Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Марыя КалеснIкава Каралева Эльфађ

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Нявiнна асуджаная маладая жанчына Марыя Калеснiкава пераносiцца з асаблiва ахоѓнай турмы, у цудоѓны магiчны свет. Там яе сам Бог-дэмiург Сфэра Катастрофаѓ карануе на ролю валадаркi эльфаѓ. Але атрымаѓшы карону, жанчыне-пападцы даводзiцца змагацца з суседнiмi iмперыямi, якiя засяляюць тролi, оркi, гномы, паѓкроѓкi , вампiры i iншыя казачныя iстоты. I зразумела галоѓны i падступны супернiк - Кашчэй Бессмяротны.

  МАРЫЯ КАЛЕСНIКАВА КАРАЛЕВА ЭЛЬФАђ
  АНАТАЦЫЯ
  Нявiнна асуджаная маладая жанчына Марыя Калеснiкава пераносiцца з асаблiва ахоѓнай турмы, у цудоѓны магiчны свет. Там яе сам Бог-дэмiург Сфэра Катастрофаѓ карануе на ролю валадаркi эльфаѓ. Але атрымаѓшы карону, жанчыне-пападцы даводзiцца змагацца з суседнiмi iмперыямi, якiя засяляюць тролi, оркi, гномы, паѓкроѓкi , вампiры i iншыя казачныя iстоты. I зразумела галоѓны i падступны супернiк - Кашчэй Бессмяротны. ПРАЛОГ
  Нябёсы былi густа размаляваныя яркiмi фарбамi, i зiхацелi ѓсiмi колерамi вясёлкi. На iх грувасцiлi цэлыя гiрлянды зiхоткiх, нiбы каштоѓныя камянi зорак: iзумруды, рубiны, сапфiры, тапазы, алмазы зоркi.
  Хлопчык на выгляд гадоѓ дванаццацi-трынаццацi, вельмi прыгожы i мускулiсты ѓ адных толькi шортах, круцiѓся, падскокваѓ, i кiдаѓ з босых пальчыкаѓ ножак пульсары. Яго мускулы перакочвалiся пад бронзавай скурай, нiбы шарыкi ртуцi, а валасы, белыя як снег.
  Побач з iм з'явiлася вельмi прыгожая дзяѓчына ѓ бiкiнi, з валасамi якiя зiхацелi нiбы полымя паходнi.
  Яна з усмешкай вымавiла:
  - Прывiтанне Сфэра Катастрофаѓ! Што не ведаеш чым заняцца?
  Хлопчык-дэмiург з усмешкай адказаѓ:
  - Ды вось думаю, не стварыць мне чарговы сусвет? Пагадзiся - гэта было б пацешна Эмануэль!
  Дзяѓчына-дэмiург у бiкiнi заѓважыла:
  - Кожны новы створаны сусвет - гэта чарговыя праблемы! У iх у тварэннi ѓзнiкае гэтулькi рознага роду непрыемнасцяѓ, што прыходзiцца ладна папацець, каб жывыя iстоты былi шчаслiвыя i не пакутавалi. I тут, вядома ж, яшчэ трэба думаць i аб раслiнах. Яны ж таксама жывыя, i непрыемна быць з'едзенымi!
  Сфэра злосна заѓважыѓ:
  - Не заварочвайся!
  Эмануэль усклiкнула:
  - Ды застанецца з намi Гiпертэаплазма!
  I дзяѓчына перавярнулася ѓ паветры, трасянуѓшы сваiмi, босымi, хупавымi ножкамi. I вось яе нiжняя канечнасць вывела васьмёрку, i засвяцiлiся зоркi цэлай галактыкi.
  Хлопчык-дэмiург кiѓнуѓ, яго мышцы на аголеным, нiбы ѓ Апалона, з глыбокай прамалёѓкай тулава прыйшлi ѓ рух. А прэс заходзiѓ, нiбы шакаладка плiтачкамi. Галасок стваральнiка светабудоваѓ быѓ вельмi звонкi:
  - Гэта, вядома ж, выдатна. Але можа быць нешта зробiм i для якiя жывуць на планеце Зямля?
  Эмануэль з усмешкай вымавiла:
  - Гэта ѓ прынцыпе можна! Аднак сам ведаеш, мы не можам сябе праяѓляць на гэтай планеце. У людзей свой шлях i яны павiнны iм i прытрымлiвацца!
  Сфэра кiѓнуѓ:
  - Гэта вядома дакладна! Але асобным асобам, усё ж мы можам зрабiць добрую справу!
  Дзяѓчына-багiня згодна кiѓнула:
  - Ды гэта таксама дакладна! З падобным, вядома ж, не паспрачаешся!
  Хлопчык-дэмiург адзначыѓ:
  - У турме тамiцца адважная, смелая i высакародная жанчына: Марыя Калеснiкава! Яна адмовiлася пакiнуць краiну, i кiнута за краты. Дзе з яе здзекуюцца i мучаць. Варта прыняць меры, каб пазбавiць гэтую годную вязню ад пакуты!
  Эмануэль з ахвотай пацвердзiла:
  - Гэта дакладна! I мы абавязкова такое зробiм!
  Сфэра адзначыѓ з усмешкай:
  - Я яе выкраду з турмы, i мы падорым ёй трон, у адной з нашых зорных iмперый!
  Дзяѓчына-дэмiург пагадзiлася:
  - Гэта будзе вельмi нават правiльна i цiкава!
  Хлопчык дэмiург блiснула босымi пятачкамi, якiя былi ѓ яго яшчэ дзiцячыя на выгляд i праспяваѓ:
  - Ды будзе слава з намi на стагоддзi! У Айчыны нашай - сiла вялiкая!
  Эмануэль з усмешкай спытала:
  - А хiба можна сказаць, што ѓ Багоѓ-дэмiургаѓ ёсць Айчына?
  Сфэра згодна кiѓнуѓ:
  - Вядома, можна i так сказаць! Паняцце Радзiмы яно вобразнае!
  Пасля чаго хлопчык i дзяѓчына тупнулi сiнхронна, босымi, загарэлымi, мускулiстымi ножкамi па паветры, з-за чаго забiлi цэлыя каскады маланак, i вымавiлi хорам:
  - Ды будзе так, як мы гаворым! Ды будзе Воля наша!
  . РАЗДЗЕЛ Љ 1.
  Марыю ѓ турме даймалi сталымi асабiстым надглядам, i здзекамi. Адным з такiх вось катаванняѓ быѓ шмон . Яе ставiлi перад пяццю мужчынамi-афiцэрамi. Затым з'явiлiся дзве жанчыны-наглядальнiцы. Яны апраналi тонкiя, гумовыя медыцынскiя пальчаткi i распраналi маладую жанчыну дагала, а затым пачыналi без сораму i сумлення мацаць па целе.
  I не толькi зразумела гэта. Марыю кармiлi вельмi бедна: мiска супу, у якiм крыху падсоленая вада i капусны лiст плавае, i кавалак хлеба. Маладая жанчына ад падобнай дыеты моцна схуднела: скура ды косцi. Ды яшчэ яе бiлi гумовымi дубiнкамi па босых пятках, i прымушалi пампаваць помпу, нiбы рабыню ѓ старажытным Рыме.
  Марыя моцна здала, i яна была зацкавана i змучана. Яе прымушалi спаць без матраца на голых дошках, а на ноч надзелi на шыю ашыйнiк, нiбы сабакi i прыкоѓвалi да сцяны.
  Малады жанчына было вельмi нават брыдка калi яе лапалi на вачах у мужчын рукi наглядальнiц у тонкiх, гумавых пальчатках i пры гэтым мужчыны глядзелi, хiхiкалi i адпускалi пошлыя жарты.
  Акрамя таго, працаваць прыходзiлася шмат i цела ѓ дзяѓчыны жудасна балела i ныла.
  I не толькi, зразумела, гэта... Мужчыны-ахоѓнiкi ѓвесь час шчыкалi Марыю за грудзi i жывот. I пляскалi па срацы.
  Але Марыя Калеснiкава не здавалася, i не прасiла лiтасцi.
  Яна адважвалася сваiм турэмшчыкам, i заставалася, непрыступнай i ганарлiвай.
  I вось пад канец яе чарговы раз распранулi i голую замкнулi ѓ карцэр. А там былi сцены пакрытыя iнеем ад холаду. I Марыя Калеснiкава стаяла на падлозе i перабiрала босымi, пасiнелымi ад сцюжы нагамi. Яна была худая, i бачна на целе кожная костачка. Акрамя таго, знайшлi ёй дадатковую муку: валасы пагалiлi. I цяпер яна была амаль зусiм лысая, з вожыкам светлых валасоѓ.
  Маладая жанчына пакутавала нiбы Зоя Касмадзям'янская. Легчы на ледзяную падлогу было раѓнасiльна самагубству. Тады яна аголеная i абястлушчаная сапраѓды адубнее. I таму Марыя перабiрала босымi ножкамi, пакутавала, мучылася, але трымалася.
  Нечакана на яе ѓ поѓнай цемры ѓпаѓ прамень пражэктара. I асвятлiѓ няшчасную, кашчавую вязню турмы, куды яе адправiѓ вусаты i лысы дыктатар.
  Марыя падумала, што ѓ яе галюцынацыi. Перад ёй паѓстаѓ басаногi хлапчук у шортах. Акрамя шортаѓ на светлавалосам, вельмi прыгожым хлопчыку нiчога не было. Пры гэтым аголены тулава хлапчукi дзiвiѓ сталёвым рэльефам мускулатуры, i дзiвоснай прамалёѓкi цяглiц.
  Хоць на выгляд яму гадоѓ дванаццаць-трынаццаць.
  Хлопчык працягнуѓ руку i спытаѓ у Марыi:
  - Ты пакутуеш?
  Маладая жанчына адказала з усмешкай:
  - Нават вельмi!
  Хлопчык тупнуѓ босай, дзiцячай, вельмi хупавай ножкай па абледзянелай плiтцы камеры-карцэра i вымавiѓ:
  - Цяпер твае пакуты скончылiся! Вазьмi мяне за руку i iдзi за мной!
  Марыя з дрыготкай у голасе спытала:
  - Ты анёл Гасподнi?
  Хлопчык адмоѓна матнуѓ галавой:
  - Не! Я i ёсць Бог!
  Маладая жанчына са здзiѓленнем спытала:
  - Усемагутны!?
  Сфэра згодна кiѓнуѓ:
  - Амаль Усемагутны!
  Марыя са здзiѓленнем спытала:
  - А чаму дазваляеш людзям пакутаваць!
  Хлопчык адказаѓ з усмешкай:
  - Таму што Я не ствараѓ вашу Зямлю. Я толькi магу забраць цябе ѓ свой светабудову. I там ты будзеш у мяне каралевай!
  Маладая жанчына з уздыхам спытала:
  - А калi я адмоѓлюся?
  Сфэра з усмешкай адказаѓ:
  - Табе няма сэнсу адмаѓляцца. Калi выявiцца, што ты бясследна знiкла з карцэра, то тваiм турэмшчыкам, якiя там шмат i ѓпарта здзекавалiся з цябе, вельмi нават моцна ѓляцiць. Ужо аднаго гэтага варта, каб прыняць маю прапанову!
  Марыя згодна кiѓнула:
  -Ты мабыць правоѓ! Я буду поѓнай дурнiцай калi выпушчу падобную магчымасць адпомсцiць.
  Сфэра моцна сцiснуѓ руку Марыi Калеснiкавай i вымавiѓ з усмешкай:
  - А цяпер рабi крок за мной!
  I ступiлi спачатку босыя, мускулiстыя ногi вечнага хлопчыка, а затым i худыя, збiтыя, пасiнелыя ад холаду ногi маладой жанчыны.
  I праз iмгненне, Марыя адчула ѓ сабе неверагодную лёгкасць, а ледзяны холад карцэра змянiѓся прыемным цяплом.
  Яна разам з бясконца юным Богам-Стваральнiкам панеслася ѓ бруi энергii.
  Марыi было вельмi прыемна i весела. Яна змагла здзейснiць тое, што здавалася немагчымым - пакiнуць сцены турмы! I зараз, крочыла ѓ новы свет сваiмi босымi, так часта якiя збiвалiся гумовымi дубiнкамi нагамi.
  I вось казачны поле завяршыѓся. I маладая жанчына апынулася на цёплым, пышным кiлiмку вельмi нават раскошнага i цудоѓнага, блiскучага золатам, дыяментамi, i iншымi каштоѓнасцямi палаца.
  Марыя апынулася перад вялiкiм люстэркам. На яе служанкi накiнулi празрысты вэлюм. Яна прыкрыла худы, пакрытае сiнякамi i ранкамi цела маладой, змучанай зняволеннем жанчыны.
  Сфэра сказаѓ:
  - Я прывёѓ з пекла вам новую каралеву!
  Дзяѓчыны былi вельмi прыгожыя, з юнымi, амаль дзiцячымi асобамi. Фiгуркi стройныя i мускулiстыя. I адзення толькi нiткi каштоѓнасцяѓ, якiя ледзь прыкрываюць поѓныя грудзей i сцягна, а таксама туфлi на высокiх абцасах. Ад вельмi прыгожых людзей эльфiйкi адрознiвалiся толькi вушкамi па форме як у рысi, i бездакорнымi формамi, з непаѓторнай вытанчанасцю гэтай казачна выдатнай расы.
  Марыя на iхнiм фоне выглядала такой кашчавай, змучанай, з тырчалымi як у вязнi канцлагера рэбрамi, i грудзi зусiм аблезлi. Цела маладой жанчыны абястлушчанае, рукi i ногi сталi тонкiмi, як i шыя. I сiнякi, сляды збiцця, i нават апёкаѓ цыгарэт якiя тушылi, аб яе цела.
  I галава, паголеная нагала, з шышкамi i ранкамi, ад чаго Марыя выглядае яшчэ страшнейшай.
  Сфэра з усмешкай кiѓнуѓ:
  - Ды выгляд у цябе як у вязнi Асвенцыма! Але нiчога не бойся! У эльфаѓ ёсць чароѓнае зелле, якое ацалiць твае раны, i зробiць юнай, iдэальна прыгожай жанчынай!
  Марыя з усмешкай вымавiла:
  - А чаму ты сам гэта не зробiш?
  Хлопчык-дэмiург упэѓнена адказаѓ:
  - Таму, што павiнны папрацаваць i эльфы! А яны ѓ справе лекавання, велiзарныя майстры!
  Эльфiйкi хорам праспявалi:
  Здольныя мы хваробы вылечваць,
  Лячыць, жартам, павер любыя раны...
  Экзамены, здаючы толькi на пяць,
  Дзеля вялiкай, эльфаѓ славы!
  I Марыю павялi па зале, у суседнi пакой. Маладая жанчына крочыла па дыванах, i адчувала прыемны козыт. Ёй было вельмi нават весяла.
  I вось яна апынулася ѓ басейне, напоѓненым духмянай вадой. Туды i пагрузiлi жанчыну-вязнi.
  Некалькi дзяѓчын-эльфiек сталi яе мазаць чымсьцi тоѓстым i з вельмi моцным i даѓкiм пахам.
  Марыя завуркатала ад задавальнення. Ды гэта было надзвычай здорава.
  Яе шнары, сiнякi, парэзы, апёкi, сталi гаiцца лiтаральна на вачах. А скура стала маладзець.
  Марыя ѓ захапленнi нават заспявала;
  Была дзяѓчынкай цiхай, сцiплай,
  Марыла хатку сваю мець!
  Каб дзiцячы смех струменiѓся звонкi,
  Каб быѓ ручным у лесе мядзведзь!
  
  Жадалася мiрнай саспелай нiвы,
  Пух залацiстых каласкоѓ!
  Каб не ведаць павек кручыны,
  I каб не было ворагаѓ!
  
  Але вось набег iдзе татарскi,
  I тупат каваных капытоѓ!
  Ну, дзе ты полк байцоѓ гусарскiх;
  Што сваёй лаянкай знакамiты?
  
  Дзе рыцары, вы волаты,
  Але чаму абароны няма?
  Вось нашай Радзiмы адзiнай;
  Палае гарачае, пякельнае святло!
  
  Мяне вядуць у ярмо босую,
  Па гузах, галiнках i стэпах!
  I бiзуном спiну паласуюць,
  Як цяжка стагнаць у ланцугах!
  
  Шыю дзявоцкую вораг арканам,
  Здушыѓ i хоча задушыць!
  Вось у царстве злоснага султана,
  Я стала на спякотнае дзiчыну!
  
  Спачатку ѓ полi я пакутавала,
  Мяшкi насiла джала сноп!
  Але прыгажосцю расквiтала,
  Бо шчодры ѓладар Бог!
  
  Вось спадабалася Госпаду;
  Мяне адправiлi ѓ сераль!
  Там адчуѓшы мужчынскую сiлу,
  Я стала лашчыць ѓсю дрэнь!
  
  Такое ведайце прынiжэньне,
  Найсалодкiм целам гандляваць!
  Ужо лепш вытрымаць пазбаѓленне,
  Каб не кляла родная мацi!
  
  Што чакае ѓ канцы шляху, не ведаю,
  Палохае старасць i кат!
  Але няма блуднага месца ѓ раi,
  Засталося толькi - горка плач!
  Спявала Марыя вельмi добра. Яна ж прафесiйны музыка, якi пайшоѓ у палiтыку. I, зразумела, дзяѓчынкi-эльфiйкi яе падтрымалi. I такiя галасы аказалiся ва ѓсiх, калi яны падпявалi.
  Потым Марыю спаласнулi ѓ асаблiвым магiчным зеллi. I далi ёй паесцi вельмi салодкай i смачнай кашы з мёдам i згушчаным малаком. Затым далi выпiць соку з невядомых пладоѓ.
  Марыя адчула ѓ сабе пасля гэтага неверагодны цяжар, проста на канапе заснула.
  Эльфiйкi прыкрылi яе цёплым покрывам. I вязня сумлення ѓзяла i пагрузiлася ѓ казачныя бачаннi.
  I гэта аказалася надзвычай выдатна.
  Марыя ѓ сне ператварылася ѓ зусiм юную дзяѓчыну, практычна дзяѓчынку.
  Яна крочыла па траве, якая была фiялетавага колеру. Ножкi ѓ дзяѓчыны былi босыя, але вельмi хупавыя па форме. I трава выклiкала блажэннае адчуванне ѓ голых падэшвах прыгажунi.
  Марыя нават заспявала:
  Калi доѓга па дарожцы, калi доѓга па сцяжынцы,
  Скакаць тупаць i бегчы...
  То мусiць, мусiць...
  То магчыма, можна, можна,
  Тое вядома. То канешне...
  Можна ѓ Афрыку патрапiць!
  Але не кракадзiла пашча!
  А ах, у Афрыцы горы, вось такой вышынi,
  А ах, у Афрыцы рэкi, вось такой шырынi...
  А ах, кракадзiлы-бегемоты,
  А ах, малпы-кашалоты,
  А ах, i зялёны папугай!
  А ах, i зялёны папугай!
  Дзяѓчына праспявала падобнае i азiрнулася. Вакол сапраѓды былi Афрыканскiя джунглi. I прыгожа вакол. Кветкi буйныя i яркiя, паветра напоѓнены iх водарамi. I ѓсё ѓвогуле дзiвосна прыгожа. Вось i малпы па дрэвах скачуць. I ѓ iх хвасты доѓгiя, i вельмi ѓчэпiстыя.
  А яшчэ бананы растуць. Прычым куды буйнейшыя, тым тыя, што прадаюцца звычайна ѓ крамах.
  Марыя зноѓ з энтузiязмам заспявала;
  Мы ѓ джунглях у краi дзiкiх малпаѓ,
  Дзе зялёныя бананы, людаедаѓ кучы!
  Пераадолець прыйшлося нам акiян,
  Сваёй энергiяй такой кiпучай!
  
  Расiя загадала нам iдзi -
  Дасягнi дзе экватара канава!
  Ну, што ж Бог Адзiн i не Адзiн,
  I так не адна ѓ нас граната!
  
  Паслалi пiянераѓ юных у бой,
  Сказалi гэта проста стажыроѓка!
  Каб кожны быѓ хлапчук удалы,
  Энергiя ракет вялiкiх разгонка!
  
  Страляю з аѓтамата сапраѓды ѓ мэту -
  Вось выкасiѓ байцоѓ з размалёѓкай хакi!
  Не змогуць нашай Радзiмай круцiць,
  Пiндосы i iншыя забiякi!
  
  Такi Айчыны люты наказ -
  Вучыся дзяцюк як леѓ люты бiцца!
  I калi чырвоны правадыр аддаѓ загад,
  Не будзь ты вартым жалю выявай паяца!
  
  Вось гiльзай шчаку моцна апякло,
  На ёй яшчэ шчацiння няма жорсткай!
  Але Радзiме служу, павер даѓно,
  Не трэба думаць слабакi падлеткi!
  
  Наш абклала племя Мау -мам,
  У iх не дзiды, а гранатамёты!
  У адказ мы вырабiм сталёвы ѓдар,
  Дапамогуць з неба рускiя пiлоты!
  
  У Расii кожны воiн з ясляѓ,
  Немаѓля цягне руку да пiсталета!
  I войска захопнiкаѓ разбi,
  Пра подзвiгi паэмы бардам праспяваныя!
  Марыя праспявала i засмяялася. Аб якiх захопнiках iдзе гаворка. Нiбы зараз Расiя сама iмкнуцца захапiць Украiну, i вайна iдзе ѓжо другi год. Мабыць, з часоѓ другой сусветнай - самая маштабная па колькасцi задзейнiчаных у ёй сiл, магчыма калi зацягнецца, то стане самай крывавай.
  Марыя цяжка ѓздыхнула i праспявала, успомнiѓшы якi свет, яна толькi што пакiнула:
  Радзiма мая, бедная сума,
  Радзiма мая, ты звар'яцела!
  I настрой стаѓ адразу ж мiнорным. Тым больш усё ж Афрыка гэта не яе Радзiма. I зразумела, не вельмi падабаецца, калi ты ѓ адным бiкiнi i босая ходзiш як дзiкунка. А дзесьцi робяцца вялiкiя справы.
  Марыя зноѓ з энтузiязмам заспявала, прычым ад мужчынскага iмя, раманс вялiкага Беларускага паэта i барда Алега Рыбачэнкi:
   Гук дзiвоснай лiры, водгаласы,
  Спяваю, адважваючыся, не маѓчу!
  Кулак байцоѓскi не з воску,
  Iмкнемся да святла - шлях прамяню!
  
  Раздзiрае Бог людзей хваробай -
  Агнём з пекла грэшных пякло!
  Жадаю, каб стаѓ Усявышнi сябрам,
  Каб не было так цяжка!
  
  Хрыстос прыйдзе, вядома, хутка,
  Сыдзе тады, павер смутак?
  Не акосець бо лютасць з погляду,
  Граху, свабоды, таксама шкада!
  
  Я не хачу хадзiць па струнцы -
  Я не хачу бязгрэшным быць!
  Ужо лепш хiтрыя ѓчынкi,
  Чым без прасветнай нуды нiтку!
  
  Войны ѓ раi сказаѓ, не будзе,
  I грэх знiкне, дрэнна ѓсiм!
  А навошта ж лёсы?
  Мы прагнем новых перамен!
  
  Жыць вечна - гэта ведай выдатна,
  Але жыць бязгрэшна - марнець!
  Вайну пакахае вiцязь горача,
  Бо ѓ паход на бiтву раць!
  
  Айчына Радзiма салдата,
  Яна яму рук у паходню - марш!
  Нячыстым катам адплата,
  Iм па зубах ваяѓнiк дасi!
  
  Скончым бiтву балем шчодрым,
  Закусiм, вып'ем - ногi ѓ скокi!
  Бо нашы вiцязi несмяротныя,
  А слова б'е не ѓ брыво, а вока!
  
  Хаця, што рабiць у мiрным свеце?
  Пабудаваць можна там палац!
  I прысвяцiць служэнне лiры,
  Лаѓровы атрымаѓшы вянок!
  
  Але ёсць светы iншыя - ведайце,
  Дзе таксама воiны растуць!
  Малюе хлопчык танк на парце,
  А раптам прышэльцы да нас прыйдуць?
  
  Не варта брацца расслабляцца,
  Мацуеце цяглiцы, у сiле розум!
  Мы рускiя ѓмеем бiцца,
  Калi архангел раптам заснуѓ!
  Марыя свiснула i злосна тупнула босай, дзявочай, стройнай ножкай i адзначыла:
  -Ды рускiя ѓмеюць дзерцiся, толькi вось з кiм? Вайна з братамi, i шлях Каiна - гэта зразумела ганьба! I гэтага не павiнна быць!
  Дзяѓчынка ѓзяла i босымi пальчыкамi ножак раздушыла ляжалы на траве арэх, пасля чаго яго кiнула, у свой пунсовы, поѓны белых зубоѓ рот. Разгрызла i зароѓ:
  - Ды будзе пракляты цмок дажджу!
  I засмяяѓшыся зноѓ заспявала, вядомую песню аб брацкай дружбе народаѓ, якую выконваѓ Леѓ Лешчанка:
  Мы ѓсе вучылi ѓ школе, i памятаем на памяць
  Тыя даѓнiя ѓрокi, пра Кiеѓскую РусьI ведаюць праваслаѓныя, каго ты не спытайШто было на Крэшчацiку хрышчэнне Русi.
  
  Г*й, славяне! Г*й, славяне! Маскалi i Кiяѓляне Нам цi з вамi радзiму дзялiць Няѓжо наставiш гармату, На сваю жонку хахлушку
  
  ? разам, усе трыста гадоѓ ужоI твой варэнiк з вiшняй мне моцна па душы
  
  Г*й, славяне! Г*й, славяне! Маскалi i Кiяѓляне Нам з вамi радзiму дзялiць Няѓжо наставiш гармату
  На сваю жонку хахлушку?
  Лепш буду я яе кахаць...
  
  Заѓсёды мы з вамi разам грамiлi басурманI нас на гэтую справу вёѓ агульны атаманПотым нам з атаманамi злёгку не павезлаАле мы то башкавiтыя ворагам сваiм налiха
  
  Г*й, славяне! Г*й, славяне! Маскалi i Кiяѓляне Нам з вамi радзiму дзялiць
  Няѓжо наставiш гармату
  На сваю жонку хахлушку? Лепш буду я яе кахаць ... Усiм сэрцам!
  I Марыя паплакала. Ды быѓ калiсьцi час, калi народы СССР сябравалi, а зараз пайшла вялiкая вайна. I гэтай вайне няма канца i краю.
  Вось дзяѓчыне на сустрэчу выйшаѓ леѓ. Вялiкi, афрыканскi звер.
  Марыя яго ѓбачыла ѓ самы апошнi момант, i ледзь не ѓрэзалася. Ледзь паспела спынiцца i замерла. Яна чула, што калi не тузацца, дык звер можа i не напасцi.
  Леѓ паглядзеѓ на яе i нечакана спытаѓ чалавечым голасам:
  - Гэта ты тая Марыя, што стала каралевай эльфаѓ?
  Дзяѓчына з усмешкай адказала:
  - Можна i так сказаць! Хаця мяне яшчэ афiцыйна не каранавалi!
  Леѓ страсянуѓ грывай. I яго ѓсмешка была цалкам чалавечая, а зубы вострыя i буйныя. Разам з тым яго нельга было назваць злым. Звер скалануѓ хвастом i спытаѓ:
  - Ты загадкi любiш адгадваць?
  Марыя з усмешкай адказала:
  - Так, вядома ж, люблю! У турэмным iзалятары для нас зняволеных-жанчын - гэта была адзiная забаѓка!
  Леѓ прароѓ:
  - Хто не сябруе з галавой, а на выгляд такi круты!
  Дзяѓчына засмяялася i адказала:
  - У нашай краiне, самы вiдавочны адказ: пузаты i лысы дыктатар! Але ѓ вашым свеце магчымы, я думаю любыя варыянты!
  Магутны звер кiѓнуѓ, i яго залацiстая грыва варухнулася:
  - Так! Я так i думаѓ, што ты так скажаш. Хоць гэта маецца на ѓвазе, забiячны певень. А вось другое пытанне: чаго самы смелы чалавек баiцца, а апошнi баязлiвец, не дзьме i ѓ вус!
  Марыя з уздыхам адказала:
  - Ну, на гэта я адказ ведаю - сумленне! Яе баiцца нават самы смелы чалавек, а ѓ апошняга баязлiѓца, яе папросту няма!
  Леѓ пацвердзiѓ:
  - Гэта таксама дакладна! I я прапаную табе правесцi ѓрок фехтавання!
  Перад Марыяй з'явiлася мускулiстая, дзяѓчына-эльфiйка, яна тупала сваiмi босымi, вельмi хупавымi ножкамi па траве. А ѓ руках трымала, меч з блiскучага металу, а дзяржальня яго была абсыпана дыяментамi, рубiнамi i смарагдамi.
  Яна пакланiлася Марыi i спытала:
  - Гатовая, да бою?
  Дзяѓчына з iншага свету адказала з усмешкай:
  - Я раней нiколi не бiлiся на мячах!
  Эльфiйка са здзiѓленнем спытала:
  - Вось так? А з якога ты свету?
  Марыя са смуткам адказала:
  - Зямля! Год 2023 ад Каляд Хрыстова!
  Дзяѓчына-эльф усмiхнулася i па шырэй адзначыла:
  - Ды я вашу планету ведаю! Толькi не разумею, чаму вы лiчыце няшчаснага чалавека, укрыжаванага на крыжы Богам, i ведзяце нават сваё летазлiчэнне ад яго нараджэння?
  Дзяѓчына хацела адказаць, але ѓ яе руках нечакана ѓзнiк таксама вельмi нават раскошны ѓ каштоѓных камянях меч. Марыя зрабiла клiнком круг i заѓважыла:
  - Добрае я бачу зброю! I як нi дзiѓна лёгкi ён па вазе, як пушынка!
  Эльфiйка згодна кiѓнула:
  - Умеем мы гэта рабiць! Вельмi нават умеем! Сакрэты вялiкага народа эльфаѓ!
  Марыя ѓзяла з травы пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак шышачку i кiнула яе ѓ мускулiстую дзяѓчыну. Тая ѓ палёце рассекла яе з лёгкасцю на чатыры часткi i прабуркавала:
  - А ты так можаш?
  Марыя з усмешкай адказала:
  - Я раней i босымi пальчыкамi ножак, кiдаць прадметы, i калоць арэхi не магла. А зараз гэта дзiѓна i дзiѓна атрымлiваецца ѓ мяне, без праблем. Так што...
  Эльфiйка засмяялася i адказала:
  - Ты наша каралева! Ты зараз моцная i хуткая як мы, i можаш пальцамi ног цiснуць арэхi. Але мала гэтага. Патрэбна яшчэ i тэхнiка.
  Марыя з усмешкай праспявала:
  - Ёсць у чалавецтва, тэхнiка жалезная.
  Безумоѓна патрэбная, i вельмi карысная...
  Ну, а мне прыемней - цуды народныя,
  Абрус- самаабраная туфлi хуткаходныя!
  Эльфiйка пагразiла пальчыкам i прачырыкала:
  Магiя нядрэнна - што i казаць,
  Але павiнны яшчэ i шарыкi варыць...
  Шарыкi, шарыкi, шарыкi варыць!
  Шарыкi, шарыкi, шарыкi варыць!
  . РАЗДЗЕЛ Љ 2.
  Марыя прачнулася. Яна нiколi яшчэ не адчувала такой сябе бадзёрай i свежай, як пасля гэтага сну. Да яе дзяѓчыны-эльфiйкi бясшумна ступаючы босымi, точанымi ножкамi паднеслi люстэрка апраѓленае самацветамi, i рэдкiмi каштоѓнасцямi.
  Марыя зноѓ паглядзела на сябе i не пазнала. На яе глядзела юная дзяѓчына не старэйшыя за дваццаць гадоѓ, вельмi мускулiстая, i незвычайна прыгожая. Яе валасы злёгку вiлiся i зiхацелi, нiбы сусальнае золата.
  Скура стала загарэлай, бронзавай. А мускулы ѓ дзяѓчыны нiбы адлiваныя, сталёвыя, з глыбокай прамалёѓкай.
  I сама яна такая моцная, i настолькi панадлiвая i грозная адначасова, што не ѓ казцы сказаць, нi пяром апiсаць. Сапраѓдная Багiня, нiбы твор генiяльных скульптараѓ часоѓ Старажытнай Грэцыi.
  Марыя зрабiла бiцэпс, i ѓбачыла, якiя ѓ яе цяпер мышцы - проста сталёвы дрот. I свiснула:
  - Вось гэта да! Якi я стала!
  Дзяѓчыны-эльфiйкi спыталi з усмешкамi:
  - Вам падабацца!
  Марыя адказала са шчырай радасцю:
  - Вельмi!
  Прыгажунi гэтай гламурнай расы прачырыкалi:
  - Вы сама дасканаласць,
  Вы сама дасканаласць,
  Ад усмешкi да жэсту,
  Вышэй за ѓсякiя пахвалы!
  Марыя падмiргнула дзяѓчынкам i ѓпэѓнена адказала:
  - Трэба быць як мага больш сцiплай! I не задавацца!
  Увайшло ѓ залу яшчэ некалькi эльфiек. I дзяѓчаты-прыгажунi сталi шараваць сталае мускулiстым i моцным цела, былой вязнi турмы пахошчамi i маслам.
  Марыя лiтаральна млела ад задавальнення. Яе цела энергiчна масiравалi.
  Былая вязьня, якая стала дзяѓчынай, папрасiла:
  - Можа, быць, няхай мяне разамнуць мужчыны!
  Старэйшая служанка кiѓнула.
  У залу ѓвайшло чацвёра выдатных, мускулiстых юнакоѓ у адных шортах i сандалях. Яны былi вельмi прыгожыя, але занадта юныя, на выгляд не больш за шаснаццаць гадоѓ, i на тварах, прыгожы як у дзяѓчын нi аднаго валасiнкi.
  Марыя са здзiѓленнем спытала:
  - А што ѓ вас дарослых мужчын няма?
  Старэйшая служанка шчыра адказала:
  - Усе эльфы-самцы выглядаюць нiбы бязвусыя, чалавечыя падлеткi, не старэючы, з чыстай, гладкай, нiбы ѓ дзяцей скурай. Такая ѓ нас парода - вечна юная, прыгожая i вясёлая!
  Марыя ѓсмiхнулася i адзначыла:
  - Гэта з аднаго боку добра! Але з другога, юнак нiколi не ѓколе мяне шчацiннем!
  Старэйшая наглядчыца заѓважыла:
  - У нас самак у тысячу разоѓ больш, чым самцоѓ. Таму мы адчуваем дэфiцыт мужчынскай ласкi. Але ѓ вас каралева з гэтым не будзе праблем!
  Да вашых паслуг усе самцы iмперыi.
  Марыя кiѓнула:
  - Няхай зробяць мне масаж усяго цела.
  Юнакi прыступiлi да працы. Яны гэта рабiлi з велiзарным энтузiязмам. I iх умелыя рукi прымушалi бурлiць у дзяѓчынкi-каралевы кроѓ. I гэта так ёй падабалася. Проста казачныя i неверагодныя адчуваннi, адлятаючы ѓ рай.
  I Марыя ѓ радасцi заспявала;
  Мы камсамолкi - дочкi камунiзму,
  Змагаемся з ворагамi як арлы...
  Часам ляцяць аскалы рэваншызму,
  Зiмою ногi ѓ дзяѓчат босы!
  
  Жадаем мы ѓрэзаць фюрару па пысе,
  У нас сiлы больш нiбы ѓ слана...
  Маем поспех i ѓ каханнi i ѓ спорце,
  Хоць атакуе ѓ лютасьцi арда!
  
  Нiхто павер дзяѓчат не спынiць,
  Бо наша сiла - як сталёвы кулак...
  Мы зможам нават войска загубiць,
  I моцна ѓрэжам Гiтлеру ѓ пятак!
  
  Прыйдзе эпоха веру камунiзму,
  I дасць нам сiлу бясконцы Род...
  Не пашкадуем дзеля Лады жыцця,
  Айчына веру хутка расквiтнее!
  
  Ваююць дзяѓчынкi i хлопцы,
  Iдзе ѓ атаку босы пiянер...
  Крушым ворагам мы лiха з аѓтамата,
  Паказваючы доблесцi прыклад!
  
  Цмок дажджу нас груба атакуе,
  Але дзяѓчынкi смела яго б'ем...
  Выб'ем слузе пекла веру зубы,
  Пляшывага на часткi разарвем!
  
  У Расii няма месца ведаю слабым,
  Атрымаем хутка ѓсё чаго жадаем,
  У iмя самай прамянiстай дзяржавы,
  Над намi золатакрылы херувiм!
  
  Вялiкае будзе сяброѓства ѓ народаѓ,
  Якiя б'юцца з сiлай ведай...
  За Радзiму, за шчасце, за свабоду,
  I будзе ѓ сусвеце хутка рай!
  
  Дзяѓчынка па марозу прэ босая,
  Навошта ёй абутак калi Лады дух...
  Айчына ѓся ад краю i да краю,
  Арол хлапчук, не птушаня-певень!
  
  Над светам сонца яркае ззяе,
  У якiм золата цёплыя промнi...
  Прыйдзе перамога ѓ ветры ласкi траѓня,
  I не балбачы пустышка - прамаѓчы!
  
  Мы дзеѓкi - проста дачкi Сварога,
  Якi Зямлю з Родам ствараѓ...
  I падарыѓ ваяѓнiкам свабоду,
  Ураз адрадзiѓшы сусветны iдэал!
  
  У Расii для дзяѓчат прасторнае месца,
  Яны ѓ мароз бiкiнi толькi надзеѓшы...
  Ты камсамолка Пяруну нявеста,
  Павер не будзе ѓ лютасцi праблем!
  
  У Iмя Iсуса i Сварога,
  Марыi, Лады мацi Багоѓ...
  Змагалiся дзеля Сталiна i Бога-
  I дзеля найлепшых з сыноѓ!
  
  Мы не забудзем подзвiг Iсуса,
  Якi дзеля рускiх iшоѓ на крыж...
  I паказаѓ вялiкае мастацтва,
  Калi на трэцi дзень у каханнi ѓваскрос!
  
  Пярун ён Бог вялiкi грамавержац,
  Пускае вясёлкi прамянiстае святло...
  Служыць мы дэмiургам будзем сапраѓды,
  Каб подзвiг стане вiцязяѓ апеты!
  
  У дзевак грудзi ззяе колерам маку,
  Соску яе як сцяг кастрычнiка...
  А недзе брэша злосны сабака,
  Але мы ваѓчыцы папросту не дарма!
  
  Адбiлi нацiск фрыцаѓ пад Масквой,
  Хоць Гiтлер быѓ каварны i хiтры...
  У саюзе фюрар вiдаць з Сатанаю,
  Трава мякчэй улетку, чым дыван!
  
  А вось узiмку па снезе дзеѓкi босы,
  Навошта iм абутак, футры i кажух...
  Не страшныя камсамолкам ведай маразы,
  У iх бадай самы грозны дух!
  
  У чым наша сiла - людзi завадныя,
  Круцейшым станем лютых багоѓ...
  А людзi вы паверце не благiя,
  Здольныя скiнуць мноства кайданоѓ!
  
  У каханнi дзяѓчаты самыя крутыя,
  У iх мiж iншым шалёны пасаж...
  Дзяѓчаты па снезе бягуць босыя,
  Фiгурамi паставiѓшы прагна мацюк!
  
  На славу камунiзму свецiць сонца,
  На славу камунiзму Русь цвiце...
  I волас у дзяѓчынкi густа ѓецца,
  Перамог адкрылi безумоѓны рахунак!
  
  Пад Сталiнградам вермахт мы разбуралi,
  I паказалi проста вышэйшы клас...
  На славу нашай Радзiмы Расii,
  Дзяѓчынка рушыць пяткай голай у вока!
  
  Ты сцеражыся змагацца з дзеѓкай босай,
  Ён прыгожая, нiбы вол моцная...
  Як жэмчуг разляцелiся зараз восы,
  I ѓрэзала пад дых ворагу нага!
  
  Ну што ты зможаш зрабiць нашым дзеѓкам,
  У iх удар павер штурхель слана...
  I Русь стаiць ад веку да веку,
  Бязмежная вялiкая краiна!
  
  Навошта патрэбныя дзяѓчынкам рускiм хлопцы,
  Каб нараджаць у паток асiлкаѓ...
  I трапяць ворагi павер на псарню,
  Атрымае ѓ морду шалёны злыдзень!
  
  У iмя Iсуса i Сварога,
  Дзе Белы Бог стварыѓ сусвету грань,
  З'ямо перад бiтвай ход-дога,
  Каб былi сiлы перад боем у рань!
  
  Потым возьмем i ѓрэжам супастату,
  Пад дых дзявочых, босаю нагою...
  Каб было стрэмна пасля лаянкi кату,
  А калi што - дадамо качаргой!
  
  Што Сталiнград не атрымаѓся вiдаць,
  Дзяѓчынкi тамака паддалi моцны бой...
  Хоць трохi ведай красе крыѓдна,
  Не зняѓ яе бiтву " Плябой "!
  
  Мы ѓсе дзяѓчынкi можа - гэта ведайце,
  Вялiкiя, крутыя як яйка...
  Калi малявалi толькi на парце,
  А сягоння дзёрнем прама за кольца!
  
  Не пашкадуем у бiтве нават жыцця,
  I веру, што ѓвойдзем у Берлiн жартам...
  На хутка ведаю жыць пры камунiзме,
  Атрымаем вiхуры снежныя круцячы!
  
  Дзяѓчынка любiць бегаць толькi босы,
  Ёй пяткi салодка халадзiць гурбу...
  Лётаюць па марозу снегу восы,
  Ваяѓнiца фюрара ѓ труну!
  
  Карацей пераможам я цвёрда ведаю,
  Здолеем зрабiць мiр ва ѓсiм сусвеце...
  Квiтнець на векi светабудовы краю,
  Сваёй сiлай у бiтвах нязменнай!
  
  Калi прыйдуць Сварог з Хрыстом-Уладаром,
  Усе мёртвыя ѓ каханнi ѓваскрэснуць Рода...
  Скончыцца арды смерч смерцi дзiкай,
  I будзе ѓ вечнай радасцi прырода!
  
  Тады ѓсялiцца ѓ сэрца люду Лада,
  Усё будзе ѓ бясконцасцi прыгожыя...
  Атрымае, кожны воiн ведай узнагароду,
  Мы рускiя ѓ баях непераможныя!
  Праѓда тут Марыя злавiла сябе на думцы, што зноѓ назвала сябе рускай. А яна можа быць i не зусiм расейская. Яе краiна фармальна суверэнная, але фактычна пад кантролем Расii. I будучыня туманна. Вайна з Украiнай iдзе ѓжо другi год. I калi яна скончыцца невядома. I крывi льецца вельмi шмат. I не ѓдалося нi ѓ Беларусi, нi ѓ Расii разгарнуць сур'ёзны i масавы антываенны рух. Наадварот, адбываецца толькi эскалацыя канфлiкту.
  I разлютаванне ѓ людзей толькi нарастае. Яна пакiнула турму, у сакавiку, калi яшчэ нiчога не зразумела. I будучыня краiну туманна. А зараз стала каралевай.
  I не пакутуе, а наадварот атрымлiвае асалоду. I якiя прыгожыя юнакi эльфы. Толькi занадта ѓжо твары дзiцячыя. Праѓда целы мускулiстыя i рэльефныя, рэдка якiя культурысты сярод людзей могуць мець такую мускулатуру. Вось гэта да...
  Марыя ѓсмiхнулася i падумала: што вось яна знiкла з карцэра, i напэѓна яе турэмшчыкам здорава ѓляцiць. Аднак паколькi на Зямлi Марыя Калеснiкава нiдзе не аб'явiцца, то, хутчэй за ѓсё, палiчаць, што слугi вусатага i лысага дыктатара яе забiлi. А труп схавалi. Ну, пашумяць крыху, а затым магчыма Марыю Калеснiкаву i забудуцца. А можа, i не.
  Можа, яна стане другой Жанай Дарк ? Або Зояй Касмадзям'янскай. Ну апошнюю вядома ж распiярылi звыш усялякай меры. Можа, таму, што ѓ савецкiя часы людзям не хапала эротыкi, i амаль аголеная дзяѓчына гадоѓ васемнаццацi з босымi ножкамi па снезе была свайго роду чырвоным сэкс-сiмвалам?
  Цi здымуць пра Марыю Калеснiкаву кiно!? Цi будзе яна сiмвалам рэвалюцыi. Цi пра яе забудуцца, як пра тысячы iншых безназоѓных гераiнь? Напрыклад, колькi дзяѓчынак загiнула ѓ палоне ѓ пакутах, i iх таксама вадзiлi басанож па снезе, але iх iмёнаѓ нiхто не ведае.
  Ды неспавядальныя шляхi Гасподнiя. А Бог-Стваральнiк апынуѓся хлопчыкам гадоѓ дванаццацi ѓ шорцiках i з босымi ножкамi. Гэта выглядала вельмi нават экзатычна.
  Але ён яе з вязняѓ падняѓ у каралевы.
  Марыя з пачуццём заспявала;
  Маѓклiвым натоѓпам стаiць народ,
  Вядуць на пакаранне смерцю дзяѓчынку ѓ грубым рубiшчы...
  Учора быѓ трон, сёння эшафот,
  Завошта народу вы прынцэсу губiце!
  
  Ах каралi, каралi, каралi...
  Вiдаць, дзяѓчынку з косамi...
  Зрэшты, прынцэсу зламаць не змаглi,
  Хоць па снезе яна босая,
  
  Ох каралi, каралi, каралi,
  Флагi i трубы пераможныя...
  Дзяѓчыне пяткi босыя прыпяклi,
  У холад яна нiбы бедная!
  
  I хай паѓтарае нейкi iдыёт,
  Прынцэсам жыццё лёгка iдзе i весела...
  Яна босая па снезе iдзе,
  Такая вось нялёгкая прафесiя!
  
  Ах, каралi, каралi, каралi,
  Святло i надзейная народная...
  Сягоння прынцэса зусiм на мелi,
  Палохала як агароднае...
  
  Ох каралi, каралi, каралi,
  Подзвiгi вашыя дзяржаѓныя...
  Калi ворага адолець не змаглi,
  Значыць зусiм вы ганебныя!
  
  Прынцэсу жорстка вельмi парэ бiзун,
  Затым яе на прэнг жорстка паднялi...
  Ёй прысуд голаю памерцi,
  А косцi прасвiдраваць наскрозь усе свердзеламi!
  
  Ах, каралi, каралi, каралi,
  Людзi зараз не свабодныя...
  Вiдаць, каб выгнаць зладзеяѓ з зямлi,
  Занадта ѓжо вы высакародныя!
  
  Ох, каралi, каралi, каралi...
  Ураз паляцелi галовы!
  Хоць блакiтныя, у сутнасцi - нулi,
  Пунсовай пралiлi вы крывiчкi!
  Марыя праспявала падобнае, i яе жамчужныя зубкi расцягнулiся ѓ мiлай усмешцы.
  Юнакi яе добранька прамасiравалi, i зарадзiлi нябачанай сiлай.
  Марыя, пасля чаго ѓскочыла. I зараз ёй трэба было атрымаць урокi фехтавання.
  Выйшла дзяѓчынка з белымi косамi ѓ бiкiнi. Яна трымала ѓ руках гумовы меч. Старэйшая служанка дала такi самы меч у рукi Марыi.
  I дзяѓчына-каралева крутанула iм, адчуваючы гнуткасць пэндзля.
  Цела зараз у яе было не горш, чым у эльфiек. Але патрэбная яшчэ i тэхнiка i навыкi.
  I Марыя пачаѓшы спрынтаваць з бландынкай у касiчках, адразу ж адчула, сваю няёмкасць i бездапаможнасць. Тая вельмi спрытная, тэхнiчная i спрытная.
  А ѓ Марыi толькi агульныя ѓяѓленнi аб фехтаваннi. Так што калi сапраѓды казаць, не вельмi атрымлiваецца.
  Абедзве дзяѓчыны былi басанож, i iх ножкi спрытныя i хупавыя. I перамяшчаюцца спрытна.
  Вось Марыя, каб хоць крыху ѓзбадзёрыцца, пачала выдаваць афарызмы;
  Чым дабрэй пастух - тым злейшы ѓ яго сабака, чым мякчэйшы цар, тым больш суровы сатрап!
  Рускi гэта не нацыянальнасць, а паклiканне i стыль жыцця!
  Слабаму чалавеку патрэбен Бог як дзiцяцi Айцец i Мацi, але па меры сталення яго гняце апека, i ён, адляпiѓшыся ад Бацькоѓ прыляпiцца да жонкi - навукi i розуму!
  Нажаль, не шмат каштуе розум без сiлы - тупы атлет лёгка прыдушыць самага мудрагелiстага акадэмiка!
  Iсцiна ѓ тым, што смерць у адрозненне ад жанчыны заѓсёды, дакладная, а жыццё суцэльная здрада!
  Лепш адзiн раз секчы чым - сто разоѓ праклясцi!
  Сцiпласць сястра мудрасцi! Хвальба губiць розум!
  Лягчэй прыручыць тыгра, чым перавыхаваць тырана- пацук не падаецца дрэсiроѓцы!
  Чым больш ворагаѓ, тым прыгажэй вайна! Кiдай менш слоѓ - вайна не гульня!
  Менш кропель у моры чым лiчын у таемнага агента!
  Катавальнае прыстасаванне як музычны iнструмент, патрабуе кахання i таленту! Толькi замест смеху i апладысментаѓ дастаюцца стогны i слёзы!
  Iсус сярод паствы - як алмаз у нечыстотах!
  Час самы бязлiтасны кат, ён не ведае лiтасцi i словы памiлаваны!
  Майстэрскi палiтык нават лаючыся мацюком захоѓвае рэпутацыю iнтэлiгентнага чалавека!
  Бык любiць бiзун, але не любiць араць!
  Каб добра аралi, трэба саджаць круглы год!
  Калi не можаш укусiць - лепш не брэх!
  Якi перамог аднаго тыгра, не спалохаецца тузiна катоѓ!
  Аѓтамабiль не раскоша, а спосаб пакарання: для даiшнiкаѓ рай, для кашалька чысцец, для спакою пекла!
  Дапусцiць памылку- промах! Не прызнаць памылку - злачынства!
  Чалавек непрадказальны - чалавечая самка не прадказальная ѓ падвойныя!
  Палiтыка ѓ адрозненнi ад лыжнi - патрабуе залатой змазкi!
  Сiла i розум як муж i жонка - нараджаюць падпарадкаванне толькi ѓ пары!
  Моцны кiраѓнiк нiколi не пасадзiць больш ворагаѓ - чым можа сабраць сяброѓ!
  Грошы гэта плаѓнiкi ѓ акулы правасуддзя!
  Асцярожнасць; не ёсць сiнонiм баязлiвасцi, а адвага - неразважлiвасцi!
  Не хлусяць толькi нябожчыкi, i то толькi ѓ тым выпадку, калi яны атэiсты!
  Дрэнны вернiк рабуе цела - добры атэiст душу!
  Кар'ера без хлуснi, што танк без палiва!
  Творчы лiтасць - збiрае сiлы, жорсткасць прыкмета слабасцi!
  Бо генiй i зазнайство - рэчы не сумяшчальныя!
  Хоць паѓтара кулака лепш чым адзiн - паѓтара розуму горш за адзiн!
  Высакародны рызыкуе сваiм жыццём - подлы чужы!
  Правадыр не павiнен быць салодкiм - разлiжуць! Але не павiнен быць горкiм- расплююць !
  Цяжэй знайсцi пясок у пустынi - чым нагода для арышту!
  Падступства зброю слабых - подласць зброю падступных!
  Выкарыстоѓвае сяброѓ - талент, запрагае ворагаѓ - генiй!
  Павольны ѓдар - раѓнасiльны промаху!
  Асцярожнасць у палкаводца як палец у кулаку, неад'емны элемент, але астатнiя не заменiць!
  Выбiраючы памiж законам i сумленнем - сумленны чалавек упадабае, не тое што бяспечней!
  Лягчэй знайсцi сухi камень на марскiм дне, чым сумленнага палiтыка!
  Адвага падвойвае сiлу, падман уцвярдзее!
  Знямоглы волат - слабейшае за свежае дзiця!
  Рукi гэта мацi, галава бацька - разам яны не пакiнуць перамогу сiратой!
  Таму хто пагарджае раць - прыйдзецца хутка ѓцякаць!
  На вайне доблесць, iдзе поплеч з бязлiтаснасцю! Яны як жанiх i нявеста ѓ пераможным саюзе!
  Якiя растуць iмперыi - падобныя мыльнай бурбалцы, толькi пры эгаiстычным кiраваннi!
  Пасеѓ перамогi мае патрэбу ѓ палiваннi крывёй i ѓгнаеннi трупамi!
  Iмперыя пры клапатлiвым рэжыме - як касцяк падлетка, чым больш, тым трывалей!
  Стрыманасць для перамогi - што загартоѓка для сталi!
  Ад вайны зыходзiць ледзяны холад - паѓбяды, калi ён замарозiць сэрца! Бяда калi адмарозiць мазгi!
  Жаль падобна iржы, спачуванне шашалю - ачысцi сваё сэрца ад гэтага i крой браней: бязлiтаснасцi, лютасьцi, гневу!
  Баязлiѓцамi нас робiць роздум - трупамi неразумнасць!
  Вайна гэта такi працэс - падобна гарэнню! Кроѓ - бензiн, трупы- вугаль, воля - сера! А вогнетушыцель перамога!
  Цела i розум як муж i жонка, нараджаюць перамогу ѓ пары, па адзiночцы бясплодныя!
  Генiяльны палкаводзец, ад генiяльнага кампазiтара адрознiваецца тым, што яго шэдэѓры - заѓсёды прымушаюць пралiваць слёзы!
  Як правiла, тыран: бязмежныя амбiцыi i абмежаваны розум!
  Сумленнасць паняцце выбарачнае, падман усеагульны!
  Чым адрознiваюцца шахматы ад палiтыкi?
  У шахматах гульня iдзе на роѓных, а ѓ палiтыцы ѓлада заѓсёды мае фору!
  У шахматах цэйтнот у канцы гульнi, а ѓ палiтыцы заѓсёды!
  У шахматах ахвяры добраахвотныя, а ѓ палiтыцы заѓсёды вымушаныя!
  У шахматах фiгуры перастаѓляюць па чарзе, а ѓ палiтыцы калi заѓгодна ѓладзе!
  У шахматах нельга браць хады назад, у палiтыцы гэта робяць на кожным кроку!
  Кiраѓнiк у асяроддзi нiкчэмнасцяѓ, што камень у кепскай аправе, каштоѓнасць будзе i падаць i непазбежна пацьмянее.
  Трон у адрозненне ад ложа, дзеляць толькi слабакi!
  Перамагчы можа кожны, годна прайграць дадзена не многiм!
  Лепш памерцi героем - чым жыць баязлiѓцам!
  Як нi парадаксальна, менавiта фiзiчная немач чалавека, дазволiла яму прыпадобнiцца Богу! Будзь у малпы даѓжэй рукi, яна нiколi не ѓзяла палку!
  Чалавечыя заганы рухаюць прагрэс i наблiжаюць да ѓсемагутнасцi! Баязлiвец прыдумаѓ - браню, лянiвы - кола, слабак - пад'ёмны кран, абжора - слабiльнае, славалюбiвы - самалёт, нудны - кiно, цiкаѓны - Iнтэрнэт, садыст - дынама-машыну! За кожным вялiкiм адкрыццём - хаваецца загана! Нiзiнны запал - узвысiлi тэхнiку!
  Не саграшы Адам, ён i яго нашчадкi, ад працоѓнай скацiны адрознiвалiся б толькi ѓменне казаць!
  Час самы аб'ектыѓны суддзя - ён дае словы ѓсiм i агаляе доказы!
  Iмправiзацыя - гэта аксiёма перамогi! Шаблон - тэарэма паразы!
  Недахоп розуму, яшчэ можа кампенсаваць кампутар, але нiякая тэхнiка не заменiць адвагi!
  На вайне больш карысцi ад разумнага баязлiѓца, чым адважнага дурня!
  Калi ѓлiчыць што нябожчыкi не могуць бiцца, мёртвы салдат заѓсёды дрэнны салдат!
  Вайна добрая школа, толькi ѓ выпадку памылкi iспыты не пераздасi!
  Адной толькi адданасцi, не дастаткова каб служыць краiне, але яе адсутнасць не замянiць нiчым!
  Зрэшты, хто не ѓмее шанаваць жыццё, не здолее, годна сустрэць смерць!
  Нельга перамагчы дзве рэчы прагнасць i глупства, хаця адсутнасць першай часта спалучаецца з апошняй!
  Прыгожа абвастрыла Марыя Калеснiкава, нiбы вялiкi аратар старажытных часоѓ. I вядома ж, апроч афарызмаѓ можна i праспяваць. I хоць дзяѓчынка-каралева ѓжо блiшчала ад поту, нiбы яе вышмаравалi густа маслам, але ѓзяла i паѓнагучна з вялiкiм пачуццём заспявала. I яе галасок быѓ проста цудоѓны;
  Часам жорсткi капрыз - фартуны не сястры,
  Бо колькi часу поспехаѓ баец не ведаѓ!
  Мы фiшкi той вялiкай, невядомай гульнi,
  Якую Бог стварыѓ да абеду!
  
  Але зможам мы спазнаць Усявышняга дары,
  Бо свет вакол плыве на выгляд паветраны!
  Насамрэч рок завастрыць сякеры,
  I нават пашанцавала, калi Бог трапiѓся абыякавы!
  
  Бо шчасце крохкае, нiбы астравок,
  Сярод акiяна гора i няшчасцяѓ!
  А нясмелы чалавек так самотны,
  У душы яго пануе не шторм, а iмгла непагадзь!
  
  Ох, вiдаць цяжка пад згубнай зоркай,
  У сузор'i стральца на белы свет нарадзiцца!
  Я ѓвысь як салавей iмкнуся сваёй марай,
  Вакол усмешкi, блазнота, крывыя твары!
  
  Не веру не няѓжо, такая будзе вечнасць,
  Што ж чалавек, быць чарвяком асуджаны!
  А дзе ж дабрыня i мудрая сардэчнасць,
  Не справядлiвасць - мiмалётны сон!
  
  Жорсткiя, крывадушныя ѓ нашым свеце ѓлады,
  Часам паляванне выпалiць усё агнём!
  Бушуюць ураганам чалавечыя страсцi,
  I здаецца жуллё i крумкачы вакол!
  
  Знайсцi хачу хоць прамень дзённага святла,
  Каб даведацца, што рыцарства жыва!
  Але на пошук мой найменшага адказу,
  I ѓсiм як быццам гэта ѓсё роѓна!
  
  О, дзе ж ты свяшчэнны дух,
  Ды колькi можна плыць пад аблокамi!
  Маюць людзi зрок i чуткi,
  Ты да iх ляцi, а не пырхай кругамi!
  . РАЗДЗЕЛ Љ 3.
  Марыя ѓдосталь нафехтавалася . Пасля чаго яе адвялi ѓ трэнажорную залу. Тамака можна расцерцiся i трэнiраваць мускулатуру. А заадно паглядзець кiно. У прыватнасцi, з оркамi iдзе вайна. Гэтая раса даволi грубая, i непрыемная. Вонкава оркi - тыпу мядзведзя, толькi морды як у монстраѓ.
  I не такi ѓжо тут i прымiтыѓны свет. I тэлебачанне ёсць, i радыё, i нават танкi.
  У эльфiек напрыклад, машыны вельмi хупавыя, невялiкiя, абцякальнай формы. А ѓ оркаѓ наадварот, вялiкiя, вуглаватыя i нязграбныя. Марыя глядзела на гэтую бiтву з усмешкай.
  Эльфiйкi ваююць басанож i ѓ бiкiнi. Iх чатыры ѓ невялiкiм, але спрытным танку, мелым, даѓгаствольную гармату. Тут здымкi такiя, што дзяѓчынак вельмi нават добра вiдаць.
  Яны маюць прыгожыя, рэльефныя мышцы, а ножкам так iдзе адсутнасць абутку, што толькi падкрэслiвае iх сэксуальнасць.
  Дзяѓчынкi ваююць i вось адна з iх з суцэль чалавечым iмем Алена прамаѓляе:
  - Вось ужо гэтыя оркi. У iх танкi проста выродлiвыя скрынкi. Нават без рацыянальнага нахiлу бранi. Такiя куды прасцей прабiць!
  Лiзавета кiѓнула з сумнай усмешкай:
  - Тут ты магчыма i правы! Але ж гэта нам на карысць.
  I дзяѓчына пальнула па супернiку, выкарыстоѓваючы босыя пальчыкi сваiх хупавых, точаных ножак.
  I трапленне снарада аказалася трапным. Снарад пашкодзiѓ буйную вежу танка оркаѓ.
  Кацярына таксама басаногая, i напаѓголая дзяѓчына з роду эльфаѓ узяла i прачырыкала, выскаляѓшы свае вельмi нават буйныя i пры гэтым мiлавiдныя i зусiм неагрэсiѓныя зубкi. Вось гэта сапраѓды было дзяѓчынка рэдкай прыгажосцi.
  Хаця лiтаральна скажам усе эльфiйкi, i ёсць прыгажунi. I гэтым iх народ якраз i слаѓны.
  Еѓфрасiння яшчэ адна дзяѓчына з гэтай расы на танку прымецiла:
  - Вось заѓважце ѓ нашым свеце, на аднаго самца, тысяча самак. Гэта з аднаго боку для мужчын цудоѓна. Але з iншага, падобнае нараджае таксама i праблемы! Асаблiва для вечных дзяѓчат!
  Кацярына пацвердзiла, стрэлiѓшы зноѓ пры дапамозе босых пальчыкаѓ сваiх хупавых ножак:
  - Ды ѓ гэтым свая ёсць i праблема, i адначасова хараство! Так што як палка аб двух канцах. Зрэшты, калi ёсць побач з табой прыгожая мускулiстая дзяѓчына, то гэта таксама скажам так нядрэнна!
  Лiзавета з запалам праспявала:
  З дзяѓчынай нядрэнна,
  Што i казаць...
  Але павiнны, i хлопца закадрыць,
  Хлопца, хлопца, хлопца закадрыць!
  Хлопца, хлопца, на сабе жанiць!
  I ваяѓнiцы гучна разрагаталiся. I паказалi свае доѓгiя i вельмi спрытныя мовы.
  Па iх стрэлiѓ з важкай гарматы вялiкага калiбра арк. Але снарад праляцеѓ мiма, так эльфiйка Еѓфрасiння зрушыла злёгку танк у бок.
  Вось гэта сапраѓды быѓ пасаж. Дзяѓчыны рэальна настроiлiся перамагаць пры любым супрацiве ворага. А оркi трэба сказаць надзвычай касматыя i калматыя пачвары.
  Алена адзначыла з усмешкай:
  - Самае напэѓна гiдкае катаванне, калi орк цябе лапае, а ты голая i звязаная. I яшчэ ён спрабуе цябе пацалаваць!
  Кацярына з iранiчнай усмешкай праспявала:
  Орк касматы выкiнуѓ, проста не песцi,
  Строга па рэжыме, кожны пацалунак!
  У дзень па лыжцы алею, мiнiмум соляѓ,
  А вiно i мяса, толькi для гасцей!
  Еѓфрасiння на гэта запярэчыла:
  - Калi сiлкавацца адной кубкам алею, то станеш тонкай як запалка. А дзяѓчына павiнна быць мускулiстай i здольнай нараджаць прыгажунчыкаѓ эльфаѓ. Няѓжо не так?
  Алена хiхiкнула i адзначыла, зрабiѓшы яшчэ адзiн стрэл, пры дапамозе голай пяткi, сваёй страшэнна, сэксуальнай i спрытнай ножкi:
  - Як бы я была царыца,
  Трэцяя мовiла сястрыца...
  Я б для бацюшкi-цара,
  Нарадзiла б волата!
  Лiзавета для бадзёрасцi ѓзяла i заспявала, чарговы па лiку раманс:
  Вышэй зорак мы ѓзляцiм над планетай,
  Будзе яркае сонца свяцiць...
  Гераiчнасць эльфаѓ святла апеты,
  Ператварае паляѓнiчага ѓ дзiчыну!
  
  Стане час хвацкi,
  Дзе зiхацiць над светам навальнiца...
  Яблычак жа квiтнее налiѓное,
  Надыходзiць, вядома, вясна!
  
  Будзе эра, павер эльфiнiзму,
  Дзе кожны чалавек дэмiург.
  Змыем з аблiчча пляма мы аркшызму,
  Калi трэба знiкнем i плуг!
  
  Стануць светлыя багi над светам,
  Прынясуць эльфам радасць i смех...
  Мы памажам валосiкi мiтрам ,
  Каб быѓ у слаѓнай справе поспех!
  
  Ды Эльфiя краiна сусветная,
  Эльфiнiзму святая краiна...
  Пабегла дзяѓчынка босая,
  Яна Родам у нявесты дадзена!
  
  Ды любiце красунi Эльфiю,
  Што стварыла з каменя метал...
  Стануць людзi паверце шчаслiвей,
  Няхай з неба i льецца напалм!
  
  Не шукайце вы шчасця без Рода,
  Ён падорыць навечна каханне...
  Пад пятаю ѓ бiтву Сварога,
  Пралiваецца катаѓ кроѓ!
  
  Няма прыгажэйшай краiны волатаѓ,
  У ёй ёсць эльфы i гномы ѓ страi...
  Мы на векi з Айчынай адзiныя,
  Пераможам у любым, ведайце баi!
  
  Дык чаго эльф-баец такi сумны,
  Ты ж сiлу Сварога спазнаѓ...
  Выклiкаюць прыстойныя пачуццi,
  Наша Лада кахання iдэал!
  
  Стане лепш сусвету паверце-
  Калi правiць пачне эльфiнiзм...
  Мы Сварога шчаслiвыя дзецi -
  Размятаем на кваркi аркшызм!
  
  Хутка стане Зямля прамянiстай,
  Хутка будзе вялiкi поспех...
  А Ярыла ѓзыдзе сонцам слаѓны,
  i надорыць ззяннем усiх!
  
  За Айчыну вып'ем хлопцы,
  Каб вечна Эльфi квiтнець...
  Каб была бясконцай заробак -
  Аб якой не сорамна марыць!
  
  Хай паднiмецца Эльф над сусветам,
  i пакажа ѓсё Божы аскалаѓ...
  Сваёй сiлай у бiтвах нятленнай,
  Мы раскрыем хiтры ашуканства!
  
  Хутка сонца засвяцiць па ярчэй,
  Стане космас, як унутраны двор...
  Дык палiце вогнiшча вы па гарачэй,
  Навастрыце са сталi сякеру!
  
  I тады з песняй Лады вялiкай,
  Што нарадзiла магутных Багоѓ...
  Мы здолеем ссекчы племя дзiкiх,
   Эльфiслаѓных з мячамi сыноѓ!
  Вось так цудоѓныя i цудоѓныя эльфiйкi праспявалi. I iх галасы, такiя салаѓiныя i сэксуальныя. Вось з такiмi дзяѓчатамi можна i мядзведзяѓ канкрэтна перамагчы.
  Яны трэба сказаць, вельмi стройныя i прыгожыя, сэксуальныя i панадлiвыя, апетытныя самкi-эльфаѓ.
  Тым часам ваююць у небе i лётчыцы. Знiшчальнiкi яшчэ не такiя дасканалыя як у дваццаць першым стагоддзi. У iх нават яшчэ рухавiкi шрубавыя. I ѓзбраенне - авiяцыйныя гарматы i кулямёты. Але затое ѓ экiпажах ваююць цудоѓныя лётчыцы. I каб iм было зручней бiцца, яны басанож i ѓ бiкiнi.
  Альбiна гэтая выдатная эльфiйка. Нацiскае босымi пальчыкамi ножак на кнопкi. Страляюць авiяцыйныя гарматы.
  I гарыць падбiты самалёт оркаѓ. А ѓ гэтых мядзведзяѓ машыны вельмi вуглаватыя, цяжкiя i нязграбныя.
  Зрэшты, дзяѓчын гэта толькi заводзiць. I яны свае самалёты вельмi спрытна выводзяць з-пад удараѓ.
  Альвiна iншая дзяѓчынка-эльф таксама стрэлiла, пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак i, прачырыкаѓ, вымавiла:
  Я эльф знiшчальнiк, i сiла кiпiць,
  Неба мая мясцiна!
  Яе напарнiца хiхiкнула i пацвердзiла, збiваючы орка:
  - Ды мясцiна!
  У небе, зразумела, баi iдуць з пераменным поспехам. Праѓда, эльфiйкi збiваюць оркаѓ, куды часцей, чым яны прадстаѓнiц гламурнага народа.
  Але оркаѓ шмат. I гэта стварае праблемы.
  Марыя Калеснiкава паглядзела на гэтае кiно i адзначыла:
  - Было б нядрэнна ахоѓныя загаворы выкарыстаць i абярэгi!
  Наташа так звалi эльфiйку, якая была ваенным мiнiстрам пры каралеве, з уздыхам адказала:
  - Даѓно выкарыстоѓваем, але не заѓсёды дапамагае! Оркi, тролi i iншыя нашы ворагi, таксама выкарыстоѓваюць магiю, у тым лiку i тую, што прабiвае чарадзейскую абарону!
  Марыя прачырыкала:
  - Ды гэта дакладна! Але што, калi паспрабаваць святую ваду?
  Наташа ѓхмыльнулася i спытала:
  - Святую ваду?
  Каралева i былая зняволеная пацвердзiла:
  - Вось менавiта святую ваду. Гэта пагадзiся вельмi нават нядрэнная iдэя, i ѓ рэальнай вайне якая даказала эфектыѓнасць!
  Гламурны мiнiстр абароны з усмешкай пагадзiлася:
  - А што ваша вялiкасць, трэба паспрабаваць!
  Марыя ѓзяла i з вялiкiм азартам заспявала, адчуѓшы ѓ сабе прылiѓ натхнення;
  Я дзяѓчына савецкая каза,
  Працавала i палi кахаючы арала...
  Але загрымела, грозная навальнiца...
  Фашыст напаѓ, яму ж месца мала!
  
  Крывавы сорак першы грозны год.
  Вялiкай масай Гiтлер атакуе...
  Пускае рускiх пачкамi ѓ выдатак,
  Снарады рвуцца - засвiсталi кулi!
  
  Няма месца, тут страшней не знайсцi,
  Калi паѓсюль боль i разбурэнне...
  дзяѓчынцы няма, нават дваццацi,
  Але колькi болю i вакол пазбаѓленнi!
  
  Злы атакуе Радзiму фашызм,
  Такi магутны, проста люты...
  Але веру пераможца камунiзм,
  Хто за Адольфам гэтыя немцы сляпыя!
  
  Вораг вельмi моцны ѓ гэта ты павер,
  Яго напор актыѓны i жорсткi...
  Фашызм гэта проста дзiкi звер,
  А супраць дзеѓкi выява сiнявокi!
  
  Няма дзяѓчыны, не будуць адыходзiць,
  Яны па снезе босыя нясуцца...
  Экзамены, здаючы толькi на пяць,
  I вельмi адважна дзеѓкi нашы б'юцца!
  
  Дарэмна наляцеѓ на Русь фашызм,
  Хоць саюзнiк фрыца дапамагае...
  I паляцiць Рэйх Трэцi хутка ѓнiз,
  Хоць пажадлiва рускiх забiвае!
  
  Не ведаюць, дзеѓкi слова ёсць спакой,
  Яны да перамогi люта iмкнуцца...
  Хоць Гiтлер на словах такi круты,
  Што ператварыѓся папросту ѓ паяца!
  
  Паставiм фрыцам хутка дзеѓкi мацюк,
  Вораг ладна трапаны пад Масквою...
  Потым быѓ легендарны Сталiнград,
  Ён сустрэѓся з разборкай, ведай крутою!
  
  Ну што такое для дзяѓчынак тыгр?
  Сапраѓды магутная машына...
  Не трэба дурных нам красунi гульняѓ,
  Чыё войска фашыстаѓ паламала!
  
  Вось дапамагаюць Фрыцам моцна ЗША,
  Даюць бясплатна самалёты, танкi...
  Яны напэѓна звар'яцелi,
  Аб'елiся беланамi вiдаць янкi!
  
  Ды Гiтлер быѓ прыстрэлены сабака,
  I Герынг захапiѓ прастор на троне...
  Магчыма, для вялiкага не дарос,
  Той тоѓсты парсюк у царскай кароне!
  
  Але ЗША з Брытанiяй зараз,
  Так дапамагаць фашыстам заѓзята сталi...
  Не палiчыць чырвоны армiя страт,
  I пацьмянелi камунiзму далi!
  
  Вось гэта проста пякельны стаѓ расклад,
  Калi ѓ адзiнстве сiла капiталу...
  I пагражае папросту распад...
  Зямлi фашыстам ведайце янкi мала!
  
  Дарэмна iх забяспечвае бомбай Сэм,
  I фюрару прадукты пасылае...
  Бо перамогшы ѓ баi СССР,
  Адольф на ранейшых босаѓ нападае!
  
  Страт, вядома, шмат мы нясем,
  Дзяѓчынкi нават на маразах босы...
  Але калi трэба мы Маскву спаем,
  У нас такiя з золата ѓюцца косы!
  
  Ужо калi абаранiлi Сталiнград,
  Дайсцi паверце, можам да Берлiна...
  Для Чырвонай армii такi павер расклад,
  Калi народ i войска адзiныя!
  
  Не ведаюць дзеѓкi, проста слова няма,
  I люта са зла оркамi б'юцца ...
  Убачым, вераць дзяѓчыны свiтанак,
  Хоць вочы часам нiбы сподка!
  
  Я веру справядлiвы рускiх цар,
  Здолее зрабiць волю мацней сталi...
  Хай будзе Праваслаѓны гасудар,
  Калi не здолеѓ, усё зрабiць хвалебна Сталiн!
  Ды няхай краiна савецкая цвiце,
  Шлях будуць будоѓля ѓ святле камунiзму...
  Перамог адкрыем бязмежны рахунак,
  Хоць скаляць зубы дзецi рэваншызму!
  
  Ну што ты скажаш дзядзька грозны Сэм,
  Выгадаваѓ, ты сам сабе лiчы пагiбель...
  Здолеѓ адбiць фашыстаѓ СССР,
  А гэта значыць капiталу гiбель!
  
  Ну што дзе i не раз, не два баi,
  Яшчэ грымець над Руссю вiдаць будуць...
  Каб не прыйшлi на Радзiму нулi,
  Магчыма, стварыць для Бога!
  
  Там дзе i Сталiн папросту не змог,
  Цi здолеюць зрабiць босыя дзяѓчаты...
  За iх магутны Бог сьвяты Сварог,
  I трапнасць пры стральбе з аѓтамата!
  
  Карацей лаянцы зусiм не канец,
  Мы рускiя iмкнемся ведай да рэваншу...
  У бiтву будуць старац i юнак,
  Мы не дадзiм нацыстам грозным шанцу!
  
  Карацей мы дзяѓчынкi басанож,
  Iзноѓ у атаку люта iмкнуѓся,
  I пяткай голай, моцным кулаком.
  Так дзюбаем, што фюрар закасiѓся !
  
  Я веру адрадзiцца хутка Русь,
  Пад сцягам вялiкага Сварога...
  За Родзiн змагайся i не трусь,
  Паколькi будзе хутка шчасця шмат!
   Пасля такой бадзёрай, хай нават не занадта зразумелай, i не зусiм лагiчнай песнi, з некаторымi супярэчнасцямi, дзяѓчыны з пароды эльфаѓ гатовы рэальна ѓзяць i горы звярнуць. Яны ж i на самай справе народжаныя для перамогi.
  I вось дзяѓчаты ѓ бiкiнi, пакiдаючы босыя сляды па гразi, страляюць з гармат. Тут лупяць гарматы вялiкiх калiбраѓ i высока ѓзлятаюць па дузе буйныя снарады. Вось i оркаѓ падкiдвае i пераварочвае iх гаѓбiцы. Вось гэта сапраѓды надзвычай забойная пайшла стральба, i не спынiцца, не перавесцi дух.
  Адна з эльфiек капiтан Святлана, з яхiднай усмешкай шапнула сваёй сяброѓцы:
  - Як ты думаеш, нам зорачку на пагоны дадуць?
  Тая з усмешкай адказала:
  - Дагоняць i яшчэ дадуць!
  Пасля дзяѓчыны энергiчна перабiраючы босымi, хупавымi, вельмi панадлiвымi, загарэлымi i мускулiстымi ножкамi, праспявалi:
  Нам казалi - патрэбна вышыня,
  I не шкадаваць патронаѓ...
  Вось пакацiлася другая зорка,
  Вам на пагоны!
  Дзяѓчынкi ѓпiраючыся босымi, з мускуламi, што перакочвалася шарыкамi пад бронзавай скурай, падцягнулi важкiя скрынi са снарадамi. I гэта таксама трэба сказаць вельмi моцны ход.
  Ваяѓнiцы кiнулi карту на стол. I зноѓ лупiць вельмi нават забойная гармата.
  Наташа, мiнiстр абароны звярнула ѓвагу:
  - Разбуральная моц снарадаѓ узрастае дзякуючы магiчным загаворам. Гэта таксама прыклад выкарыстання чараѓнiцтва ѓ ваенных мэтах!
  Марыя згодна кiѓнула:
  - Гэта правiльна! I мы зможам яшчэ вельмi нават шмат зрабiць, для будучых перамог!
  Яшчэ адзiн танк рухаѓся па аранжавай траве. Ён быѓ вельмi нiзкi сiлуэтам. I ѓ яго практычна адсутнiчала вежа, а быѓ адмысловы якi верцiцца ствол. I дадзеная машына прыгледзелася вычварна. У ёй было ѓсяго дзве дзяѓчыны. Так як гэты танк быѓ менш звычайных.
  Наташа адзначыла:
  - Вось гэта машына будучынi!
  Марыя пагадзiлася:
  - Так, я падумала перспектыѓная распрацоѓка. Але затое патрапiць у дробную мэту цяжэй. Вось немцы ѓ другую сусветную вайну прагарэлi, тым, што рабiлi занадта вялiкiя танкi.
  Наташа падмiргнула i прачырыкала:
  - Нашы танкi вельмi хуткасныя,
  А дзяѓчынкi голыя, босыя!
  Тым часам у кiно паказвалi, i як хлопчык-эльф дзiця гадоѓ дзесяцi, паѓзе па хмызняках. Ён усталёѓвае маленькi перадатчык, якi павiнен накiраваць беспiлотнiк эльфаѓ. Пакуль такiя апараты самыя простыя i прымiтыѓныя.
  Босыя, дзiцячыя ножкi хлопчыка пляскаюць па траве. Ён нiбы юны партызан. Дзiця ѓ адных шортах, а надвор'е халаднаватае, i iмжа дожджык. I хлопчыка трасе ад холаду.
  Тым не менш, ён адважна спявае:
  Я юны партызан босы зусiм,
  Дзiця, што рызыкуе, смела жыццём...
  Каб не было ѓ эльфаѓ тут праблем,
  Каб жыѓ народ у гламурным камунiзме!
  I дзiця як возьме i пакажа мову. I вось хлопчык-эльф прабiраецца да лагера оркаѓ. Смурод калматых мядзведзяѓ, непрыемна казыча дзiцячыя ноздры.
  Дзiця вельмi нават рызыкуе. Ён праслiзгвае пад самым носам, гэтых калматых стварэнняѓ.
  Марыя заѓважыла:
  - Адважны хлопчык. Але цi варта дасылаць на заданне, такiх вось маленькiх дзяцей?
  Мiнiстр абароны Наташа, лагiчна заѓважыла:
  - Такiя маленькiя дзецi даюць меншых аб'ёмам аѓру, i iх пошукавая i ахоѓная магiя оркаѓ практычна не бачыць!
  Марыя засмяялася i адзначыла:
  Гераiчнасць не мае ѓзросту,
  У сэрцы юным каханне да краiны...
  Заваяваць можа гранi космасу,
  Ашчаслiвiць, жывых на Зямлi!
  Наташа з усмешкай удакладнiла:
  - Не толькi жывых, але i памерлых, i далёка не толькi на Зямлi!
  Марыя ѓ адказ, злосна тупнула сваёй босай, важкай i моцнай ножкай, якая цяпер магла б перабiць хрыбет i ваѓку:
  Жывi Зямля, жывi Зямля,
  I вы зразумейце людзi...
  Другога кахання, другой Зямлi,
  Другой Зямлi не будзе!
  З тысячы планет,
  Такой зялёнай няма!
  З тысячы планет,
  Такой каханай няма!
  Тым часам маленькi хлопчык-эльф устанавiѓ перадатчык, i папоѓз назад. Яго босыя, ружовыя пятачкi, мiльгалi вельмi прыгожа.
  Марыя нават падумала, што калi дзiця зловяць, то яго голыя, круглыя пяткi прыпякуць распаленым жалезам. I як залямантаваѓ гэтае дзiця.
  А оркi будуць ухмыляцца i ѓцягваць ноздрамi паленае мяса.
  Вось хлопчык узяѓ i босай ножкай нацiснуѓ на таракана, якi поѓз па траве. Казурка замiгцела, i нечакана ператварылася ѓ каштоѓны каменьчык.
  Хлопчык падхапiѓ яго сваiмi босымi пальчыкамi ног, i шпурнуѓ сабе ѓ руку, i прачырыкаѓ, ледзь чутна:
  - Ад усмешкi стане ѓсё святлей,
  I слану i нават маленькаму слiмаку...
  Будзем эльфы ѓ лаянцы весялей,
  А ѓ оркаѓ няхай пойдуць адны страты!
  I хлопчык шпарка шмыгнуѓ у кусты. Вось гэта мiленькае дзiця. Зусiм падобны да чалавечага.
  Вось у адным у адным фiльме, таксама хлопчык падсоѓваѓ мiны пад цыстэрны.
  А яго злавiлi. Шкада кiно савецкае i як яго катавалi, не паказалi. Але толькi загадай на пакаранне басанож па снезе.
  I камера паказала на гурбе маленькiя, дзiцячыя сляды, буйным планам. I гэта больш казала, чым, калi б катаваннi паказалi б падрабязна i натуралiстычна.
  Вось гэта сапраѓды кiно.
  Марыя праспявала з вялiкiм пачуццём, пагульваючы цяглiцамi сваiх голых i мускулiстых ног:
  Узвейцеся вогнiшчамi цёмныя ночы,
  Мы пiянеры дзецi працоѓны...
  Наблiжацца эра светлых гадоѓ,
  Клiч пiянера - заѓсёды будзь гатовы!
  Клiч пiянера - заѓсёды будзь гатовы!
  Наташа хiхiкнула i пацвердзiла:
  - Гэта крутому яйку трэба варыцца пятнаццаць хвiлiна, а пiянер з роду эльфаѓ - заѓсёды гатовы!
  . РАЗДЗЕЛ Љ 4.
  Тым часам былi i iншыя эпiзоды вайны. Вось дзве эльфiйкi вялi снайперскую вайну.
  Яны былi басанож, але затое ѓ плямiстым камуфляжы. I сядзелi ѓ засадзе, вышукваючы мэты.
  Адна з iх бландынка Алiса ѓ прыкрасцi заѓважыла:
  - Оркi трэба сказаць, вельмi нават смярдзючыя. I таму з iмi немагчыма братанне!
  Анжалiка хiхiкнула, стрэлiла, абклаѓшы касматага салдата-мядзведзя i праспявала:
  - Мы не прамахнемся нiколi,
  Не прыйдзе на нашу эльф бяда!
  I выскалiла свае жамчужныя зубкi.
  Алiса таксама стрэлiла, i таксама прабiла галаву орку. Вось такiя яны скажам, крутыя ваяѓнiцы. I супраць iх не папрэш!
  Анжалiка кiнула гранату босымi пальчыкамi ножак. Парвала орка разрывамi на часткi i праспявала:
  Мы сокаламi глядзiм,
  Арламi парым...
  Мы ѓ вадзе не тонем,
  У агнi не гарым!
  Алiса з усмешкай пацвердзiла:
  - Ды ваяѓнiцы што трэба!
  I шпурнула голай пяткай важкую гранату. Парвала масу оркаѓ на часткi.
  Вось гэта сапраѓды была каманда. I дзяѓчыны-эльфiйкi вельмi прыгожыя, i зусiм басаногiя ѓ лёгкiм бiкiнi.
  Але не бянтэжацца, а спяваюць:
  У свеце спёка i снегапад,
  Мiр i бедны i багаты...
  З намi юнацтва ѓсёй планеты,
  Наш сусветны лад атрад!
  I дзяѓчынкi працягвалi дзяѓбаць оркаѓ. Вось гэта была iх заварушка. I калi ѓжо яны возьмуцца, дык мала не здасца нiкому нават такiм кудлатым стварэнням як оркi.
  Марыя Калеснiкава гледзячы кiно, праспявала:
  Мы смела ѓ бой пойдзем,
  За справу эльфаѓ...
  Усiх оркаѓ пераб'ем,
  Дзярыс не дрэйфi!
  Вось такiя скажам прама тут баявыя i азартныя ѓ парыве дзяѓчынкi. Самы вышэйшы можна сказаць клас разбурэння.
  А вось са штурмавiкоѓ па орках, як дзюбне эльфiйка Хельга, i пасля чаго праспявае:
  -Слава Эльфii, слава,
  Танкi рвуцца наперад...
  Такая Эльфiя дзяржава,
  Оркаѓ люта б'е!
  Вось дзяѓчынкi ѓзялi за оркаѓ i лiтаральна з забойнай моцнай, татальнага разбурэння i адкрываюць рахунак. I iх не спынiць. Калi ѓжо ѓзялiся, дык узялiся.
  I босымi пальчыкамi ножак нацiскаюць на куркi.
  Дзяѓчына Алёнка страляе па орках з аѓтамата. I кiдае ѓ супернiка босымi пальчыкамi ножак, забойнай сiлы гранаты i раве:
  - Я ѓсiх мацней у свеце,
  Усiх замачу ѓ сарцiры!
  I як засмяецца i пакажа язык, якi ѓ яе вельмi доѓгi.
  Дзяѓчына Анюта хiхiкнула i адзначыла, шпурнуѓшы голай пяткай забойчую гарошыну анiгiляцыi:
  - Мы можам лiтаральна ѓсё. I ѓ гэтым ёсць наш парадак у эльфаѓ!
  Дзяѓчынкi б'юцца, i iх шмат. Як добра жыць у свеце, дзе столькi дзяѓчат. I эльфiйкi вечна юныя i прыгожыя. Вось сапраѓды - вельмi нават крутыя кралi. I могуць такое, што не ѓ казцы сказаць, нi пяром апiсаць - проста супер.
  Ала, якая ваявала з гэтай пошасцю, агрэсiѓна адзначыла, дзяѓбаючы чэргамi оркаѓ, скошваючы iх нiбы касой:
  - Каб лысы фюрар здох!
  I як возьме i засмяецца, выскалiѓшы свае вельмi нават прыгожыя зубкi.
  Вось гэта дзяѓчыны - вышэйшы пiлатаж!
  Не, ну супраць такiх паспрабуй выстаяць.
  Марыя эльфiйка з залатымi валасамi, узяла i праспявала:
  - Караблi ляжаць разбiтыя,
  Куфары стаяць адчыненыя...
  Iзумруды i рубiны расцякаюцца дажджом,
  Калi хочаш быць багатым,
  Калi хочаш быць шчаслiвым,
  Заставайся хлопчык з намi,
  Будзеш нашым каралём!
  Будзеш нашым каралём!
  I ваяѓнiцы зноѓ як засвiшчуць хорам. I вароны, атрымаѓшы сардэчны прыступ, пападалi на оркаѓ, прабiваючы iм чэрапа.
  Вось гэта сапраѓды дзяѓчынкi ѓзялi i завялiся. Безумоѓна, гэта крута i дзiка.
  Ну i да чаго падобнае крута. I рэальна, безумоѓна, заводзiць.
  Вось гэта сапраѓды дзяѓчынкi.
  I Алiмпiяда як возьме i босымi, моцнымi нагамi, шпурне ѓ оркаѓ бочку з узрыѓчаткай.
  Тая праляцiць, i iрване з надзвычайнай забойнай сiлай. I ѓсё на дробныя аскепкi па раздзiрае, разам з цэлым батальёнам оркаѓ.
  I зноѓ дзяѓчынкi возьмуць у рот свае пунсовыя соску грудзей i засвiшчаць. I вароны, атрымаѓшы сардэчныя прыступы, зараз паваляцца, у забойны прытомнасць.
  I iх чэрапы возьмуць i трэснуць пад ударамi. I вось гэтае вельмi нават забойнае i разбуральнае ѓздзеянне.
  Маруся таксама ѓзяла i кiнула ѓ супернiка босымi пальчыкамi ножак забойнай сiлы гранату, раскiдала оркаѓ i праспявала:
  Чакае перамога, чакае перамога,
  Тых, хто прагне злых оркаѓ разбiць...
  Чакае перамога, чакае перамога,
  Мы здолеем ворагаѓ перамагчы!
  I Матрона таксама ѓ ворага шпурне босымi ножкамi лiмонку i прараве:
  - На абардаж!
  Дзяѓчынкi капiтальна разышлiся. I яны, на самой справе, прыгажунi пiсаныя. А ножкi ѓ iх босыя i точаныя.
  Ды ѓжо за гэтых оркаѓ як узялiся, i iх капiтальна выкошваюць i забiваюць.
  I фронт эльфiек i меншай колькасцi эльфаѓ стаѓ цiснуць на оркаѓ, гэтых касматых мядзведзяѓ.
  Дзяѓчаты накiравалiся ѓ атаку.
  Ваяѓнiца-эльфiйка з аранжавымi валасамi ѓзяла i нацiснула пунсовым саском грудзей на кнопку джойсцiка.
  Спрацавала ѓдарная хваля. I панеслася ѓльтрагукам на оркаѓ. I накрыла iх зараз, лiтаральна абвуглiѓшы косткi.
  Ваяѓнiца чырыкнула:
  - За шалёныя скокi кобры!
  I як возьме i засмяецца. Вось гэта сапраѓды бабы - проста скажам там супер.
  Дзяѓчынкi варта адзначыць грозныя.
  I вось яны голымi пяткамi падкiнулi забойныя патокi з вугальнымi гранатамi.
  Парвалi масу злых i касматых мядзведзяѓ. I пасля гэтага дзяѓчаты ѓзялi i заспявалi;
  Прашу, Гасподзь, каб дзень не згасаѓ,
  Каб заѓсёды маладым быѓ дзяѓчыны погляд!
  Каб лунаѓ наш вiцязь вышэй скал,
  Каб чысцей крышталя покрыва азёр!
  
  Якi прыгожы свет Гасподзь стварыѓ,
  У iм елi срэбрам, а клён рубiн!
  Шукаю сабе сяброѓку Божы iдэал -
  Для гэтага ворагаѓ у баях сек!
  
  Што юнаку так у сэрцы цяжка?
  Чаго знайсцi ён хоча ѓ свеце гэтым?
  Ну чаму надламанае вясло?
  Як вырашыць клубок вялiкiх праблем?
  
  Жадаю я Божа таксама ѓ шчасцi быць,
  Знайсцi сваю нябесную мару!
  Каб поспехi не перапынiлася нiтку,
  Каб падвесцi пад шлях, баласт-чорту!
  
  Але што шукаць мне ѓ меры без кахання,
  Што дзяѓчыны даражэйшай можа быць?
  Пабудаваць шчасце цяжка на крывi,
  Па ёй толькi можна ѓ пекла пекла плыць!
  
  Разлука гэта катаванне для мяне,
  Вайна яшчэ такi кашмарны сон!
  Вось нагу ѓ стрэмя асядлаѓ каня,
  Хоць злы орк, занёс кат сякеру!
  
  Заводзяць нашых дачок у поѓны,
  Спрабуюць iх i паляць агнём цела!
  Але нанясем мы фюрару разгром,
  Ведай, наша Эльф вечна не памерла!
  
  Згуляем вяселле, пасля злой вайны,
  Потым дзеткi будуць смех дарыць!
  Мне ѓсе яны крывiнушкi родныя,
  Я на паляванне будзе тлуста дзiчына!
  
  А дуб як iзумруд яго лiстота,
  Сказаѓ - выдатна хлопец папрацаваѓ!
  Няхай сумленне будзе як крышталь чыстая,
  А толькi ѓ плюсах у балансе будзе лiкi!
  Дзяѓчынкi праспявалi i паказалi свой каласальны апломб i баявое становiшча.
  Ну i вядома ж адна з ваяѓнiц паднесла шланг. I зарадзiла яго бензiнам. I як возьме i запусцiць забойны струмень. Пальецца забойны паток цунамi агню. I капiтальна оркаѓ спальвае.
  I гэта сапраѓды надзвычай крута. Лiтаральна таталiтарнае iдзе разбурэнне.
  Вось супраць такога нi адна дзяѓчынка не выстаiць, як мовай у эльфа нешта вельмi салодкай, смачнае i апетытнае палiзаць.
  А пры гэтым яшчэ ѓзяць i орку адпалiць галаву.
  I агнём iх усiх смажыць, i спалiць вось так да тла . I не пакiнуць нават ад непрыяцеля костачак.
  Вось такiя дзяѓчынкi часам бываюць. I скаляць зубкi, i паказваюць свой нораѓ нiбы ѓ кобры-змеi.
  Ваяѓнiцы, якiя разарвуць любое войска. А калi захочуць, то могуць i пусцiць газы.
  А ѓявiце, што будзе, калi адразу тысяча эльфiек выпусцiць з сябе газы? Сказаць, што будзе?
  Пра вельмi крута будзе, не дапусцiць такога бадай што нябёсам. Бо тады на галовы оркаѓ вароны пасыплюцца. I будуць падаць, i ламаць чэрапа, паказваючы самае забойнае ѓздзеянне ѓ сусвеце.
  I дзяѓчынкi зноѓ давай у сваёй дзiкай лютасцi i азарце спяваць, i iх жамчужныя зубкi зiхацелi, нiбы люстэрка.
  Кашмар заѓсёды прыходзiць як змяя,
  Яго не чакаеш, а ён упаѓзае ѓ дзверы!
  Ты шчаслiвы, шчодра сытая сям'я,
  Не ведаеш, што бываюць людзi звяры!
  Вось пачаѓся набег хвацкай арды,
  Нас абсыпаюць стрэламi татары!
  Але мы на подзвiг смелы народжаны,
  I вынесем жорсткiя ѓдары!
  
  Нiхто не ведае, калi добры Бог,
  Настолькi чалавек пайшоѓ жорсткi!
  Ужо смерць стукаецца кулаком у парог -
  А Везельвул прасунуѓ з пекла рогi !
  
  Ды гэта старажытных продкаѓ часы,
  У якiя мы крута так патрапiлi!
  Бо не аб тым быѓ мая мара,
  Не да гэтага мы iшлi, скрозь горы-далi!
  
  Але калi апынуѓся ты ѓ пекле,
  Дакладней у свеце болю, рабства, бiтвы!
  То ѓсё роѓна надзею захаваю,
  Няхай сэрца адбiвае ѓскачыць тыя рытмы!
  
  Але выпрабаваннi гэта наш ланцуг,
  Якая, не дасць быць думкам лёгкiм!
  I калi трэба, трэба i трываць,
  А калi крыкнуць, дык на ѓсю моц лёгкiх!
  
  Паэт ён песеньнiк i круцель,
  Але толькi не гарачым полi ратным!
  Ворагi Айчыны гiдкiя памруць,
  Iх пахаваюць хутка i бясплатна!
  
  Цяпер вазьмi, адбi паклон Хрысту,
  Перахрысцiся, iконы аблiчча цалуючы!
  Я веру, людзям праѓду данясу,
  Ва ѓзнагароду дасць Гасподзь надзел-пякулы!
  Добра дзяѓчаты спявалi. Iх галасы такiя прамянiстыя i пералiвiстыя. I паѓнагучныя.
  А пасля песнi цэлы батальён дзяѓчат узяѓ i выпусцiѓ газы. Тыя паднялiся слупам, i накiравалiся да хмары крумкачоѓ. Узялi на iх i абрынулiся.
  Крумкач гэта стала душыць, i яны лiтаральна задыхалiся i курчылiся, атрымаѓшы сабе пятлю на шыю.
  I столькi крумкач трапляла ѓнiз. I яны прабiвалi наскрозь верхавiны ѓ оркаѓ. I мядзведзi выпускалi фантаны бурай крывi. Iх выбiвала, нiбы драбнiла гарох.
  Дзяѓчынкi рагаталi. I паказвалi мовы. Падморгвалi якiя насоѓваюцца на iх стварэнням.
  Адна з дзяѓчынак прачырыкала:
  - Оркi не падобныя не людзей,
  Оркi, гэта оркi...
  Калi ён касматы то злыдзень,
  Галасок дзяѓчынкi вельмi звонкi!
  I падмiргнула сваiм сяброѓкам.
  Ваяѓнiцы адразу ж адчулi ѓ сабе дзiкую ѓпэѓненасць. I iх зубкi зiхацелi, нiбы горныя вяршынi. А можа, гэта жамчужыны i скарбы мора.
  Дзяѓчаты зарагаталi i заспявалi:
  Аб моры, моры, моры, моры,
  Сядзяць хлапчукi на плоце!
  У оркаѓ вiдаць будзе гора,
  Загiнуць гады ѓсё ѓ разборы!
  I ваяѓнiцы як возьмуць i засвiшчаць. На гэты раз не толькi вароны павалiлiся на галовы оркаѓ, але яшчэ i градзiны. I тыя ѓ мядзведзяѓ лiтаральна праломвалi чэрапы.
  Вось дзяѓчынкi-эльфiйкi як узялiся за оркаѓ гэтых смярдзючых мядзведзяѓ. I гэта аказалася надзвычай выдатна.
  А калi прыгажунi заспявалi, то ѓжо гэта было сапраѓднае бязмежжа;
  Нябёсаѓ дыван з зорак ѓзорны,
  Месяц падорыць святло ѓзгоркам!
  Струменiцца ѓнiз паток нагорны,
  Блiшчачы золатам па крэменях!
  
  Прастаты матухны-Эльфii,
  У вёсках сытасць i ѓтульнасць!
  Ад шчасця панны галасiлi,
  Як карагод касiць iдуць!
  
  Бяда прыйшла вайна-старая,
  Аскал зубоѓ - снарадаѓ вiхура!
  Нясецца з оркамi разруха,
  Таварыш твой у баях загiнуѓ!
  
  Ты сам пакуль яшчэ хлапчук -
  Ваенкамат не даѓ дабра!
  Маѓляѓ, бракуе гадоѓ вам лiшнiх,
  Берагчы павiнна дзяцей краiна!
  
  Уцёк на фронт без усялякай бранi,
  Каб дабро несцi i святло!
  Каб не пазбавiлi оркi волi,
  Каб не ѓ ланцугах сустракаць свiтанак!
  
  Сяброѓка таксама не драмала,
  Здолела вырвацца - баец!
  Сумняваем мы оркаѓ з пастамента,
  Няхай будзе фюрару канец!
  
  Змагацца, цяжка боль i голад,
  Дзяѓчынка басанож зiмой!
  У лахманах трываем люты холад,
  Часам сiлкуемся адной з бяроз карой!
  
  А вораг на самалётах iмчыцца,
  Як монстар з пекла "Тыгр" раве!
  Мядзведзь, народжаны злой ваѓчыцай,
  З танкаѓ хвошча агнямёт!
  
  Каб сагрэць босыя ногi,
  Што пасiнелi на снезе!
  Дзяѓчынка выбрала дарогi,
  Дзе попел ачарнiѓ завею!
  
  Але выстаялi - прэч прастуды,
  Хлапчук з дзяѓчынай наперад!
  Мы пераможам аскалаѓ Юды,
  Русь оркаѓ змрок у пясок сатрэ!
  
  Мiльгаюць пятачкi падлеткаѓ,
  Труна пакiнуѓ лёгкi след!
  Мароз трываць зусiм не проста,
  Нас сагравае босых бег!
  
  А злым оркам няма iм права,
  Яны ад холаду равуць!
  Такая моцная дзяржава,
  Наш эльфаѓ вiцязь вельмi круты!
  
  Адкiнулi хвалю з пекла,
  Цяпер Фейропа наперадзе!
  Такi надзел святога салдата,
  Быць вечна адданым Эльфi!
  Вось гэта дзяѓчыны проста скажам супер. У iх столькi рызыкi i пажару. Нiбы дзяѓчаты рудыя косы. I прыгажунi вечна босыя.
  Ваяѓнiцы на оркаѓ наехалi капiтальна. Яны вельмi любiлi такi прыём, калi босымi пальчыкамi ножак шпурляеш у непрыяцеля гарошынкi анiгiляцыi i смерцi.
  I раздзiраеш мядзведзяѓ у iрваныя шматкi i катлеты. I якiя такiя смажаныя i апетытныя.
  I пiшуць па набягаючым мядзведзям дзяѓчынкi. I давай па орках эльфiйкi лупiць з мiнамёта.
  I робяць гэта прыгажунi трэба адзначыць, надзвычай эфектыѓна. I iх агрэсiѓнасць, спалучаецца яшчэ i з надзвычай гламурнай i цудоѓнай грацыяй.
  Ваяѓнiцы тая за оркаѓ узялiся, i прыступiлi да таталiтарнага знiшчэння.
  Вось дзяѓчынкi свае рубiнаѓ соску ѓжылi. Нацiснула на клавiшы якiя прыводзяць у дзеянне агнямёты.
  I ѓзялi, i зараз батальён оркаѓ накрылi. I рэальна яго ѓзялi спалiлi да тла .
  Вось такiя тут дзяѓчаты. I калi трэба, то мовы прыменяць прама па прызначэннi. А прызначэнне такiх моѓ - дарыць радасць мужчынам. I паказваць свой цудоѓны i агрэсiѓны тэмперамент.
  Няма такiх дзяѓчат, калi яны разварушылiся мядзведзi, ужо сапраѓды не затармозяць.
  Яны паказваюць такiя цудоѓныя дасягненнi.
  I яшчэ дзяѓчаты могуць без асаблiвых цырымонiй iграць на скрыпках.
  Гэта таксама вельмi нядрэнны прыём.
  Вось дзяѓчынкi зайгралi на скрыпках. I пры гэтым трымалi смычкi босымi пальчыкамi ножак. I грала цудоѓная i чароѓная музыка. I гэта проста цудоѓна.
  А потым дзяѓчаты ѓзялi i заспявалi;
  Я веру Радзiме Святой сваёй,
  Што Праѓдой можна заслужыць выратаванне!
  Мы абаронiм ад зла сваiх дзяцей -
  Ворагу прыйдзе ад нас, паверце помсту!
  
  Мой меч як кладанец Iллi паражае,
  А рукi стамiлiся ѓ баi не ведаюць!
  Мы для Айчыны як надзейны шчыт,
  Каб абаранiць ад гнюсных месца ѓ чыстым раi!
  
  Адыход, удар i зноѓ выпад - бi,
  Такая доля шляху, нажаль, салдата!
  Пакуль жывы хай хоць адзiн злыдзень,
  Падчысцi ствол i мушку аѓтамата!
  
  Змагацца трэба калi казка-свет,
  Часам закiнуць можа воя крута!
  Але мы Айчыне гонар свой захоѓваем,
  Хоць часам i трупаѓ сыпле куча!
  
  Нарадзiлiся мы, вось павезла ѓ краiне -
  У якой стаць героем можа кожны!
  У якой людзям, а потым сабе,
  Ваяѓнiк наймацнейшы i адважны!
  
  I вось зараз мы проорем - наперад,
  На штурм рэдутаѓ, крэпасцей магутных!
  Каб не здарылася, што быццам розум хлусiць -
  Мы разнясём на самалётах хмары!
  
  Патрапiць, вядома, можна прама ѓ пекла,
  Калi ѓсе шляхi ѓжо як павоя з асотам ...
  Але нават там клiнкi байцоѓ паражаюць,
  I бомбы сыплюць з улоння самалётаѓ!
  
  А што такое пекла для Эльфi змагара?
  Чарговае ведайце выпрабаванне!
  Мы абаронiм у бiтву да канца -
  Выканаем Божае, Вернае жаданне!
  
  I банды троляѓ, ваѓкалакаѓ разаб'ём,
  Дасягнем месца, дзе Зямля - Эдэма!
  Арол скончыць з мярзотным вараннём,
  Нас павядзе да здзяйсненняѓ гонар i вера!
  
  Струменем бурным б'е жыццё ключом,
  Адбыцца тое пра што Хрыста прасiлi!
  Пральецца Мiлата як вадаспад ручаём,
  На славу мацi Роднай Эльфii!
  Дзяѓчынкi i спявалi, i гралi адначасова на скрыпках. I музыка гучала такая звонкая i прыгожая, i пералiвiстая. I разносiлася лiтаральна па ѓсiх нябёсах.
  I вароны, страчваючы прытомнасць, страчвалi прытомнасць, i прабiвалi оркам галавы.
  А дзяѓчынкi дзейнiчалi з неспасцiжнай энергiяй. У iх струменiлiся патокi гiперплазмы.
  А можа таксама i магаплазмы, якой дзяѓчаты ѓвасаблялi неверагоднае, i забойнае ѓздзеянне.
  Ваяѓнiцы скалiлi зубы, i затым ад паверхнi сваiх iклоѓ выпускалi зайчыкi, якiя сляпiлi оркаѓ, i прымушалi ѓ iх выцякаць вочы. I гэта аказалася так неспасцiжна выдатна i крута.
  Ваяѓнiцы зноѓ рубiнава саскамi нацiснулi на кнопкi. I дзюбанулi па непрыяцелю агнiстымi вывяржэннямi каласальнай, разбуральна сiлы вулканаѓ.
  I гэта ѓсё рэагуе i гарыць. I ѓзрываюць танкi мядзведзяѓ. I патокi пякучага полымя плавяць машыны iмперыi Пуцiна.
  Дзяѓчынкi трэба сказаць проста выдатныя i паказваюць такi цудоѓны ѓзровень баявога духу, што нiхто не асмелiцца iх абвiнавацiць у чымсьцi дурным i непрыстойным.
  Пра такiх дзяѓчын кажуць: вы проста Багiнi i Супер!
  Вось яны зноѓ узялi i вялiкiм энтузiязмам заспявалi;
  Ёсць жанчыны ѓ нашай Эльфii,
  Што водзяць, жартам самалёт!
  Што ѓсiх у Сусвеце прыгажэй -
  Што ѓсiх супастатаѓ прыб'е!
  
  Яны народжаныя для перамогi,
  Каб Эльф на ѓвесь свет услаѓляць!
  Бо нашы магутныя дзяды,
  Для iх збiралi ѓраз раць!
  
  Стаяць ля станка волаты,
  Iх моц такая - усiх грамяць!
  Мы дзецi Айчыны адзiныя -
  Iдзе салдацiкаѓ рад!
  
  Не зможа зламаць нас скруха,
  Бяссiльны агонь злы напалм!
  Дзе раней гарэла лучына...
  Пражэктар зараз запалаѓ!
  
  У нас усё ѓ краiне - паходня святла,
  Машыны, дарогi, масты!
  I ѓ песнях перамогi апеты -
  Мы сокалы святла - арлы!
  
  Праславiм Айчыну мы смела,
  Да вяршыняѓ крутых павядзем!
  Мы ѓ космасе як пiянеры -
  I шыi злым оркам збочым!
  
  Дагонiм усiх гадаѓ з Марса,
  Адкрыем да Цэнтаѓра шляху!
  Нас будзе, хто драпежнiк баяцца,
  А хто добры i сумленны кахаць!
  
  Эльфiя краiна ѓсiх мiлей,
  У ёй ёсць чым ганарыцца, павер!
  Не трэба несцi ахiнею...
  Ты будзь чалавечны не звер!
  
  Дастанем мяжу светабудовы,
  Там выбудуем крэпасць-гранiт!
  А хто прайграѓ пакаянне,
  Хто прэ на Айчыну бiт!
  
  Што далей - фантазii мала,
  Але мёртвых павер - уваскрэсiм!
  У смерцi рыѓком вырвем джала,
  На славу несмяротнай Эльфi!
  Вось так дзяѓчынкi спяваюць, i iх галасы нiбы салаѓi, дразды i жар-птушкi ѓ адным флаконе. Такiя вось скажам дзяѓчынкi - проста супер i гiпер .
  I спяваюць вельмi кранальна i цудоѓна.
  Вось такiя прыгажунi калi ѓжо за нешта возьмуцца, то мала нiводнаму не здасца орку.
  I мядзведзяѓ дзяѓчынкi знiшчаюць гуляючы. I вось з паветра лётчыцы-эльфiйкi наляцелi. I яны нацiскаюць на кнопкi пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак. I дзяѓбуць агрэсiѓных касматых стварэнняѓ.
  Дзяѓчынка з неба выпусцiла ракету, па навале касматых оркаѓ. Iх узарвала i апалiла, што пасыпалiся ѓ розныя бакi кавалкi апаленага мяса. I якое гарыць i рэальна дымiцца.
  Вось такiя дзяѓчынкi, лютыя i разбуральныя. У iх такое магутнае сэрца ѓтоена. Што калi яны возьмуць, i заспяваюць, i стануць шчэрыць зубкi, то супраць iх, не зможа выстаяць нават войска оркаѓ у саюзе з тролямi. А тролi байцы куды больш умелыя i рашучыя.
  А дзяѓчаты такiя каласальныя i моцныя ваяѓнiцы, проста касмiчнай пераменнай i пастаяннай.
  Ваяѓнiцы ѓзялi i надзьмулi дзявочыя шчокi, i ва ѓсю глотку нядоѓга думаючы пукнулi .
  . РАЗДЗЕЛ Љ 5.
  I вось пайшла рэальна забойная, i разбуральная хваля, якая абрынула на оркаѓ. I колькi касматых стварэнняѓ зараз было выкладзена.
  Пасля чаго дзяѓчынкi ѓ вялiкай радасцi, i каласальным энтузiязмам узялi i заспявалi;
  Куплет няхiтры песьнi той,
  Што я спяваю аб свеце сумным гэтым!
  Iмкнуся Хрыста спазнаць душой,
  Каб не крануѓ цела, пекла i тлен!
  
  Мне Радзiма мая мiлая,
  Хоць часам i ставяць, дык у папрок!
  Што сабе месца не знайшла,
  Калi ѓ пекла Везельвул людзей упёк!
  
  Што можа гiбелi Зямлi страшней,
  Калi рыдае ѓ жалобе струна?
  Калi смяецца, есць поспех злыдзень,
  Але будзе сiла - ведай абуджана!
  
  Адкажу расе злы тады ѓ адказ:
  Айчыны дух вам пекла багi не зламаць!
  I будзе подзвiг усiх байцоѓ апеты,
  Мы войска салдат: арлы не дзiчына!
  
  Ведай, наша воля як заѓсёды моцная,
  Плячо да пляча згуртавалiся мы кулак!
  I мэта, да якой мы iдзем, ужо бачная,
  Расплюшчаны зоркалётам попел вораг!
  
  Часам зразумець Паладу мудрагелiста,
  Яна капрызная, дасць карт-бланш чарцям!
  I, здаецца, што было так даѓно...
  Калi разарваны гнюсны орк зла напалову!
  
  Праблем у нас вядома цэлы лес,
  А колькi ѓ сусвеце ёсць светаѓ?
  Але для таго Усявышнi Бога ѓваскрос,
  Каб чалавек меѓ курган дароѓ!
  
  Эльфiя стане звышдзяржавай зноѓ,
  Сусвету шлях пакажа да шчасця i кахання!
  Не будуць больш лiцца слёзы, кроѓ,
  I ты ѓ сэрцы волю, мудрасць захавай!
  Дзяѓчаты спяваюць вельмi душэѓна. Яны хочуць дадатковых перамог, i казачных выслоѓяѓ. Iх касмiчная талерантнасць проста жудасць. I ваяѓнiцы паказваюць свой найвышэйшы пiлатаж, i велiзарнае разбуральна Эга.
  Эльфiйка з валасамi ѓ крапiнку прачырыкала:
  Адзiн два тры,
  Ты оркаѓ разарвi...
  Чатыры восем пяць -
  Дашлi мы не гуляць!
  I зноѓ дзяѓчынкi свiшчуць, ды так што на галовы оркаѓ цэлыя хмары аглушаных крумкачоѓ сыплюцца.
  Марыя Калеснiкава ажыццяѓляла сваё ѓмелае камандаванне над гэтым войскамi, што ваявалi з супостатам. Ваяѓнiца-каралева аддавала загады.
  А выдатныя юнакi-эльфы дзяѓчынцы сталай юнай i моцнай масажавалi босыя, точаныя ножкi. Як i iншыя прыгажунi таксама ваявалi з незлiчоным войскам оркаѓ - гэтых пякельных мядзведзяѓ.
  Марыя не спалохалася рэпрэсiй з боку пузатага i вусатага тырана, i цяпер ёй ужо было мора па калена.
  Дзяѓчына аддавала загады. I яе падданыя выконвалi, i кiпеѓ крывавы i жорсткi бой, дакладней цэлая серыя бiтваѓ i баёѓ.
  Дзяѓчыны-эльфiйкi пайшлi ѓ абыход пазiцый оркаѓ. Тут было шмат калючага дроту. I басаногiя прыгажунi яе прагрызалi нажнiцамi. Стрыглi нядрэнна. Затым аднаму з оркаѓ эльфiйка з сiнiмi валасамi ѓбiла вастрыё ѓ пахвiну. Той лiтаральна акселеѓ ад болевага шоку. Ваяѓнiцы разрагаталiся i паказалi язычкi.
  Кроѓ у оркаѓ карычневая i агiдная, дзяѓчынкi адскочылi, каб аб яе не запэцкацца. Ды нялёгка ваяваць з такiмi стварэннямi - iх нават забiваць брыдка.
  Эльфiйка з чырвонымi валасамi не зусiм да месца буркнула:
  - Паѓгода дрэннае надвор'е,
  Паѓгода зусiм нiкуды!
  Эльфiйка з жоѓтымi запярэчыла:
  - Гэта на планеце Зямля надвор'е не да д'ябла! А ѓ нас наадварот вечнае лета, на ѓсiх планеце i чатыры свяцiлы!
  Сапраѓды на аранжавым небе, свяцiлася чатыры вялiкiя зоркi - розных кветак, i гэта выдатна!
  Ваяѓнiцы прагрызлi кусачыкамi дрот. I вось яны паѓзком наблiжаюцца да аэрадрома. Там ужо бачныя самалёты валасатай армii пекла. Некаторыя машыны вельмi буйныя. Напрыклад, стратэгiчныя бамбавiкi. Колькi смяротнага грузу яны здольны несцi? Тут не палiчыш.
  Эльфiйка з чырвонымi валасамi праспявала:
  - Плаваць хочуць вярблюды,
  А сланы лётаць...
  Колькi цудаѓ паѓсюль,
  Што не злiчыць!
  Эльфiйка з белымi валасамi адзначыла:
  - Ты выдатна ведаеш сам,
  Свет напоѓнены цудамi...
  Толькi гэтыя цуды,
  Эльфы могуць рабiць самi!
  Эльфiйка з сiнiмi валасамi заѓважыла:
  - Тут ужо вакол самога аэрадрома дрот пад токам. Дык проста не перабрацца!
  Эльфiйка з жоѓтымi валасамi ѓзяла i прапанавала:
  - А што калi перакiнуць прэзент смерцi па дузе праз дрот конна. Даѓбанем па бамбавiку, i пайдзе ланцуговая рэакцыя.
  Эльфiйка з чырвонымi валасамi хiхiкнула i адзначыла:
  - Гэта цiкавая iдэя! А што, калi паспрабаваць!
  Эльфiйка з сiнiмi валасамi адзначыла:
  - Спачатку трэба зрабiць прашчу!
  I дзяѓчыны хорам кiѓнула. Не так проста яе зрабiць з дрэва i дроту, але ваяѓнiцы як заѓсёды на вышынi. I калi ѓжо прыступяць да справы, дык не адступяць.
  Эльфiйка з белымi валасамi прачырыкала, разгойдваючы сваiм прэсам, i паказваючы ножкамi фiгуркi вышэйшага пiлатажу:
  - Пойдзем байцы на абардаж,
  У нас выдатны экiпаж!
  Дзяѓчынкi варта адзначыць прыгожыя i разумныя i, спрытныя адначасова.
  Вось прашча гатова. I можна з дыстанцыi запусцiць выбухны пакет са звычайнага вугальнага пылу. Але калi яна iрване, то мала не здасца нiкому. I оркам тым больш.
  Дзяѓчынкi пры дапамозе босых ножак настроiлi прашчу, i дзюбнулi. I вось зарад з вугольчыкам ляцiць па высокай дузе. I пералятае нацягнуты дрот высокай напругi, з забойным токам. Нават злегла заiскрыла, падчас палёту. А потым дагадзiць прама ѓ чэрава стратэгiчнага бамбавiка, з дзесяццю тонамi выбухоѓкi ва ѓлоннi. I як пасля гэтага возьме i iрване.
  Нiбы ѓзарвалася невялiкая атамная бомба.
  Праѓда, пакуль у гэтым свеце ядзернай зброi няма. I гэта зразумела да лепшага, бо клiмат бы загадалi б. А вось самалёты на аэрадроме оркаѓ сталi выбухаць i расколвацца. А многiя запалалi, нiбы свечкi на торце доѓгажыхара. I як гэта ѓсё з вялiкiм напорам i рызыкай загарэлася. I разбурэнню ѓ оркаѓ пайшлi каласальныя.
  Нават да дзяѓчын данесла выбухную хвалю, прымусiѓшы iх ухапiцца за беражкi дрэѓ, у якiх паламала верхавiны. I ѓдавiцца ѓ грунт босымi, пяткамi ножак.
  Далей дамчаѓся жар i пах смаленага мяса. Дзяѓчынкi адчула сябе нiбы запрошанымi, на нечы пiкнiк. I гэта сапраѓды пах свежых барановых туш.
  Эльфiйка з сiнiмi валасамi прачырыкала:
  - Як добра прылегчы на траѓку,
  I нешта смачнае ѓмяць...
  Уладкаваць у лазнi крута парку,
  I эльфаѓ маладых паклiкаць!
  Эльфiйка з жоѓтымi валасамi заѓважыла:
  - Можа, пара нам адсюль змотвацца?
  Эльфiйка з чырвонымi валасамi засмяялася i адказала:
  - У оркаѓ панiка, i мы назбiраем ураджай!
  Эльфiйка з белымi валасамi кiѓнула:
  - Прыроду беражлiва людзi i ахоѓвай,
  I збярэш багаты ѓраджай!
  Пасля чаго чацвёрка кiнулася ѓ разбой. Дзяѓчаты сталi вылоѓлiваць оркаѓ, якiя разбягалiся, i рэзаць iм горла i жываты. Эльфiйкi гэта рабiлi з вялiзным энтузiязмам.
  Хаця накшталт i добрыя. Але ѓ оркаѓ цела мядзведзяѓ, i пры гэтым такiя ублюдачныя фiзiяномii, што проста дзiву даешся, як выносiць такiх зямля.
  I дзяѓчат, якiя любяць усё прыгожае цалкам можна зразумець.
  Эльфiйка з сiнiмi валасамi зрэзала орку-афiцэру галаву i праспявала:
  Не трэба галаву губляць,
  Не варта спяшацца....
  Не трэба галаву губляць,
  А раптам да спатрэбiцца!
  Ты запiшы сабе ѓ сшытак,
  На кожную старонку!
  Усiх оркаѓ трэба забiваць!
  Усiх оркаѓ трэба забiваць!
  Усiх оркаѓ трэба забiваць!
  Дзяѓчына з жоѓтымi валасамi шпурнула асколак шкла пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак. Перабiла горла аднаму з оркаѓ, прымусiѓшы яго выпусцiць паток крывi i, прачырыкала:
  -Усе нашы погляды ѓсяго толькi прадукт,
  Нашых здольнасцяѓ, нашых патрэбаѓ...
  У новых рэалiях усiм стала раптам,
  Верыць у новыя эльфаѓ ведай каштоѓнасцi!
  I дзяѓчынкi нядоѓга думаючы падбiлi i танк у оркаѓ. I той як загарыцца, нiбы метал прасякнуты наскрозь бензiнам. А праз пару секунд усярэдзiне машын сталi рвацца цяжкiя снарады, вялiкага калiбра!
  Ваяѓнiцы ѓсклiкнулi:
  - Слава воiнам святла,
  Слава вялiкiм эльфам...
  Наша айчына апетая,
  У бой атакуй не дрэйфi!
  Вось эльфiйкi ѓзялi i як голымi пяткамi шпурнулi сталёвыя аскепкi, i проста па вачах злых оркаѓ, асляпляючы i забiваючы мядзведзяѓ. Пасля чаго праспявалi:
  - Цар ёсць эльфаѓ - мудра кiруе,
  Раздае ѓказы - судзiць слуг...
  Трон не трывае мiтуснi i брэху,
  I не метад - падпарадкоѓваць спалох!
  
  Ну, а калi бой будзе суровы,
  Дзяѓчатам- эльфiйкам нiзашто...
  Ты забудзь смутку i дакоры,
  Лепш ссунь па орку цэглай!
  I дзяѓчынкi пасля гэтых слоѓ як возьмуць i засмяюцца. I зноѓ голымi пяткамi падкiнуць аскепкi. I ѓразяць оркаѓ на смерць. I тыя падаюць прабiтыя i забiтыя, выпускаючы фантанчыкi карычневай крывi.
  Эльфiйка з сiнiмi валасамi ѓзялi i прачырыкала:
  - За цудоѓны казачны свет!
  Ёй адказала дзяѓчына з жоѓтымi валасамi:
  - I за промнi святла!
  I падкiнула голай пяткай забойны падарунак анiгiляцыi i спальваннi оркаѓ.
  Эльфiйка з чырвонымi валасамi ѓзяла i праспявала:
  - Я прашу не дзiвiцца нiкога,
  Калi будзе здзяйсняцца чараѓнiцтва...
  Калi будзе, калi будзе, калi будзе здзяйсняцца чараѓнiцтва!
  Пасля чаго ѓсе дзяѓчаты зноѓ як плюнуць па орках. I паднiмецца сапраѓдная хваля цунамi, якая накрывае гэтых стварэнняѓ i прымушае гарэць.
  Ваяѓнiцы не пасуюць, а б'юцца зладжана, i паказваюць свой найвялiкшы пiлатаж.
  А ѓ iншым месцы б'юцца дзве эльфiйкi ѓ ролi снайпераѓ. Яны вядуць агонь з дыстанцыi па орках. Прабiваюць iм галовы, выбiваючы мазгi з галоѓ.
  Дзяѓчыны пры гэтым сядзяць у засадзе, на верхавiнах дрэѓ. I трапна вядуць агонь. Прабiваюць салдат касматай iмперыi, укладваючы iх лiтаральна штабелямi.
  Адна з iх дзяѓчынка з валасамi бел-чырвона-белымi спытала ѓ напарнiцы з чырвона-зялёнай шавялюрай:
  - Ну як мы гэтым касматым дабро даём!
  Ваяѓнiца-эльфiйка кiѓнула:
  - Не слаба!
  I зноѓ дзяѓчынкi страляюць. Вось бел-чырвона-белая эльфiйка ѓразiла генерала оркаѓ. Зрабiла гэта надзвычай трапна. Выбiла мазгi i прачырыкала:
  - За царскiх эльфаѓ!
  На гэта эльфiйка з чырвона-зялёнай шавялюрай адказала:
  - Царызм - табе, што гэта падабаецца?
  Эльфiйка адказала:
  - Не вельмi! Але падчас вайны iншай формы i не!
  Эльфiйка кiѓнула i пiскнула:
  - А я веру, што будзе!
  I яе мордачка выскалiлiся.
  Ваяѓнiцы працавалi, выбiваючы мядзведзяѓ. I iм здавалася, што чарадзе насоѓваюцца оркаѓ не будзе канца.
  I эльфiйкi хорам праспявалi, забiваючы мядзведзяѓ:
  Не, сказалi мы касматым,
  Не пацерпiць наш народ...
  Каб кiраваѓ орк гарбаты,
  Скажам проста вырадак!
  I вось прыгажунi ѓзялi i босымi пальчыкамi ножак шпурнулi ѓ надыходзячых мядзведзяѓ гранаты, раскiдаѓшы iх у розныя бакi. I каму лапу адарвала, а каму галаву.
  Эльфiйкi паказвалi сваю агрэсiю супраць вырадкаѓ, з непрыемнымi фiзiяномiямi.
  I нават праспявалi:
  Па табе патокам, льецца кроѓ пунсовай ракой,
  Працiѓнiк фюрар з лысiнай i на выгляд вельмi круты...
  Але ты не паддайся яму -
  Меч у рукi вазьмi - скрышы сатану!
  Калi эльф адважны, а не баязлiвая вош,
  Фюрара з лысiнай - ты хутка прыб'еш!
  Вось так ваяѓнiцы паказваюць свой вельмi iгрысты i агрэсiѓны, належны характар.
  А вось чацвёрка эльфiек скарысталася панiкай i захапiла адзiн з найноѓшых танкаѓ оркаѓ. I давай штабнаваць з кулямётаѓ - iх у яго цэлых шэсць. I так дзяѓчынкi лупiлi, прычым пры стральбе выкарыстоѓваючы босыя пальчыкi ножак.
  Эльфiйка з сiнiмi валасамi ѓзяла i прабуркавала:
  - Нясуць, нясуць босую дзеѓку конi,
  З прыгажуняй такою надзею не загубi!
  Пад сонцам дабрынi, i пад зоркай "Пагонi",
  Ты дзяѓчыну кахай, ты дзяѓчыну людзi!
  Эльфiйка з жоѓтымi валасамi з гэтым пагадзiлася:
  - Ды так яно i будзе, вернецца вялiкае каханне!
  I кiнула ваяѓнiца пальчыкамi босых ножак забойнай сiлы прэзент смерцi, якiя вылецеѓ праз адчынены люк танк. I ѓразiѓ масу оркаѓ.
  Эльфiйка з чырвонымi валасамi дзяѓбаючы па орках з кулямётаѓ, дасцiпна адзначыла:
  - Ёсць прыкмета вось мы i рызыкуем,
  Дзеѓкам босым можа павесцi...
  Гэтых оркам пяткай зашахуем ,
  Не здолее орк сябе выратаваць!
  Эльфiйка з белымi валасамi лупанула снарадам па танку оркаѓ, ужыѓшы свае босыя, точаныя ножкi. Прабiла машыну касматых мядзведзяѓ, прымусiѓшы яе гарэць.
  Пасля чаго ѓзяла i праспявала:
  Басанож, толькi басанож,
  Дзяѓчатам -эльфiйкам хочацца змагацца,
  Басанож, толькi басанож,
  Мы дзяѓчынкi святла так умеем бiцца!
  I зноѓ танк эльфаѓ пасылае снарады, якiя руйнуюць з забойнай i дакладнай сiлай машыны оркаѓ. I прымушаюць iх рэальна гарэць. I гэта сапраѓды скокi босых ножак эльфiек i дзяѓчын нябачанай прыгажосцi!
  Ваяѓнiцы хорам засьпявалi, ведучы агонь па супернiку:
  Слаѓся басаногая эльфiйка,
  У штарме, бур i полымi перамог...
  У цябе прамая вiдаць спiнка,
  Хоць часам бывае шмат бед!
  I яны выскалiлi свае жамчужныя, блiскучыя зубкi. Пасля чаго прачырыкалi, падмiргваючы i агрызаючыся:
  - Слава нашым адважным эльфам i эльфiйкам !
  Дзяѓчынкi апынулiся вельмi нават адважныя i агрэсiѓныя. I давай абстрэльваць оркаѓ вельмi трапна трафейнымi снарадамi. I актыѓна напявалi, страляючы босымi, дзявочымi ножкамi:
  - Слава нашай Радзiме эльфiек,
  Будзем мы дзяѓчынкi лепш за ѓсiх...
  Адпускаючы вельмi шмат шпiлек,
  Мы красунi святкуем поспех!
  I ваяѓнiцы разам як возьмуць i дзяѓбуць па орках, якiя валасатыя, касматыя i смярдзючыя.
  I супраць такiх прыгажунь iм не выстаяць. Хоць цэглу выкiдвай на галовы оркам, цi бамбёшкi.
  Але касматых мядзведзяѓ даволi шмат. Праѓда iх колькасць i стварае панiку i гармiдар. I оркi ѓ панiцы паляць сябар у сябра. I стралянiна такая i калючы дым.
  Гарыць трава, i iрвуцца боепрыпасы. Поѓна разбурэнняѓ.
  Эльфiйка з сiнiмi валасамi, узяла i праспявала:
  - Наша Радзiма ѓ эльфаѓ,
  Так гламурная i мiлая,
  За яе бiлiся не дрэйфi,
  У стагоддзях славiцца краiна!
  I ваяѓнiца зноѓ выскалiць зубкi, нiбы яна ваѓчыца. I падмiргне сапфiравымi вочкамi.
  Эльфiйка з чырвонымi валасамi, ведучы агонь, адзначыла:
  - Ламаць, разбураць i рваць на часткi,
  Вось гэтае жыццё, вось гэтае шчасце!
  Эльфiйка з жоѓтымi валасамi, пальнула, нацiснуѓшы голай пяткай на кнопку, па орках i запярэчыла:
  - Шчасцi ѓ разбурэннi няма!
  Эльфiйка з белымi валасамi стрэльнула па касматым мядзведзям з кулямётаѓ, выкасiѓшы масу оркаѓ i, пiскнула:
  - Разбурэнне - гэта запал,
  Усё роѓна, якая ѓлада...
  Улада заѓсёды пiла чужую кроѓ,
  Разам мы адсвяткуем каханне!
  Эльфiйка з сiнiмi валасамi хiхiкнула i прачырыкала:
  - Фюрар з лысiнай адразу ѓ труну,
  Захаваць здароѓе каб...
  Валодайце дзеѓкi вы фiгураю,
  I мужчын шукайце з шавялюрай!
  Пасля чаго прыгажуня ѓзяла, i паказала сваю доѓгую, ружовую мову, малюючы з сябе падабенства кобры.
  Ваяѓнiцы зноѓ як засмяюцца i пакажуць свой iмператыѓ. Калi разумець, што гэта ѓвогуле такое.
  Але дзяѓчынкi амаль голыя. I вось адна з iх, з чырвонымi валасамi, узяла i зняла станiк, i як нацiсне на кнопку лалавым саском. I пасля гэтага як возьме i дзюбне снарад. I патрапiць у танк з оркамi, i давай касматых мядзведзяѓ канкрэтна рваць. I дзяѓчынкi заспявалi:
  - Дзесьцi на белым свеце,
  Тамака дзе заѓсёды мароз...
  Оркi тыя злы мядзведзi,
  Вiдавочна ламаюць вось!
  Вось чаму маразы,
  Плача вакол зiма,
  Дзеѓкi губляюць слёзы,
  Кiруе злы сатана!
  Ваяѓнiцы спяваюць добра, але яшчэ лепш б'юцца. I страляюць так трапна, нiбы непераможныя амазонкi.
  Не, эльфы гэта сапраѓды цуд. I калi ѓжо стануць малацiць, то супраць iх не выстаiць нiводнае войска. Вось такiя дзяѓчынкi з рознакаляровымi прычоскамi.
  Яшчэ адна эльфiйка сядзiць у засадзе i карэктуе агонь са боку байцоѓ сваёй гламурнай армii. I робiць гэта вельмi трапна i дакладна. Уражвае з агрэсiѓнай непасрэднасцю.
  Ваяѓнiца, што i казаць няпростая, а з хiтрасцю. Вось яна здзяйсняе карэктуру агню.
  I iншыя эльфiйкi вельмi трапна б'юць па орках, разбураючы iх пазiцыi.
  Дзяѓчынкi, якiя б'юцца i больш рэдкiя юнакi - паказваюць выдатна веданне бою.
  Вось такiя скажам прама тут эльфы - ваяры гламурныя, але зусiм не чыгунныя.
  На самалётах лётчыкi-эльфiйкi як правiла ѓ адных толькi трусiках. Яны дзяѓчаты загарэлыя i мускулiстыя. I вядуць агонь пры дапамозе босых, точаных ножак.
  Не забываючы зрэшты, ужыць яшчэ i пунсовыя саскi. А яны грудзей у ваяѓнiц вельмi пышныя i загарэлыя. Столькi ѓ прыгажунях энергii i шарму, i такiя патокi зарадаѓ радасцi.
  I праспяваць ваяѓнiцы таксама могуць на вышынi;
  Гiмн Радзiмы ѓ дзяѓчат стромкiх,
  Яны такiя ведайце баявыя...
  Бо не бывае, баб ведай блакiтных,
  Яны ѓ туфлях, хоць нават i босыя!
  Вось так выглядаюць падобныя пасажы дзяѓчынак, якiя ѓзлятаюць вышэй гор. Арлiцы - рэальна арлiцы!
  I iх нiшто не спынiць, i нiхто не пераможа!
  Вось такiя ваяѓнiцы пакажуць сябе. Вiдаць як бамбавiк оркаѓ ахоплены полымем, нiбы птушка падае ѓнiз, пакiдаючы за сабой вельмi злавесны, i чорны хвост.
  А эльфiйкi пiшчаць:
  Скачуць дзяѓчаты нiбы як конi,
  Нас не дагоняць, нас не дагоняць!
  Оркаѓ уроем, оркаѓ уроем,
  У зямлю мядзведзяѓ бурых зароем!
  Вось гэта сапраѓды дзяѓчынкi што трэба, iх клас супер! I яны для оркаѓ, нiбы смяротныя ѓкусы кобры. Ваяѓнiцы тут вельмi нават сiмпатычныя. I ѓ iх соску грудзей такiя пунсовыя i зiготкiя, i салодкiя на густ.
  У эльфiек дэфiцыт хлопцаѓ - адзiн на дванаццаць прыгажунь, i гэта часта прыводзiць да бойак самак за самцоѓ. Вось у жывёльным свеце самцы б'юцца за самак, а ѓ гэтым свеце наадварот самкi ваююць за самцоѓ, i гэта па-свойму выдатна!
  Дзяѓчынкi на самалётах збiваюць мядзведзяѓ, выкарыстоѓваючы прыёмы - падвойныя з бочкамi, i хвост лiсiцы. Вельмi яны гэта спрытна робяць, i падпальваюць знiшчальнiкi.
  Ваяѓнiцы нават заспявалi:
  -Мне б у неба, мне б у неба,
  Дзяѓчыны дзяруць за справу!
  Яны басаногiя эльфiйкi, такiя класныя i баявыя. I ѓ iх вочкi зiхацяць сапфiрамi i смарагдамi.
  А грудзей упрыгожаны лалавымi саскамi. Вось гэта дзяѓчынкi - самы высокi клас.
  I голыя, круглыя пяткi прыгажунь такiя ружовыя, з вельмi хупавым выгiбам. I яны могуць босымi пальчыкамi ножак хапаць i троляѓ i сваiх хлопцаѓ за насы.
  Лётчыцы б'юцца, збiваюць самалёты оркаѓ i спяваюць, скалячы зубкi:
  На прасторах Радзiмы цудоѓнай,
  Дзе эльфiйкi босыя бягуць...
  Будзе ѓсё цалкам красунi пахвальна,
  Ну, фюрару прыйдзе капут!
  
  Краѓ лысы фюрар шмат,
  Сапраѓдны оркаѓ крывасмок...
  Мы эльфiйкi проста дочкi Бога,
  Наш настаѓнiк Iсус Хрыстос!
  I ваяѓнiцы ѓзялi i зноѓ выпусцiлi забойнай сiлы пульсары з пунсовых саскоѓ грудзей. I давай гэтых оркаѓ малацiць пры дапамозе моѓ, нацiскаючы iмi на кнопкi. А гэта эфэктыѓна i па-свойму нават эфектна.
  Вось некаторыя дзяѓчаты ваююць на штурмавiках. Яны таксама зразумела басанож i ѓ бiкiнi.
  I ваяѓнiцы глядзяцца вельмi сэксуальна, калi загарэлыя i ѓ бiкiнi. А ножкi ѓ iх такiя панадлiвыя, i пальчыкi настолькi роѓныя, з перламутравымi кiпцiкамi . А пры гэтым эльфiйкi яшчэ i пасылаюць ракеты па танках оркаѓ зверху, дзiвячы войскi мядзведзяѓ.
  Асаблiва эфектыѓна весцi агонь, выкарыстоѓваючы голыя, круглыя, ружовыя пяткi. I яшчэ зразумела i рубiнаѓ соску грудзей, якiя такiя блiскучыя, што ѓ юнакоѓ эльфаѓ ад падобнай прысмакi зводзiць мовы. А смачна выдатная.
  А ваяѓнiцы са штурмавiкоѓ б'юць па орках, дэманструючы смеласць i неабыякую адвагу. I дзяѓчынкi здольныя i босымi пальчыкамi ножак нацiскаць на кнопкi скiдаючы на галовы мядзведзяѓ смяротны груз.
  Адна з ваяѓнiц з блакiтнымi валасамi ѓзяла i праспявала, скалячы зубкi:
  - Нам эльфiйкам дарога свабода,
  Бясконцы акiян кахання...
  У яркi прамень злiваюцца народы,
  Каб змрок развеяць на шляху!
  Вось з самалёта ляцiць невялiкая, але iмклiвая ракета, i дзiвiць у борт танк касматых мядзведзяѓ. I гарыць машына оркаѓ, нiбы гэта свечка цi палаючая паходня.
  Эльфiйка ѓзяла i праспявала:
  - Прывiдна ѓсё ѓ гэтым свеце бушуючым,
  Жыццё - гэта iмгненне, за яго i трымайся...
  Час цячэ памiж мiнулым i будучыняй,
  I за iмгненне - эльфiйка змагайся!
  Дзяѓчыны, зразумела, такое вытвараюць, што не ѓ казцы сказаць, нi пяром апiсаць.
  Прыгажунi яны першакласныя i вельмi нават стромкiя i баявыя. I соску пунсовых грудзей, вырабляюць захапляльнае ѓражанне. I з такiмi дзяѓчатамi, куды ѓжо мядзведзям цягацца.
  Эльфiйка адважныя байцы, якiя здольныя скокнуць у выпадку чаго i вышэй галавы. Або пунсовым саском нацiснуць на кнопку i выкiнуць каласальнай, разбуральнай сiлы ракеты, якая стукне ѓ буйную самаходку оркаѓ, i разнясе яе на аскепкi.
  Вось, напрыклад, паѓзе вялiзны ѓ дзве тысячы тон танк iмперыi оркаѓ, такая вось каласальная i нi з чым непараѓнальная моц.
  Эльфiйкi бачаць гэты танк з паветра. Нацiскае дзяѓчынка сваёй круглай, голай пяткай на кнопку. I вылятае вялiкай, разбуральнай сiлы ракета, дзiвячы монстра з паветра i прабiваючы яму пакрыццё.
  I дзяѓчына раве:
  - Дзеѓка ты воiн святла,
  Воiн дабра i ветру!
  Пасля чаго падмiргвае сваiм прыхiльнiцам. А тыя падморгваюць сапфiравымi вочкамi ѓ адказ. Дакладней не прыхiльнiцам, а напарнiцам, але гэта ѓжо дэталi. Ваяѓнiцы, зразумела, не з тых, што схiляюцца перад цяжкасцямi. I пасылаюць у вялiзную машыну, яшчэ адну ракету. Прабiваюць метал i прымушаюць гарэць бензiн. Эльфiйкi трэба адзначыць, вельмi пацешныя дзяѓчынкi, але б'юцца адважна, i здольныя на вельмi шматлiкае. I так проста iх не спынiць.
  Так што не адыходзяць ваяѓнiцы, i пры гэтым дэманструюць свой найвышэйшы клас i палёт фантазii.
  I вось вялiзны сухапутны лiнкор касматых мядзведзяѓ запалаѓ, нiбы жароѓня. I такi прэзент смерцi атрымалi оркi. Вось гэта сапраѓды пайшло разбурэнне i гiбель.
  Эльфiйка з ружовымi валасамi, лётчыца высокага класа, узяла i праспявала, скалячы зубкi:
  -Па крывой бягуць дарожцы,
  Босыя дзяѓчынкi ножкi...
  Надакучыла карову даiць,
  Жадаю шчасце сваё падражнiць!
  Iншая ваяѓнiца з блакiтнымi валасамi, што iдуць хвалямi, агрэсiѓна заспявала, скалячы зубкi:
  - Запрагу ѓ хамут каня,
  I фартуна чакае мяне!
  Пачулiся пасля гэтых слоѓ смяшкi. А дзяѓчынкi трэба адзначыць у эльфаѓ калi смяюцца, то здаецца, што гэта звiняць срэбныя званочкi. I выглядае ѓсё вельмi прыгожа.
  Эльфiйка кiѓнула, падмiргнула сапфiравымi вочкамi i прачырыкала:
  - Усё зiхацiць як зарнiца,
  Прыгажосць у эльфаѓ клас...
  Я эльфiйка як царыца,
  Даѓбанула орку ѓ вока!
  . РАЗДЗЕЛ Љ 6.
  I ваяѓнiца зноѓ паказала свой доѓгi i вельмi хвосткi язычок. Якi, здольны любога задушыць нiбы пятлёй.
  Оркi з неба ад эльфаѓ ладна атрымлiваюць. I iх трывiяльна ѓганяюць у труну. Ваяѓнiцы паказваюць свой найвышэйшы пiлатаж, i агрэсiю вялiкай хвалi. I струменi энергii так i зыходзяць з пунсовых саскоѓ грудзей, цудоѓных дзяѓчынак.
  Якiя сапраѓды паказваюць, што iх нiхто не спынiць i не пераможа.
  А яны пакажуць свой найвышэйшы i круты клас.
  Адна з эльфiек узяла i мовай нацiснула на кнопку. I выпусцiла ракету, якая трапiла проста ѓ склад i боепрыпасамi ѓ оркаѓ. I ѓдар, аказаѓся зруйнавальным i моцным.
  I палыхнуѓ цэлы фантан апантанага агню i энергii. I ѓсё вакол запалала. Махнатыя мядзведзi курчылiся, i з iх злазiла скура, i яны лiтаральна згаралi нiбы шашлыкi, з тоѓстага мяса. Вось гэта сапраѓды было тое, што нясе каласальнае разбурэнне i гiбель. I не толькi оркам. Сярод iх сустракалiся i наёмныя тролi. Таксама iстоты чарадзейныя. Хай i крыху троляѓ было - памiраць за чужую iмперыю сэнсу няма. Хiба што бiцца за грошы. I зразумела, эльфiйкi таксама часам могуць быць з добраахвотнiкамi.
  Дзяѓчынкi з гламурнага народа заспявалi:
  Узвейцеся вогнiшчамi дзяѓчыны-эльфы,
  Мы атакуем у бiтве не дрэйфi...
  Наблiжацца эра светлых гадоѓ,
  Будзем прыкладам, не для дурняѓ!
  I ваяѓнiцы зноѓ паказалi свае доѓгiя i вельмi нават ружовыя мовы, i плюнулi, высунуѓшы галовы з кабiн на оркаѓ.
  I iх пляѓкi аказалiся такiмi разбуральнымi i забойнымi, што частка оркаѓ фiгуральна згарэла.
  Адна з ваяѓнiц з валасамi колеру агурка праспявала:
  - Дзяѓчынкi, дзяѓчынкi, дзяѓчынкi,
  Час оркаѓ усiх забiваць!
  Дзяѓчынкi, дзяѓчынкi, дзяѓчынкi,
  Час па рагах рысу даць!
  Адна з эльфiек з аранжавымi валасамi заѓважыла:
  - Босая нага дзяѓчынкi загонiць мужчыну пад абцас, а орка ѓ пекла!
  Баi iшлi вельмi нават маштабныя i цудоѓныя. А Марыя Калеснiкава гэта былая палiтычная зняволеная ѓ краiне, дзе кiруе тлусты i вусаты дыктатар камандавала войскамi, што вялi гераiчную вайну з оркамi.
  Але вось каралева стамiлася i пагрузiлася, проста седзячы ѓ крэсле ѓ сон. I ёй снiлася такое крутое i разам з тым цалкам рэальнае;
  Пасля таго як расiйскiя войскi сталi цярпець на тэрыторыi Украiны паражэнне за паражэннем, талiбы вырашылi: настаѓ iх час. I нанеслi раннiм летам якраз 22 чэрвеня 2023 года ѓдар па Таджыкiстане. Як i чакалася, таджыкскiя войскi аказалiся да вайны гатовыя i ѓ першую чаргу маральна. Большая iх частка здалася ѓ палон цi разбеглася. Расiйская ваенная база ѓ Таджыкiстане акружана, i талiбы яе атакавалi з усiх бакоѓ.
  Расii прыйшлося спешна перакiдаць сiлы ѓ Таджыкiстан i адчыняць там другi фронт.
  А войскi даводзiлася перакiдаць праз некалькi меж. У вынiку талiбы разграмiлi расiйскую базу. Частку салдат выразалi, а частку ѓзялi ѓ палон.
  I прэзiдэнту Расii Уладзiмiру Пуцiну прыйшлося ѓсё ж з вялiкiм спазненнем аб'явiць усеагульную мабiлiзацыю, i перакiдаць у Таджыкiстан новыя войскi. I гэта, зразумела, наклала дадатковы цяжар i на эканомiку Расii i на бюджэт, i садзейнiчала падзенню папулярнасцi Пуцiна ѓ народзе.
  Тым не менш, Расея вяла цяпер баявыя дзеяннi i супраць талiбаѓ. А Афганiстан мае амаль сорак мiльёнаѓ насельнiцтва - прычым у асноѓным маладога, i шмат захопленай раней у амерыканцаѓ тэхнiкi. I паспрабуй такое войска адолей, нават калi iншыя дзiѓныя i не мяшаюць Расеi перакiдваць войскi праз свае тэрыторыi. Як бы там нi было, у маральным плане расейцам куды прыемней бiцца з маджахедамi-талiбамi, чым са сваiмi братамi ѓкраiнцамi. I таму зразумела, у баях прымаюць удзел i прыгожыя, сэксуальныя i гламурныя дзяѓчыны.
  Што робiць вайну вельмi цiкавай.
  У Таджыкiстане нават зiмой амаль няма снегу. I дзяѓчынкi iдуць у атаку, фарсiѓшы, босымi, ружовымi пяткамi.
  Наташа вядзе агонь з аѓтамата, адначасова босымi пальчыкамi ножак шпурляючы разбуральны прэзент смерцi.
  Падскокваюць разарваныя на шматкi целы талiбаѓ.
  Ваяѓнiца ѓсклiкае:
  - За нашых прыгожых дзяцей!
  Iншая ваяѓнiца Зоя, таксама вядзе агонь з пiсталет-кулямёта. Страчыць з вялiкай трапнасцю, забiваючы маджахедаѓ. Тыя валяцца, нiбы падкошаныя снапы пшанiцы.
  А чароѓная дзяѓчына з залацiстымi валасамi, кiнула голай пяткай гарошынку смерцi i прабуркавала:
  - Русь сабою краiны абараняла,
  Ад нашэсцяѓ пякельнай саранчы...
  I сваiмi грудзьмi прыкрывала -
  Усе народы матухны-Зямлi!
  I ваяѓнiца як возьме i засмяецца, паказаѓшы свой поѓны зубок раток. I з вельмi гарэзлiвай мовай, якi лiжа не толькi шакаладнае марожанае.
  Аѓгустына, яшчэ адна дзяѓчына, з лiку тых, хто паказвае найвышэйшы пiлатаж, i скошвае талiбаѓ шэрагамi, прабуркавала:
  - Яблыкi на снезе,
  Гэта дзяѓчынак грудзей...
  Я табе дапамагу,
  Будуць крутыя суддзi!
  I ваяѓнiца зноѓ шпурнула босымi пальчыкамi ножак забойны падарунак анiгiляцыi. I раскiдала мноства талiбаѓ у розныя бакi, адрываючы iм галовы i канечнасцi.
  Святлана таксама скошвае маджахедаѓ, i робiць гэта з вялiзным энтузiязмам. У гэтай дзяѓчынцы столькi напору i шалёнай энергii. Яна кiдае босымi пальчыкамi ножак, вялiкай, разбуральнай сiлы прэзент смерцi.
  I пасля чаго заспявае:
  - Аб дзяѓчынкi босыя, босыя, босыя...
  Мы махаем косамi, косамi, косамi!
  Дзяѓчыны-ваяѓнiцы так узялiся за талiбаѓ, што проста ѓ прыгажунь пяткi зiхацяць.
  Сапраѓды руская жанчына - гэта вялiкая сiла. I яна непрыяцеляѓ скошвае, нiбы каса з маторчыкам. I рэальна ѓганяе ѓ труны, а то i ѓ зямлю.
  Ваяѓнiцы ж паказваюць свой шалёны тэмперамент i равуць:
  Мы дзяѓчынкi-камсамолкi
  Вельмi любiм Эскiмо...
  Галасок прыгажунь звонкi,
  Будзе новае кiно!
  I ваяѓнiцы ѓзялi i паказалi свае вельмi доѓгiя i такiя гарэзлiвыя мовы.
  Бой, вядома ж, талiбамi няпростая загадка. I хлопцы расейскiя гiнуць, у немалых колькасцях. I прыходзiць з Таджыкiстана везцi груз дзвесце.
  Зразумела ѓ самiм Расii людзi пачынаюць бунтаваць - навошта была патрэбна вайна з Украiнай? Цi варта Расii плацiць жыццямi сваiх сыноѓ i дачок у вайне ѓ Таджыкiстане? Пытаннi зразумела цалкам натуральныя. На самай справе, цi варта аѓчынка выраба?
  Акрамя таго кошты растуць, а перамогамi i не пахне. А тут яшчэ i Зюганава хапiѓ iнсульт, i паралiзавала кiшэннага апазiцыянера. Колькi часу паслухмяны ѓладам Генадзь Андрэевiч водзiць маргiналаѓ па крузе i iмiтаваѓ квазiапазiцыйнасць . А зараз узяѓ i загнуѓся самы зручны для ѓладаѓ лiдэр найбольш шматлiкай i папулярнай апазiцыi. А свята месца пуста не бывае. Прыйшлi iншыя, маладыя i куды больш агрэсiѓныя.
  I трон захiстаѓся...
  Але пакуль iдзе вайна з талiбамi. Вось змагаюцца ѓ небе дзяѓчаты з лiку лётчыц штурмавой авiяцыi.
  Анастасiя Вядзьмакова - адна з праслаѓленых ваяѓнiц рудай масцi. Яна адмовiлася ваяваць супраць Украiны, але знiшчаць талiбаѓ, калi ласка.
  Зразумела, многiя ваяѓнiцы асы не хацелi забiваць сваiх братоѓ славян.
  А вось з маджахедамi - калi ласка.
  Анастасiя зрабiла стрэл па талiбах, пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак. Пасла ѓ афганцаѓ ракету i праспявала:
  Як жылi мы змагаючыся,
  I смерцi не баючыся...
  Так басаногай лётчыцы прэзент!
  Iншая ваяѓнiца-ас таксама прыгожая толькi на гэты раз бландынка Акулiна Арлова таксама б'ецца з душманамi. Ды талiбаѓ завуць як у першую вайну з афганцамi душманамi, цi духамi. Працiѓнiк, праѓда, моцны, i вялiкi лiкам. I ѓ талiбаѓ i СПА сваё ёсць. У тым лiку i захопленае ѓ былой урадавай армii.
  Акулiна Арлова робiць сваiм самалётам разварот, i сыходзiць ад ракеты "Стынгер", пасля чаго дзяѓчына праспявала:
  - Злосны дух паѓзе па скалах,
  Ты спалi яго напалмам...
  Ну, калi Талiбан,
  Ужыем у баi падман!
  Яшчэ адна дзяѓчына Маргарыта Магнiтная. У яе валасы, нiбы сусальнае золата. Вельмi прыгожая дзяѓчына. I таксама катэгарычна адмовiлася ваяваць з Украiнай. Бо не паднiме зброю супраць братоѓ-славян. Што выклiкала ѓ шматлiкiх ухвала. А талiбы рэлiгiйныя фанатыкi, i ѓ свой час дапамагалi чачэнскiм сэпаратыстам. Мала таго Талiбан быѓ адзiнай у свеце дзяржавай, якая прызнала незалежнасць Чачнi. I гэта зразумела наклала адбiтак на адносiны з Расiяй на многiя гады.
  Маргарыта Магнiтная гатова змагацца. Яе босыя пальчыкi ножак нацiскаюць на кнопкi. I па талiбах ляцяць каласальнай, разбуральнай сiлы ракеты. I яны разбiваюць барадатых афганцаѓ.
  Маргарыта праспявала:
  - Эх, Радзiма, хай крычаць пачвара,
  А яна нам падабаецца, няхай i не прыгажуня!
  Сволачы даверлiвая,
  Калi кiруе чэкiст,
  Значыць, будзе фашызм,
  Мярзота чалавецтва!
  Першая праталiна,
  Пахаванне Сталiна -
  Русь не будзе Каiнам,
  Хоць яна i параненая!
  I ваяѓнiцы хорам узялi i прачырыкалi:
  - Не стрываць славянам прынiжэньня,
  Мы за Украiну ѓсё гарой...
  Не пацерпiм больш абразы,
  Каiна мы ѓ вiр галавой!
  Дзяѓчынкi на штурмавiках б'юць па талiбах, i разбiваюць i забiваюць гэтых маджахедаѓ.
  Вось яны ляцяць малацiць духаѓ. А вось з Таджыкiстана вывозяць цынкавыя дамавiны з забiтымi расiйскiмi салдатамi i афiцэрамi.
  Адзiн з такiх салдат застаѓся без нагi. I спявае ён сумна, з захапленнем, i слязамi на вачах:
  - У труну ѓвагналi так-сяк,
  I найдужэйшы ваѓкалак,
  Усё ѓцiскаѓ i ѓсоѓваѓ,
  I шчыльна ѓтрамбоѓваѓ!
  Дзяѓчынкi ёсць i на танках. Вельмi цiкавая расiйская машына "Мядзведзь". Яна вельмi цяжкi танк - больш за сто тон - эксперыментальная мадэль. Зразумела ѓ ёй i экiпаж асаблiвы чатыры дзяѓчыны. I ва ѓсiх iмёны на Е!
  Вось, напрыклад Лiзавета нацiскае босымi пальчыкамi ножак на кнопкi джойсцiка, i дзiвiць дзот з талiбамi i раве:
  - Слава камунiзму!
  Кацярына, працягваючы весцi агонь, з кулямётаѓ, i нацiскаючы пунсовым саском на кнопкi, раве:
  - I без Зюганава! З лысiнай i п'янага!
  Алена пiскнула, нацiснуѓшы голай пяткай на педаль:
  - За паходы да Iндыйскага акiяна!
  Еѓфрасiння таксама стрэлiѓ, на гэты раз пры дапамозе сваёй гарэзлiвай мовы i пiскне:
  - За перамогi ѓ штурмавых баях!
  I дзяѓчынкi засмяюцца. Палiваюць байцоѓ Талiбан свiнцовым дажджом. I робяць гэта вельмi добра.
  Лiзавета, страляючы па супернiку - задумалася. На самай справе, калi ѓ чалавека ёсць мазгi - ён разумее што любая рэлiгiя - гэта казка i чалавечая фантазiя!
  Але чаму так па ѓсiм свеце распаѓсюдзiлiся рознага кшталту рэлiгii? Прычым, многiя насуперак разумнаму сэнсу? На самой справе, узяць самую масавую рэлiгiю: Хрысцiянства. Верыць у Бога, укрыжаванага на крыжы - гэта недарэчна i недарэчна. На самой справе, калi верыць у Бiблiю, то Бог становiцца нейкiм дзiѓным i незразумелым.
  То ён амаль усё чалавецтва топiць вадой - гiнуць мiльёны людзей, а ратуецца ѓсяго восем чалавек. То, наадварот, на крыжы молiць за катам?
  Можна заѓважыць: Бог Старога запавету вельмi жорсткi, а ѓ Новым Запавеце Хрыстос надзвычай добры. I тут вiдаць абуральная супярэчнасць. На самой справе, Iсус калi быѓ бы Богам-Сынам, то павiнен быѓ спалiць Садома i Гамору. А там былi i дарослыя, i дзецi, i жанчыны. Няѓжо гэта не жорстка?
  Ды i шмат iншых можна пералiчваць вельмi доѓга прыкладаѓ жорсткасцi. Адно забойства дзяцей Елiсеем чаго вартае.
  Вось i падумайце, у што людзi вераць. А ѓлада яшчэ i навязвае рэлiгiю. Вось i зараз яны змагаюцца з рэлiгiйнымi фанатыкамi талiбамi.
  Хоць папярэджвалi - не радуйцеся таму, што ЗША сыходзяць з Аѓганiстана - горш толькi Расii будзе.
  Талiбы, крыху адпачыѓшы i карыстаючыся тым, што ѓ Расii рукi вайной з Украiнай звязаныя, узялi i нанеслi ѓдар. I тут было гэта шмат каму прадказана. I Расii прыйшлося падпiсацца. Прычым, зразумела, супраць сваёй волi - занадта шмат расiйскiх салдат загiнула на базе ѓ Таджыкiстане. Так што Уладзiмiр Пуцiн аказаѓся ѓцягнутым у яшчэ адну вайну. I настроi, зразумела, у грамадстве сталi куды больш варожыя да дзейнага прэзiдэнта. Каханне народа вельмi пераменлiвая. А талiбы, зразумела, усё правiльна разлiчылi. Тым больш ЗША ѓ дадзеным выпадку задаволеныя - стравiлi сваiх ворагаѓ. I пра Байдэна пачалi казаць: мудры старац. Маѓляѓ, як спрытна ѓсё задаволiѓ.
  На самай справе, узрост i спорту, i мудрасцi не перашкода!
  Лiзавета зноѓ страляе, i зноѓ, зразумела, босымi пальчыкамi ножак. У танку i зiмой даволi цёпла. А летам у Таджыкiстане рэальна горача.
  Дзяѓчына ѓзяла i праспявала:
  -Калi доѓга, доѓга, доѓга,
  Ваяваць, круша талiбаѓ...
  Калi доѓга, доѓга, доѓга,
  Пад адхон у баi бегчы!
  То магчыма, то магчыма,
  То вядома, дакладна, дакладна...
  Хоць часам такое нiбы,
  Можна Афрыку дагнаць!
  А ѓ Афрыцы кошту вось такой вышынi,
  А у Афрыцы грошы вось такой шырынi!
  Схуднелi бегемоты,
  Абцяжарвалi кашалоты...
  А народ як папугай,
  Выпраѓляйся прама ѓ рай!
  Кацярына адзначыла з ухмылкай, нацiснуѓшы на кнопку джойсцiка танка, сваiм пунсовым саском:
  - Нешта мала ѓ табе аптымiзму!
  Лiзавета злосна адказала:
  - Калi прэзiдэнт маральны калека i прайдзiсвет, то якая можа быць радасць у падданых!
  Алена кiѓнула:
  - Так! Кажуць лiха бяда пачатак! Але ж менавiта празмернае шанцаванне i зрабiла Пуцiна празмерна самаѓпэѓненым!
  Лiзавета кiѓнула сваёй падфарбаванай пад блакiтны колер галоѓкай:
  - Ды я заѓсёды думала, што столькi шанцавання аднаму чалавеку даваць нельга - ён садзiцца на белага каня, у сэнсе пачынае лiчыць, што яму мора па калена. I потым як старая, якая захацела стаць Богам - аказваецца ѓ пабiтага карыта!
  Кацярына з гэтым пагадзiлася:
  - Так! Занадта шмат у Пуцiна было шанцаваннi, i гэта яго разбэсцiла. Як у свой час фартуна кахала - Напалеона, Гiтлера, Iвана Грознага, а потым ад iх адвярнулася.
  Еѓфрасiння заѓважыла:
  - Мiкалай Другi быѓ вельмi няѓдачлiвы, але пры гэтым добры i прыстойны цар. Вось, напрыклад, думаеш, пашанцавала б яму хаця б крыху ѓ вайне з Японiяй. Напрыклад - цi не загiнуѓ адмiрал Макараѓ, i ѓсё магло б быць па-iншаму. А адмiрал Макараѓ загiнуѓ з-за цэлай серыi малаверагодных супадзенняѓ. Чамусьцi ён не загадаѓ тралiць мiнаносцамi ад мiн, i нiхто з ягоных падначаленых не аддаѓ такога загаду. I мiна, хутчэй за ѓсё, была расiйская, i ад адной мiны не павiнен быѓ вялiкi браняносец затануць. I нават у гэтым выпадку адмiрал Макараѓ мог бы выратавацца, як напрыклад, выратаваѓся Кiрыл Раманаѓ.
  Лiзавета пагадзiлася:
  - Ды невялiкае шанцаванне Мiкалаю Другому, магла б даць Расii куды больш, чым шмат шанцавання бяздарнаму Уладзiмiру Пуцiну! Напрыклад, адмiрал Макараѓ мог перамагчы японцаѓ на моры малой крывёй, i тады вайна з самураямi не каштавала б вялiкiх ахвяр. А выйграй царская Расiя вайну з Японiяй, дык i першай сусветнай вайны, хутчэй за ѓсё б не было б. Так аѓтарытэт у войска iмперыi быѓ бы занадта высокi i немцы не вырашылiся б аб'явiць вайну!
  Алена кiѓнула:
  - Магчыма! Хоць адным Макаравым не вычэрпваецца колькасць няѓдач i нешанцаваннi ѓ вайне з Японiяй. Хоць трэба прызнаць супернiк быѓ моцным. Але з iншага боку, калi б браняносец " Аслябi ", не затануѓ бы так хутка, нават падчас бою пры Цусiме эскадра магла б цалкам прарвацца ва Уладзiвасток! А так вайна з Японiяй, аказалася такой няѓдалай!
  Еѓфрасiння заѓважыла:
  - Затое вайна ѓ сорак пятым годзе з Японiяй аказалася дзiѓна лёгкай i паспяховай. Нiбы ѓ Японii скончыѓся лiмiт шанцавання. Зрэшты, нажаль, перамога Сталiна прывяла да ѓлады над Кiтаем камунiстаѓ, i з'яѓленню вельмi моцнай i небяспечнай iмперыi, якая ледзь не напала на СССР пры Брэжневе. Ды i зараз Кiтай толькi прыкiдваецца сябрам. А сам хоча адцяпаць у нас землi да Урала.
  Кацярына кiѓнула:
  - Так! Калi б тады перамаглi б японцаѓ, была б замест поѓначы Кiтая Жэлтарасiя, i Праваслаѓе прыйшло б у паднябесную iмперыю. А што атрымаѓ вось з прычыны лёгкай перамогi Сталiна над японцамi. Нараджэнне атэiстычнай iмперыi, i магутнага монстра на межах з Расiяй!
  Лiзавета адзначыла, выскалiѓшы зубкi:
  - Вось i вер пасля гэтага ѓ Хрысцiянскага Бога. Перамога над Японiяй дала б шмат новых дзясяткаѓ мiльёнаѓ праваслаѓных вернiк. А замест гэтага ѓ Расii прыйшоѓ да ѓлады агрэсiѓны атэiстычны рэжым. А потым крывавы сталiнскi рэжым прынёс атэiзм i ѓ Кiтай. I з'явiлася жорсткая iмперыя Мао. Вось сапраѓды не разумею, чаго хацеѓ Бог!
  Алена заѓважыла:
  - Цi Бога наогул няма! Або Сатана куды мацней, чым кажа пра гэта Бiблii, або планы Усявышняга, неспасцiжныя для нас!
  Еѓфрасiння заѓважыла:
  - Звычайна жорсткiя цары больш i маюць поспех! Адзiным выключэннем быѓ, мабыць, Аляксандр першы - цар iнтэлiгентны, добры, лiберальны, джэнтльмен i мухi не аббiты. I разам паспяховы!
  Лiзавета заѓважыла:
  - I Кацярына Другая не лiчылася жорсткай i злой кiраѓнiцай, i таксама была вельмi паспяховай. Праѓда яна была шлюхай, i наогул чалавек не зусiм добрых. Забаранiла сялянам скардзiцца на сваiх спадароѓ. Нават дзiѓна, што столькi шанцавання было дадзена такой паскуднай асобе!
  Алена кiѓнула:
  - Ды i вер пасля гэтага ѓ Хрысцiянскага Бога! Калi - злыя i подлыя найбольш паспяховыя!
  Кацярына праспявала з лютасцю:
  На гвалце трымаецца мiр,
  Вулкан лютасьцi хвошча з размахам...
  Напружанне вышэйшае сiл,
  Абуджаецца з болем i страхам,
  Толькi страх нам падорыць сяброѓ,
  Толькi боль падахвочвае працаваць,
  Таму я хачу ѓсё мацней,
  Гiперплазмай у натоѓп вылiцца!
  Лiзавета з уздыхам заѓважыла:
  - Ды быѓ Чынгiсхнан грубым язычнiкам. Не ѓмеѓ нi чытаць, нi пiсаць, а захапiѓ паѓсвету. I мусульмане, i хрысцiяне ѓ лаянцы з iм прайгравалi. I вось пытанне: дзе быѓ у гэты час Усемагутны Бог? I чаму паганства манголаѓ перамагло Манатэiзм: Iсламу i Хрысцiянства?
  Еѓфрасiння заѓважыла з усмешкай:
  - Дакладна таксама можна спытаць: а дзе быѓ Усемагутны Бог, калi Каiн забiѓ Авеля? Чаму дапусцiѓ першую братазабойчую вайну ѓ гiсторыi чалавецтва?
  Алена ѓсмiхнулася i падвяла вынiк:
  - Ды можна спрачацца да бясконцасцi, але нiколi не дакажаш, нi тое што Бог ёсць, нi тое што Яго няма?
  Кацярына адзначыла:
  - Наконт Iсуса Хрыста я моцна сумняваюся. Няшчасныя, забiтыя юдэi, цалкам маглi прыняць моцнага, адоранага гiпнатызёра - тыпу Анатоля Кашпiроѓскага за месiю i абагавiць. Калi паглядзець статыстку цудаѓ Анатоль Мiхайлавiча, то ён круцейшы за Хрыста!
  Еѓфрасiння хiхiкнула i праспявала:
  - Дай Бог сляпым вочы адкрыць,
  I спiны выпрастаць гарбатым...
  Ды Бог, быць Богам хоць ледзь-ледзь,
  Але быць нельга ледзь-ледзь распятым!
  I дзяѓчынкi зноѓ узялiся за талiбаѓ. Нацiскаючы босымi пальчыкамi ножак на кнопкi джойсцiка, яны скошвалi шматлiкiх маджахедаѓ, i ѓкладвалi iх лiтаральна пачкамi. Барадатыя талiбы гiнулi пад кулямётнымi чэргамi, i стрэламi аскепкава-фугасных снарадаѓ. Пайшла неабыякая пацеха, з масавым знiшчэннем рэлiгiйных фанатыкаѓ.
  А вось Алёнка са сваiм батальёнам з прыгожых дзяѓчат, якiя, нягледзячы на халаднаватае, зiмовае надвор'е Таджыкiстана атакуюць талiбаѓ басанож.
  Яны, праѓда, у кароткiх спаднiцах, i целы затуляюць броннiкi з кеѓлару .
  Бягуць прыгажунi ѓ атаку, i спяваюць:
  - Злы талiб паѓзе па скалах,
  Але дзяѓчынкi страмчэйшыя за ѓсiх...
  Даѓбанi яго напалмам,
  Мы адсвяткуем поспех!
  I блiснуць дзяѓчыны жамчужнымi зубкамi.
  А затым Анюта босымi пальчыкамi ножак шпурне ѓ маджахедаѓ гарошынку з узрыѓчаткай. I тая разнясе талiбаѓ у розныя бакi, нiбы кацянят.
  Дзяѓчынка ѓзяла i праспявала:
  - Слава Айчыне, слава,
  Танкi рвуцца наперад...
  Дывiзii дзевак у бiкiнi,
  Вiтае рускi народ!
  Рудая Ала таксама вядзе агонь па барадатых непрыяцеляѓ, выкошвае iх i напявае:
  - Смяялася Русь над гэтым Талiбанам,
  Ва ѓсе стагоддзi, на тое яна i Русь!
  I дзяѓчына таксама возьме i па маджахедах босымi пальчыкамi ножак забойную лiмонку шпурне. I раскiдае ворагаѓ ва ѓсе розныя бакi.
  I як засвiшча, ва ѓсё горла.
  Некалькi дзясятак крумкачаѓ былi аглушаныя. Яны атрымаѓшы сардэчны прыступ упалi на галовы паголеных нагала талiбаѓ, i iх прабiлi. Пасля чаго ваяѓнiца прачырыкала:
  - Справа вельмi спорыцца ѓ нас,
  Веру, будзе проста найвышэйшы клас!
  Талiбан я ведаю, пераможам,
  Бо над намi ганарлiвы херувiм!
  Марыя яшчэ адна з дзяѓчынак у бiкiнi, узяла i свiснула. I босымi пальчыкамi ножак шпурнула ѓ непрыяцеля велiзарнай забойнай сiлы, вельмi разбуральны прэзент смерцi. Пакрамсала байцоѓ талiбаѓ, i прабуркавала скаля зубкi:
  - Вакол жа Расеi велiзарная смуга,
  I прэ на Айчыну баец Талiбан!
  Алiмпiяда сапраѓды дзяѓчына-волаты. Яна буйная i разам з тым у яе валасы светла-русыя. Ваяѓнiца мае раскошныя сцягна, i моцны прэс, якi выкладзены шакаладнымi плiтачкамi. Ну супраць такой дзяѓчынкi-звера рэальна нiкому не выстаяць.
  I вось яна сваiмi магутнымi, мускулiстымi, босымi нагамi падняла цэлую бочку з узрыѓчаткай i як шпурне яе ѓ талiбаѓ. I панеслася гэтая бочка з вялiкай, забойнай хуткасцю. I як урэжацца ѓ маджахедаѓ, лiтаральна раздзiраючы iх.
  Ваяѓнiца-багатыр у радасцi ѓзяла i праспявала:
  А над Муравым неба хмурыцца,
  Падымаецца святла зара...
  Мы як дачкi Iллi Мурамца,
  Сваёй сiлай хвалiлiся не дарма!
  . РАЗДЗЕЛ Љ 7.
  Сапраѓды куды прыемней ваяваць i забiваць талiбаѓ, чым бiцца са сваiмi братамi-ѓкраiнцамi. Тут я думаю, любы пагодзiцца - што братоѓ забiваць грэшна. I Уладзiмiра Пуцiна ѓжо адкрыта называюць у расiйскiх войсках - Воѓчык-Каiн!
  Алiмпiяда ѓ лютасьцi праспявала:
  Ну, колькi можна братоѓ забiваць,
  Бо чалавек павер, народжаны для шчасця...
  На фронт не адпускае сына мацi,
  I нават улетку на вайне непагадзь!
  Пасля чаго дзяѓчына-волаты як возьме i набярэ ѓ лёгкiя паветра i засвiшча. У шматлiкiх сотняѓ крумкач адразу ж адбываецца сардэчны прыступ, i яны страчваюць прытомнасць. I iх вострыя дзюбы ляцяць унiз, i прабiваюць чэрапа насядаючых на пазiцыi расiйскiх войскаѓ талiбаѓ.
  Алiмпiяда, свiстамi збiваючы крумкач i прымушаючы iх аглушанымi падаць, узяла i прачырыкала:
  Тая, тая - стукаюць капыты,
  Тую, тую, тую - ударыѓ кулямёт!
  Армiя талiбаѓ на галаву разбiта,
  А войска дзяѓчынак нiхто не разаб'е!
  Маруся таксама вядзе агонь па салдатах армii Талiбан. Паказвае свой нораѓ i найвышэйшы клас. Яе аѓтамат скошвае маджахедаѓ цэлымi шэрагамi.
  Дзяѓчына кiдае босымi пальчыкамi ножак забойны прэзент смерцi. Выбiвае масу баевiкоѓ Талiбан, i пiшчыць:
  - Класiка вайны,
  Гэта дзеѓцы босы быць...
  Дочкi i сыны,
  Ператворым усiх у дзiчыну!
  Ваяѓнiцы i на самай справе прыгажосць.
  Матрона, страляючы па талiбах i кiдаючы босымi пальчыкамi ножак падаруначкi разбурэння, прачырыкала:
  - Слава дзяѓчынам у бiкiнi,
  Яны лупяць маджахедаѓ...
  Нажы ѓ дзяѓчат босыя,
  Атакуюць так да абеду!
  Дзяѓчына з тонкай талiяй i раскошнымi сцёгнамi, страляе па якiя насоѓваюцца талiбам. Робiць гэта вельмi спрытна i трапна. Скошвае iх нiбы газонакасiлкай i спявае:
  - Дзеѓка польку танчыла,
  На лужку ѓ раннюю гадзiну...
  Хвост налева, хвост направа,
  Гэта полька Карабас!
  I вось ваяѓнiца зноѓ шпурне ѓ непрыяцеля забойны прэзент босымi пальчыкамi ножак. I масу талiбаѓ укладзе.
  Вось змагаюцца Вiкторыя i Веранiка. Абедзве дзяѓчыны вельмi крутыя. I страляюць надзвычай трапна.
  Вiкторыя кiнула голай пяткай забойнай сiлы падарунак анiгiляцыi. Парвала мноства душманаѓ i пiскнула:
  - Грошы растаюць у кашальку,
  Растаюць капiталы...
  А на рускай мове -
  Грошы значыць манны!
  Яшчэ адна дзяѓчына нацiснула пунсовым саском грудзей на кнопку, якая ѓрубiла аглушальны ультрагук, i пусцiла яго па паветры. I ѓжо тысячы крумкач пасыпалiся на голеныя галовы талiбаѓ. I давай iх прабiваць.
  Рудая дзяѓчына праспявала:
  Расiю атакуюць маджахеды,
  Iх вельмi шмат прэ Афганiстан...
  За бiлiся тады ѓ Афгане дзяды,
  Цяпер падняѓ меч грозны Талiбан!
  
  Але дзяѓчаты босыя не здаюцца,
  Яны пакажуць проста вышэйшы клас...
  З армадай Талiбана жвава б'юцца,
  I дзiвяць прама духу ѓ вока!
  I ваяѓнiца босымi пальчыкамi ножак як шпурне забойнай сiлы падарунак анiгiляцыi. I ад яго ѓсiм дастаецца.
  Алiса i Анжалiка абстрэльваюць талiбаѓ пры дапамозе снайперскiх вiнтовак. I робяць гэта надзвычай трапна. I вядуць такi вось дакладны агонь.
  Алiса ѓзяла i праспявала:
  Для душмана будзе труна,
  Захаваць здароѓе каб...
  Дзеѓкi бегаюць зiмой распранутыя!
  I ламаюць спiны маджахедамi!
  I ваяѓнiцы разам узялi i паказалi мовы!
  I потым стрэльнула Алiса, ужыѓшы пры нацiску кнопкi пунсовы сасок грудзей. I выбiла тузiн талiбаѓ.
  Алiса ѓзяла i прачырыкала, выскалiѓшы зубкi:
  - За Айчыну i свабоду да канца,
  Дзеѓкi босыя ѓ бiкiнi,
  Вы такiя гераiнi...
  Прымушаючы ва ѓнiсон стукаць сэрцы!
  Анжалiка пацвердзiла:
  - Стукаць ва ѓнiсон! Гэта крута!
  Марыя Калеснiкава ѓ ролi каралевы эльфаѓ аддае актыѓныя i агрэсiѓныя загады. Яна дзёрзкая i смелая дзяѓчынка.
  Яна бачыць будучыню i вайну, Расii ѓ Таджыкiстане з талiбамi.
  Але вось гэта ѓсё вельмi прыгожа. I бачна што было тут крывавае i вельмi баявое. Вайна што пачалася з талiбам летам 2023 года iшла ѓсё па нарастаючай .
  Вайна памiж талiбамi i Расiяй працягвалася. Аѓганiстан - гэта вялiкае насельнiцтва, шмат моладзi - галоднай, злы, агрэсiѓнай.
  I яны ѓ Таджыкiстане ваююць, пакуль у Расii рукi звязаныя з вайной на Украiне, якую падтрымлiвае большая частка свету.
  I талiбы гэтым карыстаюцца.
  Але на баку Расii ваююць вельмi нават босыя i прыгожыя дзяѓчынкi. Баi iдуць хвалямi.
  Наташа страляе па маджахедах. Яны выкарыстоѓвае забойнай сiлы кулямёт тыпу цмок. I сыпле на талiбаѓ кулi.
  I тыя падаюць, насядаючы на дзяѓчынак. Вось упадзе збiты з самаробнай, зенiтнай устаноѓкi расiйскi верталёт. Яго збiлi талiбы. Праѓда на верталёце не дзеѓкi, а мужчыны, i iх не надта шкада.
  А Наташка дзяѓчына i яшчэ басаногая ѓ бiкiнi. А калi ты амаль галышом, то цябе канкрэтна нiхто не ѓтрымае, i не спынiць.
  Наташка шпурнула босымi пальчыкамi точаных ножак забойнай сiлы падарунак анiгiляцыi. Раскiдала ѓ розныя бакi талiбаѓ i праспявала, скалячы жамчужныя зубкi:
  Вось зiма, зiма, зiма,
  Пачалася раптоѓна...
  Люта мяце, мяце -
  Будзе лепш заѓтра,
  Заѓтра, заѓтра, заѓтра!
  А сягоння новы год!
  Сапраѓды ѓ Таджыкiстане на Новы гады выпаѓ сняжок. I зараз рускiя дзяѓчыны пакiдаюць босыя, точаныя сляды, на снезе, i гэта выглядае вельмi прыгожа.
  Зоя ѓзяла i праспявала:
  Адзiн два тры -
  Працэсары працяры!
  Чатыры, восем пяць,
  Пайшлi ѓ лапту гуляць!
  I дзяѓчынка босымi пальчыкамi ножак як запусцiць забойнай сiлы прэзент смерцi.
  Зоя ѓзяла i заспявала, выскалiѓшы зубкi:
  Раз, два, тры, чатыры, пяць,
  Выйшаѓ зайчык пагуляць...
  Вось дзяѓчынка выбягае,
  Маджахеда забiвае!
  I Зоя ѓзяла i паказала сваю доѓгую мову.
  А вось агонь вядзе i Аѓгусцiна. Такая дзяѓчынка, страмчэй якой не бывае. I пiша з забойным апломбам. Скошвае маджахедаѓ без лiшнiх цырымонiй. Пасля чаго пачынае спяваць;
  Калi нiкчэмны тыл -
  Не дапаможа ратны запал...
  Ну, а калi запалу няма,
  Тыл пойдзе ворагу ѓ абед!
  I рудая Аѓгусцiна як возьме, так i шпурне прэзент анiгiляцыю, босымi пальчыкамi ножак. I рэальна столькi душманаѓ разарве, што проста жах.
  Аѓгусцiна, вядома, не прапусцiла магчымасцi праспяваць:
  Я голая бывала,
  Па полi так скакала!
  Па полi так скакала ...
  Кулацкi падпявала!
  I дзяѓчынка возьме i вочкамi што зiхацяць сапфiрамi так i блiсне. А вочы ѓ яе прыгожыя. А мова вельмi нават гарэзлiвая. I такi спрытны, i такi завадны. Ну проста нiбы гэта нейкi сакавiты апельсiн.
  Святлана таксама б'ецца. I босымi пальчыкамi ножак шпурляе прэзенты анiгiляцыi. Якiя такiя забойныя i разбуральныя.
  А побач талiбы ѓзялi i падбiлi расейскi танк. I машына войска Расii стала рвацца на часткi, дэтанаваѓ баявы камплект. I зноѓ гiнуць мужчыны.
  Але Святлане смярдзючыя мужчыны не патрэбны. Iх трэба катаваць. I дзяѓчына ѓзяла i праспявала:
  Мужчыны, мужчыны, мужчыны,
  Вы проста вялiкiя скацiны,
  Калi дзеѓкi вас забiваюць,
  Яны зямлю так чысцяць!
  Сапраѓды талiбы - гэта звяры.
  Злавiлi неяк прыгожую дзяѓчынку-разведчыцу. Ну i для пачатку ѓзялi яе i паднялi на прэнг. Вывернулi з рук суставы, што вельмi балюча.
  Затым на босыя ножкi дзяѓчыны павесiлi калодкi, якiя скавалi ёй шчыкалаткi. I пасля чаго ѓзялi i распалiлi вогнiшча пад яе голымi, i хупавым выгiбам падэшвамi.
  Дзяѓчыне-расiянцы было вельмi балюча. Талiбы, перш чым пячы ёй пяткi, узялi i вышмаравалi ступнi алеем. I таму падэшва падгарала павольна, i было пакутлiва балюча. I дзяѓчына стагнала i раѓла. А талiбы заадно i бiлi яе па спiне i бакам пугай. Потым вырашылi ѓзмацнiць катаванне. Дасталi распалены дрот i давай лупiць прыгажуню па спiне, i грудзi.
  А як гэта балюча. Асаблiва калi талiбы сталi расiйскай дзяѓчыне круцiць пунсовыя саскi распаленымi абцугамi. I яна так раѓла.
  А галоѓных верхавод атрада талiбаѓ проста балдзелi ад катавання. I скалiѓ свае залатыя зубы.
  Дзяѓчына-расiянка ѓ адказ плюнула. Пасля чаго ёй сталi ламаць пальчыкi босых ножак. Што вельмi балюча. I дзяѓчынка адключылася ад жудаснага, невыноснага болю.
  Але талiбы працягвалi катаваць. Спачатку прывялi ѓ сябе дзяѓчыну, вылiѓшы вядро ледзяной вады. А затым устанавiлi на яе цела датчыкi i электроды.
  Пасля чаго двое хлапчукоѓ сталi круцiць педалi дынама-машыны. Пайшоѓ ток i дзяѓчынка затросся ад пякельнага болю. I сапраѓды калi па целе
  Праходзяць электраразрады то гэта жудасна, слова праносяцца табуны коней. I сапраѓды тут любая дзяѓчынка завые.
  I хлопчыкi педалi круцяць, а аголеная дзяѓчына, дзiкiм ваѓком вые. I ёй вельмi балюча. А рову проста невыносна.
  А акрамя току расiйскай дзяѓчынцы яшчэ талiбы пякуць i пяткi, якiя ѓжо пакрылiся буйнымi пухiрамi. А таксама лупяць па спiне распаленым дротам. I б'юць з лютасцю i адцяжкай.
  I заадно яшчэ ѓзмацнiлi муку. Сталi дзяѓчыну расцягваць, i вешаць на калодку ѓсё новыя i новыя гiры, каб капiтальна вывярнуць ёй суставы.
  Галоѓны бандыт талiбаѓ праспяваѓ:
  Якi боль, якi боль,
  Будзе лiк матчу: пяць - нуль!
  Ну, што з дзiкуноѓ возьмеш. Яны катавалi так дзяѓчынак вельмi жорстка, але не асаблiва выдасканалена. Хоць ва ѓлонне Венеры i совалi электроды i як пасля гэтага ѓлепяць ток.
  Талiбы - гэта варвары. Вось яны за грошы, што выручылi за наркотыкi, закупiлi ѓ Кiтая цэлую армаду танкаѓ. Сапраѓды Кiтай - гэта саюзнiк i сябар Расii паркалёвы.
  I талiбы папёрлi сваiмi танкамi на ворага.
  А вось супраць iх чатыры расiйскiя дзяѓчаты на Т-95. Яны зразумела басанож i ѓ бiкiнi.
  I што ж?
  Лiзавета пальнула па маджахедах пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак i прачырыкала:
  - Слава Радзiме сланоѓ!
  Кацярына таксама лупакнула , па талiбах, ужыѓшы босую, круглую пятку i спытала:
  - А што за Радзiма сланоѓ?
  Лiзавета, скалячы зубкi, адказала:
  -Вядома ж, Расiя!
  Кацярына хiхiкнула i адказала:
  - А я думала Iндыя!
  Алена лупанула па душманах пры дапамозе пунсовага соску грудзей, перад гэтым зняѓшы з сябе станiк i, пiскнула:
  - А я думала Радзiма сланоѓ Афрыка!
  Еѓфрасiння нацiснула на педалi голымi, круглымi пяткамi i праспявала:
  - Маленькiя дзецi,
  Нi за што на свеце...
  Не хадзiце ѓ Афрыку гуляць....
  У Афрыцы акулы, у Афрыцы гарылы,
  У Афрыцы вялiкiя кракадзiлы!
  I ѓся чацвёрка басаногiх дзяѓчынак, з аголенай грудзi, з зiготкiмi пунсовымi саскамi заспявала:
  Будуць вас кусаць,
  Бiць i крыѓдзiць....
  Не хадзiце дзецi ѓ Афрыку гуляць!
  У Афрыцы разбойнiк,
  У Афрыцы злыдзень,
  У Афрыцы жудасны Бармалей!
  Будзе вас кусаць,
  Бiць i крыѓдзiць...
  Не хадзiце дзецi ѓ Афрыку гуляць,
  У Афрыцы кашмарны,
  Шалёны злыдзень,
  У ёй раптам апынуѓся Бармалей!
  Ён бегае па Афрыцы i есць дзяцей!
  Ды дзяцей! Ды дзяцей!
  Смех смехам, але калi талiбы злавiлi рускага хлопчыка гадоѓ чатырнаццаць то ѓзялiся за яго сур'ёзна. Спачатку распранулi i паднялiся на прэнг.
  Потым душман у чалме i з барадой пачаѓ прыпякаць яго голае, мускулiстае цела падлетка дубцом з распаленым жалезам.
  Потым да голых грудзей хлапчукi, кат-талiб паднёс зорку з распаленага жалеза i прыклаѓ да яе.
  Хлопчык закрычаѓ ад жудаснага болю i страцiѓ прытомнасць. Пасля чаго хлапчука прывялi ѓ сябе. I зацiснулi яго босыя, яшчэ амаль дзiцячыя ножкi ѓ калодку. I сталi на крукi ѓ калодцы вешаць гiры. I гэта было вельмi балюча. Юнае цела хлапчукi моцна расцягнулася, i дзяцюк лiтаральна сышоѓся стогнам.
  Рускага хлопчыка працягвалi катаваць. Вышмаравалi босыя падэшвы ножак алеем. А потым распалiлi пад iмi вогнiшча.
  I як дзяцюк пасля гэтага дзiка крычаѓ. Ды гэта было надзвычай балюча.
  Хлапчук працягваѓ гарлапанiць i яго бiлi бiзуном талiбы.
  Потым узялi паддзелi пацана за рэбры крукамi. I зноѓ капiтальна вывернулi.
  Пасля чаго талiбы заспявалi:
  Усiх няверных вынiшчым,
  Няхай яны падлеткi...
  Вось над намi херувiм,
  Усiх загонiм у дошкi!
  Пасля чаго хлапчуку з Расii зламалi распаленымi абцугамi, усе пальцы на босых нагах. I рабiлi гэта талiбы павольна, каб прычынiць кам мага больш прыгожаму хлапчуку болю. А затым сталi распаленымi да бела абцугамi ламаць юнаму ваяру i рэбры.
  Так яны яму зламалi iх так, што не засталося ѓ хлопчыка нiводнага цэлага рабрынка. I хлопчык памёр ад болевага шоку.
  Перад смерцю, маджахеды адцiснулi падлетку i яйкi. I было гэта вельмi балюча.
  А тым часам Анастасiя Ведзьмаком наносiла ѓдары па талiбах са штурмавiкоѓ. Яна пры гэтым выкарыстоѓвала рэактыѓныя ракеты. Нацiскала на кнопкi джойсцiка пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак i напявала:
  Усё вышэй i вышэй i вышэй,
  Задраѓ фюрар свой качкi нос...
  Часам у нас зносiць дахi,
  Аднак талiб не дарос!
  Акулiна Арлова таксама наносiць удары па супернiку. Робiць гэта вельмi нават дакладна, i выкарыстоѓвае для нацiску на кнопку свой пунсовы сасок грудзей. А побач узрываецца расiйскi штурмавiк. А яму дагадзiѓ забойны падарунак талiбаѓ. Магчыма нешта кiтайскай вытворчасцi. I так капiтальна дзюбне.
  Акулiна праспявала:
  - Калi мужчына адразу ѓ труну,
  Захоѓваючы жыццё каб...
  Будзьце вы дзяѓчынкi босымi!
  I ваяѓнiца як возьме i засмяецца. Ножкi ѓ дзяѓчыны зразумела нягледзячы на зiму абутку не ведаюць. I пяткi ѓ яе круглыя i лiтаральна блiшчаць. Вось гэта дзяѓчына - проста супер.
  А соску грудзей у яе пунсовыя, i зiхацяць, нiбы верхавiна цэркваѓ. Вось гэта баявая так скажам дзяѓчына.
  Ды мужчын яна не кахае. Хоць i з задавальненнем выкарыстоѓвае сваю мову для ѓцехi. На самай справе як прыемна датыкацца сваiмi пунсовымi саскамi, з клубнiчнымi саскамi iншай дзяѓчыны. Каб гэта было выдатна.
  Акулiна ѓзяла i праспявала:
  Аб гэтай дзяѓчыне босы,
  Я забыць нiяк не мог...
  Здавалася камянi маставой,
  Раздзiраюць скуру далiкатных ног!
  I Акулiна як возьме i згорне свае сапфiравымi вочкамi.
  Вось яна дзяѓчынка вышэйшага ѓзроѓню i класа.
  А Маргарыта Магнiтная таксама лётчыца. Абедзве дзяѓчыны вельмi любяць ляжаць адзiн насупраць сябар i датыкацца саскамi зiготкiмi як рубiны.
  Зрэшты, i мужчынамi яны не грэбуюць.
  Ну, а пакуль што Маргарыта возьме i дзюбне па маджахедах з вялiкай, забойнай сiлай.
  Пасля чаго заспявае:
  Ах якiя ножкi,
  Якiя добрыя...
  Ты не бойся дробка,
  Тэлефон запiшы!
  I Маргарыта як возьме i пакажа сваю мову. Яна дзяѓчынка надзвычай баявая.
  I яе босыя пальчыкi ножак, дасылаюць забойныя прэзенты смерцi.
  Акулiна Арлова праспявала са смяшком:
  - Маргарыта, акно адчынена,
  Маргарыта ты памятаеш, як усё гэта было!
  Анастасiя Вядзьмакова кiѓнула:
  - Ды бабы! Мы ѓсе можам i ворагаѓ капiтальна сатрэм!
  I дзяѓчынкi хорам заспявалi:
  Наша войска моцнае,
  Ахоѓвае свет яна...
  Няхай талiбы наступаюць,
  Iх дзяѓчынка забiваюць!
  Вось напрыклад Фёдара таксама б'ецца. Яна з мiнамёта па маджахедах садзiць. I калi ѓжо дзюбне, то мала не здасца нiкому. Хай нават у талiба доѓгая барада, i голеная галава.
  Фёдара тупае босымi ножкамi па гразi i напявае:
  Бачыш у небе зацьменне,
  Грозны сiмвал прыбой...
  Чорныя крылы над светам,
  Чарады касмiчнай выццё!
  I iншая дзяѓчынка Сiрафiма кiнула босымi пальчыкамi ножак забойчую бамбёшку i разарвала масу талiбаѓ выдала:
  Талiбан - праклён устае,
  Талiбан - татальная смерць...
  Талiбан i мёртвых палiцы!
  Талiбан - шалёны вядзе!
  Талiбан!
  I Серафiма возьме ѓ рот свiсток, i як падзьме, што вароны трапляюць у прытомнасць i сваiмi дзюбамi прабiваюць галовы маджахедам.
  Дзяѓчыны трэба сказаць такiя выдатныя i прыгожыя.
  I вось бачна як талiбы падпалiлi расiйскi склад з боепрыпасамi. Той пачаѓ гарэць i снарады рвацца, з забойнай сiлай. Талiбы равуць i радуюцца.
  А вось дзяѓчынкi з небе па маджахедах дзяѓбаюць. I вiдаць як з'явiлiся ѓ небе Альбiна i Альвiна.
  Абедзве дзяѓчыны проста цудоѓныя бландынкi. I дзiвосна прыгожыя. I зразумела басанож i ѓ адных толькi тоненькiх трусiках.
  Вось гэта бабы - вышэйшага скажам так парадку. I што яны здольныя вытвараць, далёка не кожны здольны паѓтарыць.
  А ваяѓнiцы i сапраѓды, калi пачнуць забiваць, то iх не спынiш.
  Альбiна выпусцiла з самалёта, каласальнай разбуральнай сiлы ракету. I разбiла дзот войска Талiбан, пасля чаго праспявала:
  - Я наймацнейшая ѓ свеце,
  Хоць ножкi босыя голыя соску ...
  Замочым талiбаѓ у сарцiры,
  Нам слабымi быць не з рукi!
  Альвiна працягваючы пасылаць пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак прэзенты смерцi. I забiваць маджахедаѓ, узяла i праспявала:
  - Ёсць у нас прыгожыя дзяѓчынкi,
  Яны проста скажам прыгажосць....
  Галасочак камсамолак званкi ,
  Надыходзiць бурная вясна!
  I абедзве дзяѓчыны як возьмуць i заспяваюць ва ѓсю глотку:
  Адпусцiце мяне ѓ Гiмалаi,
  Адпусцiце мяне назусiм,
  А не то я заваю, а не то я залаю,
  А то я каго-небудзь з'ем!
  I дзяѓчынка як возьме i стане кукарэкаць. I ёй гэта здаецца вельмi нават крута i цудоѓна. А калi крычыш - Кукарэку - гэта сапраѓды жудасць.
  Дзеѓкi тым часам узялi i сталi страляць з цяжкiх гармат, што робiць уражанне. I палiць пры гэтым так трапна.
  Дзяѓчына Вiвалу заспявала, скалы зубкi i трапна страляючы па ворагах:
  - Я наймацнейшая дзяѓчына свету,
  Кахаю ѓ мужчын дасканаласць лiзаць...
  Не ведаюць салдаты крутога эфiру,
  Дзе дзеѓка забылася злёгку адсмактаць!
  I ваяѓнiца засмяецца. Ды душманаѓ душыць прыгажунi ѓмеюць.
  I калi сапраѓды казаць, здольныя абламаць рогi i рысу лысаму.
  Так што супраць такiх прыгажунь паспрабуй палезцi.
  Нiкалета таксама дзяѓбае па талiбах. Яна дзяѓчына вельмi баявая i агрэсiѓная. I калi смяецца, то здаецца што гэта рогат буйнапамяшанай .
  Нiкалета скалiць зубы i раве:
  Мы раз, ого, разбойнiкi,
  Разбойнiкi, разбойнiкi!
  Пiф , паф i вы нябожчыкi,
  Нябожчыкi, нябожчыкi!
  I дзяѓчынка лiзне паветра мовай. А як прыемна ѓ iншай дзяѓчынкi палiзаць пунсовы сасок грудзей. I ён у яе такi блiскучы i зiготкi рубiнамi.
  Нiкалета засмяялася i прачырыкала:
  - Слава касмiчным пiратам!
  Дзяѓчаты ѓ iншых месцах таксама лютавалi. I вось на пазiцыi талiбаѓ абрынулiся ракеты. З выпусцiла Аѓрора пры дапамозе пунсовых саскоѓ грудзей, якiмi нацiскалi на кнопкi.
  I паляцелi ракеты. А маджахеды равуць.
  Вось яшчэ адну камсамолку катуюць. Не доѓга думаючы ёй памiж босымi пальчыкамi ножак уставiлi вату змазаную бензiнам. I ѓзялi без лiшнiх цырымонiй падпалiлi.
  Вата загарэлася. I дзяѓчына як возьме i зараве. А тут узяѓ i яе грудзей прама ѓ пунсовы сасок распалены дубец засунулi. I дзяѓчына лiтаральна выйшлася ад болю.
  А талiбы смяюцца. Зразумела, i пальчыкi ножак ламаць яны любяць. Адзiн з маджахедаѓ, нават узяѓ i дзяѓчыне голую, круглую пятку прыпёк , белым ад спякота жалезам. I гэта падзейнiчала. Дзяѓчынка як возьме i залямантаваѓ ад дзiкага жаху.
  Алiса гэта бачыла, праз снайпэрскi прыцэл. Паглядзела больш уважлiва. Узяла наладзiла, i як лупанет. I забойная куля як трапiць кату прама ѓ жывот. I той залямантаваѓ ад дзiкага болю, i як стане курчыцца. А дзяѓчына ѓзяла i заспявала:
  Анёлы дабра,
  Два белыя крылы над светам,
  Недзе ёсць краiна,
  Дзе стаѓ сам Сварог кумiрам!
  Анжалiка таксама пальнула, i вельмi трапна, трапiѓшы кату ѓ машонку. Той таксама як закрычыць, ад трапнага траплення. Вось так атрымалi каты.
  А дзяѓчаты заспявалi:
  Вас благiх катаѓ,
  Пакаранне жорсткае чакае...
  У нас шмат свечак,
  Атакуе вялiкi народ!
  I дзяѓчынкi пачалi шалёна i трапна страляць. I выбiваць талiбаѓ. Супраць падобных дзяѓчынак i чорт бы не здолеѓ бы выстаяць.
  Алiса напявае, ведучы агонь па супернiку:
  На валаску лёс твой,
  Ворагi поѓныя адвагi...
  Але дзякуй Богу ёсць сябры,
  Але дзякуй Богу ёсць сябры!
  I дзякуй Богу сяброѓ, ёсць шпагi!
  I Анжэлiка працягвала весьцi, агонь па талiбах, i забiваючы iх, прачырыкала:
  - Калi твой сябар у крывi,
  Затаптаны, да канца...
  Ты сябрам не клiч,
  Нi баязлiѓца, нi хлуса!
  Пасля дзяѓчына ѓзяла i шпурнула босымi пальчыкамi ножак забойнай сiлы гранату. I тая разнесла ѓ трэскi талiбаѓ. Пакацiлiся адарваныя галовы маджахедаѓ.
  Анжалiка ѓзяла i праспявала:
  Дзень i ноч бамбуюць няспынна ,
  Жаль не ведаючы сораму ...
  Ад таго, што Пуцiн вядзе дзiѓна,
  Гiне цэлая краiна!
  Алiса, ведучы агонь па талiбах, i прабiваючы iх наскрозь, узяла i адзначыла, сплёѓваючы пыл:
  - У гэтай Расii такi цудоѓны момант,
  Што адгадаць няпроста - хто блазан, хто прэзiдэнт!
  Рудая ваяѓнiца хiхiкнула i адзначыла:
  - Вось так яно i бывае - вельмi дурное мець прэзiдэнтам шпiка!
  I абедзве дзяѓчынкi зноѓ абрынулi патокi агню на талiбаѓ. I рабiлi гэта надзвычай трапна. I iх стрэлы дзiвiлi маджахедаѓ.
  А ѓ iншым месцы бiлiся iншыя дзяѓчынкi. I таксама зразумела босыя, i амаль аголеныя.
  Алёнка, напрыклад, пальнула пры дапамозе пунсовага саска грудзей з базукi. Прабiла байца руху Талiбан, i яшчэ некалькiх яго напарнiкаѓ.
  Пасля чаго прачырыкала:
  - Цяпер мы зноѓ на парадзе,
  З бандытам нам не па дарозе
  У дзяѓчынак босых мы брыгадзе,
  З намi святло Лады наперадзе!
  I ваяѓнiца як возьме i голай пяткай падкiне прэзент анiгiляцыi. I разарве масу маджахедаѓ.
  Тут бабы крутыя. Вось Вольга таксама вядзе агонь па талiбах. Гэта маджахеды наступаюць. Яны ходзяць у атаку густымi ланцугамi. А дзяѓчынкi iх без цырымонiй выкошваюць.
  Вольга пальнула з ракетнiцы, ужыѓшы свой клубнiчны сасок. Выбiла масу талiбаѓ, i праспявала:
  - Душу, сэрца, аддамо,
  Мы сваёй святой Айчыне...
  Выстаiм i пераможам -
  I не пашкадуем жыцця!
  . РАЗДЗЕЛ Љ 8.
  I дзяѓчынка шпурне ѓ маджахедаѓ босымi пальчыкамi ножак забойнай сiлы падарунак анiгiляцыi.
  I як гэта выдатна для дзяѓчынак. Як яны б'юць талiбаѓ.
  Веранiка таксама б'ецца. Дзяѓчына пры стральбе выкарыстоѓвае рубiнаѓ соску грудзей.
  I маса душманаѓ з прычыны, гэтага знiшчана. А ваяѓнiца крычыць ва ѓсю глотку:
  - Я наймацнейшая ѓ свеце,
  Талiбаѓ магу задушыць...
  Мачыце душманаѓ у сарцiры,
  Мы зробiм iх нiбы дзiчыну!
  I Веранiка як возьме i дзюбне...
  Ваяѓнiца Ганна разам з ёй. I маджахедаѓ нiшчыць. Зразумела дзяѓчынка ѓ адных толькi трусiках. Гэта практычна. А трусiкi такiя тонкiя i нiчога практычна не хаваюць.
  Ваяѓнiца Ганна вядзе агонь, выкошваючы супастаѓ. Яе валасы рыжыя, а сама дзяѓчынкi проста вышэйшае святло космасу.
  I Ганна босымi пальчыкамi ножак шпурляе гасцiнцы смерцi, якiя паражаюць напавал талiбаѓ.
  Ваяѓнiцы вiшча на ѓсё горла:
  - Буяюць, пруць маджахеды,
  Рухаѓ наперад вораг палiцы...
  Дзеѓкi нясуць ведай перамогi,
  Сустрэняць талiбаѓ у штыкi!
  
  Скуру свiную ѓп'юцца,
  Будзе зрынуты вораг у крах...
  Дзяѓчыны босыя б'юцца,
  Моц прыгажунь кулак!
  I ваяѓнiца як возьме i лупне, ужыѓшы ѓ баi пунсовы сасок грудзей.
  I гэта скажам так - вельмi нават выдатна!
  Прыгожая дзяѓчынка - рудай масцi. А яна кахае мужчын. Асаблiва мовай працаваць, з тым пульсавалымi, нефрытавымi стрыжнямi.
  Гэта вялiкi смак i задавальненне!
  Вось Ганна ѓзяла i зароѓ ва ѓсю глотку:
  - Дадзены загад зраѓняць з зямлёй аул,
  Залпы "Града" разбураюць горы...
  Фюрэр з бiзуном на Афган падзьмуѓ,
  I пакiнем да чорта размовы!
  I дзяѓчынка як возьме i засмяецца. I яе смех нiбы перазвон званочкаѓ.
  Дзяѓчаты поѓныя рызыкi. Вось Мальвiна таксама б'ецца. Зразумела дзяѓчынка не супраць прымянiць i пунсовы сасок грудзей. I пры гэтым прыгажуня яшчэ i спявае
  А здарылася ж такое -
  Што салдацiк не прасiѓ!
  Накацiлася племя злое,
  Шмат пякельных, цёмных сiл!
  
  Чэрцi чорныя - нахабнiкi,
  Вырвалiся з дрыгвы гэтай!
  Вось у руках у iх кiнжалы-
  Песнi выццё - не салавей!
  
  Кулямёт разбураѓ пяхоту-
  Дым разламаных марцiр!
  Паклалi зараз роту,
  Не дапамог бронь кiрасiр!
  
  Гiнуць зграi няма палявання,
  Пекла паверце не курорт!
  А снарады разбураюць дзоты,
  Iх арханёл зверху б'е!
  
  Нячысцiкi разам з пiскам у норы,
  Мы iх напалмам з шэрай пячэм!
  Нават плавяцца i горы,
  Вынiшчаны ѓсё вакол!
  
  Але не трэба думаць проста,
  Што супернiк як вада!
  Велiкан вяршыня росту,
  Цар Сусвету Сатана!
  
  Вось дыханне яго полымя,
  У раз згарае херувiм!
  I ѓпаѓ Бог сцяг,
  Але мы верым, пераможам!
  
  Адышлi на груд трошкi-
  I давай хрысцiцца мы!
  Пакрэкталi на дарожку,
  Бога мудрага сыны!
  
  I бяжым зараз у атаку,
  Крыку ѓра, грымот гром!
  Колькi чуваць, праѓда, мату,
  Але чарцям кают - разгром!
  Вось такое было бачанне ѓ Маргарыты Калеснiкавай, а ѓсё пачалося з таго, што талiбы 22 чэрвеня 2023 года раптам напалi на Таджыкiстан, I Расii прыйшлося ваяваць на два фронты, адцягваючы свае сiлы ад украiнскага фронту . А што лепей ужо ваяваць з душманамi, чым братам-славянам забiваць адзiн аднаго.
  Але ѓ сваiм свеце, Марыi Калеснiкавай даводзiлася вырашаць iншыя праблемы. Таксама вельмi сур'ёзныя. Камандаваць войскамi, калi дабро б'ецца супраць зла. Як гэта было, калi народ падняѓся супраць дыктатара вусатага i лысага кабана, i калi яна абараняе свой цудоѓны эльфiйскi народ, ад злосных i выродлiвых мядзведзяѓ.
  Як яна праспявала:
  Каханне i смерць,
  Дабро i зло...
  Што свята, што грэшна,
  Зразумець не наканавана...
  Каханне i смерць,
  Дабро i зло,
  А абраць, нам дадзена,
  Толькi адно!
  З аднаго боку бiлiся эльфы, а з другога оркi.
  Дзяѓчынкi-эльфiйкi выяѓлялi неабыякую гераiчнасць, ваюючы з валасатымi стварэннямi.
  Вось прыгажунi з трохкаляровымi прычоскамi ѓзялiся за оркаѓ.
  Дзяѓчынкi штабнавалi па валасатым мядзведзям з кулямётаѓ. Выкошвалi iх без лiшнiх цырымонiй, i ѓганялi ѓ труны.
  Пры гэтым дзяѓчыны i роды эльфаѓ кiдалi ѓ непрыяцеляѓ босымi пальчыкамi ножак забойныя прэзенты смерцi. Яны лiтаральна раздзiралi оркаѓ.
  I ваяѓнiцы спявалi:
  Калi сябар апынуѓся раптам,
  Гэта злосны, касматы орк...
  Погляд у эльфа тады патух,
  Каб лысы фюрар здох!
  I ваяѓнiцы зноѓ разрагаталiся, паказаѓшы свае жамчужныя, зiготкiя слановай косткай зубкi.
  Вось эльфiйкi зноѓ б'юцца, i босымi пальчыкамi ножак шпурляюць магутныя i забойныя прэзенты анiгiляцыi.
  Заадно прыгажунi з аѓтаматаѓ вядуць актыѓную i агрэсiѓную стральбу. I робяць гэта з каласальным энтузiязмам.
  Адна з эльфiек нацiснула на кнопку базукi пунсовым саском грудзей. Тая выкiнула забойны прэзент смерцi. I разарвала масу оркаѓ.
  Вось гэта дзяѓчыны, i ѓсё басанож i ѓ бiкiнi.
  I зразумела, эльфiйкi зноѓ спяваюць;
  Вялiкая, магутная, святая краiна,
  Няма прамянiстей пад небам сiнiм!
  Яна Усявышнiм Богам нам навечна аддадзена -
  Без граняѓ святло, узвышанай Эльфii!
  
  Такой дзяржавы свет не бачыѓ, ведайце нiколi,
  Каб абшары космасу мы ганарлiва тапталi!
  Любая ѓ светабудове спявае табе зорка,
  Ды будзе эльф шчаслiвая разам з намi!
  
  Бо гэта наша Радзiма яна такая доля,
  Загадваць прасторай усiх матэрый!
  Любы з нас, паверце, бы такога захацеѓ,
  Без усялякiх дурняѓ, бабскiх забабонаѓ!
  
  Арханёлы дудзяць сабе ѓ магутную трубу,
  Яны марш нашых войскаѓ бурна славяць!
  А вораг знойдзе сабе долю ѓ асiнай труне,
  I не атрымаць падаткаѓ i данiны!
  
  Вось гэта наша Радзiма, усё ѓ ёй павер прыгажосць,
  Яна ѓсё светабудову без намаганняѓ павярнула!
  Дзяѓчыны прыгожанькай важка каса,
  Паляванне ёй каб моцным было рулю!
  
  Айчына гэта мацi погляд блакiтных вачэй,
  Яе рука i ласкавая i камень!
  А супастата юнак ты куляй замачы -
  Каб у сэрцы шугала ярчэй полымя!
  
  Айчыне бязмежнай, прысягу ты прымi,
  Яна табе вядома таксама добра!
  Хоць у лютасьцi бiтва паток цячэ крывi,
  Працiѓнiку прыйдзе зараз расплата!
  
  Зброя i мужнасць такi наймагутны сплаѓ,
  Пераадолець яго не можа злосны!
  На самалёце з бомбамi я хуценька лётаѓ,
  А як iрване, то сыплюць градам акна!
  
  А вось загад кiраѓнiка - ляцi дзяцюк на Марс -
  Табе час ужо i космас ставiць!
  А пыха ѓ марсiянiна атрымае жорстка ѓ вока,
  Потым i за Плютонам бачым далi!
  
  Прыйдзем да вяршыняѓ космасу, сусвету бачачы край,
  Такое ѓжо ѓ нас чалавечае прызначэнне!
  А таму хлапчук пра подзьвiгi мацуйся,
  Ведай жа ѓзнагарода гэтая справа нажыѓная!
  I дзяѓчаты як возьмуць, i зноѓ босымi пальчыкамi ножак шпурнуць падаруначак смерцi.
  I з аѓтаматаѓ давай касiць насядаюць оркаѓ. Ваяѓнiцы гэта прыгажосць. I голыя пяткi дзяѓчынак падкiдваюць прэзенты забойнай анiгiляцыi. I робяць гэта вельмi хутка i агрэсiѓна.
  А яны маю соску вельмi нават пунсовыя i клубнiчныя. I такiя духмяныя ѓ iх грудзей. Юнакi-эльфы iх лiжуць мовамi, i чмурэюць ад мядовай прысмакi.
  Вось гэта клас!
  Адна з эльфiек крычыць, агалiѓшы бюст:
  -Пасмак такую грудзi,
  I пра оркаѓ забудзься!
  I ваяѓнiца возьме i сваiм корпусам крутане.
  А яшчэ адна эльфiйка пунсовым саском грудзей як нацiсне. I зрэагуе забойнай сiлы прэзент смерцi. А ён калi ѓжо дзюбне, то капiтальна возьме i дзюбне.
  Эльфiйкi вiскочуць i гарлапаняць:
  - Мы самыя моцныя ѓ свеце,
  Замочым усiх оркаѓ у сарцiры...
  Не елi касматыя кашы -
  Iм месца лiчы ѓ парашы!
  I вось зноѓ дзяѓчынка пунсовымi саскамi як нацiснуць на кнопкi джойсцiкаѓ, i лупнуць па орках свiнцовым дажджом.
  Пасля чаго ѓжо цэлы батальён басаногiх эльфiек заспяваѓ;
  Запавет любовi падараваны моцны, старажытны,
  Гасподняга бясконцы i чысты друк!
  Адны ѓ малiтвах, а другiм харчэѓнi,
  Адны ѓ вяршынях, iншым смерцi чакаць!
  
  Мы з дзяѓчынай цяпер цалкам шчаслiвыя -
  Яна мне святло, i гаi мiлы цень!
  Дабраслаѓляюць шлях нам херувiмы,
  Пад срэбрам як аксамiт далiкатны цень!
  
  Мы вытапталi мноства сцяжынак,
  Ты Усявышнi ѓсёй душой люблю!
  За тое, што стварыѓ пышных ты бландынак,
  Што ласку даеш не па рублi!
  
  Хоць лёс часам кiдае косцi,
  Бывае вельмi гаротным расклад!
  Бо столькi ѓ людзей закiпае злосцi,
  А крывi льецца вадаспад-заход!
  
  Бо не заѓсёды квiтнее чарэшня ѓ траѓнi,
  Бывае цеплыня i пух дажджоѓ!
  I плоць закаханых мучачыся раздзiраючы,
  Жрэ без сарамлiвасцi шалёны злыдзень!
  
  I не вайна ёсць гора вышэй даху -
  Бываюць горш, цяжэй у сто разоѓ!
  Калi палi пагрызлi шустра мышы,
  Калi хвароб лезе поѓны рад!
  
  Завошта Гасподзь такiя мукi дзецям,
  Бо свавольства гэта - значыць, ты жывеш!
  I чаму нявiнны таксама бедны,
  I чаму вядзе да поспеху хлусня?
  
  Наш свет як Янус - вельмi шматаблiчны,
  У iм гранi злосцi зусiм не рэдкiя!
  Але ѓтаймаваць характар трэба дзiкi,
  Каб перамагчы распусту i грахi!
  
  Хаця з iншага боку; святасць - нуда,
  Свет без выгiбаѓ - гэта пустата!
  I што дарма Бога паслаѓ на муку,
  Роднага сын - Госпада Хрыста!
  Дзяѓчаты спявалi, а оркi спрабавалi iх абысцi з флангаѓ. Дзяѓчынкi ж не так простыя.
  Вось эльфiйкi запускаюць агнямётныя танкi. Рухаюцца гэтыя гмахi з шырокiмi стваламi.
  А ваяѓнiцы кiруюць iмi пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак. I залiваюць пазiцыi оркаѓ агнязарным напалмам. Вось такiя тут баявыя i агрэсiѓныя дзяѓчынкi.
  I паляць ён касматых мядзведзяѓ канкрэтна. Дзяѓчыны, зразумела, выкарыстоѓваюць свае рубiнаѓ соску пры стральбе.
  I яны скаляць зубкi, што аддаюць люстраным святлом.
  I вiск ад захаплення ѓ ваяѓнiц. Калi танкi пайшлi забойным напорам, i давай прыпякаць оркаѓ. I рухаюцца нiбы сапраѓдны, баявы ланцуг, якi выбiвае касматыя орды.
  Дзяѓчынкi-эльфiйкi ж у адказ спяваюць;
  Гук дзiвоснай лiры, водгаласы,
  Спяваю, адважваючыся, не маѓчу!
  Кулак байцоѓскi не з воску,
  Iмкнемся да святла - шлях прамяню!
  
  Раздзiрае Бог людзей хваробай -
  Агнём з пекла грэшных пякло!
  Жадаю, каб стаѓ Усявышнi сябрам,
  Каб не было так цяжка!
  
  Хрыстос прыйдзе, вядома, хутка,
  Сыдзе тады, павер смутак?
  Не акосець бо лютасць з погляду,
  Граху, свабоды, таксама шкада!
  
  Я не хачу хадзiць па струнцы -
  Я не хачу бязгрэшным быць!
  Ужо лепш хiтрыя ѓчынкi,
  Чым без прасветнай нуды нiтку!
  
  Войны ѓ раi сказаѓ, не будзе,
  I грэх знiкне, дрэнна ѓсiм!
  А навошта ж лёсы?
  Мы прагнем новых перамен!
  
  Жыць вечна - гэта ведай выдатна,
  Але жыць бязгрэшна - марнець!
  Вайну пакахае вiцязь горача,
  Бо ѓ паход на бiтву раць!
  
  Айчына Радзiма салдата,
  Яна яму рук у паходню - марш!
  Нячыстым катам адплата,
  Iм па зубах ваяѓнiк дасi!
  
  Скончым бiтву балем шчодрым,
  Закусiм, вып'ем - ногi ѓ скокi!
  Бо нашы вiцязi несмяротныя,
  А слова б'е не ѓ брыво, а вока!
  
  Хаця, што рабiць у мiрным свеце?
  Пабудаваць можна там палац!
  I прысвяцiць служэнне лiры,
  Лаѓровы атрымаѓшы вянок!
  
  Але ёсць светы iншыя - ведайце,
  Дзе таксама воiны растуць!
  Малюе хлопчык танк на парце,
  А раптам прышэльцы да нас прыйдуць?
  
  Не варта брацца расслабляцца,
  Мацуеце цяглiцы, у сiле розум!
  Мы эльфы ѓсё ѓмеем бiцца,
  Калi архангел раптам заснуѓ!
  Вось так дзяѓчынкi праспявалi i паказалi свой выдатны клас i баявы па-сапраѓднаму настрой.
  А вось эльфiйкi ѓзялi i сталi босымi пальчыкамi ножак кiдаць у оркаѓ разбуральныя падарункi анiгiляцыi. I рабiлi гэта з велiзарным энтузiязмам.
  Пры гэтым штабнавалi дзяѓчынкi i з аѓтаматаѓ. I паказвалi мовы.
  У свеце, дзе так мала самцоѓ, дзяѓчаты асаблiва ѓважлiва сочаць за сваёй знешнасцю, i б'юцца за хлопцаѓ.
  Вельмi часта яны iх проста гвалцяць, i паказваюць свой выбiтны клас.
  Такiя вось яны баявыя i крутыя дзяѓчаты.
  I зразумела як iм ды не праспяваць;
  Ёсць толькi розных стварэнняѓ пад месяцам,
  Адны з рагамi, аблiчча iншых iкласт!
  Што створана Вялiкiм Сатанай,
  Розных вiдаѓ, тыпаѓ, класаѓ, кастаѓ!
  
  Да чаго мы вiцязi Эльфi дашлi,
  Што казку сталi воi пакараць!
  Тое, што вiдаць было толькi ѓдалечынi,
  Цяпер нагамi топча рускiх раць!
  
  Валоданне троляѓ пекла пекла,
  Ад туды шлюць хваробы на людзей!
  Але воiны эльфiйскiя цяпер чуму паражаюць,
  Не будзем хаваць сваiх дзяцей!
  
  А навошта тады ѓ паход пайшлi?
  Ды злыднi ѓ Вiрый светлы шлях закрылi!
  Вось таму на смяротных бой сыны -
  Маёй святой, якая дорыць лад Эльфii!
  
  Каб тыя памёр, атрымалi рай -
  Затым уваскрэснуѓшы ѓ свет людзей, вярнулiся!
  А злосцi цвiль ты ѓ вогнiшчы згарай,
  Не спыняць нас напалм i кулi!
  
  Ёсць у цёмнай безданi жудасны чарадзей,
  Наслаѓ ён гнюса - хобат мацнейшы!
  Але загадаѓ Усявышняе пекла разьбi,
  Над вамi Правадыр усiх сфер таварыш Сталiн!
  
  Мы будзем пабiваць чужых баяраѓ -
  I скiнем таѓстапузых дэманаѓ ярмо!
  Вось для чаго мне патрэбен ратны дар,
  Каб бы агрэсар з'еѓ з крывёю дулю!
  
  Але i гоблiн атрымаѓ спаѓна,
  Вызвалiлi свет тагасветны!
  I чара Божы дар цяпер поѓная,
  I чалавек да раю не староннi!
  
  Тая вып'ем чарку мёда i праспяем,
  Аб доблесцi i подзвiгу салдата!
  Тое, што здабылi мужнасцю з мячом,
  Увекавечыць у радках браты трэба!
  Вось такiя яны надзвычай агрэсiѓныя i вельмi нават басаногiя, з ружовымi, круглымi пятачкамi дзяѓчынкi.
  I косяць гэтых оркаѓ...
  Дзяѓчына-эльфiйка з сiнiмi валасамi ѓзяла i шпурнула ѓ iкластых стварэнняѓ забойнай сiлы падарунак смерцi. Раскiдала iх у розныя бакi, лiтаральна разарваѓшы, пасля чаго ѓзяла i прабуркавала:
  - Пляшывы фюрар - шалёны садыст,
  Ты столькi знiшчыѓ нашых братоѓ...
  А чаму яшчэ не здох фашыст,
  Што кiнуѓ Русь на злосны заклён?!
  I дзяѓчына зноѓ з сiлай кiнула вялiкай, забойнай сiлы гранату. I ад оркаѓ толькi шматкi ляцяць. I гэта скажам так - выдатна!
  Дзяѓчынкi варта адзначыць надзвычай баявыя i прыгожыя. I зразумела iх ножкi не ведаюць абутку.
  Як яны кiдаюць у непрыяцеляѓ прэзенты смерцi.
  I голыя пяткi ѓ хаду. Вось гэта дзяѓчынкi - вышэйшы клас тыпу караоке. Супраць iх ворагам не выстаяць. Ды i сябрам, мабыць, таксама.
  Калi ѓжо яны разыдуцца, то мала касматым стварэнням не здасца.
  I вось ваяѓнiцы скасiлi чарговы шэраг троляѓ i заспявалi;
  Вайна прызнанне лёсу,
  Жорсткая з прыгажосцю Геены!
  Як, бляск халодны лёд Месяца,
  Як пантамiма, пякельнай сцэны!
  
  Аднак эльфаѓ гэта шлях -
  Кiдок скрозь цернi да паклiкання!
  Не думай вораг, нас не сагнуць,
  Мы не без сiл вялiкiх стварэнне !
  
  Расiя нам дала свой прытулак,
  У ёй мы гуртам адной нарадзiлiся!
  Як Багародзiцы покрыва -
  Няхай явiць да нас Усявышнi лiтасць!
  
  Даѓ Зеня сцяг - наступай,
  Яго загад - палёт крылаты!
  Пабудуем камунiзму рай-
  Прамым няхай стане - табар гарбаты!
  
  Але хто ѓ нападзе прэ тут сум?
  З пекла монстры апраметнай!
  Я за Хрыста душою трымаюся,
  Дык нам ваяѓнiкам спакайней!
  
  У бiтвах думкi не жартам
  Iх збiраць у кошык трэба!
  Мы ѓсе таварышы сябры,
  Будаѓнiкi цэркваѓ i саду!
  
  Вось монстры, ваѓкалакаѓ выццё,
  Мы не саступiм стварэнням, ведайце!
  Наш воiн самы ведай круты,
  А не малюнак школьны ѓ парце!
  
  Атаку дружна адаб'ем,
  Вызвалiм да сталiцы подступ!
  Мы вiцязi са сталёвым мячом,
  Хоць кальчуга не па росце!
  I такая песенька вельмi нават падбадзёрлiвая i шальная. I кiдаюць у бiтве забойнай сiлы гранаты.
  I вядома ж дзяѓчыны арудуюць босымi, дакладнымi, хупавымi ножкамi.
  Вядуць агонь i збiваюць, нiбы шарыкамi кеглi оркаѓ.
  Адна з дзяѓчынак, узяла i пунсовым саском нацiснула на кнопку джойсцiка. I як возьме i лупне. I столькi тут забойнай энергетыкi, i поѓнага разбурэння i хаатычнымi скачкамi i скокамi напругi.
  Вось супраць падобных дзяѓчынак, брудныя прыёмы оркаѓ папросту нямоглыя i iх уганяюць у татальныя труны.
  Дзяѓчына-эльфiйка з жоѓтымi валасамi, разбурала валасатых мядзведзяѓ. Выкошвалi iх нiбы культыватарам.
  I яе босыя пальчыкi ножак шпурлялi разбуральныя гарошынкi анiгiляцыi.
  I вось такая гарошынка з магутнай узрыѓчаткай грукоча, i разбiвае шэрагi ненавiсных оркаѓ.
  А бо яшчэ гэтыя калматыя мядзведзi i смярдзяць. I гэта сапраѓды крута. А вось оркi спрабуюць на танку прарвацца да пазiцый эльфаѓ.
  Вось дзяѓчыны, упiраючыся босымi ножкамi ѓ камянi, разгарнулi прыладу, i нацэлiлi на танк мядзведзяѓ.
  Узялi i дзюбнулi з забойнай сiлай. I прабiлi танк у якiм ехалi бурыя мядзведзi наскрозь.
  I дзяѓчынкi засмяялiся i праспявалi:
  -I ляцелi долу злыя оркi,
  Атрымаѓшы ад дзяѓчат у пятак...
  Вока прыгажунь вельмi нават зорькi,
  I не трапяць яны ѓ няёмкае становiшча!
  I вось дзяѓчаты адразу чатыры гранаты шпурнулi босымi пальчыкамi ножак. I парвалi цэлы атрад оркаѓ.
  I вось дзве эльфiйкi тоненька засвiсталi. Iх свiст дзейнiчаѓ на крумкач, нiбы кувалдай б'юць па мазгах. I ад чаго ѓзялi вароны i завалiся ѓ прытомнасць.
  Пападалi ѓнiз, дзiравячы верхавiны мядзведзяѓ сваiмi вельмi вострымi i бранябойнымi дзюбамi. I прашывалi, скажам, так, лiтаральна наскрозь, прычыняючы дзiкае знiшчэнне. А тут яшчэ адразу сотня дзяѓчынак сунула босыя пальчыкi сваiх ножак у рот i як засвiшча.
  I цэлая хмара крумкач, страцiѓшы прытомнасць, упала, i прабiла галовы лезучым як жаба на корч оркаѓ.
  . РАЗДЗЕЛ Љ 9.
  Дзяѓчынкi даволi вясёлыя. I калi ѓжо разыдуцца, то нiякiм касматым стварэнням iх не спынiць.
  А яшчэ прыгажунi спяваюць;
  З крывасмокаѓ наляцелi хмары,
  Прарвалася пекла з Зямлi з недалёка!
  Змей паѓзе панцвале гад грымучы,
  Вось азарылiся крывёю аблокi!
  
  Палаюць хвалi, пякельным штормам плёскаюць,
  I сустрэне раць адважных удальцоѓ!
  Мы абаронiм выдатных мiлых жанчын,
  Годныя будзем подзвiгаѓ бацькоѓ!
  
  Зямля мая як балюча ты стагнала,
  Пакiнуѓ супастат сто ран слядоѓ!
  Але скiнем оркаѓ, ураз мы з пастамента,
  Не доѓгiм будзе мор лiхiх гадоѓ!
  
  А смерць за аблокамi ѓжо бялее,
  Але думкi нашыя iрвуцца да нябёсаѓ!
  Растопчам у пыл заѓзятых зладзеяѓ,
  I разарвем, ведай вермахт напалову!
  
  Не вядомы нам спакой i гнiлi старасць,
  Мы дзецi Радзiмы святой сваёй!
  Усё светлае з мядзведзямi ваявала,
  Уцёкi мы магутных гэтых каранёѓ!
  
  А што iрванула з сiлай злая бомба,
  Што нам разрыѓ снарада гэты гром!
  На шматлiкае байцы Эльфi здольныя,
  А фюрару вяршыня стане дном!
  
  Пекла пекла пекла разгаралася,
  Поѓз па ракадзе з руляй драпежным "Тыгр"!
  I з нас зляцела iмгненнем уся стомленасць,
  Скончылася пара, вясёлых гульняѓ!
  
  Гранату ѓ рукi, i кiдок смяротны,
  Вось "Тыгр" у рыла моцна атрымаѓ!
  А фюрара ѓ кацёл у Тартар кацельнi,
  Каб не раскрываѓ на эльфаѓ свет!
  
  Мядзведзь ад залпаѓ лютых трасецца,
  Вось над Рэйхстагам эльфаѓ лунае сцяг!
  А над Айчынай запалала Сонца,
  Бо Оркаѓ Рэйх зрынуты ѓ пыл i прах!
  Вось так эльфiйкi спявалi, вельмi прыгожа гэта рабiлi. Яны надзвычай прыгожыя, i талii ѓ iх тонкiя, а прэс такi цудоѓны. Жывёлы ѓ эльфiек, нiбы шакаладныя плiткi i гэта выдатна.
  Дзяѓчаты тут цудоѓныя. I пiшуць з кулямётаѓ з вялiзнай iнтэнсiѓнасцю, i надзвычайнай трапнасцю. Вось гэта дзяѓчынкi з роду эльфаѓ.
  Яны скажам так - проста супер i гiпер . Вось з такiмi цудоѓнымi кралямi i даводзiцца мець справу.
  Вось гэта такiя дзяѓчаты, што i каня на скаку спыняць i не тое, што ѓ хату, у палаючы палац зойдуць.
  I голымi, дзявочымi пяткамi яшчэ i вогнiшчы затопчуць. Такiм дзяѓчынкам палец у рот не кладзi - адкусяць.
  А вось што iншае ѓ рот iм сунуць, куды больш апетытнае - калi ласка. У гэтым плане дзяѓчыны трэба сказаць проста супер. Яны цудоѓныя ваяѓнiцы, якiя паказваюць тое, што не пад сiлу многiм iншым байцам.
  Такiя ваяѓнiцы змогуць зламаць рогi i быку, i вырваць iклы i мядзведзю.
  Вось з такiмi дзяѓчатамi нiхто не зможа справiцца. Такiх прыгажунь не адолее нiводны монстар.
  I вось дзяѓчынкi ѓзялi i зараз плюнулi. I iх плявок ѓ палёце зведаѓ пераѓтварэннi, i ператварыѓся ѓ шматкi агню.
  Яны абрынулiся на оркаѓ нiбы агнямёт. I спалiлi разам цэлых батальён валасатых стварэнняѓ.
  Эльфiйка з чырвонымi валасамi ѓзяла i праспявала:
  - Быѓ бы белым, але хоць хаця б чыстым,
  Хоць халодным...
  Але вiдаць орк стаѓ нячыстым,
  I пакрыѓ мяне чорным!
  I дзяѓчынка ѓзяла i маланкi выпусцiла з вачэй. I зрабiла гэта надзвычай разбуральна i пагiбельна.
  I вось эльфiйка нядоѓга думаючы ѓзяла i лалавым саском нацiснула на кнопку ракетнiцы.
  I паляцела баявая падача смерцi i разбурэннi.
  А дзяѓчына заспявала;
  Перарвалася нiтку,
  Пагражае дзяѓчынкам злая смерць!
  I каб жыць -
  Орк павiнен злосны памерцi!
  I ваяѓнiца ѓзяла i паказала мову.
  Дзяѓчына з белымi валасамi з роду эльфаѓ прачырыкала i выдала:
  Змрочна кашмарнага гараць,
  Злоснага орка вочы.
  Нiбы яны кажуць -
  Зноѓ над светам вочы!
  I ваяѓнiцы зноѓ свiшчуць...
  Вароны з перакошанымi ад страху тварамi падаюць на галовы оркаѓ i прабiваюць iх практычна як дзяцел кару дуба.
  I равуць дзяѓчыны:
  Адзiн два тры,
  Усiх оркаѓ разарвi!
  Чатыры, восем, пяць -
  Мядзведзяѓ забiваць!
  Вось так адбываецца бiтва ѓ войску Марыi Калеснiкавай, дзяѓчыны-каралевы. Якая ваюе супраць вялiкага i небяспечнага зла. Ёй удалося вырвацца з брудных лап дыктатара, i зараз яна ѓ новым целе i ролi. I здзяйсняе вялiкiя цуды, i подзвiгi якiя проста цудоѓныя. Вось каманда дзяѓчат перайшла ѓ наступленне. I фронт эльфiек i меншай колькасцi эльфаѓ стаѓ цiснуць на оркаѓ, гэтых касматых мядзведзяѓ.
  Дзяѓчаты накiравалiся ѓ атаку.
  Ваяѓнiца-эльфiйка з аранжавымi валасамi ѓзяла i нацiснула пунсовым саском грудзей на кнопку джойсцiка.
  Спрацавала ѓдарная хваля. I панеслася ѓльтрагукам на оркаѓ. I накрыла iх зараз, лiтаральна абвуглiѓшы косткi.
  Ваяѓнiца чырыкнула:
  - За шалёныя скокi кобры!
  I як возьме i засмяецца. Вось гэта сапраѓды бабы - проста скажам там супер.
  Дзяѓчынкi варта адзначыць грозныя.
  I вось яны голымi пяткамi падкiнулi забойныя патокi з вугальнымi гранатамi.
  Парвалi масу злых i касматых мядзведзяѓ. I пасля гэтага дзяѓчаты ѓзялi i заспявалi;
  Прашу, Гасподзь, каб дзень не згасаѓ,
  Каб заѓсёды маладым быѓ дзяѓчыны погляд!
  Каб лунаѓ наш вiцязь вышэй скал,
  Каб чысцей крышталя покрыва азёр!
  
  Якi прыгожы свет Гасподзь стварыѓ,
  У iм елi срэбрам, а клён рубiн!
  Шукаю сабе сяброѓку Божы iдэал -
  Для гэтага ворагаѓ у баях сек!
  
  Што юнаку так у сэрцы цяжка?
  Чаго знайсцi ён хоча ѓ свеце гэтым?
  Ну чаму надламанае вясло?
  Як вырашыць клубок вялiкiх праблем?
  
  Жадаю я Божа таксама ѓ шчасцi быць,
  Знайсцi сваю нябесную мару!
  Каб поспехi не перапынiлася нiтку,
  Каб падвесцi пад шлях, баласт-чорту!
  
  Але што шукаць мне ѓ меры без кахання,
  Што дзяѓчыны даражэйшай можа быць?
  Пабудаваць шчасце цяжка на крывi,
  Па ёй толькi можна ѓ пекла пекла плыць!
  
  Разлука гэта катаванне для мяне,
  Вайна яшчэ такi кашмарны сон!
  Вось нагу ѓ стрэмя асядлаѓ каня,
  Хоць злы орк, занёс кат сякеру!
  
  Заводзяць нашых дачок у поѓны,
  Спрабуюць iх i паляць агнём цела!
  Але нанясем мы фюрару разгром,
  Ведай, наша Эльф вечна не памерла!
  
  Згуляем вяселле, пасля злой вайны,
  Потым дзеткi будуць смех дарыць!
  Мне ѓсе яны крывiнушкi родныя,
  Я на паляванне будзе тлуста дзiчына!
  
  А дуб як iзумруд яго лiстота,
  Сказаѓ - выдатна хлопец папрацаваѓ!
  Няхай сумленне будзе як крышталь чыстая,
  А толькi ѓ плюсах у балансе будзе лiкi!
  Дзяѓчынкi праспявалi i паказалi свой каласальны апломб i баявое становiшча.
  Ну i вядома ж адна з ваяѓнiц паднесла шланг. I зарадзiла яго бензiнам. I як возьме i запусцiць забойны струмень. Пальецца забойны паток цунамi агню. I капiтальна оркаѓ спальвае.
  I гэта сапраѓды надзвычай крута. Лiтаральна таталiтарнае iдзе разбурэнне.
  Вось супраць такога нi адна дзяѓчынка не выстаiць, як мовай у эльфа нешта вельмi салодкай, смачнае i апетытнае палiзаць.
  А пры гэтым яшчэ ѓзяць i орку адпалiць галаву.
  I агнём iх усiх смажыць, i спалiць вось так да тла . I не пакiнуць нават ад непрыяцеля костачак.
  Вось такiя дзяѓчынкi часам бываюць. I скаляць зубкi, i паказваюць свой нораѓ нiбы ѓ кобры-змеi.
  Ваяѓнiцы, якiя разарвуць любое войска. А калi захочуць, то могуць i пусцiць газы.
  А ѓявiце, што будзе, калi адразу тысяча эльфiек выпусцiць з сябе газы? Сказаць, што будзе?
  Пра вельмi крута будзе, не дапусцiць такога бадай што нябёсам. Бо тады на галовы оркаѓ вароны пасыплюцца. I будуць падаць, i ламаць чэрапа, паказваючы самае забойнае ѓздзеянне ѓ сусвеце.
  I дзяѓчынкi зноѓ давай у сваёй дзiкай лютасцi i азарце спяваць, i iх жамчужныя зубкi зiхацелi, нiбы люстэрка.
  Кашмар заѓсёды прыходзiць як змяя,
  Яго не чакаеш, а ён упаѓзае ѓ дзверы!
  Ты шчаслiвы, шчодра сытая сям'я,
  Не ведаеш, што бываюць людзi звяры!
  Вось пачаѓся набег хвацкай арды,
  Нас абсыпаюць стрэламi татары!
  Але мы на подзвiг смелы народжаны,
  I вынесем жорсткiя ѓдары!
  
  Нiхто не ведае, калi добры Бог,
  Настолькi чалавек пайшоѓ жорсткi!
  Ужо смерць стукаецца кулаком у парог -
  А Везельвул прасунуѓ з пекла рогi !
  
  Ды гэта старажытных продкаѓ часы,
  У якiя мы крута так патрапiлi!
  Бо не аб тым быѓ мая мара,
  Не да гэтага мы iшлi, скрозь горы-далi!
  
  Але калi апынуѓся ты ѓ пекле,
  Дакладней у свеце болю, рабства, бiтвы!
  То ѓсё роѓна надзею захаваю,
  Няхай сэрца адбiвае ѓскачыць тыя рытмы!
  
  Але выпрабаваннi гэта наш ланцуг,
  Якая, не дасць быць думкам лёгкiм!
  I калi трэба, трэба i трываць,
  А калi крыкнуць, дык на ѓсю моц лёгкiх!
  
  Паэт ён песеньнiк i круцель,
  Але толькi не гарачым полi ратным!
  Ворагi Айчыны гiдкiя памруць,
  Iх пахаваюць хутка i бясплатна!
  
  Цяпер вазьмi, адбi паклон Хрысту,
  Перахрысцiся, iконы аблiчча цалуючы!
  Я веру, людзям праѓду данясу,
  Ва ѓзнагароду дасць Гасподзь надзел-пякулы!
  Добра дзяѓчаты спявалi. Iх галасы такiя прамянiстыя i пералiвiстыя. I паѓнагучныя.
  А пасля песнi цэлы батальён дзяѓчат узяѓ i выпусцiѓ газы. Тыя паднялiся слупам, i накiравалiся да хмары крумкачоѓ. Узялi на iх i абрынулiся.
  Крумкач гэта стала душыць, i яны лiтаральна задыхалiся i курчылiся, атрымаѓшы сабе пятлю на шыю.
  I столькi крумкач трапляла ѓнiз. I яны прабiвалi наскрозь верхавiны ѓ оркаѓ. I мядзведзi выпускалi фантаны бурай крывi. Iх выбiвала, нiбы драбнiла гарох.
  Дзяѓчынкi рагаталi. I паказвалi мовы. Падморгвалi якiя насоѓваюцца на iх стварэнням.
  Адна з дзяѓчынак прачырыкала:
  - Оркi не падобныя не людзей,
  Оркi, гэта оркi...
  Калi ён касматы то злыдзень,
  Галасок дзяѓчынкi вельмi звонкi!
  I падмiргнула сваiм сяброѓкам.
  Ваяѓнiцы адразу ж адчулi ѓ сабе дзiкую ѓпэѓненасць. I iх зубкi зiхацелi, нiбы горныя вяршынi. А можа, гэта жамчужыны i скарбы мора.
  Дзяѓчаты зарагаталi i заспявалi:
  Аб моры, моры, моры, моры,
  Сядзяць хлапчукi на плоце!
  У оркаѓ вiдаць будзе гора,
  Загiнуць гады ѓсё ѓ разборы!
  I ваяѓнiцы як возьмуць i засвiшчаць. На гэты раз не толькi вароны павалiлiся на галовы оркаѓ, але яшчэ i градзiны. I тыя ѓ мядзведзяѓ лiтаральна праломвалi чэрапы.
  Вось дзяѓчынкi-эльфiйкi як узялiся за оркаѓ гэтых смярдзючых мядзведзяѓ. I гэта аказалася надзвычай выдатна.
  А калi прыгажунi заспявалi, то ѓжо гэта было сапраѓднае бязмежжа;
  Нябёсаѓ дыван з зорак ѓзорны,
  Месяц падорыць святло ѓзгоркам!
  Струменiцца ѓнiз паток нагорны,
  Блiшчачы золатам па крэменях!
  
  Прастаты матухны-Эльфii,
  У вёсках сытасць i ѓтульнасць!
  Ад шчасця панны галасiлi,
  Як карагод касiць iдуць!
  
  Бяда прыйшла вайна-старая,
  Аскал зубоѓ - снарадаѓ вiхура!
  Нясецца з оркамi разруха,
  Таварыш твой у баях загiнуѓ!
  
  Ты сам пакуль яшчэ хлапчук -
  Ваенкамат не даѓ дабра!
  Маѓляѓ, бракуе гадоѓ вам лiшнiх,
  Берагчы павiнна дзяцей краiна!
  
  Уцёк на фронт без усялякай бранi,
  Каб дабро несцi i святло!
  Каб не пазбавiлi оркi волi,
  Каб не ѓ ланцугах сустракаць свiтанак!
  
  Сяброѓка таксама не драмала,
  Здолела вырвацца - баец!
  Сумняваем мы оркаѓ з пастамента,
  Няхай будзе фюрару канец!
  
  Змагацца, цяжка боль i голад,
  Дзяѓчынка басанож зiмой!
  У лахманах трываем люты холад,
  Часам сiлкуемся адной з бяроз карой!
  
  А вораг на самалётах iмчыцца,
  Як монстар з пекла "Тыгр" раве!
  Мядзведзь, народжаны злой ваѓчыцай,
  З танкаѓ хвошча агнямёт!
  
  Каб сагрэць босыя ногi,
  Што пасiнелi на снезе!
  Дзяѓчынка выбрала дарогi,
  Дзе попел ачарнiѓ завею!
  
  Але выстаялi - прэч прастуды,
  Хлапчук з дзяѓчынай наперад!
  Мы пераможам аскалаѓ Юды,
  Русь оркаѓ змрок у пясок сатрэ!
  
  Мiльгаюць пятачкi падлеткаѓ,
  Труна пакiнуѓ лёгкi след!
  Мароз трываць зусiм не проста,
  Нас сагравае босых бег!
  
  А злым оркам няма iм права,
  Яны ад холаду равуць!
  Такая моцная дзяржава,
  Наш эльфаѓ вiцязь вельмi круты!
  
  Адкiнулi хвалю з пекла,
  Цяпер Фейропа наперадзе!
  Такi надзел святога салдата,
  Быць вечна адданым Эльфi!
  Вось гэта дзяѓчыны проста скажам супер. У iх столькi рызыкi i пажару. Нiбы дзяѓчаты рудыя косы. I прыгажунi вечна босыя.
  Ваяѓнiцы на оркаѓ наехалi капiтальна. Яны вельмi любiлi такi прыём, калi босымi пальчыкамi ножак шпурляеш у непрыяцеля гарошынкi анiгiляцыi i смерцi.
  I раздзiраеш мядзведзяѓ у iрваныя шматкi i катлеты. I якiя такiя смажаныя i апетытныя.
  I пiшуць па набягаючым мядзведзям дзяѓчынкi. I давай па орках эльфiйкi лупiць з мiнамёта.
  I робяць гэта прыгажунi трэба адзначыць, надзвычай эфектыѓна. I iх агрэсiѓнасць, спалучаецца яшчэ i з надзвычай гламурнай i цудоѓнай грацыяй.
  Ваяѓнiцы тая за оркаѓ узялiся, i прыступiлi да таталiтарнага знiшчэння.
  Вось дзяѓчынкi свае рубiнаѓ соску ѓжылi. Нацiснула на клавiшы якiя прыводзяць у дзеянне агнямёты.
  I ѓзялi, i зараз батальён оркаѓ накрылi. I рэальна яго ѓзялi спалiлi да тла .
  Вось такiя тут дзяѓчаты. I калi трэба, то мовы прыменяць прама па прызначэннi. А прызначэнне такiх моѓ - дарыць радасць мужчынам. I паказваць свой цудоѓны i агрэсiѓны тэмперамент.
  Няма такiх дзяѓчат, калi яны разварушылiся мядзведзi, ужо сапраѓды не затармозяць.
  Яны паказваюць такiя цудоѓныя дасягненнi.
  I яшчэ дзяѓчаты могуць без асаблiвых цырымонiй iграць на скрыпках.
  Гэта таксама вельмi нядрэнны прыём.
  Вось дзяѓчынкi зайгралi на скрыпках. I пры гэтым трымалi смычкi босымi пальчыкамi ножак. I грала цудоѓная i чароѓная музыка. I гэта проста цудоѓна.
  А потым дзяѓчаты ѓзялi i заспявалi;
  Я веру Радзiме Святой сваёй,
  Што Праѓдой можна заслужыць выратаванне!
  Мы абаронiм ад зла сваiх дзяцей -
  Ворагу прыйдзе ад нас, паверце помсту!
  
  Мой меч як кладанец Iллi паражае,
  А рукi стамiлiся ѓ баi не ведаюць!
  Мы для Айчыны як надзейны шчыт,
  Каб абаранiць ад гнюсных месца ѓ чыстым раi!
  
  Адыход, удар i зноѓ выпад - бi,
  Такая доля шляху, нажаль, салдата!
  Пакуль жывы хай хоць адзiн злыдзень,
  Падчысцi ствол i мушку аѓтамата!
  
  Змагацца трэба калi казка-свет,
  Часам закiнуць можа воя крута!
  Але мы Айчыне гонар свой захоѓваем,
  Хоць часам i трупаѓ сыпле куча!
  
  Нарадзiлiся мы, вось павезла ѓ краiне -
  У якой стаць героем можа кожны!
  У якой людзям, а потым сабе,
  Ваяѓнiк наймацнейшы i адважны!
  
  I вось зараз мы проорем - наперад,
  На штурм рэдутаѓ, крэпасцей магутных!
  Каб не здарылася, што быццам розум хлусiць -
  Мы разнясём на самалётах хмары!
  
  Патрапiць, вядома, можна прама ѓ пекла,
  Калi ѓсе шляхi ѓжо як павоя з асотам ...
  Але нават там клiнкi байцоѓ паражаюць,
  I бомбы сыплюць з улоння самалётаѓ!
  
  А што такое пекла для Эльфi змагара?
  Чарговае ведайце выпрабаванне!
  Мы абаронiм у бiтву да канца -
  Выканаем Божае, Вернае жаданне!
  
  I банды троляѓ, ваѓкалакаѓ разаб'ём,
  Дасягнем месца, дзе Зямля - Эдэма!
  Арол скончыць з мярзотным вараннём,
  Нас павядзе да здзяйсненняѓ гонар i вера!
  
  Струменем бурным б'е жыццё ключом,
  Адбыцца тое пра што Хрыста прасiлi!
  Пральецца Мiлата як вадаспад ручаём,
  На славу мацi Роднай Эльфii!
  Дзяѓчынкi i спявалi, i гралi адначасова на скрыпках. I музыка гучала такая звонкая i прыгожая, i пералiвiстая. I разносiлася лiтаральна па ѓсiх нябёсах.
  I вароны, страчваючы прытомнасць, страчвалi прытомнасць, i прабiвалi оркам галавы.
  А дзяѓчынкi дзейнiчалi з неспасцiжнай энергiяй. У iх струменiлiся патокi гiперплазмы.
  А можа таксама i магаплазмы, якой дзяѓчаты ѓвасаблялi неверагоднае, i забойнае ѓздзеянне.
  Ваяѓнiцы скалiлi зубы, i затым ад паверхнi сваiх iклоѓ выпускалi зайчыкi, якiя сляпiлi оркаѓ, i прымушалi ѓ iх выцякаць вочы. I гэта аказалася так неспасцiжна выдатна i крута.
  Ваяѓнiцы зноѓ рубiнава саскамi нацiснулi на кнопкi. I дзюбанулi па непрыяцелю агнiстымi вывяржэннямi каласальнай, разбуральна сiлы вулканаѓ.
  I гэта ѓсё рэагуе i гарыць. I ѓзрываюць танкi мядзведзяѓ. I патокi пякучага полымя плавяць машыны iмперыi Пуцiна.
  Дзяѓчынкi трэба сказаць проста выдатныя i паказваюць такi цудоѓны ѓзровень баявога духу, што нiхто не асмелiцца iх абвiнавацiць у чымсьцi дурным i непрыстойным.
  Пра такiх дзяѓчын кажуць: вы проста Багiнi i Супер!
  Вось яны зноѓ узялi i вялiкiм энтузiязмам заспявалi;
  Ёсць жанчыны ѓ нашай Эльфii,
  Што водзяць, жартам самалёт!
  Што ѓсiх у Сусвеце прыгажэй -
  Што ѓсiх супастатаѓ прыб'е!
  
  Яны народжаныя для перамогi,
  Каб Эльф на ѓвесь свет услаѓляць!
  Бо нашы магутныя дзяды,
  Для iх збiралi ѓраз раць!
  
  Стаяць ля станка волаты,
  Iх моц такая - усiх грамяць!
  Мы дзецi Айчыны адзiныя -
  Iдзе салдацiкаѓ рад!
  
  Не зможа зламаць нас скруха,
  Бяссiльны агонь злы напалм!
  Дзе раней гарэла лучына...
  Пражэктар зараз запалаѓ!
  
  У нас усё ѓ краiне - паходня святла,
  Машыны, дарогi, масты!
  I ѓ песнях перамогi апеты -
  Мы сокалы святла - арлы!
  
  Праславiм Айчыну мы смела,
  Да вяршыняѓ крутых павядзем!
  Мы ѓ космасе як пiянеры -
  I шыi злым оркам збочым!
  
  Дагонiм усiх гадаѓ з Марса,
  Адкрыем да Цэнтаѓра шляху!
  Нас будзе, хто драпежнiк баяцца,
  А хто добры i сумленны кахаць!
  
  Эльфiя краiна ѓсiх мiлей,
  У ёй ёсць чым ганарыцца, павер!
  Не трэба несцi ахiнею...
  Ты будзь чалавечны не звер!
  
  Дастанем мяжу светабудовы,
  Там выбудуем крэпасць-гранiт!
  А хто прайграѓ пакаянне,
  Хто прэ на Айчыну бiт!
  
  Што далей - фантазii мала,
  Але мёртвых павер - уваскрэсiм!
  У смерцi рыѓком вырвем джала,
  На славу незлiчонай Эльфi!
  Вось так дзяѓчынкi спяваюць, i iх галасы нiбы салаѓi, дразды i жар-птушкi ѓ адным флаконе. Такiя вось скажам дзяѓчынкi - проста супер i гiпер .
  I спяваюць вельмi кранальна i цудоѓна.
  Вось такiя прыгажунi калi ѓжо за нешта возьмуцца, то мала нiводнаму не здасца орку.
  I мядзведзяѓ дзяѓчынкi знiшчаюць гуляючы. I вось з паветра лётчыцы-эльфiйкi наляцелi. I яны нацiскаюць на кнопкi пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак. I дзяѓбуць агрэсiѓных касматых стварэнняѓ.
  Дзяѓчынка з неба выпусцiла ракету, па навале касматых оркаѓ. Iх узарвала i апалiла, што пасыпалiся ѓ розныя бакi кавалкi апаленага мяса. I якое гарыць i рэальна дымiцца.
  Вось такiя дзяѓчынкi, лютыя i разбуральныя. У iх такое магутнае сэрца ѓтоена. Што калi яны возьмуць, i заспяваюць, i стануць шчэрыць зубкi, то супраць iх, не зможа выстаяць нават войска оркаѓ у саюзе з тролямi. А тролi байцы куды больш умелыя i рашучыя.
  А дзяѓчаты такiя каласальныя i моцныя ваяѓнiцы, проста касмiчнай пераменнай i пастаяннай.
  Ваяѓнiцы ѓзялi i надзьмулi дзявочыя шчокi, i ва ѓсю глотку нядоѓга думаючы пукнулi .
  . РАЗДЗЕЛ Љ 10.
  I вось пайшла рэальна забойная, i разбуральная хваля, якая абрынула на оркаѓ. I колькi касматых стварэнняѓ зараз было выкладзена.
  Пасля чаго дзяѓчынкi ѓ вялiкай радасцi, i каласальным энтузiязмам узялi i заспявалi;
  Куплет няхiтры песьнi той,
  Што я спяваю аб свеце сумным гэтым!
  Iмкнуся Хрыста спазнаць душой,
  Каб не крануѓ цела, пекла i тлен!
  
  Мне Радзiма мая мiлая,
  Хоць часам i ставяць, дык у папрок!
  Што сабе месца не знайшла,
  Калi ѓ пекла Везельвул людзей упёк!
  
  Што можа гiбелi Зямлi страшней,
  Калi рыдае ѓ жалобе струна?
  Калi смяецца, есць поспех злыдзень,
  Але будзе сiла - ведай абуджана!
  
  Адкажу расе злы тады ѓ адказ:
  Айчыны дух вам пекла багi не зламаць!
  I будзе подзвiг усiх байцоѓ апеты,
  Мы войска салдат: арлы не дзiчына!
  
  Ведай, наша воля як заѓсёды моцная,
  Плячо да пляча згуртавалiся мы кулак!
  I мэта, да якой мы iдзем, ужо бачная,
  Расплюшчаны зоркалётам попел вораг!
  
  Часам зразумець Паладу мудрагелiста,
  Яна капрызная, дасць карт-бланш чарцям!
  I, здаецца, што было так даѓно...
  Калi разарваны гнюсны орк зла напалову!
  
  Праблем у нас вядома цэлы лес,
  А колькi ѓ сусвеце ёсць светаѓ?
  Але для таго Усявышнi Бога ѓваскрос,
  Каб чалавек меѓ курган дароѓ!
  
  Эльфiя стане звышдзяржавай зноѓ,
  Сусвету шлях пакажа да шчасця i кахання!
  Не будуць больш лiцца слёзы, кроѓ,
  I ты ѓ сэрцы волю, мудрасць захавай!
  Дзяѓчаты спяваюць вельмi душэѓна. Яны хочуць дадатковых перамог, i казачных выслоѓяѓ. Iх касмiчная талерантнасць проста жудасць. I ваяѓнiцы паказваюць свой найвышэйшы пiлатаж, i велiзарнае разбуральна Эга.
  Эльфiйка з валасамi ѓ крапiнку прачырыкала:
  Адзiн два тры,
  Ты оркаѓ разарвi...
  Чатыры восем пяць -
  Дашлi мы не гуляць!
  I зноѓ дзяѓчынкi свiшчуць, ды так што на галовы оркаѓ цэлыя хмары аглушаных крумкачоѓ сыплюцца.
  Марыя Калеснiкава працягвала змагацца за права эльфаѓ на свабоднае i шчаслiвае жыццё.
  Не павiнны на iх цiснуць i знiшчаць злыя мядзведзi. Не, дзяѓчына-каралева кiравала войскам умела i рацыянальна. I баi iшлi ѓсё больш i больш паспяхова для гламурнага народа.
  Эльфiйкi працягвалi геройнiчаць у бiтвах з оркамi. Яны дзейнiчалi з вялiкай любоѓю да вайны.
  Дзяѓчаты пасылалi ѓ непрыяцеля вельмi разбуральныя i забойныя снарады.
  I дзiвiлi оркаѓ, нiбы тыя былi мiшэнямi ѓ працяжнiк. Ваяѓнiцы апынялiся ѓпартымi i надзвычай агрэсiѓнымi, паказвалi свае зубкi, i iклы ваѓчыц.
  Паспрабуй з такiмi дзяѓчынкамi паспрачайся. Яны пакажуць табе кузькiну мацi.
  Ваяѓнiцы строчылi па орках, набiваючы цэлыя курганы трупаѓ. I выкарыстоѓвалi яны пры гэтым яшчэ i пунсовыя, нiбы пераспелая трускаѓка соску.
  Ваяѓнiца тут вельмi прыгожая была з валасамi ѓ гарошак.
  I яна гэтая эльфiйка ѓзяла i дзюбанула пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак, i разбiла цэлы ѓзвод оркаѓ.
  Пасля чаго ваяѓнiца зноѓ заспявала;
  Як цяжка нам зразумець сваё прызначэнне,
  Быць ганарлiвай нацыяй, што ѓ неба ѓсiх вядзе!
  Каб шчаслiвым зрабiць выбар пакалення,
  Зяленскi ѓ бой наперад з марай у паход!
  
  Вайна як бурнае пекла смерч прамчалася...
  Дзе хаты былi, попел, кроѓ i стогн!
  Але толькi да велiчы павер пачатак
  Няхай будзе чалавек вышэй узнесены!
  
  Мне Радзiма паверце ѓсiх даражэй,
  Яна крынiца, што чысцей крышталя!
  Як дзяѓчыну далiкатную на ложа-
  Жадаю кахаць я славу лiстапада!
  
  Маёй Айчыне - буры не перашкода,
  Яна бязмежны, бурны акiян!
  Гiсторыi значная вяха
  Напiсаны гiстарычны Раман!
  
  Даводзiцца змагацца вельмi шмат,
  Хоць шляху iншага на шчасце няма!
  Так атрымаць ложак з труны
  А можна ананасы на абед!
  
  Вось па Маньчжурскiх прэм стэпах Кiтая,
  Што там шукаць у чужых краях такiх!
  Бо свята перамогi ѓ Маi,
  Паляванне бачыць продкаѓ дарагiх!
  
  Але абавязак Айчыны ведай усяго важней,
  Ён у тым каб дбайна служыць Зямлi!
  Iсцi да святой прамянiстай мэты,
  Каб Арбат быѓ страмчэй - Брайтан-Бiч!
  
  Мы воiны Айчыны Эльфi,
  Якую ѓсiм сэрцам пакахалi!
  Усiх супастатаѓ адважна ты сячы,
  На славу Мацi ѓсiх краiн Эльфii!
  Дзяѓчынка спявала выдатна i крута. I яе песнi, нiбы хваля прылiву, якая наплывае i бурлiць.
  Ваяѓнiцы нацiскаюць босымi пальчыкамi ножак на кнопкi. I выкарыстоѓваюць нешта надзвычай ударнае i разбуральнае. I выпускаюць кашмарныя i прабiѓныя маланкi.
  Вось эльфiйка на танку едзе. I яна мае аголеную грудзi з лалавымi саскамi. I такая ваяѓнiца выдатная i баявая.
  I яна без лiшнiх цырымонiй разбурае оркаѓ. Вось пальнула па супернiку пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак. I прабiла машыну оркаѓ. I тая загарэлася, i стаѓ дэтанаваць баявы камплект. I столькi разбурэнняѓ выраблялася. I метал гарыць, i разбураецца без усялякага варыянту i нейкiх цырымонiй.
  Дзяѓчына цвыркнула. I зноѓ пальнула па непрыяцелю нацiскам пунсовага саска на кнопку джойсцiка. I прабiла касматага мядзведзя наскрозь.
  I прапiшчала:
  - Наш забойны танк,
  Проста б'е ѓ пятак!
  Яе напарнiца адказала, падмiргнуѓшы i праверашчаѓшы:
  - Нашы танкi бруду не баяцца,
  Мы эльфiйкi вельмi любiм бiцца!
  Ваяѓнiцы ѓзялi i зноѓ ужо якi раз, заспявалi;
  Трэба наш свет прызыѓной прыгажосцi -
  Сэрцам сваiм давесцi да розуму!
  Каб увасобiлiся ѓ рэальнасць мары,
  Каб не кiравала эльфамi цемра!
  
  Уварваѓся на Зямлю прышэлец чужы,
  Пашчу раскрывае мядзведзяѓ Змея!
  Ад агнямётаѓ выкiнуты спёка,
  Можа загiнуць ад пекла сям'я!
  
  Калi загад, мы возьмем i Багдад,
  Пуцiн адкажа за гiдкую жывёлу!
  I нiколi не ѓпадзе Эльфаград -
  Дзецям не бачыць галечу i сiроцтва!
  
  Эльф прастаiць, кожны вер на стагоддзi
  Ёй не тануць у моры крывi ѓ змроку!
  Моцная будзе, ведай вiцязь рука,
  Серп магутны молат - несмяротныя знакi!
  
  Нешта шкiлет зубы шчэрыць у iмзе,
  Месяц развее ѓ дыяментах фелукай!
  Будзе, ведай рай i на грэшнай Зямлi,
  Ну а спатканне не будзе з расстаннем!
  
  Радзiма гэта з гор б'е бруя,
  Чыстыя воды, з бярозавым сокам!
  Будзем, у Арклiне ворага мы громя,
  Выйдзе агрэсiя Пуцiну бокам!
  
  Божа з маленнем звяртаюся да цябе,
  Вылучы мiлы ѓ зносiны хвiлiну!
  Зрабi, каб стала ѓраз, светла ѓ лёсе,
  Ты ж працягнеш сынам сваiм руку!
  
  I Бог адказаѓ ва ѓсмешкай сiвой:
  Хочаш зносiны, дык будзь Мне паслухмяны!
  Я дапамагу табе злiцца з марай-
  I тваiм дзецям пляскаць па лужынах!
  
  Але пра стомленасць ты забудзься,
  Выдавi слабасць i спасылкi на карму!
  Наш хрысцiянскi праведны шлях,
  Гэтае служэньне Айчыне ѓ казарме!
  
  Вось марш-кiдок зноѓ бiтва-вайна,
  Лiха злых оркаѓ у атацы разбуралi!
  Бо бязмежная святая краiна,
  Нашай бязмежнай Вялiкай Эльфii!
  
  З чым Мой Адказ, ён, паверце, так просты,
  Боль за iмя па бацьку тая асалода!
  Калi iдзеш ты ѓ атаку без слёз,
  Значыць, атрымаеш ад Бога прабачэнне!
  Дзяѓчыны з Роду эльфаѓ вельмi хораша i паѓнагучна праспявалi. I ѓ iх цудоѓныя галасы, якiя можна параѓнаць толькi з самымi класнымi i цудоѓнымi птушкамi Эдэма.
  Вось так яны спяваюць, i дзейнiчаюць проста ѓзрушаюча. I ѓ гэтых ваяѓнiцах патокi энергii i шалёнага тэмпераменту, у вельмi жорсткай манеры прамянiстых байцоѓ.
  Дзяѓчыны дарэчы павеюць вельмi прыемна i сэксуальна. Iх пах выклiкае найвялiкшую асалоду, i гэта папросту пышна. Няма прыгажэй дзяѓчат.
  А iхнiя язычкi такiя спрытныя i шустрыя. Яны сапраѓды - тое бывае самым прыгожым i энергiчным.
  А калi ѓжо гэтыя дамы разыдуцца, i пачнуць весцi агонь па непрыяцелю пры дапамозе пунсовых саскоѓ грудзей. А гэта сапраѓды папросту ружы ѓ садзе. I ѓзнiкае жаданне iх памацаць, пагладзiць, i пацалаваць.
  Вось такiя дзяѓчынкi выклiкаюць прыступы агрэсiѓнага запалу, i прылiвы немалога жадання.
  Вось такiя прыгажунi - гэта выбiтны шэдэѓр тварэння дэмiургаѓ. I тут не прыбавiш i не адбярэш.
  А вось нацiск кнопкай на лалавы сасок, цi дакладней наадварот клубнiчным саском на кнопку выкiдвае надзвычай магутны струмень разбуральнай i забойнай энергii.
  Вось такiя тут дзяѓчынкi - не стаяць у старонцы. А замест гэтага оркаѓ без усялякiх цырымонiй дзяѓбуць.
  I не забываюць спяваць;
  Арханёл вывяргае гром-
  Вось колькi крывi ѓ светабудове!
  Арол з надламаным крылом;
  Такое людзям пакаранне!
  
  Гасподзь Усявышнi цар цароѓ -
  На крыж узышоѓ - церпячы пакуты!
  А разам з iм стагнаѓ злыдзень...
  Малiѓся, атрымаѓ прабачэнне!
  
  Прэ злосны орк-падонак на Эльфву ,
  Ён хоча рваць усе землi свету!
  Перавярнуць эпох главу,
  Надзець хламiду з парфiру!
  
  Баранца крывi акружаны
  А колькi дэман тут са здрадай!
  Уладкуе апраметны трон,
  Кiраѓнiк пекла цемры сусвету!
  
  Што можа бедны Iсус,
  Ён стварыѓ зямлю i планеты!
  Але я таго павер, баюся,
  Што Iсуса днi ѓжо праспяваныя!
  
  Гасподзь Святы ты наш герой,
  Хоць Пуцiн у межах Эльфiёна !
  А мы iдзем у апошнi бой,
  Каб сьцерцi гэтую цемру Садома!
  
  Касцямi хрыч Кашчэй грымеѓ,
  А хто яшчэ такi крывавы!
  Хоць аблiчча i бледны нiбы мел,
  Але можа ён палiць дзяржавы!
  
  Але наш адказ не поѓха ѓ брыво,
  Перамога справа эльфiйскага гонару!
  На славу Радзiмы любоѓ -
  Усё дзеля жыцця - салодкай помсты!
  
  Так юнак забiты ѓстань,
  Не час трупам разляжацца!
  Бяжы ты з крыкам зноѓ у лаянку,
  З душой паэта - кнiга ѓ ранцы!
  
  I рай мы шукаем на Зямлi,
  Сумняваем у блiн шчыльны супостата!
  Паслужым да канца краiне,
  На славу эльфа-святло салдата!
  Так прыгожа дзяѓчынкi i цудоѓна спявалi. I iх галасы проста тварылi цуды. А вось расспявалiся прыгажунi так класна, i вышэй даху падалi свае салаѓiныя пошчакi.
  I наколькi гэта ѓсё цудоѓна i цудоѓна i непаѓторна. Вось гэта дзяѓчыны, якiя ѓ любое надвор'е ваююць басанож, i дзейнiчаюць з каласальнай i непаѓторнай, вельмi баявой i цудоѓнай, якая дае жыццё i мудрасць энергiяй.
  Вось такiя яны скажам так супердзяѓчыны . У iх проста агрэсiѓныя патокi магаплазмы зыходзяць. Ваяѓнiцы настолькi цудоѓныя, што нi ѓ казцы сказаць, нi пяром апiсаць.
  Вось з такiмi як яны дзяѓчынкамi трэба сказаць справу мець надзвычай добра. I яны прамянiстыя, i валасы ѓ эльфiек вельмi яркiя. У некаторых прыгажунь, асаблiва ѓ званнi генералаѓ валасы зiхацяць нiбы сусальнае золата.
  Вось з такiмi дзяѓчынкамi можна i на штурм сталiцы сусвету пайсцi.
  Яны ж такое могуць, што не зможаш гэта перакрэслiць нiчым. I яны маланкi лiтаральна з вачэй выпускаюць.
  I сапраѓды адна з эльфiек нядоѓга думаючы ѓжыла магiю. I як дзюбне па орку з пупка.
  I маланкi ѓзялi i спалiлi паѓсотнi касматых мядзведзяѓ з войска Пуцiна.
  А ваяѓнiцы ѓ энтузiязме, хорам заспявалi;
  Толькi Бог нам даруеш сяброѓ,
  Толькi мудрасць дае нам працаваць!
  Мы становiмся з верай мацней,
  А з iкон свецяць добрыя твары!
  
  Хоць часам праца жорсткая цяжка,
  Лужыны скарынкай крыштальнай пакрылiся!
  Дзяѓчаты па iх басанож -
  У скокi з цяжкай паклажай пусцiлiся!
  
  Якi будуецца крэпасць стаяць ёй стагоддзi,
  Батарэю ѓ гэты час умацоѓваючы!
  Каб Эльф не сышла з малатка,
  Каб вечна цвiлi галiны Мая!
  
  А ѓ краiне люты голад развал,
  Хлопчык цягне бервяно басаногi!
  Вось падняѓся са снегам люты буран,
  Але Гасподзь захаваѓ дзецям ногi!
  
  Калi поп акрапiѓ нас вадой,
  Мiлата ад Магутных вылiлася!
  Мы пад мышцай Гасподняй Святой,
  Iсуса бязмежная лiтасць!
  
  А дзе дэман, там хаваецца вораг,
  Ён нi гонару, нi лiры не ведае!
  У нацыстаѓ Усявышнi ѓкрыжаваны,
  Абпаленае лежню раю!
  
  Мы такiя паверце байцы,
  Не зламаецца Эльф, у пякельным пекле!
  Будуць рады нашчадкам бацькi,
  Будзь спакойна i радасна ѓ сэрцы!
  
  Хай гучней труба праспявае,
  I адбудзецца, у iмгненне тое, што ѓ Бога прасiлi!
  Мы iдзем у сусветны, бязмежны паход,
  Каб усё светабудову зрабiць вотчынай Эльфii!
  Вось так добра праспявалi дзяѓчынкi. I вядома ж супраць такiх самыя страшныя i баявыя оркi нямоглыя.
  I дзяѓчыны нацiскаюць лалавымi саскамi грудзей на кнопкi што ѓ базуках i паляць па танках оркаѓ. I лiтаральна ѓсё фiгуральна разбураюць i знiшчаюць.
  I вось чарговыя танкi ѓ оркаѓ гараць, палаюць i выбухаюць. Адбываецца каласальнай сiлы ператварэнне дзяѓчынак. Яны ж такiя класныя i цудоѓныя.
  А грудзi, у iх якiя поѓныя, пышныя i загарэлыя. Больш чым такiя дзяѓчынкi i страмчэй нiкога няма.
  I яны вось голымi пяткамi падкiнулi ѓверх спецыяльныя выбуховыя пакеты, якiя абрынулiся на пуцiнскiх мядзведзяѓ. I фiгуральна iх парвалi лiтаральна ѓ шматкi. Вось такiя дзяѓчынкi рэальна, што робяць, дык гэта робяць слаѓную i вельмi нават баявую i непаѓторную гiсторыю.
  Так што супраць падобных дзяѓчын не заманiцеся ѓжываць прыёмы якiя няйначай, чым крывавымi не назавеш.
  I дзяѓчаты сталi хапаць пуцiнскiх мядзведзяѓ за насы i цiснуць. А тыя ад болю проста равуць як вар'яты.
  А ваяѓнiцы з роду эльфаѓ смяюцца i паказваюць пальцамi.
  А потым узялi i засьпявалi хорам;
  Што чалавеку ѓтаймаваць нiяк нельга;
  Сваё iмкненне стаць Богам Усемагутным...
  Каб светабудовы цэнтр - Адна Зямля,
  Каб падпарадкавалася нам, усё ёсць у гэтым свеце iсным.
  
  Адзiн узмах пэндзлем вось галактык цэлы вiхура,
  У ёй зоркi пунсовы мак, планеты як рамонкi!
  Бо ѓ чалавеку Бог Стваральнiк не сцiх,
  Не хоча быць ён дробнай казюлькай!
  
  Усё можам мы - стварыць такi закон,
  Што трыльён парсэкаѓ - у шакаладзе!
  Наш розум смерч вулканаѓ абураны,
  Навука прывяла свой род да ѓзнагароды!
  
  Не верыцца, каб былi часы-
  Калi мы былi проста дзiкунамi.
  Калi пажар i лiвень зло-бяда,
  А львоѓ i тыграѓ клiкалi мы царамi!
  
  Калi крывой калодай гнуѓся плуг,
  Раб зямлю капаѓ цяжкаю матыкай!
  Мы палiвалi потым сакавiты луг,
  Вас злая старасць мучыць як дыбай!
  
  Ну што навука ты Родная мацi,
  Знайшла магчымасць зрабiць думку несмяротнай!
  Мы можам легiёны смела рваць,
  I баразнiць прастор вялiкага сусвету!
  
  Дабiлiся мы такога, што Гасподзь,
  Мусiць, i сам не мог прыдумаць!
  У нас з прынцэпс -плазмы суперплоць ,
  А ѓ галовах квазараѓ моц i мудрасць!
  
  З звычайнай гарматы шлях свой пачынаѓ,
  Ён магла толькi дрэва ссунуць спачатку.
  Але стала нешта страмчэй, чым метал,
  Адным iмгненнем загойваючы рану!
  
  Цяпер мы людзi, племя супермэн,
  Здольныя, зрабiць тое, што немагчыма!
  Вырашыць любую з любых праблем,
  Нам светабудову змянiць нескладана!
  
  Але калi хочаш, ты рэальна Богам стаць,
  Служы як сабака без страху чалавеку!
  Бо наша Эльф звыш сiлы суперраць ,
  Не быць ёй бiтай да меж веку!
  Вось так дзяѓчынкi паспявалi i, гэта было надзвычай выдатна. I iх спевы было надзвычай прыгожым i галасы слова сярэбраныя званочкi.
  Вось такiя дзяѓчынкi, яны паказваюць узровень, якi характэрны для зусiм не слабых эльфiек.
  I вось сапраѓды такiя дзяѓчаты, здольныя i сапраѓды ѓзяць i перавярнуць сусвет. I зубкi ѓ iх нiбы жамчужыны, якiя вельмi ярка зiхацяць.
  Няма такiх дзяѓчынкай нельга не пакахаць i не захапляцца. Яны нарадзiлiся вiдаць ад багоѓ i багiнь. Цудоѓныя прыгажунi. I метады ѓ падобных ваяѓнiц да чырвонасцi баявыя.
  I вочкi ѓ iх сапфiрамi зiхацяць. I такiмi яркiмi, нiбы гэта зоркi.
  I зубкi колеру слановай косцi. Няма такiх дзяѓчынак, нельга пакiнуць касматым стварэнням.
  Вось дзяѓчынка з блакiтнымi валасамi ѓзяла i нацiснула клубнiчным саском грудзей на кнопку рэактыѓнай, пускавы ѓстаноѓкi. I па ворагу дзюбанула забойнай сiлай, разарваѓшы ѓ шматкi i падсмажыѓшы цэлы батальён пуцiнскiх мядзведзяѓ.
  Вось гэта сапраѓды было крута i выдатна. Дзяѓчыны як гаворыцца заѓсёды на вялiкай вышынi.
  Яны паказалi такiя выбiтныя i фенаменальныя здольнасцi. I ѓ знiшчэннi оркаѓ з войска Пуцiна.
  А iшло ѓсё сапраѓды вельмi выдатна. Вось гэта дзяѓчынкi якiя паказалi, што для iх не адны оркi, i самай ашалелай армii не перашкода.
  Эльфiйка прачырыкала:
  - Я, ты, ён, яна,
  Разам цэлая краiна,
  Разам дружная сям'я,
  У слове мы - сто тысяч Я!
  I пасля гэтага ваяѓнiцы зноѓ з энтузiязмам узялi i заспявалi;
  Вось чую я, цячэ ѓ траве ручай,
  У iм перазвон i бронзы i булата.
  Кiраванне было перш катаѓ,
  А сёньня ѓсiм свабода - злу адплата!
  
  Квiтнее на полi пунсовы мой цюльпан,
  Дзяѓчынку што кахаѓ у маiм бачаннi.
  У паходзе я, там шмат розных краiн,
  А ѓ моры ёсць хваля i натхненне.
  
  Ды Пушкiн ты паэт, паэтам цар,
  Але вось не ведаеш ты, што бой цяжкi...
  Вось крызе кажаш у сэрцах - растай,
  А раць сабралася - чырвоныя сцягi!
  
  Вырашылi мы пабудаваць эльфiнiзм,
  Але капiтал не дрэмле, ваѓкi выюць.
  З бярлогi вылез злосны вораг аркiзм ,
  Цяжкая народаѓ рускiх доля!
  
  Але ведай наш штык вастрэй, чым iголка,
  А танкi рвуць рэдут i траншэi.
  Шэраг оркаѓ скошаных легла,
  Ад грукату разрываѓ нячысцiк шалее.
  
  Але i страты ёсць нажаль лёс,
  Капрызная, i часам несправядлiвая.
  Спальвае хаты супастат да тлушчу
  А было раней да таго прыгожа!
  
  Але рок Фартуны таксама ведае толк,
  Ён дасць узнагароду, ведайце тым, хто бедны.
  Ад слёз хустку дзяѓчынкi размок,
  Не пашанцавала небяспечныя суседзi!
  
  Але калi дух байцоѓскi не iшак,
  I ты здольны да подзвiгу без страху.
  Не патрапiш павек, павер у няёмкае становiшча,
  Бо выйграе той, хто сам рубака!
  
  Жыццё гэта як перашкод паласа -
  У ёй фiнiш вы паверце не скон.
  На славу Бога Добрага Хрыста,
  Ды будзем разам з Госпадам Адзiнай!
  
  Бо эльфiнiзм здаровы, сумленны дух,
  Iмкненне ѓсiм балазе людзям зрабiць!
  Каб паходня светабудовы не патух,
  Парука розум, знаходлiвасць i смеласць!
  Ваяѓнiцы вельмi нават выдатна i хораша спявалi. I блiскалi сваiм найвялiкшым iнтэлектам. I вочкi ѓ iх нiбы камянi каштоѓныя.
  I зiхацяць надзвычай ярка.
  Ваяѓнiцы паказвалi свой вельмi свавольны нораѓ. I iх целы лiтаральна выгiналiся нiбы змяiныя. Вось гэта сапраѓды можна сказаць пiсаныя прыгажунi.
  I вось адна з iх узяла i дзюбанула па орку, выкарыстоѓваючы для нацiску кнопкi свой доѓгi i спрытны язычок. I гэта аказалася вельмi эфектыѓным i забойным уздзеяннем.
  I паляцела ракета, i дзюбанула ѓ навалу ворагаѓ, знiшчаючы масу пуцiнскiх мядзведзяѓ. I гэта было проста разбуральнае i вельмi ѓражальнае ѓздзеянне.
  Яшчэ адна прыгажуня ѓзяла i сцiснула сваiмi жамчужнымi зубкамi провад, i зрабiла гэта мацней. А якi ѓ яе язычок, i такi моцны i разам з тым капiтальна спрытны i з'едлiвы.
  I як iрване выбухоѓка i адразу тузiн танкаѓ пуцiнскiх мядзведзяѓ узяла была падкiнутая i перавярнулася. I гэтыя машыны з оркамi лысавага фюрара загарэлiся. I палалi нiбы вогнiшча, а ѓ танках пайшла забойнай i разбуральнай сiлы дэтанацыя боекамплекта. I ствалы скручвалiся, i адбiвалi ѓсiм пуцiнскiм байцам яйкi.
  . РАЗДЗЕЛ Љ 11.
  I дзяѓчаты зноѓ узялi i заспявалi, што рабiлi з вялiзным энтузiязмам;
  Любы, хто эльф-баец, той ваяром народжаны,
  Так павялося - гарыла ѓзяла камень!
  З табой байцоѓ - адборны легiён,
  А ѓ сэрцы з запалам палае полымя!
  
  Хлапчук бачыць у марах аѓтамат,
  Яму ж танк мiлейшы за "Лiмузiна"...
  Хто хоча грошык ператварыць у пятак,
  З пялёнак разумее - кiруе сiла!
  
  Так, ведай iншага, няма ѓ нас шляху,
  Iмкнуцца ѓверх да магутнасцi вяршынi...
  Хто прайграѓ у тых адны нулi -
  А бiзун гуляе, па панурых спiнах!
  
  Але што ты хочаш, слабасць - смяротны грэх,
  А жыццё нас вучыць - перамагай усiх смела!
  На той i меч мае чалавек,
  Каб прывучаны грозны леѓ умела!
  
  Запомнi Бог не любiць слабакоѓ,
  Хто воляй, i страх адважна гонiць...
  Таму магутнасць пашле штыкоѓ,
  А хто загiнуѓ - палац у нябесным улоннi!
  
  Прыгожа трэба з песняй перамагаць,
  А слёзы ведай, вам бiтым не дапамогуць!
  Сям'я ѓ балазе - то ѓ казарме раць,
  Хоць камандзiр Бацька суровы, строгi!
  
  А што ва ѓзнагароду - будзе цэлы свет,
  Такое што ѓявiць - немагчыма!
  Прасторы светабудовы скорым,
  Несмяротным стаць паверце таксама можна!
  
  Як толькi мудрасць у сутычцы выявi,
  I не губляйся, калi стала туга...
  У нельга ѓзвесцi без крывi,
  Падмурак дома, дзе народзiць жонка!
  Марыя Калеснiкава ажыццяѓляла агульнае камандаванне такiм буйным i гламурным войскам якое складаецца ѓ асноѓным з эльфiек-прыгажунь. А недзе тлусты, вусаты, лысы дыктатар працягваѓ лютаваць. Яго забаѓкай было падглядаць, як распранаюць падчас ператрусу жанчын. А таксама бiць прадстаѓнiцам прыгожага полу, па босых пятках. Гэта забаѓляла тырана.
  Марыя ж вырвалася з яго ѓчэпiстых лап, i яе войска люта ваявала з насядаючымi оркамi, робячы гэта з вялiкiм гераiзмам.
  I ваяѓнiцы-эльфiйкi сталi дзерцiся з яшчэ большай разлютаванасцю i азвярэннем.
  Дзяѓчына-эльфiйка з валасамi колеру маку, узяла i дзюбанула з безадкатнай гарматы, нацiснуѓшы пунсовым саском на кнопку. У вынiку вырвалася ракета, i дзюбанула па касматым мядзведзям, раскiдваючы iх у розныя бакi, i салдаты армii Пуцiна былi разарваныя на часткi.
  Ваяѓнiца хiхiкнула i праспявала, скалячы зубкi:
  - Я наймацнейшая дзяѓчына свету,
  А злому дракону даволi сарцiра!
  I яе вочкi блiснулi i зноѓ каторы раз выпусцiлi маланкi, каласальнай магiчнай сiлы. I пуцiнскiя мядзведзi зноѓ панеслi прыкметны ѓрон.
  Iншая дзяѓчынка-ваяѓнiца таксама не стала марудзiць. А ѓзяла i нацiснула босымi пальчыкамi ножак на кнопку джойсцiка. I спрацавала счапленне, дзюбанула ракетамi па орках.
  I падобнае ѓздзеянне аказалася вельмi разбуральным i згубным.
  Дзяѓчына-эльфiйка праспявала:
  Разбурэнне гэта запал,
  Оркаѓ ёсць благая ѓлада,
  Улада казлоѓ пiла чужую кроѓ,
  А ѓ эльфаѓ валадарыць каханне!
  Iншая дзяѓчына з гламурнага народа з гэтым ахвотна пагадзiлася:
  - Ды ѓ нас эльфаѓ цудоѓнае каханне, i поѓная сямейная гармонiя!
  I дзяѓчыны ѓзялi i босымi, точанымi ножкамi падкiнулi забойныя падарункi анiгiляцыi. I парвалi цэлы батальён пуцiнскiх мядзведзяѓ.
  Дзяѓчынка адзначыла:
  - Пуцiн - гэта крывавы тыран!
  Iншая эльфiйка кiѓнула:
  - Вельмi нават падступны, i не толькi ѓ гэтым жыццi, але ѓ мiнулым праѓленнi быѓ дэспатам!
  I ваяѓнiцы-эльфiйкi ѓзялi i дружна, хорам заспявалi;
  У жылах молат мужнасцi стукае,
  Значыць, пачынаецца суровая вайна!
  Наша воля нiбы маналiт,
  Светлая, бязмежная краiна!
  
  Да яе сэрца як ва ѓнiсон гульня,
  Няма паклiкання лепшага салдата!
  Хоць лёс i джалiць як iголка,
  Але сяброѓка дакладная граната
  
  Боль нам таксама спадарожнiца нажаль,
  Мы сяброѓ у роспачы губляем!
  I вязе часам толькi да пары,
  Але арлы павер не папугаi!
  
  I ѓ нас з супернiкам разлiк,
  Вельмi нават люты i грозны!
  Сонца праз каску лоб пячэ,
  Да чаго жыць на свеце складана!
  
  Выбiраць нажаль нам не дадзена,
  Нiбы трэску нас фартуна круцiць!
  Ну а Богу? Богу ѓсё роѓна -
  Гiнуць нiбы мухi людзi!
  
  Але i шанец заѓсёды ѓсiм свеце ёсць,
  Ён у тых, хто адважны i з сiлай сябруе!
  
  Наша вера, сумленне, адвага, гонар,
  Каб не затрымацца як кнару ѓ лужыне!
  Падымiся, вадзiцу атрасi,
  Пакланiся Творцам светабудовы!
  
  На рахунку не дробныя нулi,
  Перамагаць адзiнае паклiканне!
  Ты даможашся, гэта хлопец ведай,
  I поспеху, i прызнання хутка!
  Станеш нiбы Усемагутны цар,
  Выносячы ганебным прысуды!
  А зараз паветраны, цяжкi бой,
  Што ж гэта таксама выхаванне!
  Неба колер гламурны блакiтны,
  Арасiла дыму зла дзеянне!
  
  Але я бачу, супастат гарыць,
  Рухнуѓ самалёт яго на поле,
  Да чаго ж радасць, шчасця аблiчча,
  Застаемся сокалам на волi!
  Прыгожа дзяѓчыны праспявалi, нiчога не скажаш. I гэта робiць уражанне.
  Ну што ж оркi зараз возьмуць i атрымаюць. I атрымаюць менавiта ѓ пятак.
  Страляюць ваяѓнiцы з аѓтаматаѓ вельмi лiха i выразна. Яны трапныя i выбiтнай сiлы.
  Вось адна з iх узяла i босымi пальчыкамi ножак запусцiла гарошынку з падарункам разбурэння. Узяла i ѓзарвала масу пуцiнскiх мядзведзяѓ.
  Пасля чаго праспявала з запалам:
  - Мы дзецi галактыкi,
  Эльфы як практыкi...
  Могуць дзяѓбаць,
  Ну i стануць лётаць!
  I ваяѓнiца голай пяткай падкiнула забойны выбухны пакет. Той дзюбнуѓ, i зрабiѓ каласальныя разбурэннi. I столькi было оркаѓ забiта, што не злiчыць.
  Вось гэта дзеяннi дзяѓчат, якiя ѓяѓляюць сабой гламурны i цудоѓны народ. I здольныя паказаць рэальныя цуды. Вось супраць падобных дзяѓчынак i пёрлi оркi як мядзведзь на ражон. Але ваяѓнiцы зразумела гатовыя да бою, i пакажуць яшчэ i не такое.
  Асаблiва калi iх голыя, круглыя, ружовыя пятачкi свярбяць, i хоць па орках канкрэтна ѓрэзаць.
  I зразумела дзяѓчынкi не могуць абыйсцiся без спеваѓ. А галасочак у iх цудоѓны;
  Як кiраваць цiкава светабудовай,
  Хаця зразумець вам смяротным, не дадзена!
  Такое ѓжо Маё цяпер паклiканне -
  У рэальнасць звярнуць усё трызненне кiно!
  
  Пабудаваць з прамакаткi зоркалёты,
  А з рагаткi са смехам збiць квазар!
  Каб цукеркай сталi адразу пiлоты,
  А замест Сонца з золата самавар!
  
  Усё стала чалавецтву падуладна,
  У рэальнасць увасобiѓ свае мары!
  Вядома, Усемагутнасць небяспечна,
  Калi не ведаеш меру прыгажосцi!
  
  Нарадзiцца можна скрыпачом, артыстам,
  I навучыцца, па лiнах iрваць!
  Але намеры павiнны стаць святлом чыстым,
  Каб выказаць i лiтасць-мiлата!
  
  Учынак прадказаць, вядома, складана,
  Сама не ведаю, выкiну канёк!
  Бываюць у форме торта з крэмам зоркi,
  А выглядзе дзевы з гарматай агеньчык!
  
  Прыдумаць, то фантазiя вырашае,
  Простым вам смяротным гэта не спасцiгнуць!
  Што сiнтэз термокварковым бывае,
  Што можа прынцэпс -плазмай вiцца нiтку!
  
  Якi вы мiр жадаеце, той стварыце,
  Каб, у гуляѓ бурны гармонiк!
  Каб не было гарачых месцаѓ на мапе,
  Каб тварэнне забылася боль!
  
  Улiчыце вы ж таксама дзецi Бога,
  Якi навучыѓ сыноѓ творыць!
  Каб даць парадак справядлiвы, новы,
  Дзе ты паляѓнiчы, але несмяротная дзiчына!
  
  Любiце блiзкiх, Iсус шануйце,
  Старайцеся зрабiць усiм нам добра!
  Каб не застаѓся чалавек у ночвах,
  Каб не разбураѓ кампутар долатам!
  
  Пацiснем мы рукi - скажам,
  Шчасце будзе - не можа быць iнакш, у гэта вер!
  Бо мы такiя патрыёты людзi,
  Што заскуголiць ад страху драпежны звер!
  
  Айчыну абараняць наш абавязак святы,
  Каб базiс усемагутнасцi стварыць!
  Каб тварыць суквеццi сусветаѓ,
  Павiнны мацаваць Эльфii моц i раць!
  Дзяѓчынкi праспявалi з вялiкiм пачуццём i апломбам. Прыгожа цурчалi iх словы. I лiтаральна пералiвалiся.
  Але не ѓсiм эльфiйкам было такое шчасце. Вось адну з iх злавiлi оркi ѓ палон.
  I вось пуцiнскiя мядзведзi паднялi дзяѓчыну на прэнг. Вывернулi прыгажунi рукi ѓ ланцугах. Затым на босыя, точаныя ножкi прыгажунi павесiлi масiѓную калодку. I расцягнулi эльфiйку на прэнгу. I дзяѓчына зарыпела ад любога болю.
  Оркi сталi яе бiць бiзунамi па голай спiне. А пад босымi, прыгожымi, загарэлымi ножкамi распалiлi вогнiшча. I сталi прыгажуню рэальна i жорстка палiць.
  Дзяѓчыне было вельмi балюча, але яна цярпела. Тады пуцiнскiя мядзведзi сталi ламаць прыгожай, i вельмi сэксуальнай i аголенай з мускулiстым целам дзяѓчынцы пальчыкi босых ножак.
  Дзяѓчына закрычала, ад невыноснага болю. Але потым раптам замоѓкла. I замест стогнаѓ узяла i заспявала;
  Я юны воiн матухны-Эльфii,
  Краiны магутнай, Радзiмы ѓсiх краiн...
  Айчыны няма ѓ сусвеце ведай прыгажэй,
  Пад горнам мудры гальштук павязаѓ!
  
  Быць пiянерам - радасць i паклiканне,
  Гэта значыць, ты слуга краiны.
  I зможаш прымножыць светабудову -
  Разбурыѓшы падкопы пекла-сатаны.
  
  Калi настала лета ѓ сорак першым,
  Для нас грымiць чэрвеньская навальнiца...
  Мы не жадаем, каб бок стаѓ жабраком-бедным,
  Для шчасця вер - Айчына створана!
  
  З дзяѓчынкай оркаѓ зласлiвых чакаем у засадзе,
  Здабылi перад гэтым аѓтамат.
  I да Пуцiна вар'яцкага прыкрасцi,
  Паспяхова б'е мядзведзяѓ наш атрад!
  
  Сяброѓкi босы ножкi агрубелi,
  Ужо коле снег пад голай падэшвай.
  Ад холаду i губi пасiнелi,
  Але грэе душу нам агонь святы!
  
  Мы б'ем не ведаючы, меры супостатаѓ,
  Спакою днём i ноччу не даем!
  Ляцяць на эшалоны ѓ рой гранаты,
  А афiцэраѓ снайперскай стрэльбай.
  
  Нiдзе злым оркам не знайсцi апоры,
  Наш пiянерскi, доблесны атрад...
  Здольны, калi трэба зразаць горы,
  Вось танкi Пуцiна як свечак запал гараць.
  
  Народ у парыве лютым згуртаваѓся -
  За справядлiвасць, мужнасць i гонар.
  I не знойдзецца ѓ моры штармоѓ рыфа -
  Якi б нас прымусiѓ бы прасесцi!
  
  У Арклiн увайшлi, мы ѓ камсамол уступаючы,
  Ад тупаѓ басаногiя з дзяѓчатамi ѓвесь свет!
  Удыхаем мёд пераможны ѓ райскiм Траѓнi,
  Цяпер стаѓ вечным, яркi наш поспех!
  Вось сапраѓды такую дзяѓчынку так папросту катаваннямi не зламаць. Хоць кат яе i люта хвошча бiзуном. Але бачна гэтага рэальна мала. I вось орк дастае распалены дрот з камiна.
  I давай дзяѓчынку ѓжо ёю хвастаць, без усялякага жалю з дзiкай лютасцю. I рабiѓ ён гэта вельмi жорстка i агрэсiѓна.
  Але дзяѓчына-эльфiйка не зламалася i стала спяваць з яшчэ большай лютасцю i энтузiязмам;
  Ззаду шлях будзе млечны,
  У жыццi важны першы крок!
  Бачыш зноѓ над сусветам,
  Вiхуры лютых нападаѓ!
  Прыпеѓ...
  I зноѓ працягваецца бой,
  Кiпiць гiперплазмы пажар!
  Цар эльфаѓ такi малады,
  Наносiць промнямi ѓдар!
  
  Сусветам ва ѓсе канцы,
  Мы мацней, чым Бог бацькi,
  Над прыродай улада ѓсёмагутных,
  Тэаплазмай б'юць байцы.
  
  Прыпеѓ...
  I зноѓ працягваецца бой,
  Кiпiць гiперплазмы пажар!
  Цар эльфаѓ такi малады,
  Наносiць промнямi ѓдар!
  
  З неба лiтасцяѓ не чакай,
  Хто тупы тых чакаюць нулi!
  Уваскрэсiм, хто памёр з гонарам,
  Да сфер усiм навук шляху.
  
  
  У мiнулым спёка i снегапад,
  Свет быѓ бедны i багаты.
  А зараз любы стваральнiк,
  
  
  
  I зноѓ працягваецца бой,
  I сэрцу трывожна ѓ грудзях,
  Цар эльфаѓ такi малады,
  I юны Лiстапад наперадзе.
  Цар эльфаѓ такi малады,
  I юны Лiстапад наперадзе.
  
  I зноѓ працягваецца бой,
  I сэрцу трывожна ѓ грудзях,
  Цар эльфаѓ такi малады,
  I юны Лiстапад наперадзе.
  Цар эльфаѓ такi малады,
  I юны Лiстапад наперадзе.
  Дзяѓчынка так на прэнгу i не зламалася. А вось эльфiйка снайпер усадзiѓ забойную кулю орку ѓ жывот. I той, атрымаѓшы смяротную рану стаѓ захлынацца i памiраць.
  Яшчэ адна дзяѓчына пальнула i прабiваѓ пуцiнскаму мядзведзю галаву, i той завалiѓся мёртва.
  Вось эльфiйкi на танках, сваю дзяѓчынку ѓзялi i вызвалiлi. I гэта аказалася вельмi крута.
  I ваяѓнiцы сталi кiдаць у супернiка з дапамогай голых падэшваѓ такiя разбуральныя прэзенты гiбелi.
  А што оркi? З эльфiйкамi iм бiцца рэальна слаба. I яны сапраѓды па рогах капiтальна атрымлiваюць. I маса оркаѓ аказваецца ѓ магiле i трупамi.
  Так што супраць дзяѓчын не прыце, пуцiнскiя мядзведзi, iнакш апыняцеся ѓ магiле.
  Дзяѓчынкi дзейнiчаюць энергiчна i з экспрэсiяй. Вось такiя ваяѓнiцы могуць разам вяршыць лёсы свету. I iх голыя, круглыя пятачкi, такiя ружовыя i выдатныя. Некаторыя юнакi-эльфы iм нават прагна лiжуць падэшвы, i дэманструюць небывалую смеласць i пры гэтым рызыку.
  I дзейнiчаю з каласальным напорам. Вось такiя дзяѓчынкi сапраѓды непераможныя.
  А калi ѓжо пачынаюць спяваць, дык раве ад прыкрасцi мядзведзь;
  Краiна, у якой ты вольны ѓсякi,
  У якой кожны Госпад - пралетар.
  Ты ператвараеш у рубель i пятак,
  Зiмой у гурбах сонечны салярый.
  
  У ёй камунiзму яркi, чырвоны сьцяг -
  Якi абяцае нам неѓмiручасць!
  Любоѓ да Айчыны выкажам у вершах -
  Навечна будзе шчасце, у гэта верце!
  
  Правадыры бываюць розныя часам.
  Не кожны правадыр, такi як мудры Сталiн.
  Затое кожны з нас заѓсёды герой,
  Калi i розум i воля мацней сталi!
  
  У апошнi месяц доблеснай вясны,
  Салдат вайну скончыѓ, узяѓшы Фрагу .
  Мы Радзiме як анёлы верныя,
  Загад нам дадзены - назад баец нi кроку!
  
  Калi смерць прыйшла, тады перахрысцiся,
  I Госпаду ляцi ѓ рай, дзе рабiны....
  Навечна ѓзьнясецца Дух наш угору,
  Мы скорым магутныя вяршынi!
  
  Бо пасля смерцi зноѓ жыццё ракой,
  У ёй мы плывём як катэр - метэора!
  Заклiкi Багародзiцы Святой,
  Не смей цярпець разгрому i ганьбы!
  
  Iмперыя, бо гэта Бога святло,
  Эльфii загадаѓ Усявышнi кiраваць!
  Няма ведаць канца шчаслiвых будзем гадоѓ,
  Няма граняѓ службе - падцягнiце ранец!
  
  Эльфiйкi разам гэта наш дэвiз -
  Будзь чалавек пакорлiвым мудрай уладзе!
  У тэатры свету поѓны процьма актрыс,
  Мы пякельнай злосцi раздзiраем пасвiць!
  Прыгожа дзяѓчыны спяваюць i паказваюць свой i анёльскi i адначасова дэманiчны характар.
  Вось так яны ваююць. З верталётаѓ б'юць забойныя авiягарматы. I разносяць у трэскi пазiцыi пуцiнскiх мядзведзяѓ. I гiнуць гэтыя оркi без жалю.
  Вось якая колькасць забiтых.
  Вось гэта баi адважных дзяѓчынак. Адна з iх узяла i пунсовым саском нацiснула на забойчую кнопку. I вось паляцеѓ у пуцiнскiх мядзведзяѓ, вельмi разбуральны i згубны снарад. Якi многiх з гэтых супостатаѓ паклаѓ.
  Вось так ваююць адважныя дзяѓчынкi.
  Але i юнакi-эльфы таксама ваююць адчайна i з вялiкiм настроем. I яны разбураюць супернiка, i забiваюць пуцiнскiх мядзведзяѓ.
  Робяць падобнае юныя ваяѓнiкi вельмi нават класна i дасцiпна. I робiцца гэта ѓсё ѓражлiва.
  Наколькi ѓсё выглядае цудоѓна i крута.
  А вось юнак эльф даѓ па орках чаргу з кулямёта. Скасiѓ iх без усялякiх цырымонiй i заспяваѓ;
  Я думаю пра дзяѓчыну сваю,
  Якi пасвяцiѓ кавалак паэмы.
  Пераплывем зiмою Эльфiней -
  Няма выбару, а значыць, няма дылемы!
  
  З ёй нават у сцюжу на душы светла,
  У спёку нясе вясновая прахалода.
  Рукi трымаюць трывалае вясло,
  Плыць па рацэ да буры-снегапада.
  
  Калi восеньскi кропля кропляй дождж,
  Дрэвы ѓ золата ѓ раскошы барвовай.
  Твой пацалунак мяне ѓганяе ѓ дрыготку -
  А волас белы дзяѓчыны кучаравы.
  
  Па лiсцi iмчыць сяброѓка басанож,
  Яна прыгожая - як прынцэса лета.
  Плясканне па лужынах - пырскi крынiцай,
  Няхай будзе наша страсць кахання апетая!
  
  Нас не закране гора i смутак,
  Дастанем з неба зорачку мары!
  Вось постацi, нiбы на пасадзе цар -
  А святла бязмежныя дзеяньнi...
  
  Дзяѓчына ѓ полi рве рамонак мне,
  У адказ я дзьмухавец ёй зрываю.
  Хоць хваляваннi п'яны як вiне -
  Не пераймай закаханы папугаю!
  
  Згуляем пад гiтару, гэты раманс,
  Каб ведалi людзi, што такое радасць!
  Няхай народжаны шчасце перадасць
  I не наступiць злая ведзьма-старасць!
  
  Мы з дзяѓчынай абнялiся i пайшлi,
  Не трэба быць настырнымi i злымi.
  Часам не пазбегнуць вайны зразумей,
  Не могуць быць усе гады блакiтнымi!
  Ды i юнакi з роду эльфаѓ умеюць спяваць i ваяваць. Толькi яны зразумела ѓ адрозненне ад прадстаѓнiц выдатнай падлогi, саромеюцца ваяваць басанож.
  Зрэшты, фiзiяномii ѓ самцоѓ-эльфаѓ такiя далiкатныя i румяныя, безвалосыя, як i ѓ дзяѓчынак. I гэта трэба сказаць проста здорава. Вось такая тут класная, басаногая каманда.
  Ваяѓнiцы паказваюць свой круты i неспасцiжны пiлатаж. Але гэта зразумела не ѓсё. Яны трэба сказаць такое могуць - што не ѓ казцы сказаць, нi пяром апiсаць.
  А вось адна з iх страляе пры дапамозе пупка. Гэта арыгiнальна i прыгожа.
  I выкiдваюцца струменi энергii такiя разбуральныя i надзвычай пякучыя, нiбы напалм.
  А што дзяѓчынкi калi што пакажуць, то гэта будзе труна пуцiнскiм мядзведзям.
  А вось i юнакi могуць шмат паказаць. Асаблiва калi яны нацiскаюць на пускавыя гаплiкi рукамi. I гэта будзе вельмi здорава.
  I тое, што яны запускаюць, аказваецца надзвычай забойным i згубным.
  А спявае юнак вельмi нават добра;
  Я нiбы ѓзляцеѓ на сiвога каня,
  Што за iшак так раве падомнаю?
  Мне сам Сатана ведайце людзi сваякi -
  Распраѓлюся з любой, што бунтуе краiнай!
  
  Уселiся чарцяняты ѓ дурныя мазгi,
  I скачуць галопам раззлаваным думкi!
  Баланс падвядзем - сатрэм ѓраз нулi,
  Ад безданi напасцi сiстэму ачысцi!
  
  Куды я скачу, нават сам не разумею,
  У галаве гiперплазменны вiхура праносiѓся!
  Не дай ты сабе скарыцца лайну,
  Каб славы паток на свет месяцовы пралiѓся!
  
  Цячэ бесперапынным патокам вайна -
  Такi занятак чакае эльфа стагоддзя...
  А хочацца выпiць хмельнага вiна
  I мiрна працягнуць з памерам гутарку.
  
  Але ведай, слабасць i нуда пройдзе -
  Знойдзеш эльф мары, ты поспех i паклiканне!
  Мы як пiянеры iмкнемся ѓ паход -
  Бо ваяр круты не тупой назва!
  
  Бабах i iрвану, вось трупаѓ гара,
  Працiѓнiка разгублены, бяжыць адступае!
  Мы зможам разгром давесцi да канца,
  Хоць сабака апраметнай залiвiста брэша!
  
  Што рабiць нам у свеце - фантазii няма,
  Нарадзiлiся мы, нiбы напалм мозг раздзiрае!
  Навечна нам будзе як юнацкасцi гадоѓ -
  А месца ѓ пекле стане лепш, чым у раi!
  
  Што хоча салдат? Каб доѓжылася вайна -
  Яму мiр i нуда, i слабасцi мозгу!
  Дагонiм супернiка мы да труны
  Але ведай, што здаваць ваяѓнiкам позна!
  
  Вынiку не будзе, i выбару няма -
  Скончылi справу i адразу iншае!
  Бо гэта толькi старт, прэвентыѓны разбег,
  Бо ратая служба дзеянне добрае!
  Голас зразумела ѓ эльфа - нiбы медная труба.
  Юнак добра праспяваѓ. I ваяваѓ вельмi нядрэнна. I ён любiць эльфiек. Калi трэба i язык пусцiць у ход. Праѓда, дзяѓчат у гэтым свеце ѓ дванаццаць разоѓ больш чым хлопцаѓ. I гэта для самцоѓ, зразумела выдатна. Дзяѓчаты самi б'юцца за хлопцаѓ з усёй лютасцю i напорам. I тут нiчога не возьмеш i не адбярэш.
  Вось такiя дзяѓчынкi тут - палююць за мужыкамi. I супраць iх нiчога не папiшаш.
  А яны калi ѓжо заспяваюць, то...
  А спяваюць дзяѓчыны вось так:
  Хай бягуць нязграбна,
  Бранятанкi па лужынах,
  А на даху стаiць кулямёт...
  Ён усiх оркаѓ на часткi парве!
  . РАЗДЗЕЛ Љ 12.
  Марыя Калеснiкава адважная дзяѓчынка ѓ свеце эльфаѓ працягвала ажыццяѓляць адважнае камандаванне i аддаваць загады. Яна гэта рабiла з велiзарным энтузiязмам. А тыран з вусамi i лысiнай няхай будзе пракляты.
  Ваяѓнiцы-эльфiйкi працягвалi ѓпарта ваяваць. Яны адлюстроѓвалi наступ ашалелых оркаѓ. А тыя ѓсе лезлi i лезлi, як жаба на корч.
  А дзяѓчынкi ѓсё стралялi i ворагаѓ выкошвалi. Яны гэта рабiлi з велiзарным энтузiязмам.
  I кожны стрэл у эльфiек суправаджаѓся нацiскам на кнопку, пры дапамозе пунсовага саска грудзей.
  А разышлiся дзяѓчынкi капiтальна. Заадно iх босыя пальчыкi ножак кiдалi вялiкай, забойнай сiлы гранаты, раздзiраючы пуцiнскiх мядзведзяѓ на часткi. I разарванае мяса гарэла i дымiлася.
  Вось дзяѓчынкi ѓзялiся за ачыстку. I радасцю, песнямi i вялiзным энтузiязмам.
  I пры гэтым, зразумела, спявалi;
  Але калi ѓпадзе працяты куляй воiн,
  I дзяѓчыне павек сядзець у слязах удавой.
  Не трэба думаць свет - толькi беспрасветна чорны,
  Што рай загiнуѓ i папраны зласлiвым сатаной...
  
  На справе ёсць надзея - долi годнай,
  Айчыну абаранiць i бездань перамагчы.
  Калi ѓ Эльфii кожны хлопец моцны ваяр -
  Ведай гэта не бравада i не дурны кiтч!
  
  Але вiцязям часам падтрымкi не хапае,
  Арда не ведае рахункi, i напор жорсткi.
  Не станем мы тады пакорлiвым папугаем -
  Бо лепш, чым ганьба свiнец у скронь!
  
  Касмiчная лаянка - яна асобай статкi,
  У ёй ты цацка робата, нажаль...
  Але воiны Эльфi з ратнай ведаю шляхты,
  Якi не прыстала легчы ѓ труны.
  
  Аскепкi дзiѓных зорак на небе дыяменты,
  У iх кожная слязiначка душы...
  Паспрабуй, выявi ты чалавек таленты,
  А лепш праспявай пад гром гопак спляши.
  
  Восеньская пара - дзе марнее лета,
  Яна чаруе дзiвоснай прыгажосцю!
  Хай будзе Эльф мая, у паэме гэтай апеты.
  З ёй непарыѓнай мацi-краiнай!
  
  Апошнi пацалунак дзяѓчынцы пасылаю,
  Калi загiну, ты прыгажосць не плач...
  Возьмем, павер Арклiн пад пышную кветку Траѓня,
  I стане ахвярай выкiнуѓ орк-кат!
  Дзяѓчынкi, трэба сказаць, спявалi пышна. I лупiлi гэтых оркаѓ з вялiкай сiлай i рызыкай ваѓчыцаѓ. Яны iх разбуралi.
  I ѓжывалi пры стральбе голыя, круглыя, ружовыя пяткi. Дзейнiчалi дзяѓчынкi надзвычай энергiчна. I босыя пальчыкi ножак прыгажунь кiдалi гасцiнцы анiгiляцыi.
  Вось супраць такiх дзяѓчынак нiякая сiла не выстаiць. Яны прамянiстыя i касмiчныя кралi. I разам з тым эльфiйкi ѓ якiх апантаная i прамянiстая сiла.
  I пунсовымi саскамi яны нацiскаюць на кнопкi базук i прыводзяць разбуральныя баявыя дзеяннi. I як дзяѓбуць, дык адразу ж i абрынецца цэлая траншэя оркаѓ. Вось гэта дзяѓчынкi суперклас. I як яны ѓзялiся за справы.
  I вось босыя пальчыкi ножак зноѓ кiдаюць гранаты, што вырабляюць каласальныя спусташэннi i разбурэннi.
  Вось такiя дзяѓчынкi лiтаральна ѓсё могуць. I змятуць любую валасатую армаду.
  Вось дзяѓчына з валасамi смарагдавага колеру, як возьме i дзюбне па супернiку, нацiснуѓшы на кнопку пунсовым саском.
  Вылятае прэзент анiгiляцыi i разрывае на часткi i палiць пуцiнскiх мядзведзяѓ.
  А дзяѓчынкi зноѓ спяваюць i скаляць зубкi;
  Прасторы Эльфii - выдатнай, роднай,
  Дзе жэмчуг снягоѓ, акiянаѓ крышталь...
  А эльфаѓ салдат з генералам адзiныя -
  А сiмвал Дзяржавы арол - Праваслаѓны наш цар!
  
  Вось лета мiнула i восень у валоданнi ѓступае,
  Дрэвы апранулiся, iх раскоша на зайздрасць царам.
  Айчына мая прамянiстая радасней рая,
  За Эльф справядлiвае жыццё я аддам.
  
  Так восень прыгожая як толькi паэт разумее,
  Не трэба падаткамi жылы з жабракоѓ цягнуць...
  Бясплатны ад Бога падарунак: парфiр i барвень
  А золата цьмянее, калi на лiстоце Сонца прамень.
  
  Кветкi, марнеючы, становяцца ярчэй i прыгажэй,
  Лiсце ападае, як пышны ѓ князя дыван,
  Вось брошка iзумрудаѓ з рубiнамi восенню гушчару
  Усявышнi мастак, расфарбаваѓ творы ѓзор.
  
  I ѓ кожным мазку гэта пэндзлi Гасподняй,
  Я бачу каханне i жаданне стварыць iдэал...
  Але дзiѓна народ наш жыве амаль у апраметнай,
  А дэспат фiнансаѓ нам крылы жорстка скаваѓ.
  
  Зямля наш пух i тоѓстая нiбы сала,
  Даволi i ѓ нетрах i ѓ шахтах руды.
  Але злым алiгархам усё мала i мала,
  Людзей абабралi, што ѓсё пад пятаю патрэбы!
  
  Але хiба такое цярпець - гэта Воля Гасподняя?
  Бо Зямлю Бог даѓ, каб працавалi на ёй, стары i малы.
  I бо перад Уладыкам Хрыстом - нават цар жабракам роѓнага -
  Творца светабудовы з разбойнiкам агiдным распяты.
  
  Адкажыце мне анёлы, дзе справядлiвасць?
  Што дзецi ад голаду плачуць i мруць, старыя...
  Што злы буржуа вышэй даху падарункi i лiтасць...
  А тым, хто дабрэйшы, засталiся толькi шышкi-даѓгi!
  
  Але з неба адказу нiяк не дачакалiся,
  Мусiць i Бог у цяжкасцi, што так запусцiѓ...
  Але праѓда ѓ тым, што барацьба жыццё нам зробiць раем,
  I зможа шчаслiвым навекi стаць хто нават у ланцугах спадар.
  Вось так дзяѓчынкi вельмi здорава спяваюць. I iх галасы пералiваюцца нiбы перазвон ледзяшоѓ. Вось гэта сапраѓды бабы.
  А галасы ѓ iх, сапраѓды, нiбы струменi дыяментаѓ. I калi ѓжо яны ѓсадзяць, то са ѓсяго ѓяѓляеце размаху.
  Ваяѓнiцы тут паказваюць свой залiмiтавы i каласальны ѓзровень - касмiчнай эпохi. I калi ѓжо возьмуцца, то будзе ѓсё больш сур'ёзна i груба.
  А босыя, точаныя ножкi дзяѓчынак пры справе. I яны кiдаюць з вялiкай, разбуральнай сiлы падарункi смерцi. I робяць гэта без лiшнiх цырымонiй.
  Вось такiя тут дзяѓчыны - суперузровень !
  А голыя, ружовыя пяткi падкiдваюць гарошынкi анiгiляцыi. I будзе ѓсё вельмi нават прыгожа i мажорна.
  I нацiскаюць дзяѓчыны на кнопкi пунсовымi саскамi грудзей, i прыводзяць у дзеянне рэактыѓныя, пускавыя ракеты, якiя руйнуюць пазiцыi оркаѓ. I робяць гэта без лiшнiх паравалок i цырымонiй.
  Пасля чаго дзяѓчаты зноѓ пачынаюць спяваць;
  Снег жэмчуг з мора - ярка блiшчыць,
  Завiруха закруцiць кучары баранчыкаѓ.
  Нашай Айчыны - вера-гранiт,
  Калi за праѓду оркi не страшныя!
  
  Ляск ад металу, рыпаннi коѓзанак -
  Танкi паѓзуць скрозь межы Эльфii!
  Выбудуем грэбень з вострых штыкоѓ,
  З крыкам "ура" мы ѓ атаку хадзiлi!
  
  Гальштук на шыi колеру зары,
  Нас натхнiла ѓ бiтву iдэя.
  Выбар адзiн - перамажы цi памры,
  Вось над рэдутам сцяг пунсовы лунае!
  
  Бледныя вусны, дзьме завея,
  Дзяѓчыне палоннай рукi звязалi...
  Пра да чаго бязлiтасны лёс,
  У люты мароз да эшафота босая!
  
  Але не хацела скончыць у пятлi,
  Сiла сабрала, у немца ѓчапiлася.
  Няма мацней за нас на Зямлi,
  Нам не патрэбна ваша гiдкая лiтасць!
  
  Так i загiнула, горла грызя,
  Дзяѓчынка эльфаѓ ёсць Таня Краснова.
  Але на Арклiн павядзе нас шлях,
  Выбудуем свет - без гвалту новы!
  
  Колькi загiнула братоѓ маiх,
  Усе добраахвотнiкi, проста хлапчукi.
  Для пiянераѓ жабракоѓ, босых -
  Скарынка на сняданак да вячэры гузы!
  
  Мы пад Орклiнам , хутка трыѓмф,
  Знак камсамольца грудзi запальвае!
  Хоць боты з нязвычкi i цiснуць,
  Але натхняе колер шчасця Траѓня!
  
  Фюрар у пекле, ураган адгрымеѓ -
  Радасць прыйшла, смех дзяцей раздаецца!
  Спалены то тлу пекла батлейка,
  А над Айчынай - Чырвонае Сонца!
  Вось так дзяѓчынкi радасна i люта спяваюць. I iх галасы такiя прыгожыя i пералiвiстыя. Нiбы цурчаць раѓчукi. Або накiроѓваюцца ѓ неба фантаны. I такiя вось дзяѓчынкi пакараюць розныя краiны. У iх такая ѓдаласць i размах.
  Вось з'явiлася эльфiйка з роду нiндзя. У яе руках два мячы.
  I ваяѓнiца iмi ѓзмахнула. I чатыры галовы пуцiнскiх мядзведзяѓ зараз ссечаны. I яны пакацiлiся па траве.
  Дзяѓчына-нiндзя ѓзяла i босымi пальчыкамi ножак кiнула бумеранг. Той праляцеѓ i зрэзаѓ галовы агрэсiѓным оркам. Завалiѓ iх лiтаральна намёртва.
  Вось гэта сапраѓды босая i агрэсiѓная дзяѓчынка. Калi ѓжо пачынае секчы, то яе не спынiш. А яшчэ возьме i плюне атрутнай iголкай. I пападае орку-генералу прама ѓ вока. I пуцiнскi мядзведзь намёртва завальваецца.
  Дзяѓчына-нiндзя пiшчыць:
  Слава Зяленскаму, слава!
  Танкi рвуцца наперад...
  Пад сцягам эльфiйскай дзяржавы,
  У атаку дзяѓчынка iдзе!
  Вось гэта сапраѓды дзяѓчаты якiя вельмi добрыя. А iхнiя ножкi такiя босыя i загарэлыя. I кiдаюць прэзенты смерцi з агрэсiѓнай i апантанай сiлай.
  А пасля таго як шэраг пуцiнскiх мядзведзяѓ выкашаны, дзяѓчынкi зноѓ пачынаюць спяваць;
  Святая, усячыстая Дзева Марыя
  Нарадзiла Збавiцеля, дала нам святло.
  Але твае дзецi зiмою босыя -
  I ѓ брудных скляпах сустракаем галодны свiтанак!
  
  Бо як атрымалася, што мiр зло раздзiрае,
  Што бедных пабольш, чым у урадлiвых палях саранчы.
  Што нават ад холаду мерзнуць раслiны ѓ траѓня,
  Што самы звычайны адказ - калi ты жабрак то скачы!
  
  Аддаць медны грошык багатенькiм шкада,
  Хоць iх мамон да межаѓ прыстойнасцi набрак ...
  Iх галоѓны настаѓнiк над намi дубовая палка
  Але грукатам стане, калi пракрычыць голас певень!
  
  Гасподзь загадаѓ вам багатым дзялiцца -
  Каб не было мёртвых, i плач не мучыѓ Божы Слых.
  Хто слабы дапамажы - кажуць з абразоѓ добрыя твары,
  Калi ты мiласэрны - маяк у райскi шлях не патух!
  
  Але многiм мамон i душы i выратавання даражэй,
  Яны кажуць, што за золата купяць святых!
  Заплыла ад тлушчу лiхвяра гiдкая морда
  А сэрца без мiру - халодны гранiт!
  
  Што нам ваш боль - бедны люд?
  У палацах мы i стогнаѓ не чуем!
  Жадаеце прытулак? Ды вам будзе прытулак,
  Пад турэмным на катарзе даху!
  
  Навошта аддаваць вам, нам тое,
  Што мы сiлай паспяхова забралi?
  Вы былi нiшто i навечна нiшто,
  Не для вас неба далечы!
  
  Але смерць iм нечакана прыйшла,
  Як вучыѓ Усемагутны Стваральнiк!
  Цяпер яны там, дзе гарыць Сатана,
  Дзе рыпiць i раве ад пакут здраднiк!
  
  Так што вы вырашылi Усявышнi жартаваѓ
  Кажучы, шчодры будзе ѓзвышаны?
  I што Iсус сам Творца ѓвасобi,
  Быѓ, не мае рацыю кажучы, што зьядуць скарб злых мышы?
  
  Пакайцеся, малiтву Марыi прачытаѓшы,
  I ѓпаѓшы на каленi i каючыся - стогнучы!
  Калi перад табою галасе дзiця,
  I трасецца ад сцюжы дзяѓчынка босая!
  
  Вазьмi свой тугi i скупы кашалёк,
  Ды грашанят адсыпаючы з усмешкай.
  Тады Iсус Бог Любовi правядзе,
  I не дасць абрынуцца ѓнiз са сцежкi зыбкай!
  Дзяѓчыны так добра i выдатна спяваюць, i iх галасы настолькi прамянiстыя i пералiвiстыя, што адчуванне, быццам ты ѓваходзiш у сапраѓдны, i рэальны рай.
  I вось па орках лупанулi дзяѓчынкi пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак з гаѓбiцы. I разарвалi разам паѓсотнi пуцiнскiх мядзведзяѓ. I давай гэтых Касалапых рэзаць.
  Дзяѓчынкi зразумела баявой i агрэсiѓнай хвалi. I калi iх раты адчыняюцца, то толькi для таго каб засвiстаць. А ад свiсту дзяѓчынак, на галовы оркам валяцца аглушаныя вароны, прабiваючы iм чэрапа.
  I такiх крумкачоѓ шмат i яны надзвычай забойныя.
  Дзяѓчынкi ж, як возьмуць i лiмонкi голымi, круглымi пяткамi кiнуць.
  Тыя паляцяць па орках, i разарвуць пуцiнскiх мядзведзяѓ на дробныя, крывавыя часткi.
  Дзяѓчына-эльфiйка праспявала:
  - Тут лье кроѓ вялiкай ракой,
  Пляшывы фюрар завадны...
  Але не паддайся ты яму,
  I Каiна адкiнь ѓ цемру!
  Вось дзяѓчаты з оркамi разбiраюцца. I ваююць вялiкай лютасцю i адчаем. I паказваюць сваё найвялiкшае ѓменне.
  Але, зразумела, у любой бiтве знойдзецца месца i песнi;
  Праменна, што ты стварыѓ,
  Мiлата на людскi род пралiлася!
  Гэта ты Бог святы падарыѓ,
  Душу, радасць сардэчную лiтасць!
  
  Люцыпар, звярнуѓшы нас у Садома,
  Спараджэнне граху i ганарыстасцi!
  Падняѓ меч на свяшчэнны Гасподнi пасад,
  I вырашыѓ, што зараз ён усёмагутны!
  
  Прыпеѓ пасля кожнага куплета;
  Божа мой, да чаго ты цудоѓны i чысты,
  Веру я, што твая правасць бясконцая!
  Ты аддаѓ на крыжы сваё слаѓнае жыццё,
  А зараз у маiм сэрцы гарката будзеш вечна!
  
  Ты Гасподзь прыгажосць, радасць, мiр i любоѓ,
  Увасабленне бязмежнага, яркага святла!
  Ты пралiѓ на крыжы каштоѓную кроѓ,
  Выратаваная бязмежнай ахвярай планета!
  
  Далей iдуць куплеты.
  Зло бушуе ѓ мяцежных сэрцах,
  Сатана рве людскi род кiпцюрамi!
  Але пераможана смерць будзе ѓ пыл,
  А Бог назаѓжды будзе з намi!
  
  Д'ябал вёѓ супраць Госпада Бога вайну.
  Вораг ваяваѓ жорстка, падступна!
  Але любоѓю Хрыстос паламаѓ сатану,
  На крыжы даказаѓшы сваю праѓду!
  
  Мы павiнны браты злiцца ѓ адзiны паток,
  Сэрца розум i пачуццi да Iсуса накiраваць!
  Каб Божа Вялiкi выратавацца нам дапамог,
  I павек вякоѓ будзем Госпада славiць!
  
  Каб душа назаѓжды знаходзiла свой спакой,
  Трэба ѓ жнiве Гасподнiм усiм светам працаваць!
  I на векi Усявышнi мы будзем з Табой,
  Я хачу ѓсё мацней i старанней малiцца!
  
  Калi збiѓ ногi ты - дыван аксамiтным мохам,
  Ацалiць Iсус боль любую iмгненна!
  Ён жа бераг заслаѓ залацiстым пяском,
  Ён i Сонца гаспадар з бязмежнай сусвету!
  
  Сваiм словам стварыѓ нябёсы -
  Зоркi неба раскiнуѓ з размахам!
  Iегова каханне прыгажосць,
  Яму адданасць, вернасць без страху!
  
  Без Усявышняга няма сяброѓ,
  Прамянiстых абразоѓ добрых асобы!
  Таму я хачу ѓсё мацней i мацней,
  Iсуса стаць плоцi часцiцай!
  
  Пашкадуй Бога за грэшны наш абавязак,
  Што Табе мы нажаль не падалi!
  Хоць i выйшаѓ раскаянне тэрмiн,
  I ѓжо знiкнуць там, дзе квiтнеючыя далечынi!
  
  Але Гасподзь даѓ сваю ласку,
  I сказаѓ - я вас сiрых дарую!
  Ведаю абавязак вам нажаль не аддаць,
  Але знойдзецца i вам месца ѓ раi!
  
  Здрадзiць немагчыма якi,
  Уладар сусвету незласлiвы!
  I сваёй Праваслаѓнай рукой,
  Уводзiць нас бязбожных у пакоi!
  
  Няѓжо яму скажа не -
  На прашэнне прыняць пакаянне!
  Цярплiва чакае Вышэйшы Адказ,
  Нас прабачыць, Яго верце жаданне!
  
  Мы вырашылi на катаванне пайсцi,
  Для таго каб дух умацаваць свой!
  Няма нам загiнуѓшым iншага шляху,
  Быць на Вечна Усявышнi з Табой!
  
  Вось ён блiзкi выратавання гадзiну,
  Слова Бог нiколi не парушыць!
  Што здарыцца ѓ нас,
  I ѓзляцяць угору, крылатыя душы!
  
  Будзе вечна, што Ты стварыѓ,
  Бясконцы i мудры ѓладар сусвету!
  Ты плынямi жыцця мяне азарыѓ,
  I я веру, што наша любоѓ будзе дакладнай!
  Вось так дзяѓчынкi добра i прамянiстымi, якiя грукочуць як медзь галасамi спявалi. I гэта выглядала надзвычай здорава.
  Эльфiйка ѓзяла i босымi пальчыкамi ножак кiнула забойныя гасцiнец анiгiляцыi. Нiбы шэсць з шалёным сабакам, разляцелiся ѓ розныя бакi забiтыя пуцiнскiя мядзведзi. I быѓ нанесены па ворагу зруйнавальны i згубны ѓдар.
  Дзяѓчынка ѓзяла i праспявала:
  Будзе людзям шчасце,
  Шчасце на стагоддзi...
  У эльфiек улады -
  Сiла вялiкая!
  I вось дзяѓчынкi зноѓ як возьмуць i цвiкуць па непрыяцелю пры дапамозе сваiх клубнiчных, такiх апетытных i сакавiтых саскоѓ. I гэта сапраѓды адбываецца выдатна.
  I маса пуцiнскiх мядзведзяѓ згарае ѓ дзiкiх пакутах. А дзяѓчаты вельмi задаволеныя i агрэсiѓныя.
  I iх не спынiць агрэсiѓным оркам. Яны калi ѓжо разыдуцца, дык iх ужо нiчым не затрымаеш. Вось такiя дзяѓчынкi пакажуць сябе.
  Ваяѓнiца з бэзавымi валасамi, круша пуцiнскiх мядзведзяѓ, выдала:
  Оркаѓ зласлiвых як Малюта,
  Знiшчаю без следа...
  Але на свеце чамусьцi,
  Але на свеце чамусьцi,
  Святкуе дабрыня!
  Святкуе дабрыня!
  . РАЗДЗЕЛ Љ 13.
  Марыя Калеснiкава кiнула выклiк тыранii, працягвала ажыццяѓляць камандаванне, i з вялiкiм поспехам.
  I вось дзяѓчынкi i роды эльфаѓ энергiчна атакавалi пазiцыi оркаѓ. Ваяѓнiцы дзейнiчалi, бо i абвыклi дзейнiчаць, з велiзарнай рухомасцю i ѓменнем. Яны iмклiвыя нiбы кобры i не даюць пуцiнскiм мядзведзям нi найменшага шанцу. Такiя ваяѓнiцы - гэта зразумела клас найвышэйшага палёту i напору. I ѓ iх такая блiскучая i агрэсiѓная энергiя магаплазмы. Дзяѓчынкi, якiя паказваюць оркам свой непаѓторны i агрэсiѓны тэмперамент. Яны проста цудоѓныя ваяѓнiцы.
  I вось босыя пальчыкi ножак прыгажунь кiдаюць забойнай сiлы гарошынкi смерцi. I сеюць сярод оркаѓ разбурэння i спусташэннi. Ваяѓнiцы тут такiя цудоѓныя, i iх грудзей зiхацяць, нiбы кантаваныя i вельмi дарагiя рубiны. Такiя прыгажунi непазбежна разнясуць усiх оркаѓ у крывавую кашу.
  Вось адна дзяѓчына кiнула ѓ непрыяцеля голай пяткай выбухны пакет з пiлавiння з кiслатой.
  Яна рванула i ѓ розныя бакi раскiдала пуцiнскiх мядзведзяѓ, раздзiраючы iх на часткi.
  Дзяѓчынка прачырыкала:
  Самкi эльфаѓ скаляцца ѓ нас,
  Самкi эльфаѓ проста вышэйшы клас!
  А потым да ранiшняй зары,
  Чуць, як спяваюць, песню пра каханне!
  Ды дзяѓчынкi сапраѓды калi за справу возьмуцца, то рэальна пакажуць каласальную i непераадольную сiлу.
  I ад кiдкоѓ iх босых ножак, пуцiнскiя мядзведзi гiнуць у велiзарных колькасцях.
  А вось дзяѓчынкi сталi спяваць з яшчэ большым настроем i напорам;
  Зiма ѓжо губляе сiлу,
  Вось Сонейка вясны ѓстае...
  Прыроду мудрасць пакарыла,
  У навуковы пошук i паход!
  
  Ручаi звiняць - сумёты растаюць,
  Дзе срэбра дыван - ручай.
  Квiтнець гваздзiкам пышна ѓ траѓнi,
  А наша сяброѓства не разлi!
  
  Мы любiм дачок прыроды,
  Калi вясной растуць грыбы...
  Не, ведайце вы дрэннага надвор'я,
  Як мiлата Хрыста дажджы!
  
  Увесну прырода ажывае,
  Крыштальны з трэскам лопнуѓ лёд.
  Планета стане, веру раем,
  Няхай злы пажар свет не запалiць!
  
  Бо кожная кветка - светабудова,
  Жучок ён таксама хоча жыць.
  Доля ѓсiх лепш - стварэнне,
  Але бедны зайчык ты ж дзiчына.
  
  Як атрымалася, страху шмат,
  Пакутаѓ шмат з прыгажосцю...
  Часам стогн просiм Бога -
  Дапамагчы нам з шчасцем i марай!
  
  Але што такое ѓ свеце злосць,
  Што стала нас круцiць як смерч,
  Але Бога адказаѓ - гэта каб,
  Не стаѓ гультаяваты ты як мядзведзь!
  
  Бо калi сам банан звалiѓся,
  Ты нават плуг не запрэжаш.
  Святых з абразоѓ кiваюць твары,
  Няма ананасаѓ - сейце жыта!
  
  Ну, што праца вядзе да поспеху,
  Ён зробiць наш род мацней!
  А дабрабыт не да спяшаючыся,
  Не трэба скупасцi кашчэй!
  
  Прыйдзе ѓзнагарода - сiлы будуць,
  I ѓваскрэсiм, хто загiнуѓ у баях!
  Спасьцiгне кара, ведай Юду,
  За хлусню, падступства адпомсцяць!
  Вось так дзяѓчынкi спявалi, i гэта было надзвычай выдатна i прыгожа. Вось гэта дзяѓчаты, якiя паказваюць свой цудоѓны стыль i прыкiд . А зубкi ѓ дзяѓчынак зiхацяць жэмчугам. I гэта вельмi цудоѓна глядзiцца.
  Такiя дзяѓчаты тут.
  I зразумела не могуць пазбегнуць таго, каб босымi пальчыкамi ножак, узяць i не шпурнуць забойнай i разбуральнай сiлы цытрыны. I тая дзяѓбане, i розныя бакi, разарваных мядзведзяѓ Пуцiна раскiдае.
  Вось гэта сапраѓды вельмi нават баявая i крутая ваяѓнiца.
  А вось па iм плыве магутны бамбавiк якiм кiруюць басаногiя i напаѓголыя эльфiйкi.
  Дзяѓчаты трэба сказаць вельмi нават босыя i загарэлыя. I пры гэтым яшчэ i мускулiстыя. У iх столькi лютасьцi i рызыкi. I яны здольныя паказаць найвысокi i вельмi баявы i непараѓнальны клас.
  I вось упадзе ѓскочылая з улоньня бамбавiка важкая бомба. Яна нясецца ѓнiз, i падае на навалы касматых оркаѓ. I ѓзрывае iх, i разносiць на дробныя iрваныя часткi. I цэлы батальён пуцiнскiх мядзведзяѓ знiшчаны.
  Вось гэта сапраѓды самы, што нi наесцi поѓнае ѓдар. Якi ѓсё спальвае, разбурае. Вось так дзяѓчынкi ѓзялi i прааралi гэтых ублюдачных i жорсткiх стварэнняѓ оркаѓ.
  А дзяѓчынкi ѓзялi i ѓ радасцi заспявалi;
  У iмперыi эльфаѓ жыць будзе цудоѓна,
  Калi злых мядзведзяѓ чэкiста-цара пераможам...
  Ды Пуцiн, вядома, дыктатар небяспечны,
  Дапаможа эльфiйкам змагацца з нябёсаѓ херувiм!
  Зразумела б'юцца з оркам, якiя iмкнуцца ѓсё затапiць лавiнай, не толькi дзяѓчыны, але i юнакi эльфы. Яны таксама трапна б'юць па пуцiнскiх мядзведзям, i бязлiтасна iх забiваюць.
  I пры гэтым самцы эльфаѓ спяваюць;
  Мне сэрца юнае запальваць,
  Нямогла ѓявiць тое i паэту!
  Адзнакi мала нават ставiць пяць -
  I кiнуць у бой - крывавую вендэту!
  
  Шалёны запал распаленых прамоѓ,
  Да дзяѓчыны толькi на выгляд галубцы сцiплай...
  Яе сапфiр блiскучых вачэй,
  Гэты погляд нявiнны i пры гэтым цяжкi.
  
  Якi запал у маёй душы кiпiць,
  Дзяѓчынка як кветка далiкатная, голая...
  А сам ты скачаш на канi джыгiт -
  Дайсцi да месцаѓ, дзе ёсць пачатак раю!
  
  На палатно накiд, аблiчча тваё маляваѓ,
  Даражэй няма цябе прыгажунi мiлай!
  Ты нiбы звыш сусвету iдэал -
  Хоць у пекле чорт з ухмылкай точыць вiлы!
  
  З табой сядзiм мы змрочны збор - турме,
  Але Радзiмы агонь у сэрцы святы,
  Мара быць зноѓ у блiзкiм баку,
  Айчыне нашай адданасць бязмернай!
  
  На прэнг паднялi - кат, нажаль, жорсткi,
  Вогнiшча палае, абцугi напалiлi!
  Абвясцiѓ, нячыстыя, нацiску на Усход,
  Вось танкi адмераюць рылам мiлi!
  
  
  Але мы змаглi з засценка ѓцячы,
  Цяпер злых оркаѓ як снапы б'ем!
  Няхай кiдае гарматы ѓ страху раць,
  Непераможныя эльфаѓ пiлоты!
  
  Але вось сяброѓцы дам такую параду,
  Не будзь жа ты такой самалюбнай!
  Бо жыццё вольных, то заѓсёды росквiт,
  У ланцугах дагматаѓ той, хто чорт раѓнiвы!
  
  Любую справу ведайце па плячы,
  Мы можам усё вырашыць праблемы хутка!
  Атрымаецца няхай усё, як i хачу,
  Мы вынесем праблемам прысуды!
  Вось так i моцная падлога ваюе i вялiкiм энтузiязмам. I паказвае самы выдатны клас, i пагрозлiвае ѓздзеянне. Так што супраць такiх дзяѓчынак сунешся i атрымаеш менавiта ѓ пятак.
  Цi яшчэ дзяѓчынка можа табе голай галёнкай ѓзяць i дзюбнуць па яйках оркам. Дзяѓчынкi, зразумела, возьмуць i касматым стварэнням пакажуць.
  Ваяѓнiцы калi што i пакажуць, то гэта будзе рэальна вельмi нават татальным i абсалютным разбурэннем.
  I ваяѓнiцы возьмуць, i раскрышаць практычна любое войска. I нацiскаюць пунсовымi саскамi грудзей на кнопкi. Дзейнiчаюць вельмi энергiчна i па-баявому.
  Вось такiя дасягненнi ѓ прыгажунь самага яркага i непаѓторнага колеру. I зiхацiць усё нiбы сонца цудоѓнай i непаѓторнай Айчыны Эльфii.
  Вось адна з дзяѓчынак узяла i дзюбанула па орках, нацiснуѓшы на кнопку сваёй паляндвiчнай часткай. I гэта паказала забойны i непаѓторны характар разбурэння i знiшчэннi.
  Вось гэтыя дзяѓчынкi не дадуць лiтасцi войска Пуцiна яго оркам-мядзведзям.
  Але зразумела дзяѓчынкi яшчэ i спяваюць;
  У свеце холад - снегапад,
  Жабрак нават хто багаты!
  На планеце чэрцi кiруюць,
  Ператварылi Зямлю ѓ пекла!
  
  Калi хочаш ты ѓ радасцi жыць,
  Каб шчасце ѓсiм у хату прыйшло!
  Парвi ланцугу рабства як нiтку,
  Тады будзе поѓны мяшок!
  
  Ёсць краiна, што ѓсiм у прыклад,
  Моцны воiн - пiянер!
  Меч яго святой Айчыне,
  Каб не вякнуѓ злосны Сэр!
  
  Эльфiя светам усiм указ,
  Дзяржава наймудрэйшых свяцiлаѓ!
  Без усялякiх мы скажам прыкрас,
  Усявышнi нам шлях азарыѓ!
  
  Ведаць не будзем слова баязлiвец,
  Не шапне салдат - баюся!
  Праваслаѓнай верай чыстай,
  Натхнiць Бог Iсус!
  
  Няма мiру ѓ сэрцах без Хрыста,
  На лаянку прамянiсты вядзе!
  Без веры вайна мiтусня,
  Стратам нястрымным рахунак!
  
  Стане Д'ябал спакушаць,
  Хлусiць сваiм - iспыт пяць!
  Але не верце бязбожным,
  Няма рацыi здраджваць!
  
  Прысязе па труну мы верныя,
  Чакае космас нашчадкаѓ - павер!
  Нiзвёрнем сыноѓ сатаны,
  Не зможа паланiць Зямлю!
  
  Таму поспех чакае,
  Хто моцны - Гасподзь выратуе!
  Любiць Бог народ Расii,
  Полымя ѓ жылах плавiць лёд!
  Дасягнем бязмежных межаѓ -
  Сусвету пакажам свой шлях!
  Не ѓпасцi Праваслаѓным нам нiцма,
  Нячыстаму ѓ рог не сагнуць!
  Дзяѓчынкi зноѓ вельмi нават добра праспявалi. I паказалi свае зубкi, якiя нiбы iклы.
  I вось ваяѓнiцы засунулi сабе ѓ раты босыя пальчыкi ножак. I зноѓ як возьмуць i засвiшчаць.
  I крумкачам, нiбы па мазгах дзюбанула дубiнай. I яны страцiѓшы прытомнасць абрынулiся на галовы оркам. I прабiвалi чэрапа пуцiнскiм мядзведзям.
  I гэта трэба сказаць вельмi здорава.
  Вось паказалi дзяѓчыны - як след з мядзведзямi iкластымi ваяваць. Вось гэта сапраѓды пiсаныя прыгажунi.
  I калi такая дзяѓчынка знойдзе хлопца эльфа, то яна яго заездзiць да страты прытомнасцi. А калi ёй трапiцца чалавечы юнак, то i зусiм будзе такая оргiя.
  Эльфiйка ѓзяла i праспявала:
  Калi мы хлопцы ѓсёй зямлi,
  Разам дзяѓчынку займець, тую гадзiну змаглi...
  То быѓ бы дзяѓчыны такi аргазм,
  Не ѓ брыво ѓдар, а проста ѓ вока!
  Сапраѓды эльфiйкi i на самай справе вельмi нават шмат што могуць. I паказваюць свой патэнцыял. I не толькi баявы, але яшчэ i паэтычны.
  Зрэшты, дзяѓчынкам ужо надакучыла ѓвесь час спяваць i падскокваць нiбы тыгрыцам.
  I яны вылiлiся цэлым каскадам крылатых афарызмаѓ;
  З усiх твораѓ мастацтва менавiта ваенныя шэдэѓры больш трывала замацоѓваюцца ѓ народнай памяцi i выклiкаюць больш за ѓсё слёз!
  - Карцiна, напiсаная крывёю: ярчэй алейнай i выгарае куды павольней!
  Прыстойны чалавек ставiць правасуддзе - вышэй сям'i i прыяцельскiх адносiн! Закон для ворагаѓ i сяброѓ павiнен быць адзiн як муж у жонкi!
  Наяѓнасць розных законаѓ ператварае правасуддзе ѓ прастытутку!
  Моцны супернiк, гартуе цела i волю, робiць цябе мацней - слабы разбэшчвае душу i аслабляе цела, робiць слабей!
  Так што цяжкi шлях дае куды больш лёгкую перамогу!
  Рукi салдату дадзены, каб страляць, а мазгi, для таго каб своечасова спынiцца!
  Забiць дурня: гэта ѓсё роѓна, што ѓкалоць iголкай, прыстрэлiць разумнага - што дзюбнуць снарадам!
  Прырода мацi чалавека, а мама вялiкага вынаходнiка не можа быць поѓнай дурнiцай! Хоць практычнай кемлiвасцi ёй не хапае!
  Куля - самы эфектыѓны выхаваѓчы метад у зносiнах з моладдзю, як зрэшты, i са старымi!
  Толькi эфектыѓнасць уздзеяння падае! Часта мазаць ѓпадзе аѓтарытэт, а трапiш, давядзецца выхоѓваць зомбi!
  Рэлiгiя апускае ганарлiвага чалавека да ѓзроѓню жывёлы - падаючы выбар памiж авечкай i казлом!
  Лепш падобна авечцы аддаць сваю шкуру людзям - чым вечна шыпець змяёй!
  Наогул паняцце працаваць галавой прадугледжвае не толькi лiтаральна тлумачэнне, нават калi гаворка iдзе аб адзiнаборствах!
  Жадаеш разбагацець - пахрысцiся ѓ габрэi, жадаеш згалець вазьмi ѓ габрэя ѓ пазыку!
  Свiнец спрыяе страваванню, асаблiва калi пiлюля ѓ форме патрона!
  Чыноѓнiк, якi не бярэ хабару - як цнатлiвая прастытутка!
  Звычайна каб выратаваць аднаго даводзiцца забiць другога! Гэта, несумненна, жорсткi закон, але ён аднаѓляе прыродную раѓнавагу вiдаѓ!
  Няма на свеце лепшага байца - чым рускi салдат, i большага самадура - чым рускi генерал!
  Залiшняя раскоша прыкмета легкадумнасцi, легкадумнасць прадвеснiк хуткага спусташэння!
  Мудрыя словы з вуснаѓ падонка, што фантан з памыйнiцы!
  У цябе перавага ѓ даѓжынi, а ѓ мяне ѓ розуме!
  Забiць часам можна, адабраць надзею нiколi нельга!
  На вайне, выпусцiѓшы секунду - можна страцiць вечнасць!
  Звычайны церам жалас сярод хмарачосаѓ, але велiчны сярод хацiн!
  Чалавек падпарадкоѓваецца сiле, паважае жорсткасць, пагарджае мяккасцю i не шануе дабрыню!
  Сэкс лепшыя лекi ад усiх душэѓных хвароб, але нажаль дарагое i цяжка даступнае!
  Хто не любiць сэксу, той не любiць жыцця, i не шануе радасцi плоцi!
  Паэзiя, мае агульнае з вiном, што яго каштоѓнасць, расце з часам, але нават стагоддзi не дазваляюць радкам пратухнуць, а iскрам згаснуць!
  У салдата як у кампутара - той лiчыць адзiнка-нуль, а воiн сябар-вораг!
  Чалавек адрознiваецца ад жывёлы гуманiзмам, i здольнасцю паступаць насуперак iнстынктам!
  Ад гвалту над жанчынай часам з'яѓляюцца здаровыя дзецi, а ад гвалту над прыродай толькi монстры!
  Калi жорсткая мацi, жорсткiя i дзецi! Якая прырода такi яе сын - чалавек!
  Сяброѓства шукаюць у моцнага, падсiлкоѓванне ѓ багатага, а адданасць выяѓляюць да бясстрашнага!
  Атака лепшы спосаб нейтралiзаваць колькасную перавагу ворага - прымусiць адбiвацца ѓсё роѓна, што адсекчы палову рук!
  .Для жанчыны каханне, гэта асалода i даход, для мужчын задавальненне i выдатак!
  Вынаходзiць новую зброю для амаральнага чалавек гэта ѓсё роѓна, што падпiлоѓваць ножкi крэсла, калi шыю захлiснула вяроѓка!
  Чалавечая слабасць мацi любой рэлiгii, а баязлiвасць бацька!
  Атэiзм сiмвал свабоды - хрысцiянства падобна слову ланцуг!
  Хто даруе, той дараваны будзе, хто асуджае, той асуджаны будзе! Хто дае пасялiцца нянавiсцi ѓ сваiм сэрцы, труцiць сябе i сваiх блiзкiх!
  Хто пасеяѓ любоѓ i ласку - пажне поспех i шчасце!
  Забойства гэта самая шматаблiчная i дзiѓная разнавiднасць граху, за яго часам нават спiсваюць грахi!
  На вайне логiка паняцце адноснае - як шакалад, не паспеѓ палюбавацца на плiткi як яны ѓжо ѓ роце!
  Смерць як добры штукар - загадкавая, палохалая, таямнiчая i не выдае сваiх сакрэтаѓ!
  Салдат у процiвагазе падобны да слана ѓ падгузнiках, i дрэнна i запярэчыць нельга!
  Павер, не патрабуючы доказаѓ - каронны прапагандысцкi ход любой рэлiгii - забойны ѓ прастаце як камень!
  Лепшы спосаб аслабiць зло - узнагародзiць дабро. Чалавек адрознiваецца ад жывёлы тым, што здольны тварыць дабро бескарыслiва нават у шкоду сабе!
  Эвалюцыя не вучыць чалавека бескарыслiвасцi - гэта вучыць толькi Гасподзь! У кожным сумленным i высакародным чалавеку макулiнка Божая - доказ яго сутнасцi!
  Чалавек самае непрадказальнае жывёла - iнстынкт стэрэатыпен, а розум арыгiнальны!
  Камунiзм роднiць з iдэямi хрысцiянства - багацце разлiтай крывi i поѓная адсутнасць рэалiзму!
  У грамадзянскай вайне наступленне удзесяцярае сiлы, а абарона раѓнасiльная адступленню, а адступленне - капiтуляцыi!
  У сучасным свеце нявiннасць прыкмета таго, што дзяѓчына альбо занадта брыдкая i яе нiхто не жадае, альбо баязлiвая i сама нiкога не жадае!
  Цяжарнасць фарбуе жанчыну i заѓсёды нявiнная, некранутасць насцярожвае i заѓсёды заганная!
  Рэлiгiя сiнонiм слову кайданы, не столькi для цела, колькi для розуму!
  Зло павiнна атрымлiваць аплявухi ад дабра - каб дабро не страцiла пачуццё годнасцi, а зло пачуццё страху!
  Апрануць жанчыну дорага, распрануць яшчэ даражэй!
  Нажаль калi ѓ дабра кулакi, шануюць менавiта iх, а не само дабро - хоць баяцца трэба не аѓтамат, а таго хто з яго страляе!
  Тэрор у адрозненне ад пастуха здольны i авечку зрабiць ваѓком! Няма нiчога страшней раз'юшанага ягня!
  Генiяльнае заѓсёды проста - толькi бяздарнасць усё ѓскладняе!
  Вялiкi розум iмкнуцца да яснасцi, каб усе бачылi яго велiч, нiкчэмны розум напускае туман, каб схаваць пустэчу!
  Атэiзм лагiчны iдыятызм - ён нiчога не тлумачыць, але пазбаѓляе чалавека неѓмiручасцi!
  Не трэба спекуляваць на пацыфiзме, нават авечкi затопчуць ваѓка, калi ён будзе чытаць iм мараль!
  Разумны чалавек заѓсёды iмкнуцца ѓзрастаць, толькi дурня задавальняе ранейшы ѓзровень!
  Розум схiльны ѓдасканальваць свае ѓяѓленнi, а глупства заѓсёды сталая!
  Без рызыкi жыццё, што суп без солi, а гарбата без цукру - можа, падобны аскетызм падаѓжае iснаванне, але робiць прэснай кожную хвiлiну!
  Секунда як куля, прапусцiш, адну давядзецца наганяць з магiлы!
  Атэiст знойдзе тысячу прычын, каб загубiць сваю душу, i нi адной зачэпкi, каб выратаваць!
  Слабыя плацяць за ѓсё, моцныя перамагаюць, а хiтрыя карыстаюцца плёнам перамогi!
  Смеласць упрыгожвае знаходлiвага, воля добрага, а сiла справядлiвага!
  Вайна выпрабаванне разумным, загартоѓка моцным, забаѓка дурням!
  Валодаць iнiцыятывай значыць мець перавагу: мець перавагу, значыць перамагаць, а перамога прывядзе да мiру!
  Дурасць пераѓзыходзiць мудрасць лiкам носьбiтаѓ, i не саступае ѓ эфектыѓнасцi ѓздзеяння!
  Толькi ѓ чым загваздка: памылка вернiка толькi страта iлюзii, памылка атэiста страта вечнага жыцця!
  Хто не рызыкуе, той не п'е шампанскага з чорнай iкрой i закусвае гарэлку шпротамi!
  Галоѓнае ѓ доблесцi i ѓменнi воiна, не аддаць сваё жыццё, а выжыць - забраць яго ѓ iншага!
  У жанчыны плоць у цемры, душа ѓ святле, а думкi ѓ бязладзiцы!
  Калi забойства для ката станавiцца хлебам, яму бракуе солi - гэта значыць рызыкi, выпрабоѓванага салдатам!
  Мужнасць гэта самы дарагi тавар з тых, што не прадаецца! Праѓда i жадаючых пазбавiцца ад яго шмат!
  Катаванне гэта не забаѓка, а цяжкая праца са сферы абслугоѓвання, у якiм жаль да клiента згубная для цябе самога!
  Капiталiст нi калi не стане сапраѓдным патрыётам сваёй Радзiмы, для гэтага ён занадта эгаiстычны!
  Душа багацея патрыятычная, не больш за ѓ залатой манеты, дзе бяруць там i лiпне!
  Кожны атам па складанасцi i невычэрпнасцi патэнцыялу роѓны сусвету!
  Грэхоѓны i жорсткi, у тым лiку да самога сябе чалавек губiць чалавецтва, паскараючы працэс навукай!
  Часта прагрэс абарочваецца спробай упiхнуць вадародную бомбу ѓ запальнiцу для цыгарэт!
  Воѓк хаваецца пад авечую шкуру, палiтык пад маску, а ядзерны арсенал пад зямлю!
  -Найновыя тэхналогii гэта выраз матэрыяльнай формы духоѓнасцi рускага народа!
  - Самая дасканалая тэхнiка не заменiць душы, магутны кампутар не пакахае, не сагрэе, нi прылашчыць!
  Вучэнне Хрыста мацнейшае за вадародную бомбу, так здольнае адрадзiць душу, акрылiць розум, даць вечнае жыццё!
  На Бога спадзявайся, але прыцэл не забудзься працерцi!
  Самае каштоѓнае ѓ жыццi, гэта што невядома калi яна канчаецца, i непрадказальнасць будучынi - кашалёк у якога не вiдаць дна здаецца бясконцым!
  Салдат лепш, чым проста чалавек, чысцейшы, высакароднейшы, шчыры! Тым не менш, у адрозненне ад простага смяротнага, ён пазбаѓлены права на жыццё!
  Забiваючы нават аднаго чалавека, ты разбураеш мiнiятурны сусвет, а значыць, грашыш супраць Бога!
  Зразумела! Здраднiк заѓсёды прайграе, яго ненавiдзяць тыя, каго ён здрадзiѓ, i пагарджаюць дзеля каго, ён здзейснiѓ подласць!
  Здрада гэта не проста подласць, але яшчэ i самагубны iдыятызм!
  Як нi дзiѓна смерць у юным узросце пазбаѓляе ад пакут старасцi, душу ад бруду, а сэрца ад разводаѓ!
  Курэнне падаѓжае жыццё толькi ѓ адным выпадку, як апошняе жаданне перад растрэлам!
  Маскiроѓка патрабуе ахвяр! Часавых, але не менш цяжкiх, асаблiва для жанчыны! Праѓда, не больш пластычнай аперацыi!
  Абавязак перад Радзiмай лепшае апраѓданне непрыстойнаму ѓчынку, любая подласць свята, калi прадыктавана меркаваннi патрыятызму!
  Перакручаны камунiзм, горш перакручанага капiталiзму - у страi галавы секчы лягчэй i зручней скасiць чаргой!
  Цар з часам можа састарэць - толькi народ заѓсёды юны, цар можа быць занадта юны - толькi народ заѓсёды спелы, цар можа звар'яцець або нарадзiцца дурнем, але мудрасць народа несмяротная! Таму няхай людзi, а не сляпы выпадак вырашаюць, каму iмi кiраваць!
  Iнтарэсы Радзiмы здольныя апраѓдаць жорсткасць, але апошняе, у першую чаргу трэба праяѓляць да сябе!
  Свабода без маралi, як аѓтамабiль без тармазоѓ!
  Хто ѓзяѓ уладу: моцны, хто ѓтрымаѓ: разумны, але добраахвотна растаѓся з ёй: высакародны!
  Карупцыя як ракавая пухлiна, прычыняе менш болi, але губiць яшчэ дакладней!
  Чалавецтва павiнна перастаць: быць лебедзем, ракам i шчупаком цягнуць у розныя бакi, прагрэс у гэтым выпадку не будзе стаяць на месцы, а пацягне ѓ бездань!
  Час самая страшная зброя, яна няѓмольна падточвае сiлы цывiлiзацыi i перамагае магутных мужоѓ!
  Сiла ѓ руках дурня: падобная дзiравым даспехам, абараняюць дрэнна, а патануць у невуцтве дапамагаюць!
  Помста бандытаѓ малодшая сястра баязлiвасцi, дачка подласцi i падчарка поспеху!
  Свет зайздросцiць моцным людзям, пагарджае слабымi, паблажлiвымi да подлых, i ѓсё ж створаны дасканалым творцам, каб прыйсцi да дасканаласцi!
  - Дасканалымi людзей можа зрабiць толькi розум i пачуццё стромасцi, а калi да гэтага дадаць высакароднасць i спагады, то на гэтых чатырох паняццях можна закласцi падмурак шчаслiвай будучынi!
  Бiблiя габрэйская кнiга i рабiць яе асновай маральнасцi Расii як жа недарэчна як замянiць канстытуцыю алфавiтам!
  Лягчэй знайсцi мецэната сярод бамжоѓ, чым бескарыслiвага мiлiцыянера!
  Мiлiцыянер, якi не бярэ хабару як дождж у пустынi, усё жыццё марыш, пра такое, а нарываешся заѓсёды не своечасова!
  У большасцi выпадкаѓ заваёѓнiк сiнонiм мецэнату!
  Рэлiгiя для прагрэсу як гiра для плыѓца!
  Шчасце без Бога - як каханне без сэрца!
  Хрысцiянскай веры патрабуецца не толькi крыж, але i меч, каб абаранiць дабро!
  Рэлiгiя з мячом, гэта не опiум для народа, якi вылечвае душы скальпель хiрурга!
  Лепш забiць аднаго злыдня, чым аплакваць сотню праведнiкаѓ!
  Самая небяспечная зброя - гэта Бiблiя ѓ руках бязбожнiка!
  Хто доѓга есць - сцiсла жыве!
  Камунiзм светлая iдэя, але часцей за ѓсё рэалiзуецца ѓ поцемках!
  Дрэнныя людзi з добрымi iдэямi пралiваюць куды больш крывi - чым дрэнныя са кепскiмi задумамi!
  Дапытваць дурня, што таѓчы ваду ѓ ступе, катаваць, што сцябаць iшака!
  Прырода крывая, а чалавечы розум прыбор!
  Прагрэс мае ѓласцiвасць узвышаць чалавека, а значыць наблiжаць яго да Усявышняга!
  Колькi гусака не кармi, крэчэта не завалiць!
  Чорт хаваецца ѓ пекле, а сьвятар у кiшэнi прыхаджанiна!
  Сельская званiца нiкчэмная сярод хмарачосаѓ, але велiчная сярод хацiн!
  Раб, якi прынiжае цара: бог на адну гадзiну i д'ябал на вечнасць!
  . Чалавечы род альбо дасягне ѓсемагутнасцi, альбо знiкне!
  Чалавеку наканавана альбо жыць богам, альбо памерцi чарвяком!
  Як нi шлiфуй камень, яму не стаць жамчужынай! Як не апрацоѓвай, кнiга графамана не стане шэдэѓрам!
  Больш за ѓсё крывi пралiваецца з чырвоных прамоѓ, светлых iдэй i добрых намераѓ!
  Чым чысцей iдэя, тым больш бруду на яе налiпае пры ѓвасабленнi!
  Прымус губiць нязмушанае каханне!
  Плётку можна цалаваць, але гэта робiцца толькi, таму што зручней было ѓпiцца зубамi!
  Наогул цяжэй за ѓсё прымусiць адмовiцца алкаголiка ад бутэлькi i рэлiгiйнага фанатыка ад поглядаѓ!
  На вайне адна секунда даражэйшая за тысячу снарадаѓ!
  Лепш памерцi пры святле, чым жыць у цемры! Толькi не хiрургiчнага пражэктара!
  Манета смяротная кулi, яна дзiвiць сапраѓды ѓ сэрца!
  Ежа хуткага прыгатавання не саступае ѓ смяротнасцi вадароднай бомбе, толькi ѓжываецца значна часцей!
  Каханне лепшы адвакат, яна апраѓдвае, не патрабуючы платы!
  Служыць двум гаспадарам раѓнасiльна спробе абаперцiся на дзве горныя вяршынi, ногi саслiзнуць!
  Няѓжо будзе трывалым падмурак, замяшаны на такой цякучай субстанцыi як кроѓ.
  Лягчэй забiць тырана, чым уваскрэсiць праведнiка, але карысцi ад першага больш!
  Праверка нiколi не бывае лiшняй, нават калi цяжка несцi цяжар воiна, лiшнi патрон выратуе жыццё!
  Ганарыстасць правадыроѓ прама прапарцыйна iх жорсткасцi - зваротна прапарцыйна розуму i адукацыi!
  Баязлiѓцу лепш за ѓсё хавацца ѓ труне, а хiтруну пад сутанай!
  Чым вышэй сан, тым менш веры!
  Вайна гэта школа жыцця, якое лепш прагуляць. Хоць гiстарычная неабходнасць усё роѓна прымусiць здаваць крывавыя iспыты!
  Жаночая рука мякчэй мужчынскi, але больш чэпкая, менш, але больш ухапiстая!
  Абрабаваць можа дурань, скарыстацца нарабаваным, толькi вялiкi спрытняга!
  Не шукайце Бога ѓ нябёсах, ён жыве, хоць часта спiць у свядомасцi кожнага чалавека!
  Розум i канцэнтрацыя здольныя абудзiць Усемагутнага ѓ сабе самiм!
  . РАЗДЗЕЛ Љ 14.
  Марыя Калеснiкава - гэтая цудоѓная i непаѓторная ваяѓнiца, i былая палiтычная зняволеная - якая кiнула выклiк тыранii вусатага кабана працягвала штабнаваць афарызмы;
  Атэiзм павiнен спалучацца з высокай маральнасцю, iнакш логiка на службе запалу загубiць розум!
  Дапамога на вайне часам позна, часам рана, але заѓсёды не ѓ час i недастаткова!
  Лёгкi выйгрыш карысны кашальку, цяжкi пройгрыш мазгам!
  Сон гэта амаль смерць, толькi куды больш трывожны!
  Хрыстос святы i высакародны як кветка, толькi туляцца да яго тлустыя мухi царкоѓных служыцеляѓ!
  Хто страцiѓ давер да сябе падобным, непазбежна стане ахвярай здрады!
  З атэiстаѓ атрымлiваюцца лепшыя камандзiры, яны слабей паддаюцца выклiканню, берагуць сваё жыццё i чужыя жыццi, думаюць самастойна!
  Перакананы атэiст, - лепш не перакананага вернiка!
  Галава хварэць не можа, гэта косць! Хоць часцяком пустотелая!
  Жанчына з мовай пройдзе туды, дзе не прасунецца спецназавец з аѓтаматам!
  Воля надае сiлы, а ланцуг душыць!
  Мараль, ад слова пэцкаць!
  Iлжывыя звесткi, гэта як спрытна пастаѓленая пастка!
  Не, той багаты, хто з жонкай рогат!
  Багаты не той, у каго ѓсё ёсць. А той, хто не жыве ѓ пазыкi!
  У слабых генералаѓ не бывае моцных перамог!
  I забiць трэба ѓмець, але яшчэ складаней выратаваць, нечае жыццё!
  Чалавек iстота злая i падобная на малпу, толькi iклы больш тыгравае, а кiпцюры iрвуць сталь!
  Не разбагацееш, прадаѓшы сумленне!
  Зброi заѓсёды мала не залежна ад колькасцi войска!
  Душа як кашаль з пустой лёгка хадзiць, але цяжка жыць!
  - Кiраваць трэба разумна, не выяѓляючы слабасцi, але i не марнатравячы сiлай! Сiла кiраѓнiка ѓ здольнасцi адмовiцца ад гвалту!
  Патураць злу, значыць здрадзiць дабро!
  Цар застаецца царом i ѓ лахманах - а бруднага духам не зменiць i парфiру!
  Самае страшнае злачынства гэта даць свабоду злу, пакiнуѓшы дабро без абароны!
  Логiка плюс веды, памножаныя на iрацыянальны нюх - гэта сiла здольная зрушыць з падставы сусвет!
  Хворых дзяцей прыходзiцца кармiць сiлком, iнакш яны акаруць.
  Але ѓ гэтым выпадку нiхто не папракне, што мы робiм жорстка да дзяцей, даючы горкiя лекi, i усаджваючы ѓколы!
  Вайна часам мiласэрней хiрурга, якi ампутуе канечнасць!
  Жанчына без упрыгожванняѓ - як дрэва без лiсцiкаѓ, мужчына без празмернасцяѓ - як ствол без лiшаёѓ!
  Добрыя дзяѓчыны кахаюць вушамi, дрэнныя за грошы ѓсё робяць ротамi!
  Вайна гэта брыдота падобная на касторку, брыдка, горка, але без яе не ачысцiць душу, не загартаваць розум!
  Былая зняволеная Марыя Калеснiкава стала шляхетнай каралевай. Яна ведала што прыйдзе час калi падонку захапiѓ уладу ѓ Белай краiне прыйдзе канец. I вусаты i лысы кабан выдатна заплацiць за гэтае бязмежжа якi ён тварыѓ супраць свайго народа. Ды i за ядзерны шантаж таксама.
  А пакуль дзяѓчынка-каралева ажыццяѓляла камандаванне iмперыяй эльфаѓ.
  Бiтвы памiж эльфiйкамi оркамi не цiшэлi. Дзяѓчынкi вельмi прыгожыя i гламурныя працягвалi ваяваць, з валасатымi, выродлiвымi i агiднымi пуцiнскiмi мядзведзямi.
  Вось эльфiйка з аранжавымi валасамi ѓзяла i пунсовым саском нацiснула на кнопку машыны з рэактыѓнай устаноѓкай залпавага агню. Тая ѓзяла i дзюбанула з забойнай i каласальнай сiлай.
  I зрабiла разбурэннi i спусташэннi. Адразу дзве роты пуцiнскiх мядзведзяѓ былi разадраныя i згарэлi разам.
  Дзяѓчына ѓзяла i заспявала, скалячы зубкi, якiя былi бялейшыя за крэйду;
  Орк быѓ каварны i хiтры,
  Ён уяѓляѓ сябе арыстакратам...
  Палiѓ войны чужым вогнiшча,
  I адрознiваѓся прагным хватам!
  
  Расцiѓ мядзведзяѓ за грудам,
  Вось стане ѓзор - агрэсар!
  ворагаѓ на часткi разарвём -
  Што Эльф моцная, тое ѓсiм вядома!
  
  Але фюрару выклiкае Орк -
  Дадзiм табе мы танкаѓ тысячы !
  Не будзе ѓ цябе праблем,
  З рабоѓ працэнты разам спагонiм!
  
  Ну што чэкiст яе трасе,
  Згодзен у цяжкiя пусцiцца!
  I кiнуѓ арды на Усход,
  Сталёвым накатам на сталiцу!
  
  Але сустрэѓ гада эльфаѓ штык.
  Ён востры крэпасць маналiта!
  Вораг моцна пад Эльфаю бiт -
  I ва ѓцёкi бег арды гэтай дзiкай!
  
  Злы орк разлiчваѓ на ленч -
  Што з Чырвоным пляцам задаволiць!
  Але меч яго здолеѓ рассячы -
  Непераможным раць - герояѓ!
  
  У пыл звярнуцца супастат,
  Iх гнаць, да самага Орклiна!
  Грамавержны бой раскаты,
  Мае войскi - непераможныя!
  
  Для фюрара знойдзем пятлю,
  I для злых мядзведзяѓ кольк востры!
  Усе оркаѓ агiдных пераб'ю-
  Мачыць iх будзем днём i ноччу!
  
  Злы орк абвуглены i чад,
  Мядзведзi кiнуѓшы ѓсё здаюцца!
  Трывалыя здзяйсненнi - гранiт,
  На свята гарбату пап'ем са сподка!
  
  Мы выгадуем галiнасты сад,
  Дзе яблынь аксамiт з пазалотай...
  Дзе каштоѓней усiх раскат,
  Дзе мы хутчэй самалётаѓ!
  Дзяѓчынкi праспявалi з вялiзным энтузiязмам i прыгажосцю сваiх галасоѓ. Пра такiх, кажуць - анёлы жаночага полу.
  Ваяѓнiцы вельмi прыгожыя i сэксуальныя. I iх язычкi проста цудоѓныя i такiя рухомыя, i вельмi нават спрытныя. Яны iмi робяць такiя непаѓторныя i непаѓторныя цуды.
  Вось уявiце сабе, наколькi дзяѓчынкi здольныя знiшчаць пуцiнскiх мядзведзяѓ. I гэта надзвычай выдатна i да ашаламлення крута.
  Вось такiя дзяѓчаты як возьмуць i ва ѓсю глотку заравуць.
  Камсамол не толькi ѓзрост, эльф у роце дзяѓчынак густ!
  А потым прыгажунi ѓзялi i засвiсталi, зноѓ выкарыстоѓваючы босыя пальчыкi ножак. I зрабiлi абвал шматлiкiх хмар з крумкачамi. Тыя абрынулiся на пуцiнскiх мядзведзяѓ. Калi варона шалее ад свiсту эльфiек, то яна пачынае круцiцца, i лейцарам падае ѓнiз i прабiвае оркам цалкам рэальна чэрапа.
  Вось сапраѓды - гэта ѓсё надзвычай атрымлiвалася крута i велiзарным, непараѓнальным разбурэннем.
  Вось паспрабуй такiм дзяѓчатам палец у рот пакласцi: рэальна адкусяць.
  Але, зразумела, гэта яшчэ не ѓсё.
  Пасля стральбы па орках пры дапамозе пунсовых саскоѓ грудзей дзяѓчынкi ѓзялi i заспявалi;
  Улетку сонца такое прамянiстае,
  Паветра мёдам напоена - расой!
  Маё пачуццё да Айчыны чыстае,
  Умываючыся праточнай вадой!
  
  Па траве смарагдавай мы бегаем,
  Нiбы зайчыкi скок басанож.
  Сталi мы на франтах пiянерамi,
  I нiхто не цягнуѓ нас сiлком!
  
  Бо прырода такая цудоѓная,
  Апраѓлены рубiнам узыход.
  Сонца таксама як сцяг чырвонае,
  Вось жоѓкне, вiхура золата расток!
  
  У кожным кусцiку i травiначцы ,
  Бачны мiлы Айчыне дух...
  Як жамчужныя ѓюцца нiтачкi,
  То плыве таполевы пух!
  
  Да чаго салодкi гук мiлай iвалгi,
  Срэбрам галасок салаѓя.
  Мне мiлыя Радавер'я iдалы,
  I цэркваѓ залатых купала!
  
  Вось мядзведзi на ствале знакi робiць,
  А лiсiца вiляе хвастом...
  У паднябессi ляцяць з крыкам крэчаты,
  Гэта наш эльфаѓ, абраны дом!
  
  Не тупаць iншаземцу паганаму,
  Не прыйдзе на Айчыну арда!
  Таму што мы служым двухгаловага -
  Свет пры далонi арла!
  
  У паднябессi ѓзляцiм з пошчакам сокалы,
  Мы сусьветны абшар скорым!
  Скiрды ѓ полi да зярнятка сабраны,
  Бо Эльфа - гэта Трэцi Рым!
  Ды дзяѓчынкi калi ѓжо распялiся, то iх так папросту не спынiш. Вось эльфiйкi як энергiчна дзейнiчаюць, паказваюць свой агрэсiѓны тэмперамент. Яны ваяѓнiцы, на самой справе, такiя крутыя. I вось iх босыя, вельмi хупавыя, сэксуальныя i вельмi панадлiвыя ножкi сталi кiдаць падарункi разбурэння i знiшчэннi.
  I пуцiнскiх мядзведзяѓ паляцелi згубныя падарункi анiгiляцыi. I гэта было вельмi крута. I столькi жаѓнераѓ з войска Уладзiмiра Пуцiна было перабiта i знiшчана i спалена.
  Дзяѓчынкi паказалi мовы i прачырыкала:
  Як жылi мы змагаючыся,
  I оркаѓ не баючыся,
  Дык дзяѓчаты пакажуць каратэ!
  Растаптаны, орк ведай у гразь,
  Ты Пуцiн ужо не князь,
  Канец прыйдзе лысавай сатане!
  Канец прыйдзе лысавай сатане!
  Вось так дзяѓчынкi вельмi нават хораша i дасцiпна спяваюць. I паказваюць высокiя паказчыкi ѓ разбурэннi, гiбелi i касмiчным бандытызме.
  Вось гэта сапраѓды, якая баявая i якiя ствараюць разбурэннi i згуба каманда.
  А вось дзяѓчынкi ѓзялi i зноѓ сталi вывяргаць з сябе плынi слоѓ. Толькi на гэты раз гэта былi ѓжо не вершы, а крылатыя афарызмы;
  Грошы гэта толькi iнструмэнт служэньня Радзiме. Калi iх больш, то служэнне больш эфектыѓнае, пры ѓмове, што ѓ цябе ёсць сумленне!
  Калi Радзiму выратуе, сумневы, не ведаючы - калi да перамогi хлусня вядзе, тады яна святая!
  Практычнае пацвярджэнне для веры, як сухажылле для рукi - без яго яна нямоглая i памiрае!
  Да вялiкiх здзяйсненняѓ ляцяць, а не скачуць!
  Калi вяльможа смяецца ад радасцi, просты люд плача ад гора, бо шляхетных мацней усяго весяляць страты жабракоѓ!
  Прэзiдэнты часам жартуюць так, што народу не да смеху!
  Грошы гэта таксама салдаты, iх трэба берагчы i памятаць: практычная мэтазгоднасць - важней гонару! Апошняе прадаецца, а першае неацэнна!
  Зелянiна заѓсёды едкая - сталасць салодкая!
  Самы просты абяцанне цяжэй за ѓсё выканаць! Што можа быць прасцей не дыхаць, але рэдка хто пратрымаецца да захаду сонца!
  Гвалт неабходны атрыбут правапарадку!
  Словы скалынаюць паветра - меч ламае плоць!
  Спрэчкi аб рэлiгii як кольца, не вiдаць канца i заѓсёды вяртаюцца да ранейшых аргументаѓ!
  Здрада як вiно - толькi абвыкаеш хутчэй, а бадун мацней!
  Зло ѓ першую чаргу, калi прычыняеш не прыемнае блiзкаму свайму, робiш яму балюча, а грэх гэта воля!
  Напрыклад, сэкс гэта таксама грэх, хоць на самой справе ты прычыняеш партнёру не боль, а асалоду!
  Нiшто так не аб'ядноѓвае розных людзей, як агульны вораг!
  Жадаеш змiрыцца з непрыяцелем - прыдумай агульную вайну!
  Нiшто не аслабляе войска як дрэнны палкаводзец, а цела хворы мозг!
  Камандзiр як сталёвы загартаваны прут згiнаецца, каб урэзаць мацней!
  Шпiён гэта самая займальная праца на свеце: дакладнасць хiрурга, рызыка сапёра, вiртуознасць акцёра!
  Мiласэрнасць на вайне сястра паразе - таму што хто пашкадаваны, той не пераможаны!
  Казаць з дзесяццю, што змагацца з тысячай!
  Бог таксама па-свойму няшчасны - адказнасць бясконцая, а падзялiць няма з кiм!
  Бог заѓсёды самотны бо цiкавыя зносiны можна атрымаць толькi з роѓнымi!
  Недахоп тэхнiкi можа кампенсаваць баявы дух, але нiколi недахоп духу не кампенсуе тэхнiка!
  Салдат як глiна, каб здабыць каштоѓнасць павiнен пабываць у пекле!
  Падразанне ваенных выдаткаѓ, самы марнатраѓны вiд эканомii!
  - У адных проста ѓзрост у пашпарце, у iншых мудрасць спелая не па гадах!
  - Гады дадаюць маршчын, але розум расце толькi абрашаны працоѓным або ратным потам!
  Палiтыка, як антыматэрыя, трэба трымацца далей, але бою не абысцiся!
  Чым больш болi i пакут на вучэннях - тым ярчэй слава, страмчэй доблесць у злых бiтвах!
  У кампутарах чалавек iмкнуцца выказаць недасягальную мару аб iдэальным мозгу!
  Без воiнскага духу самая дасканалая тэхнiка мёртвая, як цела без душы!
  Кат прафесiя пагарджаная, але патрабуе мастацтва хiрурга, вiртуознасцi вiяланчэлiста i попытам кухары!
  Нiкчэмнасць заѓсёды ѓ большасцi, залатыя макулiнкi рэдкасць сярод пяску!
  Загiнуць з гонарам правых узвысiць плоць - збаяцца апусцiць душу!
  Бiцца з жанчынай апошняя справа - перамога не прыносiць лаѓраѓ, паражэнне выстаѓляе на пасмешышча, якое не змыеш подзвiгамi!
  Шляхетнасць роду падвышае адказнасць - брудны леѓ гэта мярзота, брудная свiння ѓсяго толькi будучая адбiѓная!
  Вайна карова, даiцца золатам, але спаражняецца крывёю!
  Свой конь душа, захоплены ѓ баi iнструмент перамогi!
  Па-добраму нельга нават прайграць, не тое што перамагчы!
  Калi ваяваць цяжка гэта цiкава, але балюча асаблiва за загiнуѓшых таварышаѓ!
  Высакароднасць салдата не нагода грэбаваць хiтрасцю i адпрэчваць кемлiвасць!
  Церам жалас сярод хмарачосаѓ, але велiчны ѓ асяроддзi хацiн!
  Наогул хрысцiянская або мусульманская мараль фармавалася ѓ часы ранняга сярэднявечча i кiравацца iмi, усё роѓна, што ссекчы каменнай сякерай зоркалёт!
  Зваць дурнем годнага чалавека, гэта раѓнасiльна таму, што спаражняцца сабе на галаву!
  Не клянi камень - спатыкнешся, не клянi мора - патонеш, не клянi чалавека - страцiш душу!
  Золата не плача, дублон не iржавее!
  Дзяржаѓныя таямнiцы гэта такая цяжкая ноша, што можа перадушыць шыю!
  Залатыя зубы i мазгi з гною - каштоѓная пасудзiна з брудным утрыманнем!
  Набiваючы жывот, трымай востра вуха!
  Як не шлiфуй камень, ён дыяментам не стане!
  Не задаволiць жанчыну, што паранiць пантэру!
  Чалавек - гэта маленькi бог, якому памаюць вырасцi веды!
  З перамалотай у мiжусобiцы плоцi ворагам, можна спячы пiрог перамогi!
  Праца клiнком як пэндзаль мастака, патрабуе не толькi сiлы i дакладнасцi, але таксама натхнення!
  Толькi вось рэлiгiйныя прынцыпы найчасцей выкарыстоѓваюцца беспрынцыповымi людзьмi!
  Бой без раненняѓ як каша без солi, натуральна ѓ меру!
  Незадаволеная жанчына злейшая чорта, падступнейшая за аспiда!
  Бiтва як сэкс важны напор i смеласць, але для поспеху неабходна яшчэ ѓменне!
  Нават усёмагутная рэѓнасць адступае перад каралеѓскай мантыяй!
  Якi разлiк - такi i вынiк!
  Мокры порах як прывучаны звер: шыпiць, але не кусае!
  Кажуць цяжка быць богам, але яшчэ цяжэй i галоѓнае прыкрай быць чарвяком!
  Нiзкае паходжанне кампенсуе высокi розум, але нiякая парода не здольная акрыць глупства!
  Вайна выклiкае цiкавасць, але часцей за ѓсё не здаровы!
  Мужчына не здольны задаволiць жанчыну: як паэт якi ѓ роспачы знайсцi канчатак верша!
  Ад кулi можна ѓцячы, але не адысцi ад лёсу!
  Быць кiлерам прасцей, чым лекарам, але пры гэтым больш небяспечны!
  Iнiцыятыва ѓ баi, як вецер у ветразi, без яе няма руху!
  Без руля ветразь хутчэй небяспечны, чым карысны!
  Ворагаѓ смела перамагай, але i палонных паважай!
  Нездарма пацук самая жывучая iстота, а леѓ, знiкаючы выгляд - сярод звяроѓ як сярод людзей. Подласць перамагае высакароднасць!
  Мiласэрнасць гэтае паняцце святароѓ i то калi гаворка не iдзе аб iх кашальку!
  Кроѓ дрэнны раствор: што цэментуе людскiя пясчынкi!
  Залатыя ланцугi ярка блiшчаць, але яшчэ цяжэй жалезных!
  Велiч духу складаецца ѓ тым каб, нават будучы казачна прыгожай, не смяяцца над пачварнасцю!
  Можна ваяваць без шчыта, але пазбавiѓшыся мяча салдат, перастае быць ваяром!
  Пасада ката нiколi не застаецца вакантнай, нават у тым выпадку, калi яна не прыносiць матэрыяльных выгод!
  Каго кусалi пацукi - не баiцца мышэй!
  Забойства падобна сэксу - патрабуе паѓтарэння i разнастайнасцi!
  Забойства лепш сэксу - партнёр заѓсёды новы i не прадказальны!
  Карысць заѓсёды вышэй сумленнi, калi апошняе апускаюць да лiштвы!
  Iнстынкт воiна не прап'еш, адвагу не закладзеш!
  Лепшы спосаб адчуць сябе чалавекам, гэта дапамагчы блiзкаму, а апусцiцца да жывёлы стукнуѓшы слабога!
  Царква гэта накшталт крамы, толькi тавар заѓсёды заляжалы!
  Пiрат гэта лавец поспеху, а поспех любiць таго, хто з ёй шчодра дзялiцца!
  Суп бiтвы мае патрэбу ѓ такой вострай заправе як смерць!
  Сумленнасцi трэба падпарадкоѓвацца больш, чым людзям!
  Рэлiгiя адрознiваецца ад казкi толькi ганарарам апавядальнiка!
  Ваююць не лiкам, а ѓменнем, хоць апошняе ѓ большасцi выпадкаѓ атрымаць цяжэй!
  Загартоѓка надае моц! Моц надае смеласцi! Смеласць прыносiць перамогу!
  Жыць без гонару, гэта ѓсё роѓна, што спяваць без музыкi!
  Гнуткасць мацней цвёрдасцi - зубамi можна адгрызцi палец, а мовай знiшчыць сусвет!
  Прыйдзе час, калi словазлучэнне чалавек усемагутны стане гэтак жа натуральным як чалавек разумны, калi гэтага не здарыцца, то ѓжо iншыя росы ѓвядуць тэрмiн чалавек вар'ят!
  Будучыня належыць таму, хто шануе гонар мацней, чым любiць жыццё!
  Рабства антыпод кахання, нельга шанаваць вяроѓкай, што трымае за горла!
  Гiбель героя нараджэнне для вечнага жыцця, iснаванне баязлiѓца расцягнутыя пахаваннi!
  Вайна непазбежная як сэкс i прычыняць такi ж боль i асалоду!
  Не сядай не ѓ свае санi, можаш наткнуцца на кол - не злезеш!
  Прадказальнасць дзеянняѓ зародак паразы, нечаканасць - кветка перамогi!
  Нiшто не жадае рызыкаваць усё жыццё, але часта рызыка перастаюць цябе пераследваць разам са смерцю!
  Мова ѓ жанчын пераѓзыходзiць па таксiчнасцi сто кобраѓ, хоць саладзей мёда!
  I пры гэтым горш палыну!
  Зрэшты, лепш мазгi ѓсмятку, чым страчаная галава цi можа быць наадварот!
  Злосцi, поѓныя косцi, а сiлы як у ката, спрыту як у слана, а лепш наадварот -вось!
  Часцей за ламаюць канстытуцыю, пры навядзеннi канстытуцыйнага парадку!
  Царква прыдумала чысцец у першую чаргу для кашалька, пакiнуѓшы душы пустэчу i iлюзiю!
  Шукаць святасць у сучаснай царкве - што чысцiню ѓ свiнарнiку!
  Хто б'е людзей - тое быдла злыдзень!
  Памяць як дзiравы мяшок, колькi не пiхай, не напоѓнiш, адно не зразумела, чаму насiць цяжка!
  . Свайго роду бой гэта вецер у ветразi разумовага працэсу, а вайна лепшы пуга, якi падганяе прагрэс!
  А кошт не мае ѓ ратнай сутычцы значэнне, таму з забойствам купляецца шчасце!
  Лепш за ѓсё падцiскаюць хвасты менавiта бясхвостыя малпы- нi адна жывёла не баiцца так смерцi i не валодае такiм мастацтвам у забойстве як чалавек!
  Кроѓ не здольная дастаткова моцна сцэментаваць людскiя пясчынкi, каб закласцi падмурак шчасця!
  У той жа час кровапусканне выпускае гной карупцыi, ачышчаючы нацыю!
  Навуковец гэта таксама бог, толькi маленькi, затое, хто любiць сваё тварэнне больш часта больш за сябе!
  Хто надта ѓжо дбае пра ѓласную шкуру, застанецца без хрыбта!
  Добры палюбоѓнiк стартуе першым, канчае апошнiм, i стварае шмат шуму!
  Нездарма вайна мацi ѓсiх адкрыццяѓ, сястра натхнення, дачка генiяльнасцi!
  Усё роѓна як жыѓ - галоѓнае памерцi шчаслiвым, на пiку асалоды!
  Лепшая гарантыя мiру справядлiвая перамога, а калi перамагае твая Радзiма гэта заѓсёды справядлiва!
  Наогул любая рэлiгiя ад наркотыкаѓ адрознiваецца тым: што прадаѓцоѓ дзяржава, замест таго каб пераследваць, заѓзята заахвочвае!
  Адурманеным народам лягчэй панукаць!
  П'яны конь не адчувае цяжару хамута, i хлёсткасцi бiзуна!
  Рэлiгiйны фанатызм добраахвотнае вар'яцтва!
  Сярод папоѓ як у лесе: вакол дубы, i кожная свiння з'есцi наровiць!
  Роднасныя пачуццi як ланцуг, скоѓваюць адвагу, як змей атручваюць гонар, як свiння паганяць абавязак!
  Юнацкасць наiѓная - старасць падступная!
  Вайна гэта - самая цiкавая гульня, у якой не варта прапускаць хады, i даваць партнёру думаць!
  Рэлiгiя самы эфектыѓны iнструмент прымусу, яна занявольвае розум, скоѓвае думку, апускае ѓ iлюзii!
  Светлае вучэнне кожнай рэлiгii ачарняе фанатызм i жорсткасць паслядоѓнiкаѓ!
  Улада без адказнасцi як карабель, без руля, колькi не дуй спадарожны вецер, а скончыцца катастрофай!
  Сучасная вайна супрацьстаянне двух суперпанчараѓ , секунда прамаруджвання: глыбокi накаѓт з якога нiколi не падняцца!
  У чаканнi шчасця секунды - роѓныя бясконцасцi!
  А бясконцасць у шчасцi роѓная секундзе цi ѓдару сэрца!
  Мёртвы храбрац - лепш жывога баязлiѓца!
  Чым больш грашыш - чым шчырай малiтва ѓ пакаяннi!
  Ваенная тактыка павiнна быць падобная сталi, трывалай, але гнуткай з якой робяць булат!
  Бог падобны льву: лашчачы, здзiрае скуру, абдымаючы - душыць, цалуючы - грызе!
  Дакладна, але абвыкнуць да абдымкаѓ полымя ѓ адрозненне ад жаночых нельга!
  Эпалеты здольныя дадаць нахабнiку зазнайства, дурню - фанабэрыi, але не зробяць баязлiѓца - адважным, дурнога - стратэгам!
  Лёгкая перамога - як дзiравыя даспехi, насiць прыемна, але каштуе танна i дрэнная абарона!
  Смерць баiцца храбраца - калi ён паеѓ перапечка!
  Навальнiцу заѓсёды чакаюць, але пры гэтым прымудраюцца абавязкова вымакнуць!
  Хто ѓбогi на выдумку ѓ катаваннях - недасканалы ѓ ложку!
  Справядлiвасць не кахае слабых, поспех - нясмелых, багацце сумленных!
  Мiласэрнасць занадта вялiкая раскоша - Для слабога кiраѓнiка!
  Моцны кiраѓнiк i павiнен быць цвёрды. На каменi таму жорстка спаць, што ён цвёрды!
  Нерашучасць: першая прыкмета слабасцi!
  Дзiця гэта чысты лiст паперы, ён не вiнаваты, што сярод дарослых столькi марацеляѓ!
  Песiмiсты нiколi не трапляюць у няёмкае становiшча!
  Галаву не прамыеш клiзмай, занадта шмат адтулiн, усе ѓваходныя!
  Сачы за мовай. Гэта наймацнейшая цяглiца, бо ёю можна забiць мiльёны, i самая слабая, бо здольная здрадзiць якi гаварыѓ!
  Доѓгая мова кароцiць жыццё, за выключэннем перадсмяротнай споведзi!
  Лепш перамогу дзялiць, чым несцi цяжар паразы аднаму!
  Свая кашуля блiжэй да цела, але па-сапраѓднаму сагрэцца, можна падарыѓшы яе блiзкаму свайму!
  Моцны заѓсёды вольны, самыя трывалыя ланцугi - чалавечая слабасць!
  - Хто леѓ у ложку i на полi лаянцы не будзе зайцам!
  Маѓчанне да месца золата высокай пробы, калi трэба сказаць проба падае!
  Маѓчанне золата, але часта фальшывае!
  Чаму маѓчанне золата, таму што залаты ключык лепш за ѓсё развязвае мовы!
  Нельга стаць богам - не будучы святым!
  Магутнасць без падтрымкi маралi - мышца без падтрымкi шкiлета!
  Пад ударамi мяча, збiраецца ѓраджай, каб пячы салодкi ад крывi, i горкi ад слёз хлеб перамогi!
  Сцiпласць родная сястра велiчы, выхвалянне яго антыпод!
  Цяжка перамагчы, але яшчэ цяжэй скарыстацца плёнам перамогi!
  Тэорыя без практыкi, што арол без крылаѓ, не лятае, затое ѓтрымлiваецца ѓ няволi!
  . РАЗДЗЕЛ Љ 15
  Марыя Калеснiкава - гэтая дзяѓчына-гераiня i каралева эльфаѓ ажыццяѓляе сваё унiкальнае камандаванне. I змагаецца з вялiзнай лютасцю i яе сiлы гэта проста супер. I ён касмiчная прыгажуня i каралева эльфаѓ. I так i сыпле афарызмамi яе дзяѓчынкi-эльфiйкi як з рога багацця.
  Упартасць у памылковым дзеяннi - галоѓнае адрозненне чалавека ад малпы!
  - Без рызыкi няма барацьбы, а без барацьбы няма жыцця
  - Рызыка гэта соль жыцця, без яго нiчога не трэба, але, перабраѓшы, ванiтуе!
  Смерць як жанiх, прыходзiць толькi адна, затое не спазняецца!
  Чым больш нахабства перад слабым, тым больш баязлiвасцi перад моцным!
  Калi хочаш стаць богам, перастань быць малпай!
  Цар i раб маюць тое агульнае, што выдаюць сваю пароду адразу - першым жа жэстам!
  Наогул большасць генiяѓ дзецi заганы, таму што жанчына заѓсёды аддае перавагу свайго мужа лепшаму мужчыну!
  Здрада паляпшае генетыку, так жанчыне нiколi не захоча насiць пад сэрцам iдыёта!
  Бог уклаѓ у рукi мужа меч, жонкi iголку, толькi людзям уласцiва бунтаваць асаблiва супраць волi Усявышняга!
  Развiтая навука - падобна чараѓнiцтву!
  Лягчэй вычарпаць наперсткi мора, чым адказаць на ѓсе пытаннi атэiстаѓ!
  Iмправiзацыя гэта пэндзаль, якая перабiрае струны на iнструменце перамогi!
  Жывы смяротны, лепшы за мёртвага бога!
  Хто не марыць стаць богам, навечна застанецца чарвяком!
  Лепш адзiн раз выканаць, чым сто разоѓ уявiць!
  Што ж на вайне жаль, як восьмая нота ѓ песнi, толькi мяшае i выклiкае смех!
  Галiзна ѓпрыгожвае жанчыну лепш алмазаѓ! Прынамсi, тую, што не мае патрэбы ва ѓпрыгожваннi!
  Лягчэй зляпiць снегавiка ѓ пекле, чым знайсцi сумленнага палiтыка.
  - Прасцей на дне мора знайсцi сухi камень, чым прэзiдэнта якi выконвае перадвыбарныя абяцаннi!
  Калi хлеба дастаткова, патрэба ѓ вiдовiшчах слабее! Дзве талеркi з смачнай ежай занадта шмат для простага чалавека!
  Рызыка ѓ баi як заправа ѓ супе, без яго прэсна, але трэба ведаць меру! Жадаючых прысвоiць славу перамогi, як пяску ѓ пустынi, толькi горыч адказнасцi дзеляць не многiя залатыя макулiнкi!
  Рызыка ѓ баi як заправа ѓ супе, без яго прэсна, але трэба ведаць меру! Жадаючых прысвоiць славу перамогi, як пяску ѓ пустынi, толькi горыч адказнасцi дзеляць не многiя залатыя макулiнкi!
  Золата блiшчыць, але ачарняе сэрца i азмрочвае душу!
  Забiвае не сякеру, а той, хто iм замахваецца!
  Вайна як сэкс з тэмпераментным партнёрам, увесь час чакаеш канца i пры гэтым хочаш працягу!
  Чым гучней роѓ - тым цiшэй розум, чаму вышэй тон - тым нiжэй iнтэлект!
  Без чалавецтва чалавек падобны да вугля, што выпаѓ з вогнiшча - самотны i хутка згасае!
  На сваёй зямлi i клiнок вастрэй i шчыт тоѓшчы!
  Калi хочаш стаць героем - не хадзi пакорлiва строем!
  Калi б'юцца двое ѓмелых мужчын - гэта шторм, але калi ваююць умелыя жанчыны - гэта тарнада!
  Цяжэй за ѓсё абаранiць сваю душу ад подласцi ѓ сабе самiм!
  На вайне падман як ключ да замка - чым навей, тым лепш адчыняе!
  Дапамога як мiласцiна: заѓсёды прыходзiць не своечасова, не ѓ поѓным аб'ёме, абыходзiцца дорага, але спынiць якая просiць руку - няма сiл!
  Лягчэй напарсткам вычарпаць акiян, чым прыйсцi да вызначанай высновы ѓ рэлiгiйнай дыскусii!
  Рэлiгiя, як правiла, з'яѓляецца антыподам памяркоѓнасцi!
  Размовы пра палiтыку часцей за ѓсё прыводзяць да мардабою!
  Золата не iржавее ад крывi, не цьмянее ад поту, не крышыцца ад слёз!
  Дубiна гэта кулак, меч гэта нож у кулаку!
  Калi хочаш кiраваць краiнай - навучыся загадваць сабой!
  Калi ѓ суседа пусты кашалёк - свой здаецца паѓней!
  Лепш папасцiцца самому, чым чуць стогны якое памiрае ад голаду дзiцяцi!
  Часам час для ѓлiку памылак - застаецца толькi ѓ магiле!
  Вось такой агрэсiѓнай чаргой разрадзiлiся эльфiйкi. Вось гэта сапраѓды дзяѓчынкi з пякельных падарункаѓ круты анiгiляцыi. Такiя дзяѓчынкi здольныя i мядзведзя парваць, i нават шаблязубага тыгра.
  А ножкi ѓ iх зразумела босыя, i вельмi нават панадлiвыя. Юнакi вельмi любяць станавiцца на каленi i цалаваць дзяѓчынкам голыя, круглыя, ружовыя, з вельмi прыемным i ѓзбуджальным пахам пяткi.
  Вось гэта сапраѓды аказалася вельмi выдатна i крута. I дзяѓчынкi здольныя абкласцi любога орка рушыѓшы сваёй мускулiстай ножкай.
  Адзiн з эльфiек з валасамi колеру малiны, узяла i iх свайго ѓлоння выпусцiла паток энергii.
  I той паляцеѓ i абрынуѓся на цэлую хмару сцярвятнiкаѓ грыфаѓ i магiльшчыкаѓ-арлоѓ. I тыя будучы аглушанымi, i ѓзрушаныя дзiкiм шокам i страсеннем паветра сталi падаць унiз.
  I таранiць дзюбамi чэрапа пуцiнскiх мядзведзяѓ. I забiваючы падобных вельмi агiдных стварэнняѓ.
  Дзяѓчына хiхiкнула i адзначыла:
  Вабныя зорныя высi,
  Вабяць у бясконцыя далечы...
  Пра што ѓ дзяѓчынкi тут думкi?
  Вядома аб дзёрзкiм Iкары!
  I ваяѓнiца босымi пальчыкамi ножак кiнула кiнжал. Той праляцеѓ i адразу тром оркам адрэзаѓ добрыя якасцi. I гэта аказалася вельмi эфектыѓным i баявым уздзеяннем.
  I столькi оркаѓ зараз было замочана.
  А дзяѓчынка ѓзяла i зноѓ заспявала;
  Мая краiна пад сцягам Лiстапада,
  Дасягнула вышынi дзяржавы свету!
  Бо мы б'емся за яе не дарма,
  Хай будзе ѓ вечнасцi яе каханне апетая!
  
  Краiна парад людзям свет нясе,
  У ёй кожны шчаслiвы - ведайце пралетар!
  Хто за Эльфiю - слава i пашана,
  Выканаем гiмны мiльёна арый!
  
  Даб'емся гонару - юнацкасцi зямлi,
  Пабудуем храмы - раю эльфiнiзму!
  А дзе ѓецца чорны дым удалечынi,
  Ведай гэта хада агiднага аркiзму !
  
  Але што з прысягай выдаѓ пiянер -
  Пакляѓся справе святла - служыць заѓзята!
  Калi супастат забраць дабро хацеѓ,
  Яго пагонiм мы пад гук баяна!
  
  Не ведае вораг, што Радзiма ѓ нас,
  Наступiць час - караблi пабудуе!
  Наш тыл байцоѓ Айчыны не згас,
  Хай стане кожны доблесным героем!
  
  Мы да зорак у небе з песняй паляцiм,
  На Марсе капаць каналы хутка будзем!
  Народ саветаѓ з партыяй адзiны -
  Бо камунiзм нас вывеѓ строем у людзi!
  
  Вайна вядома - гэта не гульня,
  Ты ѓ ёй мiшэнь - стрэлак адначасова!
  А куля джалiць вострая iголка,
  Хай будзе оркам брыдкiм вельмi кепска!
  
  Дабiцца можна нам усяго, усяго -
  I пальмы будуць i какос на сняданак!
  Тым, каму ѓсё гэта ѓсё роѓна,
  Атрымае справядлiва моцна палкай!
  
  Танк "Орк" так думаѓ - ён непаражальны,
  I што парад па плошчы з парадай!
  Але даказалi той непераможны,
  Што не дазволiць сцюжу гнаць вам улетку!
  
  Так цар-эльф - сумленьне, гонар душа Эльфi -
  Загадаѓ за дзею бiцца за святое!
  Мая дзяѓчынка лепш не сумуй,
  Гонар непарушны, лыжка нажыѓная!
  
  Пад лютым катаваннем - стогна не выдаць,
  Усiм паказаць - баец з маналiта!
  Такая сiла Чырвоных войскаѓ раць
  Дзе нават хлопчык б'ецца як элiта!
  Вось дзяѓчынкi калi ѓжо спяюць, то робяць гэта надзвычай моцна i хорта. Ваяѓнiцы трэба сказаць надзвычай выдатныя i цудоѓныя. I iх босыя ножкi вельмi спрытныя, i надзвычай спрытныя. I кiдаюць прэзенты смерцi, нiбы гэта каменьчыкi катапульт. I ваяѓнiцы паказваюць свой вельмi жывы i агрэсiѓны, i непараѓнальны нораѓ.
  Вось адна з ваяѓнiц на самаходцы ѓзяла i дзюбанула па орках, нацiснуѓшы пунсовым саском на кнопку джойсцiка. I выплюнуѓ каласальнай i разбуральнай сiлы снарад. Ён праляцеѓ па дузе i дзюбнуѓ у навала оркаѓ. I маса пуцiнскiх мядзведзяѓ была знiшчана.
  Дзяѓчына лагiчна адзначыла:
  - I з мядзведзя здзярэ шкуру паляѓнiчы, калi ён сапраѓдная лiсiца!
  I босымi пальчыкамi ножак дзяѓчынка кiнула бумеранг. Ён праляцеѓ, i адразу ѓ чатырох оркаѓ адрэзаѓ мужчынскiя дасканаласцi. I пуцiнскiя мядзведзi лiтаральна загнулiся ад баявога шоку.
  Пасля чаго дзяѓчынкi ѓзялi з велiзарным энтузiязмам, сваiмi галасамi, перад якiмi блякнуць салаѓi, заспявалi;
  Такое пачуццё ѓ сэрцы гiмн спявае,
  Вялiкае ѓ iм Гасподняе небасхiлу!
  Айчына: подзвiг, праца, людзей пашана...
  Родная Эльф - найсвяцейшае слова!
  
  На подзвiг натхнiѓ нас Херувiм,
  Даѓ крылы i велiч без граняѓ!
  Дзяржавы зямлi моцна захоѓваем -
  Усявышнi Род - навечна будзе з намi!
  
  Ведай Радзiма ты мама назаѓжды -
  Не дай Бог стаць без духу сiратою!
  Гарыць пяцiканцовая зорка -
  Калi будзе лаянка - цябе мячом прыкрыю!
  
  Вось столькi ратных бур на Эльф прыйшло,
  Як ураган з пекла жар нясецца!
  Зламалася лодка, трэснула вясло,
  Але не пагасiць вiхура злых оркаѓ Сонца!
  
  Цмок, твае аскалы - злая пашча,
  Што хочаш зрабiць? - Пажыраць Эльфiю!
  Але не дадзiм Айчыне прорву,
  Каб жанчыны ад страху галасiлi!
  
  Штык i пяро, меч i ѓ размалёѓцы пэндзаль,
  На службе ѓ дзяржавы, што ѓсiх прыгажэй!
  Яна такая наша лаянка i жыццё,
  Iсцi наперад - разгорнута на маршы!
  
  Дык вось калi наканавана - суровы рок,
  Загiнуць, юным у зямлю легчы сырую!
  Да цябе я зьвярнуся Стваральнiк Род,
  Ведай на абразе, аблiчча святых малюю!
  Песня грымела над усёй бiтвай, цудоѓныя дзяѓчынкi нiшчылi i энергiчна забiвалi пуцiнскiх мядзведзяѓ.
  I не вытрымаѓшы бурнага напору, оркi звярнулiся ва ѓцёкi!
  I за гэтым назiрала адважная Марыя Калеснiкава праз манiторы. I прыгожай абаяльнай дзяѓчынай яна была. Проста супер. I зразумела тоѓсты, вусаты, тоѓсты дыктатар калi яна вернецца, i нават раней атрымае адплату. I так яно i будзе, А дзяѓчынкi эльфiйкi паказвалi вышэйшы клас.
  Пышная дзяѓчынка-эльфiйка Марыя Калеснiкава працягвала з вялiкiм запалам i напорам ваяваць, паказваючы цуды. I яе каманда з дзяѓчат-эльфiек - проста супер.
  Iшла жорсткая i разам з тым вясёлая вайна. Колькасцi якiя пладзяцца метадам адлучэння оркаѓ эльфы дакладней большасць эльфiйкi супрацьпастаѓлялi якасную перавагу i магiю.
  У эльфаѓ самак у дванаццаць разоѓ больш, чым самцоѓ i ѓсе яны цудоѓныя i цудоѓныя. Так што баi iдуць агрэсiѓныя i разам з тым вясёлыя.
  Вось дзяѓчына-эльфiйка ѓзяла i босымi пальчыкамi ножак кiнула вялiкай, забойнай сiлай прэзент анiгiляцыi.
  Той праляцеѓ па дузе i ѓрэзаѓся ѓ натоѓп оркаѓ. I маса пуцiнскiх мядзведзяѓ была разарваная на часткi.
  Дзяѓчынка прачырыкала:
  - Буйнiчаюць у шаленстве оркi,
  Рухаѓ наперад вораг палiцы...
  Але галасок дзевак звонкi,
  Сустрэне мядзведзяѓ у штыкi!
  Вось такiя тую дзяѓчыны - выбiтны i забойны клас.
  Вось эльфiйка з аранжавымi валасамi нацiснула пунсовым саском грудзей на кнопку джойсцiка i базука выкiнула зарад каласальнай разбуральнай сiлы, якi забiвае пуцiнскiх мядзведзяѓ.
  I прабуркавала:
  - Слава iмперыi эльфаѓ,
  Дзяѓчатам вельмi прыгожым...
  Мы атакуем, не дрэйфi,
  Нашым сталёвым калектывам!
  I ваяѓнiца шпурнула босымi пальчыкамi дзявочых ножак разбуральны i забойны прэзент анiгiляцыi, якi раздзiрае пуцiнскiх мядзведзяѓ на кавалкi. Вось гэта сапраѓды аказаѓся чорных дзень для оркаѓ.
  Яны асмелiлiся пазмагацца з дзяѓчынкамi.
  А дзяѓчынка калi возьме i голай пяткай выбухны пакет падкiне, то ѓ гэтым выпадку войска Пуцiна становiцца вельмi стромна ". Ваяѓнiцы вельмi прыгожыя. Яны цi ѓ бiкiнi, цi наогул у адных тоненькiх трусiках.
  Iх босыя i хупавыя ножкi кiдаюць забойнай i надзвычай вялiкай разбуральнай сiлы прэзенты смерцi. I пуцiнскiя мядзведзi захлынаюцца крывёй i памiраюць у пакутах.
  Ваяѓнiцы з роду эльфаѓ з фiялетавымi валасамi ѓзяла i босы, точанай ножкай кiнула падарунак анiгiляцыi. Ад удару танк iмперыi Пуцiна перавярнула, i маса оркаѓ была задушана.
  Дзяѓчынка прачырыкала:
  Бушуе ѓ сусвеце вайна,
  Вайна без разумных прычын...
  Злы фюрар тупы сатана,
  I гора прыйшло разам з iм!
  I ваяѓнiца зноѓ узяла i кiнула босымi пальчыкамi ножак, падарунак разбуральнай i пагiбельнай анiгiляцыi.
  I зноѓ падлятаюць у паветра разарваныя i абвугленыя пуцiнскiя мядзведзi.
  Вось гэта сапраѓды выдатна. Iдзе знiшчэнне валасатых, смярдзючых i iкластых оркаѓ, прычым дзяѓчынкi пускаюць у ход безадкатную артылерыю пры дапамозе клубнiчных саскоѓ грудзей.
  А дзяѓчынкi ѓ захапленнi спяваюць, i працягваюць босымi, стройнымi, з ружовымi падэшвамi ножкамi кiдаць забойныя прэзенты смерцi;
  Дзяромся мы спантанна i без плана-
  Але iмя вывярга я ѓ гневе назаву ...
  Запоѓненыя крывiшчай радкi лаянка-рамана,
  Перавернем з косткамi кiраѓнiка!
  
  Гасподзь часам глядзiць нас ужо вельмi строга -
  Хаця свабоднай жыць з мячамi я хачу!
  Адным якiя жывуць не хапае побач Бога,
  Iншым бы абы не патрапiць да лекара!
  
  Працiѓнiк нашу Эльф пакiнуѓ на з'ядзенне,
  Але Д'яблу я зямлi Айчыны не аддам!
  Выдатна ѓ Хрыста любое ведай тварэньнi,
  Сварога молат шлях да вабных берагоѓ!
  
  Мы воiны такiя ѓ сiле народжаныя,
  Для нас як паветра ѓ лёгкiх крывi лаянка!
  Сыны булата, сталi i хвацкай вайны,
  Плацiць не будзем супастата данiну!
  
  Нараджэнне клiнка i воiна доля,
  Бiтва, шчасце блiзкiм у светабудове!
  Каб барабан нячыстых не гудзеѓ,
  Стравi ты з лютасцю ваенных званне!
  Як узмах мяча ѓдар - жыццё зноѓ спарадзiѓ,
  Дык мы ѓ баях намаганнi свету загартавалi!
  Цяпер жа ганарлiвы - земляѓ гэтых гаспадар,
  На Фэйне сцяг твой i парад у Акрлiне !
  
  А дзяѓчына-мара зiхацiць колер валасоѓ,
  Прамянiсты погляд, у якiм зоркi, Сонца!
  Ты песняй сваёй сэрцаѓ парыѓ данёс,
  Хай сцяг, чырванеючы, з запалам у неба рвецца!
  
  Род спарадзiѓ Хрыста - народжанага ѓ нас,
  Не хлусi, што Бог з'явiѓся толькi ѓ Палестыне!
  Бо для Эльфii ведай, наступiць светлы час,
  Мы скорым прастору i стыхii!
  
  Айчыне служы - любiце яго наш абавязак,
  Без доблесцi няма месца на планеце!
  А што Усявышнi Род, запавет свой не скасаваѓ,
  Павiнны, моцныя, быць духам целам яго дзецi!
  
  Вось барабан змоѓк, бiтва ззаду,
  Шацёр уладыкi дэманаѓ, згiнуѓ у змроку пекла!
  Цяпер мая краса прашу цябе - прыйдзi,
  Аддам я без астатку эльфу сэрца!
  Некалькi двухсэнсоѓна глядзяцца такiя словы дзяѓчынак. Яны сумуюць па хлопцах, i часта займаюцца каханнем сябар з сябрам. Дзяѓчаты тут цудоѓныя.
  I iх босыя, точаныя, загарэлыя ножкi кiдаюць такiя разбуральныя i пагiбельныя падарункi смерцi. I пасылаюць гарошынкi ѓсярэдзiне якiх утоена антыматэрыя.
  Ваяѓнiцы тут такога парадку, што iх нават куля не спынiць i будзе згубным пасаж.
  Дзяѓчына-эльфiйка з жоѓтымi валасамi, узяла i кiнула ѓ супернiка босымi пальчыкамi ножак кiнжал. Той праляцеѓ i ѓпiѓся генералу-орку прама ѓ пахвiну. I той здох ад болевага шоку.
  Дзяѓчынка прачырыкала:
  - Мы дзяѓчаты арлiцы крутасцi,
  Здольныя, лiха i хораша бiцца...
  I сокалы павер мы i арлы,
  I зусiм не з душой дурной паяца!
  I вось яшчэ адна з дзяѓчынак узяла i дзюбанула з мiнамёта. I накрыла цэлы тузiн пуцiнскiх мядзведзяѓ, разарваѓшы iх на шматкi. Вось гэта сапраѓды быѓ сакрушальны ѓдар. I ваяѓнiцы зноѓ пачалi з энтузiязмам спяваць;
  Айчыны святло без граняѓ велiчнай
  Рубiнных зорак пажар над галавой.
  Пакрыла Эльф сябе несмяротнай славай-
  Б'е волат магутны, ломавы!
  
  Рубiн рабiны ѓ смарагдавых лiсцi-
  Сапфiр зiхацiць у полi васiлёк...
  Да цябе Эльфiя накiроѓваю думкi -
  Арлом трохгаловым з песнямi ѓ палёт!
  
  У расiнках жэмчуг - брыльянт сняжынкi,
  Усё ѓ Радзiме вялiкай добра!
  Зямля тоѓстая - у ёй як пушынкi жылкi,
  Гурбы ветрам свежым намяло!
  
  У адным краi Эльфii - льды, цюленi,
  У iншым вярблюды - золата пустыняѓ.
  У нас цёпла, калi равуць завеi,
  Паколькi ѓ сэрцы Бога мы захоѓваем!
  
  Растуць кавуны, дынi i бананы,
  А недзе летам iмчышся на каньках...
  Ну, дзе знайсцi такiя ѓ свеце краiны,
  Дзе такiя моцныя народы ѓ кулаках!
  
  У Эльфii ратны подзвiг узьвялiчаны,
  У ёй святла эльф - Творца свайго лёсу!
  Мы можа бiцца проста на выдатна,
  Каб не прыйшоѓ на Эльф паток бяды!
  
  Прыгожыя нашы жанчыны ѓсё ведаюць,
  I няма мацнейшай мужнасцю мужчын!
  Айчына ты ѓвасабленне раю -
  Адзiн уладыка Бог - Род Спадар!
  
  Адобраць Сонцаслаѓныя iконы,
  Паход у што адпраѓляецца салдат...
  Прыйдзем са здабычай шчодрай мы да хаты,
  Без промаху стральцы ворагаѓ паражаюць!
  
  Падарым мiр i шчасце ѓсяго сусвету,
  I мёртвых разам з Богам уваскрэсiм!
  На славу нашай Радзiмы нятленнай -
  Мы абавязкова ведаю - пераможам!
  Дзяѓчынкi вось так люта i ѓзнёсла спявалi, i працягвалi ваяваць. I ѓ небе бiлiся адчайныя i адважныя эльфiйкi. Яны збiвалi самалёты оркаѓ, прымушаючы iх гарэць.
  Адна з эльфiек выканала прыём - трайная бочка, i падсекла машыну пуцiнскага мядзведзя, прымусiѓшы яе запалаць.
  Ваяѓнiца чырыкнула:
  Над намi сонца свецiць,
  Не жыццё, а мiлата...
  За мiр у краiне ѓ адказе,
  Даѓно час зразумець,
  За мiр у краiне ѓ адказе,
  Даѓно час зразумець!
  Ужо байцы не дзецi,
  Нам оркаѓ забiваць!
  I дзяѓчынка зноѓ узяла i босымi пальчыкамi ножак вельмi рашуча нацiснула на кнопкi джойсцiка.
  I дзюбанула па ворагу зноѓ, на гэты раз нацiснуѓшы на кнопку базукi пунсовымi саскамi грудзей. I зрэагавала вялiкая, разбуральная сiла. Вось гэта сапраѓды вельмi крутая дзяѓчынка.
  I вядзе па непрыяцелю вельмi трапны агонь.
  Ваяѓнiца з бэзавымi валасамi, таксама лупанула па супернiку, ужыѓшы свой вельмi пышны бюст. I спрацавала каласальная забойчая сiла.
  Дзяѓчына ѓзяла i зноѓ пачала спяваць;
  Ладушкi, ладачкi,
  У эльфiйкi-бабулi!
  Што елi кашку,
  Што пiлi - бражку!
  Вось як ваяѓнiцы заспявалi, сваiмi паѓнагучнымi, як трэль салаѓя галасамi. I яны былi цудоѓныя.
  А вось дзяѓчыны зноѓ пунсовым саском на кнопку нацiснула, i выпусцiла забойнай сiлы прэзент смерцi.
  Адначасова змагалiся i юнакi, у тым лiку i вельмi прыгожыя эльфы, якiя стралялi i спявалi;
  Бераг на Эльфе прасторнай круты,
  Плёскаюцца хвалi бляскам палiваны...
  Стала Эльфiя Айчынай роднай,
  Трэль салаѓя нам спявае песняй цудоѓнай!
  
  У лодцы шырокай, мы з мiлай плывём,
  Касы свае золата вал распусцiла.
  Як добра нам з каханай удваiх,
  Шкада не злавiць на ѓду кракадзiла.
  
  Няма не вада, шамацiць за кармой,
  Гэта прырода нас дорыць шампанскiм.
  Край гэты мне нiбы мацi дарагi,
  Шчодрасць зямлi ѓ адзеннi царскiм!
  
  Кроплi як жэмчуг пад месячным промнем,
  Пырскi як рой пчол з крылом серабрыстым...
  Дзева ты мне нiбы анёл з марай,
  З аблiччам нявiннасць - Мадоны прачыстай!
  
  Пах мядовы, а валасы шоѓк,
  Вусны атласным покрывам раскрылiся.
  Веру, момант доѓгачаканы прыйшоѓ,
  Стануць рэальнымi - казкi i былi!
  
  Сутыкнулiся ѓ экстазе вусны,
  Салодкасць такая, што слоѓ больш няма.
  Ты незямная павер прыгажосць,
  Жэрабя вырашыць - кiнь вышэй манету!
  
  Вось пацалункi адзiн за адным,
  Уздых i смех нашай радасцi бурнай.
  Святасць душы захавае херувiм,
  Спiс грахоѓ кiне абраны ва ѓрну.
  
  Не, ведай прыгажэй цябе на Зямлi,
  Яркiм вогнiшчам запал гарыць у маiм сэрцы!
  Будзем мы жыць у самай лепшай краiне,
  У космас адкрыем вокны i дзверцы!
  . РАЗДЗЕЛ Љ 16.
  Марыя Калеснiкава працягвала ажыццяѓляць сваё агрэсiѓнае ѓздзеянне, i нiшчыць супостатаѓ. I яе камандаванне было рашучым i вострым i непаѓторным.
  Дзяѓчыны-эльфiйкi вельмi стромкiя. Цудоѓныя ваяѓнiцы, якiя кiдалi ѓ мядзведзяѓ Пуцiна гарошынкi анiгiляцыi, i разрывалi оркаѓ на часткi.
  Ваяѓнiцы аказалiся надзвычай баявымi. I iмклiва вялi баявы агонь. I лупiлi з кулямётаѓ. Выкошваючы цэлыя шэрагi войскаѓ пуцiнскiх мядзведзяѓ. I дзейнiчалi надзвычай агрэсiѓна.
  Дзяѓчаты вiшчалi i раѓлi.
  I пры гэтым не забывалi блiскучымi, як перазвон званочкаѓ галасамi спяваць;
  Слаѓся на Радзiма Эльфея ,
  Кахаем вельмi моцна б цябе...
  Дзяѓчыны-эльфiйкi не старэюць,
  Перамагаем оркаѓ мы кахаючы!
  Вось гэта сапраѓды песня, якая гучыць выдатна. I вельмi цудоѓна гэта ѓсё адбываецца.
  Дзяѓчынкi ѓзялi i зноѓ пачалi разам з юнакамi спяваць, i вельмi забiяцка;
  Ты войска наша - Родная сям'я,
  Айчыны вялiкая, эльфiйская сiла.
  Раскрыла кашмарную скiвiцу змяя,
  Узгадаваѓ дзядзька Пу ѓ гэтых гарах кракадзiла!
  
  Мядзведзi прысягу i клятву схiлiѓшыся, даюць,
  Клянуцца забiць усiх няверных эльфiйскiх хлопцаѓ.
  Але вiцязi нашы пагардзiлi спакой i ѓтульнасць,
  Для iх верны сябар i братачка зараз аѓтамат!
  
  Аркстан гэта таксама родная паверце зямля,
  Атрыманы загад утрымаць - утрымай!
  Бо слабасць павер праявiць нам нельга,
  Бо гэта краiну ѓваход да нас з паѓднёвых дзвярэй!
  
  Хоць пацыфiстаѓ часам чутны стогн;
  Ды што вы забылiся, не трэба вам тут памiраць!
  Але мы не дамо нашу справу абрынуць на злом,
  Бо мацней за ѓсiх Радзiмы раць!
  
  Айчына загадвае - ты бiлiся, так бiлiся,
  Не слухай, што пацук пад падлогай раве!
  Для нашай Эльфii адзiн шлях ляцець жвава ѓверх,
  А довад найпершы магутны Максiм-кулямёт!
  
  Калi будзе перамога ѓ Аркстане - то значыць моцныя,
  Савецкая справа святога марксiзму жыве!
  Не змогуць зламаць волю нашу сыны Сатаны,
  Да перамогi, да перамогi, а ахвяры не ѓ рахунак!
  
  Дзяѓчынка, калi я вярнуся, пацалуе мяне,
  Цяпер ты мужчына, i ѓсё сам сабе даказаѓ!
  Што мацней тытана на сэрцы салдата браня,
  Што воiна юны баец аддаѓ iдэал!
  
  А значыць, наступiць ва ѓсiм свеце свет,
  Усе людзi як браты ѓ адзiным страi!
  Што Чырвоны салдат пастамент пакарыѓ,
  Iмкненнем i далей ваяваць, палаю гору!
  Дзяѓчынкi i юнакi спявалi з дзiкiм энтузiязмам. Дзейнiчалi вельмi эфектыѓна, забiваючы пуцiнскiх мядзведзяѓ. Вось гэта надзвычай крута.
  Вось на танку iмчацца эльфiйкi. I машына ѓ iх з'явiлася найноѓшая, вынайдзеная Зяленскiм пiрамiдальная. Вось гэта сапраѓды вельмi круты танк.
  I давай страляць з дзiѓнай дакладнасцю. I ѓпэѓнена пападае ѓ супернiка.
  Дзяѓчына пры стральбе выкарыстоѓвае рубiнавы сасок грудзей i робiць гэта надзвычай трапна.
  I заспявае з лютасцю:
  Я страляю ворагаѓ па датычнай,
  Чую голас жудасна чароѓны...
  Эльфы оркаѓ прыб'юць абавязкова,
  Мы ж таксама ваюем не гледачы!
  Эльфiйкi ѓзялiся i рэзалi сваiх вiзавi, пад ударамi. I разбiвалi самаходкi, i танкi пуцiнскiх мядзведзяѓ у трэскi. Вось такiя цудоѓныя красунi.
  I iхнiя мовы вельмi нават энергiчныя i iмклiвыя. Яны гэта робяць вельмi дасцiпна.
  I пры гэтым не забываюць яшчэ i спяваць;
  Эльфiя саюз людзей святы,
  Для прагрэсiѓных, свету iдэал!
  Я звяртаюся з музай натхнёнай,
  Адбудзецца, тое пра што народ марыѓ!
  
  Наш край Родны такi ты ведай цудоѓны,
  Шчаслiвыя ѓ iм i стары i малады!
  У iм будны дзень узвышаны як нядзельны,
  Айчыны няма даражэй за дарагi!
  
  Бо на нябёсах няма такога раю,
  Што будуе пралетара магутная рука.
  А недзе ланцугi iржавыя сцiскаюць...
  Працоѓны свет у пятлi кулака!
  
  Але думка мяцежная часам блiсне,
  Пяро штыка вастрэй - загартаванай лiры!
  Падпалiць радкоѓ жар, палая пекла лёд,
  I паваляцца самазваныя круцелi-кумiры!
  
  Тады нахлыне ѓраз цунамi шквал,
  Узнiкнуць усенародныя хваляваннi.
  Здзейснiць той, пра што баец дзёрзка -
  Як ураган дух рые пакаленнi!
  
  А новае стагоддзе - пануе прагрэс прыйдзе,
  У iм беднасць, боль, пакуты знiкнуць...
  Планеты тыя, што бачыѓ звездочет,
  Цяпер у адзiнстве братэрства стануць разам!
  
  А смерць яна адступiць, ёй канец -
  Навука пераможа вы верце старасць.
  Лаѓровы на лобе тваiм вянок -
  А сiла Радзiмы - бязмежная дзяржаѓнасць !
  Вось дзяѓчынкi як выдатна спяваюць - надзвычай крута ѓ iх атрымлiваецца. Вось гэта сапраѓды - супердзяѓчынкi !
  Вельмi прыгожыя ваяѓнiцы эльфiйкi з рэльефнымi мускуламi, i вялiкай грацыяй. Вось гэта сапраѓды дзяѓчаты, што трэба.
  Вось калi яны стануць спяваць, то супраць iх нi адна зараза не выстаiць.
  А дзяѓчынкi ваююць не толькi на самалётах i танках.
  А яшчэ i на моры. I там адны толькi ѓ бiкiнi i басанож. I ножкi ѓ iх такiя панадлiвыя.
  А грудзi, якiя, а сцягна, i талii. А мышцы прэса вельмi рэльефныя, плiтачкамi. Вось гэта бабы. Сапраѓдныя тыгрыцы. I адно слова - эльфiйкi.
  Калi глядзiш на iх, дык канкрэтна заводзiшся. Вось гэта дзяѓчынкi - проста супер.
  Эльфiйка вельмi прыгожая, i на моры яны ваююць. I босыя, ружовыя, круглыя пяткi дзяѓчынак узялi i замiльгалi. Вось гэта надзвычай дзейнiчала. I эльфiйкi каласальныя ваяѓнiцы.
  Вось уваткнулiся дзяѓчынкi голымi ножкамi ѓ метал, навялi дванаццацiцалевую гармату i лупанулi з яе. I паляцелi буйныя, забойныя падарункi анiгiляцыi.
  Вось так дзяѓчынкi ѓзялi i дзюбнулi па супернiку, i заспявалi;
  Прыгажосць, прыгажосць,
  Орка мачым як ката!
  Мачым як сабаку,
  Орка забiяку!
  Мы мацней папугая,
  Вось кампанiя такая!
  Ну, зразумела, акрамя прыгожых дзяѓчат ёсць i юнакi. Адзiн з iх яшчэ на выгляд хлопчык гадоѓ дванаццацi ѓ шорцiках i басаногi. I ён вельмi нават хораша спявае;
  Хоць цяжкасцi ѓ нас ты не робей,
  Пераадолець перашкоду саладзей мёда!
  Калi сокал ты, не нiкчэмны верабей,
  Не смей кiваць на мокрае надвор'е!
  
  Мы любiм, бiцца ѓ гэтым соль зямлi,
  Таварышу падставiць плячо ахвотна!
  А дзеля дабра расквiтнець сем'i,
  Пойдзем на ѓсёй чым рока бiць заѓгодна!
  
  Пiрату жыць у гультайства не дадзена,
  Ён сын удачы i слуга Эльфii!
  Пакуль мы ѓ моры - хаты замяло,
  I iнеем жамчужным абросiлi!
  
  Не для таго абралi цяжкi шлях,
  Каб мець адным сабе багаццi!
  Iмя па бацьку злым оркам не сагнуць,
  Такую будуем з песняй дзяржаву!
  
  Працiѓнiк прэ наперад - яго разьбi,
  Для супастата толькi ѓ багне труну!
  Айчына вялiкая - хоць i моцны злыдзень,
  А Бог Сварог з трывогай хмурыць бровы!
  
  Але мы мячы скрыжавалi - смела ѓ бой,
  Крычым ура - бандытаѓ атакуючы!
  Каб увасобiлася былое марай,
  Каб спазнаѓ каханай пацалунку!
  
  Прыгожы Эльфi ѓзвышанай свiтанак,
  Выкiне захапленне гучна глотка!
  А Сатане не выбудаваць батлейку,
  Яго ты перамажы i будзе бесклапотна!
  
  Надыдзе свет, у якiм болi няма,
  У якiм нават не застанецца старасць!
  Я падару красе кахання вянок,
  I папрашу стаць блiжэй хоць на драбнiцу!
  Ды хлопчык-эльф вельмi нават добра спявае, ён выдатны i класны. I яго песня сагравае душу.
  Дзяѓчыны-эльфiйкi працягваюць бой на сваiм баявым лiнкоры. Колькi на iм цудоѓных дзяѓчат. Юнакi эльфы таксама ѓ спякоту аддаюць перавагу бегаць басанож. Iм на выгляд гадоѓ не больш за шаснаццаць, i яны таксама вельмi нават прыгожыя, з чыстай, гладкай скурай. Вось гэта выглядае па-баявому i крута.
  Дзяѓчынкi ѓ баi зусiм не пасуюць. I дзейнiчаюць з лiмiтавай энергiяй.
  I вiдаць як iх голыя, загарэлыя ножкi так мiльгаюць. I выклiкаюць цудоѓныя пачуццi.
  Дзяѓчыны-эльфiйкi дзейнiчаюць з вельмi вялiкай энергетыкай з iх пышных, аголеных грудзей.
  А колькi дзяѓчыне ѓ баi. На лiнкоры яны цудоѓныя. Эльфы нават сталi падаць на каленi i цалаваць дзяѓчынкам босыя, круглыя, класныя пяткi. I робяць гэта надзвычай агрэсiѓна. I з вялiкiм энтузiязмам.
  Вось такiя дзяѓчынкi. I вельмi гэта прыгожа.
  А калi дзяѓчынкi соску агалiлi? То iх вельмi прагна юнакi абсыпаюць пацалункамi. А юнакi проста цудоѓныя. I дзяѓчаты таксама супер!
  Юнакi спяваюць ва ѓсё горла:
  Мы не разбойнiкi злыя,
  I не жадаем забiваць...
  Дзеѓкi ѓ нас так босыя,
  Нiбы здольныя аддаць!
  Дзяѓчаты-эльфiйкi падмiргнулi iм, i таксама праспявалi:
  Басанож, толькi басанож,
  Пад лiпеньскi гром, i пад шум прыбою!
  Басанож, толькi басанож,
  Будзе танчыць, толькi мы з табою!
  Вось так яны спяваюць. А б'юцца яшчэ лепей. Вось снарад ударыѓ у лiнкор з оркамi, i забiѓ адразу паѓсотнi пуцiнскiх мядзведзяѓ. Вось гэта сапраѓды аказалася крута.
  Дзяѓчына з босымi, хупавымi, вельмi панадлiвымi ножкамi, якiя так любяць цалаваць юнакi, заводзяць.
  Вось гэта дзяѓчынкi, i якая ѓ iх выдатная i глянцаваная скура. Вось усё гэта выглядае вельмi крута.
  Адна з дзяѓчын роду эльфа нацiснула аголеным саском грудзей, i запусцiла з гарматы забойны снарад.
  Ваяѓнiцы крайняй баявой i крывавай сiлы. I яны здольныя забiваць оркаѓ. I ножкi ѓ iх як заѓсёды босыя, i точаныя, i вельмi нават загарэлыя.
  I пяткi ѓ дзяѓчынкай, такi выгiн у iх хупавы, i па сваiм непаѓторны. Вось гэтае дзеянне iх дзяѓчынак крывавай.
  I яны заспявалi;
  Не старэюць дзяѓчынкi целам,
  Яны вечна прыгожыя, юныя...
  Вытвараюць, поѓныя бязмежжа,
  Сапраѓдныя, кралi арлы!
  Дзяѓчыны-эльфiйкi энергiчна б'юцца. Але ёсць яшчэ i хлопчыкi-эльфы. Яны прыгожыя, у шорцiках, басаногiя пiянеры. I таксама наводзяць гарматы на супостатаѓ, i вядуць забойны агонь з гармат, што надзвычай круты i агрэсiѓны паход.
  I давай з любоѓю i рызыкай хлопчыкi-эльфы спяваць;
  I калi горан пiянерскi на зарадку паклiча -
  Разам будуць песнi спяваць мае сябры!
  Мы як сокал памкнемся ѓ бязмежную далеч палёт,
  Бо апраѓдалiся ты i я!
  Прыпеѓ;
  Наша праѓда, наша праѓда,
  Складаецца, каб веру несцi!
  I не заѓтра i не заѓтра,
  А сёння Айчыну выратаваць!
  
  Мы Эльфiю сваю паважаем,
  Бо ѓсяму свету - ведай святло!
  Наша пунсовае Радзiмы сцяг,
  I яго ярчэй чырвонага няма!
  
  Пiянер аддае гонар не бюсту,
  Яго знак, гэта Радзiмы сцяг!
  Мы бiлiся з супостатам па-майстэрску,
  Услаѓляючы здзяйсненнi ѓ вершах!
  
  Ведай што вера адна на планеце,
  Вера ѓ мiлы, святы эльфiнiзм!
  Каб смяялiся шчаслiвыя дзецi,
  Каб вырваѓся ѓ бездань аркiзм !
  
  Кожны вiцязь быѓ проста дзiцем,
  Па траве i ручаям басанож...
  Але цяпер у яго далонях лябёдка,
  Лiха плюшчыць метал малатком!
  
  Аѓтамат хтосьцi точыць станкамi,
  Ну, а нехта страляе з пляча!
  Кумачом лунае пунсовы сцяг,
  Лупiм злосных ворагаѓ - не жартам!
  
  Бралi смела орклiн нашы продкi,
  Ну, а нам? Нам дарога на Марс!
  Людзi мы - не макакi на галiнцы,
  Супастату кулак сапраѓды ѓ вока!
  
  Але ѓмеем прытым весялiцца,
  У барабан бiць, на трубах iграць!
  Вельмi мiлыя дзiцячыя асобы,
  I адзнакi чатыры i пяць!
  
  Самы цяжкi бiтвы iспыт -
  Не прайсцi гэта што памерцi!
  Але ѓ смерцi нам паходняй сцяг,
  Пашча не можа эльфiйскi горан-медзь!
  Вось так праспявалi цудоѓныя i баявыя пiянеры. Вельмi яны нават прыгожыя i баявыя. А дзяѓчыны з роду эльфаѓ таксама выдатныя i цудоѓныя. I яны лiтаральна заводзяць мужчын, што надзвычай здорава.
  Вось дзяѓчынкi абвыклi ваяваць, са злымi оркамi i дзейнiчаць вельмi прадуктыѓна. I iх каласальная i непаѓторная энергiя б'е ключом, i зыходзiць ураганам.
  Вось гэта дзяѓчаты.
  Эльфiйка з малiнавымi валасамi навяла снарад, i дзюбанула па орках, разбiваючы iх адразу пару тузiнаѓ. I маса забiтых пуцiнскiх мядзведзяѓ. I гэта варта, сказаць надзвычай скажам выдатна.
  Эльфiйкi вельмi прыгожыя, i iх прыгажосць эратычная, i надзвычай бурная. Яны дзейнiчаюць з вялiкай i кiпячай энергетыкай.
  Вось адна з дзяѓчын у адных толькi трусiках i амаль голая. I вось яна стала нават спяваць, перад гэтым нацiснуѓшы пунсовым саском грудзей на кнопку джойсцiка, i дзюбнула з энергiяй.
  Вось гэта такiя дзяѓчынкi - найвысокi сапраѓды клас у iх. Не зможаш супраць такiх ты пайсцi рогам.
  Вось такiя дзяѓчыны - супермэны.
  I маланкi ляцяць з гармат лiнкора эльфаѓ. I нават вада ад трапленняѓ закiпае. I гарыць метал караблёѓ, гэтых бурых, грубых, мядзведзяѓ войска Пуцiна.
  Вось гэта сапраѓды агрэсiѓныя баi.
  Якiя суправаджаюцца i стрэламi, i прыгожымi песнямi;
  Айчына дзвярэй у космас усiм адчынiла,
  Эльфарын першы ѓ свеце Ратыбор!
  Над Сонечнай сiстэмай нашы крылы -
  Па чорнай роѓнядзi жэмчугу ѓзор!
  
  Усё вышэй у неба позiркi накiроѓваем,
  Бо ѓ кожнай зорцы чыйсьцi думкi мiр.
  Гуляем вальс на новенькiм раялi
  Такi просты i шчыры матыѓ!
  
  I з кожнай нотай, нiбы лiры выблiск,
  Квазар з каронай царскаю клiча...
  Хоць я яшчэ зусiм лiчы хлапчука -
  Але будзе вельмi бурным юных узлёт!
  
  У антычным свеце ѓзялi мы экватар,
  У новай эры Марсы ззаду!
  Рыдлёѓку замяняе экскаватар,
  Мы можам нават замовiць дажджы!
  
  Навуковец Архiмед адкрыѓ усё ѓ ванне,
  А нам сядзець бухаючы ром нельга.
  Не робяць адкрыццяѓ на канапе,
  Ох, лянота, якая подлая змяя!
  
  Таму сусветныя абшары,
  Нас безумоѓна ѓ шлях вялiкi вабяць.
  Калiсьцi штурмавалi продкi гары-
  Пагарджаны i сытасць i пярын выгода!
  
  Мы iх нашчадкi i мяча вартыя,
  Любая справа нашым па плячы!
  Крочаць пiянеры з песняй строем,
  I кожны верыць - да зорак палячу!
  Вось гэта сапраѓды песня, якая ѓражвае, i б'е па вушах. Хоць тут эльфiйкi, а Чабурашак няма. Вельмi прыгожыя тут ваяѓнiцы, i зразумела ѓ iх голыя, мускулiстыя, загарэлыя ножкi.
  I цудоѓныя дзяѓчыны i ѓ iх рубiнаѓ соску, якiя выклiкаюць найвялiкшы спакуса.
  Вось ваяѓнiцы надзвычай страсцi, такiя цудоѓныя ѓ iх грудзей, якiя загарэлыя i круглыя i, пругкiя ѓ ваяѓнiц. Цудоѓныя красунi, надзвычай баявыя i ѓ iх ножкi такiя выдатныя, i рухомыя, а пальчыкi босыя, чэпкiя.
  Ваяѓнiцы вельмi выдатныя i цудоѓныя.
  I ѓ дзяѓчын вельмi прыгожыя i ѓ iх улоння вельмi юрлiвыя. I надзвычай выдатна юнакам, гэта дзiвосны мёд палiзаць. I атрымаць асалоду ад падобнай любоѓю.
  Эх дзяѓчыны наколькi ѓ вас у эльфiек салодкая скура, сапраѓды Боская амброзiя.
  I зразумела песня суправаджае гэтыя разлютаваныя i крывавыя баi;
  Навуковец бомбу хiтра вынайшаѓ,
  Што думаѓ ён галавой намiнанта?
  Бо без маралi i мудрэц - асёл,
  Хоць атрымлiвае за маразмы гранты!
  
  Iншым на гармату выдалi патэнт,
  Што пасылае спадарожнiк па арбiтай.
  Навуковец не вайсковец iмпатэнт,
  Да паѓнаты вы спадары не хлусiце!
  
  Працаваць людзям трэба на вайну,
  Адзiн да аднаго стаѓленне дрэннае.
  А ад чаго такое не разумею,
  Хоць хтосьцi справу робiць добрую?
  
  Адзiн малюе акварэллю танк,
  Iншы "Кацюшы" зробiць накiд.
  З дзiцячага садка збiрае аѓтамат,
  I любiць строем крок парадаѓ наш падлетак!
  
  Бо эпалеты яркiя ѓ сне,
  Для нас часам прамянёѓ даражэй за Сонца.
  Бо месца няма на гаротнай Зямлi,
  Дзе нечая кроѓ барвяная не льецца!
  
  Бо чалавек, ён чалавеку воѓк,
  Ну а часам вашывы сабака смярдзючы!
  Не дасць кавалачка хлеба нават у доѓг,
  Жыве адным - жорсткiм сучаснасцю!
  
  Якiх людзей узгадаваѓ Гасподзь-Бацька,
  Як атрымалася, злосць светам кiруе?
  Люты цар у народзе зух,
  А галоѓны сябар брат агрэсiѓны Каiн!
  
  Гасподзь адказаѓ: гэта выбар ваш,
  Вольны, цяжкi, але неабходны...
  Вастрэй мылi калi ѓрэзаць у вока,
  Тупеюць людзi, калi свет - адзiныя!
  
  А таму бiтва ваш надзел,
  Тут нiчога мяняць Я вам не буду.
  Хоць у бiтве кiруе пякельнае бязмежжа,
  Надзеi няма на лёгкi хлеб i цуд!
  
  Але мэта мая вас моцна загартаваць,
  Каб мары розумам магутным будаваць,
  Каб трывалей ланцугi стала нiтку,
  Каб любы праславiѓся ѓ баi героем!
  Дзяѓчынкi танчаць вельмi выдатна, i паказваюць скокi сваiмi голымi нагамi. А iх дзяѓчынак такой прыгажосцю Усявышнi Бог надзялiѓ. Цi можа быць Багi-дэмiургi.
  Дзяѓчыны маюць вельмi прыгожыя прычоскi. Вельмi разнастайныя, i некаторыя падобныя млына, або верталёты, або тарты - што супер i класна.
  Эльфiйкi спяваюць ва ѓсе глоткi, i скаляць зубкi, i пунсовымi саскамi нацiскаюць на кнопкi джойсцiка;
  Край ты мой, якi закiнуты,
  У iм бандытаѓ прэ, хваляй арда!
  Уцякаюць дзецi, iмчацца конi,
  Паднялася пякучая завея!
  
  Абгарэла ѓ полi жыта ѓсё залатое,
  З неба льецца вадаспад - напалм,
  Сiлу "злога" Д'ябал вырваѓ з атама,
  I зараз на ѓсёй Зямлi пажар!
  
  Палае як саломай-рызаю,
  У паднябессi люты цмок,
  З папялiшча пылам вецер шызаю,
  Дастаѓляе дыму смурод - разгром!
  
  Бой Айчыны без промаху,
  Лупяць ваѓкам агiдным проста ѓ пашчу!
  У ганка расла ѓ колеры чаромха,
  Не дамо духмяны куст знiкнуць!
  
  Усё роднае ѓ кожным вярбе дубцы,
  Пах мёда, у галiнцы просты!
  Не няѓжо ѓ лахманах убогiх падарожнiкi,
  Тыя, хто выжыѓ жабракi з торбай!
  
  Не, сказала наша партыя,
  Не прыйсцi оркам злым у Бацькаѓшчыну!
  Юнацтва ѓ сэрцы верце не састарэць -
  Супастата чакае суцэльны разгром!
  
  Наступаць мы будзем - справа Правае,
  Дажыве да часоѓ, калi...
  Вера ѓ Рода наша Сонцаслаѓная ,
  Будзе святлом верным назаѓжды!
  
  Камунiзму, Праѓда, справядлiвая,
  У ёй мары, што ѓ пакутах нарадзiлiся!
  Веру, будзе Радзiма шчаслiвая -
  Як арол несмяротны крута ѓверх!
  
  I тады надыдзе час iсцiны,
  Дзе любое пытанне знойдзе адказ!
  Не пройдуць iнтрыгi Шляхi лiсiя -
  А Эльфiя ѓ камунiзм-свiтанак!
  
  Так любоѓ Айчыны трымана,
  Дзе ёсць месца лепшым з людзей,
  Бо Айчына наша сiлай слаѓная,
  Супраць хто магутнасцi - забi!
  
  I тады са злосцю будзе скончана,
  Рай наступiць, з песняй салаѓя...
  I тады пройдзем мы па гаю,
  Нiколi нi плачу, нi смуткуючы!
  . РАЗДЗЕЛ Љ 17.
  Марыя Калеснiкава б'ецца з шалёным шаленствам. I аддае загады сваiм воскам, паказваючы пры гэтым проста выбiтны i непаѓторны клас i супер.
  Вось дзяѓчынкi вельмi дасцiпныя, i надзвычай прыгожа i па-баявому вельмi крута. Вось эльфiйкi тут проста генiяльныя.
  Дзяѓчыны бываюць розныя, але гэтыя ѓсе эльфiйкi класныя. Яны могуць оркаѓ бiць, у крывi злых мядзведзяѓ тапiць.
  I мовы ѓ эльфiек вельмi любяць лiзаць, тое, што пульсуе, блiшчыць i так прыемна ѓ юнакоѓ-эльфаѓ пахне.
  Гэты народ такi дасканалы, што ад яго водар зыходзiць, нiбы ад юных раслiн i палявых кветак. Што гэта цудоѓна.
  Вось такiя дзяѓчынкi тут i ѓ iх жамчужныя, зiготкiя зубкi проста супер.
  I ѓ iх касмiчная, фенаменальная тэма. Вось у iх ззяюць вочы, i вельмi падобныя на зоркi.
  Адна з дзяѓчынак дзюбанула пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак. I так усё капiтальна разнесла. I гэта надзвычай забойна.
  Вось дзяѓчынкi вышэйшы клас, пагуляюць у басэтлю.
  А ножкi ѓ iх такiя прыгожыя, i вельмi нават босыя. Хоць цi можна сказаць так - вельмi босыя? Можа, быць лепш сказаць - вельмi прыгожыя!
  I кахаюць дзяѓчыны з рызыкай спяваць i танчыць.
  А галасы ѓ ваяѓнiцы такiя паѓнагучныя i цудоѓныя;
  Такое гэта браты слова гонар?
  Як шмат спякота ведайце ѓ слове гэтым!
  Хоць супастаѓ лютых не палiчыць,
  Мы прынясем Айчыне мора святла!
  Прыпеѓ.
  За Радзiму маю я сэрца аддаю,
  У якiм полымя рвецца ѓ паднябессi!
  Скрозь цёрн бед да Лiстапада,
  За чырвоны свiтанак...
  Няхай дух народа завее i ѓваскрэсне!
  Няхай дух народа завее i ѓваскрэсне!
  
  Бо нам любоѓ да Усявышняга несцi,
  Святы сцяг справа эльфiнiзму!
  Што б аж у ява дзёрзкiя мары -
  Народжаны шлях святога гуманiзму!
  
  I кожная сям'я Эльфiю не здрадзiць,
  За мiр i праѓду ѓстануць людзi строем!
  Няхай доблесны Пегас, блiскучы Парнас,
  Нас натхняць бой справа маладая!
  
  У гарах бяжыць як барс iмклiвы ручай,
  Бо срэбра вяршынi азарыла!
  Ад гальштукаѓ гарыць захад з кумачоѓ,
  Быць доблесным - вось галоѓнае мерка!
  
  Упаѓ баец - нажаль, жорсткi кiруе рок,
  Як атрымалася, што таварыш павалiѓся!
  Прашу цябе скажы аб Усемагутны Бог,
  Ну, ад чаго поѓныя з праху ѓрны?
  
  Душа - адказаѓ Бог. - важней чым сьцёгны,
  I жыццё навекi загiнуѓшых не пакiне!
  Ды ведаць вам не дадзена, таго ѓ промнях светлай,
  Калi ѓваскрэснуць - Славя Рода iмя!
  
  Але гэты дзень ты ведай - не так ужо i далёкi,
  Тады адчынiць дзверы светабудовы...
  I сiвiзны крышталь не пабялiць скронь,
  Бяссмерцье здабудзе Маё стварэнне !
  Ну, а калi паглядзець на прыгожых дзяѓчат, на iх поѓныя грудзi i клубнiчныя соску. А яны такiя панадлiвыя i зiхацяць, нiбы лалы з кароны Брытанскай iмператрыцы. Вось гэта сапраѓды такая прыгажосць i спакуса.
  Адзiн юнак эльф кiнуѓся да клубнiчных соску грудзей i стаѓ iх лашчыць мовай, i рабiѓ гэта вельмi энергiчна. Аб як прыемна лiзаць такую саспелую i пышную трускаѓку. Наколькi тут усё супер.
  А дзяѓчына з роду эльфаѓ, зразумела не супраць у адказ таксама нешта смачнае, салодкае, духмянае ѓ юнака палiзаць. I наколькi гэта ѓсё будзе здорава.
  А затым дзяѓчынка сваiм падобным на бутончык ружы саском як нацiсне на кнопку джойсцiка. I вось дзюбнула ракетай па орках, i разарвала iх на часткi.
  I маса пуцiнскiх мядзведзяѓ была знiшчана.
  Вось гэта эльфiйкi крывавай зары.
  Але яны любяць пры гэтым, зразумела, i спяваць, з вялiкiм надрывам;
  Мы крутыя эльфы не рабы,
  Мы народжаны парыць павер арламi!
  Не, не прыйдуць на Радзiму труны,
  Ды будзем разам у лаянцы Эльфiяне !
  
  Любы баец здольны на ѓдар,
  Затое не кожны думае аб блiзкiх!
  Палае ураганаѓ вiхура пажар,
  А намеры пра дабро ѓ душах чыстых!
  
  Эльфпартыя , народжаная ѓ марах,
  Яна ад працоѓных мазалёѓ ведайце.
  Мы служым не за нечы дурны страх,
  Да чаго iмкнемся не знайсцi на карце!
  
  Ззяе золата круглых купалоѓ,
  Але ѓ сэрцы золата яшчэ даражэйшае.
  Аркiзму звер ягня павалок,
  Але эльфiйскай сiлай знiшчаны!
  
  Калi ѓ прысязе кляѓся пiянер,
  Аддаць да кроплi Радзiме кроѓ з вены!
  Збiраѓ ракеты зласлiвы дзядзька Рэм,
  Жадаѓ стварыць саюзу гад праблемы!
  
  Але мы не клялiся, верце ѓ пустазвон,
  Для адзiн загад - Служы Айчыне!
  Быѓ гераiзмам орк зла скрышаны,
  Пройдзем шлях цяжкi будзем у эльфiнiзме!
  
  Адкiнь хлапчук сытасць, баязлiвасць, лянота,
  Загадаѓ душы iмкненне да перамогi.
  Няхай будзе на карысць справы кожны дзень,
  А трэба будзе i Сiбiр, паедзем!
  
  На будоѓлях i ѓ бiтвах герой,
  Любая справа спрачацца паверце!
  Не блытайце жыццё з лёгкай гульнёй,
  Хаця гульня адна - барацьба са смерцю!
  
  Вось мэта яна ѓжо лiчы бачная,
  Засталося крок апошнi, цяжкi зрабiць!
  Тады навечна колер нам дасць вясна,
  I будуць у нядзелю юным дзяды!
  Вось дзяѓчынкi праспявалi вельмi хораша i зазiхацелi зубамi, што зiхацяць жамчужынамi, што пускаюць блiкi.
  Эльфiйка выдатныя прыгажунi, i падскочылi да рэактыѓнай пускавы ѓстаноѓцы. I нацiснулi пунсовымi саскамi на кнопкi джойсцiка, i агрэсiѓна падстроiлi ѓдары.
  I адбылiся капiтальныя разбурэннi. Вось гэта атрымалася надзвычай хорта.
  Эльфiйкi зарадзiлi рэактыѓны прыпынак, цягалi ракеты i мiльгалi дзяѓчынкi босымi, ружовымi, круглымi пяткамi.
  Вось гэта прыгожыя i агрэсiѓныя бабы. I надзвычай ласкавыя. I любяць iх мовы, адчуваць пульсацыю стрыжняѓ - атрымлiваючы найвялiкшае задавальненне.
  Вось гэта сапраѓды прыгажунi.
  У iх такiя распаленыя мовы, i возьмуць, яны дзяѓбуць. I рубiнаѓ соску зноѓ ужываюць. I масу троляѓ разам спаляць.
  А затым эльфiйкi паднясуць да рота свае босыя пальчыкi ножак, i як падзьмуць.
  I вароны, атрымаѓшы сардэчны прыступ, падаюць, нiбы аглушаныя ѓдарам сталёвай дубiны па мазгах. I вароны сваiмi дзюбамi прабiваюць чэрапа пуцiнскiм мядзведзям.
  Вось як яны агрэсiѓна дзейнiчаюць.
  А над полем праносяцца песнi iхнiя спяваюць у дадзеным выпадку юнакi;
  Я страляю ворагаѓ па датычнай,
  Гэта сiла эльфiйскага вiцязя!
  Не зразумець тоѓстым то абывацелям,
  Прасоѓваюся як сокал iмклiва!
  
  Атрымлiваецца ѓсё выдатна,
  Мы артысты, а зусiм не гледачы!
  Знiшчым аркшыстаѓ-картэляѓ,
  Прыгажосцю блiскучая чароѓная!
  
  Наша Радзiма - праѓда, вялiкая,
  Падарыла святло свету працоѓным!
  Хоць арда ѓ землi ѓрэзалася дзiкая,
  Але байцы мы павер сапраѓдныя!
  
  Эльф паѓстала з Мамаем пабоiшча,
  Скiнуѓшы путы аркана ардынскага...
  У нябёсах збiраем скарбы,
  А сэрцы нашы ѓ мужнасцi чыстыя!
  
  Кожны куст, травiнка Радзiмыя,
  Дуб-Бацька нашага гаю разгалiстым.
  Ёсць паверце i каштоѓнасцi ѓяѓныя,
  Саладзей мёда раѓчук пералiвiсты!
  
  Спеюць пушынкi чаромхi,
  Першы лiст, нiбы золатам афарбаваѓся!
  Няма лесу нашай Радзiмы сцiплыя,
  У царскай сукенцы Бацькаѓшчына-прыгажуня!
  
  Выходзячы з лясочка з грыбочкамi,
  I па полi, дзе жыта сокам лiтае.
  Я нясу вам вяночак з кветачкамi,
  I раса, нiбы жэмчугам шытая!
  Вось такая песня была ѓ юнакоѓ-эльфаѓ. I гэта надзвычай атрымалася выдатна i крута. Вось гэта вельмi прыгожыя дзяѓчынкi, якiя сваiмi мовамi нешта пульсавалае, як сэрца i гарачае хочуць абсмактаць.
  Ну i дзяѓчынкi класнага ѓзроѓню, i ѓ труну, уганяючы оркаѓ. I жорсткiя былi ваяѓнiцы - проста супер.
  А калi яны заспяваюць, то будзе вельмi нават цудоѓна;
  Пляскае па лузе басанож;
  Дзяѓчына хвацкая - камсамолка.
  Не нарадзiлася дачка Эльфi саѓком -
  Галасочак льецца пошчакам звонкай!
  
  Для яе паклiканне вайна -
  Ратны подзвiг смела здзейснiць.
  Тэрарызм пашча скалiць - Сатана,
  Ператварыць Айчыну хоча ѓ дзiчыну!
  
  Ну, а за iм з ракетай Аркагон ,
  Што сабаку з пекла кормiць баксам!
  Забыѓся, што Аркмахт скрышаны,
  Што з рускiм у лаянку iсцi небяспечна!
  
  Непераможны ратнiк эльфiнiзм,
  Што нас на подзвiг ведайце, натхняе!
  Расii мудрай прысвячаем жыццё -
  Захоѓваючы мяжу ад краю i да краю!
  
  Айчына вакол грымiць навальнiца,
  Звярнулiся на Эльф з напалмам бомбы.
  Мiлiтарызм парваѓ усе тормазы,
  Ад нашых хат у агнi бяды абломкi!
  
  Але па нутры хлапчуку аѓтамат,
  Калi даваѓ ён клятву ѓ пiянеры!
  I вось салдаты юныя грамяць,
  Злых супастатаѓ, што не ведаюць меры!
  
  I стары, i малы ѓ адным бягуць страю,
  Нясуцца жвава - САТО атакуючы!
  I кожны верыць - оркаѓ разаб'ю,
  А дзева будзе з гарачым пацалункам!
  
  Не можам, мы паверце прайграць,
  Настолькi наша вера сталi мацней!
  У вучэннях загартавалася наша раць,
  Хоць вогнiшча палае ѓ добрым сэрцы!
  
  А таму Айчыне служачы,
  Даб'емся мы перамогi ѓ лютай сечы!
  Без славы жыццё не каштуе i гроша,
  Патрэбныя нам жонкi i ѓ дадатак дзецi!
  
  Расцi iм трэба ѓ той Святой краiне,
  Якi, уся планета б'е паклоны!
  Бо няма Эльфii прыгажэй на Зямлi,
  Ворага няхай будзе лёс - смерць Гаморы!
  
  А далей чакае нас Млечны ѓ зорках шлях,
  Якi без канца i без прывалаѓ!
  Каб расцi не дайце Эльф сагнуць,
  Каб Радзiма магутней, больш стала!
  
  Любiце Бога - Наш Вялiкi Род,
  Каб планета бурна квiтнела!
  Любую працу праблему ператрэ,
  Хай будзе лёгкi шлях да пастамента!
  Баi з эльфiйкамi i эльфамi супраць оркаѓ iшлi ѓ дзiкiм дыяпазоне з вялiкай колькасцю загiнулых пуцiнскiх мядзведзяѓ.
  Але оркi працягвалi напаѓзаць. I вось у бой iдуць iх цяжкiя танкi. I нават, мабыць, суперцяжкiя - вагой больш за сто тон. Новы аргумент i козыр бiтвы.
  Вось гэта крута пруць магутныя машыны. Але дзяѓчынкi прыгатавалi кумулятыѓныя снарады, i сталi запускаць iх пры дапамозе клубнiчных саскоѓ грудзей.
  I гэтае забойнае ѓздзеянне. Ну, дзяѓчынкi - класа супер.
  I iншыя з iх кiдаюць у пяхоту оркаѓ баявыя гранаты, раздзiраючы пуцiнскiх мядзведзяѓ у шматкi. Вось гэта сапраѓды стала выдатна. Вось такiя дзяѓчынкi тут. Яны вельмi любяць сваiмi мовамi працаваць.
  Асаблiва прыемна, калi твая мова лiжа то па чым струменем цячэ цёплая, бурлiвая кроѓ эльфа. Вось як гэта выдатна.
  Ваяѓнiцы тут вельмi нават змагаюцца. I разам з тым каханне iм не чужое. Тым больш эльфаѓ-самцоѓ так мала. I безумоѓна самкi часам за iх i б'юцца.
  Вось адна з iх шпурнула босымi пальчыкамi ножак гранату, якая ѓдарыла ѓ скопiшча оркаѓ, i разарвала на часткi пуцiнскiх мядзведзяѓ.
  I ваяѓнiцы заспявалi;
  Хлопчык па снезе бяжыць басанож,
  Жэмчуг сумётаѓ блiскае як глянец.
  Нас не зацягнеш ты ѓ дрымоту сiлком,
  Лепш выканаем зiмы сiвы танец!
  
  Радзiме нашае жыццё прысвяцiм,
  Каб служэнне радасным было!
  Шлях асвецiць агнязар -херувiм,
  А песня чароѓная, казка i лiра!
  
  Бiцца пара за Бацькаѓшчыну нам,
  Уварвалася арда супостатаѓ без рахунку!
  Мы звернемся да любiмых Багоѓ,
  Што далi розум тварыць самалёты!
  
  Зможам планеце мару падарыць,
  Зрабiць пераможным любое катаванне!
  Каб не перапынiлася чароѓная нiтка,
  Каб стала чыстым вясновым дыханне!
  
  У гэтым надзея цудоѓнай краiны,
  Хто спарадзiла святло камунiзму!
  У нашым сусвеце ѓсе людзi роѓныя,
  Гэта вяршыня лiчы гуманiзму!
  
  Скончыцца сцюжа, будзе паток -
  Хлынуць раѓчукi, ведайце людзi шампанскiм!
  Гэта зыход, ты павер недалёкi,
  Кожны з годнасцю, мужнасцi царскiм!
  Вось як выдатна дзяѓчыны б'юцца i спяваюць. I мовы ѓ iх гарэзлiвыя, i надзвычай спрытныя.
  Дзяѓчынкi ѓзялi i разгарнулi мiнамёт, i як дзяѓбуць у непрыяцеля, i раскiдаюць пуцiнскiх мядзведзяѓ у розныя бакi. Вось гэта сапраѓды быѓ удар.
  Дзяѓчынка затым нацiснула на пускавы кручок, выкарыстоѓваючы пунсовы сасок грудзей. I дзюбнуѓшы выдала:
  - Аголеныя грудзi любога мужыка абуе i распране!
  Вось такiя тут дзяѓчыны - вельмi нават выдатныя. I гэта род вялiкi эльфаѓ.
  I яны так спяваюць i зiхацяць зубкамi, нiбы дыяментамi на сонца. Як гэта ѓсё выдатна.
  Бракуе дзяѓчынкам хлопчыкаѓ. I юнакi эльфы працуюць за дзесяцёх. Вось iм i працаваць даводзiцца. А дзяѓчаты такiя цудоѓныя, i басаногiя. I грудзi ѓ iх такiя аголеныя, з саскамi лалавымi i зiготкiмi нiбы яны з каштоѓных камянёѓ.
  Наколькi гэта ѓсё выглядае мажорна.
  I ваяѓнiцы спяваюць, i скаляць зубкi, што выпускаюць вялiкай энергii сонечныя зайчыкi;
  Дзяѓчына выдатная, так, так, так,
  Дзяѓчына небяспечная так, так, так!
  Пуцiнскi мядзведзь,
  Будзеш ты раѓцi,
  Каб табе згарэць,
  У пакутах памерцi!
  Дзяѓчынкi вось так спяваюць. А вось дзецi эльфаѓ, i ѓ першую чаргу хлопчыкi-пiянеры, таксама паказваюць свае вакальныя даныя;
  У святле месяца, водблiск сярпа,
  Працуем мы ѓ полi калгаса.
  Шчодрай з'явiлася нядаѓна вясна,
  Далi патокамi плач салодкi навальнiцы!
  
  Трэба нам старэйшым братам дапамагчы,
  Што на франтах б'юцца з раццю аркшызму.
  Каб сiлкавалася эльфiйская моц,
  Каб цвiѓ пунсовы флагшток Эльфiнiзму!
  
  А таму пiянеры ѓ працах -
  Пот залiвае худыя шчокi.
  Сыты мы толькi ѓ смелых марах,
  Цягне плужок хлапчук басаногi...
  
  Хтосьцi здолеѓ, уцячы i на фронт,
  Але i без тылу няма перамогi.
  Нават траву сунеш з голаду ѓ рот,
  Каб маглi харч спазнаць нашы дзяды.
  
  Так што дадай, хоць ужо рэбры бачныя,
  Ступнi скалаты, рукi ѓ мазалях.
  Мы пiянеры Айчыны сыны,
  Дзеля яе оркаѓ жорстка закапаем!
  
  Кожны з нас - гэта Ленiн i Маркс,
  У кожным сэрцы полымя бушуе.
  Час прыйдзе, уступiм смела на Марс,
  Дарыць Фартуна байца пацалункам!
  
  Цяжкасць загартоѓка, для нашай душы,
  Мы любiм, ведайце думку i працу!
  Свята надыдзе - лiха скачы,
  I выявi аб найслабых клопат!
  
  Сытым буржуям, то не зразумець,
  Як гэта дзецi кахаюць працаваць...
  Але атрымлiваць будзем цьвёрдую пяць,
  Каб ззялi бацькоѓ асобы!
  
  Не, за вайну не клянiце лёс,
  Гэта такое для нас выпрабаванне...
  Калi ѓрок паднёс ты ворагу,
  Значыць, здольны, несцi стварэнне!
  
  У космас адчыняцца дзверы байцам,
  Сiлай навукi хто загiнуѓ уваскрэсiлi,
  А таму мы надзея бацькам,
  Дзецi Вялiкай, Святой Эльфii!
  Вось хлопчыкi эльфы i пры гэтым пiянеры праспявалi. I паказалi выдатную фiзiчную форму i сачыненнi прадукта песеннага ѓзроѓню.
  А хлопчыкi-пiянеры таксама басанож, у шортах, з аголеным тулавам, i вельмi рэльефнымi i прыгожымi цяглiцамi.
  Такiх могуць оркi i згвалтаваць, Што з гэтых звяроѓ станецца. Яны ж лiтаральна скажам жывёлы. Вось гэта сапраѓды вельмi нават паскудныя оркi стварэння.
  Аднаго хлопчыка-эльфа злавiлi ѓ палон. I давай дзiця катаваць. Спачатку паднялi прыгожага хлапчука на прэнг. I давай яго бiць з усяго размаху распаленым, жалезным пугай па босых, дзiцячых нагах. I было ад гэтага вельмi балюча.
  Хлопчык крычаѓ, i яго i калечыла i абпальвала. Затым на хлапчука сталi лiць ваду. Спачатку кiпень, а потым ледзяны, а потым зноѓ кiпень. Вось гэта варвары i садысты.
  Потым яны сталi ламаць босыя пальчыкi ножак хлапчука-эльфа з дапамогай распаленых шчыпцоѓ. I зламалi яму ѓсе пальчыкi ад мезенца да вялiкага. Потым прыпалiлi босыя, круглыя пяткi дзiцяцi.
  А затым у да голай грудзей хлапчукi прыклалi распаленае жалеза, i выпалiлi пяцiканцовую зорку.
  Вось гэта было так здорава i крута. Хлопчыку потым яшчэ i рэбры зламалi распаленымi абцугамi, вось сволачы. Але нiчога эльфы жывучае племя. I хлопчык так i не страцiѓ прытомнасць ад болевага шоку, i працягваѓ гарлапанiць. I тады оркi пусцiлi ѓ ход ток.
  I адначасова сталi пячы пяткi агнём вогнiшча, i яго бiлi распаленым дубцом па спiне i баках, расцягвалi на прэнгу, лупiлi электрычнымi разрадамi. I гэта надзвычай балюча.
  А оркi-каты толькi скаляць зубы i смяюцца.
  Але ѓсё роѓна хлопчык-эльф не зламаѓся, нават наадварот стаѓ спяваць;
  Няма немагчыма - прадказаць,
  Што ѓ гэтым свеце старым чакае;
  Падпiльнуе ѓ засадзе растаць,
  Або памчыць уверх самалёт!
  
  Наколькi гэты свет суровы,
  Настолькi i наiѓны ты,
  У калодзе мноства тузоѓ,
  Хоць дастаць нельга - шыпы.
  Тым часам эльфiйка страляла нiбы палiвала свiнцом з вадаспаду. Добры кулямёт яна адкапала ѓ пуцiнскiх мядзведзяѓ. Хуткастрэльны, i разам амаль не дае аддачы, так што палiць i спевы не перарвецца.
  Але яшчэ спытаць табе?
  Дзе можна свет набыць?
  Адказ вядома на вайне,
  Бо слабасць ведайце не ѓ гонары!
  
  Ды Бог здольны таму,
  Таму, хто лянота змог лупцаваць...
  Адзiн за ѓсё просты наказ,
  Не ѓ пяшчоце цешыце плоць!
  
  Зразумейце жыцця сэнс барацьба,
  Так Вышэйшы стварыѓ на стагоддзi...
  Каб моцнаю была рука,
  I каб не iшоѓ тлушч у бакi!
  
  Дык вось змагайся i змагайся,
  Старайся скiнуць, што ѓ пыле!
  Тады ты iмкнешся ѓверх,
  Стрэш кашмарныя нулi!
  Вось трымацца хлапчукi-эльфы, i не здаюцца, нават на прэнгу.
  А ваяѓнiцы так змагаюцца, з дзiкай i ашалелай лютасцю, паказваючы свой гераiзм.
  Вось гэта сапраѓды ѓражлiвыя дзяѓчынкi. I вусны ѓ iх такiя пунсовыя, i iм яны прагна заглынаюць, нешта пульсавалае, i гарачая, на язык вельмi прыемнае i салодкае.
  Вось так дзяѓчатам- эльфiйкам такое падабаецца.
  А вось эльфiйка босымi пальчыкамi ножак шпурнула зруйнавальнай сiлы лiмонку разбурэння. Вось гэта было грозна i крута.
  Эльфiйка забiвала пуцiнскiх мядзведзяѓ, узяла i праспявала:
  З неба лiтасцi не чакай,
  Жыццё для праѓды не лiтуй...
  Нам хлопцы ѓ гэтым жыццi,
  Толькi з праѓдай па дарозе!
  I яна выкiнула вялiкi, забойнай сiлы прэзент нацiскам на кнопку пунсовым саском грудзей. Разнесла кучу пуцiнскiх мядзведзяѓ i прачырыкала, скалячы зубкi:
  I зноѓ працягваецца бой,
  I сэрцу трывожнай у грудзях...
  Зяленскi такi малады,
  I юны майдан наперадзе!
  Вось такiя тут дзяѓчынкi, што паказваюць свой найвышэйшы, уражлiвы клас байцоѓ.
  А яшчэ яны вельмi прыгожа i з захапленнем спяваюць;
  Калiсьцi араты праклаѓ шлях,
  Каб сонейкам каласы залацiлiся...
  I мы ѓ адказ без спрэчкi няма хлуснi,
  Каб баец рос юны ѓ праѓдзе, сiле!
  
  За плугам блукае панна басанож,
  Яна ѓ працах гадавала хлеб Айчыне...
  I табар падобны вобраз з трыснягом,
  Не трэба нам абжорства ѓ гэтым жыццi!
  
  Прыгожы ѓ паэтаѓ рускiх склад,
  Мова, якi сот мёд замяняе...
  А Род любiмы Сонцаслаѓны Бог,
  Яго дэвiз - твары сам месца ѓ раi!
  
  Набег качэѓнiк злосны здзейснiѓ,
  У поѓны дзяѓчат i хлопцаѓ зганяюць,
  Але вiцязяѓ заточаныя мячы,
  Не трэба з дзяцiнства iм пялёнак, нянек!
  
  Для нас Сварог i Iсус адно,
  Ваяѓнiк тое паклiканне салдата...
  Арол двухгаловы - моцнае крыло,
  Мы б'ем, смеючыся зла орка супастата!
  
  Няма месца на Зямлi таму, хто баязлiвец,
  Любы крылаты ѓ думках сiлай - анёл...
  Адзiн у Айчыне: негр, серб, беларус,
  Ёсць "Ураган", а раней былi шаблi!
  
  Мы зробiм вялiзны зоркалёт,
  I ѓзварымся ѓ прасторы светабудовы!
  У сэрцах такая ѓдаласць ведай, жыве,
  Узвысiлася крылатая свядомасць!
  
  Апошнi подзвiг ведайце ѓ людзi ѓ тым,
  Каб подзвiгаѓ ланцужок не канчаѓся!
  Каб не была мяшка з худым катом,
  Каб не скруцiла воя хрыпла старасць!
  
  Тады наступiць доѓгачаканы свет,
  У якi не прыйдзе час спакою.
  А мы зробiм бясконцы баль,
  Не ведаючы смерцi, смутку, болi, гора!
  . РАЗДЗЕЛ Љ 18
  Вось каралева эльфаѓ дзяѓчынка крутая i вельмi нават пацешная. Такое вытварае непаѓторнае. I яе загады дакладныя i цудоѓныя, поѓныя дасцiпнасцi i сарказму. Вось гэта сапраѓды дзяѓчынка супер.
  Вось так дзяѓчынкi вельмi прыгожа i смела спяваюць. Вось дзяѓчынкi вельмi нават сiмпатычныя. I iх сапфiравыя i смарагдавыя вочкi так цудоѓна зiхацяць, i нiбы зоркi ѓ ночы.
  Наколькi гэта ѓсё выглядае сiмпатычна.
  I вось дзяѓчаты яшчэ сталi з пунсовых саскоѓ выпускаць маланкi, такiя забойныя i разбуральныя. Якiя ѓсё лiтаральна спальваюць i разносяць у попел, i робяць рэальныя труны.
  Адны з дзяѓчат свае грудзi, пры стральбе прымянiѓшы, праспявалi:
  Вельмi вырас у цэлым свеце,
  Грыпу вiрус тры-чатыры...
  Шырыцца расце забаяванне !
  Орка ѓгонiм адразу ѓ труну,
  Захаваць здароѓе каб,
  Ужывайце дзеѓкi адлучэнне!
  Вось такiя выдатныя дзяѓчынкi, проста яны генiяльныя i класа супер i гiпер .
  Кожная дзяѓчынка жадае дасягнуць тут угровня монстра, а то i гiпермантра .
  I ѓхапiць зубкамi за мужчынскую дасканаласць эльфа.
  Ды i самi юнакi-эльфы вельмi крутыя, i не забываюцца ваяваць i пры гэтым спяваць;
  Мой сябар меч булатны блiскае вось цемры,
  Працiѓнiк падступны кроѓ выцер з кiнжала...
  Як шмат няшчасцяѓ на нашай Эльфе,
  Не трэль салаѓя, а толькi ляскi металу!
  
  Што ѓ свеце мы бачым? Там усiм цяжка -
  Галодныя дзецi, выродлiвая старасць.
  Ад лодкi адпала зламаѓшыся вясло,
  Не можа Гасподзь даць любовi сваёй няшмат!
  
  Але Змрок дакладна скажа - Усявышняга няма,
  Наш свет эвалюцыя - эра здзяйсненняѓ.
  Калi хочаш мець мяса ты на абед,
  Не думай, уцякаць ад сваiх грахоѓ!
  
  Стварыце камбайн, каб жыта прыбiраць,
  Прыгожы малюнак блiшчыць на плакаце...
  Падарыць навука табе маладосць мацi,
  I будзе любы грамадзянiн пры парадзе!
  
  Упрыгожыць шлях грудзi залатая зорка,
  Яна паказчык вялiкiх дасягненняѓ!
  Iдзе да эльфiнiзму Эльфiя-краiна,
  Хай стане Эдэм Мiжусяленскi здзяйсненнем!
  
  У трона часам алiгархi шумяць,
  Крывiнку з народа, таць выпiць жадае!
  Але строй маршыруе хвацкiх акцябрат,
  Мы бачылi грозны трыѓмф эльфаѓ у Траѓнi!
  
  Вайна то прыходзiць, то сумна часам,
  Не ведаеш i сам, чаго хоча ваяѓнiк...
  Такое прыйшло захапленне гульнёй,
  Калi ты рэальны гадзюшнiку помсьнiк!
  
  Ханжа сам ладны паверце шэльмец,
  А злосны кiраѓнiк народу клопат.
  Прыйдзе клерыкальным кайданам канец,
  I будзе панаваць чыстая муза!
  Вось так юнакi тут прыгожа i з пачуццём спяваюць, проста хараство. I можна iх цэлымi гадзiнамi слухаць. I iх галасы проста пералiваюцца.
  I вось iдуць удары дзяѓчынак пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак. I дзейнiчаюць прыгажунi надзвычай актыѓна.
  I вось пабеглi ѓ атаку эльфiйкi, ведучы агонь з аѓтаматаѓ, i адначасова кiдаючы босымi пальчыкамi ножак забойныя падарункi анiгiляцыi. I вырабляючы каласальныя парывы непрыяцеляѓ.
  Вось гэта сапраѓды суперваяѓнiцы .
  I дзяѓчынкi нацiскалi на кнопкi джойсцiкаѓ, сваiмi точанымi i хупавымi пальчыкамi ножак.
  Але гэта яшчэ ня ѓсё. У ход iшлi i пунсовыя, нiбы клубнiцы, соску грудзей. А яна грудзi ѓ дзяѓчынак такая проста неверагодна апетытная. I супраць такiх прыгажун любы непрыяцель нямоглы.
  А вусны ѓ iх пунсовыя i соску грудзей таксама зiхацяць нiбы рубiны. I юнакi-эльфы iх так любяць прагна цалаваць i вылiзваць.
  А яшчэ дзяѓчынкi з радасцю i агрэсiяй спяваюць;
  Нечаканае жэрабя здзейснiлася,
  Расправiѓ плечы чалавек!
  Ня бюст з плюшчанага гiпсу,
  Ён сон спакой павер, адпрэчыѓ!
  
  Не быць дзяѓчынцы асуджанай,
  Волi iмгненне павер, надыдзе...
  I пацалунак захаваны,
  Як цукар салодкi вусны растаюць!
  
  Прайшла арда хваляй крывавай,
  Пра яе незлiчоны спiс поѓны...
  Але Эльф грамiць несмяротнай славай,
  Не зломiць нас гвалт, голад!
  
  Хоць душыць плоць плiтой магiла,
  Але дух, затое ѓзлятае ѓ неба!
  Пайдзi хутчэй - нуда, скруха,
  Як быццам я i мёртвым не быѓ!
  
  Што на нябеснай сферы рабiць?
  Куды бесталковаму падацца?
  Аднак Сонцаслаѓная вера,
  Не быць бязвольным i паяцам!
  
  Наказвае грашыма нам дзялiцца,
  З усiм братамi лёс.
  Каб святых з абраза асобы,
  Лiчылi вiцязя за сына!
  
  З рабыняѓ сарвалi мы кайданы,
  Для iх шлях выбралi вольны...
  Пастаiм свет шчаслiвы новы,
  Дзе марш змоѓкне пахавальны!
  
  Часам Бог таксама наравiсты,
  Раняем Роды мы сцягi!
  Але сцяг Айчыны прамянiсты,
  Дзе золата зiхацiць клёну!
  
  Надзеяй яркай акрылены,
  Кiдаѓся ѓ бiтву i хлапчук...
  Шыпы маюць нават ружы,
  Часам ты слабы як вераб'ёчка !
  
  Але гальштук колер мае чырвоны,
  А значыць чыстага колеру крывi!
  Служыце Радзiме прыгожай,
  Тады не ведаць вам больш болi!
  Вось такiя цудоѓныя бываюць i непаѓторныя песнi. Цудоѓныя прыгажунi i адначасова ваююць басанож i ѓ адных толькi трусiках.
  Вось яны як заспяваюць, што трашчаць галовы ѓ оркаѓ.
  Але вось з неба штурмавiкi дзяѓбаюць пазiцыi пуцiнскiх мядзведзяѓ. I робяць гэта з вялiкай энергiяй. I гатовыя рэальна змагацца з ворагамi, i дэманстраваць найвышэйшы ѓзровень энергетыкi. Вось гэта сапраѓды цудоѓныя дзяѓчынкi.
  Якiя проста здольныя голай, круглай, ружовай пяткай i танк у лоб прабiць.
  Вось такiя яны ваяѓнiцы, вельмi прыгожыя, i жамчужныя зубкi, што зiхацяць нiбы каштоѓнасцi.
  Няма нiкога прыгажэй дзяѓчынак, якiя паказваюць свой характар, i агрэсiѓную сутнасць пасажу.
  I калi ѓжо яны дзяѓбуць, то мала не здасца супраць такiх краляѓ, нават такiм адмарозкам, як пуцiнскiя мядзведзi.
  Ваяѓнiцы ваявалi, i надзвычай актыѓна гэта робяць. Дэманструюць вельмi цудоѓны ѓзровень разбурэння i знiшчэння шматлiкiх нягоднiкаѓ, калматай iмперыi.
  Воiны оркi ламаюць палонным дзяѓчынамi, i хлопчыкамi пальчыкi на нагах, i пякуць босыя пяткi агнём, i выпальваюць зоркi i крыжы на голых грудзях. Пуцiнскiя мядзведзi ѓвогуле рэальна адмарозкi, i змагацца з iмi трэба з усёй адказнасцю i лютасцю. Паказваць свой вышэйшы i натуральны падыход.
  А дзяѓчынкi тым часам зноѓ заспявалi;
  Вось наша Эльф мячом сваiм моцная,
  У ёй гарматы б'юць i промахi не ведаюць!
  Няхай увасобiцца смелая мара,
  Не трэба бiць лынды на канапе!
  
  Прыгажэй нашага гаю ѓ свеце няма,
  А смарагд у траве найжывы камень!
  Сам з кабана прыбег абед,
  I на каньках язда як сцюжа грымне!
  
  Грыбы растуць кветак у iх не злiчыць,
  Баравiкi, лiсiчкi, мухаморы!
  Зязюля падае ѓ экстазе вестку,
  Што на той свет адправiцца не хутка!
  
  Салаѓкi вось раздаецца пошчак,
  Гуляе марш жывёльная катрынка...
  Калi прыходзiць з мёдам вiхура красавiк,
  Калi расце пралеск у пяшчоце яркай!
  
  Прыгожы травень i салодкi чэрвень,
  Любая пара года - гэта шчасце!
  I ты мая дзяѓчына не бядуй,
  Паколькi я i сам душой не ѓладны!
  
  Калi восеньскi дождж ручаём палье,
  А золата бясплатна ѓсiх апране!
  Тады пад горан мы марш пойдзем у паход,
  У руках букеты руж i архiдэi!
  
  Што ёсць у прыродзе будзе добра,
  Надыдзе час - рытмы падпарадкоѓваючы...
  А што i свята, ну а што грэшна,
  Мы самi вырашым з лёсам гуляючы!
  
  Тады ѓваскрэснуць мёртвыя лёгка,
  I гэта будзе прасцей запяканкi!
  Адзiн рух як удар сярпом,
  Без спрэчак, без паршывай лаянкi!
  Вось так дзяѓчынкi праспявалi. А потым узялi i зноѓ засвiшчаць ва ѓсе ноздры, i зробяць гэта надзвычай аглушальна.
  I тысячы крумкач нiбы атрымалi моцныя ѓдары дубiнай па мазгах, узялi i пападалi. I прабiвалi чэрапа пуцiнскiм мядзведзям. I гэта было надзвычай здорава.
  Вось такая жорсткая i разам з тым цiкавая вайна iдзе. I дзяѓчынкi з роду эльфаѓ ужываюць i босыя пальчыкi ножак, i пунсовыя саскi грудзей, выкiдваючы маланкi i ѓльтрагук.
  Дэманструючы баявое разбурэнне i гiбель праклятых, пуцiнскiх мядзведзяѓ.
  Бiтва памiж эльфамi i оркамi не спынялася. Яна станавiлася ѓсё больш i больш агрэсiѓнай i крывавай.
  Дзяѓчыны з роду эльфаѓ не падавiлiся супернiку. Яны выкарыстоѓваючы свае босыя пальчыкi ножак, кiдалi падарункi анiгiляцыi ѓ оркаѓ, i адрывалi пуцiнскiм мядзведзям, галовы i канечнасцi.
  Дзейнiчалi прыгажунi з вялiзным энтузiязмам i напорам. I стральба з аѓтаматаѓ якую, загадай прыгажунi, аказалася надзвычай эфектыѓнай i забойнай.
  А потым яны як возьмуць i засвiшчаць, i зноѓ у крумкач завiхрэннi ѓ мазгах, i яны падаюць аглушаныя i адурманеныя на галовы атакавалым, i агрэсiѓным касматым мядзведзям. I гэта прызнацца сапраѓды вельмi выдатна i крута.
  Ды яшчэ i разрады маланак з лалавых соскай аглушаюць птушак як дуст.
  А дзяѓчыны, зразумела, выкарыстоѓваючы крумкач супраць пуцiнскiх мядзведзяѓ, не забываюць i спяваць;
  Разарвем на часткi мы арду,
  Зробiм з оркаѓ адбiѓную...
  Я мядзведзяѓ Пуцiна сатру,
  Разарву проста з ужывую!
  Так дзяѓчынкi спяваюць з вялiзным азартам i баявым энтузiязмам. I за мядзведзяѓ узялiся, нiбы цiснулi блашчыц, з дапамогай шчыпцоѓ.
  Адначасова ваявалi яшчэ i хлопчыкi-эльфы. На выгляд гэта проста дзецi - басанож i ѓ шортах. I б'юцца з дзiкай лютасцю i энтузiязмам.
  Адначасова хлапчукi-эльфы спявалi;
  Няма ѓ баях нам спакою хлопцы,
  Гэта жыцця хлапечы стыль.
  Народжаныя нiбы мы з аѓтаматам,
  Каб ворагаѓ нiшчыць лiха ѓ пыл!
  
  Калi збаяѓся, то няма нам прабачэння,
  Ну, а адважны атрымае прэзент!
  Дзеля Радзiмы нашай выратаванне,
  У самы цяжкi ѓ бiтву момант!
  
  Разграмiць мы здольныя ѓсе арды,
  Сьцерцi танкi, САУ, хоць полк.
  Погляд ваяѓнiкоѓ- русiчаѓ ганарлiвы,
  Хоць прывал бясконца далёкi.
  
  Мы такiх калатнеч пабачылi,
  Што нельга i пяром апiсаць!
  Ведай, засталiся абломкi ад швалi,
  Што спрабавала Айчыну зламаць!
  
  Кожны штык завастрыць трэба хутка,
  I папоѓнiць хутчэй краму!
  Таму што салдат не хлапчук,
  Звяртае супернiка ѓ пыл!
  
  Оркаѓ з грунтам учора падраѓнялi,
  А зараз сутычка зноѓ iдзе!
  Аб бязмежныя зорныя далечынi,
  Нас труба зазывае ѓ паход!
  
  Будзе космас, лiчы заваяваным,
  Будзе неба ѓ дыяментах для нас!
  Залацiстыя мiлыя клёны,
  Не зламае вас з выбухам фугас!
  
  Усё ѓ Айчыне нашай прыгожа,
  Толькi шмат у трона быдла,
  Тыя, хто шэпчуць кiраѓнiк лiслiва,
  А людзей ператвараюць у рабоѓ!
  
  Кожны змiй падмануць нас наровiць,
  Кожны хоча крывiнку ѓрваць,
  Хутчэй iмчыцеся жвавыя конi,
  Каб скамячыѓся ляпёшкай злы заѓз!
  
  Мы на змену сваю заступаем,
  Дзе няма месца здрадзе, хлуснi,
  Дзе забiты, будзе смерцi брат Каiн,
  Дзе Айчыну не здасi, за грошы!
  Вось такiя тут дзяѓчыны - проста вышэйшых, i надзвычайны атрымаѓся клас. Ваяѓнiцы проста супер i гiпер .
  I зноѓ у баi iх босыя, вельмi панадлiвыя i хупавыя ножкi паказваюць высокi i непаѓторны пiлатаж. Вось гэта сапраѓды бабы класа супер.
  I вось што любiць iх гарэзлiвы язычок? Вядома ж больш за ѓсё iх язычок любiць лiзаць пульсавалыя, вельмi салодкiя i духмяныя стрыжнi ѓ эльфаѓ.
  Вось гэта дзяѓчынкi, якiя можна сказаць байцы ѓзроѓню сапраѓднага класа гiпер .
  I ѓ iх зразумела ѓлонне Венеры апетытнае i вельмi нават салодкае, i пахне нiбы самыя дарагiя французскiя духi. Вось гэта сапраѓды дзяѓчыны нiбы супер i гiпер у адным флаконе.
  I зноѓ пускаюць у ход свае зiготкiя каштоѓнымi рубiнамi соску, i выбiваюць чарговую войска оркаѓ.
  I цэлыя шэрагi пуцiнскiх мядзведзяѓ зараз скошаны, i перабiты.
  Але оркi працягваюць на дзяѓчынак бязмежнай лавiнай наязджаць, i наплываць.
  Пры гэтым падступныя, пуцiнскiя мядзведзi таксама зразумела iдучы на штурм, спяваюць;
  Магутная сiла за намi стаiць,
  Якая кiруе ѓсiм светам i пеклам!
  Бо вечнае зло - не прабiць маналiт,
  Што будзе - вялiкае, ведайце вы побач!
  
  Хто пекла аднавiѓ? - Цар Зямлi Люцыпар,
  Ён зрабiѓ свой выбар - адкiнуѓшы прабачэнне...
  I даѓ чалавеку ѓ бiтвах прыклад,
  Як трэба кiдацца нам у бой у адкупленне!
  
  Тут кожны мае ѓзвысiцца шанец,
  Стаць дэманам, нячысцiкам, цi ѓвысь дэмiургам!
  Хоць Бог Ён, вядома, нам трон не аддасць,
  Але тое, што мы можам, паверце не жарт!
  
  У нас ёсць надзея, магутнасць зла,
  Што можам згуляць - карты шчасце пас'янсам.
  Бо наш маршалак круты Сатана,
  Ведай гнеѓ Люцыпара бязмежны, жудасны!
  
  Мы зрабiлi выбар i крок на карысць цемры,
  Паколькi ад святла зрэнкi толькi слязяцца,
  Няма ѓ святасцi шчасце, няма гроша торбы,
  Для нас пацыфiзм выраз паяца!
  
  Таму Д'ябал нас у пекла вядзе,
  Чакаем за Чортам мы бравурным крокам...
  Узяць уверх над ворагам, ну а сродкi не ѓ рахунак,
  Няма сэнсу ѓ малiтве - увесь бумерангам!
  
  Ды сумленне часам непрыемна грызе,
  I жадаецца таксама мне стаць чалавекам...
  I можа лоб ад кулi штурхель,
  У геене, дзе балюча застацца назаѓжды!
  
  Але занадта зайшлi далёка мы ѓ граху,
  I не выратаваць у пакаянне - няма шанцу!
  Так будзем палiць, разбураць усё ѓсюды,
  Пабудуем на даху сваю дзяржаву!
  Вось так i пуцiнскiя мядзведзi спяваюць, i гэта скажам так надзвычай здаровай i агрэсiѓна атрымлiваецца. Вось гэта сапраѓды вельмi жорсткая i бязлiтасная iдзе вайна. Супраць якой любыя, i нават самыя выдасканаленыя прыёмы нямоглыя. Але дзяѓчынкi маюць свае любаты.
  I актыѓна выкарыстоѓваюць iх супраць оркаѓ.
  Дзейнiчаюць яны пры гэтым вельмi энергiчна i па-баявому. Такiя дзяѓчыны не збаяцца i нават калi станiкi i спусцяць, то адразу ж з клубнiчных саскоѓ як возьмуць i стукнуць маланкамi.
  Вось гэта бабы - проста супер. I iх баявая моц захапляльная.
  Дзяѓчынкi-эльфiйкi не ведаюць сумневаѓ. Яны б'юцца нiбы анёлы святла з д'ябальскай ардой. I гэта надзвычай жорстка. Але дзяѓчынкi, нiшчачы пуцiнскiх мядзведзяѓ, чысцяць планету ад зла. I гэта скажам там - выдатна.
  Ваяѓнiцы вельмi сiмпатычныя i паказваюць свае вельмi панадлiвыя i загарэлыя ножкi.
  А якiя ѓ iх нiжнiя канечнасцi? Мужчыны па iх звар'яцеюць. I юнакi-эльфы iм босыя пяткi цалуюць з вялiкiм, i непаѓторна гарачым энтузiязмам.
  А затым варта такая шчырая i цудоѓная песня;
  Вось наблiжаецца Айчыны прамянiстай iмпрэзы,
  Можа ѓ гэтым Лада найсвяцейшая панна...
  Ты добрае ѓ сем свеце, злосцi бажаство -
  Калi Творца прыбiты цвiкамi ѓ дрэва!
  
  Даѓ Род Кiраѓнiк кожнаму жонку,
  Сказаѓ - дзяцей нараджайце i адважвайцеся!
  А сатана вырашыѓ - я Эльф спалю,
  Няхай бягуць усе людзi, нiбы зайцы!
  
  Але эльфаѓ воiн сiлай маналiт,
  Яго мячом не ѓцiхамiрыць ганарыстасць!
  I будзе супастат вядома бiт,
  А новы свет з чарапкоѓ узвядзем!
  
  Ад Сонцаслаѓных воiнаѓ святых,
  Што паклялiся за Эльф з мячом змагацца!
  Што сталi ланцугом вартавых,
  Што трымаюць моц гранат у прасторным ранцы!
  
  Што можа Радзiмы маёю быць мацнейшай,
  Надзейная Айчыне нашай варта!
  Калi арол баец не верабей,
  Калi лёгкая цяжкая паклажа!
  
  Ну а Сварогу - Бог Ён цар цароѓ,
  Што зрабiѓ рускi дух такiм магутным!
  Разгонiм тацей як у пiск мышэй,
  Багнетам праткнем усiх катаѓ калючым!
  
  I будзе, ёсьць пагарджаны плоць сваю,
  Арда ѓ агнi, што Зямлю абразiла...
  Прыхiльнасць да булата i дзiдай,
  Такая вось у нас вялiкая сiла!
  
  Не, не знесцi чужых павер спадароѓ,
  Мы воiны i ѓ тым нясем паклiканне.
  Свабоду шануе, кожны ведай народ,
  Хоць пасылае iсны выпрабаванне!
  
  А за свабоду мы смяротны бой,
  Не ведаючы ваганняѓ у лаянку...
  I бачу, што пекулiй будзе мой,
  Каб сэрцы зусiм не астылi!
  
  Страляць i мазаць гэта нам ганьба,
  Ганьба яшчэ i ѓ сутычцы вагацца.
  Няхай будзе ѓсiм нам Божы пест у дакор,
  Калi вырашаем бiцца цi не бiцца!
  
  I вось перамогi бачны яркi бляск,
  Засталося толькi сiл крыху дадаць!
  Гасподзь Сварог прайшоѓшы шлях iмглы - уваскрэс,
  Цяпер сусвету будзем з намi кiраваць!
  Ваяѓнiцы вельмi прыгожа i складана спявалi. Але гэтага было мала, каб спынiць такую арду. I яны пусцiлi ѓ ход грозныя, агнямётныя танкi. I тыя пайшлi смажыць пуцiнскiх мядзведзяѓ.
  I рабiлi гэта вельмi нават выдатна з вялiзным напорам дзяѓчат, якiя прагныя для бiтвы.
  Вось гэта сапраѓды аказалася жорсткая i надзвычай агрэсiѓная бiтва.
  Эльфiйка з валасамi ѓ аранжавую крапiнку, узяла i дзюбнула непрыяцеляѓ, выкарыстоѓваючы пры гэтым соску, якiя нiбы бутончыкi ружы. I такая прыгажуня стала баявая, i вельмi агрэсiѓная i вельмi сэксуальная.
  Вось дзяѓчынка працуе пры дапамозе пунсовых саскоѓ грудзей.
  Ваяѓнiца праспявала:
  Прывiдна ѓсё ѓ гэтым свеце бушуючым,
  Ёсць толькi iмгненне за яго i трымайся...
  Жыццё толькi iмгненне памiж мiнулым i будучыняй,
  Орк ты вандал, што заныкаѓ калiсь!
  I ваяѓнiца зноѓ як возьме i засмяецца, выскалiѓшы вельмi нават жамчужныя зубкi.
  А яе юны напарнiк эльф як возьме i з энтузiязмам i радасцю заспявае, сваiм звонкiм голасам;
  Наш свет дзiѓных прыгажосцяѓ,
  Толькi супастат падступны...
  Наш Род святы не пяройдзе,
  Пакрыем мы Айчыну славай!
  
  Вось гул гулкi грымiць,
  Удары пякучыя "кацюшы".
  Рады згуртавалi - маналiт,
  Мы б'ем ворагаѓ, а не лынды!
  
  Русь з прамянiстай чысцiнёй,
  Песцiць лепшая забава!
  Сварог Збавiцель залiхвацкай,
  Уцёкi iмкнуцца ѓверх кучаравы!
  
  Але пракляты будуе выгляд,
  Адценне крылаѓ жудасна цёмны...
  Аркiзм ведай у бразгаты пабiты,
  Зрынуты каты вераломны!
  
  Аб чым любiлi мы марыць?
  Не пра спакой i гультайства...
  Бо збiралi продкi раць -
  У славу Бога ѓ нядзелю!
  
  Што стварыѓ Усявышнi нас,
  Каб натхненне вал з сэрца!
  Каб славiѓ Рода кожную гадзiну,
  А ѓ космас розум шырэйшы за дзверцы!
  
  Ды шмат бруду ѓ свеце ведай,
  Вось прывiдаѓ злосных ценi.
  У кольцы пажарышчаѓ Божы рай,
  I пакутах чара пакаленняѓ!
  
  Месяц як свечка ѓ лiхтары,
  Дзяѓчынкi пятачкi мiльгаюць...
  Босы памчала на свiтанку,
  Расой жамчужнай у цёплым Маi!
  
  Не будзь дзяѓчына як валун,
  Ты непрыступная маѓклiвая...
  Не трэба сумных больш думак,
  Бо нуда верная магiла!
  
  Блiснуѓ наезнiк чапракам,
  Гарачы конь i запал iржаньне,
  А перад расчыненым акном,
  Пускае азярцо ззянне!
  
  Пра што такое бачу я,
  Такiя мiрныя карцiны,
  Дзе ѓ шчасце новая сям'я,
  Дзе без аброцi мы ѓсе адзiныя!
  
  Гасподзь накрыѓ нас сваiм шчытом,
  Вось зоркi радасцi ззяюць!
  Пра Iсуса гiмн спяваем,
  У пераможным для людзей фiнале!
  . РАЗДЗЕЛ Љ 19.
  Вось каралева эльфаѓ прамянiстая i непаѓторная Марыя Калеснiкава зноѓ паказвае свой непаѓторны пiлатаж i самы вышэйшы клас. I аддае загады трывiяльна ѓзроѓню супер.
  Вось так прыгожа песня выканана. I дзяѓчынкi тут проста скажам так - супер. У iх патокi энергii i клекочет вулкан страсцi.
  I яны нацiскаюць пунсовымi саскамi грудзей на кнопкi забойных базук. I лупяць па орках з усяго размаху. I гэта вельмi разбуральна i забойна. Супраць падобнага нацiску нiяк выстаяць пуцiнскiм мядзведзям.
  Ваяѓнiцы лупяць пачварных оркаѓ. Сцiскаюць iх нiбы сталёвым кулаком, i лiтаральна плюшчаць.
  Вось гэта дзяѓчынкi - класа супер. I яны трэба адзначыць настолькi баявыя i агрэсiѓныя, што супраць iх оркi не аруць. Вось гэта сапраѓды вельмi нават кровапралiтная бiтва.
  А дзяѓчаты напяваюць:
  - Эльф i эльфiйка прыгожыя,
  Дружна вiсяць на падножцы...
  Ножкi гламурнай прыгажунi,
  Хутка бягуць па дарожцы!
  I зноѓ яны ѓжываюць свае вельмi нават забойныя пунсовыя соску грудзей. Б'юць пуцiнскiя войскi, i паказваюць свой разбуральны i вельмi забойны клас.
  Вось гэта дзяѓчынкi - супраць iх вам не выстаяць.
  А вось калi яны запою, то i зусiм усё становiцца проста гiпер , i галасы нiбы срэбныя i крыштальныя;
  З часоѓ Спартака - гэтая вера жыве,
  Што рабоѓ у свеце быць не павiнна нiколi!
  Калi пан нахабнiк - грэе печкай жывот,
  А селянiн на сцюжы замёрз - гэта вер не лёс!
  
  Эльфаѓ хлопец Спартак - меч за нас агалiѓ,
  I за iм прыгнечаных паднялася без краю рака...
  Калi ты чалавек - гонар даражэйшы за жыццё,
  Калi хочаш што жыццё ѓ шчасцi свету цякло!
  
  Стенька Разiн хацеѓ, выпрастаць табар рабам,
  Каб воля была, кожны мог кiраваць...
  I такiя як Ён не маглi прыняць сорам,
  А за iмi народ - iшла незлiчоная раць!
  
  Катаваннi, прэнг i кол - аргументы цароѓ,
  Кожны хоча сабе, усё ѓрваць на стагоддзi!
  Але воля павер: хлеба з мёдам мiлей,
  I такая даѓно ѓжо гарыць у нашым сэрцы мара!
  
  Надышоѓ гром - Лiстапад, i цяпер наша ѓлада,
  Палае краiна, шмат крывi i болi!
  Але не дасць Iсус у пекле правым прорва,
  Будзе ѓ дабрынi задаволены, i той каго люта лупцавалi!
  
  Эльфнiн дзверцы адкрыѓ, Эльфлiн смела вядзе,
  З кожным крокам усё блiжэй мы да мэты святой!
  Але прыйшоѓ Сатана сорак першы злы год,
  I зараз наша кроѓ як паток iрве з вены!
  
  Мы з табою краiна; наш гонар - тваё жыццё,
  Нiколi не паставiць народы Эльфi на каленi!
  За Расею трымайся, за Айчыну змагайся,
  У гэтым сэнс i соль мужнасцi пакаленняѓ!
  
  Фюрар мярзотны труп, ну, а Эльф - Велiкан,
  I чачэнец з узбекам i эльфам - адзiныя!
  Эльфенiзм маналiт, для душы iдэал,
  А палiцы супастатаѓ у аладку разбiты!
  
  Космас юных клiча - горан прызыѓна трубiць,
  Новы будзе мяжу, за межамi Марса!
  Якi будуецца мы эльфiнiзм - адмянiлi рублi,
  Не мае значэння любое грамадзянства!
  
  Увесь сусвет вер - стане чырвонай зараз,
  Будуць у рай вароты - зоркi чырвонага колеру.
  Чалавек iншым брат - у мiнулым шалёны звер,
  I каханне, прыгажосць у гiмнах чыстых апет!
  
  Таму не шкадуй сваю чэрствасць i лянота,
  За Айчыну нашу, змагаючыся як сокал!
  I працуеце байцы вы i ѓначы i дзень,
  Што б райскi сад колер i дарыѓ салодкiм сокам!
  Вось так дзяѓчынкi вельмi нават дасцiпна i па-баявому спяваюць. I ѓ iх проста сусветная i незямная прыгажосць.
  I эльфiйкi ѓжо якi раз ужываюць босыя, i вельмi чэпкiя пальчыкi ножак. Вось гэта дзяѓчынкi - супер i гiпер .
  Не спрабуйце такiм дзяѓчынкам сунуць у рот палец. А вось калi нешта пабольш, i цяплейшае сунуць, яны гэта стануць з велiзарным энтузiязмам смактаць.
  Вось гэта сапраѓды дзяѓчыны, якiя скажам так - супер.
  I вось яны выпускаюць маланкi з пунсовых саскоѓ. Гэтыя разрады ѓздзейнiчаюць на мазгi крумкач. Тыя губляюць прытомнасць, i падаюць дзюбамi ѓнiз, прабiваючы чэрапа пуцiнскiм мядзведзям. I гэта надзвычай здорава.
  Вось гэта сапраѓды прыгажунi паказалi свой татальны разгром лютых непрыяцеляѓ.
  Пасля чаго дзяѓчынкi зноѓ узялi i заспявалi;
  Наш космас старажытны, малады -
  Даѓ Род Святой дабраславення.
  А Розум - Розум захавальнiк мой,
  Прагрэс нясе нам збаѓленне!
  
  Кахаю Сусвету прыгажосць,
  Хоць чалавек усiм незадаволены...
  У паклоне Сварогу- Хрысту,
  Што спарадзiѓ фатонаѓ хвалi!
  
  Мы самi Багi - нарэшце....
  Але шлем Стваральнiку напевы!
  Пад гiмн палаючых сэрцаѓ,
  Найсвяцейшай Лады - светлай Дзевы!
  
  Ведай эльфу святла не дадзена,
  Цярпець пакорлiвасць i пакору.
  Для нас з золата руно -
  Навукi вечнае рух!
  
  Але ваяваць, нажаль, доля,
  Мiж зорак рассыпаных узгоркаѓ...
  Так вiдаць Вышэйшы захацеѓ -
  Каб не гублялi мы зубоѓ!
  
  Але Лада - Бога iпастась,
  Блiскаючы дабром, усмiхнулася...
  Вам людзi волю перадаць -
  Няхай вечнай будзе сiла-юнацтва!
  
  Бо воiн Рода iдэал,
  Усявышнi хоча лаянку!
  Карабель хутка прабег,
  Не смей Творцам Багам пярэчыць!
  
  Тады мы рвёмся адважна ѓ бой,
  I бачым ужо поспех бачна,
  Такi нястрымнай марай,
  Трон цяпер наш Ерусалiма!
  
  Стваральнiк гонар Русi захоѓвае,
  Ды бясконцы, стане стагоддзе...
  Калi без доѓгiх цягае,
  Творыць адкрыццi чалавек!
  
  А таму дэвiз мацней,
  Каб прагрэс быѓ у вечнай сiле,
  Ты воiн смелы не бойся,
  На славу мацi, маёй Эльфii!
  Вось такiя тут баявыя i блiскучыя дзяѓчынкi. I калi ѓжо яны за ворагаѓ возьмуцца, то не адзiн орк не ацалее.
  Вось напрыклад лётчыца з роду эльфаѓ скiнула напалмавую бомбу. I тая абрынулася на шмат касматых, пуцiнскiх мядзведзяѓ. I рэальна ѓзяла iх i спалiла ѓ попел.
  Вось гэта сапраѓды дзяѓчынка - класа супер. I малоцiць злых оркаѓ нiбы адбiѓную.
  I нават пахне смаленым мясам.
  Дзяѓчына-эльфiйка нацiскам клубнiчным саском грудзей выпусцiла ракету, i дзюбанула па орках. Масу пуцiнскай мядзведзiны выпалiла, i ператварыла ѓ шашлык.
  Пасля чаго праспявала;
  Мы вас рэальна загонiм у труны,
  Будзем змяняць у попел оркаѓ,
  Шмат бывае часам глупства,
  Але галасок дзевак звонкi!
  Вось такiя яны высокага ѓзроѓню лаянкi ваяѓнiцы. У iх трывiяльна клекочуць ураганы i апантаныя, проста нястрымныя сiлы. I дзяѓчаты трэба адзначыць, паказваюць сваё ѓменне нiшчыць пуцiнскiх мядзведзяѓ.
  Дзяѓчынкi спяваюць i скаляць зубкi:
  Фюрар лысы на эльфаѓ напаѓ,
  Хоча падонак забраць нашы землi...
  Але ад удару дзяѓчыны ѓпаѓ,
  Мы абараняем з лютасцю сям'i!
  Вось эльфiйкi разгарнулi некалькi зенiтных гармат супраць оркаѓ. I давай страляць, нацiскаючы пунсовымi саскамi грудзей на кнопкi кiравання казённай часткай зенiтных гармат.
  Вось гэта сапраѓды выдатна. I ваяѓнiцы не даюць спуску, знiшчаючы войска Пуцiна.
  Вось гэта так выдатна б'юцца гэтыя выдатныя i вельмi цудоѓныя i непаѓторныя дзяѓчынкi.
  А босыя пальчыкi ножак эльфiек шпурляюць вялiкай, забойнай сiлы падарункi анiгiляцыi.
  I змяняючы непрыяцеляѓ з каласальным размахам i ѓвасабленнем пякучых патокаѓ энергii.
  Пры гэтым дзяѓчынкi сталi з вялiкай любоѓю i iнтэнсiѓнасцю спяваць, сваiмi звонкiмi галасамi;
  Дзень i ноч баi няспынна ,
  Жаль не ведаючы сораму ...
  Оркi паступаюць вельмi дзiѓна,
  Супраць iх эльфiйская краiна!
  Зразумее калi спяваюць i босымi пальчыкамi ножак шпурляюць вельмi нават пагiбельныя падарункi смерцi.
  А вось баявая пара iх эльфа i эльфiйкi адначасова вядзе агонь па орках, i лашчыць адзiн аднаго.
  I гэта так прыгожа. Бо эльфы такiя мускулiстыя i рэльефныя, i iх прыгажосць уражлiвая.
  А спяваюць яны яшчэ лепш i з пачуццём;
  Буры, ураганы не перашкода пары нашай,
  Мы сыны Айчыны, што квiтнее як ружы куст.
  Хто не ведаѓ лаянку, той не еѓ прасянай кашы,
  У бой вядзе нас Бог Збаѓца Iсус!
  
  Бiцца мы прывыклi нават у бурным акiяне,
  Кожны чалавек, ён нiбы трэска за бортам.
  Выканаѓцаѓ ардынцаѓ веру, у сутычцы разарву,
  Гонар у нас не выбiць нi кавадлам з малатком!
  
  Меч калiѓся ѓ горне, у самым пекле распаленым,
  Завастрылi лёзаѓ вельмi жорсткiя мяхi!
  Будзь салдат бясстрашным; сэрцам моцным, загартаваным,
  Калi смерць, то стой на месцы, не бяжы!
  
  Ды вайна, вядома, то не баль з салодкiм мёдам,
  Бо на ёй ёсць слязу i сцякае густа кроѓ.
  Воѓк працягла вые i мядзведзь з лютым ровам,
  А ѓдар у адказ няхай будзе ѓ вока, а не ѓ брыво!
  
  Ёсць дзiда такая, што прабiць кальчугу можа,
  Ёсць шчыты такiя, што iх сваёй не прабiць!
  Але не трэба баяцца, хай не курчаць чэрцi рожы,
  Каб не стаць такiм як у сетках дзiчына!
  
  Вось прыйдзе, вы верце, прамянiстае рашэнне,
  Кожнаму ѓзнагарода, што вышэй не знайсцi!
  За злачынны намер наступiць, веру помста,
  Няма iншай доблесцi, чым цяжкага шляху!
  Вось такiя тут былi песнi - найвысокi папросту ѓзровень уздзеяння. I дзяѓчынкi-эльфiйкi палiлi па супернiку, выкарыстоѓваючы ѓ чарговы раз, свае вельмi яркiя i пунсовыя саскi.
  Вось такiя дзяѓчыны дасцiпныя i вядуць агонь з вялiкай трапнасцю i сапраѓды. I выкарыстоѓваюць пры кiдку па супернiкам босыя, i вельмi спрытныя пальчыкi ножак. Робяць гэта вельмi спрытна.
  Такiх вось дзяѓчат не адшукаць на карце, яны сваёй велiччу цалкам поѓныя.
  I калi ѓжо разыдуцца, i пачнуць кiдаць босымi ножкамi яшчэ i атрутныя iголкi, дзiвячы iмi пуцiнскiх мядзведзяѓ.
  Вось гэта дзяѓчыны - якiя калi ѓжо сталi забiваць оркаѓ, то не спыняцца. Гэта ваяѓнiцы лiтаральна племя супермэнаѓ. I як разыйдуцца, дык ужо на сысцi iм з праверанага шляху.
  I давай з пунсовых саском грудзей кiдаць забойнымi пульсарамi. I столькi паскудных, пуцiнскiх мядзведзяѓ зараз узяло i згарэла.
  Зразумела дзяѓчынкi зноѓ сталi з вялiкiм азартам, сваiм як срэбныя званы галасамi спяваць;
  Залатыя каласы - нiва,
  Як хваляй шолах вуснаѓ ветрыку...
  Мы куфлi напоѓнiм гуллiвым,
  Няхай шампанскага хвошча рака!
  
  Нашай Радзiмы шчодрай Эльфii,
  Дзе восеньскае покрыва залаты,
  Не, паверце Айчыны прыгажэй,
  Яблыкаѓ саспелых нектар налiѓной!
  
  А зiмой дзiвосны снег серабрысты,
  Пад канькамi храбусцелi азёр!
  Да чаго смачны хлеб наш духмяны,
  А клiнок шаблi эльфаѓ востры!
  
  У кожным лiсцiку нiтка смарагдавая,
  У кожнай нырцы зiхацiць карал...
  Салаѓёѓ льецца песенька цудоѓная,
  А на полi як аксамiт прывал.
  
  Дыяменты расiнкi на травах,
  Дзьмухавец гарыць як зорка!
  Ты Айчына Сонцаслаѓная ,
  Да славы вечнай жывi назаѓжды!
  
  Свет прыгожы хоць часам i шчэрыцца,
  I бывае жорсткiм рок,
  Але святая Эльф прыгажуня,
  Усiм гасцям мы адкрылi парог!
  Дзяѓчыны проста цудоѓная хараство. I зноѓ кiдаюць у супернiка босымi пальчыкамi ножак забойнай сiлы гранаты. А некаторыя прыгажунi шпурнулi яшчэ i атрутныя iголкi. I тыя ѓпiлiся прама ѓ горла пуцiнскiм мядзведзям. I звяры завалiлiся.
  Вось так эльфiйкi выступаюць у грозным стылi. I вось яны зноѓ узялi i засвiсталi. I зноѓ вароны патрапiлi пад хвалi мазгавых удараѓ. I аглушаныя таранiлi галовы оркам. I гэта надзвычай забойнае ѓздзеянне.
  Такiя дзяѓчынкi - проста супер, i гэта класна.
  Дзяѓчыны, вядома ж, бываюць розныя, але эльфiйкi таксама пры ѓсёй разнастайнасцi выдатныя i цудоѓныя кралi. I лепш за iх могуць быць толькi чалавечыя дзяѓчыны i тое не ѓсё. Наколькi ваяѓнiцы тут цудоѓныя i цудоѓныя i целам i душой.
  Пры гэтым яны без усялякiх комплексаѓ вядуць агонь пры дапамозе лалавых саскоѓ грудзей.
  Адначасова ваююць i юнакi-эльфы. Яны байцы выдатных здольнасцей i абаротаѓ.
  I не забываюць пры гэтым вельмi нават хораша i натхненнем спяваць;
  Хоць здаецца, прыцiснулi нас да яра,
  Надышоѓ кашмараѓ жудасных страшны сон.
  Праспяваць змагу сваёй сяброѓцы сагу -
  У якой дэман пякельны уваскрэшаны!
  
  Гучыць сiрэнай грозная трывога,
  Як быццам палае тут пажар...
  Не кожны можа жыць, павер без Бога,
  Але нарасцiць рэальна ведай удар!
  
  Хлапчук таксама ваяр ад нараджэння,
  Паколькi сталь i лава плёскае ѓ iм.
  А папрасiць адно хачу прабачэнне,
  Не мой кулак для супастата крышан!
  
  Хоць хутчэй гэта проста доблесць,
  Змагацца справа патрэбная часам.
  Але не кiдайце ѓ урну нiбы сумленне,
  Не захапляйцеся пекла гульнёй!
  
  Хто ведае, калi жыццё на свеце гэтым,
  Усё ѓ нашым свеце дакладна: цень, мiраж.
  Злачынцаѓ мы паклiчам да адказу,
  Калi здолеем умiг злавiць кураж!
  
  А калi нешта бiтве страцiлi,
  I разграмiць падонкаѓ не змагi...
  То ѓсё роѓна адкрыем, верце далi,
  I закрэслiм правальныя нулi!
  
  Дамагчыся кожны ѓ лаянцы сапраѓды можа,
  Калi ёсць сiла i поѓна розуму!
  I дасць дождж зла нават медны грошык,
  Праславiць у гiмнах храбраца краiна!
  Вось гэта сапраѓды была цудоѓная ода, юнакоѓ усхваляюць дзяѓчынак.
  I ваяѓнiцы тут скажам так высокi клас з высокага класа.
  Асаблiва калi прэ пiрамiдальны танк. А ён засынае непрыяцеляѓ снарадамi з забойнай сiлай. А сам амаль непаражальны для трапленняѓ.
  Бiтвы тут адбываюцца з вялiкай iнтэнсiѓнасцю i стральбой з гармат танка-тэрмiнатара.
  Дзяѓчынкi, зразумела, такiя, што супраць iх няма прыёму, калi няма iншага крышана. Цудоѓныя, скажам, кралi, у якiх столькi бляску i рызыкi.
  Ваяѓнiцы з танкаѓ вядуць агонь, выкарыстоѓваючы i кулямёты i гарматы. I залiваюць непрыяцеляѓ-оркаѓ свiнцовым дажджом.
  А калi яшчэ i дзяѓбуць адмысловымi кулямi з уранавым стрыжнем. То гэта будзе i зусiм забойна i крута.
  Дзяѓчыны, якiя так спяваюць - проста вельмi нават велiзарнае хараство. I ѓ iх велiч iнтэлекту i вялiкага розуму.
  Агнём крывавага патоку,
  Лавiна зямлю нашу залiла...
  Вайна не ведае меры-тэрмiну,
  Хмялей найсалодкага вiна!
  
  Не стане горкiм смак перамогi,
  Хоць горыч дыму i крывi.
  Калi бiлiся нашы дзяды -
  Пра iх шчабеча салавей!
  
  Неѓмiручасць вышэйшая ѓзнагароды,
  Каб цьмянай старасцi не ведаць.
  Каб не прыйшлi пасланцы пекла,
  Каб пралiвалася ласка.
  
  Мы любiм свет i пах iглiцы,
  Але калi трэба бiтва чакае.
  Аб нашае сэрца залатое,
  Няхай палае, плавячы лёд!
  
  Ды юнацтва свежая праходзiць,
  Ужо банальным стала ѓсё.
  Якi вось Сонца ѓзыходзiць,
  Быць чалавекам не хлусня!
  
  Любiце людзi святло Гасподняе,
  Ён вельмi добры, паверце да нас...
  Хоць шлях па жыццi апраметнай,
  А кiруе светам: Iрад-Хам!
  
  Мы мэты чыстыя маем,
  Але шлях да iх - шкада на крывi!
  Бо аѓтамат ён як гантэлi,
  У Лiха цемры поѓна раднi!
  
  Iсус з Марыяй нам парука,
  Прыйдуць i шчасцю прывядуць!
  Тады знiкне сцюжы - мука,
  I злосцi з подласцю капут!
  Вось пасля такой песнi ѓ бой iсцi весялей. I бiтва нiбы завагалася, нiбы чара шаляѓ з боку ѓ бок.
  I эльфiйкi вядуць агонь па мядзведзях Пуцiна з вялiкай дакладнасцю i трапнасцю. Яны ваяѓнiцы выбiтнага класа.
  Баявыя скажам прама прыгажунi. I шпурляюць у супернiка босымi пальчыкамi точаных ножак. I раздзiраюць оркаѓ на iрваныя кавалкi, наносячы каласальную шкоду супернiку.
  Дзяѓчыны з вялiкiм захапленнем напяваюць:
  - Слава нашай вялiкай краiне,
  Правiльна, служыце вялiкай Эльфii,
  Будзе выдатна табе i мне,
  Мы ж аб гэтым Бога прасiлi!
  Вось так выдатныя эльфiйкi класна i выдатна спявалi. Iх галасы спараджалi ѓ душы свiтанак самых пышных i вычварных кветак.
  Наколькi гэта ѓсё было крута i можна сказаць квазарна . I гэта iх найлепшы матыѓ.
  Асаблiва калi дзяѓчыны ѓзялi i зноѓ шпурнулi босымi пальчыкамi ножак атрутныя iголкi, якiя пабiлi да смерцi пуцiнскiх мядзведзяѓ.
  А юнакi-эльфы таксама спявалi, сваiмi вельмi прыгожымi i звонкiмi, паѓнагучнымi галасамi.
  Мiгацяць зоркi ѓ змроку ночы,
  I бляск срэбнага месяца!
  Красуня хмурыць мiла вочы,
  З ёй мы навек заручаны!
  
  Заход барвовы быѓ панурым,
  Але ѓспыхне яркая зара!
  I вецер стаѓ вясёлым, шумным,
  Надзьмуѓся ветразь карабля!
  
  Душа мая - цяжкi камень,
  Чакаюць выпрабаваннi байца!
  А над галавой няхай роѓ сьцяг,
  Пройдзем усе стромы да канца!
  
  Не зарасце сэрца мохам ,
  Iмклiвы арляня лёт!
  Хоць кроѓ бурлiць, хвацкiм палётам,
  Я памкнуся стралой у палёт!
  
  Паклон адвесiлi мне вярбы,
  Позiрк Бог Усявышнi звярнуѓ!
  Хоць ты зусiм непатрабавальны,
  Табе дадам у бiтве сiл!
  
  Бо служыш, сапраѓды ты Айчыне,
  Але плоць слабая, дух занямог!
  Не пашкадуеш, ведаю жыцця,
  Не дай згарнуць у барановы рог!
  
  Грахi адмыю дзён мiнулых,
  Што было ѓ мiнулым няхай сыдзе!
  Вось бачыш, спеюць у садзе грушы,
  Эскiз акрэслiць самалёт!
  
  Служы Айчыне ѓсёй моцай,
  Забудзься, што ѓ свеце ёсць спакой!
  Каб не палiѓ пажарам гаi,
  Каб добра ѓсiм жыць з табой!
  
  На гэта проста я адказаѓ:
  Гасподзь я буду зямлю капаць!
  Каб смяялiся ѓ шчасцi дзецi,
  Каб не прыйшлося сваiх мiрыць!
  
  Бо добрае, ад нас залежыць,
  Вырашае кожны - выбар па сабе!
  А ад цябе Усявышнi нiткi,
  Ты трымаеш светабудову ѓ кулаку!
  
  Мы таксама будзе за цябе трымацца,
  Бо Радзiма свяцей не знайсцi!
  Страляючы, анямелi моцна пальцы,
  А нам яшчэ няма нават дваццацi!
  
  Перамога гэта плод недасяжны;
  Для тых, хто слабы, баязлiвы цi дурны!
  Але па плячы салдат усе вяршынi,
  Возьмем, мы вага празмерны гэты на пуп!
  Вось так прыгожа спявалi юнакi-эльфы, i паказвалi наколькi ѓ iх паѓнагучныя галасы.
  . РАЗДЗЕЛ Љ 20.
  Дзяѓчына-каралева i былая палiтычная зняволеная на вышынi становiшча. А яе супернiк - вусаты кабан яшчэ будзе скiнуты народам. I не будзе больш тыранii ѓ Еѓропе. Слава свабодзе! А пакуль камандуй сваiм непераможным войскам i эльфаѓ i эльфiек.
  Дзяѓчынкi таксама вельмi нават прамянiстыя i прыгожыя. I вось кiдкамi босых, точаных ножак, яны пасылаюць забойныя прэзенты анiгiляцыi ѓ касматых, пуцiнскiх мядзведзяѓ.
  I робяць гэта з велiзарным i баявым энтузiязмам. I здольныя ѓсё скамячыць i сцерцi ѓ парашок. I гэта iх лiтаральная iндывiдуальная i разам з тым калектыѓная праграма. Вось гэта сапраѓды - супердзяѓчынкi .
  I ѓ iх вуснах проста схаваны салодкi водар, а ѓлоння Венеры мядовыя, i ѓ iх дзiкi смак.
  Вось такiя дзяѓчаты i прыносяць несусветную радасць. I ѓ iх такi жар полымя валасоѓ, што проста дзiкi i несусветны агонь. Вось гэта яркiя i гiперквазарныя ваяѓнiцы.
  Вось калi заспяваюць, то галасы, саладзей сiрэн. I ножкi ѓ дзяѓчынак маюць такую гладкую, i загарэлую скуру - проста жудасць i прыгажосць.
  А калi яны кiдаюць яшчэ i кiнжалы, якiя прабiваюць горлы оркам наскрозь з забойнай селекцыяй.
  Ды i юнакi трэба сказаць таксама тут нядрэнныя, i пры гэтым вельмi нават добра спяваюць;
  Капрызная дзяѓчынка-муза,
  То прылашчыць, то аблом...
  Прыназоѓнiкi ѓскочыць i няма саюза,
  Лавiна рыфмаѓ пойдзе на злом!
  
  Але тая каго люблю ѓсiм сэрцам -
  У адказ абвяшчае да чаго словы.
  Кахання крыштальнай можа дзверцы,
  Адкрыць таму, чым шлях арла!
  
  Бо меч пяра павер даражэй,
  У iм цвёрдасць - пух паляцiць у вiхура!
  Пыхлiвыя ганарлiвыя вяльможы,
  Пра iх калючы будзе верш...
  
  Мы стваралi рацi славу,
  Дзе льецца кроѓ, а недзе пот.
  Сваю пашырылi Дзяржаву,
  Ад пiрамiд, да з крыгай вод.
  
  Але разам з тым душа - ягня,
  У ёй лiра мiлая гучыць...
  Бо галасок дзяѓчынкi званок -
  А запал падпалiць i гранiт!
  
  Дзе слова там палаюць ружы,
  Дзе справа яблынi квiтнеюць...
  Не могуць нас збянтэжыць маразы,
  А запалохаць марную працу!
  
  Мы ѓвасобiм мару ѓ тварэнне,
  Здолеем бездань перамагчы...
  Увесь свет застыне ѓ здзiѓленне
  Калi знiкне гора ноч!
  
  Тады скончацца пакуты,
  Калек не будзе i сiрот...
  I не прыйдзе да нас растання,
  Хай лiха-тварэнне зьменiцца парог!
  
  Айчына стане Бога - царства,
  Любы з нас лiчы Творца.
  Толькi попел сыпле на вераломства,
  Хто сумленны, добры - малайчына!
  Вось такiя тут дзяѓчынкi аказалiся гарэзныя. I ѓ iх фiгуральны ашчэрваѓ зубок i проста як жэмчуг зiготкiх сняжынак.
  Ваяѓнiцы тут як тут i грозна ваююць з войскам пуцiнскiх мядзведзяѓ.
  I кiдаюць у супернiка босымi пальчыкамi ножак ударнай сiлы гарошынкi смерцi,
  Вось такiя скажам тут дзяѓчынкi - агрэсiѓнага размаху. I кiдаюць падаруначкi анiгiляцыi i смерцi. Вось адбываецца падобнае разбурэнне.
  А вось дзяѓчынкi са штурмавiкоѓ наносяць зруйнавальныя ѓдары па пазiцыях оркаѓ.
  Вось гэтае жорсткае адбываецца супрацьстаянне. Якое надзвычай жорсткае i агрэсiѓнае.
  Дзяѓчынкi тут скажам, калi ѓжо разыдуцца, то iх i сапраѓды нiчым не спынiш.
  I зноѓ дзяѓчыны нацiснуць на гашэтку сваiмi клубнiчнымi саскамi i спрацоѓвае разбуральны струмень суцэльнай гiбелi для пуцiнскiх мядзведзяѓ.
  Вось гэта сапраѓды выдатна ваяѓнiцы прасуюць непрыяцеля.
  I вось яны дзяѓбуць, па супернiку з дапамогай вельмi дакладных i зруйнавальных ракет.
  Затое юнакi таксама вельмi добрае пяюць. I робяць вельмi ѓсё вельмi прыгожа, срэбнымi галасамi;
  Сябе на лаянку ѓ сэрцах настрою,
  Характар лепiць - Бог-Творца,
  Ён стварае з мячом героя,
  Усiм пакаленням узор!
  
  Але i ты сам здольны бiцца,
  Выхаваны, арды перамагаць!
  Душа арла i льва - не зайца,
  Такая моц i святая раць!
  
  Хай будзе вораг як сабака гнаны,
  А шчыт наш моцны рэж алмаз!
  Край свiтанак на век каханы,
  За гора, смерць баец аддасьць!
  
  Не верце дурным пацыфiстам,
  Што Iсус вучыѓ цярпець...
  Каб жыта цвiло пад небам чыстым,
  Стаць трэба моцным як мядзведзь!
  
  У баях поѓныя мы заѓзятага запалу,
  I з крывёю бурнай, маладой...
  Iрвем апраметнай пекла на часткi,
  Дзе легiёны з Сатанай!
  
  А кожны ведае, што Творца;
  Вучыѓ мацаваць сваю мышцу!
  На дурасцi сваю гадзiну не марнуйце,
  Iнакш з карой да вас прыйду!
  
  Бяссiлле галоѓны ёсць загана,
  Яно нарадзiла злосць, подласць...
  Плацiць захопнiкам аборак -
  Забыцца на доблесць, гонар i гонар!
  
  Але насуперак усiм бедам ты,
  Смутку брат не паддавайся!
  Хай стануць явай усе мары -
  Станцуем з мiлай у плыѓным вальсе!
  
  Што можа даць яшчэ Гасподзь,
  Ды свет замагiльны як у тумане...
  Пакутуе ѓ жыццi гэтай плоць,
  Не так усё гладка як рамане...
  
  Зямля твая ведай смелы эльф-
  На ёй збудуй сабе ты шчасце...
  Рух i прагрэсу бег -
  Дадуць над светабудовай - улады!
  Дзяѓчаты юнакоѓ ухваляюць i iм падмiргваюць, сваiмi сапфiравымi i смарагдавымi вочкамi. Вось гэта такiя знамянальныя i самыя крутыя ѓ свеце ваяѓнiцы. I калi трэба яны могуць сваiмi мовамi, стварыць юнакам эльфам цэлыя цунамi каскадаѓ аргазмаѓ.
  I дзяѓчынкi з вялiкiм энтузiязмам працягваюць змагацца. Нацiскаюць босымi пальчыкамi ножак на кнопкi, вывяргаючы струменi агнямётаѓ i разбуральнай энергii.
  А затым дзяѓчыны-эльфiйкi ѓзялi i пунсовымi саскамi таксама нацiснулi на кнопкi, з-за чаго спрацавала разбуральную зброю i абрынула шквал агню i металу на палiцы пуцiнскiх мядзведзяѓ. Вось гэта сапраѓды было кашмарнае ѓздзеянне сiстэм залпавага агню.
  Вось дзяѓчынкi сапраѓды так агрэсiѓна i прадуктыѓна спрацавалi. I зрабiлi аглушальны i зруйнавальны разгром супернiкаѓ, спальваючы ѓсё запар.
  Пры гэтым дзяѓчаты напявалi:
  - Опа ! Опа ! Амерыка - Еѓропа,
  Азiя- Еѓразiя,
  Што за бязладдзi!
  Вось ваяѓнiцы сталi штабнаваць з кулямётаѓ, нiшчачы пуцiнскiх мядзведзяѓ. I дзейнiчалi вельмi жорстка, дакладна i трапна. I iх баявы напор быѓ проста захапляльным.
  Ваяѓнiцы спявалi:
  Бацька на Зяленскi,
  I Эльфiя - мацi...
  Будзем бiцца сумленна,
  Оркаѓ забiваць!
  Дзяѓчынкi-эльфiйкi накiравалiся ѓ атаку. I люта кiдалi босымi пальчыкамi ножак забойныя прэзенты смерцi. I разрывалi на часткi пуцiнскiх мядзведзяѓ, дэманструючы свой высокi i баявы клас.
  I адно часова дзяѓчынкi i пунсовыя саскi пускалi ѓ ход.
  I з iх выляталi маланкi.
  Адначасова дзяѓчынкi свiсталi, выкарыстоѓваючы патокi ультрагуку, i свае голыя пяткi.
  Адбывалася страсенне паветра i падалi аглушаныя i адурманеныя вароны, якiя прабiвалi дзюбамi касматыя i лысыя галовы пуцiнскiм мядзведзям.
  I ѓсё гэта дзяѓчынкi-ваяѓнiцы рабiлi так выдатна i класна, што не ѓ казцы сказаць, нi пяром апiсаць. I адначасова яны спявалi;
  Айчына мне Родная - святло;
  З вачэй скацiлася бляск-сляза.
  I бор ужо ѓ барвян апрануты,
  А з неба як маяк зорка!
  
  Што ѓ Радзiме ёсць кожнае iмгненне?
  Любое ѓ свеце месца горш...
  I вось зязюлi гул зацiх -
  Жабы шлёпаюць па лужынах!
  
  А голас звонкi салаѓя,
  Або драздоѓ бестурботных пошчакi...
  Жывёлам старэйшая радня,
  Там караблi, дзе былi елi.
  
  Мы дружна стаiм моцны флот,
  Каб морамi вечна кiраваць...
  Айчыне доблеснай апора,
  На славу братэрства Гасудара.
  
  З прыродай-мацi ѓ ладах,
  Любая галiнка гiрлянда...
  Невядомым стане, верце страх-
  Калi адвага - стымул галоѓны!
  
  I прыгажосць нельга забыць,
  Паколькi ѓ ёй мы адлюстраванне...
  Бо блакiтнае жыцця нiтку,
  Не ведае, верце завяршэння.
  Вось сапраѓды дзяѓчынкi - гэта i ёсць адлюстраванне незямной прыгажосцi. I эльфiйкi - гэта проста цуд i цудоѓныя ва ѓсiм сваiм непазнавальным бляску.
  I мовы ѓ дзяѓчын доѓгiя, i гарэзлiвыя. I здольныя зрабiць усё без лiшнiх праблем.
  I яны выкарыстоѓваюць, кiдаючы ѓ супернiка босымi пальчыкамi ножак, маленькiя, тоненькiя брытвы. I тыя ляцяць, i рэжуць, салдат з войска Пуцiна. Ваяѓнiцы дзейнiчаюць з усёй сваёй неѓтаймаванай энергiяй.
  I разам з тым яны спяваюць:
  - Мы дзяѓчынкi класныя,
  Мы дзяѓчынкi босыя...
  Оркi хоць жудасныя,
  Лупяць гадаѓ косамi!
  Сапраѓды калi ѓжо прыгажунi стануць спяваць, то з iмi i чорт не зможа пацягацца. Вось так дзяѓчаты паказваюць свае зубкi, што зiхацяць нiбы жамчужыны, i перамолваюць, нiшчаць трапнымi чэргамi пуцiнскiх мядзведзяѓ.
  За адно i юнакi эльфы б'юцца. Тыя з iх што зусiм яшчэ хлопчыкi, таксама босымi ножкамi шпурляюць маленькiя, тоненькiя атрутныя iголкi, што дзiвяць пуцiнскiх мядзведзяѓ прама ѓ вочы.
  I пры гэтым хлопчыкi-эльфы спяваюць;
  Калi моцны ѓ цябе кулак-
  Значыць, ты па жыццi будзеш першым!
  I тады таварыш не бядняк,
  У яго з золата сэрца i сталёвыя нервы!
  
  Але яшчэ важней верце - гэта моцны розум,
  Таму што чалавек круцейшы за жывот.
  Калi ж па жыццi ты - хмараю панур,
  То цябе вясёлы смех зробiць каханым!
  
  Аѓтамат дабаѓка ведай - крэпасць да кулака,
  Таму што ѓ iм досыць - ведаѓ Ноѓ-Хаѓ!
  Але паспрабуй сiлу дай - у рукi дурню,
  То атрымаеш толькi боль ты сабе ва ѓзнагароду!
  
  Быѓ час, што з дубцом на паляванне iшлi,
  Лук, калчан са стрэламi супраць скуры тоѓстай...
  Але ѓ чырвонцы зрабiлi там, дзе iшлi грошы,
  I ѓжо ѓ галактыку скокнуць вельмi проста!
  
  Хоць адукацыя гэта добра -
  Але да розуму адвагу ѓзяць, таксама цiкава...
  I да багнета прыраѓнавана, стане долата,
  I Айчыне-матухне служым вельмi сумленна.
  
  Але гвалт злосны - гэта цяжкi крыж,
  Крывёю залiваецца поле наша лаянка...
  Навошта Усявышнi Бог пасьля пакут уваскрос?
  Каб мацавалася ратнае зборышча салдацкае!
  
  Слёзы дзева капае - упаѓ каханы сябар,
  Мацi са стогнам молiцца, з крыкамi ѓ надрыѓ...
  Лядзяць за вокнамi i ачаг патух,
  Вось прыгожы юнак пад зямлёй закапаны!
  
  Ох, лёс кручынушка - што за злы надзел,
  Дзева Багародзiца - дзе твой добры нораѓ?
  Стаць хутчэй звужаным чалавек хацеѓ,
  А цяпер пад хвоямi гонiць вецер пыл!
  
  Жыццё прыйдзе шчаслiвае - будзе добра,
  Стане мёдам макавым - яблычны пiрог...
  Супостата-каты, у пыл i парашок,
  Хай поспех верны пераступiць парог!
  
  На Зямлi ѓсё зроблена i кiдок на Марс,
  Зорак гiрлянды поѓныя збяром у кулак!
  I прывiтанне дзеткi, проста вышэйшы клас,
  А ѓ вогнiшча закiнуты быѓ - жудасны ваѓкалак!
  
  Кулямёт родным ужо стаѓ - кулi льюць ручаём,
  А супернiк выдохся, што жадаѓ, то нуль!
  Атрымаѓшы перамогу ты, станеш багатыром,
  У галечы апынецца - хто пажар раздзьмуѓ!
  Вось такiя тут класныя песнi дзяѓчынкi-тэрмiнатары спяваюць. I паказваюць свае найвышэйшыя i цудоѓныя дасягненнi. Вось супраць такiх дзяѓчат нiводны прыём оркаѓ не праходзiць.
  А ножкi ѓ iх такiя прыгожыя, точаныя, i вельмi роѓныя, i пры гэтым гарманiчна размешчаныя пальчыкi.
  Вось гэта сапраѓды дзяѓчынкi - што трэба, проста супер!
  Вось такiя ваяѓнiцы здольныя вяршыць лёсы ѓсёй зямлi. Нiхто не зможа з гэтым дзяѓчынкi ѓ рэальнай бiтве параѓнацца.
  I зноѓ босыя пальчыкi ножак шпурляюць забойныя падарункi анiгiляцыi i татальнай смерцi. I робяць разбурэннi палкоѓ армii мядзведзяѓ Пуцiна.
  А што можа пуцiнскi мядзведзь, атрымаѓшы атрутную iголку ѓ лоб? Толькi i рабiць, што раѓцi. I гэта надзвычай выглядае вычварна i гратэскава!
  А дзяѓчыны ѓжываюць у баi яшчэ i босыя пальчыкi ножак, кiдаючы i бумерангi. Тыя ляцяць i кружацца ѓ паветры, i трапляюць у галовы iклакастым мядзведзям. I тыя завальваюцца мёртва.
  А потым дзяѓчынкi нацiскаюць пунсовымi саскамi грудзей на кнопкi i ѓсякаюць нешта надзвычай забойнае i разбуральнае. I маса оркаѓ гiне.
  Прыгожыя юнакi-эльфы таксама вельмi хораша i ѓпэѓнена спяваюць;
  На свеце няма прыгажэй за каханне,
  Але ѓ ёй праблемы таксама i клопаты...
  Бо ѓ пары лозунг нi навошта рулi,
  Калi мы разам, дык заѓсёды пiлоты!
  
  Каханне посуд, у якiм салодкi мёд,
  Але дзёгаць абыякавасцi бывае...
  А шчасце, веру шчодрае, прыйдзе,
  У росквiт, як куст сiрэны ѓ Маi!
  
  Вялiкая справа скiнуць рабства ланцуг,
  Даць разагнуцца стану ѓ потным целе...
  Чым жыццё ѓ няволi - лепш памерцi,
  Хоць галеча адвучыць нас ад ляноты!
  
  Дабiцца ѓ жыццi шмат нам дадзена,
  Але большага дасягнуць вельмi складана...
  Калi твой розум у сетку заключаны - ярмо,
  Калi ты занадта хлопец асцярожны!
  
  А тыя хто адважны, тых чакае бiсквiтны торт,
  I шакаладкi, салодкiя цукеркi,
  Але часта дорыць рок наадварот,
  Хто ведае, можа днi галубок, праспяваныя!
  
  Не хочацца, нам свет гэты пакiдаць,
  Страцiць хоць i злую светабудову!
  Пастаѓ залiк нам жыццёвы на пяць,
  А пакаранне будзе ѓ выхаванне!
  Вось такiя тут песнi i юнакi не саступаюць у грацыi дзяѓчынкам. I яшчэ эльфы, якiя яшчэ дзецi прымяняюць рагаткi. I гэта таксама вельмi нават забойная зброя. I валодае надзвычай зруйнавальным уздзеяннем.
  Супраць такога народа - пуцiнскiя мядзведзi нямоглыя.
  Баi працягваюцца з вялiкай iнтэнсiѓнасцю.
  Дзяѓчынкi кiдаюць бумерангi ѓ выглядзе шасцiканцовых зорак i свастык, i адсякаюць iмi галовы пуцiнскiм мядзведзям. Дзейнiчаючы пры гэтым надзвычай энергiчна.
  Дзяѓчынкi босымi пальчыкамi ножак такiя дзiѓныя цуды паказваюць i праяѓляюць. I наносяць па ворагах зруйнавальныя, i якiя ламаюць косткi ѓдары.
  Ваяѓнiцы смела напяваюць.
  - Космас нас чакае i мара,
  Зробiм свет усiх прыгажэйшым...
  Будзе панаваць прыгажосць,
  У нашай вялiкай Эльфii!
  I зноѓ дзяѓчынкi нацiскаюць пунсовымi саскамi грудзей на кнопкi, i наносяць па супернiку сапраѓды зруйнавальныя ѓдары, лiтаральна сотнi пуцiнскiх мядзведзяѓ разам спальваючы.
  Адначасова дзяѓчынкi з вялiкiм энтузiязмам i напорам спяваюць;
  У свеце шмат хлуснi, i жорсткасць пануе,
  Справядлiвасць як птушка, якая патрапiла ѓ сетку...
  Але ёсць Госпада Моц i велiчы шчыт -
  Гэта значыць, нядоѓга нам загiнуѓшым цярпець!
  
  Часта эльфы грэшныя, i гуляюць з лёсам,
  Пашкадуй нас Усявышнi: твая хвальба гонар!
  Звяртаюся да Цябе ѓ кроѓ разьбiтай душой,
  Дай магчымасць выратавацца i малiтву прачытаць!
  
  У вусны сыпле пясок, вятры пякучы ашчэр,
  Да чаго гнюсны грэх нашу Зямлю давёѓ...
  Сатана зла творца бязлiтасна раздзiраѓ,
  А па сутнасцi, хто загiнуѓ i ѓ натоѓпе адзiнокi!
  
  Не вартыя мы Бога спазнаць, мiлата,
  У сэрцы подласць жыве i пануе пустата!
  Трэба ѓсё, што маем сiротам раздаць,
  Каб пад небам адкрылася твая чысцiня!
  
  Але калi твой дух, нiбы клякса чарнiлаѓ,
  Калi ѓ думках жорсткасць i юрлiвасць жыве?
  Для такiх Бог Святы - Сваё Сэрца адкрыѓ,
  I сказаѓ: вы пакайцеся - правiны не ѓ рахунак!
  
  Даѓ тварэнню Творца свой сьвяты ѓказ,
  Кахаць братоѓ сваiх i не смець здраджваць!
  Я ваюю з грахом, каб агонь не згас,
  Стаць адзiнай сям'ёй: пачытаць бацьку, мацi!
  
  Не бывае прабачэньня, калi лянота твой бацька,
  Калi думаеш толькi, як больш урваць яго.
  Але калi ты шчодры то ведай маладзей,
  I на карысць працуй, адштурхнуѓшы ложак!
  
  Твой святы закон, будзе дадзены на стагоддзi,
  Каб жылi па сумленнi радасць несучы!
  Усёй сусвету адкрыѓ, мудрасць так вялiкая,
  Немагчыма спазнаць, плачу я як дзiця!
  Вось дзяѓчынкi скажам так - суперпесню праспявалi! I паказалi свой выбiтны iмператыѓ.
  I давай ваяѓнiцы зноѓ весцi агонь па орках, нацiскаючы на кнопкi, саскамi, што выглядаюць, нiбы пераспелая трускаѓка. I выбiваюць iх вялiкiмi масамi.
  Вось гэта сапраѓды дзяѓчынкi, якiя сеюць смерць i разбурэнне сярод пуцiнскiх мядзведзяѓ. Ваяѓнiцы самага яркага i разбуральнага пасажу.
  I яны ворагаѓ выкошваюць нiбы сярпом. I лупяць па непрыяцелям i выкарыстоѓваючы босыя пальчыкi ножак. I столькi ѓжо оркаѓ ад iх разбуральнага ѓздзеяння загiнула.
  I дзяѓчаты падкiдваюць голымi, круглымi, ружовымi пяткамi гарошынкi разбурэння i знiшчэння.
  I зноѓ падаюць забiтыя i разадраныя пуцiнскiя мядзведзi. I ваяѓнiцы дзейнiчаюць вельмi пераканаѓча i разбуральна.
  I юнакi таксама паказваюць сваё разбуральнае i пагiбельнае ѓздзеянне на войска Пуцiна.
  Пры гэтым баявыя пары ваяѓнiкоѓ, з натхненнем спяваюць;
  Жывем у свеце поѓным - расстаннi, смутку...
  Што рабiць салдату, калi самотны?
  За нас Багi права жорстка вырашалi -
  Ад гэтага хлопца сiвее скронь!
  
  Настолькi жорстка да кахання светабудова,
  У iм слёзы расстання каскадам лiлiся...
  Бясследна знiкла як сон спагада,
  I стала як камень без мяккасцi жыццё!
  
  У пустынi марозiць, а лёд спёкай пыша,
  Як сэрца ахiнуѓ iржавы ланцуг!
  I дождж разлукi, б'е дробы па даху -
  Кiшэнi пусцеюць, засталася толькi медзь!
  
  Але вера на подзвiг байца натхняе,
  Усявышнi Бог - ведайце, даѓ цвёрды абяцанне!
  I будзе нам нiбы лiстоце ѓ цёплым Маi,
  Калi прарастаючы, сустракаем росквiт!
  
  Хочаце планету вы зрабiць шчаслiвей,
  Каб кожны з нас слаѓна спяваѓ салаѓём?
  Тады мёд найсаладзейшы стаѓ зборам на лiпе -
  У душы волаты скончым з хлуснёй!
  
  Не трэба падманваць Бога паверце,
  Ён бачыць наскрозь, хто з нас баязлiвец i хам!
  Надайце значэньне Госпада ахвяры,
  Нездарма абвяшчае, Аз вам людзi аддам!
  
  Але злое насiлле нас у сеткi злавiла,
  Не ведае нiхто, дзе забойствам канец.
  Iуда вiсiць на падгнiлай асiне.
  А тым, хто паверыѓ - лаѓровы вянок!
  
  Любы з людзей можа зрабiцца лепшым,
  Наш выбар усвядомлены - iмкненне да Хрыста.
  Але крывi часам бываюць i лужыны,
  Хоць ёсць абяцанне - Я хутка прыйду!
  
  Аб мiр да чаго ѓ табе шмат гвалту,
  Як быццам нельга нам па мiрным жыць!
  Над труной салдата жонка галасiла,
  Наколькi тонкая жыцця далiкатная нiтку!
  
  Пралiццё крывi не наша паклiканне -
  Паляванне кахаць, даць Айчыне рай!
  Завошта ж такое нам усiм пакаранне -
  Адказ ты багацця ѓсё жабракам раздай!
  
  Купiць немагчыма за грошы выратаванне,
  Паколькi для Бога няма золата кошту!
  I царквы паклоны ты бi ѓ Нядзелю,
  Каб сталi крылатымi нiбы арлы!
  
  I час настане - прыйдзе Божае Царства,
  Скончыцца злая i драпежная iмгла!
  Духоѓнае згiне праклятае рабства,
  А стане ѓ Велiчы Шчасця краiна!
  Вось дзяѓчынкi рэальна i менавiта праспявалi, i вельмi хораша. I басанож ножкi дзяѓчын кiдалi забойныя падарункi анiгiляцыi. I так iшло знiшчэнне пуцiнскiх мядзведзяѓ. Вось дзяѓчынкi яшчэ i адрознiваюцца велiзарнай дасцiпнасцю.
  Яны выдатныя i надзвычай крутыя. I соску грудзей у iх вельмi нават яркiя нiбы пераспелы трускаѓка.
  Дзяѓчынкi без лiшнiх цырымонiй кiдаюць босымi пальчыкамi забойнай сiлы падарункi знiшчэння.
  Вось яны, якiя цудоѓныя i агрэсiѓныя, баявыя кралi.
  А што можна сказаць, аб лалавых сасках грудзей дзяѓчынак? Гэта таксама надзвычай па-баявому i крутому. Наколькi дзяѓчынкi здольныя да бою i бiтве з вялiкай iнтэнсiѓнасцю.
  Вось дзяѓчыны зноѓ узялi i сунулi босыя пальчыкi ножак да свайго рота. I давай дудзець. I як ад гэтага стала вылiвацца ѓльтрагукавая пошчак.
  I аглушаныя вароны страцiлi прытомнасць. I пасыпалiся з дзюбамi на тупыя галовы пуцiнскiх мядзведзяѓ.
  . РАЗДЗЕЛ Љ 21.
  Дзяѓчына-эльфiйка i адначасова каралева аддавала каманды. I дзейнiчала вельмi энергiчна. I яе вочкi зiхацелi нiбы сапфiры. Вось гэта дзяѓчына-супер i яе клiчуць Марыя Калеснiкава.
  Прабiвалi iм чэрапа, i выбiвалi мазгi. Вось гэта крута!
  А затым ваяѓнiцы вельмi прыгожа i бадзёра ѓзялi i заспявалi, сваiмi цудоѓнымi галасамi;
  Светла маёй узвышанай Эльфii -
  Краiны, што свету жыццё дало душой!
  Знайсцi нельга Айчыны гэты прыгажэй,
  Яна сусвету вестка - святой марай!
  
  У любой травiнцы i любой расiнцы,
  I ѓ кроплях цёплых летняга дажджу...
  Гуляюць дыяментамi сняжынкi,
  У iх аблiчча Iсуса - Госпада-Правадыра!
  
  Тварэнне прамянiстага Сварога,
  Яно выдатна ѓ кожным васiльцы.
  Хто хоча мiру, той як сын у Бога,
  Яму выдатна жыць павер усюды!
  
  Але волю даѓ Усявышнi нам такую,
  Каб кожны шлях вольны выбiраѓ,
  Каб Радзiму любiѓ баец родную,
  Каб у дзеях Рода ѓслаѓляѓ!
  
  Аднак выбар зрабiлi нядобры,
  I вось на Зямлю льецца злы паток!
  Эльфiю топчуць з пекла танкаѓ натоѓпу
  Жорсткi i бязлiтасны ѓ лаянцы рок!
  
  Але плячо да пляча байцы згуртуемся -
  Пад Сцягам Савецкiм Лiстапада.
  З абраза ласку падораць асобы,
  Яны за нас перад Госпадам не дарма!
  
  Хоць дэманы за Пуцiным пасуцца,
  I шмат чорт у Аркманiю ѓклаѓ!
  Але мы збiваем "Юнкерсы" як сподка,
  Бо бiцца трэба, вырваѓшы кроѓ з жыл!
  
  Вораг да Эльфсквы дабраѓся - усё палае,
  У бiноклi бачыць зорачкi Крамля!
  Але бiлi раней мы арду Мамая,
  Гасподзь дасць сiлу дачок кахаючы!
  
  Айчына - шапчу ѓ малiтве з болем,
  Гараць як паходня нашы гарады!
  Што ѓзводзiлi з потам i каханнем,
  Няѓжо вынiшчылi назаѓжды?
  
  Але Род сваё Тварэнне не пакiне -
  Ён сiлу дасць i супастат упадзе!
  Як гаварылася ѓ мудрай Божай кнiзе-
  Эльф пераможа i да зорак марш у паход!
  
  Разбiлi Вермахт, лье кроѓ патокам,
  Эльфсква , а пасля слаѓны Эльфаград!
  А Радзiма падорыць з яблынь сокам,
  Каб лёгкiм стаѓ з гранатай аѓтамат!
  
  У Окрлiне будзем - слаѓны маршалак,
  Намеснiк Бога на Зямлi дзе грэх!
  Аркшысцкiх стварэнняѓ браты не шкадуйце,
  Тады i будзе - шчасце i поспех!
  Вось дзяѓчынкi як добра праспявалi, i з такой рызыкай i напорам. Пышна прыгажунi заспявалi, i зрабiлi ѓсё на выдатна.
  I кiдаюць босымi пальчыкамi ножак адмысловыя зорачкi, якiя ѓспорваюць горла i жываты пуцiнскiм мядзведзям. I гэта скажам так - вельмi выдатна.
  Цудоѓныя дзяѓчаты ѓ бойцы вельмi моцныя i баявыя.
  Хоць часам i iм дастаецца. Вось оркi-каты дзяѓчыну з роду эльфаѓ катуюць. Яны яе ѓзялi i паднялi на прэнг. Спачатку звязалi рукi ззаду i сталi паднiмаць дзяѓчынку вышэй. I так да самай столi.
  Падцягнулi на вышыню дзесяцi метраѓ. I потым узялi i дзяѓчыну адпусцiлi.
  Яе голае, загарэлае цела павалiлася ѓнiз. I самай падлогi вельмi моцная, капронавая вяроѓка нацягнулася.
  I дзяѓчына залямантаваѓ ад пякельнага болю. Вось прыгажуню як тузанула. I вывярнула да мяжы прыгажунi суставы.
  Старэйшы кат з роду пуцiнскiх мядзведзяѓ, усмiхнуѓшыся, зароѓ:
  - Працягвайце падтрасаць!
  I дзяѓчыну сталi зноѓ паднiмаць уверх на прэнгу. I ѓсё вышэй i вышэй. Вяроѓка нацягнулася.
  Дзяѓчынка вельмi прыгожая з рэльефнымi цяглiцамi эльфiйкi. Яна выдатная вельмi баявая.
  I са стогнам прамаѓляе:
  - Не! Не скажу!
  I яе паднялi да самай столi вышэй. I дзяѓчына, выцягнуѓшыся ѓ струнку замерла.
  Вось яе зноѓ адпусцiлi. Голае, моцнае цела эльфiйкi ѓпала. I панеслася з хуткасцю дзiкай унiз. I ля самай падлогi вяроѓка зноѓ нацягнулася.
  I дзяѓчына зноѓ ускрыквае. Ды гэта балюча.
  Але з грудзей вырываецца крык:
  - Не! Не скажу!
  Старэйшы кат з пароды пуцiнскiх мядзведзяѓ загадвае:
  - У трэцi раз узварушэнне!
  I вось дзяѓчынку зноѓ паднiмаюць на вяроѓцы. Перад гэтым на босыя ножкi дзяѓчыны надзелi цяжкую, дубовую, акаваную жалезам калодку. I яна ѓзмацнiла расцяг моцнага, дзявочага цела.
  Эльфiйка расцягнулася i завiсла каля самай столi, у замку, дзе варвары з пуцiнскай банды праводзiлi катаваннi.
  I вось старэйшы кат прашыпеѓ:
  - Будзеш казаць сцерва!?
  Дзяѓчына ѓ роспачы закрычала:
  - Коль у рот вашаму Пуцiну!
  Рушыла ѓслед каманда:
  - Адпусцiць!
  I вяроѓка зноѓ была адпушчана пры дапамозе барабана. I ѓпала дзяѓчынка ѓнiз. I яе босыя ножкi ѓ калодцы нават ледзь-ледзь дакранулiся да падлогi, i вяроѓка зноѓ нацягнулася.
  I эльфiйка зноѓ крыкнула i страцiла прытомнасць.
  Оркi па загадзе старэйшага ката вылiлi на яе вядро ледзяной вады. I дзяѓчына прыйшла ѓ сябе.
  Кат-главар загадаѓ:
  - А цяпер расцяжка.
  I на крукi, якiя тырчаць з калодкi оркi сталi вешаць найцяжэйшыя гiры. Мускулiстае, блiскучае ад поту цела дзяѓчыны моцна расцягнулася i выгнулася струной.
  I яна зноѓ выцiснула з сябе:
  - Не скажу!
  Кат загадаѓ:
  - Агеньчык ёй! I грудзi палiць, i ѓлонне i босыя пяткi!
  Оркi кiнулiся выконваць загад. Перад гэтым каб скура адразу не абвуглiлася, яны сказалi дзяѓчыне i ѓлонне, i грудзi, i голыя падэшвы алiѓкавым алеем.
  Дзяѓчыне было вельмi брыдка ад дакрананняѓ грубых, валасатых рук пуцiнскiх мядзведзяѓ.
  А калi яны яшчэ i завалi пад босымi ножкамi дзяѓчыны вогнiшча. А да кожнага, пунсовага соску грудзей паднеслi па паходнi, i яшчэ адзiн паходня да лона Венеру.
  I боль быѓ пякельны. Але дзяѓчынка не толькi не заплакала i не закрычала, а нават наадварот пачала спяваць;
  Няма дробязяѓ у раскладзе апраметнай,
  Любы падстава для чорта як кручок.
  Калi мiлаты ѓ свеце няма Гасподняй,
  Гэта значыць пекла вiр недалёкi!
  
  Бо зло настолькi пакахалася святла,
  Як астраѓкi без компасу дабра...
  Хоць гераiчнасцi доблесцi апеты
  На справе Цар Сусвету - Сатана!
  
  Жорсткi ѓ свеце гэтым мае поспех,
  Хто шкадавання не ведае - той кароль!
  Пасткi ёсць пад пальмай нават раю,
  А дзе дабро? Яго нiкчэмны нуль!
  
  Любую веру можна спахабiць,
  Любая слава пахне, ведай пятлёй...
  У пясочнiцы шыпяць падступна гады
  А хочацца свет азарыць марай!
  
  Iмкнешся да святла, але ѓ цемры лунаеш,
  Паляванне надарыць, але пустая кiшэня!
  Калi жыць не хочаш вартым жалю папугаем,
  Iдзi на подласць, хiтрасць i падман!
  
  Адваротна нават жыць пад пластом слiзi,
  Дзе без падтрымкi даху - нi кроку!
  Душай нясешся нiбы сокал высi,
  Але плоць у балоце, меч блiшчыць ворага!
  
  Як атрымалася, што змеркла шчасце?
  I чаму паѓсюль кiраваць зло?
  Няѓжо Богу не хапае ѓлады -
  Каб навечна ѓсiх вяло дабро?
  
  Бо чалавек не створаны фанатам,
  Бо ѓ кожным сэрцы ёсць фантан кахання.
  Ну чаму не ведаюць оркi меры,
  А шчасце будуюць толькi на крывi?!
  
  Адказу сам знайсцi, нажаль, не можаш,
  Так у свеце з веку страшна павялося...
  I нячысцiкi табе курчаць жудасна морду,
  I здаецца, забыѓся людзей Гасподзь!
  
  Але я не веру - зло не ѓсемагутнае,
  Як толькi трэба волю сцiснуць у кулак!
  Тады знiкне, у пекла парыѓ кiроѓны,
  I будзе памiж намi мiр i лад!
  Ваяѓнiцы працягвалi змагацца з войскам оркаѓ. Яны гэта рабiлi гераiчна i зразумела выкарыстоѓваючы босыя пальчыкi точаных ножак.
  Прыгажунi пры гэтым раѓлi:
  Бачыш у небе зацьменне,
  Грозны сiмвал эпохi...
  Гэта ёсць святло знак,
  Оркаѓ справы дрэнныя!
  Вось вымавiѓшы падобнае дзяѓчыны, узялi, нацiснулi пунсовымi саскамi грудзей на кнопкi базукi. I зрэагавалi ракетныя, пускавыя ѓстаноѓкi. Якiя накрылi i парвалi мноства пуцiнскiх мядзведзяѓ.
  А пасля гэтага дзяѓчыны зноѓ заспявалi;
  Эльфiя: ты краiна мая святая,
  У якой увасабленне мары...
  Лашчыць, грэе сцюжа ледзяная,
  Няма ѓ паднябессi лепшай прыгажосцi!
  
  Такой краiны ва ѓсiм сьвеце няма,
  У ёй як рубiн снягiр на галiнцы верб.
  У алмазы, жэмчугi поля апранутыя,
  Калi гурбу Мароз нам падарыѓ!
  
  Прыгожы васiлёчак спякотным летам,
  Гарлачык залаты на вадзе...
  Дрозд трэль пускае падарожнiку з прывiтаннем,
  Табе прыемна ѓ пушчы на траве!
  
  Дзяѓчынкi на Эльфi заѓсёды цудоѓныя -
  Стройны, прыгожы - валасы пажар!
  I песнi што славянкi шануюць вядомыя,
  А iх жар да паднябесся шугаѓ!
  
  Калi лье дождж басанож па лужынах,
  Дзяѓчаты бялявыя смяюцца i бягуць...
  Нi хто з нас i ѓ зiму не прастуджаны,
  Мароз пад снегам ландышы квiтнеюць!
  
  Скарб Айчыны ѓ нашым сэрцы,
  Яго захоѓвай, але не хавай батыр!
  Адчынiлi мы ѓ прасторы раю дзверцы,
  Увесь космас усiх сусвету заваюем!
  
  Айчына сцiпла i велiчна,
  На сцягу колеру - жыццё якiя даюць тры!
  Такая прамянiстая дзяржава,
  Ты на Эльфiю аддадзена глядзi!
  
  Узнагароду дасць Гасподзь, павер вялiкую,
  Навукай мёртвых дакладна ѓваскрэсiм...
  I маму вечна чырвона маладую,
  Увядзем у наш усемагутны калектыѓ!
  Вось дзяѓчынкi так смелi i, гэта выглядае, проста супер. А ножкi ѓ iх вiдавочна босыя, а грудзей поѓныя з пунсовымi саскамi - проста хараство, цудоѓна.
  I яны зноѓ нацiскаюць пунсовымi саскамi грудзей на кнопкi базукi i запускаюць забойнай сiлы падарункi анiгiляцыi. Вось такiя тут дзяѓчаты цудоѓныя, крутыя i з голымi, круглымi, ружовымi пяткамi.
  Юнакi-эльфы вельмi любяць гэтыя босыя ножкi лiзаць. I яны на смак нiбы мядовыя соты.
  Такi эльфы цудоѓны i салодкi народ. Проста скажам там яны супер.
  А калi ѓжо пачынаюць спяваць, то гэта наогул вушы люлечкай выварочвае;
  Маё ѓяѓленне ѓразiла,
  Усё стала яркiм, нiбы ѓ лiстападзе!
  А злому дэману сунем у бакi вiлы,
  I будзе так цудоѓна на Зямлi!
  
  Такiя зоркi ѓ нашай светабудове.
  Адны рубiны, а iншым алмаз!
  Мы зьбiраем зь бязбожных данiны
  Удар як молат i не ѓ брыво, а ѓ вока!
  
  Вiтрыны крамы, дзе квазары,
  Ззяе прамянiсты iпадром!
  У душы маёй ззяючыя раны -
  Як быццам у ёй мiнуѓ вялiкi пагром!
  
  Завьют нiбы валасы каметы,
  Баранчык бляск - ззяе млечны дрэйф!
  Аб подзвiгi несмяротныя апеты,
  У славе вечна няхай застанецца Эльф!
  
  Што можа зрабiць славы эльф маркотны?
  Толькi выпусцiць з сiнiх вачэй слязу...
  Калi вакол усё шызае, абрыдла,
  Калi з надзеяй чакаеш на чэрвень навальнiцу.
  
  Усмешкай расцягнi няшчасны вусны -
  Зразумей, што свет не ягады ѓ лесе.
  Дзяѓчынка ѓраз, выскалiць табе зубы,
  У ёй увасобiш разумную мару!
  Вось такiя песенькi дзяѓчынак - проста выдатныя i цудоѓныя, выгляд у iх супер. Яны проста можна сказаць касмiчныя i надзвычай баявыя. Ваяѓнiцы яшчэ i маюць зiготкiя рубiнамi соску грудзей, якiя блiшчаць нiбы зоркi ѓ цемры.
  I мовы юнакоѓ-эльфаѓ прагна лiжуць iх i ловяць каскады аргазмаѓ.
  Вось гэта сапраѓды поѓная i абсалютная прыгажосць.
  А затым дзяѓчыны сталi шпурляць босымi пальчыкамi ножак брытвы. I гэтыя ляза выкрывалi пуцiнскiм мядзведзям горла.
  I гэта аказалася вельмi нават выдатна.
  I вось дзяѓчынкi сталi нацiскаць пунсовымi саскамi грудзей на кнопкi, i прыводзiць прылады ѓ дзеяннi.
  I гэтае ѓздзеянне, аказалася, бадай, амаль смяротным.
  I прыгожыя эльфiйкi зноѓ выкошвалi пуцiнскiх мядзведзяѓ, уганяючы iх у труны.
  Не забываючы заадно i спяваць;
  Адна ѓ нас байцы дарога,
  Яна ѓ калючках i шыпах...
  Бо ѓ гэтым свеце няма Бога -
  Мары разляцелiся ѓ пыл!
  
  Любы сцярвятнiк можа дзяѓбнуць,
  А кветнiк стаѓ - пустка...
  Але да чаго аслаблi людзi,
  Дзе падзеѓся эльфаѓ волат?
  
  А таму, то Эльф забылiся,
  Што iншаземцу прадалiся!
  Дзе былi вярсты, сталi мiлi,
  Падзенне ѓ бездань у бездань высь!
  
  Там чарапкi бялеюць у полi,
  I хай, падняло вараннё...
  Жадаем, паверце лепш дзелi,
  Каб раем стала быцьцё!
  
  Але даѓ такi адказ Усявышнi -
  Жадаеце занадта шмат ёсць,
  Вам далi паяннi нават лiшняй,
  А дзе ж подзвiгi i гонар?
  
  Да Эльфii вы байцы з прахалодай,
  А толькi цешыце мамон...
  А слова трэба, браты трэба -
  Вы кiнулi як пыл на злом!
  
  Ну, што ж у гэтым мы згодны,
  Ацяжэлы ад ляноты злы.
  Няхай чакае нас шлях, нажаль, небяспечны,
  На лаянку з незлiчонай ардой!
  
  Але ѓ гэтай справе, атрымаем поспех -
  Паколькi Радзiмы сыны.
  Не спаць немаѓлятам у зыбкi,
  У палёт да камет як арлы!
  
  А на апошняе адкажу:
  Калi ж ласка прыйдзе?
  Каб шчасце прамень гарэѓ навечна -
  У душы падпалiм снег i лёд!
  Дзяѓчынкi-прыгажунi спявалi, i iх галасы, былi такiя паѓнагучныя i звонкiя. Прыгажэй ваяѓнiц нiкога, па сутнасцi, няма. I ѓ iх соску грудзей зiхацяць нiбы лалы i спрацоѓвае нацiск кнопак джойсцiка.
  Ваяѓнiцы вядуць бязлiтасны агонь па орках. Дзейнiчаюць з нястрымнай энергiяй.
  I кiдаюць босымi пальчыкамi ножак, забойнай сiлы падарункi анiгiляцыi.
  Вось так дзяѓчыны - якiя калi iх раззлаваць смецяць горы. Вось паспрабуй супраць такiх краляѓ выстаяць.
  Яны голымi пяткамi падкiдваюць вялiкай, забойнай сiлы гарошынкi смерцi.
  Вось такiя класныя i непаѓторныя дзяѓчаты.
  А калi ѓжываюць пунсовыя саскi грудзей, тое адбываецца яшчэ больш агрэсiѓнае спрацоѓванне сiстэмы анiгiляцыi. I многiя тысячы пуцiнскiх мядзведзяѓ гiнуць пад бязлiтаснымi ѓдарамi дзяѓчынак з голымi, круглымi, ружовымi пятачкамi.
  I дзяѓчаты яшчэ пры гэтым спяваюць;
  Многiх з нас мiнулае свету страшыць,
  Што там утоена пад змрочным ценем стагоддзяѓ?!
  Лёсы сусвету выпадак i воля вершыць,
  Тое, што здолее звалiць, адолець злых ворагаѓ!
  
  А ѓ сапраѓдным апраметная цемра,
  Шмат розных яраѓ зеѓрае...
  У кожнай зорцы курчыць аблiчча Сатана,
  Хоча з нас зрабiць Бес папугаяѓ!
  
  Няма ѓ Айчыне прарока, нажаль -
  А павучаць на вакансiю шмат!
  I ѓ вынiку выходзяць труны,
  Калi, ужо спалiѓ у свядомасцi Бога!
  
  Час яно не падуладна чарвякам,
  Кожны з нас чалавек вельмi ганарлiвы.
  Каб не звялiся вынiкi да нуляѓ,
  Трэба начысцiць нячыстаму морду!
  
  Скарга гэта не выйсце ты ведай,
  Ну, вырашаць усё з роздумам хлопцы!
  I вось тады ѓ росквiце край,
  Калi мяжа абаранiць з аѓтаматам!
  
  Справа дарабi, i ты малайчына,
  Цi зможаш рэальна вяршынi дасягнуць!
  Калi гадамi ты нават юнак -
  То нiбы бомбай дай i не пiкнуць!
  
  А да ѓзнагароджання - стане каханне,
  У ёй асалода грэшнага свету!
  I падахвочваннi не пераказвай,
  Бурным патокам страсцi заспеты!
  
  Вера яна прывядзе нас да Айца,
  Зробiць чысцей, лепш дабрэй!
  I пакланiцеся арлiцы Хрысту,
  У гэтым i ёсць камунiзму iдэя!
  Вось такiя песнi рэальна заводзяць i настройваюць на мажорны лад. Прыгожа i прамянiста спяваюць ваяѓнiцы.
  I працягваюць босымi пальчыкамi ножак шпурляць з забойнай сiлай падарункi анiгiляцыi.
  Вось гэта дзяѓчынкi. А палону дзяѓчатам-прыгажуням, оркi распаленыя ломiкi соваюць да голых пятак прыгажунь. I прыпякаюць з вялiкай жорсткасцю.
  Вось такiя яны красунi ѓзроѓню проста гiпер .
  I працягваюць кiдаць у супернiка босымi пальчыкамi ножак, забойныя гарошынкi анiгiляцыi. I з iх пунсовых саскоѓ палiлiся ѓльтрагукi, якiя выклiкалi страсенне атмасферы i вароны атрымалi па мазгах i страцiлi прытомнасць.
  I яны, падаючы, прабiвалi чэрапа оркам i iх канкрэтна забiвалi. I сьцякаючы крывёю, памiралi пуцiнскiя мядзьведзi;
  Не, не згасне зоркi,
  Погляд сакалiны, арлiны!
  Голас народа звонкi,
  Шэпт прыцiсне змяiны!
  
  Не быць акршыстам на троне,
  Меч Пунсовай Армii зрыне!
  Эльф мая, не ѓ загоне -
  Не скораць мацi ѓсiх - чэрцi!
  
  Радзiма ѓ гэтым святасць,
  У ёй толькi душа расцвiтае!
  Выпрасi ѓ печку лапаць,
  Шлях наш ляжыць да раi!
  
  Новы парадак будзе,
  Дзе кожны з Эльф'ю адзiны!
  Шчаслiвыя стануць людзi,
  Айчыны непераможнай!
  
  Цар-святло жыве ѓ маiм сэрцы
  Каб мы не ведалi смутку!
  На шчасце адкрыем дзверцы
  Зоркi над намi зiхацелi!
  
  У смутку надзея вера,
  У радасцi веру, будзем!
  Юнацтва iдзе на змену,
  Самi сабе мы суддзi!
  
  Кожны баец у пашане,
  Кожным жыве адвага.
  З песняй у бой iдзяце,
  Няма мацней эфiйскага кроку!
  
  Веру, увесь свет прачнецца!
  Будзе канец аркшызму!
  Ярка свяцiць стане сонца!
  Шлях, асвяцiѓшы эльфiнiзму !
  Вось такiя тут дзяѓчынкi - самага крутога i выбiтнага класа. Ваяѓнiцы кiдалi босымi пальчыкамi ножак ляза брытвы i адрэзалi галовы пуцiнскiм мядзведзям.
  Вось такiя тут былi цудоѓныя дзяѓчынкi. I талii ѓ эльфiек тонкiя, i сцягна шырокiя, i прэс рэльефны. Вось тут супраць ваяѓнiц оркам не выстаяць.
  Яны настолькi цудоѓныя i проста супер. I яшчэ з пунсовых саскоѓ грудзей выпускаюць магутныя хвалi ѓльтрагуку. I вароны каторы раз атрымалi па мазгах. I былi аглушаны i абалванены. I нiбы дубiнкай узялi i трэснулi.
  I ѓзнiкла страшнае ѓзрушэнне. I ваяѓнiцы паддалi сваёй неймавернай энергiяй.
  I зноѓ ваяѓнiцы ѓзялi i засьпявалi;
  Вядома, цяжка прадказаць,
  Што ѓ гэтым свеце новым чакае!
  Мы будзем у нябёсы лётаць,
  Пасеѓшы ѓ зорны самалёт!
  
  Планетам у небе няма лiку,
  На кожнай свой падмесяцовы свет.
  Пад узмахам зорнага вясла,
  Шлях Млечны веру, скорым!
  
  У любым Сусвеце злосць ёсць,
  Але калi кiруе Эльфiнiзм...
  Тады парука сумленне гонар.
  I не ѓ пашане дуалiзм!
  
  Над намi меч занёс кат,
  Пагражае жыць у шчасцi перашкодзiць!
  Часам гора, стогны, плач,
  Раняе слёзы наша мацi!
  
  А можа быць працяць прастор,
  Бязмежных космасу глыбiнь!
  Цi здолее той, чый розум востры,
  Выдатны, разумны, добры сын!
  
  Нашчадства пачынае рост,
  На досвiтку гладкiя палi!
  Над намi Бог Святы Хрыстос,
  Яму з паклонам i кахаючы!
  
  Тады нам быць павер у раi,
  Усмешкi дзiцячыя лавiць...
  Цябе Гасподзь дзякую -
  Прадоѓжы яшчэ мне жыцця нiтку!
  
  Што людзям усёй зямлi дапамагчы,
  Падняць прагрэс i дабрыню,
  Каб краiна мела моц,
  Каб славiць лiрай прыгажосць!
  
  Бо чалавек нездарма ты,
  Як птушка рвешся ѓ нябёсы!
  Ты хочаш увасобiць мары,
  У якiх розум, цела!
  . РАЗДЗЕЛ Љ 22.
  Вось так цудоѓна спявалi дзяѓчыны i Марыя Калеснiкава - суперю
  Вось такая выдатная была дзяѓчынкамi праспяваная песня. I наколькi гэтая песенька аказалася прыгожая. Вось так ваяѓнiцы выдатна спяваюць. I ѓ iх такiя выдатныя i цудоѓныя галасы.
  Адна з эльфiек дасцiпна адзначыла:
  - Фюрар пляшывы, i проста вашывы!
  I паказала сваю доѓгую i хвосткую мову.
  Iншая эльфiйка дасцiпна заявiла:
  - А хто не любiць Пуцiна,
  Пуцiна любяць усе!
  А хто не любiць Пуцiна,
  Даѓно сядзiць у турме!
  
  Але Уладзiмiра пляшывага,
  Зусiм не баiмся,
  I прэзiдэнта паршывага,
  Тупыя думкi!
  Вось дзяѓчыны вельмi дасцiпна выказваюцца, i гарлапаняць. А потым кiдаюць босымi пальчыкамi ножак атрутныя iголкi i прабiваюць iмi да смерцi пуцiнскiх мядзведзяѓ.
  А потым як возьмуць i заспяваюць;
  Няма ѓ светабудове Айчыны iншы,
  Наша планета як зорачка ѓ небе...
  З верай, надзеяй i чыстай марай,
  Мы скорым светлыя мэты!
  
  У космасе першымi зрабiлi крок,
  Ключ да нябёсаѓ паднёс нам Эльфарын !
  Кожны зараз як прасунуты чараѓнiк,
  Можа спазнаць свету бурнага гранi!
  
  Ну, а былыя ѓявi часы -
  У шкурах звярыных мы iмчалiся з дубiнай!
  Тэма прагрэсу нятленная, вечная,
  Каб навука нас зрабiла моцным!
  
  Замест узнагароды пад ногi шыпы,
  Гэтая прырода як злая ваѓчыца!
  Крумкач крычыць: чалавечае маѓчы
  I херувiмы так зло скаляць твары!
  
  З прорвы толькi ёсць выйсце адно,
  Бога ђсявышняга сiла Тварэньня.
  Станеш стыхiям, павер спадар,
  Калi ѓ спазнанне прыйдзе азаранне!
  
  Так што партай малы не сумую,
  Моц ты вялiкую долю здабываеш!
  Сам сабе зробiш юнак рай,
  Зможаш стварыць, што пакуль толькi марыш!
  
  У новых мiрах таксама веды патрэбны,
  Тамака нашы браты, я веру родныя.
  Няхай у сусвеце не будзе варожасцi,
  Усе мы сям'я нашай Мамы-Эльфii!
  Вось так дзяѓчынкi дасцiпна i арыгiнальна праспявалi. I iх галасы, проста нараджаюць цуды.
  Вось як возьмуць, i дзяѓчынкi так выдатна спяваюць. I зноѓ могуць узяць i заспяваць ва ѓсё горла. I паказаць свае паѓнагучныя i вельмi нават класныя i цудоѓныя галасы.
  Вось такiя дзяѓчынкi, калi i праспяюць, або згуляюць i будзе па-баявому крута.
  I ваяѓнiцы зноѓ маланкi з пунсовых саскоѓ грудзей i забiваюць оркаѓ. Адбываецца ѓсё парадаксальна па-вайсковаму. I босыя, круглыя пяткi дзяѓчынак падкiдваюць разбуральныя шарыкi анiгiляцыi. Што робiць сапраѓды спусташальнае ѓздзеянне.
  I дзяѓчыны-эльфiйкi лiтаральна ѓганяюць супернiкаѓ у дадзеным выпадку пуцiнскiх мядзведзяѓ у труну. I такая адбываецца фундаментальная i бесперапынная бiтва з татальнай гiбеллю.
  I ваяѓнiцы паказваюць сябе надзвычай адважна. I возьмуць, i вялiкай лютасцю засвiшчаць, выкарыстоѓваючы босыя пальчыкi ножак. I гэты свiст аглушальны i б'е па мазгах. I вырабляе ѓ галовах крумкач рэвалюцыю.
  I яны, страцiѓшы прытомнасць, падаюць, i прабiваюць вострымi дзюбамi галавы оркам.
  Пасля чаго зноѓ з вялiкiм энтузiязмам спяваюць, i скаляць зубкi;
  Аб Пушкiн, ты дзiвак не мае рацыю,
  Увесну хварэць нам не прыстала!
  Бо пах свежай травеньскай травы,
  Здольны ѓсiх сагнаць з канапы!
  
  Увесну падснежнiкi квiтнеюць,
  У iх чысцiня начной глазуры...
  Нараджае мяккае святло мару,
  Юнак жа хоча зноѓ буры!
  
  Увесну адступяць халады,
  Знiкне накiп злых пакут.
  Паляванне славы назаѓжды,
  Пiць панны салодкае дыханне!
  
  Як у юнацтве ѓсё добра,
  А май то юнацтва ёсць прыроды!
  Дубасiць дзяцел долатам,
  Дрыжацца гром, выкiнуѓшы скляпеннi!
  
  Увесну цурчаць як трэль ручаi,
  I iх музы звон хваляю плёскае.
  Вось ягады растуць нiчые -
  Цяплее ад прыгажосцi на сэрцы!
  
  Усё ѓ нашым краi лепата,
  Трава як аксамiт у сукенцы дамы.
  Як зрэшты, слепата,
  Iмкнуцца, у горадзе жыць упарта!
  
  Навошта нам горад, i сяло,
  Стань, як дзiкун гуляць па пушчы.
  А калi снегам намяло,
  То басанож несцiся толькi страмчэй!
  
  Род дараваѓ такую моц,
  Што можам валадарыць як багi.
  Вось залацiцца ѓ полi жыта,
  З iконы аблiчча ззяе строгi!
  
  Сварог Славянаѓ святы Айцец -
  Загадаѓ любiць i жыць за братоѓ!
  Хто высакародны малайчына,
  Бо сам Творца прыняѓ распяцце!
  
  I вiцязь меч натачыць сам,
  Бо ѓ жыццi ёсць гвалт!
  Гасподзь сказаѓ: спакой - не дам,
  Бо пекла, павер'е ёсць бяссiлле!
  
  Так што не вер, што сон ёсць рай,
  На справе шчасця сутнасць у рух.
  I ты змагайся так мацуйся -
  Каб прасiѓ кат прабачэнне!
  
  А калi адступiѓся сам,
  То Род дапаможа, верце сыну!
  З галавы прэч пыл i хлам:
  Што прымушае ныць - адрыну!
  Бiтвы з вялiкай упартасцю i размахам працягвалiся. Крывi лiлося шмат. У асноѓным ваявалi дзяѓчаты эльфiйкi, яны выкарыстоѓвалi босыя пальчыкi ножак.
  I калi ѓжо ваююць, то надзвычай забойна, знiшчаючы пуцiнскiх мядзведзяѓ.
  Баi трэба сказаць такiя вось крывавыя. I дзяѓчаты яшчэ на пiрамiдальных танках Зяленскага прут.
  I гэта надзвычай жорсткая атака. I ѓ ёй цвёрдае ѓздзеянне ѓ стылi труны.
  I босыя пальчыкi ножак шпурляюць падарункi анiгiляцыi з вялiкай, разбуральнай сiлай.
  А дзяѓчынкi-эльфiйкi тым больш спяваюць;
  Мая Айчына бадзёрая душа,
  У ёй няма роѓнай у злосным свеце гэтым...
  Бо да чаго Эльфiя добрая -
  У ёй вельмi шмат цяпла i святла!
  
  Змагайся за яе, к чорту вараннё,
  Бо Радзiмы няма ѓ свеце гэтым даражэй!
  Бо эгаiзм злачынная хлусня,
  А дэман жорсткi скалiць агiдна морду!
  
  Што зрабiѓ для краiны - хлопцы мы арлы,
  Што можам для Бацькаѓшчыны ѓсё мала!
  Мы слаѓныя сыны - Багам лiчы роѓныя,
  Звярнем, што замiнае з пастамента!
  
  Аб Радзiма мая - святая зямля,
  Часам служыць Табе мы забываем!
  Атрад лiчы, адзiная сям'я,
  Бацька таварыш мудры генiй Фралiн !
  
  У краiне маёй вялiкай, ёсць сiмвал дарагi,
  То герб з арлом раскiнуѓся двухгаловы!
  Бiцеся i з сахой, з праклятаю ардою,
  Народ Эльфii ганарлiвай Сонцаслаѓнай !
  
  Вось войска мая - увайшла ѓ Арклiн, громя,
  Нацызму арды вымятая паскуддзе!
  Ад "Тыграѓ" i "Пантэр" застаѓся хлам ламья
  Ужо апраметнай чэрцi прагнуць сустрэчы!
  
  Iм адальюцца лавай пекла - гаворкi,
  Што нёс дыктар зграi крумкача!
  А загiнуѓшыя ѓваскрэснуць, да жыцця вечнага,
  Бог Род падорыць слаѓны шлях жыцця,
  Не трэба толькi Госпаду пярэчыць,
  Ды будзем у веры стойкай: ты ды я!
  Вось так дзяѓчынкi вельмi нават выдатна спяваюць. I выпускаюць падарункi анiгiляцыi з вялiкiмi ѓдарнымi кулакамi. Вось колькi гэта ѓсё прыносiць пагiбелi.
  I вось ваяѓнiцы ѓзялi i зноѓ з вялiкiм энтузiязмам з пунсовых саскоѓ грудзей выпусцiлi маланкi i рэальна ѓзялi i дзюбнулi. Вось гэта сапраѓды надзвычай крута i разбуральна. I без усялякiх скажам так цвiкоѓ.
  Дзяѓчаты хiхiкаюць. I вось эльфiйка з фiялетавымi валасамi нацiснула пунсовым саском грудзей на кнопку базукi i праспявала:
  - Слава скажам эльфы нам,
  Будзе оркам сорам i сорам!
  Цудоѓна дзяѓчынкi спяваюць i падскокваюць нiбы мячыкi. А мячыкi асаблiвыя для пiнг-понга.
  I зразумела яшчэ босыя ножкi кiдаюць атрутныя iголкi, i выбiваюць пуцiнскiх мядзведзяѓ.
  Пры гэтым яшчэ дзяѓчынкi i спяваюць;
  Бi напрамую без утойвання,
  Даѓно няма веры слоѓам!
  Вершы павiнны страляць як танкi,
  Бiць супастата па сьцёгнах!
  
  Справы як гукi аѓтамата
  Каб бесперапынку iшла бруя!
  I аплявуха выбух гранаты,
  А з паѓшка вiхура рубля!
  
  Гвалтам шчасьце не пабудуеш,
  Але без гвалту жыцця няма!
  Прымусь, хадзiць iншых ты строем,
  Атрымаеш стравы на абед!
  
  Гуляць можна ѓ злыя гульнi,
  Але добрыя патрэбны справы...
  У душы мы коткi, а не тыгры,
  I можа даць пад зад мятла!
  
  Ды меч надзейная парука,
  У iм iсцiна, а не вiне!
  Не будзь жа ты кiраѓнiк грубым,
  Не пакланяйся Сатане!
  
  У любым лiсточка лесу радасць,
  У любым радасць васiльцы.
  Пайдзi хутчэй у бездань старасць-
  Хай згiне сiвiзна ѓ скронi!
  
  Купiць сабе не зможаш сумленне,
  I не здолееш гонар прадаць!
  Пра жыццё складаем аповесць,
  Фартуна мачыха не мацi!
  
  Дабрашчасны, хто сьмерцi не баiцца,
  Бо толькi смелы; ведай, жыве!
  Ляцiм мы ѓверх як сокал-птушка,
  Калi парыш, ужо здаѓ залiк!
  
  Для баязлiѓца пекла i ѓ райскай шалi,
  А смелы боль з усмешкай чакае!
  Жадаеце шчасця ды гусцей,
  Вы сэрцы падпалiце лёд!
  
  Тады любы вам стане братам,
  Тады ѓсюды байцу пашана...
  I дом, i прытулак застанецца ладам,
  Нас да подзвiгу запал цягне!
  Дзяѓчаты цудоѓна спявалi. Цудоѓныя ваяѓнiцы ѓражлiвага класа. Паспрабуй да такiх сунуцца. I ваяѓнiцы цудоѓныя i генiяльныя.
  Ваяѓнiцы паказваюць свой дзiкi тэмперамент. I зiхацяць сапфiравымi вочкамi.
  I з пунсовых соскай грудзей як возьмуць i нешта гiперразбуральна зараз запусцяць.
  А сiла дзяѓчынак яшчэ ѓ касмiчным апломбе. I маланкамi дзяѓбаюць з вачэй i пупкоѓ.
  А яшчэ дзяѓчыны ѓзялi i голымi пяткамi ножак падкiнулi гарошынкi татальнага разбурэння. I паказвалi падобнае з дзiкiм пасажам i спiртавым наскокам.
  Вось такiя тут скажам цудоѓныя i непаѓторныя дзяѓчыны. I як яны ѓсё паказваюць.
  I зноѓ маланкi з рубiнавых саском грудзей. I вароны трапляюць пад удары, i падаюць збiтыя разрадамi. I дзюбы прабiваюць галовы рознага роду оркам.
  Пры гэтым дзяѓчынкi з вялiкiм энтузiязмам спявалi;
  Няма выдатней Радзiмы Эльфii,
  За яе змагайся i не дрэйф!
  У светабудове няма людзей шчаслiвей,
  Усёй сусвету паходня святла Эльф!
  
  У краiны ѓсiх лепш самалёты,
  А машыны проста найвышэйшы клас!
  У космас чакаюць сябры палёты,
  Хоць пагражаць з падполля Карабас!
  
  Танкi ѓ Орклiна ѓсiх ламалi,
  I ѓ Арктаi да Аклiна iшлi!
  Эльфiнiзму бачым з Сонцам далi,
  Няхай плывуць да Венеры караблi!
  
  Мы пабудуем мястэчкi на Марсе,
  I Юпiтэр станем пакараць!
  Няхай ва ѓсiм сусвеце стане шчасце,
  А пазнакай, толькi будзе пяць!
  
  Няма краiны парад нам мiлей,
  I Радней, прыгажэй не знайсцi!
  Першы пачаѓ генiяльны Фенiн,
  Фталiн працягваѓ яго шляху!
  
  Арклер жа хацеѓ наш свет парушыць,
  I напаѓ падступна ѓ летнюю спёку!
  Хтосьцi паклаѓ кiнжал на душы,
  Заключыѓшы запавет свой з Сатанай!
  
  Не прайшла злым оркам iх спроба,
  Разарваць Эльфiю i эльфян !
  Дапамагла не Залатая Рыбка,
  А магутны кладанца ѓдар!
  
  I вам таксама не Гасподзь дапаможа,
  А ѓменне, сумленнасць, дабрыня!
  Хай не скаляць драпежна нячысцiкi морду -
  Ня сарваць у канструкцыi нiта!
  
  Вера гары можа перасунуць,
  Калi розум у гэтай веры ёсць!
  I тады атрымаем браты дзiва,
  Што дало нам мужнасць i гонар!
  
  Хто загiнуѓ, не трэба горка плакаць,
  Таму што плоць, толькi крохкi дым!
  I заменяць кеды брудны лапаць,
  У новым свеце - зноѓ маладым!
  
  I тады пад гукi горна Рода,
  Сустрэнем мы сяброѓ, i продкаѓ ведай!
  Таму што нам у паклон прырода,
  Самi мы пабудуем сабе рай!
  Дзяѓчынкi, зразумела, вельмi добра праспявалi, i паказалi свае вельмi доѓгiя i прыгожыя мовы.
  I босыя пальчыкi ножак кiдаюць вельмi вострыя i забойныя iголкi. Вось гэта выдатна.
  I трапляюць оркам прама ѓ горлы i пасвiць. Вырабляючы забойнае ѓздзеянне.
  Эльфiйка з малiнавымi валасамi, узяла i дзюбанула па пуцiнскiх мядзведзям, i выбiла iх, выкарыстоѓваючы клубнiчны сасок грудзей. I гэта аказалася надзвычай выдатна.
  Вось такiя дзяѓчынкi i iх голыя пяткi робяць проста цуды. I страшэнна ѓ iх забойнае ѓздзеянне.
  Вось так яны i дзяѓбуць, i давай маланкамi ѓсаджваць i з пунсовых саскоѓ паказваць свае выбiтныя пасажы гiбелi i разбурэннi.
  I зноѓ з рубiнавых соскай вельмi баявое i непаѓторнае ѓздзеяннем i закапванне ѓ труну пуцiнскiх мядзведзяѓ.
  А потым дзяѓчынкi зноѓ заспявалi;
  Я Радзiме вялiкай абяцала,
  Служыць сусвету, вечнае святло несучы!
  Хай цяжкасцi i пакуты першапачаткова,
  Паляванне плакаць - нiбы ты дзiця!
  
  Аб колькi гора Божа ѓ светабудове-
  Як быццам чорт сусвету гэты Творца!
  Разбурыцца ѓдарам страшным будынак,
  Сыдзе ѓ магiлу ѓзарваны юнак!
  
  Не, не шукай прызнання iншага,
  На славу нашай Радзiмы святой!
  I мужнасцi мне трэба незямной,
  Каб не застацца нiкчэмнай рабой!
  
  Бо космас не мае форму круга,
  Ён бясконцы - як людская думка!
  I шукае чалавек у прасторах сябра,
  Хоць наш надзел - змагайся i змагайся!
  
  Не народжаны мы бяздзейна атрымлiваць асалоду ад,
  Доля суровая, але iншага няма!
  Бо рускiя заѓсёды ѓмелi бiцца,
  Я таксама ваяр, хаця мне мала гадоѓ!
  
  Ня буду хлусiць, хiтруючы бязбожна,
  Вайну кахала, пачуццi не утойваючы!
  Але разумець я стала гэта складана,
  Айчына стогне мiлая мая!
  
  I вось перада мною зноѓ выбар,
  Бiцца з гонарам або памерцi!
  Так расклад на картах лёсу выпаѓ,
  У нiзе толькi прорва i апора жэрдка!
  
  Але волю я ѓ кулак зараз сабрала,
  Прачытала малiтву, мышцы напружыла!
  Працiѓнiка зрынь з пастамента,
  Гуляе ѓ сэрцы звонкая струна!
  
  Цяпер я ведаю, перамагчы рэальна,
  I хай Эльфiя валадарыць у стагоддзях!
  Мы на планетах будзем самых далёкiх,
  Уславiм Эльф у паэмах i вершах!
  
  Для ѓмацавання краiны Святой Эльфii,
  Нам трэба мець пазнання дух!
  Усявышняга з малiтваю прасiлi,
  Каб вечна свету ведаѓ свет не тух!
  Бо такiя тут дзяѓчынкi - проста гламурныя эльфiйкi. Настолькi яны цудоѓныя i цудоѓныя. Не, мiма iх нiяк не пройдзеш.
  У захапленнi ад падобных дзяѓчат можна знаходзiцца вельмi доѓга.
  А калi яны яшчэ i возьмуць i з пупкоѓ дзяѓбуць маланкамi.
  I ладна папаляць пуцiнскiх мядзведзяѓ.
  Вось цудоѓныя дзяѓчынкi - самага выбiтнага кшталту. I паказваюць свае цудоѓныя пасажы.
  Адна з iх дзяѓбаючы оркаѓ, адзначыла:
  - Аляксандр Македонскi адпачывае!
  Iншая з гэтым пагадзiлася:
  - Адпачывае i зайздросцiць!
  I шпурнула босымi пальчыкамi ножак забойнай сiлы падарунак анiгiляцыi.
  Вось такiя тут былi цудоѓныя дзяѓчаты. Проста пераважнай энергетыкi i сiлы.
  I вось ваяѓнiцы зноѓ узялi i заспявалi;
  Жылi ѓ бабулi,
  Дзве вясёлыя гусi...
  Оркi ж з'явiлiся,
  Гусi ашчанiлiся!
  Зразумела гэтыя прыпеѓкi тут самыя блiскучыя i цудоѓныя з вялiкiм пачуццём.
  А яшчэ ваююць юнакi-эльфы. Яны вялiкага маштабу асобы, якiя ѓздзейнiчаюць з каласальным настроем.
  I юнакi таксама паказваюць подзвiгi. А хлопчыкi-эльфы, якiя яшчэ дзецi i босымi пальчыкамi ножак шпурляюць падарункi анiгiляцыi. I яшчэ спяваюць;
  У паходзе пiянер не будзь ты слабым,
  Хоць цяжкi шлях, калi iдзе вайна!
  На славу Радзiмы - Святой Дзяржавы,
  Бо вера i хлапчукi ведай важная!
  
  Зусiм нядаѓна мiрным неба было,
  Цвiлi як золата ѓ полi каласкi!
  Але сунуѓ Пуцiн да нас свiное лыча,
  Дай Бог яму дайсцi да труннай дошкi!
  
  Пад горан мы збiраемся паходны,
  Але шлях у нас у Аркмахта ѓ тыле.
  Народ Бацькаѓшчыны Прамянiсты ганарлiвы,
  Усе разам мы ѓ раззлаваным запале!
  
  Вось восень надыходзiць колкi вецер,
  Але чаравiкаѓ пакуль не апранаць!
  Сказаѓ сяброѓцы: бег да хуткай сустрэчы,
  Умее бiцца пiянераѓ раць!
  
  Пускаем эшалоны пад адхоны,
  I з засады па калонах б'ём!
  Па снезе прабеглi дзецi босы,
  А ззаду выдаюць аѓчаркi роѓ!
  
  У мароз адно вогнiшча нам покрыва,
  Каб хоць трохi дрыжыкi ад сцюжы збiць!
  Развеяць цемру, што Эльф зло покрыва,
  Аднавiць абарваную нiтку!
  
  Аб Iсус Святой краiны ѓладыка,
  Ты ласку народам абяцаѓ!
  Цяпер i слова ласку неяк дзiка,
  Вакол толькi камень у холадзе метал!
  
  Бо на марозе нават ружы стынуць,
  Але сэрца калi Бог свята жыве!
  Тады растануць векавыя крыгi,
  I ѓ рэках пацячэ найсалодкi мёд!
  
  З Айчыны скiнем ланцугi тыранii,
  Расправiць плечы ганарлiвы чалавек!
  У волi мы, вядома, усiх шчаслiвей,
  Дадайце хуткасць да зорак далёкiм бег!
  Вось гэтыя пiянеры - басаногiя i загарэлыя хлопчыкi ѓ шорцiках проста выдатныя.
  I iх ножкi дзiцячыя кiдаюць маленькiя, але разбуральныя гарошынкi смерцi.
  I дзяѓчынкi-эльфiйкi б'юцца.
  А дзяѓчыны з гламурнага народа, як возьмуць, i дзюбнулi па непрыяцелю пры дапамозе нацiску на кнопкi лалавымi саскамi грудзей. I выходзiць усё вельмi цудоѓна i забойна.
  Ножкi ѓ ваяѓнiц зразумела без абутку. Яны басаногiя i цудоѓныя.
  I здольныя стварыць сапраѓднае цела.
  Цi можа быць справа?
  А цела ѓ дзяѓчыны - мускулiстае i мышцы плiтачкамi. I прыгажэй такiх дзяѓчынак нiкога не знойдзеш. Яны зробяць тое, што не па сiлах iншым.
  А калi ѓжо дзяѓчынкi засвiшчаць - то вароны пасыплюцца на галовы пуцiнскiм мядзведзям i праб'юць iм чарапашкi.
  Вось гэта сапраѓды будзе надзвычай i супер.
  . РАЗДЗЕЛ Љ 23.
  Марыя Калеснiкава тут першая завода змяняецца i вельмi нават крутая дзяѓчына. I чаго яна толькi не вытварае. I яе каманда таксама на вялiкай вышынi - проста гiпер .
  А потым дзяѓчынкi возьмуць i заспяваюць;
  Эльфаѓ воiн храбрац -
  Вiдаць страху не ведаеш з нараджэння!
  Але на справе дурань,
  не атрымаеш вавек выратавання!
  
  Гэта магiя маланкi злосцi;
  Сiла духаѓ бязмежна вялiкiх!
  Распылiць у попел косцi,
  Смерць знойдзеш у лапах дзiкiх!
  
  Твае косткi як камень застынуць,
  Ад таго што вядзьмак тут прачытае загавор!
  Пад цябе кiнем мiленькi мiну,
  Што iншым тое пайшло ѓ навучанне!
  
  Думаѓ ты, што здольны,
  Перамагчы нас магутным прагрэсам!
  Але як нячысцiкi ва ѓлоннi,
  Вы пад лютым прэсам!
  
  Няма шанцаѓ праклятым,
  Перамагчы наша драпежнае насеньне!
  Завершым справу мацюком,
  Не несучы ѓ пустазвон - ахiнею!
  
  Варонне прэч адсюль
  Мае крачаты ѓ шаленстве выраслi!
  Кiнем у пекла Юду;
  Зруйнаваѓ небасхiл у лютай лютасьцi!
  
  I тады нашай магii бурнай,
  Нiколi не наступiць перашкода!
  Будзе музыку казачна цудоѓнай,
  Нiбы роѓ разрыѓны вадаспаду!
  
  Вас па горла завалiць,
  Лавай што нават скалы расплавiць!
  Не дапаможа i Фталiн ,
  I любы, хто iмперыяй кiруе!
  Вось гэта сапраѓды вельмi здорава атрымалася. Дзяѓчыны i спяваюць i паказваюць свае аголеныя грудзей з пунсовымi саскамi.
  Вось яны такiя прыгожыя. А ѓ iх адна адзежа - тоненькiя трусiкi. Але трусiкi розных колераѓ i размалёвак, i з малюнкамi.
  Вось гэта сапраѓды супер ваяѓнiцы. I яны здольныя, зрабiць усё яшчэ страмчэй i ѓзяць i паказаць сiлу.
  Вось дзяѓчына з валасамi ѓ зялёны гарошак узяла i босымi пальчыкамi ножак схапiла генерала-орка за нос. I як нацiсне.
  Вось дзяѓчыны пiшчаць:
  - Адзiн два тры,
  Ты орка разарвi!
  I яшчэ адна локцем дзюбанула яшчэ аднаго орка ѓ скронь. I той завалiѓся мёртва.
  Вось настолькi гэтыя дзяѓчыны - проста яны рэальна трэба сказаць ваяѓнiцы ѓзроѓню супер i гiпер .
  Вось паспрабуй да такiх падступiся. I з пунсовых саскоѓ грудзей як дзяѓбуць, што мала нават каменю не здасца.
  Але пры гэтым яшчэ дзяѓчынкi i спяваюць;
  Кiпцюры тыгра - сiла сталi,
  Вывяржэнне вулкана!
  Гарызонту цьмянеюць далi,
  Войска скача Аркiсхана !
  
  Але наш воiн эльфам моцны-
  Не зламаць напорам гадаѓ!
  Нават хлопчык-малалетка,
  Вам пакажа, як бiць трэба!
  
  Бо ѓ Эльфii меч як флейта,
  Бiцца таксама ведай мастацтва!
  Вы вышэй сцягi узвейцеся,
  З аблiччам Бога - Iсуса!
  
  Перамагаць задача - гэтая,
  Не для слабых - духам-целам!
  Уварваѓся Окрмахт спякотным летам,
  Дык яго крушы ѓмела!
  
  Наша войска ѓсiм дзiва -
  У ёй ёсць сiла вышэй за край!
  Мора ѓспушыцца бурлiва,
  Пляскаецца хваля сiвая!
  
  Мы мячом арду ссеклi,
  Пуцiн таксама будзе бiтым!
  Адмярае воiн мiлi,
  Сячэ агiдных паразiтаѓ!
  
  Думаѓ фюрар - усiх захопiць,
  Але ѓ адказ удар мячамi!
  I сказаѓ мужык наш - хопiць,
  Вас не сустрэнуць кулiчамi!
  
  Нават "Тыгры" не ратуюць,
  Ёсць на iх у нас управа!
  I пад колер бэзу ѓ Маi,
  Надыходзiм мы ѓпарта!
  
  Так што памятай юны вiцязь,
  Нiбы Радзiма ѓсiм свята!
  I з абразоѓ святыя твары -
  Гавораць: што будзе святая!
  Вось так дзяѓчаты паспявалi i вельмi агрэсiѓна свае словы выставiлi, i паказалi свой камунiстычны напор. А калi возьмуць тое заспяваюць, i пакажуць свае жамчужныя зубкi.
  I нацiснуць пры дапамозе пунсовых саскоѓ грудзей. I гэта аказалася вельмi нават крута, з ударнай моцай.
  Дзяѓчынкi напявалi:
  Фюрар пляшывы,
  Вельмi паршывы...
  Дайце яму па мазгах,
  Мы не паверым слязам!
  Зноѓ дзяѓчынкi з неймавернай лютасцю ваявалi з оркамi. I забiвалi пуцiнскiх мядзведзяѓ, узводзячы курганы трупаѓ.
  Эльфiйкi дзейнiчала вельмi энергiчна. I секлi оркаѓ, нiбы зразаючы з iх галовы мячамi. I з паветра дзяѓбалi пры дапамозе штурмавiкоѓ. Гэта нечым нагадвала другую сусветную вайну.
  Толькi з аднаго боку дзяѓчынкi, а з другога боку брыдкiя пуцiнскiя мядзведзi. I гэта ѓсё выглядала вельмi здорава.
  I крывi столькi пралiвалася - проста неймаверна. I лiѓся цэлы вадаспад.
  Iдзе атака на ваѓкоѓ,
  Пад завiрухi выццё цоката сталi!
  Сатрэм мы ѓ попел дурняѓ,
  Так моцна ѓ лоб - мы не ѓ смутку!
  
  I зайграе мiж касцей,
  Гiтара лютай класнай смерцi,
  I будзе чакаць лiхiх гасцей
  I прынясе крутых вестак,
  I прападзе на шчасце гей!
  Вясёлы вецер! Вясёлы вецер!
  
  Бо страмчэй рацi не знайсцi,
  Любы хто моцна атрымаѓ, пахлусiце ведае!
  I няма, ведай лёгкага шляху,
  Як пешка прэ ѓ галоп у ферзi,
  Мат толькi разумны i ѓ цэйтноце ставiць!
  
  А мы аб'явiм грозны шах,
  Хай будзе хуткiм эльфаѓ крок!
  Наперад Эльфiя атакуй самкнутым строем!
  Тады бяжыць разбiты шах,
  Хай адчувае ён iшак,
  А эльфаѓ хлопец назаѓжды ѓ палёт героем!
  
  
  Пячэм з перамогай пiрагi,
  Мы збярэм, жартам даѓгi...
  I няхай удача ты навечна з намi!
  Таму, хто слабы дапамажы,
  I не пужай, калi пруць ворагi,
  Падымем вышэй мы Айчыны сцяг!
  Вось так спяваюць цудоѓныя i непаѓторныя дзяѓчынкi - высокага лiчы класа i ѓзроѓню.
  А калi дзяѓчынкi як возьмуць i завыюць. I гэта выглядае настолькi цудоѓна i непаѓторна.
  Дзяѓчыны якiя здольныя ѓсё стварыць у iмгненне вока. Або наадварот узяць i сцерцi ѓ парашок пуцiнскiх мядзведзяѓ.
  Адначасова вялi бой i юнакi-эльфы. Якiя ваявалi нiбы волаты.
  I пры гэтым вельмi прыгожыя хлапчукi спявалi;
  Ты Багiня ѓсячыстай i светлай любовi,
  Увасабленне без граняѓ ззяннi святла!
  Без цябе толькi ѓ сэрцы застынуць нулi,
  А твой погляд зляпiць нiбы камета!
  
  Мiж агнёѓ у бязмежным зорным акiяне;
  Мы з табой арламi ѓ нябёсах луналi,
  I твае вусны рубiнамi зiхоцячы,
  Аб каханнi мне горача казалi!
  
  Тыя словы мне мара не забыць нiколi,
  У iх ёсць мёд i бурштын з перламутрам!
  Хоць суровы часам да пападанцаѓ лёс,
  Сонца сустрэне, лашчачы нас ранiцай!
  
  Запал вышэй нябёсаѓ i шырэй стэпе,
  У ёй капытамi б'юць гармоны!
  А часам малю Iсуса Спасi,
  Ох, не будзь Род да закаханым суровым!
  
  Прыгажосць нашых пачуццяѓ, тым зразумець не дадзена,
  Хто без ласкi на свет з'явiѓся!
  Свет суровы спадары - гэта вам не кiно,
  I карабель чакае аскал, ведайце рыфа!
  
  Але каханне гэтае пачуццё - лiнейкi да яе няма,
  Не вымераць, памеры эмоцый!
  Нават калi табе недастаткова гадоѓ,
  Толькi чэрствасць, разлiк далi гады!
  
  У свеце стане, ведай рай - вера тут вялiкая,
  Бо iнакш ваяваць няма сэнсу!
  I тады вадаспадам выкiне рака,
  Бо эпоха iдзе эльфiнiзму!
  Вось хлапчукi праспявалi i, гэта аказалася выдатна. Яны выдатныя i цудоѓныя дзяѓчынкi. У iх паступова выпрацоѓваецца энергiя разбурэння i дзiкай апантанай страсцi.
  Хлапчукi кахаюць дзяѓчынак i спяваюць:
  - Твой голас на мамчын зусiм не падобны,
  Ты голасам орка фальшыва спяваеш!
  I выглядае падобнае вельмi смешна. Але хлопцы ѓпэѓнена ваююць.
  I паказваюць свае найвялiкшыя заходы i прыколы.
  А як ваююць дзяѓчыны з лалавымi саскамi i што вытвараюць. Ды яшчэ i спяваюць ваяѓнiцы пры гэтым;
  Ад загавораѓ нават неба колецца,
  Дрыжыць ад страху баязлiвы месяц...
  У Сатаны не сабака я за ваколiцай,
  А злая ведзьма жудасная чума!
  
  У пекле мне месца ведай запатэнтавана,
  Па апраметнай я крочу не спяшаючыся!
  Там таксама, як i ѓ свеце шмат новага,
  Чарговая рухнула душа!
  
  Для чарадзейкi Тартар месца класнае,
  Там ёсць сталы, закуска, казiно!
  Бывае i ѓ пекле асалода розная,
  I нават страмчэй, чым у любым кiно!
  
  Вы нават самi вiцязi не ведаеце,
  Як вас магу сурова пакараць!
  Аб раi птушкi дурныя марыце,
  А лепш быць у Гадэсе тамака зла раць!
  
  Я дам сiлу калi мне пакланiцеся,
  I на каленi як перад Богам шлёп!
  Тады стаць ваяводам пякельнай коннiцы,
  Такi круты ведай, атрымаѓся склад!
  
  Бо зло дзеяць, дык справы браты бравыя,
  У iм шмат ласункi вам, дык не зразумець!
  I не зразумееш, дзе левае, дзе правае,
  Завошта вам можна будзе ставiць пяць!
  
  Я ѓсё магу, у стыхiях разбурэнняѓ,
  Мне роѓных у гэтым свеце няма...
  Напоѓнiцца зямля маiх здзяйсненняѓ,
  Незлiчоных у злосцi нячысцiка бед!
  
  Але вам не дам i ѓ тым не падзелiцца,
  А лепш у пыл са снегу распылю...
  Запомнiце з абразоѓ, што ѓ смутку асобы,
  Бо нiколi не быць вам сабакi ѓ раi!
  Вось гэта сапраѓды надзвычай крута i разбуральна. Але дзяѓчынкi як разыдуцца. I давай падскокваць нiбы мячыкi. I iх соску такiя лалавыя i класныя.
  А самi ваяѓнiцы - найвышэйшы пiлатаж i пасаж паказваюць. I гэта надзвычай цудоѓна.
  А што яшчэ дзяѓчаты могуць рабiць? Дык гэта пунсовымi саскамi на кнопкi джойсцiка цiснуць i выпускаць забойныя падарункi анiгiляцыi. I рэзаць працiѓнiкаѓ без усялякага жалю i сумненняѓ.
  Тым больш оркi дзяѓчат таксама катуюць. I ѓ прыватнасцi вельмi кахаюць ва ѓлонне Венеры соваць электроды i прапускаць ток.
  А заадно яшчэ i босыя, круглыя пятачкi дзяѓчынкам смажыць. Што надзвычай эфектыѓна i балюча.
  Часам оркi распаленымi абцугамi ламаюць i пальчыкi хупавых ножак дзяѓчынак. Што прызнацца дае таксама забойны эфект.
  А дзяѓчаты ад гэтага равуць i скаляцца.
  Эльфii вiцязi-арлы як дзецi,
  Апора вечнага юнацтва краiны!
  Хоць хоча смерць апрануць нас у ланцугi,
  Але мы несмяротныя Радзiмы сыны!
  
  Любая справа спорыцца ѓмела,
  Калi за яго бярэцца эльфаѓ люд!
  Нас не зламаюць падкопы Люцыпара,
  Напор арды вер, рацi разаб'юць!
  
  Як сiлы не кiдае ѓ бiтву бездань,
  Мы зможам, iм паверце, выстаяць!
  I воiны загiнуѓшыя ѓваскрэснуць -
  Паколькi Ладзе загiнуѓшы вiцязь зяць!
  
  Айчына ты ганарлiвая i велiчная,
  Але разам з тым як вярбы куст сцiплая...
  Магутная Эльфiйская дзяржава -
  Святая, прамянiстая краiна!
  
  Бандытаѓ шмат на дарогах свету,
  Яны кiнжалы точаць i сякеру!
  Бо ѓ адных Хрыстос на ролю кумiра,
  Iншым нячысты, уся iх размова!
  
  Забылiся людзi Божыя сцягi,
  Яны жадаюць толькi заглынуць кручок...
  А тое, што Бог за смерць не прагнуѓ помсты,
  Не верыць грэшнiк дурны, дурань!
  
  А мы ѓ вайне за мошчы Хрысцiянства,
  Дайшлi да Канстанцiнопаля - б'ючыся.
  I прыцiхла, падпарадкаваѓшыся, ханству,
  Радуюцца кантыненты - цэлых пяць!
  
  Цяпер Эльфiя шлях ёсць святла свету -
  Ёй будзь ты верны, як Гасподзь загадаѓ!
  Перамога гэта галоѓная вяршыня,
  Надыходзiць сцяг на шчасце перамен!
  Вось так спявалi прыгожыя i цудоѓныя дзяѓчынкi. Iх галасы, нiбы салодкi мёд. I бруяцца па паветры.
  А босыя пальчыкi ножак кiдаюць у непрыяцеля гарошынкi смерцi, лiтаральна раздзiраючы яго на часткi. I гэта ѓсё выглядае надзвычай разбуральна.
  I вось адна з эльфiек шпурнула босай, хупавай ножкай важкую гранату смерцi. Тая праляцела i разарвала масу пуцiнскiх мядзведзяѓ.
  Дзяѓчына ѓзяла i праспявала:
  - Какава, аб какава,
  Оркаѓ адразу менш стала!
  А iншыя ваяѓнiцы як дзяѓбуць маланкамi з пунсовых саскоѓ грудзей. Шматлiкiя вароны зараз узялi i завалiлiся. Яны атрымалi сур'ёзны, сардэчны прыступ i апынулiся ѓ коме. Падаючы ѓнiз дзюбы, пратаранiлi чэрапы пуцiнскiх мядзведзяѓ.
  Вось так ваяѓнiцы ѓзялi i выступiлi. I дзюбнулi з намаганнем.
  Пасля чаго зноѓ пачалi спяваць;
  Пустынi дыхаюць спёкай, снегапады халадзяць,
  Мы воiны Эльфii абараняем свой гонар!
  Вайна тая справа брудная, а не суцэльны парад,
  Перад боем Сонцаслаѓная пара Псалтыр прачытаць!
  
  Мы людзi любiм праведнасьць, i Госпаду служыць,
  Бо ѓ гэта заключае на рускi, чысты дух!
  Дзяѓчына з калаѓротам моцнаю пускае шоѓку нiцма,
  Парывам ветру дзьмухнула, але паходня не патухла!
  
  Род даѓ нам загад - мячом Эльфь абаранi,
  За Святасць i Айчыну - служы салдат Хрысту!
  Патрэбны нам дзiды вострыя i моцныя мячы,
  Каб абаранiць славянскую i добрую мару!
  
  Iконы Сонцаславiя ѓ iх мудрасьць усiх часоѓ,
  I Лада з Багародзiцай адзiныя сёстры свету!
  Хто супраць нашай сiлы хай будзе затаѓраваѓ,
  Расiя вечная ѓ сэрцах байцоѓ апетая!
  
  Мы людзi ѓ цэлым мiрныя, але ганарлiвыя ты ведай,
  Хто хоча Эльф прынiзiць - будзе моцна бiты дубiнай!
  Пабудуем тэмпам лютым - мы на планеце рай,
  Сям'я вялiкая будзе - нараджаем дзетак з мiлай!
  
  Увесь мiр курортам зробiм, такi ѓ нас парыѓ,
  Уздымем сцягi Радзiмы, на славу пакаленняѓ!
  I песнi ѓсенародныя няхай на адзiн матыѓ -
  Але бадзёрасць высакародная, без слiзi пыльнай ляноты!
  
  Хто любiць усю Айчыну i верны абавязак цару,
  За Эльф той подзвiг зробiць, у бiтву ѓзрастае!
  Табе дзяѓчынка саспелая я пацалунак дару,
  Няхай шчокi расквiтнеюць, як колер бутона ѓ траѓнi!
  
  Чакае космас чалавецтва, палётам над Зямлёй,
  Мы зоркi самацветныя ѓ вяночак заплацiм!
  Хай стане ѓраз рэальнае, што нёс дзяцюк з марай,
  Творцы прыроды мы, а не сляпыя папугаi!
  
  Вось зрабiлi мы рухавiк з тэрмакваркаѓ бац,
  Iмклiвай ракетай, разрэзаѓшы роѓнядзi космасу!
  Удар хай будзе палiцы не ѓ брыво, а проста ѓ вока,
  Праспяваем мы гiмн Айчыне пакуль у магутным голасе!
  
  Працiѓнiк ужо бегае, як заяц прыпусцiѓшы,
  А мы яго, пераследуючы, развязальны мэты правыя!
  Бо наша эльфаѓ войска - магутны калектыѓ,
  У славу Сонцаславiя - хай кiруе гонар Дзяржавай!
  Вось так прыгожа спявалi ваяѓнiцы. I выпускалi з пунсовых саскоѓ грудзей сапраѓдныя маланкi. I тыя пападалi ѓ крумкач i прымушалi iх падаць ад шоку. I вароны iмклiва валiлiся на чэрапы оркаѓ, свiдруючы iх i прабiваючы.
  Вось гэта выглядала вельмi нават крута i разбуральна.
  А дзяѓчынкi паказвалi мовы, раѓлi i спявалi:
  - Мы самыя моцныя ѓ свеце,
  Усiх оркаѓ задушым лёгка...
  Мачыць злых мядзведзяѓ у сарцiры,
  Часам iх шкадаваць цяжка!
  Вось так дзяѓчынкi i спяваюць. Яны проста як плямiстыя змейкi з атрутнымi мовамi.
  А могуць узяць i ѓджгнуць, i так балюча, што мала не здасца нiкому.
  А яшчэ iх пунсовыя саскi нацiскаюць на кнопкi i вырабляюць вялiкай, i каласальнай сiлы разбурэння ѓ шэрагах пуцiнскiх мядзведзяѓ.
  I гэта вельмi нават агрэсiѓна i жорстка.
  Дзяѓчынкi яшчэ i з пупкоѓ могуць паддаць маланкамi. I тыя разлятаюцца ѓ розныя бакi, i вароны блытаюцца ѓ павуцiннi. I пасля чаго падаюць адурманеныя ѓнiз.
  I прабiваюць чарговыя чэрапы армii пуцiнскiх мядзведзяѓ.
  А тым часам хлопчыкi-пiянеры ѓ шортах, кiдаюць босымi, дзiцячымi ножкамi ѓ мядзведзяѓ iголкi i спяваюць;
  Iзумрудная плешча хваля за бортам,
  Зоркi ѓ небе над намi ззяюць.
  Асалода карсара з пахкiм вiном,
  Што на заѓтра - Гасподзь адзiн ведае!
  
  I на картах, нажаль, таксама шляхта, не дадзена,
  Што Фартуна карсарам рыхтуе...
  Будзе панна ѓ ложку пад родным дахам,
  Або чорт у пекле точыць нам рогi !
  
  Абордаж цi здарыцца цi гармат стралянiна,
  Складзеш галаву ты ѓ злой безданi.
  Такая флiбусцьера Палада лёс,
  Па морах плаваць у грознай стыхii!
  
  Зрэшты, гэты расклад жыцця тое добра,
  Што няма сумнай канторы руцiны.
  У напружаннi плыць, слова няма цяжка,
  Але затое ѓсё сям'я - мы адзiныя!
  
  Калi сустрэнем фрэгат, дзе за намi iдуць,
  Нiчога ѓ бой пойдзем з песняй званкай!
  Не бывае зусiм непрыступным рэдут,
  Голас цароѓ з занадта ганарлiвай каронкай!
  
  Адваюем сваё i да поспеху прыйдзем,
  Калi фарт, не пойдзе значыць у пятлю!
  Перспектыва што будуць дзяѓбцi вараннем,
  Усiм вам браты скажу - не прымаю!
  Вось такiя тут кровапралiтныя баi адбываюцца. I дзяѓчынкi дэманструюць проста жахлiвы i надзвычайны клас. I з пунсовых саскоѓ грудзей працягваюць з вялiкай сiлай i энергiяй выкiдваць вельмi нават разбуральныя i пагiбельныя хвалi.
  I тыя накрываюць крумкач i прымушаюць iх аглушанымi i адурманенымi падае ѓ нiз.
  А дзяѓчынкi тупаюць босымi ножкамi, кiдаюць у оркаѓ атрутныя iголкi i спяваюць, з радасцю;
  Падайце нiцма, нiцма, нiцма,
  Вам гэтае права дадзена...
  Больш не будзе хiтрых лiсiц,
  Будзе казлам усё роѓна!
  Пасля чаго дзяѓчынкi босымi пальчыкамi ножак зноѓ з вялiкай сiлай узялi i шпурнулi прэзенты смерцi. Тыя праляцелi i масу пуцiнскiх мядзведзяѓ узялi i парвалi.
  Вось гэта ваяѓнiцы разышлiся. I iрвуць пуцiнскiх мядзведзяѓ на дробныя часткi.
  I яшчэ з пупка паддаюць ультрагукам, i маса оркаѓ пападае пад удары святла i ѓ iх рвуцца барабанныя перапонкi.
  Вось гэта дзяѓчаты што ѓзялi i разышлiся з дзiкай i апантанай, нястрымнай сiлай.
  Меч вазьмi i завастры мацней клiнок!
  Хай поѓныя ворагi твае вераломства,
  Але вольным стане, пекла лёд растане,
  Мы шчаслiвым зробiм, i гэты маленькi свет!
  
  Мы салдаты Эльфаѓ войскаѓ сячэм прама ѓ вока,
  Страх невядомы тым, хто служыць Радзiме сваёй!
  Камандзiр таварыш Фталiн заклiкае нас,
  Значыць, ваяр будзе смелым, у бiтве не баючыся!
  
  Камунiзму святла далечы - гэта не мара,
  У iм велiч народа i розуму сабор!
  Няхай жа будзе кiраваць светам: гонар i дабрыня,
  Вымеце з жыцця цяжкае ѓсё забаранелае смецце!
  
  Нашай Радзiме няма роѓных - гэта ведаюць усе,
  Таму што ѓлада народа дало жыццё як рай!
  I таму Айчыну праслаѓляй усюды,
  Калi хочаш стаць шчаслiвым то баец мацуйся!
  
  У эльфiнiзме сiла волi i палёты зорак,
  Няма вяршынi, людзi ведайце, што нельга дасягнуць!
  Сам Гасподзь, за нас пакутуючы дабра вестка, данёс;
  Што вораг роду чалавека ператварыѓся ѓ дзiчыну!
  
  I тады як вальсе, дзiвосным зоркi пусцiм у скокi,
  Няхай гуляе гром органа i гучыць гармонiк!
  Будзем славiць Езуса кожны дзень i гадзiну,
  Шлях праблемы нашы беды звернуцца ѓ нуль!
  . РАЗДЗЕЛ Љ 24.
  Марыя Калеснiкава i войскамi камандуе, i адначасова кляне вусатага i лысага тырана. I не забывае напяваць;
  Вось так вельмi нават прыгожа i цудоѓна дзяѓчынкi спяваюць. I iхнiя галасы такiя салодкiя, нiбы ѓ сiрэн. I разлiвае песня па крыштальных кубках нябёсаѓ.
  Вось такiя тут цудоѓныя i цудоѓныя дзяѓчынкi. I iх галасы - гэта проста неймаверны цуд.
  А калi яшчэ i пунсовыя саскi пускаюць у ход.
  А оркi палонным дзяѓчатам за грудзi хапаюць распаленымi абцугамi. I ладна яе выломлiваюць i вырываюць. I ад гэтага паходзiць усё вельмi нават балюча.
  Эльфiйка з аранжавымi валасамi, узяла i дзюбанула па орках з базукi, нацiснуѓшы на кнопку лалавым саском грудзей. Разарвала пару тузiнаѓ пуцiнскiх мядзведзяѓ i праспявала:
  - Чык, чырык , чык, чырык ,
  Узяѓ i дзюбнуѓ таракана...
  Вось i няма волата!
  I ваяѓнiцы зноѓ паказала мову.
  А iншая дзяѓчынка паддала па супернiку пры дапамозе голай, круглай пяткi. I паляцела баявая, разбуральная гарошынка. I маса оркаѓ аказалася зараз знiшчана.
  Вось такiя тут дзяѓчынкi - супраць iх орк, што казяѓка супраць быка. I вырабляюць каласальнае знiшчэнне i разбурэнне.
  Але зразумела акрамя iх яшчэ ёсць хлопчыкi-эльфы. Яны басаногiя пiянеры, i вельмi нават хораша могуць кiдаць босымi, дзiцячымi ножкамi ѓ оркаѓ iголкi, i пры гэтым спяваць;
  Шлях воiна як з ружай i шыпамi,
  Калi бяжыць хлапчук у бой босы,
  Але iголкi пад дзiцячымi нагамi,
  Толькi робяць, каб стаѓ дзяцюк круты!
  
  У Эльфii выхаванне салдата -
  З пялёнак пазней позна пачынаць!
  Яшчэ ѓ садзе табе да твару граната,
  Умець Айчыну з дзяцiнства абараняць!
  
  Што мы вучылi ѓ школах, тое забудзьцеся,
  Урокi жыцця iм бо няма кошту.
  Вяршыць паверце светабудовы лёсу,
  Мы вiцязi Эльфii народжаныя!
  
  Мы любiм, кветачкi збiраем,
  Для нас малюнак гладкiя палi.
  Бутоны расцвiтаюць пышна ѓ Траѓня,
  У лiпенi нiбы са снегам таполi.
  
  Мы любiм - салавей спявае як флейта,
  Шчэбеча клавесiнам салодкi дрозд.
  Калi Эльф у сяброѓстве нас i не разлi-ка,
  Адзiныя, як вучыѓ Гасподзь Хрыстос.
  
  Народ наш усюды абараняе,
  Усюды ёсць да жыцця ѓстойлiвая цiкавасць.
  Дзе львы рыкаюць, спяваюць уволю папугаi,
  Ззянне ярчэй, чым сам збор нябёсаѓ!
  
  Пабудуем шмат, не дамо разбурыць,
  Здолеем светазданню абаранiць!
  Каб ляцелi сябе радасць душы,
  Каб бясконцага жыцця стала нiтку!
  
  Тады Айчына можа нас песцiць,
  А мы ёй дакладна, з гонарам так служыць!
  Забыцца, што ёсць такая нуда ляноты,
  Што наш карабель не наткнецца ѓ рыф!
  Вось так хлопчыкi-эльфы спяваюць. Яны ведаюць, што з оркамi трэба за светлае заѓтра ѓпарта ваяваць.
  А калi хлопчык-эльф трапiць у палон. То спачатку оркi яго распрануць да нага. Потым падняцца на прэнг i будуць сцябаць пугай.
  А затым, босы, круглай, дзiцячай пяткi дзiцяцi-эльфа закране распалены да чырвона кавалак жалеза. I будзе пахнуць нечым прыемным i пякучым. I гэта будзе проста здорава.
  I ваяѓнiцы заспявалi:
  Пяткi мае, босыя дзяѓчынкi пяткi,
  Мы пагуляем, проста пагуляем у хованкi!
  I гэта ѓсё гучыць надзвычай цудоѓна. I дзяѓчынкi дзейнiчаюць з каласальнай энергiяй. I калi ѓжо будуць нешта выпускаць, то з вельмi вялiкай iнтэнсiѓнасцю.
  I з пунсовых саскоѓ дзяѓчыны зноѓ возьмуць i кiнуць ударныя i разбуральныя маланкi.
  А хлопчык-пiянер з роду эльфаѓ спявае;
  Дарэмна супернiк лiчыць,
  Што эльфаѓ здолеѓ ён зламаць!
  Мы Аркмахт прыкончылi ѓ Маi,
  Стаѓ драпежны паляѓнiчы як дзiчына!
  
  Хто адважны, той у баi нападае,
  Ворагаѓ будзем люта бiць!
  Iх выпарым венiкам у лазнi,
  I стане пятлёй жыццё нiтку!
  
  Айчына выдатная як сонца,
  Магутная, i сiлай гiгант!
  Хай песня раѓчуком звонкiм льецца,
  Мы ѓ ёй праяѓляем талент!
  
  Не толькi i ѓ песнi вясёлай,
  Кахаю я санкi, канькi!
  Няхай дзень будзе радасным новы,
  Елка гузы раскiне свае!
  
  А калi галеча за меч узяцца,
  Гэта наш буйны заклiк!
  Мы будзем трымаць бомбу ѓ ранцы,
  Згуляць на ваенны матыѓ!
  
  Перамога яна ж капрызная,
  На розум бо пусты не прыйдзе!
  I пiкi павер эльфiнiзму,
  Баязлiвы баец не возьме!
  
  Толькi смеламу мору поспеху,
  Толькi праца дапамагае нарадзiць!
  Што ты на шчасце свету прыехаѓ,
  Кроѓ не здолеѓ вораг пралiць!
  
  Тады стане вельмi свабодна,
  Дойдзем мы да новых вяршыняѓ!
  Учынак кахання высакародны,
  Мы волю Гасподнюю вершым!
  
  За веру, за святло гэтай iдэi,
  Жадаем за Айчыну мы ѓ вока!
  Каб валасы мацi не сядзелi,
  Каб была ѓ радасць мне кожную гадзiну!
  
  Тады будзе воля народа,
  Пабудаваць свет сумленны даѓно!
  Да стагоддзя да сотага года,
  Не будзем насiць мы ярмо!
  Дзяѓчынкi з роду эльфаѓ працягвалi весцi агонь па непрыяцелю. Вось ваяѓнiцы разгарнулi сiстэму залпавага агню ѓраган, i з усёй моцы дзюбнула па пазiцыi пуцiнскiх мядзведзяѓ. I гэта быѓ папросту зруйнавальны ѓдар.
  Маса касматых стварэнняѓ аказалася зараз знiшчана.
  А дзяѓчыны шпурнулi ѓ супернiка пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак забойнай сiлы прэзенты анiгiляцыi.
  Затым у ход паляцелi i брытвы, i атрутныя iголкi. Вось гэта пайшла масiраваная скокi смерцi.
  Столькi было разбурэння i гiбелi.
  А дзяѓчынкi спявалi;
  Льдзiны акiяна, i гурбы срэбра,
  I пясок з золата для пустынi Каракум !
  Гэта ѓсё мая святая Радзiма-краiна,
  Суцяшэнне ад суровых думак!
  
  Мы пабудуем шмат i ѓ Эльфiры гарадоѓ,
  Правядзем дарогi i магiстралi да тайгi!
  Нават пiянеры хоць крыху iм гадоѓ,
  Цi змогуць прыгоды i подзвiгi знайсцi!
  
  Наш народ вялiкi i магутны на Зямлi,
  Кожны чалавек у навуцы атрымаѓ поспех!
  Мы эльфiнiстычнай жывем, лiчы сям'i,
  Шмат створым у iмя святла слаѓных спраѓ!
  
  Самае гарачае жаданне ѓ нас,
  За Айчыну мiлую змагацца да канца!
  Каб не цягнулi Дурымар i Карабас,
  Каб надзець пераможнага вянка!
  
  Радзiма ты мацi мая, што прыгажэй не знайсцi,
  I ѓ табе такое натхненне атрымалася!
  Нават вам з глухой вёскi нацыi Мансi,
  Даѓ Гасподзь шляхам навукi лiтасць!
  
  Але калi навальнiцы пажар, мы на лаянку iдзем,
  У гэтым наша справа гонару!
  I тады ѓ атаку прэ моцны батальён,
  Толькi дзеля доблесцi, а не дзеля помсты!
  
  Вось тады з Айчызнаю зладзiць не дадзена,
  I супернiк у панiцы ѓцякае жвава!
  Бо вайна паверце вы гэта не кiно,
  Ну, а гэта патрабуе i розуму i, пачуццi!
  Вось такiя песенькi вясёлыя дзяѓчыны i спяваюць з вялiкай радасцю. I гэта папросту цудоѓна. Яны цудоѓныя i чароѓныя.
  Дзяѓчынкi нават сталi завываць з вялiкай лютасцю i зiхоцячы жамчужнымi зубкамi.
  I працягваюць босымi пальчыкамi ножак шпурляць вялiкай, разбуральнай сiлы iголкi. I забiваюць оркаѓ.
  Ваяѓнiцы пры гэтым яшчэ i пунсовымi саскамi грудзей нацiскаюць на кнопкi i пасылаюць разбуральныя i пагiбельныя падарункi анiгiляцыi.
  I вырабляюць татальнае спусташэнне.
  Вось так яны прыгажунi - агрэсiѓныя i эратычныя.
  I спяваюць сабе:
  Фюрар лысы ты проста чмо,
  Фюрар лысы - смярдзючка лайно!
  I паказваюць свае вельмi даѓгiя мовы. I круцяць iм нiбы зграя змей, якiя выгiнаюцца i ѓсё супер.
  I хлопчыкi-эльфы ѓ шорцiках, босымi пальчыкамi ножак шпурляюць забойныя падарункi анiгiляцыi. I таксама вырабляюць немалыя разбурэннi i гiбель.
  Ваяѓнiцы тут проста дзiкi клас.
  А хлопчыкi-ваяѓнiцы яшчэ больш круты разрад.
  Вось адзiн з iх свежых пiянераѓ заспяваѓ;
  Патрапiлi з братам у новы свет,
  Фартуна ѓсмiхнулася колка,
  Цяпер мы мора заваюем.
  I зробiм сабе наколку!
  
  Хай нават залячу я ѓ пекла,
  але ѓ школу не вярнуся.
  Цяпер крывавы я пiрат,
  I штармоѓ не баюся!
  
  Змагацца справа ёсць з ворагам,
  Карсара ратная праца,
  Закуска мяса з пiрагом,
  Ворагi ж няхай памруць!
  
  Прызнанне юнак адно:
  Адвага, доблесць, гонар!
  Жыццё ѓ пiрата як кiно -
  Не дайце рысу з'есцi!
  
  Калi патрапiѓ дзяцюк сюды,
  Дзе раней плаваѓ Блад .
  Нас не зламае сатана,
  Ты станеш, вер нам гранд!
  
  Пiрат амаль лiчы салдат,
  Але толькi страмчэй ён...
  Бо не пусты ж аѓтамат,
  Вольным ведай народжаны!
  
  I будуць у карсара прыз,
  Спаймае на кручок...
  Па сутнасцi ѓ бiтве ты артыст,
  Стаѓ дудачкай струк!
  
  Дасягнем мы такiх вышынь,
  Калi не патрапiць у пятлю!
  На моры хлопец не прамок,
  Я таксама шторм трываю!
  
  Што было ѓ мiнулым ззаду,
  Па новым пойдзем шляху!
  I разбягуцца, ведай ворагi,
  Удача будзе наперадзе!
  Вось так эльфы спяваюць з вялiкiм аѓтарытэтам i апломбам. I ваяѓнiцы зноѓ кiдаюць у супернiка босымi пальчыкамi ножак, ударныя прэзенты смерцi.
  I гэта ѓсё робiць разбуральнае ѓздзеянне. Баявыя дзеяннi разгортваюцца з апантанай сiлай.
  I давай дзяѓбаць пуцiнскiх мядзведзяѓ з паветра, ударнымi ракетамi вялiкай моцы.
  I вось дзяѓчынка як нацiсне пунсовым саском грудзей на кнопкi джойсцiка, i прыменiць разбуральнае.
  I вось адбываецца ѓдарнае ѓздзеянне пры дапамозе саскоѓ, якiя колеру рубiну. I па орках як дзюбне.
  I дзяѓчынкi пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак скiдаюць напалмавыя бомбы на пазiцыi оркаѓ. Адна магутная бомба ѓпала, i адразу тысяча пуцiнскiх мядзведзяѓ зараз згарэла.
  Вось так дзяѓчынкi i нiшчаць супернiкаѓ, не ведаючы жалю i сораму.
  I яшчэ прачырыкалi:
  - Босая ножка, забiвае не крышку!
  I скаляць свае жамчужныя зубкi.
  А потым пачынаюць спяваць;
  У чым галоѓная эльфаѓ святло таямнiца,
  Дзе сеюць сяляне палi,
  Дзе ты чалавек не выпадковы,
  Дзе вандроѓнiк любому радню!
  
  Празрыстыя Радзiмы вады,
  Плясканнi галубiныя крылаѓ...
  Аб юныя бурныя гады,
  Што розум табе падарыѓ!
  
  Я дзевай каханай цалаван,
  Але злы гэты каваны рок,
  Стукаюць па асфальце падковы,
  I чорт у пекла дабро павалок!
  
  Мы верыла ѓ рай першапачаткова,
  Пяром пад поспехам рысу!
  "Аѓроры" залп далi развiтальны,
  Я веру ѓ Лiстапад беразе!
  
  А свет асляпляльна зорны,
  Бушуе пад хмарай навальнiца,
  Шумяць таполi, стогнуць хвоi,
  Ад дзевы ѓпала сляза!
  
  Я веру, прыйдзе час святла,
  I пакажы ѓвасобiцца мара,
  Будзь вечнае сонца i лета,
  Цячэ прамянiста рака!
  
  Вайна ж павер, адбушуе,
  Вычарпаецца канфлiкту Крынiца!
  I будуць шчаслiвымi людзi,
  Гаспадар Зямлi сам мужык!
  
  Заводам няхай бос пралетарый,
  У парламент даярак увядзi!
  Праспяваем за свабоду мы тысячы арый,
  Каб пешкi прайшлi ѓраз у ферзi!
  
  Прынiжаных больш не будзе,
  Любая праца ѓ поспех!
  Мы самi сабе будзе суддзi,
  А дзецям няхай звонкi смех!
  
  Тады збярэм разам сiлы,
  Зламаем аркшызму хрыбет.
  Паѓстанем арлом з магiлы,
  А злосцi i гнюсотнасцi няма!
  Вось так дзяѓчынкi вельмi хораша i агрэсiѓна спяваюць. I пры гэтым скаляць зубы, якiя зiхацяць нiбы жамчужыны. I ваяѓнiцы кiдаюць босымi пальчыкамi ножак забойнай сiлы гранаты смерцi.
  Вось гэтыя дзяѓчыны, на самой справе, выразная прыгажосць i сiла.
  I возьмуць i з пунсовых саскоѓ як выпусцяць вялiкай, разбуральнай сiлы прэзенты анiгiляцыi. I столькi оркаѓ зараз апынецца завалена. Проста татальная гiбель.
  А ваяѓнiцы яшчэ i напяваюць:
  - Нос i рот закрый хутчэй,
  Бiятрэп - цябе хiтрэй!
  I падмiргнуць сваiмi сапфiравымi вочкамi. Або iх вочкi нават з'яѓляюцца смарагдавымi.
  I ваяѓнiцы такiя гламурныя i дзiвосна прыгожыя. А калi ѓжо пачынаюць спяваць, тое гэта выдатна;
  Мы ѓ бiтвах волю загартавалi,
  Змагалiся за Айчыну брат.
  Глядзелi - эльфiнiзму далi,
  У Арклiн увайшоѓ Эльфi салдат!
  
  Мячы кавалi нашы продкi,
  А пасля гарматы ѓ ход пайшлi...
  Бярозкi распускаюць галiнкi,
  Пякуць дзяѓчаты пiражкi!
  
  У любой бiтве Эльф паспяховая,
  Яна ѓмее браць розумам.
  Часам палае пекла апраметнае.
  Але супастата разаб'ем!
  
  Эльфiя Зямлю абараняе,
  Дае, прытулак хто бос i гол.
  Мы завяршылi бiтву ѓ Маi,
  Чакаѓ Аркмахт шалёны разгром!
  
  А пасля будоѓлi i засевы,
  Палi квiтнеюць, i жыта ѓ стагах.
  Героi вы дзяѓчынкi дзяды,
  У траншэях мерзлi i снягах!
  
  Ад нашай доблеснай Айчыны,
  Прымiце нiзкi вы паклон.
  Сцягi лунаюць эльфiнiзму,
  А сцягi Пуцiна на злом!
  
  Пройдуць стагоддзi пад намi Зоркi,
  Iмперыя - галактык рой.
  Народзiцца нiколi не позна
  I ѓ космасе ворага закапай!
  
  Але веру, розум будзе мiрным,
  А чалавек для ѓсiх як мацi,
  Вось квiтнее Род старадаѓнi,
  Ззянне Славы - Мiлата!
  Вось так выдатна праспявалi дзяѓчынкi - проста высокi клас з усяго касмiчнага на зямлi. I iх ножкi такiя босыя i точаныя, проста неверагодна спрытныя i бойкiя.
  I з пунсовых саскоѓ грудзей вылятаюць маланкi, i б'юць па крумкачах. I збiваюць iх менавiта з вялiкай, забойнай сiлай. I маса пуцiнскiх мядзведзяѓ згарае.
  I ваяѓнiцы рэальна не даюць оркам лiтасцi. Вось такiя яны непаѓторныя i класныя дзяѓчаты. Iх узровень проста супер. I вось калi яны яшчэ i возьмуць i з улоньня Венеры як пашлюць разбуральныя хвалi анiгiляцыi, усiх збiваючы i душа.
  I вось пайшла вайна цунамi магаплазмы. I оркам стала вельмi прутка. А мабыць нават i балюча.
  Оркаѓ усiх запар дзеѓкi душаць i спяваюць;
  
  Бiтвы на рынгу байцоѓскiм,
  Як правiла, сiлы не ведае мяжа!
  Прызнайце, прашу я бацькоѓства,
  Ад Марса, ваяѓнiк хацеѓ!
  
  Усе бойкi маюць прыроду,
  Якую даѓ Бог-Бацька!
  I славу Вялiкаму Роду,
  Нясе ѓдалец-малойца!
  
  Бо наша прызнанне такое,
  Аддаць за Айчыну жыццё!
  I чуецца мне грамавое,
  За шчасце з мячамi змагайся!
  
  Ёсць удалячынь, ёсць сiла навукi,
  Народжаныя мозгам людскiм!
  Без усякай руцiны i нуды,
  Адкрыццi Славы творым!
  
  Мы новыя дзецi Эльфii,
  Жадаем зрабiць Русь вышэй за ѓсiх!
  Няма жанчын у Айчыне прыгажэй,
  За нас Лады-бога поспех!
  
  Нам Багi далечы розум - рукi,
  Сказалi ты сам дэмiург!
  Што можаш i сiлай навукi,
  Не толькi каваць моцны плуг!
  
  Цябе чакаюць прасторы Сусвету,
  Выдатнае неба - алмаз!
  Крынiца, дзе клекочет бясцэнны,
  Дзе Госпада святло зоркае вока!
  
  Планеты чужых стануць домам,
  А зоркi як Сонца Зямлi!
  Марак ты з касмiчным ромам,
  Не будзь як пяскар на мелi!
  
  Навучым сябе мы неѓмiручасцю,
  Пабудуем Сусвет-рай!
  Што да новага будзе стагоддзем,
  Адбудзецца, пра тое i мары!
  
  А мёртвыя ведайце, уваскрэснуць,
  Падымуцца трупы з магiл!
  I потым у жыццi вечным,
  Адзiны святы калектыѓ!
  Вось такiя песенькi спяваюць адважныя i прыгожыя дзяѓчынкi. I зразумела зноѓ яны ѓжываюць маланкi з пунсовых саскоѓ грудзей i б'юць iмi па крумкачам.
  I тыя аглушаныя, нiбы кавадлам па мазгах падаюць мёртва. I робiцца ѓсё надзвычай выдатна.
  Дзяѓчыны-эльфiйкi паказваюць узровень сваёй агрэсii i сiлы - проста супер i гiпер .
  Вось такiя яны цудоѓныя кралi. Якiя здольныя паказаць i эльфiнiзму далечы.
  А яшчэ i пунсовымi саскамi выкiдваюць маланкi, што выбiваюць масу оркаѓ.
  I спяваюць ва ѓсю глотку:
  Ах, Пуцiн, ты Пуцiн, ты Пуцiн казёл,
  Навошта ты на эльфаѓ наехаѓ асёл?!
  Атрымаеш ад нас ты менавiта ѓ пятак,
  Нарвешся на моцны эльфiйскi кулак!
  Вось так дзяѓчынкi спяваюць i скаляць свае жамчужныя, зiготкiя зубы. Гэта папросту выбiтныя прыгажунi. А фюрару пляшываму хай будзе смерць!
  . РАЗДЗЕЛ Љ 25.
  Марыя Калеснiкава змагаецца i камандуе як сапраѓдная каралева i паказвае свой найвышэйшы ѓзровень як i яе баявая i непаѓторная каманда.
  I вось ваяѓнiцы ѓзялi i зноѓ засьпявалi;
  Не, не згасне зоркi,
  Погляд сакалiны, арлiны...
  Голас народа звонкi,
  Шэпт прыцiсне змяiны!
  
  Веру, увесь свет прачнецца,
  Будзе канец аркшызму...
  I заззяе сонца -
  Шлях, асвяцiѓшы эльфiнiзму !
  Вось такiя тут дзяѓчыны - проста не падыдзеш да iх без здзiѓлення.
  А калi ѓжо разыдуцца, то з пунсовых саскоѓ грудзей паляцяць пульсары. З такiмi дзяѓчынамi нiхто i нiшто не ѓправiцца.
  А яны могуць i каня на скаку спынiць i мядзведзя зараз задушыць. I закiдаць супернiка трупамi пуцiнскiх мядзведзяѓ.
  Вось так дзяѓчаты часам спяваюць:
  Бушуе вялiкая вайна,
  Вайна без разумных прычын...
  Вось Пуцiн прыйшоѓ Сатана,
  I гiбель Русi разам з iм!
  
  I хто спынiць паток,
  Крывавых ашалелых рэк...
  Пускае супернiк ток,
  А эльф - гэта чалавек!
  I ваяѓнiцы зноѓ як возьмуць i босымi пальчыкамi ножак шпурнуць атрутныя i разбуральныя iголкi. I праб'юць масу пуцiнскiх мядзведзяѓ, з вялiкай лютасцю.
  А юнакi-эльфы таксама з вялiкай упартасцю i лютасцю ваююць, i паказваюць свой жвавы i баявы пiлатаж.
  I хлопчыкi таксама босымi пальчыкамi дзiцячых ножак кiдаюць забойныя iголкi.
  Пры гэтым юнакi-эльфы не забываюць з дзiкай лютасцю спяваць;
  Пад горан паходны мы чаканiм крок,
  Для эльфаѓ бiтва са святам душы!
  I калi ты баец, а не iшак,
  То злосных оркаѓ лiха скрышы!
  
  Эльфiйкi панны таксама ведай байцы,
  Нiт арбалетны праб'е браню!
  Ганарыцца юнымi зараз байцы,
  Я супастата ведайце, праганю!
  
  Варылi пiва гномы - дзiвосны сок,
  Перад боем кружку паднясi!
  Не ведае эльфаѓ сiвiзны скронь,
  У iх гарэнне павек усярэдзiне!
  
  Што нават эльфам светлым не зразумець,
  Да чаго вядзе старая злая смерць!
  Iспыт мужнасцi здамо на пяць,
  Не будзем мы ганьба, ты ведай цярпець!
  
  А ѓ свеце новым таксама добра,
  Там браць зноѓ прыстане бушаваць!
  Няхай кулямёт пiша як долат,
  I высцiлае шлях целамi раць!
  
  Перамога, я хачу цябе здабыць,
  Каб атрымлiваць асалоду ад пад залатую трэль!
  Ды ланцуг патрэбныя часам не шоѓку нiтку,
  Ну, i таварыш у роѓ iдзе як звер!
  
  Каханне падорыць дзева, веру я,
  I з ёй прыгожа, як у раi!
  Няхай вырасце велiзарная сям'я,
  Я вас дзяѓчаты ѓсёй душой кахаю!
  Вось так эльфы дасцiпна спяваюць. А у iх сапраѓды ѓсё класна i выдатна. I бушуе шалёны пажар. I агрэсiѓныя заскокi i выпады.
  А дзяѓчынкi з пунсовых саскоѓ грудзей як дзяѓбуць забойным i разбуральным ультрагукам.
  I ѓсё капiтальна возьмуць i прасмажаць. Вось гэта дзеѓкi.
  I яшчэ спяюць:
  - Будзе горад на Венеры,
  I пачварнай хiмеры!
  Пасля чаго з вачэй возьмуць i блiснуць разбуральнай i забойнай маланкай.
  А потым пульсарамi возьмуць i зарадзяць з лалавых саскоѓ грудзей. Што страшэнна балюча.
  Вось гэта сапраѓды бабы што трэба.
  I зноѓ надзьмуць шчокi. Уяѓляюць сабе, быццам лiжуць нешта вельмi салодкае i апетытнае мовай, i лiтаральна заводзяцца.
  Вось гэта бабы.
  I равуць ва ѓсю глотку:
  Орка мы ѓ баi знойдзем, орка мы ѓ баi знойдзем,
  З iм жартаваць не станем - на часткi разарвем!
  На часткi разарвем! На часткi разарвем!
  Вось так хлапчукi-эльфы i спяваюць. А дзяѓчаты босымi пальчыкамi ножак кiдаюць разбуральныя прэзенты смерцi.
  I дзейнiчаюць вельмi спрытна.
  А дзесьцi оркi паляць дзяѓчынкам босыя, круглыя пяткi. А ѓ адказ дзяѓчыны нацiскаюць пунсовымi саскамi на кнопкi, i выкiдваюць зруйнавальныя струменi разбурэння i згубы.
  Вось дзяѓчынка з роду эльфаѓ правяла мячамi млын. I адразу пяць галоѓ у пуцiнскiх мядзведзяѓ было ссечана.
  Вось такiя тут скажам прыгажунi - проста супер. I калi ѓжо дзяѓбуць з пунсовых саскоѓ грудзей, i выб'юць маланкi, то мала оркам не здасца.
  А яшчэ дзяѓчынкi вельмi кахаюць лiзаць пульсавалыя нефрытавыя стрыжнi. Што варта адзначыць - крута.
  Дзяѓчатам дарэчы, оркi калi возьмуць у палон, то абавязкова падпаляць пунсовыя саскi грудзей. Гэта ѓжо ѓ iх такое правiла. I тут ужо не ѓзяць i не аддаць.
  Дзяѓчынка адчувае пры гэтым i аргазм i боль.
  А юнакi-эльфы таксама спяваюць, i робяць гэта вельмi прыгожа, i вядуць агонь па пуцiнскiх мядзведзям з кулямёта;
  Дзе ты каханне маё мiлае,
  Дзева прамянiстага, яркага святла.
  Жыццё надакучыла абрыдлае,
  Жадаецца ѓ сцюжу мне лета!
  
  У свеце каханне гэта галоѓнае,
  Род працягу патрабуе.
  Пачуццё да цябе прамянiстае,
  Будзем з прыгажосцю гутарыць!
  
  Вусны з зiхаценнем пунсовыя,
  Носiк як горачка снежная,
  Жадаецца мне з табой малога,
  Кучары чухаць беласнежныя!
  
  Шчокi з атласа румяныя,
  Траѓку памятаюць ножкi босыя,
  Быць з табой самае галоѓнае,
  Скiрдаю лёну плётем косы мы!
  
  Арэш кароѓку родная,
  У край плямы чорныя бярозкамi...
  Сталi мы ѓ космас прасунуты,
  Хоць па вёсцы плачам слёзкамi!
  
  Чуецца трэль гучнай iвалгi,
  Кропля дроб адбiваецца...
  О, да чаго салаѓi мае,
  Мне ваша песенька падабацца!
  
  Фарбы ѓ нас гады яркiя,
  Восень барвоѓ царскi ѓ золаце.
  Дзеда Мароза з падарункамi,
  Нам не трымаць на холадзе!
  
  Што нам раскажа Снягурка ,
  Будзе прыгожая казачка;
  Золата выдасць нам курачка,
  З ружай крыштальная вазачка!
  
  Горача цэлую каханую
  У вусны карала вiшнёвага,
  Думкi ѓ нас вельмi чыстыя,
  Жадаецца сакавiтага, новага!
  Вось такiя так шчыра скажам тут юнакi. I яны сваiмi мовамi вельмi часта лiжуць салодкае ѓлонне Венеры ѓ эльфiек. Што скажам так супер.
  А дзяѓчаты тут найвышэйшага класа. А калi ѓжо пачнуць спяваць, дык нiколi не супакояцца.
  I галасы ѓ iх светлыя i звонкiя, нiбы срэбра званочкаѓ. I гэта проста самы высокi будзе клас.
  I дзяѓчынкi зiхацяць вочкамi i смарагдавымi i сапфiравымi. I пускаюць вельмi нават густыя i пякучыя iскры з пунсовых саскоѓ грудзей.
  I тыя спальваюць масу оркаѓ. I паказваюць агрэсiѓны пасаж.
  А босыя пальчыкi ножак дзяѓчынак кiдаюць з вялiкiм размахам вельмi забойныя гранаты.
  I iрвуць оркаѓ на дробныя часткi.
  Вось што дэманструюць непераможныя эльфiйкi. I iх грудзей вельмi поѓныя i з пунсовымi саскамi.
  А юнакi-эльфы гэтыя грудзi лiжуць з вялiкiм энтузiязмам. I нiбы гэта ѓ iх марожанае на палачцы.
  А ѓ цэлым што скажам - крута.
  Асаблiва калi спяваюць не толькi дзяѓчаты, але i юнакi-эльфы якiя скажам так - крутыя спевакi;
  Космасу шырокая далiна,
  Змрок без прасвету покрыва...
  Чорная, чарнiльная дрыгва,
  Прагна ты батыра засмактала!
  
  Зоркi мелам павуцiння,
  Скача факел смерцi.
  Бiтвы толькi сярэдзiна,
  Пераможам мы, верце!
  
  Эльфы, оркi, тролi,
  Кружаць у бурным вiхуры.
  Шмат слёз i болi,
  У дадзеным зорным цырку!
  
  Мы ж у бiтве гэтай,
  На пярэднiм месцы...
  Усiм вам дамавiна з прывiтаннем,
  Бiць вер справу гонару!
  
  Моц вайны вялiкi,
  Злосць яшчэ круцейшая.
  Мы не папугаi,
  А народ удачлiвы!
  
  Для перамогi браты,
  Моцна пастарацца.
  Будзь ты вораг у лахманах,
  I з тварам паяца!
  
  Орк пакажа эльфу,
  Дзе пачатак святла.
  Не ламайце галiнку,
  Раней вы свiтання!
  
  Зоркалёт пабудаваць,
  Не сякерна трэба,
  Мы зараз героi,
  А не дзецi з саду!
  
  Так што вас прыхлопнем,
  Паклiчам да адказу.
  Вы ж жуйце соплi,
  На вершы паэта!
  Вось гэта сапраѓды песенька, якая з'яѓляецца i крутой i выдатнай адначасова. I спяваюць, зразумела, эльфы вельмi выдатна.
  I ваяѓнiцы, зразумела, увесь час зiхацяць голымi, круглымi пяткамi.
  I вось яны возьмуць i плюнуць у ворага. I зробяць гэта вельмi трапна i дакладна.
  I адразу ж маса оркаѓ ад пляѓкоѓ згарыць.
  Дзяѓчына-эльфiйка ѓзяла i заспявала:
  - Вар'ят дом у агнi,
  Санаторый сатаны,
  Няма месца на Зямлi,
  Оркi Госпаду верныя!
  Вось так яны актыѓна i агрэсiѓна пяюць. I равуць.
  А дзяѓчыны яшчэ любяць мовай рабiць вельмi прыемныя рэчы. I гэта iх капiтальна заводзiць.
  А калi яшчэ i з улоння Венеры дзяѓбуць забойнай падачкай? Пра гэта будзе яшчэ ѓ сто разоѓ страмчэй.
  Не, такiх дзяѓчат ужо нiшто не спынiць.
  А юнакi-эльфы што слабакi? Вядома ж, не! Яны таксама вельмi крутыя.
  I так цудоѓна спяваюць;
  Прастора пакарэшылася i залiта агнём,
  Энергiя сусвету згарнулася ѓ рог спружынкай.
  Бо молатам стукнула ѓ прах космас, разаб'ём,
  Планету сарвала як ураган з пушынкай!
  
  Мы рыцары магутныя, нас эльфаѓ легiён,
  Бiтвы для нас, паклiканне ѓ светабудове.
  Няхай армiя кiдаецца злых оркаѓ мiльён,
  Iх паламаем галубкоѓ, злёгку змянiѓшы дыханне!
  
  А новая мелодыя, хоць састарэлы матыѓ,
  Гучыць, ды не думайце аб Радзiме цудоѓнай,
  Такi ѓ эльфаѓ правы згуртаваны калектыѓ,
  Што кожны аб iншым тлумачыць прыемна!
  
  Якiя сiлы кiнулi ѓ атаку троль iдзе,
  Фаланга эльфаѓ замерла, мы дзiды навастрылi.
  Гульня з атакай пачалася, адкапалi оркi рахунак,
  Але ѓ адказ гламурныя гол з пятачка забiлi!
  
  Ёсць зоркалёты магутныя, гарматы-ствалы,
  Яны сваiмi залпамi, утрымаюць светабудову.
  Бо эльфы з сiлай лаянкай лiчы, што i арлы,
  Ты закапай захопнiка ѓсiм iншым у навучанне!
  
  Iлюзii не ведаючы, на штурм байцы iдзем,
  Здолее верай з Ладаю, зрынуць супастата.
  А пасля з дзевай чырвонаю застанемся ѓдваiх,
  Каб атрымаць для Радзiмы новага салдата!
  
  У чым мудрасць заключаецца, спытаѓ у гном эльф.
  Як даказаць прыгажунi, што жыццё са мной цудоѓнае?
  А гром адказаѓ хiтранька - бо ты не чалавек,
  Каб гаварыць аб доблесцi, так шчыра i сумленна!
  
  Але род людскi ѓ адсталасцi - яму я даѓ адказ,
  Для чалавек глупства, адно толькi настаѓленьне.
  Iсцi сцежкай сумленнасцi, прыняць ладна бед,
  А з праѓдай у каханай не вымалiць прабачэннi!
  
  Але гном з ухмылкай выдаѓ мне - дзяцюк яшчэ босы,
  Не ведаеш у светабудове, толькi сумленнасць перамагае!
  Але ѓ пары з паѓпраѓдаю, дзе хiтрасць з Сатанай,
  Каб дарма не iсцi пад злыя кулi!
  
  Я гэта зразумеѓ мудры гном, хлусi ѓ меру i ѓ вочы.
  Тады здолееш дзеве ты сэрца развязаць!
  I не кране сiнiх вачэй - крыштальная сляза,
  А наша вера, да канца - ворагаѓ у пыл перамагаць!
  Вось так агрэсiѓна i зладжана праспявалi юнакi-эльфы. I гэта аказалася так выдатна.
  I дзяѓчынкi працягвалi весцi свой вельмi нават забойны i разбуральны агонь. I нацiскалi пунсовымi саскамi на кнопкi джойсцiка. Дзейнiчалi прыгажунi з вялiкiм натхненнем. Яны выдатныя кралi.
  Вось што яны цалкам лагiчнае i разбуральнае робяць. I iх баявое ѓздзеянне невымерна.
  I босымi пальчыкамi ножак дзяѓчынкi кiдаюць гарошынкi анiгiляцыi. I дзейнiчаюць вельмi энергiчна.
  Iх дзеяннi проста забойныя.
  I ваяѓнiцы выпускаюць ультрагук з лалавых саскоѓ грудзей. Вароны блытаюцца ѓ хвалях. Атрымлiваюць, нiбы забойнай дубiнай па галаве i губляюць лiтаральна прытомнасць.
  I падаюць унiз, прабiваючы сваiмi дзюбамi чэрапа пуцiнскiх мядзведзяѓ. I дзейнiчаюць байцы надзвычай агрэсiѓна i крута. I вырабляюць ударнае i поѓнае ѓздзеянне.
  Вось гэта сапраѓды дзяѓчынкi проста суперкрутыя. I iхнiя мовы заѓсёды пры справе.
  А юнакi, чые пульсавалыя, нефрытавыя стрыжнi дзяѓчыны казычуць таксама спяваюць з вельмi вялiкiм пачуццём;
  Маё ѓяѓленне ѓразiла,
  Блiснуѓ хвастом каметы твая выява...
  Мяне ты нiбы маланка працяла,
  Сваёю прамянiстай у зорках прыгажосцю!
  
  Такую прыгажосць паэты славяць,
  Такое ж аблiчча Месяцу век не зацямнiць.
  Няхай Венера шчасце дорыць,
  Злы драпежнiк ѓпаѓ - пакораны нiбы дзiчына!
  
  Настолькi ты прыгожая, што здольная,
  Глыбiнi паднябесся заваяваць.
  З табой лёгка мне дыхаецца, вольна,
  Мiж пальцаѓ шоѓкам ѓецца жыцця нiтку!
  
  Зразумець твой ганарлiвы нораѓ, я не спадзяюся,
  Паколькi Артэмiдзе ты сястра!
  I нават зводзiць у плачы маю скiвiцу,
  Няѓжо сплыве ѓ Тартар мара?
  
  У якiх жа ты з'яѓлялася салодкiх марах?
  Зразумець нябеснае аблiчча не дадзена...
  Падушка юнака ѓ салёных слязах,
  Аб свет злавесны - бачу не кiно!
  
  Апорная канструкцыя кахання,
  Яна лёгкая, але цiсне ланцугом гора...
  Жадаем парыць мы нiбы жураѓлi,
  Але цягне ѓ бездань апраметнай мора!
  
  Якi ж рок аковы наклаѓ,
  Што зрабiла важней светабудовы!
  Дай Госпадзе пабольш юным сiл,
  Не пасылай звыш меры пакарання!
  
  Усявышнi прамовiѓ: выпрабаванне даѓ,
  Не для таго, што доѓга вы цярпелi.
  Але загартаваць жа трэба iдэал,
  Што вылезцi з мяккай калыскi!
  
  Цяпер жа ты з арлiцэяй арол,
  Цяпер з лёсам можа разлiчыцца!
  I калi бiтву з Сатанай завёѓ,
  Гэта значыць i з патрэбай здольны бiцца!
  
  Цяпер пару з табою херувiм,
  Ты дзева, нiбы яркая зорка!
  Прасторы ѓсiх сусвету заваюем,
  З табой я не расстануся нiколi!
  Вось так юнакi-эльфы выдатна i цудоѓна спяваюць. I iх галасы трывiяльна цудоѓныя.
  А калi ѓжо пачынаюць запяваць дзяѓчыны, то гэта i зусiм, здаецца супер.
  I выпускаць з пунсовых саскоѓ забойныя маланкi. I гэта зусiм гiпер .
  Такiя вось дзяѓчынкi i дзейнiчаюць актыѓна з вялiкiм размахам.
  I голымi пяткамi падкiдваюць разбуральныя гарошынкi смерцi. I разбiваюць у трэскi пуцiнскiх мядзведзяѓ.
  I дзейнiчаюць з каласальнай энергiяй смерцi. I адбываецца ѓздзеянне дзяѓчынак класа гiпер .
  I вось возьмуць дзяѓчыны зноѓ пунсовымi саскамi каласальную энергiю i сiлу запусцяць. I ѓ iх адразу i агонь магii, i гiперплазма , з вялiзным, каласальным разбурэннем.
  Гледзячы на гэтую бiтву, Багiня-дэмiург Эмануэль узяла i вельмi нават энергiчна заспявала;
  Для чалавека ѓтаймаваць нiяк нельга,
  Iмкненне стаць Усявышнiм Усемагутным!
  Каб правiлы Сусвету ѓсёй Зямля,
  I кожны з веданнем магутным, Усюдыiсным!
  
  Але сiла ѓ дадзеным выпадку ѓ нас,
  Часам нястрымная, нiбы бура!
  Удар наносiм у лоб, не проста ѓ вока,
  Ствараем мы светабудову, не халтура!
  
  У кожнага ёсць свой вялiкi алмаз,
  У iм розум гарачы, нiбы полымя плёскае!
  I каб агонь прамянiсты не згас,
  Кахаеце хлопцы нашых рускiх жанчын!
  
  У кожнага ёсць свой у баi рацыя,
  Змагаемся, каб было ѓ свеце шчасце!
  Працiѓнiк будзе лiха скрышаны,
  А Неба i Зямля пад нашай уладай!
  
  Прыгожа зрабiце сабе мiр,
  Дзе ёсць вялiкiя пальмы на пламбiр!
  Ну што прыдумаць можа вам Шэкспiр,
  Сусветаѓ сто? Аб паѓнаце не хлусiце!
  
  А я вам дам адзiн байцы адказ,
  Навука можа падарыць неѓмiручасць!
  Выканае вам квазар просты санет,
  Каб не было вам гароты i смерцi!
  
  Тады атрымае кожны салодкi торт,
  У жонку вялiкую марыту -малпу!
  Малюнак зрабiѓ у алеi нацюрморт,
  А д'ябла рабiць вам не буду!
  Вось так Эмануэль праспявала. Дарэчы, вось хрысцiяне, чаму не задумваюцца за Бог стварыѓ Д'ябла? Сапраѓды, навошта тварыць таго хто выракае на пакуты мiльярды жывых iстот i анёлаѓ?
  Што на гэтую тэму гавораць святары?
  Ва ѓсякiм разе, нiчога пераканаѓчага. Ды i над людзьмi эксперыменты ставiць бесчалавечна.
  Але Эмануэль i Сфэра Катастрофаѓ маюць уласныя меркаваннi на гэты конт. I тут iх ужо не пераканаеш.
  Таксама можна адзначыць, што оркi таксама людзi i iх забiваць бесчалавечна.
  Хоць тыя ж самыя оркi вельмi любяць палонным дзяѓчатам босыя пальчыкi ножак ламаць, i голыя пяткi агеньчыкам пячы.
  Аднак прыгожая дзяѓчына-эльфiйка, нягледзячы на гэта адважна i з вялiкiм запалам спявае;
  Забудзьцеся, кiм вы былi раней,
  Нам пра гультайства не марыць.
  Гараць сэрцы ѓ святой надзеi,
  Мячы зiхацяць у бiтву раць!
  
  А дол паныѓ i няветлiвы,
  Крок супостата за акном...
  Развесiѓ выкiд ланцуга, завесы,
  I калацця востры на потым!
  
  А казак жа ты не вясёлы?
  Куды зляцела ѓрачыстасць.
  Падняцца трэба мяккiх крэслаѓ,
  Каб сарваць з сябе ярмо!
  
  Звiнiць булат i чэрцi рады,
  У iх кароткая размова...
  Падмога нячысцiкам казнакрады,
  Iх супастатаѓ на вогнiшча!
  
  А гэтая каламутная непагадзь,
  Ад пекла-курыi дымок.
  Як здабыць закаханым шчасце,
  За горла не цiснуѓ шнурок.
  
  Для гэтай мэты мы ваюем,
  Каб атрымаць дар цалаваць!
  I лезем сiрыя, пад кулi,
  Не ведаючы нi бацькi, нi мацi!
  
  Такое будзе прыгода,
  Каб у новы свет пажар несцi...
  Выгнаць ганебную пакуту,
  Планету ад бяды выратаваць!
  
  Бог паблажлiва кiвае,
  А вы хлопцы малайцы!
  Вам будзе месца ѓ салодкiм раi,
  Бясплатна да гарбаты лядзяшы!
  
  Але бойку вытрымаць вам трэба,
  Тады прыйдзе да вас лад, каханне.
  А з Эдэма каранёѓ саду,
  Сцякае бязбожных кроѓ!
  Вось так скажам вельмi добра i цудоѓна дзяѓчынкi праспявалi. Дакладней адна дзяѓчынка, якая вiсела на прэнгу. I яе пугай катаваѓ кат. I было гэта так надзвычай жорстка i крывава.
  Вось такога супраць такiх дзяѓчат iсцi. Яны ѓсё могуць i парвуць любога супернiка.
  Iх баявыя пазiцыi не ведаюць i слабасцi i ваганняѓ.
  Вось яны, напрыклад сваiмi доѓгiмi мовамi як пачнуць пульсавалыя нефрытавыя стрыжнi апрацоѓваць. I гэта скажам так - выдатна!
  А калi дзяѓчынкi яшчэ i пусцяць у ход, пунсовыя саскi грудзей. Яны ж такое зробяць, што мала не здасца. Ваяѓнiцы тут пераважнага звяна.
  I могуць зноѓ маланкамi з пунсовых саскоѓ грудзей паддаць. I зробяць нешта такое поѓнае i няѓяѓнае.
  Вось гэта дзяѓчыны, якiя вельмi прыгожыя i, як правiла, босыя. I грудзi ѓ кожнай сапраѓдны скарб. Няма такiх дзяѓчат нават дыбай i электродамi ва ѓлоннi Венеры не спалохаеш. Яны трывiяльна дзяѓчыны скажам так - жалезныя i термокварковые.
  Такiя ваяѓнiцы возьмуць i як загарлапаняць ва ѓсю глотку, i зробяць фiгуральна суцэльнае харакiры.
  I яшчэ могуць з пупка паддаць маланку.
  А яшчэ i юнакi-эльфы без лiшнiх праблем у бой уключылiся. I паказалi ѓражальныя вынiкi.
  . РАЗДЗЕЛ Љ 26.
  Марыя Калеснiкава дзяѓчынка рэальна з космасу, ды i з турмы таксама i калi завядзецца то яе i каманду i эльфiек не спынiш;
  I зразумела таксама заспявалi;
  Найзыркiм полымем вогнiшча,
  Маёй любовi гарыць!
  Хоць вораг падступны i хiтры,
  Але будзе ён разбiты!
  
  Хоць дзiкi, шалёны злыдзень,
  Iрве, руйнуе край!
  Твой погляд мара, як салавей,
  Гармонiя, мiр, рай!
  
  Хай гарачай спёкай запал запал,
  Падпалiць полымя, лёд!
  Я веру, шар гэты пакарыѓ,
  Удача хлопца чакае!
  
  Поспех прыходзiць да малайцоѓ,
  Што страх адразу адпрэчваюць,
  I дзеву ѓ чыстых райскiх снах,
  Царыцай пачытаюць!
  
  Так не забудземся мы кахаць,
  Здрадзiць наш свет не смею!
  А жыццё з поспехам шлейфу нiтку,
  Ведай не перапынiць злодзею!
  
  Пастаiм свой мы Эльфаград ,
  Хай будзе Эльфам слава!
  З пераможным крок Зелiнград ,
  Эльфiйская iдзе дзяржава!
  
  Берлiн, Парыж цi Нью-Ёрк,
  Усюды наш сцяг пераможны!
  Правадыр Фталiн факел наш запалiѓ,
  Няхай згiне вораг пагарджаны!
  Вось так спявалi юнакi са сваiм каскадам вясёлых песень.
  I не палохае прыгажунь, нават тое, што iм пякуць пяткi оркi. Боль, вядома ж, вялiкi, дзяѓчаты толькi скаляцца i смяюцца. А мордачкi ѓ прыгажунь такiя выдатныя i цудоѓныя. I што скажаш пра такiх прыгажунь? Яны проста шыкоѓныя i супер.
  I калi ѓжо стануць спяваць, то побач не стаяѓ i мядзведзь. Вось такiя ваяѓнiцы цудоѓныя. У iх проста тэмперамент кобры. Здольнасць тварыць неймавернае i яркае.
  I зразумела пунсовымi саскамi грудзей пасылаць разбуральныя i забойныя маланкi.
  А калi ѓдары трапляюць, тое адбываецца татальнае i разбуральнае, пагiбельнае ѓздзеянне.
  А такiя дзяѓчынкi могуць рабiць усё з каласальнай энергiяй i сiлай. I iх магчымасцi ѓвесь час растуць.
  I яны сапраѓды пры дапамозе лалавых саскоѓ грудзей такое робяць.
  I яшчэ босыя ножкi iм часта спрабуюць падсмажыць оркi. I гэта iх рэальна агрэсiѓнае крэда. Жорсткасць пуцiнскiх мядзведзяѓ увайшла ѓ прымаѓку, iм законы не пiсаны. Нездарма ѓвесь свет кляне лысавага фюрара. Што цалкам справядлiва.
  А яшчэ i дзяѓчынкi дасцiпна спяваюць;
  Цяжар Гасподнi нам не зразумець,
  Што значыць, Зямлю грэць на далонi.
  Бог гэта мiласьць - добрая мацi,
  Калi з табой Ён выкiнуѓ не кране!
  
  У небе бязмежным, праменьчыка шлях,
  Сонца ѓстае, шчодра святло раздаючы!
  Нам за Айчыну шыi згарнуць,
  Вермахт зрынуты ѓ ласкавым Траѓнi!
  
  Вiхуры Фартуны, плёскi лёсу,
  Крывёй цягучай нас абросiць ...
  Бачыш, церпяць дзецi твае,
  Нашай святой, добрай Эльфii!
  
  Iрвецца, уздымаючы смерчы снарад
  Дзёрн палае, у лаянцы смяротнай!
  Хоча секчы лiха атрад,
  Каб не зламалi нас усiх асобна!
  
  Кожны з нас воiн Эльфi,
  Латы i шлемы, каскi - гранаты!
  Цар Сонцаслаѓны - намi рулi,
  Разам спраѓляем з песняй парады!
  
  Арды часам на Эльфiю ѓ навал,
  Буйныя сiлы ѓ бiтву ѓступаюць.
  Аркмахт нацэлiѓ у сэрца кiнжал,
  Але атрымаѓ пакаранне ѓ Маi!
  
  Белае сонца чырвоны пустыняѓ,
  Нiбы на клетках шахматных бiтва.
  Кожны з нас волат-волаты,
  Бог падахвочвае зрабiць малiтву!
  
  Кроплi дажджу, у паветра свежасць даюць,
  У iх нiбы аксамiт вадкага выгляду.
  Радзiма дала сiрым прытулак,
  Можна па ёй мераць мiлi без гiда!
  
  Фрым будзе наш, iзумруд за бортам,
  Рыбкi як золата ѓсё дно абросiлi.
  Можна няблага жыць за грудам,
  Калi бугор гэты сэрцам з Эльфiяй!
  Дзяѓчынкi таксама калi праспяваюць, то атрымаецца ѓсё вельмi выдатна i крута. I дзейнiчаць яны могуць вельмi разбуральна.
  I не палохаюць iх босыя, точаныя ножкi. Ваяѓнiцы скажам так - пышныя i супер.
  I пунсовыя соску грудзей у дзяѓчат пышныя. I страмчэй iх, мабыць, не знайсцi. Яны могуць такое вытвараць, што не ѓ казцы сказаць, нi пяром апiсаць. У iх ёсць абсалютная генiяльнасць.
  Вось гэта сапраѓды дзяѓчыны - класа супер.
  А юнакi таксама неслабыя, а вельмi нават крутыя. I спяваюць надзвычай выдатна. I песнi ѓ хлапчукоѓ проста выдатна гучаць.
  Увысь накiравалiся мовы пажару,
  А хiба не пра гэта ты хлапчуком марыѓ?
  Ад Бога атрымалi рацi дару,
  Бо Марс для нас ёсць iдэал!
  
  Дапаможа нам Нябесная царыца,
  I старажытныя, святыя правы.
  Ухваляць браць iкон святыя твары,
  Златыя купалы твае Эльфква !
  
  Ды часы зараз пануюць iншыя,
  Але Радзiме вер не стрываць ганьбу!
  На славу нашай Матухне-Эльфii,
  Мы вынесем аркшызму прысуд!
  
  Сваiмi мускулiстымi рукамi,
  Зламае оркам у лютасьцi хрыбет!
  Бо з намi дарагi таварыш Фталiн ,
  А значыць, Оркх пойдзе толькi на абед!
  
  У кулак сабралi воi апалчэння .
  Нас не палохаюць пышныя снягi!
  Чакае супостата подлага падзенне,
  А мы багнетам пранiзам наскрозь ворага!
  
  Кроѓ у нашых жылах бурна закiпела,
  Няма для салдата слова горш - палон!
  Б'ецца рускi люта, умела,
  Як молат грукi сэрца ѓ дэльце вен!
  
  Прыгадай гадам Пуцiна крыѓды,
  Баец Айчыны грозны волат!
  Саб'е адплата рускай Немязiды,
  Упаѓ фюрар у гневе шалёны тыран!
  
  Пойдуць вам бокам гнюсныя здабыткi,
  Бляск маланак абурэнне нябёсаѓ!
  А пераможцам сцерлi ѓсе пакуты,
  Стварыць палiтру казачных цудаѓ!
  
  Айчыны дух вырваны з зняволення,
  Рысы крывавай мяжу накрэслiць!
  Мы патрабуе за гора толькi прабачэннi,
  Наш калектыѓ наймоцны маналiт!
  
  Гасподзь нахмурыць бровы i заявiць,
  Вы дзецi мне, вам спаднiца не патрэбна!
  Пабудуйце i самi горад у раi,
  Знiкне распраклятая галеча!
  Дзяѓчынкi з войска эльфаѓ працягвалi весцi ѓпартую i лютую вайну з супернiкам. I працягвалi цiснуць пуцiнскiх мядзведзяѓ. Ваяѓнiцы ваявалi з вялiкай лютасцю.
  I кiдалi босымi пальчыкамi ножак, вялiкай, забойнай сiлы гасцiнцы смерцi. Што паказвала найвышэйшы ѓзровень разбурэння i гiбелi.
  Ваяѓнiцы чаго толькi не вытваралi. Яны такiя ж скажам надзвычай адважныя i баявыя. Агрэсiѓнасць прыгажунь зашкальвае.
  I яны босымi пальчыкамi ножак сталi кiдаць атрутныя iголкi смерцi i разбурэннi. А вось пунсовыя соску грудзей часам пры ѓжываннi даюць самы нечаканы эфект.
  I калi ѓжо дзяѓчыны возьмуцца, то рэальна i сшыбуцца. Возьмуць i душаць на педалi штурмавiкоѓ голымi пяткамi прыгожыя дзяѓчынкi.
  I чаго яны толькi не вытвараюць.
  I з iмi так усё лёгка дыхаецца i спакойна. Яны проста цудоѓныя, i наогул супер.
  Дзяѓчынкi ѓзялi i праспявалi:
  Прусак, прус, прусок ,
  Вадканогая козячка , казюлька!
  I зноѓ засмяюцца ашчэрыѓшы мордачку. Вось такiя тут дзяѓчынкi - найвялiкшы скажам клас.
  I не страшна, калi дзяѓчыне на прэнгу зламаюць пальчыкi на нагах. Яны ад гэтага нават не паморшчацца. Дзяѓчынкi скажам такiя блiскучыя. У iх поѓная, бурная энергiя вулкана.
  I вывяржэнне полымя i агню. Ваяѓнiцы самага высокага класа.
  I могуць узяць i зараѓцi.
  А потым кiнуць голымi пяткамi бомбы i разарвуць масу пуцiнскiх мядзведзяѓ. I гэта выдатна.
  Дзяѓчынкi дзейнiчаюць з вялiкай лютасцю. I вось адна з iх праводзiць прыём млын i ссякае галовы оркам. Тыя падаюць i коцяцца, нiбы шарыкi кегляѓ.
  Дзяѓчаты-эльфiйкi ѓзялi i сунулi босыя пальчыкi ножак сабе ѓ рот. I як возьмуць i падзьмуць.
  Раздаѓся аглушальны свiст. Вароны патрапiлi пад удары выбухнай хвалi i страцiлi зараз прытомнасць.
  I падалi тысячы крумкачоѓ, прабiваючы чэрапа пуцiнскiм мядзьведзям, i таран iхнi.
  I ваяѓнiцы апынулiся папросту супер.
  А як яны вiскочуць i гарлапаняць.
  А яшчэ юнакi-эльфы з вялiкiм пачуццём спяваюць;
  Няма нiчога дакладней, чым манета,
  Яна без фальшу шчыра блiшчыць!
  Фактычна дублон кiраѓнiк святла,
  Яго апора моцны меч i шчыт!
  
  У iм багоѓ паганскiх утоена,
  Як сонца прамянiстае аблiчча залатой...
  Хоць ёсць яшчэ бандыты-паразiты,
  Якiя пусцiлiся ѓ гандаль душой!
  
  Манета гэта iдал i арханёл,
  Ён выратавальнiк, згубiцель усiх.
  Без золата булат наёмны чэзне,
  Без грошай не прыйдзе ѓ баi поспех!
  
  Але што ты хочаш чалавека сэрца,
  Паляванне вам неѓмiручасць купiць...
  Каб адкрыць да асалоды прагна дзверцы,
  Каб плесцi стагоддзi жыцця нiтку!
  
  Але цi можа дублён набыць i гэта?
  Цi здольны залаты кружок марыць?
  Каб не прыйшоѓ стары з касой з прывiтаннем,
  I не паставiѓ у моргу ѓ лоб друк!
  
  Хоць за манету шмат трэба шчасця,
  Каб уволю перадавацца нам граху!
  Але чалавек над запалам i не ѓладны,
  Яму дзяѓчын як проса пеѓню!
  
  Ён хоча атрымаць да пуза шмат,
  Пацiснуць фазанаѓ, ананасаѓ пуд.
  Хоць нельга наесцiся да труны,
  Хай нават ты грашыма вельмi круты!
  
  А труна яна нават занадта шмат каштуе,
  Бо ѓ iм ёсць месца каралям!
  Бо намалюе анёл у бланку нулiк,
  Удар па лбе i палкай па мазгах!
  Вось гэта дзяѓчаты, якiя проста супер. I юнакi супер. I эльфы абодвух падлог - проста гiпер . Яны могуць сапраѓды практычна ѓсё. I асаблiва калi пускаюць у бой пунсовыя саскi грудзей.
  Вось гэта дзяѓчыны - якiя проста супер. I возьмуць i босымi пальчыкамi ножак шпурнуць разбуральныя падарункi анiгiляцыi. I паляцяць у оркаѓ часцiцы антыматэрыi. I забiваюць пуцiнскiх мядзведзяѓ. Тое, што робяць дзяѓчынкi - гэта проста супер i гiпер .
  Яны такое робяць, што не пад сiлу нiкому. Вось калi яны разыдуцца, то ѓжо нiхто не выстаiць.
  А ваяѓнiцы трэба сказаць такiя класныя i босыя i ѓвогуле супер.
  I ѓ iх пунсовыя як макi соску грудзей. Цудоѓныя жанчыны - проста супер.
  I яны з саскоѓ лалавага колеру выкiдваюць забойныя пульсары, i паляць пуцiнскiх мядзведзяѓ.
  Вось гэта сапраѓды выдатна.
  А вось i юнакi-эльфы з вялiкiм энтузiязмам спяваюць, i з радасцю;
  Вось калi труба Гасподняя
  Нас у атаку смелых павядзе!
  Загiне ѓ безданi апраметная,
  Ведай, растане цвёрды лёд!
  
  За Айчыну змагалiся
  Бiлiся нiбы пеѓнi!
  Замачылi Аркмахт у Маi,
  Нам жа ѓсё з рукi!
  
  Хто стагнаѓ у вар'яцкiм рабстве,
  Ланцуг баец хутчэй парвi!
  Будзеш ты ѓ свяшчэнным царстве,
  З клятвай на крывi!
  
  Бо такiя мы салдаты,
  Страмчэй у свеце не знайсцi!
  Вось ляцяць у кiдку гранаты,
  Сiлай што не трымаюць пад замком!
  
  Танку "Тыгру" перабiлi рулю,
  А "Пантэры" хвост, байцы прыпяклi!
  Ад снарада так пажар раздзьмула,
  Нават смерць пусцiлi мы ѓ нулi!
  
  Бо Айчына гэта ѓ полi кветка,
  У ёй прыгажосць Эльфii, усiх мудрэй!
  I смяюцца ѓ шчасцi бурным дзецi,
  Зайграѓ трэль звонка салавей!
  
  Юнацкасць у нашым свеце высакародная,
  У ёй ёсць нават свету сiвiзна...
  Няхай жа будзе шчаслiвая, вольная,
  Наша прамянiстая краiна!
  
  У ёй лёду горы, бруi вадаспадаѓ-
  Золата пустыняѓ, рэк iзумруд.
  На Айчыну бiцца моцна трэба,
  А ублюдкi хай у Гадес сыдуць!
  
  Нiчога няма Радзiмы мiлей,
  Нават калi цяжка браты жыць!
  Погляд Сварога стаѓ яшчэ больш грозны,
  Адчувае паляѓнiчы, што ён дзiчына!
  
  Мы скончым з Пуцiным падступным,
  I адправiм оркаѓ хлам на злом!
  Бо для нас дэвiз паверце галоѓны-
  Каб не прыйшоѓ на Эльф Садом!
  Вось так прыгожа спявалi баявыя i агрэсiѓныя юнакi. Яны дэманстравалi вельмi высокi клас.
  I стралялi, забiваючы пуцiнскiх мядзведзяѓ вельмi трапна. Вось гэта сапраѓды скажам так байцы. Вельмi прыгожыя яшчэ тут i дзяѓчынкi.
  Соску грудзей у iх такiя пунсовыя, i выдатныя.
  Юнакi эльфы вельмi любяць гэтыя соску лiзаць i гэта надзвычай выдатна i крута.
  I дзяѓчаты такiя сэксуальныя. I ножкi ѓ iх хупавыя, з вельмi роѓнымi i панадлiвымi пальчыкамi. Якiмi яны кiдаюць забойныя падарункi анiгiляцыi. Што надзвычай выдатна i крута.
  Вось так дзяѓчынкi калi за справу возьмуцца, тое будзе ѓсё надзвычай крута.
  I вось з пунсовых саскоѓ прыгажунь вылятаюць забойныя маланкi. I яны малоцяць па орках.
  Вось такiя скажам агрэсiѓныя i непаѓторныя дзяѓчынкi. Яны такое скажам так, вытвараюць - не казцы сказаць, нi пяром апiсаць. Вось гэта сапраѓды ваяѓнiцы.
  I ѓ iх голыя пяткi, кiдаюць такое прыгожае забойнае iмi. I раздзiраюць пуцiнскiх мядзведзяѓ на часткi.
  Вось дзяѓчыны такiя выдатныя i наогул можна сказаць зараз што супер i павесяць оркаѓ на суку.
  А яшчэ закаханыя пары эльфаѓ з захапленнем спяваюць;
  Ох, гэты свет ты да чаго сумны,
  Слязiнак проста мора - акiян...
  Дзе шлях душы паѓдзённы астральны,
  Патрапiць у Эдэм загiнуѓшае выццё марыѓ!
  
  У iм лёд сэрцаѓ застылых скарынак,
  I пякучы запал зайздроснага запалу.
  Як чэрстваѓ, хто нават целам малады,
  Гуляе ѓ жалобу сумны салавей!
  
  Як слiзь макрыцы дух руцiны,
  I тлен магiльны ад клопатаѓ.
  Але зможам, калi мы адзiныя,
  З багны вывесцi народ!
  
  Развеяць подласць светабудовы,
  Сцерцi праклёны страшны знак.
  Нам не цярпець аброць пакуты,
  Няхай Д'ябал звярнуцца ѓ пыл!
  
  Планета скiне ланцугi жвава,
  З арбiты зрэшты, не сыдзе.
  Да адзiн аднаму ставiцца сапраѓды,
  Тады ѓзвысiцца народ!
  
  Узвысiць можна i без страху,
  Iншых людзей не нахiляць...
  Каб не заплыла тлушчам рызы,
  Каб не старэла наша мацi!
  
  За гэта вып'ем мы крышку,
  Вiна што саладзей мёду пчол!
  Хай будуць беды понарошку,
  А гадзiна адплаты не прыйшла!
  
  Тады пабудуем рай нябесны,
  Усiм дзецям радасць на стагоддзi.
  Стралой у палёт ляцiм нябесны,
  У рэальнасць светлая мара!
  Цудоѓныя тут апынулiся дзяѓчынкi - проста супер. I могуць яны без лiшнiх забабонаѓ, i ѓзяць i з асаблiвым азартам узяць i палiзаць нешта такое буйное i блiскучае.
  I вось ваяѓнiцы кiдаюць босымi пальчыкамi ножак шпурляюць гарошынкi знiшчэння.
  I кiдаюць забойнай сiлы падарункi анiгiляцыi. Цудоѓныя прыгажунi.
  I дзяѓчынка ѓзяла i з пунсовых саскоѓ грудзей як дзюбанула пульсарамi. I агнём папалiла салдат оркаѓ. I гэта ѓсё аказалася надзвычай баявым i разбуральным.
  I вось дзяѓчынкi-эльфiйкi яшчэ з улоння Венеры яшчэ возьмуць i дзяѓбуць хваляй магаплазмы. I пакажуць свой цудоѓны палёт.
  Вось гэта сапраѓды скажам так прыгажунi тыпу супер.
  Вось гэта дзяѓчынкi i ѓ якi размах уздзеяння надзвычай круты.
  I яны могуць лiтаральна ѓсё.
  I вось адразу пяць эльфiек правялi прыём мячамi млын. I ссеклi галовы ѓ налятаючых на iх шалёных оркаѓ.
  Вось дзяѓчынкi класа гiпер .
  Несмяротную славу спазнаем у бiтвах,
  Баi эльфаѓ армii слава ѓ стагоддзях!
  Велiч многiх лiчы пакаленняѓ,
  Падарыць нам воiнам слаѓным неѓмiручасць!
  
  Не ведаючы страху секчы адважна,
  Хай меч дапаможа нам у вялiкiх здзяйсненнях.
  У славу велiчы доблесных грамадзян,
  Выявiм у бiтвах лютых стараннасць!
  
  Бо мы мiры вiцязi слаѓнай дзяржавы;
  Ворага перамажы - астатняе ѓсё роѓна!
  Здабудзем велiч гонару славы,
  Для гэтага верш ствару эпатажны!
  
  Па моры плывём мы не ведаючы сумневаѓ,
  Пiрату i шторм, ураган не перашкода!
  Бо ѓ бой павядуць: браты Фталiн i Эльфiн,
  За iм кроѓ пральём як напор вадаспаду!
  
  Застанецца памяць у сэрцах людзей адважных,
  Супернiк зрынуты - вось уся i ѓзнагарода!
  Няхай многа ѓсякiх ва ѓладзе бяздарных,
  На ѓсё ж iсцi да мэты розуму трэба!
  
  Красуня, падорыць каханне табе горача
  А заѓтра кат, эшафот чакае!
  Але жыццё сваё ты не прагонiш дарма,
  Здолей здабыць становiшча ѓ раi!
  
  Мiр гэта барацьба, кожны юнак ведае,
  Звязаць сваё жыццё з флiбусцьерам небяспечна,
  Фартуна мудрагелiста косцi кiдае,
  Але выйдзе, я веру ѓ вынiку выдатна!
  
  Мы зможам знайсцi сваё шчасце хлопцы,
  Здабыць i багацце i радасцi жыцця!
  Аркшыстаѓ павер, чакае расплата,
  А нам верце жыць у гарэзным камунiзме!
  Вось так заспявалi цудоѓныя i непаѓторныя дзяѓчынкi - тыпу супер i гiпер .
  Яны здольныя зрабiць такое, што надзвычай скажам так крутое.
  I нават калi па голых ножках дзяѓчынак лупнуць з агнямёта, абпальваючы iх босыя пяткi, то i тады прыгажунi ѓ поѓным азарце i агрэсii сiлы. Вось гэта трэба адзначыць выдатныя ваяѓнiцы.
  Яны пiшуць з аѓтаматаѓ i выкошваюць спрабуюць наступаць оркаѓ, якiя лiтаральна закiдваюць пазiцыi трупамi.
  Вось гэта сапраѓды крывавая бойня. I колькi адбываецца ѓ свеце забойстваѓ.
  А дзяѓчаты працягваюць разбураць пуцiнскiх мядзведзяѓ. Вось гэта дзяѓчынкi што сталi проста супер.
  I як возьмуць i заравуць. I iм здаецца, што ѓ iх цэлы каскад узаемных аргазмаѓ.
  Вось такiя дзяѓчаты рэальна могуць лiтаральна ѓсё. I скажам так яны агрэсiѓныя i непаѓторныя.
  I дзяѓчаты зноѓ спяваюць;
  Мораѓ, акiянаѓ вялiкiя прасторы -
  Мы iх баразнiлi пад сцягам трохкаляровым!
  Байцы пакаралi ѓгору дубы,
  Арлы абвяшчалi грымотам пераможным!
  
  Ваяѓнiкоѓ эльфаѓ прызнала планета,
  Мячамi, штыкамi ворагаѓ уразiлi!
  Змаглi скiнуць ярмо аркшызму з паѓсвету,
  Скончылi хаду з перамогай у Арклiне!
  
  Прыпёрлiся ж оркi на танках гарбатых,
  Пагражаюць знiшчыць усе эльфаѓ святло нiвы!
  Але моцна малоцяць вырадкаѓ праклятых,
  Каб жыць нашым дзецям без ярма шчаслiва!
  
  Мы дзецi Айчыны, што ѓ свеце ѓсiх вышэй,
  Нарадзiлiся, босымi нагам кумач размiнаючы!
  За нас заступаѓся на лаянку пасылаючы Усявышнi,
  I Божа давёѓ да квiтнеючага ѓ радасцi Мая!
  
  Няма долi байца, i ѓзвышэйшай сэрца,
  Што дорыць мару, i нараджэнне звыш!
  Адкрыйце да неѓмiручасцi хвалебныя дзверцы,
  Але калi ѓ засадзе сядзiце, базарце цiшэй !
  
  Ёсць ваѓкi i авечкi, але вы пастухi светабудовы,
  I доля ѓ вас данесцi да нашчадкаѓ загад!
  Каб справу весцi, да канца стварэння,
  Каб вечны агонь у тваiм сэрцы кахання не згас!
  
  Хто ведае, дзе куля ворага спынiць салдата,
  Але ѓсё ж у баi смерць лепшая за хваробы гнiлых!
  А калi загiнуѓ, то твой сябар сьцерцi супастата,
  Не будзе цярпець, у палон жа гоняць дзяѓчынак босых!
  
  Аб эльфаѓ святло доля, вайна i пажар за вайною,
  Хто хоча на адпачынак, тым месца няма, ведайце ѓ раi!
  Вось у змову ѓступiѓ пякельны орк з Сатанаю,
  Пагражае: я атам абрушу i град разаб'ю!
  
  Але супраць ракет, таксама будзе абарона,
  I ядзернай бомбе не грымнуць Эльфскву...
  Мы зможам на танках дастаць паразiта,
  А нудныя песнi аб загiнуѓшых уганяюць у нуду!
  
  Прадацца за грошык не эльфiйская доля,
  Бо кожны з нас гэта ваяр вялiкi!
  Не верце, што Бог ужо расставiѓ нас у ролi,
  На справе ты само выццё вырашаеш наколькi круты!
  
  Бывалi правалы, бывалi разгромы,
  Бывала, як зайцам ад страшных ваѓкоѓ адступаць!
  Але калi пачнецца вайна - будзем зноѓ,
  Грамiць у пякельным рытме жорсткую катаѓ раць!
  
  Не дзеля вайны, мы, паверце, гульню ладзiць,
  У нас няма iншага паклiкання, як мiла сябраваць!
  Мы братэрскi народ, а не Авель i Каiн,
  Для нас птушка - песня, а зусiм не тоѓстая дзiчына!
  . РАЗДЗЕЛ Љ 27.
  Вось дзяѓчынкi скажам такiя што проста супер. I яны ѓсiх лiтаральна закапаюць у зямлю ѓсiх гэтых праклятых пуцiнскiх мядзведзяѓ.
  Ваяѓнiцы шпурляюць босымi пальчыкамi ножак вельмi нават разбуральныя прэзенты анiгiляцыi.
  I раздзiраюць на часткi оркаѓ. Вось гэта сапраѓды вельмi агрэсiѓныя i сэксуальныя дзяѓчыны.
  Яны такое здольныя вытвараць, што тое, што яны робяць - рэальна ёсць казка.
  Цудоѓныя прыгажунi. Яны могуць такое, што проста фантастыка i супер.
  Ваяѓнiцы як возьмуць i з пунсовых саскоѓ дзюбанулi вельмi з вялiкай сiлай i разбурэннем.
  Вось дзяѓчынкi выдатныя i стромкiя, проста супер. I касмiчнай сiлы ѓ iх непаѓторная моц.
  I дзяѓчынкi як возьмуць, i па орках якiя феномены вялiкiя i агрэсiѓныя з поѓным размахам дзяѓбуць.
  I маланкамi з пунсовых саскоѓ грудзей.
  I голымi пяткамi падкiдваюць забойнай i непаѓторнай сiлай гарошынкi смерцi i гiбелi.
  Вось гэта дзяѓчынкi - проста класа, якi паказвае ѓзровень у iх супер i гiпер .
  А калi ѓжо эльфы пачнуць спяваць, тое адбываецца ѓсё надзвычай разбуральна i класна.
  Нават магii патрэбен меч востры са стралой,
  Больш крывi пралiце вы ѓ пiку лёсу!
  За навуку трымайся - мiр тады будзе твой,
  I ѓпадзе на каленi ѓвесь род на Зямлi!
  
  Ведзьмакi зелле вараць, i чысцяць катлы,
  Чарадзеi рыхтуюць пульсараѓ зарады...
  Але мы эльфы так ведайце Сварога сыны,
  Нашы дзеѓкi прымераць трафеяѓ ѓборы!
  
  Не дапаможа табе супастат, гэты пазыѓ,
  Ты не зможаш трымаць нашу сiлу ѓ аброце...
  Наш эльфiйскi народ маналiтам адзiны,
  Мы здолеем даць бой усё калматай ардзе!
  
  Чынгiсхан паднiмаѓ на Айчыну меч,
  Ён спрабаваѓ на Кiеѓ насунуць палiцы.
  Але здолелi яго кладанцамi рассячы,
  Усе шляхетнай здабычы вярнулi труны!
  
  Хан Батый - ён хацеѓ узяць без бою Маскву,
  Але ѓдар эльфаѓ шаблi збiѓ люты запал...
  Вось чаго я братва ѓсё нiяк не разумею,
  Да чаго ѓ нас часта здрадлiвы тыл!
  
  Кароль Польшчы задумаѓ падступны паход,
  Вось баяры яму брама хутка адчынiлi!
  Але не ведалi, што хутка Пажарскi прыйдзе,
  Будзе гнаць iх i вярсты i мiлi!
  
  Не, круты Банапарт не пад той зоркай,
  Ты вялiкi iмператар нарадзiѓся!
  Хоць давялося кiраваць i Масквой,
  Але iмклiва гонар твой злiѓся!
  
  Пуцiн таксама хацеѓ, зрабiць з эльфаѓ рабоѓ,
  Але яго разграмiлi кацяняцi!
  Бо не ведаѓ гэты чэкiст нашых чырвоных арлоѓ,
  Мы скруцiлi хворае дзiця!
  
  А зараз чакае нас космасу ѓ рай небасхiл,
  Здзяйсняючы прагулкi па Марсе!
  Тыя, хто супраць Айчыны - чакае жах Садома,
  Яго рыла мы вышмаруем у ваксу!
  Вось як дзяѓчынкi праспявалi - вышэйшы проста атрымаѓся пiлатаж. Вельмi нават усё атрымалася прыгожа i агрэсiѓна. I дзюбнула з каласальнай сiлай.
  I вось зараз усё стала такiм неверагодна касмiчным i непаѓторным.
  Дзяѓчыны-эльфiйкi бiлiся з вялiкай лютасцю, i размахам. I праводзiлi яны прыёмы млын, якiя збiвалi галовы i тыя кацiлiся нiбы галоѓкi сыра.
  Ваяѓнiцы вельмi крутыя i рэзалi оркаѓ.
  I вось з пунсовых саскоѓ грудзей, зноѓ дзяѓчынкi як возьмуць, i па пуцiнскiх мядзведзям зарадзяць забойныя зарады пульсараѓ. Вось як гэта адбываецца забойна i непаѓторна.
  I дзяѓчаты, якiя трэба адзначыць, здольныя любога орка распiлаваць лiтаральна на кванты.
  I з пупкоѓ таксама вывяргаюцца маланкi, i спальваюць пуцiнскiх мядзведзяѓ у попел.
  Што робяць з вялiкiм энтузiязмам. Вось такiя тут прыгожыя i непаѓторныя дзяѓчаты. I ножкi ѓ iх вельмi нават прыгожыя, i адрознiваюцца надзвычайнай вытанчанасцю.
  I кiдаюць у супернiка гарошынкi анiгiляцыi.
  Вырабляюць прыгажунi каласальнае разбурэнне i гiбель.
  I яшчэ пры гэтым так прыгожа i непаѓторна спяваюць;
  Жамчужына багоѓ тварэння,
  Краiна ѓ Сусвеце ѓсiх мiлей!
  Гляджу на эльфаѓ са здзiѓленнем,
  Яны як жэмчуг сярод людзей!
  
  Да цябе Айчына звяртаюся,
  Друк з любоѓю незямной!
  I толькi ѓ адным я слёзна каюся,
  Што не здолеѓ звязаць з марай!
  
  Лiчу я ѓ баях iмгнення,
  Бiтва смажанiна кiпiць,
  Прасi ѓ Радзiмы прабачэнне,
  I падымi за права шчыт!
  
  Вялiзныя светлыя прасторы,
  Маёй Эльфii дарагi!
  Лясы, палi, далiны, горы,
  Аленi пруць на вадапой!
  
  Кроѓ пралiлася, iскрыць у тумане,
  Пажараѓ душыць пякельны дым,
  Хоць чарвякi корпаюцца ѓ ране,
  Але гiмн спявае нам хор свяцiлаѓ!
  
  Плывем у нябесным акiяне,
  Хоць шлях вымераць не дадзены!
  Але будзем мы ѓ несьмяротнай славе,
  Такi нам хмель дае вiно!
  
  Не будзiць баец iзгоем страху,
  Гасподзь Айчыну натхнiѓ!
  Мы вывядзем краiну з цемры,
  У ёй вельмi шмат Сонцы сiл!
  
  Прыйдзе, надыдзе гадзiна спаткання,
  З перамогай скончыцца вайна!
  Не жыць адным успамiнам,
  Абмiне ноч, хоць i чорная!
  
  Тады i выконвацца жаданнi,
  I росквiт як сад краiна!
  Ты панна станеш стройнай ланню,
  I пабяжыць, лямантуючы арда!
  
  Загiнулi i сябры - сумна,
  Але вiдаць так вырашыѓ Гасподзь!
  Смерць верце гэта не фатальна,
  Несмяротны дух, хоць смяротная плоць!
  
  Хоць няма мачы ѓ гэта верыць,
  Смутку, усiх пахкiх спамянi!
  Тады ѓ сабе суймiце звера,
  Сатрыце горкiя нулi!
  
  Вярнулiся ѓ пыл першапачатковы,
  Тыя, хто на справе i не жыл!
  Хоць па натуры род фiскальны,
  I цягне сок з моцных жыѓ!
  
  Даб'емся ѓрачыстасцi Айчыны,
  Гараць нябесныя агнi!
  Акрыяе вера камунiзму,
  А скруха i боль - пахавай!
  Дзяѓчынкi ѓ дзiкай лютасцi працягвалi ваяваць. Адна з iх эльфiйка з малiнавымi валасамi ѓзяла i правяла мячамi забойны млын з падвойнымi лопасцямi. I ссекла галовы оркам.
  Iншая дзяѓчынка ѓзяла i босымi пальчыкамi ножак шпурнула кiнжал-бумеранг. Той праляцеѓ i зрэзаѓ галовы пуцiнскiм мядзведзям. Ваяѓнiцы гэта зрабiлi вельмi ѓпэѓнена i крута.
  Пасля чаго дзяѓчынкi ѓзялi i заспявалi;
  Мы дзяѓчаты разбойнiцы,
  I любiм вельмi бiцца...
  Дастанем хутка нажнiцы,
  Для оркаѓ мы з ранца!
  Вось так яны прыгажунi вельмi нядрэнна спяваюць. А iх песенькi такiя скажам шчырыя i выдатныя. I яны вывяргаюць з сябе паѓнаважкiя i цудоѓныя гукi;
  Орк-грош увесь аблытаѓ свет,
  Павуцiннем пякельнага запалу!
  З народа сокi п'е вампiр,
  Ненаеднай ваѓчынай пашчай!
  
  Вонкава нiбы анёл ён,
  Iзумруд гарыць крывавы!
  I з грымотам хвошча гром,
  Нам байцам падорыць славу!
  
  У гэтым шолах купюр,
  Чутны дзiкi рык звярыны!
  Хоць Сварога аблiчча панур,
  У iм павер без рахунку сiлы!
  
  Мы парвем на часткi ѓсiх,
  Хто рызыкне наехаць танкам!
  Чакае, вер поспех,
  У справе ведай не занадта брыдкiм!
  
  Вышэй за ѓсiх Эльфi арол,
  Крылы грозна развiвае!
  Ён велiч здабыѓ,
  Оркаѓ у пыл расплюшчыѓшы ѓ Маi!
  
  Што ад страху б'е трэс,
  Зразумелi што моц Эльфii,
  Зробiць што багач,
  Дасць, што нават не прасiлi!
  
  Ёсць у нас i аѓтамат,
  I гранат усё рвуць звязак!
  Вось у атаку прэ салдат,
  Паляцела з рожы маска!
  
  Па башцы кувалдай дай,
  Каб мазгi ѓ рулон скруцiлiся!
  I тады атрымаеш рай,
  Будзе вечным наша юнацтва!
  Вось так спявалi дзяѓчыны, якiя па сваiм узроѓнi ваяѓнiцы прама скажам так супер.
  Ваяѓнiцы ѓвогуле выдатныя i стромкiя далей няма куды. Вось возьмуць i з пунсовага соску грудзей зноѓ урэжуць забойным i непаѓторным разрадам. Вось такiя тут цудоѓныя i рэальна з ударнай моцай дзяѓчынкi ѓзроѓню папросту касмiчнага.
  У iх рэальна пажар i агнiстыя палосы з лалавых саскоѓ грудзей. Вось з такiмi дзяѓчатамi вельмi прыемна мець эльфам справу.
  Яны iм з задавальненнем мовамi ѓлонне Венеры палiжуць, i пакажуць выбiтны пасаж.
  I голымi пяткамi, якiя такiя ружовыя падкiнуць круглыя шарыкi разбурэння i гiбелi.
  I столькi оркаѓ па разбураюць i заб'юць. Вось гэта сапраѓды дзяѓчынкi класа супер.
  А калi ѓжо возьмуць, то рэальна заспяваюць, ва ѓсе глоткi;
  Фюрар пляшывы, вельмi паршывы,
  Хоча ѓвесь свет заваяваць...
  Але нашы сiлы, дзяѓчат сiлы,
  Цi змогуць злых оркаѓ разбiць!
  Адначасова спявалi i юнакi-эльфы, i загадай агонь з аѓтаматаѓ па орках, прычым вельмi трапна;
  Блукаѓ я па полi - рамонкi квiтнеюць,
  Дрэвы i горы як купал нябёсаѓ!
  Давайце пабудуем з пуху мару,
  Каб кожны, хто памёр у iмгненне, уваскрос!
  
  Хай як золата цэркваѓ купала,
  А лiсце на галiнках прыгажосцi iзумруд!
  Народы прызналi ѓладу Бога-арла,
  Няхай усе супастаты ад лаянкi памруць!
  
  Мы людзi Айчыны, што святло ѓсiм нясе,
  Прыгожыя панны, чым аблiчча як месяц!
  Адкрыем здзяйсненням воiна рахунак,
  Хоць подлы страляе з тупога кута!
  
  Мы бралi Аркмбул , пакаралi Аркiж ,
  Дасталi Арклiны i па Фене хадзiлi.
  Хто зямля таптаѓ, атрымалi толькi кукiш,
  Мы дзецi шчаслiвай, святой Эльфii!
  
  Пабудуем праспекты, дарогi, масты,
  На Марсе пасёлкi, Венер горада.
  Бо нашы жаданнi, паверце простыя.
  Але можа разбурыць iх злая вайна!
  
  За мiр, за Айчыну наш калектыѓ,
  Здолеем дамагчыся Фартуны ѓсмешкi,
  Народ наш Эльфiйскi ѓ iмкненне адзiны,
  А рознiца спараджае суцэльныя страты!
  
  Еѓропа вольная, у ёй эльфаѓ святло гаворка,
  Спяваюць людзi песнi, струменiцца ручай.
  Мы зможа Сварога здзяйснення зберагчы,
  Спячы шмат пышных да стала калачоѓ!
  Вось так юнакi ѓмелi спяваць. I ваяваць таксама можна з вельмi агрэсiѓным наскокам. I бiлi гэтых оркаѓ з забойнымi заскокамi. I з пунсовых саскоѓ грудзей зноѓ дзяѓблi маланкамi смерцi.
  Вось гэта сапраѓды было вельмi прыгожа. I ваяѓнiцы маюць блiскучыя, жамчужныя зубкi. Ваяѓнiцы такiя скажам цудоѓныя i выдатныя.
  I кiдаюць босымi пальчыкамi ножак гарошынкi анiгiляцыi. Вось выдатныя скажам, яны кралi.
  У iх столькi непаѓторнай энергетыкi, i пасаж байцоѓскай сталi. Такiя ѓ дзяѓчынак агрэсiѓныя i непаѓторныя казырныя карты.
  I яны з рубiнавых саскоѓ грудзей як дзяѓбуць забойнымi, як павуцiнне пякельнага павука маланкi.
  Вось дзяѓчынкi такiя разбуральныя i страмчэй няма куды. I возьмуць i дзяѓбуць маланкамi гiбелi.
  I возьмуць i голымi пяткамi шпурнуѓ гарошынкамi ѓ непрыяцеля i раздзiраючы непрыяцеляѓ на часткi.
  I маса пуцiнскiх мядзведзяѓ была знiшчана, i ѓзнiклi цэлыя курганы трупаѓ, i аказалася ѓсё вельмi забойна.
  I дзяѓчыны працягвалi з лютасцю i напорам ваяваць.
  Адна з iх якраз вiсела на прэнгу. I яе хвасталi бiзуном, а пад босымi, хупавымi ножкамi прыгажунi яшчэ i гарэѓ агонь. Мовы полымя лiзалi голыя, круглыя, ружовыя пяткi дзяѓчынкi.
  I яна ѓзяла i засьпявала;
  Збаяѓшыся ты сам вiнаваты,
  Няма чаго хавацца ѓ панцыр!
  Мацней сцiснi аѓтамат,
  Свет не задушлiвы карцэр!
  
  Калi ѓ iм душыць нуда,
  Капаюць слёзы дзяѓчынкi!
  Уварвалася ѓ Айчыну арда,
  Голас пачуѓся звонкi!
  
  Дзева ад болю крычыць,
  Смерць точыць пякельнае джала!
  Далiкатны рассыпаѓся шчыт,
  Можа загiнуць дзяржава!
  
  Грукат выкiнуѓ снарад,
  Лопнулi ѓраз перапонкi!
  Гарматы б'юць дроб i паляць,
  У страху беглi дзяѓчынкi!
  
  Але саданем мы ѓ адказ,
  Будзе вялiкая вам лупцоѓка!
  Гук ѓзняты ракет,
  Няхай жа ѓ ззяннi горка!
  
  Станем мы толькi дружней,
  У гэтых крутых выпрабаваннях!
  Залпам кладзiце кучней,
  I не калацiце рыданне!
  
  Росчырк нядбайнае пяра,
  Той прысуд не парушым!
  Наша святая паверце мара,
  Богу аддаць у веры душы!
  Вось дзяѓчынкi такiя аказалiся цудоѓныя. А калi дзяѓчыну чыя бронзавая скура блiшчыць ад поту i наносяцца па ёй удары пугай, лiтаральна ѓздрыгвае i працягвае спяваць;
  Не здавайся, не здавайся, не здавайся,
  Ты на прэнгу дзеѓка з грудзьмi не бойся...
  Усмiхайся, усмiхайся, усмiхайся,
  Ведай, што будзе ѓсё цудоѓна i окей !
  Так што i дзяѓчынка на прэнгу вельмi нават забiяцка спявае.
  Але ёсць яшчэ i юнакi даюць вельмi прыгожыя галасы i мелодыю;
  
  Аб дзяѓчына квiтнеючая мара,
  Зорка нябёсаѓ i змрочная бездань.
  Каханне яна без усялякiх мер вечная,
  Хоць цягне ѓ бездань прагная дрыгва!
  
  Жадаю з табой каханай разам быць,
  Гарэць як паходня ѓ акiяне страсцi!
  Агонь здольны выпалiць жыцця нiтку,
  А меч падступства рассячы на часткi!
  
  Дрыготкi дзевы прамянiстай погляд,
  У iм нiбы бачыш падарожнiк асуджэнне!
  Цяпер салдат i мерае крок атрад,
  Здолеем укiнуць дэманаѓ у здзiѓленне!
  
  У Айчыну ѓварваѓся з крыкам басурман,
  Лямант i ятаган нягоднiк круцiць.
  А думках, нешта схаваѓ хiтрун туман,
  Хоць жыць нам не прыйшлося ѓ спакоi раю!
  
  Дзяѓчынку трэба адважна абараняць,
  Яе красу не даць ворагам паспытаць!
  Арду разбурала рускiх адважных раць,
  Адбiлi нацiск злоснага суседа!
  
  Якую можна вынесцi мараль?
  Што Русь краiна, няма ѓ сусвеце прыгажэй!
  А калi хоча каты запэцкаць,
  То адбяром сваё i нават ваша!
  
  Але дзяѓчына цябе хачу кахаць,
  Дай мне магчымасць стаць тваiм покрывам!
  На не давядзецца, слёзы веру лiць,
  Нам не стаяць за чорнай, змрочнай труной!
  
  Скончым мы раманс на месцы гэтым,
  Бо шмат славасловiць не карысна.
  Я веру, будзе час перамен,
  Што стане лепш, веру ѓ гэта сапраѓды!
  Ваяѓнiцы таксама спявалi з вельмi вялiкiм энтузiязмам. I рабiлi сваю баявую i агрэсiѓную справу.
  I асаблiва актыѓна кiдалi босымi пальчыкамi ножак у оркаѓ вострыя ляза i свастыкi. Вось такiя тут баявыя i агрэсiѓныя скажам так дзяѓчынкi - вышэй за iх няма нiкога.
  I з пунсовых саскоѓ грудзей дзяѓблi i дзейнiчалi вельмi актыѓна, выкiдваючы пульсары. I ваяѓнiцы паводзiлi сябе проста выдатна.
  I ѓ iх былi сапраѓдныя, выдатныя iскры з вачэй. I ваяѓнiцы выглядалi проста супер.
  I зубкi ѓ iх зiхацелi нiбы жамчужыны. I выглядала ѓсё проста выдатна.
  I ваяѓнiцы нават напявалi, у аскалаѓ зубоѓ;
  Я з ворагам буду люта бiцца,
  Смерць наляцiць, дык значыць лёс!
  Але сяброѓ у памяцi свецяць твары
  А падонкам сам Бог суддзя!
  
  Атрымалася загiнуць жорстка,
  Апынуцца ѓ апраметным пекле...
  Адпомсцiм, будзе вока за вока,
  Я з мячом да супастатаѓ прыйду!
  
  У свеце жалю злосць не ведае,
  Вецер дзьме са змрочных пустыняѓ.
  Мокры снег выпадае ѓ Маi,
  Позiрк стомленых стаѓ проста тупым!
  
  Я адкажу багам на выклiк-
  Чалавек уладар мары!
  Не патрэбны нам манахаѓ рызы,
  Бо Гасподзь чалавек толькi ты!
  
  Збяры свае сiлы ѓ скарбонку,
  Хай навукi вогнiшча загарэлася,
  Не пускай свой талент у бутэльку,
  Бо праца ёсць святы iдэал!
  Вось такая няхай кароткая, але затое ад душы песенька. I ѓ ёй столькi радасцi i адначасова лютасьцi.
  Дзяѓчынкi-прыгажунi спяваюць з вельмi гучнымi i прыгожымi галасамi сiрэн.
  А калi яшчэ i з улоння Венеры выкiнуць магаплазму , то будзе i зусiм крута i разбуральна.
  Пальецца сапраѓдны ѓраган i паток гiбелi i татальнага разбурэння. I будзе пуцiнскiм мядзведзям балюча.
  Вось так гэта ѓсё разыйдзецца i ѓжо сапраѓды ѓ адну кучу не сыдзецца. I будзе энергiчная лютасьць i патокi пякучага полымя.
  Нiбы малоцiць агнямёт. Палае гарачая, нястомная бруя. I ѓсё канкрэтна i зараз спальвае.
  Вось такiя тут дзяѓчынкi - якiя здольныя зрабiць калi што, то i канец свету.
  А потым з пунсовых саскоѓ давай кiдаць пульсары i агнiстыя маланкi. Якiя ѓсё прыпякаюць i знiшчаюць.
  Дзяѓчына эльфiйка з валасамi ѓ ружовы гарошак на жоѓтым фоне, узяла i праспявала:
  - Войскi гатовы спадарыня,
  Мы будзем усiх знiшчаць!
  I падмiргнула сваiм напарнiкам. Вось гэта сапраѓды дзяѓчынкi, галасок, якi звонкi.
  А хлопчыкi-эльфы працягваюць спяваць;
  Не паверыѓ божаму наказу,
  Стаць вампiрам страшным захацеѓ...
  Не спадзявайся, ты згарыш не адразу,
  Вечнасць у пакутах - грэшнiка доля!
  
  Бо лiтасцi Бог святы не ведае,
  Крывасмокам лiтасцi не чакай!
  Замест садавiны салодкiх у цудоѓным раi,
  Пекла гарыць - крывавыя дажджы!
  
  Для вампiра кольк з асiны дакладны,
  Чарадзеяѓ жудаснае чакае вогнiшча!
  Вам гарэць няшчасным днём i ноччу,
  Прыгатаваѓ Сатана сякеру!
  
  Грэшны чалавек сваё атрымае,
  Будзе, як павук гарэць у агнi!
  Будуць у апраметнай нячысцiкi мучыць,
  Боль, што роѓнай няма на Зямлi!
  
  Устрашыся i кайся вораг Гасподнi,
  Будзеш, ты зрынуць проста ѓ пекла!
  У пакутах не надыдзе дзень суботнi,
  Вечна рыем шалёным агорнуты!
  
  Косцi паламае табе прэнг,
  Вывернем суставы качаргой!
  Мог жа ты чалавечак быць шчаслiвым,
  А цяпер ведай у пакуце незямной!
  
  Так што хутчэй дзiвак пакайся,
  Памалiся i на каленi стань!
  Не дапаможа сабутэльнiк Вася,
  Толькi вернасць заваюе рай!
  Вось такая тут скажам песенька - надзвычай можна сказаць баявая. А дзяѓчынкi вельмi агрэсiѓна на супернiка ѓздзейнiчаюць.
  У iх папросту невымерная рызыка i цяга да прыгод. I яшчэ з пунсовых саскоѓ грудзей, як возьмуць i ваяѓнiцы рэальна дзяѓбуць. I тут ужо мала сапраѓды нiкому не здасца.
  А дзяѓчынкi жудасна прыгожыя, i здольныя ѓздзейнiчаць сваiм прамянiстым, лалавым колерам саскоѓ грудзей.
  I яшчэ пускаць пульсары i з улоння Венеры. Iх уздзеянне вельмi нават пякучае i дасцiпнае.
  I кiдаюць босымi пальчыкамi ножак iголкi з атрутай, якiя прабiваюць наскрозь оркаѓ. I выглядае такое надзвычай цудоѓна.
  I вось з лалавых саскоѓ грудзей зноѓ як дзюбне пульсарам. Вось гэта сапраѓды ѓ крумкач мазгi ѓсмятку i яны падаюць аглушаныя i страцiлi цалкам прытомнасць.
  . ЭПIЛОГ
  Тут ужо дзяѓчаты ладна пастаралiся. I яшчэ з улоння Венеры ладна струмень магаплазмы паддадуць. I будзе ад гэтага весела.
  А юнакi-эльфы кiдаюць гранаты рукамi, i пры гэтым не забываюцца спяваць;
  Аб вiхуры сэрца маладога,
  У якiм полымя палiць вулкан!
  Нам не сядзiцца людзi дома,
  Дзе кот- Баюн пiрог ѓмяѓ!
  
  Вось салавей спявае сумна,
  Чалом Усявышнi азмрочаны!
  Шле херувiм кiвок развiтальны,
  Не ява, а жудасны страшны сон!
  
  Мы сыны Святой Айчыны,
  З'явiлiся продкам, ведай дапамагчы!
  Шкадаваць не будзем, ведайце жыццё,
  Змагацца з безданню дзень i ноч!
  
  Працiѓнiк магiю кiдае,
  Падступства, подласць, злы падлог!
  Але мы ѓбачым святла далi,
  Зламаем супастату рог!
  
  Вампiры, оркi, ваѓкалакi,
  Зiхацяць вострыя iклы!
  Бо ѓпiрам паляванне бойкi,
  З апраметнай дубцы палiцы!
  
  Для Архiмага -палкаводца,
  Мы толькi пешкi i пянькi!
  Армада прецца злых вырадкаѓ,
  Але адступаць нам не з рукi!
  
  Айчына за ѓсё даражэй,
  Перапынiм мы бег лютых орд!
  Атрымаюць каты па мордзе,
  Мой, кладзенец галаву знясе!
  
  Айчына Сварога сiла,
  I жыццё i надзея ѓсiх салдат!
  Правiца Вермахт паламала,
  Скасiла супостатаѓ шэраг!
  
  Палае паходня ѓ юным сэрцы,
  Меч замяняе аѓтамат!
  Адкрыем у космас хутка дзверцы,
  Вырашым хто мае рацыю, хто вiнаваты!
  
  Калi ѓ душы ёсць мiр з поспехам,
  Ня можа нас нячысты ѓзяць!
  Дамо мы пякельным стварэнням рэшту,
  Такая эльфаѓ ведайце раць!
  
  Мы на каленi - молiм Род,
  Усявышнi Бог цябе прасiлi!
  Каб не пускаѓ салдат у расход,
  Сыноѓ Роднай, маёй Эльфii!
  Вось так дзяѓчынкi iскрамётна i вялiкiм настроем на хуткую i непазбежную перамогу спяваюць.
  I зiхацяць iх жамчужныя зубкi, нiбы люстэркi. I ѓ цэлым тое што яны робяць - гэта выдатна i класна.
  Такiх дзяѓчынак не зможа спынiць нiякi вораг. Яны цудоѓныя i цудоѓныя.
  Вось паспрабуй такiм скажы, не. I яны табе сапраѓды адарвуць годнасць. Наколькi гэта цудоѓныя кралi. Поѓна ѓ iх сардэчных парываѓ i смагi забойства.
  Вось дзяѓчына з роду эльфаѓ скiнуѓ нацiскам босымi пальчыкамi ножак бомбу са штурмавiка. Тая ѓпала на шмат оркаѓ. I маса пуцiнскiх мядзведзяѓ адправiлася ѓ пекла.
  Вось такiя тут скажам вельмi нават актыѓныя i агрэсiѓныя дзяѓчыны з вачамi, нiбы iзумруды i сапфiры. Якiя б'юцца за правую справу, супраць пуцiнскай арды. Дзяѓчаты скажам так - сталёвыя.
  А яшчэ i спяваюць;
  Нас на бiтву натхнiѓ -
  Узрушальнiк пакаленняѓ!
  Раскалоѓ на часткi свет -
  Уладар буры Эльфiн!
  
  Нарабiѓ крывавых спраѓ,
  Падымаючы бунту сцяг!
  А чаго ты сам хацеѓ,
  Адказвае правадыр - не ведаю!
  
  Думаѓ я, усiм будзем мёд,
  Кожны стане дэмiургам!
  А зараз нас конь нясе,
  Па разбiтых завулках!
  
  Тупат шалёных капытоѓ,
  Стук - арда галопам iмчыцца!
  Наш саюз як маналiт,
  I ззяюць у шчасцi асобы!
  
  Верце кроѓ не вечна лiць,
  Абтрэм сiротам слязу!
  Быѓ паляѓнiчы, стане дзiчына,
  Нас абмiнуць усе пагрозы!
  
  Пралетар будзе князь,
  I за працу прыйдзе ѓзнагарода!
  Вось сыдзе, паверце бруд,
  Вырвем плоць сваю з пекла!
  
  Будзем песнi гучна спяваць,
  Мы дзяржава волатаѓ!
  Сiмвал белы наш мядзведзь,
  Партыя - народ адзiныя!
  
  За Айчыну кроѓ пралiць,
  Гэта гонар, пашана i слава!
  Стань па жыццi чырвонай нiтку,
  Хай кiпiць вулканам - лава!
  Вось так усё пракацiлася нiбы агнiстай лавiнай. I дзяѓчынкi ѓзялi i выпусцiлi пульсары са сваiх лон Венеры. I ѓсё аказалася вельмi нават выдатна i шыкоѓна.
  Праспявалi ваяѓнiцы на вышэйшы i надзвычайны клас. I выдалi свае выбiтны i надзвычайны ѓзровень.
  I яшчэ як пакажуць зубкi-iклы. I яшчэ раз возьмуць i засвiшчаць, выкарыстоѓваючы босыя пальчыкi ножак. I зноѓ падаюць аглушаныя, страцiлыя прытомнасць вароны.
  I яны сыплюцца на зямлю нiбы градзiны. I адбываецца забойны пераварот.
  А з пунсовых саскоѓ дзяѓчынак вылятаюць разбуральныя маланкi. I гэта скажам так - выдатна i крута.
  I яшчэ дзяѓчаты плююцца, i iх слiна выбухае нiбы кiслата i робiць каласальныя разбурэннi.
  Вось гэта сапраѓды бабы што трэба. I яны яшчэ разыдуцца тое яшчэ i не такое задаволяць.
  А потым i пачынаюць спяваць;
  У тленным свеце, пад ценем iмперыi;
  Прымхi людзей убогiя!
  Кiнем у бездань усю лухту, забабоны -
  Лепш будзем вольныя як багi!
  
  Наша войска - справа правае,
  Космас проста як унутраны двор!
  Быць сусветнай, пара дзяржаваю,
  Значыць усiм выносiць прысуд!
  
  Зоркалёты, лiнкоры - магутныя,
  Няма рахунку ракетам вайны!
  Гэтая мужнасць бязгрэшная,
  Мы мячом як заѓсёды - лады!
  
  Пакараючы планеты падмесяц,
  Дастаѓляючы блiскучае святло!
  Здзяйсняем справы ведайце цудоѓныя,
  Сусвету вялiкi свiтанак!
  
  Папялiшчы часам па галактыцы,
  Бурнай вiхурай каскадамi сцелюцца!
  Але мы вiцязi i рамантыкi,
  Што спяваюць у святле бледнага месяца!
  
  Сусвет нам стане пакорлiвы,
  У iм парадак стагоддзяѓ вечнасць заѓзятая!
  Эльфаѓ святло лiчы - нацыя ганарлiвая,
  Хоць умiшкам часам i слабая!
  Ды на рахунак апошняга то дзяѓчаты рэальна самакрытычныя. Але спяваюць выдатна.
  I яшчэ больш выдатна выпускаюць маланкi з пунсовых саскоѓ грудзей. Тыя наносяць пякучыя ѓдары па орках.
  Ваяѓнiцы пiшчаць:
  Каханне i смерць, дабро i зло,
  Быць оркам ведай грэшна...
  Зразумець тое наканавана!
  Каханне i смерць, дабро i зло,
  А выбраць нам, дадзена толькi адно!
  I дзяѓчынкi зноѓ выпусцiлi з лалавых саскоѓ грудзей магутныя маланкi.
  Вось гэта сапраѓды бушуе ѓраган.
  I яны сапраѓды ѓ баявым азарце.
  Ваяѓнiцы напяваюць:
  Злосны орк у бязвер'i небяспечны,
  Жыць у грахоѓнай юрлiвасцi нельга...
  Таму што эльфа гнеѓ жудасны,
  Таму што строгi эльф суддзя!
  I ваяѓнiцы як дзяѓбуць па орках разрадам магаплазмы з улоння Венеры.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"