Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Maria Kolesnikova Iratxoen Erregina

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Inuzenteki kondenatutako emakume gazte bat, Maria Kolesnikova, bereziki zaindutako espetxe batetik mundu magiko zoragarri batera eramaten dute. Bertan, Jainko demiurgoak berak, Sfero Katastrofovek, iratxoen andre gisa koroatzen du. Baina koroa jaso ondoren, zorigaiztoko emakumeak inguruko inperioei aurre egin behar die, zeinetan troll, orko, ipotx, erdi-arraza , banpiro eta beste maitagarrien izaki bizi diren . Eta, noski, etsai nagusia eta maltzurrena Koschey Hilezkorrena da.

  MARIA KOLESNIKOVA IRATXOEN ERREGINA
  OHARRAK
  Inuzenteki kondenatutako emakume gazte bat, Maria Kolesnikova, bereziki zaindutako espetxe batetik mundu magiko zoragarri batera eramaten dute. Bertan, Jainko demiurgoak berak, Sfero Katastrofovek, iratxoen andre gisa koroatzen du. Baina koroa jaso ondoren, zorigaiztoko emakumeak inguruko inperioei aurre egin behar die, zeinetan troll, orko, ipotx, erdi-arraza , banpiro eta beste maitagarrien izaki bizi diren . Eta, noski, etsai nagusia eta maltzurrena Koschey Hilezkorrena da. PROLOGOA
  Zeruak kolore distiratsuz margotuta zeuden eta ortzadarraren kolore guztiekin distiratzen zuten. Haien gainean harri bitxiak bezain distiratsuak ziren izar-girlanda osoak pilatuta zeuden: esmeraldak, errubiak, zafiroak, topazioak, diamanteak, izarrak.
  Hamabi edo hamahiru urte inguru zirudien mutil bat, oso guapoa eta gihartsua praka motzetan bakarrik, biraka, saltoka eta oin biluzietatik pulsarrak botatzen ari zen. Bere giharrak brontzezko azalaren azpian biribiltzen ziren merkuriozko bolak bezala, eta ilea elurra bezain zuri zegoen.
  Bikinidun neska oso eder bat agertu zen haren ondoan, zuzi baten sugarra bezala distiratzen zuen ilearekin.
  Irribarrez esan zuen:
  - Kaixo Sfero hondamendia! Ez dakizula zer egin?
  Demiurgo mutilak irribarrez erantzun zion:
  - Bai, pentsatzen ari naiz, ez al nuke beste unibertso bat sortu behar? Ados, dibertigarria izango litzateke Emmanuelle!
  Bikinidun neska demiurgoak zera esan zuen:
  - Sortutako unibertso berri bakoitzak arazo berriak dakartza! Horietan, sorkuntzak hainbat eta hainbat arazori aurre egiten dio, non norberak gogor lan egin behar duela izaki bizidunak zoriontsuak izan daitezen eta sufritu ez dezaten. Eta hemen, noski, oraindik landareei buruz pentsatu behar duzu. Bizirik daude ere, eta jatea desatsegina da!
  Spherok haserre esan zuen:
  - Ez zaitez bildu!
  Emmanuellek oihukatu zuen:
  - Hiperteoplasma gurekin izan dadila!
  Eta neska airean buelta eman zen, hanka biluzi eta dotoreak astinduz. Eta orduan bere beheko gorputz-adarrak zortziko irudi bat egin zuen, eta galaxia osoko izarrak argitu ziren.
  Demiurgo mutilak baietz egin zuen, bere muskuluak bere enborra biluzi eta sakon marraztuta, Apolorenak bezala, mugitzen hasi ziren. Eta prentsa txokolate barrak bezala sartu zen. Unibertsoaren sortzailearen ahotsa oso argia zen:
  - Hau, noski, bikaina da. Baina agian zerbait egin dezakegu Lur planetan bizi direnentzat?
  Emmanuellek esan zuen irribarrez:
  - Printzipioz, hau posible da! Hala ere, badakizu, ezin gara argi eta garbi agertu gure burua planeta honetan. Jendeak bere bidea du eta jarraitu beharko luke!
  Sferok buruaz egin zuen:
  - Hau egia da noski! Baina norbanakoentzat, oraindik ekintza ona egin dezakegu!
  Neska jainkosak baietz egin zuen baietz:
  - Bai, hau ere egia da! Noski, ezin duzu horrelako zerbait eztabaidatu!
  Demiurgo mutilak esan zuen:
  - Emakume ausart, ausart eta noble bat da kartzelan larritzen: Maria Kolesnikova! Herrialdea uzteari uko egin zion eta karreten atzetik bota zuten. Non jazartzen eta torturatzen duten. Preso duin honi sufrimendutik libratzeko neurriak hartu behar dira!
  Emmanuellek gogotsu baieztatu zuen:
  - Ondo da! Eta, zalantzarik gabe, berdin egingo dugu!
  Sferok adierazi zuen irribarrez:
  - Kartzelatik bahituko dut, eta tronu bat emango diogu gure inperio izarretako batean!
  Neska demiurgoak baiezkoa eman zuen:
  - Oso zuzena eta interesgarria izango da!
  Demiurgo mutilak bere takoi hutsak, oraindik ume-itxurakoak zirenak, abestu zuen:
  - Aintza betirako gurekin! Gure Aberriak indar handia du!
  Emmanuellek galdetu zuen irribarrez:
  - Demiurgo Jainkoek aberria dutela esan daiteke?
  Sferok baietz esan zuen:
  - Noski, hori esan dezakezu! Aberriaren kontzeptua figuratiboa da!
  Horren ostean, mutilak eta neskak, hanka biluzi, beltzaranak eta gihartsuak airean zigilatu zituzten, tximista-jauzi osoak eraginez, eta aho batez esan zuten:
  - Guk esaten dugun bezala izan dadila! Egin bedi gure borondatea!
  . 1. KAPITULUA.
  Kartzelan Maria etengabeko miaketa eta jazarpena jazartzen zuten. Shmon halako torturetako bat izan zen . Bost agente gizonezkoren aurrean jarri zuten. Orduan bi emakume zaindari agertu ziren. Gomazko eskularru mediko meheak jantzi eta emakume gaztea biluztu zuten, eta gero bere gorputzean barrena arakatzen hasi ziren lotsarik eta kontzientziarik gabe.
  Eta ez hori bakarrik, noski. Maria oso gutxi elikatzen zen: zopa-ontzi bat ur apur bat gatzarekin eta bertan flotatzen zuen aza-hosto bat eta ogi zati bat. Emakume gazte batek pisu handia galdu zuen horrelako dieta batetik: azala eta hezurrak. Gainera, takoi hutsetan gomazko esklaboekin kolpatu eta ponpa bat ponpatzera behartu zuten, Erroma zaharreko esklabo bat bezala.
  Mariak asko sufritu zuen, eta ehizatu eta akituta zegoen. Koltxoirik gabe lo egitera behartu zuten ohol hutsetan, eta gauean lepoa jarri zioten lepoan, txakur bati bezala, eta hormara kateatu zuten.
  Emakume gaztea oso nazkatuta zegoen gomazko eskularru meheekin gizonen aurrean haztapatu zutenean, eta, aldi berean, gizonek begiratu, barre egin eta txantxa arruntak egiten zituzten.
  Horrez gain, lan asko egin behar izan zuen eta neskaren gorputzak min eta min izugarria zuen.
  Eta ez hori bakarrik, noski... Gizonezko zaindariek etengabe estutzen zizkioten Mariari bularra eta sabela. Eta ipurdia eman zidaten.
  Baina Maria Kolesnikovak ez zuen amore eman eta ez zuen errukirik eskatu.
  Bere bahitzaileak desafiatu zituen, eta hurbildu ezinik eta harro geratu zen.
  Eta amaieran, berriz ere biluztu eta biluzik itxi zuten zigor-gela batean. Eta han hormak hotzaren izozteak estali zituzten. Eta Maria Kolesnikova lurrean zutik jarri zen eta oin biluziak mugitu zituen, hotzak urdina. Argala zen, eta gorputzeko hezur guztiak ikusten ziren. Horrez gain, oinaze gehigarria aurkitu zioten: ilea moztu zioten. Eta orain ia guztiz burusoila zen, ile ilehoria zuen talde batekin.
  Emakume gazteak Zoya Kosmodemyanskaya bezala sufritu zuen. Lur izoztuan etzanda suizidioaren parekoa zen. Orduan biluzik eta gantz gabe egongo da ziur. Eta horrela joan zen Maria bere oin hutsez, sufritu, sufritu, baina eutsi.
  Bat-batean, foku-izpi bat erori zitzaion iluntasun osoz. Eta argitu zuen kartzelako preso dohakabe eta hezurra, nondik bidali zuen diktadore bibodu eta burusoilak.
  Mariak aluzinatuta zegoela pentsatu zuen. Galtza motzak jantzitako mutiko oinutsik agertu zitzaion aurrean. Mutiko ilehoriak, oso dotoreak, ez zeukan ezer soinean praka motzak izan ezik. Aldi berean, mutilaren enborra biluziak kolpatzen zuen muskuluen altzairuzko erliebearekin, eta giharren marrazketa zoragarriarekin.
  Hamabi edo hamahiru urteko itxura duen arren.
  Mutilak eskua luzatu eta Mariari galdetu zion:
  -Sufritzen ari zara?
  Emakume gazteak irribarrez erantzun zion:
  - Are gehiago!
  Mutilak bere oin biluzi, ume eta dotorea zigilatu zuen zigor-gelako lauza izoztuetan eta esan zuen:
  Orain zure sufrimendua amaitu da! Hartu eskua eta jarraitu nazazu!
  Mariak ahotsean dardaraz galdetu zuen:
  -Jaunaren aingerua al zara?
  Mutilak negatiboki astindu zuen burua.
  - Ez! Jainkoa naiz!
  Emakume gazteak harrituta galdetu zuen:
  - Ahalguztiduna!?
  Sferok baietz esan zuen:
  - Ia Ahalguztiduna!
  Mariak harrituta galdetu zuen:
  - Zergatik uzten diozu jendeari sufritzen?
  Mutilak irribarrez erantzun zion:
  - Ez nuelako zure Lurra sortu. Nire unibertsoan bakarrik eraman dezaket. Eta hor izango zara nire erregina!
  Emakume gazteak hasperen batekin galdetu zuen:
  - Zer uko egiten badiot?
  Sferok irribarrez erantzun zion:
  - Ez du ezertarako balio uko egiteak. Zigor-gelatik arrastorik gabe desagertu zarela ikusten denean, han asko eta burugogorkeriaz burla egiten zintuzteten zure kartzelariek gogor kolpatuko zaituzte. Honek bakarrik merezi du nire eskaintza onartzeak!
  Mariak baietz esan zuen:
  - Ziurrenik arrazoi duzu! Ergel bat izango nintzateke mendekurako aukera hau galduko banu.
  Sferok Maria Kolesnikovaren eskua estutu zuen eta irribarrez esan zuen:
  - Orain eman urrats bat nire atzetik!
  Eta lehenik betiko mutilaren hanka biluzi eta gihartsuek zapaldu zuten, eta gero emakume gazte baten hanka mehe eta ubelduak, hotzetik urdinak.
  Eta une baten buruan, Mariak bere baitan arintasun ikaragarri bat sentitu zuen, eta zigor-zelularen hotz izoztua berotasun atsegin batek ordezkatu zuen.
  Berak, Jainko Sortzaile infinitu gaztearekin batera, energia korronte batean sartu zen.
  Maria oso atsegina eta alaia zen. Ezinezkoa zirudiena egiteko gai izan zen: kartzelako hormak utzi! Eta orain, oin hutsekin ibili zen mundu berrira, askotan gomazko makilekin kolpatuta.
  Eta orain maitagarrien ipuinen eremua amaitu da. Eta emakume gaztea alfonbra epel eta oparo baten gainean aurkitu zen, oso luxu eta aparta, jauregiko urrez, diamantez eta beste bitxiz distiratsu.
  Maria ispilu handi baten aurrean aurkitu zen. Neskameek belo garden bat bota zioten. Emakume gazte baten gorputz mehea estaltzen zuen, espetxeak akituta, ubelduraz eta urraduraz estalita.
  Sfero esan zuen:
  - Infernutik erregina berri bat ekarri dizut!
  Neskak oso politak ziren, aurpegi gazteak, ia umeak. Figurak lirainak eta gihartsuak dira. Eta arropa bitxi-kateak baino ez dira, bular eta aldaka osorik apenas estaltzen dituztenak, baita takoidun oinetakoak ere. Iratxoak oso jende ederretatik bereizten ziren katamotz-itxurako belarriengatik eta forma ezin hobeagatik bakarrik, arraza zoragarri honen grazia paregabearekin.
  Haiekin konparatuta, hain hezurtsu, nekatuta zegoen Mariak, kontzentrazio-esparruko preso baten antzera saihets-hezurrak ateratzen zituen eta bularrak guztiz zurituta zituen. Emakume gaztearen gorputza koipegabetuta dago, besoak eta hankak argaldu zaizkio, baita lepoa ere. Eta ubeldurak, kolpeen arrastoak, eta baita itzalita zeuden zigarroen erredurak ere, bere gorputzean.
  Eta burua, burusoila moztuta, kolpeak eta urradurak dituena, eta horrek are ikaragarriagoa ematen dio Mariari.
  Sferok keinua egin zuen irribarrez:
  - Bai, Auschwitzeko preso baten antza duzu! Baina ez izan ezeren beldur! Iratxoek edabe magiko bat dute, zure zauriak sendatuko zaituena eta emakume gazte eta guztiz eder bihurtuko zaituena!
  Mariak irribarrez esan zuen:
  - Zergatik ez duzu zuk zeuk egiten?
  Demiurgo mutilak ziur erantzun zuen:
  - Iratxoek ere lan egin behar dutelako! Eta maisu handiak dira sendagaietan!
  Iratxoek koruan abesten zuten:
  Gaixotasunak sendatzeko gai gara,
  Tratatu, txantxetan, sinets iezadazu, edozein zauri...
  Azterketak, A batekin bakarrik gainditzea,
  Iratxoen aintza handiaren mesedetan!
  Eta Maria pasilloan zehar eraman zuten, ondoko gelara. Emakume gaztea alfonbretan ibili zen eta txirrin atsegin bat sentitu zuen. Oso ondo pasatzen ari zen.
  Eta horrela aurkitu zuen bere burua urez lurrinez betetako putzu batean. Emakume presoa han kargatu zuten.
  Hainbat neska iratxo zerbait koipetsuarekin eta usain oso indartsu eta garratz batekin zikintzen hasi ziren.
  Mariak atseginez purrusta egin zuen. Bai, oso polita izan zen.
  Bere orbainak, ubeldurak, mozketak, erredurak literalki sendatzen hasi ziren gure begien aurrean. Eta azala gazteago ikusten hasi zen.
  Pozik ere kantatzen hasi zen Maria;
  Neska isila eta apala zen,
  Nire etxea izatearekin amets egin nuen!
  Haurren barreak ozen isur daitezen,
  Hartza otzana izan dadila basoan!
  
  Eremu heldu baketsu bat nahi nuen,
  Urrezko espiguletak!
  Oinazea betiko ez ezagutzeko,
  Eta etsairik ez zegoela!
  
  Baina hemen dator tatariarren erasoa,
  Eta apatxa forjatuen tranpa!
  Tira, non zaude, husarren borrokalarien erregimentua;
  Zer da famatua bere zinengatik?
  
  Non daude zaldunak, erraldoiok,
  Baina zergatik ez dago babesik?
  Hona hemen gure Ama-aberri batua;
  Argi bero eta infernu bat pizten ari da!
  
  Oinutsik uztarrira eramaten naute,
  Kono, adar eta estepetatik!
  Eta azote batekin bizkarra mozten dizute,
  Zein zaila den kateetan intziri egitea!
  
  Etsaiak neskaren lepoa lazokatu zion,
  Estutu zuen eta ito egin nahi du!
  Hemen sultan gaiztoaren erreinuan,
  Joko bero bat bihurtu nintzen!
  
  Lehenik sufritu nuen eremuan
  Poltsek eztena zeramaten!
  Baina edertasuna loratu zen
  Azken finean, Jainkoa agintari eskuzabala da!
  
  Hemen Maisuari gustatu zitzaion;
  Serrallora bidali ninduten!
  Han, gizon baten indarra sentituz,
  Zabor guztiari atsegin ematen hasi nintzen!
  
  Jakin ezazu halako umiliazioa
  Trukatu gorputz gozoena!
  Hobe da gabezia jasatea
  Nire amak madarikatu ez dezan!
  
  Ez dakit zer zain dagoen bidearen amaieran,
  Zahartzaroa eta borreroa beldurgarriak dira!
  Baina ez dago zeruan prodigoentzako lekurik,
  Negar garratz egitea besterik ez da falta!
  Mariak oso ondo kantatu zuen. Politikan ibilitako musikari profesionala da. Eta, noski, neskek iratxoek lagundu zioten. Eta denek zuten halako ahotsa abesten zutenean.
  Ondoren, Maria edabe magiko berezi batean garbitu zuten. Eta oso porridge gozo eta gozoa eman zioten eztiarekin eta esne kondentsatuarekin jateko. Ondoren, fruitu ezezagunetatik zukua eman zidaten edateko.
  Honen ostean, Mariak izugarrizko pisua sentitu zuen bere baitan eta sofan bertan lo hartu zuen.
  Iratxoek manta bero batez estali zuten. Eta kontzientzia presoak hartu eta primerako ikuspenetan murgildu zen.
  Eta oso polita izan zen.
  Bere ametsean, Maria oso neska gazte bat bihurtu zen, ia neska bat.
  Belar gainean ibili zen, morea zen. Neskaren oinak biluzik zeuden, baina forma oso dotorea. Eta belarrak sentsazio zoriontsua sorrarazten zuen edertasunaren zoletan.
  Mariak ere kantatu zuen:
  Bidean luzea bada, bidetik luzea bada,
  Salto, zapaldu eta korrika...
  Seguruenik, ziurrenik...
  Posible da, posible da, posible da,
  Hori noski. Hori noski...
  Afrikara joan zaitezke!
  Baina ez krokodilo baten ahoa!
  Eta oi, Afrikan mendiak daude, hori da altuera hori,
  Eta oi, Afrikan, ibaiak hain zabalak dira...
  Oh, krokodilo-hippopotamoak,
  Oh, katxalote tximinoak,
  Ai, eta loro berde bat!
  Ai, eta loro berde bat!
  Neskak antzeko zerbait abestu zuen eta atzera begiratu zuen. Benetan Afrikako oihan bat zegoen inguruan. Eta ederra da inguruan. Loreak handiak eta distiratsuak dira, airea haien usainez beteta dago. Eta oro har dena zoragarria da. Hona hemen tximinoak zuhaitzetatik saltoka. Eta haien isatsak luzeak eta oso irmoak dira.
  Bananak ere hazten ari dira. Gainera, askoz handiagoak dira, normalean dendetan saltzen direnak.
  Maria gogotsu abesten hasi zen berriro;
  Tximino basatien lurrean oihanean gaude,
  Banana berdeak diren lekuetan kanibal pila daude!
  Ozeanoa gainditu behar izan genuen,
  Hain energia biziarekin!
  
  Errusiak joateko agindu zigun -
  Iritsi ekuatorea lubaki bat dagoen lekura!
  Beno, zer da Jainkoa Bat eta ez Bat,
  Eta granada bat baino gehiago ditugu!
  
  Aitzindari gazteak gudura bidali zituzten,
  Praktika bat besterik ez zela esan zuten!
  Denak mutil ausarta izan daitezen,
  Kohete handien energia bizkortzen ari da!
  
  Metrailadore batekin tiro egiten dut helburura -
  Borrokalariak pintura kakiarekin hil nituen!
  Ezin izango dute gure aberria hartu,
  Pindoak eta beste bullies batzuk!
  
  Halako aberria ordena amorratua da -
  Ikasi lehoi sutsu baten antzera borrokatzen, mutil!
  Eta buruzagi gorriak agindua ematen bazuen,
  Ez izan pailazo patetikoa!
  
  Masaila gogor erre zuen maskorrak,
  Oraindik ez du zurtoin zurrunik!
  Baina nire aberria zerbitzatzen ari naiz, sinetsi iezadazu, denbora luzez,
  Ez pentsa nerabe ahulak!
  
  Mau -mam tribuaz inguratuta zegoen ,
  Ez dute lantzarik, granada jaurtigailuak baizik!
  Erantzun gisa altzairuarekin erasoko dugu,
  Errusiako pilotuek zerutik lagunduko dute!
  
  Errusian, gerlari bakoitza mantxa batekoa da,
  Haurra pistolara iristen ari da!
  Eta garaitu inbaditzaileen armada,
  Bardoak balentrien inguruan abestutako olerkiak!
  Mariak abestu eta barre egin zuen. Zein inbaditzailetaz ari gara? Badirudi orain Errusia bera Ukraina bereganatzen ahalegintzen ari dela, eta gerra bigarren urtez ari da. Beharbada, Bigarren Mundu Gerratik -handiena inplikatutako indar kopuruari dagokionez, agian luzatzen bada, odoltsuena bihurtuko da-.
  Mariak hasperen handia egin zuen eta kantatu zuen, zer mundu utzi berri zuen gogoratuz:
  Nire aberria, kopuru eskasa,
  Ene aberria, zoratu zara!
  Eta aldartea berehala txikitu zen. Gainera, Afrika ez da bere aberria. Eta noski, ez zait asko gustatzen oinutsik eta basati bat bezala bikini batean ibiltzea. Eta nonbait gauza handiak gertatzen ari dira.
  Mariak berriro gogotsu abestu zuen, eta gizon baten izenean, Oleg Rybachenko bielorrusiako poeta eta bardo handiaren amodioa:
   Lira zoragarriaren soinuak, oihartzunak,
  Kantatzen dut, ausarta, ez naiz isilik!
  Borroka-ukabila ez da argizarizkoa,
  Argia bilatzen saiatzen gara - izpiaren bidea!
  
  Jainkoak gaixotasuna duten pertsonak oinazetzen ditu -
  Infernuko suak erre zituen bekatariak!
  Ahalguztiduna lagun bihurtzea nahi dut,
  Hain gogorra izan ez dadin!
  
  Kristo etorriko da, noski, laster,
  Tristura desagertuko al da orduan, sinistu?
  Ez itsutu zure begietako amorruak,
  Bekatua, askatasuna, pena ere bai!
  
  Ez dut lerroan ibili nahi -
  Ez dut bekaturik izan nahi!
  Ekintza maltzurrak hobeak dira
  Zer da aspertze argitsurik gabeko haria!
  
  Paradisuan gerrarik ez dela egongo esan zuen,
  Eta bekatua desagertuko da, txarra guztiontzat!
  Baina zertarako dira patuak?
  Aldaketa berrien gosez gaude!
  
  Betiko bizitzeko - ondo ezagutu hau,
  Baina bekaturik gabe bizitzea landaretzea da!
  Zaldunak gerra sutsuki maite izango du,
  Azken finean, armada borrokatzera doa!
  
  Aberria, soldadu baten aberria,
  Zuzia eskuetan dauka - martxa!
  Munstro zikinen ordaina,
  Gerlari bat emango diezu hortzetan!
  
  Buka dezagun borroka festa eskuzabal batekin,
  Goazen mokadutxo bat, trago bat - dantza dezagun!
  Azken finean, gure zaldunak hilezkorrak dira,
  Eta hitza ez da bekainan jotzen, begian baizik!
  
  Hala ere, zer egin mundu baketsu batean?
  Jauregi bat eraiki dezakezu bertan!
  Eta zerbitzua lirari eskaini,
  Erramu koroa jasota!
  
  Baina beste mundu batzuk daude - jakin,
  Non gerlariak ere hazten diren!
  Mutikoak tanke bat marrazten du mahai gainean,
  Zer gertatzen da atzerritarrak guregana etortzen badira?
  
  Ez saiatu lasaitzen
  Indartu zure muskuluak, mantendu zure gogoa indartsu!
  Errusiarrek badakigu borrokatzen,
  Goiaingerua bat-batean lo hartu zuenean!
  Mariak txistu egin zuen eta haserre zapaldu zuen bere oin biluzi, neskato eta zizelkatua, eta esan zuen:
  - Bai, errusiarrek badakite borrokan, baina norekin? Anaiekin gerra eta Kainen bidea, noski, lotsagarria da! Eta hau ez litzateke gertatu behar!
  Neskak hartu eta behatz hutsez belar gainean etzanda zegoen intxaurra zapaldu zuen, ondoren hortz zuriz betetako aho gorritxora bota zuen. Mastekatu egin zuen eta orroa egin zuen:
  - Madarikatua izan euri dragoia!
  Eta berriro barrez, Lev Leshchenko-k interpretatutako herrien senidetasunari buruzko abesti ospetsua abesten hasi zen:
  Denok ikasi genuen eskolan, eta bihotzez gogoratzen dugu
  Kieveko Rusari buruzko ikasgai zahar haiek Eta ortodoxoek badakite, galdetzen ez diozun, Zein izan zen Errusiaren bataioa Khreshchatyk- en .
  
  Joder, eslaviarrak! Kaka, eslaviarrak! Moskotarrak eta Kievtarrak gure aberria zurekin partekatu behar al dugu? Benetan pistola bat apuntatuko al diozu zure emazte ukrainar txikiari? Nahiago dut maitatu... Esadazu zintzo, anaia, zergatik zara sega
  
  Gantzatik eta vodka, edo vodka txistorrarekin Zuekin batera edaten ari gara, hirurehun urte jada, eta asko gustatzen zaizkit zure gurpilak gereziekin.G
  
  *t, eslaviarrak! Kaka, eslaviarrak! Moskotarrak eta Kievtarrak gure aberria zurekin partekatu behar al dugu?Benetan pistola bat apuntatuko al diozu
  zure emazte ukrainar txikiari?
  Nahiago nuke bera maitatu...
  
  Zuk eta biok beti elkarrekin apurtu genituen infidelak Eta negozio honetara ataman arrunt batek eraman gintuen. Orduan atamanak eta biok zorte txarra izan genuen. Baina nahikoa inteligenteak gara gure etsaiei mespretxatzeko. Kaka
  
  , eslaviarrak! Kaka, eslaviarrak! Moskotarrak eta Kievtarrak gure aberria partekatu behar al dugu zurekin ?
  Benetan pistola bat apuntatuko al duzu
  zure emazte ukrainar txikia? Nahiago dut maite... Bihotzez!
  Eta Mariak negar egin zuen. Bai, garai batean SESBeko herriak lagunak ziren, eta orain gerra handi bat hasi da. Eta gerra honek ez du amaierarik.
  Lehoi bat atera zen neskaren bila. Piztia handia, afrikarra.
  Mariak azken momentuan ikusi zuen eta ia-ia jo zuen. Apenas izan zuen gelditzeko eta izozteko astirik. Entzun zuen ez baduzu kikiltzen, piztiak agian ez duela eraso egingo.
  Leok begiratu zion eta bat-batean galdetu zion giza ahotsez:
  - Iratxoen erregina bihurtu zen Maria bera al zara?
  Neskak irribarre batekin erantzun zion:
  - Hori esan dezakezu! Oraindik ofizialki koroatu ez naizen arren!
  Lehoiak zurda astindu zuen. Eta bere irribarrea nahiko gizatiarra zen, eta hortzak zorrotz eta handiak. Aldi berean, ezin zitzaion gaiztoa deitu. Piztiak buztana astindu zuen eta galdetu zuen:
  - Asmakizunak ebaztea gustatzen al zaizu?
  Maryk irribarre batekin erantzun zion:
  - Bai, noski maite dudala! Emakume presoentzat kartzelako zeldan - hau izan zen entretenimendu bakarra!
  Lehoiak orro egin zuen:
  - Nor ez da burua lagun, baina itxura polita!
  Neskak barre egin zuen eta erantzun zuen:
  - Gurean, erantzunik nabariena: diktadore potolo eta burusoila! Baina zure munduan posible dira, uste dut edozein aukera!
  Piztia ahaltsuak baietz egin zuen, eta bere urrezko zurda mugitu zen:
  - Bai! Horixe esango zenuela uste nuen. Esan nahi den arren, oilar pugnacious. Baina bigarren galdera: zeri du beldurrik ausartenak, baina azken koldarrak ez dio ezertxo ere ematen!
  Mariak hasperen batekin erantzun zion:
  - Beno, badakit honen erantzuna - kontzientzia! Pertsona ausartenak ere haren beldur da, eta azken koldarrak ez du besterik gabe!
  Levek baieztatu zuen:
  - Hau ere egia da! Eta esgrima ikasgai bat ematea proposatzen dizut!
  Neska gihartsu eta iratxo bat agertu zen Mariaren aurrean, oin biluzi eta oso dotoreak zapaldu zituen belar gainean. Eta bere eskuetan metal distiratsuz egindako ezpata bat zeukan, eta haren heldulekua diamantez, errubiz eta esmeraldaz josita zegoen.
  Maryren aurrean makurtu eta galdetu zion:
  - Prest al zaude borrokarako?
  Beste mundu bateko neskak irribarrez erantzun zion:
  - Ez dut inoiz ezpatekin borrokatu!
  Elfoak harrituta galdetu zuen:
  - Hala al da? Zein mundutakoa zara?
  Mariak triste erantzun zion:
  - Lurra! 2023 urtea Kristoren jaiotzetik!
  Neska iratxoak irribarre egin zuen eta modu zabalagoan adierazi zuen:
  - Bai, ezagutzen dut zure planeta! Ez dut ulertzen zergatik jotzen duzun gurutzean gurutziltzatutako zorigaiztoko gizona Jainkotzat, eta zure kronologia ere kalkulatu bere jaiotzetik?
  Neskak erantzun nahi izan zuen, baina ezpata bat, harri bitxiekin ere oso luxuzkoa, bat-batean agertu zitzaion eskuetan. Mariak borobil bat egin zuen bere xaflarekin eta esan zuen:
  - Arma ona ikusten dut! Eta bitxia bada ere, luma bezain arina da!
  Iratxoak baietz esan zuen:
  - Badakigu hau nola egin! Oso ondo egin dezakegu! Iratxoen jende handiaren sekretuak!
  Mariak behatz hutsez belarretik pikor bat hartu eta neska gihartsuarengana bota zuen. Erraz moztu zuen hegaldian lau zatitan eta kuxkuxeatu zuen:
  - Hori egin dezakezu?
  Mariak irribarre batekin erantzun zion:
  "Lehenago, ezin nuen objekturik bota edo fruitu lehorrak apurtu behatz hutsekin. Eta orain zoragarria eta zoragarria da niretzat, arazorik gabe. Beraz...
  Iratxoak barre egin zuen eta erantzun zuen:
  - Zu zara gure erregina! Orain gu bezala indartsu eta azkarra zara, eta fruitu lehorrak zapal ditzakezu behatzekin. Baina hau ez da nahikoa. Teknologia ere behar dugu.
  Mariak irribarrez kantatu zuen:
  - Gizateriak burdin teknologia du.
  Zalantzarik gabe, beharrezkoa eta oso erabilgarria...
  Beno, atseginagoa da niretzat - herri mirariak,
  Mahai-zapia norberak muntatu eta zapata azkarra da!
  Iratxoak atzamarra astindu zuen eta txio egin zuen:
  Magia ez da txarra - zer esanik ez,
  Baina bolak ere egosi behar ditugu...
  Pilotak, pilotak, pilotak, egosi!
  Pilotak, pilotak, pilotak, egosi!
  . 2. KAPITULUA.
  Maria esnatu zen. Inoiz ez zen amets honen ondoren bezain alai eta fresko sentitu. Neska iratxoek, oin biluzi eta zizelkatuekin isil-isilik zapalduz, harribitxiz eta bitxi arraroz osatutako ispilu bat ekarri zioten.
  Mariak bere buruari berriro begiratu zion eta ez zuen ezagutu. Berari begira, hogei urtetik gorako neska gazte bat zegoen, oso gihartsua eta ezohiko ederra. Bere ilea zertxobait kizkurtu zen eta urre hostoa bezala distiratzen zuen.
  Azala beltzarana eta brontzea bihurtu zen. Eta badirudi neskaren giharrak, altzairuzkoak, xehetasun sakonekin.
  Eta bera hain da indartsua, eta hain limurgarria eta ikaragarria aldi berean, non ezinezkoa da maitagarrien ipuin batean esatea, ezta boligrafoz deskribatzea ere. Benetako Jainkosa bat, Antzinako Greziako garaietako eskultore bikainen lan bat bezala.
  Mariak biceps egin zuen eta orain zer muskulu zituen ikusi zuen: altzairuzko alanbrea besterik ez. Eta txistu egin zuen:
  - Aupa! Zer bihurtu naiz!
  Neska iratxoek irribarrez galdetu zuten:
  - Gustatzen zaizu!
  Mariak poz zintzoarekin erantzun zion:
  - Oso!
  Lasterketa liluragarri honen edertasunak txiokatu zuen:
  - Zu perfekzioa zara
  Perfekzioa zara
  Irribarre batetik keinu batera,
  Laudorio guztien gainetik!
  Mariak keinua egin zien neskei eta ziur erantzun zien:
  - Ahalik eta xumeena izan behar duzu! Eta ez harritu!
  Beste hainbat iratxo sartu ziren aretora. Eta neska ederrak preso ohiaren orain gorputz gihartsu eta indartsua intsentsu eta olioz igurzten hasi ziren.
  Maria literalki plazerarekin hunkituta zegoen. Bere gorputza indarrez masajeatu zuten.
  Neska bihurtuta, preso ohiak galdetu zuen:
  - Agian, gizonek birrintzen naute!
  Neskame buruak baietz egin zuen.
  Lau gazte eder eta gihartsu, praka motzak eta sandaliak bakarrik jantzita sartu ziren aretora. Oso politak ziren, baina gazteegiak, hamasei urte baino gehiago ez zituztenak, eta aurpegian, nesken bezain politak, ez zegoen ile bakar bat ere.
  Mariak harrituta galdetu zuen:
  - Zergatik ez dituzu gizon helduak?
  Neskame nagusiak zintzo erantzun zuen:
  - Iratxo ar guztiek bizargabeak dirudite, giza nerabeak, zahartu gabeak, azal garbi eta leuna dutenak, haurrena bezalakoak. Hau da gure arraza - betiko gaztea, ederra eta alaia!
  Mariak irribarre egin zuen eta esan zuen:
  Alde batetik, hau ona da! Baina, bestalde, gazteak ez nau inoiz zurtoinarekin zulatuko!
  Matron nagusiak honakoa esan zuen:
  - Mila aldiz emakumezko gehiago ditugu gizonezkoak baino. Horregatik, gizonezkoen afektu eskasia bizi dugu. Baina zuk erregina ez duzu arazorik izango!
  Inperioko gizonezko guztiak zure zerbitzura daude.
  Mariak buruaz egin zuen:
  - Ematen dezatela gorputz osoko masajea.
  Gazteak lanari ekin zioten. Ilusio handiz egin zuten hori. Eta haien esku trebeak neska-erreginaren odola irakiten zuten. Eta asko gustatu zitzaion. Sentsazio zoragarria eta sinestezina besterik ez, paradisura hegan eginez.
  Eta Mariak pozez kantatzen zuen;
  Komsomol kideak gara - komunismoaren alabak,
  Gure etsaiei aurre egiten diegu arranoak bezala...
  Batzuetan mendekuaren irribarreak hegan egiten du,
  Neguan, nesken oinak biluzik!
  
  Führer-ari ukabilkada eman nahi diogu aurpegian,
  Elefante batek baino indar gehiago dugu...
  Maitasunean eta kirolean arrakasta izaten dugu,
  Hordeak amorruz erasotzen badu ere!
  
  Sinetsi iezadazu, inork ez ditu neskak geldituko,
  Azken finean, gure indarra altzairuzko ukabil bat bezalakoa da...
  Armada ere hil dezakegu,
  Eta Hitler gogor joko dugu nikela!
  
  Komunismoaren garaia etorriko da, nik uste,
  Eta Rod amaigabeak indarra emango digu...
  Ez gara damutuko bizitzaz Ladaren mesedetan,
  Uste dut Aberria laster loratuko dela!
  
  Neskak eta mutilak borrokan
  Oinutsik aitzindari bat erasora doa...
  Etsaia metrailadore batekin jaurtitzen dugu,
  Ausardiaren adibidea jarriz!
  
  Euri herensugeak zakar erasotzen gaitu,
  Baina neskak aske sentitzen dira hura irabazteko...
  Atera ditzagun infernuko zerbitzariari hortzak, uste dut
  Burusoila puskatuko dugu!
  
  Errusian ez dago ahulentzako lekurik,
  Laster lortuko dugu nahi dugun guztia,
  Potentzia distiratsuenaren izenean,
  Gure gainean urrezko hegodun kerubin bat dago!
  
  Adiskidetasun handia izango da herrien artean,
  Indarrekin borrokatzen dutenek badakite...
  Aberriagatik, zorionagatik, askatasunagatik,
  Eta laster paradisua egongo da unibertsoan!
  
  Neska oinutsik korrika dabil hotzean,
  Zergatik behar ditu zapatak Lada izpiritua bada...
  Aberri osoa ertzetik ertzera,
  Arranoa mutila da, ez txita-oilarra!
  
  Eguzkia distiratsu ari da munduaren gainetik,
  Zein urrez dauden izpi epelak...
  Garaipena maiatzeko laztan-haizean etorriko da,
  Eta ez hitz egin tontoki - isildu!
  
  Neskak gara - Svarog-en alabak besterik ez,
  Nork sortu zuen Lurra Familiarekin...
  Eta gudariei askatasuna eman zien,
  Berehala ideal unibertsala berpizten!
  
  Errusian neskentzako leku zabala dago,
  Hotzean bikinia bakarrik jartzen zuten...
  Perunen emaztegaiaren Komsomol kidea zara,
  Sinets iezadazu, haserrean ez da arazorik izango!
  
  Jesusen eta Svarogen izenean,
  Maria, Lada Jainkoen Ama...
  Stalin eta Jainkoaren alde borrokatu ziren -
  Eta seme onenaren mesedetan!
  
  Ez dugu ahaztuko Jesusen balentria,
  Nor joan zen gurutzera errusiarren alde...
  Eta arte handia erakutsi zuen,
  Hirugarren egunean maitemindu zenean!
  
  Perun da Jainkoa trumoilari handia,
  Argi distiratsuko ortzadarrak askatzen ditu...
  Demiurgoak zintzo zerbitzatuko ditugu,
  Egintza heroikoa goretsia izan dadin!
  
  Nesken bularrak mitxoleten kolorez distira egiten du,
  Bere titiak urriko pankarta bezalakoak dira...
  Eta nonbait txakur haserre bat zaunka ari da,
  Baina arrazoi batengatik otsoak gara!
  
  Mosku ondoan Fritz-en erasoa atzera bota zuten,
  Nahiz eta Hitler maltzurra eta maltzurra izan...
  Führer Satanekin aliantzan ikusten da,
  Belarra leunagoa da udan alfonbra baino!
  
  Baina neguan neskak oinutsik daude elurretan,
  Zergatik behar dituzte oinetakoak, larruzko berokiak eta estalkia...
  Komsomoleko kideek ez dute izoztearen beldur,
  Espiritu ikaragarriena dute agian!
  
  Zein da gure indarra - jende zoragarria,
  Bihur gaitezen jainko amorratuagoak...
  Eta sinetsi, jendea ez da txarra,
  Grinda asko botatzeko gai!
  
  Neskak maiteminduta daudenak dira,
  Bide batez, pasabide amorratu bat daukate...
  Neskak oinutsik ibiltzen dira elurretan
  Piezekin iruzur irrikaz!
  
  Eguzkiak distira egiten du komunismoaren aintzarako
  Komunismoaren aintzarako Rus-en loraldiak...
  Eta neskaren ilea lodi kizkurtzen da,
  Garaipenak baldintzarik gabeko kontua ireki du!
  
  Stalingradotik gertu Wehrmacht suntsitu genuen,
  Eta klase gorena erakutsi zuten...
  Gure Ama Errusiako aintzarako,
  Neskak orpo biluzia begietara bultzatuko du!
  
  Kontuz ibili neska oinutsekin borrokatzearekin,
  Idia bezain ederra da eta indartsua...
  Liztorrak perlak bezala sakabanatuta,
  Eta etsaia ostikoka eman zion tripan!
  
  Beno, zer egin diezaiekezu gure neskei,
  Kolpe bat dute, sinetsi, elefante baten zartada bat...
  Eta Rus'en zutik dago mendez mende,
  Herrialde bikaina amaigabea!
  
  Zergatik behar dituzte neska errusiarrek mutilak?
  Heroi korronte bat erditzeko...
  Eta sinetsi iezadazu, etsaiak txakurtegian amaituko dira,
  Gaixo amorratuari ukabilkada emango diote aurpegian!
  
  Jesusen eta Svarogen izenean,
  Jainko Zuriak unibertsoaren ertza sortu zuen lekuan,
  Jan dezagun txakur bat borroka aurretik,
  Borroka goiz aurretik indarra izan dezazun!
  
  Orduan hartu eta aurkaria joko dugu,
  Nesken erraien azpian, oin hutsik...
  Madarikazio ondoren beldurgarria izan dadin ,
  Eta zerbait gertatzen bada, poker batekin gehituko dugu!
  
  Argi dago Stalingradok ez zuela funtzionatu,
  Hango neskek borroka gogorra egin zuten...
  Edertasuna apur bat ezagutzea penagarria den arren,
  Ez zuen bere borroka " Pleboy " filmatu!
  
  Denak gara neskak, badakizu hau,
  Bikaina, arrautza bezain freskoa...
  Mahai gainean bakarrik marrazten zutenean,
  Eta orain tira dezagun eraztuna zuzen!
  
  Guduan ere ez dugu gure bizitza barkatuko,
  Eta uste dut txantxetan sartuko garela Berlinen...
  Laster jakin dut komunismopean bizi naizela,
  Lor ditzagun elur zurrunbiloak!
  
  Neskari oinutsik korrika egitea bakarrik gustatzen zaio,
  Elur-gorak gozoki hozten ditu bere takoiak...
  Liztorrak elur izoztuan zehar hegan egiten dute,
  Fuhrer-en gerlaria hilkutxara!
  
  Laburbilduz, irabaziko dugu, ziur dakit
  Unibertso osoan bakea sortzeko gai izango gara...
  Lora ezazu betiko unibertsoaren ertzera,
  Borrokan duen indarra ez da aldatu!
  
  Svarog eta Kristo Jauna etortzen direnean,
  Hildako guztiak Rod maiteminduta piztuko dira...
  Horda heriotzaren tornado basati batean amaituko da,
  Eta natura betiko alaitasunean egongo da!
  
  Gero mugitu Ladako jendearen bihotzetara,
  Dena infinituki ederra izango da...
  Gudari bakoitzak sari bat jasoko du,
  Errusiarrok garaitezinak gara guduetan!
  Egia da, hemen Mariak bere buruari berriro errusiar deitzen ziola pentsatuz harrapatu zuen. Baina agian ez da guztiz errusiarra. Bere herrialdea formalki subiranoa da, baina hain zuzen ere Errusiaren kontrolpean. Eta etorkizuna ez dago argi. Ukrainarekiko gerra bigarren urtea du jada. Eta noiz amaituko den ezezaguna da. Eta odol asko isurtzen ari da. Eta ezin izan zen gerraren aurkako mugimendu serio eta masibo bat garatu ez Bielorrusian ez Errusian. Aitzitik, gatazkaren areagotzea besterik ez dago.
  Eta jendearen samintasuna hazten ari da. Martxoan irten zen kartzela, ezer argi zegoenean. Eta herrialdearen etorkizuna ez dago argi. Eta orain erregina bihurtu da.
  Eta ez du sufritzen, gozatzen baizik. Eta ze iratxo gazte ederrak. Aurpegiak bakarrik haurregiak dira. Egia da, gorputzak gihartsuak eta zizelkatuak dira; arraroa da giza bodybuildersek halako muskuluak izatea. Aupa...
  Mariak irribarre egin zuen eta pentsatu zuen: desagertu egin da zigor-gelatik, eta seguruenik bere presondegiek zailtasunak izango dituzte horrekin. Hala ere, Maria Kolesnikova Lurrean inon agertuko ez denez, ziurrenik, diktadore bibote eta burusoilaren zerbitzariek hil zutela pentsatuko dute. Eta gorpua ezkutatuta zegoen. Tira, zarata pixka bat aterako dute, eta orduan agian Maria Kolesnikova ahaztuko da. Edo agian ez.
  Agian bigarren Joana Arkokoa izango da ? Edo Zoya Kosmodemyanskaya. Bada, azken hau, noski, neurriz kanpo sustatu zen. Agian, Sobietar garaian jendeari erotismoa falta zitzaiolako, eta elurretan oin hutsik zeuzkan hemezortzi urteko neska ia biluzi bat sexu-ikur gorri moduko bat zelako?
  Maria Kolesnikovari buruzko pelikula bat egingo al dute? Iraultzaren sinboloa izango al da? Edo berataz ahaztuko al dira, izenik gabeko beste milaka heroi bezala? Esaterako, zenbat neska hil ziren gatibuan agoniaz, eta oinutsik ere eraman zituzten elurretan, baina inork ez daki haien izenak.
  Bai, Jaunaren bideak misteriotsuak dira. Eta Jainko Sortzailea hamabi urteko mutiko bat izan zen, galtza motzak eta oin hutsik jantzita. Oso exotikoa zirudien.
  Baina preso izatetik erregina izatera igo zuen.
  Mariak sentimenduz kantatu zuen;
  Jendea jendetza isil batean dago,
  Trapu zakar jantzitako neska bat exekuziora eramaten ari dira...
  Atzo tronua zegoen, gaur aldamioa dago,
  Zergatik ari zarete printzesa hondatzen!
  
  Ai erregeak, erregeak, erregeak...
  Antza denez, txirikordadun neska bat...
  Hala ere, ezin zuten printzesa hautsi,
  Elurretan oinutsik egon arren,
  
  Ai erregeak, erregeak, erregeak,
  Garaipen banderak eta tronpetak...
  Neskaren takoi biluziak erre ziren,
  Hotzean pobrea dela dirudi!
  
  Eta esan dezala idiota batek,
  Bizitza erraza eta dibertigarria da printzesentzat...
  Elurretan oinutsik ibiltzen da,
  Hau ez da lanbide erraza!
  
  Ai erregeak, erregeak, erregeak,
  Jende arin eta fidagarria...
  Gaur egun printzesa guztiz apurtuta dago,
  Lorategi bat bezala txorimaloa...
  
  Ai erregeak, erregeak, erregeak,
  Zure balentria bikainak...
  Ezin bazenu etsaia garaitu,
  Beraz, guztiz lotsagabea zara!
  
  Printzesak oso astindu gogorra jasotzen du,
  Gero, aulkian jarri zuten...
  Bere zigorra biluzik hiltzea da,
  Eta zulatu hezur guztiak zulagailuekin!
  
  Ai erregeak, erregeak, erregeak,
  Jendea jada ez da libre...
  Dirudienez, gaiztoak lurretik kanporatzeko,
  Nobleegia zara!
  
  Ai, erregeak, erregeak, erregeak...
  Burutxoak hegan egin zuten berehala!
  Nahiz eta urdinak izan, funtsean zeroak dira,
  Scarlet odola isuri duzu!
  Antzeko zerbait kantatu zuen Mariak, eta bere hortz perlatuak irribarre gozo batean luzatu ziren.
  Gazteek masaje sakona eman zioten eta aurrekaririk gabeko botereaz kargatu zioten
  Mariak salto egin zuen orduan. Eta orain esgrima eskolak hartu behar zituen.
  Bikini batean txirikorda zuriak zituen neska bat atera zen. Gomazko ezpata bat zeukan eskuetan. Neskame buruak ezpata bera eman zion Mariaren eskuetan.
  Eta neska erreginak biraka egin zuen, eskuaren malgutasuna sentituz.
  Orain bere gorputza ez zen iratxoena baino okerragoa. Baina teknologia eta trebetasunak ere behar dituzu.
  Eta Mariak, ilehoria buztanekin esprintean hasita, berehala sentitu zuen bere baldartasuna eta ezintasuna. Oso trebea, teknikoa eta bizkorra da.
  Eta Mariak esgrimaren inguruko ideia orokorrak baino ez ditu. Beraz, egia esateko, ez da oso ondo ateratzen.
  Bi neskak oinutsik zeuden, eta hankak arin eta dotoreak ziren. Eta azkar mugitzen dira.
  Beraz, Maria, pixka bat animatzeko, aforismoak ematen hasi zen;
  Zenbat eta adeitsuagoa izan artzaina, zenbat eta kaxkarragoa bere txakurra, orduan eta leunagoa erregea, orduan eta gogorragoa da satrapa!
  Errusiarra ez da nazionalitatea, deia eta bizimodua baizik!
  Pertsona ahul batek Jainkoa behar du haurrak Aita eta Ama behar dituen bezala, baina hazten doan heinean, tutoretzak zamatzen du, eta gurasoengandik urrundurik, emazteari atxikitzen zaio - zientzia eta arrazoia!
  Ai, adimenak ez du asko balio indarrik gabe - kirolari ergel batek erraz ito dezake akademiarik maltzurrena!
  Egia esan, heriotza, emakume bat ez bezala, beti da egia, baina bizitza traizio hutsa da!
  Hobe da behin moztea ehun aldiz madarikatzea baino!
  Apala da jakinduriaren arreba! Harrotzeak gogoa suntsitzen du!
  Errazagoa da tigre bat otzantzea tiranoa birgaitzea baino - arratoi bat ezin da hezi!
  Zenbat eta etsai gehiago, orduan eta gerra ederragoa! Erabili hitz gutxiago - gerra ez da joko bat!
  Agent sekretu baten maskarak baino tanta gutxiago itsasoan!
  Tortura gailu bat musika tresna bat bezalakoa da, maitasuna eta talentua behar ditu! Barre eta txaloen ordez bakarrik intziriak eta malkoak!
  Jesus artalde artean diamante bat bezalakoa da!
  Denbora da borrero errukigabeena, ez du errukirik eta erruki hitzik ezagutzen!
  Politikari trebeak, zin egitean ere, pertsona adimendunaren ospea mantentzen du!
  Zezenak azotea maite du, baina ez zaio goldatzea gustatzen!
  Golde ona izateko, urte osoan landatu behar da!
  Hozkatu ezin baduzu, hobe da zaunkarik ez egitea!
  Tigre bat garaitzen duenak ez du dozena bat katuren beldur izango!
  Kotxea ez da luxu bat, zigor bide bat baizik: zerua trafikoko poliziarentzat, purgatorioa zure zorroarentzat, infernua lasaitasunerako!
  Akats bat egitea gainbegiratzea da! Akatsik ez onartzea delitua da!
  Gizona ezustekoa da - giza emakumea ez da aurreikusten bikietan!
  Politikak, eskiak ez bezala, urrezko lubrifikatzailea behar du!
  Indarra eta adimena senar-emazte gisa - erditu obedientzia bikote batean bakarrik!
  Aginte indartsu batek ez ditu inoiz lagunak bildu ditzakeen baino etsai gehiago espetxeratuko!
  Dirua justiziaren marrazoaren hegatsak dira!
  Kontuz; ez da koldarkeriaren sinonimo, baina ausardia arduragabekeriaren sinonimo da!
  Hildakoek bakarrik ez dute gezurrik esaten, eta orduan bakarrik ateoak badira!
  Fede txar batek gorputza lapurtzen du - ateo on batek arima lapurtzen du!
  Gezurrik gabeko karrera erregairik gabeko tanke bat bezalakoa da!
  Erruki erakusten duenak indarra biltzen du; krudeltasuna ahultasunaren seinale da!
  Azken finean, jenioa eta harrokeria gauza bateraezinak dira!
  Ukabil bat eta erdi bat baino hobea den arren, buru bat eta erdi bat baino okerragoa da!
  Nobleak bere bizitza arriskuan jartzen du - arrotz gaiztoa!
  Liderrak ez luke gozoa izan behar - miazkatu egingo dute! Baina ez luke mingotsa izan behar - tu egingo dute !
  Basamortuan harea aurkitzea zailagoa da atxilotzeko arrazoia baino!
  Iruzurra ahulen arma da - maltzurkeria maltzurren arma da!
  Lagunak erabiltzen ditu - talentua, etsaiak aprobetxatzen ditu - jenioa!
  Greba motela hutsegite baten parekoa da!
  Komandante baten zuhurtzia ukabil batean hatz bat bezalakoa da, elementu integrala, baina ezin du gainerakoa ordezkatu!
  Legearen eta kontzientziaren artean aukeratzerakoan, pertsona zintzoak nahiago izango du, seguruago!
  Errazagoa da harri lehor bat aurkitzea itsas hondoan politikari zintzo bat baino!
  Ausardiak indarra bikoizten du, iruzurra laukoiztu!
  Nekatuta dagoen heroi bat haur berria baino ahulagoa da!
  Eskuak ama dira, burua aita - elkarrekin ez dute garaipena umezurtz utziko!
  Armada mespretxatzen duenak azkar ihes egin beharko du!
  Gerran, ausardia errukigabetasunarekin batera doa! Ezkongaiak bezalakoak dira batasun garaile batean!
  Hazten ari diren inperioak xaboi burbuila bezalakoak dira, kudeaketa berekoiarekin bakarrik!
  Garaipenaren ereitea odolez ureztatu eta gorpuz ernaldu behar da!
  Erregimen solidario baten pean dagoen inperioa nerabe baten bizkarrezurra bezalakoa da, orduan eta handiagoa eta indartsuagoa!
  Garaipenarekiko lasaitasuna altzairuarekiko tenplatzea bezalakoa da!
  Gerratik datorren hotz izoztua ez da hain txarra bihotza izozten badizu! Hondamendia da zure garuna izozten bada!
  Errukia herdoila bezalakoa da, errukia shashel bezalakoa - garbi ezazu zure bihotza honetaz eta estali armaduraz: errukigabetasuna, amorrua, haserrea!
  Pentsamenduak koldar egiten gaitu; arduragabekeriak gorpuak!
  Gerra prozesu bat da - erretzearen antzekoa! Odola gasolina da, gorpuak ikatza, borondatea sufrea! Eta su-itzalgailua garaipena da!
  Gorputza eta gogoa senar-emazte bezala, erditu garaipena binaka, bakarrik antzu!
  Komandante bikain bat konpositore bikain batetik ezberdintzen da bere maisulanek beti malkoak isurtzen zaituztelako!
  Normalean tiranoa: anbizio mugagabeak eta adimen mugatua!
  Zintzotasuna kontzeptu selektiboa da, iruzurra unibertsala da!
  Zertan ezberdintzen da xakea politikatik?
  Xakean parez pare jokatzen da, baina politikan agintariek beti dute aurrera!
  Xakean denbora arazoak daude partidaren amaieran, baina politikan beti!
  Xakean sakrifizioak borondatezkoak dira, baina politikan beti behartuta!
  Xakean piezak banan-banan berrantolatzen dira, baina politikan, agintariak nahi dutenean!
  Xakean ezin da atzera egin, politikan pauso bakoitzean egiten dute!
  Ezerrez inguratutako erregela bat marko oker batean dagoen harria bezalakoa da; bere balioa jaitsi eta ezinbestean desagertu egingo da.
  Tronua, ohea ez bezala, ahulek bakarrik partekatzen dute!
  Denek irabaz dezakete, baina askok ez dute galdu duintasunez!
  Hobe da heroi gisa hiltzea koldar gisa bizitzea baino!
  Paradoxikoki, gizakiaren ahultasun fisikoa izan zen Jainkoaren antzeko bihurtzea ahalbidetu zuena! Tximino batek beso luzeagoak izan bazituen ere, ez zuen inoiz makilarik hartuko!
  Giza bizioek aurrerapena mugiarazten dute eta ahalguztitasunera hurbiltzen gaituzte! Koldarrak armadurak sortu zituen, alferrak - gurpila, ahulak - garabiak, jaleak - laxagarriak, handinahiak - hegazkina, aspertuak - zinema, jakin-mina - Internet, sadikoak - dinamoa! Aurkikuntza handi bakoitzaren atzean bizio bat dago! Oinarrizko pasioek teknologia goratu dute!
  Adamek bekaturik egin ez balu, bera eta bere ondorengoak zirriborroko animaliengandik hitz egiteko gaitasunagatik baino ez lirateke bereizten!
  Denbora da epaile objektiboena - guztioi hitzak ematen dizkie eta frogak agerian uzten ditu!
  Inprobisazioa garaipenaren axioma da! Txantiloia porrotaren teorema da!
  Inteligentzia falta oraindik konpentsatu daiteke ordenagailu batek, baina teknologiak ezin du ausardia ordezkatu!
  Gerran, koldar adimentsu bat ergel ausart bat baino erabilgarriagoa da!
  Hildakoek ezin dutela borrokatu kontuan hartuta, hildako soldadu bat soldadu txarra da beti!
  Gerra eskola ona da, baina akatsen bat egiten baduzu ezingo dituzu azterketak berriro egin!
  Leialtasuna bakarrik ez da aski herrialdea zerbitzatzeko, baina haren eza ezin da ezer ordezkatu!
  Hala ere, bizitza estimatzen ez dakienak ezin izango dio heriotzari duintasunez aurre egin!
  Ezin dituzu bi gauza garaitu: gutizia eta ergelkeria, nahiz eta lehenengoaren eza askotan bigarrenarekin konbinatzen den!
  Maria Kolesnikovak ederki asmatu zuen, antzinako hizlari handi bat bezala. Eta noski, aforismoez gain, abestu dezakezu. Eta neska-erregina ordurako izerdiz distiratzen ari zen arren, olio lodiz zikindu balute bezala, hartu eta sentimendu handiz kantatu zuen ozen. Eta bere ahotsa zoragarria zen;
  Batzuetan kapritxo bat krudela da - zoriak ez dira ahizpak,
  Azken finean, zenbat denboraz ez zuen borrokalari batek zorterik ezagutu!
  Joko handi eta ezezagun horren txipak gara,
  Jainkoak bazkaltzeko sortu zuena!
  
  Baina ahalguztidunaren dohainak ezagutu ahal izango ditugu,
  Azken finean, inguruko mundua itxuraz airez mugitzen ari da!
  Izan ere, patuak aizkorak zorroztuko ditu,
  Eta zortea ere bai, Jainkoa axolagabea zenez!
  
  Azken finean, zoriona hauskorra da, uharte bat bezala,
  Atsekabe eta zoritxarreko ozeano baten erdian!
  Eta gizon lotsatia hain da bakartia
  Ez da bere ariman nagusitzen den ekaitza, eguraldi txarraren iluntasuna baizik!
  
  Oh, zaila da izar hondamendiaren azpian ikustea,
  Sagittarius konstelazioan mundura jaiotzeko!
  Urretxindorra bezala gora egiten dut nire ametsarekin,
  Irribarreak daude inguruan, aurpegi zoro eta makur!
  
  Benetan ez dut sinesten, horrela izango da betirako,
  Tira, gizakia harra izatera kondenatuta dago!
  Non dago adeitasuna eta berotasun jakintsua,
  Justizia ez da amets iragankorra!
  
  Gure munduko agintariak krudelak eta hipokritak dira,
  Batzuetan dena suarekin erre nahi duzu!
  Giza grinak urakan bat bezala ari dira,
  Eta badirudi maltzurrak eta beleak inguruan daudela!
  
  Eguneko izpi bat gutxienez aurkitu nahi dut,
  Zaldunkeria bizirik dagoela jakitea!
  Baina erantzunik txikiena bilatzen dudanean,
  Eta badirudi denek axola dutela!
  
  Oh, non zaude izpiritu sakratua,
  Bai, zenbat denbora egin dezakezu igeri hodeien azpian!
  Jendeak ikusmena eta entzumena ditu,
  Haietara hegan egiten duzu, eta ez egin zirkuluetan astindu!
  . 3. KAPITULUA.
  Mariak hesi asko egin zuen . Ondoren gimnasiora eraman zuten. Bertan muskuluak berotu eta entrena ditzakezu. Eta, aldi berean, pelikula bat ikusi. Bereziki, orkoekin gerra bat dago. Lasterketa hau nahiko zakarra eta gaiztoa da. Kanpotik, orkoak hartzak bezalakoak dira, haien aurpegiak bakarrik munstroenak bezalakoak dira.
  Eta hau ez da hain mundu primitiboa. Telebista, irratia eta tankeak ere badaude.
  Esaterako, iratxoek oso kotxe dotoreak dituzte, txikiak, forma arinak. Aitzitik, orkoak handiak, angeluarrak eta baldarrak dira. Mariak irribarre batekin begiratu zion borroka honi.
  Iratxoek oinutsik eta bikinitan borrokatzen dute. Lau daude tanke txiki baina arin batean, kanoi luzeko kanoia duena. Hemengo filmazioa neskak oso argi ikusten dira.
  Gihar ederrak eta definituak dituzte, eta oinetakoen falta hanketara egokitzen zaie, eta horrek sexualitatea azpimarratzen du.
  Neskak borrokan ari dira eta Elenak guztiz gizatiar izena duen horietako batek dio:
  - Horiek orkoak dira. Haien tankeak kutxa itsusiak besterik ez dira. Armaduraren malda arrazional gabe ere. Hauek askoz errazagoak dira haustea!
  Elizabethek keinua egin zuen irribarre triste batekin:
  - Hemen egon zaitezke! Baina hau gure onerako da.
  Eta neskak tiro egin zion etsaiari, bere hanka dotore eta zizelkatuen oin biluziak erabiliz.
  Eta oskolaren kolpea zehatza izan zen. Obusak Orc tankearen dorre handia kaltetu zuen.
  Catherine ere oinutsik dago, eta iratxoen familiako neska erdi biluzik txio egin zuen, hortz oso handiak eta aldi berean politak eta guztiz erasokorrak erakutsiz. Benetan edertasun arraroko neska bat zen.
  Literalki iratxo guztiak edertasunak diren arren. Eta horixe da hain zuzen ere bere herria famatua.
  Efrosinya, tankerako lasterketa honetako beste neska batek, honako hau esan zuen:
  - Ohartu gure munduan, ar batentzat, mila eme daude. Alde batetik, hau bikaina da gizonentzat. Baina, bestetik, honek ere arazoak sortzen ditu! Batez ere betiko neskentzat!
  Catherine baieztatu zuen, berriro tiro eginez bere hanka dotoreen oin biluziak erabiliz:
  - Bai, honek badu bere arazoa, eta aldi berean xarma! Beraz, aho biko ezpata bat bezalakoa da. Hala ere, zure ondoan neska gihartsu eder bat badago, hau ere ez dago gaizki!
  Elizabethek sutsuki kantatu zuen:
  Ez dago gaizki neska batekin
  Zer esan dezaket...
  Baina mutila ere jaso behar dugu,
  Mutil, mutil, mutil!
  Mutil, mutil, ezkondu zurekin!
  Eta gudariek barre ozen egin zuten. Eta beren mihi luze eta oso bizkorra erakutsi zuten.
  Orko batek kanoi astun eta handiko batetik tiro egin zien. Baina maskorrak hegan egin zuen, beraz, Efrosinya iratxoak apur bat albo batera eraman zuen depositua.
  Hau benetan pasarte bat izan zen. Neskak benetan erabakita zeuden etsaien erresistentzia izan arren irabazteko. Eta orkoak, esan beharra dago, oso izaki iletsuak eta ilunak direla.
  Elenak esan zuen irribarrez:
  - Seguruenik, torturarik nazkagarriena orko batek oztopatzen dizunean da, eta biluzik eta lotuta zaudenean. Eta zu musu ematen saiatzen ari da!
  Catherinek irribarre ironiko batez kantatu zuen:
  Orkoa munstro iletsua da, ez ezazu hondatu,
  Erregimenaren arabera zorrozki, muxu bakoitza!
  Egun bat olio koilarakada bat, gatz gutxieneko,
  Eta ardoa eta haragia gonbidatuentzat bakarrik dira!
  Euphrosyne-k honen aurka egin zuen:
  - Kopa bat gurina jaten baduzu, argalduko zara pospolo bat bezala. Eta neska gihartsua eta iratxo ederrak erditzeko gai izan behar du. Ez da hori?
  Elenak barre egin zuen eta esan zuen, beste tiro bat eginez, bere hanka madarikatu, sexy eta arinaren orpo hutsa erabiliz:
  - Erregina bat banintz bezala,
  Hirugarren arrebak esan zuen...
  aita-erregearen alde egingo nuke,
  Heroi bat erdituko nuke!
  Bere burua animatzeko, Elizabeth beste amodio bat abesten hasi zen:
  Planetaren gainetik izarren gainetik hegan egingo dugu,
  Eguzkiak argi egingo du...
  Argiaren iratxoen heroitasuna goraipatzen da,
  Ehiztaria joko bihurtzen du!
  
  Garai txarra izango da,
  Trumoi-ekaitz batek munduan zehar distiratzen duen lekuan...
  Sagarra lore betean dago,
  Badator udaberria, noski!
  
  Aro bat izango da, sinetsi elfinismoarena,
  Non edozein pertsona demiurgoa den.
  Orkxismoaren orbana aurpegitik garbituko dugu,
  Beharrezkoa bada, goldea ere goldatuko dugu!
  
  Jainko argitsuak egongo dira munduan,
  Poza eta barrea ekarriko diete iratxoei...
  Mitraz gantzutuko dugu gure ilea ,
  Arrakasta izan dezala ekinbide loriatsu honetan!
  
  Bai, Elfia munduko herrialde bat da,
  Elfinismoaren lur santua...
  Neska oinutsak korrika egin zuen
  Emaztegai izateko jaio zen!
  
  Bai, maite Elfia edertasuna,
  Zerk sortu zuen metala harritik...
  Sinets iezadazu, jendea zoriontsuagoa izango da
  Zerutik jaurti eta napalma botatzen!
  
  Ez bilatu zoriona Rod gabe,
  Maitasuna emango dizu betirako...
  Svarog-eko guduaren orpopean,
  Munstroen odola isurtzen ari da!
  
  Ez dago erraldoien herrialde ederragorik,
  Iratxoak eta ipotxak ditu mailan...
  Aberriarekin betirako elkartuta gaude,
  Edozein borrokatan irabaziko dugu, badakizu!
  
  Beraz, zergatik dago hain triste borrokalari iratxoa,
  Azken finean, Svarogen boterea ezagutzen zenuen ...
  Sentimendu duinak eragiten ditu
  Gure maitasunaren Lada aproposa da!
  
  Unibertsoa baino hobea bihurtuko da, sinetsi iezadazu...
  Elfinismoa gobernatzen hasten bada...
  Svarog-en seme zoriontsuak gara -
  Desegin dezagun orkxismoa quarketan!
  
  Laster Lurra distiratsu bihurtuko da,
  Arrakasta handia izango da laster...
  Eta Yarilo eguzki loriatsu bezala aterako da,
  eta denei distira emango die!
  
  Edan dezagun aberriari mutilak,
  Elfiek betiko aurrera egin dezan...
  Soldata amaigabea izan dadin -
  Ez da lotsa amets egitea!
  
  Utzi elfoa unibertsoaren gainetik altxatu,
  eta Jainkoaren irribarreak dena erakutsiko du...
  Borroketan bere indar ustelgaitzarekin,
  Iruzurrik maltzurrena agerian utziko dugu!
  
  Laster eguzkia distiratsuagoa izango da,
  Espazioa patio bat bezala bihurtuko da...
  Beraz, sua beroago erretzen duzu,
  Zorroztu zure altzairuzko aizkora!
  
  Eta gero Lada handiaren abestiarekin,
  Horrek jainko ahaltsuak sortu zituen...
  Basatien tribua moztu ahal izango dugu,
   Elfi-loriazko semeak ezpatekin!
  Horrela kantatzen zuten iratxo eder eta gozagarriek. Eta haien ahotsak hain urretxindorrak eta sexyak dira. Horrelako neskekin hartzak garaitu ditzakezu.
  Oso lerdenak eta ederrak direla esan behar da, sexy eta erakargarriak, emakume iratxo gosegarriak.
  Bien bitartean, emakumezko pilotuak ere borrokan ari dira zeruan. Borrokalariak ez daude oraindik XXI. mendean bezain aurreratuak. Oraindik ere helize-motorrak dituzte. Eta armak - hegazkinen kanoiak eta metrailadoreak. Baina, bestetik, tripulazioetan borrokan ari diren emakume pilotu bikainak daude. Eta borrokatzea erosoagoa izan dadin, oinutsik eta bikinitan daude.
  Albina iratxo zoragarria da. Botoiak oin biluziekin sakatzen ditu. Hegazkinen kanoiak tiro egiten ari dira.
  Eta orkoen hegazkin eroria erre egiten da. Eta hartz hauek oso kotxe angeluak, astunak eta baldarrak dituzte.
  Hala ere, neskak bakarrik pizten ditu. Eta oso trebeki maniobratzen dituzte hegazkinak erasoetatik kanpo.
  Alvinak, beste neska iratxo batek ere, tiro egin zuen, bere behatz biluzien laguntzaz, eta txioka esan zuen:
  Borrokalari iratxo bat naiz, eta boterea pil-pilean dago,
  Zerua da nire bizilekua!
  Bere bikotekideak barre egin zuen eta baieztatu zuen, orkoa eroriz:
  - Bai, monasterioa!
  Zeruan, noski, borrokak arrakasta maila ezberdinekin gertatzen ari dira. Egia da, iratxoek orkoak tiro egiten dituzte jende liluragarrien ordezkariak baino.
  Baina orko asko daude. Eta horrek arazoak sortzen ditu.
  Maria Kolesnikovak pelikula hau ikusi zuen eta adierazi zuen:
  - Polita litzateke babes-sorginkeria eta amuletoak erabiltzea!
  Natashak, erreginaren gerra ministroa zen iratxoaren izenak, hasperen batekin erantzun zion:
  - Aspalditik erabiltzen dugu, baina ez du beti laguntzen! Orkoek, trollek eta gure beste etsaiek ere magia erabiltzen dute, defentsa magikoak hausten dituena barne!
  Mariak txiokatu zuen:
  - Bai, egia da! Baina zer gertatzen da ur bedeinkatua probatzen baduzu?
  Natashak irribarre egin zuen eta galdetu zuen:
  - Ur bedeinkatua?
  Erreginak eta preso ohiak baieztatu zuen:
  - Hori ur bedeinkatua da. Oso ideia ona da, eta benetako gerra batean eraginkorra izan dena!
  Defentsa ministro dotoreak irribarre batekin baiezkoa eman zuen:
  - Zergatik, Maiestate, probatu behar duzu!
  Mariak hartu zuen eta pasio handiz kantatu zuen, inspirazio bolada bat sentitu;
  Sobietar ahuntz neska naiz ,
  Maitasunez lan egiten zuen eta soroak goldatzen zituen...
  Baina trumoi batek trumoi egin zuen...
  Faxistak eraso egin zuen, ez dago leku nahikorik!
  
  Berrogeita batgarren urte ikaragarri odoltsua.
  Hitlerrek asko erasotzen ditu...
  Errusiarrei hondakinak loteka joan daitezen,
  Obusak lehertzen ari dira - balak txistuka!
  
  Ez dago lekurik, ez da okerragoa hemen aurkitzea,
  Mina eta suntsipena nonahi daudenean...
  neskak ez ditu hogei urte ere,
  Baina zenbat min eta gabezia dagoen inguruan!
  
  Faxismo gaiztoak aberriari eraso egiten dio,
  Hain indartsua, hain gogorra...
  Baina uste dut irabazlea komunismoa dela,
  Nor dira itsua Adolf hauen atzean!
  
  Etsaia oso indartsua da, sinetsi
  Bere presioa aktiboa eta krudela da...
  Faxismoa basapiztia besterik ez da
  Eta neskaren aurka irudia begi urdina da!
  
  Neskak ez du atzera egingo
  Elurra oinutsik lasterka dabiltza...
  Azterketak, A batekin bakarrik gainditzea,
  Eta gure neskak oso ausart borrokatzen!
  
  Alferrik izan zen faxismoak Rusi erasotu zuela,
  Fritz-en aliatuak laguntzen badu ere...
  Eta Reich Hirugarrenak laster hegan egingo du,
  Errusiarrak haragijale hiltzen ditu behintzat!
  
  Neskek ez dakite bake hitza,
  Gogor saiatzen dira garaipena lortzeko...
  Nahiz eta Hitler oso polita izan hitzetan,
  Besterik gabe pailazo bihurtu zela!
  
  Jake-mate laster Krautsak, neskak,
  Etsaia nahiko jipoitu dute Moskutik gertu...
  Gero Stalingrado mitikoa zegoen,
  Aurkezpen batekin elkartu zen, jakizu polita dela!
  
  Beno, zer da neskentzako tigrea?
  Benetan makina indartsua...
  Ez dugu edertasun joko ergelak behar,
  Noren faxisten armada zapaldu zuen!
  
  AEBk asko laguntzen ari dira Fritz-i,
  Doan ematen dituzte hegazkinak, tankeak...
  Erotu egin behar ziren
  Yankeek belan nahikoa jan dutela !
  
  Bai, Hitlerrek txakurra tirokatu zuen,
  Eta Goeringek tronuko espazioa hartu zuen...
  Agian ez da handia izateko adina,
  Errege koroan dagoen txerri lodi hori!
  
  Baina AEB eta Britainia Handia orain daude
  Beraz, faxistei sutsuki laguntzen hasi ziren...
  Armada gorriak ez ditu bere galerak zenbatuko,
  Eta komunismoa lausotu zen!
  
  Hau egoera infernu bat besterik ez da,
  Kapitalaren boterea batasunean dagoenean...
  Eta kolapsoak mehatxu besterik ez du egiten...
  Lurra ez da nahikoa nazientzat, ezagutu yankiak!
  
  Alferrik Samek bonba bat hornitzen die,
  Eta janaria bidaltzen dio Fuhrer-ari...
  Azken finean, SESB guduan garaitu ondoren,
  Adolfek aurreko nagusiei erasotzen die!
  
  Noski, galera asko jasaten ditugu,
  Neskak oinutsik daude hotzean ere...
  Baina behar izanez gero, Mosku lo egingo dugu,
  Gure txirikordak urrea bezala kiribiltzen dira!
  
  Stalingrado defendatuko bagenu,
  Sinetsi iezadazu, Berlinera irits gaitezke...
  Armada Gorriarentzat, sinetsi iezadazu, hau da egoera,
  Herria eta armada batuta daudenean!
  
  Neskek ez dakite, ez dago hitzik,
  Eta orko gaiztoekin gogor borrokatzen dute ...
  Ikusiko dugu, neskek egunsentia sinesten dute,
  Begiak batzuetan plater bezalakoak izan arren!
  
  Uste dut Errusiako Tsar justua,
  Borondatea altzairua baino indartsuagoa egiteko gai izango da...
  Izan bedi burujabe ortodoxo bat,
  Stalinek dena ederki egin ez balu!
  Bai, utzi sobietar herrialdea loratzen,
  Bidea komunismoaren argitan eraikitzea izango da...
  Garaipenak kontu mugagabea irekiko du,
  Errebanxismoaren umeek hortzak biluzi zituzten arren!
  
  Beno, zer diozu, Osaba Terrible Sam,
  Altxatuta, hondatuta ikusten duzu zure burua...
  SESBeko naziak uxatzea lortu zuen,
  Eta horrek kapitalaren heriotza esan nahi du!
  
  Beno, ez behin bakarrik, ez bi aldiz,
  Oraindik ere ikusiko dira trumoika Errusiaren gainean...
  Zeroak beren sorterrira etor ez daitezen,
  Jainkoarentzat sortu beharbada!
  
  Stalinek ezin zuen lekuan,
  Neskek oinutsik egin ahal izango dute...
  Haientzat, Jainko ahaltsuaren Svarog santua,
  Eta zehaztasuna metrailadore batetik tiro egitean!
  
  Laburbilduz, borroka ez da batere amaiera,
  Errusiarrok mendekuaren bila gabiltza...
  Gizon zahar bat eta gazte bat izango dira guduan,
  Ez diegu naziei aukera izugarririk emango!
  
  Laburbilduz, neskak oinutsik gara,
  Berriz ere amorruz erasotu nahi izan zuen,
  Eta orpo hutsez, ukabila sendoa.
  Hainbeste izorratuko zaitugu, non Fuhrer-ak axolagabe ematen duela !
  
  Uste dut Rus' laster berriro jaioko dela,
  Svarog handiaren banderapean...
  Borrokatu zure aberriaren alde eta ez izan beldurrik,
  Laster zoriontasun handia izango baita!
   Hain abesti alai, argiegia eta guztiz logikoa ez bada ere, kontraesan batzuekin, iratxo arrazako neskak prest daude mendiak benetan hartu eta mugitzeko. Benetan irabazteko jaio dira.
  Eta hala, bikiniz jantzitako neskek, oinutsik arrastoak lokatzetan utziz, tiroetatik tiro egiten dute. Hemen kalibre handiko kanoiek tiro egiten dute eta jaurtigai handiak arku batean gora egiten dute. Beraz, orkoak gora bota eta irauli egiten dituzte beren obusek. Benetan izugarrizko tiroketa hiltzailea da, eta ez da geldituko, ez du arnasarik hartuko.
  Iratxoetako batek, Svetlana kapitainak, irribarre gaiztoz xuxurlatu zion bere lagunari:
  - Sorbaldetan izar bat emango digutela uste duzu?
  Irribarre batekin erantzun zion:
  - Harrapatu eta gehiago emango dizute!
  Ondoren, neskak kementsuki hatzamarratu zizkion hanka biluzi, dotore, oso erakargarri, beltzaran eta gihartsu eta abestu zuen:
  Altuera behar dugula esan ziguten,
  Eta ez ezazu munizioa gutxietsi...
  Hemen bigarren izarra atera da,
  Zure eskukoei!
  Neskek, oinutsik, brontzezko azalaren azpian pilotak bezala ibiltzen ziren giharrekin, oskoldun kutxa pisutsuak atera zituzten. Eta hau ere, esan behar dut, oso mugimendu indartsua dela.
  Gudariak karta bat mahai gainera botatzen omen zuten. Eta berriro ere oso hilgarria den pistola batek tiro egiten du.
  Natasha, Defentsa ministroak adierazi zuen:
  - Projektilen botere suntsitzailea areagotzen da sorginkeria magikoei esker. Hau ere magia helburu militarretarako erabiltzearen adibide bat da!
  Mariak baietz esan zuen:
  - Hau zuzena da! Eta oraindik asko egin dezakegu etorkizuneko garaipenetarako!
  Beste tanke bat zebilen belar laranja gainean. Oso silueta baxua zuen. Eta ia ez zuen dorrerik, baina biraka berezi bat zuen. Eta kotxe honek itxura pretentsiotsua zuen. Bi neska bakarrik zeuden bertan. Tanka hau ohi baino txikiagoa zenez.
  Natashak adierazi zuen:
  - Hau da etorkizuneko autoa!
  Mariak onartu zuen:
  - Bai, garapen itxaropentsua zela uste nuen. Baina zailagoa da helburu txiki bat jotzea. Bigarren Mundu Gerran porrot egin zuten alemaniarrek, handiegiak ziren tankeak eginez.
  Natashak keinua egin eta txio egin zuen:
  - Gure tankeak oso azkarrak dira,
  Eta neskak biluzik eta oinutsik!
  Bien bitartean, pelikulan erakusten zuten nola iratxo mutiko bat, hamar bat urteko ume bat, sasi artean arakatzen ari zen. Transmisore txiki bat ezartzen du iratxoen dronea gidatzeko . Orain arte, horrelako gailuak errazenak eta primitiboenak dira.
  Mutilaren oin biluzi eta umeek belar gainean zipriztintzen dute. Alderdi gazte bat bezalakoa da. Umeak praka motzak baino ez ditu jantzita, eta eguraldi freskoa eta zirimiriarekin egiten du. Eta mutila dardarka ari da hotzak.
  Hala ere, ausart abesten du:
  Gazte alderdikoi bat naiz guztiz oinutsik,
  Bizitza ausardiaz arriskuan jartzen duen haur bat...
  Iratxoek hemen arazorik izan ez dezaten,
  Bizi dezala herria komunismo dotorean!
  Eta haurrak jaso eta mihia erakutsiko du. Eta horrela, iratxo-mutikoak orkoen kanpamendurako bidea egiten du. Hartz ilunen kiratsak umeen sudur-zuloak kilikatzen ditu desatsegina.
  Haurrak arrisku handia du. Izaki ilun hauen sudur azpian sartzen da.
  Mariak esan zuen:
  - Mutil ausarta. Baina merezi al du halako ume txikiak misio batera bidaltzea?
  Natasha Defentsa ministroak logikoki adierazi zuen:
  - Hain ume txikiek aura txikiagoa ematen dute, eta orkoen bilaketa eta segurtasun magiak ia ez ditu ikusten!
  Mariak barre egin zuen eta esan zuen:
  Heroismoak ez du adinik
  Bihotz gazte batean herriarekiko maitasuna dago...
  Espazioaren ertzak konkistatu ditzake,
  Egin zoriontsu Lurrean bizi direnak!
  Natashak argitu zuen irribarre batekin:
  - Bizidunak ez ezik, hildakoak ere, eta ez bakarrik Lurrean!
  Mariak, erantzunez, haserre zapaldu zuen oinutsik, pisutsu eta indartsua, orain otsoaren bizkarra hautsi zezakeena:
  Bizi Lurra, bizi Lurra,
  Eta jendea ulertzen duzu...
  Bigarren maitasuna, bigarren Lurra,
  Ez da bigarren Lurra izango!
  Mila planetetatik
  Ez dago halako berderik!
  Mila planetetatik
  Ez dago horrelako gogokorik!
  Bitartean, iratxo txikiak transmisorea instalatu eta atzera egin zuen. Haren takoi biluzi eta arrosak ederki distiratzen zuten.
  Mariak ere pentsatu zuen umea harrapatzen bazuten, takoi biluzi eta biribilak plantxa bero batekin erreko zirela. Eta ume honek nola garrasi egingo duen.
  Eta orkoek irribarre egingo dute eta haragia errea usainduko dute sudur zuloetatik.
  Beraz, mutilak hartu zuen eta oin biluziarekin belar artean arakatzen ari zen labezomorro bati eutsi zion. Intsektuak keinu egin eta bat-batean harri preziatu bihurtu zen.
  Mutilak behatz hutsez hartu, eskura bota eta txio-txintxo egin zuen, ia entzun gabe:
  - Irribarre batek dena distiratsuagoa egingo du,
  Eta elefante bat eta baita barraskilo txiki bat ere...
  Izan bedi iratxoak alaiago borrokan,
  Eta orkoek galerak baino ez dituzte jasan!
  Eta mutila azkar sartu zen sasi artean. Hau haurtxo polita da. Nahiko gizatiarra.
  Pelikula batean, tankeen azpian minak jartzen zituen mutil bat ere bazegoen.
  Eta harrapatu egin zuten. Pena da pelikula sobietarrak nola torturatu zuten ez erakustea. Baina elurretan oinutsik exekutatzeko bakarrik eraman zituzten.
  Eta kamerak umeen aztarna txikiak erakusten zituen elur gainean, lehen planoan. Eta honek tortura zehatz eta naturalistaz erakutsi izan balu baino gehiago hitz egiten zuen.
  Hau zinez pelikula bat da.
  Mariak sentimendu handiz kantatu zuen, hanka biluzi eta gihartsuetako giharrak flexionatuz:
  Argitu gau ilunak suak bezala,
  Aitzindariak gara, haurrak, langileak...
  Urte distiratsuen aroa hurbiltzen ari da,
  Aitzindariaren oihua beti prest egotea da!
  Aitzindariaren oihua beti prest egotea da!
  Natashak barre egin zuen eta baieztatu zuen:
  - Arrautza gogor hau hamabost minutuz egosi behar da, baina iratxoen familiako aitzindaria beti dago prest!
  . 4. KAPITULUA.
  Bien bitartean, gerrako beste pasarte batzuk izan ziren. Hona hemen bi iratxo frankotiratzaileen gerran.
  Oinutsik zeuden, baina kamuflaje orbanak jantzita. Eta segadan eseri ziren, helburuen bila.
  Horietako batek, Alice ilehoriak, esan zuen haserre:
  - Orkoak, esan behar dut, usain handia dutela. Eta horregatik ezinezkoa da haiekin anaitzea!
  Angelikak barre egin zuen, tiro egin zuen, hartz soldadu iletsua hil zuen eta abestu zuen:
  - Inoiz ez dugu galduko,
  Arazoak ez zaizkio gure iratxoari helduko!
  Eta perlazko hortzak agerian utzi zituen.
  Alicek ere tiro egin zuen, eta orkoaren burua ere zulatu zuen. Demagun hain gerlari politak direla. Eta ezin duzu haien aurka argudiatu!
  Angelikak oin hutsez bota zuen granada. Orkoa puskatu eta abestu zuen:
  Belatzak bezala ikusten dugu
  Arranoak bezala igotzen...
  Ez gara uretan itotzen
  Ez dugu sutan erretzen!
  Alicek baieztatu zuen irribarre batekin:
  - Bai, gudariak dira behar ditugunak!
  Eta granada astun bat bota zuen orpo hutsarekin. Orko asko zatitu.
  Hau benetan talde bat zen. Eta neska iratxoak oso ederrak dira, eta guztiz oinutsik bikini arinean.
  Baina ez dira lotsatzen, abesten baizik:
  Beroa eta elurra dago munduan,
  Mundua pobrea eta aberatsa da...
  Planeta osoko gazteak gurekin daude,
  Gure mundu mailako formazio taldea!
  Eta neskek orkoak izorratzen jarraitu zuten. Hau izan zen haien nahastea. Eta hala egiten badute, ez zaio hain txikia irudituko inori, nahiz eta orkoak bezalako izaki zakarrei ere.
  Maria Kolesnikovak, pelikula bat ikusten, abestu zuen:
  Borrokara ausardiaz joango gara,
  Iratxoen alde...
  Orko guztiak hilko ditugu,
  Borrokatu ez noraezean!
  Esan dezagun hauek beren bulkadan borrokalari eta sutsuak diren neska motak direla. Suntsipen klase gorena, esan liteke.
  Baina Stormtrooperetatik orkoetaraino, Helga iratxoak ostikada ematen du, eta gero abesten du:
  -Aintza Elfiari, aintza,
  Tankeak aurrera doaz...
  Halako iratxo boterea,
  Orkoak amorruz jipoitzen ari dira!
  Beraz, neskek orkoak hartu zituzten eta literalki indar hilgarriarekin, erabateko suntsipenarekin, markagailua ireki zuten. Eta ezin dira gelditu. Lortu badugu, lortu dugu.
  Eta abiarazleak behatz hutsez sakatzen dituzte.
  Alenka neskak metrailadore batekin orkoei tiro egiten die. Eta oin biluzien indar hilgarriarekin granada bat botatzen dio etsaiari eta orro egiten du:
  - Munduko indartsuena naiz,
  Denak komunera botako ditut!
  Eta nola barre egin eta erakutsiko duen bere mihia, oso mihi luzea duena.
  Anyuta neskak barre egin zuen eta adierazi zuen, orpo hutsarekin suntsipenaren ilar hiltzailea botaz:
  - Literalki edozer egin dezakegu. Eta hau da gure ordena iratxoen artean!
  Neskak borrokan, eta asko dira. Zein polita den hainbeste neska dauden mundu batean bizitzea. Eta iratxoak betiko gazte eta ederrak dira. Izan ere, oso lapurr politak ziren. Eta maitagarrien ipuin batean esan edo boligrafoz deskribatu ezin diren gauzak esan ditzakete, bikainak.
  Ala, gaitz honen aurka borrokatu zena, oldarkor ohartu zen, orkoak su-eztandaka lehertuz, sega bezala moztuz:
  - Hil dadila Fuhrer burusoila!
  Eta nola barre egingo duen eta bere hortz politak erakutsiko dituen.
  Neska hauek aerobazia dira!
  Ez, tira, saiatu halakoei aurre egiten.
  Maria urrezko ilea zuen iratxoak hartu eta kantatu zuen:
  - Ontziak hautsita daude,
  Kutxak irekita daude...
  Esmeraldak eta errubiak euria bezala isurtzen dira,
  Aberatsa izan nahi baduzu,
  Zoriontsu izan nahi baduzu,
  Egon zaitez gurekin mutil
  Gure erregea izango zara!
  Gure erregea izango zara!
  Eta gudariek berriro txistuka egingo dute koruan. Eta beleak, bihotzekoak jota, orkoen gainera erori ziren, burezurrak zulatuz.
  Hau da neskek benetan hartu eta piztu zutena. Noski freskoa eta basatia da.
  Tira, zein polita den horrelako zerbait. Eta benetan, noski, pizten zaitu.
  Hauek benetan neskak dira.
  Eta Olinpiar Jokoek, oin biluzi eta indartsuekin, lehergailu upel bat botako diete orkoei.
  Hegan egingo du eta muturreko indar hilgarriz lehertuko da. Eta dena zati txikitan zatituta dago, orkoen batailoi oso batekin batera.
  Eta berriz ere neskek beren titi gorritxoak ahoan sartuko dituzte eta txistua. Eta beleak, bihotzekoak jasanda, berehala eroriko dira ahul hilgarri batean.
  Eta haien garezurrak hartu eta pitzatu egingo dira kolpeen azpian. Eta hau oso efektu hilgarria eta suntsitzailea da.
  Marusyak ere granada hilgarri bat hartu eta bota zion etsaiari bere behatz hutsez, orkoak sakabanatu eta kantatu zuen:
  Garaipena zain dago, garaipena zain dago,
  Orko gaiztoak garaitu nahi dituztenak...
  Garaipena zain dago, garaipena zain dago,
  Gure etsaiak garaitzeko gai izango gara!
  Eta Matryonak ere limoi bat botako dio etsaiari bere oin hutsez eta orroz:
  - Ontzira!
  Neskek guztiz bereizi ziren. Eta, hain zuzen, idatzitako edertasunak dira. Eta hankak biluzik eta zizelkatuta daude.
  Bai, orko hauek hartu zituzten, eta ondo mozten eta hiltzen dituzte.
  Eta iratxoen aurrealdea eta iratxo kopuru txikiago bat orkoak presioa egiten hasi ziren, hartz ilun horiek.
  Neskak oldartu ziren erasora.
  Ile laranjadun gudari iratxoak bularreko titia gorritxoa joystick botoian hartu eta sakatu zuen.
  Talka-uhina piztu zen. Eta ultrasoinuak orkoengana jo zuen. Eta bat-batean estali zituen, literalki hezurrak kiskaliz.
  Gudariak txiokatu zuen:
  - Kobraren lasterketa eroengatik!
  Eta nola hartuko duen eta barre egingo duen. Benetan emakumeak dira, demagun superak direla.
  Neskak ikaragarriak direla nabarmendu behar da.
  Eta horrela, ikatz-granada hiltzaileak bota zituzten orpo hutsez.
  Hartz haserre eta iletsu asko urratu zituzten. Eta gero neskak hartu eta abesten hasi ziren;
  Eskatzen dut, Jauna, eguna ez dadila desagertzen,
  Neskaren begirada betirako gaztea izan dadila!
  Gure zalduna harkaitzen gainetik igo dadin,
  Beraz, lakuen estalkia kristala baino argiagoa izan dadin!
  
  Zein mundu ederra sortu duen Jainkoak,
  Bertan zilarra jaten zuten, eta astigarra errubia zen!
  Neska-lagun baten bila nabil, Jainkoaren ideala -
  Horretarako, etsaiak moztu zituen guduetan!
  
  Zergatik da hain astuna gaztearen bihotza?
  Zer aurkitu nahi du mundu honetan?
  Zergatik hautsi da arrauna?
  Nola konpondu arazo handien nahasketa bat?
  
  Nahi dut, Jainkoa, zoriontsu izan ere,
  Aurkitu zure zeruko ametsa!
  Zortearen haria hautsi ez dadin,
  Bidearen azpian marra bat jartzeko, laster lerroa!
  
  Baina zer bilatu behar dut maitasunik gabeko neurri batean,
  Zein neska izan daiteke garestiagoa?
  Zaila da zoriontasuna odolean eraikitzea,
  Bertatik bakarrik igeri egin dezakezu infernuko infernura!
  
  Banatzea tortura da niretzat
  Gerra oraindik amesgaiztoa da!
  Hemen jarri zuen zaldia oina estriboan zuela,
  Orko gaiztoa izan arren, borreroak aizkora altxatu zuen!
  
  Gure alabak kentzen dituzte,
  Torturatzen dituzte eta suarekin erretzen dituzte gorputzak!
  Baina porrota emango diogu Fuhrer-ari,
  Jakin ezazu gure Elfoa ez dela inoiz hil!
  
  Ezkon gaitezen gerra gaiztoaren ostean,
  Orduan umeek barre egingo dute!
  Denak dira niretzat odol- ahaideak,
  Ehiza gantz bila nabil!
  
  Eta haritz hostoak esmeralda bezalakoak dira,
  Tipoak lan bikaina egin zuela esan zuen!
  Izan bedi zure kontzientzia kristala bezain garbi,
  Eta balantzean positiboak bakarrik izango dira zenbakiak!
  Neskek abestu eta euren aplomb eta borroka posizio kolosala erakutsi zuten.
  Eta noski, gudarietako batek manguera bat ekarri zuen. Eta gasolinaz kargatu zuen. Eta nola hartu eta abiaraziko duen erreka hiltzaile bat. Suzko tsunami hiltzaile bat isuriko da. Eta guztiz erretzen ditu orkoak.
  Eta hau oso polita da. Literalki suntsipen totalitarioa gertatzen ari da.
  Neskak ezin dio aurre egin, iratxo baten mihiaz oso gozoa, zaporetsua eta gosegarria den zerbait miazkatzea bezalakoa.
  Eta aldi berean, aurrera eta erre orkoaren burua .
  horrela erre lurrera . Eta ez utzi hezurrik ere etsaiarengandik.
  Halaxe izaten dira batzuetan neskak. Eta hortzak erakutsi eta kobra-suge bat bezala erakusten dute beren tenplea.
  Edozein armada apurtuko duten gudariak. Eta nahi badute, farra egin dezakete.
  Imajinatu zer gertatuko litzateke mila iratxok aldi berean gasak askatuz gero? Esango al dut zer gertatuko den?
  Oh, oso polita izango da, agian zeruak eragotziko du hori gertatzea. Zeren orkoen buruetan beleak botako baitute euria. Eta erori eta garezurrak hautsiko dituzte, unibertsoko eragin hiltzaileena erakutsiz.
  Eta neskak berriz abesten hasi ziren beren amorru eta grina basatian, eta perla-hortzak ispiluak bezala distiratzen zituzten.
  Amesgaiztoa beti dator suge bat bezala
  Ez duzu espero, baina atetik arakatzen da!
  Zoriontsu zaude, eskuzabaltasunez elikatzen den familia,
  Ez dakizu piztiak diren pertsonak badirela!
  Orain horda lotsagarriaren erasoa hasi da,
  Tatariarrak geziz bustitzen gaituzte!
  Baina balentria ausart baterako jaio ginen,
  Eta kolpe ankerrak jasango ditugu!
  
  Inork ez daki Jainkoa ona den
  Gizona hain krudel bihurtu da!
  Heriotza dagoeneko ukabilka joka ari da atarian -
  Eta Wezelbubek adarrak sutik atera zituen !
  
  Bai, antzinako arbasoen garaiak dira,
  Oso polita sartu genuena!
  Ez da hori nire ametsa zena,
  Hau ez da zertara joango ginen, urruneko mendietan barrena!
  
  Baina infernuan aurkitzen bazara,
  Edo hobeto esanda, min, esklabutza, borroka munduan!
  Oraindik itxaropena mantenduko dut,
  Utzi zure bihotzak erritmo horiek jotzen!
  
  Baina probak dira gure katea,
  Pentsamenduak errazak izatea ahalbidetuko ez duena!
  Eta behar izanez gero, jasan behar duzu,
  Eta oihukatzen baduzu, biriken goian!
  
  Poeta eta pikaroa da,
  Baina ez gudu-zelai beroan!
  Aberriaren etsai gaiztoak hilko dira,
  Azkar eta doan ehortziko dituzte!
  
  Orain hartu eta makurtu Kristoren aurrean,
  Gurutza ezazu, ikonoaren aurpegia musukatuz!
  Jendeari egia esango diodala uste dut,
  Jaunak oinordetza berezi bat emango digu sari gisa!
  Neskek ondo abesten zuten. Haien ahotsak distiratsu eta distiratsuak dira. Eta ahots osoz.
  Eta abestiaren ostean, neska batailoi oso batek aireratu eta farreak askatu zituen. Zutabe batean altxatu eta bele hodeirantz abiatu ziren. Hartu eta eraso egin zieten.
  Honek beleak itotzen hasi ziren, eta literalki ito eta nahastu ziren, lepoan soka bat jasoz.
  Eta hainbeste bele erori ziren. Eta orkoen buruen goialdetik zulatu zuten. Eta hartzak odol marroizko iturriak askatu zituen. Ilarrak birrintzen bezala bota zituzten.
  Neskek barre egin zuten. Eta mihia erakutsi zuten. Keinu egin zieten hurbiltzen ziren izakiei.
  Neska batek txio-txilo egin zuen:
  - Orkoak ez dira gizakiak bezalakoak,
  Orkoak, hauek orkoak dira...
  Iletsua bada, gaiztoa da,
  Neskaren ahotsa oso argia da!
  Eta keinua egin zien lagunei.
  Gerlariek berehala sentitu zuten beren buruarengan konfiantza basatia. Eta hortzak mendi-tontorrak bezala dir-dir egiten zuten. Edo agian hauek itsasoko perlak eta altxorrak dira.
  Neskek barre egin zuten eta kantatu zuten:
  Ai itsasoa, itsasoa, itsasoa, itsasoa,
  Mutilak hesian eserita daude!
  Orkoek atsekabea ikusiko dute,
  Sasikumeak denak desmuntaian hilko dira!
  Eta gerlariek hartu eta txistu egingo dute. Oraingoan orkoen buruetara beleak ez ezik, txingorra ere erori ziren. Eta literalki apurtu zituzten hartzaren burezurrak.
  Horrela hartu zituzten iratxo neskak hartz kirats hauen orkoak. Eta oso polita izan zen.
  Eta edertasunak abesten hasi zirenean, kaos hutsa zen;
  Zerua izarrez osatutako alfonbra bat da,
  Ilargiak argia emango die muinoei!
  Mendiko erreka jaisten da,
  Urre distiratsua suharrien gainean!
  
  Ama Elfaren sinpletasuna,
  Herriak beteta eta eroso!
  Neskak oihu egin zuten zorionez,
  Dantza borobila bezala joaten dira segatzera!
  
  Arazoak etorri dira, gerrako atsoa,
  Hortzak biluziak - maskorren zurrunbiloa!
  Suntsipena orkoekin doa,
  Zure laguna borrokan hil zen!
  
  Zu zeu oraindik mutil bat zara -
  Erregistro eta matrikulazio militarrak ez zuen baimenik eman!
  Esaterako, ez duzu nahikoa urte gehigarri,
  Herriak bere haurrak babestu behar ditu!
  
  Frontera ihes egin zuen inolako armadurarik gabe,
  Ontasuna eta argia ekartzeko!
  Orkoek borondatea ken ez dezaten,
  Egunsentia kateetan ez topatzeko!
  
  Nire lagunak ere ez zuen lo egin,
  Askatzea lortu zuen - borrokalaria da!
  Orkoak beren idulkitik jaitsiko ditugu,
  Izan dadila Fuhrer-aren amaiera!
  
  Zaila da borrokatzea, mina eta gosea,
  Neska oinutsik neguan!
  Trapuetan jasaten dugu hotz latza,
  Batzuetan urkien azal bera jaten dugu!
  
  Eta etsaia hegazkinetan dabil,
  Infernuko munstro batek "Tigre" orroak bezala!
  Otso gaiztotik jaiotako hartza
  Tankeetatik su-jaurtitzaile bat ateratzen ari da!
  
  Zure oin biluziak berotzeko,
  Elurretan urdin bihurtu zirela!
  Neskak bideak aukeratu zituen
  Non errautsek elikadura ilundu zuten!
  
  Baina eutsi egin genion - hotzetik urrun,
  Neska-mutil aurrera!
  Judasen irribarrea garaituko dugu,
  Rus'ek orkoen iluntasuna hondar bihurtuko du!
  
  Nerabeen takoiek distiratzen dute
  Elur-gordeak arrasto arina utzi zuen!
  Izoztea ez da batere erraza jasaten,
  Oinutsik korrika egiteak berotzen gaitu!
  
  Eta orko gaiztoek ez dute eskubiderik,
  Hotzetik orro ari dira!
  Hain botere indartsua
  Gure iratxo zalduna oso polita da!
  
  Infernutik olatu bat atzera bota zuten,
  Orain Feyropa da aurretik!
  Halakoa da soldadu santuaren zortea,
  Izan zaitez beti leial Elfieri!
  Esan dezagun neska hauek superak direla. Haien baitan ilusio eta su asko dago. Txirikorda gorriak dituzten neskak bezala. Eta edertasunak beti oinutsik.
  Gudariek orkoak ondo erasotzen zituzten. Teknika hau oso gustuko zuten, behatz hutsez etsaiari suntsipen eta heriotza ilarrak botatzen dizkiozunean.
  Eta hartzak puska eta txuletetan urratzen dituzu. Eta hain frijituak eta goxoak direnak.
  Eta neskek zirriborroa egiten dute hurbiltzen diren hartzak. Eta jo ditzagun iratxo orkoak mortero batekin.
  Eta kontuan izan behar da edertasunek hori oso modu eraginkorrean egiten dutela. Eta haien oldarkortasuna grazia izugarri dotore eta atseginarekin konbinatzen da.
  Gudariak orkoak hartu eta sarraski totalitarioa hasi zuten.
  Hemen neskek euren titi errubiak erabiltzen zituzten. Su-jaurtitzaileak aktibatzen dituzten teklak sakatu zituen.
  Eta hartu zuten, eta berehala estali zuten orkoen batailoia. Eta benetan hartu eta erre egin zuten .
  Hauek dira hemengo neskak. Eta behar izanez gero, mihiak zuzenean erabiliko dira nahi duten xederako. Eta honelako hizkuntzen helburua gizonei poza ematea da. Eta erakutsi zure tenperamentu bikain eta oldarkorra.
  Ez dago halako neskarik, hartzak nahasten badira, zalantzarik gabe ez dira motelduko.
  Halako lorpen bikainak erakusten dituzte.
  Eta neskek biolinak jo ditzakete zeremonia handirik gabe.
  Hau ere oso ona da.
  Neskak biolinak jotzen ari dira. Eta aldi berean arkuak behatz hutsez eusten zituzten. Eta musika bikaina eta xarmagarria jo zuten. Eta bikaina da.
  Eta gero neskak hartu eta kantatu;
  Nire Ama Aberri Santuan sinesten dut,
  Egiaren bidez salbazioa irabaz daitekeela!
  Gure seme-alabak gaitzetik babestuko ditugu -
  Etsaia guregandik etorriko da, sinetsi, mendekua!
  
  Nire ezpatak Ilyaren altxorrak bezala jotzen du ,
  Eta eskuak ez dakite zein nekatuta dauden borrokan!
  Ezkutu fidagarri bat bezala gara Aberriarentzat,
  Paradisu hutseko leku bat zitaletatik babesteko!
  
  Atzera egin, jo eta jaurti berriro - kolpatu,
  Halakoa da bidearen patua, ai, soldadu batentzat!
  Gutxienez gaizto bat bizi den bitartean,
  Garbitu zure metrailadorearen kanoia eta aurrealdeko ikusmena!
  
  Borrokatu behar duzu maitagarrien ipuin bat mundu bat bada,
  Batzuetan ulua abandonatu daiteke!
  Baina gure ohorea Aberriari gordetzen diogu,
  Batzuetan gorpu pila egon arren!
  
  Jaio ginen, zortea izan genuen herrialdean -
  Bertan denak heroi bihur daitezkeen!
  Jendeari, eta gero zeure buruari,
  Gerlaririk indartsuena eta ausartena!
  
  Eta orain oihu egingo dugu - aurrera,
  Erreduteak, gotorleku ahaltsuak ekaitzera!
  Burua gezurretan ari balitz bezala gertatzen ez dadin -
  Hegazkinetan hodeiak botako ditugu!
  
  Noski, zuzenean infernura joan zaitezke,
  Errepide guztiak lotua bezalakoak direnez eta kardoa ereiten dutenez...
  Baina han ere borrokalarien palek jotzen dute,
  Eta hegazkinen sabeletik bonbak erortzen ari dira!
  
  Eta zer da infernua Elf borrokalariarentzat?
  Beste proba bat!
  Bukaera arte borrokatuko gara -
  Bete dezagun Jainkoaren benetako nahia!
  
  Eta troll eta mamuen koadrilak garaituko ditugu,
  Irits gaitezen Lurra Eden den lekura!
  Arranoak amaituko du bele gaiztoa,
  Ohoreak eta fedeak lorpenetara eramango gaituzte!
  
  Bizitza erreka ekaitz batekin lehertzen da,
  Kristori eskatu ziotena egi bihurtuko da!
  Grazia ur-jauzien korronte bat bezala isuriko da,
  Ama Elfiaren aintzarako!
  Neskek biolinak abesten eta jotzen zituzten aldi berean. Eta musika oso deigarria eta ederra eta distiratsua zen. Eta literalki zeru guztietan zabaldu zen.
  Eta beleek, konortea galduta, zorabiatu eta orkoen buruak zulatu zituzten.
  Eta neskek energia ulertezinarekin jokatu zuten. Hiperplasma korronteak igarotzen ziren.
  Edo agian magoplasma ere, neskek eragin harrigarri eta hiltzaile gisa pertsonifikatzen zutena.
  Gudariek hortzak agerian utzi zituzten, eta, orduan, atzamarren gainazaletik orkoak itsutzen zituzten eta begiak odoletan jartzen zituzten izpiak igortzen zituzten. Eta hain ulergaitza eta freskoa izan zen.
  Gudariek berriro botoiak sakatu zituzten euren errubi titiekin. Eta sumendien indar suntsitzaile eta kolosalaren erupzio sutsuekin jo zuten etsaia.
  Eta guztiak erreakzionatu eta erre egiten du. Eta hartzaren tankeak lehertzen dituzte. Eta su gartsuen korronteek Putinen inperioaren makinak urtzen ari dira.
  Neskak, esan beharra daukat, zoragarriak direla eta borroka-espiritu maila bikaina erakusten dutela, inor ez litzatekeela ausartuko ezer ergel eta lizunaz leporatzen.
  Halako neskei buruz esaten dute: Jainkosa eta Super besterik ez zarete!
  Beraz, berriro hartu eta gogo handiz hasi ziren abesten;
  Gure Elfian emakumeak daude,
  Zergatik gidatzen ari dira hegazkina txantxetan?
  Zein da unibertsoko guztietan ederrena -
  Horrek arerio guztiak hilko ditu!
  
  Irabazteko jaio ziren
  Mundu osoan Elfoa goraipatzeko!
  Azken finean, gure aitona ahaltsuak,
  Berehala armada bat bildu zen haientzat!
  
  Erraldoiak makinan daude,
  Haien boterea halakoa da: denak apurtzen dituzte!
  Aberriaren seme-alabak gara, batuta -
  Soldadu ilara bat desfilatzen ari da!
  
  Oinazeak ezin izango gaitu hautsi,
  Napalm gaiztoaren sua indargabea da!
  Zuziak erretzen zuen lekuan...
  Fokua piztuta dago orain!
  
  Gure herrian dena argiaren zuzi bat da,
  Kotxeak, errepideak, zubiak!
  Eta garaipenak abestietan abesten dira -
  Argi-belatzak gara - arranoak!
  
  Ausardiaz goratuko dugu Aberria,
  Eraman gaitezen gailur malkartsuetara!
  Espazioan aitzindari bezala gara -
  Eta hautsi ditzagun orko gaiztoen lepoak!
  
  Harra ditzagun Marteko narrasti guztiak,
  Ireki dezagun Centaurirako bidea!
  Gu egongo gara harrapariaren beldur garenak,
  Eta nor den atsegina eta zintzoa maitatzeko!
  
  Elfia herrialderik gozoena da,
  Harro egoteko zerbait dago, sinetsi!
  Ez da zentzugabekeriarik esan behar...
  Izan gizatiarra, ez piztia!
  
  Irits gaitezen unibertsoaren mugara,
  Bertan granitozko gotorleku bat eraikiko dugu!
  Eta damua galdu zuena,
  Nor dabil Aberria garaitzera!
  
  Zer da hurrengoa - irudimen gutxi
  Baina sinetsi iezadazu, hildakoak berpiztuko ditugu!
  Heriotzaren eztena astinduz aterako dugu,
  Elfie hilezkorraren aintzarako!
  Horrela abesten dute neskek, eta haien ahotsak botila batean urretxindorrak, zozoak eta suzko txoriak bezalakoak dira. Demagun neska hauek super eta hiperak direla .
  Eta oso hunkigarri eta gozagarri abesten dute.
  Hauek dira zerbait hartzen badute orkorik ez dutela nahikoa aurkituko duten edertasunak.
  Eta neskek hartzak suntsitzen dituzte jolasean. Eta orduan elfo pilotuak airetik sartu ziren. Eta hatz hutsez sakatzen dituzte botoiak. Eta izaki iletsu oldarkorrak jipoitzen zituzten.
  Zeruko neska batek suziria bota zuen orko iletsuen multzo bati. Lehertu eta kiskali ziren, erretako haragi zatiak norabide ezberdinetan erortzea eraginez. Eta erretzen duena eta benetan erretzen duena.
  Hauek neskak dira, amorratuak eta suntsitzaileak. Haien bihotz indartsua daukate ezkutatuta. Hartu eta abestu eta hortzak erakusten badituzte, orduan trollekin aliantza dagoen orko armada batek ere ezin izango die aurre egin. Eta trollak borrokalari trebeagoak eta erabakigarriagoak dira.
  Eta neskak gerlari kolosal eta indartsuak dira, aldagai kosmikoak eta konstanteak.
  Gudariek nesken masailak hartu eta puztu zituzten, eta birritan pentsatu gabe farre egin zuten biriken goialdean .
  . 5. KAPITULUA.
  Eta gero orkoak jo zituen olatu hilgarri eta suntsitzaile bat etorri zen. Eta zenbat izaki iletsu etzan ziren aldi berean.
  Horren ostean neskak, poz handiz eta ilusio kolosalarekin, abesten hasi ziren;
  Abestiaren bertso soil bat
  Zer ari naiz kantatzen mundu triste honi buruz!
  Kristo nire arimaz ezagutzen ahalegintzen naiz,
  Infernuak eta usteltzeak gorputza uki ez dezaten!
  
  Nire aberria maitea da niretzat,
  Batzuetan errieta egiten dieten arren!
  Ezin nuela lekurik aurkitu niretzat,
  Wezelbubek jendea pikutara bidali zuenean !
  
  Zer izan daiteke Lurraren heriotza baino izugarriagoa,
  Soka doluz negar egiten duenean?
  Barre egiten duenean, gaiztoak arrakasta jaten du,
  Baina boterea egongo da - jakin esnatu!
  
  Arraza gaiztoari erantzungo diot orduan:
  Aberriaren izpiritua ez duzue infernuko jainkoak hautsi!
  Eta borrokalari guztien balentria abestuko da,
  Gu soldadu armada bat gara: arranoak ez dira joko!
  
  Jakin ezazu gure borondatea beti bezala sendoa dela,
  Sorbaldaz sorbalda ukabil bat bildu genuen!
  Eta bidean goazen helburua jada ikusgai dago,
  Etsaien errautsak birrintzen ditu izar-ontziak!
  
  Batzuetan zaila da Palas ulertzea,
  Kapritxosoa da, karta zuria emango die deabruei!
  Eta badirudi aspaldikoa zela...
  Gaitzaren orko gaiztoa erditik urratzen denean!
  
  Jakina, arazoen baso osoa dugu,
  Zenbat mundu daude unibertsoan?
  Baina horregatik, Jainkoaren Goiena piztu zen,
  Pertsona batek opari mordoa izan dezan!
  
  Elfoa superpotentzia bihurtuko da berriro,
  Unibertsoak zoriontasunaren eta maitasunaren bidea erakutsiko du!
  Ez da negar edo odol gehiago isuriko,
  Eta gogoa eta jakinduria gordetzen dituzu bihotzean!
  Neskek oso soul abesten dute. Garaipen gehigarriak eta primerako esaera nahi dituzte. Haien tolerantzia kosmikoa beldurgarria da. Eta gerlariek beren acrobaziarik handiena erakusten dute, eta Ego suntsitzaile izugarria.
  Ile moztua zuen iratxoak txio egin zuen:
  Bat bi hiru,
  Orkoak suntsitzen dituzu...
  Lau zortzi bost -
  Ez ginen jolastera etorri!
  Eta berriz neskek txistu egiten dute, hainbeste non orkoen buruen gainean bele txundituen hodei osoak erortzen baitute.
  Maria Kolesnikovak bere aginte trebea baliatu zuen arerioaren aurka borrokatzen zuten armada horien gainean. Erregina gerlaria aginduak ematen ari zen.
  Eta iratxo eder gazteek masajea eman zioten gazte eta indartsu bihurtutako neskari hanka biluzi eta zizelkatuekin. Beste edertasun batzuek bezala, orkoen armada kontaezin batekin ere borrokatu zuten -hartz infernu hauekin.
  Mariak ez zuen beldurrik izan tirano sabeldun eta bibotedunaren errepresalien beldur, eta orain itsasoan belauneraino zegoen.
  Neskak aginduak eman zituen. Eta bere menpekoak bete ziren, eta borroka odoltsu eta anker bat sortu zen, edo hobeto esanda, borroka eta borroka sorta oso bat.
  Neska iratxoak orkoen posizioetan ibili ziren. Hemen alanbre asko zegoen. Eta oinutsik edertasunek guraizez hazten zuten. Ilea moztea ona zen. Orduan, ile urdina zuen iratxo batek orkoetako baten ertzean sartu zuen punta. Literalki minez izoztu zen. Gudariak barrez lehertu eta mihia erakutsi zuten.
  Orkoen odola marroia eta nazkagarria da, neskek salto egin zuten bertan ez zikintzeko. Bai, ez da erraza horrelako izakiekin borrokatzea - nazkagarria da haiek hiltzea.
  Iratxo ilegorriak lekuz kanpo marmar egin zuen:
  - Eguraldi txarra sei hilabetez
  Sei hilabete, inon ez!
  Horiak zituen iratxoak aurka egin zuen:
  - Lurra planetako eguraldia txarra da! Aitzitik, betiko uda dugu, planeta osoan lau argizale daude!
  Izan ere, zeru laranjan, lau izar handik distira egin zuten - kolore desberdinak, eta zoragarria da!
  Gudariek alanbrea harrotzen zuten alanbre-motzekin . Eta orain aireporturantz arakatzen ari dira. Dagoeneko hor ikusten dira infernuko armada iletsuaren hegazkinak. Auto batzuk nahiko handiak dira. Adibidez, bonbardatzaile estrategikoak. Zenbat karga hilgarri eraman dezakete? Ezin duzu hemen zenbatu.
  Ile gorridun iratxoak kantatu zuen:
  - Gameluek igeri egin nahi dute,
  Eta elefanteek hegan egin dezakete...
  Mirari asko daude nonahi
  Zer ezin da zenbatu!
  Ile zuria zuen iratxoak hauxe adierazi zuen:
  -Ondo ezagutzen duzu zeure burua,
  Mundua mirariz beteta dago...
  Mirari hauek bakarrik
  Iratxoek beraiek egin dezakete!
  Ile urdina zuen iratxoak esan zuen:
  - Dagoeneko hari bizia dago aireportuaren inguruan. Ezin duzu horren erraz pasa!
  Ile horia zuen iratxoak hartu eta eskaini zion:
  - Zer gertatzen da heriotzaren oparia zaldi gainean alanbrearen gainean arku batean botatzen baduzu? Lehergailua jo dugu eta kate-erreakzio bat izango da.
  Ile gorria zuen iratxoak barre egin zuen eta esan zuen:
  - Hau ideia interesgarria da! Zer probatzen baduzu!
  Ile urdina zuen iratxoak adierazi zuen:
  - Lehenik honda bat egin behar dugu!
  Eta neskek keinua egin zuten batera. Ez da hain erraza egurrez eta alanbrez egitea, baina gudariak bere onenean daude beti bezala. Eta behin negozioari helduta, ez dute atzera egingo.
  Ile zuria zuen iratxoak txin-txin egin zuen, abdominalak kulunkatuz eta hankekin aerobazia erakutsiz:
  - Goazen, soldaduak, ontziratzera,
  Talde zoragarria dugu!
  Neskak eder eta burutsu eta trebe gisa nabarmendu behar dira aldi berean.
  Sling prest dago. Eta ikatz hauts arruntetik pakete lehergarri bat jaurti dezakezu urrunetik. Baina tiraka egiten badu, inori ez zaio asko irudituko. Eta are gehiago orkoentzat.
  Neskek oin biluziak erabiltzen zituzten eslinga eta kolpea doitzeko. Eta orain ikatzaren karga arku altu batean doa. Eta hegan egiten du korronte hilgarria duen tentsio handiko kable luzatu baten gainean. Hegaldian ere distira pixka bat egin zuen. Eta orduan lehertuko da bonbardatzaile estrategiko baten sabelean, sabelean hamar tona lehergai dituela. Eta nola gero hartu eta lehertuko duen.
  Bonba atomiko txiki batek eztanda egin zuen bezala zen.
  Egia da, oraindik ez dago arma nuklearrik mundu honetan. Eta hau, noski, onerako da, klima kutsatuko litzatekeelako. Baina orko aireportuko hegazkinak lehertu eta puskatzen hasi ziren. Eta asko dirdira hasi ziren, iraupen luzeko tarta baten gainean kandelak bezala. Eta nola denak su hartu zuen intentsitate eta grina handiz. Eta orkoen suntsipena izugarria izan zen.
  Neskei ere heldu zitzaien lehergailuaren olatuak, gailurrak hautsita zeuden zuhaitzen ertzak hartzera behartuz. Eta sakatu lurrean zure oin biluziekin, zure oinetako orpoekin.
  Gero, beroa eta haragi errearen usaina etorri ziren. Neskak norbaiten piknikera gonbidatuta zeudela sentitu zuten. Eta hau benetan arkume-gorpuzki freskoen usaina da.
  Iratxo ile urdinak txio egin zuen:
  - Zein ona belar gainean etzanda,
  Eta jateko zerbait goxoa...
  Antolatu parka fresko bat bainuetxean,
  Eta deitu iratxo gazteei!
  Ile horia zuen iratxoak esan zuen:
  - Beharbada hemendik ateratzeko garaia da?
  Ile gorridun iratxoak barre egin zuen eta erantzun zuen:
  - Orkoak izututa daude, eta uzta jasoko dugu!
  Ile zuridun iratxoak baietz egin zuen:
  - Jendeak natura zaindu eta babesten du,
  Eta uzta aberatsa jasoko duzu!
  Horren ostean, laurak lapurreta batetara joan ziren. Neskak ihesi zihoazen orkoak harrapatzen eta eztarriak eta sabelak mozten hasi ziren. Iratxoek gogo handiz egin zuten hori.
  Jatorrak diruditen arren. Baina orkoek hartzaren gorputzak dituzte, eta, aldi berean, halako aurpegi bastardoak, non lurrak nola jasan ditzakeen horrelako pertsonak galdetzen duzuna.
  Eta eder dena maite duten neskak guztiz uler daitezke.
  Ile urdineko iratxo batek ofizial orkoari burua moztu eta kantatu zuen:
  Ez da burua galdu behar
  Ez presarik...
  Ez da burua galdu behar
  Ea ondo etorriko balitz!
  Idatzi zure koadernoan,
  Orrialde guztietan!
  Orko guztiak hil behar dira!
  Orko guztiak hil behar dira!
  Orko guztiak hil behar dira!
  Ile horia zuen neskak behatz hutsez bota zuen kristalezko puska. Orkoetako bati eztarria hautsi zion, odol-jario bat askatzeko behartuz, eta txio egin zuen:
  -Gure ikuspegi guztiak produktu bat besterik ez dira,
  Gure gaitasunak, gure beharrak...
  Errealitate berrietan, denak bat-batean bihurtu ziren
  Sinetsi iratxo berrietan ezagutu balioak!
  Eta neskek, bi aldiz pentsatu gabe, orkoen tankea bota zuten. Eta su hartuko du, metala gasolinaz bustita balego bezala. Eta pare bat segundoren buruan, kalibre handiko obus astunak lehertzen hasi ziren autoaren barruan!
  Gerlariek oihukatu zuten:
  - Aintza argiaren gudariei,
  Aintza iratxo handiei...
  Gure aberria abesten da,
  Erasoa borrokara, ez noraezean ibili!
  Beraz, iratxoek hartu zuten eta altzairu puskak takoi hutsez bota zituzten, orko gaiztoen begietara, hartzak itsutuz eta hilez. Orduan kantatu zuten:
  - Erregea iratxoak dira - zuhurki gobernatzen du,
  Dekretuak banatzen ditu - epaileak zerbitzariak...
  Tronuak ez ditu zalapartarik eta zaunkarik onartzen,
  Eta ez da beldurra menderatzeko metodo bat!
  
  Tira, borroka gogor bat badator,
  Neskei iratxoei berdin zaie...
  Ahaztu penak eta errieta,
  Hobe orkoa jo adreilu batekin!
  Eta neskek barre egingo dute hitz hauen ondoren. Eta berriz ere puskak botako dituzte orpo hutsez. Eta orkoak hilko dituzte. Eta erortzen dira, zulatu eta hil, odol arreko iturriak askatuz.
  Ile urdina zuen iratxoak hartu zuen eta txio egin zuen:
  - Ipuinen mundu zoragarri baterako!
  Ile horia zuen neskak erantzun zion:
  - Eta argi izpiengatik!
  Eta orpo hutsez orkoak suntsitzearen eta erretzearen opari hiltzailea bota zuen.
  Ile gorridun iratxoak hartu eta kantatu zuen:
  - Ez harritzeko eskatzen dizut,
  Magia gertatzen bada...
  Gertatzen bada, gertatzen bada, magia gertatzen bada!
  Horren ostean, neska guztiek orkoei tu egingo diete berriro. Eta benetako tsunami olatu bat igoko da, izaki hauek estali eta erre egiten dituena.
  Emakumezko gerlariek ez dute amore ematen, harmoniatsu borrokatzen dute eta beren aerobaziarik handiena erakusten dute.
  Eta beste leku batean, bi iratxo frankotiratzaile gisa borrokan ari dira. Urrutitik tiro egiten diete orkoei. Burua zulatzen dute, burmuina burutik ateraz.
  Neskak segadan eseri dira zuhaitzen gainean. Eta zehaztasunez tiro egiten dute. Shaggy inperioko soldaduak zulatzen dituzte, literalki pilatan pilatuz.
  Haietako batek, ile txuri-gorri-zuria zuen neska batek, ile gorri-berdea zuen bikotekideari galdetu zion:
  - Tira, nola emango diegu argi berdea izaki iletsu horiei!
  Gudari iratxoak baietz egin zuen:
  - Ez ahula!
  Eta berriz neskek tiro egiten dute. Hemen iratxo zuri-gorriak orko jenerala jo zuen. Oso zehaztasunez egin zuen. Burua kolpatu eta txiokatu zuen:
  - Errege iratxoentzat!
  Honi ile gorri-berdedun iratxoak erantzun zion:
  - Tsarismoa - gustatzen zaizu?
  Elfoak erantzun zion:
  - Ez ona! Baina gerra garaian ez dago beste formarik!
  Elfoak baietz egin zuen eta kirrinka egin zuen:
  - Eta uste dut gertatuko dela!
  Eta bere aurpegi txikiak irribarre egin zuen.
  Gudariak lanean aritu ziren, hartzak kolpatzen. Eta hurbiltzen ziren orkoen serieak ez zuela amaierarik izango iruditu zitzaien.
  Eta iratxoek koruan abesten zuten, hartzak hiltzen:
  Ez, esan genien iletsuei,
  Gure herriak ez du onartuko...
  Orko konkorrak agin dezan,
  Esan dezagun itsusia!
  Eta horrela edertasunak hartu eta oin biluziekin granadak bota zizkieten aurrera zihoazen hartzak, norabide ezberdinetan barreiatuz. Eta batzuei hanka moztuta, eta beste batzuei burua.
  Iratxoek frikien kontrako erasoa erakutsi zuten, aurpegi nazkagarriekin.
  Eta kantatu ere egin zuten:
  Odola zugandik isurtzen da ibai gorri bat bezala,
  Fuhrer etsaiak burusoila du eta oso itxura polita du...
  Baina ez zion amore eman...
  Hartu ezpata eskuetan eta zapaldu Satan!
  Iratxoa ausarta bada eta ez zorri koldar bat,
  Burusoilak dituen Fuhrer bat - azkar hilko duzu!
  Horrela erakusten dute gerlariek beren izaera oso distiratsu eta oldarkorra, egokia.
  Baina lau iratxok izuaz aprobetxatu zuten eta orko tanke berrienetako bat harrapatu zuten. Eta tiro egin dezagun metrailadoreetatik - sei ditu. Eta horrela neskek jotzen zuten, oin biluziak erabiliz tiro egiterakoan.
  Ile urdina zuen iratxoak hartu eta kuxkuxeatu zuen:
  - Zaldiak daramatzate, neska oinutsik eramaten,
  zure itxaropena halako edertasunarekin !
  Adeitasunaren eguzkipean, eta "Pursuit"-eko izarren azpian
  Neska bat maite duzu, neska bat zarete!
  Ile horia zuen iratxoak baiezkoa eman zuen:
  - Bai, horrela izango da, maitasun handia itzuliko da!
  Eta gudariak bere oin biluzien behatzak indar hilgarriz jaurti zituen, heriotzaren oparia, tankearen ate irekitik hegan ateratzen zena. Eta orko asko garaitu zituen.
  Ile gorridun iratxo batek, metrailetaz orkoak leherrarazten zituena, gogotsu adierazi zuen:
  - Arriskuak hartzen ari garen seinale bat dago,
  Neska oinutsik eraman ditzake...
  Orko hauek orpoekin jaurtiko ditugu ,
  Orkoak ezin izango du bere burua salbatu!
  Ile zuria zuen iratxo batek orko tanke bat jo zuen jaurtigai batekin, bere oin biluzi eta zizelkatuak erabiliz. Hartz iletsuen autoa jo, erre eraginez.
  Orduan hartu eta kantatu zuen:
  Oinutsik, oinutsik besterik ez,
  Neska iratxoek borrokatu nahi dute,
  Oinutsik, oinutsik besterik ez,
  Munduko neskak badakigu borrokatzen!
  Berriro ere, elfo tankeak orko ibilgailuek indar hilgarri eta zehatzarekin suntsitzen dituzten jaurtigaiak bidaltzen ditu. Eta benetan erre egiten dituzte. Eta hau benetan aurrekaririk gabeko edertasun iratxoen eta nesken oin biluzien dantza da!
  Gudariak koruan abesten zuten, etsaiari tiroka:
  Agur iratxo oinutsik,
  Ekaitzean, ekaitzak eta garaipenen sugarrak...
  Zure bizkarra zuzen eta ikusgai dago
  Batzuetan arazo asko egon arren!
  Eta hortz perlatsu eta distiratsuak agerian utzi zituzten. Ondoren, txioka egin zuten, keinuka eta irristaka:
  - Aintza gure iratxo eta iratxo ausartei !
  Neskak oso ausartak eta oldarkorrak izan ziren. Eta su egin diezaiegun orkoei oso zehaztasunez harrapatutako maskorrek. Eta aktiboki abestu zuten, neska oin biluziekin tiroka:
  - Aintza gure iratxoen aberriari,
  Neska onenak izango gara...
  Ile-ontzia asko askatzea,
  Edertasunok arrakasta ospatzen dugu!
  Eta gerlariek berehala hartu eta jipoitu egingo dituzte orkoak, iletsuak, ilunak eta usaintsuak.
  Eta ezin dute horrelako edertasunei aurre egin. Orkoen buruei adreiluak bota bederen, edo bota bonbak.
  Baina hartz ilun asko dago. Egia da haien kopuruak izua eta pandemonioa sortzen duela. Eta orkoak izututa tiro egiten diote elkarri. Eta halako tiroak eta ke ziztadak.
  Belarra erre eta munizioa lehertzen ari da. Suntsipenez betea.
  Ile urdineko iratxoak hartu eta kantatu zuen:
  - Gure aberria iratxoen artean dago,
  Beraz, glamour eta gozoa
  Borrokatu beraren alde, ez joan noraezean,
  Mendeetan famatua izan da herrialdea!
  Eta gudariak berriro hortzak erakutsiko ditu, otsoa balitz bezala. Eta keinua egiten dio bere zafirozko begiekin.
  Ile gorria zuen iratxo batek, tiroka, adierazi zuen:
  - Apurtu, xehatu eta zatitu,
  Hau da bizitza, hau da zoriona!
  Ile horia zuen iratxo batek orkoei tiro egin zien, bere orpo hutsa botoian sakatuz, eta aurka egin zuen:
  - Suntsipenean ez dago zorionik!
  Ile zuria zuen iratxo batek metrailadoreak jaurti zizkion hartz ilunei, orko mordo bat moztuz eta irrintzi egin zuen:
  - Suntsipena pasio bat da,
  Berdin du zer nolako boterea...
  Agintariek beti edan izan dute besteen odola,
  Elkarrekin maitasuna ospatuko dugu!
  Iratxo ile urdinak barre egin zuen eta txio egin zuen:
  - Burusoiltasuna duen Fuhrer zuzenean hilkutxara doa,
  Egon osasuntsu...
  Neskak figura bat duzue,
  Eta bilatu ilea duten gizonak!
  Horren ondoren, edertasunak hartu eta mihi luze eta arrosa erakutsi zion, kobra baten itxurak eginez.
  Gudariek berriro barre egingo dute eta euren nahitaezkoa erakutsiko dute. Zertan datzan ulertzen baduzu.
  Baina neskak ia biluzik daude. Eta, orduan, haietako batek, ile gorriarekin, sosjaia kendu eta kendu, eta botoia sakatu zuen bere titi errubiarekin. Eta horren ondoren, oskola nola hartu eta jo. Eta orkoekin tankera batean sartzen da, eta benetan urratu ditzagun hartz ilunak. Eta neskek abesten zuten:
  - Mundu honetako nonbait,
  Non beti izoztua dagoen...
  Orkoak hartz gaiztoak dira,
  Ardatza hausten ari direla argi dago!
  Horregatik da izoztua
  Negua negarrez ari da inguruan,
  Neskek malkoak isurtzen dituzte
  Satan gaiztoak agintzen du!
  Gudariak ondo abesten dute, baina are hobeto borrokatzen dute. Eta hain zehaztasunez tiro egiten dute, Amazonas garaiezinak bezala.
  Ez, iratxoak miraria dira benetan. Eta hunkitzen hasten badira, armada bakar batek ere ezin die aurre egin. Hauek orrazkera koloretsuak dituzten neskak dira.
  Beste iratxo bat segadan eseri eta bere glamour-armadako borrokalarien sua doitzen du. Eta oso zehatz eta zehaztasunez egiten du. Berehalako erasokorrez jotzen du.
  Gudari bat, esateko erraza ez, baina maltzurkeriaz. Hemen da suaren doikuntzak egiten.
  Eta beste iratxo batzuk oso zehatz jo zituzten orkoak, haien posizioak suntsituz.
  Borrokatzen duten neskek eta mutil arraroek borrokaren ezagutza nabarmena erakusten dute.
  Hauek iratxoak dira, demagun hemen - gerlari dotoreak, baina ez burdinazko batere.
  Hegazkinetan, iratxo pilotuek kuleroak bakarrik eramaten dituzte normalean. Neska beltzaranak eta gihartsuak dira. Eta tiro egiten dute beren oin biluzi eta zizelkatuak erabiliz.
  Ahaztu gabe, ordea, titi gorritxoak ere erabiltzea. Eta gerlarien bularrak oso oparoak eta beltzaranak dira. Edertasunetan hainbeste energia eta xarma dago, eta halako poz-jarioak.
  Eta neska gerlariek ere beren onenean abesten dezakete;
  Amaren ereserkia neska coolentzat,
  Horrelako borrokalariak dira, badakizu...
  Azken finean, ez da gertatzen, emakumeek urdinak ezagutzen dituzte,
  Oinetakoak janzten dituzte, oinutsik badaude ere!
  Horrelakoak dira mendiak baino gorago hegan egiten duten nesken antzeko pasabideak. Arranoak benetan arranoak dira!
  Eta ezerk ez ditu geldituko, eta inork ez du irabaziko!
  Hauek dira beren burua erakutsiko duten gudariak. Orko bonbardatzailea sutan sartuta ikusten da, erortzen den txoria bezala, buztan beltz eta beldurgarri bat utziz.
  Eta iratxoek irrintzi egiten dute:
  Neskak zaldiak bezala galopan,
  Ez gaituzte harrapatuko, ez gaituzte harrapatuko!
  Orko asko izango ditugu, orko asko izango ditugu,
  Ehortzi ditzagun hartz arreak lurrean!
  Neska hauek benetan behar ditugunak dira, beraien klasea bikaina da! Eta orkoentzat kobra baten ziztada hilgarriak bezalakoak dira. Hemengo gudariak oso politak dira. Eta haien bularreko titiak oso gorri eta distiratsuak dira eta zapore gozoa dute.
  Iratxoek gizonezkoen eskasia dute - hamabi edertasun bakoitzeko bat, eta horrek askotan emeak gizonezkoen alde borrokatzera eramaten ditu. Animalien munduan arrak emeengatik borrokatzen dira, baina mundu honetan, aitzitik, emeak arrek borrokatzen dute, eta hau handia da bere erara!
  Hegazkinetan dauden neskek hartzak botatzen dituzte teknikak erabiliz: upel bikoitzak eta azeri buztana. Oso trebea egiten dute eta borrokalariei su ematen diete.
  Gudariek ere kantatu zuten:
  -Zerura joan nahi nuke, zerura joan nahi nuke,
  Neskak lanera!
  Iratxo oinutsik dira, hain politak eta borrokalariak. Eta haien begiek zafiroz eta esmeraldez distiratzen dute.
  Eta bularrak rubizko titiekin apainduta daude. Neska hauek klase gorenak dira.
  Eta edertasunen takoi biluzi eta biribilak hain arrosak dira, kurba oso dotorearekin. Eta troll-ak eta mutil-lagunak sudurretik har ditzakete behatz hutsez.
  Pilotuek borrokan, orko hegazkinak bota eta abesten dute, hortzak agerian:
  Aberri zoragarriaren zabaltasunean,
  Iratxoak oinutsik ibiltzen diren tokian...
  Dena nahiko ederra eta lausenga izango da,
  Tira, Fuhrer kaput izango da!
  
  Fuhrer burusoilak asko lapurtu zuen,
  Benetako orko odolzalea...
  Iratxoak Jainkoaren alabak besterik ez gara,
  Gure maisua Jesukristo!
  Eta gerlariek pultsar hilgarriak hartu eta askatu zituzten bularretako titi gorrietatik. Eta orko hauek mihien laguntzaz jo ditzagun, haiekin botoiak sakatuz. Eta hau eraginkorra eta ikusgarria ere bada bere erara.
  Hona hemen neska batzuk stormtroopers aurka borrokan. Gainera, noski, oinutsik eta bikinitan daude.
  Eta emakume gerlariek oso sexyak dirudite beltzarantzean eta bikinietan. Eta haien hankak hain limurgarriak dira, eta atzamarrak hain leunak, azkazal perladunak . Eta aldi berean, iratxoek ere misilak bidaltzen dituzte orko tankeetara goitik, hartz tropak joz.
  Bereziki eraginkorra da takoi biluzi, biribil eta arrosa erabiliz tiro egitea. Eta gero, noski, bularreko titi errubiak daude, hain distiratsuak ezen iratxoen gazteen mihiak halako goxotasunetik kiskartzen baitira. Eta gozoa zoragarria da.
  Eta stormtroopers-en gerlariek orkoak irabiatu zituzten, ausardia eta ausardia erakutsiz. Eta neskek hatz hutsez botoiak sakatzeko gai dira, hartzaren buruetan karga hilgarria erortzen dutelarik.
  Ile urdineko gudarietako batek hartu eta abestu zuen, hortzak agerian utziz:
  - Askatasuna maite dugu iratxoentzat ,
  Maitasun ozeano amaigabea...
  Herriak habe distiratsu batean batzen dira,
  Bidean iluntasuna uxatzeko!
  Hemen suziri txiki baina bizkor batek hegazkin batetik hegan egiten du eta hartz ilunen tanke bat jotzen du. Eta orkoen kotxea erre egiten da, kandela edo suzko zuzi bat balitz bezala.
  Iratxoak hartu eta kantatu zuen:
  - Dena mamua da mundu amorratu honetan,
  Bizitza momentu bat da, eutsi...
  Denbora iraganaren eta etorkizunaren artean doa,
  Eta momentu batean - iratxoen borroka!
  Neskek, noski, maitagarrien ipuin batean esan edo boligrafoz deskribatu ezin diren gauzak egiten dituzte.
  Lehen mailako edertasunak dira eta oso politak eta borrokalariak dira. Eta bular gorridun titiek inpresio jasanezina egiten dute. Eta halako neskekin, ez dago hartzak lehiatzeko modurik.
  Iratxoak borrokalari ausartak dira, behar izanez gero beren buruen gainetik salto egin dezaketenak. Edo sakatu titi gorridun botoia eta bota orkoen kanoi autopropulsatu handia eta zatitan apurtuko duen kohete suntsitzaile kolosal bat.
  Adibidez, orko inperioko bi mila tonako tanke erraldoi bat arakatzen ari da, hain potentzia kolosal eta paregabea.
  Iratxoek tanke hau airetik ikusten dute. Neskak botoia sakatzen du bere orpo biribil eta biluziarekin. Eta suziri handi eta suntsitzaile batek hegan egiten du airetik munstroa kolpatuz eta bere estaldura hautsiz.
  Eta neskak orro egiten du:
  - Neska, argiaren gudaria zara,
  Ontasunaren eta haizearen gudaria!
  Orduan keinua egiten die bere aldekoei. Eta zafirozko begiekin keinua egiten diote erantzun gisa. Zehatzago esanda, ez aldekoak, bazkideak baizik, baina horiek dagoeneko xehetasunak dira. Gudariak, noski, ez dira zailtasunen aurrean makurtzen direnak. Eta beste suziri bat bidaltzen dute makina erraldoira. Metala zulatzen dute eta gasolina erre egiten dute. Kontuan izan behar da iratxoak oso neska dibertigarriak direla, baina ausart borrokatzen dutela eta asko egiteko gai direla. Eta ez da hain erraza horiek geldiaraztea.
  Beraz, gerlariek ez dute atzera egiten, eta, aldi berean, maila gorena eta fantasiazko hegaldia erakusten dute.
  Eta orduan hartz iluntzen lehorreko guda-ontzi erraldoia sutan hasi zen erretzen. Eta orkoek halako heriotza-opari bat jaso zuten. Hemen hasi ziren benetan suntsipena eta heriotza.
  Ile arrosadun iratxo batek, goi mailako pilotu batek, hartu eta abestu zuen, hortzak agerian:
  -Bide kurbatu batetik doaz,
  Neska biluzien oinak...
  Behia jezteaz nekatuta
  Nire zoriona zirikatu nahi dut!
  Olatuetan isurtzen den ile urdina zuen beste gerlari bat oldarkor abesten hasi zen, hortzak agerian utziz:
  - Zaldia lepotik lotuko dut,
  Eta zoria zain daukat!
  Hitz hauen ostean, barreak entzun ziren. Eta neskek kontuan izan behar dute iratxoek barre egiten dutenean zilarrezko kanpaiak jotzen ari direla dirudiela. Eta dena oso polita dirudi.
  Iratxoak keinua egin zuen, bere zafirozko begiekin keinua egin eta txioa egin zuen:
  - Dena tximistak bezala distiratzen du,
  Iratxoek edertasun handia dute...
  Erregina bat bezalako iratxo bat naiz,
  Jo ezazu orkoa begian!
  . 6. KAPITULUA.
  Eta gudariak berriro erakutsi zion bere mihi luze eta oso ziztatzailea. Soka bat bezala edonor itotzeko gai dena.
  Zeruko orkoek iratxoengandik asko lortzen dute. Eta hutsalki sartzen dira hilkutxan. Gudariek beren acrobaziarik handiena eta olatu handi baten oldarkortasuna erakusten dute. Eta energia-korronteak ateratzen dira neska ederren bularretako titi gorritxoetatik.
  Horrek benetan erakusten du inork ezin dituela gelditu edo garaitu.
  Eta euren klase gorena eta politena erakutsiko dute.
  Iratxoetako batek hartu eta mihiarekin botoia sakatu zuen. Eta biltegia jo eta orkoen munizioa hartu zuen suziria bota zuen. Eta kolpea birringarria eta indartsua izan zen.
  Eta suaren eta energiaren iturri oso bat piztu zen. Eta inguru guztia sutan zegoen. Hartz ilunak nahastu ziren eta azala zuritu, eta literalki erre ziren haragi gantzekin egindako kebabak bezala. Benetan suntsiketa eta heriotza kolosala ekarri zituen zerbait izan zen. Eta ez orkoei bakarrik. Horien artean kontratatutako trollak ere baziren. Izaki magikoak ere badira. Troll batzuk bazeuden ere, ez zuen ezertarako balio beste baten inperioagatik hiltzeak. Diruaren alde borrokatu ezean. Eta noski, iratxoak ere boluntarioekin egon daitezke batzuetan.
  Jende dotoreko neskek abesten zuten:
  Altxatu neska iratxoaren suak,
  Guduan erasotzen dugu ez noraezean...
  Urte distiratsuen aroa hurbiltzen ari da,
  Izan gaitezen adibide, ez tontoentzat!
  Eta gudariek berriz ere mihi luzeak eta arrosa-arrosak erakutsi zituzten, eta tu egin zuten, buruak kabinatik ateraz orkoei.
  Eta haien tutuak hain suntsitzaileak eta hilgarriak izan ziren, non orko batzuk figuratiboki erre zirela.
  Pepino iledun gudarietako batek kantatu zuen:
  - Neskak, neskak, neskak,
  Orko guztiak hiltzeko garaia da!
  Neskak, neskak, neskak,
  Bada garaia deabruari adarretara jaurtitzeko!
  Ile laranjadun iratxoetako batek honako hau esan zuen:
  - Neska baten oin biluziak gizon bat orpo azpira eramango du, eta orko bat infernura!
  Borrokak oso handiak eta harrigarriak izan ziren. Eta Maria Kolesnikova preso politiko ohia da orkoekin gerra heroiko bat egin zuten tropak agintzen zituen diktadore lodi eta bibote batek gobernatutako herrialdean.
  Baina erregina nekatu egin zen eta lo hartu zuen, bere aulkian zuzen eserita. Eta zerbait hain polita eta aldi berean erreala amestu zuen;
  Errusiako tropak Ukrainako lurraldean porrotak porrotak jasaten hasi ostean, talibanek erabaki zuten: iritsi zen haien garaia. Eta uda hasieran Tadjikistan jo zuten 2023ko ekainaren 22an. Espero bezala, Tajikiko tropak gerrarako prest agertu ziren, moralki lehenik. Gehienek amore eman edo ihes egin zuten. Tadjikistango Errusiako base militarra inguratu zuten eta talibanek alde guztietatik eraso zioten.
  Errusiak azkar transferitu behar izan zituen indarrak Tadjikistanera eta han bigarren fronte bat ireki.
  Eta tropak hainbat muga zeharkatu behar izan zituzten. Ondorioz, talibanek Errusiako basea garaitu zuten. Soldadu batzuk hil zituzten, eta beste batzuk preso hartu zituzten.
  Eta Vladimir Putin Errusiako presidenteak oraindik oso berandu iragarri behar zuen mobilizazio orokorra eta tropa berriak Tadjikistanera eraman. Eta horrek, noski, zama gehigarria jarri zuen bai Errusiako ekonomiari eta baita aurrekontuari ere, eta Putinen ospea jendearen artean gutxitzen lagundu zuen.
  Hala ere, Errusia ere talibanen aurka borrokatzen ari zen orain. Baina Afganistanek ia berrogei milioi pertsona ditu, gehienak gazteak, eta aldez aurretik amerikarrei harrapatutako ekipamendu asko. Eta saiatu halako armada garaitzen, nahiz eta beste batzuk arraroak izan eta Errusiari tropak bere lurraldeetatik igarotzea eragozten ez badute ere. Dena den, moralaren ikuspuntutik, errusiarrei askoz atseginagoa iruditzen zaie mujahidin talibanekin borrokatzea beren anai ukrainarrekin baino. Hori dela eta, noski, neska eder, sexy eta glamourdunek parte hartzen dute borroketan.
  Gerra oso interesgarria egiten duena.
  Tadjikistanen ia ez dago elurrik neguan ere. Eta neskak erasora doaz, takoi arrosaz eta biluziz.
  Natashak metrailadore batetik tiro egiten du, eta aldi berean heriotzaren opari suntsitzailea botatzen du bere behatz hutsez.
  Talibanen gorpuak, txikituta, jauzi egiten dute.
  Gerlariak oihukatzen du:
  - Gure ume ederrentzat!
  Beste gerlari batek, Zoyak, ere metrailadore batetik tiro egiten du. Zehaztasun handiz idazten du, mujahidinak hiltzen. Erortzen dira gari moztuak bezala.
  Eta urrezko ilea zuen neska xarmangarri batek heriotza ilar bat bota zuen orpo hutsarekin eta kuxkuxa egin zuen:
  - Rus'ek bere buruarekin defendatu zuen herrialdea,
  Infernuko txingaren inbasioetatik...
  Eta bere bularrez estali zuen -
  Ama Lurraren herri guztiak!
  Eta gudariak barre eta barre egingo du, ahoa hortz beteta erakutsiz. Eta txokolatezko izozkia baino gehiago miazten duen mihi oso jostalari batekin.
  Agustinek, beste neska batek, aerobaziarik handienak erakusten dituen eta talibanak segatzen dituen horietakoa, hots egin zuen:
  - Sagarrak elurretan,
  Hauek nesken bularrak dira...
  Lagunduko zaitut,
  Epaile politak izango dira!
  Eta gerlariak berriz ere deuseztatzeko opari hiltzailea bota zuen bere behatz hutsez. Eta taliban asko norabide ezberdinetan sakabanatu zituen, buruak eta gorputz-adarrak erauziz.
  Svetlanak ere mujahidinak mozten ditu, eta ilusio handiz egiten du. Neska honek hainbeste gogo eta energia zoro ditu. Behatz hutsez botatzen du heriotzaren opari handi eta suntsitzailea.
  Eta gero abesten du:
  - Ai neskak, oinutsik, oinutsik, oinutsik...
  Txirikorda, txirikorda, txirikorda kulunkatzen ari gara!
  Neska gerlariek talibanak hainbeste hartu dituzte, edertasunen orpoak distiratsu daudela.
  Izan ere, emakume errusiar bat indar handia da. Eta sega baten antzera mozten ditu etsaiak motor batekin. Eta benetan zerraldoetara eramaten zaitu, edo baita lurrera ere.
  Gudariek beren izaera amorratua eta orroa erakusten dute:
  Komsomol neskak gara
  Eskimoa maite dugu...
  Ederren ahotsa argia da,
  Film berri bat egongo da!
  Eta gudariek hartu eta beren mihi oso luze eta oso jostalari erakutsi zituzten.
  Talibanen aurkako borroka, noski, ez da misterio erraza. Eta errusiar mutilak hiltzen ari dira, kopuru handi batean. Eta Tadjikistandik dator berrehun zama eramateko.
  Jakina, Errusian bertan, jendea matxinatu egiten ari da - zergatik izan zen beharrezkoa Ukrainarekiko gerra? Errusiak ordaindu behar al du bere seme-alaben bizitzarekin Tadjikistango gerran? Galderak, noski, nahiko naturalak dira. Izan ere, jokoak merezi du kandelak?
  Gainera, prezioak igotzen ari dira, baina ez dago garaipen arrastorik. Eta orduan Zyuganov-ek kolpe bat jasan zuen, eta poltsikoko oposiziogilea paralizatu egin zen. Zenbat denbora darama Gennadi Andreevitxek, agintariei esanekoa, baztertutako pertsonak zirkuluetan gidatzen eta ia-oposizioismoa imitatzen . Eta orain agintarientzako buruzagirik erosoena, oposizio ugari eta herrikoiaren burua, jaitsi eta hil da. Baina leku santu bat ez da inoiz hutsik. Beste batzuk etorri ziren, gazteagoak eta askoz oldarkorragoak.
  Eta tronua astindu zen...
  Baina oraingoz gerra bat dago talibanekin. Hona hemen zeruan borrokan ari diren erasoko abiazio pilotuen arteko neskak.
  Anastasia Witchakova gudari ilegorri ospetsuetako bat da. Ukrainaren aurka borrokatzeari uko egin zion, baina talibanak suntsitu, mesedez.
  Jakina, emakume gerlari askok ez zuten beren anai eslaviarrak hil nahi.
  Baina mujahidinekin - mesedez.
  Anastasiak talibanen aurka tiro egin zuen bere behatz biluziak erabiliz. Enbaxadoreak suziria bota zuen afganiarrei eta kantatu zuen:
  Nola bizi ginen borrokan
  Eta heriotzari beldurrik ez...
  Hau oinutsik pilotuarentzat oparia da!
  Beste bat gerlari bat ere ederra da, oraingoan Akulina Orlova ilehoria ere dushmanekin borrokatzen du. Bai, talibanei dushman edo izpiritu deitzen zaie, afganiarrekin izandako lehen gerran bezala. Etsaia, ordea, indartsua eta ugaria da. Talibanek zein aire defentsak eurena dute. Gobernu ohiaren armadatik harrapatutakoak barne.
  Akulina Orlovak bere hegazkinarekin buelta bat eman eta Stinger misiletik urruntzen da, eta ondoren neskak abestu zuen:
  - Espiritu gaizto bat harkaitzetatik arakatzen ari da,
  Napalmarekin erretzen duzu...
  Tira, talibanak badira,
  Erabili dezagun engainua borrokan!
  Beste neska bat Margarita Magnetic. Bere ilea urrezko hostoa bezalakoa da. Oso neska ederra. Eta Ukrainarekin borrokatzeari ere uko egin zion kategorikoki. Ez baitu armak hartuko bere anai eslaviarren aurka. Horrek askoren onespena eragin zuen. Eta talibanak erlijiozaleak dira, eta garai batean txetxeniar separatistei lagundu zieten. Gainera, talibanak Txetxeniaren independentzia aitortu zuen munduko estatu bakarra zen. Eta horrek, noski, Errusiarekiko harremanetan arrastoa utzi zuen urte askotan.
  Margarita Magnetic borrokarako prest dago. Bere behatz biluziak botoiak sakatzen ditu. Eta botere suntsitzaile kolosalaren suziriak hegan ari dira talibanengana. Eta Afganistango bizardunak garaitzen dituzte.
  Margaritak kantatu zuen:
  - Eh, aberria, utzi dezatela garrasi itsusi,
  Eta gustatzen zaigu, edertasuna ez bada ere!
  Bastoa sinesgarria da,
  Segurtasun arduradunak arautzen badu,
  Beraz, faxismoa egongo da,
  Gizatasunaren higuingarria!
  Desizoztutako lehen adabakia,
  Stalinen hileta -
  Rus' ez da Kain izango,
  Zaurituta dagoen arren!
  Eta gudariek batera hartu eta txio-txilo egin zuten:
  - Eslaviarrek ezin dute jasan umiliazioa,
  Denok gaude Ukrainaren alde...
  Ez dugu irain gehiago onartuko,
  Kainen burua igerilekuan dago!
  Erasoko hegazkinetako neskek talibanak jo zituzten, eta mujahidin hauek garaitu eta hiltzen dituzte.
  Hemen hegan ari dira izpirituak jotzeko. Baina hildako soldadu eta ofizial errusiarrak dituzten zink-hilkutxak ateratzen ari dira Tadjikistanetik.
  Soldadu horietako bat hankarik gabe geratu zen. Eta abesten du triste, poz-pozik, eta malkoak begietan:
  - Nolabait hilkutxan sartu ziren,
  Eta mamurik boteretsuena,
  Dena sartu eta atera nuen,
  Eta ondo trinkotu!
  Neskak ere badaude tankeetan. Errusiako auto oso interesgarria "Bear". Oso tanke astuna da -ehun tona baino gehiago- eredu esperimentala. Noski, lau neskaz osatutako talde berezi bat ere badu. Eta denek dute E-tik hasten diren izenak!
  Adibidez, Elizabethek joystick botoiak sakatzen ditu bere behatz hutsekin, bunker bat jo du talibanekin eta orroa egiten du:
  - Aintza komunismoari!
  Catherinek, metrailadoreetatik tiroka jarraituz eta titi gorriarekin botoiak sakatuz, orroa egiten du:
  - Eta Zyuganov gabe! Burusoila eta mozkortuta!
  Elenak irrintzi egin zuen, bere orpo hutsa pedalean sakatuz:
  - Indiako Ozeanora bidaietarako!
  Efrosinyak ere tiro egin zuen, oraingoan bere mihi jostalariaren laguntzaz eta kirrinka egin zuen:
  - Eraso guduetan garaipenengatik!
  Eta neskek barre egiten dute. Beruna euria egiten diete talibanen borrokalariei. Eta oso ondo egiten dute.
  Elizabethek, etsaiari tiro eginez, pentsatu zuen. Izan ere, pertsona batek garuna badu, edozein erlijio maitagarrien ipuina eta giza fantasia dela ulertzen du!
  Baina zergatik zabaldu dira erlijio mota desberdinak mundu osoan zehar? Gainera, sen onaren kontrako asko? Izan ere, hartu erlijiorik ezagunena: kristautasuna. Gurutzean gurutziltzatutako Jainkoarengan sinestea astakeria eta zentzugabea da. Izan ere, Biblian sinesten baduzu, orduan Jainkoa nolabait arraro eta ulertezina bihurtzen da.
  Orduan ia gizateria osoa urez itotzen du - milioika pertsona hiltzen dira, baina zortzi pertsona baino ez dira salbatzen. Aitzitik, gurutzean borreroen alde otoitz egiten du?
  Konturatuko zara: Itun Zaharreko Jainkoa oso krudela da, baina Itun Berrian Kristo oso jatorra da. Eta hemen kontraesan nabarmen bat ikusten da. Izan ere, Jesus Jainko Semea balitz, Sodoma eta Gomorra erre beharko lituzke. Baina han baziren helduak, haurrak eta emakumeak. Hau ez al da krudela?
  Eta ankerkeriaren beste adibide asko zerrendatu litezke oso denbora luzez. Eliseok bakarrik haurren hilketak zerbait balio du.
  Beraz, pentsa jendeak zer sinesten duen. Eta gobernuak erlijioa ere inposatzen du. Eta orain talibanen erlijio-fanatikoen aurka borrokatzen ari dira.
  Baina ohartarazi zuten -ez izan pozik Estatu Batuak Afganistan uzten ari direlako- okerragoa izango dela Errusiarentzat.
  Talibanek, apur bat atseden hartu eta Errusiaren eskuak Ukrainarekiko gerrak lotuta zeudela aprobetxatuz, neurriak hartu eta jo zuten. Eta hau askorentzat iragartzen zen. Eta Errusiak izena eman behar izan zuen. Eta, noski, euren borondatearen aurka - soldadu errusiar gehiegi hil ziren Tadjikistango basean. Beraz, Vladimir Putin beste gerra batean sartuta ikusi zuen bere burua. Eta aldartea, noski, gizartean askoz etsaiagoa bihurtu da egungo presidentearekiko. Jendearen maitasuna oso aldakorra da. Eta talibanek, noski, ondo kalkulatu zuten dena. Gainera, Estatu Batuak pozik daude kasu honetan - etsaiak elkarren aurka jarri zituzten. Eta jendea esaten hasi zen Bideni buruz: agure jakintsua. Esaterako, zein abileziaz antolatu zuen guztia.
  Izan ere, adina ez da oztopo bai kirolarentzat eta bai jakituriarentzat!
  Elizabethek berriro tiro egiten du, eta berriro, noski, behatz hutsekin. Nahiko bero egiten du deposituan neguan ere. Eta udan bero handia egiten du Tadjikistanen.
  Neskak hartu eta kantatu zuen:
  - Luze, luze, luze bada,
  Borrokatu, suntsitu talibanak...
  Luze, luze, luze bada,
  Korrika maldan behera borrokan!
  Posible da, posible da
  Hori egia da, egia da...
  Nahiz eta batzuetan sentitzen den
  Afrika harrapa dezakezu!
  Eta Afrikan prezioak hain altuak dira,
  Eta Afrikan dirua hau zabala da!
  Hipopotamoak pisua galdu zuen
  Katxaloteak uzkurtu ziren...
  Eta jendea loro bat bezalakoa da,
  Zoaz zuzenean zerura!
  Ekaterinak esan zuen irribarrez, tankearen joystick botoia sakatuz bere titi gorritxoarekin:
  - Baikortasun nahikoa ez den zerbait dago zure baitan!
  Elizabethek erantzun zion haserre:
  - Presidentea elbarri morala eta pikaroa bada, zer poza izan dezakete bere menpekoek!
  Elenak baietz egin zuen.
  - Bai! Esaten dute arazo larriak hasiera dela! Baina, hain zuzen, gehiegizko zortea izan zen Putin gehiegizko konfiantza jarri zuena!
  Elizabethek burua urdinez egindako keinua egin zuen:
  - Bai, beti pentsatu nuen pertsona bati ezin zaiola hainbeste zorte eman - zaldi zuri batean igotzen da, zentzuan, itsasoa belauneraino dagoela sinisten hasten da. Eta orduan, Jainko bihurtu nahi zuen atsoaren antzera, ezer gabe geratzen da!
  Catherine ados zegoen honekin:
  - Bai! Putinek zorte gehiegi izan zuen, eta hondatu egin zuen. Zoriak nola maitatu zituen garai batean Napoleon, Hitler, Ivan Izugarriak, eta gero haiengandik aldendu.
  Euphrosyne-k esan zuen:
  - Nikolas II.a oso zorte txarra izan zen, baina aldi berean errege jatorra eta duina. Adibidez, uste duzu Japoniako gerran behintzat zorte pixka bat izango zuela. Adibidez, Makarov almirantea hil izan balitz, eta dena ezberdina izan zitekeen. Eta Makarov almirantea hil zen kasualitate nekezen sorta oso baten ondorioz. Arrazoiren batengatik, ez zuen suntsitzaileen meatze-lanak egiteko agindurik eman, eta bere menpeko batek ere ez zuen halako agindurik eman. Eta meategia, ziurrenik, errusiarra zen, eta guduontzi handi batek ez zuen meategi batetik hondoratuko. Eta kasu honetan ere, Makarov almirantea salbatu zitekeen, adibidez, Kirill Romanov salbatu baitzen.
  Elizabethek onartu zuen:
  - Bai, zorte apur bat Nikolas II.ari zorte asko baino askoz gehiago eman diezaioke Errusiari Vladimir Putin kaskarrari! Adibidez, Makarov almiranteak japoniarrak garaitu ditzake itsasoan odol isuri gutxirekin, eta orduan samuraiekiko gerrak ez zuen sakrifizio handirik balioko. Eta Errusia tsaristak Japoniarekin gerra irabaziko balu, Lehen Mundu Gerra, ziurrenik, ez zen gertatuko. Beraz, inperioko armadaren agintea altuegia izango zen eta alemaniarrak ez ziren gerra deklaratzera ausartuko!
  Elenak baietz egin zuen.
  - Agian! Makarov bakarrik Japoniako gerran porrotak eta zorte txarrak agortzen ez dituen arren. Aitortu behar dudan arren etsaia indartsua zela. Baina, bestalde, " Oslyabi " gudu-ontzia hain azkar hondoratu ez balitz, Tsushimako guduan ere, eskuadroia Vladivostok-era erabat hautsi zitekeen! Eta, beraz, Japoniako gerrak arrakastarik gabekoa izan zen!
  Euphrosyne-k esan zuen:
  - Baina 1945ean Japoniarekin izandako gerra harrigarriro erraza eta arrakastatsua izan zen. Japonia zorterik gabe geratu balitz bezala. Hala ere, ai, Stalinen garaipenak komunistak Txinaren gaineko boterera heltzea ekarri zuen, eta oso inperio indartsu eta arriskutsu baten sorrera ekarri zuen, Brezhnev-en menpe SESB ia eraso zuena. Eta orain ere Txina lagun baten itxurak baino ez ditu egiten. Eta berak lurrak moztu nahi ditu gugandik Uraletaraino.
  Catherinek buruaz egin zuen:
  - Bai! Orduan japoniarrak garaitu izan balira, Txinako iparraldearen ordez Zheltorossia egongo zen, eta Ortodoxia zeru azpiko inperiora iritsiko zen. Eta zer lortu zuen Ardatzak Stalinek japoniarren aurka lortutako garaipen errazaren ondorioz? Inperio ateo baten jaiotza eta munstro indartsu bat Errusiarekin mugetan!
  Elizabethek esan zuen, hortzak agerian utziz:
  - Beraz, sinistu ondoren Jainko kristauan. Japoniaren garaipenak dozenaka milioi fededun ortodoxo berri emango lituzke. Horren ordez, erregimen ateo oldarkorra iritsi zen boterera Errusian. Eta gero erregimen estalinista odoltsuak ateismoa ekarri zuen Txinara. Eta Maoren inperio krudela agertu zen. Benetan ez dut ulertzen zer nahi zuen Jainkoak!
  Elenak adierazi zuen:
  - Edo ez dago Jainkorik! Edo Satanas Bibliak dioena baino askoz indartsuagoa da, edo Ahalguztidunaren planak ulergaitzak zaizkigu!
  Euphrosyne-k esan zuen:
  - Normalean errege krudelek arrakasta handiagoa dute! Salbuespen bakarra, beharbada, Alexandro Lehena izan zen: tsar adimentsu, jatorra, liberala, euli bati aurre egin ezin zion jaun bat. Eta elkarrekin arrakastatsua!
  Elizabethek esan zuen:
  - Eta Katalina Bigarrena ez zen agintari anker eta gaiztotzat hartzen, eta arrakasta handia ere izan zuen. Egia da puta bat zen, eta, oro har, ez zen pertsona guztiz ona. Nekazariei beren nagusiez kexatzea debekatu zien. Are bitxia da halako pertsona zital bati hainbeste zorte eman izana!
  Elenak buruaz egin zuen:
  - Bai, ta gero sinistu Jainko kristauan! Noiz dira gaiztoak eta zitalak arrakasta gehien!
  Catherinek amorruz kantatu zuen:
  Mundua indarkerian oinarritzen da
  Amorruaren sumendia modu handi batean ateratzen ari da...
  Tentsioa gorena da,
  Minez eta beldurrez esnatzen da,
  Beldurrak bakarrik emango dizkigu lagunak,
  Minak bakarrik bultzatzen zaitu lanera,
  Horregatik, gero eta gehiago nahi dut
  Hiperplasma jendetza lehertuko da!
  Elizabethek esan zuen hasperen batekin:
  - Bai, Gengis Khan pagano zakar bat zen. Ez zekien irakurtzen ez idazten, baina mundu erdia hartu zuen. Musulmanek eta kristauek galdu zuten berarekin borrokan. Eta galdera da: non zegoen Jainko Ahalguztiduna garai honetan? Eta zergatik garaitu zuen mongoliarren paganismoak monoteismoa: Islama eta kristautasuna?
  Euphrosyne-k esan zuen irribarrez:
  - Era berean, galde daiteke: non zegoen Jainko Ahalguztiduna Kainek Abel hil zuenean? Zergatik onartu zuen giza historiako lehen gerra anaikidea?
  Elenak irribarre egin zuen eta laburbildu zuen:
  - Bai, ad infinitum argudia dezakezu, baina ez duzu inoiz frogatuko ez Jainkoa existitzen denik edo ez dela existitzen?
  Ekaterinak adierazi zuen:
  - Zalantza handia dut Jesukristoren inguruan. Judu zorigaiztoko eta zapalduek hipnotizatzaile indartsu eta dohain bat har dezakete, hala nola, Anatoly Kashpirovsky mesias eta jainkotzat. Anatoly Mikhailovich-en mirarien estatistikak aztertzen badituzu, Kristo baino freskoagoa da!
  Euphrosyne barre egin eta abestu zuen:
  - Jainkoak eman diezaiela itsuei begiak ireki ditzatela,
  Eta konkorren bizkarrak zuzendu...
  Bai Jainkoa, izan bederen Jainkoa pixka bat
  Baina ezin zara pixka bat gurutziltzatu!
  Eta neskek talibanak hartu zituzten berriro. Joystick-eko botoiak oin hutsekin sakatuz, mujahidin ugari moztu zituzten eta literalki loteka ezarri zituzten. Taliban bizardunak metrailadoreen tiroaren eta lehergailu handiko zatiketa-obusen ondorioz hil ziren. Dibertsio serioa sortu zen, erlijio-fanatikoen sarraski masiboarekin.
  Eta hona hemen Alenka bere neska ederren batailoiarekin, Tadjikistango neguko eguraldi fresko eta freskoa izan arren talibanei oinutsik erasotzen dietenak.
  Hala ere, gona laburrak daramatzate, eta gorputzak kevlarrez egindako armadura-plakez estalita daude .
  Edertasunak erasora korrika eta abesten dute:
  - Taliban gaiztoak harkaitzetatik arakatzen ari da,
  Baina neskak dira politenak...
  Jo ezazu napalmarekin
  Arrakasta ospatuko dugu!
  Eta neskek perlazko hortzekin distira egingo dute.
  Eta orduan Anyutak, bere behatz hutsez, lehergailudun ilar bat botako die mujahidinei. Eta talibanak norabide ezberdinetan sakabanatu egingo ditu, katutxoak bezala.
  Neskak hartu eta kantatu zuen:
  - Aintza Aberriari, aintza,
  Tankeak aurrera doaz...
  Bikinidun nesken zatiketak,
  Zorionak errusiar herriari!
  Alla-gorriak ere bizardun etsaiei tiro egiten die, mozten ditu eta abesten du:
  - Rusek barre egin zuen taliban honi,
  Adin guztietan, horregatik da Rus'!
  Eta neskak ere hartu eta limoi hiltzaile bat botako die mujahidinei behatz hutsez. Eta etsaiak norabide ezberdinetan barreiatzen ditu.
  Eta nola txistuka egiten duen biriketan.
  Dozena bat bele zur eta lur geratu ziren. Bihotzekoa izan zutenez, talibanen buru moztutako buruen gainera erori ziren, eta labankada jaso zuten. Horren ondoren, gudariak txio-txintxo egin zuen:
  - Gaia oso eztabaidagarria da hemen,
  Nik uste dut goi mailakoa izango dela!
  Talibanak ezagutzen ditut, garaituko ditugu
  Azken finean, gure gainean kerubin harro bat dago!
  Mariak, bikiniz jantzitako beste neska batek hartu eta txistu egin zuen. Eta oin biluziekin indar hiltzaile izugarria jaurti zuen etsaia, heriotzaren opari oso suntsitzailea. Borrokalari talibanak txikitu eta kuxkuxa egin zuen, hortzak agerian utziz:
  - Errusia inguruan laino handia dago,
  Eta taliban borrokalaria aberrira doa korrika!
  Olinpiar Jokoak neska heroi bat dira. Handia da eta, aldi berean, ilea marroi argia du. Gudariak luxuzko aldakak eta abdominal sendoak ditu, txokolate barrarekin hornituta daudenak. Beno, inork ezin dio aurre egin halako neska pizti bati.
  Eta hark, bere oin indartsu, gihartsu eta biluziekin, lehergailu bidoi oso bat altxatu eta talibanen aurka bota zuen. Eta upel hau abiadura handi eta hilgarriz joan zen. Eta nola eroriko den mujahidinen aurka, literalki hautsiz.
  Gerlari-heroiak pozez hartu eta kantatu zuen:
  Eta Murov- en gainean zerua zimurtuta dago,
  Argiaren egunsentia igotzen ari da...
  Ilya Murometsen alabak bezalakoak gara,
  Ez zen alferrik beren indarraz harrotu!
  . 7. KAPITULUA.
  Izan ere, askoz atseginagoa da talibanak borrokatzea eta hiltzea zure anai ukrainarrekin borrokatzea baino. Hemen uste dut denak ados egongo direla anaiak hiltzea bekatua dela. Eta Vladimir Putin dagoeneko irekita dago Errusiako tropetan - Vovka-Cain!
  Olympiak haserre kantatu zuen:
  Beno, zenbat anaia hil ditzakezu?
  Azken finean, sinets iezadazu, pertsona bat zorionerako jaio da...
  Amak ez dio semeari frontoira joaten uzten,
  Eta udan ere eguraldi txarra egiten du gerra garaian!
  Horren ondoren, neska heroikoak aire arnasa hartuko du biriketan eta txistu egingo du. Ehunka bele askok bihotzekoa dute berehala eta ahuldu egiten dira. Eta haien moko zorrotzek behera egiten dute hegan eta soldadu errusiarren posizioetan aurrera egiten duten talibanen garezurrak zulatzen dituzte.
  Olympiasek, beleak txistuka bota eta zur eta lur utziz, hartu eta txio egin zuen:
  Ta, ta, ta - apurrak jotzen ari dira,
  Hemen, han, hor - metrailadoreak jo zuen!
  Talibanen armada erabat garaituta dago,
  Eta inork ezin du nesken armada garaitu!
  Marusyak ere tiro egiten die aurrera doazen soldadu talibanei. Bere tenplea eta klase gorena erakusten du. Bere metrailadoreak mujahidinen maila osoak mozten ditu.
  Neskak heriotzaren opari hiltzaile bat botatzen du bere behatz hutsez. Borrokalari taliban asko kanporatzen ditu, eta kirrinka egiten du:
  - Gerra klasikoak,
  Hau neska bat oinutsik egotea da...
  Alabak eta semeak,
  Bihur ditzagun denak joko!
  Neska gudariak benetan ederrak dira.
  Matryonak, talibani tiro eginez eta behatz hutsez suntsitzeko opariak jaurtiz, txio egin zuen:
  - Aintza bikinidun neskei,
  Mujahidinak irabazi zituzten...
  Neskek aiztoak oinutsik dituzte,
  Horrela erasotzen dute bazkaltzeko!
  Gerri mehea eta luxuzko aldaka dituen neska batek tiro egiten die hurbiltzen diren talibani. Oso trebe eta zehaztasunez egiten du. Belarra mozten bezala mozten ditu eta abesten du:
  - Neska polka dantzatzen ari zen,
  Lehen orduetan belardian...
  Isatsa ezkerrera, buztana eskuinera
  Hau da polka Karabas!
  Eta orain gerlariak berriro opari hiltzaile bat botako dio etsaiari bere behatz hutsez. Eta taliban asko hilko ditu.
  Hona hemen Victoria eta Veronica borrokan. Bi neskak oso politak dira. Eta oso ondo jaurtitzen dute.
  Victoriak suntsitzeko opari bat bota zuen indar hilgarriaren orpo hutsarekin. Dushman asko urratu eta irrintzi egin zuen:
  - Dirua zorroan urtzen da,
  Kapitalak urtzen ari dira...
  Eta errusieraz -
  Diruak mana esan nahi du!
  Beste neska batek bere titi gorridun botoi bat sakatu zuen, ultrasoinu gorgarri bat piztu zuena, eta airetik hegan bidali zuen. Eta jada milaka bele erori ziren talibanen buru moztuetan. Eta ukabilka ditzagun.
  Neska ilegorriak kantatu zuen:
  Errusia mujahidinek erasotzen ari dira,
  Afganistanen asko daude...
  haien alde borrokatu ziren orduan Afganistanen ,
  Orain taliban izugarriak ezpata altxatu du!
  
  Baina oinutsik neskak ez dute amore ematen,
  Klase gorena erakutsiko dute...
  Biziki borrokatzen ari dira talibanen armadarekin,
  Eta espiritua begiz jo dute!
  Eta oin biluziekin gerlariak indar hiltzailez botako du suntsipenaren oparia. Eta denek beregandik lortzen dute.
  Alicek eta Angelikak talibani tiro egiten diete frankotiratzaile fusilekin. Eta oso zehaztasunez egiten dute. Eta halako zehaztasunarekin tiro egiten dute.
  Alicek hartu eta kantatu zuen:
  bat egongo da dushmanarentzat ,
  Egon osasuntsu...
  Neskak biluzik ibiltzen dira neguan!
  Eta mujahidinekin bizkarra hausten dute!
  Eta gudariek mihia erakutsi zuten berehala!
  Eta orduan Alicek jaurti zuen, botoia sakatu zuenean bularreko titi gorri bat erabiliz. Eta dozena bat taliban kanporatu zituen.
  Alicek hartu eta txio egin zuen, hortzak agerian utziz:
  - Aberriaren alde eta azkenerainoko askatasunaren alde,
  Neska oinutsik bikinitan
  Horrelako heroiak zarete...
  Bihotzak batera taupada eginez!
  Angelikak baieztatu zuen:
  - Joka ezazu batera! Hau ona da!
  Maria Kolesnikova iratxoen erreginak agindu aktibo eta oldarkorrak ematen ditu. Neska ausarta eta ausarta da.
  Etorkizuna eta gerra ikusten du, Errusia Tadjikistan talibanekin.
  Baina hau dena oso ederra da. Eta argi dago odoltsua eta oso borrokalaria izan zela. 2023ko udan talibanekin hasitako gerra areagotzen joan zen .
  Talibanen eta Errusiaren arteko gerrak jarraitu zuen. Afganistango biztanleria handia du, gazte asko - gose, haserre, oldarkorra.
  Eta Tadjikistanen ari dira borrokan, Errusiaren eskuak Ukrainako gerrarekin lotuta dauden bitartean, mundu gehienek onartzen duten bitartean.
  Eta talibanek horretaz baliatzen dira.
  Baina oso oinutsik eta neska ederrak borrokan ari dira Errusiako aldean. Borrokak olatuetan datoz.
  Natashak mujahidinei tiro egiten die. Dragoi-metraileta indartsu bat erabiltzen dute. Eta balak euria egiten ditu talibanen gainean.
  Eta erortzen dira, neskei sakatuz. Errusiako helikoptero bat eroriko da etxean egindako hegazkinaren aurkako pistola batetik. Talibanek tirokatu zuten. Egia da, ez daude neskak helikopteroan, gizonak baizik, eta ez dituzu bereziki pena ematen.
  Eta Natasha neska bat da eta bikinian oinutsik. Eta ia biluzik zaudenean, orduan inork ez zaitu eutsiko edo geldituko.
  Natashak suntsipenaren oparia bota zuen indar hiltzailez zizelatutako hanken oin biluziekin. Talibanak norabide ezberdinetan barreiatu zituen eta abestu zuen, perlazko hortzak agerian utziz:
  Hemen da negua, negua, negua,
  Bat-batean hasi zen...
  Amorruz miaketan, miaketan -
  Bihar hobea izango da
  Bihar, etzi, etzi!
  Eta orain urte berria da!
  Izan ere, Tadjikistanen elurra egin zuen Urte Berrian. Eta orain errusiar neskek oinutsik uzten dituzte elurretan, eta oso polita dirudi.
  Zoyak hartu eta kantatu zuen:
  Bat bi hiru -
  Garbitu zure prozesadoreak!
  Lau, zortzi bost,
  Goazen lapta jolastera!
  Eta neskak, oin biluziekin, indar hilgarriz jaurtiko du heriotzaren oparia.
  Zoyak hartu eta abestu zuen, hortzak agerian utziz:
  Bat bi hiru lau bost,
  Untxia paseatzera irten zen...
  Hona hemen neska bat korrika ateratzen
  Mujahid hiltzen du!
  Eta Zoyak hartu eta mihi luzea erakutsi zuen.
  Baina Agustinek ere eramaten du sua. Freskoagoa izan ezin den neska mota. Eta aplomb hilgarriz idazten du. Mujahidinak mozten ditu alferrikako zeremoniarik gabe. Horren ostean abesten hasten da;
  Atzealdea ezertarako balio ez badu -
  Ardura militarrak ez du lagunduko...
  Tira, sutsurik ez badago,
  Atzealdea etsaien bazkaria izango da!
  Eta Agustin ilegorriak deuseztatzearen oparia hartu eta botako du, bere behatz hutsez. Eta, egia esan, hainbeste dushman hautsiko ditu, beldurgarria besterik ez baita.
  Agustinek, noski, ez zuen kantatzeko aukera galdu:
  Biluzik egon naiz
  Zelaitik saltoka ari zen horrela!
  Zelaitik saltoka ari nintzen...
  Kulatskyk batera abestu zuen!
  Eta neskak zafiroz eta distiraz distiratzen duten begiak hartuko ditu. Eta bere begiak ederrak dira. Eta hizkuntza oso bihurria da. Eta hain bizkorra, eta hain groovy. Beno, laranja mamitsu bat balitz bezala da.
  Svetlana ere borrokan ari da. Eta bere behatz hutsez suntsitzeko opariak botatzen ditu. Hain hilgarriak eta suntsitzaileak direnak.
  Eta inguruan talibanek errusiar tanke bat hartu eta kanporatu zuten. Eta Errusiako armadako ibilgailua zatika hasi zen eta borroka-kitak eztanda egin zuen. Eta berriz ere gizonak hiltzen dira.
  Baina Svetlanak ez du gizon kiratsarik behar. Torturatu egin behar dira. Eta neskak hartu eta kantatu zuen:
  Gizonak, gizonak, gizonak,
  Animalia handiak besterik ez zarete
  Neskek hiltzen zaituztenean
  Hainbeste garbitzen dute lurra!
  Izan ere, talibanak piztiak dira.
  Neska scout eder bat harrapatu zuten behin. Bueno, hasteko, hartu eta tiraka igo zuten. Artikulazioak bihurritu zizkidaten besoetatik, eta hori oso mingarria zen.
  Ondoren, neskaren oin biluzietan zintzilikatu zituzten, orkatilak lotzen zizkiotenak. Eta orduan hartu eta sua piztu zioten zola biluzi eta dotorez kurbatuen azpian.
  Neska errusiarrak min handia zuen. Talibanek, takoiak frijitu aurretik, oinak olioz hartu eta lubrifikatu zizkioten. Eta horrela zola poliki-poliki erretzen zen, eta izugarri mingarria zen. Eta neskak intziri eta orro egin zuen. Eta talibanek bizkarrean eta alboetan ere kolpatu zuten azote batekin. Orduan, torturak areagotzea erabaki zuten. Hari bero bat atera eta edertasuna kolpatzen hasi ginen bizkarrean eta bularrean.
  Eta zein mingarria den. Batez ere talibanak neska errusiarren titi gorri-gorriekin bihurritzen hasi zirenean. Eta hainbeste negar egin zuen.
  Eta talibanen destakamenduko buruzagi nagusia zoratuta zegoen torturagatik. Eta urrezko hortzak agerian utzi zituen.
  Neska errusiarrak tu egin zuen erantzunez. Horren ondoren, oin biluziak hausten hasi ziren. Oso mingarria dena. Eta neska min ikaragarri eta jasangaitzetik pasatu zen.
  Baina talibanek torturatzen jarraitu zuten. Lehenik eta behin, neska konortera ekarri zuten izotz-ur ontzi bat isuriz. Eta gero sentsoreak eta elektrodoak jarri zizkioten gorputzean.
  Horren ostean, bi mutil dinamoan pedalei eragiten hasi ziren. Korronteak aurrera egin zuen eta neskak kikildu egin zuen infernuko minagatik. Eta hain zuzen ere gorputza denean
  Deskarga elektrikoak pasatzen dira , beldurgarria da, zaldi-talde hitza lasterka dabil. Eta benetan, edozein neskak ulu egingo du hemen.
  Eta mutilek pedalei buelta ematen diete, eta neska biluziak otso basati bat bezala ulu egiten du. Eta min handia dauka. Eta orroa, besterik gabe, jasanezina da.
  Eta korronteaz gain, talibanek errusiar neskaren takoiak ere frijitzen dituzte, jada babak handiz estaliak. Hari bero batekin bizkarrean ere jo ninduten. Eta amorruz eta atzerapenez jo zuten.
  Eta aldi berean irina handitu zuten. Neska luzatzen hasi ziren eta blokean gero eta pisu gehiago zintzilikatzen hasi ziren artikulazioak guztiz bihurritzeko.
  Taliban bidelapur nagusiak abesten zuen:
  Zer mina, zer mina
  Partiduaren puntuazioa hau izango da: bost - zero!
  Tira, zer har dezakezu basatiengandik? Horrelako neskak oso ankerkeriaz torturatzen zituzten, baina ez bereziki sofistikatuak. Artizarraren bularrean elektrodoak jartzen baziren ere, eta nola horren ondoren korronte bat jarriko zuten.
  Talibanak barbaroak dira. Beraz, Txinatik tanke armada oso bat erosi zuten drogekin lortutako diruarekin. Izan ere, Txina Errusiaren aliatu eta laguna da.
  Eta talibanek etsaiari eraso zioten tankeekin.
  Baina haien aurka lau neska errusiar daude T-95 batean. Oinutsik eta bikinitan daude noski.
  Eta zer?
  Elizabethek mujahidinei tiro egin zien bere behatz hutsez eta txio egin zuen:
  - Aintza Elefanteen Aberriari!
  Catherinek ere kolpea eman zien talibanei, bere takoi biluzi eta biribila erabiliz eta galdetu zuen:
  - Zein da elefanteen aberria?
  Elizabethek, hortzak agerian utziz, erantzun zuen:
  -Noski, Errusia!
  Catherinek barre egin zuen eta erantzun zuen:
  - India zela uste nuen!
  Elenak dushmanak jo zituen bere bularreko titi gorritxoaren laguntzaz, bularra kendu eta kirrinka egin aurretik:
  - Elefanteen aberria Afrika zela uste nuen!
  Euphrosyne-k takoi biluzi eta biribilekin pedalei sakatu eta kantatu zuen:
  - Haur txikiak,
  Inola ere ez...
  Ez joan Afrikara paseatzera...
  Afrikan marrazoak daude, Afrikan gorilak,
  Afrikan krokodilo handiak daude!
  Eta lau neskatxak oinutsik, bular biluziekin, titi gorrixka distiratsuekin, kantatzen zuten:
  Hozka egingo dizute
  Irabiatu eta kolpatu...
  Haurrak ez dira Afrikan paseo bat ematera joaten!
  Afrikan lapur bat dago
  Afrikan gaizto bat dago
  Afrikan Barmaley ikaragarria dago!
  Hozka egingo dizu
  Irabiatu eta kolpatu...
  Haurrak ez dira Afrikara paseatzera joaten,
  Afrikan amesgaizto bat da,
  Gaizkile eroa
  Barmaley bat-batean agertu zen bertan!
  Afrikan zehar korrika dabil eta haurrak jaten ditu!
  Bai umeak! Bai umeak!
  Barrea barrea da, baina talibanek hamalau urteko mutil errusiar bat harrapatu zutenean , serio hartu zuten. Lehenik eta behin, biluztu egin zuten eta kotxean lotu zuten.
  Orduan, dushman turbantea eta bizar batekin nerabearen gorputz biluzi eta gihartsua erretzen hasi zen burdin bero batekin haga batekin.
  Orduan talibanek borreroak burdinazko izar gori bat ekarri zuen mutilaren bular hutsera eta hari estutu zion.
  Mutilak garrasi egin zuen min izugarriarekin eta konortea galdu zuen. Horren ondoren, mutila bere onera ekarri zuten. Eta haren oin biluziak, ia haurtxoak, estutu zizkioten. Eta blokeko kakoetan pisuak zintzilikatzen hasi ziren. Eta oso mingarria izan zen. Mutilaren gorputz gaztea asko luzatu zen, eta mutilak literalki intziri egin zuen .
  Errusiako mutilak torturatzen jarraitu zuen. Lubrikatu zure oinen zola biluziak olioz. Eta gero su bat piztu zuten haien azpian.
  Eta nola mutilak garrasi basati egin zuen ondoren. Bai, oso mingarria izan zen.
  Mutilak oihuka jarraitu zuen eta talibanek azote batekin kolpatu zuten.
  Orduan mutila saihetsetik heldu zioten kakoekin. Eta berriz ere erabat irauli zuten.
  Horren ostean, talibanek kantatu zuten:
  Infidel guztiak suntsitu egingo ditugu,
  Izan daitezela nerabeak...
  Hona hemen gure gainean kerubin bat,
  Denak jarriko ditugu taula gainean!
  Horren ondoren, Errusiako mutila pinza beroekin hautsi zuten, oin biluzietan behatz guztiak. Eta talibanek poliki-poliki egin zuten, mutiko politari ahalik eta min gehien eragiteko . Eta orduan hasi ziren gerlari gaztearen saihetsak hausten, pintza zuriz.
  Beraz, hautsi zizkioten, mutilari saihets oso bat ere geratu ez zedin. Eta mutila shock minez hil zen.
  Hil aurretik, mujahidinek nerabearen pilotak birrindu zituzten. Eta oso mingarria izan zen.
  Bien bitartean, Anastasia Witcherrek talibanei eraso egin zien eraso hegazkinekin. Suziriak erabiltzen zituen. Joystickaren botoiak sakatu zituen behatz hutsez eta kantatu zuen:
  Gero eta gorago eta gorago
  Führer-ak sudurra altxatu zuen...
  Batzuetan gure teilatuak lehertzen dira,
  Hala ere, talibanek ez dira heldu!
  Akulina Orlovak ere aurkaria jotzen du. Oso zehaztasunez egiten du hori, eta bere bularreko titia gorrixka erabiltzen du botoia sakatzeko. Eta Errusiako eraso-hegazkin bat lehertu da inguruan. Eta pozik zegoen talibanen hiltzaile opariarekin. Baliteke Txinan egindako zerbait. Eta guztiz izorratuko zaitu.
  Akulinak kantatu zuen:
  - Gizon bat zuzenean hilkutxara joaten bada,
  Bizitza zaintzen beraz...
  Izan zaitez neska oinutsik!
  Eta gudariak barre eta barre egingo du. Noski, negua izan arren, neskaren oinek ez dute oinetakorik ezagutzen. Eta bere takoiak biribilak dira eta literalki distira. Neska hau super besterik ez da.
  Eta bere bularretako titiak gorri-gorriak dira eta distiratsuak dira elizetako goialdeak bezala. Hau neska borrokalaria da, nolabait esateko.
  Bai, ez ditu gizonak gustatzen. Nahiz eta gustura erabiltzen duen bere mihia atseginerako. Benetan polita da zure titi gorritxoak beste neska baten marrubi titiekin ukitzea. Handia egiteko.
  Akulinak hartu eta kantatu zuen:
  Neska oinutsi honi buruz
  Ezin nuen ahaztu...
  Espaloiko harriak ziruditen
  Oin samurren azala oinazetzen dute!
  Eta Akulinak zafirozko begiak hartu eta bilduko ditu.
  Hemen maila eta klase goreneko neska bat da.
  Eta Margarita Magnitnaya ere pilotua da. Bi neskek elkarren aurrean etzanda eta titiak ukitzea maite dute, errubiak bezala dirdira.
  Hala ere, ez dituzte gizonak ere alde batera uzten.
  Beno, bitartean, Margaritak hartu eta indar hilgarri handiz joko ditu mujahidinak.
  Orduan abestuko du:
  Ai zer hankak!
  Zein ona...
  Ez izan beldurrik, haurra
  Idatzi zure telefono zenbakia!
  Eta Margaritak mihia erakutsiko du. Oso neska borrokalaria da.
  Eta bere behatz biluziak heriotzaren opari hiltzaileak bidaltzen ditu.
  Akulina Orlovak barrez kantatu zuen:
  - Margarita, leihoa zabalik dago,
  Margarita, gogoratzen zara nola gertatu zen dena!
  Anastasia Witchakovak baietz egin zuen:
  - Bai emakumeak! Dena egin dezakegu eta gure etsaiak guztiz ezabatuko ditugu!
  Eta neskek koruan abesten zuten:
  Gure armada indartsua da
  Mundua babesten du...
  Talibanek aurrera dezatela
  Haien neska hiltzen ari dira!
  Adibidez, Fedorak ere borroka egiten du. Mujahidinei mortero bat botatzen die. Eta izorratzen badu, inori ez zaio asko irudituko. Talibanek bizar luzea eta burua moztua badute ere.
  Fedorak oin biluziak lokatzetan zigilatu eta abesten du:
  Ikusten al duzu eklipse bat zeruan?
  Surfaren ikur ikaragarria...
  Hego beltzak munduan zehar
  Ulu kosmiko artaldeak!
  Sirafima beste neska batek bonba hiltzaile bat bota zuen bere behatz hutsez eta talibanen masa hautsi zuen eta esan zuen:
  Talibanak - madarikazioa igotzen da,
  Talibanak - erabateko heriotza...
  Talibanak eta hildako erregimentuak!
  Talibanak eroa gidatzen ari dira!
  Talibanak!
  Eta Serafimak txistu bat hartuko du ahoan, eta nola jotzen duen beleek zokoratu eta mokoz mujahidinen buruak zulatuko dituzte.
  Neskak, esan behar dut, oso bikainak eta ederrak direla.
  Eta orain ikus dezakezue nola talibanek su eman zioten Errusiako munizio biltegi bati. Erretzen hasi zen eta obusak indar hilgarriz lehertu ziren. Talibanek orro eta poztu egiten dira.
  Baina zeruko neskak mujahidinekin izorratzen ari dira. Eta Albina eta Alvina zeruan nola agertu ziren ikus dezakezu.
  Bi neska ilehoriak harrigarriak dira. Eta zoragarri ederra. Eta noski, oinutsik eta kulero meheak bakarrik jantzita.
  Hauek maila goreneko emakumeak dira, demagun. Eta zer egiteko gai diren, denek ez dute errepikatzeko gai.
  Eta gudariak, izan ere, hiltzen hasten badira, ezin izango dituzu gelditu.
  Albinak indar suntsitzaile izugarriko suziria jaurti zuen hegazkinetik. Eta talibanen armadako bunkerra apurtu zuen, eta ondoren abestu zuen:
  - Munduko indartsuena naiz,
  Oin biluziak ere, titi biluziak...
  Busti ditzagun talibanak komunean,
  Ezin dugu ahul egon!
  Alvinak heriotzaren opariak bidaltzen jarraitzen du bere behatzak erabiliz. Eta mujahidinak hil, hartu eta kantatu zuen:
  - Neska politak ditugu,
  Edertasuna besterik ez dute esaten...
  Zvonitz Komsomol kideen ahots txikia ,
  Badator udaberri ekaitztsua!
  Eta bi neskek hartuko dute eta biriketan abestuko dute:
  Utz nazazu Himalayara joaten
  Utz nazazu betirako
  Bestela ulu egingo dut, edo zaunka egingo dut,
  Bestela norbait jango dut!
  Eta neska kukurrukutsu hasi besterik ez dago. Eta oso polita eta xarmagarria dela uste du. Eta garrasi egiten duzunean - Kukareku - benetan beldurgarria da.
  Neskek, berriz, hartu eta tiro astunetatik hasi ziren, eta horrek inpresioa egiten du. Eta hain zehatz tiro egiten dute.
  Vivola neskak abesten zuen, hortzak kulunkatuz eta etsaiei tiro zehatza eginez:
  - Munduko neskarik indartsuena naiz,
  Maite dut gizonengandik perfekzioa miazkatzea...
  Soldaduek ez dakite emankizun polita,
  Non neskari kolpe txiki bat ematea ahaztu zitzaion!
  Eta gudariak barre egingo du. Bai, edertasunek badakite dushmanak itotzen.
  Eta egia esateko, burusoil bati adarrak eta ezaugarriak hausteko gai dira.
  Beraz, saiatu halako edertasunen aurka egiten.
  Talibanez ere hitz egiten du Nicolettak. Oso neska borrokalaria eta oldarkorra da. Eta barre egiten duenean, badirudi ero bortitz baten barrea dela .
  Nicoletak hortzak erakutsi eta orro egiten du:
  Lapurrak gara, wow,
  Lapurrak, lapurrak!
  Bang , bang eta hilda zaude,
  Hila, hila!
  Eta neskak mihiarekin airea miazkatuko du. Eta zein polita den beste neska baten titi gorritxoa miazkatzea. Eta hain distiratsu eta distiratsu ditu errubiekin.
  Nicoletak barre eta txio egin zuen:
  - Aintza espazioko piratei!
  Beste lekuetako neskak ere haserre zeuden. Eta orduan suziriak erori ziren talibanen posizioetan. Aurorak askatu zuen bere bularreko titi gorritxoak erabiliz, botoiak sakatzeko erabiltzen zirenak.
  Eta suziriak hegan egin zuten. Eta mujahidinak orroka ari dira.
  Hona hemen beste Komsomoleko kide bat torturatzen ari dena. Zalantzarik gabe, gasolinaz zikindutako kotoia sartu zitzaion behatz biluzien artean. Eta gehiagorik gabe hartu eta su eman zioten.
  Kotoia su hartu zuen. Eta neskak hartu eta orro egingo du. Eta orduan bularrak hartu eta haga gori bat sartu zion titi gorritxoan. Eta neska literalki minez lehertu zen .
  Eta talibanak barre egiten ari dira. Noski, behatzak apurtzea ere maite dute. Mujahidinetako batek neskaren takoi biribila biluzi ere erre zuen beroagatik burdin zuri batekin . Eta funtzionatu zuen. Neskak bat-batean garrasi egingo du izu basatiarekin.
  Alicek frankotiratzaile baten bidez ikusi zuen. Gertuago begiratu nuen. Hartu eta ezarri nuen, eta erokeria bezala zegoen. Eta balak hiltzaileak urdailean joko du borreroa. Eta min basatiarekin garrasi egingo du eta zimurtzen hasiko da. Eta neskak hartu eta kantatu zuen:
  Ontasunaren aingeruak,
  Bi hego zuri munduan zehar
  Bada herrialde bat nonbait
  Non Svarog bera idolo bihurtu zen!
  Angelikak ere tiro egin zuen, eta oso zehatz, torturatzaileari eskrotoan joz. Berak ere garrasi egingo du ondo zuzendutako kolpe batetik. Horrela lortu zuten borreroek.
  Eta neskek abesten zuten:
  Borrero gaiztoak,
  Zigor krudel bat zain...
  Kandela asko ditugu
  Jende handia erasotzen ari da!
  Eta neskak amorruz eta zehaztasunez tiroka hasi ziren. Eta talibanak kanporatu. Deabruak ezingo lioke horrelako neskei aurre egin.
  Alicek burrunba egiten du etsaiari tiro egiten dion bitartean:
  Zure patua orekan dago,
  Ausardiaz beteriko etsaiak...
  Baina Jainkoari eskerrak lagunak ditut
  Baina Jainkoari eskerrak lagunak ditut!
  Eta Jainkoari eskerrak lagun, badaude ezpatak!
  Eta Angelikak, talibanei tiro egiten jarraitu eta hiltzen, txiokatu zuen:
  - Zure laguna odoletan ari denean,
  Azkenera arte zapalduta...
  Ez nazazu lagun deitu
  Ez koldarrik ez gezurtirik!
  Orduan neskak oin biluziekin granada bat hartu eta jaurti zuen indar hilgarriz. Eta talibanak puskatu zituen. Mujahidinen buru moztuak atera ziren.
  Angelikak hartu eta kantatu zuen:
  etengabe bonbardatzen dute ,
  Pena lotsarik gabe...
  Putin portaera arraroa delako,
  Herri osoa hiltzen ari da!
  Alicek, talibanei tiro egin eta haiei ukabilkada emanez, hartu eta ohartu zuen, hautsak txutuz:
  - Errusia honetan une zoragarria dago,
  Erraz asmatzen ez dena da bufoia nor den eta nor den presidentea!
  Gerlari ilegorriak barre egin zuen eta adierazi zuen:
  - Horrela gertatzen da - oso astakeria da espioi bat presidente izatea!
  Eta bi neskek berriz ere su-korronteak bota zituzten talibanen gainean. Eta oso zehaztasunez egin zuten. Eta haien jaurtiketak mujahidinak jo zituzten.
  Eta beste leku batean beste neska batzuk borrokan ari ziren. Eta gainera, noski, oinutsik, eta ia biluzik.
  Alenkak, esaterako, bazooka bat bota zuen bere bularreko titia gorrixka erabiliz. Borrokalari taliban bat eta haren kideetako hainbat zulatu zituen.
  Ondoren, txiokatu zuen:
  - Orain berriz desfilean gaude,
  Ez gaude bide beretik bidelapur
  Neska oinutsen brigada bat gara,
  Ladaren argia gurekin aurrera!
  Eta gudariak orpo hutsarekin suntsipen-opari bat botako du. Eta mujahidin masa bat hautsiko du.
  Hemengo emakumeak politak dira. Olga ere talibanen aurka tiro egiten ari da. Hauek dira mujahidinak aurrera doazenak. Kate lodietan erasotzen dute. Eta neskek mozten dituzte zeremoniarik gabe.
  Olgak txupinazoa jaurti zuen bere marrubi titia erabiliz. Taliban asko kanporatu zituen eta kantatu zuen:
  - Gure arima, gure bihotza emango dugu,
  Gure aberri santua gara...
  Zutik eta irabaziko dugu -
  Eta ez gara gure bizitzaz damutuko!
  . 8. KAPITULUA.
  Eta neskak suntsipenaren oparia botako die mujahidinei indar hiltzaileko oin biluziekin.
  Eta zein handia den neskentzat. Nola garaitu zituzten talibanak.
  Veronica ere borrokatzen da. Neskak bularreko titiak erabiltzen ditu tiro egiterakoan.
  Eta ondorioz, dushman asko suntsitu ziren. Eta gerlariak bere biriken goialdean garrasi egiten du:
  - Munduko indartsuena naiz,
  Talibanak ito ditzaket...
  Hil dushmanak komunean,
  Jolasaren itxura jarriko dugu!
  Eta Veronicak hartu eta izorratu egingo du...
  Anna gerlaria berarekin dago. Eta mujahidinak suntsitzen ditu. Jakina, neskak kuleroak bakarrik daramatza. Praktikoa da. Eta kuleroak oso meheak dira eta ez dute ezer ezkutatzen.
  Anna gerlariak su egiten du, bere aurkariak moztuz. Bere ilea gorria da, eta neskak beraiek kosmosaren argi gorena besterik ez dira.
  Eta Annak, behatz hutsez, heriotzaren opariak botatzen ditu, talibanak berehala garaitzen dituztenak.
  Gerlariek garrasi egiten dute biriken goialdean:
  - Mujahidinak sasian daude,
  Etsaiak erregimentua aurrera eraman zuen...
  Neskek garaipenaren ezagutza daramate,
  Talibanek etsaitasunarekin egingo dute topo!
  
  Txerri azala jango dute,
  Etsaia garaitua izango da...
  Neska oinutsik borrokan
  Ederren ukabila indartsua da!
  Eta gudariak hartu eta jipoitu egingo zaitu, bere bularreko titia gorrixka erabiliz borrokan.
  Eta esan dezagun oso polita dela!
  Neska gorri eder bat. Eta gizonak maite ditu. Batez ere mihiarekin lan egiteko, pultsatu eta jade hagatxo horiekin.
  Hau zapore eta plazer bikaina da!
  Beraz, Annak hartu eta orro egin zuen bere biriketan:
  - Herria lurrera botatzeko agindua eman zen,
  Grad salboek mendiak suntsitzen dituzte...
  Burusoila zuen Fuhrer-ak Afganistanen jo zuen .
  Eta utz gaitezen infernuarekin hitz egiteari!
  Eta neskak barre eta barre egingo du. Eta bere barrea kanpaien jotzea bezalakoa da.
  Neskak ilusioz beteta daude. Malvina ere borrokan ari da. Jakina, neskari ez zaio axola titi gorritxoa erabiltzea. Eta aldi berean edertasunak ere abesten du
  Eta hau gertatu zen -
  Soldaduak eskatu ez zuena!
  Tribu gaizto bat sartu da,
  Infernuko indar ilun asko!
  
  Deabru beltzak lotsagabeak dira,
  Ihes hondo honetatik!
  Hemen sastakaiak dituzte eskuetan -
  Abestiak uluka - ez urretxindorra!
  
  Metrailadoreak infanteria zapaldu zuen -
  Hautsitako morteroetatik kea!
  Konpainia bat bota zuten berehala,
  cuirassierren armadurak ez zuen lagundu!
  
  Taldeak ez du hiltzeko gogorik,
  Sinets iezadazu, infernua ez da resort bat!
  Eta maskorrek bunkerrak suntsitzen dituzte,
  Haien goiaingeruak goitik jotzen ditu!
  
  Deabruak bere zuloetan sartzen dira aldi berean,
  Napalmarekin eta sufrez erretzen ditugu!
  Mendiak ere urtzen dira,
  Gure inguruko guztiak desagerrarazten ari dira!
  
  Baina ez pentsa bakarrik
  Etsaia ura bezalakoa dela!
  Hazkundearen gailur erraldoia,
  Unibertsoko erregea Satan!
  
  Hona hemen bere suzko arnasa,
  Kerubinak berehala erretzen du!
  Eta Jainkoaren bandera erori zen,
  Baina uste dugu, irabaziko dugula!
  
  Pixka bat igo ginen aldapan
  Eta bataiatu gaitezen!
  Bidean murgilduta,
  Jainko jakintsuaren semeak!
  
  Eta orain erasora korrika egiten dugu,
  Oihu hurra, trumoiak!
  Zenbat entzuten dituzu, ordea, zinak,
  Baina madarikatuak kabinak - suntsipena!
  Hori zen Margarita Kolesnikovaren ikuspegia, eta dena hasi zen talibanek 2023ko ekainaren 22an bat-batean Tadjikistani eraso zutela eta Errusiak bi frontetan borrokatu behar izan zuela, bere indarrak Ukrainako frontetik desbideratuz . Eta zer hobe dushmanekin borrokatzea anaia eslaviarrak elkar hiltzea baino?
  Baina bere munduan, Maria Kolesnikovak beste arazo batzuk konpondu behar izan zituen. Oso serioa ere bai. Agindu tropei ongiak gaizkiari aurre egiten dionean. Nola izan zen jendea bibotedun eta burusoilaren diktadorearen aurka altxatu zenean, eta hartz gaizto eta itsusietatik bere elfo ederrak babesten zituenean.
  kantatzen zuen bezala:
  Maitasuna eta heriotza,
  Ongia eta gaiztoa...
  Zer da santua, zer da bekatua,
  Ez dago ulertzea helburu...
  Maitasuna eta heriotza,
  Ona eta gaiztoa,
  Eta aukera ematen zaigu,
  Gauza bakarra!
  Iratxoak alde batetik borrokatu ziren, eta orkoak bestetik.
  Neska iratxoek heroismo serioa erakutsi zuten izaki iletsuekin borrokatzean.
  Hemen tricolor orrazkera duten edertasunak orkoak hartu zituzten.
  Neskek metrailadoreak jaurti zizkieten hartz iletsuei. Moztu zituzten alferrikako zeremoniarik gabe eta hilkutxa sartu zituzten.
  Aldi berean, neskek eta iratxoen klanek heriotza-opari hiltzaileak bota zizkieten etsaiei oin hutsez. Literalki orkoak puskatu zituzten.
  Eta gudariek kantatu zuten:
  Lagun bat bat-batean agertzen bada
  Hau orko gaizto eta iletsua da...
  Iratxoaren begirada irten zen orduan,
  Hil dadila Fuhrer burusoila!
  Eta gerlariek barre egin zuten berriro, perlazko hortzak boliz distira erakutsiz.
  Hemen iratxoak borrokan ari dira berriro, eta oin biluziekin suntsipenerako opari indartsu eta hilgarriak botatzen ari dira.
  Aldi berean, edertasunek modu aktiboan eta oldarkorra egiten dute metrailadoreekin. Eta ilusio handiz egiten dute.
  Iratxoetako batek bazooka botoia sakatu zuen bere bular gorridun titiarekin. Heriotzaren opari hiltzailea bota zuen. Eta orko masa bat apurtu zuen.
  Hauek neskak dira, guztiak oinutsik eta bikiniz jantzita.
  Eta noski iratxoek berriro abesten dute;
  Herri handia, indartsua, sakratua,
  Ez dago distira gehiago zeru urdinaren azpian!
  Jainko Ahalguztidunak eman digu betirako -
  Mugarik gabeko argia, Elfo goratua!
  
  Munduak ez du inoiz halako botererik ikusi, inoiz ez daki
  Beraz, harro zapal ditzagun espazio zabalak!
  Unibertsoko edozein izarrek abesten dizu,
  Elfoa pozik egon dadila gurekin!
  
  Azken finean, hau da gure aberria, halako patua da,
  Agindu gai guztien espazioa!
  Gutako edonork, sinets iezadazu, nahi luke hau,
  Inongo zentzugabekeriarik gabe, emakumeen sineskeriak!
  
  Goiaingeruek beren tronpeta indartsua jotzen dute,
  Biziki goraipatzen dute gure armaden martxa!
  Eta etsaiak liztor baten hilkutxan aurkituko du bere patua,
  Eta ez jaso zergak eta tributuak!
  
  Hau da gure aberria, sinets iezadazu, bertan dagoen guztia ederra da,
  Unibertso osoa buelta eman zuen ahaleginik gabe!
  Neska politak beren txirikorten pisua pisatzen ,
  Kolpe gogorra nahi du!
  
  Aberria amaren begi urdinen itxura da,
  Bere eskua maitagarria eta harrizkoa da!
  Eta aurkaria hiltzen duzu, gaztea, balarekin -
  Sugarra distiratsuago erre dadila zure bihotzean!
  
  Aberri mugagabeari, egin zina,
  Noski, zuretzat ere ona da!
  Nahiz eta guduaren amorruan odol jario bat isurtzen den,
  Etsaiak ordaina jasoko du orain!
  
  Armak eta ausardia hain aleazio indartsua dira,
  Gaiztoak ezin du gainditu!
  Azkar hegan egin nuen bonbekin hegazkin batean,
  Eta eztanda egiten duenean, euria botatzen du leihoetan!
  
  Baina agintariaren agindua - hegan mutila Martera -
  Espazioa instalatzeko garaia da!
  Eta martzianoaren harrokeriak gogor egingo dio begietan,
  Orduan Pluton haratago ikusiko dugu!
  
  Goazen espazioaren gailurrera, unibertsoaren ertza ikusiz,
  Hau da gure giza patua!
  Eta horregatik, mutiko, ausartu balentriak egitera,
  Azken finean, jakin ezazu saria irabazitako negozioa dela!
  Eta neskek hartuko dute, eta berriro oin biluziekin heriotzaren oparia botako dute.
  Eta moz ditzagun aurrera doazen orkoak metrailaz. Gudariak edertasuna dira. Eta nesken takoi hutsek suntsipen hilgarriaren opariak botatzen dituzte. Eta oso azkar eta oldarkor egiten dute.
  Eta oso gorri eta marrubizko titiak dituzte. Eta haien bularrak hain lurrintsuak dira. Iratxo gazteek mihiarekin miazkatzen dituzte eta ezti gozoarekin erotu egiten dira.
  A ze klasea!
  Iratxoetako batek oihukatzen du bere bustoa agerian utziz:
  -Zurpatu halako bular bat,
  Eta ahaztu orkoak!
  Eta gudariak hartu eta bere gorputzarekin bira egingo du.
  Eta beste iratxo batek bere bularrean titi gorrixka batekin estutzen du. Eta heriotzaren dohainak indar hilgarriz erreakzionatuko du. Eta benetan izorratzen badu, orduan maiuskulaz hartu eta izorratu egingo du.
  Iratxoek irrintzi eta oihu egiten dute:
  - Munduko indartsuenak gara,
  Busti orko guztiak komunean...
  Ez nuen porridge iletsua jan -
  Kontuan hartu ontzian duten lekua!
  Eta hemen berriro neskak joystick botoiak sakatzen ditu titi gorridunekin eta orkoak jotzen ditu berunezko euriarekin.
  Horren ostean iratxo oinutsen batailoi oso bat hasi zen abesten;
  Maitasunaren ituna sendoa, antzinakoa, eman zen
  Jaunaren zigilu amaigabe eta garbia!
  Batzuk otoitzean, eta besteak tabernetan,
  Batzuk goian, besteak heriotzaren zain!
  
  Nire neska-laguna eta ni nahiko pozik gaude orain -
  Bera da nire argia, eta basoaren itzal gozoa!
  kerubinek gure bidea bedeinkatzen dute,
  Zilar azpian belusezko itzal leuna dago!
  
  Bide asko zapaldu ditugu,
  Ahalguztidun maite zaitut bihotz osoz!
  Ilehori bikainak sortu dituzulako,
  Zergatik ez duzu errublo baten truke grazia ematen!
  
  Patuak batzuetan dadoa botatzen badu ere,
  Oso egoera tristea izan daiteke!
  Azken finean, hainbeste jende haserre irakiten ari da,
  Eta ilunabarreko ur-jauzitik odola isurtzen da!
  
  Azken finean, gereziak ez dira beti maiatzean loratzen,
  Berotasuna eta euri zaparrada dago!
  Eta maitaleen haragia oinazetuz,
  Ero gaiztoak zalantzarik gabe jaten du!
  
  Eta ez da gerra teilatu gainean dolua dena -
  Okerragoak izan daitezke, ehun aldiz txarragoak!
  Soroak saguek azkar hazten zituztenean,
  Gaixotasun sorta osoa dagoenean!
  
  Zergatik Jaunak hainbeste oinazetzen ditu umeak?
  Azken finean, hau broma bat da - bizi zarela esan nahi du!
  Eta zergatik da errugabea ere pobrea?
  Eta zergatik dakar gezurretan arrakasta?
  
  Gure mundua Janus bezalakoa da, oso alde askotakoa,
  Harengan maltzurkeriaren ertzak ez dira batere arraroak!
  Baina izaera basatia murriztu behar da,
  Dissipazioa eta bekatuak gainditzeko!
  
  Beste aldetik bada ere; santutasuna aspertzea da,
  Bihurgunerik gabeko mundua hutsa da!
  Eta alferrik igorri zuela Jainkoa oinazeetara,
  Bertako semea - Kristo Jauna!
  Neskek abesten zuten, eta orkoak alde egiten saiatu ziren. Neskak ez dira hain sinpleak.
  Hona hemen iratxoak flamethrower tankeak jaurtitzen. Enbor zabaleko erraldoi hauek mugitzen ari dira.
  Eta gerlariek behatz hutsez kontrolatzen dituzte. Eta orko posizioak suzko napalmarekin gainezkatzen dituzte. Hauek dira hemengo neska borrokalari eta oldarkorrak.
  Eta berariaz hartz iletsuak erretzen ditu. Neskek, noski, titi errubiak erabiltzen dituzte tiro egiterakoan.
  Eta hortzak biluztu dituzte, ispiluaren argia ematen dutenak.
  Eta gudariek poz-pozik egin zuten irrintzi. Tankak gora egiten hasi zirenean, erre ditzagun orkoak. Eta horda ilunak kanporatzen dituen benetako gudu-kate bat bezala mugitzen dira.
  Neskek iratxoek erantzun moduan abesten dute;
  Lira zoragarriaren soinuak, oihartzunak,
  Kantatzen dut, ausarta, ez naiz isilik!
  Borroka-ukabila ez da argizarizkoa,
  Argia bilatzen saiatzen gara - izpiaren bidea!
  
  Jainkoak gaixotasuna duten pertsonak oinazetzen ditu -
  Infernuko suak erre zituen bekatariak!
  Ahalguztiduna lagun bihurtzea nahi dut,
  Hain gogorra izan ez dadin!
  
  Kristo etorriko da, noski, laster,
  Tristura desagertuko al da orduan, sinistu?
  Ez itsutu zure begietako amorruak,
  Bekatua, askatasuna, pena ere bai!
  
  Ez dut lerroan ibili nahi -
  Ez dut bekaturik izan nahi!
  Ekintza maltzurrak hobeak dira
  Zer da aspertze argitsurik gabeko haria!
  
  Paradisuan gerrarik ez dela egongo esan zuen,
  Eta bekatua desagertuko da, txarra guztiontzat!
  Baina zertarako dira patuak?
  Aldaketa berrien gosez gaude!
  
  Betiko bizitzeko - ondo ezagutu hau,
  Baina bekaturik gabe bizitzea landaretzea da!
  Zaldunak gerra sutsuki maite izango du,
  Azken finean, armada borrokatzera doa!
  
  Aberria, soldadu baten aberria,
  Zuzia eskuetan dauka - martxa!
  Munstro zikinen ordaina,
  Gerlari bat emango diezu hortzetan!
  
  Buka dezagun borroka festa eskuzabal batekin,
  Goazen mokadutxo bat, trago bat - dantza dezagun!
  Azken finean, gure zaldunak hilezkorrak dira,
  Eta hitza ez da bekainan jotzen, begian baizik!
  
  Hala ere, zer egin mundu baketsu batean?
  Jauregi bat eraiki dezakezu bertan!
  Eta zerbitzua lirari eskaini,
  Erramu koroa jasota!
  
  Baina beste mundu batzuk daude - jakin,
  Non gerlariak ere hazten diren!
  Mutikoak tanke bat marrazten du mahai gainean,
  Zer gertatzen da atzerritarrak guregana etortzen badira?
  
  Ez saiatu lasaitzen
  Indartu zure muskuluak, mantendu zure gogoa indartsu!
  Iratxo denok dakigu borrokatzen,
  Goiaingerua bat-batean lo hartu zuenean!
  Horrela abestu zuten neskek eta erakutsi zuten euren klase bikaina eta benetako borrokarako gogoa.
  Baina iratxoek hatz biluziak hartu eta orkoei suntsitzeko opari suntsitzaileak botatzen hasi ziren. Eta ilusio handiz egin zuten.
  Aldi berean, neskek metrailetatik zirriborrak egiten zituzten. Eta mihia erakutsi zuten.
  Gizon gutxi dauden munduan, neskek bereziki zaindu egiten dute itxurarekin eta mutilen alde borrokatzen dute.
  Askotan bortxatzen dituzte eta beren klase bikaina erakusten dute.
  Hauek dira neska borrokalariak eta gogorrak.
  Eta noski, nola ez dute abesten;
  Ilargiaren azpian izaki desberdinak bakarrik daude,
  Batzuk adarrak dituzte, beste batzuk haize-aurpegiak!
  Satan Handiak sortu zuena,
  Hainbat mota, mota, klase, kasta!
  
  Zertara etorri gara, Elfi zaldunok?
  Maitagarrien ipuina gudariek konkisten hasi zela!
  Urrutian bakarrik ikusten zena
  Orain Errusiako armada oinetan zapaltzen ari da!
  
  Lurpeko trolen domeinua infernua da,
  Hortik gaixotasunak bidaltzen dizkiete jendeari!
  Baina gudari elfoak izurritea zabaltzen ari dira,
  Ez ditzagun gure seme-alabak lurperatu!
  
  Zergatik joan zinen orduan ibilaldi bat?
  Bai, gaiztoek Viryrako bide argia itxi dute !
  Horregatik, semeak hil arte borrokatzen dira -
  Nire santuari, Elfiari harmonia ematen diona!
  
  Hil eta paradisua lor dezaten -
  Orduan, giza mundura berpiztuta, itzuli ziren!
  Eta haserrearen moldea sutan erretzen duzu,
  Napalmak eta balak ez gaituzte geldituko!
  
  Amildegi ilunean azti ikaragarri bat dago,
  Miji bat bidali zuen - enborra altzairua baino indartsuagoa da!
  Baina Ahalguztidunak infernua hausteko agindu zuen,
  Zure gainetik esparru guztietako buruzagia dago, Stalin kamarada!
  
  Atzerriko boiarrak irabaziko ditugu -
  Eta uztarriko sabel lodiko deabruak irauliko ditugu!
  Horregatik behar dut opari militar bat,
  Erasotzaileak odolarekin piku bat jan dezan!
  
  Baina iratxoak osorik jaso zuen,
  Askatu beste mundua!
  Eta Jainkoaren opariaren kopa bete da orain,
  Eta gizakia ez da zerurako arrotza!
  
  Edan dezagun kopa bat ezti eta kanta dezagun
  Soldadu baten ausardiaz eta balentriaz!
  Ausardiaz ezpataz lortutakoa,
  Beharrezkoa da anaiak lerroetan iraunaraztea!
  Oso oldarkorrak dira eta oso oinutsik, neska takoi arrosa eta biribilekin.
  Eta orko hauek mozten dituzte...
  Ile urdineko neska iratxo batek heriotzaren oparia hartu zuen eta indar hilgarriko izaki atzamarrei bota zien. Norabide ezberdinetan barreiatu zituen, literalki hautsiz, ondoren hartu eta kuxkuxa egin zuen:
  - Fuhrer burusoila sadiko amorratua da,
  Gure anaia asko suntsitu dituzu...
  Eta zergatik ez da oraindik faxista hil,
  Zer bota zuen Rusek sorginkeria gaiztoari?!
  Eta neskak berriro indarrez granada handi eta hilgarria bota zuen. Eta puskak baino ez dira hegan orkoetatik. Eta esan dezagun bikaina dela!
  Neskak oso borroka eta ederrak nabarmendu behar dira. Eta, noski, oinek ez dituzte oinetakoak ezagutzen.
  Nola botatzen dizkieten heriotza-opariak etsaiei.
  Eta takoi hutsak sartuta daude. Neska hauek klase gorenak dira, karaokea bezala. Etsaiek ezin diete aurre egin. Eta, agian, lagunei ere bai.
  Sakabanatuz gero, izaki iletsuek ez dute nahikoa aurkituko.
  Eta horrela gudariak beste troll-lerro bat moztu eta abesten hasi ziren;
  Gerra patuaren aitorpena da,
  Gehenaren edertasunarekin krudela!
  Ilargiaren izotz hotzaren distira bezala,
  Pantomima bat bezala, infernuko eszena!
  
  Hala ere, hau da iratxoen bidea -
  Bota arantzetatik deiari!
  Ez pentsa, etsaia, ez gara makurtuko,
  Ez gaude botere handirik gabe !
  
  Errusiak bere aterpea eman zigun,
  Bertan jaio ginen bat-batean!
  Ama Birjinaren estalkia bezala -
  Ahalguztidunak erruki dezala!
  
  Zenyak pankarta eman zuen - aurrera,
  Haren agindua hegoekin hegan egitea da!
  Eraiki dezagun paradisu komunista
  Utzi figura konkortua zuzen bihur dadila!
  
  Baina nor da erasoan hemen tristura presaka?
  Infernutik, lurpeko munstroak!
  Kristori eusten diot arimaz,
  Horrek lasaitasuna ematen digu gudari gisa!
  
  Borroketan, pentsamenduak ez dira txantxetan ari -
  Saskian bildu behar dituzu!
  Denok gara kamaradak, lagunak,
  Eliza eta lorategien eraikitzaileak!
  
  Hona hemen munstroak, mamuen uluak,
  Ez dugu izakiei amore emango, badakizu!
  Gure gudaria politena da,
  Ez da eskolako marrazki bat mahai gainean!
  
  Borroka dezagun elkarrekin erasoari
  Garbitu dezagun hiribururako hurbilketa!
  Altzairuzko ezpatadun zaldunak gara,
  Maila nahikoa altua ez den arren!
  Eta abesti hau oso bizigarria eta eroa da. Eta granada hilgarriak botatzen dituzte borrokara.
  Eta, jakina, neskek hanka biluzi, zizelkatu eta dotoreak dituzte.
  Orkoak tiro egiten dituzte eta bolo-boloak bezala botatzen dituzte.
  Neska batek hartu zuen eta joystick botoia sakatu zuen bere titi gorriarekin. Eta nola hartu eta irabiatuko duen. Eta hainbeste energia hilgarri dago hemen, eta suntsipen osoa eta jauzi kaotikoak eta potentzia gorakadak.
  Halako nesken aurka, orkoen trikimailu zikinak indarrik gabe geratzen dira eta hilkutxa guztiz sartuta daude.
  Ile horia zuen neska iratxo batek hartz iletsuak birrindu zituen. Laborantza batekin bezala mozten zituzten.
  Eta bere oin biluziak suntsipenaren ilar suntsitzaileak bota zituen.
  Eta lehergailu indartsua duen halako ilar batek burrunba egiten du eta orko gorrotatuen mailak apurtzen ditu.
  Baina hartz ilun hauek ere kiratsa dute. Eta hori oso polita da. Baina orkoak tanke batean iratxoen posizioak gainditzen saiatzen ari dira.
  Beraz, neskek, oin biluziak harrien gainean jarrita, pistolari buelta eman eta hartzak tankera zuzendu zituzten.
  Hartu eta indar hilgarriz lehertu zuten. Eta hartz arreak ibiltzen ziren depositua hautsi zuten.
  Eta neskek barre eta kantatu zuten:
  -Eta orko gaiztoak lurrera hegan egin zuten,
  Neskak nikela batean jaso ondoren ...
  Ederren begiak egunsentiak dira,
  Eta ez dute arazorik sartuko!
  Eta neskek berehala lau granada bota zituzten oin hutsez. Eta orko-talde oso bat hautsi zuen.
  Eta orduan bi iratxok txistuka egin zuten. Haien txistuak beleei eragiten zien, garunak kolpatzen ariko balira bezala. Eta beleek hartu eta zoratuta erori zirenetik.
  Behera erori ziren, hartzaren buruen goialdean zuloak eginez beren moko oso zorrotz eta armadura-zulatzaileekin. Eta zulatu zuten, demagun, literalki zuzenean, suntsipen basatia eraginez. Eta orduan ehun neskak berehala oin biluziak ahoan sartu eta txistuka hasi ziren.
  Eta bele-hodei oso bat, konortea galdurik, erori eta zulatu zizkion buruak apo bat bezala igotzen ari ziren orko karanpien gainean.
  . 9. KAPITULUA.
  Neskak nahiko barregarriak dira. Eta sakabanatzen badira, ez dute iledun izakirik geldituko.
  Eta ederrek abesten dute;
  Odol xurgatzaileengandik etorri ziren hodeiak,
  Infernua piztu da Lurretik ez oso urruti!
  Sugeak pantsvale arrastaka arakatzen du,
  Hodeiak odolez argituta daude!
  
  Olatuak sutan ari dira, ekaitz infernu bat bezala zipriztintzen ari dira,
  Eta ausarta ausartenen armada bat ezagutuko du!
  Emakume gozo ederrak babestuko ditugu,
  Gure gurasoen balentriak mereziko ditugu!
  
  Ene lurra, zein mingarri egin zenuen intziri,
  Arerioak ehun zauri arrasto utzi zituen!
  Baina bota ditzagun orkoak, behin idulkitik aterata,
  Urte bitxien izurriteak ez du asko iraungo!
  
  Eta heriotza jada zuritzen ari da hodeien atzean,
  Baina gure pentsamenduak zerura doaz!
  Zapal ditzagun gaizto ezagunak hautsera,
  Eta Wehrmacht erditik zatituko dugu!
  
  Ez dakigu bakea eta zahartzaroa usteltzen dela,
  Gure aberri santuaren seme-alabak gara!
  Dena distiratsua hartzekin borrokatu zen,
  Sustrai ahaltsu hauen kimuak gara!
  
  Eta zer bonba gaiztoak indarrez eztanda egin zuen,
  Zer behar dugu oskol baten eztanda honetatik, trumoi honetatik!
  Elfi borrokalariak gauza askotarako gai dira,
  Eta Fuhrerrentzat, goia beheko bihurtuko da!
  
  Infernuko infernua piztu zen,
  Rockadean zehar arrastaka "Tigre" harrapari baten barrilarekin!
  Eta neke guztiak berehala alde egin zuen guregandik,
  Jolas dibertigarrien garaia da!
  
  Granada bat eskuan, eta jaurtiketa hilgarria,
  Tigreak gogor jo zuen muturrean!
  Eta Führer tartaroko galdara gelan sartu zen,
  Mundua iratxoei ager ez dadin!
  
  Hartza dardarka ari da bolada amorratuetatik,
  Hemen banderak iratxoen Reichstag-aren gainean hegan!
  Eta Eguzkiak aberriaren gainean erre zuen,
  Azken finean, Orc Reich hauts eta errautsetara murriztu da!
  Horrela kantatzen zuten iratxoek, oso ederki egin zuten. Oso ederrak dira, eta gerriak meheak dira eta bere abdominalak oso harrigarriak dira. Iratxoen sabelak txokolate barrak bezalakoak dira eta bikaina da.
  Hemengo neskak zoragarriak dira. Eta metrailadoreetatik tiro egiten dute intentsitate handiz eta zehaztasun handiz. Hauek iratxoen familiako neskak dira.
  Demagun super eta hiper baino ez direla . Hain lapur bikainekin egin behar zaio aurre.
  Hauek zaldi lauhazka bat geldituko duten neska motak dira, eta ez bakarrik txabola batean sartuko dira, baita jauregi sutan sartu ere.
  Eta takoi biluzi eta neskatoekin ere zapalduko dituzte suak. Ez jarri hatza halako nesken ahoan - hozka egingo dute.
  Baina zer gehiago jar dezaket haien ahoan, zerbait askoz goxoagoa - mesedez. Zentzu honetan, neskak superak dira. Beste borrokalari askok egin ezin dutena erakusten duten gudari bikainenak dira.
  Horrelako gudariek zezenaren adarrak hautsi eta hartzaren atzamarrak atera ahal izango dituzte.
  Inork ezin die horrelako neskei aurre egin. Ezein munstrok ezin ditu halako edertasunak garaitu.
  Eta horrela neskek hartu eta tu egin zuten berehala. Eta haien txua eraldaketak jasan zituen hegaldian eta su-maluta bihurtu ziren.
  Orkoen gainera erori ziren su-jaurtitzaile baten antzera. Eta izaki iletsuen batailoi oso bat erre zuten aldi berean.
  Ile gorridun iratxoak hartu eta kantatu zuen:
  - Zuri izango nintzateke, baina garbi behintzat,
  Hotza ere...
  Baina itxuraz orkoa kutsatu egin da,
  Eta beltzez estali nau!
  Eta neskak hartu eta tximista begietatik askatu zuen. Eta oso modu suntsitzailean eta suntsitzailean egin zuen.
  Eta, beraz, iratxoak, bi aldiz pentsatu gabe, hartu eta suziri-jaurtigailuaren botoia sakatu zuen bere titi errubiarekin.
  Eta heriotzaren eta suntsipenaren borroka-fluxuak hegan egin zuen.
  Eta neska abesten hasi zen;
  Haria hautsi da
  Heriotza gaiztoak neskak mehatxatzen ditu!
  Eta bizitzeko -
  Orko gaiztoa hil behar da!
  Eta gudariak hartu eta mihia erakutsi zion.
  Neska iratxo ile zuri batek txio egin zuen eta esan zuen:
  Ilun eta amesgaizto erretzen ari dira,
  Orko begi gaiztoak.
  Esaten ari diren bezala da -
  Begiak berriro munduari!
  Eta gudariek berriro txistu egiten dute...
  Beldurrez okertutako aurpegia duten beleak orkoen buruetara erortzen dira eta ia okilak bezala zulatzen dituzte haritz baten azala.
  Eta neskek orro egiten dute:
  Bat bi hiru,
  Suntsitu orko guztiak!
  Lau, zortzi, bost...
  Hil hartzak!
  Horrela gertatzen da borroka Maria Kolesnikova neska-erreginaren armadan. Gaitz handi eta arriskutsu baten aurka borrokatzen duena. Diktadorearen atzapar zikinetatik ihes egitea lortu zuen, eta orain gorputz eta rol berri batean dago. Eta mirariak eta balentria handiak egiten ditu, besterik gabe, harrigarriak. Nesken taldea erasora joan zen. Eta iratxoen aurrealdea eta iratxo kopuru txikiago bat orkoak presioa egiten hasi ziren, hartz ilun horiek.
  Neskak oldartu ziren erasora.
  Ile laranjadun gudari iratxoak bularreko titia gorritxoa joystick botoian hartu eta sakatu zuen.
  Talka-uhina piztu zen. Eta ultrasoinuak orkoengana jo zuen. Eta bat-batean estali zituen, literalki hezurrak kiskaliz.
  Gudariak txiokatu zuen:
  - Kobraren lasterketa eroengatik!
  Eta nola hartuko duen eta barre egingo duen. Benetan emakumeak dira, demagun superak direla.
  Neskak ikaragarriak direla nabarmendu behar da.
  Eta horrela, ikatz-granada hiltzaileak bota zituzten orpo hutsez.
  Hartz haserre eta iletsu asko urratu zituzten. Eta gero neskak hartu eta abesten hasi ziren;
  Eskatzen dut, Jauna, eguna ez dadila desagertzen,
  Neskaren begirada betirako gaztea izan dadila!
  Gure zalduna harkaitzen gainetik igo dadin,
  Beraz, lakuen estalkia kristala baino argiagoa izan dadin!
  
  Zein mundu ederra sortu duen Jainkoak,
  Bertan zilarra jaten zuten, eta astigarra errubia zen!
  Neska-lagun baten bila nabil, Jainkoaren ideala -
  Horretarako, etsaiak moztu zituen guduetan!
  
  Zergatik da hain astuna gaztearen bihotza?
  Zer aurkitu nahi du mundu honetan?
  Zergatik hautsi da arrauna?
  Nola konpondu arazo handien nahasketa bat?
  
  Nahi dut, Jainkoa, zoriontsu izan ere,
  Aurkitu zure zeruko ametsa!
  Zortearen haria hautsi ez dadin,
  Bidearen azpian marra bat jartzeko, laster lerroa!
  
  Baina zer bilatu behar dut maitasunik gabeko neurri batean,
  Zein neska izan daiteke garestiagoa?
  Zaila da zoriontasuna odolean eraikitzea,
  Bertatik bakarrik igeri egin dezakezu infernuko infernura!
  
  Banatzea tortura da niretzat
  Gerra oraindik amesgaiztoa da!
  Hemen jarri zuen zaldia oina estriboan zuela,
  Orko gaiztoa izan arren, borreroak aizkora altxatu zuen!
  
  Gure alabak kentzen dituzte,
  Torturatzen dituzte eta suarekin erretzen dituzte gorputzak!
  Baina porrota emango diogu Fuhrer-ari,
  Jakin ezazu gure Elfoa ez dela inoiz hil!
  
  Ezkon gaitezen gerra gaiztoaren ostean,
  Orduan umeek barre egingo dute!
  Denak dira niretzat odol- ahaideak,
  Ehiza gantz bila nabil!
  
  Eta haritz hostoak esmeralda bezalakoak dira,
  Tipoak lan bikaina egin zuela esan zuen!
  Izan bedi zure kontzientzia kristala bezain garbi,
  Eta balantzean positiboak bakarrik izango dira zenbakiak!
  Neskek abestu eta euren aplomb eta borroka posizio kolosala erakutsi zuten.
  Eta noski, gudarietako batek manguera bat ekarri zuen. Eta gasolinaz kargatu zuen. Eta nola hartu eta abiaraziko duen erreka hiltzaile bat. Suzko tsunami hiltzaile bat isuriko da. Eta guztiz erretzen ditu orkoak.
  Eta hau oso polita da. Literalki suntsipen totalitarioa gertatzen ari da.
  Neskak ezin dio aurre egin, iratxo baten mihiaz oso gozoa, zaporetsua eta gosegarria den zerbait miazkatzea bezalakoa.
  Eta aldi berean, aurrera eta erre orkoaren burua .
  horrela erre lurrera . Eta ez utzi hezurrik ere etsaiarengandik.
  Halaxe izaten dira batzuetan neskak. Eta hortzak erakutsi eta kobra-suge bat bezala erakusten dute beren tenplea.
  Edozein armada apurtuko duten gudariak. Eta nahi badute, farra egin dezakete.
  Imajinatu zer gertatuko litzateke mila iratxok aldi berean gasak askatuz gero? Esango al dut zer gertatuko den?
  Oh, oso polita izango da, agian zeruak eragotziko du hori gertatzea. Zeren orkoen buruetan beleak botako baitute euria. Eta erori eta garezurrak hautsiko dituzte, unibertsoko eragin hiltzaileena erakutsiz.
  Eta neskak berriz abesten hasi ziren beren amorru eta grina basatian, eta perla-hortzak ispiluak bezala distiratzen zituzten.
  Amesgaiztoa beti dator suge bat bezala
  Ez duzu espero, baina atetik arakatzen da!
  Zoriontsu zaude, eskuzabaltasunez elikatzen den familia,
  Ez dakizu piztiak diren pertsonak badirela!
  Orain horda lotsagarriaren erasoa hasi da,
  Tatariarrak geziz bustitzen gaituzte!
  Baina balentria ausart baterako jaio ginen,
  Eta kolpe ankerrak jasango ditugu!
  
  Inork ez daki Jainkoa ona den
  Gizona hain krudel bihurtu da!
  Heriotza dagoeneko ukabilka joka ari da atarian -
  Eta Wezelbubek adarrak sutik atera zituen !
  
  Bai, antzinako arbasoen garaiak dira,
  Oso polita sartu genuena!
  Ez da hori nire ametsa zena,
  Hau ez da zertara joango ginen, urruneko mendietan barrena!
  
  Baina infernuan aurkitzen bazara,
  Edo hobeto esanda, min, esklabutza, borroka munduan!
  Oraindik itxaropena mantenduko dut,
  Utzi zure bihotzak erritmo horiek jotzen!
  
  Baina probak dira gure katea,
  Pentsamenduak errazak izatea ahalbidetuko ez duena!
  Eta behar izanez gero, jasan behar duzu,
  Eta oihukatzen baduzu, biriken goian!
  
  Poeta eta pikaroa da,
  Baina ez gudu-zelai beroan!
  Aberriaren etsai gaiztoak hilko dira,
  Azkar eta doan ehortziko dituzte!
  
  Orain hartu eta makurtu Kristoren aurrean,
  Gurutza ezazu, ikonoaren aurpegia musukatuz!
  Jendeari egia esango diodala uste dut,
  Jaunak oinordetza berezi bat emango digu sari gisa!
  Neskek ondo abesten zuten. Haien ahotsak distiratsu eta distiratsuak dira. Eta ahots osoz.
  Eta abestiaren ostean, neska batailoi oso batek aireratu eta farreak askatu zituen. Zutabe batean altxatu eta bele hodeirantz abiatu ziren. Hartu eta eraso egin zieten.
  Honek beleak itotzen hasi ziren, eta literalki ito eta nahastu ziren, lepoan soka bat jasoz.
  Eta hainbeste bele erori ziren. Eta orkoen buruen goialdetik zulatu zuten. Eta hartzak odol marroizko iturriak askatu zituen. Ilarrak birrintzen bezala bota zituzten.
  Neskek barre egin zuten. Eta mihia erakutsi zuten. Keinu egin zieten hurbiltzen ziren izakiei.
  Neska batek txio-txilo egin zuen:
  - Orkoak ez dira gizakiak bezalakoak,
  Orkoak, hauek orkoak dira...
  Iletsua bada, gaiztoa da,
  Neskaren ahotsa oso argia da!
  Eta keinua egin zien lagunei.
  Gerlariek berehala sentitu zuten beren buruarengan konfiantza basatia. Eta hortzak mendi-tontorrak bezala dir-dir egiten zuten. Edo agian hauek itsasoko perlak eta altxorrak dira.
  Neskek barre egin zuten eta kantatu zuten:
  Ai itsasoa, itsasoa, itsasoa, itsasoa,
  Mutilak hesian eserita daude!
  Orkoek atsekabea ikusiko dute,
  Sasikumeak denak desmuntaian hilko dira!
  Eta gerlariek hartu eta txistu egingo dute. Oraingoan orkoen buruetara beleak ez ezik, txingorra ere erori ziren. Eta literalki apurtu zituzten hartzaren burezurrak.
  Horrela hartu zituzten iratxo neskak hartz kirats hauen orkoak. Eta oso polita izan zen.
  Eta edertasunak abesten hasi zirenean, kaos hutsa zen;
  Zerua izarrez osatutako alfonbra bat da,
  Ilargiak argia emango die muinoei!
  Mendiko erreka jaisten da,
  Urre distiratsua suharrien gainean!
  
  Ama Elfaren sinpletasuna,
  Herriak beteta eta eroso!
  Neskak oihu egin zuten zorionez,
  Dantza borobila bezala joaten dira segatzera!
  
  Arazoak etorri dira, gerrako atsoa,
  Hortzak biluziak - maskorren zurrunbiloa!
  Suntsipena orkoekin doa,
  Zure laguna borrokan hil zen!
  
  Zu zeu oraindik mutil bat zara -
  Erregistro eta matrikulazio militarrak ez zuen baimenik eman!
  Esaterako, ez duzu nahikoa urte gehigarri,
  Herriak bere haurrak babestu behar ditu!
  
  Frontera ihes egin zuen inolako armadurarik gabe,
  Ontasuna eta argia ekartzeko!
  Orkoek borondatea ken ez dezaten,
  Egunsentia kateetan ez topatzeko!
  
  Nire lagunak ere ez zuen lo egin,
  Askatzea lortu zuen - borrokalaria da!
  Orkoak beren idulkitik jaitsiko ditugu,
  Izan dadila Fuhrer-aren amaiera!
  
  Zaila da borrokatzea, mina eta gosea,
  Neska oinutsik neguan!
  Trapuetan jasaten dugu hotz latza,
  Batzuetan urkien azal bera jaten dugu!
  
  Eta etsaia hegazkinetan dabil,
  Infernuko munstro batek "Tigre" orroak bezala!
  Otso gaiztotik jaiotako hartza
  Tankeetatik su-jaurtitzaile bat ateratzen ari da!
  
  Zure oin biluziak berotzeko,
  Elurretan urdin bihurtu zirela!
  Neskak bideak aukeratu zituen
  Non errautsek elikadura ilundu zuten!
  
  Baina eutsi egin genion - hotzetik urrun,
  Neska-mutil aurrera!
  Judasen irribarrea garaituko dugu,
  Rus'ek orkoen iluntasuna hondar bihurtuko du!
  
  Nerabeen takoiek distiratzen dute
  Elur-gordeak arrasto arina utzi zuen!
  Izoztea ez da batere erraza jasaten,
  Oinutsik korrika egiteak berotzen gaitu!
  
  Eta orko gaiztoek ez dute eskubiderik,
  Hotzetik orro ari dira!
  Hain botere indartsua
  Gure iratxo zalduna oso polita da!
  
  Infernutik olatu bat atzera bota zuten,
  Orain Feyropa da aurretik!
  Halakoa da soldadu santuaren zortea,
  Izan zaitez beti leial Elfieri!
  Esan dezagun neska hauek superak direla. Haien baitan ilusio eta su asko dago. Txirikorda gorriak dituzten neskak bezala. Eta edertasunak beti oinutsik.
  Gudariek orkoak ondo erasotzen zituzten. Teknika hau oso gustuko zuten, behatz hutsez etsaiari suntsipen eta heriotza ilarrak botatzen dizkiozunean.
  Eta hartzak puska eta txuletetan urratzen dituzu. Eta hain frijituak eta goxoak direnak.
  Eta neskek zirriborroa egiten dute hurbiltzen diren hartzak. Eta jo ditzagun iratxo orkoak mortero batekin.
  Eta kontuan izan behar da edertasunek hori oso modu eraginkorrean egiten dutela. Eta haien oldarkortasuna grazia izugarri dotore eta atseginarekin konbinatzen da.
  Gudariak orkoak hartu eta sarraski totalitarioa hasi zuten.
  Hemen neskek euren titi errubiak erabiltzen zituzten. Su-jaurtitzaileak aktibatzen dituzten teklak sakatu zituen.
  Eta hartu zuten, eta berehala estali zuten orkoen batailoia. Eta benetan hartu eta erre egin zuten .
  Hauek dira hemengo neskak. Eta behar izanez gero, mihiak zuzenean erabiliko dira nahi duten xederako. Eta honelako hizkuntzen helburua gizonei poza ematea da. Eta erakutsi zure tenperamentu bikain eta oldarkorra.
  Ez dago halako neskarik, hartzak nahasten badira, zalantzarik gabe ez dira motelduko.
  Halako lorpen bikainak erakusten dituzte.
  Eta neskek biolinak jo ditzakete zeremonia handirik gabe.
  Hau ere oso ona da.
  Neskak biolinak jotzen ari dira. Eta aldi berean arkuak behatz hutsez eusten zituzten. Eta musika bikaina eta xarmagarria jo zuten. Eta bikaina da.
  Eta gero neskak hartu eta kantatu;
  Nire Ama Aberri Santuan sinesten dut,
  Egiaren bidez salbazioa irabaz daitekeela!
  Gure seme-alabak gaitzetik babestuko ditugu -
  Etsaia guregandik etorriko da, sinetsi, mendekua!
  
  Nire ezpatak Ilyaren altxorrak bezala jotzen du ,
  Eta eskuak ez dakite zein nekatuta dauden borrokan!
  Ezkutu fidagarri bat bezala gara Aberriarentzat,
  Paradisu hutseko leku bat zitaletatik babesteko!
  
  Atzera egin, jo eta jaurti berriro - kolpatu,
  Halakoa da bidearen patua, ai, soldadu batentzat!
  Gutxienez gaizto bat bizi den bitartean,
  Garbitu zure metrailadorearen kanoia eta aurrealdeko ikusmena!
  
  Borrokatu behar duzu maitagarrien ipuin bat mundu bat bada,
  Batzuetan ulua abandonatu daiteke!
  Baina gure ohorea Aberriari gordetzen diogu,
  Batzuetan gorpu pila egon arren!
  
  Jaio ginen, zortea izan genuen herrialdean -
  Bertan denak heroi bihur daitezkeen!
  Jendeari, eta gero zeure buruari,
  Gerlaririk indartsuena eta ausartena!
  
  Eta orain oihu egingo dugu - aurrera,
  Erreduteak, gotorleku ahaltsuak ekaitzera!
  Burua gezurretan ari balitz bezala gertatzen ez dadin -
  Hegazkinetan hodeiak botako ditugu!
  
  Noski, zuzenean infernura joan zaitezke,
  Errepide guztiak lotua bezalakoak direnez eta kardoa ereiten dutenez...
  Baina han ere borrokalarien palek jotzen dute,
  Eta hegazkinen sabeletik bonbak erortzen ari dira!
  
  Eta zer da infernua Elf borrokalariarentzat?
  Beste proba bat!
  Bukaera arte borrokatuko gara -
  Bete dezagun Jainkoaren benetako nahia!
  
  Eta troll eta mamuen koadrilak garaituko ditugu,
  Irits gaitezen Lurra Eden den lekura!
  Arranoak amaituko du bele gaiztoa,
  Ohoreak eta fedeak lorpenetara eramango gaituzte!
  
  Bizitza erreka ekaitz batekin lehertzen da,
  Kristori eskatu ziotena egi bihurtuko da!
  Grazia ur-jauzien korronte bat bezala isuriko da,
  Ama Elfiaren aintzarako!
  Neskek biolinak abesten eta jotzen zituzten aldi berean. Eta musika oso deigarria eta ederra eta distiratsua zen. Eta literalki zeru guztietan zabaldu zen.
  Eta beleek, konortea galduta, zorabiatu eta orkoen buruak zulatu zituzten.
  Eta neskek energia ulertezinarekin jokatu zuten. Hiperplasma korronteak igarotzen ziren.
  Edo agian magoplasma ere, neskek eragin harrigarri eta hiltzaile gisa pertsonifikatzen zutena.
  Gudariek hortzak agerian utzi zituzten, eta, orduan, atzamarren gainazaletik orkoak itsutzen zituzten eta begiak odoletan jartzen zituzten izpiak igortzen zituzten. Eta hain ulergaitza eta freskoa izan zen.
  Gudariek berriro botoiak sakatu zituzten euren errubi titiekin. Eta sumendien indar suntsitzaile eta kolosalaren erupzio sutsuekin jo zuten etsaia.
  Eta guztiak erreakzionatu eta erre egiten du. Eta hartzaren tankeak lehertzen dituzte. Eta su gartsuen korronteek Putinen inperioaren makinak urtzen ari dira.
  Neskak, esan beharra daukat, zoragarriak direla eta borroka-espiritu maila bikaina erakusten dutela, inor ez litzatekeela ausartuko ezer ergel eta lizunaz leporatzen.
  Halako neskei buruz esaten dute: Jainkosa eta Super besterik ez zarete!
  Beraz, berriro hartu eta gogo handiz hasi ziren abesten;
  Gure Elfian emakumeak daude,
  Zergatik gidatzen ari dira hegazkina txantxetan?
  Zein da unibertsoko guztietan ederrena -
  Horrek arerio guztiak hilko ditu!
  
  Irabazteko jaio ziren
  Mundu osoan Elfoa goraipatzeko!
  Azken finean, gure aitona ahaltsuak,
  Berehala armada bat bildu zen haientzat!
  
  Erraldoiak makinan daude,
  Haien boterea halakoa da: denak apurtzen dituzte!
  Aberriaren seme-alabak gara, batuta -
  Soldadu ilara bat desfilatzen ari da!
  
  Oinazeak ezin izango gaitu hautsi,
  Napalm gaiztoaren sua indargabea da!
  Zuziak erretzen zuen lekuan...
  Fokua piztuta dago orain!
  
  Gure herrian dena argiaren zuzi bat da,
  Kotxeak, errepideak, zubiak!
  Eta garaipenak abestietan abesten dira -
  Argi-belatzak gara - arranoak!
  
  Ausardiaz goratuko dugu Aberria,
  Eraman gaitezen gailur malkartsuetara!
  Espazioan aitzindari bezala gara -
  Eta hautsi ditzagun orko gaiztoen lepoak!
  
  Harra ditzagun Marteko narrasti guztiak,
  Ireki dezagun Centaurirako bidea!
  Gu egongo gara harrapariaren beldur garenak,
  Eta nor den atsegina eta zintzoa maitatzeko!
  
  Elfia herrialderik gozoena da,
  Harro egoteko zerbait dago, sinetsi!
  Ez da zentzugabekeriarik esan behar...
  Izan gizatiarra, ez piztia!
  
  Irits gaitezen unibertsoaren mugara,
  Bertan granitozko gotorleku bat eraikiko dugu!
  Eta damua galdu zuena,
  Nor dabil Aberria garaitzera!
  
  Zer da hurrengoa - irudimen gutxi
  Baina sinetsi iezadazu, hildakoak berpiztuko ditugu!
  Heriotzaren eztena astinduz aterako dugu,
  Elfie hilezinaren aintzarako!
  Horrela abesten dute neskek, eta haien ahotsak botila batean urretxindorrak, zozoak eta suzko txoriak bezalakoak dira. Demagun neska hauek super eta hiperak direla .
  Eta oso hunkigarri eta gozagarri abesten dute.
  Hauek dira zerbait hartzen badute orkorik ez dutela nahikoa aurkituko duten edertasunak.
  Eta neskek hartzak suntsitzen dituzte jolasean. Eta orduan elfo pilotuak airetik sartu ziren. Eta hatz hutsez sakatzen dituzte botoiak. Eta izaki iletsu oldarkorrak jipoitzen zituzten.
  Zeruko neska batek suziria bota zuen orko iletsuen multzo bati. Lehertu eta kiskali ziren, erretako haragi zatiak norabide ezberdinetan erortzea eraginez. Eta erretzen duena eta benetan erretzen duena.
  Hauek neskak dira, amorratuak eta suntsitzaileak. Haien bihotz indartsua daukate ezkutatuta. Hartu eta abestu eta hortzak erakusten badituzte, orduan trollekin aliantza dagoen orko armada batek ere ezin izango die aurre egin. Eta trollak borrokalari trebeagoak eta erabakigarriagoak dira.
  Eta neskak gerlari kolosal eta indartsuak dira, aldagai kosmikoak eta konstanteak.
  Gudariek nesken masailak hartu eta puztu zituzten, eta birritan pentsatu gabe farre egin zuten biriken goialdean .
  . 10. KAPITULUA.
  Eta gero orkoak jo zituen olatu hilgarri eta suntsitzaile bat etorri zen. Eta zenbat izaki iletsu etzan ziren aldi berean.
  Horren ostean neskak, poz handiz eta ilusio kolosalarekin, abesten hasi ziren;
  Abestiaren bertso soil bat
  Zer ari naiz kantatzen mundu triste honi buruz!
  Kristo nire arimaz ezagutzen ahalegintzen naiz,
  Infernuak eta usteltzeak gorputza uki ez dezaten!
  
  Nire aberria maitea da niretzat,
  Batzuetan errieta egiten dieten arren!
  Ezin nuela lekurik aurkitu niretzat,
  Wezelbubek jendea pikutara bidali zuenean !
  
  Zer izan daiteke Lurraren heriotza baino izugarriagoa,
  Soka doluz negar egiten duenean?
  Barre egiten duenean, gaiztoak arrakasta jaten du,
  Baina boterea egongo da - jakin esnatu!
  
  Arraza gaiztoari erantzungo diot orduan:
  Aberriaren izpiritua ez duzue infernuko jainkoak hautsi!
  Eta borrokalari guztien balentria abestuko da,
  Gu soldadu armada bat gara: arranoak ez dira joko!
  
  Jakin ezazu gure borondatea beti bezala sendoa dela,
  Sorbaldaz sorbalda ukabil bat bildu genuen!
  Eta bidean goazen helburua jada ikusgai dago,
  Etsaien errautsak birrintzen ditu izar-ontziak!
  
  Batzuetan zaila da Palas ulertzea,
  Kapritxosoa da, karta zuria emango die deabruei!
  Eta badirudi aspaldikoa zela...
  Gaitzaren orko gaiztoa erditik urratzen denean!
  
  Jakina, arazoen baso osoa dugu,
  Zenbat mundu daude unibertsoan?
  Baina horregatik, Jainkoaren Goiena piztu zen,
  Pertsona batek opari mordoa izan dezan!
  
  Elfoa superpotentzia bihurtuko da berriro,
  Unibertsoak zoriontasunaren eta maitasunaren bidea erakutsiko du!
  Ez da negar edo odol gehiago isuriko,
  Eta gogoa eta jakinduria gordetzen dituzu bihotzean!
  Neskek oso soul abesten dute. Garaipen gehigarriak eta primerako esaera nahi dituzte. Haien tolerantzia kosmikoa beldurgarria da. Eta gerlariek beren acrobaziarik handiena erakusten dute, eta Ego suntsitzaile izugarria.
  Ile moztua zuen iratxoak txio egin zuen:
  Bat bi hiru,
  Orkoak suntsitzen dituzu...
  Lau zortzi bost -
  Ez ginen jolastera etorri!
  Eta berriz neskek txistu egiten dute, hainbeste non orkoen buruen gainean bele txundituen hodei osoak erortzen baitute.
  Maria Kolesnikovak iratxoek bizitza libre eta zoriontsu baterako eskubidearen alde borrokan jarraitu zuen.
  Hartz gaiztoak ez ditu presiorik egin behar eta suntsitu. Ez, neska-erreginak trebetasunez eta arrazionalki gidatu zuen armada. Eta borrokak gero eta arrakasta handiagoarekin joan ziren glamourdun jendearentzat.
  Iratxoek heroiak izaten jarraitu zuten orkoekin borroketan. Gerrarako maitasun handiz jokatu zuten.
  Neskek proiektil oso suntsitzaile eta hiltzaileak bidali zituzten etsaiari.
  Eta orkoak jo zituzten tiro eremu bateko helburuak balira bezala. Gudariak iraunkorrak eta oso oldarkorrak izan ziren, hortzak eta otsoen kolpeak erakutsiz.
  Saiatu neska hauekin eztabaidatzen. Kuzkaren ama erakutsiko dizute.
  Gudariek orkoak marrazten zituzten, gorpu-multzo osoak betez. Eta titi gorritxoak ere erabiltzen zituzten, gehiegi heldutako marrubiak bezala.
  Hemengo gerlaria oso polita zen, ile ilearekin.
  Eta iratxo honek hartu eta ostikoka eman zion bere behatz hutsez, eta orko talde oso bat garaitu zuen.
  Ondoren, gudaria berriro abesten hasi zen;
  Zein zaila den gure helburua ulertzea,
  Guztiak zerura eramaten dituen herri harroa izateko!
  Belaunaldi zoriontsu bat egiteko,
  Zelensky aurrera borrokan amets batekin martxan!
  
  Gerra infernuko tornado ekaitz baten antzera joan zen...
  Non zeuden txabolak, errautsak, odolak eta intziriak!
  Baina handitasunari bakarrik sinetsi hasiera -
  Gora bedi gizakia!
  
  Sinets iezadazu, Ama-aberria beste guztiak baino maiteagoa da niretzat,
  Kristala baino garbiagoa den iturria da!
  Oheko neskarik samurrena bezala -
  Azaroko aintza maitatu nahi dut!
  
  Ekaitzak ez dira oztoporik nire aberriarentzat,
  Ozeano amaigabe eta ekaitztsua da!
  Historiako mugarri garrantzitsu bat -
  Nobela historiko bat idatzi da!
  
  Asko borrokatu behar duzu
  Baina ez dago zorionerako beste biderik!
  Beraz, lortu ohe bat hilkutxatik -
  Edo agian anana bazkaltzeko!
  
  Hemen Txinako Mantxuriar estepetan,
  Zer bilatu horrelako lurralde arrotzetan!
  Azken finean, Garaipen Eguna maiatzean da,
  Nire arbaso maiteak ikusi nahi ditut!
  
  Baina jakin ezazu Aberriaren betebeharra dela garrantzitsuena,
  Lurra gogoz zerbitzatzea da!
  Zoaz helburu distiratsu sakratura,
  Arbat freskoagoa izateko - Brighton Beach!
  
  Elfi Aberriaren gudariak gara,
  Bihotzez maite genuena!
  Aurkari guztiak ausart mozten dituzu,
  Herri guzietako Amaren aintzarako, Elfia!
  Neskak zoragarri eta fresko abestu zuen. Eta bere abestiak isurtzen eta haserretzen den maremota bat bezalakoak dira.
  Gudariek behatz hutsez sakatzen dituzte botoiak. Eta zerbait izugarri hunkigarria eta suntsitzailea erabiltzen dute. Eta tximista amesgaizto eta zulatzaileak askatzen dituzte.
  Hona hemen iratxo bat tanke batean dabilela. Eta bular biluziak ditu titi errubiekin. Eta halako gerlari zoragarria eta borrokalaria.
  Eta orkoak birrintzen ditu gehiagorik gabe. Hemen etsaiari tiro egin zion bere behatzak erabiliz. Eta orkoen autoa zulatu zuen. Eta su hartu zuen, eta borrokarako kita lehertzen hasi zen. Eta hainbeste suntsipena eragin zuen. Eta metala erre eta suntsitzen da inolako aukerarik edo zeremoniarik gabe.
  Neskak txintxoa egin zuen. Eta berriro tiro egin zuen etsaia joystick botoian dagoen titi gorritxoa sakatuz. Eta hartz ilunaren barrena zulatu zuen.
  Eta kirrinka egin zuen:
  - Gure tanke hiltzailea,
  Marka besterik ez du egiten!
  Bere bikotekideak keinu batekin eta txeke batekin erantzun zion.
  - Gure tankeak ez diote zikinkeriari beldurrik,
  Iratxook borrokatzea gustatzen zaigu!
  Gudariak hartu eta berriro kantatu zuten enegarren aldiz;
  Gure edertasun erakargarriaren mundua behar dugu -
  Ekar ezazu gogoan zure bihotzarekin!
  Zure ametsak egia bihurtzeko,
  Beraz, iluntasunak ez ditu iratxoak gobernatzen!
  
  Alien batek Lurra inbaditu du,
  Sugearen hartzak ahoa zabaltzen du!
  Su-jaurtitzaileek beroa bota zuten,
  Familia bat beroagatik hil liteke!
  
  Aginduz gero, Bagdad ere hartuko dugu,
  Putinek bestialitate zitalagatik erantzungo du!
  Eta Elfagrad ez da inoiz eroriko -
  Haurrek ez lukete beharrik eta umezurztasuna ikusi behar!
  
  Iratxoa zutik egongo da, denek uste dute betiko -
  Ez da iluntasunean odol-itsaso batean itoko!
  Indartsua izango da, ezagutu zaldunaren eskua,
  Igitaia mailu indartsua da - seinale hilezinak!
  
  Nolabait hezurdurak hortzak erakusten ditu iluntasunean,
  Ilargia diamanteetan desegingo da feluka batekin!
  Egongo da, ezagutu zerua Lur bekatarian,
  Beno, ez da banantzeko zitarik izango!
  
  Aberria mendietatik isurtzen den erreka da,
  Ur garbiak urki izerdiarekin!
  Orklinen, etsaia apurtzen ari gara,
  Erasotasunak atzera egingo dio Putini!
  
  Jainkoa, zuregana jotzen dut otoitz batekin,
  Maitea, hartu minutu bat berriketan!
  Egin ezazu patuaren argi bihur dadin aldi berean,
  Zure semeei eskua luzatuko diezu!
  
  Eta Jainkoak irribarre grisez erantzun zion:
  Komunikazioa nahi baduzu, izan zaitez niri esaneko!
  Zure ametsekin bat egiten lagunduko dizut -
  Eta utzi zure seme-alabak putzuetan zipriztintzen!
  
  Baina ahaztu nekeaz
  Kendu ahultasuna eta karmaren erreferentziak!
  Gure kristau bide zuzena,
  Hau aberria zerbitzatzen ari da kuartelean!
  
  Hona hemen berriro martxa behartua, gudu-gerra,
  Orko gaizto zoragarriak zapaldu zituzten erasoan!
  Azken finean, herrialde santua mugarik gabea da,
  Gure Elfo Handi mugagabea!
  
  Zein da nire erantzuna, sinetsi, hain erraza da,
  Patronimikoaren mina plazer bat da!
  Malkorik gabe erasora joaten bazara,
  Horrek esan nahi du Jainkoaren barkamena jasoko duzula!
  Elfo Familiako neskek oso ederki eta ozen kantatu zuten. Eta Edengo txoririk ederren eta bikainenekin soilik konparatu daitezkeen ahots bikainak dituzte.
  Horrela abesten eta jokatzen dute harrigarria. Eta gerlari hauetan energia-korronteak eta tenperamentu frenetikoak daude, borrokalari distiratsuen oso modu gogorrean.
  Bide batez, neskek oso usain atsegina eta sexya dute. Haien usainak ekartzen du plazerrik handiena, eta besterik gabe zoragarria da. Ez dago neska ederragorik.
  Eta haien mihia hain bizkorra da. Benetan ederrenak eta kementsuenak dira.
  Eta andre hauek sakabanatu eta etsaiari tiroka hasiko balira bular gorridun titiak erabiliz? Eta hauek lorategiko arrosak besterik ez dira. Eta ukitu, laztandu eta musu emateko gogoa dago.
  Hauek dira pasio oldarkorren erasoak eta desio nabarmenak eragiten dituzten neskak.
  Edertasun hauek demiurgoen sorrerako maisulan nabarmena dira. Eta hemen ezin duzu gehitu edo kendu.
  Baina botoi bat sakatzeak, edo, zehatzago esanda, aitzitik, marrubi titia botoi baten gainean, energia suntsitzaile eta hiltzaileen korronte oso indartsua askatzen da.
  Hauek dira hemengo neskak - ez dira alboan gelditzen. Baina horren ordez, orkoak inolako zeremoniarik gabe hiltzen dira.
  Eta ez ahaztu kantatzeaz;
  Goiaingeruak trumoia askatzen du
  Zenbat odol dagoen unibertsoan!
  Arranoa hego hautsita duena;
  Hau da jendearentzat zigorra!
  
  Erregeen errege ahalguztidun Jauna -
  Gurutzera igo zen - oinaze iraunkorra!
  Eta gaiztoak intziri egin zuen berarekin...
  Otoitz egin nuen eta barkamena jaso nuen!
  
  Orko izurri gaizto bat Elf aldera doa lasterka ,
  Munduko lurralde guztiak urratu nahi ditu!
  Biratu aroen kapituluari,
  Jarri porfioz egindako bata!
  
  Odol gorrixkaz inguratuta
  Eta zenbat deabru daude hemen traizioarekin!
  Lurperako tronua ezarriko du,
  Unibertsoko iluntasunaren infernuko agintaria!
  
  Zer egin dezake Jesus gajoak?
  Lurra eta planetak sortu zituen!
  Baina sinetsi, beldur naiz
  Jesusen egunak jada eginak direla!
  
  Jauna, gure heroia zara
  Elfion erdian dagoen arren !
  Eta azken borrokara goaz,
  Sodomako iluntasun hau zapaltzeko!
  
  Koschey sasikumearen hezurrak zalapartaka,
  Eta nor da hain odoltsua!
  Aurpegia klariona bezain zurbila izan arren,
  Baina botereak erre ditzake!
  
  Baina gure erantzuna ez da bekain batean zirrikitu bat,
  Garaipena elfoen ohore kontua da!
  Aberriaren aintzarako, maitasuna -
  Guztia bizitzaren mesedetan - mendeku gozoa!
  
  Beraz, gazte hunkitua zutitu da,
  Hau ez da gorpua bezala etzanda egoteko garaia!
  Korrika berriro garrasika borrokara,
  Poeta baten arimaz - liburu bat motxilan!
  
  Eta lurrean zeruaren bila gabiltza,
  Madarikatu dezagun arerio trinkoa!
  Herria zerbitzatuko dugu amaierara arte,
  Elfo-argiko soldaduaren aintzarako!
  Neskek oso eder eta harrigarri abesten zuten. Eta haien ahotsek mirariak egiten zituzten. Baina edertasunek hain polita abesten zuten, eta teilatuaren gainean beren urretxindor triloak limatzen zituzten.
  Eta zein xarmangarria eta harrigarria eta berezia den guztia. Edozein eguralditan oinutsik borrokatzen duten neskak dira, eta bizia eta jakituria ematen duten energia kolosal eta bereziz, oso borrokalari eta gozagarriz jarduten dute.
  Hauek, demagun, superneskak dira . Magoplasma-korronte oldarkorrak besterik ez dira ateratzen. Gerlariak hain dira xarmagarriak, non ezinezkoa baita maitagarrien ipuin batean kontatu edo boligrafoz deskribatzea.
  Esan beharra dago oso onak direla horrelako neskekin tratuan. Eta distiratsuak dira, eta iratxoen ilea oso distiratsua da. Edertasun batzuek, batez ere jeneral maila dutenek, urre hostoen antzera distira duten ilea dute.
  Horrelako neskekin unibertsoaren hiriburua eraso dezakezu.
  Halako gauzak egin ditzakete, ezin dituzun ezerrekin markatu. Eta literalki tximistak jaurtitzen dituzte begietatik.
  Eta hain zuzen ere, iratxoetako batek, bi aldiz pentsatu gabe, magia erabili zuen. Eta orkoa nola joko duen zilborratik.
  Eta tximistak Putinen armadako berrogeita hamar hartz bitxi hartu eta erre zituen.
  Eta gudariak, gogotsu, abestu zuten koruan;
  Jainkoak bakarrik ematen dizkigu lagunak,
  Jakinduriak bakarrik uzten digu lan egiteko!
  Fedearekin indartsuago bihurtzen gara,
  Eta aurpegi atseginak distira egiten dute ikonoetatik!
  
  Batzuetan lana ankerra eta gogorra izan arren,
  Putzuak kristalezko azal batez estalita daude!
  Neskak haien gainean ibiltzen dira oinutsik -
  Dantzan hasi ziren beren maleta astunarekin!
  
  mendeetan iraungo duen gotorleku bat eraikitzen ari gara,
  Bateria indartzen ari da!
  Iratxoa mailuaren azpian sartu ez dadin,
  Maiatzeko adarrak betirako loratu ditzala!
  
  Eta gosete handia dago herrialdean,
  Mutikoa oinutsik enbor bat tiratzen ari da!
  Orain ekaitz gogor bat sortu da elurrarekin,
  Baina Jaunak salbatu zituen haurren hankak!
  
  Apaizak urez zipriztindu gintuen,
  Ahaltsuen grazia isuri da!
  Jaunaren Beso Santuaren azpian gaude,
  Jesusen erruki mugagabea!
  
  Eta deabrua dagoen lekuan, etsaia ezkutatzen da,
  Ez daki ez ohorerik ez lira!
  Naziek Ahalguztiduna gurutziltzatu dute,
  Paradisuko sustrai errea!
  
  Sinetsi iezadazu, gu horrelako borrokalariak gara,
  Iratxoa ez da hautsiko, infernuko beroan!
  Aitak zoriontsu izango dira beren ondorengoengatik,
  Izan lasai eta alai zure bihotzean!
  
  Tronpetak ozenago kanta dezala
  Eta gertatuko da, une batean, Jainkoak eskatutakoa!
  Kanpaina unibertsala eta mugarik gabekoa egiten ari gara,
  Unibertso osoa Elfiaren feudo bihurtzeko!
  Neskek oso ondo abesten zuten. Eta, noski, orko ikaragarri eta borrokalarienak ez dira indarrik horrelako pertsonen aurka.
  Eta neskek euren titi errubiak bazooken botoien gainean sakatzen dituzte eta orko tankeei tiro egiten diete. Eta literalki dena figuratiboki suntsitu eta suntsitzen da.
  Eta orain orkoen hurrengo tankeak erre, sutan eta lehertzen ari dira. Nesken eraldaketa izugarria dago. Oso politak eta harrigarriak dira.
  Eta haien bularrak, zein beteak, oparoak eta beltzaranak dauden. Ez dago neska hauek baino handiagoa eta freskoagorik.
  Eta takoi hutsez Putinen hartzaren gainean eroritako lehergai-pakete bereziak bota zituzten. Eta zentzu figuratuan, literalki urratuta zeuden. Neska hauek benetan egiten dutena istorio loriatsua eta oso militantea eta berezia sortzea da.
  Beraz, halako nesken aurka, ez pentsa odoltsuak soilik deitu daitezkeen teknikak erabiltzeaz ere.
  Eta neskak Putinen hartzak sudurretik heldu eta estutzen hasi ziren. Eta minez ero bezala orro egiten dute.
  Eta iratxoen familiako gudariek barre egiten dute eta behatzak seinalatzen dituzte.
  Eta gero hartu eta koruan kantatu zuten;
  Pertsona bat ezin dela inola ere mugatu;
  Bere nahia Jainko Ahalguztiduna izateko...
  Beraz, unibertsoaren erdigunea Lur bakarra izan dadin,
  Gure aurrean aurkezteko, dena dagoen mundu honetan dago.
  
  Pintzelaren kolpe batek galaxien zurrunbilo osoa sor dezake,
  Bertan izarrak mitxoletak dira, planetak margaritak bezala!
  Azken finean, Jainko Sortzailea ez zen gizakiarengan apaldu,
  Ez du akats txiki bat izan nahi!
  
  Dena egin dezakegu: lege hori sortu,
  Zer bilioi parsec daude txokolatean!
  Gure gogoa sumendien tornado bat bezalakoa da,
  Zientziak bere mota sari batera eraman du!
  
  Ezin dut sinetsi garaiak egon zirenik -
  Basatiak ginenean.
  Sua eta euria zorigaitza direnean,
  Eta lehoiak eta tigreak errege deitzen genituen!
  
  Goldea enbor makur batekin okertzen denean,
  Esklaboa aitzurra astun batekin lurra zulatzen ari zen!
  Orduan belardi oparoa ureztatu genuen,
  Zahartzaro gaiztoak oinazeak zaituzte arrakal bat gustatzen!
  
  Beno, zer zientzia zara, ama maitea,
  Pentsamendu bat hilezkorra egiteko aukera aurkitu dut!
  Segurtasunez hautsi ditzakegu legioak,
  Eta ibili unibertso handiaren hedaduran!
  
  Horrela lortu dugu Jaunak,
  Ziurrenik neuk ezingo nuke asmatu!
  Princeps plasmatik superharagia dugu ,
  Eta quasarren buruetan boterea eta jakinduria dago!
  
  Nire bidaia pistola arrunt batekin hasi nuen,
  Hasieran zuhaitza bakarrik mugitu ahal izan zuen.
  Baina metala baino freskoagoa bihurtu da
  Zauri bat berehala sendatzen!
  
  Orain pertsonak gara, superman tribua,
  Ezinezkoa dena egiteko gai!
  Ebatzi edozein arazo,
  Ez zaigu zaila unibertsoa aldatzea!
  
  Baina nahi baduzu, benetan Jainko bihurtu zaitezke,
  Zerbitzatu txakur bat bezala gizonari beldurrik gabe!
  Azken finean, gure Elfoa bere indarrez gaindiko super-armada bat da ,
  Ez utzi betiko jipoitzen!
  Horrela abesten zuten neskek eta izugarri polita izan zen. Eta haien kantua izugarri ederra zen eta haien ahotsak zilarrezko kanpaiak bezalakoak ziren.
  Hauek neskak dira, iratxo ahulak ez direnentzat ohikoa den maila erakusten dute.
  Eta hain zuzen ere, halako neskak gai dira unibertsoa hankaz gora hartzeko eta iraultzeko. Eta haien hortzak oso distiratsu distiratzen duten perlak bezalakoak dira.
  Ez dago, hala nola, neska ezin maitemindu eta ez miresten. Jainko eta jainkosetatik ikusita jaio ziren. Edertasun harrigarriak. Eta halako gerlarien metodoak gorriak dira borrokaraino.
  Eta haien begiek zafiroak bezala distiratzen dute. Eta izarrak bezain distiratsuak.
  Eta boli koloreko hortzak. Ez dago halako neskarik, ezin diezu izaki iletsuei utzi.
  Hona hemen ile urdineko neska batek bularreko marrubi-titia hartu eta sakatu zuen jet jaurtigailu baten botoian. Eta etsaia indar hilgarriz jo zuten, puskatuz eta Putinen hartz batailoi oso bat frijituz.
  Oso polita eta bikaina izan zen. Neskak, esaten den bezala, beti altuera handian daude.
  Hain gaitasun nabarmenak eta fenomenalak erakutsi dituzte. Eta Putinen armadako orkoen sarraskian.
  Eta dena oso ondo zihoan. Hauek erakutsi zuten neskak ez direla orkoak bakarrik, eta armadarik amorratuena ez dela oztopo.
  Iratxoak txio egin zuen:
  - Ni zu, he,
  Herri osoa elkarrekin
  Elkarrekin familia atsegina
  Hitzean ehun mila I gara!
  Eta horren ostean, gudariek berriro gogotsu jaso eta kantatu zuten;
  Hemen erreka bat entzuten dut belarretan isurtzen,
  Txirrin bat eta brontze eta damasko altzairua ditu.
  Mahaia borreroen aurrean zegoen,
  Eta orain denek dute askatasuna - gaizkia ordaina da!
  
  Nire tulipa gorria loratzen da soroan,
  Nire ikuspegian maite nuen neska.
  Ibilaldi batean nago, hainbat herrialde daude,
  Eta itsasoan olatu bat eta inspirazioa dago.
  
  Bai, Pushkin poeta zara, poeten erregea,
  Baina ez dakizu borroka gogorra denik...
  Hemen esaten diozu zure bihotzeko izotz-maskara - urtu,
  Eta armada bildu da - pankarta gorriak!
  
  Elfinismoa eraikitzea erabaki genuen,
  Baina kapitalak ez du lo egiten, otsoek uluka egiten dute.
  Orcismoa arrastaka atera zen zulotik ,
  Errusiako herrien patu gogorra!
  
  Baina jakin ezazu gure baioneta orratza baino zorrotzagoa dela,
  Eta tankeak erreduteak eta lubakiak urratzen ari dira.
  Orko moztutako ildoa etzan zen,
  Leherketen orroak deabrua erotu egiten du.
  
  Baina galerak ere badaude, ai, patua,
  Kapritxosoa eta batzuetan bidegabea.
  Etsaiak etxolak lurreraino erretzen ditu ,
  Eta oso ederra zen aurretik!
  
  Baina Fortunaren rockak ere asko daki,
  Sari bat emango die, jakin hau, pobre direnei.
  Neskaren zapia malkoz busti zen,
  Zorte txarra bizilagun arriskutsuak!
  
  Baina borroka izpiritua astoa ez bada,
  Eta beldurrik gabe balentriak egiteko gai zara.
  Ez zara betiko harrapatuko, sinetsi iezadazu,
  Azken finean, hiltzailea denak berak irabaziko du!
  
  Bizitza oztopo ibilbide bat bezalakoa da -
  Sinetsi iezadazu, amaiera ez da amaiera.
  Jainko Kristo Onaren aintzarako,
  Izan gaitezen bat Jaunarekin!
  
  Azken finean, elfinismoa izpiritu osasuntsu eta zintzoa da,
  Jende guztiari ongi egiteko gogoa!
  Unibertsoko zuzia itzal ez dadin,
  Bermatu zure adimena, trebetasuna eta ausardia!
  Gudariak oso ondo eta ederki kantatu zuten. Eta beren adimen handienaz distira egin zuten. Eta haien begiak harri bitxiak bezalakoak dira.
  Eta izugarri distiratsu egiten dute.
  Gudariek beren izaera oso tematikoa erakutsi zuten. Eta haien gorputzak literalki sugeak bezala zimurtu ziren. Benetan idatzitako edertasunak dira.
  Eta, beraz, haietako batek hartu eta orkoa jo zuen, bere mihi luze eta bizkorra erabiliz botoia sakatzeko. Eta hori oso efektu eraginkorra eta hilgarria izan zen.
  Eta suziriak hegan egin zuen eta etsai multzo bat jo zuen, Putinen hartz asko suntsitu zituen. Eta suntsitzailea eta nahiko ikusgarria izan zen.
  Beste eder batek hartu eta estutu zuen alanbrea bere perlazko hortzekin, eta sendotu egin zuen. Eta nolako mihia duen, eta hain indartsua eta aldi berean zeharo arina eta korrosiboa.
  Eta lehergailuak jo eta berehala Putinen hartzaren dozena bat tanke bota eta irauli ziren. Eta su hartu zuten Führer burusoilaren orkoak zituzten auto hauek. Eta sua bezala piztu ziren, eta tankeetan munizioen eztanda indar hilgarri eta suntsitzailearekin joan zen. Eta enborrak bihurritu eta kolpatu zituzten Putinen borrokalari guztien pilotak.
  . 11. KAPITULUA.
  Eta neskak berriz abesten hasi ziren, gogo handiz egin zutena;
  Borrokalari iratxoa den edonor gerlari jaiotzen da,
  Hala gertatu zen - gorilak harria hartu zuen!
  Zurekin borrokalarien legio hautatu bat dago,
  Eta bihotzean sugarra sutsuki erretzen da!
  
  Mutilak metrailadore bat ikusten du bere ametsetan,
  Limusina baino gehiago gustatzen zaio tankea...
  Zentimo bat nikel bihurtu nahi duena,
  Sehaskatik ulertzen du botereak agintzen duela!
  
  Bai, ezagutu bestea, ez dugu biderik,
  Gorantz ahalegindu boterearen gailurreraino...
  Galdu dutenek zeroak baino ez dituzte -
  Eta zartaginak bizkar lur jota jotzen du!
  
  Baina zer nahi duzu, ahultasuna pekatu mortala da,
  Eta bizitzak irakasten digu: konkistatu denak ausardiaz!
  Horregatik dauka gizon batek ezpata,
  Lehoi ikaragarria trebeki trebatzeko!
  
  Gogoratu Jainkoak ez dituela ahulak gustatzen,
  Borondatez eta beldurrez ausart gidatzen duena...
  Botereak baionetak bidaliko dizkio,
  Eta hiltzen dena zeruko jauregi bat da!
  
  Ederki irabazi behar duzu abesti batekin,
  Baina jakin ezazu malkoek ez dizutela lagunduko kolpatzen bazaitu!
  Familia onerako armada da kuartelean,
  Komandantea, Aita, zorrotza eta zorrotza den arren!
  
  Eta zer saria - mundu oso bat egongo da,
  Ezinezkoa da horrelako zerbait imajinatzea!
  Unibertsoaren zabaltasuna konkistatuko dugu,
  Sinets iezadazu, hilezkorra izatea ere posible da!
  
  Erakutsi jakinduria borrokan,
  Eta ez galdu estutzen bada...
  Ezin zara altxatu odolik gabe,
  Ezkontideak erdituko duen etxearen fundazioa!
  Maria Kolesnikovak armada handi eta liluragarri baten aginte orokorra gauzatu zuen, batez ere iratxo ederrez osatua. Eta nonbait diktadore lodi, bibote eta burusoil batek haserre jarraitu zuen. Bere dibertsioa bilaketa batean emakumeak eranzten ikustea zen. Eta, gainera, sexu garbia takoi hutsez irabazi. Horrek tiranoa barre egin zuen.
  Mariak bere atzapar irmoetatik ihes egin zuen, eta bere armadak gogor borrokatu zuen aurrera zihoazen orkoekin, heroismo handiz eginez.
  Eta iratxo gudariak are samintasun eta zoramen handiagoz borrokatzen hasi ziren.
  Mitxoleta koloreko ilea zuen neska iratxo batek hartu eta tiro egin zuen atzerakadarik gabeko fusil batetik, bere titi gorridun botoia sakatuz. Ondorioz, suziri bat lehertu zen eta hartz ilunak jo zituen, norabide ezberdinetan barreiatu, eta Putinen armadako soldaduak puskatu egin ziren.
  Gudariak barre egin eta abestu zuen, hortzak agerian utziz:
  - Munduko neskarik indartsuena naiz,
  Eta herensuge gaiztoak nahikoa du komuna!
  Eta bere begiek distira egin zuten eta berriro ere botere magiko izugarriko tximistak askatu zituzten. Eta Putinen hartzak berriz ere kalte nabarmenak jasan zituen.
  Beste neska gudariak ere ez zuen zalantzarik izan. Eta hartu eta joystick botoia sakatu zuen behatz hutsez. Eta enbrageak funtzionatu zuen, suziriekin orkoak joz.
  Eta halako inpaktua oso suntsitzailea eta suntsitzailea izan zen.
  Neska iratxoak kantatu zuen:
  Suntsipena pasio bat da
  Orkoak botere txarra dira,
  Ahuntzen botereak besteen odola edan zuen,
  Eta iratxoen artean maitasuna da nagusi!
  Jende liluragarriko beste neska batek erraz bat egin zuen honekin:
  - Bai, iratxook maitasun bikaina dugu, eta familiako harmonia osoa!
  Eta neskek hartu eta, oin biluzi eta zizelkatuekin, suntsitzeko opari hiltzaileak bota zituzten. Eta Putinen hartz batailoi oso bat hautsi zuten.
  Neskak adierazi zuen:
  - Putin tirano odoltsua da!
  Beste iratxoak baietz egin zuen:
  - Oso maltzurra, eta bizitza honetan ez ezik, aurreko erregealdian despota izan zen!
  Eta gudari iratxoek hartu eta batera kantatu zuten;
  Ausardiaren mailuak zainetan jotzen du,
  Beraz, gerra gogorra hasten da!
  Gure borondatea monolito bat bezalakoa da,
  Herri argi eta amaigabea!
  
  Bihotzak beretzat joko bat bezala dira aho batez,
  Ez dago soldadurik onenaren deialdirik!
  Patuak orratz baten antzera ziztatzen badu ere,
  Baina lagun bat granada leiala da
  
  Mina ere gure laguna da, ai,
  Etsipenean lagunak galtzen ari gara!
  Eta zortea batzuetan momentuz bakarrik,
  Baina sinetsi arranoak ez direla loroak!
  
  Eta akordio bat dugu etsaiarekin,
  Oso haserre eta mehatxagarria!
  Eguzkiak distira egiten dit kopetan nire kaskotik,
  Zein zaila den munduan bizitzea!
  
  Zoritxarrez, ezin dugu aukeratzen
  Zoriak zartagin bat bezala bihurritzen gaitu!
  Beno, zer gertatzen da Jainkoarekin? Jainkoari berdin zaio
  Jendea euliak bezala hiltzen ari da!
  
  Baina mundu osoan beti dago aukera bat,
  Ausarta eta indarrez lagun egiten direnena da!
  
  Gure fedea, kontzientzia, kemena, ohorea,
  Basurdea putzuan bezala trabatu ez dadin!
  Jaiki, astindu ura,
  Makurtu unibertsoa sortu zutenei!
  
  Ez daude zero txikiak kontuan,
  Deialdi bakarra konkistatuz!
  Lortuko duzu, mutil honek badaki
  Arrakasta eta errekonozimendua laster etorriko dira!
  Errege ahalguztidunaren antzeko bihurtuko zara,
  Desleialei epaia ematea!
  Eta orain airea, borroka zaila,
  Zer da hau ere hezkuntza!
  Zeruaren kolorea urdin dotorea da,
  Egintza gaiztoaren kea ureztatu!
  
  Baina arerioa sutan dagoela ikusten dut,
  Bere hegazkina zelaian erori zen,
  Zein poza, zorionaren aurpegia,
  Nahierara belatz izaten jarraitzen dugu!
  Ederki abesten zuten neskek, ezin da ezer esan. Eta inpresioa egiten du.
  Beno, zer hartu eta lortuko dute orkoek orain? Eta nikela batean lortuko dute.
  Emakume gerlariek metrailadoreetatik tiro egiten dute oso argi eta garbi. Zehatzak dira eta indar bikaina dute.
  Haietako batek hartu eta bere behatz hutsez ilar bat jaurti zuen suntsipenaren dohainarekin. Putinen hartz asko hartu eta leherrarazi zituen.
  Orduan sutsuki abestu zuen:
  Galaxiaren haurrak gara
  Iratxoak praktikatzaile gisa...
  Izorratu dezakete
  Tira, hegan egingo dute!
  Eta gerlariak lehergailu hiltzaile bat jaurti zuen orpo hutsarekin. Izorratu eta suntsipen izugarria eragin zuen. Eta hainbeste orko hil zirenez ezin zen zenbatzea.
  Jende dotore eta eder bat irudikatzen duten nesken ekintzak dira. Eta benetako mirariak erakusteko gai. Halako neska eta perlen aurka, orkoak arazoak dituen hartz bat bezala dira. Baina gudariak, noski, borrokarako prest daude, eta are gehiago erakutsiko dute.
  Batez ere haien takoi biluzi, biribil eta arrosak azkura egiten badute, eta orkoak bereziki jo behar badituzte ere.
  Eta noski, neskek ezin dute kanturik egin gabe egin. Eta haien ahotsa harrigarria da;
  Nola gobernatu unibertsoa modu interesgarri batean,
  Hilkorrak ulertu ezin arren!
  Hau da nire deia orain -
  Zinearen zentzugabekeria guztiak errealitate bihurtu!
  
  Eraiki izar-ontziak paper zuriz,
  Eta erabili tiraka bat quasar bat barrez botatzeko!
  Pilotuak berehala gozoki bihur daitezen,
  Eta Eguzkiaren ordez, urrezko samovar bat!
  
  Dena gizateriaren menpe bihurtu da,
  Nire ametsak egi bihurtu!
  Jakina, Omnipotentea arriskutsua da,
  Edertasunaren neurria ezagutzen ez duzunean!
  
  Biolin-jole, artista jaio zaitezke,
  Eta ikasi sokak apurtzen!
  Baina pentsamenduak argi huts bihurtu behar dira,
  Erruki eta grazia isurtzeko!
  
  Zaila da, noski, ekintza bat aurreikustea.
  Ez dakit, botako dut!
  Izarren kremarekin tarta forman datoz,
  Eta kanoi batekin neska bat ikusteak distira egiten du!
  
  Asmatu, orduan fantasiak erabakitzen du,
  Hilkor hutsek ezin duzue hau ulertu!
  Termokuarken sintesia gertatzen da,
  Zer egin dezake princeps batek - plasma bezalako hari kizkur bat!
  
  Sortu nahi duzun mundu mota,
  Ekaitz akordeoia jotzen utzi!
  Mapan puntu berorik ez egon dadin,
  Beraz, sorkuntza horrek mina ahazten du!
  
  Kontuan izan zuek ere Jainkoaren seme-alaba zaretela,
  Nork irakatsi zien bere semeei sortzen!
  Ordena bidezko eta berri bat emateko,
  Non zaude ehiztaria, baina jokoa hilezkorra da!
  
  Maite zure maiteak, ohoratu Jesus,
  Saiatu guztion alde on egiten!
  Pertsona bat aska batean gera ez dadin,
  Ordenagailua zizel batekin ez suntsitzeko!
  
  Eskua eman dezagun - demagun
  Zoriontasuna egongo da - ezin da bestela izan, sinetsi!
  Azken finean, hain abertzaleak gara,
  Zein piztia harrapakinak irrintzi egingo duen beldurrez!
  
  Gure betebehar sakratua da Aberria defendatzea,
  Ahalguztidunaren oinarria sortzeko!
  Unibertsoen infloreszentzia sortzeko,
  Iratxoen boterea eta armada indartu behar ditugu!
  Neskek sentimendu eta aplomo handiz abestu zuten. Ederki marmar egiten zuten haien hitzek. Eta literalki distira egin zuten.
  Baina iratxo guztiek ez zuten halako zoriona izan. Horietako bat orkoek harrapatu zuten.
  Eta, beraz, Putinen hartzek neskatxa arrakalera eraman zuten. Edertasunaren besoak kateetan bihurritu zituzten. Ondoren, oinetako erraldoi bat zintzilikatu zen edertasunaren oin biluzi eta zizelkatuetan. Eta luzatzen zuten iratxoa bastidorearen gainean. Eta neskak kirrinka egiten zuen edozein minengatik.
  Orkoak bizkar biluzian azoteekin kolpatzen hasi ziren. Eta oin biluzi eder eta beltzaranen azpian sua piztu zuten. Eta edertasuna benetan eta basatiki tirokatzen hasi ziren.
  Neskak min handia zuen, baina jasan zuen. Orduan Putinen hartzak gorputz gihartsuko neska eder, oso sexy eta biluzik oin biluziak hausten hasi ziren.
  Neskak garrasi egin zuen min jasangaitzarekin. Baina bat-batean isildu zen. Eta intziri egin beharrean, hartu eta abesten hasi zen;
  Ama Elfaren gudari gazte bat naiz,
  Herrialde indartsua, herrialde guztien aberria...
  Ez dago aberri ederragorik unibertsoan,
  Gizon jakintsu batek gorbata bat lotu zuen mendi azpian!
  
  Aitzindari izatea poza eta deia da,
  Azken finean, horrek esan nahi du herrialdearen zerbitzaria zarela.
  Eta unibertsoa handitu dezakezu -
  Deabruaren-Satanasen makinazioak suntsituz.
  
  41ean uda heldu zenean,
  Ekaineko ekaitza trumoitsu ari zaigu...
  Ez dugu eskualdea pobretu nahi,
  Zoriontasuna lortzeko, sinetsi - Aberria sortu da!
  
  Neska eta biok orko gaiztoen zain gaude segadan,
  Honen aurretik metrailadore bat lortu genuen.
  Eta Putinen haserre zororako,
  Gure taldeak arrakastaz gainditzen ditu hartzak!
  
  Neska-lagunen oin biluziak zakar bihurtu dira,
  Dagoeneko elurra pikatzen ari da zola biluzien azpian.
  Hotza eta ezpainak urdin bihurtu ziren,
  Baina su santuak gure arima berotzen du!
  
  Gure aurkarien neurriak ezagutu gabe greba egiten dugu,
  Ez dizugu bakerik ematen egun ez gau!
  Granadak eskelonetara hegan egiten dute multzo batean,
  Eta ofizialak frankotiratzaile fusilarekin.
  
  Orko gaiztoek ezin dute inon laguntzarik aurkitu,
  Gure aitzindaria, urruntze ausarta...
  Gai, mendiak moztu behar badituzu,
  Hona hemen Putinen tankeak kandelak bezala erretzen.
  
  Jendea suminduta bildu zen -
  Justizia, ausardia eta ohorearen alde.
  Eta ez dago arreziferik ekaitzen itsasoan -
  Horrek eseraraziko gintuzke!
  
  Orklin sartu ginen, Komsomolera sartu ginen,
  Mundu osoa neskekin oinutsik zapaltzetik!
  Eztia garaile arnasten dugu zeruko maiatzean,
  Orain gure arrakasta distiratsua betiko bihurtu da!
  Izan ere, halako neska bat ezin da torturaren bidez hain erraz hautsi. Borreroak azote batekin amorruz astindu arren. Baina hau benetan ez da nahikoa. Eta horrela orkoak hari gori bat ateratzen du tximiniatik.
  Eta azota dezagun neska horrekin, inolako errukirik gabe, amorru basatiz. Eta oso gogor eta oldarkor egin zuen.
  Baina neska iratxoa ez zen hautsi eta are haserre eta gogo handiagoz abesten hasi zen;
  Esne bide bat egongo da atzean,
  Bizitzako lehen urratsa garrantzitsua da!
  Berriro ikusten duzu unibertsoaren gainetik,
  Eraso amorratuen zurrunbiloak!
  Korua...
  Eta borrokak berriro jarraitzen du,
  Su hiperplasmatikoa irakiten ari da!
  Iratxoen erregea hain da gaztea,
  Habeekin kolpeak!
  
  Unibertsoa mutur guztietaraino,
  Jainko arbasoak baino indartsuagoak gara,
  Ahalguztidunaren boterea naturaren gainean,
  Borrokalariek teoplasma erabiltzen dute.
  
  Korua...
  Eta borrokak berriro jarraitzen du,
  Su hiperplasmatikoa irakiten ari da!
  Iratxoen erregea hain da gaztea,
  Habeekin kolpeak!
  
  Ez espero mesederik zerutik,
  Ergelak direnek zeroak jasoko dituzte!
  ohorez hil zirenak berpiztuko ditugu,
  Zientziaren arlo guztietarako bideak daude.
  
  
  Iraganean, beroa eta elurra,
  Mundua pobrea eta aberatsa zen.
  Eta orain edozein sortzaile,
  
  
  
  Eta borrokak berriro jarraitzen du,
  Eta nire bihotza urduri sentitzen da nire bularrean,
  Iratxoen erregea hain da gaztea,
  Eta azaro gaztea da aurretik.
  Iratxoen erregea hain da gaztea,
  Eta azaro gaztea da aurretik.
  
  Eta borrokak berriro jarraitzen du,
  Eta nire bihotza urduri sentitzen da nire bularrean,
  Iratxoen erregea hain da gaztea,
  Eta azaro gaztea da aurretik.
  Iratxoen erregea hain da gaztea,
  Eta azaro gaztea da aurretik.
  Neska ez zen inoiz apurtu erretiluan. Baina iratxo frankotiratzaileak bala hiltzailea sartu zion orkoaren sabelean. Eta hura, zauri hilkor bat harturik, itotzen eta iltzen hasi zen.
  Beste neska batek tiro egin eta Putin hartzaren burua zulatu zuen, eta hilda erori zen.
  Hona hemen tankeetan iratxoak, beren neska hartu eta askatu zuten. Eta oso polita atera zen.
  Eta gudariak heriotzaren opari suntsitzaileak botatzen hasi ziren etsaia beren zola biluzien laguntzaz.
  Zer gertatzen da orkoekin? Oso zaila da iratxoekin borrokatzea . Eta benetan adarretan ostikoka ematen diete. Eta orko asko hilobian eta gorpuetan amaitzen dira.
  Beraz, ez joan nesken aurka, Putinen hartzak, bestela hilobian amaituko duzu.
  Neskek energiaz eta espresioz jokatzen dute. Gerlari hauek munduaren patua erabaki dezakete aldi berean. Eta haien takoi biluzi eta biribilak, hain arrosa eta zoragarriak. Iratxo gazte batzuek zolak miazkatu ere egiten dituzte eta aurrekaririk gabeko ausardia eta, aldi berean, pasioa erakusten dute.
  Eta presio izugarriarekin jokatzen dut. Neska hauek benetan garaiezinak dira.
  Eta abesten hasten badira, hartzak orro egiten du frustrazioz;
  Aske zaren herrialdea,
  Zeinetan Jaun bakoitza proletarioa den.
  Errublo eta nikel bihurtzen zara,
  Neguan solarium bat dago elurretan.
  
  Bertan komunismoaren bandera gorri distiratsu bat dago -
  Hilezkortasuna agintzen diguna!
  Adierazi dezagun poesiaz Aberriarekiko maitasuna -
  Betiko zoriona egongo da, sinetsi!
  
  Liderrak batzuetan desberdinak dira...
  Lider guztiak ez dira Stalin jakintsuaren antzekoak.
  Baina gutako bakoitza beti heroi bat da,
  Gogoa eta nahia sendotu zirenean!
  
  Udaberri ausartaren azken hilabetean,
  Soldaduak Fraga hartuz amaitu zuen gerra .
  Aingeruak bezala gure Ama-erri leialak gara,
  Agindua eman zaigu - borrokalariak ez du pausorik ematen!
  
  Heriotza etorri bada, gurutza ezazu zeure burua,
  Eta Jaunak hegan egiten du paradisura, non sorbaldiak dauden...
  Gure Espiritua betiko igoko da gora,
  Gailur indartsuak konkistatuko ditugu!
  
  Azken finean, heriotzaren ondoren, bizitza ibaia da berriro,
  Bertan meteoro txalupa bezala nabigatzen dugu!
  Jainkoaren Ama Santuaren deialdiak,
  Ez zara ausartu porrota eta lotsa jasatera!
  
  Inperioa, Jainkoaren argia delako,
  Ahalguztidunak iratxoei agindu zien gobernatzeko!
  Ez dira gure urte zoriontsuak amaituko,
  Ez dago zerbitzurako mugarik - estutu motxila!
  
  Iratxoak elkarrekin gure leloa da -
  Izan zaitez agintari jakintsuaren menpeko gizona!
  Munduko antzerkia aktorez beteta dago,
  Haserre infernuko barailak urratzen ditugu!
  Neskek ederki abesten dute eta beren izaera aingeru eta aldi berean deabruzkoa erakusten dute.
  Horrela borrokatzen dute. Aire kanoi hiltzaileak helikopteroetatik jaurtitzen dira. Eta Putinen hartzaren posizioak apurtzen dituzte. Eta orko hauek errukirik gabe hiltzen dira.
  Hau da hildakoen kopurua.
  Hauek neska ausarten borrokak dira. Batek hartu eta hiltzaile botoia sakatu zuen bere titi gorritxoarekin. Eta gero Putinen hartzetara hegan egin zuen, oso suntsitzaile eta suntsitzailea den jaurtigaia. Horrek arerio horietako asko hil zituen.
  Horrela borrokatzen dira neska ausartak.
  Baina iratxo gazteek ere borrokan etsi eta erabaki handiz. Eta etsaia zapaldu eta Putinen hartzak hiltzen dituzte.
  Gerlari gazteek hau oso hotz eta gogotsu egiten dute. Eta hori guztia modu ikusgarrian egiten da.
  Zein itxura bikaina eta polita den dena.
  Baina iratxo gazteak metrailadore bat bota zien orkoei. Zeremoniarik gabe moztu zituen eta abesten hasi zen;
  Nire neskalagunaz pentsatzen dut
  Poemaren zati bat nabarmendu zuena.
  Elphiney neguan -
  Aukerarik ez, horrek esan nahi du dilemarik ez!
  
  Berarekin, hotzean ere, nire arima arina da,
  Beroak udaberriko freskotasuna ekartzen du.
  Eskuek arraun sendo bati eusten diote,
  Flota ezazu ibaian behera elur ekaitza baino lehen.
  
  Udazkeneko euri tanta jaisten denean,
  Zuhaitzak urre koloreko luxu gorrian.
  Zure musuak dardara ematen dit -
  Eta neskaren ile zuria kizkurra da.
  
  Lagun bat hostoen artetik lasterka dabil oinutsik,
  Ederra da - udako printzesa bat bezala.
  Putzuetan zaplaztekoa - malguki batekin zipriztina,
  Gora bedi gure maitasunaren grina!
  
  Pena eta tristura ez gaituzte ukituko,
  Lor dezagun zerutik amestutako izar bat!
  Orain tronuan errege bat egongo balitz bezala jarriko naiz -
  Eta argiaren egintza mugagabeak...
  
  Landako neskak margarita bat hautatzen dit,
  Erantzun gisa, dandelion bat hautatzen dut beretzat.
  Ilusioz mozkortuta egon arren, ardoa bezala...
  Ez imitatu loro maiteminduta!
  
  Jo dezagun amodio hau gitarra batekin,
  Jendeak poza zer den jakin dezan!
  Jaiotakoak zoriontasuna transmiti dezala -
  Eta sorgin gaiztoa zahartzaroa ez da etorriko!
  
  Neska eta biok besarkatu eta joan ginen,
  Ez dago bulkatu eta haserretu beharrik.
  Batzuetan ezin duzu gerra saihestu, ulertu,
  Urte guztiak ezin dira urdinak izan!
  Eta iratxoen familiako gazteek abestu eta borrokatu dezakete. Haiek bakarrik, noski, sexu ederrak ez bezala, lotsatzen dute oinutsik borrokatzeko.
  Hala ere, iratxo ar-en aurpegiak hain dira samurrak eta gorritxoak, ilegabeak, neskenak bezala. Eta esan behar dut bikaina dela. Oinutsik dagoen talde polita hemen.
  Neska gerlariek beren aerobazia fresko eta ulergaitza erakusten dute. Baina hori ez da guztia, noski. Ipuin batean esan edo boligrafoz deskribatu ezin diren gauzak esateko gai izan behar dute.
  Baina horietako batek zilborra erabiliz tiro egiten du. Originala eta ederra da.
  Eta hain suntsitzaileak eta izugarri erregarriak diren energia korronteak askatzen dira, napalma bezala.
  Eta neskek zerbait erakusten badute, Putinen hartzaren hilkutxa izango da.
  Baina gazteek asko erakutsi dezakete. Batez ere abiarazleak eskuekin sakatzen badituzte. Eta oso polita izango da.
  Eta abiarazten dutena oso hiltzailea eta suntsitzailea da.
  Eta gazteak oso ondo abesten du;
  Zaldi gris baten gainean atera banintz bezala zen,
  Zer nolako astoa da hola erretzen?
  Satanek berak badaki jendea nirekin erlazionatuta dagoela...
  Matxinatzen den edozein herrialderekin arituko naiz!
  
  Deabruak garun txarretan sartu ziren ,
  Eta haserre pentsamenduak galopan!
  Orekatu dezagun balantza - ezabatu zeroak aldi berean,
  Garbitu sistema zoritxarreko amildegitik!
  
  Ez dut ulertzen nora noa,
  Zurrunbilo hiperplasmiko bat zebilen nire buruan!
  Ez utzi zeure buruari kakara men egiten
  Aintza-korronte bat ilargi mundura isur dadin!
  
  Gerra etengabeko korronte batean doa -
  Hauxe da mendeko iratxoaren zain dagoen jarduera...
  Eta ardo hordigarri bat edan nahi dut -
  Eta bakean jarraitu elkarrizketa tamainarekin.
  
  Baina jakin ezazu ahultasuna eta asperdura pasatuko direla...
  Zure ametsetako iratxoa aurkitzen baduzu, arrakasta eta deia zara!
  Gu, aitzindariak bezala, ibilaldi bat egiten ahalegintzen gara -
  Azken finean, gerlari cool bat ez da izen ergel bat!
  
  Kolpatu eta urratuko dut, gorpuzkin mendi bat dago,
  Etsaia nahastuta dago, korrika eta atzera egiten du!
  Porrota osa dezakegu
  Lurpeko txakurrak ere zaunka ozen egiten du!
  
  Zer egin behar dugu munduan - ez dago irudipenik,
  Jaio ginen, napalmak burmuina oinazetuko balu bezala!
  Betiko gure gazteak bezalakoak izango gara -
  Eta infernuko leku bat zeruan baino hobea izango da!
  
  Zer nahi du soldaduak? Gerrak iraun dezan -
  Bakea eta asperdura eta garun-ahultasuna ditu!
  Etsaia hilobian harrapatuko dugu -
  Baina jakin ezazu beranduegi dela gerlariei amore emateko!
  
  Ez da emaitzarik izango, eta ez dago aukerarik -
  Lana amaitu eta berehala beste bat!
  Azken finean, hau hasiera bat besterik ez da, prebentziozko lasterketa bat,
  Azken finean, zerbitzu militarra ekintza ona da!
  Noski, iratxoak kobrezko tutu baten moduko ahotsa du.
  Ondo kantatu zuen gazteak. Eta oso ondo borrokatu zen. Eta iratxoak maite ditu. Beharrezkoa bada, mihia erabiliko du. Egia esan, hamabi aldiz neska gehiago daude mundu honetan mutilak baino. Eta hau, noski, bikaina da gizonezkoentzat. Neskak beraiek mutilen alde borrokatzen dute amorru eta presio guztiarekin. Eta hemen ezin duzu ezer eraman edo kendu.
  Hauek dira hemengo neskak - gizonak ehizatzen dituzte. Eta ezin da ezer egin haien aurka.
  Eta abesten hasten badira, orduan...
  Eta neskek honela abesten dute:
  Utzi korrika trakets,
  Tanke blindatuak putzuetan zehar,
  Eta metrailadore bat dago teilatuan...
  Orko guztiak puskatuko ditu!
  . 12. KAPITULUA.
  Maria Kolesnikova, iratxoen munduko neska ausartak, aginte ausartak egiten eta aginduak ematen jarraitu zuen. Ilusio handiz egin zuen hori. Eta bibote eta burusoildun tiranoa madarikatua izan.
  Gudari iratxoek burugogor borrokan jarraitu zuten. Orko amorratuen aurrerapena uxatu zuten. Eta igotzen eta eskalatzen segitzen zuten, apo baten antzera.
  Eta neskek etsaiak tiroka eta mozten jarraitu zuten. Ilusio handiz egin zuten hori.
  Eta iratxoen jaurtiketa bakoitza botoi bat sakatzearekin batera bularreko titi gorritxoa erabiliz.
  Eta neskak guztiz bananduta. Aldi berean, haien oin biluziek granada handiak eta hilgarriak jaurti zituzten, Putinen hartzak hautsiz. Eta haragia urratua erre eta erre egin zen.
  Beraz, neskak garbitzen hasi ziren. Eta poza, abestiak eta ilusio handia.
  Eta aldi berean, noski, abesten zuten;
  Baina bala batek zulatutako gerlari bat erortzen bada,
  Eta neska betirako eseriko da malko artean alargun bezala.
  Ez da pentsatu behar mundua itxaropenik gabe beltza dela,
  Paradisu hura Satan gaiztoak galdu eta zapaldu zuen...
  
  Izan ere, itxaropena dago - merezi duen patua,
  Defendatu aberria eta konkistatu amildegia.
  Elf-en mutil bakoitza gerlari indartsua denean -
  Jakin ezazu hau ez da ausarta eta ez kitsch ergela!
  
  Baina zaldunei laguntza falta zaie batzuetan,
  Hordak ez du markagailua ezagutzen, eta presioa krudela da.
  Orduan ez gara loro sumiso bihurtuko -
  Hobe da tenpluko berunaren lotsa baino!
  
  Espazio gerra - mota berezikoa da,
  Bertan robot jostailu bat zara, ai...
  Baina armadako gudari elfiek ezagutzen dute noblezia,
  Zerraldoetan etzan behar ez duena.
  
  Zeruko izar arraroen zatiak diamanteak dira,
  Arimaren malko guztiak dituzte...
  Probatu, erakutsi zure dohainak,
  Hobeto, abestu eta dantzatu trumoiari.
  
  Udazkeneko garaia - non uda itzaltzen den,
  Bere edertasun zoragarriarekin liluratzen du!
  Utzi nire iratxoa, poema honetan abestua,
  Berarekin ama-herri askaezin gisa!
  
  Azken muxua bidaltzen diot neskari,
  Hiltzen naizenean, edertasuna ez duzu negar egin...
  Har dezagun, sinestu Orklin, maiatzeko lore oparoaren azpian,
  Eta munstro orko borreroa biktima bihurtuko da!
  Neskek, esan behar dut, bikain abesten zutela. Eta orko hauek indar handiz eta otsoen grinaz jo zituzten. Suntsitu egin zituzten.
  Eta takoi biluzi, biribil eta arrosak erabiltzen zituzten tiroak egiterakoan. Neskak oso kementsu jokatu zuten. Eta ederren oin biluziek suntsipen-opariak botatzen zituzten.
  Indarrek ez die aurre egin horrelako neskei. Lapur distiratsuak eta kosmikoak dira. Eta aldi berean, indar frenetikoa eta distiratsua duten iratxoak.
  Eta titi gorriekin bazooka botoiak sakatzen dituzte eta operazio militar suntsitzaileak eragiten dituzte. Eta jo bezain laster, orko lubaki oso bat eroriko da. Neska hauek super klasekoak dira. Eta nola hasi ziren negozioetara.
  Eta orain oin biluziek granadak botatzen dituzte berriro, hondamendi eta suntsipen izugarriak eraginez.
  Neska hauek literalki edozer egin dezakete. Eta edozein armada iletsua kenduko dute.
  Hona hemen esmeralda koloreko ilea duen neska bat, nola hartu eta joko duen etsaia bere titi gorridun botoia sakatuz.
  Suntsipenaren oraina hegan ateratzen da eta malkoak hautsi eta Putinen hartzak tiro egiten ditu.
  Eta neskek berriz abesten dute eta hortzak atera zituzten;
  Elfiaren hedadurak - ederra, maitea,
  Non daude elurraren perlak, ozeanoetako kristalak...
  Eta soldadu iratxoak eta jenerala elkartuta daude -
  Eta Estatuaren ikurra arranoa da - gure Tsar Ortodoxoa!
  
  Uda pasa da eta udazkena dator,
  Zuhaitzak jantzita daude, haien luxua erregeen inbidia da.
  Nire aberri distiratsua paradisua baino alaiagoa da,
  Bizitza justua emango diot Elf.
  
  Beraz, udazkena ederra da poetak bakarrik ulertzen du
  Ez dago zergak erabili behar pobreei zainak ateratzeko...
  Jainkoaren doako oparia: morea eta gorrixka
  Eta urrea itzaltzen da eguzkiak hostoaren gainean distiratzen duenean.
  
  Loreak, itzaltzen, distiratsuagoak eta ederragoak bihurtzen dira,
  Hostoa printze baten alfonbra oparoa bezala erortzen da,
  Hona hemen udazkeneko sasian errubiekin esmeralden brotxe bat -
  Artista Ahalguztidunak margotu zuen sorkuntzaren eredua.
  
  Eta trazu guztietan hauek dira Jaunaren pintzelak,
  Maitasuna eta ideal bat sortzeko gogoa ikusten dut...
  Baina bitxia da gure jendea ia infernuan bizitzea,
  Eta finantzen despotak krudelki lotu ditu gure hegoak.
  
  Gure lurra lurra eta gizena da gantza bezala,
  Sakonetan eta meategietan nahikoa dago.
  Baina oligarka gaiztoentzat, dena ez da nahikoa,
  Jendeari lapurtu diote dena beharraren azpian dagoela!
  
  Baina Jaunaren Borondatea da hau jasatea?
  Azken finean, Jainkoak Lurra eman zuen, jende zaharrak zein gazteak bertan lan egin zezaten.
  Eta azken finean, Kristo Jaunaren aurrean - erregea ere pobreen parekoa da -
  Unibertsoaren Sortzailea lapur gaiztoarekin gurutziltzatu zen.
  
  Erantzun iezadazu, aingeruak, non dago justizia?
  Haurrak negar egiten eta gosez hiltzen direla, zaharrak...
  Burgesia gaiztoa opariekin eta errukiz gainezka dagoela...
  Eta jatorragoak direnei kolpeak eta zorrak baino ez zaizkie geratzen!
  
  Baina ez zen zerutik erantzunik izan,
  Jainkoak arazoak ditu seguruenik horrelako gauzak gertatzen uzteko...
  Baina egia da borrokak bizitza paradisu bihurtuko duela guretzat,
  Eta kateetan dagoen maisua ere betirako zoriontsu bihur daiteke.
  Neska hauek oso ondo abesten dute. Eta haien ahotsek distira egiten dute izotz-txirrinaren antzera. Hauek benetan emakumeak dira.
  Eta haien ahotsak, hain zuzen ere, diamanteen korronteak bezalakoak dira. Eta kolpatzen bazaitute, orduan imajina dezakezu horren tamaina.
  Hemen gerlariek beren maila transzendental eta kolosala erakusten dute, espazio-aroarena. Eta hala egiten badute, orduan dena askoz serioagoa eta zakarragoa izango da.
  Eta nesken hankak oinutsik eta zizelkatuak martxan dira. Eta indar suntsitzaile handiz botatzen dituzte heriotzaren dohainak. Eta alferrikako zeremoniarik gabe egiten dute.
  Hauek dira hemengo neskak - maila bikaina !
  Eta takoi biluzi eta arrosak suntsipenaren ilarrak botatzen ditu. Eta dena oso ederra eta handia izango da.
  Eta neskek botoiak sakatzen dituzte bular gorridun titiekin, eta orkoen posizioak suntsitzen dituzten suziri jaurtigailuak aktibatzen dituzte. Eta alferrikako atzerapen eta zeremoniarik gabe egiten dute.
  Horren ostean neskak berriro abesten hasten dira;
  Itsasoko elur-perlak - distira distiratsu,
  Elur-elurteak arkumeen kizkurrak inguratuko ditu...
  Gure aberria granitozko fedea da,
  Egia esan, orkoak ez dira beldurgarriak!
  
  Metalaren burrunba, arrabolen kirrinkadak -
  Tankak arakatzen ari dira Elfiaren mugetatik!
  Eraiki dezagun baioneta zorrotzez osatutako gailur bat,
  "Hurra" oihukatuz erasora joan ginen!
  
  Egunsentiaren koloreko gorbata lepoan,
  Ideia batek bultzatu gaitu borrokan.
  Aukera bakarra dago - irabazi ala hil,
  Hona hemen bandera gorritxoa erredutearen gainean!
  
  Ezpain zurbilak, elikadura batek jotzen du,
  Harrapatutako neskaren eskuak lotuta zeuden...
  Oh, zein errukigabea den patua,
  Hotz garratzean, oinutsik aldamiora!
  
  Baina ez nuen begizta batean amaitu nahi,
  Indarrak hartu eta alemaniarrari heldu zion.
  Ez dago gu baino indartsuago inor Lurrean,
  Ez dugu zure erruki gaiztoa behar!
  
  Eta horrela hil zen, eztarria hazten,
  Neska iratxoa Tanya Krasnova da.
  Baina bideak Orklinera eramango gaitu,
  Eraiki dezagun indarkeriarik gabeko mundu berri bat!
  
  Zenbat nire anaia hil ziren,
  Guztiak boluntarioak, mutilak bakarrik.
  Pobreen aitzindarientzat, oinutsik -
  Gosaltzeko lurrazala afarirako konoetarako!
  
  Orklin ondoan gaude , garaipena laster dator,
  Komsomol seinaleak bularrean argitzen dizu!
  Nahiz eta botak estuegi izan ohituta ez nagoelako,
  Baina maiatzeko zorionaren koloreak inspiratzen du!
  
  Fuhrer infernuan dago, urakana hil egin da -
  Poza etorri da, umeen barreak entzuten dira!
  errautsetan lo dago ,
  Eta Aberriaren gainetik - Eguzki Gorria!
  Horrela abesten dute neskek alai eta amorruz. Eta haien ahotsak oso ederrak eta distiratsuak dira. Erreka doazen antzera. Edo iturriak zerura sartzen dira . Eta halako neskek hainbat herrialde konkistatzen dituzte. Hain ausardia eta esparrua dute.
  Ninja familiako iratxo bat agertu zen. Bi ezpata ditu eskuetan.
  Eta gudariak keinu egin zien. Eta Putinen hartzaren lau buru moztu zituzten aldi berean. Eta belar gainean ibiltzen ziren.
  Neska ninjaak hartu eta boomerang bat bota zuen bere behatz hutsekin. Hegan egin zuen eta orko oldarkorrei buruak moztu zizkien. Literalki erabat hil zituen.
  Hau benetan neska oinutsik eta oldarkorra da. Txikitzen hasten bada, ezin duzu gelditu. Eta orratz pozoitsu batekin ere tu egingo du. Eta orko jeneralari zuzenean jotzen dio begian. Eta Putinen hartza erabat erortzen da.
  Ninja neskak irrintzi egiten du:
  Aintza Zelenskiri, aintza!
  Tankeak aurrera doaz...
  Elfoen boterearen banderaren azpian,
  Neska erasoan dago!
  Hauek benetan oso onak diren neskak dira. Eta hankak hain biluziak eta beltzaranak. Eta indar oldarkor eta frenetikoaz botatzen dituzte heriotzaren opariak.
  Eta Putinen hartzaren ildoa moztu ondoren, neskak berriro abesten hasten dira;
  Ama Birjina santu garbia
  Berak erditu zuen Salbatzailea, eman zigun argia.
  Baina zure seme-alabak oinutsik daude neguan -
  Eta soto zikinetan egunsenti gose batekin topo egiten dugu!
  
  Azken finean, nola gertatu zen mundua gaizkiak oinazea duela,
  Txango-soroetan baino jende pobre gehiago dagoela.
  Hotzak ere landareak izozten dituela maiatzean,
  Erantzun ohikoena hau da: pobrea bazara, dantza egin!
  
  Pena da aberatsei kobrezko zentimo bat ematea,
  Beren mammon dezentziaren mugetaraino puztuta egon arren...
  Haien tutore nagusia haritz makila da -
  Baina orroa izango da oilarrak jotzean!
  
  Jaunak agindu dizu aberatsak partekatzeko -
  Hildakorik egon ez dadin, eta negar egiteak ez du oinazerik Jainkoaren Entzumena.
  Lagundu ahulak direnei - esaten dute aurpegi atseginek ikonoetatik,
  Errukitsua bazara, zerurako bideko faroa ez da itzali!
  
  Baina askorentzat, mamonak arimak eta salbazioa maiteago ditu,
  Santuak urrez erosiko dituztela diote!
  Diru-emailearen koipeak bere aurpegi nazkagarria puztu zuen -
  Eta bakerik gabeko bihotza granito hotza da!
  
  Zein da guretzat - jende eskasa?
  Jauregietan intziririk ere ez dugu entzuten!
  Aterpea nahi duzu? Bai, aterpe bat izango duzu
  Kartzelako teilatu azpian!
  
  Zergatik eman zuri, guri,
  Zer hartu dugu arrakastaz indarrez?
  Ez zinen ezer eta betiko ezer,
  Zerua ez zen zuretzat eman!
  
  Baina heriotza ustekabean etorri zitzaien,
  Sortzaile Ahalguztidunak irakatsi zuen bezala!
  Orain Satan erretzen den lekuan daude
  Non traidoreak kirrinka eta orro egiten duen sufrimendutik!
  
  Beraz, Ahalguztiduna txantxetan ari zela erabaki zenuen -
  Esanez, eskuzabala goratuko al da?
  Eta Jesus bera dela kreatzailea haragiztatzea,
  Gaizki zegoen sagu gaiztoek gauzak jango dituztela esatea?
  
  Damu zaitez Mariaren otoitza irakurriz,
  Eta belauniko erori eta damutu - intziri!
  Haur batek zure aurrean negar egiten duenean,
  Eta neska oinutsik dardarka dabil hotzak!
  
  Hartu zure zorro estu eta zikoinik,
  Gasta dezagun diru pixka bat irribarre batekin.
  Orduan Jesus Maitasunaren Jainkoak gidatuko du,
  Eta ez zaitu bide ezegonkortik erortzen utziko!
  Neskek hain ondo eta hotz abesten dute, eta haien ahotsak hain dira distiratsuak eta distiratsuak, benetako paradisu batean sartzen ari zarela sentitzen duzu.
  Eta horrela neskek orkoak jo zituzten oin hutsez obus batetik. Eta Putinen berrogeita hamar hartz puskatu zituzten aldi berean. Eta moztu ditzagun jende hankadun hauek.
  Neskak, noski, borrokalariak eta oldarkorrak dira. Eta ahoa zabaltzen badute, txistu egiteko baino ez da. Eta nesken txistutik, zur eta lur jotako beleak erortzen dira orkoen buruetara, burezurrak zulatuz.
  Eta horrelako bele asko daude eta oso hilgarriak dira.
  Neskek limoiak botako dituzte takoi borobil hutsekin.
  Orkoengana hegan egingo dute eta Putinen hartzak zati txiki eta odoltsuetan zatituko dituzte.
  Neska iratxoak kantatu zuen:
  - Hemen odol ibai handi bat dabil,
  Führer burusoilaren erlojupekoa...
  Baina ez zion amore eman
  Eta bota Kain iluntasunera!
  Hona hemen orkoekin ari diren neskak. Eta amorru eta etsipen handiz borrokatzen dira. Eta euren trebetasunik handiena erakusten dute.
  Baina, noski, edozein borrokatan badago kanturako tokia;
  Distiratsua da egin duzuna
  Grazia isuri zaio giza arrazari!
  Jainko Santuak eman dizu,
  Arima, poza, bihotza erruki!
  
  Lucifer, Sodomara biurtzen gaitu,
  Bekatuaren eta harrotasunaren produktua!
  Ezpata altxatu zuen Jaunaren tronu sakratura,
  Eta orain ahalguztiduna dela erabaki zuen!
  
  Korua bertso bakoitzaren ostean;
  Ene Jainkoa, zein ederra eta garbia zaren,
  Uste dut zure zuzentasuna amaigabea dela!
  Zure bizitza loriatsua gurutzean eman zenuen,
  Eta orain mingotsa egongo da nire bihotzean betiko!
  
  Edertasunaren, pozaren, bakearen eta maitasunaren Jauna zara,
  Mugarik gabeko argi distiratsuaren gorpuztea!
  Odol preziatua isuri duzu gurutzean,
  Planeta mugarik gabeko sakrifizio baten bidez salbatu zen!
  
  Segidan koplak datoz.
  Gaitza amorratzen da bihotz errebeldeetan,
  Satanek giza arraza urratzen ari da bere atzaparrekin!
  Baina heriotza hautsera botako da,
  Eta Jauna beti egongo da gurekin!
  
  Deabruak gerra egin zuen Jainko Jaunaren aurka.
  Etsaia anker, traidoreki borrokatu zen!
  Baina maitasunez Kristok zapaldu zuen Satanas,
  Zure egia gurutzean frogatzen!
  
  Senideok korronte bakarrean batu behar dugu,
  Zuzendu zure bihotza, gogoa eta sentimenduak Jesusengana!
  Beraz, Jainko Handiak salbatzen lagunduko gaitu,
  Eta sekulako eta betiko laudatuko dugu Jauna!
  
  Arimak betiko bakea aurki dezan,
  Jaunaren uztan lan egin behar dugu mundu osoarekin!
  Eta beti eta beti Ahalguztidunak zurekin izango gara,
  Gero eta gogorrago otoitz egin nahi dut!
  
  Hankak eraitsi badituzu - belusezko goroldiozko alfonbra bat,
  Jesusek berehala sendatuko du edozein mina!
  Azken finean, itsasertza urrezko hareaz bidali zuen,
  Eguzkiaren jabea da unibertso mugagabearekin!
  
  Bere hitzarekin zerua sortu zuen
  Handian zabaldu zituen zeruko izarrak!
  Jehobak edertasuna maite du,
  Berarekiko debozioa, beldurrik gabeko leialtasuna!
  
  Ahalguztiduna gabe ez dago lagunik,
  Aurpegi atseginen ikono distiratsuak!
  Horregatik, gero eta gehiago nahi dut
  Jesus bihurtu haragi zati bat!
  
  Erruki zaitez Jainkoarekin gure zor pekatuagatik,
  Guk, ai, eman ez dizuguna!
  Damuaren garaia pasa den arren,
  Eta dagoeneko amildegi bat dago, non loratzen diren distantziak dauden!
  
  Baina Jaunak eman zion bere grazia,
  Eta esan zuen - Umezurtzak barkatzen dizkizut!
  Badakit ezin dudala zurekin dudan zorra ordaindu,
  Baina zuretzako leku bat dago zeruan!
  
  Ezinezkoa da traizioa egitea
  Unibertsoaren jauna atsegina da!
  Eta zure esku ortodoxoarekin,
  Jende gaiztoak ganberetara eramaten gaitu!
  
  Ezetz esango al dio?
  Mesedez, onartu damua!
  Pazientziaz Erantzun Gorenaren zain dago,
  Barkatzeko, sinistu Haren nahia!
  
  Torturara joatea erabaki genuen,
  Zure izpiritua indartzeko!
  Ez dago beste biderik erori guretzat,
  Zurekin Betiko Ahalguztiduna izateko!
  
  Orain gertu da salbamenaren ordua,
  Jainkoak ez du inoiz hautsiko bere hitza!
  Zer gertatuko da gurekin?
  Eta arima hegodunak hegan egingo dute!
  
  Zuk sortu duzunak betiko iraungo du,
  Unibertsoko agintari infinitua eta jakintsua!
  Bizitzaren korronteekin argitu nauzu,
  Eta uste dut gure maitasuna egia izango dela!
  Horrela abesten zuten neskek ondo eta ahots distiratsu eta kobre itxurakoekin. Eta oso polita zirudien.
  Iratxoak hartu zuen eta oin biluziekin suntsitzeko opari hiltzaileak bota zituen. Sei txakur amorratuak bezala, hildako Putin hartzak norabide ezberdinetan sakabanatuta. Eta kolpe lazgarri eta negargarria eman zitzaion etsaiari.
  Neskak hartu eta kantatu zuen:
  Jendea pozik egongo da
  Betiko zoriona...
  Iratxoek boterea dute -
  Potentzia handia da!
  Eta orain neskek berriro hartu eta iltzatuko dute etsaia beren marrubiaren laguntzaz, titi gozoak eta mamitsuak. Eta benetan primeran doa.
  Eta Putinen hartz asko agonia basatian erretzen dira. Eta neskak oso pozik eta oldarkorrak dira.
  Eta orko oldarkorrek ezin dituzte gelditu. Behin sakabanatu direnean, ezin duzu ezer egin horiek geldiarazteko. Hauek dira euren burua erakutsiko duten neskak.
  Ile liladun gudari batek, Putinen hartzak suntsitzen, esan zuen:
  Malyuta bezalako orko gaiztoak,
  Desagerrarazi arrastorik gabe...
  Baina arrazoiren batengatik,
  Baina arrazoiren batengatik,
  Adeitasuna da nagusi!
  Adeitasuna da nagusi!
  . 13. KAPITULUA.
  Maria Kolesnikovak, tiraniari aurre egin zion, agintea egiten jarraitu zuen, eta arrakasta handiz.
  Eta horrela neskek eta iratxoen klanek orkoen posizioei energetikoki eraso zieten. Gudariak ohituta zeuden moduan jokatzen zuten, mugikortasun eta trebetasun handiz. Kobra bezain azkarrak dira eta Putinen hartzei ez diete aukerarik txikiena ematen. Halako gudariak, noski, hegaldi eta presio handieneko klasea dira. Eta halako energia magoplasmiko distiratsu eta oldarkorra dute. Orkoei beren izaera berezia eta oldarkorra erakusten dieten neskak. Gerlari bikainak besterik ez dira.
  Eta orain ederren oin biluziek heriotzaren ilarren indar hilgarria botatzen dute. Eta orkoen artean suntsipena eta hondamena ereiten dute. Hemengo gudariak hain dira bikainak, eta haien bularrak distira egiten dute errubi fazetadun eta oso garestiak bezala. Horrelako edertasunek ezinbestean apurtuko dituzte orko guztiak mami odoltsu batean.
  Hona hemen orpo hutsez etsaiari zerrauts pakete lehergarri bat azidoarekin bota zion neska bat.
  Lasterka egin zuen eta Putinen hartzak norabide ezberdinetan sakabanatu zituen, zatikatuz.
  Neskak txioa egin zuen:
  Iratxo emeek irri egiten digute,
  Emakume iratxoak goi mailakoak dira!
  Eta gero goizaldera arte
  Entzun haiek maitasun abesti bat abesten!
  Bai, neskek benetan, negozioari heltzen badiote, benetan indar kolosala eta jasanezina erakutsiko dute.
  Eta oin biluzien jaurtiketagatik, Putinen hartzak kopuru handitan hiltzen dira.
  Baina neskak are gogo eta intentsitate handiagoarekin hasi ziren abesten;
  Negua desagertzen ari da jada
  Udaberriko Eguzkia ateratzen ari da...
  Jakinduriak natura menderatu du,
  Bilaketa eta ibilaldi zientifiko batean!
  
  Errekak dei egiten ari dira - elurra urtzen ari dira,
  Non zilarrezko alfonbra erreka bat den.
  Krabelinak bikain loratzen dira maiatzean,
  Eta gure adiskidetasuna ez da isuriko!
  
  Naturaren alabak maite ditugu,
  Perretxikoak udaberrian hazten direnean...
  Ez, badakizu eguraldi txarra dela,
  Nola egiten duen euria Kristoren graziak!
  
  Udaberrian natura bizitzen da
  Kristalezko izotza istripuz lehertu zen.
  Planeta, nire ustez, paradisu bihurtuko da,
  Ez dezala su gaiztorik mundua sutan jarri!
  
  Azken finean, lore bakoitza unibertso bat da,
  Zomorroak ere bizi nahi du.
  Guztien paturik onena sorkuntza da,
  Baina untxi gizajoa basatia zara.
  
  Nola gertatu zen, beldur handia dago,
  Edertasunarekin sufrimendu handia dago...
  Batzuetan intziri egiten diogu eta Jainkoari galdetzen diogu...
  Lagundu iezaguzu zoriontasun eta ametsetan!
  
  Baina zer da haserrea munduan,
  Tornado bat bezala bueltaka hasi zitzaiguna,
  Baina Jainkoak erantzun zuen, beraz
  Ez zara hartza bezain alferra bihurtu!
  
  Azken finean, platanoa bera eroriko balitz,
  Ezin duzu golde bat erabili ere egin.
  Santuen aurpegiek keinua egiten dute ikonoetatik,
  Ananarik ez - erein zekalea!
  
  Tira, lanak arrakasta dakar,
  Gure familia indartsuago egingo du!
  Baina ez dut presarik oparotasuna aurkitzeko,
  Ez da zikokeriarik behar!
  
  Saria etorriko da - indarra izango da,
  Eta guduan eroritakoak berpiztuko ditugu!
  Zigorra helduko zaizu, ezagutu Judas,
  Gezurra eta iruzurrengatik mendekua hartuko dute!
  Horrela abesten zuten neskek, eta izugarri polita eta ederra zen. Hauek dira beren estilo eta jantzi bikaina erakusten duten neskak . Eta nesken hortzek perlak bezala distiratzen dute. Eta benetan bikaina dirudi.
  Hauek dira hemengo neskak.
  Eta, noski, ezin dute saihestu behatz hutsez hartzea eta indar hiltzaile eta suntsitzailez limoi bat ez botatzea. Eta hori zulatu egingo da, eta alde desberdinak, Putinen hartz urratuak sakabanatu egingo dira.
  Hau benetan oso borrokalaria eta cool gerlari bat da.
  Baina bonbardatzaile indartsu bat flotatzen ari da, iratxo oinutsik eta erdi biluzik kontrolatuta.
  Neskak, esan behar dut, oso oinutsik eta beltzaranak daudela. Eta aldi berean gihartsuak ere badira. Hainbeste amorru eta ilusioa dute. Eta klase gorena eta oso borrokalaria eta imitaezina erakusteko gai dira.
  Eta orduan eroriko da lehergailuaren sabeletik jauzi egin zen bonba astuna. Lasterka jaitsi eta orko ilun multzoen gainean erortzen da. Eta lehertu egiten ditu eta puska txikitan botatzen ditu. Eta Putinen hartz batailoi oso bat suntsitu zuten.
  Hau da benetan kolpe lazgarriena. Guztia erre eta suntsitzen duena. Halaxe hartu eta goldatzen zituzten neskak orkoen izaki sasiko eta krudel hauek.
  Eta neskek hartu eta pozez kantatu zuten;
  Bizitza zoragarria izango da iratxoen inperioan,
  Tsar Txekistaren hartz gaiztoak garaitzen ditugunean...
  Bai, Putin diktadore arriskutsua da, zalantzarik gabe,
  Zeruko kerubinek iratxoei borrokan lagunduko diete !
  Noski, neskak ez ezik, mutil iratxoak ere orkoekin borrokatzen dira, dena elur-jausi batekin ito nahian dabiltzanak. Putinen hartzak ere zehaztasunez jo eta errukirik gabe hiltzen dituzte.
  Eta aldi berean iratxo arrak abesten dute;
  Nire bihotz gaztea piztu behar dut,
  Poeta bat ere ezin da imajinatzeko!
  Ez da nahikoa bost puntu ematea ere -
  Eta borrokara bota - vendetta odoltsua!
  
  Diskurtso beroen sutsu eroa,
  Uso xume baten itxura baino ez duen neska bati...
  Bere begi distiratsu zafiroak,
  Begirada hau xaloa da eta aldi berean languidoa.
  
  Zer pasioa irakiten da nire ariman,
  Neska lore bat bezalakoa da, samurra, biluzik...
  Eta zu zeu zaldiz ibiltzen zara, zaldizkoa...
  Iritsi zeruaren hasiera dagoen tokietara!
  
  Mihise gainean zirriborro bat, zure aurpegia margotu nuen,
  Ez dago zu baino preziatuagorik, ene edertasun maitea!
  Unibertsoaren gaineko ideal bat bezalakoa zara -
  Nahiz eta deabruak bere sardea zorrozten beroan irribarre batekin!
  
  Zurekin eserita gaude ganga goibel batean - kartzela batean,
  Baina Amak su sakratua du gure bihotzetan,
  Ametsa berriro gertu egotea da,
  Gure Aberriarekiko debozio neurrigabea!
  
  Erretiluan jarrita - borreroa, ai, krudela da,
  Sua pizten da, pintzak beroak!
  Aldarrikatua, kutsatua, Ekialdeko erasoa,
  Hona hemen muturrarekin kilometroak neurtzen dituzten tankeak!
  
  
  Baina ziegatik ihes egin ahal izan genuen,
  Orain orko gaiztoak txaloak bezala irabiatzen ditugu!
  Bota ditzala armak armadaren beldurrez,
  Pilotu iratxo garaiezinak!
  
  Baina nire lagunari aholku hau emango diot,
  Ez izan hain berekoia!
  Azken finean, askearen bizitza, beti da loratzen,
  Dogmen kateetan, deabrua dena jeloskor dago!
  
  Ezagutu sorbaldan edozein negozio,
  Denok laster konpondu ditzakegu arazoak!
  Dena atera dadila nahi dudan moduan,
  Arazoei buruzko esaldiak emango ditugu!
  Horrela borrokatzen du sexu indartsuenak gogo handiz. Eta klase nabarmenena erakusten du, eta eragin mehatxagarria. Beraz, nesken aurka jotzen baduzu, nikela izango duzu.
  Edo beste neska batek bere txiril hutsarekin hartu eta orkoen boletan ostikoka eman diezazuke. Neskek, noski, hartu eta erakutsiko diete izaki iletsuei.
  Gerlariek ezer erakusten badute, benetan suntsipen osoa eta erabatekoa izango da.
  Eta gerlariek ia edozein armada hartu eta zapalduko dute. Eta bularretako titi gorritxoak sakatzen dituzte botoietan. Oso kementsu eta borrokalari jokatzen dute.
  Hauek kolore distiratsu eta berezienetako edertasunen lorpenak dira. Eta dena distira egiten du Elfiaren Patria bikain eta paregabearen eguzkiak bezala.
  Beraz, neska batek hartu eta orkoak jo zituen, solomoarekin botoia sakatuz. Eta honek suntsiketaren eta suntsipenaren izaera hiltzaile eta berezia erakutsi zuen.
  Neska hauek ez diote Putinen armadari inolako errukirik emango bere hartz orkoei.
  Baina noski neskek ere abesten dute;
  Hotzaren munduan - elurra,
  Aberatsa den eskale bat ere!
  Deabruak gobernatzen du planeta
  Lurra infernu bihurtu!
  
  Poztasunean bizi nahi baduzu,
  Etor dadila zoriontasuna guztion etxera!
  Hautsi esklabotzaren kateak hari bat bezala,
  Orduan poltsa beteta egongo da!
  
  Bada herrialde bat denontzat adibide bat,
  Gerlari indartsua aitzindaria da!
  Ezpata bere aberri sainduari,
  Jaun gaiztoak ez dezan blairik egin!
  
  Elf mundu guztientzako dekretua da,
  Argi jakintsuenen indarra!
  Inongo apaingarririk gabe esango dugu:
  Ahalguztidunak argitu du gure bidea!
  
  Ez dugu koldar hitza ezagutuko,
  Soldaduak xuxurlatzen ez badu, beldur naiz!
  Fede ortodoxo garbia,
  Jainkoak inspiratu Jesus!
  
  Kristo gabe ez dago bakerik bihotzetan,
  Distiratsuak borrokara eramaten du!
  Federik gabe, gerra hutsalkeria da,
  Kontrolik gabeko galerak!
  
  Deabruak tentatuko du
  Zure jendeari gezurra esan - bost azterketa!
  Baina ez sinetsi gaiztoak
  Ez dago traiziorako arrazoirik!
  
  Leial gara hilobiaren zinari,
  Espazioa gure ondorengoen zain dago - sinetsi iezadazu!
  Bota ditzagun Satanen semeak
  Ezin izango da Lurra liluratu!
  
  Horregatik, zortea zain dago
  Nor da indartsua - Jaunak salbatuko du!
  Jainkoak Errusiako herria maite du
  Zainetako garrak izotza urtzen du!
  Irits gaitezen muga amaigabeak -
  Erakuts diezaiogun unibertsoari gure bidea!
  Ez gaitezen erori ortodoxoen aurrean,
  Zikinak ezin du adarra tolestu!
  Neskek oso ondo abesten zuten berriro. Eta hortzak erakutsi zituzten, atzamarrak bezalakoak.
  Eta horrela gerlariek oin biluziak ahoan sartu zituzten. Eta berriro hartu eta txistu egingo dute.
  Eta beleek garunean kolpatu izana bezala sentitu zuten. Eta haiek, konortea galduta, orkoen buruetara erori ziren. Eta Putinen hartzaren burezurrak zulatu zituzten.
  Eta hau oso polita dela esan behar dut.
  Hemen neskek hatz-hartzekin borrokatzen erakutsi zuten. Benetan idatzitako edertasunak dira.
  Eta halako neska batek tipo iratxo bat aurkitzen badu, konortea galdu arte jipoitu egingo du. Eta gizon gazte batekin topo egiten badu, orduan izango da halako orgia bat.
  Iratxoak hartu eta kantatu zuen:
  Lur osoko mutilak bagara,
  Berehala neska izorratzeko gai izan ziren...
  Neskentzat halako orgasmoa izango litzateke
  Ez bekainean kolpe bat, baina zuzenean begietara!
  Izan ere, iratxoek asko egin dezakete. Eta euren potentziala erakusten dute. Eta ez borroka bakarrik, baita poetikoa ere.
  Hala ere, neskak nekatuta zeuden ordurako tigresak bezala abesteaz eta jauzika.
  Eta hegodun aforismo-jauzi oso batekin lehertu ziren;
  Artelan guztien artean, maisulan militarrak dira jendearen memorian sendoen errotuta daudenak eta malko gehien sortzen dutenak!
  - Odolez margotutako koadro bat: olio-koadro bat baino distiratsuagoa eta askoz astiroago desagertzen da!
  Pertsona duin batek justizia jartzen du familiaren eta adiskidetasunaren gainetik! Lege bakarra egon behar da etsaiei eta lagunei, senarrak bere emazteari egiten dion bezala!
  Lege ezberdinen presentziak justizia emagaldu bihurtzen du!
  Aurkari indartsu batek zure gorputza eta borondatea indartzen ditu, indartsuago bihurtzen zaitu - ahul batek zure arima hondatzen du eta zure gorputza ahultzen du, ahulago bihurtuz!
  Beraz, bide zailak askoz garaipen errazagoa ematen du!
  Soldadu bati eskuak ematen zaizkio tiro egiteko, eta garuna denboran gelditzeko!
  Ergel bat hiltzea: orratz batekin labankada bat egitearen berdina da, mutil adimentsu bati tiro egitea oskol batekin jotzea bezala da!
  Natura da gizakiaren ama, eta asmatzaile handi baten ama ezin da erabat ergela izan! Asmamen praktikoa falta duen arren!
  Bullet hezkuntza metodorik eraginkorrena da gazteekin komunikatzeko, baita zaharrekin ere!
  Eraginaren eraginkortasuna bakarrik murrizten da! Askotan autoritatea galduko duzu, baina harrapatzen bazara, zonbiak hazi beharko dituzu!
  Erlijioak pertsona harroa animaliaren mailara jaisten du - ardiaren eta ahuntzaren arteko aukera emanez!
  Hobe da zure larruazala jendeari ardi bati bezala ematea, sugeak bezala betiko txistu egitea baino!
  Oro har, zure buruarekin lan egiteko kontzeptuak interpretazio literala ez ezik, arte martzialei dagokienez ere!
  Aberastu nahi baduzu, judu bezala bataiatu; hautsi nahi baduzu, mailegatu judu bati!
  Berunak digestioa laguntzen du, batez ere pilula kartutxo moduan badago!
  Emagaldu birjina bezalakoa da eroskeriarik hartzen ez duen funtzionarioa!
  Normalean, bat salbatzeko bestea hil behar da! Lege krudela da, dudarik gabe, baina espezieen oreka naturala berreskuratzen du!
  Ez dago munduan soldadu errusiar bat baino borrokalari hoberik, eta jeneral errusiarra baino tirano handiagorik!
  Gehiegizko luxua fribolitatearen seinale da, fribolitatea berehalako hondamenaren iragarlea da!
  Sasiko baten ahotik hitz jakintsuak, zabortegiko iturri bat bezala!
  Luzeran abantaila daukazu, baina nik badut abantaila buruan!
  Batzuetan hil dezakezu, baina ezin duzu itxaropena kendu!
  Gerran, segundo bat galduz gero, betikotasun bat gal dezakezu!
  Dorre arrunt bat penagarria da etxe orratz artean, baina dotorea txabolen artean!
  Gizonak indarrari men egiten dio, krudeltasuna errespetatzen du, leuntasuna mespretxatzen du eta ez du adeitasuna baloratzen!
  Sexua da buruko gaixotasun guztien sendabiderik onena, baina, zoritxarrez, garestia eta zaila da lortzea!
  Sexua maite ez duenak ez du bizitza maite eta ez ditu haragiaren pozak estimatzen!
  Poesiak ardoarekin badu bere balioa denborarekin hazten dela, baina mendeek ere ez dute uzten lerroak itzaltzen edo txinpartak itzaltzen!
  Soldadu bat ordenagailu bat bezalakoa da - bat edo zero balio du, baina gerlari bat lagun eta etsaia da!
  Gizakia animaliengandik desberdintzen da humanismoan, eta senaren aurka jokatzeko gaitasuna!
  Emakumeen aurkako indarkeriak ume osasuntsuak sortzen ditu batzuetan, baina naturaren aurkako indarkeriak munstroak baino ez ditu sortzen!
  Ama krudela bada, umeak ere bai! Natura den bezala, bere ondorengoa ere bada - gizakia!
  Indartsuengandik adiskidetasuna bilatzen da, aberatsengandik elikadura, eta lotsagabeei debozioa erakusten zaie!
  Eraso egitea da etsaiaren zenbakizko abantaila neutralizatzeko modurik onena - borrokatzera behartzea beso erdiak moztea bezala da!
  .Emakume batentzat maitasuna plazerra eta errenta da, gizonentzat plazerra eta gastua!
  Pertsona inmoral batentzako arma berri bat asmatzea soka lepoan inguratzen duzunean aulki bati hankak zerratzea bezalakoa da!
  Giza ahultasuna edozein erlijioren ama da, eta koldarkeria aita!
  Ateismoa askatasunaren sinboloa da - kristautasuna kate hitzaren antzekoa da!
  Barkatzen duena barkatuko da, kondenatzen duena kondenatuko da! Nork uzten du gorrotoa bere bihotzean finkatzen, bere burua eta bere maiteak pozoitzen!
  Maitasuna eta errukia ereiten dituenak arrakasta eta zoriona jasoko ditu!
  Hilketa, berez, alde askotako eta arraroa den bekatu mota bat da; batzuetan bekatuak kentzen dira horregatik!
  Gerran, logika kontzeptu erlatiboa da - txokolatea bezalakoa, dagoeneko zure ahoan dituzun barrak miresteko denbora izan baino lehen!
  Heriotza mago on bat bezalakoa da - misteriotsua, beldurgarria, misteriotsua eta ez du bere sekretuak ematen!
  Gas maskaradun soldadu bat pixoihaletan daraman elefante bat bezalakoa da, eta ezinezkoa da ezer txarren aurka jartzea!
  Sinets iezadazu, frogarik beharrik gabe -edozein erlijioren propaganda-mugimendu gorena- hiltzailea bere soiltasunean harrizko harri gisa!
  Gaizkia ahultzeko modurik onena ongia saritzea da. Pertsona bat animalia batetik desberdina da, bere buruaren kalterako ere, gai den ongia egiteko gai da!
  Eboluzioak ez dio pertsona bati desinteresamendua irakasten - Jaunak bakarrik irakasten du hau! Pertsona zintzo eta noble guztietan, Jainkoaren ale bat bere esentziaren froga da!
  Gizakia ezusteko animalia da - sena estereotipatua da, baina arrazoia originala da!
  Komunismoa kristautasunaren ideien antzekoa da: isuritako odol ugari eta errealismo falta osoa!
  Gerra zibil batean, eraso batek indarrak hamar aldiz handitzen ditu, baina defentsak atzera egitearen parekoa da, eta erretiratzea amore ematearen parekoa da!
  Mundu modernoan, errugabetasuna neska bat nazkagarriegia dela eta inork ez duela nahi duen seinale da, edo lotsatia dela eta ez duela inor nahi!
  Haurdunaldiak emakumea eder egiten du eta beti da errugabea, birjintasuna kezkagarria da eta beti zitala!
  Erlijioa kate hitzaren sinonimoa da, ez hainbeste gorputzarena baizik eta gogoarena!
  Gaizkiak ongiaren zaplaztekoak jaso behar ditu, ongiak duintasunaren zentzua gal ez dezan, eta gaiztoak beldurraren zentzua gal ez dezan!
  Emakume bat janztea garestia da, eranztea are garestiagoa da!
  Zoritxarrez, onak ukabilak dituenean, haiek dira baloratzen direnak, eta ez ona bera - nahiz eta ez den metrailadorea beldurtu behar, bertatik tiro egiten duena baizik!
  Izuak, artzainak ez bezala, ardi bat otso bihur dezake! Ez dago arkume haserre bat baino beldurgarriagorik!
  Distiratsua dena beti da sinplea - erdipurdiak bakarrik zailtzen du dena!
  Adimen handi batek argitasuna bilatzen saiatzen da, denek bere handitasuna ikus dezaten, adimen hutsal batek lainoa sortzen du hutsunea ezkutatzeko!
  Ateismoa ergelkeria logikoa da - ez du ezer azaltzen, baina pertsona bati hilezkortasuna kentzen du!
  Ez dago bakezaletasunari buruz espekulatu beharrik, ardiek ere otsoa zapalduko dute morala irakurtzen badie!
  Pertsona adimentsu bat hazten saiatzen da beti, ergel bat baino ez da maila berdinarekin konforme!
  Adimenak bere ideiak hobetzeko joera du, baina astakeria beti da etengabe!
  Arriskurik gabeko bizitza gatzik gabeko zopa eta azukrerik gabeko tea bezalakoa da - agian halako aszetismoak existentzia luzatzen du, baina minutu bakoitza fresko egiten du!
  Segundo bat bala bat bezalakoa da, galduz gero, hilobitik bat osatu beharko duzu!
  Ateo batek bere arima suntsitzeko mila arrazoi aurkituko ditu, eta ez hura salbatzeko arrasto bakar bat ere!
  Dena ordaintzen duten ahulek, indartsuek irabazten dutenek eta maltzurrek garaipenaren fruituez gozatzen dute!
  Ausardiak apaintzen ditu baliabideak, onen borondateak eta zuzenen boterea!
  Gerrak adimentsuak probatzen ditu, indartsuak gogortzen ditu, ergelak entretenitzen ditu!
  Ekimena izatea abantaila bat izatea da: abantaila izatea irabaztea da, eta garaipenak bakea ekarriko du!
  Ergelkeriak jakituria gainditzen du hiztun-kopuruan, eta ez da txikiagoa bere eraginaren eraginkortasunean!
  Baina hona hemen harrapaketa: fededun baten ilusioa ilusioa galtzea baino ez da, ateoaren ilusioa betiko bizitzaren galera da!
  Arriskatzen ez dutenek ez dute xanpaina kabiar beltzarekin edaten eta vodka mokadutxoa spratekin!
  Gerlari baten ausardiaren eta trebetasunaren gauza nagusia ez da bere bizitza ematea, bizirautea baizik - beste norbaitengandik hartzea!
  Emakumearen haragia iluntasunean dago, bere arima argitan eta bere pentsamenduak nahasian!
  Hilketa borreroarentzat ogi bihurtzen denean, gatza falta zaio, hau da, soldadu batek bizi duen arriskua!
  Ausardia da salgai ez dagoen ondasunik garestiena! Egia da asko direla kendu nahi dutenak!
  Tortura ez da entretenimendua, zerbitzuen sektoreko lan gogorra baizik, zeinetan bezeroarekiko errukia zuretzako suntsitzailea den!
  Kapitalista ez da inoiz bere Ama-aberriaren benetako abertzale bihurtuko; berekoiegi da horretarako!
  Aberatsaren arima abertzalea da, urrezko txanponarena baino ez, hara eraman eta itsasten duten!
  Atomo bakoitza unibertsoaren berdina da konplexutasunean eta potentzial agortezinean!
  Pertsona bekatari eta anker bat, bere buruarekiko barne, gizadia suntsitzen ari da, zientziarekin prozesua azkartzen!
  Sarritan, aurrerapena hidrogeno-bonba bat pizgailu batean sartzeko saiakera bihurtzen da!
  Otsoa ardi jantzien azpian ezkutatzen da, politikaria maskara baten azpian eta arsenal nuklearra lur azpian!
  -Azken teknologiak Errusiako herriaren espiritualtasunaren forma materialaren adierazpena dira!
  - Teknologia aurreratuenak ez du arima ordezkatuko, ordenagailu indartsu batek ez du maite, berotu edo laztanduko!
  Kristoren irakaspena hidrogeno-bonba bat baino indartsuagoa da, hain gai da arima biziberritzeko, gogoa inspiratzeko, betiko bizitza emateko!
  Konfiantza Jainkoarengan, baina ez ahaztu zure bista garbitzea!
  Bizitzako gauzarik baliotsuena ez dakizula noiz amaitzen den, eta etorkizunaren ezustekoa - behea ikusten ez den zorroak amaigabea dirudi!
  Soldadu bat gizon bat baino hobea da, garbiagoa, nobleagoa, zintzoagoa! Hala ere, hilkor hutsari ez bezala, bizitzeko eskubidea kentzen zaio!
  Pertsona bat ere hiltzean, miniaturazko unibertso bat suntsitzen duzu, hau da, Jainkoaren aurka bekatu egiten ari zarela!
  Noski! Traidoreak beti galtzen du, gorrotoa da traizionatu zuenak, eta mespretxatua, gaiztakeria egin zuenak!
  Traizioa ez da gaiztakeria bakarrik, suizida ergelkeria ere bada!
  Bitxia bada ere, gaztetan heriotzak zahartzaroaren oinazeetatik salbatzen zaitu, arima zikinkeriatik eta bihotza dibortziotik!
  Erretzeak bizitza kasu batean bakarrik luzatzen du, exekuzioaren aurreko azken nahi bezala!
  Mozorrotzeak sakrifizioa eskatzen du! Aldi baterako, baina ez gutxiago zaila, batez ere emakume batentzat! Egia da, kirurgia plastikoa baino ez!
  Aberriarekiko betebeharra egintza desegoki baten justifikaziorik onena da; edozein gaiztakeria santua da abertzaletasunaren gogoetak agintzen badu!
  Komunismo perbertitua kapitalismo perbertitua baino okerragoa da - formazioan errazago da buruak moztea eta erosoagoa lehertu batekin moztea!
  Errege bat denborarekin zahartu daiteke - jendea bakarrik da beti gaztea, erregea gazteegia izan daiteke - jendea bakarrik da beti heldua, erregea erotu daiteke edo ergel jaio daiteke, baina herriaren jakituria hilezkor da! Horregatik, utzi jendeari, eta ez aukera itsuari, erabaki dezala nork gobernatu behar dituen!
  Aberriaren interesek ankerkeria justifika dezakete, baina azken hau, lehenik eta behin, norberari erakutsi behar zaio!
  Moralik gabeko askatasuna balaztarik gabeko autoa bezalakoa da!
  Nork hartu zuen boterea: indartsua, nork mantendu zuen: inteligentea, baina borondatez alde egin zuen: noblea!
  Ustelkeria minbizia bezalakoa da, min gutxiago eragiten du, baina are gehiago suntsitzen du!
  Gizadiak zisne, karramarro eta pike izateari utzi behar dio, norabide ezberdinetan tiraka; kasu honetan, aurrerapena ez da geldirik egongo, amildegira sartuko da baizik!
  Denbora da armarik ikaragarriena, ezinbestean zibilizazioaren indarra ahultzen du eta gizon indartsuak garaitzen ditu!
  Boterea ergel baten esku dago: zuloak dituen armadura bezalakoa da, gaizki babesten du, baina ezjakintasunean itotzen laguntzen dizu!
  Revenge of bandits koldarkeriaren ahizpa txikia da, gaiztakeriaren alaba eta arrakastaren alabaordea!
  Munduak inbidia ematen die jende indartsuari, ahulak mespretxatzen ditu, zitalekiko kondescendentea da, eta, hala ere, sortzaile perfektu batek sortu zuen perfekzioa lortzeko !
  - Arrazoiak eta osotasun zentzuak bakarrik perfektua egin dezakete jendea, eta honi noblezia eta errukia gehitzen badiozu, orduan lau kontzeptu hauetan etorkizun zoriontsu baten oinarriak jar ditzakezu!
  Biblia liburu judu bat da eta Errusiako moralaren oinarri bihurtzea konstituzioa alfabetoarekin ordezkatzea bezain desegokia da!
  Errazagoa da etxerik gabekoen artean filantropo bat aurkitzea polizia desinteresatu bat baino!
  Sobornoak hartzen ez dituen polizia basamortuan euria bezalakoa da, bizitza guztian honetaz amets egin duzu, baina beti une okerrean lortzen duzu!
  Kasu gehienetan, konkistatzaile bat filantropoaren sinonimo da!
  Erlijioa aurrerapenerako da pisua igerilariarentzat bezala!
  Jainkorik gabeko zoriona bihotzik gabeko maitasuna bezalakoa da!
  Kristau fedeak gurutzea ez ezik, ezpata ere eskatzen du ona dena defendatzeko!
  Ezpatadun erlijioa ez da herriarentzat opioa, arima sendatzen dituen zirujau bisturia!
  Hobe da gaizto bat hiltzea ehun zintzo negar egitea baino!
  Armarik arriskutsuena gaiztoen esku dagoen Biblia da!
  Luzaroan jaten duena labur bizi da!
  Komunismoa ideia argia da, baina gehienetan iluntasunean ezartzen da!
  Ideia onak dituzten pertsona gaiztoek askoz ere odol gehiago isurtzen dute plan txarrak dituzten gaiztoek baino!
  Galdetu ergel bat, kilo ura mortero batean, torturatu, asto bat azotatu!
  Natura makurra da, baina giza adimena zuzentzailea da!
  Aurrerapenak pertsona bat goratzeko gaitasuna du, eta horrek esan nahi du Ahalguztidunarengana hurbiltzea!
  Antzarari zenbat jaten ematen badiozu ere, ez da txondorra itoko!
  Deabrua infernuan ezkutatzen da, eta apaiza eliztar baten poltsikoan!
  Landa-kanpandorrea hutsala da etxe orratz artean, baina dotorea etxolen artean!
  Errege bat umiliatzen duen esklaboa: jainkoa ordu baterako eta deabrua eternitaterako!
  . Giza arrazak ahalguztitasuna lortuko du edo desagertu egingo da!
  Gizakia jainko gisa bizitzea edo harra bezala hiltzea dago.
  Galtzada bat nola leuntzen duzun, ez da inoiz perla bihurtuko! Nola prozesatu arren, grafomano baten liburua ez da maisulan bihurtuko!
  Odol gehiena hizkera elokuenteetatik, ideia argietatik eta asmo onetatik isurtzen da!
  Ideia zenbat eta garbiagoa izan, orduan eta zikinkeria gehiago itsasten zaio ezarpenean!
  Bortxaketak mugarik gabeko maitasuna suntsitzen du!
  Látigoari musu eman diezaiokezu, baina hortzak bertan sartzea erosoagoa izango litzatekeelako bakarrik egiten da!
  Orokorrean, zailena alkoholdun bat bere botila uztera behartzea eta erlijiozale fanatikoa bere iritziak utztzera behartzea da!
  Gerran, segundo batek mila obus baino gehiago balio du!
  Hobe da argitan hiltzea iluntasunean bizitzea baino! Ez da foku kirurgikoa!
  Txanpona bala bat baino hilgarriagoa da; bihotzean jotzen du!
  Berehalako janaria hidrogeno bonba bezain hilgarria da, baina askoz gehiago erabiltzen da!
  Maitasuna da abokaturik onena, ordainketa eskatu gabe justifikatzen du!
  Bi maisu zerbitzatzea bi mendi gailurretan makurtzen saiatzea da, zure oinak irrist egingo dira!
  Nola izan daiteke sendoa odola bezalako substantzia fluido batekin nahastutako oinarri bat?
  Errazagoa da tiranoa hiltzea gizon zintzoa berpiztea baino, baina lehenak gehiago balio du!
  Txekea ez da inoiz alferrikakoa, gudari baten zama jasaten zaila bada ere, kartutxo gehigarri batek bizitza salbatuko du!
  Liderren hutsaltasuna beren krudelkeriarekin zuzenean proportzionala da, adimenarekin eta hezkuntzarekin alderantziz proportzionala!
  Hobe da koldar bat hilkutxa batean ezkutatzea, eta pertsona maltzur bat sotana azpian!
  Zenbat eta maila altuagoa izan, orduan eta fede gutxiago!
  Gerra bizitza-eskola bat da, hobe da salto egitea. Behar historikoak oraindik azterketa odoltsuak egitera behartuko zaituen arren!
  Emakumearen eskua gizonena baino leunagoa da, baina tinkoagoa, txikiagoa, baina helduagoa!
  Ergel batek lapurreta egin dezake, baina trikimailu handi batek bakarrik aprobetxa dezake harrapakina!
  Ez bilatu Jainkoa zeruan, bizi da, nahiz eta askotan lo egiten duen pertsona guztien gogoan!
  Arrazoiak eta kontzentrazioa norberaren baitan Ahalguztiduna esna dezakete!
  . 14. KAPITULUA.
  Maria Kolesnikova - gerlari bikain eta berezi honek, eta preso politiko ohia - bibotedun basurdearen tirania zalantzan jarri zuen aforismoak zirriborratzen jarraitu zuen;
  Ateismoa moral handiarekin uztartu behar da, bestela pasioen zerbitzura dagoen logikak arrazoia suntsituko du!
  Gerran laguntza batzuetan berandu, beste batzuetan goiz, baina beti une okerrean eta ez da nahikoa!
  Irabazi erraza zorroarentzat ona da, galera gogorra garunarentzat!
  Loa ia heriotza da, askoz ere kezkagarriagoa!
  Kristo santua eta noblea da lore bat bezala, elizako zerbitzarien euli lodiak bakarrik hurbiltzen zaizkio!
  Beren motarengan konfiantza galdu dutenak ezinbestean traizioaren biktima bihurtuko dira!
  Ateoek komandante onenak dira, ez dira iradokizunak jasan, beren bizitzak eta besteen bizitzak babesten dituzte, beren kabuz pentsatzen dute!
  Ateo konbentzitua hobe da konbentzitu gabeko fededuna baino!
  Ezin duzu buruko minik izan, hezurra da! Askotan hutsa izan arren!
  Mihia duen emakume bat metrailadorea duen komando bat igaroko ez den tokira joango da!
  Askatasunak indarra ematen du, baina kateak itotzen du!
  Morala, zikin hitzetik!
  Informazio faltsua trebeki jarritako tranpa bat bezalakoa da!
  Ez, aberatsa da bere emaztearekin adartsu dagoena!
  Aberatsak ez dira dena daukatenak. Eta maileguz bizi ez dena!
  Jeneral ahulek ez dute garaipen sendorik!
  Eta hiltzeko gai izan behar duzu, baina are zailagoa da norbaiten bizitza salbatzea!
  Gizakia izaki gaiztoa da eta tximino baten antza du, bakarrik bere atzamarrak tigre batenak baino handiagoak dira, eta bere atzaparrek altzairua urratzen dute!
  Ezin duzu aberastu zure kontzientzia salduz!
  Arma gutxi daude beti, armadaren tamaina edozein dela ere!
  Arima zorro huts bat bezalakoa da; erraza da ibiltzea, baina zaila da bizitzea!
  - Zuhurtziaz gobernatu behar duzu, ahultasuna erakutsi gabe, baina baita boterea gehiegi erabili gabe ere! Aginte baten indarra indarkeriari uko egiteko gaitasuna da!
  Gaizkia asmatzea ona traizionatzea esan nahi du!
  Errege batek trapuz jantzita ere errege izaten jarraitzen du, baina arropa moreak ere ezin du izpiritu zikina den norbait eraldatu!
  Krimen okerrena gaizkiari askatasuna ematea da, ongia babesik gabe utziz!
  Logika gehi ezagutza, sen irrazionalak biderkatuta, unibertsoa bere oinarrietatik mugitzeko gai den indarra da!
  Gaixo dauden haurrak behartuta elikatu behar dira, bestela hil egingo dira.
  Baina kasu honetan, inork ez gaitu leporatuko umeekin krudelak izateagatik, sendagai mingotsak emanez eta injekzioak injektatu izanagatik!
  Gerra batzuetan urrikalgarriagoa da gorputz-adarra mozten duen zirujau bat baino!
  Bitxirik gabeko emakumea hostorik gabeko zuhaitza bezalakoa da, zorrorik gabeko gizona likenarik gabeko enborra bezala!
  Neska onek belarriekin maite dute, neska txarrek dena ahoarekin egiten dute diruaren truke!
  Gerra ricino olioa bezalako higuingarria da, nazkagarria, mingotsa, baina hura gabe ezin duzu arima garbitu, ezin duzu gogoa indartu!
  Maria Kolesnikova preso ohia erregina noble bihurtu zen. Bazekien Herri Zurian boterea hartu zuen zirriborroa amaituko zen garaia iritsiko zela. Eta basurde bibote eta burusoilak ederki ordainduko du bere herriaren aurka egin zuen legegabekeria hori. Eta xantaia nuklearrarengatik ere bai.
  Bitartean, neska-erregina zen iratxoen inperioaren agintea.
  Iratxoen eta orkoen arteko borrokak ez ziren baretu. Neskek, oso politak eta dotoreak, Putin hartz iletsu, itsusi eta nazkagarriekin borrokan jarraitu zuten.
  Beraz, ile laranjadun iratxoak jaurtiketa anitzeko kohete jaurtigailu bat zuen makina baten botoia hartu eta sakatu zuen bere titi gorriarekin. Hartu eta ostikada eman zion indar hilgarri eta kolosalarekin.
  Eta suntsipena eta hondamendia eragin zuen. Berehala Putinen hartzaren bi konpainia puskatu eta aldi berean erre zituzten.
  Neskak hartu eta kantatu zuen, hortzak agerian utziz, klarionak baino zuriagoak zirenak;
  Orkoa maltzurra eta maltzurra zen,
  Bere burua aristokrata zela uste zuen...
  Beste norbaiten gerraren sua pizten ari zen,
  Eta helduleku zikoitz bat zeukan!
  
  Hartz haziak muinoaren gainean,
  Hona hemen lagin bat - erasotzailea!
  Etsaiak zatituko ditugu -
  Denek dakite Elf indartsua dela!
  
  Baina Orc-ek Fuhrer inspiratzen du -
  Milaka tanke emango dizkizugu !
  Ez duzu arazorik izango
  Esklaboen interesak elkarrekin bilduko ditugu!
  
  Beno, segurtasun arduraduna astintzen ari da,
  Ados nago arazoetan sartzea!
  Eta hordak Ekialderantz bota zituen,
  Altzairuzko erasoa hiriburuaren aurka!
  
  Baina iratxo baioneta baioneta batekin ezagutu zuen.
  Gotorleku monolito zorrotza da!
  Etsaia irmo dago Elfaren azpian -
  Eta horda basati honek ihes egiten du!
  
  Orko haserreak bazkaria kontatzen zuen...
  Zer gertatuko da Plaza Gorriarekin!
  Baina ezpatak moztea lortu zuen...
  Heroien armada garaiezina!
  
  Aurkaria hauts bihurtuko da,
  Gida itzazu Orklinera arte!
  Borroka izugarria ,
  Nire tropak garaitezinak dira!
  
  Bila diezaiogun Fuhrer-ari soka bat,
  Eta zorroztuta dago hartz gaiztoentzat!
  Orko zital guztiak hilko ditut -
  Gau eta egun bustiko ditugu!
  
  Orko gaiztoa ikaztuta dago eta erretzen ari da,
  Hartzak amore eman eta amore eman!
  Lorpen iraunkorrak granitoa dira,
  Edan dezagun tea plater batetik oporretarako!
  
  Lorategi adartsu bat haziko dugu,
  Sagarrondoak urrez beteriko belusezkoak diren tokian...
  Non dago peal preziatuena ,
  Non garen hegazkinak baino azkarragoak!
  Neskek gogo handiz eta ahotsen edertasunez abestu zuten. Halakoei buruz, esaten dute - emakume aingeruak.
  Gudariak oso ederrak eta sexyak dira. Eta haien mihia bikainak dira, hain mugikorrak eta oso bizkorra. Haiekin halako mirari imitaezinak eta paregabeak sortzen dituzte.
  Imajinatu zein gai diren neskak Putinen hartzak suntsitzeko. Eta hau oso polita eta zoragarria da.
  Hauek dira neskak hartu eta biriken goitik orro egingo dutenak.
  Komsomol ez da soilik adina, nesken ahoan dagoen iratxoa da!
  Eta orduan edertasunek hartu eta txistu egin zuten, berriro behatz biluziak erabiliz. Eta hodei ugari erori ziren beleekin. Putinen hartzak eraso zituzten. Iratxoen txistuengatik belea erotzen denean, biraka hasten da, eta kortxokada batean erortzen da eta literalki orkoen garezurrak zulatzen ditu.
  Izan ere, dena oso polita eta suntsipen izugarri eta imitaezina izan zen.
  Hemen, saiatu hatz bat jartzen halako neskei ahoan: benetan ziztatuko dute.
  Baina, noski, hori ez da guztia.
  Titi gorritxoen laguntzaz orkoei tiro egin ondoren, neskek bularra hartu eta kantatu zuten;
  Udan eguzkia oso distiratsua da,
  Airea eztiz beteta dago - ihintza!
  Aberriarekiko dudan sentimendua garbia da,
  Ur korrontearekin garbitzea!
  
  Esmeralda belar gainean korrika egiten dugu,
  Untxiak oinutsik saltoka bezala.
  Fronteetan aitzindari bihurtu ginen,
  Eta inork ez gaitu indarrez arrastaka eraman!
  
  Azken finean, natura oso ederra da,
  Errubioz markaturiko eguzkia.
  Eguzkia ere pankarta gorri bat bezalakoa da,
  Orain kimu horia bihurtzen ari da, urrezko zurrunbiloa!
  
  belar xafla guztietan ,
  Aberriaren izpiritu maitea ikusgai dago...
  Perla-kateak kizkurtzen diren bezala,
  Makal fluff karroza!
  
  Zein gozoa den oriotar maitearen soinua,
  Urretxindor baten zilarrezko ahotsa.
  Rodoveriako idoloak maiteak dira niretzat ,
  Eta urrezko kupulak dituzten elizak!
  
  Hemen hartzak seinaleak egiten ari dira enborrean,
  Eta azeriak buztana astintzen du...
  Gyrfalcons hegan egiten dute oihuka zerura,
  Hau da gure iratxoek aukeratutako etxea!
  
  Ez zapaldu atzerritar zikina,
  Horda ez da Aberrira etorriko!
  Bi burukoak zerbitzatzen ditugulako -
  Unibertsoa arrano baten eskutik!
  
  Belatzak zerura hegan egingo du trilo batekin,
  Espazio unibertsala konkistatuko dugu!
  Soroan pilak aleraino biltzen dira,
  Azken finean, Elfa Hirugarren Erroma da!
  Bai, neskak, jada abesten badabiltza, orduan ezin dituzu hain erraz gelditu. Iratxoek kementsu jokatzen dute eta beren tenperamentu oldarkorra erakusten dute. Gerlariak dira, egia esan, hain politak. Eta horrela oinutsik, oso dotore, sexy eta oso erakargarriak suntsitzeko eta suntsitzeko opariak botatzen hasi ziren.
  Eta Putinen hartzek suntsipenerako opari negargarriak egin zituzten. Eta oso polita izan zen. Eta Vladimir Putinen armadako soldadu asko hil, suntsitu eta erre zituzten.
  Neskek mihia atera eta txio-txilo egin zuten:
  Nola bizi ginen borrokan
  Eta orkoen beldurrik ez,
  Beraz, neskek karatea erakutsiko dute!
  Zapalduta, orkoak badaki zikinkerian,
  Zu Putin jada ez zara printze bat,
  Bukaera iritsiko da Satan burusoila!
  Bukaera iritsiko da Satan burusoila!
  Horrela abesten dute neskek oso ederki eta gogotsu. Eta suntsipenean, heriotzan eta espazioko bandolerismoan tasarik altuenak erakusten dituzte.
  Hau da benetan suntsipena eta heriotza sortzen duen talde borrokalaria.
  Baina neskek hartu eta berriro hitz jarioak botatzen hasi ziren. Oraingoan bakarrik ez zen poesia izan, aforismo hegodunak baizik;
  Dirua aberria zerbitzatzeko tresna bat baino ez da. Gehiago direnean, zerbitzua eraginkorragoa da, baldin eta kontzientzia izanez gero!
  Aberria salbatzen badu, dudarik gabe, jakin gabe - gezur batek garaipenera eramaten duenean, orduan santua da!
  Fedearen berrespen praktikoa beso baten tendoi bat bezalakoa da; hori gabe, indargabea da eta hil egiten da!
  Lorpen handietara hegan egiten dute, ez salto egin!
  Nobleak alaitasunez barre egiten duenean, arruntak penaz negar egiten du, nobleak eskaleen galerekin dibertitzen baitira gehien!
  Lehendakariek batzuetan jendea barre egiten duten txantxak egiten dituzte!
  Dirua ere soldadu bat da, zaindu behar duzu eta gogoratu: komenientzia praktikoa ohorea baino garrantzitsuagoa da! Bigarrena salgai dago, baina lehenak ez du preziorik!
  Berdeak beti zorrotzak dira - heltzea gozoa da!
  Botorik sinpleena betetzea da zailena! Zer izan daiteke errazagoa arnasa ez hartzea baino, baina gutxitan irauten du inork ilunabarrera arte!
  Indarkeria legearen eta ordenaren beharrezko atributua da!
  Hitzek airea astintzen dute - ezpatak haragia zapaltzen du!
  Erlijioari buruzko eztabaidak eraztun baten modukoak dira, ez dago amaierarik bistan eta beti argudio berdinetara itzultzen dira!
  Traizioa ardoa bezalakoa da - zu bakarrik azkarrago ohitzen zara, baina ajea indartsuagoa da!
  Gaitza, lehenik eta behin, hurkoari zerbait desatsegina eragiten diozunean, min egiten diozu, eta bekatua askatasuna da!
  Esaterako, sexua ere bekatua da, nahiz eta egia esan zure bikotekideari mina ez, plazera baizik!
  Ezerk ez du jende desberdinak elkartzen etsai komun bat bezala!
  Etsaiarekin bakeak egin nahi badituzu, sortu gerra komun bat!
  Ezerk ez du armada bat ahultzen komandante txar batek eta garun gaixoa duen gorputz batek bezala!
  Komandantea altzairu gogortutako haga bat bezala makurtzen da gogorrago mozteko!
  Espioi bat munduko lanik zirraragarriena da: zirujau baten zehaztasuna, zapatzaile baten arriskua, aktore baten birtuosismoa!
  Gerran errukia porrotaren arreba da, salbatzen dena ez baita garaitzen!
  Hamarrekin hitz egitea mila borrokatzea bezala da!
  Jainkoa ere zorigaiztokoa da bere erara - erantzukizuna amaigabea da, baina ez dago inorekin partekatzeko!
  Jainkoa beti da bakartia, komunikazio interesgarria berdinekin bakarrik lor daitekeelako!
  Teknika faltak borrokarako gogoa konpentsatu dezake, baina izpiritu falta ez da inoiz teknikarekin konpentsatu!
  Soldadu batek, buztina bezala, infernuan egon behar du balioa irabazteko!
  Gastu militarra murriztea aurrezteko modurik xahutzaileena da!
  - Batzuek pasaporteetan adina besterik ez dute, beste batzuek beren urteetatik haratago heldutako jakinduria dute!
  - Urteek zimurrak gehitzen dituzte, baina gogoa lan edo izerdi militarrarekin soilik ureztatuko da!
  Politika, antimateria bezala, urrun mantendu behar da, baina ezin da borroka saihestu!
  Ariketetan zenbat eta min eta sufrimendu gehiago, orduan eta distiratsuagoa izango da aintza, orduan eta indar handiagoa izango da borroka gaiztoetan!
  Ordenagailuetan, gizakia garun ideal baten amets lortu ezina adierazten ahalegintzen da!
  Espiritu gerlaririk gabe, teknologiarik aurreratuena hilda dago, arimarik gabeko gorputz bat bezala!
  Borreroa lanbide mespretxatua da, baina zirujauaren artea, biolontxelo-jolearen birtuosismoa eta sukaldariaren eskaria behar ditu!
  Hutskeria beti da gehiengoa, urrezko aleak arraroak dira hondar artean!
  Eskubidearen ohorearekin hiltzea, haragia goratzea - koldar izatea eta arima jaistea!
  Emakume batekin borrokatzea da azken gauza - garaipenak ez du erramurik ekartzen, porrotak iseka jartzen zaitu, balentrien bidez garbitu ezin dena!
  Familiaren nobleziak erantzukizuna areagotzen du - lehoi zikin bat higuingarria da, txerri zikina etorkizuneko txuleta besterik ez da!
  Gerra behi bat da, urrez jetzitakoa, baina odoletan defekatzen du!
  Zure zaldia zure arima da, borrokan harrapatutako garaipenaren tresna!
  Ezin duzu modu onean galdu ere egin, are gutxiago irabazi!
  Borroka zaila denean, interesgarria da, baina bereziki min egiten die hildako lagunei!
  Soldadu baten noblezia ez da maltzurkeria baztertzeko eta asmamena baztertzeko arrazoia!
  Dorrea penagarria da etxe orratz artean, baina dotorea txabolez inguratuta!
  Oro har, moral kristaua edo musulmana sortu zen Erdi Aroaren hasieran, eta haiek gidatzea harrizko aizkora batekin izar-ontzi bat moztea bezalakoa da!
  Pertsona duin bati ergel deitzea zure buruan defekatzearen parekoa da!
  Ez madarikatu harririk - estropezu egingo zara, ez madarikatu itsasoa - ito egingo zara, ez madarikatu pertsona bat - zure arima galduko duzu!
  Urreak ez du negar egiten, dobloia ez da herdoiltzen!
  Estatu-sekretuak hain zama astuna dira, non zure lepoa zapal dezakete!
  Urrezko hortzak eta gorotza garunak - ontzi preziatua kakarraren edukia!
  Sabela bete bitartean, mantendu belarriak zorrotz!
  Galtzada bat nola leuntzen duzun, ez da diamante bihurtuko!
  Emakume bat ez asetzea pantera min egitea bezalakoa da!
  Gizakia jainko txiki bat da, ezagutzan hazten uzten diona!
  Gatazka zibilean etsaiaren haragitik, garaipen pastela erre dezakezu!
  Artista baten eskuila bezalako xafla batekin lan egiteak indarra eta zehaztasuna ez ezik, inspirazioa ere eskatzen du!
  Baina printzipio erlijiosoak printzipiorik gabeko pertsonek erabiltzen dituzte gehienetan!
  Zauririk gabeko borroka gatzik gabeko porridge bezalakoa da, neurrian noski!
  Asegabe emakumea deabrua baino gaiztoagoa da, aspia baino maltzuragoa !
  Borrokak, sexuak bezala, presioa eta ausardia eskatzen ditu, baina arrakastak trebetasuna ere eskatzen du!
  Jeloskortasun ahalguztidunak ere errege-mantuari bide ematen dio!
  Zein da kalkulua - halakoa da emaitza!
  Hauts hezea animalia hezi baten antzekoa da: txistu egiten du, baina ez du hozka egiten!
  Esaten dute zaila dela jainkoa izatea, baina are zailagoa eta, batez ere, gogaikarriagoa harra izatea!
  Jatorri baxuak adimen handia konpentsatzen du, baina arraza batek ezin du ergelkeria konpentsatu!
  Gerrak interesa pizten du, baina gehienetan ez da osasungarria!
  Emakume bat asetzeko gai ez den gizona: bertso baten amaiera aurkitzeko etsita dagoen poeta bezala!
  Bala batetik ihes egin dezakezu, baina ezin duzu patuari ihes egin!
  Hiltzailea izatea medikua izatea baino errazagoa da, baina arriskutsuagoa aldi berean!
  Borrokan ekimena beletan haizea bezalakoa da, hura gabe ez dago mugimendurik!
  Lemarik gabe, bela erabilgarria baino arriskutsuagoa da!
  Ausarki garaitu zure etsaiak, baina errespetatu presoak ere!
  Ez da alferrik arratoia izakirik tinkoena dela, eta lehoia, desagertzeko arriskuan dagoen espeziea, animalien artean bezalaxe dago. Doiltasunak noblezia menderatzen du!
  Errukia apaizen kontzeptua da, eta gero haien zorroari buruz ez denean!
  Odola irtenbide txarra da: zer zementu giza harea-aleak!
  Urrezko kateek distira handia dute, baina burdinazko kateak baino are astunagoak dira!
  Izpirituaren handitasuna izugarri ederra izanda ere itsuskeriaz barre ez egitean datza!
  Ezkuturik gabe borrokatu dezakezu, baina soldadu batek ezpata galtzen duenean, gerlari izateari uzten dio!
  Borrero postua ez da inoiz hutsik geratzen, onura materialik ekarri ez arren!
  Arratoiek hozka egin diotenak ez die saguei beldurrik!
  Hilketa sexuaren antzekoa da - errepikapena eta aniztasuna eskatzen du!
  Hilketa sexua baino hobea da - bikotea beti da berria eta ezustekoa!
  Norberaren interesa kontzientzia baino gorago dago beti azken hau zokaloraino jaisten denean!
  Ezin duzu gerlari sena kendu, ezin duzu zure kemena peoi!
  Gizakia sentitzeko modurik onena hurkoa laguntzea da, eta animalia baten mailara makurtzea ahulak joz!
  Eliza bat denda bat bezalakoa da, ondasunak bakarrik daude beti zaharkituta!
  Pirata bat zoriaren ehiztaria da, eta zorteak maite du berarekin eskuzabaltasunez partekatzen duena!
  Borrokako zopak heriotza bezain ongailu pikantea behar du!
  Gure kontzientziak pertsonei baino gehiago obeditu behar diegu!
  Erlijioa ipuin kontalariaren kuotan bakarrik desberdintzen da!
  Ez dira zenbakiekin borrokatzen, trebeziaz baizik, nahiz eta kasu gehienetan azken hori lortzea zailagoa den!
  Gogortzeak boterea ematen du! Botereak ausardia ematen du! Ausardiak garaipena dakar!
  Ohorerik gabe bizitzea musikarik gabe abestea bezalakoa da!
  Malgutasuna gogortasuna baino indartsuagoa da - hortzekin hatz bat hozka dezakezu eta mihiarekin unibertsoa suntsitu!
  Iritsiko da gizaki ahalguztidun esaldia gizaki zentzuzkoa bezain natural bihurtuko den; hori gertatzen ez bada, beste arraza batzuek ero terminoa sartuko dute!
  Etorkizuna ohorea bizitza maite duena baino gehiago baloratzen duenarena da!
  Esklabotza maitasunaren antitesia da, ezin duzu zintzurretik eusten zaituen soka baloratu!
  Heroi baten heriotza betiko bizitzarako jaiotza da, koldar baten existentzia hileta luzea da!
  Gerra saihestezina da sexua bezala eta min eta plazer bera eragingo du!
  Ez sartu lera okerrean, baliteke zulo batekin topo egitea eta ez zara jaitsiko!
  Ekintzen aurreikuspena porrotaren ernamuina da, sorpresa garaipenaren lorea!
  Inork ez du bere bizitza osoan arriskurik hartu nahi, baina askotan arriskuak zure atzetik gelditzen dira hiltzen zarenean!
  Emakumearen mihia ehun kobra baino toxikoagoa da, eztia baino gozoagoa den arren!
  Eta, aldi berean, ajenjoa baino mingotsagoa!
  Dena den, hobe da buru galdua baino garuna egosi bigun bat izatea, edo agian alderantziz!
  Amorrua, hezurrez betea, eta katu baten moduko indarra, elefantearen bizkortasuna, edo hobeto esanda, alderantziz - kitto!
  Gehiagotan konstituzioa hausten dute ordena konstituzionala ezartzerakoan!
  Elizak purgatorioa asmatu zuen batez ere zorrorako, arima hutsune eta ilusioarekin utziz!
  Eliza modernoan santutasuna bilatzea txerritegi batean garbitasuna bezalakoa da!
  Nork irabiatzen du jendea - ganadu hori gaiztoa da!
  Memoria zulodun poltsa bat bezalakoa da, zenbat bultzatzen duzun, ezin izango duzu bete, gauza bat ez dudan ulertzen da zergatik den zaila eramatea!
  . Borroka moduko bat da pentsamendu-prozesuaren beletan haizea, eta gerra da aurrerapena bultzatzen duen azoterik onena!
  Baina prezioak ez du axola borroka batean, beraz, zoriona hilketarekin erosten da!
  Isatsik gabeko tximinoak dira ondoen buztana hanken artean sartzen dutenak; ez dago animaliarik heriotzari hain beldurrik eta ez du gizakiak bezain hiltzeko arterik!
  Odola ez da gai giza harea aleak zoriontasunaren oinarriak jartzeko adina sendo zementatzeko!
  Aldi berean, odolkiak ustelkeriaren puska askatzen du, nazioa garbituz!
  Zientzialaria ere jainkoa da, txikia baino ez, baina askotan bere sorkuntza bera baino gehiago maite du!
  Beren azala gehiegi zaintzen dutenak bizkarrezurra gabe geratuko dira!
  Maitale on bat lehenengo hasten da, azkena amaitzen du eta zarata handia egiten du!
  Ez da alferrik gerra aurkikuntza guztien ama, inspirazioaren arreba, jenioaren alaba!
  Berdin du nola bizi izan zaren - gauza nagusia zoriontsu hiltzea da, zorionaren gailurrean!
  Bakearen bermerik onena garaipen justua da, eta zure Amak irabazten duenean, beti da bidezkoa!
  Orokorrean, edozein erlijio desberdina da drogetatik, estatuak, jazarri beharrean, saltzaileak gogoz animatzen dituelako!
  Errazagoa da mozkortuta dauden pertsonei eskatzea!
  Edandako zaldi batek ez du lepoaren pisurik edo azotearen astindurik sentitzen!
  Fanatismo erlijiosoa borondatezko eromena da!
  Apaizen artean baso batean bezala da: hariztiak daude inguruan, eta txerri bakoitza jaten saiatzen ari da!
  Sentimendu senideak kate bat bezalakoak dira, ausardia lotzen dutenak, ohorea pozoitzen duten sugeak bezala, betebeharra hondatzen duten txerria bezala!
  Gaztetasuna inozoa da - zahartzaroa traidore da!
  Gerra mugimendurik galdu behar ez duzun jokorik interesgarriena da eta zure bikotekideari pentsatzen utzi behar diozun!
  Erlijioa behartzeko tresnarik eraginkorrena da; gogoa esklabotzen du, pentsamendua lotzen du eta ilusioetan murgiltzen gaitu!
  Erlijio bakoitzaren irakaspen argiak bere jarraitzaileen fanatismoa eta krudeltasuna gutxiesten ditu!
  Ardurarik gabeko boterea itsasontzi bat bezalakoa da, lemarik gabekoa, haize justuak zenbat jotzen duen, hondamendian amaituko da!
  super-zulatzaileren arteko konfrontazioa da , atzerapenaren segundo bat: inoiz altxatuko ez zaren kanporaketa sakona!
  Zoriontasunaren zain dauden bitartean, segundoak infinituaren berdinak dira!
  Eta zoriontasunean infinitua segundo baten edo taupadaren berdina da!
  Hildako ausarta koldar bizia baino hobea da!
  Zenbat eta bekatu gehiago egin, orduan eta zintzoagoa da damuan otoitza!
  Taktika militarrak altzairua bezalakoa izan behar du, sendoa baina malgua eta hortik damasko altzairua egiten den!
  Jainkoa lehoia bezalakoa da: azala laztantzen eta urratzen, besarkatzen - itotzen, musukatzen - hazten!
  Egia da, baina ezin zara ohitu suaren besarkadurara, emakume batena ez bezala!
  Epaulets harrokeria gehi diezaioke pertsona lotsagabe bati, eta harrokeria ergel bati, baina ez dute koldar bat ausart bihurtuko, edo ergel bat estratega!
  Garaipen erraza zulodun armadura bezalakoa da, janztea atsegina da, baina merkea da eta babes eskasa du!
  Heriotzak gizon ausartaren beldur da - ogia jango balu!
  Trumoi-ekaitza espero dute beti, baina, aldi berean, beti lortzen dute bustitzea!
  Torturan dohakabea dena ohean dohakabea da!
  Justiziak ez ditu ahulak gustatzen, zoriak ez ditu lotsatiak, aberastasunak ez ditu zintzoak!
  Errukia luxu handiegia da - agintari ahul batentzat!
  Aginte indartsu batek krudela izan behar du. Zaila da harri batean lo egitea gogorra baita!
  Erabakigabetasuna: ahultasunaren lehen seinalea!
  Umea orri zuri bat da, ez da bere errua helduen artean hainbeste marrastatzaile egotea!
  Ezkorrak ez dira inoiz arazorik sartzen!
  Ezin duzu burua garbitu enema batekin, zulo gehiegi daude, guztiak sartzen dira!
  Ikus ezazu zure hizkuntza. Hau da giharrik indartsuena, milioika hil ditzakeelako, eta ahulena, hizlariari traizio egin diezaiokeelako!
  Mihi luzeak bizitza laburtzen du, hilzorian aitorpena izan ezik!
  Hobe da garaipena partekatzea, porrotaren zama bakarrik eramatea baino!
  Zure alkandora zure gorputzetik gertuago dago, baina benetan berotu dezakezu zure bizilagunari emanez!
  Indartsuak beti aske, kate indartsuenak giza ahultasuna dira!
  - Ohean eta gudu-zelaian lehoia dena ez da erbia izango!
  Isiltasuna egokia da goi mailako urrerako, kalifikazioa jaisten ari dela esan behar duzunean!
  Isiltasuna urrezkoa da, baina askotan faltsua!
  Zergatik isiltasuna urrezkoa da, urrezko giltza baita mihia askatzeko modurik onena!
  Ezin zara jainko bihurtu santu izan gabe!
  Moralaren laguntzarik gabeko boterea hezurduraren laguntzarik gabeko gihar bat da!
  Ezpataren kolpeen azpian, uzta biltzen da garaipenaren ogia erretzeko, odoletik gozoa, eta malkoetatik mingotsa, garaipenaren ogia!
  Ugaltasuna handitasunaren arreba da, harrotasuna bere kontrakoa!
  Zaila da irabaztea, baina are zailagoa da garaipenaren fruituak jasotzea!
  Praktikarik gabeko teoria, hegorik gabeko arranoak ez duela hegan egiten, gatibuan mantentzen dela!
  . 15. KAPITULUA
  Maria Kolesnikova - Neska heroi eta iratxo erregina honek bere agindu berezia erabiltzen du. Eta amorru handiz borrokatzen du eta bere indarra bikaina da. Eta edertasun kosmiko bat eta iratxo erregina bat da. Eta, beraz, aforismoak isurtzen ditu bere neska iratxoetatik kornukopia batetik bezala.
  Ekintza oker batean iraunkortasuna da gizon eta tximino baten arteko desberdintasun nagusia!
  - Arriskurik gabe ez dago borrokarik, eta borrokarik gabe ez dago bizitzarik
  - Arriskua bizitzaren gatza da, hori gabe ez duzu ezer behar, baina gehiegikeriaz gero, gaixo sentituko zara!
  Heriotza senargaia bezalakoa da, bakarra dator, baina ez da berandu!
  Ahulen aurrean zenbat eta lotskeria gehiago, orduan eta koldarkeria handiagoa indartsuen aurrean!
  Jainko bihurtu nahi baduzu, utzi tximino izateari!
  Erregeak eta esklaboak hori dute komunean: bere arraza berehala oparitzen dute, lehen keinuarekin!
  Orokorrean, jeinu gehienak bizioaren seme-alabak dira, emakumeak beti nahiago baitu bere senarra gizon hobea baino!
  Iruzurrak genetika hobetzen du, beraz, emakume batek ez du inoiz ergel bat bihotz azpian eraman nahi!
  Jainkoak ezpata bat jarri zion senarraren eskuetan, orratz bat emazteari, jendeak bakarrik matxinatu ohi du Ahalguztidunaren nahiaren aurka bereziki!
  Garatutako zientzia magiaren antzekoa da!
  Errazagoa da titare batekin itsasoa biltzea ateoen galdera guztiei erantzutea baino!
  Inprobisazioa garaipenaren instrumentuaren hariak hausten dituen eskuila da!
  Hilkor bizi bat hildako jainko bat baino hobea da!
  Jainko bihurtzearekin amesten ez duena betirako harra geratuko da!
  Hobe da behin egitea ehun aldiz imajinatzea baino!
  Zergatik, gerran, errukiak, kantu bateko zortzigarren nota bezala, oztopatzen eta barreak eragiten ditu!
  Biluztasunak diamanteak baino hobeto apaintzen du emakumea! Dekoraziorik behar ez duen bat behintzat!
  Errazagoa da infernuan elurrezko panpina eraikitzea politikari zintzo bat aurkitzea baino.
  - Errazagoa da itsasoaren hondoan harri lehor bat aurkitzea hauteskunde-promesak betetzen dituen presidente bat baino!
  Nahikoa ogi dagoenean betaurrekoen beharra ahuldu egiten da! Janari goxo bi plater gehiegi dira gizon arruntarentzat!
  Borrokan arriskua zopa batean ontzea bezalakoa da, hori gabe leuna da, baina jakin behar duzu noiz gelditu! Garaipenaren aintza bereganatu nahi dutenek, basamortuan harea bezala, arduraren mingotsa baino ez dute urre ale askorekin partekatzen!
  Borrokan arriskua zopa batean ontzea bezalakoa da, hori gabe leuna da, baina jakin behar duzu noiz gelditu! Garaipenaren aintza bereganatu nahi dutenek, basamortuan harea bezala, erantzukizunaren mingotsa baino ez dute urre ale askorekin partekatzen!
  Urreak distira egiten du, baina bihotza iluntzen du eta arima iluntzen du!
  Ez da aizkora hiltzen duena, kulunkatzen duena baizik!
  Gerra bikotekide tenperatu batekin sexua bezalakoa da, etengabe amaierara itxaron eta, aldi berean, jarraitu nahi duzu!
  Zenbat eta ozenagoa izan orroa, orduan eta lasaiagoa da gogoa; zenbat eta tonu altuagoa, orduan eta adimena baxuagoa!
  Gizatasunik gabe, pertsona bat sutik eroritako txingar bat bezalakoa da - bakartia eta azkar itzaltzen da!
  Gure lurretan, pala zorrotzagoa da eta ezkutua lodiagoa!
  Heroi bihurtu nahi baduzu, ez ibili formazio obedientean!
  Bi gizon trebe borrokatzen direnean, ekaitza da, baina emakume trebeak borrokatzen direnean, tornadoa da!
  Zailena zure arima zure barneko gaiztakeriatik babestea da!
  Gerran, engainua sarraila baten giltza bezalakoa da - zenbat eta berriagoa izan, orduan eta hobeto irekitzen da!
  Laguntza limosna bezalakoa da: beti une desegokian etortzen da, ez osorik, garestia da, baina ez dago eske eskua gelditzeko botererik!
  Errazagoa da ozeanoa titare batekin ateratzea eztabaida erlijioso batean ondorio jakin batera iristea baino!
  Erlijioa, oro har, tolerantziaren antipoda da!
  Gehienetan politikaz hitz egiteak borrokak dakartza!
  Urrea ez da odoletik herdoiltzen, ez da izerditik zikintzen, ez da malkoetatik erortzen!
  Kluba bat ukabil bat da, ezpata ukabila batean labana bat da!
  Herria gobernatu nahi baduzu, ikasi zeure burua gobernatzen!
  Zure bizilagunak diru-zorroa hutsik duenean, zurea beteagoa dirudi!
  Hobe da barau egitea gosez hiltzen den ume baten intziriak entzutea baino!
  Batzuetan akatsak kontuan hartzeko denbora hilobian bakarrik geratzen da!
  Iratxoek halako leherketa oldarkor batekin deskargatu ziren. Hauek dira benetan suntsipen freskoaren dohain infernuko neskak. Horrelako neskak gai dira hartz bat eta baita sable hortzdun tigre bat ere.
  Eta, noski, oinak biluzik daude, eta oso erakargarriak. Mutilei maite dute belaunikatu eta nesken takoi biluzik, biribil eta arrosa, usain oso atsegin eta zirraragarriarekin musu ematea.
  Hau benetan polita eta polita izan da. Eta neskek edozein orko uzteko gai dira hanka gihartsuak mugituz.
  Mugurdi koloreko ilea zuen iratxo batek hartu zuen eta bere sabeletik energia korronte bat askatu zuen.
  Eta hegan egin eta erori zen putre sai eta lurperatzaileen hodei baten gainera. Eta haiek, airearen astindu eta kolpe basatiaz txundituta eta harrituta, erortzen hasi ziren.
  Eta Putinen hartzaren burezurrak mokoarekin ahartu. Eta halako izaki gaiztoak hiltzea.
  Neskak barre egin zuen eta esan zuen:
  Altuera izar erakargarriak,
  Distantzia amaigabeetara erakarrita...
  Zertan ari da pentsatzen neska hori hemen?
  Ikaro ausartari buruz noski!
  Eta gudariak sastakaia bota zuen bere behatz hutsez. Hegan egin zuen eta berehala moztu zuen hiru orkoren duintasuna. Eta oso eraginkorra eta borrokalaria izan zen.
  Eta orko asko hil ziren aldi berean.
  Eta neskak hartu eta berriro kantatu zuen;
  Nire herrialdea azaroko banderaren azpian dago,
  Argiaren indarraren gorenera iritsi zara!
  Azken finean, bere alde borrokatzen ari gara ez alferrik,
  Haren maitasuna abestu dadila betiko!
  
  Pertsonei aholkuak ematen dizkien herrialdeak bakea dakar,
  Denak pozik daude bertan - ezagutu proletarioa!
  Nor da Elfiarentzat - aintza eta ohorea,
  Kanta ditzagun milioi bat ariaren ereserkiak!
  
  Lor dezagun ohorea - lurreko gazteak,
  Eraiki ditzagun tenpluak - elfinismoaren paradisua!
  Eta ke beltza urrunean ibiltzen den tokian,
  orzismo gaiztoaren urratsa dela !
  
  Baina zer eman zuen aitzindariak zinarekin?
  Argiaren kausaz zin egin nuen: zerbitzatzeko gogoz!
  Aurkariak ona hartu nahi balu,
  Botoi akordeoiaren soinura atzetik joango gara!
  
  Etsaiak ez daki gure aberria gurekin dagoela,
  Garaia iritsiko da - ontziak eraikiko dira!
  Gure Aberriaren borrokalarien atzealdea ez da desagertu,
  Bihur zaitezte guztiok heroi ausart bat!
  
  Zeruko izarretara hegan egingo dugu abesti batekin,
  Marten ubideak zulatuko ditugu laster!
  Udaletako jendea alderdiarekin bat eginda dago -
  Azken finean, komunismoak pertsona gisa lerrokatu gintuen!
  
  Gerra, noski, ez da joko bat,
  Helburua eta jaurtitzailea zara aldi berean!
  Eta balak orratz zorrotz baten antzera eztentzen du,
  Oso txarra izan dadila orko gaiztoentzat!
  
  Dena lor dezakegu, dena -
  Eta palmondoak eta kokoak izango dira gosaltzeko!
  Hau guztia axola ez zaienei,
  Makila gogorra lortuko du!
  
  Orc tankeak hala uste zuen - zaurgaitza da,
  Eta a ze kalejira plaza inguruan aholkuekin!
  Baina garaiezina dela frogatu zuten,
  Zer saihestuko zaitu hotzak udan gidatzea!
  
  Beraz, errege iratxoa kontzientzia da, Elfaren arimaren ohorea -
  Sakratuaren alde borrokatzeko agindu zigun!
  Nire neska hobe da triste ez egotea
  Ohorea suntsiezina da, diru koilarakada bat!
  
  Tortura gogorren pean - ezin duzu intziririk egin,
  Erakutsi guztiei - monolitoko borrokalaria!
  Halakoa da armada gorrien indarra
  Non mutil batek ere elite bat bezala borrokatzen duen!
  Orain, neskek abesten badute, oso ozen eta galgo baten antzera egiten dute. Gudariak, esan behar dut, izugarri zoragarriak eta bikainak direla. Eta haien oin biluziak oso arin eta oso trebeak dira. Eta heriotza-opariak botatzen dituzte, katapultetako harri-koskorra balira bezala. Eta gerlariek beren izaera bizia eta oldarkorra eta imitaezina erakusten dute.
  Hemen autopropulsatutako pistola bateko gerlarietako batek orkoak hartu eta lehertu zituen joystick-aren botoia sakatuz bere titi gorritxoarekin. Eta botere kolosal eta suntsitzaileko jaurtigai bat bota zuen. Arku batean hegan egin zuen eta orkoen multzora lehertu zen. Eta Putinen hartz asko suntsitu zituzten.
  Neskak logikoki adierazi zuen:
  - Eta ehiztari batek hartza larrutu egingo du benetako azeria bada!
  Eta behatz hutsez, neskak boomerang bat bota zuen. Hegan egin zuen, eta berehala moztu zituen gizonezkoen perfekzioak lau orkorengandik. Eta Putinen hartzak literalki hil ziren borroka-shockengatik.
  Horren ondoren, neskek gogo handiz hartu zuten, beren ahotsarekin, zeinaren aurrean urretxindorrak itzaltzen, abesten zuten;
  Bihotzean halako sentimendu batek ereserki bat abesten du,
  Jaunaren zeruaren handitasuna bertan dago!
  Aberria: balentria, lana, jendea ohoratzea...
  Native Elf - hitzik sakratuena!
  
  Kerubinek balentria batera bultzatu gintuzten,
  Eman dizkit hegoak eta handitasuna mugarik gabe!
  Lurraren botereak irmo mantentzen ditugu -
  Familia Ahalguztiduna gurekin egongo da betirako!
  
  Ezagutu Ama Lurra, betiko ama zara -
  Jainkoak ez dezala espiriturik gabeko umezurtz bilakatzea!
  Bost puntako izarra erretzen ari da -
  Borroka bada, ezpataz estaliko zaitut!
  
  Horrela zenbat ekaitz militar etorri ziren Elf-era,
  Beroa infernutik urakan bat bezala dabil!
  Txalupa hautsi, arrauna pitzatu egin zen,
  Baina Eguzkiak ez du orko gaiztoen zurrunbiloa itzaliko!
  
  Herensugea, zure irribarreak aho gaiztoa dira,
  Zer egin nahi duzu? - Elfia irentsi!
  Baina ez dezagun utzi Aberria desagertzen,
  Emakumeek beldurrez garrasi egin dezaten!
  
  Baioneta eta luma, ezpata eta margotutako eskuila,
  Guztiak baino ederrago den botere baten zerbitzura!
  Bera da gure borroka eta bizitza,
  Aurrera - martxan zabalduta!
  
  Beraz, patu gogorra izatera zuzenduta badago,
  Galtzea, lur hezean etzanda gaztetan!
  Zuregana itzuliko naiz, Rod Sortzailea,
  Jakin ikonoan, santuen aurpegia margotzen dut!
  Abestiak gudu osoan zehar trumoi egin zuen, neska zoragarriak desagerrarazi eta indarrez hil zituzten Putinen hartzak.
  Eta ekaitz-presioari eutsi ezinik, orkoek ihes egin zuten!
  Eta Maria Kolesnikova ausartak monitoreen bidez ikusi zuen hori. Eta neska ederra eta xarmanta zen. Handia besterik ez. Eta noski, diktadore lodi, bibote eta lodiak itzultzen denean jasoko du ordaina, eta are lehenago. Eta hala izango da, Eta iratxo neskek klase gorena erakutsi zuten.
  Maria Kolesnikova neska iratxo bikainak sutsu eta presio handiz borrokan jarraitu zuen, mirariak erakutsiz. Eta nesk iratxoekin duen taldea oso bikaina da.
  Gerra ankerra eta aldi berean dibertigarria izan zen. Iratxoek, edo hobeto esanda, iratxoen gehiengoak, orkoen hazkuntza-kopurua kontrastatu zuten nagusitasun kualitatiboarekin eta magiarekin lotuz.
  Iratxoek arrak baino hamabi aldiz eme gehiago dituzte, eta guztiak dira ederrak eta atseginak. Beraz, borrokak oldarkorrak eta aldi berean dibertigarriak dira.
  Beraz, neska iratxoak hartu eta bere behatz hutsez suntsipenaren oparia bota zuen indar hiltzaile handiz.
  Arku batean hegan egin zuen eta orko multzo baten aurka talka egin zuen. Eta Putinen hartzaren masa puskatu egin zen.
  Neskak txioa egin zuen:
  - Orkoak amorruz ari dira,
  Etsaiak erregimentua aurrera eraman zuen...
  Baina nesken ahotsak argiak dira,
  Ezagutu hartzak etsaitasunez!
  Hauek neskak dira - klase bikaina eta hiltzailea.
  Ile laranjadun iratxo batek bere bularreko titia gorrixka sakatu zuen joystickaren botoian eta bazookak botere suntsitzaile izugarriko karga askatu zuen, Putinen hartzak hilz.
  Eta txistu egin zuen:
  - Aintza Elfo Inperioari,
  Neskak oso politak dira...
  Erasotzen dugu, ez noraezean ibili,
  Gure altzairu taldea!
  Eta gerlariak bere neska-oinen behatz hutsez bota zuen suntsipenerako opari suntsitzaile eta hilgarria, Putinen hartzak puskatuz. Benetan egun iluna izan zen orkoentzat.
  Neskekin borrokatzera ausartu ziren.
  Eta neska batek hartu eta pakete lehergarri bat botatzen badu orpo hutsarekin, orduan, kasu honetan, Putinen armada oso beldurtuta egongo da . Gudariak oso ederrak dira. Bikiniekin edo kulero meheekin daude.
  Haien hankak biluzi eta dotoreek heriotza-opariak botatzen dituzte suntsipen-potentzia hilgarri eta izugarriarekin. Eta Putinen hartzak odolez ito eta agoniaz hiltzen dira.
  Ile moreko iratxo gudariek hartu zuten eta bere oin biluzi eta zizelkatuz suntsipenaren oparia bota zuten. Kolpetik, Putinen inperioaren tankea irauli zen, eta orkoen masa birrindu egin zen.
  Neskak txioa egin zuen:
  Gerra ari da unibertsoan,
  Gerra arrazoirik gabe...
  Fuhrer gaiztoa Satan ergela,
  Eta atsekabea etorri zen horrekin!
  Eta gudariak berriro behatz biluziak hartu eta bota zituen, suntsitzaile eta suntsitzaile deuseztatzeko oparia.
  Eta berriro ere, Putinen hartz urratuak eta kiskalitakoak airera hegan egiten dira.
  Hau benetan bikaina da. Orko iletsu, usaintsu eta hantzdunen sarraskia abian da, eta neskek atzerakadarik gabeko artilleria erabiltzen dute marrubi bularretako titien laguntzarekin.
  Eta neskek poz-pozik abesten dute, eta heriotzaren opari hiltzaileak botatzen jarraitzen dute oin biluzi eta zizelkatuekin, zola arrosaz;
  Berez eta planik gabe borrokatzen gara -
  Baina munstroaren izena haserretuta deituko dut...
  Gehiegizko eleberriaren lerroak odolez beteta daude,
  Buelta diezaiogun kapituluari utzekin!
  
  Jaunak batzuetan oso zorrotz begiratzen gaitu -
  Ezpatekin libre bizi nahi dudan arren!
  Bizi diren pertsona batzuek Jainkoa falta dute gertu,
  Beste batzuek nahiago lukete medikurik ez ikusi!
  
  Etsaiak utzi zuen gure Elfoa jateko,
  Baina ez diot nire Aberriaren lurra Deabruari utziko!
  Kristorekin sorkuntzaren ezagutza oro ederra da,
  Svarog-en mailua itsasertz erakargarrietarako bidea da!
  
  Halako indarrez jaiotako gudariak gara,
  Guretzat, odola gure biriketako airea bezalakoa da!
  Damasko altzairuaren, altzairuaren eta gerra zoragarriaren semeak,
  Ez diogu gure aurkariari omenaldia egingo!
  
  Palaren jaiotza eta gerlariaren patua,
  Borroka, zoriona unibertsoko maiteei!
  Zikinaren danborra ez dadin burrunba egin,
  Suntsitu zure maila militarra amorruz!
  Ezpataren kulunka bezala, kolpe batek berriro bizia sortu zuen,
  Horrela indartu genituen guduetan bakearen ahaleginak!
  Orain harroa da lur hauetako jauna,
  Fein zure bandera eta kalejira Okrlinen !
  
  Eta ametsetako neskak ile kolore distiratsua du,
  Begirada distiratsua zeinetan izarrak dauden, Eguzkia!
  Zure bihotzen abestiarekin bulkada transmititu zenuen,
  Ikurrina, gorrituta, leher dadila zerura sutsu!
  
  Arrazak Kristo erditu zuen - gure artean jaioa,
  Ez esan gezurrik Jainkoa Palestinan bakarrik agertu zela!
  Azken finean, Elfiarentzat, jakizu ordu argi bat etorriko dela,
  Espazioa eta elementuak konkistatuko ditugu!
  
  Aberria zerbitzatu - maitatzea da gure betebeharra,
  Baliorik gabe ez dago lekurik planetan!
  Eta Familia Ahalguztidunak ez zuela bere ituna amaitu,
  Bere seme-alabak indartsuak eta izpiritu-haragiak izan behar dute!
  
  Danborra gelditu da, borroka amaitu da,
  Deabruen jaunaren karpa infernuko iluntasunean desagertu da!
  Orain nire edertasuna etortzeko eskatzen dizut,
  Erreserbarik gabe emango diot iratxoari bihotza!
  Nesken hitz horiek anbiguo samarrak dirudite. Mutilak faltan botatzen dituzte eta maiz elkarri maitasuna egiten diote. Hemengo neskak zoragarriak dira.
  Eta haien hankak biluzi, zizelkatu eta beltzaranak botatzen dituzte heriotzaren dohain suntsitzaile eta suntsitzaileak. Eta antimateria ezkutatuta dagoen ilarrak bidaltzen dituzte.
  Hemengo gudariak halako ordenakoak dira, bala batek ere ezin ditu gelditu eta pasabidea negargarria izango da.
  Ile horia zuen neska iratxo batek sastakaia hartu eta oin hutsez jaurti zion etsaiari. Hegan egin zuen eta orko jenerala zulatu zuen ertzean. Eta shock minez hil zen.
  Neskak txioa egin zuen:
  - Arrano neska politak gara,
  Borrokatzeko gai, ausarta eta ederra...
  Eta sinets iezadazu, belatz eta arranoak gara,
  Eta ez batere pailazo gaizto baten arimaz!
  Eta orduan beste neska batek hartu eta mortero bat bota zuen. Eta Putinen dozena bat hartz estali zituen, txikituta. Hau benetan kolpe latza izan zen. Eta gudariak berriro gogotsu abesten hasi ziren;
  Muga dotorerik gabeko aberri argia
  Ruby izarrek bere gainean su egiten dute.
  Iratxoa loria hilezkorraz estali zuen -
  Heroi ahaltsuak, drayman, beats!
  
  Rowan errubia esmeralda hostoetan -
  Zafiroak distiratzen ditu arto-loreen zelaian...
  Zuregana zuzentzen ditut nire pentsamenduak Elfia -
  Hiru buruko arrano batek hegaldia egiten du abestiekin!
  
  Ihintz tantetan perlak elur maluta diamanteak dira,
  Dena ona da Aberri handian!
  Lurra gizena da - lumak bezalako zainak ditu,
  Haize freskoak eraman ditu elurra!
  
  Elfiaren ertz batean izotza, fokak,
  Beste batean, gameluak basamortuko urrea dira.
  Bero egiten du hemen elur-ekaitzak burrunba egiten duenean,
  Jainkoa gure bihotzetan gordetzen dugulako!
  
  Sandiak, meloiak eta platanoak hazten dira,
  Eta udan nonbait patinetan ibiltzen zara...
  Beno, non aurki ditzakezu horrelako herrialdeak munduan?
  Non herriak ukabilkadan hain indartsuak diren!
  
  Elphian arma-balentria goratu egiten da,
  Bertan, argiaren iratxoa da bere patuaren sortzailea!
  Ondo borrokatu gaitezke,
  Arazo uholde bat ez dadin Elfarengana etorri!
  
  Denek daki gure emakumeak ederrak direla
  Eta ez dago ausardiarekin gizon indartsuagorik!
  Aberria, paradisuaren irudikapena zara -
  Jainko subirano bat Familiaren Maisua da!
  
  Sun Glorious ikonoak onartuko dira ,
  Soldadu batek egiten duen ibilaldi mota...
  harrapakin eskuzabalekin etorriko gara etxera,
  Taupadarik galdu gabe, arkulariek etsaiak kolpatzen dituzte!
  
  Eman diezaiogun bakea eta zoriona unibertso osoari,
  Eta Jainkoarekin batera hildakoak piztuko ditugu!
  Gure Ama ustelgaitzaren aintzarako -
  Zalantzarik gabe, badakigu irabaziko dugula!
  Neskek hain gogor eta sublime abesten zuten eta borrokan jarraitu zuten. Eta iratxo etsi eta ausartak zeruan borrokatu ziren. Orko hegazkinak bota zituzten, erre eraginez.
  Iratxoetako batek trikimailu bat egin zuen: upel hirukoitza, eta Putinen hartzaren autoa jo zuen, eta sutan piztu zen.
  Gudariak txiokatu zuen:
  Eguzkia gure gainetik ari da,
  Bizitza ez, grazia baizik...
  Herrialdeko bakearen arduraduna naiz,
  Ulertzeko garaia da
  Herrialdeko bakearen arduraduna naiz,
  Bada garaia ulertzeko!
  Borrokalariak jada ez dira haurrak,
  Orkoak hil behar ditugu!
  Eta neskak berriro hartu zuen eta oso erabakiorrean sakatu zituen joystickaren botoiak bere behatz biluziekin.
  Eta berriro jo zuen etsaia, oraingoan bazooka botoia sakatuz bere bular gorridun titiekin. Eta indar suntsitzaile handi batek erreakzionatu zuen. Hau benetan neska polita da.
  Eta oso zehatz tiro egiten du etsaia.
  Ile liladun gudariak ere jo zuen etsaia, bere busto oso bikaina erabiliz. Eta indar hiltzaile kolosala askatu zen.
  Neskak hartu eta berriro abesten hasi zen;
  Ados, ados,
  Iratxo-amonarengan!
  Zer jan duzu porridge?
  Zer edan duzu - brew!
  Horrela kantatzen zuten gudariek, ahots soinudunekin, urretxindorraren triloa bezala. Eta bikainak ziren.
  Baina neskek berriro sakatu zuten botoia beren titi gorritxoarekin eta heriotzaren oparia indar hilgarriz askatu zuten.
  Aldi berean, gazteak ere borrokan aritu ziren, tiro eta kantatzen zuten iratxo oso ederrak barne;
  Elfako kostaldea zabala eta aldapatsua da,
  Olatuak beiraren distiraz zipriztintzen ditu...
  Elfia nire jaioterria bihurtu zen,
  Urretxindorraren triloak abesti zoragarria abesten digu!
  
  Itsasontzi zabal batean, maitea eta biok nabigatzen ari gara,
  Zlata Valek txirikordak jaitsi zituen.
  Zein ona den ni eta nire maitea elkarrekin egotea,
  Pena da krokodilo bat arrantza-kanabera batekin ez harrapatzea.
  
  Ez, ez ura, atzetik zalaparta,
  Natura da xanpaina ematen diguna.
  Lur hau ama maite bat bezalakoa da niretzat,
  Lurraren eskuzabaltasuna errege-jantzietan!
  
  Tantak ilargiaren azpian perlak bezalakoak dira,
  Zilarrezko hego batekin erle multzo bat bezala zipriztintzen du...
  Virgo, niretzat amets bat duen aingeru bat bezalakoa zara,
  Inozentzia aurpegiarekin - Madonna garbiena!
  
  Usaina eztia da, eta ilea zeta,
  Ezpainak satina bezala zabaldu ziren.
  Aspaldi esperotako momentua iritsi dela uste dut,
  Benetako bihurtuko dira - maitagarrien ipuinak hala ziren!
  
  Gure ezpainak estasian ukituta,
  Gozotasuna halakoa da, hitz gehiago ez dagoela.
  Sinetsi iezadazu, edertasun lurgabea zara,
  Loteak erabakiko du - bota txanpon bat gorago!
  
  Hona hemen muxuak banan-banan
  Gure poz ekaiztsuaren hasperenak eta barreak.
  Arimaren santutasunak salbatuko du kerubinak,
  Bekatuen zerrenda urnara botako du hautatuak.
  
  Ez, badakizu zu baino ederragoa Lurrean,
  Pasioa su distiratsu bat bezala erretzen da nire bihotzean!
  Herrialde onenean biziko gara
  Ireki ditzagun leihoak eta atea espaziora!
  . 16. KAPITULUA.
  Maria Kolesnikovak bere eragin oldarkorra erabiltzen eta arerioak suntsitzen jarraitu zuen. Eta bere agindua irmoa eta zorrotza eta bakarra zen.
  Elf neskak oso politak dira. Putinen hartzei suntsipen ilarrak bota eta orkoak puskatu zituzten emakume gerlari zoragarriak.
  Gudariak oso borrokalariak izan ziren. Eta azkar tiro egin zuten. Eta metrailadoreekin jo gintuzten. Putinen hartzaren tropa osoak moztuz. Eta oso oldarkor jokatu zuten.
  Neskek garrasi eta orro egiten zuten.
  Eta, aldi berean, ez zuten ahazten kanpaien soinua bezalako ahots distiratsuz abestea;
  Agur iratxoen aberrira ,
  Asko maitatuko zaitugu...
  Neska iratxoak ez dira zahartzen
  Orkoak maitasunez garaitzen ditugu!
  Benetan soinu bikaina duen abestia da hau. Eta hori guztia oso zoragarri gertatzen ari da.
  Neskek hartu eta berriz ere gazteekin batera abesten hasi ziren, eta oso probokatzaile;
  Gure armada zara, gure familia maitea,
  Aberri handia, iratxoen boterea.
  Sugearen amesgaiztoko masailezurra ireki zen,
  Pu krokodilo bat hazi zuen mendi hauetan!
  
  Hartzak makurtu eta zin egiten dute,
  Zin egiten dute iratxo desleial guztiak hilko dituztela.
  Baina gure zaldunek bakea eta erosotasuna gutxietsi zituzten,
  Haientzat, lagun eta anaia leiala makina automatikoa da orain!
  
  Orkstan ere nire jaioterria da, sinetsi iezadazu,
  Atxikitzeko agindua jaso da - eutsi!
  Azken finean, sinetsi iezadazu, ezin dugu ahultasuna erakutsi,
  Azken finean, herrialde hau hegoaldeko atetik gure sarrera da!
  
  Batzuetan bakezaleak intziri entzun daitezkeen arren;
  Zergatik ahaztu duzu, ez duzu hemen hil behar!
  Baina ez dugu utziko gure negozioa suntsitzen,
  Aberriaren armada guztiak baino indartsuagoa baita!
  
  Aberriaren aginduak - borrokatu duzu, beraz, borrokatu,
  Ez entzun arratoiari orroa lur azpian!
  Gure Elfiyarentzat, bizkor hegan egiteko modu bakarra dago,
  Eta argudioa Maxim metrailadore indartsua da!
  
  Orkstanen garaipen bat badago , indartsu esan nahi du,
  Marxismo santuaren kausa sobietarrak bizirik dirau!
  Satanen semeek ezin izango dute gure borondatea hautsi,
  Garaipenerako, garaipenerako eta sakrifizioak ez dute balio!
  
  Neska, itzultzen naizenean, musu emango dit
  Orain gizona zara, eta dena frogatu diozu zeure buruari!
  Zer armadura da titanioa baino indartsuagoa soldadu baten bihotzean,
  Zer ideala eman zion borrokalari gazteak gerlari bati!
  
  Horrek esan nahi du mundu osoan bakea egongo dela,
  Pertsona guztiak anaiak bezala dira formazio bakarrean!
  Soldadu Gorriak idulkia konkistatu zuela,
  Borrokan jarraitzeko gogoarekin, erre eta erre!
  Ilusio basatiz abestu zuten neska-mutilek. Oso eraginkortasunez jokatu zuten, Putinen hartzak hiltzen. Hau oso polita da.
  Hemen iratxoak tankerako lasterketan. Eta Zelenskyk asmatutako makina piramidal berriena lortu zuten. Hau benetan tanke polita da.
  Eta tiro egin dezagun zehaztasun harrigarriz. Eta konfiantzaz jotzen du etsaia.
  Neskak errubi titia erabiltzen du tiro egiterakoan eta oso zehaztasunez egiten du.
  Eta amorruz abesten du:
  Etsaiei tiro egiten diet tangente batean
  Ahots izugarri liluragarria entzuten dut...
  Iratxoek orkoak hilko dituzte ziur,
  Gu ere ez gara gerran dauden ikusleak!
  Iratxoek beren parekoak hartu eta zatikatu zituzten, kolpeen azpian. Eta Putinen hartzaren kanoi autopropulsatu eta tankeak puskatu zituzten. Hain edertasun harrigarriak dira.
  Eta haien mihiak oso kementsuak eta azkarrak dira. Oso zentzuz egiten dute.
  Eta aldi berean ez dute abestea ahazten;
  Elfia pertsonen batasun sakratua da,
  Progresistarentzat mundua ideala da!
  Musa inspiratuari zuzentzen diot,
  Herriak amesten zuena egi bihurtuko da!
  
  Badakizu gure jaioterria hain zoragarria dela,
  Zaharrak zein gazteak pozik daude bertan!
  Bertan, asteguna igandea bezala goratzen da,
  Ez dago maitea baino aberri maiteagorik!
  
  Ez dago halako paradisurik zeruan,
  Proletarioa eraikitzen duena esku indartsua da.
  Eta nonbait kate herdoilduak estutzen ari dira...
  Lan mundua ukabil baten esku dago!
  
  Baina batzuetan pentsamendu errebelde bat piztuko da,
  Baioneta baten luma lira gogortua baino zorrotzagoa da!
  Beroak lerroak urtuko ditu, infernuko izotz sutan,
  Eta autoproklamatutako idolo pikaroek erori egingo dira!
  
  Orduan tsunami zaparrada bat sartuko da berehala,
  Nazio osoan egonezina izango da.
  Borrokalaria egitera ausartu zena betetzeko -
  Urakanak bezala, izpirituak belaunaldiz belaunaldi zeharkatzen ditu!
  
  Eta mende berria - aurrerapena izango da nagusi,
  Haren baitan, pobrezia, mina, sufrimendua desagertuko dira...
  Astrologoak ikusi zituen planetak
  Orain batasunean elkartuko dira kofradiak!
  
  Eta heriotza atzera egingo du, amaitu egingo da -
  Zientziak irabaziko du, sinetsi, zahartzaroak.
  Erramu koroa zure kopetan -
  Eta aberriaren indarra mugarik gabeko subiranotasuna da !
  Neskek oso ondo abesten dute, oso ondo egiten dute. Hauek benetan super neskak dira !
  Gudari iratxo oso ederrak, giharrak zizelkatuak eta grazia handia dutenak. Hauek dira benetan behar dituzun neskak.
  Orain, abesten hasten badira, infekzio bakar batek ere ez die aurre egin.
  Eta neskek borrokatzen dute ez bakarrik hegazkinetan eta tankeetan.
  Baita itsasoan ere. Eta bikiniz eta oinutsik jantzita bakarrik dago jendea. Eta haien hankak oso erakargarriak dira.
  Eta bularrak, zer, eta aldakak, eta gerria. Eta sabeleko giharrak oso nabarmenak dira, fitxak bezala. Hauek emakumeak dira. Benetako tigresak. Eta hitz bat - iratxoak.
  Haiei begiratzen dituzunean, benetan pizten zara. Neska hauek super dira.
  Iratxoa oso ederra da, eta itsasoan borrokatzen dira. Eta nesken takoi biluzi, arrosa eta biribilak aireratu eta dirdir egin zuten. Hau oso eraginkorra izan zen. Eta iratxoak gerlari izugarriak dira.
  Hemen neskek hankak biluziak metalean sartu zituzten, hamabi hazbeteko kanoi bat apuntatu eta bertatik kolpatu zuten. Eta suntsitzeko opari hilgarri handiak hegan egin zuten.
  Beraz, neskak hartu eta etsaia jo, eta abesten hasi ziren;
  Edertasuna, edertasuna,
  Katu bat bezala busti dugu orkoa!
  Txakur bat bezala egiten dugu txiza
  Orka bully!
  Loroa baino indartsuagoak gara
  Hona hemen enpresa bat!
  Bada, noski, neska ederrez gain mutilak ere badaude. Haietako batek hamabi bat urteko mutiko baten itxura du oraindik galtza motzak eta oinutsik. Eta oso ederki abesten du;
  Zailtasunak ditugun arren, ez izan lotsati,
  Oztopo bat gainditzea eztia baino gozoagoa da!
  Belatzia bazara, ez txolarre patetikoa,
  Ez zarela ausartu eguraldi hezeari leporatzen!
  
  Lurraren gatz honetan borrokatzea gustatzen zaigu,
  Borondatez eman sorbalda adiskide bati!
  Eta familien onaren mesedetan,
  Goazen nahi dugun rockarekin!
  
  Pirata bat ezin da alferkerian bizi,
  Zortearen semea eta Elfiaren zerbitzaria da!
  Itsasoan gaudela, txabolak elurrez estalita daude,
  Eta izozte perlaz zipriztindua!
  
  Ez horregatik aukeratu dugu bide zaila,
  Zuretzat aberastasuna izateko!
  Orko gaiztoek ezin dute erdiko izena okertu,
  Horrela eraikitzen dugu estatu bat abestiarekin!
  
  Etsaia aurrera doa - apurtu ezazu,
  Aurkariarentzat hilkutxa bat besterik ez dago hondoan!
  Aberria handia da - gaiztoa indartsua den arren,
  Eta Jainko Svarog-ek izurriz zimurtzen du!
  
  Baina ezpatak gurutzatu genituen - ausardiaz borrokara,
  Hura oihukatzen dugu - bidelapurren aurka!
  Garai batean ametsa zena egia bihur dadin,
  Zure maitearen muxua dastatzeko!
  
  Elfi ederra egunsenti sublimea,
  Mirespena ozen botako du!
  Baina Satanek ezin du zuloa eraiki,
  Garaitu eta dena arduragabe izango da!
  
  Minik ez dagoen mundu bat etorriko da,
  Zein zahartzaroan ere ez da geratuko!
  Maitasunaren edertasunari koroa emango diot,
  Eta pixka bat hurbiltzeko eskatzen dizut!
  Bai, iratxo mutilak oso ondo abesten du, zoragarria eta polita da. Eta bere abestiak arima berotzen du.
  Neskek iratxoek borrokan jarraitzen dute beren guduontzian. Neska zoragarri asko daude bertan. Iratxo gazteek ere nahiago dute beroan oinutsik korrika egitea. Hamasei urte baino gehiago ez dute itxura, eta gainera oso ederrak dira, azal garbi eta leunarekin. Borrokakorra eta polita dirudi.
  Neskek ez dute batere amore ematen borrokan. Eta indar handiz jokatzen dute.
  Eta haien hankak biluzi eta beltzaranak horrela dirdira ikusten dituzu. Eta sentimendu zoragarriak pizten dituzte.
  Neska iratxoek oso energia handiz jokatzen dute beren bular oparo eta biluzietatik.
  Zenbat urte ditu neskak borrokan? Guduontzi batean harrigarriak dira. Iratxoak belauniko erortzen eta nesken takoi biluzi, biribil eta freskoak musukatzen ere hasi ziren. Eta oso oldarkor egiten dute. Eta ilusio handiz.
  Hauek neskak dira. Eta oso ederra da.
  Eta neskek titiak agerian utziko balituzte? Orduan gazteek oso zikoizki muxuz bustitzen dituzte. Eta mutilak, besterik gabe, harrigarriak dira. Eta neskak ere bikainak dira!
  Gazteek biriken goian abesten dute:
  Ez gara lapur gaiztoak,
  Eta ez dugu hil nahi...
  Gure neskak oso oinutsik daude
  emateko gai balira bezala!
  Neska iratxoek keinua egin zieten eta abesten ere bai:
  Oinutsik, oinutsik besterik ez,
  Uztaileko trumoiaren azpian, eta surfaren soinuaren azpian!
  Oinutsik, oinutsik besterik ez,
  Zuk eta biok bakarrik dantzatuko dugu!
  Horrela abesten dute. Eta are hobeto borrokatzen dute. Beraz, obus batek orkoekin guda-ontzi bat jo zuen, eta berehala Putinen berrogeita hamar hartz hil zituen. Hau oso polita izan da.
  Hanka oinutsik, dotore eta oso erakargarriak dituen neska batek, mutilek musu ematea gustatzen zaiena, pizten du.
  Hauek dira neskak, eta zein azala zoragarri eta leundua duten. Honek guztiak oso polita dirudi.
  Elfoen familiako nesketako batek bularreko titia sakatu zuen eta pistolatik hiltzaile bat jaurti zuen.
  Muturreko borroka eta indar odoltsuko gudariak. Eta orkoak hiltzeko gai dira. Eta hankak, beti bezala, biluziak, eta zizelkatuak, eta baita oso beltzaranak ere.
  Eta neskaren takoiak hain dotoreak eta bereziak dira beren erara. Hau da euren nesken ekintza odoltsua.
  Eta abesten hasi ziren;
  Nesken gorputzak ez dira zahartzen
  Betiko ederrak dira, gazteak...
  Jaiki eta kaosez beteta daude,
  Benetakoak, arranoak lapurtu!
  Neska iratxoek indartsu borrokatzen dute. Baina iratxo mutilak ere badaude. Aitzindari ederrak dira, motzean jantzita eta oinutsik. Gainera, armak aurkariei zuzendu eta kanoietatik tiro hilgarria egiten dute, hau da, ikuspegi oso aldapatsua eta oldarkorra da.
  Eta iratxo mutilek maitasunez eta pasioz kanta dezatela;
  Eta Pioneer klabeak kargatzeko deia egiten duenean -
  Nire lagunek elkarrekin abestuko dituzte abestiak!
  Gu, belatz bat bezala, distantzia mugagabeetara hegan egingo dugu,
  Zu eta biok justifikatuak ginelako!
  Korua;
  Gure egia, gure egia
  Fedea eramatean datza!
  Eta ez bihar eta ez etzi,
  Eta gaur salbatu Aberria!
  
  Gure iratxoa errespetatzen dugu,
  Azken finean, mundu osoari - ezagutu argia!
  Gure Amaren bandera gorrixka,
  Eta ez dago gorri argiagorik!
  
  Aitzindariak ez du bustoa agurtzen,
  Haren seinalea Aberriaren bandera da!
  Aurkariari trebetasunez borrokatu genuen,
  Lorpen goresgarriak bertsotan!
  
  Jakin ezazu fede bakarra dagoela planetan,
  Fedea elfinismo gozo eta santuan!
  Beraz, ume zoriontsuak barre egin dezaten,
  Orzismoa amildegira leher dadin !
  
  Zaldun bakoitza ume bat besterik ez zen,
  Belar eta erreka oinutsik...
  Baina orain kasko bat dauka eskuetan,
  Mailu batekin metala berdindu egiten du!
  
  Norbaitek metrailadore bat makinekin zorrozten du,
  Tira, norbait sorbaldatik tiro egiten ari da!
  Bandera gorri bat bezala hegan egiten du bandera gorrixka,
  Etsai gaiztoak garaitzen ditugu, ez txantxetan!
  
  Gure arbasoek ausardiaz hartu zuten Orklin ,
  Bueno, zer? Martera bidean gaude!
  Jendea ez gara makakoak adar batean,
  Aurkariaren ukabilak begian jotzen du!
  
  Baina ondo pasatzen ere badakigu,
  Jo ezazu danborra, jo tronpetak!
  Haurrentzako aurpegi oso politak,
  Eta lau eta bosteko balorazioak!
  
  Borroka azterketa zailena -
  Ez pasatzea hiltzea bezala da!
  Baina heriotzan pankarta bat dugu zuzi batekin,
  Kobrezko burdinola iratxoa ezin da erori!
  Horrela kantatu zuten aitzindari zoragarri eta militanteek. Oso ederrak eta borrokalariak ere badira. Eta iratxoen familiako neskak ere zoragarriak eta zoragarriak dira. Eta literalki gizonak pizten dituzte, eta hori oso polita da.
  Neskak orko gaiztoen aurka borrokatzera eta oso produktiboa jokatzera ohituta daude. Eta haien energia kolosal eta berezia pil-pilean dago eta urakan bat bezala dator.
  Hauek neskak dira.
  Ile gorridun iratxo batek jaurtiki bat zuzendu eta orkoak jo zituen, haietako pare bat dozena aldi berean apurtuz. Eta askok Putinen hartzak hil zituzten. Eta hau oso handia dela esan behar da.
  Iratxoak oso ederrak dira, eta haien edertasuna erotikoa da, eta oso bortitza. Energia handiz eta ikaraz jokatzen dute.
  Hona hemen kulero bakarreko neska bat eta ia biluzik. Eta horrela abesten ere hasi zen, hori egin baino lehen bere bular gorridun titia joystick botoian sakatu eta indarrez jo zuen.
  Hauek neskak dira - benetan klase gorenetakoak dira. Ezin izango duzu horrelako pertsonen aurka borrokatu.
  Neska hauek supergizonak dira.
  Eta tximistak hegan egiten du iratxo ontziaren kanoietatik. Eta ura ere irakiten da jotzean. Eta ontzien metala, Putinen armadako hartz marroi, zakar hauek, erre egiten da.
  Benetan borroka oldarkorrak dira.
  Plano eta abesti ederrez lagunduta daudenak;
  Aberriak espaziorako ateak ireki ditu guztiontzat,
  Elfarin munduko lehen Ratiborra da!
  Gure hegoak eguzki-sistemaren gainean -
  Perlen gainazal beltzean eredu bat dago!
  
  Gero eta gorago begiratzen dugu zerura,
  Azken finean, norbaiten pentsamenduen egun guztietan bakea dago.
  Valsa jotzen dugu piano berri batean -
  Hain motibo sinple eta zintzoa!
  
  Eta nota bakoitzarekin, lira baten distira bezala,
  Errege koroa duen quasarra deika ari da...
  Nahiz eta oraindik mutiko bat izan -
  Baina oso ekaitz handiko gazte aireratzea izango da!
  
  Antzinako munduan ekuatorea hartu genuen,
  Aro berrienean, Marte gure atzean dago!
  Pala hondeamakin batek ordezkatzen du,
  Euria ere agindu dezakegu!
  
  Arkimedes zientzialariak bainuontzian dena aurkitu zuen,
  Baina ezin gara rona edaten eseri.
  Ez dute aurkikuntzarik egiten sofan,
  Ai alferkeria, ze suge zitala!
  
  Horregatik, hedadura unibertsalak,
  Zalantzarik gabe, bidaia handi batera erakartzen ari gara.
  Bazen behin arbasoek mendiak erasotzen zituzten -
  Asetasuna eta lumaren erosotasuna mespretxatuz!
  
  Haien ondorengoak gara eta ezpataren duinak,
  Edozein zeregin kudeatu dezakegu!
  Aitzindariak formazio kantuan martxa,
  Eta denek sinesten dute - izarretara hegan egingo dut!
  Benetan ikusgarria den eta belarrietara jotzen duen abestia da. Hemen iratxoak egon arren, baina Cheburashkarik ez. Hemengo gudariak oso ederrak dira, eta, noski, hanka biluzi, gihartsu eta beltzaranak dituzte.
  Eta neskak ederrak dira eta tentazio handiena eragiten duten titi errubiak dituzte.
  Gudari hauek izugarri sutsuak dira, haien bularrak hain atseginak dira, beltzaranak eta biribilak eta elastikoak gerlariengan. Edertasun zoragarriak, izugarri borrokalariak eta hankak hain zoragarriak eta mugikorrak dira, eta behatzak biluziak eta irmoak dira.
  Emakumezko gudariak oso zoragarriak eta zoragarriak dira.
  Eta neskak oso politak dira eta euren sabelak oso lizunkeriakoak dira. Eta oso zoragarria da gazteentzat ezti zoragarri hau miazkatzea. Eta gozatu mota honetako maitasunarekin.
  Ai neskak, zein gozoak diren zure iratxoak, benetan Jainkozko anbrosia.
  Eta, noski, abestiak borroka gogor eta odoltsu hauekin laguntzen du;
  Zientzialariak trebeki asmatu zuen bonba bat,
  Zer pentsatzen ari zen hautagaiaren buruarekin ?
  Azken finean, moralik gabe gizon jakintsua ere astoa da,
  Bere erokeriagatik diru-laguntzak lortzen ditu behintzat!
  
  Beste batzuei pistolaren patentea eman zitzaien,
  Zer bidaltzen du sateliteak orbitan?
  Zientzialaria ez da indar militar bat,
  Ez ezazue gezurrik esan, jaunak!
  
  Jendeak gerrarako lan egin behar du.Jarrera
  txarra dute elkarren artean.
  Ez dut ulertzen zergatik gertatzen den hau,
  Inor al da zerbait ona egiten?
  
  Batek tanke bat akuarelekin margotzen du,
  Beste Katyusha batek zirriborro bat egingo du.
  Haurreskolatik metrailadorea biltzen ari da,
  Eta gure nerabeak maite du desfilean martxa egitea!
  
  Azken finean, paletak distiratsuak dira ametsetan,
  Guretzat, batzuetan izpiak eguzkiak baino balio handiagoa du.
  Azken finean, ez dago lekurik Lur negargarrian,
  Norbaiten odola gorriz isurtzen ez den tokian!
  
  Azken finean, gizon bat otso bat da gizonarentzat,
  Beno, batzuetan txakur zital batek kiratsa egiten du!
  Ez dizu ogi puska bat ere emango,
  Bakarrik bizi da - orainaldi krudela!
  
  Zer-nolako jendea sortu zuen Aita Jaunak?
  Nola da gaitzak mundua gobernatzen duela?
  Errege amorratua jendearen artean ausarta da,
  Eta nire lagun nagusia Kain anaia oldarkorra da!
  
  Jaunak erantzun zion: Zure aukera da,
  Doakoa, zaila, baina beharrezkoa...
  Xaboia baino zorrotzagoa da begian jotzen baduzu,
  Jendea mutu bihurtzen da mundua batua bada!
  
  Horregatik, borroka da zure patua,
  Hemen ez dizut ezer aldatuko.
  Borroketan kaos infernua nagusi den arren,
  Ez dago itxaropenik ogi erraza eta miraria!
  
  Baina nire helburua zu sendo sendotzea da,
  Ametsak gogo indartsu batekin eraikitzeko,
  Haria katea baino indartsuagoa izan dadin,
  Beraz, edonor borrokan heroi gisa ezagut dadin!
  Neskek oso ondo dantzatzen dute eta jauziak hanka biluziekin. Eta Jainko ahalguztidunak halako edertasunaz hornitu zituen beren neskak. Edo agian demiurgo jainkoak.
  Neskek oso orrazkera ederrak dituzte. Oso anitza, eta batzuk errotak, edo helikopteroak edo pastelak dirudite, hau da, bikaina eta polita.
  Iratxoek biriken goialdean abesten dute, hortzak biluztu eta joystick-eko botoiak sakatzen dituzte beren titi gorritxoekin;
  Nire lurra zara, hain abandonatua,
  Bidelapur bat dabiltza bertatik, horda olatu bat!
  Haurrak ihes egiten, zaldi lasterketa,
  Elur elur gori bat sortu da!
  
  Urrezko zekale guztia soroan erre zen,
  Zerutik ur-jauzi bat isurtzen da - napalm,
  Deabruak atomotik atera zuen "gaiztoaren" boterea,
  Eta orain su bat dago Lurrean zehar!
  
  Lasto-riza bezalako suak,
  Dragoi sutsu bat zeruan
  Errautsetatik hautsetara, haizea grisa da,
  Ke kiratsa ematen du - porrota!
  
  Borrokatu Aberriari hutsik egin gabe,
  Otso gaiztoak ahoan jo dituzte!
  Hegazti gereziondoak loratzen ziren ataritik gertu,
  Ez dezagun lurrinaren zuhaixka alferrik galtzen utzi!
  
  Dena da bertako sahats-adar guztietan,
  Ezti usaina adar soil batean!
  Trapuz jantzitako bidaiari patetikoak al dira,
  Bizirik atera zirenak ezer gabeko eskaleak dira!
  
  Ez, gure alderdiak esan zuen
  Ez utzi orko gaiztoak zure Aitaren etxera etorri!
  Gaztea bihotzean, sinistu ez dela zahartu -
  Suntsipen osoa arerioaren zain dago!
  
  Eraso egingo dugu - arrazoi zuzena da,
  Biziko da garaia ikusteko...
  Gure Solntslavlavnaya Familian fedea ,
  Betiko argia izango da!
  
  Komunismoa, Egia, bidezkoa,
  Minez jaiotako ametsak ditu!
  Uste dut Ama Patria zoriontsu izango dela -
  Arrano hilezkorra gorantz doan bezala!
  
  Eta orduan helduko da egiaren garaia,
  Non edozein galderak erantzuna aurkituko duen!
  Azeriaren bidearen azpijokoak ez dira pasatuko -
  Eta Elfia komunismoaren egunsentia da!
  
  Hain da indartsua Aberriaren maitasuna,
  Jende onenarentzat lekua dagoen tokian,
  Azken finean, gure Aberria indarrez loria da,
  Boterea duen edonoren aurka - hil!
  
  Eta orduan haserrea amaituko da,
  Paradisua etorriko da, urretxindorraren abestiarekin...
  Eta gero basoan barrena ibiliko gara,
  Inoiz ez egin negar edo dolurik!
  . 17. KAPITULUA
  Maria Kolesnikova amorru amorratuz borrokatzen da. Eta bere argizariari aginduak ematen dizkie, klase eta super bikaina eta berezia erakutsiz.
  Neska hauek oso umoretsuak dira, eta oso ederrak eta oso politak dira borrokan. Hemengo iratxoak bikainak dira.
  Neskak desberdinak dira, baina iratxo hauek guztiak politak dira. Orkoak jipoitu eta hartz gaiztoak odolean ito ditzakete.
  Eta iratxoen mihiek miazkatzea maite dute, iratxo gazteen artean taupada, distira eta usain atsegina duena.
  Pertsona hauek hain dira perfektuak, non usaina dariola, landare gazteetatik eta basaloreetatik balego bezala. Zer gauza zoragarria.
  Hauek dira hemengo neskak eta hortz perlatsuak eta distiratsuak dituzte, oso bikainak.
  Eta gai kosmiko eta fenomenal bat dute. Hemen begiek distira egiten dute, eta izarren oso antzekoak dira.
  Neska batek behatz biluziekin izorratu zuen. Eta horrela dena erabat suntsitu zuen. Eta hau oso hilgarria da.
  Hona hemen maila goreneko neskak, kontrabaxua joko dute.
  Eta haien hankak oso ederrak dira, eta baita oso biluziak ere. Hala esan daitekeen arren, oso oinutsik? Agian hobe litzateke esatea: oso ederra!
  Eta neskei pasioz abestea eta dantza egitea gustatzen zaie.
  Eta gudariaren ahotsak oso-osoak eta ederrak dira;
  Hitz hau ohore al da, anaiak?
  Zenbat bero dagoen hitz honetan!
  Arerio gogorrak ugariak badira ere,
  Argi itsaso bat ekarriko dugu Aberrira!
  Korua.
  Nire bihotza ematen dut nire aberriagatik,
  Bertan sugarrak zeruetara lehertu ziren!
  Arazoen arantzetatik azarora arte,
  Egunsenti gorrirako...
  Utzi herriaren izpiritua gora eta gora berriro!
  Utzi herriaren izpiritua gora eta gora berriro!
  
  Azken finean, Ahalguztidunarekiko maitasuna eraman behar dugu,
  Elfinismoaren bandera santua!
  Beraz, amets ausartak egia bihur daitezen -
  Humanismo santuaren bidea jaioa!
  
  Eta familia guztiek ez dute Elfia traizionatuko,
  Jendea bakearen eta egiaren aldeko formazioan egongo da!
  Pegaso ausarta, Parnaso distiratsua,
  Kausa gazte baten borrokan inspiratuko gara!
  
  Mendietan erreka bizkor bat dabil lehoinabarra bezala,
  Azken finean, gailurraren zilarra argitu da!
  Gorbatek ilunabar gorria erre egiten dute,
  Ausarta izatea da irizpide nagusia!
  
  Borrokalari bat erori da - ai, patu krudelak arautzen du,
  Nola gertatu zen kamarada bat erori izana!
  Mesedez, esaidazu, Jainko ahalguztiduna,
  Tira, zergatik daude urnak errautsez beteta?
  
  Arima - erantzun zion Jainkoak. - solomoak baino garrantzitsuagoa,
  Eta bizitzak ez du inoiz eroritakoa utziko!
  Bai, ez zaizu jakitea ematen, argi izpietan,
  Berpizten direnean - Aintza Rod-en izena!
  
  Baina badakizu egun hau ez dela hain urrun,
  Orduan unibertsoaren ateak irekiko dira...
  Eta kristalak ez du tenplu gris bat zurituko,
  Nire sorkuntzak hilezkortasuna lortuko du !
  Beno, neska ederrei begiratzen badiezu, haien bular beteak eta marrubi titiak. Eta hain limurgarriak eta distiratsuak dira Britainiar Enperatrizaren koroaren errubiak bezala. Hau benetan edertasuna eta tentazioa da.
  Elfo gazte bat bularreko marrubi titietara joan zen eta mihiarekin laztantzen hasi zen, eta oso kementsu egin zuen. O, zein polita den halako marrubi heldu eta bikain bat miazkatzea. Zein handia den dena hemen.
  Eta iratxo familia bateko neska bati, noski, ez zaio axola ordainetan gazteari zerbait zaporetsua, gozoa, aromatikoa miatzea. Eta zein handia izango den guztia.
  Eta orduan neskak joystick-aren botoia sakatzen du bere arrosa-botoi itxurako titiarekin. Eta orduan orkoak jo zituen suziri batekin, eta puskatu zituen.
  Eta Putinen hartz asko suntsitu zituzten.
  Hauek egunsenti odoltsuko iratxoak dira.
  Baina, aldi berean, noski, abestea maite dute, larritasun handiz;
  Elfo politak gara, ez esklaboak,
  Arranoei sinesteko jaio ginen!
  Ez, hilkutxak ez dira aberrira etorriko,
  Izan gaitezen elkarrekin borrokan Elfoen !
  
  Edozein borrokalari da jotzeko gai,
  Baina denek ez dute maite maiteengan pentsatzen!
  Urakan bat erretzen ari da, zurrunbiloaren sua,
  Eta ontasunari buruzko gogoetak arima garbietan daude!
  
  Elf festa , ametsetan jaioa,
  Jakin ezazu laneko kailetatik.
  Ez dugu zerbitzatzen norbaiten beldur ergelagatik,
  Zer bilatzen ari garen ezin da aurkitu mapan!
  
  Kupula biribilen urreak distira egiten du,
  Baina bihotzean urrea are preziatuagoa da.
  Orkizma piztiak arkumea arrastaka eraman zuen,
  Baina iratxoen botereak suntsitu!
  
  Aitzindariak zina egin zuenean,
  Eman zure zainetako odol tanta bakoitza Aberriari!
  Osaba Ram gaiztoa suziriak gordetzen ari zen,
  Sindikatuari arazoak sortu nahi nizkion!
  
  Baina ez genuen zin egin, hitz hutsetan sinetsi,
  Agindu batengatik - Zerbitzatu Patria!
  Orko gaiztoa heroismoak zapaldu zuen,
  Goazen bide zailetik eta izan gaitezen elfinismoan!
  
  Bota, mutil, asetasuna, koldarkeria, alferkeria,
  Arima garaipena lortzeko ahalegina egiteko agindu zion.
  Izan bedi kausaren alde egunero,
  Eta Siberiara joan behar badugu, joango gara!
  
  Heroi bat eraikuntza guneetan eta guduetan,
  Edozein negozio eztabaidatzeko, sinets iezadazu!
  Ez nahastu bizitza joko erraz batekin,
  Joko bakarra dagoen arren - heriotzaren aurkako borroka!
  
  Orain helburua dagoeneko ikusgai dago,
  Azken urratsa geratzen da, zaila!
  Orduan udaberriak betiko kolorea emango digu,
  Eta igandean aitona gazteak izango dira!
  Neskek oso ederki abesten zuten eta hortzek distira egin zuten, perlez distira eta gogoetak ateratzen.
  Elfo edertasun zoragarria da, eta suziri jaurtigailura egin zuen salto. Eta joystick-eko botoiak sakatu zituzten beren titi gorritxoekin eta oldarkor egokitu zituzten kolpeak.
  Eta suntsipen handia gertatu zen. Hau oso galgo bihurtu zen.
  Iratxoek jet-geltokia kargatu zuten, suziriak eraman zituzten eta neskei distirak eman zizkieten takoi biluzi, arrosa eta biribilekin.
  Emakume eder eta oldarkorrak dira. Eta oso maitagarria. Eta haien mihiek hagatxoen taupada sentitzea maite dute, plazerrik handiena lortzea.
  Hauek benetan edertasunak dira.
  Haiek mihi beroak dituzte, eta hartuko zaituzte, izorratu egingo zaituzte. Eta errubi titiak berriro erabiliko dira. Eta troll asko erreko dira aldi berean.
  Eta orduan iratxoek oin biluziak ahora eramango dituzte eta kolpea emango diote.
  Eta beleak, bihotzekoak jota, altzairuzko makil baten burmuineko kolpe batek zur eta lur utzita bezala erortzen dira. Eta beleek mokoarekin Putinen hartzaren burezurrak zulatzen dituzte.
  Horrela jokatzen dute oldarkor.
  Eta zelaian, haien abestiak abesten dituzte, kasu honetan, gazteek;
  Etsaiei tiro egiten diet tangente batean
  Hau da zaldun elfoaren boterea!
  Jende lodiek ez dute ulertzen
  Belatz baten antzera noa azkar aurrera!
  
  Dena bikain ateratzen da
  Gu artistak gara, ez ikusleak!
  Sunts ditzagun orkshi kartelak,
  Edertasuna distiratsua liluragarria!
  
  Gure aberria egia da, handia,
  Argia eman zion munduko langileei!
  Horda lur basatian erori zen arren,
  Baina benetako borrokalariak sinesten ditugu!
  
  Elfoa guduko Mamairekin matxinatu zen,
  Hordaren lazoaren loturak botatzen...
  Zeruan altxorrak biltzen
  Eta gure bihotzak ausardiaz garbi daude!
  
  Zuhaixka bakoitza, belar xafla maitea,
  Haritza-Gure baso zabalaren Aita.
  Sinesmenak eta irudimenezko baloreak daude,
  Erreka distiratsua eztia baino gozoagoa da!
  
  Hegazti gerezi fluffak heltzen ari dira,
  Lehen hostoa urrez margotuta zegoela zirudien!
  Ez dago gure Amaren baso xumerik,
  Errege soinean, Ama-aberria ederra da!
  
  Basotik perretxikoekin ateratzen,
  Eta zelaian zehar, zekalea zukua botatzen den tokian.
  loreekin koroa bat ekartzen dizut,
  Eta ihintza, perlaz josita bezala!
  Hau da iratxo gazteek zuten abestia. Eta oso polita eta freskoa atera zen. Oso neska ederrak dira, mihiarekin zerbait beroa eta taupadaka zurrupatu nahi dutenak, bihotz bat bezala.
  Beno, maila handiko neskak, eta hilkutxan sartu, orkoak gidatzen. Eta gerlariak gogorrak ziren - besterik gabe.
  Eta abesten hasten badira, oso pozgarria izango da;
  Belarditik zipriztinak oinutsik;
  Neska zoragarria Komsomoleko kidea da.
  Elfieren alaba ez zen bola gisa jaio -
  Ahots txikia dei-trilo batekin isurtzen da!
  
  Berarentzat, bere deia gerra da -
  Ausart egin besoen balentria.
  Terrorismoak barailak agerian uzten ditu - Satanas,
  Aberria joko bihurtu nahi du!
  
  Beno, eta haren atzetik Orkagon kohetearekin ,
  Zer elikatzen du infernutik txakurra dolarrekin?
  Orkmacht suntsitu zutela ahaztu nuen,
  Arriskutsua da errusiar batekin borrokara joatea!
  
  Gerlari elfinismo garaiezina,
  Jakin zerk bultzatzen gaituen gauza handiak egitera!
  Gure bizitza Errusia jakintsuari eskaintzen diogu -
  Lerroa ertzetik ertzera mantenduz!
  
  Aberria trumoi egiten ari da,
  Napalm bonbak Elf-era jaitsi ziren.
  Militarismoak balazta guztiak hautsi ditu,
  Gure txaboletako hondakinak sutan daude!
  
  Baina mutilak metrailadore bat dauka tripan,
  Aitzindari izateko zina egin zuenean!
  Eta orain soldadu gazteak apurtzen ari dira,
  Mugak ezagutzen ez dituzten arerio gaiztoak!
  
  Zaharrak zein gazteak formazio berean ibiltzen dira,
  Bizkor lasterka ari dira - SATO erasotzen!
  Eta denek sinesten dute - orkoak garaituko ditut,
  Eta muxu sutsu batekin egongo da neskamea!
  
  Ezin dugu, sinetsi, galdu egingo dugu
  Gure fedea hain sendotu da!
  Gure armada entrenamenduetan ondua izan da,
  Suak bihotz onean erretzen duen arren!
  
  Eta beraz, Aberria zerbitzatuz,
  Borroka gogor batean garaipena lortuko dugu!
  Famarik gabe, bizitzak ez du zentimo bat balio,
  Emazteak eta seme-alabak behar ditugu abiatzeko!
  
  Lur Santu horretan hazi behar dute,
  Horren aurrean, planeta osoa makurtzen da!
  Azken finean, ez dago iratxo ederragorik Lurrean,
  Etsaiaren patua Gomorrako heriotza izan dadila!
  
  Eta orduan izarretako Esne Bidea gure zain dago,
  Amaigabea eta geldialdirik gabekoa!
  Hazteko, ez utzi iratxoa makurtu,
  Aberria indartsuagoa eta handiagoa izan dadin!
  
  Maite Jainkoa - Gure Familia Handia,
  Planetak azkar aurrera egin dezala!
  Edozein lanek arazoa ezabatuko du,
  Podiumerako bidea erraza izan dadila!
  Iratxoekin eta iratxoekin orkoen aurkako borrokak eskala basatian izan ziren hildako Putinen hartz ugarirekin.
  Baina orkoak sartzen jarraitu zuten. Eta orain euren tanke astunak borrokara doaz. Eta baita, agian, super astunak ere - ehun tona baino gehiago pisatzen dutenak. Argudio eta trunpa berri bat borrokan.
  Oso polita da auto indartsuak ikustea. Baina neskek oskol metatuak prestatu zituzten eta marrubi bularreko titiak erabiliz jaurtitzen hasi ziren.
  Eta hau efektu hilgarria da. Beno, neskak super klasekoak dira.
  Eta beste batzuek granada biziak botatzen dizkiete orko infanteriari, Putinen hartzak puskatuz. Hau benetan bikaina bihurtu da. Hauek dira hemengo neskak. Beren hizkuntzekin lan egitea gustatzen zaie.
  Bereziki atsegina da zure mihia iratxoaren odol epel eta irakinak isurtzen duen zerbait miazten duenean. Hori da zein handia den.
  Hemengo gudariak oso ondo borrokatzen dira. Eta, aldi berean, maitasuna ez zaie arrotza. Gainera, iratxo ar gutxi daude. Eta, jakina, emeak batzuetan haien alde borrokatzen dira.
  Hemen haietako batek granada bat bota zuen bere behatz hutsekin, eta orko ugari jo eta Putinen hartzak puskatu zituen.
  Eta gudariak abesten hasi ziren;
  Mutil bat oinutsik dabil elurretan,
  Elurretako perlak distira bezala distira egiten dute.
  Ez gaituzu lozorrotzera behartuko,
  Egin dezagun neguko dantza grisa!
  
  Gure bizitza gure aberriari eskainiko diogu,
  Zerbitzua alaia izan dadila!
  su -kerubinak argituko du ,
  Eta abestia magikoa da, maitagarrien ipuina eta lira!
  
  Guretzat Aberriaren alde borrokatzeko garaia da,
  Arerio horda bat inbaditu da zenbatu gabe!
  Gure Jainko maiteengana joko dugu,
  Zer hegazkinek eman zioten gogoari sortzeko!
  
  Eman dezagun planetari amets bat,
  Egin edozein erronka irabazle!
  Hari magikoa hautsi ez dadin,
  Zure udaberriko arnasa puru bihur dadila!
  
  Hau da herrialde eder baten itxaropena,
  Nork sortu zuen komunismoaren argia!
  Gure unibertsoan pertsona guztiak berdinak dira,
  Hau da humanismoaren gailurra!
  
  Hotza amaituko da, erreka bat egongo da -
  Korronteak isuriko dira, jendeak badaki xanpaina!
  Hau da emaitza, ez iezadazu urrun sinetsi
  Bakoitza duintasunez, errege ausardia!
  Halako polita da neskak borrokan eta abesten. Eta haien mihiak jostalariak dira, eta oso bizkorra.
  Neskek morteroa hartu eta zabaldu zuten, eta etsaia nola jo eta Putinen hartzak norabide ezberdinetan sakabanatu. Hori benetan arrakasta izan zen.
  Neskak abiarazteari tira egin zion bularreko titia gorrixka erabiliz. Eta izutu egin zen:
  - Edozein gizonen bular biluziak jantzi eta erantzi egingo du!
  Hauek dira hemengo neskak - oso zoragarriak. Eta hau iratxoen lasterketa handia da.
  Eta horrela abesten dute eta hortzekin distira egiten dute, diamanteak eguzkitan bezala. Zein handia den guztia.
  Neskek ez dute mutil nahikorik. Eta iratxo gazteek hamarretarako lan egiten dute. Beraz, lan egin behar dute. Eta neskak oso ederrak eta oinutsik daude. Eta haien bularrak hain dira biluzik, titiak errubiarekin eta harri bitxiz eginak balira bezala distiratsuak dituzte.
  Zeinen garrantzitsua den honek guztiak.
  Eta gudariek abesten dute eta hortzak biluztu dituzte, eguzki izpietatik energia handia igortzen dutenak;
  Neska ederra da, bai, bai, bai,
  Neska arriskutsua da bai, bai, bai!
  Putinen hartza
  Negar egingo duzu
  Erre dezazun,
  Agonian hil!
  Neskek horrela abesten dute. Baina iratxoen seme-alabek, eta batez ere mutil aitzindariek, euren ahots gaitasunak ere erakusten dituzte;
  Ilargiaren argitan, igitai baten isla,
  Baserri kolektiboan lan egiten dugu.
  Duela gutxi udaberria eskuzabal agertu da,
  Trumoi-ekaitz gozoen jarioak eman zituzten negarrez!
  
  Gure anaia nagusiei lagundu behar diegu,
  Fronteetan orkismoaren armadaren aurka borrokatzen ari direla.
  Elfoen boterea elikatzeko,
  Elfinismoaren ikurrina gorritxoa loratu dadin!
  
  Eta horregatik aitzindariak beren lanetan -
  Izerdia isurtzen zait masail argaletan behera.
  Gure amets basatienetan bakarrik gaude beteta,
  Mutil oinutsik goldeari tiraka ari da...
  
  Norbaitek aurrealdera ihes egitea lortu zuen,
  Baina atzealderik gabe ere ez dago garaipenik.
  Gose zarenean belarra ere jartzen duzu ahoan,
  Gure aitonak lurra dastatu ahal izateko.
  
  Beraz, gehitu, saihetsak ikusten diren arren,
  Oinak zulatuta daude, eskuak zulatu egiten dira.
  Gu gara Aberriaren aitzindariak, semeak,
  Beregatik, orkoak gogor lurperatuko ditugu!
  
  Gutako bakoitza Lenin eta Marx gara,
  Sugar bat dabil bihotz guztietan.
  Iritsiko da ordua, jarri gaitezen ausardiaz Marten,
  Zoriak muxu bat ematen dio borrokalariari!
  
  Zailtasuna gure arima gogortzen ari da,
  Maite dugu, pentsamendua ezagutzen dugu eta lan egiten dugu!
  Oporrak etorriko dira - dantzan dantzatu,
  Eta zaindu ahulenak!
  
  Ondo elikatutako burgesiak ezin du ulertu
  Nola gustatzen zaien haurrek lan egitea...
  Baina bost sendo bat lortuko dugu,
  Gurasoen aurpegiak argitzeko!
  
  Ez, ez madarikatu patua gerrarako,
  Guretzat proba bat da...
  Zure etsaiari lezio bat eman badiozu,
  Horrek esan nahi du sorkuntza ekartzeko gai dela!
  
  Espaziorako ateak irekiko dira borrokalarientzat,
  Zientziaren indarrez, eroritakoak berpiztu ziren,
  Beraz, gure arbasoen itxaropena gara,
  Handiaren seme-alabak, iratxo sakratua!
  Hemen iratxo mutilek eta aldi berean aitzindariek kantatu zuten. Eta abesti-mailako produktu baten forma fisiko eta konposizio bikaina erakutsi zuten.
  Eta mutil aitzindariak ere oinutsik, galtza motzetan, enborra biluzik eta gihar oso nabarmen eta ederrekin.
  Orkoek horrelako pertsonak bortxa ditzakete, zer gertatuko den animalia horiekin. Literalki, esate baterako, animaliak dira. Hauek oso izaki orko zitalak dira.
  Mutil iratxo bat harrapatu zuten. Eta tortura dezagun haurra. Lehenik eta behin, mutiko ederra arrakalera eraman zuten. Eta jo diezaiogun indar guziez burdinazko azote gori-gori batekin ume baten oin hutsetan. Eta oso mingarria izan zen.
  Mutilak garrasi egin zuen, eta minduta eta erre egin zuen. Orduan, mutilari ura botatzen hasi ziren. Lehenengo ura irakiten, eta gero izotza, eta gero berriz ura irakiten. Hauek barbaroak eta sadikoak dira.
  Orduan hasi ziren iratxo-mutilaren oinen oin biluziak hausten, pintza gori-gorrien laguntzaz. Eta hatz guztiak hautsi zizkioten hatz txikitik handiraino. Ondoren, haurraren takoi biluzi eta biribilak erre zituzten.
  Eta orduan plantxa bero bat jarri zioten mutilaren bular biluziari eta bost puntako izar bat erre zuten.
  Oso handia eta polita izan zen. Mutilari saihetsak apurtu zizkioten orduan pintza beroekin, sasikumeak. Baina ezer ez, iratxoak tribu tinko bat dira. Eta mutilak ez zuen inoiz konortea galdu astindu minaren ondorioz, eta oihuka jarraitu zuen. Eta orduan orkoek korrontea erabiltzen zuten.
  Eta, aldi berean, suaren suarekin orpoak frijitzen hasi ziren, eta atzealdean eta alboetan haga bero batekin jo, erretiluan luzatu eta deskarga elektrikoekin jo zuten. Eta oso mingarria da.
  Eta orko borreroek hortzak biluztu eta barre egiten zuten.
  Baina hala ere mutil iratxoa ez zen hautsi, aitzitik abesten hasi zen;
  Ez, ezinezkoa da aurreikustea
  Mundu zahar honetan itxaroten duena;
  Lapur bat zelatan dago segadan,
  Edo hegazkina aireratuko da!
  
  Zein gogorra den mundu hau
  Hain inozoa zara
  Bateko asko daude bizkarrean,
  Lortu ezin duzun arren - arantzak.
  Bitartean, iratxoak ur-jauzi batetik beruna botako balu bezala jaurti zuen. Metrailadore on bat atera zuen Putinen hartzetatik. Su azkar, eta elkarrekin ez dute ia atzerakadarik ematen, beraz, tiroak eta kantuak ez dira etengo.
  Baina zer gehiago galdetuko dizut?
  Non erosi dezakezu bakea?
  Erantzuna gerra da, noski,
  Azken finean, ahultasuna ez da ohore bat!
  
  Bai, Jainkoa gai da horretarako
  Astintzeko alferra direnei...
  Agindu sinple bakarra,
  Ez gozatu haragia zoriontasunean!
  
  Bizitzaren borrokaren esanahia ulertzea,
  Horrela sortu zen Gorena mendeetan zehar...
  Esku indartsua izateko
  Eta koipea alboetara joan ez dadin!
  
  Beraz, borrokatu eta borrokatu
  Saiatu hautsean dagoena botatzen!
  Orduan altu hegan egingo duzu
  Ezabatu amesgaiztoko zeroak!
  Mutil iratxoek eutsi egiten diote eta ez dute amore ematen, nahiz eta rack gainean.
  Eta gudariak horrela borrokatzen dute, amorru basati eta amorratuz, beren heroismoa erakutsiz.
  Hauek benetan neska ikusgarriak dira. Eta haien ezpainak hain gorri-gorriak dira, eta zikoizkeriaz irensten dute zerbait pultsatu eta beroa, oso atsegina eta gozoa mihian.
  Horrela gustatzen zaie neskei iratxoei .
  Baina iratxoak, bere behatz hutsez, suntsipen limoi bat bota zuen indar birringarriz. Hori mehatxagarria eta polita zen.
  Iratxoak, Putinen hartzak hiltzen, hartu eta kantatu zuen:
  Ez itxaron errukirik zerutik
  Ez galdu bizitza egiagatik...
  Gu mutilak bizitza honetan,
  Bidean egiarekin bakarrik!
  Eta opari handi eta hilgarri bat bota zuen bere bularreko titi gorridun botoia sakatuz. Putinen hartz mordo bat apurtu eta txio egin zuen, hortzak agerian utziz:
  Eta borrokak berriro jarraitzen du,
  Eta bihotz urduri bat nire bularrean...
  Zelensky oso gaztea da
  Eta Maidan gaztea aurretik!
  Hauek dira hemengo neskak beren borrokalari klaserik altuena eta ikusgarriena erakusten dutenak.
  Gainera, oso ederki eta miresmenez abesten dute;
  Bazen behin golde batek bide bat zabaldu zuen,
  Eguzkiaren belarriak urrezko bihur daitezen...
  Eta gezurrei argudiorik gabe erantzuten diegu,
  Beraz, borrokalaria gazte hazi dadin egian eta indarrez!
  
  Dontzela bat oinutsik dabil goldearen atzean,
  Lan handia egin zuen Aberrirako ogia biltzeko...
  Eta kanaberadun irudiaren antzeko kanpamentu bat,
  Bizitza honetan ez dugu jakokeriarik behar!
  
  Errusiako poetek estilo ederra dute,
  Abaraskak ordezkatzen dituen mihia...
  Eta Rod da Eguzkiaren Jainko loriatsu maitea,
  Bere leloa zeruan zure lekua sortzea da!
  
  Nomada gaiztoak eraso bat egin zuen,
  Neska-mutilez beteta urruntzen ari diren,
  Baina zaldunek ezpatak zorroztuta dituzte,
  Txikitatik ez dute pixoihalik edo umezainrik behar!
  
  Guretzat, Svarog eta Jesus bat dira,
  Gudari bat soldadu baten deia da...
  Arrano bikoitza hegal sendoa da,
  Irabazten dugu, barrez, orko etsai gaiztoa!
  
  Ez dago lekurik Lurrean koldar bat denarentzat,
  Pentsamenduetan boterea duen edonor aingerua da...
  Aberrian elkartuta: beltza, serbiarra, bielorrusiera,
  Bada "Urakana", baina aurretik sableak zeuden!
  
  Izarontzi erraldoi bat egingo dugu,
  Eta goazen unibertsoaren zabaltasunera!
  Jakin ezazu ausarta bizi dela bihotzetan,
  Kontzientzia hegoduna altxatu da!
  
  Jendeak ezagutzen duen azken balentria da
  Baloien katea ez dadin amaitzen!
  Katu argala duen poltsarik ez izateko,
  Beraz, zahartzaro horrek ez du bihurritu ulu txora!
  
  Orduan helduko da aspaldiko bakea,
  Bake-garaia ez baita helduko.
  Eta amaigabeko jaia antolatuko dugu,
  Heriotza, atsekabea, mina, atsekabea ez jakitea!
  . 18. KAPITULUA
  Hona hemen iratxoen erregina, neska cool eta oso dibertigarria da. Horrek zerbait berezia gertatzen da. Eta bere aginduak zehatzak eta atseginak dira, zentzuz eta sarkasmoz beteak. Hau benetan super neska bat da.
  Horrela abesten dute neskek oso ederki eta ausart. Neska hauek oso politak dira. Eta haien zafiro eta esmeralda begiek distira oso atsegina dute, izarrak gauean bezala.
  Zein polita den guztia.
  Eta horrela neskak tximistak jaurtitzen hasi ziren beren titi gorrietatik, hain hilgarriak eta suntsitzaileak. Literalki dena erre eta errautsetan apurtzen dute eta benetako hilkutxak egiten dituzte.
  Neska batek, bularrak erabiliz tiro egiterakoan, abestu zuen:
  Asko hazi nintzen mundu osoan,
  Gripearen birusa hiruzpalau...
  Sarraskia zabaltzen eta hazten ari da !
  Eraman dezagun orkoa zuzenean hilobian,
  Mantendu osasuna horrela
  Erabili neska gazteak!
  hiper klaseak dira .
  munstro baten mailara iritsi nahi dute , edo baita hipermunstro baten mailara ere .
  Eta har itzazu iratxoaren gizonezko perfekzioa hortzekin.
  Eta iratxo gazteak beraiek oso politak dira, eta ez ahaztu borroka eta aldi berean abestea;
  Nire laguna damaskozko ezpatak distira egiten du iluntasunean,
  Etsai maltzurrak sastakaitik odola garbitu zuen...
  Zenbat zoritxar daude gure Elfoan,
  Ez urretxindorraren triloa, baizik eta metalaren burrunba!
  
  Zer ikusten dugu munduan? Han denentzat zaila da
  Ume goseak, zahartzaro itsusia.
  Hautsitako arrauna txalupatik erori zen,
  Jaunak ezin du bere maitasuna apur bat eman!
  
  Baina Iluntasunak zuzen esango du - ez dago Ahalguztiduna,
  Gure mundua eboluzioa da - lorpenen aroa.
  Bazkaltzeko haragia hartu nahi baduzu,
  Ez pentsa zure bekatuetatik ihesi!
  
  Sortu uzta-biltzaile bat zekalea biltzeko,
  Marrazki eder batek distira egiten du kartelean...
  Zientziak gaztetasuna emango dizu, ama,
  Eta edozein herritar izango da desfilean!
  
  Urrezko izar batek apainduko du bularraren bidea,
  Lorpen handien adierazle da!
  Elf-herrialdea elfinismora doa ,
  Unibertsala errealitate bihurtu !
  
  Tronuan batzuetan oligarkiek zarata egiten dute,
  Lapurrak herritik odola edan nahi du!
  Baina urri lasterren ildoa doa,
  Iratxoen garaipen izugarria ikusi genuen maiatzean!
  
  Gerra joan eta etorri, batzuetan aspergarria da,
  Zuk zeuk ez dakizu zer nahi duen gudariak...
  Jokorako halako grina etorri da,
  sugegorriaren mendekatzailea zarenean !
  
  Zuhurra bera zitala da, sinetsi iezadazu,
  Eta agintari gaiztoa zama da herriarentzat.
  Bukatuko dira kate klerikalak,
  Eta musa hutsa izango da nagusi!
  Hemengo gazteek hain eder eta sentimenduz abesten dute, ederrak dira. Eta orduz entzun ditzakezu. Eta haien ahotsak dirdira besterik ez du egiten.
  Eta orduan neskek behatz hutsez jotzen dute. Eta edertasunak oso aktibo daude.
  Eta horrela, iratxoak erasotzera korrika egin zuten, metrailadoreetatik tiro eginez eta, aldi berean, behatz hutsez suntsitzeko opari hiltzaileak jaurtiz. Eta etsaien leherketa izugarriak eraginez.
  Hauek benetan super gerlariak dira .
  Eta neskek joystick-eko botoiak sakatu zituzten beren behatz zizelatu eta dotoreekin.
  Baina hori ez da guztia. Scarlet, marrubi itxurako titiak ere erabiltzen ziren. Eta nesken bularrak izugarri gosegarriak dira. Eta halako gizon eder baten aurka, edozein etsai da indarrik gabe.
  Eta haien ezpainak gorri kolorekoak dira eta bularreko titiak ere distira egiten dute errubiak bezala. Eta iratxo gazteek gutiziaz musukatzea eta miakatzea maite dute.
  Eta neskek pozez eta oldartasunez abesten dute;
  Ezusteko sorta gertatu da,
  Gizonak sorbaldak altxatu zituen!
  Ez igeltsu lauz egindako busto bat,
  Sinetsi, bakearen ametsa baztertu zuen!
  
  Neska ez da epaitu behar
  Askatasun unea, sinetsi, iritsiko da...
  Eta muxua zigilatuta dago,
  Zein gozoa urtzen diren azukre ezpainak!
  
  Horda olatu odoltsu batean igaro zen,
  Ezin konta ahala zerrenda dago berari buruz...
  Baina iratxoak loria hilezkorrarekin trumoia egiten du,
  Indarkeriak eta goseak ez gaituzte hautsiko!
  
  Hilobiak haragia lauza bat bezala zapaltzen badu ere,
  izpiritua zerura igotzen da!
  Alde azkar - malenkonia, tristura,
  Hilda ere ez banintz bezala!
  
  Zer egin zeruko esferan?
  Nora joan daiteke pertsona disolutua?
  Hala ere, Solntslavny fedea,
  Ez izan borondate ahula eta pailazoa!
  
  Dirua partekatzeko esaten digu,
  Patua anaia guztiekin dago.
  Beraz, ikonotik sainduen aurpegiak,
  Zalduna beren semetzat hartzen zuten!
  
  Esklaboei kateak kendu genizkien,
  Haientzat bidea libreki aukeratu zen...
  Alde egin dezagun mundu berri zoriontsu baten alde,
  Non gelditzen den hileta martxa!
  
  Batzuetan Jainkoa ere bidegabea da,
  Rod-en pankartak botatzen ari gara!
  Baina Aberriaren bandera distiratsua da,
  Non urreak distiratzen duen astigarrak!
  
  Itxaropen argiak bultzatuta,
  Mutikoa ere borrokara abiatu zen...
  Arrosek ere arantzak dituzte
  txolarrea bezain ahul zaude !
  
  Baina gorbata gorria da,
  Horrek esan nahi du odol kolore hutsa!
  Zerbitzatu zure aberri ederra,
  Orduan ez duzu minik gehiago ezagutuko!
  Hain abesti harrigarriak eta paregabeak dira. Edertasun zoragarriak oinutsik eta kuleroak bakarrik jantzita borrokatzen dira aldi berean.
  Nahikoa abesten hasiko dira orkoen buruak pitzatzeko.
  Baina zerutik, ekaitz-taldeak Putinen hartzaren posizioak mailukatzen ari dira. Eta indar handiz egiten dute. Eta prest daude etsaien aurka borrokatzeko eta energia maila gorena erakusteko. Hauek benetan neska ederrak dira.
  Haien takoi biluzi, biribil eta arrosarekin tanke bat kopetan kolpatzeko gai direnak.
  Hauek dira gerlariak, oso ederrak, eta bitxiak bezala distira egiten duten hortz perlatuak.
  Ez dago neskak baino ederragorik euren izaera eta pasartearen esentzia oldarkorra erakusten dutenak.
  Eta benetan izorratzen badute, orduan ez dira lapurren aurka agertuko, Putinen hartzak bezalako zitalen aurka ere.
  Gudariak borrokatzen dira, eta oso modu aktiboan egiten dute. Gaixotasun ugariren suntsipen eta suntsipen maila oso bikaina erakusten dute, inperio ilun bat.
  Gerlari orkoek neska-mutil gatibuen behatzak hautsi eta takoi biluziak suarekin frijitzen dituzte eta izarrak eta gurutzeak erretzen dituzte bular hutsean. Putinen hartzak zintzoak dira benetan, eta ardura eta amorru osoz borrokatu behar dituzu. Erakutsi zure ikuspegi hobe eta naturala.
  Bitartean, neskak berriz abesten hasi ziren;
  Gure Elfoa indartsua da bere ezpatarekin,
  Pistolek tiro egiten dute bertan eta ez dute inoiz galdu!
  Utzi zure amets ausarta egi bihurtu,
  Ez da denbora galdu behar sofan!
  
  Ez dago munduan gurea baino baso ederragorik,
  Eta belarretan dagoen esmeralda da harririk biziena!
  Bazkaria korrika etorri zen basurdetik bertatik,
  Eta izotz patinajeak hotzak bezala kolpatuko du!
  
  Perretxikoak hazten dira, lore ugari dituzte,
  Boletoak, txantreloak, euli agarikoak!
  Kukuak elusioz ematen du berria,
  Ez dela goizegi hurrengo mundura joateko!
  
  Orain urretxindorrak trintxatzen ari dira,
  Animalia-organo batek martxa bat jotzen du...
  Apirileko zurrunbiloa eztiarekin datorrenean,
  Elur-lorea zorion distiratsuan hazten denean!
  
  Maiatza ederra eta ekain gozoa,
  Urteko edozein garai da zoriona!
  Eta zu, ene neska, ez kezkatu,
  Nik neuk ez baitut nire arimaren kontrola!
  
  Udazkeneko euria erreka bat bezala isurtzen denean,
  Eta urrez jantziko da denak doan!
  Orduan kalejira egingo dugu klanaren soinuarekin,
  Zure esku arrosa eta orkideen sortak dituzu!
  
  Naturan dagoena ona izango da,
  Iritsiko da ordua - erritmoak menpe jarriz...
  Eta zer den santua, eta zer den bekatua,
  Gu geuk erabakiko dugu patuarekin jolastuz!
  
  Orduan hildakoak erraz piztuko dira,
  Eta kazola bat baino errazagoa izango da!
  Mugimendu bat igitai baten kolpea bezalakoa da,
  Ez eztabaidarik, ez liskar gaiztorik!
  Horrela kantatzen zuten neskek. Eta orduan hartu eta berriro txistu egin zuten sudur-zulo guztietara, eta izugarri gorra egin zuten.
  Eta milaka bele makilarekin garunean kolpe gogorrak jaso zituela zirudien, hartu eta jo zuten. Eta Putinen hartzaren burezurrak zulatu zituzten. Eta oso polita izan zen.
  Gerra anker eta aldi berean interesgarria da hau. Eta iratxoen familiako neskek behatz biluziak eta bularreko titi gorritxoak erabiltzen dituzte, tximistak eta ultrasoinuak botatzen dituzte.
  Putin hartz madarikatuen borroka suntsitzea eta heriotza erakustea.
  Iratxoen eta orkoen arteko borroka ez zen gelditu. Gero eta oldarkorragoa eta odoltsuagoa zen.
  Elfo familiako neskek ez zuten etsaia ito. Oin biluziak erabili zituzten orkoei suntsitzeko opariak botatzeko, eta Putinen hartzaren buruak eta gorputz-adarrak kendu zizkieten.
  Edertasunak ilusio eta presio handiz jardun zuten. Eta edertasunek egindako metraileta bidezko tiroak oso eraginkorrak eta hilgarriak izan ziren.
  Eta orduan bat-batean txistuka hasten dira, eta berriro ere beleek burmuinean nahasiak dituzte, eta txundituta eta txundituta erortzen dira hartz ilun erasotzaile eta oldarkorren buruetara. Eta egia esateko, hau oso polita eta polita da.
  Gainera, errubiaren tximista isuriek txoriak hautsak bezala harritzen dituzte.
  Eta neskek, noski, beleak Putinen hartzaren aurka erabiliz, ez dute abestea ahaztu;
  Horda desegingo dugu
  Egin dezagun orkoekin txuleta bat...
  Putinen hartzak ezabatuko ditut,
  Zuzenean zatituko zaitut!
  Beraz, neskek grina handiz eta borroka ilusioz abesten dute. Eta hartzak hartu zituzten, ohe-txintxoak birrintzen ariko balira bezala, pintzen laguntzaz.
  Aldi berean, mutil iratxoak ere borrokatu ziren. Umeen itxura dute: oinutsik eta praka motzetan. Eta amorru eta ilusio basatiz borrokatzen dira.
  Aldi berean, iratxo mutilek abesten zuten;
  Ez dago bakerik guduetan, mutilak,
  Hau bizimodu mutila da.
  Metrailadore batekin jaio ginen bezala da,
  Zure etsaiak hautsetara botatzeko!
  
  Oiloa atera banintz, orduan ez dago guretzat barkamenik,
  Tira, ausartak opari bat jasoko du!
  Gure aberriaren alde, salbazioa
  Borrokaren unerik zailenenean!
  
  Horda guztiak garaitzeko gai gara,
  Suntsitu tankeak, autopropulsatutako pistolak, baita erregimentu bat ere.
  Errusiako gerlarien itxura harro dago,
  Atsedenaldia infinitu urrun dagoen arren.
  
  Halako arazoak ikusi ditugu,
  Luma batekin ere deskribatu ezin dena!
  Jakin zakarrontzitik zatiak geratzen direla,
  Zer saiatu zen Aberria hausten!
  
  Baioneta bakoitza azkar zorroztu behar da,
  Eta bete ezazu denda laster!
  Soldadua ez baita mutila,
  Etsaia hauts bihurtzen du!
  
  Orkoak lurra berdindu zuten atzo,
  Eta orain borroka berriro hasi da!
  O izar distantzia amaigabeak,
  Tronpetak ibilaldira deitzen gaitu!
  
  Lekua egongo da, kontuan hartu konkistatua,
  Diamantezko zerua egongo da guretzat!
  Urrezko astigarrak gozoak,
  Ez zaitu hautsiko mine leherketa batekin!
  
  Gure aberrian dena da ederra,
  Ganadu asko bakarrik tronuan,
  Agintariari lausenguz xuxurlatzen diotenak,
  Eta jendea esklabo bihurtzen da!
  
  Suge oro gu engainatzen ahalegintzen da,
  Denek odola hartu nahi dute,
  Azkar ibili zaldi bitxiak,
  Lapur gaiztoa tarta batekin zimurtzeko!
  
  Gurea ordezkatzen ari gara,
  Traiziorako lekurik ez dagoen tokian, gezurrak,
  Non hil, anaia Kain hilko da,
  Aberria errenditu ezin duzun lekuan, zentimoagatik!
  Hauek dira hemengo neskak - altuenak, eta klasea harrigarria izan zen. Gerlariak super eta hiperak besterik ez dira .
  Eta berriro ere, borrokan, oinutsik, oso erakargarri eta dotoreak diren hankak aerobazia altuena eta berezia erakusten dute. Benetan super klaseko emakumeak dira.
  Eta hori da haien hizkuntza jostalari maite duena? Noski, haien mihiak gehien maite duena iratxoen ardatz taupadatsu, gozo eta lurrintsuak miazkatzea da.
  hiper klase mailako borrokalariak direla esan daitekeen neskak dira .
  Eta noski, Artizarraren sabela goxoa eta oso gozoa da, eta Frantziako lurrin garestiena da. Neska hauek botila bakarrean super eta hiper bezalakoak dira .
  Eta berriro ere errubi preziatuekin distira egiten duten titiak erabiltzen dituzte eta beste orko armada bat kanporatzen dute.
  Eta Putinen hartz multzo osoak moztu eta berehala hil zituzten.
  Baina orkoek nesken aurka jarraitzen dute elur-jausi mugarik gabe bezala, eta isurtzen jarraitzen dute.
  Aldi berean, Putinen hartz maltzurrak, noski, erasora joatean ere abesten dute;
  Indar izugarri bat dago gure atzean,
  Mundu osoa eta infernua gobernatzen duena!
  Azken finean, betiko gaitza ez da monolitoa apurtzea,
  Gertatuko dena itzela da, badakizu gertu!
  
  Nork birsortu zuen infernua? - Lurraren erregea Lucifer,
  Bere hautua egin zuen: barkamena baztertuz...
  Eta gizonari adibide bat eman zion guduetan,
  Nola presa egin behar dugun erredentziorako borrokara!
  
  Hemen denek dute altxatzeko aukera,
  Bihurtu deabru, deabru edo demiurgo!
  Jainkoak, noski, tronua emango ez digun arren,
  Baina egin dezakeguna, sinets iezadazu, ez da txantxa!
  
  Itxaropena dugu, gaitzaren indarra,
  Joka dezakeguna zoriontasun bakarkako karta da.
  Azken finean, gure buruzagia Satan polita da,
  Ezagutu Luciferren haserrea, mugarik gabekoa eta izugarria!
  
  Iluntasunaren aldeko hautua eta urratsa egin genuen,
  Argiak ikasleak ureztatzen ditu soilik,
  Santutasunean ez dago zorionik, ez dago zentimo bat balio duen dirurik,
  Guretzat bakezaletasuna pailazo baten adierazpena da!
  
  Horregatik Deabruak infernura eramaten gaitu,
  Deabruari jarraitzen diogu pauso ausart batekin...
  Hartu etsaia, baina bitartekoek ez dute balio,
  Ez du otoitzak ezertarako balio - dena boomerang bat da!
  
  Bai, kontzientziak batzuetan desatsegina harrotzen du,
  Eta pertsona bat ere bihurtu nahi dut...
  Eta agian bala batek bekokia zulatu dizu,
  Gehenan, non betiko geratzeak min ematen duen!
  
  Baina urrunegi joan gara bekatuan,
  Eta ez dago damuaren bidez salbatzeko aukerarik!
  Beraz, su egingo dugu, dena suntsituko dugu nonahi,
  Eraiki dezagun geure estatua teilatuan!
  Horrela abesten dute Putinen hartzak, eta demagun oso osasuntsua eta oldarkorra dela. Hau benetan gerra krudela eta gupidagabea da. Horren aurka, edozein teknikak, sofistikatuenak ere, indargabeak dira. Baina neskek badute beren xarma.
  Eta aktiboki erabiltzen dira orkoen aurka.
  Aldi berean, oso kementsu eta borrokalari jokatzen dute. Horrelako neskek ez dute beldurrik izango, eta sustoak jaisten badira ere, berehala eramango dituzte marrubiko titietatik eta tximistaz jo.
  Emakume hauek, besterik gabe, super dira. Eta haien borroka-indarra erresistiezina da.
  Elfo neskek ez dute zalantzarik. Argi-aingeruak bezala borrokatzen dute horda deabru batekin. Eta izugarri krudela da. Baina neskek, Putinen hartzak suntsituz, gaitzetik garbitzen dute planeta. Eta esan dezagun hor - bikaina.
  Gudariak oso politak dira eta oso hankak erakargarri eta beltzaranak erakusten dituzte.
  Nolakoak dira haien beheko gorputz-adarrak? Gizonak erotu egiten dira haiengatik. Eta iratxo gazteek takoi hutsez musu ematen diete ilusio handi eta bereziz.
  Eta orduan dator halako abesti soul eta gozagarri bat;
  Aberri distiratsuaren ospakizuna hurbiltzen ari da,
  Agian Lada da Ama Birjina honetan...
  Ona zara zazpi munduan, jainko gaiztoa -
  Sortzailea zuhaitzean iltzatzen denean!
  
  Makila Erregelak emazte bana eman zion,
  Esan zuen - erditu umeak eta ausartu!
  Eta Satanek erabaki zuen: Elfoa erreko dut,
  Jende guztiak erbiak bezala korrika egin dezala!
  
  Baina gudari iratxoa indar monolitikoa da,
  Bere ezpatak ezin du harrotasuna baretu!
  Eta, noski, aurkariak irabaziko zaitu,
  Eta pusketatik mundu berri bat eraikiko dugu!
  
  Eguzkiaren aintzazko gerlari santuetatik ,
  Ezpataz Iratxoaren alde borrokatuko zutela zin egin zutela!
  Zentzuleen kate bat lerrokatu zela,
  Zer dauka granaden indarra motxila zabal batean!
  
  Zer izan daiteke nire Ama-Lurra baino indartsuagoa,
  Gure Aberriaren zaindari fidagarria!
  Arrano borrokalaria txolarre bat ez denean,
  Ekipaje astuna arina denean!
  
  Beno, Svarog Jainkoa da, Erregeen erregea da,
  Zerk egin zuen errusiar izpiritua hain indartsua!
  Sakabana dezagun tatya saguen kirrin artean bezala,
  Zulatu ditzagun munstro guztiak baioneta arantzatsu batekin!
  
  Eta mespretxatuak bere haragia jango du,
  Horda sutan dago, Lurra iraindu ostean...
  Damasko altzairuaren eta lantzarekiko konpromisoa,
  Halakoa da gure botere handia!
  
  Ez, ezin dituzu ezezagunak eraitsi, sinetsi idazu, jaunak,
  Gudariak gara eta hori da gure deia.
  Askatasuna herri guztiek baloratzen dute,
  Gutxienez benetako proba bat bidali!
  
  Eta askatasunaren alde hil arte borrokatzen ari gara,
  Abusuzko gai batean inolako zalantzarik ezagutu gabe...
  Eta ikusten dut pekulioa nirea izango dela,
  Bihotzak batere hoztu ez daitezen!
  
  Tiroak eta zikintzea pena da guretzat,
  Pena ere bada borroka batean zalantzak egitea.
  Jainkoaren izurria izan dadila gu guztiontzat,
  Borrokatzea edo ez borrokatzea erabakitzen dugunean!
  
  Eta orain garaipena ikusten da distira distiratsua,
  Indar apur bat gehitzea besterik ez da geratzen!
  Svarog Jauna, iluntasunaren bidea igarota, jaiki da,
  Orain gurekin unibertsoa gobernatuko dugu!
  Gudariak oso ederki eta jariotasunez abesten zuten. Baina hori ez zen nahikoa halako horda bat gelditzeko. Eta tanke izugarriak jarri zituzten martxan, suak botatzen zituztenak. Eta Putinen hartzak frijitzera joan ziren.
  Eta oso ondo egin zuten borrokarako gutizia zuten nesken presio izugarriarekin.
  Hau benetan borroka basati eta oso oldarkorra izan zen.
  Ile laranja-motadun iratxo batek bere etsaiak hartu eta izorratu zituen, arrosa-begien itxura zuten titiak erabiliz. Eta halako edertasun bat borrokalari bihurtu zen, eta oso oldarkorra eta oso sexya.
  Hona hemen neska bat bularreko titi gorrien laguntzaz lanean.
  Gudariak kantatu zuen:
  Dena mamua da mundu amorratu honetan,
  Momentu bat besterik ez dago berarentzat eta eutsi...
  Bizitza iraganaren eta etorkizunaren arteko une bat besterik ez da,
  Orko zu bandaloa zanykal zulo hori!
  Eta gudariak barre egingo du berriro, oso perladun hortzak agerian utziz.
  Eta bere bikotekide iratxo gazteak ilusioz eta pozez abestuko du bere ahots deigarriarekin;
  Gure edertasun bitxien mundua,
  Aurkari maltzur bat bakarrik...
  Gure Familia Santua ez da pasako,
  Aberria aintzaz estaliko dugu!
  
  Hona hemen trumoi burrunba bat,
  Katyusharen kolpe latzak.
  Mailak batu ziren - monolito bat,
  Etsaiak irabazten ditugu, ez dolar!
  
  Rus' garbitasun distiratsuarekin,
  Estimatzea da dibertsiorik onena!
  Svarog Salbatzailea ausarta da,
  Ihes egin zerurantz kizkurra!
  
  Baina madarikatuak itxurak egiten ditu
  Hegoen itzala izugarri iluna da ...
  Orzismoa daki zatitxoei apurtuta,
  Deabru traidorea garaitu da!
  
  Zertan gustatzen zitzaigun amets egitea?
  Ez bakeari eta alferkeriari buruz...
  Azken finean, arbasoek armada bildu zuten -
  Igandean Jainkoaren aintzarako!
  
  Ahalguztidunak sortu gaituena,
  Beraz, inspirazioa bihotzetik isurtzen da!
  Beraz, Rod goraipatzen du orduro,
  Eta adimenak ate zabalago bat irekitzen dio espazioari!
  
  Bai, zikinkeria asko dago munduan,
  Hona hemen itzal gaiztoen mamuak.
  Konflagrazioen eraztunean Jainkoaren paradisua dago,
  Eta sufrimenduaren kopa belaunaldiz belaunaldi!
  
  Ilargia farol bateko kandela bat bezala da,
  Nesken takoiak keinuka ari dira...
  Egunsentian oinutsik ziztu bizian,
  Ihintza perlatsua maiatza epelean!
  
  Ez izan harria bezalako neska bat
  Hurbilgaitza eta isilik zaude...
  Ez da pentsamendu triste gehiago behar
  Azken finean, aspertzea hilobi segurua da!
  
  Txirrindulariak jarlekuko oihala keinu egin zion,
  Zaldi beroa eta grina gartsuak,
  Eta leiho irekiaren aurrean,
  Utzi lakuak distira!
  
  Ai zer ikusten ari naiz?
  Horrelako irudi baketsuak
  Non dago familia berriaren zoriona?
  Non bridarik gabe denok batuta!
  
  Jaunak bere ezkutuarekin estali gaitu,
  Hona hemen pozaren izarrak distiratsuak!
  Jesusi buruzko ereserkia abesten dugu,
  Herriaren amaiera garaile batean!
  . 19. KAPITULUA.
  Hona hemen iratxoen erregina, Maria Kolesnikova distiratsu eta paregabea, berriro ere bere aerobazia berezia eta klase gorena erakutsiz. Eta super maila hutsal bateko aginduak ematen ditu.
  Abestia oso ederki abesten da. Eta hemengo neskak, demagun, superak dira. Energia korronteak eta pasiozko sumendi borborka bat dituzte.
  Eta bularretako titi gorritxoak bazooka hiltzaileen botoien gainean sakatzen dituzte. Eta orkoak jo zituzten indar guztiekin. Eta hau oso suntsitzailea eta hiltzailea da. Ez dago Putinen hartzak halako eraso bati aurre egiteko modurik.
  Neska gerlariek orko itsusiak jipoitzen zituzten. Altzairuzko ukabil bat bezala estutzen dituzte eta literalki birrintzen dituzte.
  Neska hauek super klasekoak dira. Eta kontuan izan behar da hain borrokalari eta oldarkorrak direla orkoak ez direla haien aurka goldatzen. Hau benetan borroka odoltsua da.
  Eta neskek abesten dute:
  - Elfo eta elfo ederrak dira,
  Eskaileran elkarrekin zintzilik...
  Edertasun liluragarriko hankak
  Bizkor doaz bidetik!
  Eta berriro ere beren oso hilgarriak diren bularreko titi gorritxoak erabiltzen dituzte. Putinen tropak kolpatzen eta beren klase suntsitzailea eta oso hilgarria erakusten ari dira.
  Hauek neskak dira, ezin diezu eutsi.
  Baina edaten hasten direnean, dena besterik gabe hiper bihurtzen da , eta ahotsak zilarrezko eta kristalezkoak dirudite;
  Spartacusen garaitik - fede honek bizirik dirau,
  Munduan ez dela inoiz esklaborik egon behar!
  Maisua lotsagabea bada - sukalde batekin urdaila berotzen du,
  Eta nekazaria hotzean izoztu zen - sinetsi, ez da patua!
  
  Spartak tipo iratxoak bere ezpata atera zigun,
  Eta haren atzetik zapalduen ibaia amaigabe igo zen...
  Gizona bazara, ohorea bizitza baino baliotsuagoa da,
  Zure bizitza munduko zoriontasunean isurtzea nahi baduzu!
  
  Stenka Razinek esklaboen kanpamendua zuzendu nahi zuen,
  Borondatea egon dadin, denek kontrola dezakete...
  Eta hura bezalako jendeak ezin zuen lotsa onartu,
  Eta haien atzetik jendea zegoen - armada kontaezin bat zebilen!
  
  Tortura, arrakala eta estaka dira erregeen argudioak,
  Denek nahi dute dena beretzat betiko lapurtu!
  Baina sinetsi iezadazu, askatasuna ogitik eta eztitik kilometrotara dago,
  Eta halako amets bat gure bihotzetan erretzen ari da aspaldian!
  
  Trumoia etorri da - azaroa, eta orain gure boterea,
  Herria erretzen ari da, odol eta min asko dago!
  Baina Jesusek ez du utziko zintzoa infernuan hiltzen,
  Gogor azotatu zutena pozik egongo da onarekin!
  
  Elfnin-ek atea ireki zuen, Elflin-ek ausardiaz eramaten du,
  Urrats bakoitzean helburu sakratura hurbiltzen ari gara!
  Baina Satanas berrogeita batgarren urte gaiztoan etorri zen,
  Eta orain gure odola erreka bat bezala ateratzen ari zaigu zainetatik!
  
  Gu zurekin herrialde bat gara; gure ohorea zure bizitza da,
  Ez jarri inoiz elfi herriak belauniko!
  Eutsi Errusiari, borrokatu Aberriaren alde,
  Hau da belaunaldien kemenaren esanahia eta gatza!
  
  Fuhrer gorpu nazkagarri bat da, eta iratxoa erraldoi bat,
  Eta txetxeniarra, uzbekera eta iratxoa bat dira!
  Elfenismoa monolito bat da, arimarentzat ideala,
  Eta arerioen apalak guztiz apurtuta daude!
  
  Kosmosak gazteei dei egiten die - adarrak erakargarri jotzen du,
  Muga berri bat egongo da, Martez harago!
  Elfinismoa eraikitzen ari gara - errubloak ezabatu genituen,
  Edozein herritarrak ez du axola!
  
  Sinetsi iezadazu, unibertso osoa gorrituko da orain,
  Zerurako ateak egongo dira: izar gorriak.
  Gizona, anaia, iraganeko piztia amorratua da,
  Eta maitasuna eta edertasuna ereserki hutsetan abesten dira!
  
  Beraz, ez barkatu zure zintzokeria eta alferkeria,
  Gure Aberriaren alde, belatz baten moduan borrokan!
  Eta borrokalariok gau eta egun lan egiten duzue,
  Eden lorategia koloreztatu eta zuku gozoa eman dezan!
  Horrela abesten dute neskek oso modu zimoretsu eta martzial batean. Eta edertasun unibertsala eta ez-lurtarra dute.
  Eta iratxoek berriro ere oin biluziak eta behatz oso irmoak erabiltzen dituzte. Neska hauek super eta hiperak dira .
  Ez saiatu hatza neska hauen ahoan sartzen. Baina zerbait handiagoa eta beroagoa jartzen baduzu, ilusio handiz xurgatuko dute.
  Hauek benetan neskak dira, demagun, superak.
  Eta hala askatzen dute tximista beren titi gorrietatik. Deskarga hauek beleen garunean eragiten dute. Konortea galdu eta mokoa behera erortzen dira, Putinen hartzaren burezurrak hautsiz. Eta hori oso polita da.
  Edertasun hauek etsai amorratuen erabateko porrota erakutsi zuten.
  Horren ostean neskak berriz abesten hasi ziren;
  Gure kosmosa zaharra da, gaztea -
  Familia Santuak bedeinkapena eman zuen.
  Eta Arrazoia nire zaindaria da Gogamena,
  Aurrerapenak askapena dakarkigu!
  
  Unibertsoaren edertasuna maite dut,
  Nahiz eta pertsona bat guztiarekin konforme egon...
  Svarog-Kristoren aurrean,
  Zerk sortu zituen fotoi-uhinak!
  
  Gu geu jainkoak gara - azkenean...
  Baina agurtu Sortzaileari!
  Suzko bihotzen ereserkiari,
  Lada Santua - Birjina distiratsua!
  
  Jakin iratxoari ez zaiola argirik ematen,
  Obedientzia eta umiltasuna jasan.
  Guretzat, polarra urrezkoa da -
  Zientzia etengabeko mugimenduan dago!
  
  Baina borrokatzea, ai, patua da,
  Sakabanatuta dauden muinoen izarren artean...
  Beraz, itxuraz, Gorenak nahi zuen...
  Hortzak gal ez ditzagun!
  
  Baina Lada Jainkoaren hipostasia da,
  Ontasunez distiratsu, irribarre egin zuen...
  Jendeak borondatea emango dizu -
  Indarra-gazteria betikoa izan dadila!
  
  Azken finean, Familiako gudaria ideala da,
  Ahalguztidunak gudu bat nahi du!
  Ontzia azkar ibili zen
  Ez zarela ausartu Jainko Sortzaileen aurka egitera!
  
  Orduan, ausart guduan sartuko gara,
  Eta arrakasta ikusten dugu dagoeneko,
  Halako amets basatia
  Tronua Jerusalemen gurea da orain!
  
  Sortzaileak Rus'en ohorea gordetzen du,
  Bai, amaigabea izango da, mende bat bihurtuko da...
  Atzerapen luzerik ez dagoenean,
  Gizon batek aurkikuntzak sortzen ditu!
  
  Eta horregatik leloa indartsuagoa da,
  Beraz, aurrerapena betiko indarra izango da,
  Gerlari ausarta zara, ez izan lotsati,
  Amaren aintzarako, ene Elfia!
  Hauek dira hemengo neska borrokalari eta distiratsuak. Eta beren etsaiak hartzen badituzte, orko bat ere ez da bizirik aterako.
  Adibidez, iratxoen familiako pilotu batek napalm bonba bat bota zuen. Eta ilun multzo baten gainean erori zen, Putin hartz. Eta benetan hartu eta errauts bihurtu zituen.
  Hau benetan neska super bat da. Eta orko gaiztoak txuleta bat bezala kolpatzen ditu.
  Eta haragi errearen usaina ere badu.
  Neska iratxoak, bere marrubi titia bularrean sakatuz, suziria bota eta orkoak jo zituen. Putinen hartz haragi masa bat erre eta kebab bihurtu zuen.
  Orduan kantatu zuen;
  Benetan sartuko zaitugu hilkutxak,
  Orkoak errauts bihurtuko ditugu,
  Batzuetan zentzugabekeria asko dago,
  Baina nesken ahotsa argia da!
  Hauek maila altuko gerlari gudariak dira. Urakanak eta indar frenetikoak, geldiezinak, burbuila hutsaletan sortzen dira. Eta neskek, esan beharra dago, Putinen hartzak desagerrarazteko duten gaitasuna erakusten dute.
  Neskek abesten eta hortzak kentzen dituzte:
  Fuhrer burusoilak iratxoei eraso zien,
  Bastoak gure lurrak hartu nahi ditu...
  Baina neskaren kolpetik erori zen,
  Familiak amorruz babesten ditugu!
  Iratxoek hegazkinen aurkako hainbat kanoi zabaldu zituzten orkoen aurka. Eta tiro egin dezagun, hegazkinen aurkako kanoien kontrol-botoietan bularreko titi gorritxoak sakatuz.
  Hau benetan bikaina da. Eta gerlariek ez dute amore ematen, Putinen armada suntsituz.
  Oso polita da neska zoragarri eta oso atsegin eta berezia hauen aurka borrokatzea.
  Eta iratxoen oinen oin biluziek suntsipenerako opari handi eta hilgarriak botatzen dituzte.
  Eta etsaiak birrintzea irismen kolosalarekin eta energia korronte errearen gorpuztea.
  Aldi berean, neskak maitasun eta intentsitate handiz hasi ziren abesten, ahots soinudunetan;
  Gau eta egun etengabe borrokan ,
  Pena lotsarik gabe...
  Orkoek oso arraro jokatzen dute
  Elfoen herrialdea haien aurka dago!
  Noski, abesten eta oin hutsez heriotzaren opari oso suntsitzaileak botatzen dituztenean.
  Baina iratxo eta iratxo osatutako bikote borrokalaria orkoei tiro egiten eta elkar laztantzen ari dira aldi berean.
  Eta hain da ederra. Azken finean, iratxoak oso gihartsuak eta zizelkatuak dira, eta haien edertasuna ikusgarria da.
  Eta are hobeto eta sentimenduz abesten dute;
  Ekaitzak eta urakanak ez dira oztopo gure bikotearentzat,
  Arrosa bat bezala loratzen den Aberriaren semeak gara.
  Gerra ezagutu ez duenak ez du artatxikia jan,
  Jesus Salbatzaileak gudura eramaten gaitu!
  
  Ozeano ekaiztsu batean ere borrokatzera ohituta gaude,
  Pertsona bakoitza bordan dagoen txip bat bezalakoa da.
  Hordako munstroetan sinesten dut, guduan puskatuko ditugu,
  Gure ohorea ezin da kolpatu mailu edo mailu batekin!
  
  Ezpata burdinola berotzen zen, infernu oso beroan,
  Pala zorroztuak oso hauspo gogorrak dira!
  Izan zaitez soldadu beldurrik; bihotz sendo eta epel batekin,
  Heriotza badago, geldirik egon, ez korrika egin!
  
  Bai, gerra, noski, ez da ezti gozoko jaia,
  Azken finean, malko bat dago eta odola lodi doa.
  Otsoak ulua luzatzen eta hartza orro amorratuz,
  Eta bueltan kolpea begian izan dadila, ez bekaina!
  
  Badago kate-maila zula dezakeen lantza bat,
  Badira ezkutuak pila batek sartu ezin dituenak!
  Baina ez izan koldar bat, ez utzi deabruei aurpegirik jartzen,
  Sareetako jokoa ez izateko!
  
  Sinetsi iezadazu, irtenbide distiratsu bat etorriko da,
  Denentzat dago gorago aurkitu ezin den sari bat!
  Pentsamendu kriminal batengatik etorriko da, uste dut, mendekua,
  Ez dago bide zaila baino baliorik!
  Hauek ziren hemengo abestiak - inpaktu maila gorena besterik ez. Eta neskek iratxoek etsaiari tiro egin zioten, berriro ere beren titi oso distiratsuak eta gorrixka erabiliz.
  Neska hauek zehaztasun eta zehaztasun handiz sutsuak dira. Eta aurkariei botatzeko orduan, oinutsik eta oso arin-arinak erabiltzen dituzte. Oso azkar egiten dute.
  Ezin dituzu mapa batean horrelako neskarik aurkitu; handitasunez beteta daude.
  Eta sakabanatzen badira, oin hutsez orratz pozoitsuak botatzen hasten dira, Putinen hartzak haiekin joz.
  Hauek dira orkoak hiltzen hasten direnean geldituko ez diren neskak. Hauek supergizonen tribu literal bateko gudariak dira. Eta sakabanatu bezain pronto ez dute gehiago utziko frogatutako bidea.
  Eta bota ditzagun pultsar hiltzaileak gure bularreko titi gorrietatik. Eta hainbeste zital, Putin hartzak hartu eta erre zituen aldi berean.
  Noski, neskak berriro abesten hasi ziren grina handiz, ahotsa zilarrezko kanpaiak bezala;
  Urrezko belarriak -
  Haizearen ezpainen burrunba bezala olatu bat bezala...
  Jolasez beteko ditugu edalontziak
  Utzi ibaiari xanpainarekin isurtzen!
  
  Gure Ama, Elfia eskuzabala,
  Udazkeneko estalkia urrezkoa den lekuan,
  Ez, sinets iezadazu, Aberria ederragoa da,
  Sagar nektar heldua isuri!
  
  Eta neguan zilarrezko elur zoragarria,
  Aintzirak kristalezkoak ziren patinen azpian!
  Zein goxoa den gure ogi lurrintsua,
  Eta iratxo sablearen xafla zorrotza da!
  
  Hosto bakoitzak esmeralda hari bat du,
  Koralak distirak egiten ditu begi bakoitzean...
  Solovyovek abesti zoragarri bat isurtzen du,
  Eta zelaian belusezko geldialdia bezalakoa da.
  
  Belar gainean ihintz tantazko diamanteak,
  Dandelion izar bat bezala erretzen da!
  Eguzkiaren aberria zara ,
  Bizi betiko aintzarako!
  
  Mundua ederra da, nahiz eta batzuetan irribarre egin,
  Eta patua krudela izan daiteke,
  Baina iratxo sakratua ederra da,
  Gonbidatu guztientzat ateak ireki ditugu!
  Neskak ederrak dira, besterik gabe. Eta berriz ere granada baten ahalmen hilgarria botatzen diote etsaia behatz hutsez. Eta edertasun batzuek orratz pozoitsuak ere bota zituzten. Eta zuzenean sartu zizkieten Putinen hartzaren eztarrietan. Eta animaliak erori ziren.
  Horrela aritzen dira iratxoak estilo mehatxagarrian. Eta beraz, berriz hartu eta txistu egin zuten. Eta berriro ere garun-kolpeen uhinek jo zituzten beleak. Eta txundituta zeudenek orkoen buruak astindu zituzten. Eta hori oso efektu hilgarria da.
  Neska hauek bikainak dira, eta hori polita da.
  Neskak, noski, desberdinak dira, baina iratxoak, beren aniztasun guztiarekin, lapurtzaile eder eta atseginak ere badira. Eta giza neskak bakarrik izan daitezke haiek baino hobeak, eta ez denak. Zein harrigarriak eta ederrak diren hemengo gudariak gorputz zein ariman.
  Aldi berean, konplexurik gabe su egiten dute bularreko titi errubiak erabiliz.
  Iratxo gazteak ere borrokatzen dira aldi berean. Gaitasun eta abiadura nabarmeneko borrokalariak dira.
  Eta aldi berean ez dute ahazten oso ederki eta inspirazioz abestea;
  Sakan batera estutu gaituztela dirudien arren,
  Ikaragarrizko amesgaiztoa iritsi da.
  Saga bat kanta diezaioket nire lagunari -
  Bertan infernuko deabrua berpizten den!
  
  Alarma mehatxagarri batek sirena baten antzera jotzen du,
  hemen sua piztuko balitz bezala...
  Denek ezin dute bizi, sinetsi nazazu, Jainkorik gabe,
  Baina benetan sortu kolpea!
  
  Mutikoa ere jaiotzetik gerlaria da,
  Altzairuak eta labak zipriztintzen baitute.
  Baina barkamena eskatu nahi dut,
  Ez nere ukabila arerioaren palankarako!
  
  Litekeena den ausardia besterik ez bada ere,
  Batzuetan borroka beharrezkoa da.
  Baina ez bota zakarrontzira zure kontzientzia bezala,
  Ez utzi infernuko joko honekin!
  
  Nork daki mundu honetako bizitza
  Gure munduan dena da egia: itzal bat, espejismo bat.
  Gaizkileak justiziaren aurrera eramango ditugu
  Noiz lortuko dugu berehala ausardia!
  
  Eta guduan zerbait galdu baduzu,
  Eta ezin izan zenioke arrastoa garaitu...
  Hala ere irekiko dugu, sinetsi iezadazu,
  Eta ezabatu ditzagun falta diren zeroak!
  
  Guztiek lortu dezakete behin betiko borrokan,
  Indarra dagoenean eta gogoz beteta!
  Eta kobrezko zentimo batek ere gaiztakeria botako du,
  Herrialdeak gizon ausarta goratuko du ereserkietan!
  Hau benetan oda bikaina zen, mutilak neskak goraipatzen zituzten.
  Eta hemengo gudariak, demagun, klase goreneko klase gorena dira.
  Batez ere tanke piramidal bat presaka ari denean. Eta etsaia obusez bonbardatzen du indar hilgarriz. Eta bera ia erasoezina da.
  Hemengo guduak intentsitate handiz eta terminator tankearen kanoietatik ateratzen dira.
  Neskak, noski, halakoak dira ezen haien aurkako metodorik ez badago beste palankarik ez badago. Gozagarriak, demagun, lapurreta, zeinetan hainbesteko distira eta zirrara dagoen.
  Tankeen gerlariek metraileta zein kanoiak erabiliz tiro egiten dute. Eta etsaien orkoak berunezko euriarekin bustitzen dituzte.
  Eta uranio nukleoa duten bala bereziekin ere jotzen badizute. Orduan guztiz hilgarria eta freskoa izango da.
  Horrela abesten duten neskak oso xarmagarriak dira. Eta adimen handia eta adimen handia dute.
  Erreka odoltsu baten sua,
  Elur-jausi batek gainezka egin zuen gure lurra...
  Gerrak ez du denbora mugarik ezagutzen,
  Ardo gozoena baino hordigarriagoa!
  
  Garaipenaren zaporea ez da mingots bihurtuko,
  Baita kearen eta odolaren mingotsa ere.
  Gure aitonak borrokatu zirenean -
  Urretxindorrak haiei buruz txistu egiten du!
  
  Hilezkortasuna da saririk handiena,
  Zahartzaro tristea ez ezagutzeko.
  Infernuko mezulariak etor ez daitezen,
  Beraz, grazia hori isuriko da.
  
  Bakea eta pinuaren usaina maite ditugu,
  Baina behar izanez gero, borrokaren zain dago.
  O gure urrezko bihotza,
  Utzi erretzen, izotza urtuz!
  
  Bai, gazte berriaren pasabidea,
  Dena hutsal bihurtu da.
  Zein da eguzkia ateratzen,
  Gizakia izatea ez da gezurra!
  
  Jendeak maite du Jaunaren argia,
  Oso jatorra da, sinetsi iezaguzu...
  Bizitzaren bidea infernua den arren,
  Eta mundua gobernatzen du: Herodes-Ham!
  
  Helburu garbiak ditugu
  Baina haietarako bidea odola pena da!
  Azken finean, metrailadorea dumbbells bezalakoa da,
  Iluntasunaren Likho senidez beteta dago!
  
  Jesus eta Maria dira gure bermea,
  Etorriko dira eta zoriona ekarriko dute!
  Orduan hotza eta oinazea desagertuko dira,
  Eta haserrea gaiztakeriaz kaput!
  Dibertigarriagoa da honelako abesti baten ostean borrokara joatea. Eta borrokak astindu egiten zuela zirudien, alde batetik bestera eskala bat bezala.
  Eta iratxoek Putinen hartzari tiro egiten diote zehaztasun eta zehaztasun handiz. Klase bikaineko gudariak dira.
  Eman dezagun, edertasun borrokalariak. Eta oin biluziak jaurtitzen dizkiote etsaiari. Eta orkoak zati txikitan urratzen dituzte, etsaiari kalte izugarriak eraginez.
  Neskek poz handiz abesten dute:
  - Aintza gure herri handiari,
  Egia da, zerbitzatu Elfo handia,
  Handia izango da zuretzat eta niretzat
  Jainkoari hau eskatu diogu!
  Horrela kantatzen zuten iratxo zoragarriek hain ondo eta zoragarri. Haien ahotsek arimaren lore oparo eta landuenen egunsentia sortu zuten.
  Zein polita zen dena eta esan liteke quasar . Eta hau da euren motiborik onena.
  Batez ere, neskek Putinen hartzak hiltzen zituzten orratz pozoitsuak oin biluziekin jaso eta berriro bota zituztenean.
  Eta iratxo gazteek ere abesten zuten, beren ahots oso polit eta soinutsuekin, soinu betean.
  Izarrek distira egiten dute gauaren iluntasunean,
  Eta zilarrezko ilargiaren distira!
  Edertasunak bere begi politak zimurtzen ditu,
  Betiko engaiatuta gaude berarekin!
  
  Ilunabar gorrixka iluna zen,
  Baina egunsenti argia piztuko da!
  Eta haizea alaia, zaratatsua bihurtu zen,
  Ontziaren bela puztuta dago!
  
  Nire arima harri astuna da,
  Borrokalariaren probak zain!
  Eta utzi pankarta buruaren gainetik hegan,
  Goazen amaieraraino!
  
  Bihotza ez da goroldioz beteko ,
  Arrano baten hegaldi azkarra!
  Nahiz eta odola irakiten, hegaldi latz batekin,
  Gezi bat bezala egingo dut hegaldia!
  
  Sahatsak makurtu zidan,
  Jainko Ahalguztidunak bere begirada piztu zuen!
  Nahiz eta guztiz itxuragabea izan,
  Indarra gehituko dizut borrokan!
  
  Azken finean, zintzoki zerbitzatzen duzu Aberria,
  Baina haragia ahula da, espiritua gaixoa!
  Ez zara damutuko, badakit bizitza
  Ez nazala utzi ahari adarra bihurtzen!
  
  garbituko ditut iraganeko bekatuak,
  Utzi iraganean gertatutakoa!
  Ikusten duzu, udareak heltzen ari dira lorategian,
  Krokisak hegazkinaren eskema egingo du!
  
  Zerbitzatu Aberria zure indar guztiekin,
  Ahaztu munduan bakea dagoela!
  Zuhaiztiei surik ez emateko,
  Denak ondo bizi dezala zurekin!
  
  Honi besterik gabe erantzun nion:
  Jauna, lurra zulatuko dut!
  Haurrek zorionez barre egin dezaten,
  Zure herria adiskidetu beharrik ez izateko!
  
  Azken finean, ona dena gure menpe dago,
  Bakoitzak erabakitzen du - aukera berea da!
  Eta zugandik Ahalguztidun hariak,
  Unibertsoari eusten diozu ukabila!
  
  Guk ere eutsiko dizugu,
  Azken finean, ezin zenuten aberri santuagorik aurkitu!
  Tiro egiten ari nintzela, behatzak oso lotu egin ziren,
  Eta oraindik ez gara hogei ere!
  
  Garaipena lortu ezinezko fruitua da;
  Ahul, koldar edo ergel direnentzat!
  Baina soldaduek gailur guztiak maneiatu ditzakete,
  Har dezagun, pisu gehiegi daukagu zilborra!
  Honela kantatzen zuten iratxo gazteek hain ederki, eta erakutsi zuten zeinen soinu osoa zuten haien ahotsak.
  . 20. KAPITULUA.
  Neska erregina eta preso politiko ohia altxatzen da. Eta bere aurkaria, basurde bibotea, herriak irauliko du oraindik. Eta ez da tirania gehiago izango Europan. Aintza askatasunari! Bitartean, agindu zure iratxo eta iratxoen armada garaiezina.
  Neskak ere oso distiratsuak eta ederrak dira. Eta hanka biluzi eta zizelkatuen jaurtiketekin suntsitzeko opari hilgarriak bidaltzen dizkiete Putin hartz ilunei.
  Eta ilusio handiz eta borrokalariarekin egiten dute. Eta dena birrintzeko eta birrintzeko gai dira. Eta hau da euren egitarau literal indibiduala eta aldi berean kolektiboa. Hauek benetan neska superak dira .
  Eta usain gozoa besterik ez da ezpainetan ezkutatuta, eta Artizarraren sabelak eztiak dira, eta goxo basati bat dago haietan.
  Hauek dira izugarrizko poza ekartzen duten neskak. Eta halako beroa daukate ilearen sugetatik, surik basatiena eta erabatekoena besterik ez dela. Hauek gerlari distiratsuak eta hiperkuasarrak dira.
  Orain, abesten badute, ahotsak sirenak baino gozoagoak dira. Eta nesken hankek azal leuna eta beltzarana dute - beldurgarria eta ederra besterik ez.
  Eta sastakaiak ere botatzen dituztenean, orkoen eztarriak hautaketa hiltzailez zeharkatuz.
  Eta esan beharra dago hemengo gazteak ere nahiko onak direla, eta aldi berean oso ondo abesten dutela;
  Neska musa kapritxoa
  Laztan egiten du, gero txarto...
  Preposizioak galopan eta ez dago juntadurarik,
  Errima-jausi bat suntsitu egingo da!
  
  Baina bihotz osoz maite dudana -
  Erantzun gisa, hitzak zertarako diren esaten du.
  Kristalezko maitasunak atea ireki dezake,
  Ireki arranoaren bidea den horri!
  
  Azken finean, sinets iezadazu, luma-ezpata baliotsuagoa da,
  Irmotasuna dago - fluffa zurrunbilo batera joango da!
  Noble harro harroak,
  Horiei buruzko bertso ziztrin bat egongo da...
  
  Armadarentzat loria sortu genuen,
  Non odola isurtzen da, eta nonbait izerdia.
  Estatua zabaldu zuten,
  Piramideetatik izotzez betetako uretaraino.
  
  Baina aldi berean arima bildotsa da,
  Lira gozoak soinuak egiten ditu bertan...
  Azken finean, neskaren ahotsa dei egiten ari da -
  Eta grinak granitoa urtuko du!
  
  Hitza dagoen lekuan, arrosak sutan daude,
  Non loratzen dira sagarrondoak...
  Izozteek ezin gaituzte molestatu,
  Eta beldurtzea alferrik galtzea da!
  
  Ametsak sorkuntza bihurtzen ditugu
  Amildegia gainditzeko gai izango gara...
  Mundu osoa izoztuko da harriduraz
  Gaueko atsekabea desagertzen denean!
  
  Orduan amaituko da sufrimendua
  Ez da elbarri eta umezurtz izango...
  Eta banatzea ez da gurera iritsiko,
  Utzi izaki zoragarriak atalasea harrotu!
  
  Aberria Jainkoaren erreinu bihurtuko da,
  Gutako bakoitza Sortzailetzat hartzen da.
  Errautsak bakarrik isurtzen dira iruzurra,
  Zintzoak eta atseginak direnak - ondo egin!
  Hauek dira hemengo neska bihurriak. Eta irribarre figuratiboa eta hortzak elur maluta distiratsuen perlak bezalakoak dira.
  Gudariak hortxe daude eta mehatxagarriki borrokan Putinen hartzaren armadarekin.
  Eta heriotza ilarrak botatzen dizkiote etsaiari behatz hutsez eta oinen kolpe-indarraz.Emagun
  hauek hemengo neskak direla -eremu erasokorrekoak. Eta suntsipenaren eta heriotzaren opariak botatzen dituzte. Suntsiketa mota hau gertatzen ari da.
  Baina stormtroopers-en neskek kolpe gogorrak ematen dizkiete orkoen posizioei.
  Hau konfrontazio basatia da. Oso gogorra eta oldarkorra dena.
  Demagun hemengo neskak, alde batetik bestera joaten badira, orduan ezin duzu ezer egin horiek geldiarazteko.
  Eta berriz ere neskek marrubizko titiekin aktibagailua sakatuko dute eta etengabeko heriotza-korronte suntsitzailea piztuko da Putinen hartzentzat.
  Hau benetan cool gerlari sakatu etsaia.
  Eta, beraz, etsaia erasotzen dute misil oso zehatz eta suntsitzaileen laguntzaz.
  Baina gazteek ere oso ondo abesten dute. Eta dena oso ederki egiten dute, zilarrezko ahotsekin;
  Zure buruari errieta egiteko gogoz,
  Jainkoak Sortzaileak zizelkatu du pertsonaia,
  Heroiaren ezpatarekin sortzen du,
  Belaunaldi guztientzako adibidea!
  
  Baina zuk zeuk borrokatzeko gai zara,
  Altxatu, hordak irabazteko!
  Arrano eta lehoi baten arima ez da erbia,
  Halako boterea eta hostia santua!
  
  Izan bedi etsaia txakur jazarria bezala,
  Eta gure ezkutu sendoak diamanteak moztu ditzake!
  Egunsentiko lurra betiko maitea,
  Borrokalariak mina eta heriotza ordainduko ditu!
  
  Ez fidatu bakezale ergeletan
  Jesusek jasaten irakatsi ziguna...
  Beraz, zekalea zeru garbi baten azpian loratzen da,
  Hartza bezala indartsu bihurtu behar zara!
  
  Borroketan grina sutsuz beterik gaude,
  Eta odol ekaitzarekin, gazte...
  Infernua urratzen ari gara,
  Non daude legioak Satanekin!
  
  Eta denek dakite Sortzailea;
  Muskuluak indartzen irakatsi dizut!
  Ez galdu denbora txorakeriatan,
  Bestela zigorrarekin etorriko naiz zuregana!
  
  Inpotentzia da bizio nagusia,
  Haserrea, gaiztakeria... sortu zituen.
  Ordaindu inbaditzaileei makilak -
  Ahaztu ausardia, ohorea eta harrotasuna!
  
  Baina arazo guztiak gorabehera, zu
  Anaia, ez eman tristurari!
  Utzi zure amets guztiak egi bihurtu -
  Dantza dezagun nire maitearekin vals leun batean!
  
  Zer gehiago eman dezake Jaunak?
  Bai, ondorengo bizitza lainoa bezalakoa da...
  Haragiak sufritzen du bizitza honetan,
  Dena ez da eleberrian bezain leuna...
  
  Ezagutu zure lurra, iratxo ausarta -
  Eraiki ezazu zure zoriona horren gainean...
  Mugimendua eta aurrerapena korrika -
  Unibertsoari boterea emango diote!
  Neskek onesten dituzte mutilak eta keinua egiten diete zafiro eta esmeraldazko begiekin. Hauek dira munduko gerlari esanguratsuenak eta politenak. Eta behar izanez gero, mihiekin orgasmo-jauzien tsunami oso bat sor dezakete iratxo gazteentzat.
  Eta neskek ilusio handiarekin jarraitzen dute borrokan. Botoiak behatz hutsez sakatzen dituzte, su-jaurtitzaileen jarioak eta energia suntsitzaileak botatzen dituzte.
  Eta orduan neskek iratxoek hartu zuten eta botoiak sakatu zituzten euren titi gorridunekin, eta horrek arma suntsitzaileak funtzionatzea eragin zuen eta Putinen hartzaren apaletan su eta metalezko zaparrada bota zuen. Hau benetan amesgaiztoko efektua izan zen jaurtiketa-kohete-sistemen anitzek.
  Neskek oso modu oldarkor eta produktiboan lan egin zuten. Eta aurkarien porrot gorra eta birringarria burutu zuten, dena errez.
  Aldi berean, neskek abestu zuten:
  - Aupa ! Aupa ! Amerika - Europa,
  Asia-Eurasia,
  Zer lotsagarria!
  Beraz, gudariak metrailadoreak tiroka hasi ziren, Putinen hartzak desagerraraziz. Eta oso gogor, zehatz eta zehatz jokatu zuten. Eta haien borroka-presioa ezin eutsiezina zen.
  Gerlariek kantatu zuten:
  Gizon zaharra Zelensky gainean,
  Eta Elfia ama da...
  Borroka gaitezen zintzotasunez
  Hil orkoak!
  Neska iratxoak erasotzera joan ziren. Eta amorruz bota zituzten heriotza-opari hiltzaileak oin hutsez. Eta Putinen hartzak hautsi zituzten, beren klase altua eta borrokalaria erakutsiz.
  Eta aldi berean neskak eta titi gorritxoak erabiltzen ziren.
  Eta tximistak atera ziren haietatik.
  Aldi berean, neskek txistu egin zuten ultrasoinu korronteak eta orpo hutsak erabiliz.
  Airea astindu eta txundituta eta drogatuta zeuden beleak erori ziren, Putinen hartzaren burusoil eta burusoilak mokoarekin hautsiz.
  Eta neska gerlariek hori guztia hain ondo eta hotz egin zuten, non ezinezkoa baita maitagarrien ipuin batean esatea edo baita boligrafoz deskribatzea ere. Eta aldi berean abesten zuten;
  Nere aberri maitea argia da;
  Malko distiratsu bat jaisten zen bere begietatik.
  Eta Bor jada gorrixkaz jantzia dago,
  Eta zerutik faro baten moduko izar bat dago!
  
  Zer du Ama Patriak une bakoitzean?
  Munduko edozein toki da okerragoa...
  Eta orduan kukuaren zarata itzali zen -
  Igelek putzuen artean zipriztintzen dute!
  
  Eta urretxindorraren dei-hotsa,
  Edo zozoen trilo axolagabeak...
  Animaliek ahaide zaharrak dituzte,
  Jaten zuten ontziak daude.
  
  Elkarrekin gaude flota indartsu gisa,
  Itsasoak betiko gobernatzeko...
  Aberriaren gotorleku ausarta,
  Soberanoaren kofradiaren aintzarako.
  
  Ama Naturarekin bat eginez,
  Edozein adar-girlanda...
  Ezezagun bihurtuko da, sinetsi beldurra -
  Ausardia pizgarri nagusia denean!
  
  Eta edertasuna ezin da ahaztu,
  Bertan isla bat garelako...
  Azken finean, bizitzaren hari urdina,
  Ez daki, sinistu amaiera.
  Neska hauek benetan ezkutuko edertasunaren isla dira. Eta iratxoak mirari bat besterik ez dira eta bikainak dira ezagutzen ez den distira guztian.
  Eta nesken mihiak luzeak eta jostariak dira. Eta alferrikako arazorik gabe dena egiteko gai.
  Eta erabiltzen dute, bizar txiki eta meheak etsaiari hatz hutsez jaurtiz. Eta hegan egiten dute eta mozten dute, Putinen armadako soldaduak. Gerlariek beren indarrik gabeko indar guztiarekin jarduten dute.
  Eta aldi berean abesten dute:
  - Neska politak gara,
  Neskak oinutsik gara...
  Orkoak izugarriak dira ordea
  Segekin narrastiak jipoitzen dituzte!
  Izan ere, edertasunak abesten hasten badira, deabruak ere ezin izango du haiekin lehiatu. Horrela erakusten dituzte neskek perlak bezala distira egiten duten hortzak, eta Putinen hartzak lehertu eta desagerrarazten dituzte ongi zuzendutako eztandaz.
  Iratxoak gauza beragatik borrokatzen dira. Oraindik mutil hutsak diren horiek, gainera oin hutsez, Putinen hartzak begietara jotzen dituzten orratz pozoitsu txiki eta meheak botatzen dituzte.
  Eta aldi berean iratxo mutilek abesten dute;
  Zure ukabila indartsua bada -
  Horrek esan nahi du bizitzako lehena izango zarela!
  Eta orduan kamarada ez da gizajoa,
  Urrezko bihotza eta altzairuzko nerbioak ditu!
  
  Baina are garrantzitsuagoa dena, sinetsi - hau gogo sendoa da,
  Gizakia animaliak baino freskoagoa delako.
  Bizitzan iluntasun hodei bat bazara,
  Orduan barre alai batek maitatu egingo zaitu!
  
  Ezagutza gehigarri automatikoa - ukabilarako indarra,
  Ezagutzaz beteta dagoelako - Know-How!
  Baina saiatu boterea ergel baten eskuetan ematen,
  Orduan mina bakarrik jasoko duzu sari gisa!
  
  Garai batean ehizara joaten ziren klub batekin,
  Arku bat, gezi dardar bat azal lodiaren kontra...
  Baina zentimoak joaten ziren tokian chervonetsak egiten zituzten,
  Eta oso erraza da galaxira salto egitea!
  
  Hezkuntza ona den arren -
  Baina ausardia hartzea ere interesgarria da...
  Eta baioneta baten berdina, zizel bihurtuko da,
  Eta oso zintzo zerbitzatzen dugu Ama Aberria.
  
  Baina indarkeria gaiztoa gurutze astuna da,
  Gure gudu zelaia odolez beteta dago...
  Zergatik piztu zen Jainko Ahalguztiduna sufritu ondoren?
  Soldaduen bilkura militarra indartu dadin!
  
  Neskaren malkoak tantaka ari dira - bere lagun maitea erori da,
  Amak intziri batekin otoitz egiten du, biriken goialdean garrasika...
  Leihoetatik kanpo izoztuta dago eta tximinia itzali da,
  Hona hemen lurpean lurperatutako gazte eder bat!
  
  Oi, patu ankerra - zer patu gaiztoa,
  Ama Birjina - non dago zure izaera ona?
  Gizonak lehenago ezkontza egin nahi zuen,
  Eta orain haizeak hautsak botatzen ditu pinuen azpian!
  
  Bizitza pozik etorriko da - ona izango da,
  Sagar tarta mitxoleta ezti bihurtuko da...
  Aurkari munstroa, hautsetan eta hautsetan,
  Benetako zorteak atalasea gaindi dezala!
  
  Dena Lurrean egiten da eta Martera bota,
  Bildu dezagun izarrez betetako girlanda ukabila batean!
  Eta kaixo mutilak, goi mailakoa,
  Eta sutara bota zuten - mamu izugarria!
  
  Metrailadorea dagoeneko ezaguna egin da - balak korronte batean isurtzen ari dira,
  Eta etsaia akituta zegoen, nahi zuena zero zen!
  Irabazten baduzu, aberats bihurtuko zara,
  Sua piztu zuenak pobrezian amaituko du!
  Hauek dira Terminator neskek hemen abesten dituzten abesti politak. Eta euren lorpen gorenak eta harrigarrienak erakusten dituzte. Orko teknika bakar batek ere ez du funtzionatzen halako nesken aurka.
  Eta haien hankak hain dira ederrak, zizelkatuak eta oso berdinak, eta aldi berean harmoniatsu jarritako atzamarrak.
  Hauek benetan neskak dira - behar duzuna, super!
  Horrelako gudariak lur osoaren destinoak erabakitzeko gai dira. Inork ezin du neska honekin alderatu benetako borroka batean.
  Eta berriro behatz biluziak suntsipenaren eta erabateko heriotzaren opari hiltzaileak botatzen ditu. Eta Putinen hartz armadako erregimentuak suntsitzen dituzte.
  Zer egin dezake Putinen hartzak bekokian orratz pozoitsu bat sartzen badio? Egin dezakezun guztia negar egitea da. Eta itxura izugarria eta groteskoa dirudi!
  Eta neskek ere oin biluziak erabiltzen dituzte borrokan, bumerangak botatzen. Hegan egiten dute eta airean biraka egiten dute, eta hartz hazkurren buruetan sartzen dira. Eta hilda erortzen dira.
  Eta orduan neskek botoiak sakatzen dituzte beren titi gorridunekin eta oso hiltzaile eta suntsitzailea den zerbait pizten dute. Eta orko asko hiltzen dira.
  Iratxo gazte ederrak ere oso ederki eta seguru abesten dute;
  Ez dago munduan maitasun ederragorik,
  Baina arazoak eta kezkak ere baditu...
  Azken finean, eslogan pare batean ez dago ezertarako balio - lemak,
  Elkarrekin gaudenean, beti gara pilotuak!
  
  Maitasuna ezti gozoa duen ontzia da,
  Baina axolagabekeriaren tarta gertatzen da...
  Eta uste dut zoriontasun eskuzabala etorriko dela,
  Loretan, maiatzean sirenaren zuhaixka bezala!
  
  Asko da esklabotzaren katea botatzea,
  Utzi nire gorputz izerditsua zuzentzen...
  Gatibu bizitzea baino, hobe da hiltzea,
  Nahiz eta beharrak alferkeriatik kenduko gaituen!
  
  Bizitzan lortzeko asko ematen zaigu,
  Baina oso zaila da gehiago lortzea...
  Zure gogoa sare batean itxita dagoenean - uztarri bat,
  Kontuz ibili zarenean!
  
  Eta ausartzen direnentzat, bizkotxo bat zain dago,
  Eta txokolateak, gozokiak,
  Baina askotan rocka alderantziz ematen du,
  Nork daki, agian usoen garaiak amaitu dira!
  
  Ez dugu mundu hau utzi nahi,
  Galdu unibertso gaiztoa ere!
  Emaiguzu bost bat bizitzan,
  Eta zigorra hezkuntzan izango da!
  Hauek dira hemengo abestiak eta mutilak ez dira neskekin baino grazia txikiagokoak. Baita umetan hondarrak erabiltzen dituzten iratxoak ere. Eta hau ere oso arma hilgarria da. Eta izugarrizko efektu suntsitzailea du.
  Horrelako pertsonen aurka, Putinen hartzak indarrik gabe daude.
  Borrokak intentsitate handiz jarraitzen du.
  Neskek boomerangak botatzen dituzte sei puntako izar eta svastikak, eta haiekin Putinen hartzaren buruak mozten dituzte. Oso energetiko jokatzen duen bitartean.
  Neskek behatz hutsekin halako mirari harrigarriak erakusten eta egiten dituzte. Eta kolpeak birringarriak eta hezur-hausteak ematen dizkiete etsaiei.
  Gudariak ausardiaz abesten dute.
  - Espazioa gure zain dago eta amets bat,
  Egin dezagun mundua denontzat ederrago...
  Edertasuna izango da nagusi
  Gure Elfia handian!
  Eta berriro neskek botoiak sakatzen dituzte beren titi gorriekin eta benetan kolpeak ematen dizkiote etsaiari, literalki Putinen ehunka hartz aldi berean errez.
  Aldi berean, ilusio eta intentsitate handiz abesten dute neskek;
  Munduan gezur asko dago, eta krudeltasuna da nagusi,
  Justizia sarean harrapatutako txoria bezalakoa da...
  Baina bada Jaunaren boterea eta handitasunaren ezkutua -
  Horrek esan nahi du erori garenok ez dugula luzaroan jasan beharko!
  
  Iratxoak bekatariak izaten dira eta patuarekin jolasten dira,
  Jainko ahalguztidunak erruki gaitzazu: zure laudorioa ohore da!
  Zugana jotzen dut arima hautsi baten odolean,
  Emaidazu salbatzeko aukera eta otoitz bat esateko!
  
  Harea isurtzen da zure ezpainetara, haizearen irribarre sutsua,
  Zein bekatu lazgarri batek ekarri duen gure Lurra...
  Satanas, gaizkiaren sortzailea, errukirik gabe oinazetua
  Baina, egia esan, nor erori den eta bakarrik dago tropelean!
  
  Ez gara merezi Jainkoa, grazia,
  Bihotzean bizi da gaiztakeria eta hutsunea da nagusi!
  Daukagun guztia umezurtzen artean banatu behar dugu,
  Zeruaren azpian zure garbitasuna ager dadin!
  
  Baina zure izpiritua tinta orban bat bezalakoa bada,
  Zurruntasuna eta lizunkeria pentsamenduetan bizi badira?
  Halako Jainko Santuak bere Bihotza ireki zuen,
  Eta esan zuen: damutu zara - jokabide txarrak ez du balio!
  
  Sortzaileak bere dekretu sakratua eman zion sorkuntzari,
  Maite zure anaiak eta ez zaitez ausartu traizioa egitera!
  Bekatuaren aurka ari naiz sua itzali ez dadin
  Bihurtu familia bakar bat: ohoratu aita, ama!
  
  Ez dago barkamenik zure aita alferra bada,
  Gehiago nola hartu pentsatzen ari bazara...
  Baina eskuzabala bazara, jakin ezazu gaztea zarela,
  Eta lan onerako, ohea urrunduz!
  
  Zure lege sakratua mendeetan emango da,
  Kontzientziaren arabera bizitzeko, poza ekarriz!
  Unibertso osoa ireki, jakinduria hain da handia,
  Ezin da jakitea, ume bat bezala negarrez ari naiz!
  Esan dezagun neskek - super abesti bat abestu zuten ! Eta euren ezinbesteko nabarmena erakutsi zuten.
  Eta gudariek orkoei su eman diezaietela berriz ere, marrubi helduak diruditen titiak dituzten botoiak sakatuz. Eta kopuru handitan kanporatzen dira.
  Hauek dira benetan Putinen hartzaren artean heriotza eta suntsipena ereiten ari diren neskak. Pasabide distiratsu eta suntsitzaileeneko gudariak.
  Eta igitai batekin bezala mozten dituzte etsaiak. Eta etsaiak oin biluziak erabiliz jo zituzten. Eta orko asko hil dira dagoeneko euren eragin suntsitzaileagatik.
  Eta neskek suntsipen eta suntsipen ilarrak botatzen dituzte euren takoi biluzi, biribil eta arrosekin.
  Eta berriro Putinen hartzak, hilak eta zatituak, erortzen dira. Eta gerlariek oso sinesgarri eta suntsitzaile moduan jokatzen dute.
  Eta gazteek Putinen armadan duten eragin suntsitzailea eta suntsitzailea ere erakusten dute.
  Honetan, gudari bikote borrokalariek gogotsu abesten dute;
  Banaketaz, tristuraz... betetako mundu batean bizi gara.
  Zer egin behar du soldadu batek bakarrik dagoenean?
  Jainkoek krudelki erabaki zuten guretzat eskubidea -
  Tipo hau tenpluak gris bihurtzen ari da!
  
  Unibertsoa hain da krudela maitatzeko,
  Banaketaren malkoak jauzi batean isurtzen ziren...
  Errukia arrastorik gabe desagertu zen, amets bat bezala,
  Eta bizitza leuntasunik gabeko harri bat bezala bihurtu zen!
  
  Basamortuan izozten ari da, eta izotza beroarekin erretzen ari da,
  Nola inguratzen duen kate herdoildu batek bihotza!
  Eta bereizketaren euriak teilatuan jotzen du -
  Poltsikoak hutsik daude, kobrea bakarrik geratzen da!
  
  Baina borrokalari baten balentrian fedeak inspiratzen du,
  Jainko Ahalguztidunak - jakin ezazu zin irmoa egin zuela!
  Eta hostoa bezala izango da guretzat maiatza epelean,
  Kimutzen garenean, loratzen topo egiten dugu!
  
  Planeta zoriontsuagoa egin nahi al duzu?
  Beraz, gutako bakoitzak urretxindorrak bezala loriatsu kanta dezan?
  Orduan eztirik gozoena tiloaren uzta bihurtu zen -
  Erraldoien ariman, amai diezaiogun gezurrak!
  
  Ez engainatu Jainkoa, sinetsi iezadazu,
  Berehala ikusten du gutariko zein den koldarra eta asperra!
  Eman Jaunaren esanahia sakrifizioari,
  Ez da harritzekoa esaten duela, ordainduko dizut jendea!
  
  Baina indarkeria gaiztoak sarean harrapatu gaitu,
  Inork ez daki non bukatzen diren hilketak.
  Judas aspen ustel batean zintzilik dago -
  Eta sinesten zutenentzat - erramu koroa!
  
  Edozein pertsona hobetu daiteke
  Gure aukera kontzientea da - Kristoren alde borrokatzea.
  Baina batzuetan odol putzuak daude,
  Bada behintzat promesa bat - laster etorriko naiz!
  
  Ai mundua, zenbat biolentzia dagoen zuregan,
  Lasai bizi ezin bagina bezala!
  Emazteak negar egin zuen soldaduaren hilkutxaren gainean,
  Zein argala den bizitzaren hari hauskorra!
  
  Odola isurtzea ez da gure deia -
  Maitatu nahi dut, Aberria paradisua eman!
  Zergatik da zigor hau guztiontzat?
  Erantzuna da, aberastasun guztia pobreei eman!
  
  Ezinezkoa da salbazioa diruagatik erostea,
  Jainkoarentzat urrearen preziorik ez dagoelako!
  Eta makurtu elizara igandean,
  Arranoak bezala hegodun bihurtzeko!
  
  Eta iritsiko da ordua - Jainkoaren Erreinua etorriko da,
  Iluntasun gaiztoa eta harraparia amaituko da!
  Espirituala hilko da, morroi madarikatua,
  Eta herrialdea Zorionaren Handian bihurtuko da!
  Neskek benetan eta zehatz abesten zuten, eta oso ederki. Eta nesken oinutsik deuseztatzeko opari hiltzaileak bota zituzten. Eta horrela jarraitu zuen Putinen hartzaren suntsiketak. Neskak ere beren adimen handiagatik bereizten dira.
  Zoragarriak eta oso politak dira. Eta bularreko titiak oso distiratsuak dira, helduak diren marrubiak bezala.
  Neskek, alferrikako zeremoniarik gabe, suntsipen-opariak botatzen dituzte indar hilgarriko hatz hutsekin.
  Hain dira bikainak eta oldarkorrak, borrokak lapurtzen dituzte.
  Zer esan dezakegu nesken bularreko titi errubiei buruz? Hau ere oso borrokalaria eta polita da. Zein gai diren neskak intentsitate handiz borrokatzeko eta borrokatzeko.
  Beraz, neskek berriro hartu eta oin biluziak ahoan itsatsi zituzten. Eta jo dezagun txistua. Eta nola ultrasoinu trilo bat isurtzen hasi zen honetatik.
  Eta txundituta zeuden beleek konortea galdu zuten. Eta mokoarekin Putinen hartzaren buru ergelen gainera erori ziren.
  . 21. KAPITULUA.
  Neska iratxoak eta aldi berean erreginak aginduak ematen zituen. Eta oso kementsu jokatu zuen. Eta bere begiek zafiroak bezala distiratzen zuten. Hau super neska bat da eta Maria Kolesnikova du izena.
  Garezurrak apurtu zizkieten eta garunak kolpatu zituzten. Zoragarria da!
  Eta orduan gudariak oso eder eta alai hasi ziren abesten beren ahots zoragarrietan;
  Nire Elfia goratuaren argia -
  Munduari arimaz bizia eman zioten herrialdeak!
  Ezinezkoa da Aberri ederragorik aurkitzea,
  Unibertsorako albistea da - amets santua!
  
  Belar eta ihintz-tanta guztietan,
  Eta udako euri epelaren tantetan...
  Elur malutak diamanteekin jolasten dute,
  Haietan Jesusen aurpegia dago - Buruzagi Jauna!
  
  Svarog distiratsuaren sorrera,
  Ederra da arto-lore guztietan.
  Bakea nahi duena Jainkoaren semea bezalakoa da,
  Sinetsi iezadazu, bizitza zoragarria du nonahi!
  
  Baina Ahalguztidunak borondate hau eman digu,
  Bide libre guztiak aukeratzeko,
  Bertako borrokalariak bere aberria maite izan dezan,
  Rod goraipatzeko bere ekintzetan!
  
  Hala ere, aukera txarra egin zuten,
  Eta orain korronte gaizto bat isurtzen ari da Lurrera!
  Elfia tankeen infernutik zapaltzen dute jendetzak -
  Patua krudela eta errukigabea da bere gerran!
  
  Baina batu ditzagun borrokalariak sorbaldaz sorbalda -
  Azaroko Sobietar Banderaren azpian.
  Ikonotik grazia emango zaie aurpegiei,
  Jaunaren aurrean gure alde daude arrazoi batengatik!
  
  Nahiz eta deabruak Putinen atzean bazkatzen ari diren,
  Eta ezaugarri asko jarri zituen Orkmanian !
  Baina Junker-ak platiluak bezala botatzen ditugu,
  Azken finean, borrokatu behar duzu, odola zainetatik ateraz!
  
  Etsaia Elfskvara iritsi da - dena sutan dago,
  Prismatikoen bidez Kremlineko izarrak ikusten ditu!
  Baina Mamai-ren horda garaitu genuen aurretik,
  Jaunak indarra emango die bere alaba maitagarriei!
  
  Aberria - otoitzean xuxurlatu dut minez,
  Gure hiriak zuzi bat bezala erretzen ari dira!
  Izerdiz eta maitasunez eraikitakoa,
  Benetan suntsitu al zen betiko?
  
  Baina Familiak ez du bere Sorkuntza utziko -
  Indarra emango du eta arerioa eroriko da!
  Jainkoaren liburu jakintsuan esaten zen bezala -
  Iratxoak irabaziko du eta izarretara joango da!
  
  Wehrmacht garaitua izan zen, odola dabil,
  Elfskva , eta Elfagrad loriatsuaren ondoren!
  Eta Amak emango du zukua sagarrondoetatik,
  Beraz, metrailadorea erraz bihur dadin granada batekin!
  
  Okrlinan egongo gara - lider loriatsua,
  Jainkoaren erregeorde bekatua dagoen Lurrean!
  izaki orksistak barkatu ,
  Orduan, zoriona eta arrakasta izango da!
  Neskek oso ondo abesten zuten, eta halako grina eta intentsitatez. Edertasunek bikain abesten zuten eta dena primeran egiten zuten.
  Eta oin biluziekin Putinen hartzaren eztarriak eta sabelak zabaltzen dituzten izar bereziak botatzen dituzte. Eta esan dezagun oso polita dela.
  Borrokan dauden neska zoragarriak oso indartsuak eta borrokalariak dira.
  Batzuetan ere lortzen duten arren. Hona hemen iratxoen familiako neska bat torturatzen ari diren orko borreroak. Hartu zuten eta tira egin zuten erretiluan. Lehenik, eskuak atzetik lotu eta neska gorago altxatzen hasi ziren. Eta horrela sabairaino.
  Hamar metroko altuerara eraman ninduten. Eta orduan hartu eta neska askatu zuten.
  Bere gorputz biluzi eta beltzarana erori zitzaion. Eta zorua bera oso sendoa da, nylonezko soka luzatuta zegoen.
  Eta neskak oihu egingo du min infernutik. Halaxe zalaparta egin zuen edertasuna. Eta edertasunaren artikulazioak mugaraino bihurritu zituen.
  Putinen hartz klaneko borrero nagusiak irribarrez egin zuen irribarrez:
  - Jarrai dardarka!
  Eta neska berriz ere ate gainean altxatzen hasi zen. Eta gero eta gorago. Soka tenkatu egin zen.
  Neska oso ederra da iratxo baten gihar zizelkatuekin. Zoragarria da, oso borrokalaria.
  Eta intziri batez esaten du:
  - Ez! Ez dut esango!
  Eta sabairaino altxatu zuten. Eta neska, arreta jarrita, izoztu egin zen.
  Beraz, berriro kaleratu zuten. Iratxoaren gorputz biluzi eta indartsua erori zen. Eta maldan behera joan zen abiadura basatian. Eta zorutik gertu soka berriro estutu zen.
  Eta neskak berriro garrasi egiten du. Bai min ematen du.
  Baina oihu bat ateratzen zait bularretik:
  - Ez! Ez dut esango!
  Putinen hartz arrazako borrero nagusiak agindu ditu:
  - Astindu hirugarren aldiz!
  Eta orain neska berriro sokan altxatzen da. Horren aurretik, haritzezko oinetako astun bat, burdinaz lotua, nesken oin hutsetan jartzen zen. Eta bere gorputz sendo eta neskatxaren luzapena areagotu zuen.
  Iratxoa luzatu eta sabaitik gertu zegoen, Putinen koadrilako fanatikoek torturak egiten zituzten gazteluan.
  Eta orduan borrero nagusiak astindu zuen:
  -Puta esango duzu!?
  Neskak oihu egin zuen etsituta:
  - Zure Putinen ahoan partaidetza!
  Aginduak jarraitu zuen:
  - Utzi joaten!
  Eta soka berriro askatu zen danborra erabiliz. Eta neska erori egin zen. Eta oin biluziek lurra ere apur bat ukitu zuten, eta soka tenkatu egin zen berriro.
  Eta iratxoak berriro garrasi egin zuen eta konortea galdu zuen.
  Orkoek, borrero nagusiaren aginduz, ontzi bat ur izotz isuri zioten. Eta neska bere onera etorri zen.
  Borrero-buruak agindu zuen:
  - Eta orain luzatzen.
  Eta orkoak pisurik astunenak bloketik irteten ziren kakoetan zintzilikatzen hasi ziren. Neskaren gorputz gihartsua, izerdiz distiratsua, asko luzatu eta arkutua zegoen kate baten moduan.
  Eta berriro estutu zuen:
  - Ez dut esango!
  Borreroak agindu zuen:
  - Argi bat beretzat! Eta erre bularra, eta bularra eta takoi biluziak!
  Orkoak korrika egin zuten agindua betetzera. Honen aurretik, azala berehala erre ez zedin, oliba olioz tratatzen zituzten neskaren sabela, bularrak eta zola biluziak.
  Neska oso nazkatuta zegoen Putinen hartzaren esku zakar eta iletsuen ukituekin.
  Eta neskaren oin biluzien azpian sua ere piztu zutenean. Eta zuzi bat ekarri zuten bularreko titi gorri bakoitzari, eta beste zuzi bat Artizarraren bularrera.
  Eta mina infernua zen. Baina neskak ez zuen negar edo garrasi egin ez ezik, aitzitik, abesten hasi zen;
  Ez dago huskeriarik azpimunduaren diseinuan,
  Deabruarentzat edozein aitzakia amu bat bezalakoa da.
  Munduan Jaunaren graziarik ez badago,
  Horrek esan nahi du infernua ez dagoela urrun!
  
  Azken finean, gaiztoa hain maite du munduak,
  Iparrorratz oneko irlak bezala...
  Ausardiaren heroitasuna abesten den arren -
  Izan ere, Unibertsoko erregea Satan da!
  
  Krudelak aurrera egiten du mundu honetan,
  Errukia ezagutzen ez duena erregea da!
  Zeruko palmondoen azpian tranpak daude,
  Non dago ona? Zero eskasa da!
  
  Edozein fede hondatu daiteke
  Edozein loriak soka usaina du...
  Sasikumeek txistuka egiten dute hondarreko kutxan -
  Eta amets batekin mundua argitu nahi dut!
  
  Argia bilatzen saiatzen zara, baina iluntasunean zaude,
  Eman nahi dut, baina poltsikoa hutsik dago!
  Loro miserable bat bezala bizi nahi ez baduzu,
  Zoaz gaiztakeria, maltzurkeria eta iruzurra!
  
  Nazkagarria da muki geruza baten azpian bizitzea ere,
  Non teilatuaren laguntzarik gabe - ez urrats bat!
  Zure arimarekin lasterka zara goian belatz bat bezala,
  Baina haragia paduran dago, etsaiaren ezpatak distira egiten du!
  
  Nola gertatu da zoriontasuna desagertzea?
  Eta zergatik agintzen du gaitzak nonahi?
  Jainkoak benetan falta al du boterea?
  Beraz, on horrek denak gidatuko ditu betiko?
  
  Azken finean, gizakia ez zen fanatiko izateko sortu,
  Azken finean, bihotz guztietan dago maitasunaren iturri bat...
  Zergatik ez dituzte orkoek beren mugak ezagutzen?
  Zoriona odolean bakarrik eraikitzen da?!
  
  Zoritxarrez, zuk zeuk ezin duzu erantzuna aurkitu,
  Hau gauza ikaragarria izan da munduan mendeetan zehar...
  Eta deabruek aurpegi beldurgarriak egiten dizkizute,
  Eta badirudi Jaunak herria ahaztu duela!
  
  Baina ez dut uste gaizkia ahalguztiduna ez denik,
  Zure borondatea ukabil batean estutu besterik ez duzu behar!
  Orduan infernura daraman bulkada desagertuko da,
  Eta bakea eta harmonia egongo da gure artean!
  Gudariek orko armadaren aurka borrokan jarraitu zuten. Hori heroikoki egin zuten eta, noski, zizelatutako oinen oin biluziak erabiliz.
  Edertasunek orro egin zuten:
  Ikusten al duzu eklipse bat zeruan?
  Garaiko ikur ikaragarria...
  Hau argiaren seinale da,
  Gauzak txarrak dira orkoentzat!
  Hau esanda, neskek hartu eta bazooka-botoietan euren titi gorritxoak sakatu zituzten. Eta misil jaurtitzaileek erreakzionatu zuten. Putinen hartz asko estali eta hautsi zituenak.
  Eta gero neskak berriz abesten hasi ziren;
  Elfia: zu zara nire herri santua,
  Amets bat egia bihurtzen den horretan...
  Izotz hotzak laztan eta berotzen du,
  Ez dago edertasun hoberik zeruan!
  
  Ez dago halako herrialderik unibertso osoan,
  Sahats-adar baten gainean dagoen zezen errubi bat bezalakoa da.
  Eremuko diamante eta perlaz jantzita,
  Frost-ek elurra oparitu zigunean!
  
  - lore ederra uda goxoan,
  Urrezko lilia ur gainean...
  Zozoak agurra egiten dio bidaiariari,
  Basoan belar gainean egotea gustatzen zaizu!
  
  Elfiko neskak beti dira ederrak -
  Argala, polita - ilea sutan dago!
  Eta eslaviarrek omentzen dituzten abestiak ezagutzen dira,
  Eta beroak zeruraino piztu zuen!
  
  Euriak putzuetan oinutsik botatzen duenean,
  Neska ilehoriak barre egiten dute eta korrika egiten dute...
  Gutako inork ez du hotzerik hartzen neguan ere,
  Elur azpian izozteak, mugueiak loratzen ari dira!
  
  Aberriaren altxorra gure bihotzean,
  Jarrai ezazu, baina ez ezkutatu, heroi!
  Zeruko hedadurari atea ireki genion,
  Unibertso osoko kosmos osoa konkistatuko dugu!
  
  Aberria apala eta dotorea da,
  Banderaren koloreak hiru bizi-emaile dira!
  Halako botere distiratsua,
  Begira Elfiari debozioz!
  
  Jaunak sari bat emango dizu, sinetsi iezadazu, handia,
  Zientziarekin ziur hildakoak berpiztuko ditugu...
  Eta nire ama betiko begi gorria da,
  Aurkez gaitezen gure talde ahalguztiduna!
  Neskak oso ausartak dira eta itxura bikaina du. Eta hankak, noski, biluzik daude, eta bularrak titi gorrixkaz beteta - ederra, harrigarria.
  Eta berriro ere bularretako titi gorritxoak bazookaren botoien gainean sakatzen dituzte eta indar hilgarriz abiarazten dituzte suntsipen-opariak. Hauek dira hemengo neska zoragarriak, freskoak eta takoi biluzi, biribil eta arrosarekin.
  Iratxo gazteek oin biluzi hauek miazkatzea maite dute. Eta abaraska zaporea dute.
  Horrelako iratxoak pertsona zoragarriak eta gozoak dira. Esan dezagun hor - super dira.
  Eta jada abesten hasten badira, guztiz zurtoina da;
  Nire irudimena harritu egin zen
  Dena argitu zen, azaroan bezala!
  Eta sardea sartuko dugu deabru gaiztoaren alboetan,
  Eta hain zoragarria izango da Lurrean!
  
  Horrelako izarrak dira gure unibertsoan
  Batzuk errubiak dira, beste batzuk diamanteak!
  Gaiztoen omenaldia jasotzen dugu -
  Kolpea mailu baten modukoa da eta ez bekainari, begiari baizik!
  
  Quasarekin erakusleihoak,
  Hipodromo distiratsuak distira egiten du!
  Zauri zabalak daude nire ariman -
  Pogrom handi bat izan balitz bezala zen!
  
  Kizkurtuko dira kometa baten kiribilak bezala,
  Ardiak distira - esne-noraeza distira!
  Kantatutako egintza hilezkorrei buruz,
  Aintzan betirako iraun dezala Iratxoa!
  
  Zer egin dezake gloriako elfo bat aspergarria?
  Utzi malko bat begi urdinetatik...
  Inguruan dena grisa denean, nazkagarria da,
  Ekainean trumoi bat espero duzunean itxaropenarekin.
  
  Luzatu zoritxarreko ezpainak irribarre batekin -
  Uler ezazu mundua ez dela baia basoan.
  Neska berehala, hortzak erakutsi zizkizu,
  Zure ametsa egi bihurtuko du!
  Nesken abesti hauek zoragarriak eta bikainak dira, itxura bikaina dute. Besterik gabe, kosmikoak eta oso borrokalariak direla esan daiteke. Gerlariek ere errubiekin distira duten titiak dituzte, iluntasunean izarrak bezala distira egiten dutenak.
  Eta iratxo gazteen mihiek gutiziaz miazkatzen dituzte eta orgasmo-jauziak harrapatzen dituzte.
  Benetan edertasun osoa eta erabatekoa da.
  Eta orduan neskak behatz hutsez maquinillak botatzen hasi ziren. Eta pala horiek Putinen hartzaren eztarriak ireki zituzten.
  Eta oso polita atera zen.
  Eta horrela neskak bularretako titi gorritxoetan botoiak sakatzen hasi ziren eta pistolak martxan jartzen.
  Eta eragin hori, agian, ia hilgarria izan zen.
  Eta iratxo ederrak berriz ere Putinen hartzak moztu zituzten, hilkutxa sartuz.
  Ez ahaztu aldi berean abestea;
  Gure borrokalariek bide bakarra dute,
  Arantzaz eta arantzaz estalita dago...
  Azken finean, ez dago Jainkorik mundu honetan -
  Ametsak hauts bihurtu dira!
  
  Edozein putrek pixa egin dezake
  Eta aurreko lorategia basamortu bihurtu zen...
  Baina zenbat ahul bihurtu da jendea?
  Nora joan zen iratxo heroia?
  
  Eta horregatik iratxoa ahaztu zuten,
  Zergatik saldu diozu zeure burua atzerritar bati?
  Milak zeuden tokian, kilometro bihurtu ziren,
  Erori amildegira goi amildegira!
  
  Han puskak zuri daude zelaian,
  Eta tira, belea altxatu da...
  Sinetsi nazazu zure zatia baino hobea nahi dugu,
  Bizitza paradisu bihur dadila!
  
  Baina Ahalguztidunak erantzun hau eman zuen -
  Gehiegi jan nahi
  Errazio gehigarriak ere ematen zizkizuten,
  Eta non daude balentriak eta ohorea?
  
  Elfiarentzat hoztasun handiko borrokalariak zarete,
  Baina bakarrik dibertitu mamon...
  Eta hitza behar da, anaiak behar dira -
  Hauts gisa bota duzu txatarra!
  
  Tira, zertan gaude adosten?
  Nagikeriatik astuna gaiztoa.
  Bidea itxaro dezagun, ai, arriskutsua,
  Horda kontaezinarekin borrokatzeko!
  
  Baina kasu honetan, lortuko dugu -
  Ama aberria semeak direnez.
  Ez utzi haurtxoek sehaskan lo egiten,
  Hegan egin kometetara arranoak bezala!
  
  Eta azkenari erantzungo diot:
  Noiz etorriko da grazia?
  Zorionaren izpiak betirako erre dezan -
  Urtu ditzagun elurra eta izotza dutxan!
  Neska ederrak abesten zuten, eta haien ahotsak oso-osoak eta ozenak ziren. Izan ere, ez dago gudariak baino ederragorik. Eta bularreko titiek errubiak bezala distira egiten dute eta joystick botoiak sakatzeak funtzionatzen du.
  Gudariek gupidarik gabe tiro egiten diete orkoei. Energia geldiezinarekin jarduten dute.
  Eta oin biluziekin indar hiltzailez suntsitzeko opariak botatzen dituzte.
  Horrelakoak dira neskak, haiek haserretzen badituzu, mendiak garbituko dituzte. Saiatu besterik ez horrelako lapurrei aurre egiten.
  Orpo hutsez indar hiltzaile handiz botatzen dituzte heriotza ilarrak.
  Neska politak eta paregabeak dira.
  Eta bularreko titiak erabiltzen direnean, suntsipen-sistemaren aktibazio are oldarkorragoa gertatzen da. Eta Putinen milaka hartz hiltzen ari dira takoi biluzi, biribil eta arrosadun nesken kolpe gupidagabeen pean.
  Eta neskak abesten jarraitzen dute;
  Asko gara munduaren iraganari beldurra,
  Zer ezkutatzen da han mendeetako itzal ilunaren azpian?!
  Unibertsoaren patua kasualitatez eta borondatez erabakitzen da,
  Etsai gaiztoak irauli eta garaitu ditzakeen zerbait!
  
  Eta orainean iluntasun handia dago,
  Sakan ezberdin asko zabaltzen dira...
  Izar guztietan Satanasen aurpegia bihurritzen da,
  Gure deabrua loro egin nahi du!
  
  Ez dago profetarik Patrian, ai...
  Eta lanerako asko irakasteko!
  Eta ondorioz, hilkutxak ateratzen dira,
  Bada, dagoeneko erreta Jainkoaren gogoan!
  
  Denbora ez dago zizareen menpe,
  Gutako bakoitza oso pertsona harroa da.
  Emaitzak zerora jaitsi ez daitezen,
  Aurpegi kutsatua garbitu behar dugu!
  
  Salatzea ez da irtenbidea, badakizu
  Tira, erabaki dena pentsatuz, mutilak!
  Eta gero eskualdeak aurrera egingo du,
  Lerroa metrailadore batekin defendatzen baduzu!
  
  Amaitu lana, eta bikaina zara,
  Benetan gailurrera irits zaitezke!
  Urte luzez gaztea bazara ere -
  Bonba bat ematea eta soinurik ez egitea bezalakoa da!
  
  Eta saria maitasuna izango da,
  Mundu bekatari baten plazerra dauka!
  Eta ez kontraesanean bulkadak,
  Pasio korronte ekaitz batek harrapatua!
  
  Fedeak Aitarengana eramango gaitu,
  Garbiagoa, hobea, atseginagoa izango da!
  Eta arranoak Kristo adoratzen du,
  Hau da komunismoaren ideia!
  Benetan martxan jartzen zaituzten eta umorean jartzen zaituen abestiak dira. Gerlariek ederki eta distiratsu abesten dute.
  Eta indar hiltzailez deuseztatzeko opariak botatzen jarraitzen dute behatz hutsez.
  Hauek neskak dira. Eta gatibu neska ederrei, orkoek edertasunen takoi soiletan txinga gori-goriak sartzen dizkiete. Eta ankerkeria handiz erretzen dituzte.
  Hauek hiper- mailako edertasunak dira .
  Eta oin biluziak botatzen jarraitzen dute etsaia, suntsipenaren ilar hiltzaileak. Eta haien titi gorrietatik ultrasoinuak isurtzen ziren, eta horrek giroaren astindua eragin zuen eta beleei garuna garbitu eta konortea galdu zuten.
  Eta haiek, erorita, orkoen garezurrak zulatu eta hil zituzten. Eta Putinen hartzak odoletan hil ziren;
  Ez, erne dagoena ez da lausotuko,
  Belatz baten itxura, arranoa!
  Herriaren ahotsa argia da,
  Xuxurlatuek sugea zapalduko du!
  
  Ez luke okrshistrik egon behar tronuan,
  Scarlet Armadaren Ezpata irauli egingo da!
  Nire iratxoa, ez paddockean -
  Guztien ama ez da konkistatuko - deabruak!
  
  Aberria sakratua da honetan,
  Arima bakarrik loratzen da bertan!
  Eskatu oinetakoak labean,
  Gure bidea paradisura datza!
  
  Agindu berri bat egongo da
  Non denak bat diren Elfarekin !
  Jendea pozik egongo da
  Aberri garaiezina!
  
  Argiaren erregea nire bihotzean bizi da
  Ez dezagun pena ezagutu!
  Zorionez atea irekitzen dugu
  Izarrek distira egin zuten gure gainean!
  
  Tristuran itxaropena eta fedea dago,
  Uste dut pozik egongo garela!
  Gazteria ordezkatzen ari da
  Gure epaileak gara!
  
  Borrokalari bakoitza errespetatzen da
  Denak ausardiaz bizi dira.
  Abesti batekin borrokara joaten zara,
  Ez dago Efian urrats sendoagorik!
  
  Mundu osoa esnatuko dela uste dut!
  Orkxismoaren amaiera izango da!
  Eguzkiak argi egingo du!
  Bidea, elfinismo argitzailea !
  Hauek dira hemengo neskak - klase politena eta nabarmenena. Gudariek oin biluziekin bizar-xaflak bota zituzten eta Putinen hartzaren buruak moztu zituzten.
  Hain neska harrigarriak ziren. Iratxoek gerri meheak, aldaka zabalak eta abdominalak zizelkatuak dituzte. Hau da orkoek ezin diete aurre egin gerlariei.
  Oso goxoak dira eta besterik gabe super. Eta ultrasoinu uhin indartsuak askatzen dira bularreko titi gorrietatik. Eta beleak garunean jo zuten beste behin . Eta zur eta lur geratu ziren. Eta makila batekin hartu eta pitzatu balute bezala zen.
  Eta izugarrizko shock bat sortu zen. Eta gudariek beren energia ikaragarriarekin amore eman zuten.
  Eta berriro gudariek hartu eta kantatu zuten;
  Jakina zaila da aurreikustea
  Zer zain dago mundu berri honetan!
  Zerura hegan egingo dugu,
  Izar hegazkin batera igotzen!
  
  Zeruan ez dago planeta kopururik,
  Bakoitzak bere ilargi azpiko mundua du.
  Arraun izartsu baten kolpepean,
  Uste dut Esne Bidea konkistatuko dugula!
  
  Edozein unibertsotan dago gaizkia,
  Baina elfinismoak gobernatzen badu...
  Orduan bermatu zure kontzientziaren ohorea.
  Eta dualismoa ez da estimu handirik!
  
  Borreroak ezpata altxatu zuen gure gainera,
  Zoriontasunean bizitzea oztopatzeko mehatxatzen du!
  Batzuetan atsekabea, intziriak, negarra,
  Gure amak malkoak isurtzen ditu!
  
  Edo agian espazioa zulatu,
  Espazioaren sakonera amaigabeak!
  Adimena zorrotza duenak egin dezake
  Seme zoragarria, argia eta jatorra!
  
  Kumeak hazten hasten dira
  Soro aberatsak egunsentian!
  Gure gainean dago Jainkoa Kristo Santua,
  Makurtu eta maitasunez berari!
  
  Orduan, sinetsi iezadazu, zeruan egongo gara,
  Haurren irribarreak harrapatzen...
  Eskerrik asko Jauna -
  Luzatu nire bizitzaren haria!
  
  Mundu osoko jendeari laguntzeko,
  Goratu aurrerapena eta adeitasuna,
  Herrialdeak boterea izan dezan,
  Lirarekin edertasuna goraipatzeko!
  
  Azken finean, ez zara ezertarako gizona,
  Txoria bezala zerura zoaz!
  Zure ametsak egi bihurtu nahi dituzu?
  Zein gogoan, gorputzak!
  . 22. KAPITULUA.
  Neskek oso gustura abestu zuten eta Maria Kolesnikova bikaina zen
  Hain abesti zoragarria zen neskek abesten zutena. Eta zein polita izan den abesti hau. Horrela abesten dute neska gerlariek bikain. Eta ahots zoragarri eta harrigarriak dituzte.
  Iratxoetako batek gogotsu adierazi zuen:
  - Fuhrer burusoila da, eta zitala!
  Eta bere mihi luze eta ziztatzailea erakutsi zuen.
  Beste iratxo batek esan zuen:
  Nork ez du Putin maite?
  Denek maite dute Putin!
  Nork ez du Putin maite?
  Aspaldi darama kartzelan!
  
  Baina Vladimir burusoila,
  Ez dugu batere beldurrik
  Eta presidente zital bat,
  Pentsamendu ergelak!
  Neskak oso gogotsu adierazi eta oihu egiten dute. Eta gero orratz pozoitsuak botatzen dituzte oin biluziekin eta Putinen hartzak hiltzen dituzte.
  Eta gero hartu eta abesten hasiko dira;
  Ez dago beste aberririk unibertsoan,
  Gure planeta zeruko izar bat bezalakoa da...
  Fede, itxaropen eta amets garbiz,
  Helburu distiratsuak konkistatuko ditugu!
  
  Gu izan ginen espazioan urrats bat ematen lehenak,
  Elfarinek zerurako giltza eman zigun !
  Mundu guztia mago aurreratu baten antzekoa da orain,
  Munduaren ekaitz-ertza bizi dezakezu!
  
  Beno, imajinatu garai zaharrak -
  Animalien larruetan klub batekin lasterketa egin genuen!
  Aurrerapenaren gaia hondagarria da, betikoa,
  Zientziak sendo gaitzazu!
  
  Sari baten ordez arantzak daude zure oinen azpian,
  Natura hau otso gaiztoa bezalakoa da!
  Beleak oihu egiten du: gizona, egon isilik...
  Eta kerubinek hain haserre egiten dute aurpegia!
  
  Amildegitik aterabide bakarra dago,
  Jainko Ahalguztiduna da Sorkuntzaren boterea.
  Elementu bihurtuko zara, sinetsi iezadazu, jauna,
  Insight ezagutzara iristen bada!
  
  Beraz, ez zaitez aspertu zure mahaian, haurra
  Botere handia lortzen duzu!
  Zuretzako paradisua egingo duzu, gazte,
  Amets egin dezakezuna sor dezakezu!
  
  Mundu berrietan, ezagutza ere beharrezkoa da,
  Gure anaiak hor daude, senideak uste dut.
  Ez dadila etsairik egon unibertsoan,
  Denok gara gure Amaren Elfoaren familia!
  Horrela kantatu zuten neskek zintzo eta originala. Eta haien ahotsak mirariak sortzen ditu besterik gabe.
  Horrela hartuko dute, eta neskek oso ondo abesten dute. Eta berriz ere biriken goitik kantatzen has daitezke. Eta erakutsi zure ahots osoak eta oso politak eta atseginak.
  Hauek neskak dira, abesten edo jotzen badute, oso polita izango da.
  Eta gudariek berriro tximistak botatzen dituzte bularretako titi gorrietatik eta orkoak hiltzen dituzte. Dena paradoxikoki modu militarrean gertatzen da. Eta nesken takoi oinutsik eta biribilek suntsipeneko bola suntsitzaileak botatzen dituzte. Benetan eragin suntsitzailea duena.
  Eta neskek iratxoek literalki beren aurkariak, kasu honetan Putinen hartzak, hilkutxara eramaten dituzte. Eta suntsipen osoaren aurkako borroka oinarrizko eta etengabea gertatzen da.
  Eta gudariak oso ausartak direla erakusten dute. Eta hartu eta txistu egingo dute amorru handiz, oin biluziak erabiliz. Eta txistu hau gorgarria da eta garuna jotzen du. Eta iraultza bat sortzen du beleen buruetan.
  Eta haiek, konortea galduta, erori eta moko zorrotzez orkoen buruak zulatzen dituzte.
  Horren ostean berriz ere gogo handiz abesten dute eta hortzak biluztu dituzte;
  Oh Pushkin, eszentrikoa ez duzu ondo,
  Udaberrian ez ginateke gaixotu behar!
  Azken finean, maiatzeko belar freskoen usaina,
  Guztiak sofatik botatzeko gai!
  
  Elur tantak udaberrian loratzen dira,
  Gaueko beiraren garbitasuna dute...
  Amets argi leun bat sortzen du,
  Beste ekaitz bat nahi du gazteak!
  
  Udaberrian hotzak atzera egingo du,
  Oinaze gaiztoaren zipriztina desagertuko da...
  Ehiza loria betiko,
  Edan birjinaren hats gozoa!
  
  Nola dena ona gaztetan,
  Eta maiatza naturaren gaztetasuna da!
  Okil batek zizel batekin jotzen du,
  Trumoiak astintzen ditu, gangak botatzen!
  
  Udaberrian errekak gurpil bat bezala egiten du,
  Eta musek haien olatuak zipriztintzen dituzte.
  Hona hemen baia hazten -
  Edertasunak bihotza berotzen du!
  
  Gure eskualdean dena da ederra,
  Belarra andre baten soineko belusa bezalakoa da.
  Hala ere, itsutasuna
  Saiatu hirian egoskor bizitzen!
  
  Zergatik behar ditugu hiri eta herri bat,
  Bihurtu basati bat bezala eta ibili basoan zehar.
  Eta elurra badago,
  Oinutsik korrika egiteak freskoagoa besterik ez du egiten!
  
  Klanak halako boterea eman zuen,
  Jainkoak bezala erregina gaitezkeela.
  Hemen zekalea urrezkoa da soroan,
  Ikonoaren aurpegi zorrotzak distira egiten du!
  
  Svarog Eslaviar Aita Santua -
  Gure anaiak maitatzeko eta bizitzeko agindu zigun!
  Nor da noblea, ondo egina,
  Azken finean, Sortzaileak berak gurutziltzatzea onartu zuen!
  
  Eta zaldunak berak zorroztuko du ezpata,
  Bizitzan biolentzia dagoelako!
  Jaunak esan zuen: Ez dizut bakerik emango,
  Azken finean, arraio, sinesmena ezintasuna da!
  
  Beraz, ez sinetsi loa zerua denik,
  Izan ere, zoriona mugimenduaren funtsa da.
  Eta ausartu zara borrokatzen -
  Borreroari barkamena eskatzeko!
  
  Eta bere burua atzera egin bazuen,
  Rod horrek lagunduko dizu, sinetsi zure semea!
  Kendu hautsa eta zaborra burutik:
  Zerk irrintzi egiten zaituen - baztertuko dut!
  Borrokek burugogortasun eta zabaltasun handiz jarraitu zuten. Odol asko isuri zen. Gehienetan neska iratxoak borrokatzen ziren, oin biluziak erabiltzen zituzten.
  Eta borrokatzen badute, izugarri hilgarria da, Putinen hartzak suntsitzea.
  Borrokak hain odoltsuak direla esan behar da. Eta neskak oraindik Zelensky-ren tanke piramidaletan daude.
  Eta hau eraso izugarri basatia da. Eta hilkutxa estiloko eragin gogorra du.
  Eta oin biluziek indar suntsitzaile handiz botatzen dituzte suntsipenerako opariak.
  Eta neskek iratxoek are gehiago abesten dute;
  Nire aberria arima kementsu bat da,
  Ez du parekorik mundu gaizto honetan...
  Azken finean, zein ona den Elfiya -
  Berotasun eta argi asko ditu!
  
  Borrokatu haren alde, bele madarikatua
  Azken finean, mundu honetan ez dago Aberririk garestiagorik!
  Azken finean, berekoikeria gezur kriminala da,
  Eta deabru ankerrak bere aurpegi nazkagarriaren irribarre egiten du!
  
  Zer egin zenuten herrialdeagatik - mutilak, arranoak gara,
  Patronimikoaren alde egin dezakeguna ez da nahikoa!
  Seme loriatsuak gara - Jainkoen berdinak kontuan hartu,
  Eraitsi ditzagun oztopoan dagoena!
  
  O nere aberria lur sakratua da,
  Batzuetan zuri zerbitzatzea ahazten zaigu!
  Demagun taldea familia bakar bat,
  Aita kamarada Fralin jenio jakintsua !
  
  Nire herrialde handian, sinbolo maite bat dago,
  Arrano bikoitza duen armarri hura zabaldu zen!
  Borrokatu goldearekin, horda madarikatuarekin,
  Solntslavnaya Elf harroaren jendea !
  
  Hona hemen nire armada - Orklin sartu zen, trumoitsu,
  Horda naziak izpiritu gaiztoak kentzen!
  "Tigreetatik" eta "Panteretatik" geratu zena zabor zatiak ziren ,
  Infernuko deabruak ezagutzeko irrikaz daude jada!
  
  Infernuko labaz isuriko dira - hitzaldiak,
  Zertaz ari zen bele-talde baten esataria!
  Eta eroriak betiko bizitzera altxatuko dira,
  Jainko Rod-ek bizimodu ospetsua emango du,
  Ez ezazu kontrajarri Jaunari,
  Izan gaitezen irmo fedean: zu eta ni!
  Beraz, neskek oso ondo abesten dute. Eta ukabilkada handiekin suntsitzeko opariak askatzen dituzte. Horrek guztiak zenbat suntsipena ekartzen duen.
  Eta horrela hartu zuten gerlariek eta berriro, gogo handiz, tximista askatu zuten bularretako titi gorrietatik eta benetan hartu eta izorratu egin zuten. Hau oso polita eta suntsitzailea da. Eta iltzerik gabe, demagun.
  Neskek barre egiten dute. Eta orduan ile morea zuen iratxoak bazooka botoian bere titia gorrixka sakatu eta kantatu zuen:
  - Aintza, esaten digute iratxoek,
  Orkoak lotsatuko dira!
  Neskek ederki abesten dute eta pilotak bezala errebotatzen dute. Eta pilotak bereziak dira ping-pongerako.
  Eta noski, oin biluziek orratz pozoitsuak botatzen dituzte eta Putinen hartzak kanporatzen dituzte.
  Aldi berean, neskek ere abesten dute;
  Sakatu zuzenean ezkutatu gabe,
  Aspaldi ez da hitzetan federik izan!
  Poemek tankeak bezala tiro egin beharko lukete,
  Jo ezazu aurkaria solomoetan!
  
  Gauzak metrailadore baten soinuak bezalakoak dira -
  Erreka etengabe isur dadin!
  Eta zaplazteko bat, granada leherketa bat,
  Eta errublo erditik errublo baten zurrunbiloa!
  
  Ezin duzu biolentziaren bidez zoriontasuna eraiki,
  Baina biolentziarik gabe ez dago bizitzarik!
  Egin beste batzuk ilaran ibiltzea,
  Bazkaltzeko janaria jasoko duzu!
  
  Joko gaiztoak jokatu ditzakezu
  Baina ekintza onak behar dira...
  Bihotzean katuak gara, ez tigreak,
  Eta erratz batek ipurdian ostikoka eman diezazuke!
  
  Bai, ezpata berme fidagarria da,
  Horretan egia dago, ez errua!
  Ez izan agintari zakarra,
  Ez gurtu Satanas!
  
  Poza dago basoko hosto guztietan,
  Edozein arto-loreetan dago poza.
  Sar zaitez azkar zahartzaroaren amildegira -
  Utzi zure tenpluko ile grisa desagertzen!
  
  Ezin duzu zeure buruari kontzientziarik erosi,
  Eta ezin izango duzu zure ohorea saldu!
  Bizitzari buruzko istorio bat idazten dugu,
  Fortuna amaorde bat da, ez ama!
  
  Zorionekoa heriotzaren beldur ez dena,
  Azken finean, ausartak bakarrik; badaki, bizi da!
  Altuera hegan egiten dugu belatz txoria bezala,
  Flotatzen duzunean, proba gainditu duzu dagoeneko!
  
  Koldar batentzat infernua eta zerua daude,
  Eta ausartak irribarre batekin itxaroten du mina!
  Zorion gehiago nahi duzu?
  Bihotzen izotza urtuko duzu!
  
  Orduan edonor izango da zure anaia,
  Orduan, borrokalaria omendu dute nonahi...
  Etxea eta aterpea harmonian egongo dira,
  Ilusioak heroitasunera erakartzen gaitu!
  Neskek bikain abesten zuten. Klase ikusgarri bateko gerlari zoragarriak. Saiatu mutil hauengana hurbiltzen. Eta gudariak ederrak eta bikainak dira.
  Gerlariek beren izaera basatia erakusten dute. Eta zafiro begiekin distira.
  jaurtiko dute zerbait hipersuntsitzailea .
  Eta nesken indarra alor kosmikoan dago oraindik. Eta tximistak begietatik eta zilborretik jotzen du.
  Eta neskek ere erabateko suntsipenaren ilarrak bota zituzten orpo hutsez. Eta gauza bera erakutsi zuten pasabide basati batekin eta alkohol-kolpe batekin.
  Hauek dira hemengo neska harrigarriak eta paregabeak. Eta nola erakusten duten dena.
  Eta berriro tximista bularreko titi errubietatik. Eta beleak kolpeen azpian erortzen dira, isurketak eraitsirik. Eta mokoek era guztietako orkoen buruak zulatzen dituzte.
  Aldi berean, neskek gogo handiz kantatu zuten;
  Ez dago Elfiaren aberri ederragorik,
  Borrokatu horren alde eta ez joan noraezean!
  Unibertsoan ez dago pertsona alaiagorik
  Unibertso osoa argi-iratxoen zuzia da!
  
  Guztion herrialdeak ditu hegazkin onenak,
  Eta autoak goi mailakoak dira!
  Lagunak espaziora hegan egiteko zorian daude,
  Gutxienez mehatxatu Karabas lurpetik!
  
  Orklinen tankeek denak suntsitu zituzten,
  Eta Orktay- n Oclinera joan ziren !
  Elfinismoa ikusten dugu Eguzkiarekin urrunean,
  Utzi ontziei Artizarrara joan!
  
  Marten hiriak eraikiko ditugu
  Eta Jupiter konkistatuko dugu!
  Izan dadila zoriontasuna unibertso osoan,
  Eta marka bost baino ez da izango!
  
  Ez dago guretzat aholkurik maiteagorik,
  Eta ezin izan duzu maiteago, ederragorik aurkitu!
  Lehenengoa Fenin bikaina izan zen,
  Phtalinek bere bidea jarraitu zuen!
  
  Orklerek gure mundua hautsi nahi zuen,
  Eta traizioz erasotu zuten udako beroan!
  Norbaitek sastakaia jarri zien arimari
  Satanekin zure ituna eginez!
  
  Orko gaiztoek ez zuten euren saiakeran lortu,
  Urratu iratxoak eta iratxoak !
  Ez zen Goldfish izan lagundu zuena,
  Eta altxor kolpe izugarria !
  
  Eta ez da Jaunak lagunduko dizuna,
  Eta trebetasuna, zintzotasuna, adeitasuna!
  Ez dezatela deabruek aurpegia harraparirik egin...
  Ez hautsi boltaren diseinua!
  
  Fedeak mendiak mugi ditzake
  Horretan sinesteko arrazoirik baduzu!
  Eta orduan mirari bat jasoko dugu, anaiak,
  Zerk eman digu ausardia eta ohorea!
  
  Hildakoek ez dute negar mingotsik egin behar,
  Haragia ke hauskorra besterik ez baita!
  Eta oinetakoak bast oinetako zikinez ordezkatuko dira,
  Mundu berri batean - berriro gaztea!
  
  Eta gero, Rod-en klanaren soinuan,
  Lagunak ezagutuko ditugu, eta gure arbasoak ezagutuko ditugu!
  Natura makurtzen zaigulako,
  Gure paradisua eraikiko dugu!
  Neskek, noski, oso ondo abesten zuten, eta oso mingain luze eta ederra erakusten zuten.
  Eta oin biluziek orratz oso zorrotz eta hilgarriak botatzen dituzte. Hori bai.
  Eta orkoen eztarri eta ahotan zuzenean erortzen dira. Efektu hiltzaile bat sortzea.
  Ile gorridun iratxo batek Putinen hartzak hartu eta ostikoka eman zizkion, eta marrubizko bularreko titia erabiliz kanporatu zituen. Eta oso polita izan zen.
  Neska hauek eta haien takoi hutsek mirariak egiten dituzte. Eta madarikatua efektu hiltzailea dute.
  Horrela izorratzen dira, eta tximistekin bultza ditzagun eta erakutsi ditzagun haien heriotzaren eta suntsipenaren pasarte nabarmenak titi gorrietatik.
  Eta berriro ere, errubi titietatik, oso efektu borrokalari eta berezia eta Putinen hartzak hilkutxan lurperatzea.
  Eta orduan neskak berriz abesten hasi ziren;
  Aberri handiari agindu nion,
  Zerbitzatu unibertsoa, betiereko argia ekarriz!
  Utzi zailtasunak eta oinazeak hasieratik,
  Negar egin nahi duzu - haur bat bazina bezala!
  
  Oh, zenbat atsekabea dagoen Jainkoa unibertsoan -
  Sortzaile hau unibertsoaren deabrua balitz bezala da!
  Eraikina kolpe izugarri batek suntsitu egingo du,
  Lehertutako gaztea bere hilobira joango da!
  
  Ez, ez bilatu beste baten aitorpena,
  Gure Ama Santuaren aintzarako!
  Eta lurreko ausardia behar dut,
  Esklabo miserable bat ez geratzeko!
  
  Azken finean, espazioa ez da zirkulu itxurakoa,
  Amaigabea da - giza pentsamendua bezala!
  Eta pertsona bat lagun baten bila dabil espazioetan,
  Gure patua borrokatzea eta borrokatzea den arren!
  
  Ez gara alferrik gozatzeko jaio,
  Latza da, baina ez dago beste biderik!
  Azken finean, errusiarrek beti jakin zuten borrokatzen,
  Ni ere gerlaria naiz, nahiz eta gaztea izan!
  
  Ez dut gezurrik esango, jainkorik gabeko engainua izanik,
  Gerra maite nuen, ez nituen nire sentimenduak ezkutatu!
  Baina zaila egin zitzaidan ulertzea,
  Aberria intziri egiten ari da, maitea!
  
  Eta orain berriro aukera daukat,
  Borrokatu ohorez edo hil!
  Beraz, patuaren kartetan lerrokatzea erori zen,
  Behealdean amildegia eta euskarri bat baino ez daude!
  
  Baina orain nire borondatea ukabila batean bildu dut,
  Otoitza irakurri eta muskuluak tenkatu ditut!
  Bota etsaia idulkitik,
  Dei-harri batek bihotzean jotzen du!
  
  Orain badakit irabaztea posible dela
  Elfiak errege izan dezala betiko!
  Planetetako urrunenak izango gara,
  Goratu dezagun Elfoa olerki eta olerkietan!
  
  Saint Elf herrialdea sendotzeko,
  Izpirituaren ezagutza izan beharko genuke!
  Ahalguztidunari otoitzarekin eskatu zitzaion,
  Jakintzaren munduaren argia betiko itzal ez dadin!
  Azken finean, hemengo neskak iratxo dotoreak besterik ez dira. Hain ederrak eta harrigarriak dira. Ez, ezin dituzu gainditu.
  Horrelako nesken miresmenean egon zaitezke oso denbora luzez.
  Eta ere hartu eta zilborretik tximistak jotzen badizute.
  Eta Putinen hartzak asko erreko dira.
  Hauek neska harrigarriak dira - kalitaterik nabarmenena. Eta euren pasarte harrigarriak erakusten dituzte.
  Horietako batek, orko madarikatu batek, adierazi zuen:
  - Alexandro Handia atseden hartzen ari da!
  Beste batek adostu zuen:
  - Atseden hartu eta jeloskor!
  Eta oin biluziekin indar hiltzailez bota zuen suntsipenaren oparia.
  Hain neska harrigarriak ziren hemen. Energia eta indarra erabatekoa besterik ez.
  Eta horrela gudariek berriro hartu eta kantatu zuten;
  Amonarekin bizi zen
  Bi antzara alai...
  Orkoak agertu ziren
  Antzarrak kumeak egin dituzte!
  Jakina, hemengo txintxo hauek distiratsuenak eta sentimendu handikoak dira.
  Eta iratxo gazteak ere borrokan. Tamaina handiko pertsonaiak dira, jarrera kolosalarekin jokatzen dutenak.
  Eta gazteek ere balentriak erakusten dituzte. Eta mutil iratxoak, oraindik haurrak diren eta behatz hutsez suntsitzeko opariak botatzen dituztenak. Eta abesten ere egiten dute;
  Kanpaina aitzindari batean, ez izan ahul,
  Gerra dagoenean bidea zaila den arren!
  Amaren aintzarako - Botere Santua,
  Azken finean, fedeak eta mutilek badakite garrantzitsua dela!
  
  Duela gutxi zerua lasai zegoen,
  Spikeletak urrea bezala loratu ziren zelaian!
  Baina Putinek txerri-mutur bat itsatsi zigun aurpegian,
  Jainkoak hilobira hel dadila!
  
  Adarraren azpian kanpinera goaz,
  Baina gure bidea Orkmacht-en dago atzealdean.
  Erradiante Patriako jende harroa,
  Denok batera haserre gaude!
  
  Udazkena haize garratz batekin dator,
  Baina ez jarri oinetakoak oraindik!
  Nire lagunari esan nion: korrika, laster arte,
  Aitzindarien armadak badaki borrokatzen!
  
  Mailak galarazten ditugu,
  Eta segadatik zutabeak jo ditugu!
  Haurrak oinutsik korrika egin zuten elurretan zehar,
  Eta artzainak orro atzetik!
  
  Hotzean, su batek estaltzen gaitu,
  Hotzetik dardarak apur bat gutxitzeko!
  Uxa ezazu iratxoak gaiztoz estali duen iluntasuna,
  Berreskuratu hautsitako haria!
  
  O Jesus, Lur Santuaren Jauna,
  Grazia agindu diezu nazioei!
  Orain erruki hitza nolabait basatia da,
  Metal hotzean harria besterik ez dago inguruan!
  
  Azken finean, arrosak ere hozten dira hotzean,
  Baina bihotza Jainkoa santu bizi bada!
  Orduan, mendeetako izotz-flotoak urtuko dira,
  Eta eztirik gozoena isuriko da ibaietan!
  
  Bota ditzagun tiraniaren kateak Aberritik,
  Gizon harro batek sorbaldak altxatuko ditu!
  Askatasunean, noski, zoriontsuenak gara,
  Gehitu abiadura urrutiko korrika izarrei!
  Aitzindari hauek -oinutsik eta galtza motzak jantzitako mutil beltzaranak- zoragarriak dira.
  Eta haurren hankek heriotza ilar txiki baina suntsitzaileak botatzen dituzte.
  Eta neska iratxoak borrokan.
  Eta jende zoragarriaren neskak, hartzen duten moduan, eta etsaia lehertu zuten botoiak sakatuz bularreko titiekin. Eta dena oso zoragarria eta hilgarria bihurtzen da.
  Gudarien oinak, noski, zapatarik gabe daude. Oinutsik eta harrigarriak dira.
  Eta benetako gorputz bat sortzeko gai.
  Edo agian kontu bat da?
  Eta neskaren gorputza gihartsua da eta bere giharrak harlauza bezalakoak dira. Eta ez duzu inor aurkituko halako neskak baino ederragorik. Besteek egin ezin dutena egingo dute.
  Eta neskek dagoeneko txistu egiten badute, orduan beleak Putinen hartzaren buruetara eroriko dira eta burezurrak hautsiko dituzte.
  Hau benetan oso eta bikaina izango da.
  . 23. KAPITULUA.
  Maria Kolesnikova izan zen hemen lehena eta oso neska polita. Eta zer ez du egiten? Eta bere taldea ere altuera handian dago - besterik gabe hiper .
  Eta gero neskek hartu eta abestuko dute;
  Elfo gerlari ausarta -
  Antza denez, jaiotzetik ez duzu beldurrik ezagutu!
  Baina errealitatean ergela da
  Ez duzu inoiz salbazioa jasoko!
  
  Hau da haserrearen tximistaren magia;
  Mugarik gabeko izpiritu handien boterea!
  Pulverizatu hezurrak errauts bihurtu,
  Heriotza basatiaren atzaparretan aurkituko duzu!
  
  Zure hezurrak harria bezala gogortuko dira,
  Sorginak sorginkeria bat irakurriko duelako hemen!
  Bota dezagun zure azpian mina txiki polit bat,
  Besteen eraikuntzarako zerbait!
  
  Gai zarela uste zenuen
  Garaitu gaitzazu aurrerapen izugarriarekin!
  Baina sabelean deabruak bezala,
  Presio amorratupean zaude!
  
  Ez dago aukerarik madarikatuentzat
  Garaitu gure hazia harrapari!
  Amai dezagun gaia lizunkeriaz,
  Eztabaida hutsean jarraitu gabe - zentzugabekeria!
  
  Belea hemendik urrun -
  Nire erfalkoiak basati egin dira!
  Bota dezagun Judas infernura;
  Zertua apurtzen haserre amorruz!
  
  Eta orduan gure magia ekaiztsua da,
  Inoiz ez da oztoporik egongo!
  Musika zoragarria izango da,
  Lehertzen ari den ur-jauzi baten burrunba bezala!
  
  Leporaino egongo zara,
  Arrokak ere urtuko dituen laba!
  Phtalinek ere ez du lagunduko ,
  Eta inperioa gobernatzen duen edonor!
  Hau benetan bikaina izan zen. Neskek abesten dute eta bular biluzia erakusten dute titi gorriekin.
  Hain ederrak dira. Eta arropa bera dute: kulero meheak. Baina kuleroak kolore eta kolore ezberdinetakoak dira, eta marrazkiekin.
  Hauek benetan super gerlariak dira. Eta dena are freskoago egiteko eta indarra erakusteko gai dira.
  Hona hemen puntu berdez ilea duen neska bat eta orko jeneralari sudurretik heldu zion behatz hutsez. Eta nola sakatuko duen.
  Hona hemen neskak irrintzika:
  - Bat bi hiru,
  Orkoa apurtzen duzu!
  Eta beste batek beste orko bat jo zuen tenpluan ukondoarekin. Eta hilda erori zen.
  Horrelakoak dira neska hauek - benetan super eta hiper mailako gudariak direla esan behar da .
  Saiatu hauetara hurbiltzen. Eta titi gorrietatik bularrak hain izorratzen dira, harri-harri bat ere ez litzateke nahikoa irudituko.
  Baina, aldi berean, neskek ere abesten dute;
  Tigre atzaparrak - altzairuaren boterea,
  Erupzioa!
  Zeruertzak itzaltzen ari dira
  Armada Orkiskan dabil !
  
  Baina gure gudaria iratxo bat bezain indartsua da -
  Ez hautsi narrastien presioa!
  Baita mutil gazte bat ere
  Nola irabazten erakutsiko dizu!
  
  Azken finean, Elfian ezpata txirula bezalakoa da,
  Ezagutu borrokaren artea ere!
  Igo zure banderak gora,
  Jainkoaren aurpegiarekin - Jesus!
  
  Hau da irabaztearen zeregina,
  Ez ahulentzat, izpirituan eta gorputzean!
  Okrmakht inbaditu zuen uda beroan,
  Beraz, suntsitu hura trebetasunez!
  
  Gure armada guztientzako miraria da -
  Mugatik haratago indarra dauka!
  Itsasoa bortizki haziko da,
  Olatu gris bat zipriztintzen ari da!
  
  Horda ezpatarekin moztu dugu,
  Putin ere jipoitu egingo dute!
  Gudariak kilometroak neurtzen ditu,
  Parasito zitalak hiltzen ditu!
  
  Fuhrer-ak pentsatu zuen denak harrapatuko zituela,
  Baina erantzunez, ezpatekin kolpea!
  Eta gure gizonak esan zuen, nahikoa da,
  Ez zaituzte agurtuko Pazko pastelekin!
  
  Tigreek ere ezin zaituzte salbatu
  Euren gaineko kontrola dugu!
  Eta lila kolorearen azpian maiatzean,
  Burugogor aurrera goaz!
  
  Beraz, gogoratu, zaldun gaztea,
  Aberria guztiontzat sakratua balitz bezala!
  Eta ikonoetatik aurpegi santuak -
  Esaten dute: zer izango da santua!
  Horrela abesten zuten neskek eta oso oldarkorki euren hitzak agerian utzi zituzten, eta haien presio komunista erakutsi zuten. Eta hartzen badute, abestu eta perlazko hortzak erakutsiko dituzte.
  Eta bularreko titi gorritxoen laguntzaz sakatuko dute. Eta oso polita izan zen, indar izugarriarekin.
  Neskek abesten zuten:
  Fuhrer burusoila da,
  Oso txarra...
  Eman zion kolpe bat,
  Ez ditugu malkoak sinetsiko!
  Berriz ere neskak orkoen aurka borrokatu ziren izugarrizko amorruz. Eta Putinen hartzak hil zituzten, gorpu-multzoak altxatuz.
  Iratxoek oso kementsu jokatu zuten. Eta orkoak txikitu zituzten, ezpatekin burua moztuko balute bezala. Eta airetik mailukatu zuten eraso-hegazkinen laguntzaz. Bigarren Mundu Gerra zertxobait gogorarazten zuen.
  Alde batean bakarrik neskak daude, eta beste aldean Putin hartz gaiztoak. Eta oso polita zirudien dena.
  Eta hainbeste odol isuri zen - sinestezina zen. Eta ur-jauzi oso bat isurtzen zen.
  Otsoen aurkako erasoa dago,
  Elurteen azpian altzairuaren uluak!
  Ergelak errautsetan ezabatuko ditugu,
  Hain tinko kopetan - ez gaude tristuran!
  
  Eta hezurren artean joko du,
  Heriotza gogorraren gitarra,
  Eta gonbidatu zoragarrien zain egongo da
  Eta albiste bikainak ekarriko ditu,
  Eta zorionez gay gizona desagertuko da!
  Haize alaia! Haize alaia!
  
  Azken finean, ezin duzu armada freskoagorik aurkitu,
  Gogor hartu duenak badaki gezurra dela!
  Eta ez dago bide errazik,
  peoi bat erreginetara galopan bezala,
  Mate inteligentea baino ez da eta denbora arazoak jartzen ditu!
  
  Eta txeke izugarria deklaratuko dugu,
  Iratxoen urratsak azkarrak izan daitezen!
  Aurrera Elf, erasoa formazio estuan!
  Orduan, Shah garaituak ihes egiten du,
  Senti dezala astoa
  Eta iratxoa betiko heroi hegalaria izango da!
  
  
  Erre ditzagun pastelak garaipenarekin,
  Zorrak txantxetan bilduko ditugu...
  Eta zorte ona gurekin betirako!
  Lagundu ahul daudenei
  Eta ez izan lotsati zure etsaiak tematiak badira,
  Gorago altxa dezagun Aberriaren bandera!
  Horrela abesten duten neska bikain eta paregabeak - maila eta maila gorenekoa.
  Eta neskak nola hartu eta uluka bada. Eta itxura bikaina eta berezia du.
  Begi baten keinu batean dena sortzeko gai diren neskak. Edo alderantziz, hartu eta txikitu Putinen hartzak hautsetan.
  Aldi berean, iratxoak ere borrokan ari ziren. Heroiak bezala borrokatu zutenak.
  Eta aldi berean mutil oso politak abesten zuten;
  Maitasun garbi eta argiaren Jainkosa zara,
  Argiaren distira amaigabearen gorpuztea!
  Zu gabe, zeroak bakarrik izoztuko dira nire bihotzean,
  Eta zure begirada itsututa dago kometa bat bezala!
  
  Ozeano izar amaigabeko argien artean;
  Zu eta biok zeruan gora egin genuen arranoak bezala,
  Eta zure ezpainak errubiekin distira,
  Maitasunaz sutsu hitz egin zidaten!
  
  Hitz horiek inoiz ahaztearekin amesten dut,
  Eztia eta anbarra dute ama perlarekin!
  Batzuetan patua latza izan arren topatzen dutenentzat ,
  Eguzkiak agurtuko gaitu, goizean laztanduz!
  
  Pasioa zerua baino gorago eta estepa baino zabalagoa da,
  Hormonek akotekin kolpatzen diote!
  Eta batzuetan Jesusi otoitz egiten diot salba dezadan,
  Oh, ez izan Rod gogorra maitaleekin!
  
  Gure sentimenduen edertasuna ezin da ulertu,
  Maitasunik gabe jaio zena!
  Mundua gogorra da, jaunak, hau ez da zuretzat pelikula bat,
  Eta ontzia irribarrez zain dago, ezagutu arrezifea!
  
  Baina maitasuna sentimendu bat da - ez dago horretarako erregelarik,
  Ezin duzu neurtu emozioen tamaina!
  Nahiz eta adina ez izan
  Zailtasuna bakarrik, kalkuluak urteak behar izan zituen!
  
  Paradisu bat egongo da munduan, hemen fede handia dago,
  Azken finean, ez du balio bestela borrokatzea!
  Eta orduan ibaia ur-jauzi bat bezala lehertuko da,
  Azken finean, elfinismoaren garaia dator!
  Beraz, mutilek abestu zuten eta bikaina atera zen. Neska bikainak eta zoragarriak dira. Apurka-apurka suntsipenaren energia eta grina basati eta frenetikoa garatzen dute.
  Mutilek neskak maite dituzte eta abesten dute:
  Zure ahotsa ez da batere amarena bezalakoa.
  Orko baten ahotsarekin desintonizatuta abesten duzu!
  Eta honek oso dibertigarria dirudi. Baina mutilak konfiantzaz ari dira borrokan.
  Eta euren sarrera eta txantxarik handienak erakusten dituzte.
  Eta nola borrokatzen duten titi errubiak dituzten neskak eta zer egiten duten. Gainera, emakume gudariek aldi berean abesten dute;
  Zerua ere zorroztu egiten da sorginkeriagatik,
  Ilargi lotsatia beldurrez dardara...
  Ez naiz Satanen txakurra kanpoaldean,
  Eta sorgin gaiztoa izurrite izugarria da!
  
  Infernuan leku bat dago niretzat gordeta,
  Poliki-poliki ibiltzen naiz azpimunduan zehar!
  Han ere, munduan bezala, gauza berri asko daude,
  Beste arima bat erori da!
  
  Tartaro aztiarentzat leku freskoa da,
  Mahaiak, pintxoak, kasinoa daude!
  Infernuan ere gozamen desberdinak daude,
  Eta edozein filmetan baino are freskoagoa!
  
  Zuk zeuk ere ez dituzu ezagutzen zaldunak
  Nola zigortuko zaitut gogor!
  Txori ergelok paradisua amesten duzue,
  Hobe da Hadesen egotea, han armada gaizto bat dago!
  
  Indarra emango dizut nire aurrean makurtzen bazara,
  Eta zure belauniko Jainkoaren aurrean plop bat bezala da!
  Orduan bihurtu zaitez infernuko zalditeriako komandante,
  Hain silaba polita, badakizu!
  
  Azken finean, gaizkia egitea ona da, anaiak,
  Goxotasun handia dago, ez duzu ulertuko!
  Eta ez duzu ulertuko non dagoen eta non dagoen eskuineko,
  Horretarako bost eman dizkidazu!
  
  Edozer egin dezaket, suntsipenaren elementuetan,
  Ez dut parekorik mundu honetan...
  Nire lorpenen lurra beteko da,
  Arazo ugari deabruaren gaiztakerian!
  
  Baina ez dizut emango eta ez dizut zurekin partekatuko,
  Hobeto, elurretako hautsera botako dut...
  Gogoratu tristurari begira dauden ikonoetatik,
  Azken finean, ez zara inoiz zeruan txakurra izango!
  Hau oso polita eta suntsitzailea da. Baina neskak sakabanatu egingo dira. Eta errebota gaitezen pilotak bezala. Eta haien titiak hain dira errubiak eta ikaragarriak.
  Eta gerlariek beraiek erakusten dituzte acrobazia eta maniobra aerobatikorik handienak. Eta oso gozagarria da.
  Zer gehiago egin dezakete neskek? Beraz, titi gorritxoak erabiltzen ari da joystick-eko botoiak sakatu eta suntsitzeko opari hiltzaileak askatzeko. Eta aurkariak txikitu inolako errukirik edo zalantzarik gabe.
  Gainera, orkoek neskak ere torturatzen dituzte. Eta bereziki, asko gustatzen zaie elektrodoak Artizarraren sabelean sartu eta korrontea pasatzea.
  Eta, aldi berean, frijitu nesken takoi biluzi eta biribilak. Oso eraginkorra eta mingarria dena.
  Batzuetan orkoek pintza gorriak erabiltzen dituzte nesken hanka dotoreen behatzak hausteko. Horrek, egia esan, eragin hilgarria ere ematen du.
  Eta neskek orro eta irribarre egiten dute honi.
  Iratxoak arrano-zaldunak umeak bezalakoak dira,
  Herrialdeko betiko gazteen laguntza!
  Heriotzak kateetan bildu nahi gaituen arren,
  Baina gu Amaren seme hilezinak gara!
  
  Edozein negozio trebetasunez argudiatzen da,
  Jende iratxoak bere gain hartzen badu!
  Ez gaituzte hautsiko Luciferren makinazioek,
  Sinetsi hordaren presioan, armada garaituko dute!
  
  Amildegiak borrokara indarrik jartzen ez duen bezala,
  Ahal dugu, sinetsi, aurre egingo dugu!
  Eta hildako soldaduak berpiztuko dira -
  Lade eroritako zaldun baten suhia delako!
  
  Harro eta dotorea zara,
  Baina, aldi berean, sahatsaren antzera, xumea da...
  Elfoen botere indartsua -
  Herri santua, distiratsua!
  
  Bidelapur asko daude munduko errepideetan,
  Sastakaiak eta aizkorak zorrozten dituzte!
  Azken finean, batzuek Kristo idolotzat dute,
  Beste batzuentzat, haien elkarrizketa osoa kutsatua da!
  
  Jendeak ahaztu ditu Jainkoaren seinaleak,
  Amuari hozka egin nahi diote...
  Eta Jainkoak ez zuela heriotzaren mendeku egarri izan,
  Bekatariak, ergelak, ez du sinesten!
  
  Eta kristautasunaren erlikien aldeko gerran gaude,
  Konstantinoplara iritsi ginen - borrokan.
  Eta khanatoa apal eta men egin zen,
  Pozten dira kontinenteak - bost adina!
  
  Orain Elfiaren bidea munduaren argia da -
  Izan zaitez leial, Jaunak agindu bezala!
  Garaipena da gailur nagusia,
  Zorioneko aldaketaren seinale bat dator!
  Horrela kantatzen zuten neska eder eta atseginak. Haien ahotsak ezti gozoa bezalakoak dira. Eta airean zehar isurtzen dira.
  Eta oin biluziek heriotza ilarrak botatzen dizkiote etsaia, literalki urratuz. Eta oso suntsitzailea dirudi.
  Eta orduan iratxoetako batek heriotza-granada pisutsu bat bota zuen bere oinutsik, oin dotorearekin. Hegan egin zuen eta Putinen hartz multzo bat hautsi zuen.
  Neskak hartu eta kantatu zuen:
  - Kakaoa, kakaoa,
  Berehala orko gutxiago daude!
  Eta beste gudari batzuk tximistak izango dituzte bularretako titi gorrietatik. Bele ugarik bat-batean hartu eta erori egin ziren. Bihotzeko larri bat izan zuten eta koman geratu ziren. Erortzen diren mokoek Putinen hartzaren burezurrak kolpatu zituzten.
  Horrela hartu eta martxa egin zuten gudariek. Eta gogor jo zuten.
  Horren ostean berriz abesten hasi ziren;
  Basamortuak beroak dira, elurteak hotzak,
  Gure ohorea defendatzen duten gudari iratxoak gara!
  Gerra negozio zikina da, ez etengabeko desfilea,
  Guduaren aurretik , Salterioa irakurtzeko garaia da!
  
  Jendeak maite dugu zuzentasuna eta Jauna zerbitzatzea,
  Azken finean, hau errusieraz amaitzen da, izpiritu hutsa!
  Bira-gurpil sendoa duen neskatxa batek aurpegiko zetak jaisten ditu,
  Haize bolada batek jo zuen, baina zuzia ez zen itzali!
  
  Rod-ek agindu bat eman zigun: babestu iratxoa ezpataz,
  Santutasunaren eta Aberriaren alde - soldaduek Kristo zerbitzatzen dute!
  Lantza zorrotzak eta ezpata sendoak behar ditugu,
  Eslaviar eta amets ona babesteko!
  
  Solntslaviako ikonoek garai guztietako jakinduria dute,
  Eta Lada eta Jainkoaren Ama argiaren ahizpa bat dira!
  Gure boterearen aurka dagoena markatuko da,
  Errusia eternala loriatua da soldaduen bihotzetan!
  
  Orokorrean pertsona baketsuak gara, baina badakizu harro
  Nork iratxoa umiliatu nahi du - gogor jipoitu egingo da makil batekin!
  Eraiki dezagun erritmo amorratuan - planetako paradisua gara,
  Familia handia izango da - maitearekin haurrak erdituko ditugu!
  
  Egin dezagun mundu osoa resort, halako bultzada bat dugu,
  Altxa ditzagun Amaren banderak, belaunaldien aintzarako!
  Eta herri abestiak, izan dezatela motibo bat -
  Baina indar noblea, hautsezko nagiaren mukirik gabe!
  
  Aberri guztia eta erregearekiko betebehar leial maite duena,
  Iratxoarentzat, balentria hori egingo du, borrokan hazten da!
  Muxu bat ematen dizut neska heldu bati,
  Utzi zure masailak kimu baten kolorea bezala loratzen maiatzean!
  
  Gizadia espazioaren zain dago, Lurraren gainetik hegan,
  Harribitxi izarrak koro batean ordainduko ditugu!
  Utzi bat-batean benetako ametsa zuen mutilak eraman zuela,
  Naturaren sortzaileak gara, ez loro itsuak!
  
  Beraz, motor bat egin genuen - bam, termoquarketatik ,
  Bizkor mugitzen den suziria, espazioaren azalera mozten duena!
  Klubak jo zaitzala ez bekainetan, begietan baizik,
  Kanta dezagun Aberriari ereserkia ahots indartsuz!
  
  Etsaia dagoeneko erbia bezala dabil korrika,
  Eta lortuz, helburu egokiak lortzen ditugu!
  Azken finean, gure iratxoen armada kolektibo indartsua da,
  Solntslaviaren aintzarako - ohoreak goberna dezala Boterea!
  Emakume gudariek hain ederki abesten zuten. Eta benetako tximistak askatu zituzten bularretako titi gorrietatik. Eta beleak jo eta kolpetik erorarazi zituzten. Eta beleak azkar erori ziren orkoen burezurren gainera, zulatuz eta zulatuz.
  Honek oso polita eta suntsitzailea zirudien.
  Eta neskek mihia atera, orroka eta abesten zuten:
  - Munduko indartsuenak gara,
  Erraz zapal ditzakegu orko guztiak...
  Hil hartz haserreak komunean,
  Batzuetan zaila da haiengatik pena sentitzea!
  Horrela abesten dute neskek. Mihi pozoitsuak dituzten suge orbanak bezalakoak dira.
  Edo hartu eta ziztatzen zaituztete, eta min handia ematen du, ezen inork ez duela nahikoa axola dirudien.
  Eta haien titi gorritxoek botoiak sakatzen dituzte eta suntsipen indar handia sortzen dute Putinen hartzaren lerroetan.
  Eta oso oldarkorra eta krudela da.
  Neskek ere zilborratik tximistak jo ditzakete. Eta norabide ezberdinetan barreiatzen dira, eta beleak sarean korapilatzen dira. Eta gero erortzen dira, txundituta.
  Eta Putinen hartzaren armadako hurrengo burezurrak apurtzen dituzte.
  Bitartean, galtza motz jantzitako mutil aitzindariek orratzak botatzen dizkiete orratzak beren oin biluzi eta umeekin eta abesten dute;
  Esmeralda-olatuak itsasora zipriztintzen du,
  Gure gainean zeruko izarrak distira egiten ari dira.
  Kortsario baten plazera ardo lurrintsuarekin,
  Zer da biharko, Jaunak bakarrik daki!
  
  Eta, ai, mapetan ere ezin da jakin,
  Zer dauka zoriak kortsarioentzat gordeta...
  Neska bat egongo da ohean bere jatorrizko teilatupean,
  Edo deabrua gure adarrak zorrozten ari da infernuan !
  
  Egogo al da abordajerik edo tirorik,
  Burua amildegi gaiztoan ezarriko duzu.
  Halakoa da Pallas filibusteraren patua,
  Egin igeri itsasoetan zehar elementu ikaragarrietan!
  
  Hala ere, bizitzaren lerrokadura hau ona da,
  Ez dagoela bulegoko errutina aspergarririk.
  Zaila da tentsioan igeri egitea, ez dago hitzik,
  Baina denok gara familia - bat eginda gaude!
  
  Gure bila datozen fragata batekin topo egiten badugu,
  Ez dio axola, goazen borrokara dei-kanta batekin!
  Erredutoa ez da inoiz erabat menderaezina,
  Koroa harroegia duten erregeen ahotsa!
  
  Gurea berreskuratuko dugu eta arrakasta lortuko dugu,
  Zortea baduzu, ez da begiztetan sartuko!
  Beleak pikak egingo dituzten aurreikuspena,
  Esango dizuet anai guztiak - ez dut onartzen!
  Hauek dira hemen gertatzen diren borroka odoltsuak. Eta neskek klase beldurgarria eta harrigarria erakusten dute. Eta bularreko titi gorrietatik indar eta energia handiz olatu oso suntsitzaileak eta suntsitzaileak botatzen jarraitzen dute.
  Eta beleak estaltzen dituzte eta erorarazten dituzte, txundituta eta txundituta.
  Eta neskek oin biluziak kolpatu, orratz pozoitsuak botatzen dizkiete orkoei eta pozez abesten dute;
  Erori, ahuspez, ahuspez,
  Eskubide hau eman dizute...
  Ez da azeri maltzur gehiago izango,
  Ahuntzei berdin zaie!
  Horren ostean, neskek, behatz hutsez, berriro indar handiz hartu eta bota zituzten heriotzaren opariak. Hegan egin zuten eta Putinen hartz asko hartu eta puskatu egin zituzten.
  Gudariak bere bidetik joan ziren. Eta Putinen hartzak zati txikitan urratzen dituzte.
  Eta zilborretik ere ultrasoinuak aplikatzen dituzte, eta orko asko argiak jo eta tinpanoak urratu egiten zaizkie.
  Hauek dira indar basati eta frenetikoaz, geldiezinarekin hartu eta sakabanatu ziren neskak.
  Hartu ezpata eta zorroztu xafla indartsuago!
  Zure etsaiak iruzurrez beteak izan bedi,
  Baina libre bihurtuko da, infernuko izotza urtuko da,
  Mundu txiki hau ere zoriontsu egingo dugu!
  
  Elfoen armadako soldaduak gara, begiak zuzen-zuzenduz,
  Beldurra ezezaguna da euren Ama-aberria zerbitzatzen dutenentzat!
  Ftalin burkide komandanteak deitzen digu,
  Horrek esan nahi du gudaria ausarta izango dela, ez izan lotsati guduan!
  
  Komunismoari argia eman zaio - hau ez da ametsa,
  Jendearen handitasuna eta katedralaren gogoa biltzen ditu!
  Mundua goberna dezala: ohore eta ontasuna,
  Gara ditzagun bizitza zail honetatik zabor ustel guztiak!
  
  Gure Amak ez du parekorik - denek dakite hori,
  Herriaren botereak paradisua bezala bizia eman zuelako!
  Eta beraz, goraipatu Aberria nonahi,
  Zoriontsu izan nahi baduzu, zoaz, borrokalari!
  
  Elfinismoan borondatea eta izarren hegaldia,
  Ez dago gailurrik, jendeak badaki ezin dela iritsi!
  Jaunak berak, guregatik sufrituz, berri ona ekarri zuen;
  Gizakiaren etsaia joko bihurtu dela!
  
  Eta orduan, vals bat bezala, izar zoragarriak dantzatuko dira,
  Jo dezagun organoaren trumoiak eta akordeoiak!
  Gora dezagun Jesus egunero eta ordu guztietan,
  Arazoaren bidea, gure arazoak zero bihurtuko dira!
  . 24. KAPITULUA.
  Maria Kolesnikovak tropak agintzen ditu, eta, aldi berean, tirano bibote eta burusoila madarikatzen du. Eta ez du ahazten burrunba egitea;
  Neskek ederki eta atseginez abesten dute. Eta haien ahotsak hain gozoak dira, sirenak bezala. Eta abestia zeruko kristalezko edalontzietara isurtzen da.
  Hain neska eder eta harrigarriak dira hemen. Eta haien ahotsak mirari imajinaezina besterik ez dira.
  Eta titi gorritxoak ere erabiltzen dituztenean.
  Eta orkoek bularretatik harrapatzen dituzte harrapatutako neskei pintza goriekin. Eta gutxi gora behera apurtu eta urratzen dute. Eta horrek dena oso mingarria egiten du.
  Ile laranjadun iratxo batek hartu zuen eta bazooka batekin orkoak jo zituen, botoia sakatuz bere bularreko titiarekin. Putinen pare bat hartz hautsi eta abestu zuen:
  - Txip, txintxo , txintxo , txintxo ,
  Labezomorro bat hartu eta pikatu zuen...
  Beraz, erraldoia joan da!
  Eta gerlariek mihia atera zioten berriro.
  Eta beste neska etsaiari men egin zion takoi biluzi eta biribil baten laguntzaz. Eta ilar borrokalari eta suntsitzaile batek hegan egin zuen. Eta orkoen masa berehala suntsitu zen.
  Hauek dira hemengo neskak - orko bat haien aurka dago, moko bat zezen baten aurka bezala. Eta suntsipen eta suntsipen kolosala sortu.
  Baina noski, haiez gain, oraindik ere badaude mutil iratxoak. Oinutsik aitzindariak dira, eta oso ederki bota diezaiekete orratz orkoei beren oin biluzi eta umeak, eta aldi berean abesten;
  Gudariaren bidea arrosa eta arantzekin bezala,
  Mutiko bat oinutsik borrokan sartzen denean,
  Baina orratzak haurraren oinen azpian,
  Umea hozten dute!
  
  Elfian, soldadu baten heziketa
  Pixoihaletik beranduegi hasteko!
  Baratzean ere, granada bat egokitzen zaizu,
  Aberria txikitatik defendatu ahal izateko!
  
  Eskoletan irakasten genuena, ahaztu,
  Bizitzako ikasgaiek ez dute balio.
  Sinetsi iezadazu, unibertsoaren patua betetzeko,
  Elf Zaldun jaioak gara!
  
  Maite dugu, loreak biltzen ditugu,
  Guretzat argazkia zelai lodiena da.
  Kimuak bikain loratzen dira maiatzean,
  Uztailean elurra duten makalak bezalakoa da.
  
  Maite dugu - urretxindorrak txirula bat bezala abesten du,
  Birigarro gozo batek klabezinarekin txintxo egiten du.
  Iratxoa adiskidetasunean dagoenean eta bereizten ez gaituenean,
  Batuak, Kristo Jaunak irakatsi zuen bezala.
  
  Gure herriak nonahi babesten ditu,
  Leku guztietan dago bizitzarekiko interes handia.
  Lehoiek orro egiten duten lekuan, loroek abesten dute gustura,
  Zeruko ganga bera baino distiratsuagoa!
  
  Asko eraikiko dugu, ez dugu suntsitzen utziko,
  Unibertsoa babesteko gai izango gara!
  Arimaren pozak hegan egin dezan,
  Beraz, bizitza amaigabe hori hari bilakatzen da!
  
  Orduan, Aberriak maite gaitu,
  Eta leialtasunez eta ohorez zerbitzatuko dugu!
  Ahaztu alferkeriaren halako asperdura dagoela,
  Gure ontziak ez duela arrezifea helduko!
  Horrela abesten dute iratxo mutilek. Badakite orkoen aurka gogor borrokatu behar dutela bihar distiratsu baterako.
  Zer gertatzen da mutil iratxoa harrapatzen badute? Ondoren, lehenik orkoak biluztuko dute. Ondoren, parrillan zintzilikatuko zaituzte eta azote batekin zartatuko zaituzte.
  Eta gero, iratxo umearen orpo biluzi, biribil eta umea burdin-zati gori batek ukituko du. Eta zerbait atsegina eta erretako usaina izango du. Eta bikaina izango da.
  Eta gudariek kantatu zuten:
  Nire takoiak, neska biluzien takoiak,
  Jolastuko dugu, jolastu besterik ez dugu ezkutatzen!
  Eta dena oso bikaina da. Eta neskek energia kolosalarekin jokatzen dute. Eta zerbait kaleratzen hasten badira, oso intentsitate handiarekin izango da.
  Eta titi gorrietatik neskek berriro hartu eta botako dituzte shock eta tximista suntsitzaileak.
  Eta iratxo familia bateko mutil aitzindari batek abesten du;
  Alferrik sinesten du etsaiak
  Nola lortu zuen iratxoak haustea!
  Maiatzean Orkmacht amaitu genuen,
  Ehiza bezalako ehiztari harrapari bihurtu zen!
  
  Ausarta denak borrokan erasotzen du,
  Gure etsaiak amorruz irabaziko ditugu!
  Bainutegi batean erratz batekin lurrunduko ditugu,
  Eta bizitzaren haria begizta bihurtuko da!
  
  Aberria eguzkia bezain ederra da,
  Indar indartsua eta erraldoia!
  Utzi abestia isurtzen den korronte bat bezala,
  Talentua erakusten dugu horretan!
  
  Ez bakarrik abesti alai batean,
  Trinak eta patinak maite ditut!
  Egun berria pozgarria izan dadila,
  Zuhaitzak bere konoak zabalduko ditu!
  
  Eta ezpata hartu behar baduzu,
  Hau da gure dei bortitza!
  Motxilan gordeko dugu bonba
  Jolastu gai militar batean!
  
  Garaipena kapritxoa da,
  Hutsik ez da burura etorriko!
  Eta sinetsi idazu, elfinismoaren gailurrak,
  Borrokalari koldar batek ez du hartuko!
  
  Ausartek bakarrik dute arrakastaren itsasoa,
  Lanak bakarrik laguntzen du erditzen!
  Munduaren zorionera etorri zarela,
  Etsaiak huts egin zuen odola isuri!
  
  Orduan oso libre bihurtuko da,
  Garai berrietara iritsiko gara!
  Maitasun ekintza noblea,
  Jaunaren borondatea egiten dugu!
  
  Fedeagatik, ideia honen argiagatik,
  Aberriaren begietan egon nahi dugu!
  Amaren ilea gris ez dadin,
  Ordu bakoitza poza izan dadila niretzat!
  
  Orduan izango da herriaren borondatea,
  Eraiki mundu zintzo bat aspaldi!
  mendera arte ehungarren urtera arte,
  Ez dugu uztarria jantziko!
  Iratxoen familiako neskek etsaiari tiroka jarraitu zuten. Hemen gerlariek urakanen bolea su-sistema bat zabaldu zuten, eta indar guztiekin Putinen hartzaren posizioa jo zuten. Eta kolpe latz bat besterik ez zen izan.
  Izaki iletsuen masa berehala suntsitu zen.
  Eta neskek suntsitzeko opariak bota zizkioten etsaiari indar hilgarriko oin biluzien laguntzaz.
  Ondoren, maquinillak eta orratz pozoitsuak erabiltzen ziren. Heriotzaren dantza izugarria da.
  Hainbeste suntsiketa eta heriotza izan zen.
  Eta neskek kantatzen zuten;
  Ozeanoko izotz-masak eta zilarrezko elurra,
  Eta urrezko harea Karakum basamorturako !
  Hau da nire aberri santua guztia,
  Pentsamendu gogorren erosotasuna!
  
  Elfirin hiri asko eraikiko ditugu ,
  Eraiki ditzagun errepideak eta autobideak taigaraino!
  Aitzindariak ere apur bat zaharrak dira,
  Abenturak eta balentriak aurkitzeko gai izango dira!
  
  Gure jendea handia eta indartsua da Lurrean,
  Pertsona orok lortu du zientzian!
  Elfinistikoki bizi gara , familiatzat hartzen dugu,
  Egin ditzagun egintza loriatsu asko argiaren izenean!
  
  Gure nahirik sutsuena da
  Borrokatu gure Aberri maitearen alde azkeneraino!
  Durimar eta Karabasek atzeratu ez daitezen ,
  Garailearen koroa jartzeko!
  
  Ama aberria, zu zara nire ama, ederragoa dena ezin da aurkitu,
  Eta halako inspirazio bat izan zinen!
  Mansi nazioko urruneko herri batetik zuri ere,
  Jaunak errukia eman du zientziaren bidez!
  
  Baina trumoi-ekaitzak sutan daudenean, gerrara joaten gara,
  Hau da gure ohorezko puntua!
  Eta orduan batailoi indartsu bat erasora sartzen da,
  Ausardiagatik bakarrik, eta ez mendekuagatik!
  
  Orduan ezinezkoa da Aberriarekin bat egitea,
  Eta etsaia azkar ihes egiten du izututa!
  Azken finean, sinetsi iezadazu, gerra ez da pelikula bat,
  Beno, honek adimena eta sentimendua behar ditu!
  Neska alaiek poz handiz abesten dituzten abestiak dira. Eta besterik gabe harrigarria da. Harrigarriak eta magikoak dira.
  Neskak haserre handiz uluka hasi ziren eta perlazko hortz keinuka.
  Eta orratz handiak eta suntsitzaileak botatzen jarraitzen dute behatz hutsez. Eta orkoak hiltzen dituzte.
  Aldi berean, gerlariek bularreko titiak ere erabiltzen dituzte botoiak sakatzeko eta suntsipenerako opari suntsitzaileak eta suntsitzaileak bidaltzeko.
  Eta erabateko suntsipena eragiten dute.
  Hori da zein ederrak diren - oldarkorrak eta erotikoak.
  Eta beren buruari abesten dute:
  Führer burusoila, alferkeria bat besterik ez zara,
  Fuhrer burusoila kaka kiratsa da!
  Eta oso mihi luzeak erakusten dituzte. Eta biraka egiten dute suge-talde bat bezala dabil eta dena bikaina da.
  Eta galtza motzekin eta behatz biluziz jantzitako mutil iratxoek suntsipenerako opari hiltzaileak botatzen dituzte. Eta suntsipen eta heriotza nabarmenak ere eragiten dituzte.
  Hemengo gudariak klase basati bat besterik ez dira.
  Eta gerlari mutilak are coolagoak dira.
  Hemen abesten hasi zen haietako bat, aitzindari asmatu berria;
  Nire anaia eta biok mundu berri batean sartu ginen,
  Fortunek irribarre kaustiko egin zuen,
  Orain itsasoa konkistatuko dugu.
  Eta geure buruari tatuaje bat emango diogu!
  
  Pikutara joan arren,
  baina ez naiz eskolara itzuliko.
  Orain pirata odoltsua naiz
  Eta ez diet ekaitzen beldurrik!
  
  Bada kontua etsaiarekin borrokatzea,
  Corsair-en lan militarra,
  Hamaiketako haragia tartarekin,
  Hil dadila etsaiak!
  
  Gazteak aitorpen bat du:
  Ausardia, ausardia, ohorea!
  Pirata baten bizitza pelikula bat bezalakoa da -
  Ez utzi deabruak jaten!
  
  Mutikoa hona iritsi zenean,
  Odolak igeri egiten zuen tokian .
  Satanek ez gaitu hautsiko
  Sinestu iezaguzu, handi bat bihurtuko zara!
  
  Pirata ia soldadutzat hartzen da,
  Baina freskoagoa da...
  Azken finean, ez da metrailadore huts bat,
  Jakin ezazu libre jaio zarela!
  
  Eta kortsarioak saria izango du,
  Amuan harrapatuko zaitu...
  Izan ere, borrokan artista bat zara,
  Leka pipa bihurtu da!
  
  Halako altuerara iritsiko gara
  Loop batean harrapatzen ez bazara!
  Tipoa ez zen itsasoan busti,
  Nik ere jasaten dut ekaitza!
  
  Iraganean gertatutakoa atzean dago
  Har dezagun bide berri bat!
  Eta ihes egingo dute, badakizu etsaiak,
  Zorte ona da aurretik!
  Horrela abesten dute iratxoek autoritate eta aplomb handiz. Eta gudariek berriro etsaia botatzen diote behatz hutsez, heriotzaren opari harrigarriak.
  Eta horrek guztiak eragin suntsitzailea du. Borrokak indar amorratuz garatzen dira.
  Eta bota ditzagun Putinen hartzak airetik potentzia handiko greba misilekin.
  Eta orduan neskak joystickaren botoiak sakatzen ditu bere titi gorriarekin eta suntsitzailea erabiltzen du.
  Eta gero kolpea gertatzen da titiren laguntzarekin, hau da, errubiaren kolorea. Eta orkoak ero bezala joko ditu.
  Eta neskek behatz biluziak erabiltzen dituzte orko posizioetan napalm bonbak botatzeko. Bonba indartsu bat erori zen, eta berehala mila Putin hartz erre ziren aldi berean.
  Horrela desagerrarazten dituzte neskek aurkariak, erruki eta lotsarik gabe.
  Eta txiokatu ere egin zuten:
  - Oin biluzi batek dezente hiltzen du!
  Eta perlazko hortzak erakutsi zituzten.
  Eta orduan hasten dira kantuan;
  Zein da argi-iratxoen sekretu nagusia,
  Nekazariek soroak ereiten dituzten tokian,
  Non zaude ausazko pertsona bat,
  Non ibiltaria edonoren senide den!
  
  Uraren aberri gardena,
  Uso hegaleko txankletak...
  O gazte ekaitz urte,
  Zer eman dizu gogoak?
  
  Nire neska maiteak musu ematen dit,
  Baina forjatutako harri hau gaiztoa da,
  Ferrak asfaltoan jotzen ari dira,
  Eta deabruak arrastaka eraman zuen ona pikutara!
  
  Hasieratik sinistu genuen zeruan,
  Marraztu lerro bat luma batekin arrakastaren azpian!
  Aurorak agur salboa bota zuen,
  Azaroko itsasertzean sinesten dut!
  
  Eta mundua ikaragarri izartsua da,
  Trumoi-ekaitza dabil hodei baten azpian,
  Makalak txirrinka, pinuak intziri,
  Negarretik malko bat erori zen!
  
  Argiaren garaia iritsiko dela uste dut,
  Eta ametsa egi bihurtu dadila,
  Izan daitezela betiko eguzkia eta uda,
  Ibaiak distiratsu isurtzen du!
  
  Sinestu iezadazu, gerra piztuko da,
  Gatazka lehortuko da.Udaberria!
  Eta jendea pozik egongo da
  Lurraren jabea gizona bera da!
  
  Izan bedi lantegiak proletarioaren nagusi,
  Ekarri esneak parlamentura!
  Askatasunaren aldeko milaka aria abestuko ditugu,
  Peoiak erreginetara aldi berean aurreratu daitezen!
  
  Ez da umiliatu gehiago izango
  Edozein lan arrakastatsua da!
  Gure epaile izango gara,
  Eta umeei ozen barre egiten utzi!
  
  Orduan bildu ditzagun indarrak elkarrekin,
  Hauts dezagun orkxismoaren bizkarra.
  Jaiki gaitezen arrano bat bezala hilobitik,
  Baina ez dago maltzurkeriarik eta zitalkeriarik!
  Horrela neskek oso ederki eta oldarkor abesten dute. Eta, aldi berean, hortzak biluztu zituzten, perlak bezala distira egiten dutenak. Eta gerlariek herio-granadak jaurtitzen dituzte indar hilgarriko oin biluziekin.
  Neska hauek, hain zuzen ere, edertasun eta indarra adierazgarria.
  Eta titi gorrietatik hartu eta indar suntsitzaile handiz askatuko dituzte suntsipenaren opariak. Eta orko asko gainezka egingo dira aldi berean. Erabateko suntsipena besterik ez.
  Eta gudariek ere abesten dute:
  - Itxi sudurra eta ahoa azkar,
  Biotrep zu baino adimentsuagoa da!
  Eta keinu egin bere zafirozko begiekin. Edo haien begiak esmeralda ere badira.
  Eta gudariak hain dotoreak eta zoragarriak dira. Eta jada abesten hasita badaude, oso ondo dago;
  Borrokan ondu genuen gure borondatea,
  Anaia, Aberriaren alde borrokatu ziren.
  Begiratu genuen - elfinismoa eman zuten,
  Elfi soldadua Orklin sartu da!
  
  Gure arbasoek ezpatak forjatu zituzten,
  Eta orduan pistolak martxan jarri ziren...
  Urkiek adarrak irekitzen dituzte,
  Neskak pastelak egiten ari dira!
  
  Iratxoak arrakasta du edozein borrokatan,
  Badaki gauzak buruan hartzen.
  Batzuetan infernu hutsa erretzen da.
  Baina aurkaria garaituko dugu!
  
  Iratxoak Lurra babesten du,
  Oinutsik eta biluzik daudenei aterpea ematen die.
  Maiatzean amaitu genuen gudua,
  Porrot amorratu bat zain zegoen Orkmacht!
  
  Eta eraiki eta erein ondoren,
  Soroak loratzen ari dira, eta zekalea pilatan dago.
  Neskak eta aitonak heroiak zarete,
  Lubakietan izoztea eta elurra zegoen!
  
  Gure Aberri ausartatik,
  Hartu arku sakona.
  Elfinismoaren pankartak hegan egiten dute,
  Eta Putinen pankartak baztertu dira!
  
  Mendeak pasako dira gure azpian Izarrak,
  Inperioa galaxia multzo bat da.
  Inoiz ez da berandu jaiotzeko
  Eta lurperatu etsaia espazioan!
  
  Baina uste dut gogoa lasai egongo dela,
  Eta pertsona bat ama bezalakoa da guztiontzat,
  Hemen antzinako familia loratzen ari da,
  Gloriaren distira - Grazia!
  Neskek oso zoragarri abesten zuten - lurreko ezer kosmikoen klase gorena besterik ez. Eta haien hankak oso biluziak eta zizelkatuak dira, izugarri arin eta biziak.
  Eta tximistak hegan ateratzen dira bularreko titi gorrietatik eta beleak jotzen dituzte. Eta indar izugarri eta hilgarriz tirokatzen dituzte. Eta Putinen hartz asko erre egiten dira.
  Eta gerlariek ez diete orkoei errukirik ematen. Hemen neska paregabeak eta politak dira. Haien maila bikaina da. Eta Artizarraren sabeletik ere hartzen badute, suntsipen-uhin suntsitzaileak bidaliko dituzte, denak eta haien arima eroriz.
  Eta horrela hasi zen magoplasmaren tsunamiaren gerra. Eta oso zaila egin zitzaien orkoei. Eta agian min ere egiten du.
  Guztien orkoak segidan neskek itotzen eta abesten dute;
  
  Borroka eraztunean borrokak,
  Oro har, indarrak ez du mugarik!
  Aitortu, aitatasuna eskatzen diot,
  Martetik, gudariak nahi zuen!
  
  Borroka guztiek dute izaera
  Jainko Aitak eman zuena!
  Eta aintza Familia Handiari,
  Ausart batek eramana!
  
  Azken finean, gure aitorpena da
  Eman zure bizia Aberriaren alde!
  Eta trumoia entzuten dut,
  Borrokatu ezpatekin zoriontasuna lortzeko!
  
  Ausarta dago, badago zientziaren indarra,
  Giza garunetik jaioa!
  Inongo errutina eta asperdurarik gabe,
  Glory-ren aurkikuntzak sortzen ari gara!
  
  Elfiaren seme berriak gara,
  Rus' beste guztiak baino gorago egin nahi dugu!
  Ez dago emakume ederragorik Aberrian,
  Arrakasta guretzat Lada-Jainkoa!
  
  Jainkoek arrazoia eman ziguten - eskuak,
  Zu zeu zarela demiurgoa esan dute!
  Zientziaren boterearekin ahal duzuna,
  Ez ezazu golde sendo bat besterik egin!
  
  Unibertsoaren zabaltasuna zure zain dago,
  Zeru ederra diamante bat da!
  Preziorik gabeko burbuilak egiten dituen iturria,
  Non dago Jaunaren begiaren argia!
  
  Planeta arrotzak etxea bihurtuko dira,
  Eta izarrak Lurraren Eguzkia bezalakoak dira!
  Espazioko rona duen marinel bat zara,
  Ez izan apurtutako minote bat bezala!
  
  Gure buruari hilezkortasuna irakasten diogu,
  Eraiki dezagun unibertso-paradisua!
  Berritasuna mende bat izango da,
  Gertatuko da, amestu!
  
  Eta jakin hildakoak berriro piztuko direla,
  Gorpuak hilobietatik altxatuko dira!
  Eta gero betiko bizitzan
  Talde santu bat!
  Hauek dira neska ausart eta eder abesten dituzten abestiak. Eta, jakina, berriro ere tximista erabiltzen dute bularreko titi gorrietatik eta haiekin beleak jotzen dituzte.
  Eta txundituta daudenak, garunerako mailu bat bezala, hilda erortzen dira. Eta dena oso ondo eginda dago.
  Neskek iratxoek beren oldarkortasuna eta indarra erakusten dute - super eta hiper - besterik gabe .
  Hain lapurra zoragarriak ziren. Elfinismoa eta distantzia erakusteko gai direnak.
  Titi gorrietatik ere tximista jaurtitzen dituzte, orko asko kanporatzen dituztenak.
  Eta abestu euren biriken goian:
  Ah, Putin, zu Putin zara, ahuntza zara Putin,
  Zergatik egin zenuen topo iratxoekin asto bezala?!
  Gugandik jasoko duzu zehazki nikel batean,
  Elfo ukabil indartsu batekin egingo duzu topo!
  Horrela abesten dute neskek eta hortz perlatsu eta distiratsuak erakusten dituzte. Hauek edertasun nabarmenak besterik ez dira. Eta hil dadila Fuhrer burusoila!
  . 25. KAPITULUA.
  Maria Kolesnikova benetako erregina bat bezala borrokatzen eta agintzen du eta bere maila gorena erakusten du bere talde borrokalari eta paregabeak bezala.
  Eta horrela gudariek hartu eta berriro kantatu zuten;
  Ez, erne dagoena ez da lausotuko,
  Belatz baten, arrano baten itxura...
  Herriaren ahotsa argia da,
  Xuxurlatuek sugea zapalduko du!
  
  Mundu osoa esnatuko dela uste dut,
  Orkxismoaren amaiera izango da...
  Eta eguzkiak argituko du -
  Bidea, elfinismo argitzailea !
  Hauek dira hemengo neskak - ezin zara haiengana hurbildu harritu gabe.
  Eta sakabanatzen badira, pultsarrak hegan egingo dute bularreko titi gorrietatik. Inork eta ezer ezin die aurre egin horrelako neskei.
  Eta lauhazkako zaldi bat gelditu eta hartz baten gainetik pasa dezakete berehala. Eta etsaia Putinen hartzaren gorpuekin busti.
  Honela abesten dute neskek batzuetan:
  Gerra handi bat dabil
  Gerra arrazoirik gabe...
  Hona hemen Putin, Satan etorri da,
  Eta berarekin batera Rus'en heriotza!
  
  Eta nork geldituko du fluxua,
  Ibai amorratu odoltsuak...
  Etsaia korronte hasten da,
  Eta iratxo bat pertsona bat da!
  Eta gerlariek berriro jaso eta botako dituzte orratz pozoitsu eta suntsitzaileak behatz hutsez. Eta Putinen hartz asko zulatuko dituzte, amorru handiz.
  Eta iratxo gazteek ere irmotasun eta amorru handiz borrokatzen dute, eta beren aerobazia azkar eta borrokalari erakusten dute.
  Eta mutilek ere orratz hilgarriak botatzen dituzte umeen oinen behatz biluziekin.
  Aldi berean, iratxo gazteek ez dute ahazten haserre basatiarekin abestea;
  Korrontearen azpian pauso bat eman genuen,
  Iratxoentzat, borroka arimaren ospakizuna da!
  Eta borrokalaria bazara, ez astoa,
  Orduan, bota orko gaiztoak!
  
  Neska iratxoak ere borrokalariak dira,
  Balezta bolo batek armadura zulatuko du!
  Borrokalariak harro daude orain gaztetasunaz,
  Badakizu, arerioa urrunduko dut!
  
  Ipotxek garagardoa egiten zuten - zuku zoragarria,
  Ekarri katilu bat borrokaren aurretik!
  Iratxoek ez dituzte beren tenpluetako ile grisak ezagutzen,
  Barruan betiko erretzen ari dira!
  
  Iratxo argi batek ere ulertu ezin duena
  Zer dakar atsoaren heriotza gaiztoak!
  Ausardia A batekin gaindituko dugu,
  Ez dugu lotsarik onartuko, badakizu!
  
  Eta mundu berrian ere ona da,
  Han mailegua berriro haserretuko da!
  Utzi metrailadoreak zizel bat bezala zintzela,
  Eta armadak gorputzez estaltzen du bidea!
  
  Garaipena, lortu nahi zaitut
  Urrezko triloaz gozatzeko!
  Bai, batzuetan kate bat behar duzu, ez zetazko haria,
  Beno, kamaradak orro egiten du piztia bezala!
  
  Neska batek maitasuna emango dizu, uste dut,
  Eta ederra da berarekin, paradisuan bezala!
  Utzi familia handi bat hazten
  Bihotz osoz maite zaituztet neskak!
  Honela abesten dute iratxoek zentzuz. Eta dena oso polita eta bikaina da haiekin. Eta su basati bat piztu da. Eta jauzi eta jaurtiketa oldarkorrak.
  Eta nesken titi gorritxoak ultrasoinu hiltzaile eta suntsitzaile batek lehertuko ditu.
  Eta dena ondo hartu eta frijituko dute. Hauek neskak dira.
  Eta berriro abestuko dute:
  - Artizarran hiri bat egongo da,
  Eta kimera itsusia!
  Horren ondoren, begietatik aterako dute eta tximista suntsitzaile eta hiltzailez piztuko dute.
  Eta gero pulsarrak hartuko dituzte eta bularreko ttipi errubietatik kargatuko dituzte. Hori mingarria da.
  Hauek dira benetan behar dituzun emakumeak.
  Eta masailak puztu egingo dira berriro. Mihiarekin zerbait oso gozo eta goxoa miazten ari direla imajinatzen dute, eta literalki pizten dira.
  Hauek emakumeak dira.
  Eta orro egiten dute biriken goialdean:
  Orko bat aurkituko dugu guduan, orko bat aurkituko dugu guduan,
  Ez dugu berarekin txantxetan egingo - zatitan zatituko dugu!
  Desegingo zaitugu! Desegingo zaitugu!
  Horrela abesten dute iratxo mutilek. Eta neskek oin biluziekin heriotzaren opari suntsitzaileak botatzen dituzte.
  Eta oso trebe jokatzen dute.
  Eta nonbait orkoak tiroka ari dira nesken takoi biluzi eta biribiletara. Eta erantzunez, neskek botoiak sakatzen dituzte beren titi gorriekin eta suntsipen eta heriotza korronte birringarriak botatzen dituzte.
  Hona hemen ezpatekin errota bat zuzentzen zuen iratxo familia bateko neska bat. Eta berehala Putinen hartzaren bost buru moztu zituzten.
  Demagun hauek hemengo edertasunak direla, bikainak. Eta bularreko titi gorritxoak bota eta tximistak botatzen badituzte, orkoek ez dute nahikoa aurkituko.
  Eta neskei ere gustatzen zaie jadezko hagatxoak miazkatzea. Kontuan hartzeko zerbait - polita.
  Bide batez, neskak, orkoek preso hartzen bazaituzte, behin betiko bularretako titi gorritxoei su emango diete. Hau da jada euren araua. Eta hemen ezin duzu hartu eta oparitu.
  Neskak orgasmoa eta mina bizi ditu.
  Eta iratxo gazteek ere abesten dute, eta oso ederki egiten dute, eta Putinen hartzari tiro egiten diote metrailadore batekin;
  Non zaude ene maite maitea,
  Argi distiratsu eta distiratsuaren Birjina.
  Nekatuta nago gorrotozko bizitzaz,
  Uda hotzean nahi dut!
  
  Munduan, maitasuna da gauza nagusia,
  Generoak jarraipena eskatzen du.
  Zureganako sentimendua distiratsua da,
  Hitz egin dezagun edertasunarekin!
  
  Scarlet distiratsuko ezpainak,
  Sudurra mendi elur bat bezalakoa da,
  Zerbait txiki nahi dut zurekin,
  Urratu zure kizkur elur zuriak!
  
  Satin masailak arrosak dira,
  Oin biluziek belarra zapaltzen dute,
  Zurekin egotea da garrantzitsuena
  Liho pila batekin txirikordatuko dugu ilea!
  
  goldatzen ari al zara nire behi maitea,
  Orbanen ertzak beltzak dira urkiak bezala...
  Espazioan aurreratu gara,
  Gutxienez malkoak negar egiten ditugu herrian zehar!
  
  Oriol soinutsu baten triloa entzuten da,
  Tantak zatia gainditzen du...
  Ai, nola diren nire urretxindorrak,
  Zure abestia gustatzen zait!
  
  Gure udako koloreak distiratsuak dira,
  Udazkeneko errege-gorria urrez.
  Santa Claus opariekin
  Ezin dugu hotzean mantendu!
  
  esango digu Snow Maidenak ?
  Ipuin eder bat izango da;
  Oiloak urrea emango digu,
  Kristalezko loreontzia arrosa batekin!
  
  Nire maiteari musu bizia ematen diot
  Gerezi koralaren ezpainetan,
  Gure pentsamenduak oso garbiak dira,
  Zerbait mamitsua eta berria nahi dut!
  Hauek dira, demagun, hemengo gazteak. Eta mihiarekin sarritan miazkatzen dute iratxoengandik Artizarraren sabele gozoa. Esan dezagun bikaina dela.
  Hemengo neskak goi mailakoak dira. Eta abesten hasten badira, ez dira inoiz lasaituko.
  Eta haien ahotsak distiratsuak eta ozenak dira, kanpaien zilarra bezala. Eta hau klase gorena izango da, besterik gabe.
  Eta neskek distira egiten dute beren esmeralda eta zafiro begiekin. Eta txinparta oso lodi eta erreak igortzen dituzte bularreko titi gorrietatik.
  Eta orko asko erretzen dituzte. Eta pasabide oldarkorra erakusten dute.
  Eta nesken oin biluziek granada oso hilgarriak botatzen dituzte modu handi batean.
  Eta orkoak zati txikitan urratzen dituzte.
  Horixe erakusten dute iratxo garaitezinek. Eta bularrak oso beteak dira eta titi gorriekin.
  Eta iratxo gazteek ilusio handiz miazkatzen dituzte bular hauek. Eta makila batean izozkia dutela bezala da.
  Baina, oro har, demagun polita dela.
  Batez ere neskek abesten ez ezik, demagun abeslari politak diren iratxo gazteak ere abesten dutenean;
  Espazioa haran zabal bat da,
  Inongo argirik gabeko iluntasun estalkia...
  Beltza, tintazko lurzorua,
  Heroia gutiziaz zurrupatu duzu!
  
  Izarrak klarion sare,
  Heriotzaren zuzia dantzan.
  Gudua erdian baino ez da,
  Irabaziko dugu, sinetsi!
  
  Iratxoak, orkoak, trollak,
  Ekaitz zurrunbilo batean zurrunbiloa egiten dute.
  Malko eta min asko
  Zirku izar honetan!
  
  Borroka honetan gaude,
  Abangoardian...
  Zorionak hilkutxatik guztioi,
  Ohorezko kontua da irabaztea!
  
  Gerraren indarra handia da,
  Haserrea are okerragoa da.
  Ez gara loroak
  Eta jendea zortea da!
  
  Garaipenerako anaiak,
  Saiatu gogor.
  Trapuz jantzitako etsaia bazina,
  Eta pailazo baten aurpegiarekin!
  
  Orkoak iratxoa erakutsiko du
  Non dago munduaren hasiera?
  Ez hautsi adarra
  Egunsentia baino lehen!
  
  Eraiki izar-ontzi bat
  Ez izan traketsa
  Heroiak gara orain
  Eta ez haurtzaindegiko haurrak!
  
  Beraz, itxi egingo zaitugu
  Kontua eskatuko dizugu.
  mokorrak murtxikatzen ari zara,
  Poetaren olerkietara!
  Benetan, aldi berean ederra eta zoragarria den abestia da. Eta, noski, iratxoek oso ondo abesten dute.
  Eta gudariek, noski, etengabe distira egiten dute takoi biluzi eta biribilekin.
  Eta horrela hartu eta tu egingo diote etsaia. Eta oso zehatz eta zehatz egiten dute.
  Eta berehala orko masa bat erreko da tutik.
  Neska iratxoak hartu eta kantatu zuen:
  - Eroetxea sutan dago,
  Satanasen sanatorioa,
  Lurrean ez dago lekurik
  Orkoak leialak dira Jaunari!
  Horrela abesten dute aktiboki eta oldarkor. Eta orro egiten dute.
  Eta neskei ere asko gustatzen zaie mihiarekin gauza oso politak egitea. Eta honek guztiz pizten ditu.
  Eta, gainera, Artizarraren sabeletik aterako badizute esku hiltzaile batekin? Oh, hau ehun aldiz freskoagoa izango da.
  Ez, ezerk ezin ditu gelditu neska hauek.
  Iratxo gazteak ahulak al dira? Noski ezetz! Gainera, oso politak dira.
  Eta ain gozagarri abesten dute;
  Espazioa okertu eta suz beteta dago,
  Unibertsoaren energia malguki bat bezala adar batean kiribildu zen.
  Azken finean, espazioa mailu batekin hautsetan sartu zen, hautsiko dugu,
  Planeta lehertu egin zen urakan bat bezala!
  
  Zaldun indartsuak gara, iratxoen legioa gara,
  Guduak guretzat, unibertsoari dei eginez.
  Utzi armadak orko gaiztoak milioi bat eraso,
  Birrin ditzagun laztana, arnasa pixka bat aldatuz!
  
  Eta melodia berria, motiboa zaharkituta dagoen arren,
  Badirudi, ez pentsatu Ama aberri ederraz,
  Iratxoek hain talde estua dute,
  Denek elkarri buruz lausengu hitz egiten dutela!
  
  Zein indarrak bota zituzten erasora, troll-a dator,
  Iratxoen falange izoztu egin zen, lantza zorrozten genuen.
  Eraso jokoa hasi da, orkoek markagailua ireki zuten,
  Baina erantzunez, glamourdunek gol bat sartu zuten orpoetatik!
  
  Badaude izar-ontzi indartsuak, arma-kanoak,
  Euren boleekin unibertsoari eutsiko diote.
  Azken finean, borrokarako indarra duten iratxoak arranoen berdinak dira,
  Ehortzi inbaditzailea beste guztientzat abisu gisa!
  
  Ilusioa ezagutu gabe, soldaduak erasotzera doaz,
  Ladarekin fedez etsaiak iraultzeko gai izango da.
  Eta orduan bakarrik geratuko gara neska gorriarekin,
  Aberrirako soldadu berri bat lortzeko!
  
  Zer den jakinduria, galdetu zion iratxoak ipoari.
  Nola frogatu dezaket eder bati nirekin bizitza zoragarria dela?
  Eta trumoiak maltzurki erantzun zuen - azken finean, ez zara pertsona bat,
  Ausartari buruz hain zintzo eta zintzo hitz egiteko!
  
  Baina giza arraza atzeratuta dago - erantzun bat eman nion,
  Ergelkeriaren jendearentzat, argibide bakarra.
  Ibili zintzotasunaren bidea, onartu arazo ugari,
  Baina egiarekin ezin diozu zure maiteari barkamena eskatu!
  
  Baina ipotxak irribarrez esan zidan - mutila oinutsik zegoen oraindik,
  Ez dakizu unibertsoan, zintzotasunak bakarrik garaitzen du!
  Baina egia erdiekin parekatuta, non dago maltzurra Satanekin,
  Bala gaiztoen azpian alferrik ez pasatzeko!
  
  Hau ulertu nuen, ipotx jakintsua, gezurra neurriz eta zure aurpegira.
  Orduan neskaren bihotza askatu ahal izango duzu!
  Eta kristalezko malko batek ez ditu begi urdinak ukituko,
  Eta gure fedea, azkeneraino, gure etsaiak hautsetara garaitzea da!
  Horrela kantatu zuten iratxo gazteek oldarkor eta harmoniatsu. Eta oso handia izan zen.
  Eta neskek beren su oso hiltzaile eta suntsitzailea egiten jarraitu zuten. Eta joystick botoiak sakatu zituzten beren titi gorriekin. Edertasunak gogo handiz jardun zuten. Lapurtzaile zoragarriak dira.
  Hori da nahiko logikoki eta suntsitzaile moduan egiten dutena. Eta haien borrokaren eragina neurtezina da.
  Eta behatz hutsez neskek suntsipen ilarrak botatzen dituzte. Eta oso kementsuak dira.
  Haien egintza hiltzaileak besterik ez dira.
  Eta gerlariek ultrasoinuak askatzen dituzte bularreko errubi titietatik. Beleak nahastu egiten dira olatuetan. Kluba hilgarri baten antzera jotzen dute buruan eta literalki konortea galtzen dute.
  Eta erori egiten dira, Putinen hartzaren burezurrak mokoarekin zulatuz. Eta borrokalariek oso oldarkor eta hotz jokatzen dute. Eta efektu harrigarri eta birringarri bat sortzen dute.
  Neska hauek oso politak dira. Eta haien mihia beti lanean.
  Eta neskek txirrindulari egiten dieten jadezko hagatxoak, oso sentimendu handiz abesten dute gazteek;
  Nire irudimena harritu egin zen
  Zure irudiak kometa baten isatsa bezala dirdira egin zuen...
  Tximistak bezala jo nauzu,
  Bere edertasun distiratsuarekin izarretan!
  
  Poetek halako edertasuna goraipatzen dute,
  Ilargiaren aurpegi bera ezin da itzalik egin.
  Artizarrak eman dezala zoriona,
  Harrapari gaiztoa erori da - ehiza bezala menderatua!
  
  Hain ederra zara ahal duzun
  Konkistatu zeruaren sakonera.
  Zurekin arnasa erraz, aske har dezaket,
  Bizitzaren haria zeta bezala kiribiltzen da zure hatz artean!
  
  Ez dut espero zure jarrera harroa ulertzea,
  Artemisaren arreba zarelako!
  Eta nire masailezurra ere estutu egiten zait negarrez,
  Benetan ihes egingo al da ametsa Tartarora?
  
  Zein amets gozotan agertu zinen?
  Ezin da ulertu zeruko itxura...
  Gaztearen burkoa malko gaziez estalita dago,
  O mundu maltzurra - Ez dut pelikularik ikusten!
  
  Maitasunaren egitura euskarria,
  Arina da, baina atsekabearen kate batekin zapaltzen du...
  garabiak bezala hegan nahi dugu,
  Baina itsasoak lurpeko amildegira eramaten nau!
  
  Zer-nolako katea ezarri zuen patuak?
  Zer egin zuen unibertsoa garrantzitsuagoa!
  Jainkoak gazteei indar gehiago eman dezala,
  Ez bidali gehiegizko zigorrik!
  
  Ahalguztidunak esan zuen: Proba egin zuen,
  Ez zenbat denbora jasan zenuen.
  Baina ideala ondu behar da,
  Nola atera sehaska bigun batetik!
  
  Orain arranoa zara arranoarekin,
  patuarekin kontatu dezake !
  Eta Satanekin borrokan hasi bazen,
  Horrek esan nahi du behar duenean borrokatzeko gai dela!
  
  Orain zurekin flotatzen ari naiz, kerubin,
  Birjina zara, izar distiratsu bat bezala!
  Unibertso osoaren zabaltasuna konkistatuko dugu,
  Ez naiz inoiz zurekin banatuko!
  Horrela abesten dute iratxo gazteek zoragarri eta gozagarri. Eta haien ahotsak hutsalki zoragarriak dira.
  Eta neskak jada abesten hasita badaude, benetan bikaina dirudi.
  Eta askatu tximista hiltzaileak titi gorrietatik. Eta hau guztiz hipera da .
  Hauek dira eskala handian energiaz jarduten duten neskak.
  Eta orpo hutsez botatzen dituzte heriotzaren ilar suntsitzaileak. Eta Putinen hartzak apurtzen dituzte.
  Eta heriotzaren energia kolosalarekin jokatzen dute. Eta hiper klaseko nesken eragina gertatzen da .
  Eta orduan neskek berriro energia eta indarra hartuko dute beren titi gorriekin. Eta magiaren sua eta hiperplasma daukate , suntsipen izugarri eta kolosalarekin.
  Borroka horri begira, Emmanuel demiurgo jainkosa oso kementsu hasi zen abesten;
  Ez dago pertsona bat mugatzeko modurik,
  Ahalguztidun Gorena izateko gogoa!
  Lurra osoak Unibertsoa goberna dezan,
  Eta bakoitzak ezagutza indartsu eta omnipresentearekin!
  
  Baina kasu honetan boterea dugu,
  Batzuetan geldiezina, ekaitza bezala!
  Bekokian jotzen dugu, ez bakarrik begian,
  Unibertsoa hackwork gabe sortzen dugu!
  
  Bakoitzak bere diamante handia du
  Bere gogoa beroa da, sugarra zipriztinan bezala!
  Eta sua distiratsua itzal ez dadin,
  Mutilek gure errusiar emakumeak maite dituzte!
  
  Bakoitzak bere arrazoia du borrokatzeko,
  Munduan zoriontasunaren alde borrokatzen dugu!
  Etsaia izugarri zapalduta egongo da,
  Eta Zerua eta Lurra gure menpe daude!
  
  Sortu zeure buruari mundu eder bat,
  Non palmondo handiak dauden izozkian!
  Beno, zer bururatu diezazuke Shakespeareri?
  Ehun unibertso? Ez esan gezurrik osotasunari buruz!
  
  Eta erantzun bat emango dizut, borrokalariak,
  Zientziak hilezkortasuna eman dezake!
  Quasarrak soneto sinple bat egingo dizu,
  Saihestu ditzazun tristura eta heriotza!
  
  Orduan denek opil gozo bat jasoko dute,
  Tximino handi batekin ezkontzeko - tximino batekin!
  Natura hil bat marraztu nuen oliotan,
  Baina ez dizut Deabrua sortuko!
  Horrela kantatu zuen Emmanuellek. Bide batez, kristauak, zergatik ez dute pentsatzen Jainkoak Deabrua sortu ote den? Izan ere, zergatik sortu milaka milioi izaki bizidun eta aingeru sufritzera kondenatzen dituen norbait?
  Zer diote apaizek gai honi buruz?
  Edonola ere, ezer konbentzigarria. Eta gizagabea da pertsonekin esperimentuak egitea.
  Baina Emmanuelek eta Sfero Katastrofovek beren pentsamenduak dituzte gai honi buruz. Eta hemen ezin dituzu gehiago konbentzitu.
  Kontuan izan daiteke orkoak ere pertsonak direla eta hiltzea gizagabea dela.
  Nahiz eta orko berdinek oso gustuko duten harrapatutako nesken oin biluziak apurtzea eta takoi hutsak suarekin frijitzea.
  Hala ere, neska iratxo ederrak, hori izan arren, ausart eta sutsuki abesten du;
  Ahaztu nor zinen lehen
  Ezin dugu alferkeriarekin amestu.
  Bihotzak itxaropen santuan erretzen dira,
  Ezpatak distira egiten du gudu-armadan!
  
  Eta harana triste eta abegigabea da,
  Arerioaren urratsa leihotik kanpo...
  Munstroak kateak, sokak zintzilikatu zituen
  Eta koliko akutua gerorako!
  
  Baina kosakoa, ez al zara alaia?
  Nora joan zen ospakizuna?
  Aulki bigunetan altxatu behar zara,
  Uztarria hausteko!
  
  Damasko altzairua jotzen ari da eta deabruak pozik daude,
  Elkarrizketa labur bat dute...
  Lagundu deabruak enbustitzaileei,
  Haien aurkariak sukan!
  
  Eta hau eguraldi txarra lohitsua da,
  Infernu-kuriatik kea dago.
  Nola aurkitu zoriontasuna maitaleentzat
  Ez nuen katerik eztarria estutzen.
  
  Horretarako borrokatzen dugu,
  Musu emateko oparia lortzeko!
  Eta igotzen gara, umezurtz, balen azpian,
  Ez aita ez ama ezagutu gabe!
  
  Hau abentura bat izango da
  Mundu berrira sua eramateko...
  Bota ezazu oinaze lotsagarria,
  Salbatu planeta hondamenditik!
  
  Jainkoak buruarekin baietz egiten du,
  Eta zuek bikainak zarete!
  Zeru gozoan izango duzu leku bat,
  Tearako pirulak doan!
  
  Baina borroka jasan behar duzu,
  Orduan, bakea eta maitasuna helduko zaizu.
  Eta Edenetik lorategiaren sustraiak,
  Gaiztoen odola isurtzen ari da!
  Esan dezagun neskek oso ondo eta ederki abesten zutela. Zehatzago esanda, bastiluan zintzilik zegoen neska bat. Eta borreroak azote batekin torturatu zuen. Eta oso krudela eta odoltsua izan zen.
  Horrelako nesken aurka joatea da. Edozer egin dezakete eta edozein aurkari hautsiko dute.
  Beren borroka posizioek ez dute ahultasuna edo zalantzak ezagutzen.
  Hona hemen, adibidez, beren mihi luzeekin, nola hasiko diren pultsatutako jade hagaxkak prozesatzen. Eta esan dezagun bikaina dela!
  Eta neskek bularretako titi gorritxoak ere erabiltzen badituzte. Nahikoa dirudien horrelako gauzak antolatuko dituzte. Gudariak dira hemengo indarra.
  Eta berriro eman diezaiekete bularrei titi gorrietatik tximistarekin. Eta hain suntsitzaile eta imajinaezina den zerbait egingo dute.
  Oso politak eta, normalean, oinutsik dauden neskak dira. Eta bular bakoitza benetako altxor bat da. Ez dago halako neskarik, Artizarraren sabelean dauden rack eta elektrodoek ere ez zaituzte beldurtuko. Neska hutsalak dira, demagun - burdina eta termoquarkak.
  Horrelako gerlariek biriken goialdean garrasi egingo dute eta figuratiboki hara-kiri osoa egingo dute.
  Eta zilborretik tximista ere bota ditzakete.
  Eta iratxo gazteak ere arazorik gabe sartu ziren borrokan. Eta emaitza ikusgarriak erakutsi zituzten.
  . 26. KAPITULUA.
  Maria Kolesnikova benetan kanpoko espazioko neska bat da, eta kartzelakoa ere bai, eta joaten bada, ezin dituzu bera eta taldea eta iratxoak gelditu;
  Eta noski abesten ere egin zuten;
  Su baten su distiratsuena,
  Nire maitasuna erretzen ari da!
  Etsaia maltzurra eta maltzurra izan arren,
  Baina hautsi egingo da!
  
  Gaixo basati eta ero bat ere,
  Eskualdea urratzen eta hondatzen ari da!
  Zure begirada amets bat da, urretxindorra bezala,
  Harmonia, bakea, paradisua!
  
  Utzi pasioaren bero beroa pizten,
  Urtu sugarrak eta izotza!
  Uste dut pilota hau konkistatu nuela,
  Zorte ona da mutila!
  
  Arrakasta gazteengana dator
  Beldur hori berehala baztertzen da,
  Eta neskamea zeruko amets garbietan,
  Erregina bezala ohoratua!
  
  Beraz, ez dezagun ahaztu maitatzea
  Ez naiz ausartzen gure mundua traizionatzera!
  Eta arrakasta duen bizitza haria da,
  Jakin gaiztoa ez eteten!
  
  Elfograd eutsiko diogu ,
  Izan bedi Elfamm aintza!
  Zelingrad pauso garaile batekin ,
  Elfoen boterea dator!
  
  Berlin, Paris edo New York,
  Gure bandera garaile nonahi!
  Ftalin liderrak piztu zuen gure zuzia,
  Etsai arbuiagarria hil dadila!
  Horrela kantatu zuten gazteek beren abesti alaien kaskadarekin.
  Eta edertasunak ez dira izutzen orkoak orpoak erretzen ari direlako ere. Mina, noski, handia da, neskek irribarre egin eta barre egiten dute. Eta ederren aurpegiak hain dira zoragarriak eta zoragarriak. Eta zer esan dezakezu horrelako edertasunei buruz? Ederrak eta bikainak dira, besterik gabe.
  Eta abesten hasten badira, hartz bat ere ez zegoen ondoan. Gerlari hauek harrigarriak dira. Kobra baten tenplea besterik ez dute. Gauza sinestezinak eta distiratsuak sortzeko gaitasuna.
  Eta noski, bularreko titi gorritxoek tximista suntsitzaile eta hiltzaileak bidaltzen dituzte.
  Eta kolpeak jotzean, erabateko eta suntsitzaile, efektu suntsitzailea gertatzen da.
  Eta halako neskek dena egin dezakete energia eta indar kolosalarekin. Eta haien gaitasunak etengabe hazten ari dira.
  Eta benetan egiten dute hori ruby tipien laguntzarekin.
  Eta orkoak askotan saiatzen dira oin biluziak frijitzen. Eta hau da haien kredo benetan oldarkorra. Putinen hartzaren krudeltasuna esaera da; legeak ez zaizkie idazten. Ez da harritzekoa mundu osoak Fuhrer burusoila madarikatzen duela. Nahiko bidezkoa dena.
  Eta neskek ere gogotsu abesten dute;
  Ezin dugu ulertu Jaunaren zama,
  Zer esan nahi du Lurra zure esku ahurrean berotzeak?
  Jainkoa errukia da - ama atsegina,
  Zurekin badago, munstroak ez zaitu ukituko!
  
  Zeru amaigabean, izpien bide bat dago,
  Eguzkia ateratzen da, argia eskuzabal banatuz!
  Lepoa hautsiko dugu Aberriaren alde,
  Wehrmacht garaitua da maiatza leunean!
  
  Zoriaren zurrunbiloak, patuaren zipriztinak,
  Odol likatsuz zipriztindu gaituzte...
  Ikusten duzu, zure seme-alabak sufritzen ari dira,
  Gure Elfia sakratu eta jatorra!
  
  Proyectilak eztanda egiten du, tornadoak igoz
  Belarra sutan dago borroka hilkor batean!
  Taldeak gogor borrokatu nahi du,
  Guztiok bereizita hautsi ez gaitezen!
  
  Gutako bakoitza gudari elfi bat da,
  Plaka eta kaskoak, kaskoak - granadak!
  Eguzki-Glorious Tsar - lemapean gaude,
  Ospa ditzagun kalejirak abestiarekin batera!
  
  Hordak batzuetan iratxoak erasotzen dituzte pilaka,
  Indar handiak sartzen dira guduan.
  Orcmacht-ek sastakaia bihotzera zuzendu zuen,
  Baina maiatzean jaso zuen zigorra!
  
  Basamortu gorrien eguzki zuria,
  Xake plazetako borroka bat bezalakoa da.
  Gutako bakoitza heroi erraldoi bat da,
  Jainkoak otoitz egitera animatzen zaitu!
  
  Euri tantek freskotasuna ematen diote aireari,
  Belus likidoa bezalakoak dira.
  Amak aterpea eman zien umezurtzei,
  Gidarik gabe kilometroak neurtzeko erabil dezakezu!
  
  Frym gurea izango da, esmeralda itsasontzian,
  Arrainek hondo osoa urrea bezala ureztatzen zuten.
  Ondo bizi zaitezke muinoaren gainean,
  Muino honen bihotza Elfiarekin badago!
  Neskek ere abesten badute, dena oso bikaina eta polita aterako da. Eta oso suntsitzailea izan dezakete.
  Eta haien oin biluzi eta zizelkatuak ez dituzte beldurtzen. Demagun gudariak eder eta bikainak direla.
  Eta nesken bularretako titi gorritxoak bikainak dira. Eta ziurrenik ez dituzu freskoagoak aurkituko. Ipuin batean esan edo boligrafoz deskribatu ezin diren gauzak egin ditzakete. Horietan erabateko jenioa dago.
  Hauek benetan super klaseko neskak dira.
  Eta gazteak ere ez dira ahulak, oso gogorrak baizik. Eta oso ondo abesten dute. Eta mutilen abestiek oso ondo entzuten dute.
  Suzko mihiak gora egin zuten,
  Ez al da hau amesten zenuena mutikotan?
  Jainkoaren opari bat jaso genuen,
  Marte aproposa delako guretzat!
  
  Zeruko Erreginak lagunduko digu,
  Eta antzinako eskubide sakratuak.
  Aurpegi santuek ikonoak hartzea onartuko dute,
  Zure urrezko kupulak Elfqua !
  
  Bai, garaiak desberdinak dira orain,
  Baina sinetsi Amak ez duela lotsarik onartuko!
  Gure Ama Elfaren aintzarako,
  Orkismoari buruzko epaia emango dugu!
  
  Zure beso gihartsuekin,
  Apurtu orkoen bizkarrak amorruz!
  Azken finean, Ftalin kamarada maitea gurekin dago ,
  Horrek esan nahi du Orkh bazkaltzera bakarrik joango dela!
  
  Miliziak ukabilkada batean bildu ziren ,
  Ez diogu elur oparoari beldurrik!
  Erorketa zital bat arerioaren zain dago,
  Eta baionetaz etsaia zeharkatuko dugu!
  
  Gure zainetako odola bortizki irakiten,
  Soldaduarentzat ez dago hitz okerragorik: gatibu!
  Errusiarrak gogor, trebetasunez borrokatzen du,
  Mailu bat bezala bihotzak taupadaka zainen deltan!
  
  Gogoratu Putinen sasikumeen kexak,
  Fighter of the Fatherland, erraldoi ikaragarria!
  Errusiako Nemesisen ordainak garaituko du,
  Fuhrer haserre erori zen, tirano eroa!
  
  Eskuratze zitalak zure bidera etorriko dira,
  Tximistaren distira zerua haserretzen du!
  Eta irabazleek sufrimendu guztia ezabatu zuten,
  Sortu primerako mirarien paleta!
  
  Aberriaren izpiritua gatibutik atera da,
  Muga odoltsu baten marrak marraztuko ditu!
  Doluaren barkamena baino ez dugu eskatzen,
  Gure taldea monolitorik indartsuena da!
  
  Jaunak kopeta zimurtu eta esango du:
  Nire seme-alabak zarete, ez duzu gonarik behar!
  Eraiki zeure burua paradisuko hiri bat,
  Behar madarikatua desagertuko da!
  Iratxoen armadako neskek etsaiarekin gerra burugogor eta gogorra egiten jarraitu zuten. Eta Putinen hartzak zapaltzen jarraitu zuten. Gudariak amorru handiz borrokatu ziren.
  Eta oin biluziekin heriotzaren opariak bota zituzten indar handiz hilgarriz. Suntsipen eta heriotza maila altuena erakutsi zuena.
  Gerlariek denetarik egin zuten. Gainera, demagun, oso ausartak eta borrokalariak dira. Ederren agresibitatea zerrendetatik kanpo dago.
  Eta behatz hutsez heriotza eta suntsipen orratz pozoitsuak botatzen hasi ziren. Baina bularreko titi gorritxoek batzuetan ezusteko efekturik ematen dute aplikatzean.
  Eta neskek hartzen badute, benetan arazoak izango dituzte. Neska ederrak hartuko dute eta takoi hutsekin ekaitz-soldatuen pedalak sakatuko dituzte.
  Eta zer ez dute egiten?
  Eta haiekin dena oso erraza da arnasa eta lasaitasuna. Besterik gabe, bikainak dira, eta, oro har, super.
  Neskek hartu eta kantatu zuten:
  Labezomorroa, labezomorroa, labezomorroa ,
  Booger hanka meheak , zomorrotxo!
  Eta berriro barre egingo dute, aurpegiak irribarre eginez. Hauek dira hemengo neskak - klaserik handiena, demagun.
  Eta ez da beldurgarria neska bati behatzak apurtzen bazaizkio. Ez dute kikildu ere egingo. Demagun neskak oso distiratsuak direla. Sumendi baten energia bortitza osoa dute.
  Eta suaren eta suaren erupzioa. Klase goreneko gudariak.
  Eta hartu eta orro egin dezakete.
  Eta orduan takoi hutsez bonbak botako dituzte eta Putinen hartz asko urratuko dituzte. Eta hori handia da.
  Neskek amorru handiz jokatzen dute. Eta, beraz, horietako batek errota harrera egin eta orkoen buruak mozten ditu. Boloak bezala erortzen eta jaurtitzen dira.
  Neska iratxoek oin biluziak ahoan hartu eta sartu zituzten. Eta nola hartu eta putz egingo duten.
  Txistu gorra zegoen. Lehergailuak jo eta konortea galdu zuten berehala.
  Eta milaka bele erori ziren, Putinen hartzaren garezurrak zulatuz eta adarkatuz.
  Eta gudariak bikainak izan ziren.
  Eta nola garrasi eta oihu egiten duten.
  Eta iratxo gazteek sentimendu handiz abesten dute;
  Ez dago txanpon bat baino egiazkorik
  Benetan distira egiten du gezurrik gabe!
  Izan ere, dobloia munduko agintaria da,
  Bere laguntza ezpata eta ezkutu sendoa da!
  
  Jainko paganoak ezkutatuta daude bertan,
  Eguzkia bezala, urrezko aurpegi distiratsua...
  Oraindik bidelapur parasitoak dauden arren,
  Nor hasi ziren beren arima saltzen!
  
  Txanpona idolo bat eta goiaingerua da,
  Bera da salbatzailea, guztien suntsitzailea.
  Urrerik gabe, alokairuzko damasko altzairua iluntzen da,
  Dirurik gabe, borrokan arrakasta ez da iritsiko!
  
  Baina zer nahi duzu bihotzeko gizon bat,
  Hilezkortasuna erosi nahi dizut...
  Zoriontasunerako atea irrikaz irekitzeko,
  Mendeetako bizitzaren haria ehuntzeko!
  
  Baina dobloi batek ere lor dezake hori?
  Urrezko zirkulu batek amets egin dezake?
  Segadun agurea ez dadin agurrekin etortzen,
  Eta ez zuen zigilurik jarri bekokian tanatorioan!
  
  Txanpon baterako zorion asko behar duzun arren,
  Ahal den heinean bekatuan sar gaitezen!
  Baina gizakiak ez du pasioaren gaineko botererik,
  Neskak artatxikia bezala dira oilar bati!
  
  Asko heldu nahi du sabelera,
  Hartu faisaiak eta ananas.
  Hil arte jan ezin duzun arren,
  Diruarekin oso polita bazara ere!
  
  Eta hilkutxa gehiegi kostatzen da,
  Bertan erregeentzako lekua dagoelako!
  Azken finean, aingeruak zero bat marraztuko du forman,
  Kolpe bat kopetan eta makila garunean!
  Hauek, besterik gabe, superak diren neskak dira. Eta mutilak bikainak dira. Eta bi sexuetako iratxoak besterik ez dira hiper . Benetan ia edozer egin dezakete. Eta, batez ere, bularretako titiak gudura ekartzen dituztenean.
  Hauek dira, besterik gabe, super diren neskak. Eta hartu eta deuseztatzeko opari suntsitzaileak botako dituzte behatz hutsez. Eta antimateria partikulak orkoetara hegan egingo dute. Eta Putinen hartzak hiltzen dituzte. Neskek egiten dutena super eta hipera besterik ez da .
  Inork egin ezin dituen gauzak egiten dituzte. Orain, sakabanatzen badira, orduan ez da inor zutik egongo.
  Eta gudariak, esan behar dut, hain politak eta oinutsik eta, oro har, superak direla.
  Eta bularreko titiak gorritxoak dira amatxoak bezala. Emakume harrigarriak - besterik gabe, super.
  Eta pulsar hiltzaileak botatzen dituzte euren errubi koloreko titietatik eta Putinen hartzak tiro egiten dituzte.
  Hau benetan bikaina da.
  Eta hemen iratxo gazteek gogo handiz, eta pozez abesten dute;
  Orduan da Jaunaren tronpeta
  Eraso ausart batera eramango gaitu!
  Lurpeko mundua amildegian hilko da,
  Jakin izotz solidoa urtuko dela!
  
  Aberriaren alde borrokatu zen
  Oilarrak bezala borrokatu ziren!
  Orkmacht maiatzean busti zen,
  Denetik ihes egin dezakegu!
  
  Esklabotza zoroan intzirikatu zuena,
  Hautsi kate borrokalaria!
  Erreinu sakratuan egongo zara,
  Odol zin batekin!
  
  Azken finean, halako soldaduak gara,
  Ez duzu hoberik aurkituko munduan!
  Hemen granadak botatzen dira,
  Indarrez giltzapean ez edukitzea!
  
  Tiger tankearen muturra hautsi zen,
  Eta soldaduek Panteraren buztana erre zuten!
  Maskorrak hainbeste piztu zuen sua,
  Heriotza ere alferrik galtzen utzi dugu!
  
  Azken finean, Aberria soro bateko lore bat da,
  Elfiaren edertasuna du, guztiak baino jakintsuagoa!
  Eta haurrek barre egiten dute ekaitz zorionez,
  Urretxindorra ozenki trinkatzen hasi zen!
  
  Gure munduan gazteria noblea da,
  Ile grisa ere badu...
  Izan dadila zoriontsu, libre,
  Gure herrialde distiratsua!
  
  Bertan izotz mendiak, ur-jauzien korronteak daude -
  Basamortuen urrea, ibaien esmeralda.
  Gogor borrokatu behar dugu Aberriaren alde,
  Goazen sasikumeak Hadesera!
  
  Ez dago aberria baino maiteagorik,
  Anaiek bizitzea zaila bada ere!
  Svarog-en begirada are mehatxagarriagoa bihurtu zen,
  Ehiztariak ehiza dela sentitzen du!
  
  Putin traidoreari amaiera emango diogu,
  Eta orkoen zaborrak hondatzera bidaliko ditugu!
  Azken finean, guretzat, sinets iezadazu, lelo nagusia da -
  Beraz, Sodoma ez dadin Elf-era etorri!
  Gazte borrokalari eta oldarkorrek hain ederki kantatu zuten. Oso maila altua erakutsi zuten.
  Eta tiro egin zuten, Putinen hartzak oso zehatz hiltzen. Hauek benetan, demagun, borrokalariak dira. Hemengo neskak ere oso politak dira.
  Haien bularreko titiak oso gorri eta zoragarriak dira.
  Iratxo gazteek oso maite dute titi hauek miazkatzea eta oso polita eta freskoa da.
  Eta neskak oso sexyak dira. Eta hankak dotoreak dira, behatz oso leun eta erakargarriekin. Horrekin suntsitzeko opari hiltzaileak botatzen dituzte. Oso freskoa eta freskoa dena.
  Beraz, neskek negozioari heltzen badiote, dena oso polita izango da.
  Eta orain tximista hiltzaileak hegan ateratzen dira ederren titi gorrietatik. Eta orkoak jotzen dituzte.
  Hauek, demagun, neska oldarkorrak eta bereziak dira. Esan dezagun horrela, maitagarrien ipuin batean kontatu ezinezkoak edo boligrafoz deskribatu ezin diren gauzak egiten dituzte. Hauek benetan gudariak dira.
  Eta orpo hutsak dituzte, haiekin hain hiltzaile eder bat botatzen dute. Eta Putinen hartzak urratzen dituzte.
  Neska hauek oso zoragarriak dira eta orokorrean berehala esan dezakezu super direla eta orkoak puta batengan zintzilikatuko dituztela.
  Eta maiteminduta dauden iratxoen bikoteek gozamenez abesten dute;
  Oh, mundu hau oso tristea da,
  Malko itsaso bat besterik ez - ozeano bat...
  Non dago arimaren eguerdiko bide astrala,
  Hildako uluak Edenera iristea amesten zuen!
  
  Lurrazal izoztuen bihotzen izotza dauka,
  Eta inbidiazko pasioen beroa.
  Zein zitala, haragizko gaztea dena,
  Urretxindor tristeak doluz jotzen du!
  
  Egur baten mocoa bezala, errutinaren izpiritua,
  Eta hilobiaren errautsak kezketatik.
  Baina ahal dugu batuta bagaude
  Atera jendea hondotik!
  
  Uxatu unibertsoaren gaiztakeria,
  Ezabatu biraoak seinale izugarria da..
  Ezin dugu jasan sufrimenduaren mamia,
  Deabrua hauts bihurtu dadila!
  
  Planetak azkar botako ditu bere kateak,
  Hala ere, ez da orbitatik irtengo.
  Zintzotasunez tratatu elkar
  Orduan jaiki jendea!
  
  Beldurrik gabe altxa zaitezke,
  Ez bultzatu beste jendea...
  Sasikumeak gantzekin igeri ez dezan,
  Gure ama zahartu ez dadin!
  
  Honetarako pixka bat edango dugu,
  Erleen eztia baino gozoagoak diren ardoak!
  Arazoak izan bedi sinesgarri,
  Baina ez da kontu-ordua heldu!
  
  Orduan zeruko paradisu bat eraikiko dugu,
  Haur guztiek betirako gozatuko dute.
  Gezi bat bezala hegan egiten dugu zeruko hegaldira,
  Amets distiratsua egi bihurtua!
  Hemengo neskak harrigarriak izan ziren - super. Eta alferrikako aurreiritzirik gabe hartu eta grina bereziz hain handia eta distiratsua hartu eta miazkatu dezakete.
  Eta horrela gudariek oin hutsez botatzen dituzte suntsipen ilarrak.
  Eta indar hiltzailez suntsitzeko opariak botatzen dituzte. Edertasun harrigarriak.
  Eta neskak bularrak hartu zituen titi gorrietatik eta pultsarez jo zituen. Eta suz erre zituen soldadu orkoak. Eta hori guztia oso borrokalaria eta suntsitzailea izan zen.
  Eta orain neskek iratxoek oraindik Artizarraren sabeletik hartuko zaituzte eta magoplasma olatu batekin jipoituko zaituzte. Eta euren hegaldi zoragarria erakutsiko dute.
  Hauek benetan super edertasunak dira, demagun.
  Hauek neskak dira eta haien eraginaren esparrua oso aldapatsua da.
  Eta literalki edozer egin dezakete.
  Eta orduan bost iratxok berehala egin zuten teknika bat errota-ezpatekin. Eta hegan zihoazen orko eroei buruak moztu zizkieten.
  hiper klaseko neskak dira .
  Guduetan aintza hilezkorra ezagutzen dugu,
  Iratxoen armaden guduak mendeetako loria dira!
  Askoren handitasuna, zenbat belaunaldi,
  Emaiguzu gerlari loriatsuak hilezkortasuna!
  
  Beldurra ezagutu gabe, borrokatu ausart,
  Ezpatak lagun diezagula lorpen handietan.
  Herritar adoretsuen handitasunaren aintzarako,
  Erakuts dezagun gogoa borroka gogorretan!
  
  Azken finean, botere loriatsu baten munduko heroiak gara;
  Garaitu etsaia - beste ezerk ez du axola!
  Lor dezagun loriaren harrotasunaren handitasuna,
  Horretarako bertso harrigarri bat sortuko dut!
  
  Itsasoan nabigatzen dugu inolako zalantzarik gabe,
  Pirata eta ekaitza, urakan bat ez da oztopo!
  Ftalin eta Elfin anaiek borrokara eramango dute ,
  Bere atzetik odola isuriko dugu ur-jauzi baten presioa bezala!
  
  Oroimena jende ausartaren bihotzetan geratuko da,
  Etsaia garaitu da - hori da sari osoa!
  Izan bedi jende erdipurdi asko boterean,
  Hala ere, arrazoiaren helburura joan behar dugu!
  
  Edertasunak, maitasuna sutsuki emango dizu
  Eta bihar borreroa aldamioaren zain!
  Baina ez duzu zure bizitza alferrik galduko,
  Kudeatu zeruan posizio bat irabaztea!
  
  Mundua borroka bat da, gazte guztiek daki
  Zure bizitza filibuster batekin lotzea arriskutsua da,
  Zoriak dadoak xelebreki botatzen ditu,
  Baina uste dut azkenean bikaina aterako dela!
  
  Gure zoriona aurki dezakegu mutilak,
  Lortu aberastasuna eta bizi-poza!
  Sinetsi iezadazu, orkoek ordaina jasango dute,
  Eta fidatu gugan komunismo bihurrian bizi gaitezen!
  Horrela abesten zuten neska bikain eta paregabeek - super eta hiper bezala .
  Oso polita den zerbait egiteko gai dira, demagun.
  Eta nesken hanka biluziak su-jaurtigailu batekin kolpatzen badituzte ere, takoi hutsak errez, orduan ere edertasunak zirrara eta botere eraso betean daude. Hau da gerlari zoragarri hauei buruz nabarmendu beharrekoa.
  Metrailadoreetatik tiro egiten dute eta aurrera egin nahian orkoak mozten dituzte, literalki posizioak gorpuzkin zikintzen dituztenak.
  Hau benetan odol-bainu bat da. Eta zenbat hilketa gertatzen diren munduan.
  Eta neskek Putinen hartzak suntsitzen jarraitzen dute. Neska hauek super besterik gabe bihurtu dira.
  Eta nola hartuko duten eta orroa. Eta elkarrekiko orgasmo-jauzi oso bat dutela iruditzen zaie.
  Neska hauek literalki edozer egin dezakete. Eta demagun oldarkorrak eta bakarrak direla.
  Eta neskek berriz abesten dute;
  Itsaso eta ozeanoen hedadura handiak -
  Bandera trikolorearen azpian goldatu ditugu!
  Soldaduek mendi ikaragarriak konkistatu zituzten,
  Arranoek orro egin zuten garaipena!
  
  Elfo gudariak planetak ezagutu zituen,
  Ezpatarekin eta baionetekin jo ditugu etsaiak!
  Mundu erditik orkixismoaren uztarritik bota ahal izan genuen,
  Orklinen garaipenarekin amaitu dugu martxa!
  
  Orkoak tanke konkorretara heldu ziren,
  Argi eremuetako iratxo guztiak suntsituko dituztela mehatxatzen dute!
  Baina gogor kolpatzen dituzte friki madarikatuak,
  Gure seme-alabak uztarririk gabe zoriontsu bizi daitezen!
  
  Munduan beste guztiak baino gorago dagoen Aberriaren seme-alabak gara,
  Jaio ginen, oin biluziekin kalikak oratzen!
  Ahalguztidunak gure alde egin zuen guduan,
  Eta Jainkoak ekarri zuen maiatza pozez loratzera!
  
  Ez dago borrokalari baten parterik, eta ez dago bihotz altuagorik ,
  Zer ematen du amets bat eta berpizkundea!
  Ireki hilezkortasunerako ate loriatsua,
  Baina segadan eserita bazaude, isilik egon !
  
  Otsoak eta ardiak daude, baina unibertsoko artzainak zarete,
  Eta zure parte da agindua ondorengoei helaraztea!
  Sorkuntza amaitu arte negozioa jarraitzeko,
  Zure maitasunaren bihotzeko betiko sua itzal ez dadin!
  
  Nork daki non geldituko duen etsaiaren bala batek soldadu bat,
  Baina hala ere, borrokan, heriotza gaixotasun ustelak baino hobea da!
  Eta hilko balitz, zure lagunak aurkaria zapalduko du,
  Ez du onartuko, neska oinutsik gatibura eramaten ari direlako!
  
  O iratxoen argi, gerra eta suaren zatia gerraz gero,
  Oporretara joan nahi dutenentzat, ez dago lekurik, jakin paradisuan!
  Beraz, orko infernua Satanekin konspirazioan sartu zen,
  Mehatxatu: atomo bat jaitsi eta txingorra apurtuko dut!
  
  Baina misilen aurkako babesa ere egongo da,
  Eta bonba nuklear batek ezin du Elfskva suntsitu...
  Parasitoa lortzeko deposituak erabil ditzakegu,
  Eta eroritakoei buruzko abesti aspergarriek triste jartzen zaituzte!
  
  Zentimo baten truke saltzea ez da iratxo baten zatia,
  Azken finean, gutako bakoitza gudari handia da!
  Ez sinetsi Jainkoak jada rolean jarri gaituela,
  Izan ere, zuk erabakitzen duzu zein freskoa den ulua!
  
  Porrotak egon ziren, porrotak egon ziren,
  Erbiak otso ikaragarrietatik erretiratzen diren bezala gertatu zen!
  Baina gerra hasten bada, han egongo gara berriro,
  Apurtu munstroen armada basatia erritmo infernuan!
  
  Sinetsi iezadazu, ez gara gerraren alde jokatzen ari,
  Lagun politak izatea beste deialdirik ez dugu!
  Senideak gara, ez Abel eta Kain,
  Guretzat, txoria abesti bat da, eta ez joko gizen bat!
  . 27. KAPITULUA.
  Esan dezagun neskak superak direla. Eta hitzez hitz lurpean lurperatuko dituzte Putin hartz madarikatu horiek guztiak.
  Gudariek behatz hutsez suntsitzeko opari oso suntsitzaileak botatzen dituzte.
  Eta orkoak puskatzen dituzte. Hauek benetan oso neska oldarkorrak eta sexyak dira.
  Gauzak egiteko gai dira, non egiten dutena benetan maitagarrien ipuin bat da.
  Edertasun harrigarriak. Fantastikoak eta superak diren gauzak egin ditzakete.
  Gerlariek indar eta suntsipen handiz hartuko zuten beren titi gorrietatik.
  Neska hauek zoragarriak eta politak dira, super. Eta botere kosmiko berezia dute.
  Eta neskek nahi duten moduan hartuko dute, eta fenomeno handi eta oldarkorrak diren orkoak joko dituzte pil-pilean.
  Eta tximista bularreko titi gorrietatik.
  Eta orpo hutsez heriotza eta heriotza ilarrak botatzen dituzte indar hiltzaile eta bereziaz.
  Neska hauek klasea besterik ez dira, eta horrek euren super eta hiper maila erakusten du .
  Eta iratxoak abesten hasten badira, dena oso modu suntsitzaile eta fresko batean gertatzen da.
  Magiak ere gezi batekin ezpata zorrotz bat behar du,
  Isuri odol gehiago patuaren aurka!
  Eutsi zientziari - orduan mundua zurea izango da,
  Eta Lurreko arraza osoa belauniko eroriko da!
  
  Sorginek edabeak prestatzen dituzte eta kaldereroak garbitzen dituzte,
  Sorginak pulsar kargak prestatzen ari dira...
  Baina iratxoak gara, beraz, ezagutu Svarogen semeak,
  Gure neskak garaikurra jantziak probatuko dituzte!
  
  Etsaiak ez dizu lagunduko, gogo hau,
  Ezin izango duzu gure boterea kontrolpean mantendu...
  Gure herri elfoak monolito gisa elkartuta daude,
  Horda ilun osoari borroka emateko gai izango gara!
  
  Gengis Khanek bere ezpata altxatu zuen Aberriaren aurka,
  Erregimentuak Kievera bultzatzen saiatu zen.
  altxorrekin moztea lortu zuten ,
  Noble harrapakin guztiek beren hilkutxak itzuli dituzte!
  
  Khan Batu - Mosku hartu nahi zuen borrokarik gabe,
  Baina iratxoen sablearen kolpeak sutsu amorratua jaitsi zuen...
  Hau da oraindik ulertzen ez dudana, anaiak,
  Zenbatetan gure atzealdea traidorea da!
  
  Poloniako erregeak kanpaina traidore bat abiatu du,
  Boiarrak azkar ireki zizkioten ateak!
  Baina ez zekiten Pozharsky laster etorriko zenik,
  Kilometroak eta kilometroak atzetik egingo ditu!
  
  Ez, ona Bonaparte izar okerraren azpian dago,
  Jaiotako enperadore handia zara!
  Mosku kudeatzeko aukera izan nuen arren,
  Baina zure anbizioa azkar desagertu zen!
  
  Putinek ere iratxoen esklabo egin nahi zituen,
  Baina katutxoak suntsitu zuen!
  Azken finean, segurtasun arduradun honek ez zituen gure arrano gorriak ezagutzen,
  Haur gaixo bat lotu dugu!
  
  Eta orain zeruko zerua espazioan itxaroten gaitu,
  Marten ibilaldiak egiten!
  Aberriaren aurka daudenak - Sodomako izua zain dago,
  Bere muturra argizariarekin zikinduko dugu!
  Horrela abesten zuten neskek - maila goreneko aerobazia besterik ez zen. Dena oso eder eta oldarkor atera zen. Eta indar kolosalarekin jo zuen.
  Eta orain dena hain kosmiko eta bakarra bihurtu da.
  Neska iratxoek amorru eta zabaltasun handiz borrokatu zuten. Eta errota-teknikak egiten zituzten buruak kolpatzen zituztenak eta gazta-buruak bezala ibiltzen ziren.
  Emakumezko gudariak oso gogorrak eta hildako orkoak dira.
  Eta orain, bularreko titi gorrietatik, neskek berriro hartuko dute eta pultsarren karga hiltzaileak botako dituzte Putinen hartzei. Horrela gertatzen da modu hilgarri eta berezian.
  Eta neskak, kontuan hartu beharrekoak, gai dira literalki edozein orko kantetan zerratzeko.
  Eta tximistak ere sabel-botoietatik ateratzen dira eta Putinen hartzak errauts bihurtzen ditu.
  Ilusio handiz egiten dutena. Hauek dira hemengo neska eder eta paregabeak. Eta hankak oso ederrak dira, eta muturreko graziaz bereizten dira.
  Eta suntsitzeko ilarrak botatzen dizkiote etsaia.
  Edertasunak suntsipen kolosala eta heriotza eragiten ditu.
  Eta, aldi berean, hain eder eta berezia abesten dute;
  Sorkuntzaren jainkoen perla,
  Unibertsoko herrialdea da politena!
  Iratxoei harrituta begiratzen diet,
  Perlak bezalakoak dira jende artean!
  
  Zuregana jotzen dut, aberria,
  Lurreko maitasunarekin inprimatuta!
  Eta negarrez damutzen naizen gauza bakarra dago,
  Nire ametsarekin lotu ezin izan dudana!
  
  Borroketan uneak zenbatzen ditut,
  Borroka beroa irakiten ari da,
  Eskatu barkamena zure aberriari,
  Eta altxa zure ezkutua eskuinera!
  
  Espazio argi zabalak,
  Ene Elfia maitea!
  Basoak, zelaiak, haranak, mendiak,
  Oreinak ureztatzera doaz!
  
  Odola isuri da, distirak lainoan,
  Suak infernuko keak itotzen ditu,
  Zizareak zaurian pilatzen ari diren arren,
  Baina himnoa argizaleen abesbatza batek abesten digu!
  
  Zeruko ozeanoan nabigatzen ari gara,
  Bidea neurtu ezin den arren!
  Baina aintza hilezkorrean egongo gara,
  Ardoak halako lupulua ematen digu!
  
  Ez esnatu beldurrak baztertutako borrokalaria,
  Jaunak inspiratu zuen Aberria!
  Herria iluntasunetik aterako dugu,
  Eguzkiaren indar handia du!
  
  Agur egiteko ordua helduko da,
  Gerra garaipenarekin amaituko da!
  Ez bizi oroitzapenez bakarrik
  Gaua pasatzen da, beltza den arren!
  
  Orduan zure nahiak egi bihurtuko dira,
  Eta lorategi bat bezala loratu zen herrialdea!
  Neskatila orren liraina bihurtuko zara,
  Eta horda korrika egingo du, oihuka!
  
  Lagunak ere hil ziren - tristea da,
  Baina, itxuraz, Jaunak hala erabaki zuen!
  Sinets iezadazu, heriotza ez da hilgarria,
  Espiritua hilezkorra da, haragia hilkorra den arren!
  
  Sinetsi ezin dudan arren,
  Pena, gogoratu usain zuten guztiak!
  Orduan menderatu zure barruko piztia,
  Ezabatu zero mingotsak!
  
  Jatorrizko hautsera itzulita,
  Benetan bizi ez zirenak!
  Familia izaera fiskala izan arren,
  Eta zain sendoetatik zukua ateratzen du!
  
  Lor dezagun Aberriaren garaipena,
  Zeruko argiak pizten ari dira!
  Komunismoaren fedea gora egingo du,
  Eta lurperatu samina eta mina!
  Neskek amorru basatian jarraitu zuten borrokan. Haietako batek, ile gorridun iratxo batek, ezpatekin pala bikoitzdun errota hilgarri bat hartu eta maneiatu zuen. Eta orkoen buruak moztu zituen.
  Beste neska batek bumerang daga bat hartu eta behatz hutsez bota zuen. Hegan egin zuen eta Putinen hartzaren buruak moztu zituen. Gudariak oso konfiantzaz eta hotz egin zuten.
  Gero neskak hartu eta abesten hasi ziren;
  Neska lapurrak gara
  Eta borrokatzea gustatzen zaigu...
  Laster lortuko ditugu guraizeak,
  Orkoentzat motxilatik gara!
  Oso politak dira eta oso ondo abesten dute. Eta haien abestiak oso arima eta zoragarriak dira. Eta soinu oso eta atseginak igortzen dituzte;
  Penny ork mundu osoa korapilatu du,
  Pasio infernuko sare bat!
  Banpiro batek jendearen zukua edaten du,
  Otsoaren aho aseezina!
  
  Kanpotik aingeru baten antza du
  Esmeralda odoltsu erretzen ari da!
  Eta trumoi-hots batekin trumoi astinduak,
  Berak emango digu aintza gure borrokalariei!
  
  Billeteen burrunba honetan,
  Animalia basatien orroa entzuten da!
  Svarogen aurpegia goibel dagoen arren,
  Sinestu harengan indarrak zenbatzeaz harago!
  
  Denak zatituko ditugu
  Nor legoke tanke batek gainditzeko arriskua!
  Itxaron, sinetsi arrakasta,
  Ziurtatu gaiz gaizto ez zarela!
  
  Elfie arranoa da altuena,
  Hegoak mehatxagarri garatzen ditu!
  Handitasuna lortu zuen
  Maiatzean orkoak hautsetara berdinduz!
  
  Astinduek beldurragatik jotzen dutela,
  Konturatu ziren Elfiaren boterea,
  Diru-poltsak zer egingo du
  Eman, horrek ez zuen galdetu ere egin!
  
  Metrailadore bat ere badugu,
  Eta granadak mordoa urratzen ari dira!
  Hona hemen soldadu bat erasoan,
  Maskarak hegan egin zuen aurpegitik!
  
  Emaidazu mailu bat buruan,
  Utzi zure garuna kiribildu!
  Eta orduan zerua lortzen duzu
  Gure gaztetasuna betikoa izango da!
  Horrela abesten zuten neskek, egia esanda, mailari dagokionez super gudariak baitira.
  Neska gudariak, oro har, inoiz baino zoragarriak eta freskoagoak dira. Hartu eta zure bularreko titi gorritik aterako dute berriro isurketa hiltzaile eta berezi batekin. Hemengo neskak oso harrigarriak dira eta benetan botere deigarri maila kosmikoa dute.
  Benetan sua dago eta bularreko titi errubietatik suzko marrak daude. Hauek iratxoak oso gustura aritzen diren neska motak dira.
  Pozarren miazkatuko dute Artizarraren sabela mihiarekin eta pasarte nabarmena erakutsiko diete.
  Eta takoi hutsek, hain arrosak direnak, suntsipenaren eta heriotzaren bola biribilak botako dituzte.
  Eta orko asko suntsitu eta hiltzen dira. Hauek benetan super klaseko neskak dira.
  Eta dagoeneko hartzen badute, benetan hasiko dira kantuan birikak;
  Fuhrer burusoila da, oso zitala,
  Mundu osoa konkistatu nahi du...
  Baina gure indarra, nesken indarra,
  Orko gaiztoak garaitzeko gai izango dira!
  Aldi berean, iratxo gazteek orkoei abestu eta metrailadoreak jaurti zizkieten, eta oso zehatz;
  Zelaian zehar ibili nintzen - margaritak loratzen ari ziren,
  Zuhaitzak eta mendiak zeruko kupula bezalakoak dira!
  Eraiki dezagun amets bat lurrinez,
  Berehala hildako guztiak berpiztuko dira!
  
  Izan bedi elizetako kupulak urrea bezala,
  Eta adarretan hostoak esmeralda ederrak dira!
  Herriek Arrano Jainkoaren boterea aitortu zuten,
  Hil bedi arerio guztiak gudutik!
  
  Guztiei argia ematen dien Aberriko jendea gara,
  Neska ederrak, ilargia bezalako aurpegia!
  Ireki dezagun kontu bat gudariaren lorpenetarako,
  Gutxienez maltzurrak angelu obtuso batetik tiro egiten du!
  
  Orkbul hartu genuen , Orkizh konkistatu genuen ,
  Orklinak atera eta Fenya inguruan ibili ziren.
  Lurra zapaltzen zutenek kaxa bat besterik ez zuten jasotzen,
  Elfia zoriontsu eta sakratuaren seme-alabak gara!
  
  Etorbideak, errepideak, zubiak,
  Marten herriak daude, Artizarran hiriak.
  Azken finean, gure nahiak, sinets iezadazu, sinpleak dira.
  Baina gerra gaizto batek suntsitu ditzake!
  
  Bakearen alde, Aberriaren alde gure taldea,
  Lor dezagun Fortunaren irribarrea lortzea,
  Gure herri elfoak ahaleginean batuta daude,
  Eta desadostasunak etengabeko galerak sortzen ditu!
  
  Europa libre da, iratxoek bertan hitz egiten dute,
  Jendeak abestiak abesten ditu, erreka bat isurtzen da.
  Svarogen lorpenak gorde ditzakegu,
  Egosi mahairako opil mamitsu asko!
  Horrela bazekiten gazteek abesten. Eta eraso oso erasokor batekin ere borrokatu dezakezu. Eta orko hauek jauzi hiltzailez jipoitzen zituzten. Eta bularreko titi gorrietatik berriro ere heriotzaren tximistak zulatua.
  Hau benetan oso ederra izan zen. Eta gerlariek perlazko hortz distiratsuak dituzte. Gudariak, demagun, harrigarriak eta zoragarriak dira.
  Eta behatz hutsez botatzen dituzte suntsitzeko ilarrak. Hona hemen zoragarriak, demagun lapurtu zutela.
  Hainbeste energia berezia eta altzairu borrokaren igarotzea dute. Neskek halako karta oldarkor eta paregabeak dituzte.
  Eta bularreko titi errubietatik infernuko tximista armiarma baten sarea bezain hilgarriak dira.
  Neska hauek oso suntsitzaileak dira eta ezin dira freskoagoak izan. Eta hartuko zaituzte eta heriotzaren tximistaz jo egingo zaituzte.
  Eta hartu eta ilarrak bota zituzten orpo hutsez etsaiari, etsaiak urratuz.
  Eta Putinen hartz asko suntsitu ziren, eta hilotz-multzo osoak agertu ziren, eta dena oso hilgarria izan zen.
  Eta neskek amorruz eta presioz borrokan jarraitu zuten.
  Horietako bat bastidorean zintzilik zegoen. Eta zartagin batekin lotu zuten, eta edertasunaren hanka biluzi eta dotoreen azpian sua pizturik zegoen. Garrek neskaren takoi biluzi, biribil eta arrosak miazkatu zituzten.
  Eta hartu eta kantatu zuen;
  Errua koldar bat zara
  Oskolean ez dago ezer ezkutatzeko!
  estutu makina gehiago,
  Mundua ez da zigor zelula itogarria!
  
  Irrikak itotzen badu,
  Neskak negarrez!
  Hordak Aberria inbaditu zuen,
  Ahotsa ozen zegoen!
  
  Neskak oihu egiten du minez
  Heriotzak infernuko eztena zorrozten du!
  Ezkutu hauskorra apurtu egin zen,
  Estatua hil daiteke!
  
  Orroak jaurtigaia bota zuen,
  Tinpanoak lehertu dira!
  Armek tiro eta tiro egiten dute,
  Neskak beldurrez korrika egin zuten!
  
  Baina atzera egingo dugu,
  Zalantza handia izango da zuretzat!
  Suzirien soinua
  Utzi muinoak distira!
  
  Lagunak baino ez gara egingo
  Erronka polit hauetan!
  Jarri itzazu trago batean pila batean,
  Eta ez astindu nigarrak!
  
  Lumaren kolpe axolagabe bat,
  Ez dugu esaldi hori hautsiko!
  Gure amets santua, sinetsi iezadazu,
  Eman zure arima Jainkoari fedez!
  Neska hauek harrigarriak izan ziren. Eta izerdiz brontzezko larruazala distiratzen duen neskari azote batekin kolpatzen zaionean, literalki kikildu egiten da eta abesten jarraitzen du;
  Ez etsi, ez etsi, ez etsi
  Ez izan lotsatia, bularrak erretiluan dituen neska...
  Irribarre, irribarre, irribarre
  ondo egongo dela !
  Beraz, rackaren neskak oso sutsu abesten du.
  Baina badira ahots eta melodia oso ederrak ematen dituzten gazteak ere;
  
  Oh neska loratzen den ametsa,
  Zeruko izarra eta amildegi iluna.
  Maitasuna betikoa da neurririk gabe,
  Nahiz eta amildegi zikoizuak arrastaka eraman zaituen!
  
  Zurekin egon nahi dut, ene maitea,
  Erre zuzi bat bezala pasioaren ozeanoan!
  Suak bizitzaren haria erre dezake,
  Eta moztu engainuaren ezpata zatitan!
  
  Neska dardararen begirada distiratsua,
  Bidaiariak beregan gaitzespena ikusiko balu bezala!
  Orain soldadua bere urratsa neurtzen ari da,
  Deabruak harriduran murgiltzeko gai izango gara!
  
  Infidelak negar batez inbaditu zuen Aberria,
  Txantxak oihu egiten du eta zimitarra bira egiten du.
  Eta nire pentsamenduetan, laino maltzurrak zerbait ezkutatzen zuen,
  Paradisuko bakean bizi behar izan ez genuen arren!
  
  Neska ausart babestu behar da,
  Ez utzi zure etsaiei bere edertasuna dastatu!
  Horda Errusiako armada ausartak zapaldu zuen,
  Bizilagun amorratu baten erasoa baztertu!
  
  Nolako morala egin dezakezu?
  Rus' hori herrialde bat dela, ez dago unibertsoan herrialde ederragorik!
  Eta munstro batek zikindu nahi badu,
  Orduan gurea eta zurea ere eramango ditugu!
  
  Baina neska maitatu nahi zaitut,
  Emaidazu zure estalkia izateko aukera!
  Ez dut zertan, malkoak isurtzean sinesten dut,
  Ezin gara egon hilkutxa beltz eta goibel baten atzean!
  
  Leku honetan amaituko dugu amodioa,
  Azken finean, ez da balio asko goraipatzea.
  Uste dut aldaketarako garaia egongo dela
  Hobetuko da, egia esan, sinesten dut!
  Neska gudariek ere gogo handiz kantatu zuten. Eta euren lana borrokalari eta oldarkorra egin zuten.
  Eta bereziki aktiboak ziren orkoei hatz soilekin pala zorrotzak eta esvastikak botatzen. Hemengo neska borrokalari eta oldarkorrak dira, demagun, ez dago haiek baino goragoko inor.
  Eta bularreko titi gorrietatik hustu eta oso aktibo jokatu zuten, pulsarrak botaz. Eta gudariak bikain portatu ziren.
  Eta benetako distira zoragarriak zituzten begietatik. Eta gerlariek itxura bikaina zuten.
  Eta hortzek perlak bezala distiratzen zuten. Eta dena zoragarria zen.
  Eta gudariek ere kantatu zuten, hortzak biluzirik;
  Etsaia gogor borrokatuko dut,
  Heriotza etorriko da, horrek patua esan nahi du!
  Baina lagunen aurpegiek distira egiten dute nire oroimenean
  Eta Jainkoa bera da zokorraren epailea!
  
  Ankerkeriaz hil zen,
  Aurkitu zure burua erabateko infernuan...
  Mendekua har gaitezen, begiz begi izango da,
  Ezpata batekin etorriko naiz arerioetara!
  
  Errukizko mundu batean, gaiztakeriak ez daki
  Basamortu ilunetatik jotzen du haizeak.
  Elur bustia maiatzean,
  Nekatuaren begirada aspertu besterik ez da egin!
  
  Jainkoen erronkari erantzungo diot -
  Gizona da ametsen jauna!
  Ez dugu fraideen jantzirik behar,
  Azken finean, Jauna gizon bat baino ez da!
  
  Bildu zure indarrak kutxa batean,
  Pizten utzi zientziaren sua,
  Ez jarri zure talentua botila batean
  Zeren lana ideal santua baita!
  Hau abesti laburra izan daiteke, baina bihotzetik datorren abestia da. Eta poz eta amorru asko dago bere baitan aldi berean.
  Neska ederrak abesten dute sirenen ahots oso soinutsu eta ederrekin.
  magoplasma ere Artizarraren sabeletik botatzen bada , guztiz freskoa eta suntsitzailea izango da.
  Benetako urakan bat eta heriotza eta erabateko suntsipen korronte bat isuriko da. Eta Putinen hartzak minduko ditu.
  Horrela dena sakabanatu egingo da eta zalantzarik gabe ez da pila batean elkartuko. Eta haserre energetikoa eta su erre-korronteak izango dira.
  Su-jaurtitzaile batek mailuka jotzen ari den bezala da. Erreka bero eta nekaezin bat pizten da. Eta dena berariaz eta aldi berean erretzen du.
  Hauek dira hemengo neskak, munduaren amaiera egiteko gai direnak.
  Eta gero titi gorrietatik bota ditzagun pulsarrak eta suzko tximistak. Guztia erre eta suntsitzen dutenak.
  Atzealde horian ilea puntu arrosadun neska iratxo batek hartu zuen eta abestu zuen:
  - Tropak prest daude, andrea,
  Denak suntsituko ditugu!
  Eta keinua egin zien bere bikotekideei. Hauek benetan neskak dira, ahots argiarekin.
  Eta iratxo mutilek abesten jarraitzen dute;
  Ez nuen Jainkoaren agindua sinesten,
  Banpiro beldurgarri bat bihurtu nahi nuen...
  Ez piztu zure itxaropena, ez zara berehala erreko,
  Oinazean betikoa da bekatariaren patua!
  
  Azken finean, Jainko santuak ez daki errukirik,
  Ez ezazu errukirik espero odolzaleengandik!
  Fruta gozoen ordez paradisu zoragarri batean,
  Infernua erretzen ari da - eurite odoltsuak!
  
  Banpiro batentzat, aspen zuhaitz baten zutabea zehatza da,
  Su ikaragarri bat zain dago aztien zain!
  Gau eta egun miserable erreko duzu,
  Satanek aizkora bat prestatu du!
  
  Gizon bekatari batek berea lortuko du
  Sutan erretzen den armiarma bezalakoa izango da!
  Deabruek oinazetuko zaituzte lur azpian,
  Lurrean parekorik ez duen mina!
  
  Beldurra eta damu, Jaunaren etsaia,
  Egiten baduzu, zuzenean infernura botako zara!
  Larunbata ez da oinazeetan etorriko,
  Beti zoro mordoz inguratuta!
  
  Rack-ak hezurrak hautsiko ditu,
  Atera ditzagun artikulazioak poker batekin!
  Zu, gizontxo, zoriontsu izan al zinateke?
  Eta orain jakin ezazu lurgabeko oinazeetan!
  
  Beraz, azkar damutu, arraroa,
  Otoitz egin eta belaunikatu!
  Vasyaren edateko lagunak ez du lagunduko,
  Leialtasunak bakarrik konkistatuko du zerua!
  Demagun hemen abesti bat dela - oso borrokalaria dela esan daiteke. Eta neskek etsaia oso oldarkor eragiten dute.
  Ilusio neurgaitza eta abentura egarria besterik ez dute. Eta baita bularreko titi gorrietatik, nola hartuko duten eta benetan izorratuko dituzten gudariak. Eta hemen benetan ez zaio inori nahikoa irudituko.
  Eta neskak izugarri ederrak dira, eta euren titi distiratsu eta errubi kolorekoekin eragiteko gai dira.
  Eta, gainera, Artizarraren sabeletik pulsarrak jaurti. Haien eragina oso errea eta zintzotsua da.
  Eta behatz hutsez orratzak pozoiarekin botatzen dituzte, orkoak zeharkatzen dituztenak. Eta oso zoragarria dirudi.
  Eta orain, nire bularretako titi errubietatik, pulsar batek berriro jotzen nauela bezala da. Beleek garunak nahastuta dituzte eta txundituta erortzen dira eta konortea erabat galduta.
  . EPILOGOA
  Neskek dagoeneko nahiko lan ona egin dute hemen. Eta Artizarraren sabeletik datorren magoplasma dezente ere egongo da. Eta dibertigarria izango da.
  Eta iratxo gazteek granadak botatzen dituzte eskuekin, eta, aldi berean, ez dute abestea ahaztu;
  O bihotz gaztearen zurrunbiloak,
  Bertan garrak sumendia erretzen duen!
  Ezin dugu jendea etxean izan,
  Bayun katuak tarta?
  
  Hemen urretxindorrak triste abesten du,
  Ahalguztidunaren kopeta ilundu da!
  Kerubinak agur keinu bat bidaltzen du,
  Ez errealitatea, amesgaizto ikaragarria baizik!
  
  Aberri Santuaren semeak gara,
  Beren arbasoei agertu zitzaien, jakin ezazue laguntzen!
  Ez gara damutuko, ezagutu bizitza,
  Borrokatu amildegiari gau eta egun!
  
  Etsaiak magia botatzen du
  Iruzurra, gaiztakeria, faltsukeria gaiztoa!
  Baina urruneko argia ikusiko dugu,
  Aurkariari adarra hautsi diezaiogun!
  
  Banpiroak, orkoak, mamuak,
  Koltze zorrotzek distira egiten dute!
  Azken finean, mamuei borrokatzea gustatzen zaie,
  Apalategiak lurpetik datoz!
  
  Arkimaginaren komandantearentzat ,
  Peoiak eta astoak besterik ez gara!
  Armada friki gaiztoen atzetik dabil,
  Baina ezin dugu atzera egin!
  
  Aberria beste ezer baino baliotsuagoa da,
  Horda gaiztoen lasterketa etengo dugu!
  Munstroek aurpegira jasoko dute,
  Nire altxorraren zaintzaileak burua lehertuko dizu!
  
  Svarog-en aberria indarra,
  Eta soldadu guztien bizitza eta itxaropena!
  Wehrmacht-en eskuineko eskua zapalduta
  Arerio ilara bat moztu zuen!
  
  Zuzi bat erretzen da bihotz gazte batean,
  Ezpatak metrailadorea ordezkatzen du!
  Laster irekiko dugu espazioari atea,
  Erabaki dezagun nor den arrazoia eta nork oker!
  
  Zorte onarekin ariman bakea dagoenean,
  Gaiztoak ezin gaitu eraman!
  Aldaketa emango diegu infernuko izakiei,
  Ezagutu iratxoen armada hori!
  
  Belauniko gaude - otoitz egiten diogu Rodri,
  Jainko Ahalguztidunak galdetu dizu!
  Soldaduei alferrik ez uzteko,
  Nire iratxo maitearen semeak!
  Horrela abesten dute neskek distiratsu eta umore handiz garaipen azkar eta saihestezina lortzeko.
  Eta haien perladun hortzak ispiluak bezala distiratzen ditu. Eta, oro har, egiten dutena bikaina eta polita da.
  Inongo etsai ezin ditu horrelako neskak gelditu. Ederrak eta ederrak dira.
  Saiatu hau eta esan ezetz. Eta zalantzarik gabe zure duintasuna kenduko dizute. Zein bikainak diren lapurreta hauek. Bihotz-bulkadaz eta hilketa egarriz beteta daude.
  Hemen iratxoen familiako neska batek bonba bat bota zuen ekaitz batengandik, bere behatzak sakatuz. Orko multzo baten gainera erori zen. Eta Putinen hartz asko pikutara joan ziren.
  Hauek, demagun, neska oso aktiboak eta oldarkorrak dira, esmeraldak eta zafiroak bezalako begiak dituztenak. Kausa justu baten alde borrokan ari direnak, Putinen hordaren aurka. Demagun neskak altzairuzkoak direla.
  Eta abesten ere egiten dute;
  Borroka egitera bultzatu gaitu -
  Shaker !
  Zatitu mundua zatitan -
  Ekaitz Jaun Elfin!
  
  Egintza odoltsuak egin zituen,
  Matxinadaren bandera altxatuz!
  Eta zer nahi zenuen?
  Liderrak erantzuten du - Ez dakit!
  
  Denok eztia izango genuela uste nuen,
  Denak demiurgo bihurtuko dira!
  Eta orain zaldiak eramaten gaitu,
  Apurtutako kaleetan zehar!
  
  Apatxa eroen zartada,
  Joka - horda lauhazka!
  Gure batasuna monolito bat bezalakoa da,
  Eta haien aurpegiak zorionez distira egiten dute!
  
  Sinets iezadazu, odola ez da betirako isuriko,
  Garbitu ditzagun umezurtzen malkoak!
  Ehiztari bat zegoen, ehiza egongo da,
  Mehatxu guztiak pasatuko zaizkigu!
  
  Proletarioa printze bat izango da,
  Eta zure lanagatik sari bat egongo da!
  Sinetsi iezadazu, zikinkeria desagertuko da,
  Atera dezagun gure haragia infernutik!
  
  Abesti ditzagun ozenki,
  Erraldoien boterea gara!
  Gure ikurra gure hartz zuria da,
  Festa - jendea batua!
  
  Aberriaren alde odola isurtzeko,
  Hau da ohorea, ohorea eta aintza!
  Bihurtu hari gorri bat bizitzan,
  Utzi sumendia irakiten - laba!
  Horrela irauli zen dena suzko elur-jausi baten antzera. Eta neskek pultsarrak hartu eta askatu zituzten Artizarrako sabeletik. Eta dena oso polita eta dotorea izan zen.
  Gerlariek klase goren eta harrigarrienari kantatu zuten. Eta maila nabarmena eta harrigarria erakutsi zuten.
  Eta fango hortzak nola erakutsiko diren. Eta berriro ere hartu eta txistu egingo dute, behatz biluziak erabiliz. Eta berriro ere txundituta eta konorterik gabeko beleak erortzen dira.
  Eta lurrera erortzen dira txingorra bezala. Eta kolpe hiltzailea gertatzen da.
  Eta tximista suntsitzaileak hegan ateratzen dira nesken titi gorrietatik. Eta esan dezagun bikaina eta polita dela.
  Eta neskek tu egiten dute, eta listua azidoa bezala lehertzen da eta suntsipen izugarria eragiten du.
  Hauek dira benetan behar dituzun emakumeak. Eta sakabanatu eta gero beste zerbait antolatuko dute.
  Eta orduan hasten dira kantuan;
  Mundu hilkorrean, inperioaren itzalpean;
  Jendearen aurreiritziak penagarriak dira!
  Bota ditzagun zentzugabekeria eta sineskeria guztiak amildegira -
  Hobe dugu jainkoak bezala aske izatea!
  
  Gure armada arrazoi justua da,
  Espazioa patio bat bezalakoa da!
  Unibertsala izateko, boterea izateko garaia da,
  Beraz, denak zigortu behar dira!
  
  Starships, gudu-ontzi - indartsuak,
  Ez dago gerrako misilen zenbaketarik!
  Ausardia ezin hobea da,
  Ezpata beti bezala erabiltzen dugu - ados!
  
  Ilargi azpiko planetak konkistatuz,
  Argi distiratsua ematen!
  Gauza zoragarriak egiten ditugu, badakizu,
  Unibertsoaren egunsenti handia!
  
  Errautsak batzuetan galaxian zehar,
  Ekaitz zurrunbilo baten antzera hedatzen ziren kaskadatan!
  Baina zaldun eta erromantikoak gara,
  Zer abesten duten ilargi zurbilaren argitan!
  
  Unibertsoa otzan bihurtuko zaigu,
  Bertan mendeen ordena betikotasun sutsua da!
  Demagun iratxoen argia - nazio harroa,
  Nire gogoa batzuetan ahul egon arren!
  Bai, azken honi dagokionez, neskek benetan autokritika egiten dute. Baina bikain abesten dute.
  Eta are freskoagoa da bularreko titi gorrietatik tximista askatzea. Kolpe latzak ematen dizkiete orkoei.
  Gudariak kirrinka:
  Maitasuna eta heriotza, ona eta gaizkia,
  Orkoa izatea bekatua da...
  Ulertzea dago helburu!
  Maitasuna eta heriotza, ona eta gaizkia,
  Eta bakarra ematen zaigu aukeran!
  Eta neskek berriz ere tximista indartsuak askatu zituzten euren errubi titietatik.
  Hau benetan urakan bat da.
  Eta, zalantzarik gabe, borrokaren ilusioan daude.
  Gerlariek abesten dute:
  Sinesgaitzean dagoen orko gaiztoa arriskutsua da,
  Ezin zarete bekatuzko lizunkerian bizi...
  Iratxoaren haserrea izugarria delako,
  Iratxo zorrotza epailea delako!
  Eta gerlariek orkoak joko dituzte Artizarraren sabeletik magoplasma isurketa batekin.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"