ek wil die Almagtige se vriend word,
  Sodat dit nie so moeilik sal wees nie!
  
  Christus sal natuurlik binnekort kom,
  Sal die hartseer dan weggaan, glo my?
  Moenie tog verkyk nie, woed van die voorkoms,
  Sonde, vryheid, dis ook jammer!
  
  Ek wil nie die lyn loop nie -
  Ek wil nie sondeloos wees nie!
  Slinkse optrede is beter
  As 'n draad sonder deurskynende verveling!
  
  Hy het gesê daar sal geen oorlog in die paradys wees nie,
  En sonde sal verdwyn, sleg vir almal!
  Maar waarvoor is die noodlot?
  Ons is honger vir nuwe veranderinge!
  
  Om vir ewig te lewe - weet dit baie goed,
  Maar om sondeloos te lewe is om te plant!
  Die ridder sal oorlog passievol liefhê,
  Die weermag gaan immers veg!
  
  Vaderland, vaderland van die soldaat,
  Sy hou die fakkel in sy hande - marsjeer!
  Vergelding vir die onrein monsters,
  Jy sal hulle in die tande skop, vegter!
  
  Kom ons eindig die stryd met 'n vrygewige feesmaal,
  Kom ons eet 'n versnapering, 'n drankie - kom ons dans!
  Ons ridders is immers onsterflik,
  En die woord tref nie die wenkbrou nie, maar die oog!
  
  Maar wat om te doen in 'n vreedsame wêreld?
  Jy kan 'n paleis daar bou!
  En dra die diens op aan die lier,
  Met 'n lourierkroon!
  
  Maar daar is ander wêrelde - weet,
  Waar krygers ook groei!
  'n Seun teken 'n tenk op sy lessenaar,
  Wat as vreemdelinge na ons toe kom?
  
  Moenie probeer ontspan nie
  Versterk jou spiere, hou jou verstand sterk!
  Ons elwe weet almal hoe om te veg,
  Toe die aartsengel skielik aan die slaap geraak het!
  Dit is hoe die meisies hul uitstaande klas en ware veggees gesing en gewys het.
  Maar die elwe het hul kaal tone gevat en vernietigende gawes van vernietiging na die Orke begin gooi. En hulle het dit met groot entoesiasme gedoen.
  Terselfdertyd het die meisies uit masjiengewere gekrabbel. En hulle het hul tonge gewys.
  In 'n wêreld waar daar so min mans is, is meisies veral versigtig vir hul voorkoms en veg vir ouens.
  Baie dikwels verkrag hulle hulle bloot en wys hulle uitstaande klas.
  Dit is die soort bakleiery en taai meisies.
  En natuurlik, hoe kon hulle nie sing nie;
  Daar is net verskillende wesens onder die maan,
  Sommige het horings, ander het gesigte met slagtande!
  Wat deur die Groot Satan geskep is,
  Verskeie tipes, tipes, klasse, kaste!
  
  Waartoe het ons, Elfi-ridders, gekom?
  Dat die sprokie deur krygers verower begin word het!
  Wat net in die verte sigbaar was
  Nou trap die Russiese weermag onder die voete!
  
  Die domein van die trolle van die onderwêreld is die hel,
  Van daar af stuur hulle siektes na mense!
  Maar die elwe krygers versprei nou die plaag,
  Laat ons nie ons kinders begrawe nie!
  
  Hoekom het jy dan op 'n staptog gegaan?
  Viry toegemaak !
  Dis hoekom seuns tot die dood toe veg -
  Aan my heilige, wat harmonie aan Elfia gee!
  
  Sodat hulle sterf en die paradys kry -
  Toe, opgewek in die mensewêreld, het hulle teruggekeer!
  En jy verbrand die vorm van toorn in die vuur,
  Napalm en koeëls sal ons nie keer nie!
  
  Daar is 'n verskriklike towenaar in die donker afgrond,
  Hy het 'n gemene gestuur - 'n stam sterker as staal!
  Maar die Almagtige het beveel om die hel te breek,
  Bo jou is die Leier van alle sfere, kameraad Stalin!
  
  Ons sal ander mense se boyars klop -
  En ons sal die vetpens demone uit die juk werp!
  Dis hoekom ek 'n militêre geskenk nodig het,
  Sodat die aggressor 'n vy met bloed eet!
  
  Maar die kabouter het dit ten volle gekry,
  Bevry die ander wêreld!
  En die beker van God se gawe is nou vol,
  En die mens is nie 'n vreemdeling vir die hemel nie!
  
  Kom ons drink 'n glas heuning en sing,
  Oor die dapperheid en prestasie van 'n soldaat!
  Wat verkry is deur moed met 'n swaard,
  Die broers moet in rye verewig word!
  Hulle is so uiters aggressief en baie kaalvoet, met pienk, ronde meisiehakskoene.
  En hulle maai hierdie orke af...
  "n Elfmeisie met blou hare het die gawe van die dood geneem en dit na die getande wesens van dodelike krag gegooi. Sy het hulle in verskillende rigtings gestrooi, hulle letterlik uitmekaar geskeur, waarna sy hulle geneem en gekoer het:
  - Die bles Fuhrer is 'n hondsdol sadis,
  Jy het so baie van ons broers vernietig...
  Hoekom is die fascis nog nie dood nie?
  Wat het Rus onder 'n bose betowering gegooi?!
  En die meisie het weer met geweld 'n groot, dodelike granaat gegooi. En net flarde vlieg van die orke af. En kom ons sê net dit is wonderlik!
  Daar moet kennis geneem word van die meisies dat hulle uiters vegtend en pragtig is. En natuurlik ken hul voete nie skoene nie.
  Hoe hulle geskenke van die dood na hul vyande gooi.
  En kaal hakke is in. Hierdie meisies is die hoogste klas, soos karaoke. Die vyande kan hulle nie weerstaan nie. En miskien ook vir vriende.
  As hulle versprei, sal die harige wesens dit nie genoeg vind nie.
  En so het die krygers nog 'n ry trolle afgemaai en begin sing;
  Oorlog is 'n erkenning van die noodlot,
  Wreed met die skoonheid van Gehenna!
  Soos die skyn van die koue ys van die maan,
  Soos 'n pantomime, 'n helse toneel!
  
  Dit is egter die manier van die elwe -
  Gooi deur die dorings na die roeping!
  Moenie dink nie, vyand, ons sal nie gebuig word nie,
  Ons is nie sonder groot kragte nie!
  
  Rusland het ons sy skuiling gegee,
  Daarin is ons in 'n skare van een gebore!
  Soos die Maagd se voorblad -
  Mag die Almagtige ons genade bewys!
  
  Zenya het die banier gegee - vooruit,
  Sy opdrag is om met vlerke te vlieg!
  Kom ons bou 'n kommunistiese paradys
  Laat die boggelrug figuur reguit word!
  
  Maar wie is in die aanval en jaag hartseer hier?
  Uit die hel, monsters van die onderwêreld!
  Ek hou aan Christus vas met my siel,
  Dit gee ons gemoedsrus as krygers!
  
  In gevegte maak gedagtes nie 'n grap nie -
  Jy moet hulle in die mandjie versamel!
  Ons is almal kamerade, vriende,
  Bouers van kerke en tuine!
  
  Hier is die monsters, die gehuil van geeste,
  Ons sal nie toegee aan die wesens nie, jy weet!
  Ons vegter is die coolste een,
  Nie 'n skooltekening op 'n lessenaar nie!
  
  Kom ons veg saam die aanval af
  Kom ons maak die benadering tot die hoofstad skoon!
  Ons is ridders met 'n staal swaard,
  Alhoewel die kettingpos nie lank genoeg is nie!
  En hierdie liedjie is baie verkwikkend en mal. En hulle gooi granate in die stryd met die dodelike krag.
  En natuurlik swaai die meisies kaalvoet, gebeitelde, grasieuse bene.
  Hulle vuur en slaan neer soos ork-penne met balle.
  Een van die meisies het dit gevat en die joystick-knoppie met haar bloedrooi tepel gedruk. En hoe hy dit sal vat en slaan. En daar is soveel dodelike energie hier, en volledige vernietiging en chaotiese spronge en kragstuwings.
  Teen sulke meisies is die vuil truuks van die Orke eenvoudig magteloos en word hulle in totale kiste gedryf.
  'n Elfmeisie met geel hare verpletterde harige bere. Hulle het hulle afgemaai asof met 'n saaimasjien.
  En haar kaal tone het vernietigende ertjies van uitwissing gegooi.
  En so 'n ertjie met 'n kragtige plofstof dreun en breek die geledere van die gehate Orke.
  Maar selfs hierdie ruige bere stink. En dit is regtig cool. Maar die Orke probeer deurbreek na die posisies van die elwe op 'n tenk.
  Hier het die meisies, wat hul kaal voete op die klippe laat rus het, die geweer gedraai en die bere op die tenk gerig.
  Hulle het dit gevat en dit met dodelike krag geblaas. En hulle het deur die tenk gebreek waarin die bruinbere deurgery het.
  En die meisies het gelag en gesing:
  En die bose Orke het grond toe gevlieg,
  Na ontvangs van die meisies in 'n nikkel ...
  Die oë van skoonhede is baie dagbreek,
  En hulle sal nie in die moeilikheid kom nie!
  En so het die meisies met hul kaal tone vier granate gelyk gegooi. En hulle het 'n hele afdeling van Orke uitmekaar geskeur.
  En toe fluit twee elwe dun. Hulle fluit het 'n effek op die kraaie gehad, asof hulle hul brein met 'n voorhamer slaan. En hoekom het die kraaie dit gevat en flou geword?
  Hulle het neergeval en gate in die bopunte van die bere se koppe gemaak met hul baie skerp en pantserdeurdringende snawels. En hulle het, kom ons sê, letterlik regdeur deurboor, wat wilde vernietiging veroorsaak. En toe sit honderd meisies dadelik hul kaal tone in hul mond en begin fluit.
  En 'n hele wolk kraaie, wat hul bewussyn verloor het, het geval en die koppe deurboor van diegene wat soos 'n padda op die krampende orke geklim het.
  . HOOFSTUK No 9.
  Die meisies is nogal snaaks. En as hulle versprei, dan kan geen harige wesens hulle keer nie.
  En die skoonhede sing;
  Wolke het uit die bloedsuiers gekom,
  Die hel het uit die aarde uitgebreek nie ver daarvandaan nie!
  Die slang kruip pantsvale ratelslang,
  Die wolke is verlig met bloed!
  
  Die golwe brand, hulle spat soos 'n helse storm,
  En hy sal 'n leër van die dapperste waaghalse ontmoet!
  Ons sal pragtige lieflike vroue beskerm,
  Ons sal die dade van ons vaders waardig wees!
  
  My aarde, hoe seer het jy gekreun,
  Die teëstander het honderd spore van wonde gelaat!
  Maar kom ons gooi die Orke af, sodra ons van die voetstuk af is,
  Die pes van stormagtige jare sal nie lank duur nie!
  
  En die dood word alreeds wit agter die wolke,
  Maar ons gedagtes jaag hemel toe!
  Laat ons die berugte skurke in stof vertrap,
  En ons sal die Wehrmacht in die helfte skeur!
  
  Ons ken nie vrede en ouderdom verrot nie,
  Ons is die kinders van ons heilige Moederland!
  Alles helder geveg met bere,
  Ons is lote van hierdie magtige wortels!
  
  En wat 'n bose bom het met geweld ontplof,
  Wat het ons nodig van hierdie ontploffing van 'n dop, hierdie donderweer!
  Elfi-vegters is tot baie dinge in staat,
  En vir die Fuhrer sal die top die onderste word!
  
  Die inferno van die hel het opgevlam,
  Kruip langs die rotspad met die loop van 'n roofdier "Tiger"!
  En al die moegheid het dadelik van ons af weggevlieg,
  Dit is tyd vir prettige speletjies!
  
  'n Granaat in my hand, en 'n noodlottige gooi,
  Die Tier het hard in die snuit geslaan!
  En die Fuhrer in die ketel in die Tartar ketelkamer,
  Sodat die wêreld homself nie aan die elwe openbaar nie!
  
  Die beer bewe van die woedende sarsies,
  Hier wapper die vlag oor die Reichstag of the Elves!
  En die son het oor die Vaderland gebrand,
  Die Orc Reich is immers tot stof en as gereduseer!
  Dit is hoe die elwe gesing het, hulle het dit baie mooi gedoen. Hulle is uiters pragtig, en hul middellyf is dun en hul abs is so ongelooflik. Die elwe se boepens is soos sjokoladestafies en dis wonderlik.
  Die meisies hier is wonderlik. En hulle skiet uit masjiengewere met enorme intensiteit en uiterste akkuraatheid. Dit is meisies uit die elffamilie.
  Kom ons sê net hulle is eenvoudig super en hiper . Dit is die manjifieke stole waarmee jy te doen het.
  Dit is die soort meisies wat 'n galopende perd sal keer en nie net in 'n hut instap nie, maar in 'n brandende paleis.
  En hulle sal ook die vure met hul kaal, meisieagtige hakskoene vertrap. Moenie jou vinger in die mond van hierdie meisies steek nie - hulle sal dit afbyt.
  Maar wat anders kan ek in hul mond sit, iets baie lekkerder - asseblief. In hierdie opsig is die meisies eenvoudig super. Hulle is die wonderlikste krygers wat wys wat baie ander vegters nie kan doen nie.
  Sulke krygers sal die horings van 'n bul kan breek en die slagtande van 'n beer kan uittrek.
  Niemand kan met sulke meisies klaarkom nie. Geen monster kan sulke skoonhede verslaan nie.
  En so het die meisies dit gevat en dadelik gespoeg. En hulle spoeg het in vlug veranderinge ondergaan en in vuurvlokkies verander.
  Hulle het soos 'n vlammenwerper op die Orke geval. En hulle het 'n hele bataljon harige wesens gelyktydig verbrand.
  Die rooihaar elf het dit geneem en gesing:
  - Ek sou wit wees, maar ten minste skoon,
  Selfs koud...
  Maar blykbaar het die ork onrein geword,
  En het my in swart bedek!
  En die meisie het dit geneem en die weerlig uit haar oë losgelaat. En sy het dit op 'n uiters vernietigende en vernietigende manier gedoen.
  En so het die elf, sonder om twee keer te dink, dit geneem en die knoppie van die vuurpyllanseerder met haar robyn tepel gedruk.
  En die gevegsvloei van dood en vernietiging het gevlieg.
  En die meisie het begin sing;
  Die draad is gebreek
  Die meisies staar 'n bose dood in die gesig!
  En om te lewe -
  Die bose ork moet sterf!
  En die vegter het dit geneem en haar tong uitgesteek.
  "n Meisie met wit hare van die elffamilie het getjirp en gesê:
  Hulle brand donker en nagmerrieagtig,
  Bose ork oë.
  Dit is asof hulle sê -
  Oë weer op die wêreld!
  En die krygers fluit weer...
  Kraaie met gesigte wat verdraai is van vrees val op die koppe van die Orke en steek hulle amper soos 'n houtkapper deur die bas van 'n eikeboom.
  En die meisies brul:
  Een twee drie,
  Vernietig al die Orke!
  Vier, agt, vyf -
  Maak die bere dood!
  Dit is hoe die geveg in die leër van Maria Kolesnikova, die meisiekoningin, plaasvind. Wat veg teen 'n groot en gevaarlike euwel. Sy het daarin geslaag om uit die vuil kloue van die diktator te ontsnap, en nou is sy in 'n nuwe liggaam en rol. En hy verrig groot wonderwerke en prestasies wat eenvoudig ongelooflik is. Die meisiespan het op die aanval gegaan. En die voorkant van elwe en 'n kleiner aantal elwe het druk op die Orke begin plaas, hierdie ruige bere.
  Die meisies het gehaas om aan te val.
  Die elfvegter met oranje hare vat en druk die skarlakenrooi tepel van haar bors op die joystick-knoppie.
  Die skokgolf is geaktiveer. En die ultraklank het na die Orke gehaas. En dit het hulle almal op een slag bedek, letterlik hulle bene verkool.
  Die vegter het getwiet:
  - Vir die mal rasse van die kobra!
  En hoe hy dit sal vat en lag. Hierdie is regtig vroue - kom ons sê net hulle is super.
  Die meisies moet as formidabel opgemerk word.
  En so het hulle met hul kaal hakke moordende strome steenkoolgranate opgegooi.
  Hulle het baie kwaai en harige bere uitmekaar geskeur. En daarna het die meisies dit geneem en begin sing;
  Ek vra, Here, dat die dag nie verdwyn nie,
  Mag die meisie se blik vir ewig jonk wees!
  Sodat ons ridder bo die rotse sweef,
  Sodat die bedekking van die mere duideliker as kristal is!
  
  Wat 'n pragtige wêreld het God geskep,
  Hulle het silwer daarin geëet, en die esdoorn was robyn!
  Ek soek 'n vriendin, God se ideaal -
  Om dit te doen, het hy vyande in gevegte afgekap!
  
  Hoekom is die jongman se hart so swaar?
  Wat wil hy in hierdie wêreld vind?
  Hoekom is die roeispaan gebreek?
  Hoe om 'n warboel groot probleme op te los?
  
  Ek wil, God, ook gelukkig wees,
  Vind jou hemelse droom!
  Sodat die draad van geluk nie breek nie,
  Om 'n lyn onder die paadjie te sit, 'n ballaslyn!
  
  Maar wat moet ek soek in 'n mate sonder liefde,
  Watter meisies kan duurder wees?
  Dit is moeilik om geluk op bloed te bou,
  Jy kan net daarlangs swem tot in die inferno van die hel!
  
  Skeiding is vir my marteling
  Oorlog is steeds so 'n nagmerrie!
  Hier het hy die perd opgesaal met sy voet in die stiebeuel,
  Alhoewel die bose ork, het die laksman sy byl gelig!
  
  Hulle neem ons dogters weg,
  Hulle martel hulle en verbrand hulle liggame met vuur!
  Maar ons sal die Führer 'n nederlaag toedien,
  Weet dat ons Elf nooit gesterf het nie!
  
  Kom ons trou na die bose oorlog,
  Dan sal die kinders lag!
  Hulle is almal bloedverwante vir my,
  Ek soek vetterige wild!
  
  En die eikeblare is soos smarag,
  Hy het gesê die ou het goeie werk gedoen!
  Laat jou gewete helder soos kristal wees,
  En net die positiewe in die balans sal getalle wees!
  Die meisies het gesing en hul kolossale selfbeheersing en vegposisie gewys.
  En natuurlik het een van die krygers 'n slang gebring. En sy het dit met petrol gelaai. En hoe hy 'n moordende stroom sal vat en lanseer. "n Moordende tsoenami van vuur sal vloei. En die orke heeltemal verbrand.
  En dit is regtig baie cool. Letterlik totalitêre vernietiging vind plaas.
  Dit is iets wat geen meisie kan weerstaan nie, soos om iets baie soet, smaaklik en aptytlik met die tong van 'n elf te lek.
  En terselfdertyd, gaan voort en brand die ork se kop af .
  so tot op die grond . En moenie eers 'n been van die vyand los nie.
  Dis hoe meisies soms is. En hulle ontbloot hul tande en wys hul humeur soos 'n kobra-slang.
  Krygers wat enige weermag sal verskeur. En as hulle wil, kan hulle prut.
  Stel jou voor wat sou gebeur as 'n duisend elwe gasse op een slag vrystel? Sal ek sê wat gaan gebeur?
  O, dit sal baie cool wees, miskien sal die hemele verhoed dat dit gebeur. Want dan sal kraaie op die koppe van die Orke neerreën. En hulle sal val en skedels breek, wat die moorddadigste impak in die heelal toon.
  En die meisies het weer begin sing in hul wilde woede en passie, en hul pêreltande het soos spieëls geskitter.
  Die nagmerrie kom altyd soos 'n slang
  Jy verwag hom nie, maar hy kruip deur die deur!
  Julle is gelukkige, ruim gevoede familie,
  Jy weet nie dat daar mense is wat diere is nie!
  Hier het die aanval van die stormagtige horde begin,
  Tatare belaai ons met pyle!
  Maar ons is gebore vir 'n dapper prestasie,
  En ons sal wrede slae verduur!
  
  Niemand weet of die goeie God
  So die mens het wreed geword!
  Die dood klop op die drumpel -
  En Weselvul het sy horings uit die hitte gesteek !
  
  Ja, dit is antieke tye,
  Waarin ons so cool gekry het!
  Dit was immers nie my droom nie,
  Dit is nie waarna ons gaan nie, deur die verre berge!
  
  Maar as jy jouself in die hel bevind,
  Of eerder, in 'n wêreld van pyn, slawerny, stryd!
  Ek sal nog steeds hoop,
  Laat jou hart daardie ritmes klop!
  
  Maar beproewinge is ons ketting,
  Wat nie sal toelaat dat gedagtes maklik is nie!
  En as dit nodig is, moet jy verduur,
  En as jy skree, dan op die top van jou longe!
  
  Hy is 'n digter en 'n skelm,
  Maar nie op die warm slagveld nie!
  Die afskuwelike vyande van die Vaderland sal sterf,
  Hulle sal vinnig en gratis begrawe word!
  
  Neem dit nou en buig voor Christus,
  Kruis jouself, soen die gesig van die ikoon!
  Ek glo ek sal mense die waarheid vertel,
  Die Here sal ons 'n erfenis gee as 'n beloning!
  Die meisies het goed gesing. Hulle stemme is so stralend en glinsterend. En volstemmig.
  En ná die liedjie het "n hele bataljon meisies opgestyg en pikke losgelaat. Hulle het in 'n kolom opgestaan en na die wolk kraaie gehaas. Hulle het hulle gevat en hulle aangeval.
  Dit het die kraaie begin verstik, en hulle het letterlik versmoor en gedraai en 'n strop om hul nekke gekry.
  En soveel kraaie het neergeval. En hulle het dwarsdeur die toppe van die Orke se koppe gesteek. En die bere het fonteine van bruin bloed vrygelaat. Hulle is soos fynertjies uitgeslaan.
  Die meisies het gelag. En hulle het hul tonge gewys. Hulle knipoog vir die wesens wat hulle nader.
  Een van die meisies het gekwetter:
  - Orke is nie soos mense nie,
  Orke, dit is Orke...
  As hy bont is, dan is hy 'n skurk,
  Die meisie se stem is baie duidelik!
  En sy knipoog vir haar vriende.
  Die krygers het dadelik wilde vertroue in hulself gevoel. En hulle tande het soos bergpieke geskitter. Of dalk is dit pêrels en skatte van die see.
  Die meisies het gelag en gesing:
  O see, see, see, see,
  Die seuns sit op die heining!
  Die Orke sal hartseer sien,
  Die bastards sal almal sterf in demontage!
  En die krygers sal dit vat en fluit. Hierdie keer het nie net kraaie op die koppe van die Orke geval nie, maar ook haelkorrels. En hulle het letterlik die skedels van die bere gebreek.
  Dis hoe die elfmeisies die orke van hierdie stinkende bere aangevat het. En dit blyk uiters cool te wees.
  En toe die skoonhede begin sing, was dit pure chaos;
  Die hemel is 'n patroon tapyt van sterre,
  Die maan sal lig gee aan die heuwels!
  Die bergstroom vloei af,
  Vonkelgoud op vuurstene!
  
  Die eenvoud van Moeder Elf,
  Die dorpies is vol en gemaklik!
  Die meisies het uitgeroep van blydskap,
  Soos 'n ronddans gaan maai hulle!
  
  Moeilikheid het gekom, oorlog-ou vrou,
  Tande ontbloot - 'n warrelwind van skulpe!
  Vernietiging jaag met die Orke,
  Jou kameraad het in die geveg gesterf!
  
  Jy is self nog 'n seun -
  Die militêre registrasie- en inskrywingskantoor het nie die trekpas gegee nie!
  Soos, jy het nie genoeg ekstra jare nie,
  Die land moet sy kinders beskerm!
  
  Hy het na die front gevlug sonder enige wapenrusting,
  Om goedheid en lig te bring!
  Sodat die Orke hulle nie van hul wil ontneem nie,
  Om nie die dagbreek in kettings te ontmoet nie!
  
  My vriend het ook nie geslaap nie,
  Sy het daarin geslaag om los te kom - sy is 'n vegter!
  Ons sal die Orke van hul voetstuk afbring,
  Mag dit die einde van die Fuhrer wees!
  
  Dit is moeilik om te veg, pyn en honger,
  Meisie kaalvoet in die winter!
  Ons verduur die bitter koue in lappe,
  Soms eet ons dieselfde bas as die berkbome!
  
  En die vyand vlieg in vliegtuie,
  Soos 'n monster uit die hel "Tiger" brul!
  'n Beer gebore uit 'n bose wolf
  "n Vlamwerper kom uit die tenks!
  
  Om jou kaal voete warm te maak,
  Dat hulle blou geword het in die sneeu!
  Die meisie het die paaie gekies
  Waar die as die sneeustorm verduister het!
  
  Maar ons het weerstand gebied - weg van die koue,
  Seun en meisie vorentoe!
  Ons sal die glimlag van Judas verslaan,
  Rus sal die donkerte van die Orke in sand uitvee!
  
  Die hakke van tieners flits
  Die sneeudryf het 'n ligte spoor gelaat!
  Ryp is glad nie maklik om te verduur nie,
  Kaalvoet hardloop maak ons warm!
  
  En die bose Orke het geen reg nie,
  Hulle brul van die koue!
  So 'n sterk krag
  Ons elfridder is baie cool!
  
  Hulle het 'n golf uit die hel teruggegooi,
  Nou is Feyropa voor!
  Dit is die lot van die heilige soldaat,
  Wees vir altyd lojaal aan Elfie!
  Kom ons sê net hierdie meisies is super. Daar is soveel opgewondenheid en vuur in hulle. Soos meisies met rooi vlegsels. En skoonhede is altyd kaalvoet.
  Die krygers het die Orke deeglik aangeval. Hulle was baie lief vir hierdie tegniek, wanneer jy met jou kaal tone ertjies van uitwissing en dood na die vyand gooi.
  En jy skeur die bere in geskeurde stukke en kotelette. En wat so gebraai en lekker is.
  En die meisies krabbel oor die naderende bere. En kom ons slaan die elf-orke met 'n mortier.
  En daar moet kennis geneem word dat die skoonhede dit uiters effektief doen. En hul aggressiwiteit word ook gekombineer met uiters glansryke en verruklike grasie.
  Die krygers het die Orke aangevat en met totalitêre uitwissing begin.
  Hier het die meisies hul robyn tepels gebruik. Sy het die sleutels gedruk wat die vlammenwerpers aktiveer.
  En hulle het dit ingeneem en dadelik die bataljon Orke bedek. En hulle het dit eintlik geneem en dit tot op die grond verbrand .
  Dit is die meisies hier. En indien nodig, sal die tonge direk gebruik word vir hul beoogde doel. En die doel van sulke tale is om vreugde aan mans te gee. En wys jou wonderlike en aggressiewe temperament.
  Daar is nie sulke meisies nie, as hulle beweeg, sal die bere beslis nie stadiger word nie.
  Hulle wys sulke groot prestasies.
  En meisies kan viole speel sonder veel seremonie.
  Dit is ook 'n baie goeie tegniek.
  Die meisies het begin viole speel. En terselfdertyd het hulle die boë met hul kaal tone vasgehou. En manjifieke en betowerende musiek gespeel. En dit is net wonderlik.
  En toe vat die meisies dit en begin sing;
  Ek glo in my Heilige Moederland,
  Dat mens deur die Waarheid verlossing kan verdien!
  Ons sal ons kinders teen die bose beskerm -
  Die vyand sal van ons af kom, glo my, wraak!
  
  My swaard slaan soos Ilya se skat ,
  En hulle hande weet nie hoe moeg hulle in die geveg is nie!
  Ons is soos 'n betroubare skild vir die Vaderland,
  Om 'n plek in die suiwer paradys teen gemene mense te beskerm!
  
  Trek terug, slaan en spring weer - slaan,
  So is die lot van die pad, helaas, vir 'n soldaat!
  Solank as wat ten minste een skurk leef,
  Maak die loop en vooraansig van jou masjiengeweer skoon!
  
  Jy moet veg as 'n sprokie 'n wêreld is,
  Soms kan gehuil laat vaar word!
  Maar ons hou ons eer aan die Vaderland,
  Alhoewel daar soms hope lyke is!
  
  Ons is gebore, ons was gelukkig in die land -
  Waarin almal 'n held kan word!
  Waarin aan mense, en dan vir jouself,
  Die sterkste en dapperste vegter!
  
  En nou sal ons skree - vorentoe,
  Om die skans, die magtige vestings te bestorm!
  Sodat dit nie gebeur dat dit is asof die verstand lieg nie -
  Ons sal die wolke op vliegtuie wegwaai!
  
  Natuurlik kan jy reguit hel toe gaan,
  Aangesien al die paaie soos winde en saaidistel is...
  Maar selfs daar slaan die vegters se lemme,
  En bomme val uit die maag van vliegtuie!
  
  En wat is die hel vir Elf die vegter?
  Nog 'n toets!
  Ons sal veg tot die einde toe -
  Laat ons God se ware begeerte vervul!
  
  En ons sal bendes trolle en geeste verslaan,
  Kom ons bereik die plek waar die aarde Eden is!
  Die arend sal 'n einde maak aan die gemene kraai,
  Eer en geloof sal ons lei tot prestasies!
  
  Die lewe bars met 'n stormagtige stroom,
  Wat hulle vir Christus gevra het, sal waar word!
  Genade sal vloei soos 'n stroom watervalle,
  Tot eer van Moeder inheemse Elfia!
  Die meisies het terselfdertyd viole gesing en gespeel. En die musiek het so lui en pragtig en glinsterend geklink. En dit het letterlik oor al die lug versprei.
  En die kraaie, wat hul bewussyn verloor het, het flou geword en die koppe van die Orke deurboor.
  En die meisies het met onverstaanbare energie opgetree. Strome hiperplasma het deur hulle gevloei.
  Of dalk ook magoplasma, wat die meisies as 'n verstommende en moorddadige invloed verpersoonlik het.
  Die krygers het hul tande ontbloot, en toe van die oppervlak van hul slagtande het hulle strale uitgestraal wat die Orke verblind en hul oë laat bloei het. En dit was so onbegryplik koel en koel.
  Die krygers het weer die knoppies met hul robyn tepels gedruk. En hulle het die vyand getref met vurige uitbarstings van kolossale, vernietigende krag van vulkane.
  En dit alles reageer en brand. En hulle blaas die bere se tenks op. En strome brandende vlamme smelt die masjiene van Poetin se ryk.
  Die meisies, moet ek sê, is eenvoudig wonderlik en toon so 'n uitstekende vlak van veggees dat niemand dit sal waag om hulle van enigiets dom en obseen te beskuldig nie.
  Hulle sê oor sulke meisies: julle is eenvoudig Godinne en Super!
  Hulle het dit dus weer opgeneem en met groot entoesiasme begin sing;
  Daar is vroue in ons Elfia,
  Hoekom ry hulle 'n vliegtuig as 'n grap?
  Wat is die mooiste van alles in die heelal -
  Dit sal al die teëstanders doodmaak!
  
  Hulle is gebore om te wen
  Om die Elf regoor die wêreld te verheerlik!
  Na alles, ons magtige oupas,
  "n Weermag is dadelik vir hulle bymekaargemaak!
  
  Reuse staan by die masjien,
  Hulle krag is so - hulle verpletter almal!
  Ons is die kinders van die Vaderland, verenig -
  "n Ry soldate marsjeer!
  
  Die pyniging sal ons nie kan breek nie,
  Die vuur van bose napalm is kragteloos!
  Waar die fakkel vroeër gebrand het...
  Die kollig is nou aan!
  
  Alles in ons land is 'n fakkel vir die lig,
  Motors, paaie, brûe!
  En oorwinnings word in liedere gesing -
  Ons is valke van lig - arende!
  
  Ons sal die Vaderland met vrymoedigheid verheerlik,
  Kom ons neem jou na die steil pieke!
  Ons is soos pioniers in die ruimte -
  En kom ons breek die nekke van die bose Orke!
  
  Kom ons haal al die reptiele van Mars in,
  Kom ons maak die pad oop na Centauri!
  Daar sal ons wees wat bang is vir die roofdier,
  En wie is vriendelik en eerlik om lief te hê!
  
  Elfia is die lieflikste land van almal,
  Daar is iets om op trots te wees daarin, glo my!
  Nie nodig om nonsens te praat nie...
  Wees menslik, nie 'n dier nie!
  
  Kom ons bereik die grens van die heelal,
  Ons sal 'n granietvesting daar bou!
  En wat bekering verloor het,
  Wie jaag om die Vaderland te klop!
  
  Wat is volgende - min verbeelding
  Maar glo my, ons sal die dooies opwek!
  Ons sal die angel van die dood met 'n ruk uitskeur,
  Tot eer van die onsterflike Elfie!
  Dit is hoe die meisies sing, en hulle stemme is soos nagtegale, swartvoëls en vuurvoëls in een bottel. Kom ons sê hierdie meisies is net super en hiper .
  En hulle sing baie raak en heerlik.
  Dit is die skoonhede dat as hulle iets aanneem, dan sal geen ork dit genoeg vind nie.
  En die meisies vernietig bere speels. En toe vlieg die elfvlieëniers uit die lug in. En hulle druk die knoppies met hul kaal tone. En hulle slaan aggressiewe harige wesens.
  'n Meisie uit die lug het 'n vuurpyl op 'n groep bont orke afgevuur. Hulle is opgeblaas en verskroei, wat stukke verskroeide vleis in verskillende rigtings laat val het. En wat brand en eintlik rook.
  Dit is die meisies, woedend en vernietigend. Hulle het so 'n kragtige hart in hulle verborge. Wat as hulle dit vat en sing en hul tande wys, dan sal selfs 'n leër van Orke in alliansie met trolle hulle nie kan weerstaan nie. En trolle is baie meer vaardige en beslissende vegters.
  En die meisies is sulke kolossale en sterk krygers, eenvoudig kosmies veranderlik en konstant.
  Die krygers het die meisies se wange gevat en uitgepof, en sonder om twee keer te dink het hulle uit hul longe gepeep .
  . HOOFSTUK No 10.
  En toe kom 'n baie dodelike en vernietigende golf wat die Orke getref het. En hoeveel harige wesens is op een slag neergelê.
  Daarna het die meisies in groot vreugde en met kolossale entoesiasme begin sing;
  'n Eenvoudige vers van daardie lied,
  Wat sing ek oor hierdie hartseer wêreld!
  Ek streef daarna om Christus met my siel te ken,
  Sodat hel en verval nie aan die liggaam raak nie!
  
  My vaderland is vir my dierbaar,
  Alhoewel hulle hulle soms verwyt!
  Dat ek nie 'n plek vir myself kon kry nie,
  Toe Wezelbub mense hel toe gestuur het!
  
  Wat kan erger wees as die vernietiging van die aarde,
  Wanneer huil 'n snaar in rou?
  Wanneer 'n skurk lag, eet hy sukses,
  Maar daar sal krag wees - weet dit word wakker gemaak!
  
  Ek sal die bose ras dan antwoord in antwoord:
  Hel, die gode sal nie die gees van jou Vaderland breek nie!
  En die prestasie van alle vegters sal verheerlik word,
  Ons is 'n leër van soldate: arende is nie wild nie!
  
  Weet dat ons wil sterk is soos altyd,
  Ons het vuis aan skouer getrek!
  En die doel waarheen ons op pad is, is reeds sigbaar,
  Die vyand se as word deur die ruimteskip vergruis!
  
  Soms is dit moeilik om Pallas te verstaan,
  Sy is wispelturig, sy sal carte blanche vir die duiwels gee!
  En dit lyk of dit so lank gelede was...
  Wanneer die gemene ork van die bose middeldeur geskeur word!
  
  Natuurlik het ons 'n hele bos van probleme,
  Hoeveel wêrelde is daar in die heelal?
  Maar om hierdie rede is die Allerhoogste van God opgewek,
  Sodat 'n mens 'n hoop geskenke het!
  
  Elf sal weer 'n supermoondheid word,
  Die Heelal sal die pad na geluk en liefde wys!
  Geen trane of bloed sal meer vloei nie,
  En jy hou die wil en wysheid in jou hart!
  Die meisies sing baie sielvol. Hulle wil bykomende oorwinnings en wonderlike gesegdes hê. Hulle kosmiese verdraagsaamheid is eenvoudig creepy. En die krygers wys hul hoogste kunsvlieg, en 'n groot vernietigende Ego.
  Die elf met gespikkelde hare het getjirp:
  Een twee drie,
  Jy vernietig die Orke...
  Vier agt vyf -
  Ons het nie kom speel nie!
  En weer fluit die meisies, soveel so dat hele wolke verstomde kraaie op die koppe van die orke neerreën.
  Maria Kolesnikova het voortgegaan om te veg vir die reg van elwe op 'n vrye en gelukkige lewe.
  Bose bere moenie druk op hulle plaas en hulle vernietig nie. Nee, die meisiekoningin het die weermag vaardig en rasioneel gelei. En die gevegte het al hoe meer suksesvol voortgegaan vir die glansryke mense.
  Die elwe het voortgegaan om helde te wees in gevegte met die Orke. Hulle het met groot liefde vir oorlog opgetree.
  Die meisies het baie vernietigende en moorddadige projektiele na die vyand gestuur.
  En hulle het die Orke getref asof hulle teikens in 'n skietbaan is. Die krygers het geblyk aanhoudend en uiters aggressief te wees, met hul tande en die slagtande van sy-wolwe.
  Probeer om met hierdie meisies te argumenteer. Hulle sal vir jou Kuzka se ma wys.
  Die krygers het na die Orke gekrabbel en hele hope lyke gevul. En hulle het ook bloedrooi tepels gebruik, soos oorryp aarbeie.
  Die vegter hier was uiters pragtig met polkakolhare.
  En hierdie elf het dit geneem en dit met haar kaal tone geskop, en 'n hele peloton Orke verslaan.
  Daarna het die vegter weer begin sing;
  Hoe moeilik is dit vir ons om ons doel te verstaan,
  Om 'n trotse nasie te wees wat almal na die hemel lei!
  Om 'n gelukkige keuse van generasie te maak,
  Zelensky vorentoe in die geveg met 'n droom op die opmars!
  
  Die oorlog het verbygestorm soos 'n stormagtige tornado van die hel ...
  Waar was die hutte, as, bloed en kreun!
  Maar net tot grootheid glo die begin -
  Mag die mens hoër verhef word!
  
  Glo my, die Moederland is vir my dierbaarder as almal anders,
  Sy is 'n veer wat suiwerder as kristal is!
  Soos die teerste meisie op die bed -
  Ek wil die glorie van November liefhê!
  
  Storms is geen hindernis vir my Vaderland nie,
  Sy is 'n eindelose, stormagtige oseaan!
  'n Belangrike mylpaal in die geskiedenis -
  'n Historiese roman is geskryf!
  
  Jy moet baie baklei
  Maar daar is geen ander manier na geluk nie!
  So kry 'n bed uit 'n kis -
  Of dalk pynappels vir middagete!
  
  Hier in die Mantsjoerye steppe van China,
  Wat om so in vreemde lande te soek!
  Oorwinningsdag is immers in Mei,
  Ek wil my dierbare voorouers sien!
  
  Maar weet die plig van die Vaderland is die belangrikste,
  Dit is om die Aarde ywerig te dien!
  Gaan na die heilige stralende doel,
  Om Arbat koeler te maak - Brighton Beach!
  
  Ons is die krygers van die Elfi Vaderland,
  Wat ons met ons hele hart liefgehad het!
  U kap alle teëstanders moedig,
  Tot eer van die Moeder van alle lande, Elfia!
  Die meisie het heerlik en koel gesing. En haar liedjies is soos "n vloedgolf wat vloei en woed.
  Die krygers druk die knoppies met hul kaal tone. En hulle gebruik iets uiters skokkend en vernietigend. En hulle laat nagmerrieagtige en deurdringende weerlig vry.
  Hier is 'n elf wat 'n tenk ry. En sy het kaal borste met robyn tepels. En so 'n wonderlike en vegtende vegter.
  En sy verpletter die orke sonder meer. Hier het sy met haar kaal tone op die vyand geskiet. En dit het die orke se kar deurboor. En dit het aan die brand geslaan, en die gevegskit het begin ontplof. En soveel verwoesting is veroorsaak. En die metaal brand en word vernietig sonder enige opsie of enige seremonie.
  Die meisie het gekwetter. En weer het sy op die vyand geskiet deur die bloedrooi tepel op die joystick-knoppie te druk. En sy het dwarsdeur die ruige beer gesteek.
  En sy piep:
  - Ons moordenaar tenk,
  Dit tref net die punt!
  Haar maat het met 'n knipoog en 'n tjek gereageer.
  - Ons tenks is nie bang vir vuil nie,
  Ons elwe hou daarvan om te baklei!
  Die krygers het dit geneem en weer vir die soveelste keer gesing;
  Ons het ons wêreld van uitnodigende skoonheid nodig -
  Bring dit met jou hart in gedagte!
  Om jou drome waar te maak,
  Sodat die duisternis nie die elwe regeer nie!
  
  'n Vreemdeling het die aarde binnegeval,
  Die Slang se bere maak sy bek oop!
  Die vlammenwerpers het hitte uitgespoeg,
  "n Gesin kan doodgaan van die hitte!
  
  As dit bestel word, sal ons ook Bagdad neem,
  Poetin sal verantwoording doen vir gemene bestialiteit!
  En Elfagrad sal nooit val nie -
  Kinders moet nie nood en weeswees sien nie!
  
  Die elf sal staan, almal glo vir ewig -
  Sy sal nie in 'n see van bloed in die duisternis verdrink nie!
  Dit sal sterk wees, ken die ridder se hand,
  Die sekel is 'n kragtige hamer - onsterflike tekens!
  
  Op een of ander manier ontbloot die geraamte sy tande in die donker,
  Die maan sal verdryf in diamante met 'n felucca!
  Daar sal wees, ken die hemel op sondige aarde,
  Wel, daar sal nie 'n afspraak met skeiding wees nie!
  
  Die vaderland is 'n stroom wat uit die berge vloei,
  Skoon water met berksap!
  Ons sal, in Orklin, ons die vyand verpletter,
  Aggressie sal terugvuur op Poetin!
  
  God, ek wend my tot U met 'n gebed,
  Liewe, neem 'n oomblik om te gesels!
  Maak dit so dat dit dadelik lig in die lot word,
  Jy sal jou hand uitsteek na jou seuns!
  
  En God antwoord met 'n grys hare glimlag:
  As jy kommunikasie wil hê, wees dan gehoorsaam aan My!
  Ek sal jou help om saam te smelt met jou drome -
  En laat jou kinders in die plasse spat!
  
  Maar vergeet van moegheid
  Druk swakheid en verwysings na karma uit!
  Ons Christelike regverdige pad,
  Dit dien die Vaderland in die barakke!
  
  Hier is weer 'n gedwonge optog, 'n gevegsoorlog,
  Die skitterend bose Orke is in die aanval verpletter!
  Die heilige land is immers onbeperk,
  Ons grenslose Groot Elf!
  
  Wat is my antwoord, glo my, dit is so eenvoudig,
  Pyn vir die Patroniem is 'n plesier!
  As jy sonder trane op die aanval gaan,
  Dit beteken jy sal vergifnis van God ontvang!
  Die meisies van die Elwe Familie het baie mooi en hard gesing. En hulle het manjifieke stemme wat net vergelyk kan word met die coolste en wonderlikste voëls van Eden.
  Dis hoe hulle sing en optree net wonderlik. En in hierdie krygers is daar strome van energie en woes temperament, op 'n baie taai manier van stralende vegters.
  Terloops, meisies ruik baie lekker en sexy. Hulle reuk bring die grootste plesier, en dit is eenvoudig wonderlik. Daar is nie meer mooi meisies nie.
  En hulle tonge is so flink en flink. Hulle is regtig die mooiste en mees energieke.
  En wat as hierdie dames uiteengaan en met hul bloedrooi bors tepels op die vyand begin skiet? En dit is eintlik net rose in die tuin. En daar is 'n begeerte om hulle aan te raak, te streel en te soen.
  Dit is die meisies wat aanvalle van aggressiewe passie en opwellings van aansienlike begeerte veroorsaak.
  Hierdie skoonhede is 'n uitstaande meesterstuk van die skepping van die demiurges. En hier kan jy nie byvoeg of wegneem nie.
  Maar om 'n knoppie op 'n robyn tepel te druk, of meer presies, inteendeel, met 'n aarbei tepel op 'n knoppie, stel 'n uiters kragtige stroom van vernietigende en moorddadige energie vry.
  Dit is die meisies hier - hulle staan nie op die kantlyn nie. Maar in plaas daarvan word die Orke sonder enige seremonie doodgemaak.
  En moenie vergeet om te sing nie;
  Die Aartsengel laat donderweer los
  Dis hoeveel bloed daar in die heelal is!
  Arend met 'n gebreekte vlerk;
  Dit is 'n straf vir mense!
  
  Here Almagtige Koning van die Konings -
  Hy het na die kruis opgevaar - pyniging verduur!
  En die skurk het saam met hom gekreun...
  Ek het gebid en vergifnis ontvang!
  
  'n Bose orke-skuim jaag na Elf toe ,
  Hy wil al die lande van die wêreld verskeur!
  Draai die hoofstuk van eras,
  Trek 'n kleed aan wat van porfier gemaak is!
  
  Omring deur bloedrooi bloed
  En hoeveel duiwel is daar met hoogverraad!
  Hy sal 'n troon vir die onderwêreld oprig,
  Heerser van die hel van die duisternis van die heelal!
  
  Wat kan die arme Jesus doen?
  Hy het die aarde en planete geskep!
  Maar glo my, ek is bang
  Dat Jesus se dae reeds verby is!
  
  Heilige Here, U is ons held,
  Ten minste is Poetin binne Elfion !
  En ons gaan na die laaste geveg,
  Om hierdie duisternis van Sodom te verpletter!
  
  Die gebeente van die baster Koschey ratel,
  En wie anders is so bloedig!
  Alhoewel die gesig so bleek soos kryt is,
  Maar hy kan die kragte verbrand!
  
  Maar ons antwoord is nie 'n klap in die wenkbrou nie,
  Oorwinning is 'n saak van elwe-eer!
  Vir die eer van die Moederland, liefde -
  Alles ter wille van die lewe - soete wraak!
  
  So staan die geslaande jongman op,
  Dit is nie die tyd om soos 'n lyk te gaan lê nie!
  Hardloop weer skreeuend die geveg in,
  Met die siel van 'n digter - 'n boek in 'n rugsak!
  
  En ons soek die hemel op aarde,
  Kom ons verdoem die digte teëstander!
  Ons sal die land dien tot die einde toe,
  Tot eer van die elf-lig soldaat!
  Die meisies het so mooi en ongelooflik gesing. En hulle stemme het eenvoudig wondere verrig. Maar die skoonhede het so koel gesing, en bo die dak het hulle hul nagtegaal-trille gevyl.
  En hoe bekoorlik en ongelooflik en uniek is dit alles. Dit is die meisies wat kaalvoet veg in enige weer, en optree met kolossale en unieke, baie strydlustige en heerlike energie wat lewe en wysheid gee.
  Dit is, kom ons sê, supermeisies . Net aggressiewe strome magoplasma spruit uit hulle. Die krygers is so bekoorlik dat dit onmoontlik is om in 'n sprokie te vertel of hulle met 'n pen te beskryf.
  Dit moet gesê word dat hulle baie goed is om meisies soos hierdie te hanteer. En hulle is stralend, en die hare van die elwe is baie helder. Sommige skoonhede, veral dié met die rang van generaals, het hare wat glinster soos blaargoud.
  Met meisies soos hierdie kan jy die hoofstad van die heelal bestorm.
  Hulle kan sulke dinge doen dat jy dit met niks kan deurkruis nie. En hulle skiet letterlik weerlig uit hul oë.
  En sowaar, een van die elwe het, sonder om twee keer te dink, toorkuns gebruik. En hoe hy die ork uit die naeltjie sal slaan.
  En weerlig het vyftig ruige bere van Poetin se leër gevat en verbrand.
  En die krygers het entoesiasties in koor gesing;
  Net God gee vir ons vriende,
  Net wysheid laat ons werk!
  Ons word sterker met geloof,
  En vriendelike gesigte skyn van die ikone af!
  
  Alhoewel die werk soms wreed en hard is,
  Die plasse is bedek met 'n kristalkors!
  Die meisies loop kaalvoet op hulle -
  Hulle het begin dans met hul swaar bagasie!
  
  Ons bou 'n vesting wat vir eeue sal staan,
  Die battery word tans versterk!
  Sodat die Elf nie onder die hamer gaan nie,
  Mag die takke van Mei vir ewig blom!
  
  En daar is hewige hongersnood in die land,
  Die seuntjie trek kaalvoet 'n stomp!
  Nou het 'n hewige storm opgekom met sneeu,
  Maar die Here het die kinders se bene gered!
  
  As die priester ons met water besprinkel het,
  Genade van die Magtiges het uitgestort!
  Ons is onder die Heilige Arm van die Here,
  Jesus se onbeperkte genade!
  
  En waar die demoon is, daar kruip die vyand weg,
  Hy ken nóg eer nóg die lier!
  Die Nazi's laat die Almagtige gekruisig word,
  Die verskroeide groentjie van die paradys!
  
  Glo my, ons is sulke vegters,
  Die Elf sal nie breek nie, in die hitte van die hel!
  Vaders sal bly wees vir hul nageslag,
  Wees kalm en bly in jou hart!
  
  Laat die basuin harder sing,
  En in 'n oomblik sal dit wat van God gevra is, volbring word!
  Ons gaan op 'n universele, grenslose veldtog,
  Om die hele heelal die domein van Elfia te maak!
  Die meisies het so lekker gesing. En natuurlik is die verskriklikste en mees vegtende Orke magteloos teen sulke mense.
  En die meisies druk hul robyn tepels op die knoppies van bazookas en vuur op die ork-tenks. En letterlik alles word figuurlik vernietig en vernietig.
  En nou brand, brand en ontplof die volgende tenks van die Orke. Daar is 'n kolossale transformasie van die meisies. Hulle is so cool en ongelooflik.
  En hulle borste, hoe vol, welig en sonbruin hulle is. Daar is niemand groter en cooler as hierdie meisies nie.
  En met hul kaal hakke het hulle spesiale plofstofpakkies opgegooi wat op Poetin se bere geval het. En figuurlik is hulle letterlik aan flarde geskeur. Wat hierdie meisies regtig doen, is om 'n heerlike en baie militante en unieke storie te skep.
  So, teen sulke meisies, dink nie eers daaraan om tegnieke te gebruik wat net bloedig genoem kan word nie.
  En die meisies het Poetin se bere aan die neuse begin gryp en hulle vasdruk. En hulle brul net soos 'n besetene van pyn.
  En die krygers van die elffamilie lag en wys vingers.
  En toe vat hulle dit en sing in koor;
  Dat 'n mens op geen manier aan bande kan lê nie;
  Sy begeerte om God Almagtig te word...
  Sodat die middelpunt van die heelal Een Aarde is,
  Om ons te gehoorsaam, is alles in hierdie wêreld wat bestaan.
  
  Een streep van die kwas is 'n warrelwind van sterrestelsels,
  Dit het bloedrooi papawersterre, planete soos madeliefies!
  God die Skepper het immers nie in die mens bedaar nie,
  Hy wil nie 'n klein gogga wees nie!
  
  Ons kan alles doen - skep so 'n wet,
  Wat 'n biljoen parsecs is daar in sjokolade!
  Ons verstand is soos 'n tornado van vulkane,
  Wetenskap het sy soort tot 'n beloning gelei!
  
  Ek kan nie glo dat daar tye was nie -
  Toe ons net woeste was
  Wanneer vuur en reën sleg is,
  En ons het leeus en tiere konings genoem!
  
  Toe die ploeg gebuig het soos 'n krom dek,
  Die slaaf het die aarde met 'n swaar skoffel gegrawe!
  Ons het toe die sappige wei natgemaak,
  Bose ouderdom is besig om jou aan die einde te pynig!
  
  Wel, watter wetenskap is jy Moeder,
  Het die geleentheid gevind om gedagtes onsterflik te maak!
  Ons kan met vrymoedigheid die legioene skeur,
  En navigeer deur die groot heelal!
  
  Ons het so bereik dat die Here,
  Ek kon seker nie self daarmee uitkom nie!
  Ons het supervlees van princeps plasma ,
  En in die koppe van kwasars is daar krag en wysheid!
  
  Ek het my reis begin met 'n gewone geweer,
  Sy kon eers die boom skuif.
  Maar iets koeler as metaal het geword
  Genees 'n wond in 'n oomblik!
  
  Nou is ons mense, die superman-stam,
  In staat om te doen wat onmoontlik is!
  Los enige probleme op,
  Dit is nie vir ons moeilik om die heelal te verander nie!
  
  Maar as jy wil, kan jy regtig God word,
  Dien soos 'n hond sonder vrees vir die mens!
  Ons Elf is immers 'n super-weermag bo haar krag ,
  Moenie dat sy vir altyd geslaan word nie!
  Dis hoe die meisies gesing het en dit was baie cool. En hulle sang was uiters mooi en hulle stemme was soos silwer klokke.
  Dit is die meisies, hulle toon 'n vlak wat tipies is vir elwe wat glad nie swak is nie.
  En dit is die meisies wat werklik in staat is om die heelal onderstebo te keer. En hulle tande is soos pêrels wat baie helder skitter.
  Daar is geen meisies soos hierdie wat jy nie anders kan as om lief te hê en te bewonder nie. Hulle is blykbaar uit gode en godinne gebore. Wonderlike skoonhede. En die metodes van sulke krygers is werklik veglustig.
  En hulle oë skitter soos saffiere. En so helder, asof hulle sterre is.
  En ivoorkleurige tande. Daar is nie sulke meisies nie, jy kan hulle nie aan die harige wesens oorlaat nie.
  So vat die meisie met blou hare die aarbei-tepel van haar bors en druk dit op die knoppie van die vuurpyllanser. En dit het die vyand met dodelike geweld getref, aan flarde geskeur en 'n hele bataljon van Poetin se bere gebraai.
  Dit was regtig cool en wonderlik. Meisies, soos hulle sê, is altyd op 'n groot hoogte.
  Hulle het sulke uitstaande en fenomenale vermoëns getoon. En in die uitwissing van Orke uit Poetin se weermag.
  En alles het regtig goed gegaan. Dit is die meisies wat gewys het dat daar nie net Orke vir hulle is nie, en die mees hondsdol leër is nie 'n hindernis nie.
  Die elf het getjirp:
  - Ek jy hy sy,
  Die hele land saam
  Saam 'n vriendelike gesin
  In die woord is ons honderdduisend I!
  En daarna het die krygers weer met entoesiasme begin sing;
  Ek hoor 'n stroompie in die gras vloei,
  Dit bevat die klokkespel van beide brons en damast staal.
  Die regering was voor die laksmanne,
  En nou is vryheid vir almal vergelding vir die kwaad!
  
  My bloedrooi tulp blom in die veld,
  Die meisie wat ek liefgehad het in my visie.
  Ek is op 'n staptog, daar is baie verskillende lande,
  En in die see is daar 'n golf en inspirasie.
  
  Ja, Pushkin, jy is 'n digter, 'n koning vir digters,
  Maar jy weet nie dat die stryd moeilik is nie...
  Hier sê jy vir die ysskottel in jou harte - smelt,
  En die weermag het bymekaargekom - rooi baniere!
  
  Ons het besluit om elfinisme te bou,
  Maar kapitaal slaap nie, tjank die wolwe.
  Orcisme het uit die kuil gekruip ,
  Die harde lot van die Russiese volke!
  
  Maar weet ons bajonet is skerper as 'n naald,
  En die tenks skeur skans en loopgrawe op.
  Die lyn van gemaaide Orke het gaan lê,
  Die gedruis van ontploffings maak die demoon mal.
  
  Maar daar is ook verliese, helaas, die noodlot,
  Wisselend en soms onregverdig.
  Die teëstander verbrand die hutte tot op die grond ,
  En dit was voorheen so mooi!
  
  Maar Fortune se rots weet ook baie,
  Hy sal 'n beloning gee, weet dit, aan die armes.
  Die meisie se serp het deurweek van trane,
  Ongeluk gevaarlike bure!
  
  Maar as die veggees nie 'n donkie is nie,
  En jy is in staat tot prestasies sonder vrees.
  Jy sal nie vir altyd gevang word nie, glo my,
  Die een wat self die moordenaar is, sal immers wen!
  
  Die lewe is soos 'n hindernisbaan -
  Glo my, die einde is nie die einde nie.
  Tot eer van God die Goeie Christus,
  Mag ons verenig wees met die Here!
  
  Elfinisme is immers 'n gesonde, eerlike gees,
  Die begeerte om goed te doen vir alle mense!
  Sodat die fakkel van die heelal nie uitgaan nie,
  Waarborg jou intelligensie, vindingrykheid en moed!
  Die krygers het baie goed en pragtig gesing. En hulle het geskitter met hul grootste intellek. En hulle oë is soos edelgesteentes.
  En hulle skitter uiters helder.
  Die krygers het hul baie hardnekkige humeur getoon. En hulle het letterlik soos slange gewoel. Dit is waarlik geskrewe skoonhede.
  En so het een van hulle dit geneem en die ork getref, met sy lang en ratse tong om die knoppie te druk. En dit het geblyk 'n baie effektiewe en dodelike effek te wees.
  En die vuurpyl het gevlieg en 'n groep vyande getref en baie van Poetin se bere vernietig. En dit was eenvoudig verwoestend en nogal indrukwekkend.
  'n Ander skoonheid het die draad met haar pêreltande gevat en vasgedruk, en dit sterker gemaak. En wat 'n tong het sy, so sterk en terselfdertyd uiters rats en korrosief.
  En hoe die plofstof ontplof het en dadelik 'n dosyn tenks van Poetin se bere opgegooi en omgeslaan is. En hierdie motors met die orke van die bles Fuhrer het aan die brand geslaan. En hulle het soos 'n vuur gebrand, en die ontploffing van ammunisie het in die tenks begin met dodelike en vernietigende krag. En die stamme het gedraai en die balle van al Poetin se vegters afgeslaan.
  . HOOFSTUK No 11.
  En die meisies het weer begin sing, wat hulle met groot entoesiasme gedoen het;
  Enigeen wat 'n elfvegter is, word 'n vegter gebore,
  So het dit gebeur - die gorilla het die klip gevat!
  By jou is daar 'n uitgesoekte legioen vegters,
  En in die hart brand die vlam van ywer!
  
  Die seun sien 'n masjiengeweer in sy drome,
  Hy hou beter van die tenk as die Limousine...
  Wie wil 'n sent in 'n nikkel verander,
  Van die wieg af verstaan hy dat mag heers!
  
  Ja, ken die ander, ons het geen manier nie,
  Streef opwaarts na die hoogtepunt van krag...
  Diegene wat verloor het, het net nulle -
  En die sweep speel op verslae rug!
  
  Maar wat wil jy hê, swakheid is 'n doodsonde,
  En die lewe leer ons - oorwin almal met vrymoedigheid!
  Dis hoekom 'n man 'n swaard het,
  Om die formidabele leeu vaardig op te lei!
  
  Onthou God hou nie van swakkelinge nie,
  Wie met die wil en vrees dapper dryf...
  Die mag sal bajonette na hom stuur,
  En wie gesterf het, is 'n paleis in die boesem van die hemel!
  
  Jy moet pragtig wen met 'n liedjie,
  Maar weet dat trane jou nie sal help as jy geslaan word nie!
  Familie vir die goeie is 'n leër in die barakke,
  Alhoewel die bevelvoerder, Vader, streng en streng is!
  
  En wat 'n beloning - daar sal 'n hele wêreld wees,
  Dit is onmoontlik om so iets voor te stel!
  Ons sal die uitgestrektheid van die heelal oorwin,
  Glo my, dit is ook moontlik om onsterflik te word!
  
  Toon net wysheid in die stryd,
  En moenie verdwaal as dit styf raak nie...
  Jy kan nie sonder bloed opgerig word nie,
  Die fondament van die huis waar die gade geboorte sal skenk!
  Maria Kolesnikova het algehele bevel uitgeoefen oor so 'n groot en glansryke leër wat hoofsaaklik uit pragtige elwe bestaan het. En iewers het 'n vet, snorbedekte, kaal diktator bly woed. Sy vermaaklikheid was om te kyk hoe vroue tydens 'n soektog uitgeklee word. En klop ook die skone seks op kaal hakke. Dit het die tiran geamuseer.
  Maria het uit sy hardnekkige kloue ontsnap, en haar leër het fel geveg teen die oprukkende Orke en dit met groot heldhaftigheid gedoen.
  En die elfkrygers het met nog groter bitterheid en waansin begin veg.
  'n Elfmeisie met papawerkleurige hare het dit gevat en dit uit 'n terugslaglose geweer afgevuur en die knoppie met haar bloedrooi tepel gedruk. Gevolglik het 'n vuurpyl uitgebars en die ruige bere getref en hulle in verskillende rigtings gestrooi, en die soldate van Poetin se leër is in stukke geskeur.
  Die vegter het gegiggel en gesing en haar tande ontbloot:
  - Ek is die sterkste meisie in die wêreld,
  En die bose draak het genoeg gehad van die toilet!
  En haar oë het geskitter en weereens weerligstrale van kolossale magiese krag losgelaat. En Poetin se bere het weer merkbare skade gely.
  Die ander vegtermeisie het ook nie gehuiwer nie. En sy vat dit en druk die joystick-knoppie met haar kaal tone. En die koppelaar het gewerk en die Orke met vuurpyle getref.
  En so 'n impak het geblyk uiters vernietigend en vernietigend te wees.
  Die elfmeisie het gesing:
  Vernietiging is 'n passie
  Orke is 'n slegte krag,
  Die krag van bokke het ander mense se bloed gedrink,
  En onder die elwe heers liefde!
  'n Ander meisie van die glansmense het geredelik hiermee saamgestem:
  - Ja, ons elwe het wonderlike liefde en volkome gesinsharmonie!
  En die meisies het dit gevat en met hul kaal, gebeitelde voete dodelike geskenke van vernietiging opgegooi. En hulle het 'n hele bataljon van Poetin se bere uitmekaar geskeur.
  Die meisie het opgemerk:
  - Poetin is 'n bleddie tiran!
  Die ander elf knik:
  - Baie verraderlik, en nie net in hierdie lewe nie, maar in die vorige bewind was hy 'n despoot!
  En die elfkrygers het dit gevat en eenstemmig gesing;
  Die hamer van moed klop in my are,
  So, 'n harde oorlog begin!
  Ons wil is soos 'n monoliet,
  Helder, eindelose land!
  
  Harte vir haar is soos 'n speletjie in harmonie,
  Daar is geen roeping vir die beste soldaat nie!
  Alhoewel die noodlot soos 'n naald steek,
  Maar 'n vriend is 'n getroue granaat
  
  Pyn is ook ons metgesel, helaas,
  Ons verloor vriende in wanhoop!
  En gelukkig soms net vir eers,
  Maar glo die arende is nie papegaaie nie!
  
  En ons het 'n skikking met die vyand,
  Baie woedend en dreigend!
  Die son skyn op my voorkop deur my helm,
  Hoe moeilik is dit tog om in die wêreld te lewe!
  
  Ongelukkig mag ons nie kies nie
  Fortuin draai ons soos 'n splinter!
  Wel, wat van God? God gee nie om nie
  Mense sterf soos vlieë!
  
  Maar daar is altyd 'n kans oor die hele wêreld,
  Hy is by diegene wat dapper is en vriende is met krag!
  
  Ons geloof, gewete, moed, eer,
  Om nie soos 'n vark in 'n plas vas te sit nie!
  Staan op, skud die water af,
  Buig voor diegene wat die heelal geskep het!
  
  Daar is nie klein nulle op die rekening nie,
  Verower 'n enkele roeping!
  Jy sal dit bereik, hierdie man weet
  Beide sukses en erkenning kom binnekort!
  Jy sal soos die Almagtige Koning word,
  Oordeel oor die oneerlike!
  En nou die lug, moeilike stryd,
  Wat is dit ook opvoeding!
  Die kleur van die lug is glansryke blou,
  Die rook van die bose het die daad gesprinkel!
  
  Maar ek sien die teëstander brand,
  Sy vliegtuig het op die veld neergestort,
  Wat 'n vreugde, 'n gesig van geluk,
  Ons bly 'n valk in die natuur!
  Die meisies het pragtig gesing, niks kan gesê word nie. En dit maak 'n indruk.
  Wel, wat sal die Orke nou vat en kry? En hulle sal dit in 'n nikkel kry.
  Die vroulike krygers skiet uit masjiengewere baie haastig en duidelik. Hulle is akkuraat en het uitstekende krag.
  Hier het een van hulle dit gevat en met haar kaal tone 'n ertjie met 'n gawe van vernietiging gelanseer. Sy het baie van Poetin se bere gevat en opgeblaas.
  Toe sing sy passievol:
  - Ons is die kinders van die sterrestelsel,
  Elwe as praktisyns...
  Hulle kan fok
  Wel, hulle sal begin vlieg!
  En die vegter het "n moorddadige plofstofpakkie met haar kaal hak gegooi. Hy het opgefok en kolossale verwoesting veroorsaak. En so baie Orke is doodgemaak dat dit onmoontlik was om te tel.
  Dit is die optrede van meisies wat 'n glansryke en pragtige volk verteenwoordig. En in staat om werklike wonderwerke te wys. Teen sulke meisies en pêrels is die Orke soos 'n beer in die moeilikheid. Maar die krygers is natuurlik gereed vir die geveg, en hulle sal nog meer wys.
  Veral as hul kaal, ronde, pienk hakke jeuk, en alhoewel hulle die orke spesifiek moet slaan.
  En natuurlik kan meisies nie sonder sing nie. En hulle stem is verstommend;
  Hoe om die heelal op 'n interessante manier te regeer,
  Alhoewel julle sterflinge nie kan verstaan nie!
  Dit is nou my roeping -
  Verander al die nonsens van film in werklikheid!
  
  Bou ruimteskepe van vlekpapier,
  En gebruik 'n slingervel om 'n kwasar van die lag af te skiet!
  Sodat die vlieëniers dadelik lekkergoed kan word,
  En in plaas van die Son, 'n samovar gemaak van goud!
  
  Alles het aan die mensdom onderworpe geword,
  Het my drome waar gemaak!
  Natuurlik is almag gevaarlik,
  Wanneer jy nie die maat van skoonheid ken nie!
  
  Jy kan gebore word as 'n violis, 'n kunstenaar,
  En leer hoe om die toue te breek!
  Maar gedagtes moet suiwer lig word,
  Om barmhartigheid en genade uit te stort!
  
  Dit is natuurlik moeilik om 'n aksie te voorspel.
  Ek weet nie, ek sal dit weggooi!
  Hulle kom in die vorm van 'n koek met sterroom,
  En die gesig van 'n meisie met 'n kanon skitter!
  
  Uitvind, dan besluit fantasie,
  Julle blote sterflinge kan dit nie begryp nie!
  Daardie termokwarksintese gebeur,
  Wat kan 'n princeps doen - 'n draad krul soos plasma!
  
  Skep die soort wêreld wat jy wil hê,
  Laat die stormagtige trekklavier speel!
  Sodat daar geen warm kolle op die kaart is nie,
  So vergeet daardie skepping pyn!
  
  Hou in gedagte dat julle ook kinders van God is,
  Wie het sy seuns geleer skep!
  Om 'n regverdige, nuwe orde te gee,
  Waar is jy die jagter, maar die wild is onsterflik!
  
  Wees lief vir jou geliefdes, eer Jesus,
  Probeer om goed te doen vir ons almal!
  Sodat iemand nie in die trog bly nie,
  Om nie die rekenaar met 'n beitel te vernietig nie!
  
  Kom ons skud hande, kom ons sê
  Daar sal geluk wees - dit kan nie anders nie, glo dit!
  Ons is immers sulke patriotiese mense,
  Wat 'n roofdier sal van vrees kerm!
  
  Dit is ons heilige plig om die Vaderland te verdedig,
  Om die basis vir almag te skep!
  Om bloeiwyses van heelal te skep,
  Ons moet die Elwe se mag en weermag versterk!
  Die meisies het met groot gevoel en aplomb gesing. Hulle woorde het pragtig geprewel. En hulle het letterlik geglibber.
  Maar nie alle elwe het sulke geluk gehad nie. Een van hulle is deur die Orke gevang.
  En so het Poetin se bere die meisie op die rak getrek. Hulle het die skoonheid se arms in kettings gedraai. Toe is 'n massiewe skoen aan die skoonheid se kaal, gebeitelde voete gehang. En hulle het die elf op die rek gespan. En die meisie kraak van enige pyn.
  Die orke het haar met swepe op haar kaal rug begin slaan. En onder hul kaal, pragtige, bruingebrande voete het hulle 'n vuur aangesteek. En hulle het die skoonheid regtig en wreed begin skiet.
  Die meisie het baie pyn gehad, maar sy het uitgehou. Toe begin Poetin se bere die kaal tone van 'n pragtige, baie sexy en naakte meisie met 'n gespierde lyf breek.
  Die meisie het van ondraaglike pyn geskree. Maar toe raak sy skielik stil. En in plaas daarvan om te kerm, het sy dit geneem en begin sing;
  Ek is 'n jong vegter van Moeder Elf,
  Die magtige land, die tuisland van alle lande...
  Daar is geen mooier tuisland in die heelal nie,
  'n Wyse man het 'n das onder die berg vasgebind!
  
  Om 'n pionier te wees is 'n vreugde en 'n roeping,
  Dit beteken immers jy is "n dienaar van die land.
  En jy kan die heelal vergroot -
  Die vernietiging van die meganismes van die duiwel-Satan.
  
  Toe die somer in '41 aanbreek,
  Die Junie-donderstorm donder vir ons...
  Ons wil nie hê die streek moet arm word nie,
  Vir geluk, glo - die Vaderland is geskep!
  
  Ek en die meisie wag vir die bose Orke in 'n hinderlaag,
  Voor dit het ons 'n masjiengeweer gekry.
  En tot Poetin se waansinnige ergernis,
  Ons span klop die bere suksesvol!
  
  Vriendinne kaalvoet het rof geword,
  Die sneeu pik al onder die kaal sole.
  Die koue en lippe het blou geword,
  Maar die heilige vuur maak ons siele warm!
  
  Ons slaan toe sonder om te weet wat die maatreëls van ons teëstanders is,
  Ons gee jou nie vrede dag of nag nie!
  Granate vlieg op die echelons in 'n swerm,
  En die beamptes met 'n skerpskuttergeweer.
  
  Die bose Orke kan nêrens ondersteuning vind nie,
  Ons pionier, dapper losbandigheid...
  Bekwaam, as jy berge moet kap,
  Hier is Poetin se tenks wat soos kerse brand.
  
  Die mense het saamgetrek in 'n vlaag van woede -
  Vir geregtigheid, moed en eer.
  En daar is geen rif in die see van storms nie -
  Wat ons sou laat sit!
  
  Ons het Orklin binnegegaan, ons het by die Komsomol aangesluit,
  Van kaalvoet trap met meisies die hele wêreld!
  Ons inasem die seëvierende heuning in die hemelse Mei,
  Nou het ons blink sukses ewig geword!
  So 'n meisie kan inderdaad nie so maklik deur marteling gebreek word nie. Alhoewel die laksman haar verwoed met 'n sweep sweep. Maar dit is regtig nie genoeg nie. En so haal die ork 'n rooiwarm draad uit die kaggel.
  En kom ons sweep die meisie daarmee, sonder enige jammerte, met wilde woede. En hy het dit baie hard en aggressief gedoen.
  Maar die elfmeisie het nie gebreek nie en met nog groter woede en entoesiasme begin sing;
  Agter die paadjie sal melkerig wees,
  Die eerste stap in die lewe is belangrik!
  Jy sien weer bo die heelal,
  Warrelwinde van woedende aanvalle!
  Koor...
  En die stryd gaan weer voort,
  Die hiperplasmiese vuur kook!
  Die koning van die elwe is so jonk,
  Slaan met balke!
  
  Die heelal tot alle eindes,
  Ons is sterker as God die vaders,
  Die mag van die almagtige oor die natuur,
  Die vegters gebruik teoplasma .
  
  Koor...
  En die stryd gaan weer voort,
  Die hiperplasmiese vuur kook!
  Die koning van die elwe is so jonk,
  Slaan met balke!
  
  Moenie gunste uit die hemel verwag nie,
  Die wat dom is sal nulle kry!
  Ons sal diegene wat gesterf het met eer opwek,
  Daar is paaie na alle areas van die wetenskap.
  
  
  In die verlede, hitte en sneeuval,
  Die wêreld was arm en ryk.
  En nou enige skepper,
  
  
  
  En die stryd gaan weer voort,
  En my hart voel angstig in my bors,
  Die koning van die elwe is so jonk,
  En jong November lê voor.
  Die koning van die elwe is so jonk,
  En jong November lê voor.
  
  En die stryd gaan weer voort,
  En my hart voel angstig in my bors,
  Die koning van die elwe is so jonk,
  En jong November lê voor.
  Die koning van die elwe is so jonk,
  En jong November lê voor.
  Die meisie het nooit op die rak gebreek nie. Maar die elf-sluipskutter het 'n moordkoeël in die ork se maag gesit. En nadat hy 'n dodelike wond gekry het, het hy begin verstik en sterf.
  "n Ander meisie het die Poetin-beer se kop geskiet en deurboor, en hy het dood neergeval.
  Hier is die elwe op tenks, hulle het hul meisie gevat en haar bevry. En dit blyk baie cool te wees.
  En die krygers het begin om sulke vernietigende geskenke van die dood na die vyand te gooi met behulp van hul kaal sole.
  Wat van die Orke? Dit is regtig moeilik vir hulle om met elwe te baklei . En hulle word regtig in die horings geskop. En baie orke beland in die graf en lyke.
  Moet dus nie teen meisies gaan nie, Poetin se bere, anders beland jy in die graf.
  Die meisies tree energiek en met uitdrukking op. Hierdie krygers kan dadelik die lot van die wêreld besluit. En hulle kaal, ronde hakke, so pienk en wonderlik. Sommige jong elwe lek selfs gulsig hul voetsole en toon ongekende moed en terselfdertyd passie.
  En ek tree met geweldige druk op. Hierdie meisies is werklik onoorwinlik.
  En as hulle begin sing, brul die beer in frustrasie;
  'n Land waar jy vry is,
  Waarin elke Here 'n proletariër is.
  Jy verander in 'n roebel en 'n nikkel,
  In die winter is daar 'n solarium in die sneeudryf.
  
  Daarin is daar 'n helder, rooi vlag van kommunisme -
  Wat ons onsterflikheid beloof!
  Kom ons gee uitdrukking aan ons liefde vir die Vaderland in poësie -
  Daar sal vir ewig geluk wees, glo dit!
  
  Leiers is soms anders...
  Nie elke leier is soos die wyse Stalin nie.
  Maar elkeen van ons is altyd 'n held,
  Toe beide die verstand en die wil sterker geword het!
  
  In die laaste maand van die dapper lente,
  Die soldaat het die oorlog beëindig deur Fraga in te neem .
  Ons is getrou aan ons Moederland soos engele,
  Die opdrag is aan ons gegee - die vegter gee nie 'n tree terug nie!
  
  As die dood gekom het, kruis dan jouself,
  En die Here vlieg na die paradys, waar daar rowe bome is...
  Ons Gees sal vir altyd boontoe opstyg,
  Ons sal magtige pieke oorwin!
  
  Na die dood is die lewe immers weer 'n rivier,
  Daarin vaar ons soos 'n meteoorboot!
  Aanroepe van die Heilige Moeder van God,
  Moenie die nederlaag en skande duld nie!
  
  Ryk, want dit is God se lig,
  Die Almagtige het die elwe beveel om te regeer!
  Daar sal geen einde aan ons gelukkige jare wees nie,
  Daar is geen perke aan diens nie - maak jou rugsak styf!
  
  Elwe saam is ons leuse -
  Wees 'n man wat onderdanig is aan wyse gesag!
  Die teater van die wêreld is vol aktrises,
  Ons skeur die kake van helse woede uitmekaar!
  Die meisies sing pragtig en wys hul engelagtige en terselfdertyd demoniese karakter.
  Dit is hoe hulle baklei. Moordenaarslugkanonne word vanuit helikopters afgevuur. En hulle slaan die posisies van Poetin se bere in stukke. En hierdie Orke sterf sonder jammerte.
  Dit is die aantal mense wat vermoor is.
  Dit is die gevegte van dapper meisies. Een van hulle het dit gevat en die moordenaarknoppie met haar bloedrooi tepel gedruk. En toe vlieg dit na Poetin se bere, 'n baie vernietigende en vernietigende projektiel. Wat baie van hierdie teëstanders doodgemaak het.
  Dit is hoe dapper meisies veg.
  Maar die elfjeugdiges baklei ook desperaat en met groot vasberadenheid. En hulle verpletter die vyand en maak Poetin se bere dood.
  Jong krygers doen dit baie koel en geestig. En dit alles word indrukwekkend gedoen.
  Hoe wonderlik en koel lyk alles.
  Maar die jong elf het 'n masjiengeweer op die Orke afgevuur. Hy het hulle sonder enige seremonie afgemaai en begin sing;
  Ek dink aan my vriendin
  Wat 'n stuk van die gedig uitgelig het.
  Elphiney in die winter -
  Geen keuse nie, wat beteken geen dilemma nie!
  
  By haar, selfs in die koue, is my siel lig,
  In die hitte bring die lente koelte.
  Hande hou 'n sterk roeispaan vas,
  Doen die rivier af voor die sneeustorm.
  
  Wanneer herfs reën druppels druppels,
  Bome in goud in bloedrooi luukse.
  Jou soen laat my sidder -
  En die meisie se wit hare is krullerig.
  
  'n Vriend jaag kaalvoet deur die blare,
  Sy is pragtig - soos "n somerprinses.
  'n Klap in plasse - spat met 'n veer,
  Laat ons passie van liefde verheerlik word!
  
  Hartseer en hartseer sal ons nie raak nie,
  Kom ons kry 'n dromende ster uit die lug!
  Nou sal ek staan asof daar 'n koning op die troon is -
  En die lig se grenslose dade...
  
  Die meisie in die veld kies vir my 'n madeliefie,
  In reaksie kies ek vir haar 'n paardebloem.
  Alhoewel dronk van opgewondenheid, soos wyn -
  Moenie 'n papegaai in liefde naboots nie!
  
  Kom ons speel hierdie romanse met 'n kitaar,
  Sodat mense weet wat vreugde is!
  Laat die gebore een geluk oordra -
  En die bose heks ouderdom sal nie kom nie!
  
  Ek en die meisie het omhels en gegaan,
  Dit is nie nodig om opdringerig en kwaad te wees nie.
  Soms kan jy nie oorlog vermy nie, verstaan,
  Alle jare kan nie blou wees nie!
  En jong mans uit die elffamilie kan sing en baklei. Net hulle is natuurlik, anders as die skone geslag, skaam om kaalvoet te veg.
  Die gesigte van manlike elwe is egter so teer en rooierig, haarloos, net soos dié van meisies. En ek moet sê dit is net wonderlik. So 'n gawe, kaalvoet span hier.
  Warrior-meisies wys hul koel en onverstaanbare kunsvlieg. Maar dit is natuurlik nie al nie. Hulle moet dinge kan sê wat nie in 'n sprokie gesê of met 'n pen beskryf kan word nie.
  Maar een van hulle skiet met 'n naeltjie. Dis oorspronklik en pragtig.
  En strome energie word vrygestel wat so vernietigend en uiters brandend is, soos napalm.
  En as die meisies iets wys, sal dit die kis van Poetin se bere wees.
  Maar die jong manne kan baie wys. Veral as hulle die snellers met hul hande druk. En dit sal baie cool wees.
  En wat hulle van stapel stuur, blyk uiters moorddadig en vernietigend te wees.
  En die jongman sing baie goed;
  Dit was asof ek op 'n grys perd opgestyg het,
  Watter soort donkie braai so?
  Satan self weet dat mense verwant is aan my -
  Ek sal afreken met enige land wat rebelleer!
  
  Die duiwels het in die slegte breine gekom ,
  En kwaai gedagtes galop!
  Kom ons balanseer die balans - vee die nulle gelyktydig uit,
  Reinig die stelsel van die afgrond van teëspoed!
  
  Ek verstaan nie eers waarheen ek op pad is nie,
  "n Hiperplasmiese warrelwind het deur my kop gejaag!
  Moenie toelaat dat jy jou aan die kak onderwerp nie
  Sodat 'n stroom van heerlikheid oor die maanwêreld kan spoel!
  
  Die oorlog vloei in 'n aaneenlopende stroom -
  Dit is die soort aktiwiteit wat op die elf van die eeu wag...
  En ek wil 'n bedwelmende wyn drink -
  En rustig voort die gesprek met die grootte.
  
  Maar weet dat swakheid en verveling sal verbygaan -
  As jy die elf van jou drome vind, is jy sukses en roeping!
  Ons, soos pioniers, streef daarna om op 'n staptog te gaan -
  'n Cool vegter is immers nie 'n dom naam nie!
  
  Ek sal knal en skeur, daar is 'n berg lyke,
  Die vyand is verward, hardloop en trek terug!
  Ons kan die nederlaag voltooi
  Selfs die hond van die onderwêreld blaf hard!
  
  Wat moet ons in die wêreld doen - daar is geen verbeelding nie,
  Ons is gebore, asof napalm ons brein pynig!
  Vir altyd sal ons soos ons jeug wees -
  En 'n plek in die hel sal beter wees as in die hemel!
  
  Wat wil die soldaat hê? Vir die oorlog om te duur -
  Hy het vrede en verveling en breinswakheid!
  Ons sal die vyand tot die graf inhaal -
  Maar weet dat dit te laat is om aan die krygers oor te gee!
  
  Daar sal geen uitkoms wees nie, en daar is geen keuse nie -
  Klaar met die werk en dadelik nog een!
  Dit is immers net 'n begin, 'n voorkomende lopie,
  Militêre diens is immers 'n goeie daad!
  Natuurlik het die elf 'n stem soos 'n koperpyp.
  Die jong man het goed gesing. En hy het baie goed geveg. En hy is lief vir elwe. Indien nodig, sal hy sy tong gebruik. Dit is waar, daar is twaalf keer meer meisies in hierdie wêreld as seuns. En dit is natuurlik wonderlik vir mans. Die meisies baklei self vir die ouens met al die woede en druk. En hier kan jy niks vat of wegvat nie.
  Dit is die meisies hier - hulle jag vir mans. En niks kan teen hulle gedoen word nie.
  En as hulle begin sing, dan...
  En die meisies sing so:
  Laat loop lomp,
  Gepantserde tenks deur die plasse,
  En daar is 'n masjiengeweer op die dak...
  Hy sal al die orke in stukke skeur!
  . HOOFSTUK #12
  Maria Kolesnikova, 'n dapper meisie in die wêreld van elwe, het voortgegaan om dapper bevele uit te voer en bevele te gee. Sy het dit met groot entoesiasme gedoen. En die tiran met 'n snor en kaalkop wees verdoem.
  Die elfkrygers het hardnekkig bly veg. Hulle het die opmars van die woedende Orke afgeweer. En hulle het aanhou klim en klim, soos 'n padda op 'n kramp.
  En die meisies het aanhou skiet en die vyande afmaai. Hulle het dit met groot entoesiasme gedoen.
  En elke skoot van die elwe is vergesel deur 'n knoppie te druk met die bloedrooi tepel van die bors.
  En die meisies het heeltemal geskei. Terselfdertyd het hul kaal tone groot, dodelike granate gegooi en Poetin se bere uitmekaar geskeur. En die geskeurde vleis het gebrand en gerook.
  So het die meisies begin werk om dit skoon te maak. En vreugde, liedjies en groot entoesiasme.
  En terselfdertyd het hulle natuurlik gesing;
  Maar as 'n vegter wat deur 'n koeël deurboor is, val,
  En die meisie sal vir altyd in trane sit as 'n weduwee.
  Dit is nie nodig om te dink dat die wêreld net hopeloos swart is nie,
  Daardie paradys het vergaan en is vertrap deur die bose Satan...
  
  Trouens, daar is hoop - 'n waardige lot,
  Om die vaderland te verdedig en die afgrond te oorwin.
  Wanneer in Elfia elke ou 'n sterk vegter is -
  Weet dit is nie bravade of dom kitsch nie!
  
  Maar soms het die ridders nie ondersteuning nie,
  Die horde ken geen telling nie, en die druk is wreed.
  Dan sal ons nie 'n onderdanige papegaai word nie -
  Dit is immers beter as die skande om lood in jou tempel te hê!
  
  Kosmiese oorlogvoering is iets besonders,
  Daarin is jy 'n robot speelding, helaas...
  Maar ek ken Elfi-krygers van die militêre adel,
  Wat nie in kiste moet lê nie.
  
  Skerwe vreemde sterre in die lug is diamante,
  Hulle bevat elke traan van die siel...
  Probeer dit, wys jou talente,
  Beter nog, sing en dans op die donderweer.
  
  Herfstyd - waar die somer vervaag,
  Sy boei met haar wonderlike skoonheid!
  Laat my Elf wees, gesing in hierdie gedig,
  Met haar as 'n onlosmaaklike moederland!
  
  Ek stuur die laaste soen vir die meisie,
  As ek sterf, huil jou skoonheid nie...
  Kom ons vat dit, glo Orklin, onder die welige blom van Mei,
  En die monster-ork-beul sal die slagoffer word!
  Die meisies, moet ek sê, het uitstekend gesing. En hulle klop hierdie Orke met groot krag en die passie van die wolwe. Hulle het hulle vernietig.
  En hulle het kaal, ronde, pienk hakke gebruik wanneer hulle geskiet het. Die meisies het uiters energiek opgetree. En die kaal tone van die skoonhede het geskenke van vernietiging gegooi.
  Geen krag kan sulke meisies weerstaan nie. Hulle is stralende en kosmiese stelers. En terselfdertyd, elwe in wie daar woes en stralende krag is.
  En met bloedrooi tepels druk hulle die bazooka-knoppies en lei tot vernietigende militêre operasies. En sodra hulle jou tref, sal 'n hele sloot orke ineenstort. Hierdie meisies is superklas. En hoe hulle tot sake gekom het.
  En nou gooi die kaal tone weer granate, wat kolossale verwoesting en verwoesting veroorsaak.
  Hierdie meisies kan letterlik enigiets doen. En hulle sal enige harige armada wegvee.
  Hier is 'n meisie met smaragkleurige hare, hoe sy die vyand sal vat en slaan deur die knoppie met haar bloedrooi tepel te druk.
  Die hede van uitwissing vlieg uit en skeur uitmekaar en skiet Poetin se bere.
  En die meisies sing weer en het hul tande ontbloot;
  Die uitgestrekte van Elfia - pragtig, liewe,
  Waar is die pêrels van die sneeu, die kristal van die oseane...
  En die elfsoldate en die generaal is verenig -
  En die simbool van die Staat is die arend - ons Ortodokse Tsaar!
  
  Die somer is verby en die herfs kom,
  Die bome is geklee, hul luukse is die afguns van konings.
  My stralende vaderland is vreugdevoller as die paradys,
  Ek sal 'n regverdige lewe vir Elf gee.
  
  So herfs is mooi net die digter verstaan
  Dit is nie nodig om belasting te gebruik om die are uit die armes te trek nie...
  God se gratis geskenk: Porfier en Crimson
  En goud verkleur wanneer daar 'n straal op die blare van die Son is.
  
  Blomme wat verwelk, word helderder en mooier,
  Blare val soos 'n welige prins tapyt,
  Hier is 'n borsspeld van smaragde met robyne in die herfsbos -
  Die Almagtige kunstenaar, het die patroon geverf.
  
  En in elke slag is dit die borsels van die Here,
  Ek sien liefde en begeerte om 'n ideaal te skep...
  Maar dis vreemd dat ons mense amper in die hel leef,
  En die despoot van finansies het ons vlerke wreed geboei.
  
  Ons aarde is donsig en vet soos varkvet,
  Daar is genoeg in die dieptes en in die ertsmyne.
  Maar vir die bose oligarge is alles nie genoeg nie,
  Mense is beroof dat alles onder die hakskeen van nood is!
  
  Maar is dit die wil van die Here om dit te verduur?
  God het immers die aarde gegee sodat mense, oud en jonk, daarop kon werk.
  En immers voor die Here Christus - selfs die koning is gelyk aan die armes -
  Die Skepper van die heelal is saam met die gemene rower gekruisig.
  
  Antwoord my, engele, waar is geregtigheid?
  Dat kinders huil en sterf van honger, ou mense...
  Dat die bose bourgeoisie oor-die-top is met gawes en genade...
  En diegene wat vriendeliker is, word met net stampe en skuld gelaat!
  
  Maar daar was geen antwoord uit die hemel nie,
  God is waarskynlik in die moeilikheid om dinge soos hierdie te laat gebeur...
  Maar die waarheid is dat die stryd die lewe vir ons 'n paradys sal maak,
  En selfs die meester in kettings kan vir ewig gelukkig word.
  Dit is hoe die meisies baie goed sing. En hulle stemme glinster soos die klok van ijspegels. Dit is regtig vroue.
  En hul stemme is eintlik soos strome diamante. En as hulle dit insit, dan kan jy van oraloor jou in 'n groot manier voorstel.
  Krygers wys hier hul transendente en kolossale vlak - die ruimte-eeu. En as hulle dit doen, sal alles baie ernstiger en onbeskof wees.
  En die kaal, gebeitelde bene van die meisies is aan die werk. En hulle gooi geskenke van die dood met groot, vernietigende krag. En hulle doen dit sonder veel seremonie.
  Dit is die meisies hier - super vlak !
  En kaal, pienk hakke gooi ertjies van uitwissing op. En alles sal baie mooi en groot wees.
  En die meisies druk die knoppies met hul bloedrooi bors tepels, en sit vuurpyllanseerders aan die gang wat die posisies van die Orke vernietig. En hulle doen dit sonder onnodige vertraging en seremonie.
  Waarna die meisies weer begin sing;
  Sneeu pêrels uit die see - skyn helder,
  Die sneeustorm sal die krulle van die lammers laat draai...
  Ons Vaderland is graniet geloof,
  As die waarheid vertel word, is Orke nie skrikwekkend nie!
  
  Die geklank van metaal, die gekraak van rollers -
  Tenks kruip deur die grense van Elfia!
  Kom ons bou 'n rif van skerp bajonette,
  Ons het "Hoera" geskree, ons het tot die aanval gegaan!
  
  'n Das om die nek die kleur van dagbreek,
  Ons is deur 'n idee tot die stryd geïnspireer.
  Daar is net een keuse - wen of sterf,
  Hier wapper die bloedrooi vlag oor die skans!
  
  Bleek lippe, 'n sneeustorm waai,
  Die gevange meisie se hande was vasgebind...
  O, hoe genadeloos is die noodlot,
  In die bitter koue, kaalvoet tot by die steier!
  
  Maar ek wou nie in 'n lus beland nie,
  Sy het krag bymekaargemaak en na die Duitser gegryp.
  Daar is niemand sterker as ons op aarde nie,
  Ons het nie u gemene genade nodig nie!
  
  En so het sy gesterf en aan haar keel geknaag,
  Die elfmeisie is Tanya Krasnova.
  Maar die pad sal ons na Orklin lei,
  Kom ons bou 'n nuwe wêreld sonder geweld!
  
  Hoeveel van my broers het gesterf,
  Alle vrywilligers, net seuns.
  Vir die pioniers van die armes, kaalvoet -
  Ontbytkors vir aandetekegels!
  
  Ons is naby Orklin , triomf kom binnekort,
  Die Komsomol-teken verlig jou bors!
  Al is die stewels te styf omdat ek nie daaraan gewoond is nie,
  Maar die kleur van geluk in Mei inspireer!
  
  Die Fuhrer is in die hel, die orkaan het bedaar -
  Vreugde het gekom, kinderlag word gehoor!
  slaap in die as van die onderwêreld,
  En bo die Vaderland - die Rooi Son!
  Dit is hoe die meisies vrolik en verwoed sing. En hulle stemme is so mooi en glinsterend. Soos strome wat babbel. Of fonteine storm die lug in . En sulke meisies verower verskeie lande. Hulle het sulke bekwaamheid en omvang.
  "n Elf uit die ninja-familie het verskyn. Sy hou twee swaarde in haar hande.
  En die vegter het hulle gewaai. En vier koppe van Poetin se bere is op een slag afgesny. En hulle het op die gras gerol.
  Die ninja-meisie het dit gevat en 'n boemerang met haar kaal tone gegooi. Hy het omgevlieg en die koppe van die aggressiewe orke afgesny. Hy het hulle letterlik heeltemal doodgemaak.
  Hierdie is 'n baie kaalvoet en aggressiewe meisie. As dit begin kap, kan jy dit nie keer nie. En hy sal ook met 'n giftige naald spoeg. En dit tref die ork-generaal reg in die oog. En Poetin se beer is dood op sy hakke.
  Ninja meisie piep:
  Glorie aan Zelensky, glorie!
  Tenks jaag vorentoe...
  Onder die vlag van die elwestaat,
  Die meisie is op die aanval!
  Dit is regtig meisies wat baie goed is. En hulle voete is so kaal en bruingebrand. En hulle gooi geskenke van die dood met aggressiewe en gewelddadige geweld.
  En nadat die lyn van Poetin se bere afgemaai is, begin die meisies weer sing;
  Heilige, Geseënde Maagd Maria
  Sy het geboorte gegee aan die Verlosser, vir ons lig gegee.
  Maar jou kinders is kaalvoet in die winter -
  En in vuil kelders ontmoet ons 'n honger dagbreek!
  
  Hoe het dit immers gebeur dat die wêreld deur die bose gepynig word,
  Dat daar meer arm mense is as in die grasvelde van sprinkane.
  Dat selfs plante in Mei vries van die koue,
  Wat is die mees algemene antwoord - as jy arm is, dans dan!
  
  Dit is jammer om 'n koperpenning aan die rykes te gee,
  Alhoewel hul mammon tot die grense van ordentlikheid opgeswel het ...
  Hulle hoof mentor oor ons is 'n eikehoutstok -
  Maar dit sal 'n brul word as die haan kraai!
  
  Die Here het jou beveel om met die rykes te deel -
  Sodat daar geen dooies is nie, en huil nie God se Gehoor pynig nie.
  Help diegene wat swak is - vriendelike gesigte sê vanaf die ikone,
  As jy genadig is, het die baken op die pad na die hemel nie uitgegaan nie!
  
  Maar vir baie hou mammon siele en verlossing dierbaarder,
  Hulle sê dat hulle heiliges met goud sal koop!
  Die geldskieter se vet het sy walglike gesig laat opgeswel -
  En 'n hart sonder vrede is koue graniet!
  
  Wat is jou pyn vir ons - karige mense?
  In paleise hoor ons nie eers kreun nie!
  Wil jy skuiling hê? Mag jy skuiling hê
  Onder 'n tronkdak!
  
  Hoekom gee dit vir jou, vir ons,
  Wat het ons suksesvol met geweld geneem?
  Jy was niks en vir altyd niks,
  Die lug is nie vir jou gegee nie!
  
  Maar die dood het onverwags oor hulle gekom,
  Soos die Almagtige Skepper geleer het!
  Nou is hulle waar Satan brand
  Waar die verraaier kraak en brul van lyding!
  
  So jy het besluit die Almagtige maak 'n grap -
  Sê, die vrygewige sal verhef word?
  En dat Jesus self die Skepper is geïnkarneer,
  Was dit verkeerd om te sê dat die bose muise die besittings sal eet?
  
  Bekeer jou deur Maria se gebed te lees,
  En val op sy knieë en berou - kreun!
  Wanneer 'n kind voor jou huil,
  En die kaalvoetmeisie bewe van die koue!
  
  Neem jou stywe en suinige beursie,
  Kom ons spandeer geld met 'n glimlag.
  Dan sal Jesus die God van Liefde lei,
  En dit sal jou nie op die onstabiele pad laat val nie!
  Die meisies sing so goed en goed, en hul stemme is so stralend en iriserende dat dit voel of jy 'n ware, en regte paradys betree.
  En so slaan die meisies die orke met hul kaal tone uit 'n houwitser. En hulle het vyftig Poetin se bere op een slag uitmekaar geskeur. En kom ons kap hierdie klompvoetige mense op.
  Die meisies is natuurlik veglustig en aggressief. En as hulle mond oopgaan, is dit net om te fluit. En uit die fluitjie van die meisies val verstomde kraaie op die koppe van die Orke en breek deur hul skedels.
  En daar is baie sulke kraaie en hulle is uiters dodelik.
  Die meisies sal suurlemoene gooi met hul kaal ronde hakke.
  Hulle sal na die Orke vlieg en Poetin se bere in klein, bloederige stukkies skeur.
  Die elfmeisie het gesing:
  - Daar is 'n groot rivier van bloed wat hier vloei,
  Groovy kaal Fuhrer...
  Maar moenie aan hom toegee nie
  En gooi Kain in die duisternis!
  Hier is die meisies wat met die Orke te doen kry. En hulle veg met groot woede en wanhoop. En hulle toon hul grootste vaardigheid.
  Maar natuurlik is daar in enige geveg 'n plek vir sang;
  Dit is briljant wat jy gedoen het
  Genade is uitgestort oor die mensdom!
  Heilige God het dit vir jou gegee,
  Siel, vreugde, innige genade!
  
  Lucifer, draai ons na Sodom,
  Die produk van sonde en hoogmoed!
  Hy het sy swaard na die heilige troon van God opgehef,
  En hy het besluit dat hy nou almagtig is!
  
  Refrein na elke vers;
  My God, hoe mooi en rein is U,
  Ek glo jou reg is eindeloos!
  U het u heerlike lewe aan die kruis gegee,
  En nou sal daar vir altyd bitterheid in my hart wees!
  
  U is die Here van skoonheid, vreugde, vrede en liefde,
  Die verpersoonliking van grenslose, helder lig!
  U het kosbare bloed aan die kruis vergiet,
  Die planeet is gered deur onbeperkte opoffering!
  
  Volgende kom die verse.
  Bose woed in opstandige harte,
  Satan skeur die mensdom met sy kloue uitmekaar!
  Maar die dood sal in stof gewerp word,
  En die Here sal altyd met ons wees!
  
  Die duiwel het oorlog gevoer teen die Here God.
  Die vyand het wreed, verraderlik geveg!
  Maar met liefde het Christus Satan verpletter,
  Bewys jou waarheid aan die kruis!
  
  Ons broers moet saamsmelt in een stroom,
  Rig jou hart, verstand en gevoelens op Jesus!
  Sodat die Groot God ons sal help om gered te word,
  En vir ewig en altyd sal ons die Here loof!
  
  Sodat die siel vir ewig sy vrede vind,
  Die hele wêreld moet in die Here se oes werk!
  En vir ewig, Almagtige, sal ons by U wees,
  Ek wil harder en harder bid!
  
  As jy jou voete platgeslaan het - 'n tapyt van fluweelmos,
  Jesus sal enige pyn onmiddellik genees!
  Hy het die strand met goue sand gestuur,
  Hy is ook die eienaar van die Son en die grenslose heelal!
  
  Met sy woord het hy die hemele geskep -
  Hy het die sterre van die hemel grootliks uitgesprei!
  Jehovah is lief vir skoonheid,
  Toewyding aan Hom, lojaliteit sonder vrees!
  
  Sonder die Almagtige is daar geen vriende nie,
  Stralende ikone van vriendelike gesigte!
  Dis hoekom ek meer en meer wil hê
  Jesus het 'n stukkie vlees geword!
  
  Wees God genadig vir ons sondige skuld,
  Wat ons, helaas, nie aan U gegee het nie!
  Alhoewel die tyd vir bekering verby is,
  En daar is reeds 'n afgrond waar die bloeiafstande is!
  
  Maar die Here het sy genade gegee,
  En hy het gesê: Ek vergewe julle weeskinders!
  Ek weet ek kan nie my skuld aan jou terugbetaal nie,
  Maar daar is 'n plek vir jou in die hemel!
  
  Dit is onmoontlik om wat te verraai
  Die Here van die Heelal is goedhartig!
  En met jou Ortodokse hand,
  Lei ons goddelose mense in kamers in!
  
  Sal hy regtig vir hom nee sê?
  Aanvaar asseblief bekering!
  Wag geduldig op die Opperste Antwoord,
  Om ons te vergewe, glo Sy begeerte!
  
  Ons het besluit om vir marteling te gaan
  Om jou gees te versterk!
  Daar is geen ander manier vir ons wat geval het nie,
  Om Ewig Almagtig by U te wees!
  
  Nou is die uur van verlossing naby,
  God sal nooit sy woord breek nie!
  Wat gaan met ons gebeur?
  En gevleuelde siele sal opvlieg!
  
  Wat U geskep het, sal vir ewig hou,
  Oneindige en wyse heerser van die heelal!
  U het my verlig met die strome van die lewe,
  En ek glo dat ons liefde waar sal wees!
  Dis hoe die meisies goed en met stralende, koperagtige stemme gesing het. En dit het baie cool gelyk.
  Die elf het dit gevat en die moordenaargeskenke van uitwissing met haar kaal tone gegooi. Soos ses hondsdol honde het die vermoorde Poetin-bere in verskillende rigtings versprei. En 'n verpletterende en rampspoedige slag is die vyand toegedien.
  Die meisie het dit geneem en gesing:
  Mense sal gelukkig wees
  Geluk vir ewig...
  Die elwe het krag -
  Die krag is groot!
  En nou sal die meisies weer die vyand vat en spyker met behulp van hul aarbei, so lekker en sappige tepels. En dit gaan regtig wonderlik.
  En baie van Poetin se bere brand in wilde angs. En die meisies is baie gelukkig en aggressief.
  En die aggressiewe orke kan hulle nie keer nie. Sodra hulle uitmekaar is, is daar niks wat jy kan doen om hulle te keer nie. Dit is die meisies wat hulself sal wys.
  "n Kryger met lila hare wat Poetin se bere vernietig het, het gesê:
  Bose Orke soos Malyuta,
  Ek vernietig spoorloos...
  Maar om een of ander rede in die wêreld,
  Maar om een of ander rede in die wêreld,
  Vriendelikheid seëvier!
  Vriendelikheid seëvier!
  . HOOFSTUK #13
  Maria Kolesnikova, wat tirannie uitgedaag het, het voortgegaan om bevel uit te oefen, en met groot sukses.
  En so het die meisies en die elf-stamme die orke-posisies energiek aangeval. Die krygers het opgetree soos hulle gewoond was om op te tree, met groot beweeglikheid en vaardigheid. Hulle is so vinnig soos kobras en gee nie Poetin se bere die geringste kans nie. Sulke krygers is natuurlik 'n klas van die hoogste vlug en druk. En hulle het sulke sprankelende en aggressiewe magoplasmiese energie. Meisies wat die orke hul unieke en aggressiewe temperament wys. Hulle is eenvoudig wonderlike krygers.
  En nou gooi die kaal tone van die skoonhede se voete die dodelike ertjies van die dood. En hulle saai vernietiging en verwoesting onder die Orke. Die krygers hier is so manjifiek, en hul borste skitter soos fasette en baie duur robyne. Sulke skoonhede sal onvermydelik al die Orke tot 'n bloedige pulp verpletter.
  Hier is een meisie wat met haar kaal hak 'n plofbare sak saagsels met suur na die vyand gegooi het.
  Sy het gejaag en Poetin se bere in verskillende rigtings gestrooi en hulle uitmekaar geskeur.
  Die meisie het getjirp:
  Vroulike elwe grinnik vir ons,
  Vroulike elwe is eenvoudig topklas!
  En dan tot dagbreek,
  Hoor hulle 'n liefdeslied sing!
  Ja, die meisies regtig, as hulle aan die gang kom, sal hulle werklik kolossale en onweerstaanbare krag toon.
  En uit die gooie van hul kaalvoet vrek Poetin se bere in groot getalle.
  Maar die meisies het met nog groter gees en intensiteit begin sing;
  Winter verloor reeds sy krag,
  Die Lenteson kom op...
  Wysheid het die natuur oorwin,
  Op 'n wetenskaplike soektog en staptog!
  
  Die strome lui - die sneeudrywe smelt,
  Waar die silwer tapyt 'n stroom is.
  Anjers blom pragtig in Mei,
  En ons vriendskap sal nie mors nie!
  
  Ons is lief vir die dogters van die natuur,
  Wanneer sampioene in die lente groei...
  Nee, jy weet die weer is sleg,
  Hoe reën die genade van Christus!
  
  In die lente word die natuur lewendig
  Die kristalys het gebars met 'n klap.
  Die planeet sal, glo ek, die paradys word,
  Laat geen bose vuur die wêreld aan die brand steek nie!
  
  Elke blom is immers 'n heelal,
  Die gogga wil ook lewe.
  Die beste lot van alles is die skepping,
  Maar jou arme hasie is wild.
  
  Hoe het dit gebeur, daar is baie vrees,
  Daar is baie lyding met skoonheid ...
  Soms kerm ons en vra God -
  Help ons met geluk en drome!
  
  Maar wat is woede in die wêreld,
  Wat ons soos 'n tornado begin draai het,
  Maar God het geantwoord - so dat
  Jy het nie so lui soos 'n beer geword nie!
  
  Na alles, as die piesang self geval het,
  Jy kan nie eers 'n ploeg span nie.
  Die gesigte van die heiliges knik van die ikone af,
  Geen pynappels nie - saai rog!
  
  Wel, werk lei tot sukses,
  Hy sal ons gesin sterker maak!
  Maar ek is nie haastig om voorspoed te vind nie,
  Nie nodig vir suinigheid nie!
  
  Die beloning sal kom - daar sal krag wees,
  En ons sal diegene wat in die geveg geval het, opwek!
  Die straf sal jou tref, ken Judas,
  Hulle sal wraak neem vir leuens en bedrog!
  Dit is hoe die meisies gesing het, en dit was uiters koel en pragtig. Dit is die meisies wat hul manjifieke styl en uitrusting wys . En die meisies se tande skitter soos pêrels. En dit lyk regtig wonderlik.
  Dit is die meisies hier.
  En natuurlik kan hulle nie vermy om met hul kaal tone te vat en nie 'n suurlemoen met moordende en vernietigende krag te gooi nie. En sy sal naai, en verskillende kante sal Poetin se verskeurde bere verstrooi.
  Dit is regtig 'n baie veglustige en cool vegter.
  Maar 'n kragtige bomwerper dryf daarlangs, beheer deur kaalvoet en halfnaakte elwe.
  Die meisies, moet ek sê, is baie kaalvoet en bruingebrand. En terselfdertyd is hulle ook gespierd. Hulle het soveel woede en opgewondenheid. En hulle is in staat om die hoogste en baie strydlustige en onnavolgbare klas te toon.
  En dan val die swaar bom wat uit die maag van die bomwerper gespring het. Sy jaag af en val op trosse ruige orke. En dit blaas hulle op en blaas hulle in klein geskeurde stukkies. En "n hele bataljon van Poetin se bere is vernietig.
  Dit is werklik die mees verpletterende slag. Wat alles verbrand en vernietig. Dis hoe die meisies hierdie baster en wrede wesens van die Orke gevat en geploeg het.
  En die meisies het dit geneem en in blydskap gesing;
  Die lewe sal wonderlik wees in die elf-ryk,
  Wanneer ons die bose bere van die Tsjekistiese tsaar verslaan ...
  Ja, Poetin is beslis 'n gevaarlike diktator,
  Gerubs uit die hemel sal die elwe help om te veg!
  Natuurlik baklei nie net meisies nie, maar ook elfseuns met die Orke, wat alles met 'n stortvloed probeer verdrink. Hulle tref ook Poetin se bere akkuraat en maak hulle genadeloos dood.
  En terselfdertyd sing die manlike elwe;
  Ek moet my jong hart aan die brand steek,
  Selfs 'n digter is magteloos om te dink!
  Dit is nie genoeg om eers vyf punte te gee nie -
  En gooi in die geveg - 'n bloedige vendetta!
  
  Die dolle ywer van verhitte toesprake,
  Aan 'n meisie wat net soos 'n beskeie duif lyk...
  Haar saffier glinsterende oë,
  Hierdie voorkoms is onskuldig en terselfdertyd loom.
  
  Watter passie kook in my siel,
  Die meisie is soos 'n blom, sag, kaal...
  En jy self ry perd, ruiter -
  Bereik die plekke waar die begin van die hemel is!
  
  'n Skets op doek, ek het jou gesig geverf,
  Daar is niemand meer kosbaar as jy nie, my liewe skoonheid!
  Jy is soos 'n ideaal bo die heelal -
  Al slyp die duiwel sy hooivurk met 'n grynslag in die hitte!
  
  Ons sit saam met jou in 'n somber kluis - 'n tronk,
  Maar die Moederland het 'n heilige vuur in ons harte,
  Die droom is om weer naby te wees,
  Onmeetlike toewyding aan ons Vaderland!
  
  Op die rek geryg - die laksman, helaas, is wreed,
  Die vuur brand, die tang is warm!
  Verkondig, onrein, die aanslag op die Ooste,
  Hier is tenks wat kilometers met hul snoete meet!
  
  
  Maar ons kon uit die kerker ontsnap,
  Nou slaan ons die bose Orke soos gerwe!
  Laat die weermag sy gewere neergooi in vrees,
  Onoorwinlike elfvlieëniers!
  
  Maar ek sal my vriend hierdie raad gee:
  Moenie so trots wees nie!
  Die lewe van die vryes floreer immers altyd,
  In die kettings van dogma is die een wat die jaloerse duiwel is!
  
  Weet enigiets wat jy moet doen,
  Ons kan almal binnekort die probleme oplos!
  Laat alles uitdraai soos ek wil,
  Ons sal sinne oor probleme gee!
  Dit is hoe die sterker geslag met groot entoesiasme veg. En toon die mees uitstaande klas, en dreigende impak. So as jy teen sulke meisies te staan kom, sal jy in die nikkel geslaan word.
  Of 'n ander meisie kan jou met haar kaal skeen vat en jou in die orke se balle skop. Die meisies sal dit natuurlik vat en dit vir die harige wesens wys.
  As die krygers iets wys, sal dit werklik totale en absolute vernietiging wees.
  En die krygers sal byna enige leër inneem en verpletter. En hulle druk die bloedrooi tepels van die borste op die knope. Hulle tree uiters energiek en strydlustig op.
  Dit is die prestasies van skoonhede van die helderste en mees unieke kleure. En alles skitter soos die son van die manjifieke en unieke Vaderland van Elfia.
  So een van die meisies het dit gevat en die orke geslaan en die knoppie met haar lende gedruk. En dit het die moorddadige en unieke aard van vernietiging en vernietiging gewys.
  Hierdie meisies sal Poetin se weermag geen genade aan sy beer-orke gee nie.
  Maar natuurlik sing die meisies ook;
  Die wêreld is koud - sneeuval,
  'n Bedelaar is selfs 'n ryk man!
  Duiwels regeer die planeet
  Hulle het die aarde in hel verander!
  
  As jy in vreugde wil lewe,
  Mag geluk in almal se huis kom!
  Breek die kettings van slawerny soos 'n draad,
  Dan sal die sak vol wees!
  
  Daar is 'n land wat 'n voorbeeld vir almal is,
  'n Sterk vegter is 'n pionier!
  Swaard aan sy heilige Vaderland,
  Sodat die bose Meneer nie babbel nie!
  
  Elf is 'n bevel aan al die wêrelde,
  Krag van die wysste ligte!
  Sonder enige versiering sal ons sê,
  Die Almagtige het ons pad verlig!
  
  Ons sal die woord lafaard nie ken nie,
  As die soldaat nie fluister nie, is ek bevrees!
  Ortodokse geloof suiwer,
  God inspireer Jesus!
  
  Daar is geen vrede in harte sonder Christus nie,
  Die stralende een lei na die stryd!
  Sonder geloof is oorlog nietigheid,
  Onbeheerbare verliese!
  
  Die Duiwel sal versoek
  Lieg vir jou eie mense - eksamen vyf!
  Maar moenie die goddelose glo nie
  Daar is geen rede om te verraai nie!
  
  Ons is getrou aan die eed tot die graf,
  Ruimte wag op ons nageslag - glo my!
  Laat ons die kinders van Satan omverwerp,
  Kan nie die aarde boei nie!
  
  Daarom wag geluk,
  Wie sterk is - die Here sal red!
  God het die mense van Rusland lief,
  Die vlam in die are smelt die ys!
  Kom ons bereik eindelose grense -
  Kom ons wys die heelal op ons manier!
  Laat ons nie op ons aangesig val vir die Ortodokse nie,
  Die onreine kan nie die horing buig nie!
  Die meisies het weer baie goed gesing. En hulle het hul tande gewys, wat soos slagtande was.
  En so het die krygers hul kaal tone in hul mond gesteek. En weer sal hulle dit vat en fluit.
  En die kraaie het gevoel of hulle met 'n knuppel in die brein geslaan is. En hulle, nadat hulle hul bewussyn verloor het, het op die koppe van die Orke geval. En hulle het die skedels van Poetin se bere deurboor.
  En ek moet sê dit is baie cool.
  Hier het die meisies gewys hoe om teen slagtandbere te veg. Dit is waarlik geskrewe skoonhede.
  En as so 'n meisie 'n elf ou kry, sal sy hom slaan totdat hy sy bewussyn verloor. En as sy op 'n menslike jong man afkom, dan sal daar so 'n orgie wees.
  Die elf het dit geneem en gesing:
  As ons die seuns van die hele aarde is,
  Hulle kon die meisie dadelik naai...
  Dit sal so 'n orgasme vir meisies wees
  Nie 'n hou op die wenkbrou nie, maar reguit op die oog!
  Inderdaad, elwe kan inderdaad baie doen. En hulle wys hul potensiaal. En nie net geveg nie, maar ook poëties.
  Die meisies was egter al moeg om te sing en die heeltyd soos tiertjies op en af te spring.
  En hulle het uitgebars met 'n hele waterval van gevleuelde aforismes;
  Van alle kunswerke is dit militêre meesterstukke wat die stewigste in mense se geheue vasgelê is en die meeste trane oproep!
  - 'n Skildery in bloed geverf: helderder as 'n olieverfskildery en vervaag baie stadiger!
  'n Ordentlike mens stel geregtigheid bo familie en vriendskappe! Daar moet een wet wees vir vyande en vriende, net soos 'n man vir sy vrou het!
  Die teenwoordigheid van verskillende wette verander geregtigheid in 'n prostituut!
  'n Sterk teenstander versterk jou liggaam en wil, maak jou sterker - 'n swak een korrupteer jou siel en verswak jou liggaam, maak jou swakker!
  Die moeilike pad gee dus baie makliker oorwinning!
  'n Soldaat kry hande om te skiet, en breine om betyds te stop!
  Om 'n dwaas dood te maak: dit is dieselfde as om hom met 'n naald te steek, om 'n slim ou te skiet is soos om hom met 'n dop te slaan!
  Die natuur is die moeder van die mens, en die moeder van 'n groot uitvinder kan nie 'n volledige dwaas wees nie! Alhoewel sy praktiese vernuf kortkom!
  Die koeël is die mees effektiewe opvoedkundige metode om met jongmense, sowel as met oumense te kommunikeer!
  Slegs die effektiwiteit van die impak neem af! Dikwels sal jy jou gesag verloor, maar as jy gevang word, sal jy zombies moet grootmaak!
  Godsdiens verlaag 'n trotse mens tot die vlak van 'n dier - gee 'n keuse tussen 'n skaap en 'n bok!
  Dit is beter om jou vel vir mense te gee soos 'n skaap as om vir ewig soos 'n slang te sis!
  Oor die algemeen behels die konsep om met jou kop te werk nie net 'n letterlike interpretasie nie, selfs wanneer dit by gevegskuns kom!
  As jy ryk wil word, word as 'n Jood gedoop; as jy stukkend wil gaan, leen by 'n Jood!
  Lood help spysvertering, veral as die pil in patroonvorm is!
  'n Amptenaar wat nie omkoopgeld aanvaar nie, is soos 'n maagdelike prostituut!
  Gewoonlik, om een te red moet jy die ander doodmaak! Dit is ongetwyfeld 'n wrede wet, maar dit herstel die natuurlike balans van spesies!
  Daar is geen beter vegter in die wêreld as 'n Russiese soldaat nie, en geen groter tiran as 'n Russiese generaal nie!
  Oormatige luukse is 'n teken van ligsinnigheid, ligsinnigheid is 'n voorbode van dreigende ondergang!
  Wyse woorde uit die mond van 'n baster, soos 'n fontein uit 'n vullishoop!
  Jy het die voordeel in lengte, maar ek het die voordeel in die gedagte!
  Soms kan jy doodmaak, maar jy kan nooit hoop wegneem nie!
  In oorlog, as jy 'n sekonde mis, kan jy 'n ewigheid verloor!
  'n Gewone toring is jammer tussen wolkekrabbers, maar majestueus tussen hutte!
  Die mens onderwerp hom aan geweld, respekteer wreedheid, verag sagmoedigheid en heg nie waarde aan vriendelikheid nie!
  Seks is die beste kuur vir alle geestesiektes, maar dit is ongelukkig duur en moeilik om te verkry!
  Wie nie seks liefhet nie, hou nie van die lewe nie en waardeer nie die vreugdes van die vlees nie!
  Poësie het in gemeen met wyn dat die waarde daarvan mettertyd groei, maar selfs eeue laat nie toe dat die lyne vervaag of die vonke spat nie!
  'n Soldaat is soos 'n rekenaar - dit tel een of nul, maar 'n vegter is 'n vriend en 'n vyand!
  Die mens verskil van diere in humanisme, en die vermoë om strydig met instinkte op te tree!
  Geweld teen vroue bring soms gesonde kinders voort, maar geweld teen die natuur produseer net monsters!
  As 'n ma wreed is, is die kinders ook! Soos die natuur is, so is sy nageslag - die mens!
  Vriendskap word gesoek by die sterkes, voeding van die rykes, en toewyding word aan die onverskrokke bewys!
  Aanval is die beste manier om die vyand se numeriese voordeel te neutraliseer - om hulle te dwing om terug te veg, is soos om die helfte van hul arms af te sny!
  .Vir 'n vrou is liefde plesier en inkomste, vir mans is dit plesier en koste!
  Om 'n nuwe wapen vir 'n onsedelike persoon uit te vind, is soos om die bene van 'n stoel af te saag wanneer 'n tou om jou nek gedraai word!
  Menslike swakheid is die moeder van enige godsdiens, en lafhartigheid is die vader!
  Ateïsme is 'n simbool van vryheid - Christenskap is soortgelyk aan die woordketting!
  Wie vergewe sal vergewe word, wie veroordeel sal veroordeel word! Wie laat haat in sy hart vestig, om homself en sy geliefdes te vergiftig!
  Wie liefde en barmhartigheid saai, sal sukses en geluk maai!
  Moord is self 'n veelsydige en vreemde soort sonde; soms word sondes selfs daarvoor afgeskryf!
  In oorlog is logika 'n relatiewe konsep - soos sjokolade, voordat jy eers tyd het om die tralies te bewonder, is hulle reeds in jou mond!
  Die dood is soos 'n goeie towenaar - geheimsinnig, angswekkend, geheimsinnig en gee nie sy geheime weg nie!
  'n Soldaat in 'n gasmasker is soos 'n olifant in doeke, en dit is onmoontlik om teen enigiets sleg beswaar te maak!
  Glo my, sonder om bewyse te vereis - die kroon op propagandabeweging van enige godsdiens - moorddadig in sy eenvoud as 'n keisteen!
  Die beste manier om die kwaad te verswak, is om goed te beloon. 'n Persoon verskil van 'n dier deurdat hy in staat is om goed te doen onselfsugtig, selfs tot nadeel van homself!
  Evolusie leer nie "n mens onbaatsugtigheid nie - net die Here leer dit! In elke eerlike en edele mens is 'n greintjie van God 'n bewys van sy wese!
  Die mens is die mees onvoorspelbare dier - instink is stereotipies, maar rede is oorspronklik!
  Kommunisme is soortgelyk aan die idees van die Christendom - 'n oorvloed van vergote bloed en 'n totale gebrek aan realisme!
  In 'n burgeroorlog vermeerder 'n offensief magte tienvoudig, maar verdediging is gelykstaande aan terugtrekking, en terugtrekking is gelykstaande aan oorgawe!
  In die moderne wêreld is onskuld 'n teken dat 'n meisie óf te walglik is en niemand haar wil hê nie, óf sy is bedees en wil niemand hê nie!
  Swangerskap maak 'n vrou mooi en is altyd onskuldig, maagdelikheid is kommerwekkend en altyd boosaardig!
  Godsdiens is sinoniem met die woord boeie, nie soseer vir die liggaam as vir die gees nie!
  Die bose moet klappe van die goeie ontvang - sodat die goeie nie sy sin vir waardigheid verloor nie, en die bose nie sy gevoel van vrees verloor nie!
  Om 'n vrou aan te trek is duur, om uit te trek is nog duurder!
  Ongelukkig, wanneer goed vuiste het, is dit hulle wat gewaardeer word, en nie die goeie self nie - hoewel dit nie die masjiengeweer is wat gevrees moet word nie, maar die een wat daaruit skiet!
  Terreur, anders as 'n herder, kan 'n skaap in 'n wolf verander! Daar is niks skrikwekkender as 'n kwaai lam nie!
  Wat briljant is, is altyd eenvoudig - net middelmatigheid kompliseer alles!
  'n Groot verstand streef na helderheid sodat almal die grootsheid daarvan kan sien, 'n onbeduidende verstand skep mis om die leegheid weg te steek!
  Ateïsme is logiese idiosie - dit verklaar niks, maar dit ontneem 'n mens van onsterflikheid!
  Dit is nie nodig om oor pasifisme te spekuleer nie, selfs skape sal 'n wolf vertrap as hy vir hulle sedes lees!
  'n Slim persoon streef altyd daarna om te groei, net 'n dwaas is tevrede met dieselfde vlak!
  Die verstand is geneig om sy idees te verbeter, maar onnoselheid is altyd konstant!
  Lewe sonder risiko is soos sop sonder sout, en tee sonder suiker - miskien verleng sulke asketisme die bestaan, maar maak elke minuut vars!
  "n Tweede is soos "n koeël, as jy dit mis, sal jy een uit die graf moet opmaak!
  'n Ateïs sal duisend redes vind om sy siel te vernietig, en nie 'n enkele leidraad om hom te red nie!
  Die swakkes betaal vir alles, die sterk wen, en die slinkse geniet die vrugte van oorwinning!
  Moed versier die vindingryke, die wil van die goeie en die krag van die regverdiges!
  Oorlog toets die slimmes, verhard die sterkes, vermaak die dwase!
  Om die inisiatief te hê is om 'n voordeel te hê: om 'n voordeel te hê is om te wen, en oorwinning sal tot vrede lei!
  Dwaasheid oortref wysheid in die aantal sprekers, en is nie minderwaardig in die effektiwiteit van sy invloed nie!
  Maar hier is die vangplek: die dwaling van 'n gelowige is slegs 'n verlies aan illusie, die dwaling van 'n ateïs is die verlies van die ewige lewe!
  Diegene wat nie waag nie, drink nie sjampanje met swart kaviaar en peusel aan vodka met sprot nie!
  Die belangrikste ding in die dapperheid en vaardigheid van 'n vegter is nie om sy lewe te gee nie, maar om te oorleef - om dit van iemand anders af te neem!
  'n Vrou se vlees is in duisternis, haar siel is in lig, en haar gedagtes is in wanorde!
  Wanneer moord vir die laksman brood word, kort hy sout - dit wil sê die risiko wat 'n soldaat ervaar!
  Moed is die duurste kommoditeit wat nie te koop is nie! Dit is waar dat daar baie is wat daarvan ontslae wil raak!
  Marteling is nie vermaak nie, maar harde werk van die dienstesektor, waarin jammerte vir die kliënt vernietigend is vir jouself!
  "n Kapitalis sal nooit "n ware patriot van sy Moederland word nie; daarvoor is hy te selfsugtig!
  Die siel van 'n ryk man is patrioties, nie meer as dié van 'n goue muntstuk, waar hulle dit daarheen neem en vashou nie!
  Elke atoom is gelyk aan die heelal in kompleksiteit en onuitputlike potensiaal!
  'n Sondige en wrede persoon, ook teenoor homself, vernietig die mensdom, versnel die proses met wetenskap!
  Dikwels verander vordering in 'n poging om 'n waterstofbom in 'n sigaretaansteker te pas!
  Die wolf skuil onder skaapklere, die politikus onder 'n masker, en die kernarsenaal onder die grond!
  -Die nuutste tegnologie is 'n uitdrukking van die materiële vorm van die spiritualiteit van die Russiese mense!
  - Die mees gevorderde tegnologie sal nie die siel vervang nie, 'n magtige rekenaar sal nie liefhê, warm of liefkoos nie!
  Die leer van Christus is sterker as 'n waterstofbom, so in staat om die siel te laat herleef, die verstand te inspireer, die ewige lewe te gee!
  Vertrou op God, maar moenie vergeet om jou sig uit te vee nie!
  Die waardevolste ding in die lewe is dat jy nie weet wanneer dit eindig nie, en die onvoorspelbaarheid van die toekoms - 'n beursie waarvan die onderkant nie sigbaar is nie, lyk eindeloos!
  'n Soldaat is beter as net 'n man, suiwerder, edeler, opregter! Anders as 'n blote sterfling word hy egter van die reg op lewe ontneem!
  Deur selfs een persoon dood te maak, vernietig jy 'n miniatuur heelal, wat beteken dat jy teen God sondig!
  Natuurlik! 'n Verraaier verloor altyd, hy word gehaat deur diegene wat hy verraai het, en verag ter wille van wie hy gemeenheid gepleeg het!
  Verraad is nie net gemeenheid nie, maar ook selfmoord-idiosie!
  Vreemd genoeg red die dood op 'n jong ouderdom jou van die kwellings van ouderdom, die siel van vuilheid en die hart van egskeiding!
  Rook verleng die lewe net in een geval, as 'n laaste wens voor teregstelling!
  Vermomming vereis opoffering! Tydelik, maar nie minder moeilik nie, veral vir 'n vrou! Dit is waar, niks meer as plastiese chirurgie nie!
  Plig teenoor die Moederland is die beste regverdiging vir 'n onbehoorlike daad; enige gemeenheid is heilig as dit deur oorwegings van patriotisme bepaal word!
  Verdraaide kommunisme is erger as verdraaide kapitalisme - in formasie is dit makliker om koppe te kap en geriefliker om dit met "n sarsie af te maai!
  'n Koning kan mettertyd oud word - net die mense is altyd jonk, die koning kan te jonk wees - net die mense is altyd volwasse, die koning kan mal word of 'n dwaas gebore word, maar die wysheid van die mense is onsterflik! Daarom, laat mense, en nie blinde toeval nie, besluit wie hulle moet regeer!
  Die belange van die Moederland kan wreedheid regverdig, maar laasgenoemde moet eerstens aan jouself gewys word!
  Vryheid sonder moraliteit is soos 'n motor sonder remme!
  Wie die mag oorgeneem het: sterk, wat dit behou het: slim, maar vrywillig daarvan geskei: edel!
  Korrupsie is soos 'n kanker, dit veroorsaak minder pyn, maar vernietig nog meer seker!
  Die mensdom moet ophou om 'n swaan, 'n kreef en 'n snoek te wees, wat in verskillende rigtings trek; in hierdie geval sal vooruitgang nie stilstaan nie, maar in die afgrond ingetrek word!
  Tyd is die verskriklikste wapen, dit ondermyn onverbiddelik die krag van die beskawing en verslaan magtige manne!
  Mag is in die hande van 'n dwaas: dit is soos 'n wapenrusting met gate in, dit beskerm swak, maar dit help jou om in onkunde te verdrink!
  Wraak van bandiete is die jonger suster van lafhartigheid, die dogter van gemeenheid en die stiefdogter van sukses!
  Die wêreld beny sterk mense, verag die swakkes, is neerbuigend teenoor die gemene, en tog is dit deur 'n volmaakte skepper geskep om volmaaktheid te bereik !
  - Slegs rede en 'n gevoel van integriteit kan mense perfek maak, en as jy edelmoedigheid en deernis hierby voeg, dan kan jy op hierdie vier konsepte die grondslag lê vir 'n gelukkige toekoms!
  Die Bybel is 'n Joodse boek en om dit die basis van moraliteit in Rusland te maak is net so onvanpas soos om die grondwet met die alfabet te vervang!
  Dit is makliker om 'n filantroop onder haweloses te vind as 'n belangelose polisieman!
  "n Polisieman wat nie omkoopgeld vat nie, is soos reën in die woestyn, jy droom jou lewe lank hieroor, maar jy kry dit altyd op die verkeerde tyd!
  In die meeste gevalle is 'n oorwinnaar sinoniem met 'n filantroop!
  Godsdiens is vir vooruitgang soos 'n gewig vir 'n swemmer is!
  Geluk sonder God is soos liefde sonder 'n hart!
  Die Christelike geloof vereis nie net 'n kruis nie, maar ook 'n swaard om te verdedig wat goed is!
  Godsdiens met 'n swaard is nie opium vir die mense nie, 'n chirurg se skalpel wat siele genees!
  Dit is beter om een skurk dood te maak as om honderd regverdiges te treur!
  Die gevaarlikste wapen is die Bybel in die hande van die goddeloses!
  Wie lank eet, leef kort!
  Kommunisme is 'n blink idee, maar dit word meestal in die donker geïmplementeer!
  Slegte mense met goeie idees vergiet baie meer bloed as slegte mense met slegte planne!
  Ondervra 'n dwaas, stamp water in 'n mortier, martel, sweep 'n donkie!
  Die natuur is krom, maar die menslike verstand is 'n reguiter!
  Vooruitgang het die vermoë om 'n persoon te verhef, wat beteken om hom nader aan die Almagtige te bring!
  Maak nie saak hoeveel jy die gans voer nie, die valk sal nie verdrink nie!
  Die duiwel skuil in die hel, en die priester is in die sak van 'n gemeentelid!
  Die landelike kloktoring is onbeduidend tussen die wolkekrabbers, maar majestueus tussen die hutte!
  'n Slaaf wat 'n koning verneder: 'n god vir een uur en 'n duiwel vir ewig!
  . Die menslike ras sal óf almag bereik óf verdwyn!
  Die mens is bestem om óf as 'n god te lewe óf as 'n wurm te sterf!
  Maak nie saak hoe jy 'n keisteen poets nie, dit sal nooit 'n pêrel word nie! Maak nie saak hoe jy dit verwerk nie, 'n grafomaan se boek sal nie 'n meesterstuk word nie!
  Die meeste bloed word vergiet uit welsprekende toesprake, blink idees en goeie bedoelings!
  Hoe suiwerder die idee, hoe meer vuiligheid kleef daaraan tydens implementering!
  Dwang vernietig onbeperkte liefde!
  Jy kan die sweep soen, maar dit word net gedoen omdat dit geriefliker sou wees om jou tande daarin te laat sink!
  Oor die algemeen is die moeilikste ding om 'n alkoholis te dwing om sy bottel prys te gee en 'n godsdienstige fanatikus om sy sienings prys te gee!
  In oorlog is een sekonde meer werd as 'n duisend skulpe!
  Dit is beter om in die lig te sterf as om in duisternis te lewe! Nie 'n chirurgiese kollig nie!
  Die muntstuk is dodeliker as 'n koeël; dit tref reg in die hart!
  Kitskos is so dodelik soos 'n waterstofbom, net dit word baie meer gereeld gebruik!
  Liefde is die beste prokureur, dit regverdig sonder om betaling te eis!
  Om twee meesters te dien is gelykstaande aan om op twee bergpieke te probeer leun, jou voete sal gly!
  Hoe kan 'n onderlaag gemeng met so 'n vloeibare stof soos bloed sterk wees?
  Dit is makliker om 'n tiran dood te maak as om 'n regverdige man op te wek, maar eersgenoemde is van meer nut!
  'n Tjek is nooit oorbodig nie, al is die las van 'n vegter moeilik om te dra, sal 'n ekstra patroon 'n lewe red!
  Die ydelheid van leiers is direk eweredig aan hul wreedheid - omgekeerd eweredig aan intelligensie en opvoeding!
  Dit is die beste vir 'n lafaard om in 'n kis weg te kruip, en vir 'n slinkse mens onder 'n kis!
  Hoe hoër die rang, hoe minder geloof!
  Oorlog is 'n lewensskool wat beter is om oor te slaan. Alhoewel historiese noodsaaklikheid jou steeds sal dwing om bloedige eksamens af te lê!
  'n Vrou se hand is sagter as 'n man s'n, maar hardnekkiger, kleiner, maar meer grip!
  'n Dwaas kan roof, maar net 'n groot bedrieër kan voordeel trek uit die buit!
  Moenie vir God in die hemel soek nie, hy leef, hoewel hy dikwels in elke mens se gedagtes slaap!
  Rede en konsentrasie kan die Almagtige in jouself wakker maak!
  . HOOFSTUK No 14.
  Maria Kolesnikova - hierdie manjifieke en unieke vegter, en voormalige politieke gevangene - wat die tirannie van die snorbeervark uitgedaag het, het voortgegaan om aforismes te krabbel;
  Ateïsme moet gekombineer word met hoë moraliteit, anders sal logika in diens van passies die rede vernietig!
  Hulp in oorlog is soms laat, soms vroeg, maar altyd op die verkeerde tyd en nie genoeg nie!
  'n Maklike wen is goed vir die beursie, 'n harde verlies is goed vir die brein!
  Slaap is amper dood, net baie meer ontstellend!
  Christus is heilig en edel soos 'n blom, net die vet vlieë van kerkbediendes stroom na Hom toe!
  Diegene wat vertroue in hul eie soort verloor het, sal onvermydelik 'n slagoffer van verraad word!
  Ateïste maak die beste bevelvoerders, hulle is minder vatbaar vir suggestie, hulle beskerm hul lewens en die lewens van ander, hulle dink vir hulself!
  'n Oortuigde ateïs is beter as 'n onoortuigde gelowige!
  Jy kan nie 'n hoofpyn hê nie, dit is 'n been! Alhoewel dikwels hol!
  'n Vrou met 'n tong sal gaan waar 'n kommando met 'n masjiengeweer nie sal deurkom nie!
  Vryheid gee krag, maar die ketting wurg!
  Moreel, van die woord vuil!
  Vals inligting is soos 'n slim geplaasde lokval!
  Nee, hy is ryk wat geil is met sy vrou!
  Die rykes is nie die wat alles het nie. En die een wat nie op lenings leef nie!
  Swak generaals het nie sterk oorwinnings nie!
  En jy moet kan doodmaak, maar dit is nog moeiliker om iemand se lewe te red!
  Die mens is 'n bose wese en lyk soos 'n aap, net sy slagtande is groter as dié van 'n tier, en sy kloue skeur staal!
  Jy kan nie ryk word deur jou gewete te verkoop nie!
  Daar is altyd min wapens, ongeag die grootte van die weermag!
  Die siel is soos 'n leë beursie; dit is maklik om rond te loop, maar moeilik om te lewe!
  - Jy moet wys regeer, sonder om swakheid te toon, maar ook sonder om mag te misbruik! Die krag van 'n heerser is die vermoë om geweld te verloën!
  Om boosheid toe te laat, beteken om die goeie te verraai!
  'n Koning bly 'n koning selfs in vodde, maar selfs pers klere kan nie iemand verander wat vuil van gees is nie!
  Die ergste misdaad is om vryheid aan die bose te gee en die goeie sonder beskerming te laat!
  Logika plus kennis, vermenigvuldig met irrasionele instink, is 'n krag wat in staat is om die heelal van sy fondamente af te beweeg!
  Siek kinders moet gedwonge gevoer word, anders gaan hulle dood.
  Maar in hierdie geval sal niemand ons kwalik neem dat ons wreed teenoor kinders is, bitter medisyne gee en hulle met inspuitings inspuit nie!
  Oorlog is soms meer genadig as 'n chirurg wat 'n ledemaat amputeer!
  'n Vrou sonder juweliersware is soos 'n boom sonder blare, 'n man sonder fieterjasies is soos 'n stam sonder korstmos!
  Goeie meisies is lief vir met hul ore, slegte meisies doen alles met hul mond vir geld!
  Oorlog is 'n gruwel soos kasterolie, walglik, bitter, maar daarsonder kan jy nie jou siel reinig nie, jy kan nie jou verstand versterk nie!
  Voormalige gevangene Maria Kolesnikova het 'n edele koningin geword. Sy het geweet dat die tyd sou aanbreek dat die skuim wat die mag in die Witland oorgeneem het tot 'n einde sou kom. En die snor- en kaalvark sal goed betaal vir hierdie wetteloosheid wat hy teen sy mense gepleeg het. Ja, en ook vir kernafpersing.
  Intussen was die meisie-koningin in bevel van die elf-ryk.
  Die gevegte tussen die elwe en die Orke het nie bedaar nie. Die meisies, baie mooi en glansryke, het aanhou baklei met die harige, lelike en walglike Poetin-bere.
  So die elf met oranje hare vat en druk die knoppie van 'n masjien met 'n meervoudige lanseervuurpyllanseerder met haar bloedrooi tepel. Sy het dit gevat en dit met dodelike en kolossale krag geskop.
  En dit het verwoesting en verwoesting veroorsaak. Twee kompanies van Poetin se bere is in stukke geskeur en dadelik verbrand.
  Die meisie het dit geneem en begin sing en haar tande ontbloot, wat witter as kryt was;
  Die Ork was slinks en slinks,
  Hy het homself as 'n aristokraat beskou ...
  Die vuur van iemand anders se oorlog het gebrand,
  En hy het 'n gulsige greep gehad!
  
  bere oor die heuwel grootgemaak,
  Dit sal 'n model word - 'n aggressor!
  Ons sal ons vyande uitmekaar skeur -
  Almal weet dat Elf sterk is!
  
  Maar Orc inspireer die Führer -
  Ons sal vir jou duisende tenks gee !
  Jy sal nie probleme hê nie
  Ons sal saam rente van die slawe eis!
  
  Wel, die sekuriteitsbeampte skud haar,
  Ek stem in om moeilike tye in te gaan!
  En die hordes na die Ooste gegooi,
  Staal rol op die hoofstad!
  
  Maar ek het 'n baster van elwe met 'n bajonet ontmoet.
  Hy is die skerp vesting van die monoliet!
  Die vyand is stewig onder die Elf bietjie -
  En hardloop hierdie wilde horde op die vlug!
  
  Die bose ork het op middagete gereken -
  Wat sal Rooi Plein pas!
  Maar die swaard het daarin geslaag om hom te sny -
  'n Onoorwinlike leër van helde!
  
  Die teëstander sal tot stof verander,
  Ry hulle tot by Orklin!
  Donderende gevegspieël,
  My troepe is onoorwinlik!
  
  Kom ons vind 'n strop vir die Führer,
  En vir die bose bere word die brandstapel geslyp!
  Ek sal al die gemene orke doodmaak -
  Ons sal hulle dag en nag natmaak!
  
  Die bose ork is verkool en rook,
  Die bere gee op en gee op!
  Duursame prestasies is graniet,
  Kom ons drink tee uit 'n piering vir die vakansie!
  
  Ons sal 'n vertakte tuin groei,
  Waar is die appelbome fluweel met vergulde...
  Waar is die kosbaarste van almal,
  Waar ons vinniger is as vliegtuie!
  Die meisies het met groot entoesiasme en die skoonheid van hul stemme gesing. Daar word gesê dat hierdie mense vroulike engele is.
  Die krygers is baie mooi en sexy. En hulle tonge is eenvoudig manjifiek en so beweeglik, en baie flink. Hulle skep sulke onnavolgbare en unieke wonderwerke saam met hulle.
  Stel jou net voor hoe bekwaam die meisies is om Poetin se bere te vernietig. En dit is uiters cool en verbasend cool.
  Dit is die meisies wat dit sal vat en uit hul longe sal brul.
  Komsomol is nie net ouderdom nie, die elf in die meisies se mond proe!
  En toe vat die skoonhede dit en fluit, weer met hul kaal tone. En hulle het 'n ineenstorting van talle wolke met kraaie gemaak. Hulle het Poetin se bere aangeval. Wanneer die kraai mal word van die gefluit van die elwe, begin hy tol, en in 'n kurktrekker val hy neer en steek letterlik die orke se skedels deur.
  Inderdaad, dit het alles uiters koel en met groot, onnavolgbare vernietiging uitgedraai.
  Probeer net om jou vinger in hierdie meisies se monde te druk: hulle sal dit eintlik afbyt.
  Maar dit is natuurlik nie al nie.
  Nadat hulle met behulp van skarlakenrooi tepels op die orke geskiet het, het die meisies hul borste geneem en gesing;
  In die somer is die son so stralend,
  Die lug is gevul met heuning - dou!
  My gevoel vir die Vaderland is suiwer,
  Was met lopende water!
  
  Ons hardloop op die smaraggras,
  Soos hasies wat kaalvoet huppel.
  Ons het pioniers op die fronte geword,
  En niemand het ons met geweld gesleep nie!
  
  Na alles, die natuur is so mooi,
  Sonopkoms omraam deur robyn.
  Die son is ook soos 'n rooi banier,
  Nou word die spruit geel, 'n warrelwind van goud!
  
  In elke bos en grashalm ,
  Die dierbare gees van die Vaderland is sigbaar...
  Soos stringe pêrels krul,
  Populierpluis dryf!
  
  Hoe soet is die geluid van die liewe oriole,
  Die silwer stem van 'n nagtegaal.
  Rodoveria afgode is vir my dierbaar ,
  En kerke met goue koepels!
  
  Hier maak die bere tekens op die stam,
  En die jakkals waai sy stert...
  Girfalke vlieg skreeuend die lug in,
  Dit is ons elwe se uitverkore huis!
  
  Moenie die vuil vreemdeling vertrap nie,
  Die horde sal nie na die Vaderland toe kom nie!
  Omdat ons die tweekoppige dien -
  Die heelal onder die hand van 'n arend!
  
  Valke sal met 'n tril die lug in vlieg,
  Ons sal die universele ruimte verower!
  Die stapels in die veld word tot by die graan versamel,
  Elfa is immers die Derde Rome!
  Ja, die meisies, as hulle eers begin sing, kan jy hulle nie so maklik keer nie. Die elwe tree energiek op en wys hul aggressiewe temperament. Hulle krygers is regtig so cool. En so het hul kaalvoet, baie grasieuse, sexy en baie verleidelike voete geskenke van vernietiging en vernietiging begin gooi.
  En die vernietigende gawes van uitwissing het van Poetin se bere gevlieg. En dit was baie cool. En soveel soldate van Vladimir Poetin se weermag is doodgemaak, vernietig en verbrand.
  Die meisies het hul tonge uitgesteek en getjirp:
  Hoe ons geveg het
  En nie bang vir Orke nie,
  So die meisies sal karate wys!
  Vertrap weet die ork in die grond,
  Jy Poetin is nie meer 'n prins nie,
  Die einde sal kom om Satan kaal te maak!
  Die einde sal kom om Satan kaal te maak!
  Dit is hoe die meisies baie mooi en geestig sing. En hulle toon die hoogste koerse in vernietiging, dood en ruimtebandietry.
  Dit is werklik wat 'n vegspan wat vernietiging en dood skep.
  Maar die meisies het dit gevat en weer strome woorde begin uitspoeg. Net hierdie keer was dit nie meer poësie nie, maar gevleuelde aforismes;
  Geld is slegs 'n hulpmiddel om die Moederland te dien. Wanneer daar meer van hulle is, is die diens meer effektief, mits jy 'n gewete het!
  As hy die Moederland red, sonder twyfel, sonder om te weet - wanneer 'n leuen tot oorwinning lei, dan is dit heilig!
  Praktiese bevestiging vir geloof is soos 'n sening vir 'n arm - daarsonder is dit kragteloos en sterf!
  Hulle vlieg na groot prestasies, nie spring nie!
  Wanneer die edelman lag van blydskap, huil die gewone man van hartseer, aangesien die edeles die meeste geamuseerd is deur die verliese van die bedelaars!
  Presidente maak soms grappies wat mense laat lag!
  Geld is ook 'n soldaat, jy moet daarvoor sorg en onthou: praktiese doeltreffendheid is belangriker as eer! Laasgenoemde is te koop, maar eersgenoemde is onskatbaar!
  Groenes is altyd bytend - volwassenheid is soet!
  Die eenvoudigste gelofte is die moeilikste om te hou! Wat kan makliker wees om nie asem te haal nie, maar selde hou iemand aan tot sononder!
  Geweld is 'n noodsaaklike eienskap van wet en orde!
  Woorde skud die lug - die swaard verpletter die vlees!
  Dispute oor godsdiens is soos 'n ring, daar is geen einde in sig nie en keer altyd terug na dieselfde argumente!
  Verraad is soos wyn - jy raak net vinniger gewoond daaraan, en die babelaas is sterker!
  Bose, eerstens, is wanneer jy iets onaangenaams vir jou naaste veroorsaak, jy hom seermaak, en sonde is vryheid!
  Seks is byvoorbeeld ook 'n sonde, alhoewel jy eintlik jou maat nie pyn veroorsaak nie, maar plesier!
  Niks bring verskillende mense bymekaar soos 'n gemeenskaplike vyand nie!
  As jy vrede met die vyand wil maak, kom met 'n gemeenskaplike oorlog vorendag!
  Niks verswak 'n weermag soos 'n slegte bevelvoerder en 'n liggaam met 'n siek brein nie!
  Die bevelvoerder buig soos 'n geharde staalstaaf om harder te sny!
  'n Spioen is die opwindendste werk ter wêreld: die akkuraatheid van 'n chirurg, die risiko van 'n sapper, die virtuositeit van 'n akteur!
  Barmhartigheid in oorlog is die suster van die nederlaag - want wie gespaar word, is nie verslaan nie!
  Om met tien te praat is soos om 'n duisend te baklei!
  God is ook ongelukkig op sy eie manier - die verantwoordelikheid is eindeloos, maar daar is niemand om mee te deel nie!
  God is altyd eensaam want interessante kommunikasie kan net met gelykes bereik word!
  "n Gebrek aan tegniek kan vir veggees vergoed, maar "n gebrek aan gees kan nooit deur tegniek vergoed word nie!
  'n Soldaat is soos klei, om waarde te verkry moet hy hel toe!
  Besnoeiings in militêre besteding, die mees verkwistende soort ekonomie!
  - Sommige het net ouderdom in hul paspoorte, ander het wysheid wat meer as hul jare volwasse is!
  - Jare voeg plooie by, maar die verstand groei net natgemaak deur arbeid of militêre sweet!
  Politiek, soos antimaterie, moet weggehou word, maar stryd kan nie vermy word nie!
  Hoe meer pyn en lyding tydens oefeninge, hoe helderder die glorie, hoe groter is die dapperheid in bose gevegte!
  In rekenaars streef die mens daarna om uitdrukking te gee aan die onbereikbare droom van 'n ideale brein!
  Sonder die vegtergees is die mees gevorderde tegnologie dood, soos 'n liggaam sonder 'n siel!
  Die laksman is 'n veragte beroep, maar dit verg die kuns van 'n chirurg, die virtuositeit van 'n tjellis en die eis van 'n kok!
  Onbeduidendheid is altyd in die meerderheid, goue korrels is skaars onder die sand!
  Om te sterf met die eer van die reg, om die vlees te verhef - om 'n lafaard te wees en die siel te verlaag!
  Om met 'n vrou te baklei is die laaste ding - oorwinning bring nie louere nie, nederlaag stel jou bloot aan bespotting, wat nie deur uitbuitings weggespoel kan word nie!
  Die adel van die familie verhoog verantwoordelikheid - 'n vuil leeu is 'n gruwel, 'n vuil vark is net 'n toekomstige kap!
  Oorlog is 'n koei, gemelk vir goud, maar ontlas in bloed!
  Jou perd is jou siel, 'n instrument van oorwinning wat in die geveg gevang is!
  Jy kan nie eers op 'n vriendelike manier verloor nie, wat nog te sê wen!
  Wanneer dit moeilik is om te veg is dit interessant, maar dit maak veral seer vir die dooie kamerade!
  Die adellikheid van 'n soldaat is nie 'n rede om listigheid te verwaarloos en vindingrykheid te verwerp nie!
  Die toring is jammerlik tussen wolkekrabbers, maar majestueus omring deur hutte!
  Oor die algemeen is Christelike of Moslem-moraliteit gedurende die vroeë Middeleeue gevorm, en om daardeur gelei te word is soos om 'n ruimteskip met 'n klipbyl af te kap!
  Om 'n ordentlike mens 'n dwaas te noem, is gelykstaande aan ontlasting op jou eie kop!
  Moenie 'n klip vloek nie - jy sal struikel, moenie die see vervloek nie - jy sal verdrink, moenie 'n mens vloek nie - jy sal jou siel verloor!
  Goud huil nie, doubloon roes nie!
  Staatsgeheime is so 'n swaar las dat dit jou nek kan vermorsel!
  Goue tande en misbreine - 'n kosbare houer met kak inhoud!
  Stop jou maag, hou jou ore skerp!
  Maak nie saak hoe jy 'n keisteen poleer nie, dit sal nie 'n diamant word nie!
  Om nie 'n vrou tevrede te stel nie, is om 'n panter seer te maak!
  Die mens is 'n godtjie wat gehelp sal word om in kennis te groei!
  Van die vleesgrond deur die vyand in burgerlike stryd, kan jy 'n oorwinningskoek bak!
  Om met 'n lem soos 'n kunstenaar se kwas te werk, verg nie net krag en presisie nie, maar ook inspirasie!
  Maar godsdienstige beginsels word meestal deur beginsellose mense gebruik!
  "n Geveg sonder beserings is soos pap sonder sout, in matigheid natuurlik!
  'n Ontevrede vrou is booser as die duiwel, meer verraderlik as 'n asp!
  Geveg, soos seks, vereis druk en moed, maar sukses vereis ook vaardigheid!
  Selfs almagtige jaloesie maak plek vir die koninklike mantel!
  Wat is die berekening - so is die resultaat!
  Nat poeier is soos 'n geoefende dier: dit sis, maar byt nie!
  Hulle sê dit is moeilik om 'n god te wees, maar dit is selfs moeiliker en, bowenal, meer irriterend om 'n wurm te wees!
  Lae herkoms vergoed vir hoë intelligensie, maar geen ras kan vergoed vir onnoselheid nie!
  Oorlog wek belangstelling, maar meestal nie gesond nie!
  'n Man wat nie in staat is om 'n vrou tevrede te stel nie: soos 'n digter wat desperaat is om die einde van 'n vers te vind!
  Jy kan weghardloop van 'n koeël, maar jy kan nie die noodlot vryspring nie!
  Om 'n moordenaar te wees is makliker as om 'n dokter te wees, maar dit is ook gevaarliker!
  Inisiatief in die stryd is soos die wind in die seile; daarsonder is daar geen beweging nie!
  Sonder 'n roer is 'n seil gevaarliker as nuttig!
  Oorwin jou vyande, maar respekteer ook jou gevangenes!
  Dit is nie verniet dat die rot die hardnekkigste wese is nie, en die leeu, 'n bedreigde spesie, is onder diere soos onder mense. Gemeenskap oorwin adel!
  Genade is die konsep van priesters, en dan net wanneer dit nie oor hulle beursie gaan nie!
  Bloed is 'n slegte oplossing: wat sement menslike sandkorrels!
  Goue kettings skyn helder, maar is selfs swaarder as ysterkettings!
  Grootheid van gees bestaan daarin om nie vir lelik te lag nie, selfs al is jy wonderlik mooi!
  Jy kan veg sonder 'n skild, maar sodra 'n soldaat sy swaard verloor, hou hy op om 'n vegter te wees!
  Die pos van laksman bly nooit vakant nie, al bring dit nie wesenlike voordele in nie!
  Enige iemand wat deur rotte gebyt is, is nie bang vir muise nie!
  Moord is soortgelyk aan seks - dit verg herhaling en verskeidenheid!
  Moord is beter as seks - die maat is altyd nuut en onvoorspelbaar!
  Eiebelang is altyd hoër as die gewete wanneer laasgenoemde tot op die voetstuk verlaag word!
  Jy kan nie die vegter se instink wegdrink nie, jy kan nie jou moed verpand nie!
  Die beste manier om soos 'n mens te voel, is om jou naaste te help, en om na die vlak van 'n dier te buig deur die swakkes te slaan!
  'n Kerk is soos 'n winkel, net die goed is altyd verouderd!
  'n Seerower is 'n fortuinjagter, en geluk is lief vir die een wat dit mildelik met hom deel!
  Die sop van stryd het so 'n pittige geurmiddel soos die dood nodig!
  Ons moet ons gewete meer gehoorsaam as mense!
  Godsdiens verskil slegs van 'n sprokie in die fooi van die storieverteller!
  Hulle veg nie met getalle nie, maar met vaardigheid, hoewel laasgenoemde in die meeste gevalle moeiliker is om te verkry!
  Tempering, gee krag! Krag gee moed! Moed bring oorwinning!
  Om sonder eer te leef is soos om sonder musiek te sing!
  Buigsaamheid is sterker as hardheid - jy kan 'n vinger met jou tande afbyt, en die heelal met jou tong vernietig!
  Die tyd sal aanbreek wanneer die frase almagtige mens so natuurlik sal word soos 'n redelike mens; as dit nie gebeur nie, sal ander rasse die term malman inlei!
  Die toekoms behoort aan die een wat eer meer waardeer as wat hy die lewe liefhet!
  Slawerny is die antitese van liefde, jy kan nie die tou waardeer wat jou aan die keel vashou nie!
  Die dood van 'n held is die geboorte vir die ewige lewe, die bestaan van 'n lafaard is 'n uitgerekte begrafnis!
  Oorlog is onvermydelik soos seks en sal dieselfde pyn en plesier veroorsaak!
  Moenie in die verkeerde slee klim nie, jy kan dalk 'n spel raakloop en jy sal nie afklim nie!
  Voorspelbaarheid van optrede is die kiem van nederlaag, verrassing is die blom van oorwinning!
  Niemand wil hul lewe lank risiko's neem nie, maar dikwels hou die risiko op om jou te volg wanneer jy sterf!
  "n Vrou se tong is giftiger as honderd kobras, hoewel dit soeter as heuning is!
  En terselfdertyd bitterder as als!
  Dit is egter beter om 'n saggekookte brein te hê as 'n verlore kop, of dalk andersom!
  Woede, vol bene, en krag soos 'n kat, behendigheid soos 'n olifant, of nog beter, andersom - dit is dit!
  Meer dikwels verbreek hulle die grondwet wanneer grondwetlike orde daargestel word!
  Die Kerk het die vagevuur hoofsaaklik vir die beursie uitgevind, wat die siel met leegheid en illusie laat!
  Om heiligheid in die moderne kerk te soek is soos reinheid in 'n varkhok!
  Hy wat mense slaan is 'n skurk!
  Geheue is soos 'n sak met gate, maak nie saak hoeveel jy dit druk nie, jy sal dit nie kan vul nie, een ding wat ek nie verstaan nie, is hoekom dit moeilik is om te dra!
  . "n Soort stryd is die wind in die seile van die denkproses, en oorlog is die beste sweep wat vooruitgang dryf!
  Maar prys maak nie saak in 'n geveg nie, so geluk word met moord gekoop!
  Dit is stertlose ape wat hul sterte die beste tussen hul bene insteek - geen dier is so bang vir die dood nie en het nie sulke kuns om dood te maak soos mense nie!
  Bloed is nie in staat om menslike sandkorrels stewig genoeg te sementeer om die grondslag van geluk te lê nie!
  Terselfdertyd laat bloedverlating die etter van korrupsie vry, wat die nasie suiwer!
  'n Wetenskaplike is ook 'n god, net 'n klein een, maar hy is dikwels meer lief vir sy skepping as homself!
  Diegene wat te veel vir hul eie vel omgee, sal sonder 'n ruggraat gelaat word!
  'n Goeie minnaar begin eerste, eindig laaste, en maak baie geraas!
  Dit is nie verniet dat oorlog die moeder van alle ontdekkings is nie, die suster van inspirasie, die dogter van genie!
  Dit maak nie saak hoe jy geleef het nie - die belangrikste ding is om gelukkig te sterf, op die hoogtepunt van geluk!
  Die beste waarborg van vrede is 'n regverdige oorwinning, en wanneer jou Moederland wen, is dit altyd regverdig!
  Oor die algemeen verskil enige godsdiens van dwelms deurdat die staat, in plaas daarvan om hulle te vervolg, verkopers ywerig aanmoedig!
  Dit is makliker om mense aan te spoor wat dronk is!
  "n Dronk perd voel nie die gewig van die kraag of die wimper van die sweep nie!
  Godsdienstige fanatisme is vrywillige waansin!
  Onder die priesters is dit soos in 'n woud: daar is eikebome rondom, en elke vark probeer dit eet!
  Verwante gevoelens is soos 'n ketting, wat moed vasbind, soos slange vergiftig hulle eer, soos 'n vark bederf hulle plig!
  Jeug is naïef - oudag is verraderlik!
  Oorlog is die interessantste speletjie waarin jy nie bewegings moet mis nie en jou maat laat dink!
  Godsdiens is die mees effektiewe instrument van dwang; dit verslaaf die verstand, bind denke vas en dompel ons in illusies!
  Die helder lering van elke godsdiens smaad die fanatisme en wreedheid van sy volgelinge af!
  Krag sonder verantwoordelikheid is soos 'n skip, sonder 'n roer, maak nie saak hoeveel 'n mooi wind waai nie, dit sal op 'n ramp eindig!
  Moderne oorlog is 'n konfrontasie tussen twee superponsers , 'n sekonde van vertraging: 'n diep uitklophou waaruit jy nooit sal opstaan nie!
  Terwyl jy op geluk wag, is sekondes gelyk aan oneindigheid!
  En oneindigheid in geluk is gelyk aan 'n sekonde of 'n hartklop!
  'n Dooie dapper man is beter as 'n lewende lafaard!
  Hoe meer jy sondig, hoe opregter is die gebed in bekering!
  Militêre taktiek moet soos staal wees, sterk maar buigsaam waaruit damast staal gemaak word!
  God is soos 'n leeu: streel en skeur vel af, drukkies - wurg, soen - knaag!
  Dit is waar, maar jy kan nie gewoond raak aan die omhelsing van 'n vlam nie, anders as 'n vrou s'n!
  Epaulette kan arrogansie by 'n astrante persoon voeg, en 'n dwaas slinger, maar hulle sal nie 'n lafaard dapper maak, of 'n dwaas 'n strateeg nie!
  "n Maklike oorwinning is soos pantser met gate, dit is lekker om te dra, maar dit is goedkoop en het swak beskerming!
  Die dood is bang vir die dapper man - as hy die brood geëet het!
  Hulle verwag altyd 'n donderstorm, maar kry dit terselfdertyd altyd reg om nat te word!
  Wie ellendig is in marteling, is ellendig in die bed!
  Geregtigheid hou nie van die swakkes nie, fortuin hou nie van die bedees nie, rykdom hou nie van die eerlikes nie!
  Genade is 'n te groot luukse - Vir 'n swak heerser!
  "n Sterk heerser moet wreed wees. Dit is moeilik om op 'n rots te slaap, want dit is moeilik!
  Besluiteloosheid: die eerste teken van swakheid!
  'n Kind is 'n leë vel papier, dis nie sy skuld dat daar so baie skelms onder grootmense is nie!
  Pessimiste kom nooit in die moeilikheid nie!
  Jy kan nie jou kop met 'n enema was nie, daar is te veel gate, alles inkom!
  Let op jou taal. Dit is die sterkste spier, aangesien dit miljoene kan doodmaak, en die swakste, aangesien dit die spreker kan verraai!
  "n Lang tong verkort die lewe, met die uitsondering van sterwende belydenis!
  Dit is beter om die oorwinning te deel as om die las van die nederlaag alleen te dra!
  Jou eie hemp is nader aan jou lyf, maar jy kan werklik opwarm deur dit vir jou buurman te gee!
  Die sterkes is altyd vry, die sterkste kettings is menslike swakheid!
  - Hy wat 'n leeu in die bed en op die slagveld is, sal nie 'n haas wees nie!
  Stilte is gepas vir hoëgraadse goud, wanneer jy moet sê die graad daal!
  Stilte is goud, maar dikwels vals!
  Hoekom is stilte goud, want die goue sleutel is die beste manier om tonge los te maak!
  Jy kan nie 'n god word sonder om 'n heilige te wees nie!
  Mag sonder die ondersteuning van moraliteit is 'n spier sonder die ondersteuning van 'n geraamte!
  Onder die houe van die swaard word die oes ingesamel om die brood van oorwinning te bak, soet van bloed, en bitter van trane, die brood van oorwinning!
  Beskeidenheid is die suster van grootheid, spog is die teenoorgestelde!
  Dit is moeilik om te wen, maar dit is nog moeiliker om die vrugte van oorwinning te pluk!
  Teorie sonder praktyk dat 'n arend sonder vlerke nie vlieg nie, maar in gevangenskap gehou word!
  . HOOFSTUK No 15
  Maria Kolesnikova - hierdie meisie-heldin en koningin van die elwe oefen haar unieke opdrag uit. En sy baklei met groot woede en haar krag is net super. En hy is 'n kosmiese skoonheid en 'n elfkoningin. En so stort sy aforismes uit van haar elfmeisies soos uit 'n cornucopia.
  Volharding in 'n foutiewe optrede is die belangrikste verskil tussen 'n man en 'n aap!
  - Sonder risiko is daar geen stryd nie, en sonder stryd is daar geen lewe nie
  - Risiko is die sout van die lewe, daarsonder het jy niks nodig nie, maar as jy dit oordoen, sal jy siek voel!
  Die dood is soos 'n bruidegom, net een kom, maar hy is nie laat nie!
  Hoe meer onbeskof voor die swakkes, hoe meer lafhartigheid voor die sterkes!
  As jy 'n god wil word, hou op om 'n aap te wees!
  Die koning en die slaaf het dit in gemeen: hulle gee dadelik hul ras weg - met die heel eerste gebaar!
  Oor die algemeen is die meeste genieë kinders van ondeugde, want 'n vrou verkies altyd haar man bo 'n beter man!
  Verneukery verbeter genetika, so 'n vrou sal nooit 'n idioot onder haar hart wil dra nie!
  God het 'n swaard in die hande van die man gesit, 'n naald in die vrou, net mense is geneig om veral teen die wil van die Almagtige te rebelleer!
  Ontwikkelde wetenskap is soortgelyk aan magie!
  Dit is makliker om die see met 'n vingerhoed op te skep as om al die vrae van ateïste te beantwoord!
  Improvisasie is 'n kwas wat die snare van die instrument van oorwinning pluk!
  'n Lewende sterfling is beter as 'n dooie god!
  Wie nie daarvan droom om 'n god te word nie, sal vir altyd 'n wurm bly!
  Dit is beter om een keer op te tree as om honderd keer te dink!
  Waarom, in oorlog, is jammer, soos die agtste noot in 'n lied, net in die pad en veroorsaak lag!
  Naaktheid versier 'n vrou beter as diamante! Ten minste een wat nie versiering nodig het nie!
  Dit is makliker om 'n sneeuman in die hel te bou as om 'n eerlike politikus te vind.
  - Dit is makliker om 'n droë klip op die bodem van die see te vind as 'n president wat sy verkiesingsbeloftes nakom!
  Wanneer daar genoeg brood is, verswak die behoefte aan "n bril! Twee borde heerlike kos is te veel vir die gewone man!
  Risiko in geveg is soos geurmiddels in 'n sop, daarsonder is dit vaal, maar jy moet weet wanneer om te stop! Diegene wat die glorie van oorwinning wil toeëien, soos sand in die woestyn, net die bitterheid van verantwoordelikheid word deur nie baie goudkorrels gedeel nie!
  Risiko in geveg is soos geurmiddels in 'n sop, daarsonder is dit vaal, maar jy moet weet wanneer om te stop! Diegene wat die glorie van oorwinning wil toeëien, soos sand in die woestyn, net die bitterheid van verantwoordelikheid word deur nie baie goudkorrels gedeel nie!
  Goud glinster, maar dit verduister die hart en verdonker die siel!
  Dit is nie die byl wat doodmaak nie, maar die een wat dit swaai!
  Oorlog is soos seks met 'n temperamentele maat, jy wag gedurig vir die einde en wil terselfdertyd voortgaan!
  Hoe harder die brul, hoe stiller die verstand; hoe hoër die toon, hoe laer die intellek!
  Sonder menslikheid is 'n mens soos 'n steenkool wat uit 'n vuur val - eensaam en vinnig geblus!
  Op ons eie land is die lem skerper en die skild dikker!
  As jy 'n held wil word, moenie in gehoorsame formasie marsjeer nie!
  Wanneer twee vaardige mans baklei, is dit 'n storm, maar wanneer vaardige vroue baklei, is dit 'n tornado!
  Die moeilikste ding is om jou siel te beskerm teen die gemeenheid in jouself!
  In oorlog is misleiding soos 'n sleutel tot 'n slot - hoe nuwer dit is, hoe beter maak dit oop!
  Hulp is soos aalmoese: dit kom altyd op die verkeerde tyd, nie ten volle nie, dit is duur, maar daar is geen krag om die smekende hand te keer nie!
  Dit is makliker om die see met 'n vingerhoed op te skep as om tot 'n sekere gevolgtrekking in 'n godsdienstige bespreking te kom!
  Godsdiens, as 'n reël, is die antipode van verdraagsaamheid!
  Praat oor politiek lei meestal tot gevegte!
  Goud roes nie van bloed nie, verkleur nie van sweet nie, verkrummel nie van trane nie!
  'n Knuppel is 'n vuis, 'n swaard is 'n mes in 'n vuis!
  As jy die land wil regeer, leer om jouself te regeer!
  Wanneer jou buurman 'n leë beursie het, lyk joune voller!
  Dit is beter om jouself te vas as om die gekerm van 'n kind te hoor wat van honger sterf!
  Soms bly die tyd om rekening te hou met foute net in die graf!
  Die elwe het hulself met so 'n aggressiewe uitbarsting ontslaan. Dit is regtig die meisies van die helse gawes van koel uitwissing. Sulke meisies is in staat om 'n beer en selfs 'n sabeltandtier uitmekaar te skeur.
  En hulle bene is natuurlik kaal, en baie verleidelik. Jong mans is baie lief daarvoor om neer te kniel en meisies te soen wat kaal, rond, pienk is, met 'n baie aangename en opwindende reuk van die hakskeen.
  Dit blyk regtig baie cool en cool te wees. En die meisies is in staat om enige ork dood te maak deur hul gespierde bene te beweeg.
  Een van die elwe met frambooskleurige hare het dit geneem en 'n stroom energie uit haar baarmoeder vrygestel.
  En hy het gevlieg en geval op 'n hele wolk van aasvoëls en graafarende. En hulle, verstom en geskok deur die wilde skok en harsingskudding van die lug, het begin neerval.
  En stamp die skedels van Poetin se bere met hulle snawels. En om sulke baie nare wesens dood te maak.
  Die meisie het gegiggel en opgemerk:
  wenke sterrehoogtes,
  Gelok na eindelose afstande...
  Waaraan dink die meisie?
  Natuurlik oor die astrante Icarus!
  En die vegter het 'n dolk met haar kaal tone gegooi. Hy het oorgevlieg en dadelik die waardigheid van drie Orke afgesny. En dit het geblyk baie effektief en veglustig te wees.
  En soveel Orke is gelyktydig doodgemaak.
  En die meisie het dit geneem en weer begin sing;
  My land onder die vlag van November,
  Die hoogtes van die krag van lig bereik!
  Ons veg immers nie tevergeefs vir haar nie,
  Laat haar liefde vir ewig besing word!
  
  Die land van raad aan mense bring vrede,
  Almal is gelukkig daarin - ken die proletariër!
  Wie is vir Elfia - glorie en eer,
  Kom ons sing die gesange van 'n miljoen arias!
  
  Kom ons bereik eer - die jeug van die aarde,
  Kom ons bou tempels - 'n paradys van elfinisme!
  En waar die swart rook in die verte opwaai ,
  Weet dit is die stap van afskuwelike orcisme !
  
  Maar wat het die pionier met die eed gegee -
  Ek het gesweer vir die saak van lig - om ywerig te dien!
  Aangesien die teëstander die goed wou wegneem,
  Ons sal hom jaag op die klank van die knoptrekklavier!
  
  Die vyand weet nie dat ons vaderland by ons is nie,
  Die tyd sal kom - skepe sal gebou word!
  Ons agterkant van die Vaderland se vegters het nie verdwyn nie,
  Laat almal 'n dapper held word!
  
  Ons sal na die sterre in die lug vlieg met 'n lied,
  Ons gaan binnekort kanale op Mars grawe!
  Die mense van die rade is verenig met die party -
  Kommunisme het ons immers as mense in lyn gebring!
  
  Oorlog is natuurlik nie 'n speletjie nie,
  Jy is 'n teiken en 'n skut op dieselfde tyd!
  'n Koeël steek 'n skerp naald,
  Laat dit baie sleg wees vir die nare orke!
  
  Ons kan alles, alles bereik -
  En daar sal palmbome en klapper vir ontbyt wees!
  Aan diegene wat nie hieroor omgee nie,
  Sal 'n redelike harde stok kry!
  
  Die Orc-tenk het so gedink - dit is onkwesbaar,
  En wat 'n parade om die plein met raad!
  Maar hulle het bewys dat hy onoorwinlik is,
  Wat sal keer dat die koue jou in die somer aandryf!
  
  So die elfkoning is die gewete, die eer van die siel van Elf -
  Hy het ons beveel om te veg vir wat heilig is!
  My meisie beter nie hartseer wees nie
  Eer is onvernietigbaar, 'n lepel geld!
  
  Onder hewige marteling - jy kan nie 'n kreun uiter nie,
  Wys almal - 'n vegter uit die monoliet!
  Dit is die krag van die Rooi leërs
  Waar selfs 'n seun baklei soos 'n elite!
  Nou, as die meisies sing, doen hulle dit uiters hard en soos 'n windhond. Die krygers, ek moet sê, is uiters wonderlik en manjifiek. En hulle kaal voete is baie flink en uiters behendig. En hulle gooi geskenke van die dood, asof dit klippies van ketties is. En die krygers wys hul baie lewendige en aggressiewe, en onnavolgbare humeur.
  So een van die krygers op 'n selfaangedrewe geweer het dit gevat en die orke getref en die joystick-knoppie met haar bloedrooi tepel gedruk. En 'n dop van kolossale en vernietigende krag is uitgespoeg. Hy het in 'n boog gevlieg en 'n groep orke getref. En baie van Poetin se bere is vernietig.
  Die meisie het logies opgemerk:
  - En 'n jagter sal 'n beer vel as dit 'n regte jakkals is!
  En met haar kaal tone gooi die meisie 'n boemerang. Hy het oorgevlieg en dadelik die manlike perfeksie van vier Orke afgesny. En Poetin se bere het letterlik gesterf van die skok van die stryd.
  Daarna het die meisies met groot geesdrif geneem, met hul stemme, waarvoor die nagtegale vervaag, het hulle gesing;
  So 'n gevoel in die hart sing die volkslied,
  Die grootheid in hom is die Here se uitspansel!
  Vaderland: prestasie, arbeid, eer vir mense...
  Inheemse Elf is die heiligste woord!
  
  Die Gerub het ons tot die prestasie geïnspireer,
  Het my vlerke en grootheid sonder grense gegee!
  Ons hou die kragte van die aarde stewig -
  Die Almagtige Familie sal vir altyd by ons wees!
  
  Ken Moederland, jy is vir altyd 'n moeder -
  God verhoed dat jy 'n weeskind word sonder 'n gees!
  Die vyfpuntige ster brand -
  As daar 'n geveg is, sal Ek jou met 'n swaard bedek!
  
  Dit is hoeveel militêre storms na Elf gekom het,
  Die hitte storm soos 'n orkaan uit die inferno!
  Die boot het gebreek, die roeispaan het gekraak,
  Maar die Son sal nie die warrelwind van bose Orke blus nie!
  
  Draak, jou glimlag is 'n bose mond,
  Wat wil jy doen? - Verslind Elfia!
  Maar laat ons nie die Vaderland laat verdwyn nie,
  Sodat vroue sal huil van vrees!
  
  Bajonet en veer, swaard en geverfde kwas,
  In diens van 'n mag wat mooier is as almal!
  Sy is ons stryd en lewe,
  Gaan vorentoe - ontplooi op die optog!
  
  As dit dus bestem is om 'n harde lot te wees,
  Om te vergaan, om as jong man in die klam aarde te gaan lê!
  Ek sal na jou draai, Skepper Rod,
  Weet op die ikoon, ek verf die gesig van heiliges!
  Die lied het oor die hele geveg gedreun, pragtige meisies het Poetin se bere uitgeroei en energiek doodgemaak.
  En nie in staat om die stormagtige druk te weerstaan nie, het die Orke gevlug!
  En die dapper Maria Kolesnikova het dit deur die monitors dopgehou. En sy was 'n pragtige, bekoorlike meisie. Net wonderlik. En natuurlik sal die vet, gesnorde, vet diktator vergelding ontvang wanneer sy terugkeer, en selfs vroeër. En so sal dit wees, En die elfmeisies het die hoogste klas getoon.
  Die manjifieke elfmeisie Maria Kolesnikova het voortgegaan om met groot ywer en druk te veg en wonderwerke te toon. En haar span met elfmeisies is eenvoudig super.
  Dit was 'n wrede en terselfdertyd prettige oorlog. Die elwe, of liewer die meerderheid van die elwe, het die hoeveelheid orke wat broei, gekontrasteer deur met kwalitatiewe meerderwaardigheid en magie te bot.
  Elwe het twaalf keer meer wyfies as mannetjies, en hulle is almal pragtig en verruklik. Die gevegte is dus aggressief en terselfdertyd pret.
  So het die elfmeisie geneem en met haar kaal tone die gawe van uitwissing met groot, moorddadige geweld gegooi.
  Hy het in 'n boog gevlieg en in 'n skare orke vasgery. En die massa van Poetin se bere is in stukke geskeur.
  Die meisie het getjirp:
  - Die Orke raas in woede,
  Die vyand van die regiment het vorentoe beweeg ...
  Maar die meisies se stemme is duidelik,
  Ontmoet die bere met vyandigheid!
  Dit is die meisies - 'n uitstaande en moordende klas.
  'n Elf met oranje hare het haar bloedrooi bors tepel op die joystick-knoppie gedruk en die bazooka het 'n klag van kolossale vernietigingskrag vrygestel en Poetin se bere doodgemaak.
  En sy het gekoer:
  - Eer aan die Elwe Ryk,
  Die meisies is baie mooi...
  Ons val aan, moenie dryf nie,
  Ons staal span!
  En die vegter het met die kaal tone van haar meisievoete 'n vernietigende en dodelike geskenk van uitwissing gegooi, wat Poetin se bere in stukke geskeur het. Hierdie was regtig 'n donker dag vir die Orke.
  Hulle het dit gewaag om met die meisies te baklei.
  En as 'n meisie dit vat en 'n plofbare pakkie met haar kaal hak gooi, dan sal Poetin se weermag in hierdie geval baie bang word . Die krygers is baie mooi. Hulle is óf in bikini's, óf selfs in net dun broekies.
  Hulle kaal en grasieuse voete gooi geskenke van die dood met dodelike en uiters vernietigende krag. En Poetin se bere verstik in bloed en sterf in angs.
  "n Kryger uit die stam van elwe met pers hare het dit geneem en met haar kaal, gebeitelde voet die gawe van uitwissing gegooi. Die impak het veroorsaak dat die tenk van Poetin se ryk omgeslaan het, en 'n massa orke is verpletter.
  Die meisie het getjirp:
  Oorlog woed in die heelal,
  Oorlog sonder redelike redes...
  Bose Fuhrer dom Satan,
  En hartseer het daarmee saam gekom!
  En die vegter het weer haar kaal tone geneem en gegooi, 'n gawe van vernietigende en vernietigende uitwissing.
  En weer vlieg verskeurde en verkoolde Poetin se bere die lug in.
  Dit is regtig wonderlik. Die uitwissing van harige, stinkende en stinkende orke is aan die gang, en die meisies gebruik terugslaglose artillerie met behulp van aarbeibors tepels.
  En die meisies sing in verrukking, en gaan voort om met hul kaal, gebeitelde voete, met pienk sole, moorddadige doodsgeskenke te gooi;
  Ons baklei spontaan en sonder 'n plan -
  Maar ek sal die naam van die monster in woede noem...
  Die reëls van die beledigende roman is gevul met bloed,
  Kom ons draai die hoofstuk om met die kneukels!
  
  Die Here kyk soms baie streng na ons -
  Alhoewel ek vry wil lewe met swaarde!
  Sommige mense wat lewe het nie God naby nie,
  Ander sal liewer nie 'n dokter sien nie!
  
  Die vyand het ons Elf gelos om geëet te word,
  Maar ek sal nie die land van my Vaderland aan die Duiwel prysgee nie!
  By Christus is elke kennis van die skepping mooi,
  Svarog se hamer is die pad na die aanloklike kus!
  
  Ons is krygers gebore met sulke krag,
  Vir ons is bloed soos lug in ons longe!
  Seuns van damast staal, staal en stormagtige oorlog,
  Ons sal nie hulde bring aan die teëstander nie!
  
  Die geboorte van die lem en die vegter se lot,
  Slag, geluk aan geliefdes in die heelal!
  Sodat die drom van die onreine nie neurie nie,
  Vernietig jou militêre rang met woede!
  Soos 'n swaai van 'n swaard het 'n slag weer lewe gebaar,
  Dit is hoe ons die pogings van vrede in gevegte versterk het!
  Nou die trotse is die heer van hierdie lande,
  Op Fein jou vlag en paradeer in Okrlin !
  
  En die droommeisie het sprankelende haarkleur,
  "n Stralende blik waarin daar sterre is, die Son!
  Met die lied van jou harte het jy die impuls oorgedra,
  Laat die vlag blosend die lug in bars met ywer!
  
  Die ras het geboorte gegee aan Christus - gebore onder ons,
  Moenie lieg dat God net in Palestina verskyn het nie!
  Weet immers vir Elfia dat 'n helder uur sal kom,
  Ons sal die ruimte en die elemente oorwin!
  
  Dien die Vaderland - liefde dit is ons plig,
  Sonder dapperheid is daar geen plek op die planeet nie!
  En dat die Almagtige Familie nie sy verbond beëindig het nie,
  Sy kinders moet sterk en gees-vlees wees!
  
  Die drom het gestop, die stryd is verby,
  Die tent van die heer van demone het verdwyn in die duisternis van die inferno!
  Nou my skoonheid, ek vra jou om te kom,
  Ek sal die elf my hart sonder voorbehoud gee!
  Sulke woorde van meisies lyk ietwat dubbelsinnig. Hulle mis die seuns en maak dikwels liefde met mekaar. Die meisies hier is wonderlik.
  En hulle kaal, gebeitelde, bruingebrande bene gooi sulke vernietigende en vernietigende gawes van die dood. En hulle stuur ertjies waarbinne antimaterie versteek is.
  Die krygers hier is van so 'n orde dat selfs 'n koeël hulle nie kan keer nie en die gang sal rampspoedig wees.
  "n Elfmeisie met geel hare het "n dolk geneem en dit met haar kaal tone na die vyand gegooi. Dit het oorgevlieg en die ork-generaal reg in die lies deurboor. En hy is dood van pynlike skok.
  Die meisie het getjirp:
  - Ons is cool arend meisies,
  Bekwaam, aangrypend en pragtig om te veg...
  En glo my, ons is valke en arende,
  En glad nie met die siel van 'n slegte nar nie!
  En toe vat een van die meisies dit en skiet dit uit 'n mortier. En sy het 'n hele dosyn van Poetin se bere bedek en hulle aan flarde geskeur. Dit was werklik 'n verwoestende slag. En die krygers het weer met entoesiasme begin sing;
  Tuislandlig sonder majestueuse gesigte
  Ruby sterre brand bo-oor.
  Elf het haarself bedek met onsterflike glorie -
  Die magtige held slae, die konsep!
  
  Rowan robyn in smarag blare -
  Saffier skitter in 'n koringblomland ...
  Ek rig my gedagtes op jou Elfia -
  'n Driekoppige arend vlug met liedjies!
  
  In doudruppels is pêrels sneeuvlokdiamante,
  Alles is goed in die groot Moederland!
  Die aarde is vet - dit het are soos vere,
  Die sneeudrywe is deur die vars wind meegesleur!
  
  In die een rand van Elfia is daar ys, robbe,
  In 'n ander is kamele die goud van die woestyn.
  Dit is warm hier as die sneeustorms brul,
  Want ons hou God in ons harte!
  
  Waatlemoene, spanspekke en piesangs groei,
  En iewers in die somer jaag jy op skaatse ...
  Wel, waar kan jy sulke lande in die wêreld kry?
  Waar mense so sterk in hul vuiste is!
  
  In Elphia word die wapenprestasie verhewe,
  Daarin is die elf van die lig die Skepper van sy eie lot!
  Ons kan net goed veg,
  Sodat 'n vloed van moeilikheid nie na die Elf kom nie!
  
  Almal weet ons vrouens is pragtig
  En daar is geen sterker manne met moed nie!
  Vaderland, jy is die verpersoonliking van die paradys -
  Een soewereine God is die Meester van die Familie!
  
  Die Sun Glorious -ikone sal goedgekeur word ,
  Die soort staptog waarop 'n soldaat gaan...
  Ons sal huis toe kom met ruim bederf,
  Sonder om 'n maat te mis, slaan die boogskutters hul vyande neer!
  
  Kom ons gee vrede en geluk aan die hele heelal,
  En saam met God sal ons die dooies opwek!
  Vir die eer van ons onverganklike Moederland -
  Ons weet beslis dat ons sal wen!
  Die meisies het so fel en subliem gesing en aanhou baklei. En desperate en dapper elwe het in die lug geveg. Hulle het die Ork-vliegtuie neergeskiet, wat hulle laat brand het.
  Een van die elwe het 'n beweging uitgevoer - 'n driedubbele vat, en Poetin se beer se motor laat struikel, wat dit in vlamme laat uitbars het.
  Die vegter het getwiet:
  Die son skyn bo ons,
  Nie lewe nie, maar genade...
  Ek is verantwoordelik vir vrede in die land,
  Dit is hoog tyd om te verstaan
  Ek is verantwoordelik vir vrede in die land,
  Dit is hoog tyd om te verstaan!
  Die vegters is nie meer kinders nie,
  Ons moet Orke doodmaak!
  En die meisie vat dit weer en druk die joystick-knoppies baie beslis met haar kaal tone.
  En sy het weer die vyand getref, hierdie keer deur die bazooka-knoppie met haar bloedrooi bors tepels te druk. En 'n groot, vernietigende krag het gereageer. Hierdie is regtig 'n baie cool meisie.
  En hy vuur baie akkuraat op die vyand.
  Die vegter met lila hare het ook die vyand getref deur haar baie manjifieke borsbeeld te gebruik. En 'n kolossale moordmag is ontketen.
  Die meisie het dit gevat en weer begin sing;
  Okay okay,
  By die elf-ouma!
  Wat het jy pap geëet?
  Wat het jy gedrink - brou!
  Dis hoe die krygers met hul volstemmige stemme begin sing het soos die tril van 'n nagtegaal. En hulle was wonderlik.
  Maar die meisies het weer die knoppie met hul bloedrooi tepel gedruk en die gawe van die dood met dodelike krag vrygelaat.
  Terselfdertyd het jong mans ook baklei, insluitend baie mooi elwe wat geskiet en gesing het;
  Die oewer op Elfa is ruim en steil,
  Die golwe spat met die glans van die glans...
  Elfia het my geboorteland geword,
  Die nagtegaal se tril sing vir ons 'n wonderlike lied!
  
  In 'n wye boot vaar ek en my skat,
  Zlata Val het haar vlegsels laat sak.
  Hoe goed is dit vir my en my geliefde om saam te wees,
  Dit is jammer om nie 'n krokodil met 'n visstok te vang nie.
  
  Nee, nie water nie, ritselend agteruit,
  Dit is die natuur wat vir ons sjampanje gee.
  Hierdie land is vir my soos 'n dierbare moeder,
  Die vrygewigheid van die aarde in koninklike drag!
  
  Druppels is soos pêrels onder die maanstraal,
  Spat soos 'n swerm bye met 'n silwer vlerk...
  Maagd, jy is vir my soos 'n engel met 'n droom,
  Met die gesig van onskuld - die mees suiwer Madonna!
  
  Die reuk is heuning, en die hare is sy,
  Die lippe het soos satyn geskei.
  Ek glo die langverwagte oomblik het aangebreek,
  Hulle sal werklik word - sprokies was so!
  
  Ons lippe raak in ekstase,
  Die soetheid is so dat daar nie meer woorde is nie.
  Glo my, jy is 'n onaardse skoonheid,
  Die lot sal besluit - gooi die munt hoër!
  
  Hier is die soene een na die ander,
  Sug en lag van ons stormagtige vreugde.
  Die heiligheid van die siel sal deur die gerub bewaar word,
  Die uitverkore een sal die lys van sondes in die urn gooi.
  
  Nee, weet dat jy mooier is op aarde,
  Passie brand soos 'n helder vuur in my hart!
  Ons sal in die beste land woon,
  Kom ons maak die vensters en deur oop in die ruimte!
  . HOOFSTUK No 16.
  Maria Kolesnikova het voortgegaan om haar aggressiewe invloed uit te oefen en haar teëstanders uit te roei. En haar opdrag was beslissend en skerp en uniek.
  Elf meisies is baie cool. Heerlike krygers wat ertjies van uitwissing na Poetin se bere gegooi en die Orke in stukke geskeur het.
  Die krygers het geblyk uiters veglustig te wees. En hulle het vinnig geskiet. En hulle het ons met masjiengewere geslaan. Maai hele geledere van troepe van Poetin se bere af. En hulle het uiters aggressief opgetree.
  Die meisies het geskree en gebrul.
  En terselfdertyd het hulle nie vergeet om met sprankelende stemme soos die klank van klokkies te sing nie;
  Geluk aan die Elfe se tuisland ,
  Ons sal baie lief wees vir jou...
  Elfmeisies word nie oud nie
  Ons verslaan Orke met liefde!
  Dit is eintlik 'n liedjie wat wonderlik klink. En dit alles gebeur baie wonderlik.
  Die meisies vat dit en begin weer saam met die seuns sing, en baie vrolik;
  Jy is ons weermag - ons liewe familie,
  Groot vaderland, elfkrag.
  Die nagmerriekaak van die slang het oopgegaan,
  Pu het 'n krokodil in hierdie berge grootgemaak !
  
  Die bere buig en sweer,
  Hulle sweer om al die ontroue elf ouens dood te maak.
  Maar ons ridders het vrede en vertroosting verag,
  Vir hulle is 'n getroue vriend en broer nou 'n outomatiese masjien!
  
  Orkstan is ook my geboorteland, glo my,
  'n Bestelling is ontvang om te hou - hou!
  Glo my, ons kan tog nie swakheid toon nie,
  Hierdie land is immers die ingang na ons vanaf die suidelike deur!
  
  Alhoewel pasifiste soms gehoor kan word kreun;
  Hoekom het jy vergeet, jy hoef nie hier te sterf nie!
  Maar ons sal nie toelaat dat ons besigheid vernietig word nie,
  Want die leër van die Moederland is sterker as almal!
  
  Die Vaderland beveel - jy veg, so veg,
  Moenie luister na die rot wat onder die vloer brul nie!
  Vir ons Elf is daar net een manier om vinnig opwaarts te vlieg,
  En die hoofargument is die magtige Maxim-masjiengeweer!
  
  As daar 'n oorwinning in Orkstan is , beteken dit ons is sterk,
  Die Sowjet-saak van heilige Marxisme leef voort!
  Die seuns van Satan sal nie ons wil kan verbreek nie,
  Tot oorwinning, tot oorwinning en opofferings tel nie!
  
  Meisie, wanneer ek terugkom, sal sy my soen
  Nou is jy 'n man, en jy het alles aan jouself bewys!
  Watter wapenrusting is sterker as titanium op 'n soldaat se hart,
  Wat 'n ideaal het die jong vegter tog aan 'n vegter gegee!
  
  Dit beteken daar sal vrede oor die hele wêreld wees,
  Alle mense is soos broers in een formasie!
  Dat die Rooi Soldaat die voetstuk verower het,
  Met die begeerte om aan te hou baklei, brand en brand ek!
  Meisies en seuns het met wilde entoesiasme gesing. Hulle het uiters doeltreffend opgetree en Poetin se bere doodgemaak. Dit is uiters cool.
  Hier is die elwe wat op 'n tenk jaag. En hulle het 'n nuwe motor gekry, 'n piramidale een wat deur Zelensky uitgevind is. Dit is 'n baie cool tenk.
  En kom ons skiet met ongelooflike akkuraatheid. En met selfvertroue die vyand tref.
  Die meisie gebruik die robyn tepel wanneer hy skiet en doen dit uiters akkuraat.
  En hy sing met woede:
  Ek skiet vyande op 'n raaklyn
  Ek hoor 'n verskriklik boeiende stem...
  Die elwe sal beslis die Orke doodmaak,
  Ons is ook nie toeskouers in oorlog nie!
  Die elwe het hul eweknieë opgeneem en onder die houe in stukke gesny. En hulle het die selfaangedrewe gewere en tenks van Poetin se bere stukkend geslaan. Hierdie is sulke wonderlike skoonhede.
  En hulle tonge is baie energiek en vinnig. Hulle doen dit baie geestig.
  En terselfdertyd vergeet hulle nie om te sing nie;
  Elfia is 'n heilige vereniging van mense,
  Vir progressiewe is die wêreld 'n ideaal!
  Ek spreek die geïnspireerde muse aan,
  Waaroor die mense gedroom het, sal waar word!
  
  Ons geboorteland wat jy ken is so wonderlik,
  Oud en jonk is gelukkig daarin!
  Daarin word die weeksdag verhef as Sondag,
  Daar is geen liewer vaderland as dierbare nie!
  
  Daar is nie so 'n paradys in die hemel nie,
  Wat die proletariër bou, is 'n magtige hand.
  En iewers druk geroeste kettings...
  Die werkende wêreld is in die greep van 'n vuis!
  
  Maar soms sal 'n opstandige gedagte flits,
  Die veer van 'n bajonet is skerper as 'n geharde lier!
  Die hitte sal die lyne smelt, die brandende ys van die hel,
  En die selfverklaarde skelm afgode sal in duie stort!
  
  Dan sal 'n tsoenami-storm dadelik instorm,
  Daar sal landwye onrus wees.
  Om te bereik wat die vegter gewaag het om te doen -
  Soos 'n orkaan vee die gees deur geslagte!
  
  En die nuwe eeu - vooruitgang sal kom,
  In hom sal armoede, pyn, lyding verdwyn...
  Die planete wat die astroloog gesien het
  Nou in eenheid sal die broederskappe bymekaar kom!
  
  En die dood sal terugtrek, dit sal eindig -
  Wetenskap sal wen, glo my, ouderdom.
  Laurierkroon op jou voorkop -
  En die krag van die Moederland is grenslose soewereiniteit !
  Die meisies sing so goed - hulle doen dit uitstekend. Hierdie is werklik super meisies !
  Baie mooi elfkrygers met gebeeldhouwde spiere en groot grasie. Dit is regtig die meisies wat jy nodig het.
  Nou, as hulle begin sing, dan kan nie 'n enkele infeksie hulle weerstaan nie.
  En meisies baklei nie net op vliegtuie en tenks nie.
  En ook by die see. En daar is net mense in bikini's en kaalvoet. En hulle bene is so verleidelik.
  En die borste, wat, en die heupe, en die middel. En die buikspiere is baie prominent, soos teëls. Dit is vroue. Regte tiere. En een woord - elwe.
  As jy na hulle kyk, raak jy regtig aangeskakel. Hierdie meisies is net super.
  Die elf is baie mooi, en hulle veg op die see. En die kaal, pienk, ronde hakke van die meisies het opgestyg en geflits. Dit was uiters effektief. En die elwe is kolossale krygers.
  So het die meisies hul kaal bene in die metaal gesteek, 'n twaalfduim kanon gerig en daarmee geskiet. En groot, moordende geskenke van vernietiging het gevlieg.
  Toe het die meisies dit geneem en die vyand geslaan en begin sing;
  Skoonheid, skoonheid,
  Ons maak die ork soos 'n kat nat!
  Ons maak nat soos 'n hond,
  Orka boelie!
  Ons is sterker as 'n papegaai
  Wat 'n maatskappy!
  Wel, natuurlik, behalwe pragtige meisies is daar ook seuns. Een van hulle lyk nog soos 'n seuntjie van so twaalf in 'n kortbroek en kaalvoet. En hy sing baie mooi;
  Al het ons probleme, moenie bedees wees nie,
  Om 'n hindernis te oorkom is soeter as heuning!
  As jy 'n valk is, nie 'n patetiese mossie nie,
  Moenie die nat weer blameer nie!
  
  Ons hou daarvan om te veg in hierdie sout van die aarde,
  Leen gewillig 'n skouer aan 'n kameraad!
  En ter wille van die goeie van gesinne om te floreer,
  Kom ons gaan met watter rots ons ook al wil hê!
  
  'n Seerower kan nie in ledigheid lewe nie,
  Hy is die seun van geluk en die dienaar van Elfia!
  Terwyl ons by die see is, is die hutte bedek met sneeu,
  En besprinkel met pêrelryp!
  
  Dit is nie hoekom ons die moeilike pad gekies het nie,
  Om rykdom vir jouself te hê!
  Die bose Orke kan nie die middelnaam buig nie,
  Dit is hoe ons 'n staat met sang bou!
  
  Die vyand jaag vorentoe - verpletter hom,
  Vir die teëstander is daar net 'n kis in die moeras!
  Die Vaderland is groot - hoewel die skurk sterk is,
  En God Svarog frons van alarm!
  
  Maar ons het swaarde gekruis - met vrymoedigheid in die geveg,
  Ons skree hoera - val die bandiete aan!
  Sodat wat eens 'n droom was, waar word,
  Om jou geliefde se soen te proe!
  
  Pragtige Elfi sublieme dagbreek,
  Hy sal hardop bewondering uitspoeg!
  Maar Satan kan nie 'n kuil bou nie,
  Verslaan hom en alles sal sorgeloos wees!
  
  Daar sal 'n wêreld kom waarin daar geen pyn is nie,
  Waarin oudag nie eers sal bly nie!
  Ek sal die skoonheid van liefde 'n kroon gee,
  En ek vra jou om 'n bietjie nader te word!
  Ja, die elf seuntjie sing baie goed, hy is wonderlik en cool. En sy lied maak die siel warm.
  Die elfmeisies sit die geveg voort op hul slagskip. Daar is soveel wonderlike meisies op dit. Jong elwe verkies ook om kaalvoet in die hitte te hardloop. Hulle lyk nie meer as sestien jaar oud nie, en hulle is ook baie mooi, met skoon, gladde vel. Dit lyk strydlustig en koel.
  Meisies gee glad nie moed op in die stryd nie. En hulle tree met die grootste energie op.
  En jy kan sien hoe hul kaal, bruingebrande bene so flits. En hulle wek wonderlike gevoelens.
  Die elfmeisies tree met baie groot energie uit hul welige, naakte borste op.
  Hoe oud is die meisie in die geveg? Op 'n slagskip is hulle ongelooflik. Die elwe het selfs op hul knieë begin val en die meisies se kaal, ronde, koel hakke soen. En hulle doen dit uiters aggressief. En met groot entoesiasme.
  Dit is die meisies. En dis baie mooi.
  Wat as die meisies hul tepels ontbloot het? Dan stort die jong mans hulle baie gulsig met soene. En die seuns is eenvoudig ongelooflik. En die meisies is ook wonderlik!
  Die jong manne sing uit volle bors:
  Ons is nie bose rowers nie,
  Ons wil nie doodmaak nie...
  Ons meisies is so kaalvoet
  Asof jy kan gee!
  Die elfmeisies het vir hulle geknipoog en ook gesing:
  Kaalvoet, net kaalvoet,
  Onder die Julie-donder, en onder die geluid van die branders!
  Kaalvoet, net kaalvoet,
  Net ek en jy sal dans!
  Dit is hoe hulle sing. En hulle baklei nog beter. So 'n dop het 'n slagskip met Orke getref, en onmiddellik vyftig van Poetin se bere doodgemaak. Dit blyk regtig cool te wees.
  "n Meisie met kaalvoet, grasieuse, baie verleidelike bene, wat seuns graag soen, sit haar aan.
  Dit is die meisies, en watter wonderlike en gepoleerde vel het hulle nie. Dit alles lyk uiters gaaf.
  Een van die meisies van die elfgesin het haar kaal bors tepel gedruk en 'n moordende projektiel uit die geweer gelanseer.
  Krygers van uiterste gevegte en bloedige krag. En hulle is in staat om Orke dood te maak. En hulle bene, soos altyd, is kaal, en gebeitel, en selfs baie bruingebrand.
  En die meisie se hakke is so grasieus en uniek op hul eie manier. Dit is die bloedige optrede van hul meisies.
  En hulle het begin sing;
  Meisies verouder nie met hul liggame nie
  Hulle is vir ewig mooi, jonk ...
  Hulle staan op en is vol chaos,
  Die regte, die arende het gesteel!
  Die elfmeisies baklei heftig. Maar daar is ook elf-seuns. Hulle is pragtige, kortgeklede, kaalvoet-pioniers. En hulle rig ook hul gewere op die teëstanders en voer dodelike vuur uit kanonne, wat 'n uiters steil en aggressiewe benadering is.
  En laat die elfseuns met liefde en passie sing;
  En wanneer die Pioneer-bugle vra om te laai -
  My vriende sal saam liedjies sing!
  Ons, soos 'n valk, sal in grenslose afstande vlieg,
  Want ek en jy was geregverdig!
  Koor;
  Ons waarheid, ons waarheid
  Bestaan uit die dra van geloof!
  En nie môre nie en nie môre nie,
  En red vandag die Vaderland!
  
  Ons respekteer ons Elf,
  Na alles, aan die hele wêreld - ken die lig!
  Ons bloedrooi vaandel van die Moederland,
  En daar is geen helderder rooi nie!
  
  Die pionier salueer nie die borsbeeld nie,
  Sy teken is die vlag van die Moederland!
  Ons het die teëstander bekwaam beveg,
  Verheerlikende prestasies in vers!
  
  Weet dat daar net een geloof op die planeet is,
  Geloof in dierbare, heilige elfinisme!
  Vir gelukkige kinders om te lag
  afgrond geskeur !
  
  Elke ridder was net 'n kind,
  Op die gras en strome kaalvoet ...
  Maar nou is daar 'n lier in sy hande,
  Beroemde plat metaal met 'n hamer!
  
  Iemand skerp die masjien met masjiengereedskap,
  Wel, iemand skiet van die skouer af!
  Die bloedrooi vaandel wapper soos 'n rooi vlag,
  Ons slaan bose vyande - nie grappenderwys nie!
  
  Ons voorvaders het Orklin met vrymoedigheid geneem ,
  Wel, wat van ons? Ons is op pad Mars toe!
  Ons mense is nie makake op 'n tak nie,
  Die teëstander se vuis tref hom reg in die oog!
  
  Maar ons weet ook hoe om pret te hê,
  Klop die trom, speel die trompette!
  Baie oulike kindergesiggies,
  En graderings van vier en vyf!
  
  Die moeilikste gevegseksamen -
  Om nie verby te gaan nie, is soos om te sterf!
  Maar in die dood het ons 'n banier met 'n fakkel,
  Die elwe-kopersmede kan nie val nie!
  Dit is hoe die wonderlike en militante pioniers gesing het. Hulle is baie mooi en baklei. En die meisies van die soort elwe is ook wonderlik en manjifiek. En hulle sit mans letterlik aan, wat uiters cool is.
  Die meisies is gewoond daaraan om bose Orke te beveg en baie produktief op te tree. En hul kolossale en unieke energie is in volle swang, en kom soos 'n orkaan uit.
  Dit is die meisies.
  'n Elf met bloedrooi hare het 'n projektiel gerig en die Orke getref en 'n paar dosyn van hulle gelyk geslaan. En baie het Poetin se bere doodgemaak. En dit moet gesê word dat dit uiters groot is.
  Elwe is baie mooi, en hul skoonheid is eroties, en uiters gewelddadig. Hulle tree met groot en siedende energie op.
  Hier is een van die meisies in net broekies en amper kaal. En so het sy selfs begin sing, voordat sy dit gedoen het, het sy haar bloedrooi bors tepel op die joystick-knoppie gedruk en met energie weggeslaan.
  Dit is die meisies - hulle is werklik van die hoogste klas. Jy sal nie teen sulke mense kan veg nie.
  Hierdie meisies is supermans.
  En weerlig vlieg uit die kanonne van die elf-slagskip. En selfs water kook wanneer dit getref word. En die metaal van die skepe, hierdie bruin, growwe, bere van Poetin se leër, brand.
  Dit is regtig aggressiewe gevegte.
  Wat begelei word met skote en pragtige liedjies;
  Die Vaderland het die deure na ruimte vir almal oopgemaak,
  Elfarin is die eerste Ratibor in die wêreld!
  Ons vlerke bo die sonnestelsel -
  Daar is 'n patroon op die swart oppervlak van pêrels!
  
  Ons kyk hoër en hoër in die lug,
  Daar is immers vrede in elke dagbreek van iemand se gedagtes.
  Ons speel 'n wals op 'n splinternuwe klavier -
  So 'n eenvoudige en opregte motief!
  
  En met elke noot, soos 'n flits van 'n lier,
  Die kwasar met die koninklike kroon roep...
  Al is ek nog net 'n seuntjie -
  Maar dit gaan 'n baie stormagtige jong opstyg wees!
  
  In die antieke wêreld het ons die ewenaar geneem,
  In die nuutste era is Mars agter ons!
  Die graaf word vervang deur 'n graaf,
  Ons kan selfs reën bestel!
  
  Die wetenskaplike Archimedes het alles in die bad ontdek,
  Maar ons kan nie sit en rum drink nie.
  Hulle maak nie ontdekkings op die rusbank nie,
  O, luiheid, wat 'n vieslike slang!
  
  Daarom, die universele uitspansels,
  Ons word beslis aangetrokke tot 'n wonderlike reis.
  Eens op 'n tyd het die voorvaders die berge bestorm -
  Minag beide versadiging en vere troos!
  
  Ons is hulle nageslag en die swaard waardig,
  Enige besigheid is aan ons!
  Die pioniers marsjeer in formasiesang,
  En almal glo - ek sal na die sterre vlieg!
  Hierdie is voorwaar 'n liedjie wat indrukwekkend is en die ore tref. Alhoewel hier elwe is, maar geen Cheburashkas nie. Die krygers hier is baie mooi, en natuurlik het hulle kaal, gespierde, bruingebrande bene.
  En die meisies is pragtig en het robyn tepels wat die grootste versoeking veroorsaak.
  Hierdie krygers is uiters passievol, hul borste is so verruklik, wat bruingebrand en rond en elasties in die krygers is. Heerlike skoonhede, uiters baklei en hul bene is so wonderlik en beweeglik, en hul tone is kaal en hardnekkig.
  Die vroulike krygers is uiters wonderlik en verruklik.
  En die meisies is baie mooi en hul baarmoeders is baie wellustig. En dit is uiters wonderlik vir jong mans om hierdie wonderlike heuning te lek. En geniet hierdie soort liefde.
  Ag meisies, hoe soet is julle elwe, waarlik Goddelike ambrosia.
  En natuurlik vergesel die lied hierdie hewige en bloedige gevegte;
  Die wetenskaplike het slim 'n bom uitgevind,
  Wat het hy met die genomineerde se kop gedink ?
  Sonder moraliteit is selfs 'n wyse man 'n esel,
  Hy kry darem toelaes vir sy waansin!
  
  Ander het 'n patent vir die geweer gegee,
  Wat stuur die satelliet in 'n wentelbaan?
  Die wetenskaplike is nie 'n militêre impotente nie,
  Moenie ten volle lieg nie, menere!
  
  Mense moet werk vir die oorlog,
  hulle het 'n slegte houding teenoor mekaar.
  Ek verstaan nie hoekom dit gebeur nie,
  Doen iemand iets goeds?
  
  Mens verf 'n tenk in waterverf,
  Nog 'n Katjoesja sal 'n skets maak.
  Hy versamel 'n masjiengeweer sedert die kleuterskool,
  En ons tiener is mal daaroor om in parade-formasie te marsjeer!
  
  Die epaulette is immers helder in 'n droom,
  Vir ons is strale soms meer werd as die son.
  Daar is immers geen plek op die droewige aarde nie,
  Waar iemand se bloed nie bloedrooi vloei nie!
  
  Immers, 'n man is 'n wolf vir 'n man,
  Wel, soms stink 'n slegte hond!
  Hy sal nie eers vir jou 'n stukkie brood leen nie,
  Leef alleen - die wrede hede!
  
  Watter soort mense het die Here die Vader grootgemaak?
  Hoe is dit dat boosheid die wêreld regeer?
  Die wrede koning is 'n waaghals onder die mense,
  En my hoofvriend is die aggressiewe broer Kain!
  
  Die Here antwoord: dit is jou keuse,
  Gratis, moeilik, maar nodig...
  Dit is skerper as seep as jy dit in die oog slaan,
  Mense word stom as die wêreld verenig is!
  
  Daarom is die stryd jou lot,
  Ek sal niks hier vir jou verander nie.
  Alhoewel helse chaos in geveg heers,
  Daar is geen hoop vir maklike brood en 'n wonderwerk nie!
  
  Maar my doel is om jou stewig te versterk,
  Om drome te bou met 'n magtige verstand,
  Sodat die draad sterker word as die ketting,
  Sodat enigiemand as 'n held in geveg bekend kan staan!
  Die meisies dans baie goed en wys spronge met hul kaal bene. En die Almagtige God het hulle meisies met sulke skoonheid toegerus. Of dalk demiurge gode.
  Die meisies het baie mooi haarstyle. Baie divers, en sommige lyk soos meulens, of helikopters, of koeke - wat super en cool is.
  Die elwe sing bo-op hul longe, ontbloot hul tande en druk die joystick-knoppies met hul bloedrooi tepels;
  Jy is my land, so verlate,
  Daar is bandiete wat daardeur jaag, 'n golf van hordes!
  Kinders hardloop weg, perdewedrenne,
  "n Versengende sneeustorm het ontstaan!
  
  Al die goue rog het in die veld gebrand,
  'n Waterval stroom uit die lug - napalm,
  Die Duiwel het die mag van die "bose" van die atoom geskeur,
  En nou is daar 'n vuur oor die hele aarde!
  
  Vlam soos strooi-riza,
  Daar is 'n woedende draak in die lug,
  Van die as tot die stof die blouerige wind,
  Die stank van rook bring - vernietiging!
  
  Beveg die Vaderland sonder 'n mis,
  Hulle het die gemene wolwe reg in die bek geslaan!
  Voëlkersiebome het naby die stoep in blom gegroei,
  Laat ons nie dat die parfuumbos tot niet gaan nie!
  
  Alles is inheems in elke wilgertak,
  Die reuk van heuning in 'n eenvoudige takkie!
  Is die patetiese reisigers in vodde,
  Die wat oorleef het is bedelaars met niks!
  
  Nee, ons party het gesê,
  Moenie dat die bose orke na jou Vader se huis kom nie!
  Jeug in die hart, glo om nie oud te word nie -
  Volledige vernietiging wag op die teëstander!
  
  Ons sal aanval - dit is 'n regverdige saak,
  Sal lewe om die tyd te sien wanneer...
  Geloof in ons Solntslavlavnaya Familie ,
  Dit sal vir ewig 'n getroue lig wees!
  
  Kommunisme, Waarheid, regverdig,
  Dit bevat drome wat in pyn gebore is!
  Ek glo dat die Moederland gelukkig sal wees -
  Soos 'n onsterflike arend boontoe sweef!
  
  En dan sal die tyd van waarheid kom,
  Waar enige vraag 'n antwoord sal vind!
  van die jakkals se pad sal nie verbygaan nie -
  En Elfia is die begin van kommunisme!
  
  So sterk is die liefde van die Vaderland,
  Waar daar 'n plek is vir die beste mense,
  Ons Vaderland is immers roemryk van krag,
  Teen enigiemand wat mag het - doodmaak!
  
  En dan sal die woede verby wees,
  Die paradys sal kom, met die lied van die nagtegaal...
  En dan sal ons deur die bos loop,
  Moet nooit huil of treur nie!
  . HOOFSTUK No 17.
  Maria Kolesnikova baklei met woedende waansin. En gee bevele aan sy wasse, wat eenvoudig uitstaande en unieke klas en super toon.
  Hierdie meisies is baie geestig, en uiters mooi en baie cool op 'n bakleierige manier. Die elwe hier is eenvoudig briljant.
  Meisies is anders, maar hierdie elwe is almal cool. Hulle kan Orke slaan en bose bere in die bloed verdrink.
  En die tonge van die elwe lek lief, wat pols, blink en ruik so lekker onder die jong elwe.
  Hierdie mense is so perfek dat die geur van hulle uitgaan, asof van jong plante en veldblomme. Wat 'n wonderlike ding.
  Dit is die meisies hier en hulle het pêrelagtige, sprankelende tande - net super.
  En hulle het 'n kosmiese, fenomenale tema. Hier skyn die oë in hulle, en is baie soortgelyk aan sterre.
  Een van die meisies het met haar kaal tone genaai. En so het dit alles heeltemal vernietig. En dit is uiters dodelik.
  Hier is die meisies van die hoogste klas, hulle sal kontrabas speel.
  En hulle bene is so mooi, en selfs baie kaal. Al kan mens so sê - baie kaalvoet? Miskien sal dit beter wees om te sê - baie mooi!
  En meisies hou daarvan om met passie te sing en dans.
  En die stemme van die vegter is so volrond en pragtig;
  Is hierdie broers 'n woord van ere?
  Hoeveel hitte ken jy in hierdie woord!
  Alhoewel woedende teëstanders nie getel kan word nie,
  Ons sal 'n see van lig na die Vaderland bring!
  Koor.
  Ek gee my hart vir my Moederland,
  Waarin die vlam in die lug breek!
  Deur die dorings van probleme tot November,
  Vir die rooi dagbreek...
  Laat die gees van die mense huil en opstaan!
  Laat die gees van die mense huil en opstaan!
  
  Ons hou tog daarvan om die Almagtige te dra,
  Die heilige banier is die oorsaak van elfinisme!
  Wat sou waar word waaghalsige drome -
  Gebore die pad van heilige humanisme!
  
  En elke familie sal nie Elfia verraai nie,
  Mense sal in vorming staan vir vrede en waarheid!
  Mag dapper Pegasus, briljante Parnassus,
  Ons sal geïnspireer word deur die stryd van 'n jong saak!
  
  In die berge loop 'n vinnige stroom soos 'n luiperd,
  Die silwer van die piek het immers verlig!
  Die dasse laat die rooi sonsondergang brand,
  Om dapper te wees is die hoofkriterium!
  
  'n Vegter het geval - helaas, wrede lot heers,
  Hoe het dit gebeur dat 'n kameraad ineengestort het!
  Vertel my asseblief, o Almagtige God,
  Wel, hoekom is urns vol as?
  
  Siel, het God geantwoord. - belangriker as lendene
  En die lewe sal nooit die gevalle verlaat nie!
  Ja, jy is nie gegee om te weet, dat in die strale van die lig,
  Wanneer hulle opgewek word - Eer aan Rod se naam!
  
  Maar jy weet hierdie dag is nie so ver weg nie,
  Dan sal die deure van die heelal oopgaan...
  En kristal sal nie 'n grys tempel wit maak nie,
  My skepping sal onsterflikheid verkry !
  Wel, as jy kyk na die pragtige meisies, na hul vol borste en aarbei tepels. En hulle is so verleidelik en skitter soos robyne uit die kroon van die Britse Keiserin. Dit is waarlik sulke skoonheid en versoeking.
  Een jong elf het na die aarbei-tepels van die bors gehaas en hulle met sy tong begin streel, en dit baie energiek gedoen. Ag, hoe lekker is dit om so 'n ryp en manjifieke aarbei te lek. Hoe wonderlik is alles hier.
  En 'n meisie uit 'n familie van elwe gee natuurlik nie om om iets lekkers, soet, aromaties van die jong man af te lek nie. En hoe wonderlik sal dit alles wees.
  En dan druk die meisie die joystick-knoppie met haar roosknoppie-vormige tepel. En toe tref dit die Orke met 'n vuurpyl, en skeur hulle in stukke.
  En baie van Poetin se bere is vernietig.
  Dit is die elwe van die bloedige dagbreek.
  Maar hulle hou natuurlik ook daarvan om te sing, met groot angs;
  Ons is koel elwe, nie slawe nie,
  Ons is gebore om soos arende te sweef, glo my!
  Nee, kiste sal nie na die Moederland kom nie,
  Laat ons saam wees in die stryd Elwe !
  
  Enige vegter is in staat om toe te slaan,
  Maar nie almal dink aan geliefdes nie!
  'n Orkaan brand, 'n warrelwindvuur,
  En gedagtes oor goedheid is in suiwer siele!
  
  Elfpartytjie , gebore in drome,
  Ken dit van werk eelte.
  Ons dien nie as gevolg van iemand se dom vrees nie,
  Dit waarna ons streef, kan nie op die kaart gevind word nie!
  
  Die goud van die ronde koepels skitter,
  Maar in die hart is goud selfs meer kosbaar.
  Orkizma die dier het die lam gesleep,
  Maar vernietig deur elwe krag!
  
  Toe die pionier die eed gesweer het,
  Gee elke druppel bloed uit jou are aan die Moederland!
  Die bose oom Ram was besig om vuurpyle op te slaan,
  Ek wou probleme vir die unie skep!
  
  Maar ons het nie gevloek nie, geglo in leë praatjies,
  Vir een bestelling - Dien die Vaderland!
  Die bose ork is verpletter deur heldhaftigheid,
  Kom ons gaan deur die moeilike pad en wees in elfinisme!
  
  Gooi weg, seun, versadiging, lafhartigheid, luiheid,
  Hy het die siel beveel om na oorwinning te strewe.
  Laat dit elke dag ten gunste van die saak wees,
  En as ons na Siberië moet gaan, sal ons gaan!
  
  'n Held op konstruksieterreine en in gevegte,
  Enigiets kan beredeneer word, glo my!
  Moenie die lewe met 'n maklike speletjie verwar nie,
  Alhoewel daar net een speletjie is - die stryd teen die dood!
  
  Nou is die doel reeds sigbaar,
  Die laaste stap bly, die moeilike een!
  Dan sal die lente vir ewig vir ons kleur gee,
  En daar sal Sondag jong oupas wees!
  Die meisies het baie mooi gesing en hul tande het geskitter, geskiet van pêrels en weerkaatsings uitgelaat.
  Die elf is 'n wonderlike skoonheid, en het opgespring na die vuurpyllanseerder. En hulle het die joystick-knoppies met hul bloedrooi tepels gedruk en die houe aggressief aangepas.
  En groot vernietiging het plaasgevind. Dit blyk uiters windhond te wees.
  Die elwe het die straalstop gelaai, vuurpyle gedra en meisies met kaal, pienk, ronde hakke geflits.
  Dit is pragtige en aggressiewe vroue. En uiters liefdevol. En hulle tonge hou daarvan om die pulsering van die stokke te voel - om die grootste plesier te kry.
  Dit is waarlik skoonhede.
  Hulle het sulke warm tonge, en hulle sal jou vat, hulle sal jou naai. En die robyn tepels sal weer gebruik word. En baie trolle sal op een slag verbrand word.
  En dan sal die elwe hul kaal tone na hul mond bring en blaas.
  En die kraaie, nadat hulle 'n hartaanval gekry het, val asof verstom deur 'n slag op die brein van 'n staalklub. En die kraaie deurboor die skedels van Poetin se bere met hulle snawels.
  Dit is hoe hulle aggressief optree.
  En liedere vlieg oor die veld, in hierdie geval deur jong manne gesing;
  Ek skiet vyande op 'n raaklyn
  Dit is die krag van die elfridder!
  Vet gewone mense verstaan nie
  Ek beweeg soos 'n valk vinnig vorentoe!
  
  Alles kom puik uit
  Ons is kunstenaars, glad nie toeskouers nie!
  Kom ons vernietig die Orks-kartelle,
  Blink met boeiende skoonheid!
  
  Ons Moederland is werklik groot,
  Sy het lig gegee aan die werkende mense van die wêreld!
  Al het 'n wilde horde in die lande neergestort,
  Maar glo my, ons is regte vegters!
  
  Die elf het saam met Mamai van die slagting opgestaan,
  Nadat u die bande van die Horde-lasso afgegooi het ...
  Ons versamel skatte in die lug,
  En ons harte is rein van moed!
  
  Elke bos, grashalm, geliefdes,
  Eike-Vader van ons verspreidende bos.
  Glo my, daar is ook denkbeeldige waardes,
  Die glinsterende stroom is soeter as heuning!
  
  Voëlkersiepluisies word ryp,
  Dit het gelyk of die eerste blaar met goud geverf was!
  Daar is geen beskeie woude van ons Moederland nie,
  In koninklike drag is die Moederland pragtig!
  
  Kom uit die bos met sampioene,
  En oor die veld, waar die rog met sap gegooi word.
  Ek bring vir jou 'n krans met blomme,
  En dou, asof dit met pêrels vasgewerk is!
  Dit is die liedjie wat die jong elwe gehad het. En dit het baie koel en koel uitgekom. Dit is baie mooi meisies wat iets warm en polsend met hul tonge wil suig, soos 'n hart.
  Wel, meisies van 'n groot vlak, en in die kis, dryf die Orke. En die krygers was fel - net super.
  En as hulle begin sing, sal dit baie heerlik wees;
  Spat kaalvoet deur die wei;
  Die spoggerige meisie is 'n Komsomol-lid.
  Elfie se dogter is nie as 'n scoop gebore nie -
  Die stemmetjie vloei met 'n luidende tril!
  
  Vir haar is haar roeping oorlog -
  Verrig dapper 'n wapenprestasie.
  Terrorisme ontbloot sy kake - Satan,
  Hy wil die Vaderland in spel verander!
  
  Wel, en agter hom met die Orkagon -vuurpyl ,
  Wat voer hy die hond uit die hel met bokkies?
  Ek het vergeet dat Orkmacht vernietig is,
  Dit is gevaarlik om met 'n Rus te veg!
  
  Onoorwinlike vegter elfinisme,
  Weet wat ons inspireer om groot dinge te doen!
  Ons wy ons lewens aan wyse Rusland -
  Hou die lyn van rand tot rand!
  
  Die Vaderland donder rond,
  Napalm-bomme het op Elf neergedaal.
  Militarisme het al die remme gebreek,
  Daar is rommel van ons hutte aan die brand!
  
  Maar die seun het 'n masjiengeweer in sy ingewande,
  Toe hy die eed afgelê het om "n pionier te word!
  En nou verpletter die jong soldate,
  Bose teëstanders wat nie perke ken nie!
  
  Beide oud en jonk hardloop in dieselfde formasie,
  Hulle jaag flink - SATO val aan!
  En almal glo - Ek sal die Orke verslaan,
  En die meisie sal met 'n passievolle soen wees!
  
  Ons kan nie, glo my, ons sal verloor
  Ons geloof het so sterker geword!
  Ons weermag is getemper in opleiding,
  Alhoewel die vuur in 'n goeie hart brand!
  
  En daarom, dien die Vaderland,
  Ons sal 'n oorwinning behaal in 'n hewige stryd!
  Sonder roem is die lewe nie 'n sent werd nie,
  Ons het vrouens en kinders nodig om te begin!
  
  Hulle moet in daardie Heilige Land grootword,
  Waarvoor die hele planeet buig!
  Daar is immers geen mooier Elf op Aarde nie,
  Laat die vyand se lot die dood van Gomorra wees!
  
  En dan wag die Melkweg in die sterre op ons,
  Wat eindeloos en sonder stops is!
  Om te groei, moenie dat die Elf buig nie,
  Sodat die Moederland kragtiger en groter word!
  
  Wees lief vir God - Ons Groot Familie,
  Mag die planeet vinnig floreer!
  Enige werk sal die probleem uitvee,
  Mag die pad na die podium maklik wees!
  Die gevegte met elwe en elwe teen Orke was op 'n wilde skaal met 'n groot aantal dooie Poetin se bere.
  Maar die Orke het bly insluip. En nou gaan hulle swaar tenks in die geveg. En selfs, miskien, superswaar - wat meer as honderd ton weeg. "n Nuwe argument en troefkaart in die stryd.
  Dit is so gaaf om kragtige motors te sien. Maar die meisies het kumulatiewe skulpe voorberei en dit met hul aarbeibors tepels begin lanseer.
  En dit is 'n dodelike effek. Wel, die meisies is superklas.
  En ander van hulle gooi lewendige granate na die orke-infanterie, wat Poetin se bere aan flarde skeur. Dit het regtig wonderlik geword. Dit is die meisies hier. Hulle hou daarvan om met hul tale te werk.
  Dit is veral lekker as jou tong iets lek waardeur die elf se warm, kokende bloed vloei. Dis hoe wonderlik dit is.
  Die krygers hier veg baie goed. En terselfdertyd is liefde nie vir hulle vreemd nie. Boonop is daar so min elfiemannetjies. En natuurlik veg wyfies soms vir hulle.
  Hier het een van hulle 'n granaat met haar kaal tone gegooi, wat 'n skare orke getref het en Poetin se bere in stukke geskeur het.
  En die krygers het begin sing;
  'n Seun hardloop kaalvoet in die sneeu,
  Die pêrels van die sneeudrifte blink soos glans.
  U sal ons nie dwing om te sluimer nie,
  Kom ons doen die grys dans van die winter!
  
  Ons sal ons lewens aan ons vaderland toewy,
  Mag diens vreugdevol wees!
  Die pad sal verlig word deur die vuurgerub ,
  En die liedjie is magies, 'n sprokie en 'n lier!
  
  Dit is tyd dat ons veg vir die Vaderland,
  "n Horde teëstanders het ingeval sonder om te tel!
  Ons sal ons tot ons geliefde gode draai,
  Watter vliegtuie het die verstand gegee om te skep!
  
  Kom ons gee die planeet 'n droom,
  Maak enige uitdaging 'n wenner!
  Sodat die towerdraad nie breek nie,
  Mag jou lenteasem suiwer word!
  
  Dit is die hoop op 'n pragtige land,
  Wie het geboorte gegee aan die lig van kommunisme!
  In ons heelal is alle mense gelyk,
  Dit word beskou as die toppunt van humanisme!
  
  Die koue sal eindig, daar sal 'n vloei wees -
  Strome sal vloei, mense weet met sjampanje!
  Dit is die uitkoms, glo my, dit is nie ver nie,
  Elkeen met waardigheid, koninklike moed!
  Dis hoe wonderlik die meisies baklei en sing. En hulle tonge is speels en uiters rats.
  Die meisies het die mortier geneem en ontplooi, en hoe hulle die vyand sou tref, en Poetin se bere in verskillende rigtings sou verstrooi. Dit was regtig 'n slag.
  Die meisie het toe die sneller getrek met die bloedrooi tepel van haar bors. En sy het geskrik:
  - Die naakte bors van enige man sal skoen en uittrek!
  Dit is die meisies hier - baie wonderlik. En dit is die groot ras van elwe.
  En hulle sing en hulle tande skitter soos diamante in die son. Hoe wonderlik is dit alles.
  Die meisies het nie genoeg seuns nie. En die jong elwe werk vir tien. Hulle moet dus werk. En die meisies is so pragtig en kaalvoet. En hulle borste is so naak, met tepels robyn en skitterend asof hulle van edelgesteentes gemaak is.
  Hoe groot lyk dit alles.
  En die krygers sing en ontbloot hul tande, wat groot energie uit die sonstrale uitstraal;
  Die meisie is pragtig, ja, ja, ja,
  Die meisie is gevaarlik ja, ja, ja!
  Poetin se beer
  Jy sal huil
  Sodat jy brand,
  Sterf in angs!
  Meisies sing so. Maar die kinders van die elwe, en primêr die pionierseuns, wys ook hul stemvermoë;
  In die lig van die maan, die weerkaatsing van 'n sekel,
  Ons werk in die kollektiewe plaasveld.
  Lente het onlangs vrygewig verskyn,
  Hulle het strome soet donderstorms huilende gegee!
  
  Ons moet ons ouer broers help,
  Dat hulle op die fronte die leër van Orkisjisme beveg.
  Om die elwe krag te voed,
  Sodat die bloedrooi vlagpaal van Elfinisme blom!
  
  En daarom is die pioniers in hul werke -
  Sweet stort oor my maer wange.
  Ons is vol net in ons wildste drome,
  'n Kaalvoet seuntjie trek 'n ploeg...
  
  Iemand het daarin geslaag om na die voorkant te ontsnap,
  Maar selfs sonder 'n agterspeler is daar geen oorwinning nie.
  Jy sit selfs gras in jou mond as jy honger is,
  Sodat ons oupas die grub kon proe.
  
  Voeg dus by, al is die ribbes sigbaar,
  Voete is deurboor, hande is gevoelloos.
  Ons is die pioniers van die Vaderland, seuns,
  Ter wille van haar sal ons die orke hardhandig begrawe!
  
  Elkeen van ons is Lenin en Marx,
  "n Vlam woed in elke hart.
  Die tyd sal kom, laat ons met vrymoedigheid voet op Mars sit,
  Fortuin gee die vegter 'n soen!
  
  Moeilikheid verhard vir ons siel,
  Ons is lief vir, ken die gedagte en werk!
  Die vakansie sal kom - dans stralend,
  En sorg vir die swakstes!
  
  Die welgevoede bourgeoisie kan nie verstaan nie
  Hoe kinders daarvan hou om te werk...
  Maar ons sal 'n stewige vyf kry,
  Om ouers se gesigte te laat blink!
  
  Nee, moenie die lot blameer vir die oorlog nie,
  Dit is so 'n toets vir ons...
  As jy 'n les vir jou vyand geleer het,
  Dit beteken hy is in staat om skepping te bring!
  
  Die deure na die ruimte sal oopmaak vir vegters,
  Deur die krag van die wetenskap is diegene wat geval het, opgewek,
  En daarom is ons die hoop van die vaders,
  Kinders van die Groot, Heilige Elf!
  Hier het die elf-seuns en terselfdertyd die pioniers gesing. En hulle het uitstekende fisiese vorm en samestelling van 'n produk op liedjievlak getoon.
  En die pionierseuns was ook kaalvoet, in kortbroeke, met 'n kaal bolyf, en baie prominente en pragtige spiere.
  Orke kan sulke mense verkrag, wat gaan van hierdie diere word. Hulle is letterlik, sê maar, diere. Dit is regtig baie vieslike orke-wesens.
  Een elfseun is gevang. En kom ons martel die kind. Eers het hulle die aantreklike seun op die rak getrek. En kom ons slaan hom met alle mag met 'n rooiwarm ystersweep op die kaal voete van 'n kind. En dit was baie seer.
  Die seun het geskree, en hy is beseer en verbrand. Toe begin hulle water op die seun gooi. Eers kookwater, en dan ys, en dan weer kookwater. Dit is barbare en sadiste.
  Toe begin hulle die kaal tone van die elfseun se voete met behulp van rooiwarm tang breek. En hulle het al sy vingers gebreek van die pinkie tot die grote. Toe verbrand hulle die kind se kaal, ronde hakke.
  En toe het hulle 'n warm strykyster op die seun se kaal bors gesit en 'n vyfpuntige ster uitgebrand.
  Dit was so wonderlik en cool. Die seun se ribbes is toe met warm tang gebreek, die bastards. Maar niks, elwe is 'n hardnekkige stam. En die seun het nooit sy bewussyn verloor van die pynlike skok nie, en aangehou skree. En toe gebruik die Orke die stroom.
  En terselfdertyd het hulle sy hakskene begin braai met die vuur van 'n vuur, en hulle het hom met 'n warm stok aan die rug en sye geslaan, hom op die rek gestrek en hom met elektriese skokke geslaan. En dit maak uiters seer.
  En die ork-beulers het net hul tande ontbloot en lag.
  Maar tog het die elfseun nie gebreek nie, inteendeel hy het begin sing;
  Nee, dit is onmoontlik om te voorspel
  Wat wag in hierdie ou wêreld;
  'n Dief lê en wag in 'n hinderlaag,
  Of die vliegtuig vlieg hemelwaarts!
  
  Hoe hard is hierdie wêreld nie
  Jy is so naïef
  Daar is baie aas in die dek,
  Alhoewel jy dit nie kan kry nie - die dorings.
  Intussen het die elf geskiet asof hy lood uit 'n waterval gooi. Sy het 'n goeie masjiengeweer uit Poetin se bere opgegrawe. Vinnige vuur, en saam gee dit amper geen terugslag nie, so die skiet en sing sal nie onderbreek word nie.
  Maar wat anders om jou te vra?
  Waar kan die wêreld gekoop word?
  Die antwoord is natuurlik oorlog.
  Swakheid is immers nie 'n eer nie!
  
  Ja, God is daartoe in staat
  Aan die wat te lui is om te gésel...
  Net een eenvoudige opdrag
  Moenie die vlees in geluksaligheid verlustig nie!
  
  Verstaan die betekenis van die lewe se stryd,
  So het die Allerhoogste vir eeue geskape...
  Sodat jou hand sterk is,
  En sodat die vet nie kante toe gaan nie!
  
  So veg en veg,
  Probeer om dit wat in die stof is af te gooi!
  Dan vlieg jy hoog
  Vee die nagmerrie nulle uit!
  Hier hou die elwe-seuns vas, en gee nie moed op nie, selfs op die rak.
  En die krygers veg so, met wilde en waansinnige woede, wat hul heldhaftigheid toon.
  Dit is 'n paar baie indrukwekkende meisies. En hulle lippe is so skarlakenrooi, en hulle sluk gulsig iets polsend en warm, baie aangenaam en soet op die tong.
  Dis hoe elfmeisies daarvan hou.
  Maar die elf het met haar kaal tone 'n suurlemoen van vernietiging met verpletterende krag gegooi. Dit was creepy en cool.
  Elf wat Poetin se bere doodmaak, dit geneem en gesing:
  Moenie genade uit die hemel verwag nie
  Moenie die lewe spaar vir die waarheid nie...
  Ons ouens in hierdie lewe,
  Net met die waarheid langs die pad!
  En sy het 'n groot, dodelike geskenk uitgegooi deur die knoppie met haar bloedrooi bors tepel te druk. Sy het 'n klomp van Poetin se bere stukkend geslaan en getjirp en haar tande ontbloot:
  En die stryd gaan weer voort,
  En 'n benoude hart in my bors...
  Zelensky is so jonk
  En die jong Maidan is voor!
  Dit is die meisies hier wat hul hoogste, mees indrukwekkende klas vegters wys.
  Hulle sing ook baie mooi en met bewondering;
  Eenkeer het 'n ploegman 'n pad gemaak,
  Om die ore saam met die son goud te maak ...
  En in reaksie, sonder 'n dispuut, is daar geen leuen nie,
  Sodat die vegter jonk word in waarheid, sterkte!
  
  'n Kaalvoetmeisie dwaal agter die ploeg,
  Sy het brood vir die Vaderland in haar arbeid grootgemaak ...
  En kamp op soos 'n beeld met 'n riet,
  Ons het nie vraatsug in hierdie lewe nodig nie!
  
  Russiese digters het 'n pragtige styl,
  Die taal wat heuningkoek vervang...
  En Rod is die geliefde Son-glorielike God,
  Sy leuse is om jou eie plek in die hemel te skep!
  
  Die bose nomade het 'n klopjag gedoen,
  Vol meisies en seuns wat weggery word,
  Maar die ridders het swaarde geslyp,
  Hulle het nie doeke of kinderoppassers nodig van kleintyd af nie!
  
  Vir ons is Svarog en Jesus een,
  'n Kryger is die roeping van 'n soldaat...
  Die dubbelkoppige arend is 'n sterk vlerk,
  Ons slaan, laggend, die bose ork-teenstander!
  
  Daar is geen plek op aarde vir iemand wat 'n lafaard is nie,
  Enigeen wat gevleuel is met krag in gedagtes is 'n engel ...
  Verenig in die Vaderland: Neger, Serwiër, Wit-Russies,
  Daar is "Hurricane", maar voorheen was daar sabels!
  
  Ons sal 'n groot ruimteskip maak,
  En kom ons sweef in die uitgestrektheid van die heelal!
  Weet dat sulke waaghalsigheid in die harte woon,
  Die gevleuelde bewussyn het opgestaan!
  
  Die laaste prestasie wat mense ken, is
  Sodat die ketting van prestasies nie eindig nie!
  Sodat daar geen sak met 'n dun kat is nie,
  Om nie huilende hees ouderdom te verdraai nie!
  
  Dan kom die langverwagte vrede,
  Waarin die tyd van vrede nie sal kom nie.
  En ons sal 'n eindelose fees reël,
  Om nie die dood, hartseer, pyn, hartseer te ken nie!
  . HOOFSTUK No 18
  Hier is die koningin van die elwe, die meisie is cool en baie snaaks. Dit laat iets unieks gebeur. En haar bevele is presies en verruklik, vol geestigheid en sarkasme. Hierdie is werklik 'n super meisie.
  Dit is hoe die meisies baie mooi en vrymoedig sing. Hierdie meisies is baie oulik. En hulle saffier- en smarag-oë skitter so heerlik, soos sterre in die nag.
  Hoe oulik lyk dit alles.
  En so het die meisies begin om weerligstrale uit hul skarlakenrooi tepels te skiet, so dodelik en vernietigend. Wat hulle letterlik alles verbrand en tot as slaan, en regte kiste maak.
  Een van die meisies, wat haar borste gebruik het wanneer hulle geskiet het, het gesing:
  Ek het baie grootgeword in die hele wêreld,
  Griepvirus drie of vier...
  Die slagting brei uit en groei !
  Kom ons ry die ork reguit in die graf,
  Handhaaf gesondheid sodat
  Gebruik ontluikende meisies!
  Dit is sulke wonderlike meisies, hulle is eenvoudig briljant en super en hiper klas .
  die vlak van 'n monster, of selfs 'n hipermonster, bereik .
  En gryp die elf se manlike perfeksie met sy tande.
  En die jong elwe self is baie cool, en moenie vergeet om te baklei en tegelyk te sing nie;
  My vriend, die damast-swaard skyn in die duisternis,
  Die verraderlike vyand het die bloed van die dolk afgevee...
  Hoeveel ongelukke is daar op ons Elf,
  Nie die tril van 'n nagtegaal nie, maar net die geklank van metaal!
  
  Wat in die wêreld sien ons? Dit is moeilik vir almal daar -
  Honger kinders, lelike ouderdom.
  Die gebreekte roeispaan het van die boot afgeval,
  Die Here kan nie sy liefde 'n bietjie gee nie!
  
  Maar die Duisternis sal tereg sê - daar is geen Almagtige nie,
  Ons wêreld is evolusie - die era van prestasies.
  As jy vleis vir aandete wil hê,
  Moenie dink om weg te hardloop van jou sondes nie!
  
  Skep 'n stroper om rog te oes,
  Pragtige tekening glinster op die plakkaat...
  Wetenskap sal jou jeug ma gee,
  En enige burger sal by die parade wees!
  
  'n Goue ster sal die pad van die bors versier,
  Sy is 'n aanduiding van groot prestasies!
  Elf-land gaan na elfinisme ,
  Interuniversele Eden 'n werklikheid word!
  
  By die troon maak die oligarge soms geraas,
  Die dief wil bloed van die mense drink!
  Maar die lyn van skitterende Oktobermarse,
  Ons het die formidabele triomf van die elwe in Mei gesien!
  
  Oorlog kom en gaan, soms is dit vervelig,
  Jy self weet nie wat die vegter wil hê nie...
  So 'n passie vir die spel het gekom,
  Wanneer jy 'n regte adderwreker is !
  
  Die prude self is 'n mooi skelm, glo my,
  En die bose heerser is 'n las vir die mense.
  Die geestelike kettings sal eindig,
  En die suiwer muse sal regeer!
  Dit is hoe die jong manne hier pragtig en met gevoel sing, net heerlik. En jy kan ure lank na hulle luister. En hulle stemme skitter net.
  En dan volg die houe van die meisies met behulp van kaal tone. En skoonhede is uiters aktief.
  En so het die elwe gehardloop om aan te val, met masjiengewere geskiet en terselfdertyd moorddadige geskenke van vernietiging met hul kaal tone gegooi. En die vervaardiging van kolossale gapings van vyande.
  Hierdie is werklik super krygers .
  En die meisies het die joystick-knoppies gedruk met hul gebeitelde en grasieuse tone.
  Maar dit is nie al nie. Skarlakenrooi, aarbeiagtige tepels is ook gebruik. En die meisies se borste is so ongelooflik aptytlik. En teen so 'n aantreklike man is enige vyand magteloos.
  En hulle lippe is skarlakenrooi en die tepels van hulle borste blink ook soos robyne. En die jong elwe hou daarvan om hulle gulsig te soen en te lek.
  En die meisies sing met vreugde en aggressie;
  'n Onverwagse lot het plaasgevind,
  Die man het sy skouers reguit gemaak!
  Nie 'n borsbeeld gemaak van afgeplatte gips nie,
  Glo my, hy het die droom van vrede verwerp!
  
  Die meisie moet nie geoordeel word nie
  Die oomblik van vryheid, glo my, sal kom...
  En die soen is verseël,
  Hoe soet suiker lippe smelt!
  
  Die horde het in 'n bloedige golf verbygegaan,
  Daar is 'n ontelbare lys oor haar ...
  Maar die Elf donder met onsterflike heerlikheid,
  Geweld en honger sal ons nie breek nie!
  
  Alhoewel die graf die vlees soos 'n plaat vermorsel,
  sweef die gees die lug in!
  Gaan vinnig weg - melancholie, hartseer,
  Dis asof ek nie eers dood was nie!
  
  Wat om te doen op die hemelsfeer?
  Waarheen kan 'n losbandige persoon gaan?
  Maar die Solntslavny geloof,
  Moenie swaksinnig en 'n nar wees nie!
  
  Hy sê vir ons om die geld te deel,
  Die lot is met al die broers.
  Sodat die gesigte van die heiliges van die ikoon,
  Hulle het die ridder as hul seun beskou!
  
  Ons het die boeie van die slawe afgeruk,
  Vir hulle is die pad vrylik gekies...
  Kom ons staan vir 'n gelukkige nuwe wêreld,
  Waar die begrafnismars stop!
  
  Soms is God ook eiesinnig
  Ons laat val Rod se baniere!
  Maar die vlag van die vaderland is stralend,
  Waar goud esdoorn skitter!
  
  Geïnspireer deur helder hoop,
  Die seun het ook die stryd ingestorm...
  Selfs rose het dorings
  Soms is jy swak soos 'n mossie !
  
  Maar die das is rooi,
  Wat beteken suiwer bloedkleur!
  Dien jou pragtige Moederland,
  Dan sal jy geen pyn meer ken nie!
  Dit is sulke wonderlike en unieke liedjies. Heerlike skoonhede veg kaalvoet en dra terselfdertyd net broekies.
  Hulle sal genoeg begin sing om die orke se koppe te laat kraak.
  Maar uit die lug hamer stormtroepe die posisies van Poetin se bere. En hulle doen dit met groot energie. En hulle is gereed om werklik teen vyande te veg en die hoogste vlak van energie te demonstreer. Hierdie is werklik pragtige meisies.
  Wat eenvoudig in staat is om 'n tenk in die voorkop te slaan met hul kaal, ronde, pienk hakskeen.
  Dit is die krygers wat hulle is, baie mooi, en pêrelagtige tande wat skitter soos juweliersware.
  Daar is niemand mooier as meisies wat hul karakter en die aggressiewe essensie van die gedeelte wys nie.
  En as hulle dit regtig mis, dan sal hulle hulself nie wys teen sulke diewe nie, selfs sulke skelms soos Poetin se bere.
  Die krygers veg, en hulle doen dit uiters aktief. Hulle demonstreer 'n baie wonderlike vlak van vernietiging en vernietiging van talle skurke, 'n ruige ryk.
  Ork-krygers breek die tone van gevange meisies en seuns, en braai hul kaal hakke met vuur, en verbrand sterre en kruise op hul kaal bors. Poetin se bere is regtig skurwe, en jy moet hulle met alle verantwoordelikheid en woede beveg. Wys jou voortreflike en natuurlike benadering.
  Intussen het die meisies weer begin sing;
  Ons Elf is sterk met haar swaard,
  Die gewere vuur daarin en mis nooit!
  Laat jou dapper droom waar word,
  Jy hoef nie tyd op die rusbank te mors nie!
  
  Daar is geen mooier bos in die wêreld as ons s'n nie,
  En die smarag in die gras is die mees lewende klip!
  Middagete het van die vark self aangehardloop gekom,
  En ysskaats sal toeslaan soos 'n verkoue!
  
  Sampioene groei, hulle het ontelbare blomme,
  Boletusse, kantarelle, vliegzwame!
  Die koekoek gee die nuus in ekstase,
  Dat dit nie te gou is om na die volgende wêreld te gaan nie!
  
  Nou tril die nagtegale,
  'n Diere-orrel speel 'n mars...
  Wanneer April se warrelwind kom met heuning,
  Wanneer die sneeuklokkie groei in helder geluk!
  
  Mooi Mei en lieflike Junie,
  Enige tyd van die jaar is geluk!
  En jy, my meisie, moenie treur nie,
  Want ek self het geen beheer oor my siel nie!
  
  Wanneer die herfsreën soos 'n stroom vloei,
  En goud sal almal gratis aantrek!
  Dan sal ons marsjeer na die geluid van die bees,
  In jou hande is ruikers rose en orgideë!
  
  Wat in die natuur is, sal goed wees,
  Die tyd sal kom - ondergeskik aan die ritmes...
  En wat is heilig en wat is sondig,
  Ons sal self met die lot besluit deur te speel!
  
  Dan sal die dooies maklik opstaan,
  En dit sal makliker wees as 'n kasserol!
  Een beweging is soos 'n slag met 'n sekel,
  Geen stryery, geen slegte gekibbel nie!
  Dis hoe die meisies gesing het. En toe vat hulle dit en fluit weer in al hulle neusgate, en hulle het dit uiters oorverdowend gedoen.
  En duisende kraaie het gelyk of hulle sterk houe op die brein gekry het met 'n knuppel, hulle het dit gevat en dit geslaan. En hulle het die skedels van Poetin se bere deurboor. En dit was uiters cool.
  Dit is so 'n wrede en terselfdertyd interessante oorlog wat aan die gang is. En meisies van die elffamilie gebruik hul kaal tone en bloedrooi bors tepels, en gooi weerlig en ultraklank uit.
  Demonstreer die gevegsvernietiging en dood van die verdoemde Poetin-bere.
  Die stryd tussen die elwe en Orke het nie opgehou nie. Sy het al hoe meer aggressief en bloederig geword.
  Die meisies van die elffamilie het nie aan die vyand verstik nie. Hulle het hul kaal tone gebruik om geskenke van vernietiging na die Orke te gooi, en die koppe en ledemate van Poetin se bere afgeskeur.
  Die skoonhede het met groot entoesiasme en druk opgetree. En die skietery van masjiengewere wat deur die skoonhede uitgevoer is, was uiters effektief en dodelik.
  En dan begin hulle skielik fluit, en weer het die kraaie onstuimigheid in hul brein, en hulle val, verstom en stomgeslaan, op die koppe van die aanvallende en aggressiewe ruige bere. En om eerlik te wees, dit is uiters cool en cool.
  Boonop verdoof weerlig wat uit robyn spene voëls soos stof.
  En die meisies, natuurlik, wat die kraaie teen Poetin se bere gebruik, moenie vergeet om te sing nie;
  Ons sal die horde verskeur,
  Kom ons maak 'n kap uit Orke...
  Ek sal Poetin se bere uitvee,
  Ek sal jou net lewendig uitmekaar skeur!
  So sing die meisies met groot passie en veg-entoesiasme. En hulle het die bere gegryp asof hulle weeluise met 'n tang fyngedruk.
  Terselfdertyd het die elfseuns ook baklei. Hulle lyk soos net kinders - kaalvoet en in kortbroeke. En hulle veg met wilde woede en entoesiasme.
  Terselfdertyd het die elfseuns gesing;
  Daar is geen vrede vir ons in gevegte nie, ouens,
  Dit is 'n seunsagtige leefstyl.
  Dit is asof ons met 'n masjiengeweer gebore is,
  Om jou vyande in stof te slaan!
  
  As ek uitgeput het, dan is daar geen vergifnis vir ons nie,
  Wel, die dapper een sal 'n geskenk ontvang!
  Ter wille van ons Moederland, redding
  Op die moeilikste oomblik in die geveg!
  
  Ons is in staat om alle hordes te verslaan,
  Vernietig tenks, selfaangedrewe gewere, selfs 'n regiment.
  Die voorkoms van die Russiese krygers is trots,
  Al is die rusplek oneindig ver.
  
  Ons het sulke probleme gesien,
  Wat nie eers met 'n pen beskryf kan word nie!
  Weet dat daar fragmente uit die asblik oor is,
  Wat het probeer om die Vaderland te breek!
  
  Elke bajonet moet vinnig geslyp word,
  En vul die winkel vinnig aan!
  Omdat 'n soldaat nie 'n seun is nie,
  Verander die vyand in stof!
  
  Die Orke is gister gelyk gemaak,
  En nou is die stryd weer aan die gang!
  O eindelose sterre afstande,
  Die trompet roep ons om te gaan stap!
  
  Daar sal ruimte wees, beskou dit as verower,
  Daar sal 'n lug in diamante vir ons wees!
  Goue soet esdoorns,
  "n Landmyn-ontploffing sal jou nie breek nie!
  
  Alles in ons Vaderland is pragtig,
  Daar is net baie beeste naby die troon,
  Die wat die heerser vleiend fluister,
  En mense word in slawe verander!
  
  Elke slang streef daarna om ons te mislei,
  Almal wil bloed steel,
  Haas vinnig vinnige perde,
  Sodat die bose dief soos 'n koek verpletter kan word!
  
  Ons neem ons plek in,
  Waar daar geen plek is vir verraad, leuens,
  Waar broer Kain doodgemaak word, sal broer Kain sterf,
  Waar jy nie die Vaderland vir pennies kan oorgee nie!
  Dit is die meisies hier - eenvoudig superieur, en die klas het ongelooflik uitgedraai. Die krygers is eenvoudig super en hiper .
  En weer, in die geveg, toon hul kaalvoet, baie verleidelike en grasieuse bene die hoogste en unieke kunsvlieg. Hierdie is werklik superklasvroue.
  En dit is wat hul speelse tong liefhet? Wat hul tong natuurlik die meeste liefhet, is om die polsende, baie soet en geurige skagte van die elwe te lek.
  Dit is meisies wat gesê kan word dat hulle vegters van die regte hiperklasvlak is .
  En natuurlik is die baarmoeder van Venus aptytlik en baie soet, en dit ruik na die duurste Franse parfuum. Hierdie meisies is regtig soos super en hiper in een bottel.
  En weer gebruik hulle hul tepels, sprankelende met kosbare robyne, en slaan nog 'n leër van Orke uit.
  En hele geledere van Poetin se bere is op een slag afgemaai en doodgemaak.
  Maar die orke gaan voort om die meisies soos 'n grenslose stortvloed te raakloop, en gaan voort om te vloei.
  Terselfdertyd sing Poetin se verraderlike bere natuurlik ook wanneer hulle op 'n aanranding gaan;
  Daar is 'n magtige mag agter ons,
  Wat die hele wêreld en hel regeer!
  Ewige boosheid is immers nie om deur die monoliet te breek nie,
  Wat sal gebeur is wonderlik, jy weet naby!
  
  Wie het die hel herskep? - Koning van die Aarde Lucifer,
  Hy het sy keuse gemaak - vergifnis verwerp...
  En hy het die mens 'n voorbeeld gegee in gevegte,
  Hoe moet ons die stryd instorm vir verlossing!
  
  Hier het almal 'n kans om op te staan,
  Word 'n demoon, 'n demoon of 'n demiurg!
  Alhoewel God ons natuurlik nie die troon sal gee nie,
  Maar wat ons kan doen, glo my, is geen grap nie!
  
  Ons het hoop, die mag van die bose,
  Wat ons kan speel is geluk solitaire kaarte.
  Ons leier is immers koel Satan,
  Ken die toorn van Lucifer, grensloos en verskriklik!
  
  Ons het 'n keuse gemaak en 'n stap ten gunste van duisternis,
  Omdat die lig net die pupille waterig maak,
  Daar is geen geluk in heiligheid nie, daar is geen geld wat 'n sent werd is nie,
  Vir ons is pasifisme die uitdrukking van 'n nar!
  
  Dis hoekom die Duiwel ons na die hel lei,
  Ons volg die Duiwel met 'n bravoure stap...
  Neem die vyand oor, maar die middele tel nie,
  Daar is geen sin in gebed nie - dit is alles 'n boemerang!
  
  Ja, die gewete knaag soms onaangenaam,
  En ek wil ook 'n mens word...
  En miskien het 'n koeël jou voorkop gesteek,
  In die hel, waar dit seer is om vir altyd te bly!
  
  Maar ons het te ver gegaan in sonde,
  En moenie in bekering red nie - daar is geen kans nie!
  So ons sal oral skiet, alles vernietig,
  Kom ons bou ons staat op die dak!
  Dit is hoe Poetin se bere sing, en kom ons sê dit is uiters gesond en aggressief. Dit is inderdaad 'n baie wrede en genadelose oorlog. Waarteen enige, en selfs die mees gesofistikeerde tegnieke magteloos is. Maar meisies het hul sjarme.
  En hulle word aktief teen Orke gebruik.
  Terselfdertyd tree hulle uiters energiek en strydlustig op. Sulke meisies sal nie bang wees nie, en selfs al val hul bra's af, sal hulle hulle dadelik van hul aarbei-tepels afhaal en hulle met weerlig slaan.
  Hierdie vroue is eenvoudig super. En hul gevegskrag is onweerstaanbaar.
  Elfmeisies het geen twyfel nie. Hulle veg soos engele van die lig met 'n duiwelse horde. En dit is uiters wreed. Maar die meisies, deur Poetin se bere uit te roei, reinig die planeet van boosheid. En kom ons sê dit daar - wonderlik.
  Die krygers is baie mooi en spog met hul baie verleidelike en bruingebrande bene.
  Wat is hul onderste ledemate? Mans is mal oor hulle. En die jong elwe soen hul kaal hakskene met groot en unieke vurige entoesiasme.
  En dan kom so 'n sielvolle en verruklike lied;
  Hier kom die stralende triomf van die Moederland,
  Miskien is dit Lada die Heilige Maagd ...
  Jy is goed in die sewe wêreld, godheid van boosheid -
  Wanneer die Skepper aan die boom vasgespyker is!
  
  Die Rod Heerser het vir elkeen 'n vrou gegee,
  Hy het gesê - gee geboorte aan kinders en waag!
  En Satan het besluit - Ek sal die Elf verbrand,
  Laat al die mense hardloop soos hase!
  
  Maar die elfvegter is monolities in sterkte,
  Sy swaard kan trots nie kalmeer nie!
  En natuurlik sal die teëstander jou slaan,
  En ons sal 'n nuwe wêreld uit skerwe bou!
  
  Van die son glorieryke vegter heiliges,
  Dat hulle gesweer het om vir die Elf met 'n swaard te veg!
  Dat 'n ketting wagte in lyn staan,
  Wat hou die krag van granate in 'n ruim rugsak in!
  
  Wat kan sterker wees as my Moederland,
  Betroubare voog van ons Vaderland!
  Wanneer 'n vegarend nie 'n mossie is nie,
  Wanneer swaar bagasie lig is!
  
  Wel, Svarog is God, Hy is die koning van die konings,
  Wat het die Russiese gees so kragtig gemaak!
  Kom ons versprei die taty asof in die piep van muise,
  Kom ons deurboor al die monsters met 'n doringdraad bajonet!
  
  En die veragte een sal sy eie vlees eet,
  Die horde is aan die brand, nadat hulle die Aarde beledig het ...
  Verbintenis tot damast staal en spies,
  Dit is ons groot krag!
  
  Nee, julle kan nie vreemdelinge afbreek nie, glo my, here,
  Ons is krygers en dit is ons roeping.
  Vryheid word waardeer deur elke volk,
  Stuur darem 'n regte toets!
  
  En vir vryheid veg ons tot die dood,
  Sonder om enige huiwering te weet in 'n beledigende saak ...
  En ek sien dat die eiendom myne sal wees,
  Sodat die harte glad nie koud word nie!
  
  Skiet en smeer is vir ons 'n skande,
  Dit is ook jammer om in 'n geveg te huiwer.
  Mag God se stamper vir ons almal 'n smaad wees,
  Wanneer ons besluit om te veg of nie te veg nie!
  
  En nou is die helder skyn van oorwinning sigbaar,
  Al wat oorbly is om 'n bietjie meer krag by te voeg!
  Here Svarog, nadat hy die pad van die duisternis geslaag het, is opgewek,
  Nou sal ons saam met ons die heelal regeer!
  Die krygers het baie mooi en glad gesing. Maar dit was nie genoeg om so 'n horde te keer nie. En hulle het dreigende, vlamwerpende tenks geloods. En hulle het Poetin se bere gaan braai.
  En hulle het dit baie goed gedoen met 'n groot druk van meisies wat lus was vir die stryd.
  Dit was werklik 'n wrede en uiters aggressiewe stryd.
  'n Elf met oranje gespikkelde hare het haar vyande gevat en genaai, met tepels wat soos roosknoppies gelyk het. En so 'n skoonheid het veglustig geword, en baie aggressief en baie sexy.
  Hier is 'n meisie wat met haar bloedrooi tepels werk.
  Die vegter het gesing:
  Alles is spookagtig in hierdie woedende wêreld,
  Daar is net 'n oomblik vir hom en hou vas...
  Die lewe is net 'n oomblik tussen die verlede en die toekoms,
  Ork, jou vandalisme vas in 'n pik!
  En die vegter sal weer lag en haar baie pêrelagtige tande ontbloot.
  En haar jong elfmaat sal met entoesiasme en vreugde sing in sy luidende stem;
  Ons wêreld van vreemde skoonhede,
  Net 'n listige teenstander...
  Ons Heilige Familie sal nie oorgaan nie,
  Ons sal die Vaderland met glorie bedek!
  
  Hier is 'n rollende dreuning,
  Die steek houe van die Katjoesja.
  Die geledere het saamgetrek - 'n monoliet,
  Ons tref vyande, nie dwase nie!
  
  Rus' met stralende suiwerheid,
  Koestering is die beste pret!
  Svarog die Verlosser is waaghalsig,
  Ontsnap om opwaarts te streef, krullerig!
  
  Maar die verdomde maak asof
  Die skaduwee van die vlerke is verskriklik donker...
  Orcisme weet tot flenters stukkend geslaan,
  Die verraderlike monster is verslaan!
  
  Waaroor het ons graag gedroom?
  Nie oor vrede en ledigheid nie...
  Die voorvaders het immers die leër bymekaar gemaak -
  Tot eer van God op Sondag!
  
  Wat het die Almagtige ons geskep
  So daardie inspirasie skag uit die hart!
  Om Rod elke uur te verheerlik,
  En in die ruimte is die verstand wyer as die deur!
  
  Ja, daar is baie vuil in die wêreld,
  Hier is die spoke van bose skaduwees.
  In die ring van brande God se paradys,
  En lyding is die bak van geslagte!
  
  Die maan is soos 'n kers in 'n lantern,
  Meisies se hakke flikker ...
  Kaalvoet gejaag teen dagbreek,
  Pêreldou in warm Mei!
  
  Moenie 'n meisie soos 'n rots wees nie
  Jy is onneembaar stil...
  Geen hartseer gedagtes meer nie
  Verveling is immers 'n seker graf!
  
  Die ruiter het 'n saal geflits,
  Warm perd en passie wat nag
  En voor die oop venster,
  Laat die meer skyn!
  
  O, wat sien ek?
  Sulke rustige foto's
  Waar is die geluk van die nuwe gesin?
  Waar sonder toom ons almal verenig is!
  
  Die Here het ons met sy skild bedek,
  Hier is die sterre van vreugde wat skyn!
  Ons sing 'n lofsang oor Jesus,
  In 'n seëvierende einde vir die mense!
  . HOOFSTUK No 19.
  Hier is die koningin van die elwe, die stralende en unieke Maria Kolesnikova, wat weer haar unieke kunsvlieg en die hoogste klas wys. En hy gee bevele van 'n onbenullige supervlak.
  Die lied is so mooi gesing. En die meisies hier, kom ons sê net, is super. Hulle bevat strome energie en 'n borrelende vulkaan van passie.
  En hulle druk die bloedrooi tepels van hul borste op die knope van die moorddadige bazookas. En hulle het die Orke met alle mag geslaan. En dit is uiters vernietigend en moorddadig. Daar is geen manier vir Poetin se bere om so 'n aanslag te weerstaan nie.
  Krygermeisies slaan lelike Orke op. Hulle druk hulle soos 'n staalvuis en letterlik vergruis hulle.
  Hierdie meisies is superklas. En dit moet daarop gelet word dat hulle so veglustig en aggressief is dat die Orke nie teen hulle ploeg nie. Dit is inderdaad 'n baie bloedige stryd.
  En die meisies sing:
  - Die elf en die elf is pragtig,
  Hang saam op die trappie...
  Bene van 'n glansryke skoonheid
  Hulle hardloop flink langs die paadjie!
  En weer gebruik hulle hul baie dodelike skarlakenrooi bors tepels. Poetin se troepe slaan en wys hul vernietigende en baie dodelike klas.
  Dit is die meisies - jy kan hulle nie weerstaan nie.
  Maar wanneer hulle begin drink, dan word alles eenvoudig hiper , en die stemme blyk silwer en kristal te wees;
  Sedert die tyd van Spartacus - hierdie geloof leef voort,
  Dat daar nooit slawe in die wêreld mag wees nie!
  As die meester astrant is - hy maak sy maag warm met 'n stoof,
  En die boer het in die koue gevries - glo my, dit is nie die noodlot nie!
  
  Die elfman Spartak het sy swaard vir ons getrek,
  En agter hom het die rivier van die verdruktes sonder einde opgekom...
  As jy 'n man is - eer is kosbaarder as die lewe,
  As jy wil hê dat die lewe in die geluk van die wêreld gevloei het!
  
  Stenka Razin wou die laer van die slawe regruk,
  Sodat daar 'n wil is, kan almal beheer...
  En mense soos Hy kon nie die skande aanvaar nie,
  En agter hulle was die mense - 'n ontelbare leër het opgeruk!
  
  Marteling, rak en spel is die argumente van konings,
  Almal wil vir altyd alles vir hulself ruk!
  Maar glo my, vryheid is myle weg van brood en heuning,
  En so 'n droom brand al lank in ons harte!
  
  Donder het gekom - November, en nou ons krag,
  Die land brand, daar is baie bloed en pyn!
  Maar Jesus sal nie toelaat dat die regverdiges in die hel vergaan nie,
  Die een wat erg gegesel is, sal gelukkig wees met die goeie!
  
  Elfnin het die deur oopgemaak, Elflin lei met vrymoedigheid,
  Met elke tree kom ons nader aan die heilige doel!
  Maar Satan het die een-en-veertigste bose jaar gekom,
  En nou bruis ons bloed soos 'n stroom uit ons are!
  
  Ons is 'n land saam met jou; ons eer is jou lewe,
  Moet nooit die Elfi-volke op hul knieë bring nie!
  Hou vas aan Rusland, veg vir die Vaderland,
  Dit is die betekenis en sout van die moed van geslagte!
  
  Die Fuhrer is 'n walglike lyk, en die Elf is 'n Reus,
  En die Tsjetsjeen, die Oesbek en die elf is een!
  Elfenisme is 'n monoliet, 'n ideaal vir die siel,
  En die rakke van die teëstanders is heeltemal verpletter!
  
  Die kosmos roep na die jong - die horing blaas uitnodigend,
  Daar sal 'n nuwe grens wees, anderkant Mars!
  Ons bou elfinisme - ons het roebels afgeskaf,
  Enige burgerskap maak nie saak nie!
  
  Glo my, die hele heelal sal nou rooi word,
  Daar sal poorte na die hemel wees - rooi sterre.
  Man, broer, is 'n hondsdol dier in die verlede,
  En liefde en skoonheid word in suiwer gesange gesing!
  
  Daarom, spaar nie jou gevoelloosheid en luiheid nie,
  Vir ons Vaderland, veg soos 'n valk!
  En julle vegters werk nag en dag,
  Sodat die tuin van Eden sou kleur en soet sap gee!
  Dit is hoe die meisies op 'n baie spitsvondige en krygsmanier sing. En hulle het eenvoudig universele en onaardse skoonheid.
  En die elwe gebruik weer kaalvoete en baie taai tone. Hierdie meisies is super en hiper .
  Moenie jou vinger in hierdie meisies se monde probeer druk nie. Maar as jy iets groter en warmer insit, sal hulle dit met groot entoesiasme suig.
  Dit is regtig meisies wat, kom ons sê, super is.
  En so los hulle weerlig uit hul skarlakenrooi tepels. Hierdie afskeidings beïnvloed die brein van kraaie. Hulle verloor hul bewussyn en val met hul snawels af en breek deur die skedels van Poetin se bere. En dit is uiters gaaf.
  Hierdie skoonhede het werklik hul totale nederlaag van woedende vyande gewys.
  Daarna het die meisies weer begin sing;
  Ons kosmos is oud, jonk -
  Die Heilige Familie het seëninge gegee.
  En Rede is my voog Verstand,
  Vooruitgang bring vir ons verlossing!
  
  Ek hou van die skoonheid van die heelal,
  Al is iemand ontevrede met alles...
  In die buiging van Svarog-Christus,
  Wat het geboorte gegee aan fotongolwe!
  
  Ons self is Gode - uiteindelik...
  Maar groet die Skepper!
  Aan die lied van vlammende harte,
  Heilige Lada - die helder Maagd!
  
  Weet dat die elf nie lig gegee word nie,
  Duld gehoorsaamheid en nederigheid.
  Vir ons is 'n vag van goud gemaak -
  Wetenskap is in ewigdurende beweging!
  
  Maar veg, helaas, is die lot,
  Tussen die sterre van die verstrooide heuwels...
  Dit is dus duidelik dat die Allerhoogste wou -
  Sodat ons nie ons tande verloor nie!
  
  Maar Lada is 'n hypostase van God,
  Sprankel van goedheid, het sy geglimlag ...
  Mense sal jou die wil gee -
  Mag krag-jeug ewig wees!
  
  Die vegter van die Familie is immers 'n ideaal,
  Die Almagtige wil 'n oorlogstryd hê!
  Die skip het vinnig gehardloop
  Moenie waag om die Skeppers-gode te weerspreek nie!
  
  Dan jaag ons dapper die stryd in,
  En ons sien reeds sukses sigbaar,
  So 'n wilde droom
  Die troon is nou ons s'n van Jerusalem!
  
  Die Skepper bewaar die eer van Rus',
  Ja, eindeloos, daar sal 'n eeu wees ...
  Wanneer daar geen lang vertraging is nie,
  'n Man skep ontdekkings!
  
  En daarom is die leuse sterker,
  Vir vooruitgang om ewig te wees,
  Jy is 'n dapper vegter, moenie bang wees nie,
  Tot eer van my ma, my Elfia!
  Dit is die vegtende en sprankelende meisies hier. En as hulle die vyande aanvat, sal nie een ork oorleef nie.
  Byvoorbeeld, 'n vlieënier van die elffamilie het 'n napalmbom laat val. En dit het op 'n klomp bont geval, Poetin-bere. En sy het hulle eintlik gevat en tot as verbrand.
  Hierdie is regtig 'n super meisie. En slaan die bose Orke soos 'n kap.
  En dit ruik selfs na gebrande vleis.
  Die elfmeisie het haar aarbei-tepel op haar bors gedruk, 'n vuurpyl afgevuur en die Orke getref. Sy het 'n massa van Poetin se beervleis geskroei en dit in kebab verander.
  Toe sing sy;
  Ons sal jou regtig in kiste indryf,
  Ons sal die Orke tot as verpletter,
  Soms is daar baie nonsens,
  Maar die meisies se stemme is duidelik!
  Dit is die hoë vlak vegter krygers. Orkane en woes, eenvoudig onbeheerbare kragte borrel onbenullig in hulle op. En die meisies, moet opgemerk word, wys hul vermoë om Poetin se bere uit te roei.
  Die meisies sing en ontbloot hul tande:
  Die kaalkop Fuhrer het die elwe aangeval,
  Die baster wil ons lande vat...
  Maar hy het van die meisie se slag geval,
  Ons beskerm gesinne met woede!
  Die elwe het verskeie lugafweergewere teen die Orke ontplooi. En kom ons skiet, druk die bloedrooi bors tepels op die broekbeheerknoppies van die lugafweergewere.
  Dit is regtig wonderlik. En die krygers gee nie op nie, en vernietig Poetin se leër.
  Dit is so wonderlik hoe hierdie wonderlike en baie verruklike en unieke meisies baklei.
  En die kaal tone van die elwe se voete gooi gawes van vernietiging met groot dodelike krag.
  En vyande te verpletter met kolossale omvang en die verpersoonliking van brandende strome energie.
  Terselfdertyd het die meisies met groot liefde en intensiteit begin sing, in hul sonore stemme;
  Dag en nag baklei onophoudelik ,
  Jammer sonder skaamte...
  Orke tree baie vreemd op
  Elfland is teen hulle!
  Natuurlik, wanneer hulle sing en baie vernietigende doodsgeskenke met hul kaal tone gooi.
  Maar die vegtende paar van hul elf en elf skiet gelyktydig op die Orke en streel mekaar.
  En dis so mooi. Elwe is immers so gespierd en gebeeldhouwd, en hul skoonheid is indrukwekkend.
  En hulle sing nog beter en met gevoel;
  Storms en orkane is geen hindernis vir ons egpaar nie,
  Ons is die seuns van die Vaderland, wat soos 'n roosbos blom.
  Hy wat geen oorlog geken het nie, het nie gierspap geëet nie,
  God die Verlosser Jesus lei ons in die stryd!
  
  Ons is gewoond daaraan om selfs in 'n stormagtige see te veg,
  Elke mens is soos 'n chip oorboord.
  Ek glo in die monsters van die Horde, ons sal hulle in stukke skeur in die geveg,
  Ons eer kan nie met 'n voorhamer of hamer uitgeslaan word nie!
  
  Die swaard is verhit in die smee, in die baie warm inferno,
  Geskerpte lemme is baie taai blaasbalk!
  Wees 'n vreeslose soldaat; met 'n sterk, geharde hart,
  As daar dood is, staan dan stil, moenie hardloop nie!
  
  Ja, oorlog is natuurlik nie 'n fees met soet heuning nie,
  Daar is immers 'n skeur aan en bloed vloei dik.
  Die wolf huil uitgerek en die beer met 'n woeste brul,
  En laat die slag in ruil daarvoor in die oog wees, nie die wenkbrou nie!
  
  Daar is 'n spies wat kettingpos kan deursteek,
  Daar is skilde wat nie deur 'n hoop deurgedring kan word nie!
  Maar moenie 'n lafaard wees nie, moenie dat die duiwels gesigte maak nie,
  Om nie soos die speletjie in die nette te word nie!
  
  Glo my, 'n stralende oplossing sal kom,
  Vir almal is daar 'n beloning wat nie hoër gevind kan word nie!
  Vir 'n kriminele gedagte sal daar, glo ek, wraak kom,
  Daar is geen ander dapperheid as die moeilike pad nie!
  Dit was die liedjies hier - eenvoudig die hoogste vlak van impak. En die elfmeisies het op die vyand geskiet en weereens hul baie helder en bloedrooi tepels gebruik.
  Hierdie meisies is geestig en brand met groot akkuraatheid en akkuraatheid. En wanneer hulle na opponente gooi, gebruik hulle kaalvoet en baie flink tone. Hulle doen dit baie vinnig.
  Jy kan nie meisies soos hierdie op 'n kaart vind nie; hulle is heeltemal vol grootsheid.
  En as hulle uiteengaan, begin hulle met hul kaalvoet giftige naalde gooi en Poetin se bere daarmee slaan.
  Dit is die meisies wat, sodra hulle begin orke doodmaak, nie sal ophou nie. Dit is krygers van 'n letterlike stam van supermense. En sodra hulle uitmekaar is, sal hulle nie meer die bewese pad verlaat nie.
  En kom ons gooi moorddadige pulsars uit die skarlakenrooi tepels van ons borste. En soveel gemene, Poetin-bere het dadelik gevat en verbrand.
  Natuurlik het die meisies weer met groot passie begin sing, met hul stemme soos silwer klokke;
  Goue koringore -
  Soos die geritsel van die lippe van die wind soos 'n golf...
  Ons sal die glase vol speels maak
  Laat die rivier vloei met sjampanje!
  
  Ons Moederland, vrygewige Elfia,
  Waar die herfsbedekking goudkleurig is,
  Nee, glo my, die Vaderland is mooier,
  Ryp appelnektar gegooi!
  
  En in die winter die wonderlike silwer sneeu,
  Die mere was glashelder onder die skate!
  Hoe lekker is ons geurige brood,
  En die lem van die elfsabel is skerp!
  
  Elke blaar het 'n smaragdraad,
  Koraal skitter in elke knop...
  Solovyov skink 'n wonderlike lied,
  En op die veld is dit soos 'n fluweelstop.
  
  Diamante van doudruppels op gras,
  Paardebloem brand soos 'n ster!
  Jy is die Vaderland van die Son ,
  Leef vir ewig tot ewige heerlikheid!
  
  Die wêreld is pragtig, al glimlag dit soms,
  En die noodlot kan wreed wees,
  Maar die heilige Elf is pragtig,
  Ons het die deur oopgemaak vir alle gaste!
  Die meisies is eenvoudig pragtig. En weer gooi hulle die dodelike krag van 'n granaat met hul kaal tone na die vyand. En sommige skoonhede het ook giftige naalde gegooi. En hulle het reguit in die kele van Poetin se bere gesteek. En die diere het geval.
  Dit is hoe die elwe in 'n dreigende styl presteer. En toe vat hulle dit weer en fluit. En weer is die kraaie deur golwe van breinskokke getref. En die verstomdes het die koppe van die Orke gestamp. En dit is 'n uiters dodelike effek.
  Hierdie meisies is net super, en dit is cool.
  Meisies is natuurlik anders, maar elwe, met al hul diversiteit, is ook pragtige en heerlike stelers. En net menslike meisies kan beter as hulle wees, en nie almal nie. Hoe wonderlik en pragtig is die krygers hier in beide liggaam en siel.
  Terselfdertyd vuur hulle sonder enige komplekse deur die robyn tepels van hul borste te gebruik.
  Die jong elwe baklei ook terselfdertyd. Hulle is vegters van uitstaande vermoë en spoed.
  En terselfdertyd vergeet hulle nie om baie mooi en met inspirasie te sing nie;
  Al lyk dit of hulle ons tot 'n kloof gedruk het,
  "n Verskriklike nagmerrie het gekom.
  Ek kan 'n sage vir my vriend sing -
  Waarin die helse demoon opgewek word!
  
  'n Dreigende alarm klink soos 'n sirene,
  asof 'n vuur hier brand...
  Nie almal kan lewe nie, glo my, sonder God,
  Maar bou regtig die impak op!
  
  Die seuntjie is ook van geboorte af 'n vegter,
  Want staal en lawa spat daarin.
  Maar ek wil net om vergifnis vra,
  Nie my vuis vir die teëstander koevoet nie!
  
  Alhoewel dit meer waarskynlik net dapperheid is,
  Soms is baklei nodig.
  Maar moenie dit in die asblik gooi soos jou gewete nie,
  Moenie meegevoer raak met hierdie helse speletjie nie!
  
  Wie weet of lewe in hierdie wêreld
  Alles in ons wêreld is waar: 'n skaduwee, 'n lugspieëling.
  Ons sal misdadigers voor die gereg bring
  Wanneer sal ons dadelik die moed kan skep!
  
  En as jy iets verloor het in die geveg,
  En jy kon nie die skuim verslaan nie...
  Ons sal dit in elk geval oopmaak, glo my,
  En kom ons trek die ontbrekende nulle deur!
  
  Almal kan beslis bereik in die geveg,
  Wanneer daar krag en vol verstand is!
  En selfs 'n koperpenning sal onheil laat reën,
  Die land sal die dapper man in die volksliedere verheerlik!
  Dit was werklik 'n wonderlike ode, seuns wat meisies geprys het.
  En die krygers hier is, kom ons sê, die hoogste klas van die hoogste klas.
  Veral wanneer 'n piramidale tenk jaag. En hy bombardeer die vyand met doppe met dodelike krag. En hy self is amper onkwesbaar vir trefslae.
  Die gevegte hier vind plaas met groot intensiteit en vuur uit die gewere van die terminator tenk.
  Meisies is natuurlik so dat daar geen metode teen hulle is as daar geen ander koevoet is nie. Heerlike, kom ons sê, steeltjies, waarin daar soveel briljantheid en opwinding is.
  Tenkkrygers vuur met beide masjiengewere en kanonne. En hulle stort die vyandige orke met loodreën.
  En as hulle jou ook met spesiale koeëls met 'n uraankern tref. Dan sal dit heeltemal dodelik en koel wees.
  Meisies wat so sing is eenvoudig baie sjarmant. En hulle het groot intellek en 'n groot verstand.
  Vuur van 'n bloedige stroom,
  'n Sneeustorting het ons land oorstroom...
  Oorlog ken geen tydsbeperking nie,
  Meer bedwelmend as die soetste wyn!
  
  Die smaak van oorwinning sal nie bitter word nie,
  Selfs die bitterheid van rook en bloed.
  Toe ons oupas baklei het -
  Die nagtegaal tjirp oor hulle!
  
  Onsterflikheid is die hoogste beloning,
  Om nie die vaal ouderdom te ken nie.
  Sodat die boodskappers van die hel nie kom nie,
  Sodat die genade sal vloei.
  
  Ons hou van vrede en die reuk van denne,
  Maar as dit nodig is, wag 'n stryd.
  O ons goue hart,
  Laat dit brand, smelt die ys!
  
  Ja, vars jeug slaag,
  Alles het banaal geword.
  Wat is die son wat opkom,
  Om mens te wees is nie 'n leuen nie!
  
  Mense het die lig van die Here lief,
  Hy is baie gaaf, glo ons...
  Al is die pad deur die lewe hel,
  En die wêreld word regeer deur: Herodes-Ham!
  
  Ons het suiwer doelwitte,
  Maar die pad na hulle is jammer op bloed!
  'n Masjiengeweer is immers soos handgewigte,
  Dashing Darkness is vol familie!
  
  Jesus en Maria is ons waarborg,
  Hulle sal kom en vir jou geluk bring!
  Dan sal die koue en pyniging verdwyn,
  En woede en gemeenheid is verby!
  Dit is lekkerder om na 'n liedjie soos hierdie in die stryd te gaan. En dit het gelyk of die stryd wankel, soos 'n skaal van kant tot kant.
  En die elwe vuur op Poetin se bere met groot akkuraatheid en presisie. Hulle is krygers van uitstaande klas.
  Kom ons erken dit, veglustige skoonhede. En hulle gooi hul kaal tone na die vyand. En hulle skeur die Orke in geskeurde stukke, wat kolossale skade aan die vyand veroorsaak.
  Die meisies sing met groot genot:
  - Eer aan ons groot land,
  Waarlik, dien die groot Elf,
  Dit sal wonderlik wees vir jou en my
  Ons het God hiervoor gevra!
  Dit is hoe die wonderlike elwe so goed en heerlik gesing het. Hulle stemme het aanleiding gegee tot die aanbreek van die weelderigste en mees uitgebreide blomme in die siel.
  Hoe cool was dit alles en mens kan sê quasar . En dit is hul beste motief.
  Veral toe die meisies die giftige naalde wat Poetin se bere doodgemaak het, opgetel en weer met hul kaal tone gegooi het.
  En die jong elwe het ook gesing, met hulle baie mooi en sonore, volklankende stemme.
  Die sterre flikker in die donker van die nag,
  En die glans van die silwer maan!
  Die skoonheid frons haar oulike oë,
  Ons is vir altyd aan haar verloof!
  
  Die bloedrooi sonsondergang was somber,
  Maar 'n helder dagbreek sal aanbreek!
  En die wind het vrolik geword, luidrugtig,
  Die skip se seil het geswel!
  
  My siel is 'n swaar klip,
  Die vegter se toetse wag!
  En laat die banier bo die kop vlieg,
  Kom ons gaan tot by die einde!
  
  Die hart sal nie oorgroei word met mos nie ,
  Vinnige vlug van 'n arend!
  Al kook die bloed, met 'n vinnige vlug,
  Ek sal vlug soos 'n pyl!
  
  Die wilgers het vir my gebuig,
  Die Almagtige God het sy blik gedraai!
  Al is jy heeltemal pretensieloos,
  Ek sal jou krag gee in die stryd!
  
  U dien immers eerlik die Vaderland,
  Maar die vlees is swak, die gees is siek!
  Jy sal nie spyt wees nie, ek ken die lewe
  Moenie dat ek in 'n ramshoring verander nie!
  
  Ek sal die sondes van vervloë dae wegwas,
  Laat wat in die verlede gebeur het weggaan!
  Jy sien, pere word ryp in die tuin,
  Die skets sal die vliegtuig skets!
  
  Dien die Vaderland met alle mag,
  Vergeet dat daar vrede in die wêreld is!
  Om nie die bosse aan die brand te steek nie,
  Mag almal goed saam met jou lewe!
  
  Hierop het ek eenvoudig geantwoord:
  Here, ek sal die aarde grawe!
  Sodat kinders van geluk lag,
  Sodat jy nie jou eie mense hoef te versoen nie!
  
  Wat goed is hang immers van ons af,
  Almal besluit - die keuse is hul eie!
  En van jou die almagtige drade,
  Jy hou die heelal in jou vuis!
  
  Ons sal jou ook vashou,
  Jy kon immers nie 'n heiliger tuisland vind nie!
  Terwyl ek geskiet het, het my vingers baie gevoelloos geword,
  En ons is nog nie eens twintig nie!
  
  Oorwinning is 'n onbereikbare vrug;
  Vir die wat swak, laf of dom is!
  Maar die soldate kan al die pieke hanteer,
  Kom ons vat dit, ons het te veel gewig op ons naeltjie!
  Dit is hoe die jong elwe so mooi gesing het, en gewys het hoe volklinkend hul stemme was.
  . HOOFSTUK No 20.
  Die meisiekoningin en voormalige politieke gevangene staan voor die geleentheid. En haar opponent, die snorbeervark, sal steeds deur die mense omvergewerp word. En daar sal geen tirannie meer in Europa wees nie. Eer aan vryheid! Beveel intussen jou onoorwinlike leër van elwe en elwe.
  Die meisies is ook baie stralend en pragtig. En met die gooie van hul kaal, gebeitelde bene stuur hulle moordenaargeskenke van uitwissing aan die ruige, Poetin-beer.
  En hulle doen dit met groot en vegtende entoesiasme. En hulle is in staat om alles te verpletter en dit te verpulver. En dit is hul letterlike individuele en terselfdertyd kollektiewe program. Hierdie is regtig super meisies .
  En 'n soet geur is eenvoudig weggesteek in hul lippe, en die baarmoeder van Venus is heuning, en daar is 'n wilde genot in hulle.
  Dit is die meisies wat ongelooflike vreugde bring. En hulle het so hitte van die vlamme van die hare dat dit net die wildste en mees volslae vuur is. Dit is helder en hiperkwasar- krygers.
  Nou, as hulle sing, dan is die stemme soeter as sirenes. En die meisies se bene het so 'n gladde en bruin vel - net creepy en pragtig.
  En wanneer hulle ook dolke gooi, deur en deur die kele van die Orke deurboor met moorddadige seleksie.
  En dit moet gesê word dat die jong manne hier ook nogal goed is, en terselfdertyd sing hulle baie goed;
  Wikkelrige meisie-muse,
  Soms streel hy, soms is hy 'n bummer ...
  Voorsetsels galop en daar is geen voegwoord nie,
  "n Stortvloed van rympies sal vernietig word!
  
  Maar die een wat ek met my hele hart liefhet -
  In reaksie sê dit waarvoor die woorde is.
  Kristalliefde kan die deur oopmaak,
  Maak oop vir dit wat die weg van die arend is!
  
  Na alles, glo my, die swaard van die pen is meer werd,
  Daar is fermheid in - die pluis sal afstorm in 'n warrelwind!
  Die trotse edeles is arrogant,
  Daar sal 'n stekelrige vers oor hulle wees...
  
  Ons het heerlikheid vir die weermag geskep,
  Waar bloed vloei, en iewers sweet.
  Hulle het hul staat uitgebrei,
  Van die piramides tot die ysgevulde waters.
  
  Maar terselfdertyd is die siel 'n lam,
  Die soet lier klink daarin...
  Die meisie se stem roep immers -
  En passie sal graniet smelt!
  
  Waar die woord is, daar brand rose,
  Waar blom die appelbome...
  Ryp kan ons nie pla nie,
  En om te intimideer is vermorste werk!
  
  Ons sal jou droom in 'n skepping verander,
  Ons sal die afgrond kan oorkom...
  Die hele wêreld sal vries van verbasing
  Wanneer die nag van hartseer verdwyn!
  
  Dan sal die lyding eindig,
  Daar sal geen kreupeles en geen weeskinders wees nie...
  En skeiding sal nie na ons toe kom nie,
  Laat die asemrowende wese die drumpel oorsteek!
  
  Die Vaderland sal God se koninkryk word,
  Beskou elkeen van ons as 'n Skepper.
  Net as val op bedrog,
  Die wat eerlik en vriendelik is - welgedaan!
  Dit is die stoute meisies hier. En hulle het 'n figuurlike glimlag en tande wat net soos pêrels van sprankelende sneeuvlokkies is.
  Die krygers is net daar en veg dreigend met die leër van Poetin se bere.
  En hulle gooi ertjies van die dood na die vyand met hul kaal tone en die skokkrag van hul voete.
  Kom ons sê dit is die meisies hier - van 'n aggressiewe omvang. En hulle gooi gawes van uitwissing en dood. Hierdie soort vernietiging vind plaas.
  Maar die meisies van die stormtroepe gee verpletterende houe aan die ork-posisies.
  Dit is 'n wrede konfrontasie wat plaasvind. Wat uiters bitter en aggressief is.
  Kom ons sê die meisies hier, as hulle hul eie pad gaan, dan is daar regtig niks wat jy kan doen om hulle te keer nie.
  En weer sal die meisies die sneller druk met hul aarbei-tepels en 'n vernietigende stroom van voortdurende dood sal vir Poetin se bere veroorsaak word.
  Dit is regtig cool, die krygers druk die vyand.
  En so hamer hulle op die vyand met behulp van baie akkurate en verwoestende missiele.
  Maar die seuns sing ook baie goed. En hulle doen alles baie mooi, met silwer stemme;
  In die bui om jouself te skel,
  Karakter word gebeeldhou deur God die Skepper,
  Hy skep 'n held met 'n swaard,
  'n Model vir alle geslagte!
  
  Maar jy self is in staat om te veg,
  Opgevoed om die hordes te verslaan!
  Die siel van 'n arend en 'n leeu is nie 'n haas nie,
  Sulke krag en heilige leër!
  
  Laat die vyand wees soos 'n hond wat gedryf word,
  En ons sterk skild het die diamant gesny!
  Die rand van die dagbreek vir ewig geliefde,
  Vir hartseer sal die vegter die dood beloon!
  
  Moenie dom pasifiste vertrou nie
  Wat Jesus ons geleer het om te verduur...
  Sodat rog onder 'n helder lug blom,
  Word sterk soos 'n beer!
  
  In gevegte is ons vol vurige passie,
  En met stormagtige bloed, jong ...
  Ons skeur die hel uitmekaar,
  Waar is die legioene met Satan!
  
  En almal weet dat die Skepper;
  Ek het jou geleer hoe om jou spiere te versterk!
  Moenie jou tyd mors op nonsens nie,
  Anders kom ek met straf na jou toe!
  
  Impotensie is die hoofsonde,
  Dit het woede, gemeenheid ...
  Betaal die indringers fieterjasies -
  Vergeet van dapperheid, eer en trots!
  
  Maar ten spyte van al die probleme, jy
  Broer, moenie toegee aan hartseer nie!
  Mag alle drome waar word
  Kom ons dans met 'n liefling in 'n gladde wals!
  
  Wat anders kan die Here gee?
  Ja, die hiernamaals is soos 'n mis...
  Die vlees ly in hierdie lewe,
  Nie alles is so glad soos in die roman nie...
  
  Ken jou land, dapper elf -
  Bou jou geluk daarop...
  Beweging en vordering hardloop -
  Hulle sal mag oor die heelal gee!
  Meisies keur seuns goed en knipoog vir hulle met hul saffier- en smarag-oë. Dit is die mees betekenisvolle en coolste krygers in die wêreld. En indien nodig, kan hulle met hul tonge "n hele tsoenami van watervalle van orgasmes vir die jong elwe skep.
  En die meisies veg voort met groot entoesiasme. Hulle druk die knoppies met hul kaal tone, spuit strome vlammenwerpers en vernietigende energie.
  En toe vat die elfmeisies dit en druk die knoppies met hul skarlakenrooi tepels, wat veroorsaak het dat die vernietigende wapen gewerk het en 'n spervuur van vuur en metaal op die rakke van Poetin se bere laat val het. Dit was regtig 'n nagmerrie-effek van veelvuldige lanseervuurpylstelsels.
  Hier het die meisies regtig so aggressief en produktief gewerk. En hulle het 'n oorverdowende en verpletterende nederlaag van die teenstanders uitgevoer en alles verbrand.
  Terselfdertyd het die meisies gesing:
  - Oeps ! Oeps ! Amerika - Europa,
  Asië-Eurasië,
  Wat 'n skande!
  Die krygers het dus met masjiengewere begin afvuur en Poetin se bere uitgeroei. En hulle het baie taai, akkuraat en akkuraat opgetree. En hul gevegsdruk was eenvoudig onweerstaanbaar.
  Die krygers het gesing:
  Ou man op Zelensky,
  En Elfia is die ma...
  Kom ons veg eerlik
  Dood die Orke!
  Die elfmeisies het gehaas om aan te val. En hulle het verwoed met hul kaal tone moorddadige geskenke van die dood gegooi. En hulle het Poetin se bere uitmekaar geskeur, wat hul hoë en vegtende klas demonstreer.
  En terselfdertyd is die meisies en bloedrooi tepels gebruik.
  En weerlig het uit hulle gevlieg.
  Terselfdertyd het die meisies met ultraklankstrome en hul kaal hakke gefluit.
  Die lug het geskud en verstomde en bedwelmde kraaie het geval en die ruige en kaalkoppe van Poetin se bere met hul snawels gebreek.
  En die vegtermeisies het dit alles so goed en koel gedoen dat dit onmoontlik is om dit in 'n sprokie te sê of selfs met 'n pen te beskryf. En terselfdertyd het hulle gesing;
  My liewe vaderland is lig;
  "n Vonkelende traan het by sy oë afgerol.
  En Bor is reeds geklee in skarlaken,
  En uit die lug is daar 'n ster soos 'n baken!
  
  Wat het die Moederland elke oomblik?
  Enige plek in die wêreld is erger...
  En toe bedaar die koekoekgeraas -
  Paddas spat deur plasse!
  
  En die klinkende stem van die nagtegaal,
  Of sproei onverskillige triller ...
  Diere het ouer familielede,
  Daar is skepe waar hulle geëet het.
  
  Ons staan saam as 'n sterk vloot,
  Om die see vir ewig te regeer...
  Die dapper vesting van die Vaderland,
  Tot eer van die broederskap van die Soewerein.
  
  In harmonie met moeder natuur,
  Enige takkieskrans...
  Dit sal onbekend word, glo vrees
  Wanneer moed die belangrikste aansporing is!
  
  En die skoonheid kan nie vergeet word nie,
  Aangesien ons 'n refleksie daarin is ...
  Na alles, die blou draad van die lewe,
  Weet nie, glo voltooiing.
  Dit is regtig die meisies - dit is 'n weerspieëling van onaardse skoonheid. En die elwe is eenvoudig 'n wonderwerk en manjifiek in al hul onkenbare prag.
  En die meisies se tonge is lank en speels. En in staat om alles te doen sonder enige probleme.
  En hulle gebruik, gooi klein, dun skeermesse met hul kaal tone na die vyand. En hulle vlieg en sny, soldate van Poetin se weermag. Die krygers tree met al hul ongebreidelde energie op.
  En terselfdertyd sing hulle:
  - Ons is cool meisies,
  Ons is kaalvoet meisies...
  Orke is egter verskriklik
  Hulle slaan die reptiele met hul ses!
  Inderdaad, as die skoonhede begin sing, sal selfs die duiwel nie met hulle kan meeding nie. Dit is hoe die meisies hul tande wys, wat soos pêrels skitter, en Poetin se bere met goed gemikte sarsies maal en uitroei.
  Die elwe baklei vir dieselfde ding. Dié van hulle wat nog net seuns is, gooi ook met hul kaal voete klein, dun giftige naalde wat Poetin se bere reg in die oë tref.
  En terselfdertyd sing die elfseuns;
  As jou vuis sterk is -
  Dit beteken dat jy die eerste in die lewe sal wees!
  En dan is die kameraad nie 'n arm man nie,
  Hy het 'n hart van goud en senuwees van staal!
  
  Maar nog belangriker, glo - dit is 'n sterk verstand,
  Want die mens is koeler as diere.
  As jy in die lewe 'n wolk van somberheid is,
  Dan sal 'n vrolike lag jou geliefd maak!
  
  Outomatiese byvoegingskennis - sterkte tot vuis,
  Want dit is vol kennis - Know-How!
  Maar probeer om die mag te gee - in die hande van 'n dwaas,
  Dan kry jy net pyn as beloning!
  
  Daar was 'n tyd toe hulle met 'n klub gaan jag het,
  'n Boog, 'n pylkoker teen dik vel...
  Maar hulle het chervonette gemaak waar pennies gegaan het,
  En dit is baie maklik om in die sterrestelsel te spring!
  
  Alhoewel onderwys goed is -
  Maar dit is ook interessant om moed te skep ...
  En gelyk aan 'n bajonet, sal dit 'n beitel word,
  En ons dien die Moeder Vaderland baie eerlik.
  
  Maar bose geweld is 'n swaar kruis,
  Ons slagveld is gevul met bloed...
  Waarom het die Almagtige God weer opgestaan na lyding?
  Sodat die militêre samekoms van soldate versterk kan word!
  
  Die meisie se trane drup - haar geliefde vriend het geval,
  Die ma bid met 'n kreun, skree uit haar longe...
  Dit vries buite die vensters en die kaggel het uitgegaan,
  Hier is 'n aantreklike jong man wat ondergronds begrawe is!
  
  O, wrede lot - wat 'n bose lot,
  Maagd Maria - waar is jou goeie natuur?
  Die man wou gouer verloof word,
  En nou waai die wind stof onder die dennebome in!
  
  Die lewe sal gelukkig kom - dit sal goed wees,
  Sal papawerheuning word - appeltert ...
  Teëstander-dwaas, in stof en poeier,
  Mag ware geluk die drumpel oorsteek!
  
  Alles word op aarde gedoen en die gooi na Mars,
  Kom ons versamel die kranse vol sterre in 'n vuis!
  En hallo kinders, net topklas
  En hy is in die vuur gegooi - 'n verskriklike ghoul!
  
  Die masjiengeweer het reeds inheems geword - koeëls stroom in 'n stroom,
  En die vyand het uit die stoom gehardloop, wat hy wou hê, toe nul!
  As jy wen, sal jy ryk word,
  Wie ook al die vuur begin het, sal in armoede beland!
  Dit is die cool liedjies wat die Terminator-meisies hier sing. En hulle wys hul hoogste en wonderlikste prestasies. Nie 'n enkele ork-tegniek werk teen sulke meisies nie.
  En hul bene is so pragtig, gebeitel en baie ewe, en terselfdertyd harmonieus geplaasde vingers.
  Hierdie is regtig meisies - net wat jy nodig het, net super!
  Sulke krygers is in staat om die lot van die hele aarde te bepaal. Niemand kan met hierdie meisie in 'n ware stryd vergelyk nie.
  En weer gooi kaal tone moorddadige geskenke van uitwissing en totale dood. En hulle vernietig die regimente van Poetin se leër van bere.
  Wat kan Poetin se beer doen as hy 'n giftige naald in sy voorkop kry? Al wat jy kan doen is om te huil. En dit lyk uiters pretensieus en grotesk!
  En meisies gebruik ook hul kaal tone in die geveg en gooi boemerangs. Hulle vlieg en tol in die lug, en kom in die koppe van slagtande bere. En hulle val dood neer.
  En dan druk die meisies die knoppies met hul bloedrooi tepels en skakel iets uiters moorddadig en vernietigend aan. En baie Orke sterf.
  Die aantreklike jong elwe sing ook baie mooi en selfversekerd;
  Daar is geen mooier liefde in die wêreld nie,
  Maar dit het ook probleme en bekommernisse...
  Na alles, in 'n paar slagspreuke is daar geen nut nie - roere,
  As ons saam is, is ons altyd vlieëniers!
  
  Liefde is 'n houer wat soet heuning bevat,
  Maar die teer van onverskilligheid gebeur...
  En ek glo vrygewige geluk sal kom,
  In blom, soos 'n sirene se bos in Mei!
  
  Dit is 'n groot probleem om die ketting van slawerny af te gooi,
  Laat my sweterige lyf regruk...
  Eerder as om in ballingskap te lewe, is dit beter om te sterf,
  Alhoewel nood ons van luiheid sal speen!
  
  Ons word baie gegee om in die lewe te bereik,
  Maar dit is baie moeilik om meer te bereik ...
  Wanneer jou verstand in 'n net is - 'n juk,
  Wanneer jy te versigtig is!
  
  En die wat waag, die wag vir 'n beskuitjiekoek,
  En sjokolade, soet lekkergoed,
  Maar gee dikwels rock andersom,
  Wie weet, dalk is die dae van die duiwe verby!
  
  Ons wil nie hierdie wêreld verlaat nie,
  Verloor selfs die bose heelal!
  Gee ons 'n vyf in die lewe,
  En die straf sal in die onderwys wees!
  Dit is die liedjies hier en die seuns is nie minderwaardig in genade as die meisies nie. En ook elwe wat as kinders slingervelle gebruik. En dit is ook 'n baie dodelike wapen. En dit het 'n uiters vernietigende effek.
  Teen sulke mense is Poetin se bere magteloos.
  Die gevegte duur voort met groot intensiteit.
  Meisies gooi boemerangs in die vorm van sespuntige sterre en swastika en sny die koppe van Poetin se bere daarmee af. Terwyl hy uiters energiek optree.
  Meisies wys en manifesteer sulke wonderlike wonderwerke met hul kaal tone. En hulle gee verpletterende en beenbreekhoue aan hul vyande.
  Die krygers sing vrymoedig.
  - Ruimte wag op ons en 'n droom,
  Kom ons maak die wêreld mooier vir almal...
  Skoonheid sal heers
  In ons groot Elfia!
  En weer druk die meisies die knoppies met hul bloedrooi tepels en gee werklik verpletterende houe vir die vyand, en verbrand letterlik honderde van Poetin se bere op een slag.
  Terselfdertyd sing die meisies met groot entoesiasme en intensiteit;
  Daar is baie leuens in die wêreld, en wreedheid heers,
  Geregtigheid is soos 'n voël wat in 'n net gevang is...
  Maar daar is die Here se krag en grootheid se skild -
  Dit beteken dat ons wat geval het dit nie lank hoef te verduur nie!
  
  Elwe is dikwels sondig en speel met die noodlot,
  God die Almagtige wees ons genadig: u lof is 'n eer!
  Ek draai na U in die bloed van 'n gebroke siel,
  Gee my die geleentheid om gered te word en bid!
  
  Sand stroom in jou lippe, 'n brandende glimlag van die wind,
  Wat 'n gruwelike sonde het ons aarde na...
  Satan, die skepper van die bose, het genadeloos gepynig
  Maar eintlik, wie het geval en is alleen in die skare!
  
  Ons is nie waardig om God te smaak nie, genade,
  Gemeenheid woon in die hart en leegheid heers!
  Ons moet alles wat ons het vir weeskinders gee,
  Mag jou reinheid onder die hemel geopenbaar word!
  
  Maar as jou gees soos 'n klad ink is,
  As rigiditeit en wellus in jou gedagtes woon?
  Vir sulke God het die Heilige Sy hart oopgemaak,
  En hy het gesê: bekeer - wandade tel nie!
  
  Die Skepper het sy heilige bevel aan die skepping gegee,
  Wees lief vir jou broers en moenie waag om hulle te verraai nie!
  Ek beveg die sonde sodat die vuur nie uitgaan nie,
  Word een gesin: eer vader, moeder!
  
  Daar is geen vergifnis as jou pa lui is nie,
  As jy net dink oor hoe om meer te gryp ...
  Maar as jy vrygewig is, weet dan dat jy jonk is,
  En werk ten goede, stoot die bed weg!
  
  U heilige wet sal vir eeue gegee word,
  Om volgens gewete te lewe, wat vreugde bring!
  Die hele heelal oopgemaak, wysheid is so groot,
  Dit is onmoontlik om te weet, ek huil soos 'n kind!
  Kom ons sê net die meisies - hulle het 'n super liedjie gesing ! En hulle het hul uitstaande imperatief gewys.
  En laat die krygers weer op die Orke vuur, druk knoppies met tepels wat soos oorryp aarbeie lyk. En hulle word in groot getalle uitgeslaan.
  Dit is regtig die meisies wat dood en vernietiging onder Poetin se bere saai. Krygers van die helderste en mees vernietigende gedeelte.
  En hulle maai hul vyande af asof met 'n sekel. En hulle tref vyande met hul kaal tone. En soveel Orke het reeds gesterf van hulle vernietigende invloed.
  En die meisies gooi ertjies van vernietiging en vernietiging op met hul kaal, ronde, pienk hakke.
  En weer val Poetin se bere, doodgemaak en in stukke geskeur. En die krygers tree baie oortuigend en vernietigend op.
  En die jong mans wys ook hul vernietigende en vernietigende invloed op Poetin se weermag.
  Hierby sing die vegtende pare krygers met entoesiasme;
  Ons leef in 'n wêreld vol skeiding, hartseer...
  Wat moet 'n soldaat doen as hy alleen is?
  Die gode het wreed besluit die reg vir ons -
  Hierdie ou maak sy slape grys!
  
  Die heelal is so wreed om lief te hê,
  Trane van skeiding het in 'n waterval gevloei...
  Deernis het spoorloos verdwyn, soos 'n droom,
  En die lewe het geword soos 'n klip sonder sagtheid!
  
  Dit vries in die woestyn, en die ys brand van hitte,
  Hoe 'n geroeste ketting my hart omvou!
  En die reën van skeiding tref die dak -
  Sakke is leeg, net koper bly oor!
  
  Maar geloof in 'n vegter se prestasie inspireer,
  Die Almagtige God - weet dat hy 'n vaste gelofte gemaak het!
  En dit sal vir ons soos blare wees in warm Mei,
  Wanneer ons spruit, ontmoet ons bloei!
  
  Wil jy die planeet gelukkiger maak?
  Sodat elkeen van ons heerlik soos 'n nagtegaal sing?
  Toe het die soetste heuning 'n oes van die linde geword -
  In die siel van reuse, kom ons maak 'n einde aan leuens!
  
  Moenie God mislei nie, glo my,
  Hy sien regdeur wie van ons 'n lafaard en 'n boer is!
  Gee die betekenis van die Here aan die offer,
  Geen wonder daar staan: Ek sal julle mense vergeld nie!
  
  Maar bose geweld het ons in die net gevang,
  Niemand weet waar die moorde eindig nie.
  Judas hang aan 'n vrot esp -
  En vir die wat geglo het - 'n lourierkroon!
  
  Enige mens kan beter word
  Ons keuse is bewustelik - strewe na Christus.
  Maar soms is daar plasse bloed,
  Daar is darem 'n belofte - ek kom binnekort!
  
  O wêreld, hoeveel geweld is daar in jou,
  Asof ons nie rustig kan lewe nie!
  Die vrou huil oor die soldaat se kis,
  Hoe dun is die lewe se brose draad!
  
  Bloed vergiet is nie ons roeping nie -
  Ek wil liefhê, die Vaderland paradys gee!
  Hoekom is hierdie straf vir ons almal?
  Die antwoord is, gee al die rykdom aan die armes!
  
  Dit is onmoontlik om redding vir geld te koop,
  Want daar is geen prys vir goud vir God nie!
  En buig Sondag voor die kerk,
  Om soos arende gevleuel te word!
  
  En die tyd sal kom - God se Koninkryk sal kom,
  Die bose en roofsugtige duisternis sal eindig!
  Die geestelike sal vergaan, verdoemde slawerny,
  En die land sal in Grootheid van Geluk word!
  Die meisies het regtig en spesifiek gesing, en baie mooi. En die meisies se kaalvoete het die moordenaargeskenke van uitwissing gegooi. En so het die vernietiging van Poetin se bere voortgegaan. Die meisies word ook deur hul groot geestigheid onderskei.
  Hulle is wonderlik en uiters cool. En hul bors tepels is baie helder, soos oorryp aarbeie.
  Die meisies, sonder onnodige seremonie, gooi geskenke van vernietiging met hul kaal vingers van dodelike geweld.
  Hulle is so manjifiek en aggressief, hulle steel gevegte.
  Wat kan ons sê oor die robyn tepels van meisies se borste? Dit is ook uiters strydlustig en cool. Hoe bekwaam is die meisies om met groot intensiteit te baklei en te baklei.
  So vat die meisies dit weer en plak hul kaal tone aan hul monde. En kom ons blaas die fluitjie. En hoe 'n ultrasoniese tril hieruit begin uitstroom het.
  En die verstomde kraaie het hul bewussyn verloor. En hulle het met hul snawels op die dom koppe van Poetin se bere geval.
  . HOOFSTUK No 21.
  Die elfmeisie en terselfdertyd die koningin het bevele gegee. En sy het baie energiek opgetree. En haar oë blink soos saffiere. Dit is 'n super meisie en haar naam is Maria Kolesnikova.
  Hulle het hul skedels stukkend geslaan en hul breine uitgeslaan. Dis koel!
  En toe vat die krygers dit baie mooi en vrolik en sing, met hulle wonderlike stemme;
  Lig van my verhewe Elfia -
  Lande wat met hul siel lewe aan die wêreld gegee het!
  Dit is onmoontlik om 'n mooier Vaderland te vind,
  Sy is nuus vir die heelal - 'n heilige droom!
  
  In elke grashalm en elke doudruppel,
  En in die druppels warm somerreën...
  Sneeuvlokkies speel met diamante,
  In hulle is die aangesig van Jesus - die Here Leier!
  
  Die skepping van die stralende Svarog,
  Dit is pragtig in elke mielieblom.
  Wie vrede wil hê, is soos 'n seun van God,
  Glo my, hy het oral 'n wonderlike lewe!
  
  Maar die Almagtige het ons hierdie wil gegee,
  Sodat ek elke vrye pad kies,
  Sodat die inheemse vegter sy vaderland liefhet,
  Om Rod in sy dade te verheerlik!
  
  Hulle het egter 'n slegte keuse gemaak,
  En nou stroom 'n bose stroom oor die aarde!
  Elfia word deur skares uit die hel van tenks vertrap -
  Die noodlot is wreed en genadeloos in sy oorlogvoering!
  
  Maar kom ons verenig vegters skouer aan skouer -
  Onder die Sowjet-vaandel van November.
  Van die ikoon sal genade aan gesigte gegee word,
  Hulle staan vir ons voor die Here met 'n rede!
  
  Al wei die demone agter Poetin,
  En hy het baie kenmerke in Orkmania gesit !
  Maar ons skiet Junkers soos pierings neer,
  Jy moet immers veg en die bloed uit jou are skeur!
  
  Die vyand het Elfskva bereik - alles is aan die brand,
  Deur "n verkyker sien hy die sterre van die Kremlin!
  Maar ons het Mamai se horde voorheen geklop,
  Die Here sal sy liefdevolle dogters krag gee!
  
  Vaderland - Ek fluister in gebed met pyn,
  Ons stede brand soos 'n fakkel!
  Wat met sweet en liefde gebou is,
  Was dit werklik vir altyd vernietig?
  
  Maar die Familie sal nie sy Skepping verlaat nie -
  Hy sal krag gee en die teëstander sal val!
  Soos dit in God se wyse boek gesê is -
  Die elf sal wen en na die sterre marsjeer!
  
  Die Wehrmacht is verslaan, bloed vloei,
  Elfskva , en na die heerlike Elfagrad!
  En die Moederland sal sap van appelbome gee,
  Sodat 'n masjiengeweer maklik word met 'n granaat!
  
  in Okrlina wees - 'n glorieryke leier,
  Onderkoning van God op aarde waar daar sonde is!
  die Orkshistiese wesens nie,
  Dan sal daar geluk en sukses wees!
  Die meisies het so goed gesing, en met soveel passie en intensiteit. Die skoonhede het pragtig gesing en alles perfek gedoen.
  En met hul kaal tone gooi hulle spesiale sterre wat die kele en boepens van Poetin se bere oopskeur. En kom ons sê net dit is baie cool.
  Heerlike meisies in 'n geveg is baie sterk en bakleiend.
  Alhoewel hulle dit soms ook kry. Hier is die ork-beuls wat 'n meisie uit die elffamilie martel. Hulle het haar gevat en op die rak getrek. Eers het hulle haar hande van agter vasgebind en die meisie hoër begin lig. En so aan tot by die plafon.
  Opgetrek tot 'n hoogte van tien meter. En toe vat hulle die meisie en laat haar gaan.
  Haar naakte, bruingebrande lyf het ineengestort. En die vloer self is baie sterk, die nylon tou is gespan.
  En die meisie skree van helse pyn. Dis hoe die skoonheid geruk het. En die pragtige gewrigte tot die uiterste gedraai.
  Die senior laksman van die stam van Poetin se bere het met 'n glimlag gegrom:
  - Hou aan bewe!
  En die meisie begin weer op die rek opgelig word. En hoër en hoër. Die tou het styf geword.
  Die meisie is baie mooi met die gebeeldhouwde spiere van 'n elf. Sy is wonderlik, baie veglustig.
  En met 'n kreun sê hy:
  - Geen! Ek sal nie sê nie!
  En hulle het haar tot op die plafon opgelig. En die meisie, wat op aandag staan, verstar.
  Sy is dus weer vrygelaat. Die naakte, sterk liggaam van die elf het geval. En dit het met 'n wilde spoed afdraand gegaan. En naby die vloer het die tou weer styfgetrek.
  En die meisie skree weer. Ja dit maak seer.
  Maar 'n kreet bars uit my bors:
  - Geen! Ek sal nie sê nie!
  Die senior laksman van die ras van Poetin se bere beveel:
  - Skud vir die derde keer!
  En nou word die meisie weer aan 'n tou grootgemaak. Voor dit is 'n swaar, eikehout, ystergebonde blok op die kaalvoete van die meisie gesit. En sy het die strek van die sterk, meisieagtige liggaam vergroot.
  Die elf het uitgestrek en naby die einste plafon, in die kasteel, gehang, waar die fanatici van Poetin se bende gemartel het.
  En toe sis die senior laksman:
  -Gaan jy teef sê!?
  Die meisie het moedeloos geskree:
  - 'n Stee in jou Poetin se mond!
  Die opdrag het gevolg:
  - Laat gaan!
  En die tou is weer met die drom losgelaat. En die meisie het neergeval. En haar kaal voete in die stokke het selfs effens aan die vloer geraak, en die tou het weer styf geword.
  En die elf het weer geskree en sy bewussyn verloor.
  Die Orke het in opdrag van die senior laksman 'n emmer yswater op haar gegooi. En die meisie het tot haar sinne gekom.
  Die laksman-leier het beveel:
  - En nou strek.
  En die orke het die swaarste gewigte aan die hake begin hang wat uit die blok steek. Die meisie se gespierde lyf, blink van sweet, was baie gestrek en geboë soos 'n tou.
  En sy druk weer uit:
  - Ek sal nie sê nie!
  Die laksman het beveel:
  - 'n Lig vir haar! En skroei die bors, en die boesem en kaal hakke!
  Die Orke het gehaas om die opdrag uit te voer. Voor dit, sodat die vel nie dadelik sou verkool nie, het hulle die meisie se baarmoeder, borste en kaal sole met olyfolie behandel.
  Die meisie was baie gewalg deur die aanraking van die growwe, harige hande van Poetin se bere.
  En toe hulle ook 'n vuur onder die kaalvoete van die meisie aansteek. En vir elke bloedrooi bors tepel het hulle 'n fakkel gebring, en 'n ander fakkel na die boesem van Venus.
  En die pyn was helse. Maar die meisie het nie net nie gehuil of geskree nie, maar inteendeel begin sing;
  Daar is geen kleinighede in die uitleg van die onderwêreld nie,
  Enige verskoning vir die duiwel is soos 'n haak.
  As daar geen genade in die wêreld van die Here is nie,
  Dit beteken die inferno is nie ver weg nie!
  
  Die bose is immers so lief vir die wêreld,
  Soos eilande sonder 'n kompas van goed...
  Alhoewel die heldhaftigheid van dapperheid besing word -
  Trouens, die Koning van die Heelal is Satan!
  
  Die wrede een floreer in hierdie wêreld,
  Wie nie jammerte ken nie, is 'n koning!
  Daar is strikke onder die palmbome van selfs die hemel,
  Waar is die goed? Dit is 'n skamele nul!
  
  Enige geloof kan verwoes word
  Enige heerlikheid ruik soos 'n strop...
  Die basters sis verraderlik in die sandbak -
  En ek wil die wêreld met 'n droom verlig!
  
  Jy streef na die lig, maar jy is in die donker,
  Ek wil gee, maar my sak is leeg!
  As jy nie soos 'n ellendige papegaai wil lewe nie,
  Gaan vir gemeenheid, slinksheid en bedrog!
  
  Dit is walglik om selfs onder 'n laag slym te leef,
  Waar sonder die ondersteuning van die dak - nie 'n stap nie!
  Jy jaag met jou siel soos 'n valk in die hoogte,
  Maar die vlees is in die vlei, die vyand se swaard blink!
  
  Hoe het dit gebeur dat geluk vervaag het?
  En hoekom heers die bose oral?
  Het God werklik 'n gebrek aan krag?
  So sal daardie goed almal vir altyd lei?
  
  Die mens is immers nie geskep om 'n fanatikus te wees nie,
  In elke hart is daar immers 'n fontein van liefde...
  Hoekom ken die Orke nie hul grense nie?
  Is geluk net op bloed gebou?!
  
  Ongelukkig kan jy nie self die antwoord vind nie,
  Dit was 'n verskriklike ding in die wêreld sedert eeue ...
  En die demone maak grillerige gesigte na jou,
  En dit lyk asof die Here die mense vergeet het!
  
  Maar ek glo nie dat die bose nie almagtig is nie,
  Jy hoef net jou wil in 'n vuis te bal!
  Dan sal die impuls wat na die hel lei, verdwyn,
  En daar sal vrede en harmonie tussen ons wees!
  Die krygers het voortgegaan om teen die Ork-leër te veg. Hulle het dit heldhaftig gedoen en natuurlik met behulp van die kaal tone van hul gebeitelde voete.
  Die skoonhede het gebrul:
  Sien jy 'n verduistering in die lug?
  'n Gedugte simbool van die era...
  Dit is 'n teken van lig,
  Dinge is sleg vir die Orke!
  Nadat dit gesê is, het die meisies dit geneem en hul bloedrooi tepels op die bazooka-knoppies gedruk. En die missiellanseerders het gereageer. Wat baie van Poetin se bere bedek en uitmekaar geskeur het.
  En daarna het die meisies weer begin sing;
  Elfia: jy is my heilige land,
  Waarin 'n droom waar word...
  Die ysige koue streel en verwarm,
  Daar is geen beter skoonheid in die hemel nie!
  
  Daar is nie so 'n land in die hele heelal nie,
  Dit is soos 'n robyn-bulvink op 'n wilgertak.
  Geklee in diamante en pêrels van die veld,
  Toe Frost vir ons 'n sneeudryf gegee het!
  
  Pragtige mielieblom in die bedompige somer,
  Goue waterlelie op die water...
  Die merel tril groete vir die reisiger,
  Jy geniet dit om in die bos op die gras te wees!
  
  Die meisies op Elfi is altyd lieflik -
  Slank, mooi - hare is aan die brand!
  En die liedere wat die Slawiërs vereer is bekend,
  En die hitte het opgevlam tot in die lug!
  
  Wanneer die reën kaalvoet deur die plasse stort,
  Die blonde meisies lag en hardloop...
  Nie een van ons kry verkoue nie, selfs in die winter,
  Ryp onder die sneeu, lelies van die vallei blom!
  
  Skat van die Vaderland in ons hart,
  Hou dit, maar moenie dit wegsteek nie, held!
  Ons het die deur oopgemaak na die uitspansels van die hemel,
  Ons sal die hele kosmos van die hele heelal oorwin!
  
  Die Vaderland is beskeie en majestueus,
  Die kleure op die vlag is drie lewensgewers!
  So 'n stralende krag,
  Kyk met oorgawe na Elfia!
  
  Die Here sal jou 'n beloning gee, glo my, 'n groot een,
  Met wetenskap sal ons verseker die dooies opwek...
  En my ma is vir ewig rooi oë,
  Kom ons stel jou voor aan ons almagtige span!
  Die meisies is so dapper en dit lyk net super. En hulle bene is natuurlik kaal, en hulle borste is vol skarlakenrooi tepels - net pragtig, ongelooflik.
  En hulle druk weer die skarlakenrooi tepels van hul borste op die knope van die bazooka en loods die gawes van vernietiging met dodelike krag. Dit is die wonderlike meisies hier, koel en met kaal, ronde, pienk hakke.
  Jong elwe lek graag hierdie kaalvoete. En hulle smaak soos heuningkoek.
  Sulke elwe is wonderlike en lieflike mense. Kom ons sê net daar - hulle is super.
  En as hulle al begin sing, dan is dit heeltemal oorverdowend;
  My verbeelding is getref
  Alles het helder geword, asof in November!
  En ons sal 'n hooivurk in die bose demoon se kante stoot,
  En dit sal so wonderlik wees op aarde!
  
  Sulke sterre in ons heelal is
  Sommige is robyne, ander is diamante!
  Ons samel hulde in van die goddeloses -
  Die hou is soos 'n hamer en nie vir die wenkbrou nie, maar vir die oog!
  
  Winkelvensters met kwasars,
  Die stralende hippodroom skitter!
  Daar is gapende wonde in my siel -
  Dit was asof daar 'n groot pogrom daarin was!
  
  Hulle sal krul soos die krulle van 'n komeet,
  Lam glans - melkerige drif skyn!
  O onsterflike uitbuitings word besing,
  Mag die Elf vir ewig in heerlikheid bly!
  
  Wat kan 'n hartseer elf vir roem doen?
  Laat net 'n traan uit jou blou oë val...
  Wanneer alles rondom grys en walglik is,
  Wanneer jy met hoop wag vir 'n donderstorm in Junie.
  
  Strek jou ongelukkige lippe met 'n glimlag -
  Verstaan dat die wêreld nie bessies in die bos is nie.
  Die meisie sal dadelik haar tande vir jou ontbloot,
  Daarin sal jy 'n redelike droom bewaarheid!
  Hierdie meisies se liedjies is eenvoudig wonderlik en manjifiek, hulle lyk super. Daar kan eenvoudig gesê word dat hulle kosmies en uiters strydlustig is. Die krygers het ook tepels wat sprankel met robyne, wat soos sterre in die donker skyn.
  En die tonge van die jong elwe lek hulle gulsig en vang kaskenades van orgasmes op.
  Dit is werklik volledige en volslae skoonheid.
  En toe begin die meisies met hul kaal tone skeermesse gooi. En hierdie lemme het die kele van Poetin se bere oopgemaak.
  En dit blyk baie cool te wees.
  En so het die meisies die knoppies op die knoppies met hul bloedrooi tepels begin druk en die gewere in werking gestel.
  En hierdie impak blyk te wees, miskien, amper dodelik.
  En die pragtige elwe het weer Poetin se bere afgemaai en hulle in kiste gedryf.
  Moenie vergeet om terselfdertyd te sing nie;
  Ons vegters het net een pad,
  Sy is bedek met dorings en dorings...
  Daar is immers geen God in hierdie wêreld nie -
  Drome het tot stof verkrummel!
  
  Enige aasvoël kan pik
  En die voortuin het 'n woesteny geword...
  Maar hoe swak het mense geword?
  Waar het die elfheld gegaan?
  
  En daarom het hulle die Elf vergeet,
  Hoekom het jy jouself aan 'n buitelander verkoop?
  Waar daar myle was, het myle geword,
  Val in die afgrond in die afgrond in die hoogte!
  
  Daar is die skerwe wit in die veld,
  En hey, die kraai het opgestaan ...
  Ons wil, glo my beter as jou deel,
  Mag die lewe 'n paradys word!
  
  Maar die Almagtige het hierdie antwoord gegee -
  Wil jy te veel eet?
  Hulle het jou selfs ekstra rantsoene gegee,
  Waar is die uitbuitings en eer?
  
  Vir Elfia is julle vegters met koelte,
  Asseblief net die mamon...
  Maar die woord is nodig, broers is nodig -
  Jy het dit soos stof vir afval gegooi!
  
  Wel, wat stem ons hieroor saam?
  Swaar van luiheid en kwaad.
  Laat die pad op ons wag, helaas, gevaarlik,
  Om te veg met 'n ontelbare horde!
  
  Maar in hierdie saak sal ons daarin slaag -
  Omdat hulle seuns van die Moederland is.
  Moenie toelaat dat babas in hul wiegie slaap nie,
  Vlieg na komete soos arende!
  
  En ek sal die laaste een antwoord:
  Wanneer sal genade kom?
  Sodat die straal van geluk vir ewig brand -
  Kom ons smelt die sneeu en ys in die stort!
  Die pragtige meisies het gesing, en hul stemme was so volrond en sonore. Trouens, daar is niemand mooier as krygers nie. En hul bors tepels skitter soos robyne en om die joystick-knoppies te druk werk.
  Die krygers vuur genadeloos op die Orke. Hulle tree met onstuitbare energie op.
  En met hul kaal tone gooi hulle gawes van vernietiging met moorddadige geweld.
  Dis hoe meisies is - wat, as jy hulle kwaad maak, berge sal wegvee. Probeer net sulke diewe teëstaan.
  Met hul kaal hakke gooi hulle ertjies van die dood met groot, moorddadige geweld op.
  Hierdie is sulke cool en unieke meisies.
  En wanneer bloedrooi bors tepels gebruik word, vind 'n selfs meer aggressiewe aktivering van die uitwissingstelsel plaas. En baie duisende van Poetin se bere sterf onder die genadelose houe van meisies met kaal, ronde, pienk hakke.
  En die meisies sing steeds;
  Baie van ons is bang vir die verlede van die wêreld,
  Wat is daar weggesteek onder die donker skaduwee van eeue?!
  Die lot van die heelal word deur toeval en wil bepaal,
  Iets wat bose vyande kan omverwerp en verslaan!
  
  En in die hede is daar stikdonkerte,
  Daar is baie verskillende klowe...
  In elke ster maak Satan 'n gesig,
  Hy wil ons in 'n duiwel van papegaaie verander!
  
  Daar is geen profeet in die Vaderland nie, helaas -
  En daar is baie om te leer vir 'n vakature!
  En as gevolg daarvan kom kiste uit,
  As, reeds verbrand in die bewussyn van God!
  
  Tyd is nie onderhewig aan wurms nie,
  Elkeen van ons is 'n baie trotse mens.
  Sodat die resultate nie tot nul verminder word nie,
  Ons moet die onrein gesig skoonmaak!
  
  Om te kla is nie 'n oplossing nie, jy weet
  Wel, besluit alles met nadenke, ouens!
  En dan sal die streek voorspoedig wees,
  As jy die lyn met 'n masjiengeweer verdedig!
  
  Voltooi die werk, en jy is wonderlik,
  Jy kan regtig die top bereik!
  Selfs as jy jare lank 'n jongmens is -
  Dit is soos om vir my 'n bom te gee en nie 'n geluid te maak nie!
  
  En die beloning sal liefde wees,
  Dit bevat die plesier van 'n sondige wêreld!
  En moenie die impulse weerspreek nie,
  Gevang deur 'n stormagtige stroom van passie!
  
  Geloof sal ons na die Vader lei,
  Dit sal dit skoner, beter, vriendeliker maak!
  En die arend aanbid Christus,
  Dit is die idee van kommunisme!
  Dit is die soort liedjies wat jou regtig aan die gang kry en jou in die bui sit. Die krygers sing pragtig en stralend.
  En hulle gaan voort om met moorddadige geweld geskenke van vernietiging met hul kaal tone te gooi.
  Dit is die meisies. En vir die gevange pragtige meisies stoot die Orke rooiwarm koevoete na die kaal hakke van die skoonhede. En hulle verbrand hulle met groot wreedheid.
  Dit is sulke skoonhede van 'n eenvoudig hiper vlak .
  En hulle gaan voort om hul kaal tone na die vyand, moorddadige ertjies van uitwissing te gooi. En ultraklanke het uit hul skarlakenrooi tepels gestroom, wat 'n skudding van die atmosfeer veroorsaak het en die kraaie is gebreinspoel en het hul bewussyn verloor.
  En toe hulle geval het, het die skedels van die Orke deurboor en hulle doodgemaak. En Poetin se bere het bebloed gesterf;
  Nee, die waaksame een sal nie vervaag nie,
  Die voorkoms van 'n valk, 'n arend!
  Die stem van die mense is duidelik,
  Die fluistering sal die slang verpletter!
  
  Daar moet nie okrshiste op die troon wees nie,
  Die Swaard van die Skarlakenrooi Leër sal omvergewerp word!
  My elf, nie in die padstal nie -
  Die moeder van almal sal nie oorwin word nie - die duiwels!
  
  Die vaderland is hierin heilig,
  Net die siel blom daarin!
  Bedel vir bastskoene in die oond,
  Ons pad lê na die paradys!
  
  Daar sal 'n nuwe bestelling wees
  Waar almal een is met die Elf !
  Mense sal gelukkig wees
  Onoorwinlike Vaderland!
  
  Die koning van lig woon in my hart
  Mag ons nie hartseer ken nie!
  Gelukkig maak ons die deur oop
  Die sterre het bo ons geskitter!
  
  In droefheid is daar hoop en geloof,
  Ek glo ons sal in vreugde wees!
  Jeug is besig om te vervang
  Ons is ons eie beoordelaars!
  
  Elke vegter word gerespekteer
  Almal leef met moed.
  Jy gaan in die stryd met 'n lied,
  Daar is geen sterker Efian- stap nie!
  
  Ek glo die hele wêreld sal wakker word!
  Daar sal 'n einde aan Orkshisme wees!
  Die son sal helder skyn!
  Die pad, verhelderende elfinisme !
  Dit is die meisies hier - die coolste en mees uitstaande klas. Die vroulike krygers het skeermeslemmetjies met hul kaal tone gegooi en die koppe van Poetin se bere afgesny.
  Hierdie was sulke wonderlike meisies. Die elwe het dun middellyf, wye heupe en gebeeldhouwde abs. Dit is waar die Orke nie die krygers kan weerstaan nie.
  Hulle is so lekker en net super. En kragtige ultraklankgolwe word uit die skarlakenrooi tepels van die bors vrygestel. En die kraaie is weereens in die brein getref . En hulle was verstom en bedrieg. En dit was asof hulle dit met 'n knuppel gevat en dit gekraak het.
  En 'n verskriklike skok het ontstaan. En die krygers het ingegee met hul ongelooflike energie.
  En weer het die krygers dit geneem en gesing;
  Natuurlik is dit moeilik om te voorspel
  Wat wag in hierdie nuwe wêreld!
  Ons sal na die lug vlieg,
  Klim op 'n stervliegtuig!
  
  Daar is geen aantal planete in die lug nie,
  Elkeen het sy eie ondermaanse wêreld.
  Onder die slag van 'n sterrespaan,
  Ek glo ons sal die Melkweg oorwin!
  
  Daar is boosheid in enige heelal,
  Maar as Elfinisme regeer...
  Waarborg dan jou gewete eer.
  En dualisme word nie hoog geag nie!
  
  Die laksman het sy swaard oor ons gelig,
  Dreig om in te meng met die lewe in geluk!
  Soms hartseer, kreun, huil,
  Ons ma stort trane!
  
  Of dalk die ruimte deurboor,
  Die eindelose dieptes van die ruimte!
  Die een wie se verstand skerp is, kan
  Wonderlike, slim, gawe seun!
  
  Die nageslag begin groei
  Ryk velde teen dagbreek!
  Bo ons is God die Heilige Christus,
  Met boog en liefde vir hom!
  
  Dan, glo my, sal ons in die hemel wees,
  Vang kinders se glimlagte...
  Dankie God -
  Verleng my lewensdraad!
  
  Om mense regoor die wêreld te help,
  Verhoog vooruitgang en vriendelikheid,
  Sodat die land mag het,
  Om skoonheid met die lier te verheerlik!
  
  Dit is immers nie verniet dat jy 'n mens is nie,
  Soos 'n voël jaag jy na die lug!
  Wil jy jou drome bewaarheid
  Waarin die gees, liggaam!
  . HOOFSTUK No 22.
  Die meisies het so heerlik gesing en Maria Kolesnikova was super
  Hier is so 'n wonderlike liedjie wat die meisies gesing het. En hoe wonderlik is hierdie liedjie nie. Dis hoe die krygers wonderlik sing. En hulle het sulke wonderlike en wonderlike stemme.
  Een van die elwe het geestig opgemerk:
  - Die Fuhrer is kaal, en net gemeen!
  En sy het haar lang en bitsige tong gewys.
  Nog 'n elf het geestelik gesê:
  -Wie hou nie van Poetin nie?
  Almal is lief vir Poetin!
  En wie is nie lief vir Poetin nie?
  Hy is al lank in die tronk!
  
  Maar Vladimir die bles,
  Ons is glad nie bang nie
  En 'n slegte president,
  Dom gedagtes!
  Die meisies druk hulself baie geestig uit en skree. En dan gooi hulle met hul kaal tone giftige naalde en steek Poetin se bere daarmee dood.
  En dan sal hulle dit vat en begin sing;
  Daar is geen ander vaderland in die heelal nie,
  Ons planeet is soos 'n ster in die lug...
  Met geloof, hoop en 'n rein droom,
  Ons sal blink doelwitte verower!
  
  Ons was die eerstes wat 'n stap in die ruimte geneem het,
  Elfarin het vir ons die sleutel tot die hemel gegee !
  Almal is nou soos 'n gevorderde towenaar,
  Kan die wêreld se stormagtige rand ervaar!
  
  Wel, stel jou die ou tye voor -
  In dierevelle het ons met 'n knuppel gejaag!
  Die tema van vooruitgang is onverganklik, ewig,
  Laat die wetenskap ons sterk maak!
  
  In plaas van 'n beloning is daar dorings onder jou voete,
  Hierdie natuur is soos 'n bose wolf!
  Die kraai skree: man, wees stil -
  En die gerubs grinnik hul gesigte so kwaai!
  
  Daar is net een uitweg uit die afgrond,
  God die Almagtige is die krag van die Skepping.
  Julle sal die elemente word, glo my, meneer,
  As insig tot kennis kom!
  
  Moet dus nie verveeld wees by jou lessenaar nie, skat
  Jy kry groot krag!
  Jy sal vir jouself 'n paradys maak, jong man,
  Jy kan skep waarvan jy net kan droom!
  
  In nuwe wêrelde is kennis ook nodig,
  Ons broers is daar, glo ek familie.
  Laat daar geen vyandigheid in die heelal wees nie,
  Ons is almal die familie van ons Elf Moeder!
  Dit is hoe die meisies geestig en oorspronklik gesing het. En hulle stemme gee eenvoudig geboorte aan wonderwerke.
  Dis hoe hulle dit sal vat, en die meisies sing so lekker. En weer kan hulle uithaal en sing. En wys hul sonore en baie cool en wonderlike stemme.
  Dit is die meisies, as hulle sing of speel, en dit sal cool wees op 'n vegterige manier.
  En die krygers flits weer weerlig uit die skarlakenrooi tepels van hul borste en maak die Orke dood. Alles gebeur paradoksaal genoeg op 'n militêre manier. En die kaalvoet, ronde hakke van die meisies gooi vernietigende balle van uitwissing op. Wat 'n werklik vernietigende effek het.
  En die elfmeisies dryf letterlik hul opponente, in hierdie geval Poetin se bere, in die kis. En so 'n fundamentele en voortdurende stryd met totale vernietiging vind plaas.
  En die krygers wys hulself uiters dapper. En hulle sal dit neem en met groot grimmigheid fluit met hul kaal tone. En hierdie fluitjie is oorverdowend en tref die brein. En produseer 'n rewolusie in die koppe van die kraaie.
  En hulle, nadat hulle hul bewussyn verloor het, val en deurboor die koppe van die Orke met hul skerp snawels.
  Daarna sing hulle weer met groot entoesiasme, en het hul tande ontbloot;
  O Pushkin, jou eksentrieke is verkeerd,
  Ons moenie in die lente siek word nie!
  Na alles, die reuk van vars Mei-kruie,
  In staat om almal van die rusbank af te dryf!
  
  Sneeuwdruppels blom in die lente,
  Hulle het die suiwerheid van nagglans ...
  Gee geboorte aan 'n sagte lig droom,
  Die jong man wil nog 'n storm hê!
  
  In die lente sal die koue wyk,
  Die skuim van bose pyniging sal verdwyn...
  Jag glorie vir ewig,
  Drink die maagd se soet asem!
  
  Hoe alles goed is in die jeug,
  En Mei is die jeug van die natuur!
  'n Specht slaan met 'n beitel,
  Donder skud, spoeg die kluise uit!
  
  In die lente gorrel die strome soos 'n tril,
  En die muses spat die luidende branders van hulle.
  Hier is die bessies wat groei -
  Die skoonheid maak die hart warm!
  
  Alles in ons streek is pragtig,
  Gras is soos fluweel in 'n dame se rok.
  Blindheid egter
  Streef daarna om hardnekkig in die stad te woon!
  
  Hoekom het ons 'n stad en 'n dorp nodig,
  Word soos 'n woeste en stap deur die bos.
  En as daar sneeu is,
  Om kaalvoet te hardloop maak dit net koeler!
  
  Rod het sulke krag verleen
  Dat ons as gode kan heers.
  Hier is rog goud in die veld,
  Die ikoon se streng gesig skyn!
  
  Svarog Slawiese Heilige Vader -
  Hy het beveel om lief te hê en vir die broers te lewe!
  Wie is edel, welgedaan,
  Die Skepper het immers self die kruisiging aanvaar!
  
  En die ridder sal self die swaard slyp,
  Want daar is geweld in die lewe!
  Die Here het gesê: Ek sal geen vrede gee nie,
  Die hel, glo my, is immers impotensie!
  
  Moet dus nie glo dat slaap die hemel is nie
  Trouens, die essensie van geluk is beweging.
  En jy veg so durf -
  Sodat die laksman om vergifnis vra!
  
  En as hy op sy eie teruggetrek het,
  Rod sal help, glo jou seun!
  Kry stof en rommel uit jou kop:
  Wat jou laat kerm - ek sal dit verwerp!
  Die gevegte het met groot volharding en omvang voortgegaan. Daar het baie bloed gevloei. Meestal het elfmeisies baklei, hulle het hul kaal tone gebruik.
  En as hulle wel baklei, is dit uiters dodelik, wat Poetin se bere vernietig.
  Die gevegte moet gesê word dat dit so bloedig is. En die meisies is steeds op Zelensky se piramidale tenks.
  En dit is 'n uiters brutale aanval. En dit het 'n harde kisstyl impak.
  En kaal tone gooi gawes van vernietiging met groot, vernietigende krag.
  En die elfmeisies sing nog meer;
  My Vaderland is 'n kragtige siel,
  Sy het geen gelyke in hierdie bose wêreld nie...
  Na alles, hoe goed is Elfia -
  Daar is baie warmte en lig daarin!
  
  Veg vir haar, hel toe met die kraaie,
  Daar is immers geen Moederland in hierdie wêreld wat meer werd is nie!
  Selfsug is immers 'n kriminele leuen,
  En die wrede demoon grinnik sy walglike gesig!
  
  Wat het julle vir die land gedoen - ouens, ons is arende,
  Wat ons vir die Vaderland kan doen, is nie genoeg nie!
  Ons is glorieryke seuns - ag gelyk aan die gode,
  Ons sal wat verhinder van die voetstuk omverwerp!
  
  O my vaderland - heilige land,
  Soms vergeet ons om U te dien!
  Beskou die span as 'n enkele gesin,
  Vader kameraad wyse genie Fralin !
  
  In my groot land is daar 'n dierbare simbool,
  Daardie wapen met 'n dubbelkoppige arend uitgesprei!
  Veg met die ploeg, met die verdomde horde,
  Mense van die trotse Solntslavnaya Elf !
  
  Hier is my leër - dit het Orklin binnegekom, donderend,
  Nazisme-hordes wat bose geeste wegvee!
  Van die "Tigers" en "Panthers" was daar gemors snert ,
  Reeds helse duiwels smag na 'n ontmoeting!
  
  Hulle sal die lawa van die hel uitstort - toesprake,
  Wat het die omroeper van 'n pak kraaie gedra!
  En die gevalle sal opgewek word tot die ewige lewe,
  God Rod sal 'n heerlike manier van lewe gee,
  Moet net nie die Here weerspreek nie,
  Laat ons standvastig wees in die geloof: ek en jy!
  So die meisies sing baie goed. En hulle stel gawes van vernietiging met groot vuiste vry. Dit is hoeveel vernietiging dit alles bring.
  En so het die krygers dit gevat en weer, met groot entoesiasme, weerlig uit die skarlakenrooi tepels van hul borste losgemaak en dit regtig gevat en dit genaai. Dit is regtig baie cool en vernietigend. En sonder enige naels, kom ons sê.
  Die meisies giggel. En toe druk die elf met pers hare haar skarlakenrooi tepel op die bazooka-knoppie en sing:
  - Glorie, vertel die elwe vir ons,
  Die Orke sal skaam wees!
  Die meisies sing heerlik en bons soos balle. En die balle is spesiaal vir tafeltennis.
  En natuurlik gooi kaalvoet giftige naalde en slaan Poetin se bere uit.
  Terselfdertyd sing die meisies ook;
  Raak direk sonder om weg te steek,
  Daar is lankal geen geloof in woorde nie!
  Gedigte moet soos tenks skiet,
  Slaan die teëstander in die lendene!
  
  Dinge is soos die geluide van 'n masjiengeweer -
  Sodat die stroom voortdurend vloei!
  En 'n klap in die gesig, 'n granaatontploffing,
  En van 'n halwe roebel 'n warrelwind van 'n roebel!
  
  Jy kan nie geluk bou deur geweld nie,
  Maar daar is geen lewe sonder geweld nie!
  Laat ander in die ry loop,
  Jy sal kos vir middagete kry!
  
  Jy kan bose speletjies speel,
  Maar goeie dade is nodig...
  In ons hart is ons katte, nie tiere nie,
  En 'n besem kan jou in die gat skop!
  
  Ja, die swaard is 'n betroubare waarborg,
  Daar is waarheid daarin, nie skuld nie!
  Moenie 'n onbeskofte heerser wees nie,
  Moenie Satan aanbid nie!
  
  Daar is vreugde in elke blaar van die bos,
  Daar is vreugde in enige mielieblom.
  Gaan vinnig in die afgrond van ouderdom -
  Laat die grys hare by jou slaap verdwyn!
  
  Jy kan nie vir jouself 'n gewete koop nie,
  En jy sal nie jou eer kan verkoop nie!
  Ons skryf 'n storie oor die lewe,
  Fortuin is 'n stiefma, nie 'n ma nie!
  
  Geseënd is hy wat nie bang is vir die dood nie,
  Immers net die dapperes; weet, hy lewe!
  Ons vlieg hoog soos 'n valkvoël,
  Wanneer jy styg, het jy reeds die toets geslaag!
  
  Vir 'n lafaard, hel en paradys,
  'n Gewaagde pyn met 'n glimlag wag!
  Wil jy geluk en dikker hê,
  Julle harte sal die ys smelt!
  
  Dan sal iemand jou broer word,
  Dan eer aan die vegter oral ...
  En die huis en skuiling sal in harmonie wees,
  Entoesiasme trek ons na die prestasie!
  Die meisies het puik gesing. Heerlike krygers van 'n indrukwekkende klas. Probeer om so vas te hou. En die krygers is pragtig en briljant.
  Krygermeisies wys hul wilde temperament. En skitter met saffier oë.
  iets hiper-vernietigend op een slag lanseer .
  En die krag van die meisies is steeds in hul kosmiese aplomb. En weerlig slaan uit die oë en naeltjies.
  En die meisies het ook met hul kaal hakke ertjies van totale vernietiging opgegooi. En hulle het iets soortgelyks gewys met 'n wilde gang en 'n alkoholaanval.
  Dit is die wonderlike en unieke meisies hier. En hoe hulle alles wys.
  En weer weerlig van die robyn tepels van die bors. En die kraaie val onder die houe en val, platgeslaan deur die afskeidings. En die bekke deurboor die koppe van allerhande orke.
  Terselfdertyd het die meisies met groot entoesiasme gesing;
  Daar is geen mooier tuisland van Elfia nie,
  Veg daarvoor en moenie dryf nie!
  Daar is geen gelukkiger mense in die heelal nie
  Die hele heelal is 'n fakkel van lig Elf!
  
  Almal se land het die beste vliegtuie,
  En die karre is eenvoudig topklas!
  Vriende is op die punt om die ruimte in te vlieg,
  Dreig darem Karabas vanuit die ondergrond!
  
  Orklin se tenks het almal vernietig,
  En in Orktay het hulle na Oclin gegaan !
  Ons sien elfinisme met die Son in die verte,
  Laat skepe na Venus vaar!
  
  Ons sal dorpe op Mars bou
  En Jupiter sal oorwin!
  Mag daar geluk wees deur die hele heelal,
  En die punt sal net vyf wees!
  
  Daar is geen land van raad wat vir ons dierbaar is nie,
  En jy kon nie 'n dierbare, mooier een kry nie!
  Die briljante Fenin was die eerste om te begin,
  Phtalin het voortgegaan op sy pad!
  
  Orkler wou ons vrede ontwrig,
  En hy het verraderlik in die somerhitte aangeval!
  Iemand het 'n dolk op die siele gesit,
  Nadat u 'n verbond met Satan gesluit het!
  
  Die bose Orke het nie in hul poging geslaag nie,
  Skeur Elf en die elwe in stukke !
  Dit was nie die Goudvis wat gehelp het nie,
  'n Magtige tesourier se slag!
  
  En dit is ook nie die Here wat jou sal help nie,
  En vaardigheid, eerlikheid, vriendelikheid!
  Laat die demone nie hul gesigte roofsugtig grinnik nie -
  Moenie die boutontwerp breek nie!
  
  Geloof kan berge versit
  As daar rede in hierdie geloof is!
  En dan sal ons 'n wonderwerk ontvang, broers,
  Wat het ons moed en eer gegee!
  
  Die wat gesterf het, moenie bitterlik huil nie,
  Want vlees is net brose rook!
  En die tekkies sal vervang word deur vuil bastskoene,
  In 'n nuwe wêreld - weer jonk!
  
  En dan, op die geluid van Rod se bees,
  Ons sal vriende ontmoet, en ons voorvaders ken!
  Omdat die natuur voor ons buig,
  Ons sal ons eie paradys bou!
  Die meisies het natuurlik baie goed gesing en hul baie lang en mooi tonge gewys.
  En die kaal tone gooi baie skerp en dodelike naalde. Dit is wonderlik.
  En hulle val reguit in die orke se kele en monde. Produseer 'n moordende effek.
  'n Elf met bloedrooi hare het Poetin se bere gevat en teen hulle gestamp en hulle met 'n aarbeibors tepel uitgeslaan. En dit blyk uiters cool te wees.
  Hierdie meisies en hul kaal hakke verrig eenvoudig wondere. En verdomp hulle het 'n moordende effek.
  Dit is hoe hulle steek, en kom ons hou by weerlig en van bloedrooi tepels wys hulle uitstaande gedeeltes van dood en vernietiging.
  En weer, van die robyn tepel, die uiters militante en unieke impak en die begrawe van Poetin se bere in die kis.
  En toe begin die meisies weer sing;
  Ek het die groot Moederland belowe,
  Dien die heelal, bring ewige lig!
  Laat die moeilikhede en pyniging van die begin af,
  Jy wil huil - asof jy 'n kind is!
  
  O, hoeveel hartseer is God in die heelal -
  Dit is asof hierdie Skepper die duiwel van die heelal is!
  Die gebou sal vernietig word deur 'n verskriklike slag,
  Die opgeblaasde jong man sal na sy graf gaan!
  
  Nee, soek nie die erkenning van 'n ander nie,
  Tot eer van ons Heilige Moederland!
  En ek het onaardse moed nodig,
  Om nie 'n ellendige slaaf te bly nie!
  
  Ruimte is immers nie soos 'n sirkel gevorm nie,
  Dit is eindeloos - soos menslike denke!
  En 'n persoon soek 'n vriend in die ruimtes,
  Alhoewel ons lot is om te veg en te veg!
  
  Ons is nie gebore om ledig te geniet nie,
  Die lot is hard, maar daar is geen ander nie!
  Die Russe het immers altyd geweet hoe om te veg,
  Ek is ook 'n vegter, al is ek jonk!
  
  Ek sal nie lieg nie, omdat ek goddeloos bedrieglik is,
  Ek was mal oor oorlog, ek het nie my gevoelens weggesteek nie!
  Maar dit het vir my moeilik geword om te verstaan,
  Die Vaderland kreun, my skat!
  
  En nou het ek weer 'n keuse,
  Veg met eer of sterf!
  So het die belyning op die kaarte van die noodlot geval,
  Aan die onderkant is daar net 'n afgrond en 'n stutpaal!
  
  Maar ek het nou my wil in 'n vuis bymekaargemaak,
  Ek het die gebed gelees en my spiere gespan!
  Gooi die vyand van die voetstuk af,
  'n Ringende snaar speel in die hart!
  
  Nou weet ek dit is moontlik om te wen
  En mag Elfia vir eeue heers!
  Ons sal die verste op die planete wees,
  Kom ons verheerlik die Elf in gedigte en verse!
  
  Om die land van Heilige Elphia te versterk,
  Ons moet 'n kundige gees hê!
  Hulle het die Almagtige in gebed gevra:
  Sodat die lig van die kenniswêreld nie vir altyd uitgaan nie!
  Die meisies hier is immers net glansryke elwe. Hulle is so mooi en ongelooflik. Nee, jy kan nie verby hulle kom nie.
  Jy kan baie lank in bewondering bly vir sulke meisies.
  En as hulle dit ook vat en jou met weerligstrale uit jou naeltjies slaan.
  En Poetin se bere sal baie verbrand word.
  Dit is ongelooflike meisies - die mees uitstaande gehalte. En hulle spog met hul wonderlike gedeeltes.
  Een van hulle, 'n fokken ork, het opgemerk:
  - Alexander die Grote rus!
  'n Ander het hiermee saamgestem:
  - Rustig en afgunstig!
  En met haar kaal tone het sy die gawe van uitwissing met moorddadige geweld gegooi.
  Hierdie was sulke wonderlike meisies hier. Net oorweldigende energie en krag.
  En so het die krygers dit weer opgeneem en gesing;
  Het by ouma gewoon
  Twee vrolike ganse...
  Orke het gekom
  Die ganse het gekalf!
  Natuurlik, hierdie ditties hier is die mees sprankelende en heerlike met groot gevoel.
  En jong elwe baklei ook. Hulle is grootskaalse persoonlikhede wat met 'n kolossale houding optree.
  En die jong manne wys ook prestasies. En die elf-seuns, wat nog kinders is en met hul kaal tone geskenke van uitwissing gooi. En hulle sing ook;
  Op 'n pionierveldtog, moenie swak wees nie,
  Al is die pad moeilik as daar oorlog is!
  Vir die eer van die Moederland - die Heilige Krag,
  Geloof en seuns weet immers is belangrik!
  
  Meer onlangs was die lug vreedsaam,
  Die aartjies het soos goud in die veld geblom!
  Maar Poetin het 'n vark se snoet in ons gesig gesteek,
  God gee hom om die graf te bereik!
  
  Onder die toeter gaan ons kamp,
  Maar ons pad is by Orkmacht in die agterkant.
  Die trotse mense van die Stralende Vaderland,
  Ons is almal saam kwaad!
  
  Die herfs kom met 'n bytende wind,
  Maar moet nog nie jou skoene aantrek nie!
  Ek het vir my vriend gesê: hardloop, sien jou binnekort,
  Die leër van pioniers weet hoe om te veg!
  
  Ons ontspoor die echelons,
  En uit hinderlaag tref ons die kolomme!
  Kinders het kaalvoet deur die sneeu gehardloop,
  En die herders brul van agter!
  
  In die koue bedek een vuur ons,
  Om die rilling van die koue ten minste 'n bietjie te verminder!
  Verdryf die duisternis wat die Elf met boosheid bedek het,
  Herstel die gebreekte draad!
  
  O Jesus, Here van die Heilige Land,
  U het genade aan die nasies belowe!
  Nou is die woord genade op een of ander manier wild,
  Daar is net klip in die koue metaal rondom!
  
  Na alles, selfs rose word koud in die koue,
  Maar die hart as God heilig leef!
  Dan sal die eeue-oue ysskote smelt,
  En die soetste heuning sal in die riviere vloei!
  
  Kom ons gooi die kettings van tirannie van die Vaderland af,
  'n Trotse man sal sy skouers reguit maak!
  In vryheid is ons natuurlik die gelukkigste,
  Voeg spoed by die verre hardloopsterre!
  Hierdie pioniers - kaalvoet en bruingebrande seuns in kortbroeke - is eenvoudig wonderlik.
  En hulle kindervoete gooi klein maar vernietigende ertjies van die dood.
  En die elfmeisies baklei.
  En die meisies van die glansryke mense, terwyl hulle dit neem, slaan die vyand deur knoppies met robyn tepels van hul borste te druk. En alles draai baie wonderlik en dodelik uit.
  Die krygers se voete is natuurlik sonder skoene. Hulle is kaalvoet en wonderlik.
  En in staat om 'n regte liggaam te skep.
  Of is dit dalk 'n saak?
  En die meisie se lyf is gespierd en haar spiere is soos blaaie. En jy sal niemand mooier vind as sulke meisies nie. Hulle sal doen wat ander nie kan doen nie.
  En as die meisies reeds fluit, sal die kraaie op die koppe van Poetin se bere val en hul skedels breek.
  Dit sal regtig uiters en super wees.
  . HOOFSTUK No 23.
  Maria Kolesnikova was die eerste een hier en 'n baie cool meisie. En wat doen sy nie? En haar span is ook op 'n groot hoogte - eenvoudig hiper .
  En dan sal die meisies dit vat en sing;
  Elwe vegter dapper -
  Blykbaar ken jy nie vrees sedert geboorte nie!
  Maar in werklikheid is hy 'n dwaas
  Jy sal nooit verlossing ontvang nie!
  
  Dit is die weerligmagie van woede;
  Die krag van onbeperkte groot geeste!
  Strooi bene in as,
  Jy sal die dood vind in die kloue van die natuur!
  
  Jou bene sal hard word soos klip,
  Want die towenaar sal hier 'n towerspreuk lees!
  Kom ons gooi 'n oulike myn onder jou,
  Iets vir die opbou van ander!
  
  Jy het gedink jy is bekwaam
  Verslaan ons met magtige vooruitgang!
  Maar soos demone in die moederskoot,
  Jy is onder woedende druk!
  
  Daar is geen kans vir die verdoemdes nie
  Verslaan ons roofsaad!
  Kom ons eindig die saak met obseniteite,
  Sonder om leë praatjies aan te voer - nonsens!
  
  Kraai weg hiervandaan -
  My valke het wild gegroei!
  Kom ons gooi Judas in die inferno;
  Verpletter die uitspansel in woedende woede!
  
  En dan is ons magie stormagtig,
  Daar sal nooit 'n versperring wees nie!
  Die musiek sal fantasties wonderlik wees,
  Soos die gedruis van 'n waterval wat bars!
  
  Jy sal tot jou nek wees,
  Lava wat selfs klippe sal smelt!
  Phtalin sal ook nie help nie ,
  En enigiemand wat die ryk regeer!
  Dit is eintlik baie, regtig wonderlik. Meisies sing albei en wys hul naakte borste met bloedrooi tepels.
  Hier is hulle so mooi. En hulle het een klere - dun panties. Maar broekies van verskillende kleure en kleure, en met tekeninge.
  Dit is werklik superkrygers. En hulle is in staat om alles nog koeler te maak en krag te neem en te wys.
  Hier is 'n meisie met hare in groen kolletjies en het die ork-generaal met haar kaal tone aan die neus gegryp. En hoe om te druk.
  Hier is die meisies wat piep:
  - Een twee drie,
  Skeur die ork in stukke!
  En 'n ander een het 'n ander ork met haar elmboog in die tempel geslaan. En hy het dood neergeval.
  Dit is hoe hierdie meisies is - hulle moet net regtig gesê word dat hulle super- en hipervlakkrygers is .
  Probeer om hierdie te benader. En van die bloedrooi tepels is die borste so befok dat selfs 'n keisteen nie genoeg lyk nie.
  Maar terselfdertyd sing die meisies ook;
  Tierkloue - die krag van staal,
  Uitbarsting!
  Die horisonne vervaag
  Die weermag ry Orkiskhan !
  
  Maar ons vegter is sterk soos 'n elf -
  Moenie die druk van reptiele breek nie!
  Selfs 'n jong seun
  Dit sal jou wys hoe om te klop!
  
  Inderdaad, in Elf is die swaard soos 'n fluit,
  Ken ook die kuns om te veg!
  Swaai jou vlae hoër
  Met die aangesig van God - Jesus!
  
  Om die taak te wen is dit,
  Nie vir die swakkes nie - in gees en liggaam!
  Okrmakht binnegeval in die warm somer,
  Vernietig hom dus vaardig!
  
  Ons weermag is 'n wonder vir almal -
  Sy het krag bo die limiet!
  Die see sal geweldig swel,
  'n Grys golf spat!
  
  Ons het die horde met 'n swaard afgekap,
  Poetin sal ook geslaan word!
  Die vegter meet die myle,
  Maak die gemene parasiete dood!
  
  Die Führer het gedink hy sou almal vang,
  Maar in reaksie, 'n hou met swaarde!
  En ons man het gesê, dit is genoeg,
  Jy sal nie met Paaskoeke begroet word nie!
  
  Selfs die "Tiere" red nie,
  Ons het beheer oor hulle!
  En onder die kleur van lila in Mei,
  Ons vorder hardnekkig!
  
  So onthou, jong ridder,
  Asof die Moederland vir almal heilig is!
  En van die ikone die heilige gesigte -
  Hulle sê: wat sal heilig wees!
  Dis hoe die meisies gesing het en baie aggressief hul woorde ontbloot, en hul kommunistiese druk gewys het. En as hulle dit neem, sal hulle sing en hul pêreltande wys.
  En hulle sal druk met behulp van die bloedrooi tepels van die bors. En dit was baie cool, met slaankrag.
  Die meisies het gesing:
  Die Fuhrer is kaal,
  Baie sleg...
  Gee hom 'n klap,
  Ons sal die trane nie glo nie!
  Weereens het die meisies met ongelooflike woede teen die Orke geveg. En hulle het Poetin se bere doodgemaak en hope lyke opgerig.
  Die elwe het baie energiek opgetree. En hulle het die orke afgekap, asof hulle hul koppe met swaarde afkap. En hulle het uit die lug gehamer met behulp van aanvalsvliegtuie. Dit het ietwat aan die Tweede Wêreldoorlog herinner.
  Net aan die een kant is meisies, en aan die ander kant is Poetin se nare bere. En dit het alles baie cool gelyk.
  En soveel bloed is vergiet - dit was eenvoudig ongelooflik. En 'n hele waterval het gevloei.
  Daar is 'n aanval op die wolwe,
  Onder die sneeustorms die gehuil van staal!
  Ons sal dwase in die as uitvee,
  So stewig in die voorkop - ons is nie in hartseer nie!
  
  En dit sal tussen die bene speel,
  Kitaar van kwaai koel dood,
  En sal wag vir uitbundige gaste
  En sal goeie nuus bring,
  En gelukkig sal die gay man verdwyn!
  Vrolike wind! Vrolike wind!
  
  Jy kan immers nie 'n koeler weermag vind nie,
  Enigiemand wat dit moeilik gekry het, weet dit is 'n leuen!
  En daar is geen maklike manier nie,
  Soos 'n pion wat na 'n koningin galop,
  Net die slim een plaas skaakmat onder tydsdruk!
  
  En ons sal 'n verskriklike tjek verklaar,
  Laat die elwe se treë vinnig wees!
  Voorwaartse Elf, val aan in noue formasie!
  Dan vlug die verslane Shah,
  Laat hom die donkie voel
  En die elfman sal vir altyd 'n vlieënde held wees!
  
  
  Kom ons bak pasteie met oorwinning,
  Ons sal in die grap skuld invorder...
  En mag geluk vir altyd met ons wees!
  Help die wat swak is
  En moenie bang wees as jou vyande koppig is nie,
  Laat ons die vaandel van die Vaderland hoër ophef!
  Dit is hoe manjifieke en unieke meisies sing - van die hoogste klas en vlak.
  Wat as die meisies dit vat en huil? En dit lyk so pragtig en uniek.
  Meisies wat enigiets in 'n oogwink kan skep. Of, inteendeel, neem Poetin se bere en maal dit tot poeier.
  Terselfdertyd het die elfjeugdiges ook baklei. Wat soos helde geveg het.
  En terselfdertyd het baie mooi seuns gesing;
  U is die godin van suiwer en helder liefde,
  Die verpersoonliking van die eindelose uitstraling van lig!
  Sonder jou sal net nulle in my hart vries,
  En jou blik is verblind soos 'n komeet!
  
  Tussen die ligte in die eindelose sterre-oseaan;
  Ek en jy het soos arende in die lug gesweef,
  En jou lippe sprankel van robyne,
  Hulle het passievol met my gepraat oor liefde!
  
  Ek droom daarvan om nooit daardie woorde te vergeet nie,
  Hulle bevat heuning en amber met pêrelmoer!
  Alhoewel die noodlot soms hard is vir diegene wat dit teëkom ,
  Die son sal ons begroet, ons streel in die oggend!
  
  Passie is hoër as die hemel en wyer as die steppe,
  Hormone stamp haar met hul hoewe!
  En soms bid ek tot Jesus om my te red,
  Ag, moenie Rod nie hard wees vir minnaars nie!
  
  Die skoonheid van ons gevoelens kan nie verstaan word nie,
  Wie is sonder liefde gebore!
  Die wêreld is hard, menere, hierdie is nie 'n fliek vir julle nie,
  En die skip wag met 'n grynslag, ken die rif!
  
  Maar liefde is 'n gevoel - daar is geen heerser daarvoor nie,
  Jy kan nie die grootte van emosies meet nie!
  Al is jy nie oud genoeg nie
  Net gevoelloosheid, die berekening het jare geneem!
  
  Daar sal 'n paradys in die wêreld wees, hier is groot geloof,
  Daar is immers geen sin om anders te baklei nie!
  En dan sal die rivier uitbars soos 'n waterval,
  Die era van elfinisme kom immers!
  So het die seuns gesing en dit het puik uitgekom. Hulle is wonderlike en wonderlike meisies. Hulle ontwikkel geleidelik die energie van vernietiging en wilde, woes passie.
  Seuns hou van meisies en sing:
  -Jou stem klink glad nie soos jou ma s'n nie.
  Jy sing uitstem met die stem van 'n ork!
  En dit lyk baie snaaks. Maar die ouens baklei met selfvertroue.
  En hulle wys hul grootste bewegings en grappies.
  En hoe meisies met robyn tepels baklei en wat hulle doen. Bowendien sing die vegtervroue terselfdertyd;
  Selfs die lug is stekelrig van die towerspreuke,
  Die bedeesde maan bewe van vrees...
  Ek is nie Satan se hond in die buitewyke nie,
  En die bose heks is 'n verskriklike plaag!
  
  Daar is 'n plek in die hel wat vir my gereserveer is,
  Ek stap stadig deur die onderwêreld!
  Daar is ook, soos in die wêreld, baie nuwe dinge,
  Nog 'n siel het ineengestort!
  
  Vir die towenaar Tartarus is 'n koel plek,
  Daar is tafels, versnaperinge, 'n casino!
  Daar is ook verskillende genot in die hel,
  En selfs koeler as in enige fliek!
  
  Jy ken nie eers self die ridders nie
  Hoe kan ek jou swaar straf!
  Julle dom voëls droom van die paradys,
  Dit is beter om in Hades te wees, daar is 'n bose leër daar!
  
  Ek sal jou krag gee as jy voor my buig,
  En op jou knieë is dit soos 'n plop voor God!
  Word dan die bevelvoerder van die helse ruiters,
  So 'n koel lettergreep, jy weet!
  
  Om kwaad te doen is immers 'n goeie daad, broers,
  Daar is baie soetheid daarin, jy sal nie verstaan nie!
  En jy sal nie verstaan waar links is en waar regs is nie,
  Waarvoor jy my vyf kan gee!
  
  Ek kan enigiets doen, in die elemente van vernietiging,
  Ek het geen gelyke in hierdie wêreld nie...
  Die land van my prestasies sal gevul word,
  Ontelbare probleme in die boosheid van die demoon!
  
  Maar ek sal dit nie vir jou gee nie en ek sal dit nie met jou deel nie,
  Beter nog, ek sal dit in die stof van die sneeu spuit ...
  Onthou van die ikone wat in die gesig staar in hartseer,
  Jy sal immers nooit 'n hond in die hemel wees nie!
  Dit is regtig baie cool en vernietigend. Maar die meisies sal uiteengaan. En kom ons bons soos balle. En hul tepels is so robyn en wonderlik.
  En die krygers toon self die hoogste kunsvlieg- en kunsvliegmaneuvers. En dit is uiters heerlik.
  Wat anders kan meisies doen? Dit is dus om bloedrooi tepels te gebruik om op die joystick-knoppies te druk en moorddadige geskenke van uitwissing vry te stel. En versnipper opponente sonder enige jammerte of twyfel.
  Boonop martel die Orke ook die meisies. En veral, hulle hou baie daarvan om elektrodes in die baarmoeder van Venus te steek en stroom deur te gee.
  En braai terselfdertyd die meisies se kaal, ronde hakke. Wat uiters effektief en pynlik is.
  Soms gebruik die Orke rooiwarm tang om die tone van die meisies se grasieuse bene te breek. Wat weliswaar ook 'n dodelike effek gee.
  En die meisies brul en grinnik hieroor.
  Elwe arende-ridders is soos kinders,
  Ondersteuning van die ewige jeug van die land!
  Al wil die dood ons in kettings toevou,
  Maar ons is onsterflike seuns van die Moederland!
  
  Enige besigheid word vaardig beredeneer,
  As die elfmense dit op hom neem!
  Ons sal nie gebreek word deur die meganismes van Lucifer nie,
  Glo in die druk van die horde, hulle sal die weermag verslaan!
  
  Net soos die afgrond nie krag in die geveg werp nie,
  Ons kan, glo hulle, ons sal weerstand bied!
  En die soldate wat gesterf het, sal opgewek word -
  Want Lade is 'n gevalle ridder se skoonseun!
  
  Jy is trots en majestueus,
  Maar terselfdertyd, soos 'n wilgerbos, is dit beskeie...
  Magtige Elwe krag -
  Heilige, stralende land!
  
  Daar is baie bandiete op die paaie van die wêreld,
  Hulle slyp dolke en byle!
  Sommige het immers Christus as 'n afgod,
  Vir ander is hulle hele gesprek onrein!
  
  Mense het God se tekens vergeet,
  Hulle wil net aan die haak vasbyt...
  En die feit dat God nie dors was na wraak na die dood nie,
  Die sondaar, die dom een, glo nie!
  
  En ons is in 'n oorlog vir die oorblyfsels van die Christendom,
  Ons het Konstantinopel bereik - baklei.
  En die kanaat het nederig geword en onderdanig geword,
  Kontinente jubel - soveel as vyf!
  
  Nou is Elfia se pad die lig van die wêreld -
  Wees getrou aan haar, soos die Here beveel het!
  Oorwinning is die hoofpiek,
  'n Teken van gelukkige verandering kom!
  Dit is hoe pragtige en verruklike meisies gesing het. Hulle stemme is soos soet heuning. En hulle vloei deur die lug.
  En die kaal tone gooi ertjies van die dood na die vyand en skeur hom letterlik uitmekaar. En dit lyk alles uiters vernietigend.
  En toe gooi een van die elwe 'n gewigtige doodsgranaat met haar kaalvoet, grasieuse voet. Dit het verbygevlieg en 'n massa van Poetin se bere uitmekaar geskeur.
  Die meisie het dit geneem en gesing:
  - Kakao, o kakao,
  Daar is dadelik minder orke!
  En ander krygers sal deur weerlig getref word van die bloedrooi tepels van hul borste. Talle kraaie het dit alles op een slag gevat en neergeval. Hulle het "n ernstige hartaanval gekry en in "n koma beland. Vallende snawels het die skedels van Poetin se bere gestamp.
  Dis hoe die krygers dit gevat en opgeruk het. En hulle het dit hard geskop.
  Daarna het hulle weer begin sing;
  Die woestyne is warm, die sneeuval is koud,
  Ons is Elf-krygers wat ons eer verdedig!
  Oorlog is 'n vuil besigheid, nie 'n deurlopende parade nie,
  die stryd is dit tyd om die Psalter te lees!
  
  Ons mense is lief vir geregtigheid en om die Here te dien,
  Dit sluit immers in Russiese, suiwer gees af!
  'n Meisie met 'n sterk draaiende wiel laat die sye op haar gesig laat sak,
  "n Rukwind het gewaai, maar die fakkel het nie uitgegaan nie!
  
  Rod het ons 'n opdrag gegee - beskerm die Elf met die swaard,
  Vir Heiligheid en Vaderland - soldate dien Christus!
  Ons het spiese, skerp en sterk swaarde nodig,
  Om die Slawiese en goeie droom te beskerm!
  
  Die ikone van Solntslaviya in hulle is die wysheid van alle tye,
  En Lada en die Moeder van God is een suster van die lig!
  Wie teen ons mag is, sal gebrandmerk word,
  Ewige Rusland word verheerlik in die harte van die soldate!
  
  Ons is oor die algemeen vreedsame mense, maar jy weet trots
  Wie die Elf wil verneder - sal hard geslaan word met 'n knuppel!
  Kom ons bou teen 'n woedende tempo - ons is 'n paradys op die planeet,
  Die gesin sal groot wees - ons sal kinders hê by ons dierbare!
  
  Kom ons maak die hele wêreld 'n oord, dit is ons impuls,
  Kom ons hys die vlae van die Moederland vir die glorie van geslagte!
  En nasionale liedere, al is dit met een motief -
  Maar edele vrolikheid, sonder die slym van stowwerige luiheid!
  
  Wie die hele vaderland liefhet en getroue plig teenoor die tsaar,
  Vir die Elf sal hy daardie prestasie doen, die stryd neem toe!
  Ek gee jou 'n soen, ryp meisie,
  Laat jou wange soos die kleur van 'n knop blom in Mei!
  
  Die mensdom wag vir ruimte, vlieg oor die aarde,
  Ons sal die edelstene in 'n krans betaal!
  Laat dit skielik werklik word dat die seun met die droom dit gedra het,
  Ons is die skeppers van die natuur, nie blinde papegaaie nie!
  
  So ons het 'n enjin - bam gemaak, van thermoquarks ,
  'n Vinnigbewegende vuurpyl wat die oppervlak van die ruimte sny!
  Laat die knuppel jou nie in die wenkbrou slaan nie, maar reg in die oog,
  Kom ons sing die volkslied vir die Vaderland met 'n magtige stem!
  
  Die vyand hardloop reeds soos 'n haas,
  En deur dit na te streef, bereik ons die regte doelwitte!
  Ons leër van elwe is immers 'n kragtige kollektief,
  Vir die glorie van Solntslavia - laat eer die Mag regeer!
  Die vegtervroue het so mooi gesing. En hulle het regte weerligstrale uit die skarlakenrooi tepels van hul borste losgelaat. En hulle het die kraaie getref en hulle van skok laat val. En die kraaie het vinnig op die skedels van die Orke geval en hulle geboor en gestamp.
  Dit het baie koel en vernietigend gelyk.
  En die meisies het hul tonge uitgesteek, gebrul en gesing:
  - Ons is die sterkste in die wêreld,
  Ons kan maklik al die Orke verpletter...
  Dood die kwaai bere in die toilet,
  Soms is dit moeilik om jammer te voel vir hulle!
  Dis hoe die meisies sing. Hulle is net soos gevlekte slange met giftige tonge.
  Of hulle kan jou vat en steek, en dit maak so seer dat niemand blykbaar genoeg omgee nie.
  En hul bloedrooi tepels druk knoppies en produseer groot, kolossale krag van vernietiging in die geledere van Poetin se bere.
  En dit is baie aggressief en wreed.
  Meisies kan ook deur weerlig van hul naeltjies getref word. En hulle strooi in verskillende rigtings, en die kraaie raak verstrengel in die web. En dan val hulle verstom neer.
  En hulle breek deur die volgende skedels van die leër van Poetin se bere.
  Intussen gooi pionierseuns in kortbroeke met hul kaal, kindervoete naalde na die bere en sing;
  Die smaraggolf spat oorboord,
  Die sterre in die lug bo ons skyn.
  Die plesier van 'n korsaar met geurige wyn,
  Wat is vir môre - die Here weet net!
  
  En helaas, dit is ook nie moontlik om op die kaarte te weet nie,
  Wat hou Fortune in vir die korsairs...
  Daar sal 'n meisie in die bed onder haar geboortedak wees,
  Of die duiwel in die hel is besig om ons horings skerp te maak !
  
  Sal instap gebeur of kanonne vuur,
  Lê jou kop in die bose afgrond neer.
  So is die lot van die filibuster Pallas,
  Seil oor die see in 'n formidabele element!
  
  Hierdie belyning van die lewe is egter goed,
  Dat daar geen vervelige kantoorroetine is nie.
  Dit is moeilik om in spanning te swem, daar is geen woorde nie,
  Maar ons is almal familie - ons is verenig!
  
  As ons 'n fregat ontmoet waar hulle ons kom haal,
  Maak nie saak nie, kom ons gaan die stryd aan met 'n lui liedjie!
  'n Skenk is nooit heeltemal onneembaar nie,
  Die stem van konings met 'n te trotse kroon!
  
  Ons sal ons s'n terugwen en tot sukses kom,
  As jy gelukkig is, sal dit nie in die lus gaan nie!
  Die vooruitsig dat hulle na kraaie sal pik,
  Ek sal vir al julle broers sê - Ek sal nie aanvaar nie!
  Hier vind sulke bloedige gevegte plaas. En die meisies demonstreer net 'n vreesaanjaende en wonderlike klas. En uit die skarlakenrooi tepels van die bors gaan hulle voort om baie vernietigende en vernietigende golwe met groot krag en energie uit te gooi.
  En hulle bedek die kraaie en laat hulle neerval, verstom en besope.
  En die meisies stamp kaalvoet, gooi giftige naalde na die orke en sing van vreugde;
  Val neer, prostreer, prostreer,
  Jy is hierdie reg gegee...
  Daar sal nie meer slinkse jakkalse wees nie,
  Die bokke sal nie omgee nie!
  Waarna die meisies, met hul kaal tone, weer met groot krag die gawes van die dood gevat en gegooi het. Hulle het verbygevlieg en baie van Poetin se bere gevat en stukkend geskeur.
  Die krygers het hul eie pad gegaan. En hulle skeur Poetin se bere in klein stukkies.
  En hulle pas ook ultraklank vanaf die naeltjie toe, en baie orke word deur die lig getref en hul oordromme is geskeur.
  Dit is die meisies wat met 'n wilde en gewelddadige, onstuitbare mag gevat en uiteengejaag het.
  Neem die swaard en slyp die lem sterker!
  Mag jou vyande vol bedrog wees,
  Maar dit sal vry word, die ys van die hel sal smelt,
  Ons sal hierdie wêreldjie ook gelukkig maak!
  
  Ons is die soldate van die Elwe-leërs, ons sny reg in die oog,
  Vrees is onbekend aan diegene wat hul Moederland dien!
  Kommandant kameraad Ftalin roep ons,
  Dit beteken dat die vegter dapper sal wees, moenie skugter wees in die geveg nie!
  
  Kommunisme is lig gegee - dit is nie 'n droom nie,
  Dit bevat die grootsheid van die mense en die verstand van die katedraal!
  Laat hy die wêreld regeer: eer en vriendelikheid,
  Kom ons vee al die vrot gemors uit hierdie moeilike lewe weg!
  
  Ons Moederland het geen gelyke nie - dit weet almal,
  Want die krag van die mense het lewe soos die paradys gegee!
  En verheerlik daarom oral die Vaderland,
  As jy gelukkig wil wees, gaan dan daarvoor, vegter!
  
  In elfinisme wilskrag en die vlug van sterre,
  Daar is geen piek nie, mense weet dat dit nie bereik kan word nie!
  Die Here self, wat vir ons ly, het goeie nuus gebring;
  Dat die vyand van die menslike ras in spel verander het!
  
  En dan, soos 'n wals, sal die wonderlike sterre dans,
  Laat die donderslag van die orrel speel en die trekklavier klink!
  Kom ons loof Jesus elke dag en uur,
  Die pad van die probleem, ons probleme sal na nul draai!
  . HOOFSTUK No 24.
  Maria Kolesnikova beveel die troepe aan en vloek terselfdertyd die snorbedekte en bles tiran. En hy vergeet nie om te neurie nie;
  Dit is hoe die meisies baie mooi en heerlik sing. En hulle stemme is so soet, soos sirenes. En gooi die lied in die kristalbekers van die hemel.
  Hier is 'n paar pragtige en wonderlike meisies hier. En hulle stemme is eenvoudig "n ondenkbare wonderwerk.
  En wanneer hulle ook skarlakenrooi tepels gebruik.
  En die Orke gryp die gevange meisies met rooiwarm tang aan die borste. En hulle breek dit nogal uit en skeur dit uit. En dit maak alles baie seer.
  'n Elf met oranje hare het dit gevat en die Orke met 'n bazooka geslaan en die knoppie met haar robynbors tepel gedruk. Sy het 'n paar dosyn Poetin-bere uitmekaar geskeur en gesing:
  - Tjirp, tjirp , tjirp, tjirp ,
  Hy het 'n kakkerlak gevat en gepik...
  So die reus is weg!
  En die krygers het weer haar tong uitgesteek.
  En die ander meisie het haar opponent met haar kaal, ronde hak geslaan. En die vegtende, vernietigende ertjie het gevlieg. En die massa Orke is dadelik vernietig.
  Dit is die meisies hier - 'n ork is teen hulle, soos 'n booger teen 'n bul is. En hulle veroorsaak kolossale vernietiging en vernietiging.
  Maar daar is natuurlik buiten hulle ook elfseuns. Hulle is kaalvoet pioniers, en hulle kan baie mooi met hul kaal, kindervoete naalde na orke gooi en terselfdertyd sing;
  Die vegter se pad is soos 'n roos en dorings,
  Wanneer 'n seun kaalvoet in die geveg hardloop,
  Maar daar is naalde onder die kind se voete,
  Hulle doen dit net om die kind cool te maak!
  
  In Elfia is die opvoeding van 'n soldaat
  Dit is te laat om met doeke te begin!
  Selfs in die tuin pas 'n granaat jou,
  In staat wees om die Vaderland van kleintyd af te verdedig!
  
  Wat ons in skole geleer het, vergeet dit,
  Lewenslesse is vir hulle van geen waarde nie.
  Glo my, om die lot van die heelal te bereik,
  Ons is gebore Elf Knights!
  
  Ons is lief vir, ons versamel blomme,
  Vir ons is die prentjie van vet velde.
  Die knoppe blom pragtig in Mei,
  In Julie is dit soos populiere met sneeu.
  
  Ons is lief vir - die nagtegaal sing soos 'n fluit,
  'n Soet lyster tjirp met 'n klavesimbel.
  Wanneer die Elf in vriendskap is en ons nie skei nie,
  Verenig, soos die Here Christus geleer het.
  
  Ons mense beskerm oral,
  Oral is daar 'n sterk belangstelling in die lewe.
  Waar leeus brul, sing papegaaie na hartelus,
  'n Glans helderder as die gewelf van die hemel self!
  
  Ons sal baie bou, ons sal dit nie laat vernietig nie,
  Ons sal die heelal kan beskerm!
  Sodat die vreugde van die siel wegvlieg,
  So word daardie eindelose lewe 'n draad!
  
  Dan kan die Vaderland ons koester,
  En ons sal haar getrou en met eer dien!
  Vergeet dat daar sulke verveling van luiheid is
  Dat ons skip nie in 'n rif sal struikel nie!
  Dit is hoe die elf seuns sing. Hulle weet dat die Orke hard geveg moet word vir 'n beter môre.
  En as die elfseun gevang word. Dan sal die Orke hom eers tot kaal stroop. Dan sal hulle op 'n rek gesit word, en hulle sal met 'n sweep sweep.
  En dan sal die kaal, ronde, kinderagtige hakskeen van die elfkind deur 'n rooiwarm stuk yster aangeraak word. En dit sal ruik soos iets aangenaam en verbrand. En dit sal net wonderlik wees.
  En die krygers het gesing:
  My hakke, kaal hakke van meisies,
  Ons sal speel, speel net wegkruipertjie!
  En dit klink alles uiters wonderlik. En die meisies tree met kolossale energie op. En as hulle iets begin vrystel, sal dit met baie groot intensiteit wees.
  En uit die skarlakenrooi tepels sal die meisies weer skokkende en vernietigende weerlig vat en gooi.
  En 'n pionierseun uit 'n familie van elwe sing;
  Tevergeefs glo die vyand
  Hoe het hy dit reggekry om die elwe te breek!
  Ons het Orkmacht in Mei klaargemaak,
  Hy het 'n roofjagter soos wild geword!
  
  Hy wat dapper is, val aan in die geveg,
  Ons sal ons vyande verwoed verslaan!
  Ons sal hulle verdamp met 'n besem in 'n badhuis,
  En die draad van die lewe sal 'n lus word!
  
  Die Vaderland is so mooi soos die son,
  Magtig en reusagtig in krag!
  Laat die lied vloei soos 'n rinkelende stroom,
  Ons wys talent daarin!
  
  Nie net in 'n vrolike lied nie,
  Ek is mal oor slee en skaats!
  Mag die nuwe dag 'n vreugdevolle dag wees,
  Die spar sal sy keëls sprei!
  
  En as jy die swaard moet opneem,
  Dit is ons gewelddadige oproep!
  Ons sal die bom in ons rugsak hou
  Speel op 'n militêre tema!
  
  Oorwinning is wispelturig,
  "n Leë een sal tog nie by my opkom nie!
  En glo my, die pieke van elfinisme,
  "n Lafaffe vegter sal dit nie vat nie!
  
  Net die dapperes het 'n see van sukses,
  Net werk help geboorte gee!
  Dat jy na die geluk van die wêreld gekom het,
  Die vyand het nie daarin geslaag om bloed te vergiet nie!
  
  Dan sal dit baie gratis word,
  Ons sal nuwe hoogtes bereik!
  'n Edele daad van liefde,
  Ons doen die wil van die Here!
  
  Vir geloof, vir die lig van hierdie idee,
  Ons wil in die oog wees vir die Vaderland!
  Sodat die ma se hare nie grys word nie,
  Mag elke uur vir my 'n vreugde wees!
  
  Dan sal daar die wil van die mense wees,
  Bou lank gelede 'n eerlike wêreld!
  Tot die eeu tot die honderdste jaar,
  Ons sal nie die juk dra nie!
  Die meisies van die elf-familie het voortgegaan om op die vyand te vuur. Die krygers het dus die Hurricane-meervoudige lanseervuurpylstelsel ontplooi en die posisie van Poetin se bere met alle mag getref. En dit was bloot 'n verpletterende slag.
  Die massa harige wesens is dadelik vernietig.
  En die meisies het met behulp van hul kaal tone met dodelike geweld geskenke van vernietiging na die vyand gegooi.
  Toe is skeermesse en giftige naalde gebruik. Dit is 'n massiewe doodsdans.
  Daar was soveel vernietiging en dood.
  En die meisies het gesing;
  Ysfloe van die see en sneeudryf van silwer,
  En sand gemaak van goud vir die Karakum- woestyn !
  Dit is al my heilige Moederland-land,
  Troos van harde gedagtes!
  
  Ons sal baie stede in Elfiri bou,
  Kom ons bou paaie en snelweë na die taiga!
  Selfs die pioniers is ten minste 'n bietjie oud,
  Hulle sal avonture en wedervaringe kan vind!
  
  Ons mense is groot en magtig op aarde,
  Elke mens het in die wetenskap geslaag!
  Ons leef elfinisties , beskou dit as 'n familie,
  Kom ons doen baie heerlike dade in die naam van die lig!
  
  Ons vurigste wens is
  Veg tot die einde vir ons liewe Vaderland!
  Durimar en Karabas nie uitstel nie ,
  Om die seëvierende kroon op te sit!
  
  Moederland, jy is my ma, wat mooier is, kan nie gevind word nie,
  En jy was so 'n inspirasie!
  Selfs vir jou van 'n afgeleë dorpie van die Mansi-nasie,
  Die Here het genade gegee deur die wetenskap!
  
  Maar wanneer donderstorms aan die brand is, gaan ons oorlog toe,
  Dit is ons erepunt!
  En dan storm 'n sterk bataljon die aanval in,
  Slegs ter wille van dapperheid, en nie ter wille van wraak nie!
  
  Dan is dit onmoontlik om met die Vaderland oor die weg te kom,
  En die vyand hardloop vinnig weg in paniek!
  Na alles, glo my, oorlog is nie 'n fliek nie,
  Wel, dit verg beide intelligensie en gevoel!
  Dit is die liedjies wat vrolike meisies met groot vreugde sing. En dit is eenvoudig verstommend. Hulle is wonderlik en magies.
  Die meisies het selfs begin tjank van groot woede en hul pêreltande flits.
  En hulle gaan voort om groot, vernietigende naalde met hul kaal tone te gooi. En hulle maak Orke dood.
  Terselfdertyd gebruik die krygers ook hul bloedrooi bors tepels om knoppies te druk en vernietigende en vernietigende geskenke van vernietiging te stuur.
  En hulle veroorsaak totale verwoesting.
  Dis hoe mooi hulle is - aggressief en eroties.
  En hulle sing vir hulleself:
  Kaal Fuhrer, jy is net 'n klug,
  Die kaal Fuhrer stink kak!
  En hulle wys hul baie lang tonge. En hulle draai dit soos 'n trop slange wat kronkel en alles is wonderlik.
  En elfseuns in kortbroeke en kaal tone gooi moorddadige geskenke van uitwissing. En hulle veroorsaak ook aansienlike vernietiging en dood.
  Die krygers hier is eenvoudig 'n wilde klas.
  En vegterseuns is nog cooler.
  Hier het een van hulle, pasgemaakte pioniers, begin sing;
  Ek en my broer het 'n nuwe wêreld betree,
  Fortuin het bytend geglimlag,
  Nou sal ons die see verower.
  En ons sal vir onsself 'n tatoeëermerk gee!
  
  Al gaan ek hel toe,
  maar ek gaan nie terug skool toe nie.
  Nou is ek 'n bleddie seerower
  En ek is nie bang vir storms nie!
  
  Daar is 'n kwessie van veg met die vyand,
  Corsair se militêre werk,
  Voorgeregvleis met pastei,
  Laat die vyande sterf!
  
  Die jong man het een bekentenis:
  Moed, dapperheid, eer!
  'n Seerower se lewe is soos 'n fliek -
  Moenie dat die duiwel jou opvreet nie!
  
  Toe die seun hier aankom,
  Waar Bloed voorheen geswem het .
  Satan sal ons nie breek nie
  Glo ons, jy sal 'n grande word!
  
  'n Seerower word amper as 'n soldaat beskou,
  Maar hy is net cooler...
  Dit is immers nie 'n leë masjiengeweer nie,
  Weet jy is vry gebore!
  
  En die korsaar sal 'n prys hê,
  Sal jou aan die haak vang...
  Trouens, in geveg is jy 'n kunstenaar,
  Die peul het 'n pyp geword!
  
  Ons sal sulke hoogtes bereik
  As jy nie in 'n lus vasgevang word nie!
  Die ou het nie by die see nat geword nie,
  Ek verduur ook die storm!
  
  Wat in die verlede gebeur het, is agter ons
  Kom ons neem 'n nuwe pad!
  En hulle sal weghardloop, jy ken die vyande,
  Sterkte lê voor!
  Dit is hoe die elwe met groot gesag en aplomb sing. En die krygers gooi weer hul kaal tone na die vyand, skokkende gawes van die dood.
  En dit alles het 'n vernietigende effek. Die gevegte ontvou met woedende krag.
  En kom ons stamp Poetin se bere uit die lug met hoëkrag-aanvalsmissiele.
  En dan druk die meisie haar bloedrooi tepel op die joystick-knoppies en gebruik vernietigende krag.
  En dan vind die impak plaas met behulp van tepels, wat die kleur van robyn is. En hy sal die orke soos 'n besetene slaan.
  En die meisies gebruik hul kaal tone om napalmbomme op die Orke se posisies te laat val. Een kragtige bom het geval, en dadelik het 'n duisend Poetin-bere gelyktydig verbrand.
  Dit is hoe die meisies hul opponente uitroei, sonder jammerte of skaamte.
  En hulle het ook getwiet:
  - 'n Kaalvoet maak nogal dood!
  En hulle het hul pêreltande gebaar.
  En dan begin hulle sing;
  Wat is die hoofgeheim van die ligte elwe,
  Waar die kleinboere die lande saai,
  Waar is jy nie 'n willekeurige persoon nie,
  Waar 'n swerwer 'n familielid van enigiemand is!
  
  Deursigtige Moederland van Water,
  Duif vlerk flip flops...
  O jong stormagtige jare,
  Wat het jou verstand jou gegee?
  
  Ek word gesoen deur my geliefde meisie,
  Maar hierdie gesmee rots is boos,
  Perdeskoene klop op die asfalt,
  En die duiwel het die goeie hel toe gesleep!
  
  Ons het van die begin af in die hemel geglo,
  Trek 'n streep onder sukses met 'n pen!
  Die Aurora het 'n afskeidssalvo afgevuur,
  Ek glo in November shore!
  
  En die wêreld is skitterend sterrevol,
  'n Donderstorm woed onder 'n wolk,
  Die populiere ritsel, die dennene kreun,
  'n Traan het van die meisie geval!
  
  Ek glo die tyd van lig sal kom,
  En laat die droom waar word,
  Mag daar ewige son en somer wees,
  Die rivier vloei stralend!
  
  Glo my, die oorlog sal woed,
  Die konflik sal opdroog. Die Lente!
  En mense sal gelukkig wees
  Die eienaar van die aarde is self 'n man!
  
  Laat die fabrieke die baas wees van die proletariër,
  Bring melkmeisies in die parlement!
  Ons sal duisende arias sing vir vryheid,
  Sodat die pionne dadelik na koninginne vorder!
  
  Daar sal nie meer verneder word nie
  Enige werk is 'n sukses!
  Ons sal ons eie regters wees,
  En laat die kinders hard lag!
  
  Laat ons dan ons krag bymekaar maak,
  Kom ons breek die rug van Orkshisme.
  Laat ons opstaan soos 'n arend uit die graf,
  Maar daar is geen boosheid en gemeneheid nie!
  Dit is hoe die meisies baie mooi en aggressief sing. En terselfdertyd ontbloot hulle hul tande, wat soos pêrels skitter. En die krygers gooi doodsgranate met hul kaal tone van dodelike krag.
  Hierdie meisies is werklik ekspressiewe skoonheid en krag.
  En hulle sal dit van die skarlakenrooi tepels afhaal en die geskenke van vernietiging met groot, vernietigende krag vrystel. En soveel Orke sal op een slag oorweldig word. Net totale vernietiging.
  En die krygers sing ook:
  - Maak jou neus en mond vinnig toe,
  Biotrep is slimmer as jy!
  En hulle sal met hulle saffieroë knipoog. Of hulle oë is selfs smarag.
  En die krygers is so glansryk en wonderlik mooi. En as hulle reeds begin sing, dan is dit wonderlik;
  Ons het ons wil in gevegte getemper,
  Broer, hulle het vir die Vaderland geveg.
  Ons het gekyk - hulle het elfinisme gegee,
  'n Elfsoldaat het Orklin binnegekom!
  
  Ons voorvaders het swaarde gesmee,
  En toe gaan die gewere in aksie ...
  Berkbome maak hul takke oop,
  Die meisies bak pasteie!
  
  Die Elf is suksesvol in enige geveg,
  Sy weet hoe om dinge met haar verstand te neem.
  Soms brand pure hel.
  Maar ons sal die teëstander verslaan!
  
  Elf beskerm die aarde,
  Gee skuiling aan diegene wat kaalvoet en naak is.
  Ons het die stryd in Mei beëindig,
  'n Woedende nederlaag het op Orkmacht gewag!
  
  En na konstruksie en saai,
  Die lande blom en die rog is in stapels.
  Julle meisies en oupas is helde,
  Daar was vriespunt en sneeu in die loopgrawe!
  
  Uit ons dapper vaderland,
  Maak 'n diep buiging.
  Die baniere van elfinisme vlieg,
  En Poetin se baniere word geskrap!
  
  Eeue sal onder ons verbygaan Sterre,
  Ryk is 'n sterrestelsel swerm.
  Dit is nooit te laat om gebore te word nie
  En begrawe die vyand in die ruimte!
  
  Maar ek glo die gedagtes sal vreedsaam wees,
  En 'n mens is vir almal soos 'n ma,
  Hier floreer die ou familie,
  Uitstraling van Glorie - Genade!
  Die meisies het so wonderlik gesing - eenvoudig die hoogste klas van enigiets kosmies op aarde. En hulle bene is so kaal en gebeitel, net ongelooflik rats en lewendig.
  En weerligstrale vlieg uit die skarlakenrooi tepels van die bors en tref die kraaie. En hulle skiet hulle met enorme, dodelike krag af. En baie van Poetin se bere brand uit.
  En die krygers gee die orke regtig geen genade nie. Hierdie is sulke unieke en cool meisies. Hulle vlak is eenvoudig puik. En as hulle dit ook uit die moederskoot van Venus neem, sal hulle vernietigende golwe van uitwissing stuur en almal en hulle siele platslaan.
  En toe kom die tsoenami-oorlog van magoplasma. En dit het baie moeilik geword vir die Orke. En miskien maak dit selfs seer.
  Die meisies wurg en sing al die orke;
  
  Gevegte in die vegring,
  As 'n reël ken krag geen perke nie!
  Erken dit, ek vra vir vaderskap,
  Van Mars, die vegter wou!
  
  Alle gevegte het 'n aard
  Wat God die Vader gegee het!
  En eer aan die Groot Familie,
  Gedra deur 'n dapper kêrel!
  
  Ons belydenis is immers
  Gee jou lewe vir die Vaderland!
  En ek hoor donderweer,
  Veg met swaarde vir geluk!
  
  Daar is durf, daar is die krag van wetenskap,
  Uit die menslike brein gebore!
  Sonder enige roetine en verveling,
  Ons skep ontdekkings van Glorie!
  
  Ons is die nuwe kinders van Elfia,
  Ons wil Rus se hoër maak as almal anders!
  Daar is geen mooier vroue in die Vaderland nie,
  Sukses vir ons Lada-God!
  
  Die gode het ons rede gegee - hande,
  Hulle het gesê jy is self die demiurge!
  Wat jy kan met die krag van wetenskap,
  Moenie net 'n sterk ploeg smee nie!
  
  Die uitgestrektheid van die heelal wag op jou,
  Die pragtige lug is 'n diamant!
  'n Lente waar die onskatbare borrels,
  Waar is die lig van die Here se wakende oog!
  
  Uitheemse planete sal tuis word,
  En die sterre is soos die Aarde se Son!
  Jy is 'n matroos met ruimte rum,
  Moenie soos 'n gebreekte minnow wees nie!
  
  Ons sal onsself onsterflikheid leer,
  Kom ons bou 'n Heelal-paradys!
  Wat nuut is, sal 'n eeu wees,
  Dit sal gebeur, droom daaroor!
  
  En weet dat die dooies weer sal opstaan,
  Die lyke sal uit die grafte opstaan!
  En dan in die ewige lewe,
  Een heilige span!
  Dit is die liedjies wat dapper en pragtige meisies sing. En natuurlik, weer gebruik hulle weerlig van die skarlakenrooi tepels van die bors en slaan die kraaie daarmee.
  En dié wat verstom is, soos 'n voorhamer na die brein, val dood. En alles word uiters goed gedoen.
  Die elfmeisies wys die vlak van hul aggressie en krag - eenvoudig super en hiper .
  Hulle was sulke wonderlike stelers. Wat in staat is om elfinisme en afstand te toon.
  Hulle skiet ook weerligstrale uit hul skarlakenrooi tepels, wat baie orke uitslaan.
  En hulle sing uit volle bors:
  Ag, Poetin, jy is Poetin, jy is 'n bok Poetin,
  Hoekom het jy die elwe soos 'n donkie raakgeloop?!
  Jy sal van ons spesifiek in 'n nikkel ontvang,
  Jy sal 'n sterk elfvuis raakloop!
  Dis hoe die meisies sing en hul pêrelagtige, sprankelende tande wys. Dit is eenvoudig uitstaande skoonhede. En laat die kaal Fuhrer sterf!
  . HOOFSTUK No 25.
  Maria Kolesnikova baklei en beveel soos 'n ware koningin en toon haar hoogste vlak net soos haar vegtende en unieke span.
  En so het die krygers dit geneem en weer gesing;
  Nee, die waaksame een sal nie vervaag nie,
  Die voorkoms van 'n valk, 'n arend ...
  Die stem van die mense is duidelik,
  Die fluistering sal die slang verpletter!
  
  Ek glo die hele wêreld sal wakker word,
  Daar sal 'n einde aan Orkshisme wees ...
  En die son sal skyn -
  Die pad, verhelderende elfinisme !
  Dit is die meisies hier - jy kan hulle eenvoudig nie nader sonder om verras te word nie.
  En as hulle versprei, sal pulsars van die skarlakenrooi tepels van hul borste af vlieg. Niemand en niks kan met sulke meisies klaarkom nie.
  En hulle kan 'n galopperd keer en 'n beer op 'n slag oorjaag. En stort die vyand met die lyke van Poetin se bere.
  Dit is hoe meisies soms sing:
  "n Groot oorlog woed
  Oorlog sonder redelike redes...
  Hier is Poetin, Satan het gekom,
  En die dood van Rus daarmee saam!
  
  En wie sal die stroom stop,
  Bloedige woedende riviere...
  Die vyand begin stroom,
  En 'n elf is 'n mens!
  En die krygers sal weer met hul kaal tone giftige en vernietigende naalde optel en gooi. En hulle sal deur baie van Poetin se bere slaan, met groot woede.
  En die jong elwe veg ook met groot volharding en woede, en wys hulle vinnige en gevegte kunsvlieg.
  En die seuns gooi ook dodelike naalde met die kaal tone van hul kinders se voete.
  Terselfdertyd vergeet die elfjeugdiges nie om met wilde woede te sing nie;
  Onder die marsjeerbug slaan ons 'n tree uit,
  Vir die elwe is die stryd 'n viering van die siel!
  En as jy 'n vegter is en nie 'n donkie nie,
  Verslaan dan die bose Orke!
  
  Elfmeisies is ook vegters,
  "n Kruisboogbout sal die wapenrusting deurboor!
  Die vegters is nou trots op hul jeug,
  Weet jy, ek sal die teëstander wegdryf!
  
  Die kabouters het bier gebrou - wonderlike sap,
  Bring 'n beker voor die geveg!
  Die elwe ken nie die grys hare van hul slape nie,
  Hulle brand vir ewig binne!
  
  Wat selfs 'n blink elf nie kan verstaan nie
  Waartoe lei die ou vrou se bose dood!
  Ons sal die moedstoets slaag met 'n A,
  Ons sal nie skaamte duld nie, jy weet!
  
  En in die nuwe wêreld is dit ook goed,
  Daar sal die leen weer woed!
  Laat die masjiengeweer krabbel soos 'n beitel,
  En die weermag bedek die pad met liggame!
  
  Oorwinning, ek wil jou kry
  Om die goue tril te geniet!
  Ja, soms het jy 'n ketting nodig, nie 'n sydraad nie,
  Wel, die kameraad brul soos 'n dier!
  
  'n Meisie sal jou liefde gee, glo ek,
  En dis pragtig met haar, soos in die hemel!
  Laat 'n groot gesin grootword
  Ek is lief vir julle meisies met my hele hart!
  Dit is hoe elwe geestig sing. En alles is regtig cool en wonderlik met hulle. En 'n woedende vuur woed. En aggressiewe spronge en longe.
  En die meisies se bloedrooi tepels sal deur 'n moorddadige en vernietigende ultraklank geblaas word.
  En hulle sal alles deeglik vat en dit braai. Dit is die meisies.
  En hulle sal weer sing:
  - Daar sal 'n stad op Venus wees,
  En die lelike hersenskim!
  Daarna sal hulle dit uit die oë neem en dit met vernietigende en moordende weerlig flits.
  En dan sal hulle pulsars neem en hulle van die robyn tepels van die bors aflaai. Wat fokken seer is.
  Dit is werklik die vroue wat jy nodig het.
  En hulle wange sal weer uitblaas. Hulle verbeel hulle dat hulle iets baie soet en aptytlik met hul tong lek, en hulle word letterlik aangeskakel.
  Dit is vroue.
  En hulle brul uit volle bors:
  Ons sal 'n ork in die geveg vind, ons sal 'n ork in die geveg vind,
  Ons sal nie met hom grap nie - ons sal hom in stukke skeur!
  Ons sal jou uitmekaar skeur! Ons sal jou uitmekaar skeur!
  Dit is hoe die elf seuns sing. En die meisies gooi met hul kaal tone vernietigende doodsgeskenke.
  En hulle tree baie slim op.
  En iewers skiet die orke op die meisies se kaal, ronde hakke. En in reaksie druk die meisies die knoppies met hul bloedrooi tepels en gooi verpletterende strome van vernietiging en dood uit.
  Hier is 'n meisie uit 'n familie van elwe wat 'n meule met swaarde bestuur het. En dadelik is vyf koppe van Poetin se bere afgesny.
  Kom ons sê dit is die skoonhede hier - eenvoudig puik. En as hulle die skarlakenrooi tepels van die bors uitblaas en weerlig uitslaan, dan sal die orke dit nie genoeg vind nie.
  En meisies is ook mal daaroor om polsende jade-stawe te lek. Iets om op te let - cool.
  Terloops, meisies, as die orke julle gevange neem, sal hulle beslis die skarlakenrooi tepels van hul borste aan die brand steek. Dit is reeds hul reël. En hier kan jy dit nie vat en weggee nie.
  Die meisie ervaar beide orgasme en pyn.
  En die jong elwe sing ook, en doen dit baie mooi, en skiet op Poetin se bere met 'n masjiengeweer;
  Waar is jy my liefste,
  Maagd van stralende, helder lig.
  Ek is moeg vir haatlike lewe,
  Ek wil somer in die koue hê!
  
  In die wêreld is liefde die belangrikste ding,
  Die genus vereis voortsetting.
  Die gevoel vir jou is stralend,
  Kom ons praat met skoonheid!
  
  Lippe met sprankelende skarlaken,
  Die neus is soos 'n sneeuberg,
  Ek wil iets kleins saam met jou hê,
  Krap jou sneeuwit krulle!
  
  Wange van satyn is rooskleurig,
  Kaalvoete verpletter die gras,
  Om by jou te wees is die belangrikste ding
  Ons sal ons hare vleg met 'n stapel vlas!
  
  Ploeg jy my liewe koei,
  Die rande van die kolle is swart soos berke...
  Ons het gevorderd in die ruimte geraak,
  Ons huil darem trane dwarsdeur die dorp!
  
  Die tril van 'n sonore oriool word gehoor,
  Die druppel klop die breuk ...
  O, hoe is my nagtegale,
  Ek hou van jou liedjie!
  
  Ons somerkleure is helder,
  Herfs koninklike bloedrooi in goud.
  Kersvader met geskenke
  Ons kan dit nie in die koue uithou nie!
  
  die Snow Maiden vir ons sê ?
  Daar sal 'n pragtige sprokie wees;
  Die hoender sal ons goud gee,
  Kristalvaas met 'n roos!
  
  Ek soen my geliefde innig
  Op die lippe van kersiekoraal,
  Ons gedagtes is baie rein,
  Ek wil iets sappig en nuut hê!
  Kom ons stel dit reguit, dit is die jong manne hier. En hulle lek baie dikwels die soet boesem van Venus van die elwe met hul tonge. Kom ons sê net dis wonderlik.
  En die meisies hier is topklas. En as hulle begin sing, sal hulle nooit kalmeer nie.
  En hulle stemme is helder en klinkend, soos die silwer van klokke. En dit sal eenvoudig die hoogste klas wees.
  En die meisies skitter met hul smarag- en saffier-oë. En hulle straal baie dik en brandende vonke uit die skarlakenrooi tepels van die bors.
  En hulle verbrand baie orke. En hulle toon 'n aggressiewe gang.
  En die meisies se kaal tone gooi baie dodelike granate op 'n groot manier.
  En hulle skeur die Orke in klein stukkies.
  Dit is wat die onoorwinlike elwe demonstreer. En hulle borste is baie vol en met bloedrooi tepels.
  En die jong elwe lek hierdie borste met groot entoesiasme. En dit is asof hulle roomys op 'n stokkie het.
  Maar in die algemeen, kom ons sê dit is cool.
  Veral wanneer nie net meisies sing nie, maar ook jong elwe wat, kom ons sê, cool sangers is;
  Ruimte is 'n wye vallei,
  'n Kombers van duisternis sonder enige lig...
  Swart, inkagtige moeras,
  Jy het die held gulsig gesuig!
  
  Sterre krytweb,
  Die fakkel van die dood dans.
  Die stryd is net in die middel,
  Ons sal wen, glo my!
  
  Elwe, orke, trolle,
  Hulle dwarrel in 'n stormagtige warrelwind.
  Baie trane en pyn
  In hierdie ster-sirkus!
  
  Ons is in hierdie stryd,
  Aan die voorpunt...
  Groete uit die kis aan julle almal,
  Dit is 'n kwessie van eer om te klop!
  
  Die krag van oorlog is groot,
  Woede is nog erger.
  Ons is nie papegaaie nie
  En die mense is gelukkig!
  
  Vir oorwinning broers,
  Probeer hard.
  As jy 'n vyand in vodde was,
  En met die gesig van 'n nar!
  
  Die ork sal die elf wys
  Waar is die begin van die wêreld?
  Moenie die tak breek nie
  Voor die sonopkoms!
  
  Bou 'n ruimteskip
  Moenie lomp wees nie
  Ons is nou helde
  En nie kinders van die kleuterskool nie!
  
  So ons sal jou toemaak
  Ons sal jou tot verantwoording roep.
  Jy kou snot,
  Aan die digter se gedigte!
  Hierdie is werklik 'n liedjie wat tegelyk cool en wonderlik is. En natuurlik sing die elwe baie goed.
  En die krygers skitter natuurlik gedurig met hul kaal, ronde hakke.
  En so sal hulle dit vat en na die vyand spoeg. En hulle sal dit baie akkuraat en akkuraat doen.
  En dadelik sal 'n massa orke brand van spoeg.
  Die elfmeisie het dit geneem en gesing:
  - Die malhuis is aan die brand,
  Satan se Sanatorium,
  Daar is geen plek op aarde nie
  Orke is getrou aan die Here!
  Dit is hoe hulle aktief en aggressief sing. En hulle brul.
  En meisies hou ook daarvan om baie mooi dinge met hul tong te doen. En dit skakel hulle heeltemal aan.
  En wat as hulle jou ook met "n moorddadige uitdeelstuk uit Venus se baarmoeder slaan? O, dit sal honderd keer koeler wees.
  Nee, niks kan hierdie meisies keer nie.
  Is jong elwe swakkelinge? Natuurlik nie! Hulle is ook baie cool.
  En hulle sing so heerlik;
  Die ruimte is krom en gevul met vuur,
  Die energie van die heelal het soos 'n veer in 'n horing gekrul.
  Die kosmos is immers met 'n hamer in stof geslaan, kom ons breek dit,
  Die planeet is soos 'n orkaan met pluis uitmekaar geskeur!
  
  Ons is magtige ridders, ons is legio elwe,
  Gevegte vir ons, 'n roeping in die heelal.
  Laat die leër 'n miljoen bose Orke instorm,
  Kom ons verpletter hulle, klein liefies, deur ons asemhaling effens te verander!
  
  En 'n nuwe melodie, al is die wysie verouderd,
  Dit klink, maar moenie aan die lieflike Moederland dink nie,
  Die elwe het so 'n reg, hegte span,
  Dat almal vleiend oor mekaar praat!
  
  Watter magte is in die aanval gegooi, die trol kom,
  Die falanks elwe het gevries, ons het ons spiese geslyp.
  Die aanvalspel het begin, die Orke het die telling oopgemaak,
  Maar in reaksie het die glansrykes 'n doel uit die hakke aangeteken!
  
  Daar is kragtige ruimteskepe, geweerlope,
  Met hul sarsies sal hulle die heelal terughou.
  Die elwe met die krag van die stryd word immers dieselfde as die arende beskou,
  Begrawe die indringer as 'n waarskuwing vir almal anders!
  
  Sonder om die illusie te ken, gaan die soldate aanval,
  Deur geloof met Lada sal hy in staat wees om die teëstander omver te werp.
  En dan bly ons alleen met die rooi meisie,
  Om 'n nuwe soldaat vir die Moederland te kry!
  
  Wat is wysheid, het die elf vir die dwerg gevra.
  Hoe kan ek aan 'n skoonheid bewys dat die lewe saam met my wonderlik is?
  En die donderweer het slinks geantwoord - jy is immers nie 'n mens nie,
  Om so opreg en eerlik oor dapperheid te praat!
  
  Maar die mensdom is agterlik - ek het hom 'n antwoord gegee,
  Vir mense van onnoselheid, net een opdrag.
  Stap die pad van eerlikheid, aanvaar 'n redelike hoeveelheid probleme,
  Maar met die waarheid kan jy nie om vergifnis van jou geliefde smeek nie!
  
  Maar die kabouter het vir my gesê met 'n grynslag - die seun was nog kaalvoet,
  Jy weet nie in die heelal nie, net eerlikheid seëvier!
  Maar gepaard met halwe waarhede, waar is die listigheid met Satan,
  Om nie verniet onder die bose koeëls te gaan nie!
  
  Ek het dit verstaan, wyse kabouter, lieg in matigheid en in jou gesig.
  Dan sal jy die meisie se hart kan losmaak!
  En 'n kristaltraan sal nie blou oë raak nie,
  En ons geloof, tot die einde toe, is om ons vyande tot stof te verslaan!
  Dit is hoe die jong elwe aggressief en harmonieus gesing het. En dit het geblyk so wonderlik te wees.
  En die meisies het voortgegaan om hul baie moorddadige en vernietigende vuur af te vuur. En hulle het die joystick-knoppies met hul bloedrooi tepels gedruk. Die skoonhede het met groot entoesiasme opgetree. Hulle is wonderlike diewe.
  Dit is wat hulle doen, nogal logies en vernietigend. En hul gevegsimpak is onmeetbaar.
  En met hul kaal tone gooi die meisies ertjies van uitwissing. En hulle tree baie energiek op.
  Hulle optrede is eenvoudig moorddadig.
  En die krygers laat ultraklank van die robyn tepels van hul borste vry. Kraaie raak verward in die branders. Hulle word soos 'n moordenaar oor die kop geslaan en verloor letterlik hul bewussyn.
  En hulle val neer en deurboor die skedels van Poetin se bere met hul snawels. En die vegters tree uiters aggressief en koel op. En hulle produseer 'n skokkende en verpletterende effek.
  Hierdie meisies is regtig net super cool. En hulle tonge is altyd aan die werk.
  En die jong manne, wie se polsende, jade-stawe die meisies kielie, sing ook met baie groot gevoel;
  My verbeelding is getref
  Jou beeld het soos 'n komeet se stert geflits...
  Jy het my soos weerlig getref,
  Met sy skoonheid stralend in die sterre!
  
  Digters prys sulke skoonheid,
  Dieselfde gesig van die Maan kan nie oorskadu word nie.
  Mag Venus jou geluk gee,
  Die bose roofdier het geval - gedemp soos wild!
  
  Jy is so mooi dat jy kan
  Oorwin die dieptes van die lug.
  Met jou kan ek maklik asemhaal, vrylik,
  Die draad van die lewe krul soos sy tussen jou vingers!
  
  Ek hoop nie om jou trotse gesindheid te verstaan nie,
  Want jy is Artemis se suster!
  En selfs my kakebeen trek toe van huil,
  Sal die droom regtig wegdryf na Tartarus?
  
  In watter lieflike drome het jy verskyn?
  Dit is nie moontlik om die hemelse voorkoms te verstaan nie...
  Die jeug se kussing is bedek met sout trane,
  O sinistere wêreld - ek sien nie 'n fliek nie!
  
  Ondersteunende struktuur van liefde,
  Dit is lig, maar verpletter met 'n ketting van hartseer...
  Ons wil sweef soos hyskrane,
  Maar die see trek my in die afgrond van die onderwêreld!
  
  Watter soort boeie het die noodlot opgelê?
  Wat het die heelal belangriker gemaak!
  Mag God die jongmense meer krag gee,
  Moenie oormatige straf stuur nie!
  
  Die Almagtige het gesê: Hy het 'n toets gegee,
  Nie vir hoe lank jy uitgehou het nie.
  Maar die ideaal moet getemper word,
  Hoe om uit 'n sagte wieg te kom!
  
  Nou is jy 'n arend saam met die arend,
  Nou kan hy met die noodlot reken !
  En as hy 'n geveg met Satan begin het,
  Dit beteken dat hy in staat is om te veg wanneer hy moet!
  
  Nou sweef ek saam met jou, gérub,
  Jy is 'n maagd, soos 'n helder ster!
  Ons sal die uitgestrektheid van die hele heelal oorwin,
  Ek sal nooit met jou skei nie!
  Só sing die jong elwe heerlik en heerlik. En hulle stemme is onbenullig wonderlik.
  En as die meisies al begin sing, dan lyk dit regtig wonderlik.
  En los moordende weerligstrale uit skarlakenrooi tepels. En dit is heeltemal hiper .
  Dit is die meisies wat op groot skaal energiek optree.
  En met hul kaal hakke gooi hulle vernietigende ertjies van die dood op. En hulle slaan Poetin se bere stukkend.
  En hulle tree op met kolossale energie van die dood. En die invloed van meisies van die hiperklas vind plaas .
  En dan sal die meisies weer kolossale energie en krag met hul bloedrooi tepels neem. En hulle bevat beide die vuur van magie en hiperplasma , met enorme, kolossale vernietiging.
  As ons na hierdie stryd kyk, het die Demiurge-godin Emmanuel baie energiek begin sing;
  Daar is geen manier om 'n persoon aan bande te lê nie,
  Die begeerte om die Allerhoogste Almagtige te word!
  Sodat die hele aarde die heelal regeer,
  En elkeen met kragtige, alomteenwoordige kennis!
  
  Maar in hierdie geval het ons die krag,
  Soms onstuitbaar, soos 'n storm!
  Ons slaan in die voorkop, nie net in die oog nie,
  Ons skep die heelal sonder hackwerk!
  
  Elkeen het sy eie groot diamant
  Sy verstand is warm, soos 'n vlam wat spat!
  En sodat die stralende vuur nie uitgaan nie,
  Ouens hou van ons Russiese vroue!
  
  Elkeen het sy eie rede om te baklei,
  Ons veg vir geluk in die wêreld!
  Die vyand sal verpletter word,
  En die hemel en aarde is onder ons mag!
  
  Skep vir jouself 'n pragtige wêreld,
  Waar daar groot palmbome op die roomys is!
  Wel, waarmee kan Shakespeare vir jou vorendag kom?
  Honderd heelalle? Moenie lieg oor vet wees nie!
  
  En ek sal julle een antwoord gee, vegters,
  Wetenskap kan onsterflikheid gee!
  Die kwasar sal vir jou 'n eenvoudige sonnet uitvoer,
  Mag jy hartseer en dood vermy!
  
  Dan kry almal 'n soet koek,
  Om met 'n groot aap te trou - 'n aap!
  Ek het 'n stillewe in olie geskets,
  Maar ek sal nie die Duiwel vir jou skep nie!
  Dit is hoe Emmanuelle gesing het. Terloops, Christene, hoekom dink hulle nie daaraan of God die Duiwel geskep het nie? Om die waarheid te sê, hoekom iemand skep wat miljarde lewende wesens en engele tot lyding verdoem?
  Wat sê priesters oor hierdie onderwerp?
  In elk geval niks oortuigend nie. En dit is onmenslik om eksperimente op mense uit te voer.
  Maar Emmanuel en Sfero Katastrofov het hul eie gedagtes oor hierdie saak. En hier kan jy hulle nie meer oortuig nie.
  Daar kan ook opgemerk word dat Orke ook mense is en om hulle dood te maak is onmenslik.
  Alhoewel dieselfde orke baie lief is daarvoor om die kaal tone van gevange meisies te breek en hul kaal hakke met vuur te braai.
  Die pragtige elfmeisie sing egter, ten spyte hiervan, dapper en met groot ywer;
  Vergeet wie jy voorheen was
  Ons kan nie van ledigheid droom nie.
  Harte brand in heilige hoop,
  Swaarde skitter in die gevegsleër!
  
  En die vallei is hartseer en onherbergsaam,
  Die teëstander se stap buite die venster...
  Die monster het kettings, stropke opgehang,
  En akute koliek vir later!
  
  Is jy nie gelukkig nie, Cossack?
  Waar het die viering gegaan?
  Jy moet op sagte stoele opstaan,
  Om die juk af te skeur!
  
  Damast staal lui en die duiwels is gelukkig
  Hulle het 'n kort gesprek...
  Help demone verduisteraars,
  Hulle teëstanders op die brandstapel!
  
  En hierdie modderige slegte weer,
  Rook van hel-curia.
  Hoe om geluk vir minnaars te vind
  Die kant het nie op die keel gedruk nie.
  
  Vir hierdie doel veg ons
  Om die geskenk van soen te kry!
  En ons klim weesloos onder die koeëls in,
  Sonder om pa of ma te ken!
  
  Hierdie gaan 'n avontuur wees
  Om vuur na die nuwe wêreld te bring...
  Verdryf die skandelike pyniging,
  Red die planeet van 'n ramp!
  
  God knik neerhalend,
  En julle is puik!
  Jy sal 'n plek in die lieflike hemel hê,
  Gratis suigstokkies met tee!
  
  Maar jy moet die stryd verduur,
  Dan sal vrede en liefde na jou toe kom.
  En uit Eden die wortels van die tuin,
  Die bloed van die goddelose vloei af!
  Kom ons sê maar die meisies het baie goed en pragtig gesing. Meer presies, een meisie wat aan die rak gehang het. En die laksman het haar met 'n sweep gemartel. En dit was so uiters wreed en bloederig.
  Dis hoe dit is om teen sulke meisies te gaan. Hulle kan enigiets doen en sal enige teenstander uitmekaar skeur.
  Hulle vegposisies ken nie swakheid of huiwering nie.
  Hier is hulle byvoorbeeld met hul lang tonge hoe hulle die polsende jadestawe sal begin verwerk. En kom ons sê net dit is wonderlik!
  En as die meisies ook die skarlakenrooi tepels van hul borste gebruik. Hulle sal sulke dinge reël wat nie genoeg sal lyk nie. Die krygers is die oorweldigende krag hier.
  En hulle kan weer ingee aan borste met weerlig van die skarlakenrooi tepels. En hulle sal iets so verwoestend en ondenkbaar doen.
  Dit is meisies wat baie mooi is en as 'n reël kaalvoet. En elke bors is 'n ware skat. Daar is nie sulke meisies nie, selfs die rek en elektrodes in die baarmoeder van Venus sal jou nie bang maak nie. Hulle is onbenullige meisies, kom ons sê - yster en termokwarke.
  Sulke krygers sal uitermate skree en figuurlik hara-kiri doen.
  En hulle kan ook weerlig uit die naeltjie gooi.
  En die jong elwe het ook sonder enige probleme tot die stryd toegetree. En hulle het indrukwekkende resultate getoon.
  . HOOFSTUK No 26.
  Maria Kolesnikova is 'n meisie regtig uit die buitenste ruimte, en uit die tronk ook, en as sy aan die gang kom, kan jy haar en die span en die elwe nie keer nie;
  En natuurlik het hulle ook begin sing;
  'n vreugdevuur met die helderste vlam,
  My liefde brand!
  Alhoewel die vyand slinks en slinks is,
  Maar hy sal stukkend wees!
  
  Selfs 'n wilde, mal skurk,
  Dit skeur en verwoes die streek!
  Jou blik is 'n droom, soos 'n nagtegaal,
  Harmonie, vrede, paradys!
  
  Laat die warm hitte van passie vlam,
  Smelt die vlamme en ys!
  Ek glo ek het hierdie bal verower,
  Sterkte wag op die ou!
  
  Sukses kom na jongmense
  Daardie vrees word dadelik verwerp,
  En die meisie in suiwer hemelse drome,
  Die koningin word vereer!
  
  Laat ons dus nie vergeet om lief te hê nie,
  Ek durf nie ons wêreld verraai nie!
  En die lewe met sukses is 'n draad,
  Weet om nie die skurk te onderbreek nie!
  
  Ons sal ons man staan Elfograd ,
  Laat Elfamm die glorie wees!
  Met 'n oorwinnende stap Zelingrad ,
  Elfkrag kom!
  
  Berlyn, Parys of New York,
  Ons vlag is oral oorwinnend!
  Leier Ftalin het ons fakkel aangesteek,
  Laat die veragtelike vyand omkom!
  Só het die jong manne gesing met hul kaskade van vrolike liedjies.
  En die skoonhede skrik nie eers vir die feit dat Orke hul hakke verbrand nie. Die pyn is natuurlik groot, die meisies grinnik en lag net. En die gesigte van die skoonhede is so wonderlik en manjifiek. En wat kan jy sê oor sulke skoonhede? Hulle is eenvoudig pragtig en super.
  En as hulle begin sing, dan het daar nie eers 'n beer naby gestaan nie. Hierdie krygers is ongelooflik. Hulle het net die temperament van 'n kobra. Die vermoë om ongelooflike en helder dinge te skep.
  En natuurlik stuur die skarlakenrooi tepels van die bors vernietigende en moordende weerlig.
  En wanneer die houe slaan, vind 'n totale en vernietigende, vernietigende effek plaas.
  En sulke meisies kan alles met kolossale energie en krag doen. En hul vermoëns groei voortdurend.
  En hulle doen dit regtig met behulp van robyn tepels.
  En Orke probeer dikwels om hul kaalvoete te braai. En dit is hul werklik aggressiewe credo. Die wreedheid van Poetin se bere is spreekwoordelik; wette word nie aan hulle geskryf nie. Geen wonder die hele wêreld vervloek die kaalkop Fuhrer nie. Wat redelik regverdig is.
  En die meisies sing ook geestig;
  Ons kan nie die Here se las verstaan nie,
  Wat beteken dit om die aarde in die palm van jou hand warm te maak?
  God is genade - 'n vriendelike moeder,
  As Hy by jou is, sal die monster jou nie raak nie!
  
  In die eindelose lug is daar 'n pad van strale,
  Die son kom op en versprei lig mildelik!
  Ons sal ons nekke breek vir die Vaderland,
  Die Wehrmacht word in sagte Mei verslaan!
  
  Warrelwinde van geluk, spatsels van die noodlot,
  Hulle het ons met viskose bloed besprinkel...
  Jy sien, jou kinders ly,
  Ons heilige, vriendelike Elfia!
  
  Die projektiel ontplof en stuur tornado's op
  Die turf brand in sterflike stryd!
  Die span wil haastig veg,
  Sodat hulle ons nie almal afsonderlik breek nie!
  
  Elkeen van ons is 'n Elfie-vegter,
  Plaat en helms, helms - granate!
  songlorieuse tsaar - ons is aan die stuur,
  Kom ons vier parades saam met sang!
  
  Die hordes val Elf soms in troppe aan,
  Groot magte betree die geveg.
  Orcmacht het 'n dolk op die hart gerig,
  Maar hy het in Mei straf gekry!
  
  Wit son van rooi woestyne,
  Dit is soos 'n stryd op skaakblokkies.
  Elkeen van ons is 'n reuse-held,
  God moedig jou aan om te bid!
  
  Reëndruppels voeg varsheid aan die lug,
  Hulle is soos vloeibare fluweel.
  Die tuisland het skuiling aan die weeskinders gegee,
  Jy kan dit gebruik om myle te meet sonder 'n gids!
  
  Frym sal ons s'n wees, smarag oorboord,
  Die vis het die hele bodem soos goud besproei.
  Jy kan goed oor die heuwel woon,
  As hierdie koppie se hart by Elfia is!
  As die meisies ook sing, sal alles uiters wonderlik en cool uitdraai. En hulle kan baie vernietigend optree.
  En hulle kaal, gebeitelde voete maak hulle nie bang nie. Kom ons sê die krygers is pragtig en super.
  En die skarlakenrooi tepels van die meisies se borste is manjifiek. En jy sal hulle waarskynlik nie koeler vind nie. Hulle kan dinge doen wat nie in 'n sprokie gesê of met 'n pen beskryf kan word nie. Daar is absolute genialiteit in hulle.
  Hierdie is regtig superklas meisies.
  En die jong manne is ook nie swak nie, maar baie taai. En hulle sing baie goed. En die seuns se liedjies klink net wonderlik.
  Vuurtonge het opwaarts gestorm,
  Is dit nie waaroor jy as seun gedroom het nie?
  Ons het 'n geskenk van God ontvang,
  Want Mars is 'n ideaal vir ons!
  
  Die Hemelse Koningin sal ons help,
  En antieke, heilige regte.
  Heilige gesigte sal dit goedkeur om ikone te neem,
  Jou goue koepels Elfqua !
  
  Ja, tye is nou anders,
  Maar glo die Moederland sal nie skaamte duld nie!
  Tot eer van ons Moeder Elf,
  Ons sal oordeel oor Orkisjisme uitspreek!
  
  Met jou gespierde arms,
  Breek die orke se rug in woede!
  Ftalin is immers by ons ,
  Dit beteken dat Orkh net vir middagete sal gaan!
  
  Die milisies het in 'n vuis saamgedrom ,
  Ons is nie bang vir welige sneeu nie!
  'n Afskuwelike val wag op die teëstander,
  En ons sal met 'n bajonet deur die vyand steek!
  
  Die bloed in ons are het hewig gekook,
  Daar is geen slegter woord vir 'n soldaat nie - gevangenskap!
  Die Rus veg heftig, vaardig,
  Soos 'n hamer klop die hart in die delta van die are!
  
  Onthou Putin se basterds se griewe,
  Vegter van die Vaderland, 'n formidabele reus!
  Die vergelding van die Russiese Nemesis sal verslaan,
  Die Fuhrer het in woede geval, die mal tiran!
  
  Afskuwelike verkrygings sal oor jou pad kom,
  Die weerligstraal verontwaardig die hemele!
  En die wenners het alle lyding uitgewis,
  Skep 'n palet van wonderlike wonders!
  
  Die gees van die Vaderland is uit gevangenskap geruk,
  Hy sal die lyne van 'n bloedige grens trek!
  Ons eis slegs vergifnis vir hartseer,
  Ons span is die sterkste monoliet!
  
  Die Here sal frons en verklaar
  Julle is my kinders, julle het nie 'n romp nodig nie!
  Bou jou eie stad in die paradys,
  Die vervloekte nood sal verdwyn!
  Die meisies van die elfweermag het voortgegaan om 'n hardnekkige en hewige oorlog met die vyand te voer. En hulle het voortgegaan om Poetin se bere te vermorsel. Die krygers het met groot woede geveg.
  En met hul kaal tone het hulle met groot, dodelike geweld geskenke van die dood gegooi. Wat die hoogste vlak van vernietiging en dood getoon het.
  Die krygers het allerhande dinge gedoen. Hulle is ook, kom ons sê, uiters dapper en veglustig. Die aggressiwiteit van die skoonhede is van die kaarte af.
  En met hul kaal tone het hulle begin om giftige naalde van dood en vernietiging te gooi. Maar die skarlakenrooi tepels van die bors gee soms die mees onverwagte effek wanneer dit toegedien word.
  En as die meisies dit vat, dan sal hulle regtig bymekaar kom. Mooi meisies sal met hul kaal hakke die pedale van aanvalsvliegtuie vat en druk.
  En wat hulle net nie opstaan nie.
  En met hulle is alles so maklik om asem te haal en te kalmeer. Hulle is eenvoudig wonderlik en wonderlik.
  Die meisies het dit geneem en gesing:
  Kakkerlak, kakkerlak, kakkerlak ,
  Vloeistofbeenbok , gogga!
  En hulle sal weer lag en hul gesigte glimlag. Dit is die meisies hier - die beste klas, kom ons sê.
  En dit is nie skrikwekkend as 'n meisie se tone op die rek gebreek is nie. Hulle sal nie eers hieroor huil nie. Kom ons sê die meisies is so sprankelend. Hulle het die volle, gewelddadige energie van 'n vulkaan.
  En 'n uitbarsting van vlam en vuur. Krygers van die hoogste klas.
  En hulle kan dit vat en brul.
  En dan sal hulle met hul kaal hakke bomme gooi en baie van Poetin se bere uitmekaar skeur. En dit is wonderlik.
  Die meisies tree met groot woede op. En nou hou een van hulle 'n meulonthaal en kap die orke se koppe af. Hulle val en rol soos kegels.
  Die elfmeisies het dit gevat en hul kaal tone in hul mond gesit. En hoe hulle dit sal vat en blaas.
  Daar was 'n oorverdowende fluitjie. Die kraaie is deur die ontploffingsgolf getref en het dadelik hul bewussyn verloor.
  En duisende kraaie het geval en die skedels van Poetin se bere geslaan en hulle gestamp.
  En die krygers was eenvoudig puik.
  En hoe hulle skree en skree.
  En die jong elwe sing met groot gevoel;
  Daar is niks meer waar as 'n muntstuk nie
  Sy skyn waarlik sonder valsheid!
  Trouens, die dubloon is die heerser van die wêreld,
  Sy ondersteuning is 'n sterk swaard en skild!
  
  Die heidense gode is daarin verborge,
  Soos die son, 'n stralende goue gesig...
  Alhoewel daar steeds parasitiese bandiete is,
  Wie het hul siele begin verhandel!
  
  Die muntstuk is 'n afgod en 'n aartsengel,
  Hy is die verlosser, die vernietiger van alles.
  Sonder goud kwyn die gehuurde damast staal,
  Sonder geld sal sukses in die stryd nie kom nie!
  
  Maar wat wil jy hê 'n man van hart,
  Ek wil vir jou onsterflikheid koop...
  Om gulsig die deur na saligheid oop te maak,
  Om 'n draad van eeue se lewe te weef!
  
  Maar kan 'n dubloon dit ook kry?
  Kan 'n goue sirkel droom?
  Sodat die ou man met 'n seis nie met groete kom nie,
  En hy het nie 'n seël op sy voorkop in die lykshuis gesit nie!
  
  Alhoewel 'n muntstuk baie geluk nodig het,
  Om ons baie sonde te gee!
  Maar die mens het geen mag oor passie nie,
  Hy meisies soos gierst vir 'n haan!
  
  Hy wil baie op die maag kry,
  Skud fisante, pynappelponde.
  Alhoewel jy nie tot die graf kan eet nie,
  Al is jy baie gaaf met geld!
  
  En die kis kos selfs te veel,
  Want daar is plek vir konings daarin!
  Die engel sal immers 'n nul op die vorm teken,
  'n Hou op die voorkop en 'n stok op die brein!
  Dit is meisies wat eenvoudig super is. En die seuns is wonderlik. En elwe van albei geslagte is eenvoudig hiper . Hulle kan regtig amper enigiets doen. En veral wanneer hulle bloedrooi bors tepels in die geveg bring.
  Dit is die meisies wat eenvoudig super is. En hulle sal dit neem en vernietigende gawes van vernietiging met hul kaal tone gooi. En antimateriedeeltjies sal na die Orke toe vlieg. En hulle maak Poetin se bere dood. Wat die meisies doen is net super en hiper .
  Hulle doen dinge wat niemand kan doen nie. Nou, as hulle uiteengaan, dan sal niemand staan nie.
  En die krygers, ek moet sê, is so cool en kaalvoet en oor die algemeen super.
  En hulle bors tepels is skarlakenrooi soos papawers. Wonderlike vroue - eenvoudig super.
  En hulle gooi moorddadige pulsars uit hul robynkleurige tepels en skiet Poetin se bere.
  Dit is regtig wonderlik.
  En hier sing die elfjeugdiges met groot entoesiasme, en met vreugde;
  Dis wanneer die basuin van die Here
  Hy sal ons in 'n dapper aanval lei!
  Die onderwêreld sal in die afgrond vergaan,
  Weet dat soliede ys sal smelt!
  
  Geveg vir die Vaderland
  Hulle het soos hane baklei!
  Orkmacht was in Mei deurweek,
  Ons kan met alles wegkom!
  
  Wie gekreun het in waansinnige slawerny,
  Breek die ketting, vegter, vinnig!
  Jy sal in die heilige koninkryk wees,
  Met 'n bloed-eed!
  
  Ons is immers sulke soldate,
  Jy sal niks koeler in die wêreld kry nie!
  Hier word granate gegooi,
  Met geweld dat hulle nie toegesluit gehou word nie!
  
  Die snuit van die Tiger-tenk was gebreek,
  En die soldate het die stert van die Panter verbrand!
  Die dop het die vuur so aangeblaas,
  Ons het selfs die dood tot niet laat gaan!
  
  Die Vaderland is immers 'n blom in 'n veld,
  Sy het die skoonheid van Elfia, wyser as almal!
  En die kinders lag in stormagtige geluk,
  Die nagtegaal het hard begin tril!
  
  Jeug in ons wêreld is edel,
  Sy het selfs grys hare...
  Laat haar gelukkig wees, vry,
  Ons stralende land!
  
  Daarin is daar ysberge, strome watervalle -
  Goud van woestyne, smarag van riviere.
  Ons moet hard veg vir die Vaderland,
  Laat die basters Hades toe gaan!
  
  Daar is niks soeter as die Moederland nie,
  Al is dit moeilik vir broers om te lewe!
  Svarog se blik het selfs meer dreigend geword,
  Die jagter voel dat hy wild is!
  
  Ons sal 'n einde maak aan die verraderlike Poetin,
  En ons sal die orke se gemors stuur om geskrap te word!
  Vir ons, glo my, is die hoofleuse immers -
  Sodat Sodom nie na Elf toe kom nie!
  Die bakleierige en aggressiewe jong manne het so mooi gesing. Hulle het 'n baie hoë klas getoon.
  En hulle het geskiet en Poetin se bere baie akkuraat doodgemaak. Dit is regtig, kom ons sê, vegters. Die meisies hier is ook baie mooi.
  Hulle bors tepels is so skarlakenrooi en wonderlik.
  Jong elwe is baie lief daarvoor om hierdie tepels te lek en dit is uiters koel en koel.
  En die meisies is so sexy. En hul bene is grasieus, met baie gladde en verleidelike tone. Waarmee hulle moorddadige geskenke van vernietiging gooi. Wat uiters koel en koel is.
  So as die meisies aan die gang kom, sal alles baie cool wees.
  En nou vlieg moordende weerligstrale uit die skarlakenrooi tepels van die skoonhede. En hulle hamer op die Orke.
  Dit is, kom ons sê, aggressiewe en unieke meisies. Kom ons stel dit so, hulle doen dinge wat onmoontlik is om in 'n sprokie te vertel of selfs met 'n pen te beskryf. Dit is werklik krygers.
  En hulle het kaal hakke, hulle gooi so 'n mooi moorddadige ding saam. En hulle skeur Poetin se bere uitmekaar.
  Hierdie meisies is so wonderlik en oor die algemeen kan jy dadelik sê hulle is super en hulle sal die orke aan 'n teef hang.
  En paartjies van verliefde elwe sing met genot;
  O, hierdie wêreld is so hartseer,
  Net 'n see van trane - 'n see ...
  Waar is die middag astrale pad van die siel,
  Die dooies huil het gedroom om by Eden uit te kom!
  
  Dit bevat die ys van harte van bevrore korsies,
  En die brandende hitte van afgunstige passies.
  Hoe gevoelloos, wie is selfs jonk van vlees,
  Die hartseer nagtegaal speel in rou!
  
  Soos die slym van 'n bosluis, die gees van roetine,
  En die verval van die graf van bekommernisse.
  Maar ons kan as ons verenig is
  Kry die mense uit die moeras!
  
  Verdryf die gemeenheid van die heelal,
  Vee vloeke uit is 'n verskriklike teken..
  Ons kan nie die leisels van lyding dra nie,
  Laat die Duiwel in stof verander!
  
  Die planeet sal vinnig sy kettings afgooi,
  Dit sal egter nie 'n wentelbaan verlaat nie.
  Behandel mekaar eerlik
  Staan dan die mense op!
  
  Jy kan opstaan sonder vrees,
  Moenie ander mense druk nie...
  Sodat die baster nie met vet swem nie,
  Sodat ons ma nie oud word nie!
  
  Ons sal 'n bietjie drink daarvoor,
  Wyne wat soeter as bye se heuning is!
  Laat die probleme voorgee,
  Maar die uur van afrekening het nie gekom nie!
  
  Dan bou ons 'n hemelse paradys,
  Alle kinders sal dit vir altyd geniet.
  Ons vlieg soos 'n pyl in die hemelse vlug,
  'n Blink droom wat waar geword het!
  Die meisies hier was ongelooflik - net super. En hulle kan sonder onnodige vooroordele iets so groot en blink vat en met spesiale passie vat en lek.
  En so gooi die krygers ertjies van vernietiging met hul kaal tone.
  En hulle gooi gawes van vernietiging met moorddadige geweld. Wonderlike skoonhede.
  En die meisie het haar borste van haar bloedrooi tepels afgehaal en dit met pulsars geslaan. En sy het die orke-soldate met vuur verbrand. En dit alles blyk uiters veglustig en vernietigend te wees.
  En nou sal die elfmeisies jou steeds uit die baarmoeder van Venus neem en jou met 'n golf van magoplasma slaan. En hulle sal hul wonderlike vlug wys.
  Dit is werklik superskoonhede, kom ons sê.
  Dit is meisies en die omvang van hul impak is uiters steil.
  En hulle kan letterlik enigiets doen.
  En toe het vyf elwe dadelik 'n tegniek met meulswaarde uitgevoer. En hulle het die koppe afgesny van die mal Orke wat op hulle vlieg.
  hiperklas meisies .
  Ons ken onsterflike heerlikheid in gevegte,
  Die gevegte van die elf-leërs is 'n heerlikheid vir eeue!
  Die grootheid van baie, tel geslagte,
  Gee ons glorieryke krygers onsterflikheid!
  
  Sonder om die vrees te ken, veg dapper,
  Mag die swaard ons help in groot prestasies.
  Tot eer van die grootheid van dapper burgers,
  Kom ons toon ywer in hewige gevegte!
  
  Ons is immers die helde van die wêreld van 'n glorieryke mag;
  Verslaan die vyand - niks anders maak saak nie!
  Kom ons kry die grootheid van die trots van glorie,
  Vir hierdie doel sal ek 'n skokkende vers skep!
  
  Ons vaar op die see sonder enige twyfel,
  'n Seerower en 'n storm, 'n orkaan is geen versperring nie!
  Ftalin en Elfin sal immers in die geveg lei ,
  Ons sal bloed agter hom stort soos die druk van 'n waterval!
  
  Die herinnering sal in die harte van dapper mense bly,
  Die vyand is verslaan - dit is die hele beloning!
  Laat daar baie middelmatige mense aan bewind wees,
  Tog moet ons na die doel van rede gaan!
  
  Skoonheid, sal jou passievol liefde gee
  En môre wag die laksman op die steier!
  Maar jy sal nie jou lewe tevergeefs mors nie,
  Kry 'n posisie in die hemel!
  
  Die wêreld is 'n stryd, weet elke jong man
  Om jou lewe met 'n filibuster te verbind is gevaarlik,
  Fortuin gooi die dobbelsteen grillerig,
  Maar ek glo dit sal op die ou end puik uitdraai!
  
  Ons kan ons geluk vind ouens,
  Kry beide rykdom en die vreugdes van die lewe!
  Glo my, die Orkshiste sal vergelding in die gesig staar,
  En vertrou ons om in ondeunde kommunisme te lewe!
  Dit is hoe die manjifieke en unieke meisies soos super en hiper gesing het .
  Hulle is in staat om iets te doen wat uiters cool is, kom ons sê.
  En al word die meisies se kaal bene met 'n vlammenwerper geslaan, wat hul kaal hakke verbrand, dan is die skoonhede selfs dan in volle opgewondenheid en aggressie van mag. Dit is wat opgemerk moet word oor hierdie wonderlike krygers.
  Hulle skiet uit masjiengewere en maai die orke af wat probeer vorder, wat die posisies letterlik met lyke besaai.
  Dit is werklik 'n bloedbad. En hoeveel moorde gebeur in die wêreld.
  En die meisies gaan voort om Poetin se bere te vernietig. Hierdie meisies het eenvoudig super geword.
  En hoe hulle dit sal vat en brul. En dit lyk vir hulle of hulle 'n hele kaskade van wedersydse orgasmes het.
  Hierdie meisies kan letterlik enigiets doen. En kom ons sê net hulle is aggressief en uniek.
  En die meisies sing weer;
  Groot uitgestrekte see, oseane -
  Ons het hulle onder die driekleur vlag ingeploeg!
  Die soldate het hoë berge verower,
  Die arende het weerklink met 'n brul van oorwinning!
  
  Die planeet het die vegters van die elwe herken,
  Swaarde, bajonette tref die vyande!
  Ons was in staat om die juk van orcisme van die helfte van die wêreld af te gooi,
  Het die loopvlak afgesluit met 'n oorwinning in Orklin!
  
  Die Orke op boggelrugtenks het vasgepen,
  Hulle dreig om al die elwe te vernietig in die lig van die velde!
  Maar hulle slaan die verdomde freaks hard,
  Sodat ons kinders gelukkig kan leef sonder 'n juk!
  
  Ons is die kinders van die Vaderland, wat hoër is as al die ander in die wêreld,
  Ons is gebore, besig om kaliko met ons kaal voete te knie!
  Die Almagtige het vir ons in die geveg ingetree,
  En God het Mei laat blom in vreugde!
  
  Daar is geen deel van 'n vegter nie, en geen verhewe hart nie,
  Wat gee 'n droom en wedergeboorte!
  Maak die heerlike deur oop na onsterflikheid,
  Maar as jy in 'n hinderlaag sit, wees stil !
  
  Daar is wolwe en skape, maar julle is die herders van die heelal,
  En dit is jou aandeel om die orde aan die nageslag oor te dra!
  Om die besigheid voort te sit tot die einde van die skepping,
  Sodat die ewige vuur in jou hart van liefde nie uitgaan nie!
  
  Wie weet waar 'n vyandelike koeël 'n soldaat sal stop,
  Maar steeds, in die stryd, is die dood beter as vrot siektes!
  En as hy gesterf het, dan sal jou vriend die teëstander verbrysel,
  Hy sal dit nie duld nie, want kaalvoetmeisies word in ballingskap gedryf!
  
  O elwe se deel van lig, oorlog en vuur na oorlog,
  Vir die wat met vakansie wil gaan, daar is nie plek vir hulle nie, weet in die paradys!
  So het die helse ork 'n sameswering met Satan aangegaan,
  Dreig: Ek sal 'n atoom afbring en die hael slaan!
  
  Maar daar sal ook beskerming teen missiele wees,
  En 'n kernbom kan nie Elfskva vernietig nie ...
  Ons kan tenks gebruik om die parasiet te kry,
  En vervelige liedjies oor die gevalle maak jou hartseer!
  
  Om vir 'n sent te verkoop is nie 'n elf se aandeel nie,
  Elkeen van ons is immers 'n groot vegter!
  Moenie glo dat God ons reeds in die rol geplaas het nie,
  Om die waarheid te sê, jy besluit hoe cool die gehuil is!
  
  Daar was mislukkings, daar was nederlae,
  Dit het gebeur soos hase wat van verskriklike wolwe teruggetrek het!
  Maar as oorlog begin, sal ons weer daar wees,
  Verpletter die wrede leër van monsters in 'n helse ritme!
  
  Glo my, ons speel nie ter wille van oorlog nie,
  Ons het geen ander roeping as om lekker vriende te wees nie!
  Ons is broederlike mense, nie Abel en Kain nie,
  Vir ons is 'n voël 'n lied, en glad nie vet wild nie!
  . HOOFSTUK #27
  Kom ons sê die meisies is net super. En hulle sal letterlik al daardie verdomde Poetin-bere in die grond begrawe.
  Die krygers gooi baie vernietigende gawes van vernietiging met hul kaal tone.
  En skeur die Orke uitmekaar. Hierdie is regtig baie aggressiewe en sexy meisies.
  Hulle is so bekwaam om te doen dat wat hulle doen regtig 'n sprokie is.
  Wonderlike skoonhede. Hulle kan dinge doen wat eenvoudig fantasties en super is.
  Die krygers sou dit met groot krag en vernietiging van hul bloedrooi tepels afhaal.
  Hierdie meisies is wonderlik en cool, net super. En hulle het unieke kosmiese krag.
  En die meisies sal dit vat soos hulle wil, en hulle sal die Orke, wat groot en aggressiewe verskynsels is, in volle swang tref.
  En weerlig van die bloedrooi tepels van die bors.
  En met hul kaal hakke gooi hulle ertjies van dood en dood op met 'n moorddadige en unieke krag.
  Hierdie meisies is net klas, wat hul super en hiper vlak wys .
  En as die elwe begin sing, dan gebeur alles op 'n uiters vernietigende en koel manier.
  Selfs magie het 'n skerp swaard met 'n pyl nodig,
  Vergiet meer bloed in weerwil van die noodlot!
  Hou vas aan die wetenskap - dan sal die wêreld joune wees,
  En die hele ras op aarde sal op sy knieë val!
  
  Towenaars brou drankies en maak ketels skoon,
  Towenaars berei pulsar-aanklagte voor...
  Maar ons is elwe, so ken Svarog se seuns,
  Ons meisies sal trofee-uitrustings probeer!
  
  Die teëstander sal jou nie help nie, hierdie drang,
  Jy sal nie ons krag in toom kan hou nie...
  Ons elwe mense is verenig as 'n monoliet,
  Ons sal die hele ruige horde kan veg!
  
  Genghis Khan het sy swaard teen die Vaderland opgelig,
  Hy het probeer om regimente op Kiev te stoot.
  Maar hulle het daarin geslaag om dit met skatte te sny ,
  Al die edele buit het hul kiste teruggegee!
  
  Khan Batu - hy wou Moskou inneem sonder 'n geveg,
  Maar die slag van die elwe se sabel het die woedende ywer laat sak...
  Dit is wat ek steeds nie verstaan nie, broers,
  Hoe dikwels is ons agterstewe verraderlik!
  
  Die koning van Pole het 'n verraderlike veldtog geloods,
  Die boyars het vinnig die hekke vir hom oopgemaak!
  Maar hulle het nie geweet dat Pozharsky binnekort sou kom nie,
  Hy sal hulle kilometers ver jaag!
  
  Nee, koel Bonaparte is onder die verkeerde ster,
  Jy is 'n groot keiser gebore!
  Al het ek die kans gehad om Moskou te bestuur,
  Maar jou ambisie het vinnig verdwyn!
  
  Poetin wou ook slawe maak van elwe,
  Maar hy is deur die katjie vernietig!
  Hierdie sekuriteitsbeampte het immers nie ons rooi arende geken nie,
  Ons het 'n siek kind vasgebind!
  
  En nou wag die hemelse lug vir ons in die ruimte,
  Stap op Mars!
  Diegene wat teen die Vaderland is - die verskrikking van Sodom wag,
  Ons sal sy snoet met was smeer!
  Dis hoe die meisies gesing het - dit was eenvoudig kunsvlieg van die boonste rakke. Alles het baie mooi en aggressief uitgedraai. En dit het met kolossale krag getref.
  En nou het alles so ongelooflik kosmies en uniek geword.
  Die elfmeisies het met groot woede en omvang baklei. En hulle het meultegnieke uitgevoer wat koppe geslaan het en hulle het soos kaaskoppe gerol.
  Die vroulike krygers is baie taai en uitgemoor Orke.
  En nou, vanaf die skarlakenrooi tepels van die bors, sal die meisies dit weer vat en moorddadige aanklagte van pulsars op Poetin se bere afvuur. Dit is hoe dit op 'n dodelike en unieke manier gebeur.
  En die meisies, wat opgemerk moet word, is in staat om letterlik enige ork in kwanta te saag.
  En weerlig breek ook uit naeltjies en verbrand Poetin se bere tot as.
  Wat hulle met groot entoesiasme doen. Dit is die pragtige en unieke meisies hier. En hulle bene is baie mooi, en word deur uiterste grasie onderskei.
  En hulle gooi ertjies van vernietiging na die vyand.
  Die skoonhede veroorsaak kolossale vernietiging en dood.
  En terselfdertyd sing hulle so mooi en uniek;
  Pêrel van die gode van die skepping,
  Die land in die heelal is die oulikste!
  Ek kyk met verwondering na die elwe,
  Hulle is soos pêrels tussen mense!
  
  Ek wend my tot jou, Vaderland,
  Gedruk met onaardse liefde!
  En daar is net een ding waaroor ek tranerig bely,
  Wat ek nie met my droom kon verbind nie!
  
  Ek tel oomblikke in gevegte,
  Die warm stryd kook,
  Vra jou vaderland om vergifnis,
  En lig jou skild vir die reg!
  
  Groot helder ruimtes,
  My liewe Elfia!
  Woude, velde, valleie, berge,
  Herte is op pad na die watergat!
  
  Bloed het gestort, skitter in die mis,
  Die vure word verstik deur helse rook,
  Al swerm die wurms in die wond,
  Maar die lofsang word vir ons gesing deur 'n koor van ligte!
  
  Ons vaar in die hemelse oseaan,
  Alhoewel die pad nie gemeet kan word nie!
  Maar ons sal in onsterflike heerlikheid wees,
  Wyn gee ons sulke hops!
  
  Moenie die vegter wat uitgeworpene is deur vrees wakker maak nie,
  Die Here het die Vaderland geïnspireer!
  Ons sal die land uit die duisternis lei,
  Sy het baie sonkrag!
  
  Die tyd vir totsiens sal kom,
  Die oorlog sal eindig met oorwinning!
  Moenie uit herinneringe alleen lewe nie
  Die nag gaan verby, al is dit swart!
  
  Dan word jou wense waar,
  En die land het gefloreer soos 'n tuin!
  Jou meisie sal 'n slanke dam word,
  En die horde sal skreeuend hardloop!
  
  Vriende het ook gesterf - dit is hartseer,
  Maar blykbaar het die Here so besluit!
  Glo my, die dood is nie noodlottig nie,
  Die gees is onsterflik, alhoewel die vlees sterflik is!
  
  Al kan ek dit nie glo nie,
  Hartseer, onthou almal wat geruik het!
  onderwerp dan die dier binne-in jou,
  Vee die bitter nulle uit!
  
  Teruggekeer na die oorspronklike stof,
  Diegene wat nie werklik gelewe het nie!
  Alhoewel die gesin fiskaal van aard is,
  En trek sap uit sterk are!
  
  Kom ons bereik die triomf van die Vaderland,
  Hemelse ligte brand!
  Die geloof van kommunisme sal styg,
  En begrawe die hartseer en pyn!
  Die meisies het in wilde woede aangehou baklei. Een van hulle, 'n elf met bloedrooi hare, het 'n dodelike meul met dubbellemme met haar swaarde gevat en geswaai. En sy het die orke se koppe afgesny.
  "n Ander meisie het "n boemerangdolk geneem en dit met haar kaal tone gegooi. Hy het oorgevlieg en die koppe van Poetin se bere afgesny. Die krygers het dit baie selfversekerd en koel gedoen.
  Daarna het die meisies dit gevat en begin sing;
  Ons is rowermeisies
  En ons hou daarvan om te veg...
  Ons sal binnekort die skêr kry,
  Vir die Orke is ons uit die rugsak!
  Dis hoe hulle skoonhede baie goed sing. En hulle liedjies is so hartlik en wonderlik. En hulle spoeg uit hulleself volronde en verruklike klanke;
  Die pennie-ork het die hele wêreld verstrik,
  'n Web van helse passie!
  'n Vampier drink sap van die mense,
  Onversadigbare wolfbek!
  
  Uiterlik lyk hy soos 'n engel
  Die smarag brand bloedig!
  En met 'n donderslag wimpers die donderweer,
  Hy sal ons eer aan ons vegters gee!
  
  In hierdie geritsel van banknote,
  "n Wilde dier se brul word gehoor!
  Alhoewel Svarog se gesig somber is,
  Glo in hom bo alle krag!
  
  Ons sal almal uitmekaar skeur
  Wie loop die risiko om deur 'n tenk omgery te word!
  Wag, glo sukses,
  Maak seker dat jy nie te vieslik in die saak is nie!
  
  Elfie die arend is die langste,
  Dit ontwikkel sy vlerke dreigend!
  Hy het grootheid verwerf
  Maak die Orke in Mei tot stof plat!
  
  Dat die shakers slaan uit vrees,
  Hulle het besef dat die krag van Elfia,
  Die geldsak sal wat doen
  Ja, jy het nie eers gevra nie!
  
  Ons het ook 'n masjiengeweer,
  En die granate is almal besig om die bos te skeur!
  Hier is 'n soldaat wat haas om aan te val,
  Die masker het van my gesig af gevlieg!
  
  Slaan die kop met 'n voorhamer,
  Sodat die breine in 'n rol opgekrul het!
  En dan sal jy die hemel kry,
  Ons jeug sal ewig wees!
  Dit is hoe die meisies gesing het, wat eerlikwaar superkrygers is wat hul vlak betref.
  Krygers in die algemeen is wonderlik en cool. Hulle sal dit vat en dit weer uit die skarlakenrooi tepel van jou bors sny met 'n moorddadige en unieke afskeiding. Die meisies hier is so ongelooflik en het regtig 'n kosmiese vlak van treffende krag.
  Hulle het regtig 'n vuur en vurige strepe van die robyn tepels van die bors. Dit is baie aangenaam vir elwe om sulke meisies te hanteer.
  Hulle sal graag Venus se baarmoeder met hul tonge lek en vir hulle 'n uitstaande gedeelte wys.
  En kaal hakke, wat so pienk is, sal ronde balle van vernietiging en dood opgooi.
  En so baie Orke sal vernietig en doodmaak. Hierdie is werklik superklas meisies.
  En as hulle dit reeds vat, sal hulle regtig uit die bors begin sing;
  Die Fuhrer is kaal, baie gemeen,
  Wil die hele wêreld verower...
  Maar ons krag, meisies sterkte,
  Hulle sal die bose Orke kan verslaan!
  Terselfdertyd het die jong elwe gesing en masjiengewere op die orke afgevuur, en baie akkuraat;
  Ek het deur die veld gedwaal - madeliefies het geblom,
  Bome en berge is soos die koepel van die hemel!
  Kom ons bou 'n droom uit pluis,
  Sodat almal wat onmiddellik gesterf het, opgewek sal word!
  
  Laat die koepels van kerke soos goud wees,
  En die blare op die takke is pragtige smarag!
  Die volke het die krag van die Arendgod erken,
  Laat al die teëstanders van die oorlog sterf!
  
  Ons is die mense van die Vaderland wat lig vir almal bring,
  Pragtige meisies, met 'n gesig soos die maan!
  Kom ons maak 'n rekening oop vir die vegter se prestasies,
  Die skelm een skiet darem uit 'n stomp hoek!
  
  Ons het Orkmbul ingeneem , Orkizh verower ,
  die Orklins uitgekom en om Fenya geloop.
  Die wat die grond vertrap het, het net 'n shish gekry,
  Ons is die kinders van die gelukkige, heilige Elfia!
  
  Ons sal paaie, paaie, brûe bou,
  Daar is dorpies op Mars, stede op Venus.
  Ons begeertes, glo my, is immers eenvoudig.
  Maar 'n bose oorlog kan hulle vernietig!
  
  Vir vrede, vir die Vaderland ons span,
  Kom ons kry dit reg om Fortune se glimlag te bereik,
  Ons Elwe mense is verenig in strewe,
  En onenigheid genereer voortdurende verliese!
  
  Europa is vry, die elwe praat daarin,
  Mense sing liedjies, 'n stroom vloei.
  Ons kan Svarog se prestasies red,
  Bak baie donsige rolle vir die tafel!
  Dit is hoe die jong manne geweet het hoe om te sing. En jy kan ook veg met 'n baie aggressiewe aanval. En hulle het hierdie Orke met moordende spronge geslaan. En van die bloedrooi tepels van die bors is hulle weer deur die weerlig van die dood getref.
  Hierdie was regtig baie mooi. En die krygers het sprankelende, pêrelagtige tande. Die krygers is so, kom ons sê, heerlik en wonderlik.
  En hulle gooi ertjies van uitwissing met hul kaal tone. Hier is die wonderlikes, kom ons sê hulle het gesteel.
  Hulle het soveel unieke energie en die deurgang van vegstaal. Meisies het sulke aggressiewe en unieke troefkaarte.
  En van die robyn tepels van die bors is hulle so dodelik soos die web van 'n helse weerligspinnekop.
  Hierdie meisies is so vernietigend en kan nie cooler wees nie. En hulle sal jou neem en jou met doodsbliksems slaan.
  En hulle het dit geneem en met hul kaal hakskeen ertjies na die vyand gegooi en die vyande uitmekaar geskeur.
  En baie van Poetin se bere is vernietig, en hele hope lyke het verskyn, en alles blyk baie dodelik te wees.
  En die meisies het met woede en druk bly baklei.
  Een van hulle het net aan die rak gehang. En sy is met 'n sweep geslaan, en onder die kaal, grasieuse bene van die skoonheid het die vuur nog gebrand. Die vlamme lek die meisie se kaal, ronde, pienk hakke.
  En sy het dit geneem en begin sing;
  Om 'n lafaard te wees is jou eie skuld,
  Dit is nie nodig om in 'n dop weg te kruip nie!
  Druk die masjien stywer,
  Die wêreld is nie 'n verstikkende strafsel nie!
  
  As hy deur melancholie verstik word,
  Meisies se trane val!
  Die horde het die Vaderland binnegeval,
  "n Harde stem is gehoor!
  
  Die meisie skree van pyn
  Die dood verskerp die helse angel!
  Die brose skild het verkrummel,
  Die land kan vergaan!
  
  Die dop het uitgebars met 'n brul,
  Die oordromme bars dadelik!
  Die gewere slaan en skiet,
  Die meisies het in vrees gehardloop!
  
  Maar ons sal 'n slag gee in reaksie,
  Jy sal 'n groot pak slae kry!
  Die geluid van swewende vuurpyle
  Laat die heuwel skyn!
  
  Ons sal net meer vriende word,
  In hierdie koel uitdagings!
  Sit hulle in een sluk op 'n hoop,
  En moenie die snikke skud nie!
  
  'n onverskillige penstrook,
  Ons sal nie daardie sin verbreek nie!
  Ons heilige droom, glo my,
  Gee julle siele in geloof aan God!
  Hierdie meisies was ongelooflik. En wanneer die meisie, wie se bronsvel van sweet blink, met 'n sweep geslaan word, skrik sy letterlik en sing voort;
  Moenie opgee nie, moenie moed opgee nie, moenie moed opgee nie
  Moenie skugter wees nie, meisie met borste op die rak...
  Glimlag, glimlag, glimlag
  reg sal wees !
  So sing die meisie op die rek baie vurig.
  Maar daar is ook jong manne wat baie mooi stemme en melodie gee;
  
  O meisie bloeiende droom,
  Die ster van die hemel en die donker afgrond.
  Liefde, sonder enige mate, is ewig,
  Al trek die gulsige moeras die afgrond in!
  
  Ek wil by jou wees, my lief,
  Brand soos 'n fakkel in die see van passie!
  Vuur kan die draad van die lewe uitbrand,
  En sny die swaard van bedrog in stukke!
  
  Die bewende meisie se stralende blik,
  Daarin, asof jy 'n reisiger veroordeling sien!
  Nou meet die soldaat die trap van die afdeling,
  Ons sal die demone in verwondering kan dompel!
  
  Die ongelowige het die Vaderland met 'n kreet binnegeval,
  Die skelm skree en tol die skuim.
  En in my gedagtes het die slinkse mis iets verberg,
  Alhoewel ons nie in die vrede van die paradys hoef te lewe nie!
  
  Die meisie moet dapper beskerm word,
  Moenie dat jou vyande haar skoonheid proe nie!
  Die horde is verpletter deur Russiese dapper leërs,
  Het die aanslag van 'n woedende buurman afgeweer!
  
  Watter moraal kan geneem word?
  Dat Rus 'n land is, daar is nie mooier in die heelal nie!
  En as 'n monster wil vuil word,
  Dan neem ons ons s'n en selfs joune weg!
  
  Maar meisie, ek wil jou liefhê,
  Gee my die geleentheid om jou dekking te word!
  Jy sal nie hoef nie, ek glo trane stort,
  Ons kan nie agter die swart, somber kis staan nie!
  
  Ons sal die romanse op hierdie plek voltooi,
  Dit is immers nutteloos om te veel te prys.
  Ek glo daar sal 'n tyd vir verandering wees
  Wat sal beter word, ek glo eerlik daarin!
  Die vegtermeisies het ook met groot entoesiasme gesing. En hulle het hul strydlustige en aggressiewe werk gedoen.
  En hulle was veral aktief om skerp lemme en swastika met hul kaal tone na die Orke te gooi. Dit is die soort bakleiende en aggressiewe meisies hier, kom ons sê - daar is niemand hoër as hulle nie.
  En uit die bloedrooi tepels van die bors het hulle uitgehol en baie aktief opgetree en pulsars uitgegooi. En die krygers het net wonderlik gedra.
  En hulle het regte, wonderlike vonkels uit hul oë gehad. En die krygers het net super gelyk.
  En hulle tande het soos pêrels geskitter. En alles het net wonderlik gelyk.
  En die krygers het selfs gesing, hulle tande ontbloot;
  Ek sal hard veg teen die vyand,
  Die dood sal kom, dit beteken die noodlot!
  Maar die gesigte van vriende skyn in my geheue
  En God self is die regter van die skuim!
  
  Dit blyk wreed te sterf,
  Om in die hel te wees...
  Kom ons neem wraak, dit sal 'n oog vir 'n oog wees,
  Ek sal met 'n swaard na die teëstanders toe kom!
  
  In die wêreld van jammerte weet boosheid nie
  Die wind waai uit die donker woestyne.
  Nat sneeu val in Mei,
  Die blik van die moeg het eenvoudig dof geword!
  
  Ek sal die gode se uitdaging beantwoord -
  Die man is die heer van drome!
  Ons het nie monnike se klere nodig nie,
  Die Here is immers net 'n mens!
  
  Versamel jou krag in 'n spaarvarkie,
  Laat die vuur van die wetenskap vlam,
  Moenie jou talent in 'n bottel sit nie
  Want werk is 'n heilige ideaal!
  Hier is so 'n kort, maar hartlike liedjie. En dit het soveel vreugde en woede op dieselfde tyd.
  Pragtige meisies sing met baie sonore en pragtige stemme van sirenes.
  magoplasma ook uit die baarmoeder van Venus gegooi word , sal dit heeltemal koel en vernietigend wees.
  'n Regte orkaan sal neerstort en 'n stroom van dood en totale vernietiging. En dit sal Poetin se bere seermaak.
  Dit is hoe dit alles sal versprei en beslis nie in een hoop bymekaar kom nie. En daar sal energieke woede en strome van brandende vlam wees.
  Dit is asof 'n vlammenwerper hamer. "n Warm, onvermoeide stroom vlam. En dit verbrand alles spesifiek en op een slag.
  Dit is die meisies hier - wat in staat is om, indien enigiets, die einde van die wêreld te doen.
  En dan van die skarlakenrooi tepels laat ons pulsars en vurige weerlig gooi. Wat alles verbrand en vernietig.
  'n Elfmeisie met pienk kolletjiehare op 'n geel agtergrond het dit geneem en gesing:
  - Die troepe is gereed, mevrou,
  Ons sal almal vernietig!
  En sy knipoog vir haar maats. Hierdie is regtig meisies, met 'n helder stem.
  En die elfseuns bly sing;
  Ek het nie God se bevel geglo nie,
  Ek wou 'n vreesaanjaende vampier word ...
  Moenie jou hoop verhoog nie, jy sal nie dadelik uitbrand nie,
  Die ewigheid in pyniging is die sondaar se lot!
  
  Die heilige God ken immers geen genade nie,
  Moenie genade van die bloedsuiers verwag nie!
  In plaas van soet vrugte in 'n wonderlike paradys,
  Die hel brand - bloedige reën!
  
  Vir 'n vampier is 'n paal van 'n espboom akkuraat,
  'n Verskriklike vuur wag op die towenaars!
  Jy sal dag en nag ellendig brand,
  Satan het 'n byl voorberei!
  
  'n Sondige man sal syne kry
  Dit sal wees soos 'n spinnekop wat in vuur brand!
  Demone sal jou pynig in die onderwêreld,
  Pyn wat geen gelyke op aarde het nie!
  
  Vrees en bekeer, vyand van die Here,
  As jy dit doen, sal jy reguit in die hel gewerp word!
  Die sabbatdag sal nie in pyniging kom nie,
  Altyd omring deur mal swerms!
  
  Die rek sal jou bene breek,
  Kom ons draai die gewrigte met 'n pook!
  Kan jy gelukkig wees man
  En weet nou in onaardse meel!
  
  So maak gou, eksentriek, bekeer jou
  Bid en gaan op jou knieë!
  Die drinkgenoot Vasya sal nie help nie,
  Slegs lojaliteit sal die paradys oorwin!
  Kom ons sê so 'n liedjie hier - 'n mens kan sê uiters strydlustig. En die meisies tree baie aggressief op die vyand op.
  Hulle het eenvoudig onmeetbare opgewondenheid en dors na avontuur. En ook van die skarlakenrooi tepels van die bors, hoe hulle dit sal vat en die krygers regtig naai. En hier sal dit regtig vir niemand genoeg lyk nie.
  En die meisies is vreeslik mooi, en in staat om te beïnvloed met hul stralende, robynkleurige tepels.
  En lanseer ook pulsars uit die baarmoeder van Venus. Hulle impak is baie branderig en geestig.
  En met hul kaal tone gooi hulle naalde met gif, wat dwarsdeur die orke steek. En dit lyk uiters wonderlik.
  En nou, uit die robyn tepels van my borste, is dit asof 'n pulsar my weer tref. Die kraaie het regtig hul breine deurmekaar en hulle val verstom en heeltemal verloor hul bewussyn.
  . EPILOOG
  Die meisies het hulle reeds baie goed van hul taak gekwyt hier. En daar sal ook 'n redelike hoeveelheid magoplasma uit die baarmoeder van Venus kom. En dit sal pret wees.
  En die jong elwe gooi granate met hul hande, en vergeet terselfdertyd nie om te sing nie;
  O warrelwinde van die jong hart,
  Waarin die vlam die vulkaan brand!
  Ons kan nie mense by die huis hê nie,
  Waar het die kat Bayun die pastei geëet?
  
  Hier sing die nagtegaal hartseer,
  Die Almagtige se voorkop is verdonker!
  Die gerub stuur 'n afskeidsknik,
  Nie die werklikheid nie, maar 'n verskriklike nagmerrie!
  
  Ons is die seuns van die Heilige Vaderland,
  Hulle het aan hul voorvaders verskyn, weet om te help!
  Ons sal nie spyt wees nie, die lewe ken,
  Beveg die afgrond dag en nag!
  
  Teenstander gooi magie
  Bedrog, gemeenheid, bose vervalsing!
  Maar ons sal die lig sien wat gegee word,
  Kom ons breek die teëstander se horing!
  
  Vampiere, orke, geeste,
  Skerp slagtande skitter!
  Na alles, geeste wil baklei,
  Rakke kom uit die onderwêreld!
  
  Vir die Archmage -bevelvoerder,
  Ons is net pionne en stompe!
  Die Armada jaag bose freaks,
  Maar ons kan nie terugtrek nie!
  
  Vaderland is die kosbaarste
  Ons sal die aanloop van die woeste hordes onderbreek!
  Kry monsters in die gesig,
  My tesourier sal sy kop afblaas!
  
  Vaderland Svarog sterkte,
  En die lewe en hoop van alle soldate!
  Die regterhand van die Wehrmacht verpletter
  Sy het 'n ry teëstanders afgemaai!
  
  'n Fakkel brand in 'n jong hart,
  Die swaard vervang die masjiengeweer!
  Ons sal binnekort die deur na die ruimte oopmaak,
  Kom ons besluit wie is reg en wie is verkeerd!
  
  Wanneer daar vrede in die siel is met geluk,
  Die bose kan ons nie vat nie!
  Ons sal verandering gee aan die helse wesens,
  Ken so 'n leër van elwe!
  
  Ons is op ons knieë - ons bid tot Rod,
  Die Almagtige God het jou gevra!
  Om nie die soldate te laat mors nie,
  Seuns van my liewe Elf!
  Só sing die meisies sprankelend en met 'n goeie bui vir 'n vinnige en onvermydelike oorwinning.
  En hulle pêreltande skitter soos spieëls. En oor die algemeen, wat hulle doen is wonderlik en cool.
  Geen vyand kan sulke meisies keer nie. Hulle is pragtig en lieflik.
  Probeer dit en sê nee. En hulle sal beslis jou waardigheid wegskeur. Hoe uitstekend is hierdie steel nie. Hulle is vol opregte impulse en "n dors na moord.
  Hier het 'n meisie van die elffamilie 'n bom van 'n stormtrooper laat val deur haar kaal tone te druk. Dit het op 'n groep orke geval. En baie van Poetin se bere het hel toe gegaan.
  Dit is, kom ons sê, baie aktiewe en aggressiewe meisies met oë soos smaragde en saffiere. Wat veg vir 'n regverdige saak, teen Poetin se horde. Kom ons sê net die meisies is van staal gemaak.
  En hulle sing ook;
  Het ons geïnspireer om te veg
  Generasiebreker !
  Verdeel die wêreld in stukke -
  Stormlord Elfin!
  
  Hy het bloedige dade gedoen,
  Hys die vaandel van rebellie!
  En wat wou jy hê?
  Die leier antwoord - ek weet nie!
  
  Ek het gedink ons sal almal heuning hê,
  Almal sal 'n demiurge word!
  En nou dra die perd ons,
  Langs stukkende stegies!
  
  Die gekletter van mal hoewe,
  Klop - die horde galop!
  Ons vakbond is soos 'n monoliet,
  En hulle gesigte blink van geluk!
  
  Glo my, bloed sal nie vir ewig vloei nie,
  Kom ons vee die trane van die weeskinders af!
  Daar was 'n jagter, daar sal wild wees,
  Alle dreigemente sal ons verbygaan!
  
  Die proletariër sal 'n prins wees,
  En daar sal 'n beloning wees vir jou werk!
  Glo my, die vuiligheid sal weggaan,
  Laat ons ons vlees uit die hel skeur!
  
  Kom ons sing liedjies hard,
  Ons is 'n mag van reuse!
  Ons simbool is ons wit beer,
  Partytjie - mense verenig!
  
  Om bloed te vergiet vir die Vaderland,
  Dit is eer, eer en glorie!
  Word 'n rooi draad in die lewe,
  Laat die vulkaan kook - lawa!
  Dis hoe dit alles soos 'n vurige stortvloed omgerol het. En die meisies het pulsars uit hul Venus-baarmoeders geneem en vrygelaat. En alles was baie cool en sjiek.
  Die krygers het tot die hoogste en wonderlikste klas gesing. En hulle het hul uitstaande en ongelooflike peil gewys.
  En hoe die slagtande sal wys. En weer sal hulle dit vat en fluit, met hul kaal tone. En weer val die verstomde, bewustelose kraaie.
  En hulle val soos haelstene op die grond. En 'n moorddadige staatsgreep vind plaas.
  En vernietigende weerligstrale vlieg uit die meisies se bloedrooi tepels. En kom ons sê net dit is wonderlik en cool.
  En die meisies spoeg, en hulle speeksel ontplof soos suur en veroorsaak kolossale vernietiging.
  Dit is werklik die vroue wat jy nodig het. En hulle sal uiteengaan en dan sal hulle iets anders reël.
  En dan begin hulle sing;
  In die sterflike wêreld, onder die skadu van die ryk;
  Mense se vooroordele is pateties!
  Kom ons gooi al die nonsens en bygeloof in die afgrond -
  Ons moet beter vry wees soos gode!
  
  Ons weermag is 'n regverdige saak,
  Ruimte is net soos 'n binnehof!
  Om universeel te wees, is dit tyd om 'n krag te wees,
  So almal moet gevonnis word!
  
  Sterreskepe, slagskepe - kragtig,
  Daar is geen telling van die missiele van oorlog nie!
  Dit is onberispelike moed,
  Ons gebruik die swaard soos altyd - oukei!
  
  Verower die submaanplanete,
  Lewer sprankelende lig!
  Ons doen wonderlike dinge, jy weet,
  Groot dagbreek van die heelal!
  
  As soms oor die sterrestelsel,
  Hulle versprei in watervalle soos 'n stormagtige warrelwind!
  Maar ons is ridders en romantici,
  Wat sing hulle in die lig van die vaal maan!
  
  Die heelal sal aan ons onderdanig word,
  Daarin is die orde van eeue 'n vurige ewigheid!
  Kyk na die lig van die elwe - 'n trotse nasie,
  Al is my verstand soms swak!
  Ja, wat laasgenoemde betref, is die meisies regtig selfkrities. Maar hulle sing wonderlik.
  En dit is selfs meer cool om weerlig uit die skarlakenrooi tepels van die bors vry te laat. Hulle gee skroeiende houe aan die Orke.
  Die krygers piep:
  Liefde en dood, goed en kwaad,
  Om 'n ork te wees is 'n sonde...
  Dit is bestem om te verstaan!
  Liefde en dood, goed en kwaad,
  En ons word net een gegee om te kies!
  En die meisies het weer kragtige weerligstrale uit hul robyn tepels losgelaat.
  Dit is werklik 'n orkaan wat woed.
  En hulle is beslis in die opwinding van die stryd.
  Die krygers sing:
  'n Bose ork in ongeloof is gevaarlik,
  Jy kan nie in sondige wellus lewe nie...
  Omdat die elf se woede verskriklik is,
  Want die streng elf is die regter!
  En die krygers sal die orke tref met 'n afskeiding van magoplasma uit die baarmoeder van Venus.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"