Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Maria Kolesnikova Min BƐ ƝƐnabƆli Ma

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Npogotiginin dɔ min jalakilen don jalakibali la, n"o ye Maria Kolesnikova ye, o bɔra kasobon dɔ la min kɔlɔsira kɛrɛnkɛrɛnnenya la, ka taa diɲɛ kabakoma dɔ la min bɛ kɛ ni kabako ye. O yɔrɔ la, Ala-demiurge Sfero Katastrofov y"a masafugulan don a la ka kɛ elfw ka matigi jɔyɔrɔ ye. Nka a kɛlen kɔ ka masafugulan sɔrɔ, muso fagabaga ka kan ka kɛlɛ kɛ ni a kɛrɛfɛ mansamaraw ye, minnu sigilen bɛ trolls, orcs, dwarves, half-breeds , vampires ani danfɛn kabakoma wɛrɛw fɛ. Wa tiɲɛ na, juguba min ka bon kosɛbɛ ani min ka jugu kosɛbɛ, o ye Koschey the Immortal ye.

  MARIA KOLESNIKOVA MIN BƐ ƝƐNABƆLI MA
  ANNOTATION (KƆLƆSI)
  Npogotiginin dɔ min jalakilen don jalakibali la, n"o ye Maria Kolesnikova ye, o bɔra kasobon dɔ la min kɔlɔsira kɛrɛnkɛrɛnnenya la, ka taa diɲɛ kabakoma dɔ la min bɛ kɛ ni kabako ye. O yɔrɔ la, Ala-demiurge Sfero Katastrofov y"a masafugulan don a la ka kɛ elfw ka matigi jɔyɔrɔ ye. Nka a kɛlen kɔ ka masafugulan sɔrɔ, muso fagabaga ka kan ka kɛlɛ kɛ ni a kɛrɛfɛ mansamaraw ye, minnu sigilen bɛ trolls, orcs, dwarves, half-breeds , vampires ani danfɛn kabakoma wɛrɛw fɛ. Wa tiɲɛ na, juguba min ka bon kosɛbɛ ani min ka jugu kosɛbɛ, o ye Koschey the Immortal ye. ƝƐFƆLI KƆRƆBƆLI
  Sankolo tun pentalen don ni kulɛri jɛmanw ye ani u tun bɛ manamana ni sanjiba kulɛriw bɛɛ ye. Dolow jiribolo kuuru minnu tun bɛ manamana i n"a fɔ kabakurun sɔngɔ gɛlɛnw, olu tun dalajɛlen bɛ u kan: emɛridi, rubi, safir, topazi, diamant, dolow.
  Cɛdennin dɔ min tun bɛ i ko a si bɛ san tan ni fila walima san tan ni saba ɲɔgɔn na, a cɛ ka ɲi kosɛbɛ ani a farikolo tun ka bon kosɛbɛ, a tun bɛ ka firifiri, ka panpan, ka pulsarw fili ka bɔ a senkɔni gansanw na. A farikolo yɔrɔw tun bɛ girin a fari nɛgɛma jukɔrɔ i n"a fɔ mɛkisikalan bolow, wa a kunsigi tun bɛ fin i n"a fɔ nɛnɛ.
  Npogotigi cɛɲi dɔ bɔra a kɛrɛfɛ, bikini donna, a kunsigi tun bɛ manamana i n"a fɔ fitinɛ tasuma.
  A y"a fɔ ni nisɔndiya ye ko:
  - Bonjour Sfero Catastrophe ! Ko i t'a dɔn i ka kan ka min kɛ wa?
  Demiurge cɛnin y"a jaabi ni nisɔndiya ye ko:
  - Ɔwɔ, n b"a miiri, yala n man kan ka diɲɛ wɛrɛ da wa? Sɔn - o bɛna kɛ nisɔndiyako ye Emmanuelle!
  Demiurge sungurunnin min bɛ bikini don, o y"a jira ko:
  - Dugukolo kura dabɔlen bɛɛ bɛ na ni gɛlɛya kuraw ye ! Olu kɔnɔ, danfɛnw bɛ gɛlɛya suguya caman sɔrɔ fo mɔgɔ ka kan ka baara kɛ kosɛbɛ walasa ɲɛnamaw ka nisɔndiya, u kana tɔɔrɔ. Wa yan, tiɲɛ na, i ka kan ka miiri jiriw la hali bi. U fana ɲɛnama don, wa a dunni man di!
  Sphero y"a fɔ ni dimi ye ko:
  - I kana i yɛrɛ siri !
  Emmanuelle y"a fɔ ni kɔnɔnajɛya ye ko:
  - Hypertéoplasme ka kɛ an fɛ !
  Npogotiginin y"i jɛngɛ fiɲɛ na, k"a sen jɛlenw ni cɛɲiw lamaga. Wa o kɔfɛ, a duguma-yɔrɔ ye ja 8 kɛ, ani galaxie bɛɛ dolow yeelenna.
  Demiurge cɛnin y"a kunkolo wuli, a farikolo yɔrɔw tun bɛ a farikolo farilankolon kan, min jalen don kosɛbɛ, i n"a fɔ Apollo ta, o y"a daminɛ ka lamaga. Ani presse donna i n"a fɔ sokolaw. Dugukolo dabɔbaa kan tun jɛlen don kosɛbɛ:
  - Nin ye, tiɲɛ na, koba ye. Nka n"a sɔrɔ an bɛ se ka fɛn dɔ kɛ mɔgɔ minnu bɛ balo dugukolo dugukolo kan wa?
  Emmanuelle y"a fɔ ni nisɔndiya ye ko:
  - Sariya siratigɛ la, nin bɛ se ka kɛ ! Nka, i b"a dɔn, an tɛ se k"an yɛrɛ jira ka jɛya nin dugukolo in kan. Mɔgɔw bɛ ni u yɛrɛ ka sira ye wa u ka kan ka tugu o kɔ!
  Sfero ye a kunkolo wuli:
  - Nin ye tiɲɛ ye tiɲɛ na ! Nka mɔgɔ kelen-kelen bɛɛ ta fan fɛ, an bɛ se ka kɛwale ɲuman kɛ hali bi!
  Ala musomannin y"a kunkolo wuli k"a jira ko a sɔnna o ma:
  - Ɔwɔ, nin fana ye tiɲɛ ye ! Tiɲɛ don, i tɛ se ka sɔsɔli kɛ ni nin ɲɔgɔnna fɛn ye!
  Demiurge cɛnin y"a kɔlɔsi ko:
  - Muso jagɛlɛn, jagɛlɛn ani mɔgɔba dɔ bɛ ka sɛgɛn kaso la : Maria Kolesnikova ! A banna ka bɔ jamana kɔnɔ, u y"a fili kasobon kɔfɛ. Yɔrɔ min na a bɛ tɔɔrɔ ani ka tɔɔrɔ. Fɛɛrɛw ka kan ka tigɛ walasa ka nin kasoden ɲuman in kisi tɔɔrɔ ma!
  Emmanuelle y"a jira ni kɔnɔnajɛya ye ko:
  - A bɛnnen don ! Ani, siga t"a la ko an bɛna o ɲɔgɔn kɛ!
  Sfero y"a kɔlɔsi ni nisɔndiya ye ko:
  - n b' a minɛ ka bɔ kaso la , an bɛna masasigilan di a ma an ka dolow mansamara dɔ la !
  Demiurge sungurunnin sɔnna a ma:
  - A bɛna kɛ tiɲɛ ye kosɛbɛ, wa a bɛna diya !
  Cɛdennin demiurge y"a sennasanbara jɛlenw flash, minnu ɲɛda tun bɛ denmisɛnninw na hali bi, ka dɔnkili da ko:
  - nɔɔrɔ ka to an fɛ fo abada ! An Fasokanw fanga ka bon kosɛbɛ!
  Emmanuelle ye ɲininkali kɛ ni nisɔndiya ye ko:
  - Yala a bɛ se ka fɔ ko Demiurge Alaw bɛ ni Fasokanw ye wa ?
  Sphero y"a kunkolo wuli k"a jira ko a sɔnna o ma.
  - Tiɲɛ don, i bɛ se k'o fɔ ! Fasokanw hakilina ye misali ye!
  O kɔfɛ, cɛnin ni npogotiginin ye taamasiyɛn kɛ ɲɔgɔn fɛ, n"u senw ye minnu bɛ kɛnɛ kan, minnu ɲɛ ye bulama ye, minnu farikolo ka bon, fiɲɛ na, ka kɛ sababu ye ka sanpɛrɛn kuuru bɛɛ mankan, k"a fɔ ni kan kelen ye:
  - A ka kɛ i n'a fɔ an b'a fɔ cogo min na ! An sago ka kɛ!
  . SABABU No. 1.
  Kaso kɔnɔ, Maria tun bɛ tɔɔrɔ tuma bɛɛ a yɛrɛ ɲininiw ni mɔgɔw tɔɔrɔli fɛ. Shmon tun ye o tɔɔrɔ sugu dɔ ye . U y"a bila sɔrɔdasi cɛ duuru ɲɛkɔrɔ. O kɔ, garadi muso fila bɔra kɛnɛ kan. U ye furakɛli bololanɛgɛ finmanw don, minnu dilalen don ni lastikuw ye, ka sungurunnin farilankolon bɔ, o kɔfɛ, u y"a daminɛ k"a farikolo lajɛ k"a sɔrɔ maloya ni dusukun tɛ u la.
  Wa nin dɔrɔn tɛ, tiɲɛ don. Maria tun bɛ balo dɔɔnin dɔrɔn: suman tasa dɔ ni ji kɔgɔlen dɔɔni ani kaba bulu dɔ tun bɛ panpan a kɔnɔ, ani buruburu dɔ. Musomannin dɔ ye a girinya dɔgɔya kosɛbɛ o dumuni sugu fɛ: fari ni kolo. Ka fara o kan, u y"a bugɔ ni lastikuw ye a sennasanbara jɛlenw kan, wa u y"a wajibiya ka pɔnpe pɔnpe, i n"a fɔ jɔn dɔ Romɛ kɔrɔ la.
  Maria tɔɔrɔla kosɛbɛ, wa u tun bɛ ɲini a fɛ ani a sɛgɛnna. A tun bɛ wajibiya ka sunɔgɔ ni matiriyali tɛ a la pankurun jɛlenw kan, su fɛ, u tun bɛ kɔli don a kɔ la, i n"a fɔ wuluw, k"a siri ni cakɛda ye kogo la.
  Npogotiginin in fari fagara kosɛbɛ tuma min na garadiw bolo minnu tun bɛ ni lastikuw ye, olu bolo y"a minɛ cɛw ɲɛkɔrɔ, o waati kelen na, cɛw ye filɛli kɛ, ka sɔgɔsɔgɔ ani ka tulonko juguw kɛ.
  Ka fara o kan, a tun ka kan ka baara kɛ kosɛbɛ ani sungurunnin fari tun bɛ dimi ani ka dimi kosɛbɛ.
  Wa o dɔrɔn tɛ, tiɲɛ don... Garadi cɛw tun bɛ to ka Maria disi ni a kɔnɔbara sɔgɔsɔgɔ. Ani ka bugɔli kɛ a fali kan.
  Nka Maria Kolesnikova ma a dabila ani a ma hinɛ ɲini.
  A tun tɛ bonya da a ka kasobon kɔrɔsibagaw ɲɛ, wa a tora mɔgɔ ye min tɛ se ka se sɔrɔ a kan ani a tun bɛ kuncɛbaya kɛ.
  Wa a laban na, a y"a ka fini bɔ siɲɛ kelen kokura, k"a datugu farilankolon ɲangili kasobon dɔ kɔnɔ. O yɔrɔ la, kogow tun datugulen don ni nɛnɛ ye. Ani Maria Kolesnikova jɔlen tora duguma k"a sennasanbara lamaga, a bulu nɛnɛ fɛ. A tun ka dɔgɔ, a fari kolo bɛɛ tun bɛ ye. Ka fara o kan, u ye tɔɔrɔ wɛrɛ sɔrɔ a ye: u y"a kunsigi tigɛ. Wa sisan, a tun bɛ ɲini ka kɛ kunsigi ye pewu, ni kurunba dɔ ye min kunsigi jɛman ye.
  Npogotiginin tɔɔrɔla i n"a fɔ Zoya Kosmodemyanskaya. Ka da jikuruw kan, o tun bɛ tali kɛ yɛrɛfaga la. O kɔfɛ, a bɛna kɛ farilankolon ye ani tulu tɛ a la tiɲɛ na. Wa o cogo la, Maria magara a sennasanbara la, ka tɔɔrɔ, ka tɔɔrɔ, nka a y"a minɛ.
  O yɔrɔnin bɛɛ, yeelenbɔlan dɔ binna a kan dibi la pewu. Wa a ye yeelen don kasobon kasoden bɔnɛnen, kololen in na, fangatigi kunsigi ni kunsigi jɛlen y"a ci yɔrɔ min na.
  Maria tun b"a miiri ko a bɛ ka hakiliɲagami kɛ. Cɛdennin sennasanbara dɔ bɔra a ɲɛfɛ. Cɛdennin min ɲɛ ye bulama ye, n"a cɛ ka ɲi kosɛbɛ, foyi tun tɛ a la fo suruku. O waati kelen na, cɛnin farikolo farilankolon ye gosi ni nɛgɛ lafiya ye farikolo yɔrɔw la, ani farikolo ja kabakoma.
  Hali n"a bɛ i ko a bɛ san tan ni fila walima san tan ni saba ɲɔgɔn bɔ.
  Cɛdennin y"a bolo kɔrɔta k"a ɲininka Maria la ko:
  - I bɛ tɔɔrɔ la wa ?
  Npogotiginin y'a jaabi ni nisɔndiya ye:
  - Hali ka tɛmɛ o kan !
  Cɛdennin y"a sen gansan, denmisɛnnin, cɛɲi kosɛbɛ, taamasiyɛn kɛ ɲangili kasobon ka tile nɛnɛmanw kan, k"a fɔ ko :
  - Sisan i ka tɔɔrɔ ban ! Ne bolo minɛ ka tugu ne kɔ!
  Maria ye ɲininkali kɛ ni kan yɛrɛyɛrɛ ye:
  -I ye Matigi ka mɛlɛkɛ ye wa?
  Cɛdennin y"a kunkolo wuli cogo jugu la:
  - Ayi! Ne ye Ala ye!
  Npogotiginin ye ɲininkali kɛ ni kabako ye ko:
  - Sebaayabɛɛtigi!?
  Sfero y"a kunkolo wuli k"a jira ko a sɔnna a ma:
  - A bɛ se ka fɔ ko Sebaayabɛɛtigi !
  Maria ye ɲininkali kɛ ni kabako ye ko:
  - Mun na i b'a to mɔgɔw ka tɔɔrɔ ?
  Cɛdennin y"a jaabi ni nisɔndiya ye ko:
  - Sabula ne ma i ka Dugukolo da. Ne dɔrɔn de bɛ se ka taa ni i ye ne ka diɲɛ kɔnɔ. Wa yen i bɛna kɛ ne ka masamuso ye!
  Npogotiginin ye ɲininkali kɛ ni sɔgɔsɔgɔ ye ko :
  - Ni n banna do ?
  Sfero y'a jaabi ni nisɔndiya ye:
  - Nafa t'i ka ban. N'a y'a Sɔrɔ i tununna ɲangili-yɔrɔ la k'a sɔrɔ i ma taamaʃyɛn Sɔrɔ, o tuma na i ka kasodenw, minnu tùn bɛ yen kosɛbɛ k'i Laɲini ni kuncɛbaya ye, olu bɛna i Gosi kosɛbɛ tiɲɛ na. Nin dɔrɔn nafa ka bon ka sɔn ne ka fɔta ma!
  Maria y"a kunkolo wuli k"a jira ko a sɔnna o ma:
  -N'a sɔrɔ i bɛ tiɲɛ fɔ ! N tun bɛna kɛ naloman ye pewu ni n ye nin sababu in to n ka waleɲumandɔn jira.
  Sfero ye Maria Kolesnikova bolo minɛ kosɛbɛ k"a fɔ ni nisɔndiya ye ko:
  - Sisan, i ka senna-tɛgɛrɛ kɛ ne kɔfɛ !
  Wa fɔlɔ, cɛnin banbali sen jɛlenw, farikolo-ɲɛnajɛlenw ye senna-tɛgɛrɛ kɛ, o kɔfɛ, sungurunnin dɔ sen finmanw, minnu kurulen don, nɛnɛ kosɔn.
  Wa waati dɔɔnin tɛmɛnen kɔfɛ, Maria ye nɔgɔya kabakoma dɔ ye a yɛrɛ la, wa ɲangili kasobon nɛnɛba nɛnɛba in bilala funteni duman nɔ na.
  Ale ni Dabaga Ala min tun ye kamalennin danma ye, olu girinna fanga jikuruba dɔ la.
  Maria tun ka di kosɛbɛ ani a tun nisɔndiyalen don. A sera ka fɛn kɛ min tun bɛ iko a tɛ se ka kɛ - ka bɔ kasobon kogow la ! Wa sisan, a tun bɛ taama diɲɛ kura kɔnɔ n"a sennasanbara ye, o la, a tun bɛ to ka bugɔ ni lastikuw ye.
  Wa sisan, nsiirin foro in banna. Ani, sungurunnin y"a yɛrɛ sɔrɔ masaso dɔ ka bɔrɔ sumalen dɔ kan, min falen bɛ fɛn caman na, ani min cɛ ka bon kosɛbɛ, a bɛ manamana ni sanu, diamant ani kabakurun wɛrɛw ye.
  Maria y"a yɛrɛ sɔrɔ filɛlikɛlan belebele dɔ ɲɛfɛ. Baarakɛmusomusow ye finimugu jɛlen dɔ fili a kan. A ye sungurunnin dɔ farikolo finman datugu, min sɛgɛnnen don kaso la, a tun datugulen don ni joginw ni sɔgɔsɔgɔninjɛ ye.
  Sfero ko:
  - n nana ni masamuso kura ye ka bɔ jahanama na !
  Npogotigininw tun cɛ ka ɲi kosɛbɛ, u ɲɛda tun ye denmisɛnw ye, u ɲɛda tun bɛ ɲini ka kɛ denmisɛnninw ye. Jaw ka nɔgɔn ani u farikolo ka bon. Wa finiw ye biye juruw dɔrɔn de ye, u tɛ disi dafalenw ni u kɔkiliw datugu dɔɔnin dɔɔnin, ka fara sanbaraw kan minnu senw ka bon. Elfew tun bɛ danfara don ni mɔgɔ cɛɲiw ye kosɛbɛ u tulow dɔrɔn de la minnu bɛ i n"a fɔ jɛgɛ, ani u cogoya dafalenw, ni nin siya cɛɲi kabakoma in ka nɛɛma ɲɔgɔn tɛ.
  Ni an y"a suma n"u ye, Maria tun bɛ iko kolo don kosɛbɛ, a sɛgɛnnen don, a kɔkiliw tun bɛ bɔ i n"a fɔ kasoden kasoden dɔ ta, wa a sinw tun bɛ bɔ pewu. Musomannin farikolo tulu bɔra a la, a bolow ni a senw kɛra fin ye, i n"a fɔ a kɔ fana. Ani joginw, bugɔli taamasiɲɛw, ani hali sigarɛti jeninida minnu fagara, a fari la.
  Ani a kunkolo, min kunsigi tigɛlen don, ni kurukuruw ni sɔgɔsɔgɔninjɛw bɛ a la, o bɛ Maria kɛ mɔgɔ juguba ye ka tɛmɛn fɔlɔ kan.
  Sfero ye a kunkolo wuli ni nisɔndiya ye:
  - Ɔwɔ, i bɛ i ko Auschwitz kasoden ! Nka, kana siran foyi ɲɛ! Elfew bɛ ni majigi fura ye min bɛna i joginda kɛnɛya ani k"i kɛ muso kamalennin ye, muso cɛɲi dafalen!
  Maria y"a fɔ ni nisɔndiya ye ko:
  - Mun na i t"a kɛ i yɛrɛ ye ?
  Demiurge cɛnin y"a jaabi ni jigiya ye ko:
  - Sabula elfew fana ka kan ka baara kɛ ! Wa u ye matigibaw ye kɛnɛyako la!
  Elfew ye dɔnkili da ni dɔnkilidalaw ye:
  An bɛ se ka banaw kɛnɛya, .
  Furakɛli, tulonko la, da ne la, joginda o joginda...
  Ɛkizamɛnw, minnu bɛ tɛmɛ ni A dɔrɔn ye, .
  Elfew ka nɔɔrɔba kosɔn!
  Wa u taara ni Maria ye boon kɔnɔ, ka don so kɛrɛfɛ. Npogotiginin taamana tapiw kan, ka sɔgɔsɔgɔ duman dɔ ye. A tun bɛ ka ɲɛnajɛ caman kɛ.
  Wa yan, a tun bɛ jidaga dɔ kɔnɔ min falen bɛ ji kasa duman na. O yɔrɔ la, u ye kasoden muso doni.
  Elf sunguru damadɔ y"a daminɛ k"a mu ni fɛn dɔ ye min tuluma ani a kasa ka bon kosɛbɛ ani a kasa ka di.
  Maria ye sɔgɔsɔgɔ kɛ ni nisɔndiya ye. Ɔwɔ, a tun ka nɛnɛ kosɛbɛ.
  A jogindaw, a jogindaw, a tigɛlenw, a jeninida minnu y"a daminɛ ka kɛnɛya tiɲɛ yɛrɛ la an ɲɛ kɔrɔ. Wa fari y"a daminɛ ka kɛ denmisɛn ye.
  Maria yɛrɛ y"a daminɛ ka dɔnkili da ni nisɔndiya ye;
  A tun ye sunguru dususumanin ye, min tun bɛ majigin, .
  N ye siko kɛ ka n yɛrɛ ka so sɔrɔ!
  Walasa denmisɛnw ka ŋɛɲɛ ka woyo kosɛbɛ,
  Ursi ka kɛ ladonni ye kungo kɔnɔ!
  
  Ne tun b'a fɛ ka foro mɔlen hɛrɛma sɔrɔ, .
  Sanu sɔgɔlenw ka wuluwulu!
  Walisa aw kana tɔɔrɔ dɔn fo abada,
  Ani walisa jugu si kana kɛ!
  
  Nka Tatariw ka binkanni nana yan,
  Ani sennasanbara dilannenw ka taama-taama!
  Ayiwa, aw bɛ min, hussar kɛlɛcɛw ka kɛlɛbolo;
  Mun de tɔgɔ bɔra a ka kalili la?
  
  Kɛlɛcɛw bɛ min, aw cɛba, .
  Nka, mun na lakanani tɛ yen?
  An ka Fasokan jɛlen filɛ nin ye;
  Yeelen funteniman dɔ bɛ ka jeni, min bɛ i n"a fɔ jahanama!
  
  U bɛ ne bila ka don jɔrɔnanko la sennasanbara la,
  Kɔnɔw, bolow ani jirisunw fɛ!
  Wa u b'i kɔ tigɛ ni bugɔli ye,
  A ka gɛlɛn kosɛbɛ ka ŋunan cakɛdaw la!
  
  Jugu ye npogotiginin kɔ laso, .
  A ye sɔgɔsɔgɔ ani a b"a fɛ ka a bugɔ!
  Yan sultan jugu ka masaya la, .
  N ye tulon tobili daminɛ!
  
  A daminɛ na, ne ye tɔɔrɔ sɔrɔ foro la, .
  Bɔrɔw tun bɛ sting sheaf don!
  Nka cɛɲi falenna
  O bɛɛ kɔfɛ, Ala ye kuntigi ye min bɛ bolomafara di!
  
  Yan, a diyara Matigi ye;
  U ye n bila ka taa seraglio la!
  O yɔrɔ la, ka cɛ fanga dɔn, .
  N y"a daminɛ ka nɔgɔ bɛɛ diyabɔ!
  
  O maloya sugu dɔn
  Jago kɛ farikolo dumanba ye!
  A ka fisa ka dɛsɛ muɲu,
  Walisa ne yɛrɛ ba kana danga!
  
  N t"a dɔn min bɛ makɔnɔni kɛ sira laban na,
  Kɔrɔya ni fagabaga bɛ siran!
  Nka, yɔrɔ si tɛ yen sankolo la, mɔgɔ tununnenw kama.
  Min tora, o ye ka kasi kosɛbɛ!
  Maria ye dɔnkili da ka ɲɛ kosɛbɛ. Ale ye fɔlikɛla ŋana ye min donna politiki la. Wa, tiɲɛ na, elf sungurunninw y"a dɛmɛ. Wa bɛɛ tun bɛ ni o kan suguw ye n"u tun bɛ dɔnkili da ɲɔgɔn fɛ.
  O kɔ, u ye Maria ko ni fura kɛrɛnkɛrɛnnen dɔ ye min bɛ kɛ ni kabako ye. Wa u y"a di a ma a ka shɔ dumanba ni dumuni duman dun ni mɔni ni nɔnɔmugu ye. O kɔ, u ye jiriden dɔnbaliw ji di a ma walasa a ka min.
  O kɔfɛ, Maria ye girinyaba dɔ ye a yɛrɛ la min tɛ se ka da a la, a sunɔgɔra dilan kan yɛrɛ.
  Elfew y"a datugu ni bɔrɔ sumalen ye. Dusukun kasoden y"a ta k"a yɛrɛ fili yelifɛn kabakomaw la.
  Wa a kɛra nɛnɛba ye kosɛbɛ.
  A ka sugo la, Maria jiginna ka kɛ sunguru fitinin ye kosɛbɛ, a bɛ ɲini ka kɛ sungurunnin ye.
  A taamana bin kan, bin min tun ye bulama ye. Npogotiginin senw tun bɛ kɛnɛ kan, nka u cogoya tun cɛ ka ɲi kosɛbɛ. Wa bin ye nisɔndiyako dɔ lase cɛɲi sennasanbara jɛlenw ma.
  Maria yɛrɛ ye dɔnkili da ko:
  Ni a ka jan sira kan, ni a ka jan sira kan,
  Jump, stomp ani boli...
  A bɛ se ka kɛ, n"a sɔrɔla...
  A bɛ se ka kɛ, a bɛ se ka kɛ, a bɛ se ka kɛ,
  O ye tiɲɛ ye. Ko tiɲɛ na...
  I bɛ se ka taa Farafinna!
  Nka, ntori da tɛ!
  Wa o, Afiriki kɔnɔ, kuluw ka bon kosɛbɛ, .
  Wa oh, Afiriki kɔnɔ, bajiw ka bon nin cogo la...
  Oh, crocodiles-hippos, .
  Oh, baleine sperme sonsanninw, .
  Oh, ani parrot green dɔ!
  Oh, ani parrot green dɔ!
  Npogotiginin fana ye o ɲɔgɔn dɔnkili da ka segin a kɔ. Tiɲɛ na, Afiriki kungo dɔ tun bɛ a lamini na. Wa a cɛ ka ɲi a lamini bɛɛ la. Fulaw ka bon ani u bɛ yeelen bɔ, fiɲɛ bɛ fa u kasaw la. Wa, fɛn bɛɛ cɛ ka ɲi cogo kabakoma na. Sonsanninw bɛ ka panpan jiriw kan. Wa u kùnw ka jan wa u bɛ Sɔ̀rɔ kosɛbɛ.
  Bananku fana bɛ ka falen. Ka fara o kan, u ka bon kosɛbɛ, minnu ka teli ka feere maganw na.
  Maria y"a daminɛ ka dɔnkili da ni dusu ye tugun;
  An bɛ kungo kɔnɔ kungo kɔnɔ sonsanninw ka jamana kɔnɔ, .
  Bananku bɛ bin yɔrɔ min na, mɔgɔfagalaw kuluw bɛ yen!
  An tun ka kan ka se sɔrɔ kɔgɔji kan, .
  Ni o fanga wulilen sugu ye!
  
  Irisi ye yamaruya di an ma ko an ka taa - .
  I ka se yɔrɔ la, equator ye dingɛ ye!
  Ayiwa, mun ye Ala ye kelen ye, a tɛ kelen ye, .
  Ani, an ka grenade ka ca ni kelen ye!
  
  U ye tutigɛbaga kamalenninw ci kɛlɛ la,
  U ko o ye stage dɔrɔn de ye!
  Walasa bɛɛ ka kɛ cɛnin jagɛlɛn ye,
  Misi belebelebaw fanga bɛ ka teliya!
  
  N bɛ marifa ci ni marifa ye ka ɲɛsin a laɲini yɔrɔ yɛrɛ ma - .
  N ye kɛlɛcɛw faga ni penti kaki ye!
  U tɛna se ka an ka Fasokanw wuli,
  Pindos ni bɔnɛbaga wɛrɛw!
  
  O cogo la, Fasokanw ka yamaruya diminnen - .
  Kɛlɛ dege i n"a fɔ waraba fariman, cɛnin!
  Wa ni ɲɛmɔgɔ bilenman ye yamaruya di, .
  Kana kɛ mɔgɔ ye min bɛ mɔgɔ dusu kasi!
  
  O bɔgɔdaga ye n ɲɛda jeni kosɛbɛ,
  A ma ni jirisun gɛlɛn si ye fɔlɔ!
  Nka n" bɛ baara kɛ n Faso la, i ka da a la, kabini waati jan, .
  Wajibi tɛ ka miiri wimps funankɛninw na!
  
  Anw ta tun bɛ da Mau -mam kabila fɛ,
  Tamanw t"u bolo, nka grenadew b"u bolo!
  O jaabi la an bɛna gosi ni nɛgɛ ye,
  Irisi pilotiw bɛna dɛmɛ don ka bɔ san fɛ!
  
  Irisi jamana na, kɛlɛcɛ bɛɛ bɛ bɔ dumunikɛminɛn dɔ la,
  Den bɛ ka a bolo se marifa ma!
  Ani ka se sɔrɔ binkannikɛlaw ka kɛlɛbolo kan,
  Poyi minnu bɛ da bard fɛ ka ɲɛsin exploits ma!
  Maria ye dɔnkili da ani ka ŋɛɲɛ kɛ. An bɛ kuma binkannikɛla jumɛnw de kan? A bɛ iko Irisi yɛrɛ b"a cɛsiri sisan ka Ukraine minɛ, wa kɛlɛ in bɛ a san filanan na kaban. Laala kabini diɲɛ kɛlɛba filanan, a ka bon kosɛbɛ fanga hakɛ la min bɛ a la, laala n"a y"a sama ka taa ɲɛ, a bɛ kɛ joli-bɔnba ye.
  Maria ye sɔgɔsɔgɔba kɛ ka dɔnkili da, a hakili jigira a ye diɲɛ min to yen sisan:
  N ka jamana, warimisɛnnin dɔ, .
  N faso, i kɛra diɲɛnatigɛla ye!
  Wa o yɔrɔnin bɛɛ la, o dusukunnata kɛra fitinin ye. Ka fara o kan, Afiriki tɛ a faso ye. Wa tiɲɛ na, a man di n ye kosɛbɛ n"i bɛ taama sennasanbara la ani bikini dɔrɔn na i n"a fɔ kungo. Wa yɔrɔ dɔ la, kobaw bɛ ka kɛ.
  Maria ye dɔnkili da tugun ni dusu ye, ani cɛ dɔ tɔgɔ la, Belarus poyikɛla ŋana ani bard Oleg Rybachenko ka kanuya dɔnkili:
   Kabako lyre mankan, a bɛ mankan bɔ, .
  Ne bɛ dɔnkili da, ne bɛ ja gɛlɛya, ne tɛ makun!
  Kɛlɛbolo tɛ dilan ni sizo ye, .
  An b'an jija ka yeelen sɔrɔ - yeelen sira !
  
  Ala bɛ mɔgɔw tɔɔrɔ bana fɛ - .
  Tasuma min bɔra jahanama na, o ye jurumutw jeni!
  Ne b'a fɛ ka kɛ Sebaayabɛɛtigi teri ye,
  Walisa a kana gɛlɛya ten!
  
  Krisita bɛna na, tiɲɛ don, sɔɔni,
  Yala dusukasi bɛna ban o tuma na, i ka da ne la wa?
  Aw kana aw fiyen dimi fɛ aw ɲɛ na,
  Jurumu, hɔrɔnya, o fana ye makariko ye!
  
  N t'a fɛ ka taama layini na - .
  Ne t'a fɛ ka kɛ jurumubali ye!
  Namara walew ka fisa
  Fila ye mun ye min tɛ sɛgɛn pewu!
  
  A ko kɛlɛ tɛna kɛ alijɛnɛ kɔnɔ,
  Wa jurumu na tunun, a ka jugu bɛɛ ma!
  Nka, siniɲɛsigi bɛ kɛ mun de kama?
  Yɛlɛma kura donna an na!
  
  Ka ɲɛnamaya banbali - nin dɔn kosɛbɛ, .
  Nka ka ɲɛnamaya kɛ jurumu tɛ min na, o ye ka nakɔfɛnw falen!
  Kɛlɛcɛ bɛna kɛlɛ kanu ni diyanye ye, .
  O bɛɛ kɔfɛ, kanpaɲi dɔ kan walasa ka kɛlɛ kɛ kɛlɛbolo la!
  
  Fasodenɲumanya, sɔrɔdasi dɔ ka jamana, .
  A bɛ fitinɛ dɔ di a ma - taama !
  Jago nɔgɔlenw sarali, .
  I b'u gosi u ɲinw na, kɛlɛcɛ!
  
  An ka kɛlɛ kuncɛ ni seliba ye,
  An ka dumunifɛn dɔ dun, ka minfɛn dɔ - an ka dɔn kɛ !
  O bɛɛ kɔfɛ, an ka kɛlɛcɛw tɛ sa, .
  Wa o kuma tɛ ɲɛda gosi, nka a bɛ ɲɛ de gosi!
  
  Hali ni o kɛra, mun ka kan ka kɛ diɲɛ hɛrɛma kɔnɔ?
  I bɛ se ka masaso jɔ yen!
  Ani ka baara di lyre ma,
  Komin a ye laurel masafugulan sɔrɔ!
  
  Nka diɲɛ wɛrɛw bɛ yen - a dɔn, .
  Kɛlɛcɛw fana bɛ bonya yɔrɔ min na!
  Cɛdennin dɔ bɛ tanki dɔ ja a ka tabali kan, .
  Ni dunanw nana an fɛ do?
  
  Kana a ɲini ka i lafiya
  Aw ye aw farikolo fanga bonya, ka aw hakili to barika la!
  Anw Risikaw bɛ kɛlɛ kɛcogo dɔn,
  Tuma min na mɛlɛkɛba barila ka sunɔgɔ!
  Maria ye fiyɛli kɛ ani k"a sen jɛlen, npogotiginin, sɔgɔlen sɔgɔ ni dimi ye, k"a kɔlɔsi ko:
  - Ɔwɔ, Irisilakaw bɛ kɛlɛ dɔn, nka ni jɔn ye ? Kɛlɛ min kɛra ni balimaw ye ani Kaɛn ka sira, tiɲɛ na, o ye maloyako ye! Wa o man kan ka kɛ!
  Npogotiginin y"a ta k"a ka nɛgɛso min dalen bɛ bin kan, o mugumugu n"a senkɔniw ye, o kɔfɛ, a y"a fili a da bilenman na min falen bɛ ɲin finmanw na. A y'a ɲimi ka pɛrɛn:
  - danga ka kɛ sanji ja ye !
  Wa a ye ŋɛɲɛ kɛ tugun a y"a daminɛ ka dɔnkili tɔgɔba in da min bɛ kuma jamanaw ka balimaya teriya kan, Lev Leshchenko ye min fɔ:
  An bɛɛ ye kalan kɛ lakɔli la, wa an hakili bɛ o kalan kɔrɔw la Kievan Rus ko la Ani Ɔrɔmu Ɔrɔmu diinɛw b"a dɔn,
  i
  
  t"a ɲininka minnu na, Irisi jamana ka batɛmu tun ye mun ye Khreshchatyk kan Furu, Slavw ka! Shit, Slavs!Muscovites and Kievites Yala an ka kan k"an ka jamana tila n"aw ye wa?Tiɲɛ na, i bɛna marifa ci i ka Ukraine muso fitinin ma wa?Ne b"a fɛ k"a kanu... A fɔ n ye tiɲɛ na, balimakɛ, mun na i bɛ scythe From
  
  lard ani vodka, walima vodka ni sosiso An bɛ min ni aw ye ɲɔgɔn fɛ, san kɛmɛ saba bɛɛ kaban, wa aw ka dumplings ni seriw ka di ne ye kosɛbɛ
  
  G*t, Slavs! Shit, Slavs!Muscovites and Kievites Yala an ka kan k"an ka jamana tila n"aw ye wa?Yala tiɲɛ na, i bɛna marifa ci
  i ka Ukraine muso fitinin ma wa?
  N"a ka fisa n"a kanu...
  
  Ne ni e tun bɛ kafiriw kari ɲɔgɔn fɛ tuma bɛɛ Wa an bilala nin jago in na ataman kelen fɛ.O kɔfɛ, ne ni atamanw tun ye hɛrɛ sɔrɔ dɔɔnin.Nka an hakili ka bon ka an juguw sɛgɛsɛgɛ.Shit
  
  , Slavew! Shit, Slavs!Muscovites and Kievites Yala an ka kan k"an ka jamana tila n"aw ye wa ?
  Tiɲɛ na , i bɛna marifa ci
  i ka Ukraine muso fitinin ma wa?Ne b"a fɛ k"a kanu... Ni ne dusukun bɛɛ ye!
  Maria fana kasilen don. Ɔwɔ, waati dɔ tun bɛ yen, URSS jamanaw tun ye teriw ye, sisan kɛlɛba dɔ daminɛna. Wa, dan tɛ o kɛlɛ in na.
  Yan, waraba Bɔra ka Npogotiginin in Kùnbɛn. Farafinna waraba belebeleba.
  Maria y"a ye waati laban yɛrɛ la, a tun bɛ ɲini ka bin a kan. A ma waati sɔrɔ ka jɔ ani a ye nɛnɛ. A y"a mɛn ko n"i m"i yɛrɛyɛrɛ, n"a sɔrɔ waraba tɛna bin.
  Leo y"a filɛ, a barika banna ka ɲininkali kɛ ni hadamaden kan ye ko:
  - Yala e ye Mariyama kelen ye min kɛra fɛnɲɛnamafagalanw ka masamuso ye wa ?
  Npogotiginin y"a jaabi ni nisɔndiya ye ko:
  - I bɛ se k'o fɔ ! Hali ni n ma masafugulan sɔrɔ ofisi la fɔlɔ!
  Warabilen y'a kunsigi lamaga. Wa a ka nisɔndiya tun ye hadamaden ta ye kosɛbɛ, wa a ɲinw tun ka nɔgɔn ani u tun ka bon. O waati kelen na, a tun tɛ se ka wele ko mɔgɔ jugu. Waraba y'a kùnkolo Yɛlɛma k'a Лininka:
  - Yala a ka di i ye ka nsiirinw ɲɛnabɔ wa ?
  Maria y"a jaabi ni nisɔndiya ye ko:
  - Ɔwɔ, tiɲɛ don, n b'i kanu ! Kasodenw ka yɔrɔ la, nin dɔrɔn de tun ye ɲɛnajɛ ye an muso kasoladenw bolo!
  Warabilen ye pɛrɛn:
  - Min tɛ teriya kɛ n'a kunkolo ye, nka a ɲɛda ka nɛnɛ kosɛbɛ !
  Npogotiginin ye ŋɛɲɛ kɛ k'a jaabi ko:
  - an ka jamana kɔnɔ , jaabi jɛlenba : dictateur pot-bellied et bald ! Nka aw ka diɲɛ kɔnɔ, ne hakili la, sugandi suguya bɛɛ bɛ se ka kɛ!
  Waraba barikama y'a kunkolo wuli, a sanu kunsigi wulila.
  - Awɔ! Ne tun b"a miiri ko i bɛna o fɔ. Hali n"o kɔrɔ ye, kogo kɛlɛcɛ. Nka ɲininkali filanan : mɔgɔ jagɛlɛn bɛ siran mun ɲɛ, nka siranbagatɔ laban tɛ dankari kɛ !
  Maria y"a jaabi ni sɔgɔsɔgɔ ye ko:
  - Ayiwa, ne bɛ nin jaabi dɔn - dusukun ! Hali mɔgɔ jagɛlɛnba bɛ siran o ɲɛ, nka siranbagatɔ laban tɛ siran o ɲɛ dɔrɔn!
  Lev y"a jira ko:
  - Nin fana ye tiɲɛ ye ! Ani ne b"a fɔ aw ye ko aw ka fencing kalan dɔ kɛ!
  Npogotiginin farikoloma dɔ, elf dɔ bɔra Maria ɲɛfɛ, a y"a sennasanbaraw, minnu cɛ ka ɲi kosɛbɛ, olu senna bin kan. A bolow la, npan dɔ tun bɛ a bolo min dilalen don ni nɛgɛ manamananan ye, a bolokɔnincinin tun falen bɛ diamant ni rubiw ani emɛridiw la.
  A y'i biri Mariyama kɔrɔ k'a ɲininka ko:
  - I labɛnnen don kɛlɛ kama wa ?
  Npogotiginin min bɔra diɲɛ wɛrɛ la, o y"a jaabi ni nisɔndiya ye:
  "Ne ma deli ka kɛlɛ kɛ ni npanw ye fɔlɔ!"
  Elf ye ɲininkali kɛ ni kabako ye ko:
  - O don wa ? I bɔra diɲɛ jumɛn na?
  Maria y"a jaabi ni dusukasi ye ko:
  - Dugukolo! San 2023 kabini Krisita wolola!
  Elf sungurunnin ye nisɔndiya jira k"a kɔlɔsi ka tɛmɛn fɔlɔ kan:
  - Ɔwɔ, n b'i ka dugukolo dɔn ! N t"a faamu dɔrɔn mun na i bɛ cɛ dusukasilen min gengen jiri la gengenjiri kan, o jate Ala ye, ani hali k"i ka waatibolodacogo jate kabini a bangeli?
  Npogotiginin tun b"a fɛ ka jaabi di, nka npan dɔ, min fana tun ka bon kosɛbɛ ni kabakurun sɔngɔ gɛlɛnw ye, o barika banna ka bɔ a bolo. Maria ye sɛrɛkili dɔ kɛ n"a ka nɛgɛbere ye k"a kɔlɔsi ko:
  - n bɛ marifa ɲuman ye ! Ani, kabako don, a girinya ka nɔgɔn i n"a fɔ wuluwulu!
  Elf ye a kunkolo wuli k"a jira ko a sɔnna a ma:
  - An bɛ nin kɛcogo dɔn ! An bɛ se k"o kɛ ka ɲɛ kosɛbɛ! Elfew ka mɔgɔbaw ka gundo!
  Maria ye kuru dɔ ta bin na n"a senkɔniw ye, k"o fili npogotiginin farikoloma in ma. A y"a tigɛ nɔgɔya la ka kɛ yɔrɔ naani ye a pantɔ ka cooed:
  - I bɛ se k'o kɛ wa ?
  Maria y"a jaabi ni nisɔndiya ye ko:
  "Fɔlɔ, ne tun tɛ se ka fɛnw fili walima ka nuguw kari ni n senkɔniw ye. Wa sisan ne bɛ se k"o kɛ cogo kabakoma na ani cogo kabakoma na, k"a sɔrɔ gɛlɛya si ma sɔrɔ. O de kama...
  Elf ye ŋɛɲɛ kɛ k'a jaabi ko:
  - I ye an ka masamuso ye ! Sisan i barika ka bon ani i teliyalen don i n"a fɔ anw, wa i bɛ se ka nɔnɔmuguw mugumugu ni i senkɔniw ye. Nka o tɛ bɔli kɛ. Aw mago bɛ fɛɛrɛ kuraw fana na.
  Maria ye dɔnkili da ni nisɔndiya ye:
  - Nɛgɛ fɛɛrɛbɔ bɛ hadamadenya la.
  Siga t'a la, a ka kan ani a nafa ka bon kosɛbɛ...
  Ayiwa, a ka di ne ye ka tɛmɛ - jamanadenw ka kabakow, .
  Tabali fini ye a yɛrɛ ka sanbara ye min bɛ teliya!
  Elf y"a bolokɔnincinin wuli k"a sɔgɔsɔgɔ:
  Maji tɛ kojugu ye - kun t"a la k"a fɔ ko .
  Nka an ka kan fana ka bolow tobi...
  Bolo, bolo, bolo, tobili!
  Bolo, bolo, bolo, tobili!
  . SABABU No. 2nan.
  Maria kununna. A tun ma deli ka nisɔndiya ni kura sɔrɔ i n"a fɔ nin sugo in kɔfɛ. Elf sungurunninw, minnu tun bɛ senna-tɛgɛrɛ kɛ u makun na n"u senw ye minnu jɛlen don, minnu sɔgɔlen don, olu nana ni filɛlikɛlan ye min tun bɛ kɛ ni kabakurunw ni biyew ye minnu man ca.
  Maria y"a yɛrɛ filɛ tugun, a m"a dɔn. A filɛli la, sungurunnin dɔ tun tɛ tɛmɛ san mugan kan, a farikolo tun ka ɲi kosɛbɛ, wa a cɛ ka ɲi cogo la min tɛ deli ka kɛ. A kunsigi tun bɛ kurukuru dɔɔnin ani a tun bɛ manamana i n"a fɔ sanu bulu.
  Fari kɛra nɛrɛmuguma ye ani a kɛra nɛgɛ ye. Wa a bɛ iko npogotiginin farikolo yɔrɔw bɛ fili, nɛgɛ, ni kunnafoni jugumanw ye.
  Wa ale yɛrɛ barika ka bon kosɛbɛ, wa a bɛ mɔgɔ lafili ani a bɛ siran waati kelen na, fo a tɛ se ka fɔ nsiirin kɔnɔ, hali ka ɲɛfɔli kɛ ni sɛbɛnnikɛlan ye. Ala muso sɛbɛ dɔ, i n"a fɔ jagokɛla ŋanaw ka baara min bɔra Gɛrɛsi kɔrɔlen waati la.
  Maria y"a ka biceps kɛ k"a ye farikolo minnu bɛ a la sisan - nɛgɛbere dɔrɔn. A ye fiyɛli kɛ ko:
  - Oow! Ne kɛra mun ye!
  Elf sungurunninw ye ɲininkali kɛ ni nisɔndiya ye:
  - Yala a ka di i ye wa !
  Maria y"a jaabi ni nisɔndiya lakika ye ko:
  - Kɔsɛbɛ!
  Nin boli cɛɲi in cɛɲiw ye tweet kɛ ko:
  - I ye dafalen ye
  I ye dafalen ye
  K"a ta nisɔndiya la ka taa a bila taamasiɲɛ dɔ la, .
  Ka tɛmɛ o bɛɛ kan, tanuli!
  Maria ye ɲɛji cɛ npogotigininw na ani a y"a jaabi ni jigiya ye ko:
  - I ka kan ka kɛ mɔgɔ majiginnen ye i n'a fɔ a bɛ se ka kɛ cogo min na ! Ani, i kana i yɛrɛ ɲininka!
  Elfe damadɔ wɛrɛw donna boon kɔnɔ. Wa npogotigi cɛɲiw y"a daminɛ ka kasobon kasoden kɔrɔ farikolo, min kɛra farikolo ni barika ye, ka wusulan ni tulu kɛ.
  Maria nisɔndiyara tiɲɛ yɛrɛ la ni nisɔndiya ye. A farikolo tun bɛ maga a la ni fanga ye.
  Komin a kɛra sungurunnin ye, kasoden kɔrɔ in y"a ɲininka ko:
  - Laala, cɛw ka n sumaya !
  Baarakɛmuso kuntigi y"a kunkolo wuli.
  Kamalennin cɛɲiw naani minnu farikolo ka bon, n"u tun bɛ ni suruku ni sanbara dɔrɔn ye, olu donna boon kɔnɔ. U tun cɛ ka ɲi kosɛbɛ, nka u tun ka dɔgɔ kojugu, u tun tɛ tɛmɛ san tan ni wɔɔrɔ kan, wa u ɲɛda la, u cɛ ka ɲi i n"a fɔ npogotigininw, kunsigi kelen tun tɛ yen.
  Maria ye ɲininkali kɛ ni kabako ye ko:
  - Mun na cɛkɔrɔbaw t"i bolo ?
  Baarakɛmuso kuntigi y"a jaabi ni tiɲɛ ye ko:
  - Cɛmancɛw bɛɛ bɛ i n"a fɔ kunsigi tɛ minnu na, hadamaden funankɛninw, minnu tɛ kɔrɔbaya, fari saniyalen, nɔgɔlen, i n"a fɔ denmisɛnw ta. Nin ye an ka sugu ye - badaa-badaa denmisɛnnin, cɛɲi ani nisɔndiyalen!
  Maria ye sɔgɔsɔgɔ kɛ ani k"a kɔlɔsi ko:
  - Faan dɔ fɛ, nin ka ɲi ! Nka fan wɛrɛ fɛ, kamalennin tɛna ne sɔgɔ ni bɔgɔ ye abada!
  Matɔrɔn kɔrɔba y"a jira ko:
  - An ka musow ka ca ni cɛw ta ye siɲɛ ba kelen. O la, an bɛ cɛ ka kanuya dɛsɛ sɔrɔ. Nka e masamuso tɛna gɛlɛya foyi sɔrɔ nin ko in na!
  Mansamara cɛw bɛɛ bɛ aw ka baara la.
  Maria ye a kunkolo wuli ko:
  - A to u ka n farikolo dafalen masiri.
  Kamalenninw sera baara la. U y"o kɛ ni dusudiyaba ye. Wa u bolo setigiw ye npogotiginin-masamuso joli tobi. Wa o diyara a ye kosɛbɛ. Dusukunnata kabakoma dɔrɔn ani dusukunnata min tɛ se ka da a la, ka pan ka taa alijɛnɛ na.
  Mariyama ye dɔnkili da ni ɲagali ye.
  An ye Komsomol mɔgɔw ye - kominisi denmusow, .
  An bɛ an juguw kɛlɛ i n'a fɔ wuluw...
  Tuma dɔw la, waleɲumandɔn nisɔndiyalenw bɛ pan, .
  Nɛnɛ waati, npogotigininw senw bɛ kɛ fɛn ye!
  
  An b'a fɛ ka Fuhrer bugɔ a ɲɛda la,
  An fanga ka ca ni waraba ye ...
  An bɛ ɲɛ sɔrɔ kanuya ni farikoloɲɛnajɛ la, .
  Hali ni jamaba ye binkanni kɛ ni dimi ye!
  
  Mɔgɔ si tɛna npogotigininw bali,
  O bɛɛ kɔfɛ, an fanga bɛ i n"a fɔ nɛgɛbere ...
  An bɛ se ka kɛlɛbolo yɛrɛ halaki, .
  Ani an bɛna Hitler gosi kosɛbɛ nikɛri la!
  
  Kominisi waati bɛna na, .
  Ani Bere min tɛ ban, o bɛna fanga di an ma...
  An tɛna nimisa ɲɛnamaya la Lada kosɔn,
  Ne dalen b"a la ko Fasokanw bɛna falen sɔɔni!
  
  Npogotigininw ni cɛdenw bɛ kɛlɛ kɛ
  Tutigɛbaga sennasanbara dɔ bɛ taa binkanni in na...
  An bɛ juguw boli ni marifa ye, .
  Ka misali di jagɛlɛya ko la!
  
  Sanji ja bɛ bin an kan ni maloya ye, .
  Nka npogotigininw bɛ u yɛrɛ bila ka a bugɔ...
  An ka jahanama baaraden ɲinw gosi, ne dalen b'a la
  An bɛna cɛ kunsigi tigɛtigɛ ka kɛ fɛnw ye!
  
  Irisi jamana na, yɔrɔ tɛ yen barikantanw ye, .
  An b'a fɛ fɛn o fɛn na, an bɛna o bɛɛ sɔrɔ sɔɔni,
  Fanga min bɛ yeelen bɔ kosɛbɛ, o tɔgɔ la, .
  An sanfɛ, serubi dɔ bɛ yen min kamanw ye sanu ye!
  
  Teriyaba bɛna kɛ jamanaw ni ɲɔgɔn cɛ,
  Minnu bɛ kɛlɛ kɛ ni fanga ye, olu b'a dɔn...
  Fasokanw kama, nisɔndiya kama, hɔrɔnya kama, .
  Ani sɔɔni, alijɛnɛ bɛna kɛ diɲɛ kɔnɔ!
  
  Npogotiginin bɛ boli sennasanbara la nɛnɛ na, .
  Mun na a mago bɛ sanbara la ni Lada hakili...
  Fasodenɲumanya bɛɛ ka bɔ da la ka taa a da la, .
  Ntumu ye cɛnin ye, a tɛ kɔnɔnin ye!
  
  Tile bɛ yeelen bɔ diɲɛ kan kosɛbɛ, .
  O kɔnɔ sanu sumalen yeelenw ...
  Se bɛna na Mɛkalo ka sɔgɔsɔgɔ fiɲɛ na,
  Ani kana kuma dummy - i da tugu!
  
  Anw npogotigininw ye Svarog denmusow dɔrɔn de ye,
  Min ye Dugukolo da ni Denbaya ye...
  A ye hɔrɔnya di kɛlɛcɛw ma,
  O yɔrɔnin bɛɛ la, ka diɲɛ bɛɛ ka hakilinata lakunu!
  
  Irisi jamana na, yɔrɔba dɔ bɛ yen npogotigininw kama,
  Nɛnɛ na u bɛ bikini dɔrɔn de don...
  I ye Komsomol mɔgɔ dɔ ye Perun ka kɔɲɔmuso la,
  Aw ka da a la ko gɛlɛya si tɛna kɛ dimi kɔnɔ!
  
  Yesu ni Svarog Tɔgɔ la,
  Mariyama, Lada Maman ka Ala...
  A ye kɛlɛ kɛ Stalin ni Ala ye
  Ani denkɛ ɲumanw de kama!
  
  An tɛna ɲinɛ Yesu ka kɛwale kɔ,
  Min taara gengenjiri la Risikaw ka nafa kama ...
  Ani a ye seko ni dɔnkoba jira
  Tuma min na a tile sabanan na a kununna kanuya la!
  
  Perun ye Ala ye Sanpɛrɛnba ye,
  A bɛ arc-en-ciel de lumière radiante bɔ...
  An bɛna baara kɛ demiurges ye ni tiɲɛ ye,
  Walasa o cɛsiri wale in ka bonya!
  
  Npogotigininw sinw bɛ manamana ni pɔmi kulɛri ye,
  A sinw bɛ i n'a fɔ Ɔkutɔburukalo pankarti...
  Wa yɔrɔ dɔ la, wulu diminnen dɔ bɛ ka wuluwulu,
  Nka an ye waraba musomanw ye kun dɔ de kosɔn!
  
  U ye Fritz ka binkanni kɔsegin Moskow kɛrɛfɛ,
  Hali ni Hitler tun ye nanbarakɛla ni nanbarakɛla ye...
  Fuhrer bɛ ye jɛɲɔgɔnya la ni Sitanɛ ye,
  Bin ka nɔgɔ samiyɛ fɛ ka tɛmɛ tapi kan!
  
  Nka nɛnɛ waati la, npogotigininw bɛ sennasanbara kɛ nɛnɛ na, .
  Mun na u mago bɛ sanbaraw, wuluwuluw ani casing...
  Komsomol tɔndenw tɛ siran nɛnɛ ɲɛ,
  Laala hakili min ka bon kosɛbɛ, o de b"u bolo!
  
  An ka fanga ye mun ye - groovy mɔgɔw, .
  An ka kɛ ala diminnenw ye ka tɛmɛn fɔlɔ kan...
  Ani ka da ne la, mɔgɔw man jugu, .
  Se bɛ se ka sirilan caman fili!
  
  Npogotigininw de ka nɛnɛ ka tɛmɛn kanuya la,
  A kɛra cogo o cogo, u bɛ tɛmɛsira frenzied dɔ kɔnɔ...
  Npogotigininw bɛ boli sennasanbara la nɛnɛ na, .
  O yɔrɔw ye checkmate kɛ ni namara ye!
  
  Tile bɛ yeelen bɔ kominisi nɔɔrɔ kama,
  Kominisi nɔɔrɔ kama, Rus ka falen...
  Ani sungurunnin kunsigi bɛ kurukuru kosɛbɛ,
  Se sɔrɔli ye jatebɔ dɔ da wuli min tɛ dantigɛli kɛ!
  
  An ye Wehrmacht halaki Stalingrad dugu la,
  Wa u y"a jira dɔrɔn ko kalasi sanfɛla...
  An ka Faso Irisi nɔɔrɔ kama,
  Npogotiginin bɛna a senkɔni farilankolon gɛrɛ ɲɛ na!
  
  I k'i janto kɛlɛ la ni sunguru sennasanbara ye,
  A cɛ ka ɲi i n'a fɔ misi ani a barika ka bon...
  Ntumuw jɛnsɛnna i ko perlew, .
  Ani a ye jugu gosi a kɔnɔbara la!
  
  Ayiwa, i bɛ se ka mun kɛ an ka npogotigininw na,
  U ye gosi, da a la, poke bɔra waraba dɔ fɛ...
  Ani Rus ka jɔli ka bɔ san kɛmɛ la ka taa san kɛmɛ la,
  Jamana belebeleba banbali!
  
  Mun na npogotigininw mago bɛ Risi cɛw la
  Ka bange ka kɛ jatigɛwalekɛlaw ka jikuru ye...
  Ani ka da ne la, juguw bɛna laban ka don wuluso kɔnɔ,
  Aw ka don ɲɛda la rabid villain!
  
  Yesu ni Svarog tɔgɔ la,
  Ala Finman ye diɲɛ dancɛ da yɔrɔ min na, .
  An ka move-dog dun ka kɔn kɛlɛ ɲɛ,
  Walisa i ka fanga sɔrɔ ka kɔn kɛlɛ ɲɛ joona!
  
  O kɔ, an b'a ta ka jugu gosi,
  Npogotigininw ninakili jukɔrɔ, ni sennasanbaraw ye...
  O la, a kɛra bobo ye katu kɔrɔfɔli kɔfɛ,
  Wa ni fɛn dɔ kɛra, an b"a fara a kan ni poker ye!
  
  A jɛlen don ko Stalingrad ma ɲɛ,
  Npogotiginin minnu bɛ yen, olu ye kɛlɛ barikama kɛ...
  Hali n"a y"a sɔrɔ maloya don ka cɛɲi dɔn dɔɔnin, .
  A ma a ka kɛlɛ " Pleboy " filimu!
  
  An bɛɛ ye npogotigininw ye, i b'o dɔn,
  A ka bon, a ka nɛnɛ i n'a fɔ kɔnɔ...
  Tuma min na u ye ja dɔrɔn de kɛ tabali kan, .
  Ani sisan an ka bololanɛgɛ sama ka ɲɛ!
  
  An tɛna an yɛrɛ tanga hali an ka ɲɛnamaya ma kɛlɛ la,
  Wa ne dalen b'a la ko an bɛna don Berlin ni tulonko ye...
  A tɛ mɛn, ne b"a dɔn ka ɲɛnamaya kɛ kominisi kɔrɔ, .
  An ka nɛnɛba wulilenw sɔrɔ!
  
  Boli sennasanbara dɔrɔn de ka di npogotiginin ye,
  Snowdrift bɛ a ka senkɔniw nɛnɛ ni dumuni duman ye...
  Wasps bɛ pan ka tɛmɛ nɛnɛba kɔnɔ, .
  Fuhrer ka kɛlɛcɛ ka taa sanubɔlan na!
  
  Kuma surun na, an bɛna se sɔrɔ, n b"a dɔn tiɲɛ na
  An bɛna se ka hɛrɛ da diɲɛ bɛɛ kɔnɔ...
  Furu fo abada fo ka se diɲɛ da la, .
  A fanga min bɛ kɛlɛ la, o tɛ Changé!
  
  Svarog ni Krisita Matigi nana tuma min na,
  Suw bɛɛ bɛna kunun kanuya la Rod...
  O jamaba bɛna laban ni kungo kɔnɔ saya ye,
  Ani, sikolo bɛna kɛ nisɔndiya banbali la!
  
  O kɔ, aw ka wuli ka don Ladakaw dusukunw na,
  Fɛn bɛɛ bɛna kɛ cɛɲi ye dan tɛ min na...
  Kɛlɛcɛ bɛɛ na sara sɔrɔ,
  Anw Irisikaw tɛ se ka se sɔrɔ kɛlɛw la!
  Tiɲɛ don, yan, Maria y"a yɛrɛ minɛ k"a miiri ko a y"a yɛrɛ wele tugun ko Irisila. Nka n"a sɔrɔ a tɛ Irisi jamanaden ye pewu. A ka jamana ye yɛrɛmahɔrɔnya ye cogo labɛnnen na, nka tiɲɛ yɛrɛ la, a bɛ Irisi ka fanga kɔrɔ. Wa, siniko ma jɛya. Kὲlɛ min Kɛra ni Ukraine ye, o bɛ sàn flanan na kaban. Wa a bɛna ban waati min na, o tɛ dɔn. Wa joli caman bɛ ka bɔn. Wa a ma se ka kɛ ka kɛlɛ kɛlɛli jɛkuluba dɔ labɛn min ka bon ani min ka bon kosɛbɛ Belarus jamana na walima Irisi jamana na. O kɔfɛ, kɛlɛ in bɛ bonya dɔrɔn.
  Wa mɔgɔw ka dusukasi bɛ ka bonya dɔrɔn. A bɔra kaso la Marisikalo la, o waati la foyi tun ma jɛya. Wa jamana ka siniɲɛsigi ma jɛya. Wa sisan a kɛra masamuso ye.
  Wa a tɛ tɔɔrɔ, nka a bɛ nisɔndiya sɔrɔ. Ani, o ye elf kamalennin cɛɲiw ye dɛ. Ɲɛda dɔrɔn de bɛ denmisɛnninya kojugu. Tiɲɛ don, farikolow ye farikolo ye ani u dilannen don, a man teli ka kɛ ko hadamaden farikolojɔlikɛlaw bɛ se ka o farikolo suguw sɔrɔ. Oow...
  Maria ye nisɔndiya jira k"a miiri ko: a tununna ɲangili kasobon kɔnɔ, wa n"a sɔrɔ a ka kasobon kɔlɔsibagaw bɛna gɛlɛya sɔrɔ o la. Nka, ikomi Maria Kolesnikova tɛna bɔ dugukolo yɔrɔ si la, a ka c"a la, u bɛna miiri ko fangatigi kunsigi ni kunsigi jɛlen ka baarakɛlaw de y"a faga. Su dogolen tun don. Ayiwa, u bɛna mankan dɔɔnin kɛ, o kɔfɛ, laala Maria Kolesnikova bɛna ɲinɛ. Walima n"a sɔrɔ o tɛ.
  Arc filanan ye wa ? Walima Zoya Kosmodemyanskaya ye. Ayiwa, o laban in, tiɲɛ na, a kɔrɔtara ka tɛmɛn a dan kan. N"a sɔrɔ k"a sababu kɛ Soviyetiki waati la, cɛnimusoya tun tɛ mɔgɔw la, wa npogotiginin min tun bɛ ɲini ka kɛ farilankolon ye, a si bɛ san tan ni segin ɲɔgɔn na, a sennasanbara tun bɛ nɛnɛ na, o tun ye cɛnimusoya taamasiyɛn bilenman sugu dɔ ye wa?
  Yala u bɛna filimu dɔ kɛ Maria Kolesnikova kan wa? Yala a bɛna kɛ jyɛnnatigɛ taamasyɛn ye wa? Walima u bɛna ɲinɛ a kɔ, i n"a fɔ cɛfarin ba caman wɛrɛw minnu tɔgɔ tɛ wa? Misali la, npogotiginin joli sara jɔnya la tɔɔrɔ la, wa u fana bilala sennasanbara la nɛnɛ na, nka mɔgɔ si t"u tɔgɔ dɔn.
  Ɔwɔ, Matigi ka siraw ye gundo ye. Wa Ala Dabaga kɛra cɛden ye min si bɛ san tan ni fila ɲɔgɔn na, a tun bɛ ni surukuw ye ani sennasanbaraw. A tun bɛ iko a tun bɛ cogo wɛrɛ la kosɛbɛ.
  Nka a y"a lamɔ ka bɔ kasoden na ka kɛ masamuso ye.
  Maria ye dɔnkili da ni dusukunnata ye;
  Jama jɔlen bɛ jamaba dɔ kɔnɔ min ma kuma, .
  Npogotiginin dɔ min bɛ fini gɛlɛnw na, o bɛ taa ni a faga...
  Kunu, masasigilan tun bɛ yen, bi, sɛnɛfɛn dɔ bɛ yen,
  Mun na aw mɔgɔw bɛ ka masakɛmuso tiɲɛ!
  
  Oh masakɛw, masakɛw, masakɛw...
  A bɛ iko npogotiginin dɔ ni braids...
  Nka, u ma se ka masakɛmuso kari,
  Hali ni a sennasanbara bɛ nɛnɛ na, .
  
  Oh masakɛw, masakɛw, masakɛw, .
  Se sɔrɔli darapow ni burufiyɛw...
  Npogotiginin ka sennasanbara jɛlenw jenina,
  Nɛnɛ waati la a bɛ i n"a fɔ a ye faantan ye!
  
  Ani a to hakilintan dɔw k"a fɔ ko:
  Ɲɛnamaya ka nɔgɔn ani a ka di princesses ye...
  A bɛ taama sennasanbara la nɛnɛ kɔnɔ, .
  Nin tɛ baara nɔgɔn ye!
  
  Oh masakɛw, masakɛw, masakɛw, .
  Mɔgɔ minnu ka nɔgɔn ani minnu bɛ se ka da u kan...
  Bi bi in na, masakɛmuso karilen don pewu,
  Scarecrow i n'a fɔ nakɔ...
  
  Oh masakɛw, masakɛw, masakɛw, .
  Aw ka baara belebelew...
  Ni i ma se ka se sɔrɔ jugu kan, .
  O la sa, i ye bonyabaliya ye pewu!
  
  Masakɛmuso bɛ bugɔli juguba sɔrɔ,
  O kɔ, a ye rig up kɛ rack kan...
  A ka kiritigɛ ye ka sa farilankolon, .
  Ani ka kolo bɛɛ sɔgɔ ni sɛgɛsɛgɛlikɛlanw ye!
  
  Oh masakɛw, masakɛw, masakɛw, .
  Mɔgɔw tɛ hɔrɔnya tugun...
  A bɛ iko walasa ka mɔgɔ juguw gɛn ka bɔ dugukolo kan, .
  I ye mɔgɔba ye kojugu!
  
  Oh, masakɛw, masakɛw, masakɛw...
  Kungolo misɛnninw wulila ka taa yɔrɔnin kelen!
  Hali n"u ye bulu ye, u jɔyɔrɔba ye zeru ye,
  Scarlet i ye joli bɔn!
  Maria ye o ɲɔgɔnna dɔnkili da, wa a ɲinw i n"a fɔ perle, u y"u sen don ka kɛ nisɔndiya duman ye.
  Kamalenninw y"a magaya kosɛbɛ ani k"a charge ni fanga ye min ɲɔgɔn ma deli ka kɛ fɔlɔ
  O kɔfɛ, Maria ye pan ka wuli. Wa sisan a tun ka kan ka fencing kalanw sɔrɔ.
  Npogotiginin dɔ bɔra ni fini jɛmanw ye bikini kɔnɔ. A tun bɛ ni lastikuw npan ye a bolow la. Baarakɛmuso kuntigi ye o npan kelen di Mariyama bolo.
  Wa npogotiginin-masamuso y"a firifiri, a y"a ye ko a bolo bɛ se ka fɛn caman sɛgɛsɛgɛ.
  Sisan, a farikolo tun man jugu ka tɛmɛ elfw ta kan. Nka i mago bɛ fɛɛrɛ kuraw ni sekow fana na.
  Ani Maria, min y"a daminɛ ka boli ni blonde ye min bɛ donsokɛ ka wuluwuluw la, o yɔrɔnin bɛɛ la, a y"a ye ko a ye maloya ni a ka dɛmɛnbaliya ye. A bɛ se ka baara kɛ kosɛbɛ, a bɛ se ka baara kɛ ni fɛɛrɛ ye ani a bɛ se ka baara kɛ kosɛbɛ.
  Ani Maria hakilina caman dɔrɔn de bɛ a la fencing ko la. O la, n"an b"a fɛ ka tiɲɛ fɔ, a tɛ baara kɛ kosɛbɛ.
  Npogotigi fila bɛɛ tun sennasanbara tun don, wa u senw tun bɛ se kosɛbɛ ani u tun cɛ ka ɲi. Wa u bɛ taa teliya la.
  O la, Maria, walasa k"a yɛrɛ dusu saalo dɔɔnin, a y"a daminɛ ka afɔrisimuw di;
  Ni sagagɛnnaw ka ɲi, ni a ka wulu ka jugu, ni masakɛ ka nɔgɔn, ni satrap ka gɛlɛn!
  Irisikan tɛ jamana ye, nka weleli ni ɲɛnamaya kɛcogo don!
  Mɔgɔ barikama mago bɛ Ala la i n"a fɔ denmisɛn mago bɛ Fa ni Ba la cogo min na, nka n"a bɛ ka bonya, a bɛ doni don a ladonni na, wa ale, n"a y"a yɛrɛ bɔ a Bangebagaw la, a bɛ nɔrɔ a muso la - dɔnniya ni hakili !
  A fɔ man di nka, hakili nafa tɛ kosɛbɛ ni fanga tɛ - farikoloɲɛnajɛla hakilintan bɛ se ka kalanden hakilintanba bugɔ nɔgɔya la !
  Tiɲɛ ye ko saya, a tɛ i n"a fɔ muso, o ye tiɲɛ ye tuma bɛɛ, wa ɲɛnamaya ye janfa dafalen ye!
  A ka fisa ka tigɛ siɲɛ kelen ka tɛmɛn ka danga siɲɛ kɛmɛ!
  Majigilenya ye hakilitigiya balimamuso ye! Ka yɛrɛbonya, o bɛ hakili tiɲɛ!
  A ka nɔgɔn ka jara ladon ka tɛmɛn ka jatigɛwalekɛla kalan kokura - wulu tɛ se ka dege !
  Ni juguw cayara, kɛlɛ bɛ cɛɲi ka taa a fɛ! Baara kɛ ni daɲɛ damadɔ ye - kɛlɛ tɛ tulon ye !
  Jikuruw ka dɔgɔ kɔgɔji kɔnɔ ka tɛmɛ gundolafɛn dɔ ka fɛn dilanni kan!
  Tɔrɔya minɛn bɛ i n"a fɔ fɔlifɛn, a bɛ kanuya ni seko de wajibiya! Dɔrɔn ŋɛɲɛ ni bolonɔbila nɔ na, sɔgɔsɔgɔ ni ɲɛji bɛ bɔ yen!
  Yesu bɛ sagakulu cɛma i n"a fɔ diamant min bɛ jirisunba la!
  Waati ye mɔgɔfagala ye min tɛ hinɛ ka tɛmɛ tɔw bɛɛ kan, a tɛ makari ni makari kuma si dɔn!
  Politikikɛla setigi, hali ka fɛn nɔgɔlenw danga, o bɛ tɔgɔ ɲuman mara iko mɔgɔ hakilitigi!
  Bugɔli ka di misiden ye, nka sɛnɛ man di a ye!
  Walasa ka sɛnɛ kɛcogo ɲuman sɔrɔ, i ka kan ka sɛnɛ kɛ san bɛɛ kɔnɔ!
  Ni aw tɛ se ka kinni kɛ, a ka fisa aw kana wuluwulu!
  Min ye se sɔrɔ waraba kelen kan, o tɛna siran wulu tan ni fila ɲɛ!
  Mobili tɛ fɛn ye min bɛ mɔgɔ ɲɛnajɛ, nka a ye ɲangili fɛɛrɛ ye: sankolo ye sirako polisiw ye, saniyaso ye i ka waribɔlan ye, jahanama hakili lafiya kama!
  Ka fili kɛ, o ye ɲɛmajɔbaliya ye! Ka sɔn fili ma, o ye kojugu ye!
  Cɛ ye ko ye min tɛ se ka fɔ ka ɲɛ - hadamaden muso tɛ se ka fɔ ka ɲɛ filaninw na !
  Politiki, a tɛ i n"a fɔ ski, o bɛ sanu tulu de wajibiya!
  Fanga ni hakilitigiya i n'a fɔ furucɛ ni muso - kanminɛli bange furuɲɔgɔnma dɔrɔn de la !
  Faama barikama tɛna jugu caman bila kaso la abada ka tɛmɛ a bɛ se ka teriw lajɛ!
  Wari ye tilennenya jɛgɛba finmanw ye!
  Jantoyɛrɛla; tɛ siranɲɛ kɔrɔɲɔgɔnma ye , nka jagɛlɛya kɔrɔ ye hakilijagabɔ ye !
  Mɔgɔ salenw dɔrɔn tɛ nkalon tigɛ, o kɔfɛ dɔrɔn n"u ye Ala dɔnbaliw ye!
  Dannabaa jugu bɛ farikolo sonya - Ala dɔnbali ɲuman bɛ ni sonya!
  Baara min tɛ nkalon ye, o bɛ i n"a fɔ tanki min tɛ ni sɛnɛfɛnw ye!
  Min bɛ makari kɛ, o bɛ fanga lajɛ, juguya ye barikantanya taamasyɛn ye!
  O bɛɛ kɔfɛ, hakilitigiya ni kuncɛbaya ye fɛnw ye minnu tɛ bɛn ɲɔgɔn ma!
  Hali ni bolo kelen ni tila ka fisa ni kelen ye, hakili kelen ni tila ka jugu ni kelen ye!
  Mɔgɔba bɛ a ka ɲɛnamaya bila farati la - dunan jugu!
  Kuntigi man kan ka kɛ dumuni duman ye - u bɛna a sɔgɔ ! Nka a man kan ka kɛ dusukasi ye - u bɛna a daji bɔ !
  A ka gɛlɛn ka cɛncɛn sɔrɔ kungo kɔnɔ - ka tɛmɛn minɛni kun kan !
  Namara ye barikantanw ka marifa ye - juguya ye nanbarakɛlaw ka marifa ye !
  A bɛ baara kɛ ni teriw ye - talent, harnesse juguw - genius!
  Gɛrɛsi min bɛ kɛ dɔɔnin dɔɔnin, o bɛ bɛn miss ma!
  Komanda ka kɔrɔsili bɛ i n"a fɔ bolokɔni min bɛ bolokɔni na, o ye fɛn ye min bɛ se ka kɛ fɛn ye, nka a tɛ se ka tɔw bila a nɔ na!
  Ni mɔgɔ sɛbɛ bɛ sugandili kɛ sariya ni dusukun cɛ, a ka fisa a ma, a kana fɔ ko a ka fisa ni lakana ye!
  A ka nɔgɔn ka kabakurun jalen sɔrɔ kɔgɔjida la ka tɛmɛ politikikɛla sɛbɛ kan!
  Jagɛlɛya bɛ fanga kɛ fila ye, nanbara bɛ kɛ siɲɛ naani ye!
  Jagokɛla sɛgɛnnen barika ka dɔgɔ ka tɛmɛ denmisɛn kura kan!
  Bolo ye ba ye, kunkolo ye fa ye - u faralen ɲɔgɔn kan, u tɛna se sɔrɔli to yatɔ ye !
  Mɔgɔ o mɔgɔ bɛ kɛlɛbolo mafiɲɛya, o tigi bɛna boli joona!
  Kɛlɛ la, jagɛlɛya bɛ taa ɲɔgɔn fɛ ni hinɛbaliya ye! U bɛ iko kɔɲɔmuso ni kɔɲɔcɛ minnu bɛ jɛɲɔgɔnya la min ye se sɔrɔ!
  Mansamara minnu bɛ ka bonya, olu bɛ i n"a fɔ safunɛ bulon, ni yɛrɛɲini ɲɛnabɔli dɔrɔn de ye!
  Se sɔrɔli danni ka kan ka jigin ni joli ye ani ka balo ni suw ye!
  Mansamara min bɛ fanga dɔ kɔrɔ min bɛ a janto mɔgɔw la, o bɛ i n"a fɔ funankɛnin kɔkolo, ni a ka bon, a barika bɛ bonya ka taa a fɛ!
  Ka i yɛrɛ lafiya ka se sɔrɔ, o bɛ i n"a fɔ ka i yɛrɛ sɛgɛn ka kɛ nɛgɛ ye!
  Nɛnɛba min bɛ bɔ kɛlɛ la, o man jugu ten n"a y"i dusukun nɛnɛ! O ye balawu ye ni i hakili bɛ nɛnɛ!
  Makari bɛ i n"a fɔ nɔgɔ, hinɛ bɛ i n"a fɔ shashel - i dusukun saniya nin ko in na k"a datugu ni kɛlɛkɛminɛnw ye : hinɛbaliya, dimi, dimi!
  Miirili b"an kɛ siranbagatɔw ye, hakilintanya b"an kɛ suw ye!
  Kɛlɛ ye taabolo ye - a bɛ tali kɛ jeni na ! Joli ye gazi ye, suw ye kɔɔri ye, sago ye kisɛ ye! Ani tasumafagalan ye se sɔrɔli ye!
  Farikolo ni hakili i n"a fɔ furucɛ ni muso, ka se sɔrɔli bange fila-fila, u kelenpe ye bangebaliw ye!
  Komanda ŋana ni dɔnkilidala ŋana tɛ kelen ye, bawo a ka baarakɛminɛnw bɛ i ɲɛji bɔ tuma bɛɛ!
  A ka c"a la, a ye fangatigi ye: dan tɛ a ka laɲiniw na ani hakili danma!
  Tiɲɛni ye hakilina sugandilen ye, nanbara ye diɲɛ bɛɛ ta ye!
  Ɛkizamɛn ni politiki tɛ kelen ye cogo di?
  Ɛkizamɛn na, tulon bɛ kɛ kelen ye, nka politiki la, faamaw bɛ kunkolo daminɛ tuma bɛɛ!
  Ɛkizamɛn na, waati degun bɛ kɛ tulon laban na, nka politiki la, o bɛ kɛ tuma bɛɛ!
  Ɛkizamɛn na, sarakaw bɛ kɛ ŋaniyajira ye, nka politiki la, u bɛ wajibiya tuma bɛɛ!
  Ɛkizamɛn na, a yɔrɔw bɛ labɛn kokura kelen kelen, nka politiki la, faamaw b"a fɛ waati o waati!
  Ɛkizamɛn na i tɛ se ka wuli ka segin kɔ;politiki la u b"a kɛ sen bɛɛ la!
  Faama min lamininen don ni fɛn tɛ minnu na, o bɛ i n"a fɔ kabakurun min bɛ sigida jugu la, nafa bɛna bin ani a tɛna ban.
  Masasigilan, a tɛ i n"a fɔ dilan, a bɛ tila barikantanw dɔrɔn de bolo!
  Bɛɛ bɛ se ka se sɔrɔ, nka mɔgɔ caman tɛ se ka dɛsɛ ni bonya ye!
  A ka fisa ka sa i n"a fɔ cɛfarin, ka tɛmɛ ka ɲɛnamaya kɛ i n"a fɔ siranbagatɔ!
  A bɛ kɛ cogo min na, o ye ko mɔgɔ farikolo barikantanya de y"a to a ka kɛ i ko Ala! Hali ni sonsannin bolow tun ka jan, a tun tɛna bere ta abada!
  Hadamadenw ka juguya bɛ ɲɛtaa bila sen kan ani k"an gɛrɛ sebaaya bɛɛ la! Siranbagatɔ dɔ ye fɛn dabɔ - kɛlɛkɛminɛn, sɛgɛnlafiɲɛbɔla - wotoro, barikantan - gran, dumunikɛla - kɔnɔbolikɛla, ŋaniyaɲinibaga - awiyɔn, sɛgɛnbagatɔ - filimu, ɲininkalikɛla - ɛntɛrinɛti, sadisi - a dinamo ! Sɔrɔba bɛɛ kɔfɛ, kojugu dɔ bɛ yen! Base passions ye tekinoloji kɔrɔta!
  Ni Hadama tun ma jurumu kɛ, ale n"a bɔnsɔnw tun bɛna danfara don ni baganw ye minnu bɛ taa ni u ye, u ka kuma seko dɔrɔn de la!
  Waati ye kiritigɛla ye min bɛ se ka kɛ kosɛbɛ - a bɛ kuma di bɛɛ ma ani ka daliluw jira !
  Improvisation ye se sɔrɔli axiome ye! Jatebla ye dɛsɛ-fɔcogo ye!
  Hakilitigiya dɛsɛ bɛ se ka sara hali bi ɔridinatɛri fɛ, nka fɛɛrɛ si tɛ se ka jagɛlɛya bila a nɔ na!
  Kɛlɛ la, siranbaga hakilitigi nafa ka bon ka tɛmɛ naloman jagɛlɛn kan!
  Ni an y"a jateminɛ ko mɔgɔ salenw tɛ se ka kɛlɛ kɛ, sɔrɔdasi salen ye sɔrɔdasi jugu ye tuma bɛɛ!
  Kɛlɛ ye lakɔli ɲuman ye, nka n"i ye fili kɛ i tɛna se ka ɛkizamɛnw kɛ kokura!
  Kantigiya dɔrɔn tɛ se ka baara kɛ jamana ye, nka a sɔrɔbaliya tɛ se ka bila foyi nɔ na !
  Nka, mɔgɔ o mɔgɔ tɛ ɲɛnamaya waleɲumandɔn dɔn, o tigi tɛna se ka saya kunbɛn ni bonya ye!
  I tɛ se ka se sɔrɔ fɛn fila kan: namara ni nalomanya, hali ni fɔlɔ tɛ yen tuma caman na, o bɛ fara kɔfɛta kan!
  Maria Kolesnikova ye tulonko cɛɲi dɔ kɛ, i n"a fɔ kɔrɔlen kumalasela ŋana dɔ. Wa tiɲɛ na, ka fara afɔrisimu kan, i bɛ se ka dɔnkili da. Wa hali ni npogotiginin-masamuso tun bɛ ka manamana ni sumaya ye kaban, i n"a fɔ tulumugu mugulen don a la, a y"o ta ka dɔnkili da ni kanba ye ni dusukunnataba ye. Wa a kan tun ye kabako ye dɔrɔn;
  Tuma dɔw la, ŋaniyajuguya ye juguya ye - nafolo tɛ balimamuso ye, .
  O bɛɛ kɔfɛ, kɛlɛcɛ ma se ka hɛrɛ sɔrɔ waati joli kɔnɔ!
  An ye o tulonba in yɔrɔ dɔw ye, min tɛ dɔn, .
  Ala ye min da tilelafana kama!
  
  Nka an na se ka Sebaayabɛɛtigi ka nilifɛnw dɔn,
  O bɛɛ kɔfɛ, diɲɛ min bɛ a lamini na, o bɛ ka panpan i n"a fɔ fiɲɛ bɛ yen!
  Tiɲɛ na, siniɲɛsigi bɛna sɔgɔsɔgɔninjɛw nɔgɔya, .
  Ani hali chance, ikomi Ala tun tɛ a janto a la!
  
  O bɛɛ kɔfɛ, nisɔndiya bɛ tiɲɛ, i n"a fɔ gun, .
  Dusukasi ni balawu kɔgɔji cɛma!
  Wa, cɛ maloyalen bɛ a kelen na ten
  Fɔɲɔba tɛ min bɛ mara a ni kɔnɔ, nka waati jugu dibi don!
  
  Oh, a ka gɛlɛn ka ye dolow balawulen jukɔrɔ,
  Ka bange diɲɛ kɔnɔ Sagittarius dolow kulu kɔnɔ!
  Ne bɛ cɛsiri kɛ sanfɛ i n"a fɔ sufɛla ni ne ka sugo ye,
  Ɲɛjibɔw bɛ yen lamini bɛɛ la, ɲɛda dibilenw, ɲɛda kɔrɔlenw!
  
  Tiɲɛ na, ne dalen t"a la, a bɛna kɛ ten fo abada,
  Ayiwa, hadamaden halakira ka kɛ kɔnɔ ye!
  Dumuni ɲuman ni hakilitigiya bɛ min, .
  Tilennenya tɛ sugo ye min bɛ tɛmɛn!
  
  Faama minnu bɛ an ka diɲɛ kɔnɔ, olu ka jugu ani filankafow, .
  Tuma dɔw la, i b"a fɛ ka fɛn bɛɛ jeni ni tasuma ye!
  Hadamadenw negew bɛ ka wuli i n"a fɔ sanfiɲɛba, .
  Wa a bɛ iko nanbarakɛlaw ni kɔnɔw bɛ u lamini bɛɛ la!
  
  N b"a fɛ ka tile yeelen yeelen dɔ sɔrɔ a dɔgɔyalenba la, .
  Ka a dɔn ko sotigiya bɛ ɲɛnamaya la!
  Nka ne ka jaabi fitinin ɲinini na, .
  Ani, a bɛ iko bɛɛ b"a janto o la!
  
  Oh, i bɛ min hakili senu, .
  I bɛ se ka jigin sankaba jukɔrɔ fo waati jumɛn!
  Mɔgɔw bɛ yeli ni mɛnni kɛ, .
  I bɛ pan ka taa u fɛ, wa i tɛ wuli ka kɛ sɛrɛkiliw ye!
  . SABABU No. 3nan.
  Maria ye kogo kɛ kosɛbɛ . O kɔ, u taara n"a ye farikoloɲɛnajɛyɔrɔ la. O yɔrɔ la, aw bɛ se ka aw farikolo sumaya ani ka aw dege. Ani o waati kelen na, i ka filimu dɔ lajɛ. Kɛrɛnkɛrɛnnenya la, orcw bɛ kɛlɛ la. Nin boli in ye maloya ye kosɛbɛ, wa a ka jugu. Kɛnɛma, orkiw bɛ i n"a fɔ ursi, dawolo dɔrɔn bɛ i n"a fɔ jinɛw ta.
  Wa o diɲɛ fɔlɔ sugu tɛ yan. Telewisɔn, arajo ani hali tankiw bɛ yen.
  Misali la, elfw bɛ ni mobili cɛɲiw ye kosɛbɛ, minnu ka dɔgɔ, minnu cogoya ka nɔgɔn. O kɔ fɛ, orcw ka bon, u bɛ kɛ kɛrɛ fɛ ani u bɛ kɛ fɛn ye min tɛ se ka kɛ. Maria ye nin kɛlɛ in lajɛ ni nisɔndiya ye.
  Elfew bɛ kɛlɛ kɛ sennasanbara la ani bikini kɔnɔ. U naani bɛ tanki fitinin dɔ kɔnɔ nka a bɛ se ka wuli, kanon janyalen bɛ min na. Filimu min bɛ kɛ yan, o bɛ kɛ cogo la min b"a to npogotigininw bɛ ye ka jɛya kosɛbɛ.
  Farikolo cɛɲiw bɛ u la, minnu bɛ sɔgɔsɔgɔ, wa sanbara dɛsɛ bɛ bɛn senw ma, o bɛ sinsin u ka cɛnimusoya dɔrɔn de kan.
  Npogotigininw bɛ kɛlɛ la wa u dɔ filɛ nin ye min tɔgɔ ye ko hadamaden pewu Elena ko:
  - Olu de ye orcw ye. U ka tankiw ye kɛsu juguw dɔrɔn de ye. Hali ni a ma kɛ ni rational slope ye kɛlɛkɛminɛnw na. Olu tiɲɛni ka nɔgɔn kosɛbɛ!
  Elizabɛti ye a kunkolo wuli ni nisɔndiya ye:
  - I bɛ se ka kɛ yan yɛrɛ de ! Nka o bɛ an nafa.
  Wa, sungurunnin ye marifa ci jugu la, ka baara kɛ n"a senkɔniw senkɔniw ye minnu cɛ ka ɲi, minnu sɔgɔlen don.
  Wa, o bɔgɔdaga min gosira, o kɛra tiɲɛ ye. O bɔgɔdaga ye Orc tanki ka tourelle belebele tiɲɛ.
  Catherine fana sennasanbara don, wa npogotiginin tilancɛ farilankolon min bɔra elf denbaya la, o ye sɔgɔsɔgɔ, k"a jira ko a ɲinw ka bon kosɛbɛ, wa o waati kelen na, u cɛ ka ɲi ani u tɛ kɛlɛ kɛ pewu. Nin tun ye sungurunnin ye tiɲɛ na min cɛ ka ɲi kosɛbɛ.
  Hali ni tiɲɛ yɛrɛ la, elf bɛɛ ye cɛɲiw ye. Wa u ka mɔgɔw tɔgɔ bɔra o de la tigitigi.
  Efrosinya, npogotigi wɛrɛ min bɔra nin boli in na tanki kan, o y"a jira ko:
  - Kɔlɔsili an ka diɲɛ kɔnɔ, cɛ kelen ta la, muso ba kelen de bɛ yen. Faan dɔ fɛ, nin ye koba ye cɛw bolo. Nka fan wɛrɛ fɛ, o fana bɛ gɛlɛyaw lase mɔgɔ ma! Kɛrɛnkɛrɛnnenya la, npogotigi banbaliw kama!
  Catherine y"a jira, ka marifa ci tugun ni a sen cɛɲiw senkɔniw ye:
  - Ɔwɔ, nin b'a yɛrɛ ka gɛlɛya sɔrɔ, wa o waati kelen na, charme ! O la, a bɛ iko npan da fila. Nka, ni npogotiginin farikoloma cɛɲi dɔ bɛ i kɛrɛfɛ, o tuma na, nin fana tɛ kojugu ye!
  Elizabɛti ye dɔnkili da ni diyanye ye:
  A man jugu ni sungurunnin ye
  Ne bɛ se ka mun fɔ...
  Nka an ka kan ka cɛ in fana ta,
  Cɛ, cɛ, cɛ!
  Cɛden, cɛnin, i yɛrɛ furu!
  Kɛlɛcɛw ye ŋɛɲɛ kɛ ni kanba ye. Wa u y"u kan janw jira minnu bɛ se ka wuli kosɛbɛ.
  Orc dɔ ye marifa ci u la ka bɔ kanon girinman dɔ la, min ka bon kosɛbɛ. Nka bɔgɔdaga in panna ka tɛmɛ, o de la, elf Euphrosyne ye tanki wuli dɔɔnin ka taa kɛrɛ fɛ.
  Nin tun ye tɛmɛsira ye tiɲɛ na. Npogotigininw tun cɛsirilen don tiɲɛ na ka se sɔrɔ hali ni juguw tun bɛ u kɛlɛ. Wa orcs, a ka kan k"a fɔ ko u ye danfɛnw ye minnu kunsigi ka bon kosɛbɛ ani minnu bɛ sɔgɔsɔgɔ.
  Elena y"a kɔlɔsi ni nisɔndiya ye ko:
  - Laala tɔɔrɔ min ka jugu kosɛbɛ, o ye ni orc (orc) dɔ y'i senw Dòn, k'i farilankolon k'i siri. Ani a b'a ɲini ka i susu!
  Catherine ye dɔnkili da ni nisɔndiya ye min bɛ mɔgɔ lafili:
  Orc ye furry monster ye, i kana a tiɲɛ dɔrɔn,
  Strictly ka kɛɲɛ ni fanga ye, susuli bɛɛ!
  Tumu kuuru kelen tile kɔnɔ, kɔgɔ hakɛ dɔɔni, .
  Ani diwɛn ni sogo ye dunanw dɔrɔn de ta ye!
  Efrosinya y"a sɔsɔ nin ko in na:
  - N'i ye tulu tasa kelen dun, i bɛ fin i n'a fɔ nɛgɛso. Ani npogotiginin ka kan ka kɛ farikolo-ɲɛnajɛ-la ye ani ka se ka elf cɛɲiw bange. Yala o tɛ wa?
  Elena ye sɔgɔsɔgɔ kɛ k"a kɔlɔsi, ka marifa wɛrɛ ta, ka baara kɛ n"a sen dangalen, sexy ani nimble sennasanbara gansan ye:
  - I n'a fɔ ne ye masamuso ye , .
  Balimamuso sabanan ko...
  Ne tun b'a fɛ fa-masakɛ ye,
  N tun bɛna cɛfarin dɔ bange!
  Walisa k"a yɛrɛ dusu saalo, Elizabɛti y"a daminɛ ka kanuya dɔnkili wɛrɛ da:
  An bɛna pan dolow sanfɛ dugukolo sanfɛ,
  Tile bɛna yeelen bɔ kosɛbɛ...
  Yeelen elfw ka cɛsiri bɛ bonya, .
  A bɛ kungokɔnɔna fɛn caman sɛmɛntiya ka kɛ tulonkɛ ye!
  
  A bɛna kɛ waati jugu ye,
  Sanpɛrɛn bɛ yeelen bɔ yɔrɔ min na diɲɛ kan...
  Pɔmi bɛ ka falen kosɛbɛ, .
  Samiya bɛ na, tiɲɛ don!
  
  Waati dɔ bɛna kɛ, aw ka da a la ko elfinisme,
  Yɔrɔ min na mɔgɔ o mɔgɔ ye demiurge ye.
  An bɛna Orkshism nɔgɔ ko ka bɔ an ɲɛda la,
  Ni a mago bɛ a la, an bɛna sɛnɛfɛn sɛnɛ fana!
  
  Ala jɛlenw na kɛ diɲɛ kan, .
  U bɛna nisɔndiya ni nisɔndiya lase elfw ma...
  An bɛna an kunsigi tulu ni mitiri ye , .
  Ɲɛtaa ka kɛ o nɔɔrɔma baara in na!
  
  Ɔwɔ, Elfia ye diɲɛ jamana ye,
  Elfinism ka dugukolo senuma...
  Npogotigi sennasanbara bolila
  A wolola walisa ka kɛ kɔɲɔmuso ye!
  
  Ɔwɔ, kanu cɛɲi Elfia, .
  Fɛn min ye nɛgɛ da ka bɔ kabakurun na...
  Aw ka da ne la, mɔgɔw bɛna nisɔndiya ka taa a fɛ
  Ka napalm to a ka bin ka bɔ san fɛ!
  
  Kana nisɔndiya ɲini ni Rod tɛ,
  A bɛna kanuya di i ma fo abada...
  Svarog kɛlɛ kɔfɛ, .
  Jinɛw joli bɛ ka bɔn!
  
  Jamana cɛɲiw tɛ yen ka tɛmɛ o kan, .
  A bɛ elfew ni dwarfw sɔrɔ a ka kuluw kɔnɔ...
  An bɛ jɛ badaa ni Fasokanw ye,
  An bɛna se sɔrɔ kɛlɛ o kɛlɛ la, i b"a dɔn!
  
  O la mun na elf kɛlɛcɛ dusu kasira ten, .
  Aw ye Svarog fanga dɔn...
  A bɛ dusukunnata ɲumanw lase mɔgɔ ma
  An ka kanuya Lada ye ideal ye!
  
  Dugukolo bɛna fisaya, da ne la - .
  Ni elfinisme ye fanga daminɛ...
  An ye nisɔndiya denw ye Svarog - .
  An ka Orkshism tiɲɛ ka kɛ quarks ye!
  
  Sɔɔni Dugukolo bɛna yeelen bɔ,
  Ɲɛtaaba bɛna kɛ yanni dɔɔnin cɛ...
  Yarilo na bɔ i ko tile nɔɔrɔma,
  ani a bɛna yeelen di bɛɛ ma!
  
  An ka minni kɛ Fasodenɲumanya cɛw ye,
  Walasa Elfie ka se ka ɲɛtaa sɔrɔ fo abada...
  Walasa sara tɛ ban - .
  O min tɛ maloyako ye ka sugo kɛ!
  
  A to Elf ka wuli diɲɛ sanfɛ, .
  ani Ala ka sɔgɔsɔgɔ bɛna fɛn bɛɛ jira...
  A fanga min tɛ tiɲɛ kɛlɛw la, .
  An bɛna nanbarako min ka bon ni nanbara tɔw bɛɛ ye, an bɛna o jira!
  
  Sɔɔni tile bɛna yeelen bɔ ka taa a fɛ,
  Yɔrɔ bɛna kɛ i n"a fɔ kɛnɛba...
  O la, i bɛ tasuma jeni ka tɛmɛn fɔlɔ kan,
  Aw ye aw ka nɛgɛbere sɔgɔ!
  
  Wa o kɔfɛ ni Lada belebeleba ka dɔnkili ye,
  O de ye Ala barikamaw bange...
  An na se ka kungosogow ka kabila tigɛ,
   Elfi-nɔɔrɔ denkɛw ni npanw!
  Elfe cɛɲiw ni nisɔndiyalenw tun bɛ dɔnkili da nin cogo in na. Wa u kanw bɛ kɛ sufɛla ni sexy ye ten. Ni nin ɲɔgɔnna npogotigininw bɛ yen i bɛ se ka se sɔrɔ ursi kan tiɲɛ na.
  N ka kan k"a fɔ ko u ka nɔgɔn kosɛbɛ ani u cɛ ka ɲi, u cɛ ka ɲi ani u bɛ mɔgɔ lafili, u bɛ dumuni diya muso elfw ye.
  O waati kelen na, piloti musow fana bɛ ka kɛlɛ kɛ sankolo la. Kɛlɛcɛw ma ɲɛtaa sɔrɔ fɔlɔ i n"a fɔ san kɛmɛ mugan ni kelennan na. Hali bi, u bɛ ni propulseur motɛriw ye. Ani marifaw - awiyɔn kanonw ni marifaw. Nka fan wɛrɛ fɛ, awiyɔn bolila muso cɛɲiw bɛ yen minnu bɛ kɛlɛ kɛ kurunbolilaw kɔnɔ. Wa walasa kɛlɛ ka nɔgɔya u ma, u bɛ sennasanbara la ani bikini kɔnɔ.
  Albina ye elf kabakoma ye. A bɛ butɔni digi n"a senkɔni gansanw ye. Avion kanonw bɛ ka marifa ci.
  Ani Orc ka awiyɔn min binna, o bɛ ka jeni. Wa o ursi ninnu ka mobili bɛ kɛ kɛrɛfɛ kosɛbɛ, u ka gɛlɛn ani u ka gɛlɛn.
  Nka, o bɛ npogotigininw dɔrɔn de lawuli. Wa u b"u ka awiyɔnw labɛn ni hakilitigiya ye kosɛbɛ ka bɔ binkanniw sira kan.
  Alvina, npogotiginin wɛrɛ min ye elf ye, ale fana ye marifa ci, k"a senkɔniw kɛ ni a senkɔniw ye, ka sɔgɔsɔgɔ, k"a fɔ ko:
  Ne ye elf kɛlɛcɛ ye, wa fanga bɛ sen na,
  Sankolo ye ne sigiyɔrɔ ye!
  A jɛɲɔgɔn ye 'ɲɔ̀gɔn Dòn k'a Jira, k'a ka orc (orc) Bìn:
  - Ɔwɔ, monasteri !
  Sankolo la, tiɲɛ don, kɛlɛw bɛ sen na ni ɲɛtaa hakɛ caman ye. Tiɲɛ don, elfw bɛ orcw ci, ka caya kosɛbɛ ka tɛmɛ u ka kɛ mɔgɔ cɛɲiw ka lasigidenw kan.
  Nka orc caman bɛ yen. Wa o bɛ gɛlɛyaw lase mɔgɔw ma.
  Maria Kolesnikova ye nin filimu in lajɛ ani a y"a kɔlɔsi ko:
  - A bɛna diya ka baara kɛ ni lakanani-minɛnw ni amulɛtiw ye !
  Natasha, o tun ye elf tɔgɔ ye min tun ye kɛlɛ minisiri ye Masamuso ka fanga kɔrɔ, o y"a jaabi ni sɔgɔsɔgɔ ye:
  - An bɛ baara kɛ n"a ye kabini waati jan, nka a t"a dɛmɛ tuma bɛɛ ! Orcs, trolls ani an jugu tɔw fana bɛ baara kɛ ni magic ye, o la min bɛ magic defenses kari!
  Maria ye tweet kɛ ko:
  - Ɔwɔ, tiɲɛ don ! Nka, n"i ye ji senuma kɛ k"a lajɛ do?
  Natasha ye sɔgɔsɔgɔ kɛ k"a ɲininka ko:
  - Ji senuma ?
  Masamuso ni kasoden kɔrɔ y"a jira ko:
  - O ye ji senuma ye tigitigi. Nin ye hakilina ɲumanba ye, wa a jirala ko a bɛ se ka kɛ kɛlɛ yɛrɛ la!
  Lakana minisiri cɛɲi in sɔnna ni nisɔndiya ye :
  - Mun na, I ka Matigi, i ka kan k'a lajɛ !
  Maria y"a ta ka dɔnkili da ni diyanyeba ye, a ye dusu don a kɔnɔ;
  Ne ye Soviyetiki bakɔrɔn sunguru ye,
  A tun bɛ baara kɛ ani ka forow sɛnɛ ni kanuya ye ...
  Nka sanpɛrɛn dɔ ye mankanba bɔ...
  Fasisiw binna, yɔrɔ ma se a ma!
  
  Joli san binaani ni kelen juguba san.
  Hitler ye binkanni kɛ ka caya...
  A bɛ Irisikaw bila ka taa tiɲɛni kɛ batch kɔnɔ, .
  Bugunw bɛ ka pɛrɛn - marifaw bɛ ka fiyɛ !
  
  Yɔrɔ tɛ yen, a man jugu ka sɔrɔ yan,
  Ni dimi ni tiɲɛni bɛ yɔrɔ bɛɛ...
  npogotiginin yɛrɛ tɛ san mugan sɔrɔ , .
  Nka, dimi ni dɛsɛba bɛ a lamini bɛɛ la dɛ!
  
  Fasiri jugu bɛ bin Fasokanw kan,
  O la, fanga bɛ a la, a ka jugu dɔrɔn...
  Nka ne dalen b"a la ko kominisi de ye se sɔrɔ,
  Nin Alemaɲi minnu ye fiyentɔw ye Adolf kɔfɛ, olu ye jɔnw ye?
  
  Jugu barika ka bon kosɛbɛ, i ka da ne la, .
  A ka degun ye wale ye ani a ka jugu...
  Fasisimu ye kungosogo dɔrɔn de ye
  Ani sungurunnin in kama, ja in ɲɛ ye bulama ye!
  
  Npogotigi si tɛna kɔsegin
  U bɛ boli ka tɛmɛ nɛnɛ cɛma sennasanbara la...
  Ɛkizamɛnw, minnu bɛ tɛmɛ ni A dɔrɔn ye, .
  Ani an ka npogotigininw bɛ kɛlɛ kɛ ni jagɛlɛya ye kosɛbɛ!
  
  A kɛra fu ye ko fasisiw ye Rus ka binkanni kɛ,
  Hali ni Fritz ka jɛɲɔgɔn bɛ dɛmɛ...
  Ani Reich Third bɛna pan ka jigin sɔɔni,
  A dɔgɔyalenba la, a bɛ Irisikaw faga sogodunnaw la!
  
  Npogotigininw t"a dɔn hɛrɛ daɲɛ, .
  U b"u cɛsiri kosɛbɛ walasa ka se sɔrɔ...
  Hali ni Hitler ka nɛnɛ kosɛbɛ kumaw la, .
  Ko a jiginna dɔrɔn ka kɛ fɛnɲɛnɛma ye!
  
  An ka Krauts checkmate joona, npogotigininw,
  Jugu in bɛ ka bugɔ kosɛbɛ Moskow kɛrɛfɛ...
  O kɔfɛ, Stalingrad min bɛ fɔ nsiirin na, o tun bɛ yen,
  A ye ɲɔgɔn sɔrɔ ni showdown ye, i k"a dɔn ko a ka nɛnɛ!
  
  Ayiwa, jara ye mun ye npogotigininw fɛ?
  Tiɲɛ na, masin barikama don...
  An mago tɛ cɛɲi tulon hakilintanw na,
  Min ka fasisiw ka kɛlɛbolo y"a sɔgɔsɔgɔ!
  
  USA bɛ ka Fritz dɛmɛ kosɛbɛ,
  U bɛ awiyɔnw, tankiw di fu...
  N"a sɔrɔ u kɛra diɲɛnatigɛla ye
  Yankees ye belan caman dun !
  
  Ɔwɔ, Hitler ye wulu faga marifa la, .
  Wa Goering ye yɔrɔ minɛ masasigilan kan...
  N"a sɔrɔ a ma kɔrɔbaya ka se ka kɛ mɔgɔba ye,
  O donsokɛ fatɔ min bɛ masafugulan na!
  
  Nka USA ni Angletɛri bɛ yen sisan
  O la, u y"a daminɛ ka fasisiw dɛmɛ ni timinandiya ye...
  Kɛlɛbolo bilenman tɛna a ka bɔnɛw jate,
  Ani kominisiw fana tununna!
  
  Nin ye jahanama cogoya dɔrɔn de ye, .
  Ni kapitali fanga bɛ kelenya la...
  Ani binkanni bɛ bagabagali kɛ dɔrɔn...
  Dugukolo tɛ se Naziw ma, Yankees dɔn!
  
  Funan Sam bɛ bɔnbu di u ma, .
  Wa a bɛ dumuni ci Fuhrer ma...
  O bɛɛ kɔfɛ, a kɛlen kɔ ka se sɔrɔ URSS kan kɛlɛ la,
  Adolf ye binkanni kɛ kuntigi kɔrɔw kan!
  
  Tiɲɛ don, an bɛ bɔnɛ caman sɔrɔ, .
  Npogotigininw bɛ sennasanbara la hali nɛnɛ na...
  Nka ni a mago bɛ a la, an bɛna sunɔgɔ Moskow,
  An ka bɔrɔw bɛ kurukuru i n"a fɔ sanu!
  
  Ni an ye Stalingrad lafasa, .
  Aw ka da a la, an bɛ se ka se Berlin...
  Kɛlɛbolo bilenman fɛ, aw ka da a la, nin ye ko ye,
  Ni jamanadenw ni kɛlɛbolo farala ɲɔgɔn kan!
  
  Npogotigininw t"a dɔn, kuma t"a la dɔrɔn,
  Wa u bɛ kɛlɛ kɛ kosɛbɛ ni orc juguw ye ...
  An bɛna a ye, npogotigininw dalen bɛ sɔgɔmada fɛ,
  Hali ni ɲɛw bɛ i n"a fɔ sosɛtiw tuma dɔw la!
  
  Ne dalen bɛ Irisi Zar tilennenya la,
  A bɛna se ka sago barika bonya ka tɛmɛ nɛgɛ kan...
  Ɔrɔmu Ɔrɔmu diinɛ ɲɛmɔgɔ dɔ ka kɛ,
  Ni Stalin ma se ka fɛn bɛɛ kɛ ka ɲɛ!
  Ɔwɔ, a to Soviyetiki jamana ka falen, .
  Sira bɛna kɛ jɔli ye kominisi yeelen na...
  Victory bɛna compte danma da wuli,
  Hali ni revanchism denw y"u ɲinw bɔ kɛnɛ kan!
  
  Ayiwa, i bɛ mun fɔ, Uncle Terrible Sam,
  Kɔrɔta, i b'i yɛrɛ jate tiɲɛnen ye...
  A sera ka URSS ka Naziw gɛn,
  Wa o kɔrɔ ye ko kapitali ka saya!
  
  Ayiwa, siɲɛ kelen dɔrɔn tɛ, siɲɛ fila tɛ, .
  U bɛna ye hali bi ka sanpɛrɛn kɛ Irisi jamana kan...
  Walasa zeru kana na u faso la,
  Laala, an ka danni kɛ Ala ye!
  
  Yɔrɔ min na Stalin ma se dɔrɔn, .
  Npogotigi sennasanbaraw bɛ se k'a kɛ...
  U fɛ, Ala barikama, Svarog senuma, .
  Ani tiɲɛni ni i bɛ marifa ci ka bɔ marifa la!
  
  Kuma surun na, kɛlɛ tɛ laban ye fewu,
  Anw Risikaw b'an jija ka waleɲumandɔn kɛ...
  Cɛkɔrɔba ni kamalennin dɔ na kɛ kɛlɛ la.
  An tɛna sababu juguba di Naziw ma!
  
  Kuma surun na, an ye npogotigininw ye sennasanbaraw, .
  A y'a ɲini tugun ni dimi ye ka binkanni kɛ,
  Ani ni sennasanbara gansan ye, bolokɔni barikama.
  An bɛna aw fusa fo Fuhrer bɛ askance filɛ !
  
  Ne dalen b"a la ko Rus" bɛna bange kokura sɔɔni,
  Svarog belebeleba ka pankarti jukɔrɔ...
  I ka faso kɛlɛ ani i kana siran,
  Sabula nisɔndiyaba bɛna kɛ yanni dɔɔnin cɛ!
   O dɔnkili nisɔndiyalen sugu kɔfɛ, hali n"a ma jɛya kojugu ani n"a ma kɛ hakilina ye pewu, ni sɔsɔli dɔw ye, npogotiginin minnu bɛ bɔ elf suguya la, olu labɛnnen don ka kuluw ta tiɲɛ na ani k"u lamaga. U bangera tiɲɛ na walisa ka se sɔrɔ.
  Wa o cogo la, npogotiginin minnu bɛ bikini don, ka sennasanbaraw to bɔgɔ la, olu bɛ marifa ci ka bɔ marifaw la. Yan, kanon belebelebaw bɛ tasuma bɔ ani fɛn belebelebaw bɛ pan san fɛ ni arc ye. O la, orcw bɛ fili san fɛ ka wuli u ka howitzers fɛ. Nin ye marifaci ye min bɛ mɔgɔ faga kosɛbɛ tiɲɛ na, wa a tɛna jɔ, a tɛna ninakili ta.
  Elfe dɔ, n"o ye Kapiteni Svetlana ye, o y"a fɔ a terikɛ ye ni nisɔndiya jugu ye ko:
  - E hakili la, u bɛna dolow di an ma an kamankunw kan wa?
  A y"a jaabi ni nisɔndiya ye ko:
  - U b"a minɛ ka dɔ fara i kan !
  O kɔfɛ, sungurunnin y"a bolokɔnincininw kɛ ni fanga ye a senw na minnu bɛ kɛnɛ kan, minnu cɛ ka ɲi, minnu bɛ mɔgɔ lafili kosɛbɛ, minnu ɲɛ ye bulama ye ani minnu farikolo ka bon, ka dɔnkili da ko:
  A fɔra an ye ko an mago bɛ janya la, .
  Ani kana skimp ka munitions...
  Yan, dolow filanan ye girin, .
  Ka aw ka epaulets!
  Npogotigininw, sennasanbaraw, farikolo minnu bɛ girin i n"a fɔ bololanɛgɛw u fari nɛgɛma jukɔrɔ, olu ye kɛsu girinmanw sama ka taa sanfɛ ni bɔgɔlanw ye. Wa nin, n ka kan fana k"a fɔ ko, o ye wale barikamaba ye.
  A kɛra i n"a fɔ kɛlɛcɛw ye karti dɔ fili tabali kan. Ani tugun marifa dɔ bɛ ci min bɛ mɔgɔ faga kosɛbɛ.
  Natasha, min ye Lakana minisiri ye, o y"a jira ko:
  - Projectilew ka tiɲɛni fanga bɛ bonya k"a sababu kɛ subagaya-sɛgɛsɛgɛliw ye. Nin fana ye misali ye ka ɲɛsin subagaya kɛcogo ma sɔrɔdasiya la!
  Maria y"a kunkolo wuli k"a jira ko a sɔnna o ma:
  - Nin ye tiɲɛ ye ! Ani hali bi an bɛ se ka caman kɛ se sɔrɔli nataw kama!
  Tanki wɛrɛ tun bɛ ka taa bin oranjɛ sira fɛ. A tun bɛ ni silhouette dɔgɔmannin ye kosɛbɛ. Wa, tiɲɛ na, a tun tɛ ni tourelle ye, nka a tun bɛ ni barili kɛrɛnkɛrɛnnen ye min bɛ wuli ka wuli. Wa nin mobili in tun bɛ i ko a bɛ i n"a fɔ a bɛ kɛ i n"a fɔ a bɛ kɛ cogo min na. Npogotiginin fila dɔrɔn de tun bɛ o kɔnɔ. Komin o tanki in tun ka dɔgɔ ka tɛmɛ a cogo kɔrɔ kan.
  Natasha y"a kɔlɔsi ko:
  - Nin ye siniɲɛsigi mobili ye !
  Maria sɔnna a ma ko:
  - Ɔwɔ, n tun b'a miiri ko yiriwali layidu talen don. Nka a ka gɛlɛn ka tɛmɛn ka laɲini fitinin dɔ gosi. Yan, Alimanw ye jeni diɲɛ kɛlɛba filanan waati la, bawo u ye pankurun belebelebaw dilan kojugu.
  Natasha ye ɲɛji cɛ ani ka sɔgɔsɔgɔ:
  - An ka tankiw teliyalen don kosɛbɛ, .
  Ani npogotigininw farilankolon ani sennasanbara!
  O cɛma, u y"a jira sinema na cogo min na, cɛden dɔ, n"o ye elf cɛden ye, n"o si bɛ san tan la, o bɛ wuluwulu kungow cɛma. A bɛ kunnafonidilan fitinin dɔ sigi sen kan walasa ka elfw ka dron ɲɛminɛ . Fɔlɔ, o minɛn suguw de ye fɛn nɔgɔmanw ye ani minnu ye fɛn fɔlɔw ye.
  Cɛdennin sen jɛlenw, minnu bɛ i n"a fɔ denmisɛnninw, olu bɛ sɔgɔsɔgɔ bin kan. A bɛ i n'a fɔ partisan kamalennin dɔ. Den in bɛ fini surun dɔrɔn de don, wa waati nɛnɛna ani sanji bɛ na. Wa cɛnin bɛ ka yɛrɛyɛrɛ nɛnɛ fɛ.
  O bɛɛ n"a ta, a bɛ dɔnkili da ni jagɛlɛya ye ko:
  Ne ye partisan kamalennin ye sennasanbara la pewu, .
  Denmisɛn min bɛ a ka ɲɛnamaya bila farati la ni jagɛlɛya ye...
  Walasa elfw kana gɛlɛya sɔrɔ yan,
  Jama ka ɲɛnamaya kɛ kominisi cɛɲi kɔnɔ!
  Wa den bɛna a ta k"a nɛnkun jira. Wa o cogo la, elf cɛnin b'a ka sira Kɛ ka Taa orc ka kanpaɲi na. Ursi sɔgɔlenw kasa bɛ denmisɛnw nugu sɔgɔsɔgɔ cogo la min man di.
  Den bɛ faratiba la. A bɛ sɛgɛn o danfɛn sɔgɔlenw nugu yɛrɛ jukɔrɔ.
  Maria y"a jira ko:
  - Cɛden jagɛlɛn. Nka, yala nafa b"a la ka o denmisɛnnin suguw ci ka taa cidenyabaara la wa?
  Lakana minisiri Natasha y"a jira cogo la min bɛ bɛn hakili ma ko:
  - O denmisɛnnin fitinin suguw bɛ aura fitinin di, wa orcs practically t'u ka ɲinini ni kɔlɔsili magic ye !
  Maria ye ŋɛɲɛ kɛ ani a y"a kɔlɔsi ko:
  Jatigɛwale tɛ ni si hakɛ ye
  Dusukun kamalennin kɔnɔ, kanuya bɛ jamana na...
  Ka se ka yɔrɔ dakunw minɛ, .
  Dugukolo kan ɲɛnamaya kɛ nisɔndiya la!
  Natasha y"a ɲɛfɔ ni nisɔndiya ye ko:
  - ɲɛnamaw dɔrɔn tɛ, nka mɔgɔ salenw fana tɛ, wa Dugukolo dɔrɔn tɛ !
  Maria y"a jaabi, a y"a sennasanbara, a girinyalen ani a sen barikaman, min bɛ se ka waraba kɔkolo kari sisan ni dimi ye:
  Dugukolo ɲɛnama, Dugukolo ɲɛnama, .
  Ani i bɛ mɔgɔw faamu...
  Kanuya filanan, Dugukolo filanan,
  Dugukolo filanan tɛna kɛ yen!
  Planɛti ba kelen ta
  O ɲɔgɔnna wuluwulu tɛ yen!
  Planɛti ba kelen ta
  O fɛn kanulen sugu si tɛ yen!
  O waati kelen na, elf cɛdennin ye transmetteur (cikan-minɛn) Sìgi ka 'sèn Sɔrɔ ka Segin. A senkɔniw jɛlenw, minnu ɲɛ ye bulama ye, olu tun bɛ manamana kosɛbɛ.
  Maria yɛrɛ tun b"a miiri ko ni den minɛna, o tuma na fɛ, a sennasanbara bulama, bulama bɛna jeni ni nɛgɛ bilenman ye. Ani nin den in bɛna kule cogo min na.
  Wa orcw bɛna sɔgɔsɔgɔ ka sogo jenilenw fiyɛ u nugu fɛ.
  O la, cɛnin y"a ta k"a sennasanbara digidigi wulu dɔ kan min tun bɛ ka wuluwulu bin cɛma. Fɛnɲɛnɛma ye ɲɛji cɛ ani a barika banna ka kɛ kabakurun nafama ye.
  Cɛdennin y"a ta n"a senkɔniw ye, k"a fili a bolo, ka sɔgɔsɔgɔ, a ma mɛn kosɛbɛ:
  - Ɲɛjibɔ bɛna fɛn bɛɛ yeelen , .
  Ani waraba dɔ ani hali nɛgɛso fitinin dɔ...
  A to elfw ka nisɔndiya kosɛbɛ kɛlɛ la,
  Ani a to orcs ka bɔnɛ dɔrɔn de sɔrɔ!
  Cɛdennin y'i teliya ka don kungo kɔnɔ. Nin ye denmisɛnnin cɛɲi ye. A bɛ iko hadamadenw yɛrɛ de.
  Filimu dɔ kɔnɔ, cɛnin dɔ fana tun bɛ yen min tun bɛ minɛnw bila tankiw jukɔrɔ.
  A minɛna. A bɛ kɛ bɔnɛ ye Soviyetiki filimu ma a jira cogo min na a tɔɔrɔla. Nka u bilala dɔrɔn ka faga sennasanbara la nɛnɛ kɔnɔ.
  Wa kamera ye sennasanbara misɛnninw jira, minnu bɛ i n"a fɔ denmisɛnninw, nɛnɛba kan, kɛrɛfɛ. Wa o ye fɛn caman fɔ ka tɛmɛ ni tɔɔrɔ in tun jirala ka ɲɛ ani cogo la min bɛ kɛ cogoya la.
  Nin ye filimu ye tiɲɛ na.
  Maria ye dɔnkili da ni dusukunnataba ye, k"a senw farilankolonw ni farikolo yɔrɔw fasaw kɔrɔta:
  Aw ka dibi suw yeelen i ko tasuma,
  An ye tutigɛbagaw ye, denmisɛnw, baarakɛlaw...
  San kɛnɛw waati bɛ ka surunya,
  Tutigɛbaga ka kulekan ye ka i labɛn tuma bɛɛ!
  Tutigɛbaga ka kulekan ye ka i labɛn tuma bɛɛ!
  Natasha ye sɔgɔsɔgɔ kɛ ani a y"a jira ko:
  - Nin kɔnɔ nɛnɛman in ka kan ka tobi miniti tan ni duuru kɔnɔ, wa tutigɛbaga min bɛ bɔ elfe suguya la, o labɛnnen don tuma bɛɛ !
  . SABABU No. 4nan.
  O waati kɔnɔna na, kɛlɛ in yɔrɔ wɛrɛw tun bɛ yen. Nin ye elfe fila ye minnu bɛ ka sniper kɛlɛ kɛ.
  U tun sennasanbara tun don, nka u tun be ni camouflage spotted ye. U sigilen tun bɛ u lamini na, ka laɲiniw ɲini.
  U dɔ la kelen, n"o ye Alice blonde ye, o y"a fɔ ni dimi ye ko:
  - Orcw, n ka kan k"a fɔ, u kasa ka di kosɛbɛ. Wa o de kama, a tɛ se ka kɛ ka balimaya kɛ n"u ye!
  Angelica ye sɔgɔsɔgɔ, ka marifa ci, ka ursi furulen sɔrɔdasi faga ani ka dɔnkili da ko:
  - An tɛna ɲinɛ abada,
  Gɛlɛya tɛna na an ka elf la!
  A y'a ɲinw bɔ kɛnɛ kan i n'a fɔ perle.
  Alice fana ye marifa ci, ka orc kunkolo fana sɔgɔ. An k"a fɔ k"u ye o kɛlɛcɛ fariman suguw ye. Ani, i tɛ se ka sɔsɔli kɛ u kama!
  Angelica ye grenade fili n"a senkɔniw ye. A ye orc in tigɛtigɛ ka dɔnkili da ko:
  An bɛ kɔlɔsili kɛ i n"a fɔ wuluw
  A bɛ wuli i n'a fɔ wuluw...
  An tɛ jigin ji la
  An tɛ jeni tasuma la!
  Alice y"a jira ni nisɔndiya ye ko:
  - Ɔwɔ, kɛlɛcɛw de ye an mago bɛ min na !
  A ye grenade girinman dɔ fili n"a sennasanbara gansan ye. A ye orc caman tigɛtigɛ ka kɛ fɛnw ye.
  Nin tun ye ekipu ye tiɲɛ na. Wa elf npogotigininw cɛ ka ɲi kosɛbɛ, wa u sennasanbara pewu bikini nɔgɔman na.
  Nka u tɛ maloya, nka u bɛ dɔnkili da:
  Funteni ni nɛnɛ bɛ diɲɛ kɔnɔ, .
  Diɲɛ ye faantan ni nafolotigi ye...
  Dugukolo bɛɛ kanbelew bɛ an fɛ,
  An ka diɲɛ bɛɛ ka formation squad!
  Wa npogotigininw tora ka orcw gosi. Nin tun ye u ka ɲagami ye. Wa n"u y"a ta, a tɛna kɛ i n"a fɔ a ka dɔgɔ mɔgɔ si fɛ, hali danfɛn sɔgɔlenw fɛ i n"a fɔ orcs.
  Maria Kolesnikova, min tun bɛ filimu filɛ, ale ye dɔnkili da ko:
  An bɛna taa kɛlɛ la ni jagɛlɛya ye,
  Ka da elfw ka ko kan...
  An bɛna orc bɛɛ faga,
  Kɛlɛ kana drift!
  Ninnu ye, an k"a fɔ yan yɛrɛ, npogotigininw ye minnu bɛ kɛlɛ kɛ ani minnu tɛ jateminɛ kɛ. Tiɲɛni suguya min ka bon kosɛbɛ, o bɛ se ka fɔ.
  Nka k'a ta stormtroopers la ka se orcs ma, cogo min na elf Helga bɛna gouge, o kɔfɛ a bɛna dɔnkili da:
  -Bonya ka Elfia, nɔɔrɔ,
  Tankiw bɛ ka boli ka taa ɲɛfɛ...
  O Elf fanga sugu, .
  Orcw bɛ ka bugɔ ni dimi ye!
  Yan npogotigininw ye orcs ta ani literally ni lethal force, total destruction ani ka account da wuli. Wa u tɛ se ka bali. Ni u y"a ta, o tuma na fɛ, u y"a ta.
  Wa ni senkɔni gansanw ye u bɛ fɛnɲɛnɛmaw digi.
  Npogotiginin Alenka ye marifa ci orcw la ka bɔ marifa la. A b'a senkɔniw fili jugu ma, grenade fanga fagalen, ka mankanba bɔ.
  - ne de barika ka bon diɲɛ kɔnɔ , .
  N b'u bɛɛ fili ɲɛgɛn kɔnɔ!
  Ani a bɛ ŋɛɲɛ kɛ cogo min na k"a kan jira, min ka jan kosɛbɛ.
  Npogotiginin Anyuta ye sɔgɔsɔgɔ kɛ k"a kɔlɔsi, ka halakili pee fagalen dɔ fili n"a sennasanbara jɛlen ye:
  - An bɛ se ka fɛn o fɛn kɛ tiɲɛ na. Wa nin ye an ka sigicogo ye elfw cɛma!
  Npogotigininw bɛ kɛlɛ kɛ, wa u ka ca. A ka di kosɛbɛ ka ɲɛnamaya kɛ diɲɛ kɔnɔ, npogotigininw ka ca yɔrɔ min na. Wa, elfew ye denmisɛnw ye fo abada ani u cɛ ka ɲi. Tiɲɛ na, u tun ye sonyalikɛlaw ye minnu ka nɛnɛ kosɛbɛ. Wa u bɛ se ka fɛnw fɔ minnu tɛ se ka fɔ nsiirin kɔnɔ walima ka ɲɛfɔ ni sɛbɛnnikɛlan ye - dɔrɔn superb.
  Alla, min ye nin tɔɔrɔ in kɛlɛ, o y"a kɔlɔsi ni fanga ye, ka orcw fiyɛ ni pɛrɛn ye, k"u tigɛ ka jigin i n"a fɔ sɔgɔli:
  - Fuhrer kunsigi ka sa !
  Ani a bɛna ŋɛɲɛ kɛ cogo min na k"a ɲinw cɛɲi kosɛbɛ.
  Nin npogotiginin ninnu ye aerobatique ye!
  Ayi, a ɲɛ, i jija ka o mɔgɔw kɛlɛ.
  Maria the elf ni sanu kunsigi y'a ta ka dɔnkili da ko:
  - Kurunw bɛ da kari, .
  Disiw bɛ da wuli...
  Emerald ni rubiw bɛ woyo i ko sanji,
  Ni i b"a fɛ ka kɛ nafolotigi ye, .
  Ni i b"a fɛ ka nisɔndiya, .
  To an fɛ cɛnin
  I na kɛ an ka masakɛ ye!
  I na kɛ an ka masakɛ ye!
  Ani kɛlɛcɛw bɛna fiyɛli kɛ dɔnkilida la tugun. Wa kɔnɔw, dusukun tantanni bɛ minnu na, u binna orkiw kan, k"u kunkolow sɔgɔ.
  Npogotigininw ye min ta tiɲɛ na k"a da Minɛ, o de ye nin ye. Tiɲɛ na, a ka nɛnɛ ani kungo kɔnɔ.
  Ayiwa, nin ɲɔgɔnna fɛn in ka nɛnɛ cogo min na. Wa tiɲɛ na, tiɲɛ na, a b"i lawuli.
  Ninnu ye npogotigininw ye tiɲɛ na.
  Wa Olɛnpi, ni sennasanbara barikamaw ye, o bɛna binkannikɛlanw barili dɔ fili orcw ma.
  A bɛna pan ka tɛmɛ ka pɛrɛn ni fanga ye min bɛ mɔgɔ faga kosɛbɛ. Wa fɛn bɛɛ bɛ tigɛtigɛ ka kɛ fɛn misɛnninw ye, ka fara orkɛw ka bataillon bɛɛ kan.
  Wa tugun npogotigininw bɛna u sin bilenmanw ta u da kɔnɔ ka fiyɛ. Wa, kɔnɔw, dusukun tantanni ye minnu sɔrɔ, u bɛna bin o yɔrɔnin bɛɛ ka kɛ sɛgɛn ye min bɛ se ka mɔgɔ faga.
  Wa u kunkolow bɛna ta ka kari gosiliw kɔrɔ. Wa o ye nɔ ye min bɛ mɔgɔ faga kosɛbɛ ani ka tiɲɛni kɛ.
  Marusya fana ye grenade fagalen dɔ ta k"a fili jugu ma n"a senkɔniw ye, ka orcw jɛnsɛn ka dɔnkili da:
  Se sɔrɔli bɛ makɔnɔni na, se sɔrɔli bɛ makɔnɔni na,
  Minnu b'a fɛ ka se sɔrɔ orcs juguw kan...
  Se sɔrɔli bɛ makɔnɔni na, se sɔrɔli bɛ makɔnɔni na,
  An bɛna se ka se sɔrɔ an juguw kan!
  Wa Matryona fana bɛna limoni fili jugu ma n'a sennasanbara ye ka mankanba bɔ:
  - A bɛ kurun kɔnɔ !
  Npogotigininw taara u ka sira danfaralenw fɛ pewu. Wa, tiɲɛ na, u ye cɛɲi sɛbɛnnenw ye. Wa u senw ye fɛn jɛlenw ye ani u sɔgɔlen don.
  Ɔwɔ, u ye nin orc ninnu ta, wa u bɛ tigɛ ka ɲɛ ka jigin ka faga.
  Wa, wuluw ɲɛfɛla ni wuluwulu damadɔ y"a daminɛ ka degun bila orkiw kan, o ursi wuluwuluw.
  Npogotigininw girinna ka bin.
  Elf kɛlɛcɛ dɔ min kunsigi ye oranjɛ ye, o ye joystick butɔni ta k"a digi n"a disi sin bilenman ye.
  O sɔgɔsɔgɔninjɛ in daminɛna. Ani ultrasound (ultrason) bolila ka taa orcs (orc) fan fɛ. Wa a y"u bɛɛ datugu siɲɛ kelen, k"u kolo jeni tiɲɛ yɛrɛ la.
  Kɛlɛcɛ in ye tweet kɛ ko:
  - Ka ɲɛsin kobra dibi siyaw ma !
  Ani cogo min na a bɛna o ta ka ŋɛɲɛ kɛ. Ninnu ye musow ye tiɲɛ na - an k"a fɔ dɔrɔn k"u ye super ye.
  Npogotigininw ka kan ka kɔlɔsi iko mɔgɔ siranninw.
  Wa o cogo la, u ye baji fagalenw fili san fɛ ni kɔɔri grenadew ye n"u sennasanbaraw ye.
  U ye ursi diminnen ni wuluwulu caman tigɛtigɛ. O kɔ fɛ, npogotigininw y'a Tà k'a da Minɛ ka dɔnkili Da;
  Ne b'a deli, Matigi, ko don kana ban,
  Npogotiginin filɛli ka kɛ kamalennin ye fo abada!
  Walasa an ka kɛlɛcɛ ka wuli faraw sanfɛ, .
  Walasa kɔw datugulan ka jɛya ka tɛmɛ kristalɛ kan!
  
  Ala ye diɲɛ cɛɲi dɛ, .
  U ye warijɛ dun a kɔnɔ, ani maple tun ye rubi ye!
  N bɛ npogotiginin ɲini, Ala ka ideal - .
  Walisa k"o kɛ, a ye juguw tigɛtigɛ kɛlɛw la!
  
  Mun na kamalennin dusukun ka gɛlɛn ten?
  A b"a fɛ ka mun sɔrɔ nin diɲɛ in kɔnɔ?
  Mun na kurunba karilen don?
  Gɛlɛyabaw bɛ se ka ɲɛnabɔ cogo di?
  
  Ne b'a fɛ, Ala, ka nisɔndiya fana,
  I ka sankolo sugo ɲini!
  Walasa hɛrɛ jiri kana kari, .
  Ka layini dɔ bila sira jukɔrɔ, balabala layini dɔ!
  
  Nka ne ka kan ka mun ɲini ka kɛɲɛ ni kanuya tɛ min na,
  Npogotigi jumɛnw bɛ se ka sɔngɔ gɛlɛn ka tɛmɛ o kan?
  A ka gɛlɛn ka nisɔndiya sabati joli kan, .
  I bɛ se ka jigin a fɛ dɔrɔn ka don jahanama jahanama kɔnɔ!
  
  Kɔrɔbɔli ye tɔɔrɔ ye ne fɛ
  Kɛlɛ ye o sugo jugu sugu ye hali bi!
  Yan, a ye sow siri ni a sen ye jirisunba la,
  Hali ni orc jugu, fagalikɛla y'a ka sɔgɔlilan kɔrɔta!
  
  U bɛ taa n'an denmusow ye,
  U b"u tɔɔrɔ ani k"u suw jeni ni tasuma ye!
  Nka an bɛna dɛsɛ lase Fuhrer ma,
  Aw k"a dɔn ko an ka Elf ma sa abada!
  
  An ka furu kɛ kɛlɛ jugu kɔfɛ,
  O tuma na fɛ, denmisɛnw bɛna ŋɛɲɛ!
  U bɛɛ ye joli somɔgɔw ye ne fɛ,
  N bɛ ka tulonkɛ fatɔw ɲini!
  
  O jirisun buluw bɛ i ko emɛridi, .
  A ko cɛ in ye baara belebele kɛ dɛ!
  I dusukun ka jɛya i ko kristalɛ,
  Ani ko ɲuman minnu bɛ balansi kɔnɔ, olu dɔrɔn de bɛna kɛ jatew ye!
  Npogotigininw ye dɔnkili da ani k"u ka aplomb belebeleba n"u ka kɛlɛ jɔyɔrɔ jira.
  Wa tiɲɛ na, kɛlɛcɛ dɔ nana ni hose ye. Ani a y"a charge ni gazi ye. Ani cogo min na a bɛna mɔgɔfaga baji dɔ ta k"a daminɛ. Tasuma tsunami fagalen dɔ bɛna woyo. Ani ka orcw jeni pewu.
  Wa nin ye tiɲɛ na nɛnɛba ye kosɛbɛ. Tiɲɛni na, tiɲɛni min bɛ kɛ ni bɛɛjɛfanga ye, o bɛ ka kɛ.
  Nin ye fɛn ye npogotiginin si tɛ se ka min kɛlɛ, i n"a fɔ ka fɛn dɔ sɔgɔ min ka di kosɛbɛ, min ka di kosɛbɛ ani min bɛ dumuni diya ni wuluwulu ye.
  Wa o waati kelen na, taa ɲɛ ka orc kunkolo jeni .
  duguma o cogo la . Ani, aw kana hali kolo dɔ to jugu la.
  Npogotigininw bɛ ten tuma dɔw la. Wa u b"u ɲinw bɔ kɛnɛ kan k"u dimi jira i n"a fɔ kobra-sa.
  Kɛlɛcɛ minnu bɛna kɛlɛbolo o kɛlɛbolo tigɛtigɛ. Wa n"u b"a fɛ, u bɛ se ka sɔgɔsɔgɔ.
  Miiri k"a filɛ mun bɛna kɛ ni elf ba kelen ye gaziw bɔ siɲɛ kelen na? Yala ne bɛna a fɔ min bɛna kɛ wa?
  Oh, a bɛna nɛnɛ kosɛbɛ, laala sankolo bɛna nin bali ka kɛ. Sabu o tuma na fɛ, kɔnɔw bɛna sanji Bɔ orkiw kun na. Wa u bɛna bin ka kungolow kari, k"a jira ko nɔ min bɛ mɔgɔ faga kosɛbɛ diɲɛ kɔnɔ.
  Wa npogotigininw fana an ka dɔnkili da u ka kungo dimi n"u ka nisɔndiya la, u ka perle ɲinw tun bɛ manamana i n"a fɔ filɛlikɛlanw.
  Sugo jugu bɛ na tuma bɛɛ i n"a fɔ sa
  I t"a makɔnɔ, nka a bɛ wuluwulu ka tɛmɛ da la!
  Aw ye denbaya nisɔndiyalen ye, aw bɛ balo ni bolomafara ye, .
  I t"a dɔn ko mɔgɔ dɔw bɛ yen minnu ye waraw ye!
  Sisan, jamaba ka binkanni daminɛna,
  Tatariw bɛ ka bɛlɛkisɛw bɔn an na!
  Nka an wolola jagɛlɛya wale dɔ de kama, .
  Ani, an bɛna bugɔli juguw muɲu!
  
  Mɔgɔ si t"a dɔn ni Ala ka ɲi
  Cɛ kɛra mɔgɔ fariman ye dɛ!
  Saya bɛ ka gosi kaban n' a bolokɔnincinin ye da la - .
  Wa Wezelbub y' a ka biɲɛw sɔgɔ ka bɔ funteni na !
  
  Ɔwɔ, nin ye bɛnbaw ka waatiw ye, .
  O min na an donna o la kosɛbɛ!
  O tun tɛ ne ka sugo ye,
  An tun bɛ taa min na, o tɛ nin ye, kulu janw cɛma!
  
  Nka ni i y'i yɛrɛ sɔrɔ jahanama kɔnɔ,
  Walima k"a fɔ ka ɲɛ, diɲɛ kɔnɔ, dimi, jɔnya, kɛlɛ!
  Ne na to jigiya la hali bi,
  A to i dusukun ka o dɔnkiliw gosi!
  
  Nka kɔrɔbɔliw de ye an ka cakɛda ye,
  O min tɛna a to miiriliw ka nɔgɔya!
  Wa ni a ka kan, aw ka kan ka muɲu, .
  Wa ni i pɛrɛnna, o tuma na fɛ, i fogonfogon sanfɛ!
  
  A ye poyikɛla ni nanbarakɛla ye,
  Nka, a tɛ kɛ kɛlɛyɔrɔ la min ka timi!
  Fasodenɲumanya jugu juguw bɛna sa,
  U bɛna su don joona ani fu!
  
  Sisan, a ta ka i biri Krisita kɔrɔ.
  I yɛrɛ tigɛ, ka taamasiyɛn ɲɛda susu!
  Ne dalen b"a la ko ne bɛna tiɲɛ fɔ mɔgɔw ye,
  Matigi bɛna ciyɛn peculium di an ma ka kɛ sara ye!
  Npogotigininw ye dɔnkili da ka ɲɛ. U kanw bɛ yeelen bɔ kosɛbɛ ani u bɛ manamana. Ani kan dafalen.
  Wa dɔnkili in kɔfɛ, npogotigininw ka bataillon bɛɛ ye wuli ka farts bɔ. U wulila kulu dɔ kɔnɔ ka boli ka taa wuluw sankaba fan fɛ. U y'u minɛ ka bin u kan.
  O y"a daminɛ ka kɔnɔw sɔgɔsɔgɔ, wa u ye u dawolo tiɲɛ yɛrɛ la ani u ye u yɛrɛ firifiri, ka nɛgɛ sɔrɔ u kɔ la.
  Kɔnɔ caman binna o cogo la. Wa u ye sɔgɔsɔgɔninjɛ kɛ orcw kunw sanfɛ yɛrɛ. Ursiw ye joli bulama jibɔyɔrɔw bɔ. U y"u gosi ka bɔ i n"a fɔ u bɛ pɔmutɛri mugumugu.
  Npogotigininw ye ŋɛɲɛ kɛ. U y'u kanw jira. U ye u ɲɛw Dòn danfɛnw na minnu tùn bɛ ka gɛrɛ u la.
  Npogotiginin dɔ ye sɔgɔsɔgɔ kɛ ko:
  - Orcs tɛ i n'a fɔ mɔgɔw , .
  Orcs, ninnu ye orcs ye...
  Ni a furulen don, o tuma na fɛ, a ye mɔgɔ jugu ye, .
  Npogotiginin kan bɛ jɛya kosɛbɛ!
  Ani a ye ɲɛji cɛ a teriw la.
  Kɛlɛcɛw y"a ye o yɔrɔnin bɛɛ ko kungo kɔnɔ u dalen bɛ u yɛrɛ la. U ɲinw tun be manamana i ko kuluw kuncɛw. Walima n"a sɔrɔ ninnu ye perlew ni kɔgɔji nafolo ye.
  Npogotigininw ye ŋɛɲɛ kɛ ka dɔnkili da ko:
  Oh kɔgɔji, kɔgɔji, kɔgɔji, kɔgɔji,
  Cɛdenw sigilen bɛ kogo kan!
  Orcs bɛna dusukasi ye, .
  Bastards bɛɛ bɛna sa disassemblage la!
  Wa kɛlɛcɛw bɛna a ta ka fiyɛ. Nin sen in na, kɔnɔw dɔrɔn ma bin orcw kun na, nka sanbɛlɛ fana binna. Wa u ye ursi kunkolow kari tiɲɛ yɛrɛ la.
  O cogo de la, elf npogotigininw ye nin ursi kasadiman ninnu ka orcw ta. Wa a kɛra nɛnɛba ye kosɛbɛ.
  Wa ni cɛɲiw y'a daminɛ ka dɔnkili da, o kɛra ɲagami saniyalen ye;
  Sankolow ye dolow ka tapi ye min dilalen don ni misali ye, .
  Kalo bɛna yeelen di kuluw ma!
  Kuluw baji bɛ woyo ka jigin, .
  Sanu min bɛ manamana kabakurunw kan!
  
  Ba Elf ka nɔgɔya, .
  Duguw falen don ani u lafiyalen don!
  Npogotigininw kulela ni nisɔndiya ye ko:
  I n"a fɔ dɔn bulama u bɛ taa tigɛ kɛ!
  
  Gɛlɛya sera, kɛlɛcɛkɔrɔba, .
  Denw bɔli - fiɲɛba min bɛ bɔ bɔgɔdaga la!
  Tiɲɛni bɛ boli ni orcs ye,
  I jɛɲɔgɔn sara kɛlɛ la!
  
  I yɛrɛ ye cɛnin ye hali bi - .
  Sɔrɔdasi tɔgɔsɛbɛnni ni u tɔgɔ sɛbɛnni biro ma sɔn di!
  I n"a fɔ, i t"a sɔrɔ san wɛrɛw bɛ se ka kɛ, .
  Jamana ka kan k'a denw lakana !
  
  A bolila ka taa ɲɛfɛ k'a sɔrɔ a ma kɛlɛkɛminɛn si sɔrɔ,
  Ka na ni ɲumanya ni yeelen ye!
  Walasa orkiw kana u sago bɔ u la,
  Walisa an kana sɔgɔma kunbɛn cakɛdaw la!
  
  N terikɛ fana ma sunɔgɔ,
  A sera ka bɔ a yɛrɛ la - a ye kɛlɛcɛ ye !
  An bɛna orcs jigin ka bɔ u jɔyɔrɔ la,
  A ka kɛ Fuhrer laban ye!
  
  Kɛlɛ ka gɛlɛn, dimi ni kɔngɔ, .
  Npogotiginin sennasanbara la nɛnɛ waati!
  An bɛ nɛnɛ jugu muɲu finimugu kɔnɔ, .
  Tuma dɔw la, an ni birisi jiriw bɛ dun!
  
  Ani jugu bɛ ka pan awiyɔnw kɔnɔ,
  I n'a fɔ waraba min bɛ bɔ jahanama na "Tiger" bɛ mankan bɔ!
  Ursi min bangera waraba jugu fɛ
  Tasuma-fanga-minɛn dɔ bɛ ka bɔ tankiw kɔnɔ!
  
  Walasa k"i sennasanbaraw sumaya, .
  Ko u kɛra bulu ye nɛnɛ na!
  Npogotiginin ye siraw sugandi
  Yɔrɔ min na, buguri ye sanfiɲɛba dibi!
  
  Nka an ye kɛlɛ kɛ - ka yɔrɔ jan nɛnɛ na, .
  Cɛden ni npogotiginin ɲɛfɛ!
  An bɛna se sɔrɔ Juda ka sɔgɔsɔgɔninjɛ kan,
  Rus' bɛna orcs ka dibi foni ka kɛ cɛncɛn ye!
  
  Funankɛninw senkɔniw bɛ yeelen bɔ
  Nɛnɛba ye sira nɔgɔman dɔ to yen!
  Nɛnɛ muɲuli man nɔgɔn fewu, .
  Boli sennasanbara bɛ an sumaya!
  
  Wa orc juguw tɛ jo sɔrɔ, .
  U bɛ ka mankanba bɔ nɛnɛ fɛ!
  O fanga barikama sugu
  An ka elf knight ka nɛnɛ kosɛbɛ!
  
  U ye jikuru dɔ fili kɔfɛ ka bɔ jahanama la,
  Sisan, Feyropa bɛ ɲɛfɛ!
  Sɔrɔdasi senuma ta ye ten, .
  I ka kɛ kantigi ye Elfie fɛ fo abada!
  An k'a fɔ dɔrɔn ko nin sungurunnin ninnu ye super ye. Nisɔndiya ni tasuma caman bɛ u kɔnɔ. I n"a fɔ npogotiginin minnu bɛ ni jiribulu bilenmanw ye. Ani cɛɲiw bɛ sennasanbara la tuma bɛɛ.
  Kɛlɛcɛw ye binkanni kɛ orcw kan kosɛbɛ. O fɛɛrɛ in tùn ka di u ye kosɛbɛ, n'i bɛ halakili ni saya pewu fili jugu ma n'i senkɔni gansanw ye.
  Ani i bɛ ursiw tigɛtigɛ ka kɛ fɛn tigɛlenw ni tigɛlanw ye. Ani minnu tobilen don kosɛbɛ ani minnu ka di.
  Ani npogotigininw bɛ sɛbɛnni kɛ ursi gɛrɛlenw kan. Ani an ka elf orcs gosi ni mortier ye.
  Wa a ka kan ka kɔlɔsi ko cɛɲiw b"o kɛ ka ɲɛ kosɛbɛ. Wa u ka binkanni fana bɛ fara ɲɔgɔn kan ni nɛɛma ye min bɛ mɔgɔ ɲɛnajɛ kosɛbɛ ani min bɛ mɔgɔ nisɔndiya.
  Kɛlɛcɛw ye orcw ta ani u ye totalitarian halakili daminɛ.
  Yan, npogotigininw tùn bɛ baara Kɛ n'u ka rubi sinw ye. A ye butɔni digi minnu bɛ tasuma-fanga-minɛnw baara.
  U y"a ta, o yɔrɔnin bɛɛ la, u ye orcw ka bataillon datugu. Wa u y' a ta tiɲɛ na k' a jeni ka se duguma .
  Ninnu ye npogotigininw ye yan. Wa ni a mago bɛ o la, baara bɛna kɛ ni kanw ye k"a ɲɛsin u kuntilenna ma. Wa o kan suguw kun ye ka nisɔndiya di cɛw ma. Ani k"i ka kɛwale kabakoma ni farinya jira.
  Npogotiginin sugu tɛ yen, n"u ye lamaga sɔrɔ, siga t"a la ko ursi tɛna u ka taama sumaya.
  U bɛ o sekobaw jira.
  Ani npogotigininw bɛ se ka violon fɔ k"a sɔrɔ seli caman ma kɛ.
  Nin fana ye fɛɛrɛ ɲumanba ye.
  Npogotigininw y"a daminɛ ka violonw fɔ. Wa o waati kelen na, u ye bɔrɔw minɛ n"u senkɔni gansanw ye. Ani dɔnkili dumanw ni dɔnkili dumanw tun bɛ fɔ. Wa a ka bon dɔrɔn.
  Wa o kɔfɛ, npogotigininw y"a ta k"a daminɛ ka dɔnkili da;
  Ne dalen bɛ ne ka Faso Senuman na,
  Ko Tiɲɛ sababu fɛ mɔgɔ bɛ se ka kisili sɔrɔ!
  An bɛna an denw tanga kojugu ma - .
  Jugu bɛna bɔ an na, da ne la, waleɲumandɔn!
  
  N ka npan bɛ gosi i n"a fɔ Ilya ka nafolo , .
  Wa u bolow t"a dɔn u sɛgɛnnen don cogo min na kɛlɛ la!
  An bɛ i n"a fɔ kala min bɛ se ka da Fasokanw kan,
  Walisa ka yɔrɔ dɔ lakana alijinɛ saniyalen kɔnɔ ka bɔ mɔgɔ juguw ma!
  
  Kɔsegin, ka gosi ani ka lunge tugun - gosi, .
  Sira in ka siniɲɛsigi ye ten, bɔnɛ ye a sɔrɔ sɔrɔdasi dɔ bolo!
  Ni mɔgɔ jugu kelen dɔrɔn de bɛ balo la, .
  Aw ye aw ka marifakisɛ barili ni a ɲɛfɛla yecogo saniya!
  
  I ka kan ka kɛlɛ kɛ ni nsiirin ye diɲɛ ye,
  Tuma dɔw la, kulekan bɛ se ka bila!
  Nka an b'an ka bonya mara Fasokanw na,
  Hali ni tuma dɔw la, suw kuluw bɛ yen!
  
  An wolola, an ye hɛrɛ sɔrɔ jamana kɔnɔ - .
  O min kɔnɔ, bɛɛ bɛ se ka kɛ cɛfarin ye!
  O la ka mɔgɔw, ka tila ka taa i yɛrɛ ma, .
  Kɛlɛcɛ barikama ni jagɛlɛn min ka bon ni tɔw bɛɛ ye!
  
  Wa sisan an bɛna pɛrɛn - ɲɛfɛ, .
  Walasa ka sanfiɲɛba minɛ redoubts, dugu barikamaw la!
  Walasa a kana kɛ i n"a fɔ hakili bɛ nkalon tigɛ - .
  An bɛna sankaba fiyɛ awiyɔnw kɔnɔ!
  
  Tiɲɛ don, i bɛ se ka taa jahanama la, .
  Komin siraw bɛɛ bɛ i n'a fɔ bindweed ni sow thitle...
  Nka hali yen kɛlɛcɛw ka nɛgɛw bɛ gosi,
  Ani bɔnbuw bɛ ka bin ka bɔ awiyɔnw kɔnɔ!
  
  Ani mun ye jahanama ye Elf kɛlɛcɛ fɛ?
  Kɔrɔbɔli wɛrɛ!
  An bɛna kɛlɛ kɛ fo ka se a laban ma - .
  An ka Ala nege lakika dafa!
  
  Ani an bɛna se sɔrɔ trolls ni ghouls gangw kan,
  An ka se yɔrɔ min na Dugukolo ye Edɛn ye!
  Ntumu na wulujugu ban,
  Bonya ni dannaya bɛna an bila ka se ka baara kɛ!
  
  Sanfiɲɛba dɔ bɛ ɲɛnamaya gosi ni konnɛgɛ ye, .
  Krisita tun ye min ɲini, walisa o ka dafa!
  Neema na woyo i ko jibɔyɔrɔ min bɛ baji kɔnɔ,
  Ka kɛ Mama Elfia nɔɔrɔ ye!
  Npogotigininw fila bɛɛ tun bɛ dɔnkili da ani ka violon fɔ waati kelen na. Wa, fɔlikan tun bɛ mankan bɔ kosɛbɛ ani a tun cɛ ka ɲi kosɛbɛ, ani a tun bɛ yeelen bɔ. Wa a jɛnsɛnna sankolo bɛɛ la tiɲɛ yɛrɛ la.
  Wa, wuluw, u hakili bɔra, u fari fagara, ka orcw kunkolow sɔgɔ.
  Ani, npogotigininw ye wale kɛ ni fanga ye min tɛ se ka faamuya. Hyperplasme (hyperplasme) jikuruw tun bɛ woyo u kɔnɔ.
  Walima n"a sɔrɔla magoplasm fana, npogotigininw y"o kɛ mɔgɔ ye iko fanga kabakoma ni mɔgɔfaga.
  Kɛlɛcɛw y"u ɲinw bɔ kɛnɛ kan, o kɔfɛ, u ye fiɲɛw bɔ u dawolo sanfɛ minnu bɛ orcw fiyen ani k"u ɲɛw joli bɔ. Wa a kɛra nɛnɛ ni nɛnɛ ye cogo min tɛ se ka faamuya.
  Kɛlɛcɛw ye butɔni digi tugun n"u ka rubi sinjiw ye. Ani u ye jugu gosi ni tasumaba ye, fanga belebeleba, tiɲɛni fanga min bɛ bɔ tasuma-fanga-yɔrɔw la.
  Wa a bɛɛ bɛ a yɛrɛ minɛ ka jeni. Wa u bɛ ursiw ka pankurunw fiyɛ. Wa tasuma manamanba bajiw bɛ Putin ka mansamara masinw wuli.
  Npogotigininw, n ka kan k"a fɔ ko u ye kabako ye dɔrɔn, wa u bɛ kɛlɛ hakili hakɛ ɲumanba jira fo mɔgɔ si tɛna a ja gɛlɛya k"u jalaki nalomanya ni fɛn nɔgɔlen si la.
  U b"a fɔ o npogotiginin suguw ko la: i ye Ala-ka-marako ni Super dɔrɔn de ye!
  O la, u y"a ta tugun k"a daminɛ ka dɔnkili da ni dusu ye kosɛbɛ;
  Musow bɛ an ka Elfia kɔnɔ,
  Mun na u bɛ ka awiyɔn boli i n"a fɔ tulonko?
  Mun de ka di ka tɛmɛn fɛn bɛɛ kan Dugukolo kan - .
  O bɛna juguw bɛɛ faga!
  
  U bangera walisa ka se sɔrɔ
  Ka nɔɔrɔ da Elf kan diɲɛ fan bɛɛ la!
  O bɛɛ kɔfɛ, an bɛnbakɛ barikamaw,
  Kɛlɛbolo dɔ lajɛra o yɔrɔnin bɛɛ u ye!
  
  Jamanw jɔlen bɛ masin da la, .
  U ka fanga ye o cogo la - u bɛ bɛɛ kari !
  Anw ye Fasodenɲumanya denw ye, kelenya - .
  Sɔrɔdasi kulu dɔ bɛ ka taama!
  
  Tɔɔrɔ tɛna se ka an kari, .
  Napalm jugu tasuma tɛ se ka kɛ!
  Yɔrɔ min na torch tun bɛ jeni...
  Spotlight bɛ kɛnɛ kan sisan!
  
  Fɛn o fɛn bɛ an ka jamana kɔnɔ, o bɛɛ ye fitinɛ ye, .
  Mobiliw, siraw, bɔrɔw!
  Wa se sɔrɔli bɛ fɔ dɔnkiliw la - .
  An ye yeelen ka falonw ye - wuluw!
  
  An bɛna Fasodenɲumanya bonya ni jagɛlɛya ye,
  An k"i ta ka taa kuluw kuncɛbaw la!
  An bɛ i n' a fɔ tutigɛbagaw sankolo la - .
  Ani an ka orc juguw kɔ kari!
  
  An ka se ka fɛnɲɛnamaw bɛɛ minɛ ka bɔ Marisikalo la,
  An ka sira da wuli ka taa Centauri!
  An bɛna kɛ yen minnu bɛ siran fɛnɲɛnɛma ɲɛ,
  Ani jɔn ye ɲumanya ni mɔgɔ sɛbɛ ye ka kanu!
  
  Elfia ye jamana ye min ka di ka tɛmɛ jamana tɔw bɛɛ kan, .
  Fɛn dɔ bɛ yen min ka kan ka waso a kɔnɔ, aw ka da ne la!
  Wajibi tɛ ka kuma fuw fɔ...
  Aw ka kɛ hadamaden ye, aw kana kɛ waraba ye!
  
  An ka se diɲɛ dancɛ ma,
  An bɛna granit dugu barikama dɔ jɔ yen!
  Min bɔnɛna nimisali la,
  Jɔn bɛ ka kɔrɔtɔ ka Fasokanw gosi!
  
  Min bɛ na kɔfɛ - miirili fitinin
  Nka, i ka da ne la, an na suw lakunu!
  An bɛna saya sɔgɔsɔgɔninjɛ tigɛ ni sɔgɔsɔgɔninjɛ ye,
  Elfie min tɛ sa, o nɔɔrɔ kama!
  Npogotigininw bɛ dɔnkili da nin cogo in na, wa u kan bɛ i n"a fɔ sufɛla, jirisunw ani tasuma-kɔnɔw buteli kelen kɔnɔ. An k'a fɔ ko nin sungurunnin ninnu ye super ni hyper dɔrɔn de ye .
  Wa u bɛ dɔnkili da ni dusu ye kosɛbɛ ani ka nisɔndiya.
  Ninnu ye cɛɲiw ye minnu n'u ye fɛn dɔ Tà, orc si t'a Sɔrɔ ka Se.
  Ani npogotigininw bɛ ursiw tiɲɛ k"a sɔrɔ u ma cɛsiri kɛ. Wa o kɔfɛ, elf pilotiw wulila ka don ka bɔ fiɲɛ na. Ani u bɛ butɔni digi n"u senkɔni gansanw ye. Ani gouge aggressive furry danfɛnw.
  Npogotiginin dɔ bɔra sankolo la, o ye misiri ci orc furulenw kulu dɔ ma. U fiyɛra ka dɔnkili da ko sogo jenilen yɔrɔw binna sira wɛrɛw fɛ. Wa min bɛ jeni ani ka sisi tiɲɛ na.
  Ninnu ye npogotigininw ye, u diminnen don ani u bɛ tiɲɛni kɛ. O dusukun barikama sugu dogolen bɛ u kɔnɔ. N'u y'a Tà k'a Dɔn k'u ɲinw Jira do, o tuma na hali orcs (orc) kὲlɛbolo min bɛ jɛɲɔgɔnya la ni trolw ye, o tɛna Se k'u Kùnbɛn. Ani trolls ye kɛlɛcɛw ye minnu bɛ se kosɛbɛ ani minnu bɛ latigɛ kɛ.
  Wa npogotigininw ye o kɛlɛcɛbaw ye minnu ka bon kosɛbɛ ani minnu barika ka bon, u bɛ fɛn caman sɛmɛntiya dɔrɔn diɲɛ kɔnɔ ani u bɛ to ka wuli tuma bɛɛ.
  Kɛlɛcɛw ye npogotigininw ɲɛda ta k"u fiyɛ, k"a sɔrɔ u ma miiri siɲɛ fila, u ye sɔgɔsɔgɔ kɛ u fogonfogon sanfɛ .
  . SABABU No. 5nan.
  Wa o kɔfɛ, jikuruba dɔ nana tiɲɛ na min ye mɔgɔ faga ani ka tiɲɛni kɛ min ye orcw gosi. Wa danfɛn wuluwulu joli tun bɛ bila yɔrɔ kelen na.
  O kɔfɛ, npogotigininw, ni nisɔndiyaba ye ani ni dusuba ye, u y"a daminɛ ka dɔnkili da;
  O dɔnkili in tɛmɛsira nɔgɔman dɔ, .
  Ne bɛ dɔnkili jumɛn da nin diɲɛ dusukasilen in kan!
  Ne b'a ɲini ka Krisita dɔn ni ne ni ye,
  Walisa jahanama ni toli kana maga farikolo la!
  
  Ne faso ka di ne ye,
  Hali ni tuma dɔw la, u b"u kɔrɔfɔ!
  Ko n ma se ka yɔrɔ sɔrɔ n yɛrɛ ye, .
  Tuma min na Wezelbub ye mɔgɔw bila ka taa jahanama na!
  
  Mun bɛ se ka juguya ka tɛmɛ Dugukolo tiɲɛni kan,
  Tuma jumɛn na juru bɛ kasi dusukasi kɔnɔ?
  Ni mɔgɔ jugu ye ŋɛɲɛ kɛ, a bɛ ɲɛtaa dun, .
  Nka fanga bɛna sɔrɔ - a dɔn ko a kununna !
  
  Ne bɛna siya jugu jaabi o tuma na jaabi la:
  Fasokanw hakili, jahanama, ala tɛna i kari!
  Kɛlɛcɛw bɛɛ ka sebaaya bɛna bonya,
  An ye sɔrɔdasi kɛlɛbolo ye : wuluw tɛ tulon ye !
  
  Aw k"a dɔn ko an sago barika ka bon i n"a fɔ a bɛ kɛ cogo min na tuma bɛɛ,
  An ye ɲɔgɔn lajɛn an bolo ni an kamankun na!
  Wa an bɛ taa laɲini min na, o bɛ ye kaban,
  Juguw ka buguri bɛ sɔgɔsɔgɔ dolow kurunba fɛ!
  
  Tuma dɔw la, a ka gɛlɛn ka Pallas faamuya,
  A ye capricieux ye, a bɛna carte blanche di jinɛw ma!
  Wa a bɛ iko a kɛra kabini tuma jan...
  Ni juguya orc jugu tigɛra tilayɔrɔ fila la!
  
  Tiɲɛ don, gɛlɛyaw kungo bɛɛ b"an bolo,
  Diɲɛ joli bɛ diɲɛ kɔnɔ?
  Nka o de kosɔn Ala Kɔrɔtalenba kununna.
  Walasa mɔgɔ ka nilifɛnw kulu dɔ sɔrɔ!
  
  Elf bɛna kɛ fanga belebeleba ye tugun,
  Dugukolo bɛna nisɔndiya ni kanuya sira jira!
  Ɲɛji ni joli tɛna woyo tugun, .
  Ani i bɛ sago ni hakilitigiya mara i dusukun na!
  Npogotigininw bɛ dɔnkili da ni nisɔngoya ye kosɛbɛ. U b"a fɛ ka sebaaya wɛrɛw sɔrɔ ani kuma kabakomaw. U ka diɲɛnatigɛ muɲuli ye fɛn ye min bɛ mɔgɔ lasiran dɔrɔn. Wa kɛlɛcɛw b"u ka aerobatics sanfɛla jira, ani Ego tiɲɛniba dɔ.
  Elf min kunsigi ye sɔgɔsɔgɔninjɛ ye, o ye sɔgɔsɔgɔ:
  Kelen fila Saba, .
  I ka orcs halaki...
  Naani seegin duuru - .
  An ma na tulon kɛ!
  Wa, npogotigininw bɛ fiyɛli kɛ tugun, fo sankaba kuuru minnu bɛ kɛ ni kɔnɔw ye minnu kabakoyara, olu bɛ sanji bɔ orcw kun na.
  Maria Kolesnikova y"a ka kuntigiya kɛ ni seko ye o kɛlɛbolow kan minnu ye jugu kɛlɛ. Kɛlɛcɛ masamuso ye yamaruya di.
  Wa, elf kamalennin cɛɲiw ye npogotiginin masiri, npogotiginin min kɛra denmisɛnnin ye ani min barika ka bon, n"a sen jɛlenw ye, minnu sɔgɔlen don. I n"a fɔ cɛɲi tɔw, u fana ye kɛlɛ kɛ ni orc kɛlɛbolo jatebaliya ye - nin jahanama ursi ninnu.
  Maria tun tɛ siran waleɲumandɔn ɲɛ ka bɔ jatigɛwalekɛla min kɔnɔbara bɛ daga kɔnɔ ani min kunsigi tun bɛ a la, wa sisan a tun bɛ kɔgɔji kɔnɔ kaban fo ka se a gɛnɛgɛnɛ ma.
  Npogotiginin ye yamaruya di. Wa a ka jamanadenw y"o labato, wa kɛlɛ joli ni jugumanba dɔ kɛra, walima k"a fɔ ka ɲɛ, kɛlɛw ni kɛlɛw bɛɛ tugura ɲɔgɔn kɔ.
  Elf npogotigininw taara orc jɔyɔrɔw lamini. Nɛgɛbere caman tun bɛ yan. Wa sennasanbara cɛɲiw y"a sɔgɔ ni sizo ye. Kunsigi tigɛcogo tun ka ɲi. O kɔfɛ, elf dɔ min kunsigi ye bulama ye, o ye orc dɔ bugɔ a kɔ la. A fari fagara tiɲɛ yɛrɛ la dimi fɛ. Kɛlɛcɛw ye ŋɛɲɛ kɛ k"u kanw jira.
  Orcw joli ye bulama ye ani a ka jugu, npogotigininw ye pan ka taa walasa u kana nɔgɔ a kan. Ɔwɔ, a man nɔgɔn ka o danfɛn suguw kɛlɛ - hali k"u faga, o ye ko haramulen ye.
  Elf min kunsigi bilennen don, o ye sɔgɔsɔgɔ ka bɔ a nɔ na:
  - Waati jugu kalo wɔɔrɔ kɔnɔ
  Kalo wɔɔrɔ, yɔrɔ si tɛ yen fewu!
  Elf ni jɛmanw ye sɔsɔli kɛ:
  - Dugukolo dugukolo kan waati ka jugu ! Wa an bɛ, a kɔfɛ, samiyɛ banbali sɔrɔ, dugukolo bɛɛ kan ani yeelen naani!
  Tiɲɛ na, sankolo orangi kɔnɔ, dolow belebele naani yeelenna - u kulɛriw tɛ kelen ye, wa a ka di kosɛbɛ!
  kɛlɛcɛw ye nɛgɛ tigɛ ni nɛgɛ tigɛlanw ye . Wa yan u bɛ ka wuluwulu ka surunya awiyɔnbonda la. Jahannama kɛlɛbolo kunsigilenw ka awiyɔnw bɛ ye yen kaban. Mobili dɔw ka bon kosɛbɛ. Misali la, bɔnbɔnw cilenw (bomber stratégiques). U bɛ se ka girinya hakɛ joli ta? I tɛ se ka jate kɛ yan.
  Elf kunsigi bilenman in ye dɔnkili da ko:
  - Kamiw b'a fɛ ka jigin, .
  Ani waraw bɛ se ka pan...
  Kabako caman bɛ yɔrɔ bɛɛ
  Mun tɛ se ka jate!
  Elf min kunsigi ye fin ye, o y"a kɔlɔsi ko:
  - I yɛrɛ b'a dɔn kosɛbɛ , .
  Diɲɛ falen bɛ kabakow la...
  O kabakow dɔrɔn de kɛra
  Elfew bɛ se k"o kɛ u yɛrɛ ye!
  Elf min kunsigi ye bulu ye, o y"a kɔlɔsi ko:
  - Nɛgɛ ɲɛnama dɔ bɛ awiyɔnbonda yɛrɛ lamini na kaban. I tɛ se ka tɛmɛ o cogo la nɔgɔya la!
  Elf min kunsigi ye jɛman ye, o y"a ta k"a jira ko:
  - n'i ye saya nilifɛn fili arc kɔnɔ nɛgɛ kan so kan do ? An ye bɔnbɔn gosi ani cakɛda bɛna kɛ.
  Elf min kunsigi bilennen don, o ye sɔgɔsɔgɔ kɛ k"a kɔlɔsi ko:
  - Nin ye hakilina nafama ye ! N"i y"a ɲini do!
  Elf min kunsigi bulu ye, o y"a kɔlɔsi ko:
  - Fɔlɔ an ka kan ka bɔgɔdaga dɔ dilan !
  Npogotigininw y"u kunkolo wuli ni kan kelen ye. A dilanni man nɔgɔn ten ni jiri ni nɛgɛ ye, nka kɛlɛcɛw bɛ u seko bɛɛ la i n"a fɔ a bɛ kɛ cogo min na tuma bɛɛ. Wa n"u jigira jago la dɔrɔn, u tɛna kɔsegin.
  Elf min kunsigi finman bɛ, o ye sɔgɔsɔgɔ, k"a kɔkiliw lamaga ani ka aerobatique jira n"a senw ye:
  - An ka taa, sɔrɔdasiw, ka don kurun kɔnɔ, .
  An bɛ ni kurunba kɔnɔ baarakɛlaw ye minnu ka ɲi kosɛbɛ!
  Npogotigininw ka kan ka kɔlɔsi ko u cɛ ka ɲi ani ko u hakili ka di ani ko u bɛ se kosɛbɛ waati kelen na.
  Sɔgɔsɔgɔninjɛ labɛnnen don. Ani i bɛ se ka pake dɔ labɔ min bɛ se ka bɔn ka bɔ kɔɔri buguri gansan na ka bɔ yɔrɔ jan. Nka n"a ye sɔgɔsɔgɔ, o tɛna kɛ i n"a fɔ a ka ca mɔgɔ si bolo. Wa hali ka tɛmɛ o kan orcw fɛ.
  Npogotigininw tun bɛ baara kɛ n"u sennasanbaraw ye walasa ka sɔgɔli ni bɔgɔdaga ladilan. Wa sisan charge ni kɔɔri bɛ pan ni arc sanfɛla ye. Ani a bɛ pan ka tɛmɛn nɛgɛso dɔ kan min bɛ wuli ni tensionba ye ni kurunba ye min bɛ mɔgɔ faga. A yɛrɛ tun bɛ manamana dɔɔnin wuluwulu waati la. Wa o kɔfɛ, a bɛna jigin bombe strategique dɔ kɔnɔbara la yɛrɛ, ni binkannikɛlan tɔni tan bɛ a kɔnɔbara la. Ani cogo min na o kɔfɛ a bɛna a ta ka pɛrɛn.
  A kɛra i n"a fɔ bɔnbu fitinin dɔ pɛrɛnna.
  Tiɲɛ don, marifa nukliyɛri si tɛ nin diɲɛ in kɔnɔ fɔlɔ. Wa nin, tiɲɛ na, o ye ko ɲuman ye, bawo waati tun bɛna nɔgɔ. Nka awiyɔn minnu bɛ orc awiyɔnbonda la, olu y"a daminɛ ka pɛrɛn ka kari. Wa caman y"a daminɛ ka yeelen bɔ, i n"a fɔ kandili minnu bɛ gato kan min bɛ mɛn. Ani cogo min na a bɛɛ ye tasuma minɛ ni fanga ni diyanyeba ye. Wa orcw halakili tun ka bon kosɛbɛ.
  Hali npogotigininw sera o fiɲɛbɔli fɛ, k"u wajibiya ka jiriw da Minɛ, jiri minnu kuncɛ karilen don. Aw bɛ aw digi duguma ni aw sennasanbaraw ye, aw senw senkɔniw.
  O kɔfɛ, funteni ni sogo jeni kasa nana. Npogotigininw y"a ye ko u welelen don mɔgɔ dɔ ka picnic la. Wa nin ye sagaden su kuraw kasa ye tiɲɛ na.
  Elf kunsigi bulu ye sɔgɔsɔgɔ kɛ:
  - ka da bin kan cogo min na , .
  Ani fɛn dɔ min ka di ka dun...
  Aw bɛ parki nɛnɛma dɔ labɛn baarakɛyɔrɔ la, .
  Ani ka elf kamalenninw wele!
  Elf kunsigi jɛman in y"a jira ko:
  N"a sɔrɔ waati sera an ma ka bɔ yan wa?
  Elf kunsigi bilenman ye ŋɛɲɛ kɛ k"a jaabi ko:
  - orkiw bɛ siran, an bɛna suman tigɛ !
  Elf min kunsigi ye fin ye, o y"a kunkolo wuli:
  - Mɔgɔw b' u janto fɛnɲɛnamaw la ani k' u lakana , .
  Ani, i bɛna suman tigɛ kosɛbɛ!
  O kɔfɛ, u naani taara binkanni kɛ. Npogotigininw y"a daminɛ ka orc bolilenw minɛ k"u dawolo ni u kɔnɔbara tigɛ. Elfew y"o kɛ ni dusu ye kosɛbɛ.
  Hali ni a bɛ iko u ye ɲumanya kɛ. Nka orcw bɛ ni ursi farikolow ye, wa o waati kelen na, ɲɛda nɔgɔlenw bɛ yen fo i b"i yɛrɛ ɲininka dɔrɔn cogo min na dugukolo bɛ se ka o mɔgɔw suguw muɲu.
  Ani npogotiginin minnu bɛ fɛn cɛɲiw bɛɛ kanu, olu bɛ se ka faamuya pewu.
  Elf dɔ kunsigi bulu ye orc ofisiden kunkolo tigɛ ka dɔnkili da ko:
  Wajibi tɛ ka bɔnɛ i kun na
  Aw kana kɔrɔtɔ...
  Wajibi tɛ ka bɔnɛ i kun na
  Ni a nafa ka bon do!
  I bɛ sɛbɛnni kɛ i ka kaye kɔnɔ
  Ɲɛ kelen-kelen bɛɛ kan!
  Orc bɛɛ ka kan ka faga!
  Orc bɛɛ ka kan ka faga!
  Orc bɛɛ ka kan ka faga!
  Npogotiginin min kunsigi jɛman tun bɛ a la, o ye galasi sɔgɔlen fili n"a senkɔni jɛlenw ye. A ye orc dɔ dawolo kari, k"a wajibiya ka joli bɔn ani ka sɔgɔsɔgɔ:
  -An ka hakilinaw bɛɛ ye fɛn dilannen dɔrɔn de ye,
  An ka sekow, an magow...
  Tiɲɛ kura kɔnɔ, fɛn bɛɛ barika banna
  Da a la ko elfe kura bɛ nafaw dɔn!
  Wa npogotigininw, k"a sɔrɔ u ma miiri siɲɛ fila, u ye orcs ka tanki gosi. Wa a bɛna tasuma minɛ, i n"a fɔ nɛgɛ in su ji la ni gazi ye. Ani, segin fila-fila tɛmɛnen kɔ, marifa girinmanw, minnu ka bon, olu y"a daminɛ ka pɛrɛn mobili kɔnɔ!
  Kɛlɛcɛw y'a pɛrɛn ko:
  - nɔɔrɔ ka kɛ yeelen kɛlɛcɛw ye , .
  Bonya ka kɛ elfe belebelebaw ye...
  An faso bɛ dɔnkili da, .
  Binkanni kɛ kɛlɛ la, kana drift!
  O la, elfw y"a ta k"u ka nɛgɛ tigɛlenw fili n"u senkɔniw ye, ka don orc juguw ɲɛ na yɛrɛ, ka ursiw fiyen ani k"u faga. O kɔ, u ye dɔnkili da ko:
  - masakɛ ye elfew ye - a bɛ mara kɛ ni hakilitigiya ye , .
  A bɛ dekerew tila - kiritigɛlaw bɛ baarakɛlaw...
  Masasigilan tɛ mankan ni mankan muɲu,
  Ani, o tɛ fɛɛrɛ ye ka siran damatɛmɛ!
  
  Ayiwa, ni kɛlɛ gɛlɛn dɔ bɛ na, .
  Elf npogotigininw t'u janto...
  Aw ka ɲinɛ dusukasi ni tɔgɔjuguw kɔ,
  A ka fisa ka orc gosi ni biriki ye!
  Wa npogotigininw bɛna ŋɛɲɛ kɛ nin kumaw kɔfɛ. U bɛna fɛn tigɛlenw fili san fɛ ni u sennasanbara gansanw ye. Ani ka orcw gosi fo ka sa. Wa u bɛ bin, ka sɔgɔsɔgɔ ani ka faga, ka joli bulama jibɔyɔrɔw bɔ.
  Elf min kunsigi ye bulama ye, o y"a ta k"a sɔgɔsɔgɔ:
  - Ka ɲɛsin diɲɛ kabakoma dɔ ma min bɛ kɛ nsiirin na !
  Npogotiginin kunsigi jɛman y'a jaabi ko:
  - Wa yeelenbɔlanw kama !
  Wa n"a sennasanbara lankolon ye, a ye mɔgɔfaga nilifɛn fili san fɛ, n"o ye ka orcw halaki ani k"u jeni.
  Elf min kunsigi bilennen don, o y'a ta ka dɔnkili da ko:
  - N b'a ɲini i fɛ i kana kabakoya , .
  Ni majigi kɛra...
  Ni a kɛra, ni a kɛra, ni subagaya kɛra!
  O kɔfɛ, npogotigininw bɛɛ bɛna daji da orcw kan tugun. Wa tsunami jikuru lakika dɔ bɛna wuli, o min bɛ o danfɛnw datugu k"u jeni.
  Muso kɛlɛcɛw tɛ u dabila, nka u bɛ kɛlɛ kɛ ɲɔgɔn fɛ ani k"u ka aerobatique belebeleba jira.
  Wa yɔrɔ wɛrɛ la, elfe fila bɛ ka kɛlɛ kɛ i n"a fɔ sniper. U bɛ marifa ci ka bɔ yɔrɔ jan orcw la. U b"u kunkolo sɔgɔ, k"u hakili gosi ka bɔ u kun na.
  Npogotigininw sigilen bɛ u lamini na jiriw sanfɛ. Wa u bɛ marifa ci cogo bɛnnen na. U bɛ mansamara sɔgɔlen sɔrɔdasiw bugɔ, k"u dalajɛ ɲɔgɔn kan tiɲɛ yɛrɛ la.
  U dɔ la kelen, npogotiginin dɔ min kunsigi ye fin-bilen-nɛrɛ ye, o y"a jɛɲɔgɔn ɲininka min kunsigi bilenman-bilen ye ko:
  - Ayiwa, an bɛ yeelen jɛman di nin danfɛn furulenw ma cogo di !
  Elf kɛlɛcɛ ye a kunkolo wuli:
  - Barikantan tɛ !
  Wa tugun npogotigininw bɛ marifa ci. Yan, elf finman-bilen-finman ye orc jenerali gosi. A y"o kɛ cogo bɛnnen na kosɛbɛ. A y"a hakili gosi ka tweet kɛ ko:
  - Masakɛ ka fɛnɲɛnamafagalanw kama !
  O la, wuluwulu min kunsigi bilennen don, o y"a jaabi ko:
  - Zari - a ka di i ye wa ?
  Elf y'a jaabi ko:
  - A man ɲi ! Nka kɛlɛ waati la, a cogo wɛrɛ tɛ yen!
  Elf ye a kunkolo wuli ka sɔgɔsɔgɔ:
  - Wa ne dalen b'a la ko a bɛna kɛ !
  Wa a ɲɛda fitinin ye sɔgɔsɔgɔ.
  Kɛlɛcɛw ye baara kɛ, ka ursiw gosi. Wa a kɛra i n"a fɔ u bolo ko dan tɛna kɛ orc (orc) gɛrɛlenw ka tugu-tugu ɲɔgɔn na.
  Elfew ye dɔnkili da ni dɔnkili ye, ka ursi faga.
  Ayi, an y"a fɔ furuɲɔgɔnmaw ye, .
  An ka mɔgɔw tɛna muɲu...
  Walasa orc hunchbacked ka mara kɛ, .
  An k'a fɔ dɔrɔn ko jugu!
  Wa o cogo la, cɛɲiw ye ta ani n"u senkɔni gansanw ye ka grenadew fili ursi minnu bɛ taa ɲɛfɛ, k"u jɛnsɛn sira wɛrɛw fɛ. Dɔw senw tigɛra, dɔw kunkolo fana tigɛra.
  Elfew y"u ka binkanni jira freaks la, ni ɲɛda haramulenw ye.
  Wa u yɛrɛ ye dɔnkili da ko:
  Joli bɛ woyo i kɔnɔ i ko ba bilenman.
  Jugu Fuhrer kunkolo ye wuluwulu ye, a ɲɛ ka ɲi kosɛbɛ...
  Nka, i kana i yɛrɛ di a ma
  I ka npan ta i bolo ka Sitanɛ mugumugu!
  Ni elf ye jagɛlɛya ye, ni a tɛ louse siranbagatɔ ye, .
  Fuhrer min bɛ ni kunsigiw ye - i bɛna a faga joona!
  Kɛlɛcɛw b"u ka jogo jira cogo min na min bɛ manamana kosɛbɛ ani min bɛ kɛ ni kɛlɛ ye, min bɛnnen don.
  Nka elf naani ye nafa sɔrɔ o siran na ka orc tanki kura dɔ minɛ. Wa an ka marifa ci ka bɔ marifaw la - u wɔɔrɔ b'a bolo. Wa o cogo la, npogotigininw bɛ bugɔ, u bɛ baara kɛ n"u senkɔni gansanw ye ni u bɛ marifa ci.
  Elf min kunsigi ye bulama ye, o y'a ta ka cooed:
  - sow bɛ ka ta, ka npogotiginin sennasanbara ta , .
  ni o cɛɲi sugu ye !
  ɲumanya tile kɔrɔ, ani "Pursuit" dolow jukɔrɔ, .
  I bɛ sunguru kanu, aw mɔgɔw ye sunguru ye!
  Elf min kunsigi ye jɛman ye, o sɔnna a ma:
  - Ɔwɔ, a bɛna kɛ ten, kanuyaba bɛ segin !
  Wa kɛlɛcɛ y"a sennasanbaraw fili ni fanga fagalen ye, saya nilifɛn, min panna ka bɔ pankurun da wulilen fɛ. Wa a ye se sɔrɔ orc caman kan.
  Elf dɔ min kunsigi bilen don, a bɛ orcw fiyɛ ni marifaw ye, a y"a kɔlɔsi ni hakilitigiya ye:
  - Taamaʃyɛn dɔ b'a jira ko an bɛ faratiw ta , .
  A bɛ se ka npogotiginin sennasanbaraw ɲɛminɛ...
  An bɛna nin orc ninnu gosi n' an ka senkɔniw ye , .
  Orc tɛna se k'a yɛrɛ kisi!
  Elf dɔ min kunsigi ye fin ye, o ye orc tanki dɔ gosi ni projectile ye, ka baara kɛ n"a sen gansanw ye minnu sɔgɔlen don. Aw ye ursi furulenw ka mobili gosi, ka kɛ sababu ye a ka jeni.
  O kɔ, a y"o ta k"a dɔnkili da ko:
  Sennasanbara, sennasanbara dɔrɔn, .
  Elf sungurunninw b'a fɛ ka kɛlɛ kɛ, .
  Sennasanbara, sennasanbara dɔrɔn, .
  Anw diɲɛ npogotigininw bɛ kɛlɛ kɛcogo dɔn!
  Nin sen in fana na, elf tanki bɛ projectiles ci minnu bɛ tiɲɛ ni fanga fagalen ye ani fanga tigitigi ye orc bolifɛnw fɛ. Wa u b"u jeni tiɲɛ na. Wa nin ye tiɲɛ na dɔnkili ye min bɛ kɛ elfw ni npogotigininw sennasanbaraw fɛ minnu cɛ ka ɲi min ɲɔgɔn ma deli ka kɛ fɔlɔ!
  Kɛlɛcɛw ye dɔnkili da ni dɔnkilida ye, ka marifa ci jugu ma:
  Hail sennasanbara elf, .
  Sanfiɲɛba kɔnɔ, fɔɲɔba ni se sɔrɔli tasumaw...
  Aw kɔ bɛ tilennen ani a bɛ ye
  Hali ni tuma dɔw la, gɛlɛya caman bɛ yen!
  U y'u ɲinw bɔ kɛnɛ kan minnu bɛ i n'a fɔ perle, minnu bɛ manamana. O kɔfɛ, u ye tweet kɛ, ka ɲɛjibɔ ani ka sɔgɔsɔgɔ:
  - nɔɔrɔ ka kɛ an ka elves ni elves jagɛlɛnw ye !
  Npogotigininw kɛra jagɛlɛnw ye kosɛbɛ ani u ye mɔgɔ farimanw ye. Wa an ka marifa ci orcw la ka ɲɛ kosɛbɛ ni marifa minɛlenw ye. Wa u tun bɛ dɔnkili da ni timinandiya ye, ka marifa ci n"u sen gansanw ye, npogotiginin senw ye:
  - Nɔɔrɔ ka kɛ an ka faso elfew ye , .
  An bɛna kɛ npogotigi ɲumanw ye...
  Ka kunsigi caman bila, .
  An cɛɲiw bɛ ɲɛtaa seli kɛ!
  Wa kɛlɛcɛw bɛna o yɔrɔnin bɛɛ ka orcw ta k"u bugɔ, minnu kunsigi bɛ u la, u bɛ sɔgɔsɔgɔ ani u kasa ka di.
  Wa, u tɛ se ka o cɛɲi suguw kɛlɛ. A dɔgɔyalenba la, aw bɛ birikiw fili orcw kun na, walima ka bɔnbuw fili.
  Nka ursi sɔgɔlenw ka ca kosɛbɛ. Tiɲɛ don k"u hakɛ bɛ siran ni ɲɔgɔnkanu lase mɔgɔw ma. Ani orcw bɛ marifa ci ɲɔgɔn na ni siran ye. Ani o ɲɔgɔnna marifaci ni sisi sɔgɔlen.
  Bin bɛ ka jeni ani marifaw bɛ ka pɛrɛn. A falen bɛ halakili la.
  Elf min kunsigi ye bulama ye, o y"a ta ka dɔnkili da ko:
  - An faso bɛ elfew cɛma , .
  So glamorous ani dumuni duman
  Kɛlɛ kɛ a ye, kana drift, .
  Jamana tɔgɔ bɔra kabini san kɛmɛ caman!
  Kɛlɛcɛ bɛna a ɲinw bɔ tugun, i n'a fɔ waraba. Wa a bɛ ɲɛji cɛ n"a ka safir ɲɛw ye.
  Elf dɔ ni kunsigi bilenman, tasuma, a kɔlɔsira:
  - Ka kari, k'a mugumugu k'a tigɛtigɛ ka kɛ fɛnw ye, .
  Nin ye ɲɛnamaya ye, nin ye nisɔndiya ye!
  Elf dɔ min kunsigi jɛman bɛ a la, o ye marifa ci orcw la, k"a sennasanbara gansan digi butɔni kan, k"a sɔsɔ:
  - Nisɔndiya tɛ halakili la !
  Elf dɔ min kunsigi ye fin ye, o ye marifa ci ursi sɔgɔlenw na, ka orc jamaba dɔ tigɛ ka jigin ani ka sɔgɔsɔgɔ:
  - Tiɲɛni ye diyagoya ye , .
  Fanga sugu min b"a la, o t"a fɛ...
  Faamaw ye mɔgɔ wɛrɛw joli min tuma bɛɛ,
  An bɛna kanuya seli kɛ ɲɔgɔn fɛ!
  O wulu kunsigi bulu ye sɔgɔsɔgɔ ani ka sɔgɔsɔgɔ:
  - Fuhrer ni kunsigi bɛ taa ɲɛfɛ ka taa sanubɔlan na , .
  Aw ka to kɛnɛya la ka...
  Aw npogotigininw ye jateden sɔrɔ, .
  Ani ka cɛw ɲini minnu kunsigi bɛ u la!
  O kɔfɛ, cɛɲi y"a ta k"a kan jan pinki jira, k"a kɛ i n"a fɔ a bɛ i n"a fɔ kobra.
  Kɛlɛcɛw bɛna ŋɛɲɛ kɛ tugun k"u ka wajibi jira. Ni i y"a faamu a bɛ min kan.
  Nka npogotigininw bɛ ɲini ka kɛ farilankolon ye. Wa o kɔfɛ, u dɔ, n"a kunsigi bilennen don, o y"a ka sosɛti ta k"a bɔ, ani a ye butɔni digi cogo min na n"a ka rubi sinji ye. Wa o kɔfɛ, cogo min na bɔgɔdaga bɛna ta ka gosi. Wa a bɛ don tanki dɔ kɔnɔ ni orcw ye, an k"ursi sɔgɔlenw tigɛ tiɲɛ na. Wa npogotigininw ye dɔnkili da ko:
  - Yɔrɔ dɔ la diɲɛ in kɔnɔ , .
  Yɔrɔ min na a bɛ nɛnɛ tuma bɛɛ...
  Orcs ye ursi juguw ye,
  A jɛlen don k"u bɛ ka aksidan kari!
  O de y'a To a bɛ Kɛ nɛnɛ ye
  Tilemana bɛ ka kasi a lamini bɛɛ la,
  Npogotigininw bɛ ɲɛji bɔn
  Sitanɛ jugu de bɛ kuntigiya kɛ!
  Kɛlɛcɛw bɛ dɔnkili da ka ɲɛ, nka u bɛ kɛlɛ kɛ ka tɛmɛ o kan. Wa u bɛ marifa ci cogo bɛnnen na ten, i n"a fɔ Amazɔni minnu tɛ se ka se sɔrɔ.
  Ayi, elfew ye kabako ye tiɲɛ na. Wa n"u y"a daminɛ ka jiri tigɛ, o tuma na fɛ, kɛlɛbolo kelen tɛ se k"u kɛlɛ. Ninnu ye npogotigininw ye minnu kunsigiw ye kulɛriw ye.
  Elf wɛrɛ sigilen bɛ lamini na ka tasuma ladilan ka bɔ a ka glamour kɛlɛbolo kɛlɛcɛw la. Wa a b"o kɛ cogo bɛnnen na kosɛbɛ ani cogo bɛnnen na. A bɛ gosi ni teliya ye min bɛ kɛ ni fanga ye.
  Kɛlɛcɛ, a fɔli man nɔgɔn, nka a bɛ ni nanbara ye. Yan, a bɛ ka ladilan kɛ tasuma na.
  Wa elf wɛrɛw ye orcw gosi ka ɲɛ kosɛbɛ, k"u jɔyɔrɔw tiɲɛ.
  Npogotiginin minnu bɛ kɛlɛ kɛ ani cɛden minnu man ca, olu bɛ kɛlɛ dɔnniya kabakoma jira.
  Ninnu ye elfew ye, an k"a fɔ yan yɛrɛ - kɛlɛcɛ cɛɲiw, nka nɛgɛso tɛ fewu.
  Avionw kɔnɔ, a ka c"a la, elf pilotiw bɛ panti dɔrɔn de don. U npogotigininw bɛ tan ni farikolo-ɲɛnajɛ ye. Ani u bɛ tasuma ci ni senw ye minnu tɛ fɛn ye, minnu sɔgɔlen don.
  Nka, aw kana ɲinɛ ka sinji bilenmanw fana kɛ. Wa u sinw kɛlɛcɛw bɛ falen kosɛbɛ ani u bɛ tan. Fanga ni cɛɲi caman bɛ cɛɲiw la, ani o ɲɔgɔnna nisɔndiya charges jibɔw.
  Wa kɛlɛcɛw fana bɛ se ka dɔnkili da u seko bɛɛ la;
  Anthem of the Motherland cɛ npogotigi farimanw cɛma, .
  U ye o kɛlɛcɛ suguw ye, i b'a dɔn...
  O bɛɛ kɔ fɛ, a tɛ kɛ, musow bɛ buluw dɔn,
  U bɛ sanbara don, hali n"u sennasanbara don!
  Npogotiginin minnu bɛ pan sanfɛ ka tɛmɛ kuluw kan, olu ka tɛmɛsira suguw bɛ nin cogo in na. Kɔnɔw ye wuluw ye tiɲɛ na!
  Wa foyi tɛna u bali, wa mɔgɔ si tɛna se sɔrɔ!
  Olu de ye kɛlɛcɛw ye minnu bɛna u yɛrɛ jira. Orc bombe-cila bɛ Ye a minɛna tasuma na, i n"a fɔ kɔnɔnin dɔ bɛ bin duguma, ka kɔ̀rɔbalen dɔ To a kɔ, nɛrɛmuguma.
  Ani elfew bɛ sɔgɔsɔgɔ:
  Npogotigininw bɛ boli i n"a fɔ sow, .
  U tɛna an minɛ, u tɛna an minɛ!
  An bɛna orc caman sɔrɔ, an bɛna orc caman sɔrɔ,
  An ka ursi bulamaw su don duguma!
  Nin npogotiginin ninnu ye tiɲɛ na an mago bɛ min na, u ka kalan ye super ye! Wa orcw fɛ u bɛ i n"a fɔ kobra ka kinni fagalenw. Kɛlɛcɛ minnu bɛ yan, olu cɛ ka ɲi kosɛbɛ. Wa u sinjiw bɛ bilen kosɛbɛ ani u bɛ manamana ani u da ka di.
  Elfew ka dɛsɛ bɛ cɛdenw na - cɛɲi tan ni fila o kelen, wa o bɛ na ni kɛlɛw ye tuma caman na musow ni ɲɔgɔn cɛ cɛw kosɔn. Yan baganw ka diɲɛ kɔnɔ, cɛw bɛ kɛlɛ kɛ musow kama, wa nin diɲɛ in kɔnɔ, a kɔfɛ, musow bɛ kɛlɛ kɛ cɛw kama, wa nin ye koba ye a yɛrɛ cogo la!
  Npogotiginin minnu bɛ awiyɔn kɔnɔ, olu bɛ ursiw ci ni fɛɛrɛw ye - barili fila ani nson kɔ. U b"o kɛ ni hakilitigiya ye kosɛbɛ, ka tasuma don kɛlɛcɛw la.
  Kɛlɛcɛw yɛrɛ ye dɔnkili da ko:
  -N b'a fɛ ka taa sankolo la, n b'a fɛ ka taa sankolo la,
  Npogotigininw bɛ se ka baara kɛ!
  U ye sennasanbara elfw ye, o la u bɛ nɛnɛ ani u bɛ kɛlɛ kɛ. Ani u ɲɛw bɛ manamana ni safir ni ɛmerald ye.
  Ani sinw masirilen don ni rubi sinjiw ye. O npogotigininw de ye kalasi sanfɛla ye.
  Wa, cɛɲiw senkɔni jɛlenw, u senw ye bulama ye ten, u bɛ ni kurukuru cɛɲi ye kosɛbɛ. Wa u bɛ Se ka trolw n"u cɛɲiw Minɛ nugu la n"u senkɔni gansanw ye.
  Pilotiw bɛ kɛlɛ kɛ, ka orc awiyɔnw ci ka dɔnkili da, k"u ɲinw bɔ kɛnɛ kan:
  Fasokanba kabakoma in bonya kɔnɔ, .
  Yɔrɔ min na elfw bɛ boli sennasanbara la...
  Fɛn bɛɛ bɛna kɛ cɛɲi ye kosɛbɛ ani ka kɛ fɛn ye min bɛ mɔgɔ ɲɛnajɛ,
  Bon, Fuhrer bɛna kaput!
  
  Fuhrer kunsigi ye caman sonya, .
  Orc joli-minɛbaga sɛbɛ dɔ...
  Anw elfw ye Ala denmusow dɔrɔn de ye,
  An karamɔgɔ Yesu Krisita!
  Kɛlɛcɛw ye pulsar fagalenw ta ka segin ka bɔ u disi bilenmanw na. Wa an ka nin orc ninnu sɔgɔ ni kanw dɛmɛ ye, ka butɔni digi n"u ye. Wa o bɛ nɔ bɔ, wa hali a bɛ mɔgɔ kabakoya a yɛrɛ cogo la.
  Npogotiginin dɔw filɛ nin ye minnu bɛ kɛlɛ kɛ stormtroopers kan. U fana bɛ, tiɲɛ na, sennasanbara la ani bikini kɔnɔ.
  Ani muso kɛlɛcɛw bɛ i ko sexy kosɛbɛ ni u bɛ tan ni u bɛ bikini la. Wa u senw bɛ mɔgɔ lafili kosɛbɛ, wa u bolokɔninw bɛ nɔgɔya kosɛbɛ, ni nɛgɛw ye minnu bɛ i n"a fɔ perle . Wa o waati kelen na, elfw fana bɛ misiriw ci orc tankiw ma ka bɔ san fɛ, ka ursi sɔrɔdasiw gosi.
  A nafa ka bon kɛrɛnkɛrɛnnenya la ka tasuma kɛ ni senkɔni jɛlenw ye, minnu ye bulama ye, minnu ɲɛ ye bulama ye. Wa o kɔfɛ, tiɲɛ na, barajuru rubi sinw bɛ yen, minnu bɛ manamana fo elf kamalenninw kanw bɛ sɔgɔsɔgɔ o dumuni duman sugu fɛ. Wa, a duman ka di kosɛbɛ.
  Wa kɛlɛcɛ minnu bɔra sanfiɲɛ sɔrɔdasiw la, olu ye orcw bugɔ, ka jagɛlɛya ni jagɛlɛya jugu jira. Wa npogotigininw bɛ se ka butɔni digi n"u senkɔni gansanw ye, ka doni fagalen dɔ fili ursi kun na.
  Kɛlɛcɛ kunsigi bulu dɔ y"a ta k"a dɔnkili da, k"a ɲinw bɔ kɛnɛ kan:
  - Hɔrɔnya ka di anw elfw ye , .
  Kanuya kɔgɔji min tɛ ban...
  Jamanadenw bɛ fara ɲɔgɔn kan ka kɛ jirisunba ye min bɛ yeelen bɔ, .
  Walasa ka dibi bɔ sira kan!
  Yan, misiri fitinin dɔ bɛ pan ka bɔ awiyɔn kɔnɔ ka taa ursi sɔgɔlenw ka tanki dɔ gosi. Ani orcs ka mobili bɛ jeni, i n"a fɔ kandili walima tasuma mana.
  Elf y'a ta ka dɔnkili da ko:
  - Fɛn bɛɛ ye jinɛ ye nin diɲɛ dimi in kɔnɔ , .
  Ɲɛnamaya ye waati dɔɔnin ye, aw k'a minɛ...
  Waati bɛ tɛmɛ waati tɛmɛnenw ni sini cɛ, .
  Ani waati dɔɔnin kɔnɔ - elf kɛlɛ!
  Npogotigininw, tiɲɛ na, u bɛ fɛnw kɛ minnu tɛ se ka fɔ nsiirin kɔnɔ walima minnu tɛ se ka ɲɛfɔ ni sɛbɛnnikɛlan ye.
  U ye cɛɲi fɔlɔw ye wa u ka nɛnɛ kosɛbɛ ani u bɛ kɛlɛ kɛ. Ani, sin bilenmanw sinw bɛ mɔgɔ bila ka miiri min tɛ se ka bali. Wa ni o npogotiginin suguw ye, cogo si t"a la ursi bɛ se ka ɲɔgɔn sɔrɔ.
  Elfw ye kɛlɛcɛ jagɛlɛnw ye minnu bɛ se ka pan u kun sanfɛ ni a mago bɛ a la. Walima i ka butɔni digi ni sinji bilenman ye ka misiri belebeleba dɔ fili kɛnɛma, min bɛ tiɲɛni kɛ, min bɛna orcs ka marifa belebeleba in gosi min bɛ se ka a yɛrɛ ta, k"a kari ka kɛ fɛn tiɲɛnenw ye.
  Misali la, orc mansamara ka tanki belebeleba dɔ min bɛ tɔni ba fila bɔ, o bɛ ka wuluwulu, o fanga belebeleba in na min tɛ se ka suma ni ɲɔgɔn ye.
  Elfew bɛ nin tanki in ye ka bɔ fiɲɛ na. Npogotiginin bɛ butɔni digi n"a senkɔni bulama ye min tɛ fɛn ye. Wa, misiri belebeleba dɔ bɛ pan ka bɔ, ka o waraba in gosi ka bɔ fiɲɛ na, k"a ka finimugu kari.
  Ani sungurunnin bɛ pɛrɛn ko:
  - Npogotiginin , i ye yeelen kɛlɛcɛ ye , .
  Kɛlɛcɛ ɲuman ni fiɲɛ!
  O kɔ, a bɛ ɲɛji cɛ a dɛmɛbagaw la. Wa u bɛ ɲɛji cɛ n"u ka safir ɲɛw ye k"a jaabi. K"a fɔ ka ɲɛ, dɛmɛbagaw tɛ, nka jɛɲɔgɔnw, nka ninnu ye kunnafoni fitininw ye kaban. Tiɲɛ don, kɛlɛcɛw tɛ mɔgɔ ye minnu bɛ u biri gɛlɛyaw ɲɛ. Wa u bɛ misiri wɛrɛ ci ka don masin belebeleba dɔ kɔnɔ. U bɛ nɛgɛ sɔgɔ ka kɛ sababu ye ka gazi jeni. A ka kan ka Kɔlɔsi ko elfew ye npogotigininw ye minnu bɛ nisɔndiya kosɛbɛ, nka u bɛ kɛlɛ kɛ ni jagɛlɛya ye, wa u bɛ se caman na. Wa u tɛ se ka bali o cogo la nɔgɔya la.
  O la, kɛlɛcɛw tɛ kɔsegin, wa o waati kelen na, u b"u ka kalasi sanfɛla ni u ka bolicogo jira.
  Wa o kɔfɛ, ursi sɔgɔlenw ka dugukolo kan kɛlɛkurunba y"a daminɛ ka jeni i n"a fɔ bɔrɔ. Wa orcw ye o saya nilifɛn sugu sɔrɔ. Tiɲɛni ni saya daminɛna yɔrɔ min na tiɲɛ na, o yɔrɔ de la.
  Elf dɔ kunsigi pinki, piloti sanfɛla dɔ, y"a ta ka dɔnkili da, k"a ɲinw bɔ kɛnɛ kan:
  -U bɛ boli sira kurulen dɔ kan,
  Bare filles senw...
  Sɛgɛn misi nɔnɔ bɔli la
  N b"a fɛ ka n ka nisɔndiya tulo geren!
  Kɛlɛcɛ wɛrɛ min kunsigi bulu bɛ woyo jikuruw la, o y"a daminɛ ka dɔnkili da ni fanga ye, k"a ɲinw bɔ kɛnɛ kan:
  - n bɛna sow siri ka taa a kɔ la , .
  Ani nafolotigiya bɛ ne makɔnɔ!
  O kumaw kɔfɛ, nisɔndiyakan mɛnna. Wa npogotigininw ka kan k"a Kɔlɔsi ko ni elfew bɛ ŋɛɲɛ, a bɛ i n"a fɔ warijɛ bɛlɛkisɛw bɛ pɛrɛn. Wa, fɛn bɛɛ bɛ i ko a cɛ ka ɲi kosɛbɛ.
  Elf ye a kunkolo wuli, ka ɲɛji cɛ n"a ka safir ɲɛw ye ani ka sɔgɔsɔgɔ:
  - Fɛn bɛɛ bɛ manamana i n'a fɔ sanpɛrɛn , .
  Elves bɛ ni cɛɲi belebele ye...
  Ne ye elf ye i n'a fɔ masamuso,
  Aw ye orc gosi a ɲɛ na!
  . SABABU No. 6.
  Kɛlɛcɛ y'a kan jan min bɛ kinni kɛ kosɛbɛ, o jira tugun. O min bɛ se ka mɔgɔ bɛɛ bugɔ i n"a fɔ nɛgɛso.
  Orc minnu bɛ Bɔ san fɛ, olu bɛ caman Sɔrɔ elfw fɛ. Ani, u bɛ gɛn ka don sanubɔlan kɔnɔ cogo fitinin na. Kɛlɛcɛw b"u ka aerobatique (aerobatique) sanfɛla jira ani jikuruba dɔ ka binkanni. Ani fanga bajiw bɛ bɔ npogotigi cɛɲiw sinw sin bilenmanw na.
  O b"a jira tiɲɛ na ko mɔgɔ si tɛ se k"u bali walima ka se sɔrɔ u kan.
  Wa u bɛna u ka kalasi sanfɛla ni nɛnɛba jira.
  Elfe dɔ y"a ta k"a butɔni digi n"a nɛnkun ye. Wa a ye misiri dɔ ci min ye depo gosi ka orcs ka marifaw ta. Wa, o gosili kɛra fɛn ye min bɛ mɔgɔ sɔgɔ ani ka barika sɔrɔ.
  Ani tasuma ni fanga min tun bɛ ka wuli, o jibɔyɔrɔ bɛɛ wulila. Wa, fɛn bɛɛ tun bɛ tasuma na. Ursi sɔgɔlenw tun bɛ girin ani u fari tun bɛ bɔ, wa u tun bɛ jeni tiɲɛ yɛrɛ la i n"a fɔ kebab minnu dilannen don ni sogo tuluma ye. Tiɲɛ na, o tun ye fɛn ye min nana ni tiɲɛni ni sayaba ye. Ani a tɛ kɛ orcs dɔrɔn ye. U cɛma, troll (tɔrɔw) minnu tùn bɛ baara la, olu fana tùn bɛ yen. U fana ye danfɛn kabakomaw ye. Hali ni troll damadɔ tun bɛ yen, nafa foyi tun tɛ ka sa mɔgɔ wɛrɛ ka mansamara kosɔn. Fo n"i ye kɛlɛ kɛ wariko la. Wa tiɲɛ na, elfew fana bɛ se ka kɛ ni ŋaniyajirabagaw ye tuma dɔw la.
  Npogotiginin minnu bɔra mɔgɔ cɛɲiw la, olu ye dɔnkili da ko:
  Wuli ni elf npogotigininw ka tasumaw ye, .
  An bɛ bin kɛlɛ la k'a sɔrɔ an ma drift...
  San kɛnɛw waati bɛ ka surunya,
  An ka kɛ misali ye, an kana kɛ hakilintanw ye!
  Wa kɛlɛcɛw y"u ka kan janw ni pinkiba jira tugun, ka daji da, k"u kunkolow bɔ u ka kabiniw kɔnɔ orcw fɛ.
  Wa u ka dajibɔ kɛra tiɲɛni ye ani ka mɔgɔ faga fo orc dɔw ye jeni cogo la min bɛ kɛ misali la.
  Konkon kunsigi kɛlɛcɛ dɔ ye dɔnkili da ko:
  - Npogotigininw, npogotigininw, npogotigininw, .
  Waati sera ka orcw bɛɛ faga!
  Npogotigininw, npogotigininw, npogotigininw, .
  Waati sera ka jinɛ gosi biɲɛw kan!
  Elfe minnu kunsigi ye oranjɛ ye, olu dɔ y"a kɔlɔsi ko:
  - Npogotiginin sennasanbara bɛna cɛ gɛn a senkɔni jukɔrɔ, ka orc gɛn ka don jahanama kɔnɔ !
  Kɛlɛw tun ka bon kosɛbɛ ani u tun ye kabako ye. Wa Maria Kolesnikova ye politiki kasoden kɔrɔ ye jamana kɔnɔ min maralen bɛ fangatigi fasalen ni musomannin dɔ fɛ min tun bɛ sɔrɔdasiw ɲɛmɔgɔya la minnu ye kɛlɛba kɛ ni orcs ye.
  Nka masamuso sɛgɛnna ka sunɔgɔ, a sigilen tora a ka sigilan kan. Wa a ye fɛn dɔ sugo min ka nɛnɛ kosɛbɛ, wa o waati kelen na, a ye fɛn ye min ye tiɲɛ ye kosɛbɛ;
  Irisi sɔrɔdasiw y"a daminɛ ka dɛsɛ sɔrɔ kɔfɛ u ka dɛsɛ kɔfɛ Ukraine jamana kan, talibanw y"a latigɛ: u ka waati sera. Wa samiyɛ daminɛ na u ye Tajikistan gosi zuwɛnkalo tile 22 san 2023. I n"a fɔ a tun bɛ fɔ cogo min na, Tajik sɔrɔdasiw kɛra minnu labɛnnen don kɛlɛ kama, fɔlɔ jogo ta fan fɛ. U fanba y"u yɛrɛ di walima u bolila. Irisi sɔrɔdasi-yɔrɔ min bɛ Tajikistan, o laminina, talibanw ye binkanni kɛ a kan ka bɔ fan bɛɛ fɛ.
  Irisi tun ka kan ka teliya ka kɛlɛbolow bila Tajikistan ani ka kɛlɛbolo filanan da wuli yen.
  Ani, sɔrɔdasiw tun ka kan ka wuli ka tɛmɛ dancɛ caaman kan. O de kosɔn, talibanw ye Risi ka sigiyɔrɔ tiɲɛ. Sɔrɔdasi dɔw fagara, dɔw minɛna kaso la.
  Wa hali bi Irisi jamanatigi Vladimir Putin tun ka kan ka jamanadenw ka lajɛba dɔ Laseli kɔfɛ kosɛbɛ ani ka sɔrɔdasi kuraw Lase Tajikistan ma. Wa o, tiɲɛ na, ye doni wɛrɛ da Irisi sɔrɔko ni baarakɛnafolo fila bɛɛ kan, wa a kɛra sababu ye ka Putin ka dɔnniya dɔgɔya jamanadenw cɛma.
  Nka, Irisi tùn bɛ sɔrɔdasi-baaraw Kɛ sisan talibanw kama. Nka Afganistan jamana bɛ ni mɔgɔ miliyɔn binaani ɲɔgɔn ye - u fanba ye kamalenninw ye, ani minɛn caman minnu minɛna Amerikikaw fɛ ka kɔrɔ. Ani k"a ɲini ka se sɔrɔ o kɛlɛbolo sugu kan, hali ni mɔgɔ wɛrɛw ye kabako ye, wa u tɛ Irisi bali ka sɔrɔdasiw bila u ka maraw kɔnɔ. A kɛra cogo o cogo, jogo ta fan fɛ, Risikaw ka di kosɛbɛ ka kɛlɛ kɛ ni taliban Mujahideen ye ka tɛmɛ u balimakɛw kan minnu ye Ukrainekaw ye. Wa o de kama, tiɲɛ na, npogotigi cɛɲiw, cɛɲiw ani cɛɲiw fana bɛ u sen don kɛlɛw la.
  O min bɛ kɛlɛ kɛ fɛn ye min ka di kosɛbɛ.
  A bɛ se ka fɔ ko nɛnɛ tɛ Tajikistan hali nɛnɛ waati. Wa npogotigininw bɛ taa binkanni in kɛ, k"u ka sennasanbara jɛlenw, minnu ɲɛ ye bulama ye, olu jira.
  Natasha bɛ marifa ci ka bɔ marifa la, o waati kelen na, a bɛ saya nilifɛn tiɲɛnen dɔ fili n"a senkɔni gansanw ye.
  Talibanw suw, minnu tigɛra ka kɛ fɛn ye, olu bɛ pan ka taa san fɛ.
  Kɛlɛcɛ bɛ pɛrɛn ko:
  - An den cɛɲiw kama !
  Kɛlɛcɛ wɛrɛ, n"o ye Zoya ye, ale fana bɛ marifa ci ka bɔ marifa fitinin dɔ la. A bɛ sɛbɛnni kɛ ni tiɲɛniba ye, ka Mujahideen faga. U bɛ bin i n"a fɔ malomugu tigɛlenw.
  Npogotigi cɛɲi dɔ min kunsigi ye sanu ye, o ye saya shɔ dɔ fili n"a sennasanbara gansan ye, ka kule:
  - Rus' ye jamana lafasa n' a yɛrɛ ye , .
  Ka bɔ jahanama ntumuw ka binkanniw na...
  Wa a y' a datugu ni a sinw ye - .
  Dugukolo Ba ka jamanaw bɛɛ!
  Wa kɛlɛcɛ bɛna ŋɛɲɛ kɛ ka ŋɛɲɛ kɛ, k"a jira ko a da falen bɛ ɲinw na. Ani ni kan tulonkɛlenba ye min bɛ fɛn caman sɔgɔ ka tɛmɛ sokola ice cream dɔrɔn kan.
  Augustine, n"o ye o aerobatikɛlaw dɔ wɛrɛ ye minnu bɛ talibanw tigɛ ka jigin ɲɔgɔn na, o ye kulekanba bɔ ko:
  - pɔmi minnu bɛ nɛnɛ na , .
  Ninnu ye npogotigininw ka sinw ye...
  Ne na aw dɛmɛ,
  Kiiritigɛlaw farimanw bɛna kɛ yen!
  Wa kɛlɛcɛ ye halakili nilifɛn fagalen fili tugun n"a senkɔniw ye. Wa a ye taliban caman jɛnsɛn sira wɛrɛw fɛ, k"u kunkolo n"u farikolo yɔrɔw tigɛ.
  Svetlana fana bɛ Mujahideenw tigɛ ka jigin, k"o kɛ ni dusu ye kosɛbɛ. Nin sungurunnin in bɛ ni drive ni crazy energy caman ye. A bɛ saya nilifɛn belebeleba dɔ fili n"a senkɔniw ye minnu bɛ se ka tiɲɛni kɛ.
  Wa o kɔfɛ, a bɛ dɔnkili da ko:
  - Oh npogotigininw, sennasanbara, sennasanbara, sennasanbara...
  An bɛ swing braids, braids, braids!
  Kɛlɛcɛ npogotigininw ye talibanw ta fo cɛɲiw senw bɛ manamana.
  Tiɲɛ na, Irisi muso ye fanga belebeleba ye. Wa a bɛ juguw tigɛ ka jigin i n"a fɔ nɛgɛso min bɛ ni motɛri ye. Wa a b"i gɛn tiɲɛ na ka don sanubɔlanw kɔnɔ, walima hali duguma.
  Kɛlɛcɛw b"u ka dimi cogoya jira ani u bɛ mankan bɔ:
  An ye Komsomol npogotigininw ye
  An bɛ Eskimo kanu...
  Cɛɲiw kan bɛ jɛya, .
  Filimu kura bɛna bɔ yen!
  Wa kɛlɛcɛw y'a Tà k'u kan janba ni tulonkɛlenba jira.
  Talibanw kɛlɛli, tiɲɛ na, o tɛ gundo nɔgɔn ye. Ani Irisi cɛdenw bɛ ka sa, u hakɛ caman na. Wa a bɛ na ka bɔ Tajikistan ka na doni kɛmɛ fila ta.
  Tiɲɛ don, Irisi jamana yɛrɛ la, mɔgɔw bɛ ka murutili daminɛ - mun na kɛlɛ ni Ukraine tun ye wajibi ye? Yala Irisi ka kan ka sara n"a denkɛw n"a denmusow ka ɲɛnamaya ye Tajikistan kɛlɛ la wa? Tiɲɛ don, ɲininkaliw bɛ kɛ cogo la min bɛ kɛ cogo la. Tiɲɛ na, yala tulon in nafa ka bon kandili la wa?
  Ka fara o kan, sɔngɔw bɛ ka wuli, nka se sɔrɔli taamasyɛn si tɛ yen. Wa o kɔfɛ, Zyuganov ye sɔgɔsɔgɔninjɛ sɔrɔ, ani pocket oppositionist (pocket opposition) kɛra paralize ye. Gennady Andreevich, min ye faamaw kanminɛ, a bɛ ka mɔgɔw ɲɛminɛ minnu bɛ dankan na, ka kɛ kuluw ye, ani ka kɛlɛcɛw ladege kabini tuma jumɛn . Wa sisan, ɲɛmɔgɔ min ka nɔgɔn kosɛbɛ faamaw ma, n"o ye kɛlɛcɛw ɲɛmɔgɔ ye min ka ca kosɛbɛ ani min ka di kosɛbɛ, o jigira ka sa. Nka yɔrɔ senuma tɛ lankolon abada. Dɔ wɛrɛw nana, u tun ka dɔgɔ ani u tun ka jugu kosɛbɛ.
  Ani masasigilan yɛrɛyɛrɛla...
  Nka sisan, kɛlɛ bɛ sen na ni talibanw ye. Npogotigininw filɛ nin ye ka bɔ binkannikɛla awiyɔn bolilaw cɛma minnu bɛ kɛlɛ kɛ sankolo la.
  Anastasia Witchakova ye kɛlɛcɛ tɔgɔba dɔ ye min kunsigi bilennen don. A banna ka kɛlɛ kɛ Ukraine fɛ, nka a ye talibanw tiɲɛ, n b"aw deli.
  Tiɲɛ don, muso kɛlɛcɛ ases caman tun t"a fɛ k"u balimakɛ Slavikaw faga.
  Nka ni Mujahideen ye - n b'aw deli.
  Anastasia ye marifa ci talibanw la n"a senkɔniw ye. Ambasadɛrɛ ye misiri ci Afganistankaw ma, ka dɔnkili da ko:
  An ye ɲɛnamaya kɛ cogo min na kɛlɛ la
  Ani ka siran saya ɲɛ...
  Nin ye kado ye ka ɲɛsin piloti sennasanbara ma!
  Ace kɛlɛcɛ wɛrɛ fana cɛ ka ɲi, nin sen in dɔrɔn na, blonde Akulina Orlova fana bɛ kɛlɛ kɛ ni spooks ye. Ɔwɔ, talibanw bɛ wele ko dushmanw, walima hakililaw, i n"a fɔ kɛlɛ fɔlɔ min kɛra ni Afganistan ye cogo min na. Jugu kɔni barika ka bon, a ka ca. Talibanw ni fiɲɛ lafasalitɔn fila bɛɛ n"u ta don. Minnu minɛna ka bɔ gɔfɛrɛnaman kɔrɔ ka kɛlɛbolo la, olu fana sen bɛ o la.
  Akulina Orlova ye U-turn kɛ n"a ka awiyɔn ye, ka bɔ Stinger misiri la, o kɔfɛ, npogotiginin ye dɔnkili da ko:
  - hakili jugu dɔ bɛ ka wuluwulu faraw la , .
  I b'a jeni ni napalm ye...
  Ayiwa, ni talibanw,
  An ka baara kɛ ni nanbara ye kɛlɛ la!
  Npogotigi wɛrɛ Margarita Magnetic. A kunsigi bɛ i ko sanu bulu. Npogotigi cɛɲi kosɛbɛ. Wa a fana banna kosɛbɛ ka kɛlɛ kɛ ni Ukraine ye. Sabula a tɛna marifa ta a balimakɛ Slawikaw kama. O min ye sɔnni kɛ mɔgɔ caman fɛ. Wa talibanw ye diinɛ ɲɛmɔgɔw ye, wa waati dɔ la, u ye Tchechen jamanaw ka faranfasibagaw dɛmɛ. Ka fara o kan, talibanw de tun ye jamana kelen ye diɲɛ kɔnɔ min ye Tchechenia ka yɛrɛmahɔrɔnya Sɔn. Wa o, tiɲɛ na, o ye nɔ bila jɛɲɔgɔnyaw la ni Irisi jamana ye san caman kɔnɔ.
  Margarita Magnetic labɛnnen don ka kɛlɛ kɛ. A senkɔni jɛlenw bɛ butɔni digi. Ani, fanga belebeleba, tiɲɛnikɛla ka misiriw bɛ ka pan Talibanw kan. Wa u ye Afganistan kunsigilenw Kὲlɛ.
  Margarita ye dɔnkili da ko:
  - Eh, Fasokanw, a to u ka kule jugu, .
  Wa a ka di an ye, hali n"a tɛ cɛɲi ye!
  Bastard ye gullible ye, .
  Ni lakana baarakɛla ye kiritigɛ kɛ, .
  O la, fasisiw bɛna kɛ,
  Hadamadenw ka ko haramulen don!
  Patch fɔlɔ min wulila,
  Stalin ka sudon - .
  Rus' tɛna kɛ Kaɛn ye,
  Hali ni a jogin na!
  Kɛlɛcɛw y'a minɛ ni dɔnkili ye ka pɛrɛn.
  - Aw kana Slaw ka maloya muɲu , .
  An bɛɛ bɛ Ukraine de kama...
  An kana mafiɲɛyali wɛrɛ ta tugun
  Kaɛn kunkolo bɛ jidaga kɔnɔ!
  Npogotiginin minnu bɛ binkanni-aviyɔnw kan, olu ye talibanw gosi, ka se sɔrɔ o Mujahideen ninnu kan k"u faga.
  Yan, u bɛ pan ka taa jinɛw tigɛ. Nka zinki sanubɔlanw ni Risi sɔrɔdasiw ni sɔrɔdasi fagalenw bɛ ka bɔ Tajikistan.
  O sɔrɔdasi kelen tora sen tɛ a la. A bɛ dɔnkili da ni dusukasi ye, ni nisɔndiya ye, ni ɲɛji bɛ bɔ a ɲɛ na.
  - Cogo dɔ la u ye mobili boli ka don sanubɔlan kɔnɔ , .
  Ani ghoul min fanga ka bon kosɛbɛ, .
  N ye fɛn bɛɛ sɔgɔ ka don ka bɔ, .
  Ani k"a compact kosɛbɛ!
  Npogotigininw bɛ tankiw kan fana. Risi mobili dɔ min ka di kosɛbɛ "Bear". Ale ye tanki ye min girinya ka bon kosɛbɛ - a ka ca ni tɔni kɛmɛ ye - a ye misali ye min bɛ kɛ ka kɔrɔbɔli kɛ. Tiɲɛ don, npogotiginin naani ka kulu kɛrɛnkɛrɛnnen dɔ fana b"a la. Wa bɛɛ tɔgɔw bɛ daminɛ ni E ye!
  Misali la, Elizabɛti bɛ joystick butɔni digi n"a senkɔniw ye, ka bunker dɔ gosi ni talibanw ye, ka mankanba bɔ:
  - Bonya ka kɛ kominisi ye !
  Catherine, min bɛ ka taa a fɛ ka marifa ci ka bɔ marifaw la ani ka butɔni digi n"a sin bilenman ye, o bɛ mankanba bɔ:
  - Ani ni Zyuganov tɛ yen ! Kungolo ni dɔlɔminna!
  Elena ye sɔgɔsɔgɔ, k"a senkɔni jɛlen digi pedali kan:
  - Ka ɲɛsin taamaw ma Ɛndujamana kɔgɔjida la !
  Efrosinya fana ye marifa ci, nin sen in na n"a ka tulonkɛkan dɛmɛni ye k"a sɔgɔsɔgɔ :
  - Ka se sɔrɔli kɛ binkanni kɛlɛw la !
  Ani npogotigininw bɛna ŋɛɲɛ. Jili taliban kɛlɛcɛw la ni plɔmu sanji ye. Wa u b"o kɛ ka ɲɛ kosɛbɛ.
  Elizabɛti, min tun bɛ marifa ci jugu la, o ye miiri o la. Tiɲɛ na, ni hakili bɛ mɔgɔ la, a b"a faamu ko diinɛ o diinɛ ye nsiirin ye ani hadamadenw ka miiriyajugu!
  Nka mun na diinɛ suguya wɛrɛw jɛnsɛnna diɲɛ fan bɛɛ la? Ka fara o kan, caman bɛ hakili ɲuman sɔsɔ wa? Tiɲɛ na, diinɛ min ka di kosɛbɛ, o ta: Krecɛnya. Ka da Ala la min gengenna gengenjiri kan, o ye hakilintan ye ani hakilintan ye. Tiɲɛ na, n"i dalen bɛ Bibulu la, o tuma na fɛ, Ala bɛ kɛ cogo dɔ la mɔgɔ kabakoma ye ani mɔgɔ tɛ se ka min faamu.
  O kɔfɛ, a bɛ hadamadenw bɛɛ lajɛlen bɛ se ka bin ji la - mɔgɔ miliyɔn caman bɛ sa, nka mɔgɔ 8 dɔrɔn de bɛ kisi. O kɔfɛ, gengenjiri kan, a bɛ delili kɛ mɔgɔfagalaw ye wa?
  I bɛ se k"a kɔlɔsi: Layidu Kɔrɔ Ala ka jugu kosɛbɛ, nka Layidu Kura kɔnɔ, Krisita ka ɲumanya ka bon kosɛbɛ. Wa yan, sɔsɔli ɲɛnama dɔ bɛ ye. Tiɲɛ na, ni Yesu tun ye Ala Denkɛ ye, a tun ka kan ka Sodɔmɛ ni Gomɔrɛ jeni. Nka mɔgɔkɔrɔbaw, denmisɛnw ani musow tun bɛ yen. Yala nin tɛ juguya ye wa?
  Ani, juguya misali caman wɛrɛw tun bɛ se ka fɔ waati janba kɔnɔ. Denmisɛnw fagali min kɛra Elisa dɔrɔn fɛ, o nafa ka bon kosɛbɛ.
  O la sa, mɔgɔw dalen bɛ min na, i ka miiri o la. Ani, gɔfɛrɛnaman fana be diinɛ wajibiya. Wa sisan u bɛ ka diinɛko juguw kɛlɛ, n"olu ye talibanw ye.
  Nka u ye lasɔmini Kɛ - aw kana nisɔndiya ko Ameriki bɛ ka Bɔ Afganistan - o bɛna juguya dɔrɔn Irisi jamana ma.
  Talibanw, n"u y"u lafiɲɛ dɔɔnin ani ka nafa sɔrɔ a la ko Irisi bolo sirilen bɛ kɛlɛ la ni Ukraine ye, olu ye bɔnɛ ta k"a kɛ. Wa o tun fɔra ka kɔrɔ mɔgɔ caman bolo. Ani Irisi tun ka kan k"a tɔgɔ sɛbɛn. Wa, tiɲɛ na, u sago tɛ - Irisi sɔrɔdasi caman sara kojugu basigiyɔrɔ la Tajikistan. O la, Vladimir Putin y"a yɛrɛ sɔrɔ kɛlɛ wɛrɛ la. Wa, dusukunnata, tiɲɛ na, jamana kɔnɔ, o kɛra juguya ye kosɛbɛ jamanakuntigi min bɛ fanga la. Mɔgɔw ka kanuya bɛ Changé kosɛbɛ. Wa talibanw, tiɲɛ na, u ye fɛn bɛɛ jate ka ɲɛ. Ka fara o kan, Ameriki nisɔndiyara nin ko in na - a y"a juguw bila ɲɔgɔn na. Wa mɔgɔw y"a daminɛ k"a fɔ Biden ko la: cɛkɔrɔba hakilitigi dɔ. I n"a fɔ, a ye fɛn bɛɛ labɛn ni hakilitigiya ye cogo min na.
  Tiɲɛ na, si hakɛ tɛ balilan ye farikoloɲɛnajɛ ni hakilitigiya fila bɛɛ la!
  Elizabɛti ye marifa ci tugun, ani tuguni, tiɲɛ na, n"a senkɔniw ye. A ka suma kosɛbɛ tanki kɔnɔ hali nɛnɛ waati. Wa samiyɛ fɛ a ka suma tiɲɛ na Tajikistan jamana na.
  Npogotiginin y'a ta ka dɔnkili da ko:
  -Ni a ka jan, a ka jan, a ka jan, .
  Kɛlɛ, ka talibanw tiɲɛ...
  Ni a ka jan, a ka jan, a ka jan, .
  Boli ka jigin kɛlɛ la!
  A bɛ se ka kɛ, a bɛ se ka kɛ
  Tiɲɛ don, o ye tiɲɛ ye, o ye tiɲɛ ye...
  Hali ni tuma dɔw la a bɛ i n'a fɔ
  An bɛ se ka Afiriki minɛ!
  Wa Afiriki kɔnɔ, sɔngɔw ka bon kosɛbɛ,
  Wa Afiriki kɔnɔ wari ka bon nin cogo in na!
  Hippos ye u girinya dɔgɔya
  Baleine spermique kɛra mɔgɔ farikolo dɔgɔyalenw ye...
  Wa jama bɛ i ko wuluw, .
  Aw ka taa sankolo la ka ɲɛ!
  Ekaterina y"a kɔlɔsi ni nisɔndiya ye, k"a ka tanki joystick butɔni digi n"a sin bilenman ye:
  - Fɛn dɔ bɛ yen min tɛ jigiya bɛrɛ sɔrɔ i la !
  Elizabɛti y"a jaabi ni dimi ye ko:
  - ni jamanakuntigi ye jogoɲumanya-baarakɛla ye ani namaratɔ, o tuma na fɛ, a ka jamanadenw bɛ se ka nisɔndiya jumɛn sɔrɔ !
  Elena ye a kunkolo wuli ko:
  - Awɔ! U ko gɛlɛyaw daminɛna! Nka, o kɛra tigitigi, ɲɛnajɛ tɛmɛnen de ye Putin bila ka da a yɛrɛ la kojugu!
  Elizabɛti y"a kunkolo wuli min ɲɛ ye bulama ye:
  - Ɔwɔ, n tun b"a miiri tuma bɛɛ ko a tɛ se ka kɛ ka ɲɛnajɛ caman di mɔgɔ kelen ma - a sigilen bɛ so finman dɔ kan, o kɔrɔ la a bɛ daminɛ ka da a la ko kɔgɔji bɛ gɛnɛgɛnɛ na a bolo. Wa o kɔfɛ, i n"a fɔ musokɔrɔba min tun b"a fɛ ka kɛ Ala ye, a bɛ laban ni foyi ye!
  Catherine sɔnna o ma:
  - Awɔ! Putin ye 'sànba Sɔrɔ kojugu, wa o y'a Tiɲɛ. Cogo min na nafolo tun bɛ Napoléon, Hitler, Ivan the Terrible kanu fɔlɔ, ka tila k"a kɔdon u la.
  Euphrosyne y"a jira ko:
  - Nikolas II tun ye hɛrɛ sɔrɔbali ye kosɛbɛ, nka o waati kelen na, masakɛ ɲuman ni jogo ɲuman tun don. Misali la, i b"a miiri ko a tun bɛna kɛ ni hɛrɛ ye dɔɔnin a dɔgɔyalenba la kɛlɛ la ni Zapɔn ye. Misali la, ni Amiral Makarov tun sara, wa fɛn bɛɛ tun bɛ se ka kɛ cogo wɛrɛ la. Wa Amiral Makarov sara k"a sababu kɛ ko caman kɛra minnu kɛra ɲɔgɔn fɛ, minnu tun tɛ se ka kɛ. Kun dɔw kosɔn, a ma yamaruya di ko tiɲɛnikɛlaw ka minɛnw ko, wa a kɔrɔɲɔgɔn si ma o yamaruya sugu di. Wa, a ka c"a la, o minɛn in tun ye Irisi ta ye, wa kɛlɛkurunba tun man kan ka jigin ka bɔ minɛn kelen na. Wa hali nin ko in na, Amiral Makarov tun bɛ se ka kisi, i n"a fɔ misali la, Kirill Romanov kisira cogo min na.
  Elizabɛti sɔnna o ma:
  - Ɔwɔ, ni seko dɔɔnin kɛra Nicholas II la, o bɛ se ka kɛ sababu ye ka Irisi jamana ka seko caman di Vladimir Putin ma min ka dɔgɔ ! Misali la, Amiral Makarov tun bɛ se ka Zapɔnkaw kɛlɛ kɔgɔji la ni joli bɔli dɔɔnin ye, o kɔfɛ, kɛlɛ min kɛra ni samurai ye, o tun tɛna kɛ saraka caman ye. Wa ni zarist Irisi ye se sɔrɔ kɛlɛ la ni Japon ye, o tuma na, diɲɛ kɛlɛ fɔlɔ, a ka c"a la, tun tɛna kɛ. O la sa, mansamara kɛlɛbolo fanga tun bɛna bonya kojugu ani Alimanw tun tɛna u ja gɛlɛya ka kɛlɛ laseli kɛ!
  Elena ye a kunkolo wuli ko:
  - A bɛ se ka kɛ! Hali n"a y"a sɔrɔ Makarov kelen tɛ dɛsɛ ni bɔnɛ hakɛ sɛgɛn kɛlɛ la ni Zapɔn ye. Hali ni ne ka kan ka sɔn a ma ko jugu barika tun ka bon. Nka fan wɛrɛ fɛ, ni kɛlɛkurun " Oslyabi " tun ma jigin joona ten, hali Tsushima kɛlɛ senfɛ, o eskadron tun bɛ se ka kari pewu ka se Vladivostok ! Wa o la sa, kɛlɛ min kɛra ni Zapɔn ye, o ma ɲɛ kosɛbɛ!
  Euphrosyne y"a jira ko:
  - Nka kɛlɛ min kɛra san 1945 ni Zapɔn ye, o kɛra kabako ye, a nɔgɔyara, wa a kɛra ɲɛtaa ye. I n"a fɔ Japon ka seko banna. Nka, bɔnɛ ye a sɔrɔ, Stalin ka sebaaya kɛra sababu ye ka kominisiw ka fanga sɔrɔ Siniwa jamana kan ani mansamara barikamaba ni faratilen dɔ bɔra kɛnɛ kan, min tun bɛ ɲini ka bin URSS kan Brezhnev ka fanga kɔrɔ. Wa hali sisan Sinuwa bɛ ka a yɛrɛ kɛ i n"a fɔ a terikɛ dɔrɔn. Wa ale yɛrɛ b"a fɛ ka dugukolo tigɛ an fɛ fo ka se Ural kuluw ma.
  Catherine ye a kunkolo wuli.
  - Awɔ! Ni Zapɔnkaw tun ye se sɔrɔ o waati la, Zheltorossia tun bɛna kɛ yen sanni ka kɛ Sinuwa worodugu fɛ, ani Ɔrɔmu Ɔrɔmu diinɛ tun bɛna na mansamara kɔnɔ sankolo jukɔrɔ. Ani, Axis ye mun sɔrɔ Stalin ka sebaaya nɔgɔman na Zapɔnkaw kan? Mansamara min tɛ Ala dɔn, o bangeli, ani waraba barikama dɔ min bɛ Irisi jamana dancɛw la!
  Elizabɛti y"a kɔlɔsi, k"a ɲinw bɔ kɛnɛ kan ko:
  - O tuma na fɛ, i ka da kerecɛn Ala la. Ni se sɔrɔla Zapɔn kan, o tun bɛna Ɔrɔmu Ɔrɔmu diinɛ mɔgɔ miliyɔn tan kura caman di u ma. O nɔ na, Ala dɔnbali fanga jugu dɔ nana fanga la Irisi jamana na. Wa o kɔfɛ, Stalin ka fanga jolilen nana ni Ala dɔnbaliya ye Sinuwa jamana na. Wa Mao ka mansamara jugu bɔra kɛnɛ kan. Tiɲɛ na, ne t"a faamu Ala tun b"a fɛ min na!
  Elena y"a kɔlɔsi ko:
  - Walima Ala tɛ yen fewu ! Sitanɛ barika ka bon kosɛbɛ ka tɛmɛ Bibulu ka fɔta kan, walima Sebaayabɛɛtigi ka labɛnw tɛ se ka faamuya an bolo!
  Euphrosyne y"a jira ko:
  - A ka c'a la masakɛ juguw de bɛ ɲɛtaa sɔrɔ ka tɛmɛ ! O danfara kelen de tun ye, laala, Alɛkisandiri fɔlɔ ye - masakɛ tun ye hakilitigi ye, a tun ka ɲi, a tun bɛ a yɛrɛ di, a tun ye cɛkɔrɔba ye ani wulu tun tɛ finimugu ye. Ani faralen ɲɔgɔn kan, u ye ɲɛtaa sɔrɔ!
  Elizabɛti y"a fɔ ko:
  - Wa Catherine Filanan tun tɛ jate faama jugu ni jugu ye, wa a fana ye ɲɛtaa sɔrɔ kosɛbɛ. Tiɲɛ don, a tun ye jatɔmuso ye, wa a bɛɛ lajɛlen na, a tun tɛ mɔgɔ ɲuman ye pewu. A ye sɛnɛkɛlaw bali u ka ŋunan u matigiw la. A yɛrɛ ye kabako ye ko ɲɛnajɛ caman dira o mɔgɔ jugu sugu ma!
  Elena ye a kunkolo wuli ko:
  - Ɔwɔ, o kɔ, i ka da kerecɛn Ala la ! Tuma jumɛn na mɔgɔ juguw ni mɔgɔ juguw bɛ ɲɛtaa sɔrɔ kosɛbɛ!
  Catherine ye dɔnkili da ni dimi ye:
  Diɲɛ bɛ lafiɲɛ fariyakow de kan
  Dimi tasuma-fanga bɛ ka wuli ka bɔ kɛnɛ kan cogoba la...
  Tension ye supreme ye, .
  A kununna ni dimi ni siran ye, .
  Siranya dɔrɔn de bɛna teriw di an ma,
  Dimi dɔrɔn de b"i bila ka baara kɛ, .
  O de y'a to ne b'a fɛ ka taa a fɛ
  Hyperplasme bɛna pɛrɛn jama kɔnɔ!
  Elizabɛti y"a fɔ ni sɔgɔsɔgɔ ye ko:
  - Ɔwɔ, Genghis Khan tun ye kafiri maloyalen ye. A tun tɛ se ka kalan kɛ, wa a tun tɛ se ka sɛbɛnni kɛ, nka a ye diɲɛ tilancɛ minɛ. Silamɛw ni kerecɛnw bɛɛ dɛsɛra kɛlɛ la n"a ye. Wa ɲininkali filɛ nin ye: Sebaayabɛɛtigi Ala tun bɛ min o waati la? Ani mun na Mɔngoliw ka kafiriw ye se sɔrɔ Ala kelen diinɛ kan: silamɛya ni kerecɛnya?
  Efrosinya y"a jira ni nisɔndiya ye ko:
  - O cogo kelen na, i bɛ se ka ɲininkali kɛ : Sebaayabɛɛtigi Ala tun bɛ min tuma min na Kaɛn ye Abɛli faga ? Mun na a y"a to balimafaga kɛlɛ fɔlɔ ka kɛ hadamadenw ka tariku kɔnɔ?
  Elena ye sɔgɔsɔgɔ kɛ ani a ye kuma kuncɛ ko:
  - Ɔwɔ, i bɛ se ka sɔsɔli kɛ dan tɛ min na, nka i tɛna a jira abada ko Ala bɛ yen walima ko a tɛ yen wa?
  Ekaterina y"a kɔlɔsi ko:
  - Ne bɛ sigasiga kosɛbɛ Yesu Krisita la. Yahutu minnu tun ye bɔnɛ ye, minnu tun bɛ degun, olu tun bɛ se ka fili ka kɛ mɔgɔ barikama ye, min bɛ se kosɛbɛ, i n"a fɔ Anatoly Kashpirovsky, k"a kɛ masiya ye, k"a kɛ ala ye. N"i ye Anatoly Mikhailovich ka kabakow jateminɛw lajɛ, a ka nɛnɛ ka tɛmɛ Krisita kan!
  Euphrosyne ye sɔgɔsɔgɔ kɛ ka dɔnkili da ko:
  - Ala ka fiyentɔw di u ɲɛw da , .
  Ani ka hunchbacks kɔw tilennen to...
  Ɔwɔ Ala, i ka kɛ Ala ye dɔɔnin dɔɔnin
  Nka i tɛ se ka gengen jiri la dɔɔnin!
  Wa npogotigininw ye talibanw kɛlɛ tugun. U ye joystick butɔni digi n"u senkɔni gansanw ye, u ye Mujahideen caman tigɛ ka jigin, k"u da tiɲɛ yɛrɛ la kuluw kɔnɔ. Taliban kunsigiw sara marifa cilenw fɛ ani marifa tilalenw ka bɔnɔgɔla minnu bɛ se ka bɔn kosɛbɛ. Ɲɛnajɛba kɛra o kɔfɛ, diinɛko juguw fagara jamaba la.
  Wa Alenka filɛ nin ye n"a ka npogotigi cɛɲiw ka bataillon ye, hali ni Tajikistan nɛnɛ, nɛnɛ waati bɛ yen, u bɛ bin talibanw kan sennasanbara la.
  Nka, u bɛ fini surunw don, wa u farikolo datugulen don ni kɛlɛkɛminɛnw ye minnu dilannen don ni Kevlar ye .
  Cɛɲiw bɛ boli ka taa binkanni na ka dɔnkili da:
  - Taliban jugu bɛ ka wuluwulu faraw la , .
  Nka npogotigininw de ka nɛnɛ ka tɛmɛn...
  Aw bɛ a gosi ni napalm ye
  An bɛna ɲɛtaa seli kɛ!
  Ani npogotigininw bɛna manamana ni perle ɲinw ye.
  Wa o kɔfɛ, Anyuta, n"a senkɔniw jɛlenw, bɛna pɔmutɛri dɔ fili ni binkannikɛlanw ye Mujahideenw kan. Wa a bɛna talibanw jɛnsɛn yɔrɔw la, i n"a fɔ wuludenw.
  Npogotiginin y'a ta ka dɔnkili da ko:
  - Bonya ka da Fasodenɲumanya kan, nɔɔrɔ, .
  Tankiw bɛ ka boli ka taa ɲɛfɛ...
  Npogotigininw ka tilayɔrɔbaw bikini kɔnɔ, .
  Foli bɛ kɛ Irisi jamanadenw ye!
  Alla kunsigi bilenman fana bɛ marifa ci jugu kunsigilenw na, k"u tigɛ ka jigin ka dɔnkili da:
  - Rus' ye ŋɛɲɛ kɛ nin taliban in na ,
  San bɛɛ la, o de y"a to a ye Rus ta ye!
  Wa sungurunnin fana bɛna o ta ka limoni fagalen dɔ fili Mujahideen ma n"a senkɔniw ye. Ani ka juguw jɛnsɛn fan bɛɛ la.
  Ani a bɛ fiyɛ cogo min na a fogonfogon sanfɛ.
  Kɔnɔ tan ni caman kabakoyara. Dusukunnabana ye u minɛ, u binna talibanw kunkolo tigɛlenw kunkolo kan, u ye u bugɔ ni muru ye. O kɔfɛ, kɛlɛcɛ ye sɔgɔsɔgɔ kɛ ko:
  - Ko in bɛ sɔsɔliba la yan , .
  Ne dalen b"a la ko a bɛna kɛ dɔrɔn top class ye!
  N bɛ talibanw dɔn, an bɛna se sɔrɔ
  O bɛɛ kɔfɛ, serubi kuncɛba dɔ bɛ an sanfɛ!
  Maria, npogotigi wɛrɛ min tun bɛ bikini na, o y"a ta ka fiyɛ. Wa n"a senkɔniw ye, a ye mɔgɔfagala fanga belebeleba dɔ fili jugu ma, saya nilifɛn min bɛ tiɲɛni kɛ kosɛbɛ. A ye taliban kɛlɛcɛw tigɛtigɛ ka sɔgɔsɔgɔ, k"a ɲinw bɔ kɛnɛ kan:
  - Bugunba dɔ bɛ Irisi jamana lamini na ,
  Wa taliban kɛlɛcɛ bɛ ka boli ka taa Fasokanw na!
  Olɛnpi ye npogotigi ŋana ye tiɲɛ na. A ka bon wa o waati kelen na a kunsigi bɛ kɛ bulama ye. Kɛlɛcɛ in bɛ ni kɔkili cɛɲiw ye, ani presse barikama, min bɛ lamini ni sokola tile ye. Ayiwa, mɔgɔ si tɛ se ka o waraba sunguru sugu kɛlɛ tiɲɛ na.
  Wa sisan, n"a sen barikamaw ye, farikolo-ɲɛnajɛw, sennasanbaraw, a ye binkannikɛlanw barili kuuru dɔ kɔrɔta ani a bɛna o fili talibanw ma cogo min na. Wa o barili in bolila ni teliyaba ye, min bɛ mɔgɔ faga. Wa a bɛna bin cogo min na Mujahideenw kan, k"u tigɛtigɛ tiɲɛ na.
  Kɛlɛcɛ-jagokɛla y'a ta ni nisɔndiya ye k'a dɔnkili da ko:
  Wa Murov sanfɛ sankolo bɛ ka sɔgɔsɔgɔ, .
  Yeelen tilebɔ bɛ ka wuli...
  An bɛ i ko Ilya Muromets denmusow,
  A ma kɛ fu ye k"u y"u yɛrɛ bonya u ka fanga la!
  . SABABU No. 7nan.
  Tiɲɛ na, a ka di kosɛbɛ ka talibanw kɛlɛ ani k"u faga ka tɛmɛn ka kɛlɛ kɛ n"i balimaw ye Ukrainekaw fɛ. Yan ne hakili la, bɛɛ bɛna sɔn a ma ko jurumu don ka balimaw faga. Wa Vladimir Putin welelen don kɛnɛ kan kaban Risi sɔrɔdasiw kɔnɔ - Vovka-Cain !
  Olympias ye dɔnkili da ni dimi ye:
  Ayiwa, i bɛ se ka balima joli faga?
  O bɛɛ kɔfɛ, i ka da a la, mɔgɔ bɛ bange nisɔndiya de kama...
  Ba t'a denkɛ bila ka taa ɲɛfɛ, .
  Wa hali samiyɛ fɛ, waati jugu bɛ kɛ kɛlɛ waati la!
  O kɔfɛ, sunguru jagokɛla bɛna fiɲɛ sama kosɛbɛ a fogonfogon la ka fiyɛ. Kɔnɔnatumu kɛmɛ caman bɛ dusukun tantanni sɔrɔ o yɔrɔnin bɛɛ, u bɛ fasa. Wa u dawolo nɛrɛmuguma bɛ pan ka jigin ka taliban sɔrɔdasiw kunkolow sɔgɔ minnu bɛ taa ɲɛ Irisi sɔrɔdasiw jɔyɔrɔw kan.
  Olympias, ka wuluw gosi ni fiyɛli ye k"u bila ka bin u kabakoya, o y"a ta k"a sɔgɔsɔgɔ:
  Ta, ta, ta - wuluw bɛ gosi, .
  Yan, yen, yen - masin marifa ye a gosi !
  Talibanw ka kɛlɛbolo ye se sɔrɔ pewu,
  Wa mɔgɔ si tɛ se ka se sɔrɔ npogotigininw ka kɛlɛbolo kan!
  Marusya fana ye marifa ci taliban sɔrɔdasi minnu bɛ ka taa ɲɛ. A b"a ka dimi n"a ka kalasi sanfɛla jira. A ka marifatigi bɛ Mujahideen ka kulu bɛɛ tigɛ ka jigin.
  Npogotiginin bɛ saya nilifɛn fagalen dɔ fili n"a senkɔni gansanw ye. A bɛ taliban kɛlɛcɛ caman gosi, ka sɔgɔsɔgɔ:
  - Kɛlɛbolo kɔrɔw, .
  Nin ye npogotiginin ka kɛ sennasanbara ye...
  Denmusow ni denkɛw, .
  An ka bɛɛ tigɛli kɛ tulonkɛ ye!
  Npogotigi kɛlɛcɛw cɛ ka ɲi tiɲɛ na.
  Matryona, min bɛ marifa ci talibanw na ani ka tiɲɛni nilifɛnw fili n"a senkɔni gansanw ye, o ye sɔgɔsɔgɔ kɛ ko:
  - Nɔɔrɔ ka kɛ npogotigininw ye bikini kɔnɔ , .
  U ye Mujahideenw gosi...
  Npogotigininw bɛ ni muru ye sennasanbara la, .
  U bɛ bin nin cogo la tilelafana dun kama!
  Npogotiginin dɔ, n"a cɛsirilan finman don, n"a kɔkiliw ka ɲi, o bɛ marifa ci talibanw ma minnu bɛ ka taa ɲɛ. A b"o kɛ ni seko ni dɔnko ye kosɛbɛ ani cogo bɛnnen na. A b'u tigɛ ka jigin i n'a fɔ binkɛnɛ tigɛlan, ka dɔnkili da:
  - Npogotiginin tun bɛ dɔn kɛ polka la , .
  Gazon kan sɔgɔmada joona fɛ...
  Kɔnɔ bɛ numan fɛ, kɔ bɛ kinin fɛ, .
  Nin ye polka Karabas ye!
  Wa sisan, kɛlɛcɛ bɛna mɔgɔfagala dɔ fili jugu ma tugun n"a senkɔniw ye. Wa a bɛna taliban caman da.
  Yan, Victoria ni Veronica bɛ kɛlɛ la. Npogotiginin fila bɛɛ ka nɛnɛ kosɛbɛ. Ani u bɛ marifa ci ka ɲɛ kosɛbɛ.
  Victoria ye halakili nilifɛn fili n"a sennasanbara jɛlen ye ni fanga fagalen ye. A ye dushman caman tigɛ ka sɔgɔsɔgɔ:
  - wari bɛ ka wuli bɔrɔ kɔnɔ , .
  Fasojamanaw bɛ ka wuli...
  Ani Irisikan na - .
  Wari kɔrɔ ye manɛ ye!
  Npogotigi wɛrɛ ye butɔni digi n"a sin bilenman ye, o min ye ultrasound dɔ daminɛ min bɛ mɔgɔ tulo tigɛ, k"a to a ka pan fiɲɛ fɛ. Wa kaban, kɔnɔ ba caman binna talibanw kunkolo tigɛlenw kan. Ani an k'u bugɔ.
  Npogotiginin kunsigi bilenman in ye dɔnkili da ko:
  Mujahidew ye binkanni kɛ Irisi jamana kan
  U ka ca Afganistan jamana na...
  kɛlɛ kɛ u ye Afganistan o waati la , .
  Sisan, taliban siranninw y"a ka npan kɔrɔta!
  
  Nka npogotigi sennasanbaraw tɛ u fari faga, .
  U bɛna a jira dɔrɔn ko kalasi sanfɛla...
  Ni talibanw ka kɛlɛbolo ye u bɛ kɛlɛ teliya la,
  Ani u bɛ gosi ɲɛ na yɛrɛ!
  Wa kɛlɛcɛ min sennasanbara ye, o bɛna halakili nilifɛn dɔ fili ni fanga fagalen ye. Wa bɛɛ b'a sɔrɔ a fɛ.
  Alice ni Angelica ye marifa ci talibanw na ni marifakisɛw ye. Wa u b"o kɛ ka ɲɛ kosɛbɛ. Wa u bɛ o tasuma tigitigi sugu ɲɛminɛ.
  Alisi y"a ta ka dɔnkili da ko:
  Dushman fɛ, sanubɔlan dɔ bɛna kɛ yen,
  Aw ka to kɛnɛya la ka...
  Npogotigininw bɛ boli farilankolon na nɛnɛ waati!
  Wa u b'u kɔ kari ni Mujahidenw ye!
  Wa kɛlɛcɛw y"u nɛnkunw jira o yɔrɔnin bɛɛ la!
  Wa o kɔfɛ, Alice ye marifa ci, ka baara kɛ ni sinji bilenman ye tuma min na a ye butɔni digi. Ani ka taliban tan ni fila gosi.
  Alice y"a ta k"a sɔgɔsɔgɔ, k"a ɲinw bɔ kɛnɛ kan:
  - Fasodenɲumanya ni hɔrɔnyali kama fo ka se a laban ma ,
  Npogotigi sennasanbaraw bɛ bikini kɔnɔ
  Aw ye o ɲɔgɔnna heroines ye...
  Ka dusukunw gosi ɲɔgɔn fɛ!
  Angelica y"a jira ko:
  - K'a gosi ni kan kelen ye ! Nin ye koba ye dɛ!
  Maria Kolesnikova iko elfw ka masamuso bɛ yamaruyaw di minnu bɛ kɛ ni cɛsiri ye ani minnu bɛ kɛ ni fanga ye. Npogotigi jagɛlɛn ni jagɛlɛn don.
  A bɛ siniɲɛsigi ni kɛlɛ ye, Irisi jamana na Tajikistan ni talibanw ye.
  Nka nin bɛɛ cɛ ka ɲi kosɛbɛ. Wa a jɛlen don ko a tun ye joli ye, wa a tun bɛ kɛlɛ kɛ kosɛbɛ. kɛlɛ min daminɛna ni talibanw ye san 2023 samiyɛ la , o tora ka juguya .
  Talibanw ni Irisi jamana ka kɛlɛ tora senna. Afganistan jamana ye jamanaden caman ye, kamalennin caman kɔngɔ bɛ u la, u bɛ dimi, u bɛ kɛlɛ kɛ.
  Wa u bɛ kɛlɛ la Tajikistan k"a sɔrɔ Irisi bolo sirilen bɛ Ukraine kɛlɛ la, diɲɛ fanba bɛ min dɛmɛ.
  Wa talibanw bɛ nafa sɔrɔ o la.
  Nka npogotiginin sennasanbaraw ni cɛɲiw bɛ kɛlɛ la Irisi fan fɛ. Kɛlɛw bɛ na ni jikuruw ye.
  Natasha ye marifa ci Mujahideen ma. U bɛ baara kɛ ni dragon machine gun barikama ye. Ani ka marifaw sanji kɛ talibanw kan.
  U bɛ bin, ka digi npogotigininw kan. Yan, Irisi jamana ka ɛlikopɛri min binna ka bɔ awiyɔn kɛlɛli yɔrɔ la min kɛra waati kunkurunnin kɔnɔ, o bɛna bin. Talibanw ye marifa ci a la. Tiɲɛ don, npogotigininw tɛ ɛlikopɛri kɔnɔ, cɛw de bɛ yen, wa i tɛ hinɛ u la kɛrɛnkɛrɛnnenya la.
  Ani Natasha ye sunguru ye ani a sennasanbara don bikini la. Wa ni i bɛ ɲini ka kɛ farilankolon ye, o tuma na fɛ, mɔgɔ si tɛna i bali walima k"i bali.
  Natashka ye halakili nilifɛn dɔ fili n"a bolokɔnincininw ye minnu senw sɔgɔlen don, fanga min bɛ mɔgɔ faga. A ye talibanw jɛnsɛn fan wɛrɛw fɛ ka dɔnkili da, k"a ka perle ɲinw bɔ kɛnɛ kan:
  Yan, nɛnɛ, nɛnɛ, nɛnɛ, .
  A daminɛna yɔrɔnin kelen...
  Furiously sweeps, sweeps - Bamako, Mali.
  A bɛna fisaya sini
  Sini, sini, sini!
  Wa sisan, san kura don!
  Tiɲɛ na, nɛnɛ nana Tajikistan jamana na san kura don na. Wa sisan, Irisi npogotigininw bɛ sennasanbara jɛlenw to nɛnɛ na, wa a ɲɛ ka ɲi kosɛbɛ.
  Zoya y'a ta ka dɔnkili da ko:
  Kelen fila saba - .
  Aw ye aw ka processeurs (porosesɛriw) ko duguma!
  Naani, seegin duuru,
  An ka taa lapta tulon kɛ!
  Wa npogotiginin min sennasanbaraw bɛ a la, o bɛna saya nilifɛn dɔ daminɛ ni mɔgɔfaga fanga ye.
  Zoya y"a ta ka dɔnkili da, k"a ɲinw bɔ kɛnɛ kan:
  Kelen fila saba naani duuru,
  Lapin bɔra ka taa taama na...
  Npogotiginin bɛ boli ka na yan
  A bɛ Mujahid faga!
  Wa Zoya y"a ta k"a kan jan jira.
  Nka Agustin fana bɛ tasuma ɲɛminɛ. Npogotigi sugu min tun tɛ se ka nɛnɛ ka tɛmɛ o kan. Wa a bɛ sɛbɛnni kɛ ni kɔnɔnajɛya ye min bɛ mɔgɔ faga. A bɛ Mujahideenw tigɛ ka jigin k"a sɔrɔ seli ma kɛ min tɛ mako ɲɛ. O kɔ fɛ a bɛ dɔnkili da daminɛ;
  Ni kɔfɛla nafa tɛ - .
  Sɔrɔdasi timinandiya tɛna dɛmɛ...
  Ayiwa, ni diyagoya tɛ yen, .
  Kɔfɛla bɛna kɛ juguw ka tilelafana ye!
  Wa Agustin kunsigi bilenman bɛna halakili nilifɛn ta k"a fili, n"a senkɔniw jɛlenw ye. Wa tiɲɛ yɛrɛ la a bɛna dushman caman tigɛtigɛ fo a bɛ siran dɔrɔn.
  Tiɲɛ don, Agustin ma sababu sɔrɔ ka dɔnkili da:
  N ye n farilankolon ye
  A tun bɛ ka pan ka foro lamini o cogo la!
  N tun bɛ ka pan ka foro lamini...
  Kulatsky ye dɔnkili da ɲɔgɔn fɛ!
  Wa sungurunnin bɛna a ɲɛw ta minnu bɛ manamana ni safir ye ani minnu bɛ manamana. Wa a ɲɛw cɛ ka ɲi. Wa kan in ye nalonmaya ye kosɛbɛ. Ani o cogo la agile, ani ten groovy. Ayiwa, a bɛ i n"a fɔ a ye oranjɛ jilama sugu dɔ ye dɔrɔn.
  Svetlana fana bɛ kɛlɛ la. Wa n"a senkɔni gansanw ye, a bɛ halakili kadow fili. Minnu bɛ mɔgɔ faga ani ka tiɲɛni kɛ kosɛbɛ.
  Wa a kɛrɛfɛ, talibanw ye Risi pankurun dɔ ta k"a gosi. Wa, Irisi sɔrɔdasiw ka mobili y"a daminɛ ka tigɛtigɛ, kɛlɛkɛminɛnw pɛrɛnna. Wa tugun cɛw bɛ sa.
  Nka Svetlana mago tɛ cɛ kasadimanw na. U ka kan ka tɔɔrɔ. Npogotiginin y'a ta ka dɔnkili da ko:
  Cɛw, cɛw, cɛw, .
  Aw ye brutes belebelebaw dɔrɔn de ye
  Ni npogotigininw y"i faga
  U bɛ dugukolo saniya kosɛbɛ!
  Tiɲɛ na, talibanw ye waraw ye.
  U ye npogotigi cɛɲi dɔ minɛ siɲɛ kelen. Ayiwa, k"a daminɛ, u y"a ta k"a sama ka taa san fɛ jirisunba kan. U ye kolotugudaw tigɛli bɔ n bolow la, o tun bɛ dimi kosɛbɛ.
  O kɔfɛ, u ye stoki dulon sungurunnin sen gansanw na, minnu sirilen bɛ a senkɔniw na. O kɔfɛ, u y"a ta ka tasuma mana a senkɔni jɛlenw kɔrɔ, minnu kurulen don ni cɛɲi ye.
  Irisi sungurunnin tun bɛ dimi kosɛbɛ. Talibanw, sanni u k"a senkɔniw tobi, u y"a senw ta k"u tulu kɛ ni tulu ye. O cogo la, a senkɔni jeni dɔɔni dɔɔni, wa a tun bɛ dimi kosɛbɛ. Npogotiginin ye sɔgɔsɔgɔ kɛ ka mankanba bɔ. Wa talibanw fana y"a bugɔ a kɔ ni a kɛrɛw la ni bugɔli ye. O kɔ, u y"a latigɛ ka dɔ fara o tɔɔrɔ kan. An ye nɛgɛ funteni dɔ bɔ k"a daminɛ ka cɛɲi in gosi a kɔ ni a disi la.
  Ani a bɛ dimi cogo min na. Kɛrɛnkɛrɛnnenya la, tuma min na talibanw y"a daminɛ ka sinji bilenmanw tigɛli kɛ ni nɛgɛ bilenmanw ye ka taa Risi sungurunnin in na. Wa a kasila kosɛbɛ.
  Wa talibanw ka kulu ɲɛmɔgɔba tun ye dibi ye dɔrɔn ka bɔ tɔɔrɔ la. A y'a ka sanu ɲinw bɔ kɛnɛ kan.
  Irisi sungurunnin ye daji da a kan k"a jaabi. O kɔfɛ, u y"a daminɛ k"a senkɔniw kari. O min bɛ dimi kosɛbɛ. Npogotiginin fana fari fagara dimi juguba kosɔn, dimi min tun tɛ se ka muɲu.
  Nka talibanw tora ka tɔɔrɔ. Fɔlɔ, u ye sungurunnin in lasegin a hakili la, u kɛtɔ ka jisuma ji daga dɔ bɔn. Wa o kɔfɛ, u ye sensɛriw ni elekitorodew sigi a fari la.
  O kɔfɛ, cɛden fila ninnu y"a daminɛ ka dinamo pedali kɛ. Jikuruw y"a daminɛ ka woyo ani sungurunnin in y"i yɛrɛyɛrɛ jahanama dimi fɛ. Wa tiɲɛ na ni a bɛ farikolo kan
  Kuran bɔli bɛ tɛmɛ , a bɛ mɔgɔ lasiran, kuma ye ko sow kuluw bɛ ka boli ka tɛmɛ. Wa tiɲɛ na, sunguru o sungurunnin min bɛ yan, o bɛna kule.
  Wa cɛdenw bɛ pedali kɛ, npogotigi farilankolon bɛ kule i n"a fɔ kungo waraba. Wa o b"a tɔɔrɔ tiɲɛ na. Ani, o mankan in tɛ se ka muɲu dɔrɔn.
  Wa ka fara sisan kan, talibanw bɛ Risi sungurunnin in senkɔniw fana tobi, minnu datugulen don kaban ni kuru belebelebaw ye. U ye n kɔ fana gosi ni nɛgɛ funteni ye. Wa u ye gosi ni dimi ye ani ka mɛn.
  Wa o waati kelen na, u ye dɔ fara mugu kan. U y"a daminɛ ka sungurunnin in kɔrɔta ani ka girinya caman dulon bloki kan walasa k"a kolotugudaw tigɛli pewu.
  Talibanw ka jatigɛwalekɛla kuntigiba ye dɔnkili da ko:
  O ye dimi ye dɛ, o ye dimi ye dɛ
  Ntɔn jate bɛna kɛ : duuru - zeru !
  Ayiwa, i bɛ se ka mun ta kungo kɔnɔ? U ye npogotigininw tɔɔrɔ ni juguya ye kosɛbɛ, nka u ma kɛ kɛrɛnkɛrɛnnenya la. Hali ni elekitorode (elektɔriw) Dònna Venus kɔnɔbara la ani o kɔ fɛ kurunba in Kɛra cogo min na.
  Talibanw ye barbariw ye. O la, u ye pankurunw kɛlɛbolo bɛɛ san ka bɔ Sinuwa jamana na ni wari ye, u ye min sɔrɔ dɔrɔgu la. Tiɲɛ na, Sinuwa ye Irisi jamana ka caliko jɛɲɔgɔn n"a teri ye.
  Wa talibanw ye juguw Kὲlɛ n"u ka pankurunw ye.
  Nka u kɛlɛli la, Irisi npogotigi naani bɛ T-95 kɔnɔ. U bɛ sennasanbara la tiɲɛ na ani bikini kɔnɔ.
  Ani mun bɛ kɛ?
  Elizabɛti ye marifa ci Mujahideen ma n"a senkɔniw ye, ka sɔgɔsɔgɔ:
  - nɔɔrɔ ka kɛ Wolo Fasokanw ye !
  Catherine fana ye talibanw bugɔ , k"a ka senkɔni jɛlen, bulama kɛ k"a ɲininka ko:
  - waraw faso ye mun ye ?
  Elizabɛti y"a ɲinw bɔ kɛnɛ kan, k"a jaabi ko:
  -Tiɲɛ don, Irisi jamana!
  Catherine ye sɔgɔsɔgɔ kɛ k"a jaabi ko:
  - N tun b'a miiri ko Ɛndujamana don !
  Elena ye dushmanw gosi ni a sin sin bilenman dɛmɛ ye, sanni a k"a ka bra bɔ ka sɔgɔsɔgɔ:
  - n tun b' a miiri ko waraw faso ye Afiriki ye !
  Euphrosyne ye pedaliw digi n"a ka sennasanbara jɛlenw ye, ka dɔnkili da ko:
  - Denmisɛnninw, .
  Abada...
  Aw kana taa Afiriki ka taama...
  Afiriki kɔnɔ, jɛgɛw bɛ yen, Afiriki kɔnɔ, goriw bɛ yen,
  Ntori belebelebaw bɛ Afiriki kɔnɔ!
  Npogotiginin naani sennasanbaraw, sinbara bilenmanw, olu bɛɛ tun bɛ dɔnkili da.
  U bɛna i kin
  Gosi ani ka mɔgɔ dusu tiɲɛ...
  Denmisɛnw tɛ taa taama na farafinna!
  Binkannikɛla dɔ bɛ Afiriki kɔnɔ
  Mɔgɔ jugu dɔ bɛ Afiriki kɔnɔ
  Afiriki kɔnɔ, Barmaley juguba dɔ bɛ yen!
  A bɛna i kin
  Gosi ani ka mɔgɔ dusu tiɲɛ...
  Denmisɛnw tɛ taa farafinna taama na,
  O ye sugo jugu ye Afiriki kɔnɔ,
  Dugukolo jugu
  Barmaley barika banna ka bɔ a kɔnɔ!
  A bɛ boli ka farafinna lamini ka denmisɛnw dun !
  Ɔwɔ denmisɛnw! Ɔwɔ denmisɛnw!
  Ɲɛnajɛ ye ŋɛɲɛ ye, nka tuma min na talibanw ye Risi cɛden dɔ minɛ min si bɛ san tan ni naani ɲɔgɔn bɔ , u y"a ta kosɛbɛ. Fɔlɔ u y"a ka finiw bɔ a la k"a siri siri jirisunba kan.
  O kɔfɛ, dushman min tun bɛ ni finimugu ye ani ni kunsigi ye, o y"a daminɛ ka kamalennin farikolo farilankolon, farikolojidɛsɛ jeni ni bere ye ni nɛgɛ funteni ye.
  O kɔfɛ, talibanw fagabaga nana ni nɛgɛ dolow bilenman ye cɛnin disi jɛlen na, k"a digi a kan.
  Cɛdennin kulela dimi jugu fɛ ani a hakili bɔra a la. O kɔfɛ, cɛnin in nana a hakili la. U y'a sen gansanw digidigi, minnu tun bɛ ɲini ka kɛ denmisɛnninw ye, ka don jirisunw kɔnɔ. Wa u y"a daminɛ ka girinw dulon bɔrɔw kan bloki kɔnɔ. Wa o tun bɛ dimi kosɛbɛ. Cɛdennin farikolo fitinin tun bɛ wuli kosɛbɛ, wa cɛnin ye sɔgɔsɔgɔ tiɲɛ yɛrɛ la .
  Irisi cɛnin tora ka tɔɔrɔ. Aw bɛ aw senkɔniw tulu kɛ ni tulu ye. Wa o kɔ, u ye tasuma mana u kɔrɔ.
  Ani cogo min na cɛnin kulela ni kungo ye o kɔfɛ. Ɔwɔ, o tun bɛ dimi kosɛbɛ.
  Cɛdennin in tora ka pɛrɛn, talibanw y"a bugɔ ni bugɔli ye.
  O kɔ, u ye cɛnin minɛ a kɔkiliw la ni bɔgɔdaga ye. Wa tugun, u y'a kɔnɔna wuli pewu.
  O kɔfɛ, talibanw ye dɔnkili da ko:
  An na kafiriw bɛɛ halaki,
  U ka kɛ funankɛninw ye...
  Serubi dɔ filɛ nin ye an sanfɛ.
  An bɛna bɛɛ bila pankurun kan!
  O kɔfɛ, cɛnin min bɔra Irisila, o karilen don ni nɛgɛfugulan funtenimanw ye, a senkɔniw bɛɛ tun bɛ a sennasanbaraw kan. Wa talibanw y"o kɛ dɔɔnin dɔɔnin, walasa ka dimi caman lase cɛnin cɛɲi in ma. Wa o kɔfɛ, u y"a daminɛ ka kɛlɛcɛ kamalennin kɔkiliw kari ni nɛgɛ finmanw ye.
  O la, u y"u kari a ye walisa cɛnin kɔkili kuuru kelen kana to yen. Wa cɛnin sara dimi fɛ.
  Sani a ka sa, Mujahideen ye kamalennin in ka bolow sɔgɔ. Wa o tun bɛ dimi kosɛbɛ.
  O waati kelen na, Anastasia Witcher ye talibanw kɛlɛ ni binkanni-aviyɔnw ye. A tun be baara kɛ ni misiriw ye. A ye joystick butɔni digi n"a senkɔni gansanw ye ka dɔnkili da ko:
  Sanfɛ ka taa sanfɛ ka taa sanfɛ
  Fuhrer y'a nugu kɔrɔta...
  Tuma dɔw la, an ka so sanfɛlanw bɛ fiyɛ, .
  Nka, talibanw ma kɔgɔ!
  Akulina Orlova fana ye a jugu gosi. A b"o kɛ ka ɲɛ kosɛbɛ, wa a bɛ baara kɛ n"a sinbara bilenman ye walasa ka butɔni digi. Ani Irisi jamana ka binkanni-aviyɔn dɔ pɛrɛnna a kɛrɛfɛ. Wa a diyara a ye ni mɔgɔfagala ka nilifɛn ye min bɔra talibanw fɛ. N"a sɔrɔ fɛn dɔ dilannen don Sinuwa jamana na. Wa a bɛna i tiɲɛ pewu.
  Akulina ye dɔnkili da ko:
  - Ni cɛ dɔ taara ɲɛ ka taa sanubɔlan na , .
  Ka ɲɛnamaya lakana walasa...
  Aw ka kɛ npogotiginin sennasanbaraw ye!
  Wa kɛlɛcɛ bɛna ŋɛɲɛ kɛ ka ŋɛɲɛ kɛ. Tiɲɛ don, hali ni fonɛnɛ bɛ yen, npogotiginin senw tɛ sanbara si dɔn. Ani a senkɔniw ye bulama ye ani u bɛ yeelen bɔ tiɲɛ yɛrɛ la. Nin sungurunnin in ye super dɔrɔn ye.
  A disi sinw ye bilen ye, u bɛ manamana i n"a fɔ egilisiw kuncɛw. Nin ye sunguru kɛlɛbaga ye, n"an b"a fɔ o cogo la.
  Ɔwɔ, cɛw man di a ye. Hali n"a bɛ baara kɛ n"a nɛnkun ye ni nisɔndiya ye ɲɛnajɛ kama. Tiɲɛ na, a ka di kosɛbɛ ka maga i sinbara bilenmanw na ni sungurunnin wɛrɛ ka nɛgɛberew ye minnu bɛ wele ko fraise. Walasa k"a kɛ koba ye.
  Akulina y'a ta ka dɔnkili da ko:
  Nin sungurunnin sennasanbara in ko la
  N tun tɛ se ka ɲinɛ...
  A tun bɛ iko siraba kan kabakurunw
  U bɛ sennasanbara nɔgɔlenw fari tɔɔrɔ!
  Ani Akulina bɛna a ka safir ɲɛw ta k"u kuru.
  Yan, a ye sunguru ye min ka sanfɛla ni a ka kalasi ka bon kosɛbɛ.
  Ani Margarita Magnitnaya fana ye awiyɔn bolila ye. Npogotiginin fila bɛɛ ka di kosɛbɛ ka da ɲɔgɔn kɛrɛfɛ ani ka maga u sinw na minnu bɛ manamana i n"a fɔ rubi.
  Nka, u tɛ cɛw fana bila kɔfɛ.
  Ayiwa, o cɛma, Margarita bɛna a ta ka Mujahideen gosi ni fanga fagalenba ye.
  O kɔ, a bɛna dɔnkili da ko:
  Oh, senw jumɛn don!
  Cogo min ka ɲi...
  Kana siran, den
  I ka telefɔni nimɔrɔ sɛbɛn!
  Ani Margarita bɛna a nɛnkun jira. Npogotiginin ye min bɛ kɛlɛ kɛ kosɛbɛ.
  Ani a senkɔniw bɛ mɔgɔfaga nilifɛnw ci.
  Akulina Orlova ye dɔnkili da ni nisɔndiya ye:
  - Margarita, finɛtiri da wulilen don, .
  Margarita, i hakili b"a la ko o bɛɛ kɛra cogo min na!
  Anastasia Witchakova ye a kunkolo wuli ko:
  - Ɔwɔ, musow ! An bɛ se ka fɛn bɛɛ kɛ ani an bɛna an juguw foni pewu!
  Wa npogotigininw ye dɔnkili da dɔnkilida la:
  An ka kɛlɛbolo barika ka bon
  A bɛ diɲɛ lakana...
  Talibanw ka taa ɲɛ
  U sungurunnin bɛ ka faga!
  Misali la, Fedora fana bɛ kɛlɛ kɛ. A bɛ bɔgɔdaga dɔ ci Mujahideen ma. Wa n"a y"a Furu, a tɛna Kɛ i n"a fɔ a ka ca mɔgɔ si fɛ. Hali ni talibanw kunsigi jan ni kunkolo tigɛlen don.
  Fedora b"a sennasanbaraw taama bɔgɔ la ka dɔnkili da ko:
  Yala i bɛ tilebin ye sankolo la wa?
  Taamaʃyɛn sirannin dɔ don surf...
  Dugukolo kan nɛrɛmuguma
  Sagakulu minnu bɛ kulekan bɔ diɲɛ kɔnɔ!
  Wa npogotigi wɛrɛ, n"o ye Sirafima ye, o ye bɔnbu fagalen dɔ fili n"a senkɔniw ye, ka talibanw ka jamaba dɔ tigɛtigɛ k"a fɔ ko:
  Taliban - danga bɛ wuli, .
  Talibanw - saya bɛɛ...
  Talibanw ni kɛlɛbolo salenw!
  Talibanw bɛ ka dibi in ɲɛminɛ!
  Talibanw ye!
  Wa Serafima bɛna fiyɛli ta a da la, ani a bɛna fiyɛ cogo min na ko kɔnɔw bɛna fasa ka Mujahidiw kunkolo sɔgɔ n"u dawolo ye.
  Npogotigininw, n ka kan k"a fɔ ko u ka ɲi kosɛbɛ ani u cɛ ka ɲi kosɛbɛ.
  Wa sisan aw bɛ se k"a ye cogo min na talibanw ye tasuma don Irisi marifakisɛw marayɔrɔ dɔ la. A y"a daminɛ ka jeni ani marifaw pɛrɛnna ni fanga fagalen ye. Talibanw bɛ mankan bɔ ka nisɔndiya.
  Nka npogotiginin minnu bɛ bɔ san fɛ, olu bɛ ka fusa ni Mujahideen ye. Ani, i bɛ se k"a ye cogo min na Albina ni Alvina bɔra sankolo la.
  Npogotiginin fila bɛɛ ye blonde kabakomaw dɔrɔn de ye. Ani kabako cɛɲi. Wa tiɲɛ na, sennasanbara ani ka panti finman dɔrɔn de don.
  Ninnu ye musow ye minnu ka bon kosɛbɛ, an k"a fɔ. Wa u bɛ se ka min kɛ, bɛɛ tɛ se ka segin o kan.
  Wa kɛlɛcɛw, tiɲɛ na, n"u ye mɔgɔfaga daminɛ, i tɛna se k"u bali.
  Albina ye rocket dɔ ci min fanga ka bon kosɛbɛ ka bɔ awiyɔn kɔnɔ. Wa a ye talibanw ka sɔrɔdasi bunker kari, o kɔfɛ a ye dɔnkili da ko:
  - ne de barika ka bon diɲɛ kɔnɔ , .
  Hali sennasanbaraw, sinbara farilankolonw...
  An ka talibanw su ji la wc la,
  An tɛ se ka kɛ barikantanya ye!
  Alvina bɛ ka taa a fɛ ka saya nilifɛnw ci ni a senkɔni gansanw ye. Ka Mujahideen faga, a y'o ta ka dɔnkili da:
  - An bɛ npogotigi cɛɲiw sɔrɔ, .
  U b'a fɔ dɔrɔn ko cɛɲi....
  Komsomol tɔndenw ka kumakan fitinin Zvonitz , .
  Sanfiɲɛba bɛna na!
  Wa npogotiginin fila bɛɛ bɛna a ta ka dɔnkili da u fogonfogon sanfɛ:
  A to n ka taa Himalaya kuluw la
  A to ne ka taa foyi la
  N'o tɛ, ne na kule, n'o tɛ, ne na wuluwulu,
  N'o tɛ, n bɛ mɔgɔ dɔ dun!
  Wa sungurunnin bɛ kulekan daminɛ dɔrɔn. Wa a hakili la, a ka nɛnɛ kosɛbɛ ani a bɛ mɔgɔ ɲɛnajɛ. Wa n"i pɛrɛnna - Kukareku - o bɛ mɔgɔ lasiran tiɲɛ na.
  O waati kelen na, npogotigininw y"u ta ka marifa ci daminɛ ka bɔ marifa girinmanw na, o ye mɔgɔw bila ka miiri. Wa u bɛ marifa ci kosɛbɛ ten.
  Npogotiginin Vivola ye dɔnkili da, k"a ɲinw lamaga ani k"a juguw ci tigitigi:
  - ne ye npogotigi barikama ye diɲɛ kɔnɔ , .
  N b'a fɛ ka dafalenya sɔgɔ ka bɔ cɛw la...
  Sɔrɔdasiw t'a dɔn cool broadcast,
  Yɔrɔ min na sungurunnin ɲinɛna ka blow job dɔɔnin di!
  Wa kɛlɛcɛ bɛna ŋɛɲɛ. Ɔwɔ, cɛɲiw bɛ dushmanw bugɔ cogo dɔn.
  Wa, n"an b"a fɛ ka tiɲɛ fɔ, u bɛ se ka mɔgɔ kunsigi tigɛlenw ka biɲɛw ni a ɲɛda kari.
  O la sa, i jija ka wuli ka o cɛɲi suguw kɛlɛ.
  Nicoletta fana bɛ kuma talibanw kan. Npogotiginin ye min bɛ kɛlɛ kɛ kosɛbɛ ani min bɛ kɛlɛ kɛ. Wa n"a bɛ ŋɛɲɛ kɛ, a bɛ iko dibi la muso fariman dɔ ka ŋɛɲɛ don .
  Nicoletta b"a ɲinw bɔ kɛnɛ kan ani a bɛ mankanba bɔ:
  Anw ye, wow, binkannikɛlaw, .
  Binkannikɛlaw, binkannikɛlaw!
  Bang , bang ni i sara, .
  Salenw, salenw!
  Wa sungurunnin bɛna fiɲɛ sɔgɔ ni a nɛnkun ye. Wa a ka di cogo min na ka sungurunnin wɛrɛ ka sin bilenman sɔgɔ. Wa a b"a sɔrɔ a bɛ manamana kosɛbɛ ani a bɛ manamana ni rubiw ye.
  Nicoletta ye ŋɛɲɛ kɛ ani a ye sɔgɔsɔgɔ kɛ ko:
  - Nɔɔrɔ ka kɛ sanfɛla jagokɛlaw ye !
  Yɔrɔ wɛrɛw la npogotigininw fana dimina kosɛbɛ. Wa o kɔfɛ, misiriw binna talibanw ka jɔyɔrɔw kan. Aurora y"a bila ni a sinw sin bilenmanw ye, minnu tun bɛ kɛ ka butɔni digi.
  Ani misiriw ye wuli. Wa Mujahideenw bɛ ka mankanba bɔ.
  Nin ye Komsomol mɔgɔ wɛrɛ ye min bɛ ka tɔɔrɔ. K"a sɔrɔ a ma sigasiga, cotton wulu min sirilen don ni gazi ye, o donna a senkɔniw cɛma. U y'a ta k'a sɔrɔ u ma kuma wɛrɛ fɔ ka tasuma don a la.
  Tasuma ye bɔgɔdaga minɛ. Npogotiginin bɛna o ta ka mankanba bɔ. Wa o kɔ fɛ, a y'a sinw Tà k'a ka bere bilenman dɔ Dòn a sin bilenman na yɛrɛ. Ani, sungurunnin ye dimi pɛrɛn tiɲɛ yɛrɛ la.
  Wa talibanw bɛ ka ŋɛɲɛ kɛ. Tiɲɛ don, a ka di u ye fana ka senkɔniw kari. Mujahideen dɔ yɛrɛ ye npogotiginin in sennasanbara bulama jɛlen jeni ni nɛgɛ finman ye funteni fɛ. Wa a ye baara kɛ. Npogotiginin bɛna pɛrɛn yɔrɔnin kelen ni siranba ye.
  Alice y"a ye ni sniper scope ye. N ye n ɲɛsin kosɛbɛ. N y"a ta k"a sigi sen kan, a kɛra i n"a fɔ dibi. Wa, mɔgɔfagala marifa bɛna fagalikɛla gosi a kɔnɔ yɛrɛ la. Wa a bɛna pɛrɛn kungo dimi fɛ ka a daminɛ ka kirin. Npogotiginin y'a ta ka dɔnkili da ko:
  Koɲuman mɛlɛkɛw, .
  Fɛnɲɛnɛma finman fila bɛ diɲɛ kan
  Jamana dɔ bɛ yen yɔrɔ dɔ la
  Svarog yɛrɛ kɛra boli ye yɔrɔ min na!
  Angelica fana ye marifa ci, wa a kɛra cogo bɛnnen na kosɛbɛ, a ye tɔɔrɔbaga gosi a cɛya la. Ale fana bɛna kule ka bɔ gosili laɲini ɲuman na. Fagalikɛlaw y'a Sɔrɔ nin cogo in na.
  Wa npogotigininw ye dɔnkili da ko:
  Aw fagabaga juguw, .
  Jalaki jugu dɔ bɛ makɔnɔni na...
  Buzi caman b"an bolo
  Mɔgɔbaw bɛ ka binkanni kɛ!
  Wa npogotigininw y"a daminɛ ka marifa ci ni dimi ye ani ka marifa ci cogo bɛnnen na. Ani ka talibanw gosi. Jinɛ tun tɛna se ka o sunguru suguw kɛlɛ.
  Alice bɛ sɔgɔsɔgɔ tuma min na a bɛ marifa ci jugu ma:
  I ka siniɲɛsigi bɛ balansi la,
  Jugu minnu falen bɛ jagɛlɛya la...
  Nka barika Ala ye n ye teriw sɔrɔ
  Nka barika Ala ye ne ye teriw sɔrɔ!
  Ani barika Ala ye teriw, npanw bɛ yen!
  Wa Angelica, min bɛ ka taa a fɛ ka marifa ci talibanw na k"u faga, o ye tweet kɛ ko:
  - Ni i terikɛ bɛ joli bɔ , .
  A sennatan fo ka se a laban ma...
  I t'i teri wele
  Siranbagatɔ tɛ, nkalontigɛla tɛ!
  O kɔfɛ, sungurunnin ye grenade ta k"a fili ni fanga fagalen ye n"a senkɔniw ye. Wa a ye talibanw kari. Mujahideen kunkolo tigɛlenw y"u wuli.
  Angelica y"a ta ka dɔnkili da ko:
  Su ni tile bɛ bɔnbɔnw kɛ k' a sɔrɔ u ma dabila , .
  Maɲuman ni maloya tɛ...
  Sabula Putin bɛ a yɛrɛ minɛ cogo kabakoma na,
  Jamana bɛɛ bɛ ka sa !
  Alice, ka marifa ci talibanw la ka bugɔli kɛ u kɔnɔ, o y"a ta k"a kɔlɔsi, ka buguri daji bɔ:
  - O waati duman in bɛ nin Irisi jamana in na,
  Fɛn min man nɔgɔn ka jateminɛ kɛ, o ye jɔn ye tulonkokɛla ye ani jɔn ye jamanakuntigi ye!
  Kɛlɛcɛ kunsigi bilenman ye sɔgɔsɔgɔ kɛ k"a kɔlɔsi ko:
  - A bɛ kɛ nin cogo in na - a ye hakilintanko ye kosɛbɛ ka kɛ ni sɛgɛsɛgɛlikɛla ye jamanakuntigi ye !
  Wa npogotiginin fila bɛɛ ye tasuma bajiw jigin tugun talibanw kan. Wa u y"o kɛ ka ɲɛ kosɛbɛ. Wa u ka marifaw ye Mujahideenw gosi.
  Wa yɔrɔ wɛrɛ la, npogotigi wɛrɛw tun bɛ kɛlɛ la. Wa, tiɲɛ na, sennasanbara, ani a bɛ ɲini ka kɛ farilankolon ye.
  Misali la, Alyonka ye marifa ci ni bazooka ye ni sinji bilenman ye. A ye taliban kɛlɛcɛ dɔ sɔgɔ, ani a jɛɲɔgɔn damadɔ.
  O kɔ, a ye sɔgɔsɔgɔ kɛ ko:
  - Sisan an seginna parade la ,
  Ni jatigɛwalekɛla ye an tɛ sira kan
  Npogotigi sennasanbaraw la an ye brigade ye, .
  Anw fɛ, Lada yeelen bɛ ɲɛfɛ!
  Wa kɛlɛcɛ bɛna o ta ka halakili nilifɛn dɔ fili n"a sennasanbara gansan ye. Wa a bɛna Mujahideen ka masa kari.
  Muso minnu bɛ yan, olu ka nɛnɛ. Olga fana bɛ ka marifa ci talibanw na. Mujahidenw bɛ na. U bɛ binkanni kɛ cakɛda belebelebaw kɔnɔ. Wa npogotigininw b'u tigɛ ka jigin k'a sɔrɔ seli ma kɛ.
  Olga y"a ka flare marifa ci ni a ka fraise sinji ye. A ye taliban caman gosi, ka dɔnkili da ko:
  - Ni, dusukun, di, .
  Anw ye an ka Faso senuma ye ...
  An bɛ jɔ ka se sɔrɔ - .
  Ani an tɛna nimisa an ka ɲɛnamaya la!
  . SABABU No. 8nan.
  Wa npogotiginin bɛna halakili nilifɛn fili Mujahideen ma n"a senkɔni gansanw ye minnu ye mɔgɔfaga fanga ye.
  Ani a ka bon cogo min na npogotigininw bolo. U ye talibanw gosi cogo min na.
  Veronica fana bɛ kɛlɛ kɛ. Npogotiginin bɛ baara kɛ ni rubi barajuru ye ni a bɛ marifa ci.
  Wa o de kosɔn, dushman caman tiɲɛna. Wa kɛlɛcɛ bɛ pɛrɛn a fogonfogon sanfɛ ko:
  - ne de barika ka bon diɲɛ kɔnɔ , .
  N bɛ se ka talibanw sɔgɔsɔgɔ...
  Dushmanw faga wc la,
  An bɛna u kɛ i n"a fɔ tulonkɛ!
  Ani Veronica bɛna a ta ka a fusa...
  Kɛlɛcɛ Anna bɛ a fɛ. Wa a bɛ Mujahideenw halaki. Tiɲɛ don, sungurunnin in bɛ panti dɔrɔn de don. A bɛ se ka kɛ. Wa, pantiw ka fin kosɛbɛ wa tiɲɛ yɛrɛ la, u tɛ foyi dogo.
  Kɛlɛcɛ Anna ye tasuma don, k"a juguw tigɛ ka jigin. A kunsigi ye bilen ye, wa npogotigininw yɛrɛ ye diɲɛ yeelenba ye dɔrɔn.
  Wa Anna, n"a senkɔniw ye, a bɛ saya nilifɛnw fili, minnu bɛ talibanw kɛlɛ o yɔrɔnin bɛɛ.
  Kɛlɛcɛw bɛ pɛrɛn u fogonfogon sanfɛ:
  - Mujahideenw bɛ ka wuli , .
  Jugu ye kɛlɛbolo in bila ɲɛfɛ...
  Npogotigininw bɛ se sɔrɔli dɔnniya ta, .
  Talibanw bɛna ɲɔgɔn sɔrɔ ni juguya ye!
  
  U na donsokɛ fari dun, .
  Jugu bɛna se sɔrɔ...
  Npogotigi sennasanbaraw bɛ kɛlɛ kɛ
  Cɛɲiw bolokɔnincinin barika ka bon!
  Kɛlɛcɛ na o ta k"i bugɔ, k"a disi bilenman kɛ kɛlɛ la.
  Ani an k"a fɔ dɔrɔn ko a ka nɛnɛ kosɛbɛ!
  Npogotigi cɛɲi - kulɛri bilenman. Wa a bɛ cɛw kanu. Kɛrɛnkɛrɛnnenya la, kan ka baara kɛ ni o berew ye minnu bɛ wuli, jade.
  A ka di kosɛbɛ ani a ka di kosɛbɛ!
  O la, Anna y"a ta k"a pɛrɛn a fogonfogon sanfɛ:
  - yamaruya dira ka dugu tiɲɛ ka taa duguma , .
  "Grad" ka volleyw bɛ kuluw tiɲɛ...
  Fuhrer ni kunsigi kunsigi ye fiɲɛ bila Afganistan jamana kan , .
  Ani an ka kuma dabila!
  Wa sungurunnin bɛna o ta ka ŋɛɲɛ. Wa a ka ŋɛɲɛ bɛ i n"a fɔ bɛlɛkisɛw mankan.
  Npogotigininw falen bɛ nisɔndiya la. Malvina fana bɛ ka kɛlɛ kɛ. Tiɲɛ don, npogotiginin t"a fɛ ka baara kɛ ni sinbara bilenman ye. Wa o waati kelen na cɛɲi fana bɛ dɔnkili Da
  Wa nin kɛra - .
  Sɔrɔdasi ma min ɲini!
  Kabila jugu dɔ donna a kɔnɔ,
  Jahannama fanga caman, dibi la!
  
  Jinɛw nɛrɛmaw ye impudentw ye, .
  Aw ka boli ka bɔ nin nɔgɔba in na!
  Yan u bɛ dajiw bolo - .
  Dɔnkili minnu bɛ kule - sufɛla tɛ!
  
  Masina marifa ye sennamɔgɔw sɔgɔsɔgɔ
  Sisi min bɛ bɔ bɔgɔdaga karilenw na!
  U ye sosiyete dɔ bila o yɔrɔnin bɛɛ,
  cuirassier ka kɛlɛkɛminɛnw ma dɛmɛ!
  
  Paki nege t'a la ka sa, .
  Aw ka da a la ko jahanama tɛ lafiɲɛbɔyɔrɔ ye!
  Ani bɔgɔdagaw bɛ bunkerw tiɲɛ,
  U ka mɛlɛkɛba y"u gosi ka bɔ san fɛ!
  
  Jinɛw bɛ sɔgɔsɔgɔ u ka dingɛw kɔnɔ o yɔrɔnin bɛɛ, .
  An b"u jeni ni napalm ni sulfure ye!
  Hali kuluw bɛ wuli, .
  An lamini mɔgɔw bɛɛ bɛ ka halaki!
  
  Nka, kana miiri dɔrɔn
  Ko jugu bɛ i ko ji!
  Pinnacle belebeleba min bɛ bonya, .
  Dugukolo kan masakɛ Sitanɛ!
  
  A ka tasuma ninakili filɛ nin ye,
  Serubi bɛ jeni o yɔrɔnin bɛɛ la!
  Ala ka darapo binna
  Nka an dalen b"a la ko an bɛna se sɔrɔ!
  
  An wulila kulu kan dɔɔnin
  Ani an ka batise!
  a ye sɔgɔsɔgɔ sira kan , .
  Ala denkɛ hakilitigiw!
  
  Wa sisan an bɛ binkanni in kan
  Shout hurray, sanpɛrɛn bɛ wuli!
  Nka, i bɛ se ka kalili caman mɛn cogo di, .
  Nka ka jahanama ni kabiniw - a rout!
  san 2023, wa Irisi tun ka kan ka kɛlɛ kɛ ɲɛfɛla fila la, k"a ka kɛlɛbolow bɔ Ukraine kɛlɛbolo la Ani mun ka fisa ka kɛlɛ kɛ ni dushmanw ye ka tɛmɛn Slawi balimaw ka ɲɔgɔn faga?
  Nka a ka diɲɛ kɔnɔ, Maria Kolesnikova tun ka kan ka gɛlɛya wɛrɛw ɲɛnabɔ. Fana kosɛbɛ kosɛbɛ. Sɔrɔdasiw yamaruya ni ɲuman bɛ juguya kɛlɛ. A kɛra cogo min na tuma min na jamanadenw wulila ka dictateur kɛlɛ ni donsokɛ kunsigi ni kunsigi ye, ani tuma min na a b"a ka elf jamana cɛɲiw lakana ursi juguw ni ursi juguw ma.
  I n"a fɔ a tun bɛ dɔnkili da cogo min na:
  Kanuya ni saya, .
  Koɲuman ni juguman...
  Fɛn min ye senuma ye, min ye jurumu ye, .
  A ma latigɛ ka faamuyali sɔrɔ...
  Kanuya ni saya, .
  Koɲuman ni juguman,
  Wa ka sugandili kɛ, o dira an ma, .
  Fɛn kelen dɔrɔn de don!
  Elfew ye kɛlɛ kɛ fan kelen fɛ, ani orcs fan dɔ fɛ.
  Elf npogotigininw ye jagɛlɛya jugu jira n"u bɛ danfɛn kunsigilenw kɛlɛ.
  Yan, cɛɲiw ni kunsigi kulɛri saba ye orcs ta.
  Npogotigininw ye marifa ci ursi kunsigiw la. U y"u tigɛ ka jigin k"a sɔrɔ seli kunntan ma kɛ, k"u gɛn ka don sanubɔlanw kɔnɔ.
  O waati kelen na, npogotigininw ni elfw ka jamuw ye saya nilifɛn fagalenw fili juguw ma n"u senkɔniw ye. U ye orcw fara ɲɔgɔn kan tiɲɛ yɛrɛ la.
  Kɛlɛcɛw ye dɔnkili da ko:
  Ni i terikɛ dɔ nana barika la, .
  Nin ye jugu, furu orc...
  O kɔfɛ, elf ka filɛli bɔra, .
  Walasa Fuhrer kunsigi ka sa!
  Kɛlɛcɛw ye ŋɛɲɛ kɛ tugun, k"u ka perle ɲinw jira minnu bɛ manamana ni nɛgɛso ye.
  Yan, elfew bɛ ka kɛlɛ kɛ tugun, wa n"u senkɔniw ye, u bɛ ka halakili nilifɛn barikamaw ni fagalenw fili.
  O waati kelen na, cɛɲiw bɛ marifa ci ni timinandiya ye ani ni fanga ye ni marifaw ye. Wa u b"o kɛ ni dusudiyaba ye.
  Elfe dɔ ye bazooka butɔni digi n"a barajuru bilenman ye. A ye saya nilifɛn fagalen fili. Ani ka orc jamaba dɔ tigɛtigɛ.
  Ninnu ye npogotigininw ye, u bɛɛ sennasanbara ani bikini don.
  Wa tiɲɛ na, elfew bɛ dɔnkili da tugun;
  Jamana belebele, barikama, senuma, .
  Fɛn wɛrɛ tɛ yen min bɛ yeelen bɔ ka tɛmɛ o kan sankolo bulu jukɔrɔ!
  A dira an ma Sebaayabɛɛtigi Ala fɛ badaa-badaa - .
  Yeelen min tɛ dan ye, Elfia sublime!
  
  Diɲɛ ma deli ka o fanga sugu ye, i b"a dɔn, abada
  Walisa an ka yɔrɔba in sennatan ni waso ye!
  Dolow o dolow bɛ diɲɛ kɔnɔ, o bɛ dɔnkili da i ye,
  Elf ka nisɔndiya an fɛ!
  
  O bɛɛ kɔ fɛ, nin ye an Fasodenɲumanya ye, o ye o ɲɔgɔnna siniɲɛsigi ye,
  Kow bɛɛ yɔrɔ yamaruya!
  An dɔ la kelen, da ne la, a bɛna nin fɛ, .
  Ni kumakolon si tɛ, musow ka dannakow!
  
  Mɛlɛkɛbaw bɛ u ka burufiyɛkan barikama fiyɛ.
  U bɛ an ka kɛlɛbolow ka taama tanu ni fanga ye!
  Wa jugu bɛna a ka siniɲɛsigi sɔrɔ wulu dɔ ka kɛsu kɔnɔ,
  Ani, aw kana takasi ni takasi sɔrɔ!
  
  Nin ye an Faso ye, aw ka da ne la, a kɔnɔfɛn bɛɛ cɛ ka ɲi,
  A ye diɲɛ bɛɛ wuli k"a sɔrɔ a ma cɛsiri kɛ!
  cɛɲiw ni u girinya ye braid ye , .
  A b"a fɛ ka gosili barikama sɔrɔ!
  
  Fasodenɲumanya ye ba ɲɛ jɛmanw ye, .
  A bolo ye kanuya ye ani kabakurun ye!
  Wa i bɛ jugu faga, kamalennin, ni marifa ye - .
  Tasuma ka jeni ka t"a fɛ i dusukun na!
  
  Faso dan tɛ min na, ka kalili kɛ, .
  Tiɲɛ don, a ka ɲi i fana ma!
  Hali ni kɛlɛ dimi kɔnɔ, joli jibɔyɔrɔ dɔ bɛ woyo,
  Jugu bɛna waleɲumandɔn sɔrɔ sisan!
  
  Marifaw ni jagɛlɛya ye o ɲɔgɔnna fɛn barikama ye, .
  Juguman tɛ se ka se sɔrɔ a kan!
  N ye awiyɔn ta joona awiyɔn kɔnɔ ni bɔnbuw ye, .
  Wa, n"a pɛrɛnna, sanji bɛ na finɛtiriw kan!
  
  Nka faama ka yamaruya - fly boy to Mars - .
  Waati sera aw ma ka yɔrɔ sigi!
  Wa Mars ka kuncɛbaya bɛna a gɛlɛya a ɲɛ na,
  O kɔfɛ, an bɛ Pluton kɔfɛ ye!
  
  An ka na sankolo sanfɛyɔrɔw la, ka diɲɛ dancɛ ye,
  Nin ye an ka hadamadenya siniɲɛsigi ye!
  Wa o de kama, denmisɛnnin, i ja gɛlɛya ka exploits,
  O bɛɛ kɔfɛ, a dɔn ko sara ye jago ye min bɛ tɔnɔ sɔrɔ!
  Wa npogotigininw bɛna a ta, u bɛna saya nilifɛn fili tugun n"u senkɔniw ye.
  Ani an ka orc (orc) minnu bɛ taa ɲɛ, an ka olu tigɛ ka jigin ni marifaw ye. Kɛlɛcɛw ye cɛɲi ye. Ani, npogotigininw sennasanbaraw bɛ halakili nilifɛnw fili san fɛ. Wa u b"o kɛ joona kosɛbɛ ani ni fanga ye.
  Wa u sinw bɛ bilen kosɛbɛ ani u bɛ ni jiribuluw ye. Wa u sinw kasa ka di kosɛbɛ. Elfe denmisɛnninw b"u Lamaga n"u kanw ye k"u Kɛ diɲɛnatigɛla ye ka Bɔ misiwolo duman na.
  Kalanso don dɛ!
  Elfe dɔ bɛ pɛrɛn, k"a busi bɔ kɛnɛ kan:
  -Ka o sin sugu minɛ, .
  Ani ka ɲinɛ orcs kɔ!
  Kɛlɛcɛ bɛna o ta k"a farikolo lamini.
  Ani, wulu wɛrɛ b"a disi sin bilenman digi. Ani saya nilifɛn bɛna kɛ ni fanga ye min bɛ mɔgɔ faga. Wa n"a y"i Sɔgɔ tiɲɛ na, a b"i Sɔgɔ tiɲɛ na.
  Elfew bɛ sɔgɔsɔgɔ ka pɛrɛn:
  Anw de barika ka bon diɲɛ kɔnɔ
  An ka orcs bɛɛ faga wc kɔnɔ...
  A ma dumuni kɛ ni wuluwulu ye - .
  Aw ye yɔrɔ dɔ jateminɛ u ye bulon na!
  Wa yan tugun npogotiginin bɛ joystick butɔni digi ni sinji bilenmanw ye ka orcw gosi ni plɔmu sanji ye.
  O kɔfɛ, sennasanbaraw ka bataillon bɛɛ y"a daminɛ ka dɔnkili da;
  Kanuya layidu barika dira, kɔrɔlen, .
  Matigi ka taamashyɛn min tɛ ban ani min saniyalen don!
  Dɔw bɛ delili la, dɔw bɛ tavernew kɔnɔ.
  Dɔw bɛ sanfɛ, dɔw bɛ saya makɔnɔ!
  
  Ne ni n terimuso nisɔndiyalen don kosɛbɛ sisan - .
  Ale de ye ne ka yeelen ye, ani foro duman duman!
  Serubɛnw bɛ dugawu kɛ an ka sira la,
  Warijɛ jukɔrɔ, biɲɛ nɔgɔlen dɔ bɛ yen i n"a fɔ velours!
  
  An ye sira caman sennatan,
  Ne b'i kanu Sebaayabɛɛtigi la ni ne dusukun bɛɛ ye!
  Ka da a kan i ye blonde magnifiquew da, .
  Mun na i t"a fɛ ka nɛɛma di ruble kelen na!
  
  Hali ni siniɲɛsigi bɛ disi fili tuma dɔw la, .
  A bɛ se ka kɛ ko ye min bɛ mɔgɔ dusu kasi kosɛbɛ!
  O bɛɛ kɔfɛ, mɔgɔ caman bɛ ka tobi ni dimi ye, .
  Ani joli bɛ woyo ka bɔ tilebin jibɔyɔrɔ la!
  
  O bɛɛ kɔ fɛ, seriw tɛ falen tuma bɛɛ mɛkalo la, san 1990 kɔnɔ.
  Sumaya ni sanji wulilen bɛ yen!
  Kanubagaw farisogo tɔɔrɔ.
  Dibi jugu in bɛ dumuni kɛ k"a sɔrɔ a ma sigasiga!
  
  Wa kɛlɛ tɛ min ye dusukasi ye so sanfɛ - .
  U bɛ se ka juguya ka tɛmɛ o kan, ka juguya siɲɛ kɛmɛ!
  Sosow ye forow sɔgɔ joona tuma min na, .
  Ni bana suguya bɛɛ bɛ yen!
  
  Mun na Matigi bɛ denmisɛnw tɔɔrɔ kosɛbɛ?
  O bɛɛ kɔfɛ, nin ye 'prank ye - o kɔrɔ ye ko i bɛ balo!
  Ani mun na jalakibali fana ye faantan ye?
  Ani mun na nkalon bɛ na ni ɲɛtaa ye?
  
  An ka diɲɛ bɛ i n"a fɔ Janus - fan camanba, .
  Juguya dakun minnu bɛ a la, olu tɛ dɔgɔya fewu!
  Nka kungo kɔnɔ jogo ka kan ka bali, .
  Ka se sɔrɔ tiɲɛni ni jurumuw kan!
  
  Hali ni a bɔra fan dɔ fɛ; senuya ye sɛgɛn ye, .
  Diɲɛ min tɛ ni kurukuruw ye, o ye lankolonya ye!
  A ye Ala ci ka taa tɔɔrɔ fu, o kɛra fu ye.
  Native denkɛ - Matigi Krisita!
  Npogotigininw ye dɔnkili da, orcw y"a ɲini ka tɛmɛ u kan. Npogotigininw man nɔgɔn ten.
  Nin ye elfew ye minnu bɛ ka tasuma-fanga-minɛnw lawuli. O cɛba ninnu minnu ka jirisunw ka bon, olu bɛ ka lamaga.
  Ani kɛlɛcɛw b"u mara n"u senkɔniw ye. Wa u bɛ orc jɔyɔrɔw falen ni tasuma napalm ye. Ninnu ye npogotigininw ye minnu bɛ kɛlɛ kɛ ani minnu bɛ kɛlɛ kɛ yan.
  Ani a bɛ ursi wuluwuluw jeni kɛrɛnkɛrɛnnenya la. Npogotigininw, tiɲɛ na, u bɛ baara kɛ n"u ka rubi sinw ye ni u bɛ marifa ci.
  U y"u ɲinw bɔ kɛnɛ kan, minnu bɛ yeelen bɔ i n"a fɔ filɛlikɛlan.
  Kɛlɛcɛw ye sɔgɔsɔgɔ ni nisɔndiya ye. Tuma min na tankiw y"a daminɛ ka wuli, an k"an ka orcw jeni. Wa u bɛ lamaga i n"a fɔ kɛlɛ cakɛda lakika min bɛ jamakulu sɔgɔlenw gosi.
  Elf npogotigininw bɛ dɔnkili da o jaabi la;
  Kabako lyre mankan, a bɛ mankan bɔ, .
  Ne bɛ dɔnkili da, ne bɛ ja gɛlɛya, ne tɛ makun!
  Kɛlɛbolo tɛ dilan ni sizo ye, .
  An b'an jija ka yeelen sɔrɔ - yeelen sira !
  
  Ala bɛ mɔgɔw tɔɔrɔ bana fɛ - .
  Tasuma min bɔra jahanama na, o ye jurumutw jeni!
  Ne b'a fɛ ka kɛ Sebaayabɛɛtigi teri ye,
  Walisa a kana gɛlɛya ten!
  
  Krisita bɛna na, tiɲɛ don, sɔɔni,
  Yala dusukasi bɛna ban o tuma na, i ka da ne la wa?
  Aw kana aw fiyen dimi fɛ aw ɲɛ na,
  Jurumu, hɔrɔnya, o fana ye makariko ye!
  
  N t'a fɛ ka taama layini na - .
  Ne t'a fɛ ka kɛ jurumubali ye!
  Namara walew ka fisa
  Fila ye mun ye min tɛ sɛgɛn pewu!
  
  A ko kɛlɛ tɛna kɛ alijɛnɛ kɔnɔ,
  Wa jurumu na tunun, a ka jugu bɛɛ ma!
  Nka, siniɲɛsigi bɛ kɛ mun de kama?
  Yɛlɛma kura donna an na!
  
  Ka ɲɛnamaya banbali - nin dɔn kosɛbɛ, .
  Nka ka ɲɛnamaya kɛ jurumu tɛ min na, o ye ka nakɔfɛnw falen!
  Kɛlɛcɛ bɛna kɛlɛ kanu ni diyanye ye, .
  O bɛɛ kɔfɛ, kanpaɲi dɔ kan walasa ka kɛlɛ kɛ kɛlɛbolo la!
  
  Fasodenɲumanya, sɔrɔdasi dɔ ka jamana, .
  A bɛ fitinɛ dɔ di a ma - taama !
  Jago nɔgɔlenw sarali, .
  I b'u gosi u ɲinw na, kɛlɛcɛ!
  
  An ka kɛlɛ kuncɛ ni seliba ye,
  An ka dumunifɛn dɔ dun, ka minfɛn dɔ - an ka dɔn kɛ !
  O bɛɛ kɔfɛ, an ka kɛlɛcɛw tɛ sa, .
  Wa o kuma tɛ ɲɛda gosi, nka a bɛ ɲɛ de gosi!
  
  Hali ni o kɛra, mun ka kan ka kɛ diɲɛ hɛrɛma kɔnɔ?
  I bɛ se ka masaso jɔ yen!
  Ani ka baara di lyre ma,
  Komin a ye laurel masafugulan sɔrɔ!
  
  Nka diɲɛ wɛrɛw bɛ yen - a dɔn, .
  Kɛlɛcɛw fana bɛ bonya yɔrɔ min na!
  Cɛdennin dɔ bɛ tanki dɔ ja a ka tabali kan, .
  Ni dunanw nana an fɛ do?
  
  Kana a ɲini ka i lafiya
  Aw ye aw farikolo fanga bonya, ka aw hakili to barika la!
  Anw elfw bɛɛ bɛ kɛlɛ kɛcogo dɔn,
  Tuma min na mɛlɛkɛba barila ka sunɔgɔ!
  Npogotigininw ye dɔnkili da cogo min na, k"u ka kalasi ɲuman n"u ka kɛlɛ hakili jira tiɲɛ na.
  Nka elfw y"u senkɔniw ta k"a daminɛ ka tiɲɛni nilifɛnw fili orcw ma. Wa u y"o kɛ ni dusudiyaba ye.
  O waati kelen na, npogotigininw fana ye sɛbɛnni kɛ ka bɔ marifaw la. U y'u kanw jira.
  Diɲɛ kɔnɔ, cɛw ka dɔgɔ kosɛbɛ, npogotigininw b"u janto kɛrɛnkɛrɛnnenya la u yecogo la, ka cɛw kɛlɛ.
  Tuma caman na, u bɛ u minɛ ka caya dɔrɔn ani k"u ka kalasi ɲuman jira.
  Ninnu ye kɛlɛcɛw ni npogotigi gɛlɛnw ye.
  Wa tiɲɛ na, u tɛ se ka dɔnkili da cogo di;
  Danfɛn danfaralenw dɔrɔn de bɛ kalo jukɔrɔ,
  Dɔw bɛ ni biɲɛw ye, dɔw ɲɛda bɛ ni ɲɛda ye!
  Fɛn min dabɔra Sitanɛba fɛ, .
  Sugu suguya caman, suguya caman, kalasi suguya caman, kasti suguya caman!
  
  Anw, Elfi kɛlɛcɛw, sera mun ma?
  Ko nsiirin in y"a daminɛ ka se sɔrɔ kɛlɛcɛw fɛ!
  Fɛn min tun bɛ ye yɔrɔ jan dɔrɔn
  Sisan, Irisi sɔrɔdasiw bɛ ka senna-tɛgɛrɛ kɛ!
  
  Dugukolo jukɔrɔla trolls ka domaine ye jahanama ye,
  Ka bɔ yen u bɛ banaw ci mɔgɔw ma !
  Nka elven kɛlɛcɛw bɛ ka bana in jɛnsɛn sisan,
  An kana an denw su don!
  
  O tuma na fɛ, mun na i taara taama na?
  Ɔwɔ, juguw ye sira jɛlen datugu Viry !
  O de y' a to denkɛw bɛ kɛlɛ kɛ fo ka se saya ma - .
  Ka ne ka senuma, min bɛ bɛn di Elfia ma!
  
  Walisa u ka sa ka alijɛnɛ sɔrɔ - .
  O kɔ, u kununna ka don hadamadenw ka diɲɛ kɔnɔ, u seginna!
  Aw bɛ diminya jeni tasuma la.
  Napalm ni marifaw tɛna an bali!
  
  Lagbɛrikɛla jugu dɔ bɛ dibi dingɛ dunba kɔnɔ,
  A ye vile dɔ ci - bagankulu min barika ka bon ni nɛgɛ ye!
  Nka Sebaayabɛɛtigi ye yamaruya di ko u ka jahanama kari,
  I sanfɛ, dakun bɛɛ ɲɛmɔgɔ bɛ yen, n"o ye jɛɲɔgɔn Stalin ye!
  
  An bɛna mɔgɔ wɛrɛw ka boyariw gosi - .
  Ani an bɛna jinɛw kɔnɔbara fatɔw gɛn ka bɔ jɔrɔnanko la!
  O de y'a to ne mago bɛ sɔrɔdasi nilifɛn na,
  Walasa binkannikɛla ka toroni dun ni joli ye!
  
  Nka goblin y'a sɔrɔ a dafalen na,
  A ye diɲɛ tɔ kelen hɔrɔnya!
  Ala ka nilifɛn jifilen falen don sisan.
  Wa hadamaden tɛ dunan ye sankolo la!
  
  An ka mɔni tasa kelen min ka dɔnkili da
  Sɔrɔdasi ka jagɛlɛya ni a ka sebaaya ko la!
  Min sɔrɔla jagɛlɛya fɛ ni npan ye,
  A ka kan ka balimaw to senna layiniw kɔnɔ!
  U bɛ kɛlɛ kɛ kosɛbɛ ten ani u sennasanbara don kosɛbɛ, ni npogotiginin senkɔniw ye minnu ye pinki ye, minnu ye bulama ye.
  Ani u bɛ nin orcs ninnu tigɛ ka jigin...
  Npogotiginin dɔ min kunsigi ye bulu ye, o ye saya nilifɛn ta k"a fili danfɛn farimanw ma minnu bɛ fanga faga. A y"u jɛnsɛn fan wɛrɛw fɛ, k"u tigɛtigɛ tiɲɛ yɛrɛ la, o kɔfɛ a y"u ta ka cooed:
  - Fuhrer kunsigi ye sadisi fariman ye, .
  I ye an balima caman halaki...
  Mun na fasisi ma sa fɔlɔ?
  Rus ka mun filila siginiden jugu dɔ kɔrɔ?!
  Ani, sungurunnin ye grenade belebeleba dɔ fili ni fanga ye tugun, min bɛ se ka mɔgɔ faga. Ani shreds dɔrɔn de bɛ pan ka bɔ orcs la. Ani an k"a fɔ dɔrɔn ko a ka ɲi kosɛbɛ!
  Npogotigininw ka kan ka kɔlɔsi ko u bɛ kɛlɛ kɛ kosɛbɛ ani ko u cɛ ka ɲi. Wa tiɲɛ na, u senw tɛ sanbara dɔn.
  U bɛ saya nilifɛnw fili u juguw ma cogo min na.
  Ani sennasanbara jɛlenw bɛ don. Npogotigininw filɛ nin ye - karaoke suguya min ka bon kosɛbɛ. Juguw tɛ se k"u kɛlɛ. Ani, laala, ka ɲɛsin teriw fana ma.
  N"u jɛnsɛnna, danfɛn wuluwuluw tɛna a sɔrɔ ka ɲɛ.
  O cogo la, kɛlɛcɛw ye trolw layini wɛrɛ tigɛ ka jigin ka dɔnkili da daminɛ;
  Kɛlɛ ye siniɲɛsigi dɔnni ye, .
  Juguya ni Gehɛn cɛɲi ye!
  I n"a fɔ Kalo jikuru nɛnɛman yeelen, .
  I n"a fɔ pantomime, jahanama dɔ!
  
  Nka, nin ye elfw ka sira ye - .
  Aw ye a fili ŋaniw cɛma ka taa weleli la!
  Kana miiri, jugu, an tɛna biri,
  An tɛ fangabaw dɛsɛ !
  
  Irisi y"a ka dogoyɔrɔ di an ma,
  O kɔnɔ an wolola jamaba kɔnɔ min ye mɔgɔ kelen ye!
  I n'a fɔ Npogotiginin ka dakun - .
  Sebaayabɛɛtigi ka hinɛ an na!
  
  Zenya ye pankarti di - ka kɔn, .
  A ka yamaruya ye ka pan ni wuluw ye!
  An ka kominisiw ka alijɛnɛ dɔ jɔ
  A to ja kuntigi ka kɛ tilennen ye!
  
  Nka jɔn bɛ binkanni kɔrɔtɔlen dusukasi la yan?
  Ka bɔ jahanama na, dugujukɔrɔla jinɛw!
  Ne bɛ Krisita minɛ ni ne ni ye,
  O bɛ hɛrɛ di an ma iko kɛlɛcɛw!
  
  Kɛlɛw la, miiriliw tɛ tulonko ye - .
  U ka kan ka lajɛ sigilan dɔ kɔnɔ!
  An bɛɛ ye jɛɲɔgɔn teriw ye
  Egilisi ni nakɔ jɔbagaw!
  
  Nin ye jinɛw ye, jinɛw bɛ kule, .
  An tɛna an yɛrɛ di danfɛnw ma, i b"a dɔn!
  An ka kɛlɛcɛ ye nɛnɛba ye,
  Ani lakɔli ja tɛ tabali kɔnɔ!
  
  An ka binkanni in kɔsegin ɲɔgɔn fɛ
  An ka sira jɛya ka taa faaba la!
  An ye kɛlɛcɛw ye minnu bɛ ni nɛgɛbere ye,
  Hali ni cakɛda in janya tɛ se ka kɛ!
  Wa nin dɔnkili in bɛ fanga di kosɛbɛ ani ka kɛ dibi ye. Ani u bɛ grenade fagalenw fili kɛlɛ la.
  Wa tiɲɛ na, npogotigininw senw bɛ u senw na, minnu sɔgɔlen don, minnu cɛ ka ɲi.
  U bɛ marifa ci ka orcw gosi i n"a fɔ bowling pins.
  Npogotiginin dɔ y"a ta k"a ka joystick butɔni digi n"a sin bilenman ye. Ani a bɛna a ta k"a bugɔ cogo min na. Wa fanga fagalen caman bɛ yan, ani tiɲɛni dafalen ni panni ɲagaminenw ni fanga wulilenw.
  O npogotiginin suguw kama, orcw ka namara nɔgɔlenw fanga tɛ u la dɔrɔn wa u bɛ gɛn ka don sanubɔlanw kɔnɔ.
  Npogotiginin dɔ min kunsigi ye jɛman ye, o ye ursi kunsigiw mugumugu. U y'u tigɛ ka jigin i n'a fɔ sɛnɛkɛla dɔ.
  Wa a senkɔniw ye halakili pewu tiɲɛnenw fili.
  Wa o ɲɔgɔnna pɔmutɛri min bɛ ni binkannikɛlan barikama ye, o bɛ mankan bɔ ani ka orc koniyalenw ka kuluw tiɲɛ.
  Nka o ursi sɔgɔlenw fana kasa ka ɲi. Wa o ye fɛn ye min ka di tiɲɛ na. Nka orcw b"a ɲini ka kari ka se elf jɔyɔrɔw ma tanki dɔ kɔnɔ.
  O la, npogotigininw, k"u sennasanbaraw lafiɲɛ kabakurunw kan, ka marifa wuli ka ursiw ɲɛsin tanki ma.
  U y'a Tà k'a Furu ni fanga fagalen ye. Wa u ye fiɲɛ bila jidagayɔrɔ kɔnɔ, ursi bulamaw tun bɛ taa min kɔnɔ.
  Npogotigininw ye ŋɛɲɛ kɛ ka dɔnkili da ko:
  -Wa orki juguw ye pan ka taa duguma, .
  Ka sɔrɔ ka nikɛri sɔrɔ npogotigininw fɛ...
  Cɛɲiw ɲɛw bɛ yeelen kosɛbɛ, .
  Wa u tɛna don gɛlɛya kɔnɔ!
  Wa o cogo la, npogotigininw ye grenade naani fili siɲɛ kelen n"u senkɔniw ye. Wa u ye orc (orc) kuluba dɔ tigɛtigɛ.
  Wa o kɔfɛ, elf fila ye fiyɛli kɛ dɔɔnin dɔɔnin. U ka fiyɛli ye nɔ bila wuluw la, i n"a fɔ u bɛ u hakili gosi ni sɔgɔlilan ye. Mun na kɔnɔw y"a ta k"u fari faga?
  U binna duguma, ka dingɛw kɛ ursi kunw sanfɛ n"u dawolo nɔgɔlenba ye ani minnu bɛ kɛlɛkɛminɛnw sɔgɔ. Wa u ye sɔgɔsɔgɔ, an k"a fɔ, tiɲɛ yɛrɛ la, ka kungo tiɲɛni kɛ. Wa o kɔ fɛ, npogotigi kɛmɛ y'u senkɔni gansanw Dòn u da la o yɔrɔnin bɛɛ k'a da Minɛ ka fiyɛli Kɛ.
  Wa, sankaba kuuru dɔ, n"a hakili bɔra a la, o binna ka mɔgɔ minnu kunkolo sɔgɔ i n"a fɔ wuluwulu orcw kan minnu bɛ ka kirin.
  . SABABU No. 9nan.
  Npogotigininw bɛ nisɔndiya kosɛbɛ. Wa n"u jɛnsɛnna, o tuma na fɛ, danfɛn wuluwulu si tɛ se k"u bali.
  Ani cɛɲiw bɛ dɔnkili da;
  Sankaba wulila ka bɔ joli-minɛlaw la, .
  Jahannama bɔra Dugukolo kan min yɔrɔ man jan!
  sa sɔgɔsɔgɔninjɛ bɛ ka wuluwulu panzvale kan , .
  Sankaba yeelenna ni joli ye!
  
  Jikuruw bɛ ka tasuma, u bɛ ka sɔgɔsɔgɔ i n"a fɔ jahanama fɔɲɔba,
  Ani a bɛna ɲɔgɔn sɔrɔ ni jagɛlɛya jagɛlɛnw ka kɛlɛbolo ye!
  An bɛna muso duman cɛɲiw lakana,
  An bɛna kɛ mɔgɔ ye min ka kan ni an faw ka wale ɲumanw ye!
  
  Ne dugukolo, i ye ŋunan dimi cogo min na, .
  A jugu ye joginda kɛmɛ to yen!
  Nka an ka orcw fili, ni an bɔra pedestal la dɔrɔn,
  San dashing banana tɛna mɛn!
  
  Wa saya bɛ ka fin sankaba kɔfɛ kaban,
  Nka an ka miiriliw bɛ girin ka taa sankolo la!
  An ka mɔgɔ jugu tɔgɔjuguw sennatan ka kɛ buguri ye,
  Ani an bɛna Wehrmacht tigɛ tilayɔrɔ fila la!
  
  An tɛ hɛrɛ ni kɔrɔya toli dɔn, .
  Anw ye an Faso senuma denw ye!
  Fɛn bɛɛ yeelenna kɛlɛ kɛra ni ursi ye, .
  An ye o jirisun barikamaw ka jirisunw ye!
  
  Wa, bɔnbu jugu dɔ pɛrɛnna ni fanga ye cogo min na, .
  An mago bɛ mun na nin bɔgɔdaga dɔ binkanni in na, nin sanpɛrɛn in na!
  Elfi kɛlɛcɛw bɛ se ka fɛn caman kɛ,
  Wa Fuhrer fɛ, sanfɛla bɛna kɛ duguma ye!
  
  Jahannama jahanama ye tasuma don, .
  Ka wuluwulu farakurunba kan ni "Tigɛ" fɛnɲɛnama dɔ ka barili ye!
  Sɛgɛn bɛɛ wulila ka bɔ an kɔrɔ o yɔrɔnin bɛɛ,
  Tulon dumanw waati sera!
  
  Grenade bɛ ne bolo, ani fili fagalen dɔ, .
  Tigɛ ye gosi kosɛbɛ a da la!
  Ani Fuhrer donna bɔgɔdaga kɔnɔ Tartar bɔgɔdaga so kɔnɔ,
  Walasa diɲɛ kana a yɛrɛ jira elfew la!
  
  Ursi bɛ ka yɛrɛyɛrɛ ka bɔ volley diminnenw fɛ, .
  Yan, darapo bɛ pan Reichstag of the Elves sanfɛ!
  Tle ye Fasodenɲumanya jeni,
  O bɛɛ kɔfɛ, Orc Reich dɔgɔyara ka kɛ buguri ni buguri ye!
  Elfew ye dɔnkili da nin cogo in na, u y"a kɛ ka ɲɛ kosɛbɛ. U cɛ ka ɲi kosɛbɛ, wa u cɛmancɛw ka fin ani u kɔkiliw bɛ mɔgɔ kabakoya kosɛbɛ. Elfew kɔnɔbara bɛ i n"a fɔ sokolaw wa a ka ɲi kosɛbɛ.
  Npogotiginin minnu bɛ yan, olu ka ɲi kosɛbɛ. Ani u bɛ marifa ci ka bɔ marifaw la ni fangaba ye ani ni tiɲɛniba ye. Ninnu ye npogotigininw ye minnu bɛ bɔ elf denbaya la.
  An k'a fɔ dɔrɔn ko u ye super ani hyper dɔrɔn ye . Ninnu ye sonyali kabakomaw ye minnu ka kan ka ɲɛnabɔ.
  Ninnu ye npogotiginin suguw ye minnu bɛna sow bolitɔ jɔ, u tɛna taama dɔrɔn ka don bugu kɔnɔ, nka ka don masaso jenilen dɔ kɔnɔ.
  Wa u bɛna tasumaw sennatan fana n"u ka sennasanbara jɛlenw ye, npogotigininw. Aw kana aw bolokɔni don nin sungurunnin ninnu da la - u bɛna a kin ka bɔ.
  Nka ne bɛ se ka mun wɛrɛ don u da la, fɛn min ka di kosɛbɛ - n b"aw deli. O siratigɛ la, npogotigininw ye super dɔrɔn de ye. U ye kɛlɛcɛ kabakomaw ye minnu b"a jira kɛlɛcɛ caman wɛrɛw tɛ se ka min kɛ.
  O kɛlɛcɛ suguw bɛna se ka misi biɲɛw kari ka ursi dawolo sama ka bɔ.
  Mɔgɔ si tɛ se ka o sunguru suguw kunbɛn. Waraba si tɛ se ka se sɔrɔ o cɛɲi suguw kan.
  Wa o cogo la, npogotigininw y"a ta k"a daji tu o yɔrɔnin bɛɛ. Wa u ka daji jiginna ka wuli ka wuli ka kɛ tasumamuguw ye.
  U binna orcw kan i n"a fɔ tasuma-fanga-minɛn. Wa u ye danfɛn kunsigilenw ka bataillon bɛɛ jeni yɔrɔnin kelen.
  Elf min kunsigi bilennen don, o y'a ta ka dɔnkili da ko:
  - N tun na kɛ fin ye, nka a dɔgɔyalenba la, n tun bɛna saniya, .
  Hali nɛnɛ bɛ...
  Nka a bɛ iko orc kɛra nɔgɔlen ye,
  Ani ka n datugu ni fini nɛrɛma ye!
  Npogotiginin y'a ta ka sanpɛrɛn bɔ a ɲɛw la. Wa a y"o kɛ cogo la min ye tiɲɛni kɛ kosɛbɛ ani min ye tiɲɛni kɛ.
  Wa o cogo la, elf, k"a sɔrɔ a ma miiri siɲɛ fila, a y"a ta k"a ka rocket launcher butɔni digi n"a ka rubi sinji ye.
  Saya ni halakili kɛlɛ bolicogo wulila.
  Npogotiginin ye dɔnkili da;
  Jiri in karilen don
  Saya jugu bɛ npogotigininw bagabaga!
  Ani ka ɲɛnamaya kɛ
  Orc ka kan ka sa juguya la!
  Kɛlɛcɛ y'a ta k'a nɛnkun jira.
  Elven sunguru finman dɔ ye sɔgɔsɔgɔ kɛ k"a fɔ ko:
  Dugukolo sugo jugu jeni, .
  Orc ɲɛ juguw.
  A bɛ i n'a fɔ u b'a fɔ ko - .
  Ɲɛw bɛ diɲɛ kan tugun!
  Ani kɛlɛcɛw bɛ fiyɛli kɛ tugun...
  Kɔnɔ minnu ɲɛda jɛngɛlen don siran fɛ, olu bɛ bin orcw kunkolo kan, k"u sɔgɔ i n"a fɔ jirisunba dɔ, o bɛ kɛ jirisunba dɔ jiribolo la.
  Ani npogotigininw bɛ mankan bɔ:
  Kelen fila Saba, .
  Aw ye orcs bɛɛ faga!
  Naani, seegin, duuru - .
  Ursi faga!
  Kὲlɛ in bɛ Kɛ nin cogo in na Maria Kolesnikova ka kɛlɛbolo la, npogotiginin masamuso. Min bɛ kɛlɛ kɛ ni juguya belebeleba ye min farati ka bon. A sera ka boli dictateur (jamanatigi) ka fanga nɔgɔlenw bolo, sisan a bɛ farikolo ni jɔyɔrɔ kura la. Ani a bɛ kabakobaw ni walebaw kɛ minnu bɛ mɔgɔ kabakoya dɔrɔn. Npogotigininw ka kulu taara kɛlɛ la. Wa, wuluw ɲɛfɛla ni wuluwulu damadɔ y"a daminɛ ka degun bila orkiw kan, o ursi wuluwuluw.
  Npogotigininw girinna ka bin.
  Elf kɛlɛcɛ dɔ min kunsigi ye oranjɛ ye, o ye joystick butɔni ta k"a digi n"a disi sin bilenman ye.
  O sɔgɔsɔgɔninjɛ in daminɛna. Ani ultrasound (ultrason) bolila ka taa orcs (orc) fan fɛ. Wa a y"u bɛɛ datugu siɲɛ kelen, k"u kolo jeni tiɲɛ yɛrɛ la.
  Kɛlɛcɛ in ye tweet kɛ ko:
  - Ka ɲɛsin kobra dibi siyaw ma !
  Ani cogo min na a bɛna o ta ka ŋɛɲɛ kɛ. Ninnu ye musow ye tiɲɛ na - an k"a fɔ dɔrɔn k"u ye super ye.
  Npogotigininw ka kan ka kɔlɔsi iko mɔgɔ siranninw.
  Wa o cogo la, u ye baji fagalenw fili san fɛ ni kɔɔri grenadew ye n"u sennasanbaraw ye.
  U ye ursi diminnen ni wuluwulu caman tigɛtigɛ. O kɔ fɛ, npogotigininw y'a Tà k'a da Minɛ ka dɔnkili Da;
  Ne b'a deli, Matigi, ko don kana ban,
  Npogotiginin filɛli ka kɛ kamalennin ye fo abada!
  Walasa an ka kɛlɛcɛ ka wuli faraw sanfɛ, .
  Walasa kɔw datugulan ka jɛya ka tɛmɛ kristalɛ kan!
  
  Ala ye diɲɛ cɛɲi dɛ, .
  U ye warijɛ dun a kɔnɔ, ani maple tun ye rubi ye!
  N bɛ npogotiginin ɲini, Ala ka ideal - .
  Walisa k"o kɛ, a ye juguw tigɛtigɛ kɛlɛw la!
  
  Mun na kamalennin dusukun ka gɛlɛn ten?
  A b"a fɛ ka mun sɔrɔ nin diɲɛ in kɔnɔ?
  Mun na kurunba karilen don?
  Gɛlɛyabaw bɛ se ka ɲɛnabɔ cogo di?
  
  Ne b'a fɛ, Ala, ka nisɔndiya fana,
  I ka sankolo sugo ɲini!
  Walasa hɛrɛ jiri kana kari, .
  Ka layini dɔ bila sira jukɔrɔ, balabala layini dɔ!
  
  Nka ne ka kan ka mun ɲini ka kɛɲɛ ni kanuya tɛ min na,
  Npogotigi jumɛnw bɛ se ka sɔngɔ gɛlɛn ka tɛmɛ o kan?
  A ka gɛlɛn ka nisɔndiya sabati joli kan, .
  I bɛ se ka jigin a fɛ dɔrɔn ka don jahanama jahanama kɔnɔ!
  
  Kɔrɔbɔli ye tɔɔrɔ ye ne fɛ
  Kɛlɛ ye o sugo jugu sugu ye hali bi!
  Yan, a ye sow siri ni a sen ye jirisunba la,
  Hali ni orc jugu, fagalikɛla y'a ka sɔgɔlilan kɔrɔta!
  
  U bɛ taa n'an denmusow ye,
  U b"u tɔɔrɔ ani k"u suw jeni ni tasuma ye!
  Nka an bɛna dɛsɛ lase Fuhrer ma,
  Aw k"a dɔn ko an ka Elf ma sa abada!
  
  An ka furu kɛ kɛlɛ jugu kɔfɛ,
  O tuma na fɛ, denmisɛnw bɛna ŋɛɲɛ!
  U bɛɛ ye joli somɔgɔw ye ne fɛ,
  N bɛ ka tulonkɛ fatɔw ɲini!
  
  O jirisun buluw bɛ i ko emɛridi, .
  A ko cɛ in ye baara belebele kɛ dɛ!
  I dusukun ka jɛya i ko kristalɛ,
  Ani ko ɲuman minnu bɛ balansi kɔnɔ, olu dɔrɔn de bɛna kɛ jatew ye!
  Npogotigininw ye dɔnkili da ani k"u ka aplomb belebeleba n"u ka kɛlɛ jɔyɔrɔ jira.
  Wa tiɲɛ na, kɛlɛcɛ dɔ nana ni hose ye. Ani a y"a charge ni gazi ye. Ani cogo min na a bɛna mɔgɔfaga baji dɔ ta k"a daminɛ. Tasuma tsunami fagalen dɔ bɛna woyo. Ani ka orcw jeni pewu.
  Wa nin ye tiɲɛ na nɛnɛba ye kosɛbɛ. Tiɲɛni na, tiɲɛni min bɛ kɛ ni bɛɛjɛfanga ye, o bɛ ka kɛ.
  Nin ye fɛn ye npogotiginin si tɛ se ka min kɛlɛ, i n"a fɔ ka fɛn dɔ sɔgɔ min ka di kosɛbɛ, min ka di kosɛbɛ ani min bɛ dumuni diya ni wuluwulu ye.
  Wa o waati kelen na, taa ɲɛ ka orc kunkolo jeni .
  duguma o cogo la . Ani, aw kana hali kolo dɔ to jugu la.
  Npogotigininw bɛ ten tuma dɔw la. Wa u b"u ɲinw bɔ kɛnɛ kan k"u dimi jira i n"a fɔ kobra-sa.
  Kɛlɛcɛ minnu bɛna kɛlɛbolo o kɛlɛbolo tigɛtigɛ. Wa n"u b"a fɛ, u bɛ se ka sɔgɔsɔgɔ.
  Miiri k"a filɛ mun bɛna kɛ ni elf ba kelen ye gaziw bɔ siɲɛ kelen na? Yala ne bɛna a fɔ min bɛna kɛ wa?
  Oh, a bɛna nɛnɛ kosɛbɛ, laala sankolo bɛna nin bali ka kɛ. Sabu o tuma na fɛ, kɔnɔw bɛna sanji Bɔ orkiw kun na. Wa u bɛna bin ka kungolow kari, k"a jira ko nɔ min bɛ mɔgɔ faga kosɛbɛ diɲɛ kɔnɔ.
  Wa npogotigininw fana an ka dɔnkili da u ka kungo dimi n"u ka nisɔndiya la, u ka perle ɲinw tun bɛ manamana i n"a fɔ filɛlikɛlanw.
  Sugo jugu bɛ na tuma bɛɛ i n"a fɔ sa
  I t"a makɔnɔ, nka a bɛ wuluwulu ka tɛmɛ da la!
  Aw ye denbaya nisɔndiyalen ye, aw bɛ balo ni bolomafara ye, .
  I t"a dɔn ko mɔgɔ dɔw bɛ yen minnu ye waraw ye!
  Sisan, jamaba ka binkanni daminɛna,
  Tatariw bɛ ka bɛlɛkisɛw bɔn an na!
  Nka an wolola jagɛlɛya wale dɔ de kama, .
  Ani, an bɛna bugɔli juguw muɲu!
  
  Mɔgɔ si t"a dɔn ni Ala ka ɲi
  Cɛ kɛra mɔgɔ fariman ye dɛ!
  Saya bɛ ka gosi kaban n' a bolokɔnincinin ye da la - .
  Wa Wezelbub y' a ka biɲɛw sɔgɔ ka bɔ funteni na !
  
  Ɔwɔ, nin ye bɛnbaw ka waatiw ye, .
  O min na an donna o la kosɛbɛ!
  O tun tɛ ne ka sugo ye,
  An tun bɛ taa min na, o tɛ nin ye, kulu janw cɛma!
  
  Nka ni i y'i yɛrɛ sɔrɔ jahanama kɔnɔ,
  Walima k"a fɔ ka ɲɛ, diɲɛ kɔnɔ, dimi, jɔnya, kɛlɛ!
  Ne na to jigiya la hali bi,
  A to i dusukun ka o dɔnkiliw gosi!
  
  Nka kɔrɔbɔliw de ye an ka cakɛda ye,
  O min tɛna a to miiriliw ka nɔgɔya!
  Wa ni a ka kan, aw ka kan ka muɲu, .
  Wa ni i pɛrɛnna, o tuma na fɛ, i fogonfogon sanfɛ!
  
  A ye poyikɛla ni nanbarakɛla ye,
  Nka, a tɛ kɛ kɛlɛyɔrɔ la min ka timi!
  Fasodenɲumanya jugu juguw bɛna sa,
  U bɛna su don joona ani fu!
  
  Sisan, a ta ka i biri Krisita kɔrɔ.
  I yɛrɛ tigɛ, ka taamasiyɛn ɲɛda susu!
  Ne dalen b"a la ko ne bɛna tiɲɛ fɔ mɔgɔw ye,
  Matigi bɛna ciyɛn peculium di an ma ka kɛ sara ye!
  Npogotigininw ye dɔnkili da ka ɲɛ. U kanw bɛ yeelen bɔ kosɛbɛ ani u bɛ manamana. Ani kan dafalen.
  Wa dɔnkili in kɔfɛ, npogotigininw ka bataillon bɛɛ ye wuli ka farts bɔ. U wulila kulu dɔ kɔnɔ ka boli ka taa wuluw sankaba fan fɛ. U y'u minɛ ka bin u kan.
  O y"a daminɛ ka kɔnɔw sɔgɔsɔgɔ, wa u ye u dawolo tiɲɛ yɛrɛ la ani u ye u yɛrɛ firifiri, ka nɛgɛ sɔrɔ u kɔ la.
  Kɔnɔ caman binna o cogo la. Wa u ye sɔgɔsɔgɔninjɛ kɛ orcw kunw sanfɛ yɛrɛ. Ursiw ye joli bulama jibɔyɔrɔw bɔ. U y"u gosi ka bɔ i n"a fɔ u bɛ pɔmutɛri mugumugu.
  Npogotigininw ye ŋɛɲɛ kɛ. U y'u kanw jira. U ye u ɲɛw Dòn danfɛnw na minnu tùn bɛ ka gɛrɛ u la.
  Npogotiginin dɔ ye sɔgɔsɔgɔ kɛ ko:
  - Orcs tɛ i n'a fɔ mɔgɔw , .
  Orcs, ninnu ye orcs ye...
  Ni a furulen don, o tuma na fɛ, a ye mɔgɔ jugu ye, .
  Npogotiginin kan bɛ jɛya kosɛbɛ!
  Ani a ye ɲɛji cɛ a teriw la.
  Kɛlɛcɛw y"a ye o yɔrɔnin bɛɛ ko kungo kɔnɔ u dalen bɛ u yɛrɛ la. U ɲinw tun be manamana i ko kuluw kuncɛw. Walima n"a sɔrɔ ninnu ye perlew ni kɔgɔji nafolo ye.
  Npogotigininw ye ŋɛɲɛ kɛ ka dɔnkili da ko:
  Oh kɔgɔji, kɔgɔji, kɔgɔji, kɔgɔji,
  Cɛdenw sigilen bɛ kogo kan!
  Orcs bɛna dusukasi ye, .
  Bastards bɛɛ bɛna sa disassemblage la!
  Wa kɛlɛcɛw bɛna a ta ka fiyɛ. Nin sen in na, kɔnɔw dɔrɔn ma bin orcw kun na, nka sanbɛlɛ fana binna. Wa u ye ursi kunkolow kari tiɲɛ yɛrɛ la.
  O cogo de la, elf npogotigininw ye nin ursi kasadiman ninnu ka orcw ta. Wa a kɛra nɛnɛba ye kosɛbɛ.
  Wa ni cɛɲiw y'a daminɛ ka dɔnkili da, o kɛra ɲagami saniyalen ye;
  Sankolow ye dolow ka tapi ye min dilalen don ni misali ye, .
  Kalo bɛna yeelen di kuluw ma!
  Kuluw baji bɛ woyo ka jigin, .
  Sanu min bɛ manamana kabakurunw kan!
  
  Ba Elf ka nɔgɔya, .
  Duguw falen don ani u lafiyalen don!
  Npogotigininw kulela ni nisɔndiya ye ko:
  I n"a fɔ dɔn bulama u bɛ taa tigɛ kɛ!
  
  Gɛlɛya sera, kɛlɛcɛkɔrɔba, .
  Denw bɔli - fiɲɛba min bɛ bɔ bɔgɔdaga la!
  Tiɲɛni bɛ boli ni orcs ye,
  I jɛɲɔgɔn sara kɛlɛ la!
  
  I yɛrɛ ye cɛnin ye hali bi - .
  Sɔrɔdasi tɔgɔsɛbɛnni ni u tɔgɔ sɛbɛnni biro ma sɔn di!
  I n"a fɔ, i t"a sɔrɔ san wɛrɛw bɛ se ka kɛ, .
  Jamana ka kan k'a denw lakana !
  
  A bolila ka taa ɲɛfɛ k'a sɔrɔ a ma kɛlɛkɛminɛn si sɔrɔ,
  Ka na ni ɲumanya ni yeelen ye!
  Walasa orkiw kana u sago bɔ u la,
  Walisa an kana sɔgɔma kunbɛn cakɛdaw la!
  
  N terikɛ fana ma sunɔgɔ,
  A sera ka bɔ a yɛrɛ la - a ye kɛlɛcɛ ye !
  An bɛna orcs jigin ka bɔ u jɔyɔrɔ la,
  A ka kɛ Fuhrer laban ye!
  
  Kɛlɛ ka gɛlɛn, dimi ni kɔngɔ, .
  Npogotiginin sennasanbara la nɛnɛ waati!
  An bɛ nɛnɛ jugu muɲu finimugu kɔnɔ, .
  Tuma dɔw la, an ni birisi jiriw bɛ dun!
  
  Ani jugu bɛ ka pan awiyɔnw kɔnɔ,
  I n'a fɔ waraba min bɛ bɔ jahanama na "Tiger" bɛ mankan bɔ!
  Ursi min bangera waraba jugu fɛ
  Tasuma-fanga-minɛn dɔ bɛ ka bɔ tankiw kɔnɔ!
  
  Walasa k"i sennasanbaraw sumaya, .
  Ko u kɛra bulu ye nɛnɛ na!
  Npogotiginin ye siraw sugandi
  Yɔrɔ min na, buguri ye sanfiɲɛba dibi!
  
  Nka an ye kɛlɛ kɛ - ka yɔrɔ jan nɛnɛ na, .
  Cɛden ni npogotiginin ɲɛfɛ!
  An bɛna se sɔrɔ Juda ka sɔgɔsɔgɔninjɛ kan,
  Rus' bɛna orcs ka dibi foni ka kɛ cɛncɛn ye!
  
  Funankɛninw senkɔniw bɛ yeelen bɔ
  Nɛnɛba ye sira nɔgɔman dɔ to yen!
  Nɛnɛ muɲuli man nɔgɔn fewu, .
  Boli sennasanbara bɛ an sumaya!
  
  Wa orc juguw tɛ jo sɔrɔ, .
  U bɛ ka mankanba bɔ nɛnɛ fɛ!
  O fanga barikama sugu
  An ka elf knight ka nɛnɛ kosɛbɛ!
  
  U ye jikuru dɔ fili kɔfɛ ka bɔ jahanama la,
  Sisan, Feyropa bɛ ɲɛfɛ!
  Sɔrɔdasi senuma ta ye ten, .
  I ka kɛ kantigi ye Elfie fɛ fo abada!
  An k'a fɔ dɔrɔn ko nin sungurunnin ninnu ye super ye. Nisɔndiya ni tasuma caman bɛ u kɔnɔ. I n"a fɔ npogotiginin minnu bɛ ni jiribulu bilenmanw ye. Ani cɛɲiw bɛ sennasanbara la tuma bɛɛ.
  Kɛlɛcɛw ye binkanni kɛ orcw kan kosɛbɛ. O fɛɛrɛ in tùn ka di u ye kosɛbɛ, n'i bɛ halakili ni saya pewu fili jugu ma n'i senkɔni gansanw ye.
  Ani i bɛ ursiw tigɛtigɛ ka kɛ fɛn tigɛlenw ni tigɛlanw ye. Ani minnu tobilen don kosɛbɛ ani minnu ka di.
  Ani npogotigininw bɛ sɛbɛnni kɛ ursi gɛrɛlenw kan. Ani an ka elf orcs gosi ni mortier ye.
  Wa a ka kan ka kɔlɔsi ko cɛɲiw b"o kɛ ka ɲɛ kosɛbɛ. Wa u ka binkanni fana bɛ fara ɲɔgɔn kan ni nɛɛma ye min bɛ mɔgɔ ɲɛnajɛ kosɛbɛ ani min bɛ mɔgɔ nisɔndiya.
  Kɛlɛcɛw ye orcw ta ani u ye totalitarian halakili daminɛ.
  Yan, npogotigininw tùn bɛ baara Kɛ n'u ka rubi sinw ye. A ye butɔni digi minnu bɛ tasuma-fanga-minɛnw baara.
  U y"a ta, o yɔrɔnin bɛɛ la, u ye orcw ka bataillon datugu. Wa u y' a ta tiɲɛ na k' a jeni ka se duguma .
  Ninnu ye npogotigininw ye yan. Wa ni a mago bɛ o la, baara bɛna kɛ ni kanw ye k"a ɲɛsin u kuntilenna ma. Wa o kan suguw kun ye ka nisɔndiya di cɛw ma. Ani k"i ka kɛwale kabakoma ni farinya jira.
  Npogotiginin sugu tɛ yen, n"u ye lamaga sɔrɔ, siga t"a la ko ursi tɛna u ka taama sumaya.
  U bɛ o sekobaw jira.
  Ani npogotigininw bɛ se ka violon fɔ k"a sɔrɔ seli caman ma kɛ.
  Nin fana ye fɛɛrɛ ɲumanba ye.
  Npogotigininw y"a daminɛ ka violonw fɔ. Wa o waati kelen na, u ye bɔrɔw minɛ n"u senkɔni gansanw ye. Ani dɔnkili dumanw ni dɔnkili dumanw tun bɛ fɔ. Wa a ka bon dɔrɔn.
  Wa o kɔfɛ, npogotigininw y"a ta k"a daminɛ ka dɔnkili da;
  Ne dalen bɛ ne ka Faso Senuman na,
  Ko Tiɲɛ sababu fɛ mɔgɔ bɛ se ka kisili sɔrɔ!
  An bɛna an denw tanga kojugu ma - .
  Jugu bɛna bɔ an na, da ne la, waleɲumandɔn!
  
  N ka npan bɛ gosi i n"a fɔ Ilya ka nafolo , .
  Wa u bolow t"a dɔn u sɛgɛnnen don cogo min na kɛlɛ la!
  An bɛ i n"a fɔ kala min bɛ se ka da Fasokanw kan,
  Walisa ka yɔrɔ dɔ lakana alijinɛ saniyalen kɔnɔ ka bɔ mɔgɔ juguw ma!
  
  Kɔsegin, ka gosi ani ka lunge tugun - gosi, .
  Sira in ka siniɲɛsigi ye ten, bɔnɛ ye a sɔrɔ sɔrɔdasi dɔ bolo!
  Ni mɔgɔ jugu kelen dɔrɔn de bɛ balo la, .
  Aw ye aw ka marifakisɛ barili ni a ɲɛfɛla yecogo saniya!
  
  I ka kan ka kɛlɛ kɛ ni nsiirin ye diɲɛ ye,
  Tuma dɔw la, kulekan bɛ se ka bila!
  Nka an b'an ka bonya mara Fasokanw na,
  Hali ni tuma dɔw la, suw kuluw bɛ yen!
  
  An wolola, an ye hɛrɛ sɔrɔ jamana kɔnɔ - .
  O min kɔnɔ, bɛɛ bɛ se ka kɛ cɛfarin ye!
  O la ka mɔgɔw, ka tila ka taa i yɛrɛ ma, .
  Kɛlɛcɛ barikama ni jagɛlɛn min ka bon ni tɔw bɛɛ ye!
  
  Wa sisan an bɛna pɛrɛn - ɲɛfɛ, .
  Walasa ka sanfiɲɛba minɛ redoubts, dugu barikamaw la!
  Walasa a kana kɛ i n"a fɔ hakili bɛ nkalon tigɛ - .
  An bɛna sankaba fiyɛ awiyɔnw kɔnɔ!
  
  Tiɲɛ don, i bɛ se ka taa jahanama la, .
  Komin siraw bɛɛ bɛ i n'a fɔ bindweed ni sow thitle...
  Nka hali yen kɛlɛcɛw ka nɛgɛw bɛ gosi,
  Ani bɔnbuw bɛ ka bin ka bɔ awiyɔnw kɔnɔ!
  
  Ani mun ye jahanama ye Elf kɛlɛcɛ fɛ?
  Kɔrɔbɔli wɛrɛ!
  An bɛna kɛlɛ kɛ fo ka se a laban ma - .
  An ka Ala nege lakika dafa!
  
  Ani an bɛna se sɔrɔ trolls ni ghouls gangw kan,
  An ka se yɔrɔ min na Dugukolo ye Edɛn ye!
  Ntumu na wulujugu ban,
  Bonya ni dannaya bɛna an bila ka se ka baara kɛ!
  
  Sanfiɲɛba dɔ bɛ ɲɛnamaya gosi ni konnɛgɛ ye, .
  Krisita tun ye min ɲini, walisa o ka dafa!
  Neema na woyo i ko jibɔyɔrɔ min bɛ baji kɔnɔ,
  Ka kɛ Mama Elfia nɔɔrɔ ye!
  Npogotigininw fila bɛɛ tun bɛ dɔnkili da ani ka violon fɔ waati kelen na. Wa, fɔlikan tun bɛ mankan bɔ kosɛbɛ ani a tun cɛ ka ɲi kosɛbɛ, ani a tun bɛ yeelen bɔ. Wa a jɛnsɛnna sankolo bɛɛ la tiɲɛ yɛrɛ la.
  Wa, wuluw, u hakili bɔra, u fari fagara, ka orcw kunkolow sɔgɔ.
  Ani, npogotigininw ye wale kɛ ni fanga ye min tɛ se ka faamuya. Hyperplasme (hyperplasme) jikuruw tun bɛ woyo u kɔnɔ.
  Walima n"a sɔrɔla magoplasm fana, npogotigininw y"o kɛ mɔgɔ ye iko fanga kabakoma ni mɔgɔfaga.
  Kɛlɛcɛw y"u ɲinw bɔ kɛnɛ kan, o kɔfɛ, u ye fiɲɛw bɔ u dawolo sanfɛ minnu bɛ orcw fiyen ani k"u ɲɛw joli bɔ. Wa a kɛra nɛnɛ ni nɛnɛ ye cogo min tɛ se ka faamuya.
  Kɛlɛcɛw ye butɔni digi tugun n"u ka rubi sinjiw ye. Ani u ye jugu gosi ni tasumaba ye, fanga belebeleba, tiɲɛni fanga min bɛ bɔ tasuma-fanga-yɔrɔw la.
  Wa a bɛɛ bɛ a yɛrɛ minɛ ka jeni. Wa u bɛ ursiw ka pankurunw fiyɛ. Wa tasuma manamanba bajiw bɛ Putin ka mansamara masinw wuli.
  Npogotigininw, n ka kan k"a fɔ ko u ye kabako ye dɔrɔn, wa u bɛ kɛlɛ hakili hakɛ ɲumanba jira fo mɔgɔ si tɛna a ja gɛlɛya k"u jalaki nalomanya ni fɛn nɔgɔlen si la.
  U b"a fɔ o npogotiginin suguw ko la: i ye Ala-ka-marako ni Super dɔrɔn de ye!
  O la, u y"a ta tugun k"a daminɛ ka dɔnkili da ni dusu ye kosɛbɛ;
  Musow bɛ an ka Elfia kɔnɔ,
  Mun na u bɛ ka awiyɔn boli i n"a fɔ tulonko?
  Mun de ka di ka tɛmɛn fɛn bɛɛ kan Dugukolo kan - .
  O bɛna juguw bɛɛ faga!
  
  U bangera walisa ka se sɔrɔ
  Ka nɔɔrɔ da Elf kan diɲɛ fan bɛɛ la!
  O bɛɛ kɔfɛ, an bɛnbakɛ barikamaw,
  Kɛlɛbolo dɔ lajɛra o yɔrɔnin bɛɛ u ye!
  
  Jamanw jɔlen bɛ masin da la, .
  U ka fanga ye o cogo la - u bɛ bɛɛ kari !
  Anw ye Fasodenɲumanya denw ye, kelenya - .
  Sɔrɔdasi kulu dɔ bɛ ka taama!
  
  Tɔɔrɔ tɛna se ka an kari, .
  Napalm jugu tasuma tɛ se ka kɛ!
  Yɔrɔ min na torch tun bɛ jeni...
  Spotlight bɛ kɛnɛ kan sisan!
  
  Fɛn o fɛn bɛ an ka jamana kɔnɔ, o bɛɛ ye fitinɛ ye, .
  Mobiliw, siraw, bɔrɔw!
  Wa se sɔrɔli bɛ fɔ dɔnkiliw la - .
  An ye yeelen ka falonw ye - wuluw!
  
  An bɛna Fasodenɲumanya bonya ni jagɛlɛya ye,
  An k"i ta ka taa kuluw kuncɛbaw la!
  An bɛ i n' a fɔ tutigɛbagaw sankolo la - .
  Ani an ka orc juguw kɔ kari!
  
  An ka se ka fɛnɲɛnamaw bɛɛ minɛ ka bɔ Marisikalo la,
  An ka sira da wuli ka taa Centauri!
  An bɛna kɛ yen minnu bɛ siran fɛnɲɛnɛma ɲɛ,
  Ani jɔn ye ɲumanya ni mɔgɔ sɛbɛ ye ka kanu!
  
  Elfia ye jamana ye min ka di ka tɛmɛ jamana tɔw bɛɛ kan, .
  Fɛn dɔ bɛ yen min ka kan ka waso a kɔnɔ, aw ka da ne la!
  Wajibi tɛ ka kuma fuw fɔ...
  Aw ka kɛ hadamaden ye, aw kana kɛ waraba ye!
  
  An ka se diɲɛ dancɛ ma,
  An bɛna granit dugu barikama dɔ jɔ yen!
  Min bɔnɛna nimisali la,
  Jɔn bɛ ka kɔrɔtɔ ka Fasokanw gosi!
  
  Min bɛ na kɔfɛ - miirili fitinin
  Nka, i ka da ne la, an na suw lakunu!
  An bɛna saya sɔgɔsɔgɔninjɛ tigɛ ni sɔgɔsɔgɔninjɛ ye,
  Ka Elfie min tɛ sa, o nɔɔrɔ ye!
  Npogotigininw bɛ dɔnkili da nin cogo in na, wa u kan bɛ i n"a fɔ sufɛla, jirisunw ani tasuma-kɔnɔw buteli kelen kɔnɔ. An k'a fɔ ko nin sungurunnin ninnu ye super ni hyper dɔrɔn de ye .
  Wa u bɛ dɔnkili da ni dusu ye kosɛbɛ ani ka nisɔndiya.
  Ninnu ye cɛɲiw ye minnu n'u ye fɛn dɔ Tà, orc si t'a Sɔrɔ ka Se.
  Ani npogotigininw bɛ ursiw tiɲɛ k"a sɔrɔ u ma cɛsiri kɛ. Wa o kɔfɛ, elf pilotiw wulila ka don ka bɔ fiɲɛ na. Ani u bɛ butɔni digi n"u senkɔni gansanw ye. Ani gouge aggressive furry danfɛnw.
  Npogotiginin dɔ bɔra sankolo la, o ye misiri ci orc furulenw kulu dɔ ma. U fiyɛra ka dɔnkili da ko sogo jenilen yɔrɔw binna sira wɛrɛw fɛ. Wa min bɛ jeni ani ka sisi tiɲɛ na.
  Ninnu ye npogotigininw ye, u diminnen don ani u bɛ tiɲɛni kɛ. O dusukun barikama sugu dogolen bɛ u kɔnɔ. N'u y'a Tà k'a Dɔn k'u ɲinw Jira do, o tuma na hali orcs (orc) kὲlɛbolo min bɛ jɛɲɔgɔnya la ni trolw ye, o tɛna Se k'u Kùnbɛn. Ani trolls ye kɛlɛcɛw ye minnu bɛ se kosɛbɛ ani minnu bɛ latigɛ kɛ.
  Wa npogotigininw ye o kɛlɛcɛbaw ye minnu ka bon kosɛbɛ ani minnu barika ka bon, u bɛ fɛn caman sɛmɛntiya dɔrɔn diɲɛ kɔnɔ ani u bɛ to ka wuli tuma bɛɛ.
  Kɛlɛcɛw ye npogotigininw ɲɛda ta k"u fiyɛ, k"a sɔrɔ u ma miiri siɲɛ fila, u ye sɔgɔsɔgɔ kɛ u fogonfogon sanfɛ .
  . SABABU No. 10nan.
  Wa o kɔfɛ, jikuruba dɔ nana tiɲɛ na min ye mɔgɔ faga ani ka tiɲɛni kɛ min ye orcw gosi. Wa danfɛn wuluwulu joli tun bɛ bila yɔrɔ kelen na.
  O kɔfɛ, npogotigininw, ni nisɔndiyaba ye ani ni dusuba ye, u y"a daminɛ ka dɔnkili da;
  O dɔnkili in tɛmɛsira nɔgɔman dɔ, .
  Ne bɛ dɔnkili jumɛn da nin diɲɛ dusukasilen in kan!
  Ne b'a ɲini ka Krisita dɔn ni ne ni ye,
  Walisa jahanama ni toli kana maga farikolo la!
  
  Ne faso ka di ne ye,
  Hali ni tuma dɔw la, u b"u kɔrɔfɔ!
  Ko n ma se ka yɔrɔ sɔrɔ n yɛrɛ ye, .
  Tuma min na Wezelbub ye mɔgɔw bila ka taa jahanama na!
  
  Mun bɛ se ka juguya ka tɛmɛ Dugukolo tiɲɛni kan,
  Tuma jumɛn na juru bɛ kasi dusukasi kɔnɔ?
  Ni mɔgɔ jugu ye ŋɛɲɛ kɛ, a bɛ ɲɛtaa dun, .
  Nka fanga bɛna sɔrɔ - a dɔn ko a kununna !
  
  Ne bɛna siya jugu jaabi o tuma na jaabi la:
  Fasokanw hakili, jahanama, ala tɛna i kari!
  Kɛlɛcɛw bɛɛ ka sebaaya bɛna bonya,
  An ye sɔrɔdasi kɛlɛbolo ye : wuluw tɛ tulon ye !
  
  Aw k"a dɔn ko an sago barika ka bon i n"a fɔ a bɛ kɛ cogo min na tuma bɛɛ,
  An ye ɲɔgɔn lajɛn an bolo ni an kamankun na!
  Wa an bɛ taa laɲini min na, o bɛ ye kaban,
  Juguw ka buguri bɛ sɔgɔsɔgɔ dolow kurunba fɛ!
  
  Tuma dɔw la, a ka gɛlɛn ka Pallas faamuya,
  A ye capricieux ye, a bɛna carte blanche di jinɛw ma!
  Wa a bɛ iko a kɛra kabini tuma jan...
  Ni juguya orc jugu tigɛra tilayɔrɔ fila la!
  
  Tiɲɛ don, gɛlɛyaw kungo bɛɛ b"an bolo,
  Diɲɛ joli bɛ diɲɛ kɔnɔ?
  Nka o de kosɔn Ala Kɔrɔtalenba kununna.
  Walasa mɔgɔ ka nilifɛnw kulu dɔ sɔrɔ!
  
  Elf bɛna kɛ fanga belebeleba ye tugun,
  Dugukolo bɛna nisɔndiya ni kanuya sira jira!
  Ɲɛji ni joli tɛna woyo tugun, .
  Ani i bɛ sago ni hakilitigiya mara i dusukun na!
  Npogotigininw bɛ dɔnkili da ni nisɔngoya ye kosɛbɛ. U b"a fɛ ka sebaaya wɛrɛw sɔrɔ ani kuma kabakomaw. U ka diɲɛnatigɛ muɲuli ye fɛn ye min bɛ mɔgɔ lasiran dɔrɔn. Wa kɛlɛcɛw b"u ka aerobatics sanfɛla jira, ani Ego tiɲɛniba dɔ.
  Elf min kunsigi ye sɔgɔsɔgɔninjɛ ye, o ye sɔgɔsɔgɔ:
  Kelen fila Saba, .
  I ka orcs halaki...
  Naani seegin duuru - .
  An ma na tulon kɛ!
  Wa, npogotigininw bɛ fiyɛli kɛ tugun, fo sankaba kuuru minnu bɛ kɛ ni kɔnɔw ye minnu kabakoyara, olu bɛ sanji bɔ orcw kun na.
  Maria Kolesnikova tora ka kɛlɛ kɛ walasa elfw ka josariyaw ka se ka ɲɛnamaya hɔrɔnya ni nisɔndiya sɔrɔ.
  Ursi juguw man kan ka degun bila u la ani k"u halaki. Ayi, npogotiginin masamuso ye sɔrɔdasi ɲɛminɛ ni seko ye ani ni hakilitigiya ye. Wa kɛlɛw taara ɲɛ ka taa a fɛ ka taa a fɛ ka ɲɛsin mɔgɔ cɛɲiw ma.
  Elfew tora ka kɛ cɛfarinw ye kɛlɛw la ni orcs ye. U ye wale kɛ ni kanuyaba ye kɛlɛ ko la.
  Npogotigininw ye fɛn tiɲɛnenw ni mɔgɔfagalanw ci jugu ma.
  Wa u ye orcw gosi i n"a fɔ u ye laɲiniw ye marifa ciyɔrɔ la. Kɛlɛcɛw kɛra mɔgɔ timinandiyalenw ye ani ka kɛ mɔgɔ farimanw ye kosɛbɛ, k"u ɲinw ni waraba musomanw ka dawolo jira.
  A ɲini ka sɔsɔli kɛ ni o sungurunninw ye. U bɛna Kuzka ba jira i la.
  Kɛlɛcɛw ye sɛbɛnni kɛ orcw kan, ka suw kulu bɛɛ fa. Wa u tun bɛ baara kɛ ni sinbara bilenmanw fana ye, i n"a fɔ shɔ mɔlenw.
  Kɛlɛcɛ min tun bɛ yan, o tun cɛ ka ɲi kosɛbɛ ni kunsigi ye min tun ye polka dot ye.
  Wa nin elf in y"a ta k"a gosi n"a senkɔniw ye, ka se sɔrɔ orcs kulu bɛɛ kan.
  O kɔfɛ, kɛlɛcɛ y"a daminɛ ka dɔnkili da tugun;
  A ka gɛlɛn an ma cogo min na k"an kuntilenna faamu, .
  Ka kɛ jamana kuncɛba ye min bɛ bɛɛ bila sankolo la!
  Walasa ka mɔgɔw ka sugandili nisɔndiyalen kɛ, .
  Zelensky ka taa ɲɛfɛ kɛlɛ la ni sugo ye taama na!
  
  Kɛlɛ in bolila ka tɛmɛ i n"a fɔ jahanama ka fɔɲɔba dɔ...
  Bugudaw, buguriw, joli ani sɔgɔsɔgɔninjɛw tun bɛ min!
  Nka ka bonya dɔrɔn da daminɛ na - .
  Hadamaden ka kɔrɔta ka tɛmɛ o kan!
  
  Aw ka da ne la, Fasokanw ka di ne ye ka tɛmɛ mɔgɔ tɔw bɛɛ kan,
  Ale ye jibolisira ye min saniyalen don ka tɛmɛ kristalɛ kan!
  I n' a fɔ npogotiginin min ka di kosɛbɛ dilan kan - .
  N b"a fɛ ka Nowanburukalo nɔɔrɔ kanu!
  
  Fɔɲɔba tɛ ne Faso bali,
  Ale ye kɔgɔji ye min tɛ ban, sanfiɲɛba bɛ min na!
  Koba dɔ kɛra tariku kɔnɔ - .
  Tariku gafe dɔ sɛbɛnna!
  
  I ka kan ka kɛlɛ kɛ kosɛbɛ
  Nka, sira wɛrɛ tɛ yen min bɛ se ka nisɔndiya sɔrɔ!
  O la, i ka dilan dɔ sɔrɔ ka bɔ sanubɔlan dɔ la - .
  Walima laala ananas bɛ kɛ tilelafana dunni na!
  
  Yan, Sinuwa jamana na, Manchurian steppes la,
  Mun ka kan ka ɲini jamana wɛrɛw la i n"a fɔ nin!
  O bɛɛ kɔ fɛ, Setigiya don bɛ Mɛkalo la, san 1999 sàn.
  N b"a fɛ ka n bɛnbaw kanulenw ye!
  
  Nka a dɔn Fasokanw ka baara de nafa ka bon kosɛbɛ, .
  O ye ka baara kɛ Dugukolo ye ni timinandiya ye!
  Taga kuntilenna senuma yeelenma na, .
  Walasa ka Arbat kɛ nɛnɛ ye - Brighton Beach!
  
  Anw ye Elfi Fasodenɲumanya kɛlɛcɛw ye,
  O min tun ka di an ye ni an dusukun bɛɛ ye!
  Aw ye aw juguw bɛɛ tigɛ ni jagɛlɛya ye,
  Ka kɛ nɔɔrɔ ye Elf jamanaw bɛɛ Ba kan!
  Npogotiginin ye dɔnkili da cogo kabakoma na ani ni nɛnɛ ye. Wa a ka dɔnkiliw bɛ i n"a fɔ jikuruba min bɛ woyo ka dimi.
  Kɛlɛcɛw bɛ butɔni digi n"u senkɔni gansanw ye. Ani, u bɛ baara kɛ ni fɛn ye min bɛ mɔgɔ kabakoya kosɛbɛ ani ka tiɲɛni kɛ. Ani u bɛ sanpɛrɛn bɔ sugo juguw la ani minnu bɛ mɔgɔ sɔgɔ.
  Nin ye elf dɔ ye min bɛ tanki dɔ kan. Wa a sinbara jɛlenw bɛ ni rubi sinjiw ye. Ani o kɛlɛcɛ kabakoma ni kɛlɛcɛ sugu.
  Wa a bɛ orcw sɔgɔsɔgɔ k"a sɔrɔ a ma kuma wɛrɛ fɔ. Yan, a ye marifa ci jugu ma n"a senkɔni gansanw ye. Wa a ye orcw ka mobili sɔgɔ. Wa a ye tasuma minɛ, kɛlɛkɛminɛn y"a daminɛ ka pɛrɛn. Tiɲɛni caman kɛra ten. Wa nɛgɛ bɛ jeni ka tiɲɛ k"a sɔrɔ sugandili si ma kɛ walima seli si ma kɛ.
  Npogotiginin ye sɔgɔsɔgɔ kɛ. Wa a ye marifa ci jugu la tugun a kɛtɔ ka sinbara bilenman digi joystick butɔni kan. Ani a ye ursi sɔgɔlen kɔnɔna yɛrɛ sɔgɔ.
  A ye sɔgɔsɔgɔ kɛ ko:
  - An ka fagali tanki, .
  A bɛ taamasiyɛn gosi dɔrɔn!
  A jɛɲɔgɔn y"a jaabi ni ɲɛjibɔ ye ani ni sɛkɛsɛkɛli ye.
  - An ka tankiw tɛ siran nɔgɔ ɲɛ , .
  Anw elfw b"a fɛ ka kɛlɛ kɛ!
  Kɛlɛcɛw y'a ta ka dɔnkili da tugun a siɲɛ tan ninan na;
  An mago bɛ an ka diɲɛ welelen cɛɲi na - .
  Aw ka na n"a ye aw hakili la ni aw dusukun ye!
  Walasa k"i ka sugo kɛ tiɲɛ ye,
  O la, o dibi kana elfw mara!
  
  Dunan dɔ ye dugukolo minɛ,
  Sa ka ursiw b'a da wuli!
  Tasuma-fanga-minɛnw ye funteni bɔn, .
  Denbaya dɔ bɛ se ka sa funteni fɛ!
  
  Ni yamaruya dira an ma, an bɛna Bagdad fana ta,
  Putin bɛna jaabi di baganw ka cɛnimusoya jugu kan!
  Wa Elfagrad tɛna bin abada - .
  Denmisɛnw man kan ka mago ni yatɔya ye!
  
  Elf bɛna jɔ, bɛɛ dalen bɛ fo abada - .
  A tɛna bin joli kɔgɔji la dibi la!
  A bɛna barika sɔrɔ, k"a dɔn kɛlɛcɛ bolo, .
  Sikili ye marifa barikama ye - taamasiyɛnw minnu tɛ sa !
  
  Cogo dɔ la, kolotuguda b'a ɲinw bɔ dibi la,
  Kalo bɛna bɔ diamantw kɔnɔ ni felucca ye!
  A na kɛ, sankolo dɔn jurumu Dugukolo kan,
  Ayiwa, don tɛna kɛ ni farali ye!
  
  Faso ye baji ye min bɛ woyo ka bɔ kuluw la , .
  Aw bɛ ji saniya ni birisi ji ye!
  An bɛna, Orklin dugu kɔnɔ, an bɛ ka jugu kari,
  Agression bɛna kɔsegin Putin kan!
  
  Ala, ne bɛ n ɲɛsin i ma ni delili ye.
  Kanulen, miniti kelen ta ka baro kɛ!
  A kɛ cogo la min ka kɛ yeelen ye siniɲɛsigi la yɔrɔnin kelen,
  I na i bolo kɔrɔta i denkɛw la!
  
  Ala y'a jaabi ni nisɔndiya ye.
  Ni aw b"a fɛ ka kumaɲɔgɔnya kɛ, o tuma na, aw ka kan minɛ ne ye!
  Ne bɛna aw dɛmɛ ka fara aw ka sugo kan - .
  Ani aw k"a to aw denw ka sɔgɔsɔgɔ jidagayɔrɔw la!
  
  Nka i ɲinɛ sɛgɛn kɔ
  Aw ye barikantanya ni karma kofɔlenw sɛgɛsɛgɛ!
  An ka kerecɛnya sira tilennen, .
  Nin ye baara kɛli ye Fasokanw ka bara kɔnɔ!
  
  Nin ye taama jagoyalen ye tugun, kɛlɛ-kɛlɛ,
  Orcs jugu dashingly tun bɛ sɔgɔsɔgɔ o binkanni in na!
  O bɛɛ kɔfɛ, jamana senuma dan tɛ, .
  An ka Elf belebele dan tɛ min na!
  
  Ne ka jaabi ye mun ye, aw ka da ne la, a ka nɔgɔn kosɛbɛ,
  Dimi min bɛ kɛ Patronymic ye, o ye nisɔndiyako ye!
  Ni i taara binkanni na k"a sɔrɔ i ma ɲɛji bɔ, .
  O kɔrɔ ye ko i bɛna yafa sɔrɔ ka bɔ Ala yɔrɔ!
  Npogotiginin minnu bɔra Elven Denbaya la, olu ye dɔnkili da ka ɲɛ kosɛbɛ ani ka dɔnkili da ni kanba ye. Wa, u bɛ ni kan cɛɲiw ye minnu bɛ se ka suma ni Edɛn kɔnɔw ye minnu ka nɛnɛ ani minnu ka bon kosɛbɛ.
  O cogo de la u bɛ dɔnkili da ani ka wale kɛ kabako dɔrɔn. Wa o kɛlɛcɛw kɔnɔ, fanga ni kɔnɔnafiliw bɛ yen, kɛlɛcɛ kɛnɛmanw cogo gɛlɛnba la.
  A sira fɛ, npogotigininw kasa ka di kosɛbɛ ani u bɛ sexy. U kasa bɛ na ni nisɔndiyaba ye, wa a ye kabako ye dɔrɔn. Npogotigi cɛɲiw tɛ yen ka tɛmɛ o kan.
  Wa u kanw bɛ teliya ani u bɛ teliya kosɛbɛ. Tiɲɛ na, u cɛ ka ɲi kosɛbɛ ani u fanga ka bon kosɛbɛ.
  Ani ni nin muso ninnu jɛnsɛnna ka marifa ci daminɛ jugu la n"u sinbara bilenmanw ye do? Wa tiɲɛ na, ninnu ye rosow dɔrɔn de ye nakɔ kɔnɔ. Wa, nege bɛ u la ka maga u la, ka u sɔgɔsɔgɔ, ka u susu.
  Olu de ye npogotigininw ye minnu bɛ binkanni juguw ni negeba wulilenw bila mɔgɔ la.
  O cɛɲiw ye demiurges dabɔli baara ɲumanba ye. Wa yan i tɛ Se k"a Fàra o kan walima k"a Bɔ.
  Nka ni i ye butɔni digi rubi sinji kan, walima n"an y"a fɔ ka ɲɛ, a kɔfɛ, ni i ye nɛgɛbere digi butɔni kan, o bɛ fanga tiɲɛni ni mɔgɔfaga fangaba dɔ bɔ.
  Ninnu ye npogotigininw ye yan - u t"u jɔ kɛrɛfɛ. Nka o nɔ na, orcw bɛ faga k"a sɔrɔ seli si ma kɛ.
  Ani kana ɲinɛ ka dɔnkili da;
  Mɛlɛkɛba bɛ sanpɛrɛn bila
  O ye joli hakɛ ye diɲɛ kɔnɔ!
  Nɔgɔ min kaman karilen don;
  Nin ye ɲangili ye mɔgɔw bolo!
  
  Matigi Sebaayabɛɛtigi Masakɛw ka Masakɛ - .
  A wulila ka taa gengenjiri la - tɔɔrɔ muɲu!
  Ani mɔgɔ jugu in ye sɔgɔsɔgɔ n'a ye...
  Ne ye delili kɛ ani ka yafa sɔrɔ!
  
  orc scum jugu dɔ bɛ ka boli ka taa Elf fan fɛ , .
  A b"a fɛ ka diɲɛ jamanaw bɛɛ tigɛtigɛ!
  Aw ye waatiw sapitiri wuli, .
  Aw ye fini dɔ don min dilalen don ni porfiri ye!
  
  A lamininen don ni joli bilenman ye
  Wa, jinɛ caman bɛ janfa la dɛ!
  A na masasigilan sigi dugujukɔrɔmɔgɔw ye,
  Dugukolo dibi jahanama kuntigi!
  
  Yesu faantan bɛ se ka mun kɛ?
  A ye dugukolo ni dugukolo da!
  Nka da ne la, ne be siran
  Ko Yesu ka donw tɛmɛna kaban!
  
  Matigi senuma, e ye an ka cɛfarin ye,
  A dɔgɔyalenba Putin bɛ Elfion kɔnɔ !
  Wa an bɛ taa kɛlɛ laban na,
  Ka nin Sodɔmu dibi tiɲɛ!
  
  Koschey nɔgɔlen kolow wulila,
  Wa jɔn wɛrɛ jolilen don ten!
  Hali ni ɲɛda bɛ jɛ i n"a fɔ kretiɛn, .
  Nka a bɛ se ka fangatigiw jeni!
  
  Nka an ka jaabi tɛ blip ye ɲɛda la, .
  Se sɔrɔli ye elven bonya ko ye!
  Jamana Ba nɔɔrɔ kama, kanuya - .
  O bɛɛ kɛra ɲɛnamaya kama - waleɲumandɔn duman !
  
  O la, kamalen bugɔlen wulila, .
  Nin tɛ waati ye ka da i ko su!
  Boli ka pɛrɛn ka don kɛlɛ la tugun,
  Ni poyikɛla ni ye - gafe min bɛ kɔfɛbagan kɔnɔ !
  
  Wa an bɛ sankolo ɲini Dugukolo kan,
  An ka dankari jugu dense la!
  An bɛna baara kɛ jamana ye fo ka se a laban ma,
  Ka nɔɔrɔ kɛ elf-light sɔrɔdasi in na!
  Npogotigininw ye dɔnkili da cogo cɛɲi na ani cogo kabakoma na. Wa u kanw tun bɛ kabakow kɛ dɔrɔn. Nka cɛɲiw tun bɛ dɔnkili da ka ɲɛ kosɛbɛ, wa u ka sufɛla trills mankan tun ka bon ka tɛmɛ so sanfɛlanw kan.
  Ani, a bɛɛ ka di ani a bɛ mɔgɔ kabakoya ani a ɲɔgɔn tɛ yen cogo min na. Ninnu ye npogotigininw ye minnu bɛ kɛlɛ kɛ sennasanbara la waati o waati, wa u bɛ wale kɛ ni fanga belebeleba ye ani fanga min ɲɔgɔn tɛ, min bɛ kɛlɛ kɛ kosɛbɛ ani min bɛ mɔgɔ nisɔndiya min bɛ ɲɛnamaya ni hakilitigiya di.
  Ninnu ye, an k"a fɔ ko supergirls . Magoplasm (magoplasm) jikuru juguw dɔrɔn de bɛ bɔ u la. Kɛlɛcɛw ka di kosɛbɛ fo a tɛ se ka fɔ nsiirin dɔ kɔnɔ walima k"u ɲɛfɔ ni sɛbɛnnikɛlan ye.
  A ka kan k"a Fɔ k"u ka ɲi kosɛbɛ ka ɲɛsin nin npogotigininw ma kosɛbɛ. Wa u bɛ yeelen bɔ, wa elfw kunsigi bɛ yeelen kosɛbɛ. Cɛɲi dɔw, kɛrɛnkɛrɛnnenya la minnu bɛ ni jenerali jɔyɔrɔ ye, kunsigi bɛ manamana i n"a fɔ sanu bulu.
  Ni nin npogotigininw bɛ i n"a fɔ i bɛ se ka diɲɛ faaba minɛ.
  U bɛ se ka fɛn suguw kɛ fo i tɛ se k"u tigɛtigɛ ni foyi ye. Wa u bɛ sanpɛrɛn ci tiɲɛ yɛrɛ la ka bɔ u ɲɛw la.
  Wa tiɲɛ na, elfe dɔ, k"a sɔrɔ a ma miiri siɲɛ fila, a ye maaɲɛ kɛ. Ani a bɛna orc gosi cogo min na ka bɔ navel la.
  Wa sanpɛrɛn ye ursi sɔgɔlen bi duuru minɛ k"u jeni ka bɔ Putin ka kɛlɛbolo la.
  Wa kɛlɛcɛw, dusu donna, u ye dɔnkili da dɔnkilida la;
  Ala dɔrɔn de bɛ teriw di an ma,
  Hakilitigiya dɔrɔn de b"a to an ka baara kɛ!
  An bɛ barika sɔrɔ dannaya la, .
  Ani ɲɛda ɲumanw bɛ yeelen bɔ ka bɔ taamasiyɛnw na!
  
  Hali ni tuma dɔw la, baara bɛ kɛ ni juguya ye ani a ka gɛlɛn, .
  Jidagayɔrɔw datugulen don ni kristalɛ kuru ye!
  Npogotigininw bɛ taama u kan sennasanbara - .
  U y"a daminɛ ka dɔn kɛ n"u ka bagaji girinmanw ye!
  
  An bɛ ka kɛlɛbolo dɔ jɔ min bɛna jɔ san kɛmɛ caman kɔnɔ,
  Batiri bɛ ka barika sɔrɔ sisan!
  Walasa Elf kana taa marifa jukɔrɔ, .
  Mɛkalo bolow ka falen fo abada!
  
  Kɔngɔba bɛ jamana kɔnɔ, .
  Cɛdennin bɛ ka jirisun dɔ sama sennasanbara la!
  Sisan, fɔɲɔba dɔ wulila ni nɛnɛ ye,
  Nka Matigi ye denmisɛnw senw kisi!
  
  Ni sarakalasebaa ye ji seri an na.
  Sebaaw ka nɛɛma bɔnna!
  An bɛ Matigi bolo senuma kɔrɔ,
  Yesu ka hinɛ dan tɛ min na!
  
  Jinɛ bɛ yɔrɔ min na, jugu dogolen bɛ yen.
  A tɛ bonya dɔn, a tɛ fɔlikan fana dɔn!
  Naziw ye Sebaayabɛɛtigi gengen jiri la,
  Alijinɛ ka rookery jenilen!
  
  Aw ka da a la, an ye o kɛlɛcɛ suguw ye,
  Elf tɛna kari, jahanama funteni na!
  Faw na nisɔndiya u bɔnsɔnw kosɔn,
  I hakili sigi ani i ka nisɔndiya i dusukun na!
  
  burufiyɛkan ka dɔnkili da ka taa a fɛ,
  Wa, yɔrɔnin kelen kɔnɔ, fɛn min ɲinina Ala fɛ, o bɛna dafa!
  An bɛ taa kanpaɲi dɔ la min bɛ kɛ diɲɛ bɛɛ kɔnɔ, dan tɛ min na,
  Walasa ka diɲɛ bɛɛ kɛ Elfia ka mara ye!
  Npogotigininw ye dɔnkili da ka ɲɛ kosɛbɛ. Wa tiɲɛ na, orc minnu ka jugu kosɛbɛ ani minnu bɛ kɛlɛ kɛ, fanga tɛ olu la o mɔgɔw kama.
  Ani npogotigininw b"u ka rubi sinw digi bazookaw butɔni kan ka tasuma don orc tankiw la. Wa, tiɲɛ yɛrɛ la, fɛn bɛɛ bɛ tiɲɛ ani ka tiɲɛ taamasyɛn na.
  Wa sisan orcs ka tanki nataw bɛ ka jeni, ka tasuma bɔ ani ka pɛrɛn. Yɛlɛmaba dɔ bɛ yen npogotigininw na. U ka nɛnɛ kosɛbɛ ani u bɛ mɔgɔ kabakoya.
  Wa u sinw, u falen don ten, u falen don ani u bɛ tan. Mɔgɔ si tɛ yen ka tɛmɛ o npogotiginin suguw ni nɛnɛmanw kan.
  Wa n"u ka sennasanbara gansanw ye u ye pake kɛrɛnkɛrɛnnenw fili minnu binna Putin ka ursi kan. Wa, taamasyɛn siratigɛ la, u farala ɲɔgɔn kan tiɲɛ yɛrɛ la. Nin npogotiginin ninnu bɛ min kɛ tiɲɛ na, o ye ka maana nɔɔrɔma dɔ da ani min bɛ kɛlɛ kɛ kosɛbɛ ani min ɲɔgɔn tɛ.
  O la, o sunguru suguw kama, aw kana miiri hali ka baara kɛ ni fɛɛrɛw ye minnu bɛ se ka wele ko joli dɔrɔn.
  Wa npogotigininw y"a daminɛ ka Putin ka ursiw minɛ u nugu la k"u sɔgɔsɔgɔ. Wa u bɛ mankanba bɔ dɔrɔn i n"a fɔ dibi la.
  Wa kɛlɛcɛ minnu bɛ bɔ elf denbaya la, olu bɛ ŋɛɲɛ kɛ k"u bolokɔnincininw jira.
  Wa o kɔ fɛ u y'a Tà k'a Dɔnkili Da dɔnkilida la;
  Ko mɔgɔ tɛ se ka bali cogo si la;
  A nege ka kɛ Ala Sebaayabɛɛtigi ye...
  Walasa diɲɛ cɛmancɛ ka kɛ Dugukolo kelen ye,
  Walasa ka i kolo an kɔrɔ, fɛn bɛɛ bɛ nin diɲɛ kɔrɔ in kɔnɔ.
  
  Burusi sɔgɔli kelen bɛ se ka galasiw ka fiɲɛba kuuru dɔ lawuli,
  O kɔnɔ, dolow ye pɔmu bilenmanw ye, dugukolow bɛ i n"a fɔ daisiw!
  O bɛɛ kɔfɛ, Ala Dabaga ma nɔgɔya hadamaden kɔnɔ, .
  A t'a fɛ ka kɛ buguri fitinin ye!
  
  An bɛ se ka fɛn bɛɛ kɛ - o sariya sugu da,
  Parsec triliyɔn caman bɛ sokola la dɛ!
  An hakili bɛ i n"a fɔ tasuma-fanga-fiɲɛba, .
  Dɔnniya y"a suguya bila ka sara sɔrɔ!
  
  N tɛ se ka da a la ko waati dɔw tun bɛ yen - .
  Tuma min na an tun ye kungo-kɔnɔ-fɛnw dɔrɔn de ye.
  Ni tasuma ni sanji ye balawu ye, .
  Wa an tun bɛ warabilenw ni sagaw wele ko masakɛw!
  
  Tuma min na sɛnɛfɛn kɔrɔtalen don ni jiribolo kɔrɔtalen ye, .
  Jɔnkɛ tun bɛ ka dugukolo sɔgɔ ni bɔgɔdaga girinman ye!
  O kɔfɛ, an ye ji kɛ foro falen falen na, .
  Kɔrɔya jugu b"i tɔɔrɔ i n"a fɔ rack!
  
  Ayiwa, i ye dɔnniya jumɛn ye, ba kanulen, .
  N ye sababu sɔrɔ ka miirili dɔ kɛ fɛn ye min tɛ sa!
  An bɛ se ka legiyɔnw tigɛtigɛ lafiya la, .
  Ani ka yaala-yaala diɲɛ belebeleba kɔnɔna na!
  
  An ye se sɔrɔ cogo min na, Matigi,
  N"a sɔrɔ n yɛrɛ ma se ka na n"a ye!
  An bɛ superflesh sɔrɔ ka bɔ princeps plasma la , .
  Wa quasarw kunkolow la, fanga ni hakilitigiya bɛ yen!
  
  N ye n ka taama daminɛ ni marifa gansan ye, .
  A tun bɛ se ka jiri in lamaga dɔrɔn a daminɛ na.
  Nka fɛn min ka nɛnɛ ka tɛmɛ nɛgɛ kan, o kɛra
  Joginda kɛnɛyali yɔrɔnin kelen kɔnɔ!
  
  Sisan an ye mɔgɔw ye, superman kabila, .
  Se bɛ min ye ka fɛn kɛ min tɛ se ka kɛ!
  Gɛlɛya o gɛlɛya bɛ yen, aw bɛ o ɲɛnabɔ,
  A man gɛlɛn an bolo ka diɲɛ fɛn caman Changer!
  
  Nka n"i b"a fɛ, i bɛ se ka kɛ Ala ye tiɲɛ na, .
  Baara kɛ i n"a fɔ wulu, siran tɛ mɔgɔ la!
  O bɛɛ kɔfɛ, an ka Elf bɛ tɛmɛn superrat fanga kan , .
  Kana kɛ a ka batɛmu ye fo ka se san kɛmɛ dancɛ ma!
  Npogotigininw ye dɔnkili da o cogo de la wa a tun ka di kosɛbɛ. Wa u ka dɔnkilida tun ka di kosɛbɛ ani kumakanw tun ye warijɛ bɛlɛkisɛw ye.
  Ninnu ye npogotigininw ye, u bɛ nivo dɔ jira min bɛ kɛ cogoya la elfw fɛ minnu barika tɛ fewu.
  Wa ninnu de ye npogotigininw ye minnu bɛ se tiɲɛ na ka diɲɛ bɛɛ wuli. Wa u ɲinw bɛ i ko perle minnu bɛ manamana kosɛbɛ.
  Npogotiginin sugu si tɛ yen i tɛ se k"i yɛrɛ tanga min ma k"a kanu ani k"a waleɲumandɔn. A bɛ iko u bangera ala ni ala musomanw fɛ. Cɛɲi kabakomaw. Wa o kɛlɛcɛ suguw ka fɛɛrɛw ye kɛlɛko ye tiɲɛ na.
  U ɲɛw bɛ manamana i ko safir. Wa u bɛ yeelen bɔ ten, i n"a fɔ u ye dolow ye.
  Ani ɲinw minnu ɲɛ ye nɛgɛso ye. O sungurunnin suguw tɛ yen, i tɛ se k"u to danfɛn wuluwuluw bolo.
  O la, npogotiginin min kunsigi ye bulama ye, o y"a sin ka nɛgɛbere ta k"a digi misiri butɔni kan. Wa a ye jugu gosi ni fanga fagalen ye, ka Putin ka ursi bataillon bɛɛ tobi.
  O tun ka di tiɲɛ na ani a tun ka bon kosɛbɛ. Npogotigininw, i n"a fɔ u b"a fɔ cogo min na, u bɛ sanfɛyɔrɔba la tuma bɛɛ.
  U ye o seko ɲumanw ni seko kabakoma suguw jira. Ani orcw halakili la Putin ka kɛlɛbolo la.
  Wa, fɛn bɛɛ tun bɛ taa ɲɛ tiɲɛ na. Ninnu ye npogotigininw ye minnu y"a Jira k"u fɛ orc dɔrɔn tɛ yen, wa kɛlɛbolo min ka jugu kosɛbɛ, o tɛ bali ye.
  Elf ye sɔgɔsɔgɔ kɛ:
  - I ka he she, .
  Jamana bɛɛ faralen ɲɔgɔn kan
  Denbaya terikɛ dɔ faralen ɲɔgɔn kan
  Kuma la an ye ba kɛmɛ I ye!
  Wa o kɔfɛ, kɛlɛcɛw y"a daminɛ ka dɔnkili da ni dusu ye tugun;
  N bɛ baji dɔ mɛn min bɛ woyo bin kɔnɔ, .
  Nɛgɛ ni damasi nɛgɛ fila bɛɛ ka chime bɛ a kɔnɔ.
  Gofɛrɛnaman tun bɛ mɔgɔfagalaw ɲɛkɔrɔ, .
  Wa sisan, hɔrɔnya min bɛ bɛɛ bolo, o ye kojugu sara ye!
  
  Ne ka tulip bilenman bɛ ka falen foro la,
  Npogotiginin min tun ka di ne ye ne ka yeli la.
  N bɛ taama na, jamana suguya caman bɛ yen,
  Wa kɔgɔji kɔnɔ, jikuru ni hakilijagabɔ bɛ yen.
  
  Ɔwɔ, Pushkin i ye poyikɛla ye, masakɛ don poyikɛlaw fɛ,
  Nka i t"a dɔn ko kɛlɛ in ka gɛlɛn...
  Yan aw b'a fɔ jikuru ye aw dusukunw na - ka wuli, .
  Wa kɛlɛbolo ye ɲɔgɔn lajɛ - pankarti bilenmanw !
  
  An y"a latigɛ ka elfinimu jɔ,
  Nka kapitali tɛ sunɔgɔ, waraw bɛ kule.
  Orcisme ye wuluwulu ka bɔ den kɔnɔ , .
  Irisi jamanaw ka siniɲɛsigi gɛlɛn!
  
  Nka a dɔn an ka bayonɛti ka nɔgɔn ka tɛmɛ pikirijikɛlan kan,
  Ani tankiw bɛ ka redoubts ni trenches tigɛ.
  Orc tigɛlenw ka layini dalen, .
  Bɔgɔbɔgɔli mankan bɛ jinɛ kɛ diɲɛnatigɛla ye.
  
  Nka bɔnɛw fana bɛ yen, bɔnɛ, siniɲɛsigi, .
  Capricious ani tuma dɔw la tilenbaliya.
  kɛlɛɲɔgɔn bɛ bugudaw jeni ka ban , .
  Wa, a tun cɛ ka ɲi kosɛbɛ fɔlɔ!
  
  Nka Fortune ka fara fana bɛ caman dɔn,
  A na sara di, nin dɔn, faantanw ma.
  Npogotiginin ka fulakɛ kɛra ji ye ɲɛji fɛ, .
  Bad chance faratilenw sigiɲɔgɔnw!
  
  Nka ni kɛlɛ hakili tɛ fali ye, .
  Ani i bɛ se ka kɛwalew kɛ k"a sɔrɔ i ma siran.
  I tɛna minɛ fo abada, i ka da ne la, .
  O bɛɛ kɔfɛ, min ye mɔgɔfagala yɛrɛ ye, o de bɛna se sɔrɔ!
  
  Ɲɛnamaya bɛ i n' a fɔ balilan sira - .
  Aw ka da ne la, laban tɛ laban ye.
  Ka kɛ Ala Krisita ɲuman nɔɔrɔ ye.
  An ka kɛ kelen ye ni Matigi ye!
  
  O bɛɛ kɔfɛ, elfinism ye hakili kɛnɛman ye, hakili lakika, .
  Nege min b"a la ka ko ɲuman kɛ mɔgɔw bɛɛ ye!
  Walasa diɲɛ fitinɛ kana faga, .
  Aw ye aw ka hakilitigiya, aw ka seko ni dɔnko ani aw ka jagɛlɛya garanti!
  Kɛlɛcɛw ye dɔnkili da ka ɲɛ kosɛbɛ ani ka dɔnkili da ka ɲɛ. U ye yeelen bɔ n"u ka hakilitigiya bɛɛ la belebele ye. Wa u ɲɛw bɛ i ko kabakurun sɔngɔ gɛlɛnw.
  Wa u bɛ manamana kosɛbɛ kosɛbɛ.
  Kɛlɛcɛw y"u ka dimi juguba jira. Wa u farikolo tun bɛ girin tiɲɛ yɛrɛ la i n"a fɔ sa. Olu ye cɛɲi sɛbɛnnenw ye tiɲɛ na.
  Wa o cogo la u dɔ y"a Tà k"a gosi orc (orc) la, k"a kan jan ni teliyalen Kɛ k"a butɔni digi. Wa o kɛra nɔ ye min bɛ nɔ bɔ kosɛbɛ ani min bɛ mɔgɔ faga.
  Wa o misiri in Fɔra k"a juguw kulu dɔ Minɛ, ka Putin ka ursi caman Tiɲɛ. Wa, a ye tiɲɛni kɛ dɔrɔn ani a ye mɔgɔ kabakoya kosɛbɛ.
  Cɛɲi wɛrɛ ye nɛgɛ ta k"a sɔgɔ n"a ɲinw ye minnu bɛ i n"a fɔ perle, k"a barika bonya. Wa, kan min b"a la, o barika ka bon kosɛbɛ, wa o waati kelen na, a bɛ teliya kosɛbɛ ani a bɛ sɔgɔsɔgɔ.
  Wa cogo min na binkannikɛlanw pɛrɛnna ani o yɔrɔnin bɛɛ Putin ka ursi tan ni fila filila san fɛ ka wuli. Wa nin mobili ninnu ni Fuhrer bald orcs ye tasuma minɛ. Wa u jeni i n"a fɔ tasuma, marifaw cili daminɛna pankurunw kɔnɔ ni fanga fagalen ni tiɲɛni fanga ye. Wa, jirisunw y"u firifiri ka Putin ka kɛlɛcɛw bɛɛ ka bolow gosi.
  . SABABU No. 11.
  Npogotigininw y"a daminɛ ka dɔnkili da tugun, u y"o kɛ ni dusu ye kosɛbɛ;
  Mɔgɔ o mɔgɔ ye elf kɛlɛcɛ ye, o tigi bɛ bange kɛlɛcɛ ye,
  O kɛra ten - gorila ye kabakurun ta !
  Ni aw ye kɛlɛcɛw ka legiyɔn sugandilen dɔ bɛ yen,
  Ani dusukun na, tasuma bɛ jeni ni timinandiya ye!
  
  Cɛdennin bɛ marifakisɛ ye a ka sugo la, .
  A ka di tanki ye ka tɛmɛ Limousine kan...
  Min b'a fɛ ka warijɛ kelen tigɛli kɛ nikɛri ye, .
  Ka bɔ denso la a b"a faamu ko fanga bɛ mara!
  
  Ɔwɔ, tɔ kelen dɔn, sira t'an bolo,
  Aw ye aw jija ka taa sanfɛ ka se fanga kuncɛyɔrɔ ma...
  Minnu ye bɔnɛ sɔrɔ, olu bɛ zeru dɔrɔn de sɔrɔ - .
  Ani, bugɔli bɛ tulon kɛ kɔw kan minnu dusu tiɲɛnen don!
  
  Nka i b mun f, barikantanya ye jurumu ye min b sa,
  Wa ɲɛnamaya b'an kalan - ka se sɔrɔ bɛɛ kan ni jagɛlɛya ye !
  O de y'a to cɛ bɛ ni npan ye,
  Ka waraba sirannin dege ni seko ye!
  
  Aw k'aw hakili to a la ko Ala man di barikantanw ye,
  Min ni sago ni siran bɛ jagɛlɛya kɛ ka bolifɛn boli...
  Sebaaya bɛna bayonɛti ci a ma, .
  Wa mɔgɔ o mɔgɔ sara, o ye masaso ye sankolo kɔnɔ!
  
  I ka kan ka se sɔrɔ cogo cɛɲi na ni dɔnkili ye, .
  Nka, i k"a dɔn ko ɲɛji tɛna i dɛmɛ ni i bugɔra!
  Denbaya ka ɲɛsin mɔgɔ ɲuman ma, o ye kɛlɛbolo ye min bɛ barak kɔnɔ, .
  Hali ni komandan, Fa, ka gɛlɛn ani a ka gɛlɛn!
  
  Wa o ye sara ye dɛ - diɲɛ bɛɛ bɛna kɛ yen, .
  A tɛ se ka kɛ ka miiri nin ɲɔgɔnna fɛn na!
  An bɛna se sɔrɔ diɲɛ bonya kan,
  Dannaya kɛ ne la, a bɛ se ka kɛ fana ka kɛ mɔgɔ sabalilen ye!
  
  Hakilitigiya jira dɔrɔn kɛlɛ la,
  Ani kana tunun ni kow gɛlɛyara...
  I tɛ se ka so jɔ ni joli tɛ,
  Furuɲɔgɔn bɛna bange so min kɔnɔ, o jusigilan!
  Maria Kolesnikova ye o kɛlɛboloba in kuntigiya bɛɛ lajɛlen kɛ min tun ye elf cɛɲiw ye kosɛbɛ. Wa yɔrɔ dɔ la, o dictateur fatɔ, mogosigi, kunsigi kunsigi tora ka dimi. A ka ɲɛnajɛ tun ye ka musow ka finiw bɔcogo sɛgɛsɛgɛ ɲininiw senfɛ. Ani fana ka cɛnimusoya ɲuman gosi u sennasanbara gansanw kan. O ye o fangatigi ɲɛnajɛ.
  Maria bolila ka bɔ a ka cɛsiri gɛlɛnw na, wa a ka kɛlɛbolo ye kɛlɛ jugu kɛ ni orcw ye minnu tun bɛ ka taa ɲɛ, k"o kɛ ni jagɛlɛyaba ye.
  Wa, elf kɛlɛcɛw y"a daminɛ ka kɛlɛ kɛ ni dusukasi ni kɔnɔnafili ye min ka bon kosɛbɛ.
  Npogotiginin dɔ min kunsigi ye pɔmu ye, o y"a ta k"a ci ka bɔ marifa la min tɛ kɔsegin, ka butɔni digi n"a sin bilenman ye. O de kosɔn, misiri dɔ pɛrɛnna ka ursi sɔgɔlenw gosi, k"u jɛnsɛn yɔrɔw la, Putin ka kɛlɛbolo sɔrɔdasiw farala ɲɔgɔn kan.
  Kɛlɛcɛ ye sɔgɔsɔgɔ kɛ ka dɔnkili da, k"a ɲinw bɔ kɛnɛ kan:
  - ne ye npogotigi barikama ye diɲɛ kɔnɔ , .
  Wa sa jugu in ye ɲɛgɛn bɛrɛ sɔrɔ!
  Ani a ɲɛw ye manamana ani u ye sanpɛrɛnw bɔ kokura, minnu fanga ka bon kosɛbɛ. Wa Putin ka ursiw ye tiɲɛni kɛrɛnkɛrɛnnen sɔrɔ tugun.
  Kɛlɛcɛ sunguru tɔ kelen fana ma sigasiga. Wa a y"a ta k"a ka joystick butɔni digi n"a senkɔni gansanw ye. Wa clutch ye baara kɛ, ka orcw gosi ni rockets ye.
  Wa o nɔ sugu kɛra tiɲɛni ni tiɲɛni ye kosɛbɛ.
  Elf sungurunnin ye dɔnkili da ko:
  Tiɲɛni ye diyanyeko ye
  Orcs ye fanga jugu ye, .
  Bakɔrɔnw fanga tun bɛ mɔgɔ wɛrɛw joli min, .
  Ani elfew cɛma kanuya bɛ masaya kɛ!
  Npogotigi wɛrɛ min bɔra mɔgɔ cɛɲiw la, o sɔnna nin ma joona:
  - Ɔwɔ, anw elfw bɛ kanuya kabakoma sɔrɔ, ani denbaya ka bɛn dafalen !
  Npogotigininw y"a ta, n"u sennasanbaraw, minnu sɔgɔlen don, u ye halakili nilifɛn fagalenw fili. Wa u ye Putin ka ursi ka bataillon bɛɛ tigɛtigɛ.
  Npogotiginin y"a kɔlɔsi ko:
  - Putin ye jatigɛwalekɛla jolilen ye !
  Elf tɔ kelen y"a kunkolo wuli:
  - Namaratɔ kosɛbɛ, wa a ma kɛ nin ɲɛnamaya in dɔrɔn na, nka masaya tɛmɛnen na a tun ye fangatigi ye !
  Wa, elf kɛlɛcɛw y'a ta ka dɔnkili da ɲɔgɔn fɛ;
  Jagɛlɛya marifa bɛ ne joli gosi, .
  O la sa, kɛlɛ gɛlɛn dɔ bɛ daminɛ!
  An sago bɛ i n"a fɔ fɛn kelen, .
  Jamana yeelenma, dan tɛ min na!
  
  Dusukunw a fɛ, u bɛ i n"a fɔ tulon min bɛ kɛ ɲɔgɔn fɛ,
  Weelekan si tɛ sɔrɔdasi ɲuman ye!
  Hali ni siniɲɛsigi bɛ sɔgɔsɔgɔ i n"a fɔ pikirijikɛlan, .
  Nka teri ye grenade kantigi ye
  
  Dimi fana ye an taamaɲɔgɔn ye, bɔnɛ ye,
  An bɛ ka bɔnɛ an teriw la jigitigɛ kɔnɔ!
  Wa tuma dɔw la, i bɛ hɛrɛ sɔrɔ waati jan dɔrɔn kɔnɔ,
  Nka aw ka da ne la, wuluw tɛ wuluw ye!
  
  Wa an ye sigikafɔ kɛ ni jugu ye,
  A dimina kosɛbɛ ani a bɛ mɔgɔ bagabaga!
  Tile bɛ yeelen bɔ ne ɲɛda la ne ka kasɛti fɛ,
  A ka gɛlɛn kosɛbɛ ka ɲɛnamaya kɛ diɲɛ kɔnɔ!
  
  A fɔ man di nka, sugandili tɛ di an ma,
  Nafolo b"an firifiri i n"a fɔ sɔgɔsɔgɔninjɛ!
  Ayiwa, Ala dun? Ala t'a janto o la
  Mɔgɔw bɛ ka sa i ko wuluw!
  
  Nka sababu bɛ yen tuma bɛɛ diɲɛ fan bɛɛ la,
  Minnu jagɛlɛyalen don ani ka teriya don ni fanga ye, olu ta don!
  
  An ka dannaya, an dusukun, an ka jagɛlɛya, an ka bonya, .
  Walisa i kana siri i n"a fɔ donsokɛ min bɛ jidaga kɔnɔ!
  Wuli, ka ji lamaga, .
  Mɔgɔ minnu ye diɲɛ da, aw ka aw biri olu ɲɛ!
  
  Zero misɛnninw tɛ jatebɔsɛbɛn kan, .
  Ka se sɔrɔ weleli kelen kan!
  I b'a Sɔrɔ, nin cɛ in b'a Dɔn
  Ɲɛtaa ni dɔnniya fila bɛɛ bɛna na sɔɔni!
  I na kɛ i ko Sebaayabɛɛtigi Masakɛ,
  Ka kiri tigɛ mɔgɔ namaratɔw kan!
  Wa sisan fiɲɛ, kɛlɛ gɛlɛn, .
  Nin fana ye mun ye kalanko la!
  Sankolo kulɛri ye bulu ye min bɛ mɔgɔ ɲɛnajɛ, .
  Juguya sisi ye wale in seri!
  
  Nka ne y'a ye ko jugu bɛ ka jeni.
  A ka awiyɔn binna foro la,
  Nin ye nisɔndiyaba ye dɛ, nisɔndiya ɲɛda don, .
  An tora falo ye kungo kɔnɔ!
  Npogotigininw ye dɔnkili da ka ɲɛ, foyi tɛ se ka fɔ. Ani a bɛ mɔgɔ bila ka miiri.
  Ayiwa, orcs bɛna mun ta ka sɔrɔ sisan? Wa u bɛna a sɔrɔ nikɛri la.
  Kɛlɛcɛ musow bɛ marifa ci ka bɔ marifaw la ni kɔnɔnafili ye kosɛbɛ ani ka jɛya. U bɛ tiɲɛ fɔ ani u fanga ka bon kosɛbɛ.
  U dɔ ye ta ani n"a sennasanbara jɛlenw ye pewu dɔ lawuli ni halakili nilifɛn ye. A ye Putin ka ursi caman ta k"u fiyɛ.
  O kɔ, a ye dɔnkili da ni diyanye ye:
  - Anw ye galasi denw ye , .
  Elves iko walekɛlaw...
  U bɛ Se ka Furu
  Ayiwa, u bɛna pankurun boli daminɛ!
  Ani kɛlɛcɛ ye mɔgɔfagala dɔ fili n"a senkɔni jɛlen ye. A ye fuck up kɛ ka tiɲɛniba kɛ. Wa orc caman fagara fo a tun tɛ se ka jate.
  Ninnu ye npogotigininw ka walew ye minnu bɛ mɔgɔ cɛɲiw ni mɔgɔ cɛɲiw jira. Ani min bɛ se ka kabako lakikaw jira. O npogotigininw ni perle suguw kama, orcw bɛ i n"a fɔ ursi min bɛ gɛlɛya kɔnɔ. Nka kɛlɛcɛw labɛnnen don kɛlɛ kama, wa u bɛna dɔ fara o kan ka tɛmɛn fɔlɔ kan.
  Kɛrɛnkɛrɛnnenya la n"u senkɔniw jɛlen, bulama, pinki bɛ nɛ, wa hali n"u ka kan ka orcw gosi kɛrɛnkɛrɛnnenya la.
  Wa tiɲɛ na, npogotigininw tɛ se ka kɛ n"u ma dɔnkili da. Wa u kan ye kabako ye;
  Dugukolo mara cogo min na cogo nafama na, .
  Hali ni aw mɔgɔ sataw tɛ se ka faamuyali sɔrɔ!
  Nin ye ne ka weleli ye sisan - .
  Sinema ka kumakolonw bɛɛ tigɛli kɛ tiɲɛ ye!
  
  Aw bɛ dolow kurunw dilan ni papiye blotting ye, .
  Ani ka baara kɛ ni sɔgɔlan ye walasa ka quasar dɔ ci ka jigin ni nisɔndiya ye!
  Walasa pilotiw ka se ka kɛ bonbonsi ye o yɔrɔnin bɛɛ,
  Wa Tile nɔ na, samovar min dilannen don ni sanu ye!
  
  Fɛn bɛɛ kɛra hadamadenya koloma ye, .
  A ye ne ka sugo kɛ tiɲɛ ye!
  Tiɲɛ don, Sebaayabɛɛtigi ye farati ye, .
  Ni i ma cɛɲi sumanikɛlan dɔn!
  
  I bɛ se ka bange violon fɔla ye, dɔnkilidala, .
  Ani ka juruw karicogo dege!
  Nka miiriliw ka kan ka kɛ yeelen saniyalen ye,
  Ka hinɛ ni nɛɛma bɔn!
  
  Tiɲɛ don, a ka gɛlɛn ka wale dɔ fɔ ka kɔrɔ.
  N t"a dɔn n yɛrɛ ye, n bɛ n ka sow fili kɛnɛma!
  U bɛ na ni gato ye ni dolow krɛmɛ ye,
  Ani, sungurunnin dɔ yecogo min bɛ ni kanon ye, o bɛ manamana!
  
  Inventer, o kɔfɛ fantasy bɛ a latigɛ, .
  Aw mɔgɔ sataw gansanw tɛ se ka nin faamu!
  O thermoquark sintezi bɛ Kɛ, .
  Princeps bɛ se ka mun kɛ - jiri kurulen i n"a fɔ plasma!
  
  I b"a fɛ diɲɛ sugu min da, .
  A to accordéon fɔɲɔba ka fɔ!
  Walasa yɔrɔ dumanw kana kɛ karti kan,
  O la sa, o danfɛn bɛ ɲinɛ dimi kɔ!
  
  Aw k'a to aw hakili la ko aw fana ye Ala denw ye,
  Min y"a denkɛw kalan danni na!
  Walasa ka yamaruya tilennen, kura di, .
  I bɛ min kɔnɔ, nka tulon tɛ sa!
  
  Aw ka aw diyanyemɔgɔw kanu, ka Yesu bonya,
  I jija ka koɲuman kɛ an bɛɛ ye!
  Walasa mɔgɔ kana to bɔgɔdaga kɔnɔ, .
  Walisa ɔridinatɛri kana tiɲɛ ni sɔgɔlan ye!
  
  An ka bolo di ɲɔgɔn ma - an k'a fɔ
  Nisɔndiya bɛna kɛ - a tɛ se ka kɛ cogo wɛrɛ la, i ka da a la!
  O bɛɛ kɔfɛ, an ye o faso kanubaga suguw ye,
  O waraba bɛna sɔgɔsɔgɔ siran fɛ dɛ!
  
  An ka baara senuma don ka Fasokanw lafasa,
  Walasa ka sebaaya bɛɛ basigi da!
  Walasa ka diɲɛ kɔnɔfɛnw falenfɛnw da, .
  An ka kan ka Elfew ka fanga n"u ka kɛlɛbolo barika bonya!
  Npogotigininw ye dɔnkili da ni dusukunnataba ni jagɛlɛya ye. U ka kumaw tun bɛ ŋunuŋunu kosɛbɛ. Ani u tun bɛ manamana tiɲɛ yɛrɛ la.
  elf bɛɛ tun tɛ o nisɔndiya sugu sɔrɔ. U dɔ minɛna orcw fɛ.
  Wa o cogo la, Putin ka ursiw ye npogotiginin in sama ka don jirisunba kan. U ye cɛɲi bolow tigɛli kɛ cakɛdaw la. O kɔfɛ, sanbara belebeleba dɔ dulonna o cɛɲi sen gansanw kan, minnu sɔgɔlen don. U ye wuluwulu in kɔrɔta jirisunba kan. Wa sungurunnin tun bɛ sɔgɔsɔgɔ dimi o dimi fɛ.
  Orcw y"a daminɛ k"a bugɔ ni bugɔli ye a kɔ lankolon kan. Wa u senw kɔrɔ, u senw cɛɲumanbaw, minnu ɲɛw jɛlen don, u ye tasuma mana. Wa u y"a daminɛ ka o cɛɲi in faga ni marifa ye tiɲɛ na ani ni juguya ye.
  Npogotiginin tun bɛ dimi kosɛbɛ, nka a ye muɲuli kɛ. O kɔfɛ, Putin ka ursiw y"a daminɛ ka npogotigi cɛɲi dɔ senkɔniw kari, a cɛ ka ɲi kosɛbɛ ani a farilankolon don, farikolo farikolo bɛ min na.
  Npogotiginin kulela ni dimi ye min tɛ se ka muɲu. Nka o kɔfɛ, a barika banna. Wa sanni a ka ŋunan, a y"a ta k"a daminɛ ka dɔnkili da;
  Ne ye Ba Elf kɛlɛcɛ kamalennin ye,
  Jamana barikama, jamana bɛɛ faso...
  Faso cɛɲi wɛrɛ tɛ diɲɛ kɔnɔ ka tɛmɛ o kan, .
  Hakilitigi dɔ ye kravati siri kulu jukɔrɔ!
  
  Ka kɛ tutigɛbaga ye, o ye nisɔndiya ni weleli ye,
  O bɛɛ kɔ fɛ, o kɔrɔ ye ko i ye jamana baarakɛla ye.
  Wa i bɛ se ka dɔ fara diɲɛ kan - .
  Sitanɛ-Sitanɛ ka fɛɛrɛw tiɲɛni.
  
  Tuma min na samiyɛ sera san '41, 1999.
  Zuwɛnkalo sanpɛrɛn bɛ ka sanpɛrɛn an bolo...
  An t'a fɛ mara ka kɛ faantan ye,
  Nisɔndiya kama, i ka da a la - Fasokanw dabɔra!
  
  Ne ni sungurunnin bɛ ka orc juguw makɔnɔ u lamini na,
  Sani nin ka Kɛ an ye marifa dɔ Sɔrɔ.
  Wa ka Putin ka hakilintan dimi,
  An ka kulu ye ursi gosi ka ɲɛ!
  
  Npogotigininw sennasanbara kɛra fɛn gɛlɛnw ye, .
  Nɛnɛ bɛ ka sɔgɔsɔgɔ kaban sennasanbara gansanw jukɔrɔ.
  Nɛnɛ ni dawolo kɛra bulu ye, .
  Nka tasuma senuma b"an niw sumaya!
  
  An bɛ gosi k"a sɔrɔ an ma an juguw ka sumanikɛlanw dɔn,
  An tɛ hɛrɛ di aw ma su ni tile!
  Grenadew bɛ pan ka taa echelonw kan ka kɛ kuluba ye, .
  Ani sɔrɔdasi minnu bɛ ni marifa ye min bɛ wele ko sniper.
  
  Orc juguw tɛ se ka dɛmɛ sɔrɔ yɔrɔ si,
  An ka tutigɛbaga, detachement jagɛlɛn...
  Setigi, ni i mago bɛ kuluw tigɛ la, .
  Putin ka tankiw filɛ nin ye minnu bɛ ka jeni i n"a fɔ kandili.
  
  Jama ye ɲɔgɔn lajɛn ni dimi ye - .
  Tilennenya, jagɛlɛya ani bonya kama.
  Wa kɔji tɛ fɔɲɔba kɔgɔji la - .
  O tun bɛna a to an ka sigi an kan!
  
  An donna Orklin, an donna Komsomol la,
  Ka bɔ sennasanbara sennasanbara la ni npogotigininw ye diɲɛ bɛɛ!
  An bɛ setigiya mɔni fiyɛ sankolo la Mɛkalo la, san 1999 la.
  Sisan, an ka ɲɛtaa ɲuman kɛra banbali ye!
  Tiɲɛ na, o sunguru sugu tɛ se ka kari nɔgɔya la ten ni tɔɔrɔ ye. Hali ni fagalikɛla b"a bugɔ ni bugɔli ye ni dimi ye. Nka tiɲɛ na, o tɛ bɔli kɛ. Wa o cogo la orc bɛ nɛgɛ bilenman dɔ Bɔ tasuma-yɔrɔ la.
  Wa an k"a bugɔ npogotiginin na n"a ye, k"a sɔrɔ hinɛ foyi ma kɛ, ni kungo dimi ye. Wa a y"o kɛ ni kɔnɔnafili ye kosɛbɛ ani ni kɔnɔnafili ye.
  Nka elf sunguru ma kari, a y"a daminɛ ka dɔnkili da ni dimi ni dusu ye min ka bon kosɛbɛ ka tɛmɛ o kan;
  Nɔnɔ sira bɛna kɛ kɔfɛ,
  Fɛn fɔlɔ min bɛ kɛ ɲɛnamaya kɔnɔ, o nafa ka bon!
  I b"a ye tuguni diɲɛ sanfɛ, .
  Binkanni diminnenw ka fiɲɛba!
  Chorus...
  Kɛlɛ bɛ senna tugun,
  Tasuma min bɛ wele ko hyperplasmique, o bɛ ka tobi!
  Elfew masakɛ ka dɔgɔ ten, .
  A bɛ sɔgɔsɔgɔ ni biɲɛw ye!
  
  Dugukolo fo ka se a dan bɛɛ ma, .
  An barika ka bon ka tɛmɛ Ala faw kan.
  Sebaayabɛɛtigi ka sebaaya min bɛ danfɛnw kan, .
  Tewoplasma ye kɛlɛcɛw gosi.
  
  Chorus...
  Wa kɛlɛ bɛ taa ɲɛ tugun
  Hyperplasma bɛ tasuma na!
  Elfew ka masakɛ ka dɔgɔ ten
  A bɛ sɔgɔsɔgɔ ni biɲɛw ye!
  
  Aw kana makari makɔnɔ ka bɔ sankolo la
  Minnu ye hakilintanw ye, olu bɛ zeru makɔnɔ!
  Minnu sara ni bonya ye, an na olu lakunu,
  Ka ɲɛsin sira dɔnniya bɛɛ ma.
  
  
  Fɔlɔ, funteni ni nɛnɛ, .
  Duniɲa tun ye faantan ani nafolotigi ye.
  Wa sisan danfɛn o danbaga,
  
  
  
  Kɛlɛ bɛ senna tugun,
  Wa ne dusukun bɛ jɔrɔ ne disi la, .
  Elfew masakɛ ka dɔgɔ ten, .
  Ani Nowanburukalo kamalenninw bɛ ɲɛfɛ.
  Elfew masakɛ ka dɔgɔ ten, .
  Ani Nowanburukalo kamalenninw bɛ ɲɛfɛ.
  
  Kɛlɛ bɛ senna tugun,
  Wa ne dusukun bɛ jɔrɔ ne disi la, .
  Elfew masakɛ ka dɔgɔ ten, .
  Ani Nowanburukalo kamalenninw bɛ ɲɛfɛ.
  Elfew masakɛ ka dɔgɔ ten, .
  Ani Nowanburukalo kamalenninw bɛ ɲɛfɛ.
  Npogotiginin ma kari abada jirisunba kan. Nka elf sniper ye marifa fagalen dɔ bila orc kɔnɔbara la. A ye joginda sɔrɔ min bɛ se ka mɔgɔ faga, a y'a daminɛ ka sɔgɔsɔgɔ ka sa.
  Npogotigi wɛrɛ ye marifa ci ka Putin ursi kunkolo sɔgɔ, a binna ka sa.
  Nin ye elfew ye tankiw kan, u y'u ka sungurunnin ta k'a hɔrɔnya. Wa a kɛra nɛnɛba ye.
  Wa kɛlɛcɛw y"a daminɛ ka o saya nilifɛn tiɲɛnen suguw fili jugu ma n"u sennasanbaraw dɛmɛni ye.
  Orcw dun? A ka gɛlɛn u ma tiɲɛ na ka kɛlɛ kɛ ni elfew ye . Wa u bɛ gosi tiɲɛ na biɲɛw la. Wa orc caman bɛ laban kaburu ni suw la.
  O la, aw kana taa npogotigininw kɛlɛ, Putin ka ursi, n"o tɛ aw bɛ laban kaburu kɔnɔ.
  Npogotigininw bɛ wale kɛ ni fanga ye ani ni u ɲɛda cogoya ye. O kɛlɛcɛw bɛ se ka diɲɛ siniɲɛsigi latigɛ o yɔrɔnin bɛɛ. Ani u senkɔniw jɛlen, bulama, o cogo la, u ɲɛ ye bulama ye ani u ye kabako ye. Elf kamalennin dɔw yɛrɛ b"u senkɔniw sɔgɔ ni namara ye, ka jagɛlɛya jira min ɲɔgɔn ma deli ka kɛ fɔlɔ, ani o waati kelen na, u bɛ diyagoya jira.
  Ani ne bɛ wale kɛ ni degunba ye. O npogotigininw tɛ se ka se sɔrɔ tiɲɛ na.
  Wa n"u ye dɔnkili da daminɛ, ursi bɛ mankan bɔ ni dimi ye;
  Jamana min na i hɔrɔnyalen don, .
  O min na Matigi bɛɛ ye baarakɛla ye.
  I bɛ wuli ka kɛ ruble ni nikɛri ye, .
  Nɛnɛ waati la, solarium bɛ yen nɛnɛbɔyɔrɔw la.
  
  O kɔnɔ, kominisi darapo bilenman dɔ bɛ yen - .
  O min bɛ layidu ta an ye ko an tɛna sa!
  An k' an ka kanuya jira Fasokanw na poyi la - .
  Nisɔndiya bɛna kɛ fo abada, i ka da a la!
  
  Kuntigiw tɛ kelen ye tuma dɔw la...
  Kuntigi bɛɛ tɛ i n"a fɔ Stalin hakilitigi.
  Nka an kelen-kelen bɛɛ ye cɛfarin ye tuma bɛɛ,
  Tuma min na hakili ni nege fila bɛɛ barika bonyana!
  
  Kalo laban na, jagɛlɛn kalo la, .
  sɔrɔdasi in ye kɛlɛ ban ni Fraga ta ye .
  An ye kantigiya kɛ an Faso la i n"a fɔ mɛlɛkɛw,
  Cikan dira an ma - kɛlɛcɛ tɛ segin kɔ !
  
  Ni saya sera, o tuma na fɛ, i yɛrɛ tigɛ, .
  Ani Matigi, pan ka taa alijɛnɛ na, kulu ciyɛn bɛ yɔrɔ min na ....
  An Ni na yɛlɛn fo abada,
  An bɛna se sɔrɔ kuluw kuncɛ barikamaw kan!
  
  O bɛɛ kɔfɛ, saya kɔfɛ, ɲɛnamaya ye baji ye tugun, .
  O kɔnɔ an bɛ kurun boli i n"a fɔ kurun - mɛtɛrɛ !
  Ala Ba senuma weleli,
  Aw kana aw ja gɛlɛya ka dɛsɛ ni maloya muɲu!
  
  Mansamara, sabu o ye Ala ka yeelen ye,
  Sebaayabɛɛtigi ye yamaruya di Elfw ma u ka mara kɛ!
  An tɛna nisɔndiya sanw laban dɔn, .
  Dan tɛ baara la - aw ka bɔrɔ sama ka taa sanfɛ!
  
  Elfew faralen ɲɔgɔn kan o ye an ka kumasen ye - .
  I ka kɛ mɔgɔ ye min bɛ kolo kuntigi hakilitigi ye!
  Diɲɛ ɲɛnajɛso falen bɛ ɲɛnajɛlamɔgɔw la,
  An bɛ jahanama dimi dawolo tigɛ!
  Npogotigininw bɛ dɔnkili da ka ɲɛ ani k"u ka mɛlɛkɛ ni jinɛ jogo jira o waati kelen na.
  U bɛ kɛlɛ kɛ nin cogo de la. Fiɲɛ kanon fagalenw bɛ ci ka bɔ ɛlikopɛriw la. Wa u bɛ Putin ka ursi jɔyɔrɔw kari ka kɛ fɛn ye. Wa nin orc ninnu bɛ sa k"a sɔrɔ hinɛ tɛ u la.
  Nin ye mɔgɔ minnu fagara, olu hakɛ ye.
  Ninnu ye npogotigi jagɛlɛnw ka kɛlɛw ye. U dɔ y"a ta k"a ka mɔgɔfagala butɔni digi n"a sin bilenman ye. Wa o kɔfɛ, a ye pan Putin ka ursiw kan, o ye fɛn ye min bɛ tiɲɛni kɛ kosɛbɛ ani min bɛ tiɲɛni kɛ. O min ye o jugu caman faga.
  Npogotigi jagɛlɛnw bɛ kɛlɛ kɛ nin cogo de la.
  Nka elf kamalenninw fana bɛ kɛlɛ kɛ ni jigitigɛ ye ani ni cɛsiriba ye. Wa u bɛ juguw sɔgɔsɔgɔ ka Putin ka ursiw faga.
  Kɛlɛcɛ kamalenninw b"o kɛ ni nɛnɛba ye ani ni hakilitigiya ye. Wa o bɛɛ bɛ kɛ cogo la min bɛ mɔgɔ kabakoya.
  Fɛn bɛɛ bɛ i ko a ka bon ani a ka nɛnɛ cogo min na.
  Nka o wuludennin ye marifa cilen dɔ di orcw ma. A y'u tigɛ k'a sɔrɔ seli si ma kɛ ka dɔnkili da;
  N bɛ miiri n sungurunnin na
  O min ye poyi yɔrɔ dɔ yeelen.
  Elfiney tigɛ nɛnɛ waati - .
  Sugandili tɛ, gɛlɛya tɛ!
  
  A fɛ, hali nɛnɛ na, ni bɛ yeelen bɔ, .
  Funteni na, a bɛ na ni foronto nɛnɛ ye.
  Bolo bɛ kurunba barikama minɛ, .
  Aw bɛ pan ka jigin baji la fo ka se sanfiɲɛba-nɛnɛ ma.
  
  Ni tilegan sanji bɛ na, .
  Jiriw bɛ sanu la ni luxury violet ye.
  I ka susuli bɛ ne yɛrɛyɛrɛ
  Wa sungurunnin kunsigi finman bɛ kurukuru.
  
  A terikɛ dɔ bɛ boli ka tɛmɛ furabuluw cɛma sennasanbara la, .
  A cɛ ka ɲi - i n'a fɔ samiyɛ masakɛmuso.
  A slap in puddles - sɔgɔli ni jibolisira ye, .
  An ka kanuya diyagoya ka bonya!
  
  Dusukasi ni dusukasi tɛna maga an na,
  An ka sugo dolow sɔrɔ ka bɔ sankolo la!
  Sisan n b"a jɔ i n"a fɔ masakɛ dɔ bɛ masasigilan kan - .
  Ani yeelen ka kɛwalew dan tɛ minnu na...
  
  Npogotiginin min bɛ foro la, o bɛ daji ta ne ye, .
  O jaabi la, n bɛ dancɛ dɔ ta a ye.
  Hali ni a minna ni nisɔndiya ye, i n'a fɔ diwɛn - .
  Kana parrot ladege kanuya la!
  
  An ka nin kanuya in fɔ ni gitari ye,
  Walisa mɔgɔw k"a dɔn nisɔndiya ye min ye!
  Bangeden ka nisɔndiya lase - .
  Wa jatɔya jugu kɔrɔya tɛna na!
  
  Ne ni sungurunnin ye ɲɔgɔn minɛ ka taa,
  Wajibi tɛ ka mɔgɔ gɛrɛntɛ ani ka dimi.
  Tuma dɔw la, i tɛ se k"i yɛrɛ tanga kɛlɛ ma, i k"a faamu, .
  Sanw bɛɛ tɛ se ka kɛ bulu ye!
  Ani kamalennin minnu bɛ bɔ elf denbaya la, olu bɛ se ka dɔnkili da ani ka kɛlɛ kɛ. U dɔrɔn de, tiɲɛ na, u tɛ i n"a fɔ cɛnimusoya tilennen, maloya bɛ u la ka kɛlɛ kɛ sennasanbara la.
  Nka, cɛmanninw ɲɛda ka nɔgɔn kosɛbɛ ani u bɛ bilen, kunsigi tɛ u la, i n"a fɔ npogotigininw ta. Wa n ka kan k"a fɔ ko a ka bon dɔrɔn. O ɲɔgɔnna ekipu nɛnɛman, sennasanbara la yan.
  Npogotigi kɛlɛcɛw b"u ka aerobatique nɛnɛman ni faamuyabaliya jira. Nka o dɔrɔn tɛ, tiɲɛ don. U ka kan ka se ka fɛnw fɔ minnu tɛ se ka fɔ nsiirin kɔnɔ walima minnu tɛ se ka ɲɛfɔ ni sɛbɛnnikɛlan ye.
  Nka u dɔ la kelen bɛ marifa ci ni kɔnɔbara ye. A ye original ye ani a cɛ ka ɲi.
  Ani fanga jibɔyɔrɔw bɛ bɔ minnu bɛ tiɲɛni kɛ kosɛbɛ ani minnu bɛ jeni kosɛbɛ, i n"a fɔ napalm.
  Wa ni npogotigininw ye fɛn dɔ jira, o bɛ kɛ Putin ka ursi ka sanubɔlan ye.
  Nka kamalenninw bɛ se ka caman jira. Kɛrɛnkɛrɛnnenya la n"u bɛ fɛnw digidigi ni u bolow ye. Wa a bɛna nɛnɛ kosɛbɛ.
  Wa u bɛ min daminɛ, o bɛ kɛ mɔgɔfaga ni tiɲɛni ye kosɛbɛ.
  Wa kamalennin bɛ dɔnkili da kosɛbɛ;
  A kɛra i n"a fɔ ne ye wuli sow jɛman dɔ kan,
  Fali sugu jumɛn bɛ ka sɔgɔsɔgɔ ten?
  Sitanɛ yɛrɛ b' a dɔn ko mɔgɔw bɛ jɛ ne fɛ - .
  Ne bɛna ko kɛ ni jamana o jamana ye min murutilen don!
  
  Jinɛw donna hakili juguw la, .
  Ani miirili diminnenw bɛ boli!
  An ka balansi balansi - zeruw foni siɲɛ kelen, .
  Aw ye sistɛmu saniya ka bɔ gɛlɛyaw ka dingɛ dunba kɔnɔ!
  
  N yɛrɛ t"a faamu n bɛ taa yɔrɔ min na,
  Fiɲɛba dɔ tun bɛ ka girin ka tɛmɛ n kun na!
  Kana a to i yɛrɛ ka i yɛrɛ bila nɔgɔ la
  Walasa nɔɔrɔ baji dɔ ka woyo kalo diɲɛ kan!
  
  Kɛlɛ bɛ woyo jikuruba dɔ kɔnɔ min tɛ taa ɲɛ - .
  Nin ye baara sugu ye min bɛ san kɛmɛ in elf makɔnɔ...
  Wa n b' a fɛ ka diwɛn dɔ min min bɛ mɔgɔ dɔlɔ - .
  Ani ka baro kɛ hɛrɛ la ni bonya ye.
  
  Nka aw k' a dɔn ko barikantanya ni sɛgɛn bɛna tɛmɛ - .
  Ni i ye i ka sugo elf sɔrɔ, i bɛ ɲɛtaa sɔrɔ ani ka weleli kɛ!
  Anw, i n'a fɔ tutigɛbagaw, an b'an jija ka taa taama na - .
  O bɛɛ kɔfɛ, kɛlɛcɛ fariman tɛ tɔgɔ nalonma ye!
  
  N bɛ bang ni tear, suw kulu dɔ bɛ yen,
  Jugu hakili ɲagamina, a bɛ boli ka kɔsegin!
  An bɛ se ka dɛsɛ in dafa
  Hali dugujukɔrɔla wulu bɛ sɔgɔsɔgɔ ni kanba ye!
  
  An ka kan ka mun kɛ diɲɛ kɔnɔ - miirili tɛ yen, .
  An wolola, i n"a fɔ napalm bɛ ka an hakili tɔɔrɔ!
  Badaa an bɛna kɛ i n' a fɔ an ka kamalenninya - .
  Wa, yɔrɔ min bɛ jahanama kɔnɔ, o bɛna fisaya ni sankolo ye!
  
  Sɔrɔdasi b"a fɛ mun na? Walasa kɛlɛ ka mɛn - .
  Hɛrɛ ni sɛgɛn ani hakili barikantanya b"a la!
  An bɛna jugu minɛ ka taa kaburu la - .
  Nka i k"a dɔn ko a tɛmɛna ka tɛmɛn k"i yɛrɛ di kɛlɛcɛw ma!
  
  A kɔlɔlɔ tɛna kɛ, wa sugandili tɛ kɛ - .
  A ye baara ban ani o yɔrɔnin bɛɛ la dɔ wɛrɛ!
  O bɛɛ kɔfɛ, nin ye daminɛ dɔrɔn de ye, banakunbɛn boli ye, .
  O bɛɛ kɔfɛ, sɔrɔdasiya ye wale ɲuman ye!
  Tiɲɛ don, elf kan bɛ i n"a fɔ nɛgɛbere.
  Kamalennin ye dɔnkili da ka ɲɛ. Wa a ye kɛlɛ kɛ kosɛbɛ. Wa a bɛ elfew kanu. Ni a ka kan, a bɛna baara kɛ n"a nɛnkun ye. Tiɲɛ don, npogotigininw ka ca nin diɲɛ in kɔnɔ ka tɛmɛ cɛdenw kan siɲɛ tan ni fila. Wa nin ye, tiɲɛ na, koba ye cɛw bolo. Npogotigininw yɛrɛ bɛ kɛlɛ kɛ cɛdenw ye ni dimi ni degun bɛɛ ye. Wa yan i tɛ se ka foyi ta walima k"a ta.
  Ninnu ye npogotigininw ye yan - u bɛ cɛw ɲini. Wa foyi tɛ se ka kɛ u kama.
  Wa n'u ye dɔnkilida daminɛ, o tuma na...
  Wa npogotigininw bɛ dɔnkili da nin cogo la:
  A to boli ka kɛ fɛn ye min tɛ se ka kɛ, .
  Tanki blindéw bɛ tɛmɛ jidagayɔrɔw fɛ, .
  Ani marifa dɔ bɛ so sanfɛ...
  A bɛna orc bɛɛ tigɛtigɛ ka kɛ fɛnw ye!
  . SABABU No. 12.
  Maria Kolesnikova, npogotigi jagɛlɛn min tun bɛ elfew ka diɲɛ kɔnɔ, o tora ka cikan jagɛlɛn kɛ ani ka yamaruya di. A y"o kɛ ni dusudiyaba ye. Ani jatigɛwalekɛla min kunsigi ni kunsigi kurulen don, o ka danga.
  Elf kɛlɛcɛw tora ka kɛlɛ kɛ ni kuncɛbaya ye. U ye orcs diminnenw ka ɲɛtaa gɛn. Wa u tora ka wuli ka wuli, i n"a fɔ wuluwulu min bɛ sɔgɔsɔgɔninjɛ kan.
  Wa npogotigininw tora ka marifa ci ani ka juguw tigɛ ka jigin. U y"o kɛ ni dusudiyaba ye.
  Wa marifa kelen-kelen bɛɛ min bɔra elfw la, o tun bɛ taa ni butɔni dɔ digilen ye ni sinbara bilenman ye.
  Wa npogotigininw farala ɲɔgɔn kan pewu. O waati kelen na, u senkɔniw ye grenade belebelebaw fili, minnu bɛ mɔgɔ faga, ka Putin ka ursiw tigɛtigɛ. Sogo tigɛlen tun bɛ jeni ka sisi.
  O la, npogotigininw sera baara la k"a saniya. Ani nisɔndiya, dɔnkiliw ani dusudonba.
  Wa o waati kelen na, tiɲɛ na, u ye dɔnkili da;
  Nka ni kɛlɛcɛ min sɔgɔra marifa fɛ, o binna,
  Wa sungurunnin na sigi ɲɛji la fo abada i ko muso cɛ salen.
  Wajibi tɛ ka miiri ko diɲɛ ye nɛrɛ ye jigiya tɛ min na dɔrɔn, .
  O alijinɛ halakira ani Sitanɛ jugu y'a sennatan...
  
  Tiɲɛ na, jigiya bɛ yen - siniɲɛsigi min ka kan, .
  Ka faso lafasa ani ka se sɔrɔ dingɛ dunba kan.
  Ni Elfia kɔnɔ cɛ bɛɛ ye kɛlɛcɛ barikama ye - .
  Aw k"a dɔn ko nin tɛ bravado ye walima kitsch hakilintan ye!
  
  Nka tuma dɔw la, kɛlɛcɛw tɛ dɛmɛ sɔrɔ, .
  Jama tɛ jate si dɔn, wa degun ye juguya ye.
  O tuma na fɛ, an tɛna kɛ pariti kololen ye - .
  O bɛɛ kɔfɛ, a ka fisa ni maloya ye ka kɛ ni plɔmu ye i ka batoso kɔnɔ!
  
  Dugukolo kan kɛlɛ ye fɛn kɛrɛnkɛrɛnnen ye, .
  O kɔnɔ i ye robo tulonkɛfɛn ye, bɔnɛ ye...
  Nka n bɛ Elfi kɛlɛcɛw dɔn ka bɔ sɔrɔdasi bonya la,
  Min man kan ka da sanubɔlanw kɔnɔ.
  
  Dolow kabakoma minnu bɛ sankolo la, olu ye diamantw ye, .
  U kɔnɔ, ni ɲɛji bɛɛ ...
  A ɲini, ka sekow jira i la, .
  Ani a ka fisa ka dɔnkili da sanpɛrɛn hopak dɔn na.
  
  Tilemana waati - samiyɛ bɛ ban yɔrɔ min na, .
  A bɛ mɔgɔ minɛ n"a ka cɛɲi kabakoma ye!
  A to n ka Elf ka kɛ, nin poyi in kɔnɔ a bɛ dɔnkili da,
  N"a ka ba-jamana min tɛ se ka fara ɲɔgɔn kan!
  
  N bɛ susuli laban ci npogotiginin ma,
  Ni ne sara, i cɛɲi kana kasi ...
  Ta, ka da Orklin la Mɛkalo falen falen falen jukɔrɔ, san 2016.
  Ani monster orc-executioner bɛna kɛ victim ye!
  Npogotigininw, n ka kan k"a fɔ ko u ye dɔnkili da kosɛbɛ. Wa u ye o orc ninnu gosi ni fanga belebele ye ani waraba musomanw ka diyanye ye. U y'u halaki.
  Ani, u tun bɛ baara kɛ ni sennasanbara gansanw ye, minnu ye bulama ye, minnu ɲɛ ye bulama ye, ni u tun bɛ marifa ci. Npogotigininw fanga tun ka bon kosɛbɛ. Wa, cɛɲiw senkɔniw ye halakili nilifɛnw fili.
  Fanga si tɛ se ka jɔ o sungurunnin suguw kama. U ye sonyalikɛlaw ye minnu bɛ yeelen bɔ ani minnu bɛ diɲɛ kɔnɔ. Ani o waati kelen na, elfe minnu kɔnɔ fanga farinyalen ni kɛnɛya.
  Wa ni sinbara bilenmanw ye u bɛ bazooka butɔni digi ani ka taa ni sɔrɔdasiw ka baara tiɲɛniw ye. Wa n"u y"i gosi dɔrɔn, orcw ka bɔgɔdaga bɛɛ bɛna bin. Nin npogotiginin ninnu ye super class ye. Ani u jigira jago la cogo min na.
  Wa sisan, senkɔniw bɛ ka grenadew fili tugun, ka tiɲɛniba kɛ ani ka tiɲɛni kɛ.
  O npogotigininw bɛ se ka fɛn bɛɛ kɛ tiɲɛ yɛrɛ la. Wa, u bɛna marifa kunsigi fɛn o fɛn bɛɛ bɔ yen.
  Npogotiginin dɔ filɛ nin ye, a kunsigi ye emɛridi ye, a bɛna jugu ta cogo min na k"a gosi ni butɔni digilen ye n"a sin bilenman ye.
  Halakili sisan bɛ pan ka bɔ ka ɲɛji bɔ ka Putin ka ursiw faga marifa la.
  Npogotigininw bɛ dɔnkili da tugun ka u ɲinw bɔ kɛnɛ kan;
  Elfia ka yɔrɔw - cɛɲi, kanulen, .
  Nɛnɛ ka perlew, kɔgɔjiw ka kristalɛw bɛ min...
  Wa elf sɔrɔdasiw ni jenerali bɛ jɛ - .
  Wa Jamana taamasyɛn ye wulu ye - an ka Ɔrɔmu Ɔrɔmu Zar !
  
  Samiya tɛmɛna, sɛnɛ bɛ na,
  Jiriw bɛ fini don, u ka ɲɛnajɛ ye masakɛw keleya ye.
  Ne faso yeelenma ka di ka tɛmɛ alijɛnɛ kan, .
  N bɛna ɲɛnamaya tilennen di Elf ma.
  
  O la, sɛnɛ ka di poyikɛla dɔrɔn de b'a Faamu
  Wajibi tɛ ka baara kɛ ni impositi ye walasa ka joli sama ka bɔ faantanw na...
  Ala ka nilifɛn fu: bulama ni bilenman
  Wa sanu bɛ ban ni tile bɛ yeelen bɔ furabuluw kan.
  
  Fulaw, minnu bɛ tunun, u bɛ yeelen bɔ ka taa a fɛ ani ka cɛɲi ka taa a fɛ, .
  A buluw bɛ bin i n"a fɔ masakɛ ka tapi falen falen,
  Nin ye emerald broche ye ni rubiw ye sɛnɛfɛnw na - .
  Sebaayabɛɛtigi min ye dɔnkotigi ye, o ye danfɛnw cogoya ja.
  
  A ka sɔgɔsɔgɔninjɛ bɛɛ la, ninnu ye Matigi ka burusiw ye.
  N bɛ kanuya ni nege ye ka ideal...
  Nka a bɛ mɔgɔ kabakoya k"a ye ko an ka mɔgɔw bɛ balo jahanama kɔnɔ,
  Wa wariko fangatigi ye an ka wuluw siri ni juguya ye.
  
  An ka dugukolo ye wuluwulu ye ani a fasalen don i n"a fɔ tuluma, .
  A bɛ Se ka Kɛ a jugumanw na ani jirisunw na.
  Nka oligarki juguw fɛ, fɛn bɛɛ tɛ se, .
  Mɔgɔw sonyalen don ko fɛn bɛɛ bɛ magoɲɛfɛnw kɔrɔ!
  
  Nka, yala Matigi Sago don ka nin muɲu wa?
  O bɛɛ kɔ fɛ, Ala ye Dugukolo di walisa mɔgɔkɔrɔbaw ni denmisɛnninw ka se ka baara kɛ a kan.
  Wa o bɛɛ kɔfɛ, Matigi Krisita ɲɛkɔrɔ - hali masakɛ bɛ bɛn faantanw ma - .
  Dugukolo Dabaga gengenna jiri la ni binkannikɛla jugu ye.
  
  Mɛlɛkɛw, aw ka ne jaabi, tilennenya bɛ min?
  Ko denmisɛnw bɛ kasi ka sa kɔngɔ fɛ, mɔgɔkɔrɔbaw...
  Ko bourgeoisi jugu bɛ tɛmɛn ni nilifɛnw ni hinɛ ye...
  Ani minnu ka ɲumanya ka bon, olu bɛ to ni bugunw ni juruw dɔrɔn ye!
  
  Nka jaabi foyi ma bɔ sankolo la.
  N"a sɔrɔ Ala bɛ gɛlɛya la k"a sababu kɛ a y"a to kow ka kɛ nin cogo la...
  Nka tiɲɛ ye ko kɛlɛ bɛna ɲɛnamaya kɛ alijɛnɛ ye an bolo,
  Ani hali matigi min sirilen bɛ cakɛda la, o bɛ se ka kɛ nisɔndiya la fo abada.
  O npogotigininw bɛ dɔnkili da ka ɲɛ tiɲɛ na. Wa u kanw bɛ manamana i n"a fɔ jikuruw mankan. Olu ye musow ye tiɲɛ na.
  Wa, tiɲɛ yɛrɛ la, u kanw bɛ i n"a fɔ diamant bajiw. Wa n"u y"i gosi, o tuma na fɛ, i bɛ se ka miiri o bonya la.
  Kɛlɛcɛ minnu bɛ yan, olu b"u ka nivo transcendental ani colossal jira - sanfɛla waati ta. Wa n"u y"o kɛ, o tuma na fɛ, fɛn bɛɛ bɛna kɛ ko gɛlɛn ye kosɛbɛ ani ka kɛ maloya ye.
  Ani npogotigininw sennasanbaraw sennasanbaraw, minnu sɔgɔlen don, olu bɛ baara la. U bɛ saya nilifɛnw fili ni fanga belebeleba ye, min bɛ se ka tiɲɛni kɛ. Wa u b"o kɛ k"a sɔrɔ seli ma kɛ min tɛ mako ɲɛ.
  Ninnu ye npogotigininw ye yan - super niveau !
  Ani sennasanbara jɛlenw, minnu ɲɛ ye bulama ye, olu bɛ halakili peaw fili san fɛ. Wa fɛn bɛɛ bɛna kɛ cɛɲi ye kosɛbɛ ani ka kɛ fɛnba ye.
  Wa npogotigininw bɛ butɔni digi n"u sinbara bilenmanw ye, ka misiriw (rocket launchers) baara minnu bɛ orcs (orc) jɔyɔrɔw tiɲɛ. Wa u b"o kɛ k"a sɔrɔ u ma mɛn ani seli kunntanw.
  O kɔfɛ, npogotigininw bɛ dɔnkili da daminɛ tugun;
  Nɛnɛ perle minnu bɛ bɔ kɔgɔji la - olu bɛ yeelen bɔ kosɛbɛ, .
  Sanfiɲɛba bɛna sagadenw ka kurukuruw lamini...
  An Fasodenɲumanya ye granit dannaya ye,
  Ni tiɲɛ fɔra, orcs tɛ siran!
  
  Nɛgɛ ka mankan, wuluwuluw ka sɔgɔsɔgɔ - .
  Tankiw bɛ ka wuluwulu Elfia dancɛw fɛ!
  An ka jirisunba dɔ jɔ ni bayonɛti nɔgɔlenw ye,
  An pɛrɛnna ko "Hurray" an taara binkanni in kɛ!
  
  Kravati dɔ bɛ kɔ la sɔgɔmada kulɛri, .
  Hakilina dɔ de y"an bila ka don kɛlɛ la.
  Sugandili kelen de bɛ yen - ka se sɔrɔ walima ka sa, .
  Yan, darapo bilenman bɛ pan redoubt sanfɛ!
  
  Dawolo jɛmanw, sanfiɲɛba dɔ bɛ fiyɛ, .
  Npogotiginin minɛlen bolow sirilen don...
  Oh, siniɲɛsigi tɛ hinɛbaliya ye cogo min na, .
  Nɛnɛ jugumanba kɔnɔ, sennasanbara ka taa sɛgɛsɛgɛli la!
  
  Nka n tun t"a fɛ ka laban ka kɛ loop ye, .
  A ye fanga lajɛ ka Alemaɲi minɛ.
  Mɔgɔ si tɛ yen min fanga ka bon ni an ye Dugukolo kan,
  An mago t'i ka hinɛ jugu la!
  
  O cogo la, a sara, a bɛ a dawolo sɔgɔsɔgɔ.
  Elf sungurunnin in ye Tanya Krasnova ye.
  Nka sira bɛna an bila ka taa Orklin,
  An ka diɲɛ kura jɔ ni fariya tɛ!
  
  Ne balimakɛ joli sara, .
  Bɛɛ ye ŋaniyajirabagaw ye, cɛdenw dɔrɔn.
  Faantanw ka tutigɛbagaw fɛ, sennasanbara - .
  Breakfast crust ka dinner cones!
  
  An bɛ Orklin kɛrɛfɛ , se sɔrɔli bɛ na sɔɔni,
  Komsomol taamasiyɛn bɛ yeelen bɔ i disi la!
  Hali ni butikiw sirilen don kojugu bawo ne ma deli u la,
  Nka nisɔndiya kulɛri min bɛ Mɛkalo la, o bɛ dusu don mɔgɔ kɔnɔ!
  
  Fuhrer bɛ jahanama kɔnɔ, sanfiɲɛba in sara - .
  Nisɔndiya sera, denmisɛnw ka ŋɛɲɛ bɛ mɛn !
  Den bɛ sunɔgɔ dugujukɔrɔ buguri la, .
  Ani Fasodenɲumanya sanfɛ - Tile bilenman !
  Npogotigininw bɛ dɔnkili da nin cogo in na ni nisɔndiya ni dimi ye. Wa u kanw cɛ ka ɲi kosɛbɛ ani u bɛ manamana. I n"a fɔ bajiw bɛ ka kumakan bɔ cogo min na. Walima jiboli-yɔrɔw bɛ boli ka taa sankolo la . Wa o sunguru suguw bɛ jamana suguya caman minɛ. O seko ni dɔnko sugu b"u la.
  Elf dɔ bɔra ninja denbaya kɔnɔ. Npan fila b'a bolo.
  Kɛlɛcɛ y'u bolo kɔrɔta. Wa Putin ka ursi kunkolo naani tigɛra siɲɛ kelen. U y'u biri bin kan.
  Ninja sungurunnin y"a ta ka boomerang dɔ fili n"a senkɔniw ye. A ye pan ka na ka orc (orc) farimanw kunkolo tigɛ. A y"u faga pewu tiɲɛ yɛrɛ la.
  Nin ye sunguru sennasanbara ye tiɲɛ na ani min bɛ mɔgɔ farinya. Ni a y"a daminɛ ka tigɛ, i tɛ se k"a bali. Wa a bɛna daji tu ni pikirijikɛlan baga ye fana. Wa a bɛ orc general (orc general) gosi a ɲɛ na yɛrɛ. Wa Putin ka ursi bɛ bin pewu.
  Ninja sungurunnin bɛ sɔgɔsɔgɔ:
  Nɔɔrɔ ka kɛ Zelensky ye, nɔɔrɔ!
  Tankiw bɛ ka boli ka taa ɲɛfɛ...
  Elven fanga ka darapo jukɔrɔ, .
  Npogotiginin in bɛ binkanni in kan!
  Ninnu ye npogotigininw ye tiɲɛ na minnu ka ɲi kosɛbɛ. Wa u senw bɛ kɛ fɛn ye min tɛ fɛn ye ani u bɛ kɛ nɛrɛmuguma ye. Ani, u bɛ saya nilifɛnw fili ni fanga jugu ni farigan ye.
  Wa Putin ka ursiw layini tigɛlen kɔfɛ, npogotigininw bɛ dɔnkili da daminɛ tugun;
  Npogotigi Mariyama senuma, saniyalenba
  A ye Kisibaa bange, a ye yeelen di an ma.
  Nka aw denw bɛ sennasanbara la nɛnɛ waati - .
  Ani, dugujukɔrɔyɔrɔ nɔgɔlenw kɔnɔ, an bɛ sɔgɔmada fɛ kɔngɔ bɛ min na!
  
  O bɛɛ kɔ, a kɛra cogo di ko juguya bɛ diɲɛ tɔɔrɔ,
  Ko faantanw ka ca ka tɛmɛ ntumu forow kan.
  Ko hali nɛnɛ bɛ jiriw kɛ nɛnɛ ye mɛkalo la, san 2006.
  Ko jaabi min ka ca kosɛbɛ, o ye - n'i ye faantan ye, o tuma na, dɔn kɛ !
  
  A ka di ka nɛgɛso kelen di nafolotigiw ma,
  Hali n'u ka mamɔni fununna fo ka se danbe ma...
  U ka ladilikɛla kunba ye jirisunba dɔ ye an sanfɛ - .
  Nka a bɛna kɛ mankan ye ni kɔnɔnin bɛ kule!
  
  Matigi y' a fɔ aw ye ko aw ka tila ni nafolotigiw ye - .
  Walisa mɔgɔ salenw kana kɛ, ani kasi kana Ala ka Lamɛnni tɔɔrɔ.
  Barikantanw dɛmɛ - ɲɛda ɲumanw b'a fɔ ka bɔ taamasiyɛnw na,
  Ni i ye makari kɛ, fitinɛ min bɛ sankolo sira kan, o ma faga!
  
  Nka mɔgɔ caman bolo, nafolo bɛ niw ni kisili kanu kosɛbɛ.
  U b"a fɔ k"u bɛna mɔgɔ senumaw san ni sanu ye!
  Waritigi ka tulu y' a ɲɛda haramulen funun - .
  Ani dusukun min tɛ hɛrɛ ye, o ye granit nɛnɛman ye!
  
  Aw ka dimi ye mun ye anw bolo - mɔgɔ fitininw?
  Masasobaw kɔnɔ an tɛ hali sɔgɔsɔgɔkan mɛn!
  Yala i b"a fɛ ka dogoyɔrɔ sɔrɔ wa? Aw ka dogoyɔrɔ sɔrɔ
  Kaso sanfɛla dɔ jukɔrɔ!
  
  Mun na a bɛ di aw ma, anw ma, .
  An ye mun ta ka ɲɛ ni fanga ye?
  I tun tɛ foyi ye ani badaa badaa, i tun tɛ foyi ye,
  Sankolo ma di aw kosɔn!
  
  Nka saya nana u ma u kɔnɔnafili, .
  I n"a fɔ Sebaayabɛɛtigi Dabaga y"a kalan cogo min na!
  Sisan, Sitanɛ bɛ jeni yɔrɔ min na, olu de bɛ yen
  Janfacikɛla bɛ sɔgɔsɔgɔ ani ka mankanba bɔ yɔrɔ min na tɔɔrɔ kosɔn!
  
  O la, i y' a latigɛ ko Sebaayabɛɛtigi tun bɛ tulonko kɛ - .
  K"a fɔ ko bolomafaraw bɛna kɔrɔta wa?
  Wa ko Yesu yɛrɛ ye Dabaga ye min kɛra farisogo ye,
  Yala a tun man ɲi k"a fɔ ko soso juguw bɛna o fɛnw dun wa?
  
  Aw ka nimisa Mariyama ka delili kalanni fɛ,
  Ani ka bin a gɛnɛgɛnɛ kan ka nimisa - ka ŋunan !
  Ni denmisɛn dɔ bɛ kasi i ɲɛkɔrɔ, .
  Ani npogotigi sennasanbara bɛ ka yɛrɛyɛrɛ nɛnɛ fɛ!
  
  Aw ye aw ka waribɔlan sirilen ni stingy ta, .
  An ka wari dɔ musaka ni nisɔndiya ye.
  O tuma na fɛ, Yesu kanuya Ala na ɲɛminɛ,
  Wa o tɛna a to i ka bin sira sabatibali kan!
  Npogotigininw bɛ dɔnkili da ka ɲɛ ani ni nɛnɛ ye, wa u kanw bɛ yeelen bɔ ani u bɛ manamana fo i b"a ye ko i bɛ don alijinɛ lakika kɔnɔ, alijinɛ lakika kɔnɔ.
  Wa o cogo la, npogotigininw ye orcw gosi n"u senkɔni gansanw ye ka bɔ howitzer dɔ la. Wa u ye Putin ka ursi bi duuru tigɛtigɛ siɲɛ kelen. Ani an ka nin kulusi sennamɔgɔw tigɛtigɛ.
  Npogotigininw ye, tiɲɛ na, kɛlɛcɛw ni kɛlɛcɛw ye. Wa n"u da wulilen don, o ye fiyɛli dɔrɔn de ye. Wa ka bɔ npogotigininw ka fiyɛli la, kɔnɔw bɛ bin orkiw kun na, k"u kunkolow sɔgɔ.
  Wa o ɲɔgɔnna kɔnɔnin caman bɛ yen wa u bɛ mɔgɔ faga kosɛbɛ.
  Npogotigininw bɛna limoniw fili n"u senkɔniw bulama gansanw ye.
  U bɛna pan orcw fɛ ka Putin ka ursiw tigɛtigɛ ka kɛ fɛn misɛnninw ye, joli bɛ minnu na.
  Elf sungurunnin ye dɔnkili da ko:
  - Joliba dɔ bɛ woyo yan , .
  Groovy chauve Fuhrer ka...
  Nka, i kana i yɛrɛ di a ma
  Ka Kaɛn fili dibi la!
  Npogotiginin minnu bɛ ka baara kɛ ni orcw ye, olu filɛ nin ye. Wa u bɛ kɛlɛ kɛ ni dimi ni jigitigɛba ye. Wa, u b"u ka seko bɛɛ la belebeleba jira.
  Nka, tiɲɛ na, kɛlɛ o kɛlɛ la, dɔnkilida yɔrɔ bɛ yen;
  I ye min kɛ, o ye brilliant ye
  Neema bɔnna hadamadenw ka siya kan!
  Ala senuma ye o di aw ma.
  Ni, nisɔndiya, hinɛ min bɛ bɔ dusukun na!
  
  Lusifara, a y"an wuli ka taa Sodɔmu, .
  Jurumu ni kuncɛbaya de nɔ don!
  A y'a ka npan kɔrɔta Ala ka masasigilan senuma kan.
  Wa a y"a latigɛ ko sisan a ye sebaayabɛɛtigi ye!
  
  Chorus min bɛ tɛmɛsira kelen-kelen bɛɛ kɔfɛ;
  Ne ka Ala, i cɛ ka ɲi ani i saniyalen don cogo min na,
  Ne dalen b'a la ko i ka tilennenya tɛ ban!
  I ye i ka ɲɛnamaya nɔɔrɔ di gengenjiri kan,
  Wa sisan, dusukasi bɛna kɛ ne dusukun na fo abada!
  
  I ye cɛɲi ni nisɔndiya ni hɛrɛ ni kanuya Matigi ye.
  Yeelen dan tɛ min na, o min bɛ yeelen bɔ, o jiracogo!
  I ye joli nafama bɔn gengenjiri kan,
  Dugukolo kisira saraka dan tɛ min na!
  
  O kɔfɛ, vɛrisew bɛ na.
  Juguya bɛ dimi murutilenw dusukunw na,
  Sitanɛ bɛ ka hadamadenw faranfasi n"a ka nɛgɛw ye!
  Nka saya na fili buguri la,
  Wa Matigi na kɛ an fɛ tuma bɛɛ!
  
  Sitanɛ ye kɛlɛ kɛ Matigi Ala fɛ.
  Jugu ye kɛlɛ kɛ ni juguya ye, ni janfa ye!
  Nka Krisita ye Sitanɛ mugumugu ni kanuya ye.
  Ka i ka tiɲɛ jira gengenjiri kan!
  
  An balimaw ka kan ka fara ɲɔgɔn kan ka kɛ baji kelen ye,
  I dusukun, i hakili ani i dusukunnataw ɲɛsin Yesu ma!
  Walisa Alaba ka an dɛmɛ ka kisi,
  An na Matigi tanu badaa-badaa!
  
  Walisa ni ka hɛrɛ sɔrɔ fo abada,
  Diɲɛ bɛɛ ka kan ka baara kɛ Matigi ka suman tigɛ waati la!
  Sebaayabɛɛtigi an na kɛ aw fɛ badaa-badaa.
  Ne b"a fɛ ka delili kɛ ka taa a fɛ!
  
  Ni i ye i senw gosi - tapi min bɛ kɛ ni velours moss ye, .
  Yesu bɛna dimi fɛn o fɛn kɛnɛya o yɔrɔnin bɛɛ la!
  O bɛɛ kɔfɛ, a ye baji ci ni sanu cɛncɛn ye,
  Ale de ye Tle tigi ye ni diɲɛ dan tɛ min na!
  
  A ye sankolow da ni a ka kuma ye
  A ye sankolo dolow jɛnsɛn cogoba la!
  Jehowa bɛ cɛɲi kanu, .
  I yɛrɛ di a ma, kantigiya min tɛ siran ye!
  
  Ni Sebaayabɛɛtigi tɛ teriw tɛ yen,
  Icons radiants de faces bonnes!
  O de y'a to ne b'a fɛ ka caya ka taa a fɛ
  Yesu kɛra farisogo yɔrɔ dɔ ye!
  
  Aw ka makari Ala la an ka jurumu juru kosɔn,
  Anw, bɔnɛ ye, an ma min di I ma!
  Hali ni nimisa waati tɛmɛna,
  Wa, dingɛ dunba dɔ bɛ yen kaban, yɔrɔjan minnu falen bɛ falen, olu bɛ yɔrɔ min na!
  
  Nka Matigi y'a ka nɛɛma di.
  Wa a ko - ne bɛ yafa aw ma yatɔw !
  Ne b"a dɔn ko ne tɛ se ka ne ka juru sara i la,
  Nka yɔrɔ bɛ i bolo sankolo la!
  
  A tɛ se ka kɛ ka fɛn janfa
  Dugukolo kuntigi tɛ kojugu kɛ!
  Ani ni i ka Ɔrɔmu Ɔrɔmu bolo ye, .
  A bɛ na ni mɔgɔ juguw ye an na so kɔnɔ!
  
  Yala a bɛna a fɔ a ye tiɲɛ na ko ayi wa?
  Nimisali deli!
  Ka muɲu ka Jaabi Kɔrɔtalenba makɔnɔ, .
  Yafa an ma, ka da a nege la!
  
  An y"a latigɛ ka taa tɔɔrɔ la
  Walisa k"i hakili barika bonya!
  An minnu binna, sira wɛrɛ tɛ yen,
  Ka kɛ Sebaayabɛɛtigi ye badaa-badaa ni I ye!
  
  Kisili waati surunyara sisan.
  Ala tɛna a ka kuma tiɲɛ abada!
  Mun bɛna kɛ an na?
  Ani ni minnu bɛ ni wulu ye, olu bɛna pan ka taa san fɛ!
  
  I ye min da, o bɛna to fo abada,
  Dugukolo bɛɛ kuntigi dan tɛ min na ani hakilitigi!
  I ye ne yeelen ni ɲɛnamaya bajiw ye,
  Wa ne dalen b"a la ko an ka kanuya bɛna kɛ tiɲɛ ye!
  O cogo de la npogotigininw ye dɔnkili da ka ɲɛ ani ni kan jɛlenw ye, minnu bɛ i n"a fɔ nɛgɛ. Wa a tun bɛ iko a tun ka nɛnɛ kosɛbɛ.
  Elf y'a Tà k'a ka halakili nilifɛnw fili n'a senkɔni gansanw ye. I n"a fɔ wulu wɔɔrɔ minnu fariganna, Putin ka ursi fagalenw jɛnsɛnna sira wɛrɛw la. Wa, bɔnɛba ni bɔnɛba dɔ kɛra jugu la.
  Npogotiginin y'a ta ka dɔnkili da ko:
  Mɔgɔw bɛna nisɔndiya
  Nisɔndiya fo abada...
  Elfew bɛ fanga sɔrɔ - .
  Fanga ka bon kosɛbɛ!
  Wa sisan npogotigininw bɛna jugu ta tugun k"a gosi n"u ka shɔ dɛmɛ ye, o la, sinji dumanw ni ji bɛ minnu na. Wa a bɛ taa ɲɛ tiɲɛ na.
  Wa Putin ka ursi caman bɛ jeni kungo kɔnɔ tɔɔrɔ la. Wa npogotigininw nisɔndiyalen don kosɛbɛ ani u bɛ kɛlɛ kɛ.
  Ani orc aggressifw tɛ se k"u bali. Ni u jɛnsɛnna dɔrɔn, foyi tɛ se ka kɛ walasa k"u bali. Ninnu ye npogotigininw ye minnu bɛna u yɛrɛ jira.
  Kɛlɛcɛ dɔ min kunsigi ye lila ye, min bɛ Putin ka ursiw tiɲɛ, o ko :
  Orc juguw i n'a fɔ Malyuta,
  N bɛ tiɲɛni kɛ ni taamasiyɛn tɛ...
  Nka kun dɔw kosɔn diɲɛ kɔnɔ, .
  Nka kun dɔw kosɔn diɲɛ kɔnɔ, .
  ɲumanya bɛ se sɔrɔ!
  ɲumanya bɛ se sɔrɔ!
  . SABABU No. 13nan.
  Maria Kolesnikova, min ye fanga jugu sɔsɔ, o tora ka fanga kɛ, wa a ye ɲɛtaa caman sɔrɔ.
  Wa o cogo la, npogotigininw ni elf jamuw ye fanga sɔrɔ ka bin orc jɔyɔrɔw kan. Kɛlɛcɛw ye wale kɛ i n"a fɔ u delila ka kɛ cogo min na, ni taama-taama ni sekoba ye. U teliya bɛ i n"a fɔ kobraw, wa u tɛ sababu fitinin di Putin ka ursi ma. O kɛlɛcɛ suguw ye, tiɲɛ na, kulu ye min ka boli ni degun ka bon kosɛbɛ. Wa u bɛ ni o magoplasma fanga ye min bɛ manamana ani min bɛ kɛ ni fanga ye. Npogotiginin minnu bɛ orcw jira u ka dusukunnata kɛrɛnkɛrɛnnen n"u ka juguya la. U ye kɛlɛcɛ kabakomaw dɔrɔn de ye.
  Wa sisan, cɛɲiw senkɔniw bɛ saya fanga fagalen fili. Wa u bɛ halakili ni tiɲɛni dan orcw cɛma. Kɛlɛcɛ minnu bɛ yan, olu ka bon kosɛbɛ, wa u sinw bɛ manamana i n"a fɔ rubi ɲɛnamaw ani minnu sɔngɔ ka gɛlɛn kosɛbɛ. O cɛɲi suguw bɛna orc (orc) bɛɛ kari ka kɛ joli-sira-funu ye cogo la min tɛ se ka bali.
  Npogotiginin dɔ filɛ nin ye min ye jirisunba pake dɔ min bɛ se ka bɔn ni asidi ye, o fili jugu ma n"a sennasanbara gansan ye.
  A girinna ka Putin ka ursiw jɛnsɛn yɔrɔw la, k"u tigɛtigɛ.
  Npogotiginin ye sɔgɔsɔgɔ kɛ ko:
  Elfe musomanw bɛ sɔgɔsɔgɔ an fɛ, .
  Elfe musomanw ye top class dɔrɔn de ye!
  Wa o kɔfɛ fo ka se dugujɛ ma,
  Aw k"u lamɛn u bɛ ka kanuya dɔnkili dɔ da!
  Ɔwɔ, npogotigininw tiɲɛ na, n"u jigira jago la, u bɛna fanga belebeleba ni fanga min tɛ se ka bali, o jira tiɲɛ na.
  Wa u sennasanbaraw fililenw fɛ, Putin ka ursiw bɛ sa kosɛbɛ.
  Nka npogotigininw y"a daminɛ ka dɔnkili da ni hakili ni fanga ye ka tɛmɛ o kan yɛrɛ;
  Tilemana bɛ ka fanga dɔgɔya kaban,
  Tile min bɛ bɔ Spring la, o bɛ ka bɔ...
  Hakilitigiya ye se sɔrɔ danfɛnw kan, .
  Dɔnniya ɲinini ni taama dɔ kan!
  
  Bajiw bɛ ka pɛrɛn - nɛnɛw bɛ ka wuli , .
  Yɔrɔ min na warijɛ tapi ye baji ye.
  Karnatiw bɛ falen cogo kabakoma na Mɛkalo la, san 1998 kɔnɔ.
  Ani an ka teriya tɛna bɔn!
  
  An bɛ sigida denmusow kanu, .
  Ni ɲɛgɛnw falenna kaban...
  Ayi, i b"a dɔn ko waati ka jugu, .
  Krisita ka nɛɛma bɛ sanji bɔ dɛ!
  
  Kaban, nature bɛ ɲɛnamaya
  Kristali jikuruw pɛrɛnna ni bɔgɔbɔgɔli ye.
  Planɛti bɛna kɛ, ne dalen b"a la, alijinɛ ye, .
  Tasuma jugu si kana tasuma don diɲɛ na!
  
  O bɛɛ kɔfɛ, flen bɛɛ ye diɲɛ ye, .
  Bugun fana b"a fɛ ka ɲɛnamaya kɛ.
  Siniɲɛsigi min ka fisa ni bɛɛ ye, o ye danni ye, .
  Nka e faantan bulon ye kungo ye.
  
  I n"a fɔ a kɛra cogo min na, siran caman bɛ yen,
  Tɔɔrɔ caman bɛ yen ni cɛɲi ye ...
  Tuma dɔw la, an bɛ ŋunan an bɛ Ala deli - .
  An dɛmɛ ni nisɔndiya ni sugo ye!
  
  Nka dimi ye mun ye diɲɛ kɔnɔ, .
  Fɛn min y"a daminɛ k"an firifiri i n"a fɔ fɔɲɔba, .
  Nka Ala y'a jaabi - nin ye,
  I ma kɛ sɛgɛnbagatɔ ye i ko ursi!
  
  O bɛɛ kɔ fɛ, ni bananku yɛrɛ binna, .
  I tɛ se ka hali sɛnɛfɛn dɔ siri.
  Mɔgɔ senumaw ɲɛda bɛ u kunkolo wuli ka bɔ taamasiyɛnw na, .
  Ananas tɛ - ka shɔ dan!
  
  Ayiwa, o baara bɛ na ni ɲɛtaa ye,
  A bɛna an ka siya barika bonya!
  Wa ɲɛtaa tɛ kɔrɔtɔ, .
  Mako tɛ sɛgɛn na!
  
  Sara bɛna na - fanga bɛna kɛ yen, .
  Ani mɔgɔ minnu binna kɛlɛ la, an bɛna olu lakunu!
  O ɲangili bɛna i sɔrɔ, i ka Juda dɔn,
  Nkalonw ni nanbaraw bɛna hakɛ bɔ!
  Npogotigininw tun bɛ dɔnkili da nin cogo in na, wa a tun ka nɛnɛ kosɛbɛ ani a tun cɛ ka ɲi kosɛbɛ. ninnu ye npogotigininw ye minnu b' u ka cogoya n' u ka finidoncogo kabakoma jira . Ani npogotigininw ɲinw bɛ manamana i n"a fɔ perlew. Wa a bɛ i ko a ka ɲi kosɛbɛ tiɲɛ na.
  Ninnu ye npogotigininw ye yan.
  Wa, tiɲɛ na, u tɛ se k"u yɛrɛ tanga ta ma n"u senkɔniw ye, wa u kana limoni fili ni fanga ye min bɛ mɔgɔfaga ni tiɲɛni kɛ. Wa a bɛna fusa, wa fan wɛrɛw bɛna Putin ka ursi tigɛlenw jɛnsɛn.
  Nin ye tiɲɛ na kɛlɛcɛ ye min bɛ kɛlɛ kɛ kosɛbɛ ani min ka nɛnɛ.
  Nka bɔnbɔn barikama dɔ bɛ ka panpan a kan, sennasanbara ni ɛlf tilancɛ farilankolonw de bɛ a mara.
  Npogotigininw, n ka kan k"a fɔ ko u sennasanbara don kosɛbɛ, u farikolo jɛlen don. Wa o waati kelen na u fana ye farikolo-ɲɛnajɛ ye. Dimi ni nisɔndiyaba b"u la kosɛbɛ. Wa u bɛ se ka kuluba jira min ka bon kosɛbɛ ani min bɛ kɛlɛ kɛ kosɛbɛ ani min tɛ se ka ladege.
  Wa o kɔfɛ, bɔnbu girinman min panna ka bɔ bɔnbutigi kɔnɔbara la, o bɛna bin. A bɛ boli ka jigin ka bin orc shaggy kuluw kan. Wa a b"u fiyɛ k"u fiyɛ ka kɛ fɛn misɛnninw tigɛlen ye. Wa Putin ka ursiw ka bataillon bɛɛ tiɲɛna.
  Tiɲɛ na, nin ye gosili ye min bɛ mɔgɔ tiɲɛ kosɛbɛ. O min bɛ fɛn bɛɛ jeni ka tiɲɛ. O cogo de la npogotigininw ye nin orcw ka danfɛn nɔgɔlenw ni juguw ta k'u sɛnɛ.
  Npogotigininw y'a ta ka dɔnkili da ni nisɔndiya ye;
  Ɲɛnamaya bɛna kɛ kabako ye elf mansamara kɔnɔ,
  Ni an ye se sɔrɔ Chekist Zar ka ursi juguw kan...
  Ɔwɔ, Putin ye fangatigi faratilen ye tiɲɛ na,
  Serubɛn minnu bɛ bɔ sankolo la, olu bɛna elfew dɛmɛ ka kɛlɛ kɛ!
  Tiɲɛ don, npogotigininw dɔrɔn tɛ, nka elf cɛdenw fana bɛ kɛlɛ kɛ ni orcs ye, minnu b"a ɲini ka fɛn bɛɛ su ji la ni avalanche ye. U fana ye Putin ka ursiw gosi tigitigi k"u faga hinɛbaliya la.
  Wa o waati kelen na, cɛmanninw bɛ dɔnkili da;
  Ne ka kan ka ne dusukun kamalennin tasuma, .
  Hali poyikɛla fanga tɛ a la ka miiri!
  A tɛ se ka kɛ hali ka taamasiyɛn duuru di - .
  Ani ka fili kɛlɛ la - vendetta jolilen!
  
  Jɛmukan dumanw ka dibi la, .
  Ka npogotiginin dɔ ma min bɛ i n'a fɔ tuganin majiginlen dɔrɔn...
  A ɲɛw bɛ manamana safir, .
  Nin filɛli in ye jalakibali ye, wa o waati kelen na, a bɛ sɛgɛn.
  
  Diyagoya jumɛn bɛ tobi ne ni kɔnɔ, .
  Npogotiginin in bɛ i n'a fɔ flen, a ka nɔgɔn, a farilankolon...
  Wa e yɛrɛ bɛ sow kan, sotigi - .
  Sankolo daminɛ bɛ yɔrɔ minnu na, i ka se olu la!
  
  A sketch on canvas, n ye i ɲɛda penta, .
  Mɔgɔ si tɛ yen min nafa ka bon ka tɛmɛ i kan, ne cɛɲi kanulen!
  I bɛ i n' a fɔ ideali sanfɛ diɲɛ - .
  Hali ni jinɛ y"a ka bɔgɔdaga nɔgɔya ni sɔgɔsɔgɔ ye funteni na!
  
  An sigilen bɛ n'aw ye bɔgɔdaga dibiman dɔ kɔnɔ - kasobon dɔ, .
  Nka Fasokanw bɛ tasuma senuma dɔ don an dusukunw na,
  Sugo ye ka gɛrɛ ɲɔgɔn na tugun,
  An ka Fasokanw ka yɛrɛdi min tɛ se ka suman!
  
  Strung up on the rack - fagalikɛla, bɔnɛ ye a sɔrɔ, a ye juguya ye, .
  Tasuma bɛ ka jeni, tongɛw bɛ ka funteni!
  Laseli, nɔgɔlen, binkanni min kɛra kɔrɔn fɛ,
  Nin ye tankiw ye minnu bɛ kilomɛtɛrɛw suman n"u nuguw ye!
  
  
  Nka an sera ka boli ka bɔ kasobon kɔnɔ,
  Sisan an bɛ orc juguw gosi i n"a fɔ sheaves!
  Kɛlɛbolo k'a ka marifaw fili duguma siranya fɛ,
  Pilote elf minnu tɛ se ka se sɔrɔ!
  
  Nka n" bɛna nin laadilikan di n terikɛ ma:
  Kana kɛ kuncɛbaw ye ten!
  O bɛɛ kɔfɛ, hɔrɔnw ka ɲɛnamaya bɛ yiriwa tuma bɛɛ,
  Dogma cakɛdaw kɔnɔ, mɔgɔ min ye jinɛ keleya ye!
  
  I ka kan ka fɛn o fɛn kɛ, i k"o dɔn, .
  An bɛɛ bɛ se ka gɛlɛyaw ɲɛnabɔ joona!
  Fɛn bɛɛ ka kɛ ne sago cogo la,
  An bɛna kumasenw tɛmɛn gɛlɛyaw kan!
  Cɛnimusoko min barika ka bon, o bɛ kɛlɛ kɛ ni dusu ye nin cogo in na. Ani a bɛ kalasi jira min ka bon kosɛbɛ, ani nɔ min bɛ mɔgɔ bagabaga. Donc (o la) n'i Wulila ka Npogotigininw Kùnbɛn o cogo la, i bɛ gosi nikɛri la.
  Walima npogotigi wɛrɛ bɛ se k"i ta n"a senkɔni jɛlen ye k"i gosi orcs" balls kɔnɔ. Npogotigininw, tiɲɛ na, u bɛna a ta k"a jira danfɛn wuluwuluw la.
  Ni kɛlɛcɛw ye fɛn dɔ jira, tiɲɛ na, o bɛna kɛ tiɲɛni ye pewu ani tiɲɛni dafalen.
  Wa, kɛlɛcɛw bɛna kɛlɛbolo suguya bɛɛ minɛ k"u tiɲɛ. U bɛ sinbara bilenmanw digi butɔni kan. U bɛ wale kɛ ni fanga ye kosɛbɛ ani kɛlɛ cogo la.
  Olu ye kulɛri jɛlenw ni kulɛri kɛrɛnkɛrɛnnenw cɛɲiw ka sekow ye. Wa, fɛn bɛɛ bɛ manamana i n"a fɔ Elfia Faso cɛɲi ani a ɲɔgɔn tɛ yen, o tile.
  O la, npogotiginin dɔ y"a ta ka orcw gosi, ka butɔni digi n"a ka sirloin ye. Wa o y"a jira ko halakili ni halakili cogoya ye mɔgɔfaga ye, wa a ɲɔgɔn tɛ yen.
  O npogotiginin ninnu tɛna hinɛ foyi lase Putin ka kɛlɛbolo ma a ka ursi orcw la.
  Nka tiɲɛ na, npogotigininw fana bɛ dɔnkili da;
  Diɲɛ nɛnɛ bɛ - nɛnɛ, .
  Delilikɛla yɛrɛ ye nafolotigi ye!
  Jinɛw bɛ dugukolo mara
  U ye Dugukolo yɛlɛma ka kɛ jahanama ye!
  
  Ni i b"a fɛ ka ɲɛnamaya kɛ nisɔndiya la, .
  Nisɔndiya ka na bɛɛ ka so!
  A' ye jɔnya cakɛdaw kari i ko juru.
  O tuma na fɛ, bɔrɔ bɛna fa!
  
  Jamana dɔ bɛ yen min ye misali ye bɛɛ bolo,
  Kɛlɛcɛ barikama ye tutigɛbaga ye!
  Npan ka taa a Faso senuma la,
  Walasa Matigi jugu kana blather!
  
  Elf ye dekere ye diɲɛ bɛɛ ma,
  Fanga min bɛ yeelenbɔlaw hakilitigiw la!
  Ni fɛn masirili si ma kɛ an bɛna a fɔ ko .
  Sebaayabɛɛtigi ye yeelen bɔ an ka sira kan!
  
  An tɛna siranbagatɔ daɲɛ dɔn, .
  Ni sɔrɔdasi ma sɔgɔsɔgɔ, n bɛ siran!
  Ɔrɔmu Ɔrɔmu diinɛ saniyalen, .
  Ala ka Yesu dusu lamin!
  
  Hɛrɛ tɛ dusukunw na ni Krisita tɛ,
  Min bɛ yeelen bɔ, o bɛ taa ni kɛlɛ ye!
  Ni dannaya tɛ, kɛlɛ ye fu ye,
  Tɔnɔ minnu tɛ se ka kunbɛn!
  
  Sitanɛ bɛna kɔrɔbɔli kɛ
  Nkalon tigɛ i yɛrɛ ka mɔgɔw ye - examen duuru !
  Nka, i kana da mɔgɔ juguw la
  Kun si t"a la ka janfa!
  
  An ye kantigiya kɛ ka kali kaburu la,
  Yɔrɔ bɛ an bɔnsɔnw makɔnɔ - aw ka da ne la!
  An ka Sitanɛ denw gɛn,
  Se tɛ Dugukolo minɛ!
  
  O la, ɲɛnajɛ bɛ makɔnɔni na,
  Min barika ka bon - Matigi na kisi!
  Ala bɛ Irisi jamana mɔgɔw kanu,
  Tasuma min bɛ jolisiraw la, o bɛ jikuruw wuli!
  An ka se dancɛ banbaliw ma - .
  An ka an ka sira jira diɲɛ kɔnɔ!
  An kana bin an ɲɛda kan Ɔrɔmu Ɔrɔmu diinɛ ɲɛmɔgɔw ɲɛkɔrɔ,
  Mɔgɔ nɔgɔlen tɛ se ka buru kɔrɔta!
  Npogotigininw ye dɔnkili da kosɛbɛ tugun. U y'u ɲinw jira, minnu tun bɛ i n'a fɔ wuluwuluw.
  O cogo la, kɛlɛcɛw y"u senkɔniw nɔrɔ u da la. Wa tugun u bɛna a ta ka fiyɛ.
  Wa, kɔnɔw y"a ye ko u ye u gosi u kunkolo la ni nɛgɛbere ye. U, u hakili bɔlen kɔ, u binna orcw kun na. Wa u ye Putin ka ursi kunkolow sɔgɔ.
  Wa n ka kan k"a fɔ ko nin ye nɛnɛba ye.
  Yan, npogotigininw y"a jira cogo min na u bɛ se ka ursi fanw kɛlɛ. Olu ye cɛɲi sɛbɛnnenw ye tiɲɛ na.
  Wa ni o sungurunnin sugu ye elf cɛ sɔrɔ, a bɛna a bugɔ fo a hakili ka bɔ a la. Wa n"a Nàna hadamaden kamalennin dɔ Sɔrɔ, o tuma na, o ɲɔgɔnna ɲɛnajɛ sugu bɛ Kɛ.
  Elf y'a ta ka dɔnkili da ko:
  Ni an ye dugukolo bɛɛ cɛdenw ye, .
  Ka npogotiginin dɔ Furu siɲɛ kelen, o waati la u sera ...
  O tun bɛna kɛ npogotigininw ka o ɲɔgɔnna cɛya-ɲini ye
  Gosili tɛ ɲɛda la, nka a ɲɛsinnen bɛ ɲɛ ma!
  Tiɲɛ na, elfew bɛ se ka caman kɛ tiɲɛ na. Ani, u b"u seko jira. Wa kɛlɛ dɔrɔn tɛ, nka poyi fana.
  Nka, npogotigininw tùn sɛgɛnnen dòn kaban dɔnkilida ni panni na san fɛ ni duguma i n'a fɔ warabaw waati bɛɛ.
  Wa u pɛrɛnna ni fɔlisenw ye minnu bɛ kɛ ni wuluwuluw ye;
  Seko ni dɔnko baara bɛɛ la, sɔrɔdasiw ka baarakɛminɛnw de sinsinnen don kosɛbɛ mɔgɔw hakili la kosɛbɛ, wa u bɛ ɲɛji lawuli kosɛbɛ!
  - Ja min pentalen don joli la : a bɛ yeelen bɔ ka tɛmɛ tulu ja kan wa a bɛ tunun dɔɔnin dɔɔnin kosɛbɛ !
  Mɔgɔ ɲuman bɛ tilennenya bila denbaya ni teriya sanfɛ! Sariya kelen ka kan ka kɛ juguw ni teriw ye, i n"a fɔ cɛ bɛ kɛ cogo min na a muso ta fan fɛ!
  Sariya suguya wɛrɛw sɔrɔli bɛ tilennenya tigɛli kɛ jatɔmuso ye!
  Kɛlɛɲɔgɔn barikama bɛ i farikolo ni i sago barika bonya, k"i barika bonya - barikantan bɛ i ni tiɲɛ ani k"i farikolo barika dɔgɔya, k"i barika dɔgɔya!
  O la sa, sira gɛlɛn bɛ se sɔrɔli nɔgɔya kosɛbɛ!
  Bolo bɛ di sɔrɔdasi ma a ka marifa ci, ani hakili bɛ di a ma a ka jɔ a waati kɔnɔ!
  Naloman fagali : o ni k"a sɔgɔ ni pikirijikɛlan ye, o ye kelen ye, ka cɛ hakilitigi dɔ bugɔ, o bɛ i n"a fɔ k"a gosi ni bɔgɔdaga ye !
  Sigida ye hadamaden ba ye, wa fɛn dilannikɛla ŋana ba tɛ se ka kɛ naloman dafalen ye! Hali ni hakilitigiya waleyali t"a la!
  Bulon ye kalan fɛɛrɛ ye min bɛ se ka kɛ kosɛbɛ kumaɲɔgɔnya la ni funankɛninw ye, ka fara mɔgɔkɔrɔbaw kan!
  O nɔfɛko nafa dɔrɔn de bɛ bin! Tuma caman na, dannaya bɛna bin, wa n"i sera yen, i bɛna na ni zombiew ye!
  Diinan bɛ kuncɛba jigin fo ka se bagan hakɛ ma - ka sugandili di saga ni bakɔrɔn cɛ !
  A ka fisa ka i fari di mɔgɔw ma i n"a fɔ saga, ka tɛmɛ ka sɔgɔsɔgɔ fo abada i n"a fɔ sa!
  A ka c"a la, baara kɛli n"i kunkolo ye, o hakilina tɛ faamuyali yɛrɛyɛrɛ dɔrɔn ye, hali ni a bɛ tali kɛ kɛlɛko la!
  Ni i b'a fɛ ka nafolo sɔrɔ - i ka batise ka kɛ Yahutu ye, ni i b'a fɛ ka banki fili, i ka juru ta Yahutu dɔ fɛ!
  Plɔmu bɛ dumuni toli dɛmɛ, kɛrɛnkɛrɛnnenya la ni furakisɛ bɛ kɛ kariti ye!
  Faama min tɛ warijɛ ta, o bɛ i n"a fɔ npogotigi jatɔmuso!
  A ka c"a la, walasa ka kelen kisi, i ka kan ka tɔ kelen faga! Siga t"a la ko nin ye sariya jugu ye, nka a bɛ fɛnɲɛnama suguyaw ka balansi dafalen segin u cogo kɔrɔ la!
  Kɛlɛcɛ ɲuman si tɛ diɲɛ kɔnɔ - ka tɛmɛ Risi sɔrɔdasi kan, ani fangatigiba - ka tɛmɛ Risi jenerali kan !
  Fɛnɲɛnɛmako tɛmɛnen ye fɛn fu taamasyɛn ye, fɛn fu ye tiɲɛni surunyalen jiralan ye!
  Hakilitigi kuma minnu bɛ bɔ bɔgɔbɔgɔ da la, i n"a fɔ jibolisira min bɛ bɔ nɔgɔbɔyɔrɔ la!
  Nafa bɛ i la janya la, nka nafa bɛ ne la hakili la!
  Tuma dɔw la, i bɛ se ka mɔgɔ faga, nka i tɛ se ka jigiya bɔsi i la abada!
  Kɛlɛ la, n"i ye seginkanni kɛ, i bɛ se ka bɔnɛ banbali la!
  Sankanso gansan dɔ bɛ makari sankolola sobaw cɛma, nka a ka bon bugudaw cɛma!
  Hadamaden bɛ a yɛrɛ kolo fanga kɔrɔ, ka juguya bonya, ka dususuma mafiɲɛya ani ka ɲumanya jate fɛnba ye!
  Cɛnimusoko ye hakilibana bɛɛ fura ɲuman ye, nka a ka c"a la, a sɔngɔ ka gɛlɛn, wa a sɔrɔli ka gɛlɛn!
  Min tɛ cɛnimusoya kanu, o tɛ ɲɛnamaya kanu, wa a tɛ farisogo nisɔndiyaw waleɲumandɔn!
  Poyi ni diwɛn bɛ ɲɔgɔn na ko a nafa bɛ bonya ni waati ye, nka hali san kɛmɛw t"a to zanaw ka ban walima ka sɔgɔsɔgɔninjɛw faga!
  Sɔrɔdasi bɛ i n"a fɔ ɔridinatɛri - a bɛ kelen walima zeru jate, nka kɛlɛcɛ ye teri ni jugu ye !
  Hadamaden ni baganw tɛ kelen ye hadamadenya siratigɛ la, ani se ka wale kɛ ka kɛɲɛ ni hakilinaw ye!
  Musow ka fariya bɛ den kɛnɛmanw bange tuma dɔw la, nka fariya min bɛ kɛ sigida la, o bɛ waraba dɔrɔn de lase!
  Ni denba dɔ ka jugu, denmisɛnw fana bɛ ten! I n"a fɔ sigida bɛ cogo min na, a denw fana bɛ ten - hadamaden !
  Teriya bɛ ɲini mɔgɔ barikamaw fɛ, balo bɛ ɲini nafolotigiw fɛ, ani yɛrɛdi bɛ jira mɔgɔ la minnu tɛ siran!
  Binkanni ye fɛɛrɛ ɲuman ye walasa ka jugu ka jatebɔ nafa bali - k"u wajibiya ka kɛlɛ kɛ ka segin, o bɛ i n"a fɔ k"u bolo tilancɛ tigɛ !
  .Muso fɛ, kanuya ye diya ni sɔrɔ ye, cɛw fɛ, o ye diya ni musaka ye!
  Ka marifa kura dɔ dabɔ jogo jugu dɔ ye, o bɛ i n"a fɔ ka sigilan senw tigɛ ni juru sirilen bɛ i kɔ la!
  Hadamaden ka barikantanya ye diinɛ o diinɛ ba ye, siran ye fa ye!
  Ala dɔnbaliya ye hɔrɔnya taamasyɛn ye - kerecɛnya bɛ tali kɛ daɲɛ cakɛda la!
  Min bɛ yafa, o na yafa, min bɛ jalaki, o na jalaki! Min b"a to koniya ka sigi a dusukun na, ka baga don a yɛrɛ n"a kanubagaw la!
  Min bɛ kanuya ni makari dan, o bɛna ɲɛtaa ni nisɔndiya sɔrɔ!
  Fagali yr ye jurumu suguya caman ye ani jurumu suguya kabakoma, tuma dɔw la jurumuw yɛrɛ bɛ sɛbɛn ka bɔ yen o kosɔn!
  Kɛlɛ la, hakilina ye hakilina ye min bɛ tali kɛ ɲɔgɔn na - i n"a fɔ sokola, n ma waati sɔrɔ ka tilew lajɛ bawo u tun bɛ n da kɔnɔ kaban !
  Saya bɛ i n"a fɔ subaga ɲuman - gundo, siran, gundo ani a tɛ a gundo jira!
  Sɔrɔdasi min bɛ gazi masike la, o bɛ i n"a fɔ waraba min bɛ diaper kɔnɔ, wa a ka jugu wa i tɛ se ka sɔsɔli kɛ!
  Aw ka da a la, k"a sɔrɔ dalilu ma ɲini - diinɛ si ka masafugulan propagande taama - min bɛ mɔgɔ faga a nɔgɔya la i n"a fɔ kabakurun !
  Juguya nɔgɔyacogo ɲuman ye ka ɲumanya sara. Mɔgɔ ni bagan tɛ kelen ye, bawo a bɛ se ka ko ɲuman kɛ k"a sɔrɔ a ma a mago don a la, hali k"a yɛrɛ tiɲɛ!
  Yɛlɛma tɛ mɔgɔ kalan yɛrɛdɔnbaliya la - Matigi dɔrɔn de bɛ o de kalan! Mɔgɔ sɛbɛ ni mɔgɔba bɛɛ la, Ala ka suman dɔ ye a kɔnɔko dalilu ye!
  Adamaden ye bagan ye min tɛ se ka fɔ ka ɲɛ - hakilina ye stereotype ye, wa hakili ye original ye !
  Kominisi bɛ tali kɛ kerecɛnya hakilinaw la - joli bɔnna caman ani tiɲɛ tɛ yen pewu!
  Fasodenɲumanya kɛlɛ la, binkanni bɛ fanga caya, wa lafasali bɛ i n"a fɔ kɔsegin, wa kɔsegin bɛ bɛn capitulation ma!
  Bi diɲɛ kɔnɔ, jalakibaliya ye taamasyɛn ye min b"a jira ko sungurunnin ka jugu kojugu, wa mɔgɔ si t"a fɛ, walima ko a bɛ maloya, wa a t"a fɛ mɔgɔ si ka kɛ!
  Kɔnɔmaya bɛ muso kɛ cɛɲi ye wa a bɛ kɛ jalakibali ye tuma bɛɛ, npogotigiya bɛ mɔgɔ jalaki ani a ka jugu tuma bɛɛ!
  Diinan kɔrɔɲɔgɔnma ye daɲɛ ye min ye sirilanw ye, a tɛ farikolo ta ye kosɛbɛ, nka hakili ta fan fɛ!
  Juguya ka kan ka bugɔli sɔrɔ ɲuman fɛ - walasa ɲuman kana bɔnɛ a ka danbe la, ani juguya kana bɔnɛ a ka siran na!
  Muso finidonni sɔngɔ ka gɛlɛn, fini bɔli ka gɛlɛn ka tɛmɛ o kan yɛrɛ!
  A fɔ man di nka, ni bololanɛgɛ bɛ ɲuman na, olu de nafa ka bon, wa ɲuman yɛrɛ tɛ - hali ni siran masin tɛ, nka min bɛ marifa ci ka bɔ a la !
  Siranya, a tɛ i n"a fɔ sagagɛnna, o bɛ se ka saga kɛ waraba ye! Foyi tɛ siran ka tɛmɛ sagaden diminnen kan!
  Fɛn min ye brillant ye, o ka nɔgɔn tuma bɛɛ - mediocrité dɔrɔn de bɛ fɛn bɛɛ gɛlɛya!
  Hakiliba b"a cɛsiri ka jɛya walasa bɛɛ k"a ka bonya ye, hakili nafama tɛ sisi da walasa ka lankolonya dogo!
  Ala dɔnbaliya ye hakilintan ye min bɛ bɛn hakili ma - a tɛ foyi ɲɛfɔ, nka a bɛ mɔgɔ bɔ sayabaliya la!
  Wajibi tɛ ka hakilinata kɛ pacifisme kan, hali sagaw bɛna waraba sennatan n"a ye jogoɲumanya kalan u ye!
  Mɔgɔ hakilitigi b"a cɛsiri tuma bɛɛ ka bonya, naloman dɔrɔn de bɛ wasa ni hakɛ kelen ye!
  Hakili ka teli k"a hakilinaw ɲɛ, nka nalomanya bɛ to tuma bɛɛ!
  Ɲɛnamaya min tɛ farati ye, o bɛ i n"a fɔ suman min tɛ kɔgɔ ye, ani te min tɛ sukaro ye - laala o asceticism sugu bɛ ɲɛnamaya janya, nka a bɛ miniti kelen-kelen bɛɛ kɛ fɛn kura ye!
  Filanan bɛ i n"a fɔ marifa, n"i y"a to, i bɛna kelen dilan ka bɔ kaburu kɔnɔ!
  Ala dɔnbali bɛna dalilu ba kelen sɔrɔ k"a ni tiɲɛ, wa a tɛna taamasiyɛn kelen sɔrɔ k"a kisi!
  Barikantanw bɛ fɛn bɛɛ sara, mɔgɔ barikamaw bɛ se sɔrɔ, ani nanbarakɛlaw bɛ se sɔrɔli denw diyabɔ!
  Jagɛlɛya bɛ nafolotigiw masiri, mɔgɔ ɲumanw sago ani mɔgɔ tilennenw ka sebaaya!
  Kɛlɛ bɛ hakilitigiw kɔrɔbɔ, ka fangatigiw gɛlɛya, ka nalomanw ɲɛnajɛ!
  Ka kɛ ni fɛɛrɛ ye, o ye ka nafa sɔrɔ: ka nafa sɔrɔ, o ye ka se sɔrɔ, wa se sɔrɔli bɛna kɛ sababu ye ka hɛrɛ sɔrɔ!
  Nalomanya bɛ tɛmɛ hakilitigiya kan kumalasela hakɛ la, wa a tɛ dɔgɔya a ka fanga nafa la!
  Nka a minɛcogo filɛ nin ye: dannabaa ka lafili ye namara bɔnɛ dɔrɔn ye, Ala dɔnbali ka lafili ye ɲɛnamaya banbali bɔnɛ ye!
  Minnu tɛ faratiw ta, olu tɛ shɔ min ni kaviyɛri nɛrɛma ye ani ka dumuni misɛnninw dun vodka kan ni sprats ye!
  Fɛn min bɛ kɛlɛcɛ ka jagɛlɛya n"a ka seko la, o tɛ k"a ka ɲɛnamaya di, nka k"a kisi - k"a ta mɔgɔ wɛrɛ bolo !
  Muso farisogo bɛ dibi la, a ni bɛ yeelen na, a miiriliw bɛ ɲagami!
  Ni fagali kɛra buru ye fagabaga bolo, kɔgɔ dɛsɛra a la - o kɔrɔ ye ko farati min bɛ sɔrɔdasi la !
  Jagɛlɛya ye fɛn sɔngɔ gɛlɛnba ye min tɛ feere! Tiɲɛ don ko mɔgɔ caman bɛ yen minnu b"a fɛ ka bɔ a la!
  Tɔrɔya tɛ ɲɛnajɛ ye, nka baara gɛlɛn don ka bɔ baarakɛyɔrɔ la, min kɔnɔ, hinɛ kiliyan na, o bɛ tiɲɛni kɛ i yɛrɛ bolo!
  Kapitali tɛna kɛ a Fasodenɲumanyatigi lakika ye abada, a bɛ a yɛrɛ ɲini kojugu o la!
  Nafolotigi ni ye faso kanu ye, a tɛ tɛmɛ sanu warijɛ kan, u b"a ta yen k"a nɔrɔ yɔrɔ min na!
  Atomu kelen-kelen bɛɛ bɛ bɛn diɲɛ ma a ka gɛlɛya ni a seko la min tɛ ban!
  Jurumukɛla ni juguman, hali a yɛrɛ fana, o bɛ ka hadamadenya tiɲɛ, ka taabolo teliya ni dɔnniya ye!
  Tuma caman na, ɲɛtaa bɛ wuli ka kɛ a ɲinini ye ka bɔnbu idɔrɔzi don sigarɛtiminɛn kɔnɔ!
  Warabilen bɛ dogo saga fini jukɔrɔ, politikikɛla bɛ dogo masike jukɔrɔ, ani nukliyɛri minɛnw marayɔrɔ dugukolo jukɔrɔ!
  -Fɛɛrɛ kura ye Irisi jamanadenw ka hakilimaya cogoya jirali ye !
  - Fɛnɲɛnɛma min ka bon kosɛbɛ, o tɛna ni nɔ bila, ɔridinatɛri barikama tɛna kanuya, ka sumaya, walima ka sɔgɔsɔgɔ !
  Krisita ka kalan barika ka bon ka tɛmɛ bɔnbu hidrɔzɛni kan, o la sa, a bɛ se ka ni lakunu, ka hakili lawuli, ka ɲɛnamaya banbali di!
  I jigi da Ala kan, nka i kana ɲinɛ k"i ɲɛw ko!
  Fɛn min nafa ka bon kosɛbɛ ɲɛnamaya kɔnɔ, o ye ko i t"a dɔn a bɛ ban waati min na, wa siniko kofɔbali - waribɔlan min duguma tɛ ye, a bɛ iko dan tɛ min na !
  Sɔrɔdasi ka fisa ni cɛ dɔrɔn ye, min saniyalen don, min ka bon, min ka bon kosɛbɛ! Nka, a tɛ i n"a fɔ mɔgɔ salen gansan, a tɛ ɲɛnamaya jogo bɔ a la!
  Ni i ye hali mɔgɔ kelen faga, i bɛ diɲɛ fitinin dɔ tiɲɛ, o kɔrɔ ye ko i bɛ jurumu kɛ Ala kama!
  Kɔsɛbɛ! Janfacikɛla bɛ bɔnɛ tuma bɛɛ, a ye mɔgɔ minnu janfa, a bɛ a kɔniya, wa a bɛ mafiɲɛya minnu kosɔn, a ye juguya kɛ!
  Janfa tɛ juguya dɔrɔn ye, nka yɛrɛfaga nalonmaya fana don!
  Hali n"a bɛ iko kabako don, saya denmisɛnman bɛ mɔgɔ kisi kɔrɔya dimi ma, ka ni kisi nɔgɔ ma, ka dusukun kisi furucɛ ni furumuso ka furu sa ma!
  Sigarɛtimin bɛ ɲɛnamaya janya ko kelen dɔrɔn na, i n"a fɔ ŋaniya laban sani mɔgɔ ka faga!
  Disguise bɛ saraka de wajibiya! Waati dɔɔnin dɔrɔn de bɛ kɛ, nka a man gɛlɛn ka dɔgɔya, kɛrɛnkɛrɛnnenya la muso fɛ! Tiɲɛ don, a tɛ tɛmɛ opereli plastiki kan!
  Duty to the Motherland ye josira ɲuman ye wale dɔ la min man kan, juguya o juguya ye senu ye ni faso kanu jateminɛw bɛ a fɔ!
  Kominisi nɔgɔlen ka jugu ni kapitalisimu nɔgɔlen ye - sigikafɔ la, a ka nɔgɔn ka kunkolo tigɛ, wa a ka nɔgɔn ka u tigɛ ka jigin ni pɛrɛn ye !
  Masakɛ bɛ se ka kɔrɔbaya waati tɛmɛnen kɔfɛ - jamanadenw dɔrɔn de bɛ kɛ denmisɛn ye tuma bɛɛ, masakɛ bɛ se ka dɔgɔya kojugu - jamanadenw dɔrɔn de bɛ kɔgɔ tuma bɛɛ, masakɛ bɛ se ka kɛ diɲɛnatigɛla ye walima ka bange naloman ye, nka jamanadenw ka hakilitigiya tɛ sa ! O la sa, mɔgɔw k"a latigɛ jɔn ka kan k"u mara, nka u kana kɛ fiyentɔw ye!
  Fasokanw nafa bɛ se ka jo di juguya ma, nka laban in, fɔlɔ, ka kan ka jira mɔgɔ yɛrɛ la!
  Hɔrɔnya min tɛ jogoɲumanya ye, o bɛ i n"a fɔ mobili min tɛ frein ye!
  Min ye fanga ta : barika, min y'a mara: hakilitigi, nka a y'a yɛrɛ sago fara a kan: mɔgɔba !
  Nɔgɔlenya bɛ i n"a fɔ kansɛri, a tɛ dimi dɔgɔya, nka a bɛ tiɲɛni kɛ ka tɛmɛn fɔlɔ kan tiɲɛ na!
  Hadamaden ka kan ka dabila ka kɛ sɔgɔsɔgɔninjɛ ye, ka kɛ jɛgɛ ye ani ka kɛ pike ye, ka sama ka taa fan wɛrɛw fɛ, o cogo la, ɲɛtaa tɛna jɔ yɔrɔ kelen na, nka a bɛna sama ka don dingɛ kɔnɔ !
  Waati ye marifa juguba ye, a bɛ siwili fanga tiɲɛ cogo la min tɛ se ka bali, ka se sɔrɔ cɛ barikamaw kan!
  Fanga bɛ naloman bolo : a bɛ i n"a fɔ kɛlɛkɛminɛnw ni dingɛw b"a kɔnɔ, a bɛ mɔgɔ tanga cogo jugu la, nka a b"i dɛmɛ ka jigin dɔnbaliya la!
  Jatigɛwalekɛlaw ka waleɲumandɔn ye siranbagatɔ dɔgɔmuso ye, juguya denmuso ani ɲɛtaa denmuso filanan!
  Diɲɛ bɛ mɔgɔ barikamaw keleya, a bɛ barikantanw mafiɲɛya, a bɛ a yɛrɛ majigin fɛn juguw ma, o bɛɛ n"a ta, a dabɔra danbaga dafalen dɔ fɛ walasa ka dafalenya sɔrɔ !
  - Hakili ni danbe dɔrɔn de bɛ se ka mɔgɔw kɛ mɔgɔ dafalenw ye, wa n"i ye bonya ni hinɛ fara o kan, o tuma na, nin hakilina naani ninnu kan, i bɛ se ka siniɲɛsigi nisɔndiyalen jusigilan sigi !
  Bibulu ye Yahutuw ka gafe ye ani k"a kɛ jogoɲumanya jusigilan ye Irisi jamana na, o tɛ bɛn i n"a fɔ ka sariyasunba bila alfabɛti nɔ na!
  A ka nɔgɔn ka bolomafaratigi sɔrɔ siyɔrɔntanw cɛma ka tɛmɛ polisi kan min t"a fɛ!
  Polisi min tɛ warijɛ ta i n"a fɔ sanji kungo kɔnɔ, i bɛ sugo kɛ i si bɛɛ la nin ko in na, nka i bɛ boli ka don a la tuma bɛɛ waati jugu la!
  A ka c"a la, setigi ni bolomafara kɔrɔ kelen ye!
  Diinan ye ɲɛtaa de kama i n"a fɔ girinya bɛ nakɔbaarakɛla ta cogo min na!
  Nisɔndiya ni Ala tɛ, o bɛ i ko kanuya min tɛ dusukun ye!
  Kerecɛn dannaya tɛ gengenjiri dɔrɔn de wajibiya, nka a bɛ npan fana wajibiya walasa ka ko ɲuman lafasa!
  Diinan min bɛ ni npan ye, o tɛ opiyɔmu ye jamanadenw bolo, operelikɛla ka sɔgɔsɔgɔninjɛ min bɛ niw kɛnɛya!
  A ka fisa ka mɔgɔjugu kelen faga ka tɛmɛn ka mɔgɔ tilennen kɛmɛ kasi!
  Kɛlɛminɛn min farati ka bon kosɛbɛ, o ye Bibulu ye min bɛ mɔgɔ juguw bolo!
  Min bɛ dumuni kɛ ka mɛn, o si tɛ mɛn!
  Kominisi ye hakilina ɲuman ye, nka a ka c"a la, a bɛ waleya dibi la!
  Mɔgɔ jugu minnu bɛ ni hakilina ɲumanw ye, olu bɛ joli bɔn ka tɛmɛ mɔgɔ juguw kan minnu ka laɲini juguw ye!
  Naloman ɲininkali kɛ, ka ji gosi bɔgɔdaga kɔnɔ, ka tɔɔrɔ, ka fali bugɔ!
  Sigida ka gɛlɛn, nka hadamaden hakili ye tilennen ye!
  Ɲɛtaa bɛ se ka mɔgɔ kɔrɔta, o kɔrɔ ye k"a gɛrɛ Sebaayabɛɛtigi la!
  I mana dumuni di gosi ma cogo o cogo, gyrfalcon tɛna jigin!
  Jinɛ dogolen bɛ jahanama kɔnɔ, sarakalasebaa bɛ paritiden dɔ ka bɔrɛ kɔnɔ!
  Togodala bɛlɛkisɛba nafa tɛ sanfɛbonbaw cɛma, nka a ka bon kosɛbɛ bugudaw cɛma!
  Jɔn min bɛ masakɛ dɔ maloya: ala don lɛrɛ kelen kɔnɔ ani jinɛ fo badaa!
  . Hadamaden siya bɛna se ka sebaaya bɛɛ sɔrɔ walima u bɛna tunun!
  Adamaden latigɛra ka ɲɛnamaya kɛ i n"a fɔ ala walima ka sa i n"a fɔ kɔnɔ!
  I mana kabakurun sɔgɔ cogo o cogo, a tɛna kɛ perle ye abada! I mana a baara cogo o cogo, graphomaniac ka gafe tɛna kɛ baarakɛminɛnba ye!
  Joli fanba bɛ bɔn ka bɔ jɛmukan bilenmanw na, hakilina jɛlenw ani ŋaniya ɲumanw na!
  Ni hakilina in saniyalen don, nɔgɔ bɛ nɔrɔ a la ka caya waleyali waati la!
  Wajibiya bɛ kanuya tiɲɛ min tɛ se ka bali!
  I bɛ se ka bugɔli susu, nka nin bɛ kɛ dɔrɔn, o kɔfɛ a tun ka nɔgɔn ka i ɲinw kin!
  A ka c"a la, min ka gɛlɛn kosɛbɛ, o ye ka dɔlɔminna dɔ wajibiya k"a ka buteli dabila ani ka diinɛko kanubaga dɔ wajibiya k"a ka miiriyaw bila!
  Kɛlɛ la, segin kelen nafa ka bon ni bɔgɔdaga ba kelen ye!
  A ka fisa ka sa yeelen na ka tɛmɛ ka ɲɛnamaya kɛ dibi la! Opereli spotlight tɛ!
  O warijɛ bɛ mɔgɔ faga ka tɛmɛ marifa kan, a bɛ gosi dusukun na yɛrɛ!
  Dumuni teliya la, o bɛ mɔgɔ faga i n"a fɔ bɔnbu idɔrɔzi, dɔrɔn a bɛ kɛ ka caya kosɛbɛ!
  Kanuya ye avoka bɛɛ la ɲuman ye, a bɛ jo di k"a sɔrɔ a ma sara ɲini!
  Ka baara kɛ matigi fila ye, o bɛ i n"a fɔ k"a ɲini ka i jigi da kulu kuncɛ fila kan, i senw bɛna sɛgɛn!
  Yala jusigilan barikama bɛna kɛ, min mugulen bɛ fɛn jilama dɔ kan i n"a fɔ joli.
  A ka nɔgɔn ka fangatigi faga ka tɛmɛn ka cɛ tilennen lakunu, nka fɔlɔ ta nafa ka bon kosɛbɛ!
  Sɛgɛsɛgɛli tɛ kɛ fɛn ye min tɛ fosi ye abada, hali n"a ka gɛlɛn ka kɛlɛcɛ ka doni muɲu, karitɔn wɛrɛ bɛna mɔgɔ kisi!
  Kuntigiw ka nafantan bɛ bɛn u ka juguya ma - a bɛ bɛn hakili ni kalan ma cogo wɛrɛ la !
  A ka fisa siranbagatɔ ka dogo sanubɔlan kɔnɔ, ani nanbarakɛla ka cakɛda jukɔrɔ!
  Ni jɔyɔrɔ ka bon, dannaya bɛ dɔgɔya!
  Kɛlɛ ye ɲɛnamaya kalanso ye min ka fisa ka tɛmɛ. Hali ni tariku mago bɛna a to i ka joli sɛgɛsɛgɛliw kɛ hali bi!
  Muso bolo ka nɔgɔn ka tɛmɛ cɛ ta kan, nka a ka gɛlɛn, a ka dɔgɔ, nka a bɛ minɛ ka tɛmɛ!
  Naloman bɛ se ka binkanni kɛ, nka nanbarakɛla ŋana dɔrɔn de bɛ se ka nafa sɔrɔ o binkanni na!
  Aw kana Ala ɲini sankolo la, a ɲɛnama don, hali ni a ka teli ka sunɔgɔ mɔgɔ kelen-kelen bɛɛ hakili la!
  Hakili ni hakilijagabɔ bɛ se ka Sebaayabɛɛtigi lawuli mɔgɔ yɛrɛ kɔnɔ!
  . SABABU No. 14nan.
  Maria Kolesnikova - nin kɛlɛcɛ cɛɲi ni ɲɔgɔn tɛ, ani politiki kasoden kɔrɔ - min ye donsokɛ musomannin ka fanga jugu sɔsɔ, o tora ka afɔrisimuw sɛbɛn
  Ala dɔnbaliya ka kan ka fara jogoɲumanya kɔrɔ kan, n"o tɛ, hakilina min bɛ diyagoya baara la, o bɛna hakili tiɲɛ!
  Dɛmɛ min bɛ kɛ kɛlɛ la, o bɛ kɛ kɔfɛ tuma dɔw la, tuma dɔw la, a bɛ kɛ joona, nka tuma bɛɛ a bɛ kɛ waati jugu la, wa a tɛ se!
  Se sɔrɔli nɔgɔn ka ɲi waribɔlan ma, bɔnɛ gɛlɛn ka ɲi hakili ma!
  Sunɔgɔ bɛ ɲini ka kɛ saya ye, a bɛ mɔgɔ jɔrɔ ka tɛmɛ o kan kosɛbɛ!
  Krisita ye senuma ye ani mɔgɔba ye i n"a fɔ flen, egilisi cidenyabaarakɛlaw ka wulu fatɔw dɔrɔn de nɔrɔlen bɛ a la!
  Minnu ma da u yɛrɛ sugu la tugun, o tɛna kɛ janfa ka kɛ mɔgɔ ye dɛ!
  Ala dɔnbaliw bɛ komandan ɲumanw dilan, u tɛ sɔn hakilinaw ma kosɛbɛ, u b"u ka ɲɛnamaya n"u ka ɲɛnamaya lakana, u bɛ miiri u yɛrɛma!
  Ala dɔnbali min dalen b"a la, o ka fisa ni dannabaa ye min dalen tɛ a la!
  I tɛ se ka kunkolodimi sɔrɔ, kolo don! Hali ni tuma caman na, a bɛ kɛ bɔgɔbɔgɔ ye!
  Muso min bɛ ni nɛnkun ye, o bɛna taa yɔrɔ min na, komando min bɛ ni marifa ye, o tɛna tɛmɛ yɔrɔ min na!
  Hɔrɔnya bɛ fanga di, nka cakɛda bɛ sɔgɔsɔgɔ!
  Moral, ka bɔ daɲɛ nɔgɔlen na!
  Kunnafoni nkalonmaw bɛ i n"a fɔ jaan min sigilen don ni hakilitigiya ye!
  Ayi, a ye nafolotigi ye min bɛ horny n'a muso ye!
  Nafolotigiw tɛ fɛn bɛɛ bolo. Ani min tɛ balo juruw la!
  Jenerali barikamaw tɛ se barikama sɔrɔ!
  Wa i ka kan ka se ka mɔgɔ faga, nka a ka gɛlɛn ka tɛmɛ o kan ka mɔgɔ dɔ ka ɲɛnamaya kisi!
  Adamaden ye danfɛn jugu ye wa a bɛ i ko sonsannin, a dawolo dɔrɔn de ka bon ni jara ta ye, wa a nɛgɛw bɛ nɛgɛ tigɛ!
  I tɛ se ka nafolo sɔrɔ n"i y"i dusukun feere!
  Marifaw man ca tuma bɛɛ, kɛlɛbolo bonya mana kɛ min o min ye!
  Ni bɛ i ko waribɔlan min kɔnɔna lankolon don, a taama ka nɔgɔn, nka a ka gɛlɛn ka ɲɛnamaya kɛ!
  - I ka kan ka mara kɛ ni hakilitigiya ye, i kana barikantanya jira, nka i kana fanga tiɲɛ ! Faama fanga ye se ka ban fariyakow la!
  Ka i yɛrɛ bila kojugu la, o ye ka ɲuman janfa!
  Zar bɛ to tsar ye hali ni a tiɲɛnen don - wa hakili nɔgɔlen tɛ se ka fɛn caman sɛmɛntiya hali ni porfiri ye !
  Jurumu min ka jugu kosɛbɛ, o ye ka hɔrɔnya di juguya ma, ka ɲuman to lakanabaliya la!
  Logique plus connaissance, min cayara ni instinct hakilintan ye, o ye fanga ye min bɛ se ka diɲɛ lamaga ka bɔ a jusigilanw na!
  Denmisɛn banabagatɔw ka kan ka balo ni fanga ye, n"o tɛ, u bɛna sa.
  Nka o cogo la, mɔgɔ si tɛna an jalaki ko an ye juguya kɛ denmisɛnw na, ka fura duman di u ma ani ka pikiri kɛ u la!
  Tuma dɔw la, kɛlɛ bɛ hinɛ ka tɛmɛ operelikɛla dɔ ka bolokɔni dɔ tigɛ kan!
  Muso min tɛ ni biye ye, o bɛ i n"a fɔ jiri min bulu tɛ, cɛ min tɛ ni jiri ye, o bɛ i n"a fɔ jirisunba min tɛ ni lichen ye!
  Npogotigi ɲumanw bɛ kanu ni u tulo ye, npogotigi juguw bɛ fɛn bɛɛ kɛ n"u da ye wari kama!
  Kɛlɛ ye ko haramulen ye i n"a fɔ kaburu tulu, a haramulen don, a ka jugu, nka n"o tɛ i tɛ se k"i ni saniya, i tɛ se k"i hakili barika bonya!
  Kasoden kɔrɔ Maria Kolesnikova kɛra masamuso bonyalen ye. A tun b"a dɔn ko waati bɛna se, nɔgɔ min ye fanga minɛ jamana finman na, o bɛna ban. Wa, donso kunsigi ni kunsigi jɛlen bɛna nin sariya tiɲɛni in sara cogo ɲuman na, a ye min kɛ a ka mɔgɔw la. Ani ka ɲɛsin nukliyɛri blackmail ma fana.
  O waati kɔnɔ, npogotigi-masamuso tun bɛ elf mansamara ɲɛmɔgɔya la.
  Kɛlɛ minnu bɛ kɛ elfew ni orcs cɛ, olu ma nɔgɔya. Npogotigi cɛɲiw ni cɛɲiw tora ka kɛlɛ kɛ ni Putin ka ursi kunsigiw, juguw ani juguw ye.
  Yan, wulu dɔ min kunsigi ye oranjɛ ye, o y"a ta ani ni sinbara bilenman ye, o ye masin dɔ butɔni digi ni misiri caman cilan ye. A y"a ta k"a gosi ni fanga ye min bɛ mɔgɔ faga ani min ka bon kosɛbɛ.
  Ani a ye tiɲɛni ni tiɲɛni kɛ. O yɔrɔnin bɛɛ, Putin ka ursi kulu fila tigɛra ka kɛ fɛn ye, ka jeni yɔrɔnin kelen.
  Npogotiginin y"a ta ka dɔnkili da, k"a ɲinw bɔ kɛnɛ kan, minnu tun ka fin ka tɛmɛ kretiɛn kan;
  Orc tun ye nanbarakɛla ni nanbarakɛla ye, .
  A y'a yɛrɛ miiri ko a ye aristocrat ye...
  Mɔgɔ wɛrɛ ka kɛlɛ tasuma tun bɛ ka jeni,
  Ani, a tun bɛ ni namara ye!
  
  Ursi kɔrɔtalen kulu sanfɛ, .
  Nin bɛna kɛ modɛli ye - binkannikɛla !
  An bɛna an juguw tigɛtigɛ - .
  Bɛɛ b"a dɔn ko Elf barika ka bon!
  
  Nka Orc bɛ Fuhrer lawuli - .
  An bɛna tanki ba caman di aw ma !
  I tɛna gɛlɛyaw sɔrɔ
  An bɛna tɔnɔ sɔrɔ jɔnw fɛ ɲɔgɔn fɛ!
  
  Ayiwa, lakana baarakɛla bɛ ka a yɛrɛyɛrɛ,
  N sɔnna ka taa gɛlɛya la!
  A ye jamakuluw fili kɔrɔn fɛ.
  Nɛgɛ binkanni dɔ kɛra faaba kan!
  
  Nka a ye elf bayonet kunbɛn ni bayonet ye.
  Ale ye dugu barikama kelen ye min ka nɔgɔ!
  Jugu bɛ kosɛbɛ Elf - .
  Ani nin kungo jamakulu in bɛ boli!
  
  Orc diminnen tun bɛ jate kɛ tilelafana dunni na - .
  Mun bɛna kɛ kɛnɛba bilenman na!
  Nka npan sera k' a tigɛ - .
  Jatigɛwalekɛlaw ka kɛlɛbolo min tɛ se ka se sɔrɔ!
  
  A jugu na yɛlɛma ka kɛ buguri ye,
  Aw ye u bila ka taa Orklin sira bɛɛ la!
  Sanpɛrɛn kɛlɛ peal, .
  Ne ka sɔrɔdasiw tɛ se ka se sɔrɔ!
  
  An ka noose dɔ ɲini Fuhrer fɛ,
  Wa, bere bɛ nɔgɔ ursi juguw kama!
  N bɛna orc juguw bɛɛ faga - .
  An bɛna u ɲigi su ni tile!
  
  Orc jugu in bɛ charred ani ka sisi, .
  Ursiw b"u dabila ani u b"u dabila!
  Baara minnu bɛ mɛn senna, olu ye granit ye, .
  An ka te min ka bɔ daga kɔnɔ seli kama!
  
  An bɛna nakɔ bolomafara dɔ falen,
  Pomi jiriw velours ni gilding bɛ min...
  min nafa ka bon ni bɛɛ ye, o bɛ min , .
  An bɛ teliya yɔrɔ min na ka tɛmɛ awiyɔnw kan!
  Npogotigininw ye dɔnkili da ni dusuba ye ani u kan cɛɲi. A fɔra ko o mɔgɔw ye mɛlɛkɛ musow ye.
  Kɛlɛcɛw cɛ ka ɲi kosɛbɛ ani u cɛ ka ɲi kosɛbɛ. Wa u kanw ye kabako ye dɔrɔn ani u bɛ Taa-yɔrɔ la ten, wa u bɛ 'sèn Bɔ kosɛbɛ. U bɛ o kabako suguw da n"u ye minnu tɛ se ka ladege ani minnu ɲɔgɔn tɛ yen.
  Miiri k"a filɛ cogo min na npogotigininw bɛ se ka Putin ka ursiw tiɲɛ. Wa nin ye nɛnɛba ye kosɛbɛ ani nɛnɛ bɛ mɔgɔ hakili la.
  Ninnu ye npogotigininw ye minnu bɛna a ta ka mankan bɔ u fogonfogon sanfɛ.
  Komsomol tɛ si hakɛ dɔrɔn ye, elf min bɛ npogotigininw da la, o bɛ diya!
  Wa o kɔfɛ, cɛɲiw y"a ta k"u fiyɛ, ka segin ka baara kɛ n"u senkɔni gansanw ye. U ye sankaba caman bin ni kɔnɔw ye. U ye binkanni Kɛ Putin ka ursiw kan. Ni ʃɛ in Kɛra diɲɛnatigɛla ye ka Bɔ 'fɛnɲɛnɛmaw ka fiyɛli la, a bɛ Daminɛ ka Yɛlɛma, ka Bìn duguma ni kɔ̀rɔbalen ye ka orkɛw Dòn k'a Kɛ tiɲɛ yɛrɛ la.
  O ye tiɲɛ ye - a bɛɛ kɛra nɛnɛba ye kosɛbɛ ani tiɲɛniba, tiɲɛni min tɛ se ka ladege.
  Aw bɛ aw jija dɔrɔn k"aw bolokɔni don nin npogotiginin ninnu da la: u bɛna a kin tiɲɛ na.
  Nka tiɲɛ na, o dɔrɔn tɛ.
  O kɔfɛ, u ye marifa ci orcw la ni sinbara bilenmanw dɛmɛ ye, npogotigininw y"u sinw ta ka dɔnkili da;
  Samiya waati la, tile bɛ yeelen bɔ kosɛbɛ, .
  Fiɲɛ bɛ fa ni misiwolo ye - nɛnɛ!
  Ne dusukunnataw Fasokanw ko la, o saniyalen don,
  Ka ko ni ji ye min bɛ woyo!
  
  An bɛ boli emɛridi bin kan,
  I n"a fɔ lapin minnu bɛ pan sennasanbara la.
  An kɛra tutigɛbagaw ye ɲɛfɛ, .
  Wa mɔgɔ si ma an sama ni fanga ye!
  
  O bɛɛ kɔfɛ, sigida ka di kosɛbɛ, .
  Tile bɔli min bɛ kɛ ni rubi ye.
  Tile fana bɛ i ko pankarti bilenman, .
  Sisan, jiribolo bɛ ka kɛ jɛman ye, sanu fiɲɛba don!
  
  binkɛnɛ bɛɛ la , .
  Fasokanw ka hakili kanulen bɛ ye...
  I n"a fɔ perle juruw bɛ kurukuru cogo min na, .
  Poplar fluff bɛ panpan!
  
  Oriole kanulen mankan ka di cogo min na,
  Sufɛla dɔ ka warijɛ kan.
  Rodoveria boliw ka di ne ye , .
  Ani egilisi minnu bɛ ni sanu domew ye!
  
  Yan, ursiw bɛ ka taamasiyɛnw kɛ jirisunba kan,
  Ani nsonsan b'a kùnkolo Yɛlɛma...
  Gyrfalcons bɛ pan ka pɛrɛn ka taa sankolo la, .
  Nin ye an ka elfew ka so sugandilen ye!
  
  Aw kana dunan nɔgɔlen sennatan, .
  Jama tɛna na Fasodenɲumanya la!
  Sabula an bɛ baara kɛ kun fila ye - .
  Dugukolo min bɛ wulu bolo kɔrɔ!
  
  Falcons bɛna pan san fɛ ni trill ye,
  An bɛna diɲɛ yɔrɔ bɛɛ minɛ!
  Foro kɔnɔ kuluw bɛ lajɛ ka jigin fo ka se suman ma,
  O bɛɛ kɔfɛ, Elfa ye Romɛ sabanan ye!
  Ɔwɔ, npogotigininw, n"u ye dɔnkilida daminɛ dɔrɔn, i tɛ se k"u bali o cogo la nɔgɔya la. Elfew bɛ wale kɛ ni fanga ye ani k"u ka juguya kɛcogo jira. U kɛlɛcɛw tiɲɛ na, u ka nɛnɛ kosɛbɛ. Wa o cogo la, u sennasanbaraw, minnu cɛ ka ɲi kosɛbɛ, minnu cɛ ka ɲi kosɛbɛ ani minnu bɛ mɔgɔ lafili kosɛbɛ, olu y"a daminɛ ka tiɲɛni ni tiɲɛni nilifɛnw fili.
  Wa halakili nilifɛn tiɲɛnenw wulila ka bɔ Putin ka ursiw la. Wa a tun ka nɛnɛ kosɛbɛ. Wa o cogo la, sɔrɔdasi caman minnu bɔra Vladimir Putin ka kɛlɛbolo la, olu fagara, ka tiɲɛ ani ka jeni.
  Npogotigininw y'u nɛnkunw bɔ kɛnɛ kan k'u sɔgɔsɔgɔ:
  An ye ɲɛnamaya kɛ cogo min na kɛlɛ la
  Ani ka siran orcs ɲɛ, .
  O la, npogotigininw bɛna karate jira!
  A sennatan, orc b'a dɔn nɔgɔ la, .
  Aw Putin tɛ masakɛ ye tugun,
  A laban bɛna se Sitanɛ kunsigi ma!
  A laban bɛna se Sitanɛ kunsigi ma!
  Npogotigininw bɛ dɔnkili da cogo min na ka ɲɛ kosɛbɛ ani ka nisɔndiya. Wa u bɛ tiɲɛni, saya ani sanfɛla jatigɛwalew hakɛ cayalenba jira.
  Nin ye tiɲɛ na min ye kɛlɛjɛkulu ye min bɛ tiɲɛni ni saya da.
  Nka npogotigininw y"a ta k"a daminɛ ka kuma caman fɔ tugun. Nin sen in dɔrɔn na, a ma Kɛ poyi ye tugun, nka afɔrizi fànw bɛ yen;
  Wari ye baarakɛminɛn dɔrɔn de ye ka baara kɛ ni Fasokanw ye. Ni u ka ca, baara bɛ nɔ bɔ ka ɲɛ, n"a y"a sɔrɔ dusukun b"i la!
  N'a ye Fasokanw kisi, siga t'a la, k'a sɔrɔ a ma dɔn - ni nkalon bɛ na ni se sɔrɔli ye, o tuma na, a senuma don !
  Danaya sabatili waleyali bɛ i n"a fɔ bolokɔni min bɛ kɛ bolokɔni ye - ni o tɛ, fanga tɛ a la, a bɛ sa!
  U bɛ pan ka taa ɲɛtaabaw la, u tɛ pan!
  Ni faama bɛ ŋɛɲɛ kɛ ni nisɔndiya ye, mɔgɔ gansan bɛ kasi ni dusukasi ye, bawo faamaw bɛ ɲɛnajɛ kosɛbɛ delilikɛlaw ka bɔnɛw fɛ!
  Jamanakuntigiw bɛ tulonko kɛ tuma dɔw la minnu bɛ mɔgɔw nisɔndiya !
  Wari fana ye sɔrɔdasi ye, i ka kan k"i janto a la ani k"i hakili to a la: nafa waleyali nafa ka bon ka tɛmɛ bonya kan ! O laban in bɛ feere, nka fɔlɔ in sɔngɔ ka bon kosɛbɛ!
  Gɛrɛnw bɛ sɔgɔ tuma bɛɛ - mɔli ka di !
  Layidu min ka nɔgɔn, o de ka gɛlɛn ka tɛmɛ layidu tɔw bɛɛ kan! Mun bɛ se ka nɔgɔya ka tɛmɛ ninakilibaliya kan, nka a man teli ka kɛ mɔgɔ si bɛ mɛn fo tilebin!
  Fariya ye sariya ni sigikafɔ jogo wajibiyalen ye!
  Kuma bɛ fiɲɛ lamaga - npan bɛ sogo sɔgɔ !
  sɔsɔli minnu bɛ kɛ diinɛ ko la, olu bɛ i n"a fɔ bololanɛgɛ, laban tɛ ye ani u bɛ segin sɔsɔli kelenw kan tuma bɛɛ!
  Janfa bɛ i n"a fɔ diwɛn - i dɔrɔn de bɛ dege a la joona, nka dɔlɔmin barika ka bon!
  Juguya, fɔlɔ, o ye ni i ye fɛn dɔ lase i mɔgɔɲɔgɔn ma min man di, i y"a tɔɔrɔ, ani jurumu ye hɔrɔnya ye!
  Misali la, cɛnimusoya fana ye jurumu ye, hali ni tiɲɛ yɛrɛ la, i tɛ dimi bila i furuɲɔgɔn na, nka i bɛ nisɔndiya lase i ma!
  Foyi tɛ mɔgɔ suguya caman fara ɲɔgɔn kan i n"a fɔ jugu kelen!
  N"i b"a fɛ ka bɛn ni jugu ye, i ka na ni ɲɔgɔn cɛ kɛlɛ ye!
  Foyi tɛ kɛlɛbolo fanga dɔgɔya i n"a fɔ komandan jugu ani farikolo min kunkolo bananen don!
  Kuntigi bɛ biri i n"a fɔ nɛgɛbere gɛlɛn dɔ walisa ka tigɛ ka gɛlɛya!
  Sɛgɛsɛgɛli ye baara ye min ka di kosɛbɛ diɲɛ kɔnɔ : operelikɛla ka tiɲɛni, saper ka farati, ɲɛnajɛla ka seko ɲuman !
  Hinɛ kɛlɛ la, o ye dɛsɛ balimamuso ye - bawo mɔgɔ o mɔgɔ kisi, o tɛ se sɔrɔ !
  Ka kuma mɔgɔ tan fɛ, o bɛ i n"a fɔ ka mɔgɔ ba kelen kɛlɛ!
  Ala fana nisɔndiyalen tɛ a yɛrɛ ka cogo la - kunkanbaaraw tɛ ban, nka mɔgɔ si tɛ yen ka tila ni min ye!
  Ala bɛ a kelen na tuma bɛɛ, bawo kumaɲɔgɔnya nafama bɛ se ka sɔrɔ ni mɔgɔw ye minnu bɛ bɛn ɲɔgɔn ma dɔrɔn!
  Fɛɛrɛ dɛsɛ bɛ se ka kɛlɛ hakili sara, nka hakili dɛsɛ tɛ se ka sara abada fɛɛrɛ fɛ!
  Sɔrɔdasi, i n"a fɔ bɔgɔ, ka kan ka kɛ jahanama kɔnɔ walisa ka nafa sɔrɔ!
  Sɔrɔdasi musakaw tigɛ ye warimaracogo ye min bɛ tiɲɛni kɛ ka tɛmɛ tɔw bɛɛ kan!
  - Dɔw si bɛ dɔrɔn u ka pasipɔriw kan , dɔw hakilitigiya kɔgɔlen don ka tɛmɛ u sanw kan !
  - Sanw bɛ kurukuruw fara ɲɔgɔn kan , nka hakili bɛ bonya baara walima sɔrɔdasi sumaya dɔrɔn de la !
  Politiki, i n"a fɔ antimatter, ka kan ka to yɔrɔ jan, nka kɛlɛ tɛ se ka bali!
  Ni dimi ni tɔɔrɔ bɛ caya farikoloɲɛnajɛ waatiw la, nɔɔrɔ bɛ yeelen bɔ, jagɛlɛya bɛ bonya kɛlɛ juguw la!
  Ɔridinatɛriw kɔnɔ, hadamaden b"a cɛsiri ka sugo jira min tɛ se ka sɔrɔ, n"o ye hakili ɲuman ye!
  Ni kɛlɛcɛ hakili tɛ, fɛɛrɛ kura min ka bon kosɛbɛ, o sara, i n"a fɔ farikolo min tɛ ni ni ye!
  Fagalikɛla ye baara ye min bɛ mafiɲɛya, nka a bɛ operelikɛla ka seko de wajibiya, selikɛla ka seko ni dɔnko ani tobilikɛla ka ɲinini!
  Nafa tɛ mɔgɔ fanba la tuma bɛɛ, sanu sumanw man ca cɛncɛn cɛma!
  Ka sa ni jogo bonya ye, ka farisogo kɔrɔta - ka kɛ siranbagatɔ ye ani ka ni jigin!
  Kɛlɛ kɛli ni muso ye, o ye ko laban ye - se sɔrɔli tɛ na ni laurels ye, dɛsɛ bɛ i bila yeli la, min tɛ se ka ko ni exploits ye !
  Denbaya ka bonya bɛ dɔ fara kunkanbaaraw kan - waraba nɔgɔlen ye haramulen ye, donsokɛ nɔgɔlen ye siniɲɛsigi tigɛ dɔrɔn ye !
  Kɛlɛ ye misi ye, a bɛ nɔnɔ kɛ sanu ye, nka a bɛ nɔgɔ bɔ joli la!
  I ka so ye i ni ye, se sɔrɔli minɛn min minɛna kɛlɛ la!
  I tɛ se ka dɛsɛ hali ni ɲumanya ye, a kana fɔ ko i ye se sɔrɔ!
  Ni kɛlɛ ka gɛlɛn, a ka di, nka a bɛ dimi kɛrɛnkɛrɛnnenya la jɛɲɔgɔn salenw ma!
  Sɔrɔdasi ka bonya tɛ sababu ye ka namara bila kɔfɛ ani ka ban hakilitigiya la!
  Sankanso in bɛ makari sankolola sobaw cɛma, nka a ka bon kosɛbɛ a lamininen bɛ ni bugudaw ye!
  A ka c"a la, kerecɛnw walima silamɛw ka jogoɲumanya dabɔra cɛmancɛla waati daminɛ na, wa ka bilasirali kɛ u fɛ, o bɛ i n"a fɔ ka dolow kurun tigɛ ni kabakurun sɔgɔlan ye!
  Ka mɔgɔ ɲuman wele ko naloman, o bɛ i n"a fɔ ka nɔgɔ bɔ i yɛrɛ kun na!
  Kana kabakurun danga - i na sennatan, kana kɔgɔji danga - i na jigin, kana mɔgɔ danga - i na bɔnɛ i ni la!
  Sanu tɛ kasi, dubloon tɛ nɔgɔ!
  Jamana gundo ye doni girinman ye fo u bɛ se k"i kɔ tigɛ!
  Sanu ɲinw ni nɔgɔ hakili - minɛn nafama min kɔnɔfɛnw ye fɛn tiɲɛnenw ye!
  Ni aw bɛ aw kɔnɔbara fa, aw bɛ aw tulo to a la ka ɲɛ!
  I mana kabakurun sɔgɔ cogo o cogo, a tɛna kɛ diamant ye!
  Muso wasabaliya bɛ i n"a fɔ ka panther dimi!
  Hadamaden ye ala fitinin ye min bɛ sɔn ka bonya dɔnniya la!
  Ka bɔ sogo dugukolo la jugu fɛ jamanadenw ka kɛlɛ la, i bɛ se ka se sɔrɔli gato tobi!
  Baara kɛli ni nɛgɛ ye i n"a fɔ dɔnkotigi ka burusi, o tɛ fanga ni tiɲɛni dɔrɔn de wajibiya, nka a bɛ dusu don mɔgɔ kɔnɔ fana!
  Nka diinɛ sariyakolow de ka teli ka kɛ mɔgɔ ye minnu tɛ sariyakolow labato!
  Kɛlɛ min kɛra ni joginw tɛ, o bɛ i n"a fɔ shɔ min tɛ kɔgɔ ye, ni a kɛra danma ye tiɲɛ na!
  Muso wasabali ka jugu ka tɛmɛ jinɛ kan, a ka namara ka bon ka tɛmɛ asp kan!
  Kɛlɛ, i n"a fɔ cɛnimusoya, o bɛ degun ni jagɛlɛya de wajibiya, nka ɲɛtaa bɛ seko fana de wajibiya!
  Hali keleya fanga bɛɛ bɛ sira di masakɛ ka fini ma!
  Jatebla ye mun ye - o de ye a nɔ ye !
  Mugu ɲiginnen bɛ i n"a fɔ bagan degelen: a bɛ sɔgɔsɔgɔ, nka a tɛ kinni!
  U b"a fɔ ko a ka gɛlɛn ka kɛ ala ye, nka a ka gɛlɛn ka tɛmɛ o kan, wa min nafa ka bon kosɛbɛ, o ka gɛlɛn ka tɛmɛ o kan, ka kɛ kɔnɔ ye!
  Bɔyɔrɔ dɔgɔyali bɛ hakilitigiya caman musaka bɔ, nka siya si tɛ se ka nalomanya musaka bɔ!
  Kɛlɛ bɛ mɔgɔw bila ka u mago don a la, nka a ka c"a la, a tɛ kɛnɛya ye!
  Cɛ min tɛ se ka muso wasa : i n"a fɔ poyikɛla min jigi tigɛlen don ka tɛmɛsira laban sɔrɔ !
  I bɛ se ka boli marifa ɲɛ, nka i tɛ se ka boli siniɲɛsigi ɲɛ!
  Ka kɛ mɔgɔfagala ye, o ka nɔgɔn ka tɛmɛ ka kɛ dɔgɔtɔrɔ ye, nka a farati ka bon fana!
  Initiative kɛlɛ la, o bɛ i n"a fɔ fiɲɛ min bɛ kurunw kɔnɔ, n"o tɛ, lamaga tɛ yen!
  Ni kurunba tɛ, kurunba farati ka bon ka tɛmɛ nafa kan!
  Aw ye se sɔrɔ aw juguw kan, nka aw ka aw ka kasodenw fana bonya!
  A tɛ kɛ fu ye ko wulu ye danfɛn ye min ka gɛlɛn kosɛbɛ, wa waraba, n"o ye fɛnɲɛnama suguya ye min bɛ farati la, o bɛ baganw cɛma i n"a fɔ mɔgɔw cɛma. Meanness bɛ se sɔrɔ nobility kan!
  Hinɛ ye sarakalasebagaw ka hakilina ye, o kɔfɛ dɔrɔn n"a ma kɛ u ka waribɔsɛbɛn ko ye!
  Joli ye fura jugu ye : min bɛ hadamadenw ka cɛncɛn kisɛw siman !
  Sanu cakɛdaw bɛ yeelen bɔ kosɛbɛ, nka u ka gɛlɛn yɛrɛ ka tɛmɛ nɛgɛ cakɛdaw kan!
  Hakili ka bonya bɛ tali kɛ i kana ŋɛɲɛ juguya la hali n"i cɛ ka ɲi kosɛbɛ!
  I bɛ se ka kɛlɛ kɛ ni kala tɛ, nka ni sɔrɔdasi bɔnɛna a ka npan na dɔrɔn, a bɛ kɛlɛcɛ kɛli dabila!
  Fagalikɛla jɔyɔrɔ tɛ to yɔrɔ lankolon ye abada, hali n"a tɛ na ni nafa ye farikolo ta fan fɛ!
  Sosow ye mɔgɔ o mɔgɔ kin, o tigi tɛ siran sosow ɲɛ!
  Fagali ni cɛnimusoya bɛ tali kɛ ɲɔgɔn na - a bɛ segin-ka-bɔnye ni suguya caman de wajibiya!
  Fagali ka fisa ni cɛnimusoya ye - furuɲɔgɔn ye mɔgɔ kura ye tuma bɛɛ wa a tɛ se ka fɔ ka ɲɛ !
  Yɛrɛnafa ka bon tuma bɛɛ ka tɛmɛ dusukun kan, ni o laban in jigira ka taa plinth la!
  I tɛ se ka kɛlɛcɛ ka hakilinata min, i tɛ se ka jagɛlɛya da!
  I bɛ se ka i yɛrɛ jate hadamaden ye cogo min na, o ye k"i sigiɲɔgɔn dɛmɛ, ani ka i biri fo bagan hakɛ la, i kɛtɔ ka barikantanw gosi!
  Eglisi bɛ i n"a fɔ magan, fɛnw dɔrɔn de bɛ kɛ fɛn kɔrɔ ye tuma bɛɛ!
  Jagokɛla ye nafolo ɲininikɛla ye, wa, ɲɛnajɛ bɛ mɔgɔ kanu min b"a tila a ni bolomafara ye!
  Kɛlɛ suman mago bɛ fɛn sumalen dɔ la i n"a fɔ saya!
  An ka kan k"an dusukun kan minɛ ka tɛmɛ mɔgɔw kan!
  Diinan ni nsiirin tɛ kelen ye maanafɔla ka sara dɔrɔn de la!
  U tɛ kɛlɛ kɛ ni jatew ye, nka ni seko ye, hali ni a ka c"a la, o laban sɔrɔli ka gɛlɛn kosɛbɛ!
  Gɛlɛya bɛ fanga di! Fanga bɛ jagɛlɛya di! Jagɛlɛya bɛ na ni se sɔrɔli ye!
  Ka ɲɛnamaya kɛ ni bonya tɛ, o bɛ i n"a fɔ ka dɔnkili da ni dɔnkili tɛ!
  Labɛnni barika ka bon ni gɛlɛya ye - i bɛ se ka bolokɔni dɔ kin ni i ɲinw ye, ka diɲɛ tiɲɛ ni i nɛnkun ye!
  Waati bɛna se, sebaayabɛɛtigi kumasen bɛna kɛ mɔgɔ yɛrɛ ye i n"a fɔ mɔgɔ hakilitigi, n"o ma kɛ, o tuma na, siya wɛrɛw bɛna dibi daɲɛ don a kɔnɔ!
  Siniɲɛsigi ye mɔgɔ minnu ta ye, minnu bɛ bonya jate fɛnba ye ka tɛmɛ ɲɛnamaya kanu kan!
  Jɔnya ye kanuya kɔkanna ye, i tɛ se ka juru min bɛ da minɛ, o nafa bonya!
  Jagokɛla ka saya ye bange ye ɲɛnamaya banbali kama, siranbagatɔ ka kɛli ye sudon ye min bɛ mɛn !
  Kɛlɛ ye ko ye min tɛ se ka bali i n"a fɔ cɛnimusoya ani a bɛna o dimi ni o nisɔndiya kelen de lase mɔgɔ ma!
  Kana sigi i ka sɛgɛnlafiɲɛbɔlan kɔnɔ, i bɛ se ka sennateliya jiri la - i tɛna jigin !
  Waleya minnu bɛ se ka fɔ ka ɲɛ, o ye dɛsɛ banakisɛ ye, kabako ye se sɔrɔli falen ye!
  Mɔgɔ si t"a fɛ ka faratiw ta a ka ɲɛnamaya bɛɛ kɔnɔ, nka tuma caman na, farati bɛ i nɔfɛta dabila ni i sara!
  Muso nɛnkun bɛ baga ka tɛmɛ kobra kɛmɛ kan, hali n"a ka di ka tɛmɛ mɔni kan!
  Ani o waati kelen na, a ka jugu ka tɛmɛ wulu kan!
  Nka, a ka fisa ka kɛ ni kunkolo tobilen nɔgɔlen ye ka tɛmɛ kunkolo tununnen kan, walima laala a kɔfɛ!
  Dimi, min falen bɛ kolo la, ani fanga i n"a fɔ pusi, teliya i n"a fɔ waraba, walima min ka fisa ni o ye, a kɔfɛ - o de don !
  A ka c"a la, u bɛ sariyasunba tiɲɛ n"u bɛ sariyasunba sigi senkan!
  Egilisi ye purgatoire dabɔ fɔlɔ waribɔlan kama, ka ni to lankolonya ni namara la!
  Senuya ɲinini bi egilisi kɔnɔ, o bɛ i n"a fɔ saniya donsokɛ kɔnɔ!
  Min bɛ mɔgɔw bugɔ, o ye mɔgɔ jugu ye!
  Hakilila bɛ i n"a fɔ bɔrɔ min kɔnɔna na, i mana a sɔgɔ cogo o cogo, i tɛ se k"a fa, fɛn kelen min ma faamuya, o ye mun na a ta ka gɛlɛn!
  . Kɛlɛ sugu dɔ ye fiɲɛ ye min bɛ miirili taabolo kurunw kɔnɔ, wa kɛlɛ ye bugɔli ɲuman ye min bɛ ɲɛtaa bila senkan!
  Nka sɔngɔ tɛ foyi ye kɛlɛ la, o la, nisɔndiya bɛ san ni mɔgɔfaga ye!
  Sonsanninw de ye kùnkolo tɛ minnu na minnu b'u kùnkolo Dòn u senw 'cɛ ka ɲɛ - bagan si tɛ siran saya ɲɛ ten wa a tɛ ni mɔgɔfaga seko ye i n'a fɔ hadamadenw !
  Joli tɛ se ka hadamadenw ka cɛncɛn kisɛw siman kosɛbɛ fo ka se ka nisɔndiya jusigilan sigi!
  O waati kelen na, joli bɔli bɛ nɔgɔlenya pugu bɔ, ka jamana saniya!
  Dɔnniyakɛla fana ye ala ye, a ka dɔgɔ dɔrɔn, nka a ka c"a la, a ka danfɛnw ka di a ye ka tɛmɛ a yɛrɛ kan!
  Minnu b"u janto u yɛrɛ fari la kojugu, olu bɛna to kɔkolo tɛ!
  Kanubaga ɲuman bɛ daminɛ fɔlɔ, ka laban laban, ka mankan caman bɔ!
  A tɛ fu ye ko kɛlɛ ye sɔrɔli bɛɛ ba ye, hakililata balimamuso, hakilitigi denmuso!
  I ye ɲɛnamaya kɛ cogo min na, o tɛ foyi ye - a kunba ye ka sa ni nisɔndiya ye, nisɔndiya kuncɛyɔrɔ la!
  Hɛrɛ garanti ɲuman ye se sɔrɔli tilennen ye, wa n"i Faso ye se sɔrɔ, a bɛ kɛ tilennenya ye tuma bɛɛ!
  A ka c"a la, diinɛ o diinɛ ni dɔrɔgu tɛ kelen ye, bawo jamana, sanni a k"u tɔɔrɔ, a bɛ dusu don feerekɛlaw kɔnɔ ni timinandiya ye!
  A ka nɔgɔn ka dusu don mɔgɔw kɔnɔ minnu ye dɔlɔminna ye!
  So min ye dɔlɔminna ye, o tɛ a kɔla girinya walima a ka bugɔli sɔgɔli ye!
  Diinanko juguya ye dibi ye min bɛ kɛ ni ŋaniya ye!
  Sarakalasebagaw cɛma a bɛ i n"a fɔ kungo kɔnɔ : okɛ jiriw bɛ a lamini bɛɛ la, donsokɛ bɛɛ b"a ɲini k"a dun !
  Dusukunnataw bɛ i n"a fɔ cakɛda, ka jagɛlɛya siri, i n"a fɔ sa u bɛ baga don bonya la, i n"a fɔ donsokɛ u bɛ baara tiɲɛ!
  Kamalennin ye nalonma ye - kɔrɔya ye janfa ye !
  Kɛlɛ ye tulon ye min ka di ka tɛmɛ tulon tɔw bɛɛ kan, i man kan ka taama-taama to i kɔ ani k"a to i furuɲɔgɔn ka miiri!
  Diinan ye jagokɛminɛn ye min bɛ se ka kɛ kosɛbɛ, a bɛ hakili kɛ jɔn ye, ka miirili siri, ka an su ji la namara la!
  Diinɛ kelen-kelen bɛɛ ka kalan jɛlen bɛ a nɔfɛmɔgɔw ka farinya ni u ka juguya dɔgɔya!
  Fanga min tɛ kunkanbaaraw ye, o bɛ i n"a fɔ kurun, kurunba tɛ min na, hali ni fiɲɛ ɲuman mana ci cogo o cogo, a bɛ laban balawu la!
  Bi kɛlɛ ye kɛlɛ ye min bɛ kɛ super puncher fila ni ɲɔgɔn cɛ , filanan ye delay ye: knockout jugumanba ye i tɛna wuli ka bɔ min na abada!
  K"i to nisɔndiya makɔnɔni na, seginw bɛ bɛn dan tɛ!
  Wa, dan tɛ nisɔndiya la, o bɛ bɛn segin walima dusukun tantanni ma!
  Jagɛlɛn salen ka fisa ni siranbaga ɲɛnama ye!
  Ni i bɛ jurumu kɛ ka taa a fɛ, i bɛ delili kɛ ni kɔnɔnajɛya ye ka taa a fɛ nimisali la!
  Sɔrɔdasi fɛɛrɛw ka kan ka kɛ i n"a fɔ nɛgɛ, barikama nka min bɛ se ka sɛgɛsɛgɛ, nɛgɛ damasi bɛ dilan ni min ye!
  Ala bɛ i n"a fɔ waraba : a bɛ fari sɔgɔsɔgɔ ani k"a tigɛ, ka ɲɔgɔn minɛ - ka sɔgɔsɔgɔ, ka susuli - sɔgɔsɔgɔ !
  Tiɲɛ don, nka i tɛ se ka dege tasuma minɛni na, i tɛ i n"a fɔ muso ta!
  Epaulets bɛ se ka kuncɛbaya fara mɔgɔ fariman kan, ka yɛrɛbonya fara naloman kan, nka u tɛna siranbagatɔ kɛ jagɛlɛn ye, walima naloman kɛ fɛɛrɛtigi ye!
  Se sɔrɔli nɔgɔn bɛ i n"a fɔ kɛlɛkɛminɛnw ni dingɛw bɛ minnu na, a donli ka di, nka a sɔngɔ man gɛlɛn, wa a lakanani man ɲi!
  Saya bɛ siran cɛ jagɛlɛn ɲɛ - n' a ye buru dun !
  U bɛ sanpɛrɛn makɔnɔ tuma bɛɛ, nka o waati kelen na, u bɛ se ka jigin tuma bɛɛ!
  Min ye bɔnɛ ye tɔɔrɔ la, o tigi ye bɔnɛ ye dilan kan!
  Barikantan man di tilennenya ye, maloya man di nafolo ye, nafolo man di mɔgɔ sɛbɛ ye!
  Hinɛ ye fɛn ye min ka bon kojugu - Faama barikama fɛ!
  Faama barikaman ka kan ka kɛ mɔgɔ fariman ye. A ka gɛlɛn ka sunɔgɔ fara kan bawo a ka gɛlɛn!
  Laɲinibaliya: barikantanya taamasiɲɛ fɔlɔ!
  Denmisɛnnin ye papiye gansan ye, a hakɛ t"a la ko jatigɛwalekɛlaw ka ca balikuw cɛma!
  Mɔgɔ jigitigɛlenw tɛ gɛlɛya sɔrɔ abada!
  I tɛ se k"i kunkolo ko ni enema ye, dingɛw ka ca kojugu, u bɛɛ bɛ don!
  Aw ye aw ka kan kɔlɔsi. Nin ye farikolo fangama ye, bawo a bɛ se ka mɔgɔ miliyɔn caman faga, wa a barika ka dɔgɔ, bawo a bɛ se ka kumala janfa!
  Kan jan bɛ ɲɛnamaya surunya, n"a ma fɔ sɔsɔli min bɛ ka sa!
  A ka fisa ka se sɔrɔli tila ɲɔgɔn na ka tɛmɛn ka dɛsɛ doni ta i kelen na!
  I yɛrɛ ka fini bɛ gɛrɛ i farikolo la, nka i bɛ se ka i fari sumaya tiɲɛ na n"i y"a di i sigiɲɔgɔn ma!
  Mɔgɔ barikamaw hɔrɔnyalen don tuma bɛɛ, cakɛda barikamaw ye hadamadenw ka barikantanya ye!
  - min ye waraba ye dilan kan ani kɛlɛbolo la , o tɛna kɛ wulu ye !
  Makun bɛnnen don sanu hakɛba ma, k"a sɔrɔ i mago b"a la k"a fɔ ko kalata bɛ ka bin!
  Makun ye sanu ye, nka tuma caman na, nkalon don!
  Mun na makun ye sanu ye, bawo sanu kilisi de ye kanw lajɔcogo ɲuman ye!
  I tɛ se ka kɛ ala ye ni i ma kɛ mɔgɔ senuma ye!
  Fanga min tɛ jogoɲumanya dɛmɛ ye, o ye farikolo ye min tɛ ni kolotuguda dɛmɛ ye!
  Npan gosili kɔrɔ, suman tigɛ bɛ ka tigɛ walasa ka se sɔrɔli buru tobi, min ka di ni joli ye, a ka di ni ɲɛji ye!
  Majigilenya ye bonya balimamuso ye, yɛrɛbonya ye a kɔkanna ye!
  A ka gɛlɛn ka se sɔrɔ, nka a ka gɛlɛn ka tɛmɛ o kan ka se sɔrɔli den sɔrɔ!
  Teori min tɛ wale ye ko wulu min tɛ ni wulu ye, o tɛ pan, nka a bɛ mara jɔnya la!
  . SABABU No. 15nan
  Maria Kolesnikova - nin npogotiginin-jagokɛla ani elfw ka masamuso bɛ a ka cikan kɛrɛnkɛrɛnnen de kɛ. Wa a bɛ kɛlɛ kɛ ni dimiba ye ani a fanga ye super dɔrɔn ye. Wa a ye diɲɛ cɛɲi ye ani a ye elf masamuso ye. Wa o cogo la a bɛ aphorismes (fɔlikanw) bɔn a ka elf sungurunninw fɛ i n"a fɔ ka bɔ cornucopia (kɔrnukopi) dɔ la.
  Ka timinandiya wale fililen dɔ la, o de ye danfaraba ye cɛ ni sonsannin cɛ!
  - Ni farati tɛ kɛlɛ tɛ yen, ni kɛlɛ tɛ yen, ɲɛnamaya tɛ yen
  - Farati ye ɲɛnamaya kɔgɔ ye, n"o tɛ i mago tɛ foyi la, nka n"i y"a tɛmɛ, i bɛ bana !
  Saya bɛ i ko kɔɲɔcɛ, kelen dɔrɔn de bɛ na, nka a tɛ kɔsegin!
  Ni jatigɛwale bɛ caya barikantanw ɲɛkɔrɔ, siranba bɛ caya barikantanw ɲɛkɔrɔ!
  N'i b'a fɛ ka kɛ ala ye, i ka sonsannin kɛli dabila!
  Masakɛ ni jɔn bɛ nin ɲɔgɔn na : u b' u ka sugu di o yɔrɔnin bɛɛ - ni taamaʃyɛn fɔlɔ yɛrɛ ye !
  A ka c"a la, hakilitigi fanba ye juguya denw ye, bawo muso b"a cɛ fɛ tuma bɛɛ ka tɛmɛ cɛ ɲuman kan!
  Nanbara bɛ jamu ɲɛ, o la muso tɛna a fɛ abada ka nalomanya ta a dusukun kɔrɔ!
  Ala ye npan don cɛ bolo, pikirijikɛlan don muso la, mɔgɔw dɔrɔn de ka teli ka muruti kɛrɛnkɛrɛnnenya la Sebaayabɛɛtigi sago ma!
  Dɔnniya yiriwalen bɛ i n"a fɔ subagaya!
  A ka nɔgɔn ka kɔgɔji ta ni nɛgɛbere ye ka tɛmɛ ka Ala dɔnbaliw ka ɲininkaliw bɛɛ jaabi!
  Improvisation ye burusi ye min bɛ se sɔrɔli minɛn juruw tigɛ!
  Mɔgɔ satɔ ɲɛnama ka fisa ni ala salen ye!
  Min tɛ siko kɛ ka kɛ ala ye, o bɛna to kɔnɔntɔn ye fo abada!
  A ka fisa ka ɲɛnajɛ kɛ siɲɛ kelen ka tɛmɛ ka miiri siɲɛ kɛmɛ!
  Mun na, kɛlɛ la, hinɛ, i n"a fɔ dɔnkili dɔ kɔnɔ fɔlisen 8nan, o bɛ don sira la dɔrɔn ka nisɔndiya lase mɔgɔw ma!
  Farikoloɲɛnajɛ bɛ muso masiri ka ɲɛ ka tɛmɛ diamant kan! A dɔgɔyalenba kelen min mago tɛ masirili la!
  A ka nɔgɔn ka nɛgɛso jɔ jahanama kɔnɔ ka tɛmɛ politikikɛla lakika sɔrɔli kan.
  - A ka nɔgɔn ka kabakurun jalen sɔrɔ kɔgɔjida la ka tɛmɛn jamanakuntigi kan min b"a ka kalata layidu tiimɛ !
  Ni buru bɛrɛ bɛ yen, ɲɛkisɛw mago bɛ dɔgɔya! Dumuni duman tasa fila ka ca kojugu mɔgɔ gansan bolo!
  Farati min bɛ kɛlɛ la, o bɛ i n"a fɔ fɛn min bɛ kɛ suman na, n"o tɛ a bɛ kɛ fɛn nɔgɔlen ye, nka i ka kan k"a dɔn i ka kan ka a dabila waati min na! Minnu b"a fɛ ka se sɔrɔli nɔɔrɔ ta u yɛrɛ ta ye, i n"a fɔ cɛncɛn kungo kɔnɔ, kunkanbaaraw ka dusukasi dɔrɔn de bɛ tila sanu kisɛ caman fɛ!
  Farati min bɛ kɛlɛ la, o bɛ i n"a fɔ fɛn min bɛ kɛ suman na, n"o tɛ a bɛ kɛ fɛn nɔgɔlen ye, nka i ka kan k"a dɔn i ka kan ka a dabila waati min na! Minnu b"a fɛ ka se sɔrɔli nɔɔrɔ ta u yɛrɛ ta ye, i n"a fɔ cɛncɛn kungo kɔnɔ, kunkanbaaraw ka dusukasi dɔrɔn de bɛ tila sanu kisɛ caman fɛ!
  Sanu bɛ manamana, nka a bɛ dusukun dibi ani ka ni dibi!
  A tɛ sɔgɔsɔgɔninjɛ ye min bɛ mɔgɔ faga, nka min b"a wuli!
  Kɛlɛ bɛ i n"a fɔ cɛnimusoya ni i jɛɲɔgɔn min bɛ dimi, i bɛ laban makɔnɔ tuma bɛɛ, o waati kelen na, i b"a fɛ ka taa ɲɛ!
  Ni mankan bɛ bonya, hakili bɛ sumaya, ni kumakan bɛ bonya, hakili bɛ dɔgɔya!
  Ni hadamadenya tɛ, mɔgɔ bɛ i n"a fɔ kɔɔri min bɛ bin ka bɔ tasuma na - a kelen na, a fagara joona!
  An yɛrɛ ka dugukolo kan, nɛgɛbere ka nɔgɔn ani kala ka bon!
  N"i b"a fɛ ka kɛ jatigɛwalekɛla ye, i kana taama kɛ kanminɛ cogo la!
  Ni cɛ setigi fila ye kɛlɛ kɛ, o ye fɔɲɔba ye, nka ni muso setigiw ye kɛlɛ kɛ, o ye fɔɲɔba ye!
  Fɛn min ka gɛlɛn kosɛbɛ, o ye k"i ni tanga juguya ma min bɛ i yɛrɛ kɔnɔ!
  Kɛlɛ la, nanbara bɛ i n"a fɔ dakun konnɛgɛ - n"a kɛra kura ye, a bɛ da ka ɲɛ!
  Dɛmɛ bɛ i n"a fɔ saraka: a bɛ na tuma bɛɛ waati jugu la, a dafalen tɛ, a sɔngɔ ka gɛlɛn, nka fanga t"a la ka bolo ɲininen bali!
  A ka nɔgɔn ka kɔgɔji ta ni nɛgɛbere ye ka tɛmɛ ka se ka dantigɛli jɛlen sɔrɔ diinɛ baro dɔ la!
  Diinan, i n"a fɔ sariya, o ye muɲuli kɛlɛli ye!
  Ka kuma politiki kan, a ka c"a la, o bɛ na ni kɛlɛw ye!
  Sanu tɛ nɔgɔ joli la, a tɛ nɔgɔ sumaya fɛ, a tɛ sɔgɔsɔgɔ ɲɛji fɛ!
  Kulu ye bolo ye, npan ye muru ye bolo la!
  N'i b'a fɛ ka jamana mara, i yɛrɛ marali dege!
  Ni waribɔlan lankolon b"i sigiɲɔgɔn bolo, a bɛ iko i ta falen don kosɛbɛ!
  A ka fisa i yɛrɛ ka sunɔgɔ ka tɛmɛn ka denmisɛnnin dɔ ka kasikan mɛn min bɛ sa kɔngɔ fɛ!
  Tuma dɔw la, waati min bɛ kɛ ka filiw jateminɛ, o bɛ to kaburu kɔnɔ dɔrɔn!
  Elfew y"u yɛrɛ Bɔ ni o ɲɔgɔnna pɛrɛn jugu in ye. Ninnu ye tiɲɛ na npogotigininw ye ka bɔ jahanama nilifɛnw na minnu ye halakili nɛnɛmanw ye. O sungurunnin suguw bɛ se ka ursi ni hali sabara ɲinw tigɛtigɛ.
  Wa u senw, tiɲɛ na, u jɛlen don, wa u bɛ mɔgɔ lafili kosɛbɛ. A ka di cɛdenw ye ka u biri ka npogotigininw ka sennasanbara farilankolon, bulama, pinki susu ni kasa dumanba ni nisɔndiyalen ye.
  O kɛra tiɲɛ na ko nɛnɛba ni nɛnɛba ye. Wa npogotigininw bɛ Se ka orc (orc) suguya bɛɛ Fàga n'u farikolo-senw lamaga-lamagali ye.
  Elfe minnu kunsigi bɛ i n"a fɔ raso, olu dɔ y"a ta ka fanga jibɔyɔrɔ dɔ bɔ a kɔnɔbara la.
  A panna ka bin sankaba kuuru dɔ kan, ntoriw ni wulu minnu bɛ kaburu tigɛ. Wa u, u kabakoyara ani u kabakoyara kungo kɔnɔ fiɲɛ ni a yɛrɛyɛrɛli fɛ, u y"a daminɛ ka bin duguma.
  Ani ka Putin ka ursi kunkolow ram n'u dawolo ye. Ani ka o danfɛn juguba suguw faga.
  Npogotiginin ye sɔgɔsɔgɔ kɛ k"a fɔ ko:
  Dolow sanfɛla minnu bɛ mɔgɔ sama, .
  Aw bɛ sama ka taa yɔrɔjanw na minnu tɛ ban ...
  Npogotiginin bɛ ka mun de miiri yan?
  Tiɲɛ don Icarus jagɛlɛn ko la!
  Kɛlɛcɛ ye nɛgɛso fili n"a senkɔniw ye. A ye pankurun ta ka tɛmɛn o yɔrɔnin bɛɛ la, a ye orc saba ka danbe tigɛ. Wa o kɛra sababu ye ka nɔ bɔ kosɛbɛ ani ka kɛlɛ kɛ.
  Wa o cogo la orc caman fagara siɲɛ kelen.
  Npogotiginin y'o ta ka dɔnkili da daminɛ tugun.
  N ka jamana min bɛ Nowanburukalo darapo kɔrɔ, san 1999.
  A sera yeelen fanga sanfɛyɔrɔw la!
  O bɛɛ kɔfɛ, an bɛ kɛlɛ kɛ a ye fu tɛ,
  A ka kanuya ka dɔnkili da fo abada!
  
  Ladili jamana bɛ na ni hɛrɛ ye,
  Bɛɛ nisɔndiyalen don a la - prolétariat dɔn !
  Min ye Elf ye - nɔɔrɔ ni bonya, .
  An ka aria miliyɔn kelen ka dɔnkiliw da!
  
  An ka bonya sɔrɔ - dugukolo kan kamalenninw, .
  An ka batosow jɔ - alijinɛ min bɛ kɛ elfinism ye!
  Ani sisi nɛrɛma bɛ wuli yɔrɔ min na yɔrɔ jan, .
  orcisme jugu sen ye !
  
  Nka tutigɛbaga ye mun di ni kalili ye - .
  Ne ye kali yeelen ko la - ka baara kɛ ni timinandiya ye!
  Ikomi jugu tun b'a fɛ ka fɛnw ta, .
  An bɛna a nɔfɛ ka se butɔni accordéon mankan ma!
  
  Jugu t'a dɔn ko Fasokanw b'an bolo, .
  Waati bɛna se - kurunw bɛna jɔ !
  Fasodenɲumanya kɛlɛcɛw kɔ ma ban,
  Bɛɛ ka kɛ cɛfarin jagɛlɛn ye!
  
  An bɛna pan ka taa dolow la sankolo la ni dɔnkili ye,
  An bɛna kanalw sɔgɔ sɔɔni Marisikalo kan!
  Soviyetiki jamana mɔgɔw ye kelenya kɛ ni parti ye - .
  O bɛɛ kɔfɛ, kominisi y"an don jamana kɔnɔ!
  
  Kɛlɛ, tiɲɛ don, o tɛ tulon ye, .
  I ye laɲini ye a kɔnɔ - marifatigi ye waati kelen na !
  Marifa bɛ sɔgɔsɔgɔ i n'a fɔ pikirijikɛlan nɛgɛma.
  A ka jugu kosɛbɛ orc juguw ma!
  
  An bɛ se ka fɛn bɛɛ sɔrɔ, fɛn bɛɛ - .
  Ani, jirisunw ni coco bɛna kɛ sɔgɔmada dumuni na!
  Minnu t'u janto nin bɛɛ la,
  A bɛna bere gɛlɛn tilennen sɔrɔ!
  
  Orc tanki y'a miiri ten - a tɛ se ka tiɲɛ, .
  Ani, parade min kɛra ka kɛnɛba lamini ni laadilikanw ye dɛ!
  Nka u y'a jira ko mɔgɔ tɛ se ka se sɔrɔ a kan,
  Mun bɛna nɛnɛ bali ka i gɛn samiyɛ fɛ!
  
  O la, elf masakɛ ye dusukun ye, Elf ni bonya ye - .
  A ye yamaruya di an ma ko an ka kɛlɛ kɛ fɛn senumaw kama!
  A ka fisa n denmuso kana dusukasi
  Bonya tɛ tiɲɛ, wari kuyɛri!
  
  Tɔrɔ juguba kɔrɔ, i tɛ se ka sɔgɔsɔgɔkan fɔ, .
  A jira bɛɛ la - kɛlɛcɛ dɔ ka bɔ monolith la!
  O cogo de ye kɛlɛbolo bilenmanw fanga ye
  Yɔrɔ min na hali cɛdennin bɛ kɛlɛ kɛ i n"a fɔ mɔgɔba dɔ!
  Sisan, ni npogotigininw bɛ dɔnkili da, u b"o kɛ ni kanba ye kosɛbɛ ani i n"a fɔ wuluwulu. Kɛlɛcɛw, n ka kan k"a fɔ ko u ye kabako ye kosɛbɛ ani u ka bon kosɛbɛ. Wa u sennasanbaraw bɛ teliya kosɛbɛ, wa u bɛ se kosɛbɛ kosɛbɛ. Wa u bɛ saya nilifɛnw fili, i n"a fɔ u ye kabakurunw ye minnu bɔra katapuw kɔnɔ. Ani kɛlɛcɛw b"u ka dimi jira min bɛ ɲɛnamaya kosɛbɛ ani min bɛ kɛ ni fanga ye ani min tɛ se ka ladege.
  O la, kɛlɛcɛ minnu tun bɛ marifa yɛrɛ la, olu dɔ y"a ta ka orcw gosi, ka joystick butɔni digi n"a sin bilenman ye. Wa, fanga belebeleba ni tiɲɛnikɛla ka bɔgɔdaga dɔ bɔra. A ye pan ni arc ye ka orc kulu dɔ gosi. Wa Putin ka ursi caman tiɲɛna.
  Npogotiginin y"a kɔlɔsi ni hakilitigiya ye ko:
  - Wa kungotigi bɛna ursi fari ni ntori sɛbɛ ye !
  Wa npogotiginin ye boomerang dɔ fili n"a senkɔniw ye. A ye pankurun ta ka tɛmɛn o yɔrɔnin bɛɛ ka cɛ dafalen tigɛ orc naani fɛ. Wa Putin ka ursiw sara tiɲɛ na kɛlɛ in ka sɛgɛnba fɛ.
  O kɔfɛ, npogotigininw y"a daminɛ ka dɔnkili da ni dusu ye kosɛbɛ, n"u kanw ye minnu bɛ sufɛla kɛ u ɲɛ na;
  O dusukunnata sugu bɛ dusukun na, o bɛ dɔnkili da, .
  Bonya min bɛ a la, o ye Matigi ka sankolo ye!
  Faso: feat, baara, bonya ka ɲɛsin mɔgɔw ma...
  Native Elf ye daɲɛ senumanba ye!
  
  Serub ye dusu don an kɔnɔ ka o baara kɛ,
  A ye wuluw ni bonya di ne ma dan tɛ minnu na!
  An bɛ dugukolo fanga mara kosɛbɛ - .
  Sebaayabɛɛtigi Denbaya bɛna kɛ an fɛ fo abada!
  
  Know Motherland, i ye ba ye fo abada - .
  Ala k"a to i ka kɛ yatɔ ye ni hakili tɛ min na!
  Dolow duuru bɛ jeni - .
  Ni kɛlɛ kɛra, ne bɛna i datugu ni npan ye!
  
  O cogo de la sɔrɔdasi-fɔɲɔba caman nana Elf,
  Funteni bɛ boli ka bɔ jahanama kɔnɔ i n"a fɔ sanfiɲɛba!
  Kurun kari, kurunba kari, .
  Nka Tile tɛna orc juguw ka fiɲɛ faga!
  
  Dragon, i ka sɔgɔsɔgɔninjɛ ye da jugu ye,
  I b"a fɛ ka mun kɛ? - Ka Elfia dun !
  Nka an tɛna a to Fasodenɲumanya ka bin,
  Musow ka pɛrɛn siran fɛ!
  
  Bayoneti ni sɛbɛnnikɛlan, npan ni burusi kulɛri la, .
  Jamana baara la, min ka di ka tɛmɛ bɛɛ kan !
  Ale ye o ɲɔgɔn ye an ka tɔɔrɔ ni an ka ɲɛnamaya la, .
  Taga ɲɛfɛ - bilala sen kan taama na !
  
  O la ni a latigɛra - fara gɛlɛn, .
  Ka sa, denmisɛnnin ka da dugukolo ɲiginnen na!
  Ne bɛna n ɲɛsin i ma Dabaga Bere, .
  A dɔn iko taamasiyɛn kan, ne bɛ mɔgɔ senumaw ɲɛda penta!
  Dɔnkili in ye sanpɛrɛn kɛ kɛlɛ bɛɛ kan, npogotigi cɛɲiw ye Putin ka ursiw faga ani ka fanga sɔrɔ.
  Wa, u ma se ka fɔɲɔba degun muɲu, orcw bolila!
  Wa, jagɛlɛn Maria Kolesnikova y"o kɔlɔsi monitor (kɔlɔsilikɛlaw) fɛ. Wa, a tun ye sunguru cɛɲi ye, min tun cɛ ka ɲi. Dɔrɔn ka bon. Wa tiɲɛ na, dictateur fasalen, mousche, fasalen bɛna waleɲumandɔn sɔrɔ n"a seginna, ani hali ka kɔn o ɲɛ. Wa a bɛna kɛ ten, Wa elf npogotigininw ye kalasi sanfɛla jira.
  Elf sunguru cɛɲi Maria Kolesnikova tora ka kɛlɛ kɛ ni timinandiya ni degunba ye, ka kabakow jira. Ani a ka ekipu ni elf sungurunninw ye super dɔrɔn ye.
  O tun ye kɛlɛ jugu ye ani o waati kelen na, a tun bɛ mɔgɔ ɲɛnajɛ. Elfew, walima n"an b"a fɔ ka ɲɛ, elfw fanba, ye danfara don orcw ka bange hakɛ la ni u falenni ye ni qualitative superiority ani magic ye.
  Elfew ka musow ka ca ni cɛw ta ye siɲɛ tan ni fila, wa u bɛɛ cɛ ka ɲi ani u ka di. O la, kɛlɛw bɛ kɛ ni fanga ye, wa o waati kelen na, u bɛ diya.
  O la, elf sungurunnin ye ta ani n"a senkɔniw gansan ye, a ye halakili nilifɛn fili ni fanga belebele ye, min ye mɔgɔfagala ye.
  A ye pan ni arc ye ka bin orc jamaba dɔ kan. Wa Putin ka ursi jamaba farala ɲɔgɔn kan.
  Npogotiginin ye sɔgɔsɔgɔ kɛ ko:
  - Orcw bɛ boli amok, .
  Jugu ye kɛlɛbolo in bila ɲɛfɛ...
  Nka npogotigininw kumakan jɛlen don,
  Aw ye ursiw kunbɛn ni juguya ye!
  Ninnu ye npogotigininw ye - kalasi min ka bon kosɛbɛ ani min bɛ mɔgɔ faga.
  Elf dɔ min kunsigi ye oranjɛ ye, o y"a sin bilenman digi joystick butɔni kan ani bazooka ye jalaki bɔ min ye tiɲɛni fanga belebeleba ye, ka Putin ka ursiw faga.
  A y'a fɔ ko:
  - Nɔɔrɔ ka ɲɛsin Elven Mansamara ma,
  Npogotigininw cɛ ka ɲi kosɛbɛ...
  An bɛ binkanni kɛ, an kana drift, .
  An ka nɛgɛso ekipu!
  Wa kɛlɛcɛ in ye halakili nilifɛn tiɲɛnen ni fagali fili n"a senkɔni gansanw ye, ka Putin ka ursiw tigɛtigɛ. Nin kɛra tiɲɛ na dibi don ye orcw fɛ.
  U y'u ja gɛlɛya ka kɛlɛ kɛ ni npogotigininw ye.
  Wa ni sungurunnin dɔ y"a ta k"a ka pake bɔnbɔn dɔ fili n"a sennasanbara gansan ye, o tuma na, nin ko in na, Putin ka kɛlɛbolo bɛna siran kosɛbɛ . Kɛlɛcɛw cɛ ka ɲi kosɛbɛ. U bɛ bikini kɔnɔ, walima hali panti finman dɔrɔn de la.
  U sen jɛlenw ni cɛɲiw bɛ saya nilifɛnw fili ni fanga ye min bɛ mɔgɔ faga ani min bɛ tiɲɛni kɛ kosɛbɛ. Wa Putin ka ursiw bɛ sɔgɔsɔgɔ joli fɛ, ka sa tɔɔrɔ la.
  Kɛlɛcɛ dɔ min bɔra elfw ka jamu la, n"a kunsigi ye bulama ye, o y"a ta, k"a sen jɛlen, sɔgɔlen, ka halakili nilifɛn fili. O nɔ in kɛra sababu ye ka Putin ka mansamara ka tanki wuli, ka orc jamaba dɔ tiɲɛ.
  Npogotiginin ye sɔgɔsɔgɔ kɛ ko:
  Kɛlɛ bɛ ka kɛ diɲɛ fan bɛɛ la, .
  Kɛlɛ min tɛ ni dalilu jɔnjɔnw ye...
  Jugu Fuhrer hakilintan Sitanɛ, .
  Wa dusukasi nana n"o ye!
  Wa kɛlɛcɛ y"a senkɔniw ta k"u fili tugun, o ye tiɲɛni ni tiɲɛni nilifɛn ye.
  Wa tugun, Putin ka ursi tigɛlenw ni u jenilenw bɛ pan fiɲɛ na.
  Nin ye koba ye tiɲɛ na. Orc minnu kunsigi bɛ u la, minnu kasa ka di ani minnu ɲɛw bɛ u la, olu halakili bɛ senna, wa npogotigininw bɛ marifakisɛw kɛ minnu tɛ kɔsegin ni fraise sinjiw dɛmɛ ye.
  Wa npogotigininw bɛ dɔnkili da ni nisɔndiya ye, ka taa a fɛ ka saya nilifɛn fagalenw fili n"u sen gansanw ye, minnu sɔgɔlen don, ni u senw ye pinki ye;
  An bɛ kɛlɛ kɛ an yɛrɛma ani k'a sɔrɔ an ma labɛn kɛ -
  Nka ne bɛna waraba tɔgɔ wele dimi fɛ...
  O gafe min bɛ mɔgɔ tɔɔrɔ, o sinsinniw falen bɛ joli la, .
  An ka sapitiri wuli ni kunberew ye!
  
  Matigi b' an filɛ tuma dɔw la kosɛbɛ - .
  Hali ni ne b"a fɛ ka ɲɛnamaya kɛ hɔrɔnya la ni npanw ye!
  Mɔgɔ dɔw minnu bɛ balo la, Ala tɛ u kɛrɛfɛ, .
  A ka fisa mɔgɔ wɛrɛw ma u kana taa dɔgɔtɔrɔso la!
  
  Jugu y'an ka Elf to yen ka dun,
  Nka ne tɛna ne Faso jamana di Sitanɛ ma!
  Krisita fɛ, danfɛnw dɔnniya bɛɛ ka di,
  Svarog ka marifa ye sira ye min bɛ taa kɔgɔjida la minnu bɛ mɔgɔ sama!
  
  An ye kɛlɛcɛw ye minnu bangera ni o fanga sugu ye,
  Anw fɛ, joli bɛ i n"a fɔ fiɲɛ min bɛ an fogonfogon la!
  Denkɛw damasi nɛgɛ, nɛgɛ ani kɛlɛ dashing, .
  An tɛna bonya da an jugu kan!
  
  Blade bangeli ni kɛlɛcɛ ka siniɲɛsigi, .
  Kɛlɛ, nisɔndiya ka di mɔgɔ kanulenw ma diɲɛ kɔnɔ!
  Walisa mɔgɔ nɔgɔlenw ka dunun kana mankan bɔ.
  I ka sɔrɔdasi jɔyɔrɔ tiɲɛ ni dimi ye!
  I n"a fɔ npan wulilen, gosili ye ɲɛnamaya bange kokura,
  O cogo de la an ye hɛrɛ cɛsiriw barika bonya kɛlɛw la!
  Sisan, kuncɛba ye nin jamanaw kuntigi ye.
  On Fein i ka darapo ani parade la Okrlin !
  
  Ani sugo npogotiginin kunsigi kulɛri bɛ manamana, .
  Yeli kɛnɛman min kɔnɔ dolow bɛ yen, Tle!
  Aw dusukunw ka dɔnkili fɛ aw ye dusudon lase, .
  Darapo min bɛ ka ɲɛ, a to a ka pɛrɛn sankolo la ni timinandiya ye!
  
  Siya ye Krisita bange - a bangera an cɛma, .
  Kana nkalon tigɛ ko Ala y"a yɛrɛ jira Palestina dɔrɔn!
  O bɛɛ kɔfɛ, Elfia fɛ, i k"a dɔn ko waati jɛlen dɔ bɛna na,
  An bɛna se sɔrɔ yɔrɔ ni fɛnw kan!
  
  Baara kɛ Fasodenɲumanya la - kanuya o ye an ka baara ye,
  Ni jagɛlɛya tɛ yɔrɔ si tɛ dugukolo kan!
  Ani ko Sebaayabɛɛtigi Denbaya ma a ka layidu tiɲɛ,
  A denw ka kan ka barika sɔrɔ ani ka kɛ hakili farisogo ye!
  
  Dunun jɔra, kɛlɛ banna, .
  Jinɛw matigi ka fanibugu tununna jahanama dibi la !
  Sisan ne cɛɲi ne b'a ɲini i fɛ i ka na,
  N bɛna n dusukun di elf ma k"a sɔrɔ n ma n yɛrɛ bila!
  O kuma sugu minnu bɛ bɔ npogotigininw fɛ, a bɛ iko u tɛ jɛya dɔɔnin. U bɛ ɲinɛ cɛdenw kɔ ani u ka teli ka kanuya kɛ ɲɔgɔn fɛ. Npogotiginin minnu bɛ yan, olu ka ɲi kosɛbɛ.
  Wa, u sen jɛlenw, minnu sɔgɔlen don, minnu ɲɛw jɛlen don, olu bɛ o saya nilifɛn tiɲɛnenw ni tiɲɛni suguw fili. Wa u bɛ pɔmutɛri ci min kɔnɔ antimatiri dogolen bɛ.
  Kɛlɛcɛ minnu bɛ yan, olu ka sigicogo bɛ yen fo hali marifa tɛ se k"u bali wa tɛmɛsira bɛna kɛ balawu ye.
  Npogotiginin dɔ min kunsigi ye jɛman ye, o ye nɛgɛso dɔ ta k"a fili jugu ma n"a senkɔni jɛlenw ye. A ye pan ka tɛmɛn ka orc jenerali sɔgɔ a ka sɔgɔsɔgɔninjɛ yɛrɛ la. Wa a sara dimi fɛ.
  Npogotiginin ye sɔgɔsɔgɔ kɛ ko:
  - An ye npogotigininw ye minnu ka nɛnɛ, .
  Se, dashing ani cɛɲi ka kɛlɛ...
  Ani ka da ne la, an ye wuluw ni wuluw ye,
  Ani a tɛ kɛ fewu ni clown jugu ni ye!
  Wa o kɔfɛ, npogotiginin dɔ wɛrɛ y"a ta ka bɔgɔdaga dɔ ci. Wa a ye Putin ka ursi tan ni fila bɛɛ datugu, k"u tigɛtigɛ. O kɛra bɔnɛba ye tiɲɛ na. Kɛlɛcɛw y"a daminɛ ka dɔnkili da ni dusu ye tugun;
  Fasokanw yeelen tɛ ni dancɛba ye
  Rubi dolow tasuma bɛ sanfɛ.
  Elf y' a yɛrɛ datugu ni nɔɔrɔ ye min tɛ sa - .
  Jagokɛla barikama, drayman, bɛ bugɔ!
  
  Rowan rubi min bɛ sɔrɔ emɛridi buluw la - .
  Safir bɛ manamana ɲɔforo dɔ la...
  N bɛ n hakilinaw ɲɛsin i ma Elfia - .
  Ntumu kunkolo saba bɛ pan ni dɔnkiliw ye!
  
  Nɔgɔjiw kɔnɔ, perlew ye snowflake diamantw ye, .
  Fɛn bɛɛ ka ɲi Fasokanba kɔnɔ!
  Dugukolo fasalen don - a jolisiraw bɛ i n"a fɔ wuluwuluw, .
  Fiɲɛ duman ye nɛnɛba in minɛ ka taa!
  
  Elfia da kelen na, jikuruw, sigilanw, .
  Dɔ wɛrɛ la, ɲɔgɔmɛw ye kungo sanu ye.
  A ka suma yan ni nɛnɛba bɛ mankan bɔ,
  Sabu an b Ala mara an dusukunw na!
  
  Jila, melon ani bananku bɛ falen, .
  Ani yɔrɔ dɔ la samiyɛ fɛ i bɛ boli patinage kan...
  Ayiwa, i bɛ se ka o jamana suguw sɔrɔ min diɲɛ kɔnɔ?
  Yɔrɔ min na jamanaw barika ka bon kosɛbɛ u bolow la!
  
  Elphia dugu kɔnɔ, marifaw ka wale kɛcogo kɔrɔtalen don, .
  O kɔnɔ, yeelenbɔlan ye a yɛrɛ ka siniɲɛsigi Dabaga ye!
  An bɛ se ka kɛlɛ kɛ ka ɲɛ,
  Walasa gɛlɛya sanjiba dɔ kana na Elf ma!
  
  Bɛɛ b"a dɔn ko an ka musow cɛ ka ɲi
  Wa, cɛ barikama si tɛ yen min ka jagɛlɛya bɛ se ka tɛmɛ o kan!
  Fasodenɲumanya, i ye alijɛnɛ farikolojidɛsɛ ye - .
  Ala kuntigi kelen de ye Denbaya Matigi ye!
  
  Sun Glorious taamasiyɛnw bɛna sɔn , .
  Sɔrɔdasi bɛ taa taama sugu min na...
  An bɛ na so ni bolomafaraw ye,
  K"a sɔrɔ u ma bɔnɛ foyi la, bɛlɛkisɛtigiw b"u juguw gosi!
  
  An ka hɛrɛ ni nisɔndiya di diɲɛ bɛɛ ma,
  Wa an ni Ala bɛna suw lakunun!
  An ka Faso min tɛ tiɲɛ, o nɔɔrɔ kama - .
  Siga t"a la, an b"a dɔn ko an bɛna se sɔrɔ!
  Npogotigininw ye dɔnkili da ni fanga ye ani ni bonya ye ten ani u tora ka kɛlɛ kɛ. Wa, elf jigitigɛlenw ni jagɛlɛnw ye kɛlɛ kɛ sankolo la. U ye orc (orc) awiyɔnw ci, k"u jeni.
  Elfe dɔ ye 'yɔrɔ Kɛ - barili saba, ka Putin ka ursi ka mobili Dòn, k'a Kɛ tasuma ye.
  Kɛlɛcɛ in ye tweet kɛ ko:
  Tile bɛ ka yeelen bɔ an san fɛ, .
  Ɲɛnamaya tɛ, nka nɛɛma...
  Ne ka baara ye hɛrɛ ye jamana kɔnɔ,
  Waati sera ka faamuyali sɔrɔ
  Ne ka baara ye hɛrɛ ye jamana kɔnɔ,
  Waati sera ka faamuyali sɔrɔ!
  Kɛlɛcɛw tɛ denmisɛnw ye tugun, .
  An ka kan ka orcs faga!
  Wa sungurunnin y"a ta tugun k"a latigɛ kosɛbɛ ka joystick butɔni digi n"a senkɔni gansanw ye.
  Wa a ye jugu gosi tugun, nin sen in na, a ye bazooka butɔni digi n"a sinbara bilenmanw ye. Wa, fanga belebeleba dɔ ye o kɛ, min tun bɛ se ka tiɲɛni kɛ. Nin ye npogotiginin ye min ka di kosɛbɛ tiɲɛ na.
  Wa a bɛ marifa ci jugu ma cogo bɛnnen na kosɛbɛ.
  Kɛlɛcɛ min kunsigi ye lilac ye, o fana ye jugu gosi, ka baara kɛ n"a ka buste kabakomaba ye. Ani, mɔgɔfaga fanga belebeleba dɔ bɔra kɛnɛ kan.
  Npogotiginin y"a ta k"a daminɛ ka dɔnkili da tugun;
  Okey, okay, .
  Ka elf-npogotiginin!
  I ye mun dun poroze la?
  I ye mun min - brew!
  O cogo de la kɛlɛcɛw y"a daminɛ ka dɔnkili da, n"u kan dafalenw ye, i n"a fɔ sufɛla ka trill. U tun ka bon.
  Nka npogotigininw ye butɔni digi tugun n"u sin bilenman ye, ka saya nilifɛn bila ni fanga fagalen ye.
  O waati kelen na, kamalenninw fana ye kɛlɛ kɛ, elf cɛɲiw fana tun bɛ yen minnu tun bɛ marifa ci ka dɔnkili da;
  Elfa kɔgɔjida la, a ka bon ani a ka jan, .
  Jikuruw bɛ sɔgɔsɔgɔ ni glaze ka glitter ye...
  Elfia kɛra ne faso ye,
  Sufɛla ka trill bɛ dɔnkili duman dɔ da an ye!
  
  Kurunba dɔ kɔnɔ, ne ni n kanulen bɛ kurun kɔnɔ,
  Zlata Val y"a ka bɔrɔw jigin.
  A ka di ne ni ne kanubaganci ye cogo min na, ka kɛ ɲɔgɔn fɛ,
  A bɛ kɛ bɔnɛ ye n'i ma wulu minɛ ni mɔnikɛbere ye.
  
  Ayi, ji tɛ, kɔfɛla bɛ mankan bɔ, .
  Sigida de bɛ ʃampan di an ma.
  Nin jamana in bɛ i ko ba kanulen ne fɛ,
  Dugukolo ka bolomafara min bɛ masakɛ ka finiw na!
  
  Jikuruw bɛ i ko perlew kalo yeelen jukɔrɔ,
  A bɛ sɔgɔsɔgɔ i n'a fɔ sumanw kulu dɔ ni warijɛ wulu ye...
  Npogotiginin, i bɛ i ko mɛlɛkɛ min ye sugo ye ne fɛ,
  Ni jalakibaliya ɲɛda ye - Madonna saniyalenba!
  
  A kasa ye mɔni ye, a kunsigi ye siliki ye,
  Dawolo farala ɲɔgɔn kan i n"a fɔ satin.
  Ne dalen b"a la ko waati min tun bɛ makɔnɔni na kabini tuma jan, o sera,
  U bɛna kɛ mɔgɔ sɛbɛw ye - nsiirinw tun bɛ ten!
  
  An dawolo magara ni nisɔndiyaba ye, .
  Dumuni duman bɛ kɛ fo kuma tɛ yen tugun.
  I ka da ne la, i ye cɛɲi ye min tɛ dugukolo kan, .
  Lot bɛna a latigɛ - ka warijɛ fili sanfɛ !
  
  Susuw filɛ nin ye kelen kɔfɛ, .
  An ka nisɔndiya sanfiɲɛba in sɔgɔsɔgɔ ni nisɔndiya.
  Ni ka senuya bɛna mara serubi fɛ,
  Min sugandira, o na jurumuw lisɛli fili daga kɔnɔ.
  
  Ayi, i k"a dɔn ko i cɛ ka ɲi ka tɛmɛ Dugukolo kan,
  Diyagoya bɛ jeni i n"a fɔ tasuma manamananan ne dusukun na!
  An bɛna sigi jamana ɲuman na,
  An ka finɛtiriw ni da wuli ka don sankolo la!
  . SABABU No. 16.
  Maria Kolesnikova tora k"a ka fanga jugu kɛ ani k"a juguw halaki. Wa a ka cikan tun ye ko latigɛlen ye ani a tun ka nɔgɔn ani a tun ɲɔgɔn tɛ yen.
  Elf sungurunninw ka nɛnɛ kosɛbɛ. Kɛlɛcɛ nisɔndiyalenw minnu ye halakili peaw fili Putin ka ursiw ma ani ka orcw tigɛtigɛ.
  Kɛlɛcɛw kɛra kɛlɛcɛw ye kosɛbɛ. U ye marifa ci joona. Ani u y"an gosi ni marifaw ye. Putin ka ursi ka sɔrɔdasi kulu bɛɛ tigɛli. Ani u ye wale kɛ ni farigan ye ka tɛmɛ a dan kan.
  Npogotigininw pɛrɛnna ka pɛrɛn.
  Wa o waati kelen na, u ma ɲinɛ ka dɔnkili da ni kanw ye minnu bɛ manamana i n"a fɔ bɛlɛkisɛw mankan;
  Hail to the Elfe ka jamana , .
  An tun na aw kanu kosɛbɛ...
  Elf npogotigininw tɛ kɔrɔbaya
  An bɛ se sɔrɔ orcs kan ni kanuya ye!
  Tiɲɛ na, nin ye dɔnkili ye min mankan ka bon kosɛbɛ. Wa nin bɛɛ bɛ ka kɛ cogo kabakoman na kosɛbɛ.
  Npogotigininw y"a ta k"a daminɛ ka dɔnkili da ɲɔgɔn fɛ ni cɛdenw ye tugun, wa u nisɔndiyara kosɛbɛ;
  Aw ye an ka kɛlɛbolo ye - an ka denbaya kanulen,
  Faso belebele, elven fanga.
  Sa ka sugo jugu da wuli, .
  Pu ye wulu lamɔ nin kulu ninnu na !
  
  Ursiw bɛ u biri ka kali.
  U bɛ kali k'u bɛna elf cɛ kantigibaliw bɛɛ faga.
  Nka an ka kɛlɛcɛw tun bɛ hɛrɛ ni dususalo mafiɲɛya,
  U fɛ, u teri ni balimakɛ kantigi ye otomatiki masin ye sisan!
  
  Orkstan fana ye ne faso ye, aw ka da ne la,
  Cikan dɔ sɔrɔla ka minɛ - minɛ!
  O bɛɛ kɔfɛ, da ne la, an tɛ se ka barikantanya jira, .
  O bɛɛ kɔ fɛ, jamana in de ye dondaw ye an fɛ ka bɔ saheli da la !
  
  Hali ni hɛrɛ ɲinibagaw bɛ se ka mɛn tuma dɔw la u bɛ ka ŋunan;
  Mun na i ɲinɛna, i mago t"a la ka sa yan!
  Nka an tɛna a to an ka jago ka tiɲɛ,
  Sabula Fasokanw ka kɛlɛbolo barika ka bon ni bɛɛ ye !
  
  Fasokan2009-09_enterneti_kala.
  Kana wulu mankan lamɛn duguma!
  An ka Elf fɛ, cogo kelen de bɛ yen ka pan teliya la san fɛ,
  Ani sɔsɔliba ye Maxim marifa barikama ye!
  
  Ni se sɔrɔli kɛra Orkstan , o kɔrɔ ye ko an barika ka bon, .
  Soviyetikiw ka koɲɛ min ye maakɔrɔsigi senuma ye, o bɛ balo la!
  Sitanɛ denw tɛna se ka an sago tiɲɛ,
  Ka se sɔrɔ, ka se sɔrɔ, ani sarakaw tɛ jate!
  
  Npogotiginin, ni n seginna, a bɛ n susu
  Sisan, i ye cɛ ye, i ye fɛn bɛɛ sɛgɛsɛgɛ i yɛrɛ ye!
  Kɛlɛminɛn jumɛn barika ka bon ni titaniyɔmu ye sɔrɔdasi dusukun kan,
  Kɛlɛcɛ kamalennin ye hakilina ɲumanba di kɛlɛcɛ dɔ ma dɛ!
  
  O kɔrɔ ye ko hɛrɛ bɛna kɛ diɲɛ fan bɛɛ la,
  Mɔgɔw bɛɛ bɛ i n"a fɔ balimaw minnu bɛ sigicogo kelen na!
  Ko Sɔrɔdasi bilenman ye pedestal minɛ, .
  Ni nege bɛ ne la ka taa a fɛ ka kɛlɛ kɛ, ne bɛ jeni ka jeni!
  Npogotigininw ni cɛdenw ye dɔnkili da ni kungo kɔnɔ dusu ye. U ye wale kɛ ka ɲɛ kosɛbɛ, ka Putin ka ursiw faga. Nin ye nɛnɛ ye kosɛbɛ.
  Nin ye elfew ye minnu bɛ boli tanki dɔ kan. Wa u ye mobili kura sɔrɔ, min ye piramidi ye, Zelensky ye min da. Nin ye tanki ye min ka nɛnɛ tiɲɛ na.
  Ani an ka marifa ci ni tiɲɛni kabakoma ye. Ani a bɛ jugu gosi ni jigiya ye.
  Npogotiginin bɛ baara kɛ ni rubi sinji ye ni a bɛ marifa ci ani a b"o kɛ ka ɲɛ kosɛbɛ.
  A bɛ dɔnkili da ni dimi ye:
  N bɛ juguw faga ni marifa ye tangent (tangent) dɔ la
  N bɛ kumakan dɔ mɛn min bɛ mɔgɔ minɛ kosɛbɛ...
  Elfew bɛna orcs faga sisan,
  An fana tɛ filɛlikɛlaw ye kɛlɛ la!
  Elfew y"u ta ka u ɲɔgɔnnaw tigɛtigɛ, gosili jukɔrɔ. Wa u ye Putin ka ursi ka marifaw ni pankurunw kari u yɛrɛ la. Olu ye o cɛɲi kabakoma suguw ye.
  Wa u kanw fanga ka bon kosɛbɛ ani u bɛ teliya. U b"o kɛ ni hakilitigiya ye kosɛbɛ.
  Wa o waati kelen na, u tɛ ɲinɛ dɔnkilida kɔ;
  Elfia ye mɔgɔw ka jɛkulu senuma ye, .
  Ɲɛtaa ɲɛnamaw fɛ, diɲɛ ye fɛn ɲuman ye!
  N bɛ kuma muse hakili la, .
  Jama tun ye min sugo, o bɛna kɛ tiɲɛ ye!
  
  An faso jamana min b'aw dɔn, o ka di kosɛbɛ,
  Mɔgɔkɔrɔbaw ni denmisɛnw bɛɛ nisɔndiyalen don o la!
  O kɔnɔ, dɔgɔkun don bɛ kɔrɔta i n"a fɔ dimansila,
  Faso kanulen tɛ yen ka tɛmɛ kanulen kan!
  
  O alijinɛ ɲɔgɔn tɛ sankolo la, .
  Fɛn min bɛ proletariat jɔ, o ye bolo barikama ye.
  Ani yɔrɔ dɔ la, cakɛda nɔgɔlenw bɛ ka sɔgɔsɔgɔ...
  Baarakɛ diɲɛ bɛ bolokɔfɛfɛn dɔ kɔnɔ!
  
  Nka tuma dɔw la, murutili miirili bɛna yeelen bɔ, .
  Bayonɛti wulu ka nɔgɔ ka tɛmɛ lyre gɛlɛn kan!
  Funteni bɛna layiniw wuli, jahanama jikuruw tasumaman, .
  Ani, boli minnu b"u yɛrɛ wele ko namaratɔw, olu bɛna bin!
  
  O kɔfɛ, tsunami sanfiɲɛba dɔ bɛna boli ka don o yɔrɔnin bɛɛ la,
  Yɛlɛma bɛna kɛ jamana bɛɛ kɔnɔ.
  Kɛlɛcɛ y' a ja gɛlɛya ka min kɛ - .
  I n"a fɔ sanfiɲɛba, hakili bɛ mɔgɔw bɔnsɔnw bɛɛ minɛ!
  
  Wa san kɛmɛ kura - ɲɛtaa maraw bɛna na, .
  Ale kɔnɔ, faantanya, dimi, tɔɔrɔ bɛna tunun...
  Dolow lajɛbaa ye dugukolo minnu ye
  Sisan, kelenya kɔnɔ, balimaya bɛna fara ɲɔgɔn kan!
  
  Wa saya bɛna kɔsegin, a bɛna ban - .
  Dɔnniya bɛna se sɔrɔ, i ka da a la, kɔrɔya.
  Laurel korona bɛ i ɲɛda la - .
  Wa Fasokanw fanga ye yɛrɛmahɔrɔnya dan tɛ !
  Npogotigininw bɛ dɔnkili da kosɛbɛ - u b'a kɛ ka ɲɛ kosɛbɛ. Ninnu ye super girls ye tiɲɛ na !
  Elf kɛlɛcɛ cɛɲiw kosɛbɛ ni farikolo sɔgɔlenw ye ani nɛɛmaba. Ninnu ye npogotigininw ye tiɲɛ na, i mago bɛ minnu na.
  Sisan, n"u ye dɔnkilida daminɛ, o tuma na, banakisɛ kelen tɛ se ka u kɛlɛ.
  Ani npogotigininw tɛ kɛlɛ kɛ awiyɔnw ni pankurunw dɔrɔn kɔnɔ.
  Ani fana kɔgɔji la. Wa mɔgɔw dɔrɔn de bɛ yen minnu bɛ bikini ni sennasanbara la. Wa u senw bɛ mɔgɔ lafili kosɛbɛ.
  Ani sinw, mun, ani kɔkiliw, ani cɛya. Wa kɔnɔbara fasaw bɛ ye kosɛbɛ, i n"a fɔ tile. Olu ye musow ye. Tigressi lakikaw. Ani daɲɛ kelen - elves.
  N"i y"u lajɛ, i bɛ wuli tiɲɛ na. Nin npogotiginin ninnu ye super dɔrɔn de ye.
  Elf cɛ ka ɲi kosɛbɛ, wa u bɛ kɛlɛ kɛ kɔgɔji kan. Wa npogotigininw ka sennasanbara jɛlenw, pinki, bulamaw bɔra ka yeelen bɔ. O kɛra nɔba ye kosɛbɛ. Ani elfew ye kɛlɛcɛbaw ye.
  O la, npogotigininw y"u sen gansanw don nɛgɛ la, ka kanon dɔ laɲini min janya ye santimɛtɛrɛ tan ni fila ye, ka marifa ci n"o ye. Ani halakili nilifɛn belebelebaw, mɔgɔfagalaw, olu wulila.
  O la, npogotigininw y'a ta ka juguw gosi, ka dɔnkili da daminɛ;
  Beauté, beauté, .
  An bɛ orc ɲigi i n"a fɔ pusi!
  An bɛ ɲigin i ko wulu, .
  Orka bully ye!
  An barika ka bon ni wulu ye
  O ye sosiyete ye dɛ!
  Ayiwa, tiɲɛ na, npogotigi cɛɲiw kɔ fɛ cɛdenw fana bɛ yen. U dɔ la kelen bɛ i n"a fɔ cɛden min si bɛ san tan ni fila ɲɔgɔn na hali bi, a bɛ ni suruku ye ani sennasanbara. Wa a bɛ dɔnkili da ka ɲɛ kosɛbɛ;
  Hali ni gɛlɛyaw b"an kan, kana maloya, .
  Ka se sɔrɔ balilan dɔ kan, o ka di ka tɛmɛ misiwolo kan!
  Ni i ye falo ye, ni i tɛ wulu dusukasilen ye, .
  Aw kana aw ja gɛlɛya ka waati ɲiginnen jalaki wa!
  
  A ka di an ye ka kɛlɛ kɛ nin dugukolo kɔgɔ in na,
  I ka i kamankun juru don i jɛɲɔgɔn dɔ la ni diyanye ye!
  Ani denbayaw ka ɲɛtaa kosɔn, u ka yiriwa.
  An b'a fɛ ka fara fɛn o fɛn sɔrɔ, an ka taa ni o ye!
  
  Jagokɛla tɛ se ka ɲɛnamaya kɛ baarakɛbaliya la, .
  A ye nafolo denkɛ ye ani Elfia ka baarakɛla!
  K'an to kɔgɔji la, bugudaw datugulen don ni nɛnɛ ye, .
  Ani ka seri ni perle nɛnɛ ye!
  
  O t'a to an ye sira gɛlɛn sugandi,
  Ka nafolo sɔrɔ i yɛrɛ ye!
  Orc juguw tɛ se ka cɛmancɛ tɔgɔ kɔrɔta, .
  An bɛ jamana jɔ nin cogo in na ni dɔnkili ye!
  
  Jugu bɛ ka boli ka taa ɲɛfɛ - k'a kari, .
  Kɛlɛɲɔgɔn fɛ, sanubɔlan dɔrɔn de bɛ bɔgɔdaga kɔnɔ!
  Fasodenɲumanya ka bon - hali ni mɔgɔjugu barika ka bon, .
  Ani Ala Svarog bɛ a ɲɛda biri ni siran ye!
  
  Nka an ye npanw tigɛ - ni jagɛlɛya ye ka don kɛlɛ la,
  An bɛ pɛrɛn hurray - ka binkanni kɛ jatigɛwalekɛlaw kan!
  Walasa min tun ye sugo ye fɔlɔ, o ka kɛ tiɲɛ ye,
  Walasa k'i kanubaga ka susuli nɛnɛ!
  
  Elfi sublime sɔgɔma, .
  A bɛna waleɲumandɔn fɔ ni kanba ye!
  Nka Sitanɛ tɛ se ka dingɛ jɔ,
  Aw ka se sɔrɔ a kan, fɛn bɛɛ bɛna kɛ haminanko ye!
  
  Diɲɛ dɔ bɛna na, dimi tɛ min kɔnɔ,
  Kɔrɔya yɛrɛ tɛna to o kɔnɔ!
  Ne na masafugulan di kanuya cɛɲi ma,
  Ani n b"a ɲini aw fɛ aw ka gɛrɛ ɲɔgɔn na dɔɔnin dɔɔnin!
  Ɔwɔ, elf cɛnin bɛ dɔnkili da kosɛbɛ, a ka di ani a ka nɛnɛ. Wa a ka dɔnkili bɛ mɔgɔ ni sumaya.
  Elf npogotigininw bɛ t'a fɛ kὲlɛ la u ka kὲlɛ-kurun kan. O la, npogotigi kabakoma caman bɛ a kan. Elf denmisɛnninw fana b"a fɛ ka boli sennasanbara la funteni na. U ɲɛ tɛ tɛmɛ san tan ni wɔɔrɔ kan, wa u cɛ ka ɲi kosɛbɛ fana, u fari saniyalen don, u ka nɔgɔn. Nin bɛ i n"a fɔ kɛlɛyɔrɔ ani nɛnɛ.
  Npogotigininw tɛ u dabila kɛlɛ la fewu. Ani, u bɛ wale kɛ ni fanga bɛɛ ye.
  Wa i bɛ se k"u sen jɛlenw ye minnu ɲɛ ye bulama ye, olu bɛ ka manamana o cogo la. Ani, u bɛ dusukunnata kabakomaw lawuli.
  Elf npogotigininw bɛ wale kɛ ni fanga belebeleba ye ka bɔ u sinw na minnu falen don, n"u farilankolon don.
  Npogotiginin min bɛ kɛlɛ la, o si bɛ san joli la? Kɛlɛkurun dɔ kan u bɛ mɔgɔ kabakoya. Elfew yɛrɛ y"a daminɛ ka bin u gɛnɛgɛnɛ kan ka npogotigininw ka sennasanbara jɛlenw, bulama, nɛnɛmanw susu. Wa u b"o kɛ ni fanga ye kosɛbɛ. Ani ni dusudiyaba ye.
  Ninnu ye npogotigininw ye. Wa a cɛ ka ɲi kosɛbɛ.
  Ni npogotigininw y"u sinw bɔ kɛnɛ kan do? O kɔfɛ, kamalenninw bɛ susuli kɛ u la ni namaraba ye. Ani cɛdenw ye kabako ye dɔrɔn. Ani npogotigininw fana ka bon kosɛbɛ!
  Kamalenninw bɛ dɔnkili da u fogonfogon sanfɛ:
  An tɛ binkannikɛla juguw ye,
  Wa an t"a fɛ ka mɔgɔ faga...
  An ka npogotigininw sennasanbara don ten
  I n"a fɔ u bɛ se ka nili kɛ!
  Elf sungurunninw ye ɲɛji cɛ u la ka dɔnkili da fana ko:
  Sennasanbara, sennasanbara dɔrɔn, .
  Zuluyekalo sanpɛrɛn jukɔrɔ, ani jikuruw mankan jukɔrɔ!
  Sennasanbara, sennasanbara dɔrɔn, .
  A bɛna dɔn kɛ, anw dɔrɔn de bɛ aw fɛ!
  U bɛ dɔnkili da o cogo de la. Wa, u bɛ kɛlɛ kɛ ka tɛmɛ o kan yɛrɛ. O la, bɔgɔdaga dɔ ye kɛlɛkurun dɔ gosi ni orcs ye, ka Putin ka ursi bi duuru faga o yɔrɔnin bɛɛ. O kɛra ko duman ye tiɲɛ na.
  Npogotiginin dɔ sennasanbara, cɛɲi, senw bɛ mɔgɔ lafili kosɛbɛ, cɛdenw bɛ minnu susu ka diya u ye, o b"a wuli.
  Ninnu ye npogotigininw ye, wa fari kabakoma ni nɔgɔlen don u la. Nin bɛɛ bɛ i ko a ka nɛnɛ kosɛbɛ.
  Elf denbaya npogotiginin dɔ y"a sinbara jɛlen digi, ka fagali-minɛn dɔ ci ka bɔ marifa la.
  Kɛlɛcɛ minnu bɛ kɛlɛ kojugu ani fanga joli bɛ minnu na. Wa u bɛ se ka orcw faga. Wa u senw, i n"a fɔ a bɛ kɛ cogo min na tuma bɛɛ, u farilankolon don, wa u sɔgɔlen don, wa hali u bɛ kɛ nɛrɛmuguma ye kosɛbɛ.
  Wa npogotiginin in senkɔniw cɛ ka ɲi kosɛbɛ, wa u ɲɔgɔn tɛ yen u yɛrɛ cogo la. Nin ye u ka npogotigininw ka wale jolilen ye.
  U ye dɔnkili da daminɛ.
  Npogotigininw farikolo tɛ kɔrɔya
  U cɛ ka ɲi fo abada, u ka dɔgɔ...
  U bɛ wuli ka fa ɲagami na, .
  Kɔnɔnatumu lakikaw ye sonyali kɛ!
  Elf npogotigininw bɛ kɛlɛ kɛ ni fanga ye. Nka elf cɛdenw fana bɛ yen. U ye tutigɛbaga cɛɲumanbaw ye, u ka finiw ka surun, u sennasanbara tɛ. Wa u b"u ka marifaw fana ɲɛsin juguw ma, ka tasuma fagalenw kɛ ka bɔ kanonw na, o ye fɛɛrɛ ye min ka gɛlɛn kosɛbɛ ani min bɛ kɛ ni fanga ye.
  Wa, elf cɛdenw ka dɔnkili da ni kanuya ni diyanye ye;
  Wa ni Pioneer bugle ye wele bila ka chargement kɛ - .
  N teriw bɛna dɔnkiliw da ɲɔgɔn fɛ!
  Anw, i n"a fɔ fali, an bɛna pan ka taa yɔrɔjan danmadɔw la,
  Sabu ne ni e tun tilennen don!
  Chorus (fɔlikan);
  An ka tiɲɛ, an ka tiɲɛ
  A bɛ kɛ ni dannaya ta ye!
  Wa sini tɛ ani sini tɛ,
  Ani bi, i ka Fasokanw kisi!
  
  An bɛ bonya da an ka Elf kan,
  O bɛɛ kɔfɛ, diɲɛ bɛɛ ma - yeelen dɔn !
  An ka pankarti bilenman min bɛ Fasokanw na,
  Ani, bilenman jɛman wɛrɛ tɛ yen!
  
  Tutigɛbaga tɛ foli kɛ busi la, .
  A ka taamaʃyɛn ye Fasokanw ka darapo ye !
  An ye jugu kɛlɛ ni seko ye, .
  Kɔrɔbɔli kɛlenw bonya tɛmɛsira kɔnɔ!
  
  Aw k"a dɔn ko dannaya kelen de bɛ dugukolo kan,
  Dannaya min bɛ elfinism duman, senuma na!
  Walasa denmisɛnnin nisɔndiyalenw ka ŋɛɲɛ, .
  Orcisme ka se ka pɛrɛn ka don dingɛ dunba kɔnɔ !
  
  Kɛlɛcɛ kelen-kelen bɛɛ tun ye denmisɛn dɔrɔn de ye, .
  Bin ni bajiw kan sennasanbara...
  Nka sisan, winɛgiri dɔ b"a bolo,
  Dashingly bɛ nɛgɛ flakɛ ni marifa ye!
  
  Mɔgɔ dɔ bɛ marifakisɛ sɔgɔ ni masinw ye, .
  Ayiwa, mɔgɔ dɔ bɛ ka marifa ci ka bɔ a kamankun na!
  Pankarti bilenman bɛ pan i ko darapo bilenman,
  An bɛ jugu juguw gosi - tulonko tɛ !
  
  An bɛnbaw ye Orklin ta ni jagɛlɛya ye , .
  Ayiwa, anw dun? An bɛ sira kan ka taa Marisikalo la!
  Anw mɔgɔw tɛ makaw ye bolofara dɔ kan, .
  A jugu bolo y"a gosi a ɲɛ na yɛrɛ!
  
  Nka an bɛ ɲɛnajɛ kɛcogo fana dɔn,
  Dunun fɔ, ka burufiyɛ fɔ!
  Denmisɛnw ɲɛda cɛɲi kosɛbɛ, .
  Ani jatebɔw ye naani ni duuru ye!
  
  Kɛlɛ sɛgɛsɛgɛli min ka gɛlɛn kosɛbɛ - .
  Ka tɛmɛn, o bɛ i n"a fɔ ka sa!
  Nka saya la, pankarti bɛ an bolo ni fitinɛ ye,
  Elven copper forge tɛ se ka bin!
  Tutigɛbaga kabakomaw ni kɛlɛcɛw tun bɛ dɔnkili da nin cogo de la. U yɛrɛ cɛ ka ɲi kosɛbɛ ani u bɛ kɛlɛ kɛ. Wa npogotiginin minnu bɛ bɔ elf denbaya la, olu fana ye kabako ye ani u ka bon kosɛbɛ. Wa u bɛ cɛw lawuli tiɲɛ yɛrɛ la, o min ka nɛnɛ kosɛbɛ.
  Npogotigininw delila ka orc juguw kɛlɛ ani ka wale kɛ ka ɲɛ kosɛbɛ. Wa u ka fanga belebeleba min ɲɔgɔn tɛ yen, o bɛ sen na kosɛbɛ, wa a bɛ na i n"a fɔ sanfiɲɛba.
  Ninnu ye npogotigininw ye.
  Elf dɔ min kunsigi bilennen don, o ye projectile dɔ laɲini ka orcw gosi, k"u tan ni fila kari siɲɛ kelen. Wa caman ye Putin ka ursiw faga. Wa nin ka kan k"a fɔ ko nin ye koba ye min ka bon kosɛbɛ.
  Elfew cɛ ka ɲi kosɛbɛ, wa u cɛɲi ye cɛnimusoya ye, wa u bɛ fariya kosɛbɛ. U bɛ wale kɛ ni fanga belebeleba ye min bɛ wuli.
  Npogotiginin dɔ filɛ nin ye min bɛ ni panti dɔrɔn ye ani a bɛ ɲini ka kɛ farilankolon ye. Wa o cogo la a yɛrɛ y"a daminɛ ka dɔnkili da, sanni a k"o kɛ a y"a sin bilenman digi joystick butɔni kan k"a gosi ni fanga ye.
  Ninnu ye npogotigininw ye - tiɲɛ na, u ye mɔgɔba ye. I tɛna se ka o mɔgɔw kɛlɛ.
  Nin npogotiginin ninnu ye supermen ye.
  Ani sanpɛrɛn bɛ pan ka bɔ elf kɛlɛkurun ka kanonw na. Wa hali ji bɛ tobi ni a gosira. Wa kurunw nɛgɛ, nin Putin ka kɛlɛbolo ka ursi bulama, gɛlɛnw, bɛ jeni.
  Ninnu ye kɛlɛ juguw ye tiɲɛ na.
  Minnu bɛ Fàra ɲɔgɔn kan ni marifaw ni dɔnkili dumanw ye;
  Fasodenɲumanya ye yɔrɔ da yele bɛɛ ye ,
  Elfarin ye Ratibor fɔlɔ ye diɲɛ kɔnɔ!
  An ka wuluw bɛ tilebɔ-yɔrɔ sanfɛ - .
  Ja dɔ bɛ perlew ɲɛda nɛrɛma kan!
  
  An bɛ sanfɛla lajɛ ka taa sanfɛ ka taa sankolo la, .
  O bɛɛ kɔfɛ, mɔgɔ dɔ ka miiriliw daminɛ bɛɛ la, hɛrɛ bɛ yen.
  An bɛ waltz fɔ piano kura dɔ kan - .
  O ŋaniya nɔgɔn ni kɔnɔnajɛya sugu!
  
  Wa ni fɔlikan kelen-kelen bɛɛ ye, i n"a fɔ liri yeelen, .
  Quasar min bɛ ni masafugulan ye, o bɛ ka wele...
  Hali n"a y"a sɔrɔ n" ye cɛnin dɔrɔn de ye hali bi - .
  Nka a bɛna kɛ kamalenninw ka wuli-wuli ye min bɛna kɛ sanfiɲɛba ye kosɛbɛ!
  
  Diɲɛ kɔrɔ la an ye equator ta, .
  Waati kura in na, Marisikalo bɛ an kɔfɛ!
  Sofa bɛ bila a nɔ na ni sɛgɛsɛgɛlikɛlan ye,
  An bɛ se ka sanji yɛrɛ yamaruya!
  
  Dɔnniyakɛla Arkimɛdi ye fɛn bɛɛ sɔrɔ baarakɛminɛn kɔnɔ, .
  Nka an tɛ se ka sigi ka rɔmɔ min.
  U tɛ sɔrɔw kɛ dilan kan, .
  Oh, sɛgɛn, sa juguba don dɛ!
  
  O de kama, diɲɛ bɛɛ ka bonya, .
  Siga t"a la, an bɛ ka sama ka taa taamaba dɔ la.
  Waati dɔ la, bɛnbaw ye kuluw minɛ - .
  Fasa ni wulu dususalo fila bɛɛ mafiɲɛyali!
  
  An ye u bɔnsɔnw ye, an ka kan ni npan ye.
  An bɛ se ka baara o baara ɲɛnabɔ!
  Tutigɛbagaw bɛ taama formation dɔnkilida la, .
  Wa bɛɛ dalen b'a la - ne bɛna pan ka taa dolow la !
  Tiɲɛ na, nin ye dɔnkili ye min bɛ mɔgɔ kabakoya, wa a bɛ tulo gosi. Hali ni elfw bɛ yan, nka Cheburashkaw tɛ yen. Kɛlɛcɛ minnu bɛ yan, olu cɛ ka ɲi kosɛbɛ, wa tiɲɛ na, u senw bɛ kɛnɛ, farikolo-ɲɛnajɛ, u senw bɛ ɲɛgɛn.
  Ani npogotigininw cɛ ka ɲi ani u sinjiw ye rubi ye minnu bɛ kɔrɔbɔliba lase u ma.
  O kɛlɛcɛ ninnu ka di kosɛbɛ, u sinw ka di kosɛbɛ, minnu bɛ kɛ nɛrɛmuguma ye ani minnu bɛ lamini ani minnu bɛ wuli kɛlɛcɛw la. Cɛɲi dumanw, kɛlɛ juguba ani u senw ye kabako ye kosɛbɛ ani u bɛ taa-ka-segin, wa u senkɔniw ye fɛn jɛlenw ye ani u bɛ sabati.
  Muso kɛlɛcɛw ye kabako ye kosɛbɛ ani u ka di kosɛbɛ.
  Wa npogotigininw cɛ ka ɲi kosɛbɛ wa u kɔnɔbaraw bɛ nege kosɛbɛ. Wa a ka di kosɛbɛ kamalenninw ma ka nin misiwolo kabakoma in sɔgɔ. Ani ka nin kanuya sugu diyabɔ.
  Oh npogotigininw, aw ka elfw ka di cogo min na, tiɲɛ na Divine ambrosia.
  Wa tiɲɛ na, dɔnkili bɛ fara nin kɛlɛ juguw ni joli-bɔn ninnu kan;
  Dɔnniyakɛla ye bɔnbu dɔ labɛn ni hakilitigiya ye, .
  A tun bɛ mun miiri ni mɔgɔ sugandilen kunkolo ye ?
  O bɛɛ kɔfɛ, ni jogoɲumanya tɛ hali hakilitigi ye fali ye,
  A dɔgɔyalenba la, a bɛ bolomafaraw sɔrɔ a ka hakilintanko kosɔn!
  
  Dɔw fana ye patenti di u ma marifa in na,
  Sateliti bɛ mun ci ka taa jiribolo la?
  Dɔnniyakɛla tɛ sɔrɔdasi fanga dɛsɛbaga ye, .
  Aw kana nkalon tigɛ ka dafa, cɛw!
  
  Mɔgɔw ka kan ka baara kɛ kɛlɛ kama.U
  ka miiriya jugu bɛ ɲɔgɔn na.
  N t"a faamu mun na nin bɛ ka kɛ, .
  Yala mɔgɔ dɔ bɛ ka fɛn ɲuman dɔ kɛ wa?
  
  Mɔgɔ bɛ tanki dɔ penta ni jilafɛnw ye, .
  Katyusha wɛrɛ bɛna sketch dɔ kɛ.
  A bɛ marifa dɔ lajɛ kabini denmisɛnnin-kalanso la,
  Ani, a ka di an ka kamalennin ye ka taama kɛ parade formation kɔnɔ!
  
  O bɛɛ kɔfɛ, epaulettes bɛ yeelen bɔ sugo la, .
  Anw fɛ, tuma dɔw la, yeelenw nafa ka bon ka tɛmɛ tile kan.
  O bɛɛ kɔfɛ, yɔrɔ tɛ Dugukolo bɔnɛnen in kan,
  Mɔgɔ joli tɛ woyo yɔrɔ min na ni bilen ye!
  
  O bɛɛ kɔ fɛ, cɛ ye waraba ye cɛ fɛ, .
  Ayiwa, tuma dɔw la, wulu jugu dɔ bɛ kasa bɔ!
  A tɛna hali buruburu dɔ juru don i la,
  A bɛ balo a kelen na - sisan jugu!
  
  Fa Matigi ye mɔgɔ sugu jumɛnw lamɔ?
  Juguya bɛ diɲɛ mara cogo di?
  Masakɛ fariman ye jagɛlɛya ye jama cɛma,
  Ani ne terikɛba ye balimakɛ Kaɛn ye min ye mɔgɔ fariman ye!
  
  Matigi y'a jaabi ko: aw ka sugandili don,
  Hɔrɔnya, gɛlɛn, nka wajibi...
  A ka nɔgɔ ka tɛmɛ safinɛ kan n"i y"a gosi ɲɛ na, .
  Mɔgɔw bɛ kɛ bobow ye ni diɲɛ farala ɲɔgɔn kan!
  
  O la, kɛlɛ ye i ka siniɲɛsigi ye,
  N tɛna foyi Changé i ye yan.
  Hali ni jahanama ɲagami bɛ fanga la kɛlɛ la, .
  Jigiya si tɛ buru nɔgɔman na ani kabako la!
  
  Nka ne ka laɲini ye ka barika don aw la kosɛbɛ,
  Ka sugo jɔ ni hakili barikama ye,
  Walisa juru ka barika bonya ka tɛmɛ cakɛda kan, .
  Walasa mɔgɔ o mɔgɔ ka se ka dɔn iko cɛfarin kɛlɛ la!
  Npogotigininw bɛ dɔn Kɛ kosɛbɛ wa u bɛ panni Jira n'u sennasanbaraw ye. Wa, Sebaayabɛɛtigi Ala ye o cɛɲi sugu di u ka sungurunninw ma. Walima laala demiurge ala.
  Npogotigininw kunsigi ka ɲi kosɛbɛ. A suguya ka ca kosɛbɛ, wa dɔw bɛ i n"a fɔ mansinw, walima ɛlikopɛriw, walima gato - o ye super ani cool ye.
  Elfew bɛ dɔnkili da u fogonfogon sanfɛ, k"u ɲinw bɔ kɛnɛ kan, ka joystick butɔni digi n"u sin bilenmanw ye;
  Aw ye ne ka jamana ye, o la, aw bilalen don, .
  Jatigɛwalekɛlaw bɛ ka boli ka tɛmɛ a kɔnɔ, jamakuluba dɔ!
  Denmisɛnw bɛ boli, sow bɛ boli, .
  Sanfiɲɛba dɔ wulila!
  
  Sanu sɔgɔlen bɛɛ jeni foro la, .
  Jibɔyɔrɔ dɔ bɛ ka woyo ka bɔ san fɛ - napalm, .
  Sitanɛ "jugu" fanga bɔra atomi la, .
  Wa sisan Dugukolo bɛɛ bɛ tasuma na!
  
  A bɛ tasuma bɔ i n"a fɔ bɔgɔ-rizoy, .
  Dragon fariman dɔ bɛ sankolo la
  K'a ta buguri la ka taa a bila buguri la, fiɲɛ bɛ kɛ nɛrɛmuguma ye, .
  A bɛ sisi kasa lase - dɛsɛ!
  
  Fasodenɲumanya kɛlɛ k'a sɔrɔ i ma fili, .
  U ye waraba juguw bugɔ u da la yɛrɛ!
  Kɔnɔw ka seri jiriw falenna ka falen barada kɛrɛfɛ,
  An kana a to parfum bush ka taa tiɲɛ!
  
  Fɛn bɛɛ ye jiribolo kelen-kelen bɛɛ la, .
  Misi kasa min bɛ jiribolo nɔgɔman dɔ la!
  Yala taamakɛlaw dusukasilenw bɛ finimuguw la wa, .
  Minnu ye ɲɛnamaya sɔrɔ, olu ye delilikɛlaw ye foyi tɛ minnu na!
  
  Ayi, an ka parti ko,
  Aw kana a to orc juguw ka na aw Fa ka so!
  Kamalenninw dusukun na, da a la ko i kana kɔrɔbaya - .
  Tiɲɛni dafalen bɛ jugu makɔnɔ!
  
  An bɛna binkanni kɛ - o ye ko tilennen ye,
  A bɛna ɲɛnamaya ka waati ye waati min na...
  Dannaya min bɛ an ka Solntslavlavnaya Denbaya la , .
  O bɛna kɛ yeelen kantigi ye fo abada!
  
  Kominisi, Tiɲɛ, tilennenya, .
  Sugo minnu bangera dimi na, olu bɛ a kɔnɔ!
  Ne dalen b' a la ko Fasokanw bɛna nisɔndiya - .
  I n"a fɔ wulu min tɛ sa, o bɛ pan ka taa san fɛ cogo min na!
  
  O kɔ, tiɲɛ waati bɛna se,
  Ɲininkali o ɲininkali bɛna jaabi sɔrɔ yɔrɔ min na!
  Ntori ka sira intrigues tɛna tɛmɛ - .
  Ani Elfia ye kominisi daminɛ ye!
  
  Fasokanw ka kanuya barika ka bon ten,
  Yɔrɔ bɛ yɔrɔ min na mɔgɔw ka fisamanw kama, .
  O bɛɛ kɔfɛ, an Faso bɛ nɔɔrɔ la fanga la,
  Fanga bɛ mɔgɔ o mɔgɔ la - ka mɔgɔ faga !
  
  O kɔ, dimi bɛna ban, .
  Alijɛnɛ bɛna na, ni sufɛ dɔnkili ye...
  Wa o kɔfɛ, an bɛna taama foro kɔnɔ,
  Aw kana kasi wala ka kasi abada!
  . SABABU No. 17.
  Maria Kolesnikova bɛ kɛlɛ kɛ ni dimi ye. Ani a bɛ komandiw di a ka waxes ma, k"a jira dɔrɔn ko outstanding ani unique class ani super.
  Yan, npogotigininw bɛ ni hakilitigiya ye kosɛbɛ, wa u cɛ ka ɲi kosɛbɛ ani u ka nɛnɛ kosɛbɛ kɛlɛ cogo la. Elfe minnu bɛ yan, olu bɛ kɛnɛya dɔrɔn.
  Npogotigininw tɛ kelen ye, nka nin elf ninnu bɛɛ ka nɛnɛ. U bɛ se ka orcw gosi, ka ursi juguw su joli la.
  Wa a ka di elfw kanw ye ka sɔgɔsɔgɔ, min bɛ wuli, ka yeelen bɔ ani ka kasa duman kosɛbɛ elf denmisɛnninw cɛma.
  O mɔgɔw dafalen don fo u kasa bɛ bɔ u la, i n"a fɔ jiridenmisɛnw ni kungo kɔnɔ falenfɛnw. O ye kabako ye dɛ.
  Ninnu ye npogotigininw ye yan ani u ɲinw bɛ i n"a fɔ perle, minnu bɛ manamana - super dɔrɔn.
  Wa u bɛ ni barokun ye min bɛ kɛ diɲɛ kɔnɔ, min ye kabako ye. Yan, ɲɛw bɛ yeelen Bɔ u la, wa u ni dolow bɛ Taa ɲɔgɔn fɛ kosɛbɛ.
  Npogotiginin dɔ ye Furu Kɛ n'a senkɔni gansanw ye. Wa o cogo la, a ye fɛn bɛɛ tiɲɛ pewu. Wa o bɛ mɔgɔ faga kosɛbɛ.
  Nin ye kalasi sanfɛla npogotigininw ye, u bɛna double bass fɔ.
  Wa u senw cɛ ka ɲi kosɛbɛ, wa hali u farilankolon don kosɛbɛ. Hali ni mɔgɔ bɛ se k"o fɔ - sennasanbara la kosɛbɛ wa? Laala a ka fisa k"a fɔ ko - a cɛ ka ɲi kosɛbɛ !
  Ani a ka di npogotigininw ye ka dɔnkili da ani ka dɔn kɛ ni diyanye ye.
  Wa kɛlɛcɛ kanw falen don kosɛbɛ ani u cɛ ka ɲi kosɛbɛ;
  Yala nin kuma ye bonya ye, balimaw?
  Funteni hakɛ bɛ nin kuma in na dɛ!
  Hali ni jugu juguw jate tɛ se ka fɔ, .
  An bɛna na ni yeelen kɔgɔji ye Fasokanw na!
  Chorus (fɔlikan) ye.
  N bɛ n dusukun di n Faso ma,
  O kɔnɔna na, tasuma mana pɛrɛn ka don sankolo la!
  Gɛlɛyaw ŋaniw sababu fɛ fo ka se Nowanburukalo san 1999 ma.
  Ka ɲɛsin sɔgɔma bilenman ma...
  Jama hakili ka wuli ka wuli kokura!
  Jama hakili ka wuli ka wuli kokura!
  
  O bɛɛ kɔfɛ, an ka kan ka kanuya ta ka ɲɛsin Sebaayabɛɛtigi ma,
  Pankarti senuma ka elfinisme!
  Walasa sugo jagɛlɛnw ka kɛ tiɲɛ ye - .
  Bange hadamadenya senuma sira kan!
  
  Ani denbaya bɛɛ tɛna Elfia janfa,
  Mɔgɔw bɛna jɔ formation kɔnɔ hɛrɛ ni tiɲɛ kama!
  May Pegasus jagɛlɛn, Parnassus brillante,
  An bɛna dusu don an kɔnɔ ni kamalennin dɔ ka kɛlɛ ye!
  
  Kuluw kɔnɔ, baji teliyalen dɔ bɛ woyo i ko nɛgɛso.
  O bɛɛ kɔfɛ, kuluba warijɛ ye yeelen bɔ!
  O kravatiw bɛ tilebin bilenman jeni, .
  Ka kɛ jagɛlɛn ye, o de ye sariyaba ye!
  
  Kɛlɛcɛ dɔ binna - bɔnɛ ye a sɔrɔ, siniɲɛsigi jugu bɛ sariya la, .
  A kɛra cogo di ko a jɛɲɔgɔn dɔ binna!
  N b'i deli, i k'a fɔ n ye, Sebaayabɛɛtigi Ala,
  Ayiwa, mun na urnw falen bɛ buguri la?
  
  Ni - Ala y'a jaabi. - min nafa ka bon ka tɛmɛ kɔkiliw kan , .
  Ani ɲɛnamaya tɛna bɔ mɔgɔ binnatɔw la abada!
  Ɔwɔ, i ma di i ma k'a dɔn, ko yeelen yeelenw na, .
  Ni u kununna - Bonya ka kɛ Rod tɔgɔ ye!
  
  Nka aw b'a dɔn ko nin don ma yɔrɔ jan ten,
  O tuma na fɛ, diɲɛ daaw bɛna da wuli...
  Kristali tɛna Alabatosoba finman dɔ fin,
  Ne ka danfɛnw bɛna sayabaliya sɔrɔ !
  Ayiwa, n"i ye npogotigi cɛɲiw lajɛ, u sin falenw n"u sinbaraw la. Wa u bɛ mɔgɔ lafili kosɛbɛ ani u bɛ manamana i n"a fɔ rubi minnu bɔra tubabu masakɛmuso ka masafugulan na. Tiɲɛ na, nin ye o cɛɲi ni kɔrɔbɔli sugu ye.
  Elf denmisɛnnin dɔ girinna ka Taa sinji-sɛnɛfɛnw na k"a da Minɛ k"u Lamaga n"a nɛnkun ye, k"o Kɛ ni fanga ye kosɛbɛ. Oh, a ka di cogo min na ka o ɲɔgɔnna jirisun mɔlen ni cɛɲi in sɔgɔ. Fɛn bɛɛ ka bon cogo min na yan.
  Wa npogotiginin min bɔra elf denbaya dɔ la, tiɲɛ na, a t"a fɛ ka fɛn duman, fɛn duman, kasa duman dɔ sɔgɔ ka bɔ kamalennin na o kɔfɛ. Wa o bɛɛ bɛna kɛ koba ye cogo min na.
  Wa o kɔfɛ, sungurunnin bɛ joystick butɔni digi n"a sinbara ye min bɛ i n"a fɔ roso. Wa o kɔfɛ, a ye orcw gosi ni rocket ye, k"u tigɛtigɛ.
  Wa Putin ka ursi caman tiɲɛna.
  Ninnu ye sɔgɔmada jolilen ka elfew ye.
  Nka a ka di u ye fana, tiɲɛ na, ka dɔnkili da, ni tɔɔrɔba ye;
  An ye elf coolw ye, an tɛ jɔnw ye, .
  An bangera ka pan i n"a fɔ wuluw, aw ka da ne la!
  Ayi, sanubɔlanw tɛna na Fasokanw na,
  An ka kɛ ɲɔgɔn fɛ kɛlɛ la Elvens !
  
  Kɛlɛcɛ o kɛlɛcɛ bɛ se ka gosi,
  Nka bɛɛ tɛ miiri a diyanyemɔgɔw la!
  Sanfiɲɛba dɔ bɛ ka jeni, fiɲɛba dɔ bɛ ka tasuma don, .
  Wa, miirili minnu bɛ kɛ koɲuman ko la, olu bɛ ni saniyalenw de la!
  
  Elf party , bangera sugo la, .
  Aw b"a dɔn ka bɔ baarakɛyɔrɔw la.
  An tɛ baara kɛ mɔgɔ dɔ ka siran nalonma kosɔn,
  An bɛ ka cɛsiri min kɛ, o tɛ se ka sɔrɔ karti kan!
  
  Dome bulamaw ka sanu bɛ manamana, .
  Nka dusukun na, sanu nafa ka bon ka tɛmɛ o kan.
  Orkizma waraba ye sagaden sama, .
  Nka a tiɲɛna ni elven fanga ye!
  
  Tutigɛbaga ye kalili kɛ tuma min na, .
  Joli jiginɛ kelen-kelen bɛɛ min bɛ bɔ aw jolisiraw la, aw ka o di Fasokanw ma!
  Uncle Ram jugu tun bɛ ka rocketw kisi,
  N tun b"a fɛ ka gɛlɛyaw lase tɔnba ma!
  
  Nka an ma kali, ka da kuma gansanw na, .
  Ka kɛɲɛ ni yamaruya kelen ye - Baara kɛ Fasokanw ye!
  Juguya orc tun tiɲɛna ni jagɛlɛya ye, .
  An ka tɛmɛ sira gɛlɛn fɛ, an bɛna kɛ elfinisme la!
  
  A' ye cɛnin fasa, siran, sɛgɛn, .
  A ye yamaruya di ni ma ko a ka cɛsiri kɛ ka se sɔrɔ.
  A ka kɛ sababu ye don o don,
  Wa n"an ka kan ka taa Sibiri, an bɛ taa!
  
  Jagokɛla dɔ jɔli yɔrɔw la ani kɛlɛw la, .
  Fɛn o fɛn bɛ se ka sɔsɔ, aw ka da ne la!
  Kana ɲɛnamaya ɲagami ni tulon nɔgɔman ye,
  Hali ni tulon kelen dɔrɔn de bɛ yen - saya kɛlɛ !
  
  Sisan, laɲini bɛ ye kaban,
  Sen laban bɛ to, min ka gɛlɛn!
  O tuma na fɛ, samiyɛ bɛna kulɛri di an ma fo abada,
  Ani, bɛnbakɛ kamalenninw bɛna kɛ dimansiladon!
  Npogotigininw ye dɔnkili da ka ɲɛ kosɛbɛ ani u ɲinw tun bɛ manamana, ka manamana ni perlew ye ani ka hakilinaw bɔ kɛnɛ kan.
  Elf ye cɛɲi kabakoma ye, wa a panna ka wuli ka taa misiri la. U ye joystick butɔni digi n'u sin bilenmanw ye, ka gosiliw ladilan ni fanga ye.
  Ani, tiɲɛniba kɛra. Yan, a kɛra nɛrɛmuguma ye kosɛbɛ.
  Elfew ye doni ta jet jɔyɔrɔ la, ka misiriw ta ani ka npogotigininw flash ni sennasanbara jɛlenw, pinki, bulama ye.
  Ninnu ye muso cɛɲiw ye minnu ka jugu. Ani kanuya min ka bon kosɛbɛ. Wa a ka di u kanw ye ka berew ka wulikan mɛn - ka nisɔndiyaba sɔrɔ.
  Olu ye cɛɲiw ye tiɲɛ na.
  O kan funteni suguw b'u fɛ, wa u bɛna i ta, u bɛna i Furu. Ani rubi sinjiw bɛna baara kɛ tuguni. Wa troll caman bɛna jeni siɲɛ kelen.
  Wa o kɔ fɛ, elfew bɛna na n"u senkɔni gansanw ye u da la ka fiyɛ.
  Wa, kɔnɔw, dusukun tantanni kɔfɛ, u bɛ bin i n"a fɔ u kabakoyara ni nɛgɛbere dɔ ye u gosi u kunkolo la. Wa, kɔnɔw bɛ Putin ka ursi kunkolow sɔgɔ n"u dawolo ye.
  U bɛ wale kɛ ni fanga ye o cogo de la.
  Wa dɔnkiliw bɛ pan foro sanfɛ, minnu bɛ fɔ nin ko in na kamalenninw fɛ;
  N bɛ juguw faga ni marifa ye tangent (tangent) dɔ la
  Nin ye elven knight ka fanga ye!
  Mɔgɔ gansan fatɔw tɛ faamuyali sɔrɔ
  N bɛ taa ɲɛfɛ i n"a fɔ fali teliya la!
  
  Fɛn bɛɛ bɛ kɛ koɲuman ye
  An ye dɔnkilidala ye, an tɛ filɛlikɛlaw ye fewu!
  An ka Orks kartiw tiɲɛ,
  A bɛ yeelen bɔ ni cɛɲi ye min bɛ mɔgɔ minɛ!
  
  An ka Faso ka bon tiɲɛ na,
  A ye yeelen di diɲɛ baarakɛlaw ma!
  Hali ni kungo kɔnɔ jamaba dɔ binna dugukolow kan, .
  Nka, aw ka da ne la, an ye kɛlɛcɛ lakikaw ye!
  
  Elf wulila ni Mamai ye fagali la,
  A kɛlen ka Horde lasso ka sirilenw fili...
  An bɛ nafolo lajɛ sankolo la,
  Ani an dusukun saniyalen don jagɛlɛya la!
  
  Bugun bɛɛ, binkɛnɛ, kanulenw, .
  Oak-An ka foro jɛnsɛnnen fa.
  Aw ka da ne la, nafa miirilenw fana bɛ yen, .
  Baji min bɛ manamana, o ka di ka tɛmɛ mɔni kan!
  
  Kɔnɔw ka seri wuluw bɛ ka mɔ, .
  A kɛra i n"a fɔ furabulu fɔlɔ pentalen don ni sanu ye!
  An ka Faso kungo fitininw tɛ yen, .
  Masaya fini na, Fasokanw cɛ ka ɲi!
  
  Ka bɔ kungo kɔnɔ ni ɲɛgɛnw ye, .
  Ani foro fan dɔ fɛ, yɔrɔ min na shɔ bɛ bɔn ni ji ye.
  N bɛ na ni jiribolo ye aw fɛ ni falenfɛnw ye,
  Ani nɛnɛ, i n"a fɔ a sirilen bɛ ni perlew ye!
  Nin ye dɔnkili ye min tun bɛ elf kamalenninw fɛ. Wa a kɛra nɛnɛba ni nɛnɛba ye kosɛbɛ. Ninnu ye npogotigi cɛɲiw ye kosɛbɛ minnu b"a fɛ ka fɛn funteni ni fɛn dɔ min bɛ sɔgɔsɔgɔ n"u kanw ye, i n"a fɔ dusukun.
  Ayiwa, npogotigininw nivoba dɔ, ani ka don sanubɔlan kɔnɔ, ka orcs boli. Ani kɛlɛcɛw tun ka jugu - super dɔrɔn.
  Wa n"u ye dɔnkilida daminɛ, o bɛna diya kosɛbɛ;
  A bɛ sɔgɔsɔgɔ ka tɛmɛ foro kɔnɔ sennasanbara la;
  Npogotiginin dashing ye Komsomol mɔgɔ dɔ ye.
  Elfie denmuso ma wolo iko scoop - .
  Kan fitinin bɛ woyo ni trill mankanba ye!
  
  Ale fɛ, a weleli ye kɛlɛ ye - .
  Aw ye jagɛlɛya kɛ ka marifako dɔ kɛ.
  Terrorisme bɛ a dawolo bɔ kɛnɛ kan - Sitanɛ, .
  A b"a fɛ ka Fasokanw tigɛli kɛ tulonkɛ ye!
  
  Ayiwa, ani a kɔfɛ ni Orkagon misiri ye , .
  A bɛ mun balo wulu la ka bɔ jahanama na ni bugunw ye?
  N ɲinɛna ko Orkmacht tiɲɛna,
  Farati b"a la ka taa kɛlɛ la ni Irisila ye!
  
  Elfinisme kɛlɛcɛ min tɛ se ka se sɔrɔ, .
  Fɛn min b"an bila ka kobaw kɛ, i k"o dɔn!
  An b'an ka ɲɛnamaya di Irisi hakilitigi ma - .
  Ka layini to a da la ka taa a da la!
  
  Fasodenɲumanya bɛ ka sanpɛrɛn lamini, .
  Napalm bɔnbuw jigira Elf kan.
  Sɔrɔdasi ye frein bɛɛ kari,
  An ka bugudaw nɔgɔw bɛ tasuma na!
  
  Nka cɛnin kɔnɔbara bɛ kɛ otomatiki ye, .
  Tuma min na a ye kalifa kɛ ko a bɛna kɛ tutigɛbaga ye!
  Wa sisan, sɔrɔdasi kamalenninw bɛ ka kari,
  Jugu jugu minnu tɛ sumanikɛlan dɔn!
  
  Mɔgɔkɔrɔbaw ni denmisɛnw bɛɛ bɛ boli layini kelen na, .
  Rushing briskly - SATO bɛ ka binkanni kɛ!
  Wa bɛɛ dalen b'a la - ne bɛna orcs kari,
  Ani sungurunnin bɛna kɛ ni susuli ye ni diyanye ye!
  
  An tɛ se, ka da an na, ka bɔnɛ
  O la sa, an ka limaniya barika bonyana ka taa a fɛ!
  An ka kɛlɛbolo dusu tiɲɛna kalansiraw la, .
  Hali ni tasuma bɛ jeni dusukun ɲuman na!
  
  Wa o de kosɔn, ka baara kɛ Fasokanw ye,
  An bɛna se sɔrɔ kɛlɛ jugu dɔ la!
  Ni tɔgɔ tɛ, ɲɛnamaya nafa tɛ warijɛ kelen na, .
  An mago bɛ musow ni denw na walasa ka butiki kɛ!
  
  U ka kan ka bonya o Jamana Senuman kɔnɔ,
  Dugukolo bɛɛ bɛ biri min ɲɛkɔrɔ!
  O bɛɛ kɔfɛ, Elf cɛɲi tɛ Dugukolo kan ka tɛmɛ o kan,
  Jugu ka siniɲɛsigi ka kɛ Gomɔri ka saya ye!
  
  Wa o kɔfɛ, Nɔnɔ-sira min bɛ dolow la, o bɛ an makɔnɔ,
  O min tɛ ban ani min tɛ jɔ!
  Walasa ka bonya, kana a to Elf ka biri, .
  Walasa Fasokanw ka fanga ka bonya ani ka bonya!
  
  Ala kanu - An ka Denbayaba,
  Dugukolo ka ɲɛtaa sɔrɔ joona!
  Baara o baara bɛna gɛlɛya in bɔ yen,
  Podiyɔmu sira ka nɔgɔya!
  Kɛlɛ minnu Kɛra ni elfew ni elves ye ni orcw ye, olu tùn bɛ kungo-kɔnɔ-fɛnw na ni Putin ka ursi salen caman ye.
  Nka orcw tora ka don a kɔnɔ. Wa sisan u ka pankurun girinmanw bɛ taa kɛlɛ la. Wa hali, laala, super heavy ones - u girinya ka ca ni tɔni kɛmɛ ye. sɔsɔli kura ni trump card kɛlɛ in na.
  A ka di kosɛbɛ ka mobili barikamaw ye. Nka npogotigininw ye bɔgɔdaga dalajɛlenw labɛn k"u daminɛ k"u labɔ ni u ka barajuru sɔgɔlenw ye.
  Wa o ye nɔ ye min bɛ mɔgɔ faga. Bon, npogotigininw ye super class ye.
  Wa u dɔw bɛ grenade ɲɛnamaw fili orc senna-sɔrɔdasi ma, ka Putin ka ursiw tigɛtigɛ ka kɛ fɛn ye. O kɛra koba ye tiɲɛ na. Ninnu ye npogotigininw ye yan. A ka di u ye ka baara kɛ n"u ka kanw ye.
  A ka di kɛrɛnkɛrɛnnenya la n"i nɛnkun bɛ fɛn dɔ Lamaga, wuluwulu joli sumalen ni tobilen bɛ woyo min fɛ. O de ye a ka bon cogo min na.
  Kɛlɛcɛ minnu bɛ yan, olu bɛ kɛlɛ kɛ kosɛbɛ tiɲɛ na. Wa o waati kelen na, kanuya tɛ dunan ye u bolo. Ka fara o kan, cɛmanninw ka dɔgɔ kosɛbɛ. Wa tiɲɛ na, musow bɛ kɛlɛ kɛ u ye tuma dɔw la.
  Yan, u dɔ ye grenade dɔ fili n"a senkɔniw ye, o min ye orc jamaba dɔ gosi ka Putin ka ursiw tigɛtigɛ.
  Kɛlɛcɛw y'a daminɛ ka dɔnkili da.
  Cɛdennin dɔ bɛ boli sennasanbara la nɛnɛ na, .
  Sɛnɛfɛnw ka perlew bɛ yeelen bɔ i n"a fɔ yeelen.
  I tɛna an wajibiya ka sunɔgɔ, .
  An ka fonɛnɛ dɔn gris kɛ!
  
  An bɛna an ka ɲɛnamaya di an faso ma,
  Baara ka kɛ nisɔndiyako ye!
  Sira na yeelen bɔ tasuma -kɛrubi fɛ, .
  Wa dɔnkili in ye maaɲɛ ye, nsiirin ye ani dɔnkili ye!
  
  Waati sera an ka kɛlɛ kɛ Fasokanw kama,
  Kɛlɛɲɔgɔn jamaba dɔ ye binkanni kɛ k"a sɔrɔ u ma jate!
  An bɛna an ɲɛsin an ka Ala kanulenw ma,
  Avionw ye hakili di min ma ka da!
  
  An ka sugo di dugukolo ma,
  Gɛlɛya o gɛlɛya bɛɛ kɛ setigi ye!
  Walasa jinɛweleli jiri kana kari, .
  Aw ka foroba ninakili ka kɛ saniyalen ye!
  
  Nin ye jamana cɛɲi jigiya ye, .
  Jɔn de ye kominisi yeelen bange!
  An ka diɲɛ kɔnɔ, mɔgɔw bɛɛ ye kelen ye, .
  Nin ye hadamadenya kuncɛyɔrɔ ye!
  
  Nɛnɛ bɛna ban, jibɔ bɛna kɛ - .
  Jibaw bɛna woyo, mɔgɔw b"a dɔn ni ʃampan ye!
  Nin ye a kɔlɔlɔ ye, aw ka da a la, a man jan,
  U kelen-kelen bɛɛ ni bonya, masakɛ ka jagɛlɛya!
  Npogotigininw bɛ kɛlɛ kɛ ka dɔnkili da cogo min na, o de ka bon kosɛbɛ. Wa u kanw bɛ tulon Kɛ ani u bɛ 'sèn Bɔ kosɛbɛ.
  Npogotigininw ye bɔgɔdaga ta k"a bila sen kan, ani u bɛna jugu gosi cogo min na, ka Putin ka ursiw jɛnsɛn sira wɛrɛw fɛ. O kɛra bɔnɛ ye tiɲɛ na.
  O kɔfɛ, sungurunnin ye bɔgɔdaga sama ni a sinbara bilenman ye. Ani a kabakoyara kosɛbɛ:
  - Cɛ o cɛ disi farilankolon bɛna sanbara kɛ ka fini bɔ !
  Ninnu ye npogotigininw ye yan - kabako don kosɛbɛ. Wa nin ye elfew ka siyaba ye.
  Wa u bɛ dɔnkili da ani u ɲinw bɛ manamana i n"a fɔ diamant tile fɛ. O bɛɛ ka bon cogo min na.
  Npogotigininw tɛ cɛdenw sɔrɔ ka se. Ani elfe kamalenninw bɛ baara kɛ mɔgɔ tan ye. O la, u ka kan ka baara kɛ. Ani npogotigininw cɛ ka ɲi kosɛbɛ ani u sennasanbara don. Wa u sinw farilankolon don kosɛbɛ, sinjiw ye rubi ye ani u bɛ manamana i n"a fɔ u dilannen don ni kabakurun nafamaw ye.
  Nin bɛɛ bɛ iko koba cogo min na.
  Kɛlɛcɛw bɛ dɔnkili da k"u ɲinw bɔ kɛnɛ kan, minnu bɛ fanga caman bɔ tile yeelenw na;
  Npogotiginin cɛ ka ɲi, ɔwɔ, ɔwɔ, ɔwɔ, .
  Npogotiginin ye farati ye ɔwɔ, ɔwɔ, ɔwɔ!
  Putin ka ursi
  I na kasi
  Walisa aw ka jeni, .
  Aw ka sa tɔɔrɔ la!
  Npogotigininw bɛ dɔnkili da nin cogo la. Nka elfw denw, ani fɔlɔ tutigɛbaga cɛdenw fana b"u ka kan seko jira;
  Kalo yeelen na, sɔgɔsɔgɔninjɛ yeelen, .
  An bɛ baara kɛ jɛ-ka-baara foro la.
  Kɔsa in na, samiyɛ ye bolomafara ye, .
  U ye sanpɛrɛn dumanw bajiw di ka kasi!
  
  An ka kan k"an balimakɔrɔbaw dɛmɛ, .
  Ko ɲɛfɛla la u bɛ ka Orkisism ka kɛlɛbolo kɛlɛ.
  Walasa ka elfw ka fanga balo, .
  Walasa Elfinimu ka darapo bilenman ka falen!
  
  Wa o de kosɔn tutigɛbagaw bɛ u ka baara kɛtaw la - .
  Sumaya bɛ bɔn n ɲɛda farimanw kan.
  An falen bɛ an ka kungo sugo dɔrɔn de la,
  Cɛdennin sennasanbara dɔ bɛ ka sɛnɛfɛnw sama...
  
  Mɔgɔ dɔ sera ka boli ka taa ɲɛfɛ,
  Nka hali ni kɔfɛla tɛ yen, se tɛ yen.
  I yɛrɛ bɛ bin don i da la ni kɔngɔ bɛ i la,
  Walasa an bɛnbaw ka se ka grub in nɛnɛ.
  
  O la sa, aw bɛ dɔ fara a kan, hali ni kɔkiliw bɛ ye, .
  Senw bɛ sɔgɔ, bolow bɛ sɔgɔsɔgɔ.
  Anw ye Fasodenɲumanya tutigɛbagaw ye, denkɛw, .
  A kosɔn, an bɛna orcw su don ni gɛlɛya ye!
  
  An kelen-kelen bɛɛ ye Lenin ni Marx ye,
  Tasuma dɔ bɛ ka wuli dusukun bɛɛ kɔnɔ.
  Waati bɛna se, an ka jagɛlɛya kɛ ka an sen don Marisikalo la,
  Fortune bɛ kɛlɛcɛ bila ka susuli kɛ!
  
  Gɛlɛya bɛ ka gɛlɛya an ni ma,
  An bɛ miirili ni baara kanu, an bɛ baara dɔn!
  Seli bɛna na - dɔn kɛ dashingly, .
  Ani, i k"i janto mɔgɔ barikantanw na!
  
  Burukina min balola ka ɲɛ, o tɛ se ka faamuyali sɔrɔ
  Denmisɛnw bɛ baara kanu cogo min na...
  Nka an bɛna duuru solide sɔrɔ,
  Walasa ka bangebagaw ɲɛda yeelen!
  
  Ayi, kana siniko danga kɛlɛ kosɔn,
  Nin ye kɔrɔbɔli ye an bolo...
  Ni i ye kalan di jugu ma, .
  O kɔrɔ ye ko a bɛ se ka danfɛnw ta!
  
  Kɛlɛcɛw ka daaw bɛna da wuli sankolo la,
  Dɔnniya fanga barika la, min binna ka kunun, .
  O de kosɔn anw ye faw jigi ye.
  Denmisɛnw ka bon, Elf senuma!
  Elfe cɛdenw filɛ nin ye ani o waati kelen na tutigɛbagaw ye dɔnkili da. Wa u ye farikolo cogoya ɲumanba jira ani dɔnkilida-fɛnw dilanni.
  Wa tutigɛbaga cɛdenw fana tun ye sennasanbara ye, u tun bɛ fini surunw don, u farikolo tun tɛ kelen ye, wa u farikolo tun bɛ ye kosɛbɛ ani u tun cɛ ka ɲi.
  Orcw bɛ se ka o mɔgɔw minɛ ka a kɛ muso ye, mun bɛna kɛ o bagan ninnu na. U ye baganw ye tiɲɛ yɛrɛ la, a fɔ. Ninnu ye tiɲɛ na orc danfɛn juguw ye kosɛbɛ.
  Elf cɛden kelen minɛna. Ani an ka den tɔɔrɔ. Fɔlɔ u ye cɛnin cɛɲi sama ka don jirisunba kan. Wa an k'a gosi n'a fanga bɛɛ ye ni nɛgɛbere bilenman ye denmisɛnnin sen gansanw kan. Wa o tun bɛ dimi kosɛbɛ.
  Cɛdennin pɛrɛnna, a joginna ka jeni. O kɔ, u y"a daminɛ ka ji bɔn cɛnin kan. Fɔlɔ ka ji tobi, ka sɔrɔ ka ji tobi, ka sɔrɔ ka ji tobi tuguni. Ninnu ye barbariw ni sadisiw ye.
  O kɔ fɛ, u y"a daminɛ ka elf cɛnin senkɔniw kari ni nɛgɛ bilenmanw dɛmɛ ye. U y'a bolokɔnincininw bɛɛ kari k'a ta bolokɔnincinin na ka taa a bila bolokɔniba la. O kɔ, u ye den in sennasanbara jɛlenw jeni.
  Wa o kɔfɛ, u ye nɛgɛ funteni dɔ kɛ cɛnin disi gansan na, ka dolow duuru jeni.
  O tun ka nɛnɛ kosɛbɛ ani a tun bɛ siran kosɛbɛ. O tuma na fɛ, cɛnin kɔkiliw fana karilen don ni sɔgɔsɔgɔninjɛ bilenmanw ye, baganw filɛ nin ye. Nka foyi elves tenacious kabila. Wa cɛnin ma bɔ a hakili la dimi sɔgɔli fɛ, a tora ka pɛrɛn. Wa o kɔ fɛ orcs (orc) ye current (kurun) bila ka taa.
  Wa o waati kelen na, u y"a daminɛ k"a senkɔniw tobi ni tasuma tasuma ye, u y"a bugɔ ni bere funteni ye a kɔ ni a kɛrɛw la, k"a kɔrɔta jirisunba kan, k"a bugɔ ni kuran ye. Wa a bɛ dimi kosɛbɛ.
  Wa orc fagabagaw b"u ɲinw bɔ dɔrɔn ka ŋɛɲɛ kɛ.
  Nka hali bi, elf cɛnin ma kari, a kɔfɛ a y"a daminɛ ka dɔnkili da;
  Ayi, a tɛ se ka fɔ ka kɔrɔ
  Fɛn min bɛ makɔnɔni na nin diɲɛ kɔrɔ in kɔnɔ;
  Son dɔ dalen bɛ a lamini na,
  Walima awiyɔn bɛna pan ka taa sankolo la!
  
  Nin diɲɛ in ka gɛlɛn cogo min na
  I ye nalonma ye ten
  Ace caman bɛ deki kɔnɔ, .
  Hali n"i t"a Sɔrɔ - ŋaniw.
  O waati kelen na, wulu in ye marifa ci i n"a fɔ a bɛ plɔmu bɔn ka bɔ jibɔyɔrɔ dɔ la. A ye marifa ɲuman dɔ sɔgɔ Putin ka ursiw la. Rapid-fire, ani u faralen ɲɔgɔn kan, a bɛ se ka kɛ ko a tɛ kɔsegin, o la marifaci ni dɔnkilida tɛna tigɛ.
  Nka, ne bɛ se ka mun wɛrɛ ɲininka i la?
  I bɛ se ka hɛrɛ san min?
  Jaabi ye tiɲɛ na kɛlɛ ye, .
  O bɛɛ kɔfɛ, barikantanya tɛ bonya ye!
  
  Ɔwɔ, Ala bɛ se o la
  Ka ɲɛsin minnu ma ka sɛgɛn kojugu ka bugɔ...
  Cikan nɔgɔman kelen dɔrɔn, .
  Aw kana farisogo diyabɔ ɲagali la!
  
  Ɲɛnamaya kɛlɛ kɔrɔ faamuya, .
  O cogo la, Kɔrɔtalenba ye da san kɛmɛ caman kɔnɔ...
  Walisa i bolo ka barika sɔrɔ,
  Wa walasa tulu kana taa kɛrɛw la!
  
  O la sa, kɛlɛ kɛ ka kɛlɛ kɛ,
  Fɛn min bɛ buguri la, i jija k"o fili!
  O kɔ, i bɛna pan san fɛ
  Aw ye zeru sugo juguw bɔ yen!
  Elf cɛdenw b"u minɛ k"u t"u dabila, hali rack (dakun) kan.
  Wa kɛlɛcɛw bɛ kɛlɛ kɛ nin cogo la, ni dimi kungo ni dimi ye, k"u ka cɛsiri jira.
  Ninnu ye npogotiginin dɔw ye minnu bɛ mɔgɔ kabakoya tiɲɛ na. Wa u dawolo bilennen don kosɛbɛ, wa u bɛ fɛn dɔ munumunu ni namara ye min bɛ wuli ni funteni ye, min ka di kosɛbɛ ani min ka di u nɛnkun na.
  O de ka di elf sungurunninw ye.
  Nka elf, n"a senkɔniw jɛlenw, ye tiɲɛni limoni dɔ fili ni fanga ye min bɛ a sɔgɔ. O tun ye siranfɛn ye ani a tun ka nɛnɛ.
  Elf ye Putin ka ursi faga, a y'a ta ka dɔnkili da:
  Aw kana makari makɔnɔ ka bɔ sankolo la
  Ɲɛnamaya tiɲɛ kosɔn, i kana a yɛrɛ tanga ...
  Anw cɛw ka ɲɛnamaya in na,
  Ni tiɲɛ bɛ sira kan dɔrɔn!
  A ye nilifɛn belebeleba dɔ fili kɛnɛma, min bɛ se ka mɔgɔ faga, a kɛtɔ ka butɔni digi n"a barajuru bilenman ye. A ye Putin ka ursi kulu dɔ kari ka sɔgɔsɔgɔ, k"a ɲinw bɔ kɛnɛ kan:
  Kɛlɛ bɛ senna tugun,
  Ani dusukun jɔrɔlen dɔ bɛ ne disi la...
  Zelensky ye denmisɛn ye ten
  Ani Maidan kamalennin bɛ ɲɛfɛ!
  Ninnu ye npogotigininw ye yan minnu b"u ka kɛlɛcɛw ka kuluba jira, min bɛ mɔgɔ kabakoya kosɛbɛ.
  U fana bɛ dɔnkili da ka ɲɛ kosɛbɛ ani ni waleɲumandɔn ye;
  Wagati dɔ la, sɛnɛkɛla dɔ ye sira dɔ tasuma,
  Walasa tile tulo ka kɛ sanu ye...
  Wa an bɛ nkalon jaabi k"a sɔrɔ sɔsɔli tɛ,
  Walasa kɛlɛcɛ ka bonya ka kɛ denmisɛn ye tiɲɛ ni fanga la!
  
  Npogotiginin dɔ bɛ yaala-yaala sennasanbara kɔ fɛ,
  A ye baara kɛ kosɛbɛ walasa ka buru lamɔ Fasokanw ye...
  Ani kanpaɲi dɔ min ni ja in bɔlen don ni binkɛnɛw ye,
  An mago tɛ dumunikɛbaliya la nin ɲɛnamaya kɔnɔ!
  
  Irisi poyikɛlaw ka fɔcogo ka ɲi,
  Kan min bɛ kɛ misiwolo nɔ na...
  Wa Rod ye Tile nɔɔrɔ Ala kanulen ye,
  A ka kumasen ye ka i yɛrɛ ka yɔrɔ da sankolo la!
  
  Nomad jugu ye binkanni kɛ, .
  A falen bɛ npogotigininw ni cɛdenw gɛnni na,
  Nka kɛlɛcɛw y'u ka npanw sɔgɔ, .
  U mago tɛ diaper walima den ladonbagaw la kabini u denmisɛnman!
  
  Anw fɛ, Svarog ni Yesu ye kelen ye,
  Kɛlɛcɛ ye sɔrɔdasi weleli ye...
  Ntumu kunkolo fila ye wulu barikama ye, .
  An bɛ bugɔ, ka ŋɛɲɛ, orc jugu jugu!
  
  Yɔrɔ tɛ Dugukolo kan mɔgɔ min ye siranbagatɔ ye, .
  Mɔgɔ o mɔgɔ kaman bɛ ni fanga ye miiriliw la, o ye mɛlɛkɛ ye...
  Kelen Fasokanw na: Nɛrɛma, Sɛrɛb, Belarus,
  "Hurricane" bɛ yen, nka sanni saberw ka kɛ!
  
  An bɛna dolow kurunba dɔ dilan,
  Ani an ka wuli ka don diɲɛ bonyaba la!
  Aw k"a dɔn ko o jagɛlɛya sugu bɛ balo dusukunw na,
  Hakili min bɛ wulu la, o wulila!
  
  Feat laban min bɛ mɔgɔw dɔn, o ye
  Walasa ka cakɛda min bɛ kɛ ka fɛnw kɛ, o kana ban abada!
  Walasa bɔrɔ kana kɛ ni pusi fariman ye, .
  O la sa, o kɔrɔya kana kulekanba wuli!
  
  O tuma na fɛ, hɛrɛ min tun bɛ makɔnɔ kabini tuma jan, o bɛna na,
  Hɛrɛ waati tɛna se o waati la.
  An na seliba dɔ labɛn min tɛ ban,
  Saya, dusukasi, dimi, dusukasi dɔnbaliya!
  . SABABU No. 18. Ɲɛjirali dɔw
  Nin ye elfw ka masamuso ye, sungurunnin in ka nɛnɛ ani a bɛ nisɔndiya kosɛbɛ. O bɛ kɛ sababu ye ka fɛn dɔ kɛ min ɲɔgɔn tɛ yen. Wa a ka yamaruyaw bɛ tigitigi ani u bɛ mɔgɔ nisɔndiya, u falen bɛ hakilitigiya ni tulonko la. Nin ye super girl ye tiɲɛ na.
  Npogotigininw bɛ dɔnkili da cogo min na ka ɲɛ kosɛbɛ ani ni jagɛlɛya ye. Nin sungurunnin ninnu ka di kosɛbɛ. Wa u ɲɛw safir ni ɛmerald bɛ manamana kosɛbɛ, i n"a fɔ dolow su fɛ.
  A bɛɛ bɛ i ko a ka di cogo min na.
  Wa o cogo la, npogotigininw y"a daminɛ ka sanpɛrɛn ci ka bɔ u sin bilenmanw na, minnu bɛ mɔgɔ faga ani ka tiɲɛni kɛ ten. Min u bɛ fɛn bɛɛ jeni tiɲɛ na k"a kari ka kɛ buguri ye, ka sanubɔlan lakikaw dilan.
  Npogotiginin dɔ, n"a bɛ baara kɛ n"a sinw ye marifaci la, o ye dɔnkili da ko:
  Ne lamɔna kosɛbɛ diɲɛ bɛɛ kɔnɔ, .
  Grippe banakisɛ saba walima naani ...
  Fagali bɛ ka bonya ka taa a fɛ !
  An ka orc gɛn ka ɲɛsin kaburu kɔnɔ,
  Kɛnɛya sabati walasa...
  Baara kɛ ni npogotigininw ye minnu bɛ ka falen!
  Ninnu ye o npogotigi kabakoma suguw ye, u ye dɔrɔn brilliant ani super ani hyper class .
  Npogotiginin bɛɛ min bɛ yan, o b"a fɛ ka se fɛnɲɛnama dɔ hakɛ ma, walima hali fɛnɲɛnamaba dɔ hakɛ la .
  Ani ka elf ka cɛ dafalen minɛ n"a ɲinw ye.
  Wa, elf kamalenninw yɛrɛ ka nɛnɛ kosɛbɛ, wa u kana ɲinɛ ka kɛlɛ kɛ ani ka dɔnkili da waati kelen na;
  N terikɛ damasi bɛ yeelen bɔ dibi la, .
  Jugu namaratɔ ye joli ko ka bɔ daji la...
  Baganmara joli bɛ an ka Elf kan, .
  Sufɛla ka trill tɛ, nka nɛgɛ mankan dɔrɔn de don!
  
  An bɛ mun ye diɲɛ kɔnɔ? A ka gɛlɛn bɛɛ ma yen - .
  Denmisɛn kɔngɔlenw, kɔrɔya jugu.
  O kurun karilen binna ka bɔ kurun kɔnɔ,
  Matigi tɛ se k"a ka kanuya di dɔɔnin!
  
  Nka Dibi bɛna a fɔ ka ɲɛ - Sebaayabɛɛtigi tɛ yen, .
  An ka diɲɛ ye jiginni ye - seko ni dɔnko waati.
  Ni aw b"a fɛ ka sogo sɔrɔ tilelafana na, .
  I kana miiri ka boli i ka jurumuw ɲɛ!
  
  Aw bɛ suman tigɛlan dɔ dabɔ walasa ka shɔ tigɛ, .
  Ja cɛɲi dɔ bɛ yeelen bɔ afiche kan...
  Dɔnniya bɛna kamalenninya di i ma, ba, .
  Ani jamanaden o jamanaden bɛna kɛ parade la!
  
  Sanu dolow bɛna disi sira masiri,
  Ale ye ɲɛtaabaw jiralan ye!
  Elf-jamana bɛ taa elfinism la , .
  ni ɲɔgɔn cɛ Edɛn ka kɛ tiɲɛ ye!
  
  Masasigilan la tuma dɔw la, oligarkiw bɛ mankan bɔ, .
  Son b'a fɛ ka joli min jama la!
  Nka Ɔkutɔburukalo tilegan fɛ taama sira min bɛ taama,
  An ye elfw ka sebaayaba ye Mɛkalo la!
  
  Kɛlɛ bɛ na ka taa, tuma dɔw la a bɛ sɛgɛn,
  I yɛrɛ t"a dɔn kɛlɛcɛ b"a fɛ min na...
  O tulon in diyabɔli sugu nana, .
  Ni i ye saba yɛrɛyɛrɛbaga lakika ye !
  
  Prude yɛrɛ ye rogue cɛɲi ye, da ne la, .
  Wa kuntigi jugu ye doni ye jama ma.
  Diinɛ ɲɛmɔgɔw ka cakɛdaw bɛna ban, .
  Ani muse saniyalen bɛna masaya kɛ!
  Nin ye nin ye yan kamalenninw bɛ dɔnkili da cogo cɛɲi na ani ni dusukunnata ye, kanu dɔrɔn. Ani i bɛ se k"u lamɛn lɛrɛ caman kɔnɔ. Wa u kanw bɛ manamana dɔrɔn.
  Wa o kɔ fɛ, npogotigininw ka gosili bɛ tugu o kɔ ni senkɔni gansanw dɛmɛni ye. Ani cɛɲiw bɛ baara kɛ kosɛbɛ kosɛbɛ.
  Wa o cogo la, elfew bolila ka binkanni kɛ, ka marifa ci ka bɔ marifaw la, ani o waati kelen na, u ye halakili nilifɛn fagalenw fili n"u senkɔni gansanw ye. Ani ka juguw ka yɔrɔbaw labɔ.
  ninnu ye super warriors ye tiɲɛ na .
  Ani npogotigininw ye joystick butɔni digi n"u senkɔniw sɔgɔlenw ni cɛɲiw ye.
  Nka o dɔrɔn tɛ. Sinbara bilenmanw fana tun bɛ kɛ ni u ye minnu bɛ i n"a fɔ shɔ. Wa npogotigininw sinw bɛ dumuni nege don u la cogo kabakoma na. Wa o cɛ cɛɲi sugu kama, jugu o jugu tɛ se ka kɛ.
  U dawolo bilennen don ani u sinw fana bɛ manamana i ko rubiw. Wa a ka di elf kamalenninw ye k"u susu ani k"u sɔgɔ ni namara ye.
  Wa npogotigininw bɛ dɔnkili da ni nisɔndiya ni farinya ye;
  Lot dɔ kɛra min tun ma deli ka kɛ, .
  Cɛ y"a kamankunw tilennen to!
  Busi tɛ min dilannen don ni plastiki flakɛlen ye, .
  Aw ka da ne la, a banna hɛrɛ sugo la!
  
  Npogotiginin man kan ka kiri tigɛ
  Hɔrɔnya waati, aw ka da a la, o bɛna na...
  Wa, susuli bɛ sigi sen kan,
  Sukaro duman dawolo bɛ wuli cogo min na!
  
  Jama tɛmɛna ni joli ye, .
  Lisiti jatebaliya bɛ yen a ko la...
  Nka Elf bɛ sanpɛrɛn ni nɔɔrɔ sabalilen ye,
  Fariyakow ni kɔngɔ tɛna an kari!
  
  Hali ni kaburu bɛ sogo mugumugu i n"a fɔ bɔgɔdaga,
  hakili bɛ wuli ka taa sankolo la!
  Aw ka taa joona - dusukasi, dusukasi, .
  A bɛ iko ne yɛrɛ ma sa!
  
  Mun ka kan ka kɛ sankolola-yɔrɔ kan?
  Mɔgɔ farigantɔ bɛ se ka taa min?
  Nka, Solntslavny ka dannaya, .
  Kana kɛ mɔgɔ barikama ye ani ka kɛ clown ye!
  
  A b"a fɔ an ye ko an ka wari tila,
  Fate bɛ balimaw bɛɛ de bolo.
  Walasa mɔgɔ senumaw ɲɛda ka bɔ ikomi,
  U tun bɛ kɛlɛcɛ in jate u denkɛ ye!
  
  An ye jɔnw ka jɔnw tigɛ, .
  U fɛ, sira in sugandira hɔrɔnya la...
  An ka jɔ diɲɛ kura nisɔndiyalen kama,
  Sudon taama bɛ jɔ yɔrɔ min na!
  
  Tuma dɔw la, Ala fana bɛ siran, .
  An bɛ ka Rod ka pankartiw fili!
  Nka Fasokanw ka darapo bɛ yeelen bɔ,
  Sanu bɛ manamana yɔrɔ min na ni maple ye!
  
  Jigiya jɛlen de y"a lawuli, .
  Cɛdennin fana girinna ka don kɛlɛ la...
  Hali rosew bɛ ni ŋaniw ye
  Tuma dɔw la i barika ka dɔgɔ i n' a fɔ wulu !
  
  Nka kravati ye bilen ye,
  O kɔrɔ ye joli kulɛri saniyalen ye!
  Baara kɛ i ka Faso cɛɲi ye,
  O tuma na fɛ, i tɛna dimi si dɔn tuguni!
  Ninnu ye o dɔnkili kabakoma suguw ye minnu ɲɔgɔn tɛ yen. Cɛɲi nisɔndiyalenw bɛ kɛlɛ kɛ sennasanbara la ani ka panti dɔrɔn don waati kelen na.
  U bɛna dɔnkili da daminɛ fo ka se ka orcw kunkolo kari.
  Nka ka bɔ san fɛ, sanfiɲɛ-sɔrɔdasiw bɛ ka Putin ka ursi jɔyɔrɔw gosi ni marifa ye. Wa, u b"o kɛ ni fangaba ye. Wa u labɛnnen don ka juguw kɛlɛ tiɲɛ na ani ka fanga hakɛ min ka bon kosɛbɛ, o jira. Ninnu ye sunguru cɛɲiw ye tiɲɛ na.
  Minnu bɛ se ka tanki dɔ gosi dɔrɔn a ɲɛda la n"u senkɔni jɛlen, bulama, pinki ye.
  Ninnu ye kɛlɛcɛw ye u ye, u cɛ ka ɲi kosɛbɛ, wa u ɲinw ye perle ye minnu bɛ manamana i n"a fɔ biyew.
  Mɔgɔ si tɛ yen min cɛ ka ɲi ka tɛmɛ npogotigininw kan minnu b"u ka jogo n"u ka tɛmɛsira kɔnɔko jugu jira.
  Wa n"u ye 'sèn Bɔ tiɲɛ na, o tuma na fɛ, u tɛna u yɛrɛ Jira o sonw suguw la, hali scumbags (sɔgɔsɔgɔninjɛ) suguw i n"a fɔ Putin ka ursi.
  Kɛlɛcɛw bɛ kɛlɛ kɛ, wa u b"o kɛ ni timinandiya ye kosɛbɛ. U bɛ tiɲɛni ni tiɲɛni hakɛ kabakomaba jira ka ɲɛsin namaratɔ caman ma, mansamara min ye sɔgɔsɔgɔninjɛ ye.
  Orc kɛlɛcɛw bɛ npogotigininw ni cɛdenw senkɔniw kari, k"u senkɔniw tobi ni tasuma ye, ka dolow ni kuruwa jeni u disi gansanw kan. Putin ka ursi ye sɔgɔsɔgɔninjɛ ye tiɲɛ na, wa i ka kan k"u kɛlɛ ni kunkanbaaraw ni dimi bɛɛ ye. I ka fɛɛrɛ min ka fisa ni tɔw bɛɛ ye ani min bɛ i yɛrɛ la, o jira.
  O waati kelen na, npogotigininw y"a daminɛ ka dɔnkili da tugun;
  An ka Elf barika ka bon n'a ka npan ye,
  Marifaw bɛ marifa ci a kɔnɔ ani u tɛ tɛmɛ abada!
  I ka sugo jagɛlɛn ka kɛ tiɲɛ ye,
  Wajibi tɛ ka waati tiɲɛ dilan kan!
  
  Foro cɛɲumanba tɛ diɲɛ kɔnɔ ka tɛmɛ an ta kan,
  Wa, emɛridi min bɛ bin na, o de ye kabakurun ɲɛnama bɛɛ la belebele ye!
  Tilenbaliya nana boli ka bɔ donsokɛ yɛrɛ la,
  Ani, patinage ice bɛna kɛ i n"a fɔ nɛnɛ!
  
  Ɲɛgɛnw bɛ falen, u falen bɛ jatebaliya la, .
  Boletuses, chanterelles, agarics wuluwuluw!
  Cuckoo bɛ kibaruya di ni ecstasy ye, .
  Ko a ma mɛn kojugu ka taa diɲɛ nata la!
  
  Sisan, sufɛlaw bɛ ka trilling, .
  Bagan ka fɔlifɛn dɔ bɛ taama kɛ...
  Ni Awirilikalo fiɲɛba nana ni misiwolo ye,
  Ni nɛnɛba falenna nisɔndiyaba la!
  
  Mɛkalo cɛɲi ani Zuwɛnkalo duman,
  San waati o waati ye nisɔndiya ye!
  Ani e, n denmuso, i kana i hakili ɲagami, .
  Sabu ne yɛrɛ tɛ se ka ne ni kunbɛn!
  
  Ni tilema sanji bɛ woyo i n'a fɔ baji, .
  Ani sanu bɛna bɛɛ fini don fu!
  O kɔ, an bɛna taama ka taa buguli mankan na,
  Rose ni orchidée jiribuluw bɛ i bolo!
  
  Fɛn min bɛ danfɛnw na, o bɛna kɛ koɲuman ye, .
  Waati bɛna se - ka fɔlisenw kɔrɔbɔ...
  Fɛn min ye senuma ye, ani min ye jurumu ye,
  An yɛrɛ bɛna a latigɛ ni siniko ye ni tulon ye!
  
  O tuma na fɛ, mɔgɔ salenw na kunun nɔgɔya la,
  Ani, a bɛna nɔgɔya ka tɛmɛ kasɛti kan!
  Lamaga kelen bɛ i n"a fɔ gosili ni sɔgɔsɔgɔninjɛ ye, .
  Sɔsɔli tɛ kɛ, sɔsɔli jugu tɛ kɛ!
  Npogotigininw ye dɔnkili da ten. Wa o kɔ fɛ, u y'a Tà k'u fiyɛ tugun u nugu bɛɛ la, u y'o Kɛ ni tulo-ɲini ye kosɛbɛ.
  Wa a kɛra i n"a fɔ kɔnɔnin ba caman ye gosili barikama sɔrɔ u kunkolo la ni nɛgɛbere ye, u y"a ta k"a gosi. Wa u ye Putin ka ursi kunkolow sɔgɔ. Wa, a tun nɛnɛna kosɛbɛ.
  Nin ye o kɛlɛ jugu sugu ye min bɛ sen na, wa o waati kelen na, a ka di. Ani npogotiginin minnu bɛ bɔ elf denbaya la, olu bɛ baara kɛ n"u senkɔniw ni u sinbara bilenmanw ye, ka sanpɛrɛn ni ultrasound fili kɛnɛma.
  Putin ursi dangalenw ka kɛlɛ tiɲɛni n"u ka saya jirali.
  Kɛlɛ min kɛra elfew ni orcs cɛ, o ma jɔ. A kɛra mɔgɔ fariman ye ka taa a fɛ ani a tun bɛ joli bɔn ka taa a fɛ.
  Npogotiginin minnu bɔra elf denbaya la, olu ma u da jugu la. U y"u senkɔniw kɛ ka halakili nilifɛnw fili orcw ma, ka Putin ka ursi kunkolow ni u senw tigɛ.
  Cɛɲiw ye wale kɛ ni dusu ni degunba ye. Wa marifaci min kɛra ka bɔ marifaw la, cɛɲiw ye min kɛ, o kɛra sababu ye ka mɔgɔ faga kosɛbɛ.
  Wa o kɔfɛ, u bɛ barika sɔrɔ ka fiyɛli daminɛ, wa tuguni, wuluw bɛ jɔrɔnanko sɔrɔ u hakili la, wa u bɛ bin, u kabakoyara ani u hakili ɲagamina, ursi wuluwuluw kunkolo la minnu bɛ binkanni kɛ ani minnu bɛ kɛlɛ kɛ. Wa, n"an b"a fɛ ka tiɲɛ fɔ, nin ye nɛnɛba ye ani a ka nɛnɛ kosɛbɛ.
  Ka fara o kan, sanpɛrɛn minnu bɛ bɔ rubi sinw na, olu bɛ kɔnɔw kabakoya i n"a fɔ buguri.
  Wa npogotigininw, tiɲɛ na, ka baara kɛ ni kɔnɔw ye Putin ka ursiw kama, u tɛ ɲinɛ dɔnkilida kɔ;
  An bɛna jamakulu tigɛtigɛ
  An ka chop kɛ ka bɔ orcs la...
  N bɛna Putin ka ursiw foni,
  N bɛna i tigɛtigɛ dɔrɔn live!
  O la, npogotigininw bɛ dɔnkili da ni diyanyeba ye ani ni kɛlɛ dusu ye. U ye ursiw minɛ, i n"a fɔ u bɛ ka wuluw mugumugu, ni sɔgɔsɔgɔninjɛ dɛmɛ ye.
  O waati kelen na, elf cɛdenw fana ye kɛlɛ Kɛ. U bɛ i n"a fɔ denmisɛnw dɔrɔn - sennasanbara ani suruku. Wa u bɛ kɛlɛ kɛ ni kungo kɔnɔ dimi ni dusu ye.
  O waati kelen na, elf cɛdenw ye dɔnkili da;
  Hɛrɛ tɛ an fɛ kɛlɛw la, cɛw,
  Nin ye cɛdenw ka ɲɛnamaya kɛcogo ye.
  A bɛ iko an wolola ni marifa ye,
  Ka i juguw fili buguri la!
  
  Ni ne ye sogo bɔ, o tuma na fɛ, yafa tɛ an na,
  Ayiwa, jagɛlɛn bɛna kado sɔrɔ!
  An Faso, kisili kosɔn
  Kɛlɛ waati gɛlɛnba la!
  
  An bɛ se ka se sɔrɔ jamakulu bɛɛ kan,
  Pankiw, marifa minnu bɛ boli u yɛrɛ ye, hali kɛlɛbolo dɔ tiɲɛ.
  Irisi kɛlɛcɛw ɲɛda ye waso ye,
  Hali ni lafiɲɛbɔyɔrɔ bɛ yɔrɔ jan dan tɛ min na.
  
  An ye o gɛlɛya suguw ye,
  Mun yɛrɛ tɛ se ka ɲɛfɔ ni sɛbɛnnikɛlan ye!
  Aw k"a dɔn ko fɛn dɔw tora binkɛnɛ na, .
  Mun y"a ɲini ka Fasokanw ka jamana tiɲɛ!
  
  Bayonɛti kelen-kelen bɛɛ ka kan ka sɔgɔ joona, .
  Ani, i ka magan fa joona!
  Sabu sɔrɔdasi tɛ cɛden ye, .
  A bɛ jugu tigɛli kɛ buguri ye!
  
  Orcw tun bɛ nivoya kunun,
  Wa sisan, kɛlɛ bɛ senna tuguni!
  E dolow yɔrɔjan minnu tɛ ban, .
  Burupu bɛ ka an wele ka taa taama na!
  
  Yɔrɔ bɛna kɛ yen, i k"a jate ko a ye se sɔrɔ, .
  Sankolo bɛna kɛ diamantw kɔnɔ an ye!
  Sanu duman maple, .
  Minnu binna dugukolo kan, o tɛna i kari!
  
  Fɛn o fɛn bɛ an Fasokanw na, o bɛɛ cɛ ka ɲi, .
  Bagan caman dɔrɔn de bɛ masasigilan kɛrɛfɛ,
  Minnu bɛ faama sɔgɔsɔgɔ ni nisɔndiya ye,
  Ani mɔgɔw bɛ yɛlɛma ka kɛ jɔnw ye!
  
  Sa bɛɛ b'a jija k'an lafili.
  Bɛɛ b'a fɛ ka joli sonya,
  So teliya boli teliya la, .
  Walisa son jugu ka se ka sɔgɔsɔgɔ i n"a fɔ gato!
  
  An bɛ ka an nɔ bila,
  Janfa yɔrɔ tɛ yɔrɔ min na, nkalon, .
  Balimakɛ Kaɛn fagara yɔrɔ min na, balimakɛ Kaɛn na sa,
  Yɔrɔ min na i tɛ se ka Fasodenɲumanya di warijɛ la!
  Ninnu ye npogotigininw ye yan - u ka fisa dɔrɔn, wa kalan kɛra kabako ye. kɛlɛcɛw ye super ni hyper dɔrɔn ye .
  Wa tugun, kɛlɛ la, u sennasanbaraw, minnu bɛ mɔgɔ lafili kosɛbɛ ani minnu cɛ ka ɲi, olu bɛ aerobatiki sanfɛla ni ɲɔgɔn tɛ min na, o jira. Ninnu ye super class musow ye tiɲɛ na.
  Wa nin ye u ka tulonkɛkan kanulen ye wa? Tiɲɛ don, u kan bɛ min kanu kosɛbɛ, o ye ka elfw ka jirisunw sɔgɔsɔgɔ, minnu ka di kosɛbɛ ani minnu kasa ka di kosɛbɛ.
  hyper classe niveau lakika la .
  Wa tiɲɛ na, Venus kɔnɔbara bɛ dumuni diya ani a ka di kosɛbɛ, wa a kasa bɛ i n"a fɔ Faransi parfum sɔngɔ gɛlɛnba. Nin npogotiginin ninnu bɛ i n"a fɔ super ani hyper tiɲɛ na buteli kelen kɔnɔ.
  Wa tugun u bɛ baara kɛ n"u sinw ye minnu bɛ manamana ni rubi nafamaw ye ani ka orcs kɛlɛbolo wɛrɛ gosi.
  Wa Putin ka ursi kulu bɛɛ tigɛra ka faga yɔrɔnin kelen.
  Nka orkiw bɛ taa a fɛ ka boli ka don npogotigininw na i n"a fɔ jikuru dan tɛ min na, ka taa a fɛ ka woyo.
  O waati kelen na, Putin ka ursi namaratɔw, tiɲɛ na, u fana bɛ dɔnkili da n"u bɛ taa binkanni na;
  Fanga barikama dɔ bɛ an kɔfɛ,
  O min bɛ diɲɛ ni jahanama bɛɛ mara!
  O bɛɛ kɔfɛ, juguya banbali tɛ ka monolith kari,
  Min bɛna kɛ, o ka bon, i b"a dɔn i kɛrɛfɛ!
  
  Jɔn ye jahanama da kokura? - Dugukolo masakɛ Lusifara,
  A y'a ka sugandili kɛ - ka ban yafa la...
  A ye misali di hadamaden ma kɛlɛw la.
  An ka kan ka kɔrɔtɔ ka taa kunmabɔli kɛlɛ la cogo min na!
  
  Yan, bɛɛ bɛ se ka wuli,
  Aw ka kɛ jinɛ ye, jinɛ ye, walima demiurge ye!
  Hali ni Ala, tiɲɛ don, a tɛna masasigilan di an ma,
  Nka an bɛ se ka min kɛ, aw ka da ne la, o tɛ tulonko ye!
  
  Jigiya bɛ an na, juguya sebaaya, .
  An bɛ se ka min tulon kɛ, o ye nisɔndiya solitaire kartiw ye.
  O bɛɛ kɔfɛ, an ɲɛmɔgɔ ye Sitanɛ fariman ye,
  Lusifara ka dimi dɔn, dan tɛ min na ani min ka jugu!
  
  An ye sugandili kɛ ani ka sennateliya kɛ dibi nɔfɛ, .
  Ikomi yeelen bɛ kalandenw dɔrɔn de kɛ ji ye, .
  Nisɔndiya tɛ senuya la, wari tɛ yen min bɛ bɛn warijɛ kelen ma,
  Anw fɛ, hɛrɛko ye fɛnɲɛnɛma dɔ jiracogo ye!
  
  O de kosɔn Sitanɛ bɛ ka an bila jahanama kɔnɔ,
  An bɛ tugu Sitanɛ kɔ ni bravura sen ye...
  Aw ye jugu minɛ, nka fɛɛrɛw t"a jate, .
  Nafa foyi tɛ delili la - o bɛɛ ye boomerang ye!
  
  Ɔwɔ, dusukun bɛ sɔgɔsɔgɔ tuma dɔw la min man di, .
  Ani ne fana b'a fɛ ka kɛ mɔgɔ ye...
  Wa n"a sɔrɔ marifa dɔ ye i ɲɛda sɔgɔ, .
  Gehɛn dugu kɔnɔ, a bɛ dimi ka to yen fo abada!
  
  Nka an tɛmɛna jurumu la,
  Wa, cogo si t yen ka kisili sr nimisali f!
  O la, an bɛna tasuma, ka fɛn bɛɛ tiɲɛ yɔrɔ bɛɛ,
  An k'an yɛrɛ ka jamana jɔ so sanfɛ!
  Putin ka ursiw bɛ dɔnkili da o cogo de la, wa an k"a fɔ ko a bɛ kɛnɛya kosɛbɛ kosɛbɛ, wa a bɛ kɛlɛ kɛ. Tiɲɛ na, nin ye kɛlɛ juguba ye ani hinɛ tɛ min na. O kɛlɛli fɛɛrɛ suguya bɛɛ, hali fɛɛrɛ minnu ka ca ni tɔw bɛɛ ye, fanga tɛ olu la. Nka npogotigininw b"u ka fɛnɲɛnɛmaw sɔrɔ.
  Wa u bɛ baara kɛ ni u ye kosɛbɛ orcw kama.
  O waati kelen na, u bɛ wale kɛ ni fanga ye kosɛbɛ ani kɛlɛ cogo la. O npogotiginin suguw tɛna siran, hali n"u ka suturaw jigira, u bɛna u bɔ u ka furabulu sinw na o yɔrɔnin bɛɛ ka u gosi ni sanpɛrɛn ye.
  Nin musow ye super dɔrɔn de ye. Wa u ka kɛlɛ fanga tɛ Se ka Kùnbɛn.
  Elf sungurunninw tɛ sigasiga. U bɛ kɛlɛ kɛ i n"a fɔ yeelen mɛlɛkɛw ni jinɛw ka jamakulu ye. Wa a ye juguya ye min ka bon kosɛbɛ. Nka npogotigininw, n"u ye Putin ka ursiw halaki, u bɛ dugukolo saniya juguya la. Wa an k"a fɔ yen - a ka bon.
  Kɛlɛcɛw cɛ ka ɲi kosɛbɛ wa u b"u senw jira minnu bɛ mɔgɔ lafili kosɛbɛ ani minnu bɛ kɛ nɛrɛmuguma ye.
  U duguma-yɔrɔw bɛ cogo di? Cɛw bɛ kɛ diɲɛnatigɛla ye u kosɔn. Ani, elf kamalenninw b"u sennasanbaraw susu ni dusu ye min ka bon ani ni dusu ye min ɲɔgɔn tɛ.
  Wa o kɔfɛ, o dɔnkili sugu bɛ na ni nisɔngoya ni nisɔndiya ye;
  Fasodenɲumanya kɛnɛba seli bɛ ka surunya,
  Laala Lada ye Npogotigi Duba ye nin ko in na...
  I ka ɲi diɲɛ wolonwula la, ala jugu - .
  Ni Dabaga sirilen bɛ jiri la!
  
  Bere kuntigi ye muso di u kelen-kelen bɛɛ ma,
  A ko - den bange ka ja gɛlɛya !
  Wa Sitanɛ y'a latigɛ - Ne bɛna Elf jeni, .
  Jama bɛɛ ka boli i ko wuluw!
  
  Nka elf kɛlɛcɛ ye kelen ye fanga la,
  A ka npan tɛ se ka kuncɛbaya lafiya!
  Wa tiɲɛ na, jugu bɛna aw bugɔ,
  Ani an bɛna diɲɛ kura jɔ ni fɛn tiɲɛnenw ye!
  
  Ka bɔ Tile nɔɔrɔ kɛlɛcɛ senumaw la,
  Ko u ye kali k'u bɛna Elf kɛlɛ ni npan ye!
  Ko kɔlɔsilikɛlaw cakɛda dɔ tun bɛ layini na, .
  Mun bɛ grenade fanga minɛ kɔfɛbagan belebeleba dɔ kɔnɔ!
  
  Mun bɛ se ka barika sɔrɔ ka tɛmɛ n Faso kan, .
  An Fasokanw kɔlɔsibaga dannamɔgɔ!
  Ni kɛlɛcɛ wulu tɛ wulu ye, .
  Ni bagaji girinmanw ka nɔgɔn!
  
  Ayiwa, Svarog ye Ala ye, Ale ye masakɛw ka masakɛ ye,
  Mun de y"a to Irisi hakili fanga ka bon kosɛbɛ!
  An ka tati jɛnsɛn i n'a fɔ sosow ka sɔgɔsɔgɔ, .
  An ka jinɛw bɛɛ sɔgɔ ni bayonɛti sɔgɔlen ye!
  
  Mɔgɔ mafiɲɛya na a yɛrɛ sogo dun.
  Jama in bɛ tasuma na, a ye Dugukolo mafiɲɛya...
  Laɲini ka damask nɛgɛ ni tama, .
  An ka sebaaya belebeleba don!
  
  Ayi, aw tɛ se ka dunanw ci, aw ka da ne la, cɛw,
  An ye kɛlɛcɛw ye wa o de ye an ka weleli ye.
  Hɔrɔnya nafa ka bon jamana bɛɛ bolo,
  A dɔgɔyalenba la, i ka kɔrɔbɔli lakika ci!
  
  Wa hɔrɔnya de kama an bɛ kɛlɛ kɛ fo ka se saya ma,
  K'a sɔrɔ i ma sigasiga si dɔn ko jugu dɔ la...
  Wa ne b'a ye ko peculium bɛna kɛ ne ta ye,
  Walisa dusukunw kana nɛnɛ fewu!
  
  Marifaci ni nɔgɔli ye maloya ye an bolo,
  O fana ye maloyako ye ka sigasiga kɛlɛ la.
  Ala ka sɔgɔsɔgɔninjɛ ka kɛ an bɛɛ mafiɲɛyali ye,
  Ni an y"a latigɛ ka kɛlɛ kɛ walima ko an tɛna kɛlɛ kɛ!
  
  Sisan, se sɔrɔli yeelenba bɛ ye,
  Min tora, o ye ka fanga dɔɔnin fara a kan!
  Matigi Svarog, a tɛmɛna dibi sira fɛ, a kununna,
  Sisan, an bɛna diɲɛ mara n"an ye!
  Kɛlɛcɛw ye dɔnkili da ka ɲɛ kosɛbɛ ani ka ɲɛ. Nka o tun tɛ se ka o jamaba sugu bali. Ani u ye pankurunw bila minnu bɛ mɔgɔ bagabaga, tasuma-fanga-minɛnw. Wa u taara Putin ka ursiw tobi.
  Wa u y"o kɛ ka ɲɛ kosɛbɛ ni degunba ye npogotigininw fɛ minnu tun bɛ kɛlɛ namara.
  Tiɲɛ na, o kɛra kɛlɛ jugu ye ani min tun ka jugu kosɛbɛ.
  Elf dɔ min kunsigi ye oranjɛ ye, o y"a juguw Tà k"u Furu, k"a Kɛ ni sinjiw ye minnu bɛ i n"a fɔ roso. Wa o cɛɲi sugu kɛra kɛlɛcɛ ye, ani ka kɛ mɔgɔ fariman ye kosɛbɛ ani ka kɛ sexy ye kosɛbɛ.
  Npogotiginin dɔ filɛ nin ye min bɛ baara kɛ n"a sin bilenmanw ye.
  Kɛlɛcɛ ye dɔnkili da ko:
  Fɛn bɛɛ ye jinɛw ye nin diɲɛ diminnen in kɔnɔ, .
  Waati dɔɔnin dɔrɔn de bɛ a bolo ka minɛ...
  Ɲɛnamaya ye waati dɔɔnin dɔrɔn de ye waati tɛmɛnenw ni waati nataw cɛ,
  Orc, i vandal min sirilen bɛ prick kɔnɔ!
  Kɛlɛcɛ bɛna ŋɛɲɛ tugun, k"a ɲinw bɔ kɛnɛ kan minnu bɛ i n"a fɔ perle kosɛbɛ.
  Wa a ka elf jɛɲɔgɔn kamalennin bɛna dɔnkili da ni dusu ni nisɔndiya ye a kan mankan na;
  An ka diɲɛ cɛɲi kabakomaw, .
  Kɛlɛɲɔgɔn namaratɔ dɔrɔn de...
  An ka Denbaya Senuman tɛna tɛmɛ, .
  An bɛna Fasokanw datugu ni nɔɔrɔ ye!
  
  Nin ye mankan wulilen ye,
  Katyusha ka sɔgɔsɔgɔninjɛw.
  Rankw ye ɲɔgɔn lajɛ - a monolith, .
  An bɛ juguw gosi, an tɛ nalomanw gosi!
  
  Rus' ni saniya yeelenma, .
  Ka nafa bonya, o ye ɲɛnajɛ bɛɛ la ɲuman ye!
  Svarog Kisibaa ye jagɛlɛya sɔrɔ,
  Boli ka cɛsiri kɛ sanfɛ, kurulen!
  
  Nka dangalenw b"a kɛ i n"a fɔ a bɛ kɛ cogo min na
  A wuluw bonya ye dibi ye kosɛbɛ...
  Orcism karilen don ka kɛ smithereens ye,
  O waraba janfalen in ye se sɔrɔ a kan!
  
  Mun de tun ka di an ye ka sugo kɛ?
  Hɛrɛ ni baarakɛbaliya ko tɛ...
  O bɛɛ kɔ fɛ, bɛnbaw ye kɛlɛbolo lajɛ - .
  Ka Ala bonya dimansi don na!
  
  Sebaayabɛɛtigi ye min da an na, .
  O la sa, o hakililata bɛ woyo ka bɔ dusukun na!
  Walasa a ka Rod tanu lɛrɛ o lɛrɛ, .
  Ani hakili bɛ da belebeleba dɔ da wuli ka taa yɔrɔ la!
  
  Ɔwɔ, nɔgɔ caman bɛ diɲɛ kɔnɔ, .
  Dugukolo juguw ka jinɛw filɛ nin ye.
  Ala ka alijɛnɛ bɛ tasuma-fanga bololanɛgɛ kɔnɔ,
  Ani tɔɔrɔ jifilen min bɛ kɛ mɔgɔw ka bɔnsɔnw kɔnɔ!
  
  Kalo bɛ i ko kandili min bɛ lanpan kɔnɔ,
  Npogotigininw ka senkɔniw bɛ ka flash...
  Sennasanbara bolila sɔgɔmada fɛ,
  Perle dew Mɛkalo funteni na!
  
  Kana kɛ sunguru ye i n"a fɔ kabakurunba
  I ye mɔgɔ ye min tɛ se ka gɛrɛ i la ani i ma kuma...
  Miirili dusukasilenw tun man kan tugun
  O bɛɛ kɔfɛ, sɛgɛn ye kaburu ye min dafalen don!
  
  Sotigi y"a ka sɛgɛnlafiɲɛbɔlan fiyɛ, .
  So funteni ni neighing passions, .
  Ani finɛtiri da wulilen ɲɛfɛ, .
  A to baji ka yeelen bɔ!
  
  Oh ne bɛ mun ye?
  O ja hɛrɛma suguw
  Denbaya kura ka nisɔndiya bɛ min?
  Yɔrɔ min na ni bɔgɔdaga tɛ an bɛɛ bɛ kelen ye!
  
  Matigi ye an datugu ni a ka kala ye.
  Nin ye nisɔndiya dolow ye minnu bɛ yeelen bɔ!
  An bɛ dɔnkili dɔ da Yesu kan,
  A laban na ni se sɔrɔli ye jamanadenw ye!
  . SABABU No. 19nan.
  Nin ye elfw ka masamuso ye, n"o ye Maria Kolesnikova ye min bɛ yeelen bɔ ani min ɲɔgɔn tɛ, a bɛ segin k"a ka aerobatique kɛrɛnkɛrɛnnen ni a ka kalasi sanfɛla jira. Ani ka komandiw di ni super nivo trivial ye.
  Nin ye o dɔnkili duman sugu ye. Ani npogotiginin minnu bɛ yan, an k'a fɔ dɔrɔn ko - super. Fanga jibɔw ni diyagoya tasuma-fanga dɔ bɛ u kɔnɔ.
  Wa u b"u ka bazooka fagalenw butɔni digi n"u sinbara bilenmanw ye. Wa u ye orcw gosi n"u fanga bɛɛ ye. Wa a bɛ tiɲɛni kɛ kosɛbɛ ani a bɛ mɔgɔ faga. O binkanni sugu in kɛlɛli la, Putin ka ursiw tɛ se ka u yɛrɛ tanga.
  Kɛlɛcɛw ye orc juguw gosi. U b"u sɔgɔsɔgɔ i n"a fɔ nɛgɛbere, ka u kɛ fla ye tiɲɛ yɛrɛ la.
  Nin npogotiginin ninnu ye super class ye. Wa a ka kan ka Kɔlɔsi k"u bɛ kɛlɛ Kɛ ani k"u ka kɛlɛ Kɛ fo orc (orc) tɛ sɛnɛ Kɛ u kama. Tiɲɛ na, nin ye kɛlɛ ye min joli bɔnna kosɛbɛ.
  Ani npogotigininw bɛ dɔnkili da ko:
  - Elf ni elf cɛ ka ɲi , .
  Ka jɛgɛn ɲɔgɔn fɛ sennasanbara kan...
  Senw ka cɛɲi cɛɲi dɔ
  U bɛ boli teliya la sira kan!
  Wa tuguni, u bɛ baara kɛ n"u ka sin bilenmanw ye minnu bɛ mɔgɔ faga kosɛbɛ. Putin ka sɔrɔdasiw bɛ ka bugɔ ani k"u ka kalasi tiɲɛni ni fagaliba jira.
  Ninnu ye npogotigininw ye - i t se ka u kɛlɛ.
  Nka n"u ye minni daminɛ, o tuma na fɛ, fɛn bɛɛ bɛ kɛ hyper dɔrɔn ye , wa a bɛ kɛ i n"a fɔ kanw ye warijɛ ni kristalɛ ye;
  Kabini Spartacus ka waati - o dannaya in bɛ balo la,
  Ko jɔnw man kan ka kɛ diɲɛ kɔnɔ abada!
  Ni matigi ye impudent ye - a b'a kɔnɔbara sumaya ni tasuma ye, .
  Wa sɛnɛkɛla in ye nɛnɛ kɛ nɛnɛ na - aw ka da a la, a tɛ siniko ye !
  
  Elfe cɛ Spartak y'a ka npan sama an ye,
  A kɔfɛ, degunbagatɔw ka baji wulila dan tɛ...
  Ni i ye cɛ ye, bonya nafa ka bon ni ɲɛnamaya ye,
  Ni i b"a fɛ i ka ɲɛnamaya ka woyo diɲɛ nisɔndiya la!
  
  Stenka Razin tun b'a fɛ ka jɔnw ka kanpaɲi tilennen, .
  Walasa sago ka kɛ, bɛɛ ka se ka a yɛrɛ minɛ...
  Wa a bɔɲɔgɔnko mɔgɔw ma se ka sɔn o maloya ma,
  Wa u kɔfɛ, jamanadenw tun bɛ yen - kɛlɛbolo jatebaliya tun bɛ ka taama !
  
  Torture, rack ani stake ye masakɛw ka sɔsɔliw ye,
  Bɛɛ b"a fɛ ka fɛn bɛɛ minɛ a yɛrɛ ye fo abada!
  Nka aw ka da ne la, hɔrɔnya bɛ kilomɛtɛrɛ caman bɔ buru ni mɔni na,
  Wa o sugo sugu bɛ ka jeni an dusukun na kabini tuma jan!
  
  Sanpɛrɛn nana - Nowanburukalo, sisan an ka fanga,
  Jamana bɛ ka jeni, joli ni dimi ka ca !
  Nka Yesu tɛna a to mɔgɔ tilennenw ka halaki jahanama kɔnɔ.
  Min bugɔra kosɛbɛ, o bɛna nisɔndiya ni ɲumanya ye!
  
  Elfnin ye da wuli, Elflin ye ɲɛminɛni kɛ ni jagɛlɛya ye, .
  Ni an bɛ senna-tɛgɛrɛ kelen-kelen bɛɛ kɛ, an bɛ ka gɛrɛ kuntilenna senuma na!
  Nka Sitanɛ nana san binaani ni kelennan na.
  Wa sisan an joli bɛ ka boli ka bɔ an jolisiraw la i n"a fɔ baji!
  
  An ye jamana ye aw fɛ; an ka bonya ye i ka ɲɛnamaya ye .
  Aw kana Elfi jamanaw lase u gɛnɛgɛnɛ ma abada!
  Aw ye aw bolo minɛ Irisi jamana na, ka kɛlɛ kɛ Fasokanw kama,
  Nin ye mɔgɔw bɔnsɔnw ka jagɛlɛya kɔrɔ n"a kɔgɔ ye!
  
  Fuhrer ye su haramulen ye, ani Elf ye Giant ye,
  Ani Tchechen, Uzbek ani elf ye kelen ye!
  Elfenism ye monolith ye, ideal ye ni ye,
  Ani, juguw ka etajɛriw karilen don pewu!
  
  Kosmos bɛ wele bila denmisɛnninw ma - buru bɛ fiyɛ ni weleli ye, .
  Danyɔrɔ kura bɛna kɛ, Marisikalo kɔfɛ!
  An bɛ elfinisme jɔ - an ye rubles ban,
  Fasodenɲumanya si tɛ foyi ye!
  
  Aw ka da a la, diɲɛ bɛɛ bɛna bilen sisan,
  Sankolo daaw bɛna kɛ yen - dolow bilenmanw.
  Cɛ, balimakɛ, ye waraba farigantɔ ye waati tɛmɛnenw na,
  Ani kanuya ni cɛɲi bɛ da dɔnkili saniyalenw kɔnɔ!
  
  O de kosɔn, aw kana aw ka hinɛ ni aw ka sɛgɛnbaliya mafiɲɛya.
  An Fasokanw kama, kɛlɛ i n"a fɔ fali!
  Ani aw kɛlɛcɛw bɛ baara kɛ su ni tile,
  Walisa Edɛn nakɔ ka kɛ kulɛri ye ani ka ji duman di!
  Npogotigininw bɛ dɔnkili da cogo min na ni hakilitigiya ni kɛlɛcogo ye kosɛbɛ, o ye nin ye. Ani, u bɛ ni diɲɛ bɛɛ cɛ cɛɲi ye dɔrɔn ani min tɛ dugukolo kan.
  Wa elfew bɛ baara Kɛ ni sennasanbaraw ni senkɔniw ye minnu bɛ Sɔ̀rɔ kosɛbɛ. nin npogotiginin ninnu ye super ni hyper ye .
  Aw kana a ɲini ka aw bolokɔni don nin sungurunnin ninnu da la. Nka n"i ye fɛn dɔ don min ka bon ani min ka suma, u bɛna a sama ni dusu ye kosɛbɛ.
  Ninnu ye npogotigininw ye tiɲɛ na minnu, an k"a fɔ ko u ye super ye.
  O cogo la, u bɛ sanpɛrɛn bɔ u sin bilenmanw na. O jibɔ ninnu bɛ nɔ Blà wuluw kùnkolo la. U hakili bɛ Bɔ u la k'u Bìn n'u dawolo ye duguma, ka Putin ka ursiw kunkolow kari. Wa o ye nɛnɛba ye kosɛbɛ.
  O cɛɲiw y"a jira tiɲɛ na k"u ye se sɔrɔ pewu jugu diminnenw kan.
  O kɔfɛ, npogotigininw y"a daminɛ ka dɔnkili da tugun;
  An ka kosmos ye kɔrɔlen ye, kamalennin - .
  Denbaya senuma ye dugaw di.
  Ani Hakili ye ne kɔlɔsibaga Hakili ye, .
  Ɲɛtaa bɛ kisili lase an ma!
  
  Dugukolo cɛɲi ka di n ye kosɛbɛ,
  Hali ni mɔgɔ wasa tɛ fɛn bɛɛ la...
  Ka biri Svarog-Krista ɲɛ na,
  Mun de ye fotonw ka jikuruw bange!
  
  An yɛrɛ ye Ala ye - laban na...
  Nka foli bɛ kɛ Dabaga ye!
  Dusukun tasumamanw ka dɔnkili la, .
  Lada senuma - Npogotigi yeelenma!
  
  Aw k"a dɔn ko yeelen tɛ di elf ma,
  Kanminɛli ni majigilenya muɲu.
  Anw fɛ, wuluwulu dɔ bɛ dilan ni sanu ye - .
  Dɔnniya bɛ lamaga-lamagali banbali la!
  
  Nka kɛlɛ, bɔnɛ ye a sɔrɔ, o ye siniko ye, .
  Kuluw jɛnsɛnnenw dolow cɛma...
  O la, a bɛ iko Kɔrɔtalenba tun b'a fɛ - .
  Walasa an kana bɔnɛ an ɲinw na!
  
  Nka Lada ye Ala ka hypostasis ye,
  A bɛ manamana ni ɲumanya ye, a ye nisɔndiya...
  Mɔgɔw bɛna sago di i ma - .
  Fanga-kanbeleya ka kɛ banbali ye!
  
  O bɛɛ kɔfɛ, Denbaya ka kɛlɛcɛ ye ideal ye, .
  Sebaayabɛɛtigi b"a fɛ kɛlɛ ka kɛ!
  Kurun bolila joona
  Aw kana aw ja gɛlɛya ka Dabaga Alaw sɔsɔ wa!
  
  O kɔ, an bɛ boli ni jagɛlɛya ye kɛlɛ la,
  Wa an bɛ ɲɛtaa ye kaban cogo yelen na,
  O kungo sugo sugu
  Masasigilan ye an ta ye sisan Jerusalɛm!
  
  Dabaga bɛ Rus ka bonya mara,
  Ɔwɔ, a tɛna ban, a bɛna kɛ san kɛmɛ ye...
  Ni waati jan ma kɛ, .
  Cɛ bɛ sɔrɔw da!
  
  Wa o de kosɔn kumasen in barika ka bon,
  Walisa ɲɛtaa ka kɛ fanga banbali de la,
  I ye kɛlɛcɛ jagɛlɛn ye, i kana maloya,
  Ka n ba bonya, n ka Elfia!
  Ninnu ye npogotigininw ye minnu bɛ kɛlɛ kɛ ani minnu bɛ manamana yan. Wa n"u y"u juguw Kὲlɛ, orc kelen tɛna kisi.
  Misali la, piloti dɔ min bɔra elf denbaya la, o ye napalm bɔnbu dɔ fili. Wa a binna wuluwulu kulu dɔ kan, Putin bɛ ursi. Wa a y"u ta tiɲɛ na k"u jeni ka kɛ buguri ye.
  Nin ye super girl ye tiɲɛ na. Ani ka orcs juguw gosi i n'a fɔ chop.
  Wa a kasa yɛrɛ bɛ i n"a fɔ sogo jenilen.
  Elf sungurunnin, k"a ka fraise sin digi a disi kan, ka rocket ci ka orcs gosi. A ye Putin ka ursi sogo jamaba dɔ jeni k"a tigɛli kɛ kebab ye.
  O kɔ, a ye dɔnkili da;
  An bɛna aw gɛn tiɲɛ na ka don sanubɔlanw kɔnɔ,
  An bɛna orcw sɔgɔ ka kɛ buguri ye,
  Tuma dɔw la, kumakolon caman bɛ kɛ, .
  Nka npogotigininw kanw jɛlen don dɛ!
  Olu ye kɛlɛcɛw ye minnu bɛ sanfɛ. Sanfiɲɛbaw ni fanga wulibaliw, minnu tɛ se ka bali dɔrɔn, olu bɛ wuli u kɔnɔ cogo fitinin na. Wa npogotigininw, a ka kan ka Kɔlɔsi, u b"u ka seko jira ka Putin ka ursiw halaki.
  Npogotigininw bɛ dɔnkili da ka u ɲinw bɔ kɛnɛ kan:
  Fuhrer kunsigi ye bin elfw kan, .
  Bastard b'a fɛ k'an ka dugukolow ta...
  Nka a binna npogotiginin ka gosili fɛ,
  An bɛ denbayaw lakana ni dimi ye!
  Elfew ye marifa caman bila ka taa orcs kɛlɛ. Ani an ka marifa ci, ka barajuru bilenmanw digi awiyɔn kɛlɛli marifaw ka breech control buttons kan.
  Nin ye koba ye tiɲɛ na. Wa kɛlɛcɛw t"u dabila, ka Putin ka kɛlɛbolo tiɲɛ.
  A ka di kosɛbɛ nin npogotiginin kabakomaw ni nisɔndiyaba ni ɲɔgɔn tɛ minnu na, olu bɛ kɛlɛ kɛ cogo min na.
  Wa, elfw senkɔniw bɛ halakili nilifɛnw fili ni fanga fagalenba ye.
  Ani ka juguw mugumugu ni bonyaba ye ani fanga jikuruw jenilenw kɛcogo.
  O waati kelen na, npogotigininw y"a daminɛ ka dɔnkili da ni kanuya ni fanga ye, u kan mankanw na;
  Su ni tile kɛlɛ banbali , .
  Maɲuman ni maloya tɛ...
  Orcw bɛ wale kɛ cogo kabakoma na kosɛbɛ
  Elven jamana bɛ u kɛlɛ!
  Tiɲɛ don, n"u bɛ dɔnkili da ani ka saya nilifɛnw fili minnu bɛ tiɲɛni kɛ kosɛbɛ n"u senkɔniw ye.
  Nka u ka elf ni elf kɛlɛɲɔgɔn fila bɛ ka marifa ci orcw la waati kelen na ka ɲɔgɔn Lamaga.
  Wa a cɛ ka ɲi kosɛbɛ. O bɛɛ kɔfɛ, elfw farikolo ka bon kosɛbɛ ani u dilannen don kosɛbɛ, wa u cɛɲi bɛ mɔgɔ kabakoya.
  Wa u bɛ dɔnkili da ka ɲɛ yɛrɛ ani ni dusukunnata ye;
  Sanfiɲɛba ni sanfiɲɛba tɛ an furuɲɔgɔnma bali,
  An ye Fasodenɲumanya denw ye, min bɛ falen i n"a fɔ roso.
  Min ma kɛlɛ dɔn, o ma shɔ dun, .
  Ala Kisibaa Yesu b"an bila kɛlɛ la!
  
  An delila ka kɛlɛ kɛ hali kɔgɔjiba kɔnɔ, sanfiɲɛba kɔnɔ, .
  Mɔgɔ bɛɛ bɛ i n"a fɔ puce (puce) min bɛ kɔgɔji kan.
  Ne dalen bɛ Horde ka jinɛw la, an bɛna u tigɛtigɛ kɛlɛ la,
  An ka bonya tɛ se ka gosi ni sɔgɔlilan walima marifa ye!
  
  Npan tun sumana foro kɔnɔ, jahanama min tun ka suma kosɛbɛ, .
  Lame minnu sɔgɔlen don, olu ye bɔgɔdaga gɛlɛnw ye kosɛbɛ!
  Aw ka kɛ sɔrɔdasi siranbali ye; ni dusukun barikama ye, min bɛ dimi, .
  Ni saya bɛ yen, o tuma na fɛ, i jɔ, i kana boli!
  
  Ɔwɔ, kɛlɛ, tiɲɛ don, o tɛ seli ye ni mɔni duman ye, .
  O bɛɛ kɔfɛ, ɲɛji bɛ a kan ani joli bɛ woyo ka caya.
  Warabilen bɛ kule ka mɛn ani ursi ni mankanba ye,
  Ani, gosili min bɛ kɛ o kɔfɛ, o ka kɛ ɲɛ na, a kana kɛ ɲɛda la!
  
  Tama dɔ bɛ yen min bɛ se ka cakɛda sɔgɔ, .
  Kɔlɔn dɔw bɛ yen, kulu tɛ se ka don minnu kɔnɔ!
  Nka i kana kɛ siranbagatɔ ye, i kana a to jinɛw ka ɲɛda kɛ,
  Walisa a kana kɛ i n"a fɔ tulon min bɛ kɛ nɛgɛso kɔnɔ!
  
  Aw ka da ne la, fura yeelenma dɔ bɛna na, .
  Bɛɛ bolo, sara bɛ yen min tɛ se ka sɔrɔ ka tɛmɛ o kan!
  Sabu kojugukɛla miirili dɔ bɛna na, ne dalen b"a la, waleɲumandɔn, .
  Jagɛlɛya wɛrɛ tɛ yen ni sira gɛlɛn tɛ!
  Olu de tun ye dɔnkiliw ye yan - dɔrɔn minnu tun bɛ nɔba bila. Wa, elf npogotigininw ye marifa ci jugu la, siɲɛ kelen kokura, u bɛ baara kɛ n"u sinbara jɛlenw ni bilenmanw ye.
  O npogotigininw ye hakilitigiw ye ani tasuma ni tiɲɛni ni tiɲɛniba ye. Wa n"u bɛ fili u juguw ma, u bɛ baara kɛ ni sennasanbaraw ye minnu bɛ se ka baara kɛ kosɛbɛ. U b"o kɛ joona kosɛbɛ.
  I tɛ se ka nin ɲɔgɔnna npogotigininw sɔrɔ karti kan, u falen bɛ bonya la pewu.
  Wa n"u jɛnsɛnna, u b"a daminɛ ka bagajiw fili n"u sennasanbaraw ye, ka Putin ka ursiw gosi n"u ye.
  Ninnu ye npogotigininw ye minnu, n"u y"a daminɛ ka orc faga, u tɛna dabila. Olu ye supermen kabila yɛrɛyɛrɛ dɔ ka kɛlɛcɛw ye. Wa n"u jɛnsɛnna dɔrɔn, u tɛna bɔ sira sɛgɛsɛgɛlen na tugun.
  Ani an ka pulsar fagalenw fili ka bɔ disi sinbara bilenmanw na. Wa foul caman, Putin ka ursiw y"u ta o yɔrɔnin bɛɛ ka jeni.
  Tiɲɛ don, npogotigininw y"a daminɛ ka dɔnkili da tugun ni diyanyeba ye, n"u kanw bɛ i n"a fɔ warijɛ bɛlɛkisɛw;
  Sanu tulo ɲɔ - .
  I n'a fɔ fiɲɛ dawolo mankan i n'a fɔ jikuru...
  An bɛna galasi fa ni tulonkɛfɛnw ye
  Baji ka woyo ni ʃampan ye!
  
  An ka Faso, Elfia bolomafara, .
  Yɔrɔ min na sɛnɛfɛnw datugulan ye sanu ye,
  Ayi, da ne la, Faso ka di ka tɛmɛ, .
  Pɔmi mɔlenw nɛrɛmuguma bɔnna!
  
  Nɛnɛ waati la, warijɛ nɛnɛ kabakoman bɛ bɔ.
  Kɔw tun jɛlen don i n"a fɔ kristalɛ patinagew jukɔrɔ!
  An ka buru kasa duman ka di cogo min na,
  Ani elf saber ka nɛgɛbere ye nɔgɔ ye!
  
  A bulu kelen kelen bɛɛ la, emerald jiri dɔ bɛ yen, .
  Korali bɛ manamana bud bɛɛ la...
  Solovyov ye dɔnkili duman dɔ bɔn, .
  Wa foro la, i n"a fɔ velours, jɔli dɔ.
  
  Diamant minnu bɛ nɛnɛ bɔ bin kan
  Dandelion bɛ jeni i n"a fɔ dolow!
  Aw ye tile faso ye , .
  Ka nɔɔrɔ banbali sɔrɔ, i ka ɲɛnamaya fo abada!
  
  Diɲɛ cɛ ka ɲi, hali ni a bɛ sɔgɔsɔgɔ tuma dɔw la, .
  Ani, siniɲɛsigi bɛ se ka kɛ juguya ye, .
  Nka Elf senuma in cɛ ka ɲi,
  An ye da wuli dunanw bɛɛ ye!
  Npogotigininw cɛ ka ɲi dɔrɔn. Wa tuguni, u bɛ grenade fanga fagalen fili jugu ma n"u senkɔniw ye. Wa cɛɲi dɔw fana ye baga furakisɛw fili. Wa u ye nɛgɛso Dòn Putin ka ursiw dawolo la k"a ɲɛsin u ma. Baganw binna duguma.
  Nin ye elfew ka baara kɛcogo ye cogo la min bɛ mɔgɔ bagabaga. O cogo la, u y'a ta tugun ka fiyɛ. Wa tuguni, wuluw gosira ni hakili-la-bɔn-jiw ye. Wa, minnu kabakoyara, olu ye orcw kunkolow sɔgɔ. Wa o ye nɔ ye min bɛ mɔgɔ faga kosɛbɛ.
  Nin npogotiginin ninnu ye super dɔrɔn de ye, wa o ye cool ye.
  Npogotigininw, tiɲɛ na, u tɛ kelen ye, nka elves, n"u ka suguya bɛɛ, olu fana ye sonyalikɛla cɛɲiw ye ani minnu bɛ mɔgɔ nisɔndiya. Wa hadamaden npogotigininw dɔrɔn de bɛ se ka fisaya u ma, wa u bɛɛ tɛ. Kɛlɛcɛ minnu bɛ yan, olu bɛ mɔgɔ kabakoya ani u cɛ ka ɲi cogo min na farikolo ni ni bɛɛ la.
  O waati kelen na, u bɛ tasuma Bɔ k"a sɔrɔ u ma "komplekisi si Kɛ k"u sinw ka rubi sinjiw Kɛ.
  Elfe kamalenninw fana bɛ kɛlɛ kɛ o waati kelen na. U ye kɛlɛcɛw ye minnu seko ni teliya ka bon kosɛbɛ.
  Wa o waati kelen na, u tɛ ɲinɛ dɔnkilida la ka ɲɛ kosɛbɛ ani ni hakilijagabɔ ye;
  Hali n"a bɛ iko u y"an digidigi ka taa kɔdingɛ dɔ la, .
  Sugo juguba dɔ sera.
  N bɛ se ka saga dɔ da n terikɛ ye - .
  Jahanama jinɛ kununna min kɔnɔ!
  
  Alarm bagabagali dɔ bɛ mankan bɔ i n"a fɔ sirene,
  i n"a fɔ tasuma bɛ ka jeni yan...
  Bɛɛ tɛ se ka ɲɛnamaya, ka da ne la, ni Ala tɛ, .
  Nka tiɲɛ na, i ka o gosili jɔ!
  
  Cɛdennin fana ye kɛlɛcɛ ye kabini a wolo, .
  Sabula nɛgɛ ni lava bɛ sɔgɔsɔgɔ a kɔnɔ.
  Nka ne b"a fɛ ka yafa deli dɔrɔn,
  A ma kɛ ne bolo ye jugu crowbar ye!
  
  Hali n"a ka c"a la, a bɛ kɛ jagɛlɛya dɔrɔn de ye,
  Tuma dɔw la, kɛlɛ de ka kan.
  Nka i kana a fili nɔgɔ la i n'a fɔ i dusukun,
  Kana i yɛrɛ minɛ ni nin jahanama tulon in ye!
  
  Jɔn b"a dɔn ni ɲɛnamaya bɛ nin diɲɛ in kɔnɔ
  An ka diɲɛ kɔnɔ fɛn bɛɛ ye tiɲɛ ye: dulonni, miirili.
  An bɛna kojugukɛlaw wele u ka jaabi di
  Tuma min na an bɛ se ka jagɛlɛya minɛ o yɔrɔnin bɛɛ la!
  
  Ni fɛn dɔ tununna kɛlɛ la, .
  Ani i tɛ se ka se sɔrɔ scum kan ...
  An bɛna a da wuli cogo o cogo, da ne la, .
  Ani ka zeru dɛsɛlenw tigɛ!
  
  Siga t"a la, bɛɛ bɛ se ka se sɔrɔ kɛlɛ la,
  Ni fanga bɛ yen ani ni hakili falen bɛ yen!
  Hali nɛgɛfugulan kelen bena juguya sanji la.
  Jamana bɛna bonya da cɛ jagɛlɛn kan dɔnkiliw la !
  Tiɲɛ na, nin tun ye ode kabakoma ye, cɛdenw tun bɛ npogotigininw tanu.
  Wa kɛlɛcɛ minnu bɛ yan, an k"a fɔ, olu ye kalasi sanfɛla ye.
  Kɛrɛnkɛrɛnnenya la ni piramidi tanki dɔ bɛ ka kɔrɔtɔ. Ani, a bɛ juguw ci ni bɔgɔdaga ye ni fanga ye min bɛ mɔgɔ faga. Wa a yɛrɛ bɛ ɲini ka kɛ fɛn ye min tɛ se ka tiɲɛ ni bɔgɔdaga ye.
  Kὲlɛ minnu bɛ Kɛ yan, olu bɛ Kɛ ni fanga ye kosɛbɛ ani tasuma min bɛ Bɔ terminator (terminator tank) marifaw la.
  Npogotigininw, tiɲɛ na, u bɛ ten, jaabi tɛ kɛ u kama ni fɛn wɛrɛ tɛ yen. Nisɔndiya, a fɔ, sonyalen, min kɔnɔ, kɛnɛya ni nisɔndiya caman bɛ yen.
  Tanki kɛlɛcɛw bɛ marifa ci ni marifaw ni kanon fila bɛɛ ye. Ani ka orc juguw falen ni plɔmu sanji ye.
  Wa n"u fana y"i gosi ni marifa kɛrɛnkɛrɛnnenw ye ni uranium core ye. O kɔ, a bɛna kɛ mɔgɔfagala ye pewu ani a bɛna nɛnɛ.
  Npogotiginin minnu bɛ dɔnkili Da o cogo la, olu bɛ mɔgɔ ɲɛnajɛ kosɛbɛ dɔrɔn. Wa hakili ka bon ani hakiliba b"u la.
  Tasuma min bɛ joli la, .
  Avalanche dɔ ye an ka dugukolo fa...
  Kɛlɛ tɛ waati dan dɔn, .
  A bɛ mɔgɔ minɛ ka tɛmɛ diwɛn dumanba kan!
  
  Se sɔrɔli diya tɛna kɛ fɛn duman ye, .
  Hali sisi ni joli ka nɔgɔ.
  Tuma min na an bɛnbaw ye kɛlɛ kɛ - .
  Sufɛla bɛ sɔgɔsɔgɔ u ko la!
  
  Saya tɛ sara ye min ka bon ni sara tɔw bɛɛ ye, .
  Walasa i kana kɔrɔya dulen dɔn.
  Walisa jahanama cidenw kana na,
  O la, o nɛɛma bɛna woyo.
  
  Hɛrɛ ni pinin kasa ka di an ye,
  Nka ni a mago bɛ a la, kɛlɛ bɛ makɔnɔni na.
  E an dusukun sanulama,
  A ka jeni, ka jikuruw wuli!
  
  Ɔwɔ, funankɛnin kura bɛ tɛmɛ, .
  Fɛn bɛɛ kɛra banan ye.
  Min ye Tle bɔli ye, .
  Ka kɛ hadamaden ye, o tɛ nkalon ye!
  
  Matigi ka yeelen kanu mɔgɔw kanu,
  A ka ɲi kosɛbɛ, i ka da an na...
  Hali ni sira min bɛ tɛmɛn dugukolo jukɔrɔla ɲɛnamaya kɔnɔ, .
  Wa diɲɛ maralen bɛ nin de fɛ: Hɛrɔde-Ham!
  
  Laɲini saniyalenw b"an bolo, .
  Nka sira min bɛ taa u fɛ, o ye makari ye joli la!
  O bɛɛ kɔfɛ, marifakisɛ bɛ i n"a fɔ mansin, .
  Dashing Darkness falen bɛ somɔgɔw la!
  
  Yesu ni Mariyama ye an ka garanti ye,
  U bɛna na ka nisɔndiya lase i ma!
  O tuma na fɛ, nɛnɛ ni tɔɔrɔ bɛna tunun,
  Ani, dimi ni juguya banna!
  A ka di ka taa kɛlɛ la nin dɔnkili in ɲɔgɔn kɔfɛ. Wa a kɛra i n"a fɔ kɛlɛ tun bɛ ka yɛrɛyɛrɛ, i n"a fɔ balansi min bɛ bɔ fan dɔ la ka taa fan wɛrɛ fɛ.
  Wa, elfew bɛ marifa ci Putin ka ursi la ni tiɲɛni ni tiɲɛniba ye. U ye kɛlɛcɛw ye minnu ka kalasi ka bon kosɛbɛ.
  An k"a fɔ k"a jɛya, kɛlɛcɛ cɛɲiw. U b"u senkɔniw fili jugu ma. Wa u bɛ orcw tigɛtigɛ ka kɛ fɛn tigɛlenw ye, ka tiɲɛniba kɛ jugu la.
  Npogotigininw bɛ dɔnkili da ni nisɔndiyaba ye:
  - Bonya ka kɛ an ka jamanaba ye , .
  Tiɲɛ don, baara kɛ Elf belebeleba ye,
  A na kɛ koba ye ne ni e bolo
  An ye o deli Ala fɛ!
  Nin ye elf kabakomaw ye dɔnkili da cogo min na kosɛbɛ ani cogo kabakoma na. U kanw ye falenfɛnw bɔ minnu falen don kosɛbɛ ani minnu dilannen don kosɛbɛ ni kɔnɔ.
  a bɛɛ tun nɛnɛ cogo min na ani mɔgɔ bɛ se k' a fɔ ko quasar . Wa o de ye u ka ŋaniya ɲuman ye.
  Kɛrɛnkɛrɛnnenya la, npogotigininw ye baga furakisɛw ta ka segin ka fili n"u senkɔniw ye minnu ye Putin ka ursiw faga.
  Wa, elfe kamalenninw fana ye dɔnkili da, n"u kan cɛɲiw ye kosɛbɛ ani minnu bɛ mankan bɔ, minnu mankan ka bon.
  Dolow bɛ manamana su dibi la, .
  Ani warijɛ kalo yeelen!
  Cɛɲi bɛ a ɲɛ cɛɲiw sɔgɔsɔgɔ, .
  An ye furusiri kɛ n"a ye fo abada!
  
  Tilebin bilenman tun bɛ dibi la, .
  Nka, dugujɛba dɔ bɛna bɔ!
  Fiɲɛ kɛra nisɔndiya, mankanba ye, .
  Kurun ka kurunba fununna!
  
  Ne ni ye kabakurun girinman ye,
  Kɛlɛcɛ ka kɔrɔbɔliw bɛ makɔnɔni na!
  Pankarti ka pan kunkolo sanfɛ.
  An ka taa fo ka se a laban ma!
  
  Dusukun tɛna falen nɔgɔ la , .
  Nɛgɛso dɔ ka pan teliya la!
  Hali ni joli bɛ tobi, ni wuluwulu ye, .
  N bɛna pankurun ta i n"a fɔ bɛlɛkisɛ!
  
  Wiliw ye u biri ne ɲɛ kɔrɔ, .
  Sebaayabɛɛtigi Ala y"a ɲɛw wuli!
  Hali n"i tɛ i yɛrɛ kɛ mɔgɔ ye fewu, .
  Ne na fanga fara aw kan kɛlɛ la!
  
  O bɛɛ kɔfɛ, i bɛ baara kɛ Fasokanw ye tiɲɛ na,
  Nka farisogo barika ka dɔgɔ, hakili bananen don!
  I tɛna nimisa o la, ne bɛ ɲɛnamaya dɔn
  Kana a to ne ka yɛlɛma ka kɛ sagaden buru ye!
  
  Ne na don tɛmɛnenw ka jurumuw ko ka bɔ yen.
  Fɛn min kɛra ka tɛmɛn, a to o ka ban!
  Aw y'a ye, peresidan bɛ ka mɔ nakɔ kɔnɔ, .
  Sketch bɛna awiyɔn ɲɛfɔ!
  
  Aw ka baara kɛ Faso la ni aw seko bɛɛ ye,
  I ɲinɛ ko hɛrɛ bɛ diɲɛ kɔnɔ!
  Walisa tasuma kana don forow la,
  Bɛɛ ka ɲɛnamaya kɛ ka ɲɛ ni aw ye!
  
  O la ne y"a jaabi dɔrɔn ko:
  Matigi, ne na dugukolo sɔgɔ!
  Walasa denmisɛnw ka ŋɛɲɛ kɛ nisɔndiya la, .
  Walisa i kana bɛn i yɛrɛ ka mɔgɔw ma!
  
  O bɛɛ kɔfɛ, min ka ɲi, o bɛ bɔ anw de la,
  Bɛɛ b'a latigɛ - sugandili ye u yɛrɛ ta ye !
  Ani ka bɔ aw la Sebaayabɛɛtigi jiriw.
  I bɛ diɲɛ minɛ i bolo la!
  
  An na aw minɛ fana,
  O bɛɛ kɔfɛ, i ma se ka faso senuma sɔrɔ min ka bon ni o ye!
  K"a to marifa ci la, n bolokɔnincininw kɛra sɔgɔsɔgɔninjɛ ye kosɛbɛ, .
  Wa an yɛrɛ ma se san mugan ma fɔlɔ!
  
  Se sɔrɔli ye den ye min tɛ se ka sɔrɔ;
  Minnu barika ka dɔgɔ, minnu ye siranbagatɔw ye walima minnu ye hakilintanw ye!
  Nka sɔrɔdasiw bɛ se ka kuluw bɛɛ kunbɛn,
  An k"a ta, an girinya ka ca kojugu an nakɔ la!
  Nin ye elf kamalenninw ye dɔnkili da cogo min na ka ɲɛ kosɛbɛ, wa k"a jira k"u kanw bɛ mankan dafalen sɔrɔ cogo min na.
  . SABABU No. 20nan.
  Npogotigi masamuso ani politiki kasoden kɔrɔ bɛ wuli ka na o ko la. Wa a kɛlɛɲɔgɔn, n"o ye donsokɛ kunsigi ye, o bɛna bin hali bi jamanadenw fɛ. Wa, fanga jugu tɛna kɛ Erɔpu jamanaw na tugun. Bonya ka kɛ hɔrɔnya ye! O waati kɔnɔ, i ka i ka kɛlɛbolo min tɛ se ka se sɔrɔ, n"o ye elfw ni elfew ye, o komandi.
  Npogotigininw fana bɛ kɛnɛya kosɛbɛ ani u cɛ ka ɲi. Wa n"u sen jɛlenw, sɔgɔlenw fililenw ye, u bɛ halakili nilifɛn fagalenw ci Putin ka ursi sɔgɔlenw ma.
  Wa u b"o kɛ ni dusuba ye ani ni dusu ye min bɛ kɛlɛ kɛ. Wa u bɛ se ka fɛn bɛɛ mugumugu k"a mugumugu. Wa nin ye u ka mɔgɔ kelen-kelen bɛɛ ka porogaramu yɛrɛyɛrɛ ye ani o waati kelen na, jɛkulu ka porogaramu. Ninnu ye super girls ye tiɲɛ na .
  Wa kasa duman dɔ dogolen bɛ u dawolo la dɔrɔn, wa Venus kɔnɔbara bɛ kɛ ni mɔni ye, wa kungo-kɔnɔ-fɛn dɔ bɛ u la.
  Ninnu ye npogotigininw ye minnu bɛ na ni nisɔndiya ye min tɛ se ka da a la. Wa u bɛ funteni sɔrɔ ka bɔ kunsigi tasuma na fo a ye kungo tasuma ye min ka jugu ni tasuma ye min ka bon kosɛbɛ. Olu ye kɛlɛcɛw ye minnu bɛ yeelen bɔ ani minnu bɛ kɛ ni hyperquasar ye .
  Sisan, n"u bɛ dɔnkili da, o tuma na fɛ, kanw ka di ka tɛmɛ sirenw kan. Wa npogotigininw senw bɛ ni o fari nɔgɔlen ni nɛrɛmuguma sugu ye - a bɛ siran dɔrɔn ani a cɛ ka ɲi.
  Wa n"u fana bɛ daggerw fili, ka orcw dawolo sɔgɔ ka tɛmɛn ni fagali sugandili ye.
  Wa a ka kan k"a fɔ ko yan kamalenninw fana ka ɲi kosɛbɛ, wa o waati kelen na, u bɛ dɔnkili da kosɛbɛ;
  Npogotigi-muse caprice, .
  Tuma dɔw la a bɛ caresses, tuma dɔw la a bɛ bummer...
  Kɔrɔɲɔgɔnmaw bɛ galo ani daɲɛ dorokolen tɛ yen, .
  Avalanche de rhymes bɛna tiɲɛ!
  
  Nka ne bɛ min kanu ni ne dusukun bɛɛ ye - .
  O jaabi la, a b"a fɔ daɲɛw bɛ min kama.
  Kristali kanuya bɛ se ka da wuli, .
  Da wulilen ye min ye wulu ka sira ye!
  
  O bɛɛ kɔfɛ, i ka da a la, npan ka npan nafa ka bon, .
  Jiginni bɛ a kɔnɔ - wuluwulu bɛna boli ka taa ka kɛ fiɲɛba ye !
  Faama kuncɛbaw bɛ kuncɛbaya kɛ, .
  Vɛrise sɔgɔlen dɔ bɛna kɛ u ko la...
  
  An ye nɔɔrɔ da kɛlɛbolo ye,
  Joli bɛ woyo yɔrɔ min na, ani yɔrɔ dɔ la sumaya.
  U y'u ka Jamana bonya,
  K"a ta piramidiw la ka taa a bila ji la min falen bɛ jikuruw la.
  
  Nka o waati kelen na, ni ye sagaden ye,
  Lyre duman mankan bɛ a kɔnɔ...
  O bɛɛ kɔ fɛ, npogotiginin kan bɛ wele - .
  Ani diyagoya bɛna granit wuli!
  
  Kuma bɛ yɔrɔ min na, rosow bɛ tasuma mana,
  Pɔmi jiriw bɛ ka falen min...
  Nɛnɛ tɛ se k"an tɔɔrɔ, .
  Ani ka siran, o ye baara tiɲɛnen ye!
  
  An na i ka sugo yɛlɛma ka kɛ danfɛn ye,
  An bɛna se ka se sɔrɔ dingɛ dunba in kan...
  Diɲɛ bɛɛ bɛna nɛnɛ ni kabako ye
  Ni dusukasi su tununna!
  
  O tuma na, tɔɔrɔ na ban, .
  Senkelenw tɛna kɛ yen ani denmisɛnninw tɛna kɛ yen...
  Wa farali tɛna na an ma,
  Danfɛn min bɛ boli ka wuli, o ka tɛmɛn dakun kan!
  
  Faso bɛna kɛ Ala ka masaya ye,
  An kelen-kelen bɛɛ jate Dabaga ye.
  Buguri dɔrɔn de bɛ bin nanbara kan,
  Minnu ye mɔgɔ sɛbɛw ye ani minnu ye ɲumanya kɛ - aw ka baara kɛ ka ɲɛ !
  Ninnu ye npogotiginin nalonmaw ye yan. Ani, u bɛ ni misali sɔgɔsɔgɔninjɛ ye ani u ɲinw bɛ i n"a fɔ nɛnɛba perlew minnu bɛ manamana.
  Kɛlɛcɛw bɛ yen yɛrɛ, u bɛ ka kɛlɛ kɛ ni Putin ka ursi kɛlɛbolo ye ni bagabagali ye.
  Wa u bɛ saya pewu fili jugu ma n"u senkɔniw ye ani u senw ka sɛgɛn fanga.An
  k"a fɔ ko ninnu ye npogotigininw ye yan - of an aggressive scope. U bɛ halakili ni saya nilifɛnw fili. Nin tiɲɛni sugu bɛ ka kɛ.
  Nka npogotiginin minnu bɛ bɔ stormtroopers la, olu bɛ gosili crushing kɛ orc jɔyɔrɔw la.
  Nin ye kɛlɛ jugu ye min bɛ ka kɛ. O min ka jugu kosɛbɛ ani min bɛ mɔgɔ fari faga.
  An k"a Fɔ ko npogotiginin minnu bɛ yan, n"u taara u ka siraw danfaralenw na, o tuma na, tiɲɛ na, foyi t"i bolo k"u bali.
  Wa tugun npogotigininw bɛna bɔgɔdaga digi n"u ka nɛgɛberew ye ani saya banbali jikuru tiɲɛni bɛna wuli Putin ka ursiw ye.
  Nin ye nɛnɛ ye tiɲɛ na, kɛlɛcɛw bɛ ka jugu digi.
  Wa o cogo la, u bɛ marifa ci jugu ma ni misiriw dɛmɛ ye minnu bɛ tiɲɛ kosɛbɛ ani minnu bɛ tiɲɛni kɛ.
  Nka cɛdenw fana bɛ dɔnkili da kosɛbɛ. Wa u bɛ fɛn bɛɛ kɛ ka ɲɛ kosɛbɛ, ni warijɛ kanw ye;
  Ni i bɛ i yɛrɛ kɔrɔfɔ, .
  Karamɔgɔya bɛ jɛgɛn Ala Dabaga fɛ, .
  A bɛ cɛfarin dɔ da ni npan ye,
  Misali dɔ don mɔgɔw ka bɔnsɔn bɛɛ ye!
  
  Nka e yɛrɛ bɛ se ka kɛlɛ kɛ,
  A kalanna walasa ka se sɔrɔ jamaba kan!
  Ntumu ni waraba ni tɛ wulu ye,
  O fanga ni kɛlɛbolo senuma sugu!
  
  Jugu ka kɛ i ko wulu tɔɔrɔlen.
  Ani an ka kala barikama bɛ se ka diamant tigɛ!
  Dugukolo min bɛ sɔgɔma fo abada kanulen, .
  Kɛlɛcɛ bɛna dusukasi ni saya sara!
  
  Aw kana da pacifiste hakilintanw na
  Yesu ye an kalan min na ka muɲu...
  Walasa ka se ka falen sankolo jɛlen jukɔrɔ, .
  I ka kan ka barika sɔrɔ i ko ursi!
  
  Kɛlɛw la an falen bɛ diyagoya jugu la, .
  Ani ni sanfiɲɛ joli ye, kamalenninw...
  An bɛ ka jahanama tigɛtigɛ,
  Legiyɔn minnu bɛ Sitanɛ fɛ, olu bɛ min!
  
  Wa bɛɛ b"a dɔn ko Dabaga;
  N y"i kalan i farikolo fanga bonya cogo la!
  Kana i ka waati tiɲɛ nalomanya la
  N'o tɛ, ne na na aw fɛ ni ɲangili ye!
  
  Fangabaliya ye kojuguba ye, .
  A ye juguya bange, juguya ...
  Sara binkannikɛlaw ka frills - .
  Aw ka ɲinɛ jagɛlɛya, bonya ani kuncɛbaya kɔ!
  
  Nka hali ni gɛlɛyaw bɛɛ bɛ yen, aw
  Balimakɛ, i kana i yɛrɛ di dusukasi ma!
  Sugo bɛɛ ka kɛ tiɲɛ ye
  An ka dɔn kɛ ni kanubaganci dɔ ye waltz nɔgɔlen dɔ la!
  
  Matigi bɛ se ka mun wɛrɛ di?
  Ɔwɔ, ɲɛnamaya kɔfɛta bɛ i n"a fɔ sisi...
  Fasogo bɛ tɔɔrɔ nin ɲɛnamaya kɔnɔ, .
  Fɛn bɛɛ tɛ nɔgɔya i n'a fɔ a bɛ kɛ cogo min na novel kɔnɔ...
  
  I ka dugukolo dɔn, elf jagɛlɛn - .
  I ka nisɔndiya jɔ a kan...
  Lamaga ni ɲɛtaa bolicogo - .
  U bɛna fanga di diɲɛ bɛɛ kan!
  Npogotigininw bɛ sɔn cɛdenw ma, u bɛ u ɲɛw wuli n"u ka safir ni emerald ɲɛw ye. Olu ye kɛlɛcɛw ye minnu nafa ka bon kosɛbɛ ani minnu ka nɛnɛ ka bon diɲɛ kɔnɔ. Wa n'a mago bɛ a la, n'u kanw ye u bɛ Se ka tsunami kuuru dɔ Dabɔ 'sèn fɛ 'cɛya-ɲini-yɔrɔw la elf denmisɛnninw ye.
  Wa npogotigininw bɛ taa a fɛ ka kɛlɛ kɛ ni dusuba ye. U bɛ butɔni digi n"u senkɔniw ye, ka tasuma-fanga-minɛnw ni fanga tiɲɛnenw bɔn.
  Wa o kɔfɛ, elf npogotigininw y"a ta k"u ka butɔni digi n"u sinbara bilenmanw ye, o kɛra sababu ye ka marifa tiɲɛnikɛla in baara ka tasuma ni nɛgɛba dɔ jigin Putin ka ursiw ka fɛnmarayɔrɔw kan. Tiɲɛ na, o kɛra sugo jugu ye min kɛra ni misiri caman wulicogo ye.
  Tiɲɛ na, npogotigininw ye baara kɛ ni fanga ye ten ani ka nafa sɔrɔ. Wa u ye se sɔrɔli kɛ kɛlɛɲɔgɔnw kan, ka fɛn bɛɛ jeni.
  O waati kelen na, npogotigininw ye dɔnkili da ko:
  - Oops ! Oops ! Ameriki - Erɔpu,
  Azi-Eurasie,
  O ye maloyako ye dɛ!
  O la, kɛlɛcɛw y"a daminɛ ka marifa ci, ka Putin ka ursiw halaki. Wa u ye wale kɛ ni gɛlɛya ye kosɛbɛ, ka kɛ cogo bɛnnen na ani ka kɛ cogo bɛnnen na. Wa, u ka kɛlɛ degun tun tɛ se ka bali dɔrɔn.
  Kɛlɛcɛw ye dɔnkili da ko:
  Cɛkɔrɔba min bɛ Zelensky kan,
  Ani Elfia ye ba ye...
  An ka kɛlɛ kɛ ni tiɲɛ ye
  Aw ye orcs faga!
  Elf npogotigininw girinna ka bin. U ye saya nilifɛnw fili ni dimi ye ni u senkɔniw ye. Wa u ye Putin ka ursiw tigɛtigɛ, k"u ka sanfɛla ni kɛlɛ kalasi jira.
  Wa o waati kelen na, npogotigininw ni sinji bilenmanw tun bɛ baara kɛ.
  Sanpɛrɛn bɔra u la.
  O waati kelen na, npogotigininw ye fiyɛli kɛ ni ultrasound streams ye ani u sennasanbara jɛlenw.
  Fiɲɛ yɛrɛyɛrɛla ani ka kɔnɔw kabakoya ani ka dɔrɔgu ta, ka Putin ka ursi kunkolo sɔgɔlenw ni kunsigi jɛlenw kari n"u dawolo ye.
  Wa kɛlɛcɛ npogotigininw y"o bɛɛ kɛ ka ɲɛ ani ni nɛnɛ ye fo a tɛ se ka fɔ nsiirin dɔ kɔnɔ walima k"a ɲɛfɔ yɛrɛ ni sɛbɛnnikɛlan ye. Wa o waati kelen na, u ye dɔnkili da;
  N ka jamana kanulen ye yeelen ye;
  Ɲɛji manamana dɔ bɔra a ɲɛw la.
  Wa Bor ye fini bilenman don kaban,
  Wa ka bɔ sankolo la, dolow dɔ bɛ yen i n"a fɔ fitinɛ!
  
  Mun bɛ Fasokanw na waati o waati?
  Yɔrɔ o yɔrɔ bɛ diɲɛ kɔnɔ, o ka jugu ni o ye...
  Wa o kɔ, kuku mankan sara ka jigin - .
  Sagaw bɛ sɔgɔsɔgɔ ka tɛmɛn jidagayɔrɔw fɛ!
  
  Ni sufɛla kan min bɛ mankan bɔ, .
  Walima trills careless de blackbirds...
  Baganw bɛ ni somɔgɔw kɔrɔbaw ye, .
  Kurunw bɛ yen u tun bɛ dumuni kɛ yɔrɔ minnu na.
  
  An jɔlen bɛ ɲɔgɔn fɛ i n"a fɔ kurunba barikama,
  Ka kɔgɔjiw mara fo abada...
  Fasodenɲumanya fangatigi jagɛlɛn, .
  Ka kɛɲɛ ni Masakɛ ka balimaya nɔɔrɔ ye.
  
  Ka bɛn ni Sigida Ba ye,
  Guirlande o branche...
  A bɛna kɛ dɔnbali ye, dannaya siran - .
  Ni jagɛlɛya de ye dusudonba ye!
  
  Wa a cɛɲi tɛ se ka ɲinɛ,
  Parce que (bari) o kɔnɔ an ye reflection (hakilila) ye...
  O bɛɛ kɔfɛ, ɲɛnamaya jiribulu bulu, .
  Doesn't know, ka da laban na.
  Tiɲɛ na, nin npogotiginin ninnu ye cɛɲi jiralan ye min tɛ dugukolo kan. Wa, elfw ye kabako dɔrɔn de ye ani u ye kabako ye u ka nɔɔrɔ bɛɛ la min tɛ se ka dɔn.
  Wa npogotigininw ka kanw ka jan, u bɛ tulon kɛ. Ani ka se ka fɛn bɛɛ kɛ k"a sɔrɔ gɛlɛya foyi ma sɔrɔ.
  Wa u bɛ baara kɛ ni, ka razɔri misɛnnin finmanw fili jugu ma n"u senkɔni gansanw ye. Wa u bɛ pan ka tigɛ, sɔrɔdasi minnu bɛ bɔ Putin ka kɛlɛbolo la. Kɛlɛcɛw bɛ wale kɛ n"u ka fanga bɛɛ ye min tɛ se ka bali.
  Wa o waati kelen na, u bɛ dɔnkili da ko:
  - An ye npogotigininw ye, .
  An ye npogotigi sennasanbaraw ye...
  Orcw ka jugu hali ni o kɛra
  U ye fɛnɲɛnamaw bugɔ n"u ka nɛgɛberew ye!
  Tiɲɛ na, ni cɛɲiw y"a daminɛ ka dɔnkili da, o tuma na hali jinɛ tɛna se ka ɲɔgɔn sɔrɔ n"u ye. Npogotigininw b"u ɲinw jira nin cogo in na, minnu bɛ manamana i n"a fɔ perle, ka Putin ka ursiw mugumugu k"u halaki ni bɔgɔbɔgɔli ye min laɲini ka ɲi.
  O ye ko kelen ye, ani elfe kamalenninw bɛ kɛlɛ la. U minnu ye cɛdenw dɔrɔn ye hali bi, olu fana n"u sennasanbaraw bɛ baga misɛnnin finmanw fili minnu bɛ Putin ka ursiw gosi ɲɛw la yɛrɛ.
  Wa hali bi, elf-cɛdenw bɛ dɔnkili da;
  Ni i bolo barika ka bon - .
  O la sa, i bɛna kɛ mɔgɔ fɔlɔ ye ɲɛnamaya kɔnɔ!
  Wa o kɔfɛ, jɛɲɔgɔn tɛ faantan ye,
  Sanu dusukun b"a la ani nɛgɛ nɛrɛmuguma b"a la!
  
  Nka min ka bon kosɛbɛ, o ye ka da - nin ye hakili barikama ye, .
  Sabula hadamaden ka nɛnɛ ka tɛmɛ baganw kan.
  Ni ɲɛnamaya kɔnɔ, i ye dibi sankaba ye, .
  O kɔfɛ, nisɔndiya nisɔndiyalen bɛna kɛ sababu ye ka i kanu!
  
  Otomatiki farankan dɔn - fanga ka bolokɔni, .
  Sabula a falen bɛ dɔnniya la - Dɔnniya-cogo!
  Nka a ɲini ka fanga di - naloman bolo, .
  O tuma na fɛ, i bɛna dimi dɔrɔn de sɔrɔ i n"a fɔ sara!
  
  Waati dɔ tun bɛ yen u taara sogo ɲini ni kulusi ye,
  Bow, quiver ni bɛlɛkisɛw bɛ fari belebeleba kan ...
  Nka u ye chervonets dilan penies taara yɔrɔ min na,
  Wa a ka nɔgɔn kosɛbɛ ka pan ka don galaxie kɔnɔ!
  
  Hali ni kalan ka ɲi - .
  Nka a ka di fana ka jagɛlɛya sɔrɔ...
  Wa a ni bayonɛti bɛ bɛn, a bɛna kɛ sɔgɔlan ye,
  Wa an bɛ baara kɛ Fasokanw Ba ye ni tiɲɛ ye kosɛbɛ.
  
  Nka fariya jugu ye gengenjiri gɛlɛn ye,
  An ka kɛlɛyɔrɔ falen bɛ joli la...
  Mun na Sebaayabɛɛtigi Ala kununna tuguni tɔɔrɔ kɔfɛ?
  Walasa sɔrɔdasiw ka sɔrɔdasiw ka lajɛ ka se ka barika sɔrɔ!
  
  Npogotiginin ɲɛji bɛ ka jigin - a teri kanulen binna, .
  Ba bɛ delili kɛ ni sɔgɔsɔgɔ ye, ka pɛrɛn a fogonfogon sanfɛ...
  A bɛ ka nɛnɛ finɛtiriw kɔkan ani tasumabɔlan fagara,
  Kamalennin cɛɲi dɔ filɛ nin ye min su donna dugujukɔrɔ!
  
  Oh, siniɲɛsigi jugu - siniɲɛsigi jugu jumɛn don, .
  Npogotigi Mariyama - i ka jogo ɲuman bɛ min?
  Cɛ tun b"a fɛ ka kɛ furusiri ye joona, .
  Wa sisan, fiɲɛ bɛ ka buguri fiyɛ pininw jukɔrɔ!
  
  Ɲɛnamaya bɛna na ni nisɔndiya ye - a bɛna kɛ koɲuman ye,
  Pomme pie bɛna kɛ poppy seed honey ye...
  Monster jugu, ka kɛ buguri ni mugu ye, .
  A to ɲɛnajɛ lakika ka tɛmɛn dakun kan!
  
  Fɛn bɛɛ bɛ Kɛ Dugukolo kan ani a filili ka Taa Marisikalo la,
  An ka jiribolo dɔ lajɛ min falen bɛ dolow la ka kɛ bolokɔni ye!
  Ani bonjour guys, juste top classe,
  Wa a filila tasuma na - jinɛ juguba dɔ!
  
  Masina marifa in kɛra dɔnko ye kaban - marifaw bɛ ka bɔn baji dɔ kɔnɔ, .
  Wa jugu tun sɛgɛnnen don, a tun b"a fɛ min na, o tun ye zeru ye!
  Ni i ye se sɔrɔ, i na kɛ nafolotigi ye,
  Min ye tasuma daminɛ, o bɛ laban faantanya la!
  Ninnu ye dɔnkili dumanw ye Terminator npogotigininw bɛ minnu da yan. Wa u b"u ka sekobaw ni kabakobaw jira. Orc fɛɛrɛ kelen tɛ baara Kɛ o npogotiginin suguw kama.
  Wa u senw cɛ ka ɲi kosɛbɛ, u sɔgɔlen don, wa u bɛ ɲɔgɔn ta kosɛbɛ, wa o waati kelen na, u bolokɔnincininw bilalen bɛ ɲɔgɔn fɛ.
  Ninnu ye npogotigininw ye tiɲɛ na - i mago bɛ min na dɔrɔn, super dɔrɔn!
  O kɛlɛcɛ suguw bɛ se ka dugukolo bɛɛ ka siniɲɛsigi latigɛ. Mɔgɔ si tɛ se ka suma ni nin sungurunnin in ye kɛlɛ yɛrɛ la.
  Ani tuguni senkɔniw bɛ mɔgɔfaga nilifɛnw fili, minnu ye halakili ni saya bɛɛ ye. Wa u bɛ Putin ka ursi kɛlɛbolo ka kɛlɛbolow tiɲɛ.
  Putin ka ursi bɛ se ka mun kɛ n"a ye bagaji dɔ sɔrɔ a ɲɛda la? I bɛ se ka min kɛ, o ye ka kasi. Ani a bɛ i ko a bɛ mɔgɔ ɲɛnajɛ kosɛbɛ ani a bɛ mɔgɔ kabakoya kosɛbɛ!
  Ani npogotigininw fana bɛ baara kɛ n"u senkɔniw ye kɛlɛ la, ka boomerangw fili. U bɛ pan ka girin fiɲɛ na, ka ursi kunkolow gosi. U bɛ bin ka sa.
  Wa o kɔfɛ, npogotigininw bɛ butɔni digi n"u sinbara bilenmanw ye ka fɛn dɔ da min ye mɔgɔfagala ni tiɲɛni ye kosɛbɛ. Ani orc caman bɛ sa.
  Elfe kamalennin cɛɲiw fana bɛ dɔnkili da ka ɲɛ kosɛbɛ ani ka da u yɛrɛ la;
  Kanuya cɛɲi tɛ diɲɛ kɔnɔ ka tɛmɛ o kan
  Nka gɛlɛyaw ni haminankow fana b'a la ...
  O bɛɛ kɔfɛ, fila-fila kɔnɔ, kumasen nafa tɛ - kurunbonkarilaw, .
  Ni an bɛ ɲɔgɔn fɛ, an bɛ kɛ awiyɔn bolilaw ye tuma bɛɛ!
  
  Kanuya ye minɛn ye min kɔnɔ, mɔni duman bɛ sɔrɔ,
  Nka indifference ka gundola bɛ kɛ...
  Wa ne dalen b"a la ko nisɔndiya bolomafara bɛna na,
  A bɛ falen, i n"a fɔ sirene kungo Mɛkalo la!
  
  O ye koba ye ka jɔnya cakɛda fili,
  A to ne farikolo sumayalen ka tilennen...
  Sani ka ɲɛnamaya kɛ jɔnya la, a ka fisa ka sa,
  Hali ni mago bɛna an bɔ sɛgɛn na!
  
  Ko caman dira an ma ka se ka ɲɛnamaya kɔnɔ, .
  Nka a ka gɛlɛn kosɛbɛ ka se ka dɔ fara o kan...
  Ni i hakili sirilen bɛ jɛgɛminɛlan dɔ kɔnɔ - jɔrɔnanko dɔ, .
  Ni i ye i janto i yɛrɛ la kojugu!
  
  Wa minnu b"u ja gɛlɛya, ɛponji gato bɛ u makɔnɔ,
  Ani sokolaw, bonbon dumanw, .
  Nka tuma caman na, a bɛ fara di a cogo wɛrɛ la, .
  Jɔn b"a dɔn, n"a sɔrɔ tuganinw ka donw tɛmɛna!
  
  An t"a fɛ ka bɔ nin diɲɛ in na,
  I ka bɔnɛ hali diɲɛ jugu la!
  Duuru di an ma ɲɛnamaya kɔnɔ,
  Wa ɲangili bɛna kɛ kalan de la!
  Ninnu ye dɔnkiliw ye yan wa cɛdenw tɛ dɔgɔya nɛɛma la npogotigininw na. Ani fana elfe minnu bɛ baara Kɛ ni slingshots ye u denmisɛnman. Wa nin fana ye marifa ye min bɛ mɔgɔ faga kosɛbɛ. Ani, a bɛ nɔba bila mɔgɔ la kosɛbɛ.
  O mɔgɔw kama, Putin ka ursiw tɛ fanga sɔrɔ.
  Kɛlɛ bɛ senna ni fanga ye kosɛbɛ.
  Npogotigininw bɛ boomerangw fili dolow wɔɔrɔ ni swastika cogo la, ka Putin ka ursi kunkolo tigɛ n"u ye. O waati kelen na, a fanga ka bon kosɛbɛ.
  Npogotigininw bɛ o kabako kabakoma suguw jira ani k"u kɛ n"u senkɔniw ye. Ani ka gosili kɛ ka juguw sɔgɔsɔgɔ ani ka kolo kari.
  Kɛlɛcɛw bɛ dɔnkili da ni jagɛlɛya ye.
  - Yɔrɔ bɛ an makɔnɔ ani sugo , .
  An ka diɲɛ kɛ cɛɲi ye ka tɛmɛn fɔlɔ kan...
  Cɛɲi bɛna masaya kɛ
  An ka Elfia belebele kɔnɔ!
  Wa tugun npogotigininw bɛ butɔni digi n"u sinbara bilenmanw ye, ka gosili tiɲɛnenw kɛ jugu la, ka Putin ka ursi kɛmɛ caman jeni tiɲɛ yɛrɛ la siɲɛ kelen.
  O waati kelen na, npogotigininw bɛ dɔnkili da ni dusu ni degunba ye;
  Nkalon caman bɛ diɲɛ kɔnɔ, juguya bɛ fanga la,
  Tilennenya bɛ i n"a fɔ kɔnɔ min minɛna nɛgɛso kɔnɔ...
  Nka Matigi ka sebaaya ni a ka bonya kunsigi bɛ yen - .
  O kɔrɔ ye ko an minnu binna, an tɛna o muɲu ka mɛn!
  
  Tuma caman na, elfw ye jurumukɛlaw ye ani u bɛ tulon kɛ ni siniko ye,
  Ala Sebaayabɛɛtigi ka makari an na : i ka tanuli ye bonya ye !
  Ne bɛ n ɲɛsin I ma ni karilen joli la,
  I ka cogo di ne ma ka kisi ani ka delili kɛ!
  
  Cɛɲi bɛ woyo i dawolo la, fiɲɛ bɛ sɔgɔsɔgɔ jeni, .
  Jurumu juguba ye an ka Dugukolo lase...
  Sitanɛ, juguya dabaga, tɔɔrɔla ni hinɛ tɛ
  Nka tiɲɛ yɛrɛ la, jɔn binna ani min bɛ a kelen na jama cɛma!
  
  An man kan ka Ala nɛnɛ, nɛɛma, .
  Juguya bɛ balo dusukun na ani lankolonya bɛ masaya kɛ!
  An ka kan ka fɛn o fɛn di yatɔw ma,
  I ka saniya ka jira sankolo jukɔrɔ!
  
  Nka ni aw hakili bɛ i ko tintiri sɔgɔlen, .
  Ni gɛlɛya ni nege bɛ i ka miiriliw la wa?
  O cogo la Ala senuma y'a Dusukun da wuli,
  Wa a ko : aw nimisa - kɛwale juguw tɛ jate !
  
  Dabaga y'a ka sariya senuma di danfɛnw ma,
  I balimaw kanu ani i kana i ja gɛlɛya k"u janfa!
  Ne bɛ jurumu kɛlɛ walisa tasuma kana faga,
  Aw ka kɛ denbaya kelen ye : bonya da fa kan, ba !
  
  Yafa tɛ yen, ni i fa ye sɛgɛnbagatɔ ye,
  Ni aw bɛ miiri dɔrɔn cogo min na ka caman minɛ .. .
  Nka n"i ye bolomafara di, o tuma na fɛ, i ka dɔgɔ
  Ani ka baara kɛ koɲuman kama, ka dilan gɛlɛya!
  
  Aw ka sariya senuma na di san caman kɔnɔ,
  Ka ɲɛnamaya kɛ ka kɛɲɛ ni dusukun ye min bɛ na ni nisɔndiya ye!
  A ye diɲɛ bɛɛ da wuli, hakilitigiya ka bon kosɛbɛ, .
  A tɛ se ka dɔn, ne bɛ kasi i ko denmisɛnnin!
  An k'a fɔ dɔrɔn ko npogotigininw - u ye super dɔnkili da ! Ani u y"u ka wajibiba jira.
  Ani k"a to kɛlɛcɛw ka marifa ci orcw la tugun, ka butɔni digi ni sinjiw ye minnu bɛ i n"a fɔ shɔ mɔlenw kojugu. Wa u bɛ gosi ka bɔ yen ka caya.
  Tiɲɛ na, ninnu ye npogotigininw ye minnu bɛ ka saya ni tiɲɛni dan Putin ka ursiw cɛma. Kɛlɛcɛ minnu bɛ tɛmɛsira kɛnɛman ni tiɲɛniba la.
  U b"u juguw tigɛ ka jigin i n"a fɔ ni nɛgɛbere ye. Ani u bɛ juguw gosi n"u senkɔniw ye. Wa o la, orc caman sara kaban u ka tiɲɛni fanga fɛ.
  Wa npogotigininw bɛ tiɲɛni ni tiɲɛni pewuw fili san fɛ n"u senkɔni jɛlenw ye, minnu ye bulama ye, minnu ɲɛ ye bulama ye.
  Wa tugun Putin ka ursi minnu fagara k"u tigɛtigɛ, olu bɛ bin. Ani kɛlɛcɛw bɛ wale kɛ cogo la min bɛ mɔgɔ dalen to kosɛbɛ ani ka tiɲɛni kɛ.
  Wa kamalennin ninnu fana b"u ka tiɲɛni ni tiɲɛni fanga jira Putin ka kɛlɛbolo la.
  O waati kelen na, kɛlɛcɛ fila minnu bɛ kɛlɛ kɛ, olu bɛ dɔnkili da ni dusu ye;
  An bɛ diɲɛ kɔnɔ min falen bɛ farali la, dusukasi ...
  Sɔrɔdasi ka kan ka mun kɛ n"a bɛ a kelen na?
  Anw fɛ, Alaw ye juguya kɛ ka josariyaw latigɛ - .
  Nin cɛ in bɛ ka kɛ gris ye!
  
  Dugukolo bɛɛ ka jugu kosɛbɛ kanuya la, .
  Ɲɛjiw bɔra a la ka bɔ ɲɔgɔn na ...
  Hinɛ tununna k'a sɔrɔ a ma sɔrɔ, .
  Ani ɲɛnamaya kɛra i n"a fɔ kabakurun min ma nɔgɔya!
  
  A bɛ nɛnɛ kungo kɔnɔ, jikuruw bɛ manamana ni funteni ye,
  Cakɛda nɔgɔlen dɔ bɛ ne dusukun datugu cogo min na!
  Wa faranfasi sanji bɛ so sanfɛla gosi - .
  Poyi lankolon don, nɛgɛ dɔrɔn de tora!
  
  Nka dannaya min bɛ kɛlɛcɛ ka wale kɛcogo la, o bɛ dusu don mɔgɔ kɔnɔ,
  Sebaayabɛɛtigi Ala - a dɔn ko a ye layidu jɔnjɔn ta !
  Wa a bɛna kɛ i n"a fɔ furabuluw an bolo Mɛkalo la, san 2006 Mɛkalo funteni na.
  Ni an falenna, an bɛ ɲɔgɔn sɔrɔ ni falenfɛnw ye!
  
  Yala i b"a fɛ ka dugukolo nisɔndiya kosɛbɛ wa?
  Walisa an kelen-kelen bɛɛ ka dɔnkili da nɔɔrɔ la i n"a fɔ sufɛla wa?
  O tuma na fɛ, mɔni dumanba kɛra suman tigɛ ye ka bɔ linden jiri la - .
  Jatigɛwalew ni kɔnɔ, an ka nkalon ban!
  
  I kana Ala lafili, i ka da ne la,
  A b"a ye anw la jumɛn de ye siranbagatɔ ni boor ye!
  Matigi kɔrɔ di saraka ma,
  Kabako t"a la k"a fɔ ko, ne bɛna aw sara!
  
  Nka fariya juguw y'an minɛ nɛgɛso kɔnɔ.
  Mɔgɔ si t"a dɔn fagali bɛ ban yɔrɔ min na.
  Juda sirilen bɛ jirisun tolilen dɔ kan - .
  Ani minnu dalen bɛ a la - laurel masafugulan dɔ !
  
  Mɔgɔ o mɔgɔ bɛ se ka kɛ mɔgɔ ɲuman ye
  An ka sugandili ye hakili ye - ka cɛsiri kɛ Krisita ye.
  Nka tuma dɔw la, joli bɔgɔdaga dɔw bɛ yen, .
  A dɔgɔyalenba layidu dɔ bɛ yen - n bɛ na sɔɔni!
  
  Oh diɲɛ, fariyako ka ca i la cogo min na, .
  I n"a fɔ an tɛ se ka ɲɛnamaya kɛ hɛrɛ la!
  Muso ye kasi sɔrɔdasi ka sanubɔlan kan,
  Ɲɛnamaya jiri min bɛ se ka tiɲɛ, o ka fin dɛ!
  
  Joli bɔnni tɛ an ka welekan ye - .
  Ne b"a fɛ ka kanuya, ka Fasokanw ka alijɛnɛ di!
  Mun na o ɲangili ye an bɛɛ ye?
  Jaabi ye ko nafolo bɛɛ di faantanw ma!
  
  A tɛ se ka kɛ ka kisili san wari la,
  Sabu sanu sɔngɔ tɛ Ala ye!
  Ani a bɛ i biri egilisi la i ye min gosi dimansiladon,
  Ka kɛ wuluw ye i n"a fɔ wuluw!
  
  Wa waati na se - Ala ka masaya na na,
  Haze jugu ni fɛnɲɛnamafagalan bɛna ban!
  Alako bɛna halaki, jɔnya dangalen, .
  Wa jamana bɛna kɛ Nisɔndiyaba kɔnɔ!
  Npogotigininw ye dɔnkili da tiɲɛ na ani kɛrɛnkɛrɛnnenya la, wa u tun cɛ ka ɲi kosɛbɛ. Wa npogotigininw sennasanbaraw ye halakili nilifɛnw fili mɔgɔfagalaw ma. Wa o cogo la, Putin ka ursiw halakili Kɛra. Npogotigininw fana bɛ danfara Bɔ u ka hakilitigiyaba fɛ.
  U ka di ani u ka nɛnɛ kosɛbɛ. Wa u sinjiw bɛ yeelen kosɛbɛ, i n"a fɔ shɔ mɔlenw kojugu.
  Npogotigininw, k"a sɔrɔ seli kunntan tɛ, u bɛ tiɲɛni nilifɛnw fili n"u bolokɔnincininw ye minnu bɛ fanga faga.
  U ka bon kosɛbɛ ani u ka jugu kosɛbɛ, u bɛ kɛlɛw sonya.
  An bɛ se ka mun fɔ npogotigininw ka sinji rubiw kan? O fana ye kɛlɛko ye min ka bon kosɛbɛ ani min ka nɛnɛ. Npogotigininw bɛ se cogo min na kɛlɛ ni kɛlɛ la ni fanga ye.
  O la, npogotigininw y"a ta tugun k"u senkɔniw nɔrɔ u da la. Ani an ka fiyɛli fiyɛ. Ani cogo min na ultrasonic trill dɔ y"a daminɛ ka bɔn ka bɔ nin na.
  Wa, kɔnɔnin minnu kabakoyara, olu hakili bɔra. Wa u binna n"u dawolo ye Putin ka ursi nalonmaw kunkolow kan.
  . SABABU No. 21nan.
  Elf sungurunnin ni o waati kelen na masamuso ye cikanw di. Ani a ye wale kɛ ni fanga ye kosɛbɛ. A ɲɛw tun bɛ manamana i ko safir. Nin ye super girl ye wa a tɔgɔ ye ko Maria Kolesnikova.
  U y"u kunkolow kari k"u kunkolow gosi. O ye ko ye min ka nɛnɛ!
  Wa o kɔfɛ, kɛlɛcɛw y"a daminɛ ka dɔnkili da u kan kabakomaw la ni cɛɲi ye kosɛbɛ ani ni nisɔndiya ye;
  Yeelen min bɛ ne ka Elfia kɔrɔtalen na - .
  Jamana minnu ye ɲɛnamaya di diɲɛ ma n"u ni ye!
  A tɛ se ka kɛ ka Fasodenɲumanya wɛrɛ sɔrɔ min ka di ka tɛmɛ o kan,
  Ale ye kibaruya ye diɲɛ bɛɛ ma - sugo senuma !
  
  Bin kuru ni nɛnɛ bɛɛ la, .
  Ani samiyɛ sanji duman jikuruw kɔnɔ...
  Sɛnɛfɛnw bɛ tulon kɛ ni diamant ye, .
  Yesu ɲɛda bɛ u kɔnɔ - Matigi Kuntigi !
  
  Svarog min bɛ yeelen bɔ, o dabɔli, .
  A cɛ ka ɲi ɲɔkisɛ bɛɛ la.
  Min b'a fɛ ka hɛrɛ sɔrɔ, o bɛ i ko Ala denkɛ.
  Aw ka da a la ko ɲɛnamaya duman b"a la yɔrɔ bɛɛ!
  
  Nka Sebaayabɛɛtigi ye nin sago di an ma.
  Walisa ne ka hɔrɔnya sira bɛɛ sugandi,
  Walasa dugutigi kɛlɛcɛ k'a faso kanu,
  Ka Rod bonya a ka kɛwalew la!
  
  Nka, u ye sugandili jugu kɛ, .
  Wa sisan, baji jugu dɔ bɛ ka woyo Dugukolo kan!
  Elfia bɛ sennatan ka bɔ tankiw jahanama kɔnɔ jama fɛ - .
  Siniɲɛsigi ye juguya ye ani hinɛ tɛ a ka kɛlɛ la!
  
  Nka an ka kɛlɛcɛw fara ɲɔgɔn kan kamankun ni kamankun - .
  Nowanburukalo Soviyetiki pankarti kɔrɔ.
  Ka bɔ iko nɛɛma bɛna di ɲɛda ma,
  U jɔlen bɛ an nɔ na Matigi ɲɛ kɔrɔ kun dɔ de kosɔn!
  
  Hali ni jinɛw bɛ ka baganw balo Putin kɔfɛ,
  Wa a ye fɛn caman don Orkmania kɔnɔ !
  Nka an bɛ Junkers fili i n"a fɔ sanubɔlanw, .
  O bɛɛ kɔfɛ, i ka kan ka kɛlɛ kɛ, ka joli tigɛ ka bɔ i jolisiraw la!
  
  Jugu sera Elfskva - fɛn bɛɛ bɛ tasuma na, .
  A bɛ Krεmlin dolow ye biniki fɛ!
  Nka an ye Mamai ka jamakulu gosi ka kɔn,
  Matigi na fanga di denmusow ma minnu bɛ kanu!
  
  Fasodenɲumanya - Ne bɛ sɔgɔsɔgɔ delili la ni dimi ye, .
  An ka duguw bɛ ka jeni i n"a fɔ fitinɛ!
  Fɛn min jɔra ni sumaya ni kanuya ye, .
  Yala a halakira fo abada wa?
  
  Nka Rod tɛna a ka Dali bila - .
  A na fanga di ani a jugu na bin!
  I ko a fɔra cogo min na Ala ka hakilitigiya gafe kɔnɔ - .
  Elf bɛna se sɔrɔ ka taama ka taa dolow la!
  
  Wehrmacht ye se sɔrɔ, joli bɛ ka woyo, .
  Elfskva , ani Elfagrad nɔɔrɔma kɔfɛ!
  Wa Fasokanw bɛna ji di pɔmi jiriw ma,
  Walisa marifatigi ka kɛ nɔgɔya ye ni grenade ye!
  
  kɛ Okrlina - ɲɛmɔgɔ nɔɔrɔma dɔ,
  Ala ka Viceroy Dugukolo kan jurumu bɛ yɔrɔ min na!
  Orkshist danfɛnw na, .
  O tuma na fɛ, nisɔndiya ni ɲɛtaa bɛna kɛ!
  Npogotigininw ye dɔnkili da ka ɲɛ kosɛbɛ, wa ni diyanye ni fanga ye ten. Cɛɲiw ye dɔnkili da cogo kabakoma na ani u ye fɛn bɛɛ kɛ cogo dafalen na.
  Wa n"u senkɔniw ye u bɛ dolow kɛrɛnkɛrɛnnenw fili minnu bɛ Putin ka ursiw dawolo ni u kɔnɔw tigɛtigɛ. Wa an k"a fɔ dɔrɔn ko a ka nɛnɛ kosɛbɛ.
  Npogotiginin minnu ka di kɛlɛ la, olu barika ka bon kosɛbɛ ani u bɛ kɛlɛ kɛ.
  Hali ni tuma dɔw la u fana b"a Sɔrɔ. Nin ye orc fagabagaw ye minnu bɛ ka npogotiginin dɔ tɔɔrɔ ka bɔ elf denbaya la. U y'a ta k'a sama ka taa san fɛ jirisunba kan. Fɔlɔ, u y"a bolow siri ka bɔ a kɔfɛ, k"a daminɛ ka sunguru kɔrɔta ka taa sanfɛ. Wa o cogo la fo ka se sanfɛla ma.
  U ye n sama ka taa fo ka se mɛtɛrɛ tan ma. Wa o kɔ fɛ, u y'a Tà k'a Npogotiginin Blà.
  A farikolo farilankolon, min tun ye ɲɛgɛn ye, o binna duguma. Wa duguma yɛrɛ barika ka bon kosɛbɛ, nilon juru tun bɛ wuli.
  Wa sungurunnin bɛna kule ka bɔ jahanama dimi fɛ. O cogo de la cɛɲi in ye 'sèn Sɔrɔ. Wa a ye cɛɲa jogindaw tigɛli kɛ fo ka se a dan na.
  Faratikɛla kɔrɔ min bɔra Putin ka ursi denbaya la, o ye sɔgɔsɔgɔ ni sɔgɔsɔgɔ ye :
  - To ka yɛrɛyɛrɛ !
  Npogotiginin y"a daminɛ ka wuli tuguni jirisunba kan. Ani ka taa sanfɛ ka taa a fɛ. Jiri in kɛra fɛn sirilen ye.
  Npogotiginin cɛ ka ɲi kosɛbɛ ni wuluwulu farikolo lafiyalenw ye. A ye kabako ye ani a bɛ kɛlɛ kɛ kosɛbɛ.
  A b'a fɔ ni sɔgɔsɔgɔ ye ko:
  - Ayi! Ne tɛna a fɔ!
  U y'a kɔrɔta ka taa san fɛ sanfɛla yɛrɛ la. Npogotiginin min tun y"a yɛrɛ kɔrɔta walasa k"a janto a la, o ye nɛnɛ kɛ.
  O la sa, u y"a bila tugun. Elf farikolo farilankolon barikama binna. Wa a jigira ni kungo teliya ye. Wa duguma kɛrɛfɛ, juru sirilen don tuguni.
  Npogotiginin bɛ pɛrɛn tugun. Ɔwɔ a bɛ dimi.
  Nka kulekan dɔ bɔra ne disi la:
  - Ayi! Ne tɛna a fɔ!
  Faratikɛla kɔrɔ min bɔra Putin ka ursi suguya la, o ye yamaruya di ko:
  - Yɛrɛyɛrɛ siɲɛ sabanan !
  Wa sisan, sungurunnin bɛ kɔrɔta juru kan tugun. Sani o ka kɛ, okɛ sanbara girinman dɔ, min sirilen bɛ ni nɛgɛ ye, o tun bɛ bila npogotigininw sennasanbaraw kan. Wa, a y"a farikolo barikama min tun bɛ i n"a fɔ npogotiginin, o sɔgɔli fanga bonya.
  Elf in y"a yɛrɛ kɔrɔta ka wuli ka pan sanfɛla yɛrɛ kɛrɛfɛ, Putin ka gang ka fanatikaw tun bɛ tɔɔrɔ kɛ yɔrɔ min na, kaburu kɔnɔ.
  Wa o kɔfɛ, fagalikɛla kɔrɔba ye sɔgɔsɔgɔ kɛ ko:
  -I b'a fɔ ko bitch!?
  Npogotiginin jigi tigɛlen pɛrɛnna ko:
  - Stake dɔ bɛ i ka Putin da la !
  Cikan in tugura o kɔ:
  - A bila ka taa !
  Wa juru bɔra tugun ni dunun ye. Npogotiginin binna duguma. A sennasanbara minnu tun bɛ jirisunw na, olu yɛrɛ magara duguma dɔɔnin, juru in sirilen don tuguni.
  Wa, wuluwulu kulela tugun, a hakili bɔra a la.
  Orcw, fagalikɛla kɔrɔ ka yamaruya kan, u ye jisuma ji daga dɔ bɔn a kan. Npogotiginin nana a hakili la.
  Fagalikɛla-ɲɛmɔgɔ ye yamaruya di ko:
  - Wa sisan a bɛ ka sɔgɔsɔgɔ.
  Wa orcw y"a daminɛ ka girinya gɛlɛnw dulon jirisunw kan minnu bɛ bɔ bloki kɔnɔ. Npogotiginin farikolo farikolo min tun bɛ manamana sumaya fɛ, o tun sɔgɔlen don kosɛbɛ ani a tun bɛ kurukuru i n"a fɔ juru.
  A ye sɔgɔsɔgɔ ka bɔ tugun:
  - n t'a fɔ !
  Fagalikɛla ye yamaruya di ko:
  - Yeelen dɔ a ye ! Ani ka disi jeni, ani disi ni sennasanbara jɛlenw!
  Orcw girinna ka yamaruya in kɛ. Sani o ka kɛ, walasa fari kana sɔgɔ joona, u ye npogotiginin kɔnɔbara, a sinw ani a senkɔniw furakɛ ni oliviyetulu ye.
  Putin ka ursi bolo gɛlɛnw ni kunsigiw magali ye npogotiginin in farinya kosɛbɛ.
  Wa tuma min na u fana ye tasuma mana npogotiginin sennasanbara jukɔrɔ. U nana ni fitinɛ ye barajuru bilenman kelen-kelen bɛɛ la, ka fitinɛ wɛrɛ lase Venus disi ma.
  Wa o dimi tun ye jahanama ye. Nka sungurunnin ma kasi walima ka pɛrɛn dɔrɔn, nka a kɔfɛ, a y"a daminɛ ka dɔnkili da;
  Fɛn fitinin si tɛ dugukolo jukɔrɔla labɛncogo la, .
  Baro fɛn o fɛn bɛ kɛ jinɛ ye, o bɛ i n"a fɔ bɔgɔdaga.
  Ni Matigi ka nɛɛma si tɛ diɲɛ kɔnɔ.
  O kɔrɔ ye ko jahanama yɔrɔ man jan!
  
  O bɛɛ kɔfɛ, juguya ka di diɲɛ ye kosɛbɛ,
  I n'a fɔ gunw minnu tɛ ni boussole ɲuman ye...
  Hali ni jagɛlɛya ka jagɛlɛya bɛ dɔnkili da - .
  Tiɲɛ na, Dugukolo Masakɛ ye Sitanɛ ye!
  
  Mɔgɔ jugu bɛ ɲɛtaa sɔrɔ nin diɲɛ in kɔnɔ,
  Min tɛ makari dɔn, o ye masakɛ ye!
  Jaanw bɛ hali sankolo jirisunw jukɔrɔ,
  Ko ɲuman bɛ min? A ka zeru measly ye!
  
  Dannaya fɛn o fɛn bɛ se ka tiɲɛ
  Nɔɔrɔ o nɔɔrɔ kasa bɛ i n'a fɔ nɛgɛso...
  Bastards bɛ hiss insidiously in the sandbox - .
  Ani ne b"a fɛ ka diɲɛ yeelen ni sugo ye!
  
  I b'i jija ka yeelen sɔrɔ, nka i bɛ dibi la,
  N b"a fɛ ka di, nka n ka bɔrɛ lankolon don!
  N'i t'a fɛ ka ɲɛnamaya kɛ i n'a fɔ parrot miserable, .
  Taga juguya, nanbarako ani nanbarako la!
  
  A ka jugu ka ɲɛnamaya kɛ hali nɔgɔ dɔ jukɔrɔ, .
  Yɔrɔ min na ni so sanfɛla dɛmɛ tɛ - senna-tɛgɛrɛ tɛ!
  I bɛ kɔrɔtɔ n'i ni ye i n'a fɔ fali min bɛ sanfɛ,
  Nka sogo bɛ nɔgɔ la, jugu ka npan bɛ yeelen bɔ!
  
  A kɛra cogo di ko nisɔndiya banna?
  Ani mun na juguya be mara yɔrɔ bɛɛ la?
  Yala fanga dɛsɛra Ala la tiɲɛ na wa?
  O la sa, o ɲuman bɛna bɛɛ ɲɛminɛ fo abada wa?
  
  O bɛɛ kɔfɛ, hadamaden ma da ka kɛ fanatika ye, .
  O bɛɛ kɔfɛ, kanuya jibɔyɔrɔ bɛ dusukun bɛɛ la...
  Mun na orcw t'u dan dɔn?
  Yala nisɔndiya bɛ jɔ joli dɔrɔn de kan wa?!
  
  A fɔ man di nka, i yɛrɛ tɛ se ka jaabi sɔrɔ,
  Nin kɛra ko juguba ye diɲɛ kɔnɔ kabini san kɛmɛ caman...
  Jinɛw bɛ ɲɛda lasiran i la.
  Wa a bɛ iko Matigi ɲinɛna mɔgɔw kɔ!
  
  Nka ne dalen t"a la ko juguya tɛ sebaayabɛɛtigi ye,
  I ka kan k"i sago siri dɔrɔn ka kɛ bolokɔni ye!
  O tuma na fɛ, dusu min bɛ taa jahanama la, o bɛna tunun, .
  Wa hɛrɛ ni bɛn bɛna kɛ an ni ɲɔgɔn cɛ!
  Kɛlɛcɛw tora ka orc kɛlɛbolo kɛlɛ. U y"o kɛ ni jagɛlɛya ye, wa, tiɲɛ na, u ye baara kɛ n"u senkɔniw senkɔniw ye minnu sɔgɔlen don.
  Cɛɲiw ye mankanba bɔ:
  Yala i bɛ tilebin ye sankolo la wa?
  Taamaʃyɛn sirannin dɔ don o waati la...
  Nin ye yeelen taamasyɛn ye,
  Kow ka jugu orcw ma!
  O fɔlen kɔ, npogotigininw y"a ta k"u sinbara bilenmanw digi bazooka butɔni kan. Ani misiriw cibagaw y"o jaabi. O min ye Putin ka ursi caman datugu k"u tigɛtigɛ.
  Wa o kɔfɛ, npogotigininw y"a daminɛ ka dɔnkili da tugun;
  Elfia: i ye ne ka jamana senuma ye,
  Sugo bɛ kɛ min kɔnɔ...
  Nɛnɛba min bɛ i n"a fɔ nɛnɛba, o bɛ a sɔgɔsɔgɔ ani ka a sumaya, .
  Cɛɲi wɛrɛ tɛ sankolo la min ka fisa ni nin ye!
  
  O jamana ɲɔgɔn tɛ diɲɛ bɛɛ kɔnɔ, .
  A bɛ iko rubi wulu dɔ min bɛ wulu bolo dɔ kan.
  U ye diamant ni foro perlew don, .
  Tuma min na Frost ye snowdrift di an ma!
  
  Mangoro cɛɲi samiyɛ funteni na,
  Sanu ji lili bɛ ji kan...
  Nɛrɛmuguma bɛ foli kɛ taamakɛla ye, .
  A ka di i ye ka kɛ kungo kɔnɔ bin kan!
  
  Elfi kan npogotigininw bɛ kanu tuma bɛɛ - .
  Slim, pretty - kunsigi bɛ tasuma na!
  Wa dɔnkili minnu bɛ Slavew bonya, olu bɛ dɔn,
  Wa, funteni tun be manamana fo ka se sankolo ma!
  
  Ni sanji bɛ na sennasanbara la ka tɛmɛn jidagayɔrɔw fɛ, .
  Npogotiginin blondew bɛ ŋɛɲɛ ka boli...
  An si tɛ farigan minɛ hali nɛnɛ waati, .
  Nɛnɛ bɛ nɛnɛ jukɔrɔ, liliw bɛ ka falen!
  
  Faso nafolo min bɛ an dusukun na,
  A mara, nka i kana a dogo, cɛfarin!
  An ye sankolo yɔrɔbaw da wuli,
  An bɛna se sɔrɔ diɲɛ bɛɛ ka diɲɛ bɛɛ kan!
  
  Fasodenɲumanya ye mɔgɔ majiginnen ye ani a bonya ka bon, .
  Kulɛri darapo kan - mɔgɔ minnu bɛ saba di, olu ka ɲɛnamaya!
  O fanga yeelen sugu, .
  I bɛ Elf filɛ ni kantigiya ye!
  
  Matigi na sara di aw ma, aw ka da ne la, min ka bon,
  Ni dɔnniya ye an bɛna suw lakunu tiɲɛ na...
  Wa ne ba ɲɛ bilennen don fo abada,
  An k'aw bilasira an ka sebaayabɛɛtigi jɛkulu la!
  Npogotigininw ye jagɛlɛya ye ten ani a bɛ i ko super dɔrɔn. Wa u senw, tiɲɛ na, u jɛlen don, wa u sinw falen bɛ sinbara bilenmanw na - kanu dɔrɔn, kabako.
  Wa u bɛ segin ka u sinw sin bilenmanw digi bazooka butɔni kan ka halakili nilifɛnw daminɛ ni fanga fagalen ye. Ninnu ye npogotigi kabakomaw ye yan, u ka nɛnɛ ani u senw tɛ u la, u senw ye bulama ye, u ɲɛ ye bulama ye.
  A ka di elf kamalenninw ye ka nin sennasanbara ninnu sɔgɔ. Wa u da ka di i n"a fɔ misiwolo.
  O elf suguw ye mɔgɔ kabakomaw ye ani mɔgɔ dumanw. An k'a fɔ dɔrɔn yen - u ye super ye.
  Wa n"u ye dɔnkilida daminɛ kaban, o tuma na, a bɛ tulo-ɲini pewu;
  Ne hakilinata ye ne kabakoya
  Fɛn bɛɛ kɛra kɛnɛ ye, i n"a fɔ Nowanburukalo la!
  Wa an bɛna bɔgɔdaga dɔ fili jinɛ jugu kɛrɛw la,
  Wa a bɛna kɛ kabako ye kosɛbɛ Dugukolo kan!
  
  O dolow sugu minnu bɛ an ka diɲɛ kɔnɔ, olu ye
  Dɔw ye rubi ye, dɔw ye diamant ye!
  An bɛ juru ta ka bɔ mɔgɔ juguw la - .
  O gosili bɛ i n"a fɔ marto ani a tɛ kɛ ɲɛda la, nka a bɛ kɛ ɲɛ na!
  
  Butigi finɛtiriw ni quasarw, .
  Hippodrome min bɛ yeelen bɔ, o bɛ manamana!
  Joginda gapingw bɛ ne ni la - .
  A kɛra i n"a fɔ mɔgɔfaga belebele dɔ kɛra o kɔnɔ!
  
  U bɛna kurukuru i n"a fɔ jirisunba dɔ kurulenw, .
  Sagaden yeelen - nɔnɔ drift yeelen!
  O baara minnu tɛ sa, olu bɛ dɔnkili da, .
  Elf ka to nɔɔrɔ la fo abada!
  
  Elf dusukasilen bɛ se ka mun kɛ tɔgɔba sɔrɔli kama?
  A to ɲɛji dɔ ka bɔ i ɲɛ buluw la dɔrɔn...
  Ni a lamini fɛn bɛɛ ye nɛrɛmuguma ye ani ko haramulen don, .
  Ni i bɛ sanpɛrɛn makɔnɔ ni jigiya ye zuwɛnkalo la.
  
  Aw bɛ aw dawolo bɔnɛnenw kɔrɔta ni nisɔndiya ye - .
  Aw k"a faamu ko diɲɛ tɛ berew ye kungo kɔnɔ.
  Npogotiginin na a ɲinw bɔ i la o yɔrɔnin bɛɛ,
  O kɔnɔ, i bɛna sugo hakilitigi dɔ kɛ tiɲɛ ye!
  Nin npogotiginin ninnu ka dɔnkiliw ye kabako ni kabako dɔrɔn ye, u bɛ i ko super. A bɛ se k"a fɔ dɔrɔn ko u ye diɲɛ kɔnɔfɛnw ye ani ko u bɛ kɛlɛ kɛ kosɛbɛ. Kɛlɛcɛw fana sinw bɛ manamana ni rubiw ye, minnu bɛ yeelen bɔ i n"a fɔ dolow dibi la.
  Wa, wuludenninw ka kanw b'u Lamaga ni namara ye k'u ka cɛya-ɲini-yɔrɔw Minɛ.
  Nin ye cɛɲi dafalen ye tiɲɛ na ani cɛɲi dafalen ye.
  Wa o kɔfɛ, npogotigininw y"a daminɛ ka razɔriw fili n"u senkɔni gansanw ye. Wa o nɛgɛw ye Putin ka ursi da wuli.
  Wa a kɛra nɛnɛba ye.
  Wa o cogo la, npogotigininw y"a daminɛ ka butɔni digi u sinbara bilenmanw kan ka marifaw bila baara la.
  Wa o nɔ in kɛra, laala, a bɛ ɲini ka kɛ mɔgɔfaga ye.
  Wa, elfe cɛɲiw ye Putin ka ursiw tigɛ tugun, k"u gɛn ka don sanubɔlanw kɔnɔ.
  Ka ɲinɛ dɔnkilida kɔ waati kelen na;
  An ka kɛlɛcɛw ka sira kelen de bɛ yen,
  A datugulen bɛ ŋaniw ni ŋaniw fɛ...
  O bɛɛ kɔ fɛ, Ala tɛ nin diɲɛ in kɔnɔ - .
  Sugow tiɲɛna ka kɛ buguri ye!
  
  Ntori o wulu bɛ se ka peck
  Ani ɲɛfɛ nakɔ kɛra yɔrɔ lakolon ye...
  Nka, mɔgɔw barika dɔgɔyara cogo di?
  Elf jatigɛwalekɛla taara min?
  
  Wa o de kosɔn u ɲinɛna Elf kɔ,
  Mun na i y'i yɛrɛ feere dunan dɔ ma?
  Kilomɛtɛrɛ tun bɛ yɔrɔ min na, o kɛra kilomɛtɛrɛ ye, .
  Aw ka bin dingɛ dunba kɔnɔ ka don dingɛ dunba kɔnɔ san fɛ!
  
  O yɔrɔ la, sɔgɔsɔgɔninjɛw bɛ fin foro la, .
  Ani hey, crow ye wuli...
  An b'a fɛ, aw ka da ne la ka tɛmɛ aw niyɔrɔ kan,
  Ɲɛnamaya ka kɛ alijɛnɛ ye!
  
  Nka Sebaayabɛɛtigi ye nin jaabi di - .
  Yala aw b"a fɛ ka dumuni caman dun wa?
  U ye hali dumuni wɛrɛw di aw ma,
  Nafolo ɲumanw ni bonya bɛ min?
  
  Ka Elfia aw ye kɛlɛcɛw ye ni nɛnɛ ye, .
  Dɔrɔn ka di mamon...
  Nka kuma de ka kan, balimaw mago b'a la - .
  I y"a fili i n"a fɔ buguri ka kɛ fɛn tiɲɛnenw ye!
  
  Ayiwa, an bɛnna mun kan o ko la?
  A girinyalen don ni sɛgɛn ni dimi ye.
  Sira k'an makɔnɔ, bɔnɛ, farati, .
  Ka kɛlɛ kɛ ni jamakulu jatebaliya ye!
  
  Nka nin ko in na, an bɛna ɲɛ sɔrɔ -
  Sabula u ye Fasodenɲumanya denkɛw ye.
  Aw kana a to denw ka sunɔgɔ u ka denso kɔnɔ,
  Aw bɛ pan ka taa wuluwuluw fan fɛ i n"a fɔ wuluw!
  
  Wa n b"a jaabi laban in na:
  Neema bɛna na tuma jumɛn?
  Walasa nisɔndiya fiɲɛ ka jeni fo abada - .
  An ka nɛnɛ ni jikuruw wuli dumunikɛyɔrɔ la!
  Npogotigi cɛɲiw tun bɛ dɔnkili da, wa u kanw tun falen don kosɛbɛ ani u tun bɛ mankan bɔ. Tiɲɛ na, mɔgɔ si cɛ ka ɲi ka tɛmɛ kɛlɛcɛw kan. Wa u barajuru bɛ manamana i n"a fɔ rubiw ani joystick butɔni digilen bɛ baara kɛ.
  Kɛlɛcɛw bɛ marifa ci orcw la ni hinɛ tɛ. U bɛ wale kɛ ni fanga ye min tɛ se ka bali.
  U bɛ senkɔniw fili, halakili nilifɛnw ni fanga fagalen ye.
  O cogo de la npogotigininw - minnu, n'u dimina, u bɛna kuluw ko ka taa. Yan, i jija ka o sonyali suguw kɛlɛ.
  U bɛ saya shɔ belebelebaw wuli ni u senkɔniw ye minnu bɛ mɔgɔ faga.
  Ninnu ye o npogotiginin farimanw ye minnu ɲɔgɔn tɛ yen.
  Wa ni sinji bilenmanw kɛra, o bɛ kɛ ni annihilation system (banakisɛfagalanw) baarakɛcogo jugumanba ye ka tɛmɛ o kan. Wa Putin ka ursi ba caman bɛ ka sa npogotigininw ka bugɔli hinɛbaliw kɔrɔ, n"u senkɔniw jɛlen, bulama, pinki.
  Wa npogotigininw bɛ dɔnkili da hali bi;
  An caman bɛ siran diɲɛ tɛmɛnenw ɲɛ,
  Mun dogolen bɛ yen san kɛmɛw dibi dulonnen kɔrɔ?!
  Dugukolo bɛɛ ka siniɲɛsigi bɛ latigɛ ni danma ye ani a sago, .
  Fɛn min bɛ se ka jugu juguw wuli ani ka se sɔrɔ u kan!
  
  Bi waati la, dibi donna.
  Ravines suguya caman bɛ yen...
  Dolow bɛɛ la, Sitanɛ bɛ ɲɛda kɛ,
  A b"a fɛ k"an tigɛli kɛ wuluw ka jinɛ ye!
  
  Kira si tɛ Fasodenɲumanya la, bɔnɛ ye - .
  Ani, fɛn caman bɛ yen ka kalan kɛ yɔrɔ lakolon dɔ la!
  Wa o de kosɔn, sanubɔlanw bɛ bɔ, .
  Ni, kaban jeni Ala hakili la!
  
  Waati tɛ kɔnɔw kɔrɔ, .
  An kelen-kelen bɛɛ ye mɔgɔ ye min bɛ waso kosɛbɛ.
  Walasa jaabiw kana dɔgɔya ka se zeru ma, .
  An ka kan ka ɲɛda nɔgɔlen saniya!
  
  Ka ŋunan, o tɛ fura ye, i b"a dɔn
  Ayiwa, aw ka fɛn bɛɛ latigɛ ni miirili ye, cɛw!
  Wa o kɔfɛ, mara bɛna ɲɛtaa sɔrɔ,
  Ni i ye layini lafasa ni marifa ye!
  
  Baara ban, ani i ye mɔgɔba ye,
  I bɛ se ka se sanfɛla la tiɲɛ na!
  Hali ni i ye kamalennin ye san caman kɔnɔ - .
  A bɛ iko i ye bɔnbu di n ma k"a sɔrɔ i ma mankan bɔ!
  
  O sara na kɛ kanuya ye,
  Jurumu diɲɛ diyabɔli bɛ a kɔnɔ!
  Ani kana sɔsɔli kɛ ni dusudonw ye, .
  A minɛna diyagoya jikuruba dɔ fɛ min bɛ ka wuli!
  
  Dannaya na an bila ka taa Fa Ala la,
  A bɛna a kɛ a saniyalen ye, a ka fisa, a ka ɲi!
  Ntumu bɛ Krisita bato.
  Nin ye kominisi hakilina ye!
  Ninnu ye dɔnkili suguw ye minnu b"i bila ka taa ɲɛ tiɲɛ na k"i bila dusukunnata la. Kɛlɛcɛw bɛ dɔnkili da ka ɲɛ ani ka yeelen bɔ.
  Wa u bɛ taa a fɛ ka halakili nilifɛnw fili ni mɔgɔfaga fanga ye n"u senkɔniw ye.
  Ninnu ye npogotigininw ye. Ani npogotigi cɛɲiw minɛlenw fɛ, orcs bɛ wuluwulu bilenmanw sɔgɔ cɛɲiw sennasanbara gansanw na. U b"u jeni ni juguyaba ye.
  ninnu ye nivo ka cɛɲiw ye dɔrɔn hyper .
  Wa u bɛ taa a fɛ k"u senkɔniw fili jugu ma, halakili peaw fagalenw. Ani ultrasoundw bɔra u sin bilenmanw na, o kɛra sababu ye ka fiɲɛ yɛrɛyɛrɛ ani ka wuluw hakili ko ani u hakili bɔra.
  Wa u, u bintɔ, u ye orcw kunkolow sɔgɔ ani u fagara kɛrɛnkɛrɛnnenya la. Wa joli bɛ ka bɔ, Putin ka ursiw sara;
  Ayi, min bɛ kɔrɔtɔ, o tɛna tunun, .
  Falcon, wulu ɲɛda cogoya!
  Jama kumakan jɛlen don,
  O kumakan bɛna sa sɔgɔsɔgɔ!
  
  Aw kana kɛ okrshista ye masasigilan kan,
  Kɛlɛbolo Scarlet ka npan bɛna wuli!
  N ka elf, a tɛ paddock kɔnɔ - .
  Aw kana se sɔrɔ bɛɛ ba kan - jinɛw !
  
  Faso min bɛ nin senuya in na,
  O kɔnɔ, ni dɔrɔn de bɛ falen!
  Aw ye bast sanbara ɲini foro kɔnɔ, .
  An ka sira bɛ alijɛnɛ na!
  
  Ordre kura bɛna kɛ
  Yɔrɔ min na bɛɛ ye kelen ye ni Elf ye !
  Mɔgɔw bɛna nisɔndiya
  Faso tɛ se ka se sɔrɔ a kan!
  
  Yeelen masakɛ bɛ balo ne dusukun na
  An kana dusukasi dɔn!
  An ka hɛrɛ la an bɛ da wuli
  Dolow tun be manamana an sanfɛ!
  
  Jigiya ni dannaya bɛ dusukasi la,
  Ne dalen b"a la ko an bɛna kɛ nisɔndiya la!
  Funankɛninw bɛ ka ɲɔgɔn falen
  An ye an yɛrɛw ka kiritigɛlaw ye!
  
  Kɛlɛcɛ bɛɛ bɛ bonya
  Bɛɛ bɛ balo ni jagɛlɛya ye.
  I bɛ taa kɛlɛ la ni dɔnkili ye,
  Efian senna- tɛgɛrɛ barikama tɛ yen min ka bon ni nin ye !
  
  Ne dalen b"a la ko diɲɛ bɛɛ bɛna kunun!
  Orkshism bɛna ban!
  Tile bɛna yeelen bɔ kosɛbɛ!
  Sira, elfinisme yeelen !
  Ninnu ye npogotigininw ye yan - kalanso min ka nɛnɛ ani min ka bon kosɛbɛ. Kɛlɛcɛw ye razɔriw fili n"u senkɔni gansanw ye, ka Putin ka ursi kunkolow tigɛ.
  Olu tun ye o sunguru kabakoma suguw ye. Elfew cɛsirilan ka fin, u kɔkiliw ka bon, u bɛ ni abs sculpted ye. Nin yɔrɔ in de la orcs tɛ se ka kɛlɛcɛw kɛlɛ.
  U ka di kosɛbɛ ani u ka super dɔrɔn. Ani, ultrasound (ultrason) barikamaw bɛ bɔ sinbara bilenmanw na. Wa kɔnɔw gosira u hakili la siɲɛ kelen kokura . U kabakoyara ka lafili. Wa a kɛra i n"a fɔ u y"a ta ni bere ye k"a kari.
  Wa, bɔnɛba dɔ wulila. Wa kɛlɛcɛw y"u yɛrɛ di n"u ka fanga ye min tɛ se ka da a la.
  Kɛlɛcɛw y'a ta tugun ka dɔnkili da;
  Tiɲɛ na, a ka gɛlɛn ka fɔ ka ɲɛ
  Mun de bɛ ka makɔnɔ nin diɲɛ kura in kɔnɔ!
  An bɛna pan ka taa sankolo la,
  Ka don awiyɔn dolow kɔnɔ!
  
  Planɛti hakɛ tɛ sankolo la,
  U kelen-kelen bɛɛ n"u ka kalo jukɔrɔla diɲɛ don.
  Dolow bɛ kurunba dɔ sɔgɔli kɔrɔ, .
  Ne dalen b"a la ko an bɛna se sɔrɔ Nɔnɔ sira kan!
  
  Juguya bɛ Dugukolo o Dugukolo kan,
  Nka ni Elfinism ye mara kɛ...
  O kɔ, i dusukun bonya garanti.
  Ani, fila-fila tɛ bonyaba la!
  
  Fagalikɛla y'a ka npan kɔrɔta an kan.
  A bɛ bagabaga ka ɲɛnamaya kɛ nisɔndiya la!
  Tuma dɔw la, dusukasi, sɔgɔsɔgɔ, kasi, .
  An ba bɛ ɲɛji bɔ!
  
  Walima laala ka yɔrɔ in sɔgɔ, .
  Sankolo jugumanba min tɛ ban!
  Min hakili ka nɔgɔn, o bɛ se
  Denkɛ kabakoma, hakilitigi, ɲuman!
  
  Denw bɛ daminɛ ka bonya
  Foro nafolotigiw sɔgɔmada fɛ!
  Ala Krisita senuma bɛ an sanfɛ,
  Ni kunsigi ni kanuya ye a ɲɛ na!
  
  O tuma, da ne la, an na kɛ sankolo la,
  Denmisɛnw ka nisɔndiya minɛ...
  Aw ni ce Matigi - .
  Aw ye ne ka ɲɛnamaya jiri janya!
  
  Walisa ka mɔgɔw dɛmɛ diɲɛ fan bɛɛ la, .
  Ɲɛtaa ni ɲumanya kɔrɔta,
  Walasa jamana ka fanga sɔrɔ, .
  Ka cɛɲi tanu ni liri ye!
  
  O bɛɛ kɔfɛ, a tɛ kɛ fu ye ko i ye mɔgɔ ye,
  I n"a fɔ kɔnɔnin i bɛ boli ka taa sankolo la cogo min na!
  Yala i b"a fɛ k"i ka sugo kɛ tiɲɛ ye wa
  O kɔnɔ hakili, farikolo!
  . SABABU No. 22nan.
  Npogotigininw ye dɔnkili da kosɛbɛ ani Maria Kolesnikova tun ye super ye
  Nin ye nin dɔnkili duman sugu ye npogotigininw ye min da. Ani nin dɔnkili in ka di cogo min na. Kɛlɛcɛw bɛ dɔnkili da kosɛbɛ o cogo de la. Wa, o kan kabakomaw ni kabako suguw b"u fɛ.
  Elfe dɔ y"a fɔ ni hakilitigiya ye ko:
  - Fuhrer ye kunsigi ye ani a ka jugu dɔrɔn !
  A y'a kan jan ni kinni jira.
  Elf wɛrɛ y"a fɔ ni hakilitigiya ye ko:
  Jɔn tɛ Putin kanu?
  Bɛɛ bɛ Putin kanu!
  Jɔn tɛ Putin kanu?
  A bɛ kaso la kabini waati jan!
  
  Nka Vladimir min ye kunsigi ye, .
  An tɛ siran hali dɔɔnin
  Ani jamanakuntigi jugu dɔ, .
  Miirili bobow!
  Npogotigininw b"u hakilina fɔ ni hakilitigiya ye kosɛbɛ ani ka pɛrɛn. Wa o kɔfɛ, u bɛ bagajiw fili n"u senkɔni gansanw ye, ka Putin ka ursiw sɔgɔ ni nɛgɛ ye fo ka u faga.
  Wa o kɔ fɛ u b"a Tà k"a da Minɛ ka dɔnkili Da;
  Fasodenɲumanya wɛrɛ tɛ diɲɛ kɔnɔ, .
  An ka dugukolo bɛ i n"a fɔ dolow min bɛ sankolo la...
  Ni dannaya ni jigiya ani sugo saniyalenw ye,
  An bɛna se sɔrɔ kuntilenna jɛlenw kan!
  
  An de kɛra mɔgɔ fɔlɔw ye ka sennateliya kɛ sankolo la,
  Elfarin ye sankolo konnɛgɛ di an ma !
  Bɛɛ bɛ i n"a fɔ sisan subaga ŋana dɔ,
  Ka se ka diɲɛ ka fɔɲɔba dan ye!
  
  Ayiwa, i ka miiri waati kɔrɔw la - .
  Baganw fariw la an tun bɛ boli ni kulusi ye!
  Ɲɛtaa barokun ye min tɛ tiɲɛ, min tɛ ban, .
  Dɔnniya k"an barika bonya!
  
  Sara nɔ na, ŋaniw bɛ i sen kɔrɔ,
  Nin sifa in bɛ i ko waraba jugu!
  Ntumu bɛ pɛrɛn: cɛ, i makun - .
  Ani serubɛnw bɛ u ɲɛda sɔgɔsɔgɔ ni dimi ye kosɛbɛ!
  
  Bɔyɔrɔ kelenpe de bɛ yen ka Bɔ dingɛ dunba kɔnɔ, .
  Ala Sebaayabɛɛtigi ye Dafɛnw ka sebaaya ye.
  I bɛna kɛ fɛnw ye, i ka da ne la, setigi, .
  Ni hakilijagabɔ nana dɔnniya la!
  
  O la, i kana sɛgɛn i ka tabali la, den
  I bɛ fanga belebeleba sɔrɔ!
  I na alijɛnɛ kɛ i yɛrɛ ye, kamalennin, .
  I bɛ se ka fɛn min da i bɛ se ka sugo dɔrɔn de kɛ!
  
  Diɲɛ kura kɔnɔ, dɔnniya fana ka kan, .
  An balimaw bɛ yen, ne dalen b"a la ko somɔgɔw.
  Juguya kana kɛ diɲɛ kɔnɔ,
  An bɛɛ ye an ka Elf Ba ka denbaya ye!
  Npogotigininw ye dɔnkili da cogo min na ni hakilitigiya ni daminɛ ye, o ye nin ye. Wa u kanw bɛ kabakow bange dɔrɔn.
  O cogo de la u bɛna a ta, wa npogotigininw bɛ dɔnkili da kosɛbɛ. Wa tuguni u bɛ se ka dɔnkili da daminɛ u fogonfogon sanfɛ. Ani k"i ka kan dafalenw jira ani minnu ka nɛnɛ kosɛbɛ ani minnu bɛ mɔgɔ nisɔndiya.
  Ninnu ye npogotigininw ye, n"u ye dɔnkili da walima ka tulon kɛ, a bɛna kɛ nɛnɛ ye tiɲɛ na.
  Wa kɛlɛcɛw bɛ sanpɛrɛn bɔ u disi bilenmanw na tugun ka orcw faga. Fɛn bɛɛ bɛ kɛ cogo la min bɛ bɛn ɲɔgɔn ma sɔrɔdasiya siratigɛ la. Ani, npogotigininw sennasanbaraw, sennasanbara bulamaw bɛ halakili bololanɛgɛ tiɲɛnenw fili san fɛ. O min bɛ nɔba bila tiɲɛ na.
  Wa, elf npogotigininw bɛ u juguw gɛn tiɲɛ na, nin ko in na, Putin ka ursiw, ka don sanubɔlan kɔnɔ. Wa o kɛlɛ jɔnjɔn ni min bɛ taa ɲɛ ni halakili ye pewu, o bɛ kɛ.
  Ani kɛlɛcɛw b"u yɛrɛ jira k"u jagɛlɛya ka bon kosɛbɛ. Wa u bɛna a ta ka fiyɛ ni dimiba ye, ka baara kɛ n"u senkɔniw ye. Wa nin fiyɛli in bɛ mɔgɔ tulo tigɛ ani ka mɔgɔ kunkolo gosi. Wa a bɛ 'yɛrɛlabɔli Dabɔ wuluw kun na.
  Wa u, n"u hakili Bɔra u la, u bɛ Bìn k"u kunkolow Dòn "kɔnɔna na n"u dawolo nɛrɛmuguma ye.
  O kɔ fɛ u bɛ dɔnkili Da tugun ni dusu ye kosɛbɛ k'u ɲinw Bɔ;
  Oh Pushkin, i eccentrique ye fili ye,
  An man kan ka bana kaban!
  O bɛɛ kɔfɛ, Mɛkalo binkɛnɛ kura kasa,
  Se bɛ bɛɛ gɛn ka bɔ dilan kan!
  
  Snowdrops bɛ falen kaban, .
  U bɛ ni su glaze saniyalen ye...
  A bɛ sugo yeelen nɔgɔlen dɔ bange, .
  Kamalennin b"a fɛ fɔɲɔba wɛrɛ ka na!
  
  Kaban, nɛnɛ bɛna kɔsegin,
  Tɔɔrɔ jugu ka nɔgɔ bɛna tunun...
  Kɔnɔboli nɔɔrɔ fo abada, .
  Npogotiginin ka ninakili duman min!
  
  Fɛn bɛɛ ka ɲi cogo min na kamalenninya waati, .
  Ani Mɛkalo ye sigida ka kamalenninya ye!
  Yiri bɛ bugɔ ni sɔgɔlan ye, .
  Sanpɛrɛn bɛ yɛrɛyɛrɛ, ka bɔgɔdagaw bɔn!
  
  Kaban, bajiw bɛ girin i n"a fɔ trill, .
  Ani musew bɛ u ka jikuruw mankanw sɔgɔsɔgɔ.
  Nin ye berew falenni ye - .
  O cɛɲi bɛ dusukun sumaya!
  
  An ka mara kɔnɔ fɛn bɛɛ cɛ ka ɲi,
  Bin bɛ i n"a fɔ velours min bɛ muso dɔ ka fini na.
  Nka, fiyentɔya
  I jija ka sigi dugu kɔnɔ ni kuncɛbaya ye!
  
  Mun na an mago bɛ dugu ni dugu la, .
  Aw ka kɛ i n"a fɔ kungo kɔnɔ, ka taama kungo kɔnɔ.
  Wa ni nɛnɛ bɛ yen, .
  Boli sennasanbara bɛ a nɛnɛ dɔrɔn!
  
  Jamu ye o fanga sugu di,
  Ko an bɛ se ka masaya kɛ i ko ala.
  Yan, shɔ ye sanu ye foro la, .
  Ikoni ɲɛda gɛlɛn bɛ yeelen bɔ!
  
  Svarog Slavic Fa senuma - .
  A ye yamaruya di an ma ko an k"an balimaw kanu ani ka ɲɛnamaya kɛ u ye!
  Min ye mɔgɔba ye, min kɛra koɲuman, .
  O bɛɛ kɔfɛ, Dabaga yɛrɛ sɔnna gengenjiri ma!
  
  Ani kɛlɛcɛ yɛrɛ bɛna npan sɔgɔ,
  Sabu fariyakow be ɲɛnamaya kɔnɔ!
  Matigi ko: Ne tɛna hɛrɛ di aw ma,
  O bɛɛ kɔfɛ, jahanama, dannaya ye fanga tɛ min na!
  
  O la sa, kana da a la ko sunɔgɔ ye sankolo ye,
  Tiɲɛ na, nisɔndiya kunba ye lamaga-lamagali ye.
  Ani i bɛ kɛlɛ kɛ ten dare - .
  Walisa fagalikɛla ka yafa ɲini!
  
  Wa ni a kɔsegira a yɛrɛ ma, .
  Rod bɛna dɛmɛ, i ka da i denkɛ la!
  Aw bɛ buguri ni nɔgɔ bɔ aw kun na:
  Mun b"i bila ka sɔgɔsɔgɔ - n b"a ban o la!
  Kɛlɛw tora senna ni timinandiya ni bonyaba ye. Joli caman tun bɛ woyo. A fanba ye elf sungurunninw ye, u tun bɛ baara kɛ n"u senkɔni gansanw ye.
  Wa n"u ye kɛlɛ Kɛ, o bɛ mɔgɔ faga kosɛbɛ, ka Putin ka ursiw Tiɲɛ.
  A ka kan k"a fɔ ko kɛlɛw ye joli bɔn ten. Wa npogotigininw bɛ Zelensky ka piramidi tankiw kan hali bi.
  Wa nin ye binkanni juguba ye min ka bon kosɛbɛ. Wa a bɛ ni nɔ bila sanubɔlan gɛlɛn cogoya la.
  Ani senkɔniw bɛ halakili nilifɛnw fili ni fanga belebeleba ye min bɛ tiɲɛni kɛ.
  Wa elf npogotigininw bɛ dɔnkili da ka tɛmɛ o kan yɛrɛ;
  Ne Fasokanw ye ni barikama ye, .
  A tɛ se ka ɲɔgɔn bɔ nin diɲɛ jugu in na...
  O bɛɛ kɔfɛ, Elfia ka ɲi cogo min na - .
  Sumaya ni yeelen caman bɛ a kɔnɔ!
  
  Kɛlɛ kɛ a ye, ka taa jahanama la ni kɔnɔw ye,
  O bɛɛ kɔfɛ, Fasodenba si tɛ nin diɲɛ in kɔnɔ min nafa ka bon ka tɛmɛ o kan!
  O bɛɛ kɔfɛ, yɛrɛɲini ye kojugubakɛlaw ka nkalon ye, .
  Ani jinɛ jugu b"a ɲɛda haramulen sɔgɔsɔgɔ!
  
  Aw ye mun kɛ jamana ye - cɛw, anw ye wuluw ye,
  An bɛ se ka min kɛ Patronymic ye, o tɛ bɔli kɛ!
  An ye denkɛ nɔɔrɔmaw ye - an ka jate ɲɔgɔn ye ni Ala ye, .
  An ka fɛn min bɛ sira kan ka bɔ pedestal la, an k"o gosi!
  
  E ne faso ye jamana senuma ye,
  Tuma dɔw la, an bɛ ɲinɛ ka baara kɛ I ye!
  Aw ye o kulu jate denbaya kelen ye, .
  Fa jɛɲɔgɔn hakilitigi genie Fralin !
  
  N ka jamanaba kɔnɔ, taamasyɛn kanulen dɔ bɛ yen, .
  O bɔrɔ min bɛ ni wulu kunkolo fila ye, o jɛnsɛnna!
  Kɛlɛ ni sɛnɛfɛn ye, ni jama dangalen ye,
  Solntslavnaya Elf kuncɛba ye !
  
  Ne ka kɛlɛbolo filɛ nin ye - a donna Orklin, sanpɛrɛn,
  Naziw ka jamaba bɛ ka jinɛ juguw bɛɛ labɔ!
  Fɛn min tora "Tigɛw" ni "Panthers" la, o tun ye binkɛnɛ tigɛlenw ye , .
  Jahannama jinɛw kɔrɔtɔlen don kaban ka ɲɔgɔn sɔrɔ!
  
  U bɛna bɔn ni jahanama lava ye - jɛmukanw, .
  Kɔnɔw ka kulu dɔ laselikɛla tun bɛ kuma mun kan!
  Mɔgɔ minnu binna, olu na kunun ka taa ɲɛnamaya banbali la.
  Ala Bere bɛna ɲɛnamaya kɛcogo nɔɔrɔma di,
  I kana Matigi sɔsɔ dɔrɔn,
  An ka sabati dannaya la: ne ni e!
  O la, npogotigininw bɛ dɔnkili da kosɛbɛ. Wa u bɛ halakili nilifɛnw Bɔ ni punching fist belebelebaw ye. Nin bɛɛ bɛ na ni tiɲɛni hakɛ ye o cogo de la.
  Wa o cogo la kɛlɛcɛw y'a Tà k'a Segin, ni dusuba ye, ka sanpɛrɛn Bɔ u sinbara bilenmanw na k'a Tà tiɲɛ na k'a Furu. Nin ye tiɲɛ na nɛnɛba ye kosɛbɛ ani ka tiɲɛni kɛ. Wa ni nɛgɛ si tɛ yen, an k'a fɔ.
  Npogotigininw bɛ sɔgɔsɔgɔ. Wa o kɔfɛ, elf min kunsigi ye bulama ye, o y"a sin bilenman digi bazooka butɔni kan ka dɔnkili da:
  - Nɔɔrɔ, elfew b'a fɔ an ye, .
  Orcw bɛna maloya!
  Npogotigininw bɛ dɔnkili da ni nisɔndiya ye ani u bɛ panpan i n"a fɔ bololanɛgɛw. Ani bololanɛgɛw ye kɛrɛnkɛrɛnnenya la ping pong kama.
  Wa tiɲɛ na, sennasanbaraw bɛ bagajiw fili ka Putin ka ursiw gosi.
  O waati kelen na, npogotigininw fana bɛ dɔnkili da;
  A gosi k"a sɔrɔ i ma dogo, .
  Dannaya tɛ kumaw la kabini waati jan!
  Poyi ka kan ka marifa ci i n"a fɔ tankiw, .
  Aw ye jugu gosi a cɛmancɛ la!
  
  Fɛnw bɛ i n' a fɔ marifa mankanw - .
  Walisa baji ka woyo tuma bɛɛ!
  Ani sɔgɔsɔgɔninjɛ dɔ, grenade dɔ pɛrɛnni, .
  Ani ka bɔ ruble tilancɛ la, ruble kelen fiɲɛba bɛ bɔ!
  
  I tɛ se ka nisɔndiya sabati fariyakow fɛ,
  Nka ɲɛnamaya tɛ yen ni fariya tɛ!
  Aw ye mɔgɔ wɛrɛw bila ka taama layini na, .
  I bɛna dumuni sɔrɔ tilelafana na!
  
  I bɛ se ka tulon juguw kɛ,
  Nka kɛwale ɲumanw de ka kan...
  Dusukun na an ye misiw ye, an tɛ sagaw ye, .
  Ani, bɔrɔ bɛ se k"i gosi i ka fali la!
  
  Ɔwɔ, npan ye garanti ye min bɛ se ka da a kan, .
  Tiɲɛ bɛ a kɔnɔ, jalaki tɛ!
  Kana kɛ faama maloyalen ye, .
  Kana Sitanɛ bato!
  
  Nisɔndiya bɛ kungo bulu bɛɛ la,
  Nisɔndiya bɛ ɲɔkisɛ suguya bɛɛ la.
  Aw ka teliya ka don kɔrɔya dingɛ dunba kɔnɔ - .
  A to kunsigi jɛman min bɛ i ka batoso la, o ka tunun!
  
  I tɛ se ka dusukun san i yɛrɛ ye,
  Wa i tɛna se k"i ka bonya feere!
  An bɛ maana dɔ sɛbɛn ɲɛnamaya kan,
  Fortune ye denba ye a tɛ ba ye!
  
  Min tɛ siran saya ɲɛ, o ye dubaden ye.
  O bɛɛ kɔfɛ, jagɛlɛnw dɔrɔn de; dɔn , a ɲɛnama don !
  An bɛ pan san fɛ i n"a fɔ kɔnɔnin min bɛ wele ko falcon,
  Ni i ye panpan, i ye kɔrɔbɔli tɛmɛn kaban!
  
  Jahanama ni sankolo bɛ siranbagatɔ fɛ,
  Ani jagɛlɛn bɛ dimi makɔnɔ ni nisɔndiya ye!
  Yala i b"a fɛ ka nisɔndiya caman sɔrɔ wa?
  I bɛna dusukunw ka jikuruw wuli!
  
  O tuma la, mɔgɔ o mɔgɔ na kɛ i balima ye,
  O kɔfɛ, kɛlɛcɛ bɛ bonya yɔrɔ bɛɛ...
  So ni sigiyɔrɔ fila bɛɛ bɛna to ɲɔgɔn fɛ,
  Dusu b"an sama ka taa jagɛlɛya la!
  Npogotigininw ye dɔnkili da kosɛbɛ. Kɛlɛcɛ nisɔndiyalenw ka kulu kabakoma dɔ. Aw ye aw jija ka gɛrɛ nin cɛw la. Ani kɛlɛcɛw cɛ ka ɲi ani u ka kɛnɛ.
  Npogotigi kɛlɛcɛw b"u ka kungo-kɔnɔ-cogo jira. Ani ka manamana ni safir ɲɛw ye.
  fɛn dɔ Labɔ min bɛ Tiɲɛ kosɛbɛ o yɔrɔnin bɛɛ.
  Wa npogotigininw fanga bɛ u ka cosmic aplomb kɔnɔ hali bi. Wa sanpɛrɛn bɛ bɔ ɲɛw ni kɔnɔbaraw la.
  Wa npogotigininw fana ye pewuw fili sanfɛ n"u sennasanbara gansanw ye. Wa u ye o ɲɔgɔnna fɛn jira ni kungo kɔnɔ tɛmɛsira ye ani dɔlɔminna.
  Ninnu ye npogotigi kabakomaw ye minnu ɲɔgɔn tɛ yan. Ani u bɛ fɛn bɛɛ jira cogo min na.
  Ani tuguni sanpɛrɛn ka bɔ barajuru rubi sinw na. Kɔnɔw bɛ Bìn bugɔliw kɔrɔ ka Bìn, u bɛ Bìn jibɔw fɛ. Wa dawolo bɛ orc suguya bɛɛ kunkolo Dòn.
  O waati kelen na, npogotigininw ye dɔnkili da ni dusu ye kosɛbɛ;
  Elfia faso cɛɲi wɛrɛ tɛ yen ka tɛmɛ o kan,
  Kɛlɛ o kama ani i kana i yɛrɛ wuli!
  Mɔgɔ si tɛ yen min ka di ka tɛmɛ nin kan diɲɛ kɔnɔ
  Dugukolo bɛɛ ye yeelen fitinɛ ye Elf!
  
  Bɛɛ ka jamana bɛ ni awiyɔn ɲumanw ye,
  Ani mobili ninnu ye sanfɛ-klasi dɔrɔn de ye!
  Teriw bɛna pan ka taa sankolo la,
  A dɔgɔyalenba ye Karabas bagabaga ka bɔ dugujukɔrɔ!
  
  Orklin ka pankurunw ye bɛɛ tiɲɛ,
  Wa Orktai dugu kɔnɔ u taamana ka taa Oklin !
  An bɛ elfinisme ye ni Tle ye yɔrɔjan,
  A to kurunw ka taa Venus la!
  
  An bɛna duguw jɔ Marisikalo kan
  Ani an bɛna se sɔrɔ Jupiter kan!
  Nisɔndiya ka kɛ diɲɛ bɛɛ kɔnɔ,
  Wa, taamasiyɛn bɛna kɛ duuru dɔrɔn ye!
  
  Ladilikan jamana si tɛ yen min ka di an ye ka tɛmɛ o kan,
  Ani, i ma se ka dɔ sɔrɔ min ka di ka tɛmɛ o kan, min cɛ ka ɲi ka tɛmɛ o kan!
  Fenin ŋana de ye fɔlɔ ye ka daminɛ,
  Phtalin tora a ka sira kan!
  
  Orkler tun b"a fɛ k"an ka hɛrɛ tiɲɛ,
  Ani a ye binkanni kɛ ni nanbara ye samiyɛ funteni na!
  Mɔgɔ dɔ ye daji da niw kan, .
  Ikomi a ye layidu ta ni Sitanɛ ye!
  
  Orc juguw ma se u ka cɛsiri la, .
  Tear Elf ni elves ka kɛ fɛnw ye !
  Sanu jɛgɛ de tun tɛ dɛmɛ don, .
  Ani nafolo belebeleba dɔ ye gosi!
  
  Wa Matigi tɛ min bɛna i dɛmɛ fana,
  Ani seko, tiɲɛni, ɲumanya!
  Jinɛw kana u ɲɛda sɔgɔsɔgɔ ni fɛnɲɛnamaw ye - .
  Aw kana bololanɛgɛ dilancogo tiɲɛ!
  
  Dannaya bɛ se ka kuluw lamaga
  Ni dalilu b"i bolo ka da o la!
  Wa o kɔ, an bɛna kabako dɔ sɔrɔ, balimaw,
  Mun de ye jagɛlɛya ni bonya di an ma!
  
  Minnu sara, olu man kan ka kasi kosɛbɛ,
  Sabula sogo ye sisi nɔgɔlen dɔrɔn de ye!
  Ani sennasanbaraw bɛna bila bast sanbara nɔgɔlenw nɔ na,
  Diɲɛ kura kɔnɔ - kamalenninw tuguni!
  
  Wa o kɔfɛ, ka kɛɲɛ ni Rod ka buguri mankan ye, .
  An bɛna teriw kunbɛn, ka an bɛnbaw dɔn!
  Parce que nature bɛ i biri an kɔrɔ, .
  An bɛna an yɛrɛw ka alijɛnɛ jɔ!
  Npogotigininw, tiɲɛ na, u tun bɛ dɔnkili da kosɛbɛ, wa u y"u kan jan ni cɛɲiw jira kosɛbɛ.
  Wa, senkɔniw bɛ pikirijikɛlanw fili minnu ka nɔgɔn kosɛbɛ ani minnu bɛ mɔgɔ faga. Nin ye koba ye.
  Wa u bɛ Bìn ka ɲɛ orcw ka dawolo ni u da la. Ka mɔgɔfagala dɔ labɔ.
  Elf dɔ min kunsigi bilennen don, o ye Putin ka ursiw ta k"u gosi, k"u gosi ka bɔ ni fraise barajuru ye. Wa a kɛra nɛnɛba ye kosɛbɛ.
  O npogotigininw n"u sennasanbara jɛlenw bɛ kabakow kɛ dɔrɔn. Ani damn u bɛ ni killer effect ye.
  U bɛ Furu o cogo de la, wa an k"u Dòn ni sanpɛrɛn ye k"u ka saya ni tiɲɛni tɛmɛsira ɲɛnamaw Jira ka Bɔ sinbara bilenmanw na.
  Wa tugun, ka bɔ rubi sinw na, o ye kɛlɛ nɔba ye ani min ɲɔgɔn tɛ ani ka Putin ka ursi su don sanubɔlan kɔnɔ.
  Wa o kɔfɛ, npogotigininw ye dɔnkilida daminɛ tugun;
  N ye layidu ta Fasokanba ye,
  Baara kɛ diɲɛ ye, ka na ni yeelen banbali ye!
  Gɛlɛyaw ni tɔɔrɔ ka bɔ daminɛ na,
  I b'a fɛ ka kasi - i n'a fɔ i ye denmisɛn ye !
  
  Oh, dusukasiba bɛ Ala la cogo min na diɲɛ kɔnɔ - .
  A bɛ iko nin Dabaga in ye diɲɛ jinɛ ye!
  O boon bɛna tiɲɛ ni bɔnɛba ye,
  Kamalennin min fiyɛra, o bɛna taa a kaburu la!
  
  Ayi, kana mɔgɔ wɛrɛ ka dɔnniya ɲini,
  An ka Faso Senuman nɔɔrɔ kama!
  Ani ne mago bɛ jagɛlɛya la min tɛ dugukolo kan, .
  Walisa a kana to jɔn bɔnɛnen ye!
  
  O bɛɛ kɔfɛ, yɔrɔ tɛ kɛ i n"a fɔ sɛrɛkili, .
  A tɛ ban - i n"a fɔ hadamaden ka miiri !
  Wa mɔgɔ bɛ teri ɲini yɔrɔw la,
  Hali n"an ka siniɲɛsigi ye ka kɛlɛ kɛ ani ka kɛlɛ kɛ!
  
  An ma wolo walisa ka ɲɛnajɛ kɛ fu, .
  Lot ka gɛlɛn, nka cogo wɛrɛ tɛ yen!
  O bɛɛ kɔfɛ, Irisikaw tun bɛ kɛlɛ kɛcogo dɔn tuma bɛɛ,
  Ne fana ye kɛlɛcɛ ye, hali ni ne ye denmisɛn ye!
  
  Ne tɛna nkalon tigɛ, ka kɛ Ala ɲɛsiranbali nanbarakɛla ye, .
  Kɛlɛ tun ka di ne ye, ne tun tɛ ne dusukunnataw dogo!
  Nka a kɛra gɛlɛya ye ne bolo ka faamuyali sɔrɔ,
  Faso bɛ ka ŋunan, n terikɛ!
  
  Wa sisan, sugandili bɛ ne bolo tugun,
  Kɛlɛ kɛ ni bonya ye walima i ka sa!
  O la, ɲɔgɔndan min tun bɛ siniɲɛsigi kartiw kan, o binna, .
  Jiginni na, dingɛ dunba dɔ dɔrɔn de bɛ yen ani dɛmɛnan dɔ!
  
  Nka ne ye ne sago lajɛ sisan ka kɛ bololanɛgɛ ye.
  N ye delili kalan ani ka n farikolo yɔrɔw tension!
  Aw ye jugu fili ka bɔ jɔyɔrɔ la, .
  Jiri dɔ bɛ pɛrɛn dusukun na!
  
  Sisan ne b"a dɔn ko a bɛ se ka kɛ ka se sɔrɔ
  Ani, Elfia ka kɛ masakɛ ye san kɛmɛ caman kɔnɔ!
  An bɛna kɛ mɔgɔ ye min yɔrɔ ka jan kosɛbɛ dugukolow kan,
  An ka Elf bonya poyi ni vɛrɛsi kɔnɔ!
  
  Walasa ka Elphia senuma jamana barika bonya,
  Dɔnniya hakili ka kan ka kɛ an na!
  U ye Sebaayabɛɛtigi ɲininka delili la ko:
  Walisa dɔnniya diɲɛ yeelen kana faga fo abada!
  O bɛɛ kɔfɛ, npogotiginin minnu bɛ yan, olu ye elf glamorous dɔrɔn de ye. U cɛ ka ɲi kosɛbɛ ani u bɛ mɔgɔ kabakoya. Ayi, i tɛ se ka tɛmɛ u fɛ.
  I bɛ se ka to o npogotiginin suguw waleɲumandɔn na waati janba kɔnɔ.
  Wa n"u fana y"a ta k"i gosi ni sanpɛrɛn ye ka bɔ i kɔnɔbara la.
  Wa Putin ka ursiw bɛna jeni kosɛbɛ.
  Npogotiginin nisɔndiyalenw filɛ nin ye - sugu minnu ka bon kosɛbɛ. Ani u b"u ka tɛmɛsira kabakomaw jira.
  U dɔ, n"o ye orc fuck ye, o y"a jira ko:
  - Alɛkisandiriba bɛ ka lafiɲɛ !
  Dɔ wɛrɛ sɔnna o ma:
  - Lafiɲɛ ni keleya !
  Wa a ye halakili nilifɛn fili n"a senkɔni gansanw ye fanga fagalen na.
  Ninnu ye npogotigi kabakoma dɔw ye yan. Fanga ni fanga min bɛ mɔgɔ degun dɔrɔn.
  O cogo la, kɛlɛcɛw ye u ta tugun ka dɔnkili da;
  A tun sigilen bɛ ni npogotiginin ye
  Geese fila nisɔndiyalenw...
  Orcw y"u yɛrɛ jira
  Geesew ye whelped kɛ!
  Tiɲɛ don, nin ditties minnu bɛ yan, olu de bɛ manamana kosɛbɛ ani ka nisɔndiya kosɛbɛ ni dusukunnataba ye.
  Ani elf kamalenninw fana bɛ kɛlɛ kɛ. U ye mɔgɔbaw ye minnu bɛ wale kɛ ni hakilina belebeleba ye.
  Wa kamalenninw fana bɛ feats jira. Ani elf cɛdenw, minnu ye denmisɛnw ye hali bi ani u bɛ halakili nilifɛnw fili n"u senkɔni gansanw ye. Wa hali bi u bɛ dɔnkili da;
  Tutigɛbagaya kanpaɲi dɔ la, kana barika dɔgɔya, .
  Hali ni sira ka gɛlɛn ni kɛlɛ bɛ yen!
  Fasoba nɔɔrɔ kama - Fanga Senuman, .
  O bɛɛ kɔfɛ, dannaya ni cɛdenw b"a dɔn ko a nafa ka bon!
  
  Kɔsa in na dɔrɔn, sankolo tun bɛ hɛrɛ la, .
  O jirisunw tun bɛ falen i n"a fɔ sanu foro kɔnɔ!
  Nka Putin ye donsokɛ dɔ da an ɲɛda la,
  Ala k'a to a ka se kaburu la!
  
  O buru jukɔrɔ an bɛ taa kanpaɲi kɛ, .
  Nka an ka sira bɛ Orkmacht kɔfɛ.
  Fasokanw ka jamanaden kuncɛbaw,
  An bɛɛ dimina ɲɔgɔn fɛ!
  
  Tilebin bɛ na ni fiɲɛba ye,
  Nka, i kana i ka sanbara don fɔlɔ!
  N y'a fɔ n terikɛ ye : boli, ka ɲɔgɔn ye joona, .
  Tutigɛbagaw ka kɛlɛbolo bɛ kɛlɛ kɛcogo dɔn!
  
  An bɛ derail echelons, .
  Ani ka bɔ lamini na an ye kolonw gosi!
  Denmisɛnw bolila sennasanbaraw cɛma nɛnɛ cɛma, .
  Ani sagagɛnnaw bɛ mankan bɔ ka bɔ u kɔfɛ!
  
  Nɛnɛ na, tasuma kelen b'an datugu, .
  Walasa ka dɔ bɔ nɛnɛ fɛ yɛrɛyɛrɛ la dɔɔnin dɔɔnin!
  Elf ye dibi min datugu ni juguya ye, o bɔ yen,
  Aw ye jiri karilen in lasegin a cogo kɔrɔ la!
  
  E Yesu, Jamana Senuman Matigi,
  I ye nɛɛma layidu ta siyaw ye!
  Sisan hinɛ daɲɛ ye kungo ye cogo dɔ la,
  Kabakurun dɔrɔn de bɛ nɛgɛ nɛnɛman na a lamini bɛɛ la!
  
  O bɛɛ kɔfɛ, hali rosow bɛ nɛnɛ nɛnɛ na, .
  Nka dusukun ni Ala bɛ ɲɛnamaya senuma!
  O kɔfɛ, san kɛmɛ caman kɔnɔna na, jisigiyɔrɔw bɛna wuli, .
  Ani, mɔni dumanba bɛna woyo bajiw kɔnɔ!
  
  An ka fanga tiɲɛni cakɛdaw fili Fasokanw na,
  Cɛ kuncɛba bɛna a kamankunw tilennen to!
  Hɔrɔnya la, tiɲɛ don, an bɛ nisɔndiya ka tɛmɛ tɔw bɛɛ kan, .
  Aw bɛ teliya fara dolow bolitɔ yɔrɔjanw kan!
  Nin tutigɛbaga ninnu - sennasanbaraw ni cɛden minnu ɲɛw jɛlen don, n"u bɛ fini surunw don - olu ye kabako ye dɔrɔn.
  Wa u denmisɛnnin senw bɛ saya shɔ misɛnninw fili nka u bɛ tiɲɛni kɛ.
  Ani elf npogotigininw bɛ kɛlɛ kɛ.
  Wa npogotiginin minnu bɛ bɔ mɔgɔ cɛɲiw la, n"u b"a ta, u bɛ jugu gosi ni butɔni digilen ye ni u sinw rubi sinw ye. Wa, fɛn bɛɛ bɛ kɛ kabako ye kosɛbɛ ani ka mɔgɔ faga.
  Kɛlɛcɛw senw, tiɲɛ don, sanbara tɛ u la. U sennasanbara don ani u bɛ mɔgɔ kabakoya.
  Ani min bɛ se ka farikolo lakika dɔ da.
  Walima n"a sɔrɔ o ye ko ye wa?
  Wa npogotiginin farikolo ye farikolo ye ani a farikolo bɛ tile. Wa, i tɛna mɔgɔ si sɔrɔ min cɛ ka ɲi ka tɛmɛ o sunguru suguw kan. Mɔgɔ wɛrɛw tɛ se ka min kɛ, u bɛna o kɛ.
  Wa ni npogotigininw ye fiyɛli kɛ kaban, o tuma na fɛ, kɔnɔw bɛna bin Putin ka ursi kunkolo kan k"u kunkolo kari.
  Tiɲɛ na, nin bɛna kɛ kabako ye ani kabako ye.
  . SABABU 23NAN
  Maria Kolesnikova de tun ye fɔlɔ ye yan ani sunguru dumanba tun don. Ani a tɛ mun kɛ? Wa a ka kulu fana bɛ sanfɛyɔrɔba la - dɔrɔn hyper .
  Wa o kɔfɛ, npogotigininw bɛna a ta ka dɔnkili da;
  Elven kɛlɛcɛ jagɛlɛn - .
  A bɛ iko i ma siran dɔn kabini i wolola!
  Nka tiɲɛ yɛrɛ la, a ye naloman ye
  I tɛna kisili sɔrɔ abada!
  
  Nin ye dimi ka sanpɛrɛn majigi ye;
  Hakiliba dan tɛ minnu na, olu fanga!
  Aw bɛ kolow jɛnsɛn ka kɛ buguri ye, .
  I bɛna saya sɔrɔ kungo kɔnɔ!
  
  I kolow na gɛlɛya i ko kabakurun,
  Sabula jinɛmuso bɛna siginiden dɔ kalan yan!
  An ka minɛn fitinin cɛɲi dɔ fili i kɔrɔ,
  Fɛn min bɛ kɛ ka mɔgɔ wɛrɛw sabati!
  
  I tun b"a miiri ko i bɛ se
  Aw ka se sɔrɔ an kan ni ɲɛtaa barikama ye!
  Nka i ko jinɛw kɔnɔbara la,
  I bɛ degunba kɔnɔ!
  
  Chance t'a la ka dankari kɛ
  Aw ka se sɔrɔ an ka kisɛ fɛnɲɛnamafagalanw kan!
  An ka ko ban ni kuma nɔgɔlenw ye,
  Fiɲɛbɔlan tabaliya - kuma fu!
  
  Crow ka bɔ yan - .
  N ka gyrfalconw dimina kosɛbɛ!
  An ka Juda fili jahanama kɔnɔ;
  Ka sankolo tiɲɛ ni dimi jugu ye!
  
  Wa o kɔfɛ an ka majigi ye sanfiɲɛ ye, .
  Barika tɛna kɛ yen abada!
  Misikili bɛna kɛ kabako kabakoma ye,
  I n"a fɔ jibɔyɔrɔ min bɛ ka pɛrɛn, o mankan!
  
  I na se i kɔ la, .
  Lava min bɛna hali faraw wuli!
  Phtalin fana tɛna dɛmɛ , .
  Ani mɔgɔ o mɔgɔ bɛ mansamara mara!
  O kɛra koba ye tiɲɛ na. Npogotigininw bɛ dɔnkili da k"u sin farilankolonw jira ni sinbara bilenmanw ye.
  U cɛ ka ɲi kosɛbɛ. Wa u ka finiw ye kelen ye - panti finmanw. Nka pantiw kulɛriw ni u kulɛriw tɛ kelen ye, ani ja dɔw bɛ u la.
  Ninnu ye super kɛlɛcɛw ye tiɲɛ na. Wa u bɛ se ka fɛn bɛɛ nɛnɛ yɛrɛ ani ka fanga jira.
  O la, sungurunnin dɔ min kunsigi ye polka dot ye, o ye orc jenerali minɛ a nugu la n"a senkɔniw gansanw ye. Ani a bɛna digi cogo min na.
  Npogotigininw bɛ ka sɔgɔsɔgɔ:
  - Kelen fila Sàba, .
  Aw ye orc tigɛtigɛ ka kɛ fɛnw ye!
  Wa dɔ wɛrɛ ye orc wɛrɛ gosi batoso kɔnɔ n"a kɔkili ye. A binna ka sa.
  Nin npogotiginin ninnu bɛ ten - tiɲɛ na, a ka kan k"a fɔ dɔrɔn ko u ye super ani hyper level kɛlɛcɛw ye .
  A ɲini ka gɛrɛ ninnu na. Wa ka Bɔ sinbara bilenmanw na sinw bɛ Furu fo hali kabakurunba dɔ tɛna Kɛ i n'a fɔ a bɛ Se.
  Nka o waati kelen na, npogotigininw fana bɛ dɔnkili da;
  Tiger claws - nɛgɛ fanga, .
  Eruption (Bɔli)!
  Horizon bɛ ka dɔgɔya, .
  Orkiskhan ka kɛlɛbolo bɛ ka boli !
  
  Nka an ka elf kɛlɛcɛ barika ka bon - .
  Aw kana kari ni fɛnɲɛnamaw ka degun ye!
  Hali cɛdennin dɔ
  A bɛna a jira i la i bɛ se ka gosi cogo min na!
  
  O bɛɛ kɔfɛ, Elfia kɔnɔ, npan bɛ i n"a fɔ fɔlikan, .
  Aw ye kɛlɛ seko dɔn fana!
  Aw ka aw ka darapow kɔrɔta sanfɛ,
  Ni Ala ɲɛda ye - Yesu!
  
  Nin ye se sɔrɔli baara ye, .
  Barikantanw ta tɛ - hakili ni farikolo la!
  Okrmakht ye binkanni kɛ samiyɛ funteni na,
  O la sa, a halaki ni seko ye!
  
  An ka kɛlɛbolo ye kabako ye bɛɛ bolo - .
  Fanga b"a la ka tɛmɛ dan kan!
  Kɔgɔji bɛna funu kosɛbɛ,
  Jikuru jɛman dɔ bɛ ka sɔgɔsɔgɔ!
  
  An ye jama tigɛ ni npan ye,
  Putin fana bɛna bugɔ!
  Kɛlɛcɛ bɛ kilomɛtɛrɛw suman, .
  A bɛ paraziti juguw faga!
  
  Fuhrer tun b"a miiri ko a bɛna bɛɛ minɛ, .
  Nka o jaabi la, gosili kɛra ni npanw ye!
  Wa an ka cɛ ko, o bɛ se, .
  Aw tɛna foli kɛ ni Paki gato ye!
  
  Hali Tigɛw tɛ se k'i kisi
  An bɛ se ka kuntigiya kɛ u kan!
  Ani lilac kulɛri jukɔrɔ Mɛkalo la,
  An bɛ ka taa ɲɛ ni kuncɛbaya ye!
  
  O la sa, i hakili to a la, kɛlɛcɛ kamalennin, .
  I n"a fɔ Fasokanw ye yɔrɔ senuma ye bɛɛ bolo!
  Ani ka bɔ ikomi ɲɛda senumaw - .
  U b'a fɔ ko: mun bɛna kɛ senuma ye!
  Npogotigininw ye dɔnkili da cogo min na, k"u ka kuma fɔ ni fanga ye kosɛbɛ, k"u ka kominisi fanga jira. Wa n"u y"a Tà, u bɛ dɔnkili Da k"u ka perle ɲinw Jira.
  U na digidigi ni disi bilenmanw dɛmɛni ye. Wa a kɛra nɛnɛba ye, ni fanga ye min bɛ mɔgɔ kabakoya.
  Npogotigininw ye dɔnkili da ko:
  Fuhrer ye kunsigi ye, .
  Kosɛbɛ lousy...
  Aw ye whack di a ma, .
  An tɛna da ɲɛji la!
  Npogotigininw ye orcw kɛlɛ tugun ni dimi ye min tɛ se ka da a la. Wa u ye Putin ka ursiw faga, ka suw kuluw jɔ.
  Elfew ye wale kɛ ni fanga ye kosɛbɛ. Wa u ye orcw tigɛtigɛ, i n"a fɔ u b"u kunkolo tigɛ ni npanw ye. Wa u ye marifa ci ka bɔ fiɲɛ na ni binkanni-aviyɔnw dɛmɛ ye. O tun bɛ mɔgɔ hakili jigin dɔɔnin diɲɛ kɛlɛba filanan na.
  Faan kelen dɔrɔn na, npogotigininw bɛ yen, fan dɔ fɛ, Putin ursi juguw bɛ yen. Wa a bɛɛ tun bɛ i ko a ka nɛnɛ kosɛbɛ.
  Wa joli caman bɔnna - o tun ye ko ye min tɛ se ka da a la dɔrɔn. Jiboli-yɔrɔ kuuru bɛɛ woyola.
  Binkanni bɛ kɛ waraw kan, .
  Sanfiɲɛba jukɔrɔ, nɛgɛ kulekan!
  An na nalomanw foni ka kɛ buguri ye,
  O la, ka gɛlɛya ɲɛda la - an tɛ dusukasi la!
  
  Wa a bɛna tulon kɛ kolotugudaw ni ɲɔgɔn cɛ,
  Gitara ka saya fariman fariman, .
  Ani a bɛna dunanw makɔnɔ minnu bɛ boli
  Wa a bɛna na ni kibaru dumanba ye,
  Ani hɛrɛ la, gayi cɛ bɛna tunun!
  Fiɲɛ nisɔndiyalen don! Fiɲɛ nisɔndiyalen don!
  
  O bɛɛ kɔfɛ, i tɛ se ka kɛlɛbolo nɛnɛman sɔrɔ,
  Mɔgɔ o mɔgɔ y'a gɛlɛya, o tigi b'a dɔn ko nkalon don!
  Wa, sira nɔgɔn si tɛ yen,
  I n"a fɔ piyɔni min bɛ boli ka taa masamuso fan fɛ, .
  Hakilitigi dɔrɔn de bɛ checkmate bila waati degun kɔrɔ!
  
  Wa an bɛna sɛgɛsɛgɛli juguba dɔ jira,
  A to elfew ka taama teliya ka kɛ!
  Forward Elf, binkanni kɛ ni formation gɛrɛgɛrɛ ye!
  O kɔfɛ, Shah min ye se sɔrɔ, o bolila,
  A ka fali dusu don a kɔnɔ
  Ani elf cɛ bɛna kɛ flying hero ye fo abada!
  
  
  An ka patisri tobi ni se sɔrɔli ye,
  An bɛna juruw lajɛ tulonko la...
  Ani, hɛrɛ ka kɛ an fɛ fo abada!
  Minnu barika ka dɔgɔ, i ka olu dɛmɛ
  Ani kana maloya ni i juguw ye kuncɛbaw ye,
  An ka Fasokanw ka darapo kɔrɔta sanfɛ!
  Npogotigi cɛɲiw ni ɲɔgɔn tɛ minnu na, olu bɛ dɔnkili da cogo min na, o ye nin ye - minnu ka bon kosɛbɛ ani minnu ka bon kosɛbɛ.
  Ni npogotigininw y"a ta k"u kule do? Ani a ɲɛ ka ɲi kosɛbɛ ani a ɲɔgɔn tɛ yen.
  Npogotiginin minnu bɛ se ka fɛn o fɛn da ɲɛjibɔ la. Walima, a kɔfɛ, Putin ka ursiw ta k"u sɔgɔ ka kɛ mugu ye.
  O waati kelen na, elf kamalenninw fana tùn bɛ kὲlɛ la. Minw ye kɛlɛ kɛ i n"a fɔ cɛfarinw.
  Wa o waati kelen na, cɛden cɛɲiw tun bɛ dɔnkili da;
  I ye kanuya saniyalen ni kɛnɛ Ala ye,
  Yeelen yeelen banbali jiracogo!
  Ni aw tɛ, zeru dɔrɔn de bɛna nɛnɛ ne dusukun na,
  Ani i ɲɛda fiyentɔ don i n"a fɔ jirisunba dɔ!
  
  Kɔgɔji dolow falen tɛ min na, yeelenw ni ɲɔgɔn cɛ;
  Ne ni e ye wuli sankolo la i n'a fɔ wuluw,
  I dawolo bɛ manamana ni rubiw ye,
  U kumana ne fɛ ni kɔnɔnajɛya ye kanuya ko la!
  
  Ne bɛ siko kɛ ko ne tɛna ɲinɛ o kumaw kɔ abada,
  U bɛ sɔrɔ misiwolo ni amber ni perle ba la!
  hali ni siniɲɛsigi bɛ gɛlɛya tuma dɔw la mɔgɔ minnu bɛ na a sɔrɔ , .
  Tile bɛna an fo, k"an lamaga sɔgɔma!
  
  Passion ka bon ni sankolow ye ani a ka bon ni steppe ye,
  Ɔrimɔniw bɛ ka a bugɔ n"u senkɔniw ye!
  Wa tuma dɔw la ne bɛ Yesu deli a ka ne kisi,
  Oh, Rod kana kɛ mɔgɔ fariman ye kanubagaw ma!
  
  An dusukunnataw cɛɲi tɛ se ka faamuya, .
  Min bangera ni kanuya tɛ!
  Diɲɛ ka gɛlɛn, cɛw, nin tɛ filimu ye aw bolo,
  Ani kurun bɛ makɔnɔni na ni sɔgɔsɔgɔ ye, i ka kɔji dɔn!
  
  Nka kanuya ye dusukunnata ye - faama tɛ a la, .
  I tɛ se ka dusukunnataw bonya suman!
  Hali ni i ma kɔrɔbaya
  Calousness dɔrɔn, jatebɔ ye san caman ta!
  
  Alijinɛ bɛna kɛ diɲɛ kɔnɔ, dannayaba bɛ yan,
  O bɛɛ kɔfɛ, nafa foyi tɛ kɛlɛ la n"o tɛ!
  Wa o kɔfɛ, baji bɛna pɛrɛn i n"a fɔ jibɔyɔrɔ,
  O bɛɛ kɔfɛ, elfinisme waati bɛ ka na!
  O la, cɛdenw ye dɔnkili da ani a kɛra koɲumanba ye. U ye sunguru belebelebaw ye ani minnu ka di. U bɛ halakili fanga sɔrɔ dɔɔnin dɔɔnin ani kungo kɔnɔ, nege min bɛ kɛ ni kɔnɔnafili ye.
  Cɛdenw bɛ npogotigininw kanu ani u bɛ dɔnkili da:
  -I kan tɛ i n"a fɔ i ba ta fewu.
  I bɛ dɔnkili da ka bɔ a la ni orc kan ye!
  Wa nin bɛ i ko fɛn nisɔndiyalenba. Nka cɛdenw bɛ kɛlɛ kɛ ni daŋaniya ye.
  Wa u b"u ka taama-taama ni tulonkobaw jira.
  Ani rubi sinji bɛ npogotiginin minnu na, olu bɛ kɛlɛ cogo min na ani u bɛ min kɛ. Ka fara o kan, kɛlɛcɛ musow bɛ dɔnkili da waati kelen na;
  Hali sankolo bɛ sɔgɔsɔgɔ ka bɔ siginidenw na,
  Kalo maloyalen bɛ yɛrɛyɛrɛ siran fɛ...
  Ne tɛ Sitanɛ ka wulu ye dugu kɔkan,
  Wa jatɔmuso jugu ye tɔɔrɔba ye dɛ!
  
  Yɔrɔ dɔ bɛ jahanama kɔnɔ min bilalen bɛ ne ye,
  N bɛ taama dɔɔnin dɔɔnin dugujukɔrɔla kɔnɔ!
  O yɔrɔ fana na, i n"a fɔ diɲɛ kɔnɔ cogo min na, fɛn kura caman bɛ yen, .
  Ni wɛrɛ binna!
  
  Katuguni jinɛmuso Tartarus ye yɔrɔ nɛnɛman ye,
  Tabali, dumunifɛn misɛnninw, kasino bɛ yen!
  Nisɔndiya suguya wɛrɛw bɛ jahanama kɔnɔ fana,
  Ani hali a ka nɛnɛ ka tɛmɛ filimu bɛɛ kan!
  
  I yɛrɛ t"a dɔn hali kɛlɛcɛw
  Ne bɛ se ka i ɲangi kosɛbɛ cogo di!
  Aw hakilintanw bɛ alijinɛ sugo,
  A ka fisa ka kɛ Hadɛsi, kɛlɛbolo jugu dɔ bɛ yen!
  
  Ne na fanga di i ma ni i y'i biri ne ɲɛ kɔrɔ,
  Wa i gɛnɛgɛnɛw kan a bɛ i n"a fɔ plop Ala ɲɛkɔrɔ!
  O kɔ, i ka kɛ jahanama sofaw kuntigi ye,
  O daɲɛ nɛnɛman sugu, i b"a dɔn!
  
  O bɛɛ kɔfɛ, ka kojugu kɛ, o ye wale ɲuman ye, balimaw,
  Dumuni duman caman bɛ a kɔnɔ, i tɛna a faamu!
  Wa i tɛna a faamu yɔrɔ min tora ani yɔrɔ min bɛ numan fɛ,
  O kama i bɛ se ka duuru di ne ma!
  
  Ne bɛ se ka fɛn o fɛn kɛ, tiɲɛni fɛnw na, .
  Ne tɛ se ka ɲɔgɔn sɔrɔ nin diɲɛ in kɔnɔ...
  Ne ka seko ni dɔnko jamana bɛna fa, .
  Gɛlɛya jatebaliya bɛ jinɛ juguya la!
  
  Nka n t"a di i ma wa n t"a tila i ni ɲɔgɔn cɛ,
  Min ka fisa, n b"a fiyɛ ka kɛ buguri ye ka bɔ nɛnɛ na...
  Aw hakili to a la ka bɔ taamasiyɛnw na minnu ɲɛda bɛ dusukasi kɔnɔ, .
  O bɛɛ kɔfɛ, i tɛna kɛ wulu ye sankolo la abada!
  Nin ye tiɲɛ na nɛnɛba ye kosɛbɛ ani ka tiɲɛni kɛ. Nka npogotigininw bɛna jɛnsɛn. Ani an ka panpan i n"a fɔ bololanɛgɛw. Wa u sinw ye rubi ye ten ani u bɛ siran.
  Wa kɛlɛcɛw yɛrɛ bɛ aerobatique ni aerobatique manɛwɛrɛw jira minnu ka bon kosɛbɛ. Wa a bɛ mɔgɔ nisɔndiya kosɛbɛ.
  Npogotigininw bɛ se ka mun wɛrɛ kɛ? O la, a bɛ baara kɛ ni sinbara bilenmanw ye walasa ka joystick butɔni digi ani ka halakili nilifɛn fagalenw bɔ. Ani ka kɛlɛɲɔgɔnw tigɛtigɛ k"a sɔrɔ hinɛ walima siga si tɛ u la.
  Ka fara o kan, orcw fana bɛ npogotigininw tɔɔrɔ. Wa kɛrɛnkɛrɛnnenya la, a ka di u ye tiɲɛ na ka elekitorodew nɔrɔ Venus kɔnɔbara la ka tɛmɛ kurunba kan.
  Ani o waati kelen na, aw bɛ npogotigininw ka sennasanbara jɛlenw tobi. O min bɛ nɔ bɔ kosɛbɛ ani ka dimi.
  Tuma dɔw la, orcw bɛ baara kɛ ni nɛgɛ bilenmanw ye walasa ka npogotigininw senkɔniw kari minnu cɛ ka ɲi. O min, tiɲɛ na, o fana bɛ nɔ bila mɔgɔ fagali la.
  Wa npogotigininw bɛ mankan bɔ ka sɔgɔsɔgɔ nin ko in na.
  Elves eagles-knights bɛ i n"a fɔ denmisɛnw, .
  Dɛmɛ don jamana kamalennin banbaliw ma !
  Hali ni saya b"a fɛ k"an siri ni cakɛda ye, .
  Nka an ye Fasokanw denkɛw ye minnu tɛ sa!
  
  Jagokɛyɔrɔ o jago bɛ sɔsɔ ni seko ye, .
  Kohl for him bɛ ta jamanadenw ka elfw fɛ!
  An tɛna kari Lusifara ka fɛɛrɛw fɛ,
  Aw ka da jamakulu ka degun na, u bɛna se sɔrɔ kɛlɛbolo kan!
  
  I n'a fɔ dingɛ dunba tɛ fanga fili kɛlɛ la cogo min na,
  An bɛ se, da u la, an bɛna kɛlɛ kɛ!
  Sɔrɔdasi minnu sara, olu na kunun - .
  Parce que Lade ye kɛlɛcɛ binna dɔ denkɛ ye!
  
  Aw ye kuncɛbaw ni bonyaba ye,
  Nka o waati kelen na, i n"a fɔ willow bush, a ka dɔgɔ...
  Elven fanga barikama - .
  Jamana senuma, min bɛ yeelen bɔ!
  
  Jatigɛwale caman bɛ diɲɛ siraw kan ,
  U bɛ dagɛrɛw ni sɔgɔlanw nɔgɔ!
  O bɛɛ kɔfɛ, dɔw bɛ Krisita kɛ boli ye,
  Mɔgɔ wɛrɛw fɛ, u ka baro bɛɛ nɔgɔlen don!
  
  Mɔgɔw ɲinɛna Ala ka taamashyɛnw kɔ,
  U b'a fɛ ka sɔgɔsɔgɔninjɛ kin dɔrɔn...
  Wa, Ala minnɔgɔ tun t'a la saya waleɲumandɔn na,
  Jurumukɛla, hakilintan, o tɛ da a la!
  
  Wa an bɛ kɛlɛ la kerecɛnya tolenw kama,
  An sera Kɔnstantinople - kɛlɛ la.
  Khanate y'a yɛrɛ majigin ka kolo,
  Farafinnaw bɛ nisɔndiya - u hakɛ bɛ se duuru ma !
  
  Sisan Elfia ka sira ye diɲɛ yeelen ye - .
  I ka kantigiya kɛ a ye, i ko Matigi y'a fɔ cogo min na!
  Se sɔrɔli ye a kuncɛba ye, .
  Taamaʃyɛn dɔ bɛ ka na fɛn caman Changement nisɔndiya la!
  Npogotigi cɛɲiw ni nisɔndiyalenw bɛ dɔnkili da cogo min na, o ye nin ye. U kanw bɛ i ko mɔni duman. Wa u bɛ woyo fiɲɛ fɛ.
  Ani senkɔniw bɛ saya pewu fili jugu ma, k"a tigɛtigɛ tiɲɛ yɛrɛ la. Wa a bɛɛ bɛ iko a bɛ tiɲɛni kɛ kosɛbɛ.
  Wa o kɔfɛ, elf dɔ ye saya grenade girinman dɔ fili n"a sen jɛlen ni cɛɲi ye. A ye pan ka tɛmɛn ka Putin ka ursi jamaba dɔ tigɛtigɛ.
  Npogotiginin y'a ta ka dɔnkili da ko:
  - Kakao, o kakao, .
  Orcw ka dɔgɔ o yɔrɔnin bɛɛ la!
  Kɛlɛcɛ wɛrɛw fana bɛna gosi ni sanpɛrɛn ye ka bɔ u disi bilenmanw na. Kɔnɔ caman y'a bɛɛ Minɛ yɔrɔnin kelen k'u Bìn. Dusukunnabana jugumanba dɔ y"u minɛ, wa u labanna ka don kɔma la. Dawolo bintɔw ye Putin ka ursi kunkolow gosi.
  Kὲlɛdenw y'a Tà k'a Taama o cogo de la. U y'a gosi kosɛbɛ.
  O kɔfɛ, u ye dɔnkili da daminɛ kokura;
  Kungow ka suma, nɛnɛ bɛ nɛnɛ, .
  An ye Elf kɛlɛcɛw ye minnu bɛ an ka bonya lafasa!
  Kɛlɛ ye jago nɔgɔlen ye, a tɛ kɛ parade ye min bɛ taa ɲɛ, .
  Sani kɛlɛ ka daminɛ , a waati sera ka Zaburuw kalan!
  
  Anw mɔgɔw bɛ tilennenya kanu ani ka baara kɛ Matigi ye.
  O bɛɛ kɔfɛ, nin bɛ ban Irisikan na, hakili saniyalen!
  Npogotiginin dɔ min bɛ ni wotoro barikama ye min bɛ girin, o b"a ka silikiw biri,
  Fɔɲɔba dɔ ye fiyɛ, nka fitinɛ ma faga!
  
  Rod ye cikan di an ma - ka Elf lakana ni npan ye,
  Senuma ni Fasokanw kama - baara kɛ sɔrɔdasiw ye Krisita ye!
  An mago bɛ tama nɛrɛmugumaw ni npan barikamaw la, .
  Ka Slavic lakana ani ka sugo ɲuman kɛ!
  
  Solntslaviya taamasiyɛn minnu bɛ u kɔnɔ, olu ye waati bɛɛ hakilitigiya ye,
  Wa Lada ni Ala Ba ye yeelen balimamuso kelen ye!
  Mɔgɔ o mɔgɔ bɛ an ka fanga kɛlɛ, o na tɔgɔ da a kan.
  Irisi banbali bonyalen don sɔrɔdasiw dusukunw na!
  
  An ye hɛrɛ mɔgɔw ye caman na, nka i b"a dɔn ko kuncɛbaya bɛ u la
  Min b'a fɛ ka Elf maloya - o bɛna bugɔ kosɛbɛ ni kulusi ye!
  An ka so jɔ ni dimi ye - an ye alijinɛ ye dugukolo kan,
  Denbaya bɛna kɛ belebele ye - an bɛna denw sɔrɔ n"an ka kanulen ye!
  
  An ka diɲɛ bɛɛ kɛ lafiɲɛbɔyɔrɔ ye, o de ye an ka impulsion ye,
  An ka Fasokanw ka darapow kɔrɔta mɔgɔw ka nɔɔrɔ kama !
  Ani jamana dɔnkiliw, hali ni ŋaniya kelen bɛ u la - .
  Nka nisɔndiya bonyalen, ni sɛgɛn bugurilama sɔgɔlen tɛ!
  
  Min bɛ Fasodenɲumanya bɛɛ kanu ani ka kantigiya kɛ Zar ye,
  Elf fɛ a bɛna o feat kɛ, kɛlɛ bɛ bonya!
  N bɛ susuli di i ma, npogotigi mɔlen, .
  Aw k"aw ɲɛda falen i n"a fɔ jiribulu kulɛri Mɛkalo la!
  
  Hadamadenw bɛ sankolo makɔnɔ, ka pan Dugukolo kan,
  An bɛna kabakurun dolow sara ka kɛ jiribolo ye!
  A to a ka kɛ tiɲɛ ye yɔrɔnin kelen ko sugo bɛ cɛnin min ta, o de y"a ta,
  An ye fɛnɲɛnamaw dabɔbagaw ye, an tɛ fiyentɔw ye!
  
  O la, an ye motɛri - bam dilan, ka bɔ thermoquarks , .
  Misi min bɛ taa teliya la, min bɛ sanfɛla tigɛ!
  A to kuluba kana i gosi i ɲɛda la, nka a ka i gosi i ɲɛda yɛrɛ la,
  An ka dɔnkili da Fasokanw ye ni kanba ye !
  
  Jugu bɛ boli kaban i n'a fɔ wulu, .
  Ani anw, minnu bɛ tugu o kɔ, an bɛ ka kuntilenna ɲumanw ɲɛnabɔ!
  O bɛɛ kɔfɛ, an ka elfew ka kɛlɛbolo ye ekipu barikama ye,
  Solntslaviya nɔɔrɔ kama - bonya ka fanga mara!
  Kɛlɛcɛw ye dɔnkili da ka ɲɛ kosɛbɛ. U ye sanpɛrɛn lakikaw bɔ u disi bilenmanw na. U ye wuluw gosi k'u bin ka bɔ kabako la. Wa, kɔnɔw binna joona orcw kunkolo kan, k"u sɔgɔ ani k"u bugɔ.
  O tun bɛ iko nɛnɛba ani tiɲɛni.
  Npogotigininw y'u kanw bɔ ka pɛrɛn ka dɔnkili da.
  Anw de barika ka bon diɲɛ kɔnɔ
  An bɛ se ka orcs bɛɛ sɔgɔ nɔgɔya la...
  Aw ye ursi diminnenw faga ɲɛgɛn kɔnɔ, .
  Tuma dɔw la, a ka gɛlɛn ka hinɛ u la!
  Npogotigininw bɛ dɔnkili da ten. U bɛ i n"a fɔ sa nɛrɛmuguma minnu kanw ye baga ye.
  Walima u bɛ se k"i ta k"i sɔgɔ, wa a bɛ dimi fo a bɛ iko mɔgɔ si t"a janto a la kosɛbɛ.
  Wa u sinbara bilenmanw bɛ butɔni digi ani ka tiɲɛni fanga belebeleba lase Putin ka ursiw cɛma.
  Wa a bɛ kɛ ni farigan ye kosɛbɛ ani a bɛ kɛ ni juguya ye.
  Npogotigininw fana bɛ se ka gosi sanpɛrɛn fɛ ka bɔ u kɔnɔbara la. Wa u bɛ jɛnsɛn fan wɛrɛw fɛ, wa kɔnɔw bɛ ɲɔgɔn Dòn jirisunba la. Wa o kɔfɛ, u bɛ bin duguma, u hakili ɲagamina.
  Wa u bɛ Putin ka ursi kɛlɛbolo kunkolo nataw kari.
  O waati kɔnɔna na, tutigɛbaga cɛden minnu bɛ fini surunw don, olu bɛ pikirijikɛlanw fili ursiw ma n"u senw ye minnu ye denmisɛnninw ye, ka dɔnkili da;
  Emerald jikuru bɛ wuli ka bɔ kɔgɔji kan, .
  Dolow minnu bɛ sankolo la an sanfɛ, olu bɛ ka manamana.
  Kɔrsa ni diwɛn kasa duman diya, .
  Mun bɛ sini ta la - Matigi dɔrɔn de b'a dɔn!
  
  Wa, bɔnɛ ye a sɔrɔ, a tɛ se k"a dɔn kartiw kan fana,
  Fortune ye mun bila ka ɲɛsin corsairs ma...
  Npogotiginin dɔ bɛna kɛ dilan kan a faso so jukɔrɔ,
  Walima jinɛ bɛ ka an ka biɲɛw nɔgɔ jahanama kɔnɔ !
  
  Yala kurunbonkari walima marifa ci bɛna kɛ, .
  I na i kun da dingɛ juguba kɔnɔ.
  O cogo de ye filibuster Pallas ka siniɲɛsigi ye,
  Aw ka naji kɛ kɔgɔjiw cɛma fɛn siranninw kɔnɔ!
  
  Nka, o ɲɛnamaya bɛnkan in ka ɲi, .
  Ko biro kɛcogo min bɛ mɔgɔ sɛgɛn, o tɛ yen.
  Tension na ka naji kɛ, kuma si man gɛlɛn, .
  Nka denbaya bɛɛ - an ye kelen ye !
  
  N"an ye frigate dɔ kunbɛn u bɛ tugu an kɔ yɔrɔ min na,
  An ka taa kɛlɛ la ni dɔnkili ye min bɛ mankan bɔ!
  Redoubt si tɛ yen min tɛ se ka tiɲɛ pewu, .
  Masakɛw kan min bɛ ni masafugulan ye min bɛ kuncɛbaya kojugu!
  
  An bɛna an ta sɔrɔ kokura ani an bɛna na ɲɛtaa sɔrɔ,
  Ni chance ma taa, o tuma na, a bɛ loop kɔnɔ!
  Jigiya min b"u la ko u bɛna peck ni kɔnɔw ye, .
  N b"a fɔ aw bɛɛ ye balimaw - n t"a sɔn!
  Ninnu ye joli-kɛlɛw ye minnu bɛ Kɛ yan. Ani npogotigininw bɛ kalan kɛ dɔrɔn min bɛ siran ani min bɛ mɔgɔ kabakoya. Wa ka bɔ barajuru bilenmanw na u bɛ taa a fɛ ka jikuruw fili minnu bɛ tiɲɛni kɛ kosɛbɛ ani minnu bɛ tiɲɛni kɛ ni fanga ni fangaba ye.
  Wa u bɛ kɔnɔw datugu k"u bin duguma, u bɛ kabakoya ani u bɛ u yɛrɛ sɛgɛn.
  Wa npogotigininw b"u sennasanbaraw taama, ka bagajiw fili orkiw ma ani ka dɔnkili da ni nisɔndiya ye;
  Bin duguma, sujudu, sujudu, .
  Aw ye nin jo in di aw ma...
  Ntori namaratɔw tɛna kɛ yen tugun, .
  Bakɔrɔnw tɛna u janto o la!
  O kɔfɛ, npogotigininw, n"u senkɔniw ye, u ye saya kadow ta tugun k"u fili ni fanga belebele ye. U ye pankurun ta ka tɛmɛn ka Putin ka ursi caman ta k"u tigɛtigɛ.
  Kɛlɛcɛw taara u ka siraw danfaralenw na. Wa u bɛ Putin ka ursiw tigɛtigɛ ka kɛ fɛn misɛnninw ye.
  Wa u bɛ ultrasound fana Kɛ ka Bɔ u la, wa orc caman bɛ gosi yeelen fɛ ani u tulolanɛgɛw bɛ tigɛ.
  Ninnu ye npogotigininw ye minnu ye fanga ta ka jɛnsɛn ni kungo ni fariya fanga ye, fanga min tɛ se ka bali.
  Aw ye npan ta ka nɛgɛbere sɔgɔ ka barika sɔrɔ!
  I juguw ka fa nanbara la,
  Nka a na kɛ hɔrɔn ye, jahanama jikuruw bɛna wuli,
  An bɛna nin diɲɛ fitinin in fana nisɔndiya!
  
  An ye Elf kɛlɛbolow ka sɔrɔdasiw ye, ka tigɛ ka don ɲɛ la yɛrɛ,
  Siranya tɛ dɔn mɔgɔ minnu bɛ baara kɛ u Faso ye!
  Komanda Comrade Ftalin b'an wele,
  O kɔrɔ ye ko kɛlɛcɛ bɛna jagɛlɛya sɔrɔ, kana maloya kɛlɛ la!
  
  Kominisi ye yeelen di - nin tɛ sugo ye, .
  Jama ka bonya ni katedrali hakili bɛ a kɔnɔ!
  A ka diɲɛ mara: bonya ni ɲumanya, .
  An ka nɔgɔ tolilenw bɛɛ bɔ nin ɲɛnamaya gɛlɛn in na!
  
  An ka Fasokanw tɛ kelen ye - bɛɛ b'o dɔn, .
  Sabu jama ka sebaaya ye ɲɛnamaya di i n"a fɔ alijɛnɛ!
  Wa o de kosɔn aw ka Faso bonya yɔrɔ bɛɛ,
  Ni i b'a fɛ ka nisɔndiya o tuma na taa a fɛ!
  
  Elfinimu la, sago ni dolow ka panni, .
  Kuncɛ tɛ yen, mɔgɔw b"a dɔn ko mɔgɔ tɛ se ka se a ma!
  Matigi yɛrɛ, tɔɔrɔla an kosɔn, a nana ni kibaru duman ye;
  Ko hadamadenw ka siya jugu jiginna ka kɛ tulonkɛ ye !
  
  Wa o kɔfɛ, i n"a fɔ waltz, dolow kabakomaw bɛna dɔn kɛ,
  A to orga sanpɛrɛn ka fɔ ani accordéon mankan!
  An ka Yesu tanu don o don ani lɛrɛ o lɛrɛ,
  Gɛlɛya sira, an ka gɛlɛyaw bɛna wuli ka kɛ zeru ye!
  . SABABU No. 24nan.
  Maria Kolesnikova bɛ sɔrɔdasiw ɲɛminɛ ani o waati kelen na, a bɛ dankari kɛ fangatigi kunsigi ni kunsigi jɛlen na. Wa a tɛ ɲinɛ ka hum;
  Npogotigininw bɛ dɔnkili da ka ɲɛ ani ka nisɔndiya. Wa u kanw ka di kosɛbɛ, i n"a fɔ sirenw. Wa dɔnkili bɛ woyo sankolo kristalɛ tasaw kɔnɔ.
  Ninnu ye o npogotigi cɛɲiw ni kabako suguw ye yan. Wa u kanw ye kabako ye dɔrɔn, mɔgɔ tɛ se ka miiri min na.
  Ani ni u fana bɛ baara kɛ ni sinbara bilenmanw ye.
  Wa orkiw bɛ npogotiginin minɛlenw minɛ u sin na ni nɛgɛ bilenmanw ye. Wa u b"a kari kosɛbɛ k"a tigɛtigɛ. Wa o bɛ fɛn bɛɛ kɛ dimi ye kosɛbɛ.
  Elf dɔ min kunsigi ye oranjɛ ye, o y"a ta ka orcw gosi ni bazooka ye, ka butɔni digi n"a ka rubi barajuru ye. A ye Putin ka ursi tan ni fila tigɛtigɛ ka dɔnkili da ko:
  - Chip, chirp , chiru, chiri , .
  A ye wulu dɔ ta k'a sɔgɔ...
  O la sa, cɛba in tɛ yen tugun!
  Kɛlɛcɛw y'a nɛnkun bɔ tugun.
  Npogotigi tɔ kelen y"a jugu gosi n"a senkɔni jɛlen ye. Wa, pewu min tun bɛ kɛlɛ la, min tun bɛ tiɲɛni kɛ, o wulila. Wa orcw ka jamaba tiɲɛna o yɔrɔnin bɛɛ.
  Ninnu ye npogotigininw ye yan - orc bɛ u kɛlɛ, i n'a fɔ booger bɛ misi kɛlɛ cogo min na. Wa u bɛ tiɲɛni ni tiɲɛniba lase mɔgɔw ma.
  Nka tiɲɛ na, u kɔ fɛ, elf cɛdenw fana bɛ yen. U ye tutigɛbaga sennasanbaraw ye, wa u bɛ se ka pikirijikɛlanw fili orkiw ma cogo cɛɲi na kosɛbɛ n"u sennasanbaraw ye, minnu ye denmisɛnninw ye, ka dɔnkili da waati kelen na;
  Kɛlɛcɛ ka sira bɛ i ko roso ni ŋaniw, .
  Ni cɛnin dɔ bolila sennasanbara la ka taa kɛlɛ la, .
  Nka pikirijikɛlanw bɛ den sen kɔrɔ, .
  U b'o kɛ dɔrɔn walasa denmisɛnnin ka nɛnɛ!
  
  Elfia dugu kɔnɔ, sɔrɔdasi ka kalan ye
  A tɛmɛna ka daminɛ ni diapers ye!
  Hali nakɔ kɔnɔ, gerenadi bɛ bɛn i ma,
  Ka se ka Fasokanw lafasa kabini denmisɛnya la!
  
  An ye min kalan lakɔlisow la, an ka ɲinɛ o kɔ, .
  Ɲɛnamaya kalanw nafa tɛ u bolo.
  Aw ka da ne la, walasa ka diɲɛ bɛɛ ka siniɲɛsigi dafa, .
  An wolola Elf Knights ye!
  
  An bɛ kanu, an bɛ flew lajɛ, .
  Anw fɛ, ja in ye foro tulumaw de ye.
  Bugunw bɛ falen cogo kabakoman na Mɛkalo la, san 1998 kɔnɔ.
  Zuluyekalo la a bɛ i n"a fɔ pɔpɔ ni nɛnɛ.
  
  An b'a kanu - sufɛla bɛ dɔnkili da i n'a fɔ fɔlikan, .
  Thrush duman dɔ bɛ pɛrɛn ni harpsichord ye.
  Ni Elf bɛ teriya la, a ma an fara ɲɔgɔn kan,
  Kelen, i ko Matigi Krisita y'a kalan cogo min na.
  
  An ka mɔgɔw bɛ yɔrɔ bɛɛ lakana,
  Yɔrɔ bɛɛ la, ɲɛnamaya magoba bɛ yen.
  Warabilenw bɛ mankanba bɔ yɔrɔ min na, wuluw bɛ dɔnkili da u dusukun na,
  Yeelen min ka bon ka tɛmɛ sankolo ka bɔgɔdaga yɛrɛ kan!
  
  An na caman jɔ, an tɛna a to a ka tiɲɛ,
  An bɛna se ka diɲɛ bɛɛ lakana!
  Walisa ni nisɔndiya ka pan ka taa, .
  O la sa, o ɲɛnamaya banbali bɛ kɛ jiri ye!
  
  O tuma na fɛ, Faso bɛ se k"an nafa, .
  Ani an bɛna baara kɛ a ye ni kantigiya ye ani ni bonya ye!
  Aw ka ɲinɛ ko o sɛgɛn sugu bɛ yen, .
  Ko an ka kurun tɛna gosi kɔdingɛ kɔnɔ!
  Elf cɛdenw bɛ dɔnkili da cogo min na, o ye nin ye. U b"a dɔn k"u ka kan ka kɛlɛ kɛ kosɛbɛ orcw fɛ sini kɛnɛman kama.
  Ni elf cɛnin minɛna do? O kɔ fɛ, fɔlɔ orcw bɛna a farilankolon bɔ a la. O kɔ, u bɛna i dulon jirisunba kan ka i bugɔ ni bugɔli ye.
  Wa o kɔfɛ, nɛgɛso bilenman dɔ bɛna maga a senkɔni jɛlen, bulama, denmisɛnninya la. Wa a kasa bɛna bɔ i n"a fɔ fɛn dɔ min ka di ani min bɛ jeni. Wa a bɛna kɛ koba ye dɔrɔn.
  Kɛlɛcɛw ye dɔnkili da ko:
  N ka senkɔniw, npogotigininw ka sennasanbara jɛlenw, .
  An bɛna tulon kɛ, tulon kɛ dogolen dɔrɔn!
  Wa a bɛɛ mankan ka bon kosɛbɛ. Ani npogotigininw bɛ wale kɛ ni fanga belebeleba ye. Wa n"u y"a daminɛ ka fɛn dɔ Bɔ, o bɛ Kɛ ni fanga ye kosɛbɛ.
  Wa ka bɔ sinbara bilenmanw na, npogotigininw bɛna segin ka sanpɛrɛn kabakoma ni tiɲɛnikɛlan fili.
  Ani tutigɛbaga cɛden dɔ min bɔra elf denbaya dɔ la, o bɛ dɔnkili da;
  Furu la jugu bɛ da a la
  A sera ka elfew kari cogo min na!
  An ye Orkmacht dugu ban Mɛkalo la, san 1994 la.
  A kɛra kungo-kɔnɔ-fɛnw ɲininikɛla ye i n"a fɔ tulonkɛ!
  
  Min ye jagɛlɛya ye, o bɛ binkanni kɛ kɛlɛ la,
  An bɛna an juguw bugɔ ni dimi ye!
  An bɛna u labɔ ni bɔrɔ ye sanuyaso dɔ kɔnɔ,
  Ani ɲɛnamaya juru bɛna kɛ fɛn ye min bɛ se ka kɛ fɛn ye!
  
  Fasodenɲumanya ka di i ko tile , .
  Sebaayaba don ani a fanga ka bon kosɛbɛ!
  Dɔnkili ka woyo i n"a fɔ baji mankan,
  An bɛ seko jira a kɔnɔ!
  
  Dɔnkili nisɔndiyalen dɔrɔn tɛ, .
  Sled ni patinage ka di n ye kosɛbɛ!
  Don kura ka kɛ nisɔndiya don ye,
  Spruce jiri bɛna a ka konw sɛnsɛn!
  
  Wa ni i mago bɛ ka npan ta, .
  Nin ye an ka welekan farinyalen ye!
  An bɛna bɔnbu in mara an ka kɔfɛbagan kɔnɔ
  Tulon kɛ sɔrɔdasi barokun dɔ kan!
  
  Se sɔrɔli ye kapitiri ye, .
  Fɛn lankolon tɛna na i hakili la!
  Ani ka da ne la, elfinisme kuncɛw, .
  Kɛlɛcɛ siranbagatɔ tɛna a ta!
  
  Jagɛlɛnw dɔrɔn de bɛ ni ɲɛtaa kɔgɔji ye,
  Baara dɔrɔn de bɛ den bangeli dɛmɛ!
  Ko aw sera diɲɛ nisɔndiya la, .
  Jugu ma se ka joli bɔn!
  
  O tuma na fɛ, a bɛna kɛ hɔrɔn ye kosɛbɛ,
  An bɛna se sanfɛyɔrɔ kura la!
  Kanuya wale ɲumanba dɔ, .
  An bɛ Matigi sago kɛ!
  
  Dannaya kosɔn, nin hakilina in yeelen kosɔn, .
  An b"a fɛ ka kɛ Fasokanw ɲɛ na!
  Walasa ba kunsigi kana kɛ nɛrɛmuguma ye,
  Lɛrɛ kelen-kelen bɛɛ ka kɛ nisɔndiya ye ne bolo!
  
  O tuma na fɛ, jama sago bɛna kɛ, .
  Diɲɛ lakika dɔ jɔ kabini tuma jan!
  Fo ka se san kɛmɛ ma fo ka se san kɛmɛnan ma,
  An tɛna o juru don!
  Npogotiginin minnu bɔra elf denbaya la, olu tora ka marifa ci jugu la. O la, kɛlɛcɛw ye Hurricane multiple launch rocket system (Hurricane multiple launch rocket system) bila sen kan, ka Putin ka ursi jɔyɔrɔ gosi n"a fanga bɛɛ ye. Wa o tun ye bɔnɛba ye dɔrɔn.
  Danfɛn wuluwuluw jamaba tiɲɛna o yɔrɔnin bɛɛ.
  Wa npogotigininw ye halakili kadow fili jugu ma n"u senkɔni gansanw dɛmɛni ye ni fanga fagalen ye.
  O kɔ, razɔriw ni pikirijikɛlan bagajilamaw tun bɛ kɛ. Nin ye saya dɔnba ye.
  Tiɲɛni ni saya tun ka ca kosɛbɛ.
  Npogotigininw ye dɔnkili da;
  Kɔgɔji ka jikuruw ni warijɛ nɛnɛba, .
  Ani cɛncɛn min dilannen don ni sanu ye Karakum kungo kɔnɔ !
  Nin bɛɛ ye ne Faso-jamana senuma ye,
  Dususalo min bɛ bɔ miirili gɛlɛnw na!
  
  An bɛna dugu caman jɔ Elfiri , .
  An ka siraw ni sirabaw dilan ka taa taiga la!
  Hali tutigɛbagaw yɛrɛ kɔrɔla dɔɔnin, .
  U bɛna se ka aventures ni exploits sɔrɔ!
  
  An ka mɔgɔw ka bon ani fanga ka bon Dugukolo kan,
  Mɔgɔ bɛɛ ye ɲɛtaa sɔrɔ dɔnniya la!
  An bɛ balo elfinistically , k"a jate denbaya ye, .
  An ka nɔɔrɔ wale caman kɛ yeelen tɔgɔ la!
  
  An ka ŋaniya min ka bon kosɛbɛ, o ye
  Kɛlɛ kɛ an ka Faso kanulen ye fo ka se a laban ma!
  Durimar ni Karaba kana kɔtigɛ , .
  Ka se sɔrɔli masafugulan don!
  
  Faso, e ye ne ba ye, min ka di ka tɛmɛ o kan, o tɛ se ka sɔrɔ,
  Ani i tun ye o dusudon sugu ye!
  Hali ka se aw ma ka bɔ Mansi jamana ka dugu yɔrɔ jan dɔ la, .
  Matigi ye makari di dɔnniya barika la!
  
  Nka ni sanpɛrɛn bɛ tasuma na, an bɛ taa kɛlɛ la,
  Nin ye an ka bonya yɔrɔ ye!
  Wa o kɔfɛ, bataillon barikama dɔ bɛ boli ka don binkanni in na,
  Jagɛlɛya dɔrɔn de kama, wa a tɛ kɛ waleɲumandɔn kosɔn!
  
  O tuma na fɛ, a tɛ Se ka Bɛn ni Fasokanw ye,
  Ani jugu bolila joona ni siran ye!
  O bɛɛ kɔfɛ, aw ka da ne la, kɛlɛ tɛ filimu ye, .
  Ayiwa, o bɛ hakili ni dusukunnata fila bɛɛ de wajibiya!
  Ninnu ye dɔnkiliw ye npogotiginin nisɔndiyalenw bɛ minnu da ni nisɔndiyaba ye. Wa a bɛ mɔgɔ kabakoya dɔrɔn. U ye kabako ye ani u ye subagaya ye.
  Npogotigininw yɛrɛ y"a daminɛ ka kule ni dimiba ye ani k"u ɲinw manamana i n"a fɔ perle.
  Ani, u bɛ taa a fɛ ka pikirijikɛlan belebelebaw, minnu bɛ tiɲɛni kɛ, olu fili n"u senkɔni gansanw ye. Wa u bɛ orcw faga.
  O waati kelen na, kɛlɛcɛw fana bɛ baara kɛ n"u ka barajuru bilenmanw ye walasa ka butɔni digi ani ka halakili nilifɛnw ci minnu bɛ tiɲɛni ni tiɲɛni kɛ.
  Ani u bɛ tiɲɛni kɛ pewu.
  U cɛ ka ɲi o cogo de la - u bɛ kɛlɛ kɛ ani u bɛ cɛnimusoya kɛ.
  U bɛ dɔnkili da u yɛrɛ ye.
  Bald Fuhrer, i ye schmuck dɔrɔn de ye,
  Fuhrer bald ye stinking shit ye!
  Wa u b"u kan janba jira. Wa u b'a Lamaga i n'a fɔ sa kulu min bɛ 'yɛrɛyɛrɛ ani fɛn bɛɛ ka bon.
  Ani elf cɛdenw minnu bɛ fini surunw ni senkɔniw na, olu bɛ halakili nilifɛn fagalenw fili. Wa, u bɛ tiɲɛni ni saya caman fana lase mɔgɔ ma.
  Kɛlɛcɛ minnu bɛ yan, olu ye kungo-kɔnɔ-kulu dɔrɔn de ye.
  Ani kɛlɛcɛ cɛdenw yɛrɛ ka nɛnɛ ka tɛmɛ o kan.
  Yan, u dɔ, tutigɛbaga minnu ye minɛn kura sɔrɔ, olu y"a daminɛ ka dɔnkili da;
  Ne ni n balimakɛ donna diɲɛ kura kɔnɔ,
  Fortune ye nisɔndiya jira ni kɔnɔnafili ye, .
  Sisan, an bɛna se sɔrɔ kɔgɔji kan.
  Ani an bɛna tatuwati di an yɛrɛ ma!
  
  Hali ni ne taara jahanama la, .
  nka n tɛ segin ka taa lakɔli la.
  Sisan ne ye joli-sira-funu-kɛla ye
  Ani ne tɛ siran fɔɲɔba ɲɛ!
  
  Kɛlɛ ni juguw ye, .
  Corsair ka sɔrɔdasi baara, .
  Appetizer sogo ni pie, .
  Juguw ka sa!
  
  Kamalennin in ka j1Enamaya kelen b'a la:
  Jagɛlɛya, jagɛlɛya, bonya!
  Pirate ka ɲɛnamaya bɛ i n'a fɔ filimu - .
  Aw kana a to jinɛ ka aw dun!
  
  Cɛdennin sera yan tuma min na, .
  Joli tun bɛ jigin yɔrɔ min na .
  Sitanɛ tɛna an kari
  Aw ka da an na, aw bɛna kɛ grandee ye!
  
  Jagokɛla bɛ ɲini ka jate sɔrɔdasi ye, .
  Nka a b"a ka nɛnɛ dɔrɔn de...
  O bɛɛ kɔfɛ, a tɛ marifa lankolon ye,
  Aw k"a dɔn ko aw wolola hɔrɔnya la!
  
  Ani korsɛri bɛna sara sɔrɔ, .
  A bɛna i minɛ ka kɛɲɛ ni jɛgɛ ye...
  Tiɲɛ na, kɛlɛ la i ye dɔnkotigi ye, .
  Podo kɛra pipe ye!
  
  An bɛna se o sanfɛyɔrɔw la
  Ni i ma minɛ loop kɔnɔ!
  Cɛ ma jigin kɔgɔji la,
  Ne fana bɛ o fɔɲɔba muɲu!
  
  Fɛn min kɛra ka tɛmɛn, o bɛ an kɔfɛ
  An ka sira kura ta!
  Wa u na boli, aw bɛ juguw dɔn,
  Hɛrɛ ɲuman bɛ ɲɛfɛ!
  Elfw bɛ dɔnkili da cogo min na ni fanga ni aplomb belebele ye, o ye nin ye. Wa kɛlɛcɛw b"u senkɔniw fili jugu ma tugun, saya nilifɛnw ye minnu bɛ mɔgɔ kabakoya.
  Wa o bɛɛ bɛ na ni tiɲɛni ye. Kɛlɛ bɛ daminɛ ni fanga diminnen ye.
  Wa an ka Putin ka ursiw gosi ka bɔ fiɲɛ na ni fanga caman ye minnu bɛ se ka binkanni kɛ.
  Wa o kɔfɛ, sungurunnin b"a sin bilenman digi joystick butɔni kan ani ka fanga tiɲɛni kɛ.
  Wa o kɔ fɛ, a nɔ bɛ Kɛ ni sinjiw dɛmɛ ye, olu minnu ye rubi kulɛri ye. Wa a bɛna orcw gosi i n"a fɔ dibi.
  Ani npogotigininw bɛ baara kɛ n"u senkɔniw ye walasa ka napalm bɔnbuw fili orcw jɔyɔrɔw kan. Bɔnba barikama kelen binna, o yɔrɔnin bɛɛ la, Putin ka ursi ba kelen jeni yɔrɔnin kelen.
  Npogotigininw b"u juguw halaki cogo in de la, k"a sɔrɔ hinɛ ni maloya tɛ u la.
  Wa u ye tweet fana Kɛ ko:
  - Sennasanbara bɛ mɔgɔ faga kosɛbɛ !
  U y'u ka perle ɲinw bɔ kɛnɛ kan.
  Wa o kɔ fɛ, u bɛ dɔnkilida daminɛ;
  Yeelen wuluw ka gundoba ye mun ye, .
  Sɛnɛkɛlaw bɛ forow dan yɔrɔ min na, .
  I tɛ mɔgɔ gansan ye min, .
  Yɔrɔ min na yaalakɛla ye mɔgɔ o mɔgɔ somɔgɔ ye!
  
  Ji Ba ka jamana jɛlen, .
  Pigeon wing flip flops... Bamako, Mali.
  E sanfiɲɛba kamalenninw, .
  I hakili ye mun di i ma?
  
  N bɛ n susu n sunguru kanulen fɛ,
  Nka nin farakurun nɔgɔlen in ye kojugu ye,
  Sow bɛ ka gosi asfalt kan, .
  Wa jinɛ ye mɔgɔ ɲumanw sama ka taa jahanama la!
  
  An tun dalen bɛ sankolo la kabini fɔlɔfɔlɔ,
  Aw ye tigɛli kɛ ɲɛtaa jukɔrɔ ni sɛbɛnnikɛlan ye!
  Aurora ye farali salvo dɔ ci,
  Ne dalen bɛ Nowanburukalo kɔgɔjida la!
  
  Wa diɲɛ falen bɛ dolow la cogo la min bɛ mɔgɔ ɲɛnafin bɔ, .
  Sanfiɲɛba dɔ bɛ ka wuli sankaba dɔ jukɔrɔ,
  Popɔriw bɛ mankan bɔ, pininw bɛ sɔgɔsɔgɔ, .
  Ɲɛji dɔ bɔra sungurunnin na!
  
  Ne dalen b"a la ko yeelen waati bɛna se,
  Siko ka kɛ tiɲɛ ye,
  Tile ni samiyɛ banbali ka kɛ,
  Baji bɛ woyo ni yeelen ye!
  
  Aw ka da ne la, kɛlɛ bɛna dimi,
  Kɛlɛ bɛna ja.The Spring!
  Ani mɔgɔw bɛna nisɔndiya
  Dugukolo tigi ye cɛ yɛrɛ de ye !
  
  A to iziniw ka kɛ prolétariat ka kuntigi ye,
  Aw ka na ni nɔnɔ baarakɛlaw ye parlement kɔnɔ!
  An bɛna aria ba caman da hɔrɔnya kama,
  Walasa piyɔniyew ka taa ɲɛ ka taa masamuso ma o yɔrɔnin bɛɛ!
  
  Majigin tɛna kɛ yen tugun
  Baara o baara ye ɲɛtaa ye!
  An na kɛ an yɛrɛw ka kiritigɛlaw ye,
  Ani denmisɛnw ka ŋɛɲɛ kɛ ni kanba ye!
  
  O tuma na fɛ, an k'an ka fanga lajɛ ɲɔgɔn fɛ,
  An ka Orkshism kɔ kari.
  An ka wuli i ko wulu ka bɔ kaburu la,
  Nka juguya ni juguya si tɛ yen!
  Npogotigininw bɛ dɔnkili da cogo min na ka ɲɛ kosɛbɛ ani ni fanga ye, o ye nin ye. Wa o waati kelen na, u y"u ɲinw bɔ kɛnɛ kan, minnu bɛ manamana i n"a fɔ perlew. Ani kɛlɛcɛw bɛ saya grenadew fili n"u senkɔni gansanw ye fanga fagalen na.
  O npogotigininw ye cɛɲi ni fanga jiracogo ye tiɲɛ na.
  U na o ta sinbara bilenmanw na ka halakili nilifɛnw bila ni fanga belebeleba ye, min bɛ se ka tiɲɛni kɛ. Wa o cogo la orc caman bɛna degun siɲɛ kelen. Tiɲɛni pewu dɔrɔn.
  Kɛlɛcɛw fana bɛ dɔnkili da ko:
  - Aw bɛ aw nugu ni aw da tugu joona, .
  Biotrep hakili ka bon ka tɛmɛ i kan!
  Wa u bɛna u ɲɛw wuli n"u ka safir ɲɛw ye. Walima u ɲɛw yɛrɛ ye emerald ye.
  Ani kɛlɛcɛw cɛ ka ɲi kosɛbɛ ani u cɛ ka ɲi kosɛbɛ. Wa n"u ye dɔnkilida daminɛ kaban, o tuma na, o ka ɲi kosɛbɛ;
  An y"an sago nɔgɔya kɛlɛw la, .
  Balimakɛ, u ye kɛlɛ kɛ Fasokanw kama.
  An ye filɛli kɛ - u ye elfinism di, .
  Elf sɔrɔdasi dɔ donna Orklin kɔnɔ!
  
  An bɛnbaw ye npanw dilan,
  Wa o kɔfɛ marifaw donna baara la...
  Birch jiriw bɛ u bolow da, .
  Npogotigininw bɛ ka patisri tobi!
  
  Elf bɛ se sɔrɔ kɛlɛ o kɛlɛ la,
  A bɛ fɛnw tacogo dɔn n"a hakili ye.
  Tuma dɔw la, jahanama saniyalen bɛ jeni.
  Nka an bɛna se sɔrɔ jugu kan!
  
  Elf bɛ Dugukolo lakana,
  A bɛ dogoyɔrɔ di mɔgɔ ma minnu sennasanbara don ani minnu farilankolon don.
  An ye kɛlɛ ban mɛkalo la, san 1994 la.
  Dɛsɛba dɔ tun bɛ Orkmacht makɔnɔ!
  
  So jɔli ni danni kɛlen kɔ, .
  Forow bɛ ka falen ani shɔ bɛ kuluw la.
  Aw npogotigininw ni bɛnbaw ye cɛfarinw ye,
  Nɛnɛ ni nɛnɛ tun be bɔgɔdaga kɔnɔ!
  
  Ka bɔ an ka Faso jagɛlɛn na,
  Aw bɛ bow jugumanba dɔ ta.
  Elfinimu ka pankartiw bɛ pan, .
  Ani Putin ka pankartiw tiɲɛna!
  
  San kɛmɛw bɛna tɛmɛ an kɔrɔ Dolow, .
  Mansamara ye galasi kulu ye.
  A tɛ tɛmɛn abada ka bange
  Ani ka jugu su don sankolo la!
  
  Nka ne dalen b"a la ko hakili bɛna kɛ hɛrɛ la,
  Wa mɔgɔ bɛ i ko ba bɛɛ fɛ, .
  Yan, denbaya kɔrɔ bɛ ka yiriwa, .
  Radiance de Gloire - Nɔgɔya!
  Npogotigininw ye dɔnkili da cogo kabakoma na - dɔrɔn o ye diɲɛ kɔnɔ fɛn o fɛn ye min ka bon kosɛbɛ. Wa u senw bɛ kɛnɛ ani u sɔgɔlen don kosɛbɛ, u bɛ se ka wuli cogo kabakoma na dɔrɔn ani u ɲɛnama don.
  Sanpɛrɛnw bɛ pan ka bɔ disi sin bilenmanw na ka kɔnɔw gosi. Wa, u b"u faga ni fanga belebeleba ye, min bɛ mɔgɔ faga. Wa Putin ka ursi caman bɛ jeni.
  Wa tiɲɛ na, kɛlɛcɛw t"a hinɛ orcw la. Ninnu ye o npogotiginin suguw ye minnu ɲɔgɔn tɛ yen ani minnu ka nɛnɛ. U ka nivo ye superb dɔrɔn ye. Wa n"u y"a fana Bɔ Venus kɔnɔbara la, u bɛna halakili jikuruw Ci, ka bɛɛ n"u niw Blà.
  Wa o kɔfɛ, magoplasma ka tsunami kɛlɛ nana. Wa a kɛra gɛlɛya ye kosɛbɛ orcw ma. Wa, laala a yɛrɛ bɛ dimi.
  Npogotigininw bɛ u bugɔ ka orc bɛɛ dɔnkili da;
  
  Kɛlɛ minnu bɛ kɛ kɛlɛbolo kɔnɔ, .
  Sariya la, fanga tɛ dan dɔn!
  Sɔn a ma, n bɛ fadenya ɲini, .
  Ka bɔ Marisikalo la, kɛlɛcɛ tun b"a fɛ!
  
  Kɛlɛ bɛɛ bɛ ni cogoya ye
  Fa Ala ye min di!
  Ani nɔɔrɔ ka kɛ Denbayaba ye,
  A bɛ taa ni a ye cɛ jagɛlɛn dɔ fɛ!
  
  O bɛɛ kɔfɛ, an ka jɔrɔnanko ye
  I ka ɲɛnamaya di Fasodenɲumanya kosɔn!
  Ne bɛ sanpɛrɛnkan mɛn.
  Kɛlɛ ni npanw ye nisɔndiya kama!
  
  Jagɛlɛya bɛ yen, dɔnniya fanga bɛ yen, .
  A bangera ka bɔ hadamaden hakili la!
  K"a sɔrɔ delinako ni sɛgɛn si ma kɛ, .
  An bɛ ka nɔɔrɔ sɔrɔliw da!
  
  Anw ye Elfia den kuraw ye,
  An b"a fɛ ka Rus ta kɛ sanfɛ ka tɛmɛ mɔgɔ tɔw bɛɛ kan!
  Muso cɛɲiw tɛ Fasodenɲumanya la ka tɛmɛ o kan, .
  Ɲɛtaa ka kɛ anw ye Lada-Ala!
  
  Alaw ye dalilu di an ma - bolow, .
  U ko e yɛrɛ de ye demiurge ye!
  I bɛ se ka min kɛ ni dɔnniya fanga ye, .
  Kana sɛnɛfɛn barikaman dɔ dilan dɔrɔn!
  
  Dugukolo bonya bɛ i makɔnɔ,
  Sankolo cɛɲi ye diamant ye!
  Jiboli-yɔrɔ min na, fɛn sɔngɔ gɛlɛnw bɛ bugun, .
  Matigi ɲɛ kɔrɔlen yeelen bɛ min!
  
  Planɛti dunanw bɛna kɛ so ye, .
  Wa dolow bɛ i ko Dugukolo Tle!
  I ye kurunbolilaw ye ni space rum ye,
  Kana kɛ i n"a fɔ minnɔ karilen!
  
  An na an yɛrɛ kalan sayabaliya la,
  An ka Universe-paradise dɔ jɔ!
  Fɛn min ye kura ye, o bɛna kɛ san kɛmɛ ye,
  A bɛna kɛ, sugo kɛ o la!
  
  Aw k'a dɔn ko mɔgɔ salenw na kunun.
  Suw bɛna wuli ka bɔ kaburuw kɔnɔ!
  O kɔ, ɲɛnamaya banbali la,
  Ekipu senuma kelen!
  Nin ye dɔnkiliw ye npogotigi jagɛlɛnw ni cɛɲiw bɛ minnu da. Wa tiɲɛ na, tuguni u bɛ sanpɛrɛn kɛ ka bɔ disi sinbara bilenmanw na ka kɔnɔw gosi n"u ye.
  Wa minnu kabakoyara, i n"a fɔ nɛgɛso min bɛ taa hakili la, olu bɛ bin ka sa. Wa, fɛn bɛɛ bɛ kɛ ka ɲɛ kosɛbɛ.
  elf npogotigininw b' u ka binkanni ni fanga hakɛ jira - dɔrɔn super ani hyper .
  U tun ye o sonyalikɛla kabakoma suguw ye. Minnu bɛ se ka elfinimu ni yɔrɔjan jira.
  U fana bɛ sanpɛrɛnw Bɔ u sinbara bilenmanw na, minnu bɛ orc caman Kùnbiri-kùnbiri.
  Wa u bɛ dɔnkili da u fogonfogon sanfɛ:
  Ah, Putin, i ye Putin ye, i ye bakɔrɔn Putin ye,
  Mun na i bolila ka don elfw la i n'a fɔ fali?!
  Aw bɛna sɔrɔ an fɛ kɛrɛnkɛrɛnnenya la nikɛri kɔnɔ,
  I bɛna boli ka don elven bolo barikama dɔ la!
  Npogotigininw bɛ dɔnkili da o cogo de la k"u ɲinw jira minnu bɛ i n"a fɔ perle, minnu bɛ manamana. Olu ye cɛɲiw ye minnu bɛ bɔ kɛnɛ kan dɔrɔn. Ani a to Fuhrer kunsigi ka sa!
  . SABABU No. 25nan.
  Maria Kolesnikova bɛ kɛlɛ kɛ ani ka yamaruya di i n"a fɔ masamuso lakika ani k"a ka sanfɛla jira i n"a fɔ a ka kɛlɛ ni ekipu kɛrɛnkɛrɛnnen b"a kɛ cogo min na.
  O cogo la, kɛlɛcɛw y"a ta ka dɔnkili da tugun;
  Ayi, min bɛ kɔrɔtɔ, o tɛna tunun, .
  Falcon dɔ filɛli, wulu ...
  Jama kumakan jɛlen don,
  O kumakan bɛna sa sɔgɔsɔgɔ!
  
  Ne dalen b"a la ko diɲɛ bɛɛ bɛna kunun,
  Orkshism bɛna ban...
  Wa tile bɛna yeelen bɔ - .
  Sira, elfinisme yeelen !
  Ninnu ye npogotigininw ye yan - i tɛ se k"i gɛrɛ u la dɔrɔn k"a sɔrɔ i ma kabakoya.
  Wa n"u jɛnsɛnna, o tuma na fɛ, pulsarw bɛna pan ka bɔ u sinw sin bilenmanw na. Mɔgɔ si ni foyi tɛ se ka o sunguru suguw kunbɛn.
  Ani u bɛ se ka so bolitɔ dɔ jɔ ka boli ka tɛmɛ ursi kan o yɔrɔnin bɛɛ. Ani ka Putin ka ursi suw kɛ jugu la.
  Npogotigininw bɛ dɔnkili da nin cogo in na tuma dɔw la:
  Kɛlɛba dɔ be senna
  Kɛlɛ min tɛ ni dalilu jɔnjɔnw ye...
  Putin filɛ nin ye, Sitanɛ nana,
  Ani Rus ka saya ka fara o kan!
  
  Ani jɔn bɛna o jibɔ dabila
  Joli dimina bajiw...
  A bɛ juguw ka kurunba lawuli, .
  Elf ye hadamaden ye!
  Wa kɛlɛcɛw bɛna pikirijikɛlan baga ni tiɲɛnikɛlanw ta tugun k"u fili n"u senkɔni gansanw ye. Wa u bɛna Putin ka ursi caman bugɔ, ni dimiba ye.
  Wa, elf kamalenninw fana bɛ kɛlɛ kɛ ni timinandiya ni dimiba ye, k"u ka teliya ni kɛlɛ aerobatiki jira.
  Wa cɛdenw fana bɛ pikirijikɛlan fagalenw fili ni denmisɛnninw senkɔni gansanw ye.
  O waati kelen na, elf kamalenninw tɛ ɲinɛ ka dɔnkili da ni kungo dimi ye;
  Taama-bugle jukɔrɔ an ye senna-tɛgɛrɛ dɔ gosi, .
  Elfew fɛ, kɛlɛ ye ni seli ye!
  Ni i ye kɛlɛcɛ ye, ni i tɛ fali ye, .
  O kɔ, dash orcs juguw!
  
  Elf sungurunninw fana ye kɛlɛcɛw ye,
  Bolo dɔ bɛna kɛ ka kɛlɛkɛminɛnw sɔgɔ!
  Kɛlɛcɛw bɛ waso sisan u ka kamalenninya la,
  I b'a dɔn, ne bɛna jugu gɛn ka taa!
  
  Gnomes ye biyɛri dilan - ji kabakoma, .
  Aw ka na ni mugu ye sanni kɛlɛ ka daminɛ!
  A tɛ batoso kunsigi jɛmanw ka elfew dɔn,
  U bɛ ka jeni fo abada u kɔnɔ!
  
  Ko hali elf kɛnɛman tɛ se k"a faamu, .
  Musokɔrɔba saya jugu bɛ na ni mun ye!
  An bɛna tɛmɛ jagɛlɛya kɔrɔbɔli la mɔgɔ duuru, .
  An tɛna maloya, i b'a dɔn ka muɲu!
  
  Wa diɲɛ kura kɔnɔ a fana ka ɲi,
  O yɔrɔ la ka ta tuguni bɛna nɔrɔ dimi la!
  A to marifakisɛ ka sɛbɛnni kɛ i n"a fɔ sɔgɔlilan
  Ani ka sira dabɔ ni kɛlɛbolo suw ye!
  
  Se sɔrɔli, n b'a fɛ ka i sɔrɔ
  Walasa ka sanu trill diyabɔ!
  Ɔwɔ, tuma dɔw la, i mago bɛ cakɛda la, i mago tɛ siliki juru la, .
  Ayiwa, jɛɲɔgɔn bɛ mankanba bɔ i n"a fɔ waraba!
  
  Npogotiginin na kanuya di i ma, ne dalen b'a la,
  Wa a cɛ ka ɲi a fɛ, i n"a fɔ sankolo la!
  Denbayaba dɔ ka bonya
  Ne bɛ aw kanu npogotigininw na ni ne dusukun bɛɛ ye!
  Elfew bɛ dɔnkili da cogo min na ni hakilitigiya ye, o ye nin ye. Wa fɛn bɛɛ bɛ nɛnɛ tiɲɛ na ani a ka bon n"u ye. Ani tasuma diminnen dɔ bɛ ka wuli. Ani panni ni fogonfogon jugumanw.
  Ani npogotigininw ka sin bilenmanw bɛna fiyɛ ni ultrasound ye min bɛ mɔgɔfaga ni tiɲɛni kɛ.
  Wa u bɛna fɛn bɛɛ ta ka ɲɛ k"a tobi. Ninnu ye npogotigininw ye.
  U na dɔnkili da tugun:
  - Dugu bɛna kɛ Venus kan,
  Ani chimera juguw!
  O kɔfɛ, u bɛna a ta ɲɛw la k"a yeelen ni sanpɛrɛn tiɲɛni ni mɔgɔfagala ye.
  Wa o kɔfɛ u bɛna pulsarw ta k"u charge ka bɔ disi rubi sinw na. O min ye fuck dimi ye.
  Olu ye musow ye tiɲɛ na i mago bɛ minnu na.
  U ɲɛda bɛna fiyɛ tugun. U b"a miiri k"u bɛ fɛn dɔ sɔgɔ min ka di kosɛbɛ ani min bɛ dumuni diya u nɛnkun ye, wa u bɛ wuli tiɲɛ na.
  Olu ye musow ye.
  Wa u bɛ mankan bɔ u fogonfogon sanfɛ:
  An bɛna orc sɔrɔ kɛlɛ la, an bɛna orc sɔrɔ kɛlɛ la,
  An tɛna tulonko kɛ n"a ye - an bɛna a tigɛtigɛ ka kɛ fɛnw ye !
  An bɛna aw faranfasi! An bɛna aw faranfasi!
  Elf cɛdenw bɛ dɔnkili da nin cogo in na. Ani npogotigininw, n"u senkɔniw ye, u bɛ saya nilifɛn tiɲɛnenw fili.
  Wa u bɛ wale kɛ ni hakilitigiya ye kosɛbɛ.
  Wa yɔrɔ dɔ la, orcw bɛ ka marifa ci npogotigininw ka sennasanbara jɛlenw na, minnu ye bulama ye. Wa o jaabi la, npogotigininw bɛ butɔni digi n"u sin bilenmanw ye, ka tiɲɛni ni saya bajiw fili kɛnɛma.
  Npogotiginin dɔ filɛ nin ye min bɔra elf denbaya dɔ la min tun bɛ mansin dɔ boli ni npanw ye. Wa o yɔrɔnin bɛɛ, Putin ka ursi kunkolo duuru tigɛra.
  An k"a fɔ ko ninnu de ye cɛɲiw ye yan - dɔrɔn superb. Wa n"u ye disi sin bilenmanw fiyɛ ka sanpɛrɛn gosi, o tuma na, orkiw tɛna a sɔrɔ ka se.
  Ani a ka di npogotigininw fana ye ka jade berew sɔgɔ minnu bɛ wuli. Fɛn min ka kan ka kɔlɔsi - cool.
  A kɛra cogo o cogo, npogotigininw, ni orcw y"aw minɛ kaso la, siga t"a la k"u bɛna tasuma don u sinw sin bilenmanw na. Nin ye u ka sariya ye kaban. Wa yan i tɛ Se k"a Tà k"a Di.
  Npogotiginin bɛ cɛya-ɲini ni dimi fila bɛɛ sɔrɔ.
  Wa, elf kamalenninw fana bɛ dɔnkili da, k"a kɛ ka ɲɛ kosɛbɛ, ka marifa ci Putin ka ursi la ni marifa ye;
  I bɛ min ne kanubaganci kanulen,
  Virgo de lumière radiante, brillante.
  Ne sɛgɛnnen don ɲɛnamaya koniya la, .
  N b"a fɛ ka samiyɛ kɛ nɛnɛ na!
  
  Diɲɛ kɔnɔ, kanuya de ye fɛnba ye, .
  O suguya in bɛ tɛmɛsira de wajibiya.
  Dusukunnata min bɛ i la, o bɛ yeelen bɔ, .
  An ka kuma ni cɛɲi ye!
  
  Dawolo ni bilen bilenman bɛ manamana, .
  A nugu bɛ i n"a fɔ nɛnɛba kulu, .
  N b'a fɛ fɛn fitinin dɔ ka kɛ i fɛ,
  Aw ye aw ka kurukuruw sɔgɔsɔgɔ i n"a fɔ nɛnɛ!
  
  Satin ɲɛda ye roso ye, .
  Sennasanbaraw bɛ bin mugumugu, .
  Ka kɛ i fɛ, o de nafa ka bon kosɛbɛ
  An bɛna an kunsigi siri ni lenburuba ye!
  
  Yala i bɛ n ka misi kanulen sɛnɛ wa,
  Nɔgɔw dakunw ye nɛrɛ ye i n"a fɔ birches...
  An kɛra ɲɛtaa ye sankolo la,
  A dɔgɔyalenba la, an bɛ kasi dugu bɛɛ kɔnɔ!
  
  Oriole sonorous ka trill bɛ mɛn, .
  O jiginɛ bɛ gosi ka bɔ fraction...
  Oh, ne ka suturaw bɛ cogo min na, .
  I ka dɔnkili ka di n ye!
  
  An ka samiyɛ kulɛriw bɛ yeelen bɔ,
  Otomɛ masakɛ bilenman ni sanu ye.
  Santa Claus ni kadow,
  An tɛ se k"a mara nɛnɛ na!
  
  Npogotiginin bɛna mun fɔ an ye ?
  Talen cɛɲi dɔ bɛna kɛ yen;
  Sogo bɛna sanu di an ma,
  Vase cristal ni rose ye!
  
  N bɛ n kanubaga susu kosɛbɛ
  Seri korali dawolo la, .
  An ka miiriliw saniyalen don kosɛbɛ,
  N b"a fɛ ka ji sɔrɔ, ko kura!
  An k"a fɔ k"a jɛya, nin ye kamalenninw ye yan. Wa u ka teli kosɛbɛ ka Venus disi duman Lamaga ka Bɔ elfew la n'u kanw ye. An k'a fɔ dɔrɔn ko a ka bon kosɛbɛ.
  Ani npogotiginin minnu bɛ yan, olu ye top class ye. Wa n"u y"a daminɛ ka dɔnkili da, u tɛna u hakili sigi abada.
  U kanw bɛ manamana ani u bɛ mankan bɔ, i n"a fɔ bɛlɛkisɛw warijɛ. Wa nin bɛna kɛ dɔrɔn kalanso sanfɛla ye.
  Ani npogotigininw bɛ manamana n"u ɲɛw ye minnu ye emɛridi ni safir ye. Wa u bɛ tasumamugu belebelebaw ni jenilenw bɔ barajuru bilenmanw na.
  Wa u bɛ orc caman jeni. Wa u bɛ tɛmɛsira jugu dɔ jira.
  Wa npogotigininw senkɔniw bɛ ka grenade fagalenw fili cogoba la.
  Wa u bɛ orcw tigɛtigɛ ka kɛ fɛn misɛnninw ye.
  Nin ye elfw ye minnu tɛ se ka se sɔrɔ, olu bɛ min jira. U sinw falen don kosɛbɛ ani u sin bilenmanw bɛ u la.
  Wa, wuludenninw bɛ o sinw Lamaga ni dusu ye kosɛbɛ. Wa a bɛ i n"a fɔ u ye ice cream kɛ bere kan.
  Nka a bɛɛ lajɛlen na, an k"a fɔ ko a ka nɛnɛ.
  Kɛrɛnkɛrɛnnenya la, npogotigininw dɔrɔn tɛ dɔnkili da, nka npogotigininw fana bɛ dɔnkili da, n"an k"a fɔ ko dɔnkilidala farimanw ye;
  Yɔrɔ ye kɔba ye min ka bon, .
  Dibi bɔgɔlan min tɛ yeelen si sɔrɔ...
  Dugukolonɔn, encre, .
  I ye jatigɛwalekɛla in sama ni namara ye!
  
  Dolow kretiɛn web, .
  Saya ka fitinɛ bɛ dɔn kɛ.
  Kɛlɛ bɛ kɛ cɛmancɛ dɔrɔn de la, .
  An bɛna se sɔrɔ, aw ka da ne la!
  
  Elfe, orcs, trolls, 1999. Bamako, Mali.
  U bɛ wuli ka wuli sanfiɲɛba dɔ kɔnɔ.
  Ɲɛji ni dimi caman
  Nin dolow sirku in kɔnɔ!
  
  An bɛ nin kɛlɛ in na,
  A bɛ ɲɛfɛ...
  Aw bɛɛ fo ka bɔ sanubɔlan na,
  Bonya ko don ka bugɔ!
  
  Kɛlɛ fanga ka bon, .
  Dimi ka jugu ka tɛmɛ o kan yɛrɛ.
  An tɛ parrots ye
  Ani jamanadenw ye hɛrɛ sɔrɔ!
  
  Balimaw ka se sɔrɔ
  I jija kosɛbɛ.
  Ni i ye jugu ye finiw na, .
  Ani ni ɲɛda ye clown ye!
  
  Orc bɛna elf jira, .
  Diɲɛ daminɛ bɛ min.
  Aw kana bolokuru kari
  Sani i ka sɔgɔmada fɛ!
  
  dolow kurunba jɔ, .
  A man kan ka kɛ clumsily
  An ye cɛfarinw ye sisan
  Ani denmisɛnnin minnu bɛ bɔ denmisɛnninw ka lakɔliso la, olu tɛ!
  
  O la, an bɛna aw datugu
  An bɛna aw wele ka jaabi di.
  I bɛ ka sɔgɔsɔgɔ, .
  Ka poyikɛla ka poyi ma!
  Nin ye dɔnkili ye tiɲɛ na min bɛ nɛnɛ ani min bɛ mɔgɔ kabakoya waati kelen na. Wa, tiɲɛ na, elfew bɛ dɔnkili da kosɛbɛ.
  Wa, kɛlɛcɛw, tiɲɛ na, u bɛ manamana tuma bɛɛ ni sennasanbara jɛlenw ye.
  O cogo la, u bɛna jugu minɛ ka daji tu u la. Wa u b"o kɛ cogo bɛnnen na kosɛbɛ ani cogo tigitigi la.
  Wa o yɔrɔnin bɛɛ la, orc jamaba dɔ bɛna jeni ka bɔ daji la.
  Elf sungurunnin y'a ta ka dɔnkili da ko:
  - Dibi so min bɛ tasuma na, .
  Sitanɛ ka Sanatoriyɔmu
  Yɔrɔ si tɛ dugukolo kan
  Orcs ye kantigiw ye Matigi fɛ!
  U bɛ dɔnkili da cogo min na ni timinandiya ye ani ni fanga ye. U bɛ mankanba bɔ.
  Wa hali bi a ka di npogotigininw ye ka fɛn dumanba kɛ n"u kanw ye. Wa o b"u lawuli.
  Ani n"u fana ye mɔgɔfagala dɔ sɔrɔ ka bɔ Venus disi la do? Oh, a bɛna nɛnɛ ka tɛmɛ o kan siɲɛ kɛmɛ yɛrɛ.
  Ayi, foyi tɛna nin sungurunnin ninnu bali.
  Yala elf cɛdenw barika ka dɔgɔ wa? Tiɲɛ don ko o tɛ! U fana bɛ nɛnɛ kosɛbɛ.
  U bɛ dɔnkili da ni nisɔndiya ye ten;
  Yɔrɔ in bɛ wuli ka fa tasuma na, .
  Dugukolo fanga kurulen don ka kɛ buruju ye i n"a fɔ jibolisira.
  O bɛɛ kɔfɛ, kosmos karilen don ka kɛ buguri ye ni marifa ye, an k"a kari,
  Dugukolo farala ɲɔgɔn kan i n"a fɔ sanfiɲɛba min bɛ ni wuluwulu ye!
  
  An ye kɛlɛcɛ barikamaw ye, an ye legiyɔn ye,
  Kɛlɛw an ye, welekan min bɛ diɲɛ kɔnɔ.
  Kɛlɛbolo ka boli ka don orc jugu miliyɔn kelen kɔnɔ,
  An k"u sɔgɔsɔgɔ, kanulen fitininw, n"an y"an ninakili Changer dɔɔnin!
  
  Ani dɔnkili kura, hali ni a ŋaniya kɔrɔlen don, .
  A mankan bɛ i n"a fɔ, kana miiri Faso kanulen na, .
  Elfew bɛ ni o ɲɔgɔnna ekipu ɲuman ye min bɛ ɲɔgɔn gɛrɛ ɲɔgɔn na, .
  Ko bɛɛ bɛ kuma ɲɔgɔn kan ni nisɔndiya ye!
  
  Fanga jumɛnw filila binkanni in na, troll bɛ na,
  Elfew ka phalanx (falanx) ye nɛnɛ, an y"an ka tamaw sɔgɔ.
  Binkanni tulon daminɛna, orcs ye score da wuli,
  Nka o jaabi la, mɔgɔ cɛɲiw ye golu dɔ don ka bɔ u senw na!
  
  Dolow kurun barikamaw bɛ yen, marifa-baarakɛminɛnw, .
  U bɛna diɲɛ bɛɛ minɛ n"u ka volleyw ye.
  O bɛɛ kɔfɛ, kɛlɛ fanga bɛ elfe minnu na, olu ni wuluw bɛ jate kelen ye,
  Binkannikɛla su don ka kɛ lasɔmini ye mɔgɔ tɔw bɛɛ ma!
  
  K'a sɔrɔ u ma namara dɔn, sɔrɔdasiw bɛ taa binkanni kɛ,
  Dannaya fɛ ni Lada ye a bɛna se ka jugu in tiɲɛ.
  Wa o kɔfɛ an bɛna to an kelen na ni sunguru bilenman ye,
  Ka sɔrɔdasi kura sɔrɔ Fasokanw na!
  
  Hakilitigiya ye mun ye, elf ye dwarf ɲininka.
  Ne bɛ se k"a jira cogo di cɛɲi dɔ la ko ɲɛnamaya ni ne ye, o ye kabako ye?
  Sanpɛrɛn y'a jaabi ni nanbara ye - o bɛɛ kɔfɛ, i tɛ mɔgɔ ye, .
  Ka kuma jagɛlɛya kan ni kɔnɔnajɛya ni tiɲɛ ye ten!
  
  Nka hadamadenw ka siya bɛ kɔfɛ - ne ye jaabi di a ma, .
  Nalomanya mɔgɔw fɛ, cikan kelen dɔrɔn de don.
  Aw ka taama tiɲɛ sira kan, ka sɔn gɛlɛya hakɛ bɛnnen ma, .
  Nka ni tiɲɛ ye i tɛ se ka yafa ɲini i kanubaga fɛ!
  
  Nka gnome y'a fɔ n ye ni sɔgɔsɔgɔ ye - cɛnin tun bɛ sennasanbara la hali bi, .
  I t"a dɔn diɲɛ kɔnɔ, tiɲɛni dɔrɔn de bɛ se sɔrɔ!
  Nka ni tiɲɛ tilancɛw farala ɲɔgɔn kan, namara ni Sitanɛ bɛ min, .
  Walisa i kana don marifa juguw kɔrɔ fu!
  
  N y'o faamu, hakilitigi gnome, nkalon tigɛ ni danma ye ani ka ɲɛsin i ɲɛda ma.
  O tuma na fɛ, i bɛna se ka sungurunnin dusukun siri!
  Ani kristalɛ ɲɛji tɛna maga ɲɛ buluw la,
  Wa an ka dannaya, fo ka se a laban ma, o ye ka se sɔrɔ an juguw kan ka kɛ buguri ye!
  Nin ye elfe kamalenninw ye dɔnkili da cogo min na ni fanga ye ani ni bɛnkan ye. Wa a kɛra ko belebeleba ye ten.
  Wa npogotigininw tora k"u ka tasuma faga min tun bɛ mɔgɔ faga kosɛbɛ ani ka tiɲɛni kɛ. U ye joystick butɔni digi n'u sin bilenmanw ye. Cɛɲiw ye wale kɛ ni dusuba ye. U ye sonyalikɛla kabakomaw ye.
  U bɛ min kɛ, o de ye nin ye, min bɛ bɛn hakili ma kosɛbɛ, wa a bɛ tiɲɛni kɛ. Wa u ka kɛlɛ nɔfɛkow tɛ se ka suman.
  Wa npogotigininw bɛ halakili peaw fili n"u senkɔniw ye. Ani, u bɛ wale kɛ ni fanga ye kosɛbɛ.
  U ka kɛwalew ye mɔgɔfaga dɔrɔn de ye.
  Ani kɛlɛcɛw bɛ ultrasound bɔ u sinw ka rubi sinjiw la. Kɔnɔw bɛ ɲagami jikuruw la. U bɛ gosi u kun na i n"a fɔ mɔgɔfagala kulu ani u hakili tɛ bɔ tiɲɛ na.
  Wa u bɛ bin duguma, ka Putin ka ursi kunkolow bugɔ n"u dawolo ye. Wa kɛlɛcɛw ka jugu kosɛbɛ ani u ka nɛnɛ. Wa u bɛ mɔgɔw kabakoya ani ka fɛn dɔw tiɲɛ.
  Nin npogotiginin ninnu ye super cool ye tiɲɛ na. Wa u ka kanw bɛ baara la tuma bɛɛ.
  Wa kamalennin minnu bɛ npogotigininw ka jade berew sɔgɔsɔgɔ, olu fana bɛ dɔnkili da ni dusukunnataba ye kosɛbɛ;
  Ne hakilinata ye ne kabakoya
  I ja ye yeelen bɔ ni jirisunba dɔ kɔ ye ...
  I ye ne sɔgɔ i ko sanpɛrɛn
  N"a cɛɲi yeelenma ye dolow la!
  
  Poyikɛlaw bɛ o cɛɲi sugu tanu,
  Kalo ɲɛda kelen tɛ Se ka sàn in Dɔgɔya.
  A to Venus ka nisɔndiya di i ma
  Fɛnɲɛnɛma jugu binna - a majigin i n'a fɔ tulon !
  
  I cɛ ka ɲi kosɛbɛ fo i bɛ se
  Aw ye se sɔrɔ sankolo jugumanbaw kan.
  Ni aw ye ne bɛ se ka ninakili nɔgɔya la, hɔrɔnya la, .
  Ɲɛnamaya juru bɛ kurukuru i n"a fɔ siliki i bolokɔnincininw cɛ!
  
  N jigi t"a la k"i ka kuncɛbaya kɛcogo faamu,
  Sabu i ye Artemis balimamuso ye!
  Wa hali ne dawolo bɛ gɛlɛya kasi la,
  Yala o sugo bɛna pan ka taa Tartarus la tiɲɛ na wa?
  
  I ye i yɛrɛ jira sugo duman jumɛnw na?
  A tɛ se ka kɛ ka sankolo cogoya faamu...
  Kamalennin ka barajuru bɛ datugu ni ɲɛji kɔgɔlen ye, .
  O diɲɛ jugu - n tɛ filimu ye!
  
  Kanuya sigicogo dɛmɛbaga, .
  A ka nɔgɔn, nka a bɛ sɔgɔsɔgɔ ni dusukasi cakɛda ye...
  An b"a fɛ ka pan i n"a fɔ cranes, .
  Nka kɔgɔji bɛ n sama ka don dugujukɔrɔla dingɛ dunba kɔnɔ!
  
  Siniɲɛsigi ye siri sugu jumɛnw de wajibiya?
  Mun de y"a to diɲɛ bɛɛ nafa ka bon kosɛbɛ!
  Ala ka fanga di kamalenninw ma,
  Aw kana ɲangili damatɛmɛnen ci!
  
  Sebaayabɛɛtigi ko: A ye kɔrɔbɔli kɛ, .
  I ye muɲuli kɛ waati hakɛ min na, o tɛ.
  Nka ideal ka kan ka tempered, .
  Cogo min na i bɛ se ka bɔ denso nɔgɔlen na!
  
  Sisan i ye wulu ye ni wulu ye,
  Sisan a bɛ se ka jate kɛ ni siniko ye !
  Wa ni a ye kɛlɛ daminɛ ni Sitanɛ ye, .
  O kɔrɔ ye ko a bɛ se ka kɛlɛ kɛ tuma min na a ka kan ka kɛlɛ kɛ!
  
  Sisan ne bɛ ka panpan i fɛ, serubi, .
  I ye npogotigi ye, i ko dolow manamana!
  An bɛna se sɔrɔ diɲɛ bɛɛ bonya kan,
  Ne tɛna fara aw fɛ abada!
  Nin ye elf kamalenninw bɛ dɔnkili da cogo kabakoma na ani ka nisɔndiya. Ani u kanw ye kabako ye min tɛ foyi ɲɛ.
  Wa ni npogotigininw bɛ dɔnkilida daminɛ kaban, o tuma na, nin bɛ iko a ka bon kosɛbɛ hali dɔɔnin.
  Aw ye sanpɛrɛn fagalen bɔ sinbara bilenmanw na. Wa nin ye hyper ye pewu .
  Olu ye npogotigininw ye wa u bɛ wale kɛ ni fanga ye hakɛba la.
  Wa n"u sennasanbaraw ye, u bɛ saya shɔ tiɲɛnenw fili san fɛ. Wa u bɛ Putin ka ursiw kari ka kɛ fɛnw ye.
  Ani u bɛ wale kɛ ni saya fanga belebeleba ye. Wa hyper class npogotigininw ka fanga bɛ kɛ .
  Wa o kɔfɛ, npogotigininw bɛna fanga ni fanga belebeleba ta tugun n"u sinbara bilenmanw ye. Wa, jinɛweleli tasuma ni hyperplasme fila bɛɛ bɛ u kɔnɔ , ni tiɲɛniba ye, min ka bon kosɛbɛ.
  Nin kɛlɛ in lajɛli la, Demiurge Ala muso Emanuɛl y"a daminɛ ka dɔnkili da ni fanga ye kosɛbɛ;
  Fɛɛrɛ si tɛ yen ka mɔgɔ bali, .
  Nege min b"a la ka kɛ Sebaayabɛɛtigi Kɔrɔtalenba ye!
  Walasa Dugukolo bɛɛ ka Dugukolo mara,
  Ani, u kelen-kelen bɛɛ bɛ ni dɔnniya barikama ye, min bɛ yɔrɔ bɛɛ!
  
  Nka nin ko in na, fanga b"an bolo,
  Tuma dɔw la, a tɛ se ka bali, i n"a fɔ fɔɲɔba!
  An bɛ gosi ɲɛda la, an tɛ gosi ɲɛ dɔrɔn na, .
  An bɛ diɲɛ da ni hakɛri tɛ!
  
  Bɛɛ n"a ka diamant belebeleba don
  A hakili ka suma, i n"a fɔ tasuma bɛ ka wuli!
  Wa walisa tasuma manamananan kana faga,
  Cɛw bɛ an ka Risi musow kanu kosɛbɛ!
  
  Bɛɛ n'a ka kɛlɛ kun don,
  An bɛ kɛlɛ kɛ nisɔndiya kama diɲɛ kɔnɔ!
  Jugu bɛna sɔgɔsɔgɔ ni kɔnɔnafili ye, .
  Wa Sankolo ni Dugukolo bɛ an ka fanga kɔrɔ!
  
  I ka diɲɛ cɛɲi dɔ da i yɛrɛ ye,
  Yɔrɔ min na, jirisunba belebelebaw bɛ ice cream kan!
  Ayiwa, Shakespeare bɛ se ka na ni mun ye i ye?
  Dugukolo kɛmɛ kelen? Kana nkalon tigɛ ko i fasalen don!
  
  Wa ne na jaabi kelen di aw ma, kɛlɛcɛw,
  Dɔnniya bɛ se ka sayabaliya di!
  Quasar bɛna sonɛti nɔgɔman dɔ kɛ i ye,
  I ka i yɛrɛ tanga dusukasi ni saya ma!
  
  O tuma na fɛ, bɛɛ bɛna gato duman sɔrɔ,
  sonsanninba furu - sonsannin !
  N ye ɲɛnamaya banbali dɔ sɛgɛsɛgɛ tulu kɔnɔ, .
  Nka ne tɛna Sitanɛ da i ye!
  Emmanuelle ye dɔnkili da cogo min na. A kɛra cogo o cogo, Krecɛnw, mun na u t"a miiri ni Ala ye Sitanɛ da? Tiɲɛ na, mun na an bɛ mɔgɔ dɔ da min bɛ fɛn ɲɛnamaw ni mɛlɛkɛ miliyari caman halaki tɔɔrɔ la?
  Sarakalasebagaw bɛ mun fɔ o barokun ko la?
  A kɛra cogo o cogo, foyi tɛ mɔgɔ dalen to. Ɔwɔ, wa ka kɔrɔbɔli kɛ mɔgɔw kan, o ye hadamadenyako ye.
  Nka Emmanuel ni Sfero Katastrofov ka hakilinaw don o ko in kan. Wa o kɔfɛ, i tɛ se k"u lasun.
  A bɛ Se k'a Kɔlɔsi fana ko orc fana ye mɔgɔw ye wa a ye hadamadenyako ye k'u Fàga.
  Hali n"a ka di o orc kelenw ye kosɛbɛ ka npogotiginin minɛlenw senkɔniw kari ani k"u senkɔniw tobi ni tasuma ye.
  Nka, elf sunguru cɛɲi, o bɛɛ n"a ta, a bɛ dɔnkili da ni jagɛlɛya ye ani ni timinandiyaba ye;
  I tun ye mɔgɔ min ye fɔlɔ, i ɲinɛ o kɔ
  An tɛ se ka siko kɛ baarakɛbaliya la.
  Dusukunw bɛ jeni jigiya senuma na,
  Npanw bɛ manamana kɛlɛ kɛlɛbolo kɔnɔ!
  
  Wa kɔ in bɛ dusukasi ani mɔgɔ tɛ se ka jatigila sɔrɔ,
  Kɛlɛɲɔgɔn ka senna-tɛgɛrɛ bɔra finɛtiri kɔfɛ...
  O waraba ye cakɛdaw, nɛgɛw, .
  Ani colic acute ka ɲɛsin kɔfɛ!
  
  Yala i ma nisɔndiya, Cossack wa?
  O seli in taara min?
  Aw ka kan ka wuli sigilan nɔgɔlenw kan, .
  Walasa ka jɔrɔnanko kari!
  
  Damasi nɛgɛ bɛ pɛrɛn ka jinɛw nisɔndiya, .
  U bɛ baro surun kɛ...
  Jinɛw ka nafolo tiɲɛbagaw dɛmɛ,
  U juguw ye jiri la!
  
  Wa nin ye bɔgɔdaga waati jugu ye,
  Sisi bɛ bɔ jahanama-kuria la.
  Kanubagaw bɛ se ka nisɔndiya sɔrɔ cogo min na
  Jiri si tun tɛ n dawolo digi.
  
  O de kama an bɛ kɛlɛ kɛ,
  Walasa ka susuli nilifɛn sɔrɔ!
  An bɛ yele, yatɔw, marifaw kɔrɔ, .
  K"a sɔrɔ i ma fa walima ba si dɔn!
  
  Nin bɛna kɛ ɲɛnajɛ ye
  Walasa ka tasuma lase diɲɛ kura kɔnɔ...
  Aw ye maloya tɔɔrɔ gɛn, .
  Aw ye dugukolo kisi balawu ma!
  
  Ala bɛ a kunkolo wuli ni majigin ye, .
  Ani aw cɛw ye mɔgɔba ye!
  I na yɔrɔ sɔrɔ sankolo duman kɔnɔ,
  Lollipops gratuits ni te!
  
  Nka i ka kan ka kɛlɛ muɲu,
  O tuma na fɛ, hɛrɛ ni kanuya bɛna na i ma.
  Ka bɔ Edɛn nakɔw juw la.
  Mɔgɔ juguw joli bɛ woyo ka jigin!
  An k"a fɔ dɔrɔn ko npogotigininw ye dɔnkili da kosɛbɛ ani ka cɛɲi. Ni an y"a fɔ ka ɲɛ, npogotiginin kelen min tun sirilen bɛ fɛnmarayɔrɔ la. Fagalikɛla y'a tɔɔrɔ ni bugɔli ye. Wa o tun ye juguya ye kosɛbɛ ani joli tun bɛ bɔ a la.
  O de ye a cogo ye ka taa npogotigininw kɛlɛ o cogo la. U bɛ se ka fɛn o fɛn kɛ, wa u bɛna u jugu o kɛlɛɲɔgɔn tigɛ.
  U ka kɛlɛ jɔyɔrɔw tɛ barikantanya walima sigasiga dɔn.
  U bɛ yan, misali la, n"u kan janw ye, u bɛna jade berew wulicogo daminɛ cogo min na. Ani an k"a fɔ dɔrɔn ko a ka ɲi kosɛbɛ!
  Wa ni npogotigininw fana bɛ baara kɛ ni u sinw sinbara bilenmanw ye. U bɛna o fɛn suguw labɛn minnu tɛna kɛ i n"a fɔ u bɛ se. Kɛlɛcɛw de ye fanga ye min ka bon yan.
  Wa u bɛ se ka u yɛrɛ di sinw ma tugun ni sanpɛrɛn ye ka bɔ sinbara bilenmanw na. Wa, u bɛna fɛn dɔ kɛ min bɛ mɔgɔ tiɲɛ kosɛbɛ ani min tɛ se ka miiri.
  Ninnu ye npogotigininw ye minnu cɛ ka ɲi kosɛbɛ, wa, a ka c"a la, sennasanbara tɛ. Wa, sin kelen-kelen bɛɛ ye nafolo lakika ye. O npogotiginin suguw tɛ yen, hali rack ni electrodes minnu bɛ Venus kɔnɔbara la, olu tɛna i lasiran. U ye npogotiginin nafamaw ye, an k"a fɔ - nɛgɛ ni thermoquarks.
  O kɛlɛcɛ suguw bɛna pɛrɛn u fogonfogon sanfɛ ani ka hara-kiri dafalen kɛ misali la.
  Wa u bɛ se ka sanpɛrɛn fana fili ka bɔ u kɔnɔbara la.
  Wa elf kamalenninw fana farala kɛlɛ in kan k"a sɔrɔ gɛlɛya foyi ma sɔrɔ. Ani, u ye nɔ ɲumanw jira.
  . SABABU No. 26. Ɲɛjirali dɔw.
  Maria Kolesnikova ye sungurunnin ye tiɲɛ na ka bɔ sankolo la, ani ka bɔ kaso la fana, wa n"a sera ka taa, i tɛ se k"a n"a ekipu ni elfew bali;
  Wa tiɲɛ na u fana y"a daminɛ ka dɔnkili da;
  Tasuma min bɛ yeelen bɔ ka tɛmɛ tasuma tɔw bɛɛ kan, .
  Ne ka kanuya bɛ ka jeni!
  Hali ni jugu ye nanbarakɛla ni nanbarakɛla ye, .
  Nka a bɛna kari!
  
  Hali kungo kɔnɔ mɔgɔ jugu, dibi la, .
  A bɛ ka mara tigɛ ka tiɲɛ!
  I filɛli ye sugo ye, i n"a fɔ sufɛla, .
  Bɛn, hɛrɛ, alijɛnɛ!
  
  A to diyagoya funteni funteni ka tasuma don,
  Tasuma ni jikuruw wuli!
  Ne dalen b"a la ko ne ye se sɔrɔ nin bolo in kan,
  Bonne chance bɛ cɛ in makɔnɔ!
  
  Ɲɛtaa bɛ na ni funankɛninw de ye
  O siran bɛ ban o yɔrɔnin bɛɛ la, .
  Npogotiginin fana bɛ sankolo sugo saniyalenw na.
  Masamuso bonyalen don!
  
  O la sa, an kana ɲinɛ kanuya kɔ,
  N t"a ja gɛlɛya k"an ka diɲɛ janfa!
  Wa ɲɛnamaya ni ɲɛtaa ye jiri ye, .
  Aw k"a dɔn ko aw kana mɔgɔ jugu ka kuma tigɛ!
  
  An bɛna jɔ an ka dugukolo kan Elfograd , .
  Elfamm ka kɛ nɔɔrɔ ye!
  Ni se sɔrɔli senfɛ Zelingrad , .
  Elven fanga bɛ ka na!
  
  Berlin, Pari walima Niyɔriki,
  An ka darapo ye se sɔrɔ yɔrɔ bɛɛ!
  Kuntigi Ftalin y'an ka fitinɛ mana,
  Jugu maloyalen ka halaki!
  Nin ye kamalenninw ye dɔnkili da cogo min na n"u ka dɔnkili dumanw ye.
  Wa cɛɲiw tɛ siran hali ni orcw bɛ ka u senkɔniw jeni. Dimi, tiɲɛ na, a ka bon, npogotigininw bɛ sɔgɔsɔgɔ dɔrɔn ka ŋɛɲɛ. Wa, cɛɲiw ɲɛdaw ka di kosɛbɛ ani u ka bon kosɛbɛ. Ani, i bɛ se ka mun fɔ o cɛɲi suguw ko la? U ye dɔrɔn gorgeous ani super.
  Wa n"u y"a daminɛ ka dɔnkili da, o tuma na fɛ, hali ursi tun ma jɔ u kɛrɛfɛ. O kɛlɛcɛw ye kabako ye. U bɛ ni cobra (kobra) cogoya dɔrɔn de ye. Se min bɛ mɔgɔ ye ka fɛnw da minnu tɛ se ka da a la ani minnu bɛ yeelen bɔ.
  Wa tiɲɛ na, barajuru bilenmanw bɛ sanpɛrɛn tiɲɛni ni mɔgɔfaga ci.
  Wa ni gosiliw ye gosi, tiɲɛni bɛɛ ani tiɲɛni, tiɲɛni bɛ kɛ.
  Wa o sunguru suguw bɛ se ka fɛn bɛɛ kɛ ni fanga ni fanga belebeleba ye. Wa u ka sekow bɛ ka bonya tuma bɛɛ.
  Wa u b"o Kɛ tiɲɛ na ni rubi sinjiw dɛmɛ ye.
  Ani, orcw ka teli k"a ɲini k"u sennasanbaraw tobi. Wa nin ye u ka credo aggressif ye tiɲɛ na. Putin ka ursi ka juguya ye ntalen ye, sariyaw ma sɛbɛn u ye. Kabako t"a la ko diɲɛ bɛɛ bɛ Fuhrer kunsigi danga. O min ye tilennenya ye kosɛbɛ.
  Wa npogotigininw fana bɛ dɔnkili da ni hakilitigiya ye;
  An tɛ se ka Matigi ka doni faamu,
  Dugukolo sumaya i bolokɔfɛfɛn na, o kɔrɔ ye mun ye?
  Ala ye makari ye - ba ɲuman, .
  Ni A bɛ i fɛ, jinɛ tɛna maga i la!
  
  Sankolo banbali kɔnɔ, yeelen sira dɔ bɛ yen, .
  Tile bɛ bɔ, ka yeelen tila-tila ni bolomafara ye!
  An bɛna an kɔ kari Fasodenɲumanya kama,
  Wehrmacht ye se sɔrɔ Mɛkalo dususumanin na!
  
  Fortune ka fiɲɛw, siniɲɛsigi sɔgɔsɔgɔninjɛw, .
  U ye joli sɔgɔlen seri an na...
  Aw y'a ye, aw denw bɛ tɔɔrɔ la, .
  An ka Elfia senuma, ɲumanya!
  
  O bɔgɔdaga bɛ pɛrɛn, ka fɔɲɔba ci san fɛ
  Turf bɛ ka tasuma don kɛlɛ fagalen na!
  Squad b"a fɛ ka kɛlɛ kɛ ni dashingly ye,
  Walisa u kana an bɛɛ kari ɲɔgɔn na!
  
  An kelen-kelen bɛɛ ye Elfie kɛlɛcɛ ye,
  Tabali ni kasɛtiw, kasɛtiw - grenadew !
  Tile-Glorious Tsar - an bɛ kurunba ɲɛmɔgɔya la, .
  An ka parade seli kɛ ɲɔgɔn fɛ ni dɔnkili ye!
  
  Jamaw bɛ bin Elf kan tuma dɔw la kuluw kɔnɔ,
  Fanga belebelebaw bɛ don kɛlɛ la.
  Orcmacht ye dagger dɔ laɲini dusukun na, .
  Nka a ye ɲangili sɔrɔ Mɛkalo la!
  
  Tile finman min bɛ kungokolon bilenmanw na, .
  A bɛ iko kɛlɛ min bɛ kɛ ɛkizamɛn kɛnɛw kan.
  An kelen-kelen bɛɛ ye cɛfarinba ye, .
  Ala b"i jija i ka delili kɛ!
  
  Sanjijiw bɛ fiɲɛ kura fara a kan, .
  U bɛ i n"a fɔ velours jilama.
  Fasokanw ye dogoyɔrɔ di yatɔw ma, .
  I bɛ se ka baara kɛ n"a ye ka kilomɛtɛrɛw suman k"a sɔrɔ i ma ɲɛjirabaga dɔ sɔrɔ!
  
  Frym bɛna kɛ an ta ye, emerald overboard, .
  Jɛgɛ tun bɛ duguma yɔrɔ bɛɛ jigin i n"a fɔ sanu.
  I bɛ se ka sigi ka ɲɛ kulu sanfɛ, .
  Ni nin kulu in dusukun bɛ Elfia fɛ!
  Ni npogotigininw fana ye dɔnkili da, fɛn bɛɛ bɛna kɛ koba ye kosɛbɛ ani ka nɛnɛ. Wa u bɛ se ka wale kɛ min bɛ tiɲɛni kɛ kosɛbɛ.
  Wa u sen gansanw, minnu sɔgɔlen don, olu t"u lasiran. An k'a fɔ ko kɛlɛcɛw ye cɛɲiw ye ani u ye super ye.
  Ani npogotigininw sinw sin bilenmanw ka bon kosɛbɛ. Wa, n"a sɔrɔ i tɛna u sɔrɔ ka nɛnɛ ka tɛmɛ o kan. U bɛ se ka fɛnw kɛ minnu tɛ se ka fɔ nsiirin kɔnɔ walima ka ɲɛfɔ ni sɛbɛnnikɛlan ye. Hakilitigiya dafalen bɛ u kɔnɔ.
  Ninnu ye super class sungurunninw ye tiɲɛ na.
  Wa kamalenninw fana barika tɛ, nka u ka gɛlɛn kosɛbɛ. Wa u bɛ dɔnkili da ka ɲɛ kosɛbɛ. Wa cɛdenw ka dɔnkiliw mankan ka bon dɔrɔn.
  Tasuma kanw girinna ka taa san fɛ, .
  Yala nin tɛ i ye sugo min kɛ i denmisɛnman wa?
  An ye nilifɛn dɔ sɔrɔ ka bɔ Ala yɔrɔ,
  Sabula Marisikalo ye fɛn ɲuman ye an bolo!
  
  Sankolola Masamuso bɛna an dɛmɛ,
  Ani jogo kɔrɔw, jogo senumaw.
  Ɲɛda senumaw bɛna sɔn ka taamasiyɛnw ta,
  Aw ka sanu dômes Elfkva !
  
  Ɔwɔ, waati tɛ kelen ye sisan, .
  Nka aw ka da a la ko Fasokanw tɛna maloya muɲu!
  An Ba Elf nɔɔrɔ kama,
  An bɛna kiritigɛ kɛ Orkishism kan!
  
  Ni aw bolokɔniw ye farikolo yɔrɔw ye, .
  Orcw kɔ kari ni dimi ye!
  O bɛɛ kɔ fɛ, jɛɲɔgɔn kanulen Ftalin bɛ an fɛ ,
  O kɔrɔ ye ko Orkh bɛna taa tilelafana dɔrɔn de la!
  
  milisiw ye ɲɔgɔn lajɛn ka kɛ bolokɔfɛfɛn ye , .
  An tɛ siran nɛnɛba ɲɛ!
  Bin jugu dɔ bɛ jugu makɔnɔ,
  Ani an bɛna jugu cɛtigɛ ni bayonɛti ye!
  
  Joli min tun bɛ an joli la, o tobira ni fanga ye, .
  Kuma jugu wɛrɛ tɛ sɔrɔdasi ye - jɔnya !
  Irisila bɛ kɛlɛ kɛ ni fanga ye, ni seko ye, .
  I n"a fɔ marifa dusukun bɛ gosi jolisiraw delta kɔnɔ!
  
  Aw hakili to Putin ka bastards ka ŋunankow la,
  Fasodenɲumanya kɛlɛcɛ, cɛba siranninba dɔ!
  Irisi Nemesis ka waleɲumandɔn bɛna se sɔrɔ,
  Fuhrer binna dimi fɛ, o ye fangatigi dibi ye!
  
  Vile acquisitions bɛna na i ka sira fɛ,
  Sanpɛrɛn dimi min bɛ sankolow la!
  Minnu ye se sɔrɔ, olu ye tɔɔrɔ bɛɛ bɔ yen.
  Aw ye kabako kabakomaw ka paleti dɔ da!
  
  Fasokanw hakili bɔra kaso la, .
  A bɛna dancɛ jolilen dɔ tigɛli kɛ!
  An bɛ yafa dɔrɔn de ɲini dusukasi la,
  An ka ekipu ye monolith barikama ye!
  
  Matigi na a ɲɛda biri ka o fɔ
  Aw ye ne denw ye, aw mago t'a la ka fini don!
  Aw ye aw yɛrɛ ka dugu jɔ alijɛnɛ kɔnɔ,
  Mako dangalen bɛna tunun!
  Npogotiginin minnu bɔra elf kɛlɛbolo la, olu tora ka kɛlɛ gɛlɛn ni jugu kɛ ni jugu ye. Wa u tora ka Putin ka ursiw sɔgɔsɔgɔ. Muso kɛlɛcɛw ye kɛlɛ kɛ ni dimiba ye.
  U ye saya nilifɛnw fili ni u senkɔniw ye ni fanga belebeleba ye, min bɛ mɔgɔ faga. O min ye tiɲɛni ni saya hakɛ min ka bon kosɛbɛ, o jira.
  Kɛlɛcɛw ye ko sugu bɛɛ kɛ. U fana, an k"a fɔ ko u ja gɛlɛn don kosɛbɛ ani u bɛ kɛlɛ kɛ. Cɛɲiw ka binkanni bɛ bɔ jatew la.
  Wa u y"a daminɛ ka saya ni halakili pikirijikɛlan bagalenw fili n"u senkɔniw ye. Nka barajuru bilenmanw bɛ nɔ bila tuma dɔw la min tun ma deli ka kɛ ni u kɛra.
  Wa ni npogotigininw y"a ta, u bɛna gɛlɛya sɔrɔ tiɲɛ na. Npogotigi cɛɲiw bɛna a ta k"u digi sanjiba sɔrɔdasiw ka pedaliw kan n"u sennasanbara jɛlenw ye.
  Ani u tɛ mun kɛ?
  Wa n"u ye, fɛn bɛɛ ninakili ka nɔgɔn kosɛbɛ ani ka u hakili sigi. U ye magnificent dɔrɔn ye, ani generally super.
  Npogotigininw y'a ta ka dɔnkili da ko:
  Koko, koko, koko , .
  booger fitinin , bug fitinin!
  Wa u bɛna ŋɛɲɛ kɛ tugun, ka u ɲɛda sɔgɔsɔgɔ. Ninnu ye npogotigininw ye yan - kalasi belebeleba, an k'a fɔ.
  Wa, a tɛ siran ni npogotiginin senkɔniw karilen don jirisunba kan. U tɛna hali sɔgɔsɔgɔ nin ko in na. An k"a fɔ ko npogotigininw bɛ kɛnɛya kosɛbɛ. Tasuma-fanga fanga dafalen, farinyalen b"u la.
  Ani tasuma ni tasuma bɔli. Kɛlɛcɛ minnu ka bon kosɛbɛ.
  Wa u bɛ se ka ta ka mankan bɔ.
  Wa o kɔfɛ, u bɛna bɔnbuw fili n"u sennasanbaraw ye, ka Putin ka ursi caman tigɛtigɛ. Wa o ye koba ye.
  Npogotigininw bɛ wale kɛ ni dimiba ye. Wa o cogo la u dɔ bɛ mansin jatigila kɛ ka orcw kunkolo tigɛ. U bɛ bin ka girin i n"a fɔ skitiw.
  Elf npogotigininw y'u senkɔniw ta k'u don u da la. Ani u bɛna ta ani ka fiyɛ cogo min na.
  Fiɲɛ dɔ tun bɛ yen min tun bɛ mɔgɔ tulo tigɛ. Kɔnɔw gosira o fiɲɛba in fɛ, u hakili bɔra o yɔrɔnin bɛɛ.
  Wa, wulu ba caman binna, ka Putin ka ursi kunkolow sɔgɔ k"u sɔgɔ.
  Ani kɛlɛcɛw kɛra mɔgɔ ɲumanw ye dɔrɔn.
  Ani u bɛ sɔgɔsɔgɔ ani ka pɛrɛn cogo min na.
  Wa, elf kamalenninw bɛ dɔnkili da ni dusukunnataba ye;
  Fɛn wɛrɛ tɛ yen min ka bon ni warijɛ ye
  A bɛ yeelen bɔ tiɲɛ na ni nkalon tɛ!
  Tiɲɛ na, dubloon ye diɲɛ kuntigi ye, .
  A ka dɛmɛ ye npan ni kala barikama ye!
  
  Kafiriw ka ala dogolen bɛ a kɔnɔ, .
  I n"a fɔ tile, ɲɛda sanuman min bɛ yeelen bɔ...
  Hali ni parazitiw bɛ yen hali bi, .
  Minw y"u niw jago daminɛ!
  
  O warijɛ ye boli ye ani mɛlɛkɛba ye.
  Ale de ye kisibaa ye, bɛɛ halakibaga.
  Ni sanu tɛ, damasi nɛgɛ min bɛ jate, o bɛ sɛgɛn, .
  Ni wari tɛ, ɲɛtaa tɛna kɛ kɛlɛ la!
  
  Nka, i b'a fɛ mun ka kɛ mɔgɔ dusukuntigi ye,
  N b'a fɛ ka sayabaliya san i ye...
  Ka nisɔndiya da wuli ni namara ye, .
  Ka ɲɛnamaya san kɛmɛ caman juru siri!
  
  Nka yala doublon fana bɛ se k"o sɔrɔ wa?
  Yala sanu sɛrɛkili bɛ se ka sugo kɛ wa?
  Walisa cɛkɔrɔba min bɛ ni sɔgɔsɔgɔninjɛ ye, o kana na ni foli ye.
  Wa a ma timbre don a ɲɛda la sudon yɔrɔ la!
  
  Hali n"i mago bɛ nisɔndiya caman na warijɛ kelen na, .
  Walisa an ka se ka an yɛrɛ bila jurumu la an seko bɛɛ la!
  Nka se tɛ hadamaden ye nege kan,
  Npogotigininw bɛ i n"a fɔ misiden ka ɲɛsin kɔnɔnin ma!
  
  A b'a fɛ ka caman sɔrɔ kɔnɔbara la,
  Aw bɛ fasan ni ananas tigɛ.
  Hali ni i tɛ se ka dumuni kɛ fo i ka sa, .
  Hali n"i bɛ nɛnɛ kosɛbɛ ni wari ye!
  
  Wa, sanubɔlan yɛrɛ musaka ka ca kojugu, .
  Sabula yɔrɔ bɛ masakɛw bolo o kɔnɔ!
  O bɛɛ kɔfɛ, mɛlɛkɛ bɛna zeru ja sɛbɛnfura kan, .
  Gosili kɛra ɲɛda la ani bere dɔ bɛ kɛ kunkolo la!
  Ninnu ye npogotigininw ye minnu ye super dɔrɔn ye. Wa cɛdenw fana ka bon. Ani cɛ ni muso fila bɛɛ ka elfew ye hyper dɔrɔn ye . U bɛ se ka fɛn bɛɛ kɛ tiɲɛ na. Wa kɛrɛnkɛrɛnnenya la n"u bɛ na ni sinbara bilenmanw ye kɛlɛ la.
  Ninnu ye npogotigininw ye minnu ye super dɔrɔn ye. U bɛna o ta ka halakili nilifɛn tiɲɛnenw fili n"u senkɔniw ye. Wa antimatter particules bɛna pan ka taa orcs fan fɛ. Wa u bɛ Putin ka ursiw faga. npogotigininw bɛ min kɛ , o ye super ni hyper dɔrɔn de ye .
  U bɛ fɛnw kɛ, mɔgɔ si tɛ se ka minnu kɛ. Sisan, n"u jɛnsɛnna, o tuma na fɛ, mɔgɔ si tɛna jɔ.
  Ani kɛlɛcɛw, n ka kan k"a fɔ, u ka nɛnɛ ani u sennasanbara ani u ka ca ni super ye.
  U sin sinw ye bilen ye i n"a fɔ pɔmu. Muso kabakomaw - dɔrɔn super.
  Wa u bɛ mɔgɔfagalaw fili ka bɔ u sinbaraw la minnu ɲɛ ye rubi ye, ka Putin ka ursiw faga marifa la.
  Nin ye koba ye tiɲɛ na.
  Wa yan, elf kamalenninw bɛ dɔnkili da ni dusu ye, ani ni nisɔndiya ye;
  O tuma de la Matigi ka burufiyɛkan
  A bɛna an bila ka don binkanni jagɛlɛn dɔ la!
  Dugukolo jukɔrɔla bɛna halaki dingɛ dunba kɔnɔ,
  Aw k"a dɔn ko jikuru gɛlɛnw bɛna wuli!
  
  Kὲlɛ Kɛra Fasokanw kama
  U ye kɛlɛ kɛ i n"a fɔ kɔnɔw!
  Orkmacht tun jiginna Mɛkalo la, san 1994 la.
  Fɛn bɛɛ b"an bolo!
  
  Min ye ŋunan jɔnya hakilintan na, .
  Cakɛda kari, kɛlɛcɛ, teliya la!
  Aw na kɛ masaya senuma kɔnɔ,
  Ni joli kalili ye!
  
  O bɛɛ kɔfɛ, an ye o sɔrɔdasi suguw ye,
  I tɛna fɛn wɛrɛ sɔrɔ min ka nɛnɛ ka tɛmɛ o kan diɲɛ kɔnɔ!
  Yan, grenadew bɛ fili,
  Ni fanga ye ko u tɛ to ka datugu!
  
  Tigɛ tanki dawolo karilen don, .
  Wa sɔrɔdasiw ye Pantɛri kɔ jeni!
  O bɔgɔdaga ye tasuma fiyɛ kosɛbɛ, .
  An yɛrɛ y"a to saya ka tiɲɛ!
  
  O bɛɛ kɔ fɛ, Fasodenɲumanya ye falenfɛn ye foro dɔ kɔnɔ, .
  Elfia cɛɲi b"a la, a hakili ka bon ni bɛɛ ye!
  Wa denmisɛnw bɛ ŋɛɲɛ kɛ ni fɔɲɔba nisɔndiya ye,
  Sufɛla y"a daminɛ ka wuli ni kanba ye!
  
  Kamalennin minnu bɛ an ka diɲɛ kɔnɔ, olu ye bonya ye, .
  A yɛrɛ bɛ ni kunsigi jɛman ye...
  A ka nisɔndiya, hɔrɔnya, .
  An ka jamana kɛnɛman!
  
  O kɔnɔ, jikuruw bɛ yen, jibolisiraw bɛ yen - .
  Kungokolonw ka sanu, bajiw ka emerald.
  An ka kan ka kɛlɛ kɛ kosɛbɛ Fasokanw kama,
  A to baganw ka taa Hadɛsi!
  
  Fɛn wɛrɛ tɛ yen min ka di ka tɛmɛ Fasokanw kan, .
  Hali ni a ka gɛlɛn balimaw ma ka ɲɛnamaya kɛ!
  Svarog ka filɛli kɛra bagabagali ye ka tɛmɛn fɔlɔ kan, .
  Kɔnɔnafilila b"a miiri ko ale ye tulonkɛ ye!
  
  An bɛna Putin janfalen ban,
  Ani an bɛna orcs ka junk ci ka taa scrapped!
  O bɛɛ kɔfɛ, anw fɛ, aw ka da a la, kumasen kunba ye - .
  Walasa Sodɔmu kana na Elf fɛ!
  Kamalennin minnu tun bɛ kɛlɛ kɛ ani minnu tun bɛ kɛlɛ kɛ, olu tun bɛ dɔnkili da ka ɲɛ kosɛbɛ. U ye kalasi dɔ jira min ka bon kosɛbɛ.
  Wa u ye marifa ci, ka Putin ka ursiw faga cogo bɛnnen na kosɛbɛ. Ninnu ye tiɲɛ na, an k"a fɔ, kɛlɛcɛw ye. Npogotiginin minnu bɛ yan, olu fana cɛ ka ɲi kosɛbɛ.
  U sin sinw ɲɛ bilennen don kosɛbɛ ani u ye kabako ye.
  A ka di elf kamalenninw ye tiɲɛ na ka nin sinji ninnu sɔgɔ wa a ka nɛnɛ kosɛbɛ ani a ka nɛnɛ.
  Ani npogotigininw ye sexy ye kosɛbɛ. Wa u senw cɛ ka ɲi, u senkɔniw bɛ nɔgɔya kosɛbɛ ani u bɛ mɔgɔ lafili. U bɛ halakili nilifɛnw fili ni o ye. O min bɛ nɛnɛ kosɛbɛ ani ka nɛnɛ kosɛbɛ.
  O la, ni npogotigininw jigira jago la, fɛn bɛɛ bɛna nɛnɛ kosɛbɛ.
  Wa sisan, sanpɛrɛn fagalenw bɛ pan ka bɔ cɛɲiw sin bilenmanw na. Ani u bɛ marifa ci orcw la.
  Ninnu ye, an k"a fɔ, npogotigininw ye minnu bɛ kɛlɛ kɛ ani minnu ɲɔgɔn tɛ yen. An k"a fɔ nin cogo la, u bɛ fɛnw kɛ minnu tɛ se ka fɔ nsiirin kɔnɔ walima hali ka ɲɛfɔli kɛ ni sɛbɛnnikɛlan ye. Olu ye kɛlɛcɛw ye tiɲɛ na.
  Wa u bɛ ni sennasanbara gansan ye, u bɛ o mɔgɔfagala cɛɲi sugu fili n"u ye. Wa u bɛ Putin ka ursiw tigɛtigɛ.
  Nin npogotiginin ninnu ka di kosɛbɛ ani en général i bɛ se k'a fɔ siɲɛ kelen ko u ye super ye ani u bɛna orcs dulon bitch kan.
  Ani furuɲɔgɔnma minnu bɛ kanuya la, olu bɛ dɔnkili da ni nisɔndiya ye;
  Oh, nin diɲɛ in dusu kasira kosɛbɛ, .
  Ɲɛji kɔgɔji dɔrɔn - kɔgɔji...
  Ni ka tilelafana astral sira bɛ min, .
  Kulekan salenw ye siko kɛ ka se Edɛn!
  
  Dusukunw jikuruw bɛ sɔrɔ a kɔnɔ minnu bɛ kɛ ni kurukuruw ye minnu sumana, .
  Ani keleya negew ka funteni jenilen.
  A tɛ hinɛ cogo min na, hali denmisɛn farisogo la, .
  Sugu dusukasilen bɛ tulon kɛ dusukasi la!
  
  I n"a fɔ jirisunba nɔgɔ, delinako hakili, .
  Ani kaburu toli ka bɔ haminankow la.
  Nka an bɛ se n"an ye kelenya ye
  Aw ye mɔgɔw bɔ bɔgɔdaga kɔnɔ!
  
  Dugukolo bɛɛ ka juguya bɔ yen, .
  Erase curses ye taamasyɛn juguba ye..
  An tɛ se ka tɔɔrɔ kuntigiya muɲu, .
  Sitanɛ ka yɛlɛma ka kɛ buguri ye!
  
  Planɛti bɛna a ka cakɛdaw fili joona,
  Nka, a tɛna bɔ orbit (yɔrɔ) la.
  Aw ka ɲɔgɔn minɛ ni kɔnɔnajɛya ye
  O kɔ, mɔgɔw ka wuli!
  
  I bɛ se ka wuli k"a sɔrɔ i ma siran, .
  Aw kana mɔgɔ wɛrɛw gɛlɛya...
  Walasa bɔgɔbɔgɔ kana jigin ni tulu ye,
  Walasa an ba kana kɔrɔbaya!
  
  An na dɔɔni min o de kama,
  Diwɛn minnu ka di ka tɛmɛ sumanw ka mɔni kan!
  Gɛlɛyaw ka kɛ dannaya la, .
  Nka jatebɔ waati ma se!
  
  O kɔ, an bɛna sankolola alijɛnɛ dɔ jɔ,
  Denmisɛnw bɛɛ bɛna nisɔndiya fo abada.
  An bɛ pan i ko bɛlɛkisɛ ka don sankolola boli la,
  Sugo jɛlen dɔ kɛra tiɲɛ ye!
  Npogotiginin minnu bɛ yan, olu kɛra kabako ye - super dɔrɔn. Wa u bɛ se, k"a sɔrɔ u ma ɲɛngoya kunntanw kɛ, ka fɛn dɔ ta ani ni diyagoya kɛrɛnkɛrɛnnen ye ka fɛn dɔ ta k"a sɔgɔsɔgɔ ten min ka bon kosɛbɛ ani min bɛ manamana.
  Wa o cogo la, kɛlɛcɛw bɛ tiɲɛni pewu fili n"u senkɔni gansanw ye.
  U bɛ halakili nilifɛn fagalenw fili. Cɛɲi kabakomaw.
  Npogotiginin ye sinji bilenmanw ta ka bɔ i n"a fɔ a bɛ ka sɔgɔsɔgɔ ni sɔgɔsɔgɔninjɛ ye. Ani ka orcw ka sɔrɔdasiw jeni ni tasuma ye. Wa o bɛɛ kɛra kɛlɛ ye min ka bon kosɛbɛ ani min ye tiɲɛni kɛ.
  Wa sisan, elf npogotigininw bɛna i ta hali bi ka bɔ Venus kɔnɔbara la k"i bugɔ ni magoplasma jikuru ye. Ani u bɛna u ka pankurun kabakoma jira.
  Ninnu ye super cɛɲiw ye tiɲɛ na, an k"a fɔ.
  Ninnu ye npogotigininw ye wa u nɔfɛko hakɛ ka bon kosɛbɛ.
  Ani, u bɛ se ka fɛn o fɛn kɛ tiɲɛ yɛrɛ la.
  Wa o kɔfɛ, elf duuru ye fɛɛrɛ dɔ Kɛ o yɔrɔnin bɛɛ ni mansin npanw ye. Wa u ye orc dibi minnu bɛ pan u kan, olu kunkolo tigɛ.
  hyper class npogotigininw ye .
  An ka nɔɔrɔ min tɛ sa, an ka o dɔn kɛlɛw la,
  Kɛlɛ minnu bɛ kɛ kɛlɛbolo ka elfw ka nɔɔrɔ la san kɛmɛw kɔnɔ!
  Bɔn caman ka bonya, .
  I ka sayabaliya di an ma kɛlɛcɛ nɔɔrɔmaw ma!
  
  K"a sɔrɔ siran t"a la ka tigɛ ni jagɛlɛya ye, .
  Npan ka an dɛmɛ kɛwalebaw la.
  Fasoden jagɛlɛnw ka bonya nɔɔrɔ kama.
  An ka timinandiyaba jira kɛlɛw la!
  
  O bɛɛ kɔfɛ, an ye diɲɛ kɔnɔ fanga nɔɔrɔma dɔ ka cɛfarinw ye;
  Aw ye se sɔrɔ jugu kan - a tɔ nafa tɛ !
  An ka nɔɔrɔ kuncɛbaya bonya sɔrɔ,
  O kama ne bɛna tɛmɛsira dɔ da min bɛ mɔgɔ kabakoya!
  
  An bɛ kurun ta kɔgɔji kan k"a sɔrɔ siga t"a la, .
  Jagokɛla ni sanfiɲɛba, sanfiɲɛba tɛ barika ye!
  Ftalin ni Elfin bɛna ɲɛminɛ kɛlɛ la ,
  An bɛna joli bɔn a kɔfɛ i n"a fɔ jibɔyɔrɔ degun!
  
  Hakilijigin bɛna to mɔgɔ jagɛlɛnw dusukunw na,
  Jugu ye se sɔrɔ - o de ye sara bɛɛ ye !
  Mɔgɔ fitinin caman ka kɛ fanga la,
  O bɛɛ n"a ta, an ka kan ka taa hakili ta fan fɛ!
  
  Beauté, bɛna kanuya di i ma ni diyanye ye
  Ani sini, fagalikɛla bɛ sɛgɛsɛgɛlikɛla makɔnɔ!
  Nka i tɛna i ka ɲɛnamaya tiɲɛ fu,
  I ka se ka jɔyɔrɔ sɔrɔ sankolo la!
  
  Diɲɛ ye kɛlɛ ye, kamalennin bɛɛ b"a dɔn
  Ka i ka ɲɛnamaya siri ni filibuster ye, o ye farati ye,
  Fortune bɛ dice fili ni kɔnɔnafili ye, .
  Nka ne dalen b"a la ko a bɛna kɛ koba ye laban na!
  
  An bɛ se k'an ka nisɔndiya sɔrɔ cɛw,
  Nafolo ni ɲɛnamaya nisɔndiyaw bɛɛ sɔrɔ!
  Aw ka da a la, Orkshistw bɛna waleɲumandɔn sɔrɔ,
  Ani ka da an na ko an bɛna ɲɛnamaya kɛ kominisi jugu kɔnɔ!
  nin ye npogotigi cɛɲiw ni ɲɔgɔn tɛ minnu na , olu ye dɔnkili da cogo min na - i n' a fɔ super ani hyper .
  U bɛ se ka fɛn dɔ kɛ min ka nɛnɛ kosɛbɛ, an k"a fɔ.
  Wa hali ni npogotigininw gosira ni tasuma-fanga-minɛn ye u sennasanbaraw kan, k"u sennasanbara jɛlenw jeni, o tuma na, cɛɲiw bɛ nisɔndiya dafalen ni fanga binkanni na. O de ka kan ka kɔlɔsi o kɛlɛcɛ kabakoma ninnu ko la.
  U bɛ sɛbɛnni kɛ ka bɔ marifaw la ani ka orcw tigɛ ka jigin k"a ɲini ka taa ɲɛ, minnu bɛ suw fili tiɲɛ yɛrɛ la jɔyɔrɔw la.
  Nin ye joli-bɔn ye tiɲɛ na. Ani mɔgɔfaga caman bɛ kɛ diɲɛ kɔnɔ cogo min na.
  Wa npogotigininw bɛ ka taa a fɛ ka Putin ka ursiw tiɲɛ. O npogotigininw kɛra super dɔrɔn ye.
  Ani u bɛna a ta cogo min na ka mankan bɔ. Wa a bɛ iko u fɛ, u bɛ ɲɔgɔn ka cɛya-ɲini-yɔrɔ bɛɛ Kɛ.
  Nin sungurunnin ninnu bɛ se ka fɛn bɛɛ kɛ tiɲɛ na. Wa an k"a fɔ dɔrɔn ko u ye mɔgɔ farimanw ye ani u ɲɔgɔn tɛ yen.
  Npogotigininw bɛ dɔnkili da tugun;
  Kɔgɔjiw, kɔgɔjiw ka yɔrɔbaw - .
  An y"u sɛnɛ darapo kulɛri saba jukɔrɔ!
  Sɔrɔdasiw ye kulu janw minɛ,
  Kɔnɔnatumuw ye mankanba bɔ se sɔrɔli la!
  
  Elf kɛlɛcɛw tun bɛ dɔn dugukolo fɛ,
  An ye juguw gosi ni npanw ni bayonɛtiw ye!
  An sera ka Orkikaw ka jɔrɔnanko fili ka bɔ diɲɛ tilancɛ la, .
  An y"an ka taama ban ni se sɔrɔli ye Orklin dugu la!
  
  Orcw sera tankiw kan minnu bɛ ni wuluwuluw ye, .
  U bɛ bagabagali kɛ k"u bɛna yeelen forow ka elfew bɛɛ halaki!
  Nka u bɛ freak dangalenw gosi kosɛbɛ, .
  Walisa an denw ka se ka ɲɛnamaya kɛ nisɔndiya la k"a sɔrɔ jɔrɔnanko tɛ!
  
  An ye Fasodenɲumanya denw ye, min ka bon ni diɲɛ mɔgɔ tɔw bɛɛ ye,
  An wolola, ka kaliko mugumugu ni an sennasanbara ye!
  Sebaayabɛɛtigi ye delili kɛ an ye kɛlɛ la,
  Ani Ala ye Mɛkalo falen nisɔndiya la!
  
  Kɛlɛcɛ niyɔrɔ tɛ yen, wa dusukun kɔrɔtalen tɛ yen , .
  Mun bɛ sugo ni bangeko kura di!
  Da nɔɔrɔ da wuli ka taa sayabaliya la,
  Nka n'i sigilen bɛ lamini na, i makun !
  
  Warabiw ni sagaw bɛ yen, nka aw ye diɲɛ sagagɛnnaw ye,
  Wa, i niyɔrɔ don ka yamaruya lase bɔnsɔnw ma!
  Walasa ka jago kɛ fo ka se danni laban ma, .
  Walisa tasuma banbali min bɛ i dusukun kanuya kɔnɔ, o kana faga!
  
  Jɔn b"a dɔn jugu marifa bɛna sɔrɔdasi bali yɔrɔ min na,
  Nka o bɛɛ n"a ta, kɛlɛ la, saya ka fisa ni bana tolilenw ye!
  Ni a sara, o tuma na, i terikɛ na a jugu mugumugu.
  A tɛna muɲu, bawo npogotiginin sennasanbaraw bɛ gɛn ka don jɔnya la!
  
  O elves ka niyɔrɔ yeelen, kɛlɛ ani tasuma kɛlɛ kɔfɛ,
  Minnu b"a fɛ ka taa lafiɲɛbɔ la, yɔrɔ tɛ u bolo, a dɔn alijinɛ kɔnɔ!
  O la, jahanama orc donna dajuru dɔ la ni Sitanɛ ye,
  Bagabagali: Ne bɛna atomi dɔ jigin ka sanbɛlɛ kari!
  
  Nka lakanani fana bɛna kɛ misiriw ma,
  Ani nukliyɛri bɔnbu tɛ se ka Elfskva tiɲɛ...
  An bɛ se ka baara kɛ ni tankiw ye walasa ka paraziti sɔrɔ, .
  Ani dɔnkili minnu bɛ mɔgɔ sɛgɛn, minnu bɛ kuma binnatɔw kan, olu b"i dusu kasi!
  
  Ka feereli kɛ warijɛ kelen na, o tɛ elf ka niyɔrɔ ye, .
  O bɛɛ kɔfɛ, an kelen-kelen bɛɛ ye kɛlɛcɛba ye!
  Kana da a la ko Ala ye an bila jɔyɔrɔ la kaban,
  Tiɲɛ na, i b"a latigɛ kulekan bɛ nɛnɛ cogo min na!
  
  Dɛsɛw tun bɛ yen, dɛsɛw tun bɛ yen, .
  A kɛra i n"a fɔ wuluw bɛ kɔsegin waraba juguw fɛ!
  Nka ni kɛlɛ daminɛna, an bɛna kɛ yen tugun,
  Aw ye jinɛw ka kɛlɛbolo jugu kari ni jahanama fɔcogo ye!
  
  Aw ka da ne la, an tɛ tulon kɛ kɛlɛ kosɔn,
  Weelekan wɛrɛ t"an bolo ni ka kɛ teri ɲumanw ye!
  An ye balimaw ye, Abɛl ni Kaɛn tɛ,
  Anw fɛ, kɔnɔ ye dɔnkili ye, wa a tɛ tulon fatɔ ye!
  . SABABU No. 27nan.
  An k'a fɔ dɔrɔn ko npogotigininw ye super dɔrɔn de ye. Wa u bɛna nin Putin ursi dangalen ninnu bɛɛ su dugu ma tiɲɛ na.
  Kɛlɛcɛw bɛ halakili kadow fili minnu bɛ tiɲɛni kɛ kosɛbɛ n"u senkɔniw ye.
  Wa u bɛ orcw tigɛtigɛ ka kɛ fɛnw ye. Ninnu ye tiɲɛ na npogotigininw ye minnu ka jugu kosɛbɛ ani minnu ka cɛɲi.
  U bɛ se ka fɛn suguw kɛ fo u bɛ min kɛ, o ye nsiirin ye tiɲɛ na.
  Cɛɲi kabakomaw. U bɛ se ka fɛnw kɛ minnu ye fantastic ani super dɔrɔn ye.
  Kɛlɛcɛw tun bɛna o ta u sinbara bilenmanw na ni fanga ni tiɲɛniba ye.
  Nin sungurunnin ninnu ye kabako ye ani u ka nɛnɛ, super dɔrɔn. Ani, u bɛ ni diɲɛ fanga ye min ɲɔgɔn tɛ.
  Wa npogotigininw bɛna a ta u sago la, wa u bɛna orcw gosi, minnu ye ko belebelebaw ye ani ko juguw, ka kɛɲɛ ni u ka fanga ye.
  Sanpɛrɛn ka bɔ disi bilenmanw na.
  Wa n"u sennasanbara jɛlenw ye, u bɛ saya ni saya sɛnɛfɛnw wuli ni fanga fagalen ye min ɲɔgɔn tɛ.
  npogotigininw filɛ nin ye - kalan dɔrɔn min b' u ka super ni hyper hakɛ jira .
  Wa ni elfew y"a daminɛ ka dɔnkili da, o tuma na, fɛn bɛɛ bɛ kɛ ka tɛmɛn tiɲɛni ni nɛnɛ kan.
  Hali subagaya mago bɛ npan nɔgɔlen na min bɛ ni bɛlɛkisɛ ye, .
  Joli caman bɔn ka ɲɛsin siniko sɔsɔli ma!
  Aw ka dɔnniya minɛ - o tuma na diɲɛ bɛna kɛ aw ta ye, .
  Wa, siya bɛɛ min bɛ Dugukolo kan, o bɛna bin a gɛnɛgɛnɛ kan!
  
  Lagbɛrikɛlaw bɛ furaw ni daga saniyalenw dila,
  Sorcerers bɛ ka pulsar charges labɛn...
  Nka an ye elfw ye, o la, Svarog denkɛw dɔn,
  An ka npogotigininw bɛna a ɲini ka trophée finiw don!
  
  Jugu tɛna i dɛmɛ, nin dusu don, .
  Aw tɛna se k'an ka fanga mara...
  An ka elven mɔgɔw faralen don ɲɔgɔn kan i n"a fɔ monolith,
  An bɛna se ka kɛlɛ di shaggy horde bɛɛ ma!
  
  Genghis Khan y'a ka npan kɔrɔta Fasokanw kama,
  A y"a ɲini ka kɛlɛbolow gɛrɛ Kiev dugu kɔnɔ.
  Nka u sera k' a tigɛ ni nafolo ye , .
  Nafolo nafolomafɛnw bɛɛ y"u ka sanubɔlanw kɔsegin!
  
  Khan Batu - a tun b'a fɛ ka Moskow minɛ k'a sɔrɔ kɛlɛ ma kɛ,
  Nka elfew ka sabre gosili ye dimi diminnen jigin...
  Nin ye min ye hali bi n t"a faamu, bros,
  Tuma caman na, an kɔfɛla bɛ kɛ janfa ye dɛ!
  
  Pologne masakɛ ye kanpaɲi janfa dɔ daminɛ,
  Boyariw ye da wuli joona a ye!
  Nka u tun t"a dɔn ko Pozharsky bɛna na sɔɔni,
  A bɛna u nɔfɛ kilomɛtɛrɛ caman ni kilomɛtɛrɛ caman kɔnɔ!
  
  Ayi, cool Bonaparte bɛ dolow jugu jukɔrɔ,
  I ye masakɛba ye min wolola!
  Hali ni n ye sababu sɔrɔ ka Moskow ɲɛminɛ,
  Nka i ka ŋaniyaba in banna joona!
  
  Putin fana tun b"a fɛ ka jɔnw kɛ elfw ye,
  Nka a tiɲɛna wuludennin fɛ!
  O bɛɛ kɔfɛ, nin lakanabaga in tun t"an ka wulu bilenmanw dɔn,
  An ye denmisɛn banabagatɔ dɔ siri!
  
  Wa sisan sankolo sankolo bɛ an makɔnɔ sankolo la,
  Taama kɛli Marisikalo kan!
  Minnu bɛ Fasodenɲumanya kɛlɛ - Sodɔmu siranfɛn bɛ makɔnɔni na,
  An bɛna a nugu mugu ni sizo ye!
  Npogotigininw ye dɔnkili da o cogo de la - o tun ye aerobatiki sanfɛla dɔrɔn de ye. Fɛn bɛɛ kɛra ka ɲɛ kosɛbɛ ani ka kɛ ni fanga ye. Wa a ye fanga belebeleba gosi.
  Wa sisan, fɛn bɛɛ kɛra diɲɛ kɔnɔko ye min tɛ se ka da a la ani min ɲɔgɔn tɛ yen.
  Elf npogotigininw ye kɛlɛ kɛ ni dimiba ye ani ni scope ye. U ye mansin namaraw kɛ, minnu tun bɛ kunkolow gosi ani u tun bɛ girin i n"a fɔ foromazi kunkolow.
  Kɛlɛcɛ musomanw ka gɛlɛn kosɛbɛ ani orc fagalenw.
  Wa sisan, ka bɔ barajuru bilenmanw na, npogotigininw bɛna a ta tugun ka mɔgɔfaga jalakiw ci Putin ka ursi ma. O cogo de bɛ kɛ cogo la min bɛ mɔgɔ faga ani min ɲɔgɔn tɛ.
  Wa npogotigininw, minnu ka kan ka Kɔlɔsi, olu bɛ Se ka orc (orc) o orc (orc) bɛɛ sɔgɔ tiɲɛ na ka Kɛ quanta (quanta) ye.
  Wa sanpɛrɛn fana bɛ bɔ kɔnɔbara la ka Putin ka ursiw jeni ka kɛ buguri ye.
  U b"o min Kɛ ni dusuba ye. Ninnu ye npogotigi cɛɲiw ye minnu ɲɔgɔn tɛ yan. Wa u senw cɛ ka ɲi kosɛbɛ, wa u bɛ danfara don u ni ɲɔgɔn cɛ ni nɛɛma dantɛmɛnen ye.
  Wa u bɛ halakili peaw fili jugu ma.
  O cɛɲiw bɛ tiɲɛni ni sayaba lase mɔgɔ ma.
  Wa o waati kelen na, u bɛ dɔnkili da cogo cɛɲi na ani cogo kɛrɛnkɛrɛnnen na;
  Danfɛnw ka ala ka perle, .
  Jamana min bɛ Dugukolo kan, o de ka di kosɛbɛ!
  N bɛ elfw filɛ ni kabako ye, .
  U bɛ iko perlew mɔgɔw cɛma!
  
  N bɛ n ɲɛsin i ma, Fasodenɲumanya, .
  A sɛbɛnna ni kanuya ye min tɛ dugukolo kan!
  Wa, fɛn kelen de bɛ ne nimisa ni ɲɛji ye.
  Fɛn min tun tɛ se ka siri n ka sugo la!
  
  N bɛ waatiw jate kɛlɛw la, .
  Kɛlɛ funteni bɛ ka tobi, .
  I ka Fasokanw ka yafa ɲini,
  Ani i ka kala kɔrɔta ka ɲɛsin jogoɲumanya ma!
  
  Yɔrɔ belebelebaw minnu bɛ yeelen bɔ, .
  N ka Elfia kanulen!
  Kungow, forow, kɔw, kuluw, .
  Sagaw bɛ ka taa jibɔyɔrɔ la!
  
  Joli bɔnna, a bɛ manamana sisi kɔnɔ, .
  Tasumaw bɛ dabila jahanama sisi fɛ, .
  Hali ni kɔnɔw bɛ ka wuluwulu joginda la, .
  Nka dɔnkili in bɛ da an ye yeelenbɔlaw ka dɔnkilidalakulu dɔ fɛ!
  
  An bɛ kurunba kɔnɔ sankolo kɔgɔji la,
  Hali ni sira tɛ se ka suman!
  Nka an na kɛ nɔɔrɔ la min tɛ sa,
  Diwɛn bɛ o hop suguw di an ma!
  
  Aw kana kɛlɛcɛ min gɛnna siran fɛ, aw kana o kunun,
  Matigi ye Fasokanw hakili jigin!
  An bɛna jamana ɲɛminɛ ka bɔ dibi la,
  Sun fanga ka ca a la!
  
  A ka foli waati bɛna se,
  Kɛlɛ bɛna ban ni se sɔrɔli ye!
  Kana ɲɛnamaya kɛ ni hakilijiginw dɔrɔn ye
  Su bɛ tɛmɛ, hali ni a ye nɛrɛ ye!
  
  O tuma na fɛ, i sago bɛna kɛ tiɲɛ ye,
  Wa jamana yiriwara i n"a fɔ nakɔ!
  I npogotiginin na kɛ wuluwulu ye, .
  Ani jamaba bɛna boli, ka pɛrɛn!
  
  Teriw fana sara - a bɛ dusukasi, .
  Nka a bɛ iko Matigi y"o latigɛ!
  Aw ka da ne la, saya tɛ mɔgɔ faga, .
  Hakili tɛ sa, hali ni farisogo tɛ sa!
  
  Hali ni ne tɛ se ka da a la, .
  Dusukasi, aw hakili to mɔgɔw bɛɛ la minnu kasa ye!
  O kɔ, aw ka wara kolo aw kɔnɔ.
  Zero dusukasilenw foni!
  
  A seginna buguri fɔlɔ la, .
  Minnu ma ɲɛnamaya tiɲɛ na!
  Hali ni denbaya ye wariko ye a cogo la, .
  Ani a bɛ ji sama ka bɔ jolisira barikamaw la!
  
  An ka Fasokanw ka sebaaya sɔrɔ,
  Sankolo yeelenw bɛ ka jeni!
  Kominisi dannaya bɛna wuli, .
  Ani ka dusukasi ni dimi su don!
  Npogotigininw tora ka kɛlɛ kɛ ni dimi jugu ye. U dɔ, n"o ye wulu ye, n"a kunsigi bilen don, o ye mansin fagalen dɔ ta k"a kɛ ni nɛgɛ fila ye n"a ka npanw ye. Wa a ye orcw kunkolo tigɛ.
  Npogotigi wɛrɛ ye boomerang dagger ta k"a fili n"a senkɔniw ye. A ye pankurun ta ka Putin ka ursi kunkolow tigɛ. Kɛlɛcɛw y"o kɛ ni jigiya ye kosɛbɛ ani ni nɛnɛ ye.
  O kɔ fɛ, npogotigininw y'a Tà k'a da Minɛ ka dɔnkili Da;
  An ye binkannikɛla sungurunninw ye
  Ani kɛlɛ ka di an ye...
  An bɛna sizo sɔrɔ yanni dɔɔnin cɛ,
  For the orcs an bɛ bɔ kɔkanna-bagan na!
  U cɛ ka ɲi kosɛbɛ wa u bɛ dɔnkili da kosɛbɛ. Wa u ka dɔnkiliw bɛ nisɔngoya ni kabako ye kosɛbɛ. Wa u bɛ mankan dafalenw ni nisɔndiyalenw bɔ;
  Penny orc ye diɲɛ bɛɛ siri,
  Jahannama diyagoya web dɔ!
  Vampire dɔ bɛ ji min jama fɛ, .
  Insatiable waraba da!
  
  Kɛnɛma, a bɛ i ko mɛlɛkɛ
  Emɛridi bɛ ka jeni joli la!
  Sanpɛrɛnkan bɛ sɔgɔsɔgɔ ni sanpɛrɛn ye.
  A na nɔɔrɔ di an ma an ka kɛlɛcɛw ma!
  
  Nin warijɛ sɛbɛnw mankan in kɔnɔ, .
  Kungosogo dɔ mankan bɛ mɛn!
  Hali ni Svarog ɲɛda bɛ dibi la, .
  I ka da a la ka tɛmɛ fanga jate kan!
  
  An bɛna bɛɛ faranfasi
  Jɔn bɛna farati la ka boli tanki dɔ fɛ!
  A jira, ka da ɲɛtaa la, .
  Aw ye aw jija aw kana kɛ mɔgɔ jugu ye kojugu o ko la!
  
  Elfie the eagle ka jan ni tɔw bɛɛ ye, .
  A b"a kamanw yiriwa cogo la min bɛ mɔgɔ bagabaga!
  A ye bonya sɔrɔ
  Ka orcs flakɛ ka kɛ buguri ye Mɛkalo la!
  
  Ko yɛrɛyɛrɛbagaw ye bugɔli kɛ siranya kosɔn, .
  U y"a faamu ko Elfia ka fanga, .
  Waribɔrɛ bɛna min kɛ
  Ɔwɔ, i yɛrɛ ma ɲininkali kɛ!
  
  An fana bɛ ni masin marifa ye,
  Ani gerenadiw bɛɛ bɛ ka kulu tigɛ!
  Sɔrɔdasi dɔ filɛ nin ye min girinna ka bin,
  Maskɛ in wulila ka bɔ n ɲɛda la!
  
  Aw bɛ kunkolo gosi ni sɔgɔlilan ye, .
  A to i hakili ka kurukuru!
  Wa o kɔ, i bɛna sankolo sɔrɔ,
  An ka kamalenninya bɛna kɛ banbali ye!
  Npogotigininw ye dɔnkili da cogo min na, olu minnu, ka kɛɲɛ n"u ka kɛlɛcɛw hakɛ ye, olu ye, k"a fɔ k"a jɛya, super.
  Kɛlɛcɛ npogotigininw caman na, u ka di ani u ka nɛnɛ ka tɛmɛn fɔlɔ kan. Yan u bɛna a ta ani ka bɔ disi sinbara bilenman na u bɛna a don tugun ni jibɔlan ye min bɛ mɔgɔ faga ani min ɲɔgɔn tɛ. Nin ye o ɲɔgɔnna nisɔndiyalenw ye ani tiɲɛ na ni fanga npogotigininw ye minnu bɛ se ka kɛ nivo simple cosmic ye.
  Tiɲɛ na, tasuma bɛ u kɔnɔ ani tasuma-yɔrɔ minnu bɛ bɔ barajuru rubiw la. Ninnu ye npogotiginin suguw ye minnu ka di elfw ye kosɛbɛ ka ɲɛsin u ma.
  U bɛna Venus kɔnɔbara sɔgɔ ni nisɔndiya ye n"u kanw ye, ka tɛmɛsira kɛrɛnkɛrɛnnen dɔ jira u la.
  Ani sennasanbara jɛlenw, minnu ɲɛ ye bulama ye ten, olu bɛna tiɲɛni ni saya bololanɛgɛ bulamaw fili san fɛ.
  Wa o cogo la orc caman bɛ halaki ka faga. Ninnu ye super class sungurunninw ye tiɲɛ na.
  Wa n"u y"a Tà kaban, u bɛ dɔnkilida Daminɛ tiɲɛ na u fogonfogon sanfɛ;
  Fuhrer ye kunsigi ye, a ka jugu kosɛbɛ, .
  A b'a fɛ ka diɲɛ bɛɛ minɛ...
  Nka an ka fanga, npogotigininw fanga, .
  U bɛna se ka se sɔrɔ orc juguw kan!
  O waati kelen na, elf kamalenninw ye dɔnkili da ani ka marifa ci orcw ma, ani ka kɛɲɛ ni tiɲɛ ye kosɛbɛ;
  N ye yaala-yaala foro kɔnɔ - daisiw tun bɛ ka falen, .
  Jiriw ni kuluw bɛ i ko sankolo don!
  An ka sugo dɔ jɔ ka bɔ fluff la,
  Walisa mɔgɔ o mɔgɔ sara o yɔrɔnin bɛɛ la, o bɛɛ ka kunun!
  
  Egilisiw ka dondaw ka kɛ i ko sanu,
  Ani bulu minnu bɛ bolow kan, olu ye emerald cɛɲiw ye!
  Jamanadenw y'a dɔn ko a ka sebaaya ka bon, .
  A juguw bɛɛ ka sa kɛlɛ kosɔn!
  
  Anw ye Fasodenɲumanya mɔgɔw ye minnu bɛ yeelen lase bɛɛ ma,
  Npogotigi cɛɲiw, ɲɛda bɛ i n"a fɔ kalo!
  An ka jatebɔ da wuli kɛlɛcɛ ka seko ni dɔnko kan,
  A dɔgɔyalenba la, sonyalikɛla bɛ marifa ci ka bɔ yɔrɔ la min tɛ fɛn ye!
  
  An ye Orkmbul ta , ka Orkizh minɛ , .
  U bɔra Orklinw kɔnɔ ka taama Fenya lamini na.
  Minnu ye dugukolo sennatan, olu ye shisi dɔrɔn de sɔrɔ,
  An ye Elfia nisɔndiyalen, senuma denw ye!
  
  An bɛna siraw, siraw, bɔrɔw, .
  Duguw bɛ Marisikalo la, duguw bɛ Venus kan.
  O bɛɛ kɔfɛ, an negew, aw ka da ne la, u ka nɔgɔn.
  Nka kɛlɛ jugu bɛ se k"u halaki!
  
  Hɛrɛ kama, Fasodenɲumanya kama, an ka ekipu,
  An bɛna se ka Fortune ka nisɔndiya sɔrɔ,
  An ka Elven mɔgɔw ye kelen ye cɛsiri la,
  Ani bɛnbaliya bɛ bɔnɛ lase mɔgɔ ma min tɛ ban!
  
  Erɔpu ye hɔrɔnya ye, a kɔnɔ, elfew yeelen ye kuma ye,
  Mɔgɔw bɛ dɔnkili da, baji dɔ bɛ woyo.
  An bɛ se ka Svarog ka seko ni dɔnko kisi,
  Aw bɛ rollo wuluwulu caman tobi tabali kama!
  O cogo de la kamalenninw tun bɛ dɔnkilida dɔn. Wa aw bɛ se fana ka kɛlɛ kɛ ni binkanni juguba ye. Wa u ye o orc ninnu bugɔ ni fagali-boli ye. Saya sanpɛrɛn ye u gosi kokura ka bɔ disi bilenmanw na.
  Tiɲɛ na, nin tun cɛ ka ɲi kosɛbɛ. Ani kɛlɛcɛw ɲinw bɛ manamana, i n"a fɔ perle. Kɛlɛcɛw ye o cogo la, an k"a fɔ ko u ka di ani u ye kabako ye.
  Wa u bɛ halakili peaw fili n"u senkɔni gansanw ye. An k'a fɔ k'u ye kabako ye, u ye sonyali kɛ.
  U bɛ ni fanga kɛrɛnkɛrɛnnen caman ye, ani tɛmɛsira kɛlɛ nɛgɛ. Npogotigininw bɛ ni o trump card suguw ye minnu bɛ kɛ ni farigan ye ani minnu ɲɔgɔn tɛ yen.
  Wa ka bɔ disi rubi sinw na u bɛ mɔgɔ faga i n"a fɔ jahanama sanpɛrɛn wulu.
  O npogotigininw bɛ tiɲɛni kɛ ten ani u nɛnɛ tɛ yɔrɔ si. U na a ta k'a fiyɛ ni saya sanpɛrɛn ye.
  Wa u bɛna a ta ani ni sennasanbara gansanw ye pewu fili jugu ma ka juguw tigɛtigɛ.
  Wa Putin ka ursi jamaba tiɲɛna, suw kulu kuuru bɛɛ wulila, wa fɛn bɛɛ kɛra mɔgɔfagala ye kosɛbɛ.
  Wa, npogotigininw tora ka kɛlɛ kɛ ni dimi ni degun ye.
  U dɔ tun sirilen bɛ dɔrɔn fɛnmarayɔrɔ la. U y'a bugɔ ni bugɔli ye, o cɛɲi sen gansanw jukɔrɔ, tasuma tun bɛ ka jeni. Tasuma ye npogotiginin ka senkɔniw sɔgɔsɔgɔ, minnu ye bulama ye, minnu ɲɛ ye bulama ye.
  A y'o ta ka dɔnkili da daminɛ.
  Ka kɛ siranbagatɔ ye, o ye i yɛrɛ ka hakɛ ye,
  Foyi tɛ yen ka dogo bɔgɔdaga kɔnɔ!
  Aw bɛ masin digidigi ka ɲɛ, .
  Diɲɛ tɛ ɲangili seli ye min bɛ mɔgɔ dafiɲɛ!
  
  Ni dusukasi ye a daji, .
  Npogotigininw ɲɛji bɛ ka bin!
  O jamakulu ye Fasodenɲumanya bin,
  Kanba dɔ mɛnna!
  
  Npogotiginin bɛ pɛrɛn dimi fɛ
  Saya bɛ jahanama sɔgɔli nɔgɔya!
  O kala min tun bɛ se ka tiɲɛ, o tiɲɛna, .
  Jamana bɛ se ka halaki!
  
  O bɔgɔdaga pɛrɛnna ni mankanba ye, .
  Tulokanw pɛrɛnna o yɔrɔnin bɛɛ!
  Marifaw bɛ ka bugɔ ani ka marifa ci, .
  Npogotigininw bolila siranya fɛ!
  
  Nka an bɛna gosili kɛ o jaabi la,
  I bɛna sɔgɔsɔgɔba sɔrɔ!
  Misiriw mankan minnu bɛ ka wuli san fɛ
  A to kulu ka yeelen bɔ!
  
  An bɛna kɛ teriw ye ka caya dɔrɔn,
  Nin gɛlɛya nɛnɛmanw kɔnɔ!
  Aw bɛ u bila kulu dɔ kɔnɔ min bɛ kɛ fɛn kelen kɔnɔ, .
  Ani kana kasikanw lamaga!
  
  Pen ka sɔgɔli kɛ ni hakilintanya ye, .
  An tɛna o kumasen tiɲɛ!
  An ka sugo senuma, da a la
  Aw ka aw niw di Ala ma dannaya la!
  O npogotigininw kɛra kabako ye. Wa ni npogotiginin min fari ye nɛgɛ ye, n"a fari bɛ manamana ni sumaya ye, n"a gosira ni bugɔli ye, a bɛ kirin tiɲɛ yɛrɛ la, ka taa a fɛ ka dɔnkili da;
  Aw kana aw fari faga, aw kana aw fari faga, aw kana aw fari faga
  Kana maloya, npogotiginin min sin bɛ rack kan...
  Smile, smile, smile
  Aw k' a dɔn ko fɛn bɛɛ bɛna ɲɛ ani ka ɲɛ !
  O la sa, sunguru min bɛ rack kan, o bɛ dɔnkili da ni kɔnɔnajɛya ye kosɛbɛ.
  Nka kamalennin dɔw fana bɛ yen minnu bɛ kan ni dɔnkili dumanba di;
  
  Oh fille fleur sugo, .
  Sankolo dolow ani dibi dingɛ dunba.
  Kanuya bɛ ban badaa ni sumanikɛlan si tɛ a la,
  Hali ni namaratɔ bɔgɔbɔgɔ b"i sama ka don dingɛ dunba kɔnɔ!
  
  Ne b'a fɛ ka kɛ i fɛ, ne kanubaga, .
  Aw ka jeni i n"a fɔ fitinɛ diyagoya kɔgɔji kɔnɔ!
  Tasuma bɛ se ka ɲɛnamaya jiri jeni, .
  Ani ka nanbara npan tigɛ ka kɛ fɛnw ye!
  
  Npogotiginin min bɛ yɛrɛyɛrɛ, o ɲɛda yeelenma, .
  A bɛ iko taamakɛla bɛ jalaki ye a la!
  Sisan, sɔrɔdasi bɛ ka a senna suman, .
  An bɛna se ka jinɛw don kabako la!
  
  Kafiri in ye Fasokan2009-09_enterneti_kala.
  Namaratɔ bɛ pɛrɛn ka scimitar lamini.
  Wa ne hakili la, sisi namara ye fɛn dɔ dogo,
  A dɔgɔyalenba la, an tun man kan ka ɲɛnamaya kɛ sankolo hɛrɛ la!
  
  Npogotiginin ka kan ka lakana ni jagɛlɛya ye, .
  Kana a to i juguw k"a cɛɲi nɛnɛ!
  Horde in tiɲɛna Risi kɛlɛbolo jagɛlɛnw fɛ,
  An ye an sigiɲɔgɔn diminnen ka binkanni kɛlɛ!
  
  I bɛ se ka jogoɲumanya sugu jumɛnw de kɛ?
  Ko Rus' ye jamana ye, jamana cɛɲi tɛ diɲɛ kɔnɔ ka tɛmɛ o kan!
  Wa ni waraba dɔ b"a fɛ ka nɔgɔ, .
  O tuma na fɛ, an bɛna an ta ta ani hali aw ta!
  
  Nka npogotiginin ne b'a fɛ ka i kanu,
  Aw ye sababu di ne ma ka kɛ aw ka datugulan ye!
  N t"a fɛ, n dalen bɛ ɲɛji bɔli la, .
  An tɛ se ka jɔ sanubɔlan nɛrɛma dɔ kɔfɛ min bɛ dibi la!
  
  An bɛna kanuya ban nin yɔrɔ in na,
  O bɛɛ kɔfɛ, nafa t"a la ka tanu kosɛbɛ.
  Ne dalen b"a la ko waati bɛna kɛ fɛn caman Changement (Yɛlɛma) kama
  A bɛna ɲɛ, ne dalen b"a la tiɲɛ na!
  Kɛlɛcɛ npogotigininw fana ye dɔnkili da ni dusuba ye. Wa u y"u ka kɛlɛ ni kɛlɛ baara kɛ.
  Wa u tun bɛ baara kɛ kɛrɛnkɛrɛnnenya la ka nɛgɛbere nɔgɔlenw ni swastikaw fili orcw ma n"u senkɔni gansanw ye. Ninnu ye npogotiginin kɛlɛbaga ni binkannikɛla suguw ye yan, an k"a fɔ - mɔgɔ si tɛ yen min ka bon n"u ye.
  Wa ka bɔ barajuru bilenmanw na, u bɛ sɔgɔsɔgɔ ka wale kɛ ni timinandiya ye kosɛbɛ, ka pulsarw fili kɛnɛma. Wa kɛlɛcɛw tun bɛ u yɛrɛ minɛ kosɛbɛ dɔrɔn.
  Wa, yeelen lakikaw, kabakomaw tun bɛ u ɲɛw la. Ani kɛlɛcɛw tun bɛ i ko super dɔrɔn.
  U ɲinw tun bɛ manamana i ko perlew. Wa, fɛn bɛɛ tun bɛ i ko kabako dɔrɔn.
  Kɛlɛcɛw yɛrɛ ye dɔnkili da, u ɲinw bɔra kɛnɛ kan;
  Ne na jugu kɛlɛ kosɛbɛ,
  Saya bɛna na, o kɔrɔ ye ko siniɲɛsigi!
  Nka teriw ɲɛda bɛ yeelen bɔ ne hakili la
  Wa Ala yɛrɛ de ye nɔgɔw kiritigɛla ye!
  
  A kɛra ko a sara ni juguya ye, .
  Aw ye aw yɛrɛ sɔrɔ jahanama dafalen kɔnɔ...
  An ka waleɲumandɔn ta, a bɛna kɛ ɲɛ ye ɲɛ kelen na,
  Ne na na ni npan ye ne juguw fɛ!
  
  Makari diɲɛ kɔnɔ, juguya t"a dɔn
  Fiɲɛ bɛ bɔ kungokolon dibimanw na.
  Nɛnɛ ɲiginnenw bɛ bin Mɛkalo la, san 2006.
  Sɛgɛnbagatɔw ɲɛda kɛra fɛn ye min tɛ ɲɛ dɔrɔn!
  
  Ne bɛna ala ka gɛlɛya jaabi - .
  Cɛ ye sugo kuntigi ye!
  An mago tɛ mɔnikɛw ka finiw na,
  O bɛɛ kɔfɛ, Matigi ye cɛ dɔrɔn de ye!
  
  Aw ye aw fanga lajɛ donsokɛ dɔ kɔnɔ,
  Dɔnniya tasuma ka mana, .
  Kana i ka seko don buteli kɔnɔ
  Sabu baara ye hakilina senuma ye!
  Nin bɛ se ka kɛ dɔnkili surun ye, nka dɔnkili don min bɔra dusukun na. Wa, nisɔndiya ni dimi caman bɛ a la o waati kelen na.
  Npogotigi cɛɲiw bɛ dɔnkili da ni sirene kanw ye minnu bɛ mankanba bɔ ani minnu ka di kosɛbɛ.
  magoplasm fana filila ka bɔ Venus kɔnɔbara la , o tuma na a bɛna nɛnɛ pewu ani ka tiɲɛni kɛ.
  Sanfiɲɛba lakika ani saya ni tiɲɛni pewu baji bɛna woyo. Wa a bɛna Putin ka ursiw Dimi.
  O bɛɛ bɛna jɛnsɛn nin cogo in na, wa siga t"a la ko a tɛna na ɲɔgɔn fɛ kulu kelen kɔnɔ. Ani, dimi barikama bɛna kɛ yen ani tasuma jenilen bajiw bɛna kɛ yen.
  A bɛ iko tasuma-fanga-minɛn bɛ ka marifa ci. Baji funteniman dɔ bɛ ka tasuma don min tɛ sɛgɛn. Wa a bɛ fɛn bɛɛ jeni kɛrɛnkɛrɛnnenya la ani yɔrɔnin kelen.
  Ninnu ye npogotigininw ye yan - minnu bɛ se ka diɲɛ laban kɛ, ni fɛn dɔ bɛ yen.
  Wa o kɔfɛ ka bɔ sinbara bilenmanw na an k"an ka pulsarw ni tasuma sanpɛrɛn fili. Minw bɛ fɛn bɛɛ jeni ka tiɲɛ.
  Npogotiginin dɔ min ye elf ye, n"a kunsigi ye polka dot pinki ye, n"a bɛ a ɲɛda jɛman kan, o y"a ta k"a dɔnkili da ko:
  - Sɔrɔdasiw labɛnnen don, madamu, .
  An bɛna bɛɛ halaki!
  Wa a ye ɲɛji cɛ a jɛɲɔgɔnw la. Ninnu ye npogotigininw ye tiɲɛ na, u kan jɛlen don.
  Wa elf cɛdenw bɛ taa a fɛ ka dɔnkili da;
  Ne tun dalen tɛ Ala ka cikan na, .
  N tun b'a fɛ ka kɛ vampire sirannin ye...
  Kana i jigi da wuli, i tɛna jeni o yɔrɔnin bɛɛ,
  Badaa tɔɔrɔ la, o ye jurumukɛla ka niyɔrɔ ye!
  
  O bɛɛ kɔ, Ala senuma tɛ makari si dɔn,
  Kana hinɛ makɔnɔ jolidonbagaw fɛ!
  Sanni jiriden dumanw ka kɛ alijinɛ kabakoma dɔ kɔnɔ, .
  Jahannama bɛ ka jeni - sanji joli!
  
  Vampire fɛ, jiri min bɛ bɔ aspen jiri la, o ye tiɲɛ ye, .
  Bonfire spooky bɛ makɔnɔni na!
  I bɛ jeni nisɔndiyabaliya la su ni tile,
  Sitanɛ ye bɔgɔdaga dɔ labɛn!
  
  Jurumukɛla na a ta sɔrɔ
  A bɛna kɛ i n"a fɔ wulu min bɛ tasuma na!
  Jinɛw bɛna tɔɔrɔ dugukolo jukɔrɔla la, .
  Dimi min ɲɔgɔn tɛ Dugukolo kan!
  
  Aw ka siran ka nimisa, Matigi jugu.
  I b'a kɛ, i bɛna fili jahanama kɔnɔ ka ɲɛ!
  Tɔɔrɔ la, lafiɲɛ don tɛna se.
  Tuma bɛɛ, a lamininen bɛ ni dibi kuluw ye!
  
  Raki bɛna i kolo kari, .
  An ka jogindaw bɔ ni poker ye!
  Yala i bɛ se ka nisɔndiya wa?
  Ani sisan, a dɔn tɔɔrɔ la min tɛ dugukolo kan!
  
  O la sa, i ka nimisa joona, weirdo, .
  Delili kɛ ka i gɛnɛgɛnɛw da!
  Vasya ka minnikɛla tɛna dɛmɛ,
  Kantigiya dɔrɔn de bɛna se sɔrɔ sankolo kan!
  An k'a fɔ ko o dɔnkili sugu bɛ yan - mɔgɔ bɛ se k'a fɔ ko kɛlɛba ka bon kosɛbɛ. Ani npogotigininw bɛ wale kɛ ni juguya ye kosɛbɛ.
  U bɛ dɔrɔn nisɔndiya sumanbali ni ɲɛnajɛ nege don. Wa ka Bɔ disi sinbara bilenmanw na, n'u b'a Ta, kɛlɛcɛw bɛna Furu tiɲɛ na. Wa yan, tiɲɛ na, a tɛna kɛ i n"a fɔ a bɛ se mɔgɔ si ma.
  Wa npogotigininw cɛ ka ɲi kosɛbɛ, wa u bɛ se ka nɔ bila u ka sinji kɛnɛmanw na, minnu ɲɛ ye rubi ye.
  Ani fana ka pulsarw Lase ka Bɔ Venus disi la. U nɔ bɛ jeni kosɛbɛ ani ka kɛ nisɔndiyako ye.
  Wa n"u senkɔniw ye u bɛ pikirijikɛlanw fili ni baga ye, minnu bɛ orcw cɛtigɛ yɛrɛ. Wa a ɲɛda ka di kosɛbɛ kosɛbɛ.
  Wa sisan, ka bɔ n barajuru rubiw la, a bɛ i n"a fɔ pulsar bɛ ka n gosi tugun. Tiɲɛ na, kɔnɔw hakili bɛ 'sèn Bɔ u la wa u bɛ Bìn ka Kùnbiri-kùnbiri k'u hakili Bɔ pewu.
  . EPILOGUE (EPILOGUE) (EPILOGUE).
  Npogotigininw ye baara ɲumanba kɛ yan kaban. Wa magoplasma hakɛ bɛnnen fana bɛna Bɔ Venus kɔnɔbara la. Wa a bɛna kɛ ɲɛnajɛ ye.
  Wa, elf kamalenninw bɛ grenadew fili n"u bolow ye, o waati kelen na, u tɛ ɲinɛ dɔnkilida kɔ;
  Aw dusukun kamalenninw ka fiɲɛw, .
  O kɔnɔ, tasuma bɛ tasuma-fanga jeni!
  An tɛ se ka mɔgɔw sɔrɔ so kɔnɔ,
  Pusi Bayun ye pie dun min?
  
  Yan, sufɛla bɛ dɔnkili da ni dusukasi ye, .
  Sebaayabɛɛtigi ɲɛda bɛ dibi don!
  Serubi ye a kunkolo ci, .
  Tiɲɛ tɛ, nka sugo juguba don!
  
  An ye Faso Senuman denw ye,
  U y'u yɛrɛ jira u bɛnbaw la, a dɔn ka dɛmɛ don!
  An tɛna nimisa, ka ɲɛnamaya dɔn, .
  Aw ye dingɛ dunba kɛlɛ su ni tile!
  
  Jugu bɛ subagaya fili
  Namara, juguya, nkalon jugu!
  Nka an na yɔrɔjan yeelen ye,
  An ka jugu ka buru kari!
  
  Vampires, orcs, ghouls, Bamako, Mali.
  Fangs nɛrɛmaw bɛ yeelen bɔ!
  O bɛɛ kɔfɛ, kɛlɛ ka di jinɛw ye, .
  Etajɛriw bɛ ka bɔ dugujukɔrɔla la!
  
  Archmage -kuntigi fɛ , .
  An ye piyɔniyew ni jirisunw dɔrɔn de ye!
  Armada bɛ ka freak juguw nɔfɛ,
  Nka an tɛ se ka kɔsegin!
  
  Fasodenɲumanya nafa ka bon ka tɛmɛ fɛn tɔw bɛɛ kan, .
  An bɛna jamakulu farimanw ka boli tigɛ!
  Jinɛw bɛna a sɔrɔ ɲɛda la, .
  Ne ka nafolo marabaga bɛna i kunkolo fiyɛ!
  
  Svarog fanga faso,
  Ani sɔrɔdasi bɛɛ ka ɲɛnamaya n"u ka jigiya!
  Wehrmacht kininbolo ye a sɔgɔ
  A ye juguw ka ɲɔgɔn cɛtigɛ!
  
  Fitinɛ bɛ jeni dusukun kamalennin dɔ kɔnɔ, .
  Npan bɛ marifa bila masin nɔ na!
  An bɛna da wuli sɔɔni ka taa sankolo la,
  An k"a latigɛ jɔn ka ɲi ani jɔn ka jugu!
  
  Ni hɛrɛ bɛ ni la ni ɲɛnajɛ ɲuman ye,
  Juguman tɛ se ka an minɛ!
  An bɛna fɛn caman Changement di jahanama danfɛnw ma,
  Aw ye o kɛlɛbolo sugu dɔn min ye elfw ye!
  
  An bɛ an gɛnɛgɛnɛw kan - an bɛ Rod deli,
  Sebaayabɛɛtigi Ala ye i deli!
  Walisa sɔrɔdasiw kana to ka taa,
  Denkɛw ka n ka Elf kanulen!
  Npogotigininw bɛ dɔnkili da cogo min na ni yeelen ye ani ni dusukunnataba ye walasa ka se sɔrɔ teliya la ani min tɛ se ka bali.
  Wa u ɲinw minnu bɛ i n"a fɔ perle, olu bɛ manamana i n"a fɔ filɛlikɛlanw. Wa a bɛɛ lajɛlen na, u bɛ min kɛ, o ka bon ani a ka nɛnɛ.
  Jugu si tɛ se ka o sunguru suguw bali. U cɛ ka ɲi ani u ka di.
  Aw ye nin kɛcogo lajɛ ani k"a fɔ ko ayi. Wa, siga t"a la, u bɛna i ka danbe tiɲɛ. O sonyali ninnu ka ɲi kosɛbɛ cogo min na. U falen bɛ dusukunnataw la minnu bɛ bɔ dusukun na ani mɔgɔfaga minnɔgɔ.
  Yan, npogotiginin dɔ min bɔra elf denbaya la, o ye bɔnbu dɔ fili sanfiɲɛba dɔ fɛ k"a senkɔniw digidigi. A binna orc kulu dɔ kan. Wa Putin ka ursi caman taara jahanama la.
  Ninnu ye, an k"a fɔ, npogotigininw ye minnu bɛ baara kɛ kosɛbɛ ani minnu bɛ kɛ ni farigan ye, ɲɛw bɛ i n"a fɔ emɛridi ni safir. Minnu bɛ kɛlɛ kɛ sababu tilennen dɔ kama, Putin ka jamakulu kama. An k"a fɔ dɔrɔn ko npogotigininw dilannen don ni nɛgɛ ye.
  U bɛ dɔnkili da fana;
  A ye dusu don an kɔnɔ ka kɛlɛ kɛ - .
  Shaker !
  Diɲɛ tila tila-tila - .
  Sanfiɲɛbatigi Elfin!
  
  A ye joli walew kɛ, .
  Ka murutili darapo kɔrɔta!
  Ani, i tun b"a fɛ ka mun de kɛ?
  Kuntigi b"a jaabi - N t"a dɔn !
  
  N tun b'a miiri ko an bɛɛ bɛna misiwolo sɔrɔ,
  Bɛɛ bɛna kɛ demiurge ye!
  Sisan, sow bɛ ka an ta,
  Nbɛdaw karilenw sira fɛ!
  
  Dibi la wuluwuluw ka mankan, .
  Knock - jamakulu bɛ galope !
  An ka tɔn in bɛ i n"a fɔ monolith, .
  Ani u ɲɛda bɛ manamana ni nisɔndiya ye!
  
  Aw ka da ne la, joli tɛna woyo fo abada,
  An ka yatɔw ɲɛji ko!
  Kɔnɔnin dɔ tun bɛ yen, tulonkɛ bɛna kɛ yen,
  Bagabagali bɛɛ bɛna tɛmɛ an fɛ!
  
  Prolétariat bɛna kɛ masakɛ ye,
  Wa, sara bɛna sɔrɔ i ka baara la!
  Aw ka da ne la, nɔgɔ bɛna ban, .
  An ka an farisogo tigɛ ka bɔ jahanama kɔnɔ!
  
  An ka dɔnkiliw da ni kanba ye,
  An ye jatigɛwalew fanga ye!
  An ka taamasyɛn ye an ka ursi finman ye,
  Parti - mɔgɔw faralen ɲɔgɔn kan !
  
  Ka joli bɔn Fasokanw ye,
  Nin ye bonya, bonya ani nɔɔrɔ ye!
  Aw ka kɛ jiri bilenman ye ɲɛnamaya kɔnɔ, .
  A to tasuma-fanga ka tobi - lava!
  O cogo de la a bɛɛ wulila ka wuli i n"a fɔ tasuma-fɛrɛn. Wa npogotigininw ye pulsarw Tà k'u Bɔ u ka Venus kɔnɔbara la. Wa fɛn bɛɛ kɛra cool ye kosɛbɛ ani chic.
  Kɛlɛcɛw ye dɔnkili da ka kɛɲɛ ni kalasi ye min ka bon kosɛbɛ ani min bɛ mɔgɔ kabakoya. Wa u y"u ka hakɛ danmadɔ ni kabako jira.
  Ani fang ɲinw bɛna a jira cogo min na. Wa siɲɛ wɛrɛ u bɛna a ta ka fiyɛ, ka baara kɛ n"u senkɔni gansanw ye. Wa tugun, kɔnɔnin minnu kabakoyara, minnu tɛ u hakili la, olu bɛ bin.
  U bɛ bin duguma i ko sanbɛlɛ. Wa, fanga tiɲɛni dɔ bɛ kɛ.
  Ani, sanpɛrɛn tiɲɛnenw bɛ pan ka bɔ npogotigininw ka sin bilenmanw na. Wa an k"a fɔ dɔrɔn ko a ka bon ani a ka nɛnɛ.
  Wa npogotigininw bɛ daji tu, u daji bɛ pɛrɛn i n"a fɔ asidi, ka tiɲɛniba kɛ.
  Olu ye musow ye tiɲɛ na i mago bɛ minnu na. Wa u bɛna jɛnsɛn ka sɔrɔ ka fɛn wɛrɛ labɛn.
  Wa o kɔ fɛ, u bɛ dɔnkilida daminɛ;
  Diɲɛ sataw kɔnɔ, mansamara sumaya kɔrɔ;
  Mɔgɔw ka ɲɛngoya bɛ mɔgɔ dusu kasi!
  An ka kumakolonw ni dannakow bɛɛ fili dingɛ kɔnɔ - .
  A ka fisa an ka hɔrɔnya i ko ala!
  
  An ka kɛlɛbolo ye sababu tilennen ye,
  Yɔrɔ bɛ i n"a fɔ kɛnɛba dɔrɔn!
  Walasa ka kɛ diɲɛ bɛɛ ta ye, a waati sera ka kɛ fanga ye,
  O la sa, bɛɛ ka kan ka kiri tigɛ!
  
  Dolow kurunw, kɛlɛkurunw - fangatigiw, .
  Kɛlɛ misiriw jate tɛ yen dɛ!
  Nin ye jagɛlɛya nɔgɔlen ye, .
  An bɛ baara kɛ ni npan ye i n"a fɔ a bɛ kɛ cogo min na tuma bɛɛ - okay!
  
  Ka se sɔrɔ dugukolo jukɔrɔla planetew kan, .
  Ka yeelen jɛlen di!
  An bɛ kabakow kɛ, i b"a dɔn, .
  Dugukolo kan tilebɔba!
  
  Cɛsiri tuma dɔw la galaxie cɛtigɛ, .
  U jɛnsɛnna ka kɛ jikuruw ye i n"a fɔ fɔɲɔba dɔ!
  Nka an ye kɛlɛcɛw ni kanubagaw ye, .
  U bɛ dɔnkili min da kalo jɛman yeelen na!
  
  Dugukolo bɛɛ bɛna kɛ kololi ye an bolo, .
  O kɔnɔ, san kɛmɛw sigiyɔrɔma ye badaa-badaa wulilen ye!
  Aw ye elfw ka yeelen jateminɛ - jamana kuncɛbayalen, .
  Hali ni ne hakili bɛ barika dɔgɔya tuma dɔw la!
  Ɔwɔ, o laban in ko la, npogotigininw bɛ u yɛrɛ kɔrɔfɔ tiɲɛ na. Nka u bɛ dɔnkili da kosɛbɛ.
  Wa hali nɛnɛ ka tɛmɛ o kan u bɛ sanpɛrɛn Bɔ disi sinbara bilenmanw na. U bɛ gosili jenilenw kɛ orcw la.
  Kɛlɛcɛw bɛ sɔgɔsɔgɔ:
  Kanuya ni saya, ɲuman ni juguman,
  Jurumu don ka kɛ orc ye...
  I latigɛra ka faamuyali sɔrɔ!
  Kanuya ni saya, ɲuman ni juguman,
  Ani, kelen dɔrɔn de dira an ma an k"a sugandi!
  Wa npogotigininw ye sanpɛrɛn barikamaw bɔ u ka rubi sinw na tugun.
  Tiɲɛ na, nin ye sanfiɲɛba ye min bɛ ka juguya.
  Wa, siga t"a la k"u bɛ kɛlɛ nisɔndiya la.
  Kɛlɛcɛw bɛ dɔnkili da ko:
  Orc jugu min bɛ dannabaliya la, o ye farati ye,
  I tɛ se ka ɲɛnamaya kɛ jurumu nege la...
  Parce que elf ka dimi ka jugu kosɛbɛ, .
  Parce que elf strict ye kiritigɛla ye!
  Wa muso kɛlɛcɛw bɛ taa orcw gosi ni magoplasma bɔli ye Venus disi la.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"