Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Мария Колесникова Кралица На Елфите

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Една невинно осъдена млада жена, Мария Колесникова, е транспортирана от специално охраняван затвор в прекрасен магически свят. Там самият бог демиург Сферо Катастрофов я коронясва като господарка на елфите. Но след като получи короната, нещастната жена трябва да се бори със съседни империи, които са обитавани от тролове, орки, гноми, метиси , вампири и други приказни създания. И, разбира се, основният и най-коварен враг е Koschey Immortal.

  МАРИЯ КОЛЕСНИКОВА КРАЛИЦА НА ЕЛФИТЕ
  АНОТАЦИЯ
  Една невинно осъдена млада жена, Мария Колесникова, е транспортирана от специално охраняван затвор в прекрасен магически свят. Там самият бог демиург Сферо Катастрофов я коронясва като господарка на елфите. Но след като получи короната, нещастната жена трябва да се бори със съседни империи, които са обитавани от тролове, орки, гноми, метиси , вампири и други приказни създания. И, разбира се, основният и най-коварен враг е Koschey Immortal. ПРОЛОГ
  Небесата бяха гъсто боядисани с ярки цветове и искряха с всички цветове на дъгата. Върху тях бяха натрупани цели гирлянди от звезди, искрящи като скъпоценни камъни: изумруди, рубини, сапфири, топази, звездни диаманти.
  Момчето, изглеждащо на около дванадесет-тринадесет години, много красиво и мускулесто само по шорти, се въртеше, скачаше и хвърляше пулсари от босите си пръсти. Мускулите му се търкаляха под бронзовата му кожа като топчета живак, а косата му беше бяла като сняг.
  До него се появи много красиво момиче в бикини, с коса, която блестеше като пламък на факла.
  Тя каза с усмивка:
  - Здравей Sfero Catastrophe! Че не знаете какво да правите?
  Момчето демиург отговори с усмивка:
  - Да, мисля си, не трябва ли да създам друга вселена? Съгласете се - това би било смешно Еманюел!
  Демиургът в бикини отбеляза:
  - Всяка нова създадена вселена носи нови проблеми! В тях творението се сблъсква с толкова различни видове неприятности, че човек трябва да работи усилено, за да бъдат живите същества щастливи и да не страдат. И тук, разбира се, все още трябва да мислите за растенията. Те също са живи и е неприятно да бъдат изядени!
  Сферо ядосано отбеляза:
  - Не се завивай!
  Емануел възкликна:
  - Хипертеоплазмата да бъде с нас!
  И момичето се обърна във въздуха, разтърсвайки босите си изящни крака. И тогава долният й крайник извади осмицата и звездите на цялата галактика светнаха.
  Момчето демиург кимна, мускулите му върху голото му, дълбоко изпъкнало тяло като на Аполон започнаха да се движат. И пресата дойде като шоколадови блокчета. Гласът на създателя на вселената беше много ясен:
  - Това, разбира се, е страхотно. Но може би можем да направим нещо за живеещите на планетата Земя?
  Еманюела каза с усмивка:
  - По принцип това е възможно! Но знаете ли, ние не можем ясно да се проявим на тази планета. Хората имат свой път и трябва да го следват!
  Сферо кимна:
  - Разбира се, че е вярно! Но за отделните хора все още можем да направим добро дело!
  Богинята кимна в знак на съгласие:
  - Да, това също е вярно! Разбира се, не можете да спорите с нещо подобно!
  Момчето демиург отбеляза:
  - Една смела, смела и благородна жена тъне в затвора: Мария Колесникова! Тя отказа да напусне страната и беше хвърлена зад решетките. Където е тормозена и изтезавана. Трябва да се вземат мерки този достоен затворник да бъде спасен от страданията!
  Еманюел нетърпеливо потвърди:
  - Правилно е! И ние определено ще направим същото!
  Сферо отбеляза с усмивка:
  - Ще я отвлека от затвора и ще й дадем трон в една от нашите звездни империи!
  Момичето демиург се съгласи:
  - Ще бъде много правилно и интересно!
  Момчето демиург блесна с босите си пети, които все още изглеждаха детски, и запя:
  - Славата да бъде вечно с нас! Отечеството ни има голяма сила!
  Емануел попита с усмивка:
  - Може ли да се каже, че Боговете Демиурзи имат Отечество?
  Сферо кимна в знак на съгласие:
  - Разбира се, можете да го кажете! Понятието Родина е образно!
  След това момчето и момичето тропнаха едновременно с боси, загорели, мускулести крака във въздуха, което предизвика цели каскади от светкавици, и казаха в унисон:
  - Нека бъде както ние казваме! Да бъде волята ни!
  . ГЛАВА Љ1.
  В затвора Мария е измъчвана от постоянни лични обиски и тормоз. Едно от тези мъчения беше претърсването . Тя беше поставена пред петима офицери мъже. Тогава се появиха две жени охранители. Те сложиха тънки гумени медицински ръкавици и съблякоха младата жена, след което започнаха да ровят из тялото без срам и съвест.
  И не само това разбира се. На Мария я дадоха съвсем малко: купа супа с леко подсолена вода и зелев лист, плуващ в нея, и парче хляб. Млада жена отслабна много от такава диета: кожа и кости. Нещо повече, те я биха с гумени палки по босите й пети и я принудиха да помпа помпа, като робиня в древен Рим.
  Мария страдаше много, беше преследвана и изтощена. Тя беше принудена да спи без матрак върху голи дъски, а през нощта й слагаха нашийник на врата, като на куче, и я приковаваха към стената.
  Младата жена била много отвратена, когато била лапана пред очите на мъжете от ръцете на охраната в тънки, гумени ръкавици, а в същото време мъжете гледали, кикотели се и си правели вулгарни шеги.
  Освен това трябваше да работя много и тялото на момичето беше ужасно болно и болезнено.
  И не само, разбира се, това... Мъжете охранители постоянно щипеха Мария по гърдите и корема. И ме набиха по задника.
  Но Мария Колесникова не се отказа и не поиска милост.
  Тя се противопостави на похитителите си и остана недостъпна и горда.
  И накрая я съблякоха още веднъж и я затвориха гола в наказателна килия. И там стените бяха покрити със скреж от студа. А Мария Колесникова стоеше на пода и движеше босите си крака, посинели от студ. Беше слаба и всяка кост по тялото й се виждаше. Освен това й намериха допълнително мъчение: обръснаха й косата. И сега тя беше почти напълно плешива, с куп руса коса.
  Младата жена страда като Зоя Космодемянская. Лежането на ледения под беше равносилно на самоубийство. Тогава тя, гола и обезмаслена, определено ще се вцепени. И така Мария докосна босите си крака, страдаше, страдаше, но се държеше.
  Изведнъж върху нея падна лъч от прожектор в пълен мрак. И освети нещастната кокалеста затворничка на затвора, където я прати мустакатият и плешив диктатор.
  Мария мислеше, че халюцинира. Пред нея се появи босо момче по къси панталонки. Русото, много красиво момче нямаше нищо, освен къси панталони. В същото време голият торс на момчето удиви със стоманения релеф на мускулите му и прекрасното очертаване на мускулите му.
  Въпреки че изглежда на около дванадесет или тринадесет години.
  Момчето протегна ръка и попита Мария:
  - Страдаш ли?
  Младата жена отговори с усмивка:
  - Дори повече!
  Момчето тропна с босото си, детско, много изящно краче по ледените плочки на наказателната килия и каза:
  - Сега страданието ти свърши! Хвани ръката ми и ме последвай!
  Мария попита с треперещ глас:
  - Ти ангел Господен ли си?
  Момчето поклати отрицателно глава:
  - Не! Аз съм Господ!
  Младата жена попита изненадано:
  - Всемогъщи!?
  Сферо кимна в знак на съгласие:
  - Почти всемогъщ!
  Мария попита изненадано:
  - Защо оставяте хората да страдат?
  Момчето отговори с усмивка:
  - Защото не съм създал вашата Земя. Мога само да те отведа в моята вселена. И там ще бъдеш моята кралица!
  Младата жена попита с въздишка:
  - Ами ако откажа?
  Сферо отговори с усмивка:
  - Няма смисъл да отказваш. Когато се окаже, че сте изчезнали безследно от наказателната килия, вашите тъмничари, които са ви измъчвали много и упорито там, ще се разстроят много. Само това си струва да приемете предложението ми!
  Мария кимна в знак на съгласие:
  - Вероятно си прав! Ще бъда пълен глупак, ако пропусна тази възможност за отмъщение.
  Сферо стисна силно ръката на Мария Колесникова и каза с усмивка:
  - Сега направи крачка след мен!
  И първо стъпиха босите, мускулести крака на вечното момче, а след това тънките, съборени, посинели от студ крака на млада жена.
  И след миг Мария почувства невероятна лекота в себе си и леденият студ на наказателната килия беше заменен от приятна топлина.
  Тя, заедно с безкрайно младия Бог-Създател, се втурна в поток от енергия.
  Мария беше много приятна и весела. Тя успя да направи това, което изглеждаше невъзможно - да напусне стените на затвора! И сега тя вървеше в един нов свят с босите си крака, толкова често бита с гумени палки.
  И сега полето на приказките свърши. И младата жена се озова върху топъл, пищен килим на много луксозен и великолепен дворец, искрящ със злато, диаманти и други скъпоценности.
  Мария се озова пред голямо огледало. Камериерките метнаха върху нея прозрачен воал. Тя покриваше слабото, натъртено и натъртено тяло на млада жена, изтощена от затвора.
  Сферо каза:
  - Донесох ти нова кралица от ада!
  Момичетата бяха много красиви, с млади, почти детски лица. Фигурите са стройни и мускулести. А дрехите са само нанизи от бижута, едва покриващи пълните гърди и бедра, както и обувки на висок ток. Елфите се различаваха от много красивите хора само по ушите си като на рис и безупречните си форми, с уникалната грация на тази приказно красива раса.
  В сравнение с тях Мария изглеждаше толкова кокалеста, изтощена, със стърчащи ребра като на концлагеристка, а гърдите й бяха съвсем олющени. Тялото на младата жена е обезмаслено, ръцете и краката са изтънели, шията също. И синини, следи от побой и дори загасени цигари по тялото й.
  И главата й, обръсната плешива, с подутини и ожулвания, което прави Мария да изглежда още по-ужасна.
  Сферо кимна с усмивка:
  - Да, изглеждаш като затворник от Аушвиц! Но не се страхувайте от нищо! Елфите имат магическа отвара, която ще излекува раните ви и ще ви направи млада, съвършено красива жена!
  Мария каза с усмивка:
  - Защо не го направиш сам?
  Момчето демиург уверено отговори:
  - Защото и елфите трябва да работят! И те са големи майстори в областта на лечението!
  Елфите пееха в хор:
  Ние сме в състояние да лекуваме болести,
  Лекувайте, на шега, повярвайте ми, всякакви рани...
  Изпити, издържани само с А,
  В името на великата елфска слава!
  И Мария беше отведена по коридора, в съседната стая. Младата жена тръгна по килимите и усети приятно гъделичкане. Тя много се забавляваше.
  И така тя се озова в басейн, пълен с благоуханна вода. Там била натоварена затворничката.
  Няколко елфчета започнаха да я мажат с нещо мазно и с много силна и тръпчива миризма.
  Мария измърка от удоволствие. Да, беше изключително готино.
  Нейните белези, синини, порязвания, изгаряния започнаха да заздравяват буквално пред очите ни. И кожата започна да изглежда по-млада.
  Мария дори започна да пее от наслада;
  Тя беше тихо, скромно момиче,
  Мечтаех да имам собствена къща!
  За да тече силен детски смях,
  Да е кротка мечката в гората!
  
  Исках спокойна зряла нива,
  Пух от златни класчета!
  За да не познаваш мъките завинаги,
  И за да няма врагове!
  
  Но ето идва татарското нападение,
  И скитникът на кованите копита!
  Е, къде си, полк хусарски бойци;
  Какво е известно с псувните си?
  
  Къде са рицарите, вие великани,
  Но защо няма защита?
  Тук е нашата обединена Родина;
  Гори гореща, адска светлина!
  
  Водят ме в игото бос,
  През шишарки, клони и степи!
  И те нарязват гърба ти с камшик,
  Колко е трудно да стенеш в окови!
  
  Врагът с ласо на врата на момичето,
  Той стисна и иска да удуши!
  Тук в царството на злия султан,
  Започнах да пека дивеч!
  
  Отначало страдах на полето,
  Торбите носени от жилещия сноп!
  Но цъфна с красота,
  Все пак Бог е щедър владетел!
  
  Тук Учителят го хареса;
  Изпратиха ме в сераля!
  Там усетих мъжка сила,
  Започнах да угаждам на всички боклуци!
  
  Познайте такова унижение
  Разменете най-сладкото тяло!
  По-добре е да търпиш лишения
  За да не псува собствената ми майка!
  
  Не знам какво чака в края на пътя,
  Старостта и палачът са страшни!
  Но няма място за блудниците в рая,
  Остава само да плачеш горчиво!
  Мария пееше много добре. Тя е професионален музикант, който отиде в политиката. И, разбира се, момичетата елфи я подкрепиха. И всички имаха такива гласове, когато пееха заедно.
  След това Мария беше изплакната в специална магическа отвара. И й дадоха да яде много сладка и вкусна каша с мед и кондензирано мляко. Тогава ми дадоха да пия сок от непознати плодове.
  След това Мария почувства невероятна тежест в себе си и заспа направо на дивана.
  Елфите я покриха с топло одеяло. И затворникът на съвестта го взе и се потопи в приказни видения.
  И се оказа изключително готино.
  В съня си Мария се превърна в много младо момиче, почти момиче.
  Тя вървеше по тревата, която беше лилава. Краката на момичето бяха боси, но много изящни по форма. А тревата предизвика блажено усещане в босите подметки на красавицата.
  Мария дори запя:
  Ако е дълго по пътеката, ако е дълго по пътеката,
  Скочи, стъпчи и бягай...
  Това е вероятно, вероятно...
  Възможно е, възможно е, възможно е
  Това разбира се. Това разбира се...
  Можете да отидете в Африка!
  Но не и устата на крокодил!
  И о, в Африка планините са толкова високи,
  И о, в Африка реките са толкова широки...
  О, крокодили-хипопотами,
  О, маймуни кашалоти,
  А, и зелен папагал!
  А, и зелен папагал!
  Момичето запя така и се обърна назад. Наоколо наистина имаше африкански джунгли. И наоколо е красиво. Цветята са големи и ярки, въздухът е изпълнен с техните аромати. И всичко е невероятно красиво. Маймуните скачат по дърветата. И опашките им са дълги и много упорити.
  Бананите също растат. И много по-големи, тези, които обикновено се продават в магазините.
  Мария отново запя ентусиазирано;
  Ние сме в джунглата в страната на дивите маймуни,
  Където бананите са зелени, купища канибали!
  Трябваше да преодолеем океана,
  С такава кипяща енергия!
  
  Русия ни заповяда да отидем -
  Стигнете там, където екваторът е канавка!
  Е, какво е Бог Един, а не Един,
  И ние имаме повече от една граната!
  
  Те изпратиха млади пионери в битка,
  Казаха, че е само стаж!
  Така че всеки е дръзко момче,
  Енергията на големите ракети се ускорява!
  
  Стрелям с картечница право в целта -
  Убих бойците с боя каки!
  Те няма да могат да превземат нашата родина,
  Пиндоси и други тарикати!
  
  Такова отечество е яростен ред -
  Научи се да се биеш като свиреп лъв, момче!
  И ако червеният лидер даде заповед,
  Не бъди жалък клоун!
  
  Гилзата силно изгори бузата ми,
  Тя все още няма твърди стърнища!
  Но аз служа на родината си, повярвайте ми, дълго време,
  Не мислете за слаби тийнейджъри!
  
  Нашите бяха заобиколени от племето Мау -мам,
  Те нямат копия, а гранатомети!
  В отговор ще ударим със стомана,
  Руските пилоти ще помагат от небето!
  
  В Русия всеки воин е от ясла,
  Бебето посяга към пистолета!
  И победете армията на нашествениците,
  Стихове, изпяти от барда за подвизите!
  Мария пееше и се смееше. За какви нашественици говорим? Изглежда сега самата Русия се стреми да завземе Украйна, а войната продължава вече втора година. Може би след Втората световна война - най-голямата по отношение на броя на участващите в нея сили, може би ако се проточи, ще стане най-кръвопролитната.
  Мария въздъхна тежко и запя, спомняйки си кой свят току-що беше напуснала:
  Родината ми, нищожна сума,
  Родино моя, ти се побърка!
  И настроението веднага стана минорно. Освен това Африка не е нейната родина. И разбира се, не ми харесва много, когато си по едни бикини и ходиш бос като дивак. И някъде се случват страхотни неща.
  Мария отново ентусиазирано изпя, освен това от мъжко име, романса на великия беларуски поет и бард Олег Рибаченко:
   Звукът на чудната лира отеква,
  Пея, дръзко, не мълча!
  Бойният юмрук не е направен от восък,
  Ние се стремим към светлината - пътят на лъча!
  
  Бог измъчва хората с болести -
  Огън от ада изгори грешниците!
  Искам да стана приятел на Всевишния,
  За да не е толкова трудно!
  
  Христос ще дойде, разбира се, скоро,
  Ще изчезне ли тогава тъгата, повярвай ми?
  Не бъди заслепен от гнева в очите си,
  Грях, свобода, също е жалко!
  
  Не искам да вървя по линията -
  Не искам да съм безгрешен!
  Хитрите действия са по-добри
  Какво е нишка без пълна скука!
  
  Той каза, че няма да има война в рая,
  И грехът ще изчезне, лошо за всички!
  Но за какво са съдбите?
  Ние сме гладни за нови промени!
  
  Да живееш вечно - знай това отлично,
  Но да живееш безгрешно означава да вегетираш!
  Рицарят страстно ще обича войната,
  Все пак армията отива на бой!
  
  Отечество, родина на войника,
  Тя държи факлата в ръцете му - марш!
  Нечисти демони възмездие,
  Ще ги ритнеш в зъбите, воин!
  
  Нека завършим битката с щедра гощавка,
  Да хапнем, да пийнем - да танцуваме!
  В крайна сметка нашите рицари са безсмъртни,
  И думата удря не във веждата, а в окото!
  
  Въпреки това, какво да правим в един мирен свят?
  Можете да построите дворец там!
  И посветете службата на лирата,
  Като получи лавров венец!
  
  Но има и други светове - знай,
  Където растат и воините!
  Момче рисува танк на бюрото си,
  Ами ако извънземните дойдат при нас?
  
  Не се опитвайте да се отпуснете
  Укрепете мускулите си, поддържайте ума си силен!
  Ние руснаците знаем как да се бием,
  Когато архангелът внезапно заспа!
  Мария подсвирна и ядосано тропна с босото момичешко изсечено краче и отбеляза:
  - Да, руснаците знаят как да се бият, но с кого? Войната с братята и пътят на Каин е, разбира се, срам! А това не бива да се случва!
  Момичето го взело и с боси пръсти смачкало ореха на тревата, след което го хвърлило в алената си уста, пълна с бели зъби. Тя го сдъвка и изрева:
  - Проклет да е дъждовният дракон!
  И отново, смеейки се, тя изпя известната песен за братската дружба на народите, която беше изпълнена от Лев Лещенко:
  Всички учихме в училище и помним наизуст
  онези стари уроци за Киевска Рус И православните знаят кого не питате Какво беше кръщението на Рус на Крещатик .
  
  Майната им, славяни! По дяволите, славяни! Московчани и киевчани. Да споделим ли родината си с вас. Можете ли да насочите оръдие към жена си Khokhlushka
  
  ? заедно, всичките триста години вече И вашите кнедли с череши много ми харесват
  
  G * d, славяни! Мамка му,славяни!Московчани и киевчани С вас ли ще делим родината?Можете ли да насочите пистолет
  към жена си Хохлушка?
  Бих предпочел да я обичам...
  
  Ти и аз винаги заедно разбивахме неверника И до това ни водеше общ атаман После с атаманите малко нямахме късмет Но ние сме умни врагове на злоба на нашия
  
  G * d, славяни! Мамка му, славяни! Московчани и киевчани. С вас ли споделяме родината си.
  Можете ли да насочите пистолет
  към жена си Хохлушка? Предпочитам да я обичам ... С цялото си сърце!
  И Мери заплака. Да, имаше едно време, когато народите на СССР бяха приятели, но сега има голяма война. И тази война няма край.
  Един лъв излязъл да посрещне момичето. Голям, африкански звяр.
  Мария го видя в последния момент и едва не се блъсна в него. Тя едва имаше време да спре и замръзна. Тя чу, че ако не потрепваш, звярът може да не атакува.
  Лео я погледна и изведнъж попита с човешки глас:
  - Вие ли сте същата Мария, която стана кралицата на елфите?
  Момичето отговори с усмивка:
  - Може да се каже така! Въпреки че още не съм официално коронясан!
  Лъвът разклати гривата си. И усмивката му беше съвсем човешка, а зъбите му бяха остри и големи. В същото време той не можеше да се нарече зъл. Звярът поклати опашка и попита:
  - Обичате ли да решавате гатанки?
  Мария отговори с усмивка:
  - Да, разбира се, обичам те! В изолатора на затвора това беше единственото забавление за нас затворничките!
  Лъвът изрева:
  - Който не е приятелски настроен с главата си, но изглежда толкова готино!
  Момичето се засмя и отговори:
  - У нас най-очевидният отговор: шкембен и плешив диктатор! Но във вашия свят мисля, че всякакви варианти са възможни!
  Могъщият звяр кимна и златната му грива се раздвижи:
  - Да! Мислех, че ще кажеш това. Въпреки че това се има предвид, заядлив петел. И ето го вторият въпрос: от какво се страхува най-смелият човек, а последният страхливец дори не си духа в мустака!
  Мери отговори с въздишка:
  - Е, аз знам отговора на това - съвест! Дори и най-смелият човек се страхува от него, но последният страхливец просто го няма!
  Лев потвърди:
  - Това също е вярно! Предлагам ви да дадете урок по фехтовка!
  Мускулесто, елфско момиче се появи пред Мария, тя стъпи с босите си, много грациозни крака по тревата. И в ръцете си тя държеше меч, изработен от лъскав метал, а дръжката му беше обсипана с диаманти, рубини и изумруди.
  Тя се поклони на Мери и попита:
  - Готови ли сте за битка?
  Момичето от друг свят отговори с усмивка:
  - Никога не съм се бил с мечове!
  Елфът попита изненадано:
  - Дали е така? от кой свят си
  Мария отговори тъжно:
  - Земя! 2023 година от Рождество Христово!
  Момичето елф се усмихна и отбеляза по-широко:
  - Да, познавам вашата планета! Само не разбирам защо смятате разпнатия на кръста нещастник за Бог и дори смятате хронологията си от раждането му?
  Момичето искаше да отговори, но в ръцете й внезапно се появи меч, също много луксозен със скъпоценни камъни. Мария направи кръг с острието си и отбеляза:
  - Виждам добро оръжие! И колкото и да е странно, той е лек като перце!
  Елфът кимна в знак на съгласие:
  - Ние знаем как да направим това! Можем да го направим много добре! Тайните на великия народ на елфите!
  Мария вдигна буца от тревата с боси пръсти и я хвърли по мускулестото момиче. Тя лесно го разряза на четири части в полет и изгука:
  - Можеш ли да го направиш?
  Мария отговори с усмивка:
  "Преди не можех да хвърлям предмети или да чупя ядки с боси пръсти. И сега мога да го правя прекрасно и прекрасно, без никакви проблеми. Така...
  Елфът се засмя и отговори:
  - Ти си нашата кралица! Сега си силен и бърз като нас и можеш да трошиш ядки с пръстите на краката си. Но това не е достатъчно. Имаме нужда и от технологии.
  Мария запя с усмивка:
  - Човечеството разполага с железни технологии.
  Определено необходимо и много полезно...
  Е, по-приятно ми е - народни чудеса,
  Покривката е самостоятелно сглобена и бърза обувки!
  Елфът поклати пръст и изчурулика:
  Магията не е лоша - няма нужда да казвам,
  Но и топчетата трябва да ги сварим...
  Топки, топки, топки, гответе!
  Топки, топки, топки, гответе!
  . ГЛАВА Љ 2.
  Мария се събуди. Никога не се беше чувствала толкова бодра и свежа, както след този сън. Момичетата елфи, стъпвайки безшумно с босите си изсечени крака, й донесоха огледало, обрамчено със скъпоценни камъни и редки бижута.
  Мария отново се погледна и не я позна. Гледаше я младо момиче на не повече от двайсет, много мускулесто и необичайно красиво. Косата й се накъдри леко и блестеше като златно листо.
  Кожата придоби тен и бронз. А мускулите на момичето изглеждат излети, стоманени, с дълбоки детайли.
  И самата тя е толкова силна, толкова съблазнителна и страхотна в същото време, че е невъзможно да се каже в приказка или да се опише с писалка. Истинска богиня, като творба на брилянтни скулптори от времето на Древна Гърция.
  Мария направи бицепс и видя какви мускули има сега - само стоманена тел. И тя подсвирна:
  - Еха! В какво се превърнах!
  Момичетата елфи попитаха с усмивки:
  - Харесва ли ти!
  Мария отговори с искрена радост:
  - Много!
  Красавиците на това бляскаво състезание туитнаха:
  - Ти си съвършенство
  Ти си съвършенство
  От усмивка до жест,
  Преди всичко!
  Мария намигна на момичетата и уверено отговори:
  - Трябва да сте възможно най-скромни! И не се чудете!
  Още няколко елфа влязоха в залата. И красивите момичета започнаха да мажат мускулестото и силно тяло на бившия затворник с тамян и масло.
  Мария беше буквално развълнувана от удоволствие. Тялото й беше енергично масажирано.
  След като стана момиче, бившият затворник попита:
  - Може, може да остави мъжете да ме смачкат!
  Главната прислужница кимна.
  В залата влязоха четирима красиви, мускулести млади мъже, обути само по шорти и сандали. Те бяха много красиви, но твърде млади, изглеждаха на не повече от шестнадесет години, а по лицата им, хубави като на момичета, нямаше нито един косъм.
  Мария попита изненадано:
  - Защо нямате възрастни мъже?
  Главната прислужница честно отговори:
  - Всички мъже елфи изглеждат като голобради, човешки тийнейджъри, без стареене, с чиста, гладка кожа, като тази на децата. Това е нашата порода - вечно млада, красива и весела!
  Мария се ухили и отбеляза:
  - От една страна, това е добре! Но от друга страна, младежът никога няма да ме убоде със стърнища!
  Старшата матрона отбеляза:
  - Имаме хиляди пъти повече женски, отколкото мъжки. Следователно изпитваме недостиг на мъжка обич. Но вие, кралице, няма да имате проблеми с това!
  Всички мъже на империята са на вашите услуги.
  Мария кимна:
  - Нека ми направят масаж на цялото тяло.
  Младежите се заловиха за работа. Те направиха това с голям ентусиазъм. И техните сръчни ръце накараха кръвта на момичето-кралица да кипне. И толкова много й хареса. Просто приказно и невероятно усещане да отлетиш в рая.
  И Мария пееше от радост;
  Ние сме комсомолки - дъщери на комунизма,
  Борим се с враговете си като орли...
  Понякога усмивките на отмъщение летят,
  През зимата краката на момичетата са боси!
  
  Искаме да ударим фюрера в лицето,
  Имаме повече сила от слон...
  Успяваме в любовта и в спорта,
  Дори ако ордата атакува в ярост!
  
  Повярвайте ми, никой няма да спре момичетата,
  Все пак нашата сила е като стоманен юмрук...
  Можем дори да унищожим армията,
  И ще ударим здраво Хитлер в петера!
  
  Ще дойде ерата на комунизма,
  И безкрайният Жезъл ще ни даде сила...
  Няма да съжаляваме за живота в името на Лада,
  Вярвам, че Отечеството скоро ще разцъфти!
  
  Момичета и момчета се бият
  Бос пионер тръгва в атака...
  Разбиваме врага с картечница,
  Дайте пример за доблест!
  
  Дъждовният дракон ни напада грубо,
  Но момичетата се чувстват свободни да го победят...
  Нека да избием зъбите на слугата на ада, вярвам
  Ще разкъсаме плешивия на парчета!
  
  В Русия няма място за слабите,
  Скоро ще получим всичко, което искаме,
  В името на най-сияйната сила,
  Над нас е златокрил херувим!
  
  Ще има голямо приятелство между народите,
  Който се бори със сила, знае...
  За Родината, за щастието, за свободата,
  И скоро ще има рай във Вселената!
  
  Момичето тича босо в студа,
  Защо й трябват обувки, ако духът на Лада...
  Цялото отечество от край до край,
  Орелът е момче, а не петел!
  
  Слънцето грее ярко над света,
  В кое злато има топли лъчи...
  Победата ще дойде в ласкавия вятър на май,
  И не говори глупости - мълчи!
  
  Ние сме момичета - просто дъщери на Сварог,
  Кой създаде Земята със семейството...
  И даде на воините свобода,
  Веднага съживяване на универсалния идеал!
  
  В Русия има просторно място за момичета,
  В студа обличат само бикини...
  Вие сте член на Комсомол на булката на Перун,
  Повярвайте ми, няма да има проблеми в гнева!
  
  В името на Исус и Сварог,
  Мария, Лада Майка на боговете...
  Те се биеха за Сталин и Бог -
  И в името на най-добрите синове!
  
  Няма да забравим подвига на Исус,
  Кой отиде на кръста за руснаците...
  И показа страхотно изкуство,
  Когато на третия ден влюбен възкръсна!
  
  Перун е Бог великият гръмовержец,
  Освобождава дъги от лъчиста светлина...
  Ще служим честно на демиурзите,
  За да се прослави подвигът!
  
  Гърдите на момичетата блестят с цвят на мак,
  Зърната й са като знамето на октомври...
  И някъде сърдито куче лае,
  Но ние сме вълчици с причина!
  
  Те отблъснаха атаката на Фриц близо до Москва,
  Въпреки че Хитлер беше хитър и хитър...
  Фюрерът се вижда в съюз със Сатаната,
  Тревата е по-мека през лятото от килима!
  
  Но през зимата момичетата са боси в снега,
  Защо им трябват обувки, кожени палта и калъф...
  Комсомолците не се страхуват от замръзване,
  Те имат може би най-страшния дух!
  
  Каква е нашата сила - весели хора,
  Нека станем по-бесни богове...
  И повярвайте ми, хората не са лоши,
  Способен да хвърли много окови!
  
  Момичетата са най-готините в любовта,
  Между другото, те съдържат неистов пасаж...
  Момичета тичат боси в снега,
  Фигурите алчно матираха!
  
  Слънцето грее за слава на комунизма,
  За слава на комунизма, Русия цъфти...
  И косата на момичето се къдри гъсто,
  Победите откриха безусловна сметка!
  
  Унищожихме Вермахта при Сталинград,
  И показаха просто най-висока класа...
  За славата на нашата родина Русия,
  Момичето ще си бутне голата пета в окото!
  
  Пази се от битка с босо момиче,
  Той е красив като вол и силен...
  Осите се разпръснаха като перли,
  И тя ритна врага в червата!
  
  Е, какво можете да направите на нашите момичета,
  Имат удар, повярвайте ми, мушкане от слон...
  И Русия стои от век на век,
  Безкрайна велика страна!
  
  Защо руските момичета се нуждаят от момчета?
  Да се роди поток от герои...
  И повярвайте ми, враговете ще свършат в развъдника,
  Побеснялият злодей ще получи удар в лицето!
  
  В името на Исус и Сварог,
  Където Белият бог създаде ръба на вселената,
  Нека изядем куче преди битката,
  За да имате сили преди битката рано!
  
  Тогава ще го вземем и ще ударим противника,
  Под червата на момичетата, с боси крака...
  За да бъде страшно след проклятието,
  И ако нещо се случи, ще го добавим с покер!
  
  Ясно е, че Сталинград не се получи,
  Момичетата там се бориха яко...
  Въпреки че е жалко да познаваш малко красотата,
  Не снимах нейната битка " Плебой "!
  
  Всички сме момичета, знаеш това,
  Страхотно, готино като яйце...
  Когато рисуваха само на бюрото,
  А сега нека дръпнем пръстена направо!
  
  Няма да пощадим дори живота си в битка,
  И вярвам, че ще влезем в Берлин на майтап...
  Скоро знам, че живея при комунизма,
  Да се вихрят снежни вихри!
  
  Момичето обича само да тича босо,
  Снежната преспа сладко охлажда петите й...
  Осите летят през мразовития сняг,
  Воинът на Фюрера до ковчега!
  
  Накратко, ще спечелим, знам със сигурност
  Ще можем да създадем мир в цялата вселена...
  Цъфти завинаги до ръба на вселената,
  Неговата сила в битка е непроменена!
  
  Когато дойдат Сварог и Христос Господ,
  Всички мъртви ще възкръснат в любов Род...
  Ордата ще завърши в диво торнадо на смъртта,
  И природата ще бъде във вечна радост!
  
  След това се преместете в сърцата на хората от Лада,
  Всичко ще бъде безкрайно красиво...
  Всеки воин ще получи награда,
  Ние руснаците сме непобедими в битки!
  Вярно, тук Мария се улови, че си мисли, че отново се нарече рускиня. Но тя може да не е изцяло рускиня. Страната й формално е суверенна, но фактически е под контрола на Русия. И бъдещето е неясно. Войната с Украйна е вече втора година. И кога ще свърши не се знае. И много кръв се пролива. И не беше възможно да се развие сериозно и масово антивоенно движение нито в Беларус, нито в Русия. Напротив, има само ескалация на конфликта.
  И огорчението на хората само расте. Тя напусна затвора през март, когато нищо не беше ясно. А бъдещето на страната е неясно. И сега тя стана кралица.
  И не страда, а по-скоро се радва. И какви красиви млади елфи. Само лицата са прекалено детски. Вярно, телата са мускулести и релефни, рядко кой културист сред хората може да има такива мускули. Еха...
  Мария се усмихна и си помисли: тя е изчезнала от наказателната килия и нейните тъмничари вероятно ще се затруднят с това. Но тъй като Мария Колесникова няма да се появи никъде на Земята, най-вероятно ще помислят, че слугите на мустакатия и плешив диктатор са я убили. И трупът беше скрит. Е, ще вдигнат малко шум и тогава може би Мария Колесникова ще бъде забравена. Или може би не.
  Може би тя ще стане втората Жана д'Арк ? Или Зоя Космодемянская. Е, последното, разбира се, беше рекламирано извън всякаква мярка. Може би защото в съветско време хората нямаха еротика и почти голо момиче на около осемнадесет години с боси крака в снега беше вид червен секс символ?
  Ще правят ли филм за Мария Колесникова? Тя ще бъде ли символ на революцията? Или ще забравят за нея, както хиляди други безименни героини? Например, колко момичета умряха в плен в агония, и те също бяха водени боси в снега, но никой не знае имената им.
  Да, тайнствени са пътищата Господни. И Бог Създателят се оказа момче на около дванадесет години, облечено с къси панталони и босо. Изглеждаше много екзотично.
  Но той я издигна от пленница в кралица.
  Мария пееше с чувство;
  Хората стоят в мълчалива тълпа,
  Момиче в груби дрипи водят на екзекуция...
  Вчера имаше трон, днес има ешафод,
  Защо хора съсипвате принцесата!
  
  О, царе, царе, царе...
  Явно момиче с плитки...
  Те обаче не можаха да пречупят принцесата,
  Въпреки че е боса в снега,
  
  О, царе, царе, царе,
  Знамена на победата и зурни...
  Голите пети на момичето бяха изгорени,
  На студа изглежда като бедна!
  
  И нека някой идиот каже,
  Животът е лесен и забавен за принцесите...
  Тя ходи боса в снега,
  Това не е лесна професия!
  
  О, царе, царе, царе,
  Леки и надеждни хора...
  Днес принцесата е напълно разорена,
  Плашило като градина...
  
  О, царе, царе, царе,
  Твоите велики подвизи...
  Ако не можеш да победиш врага,
  Значи си напълно безславен!
  
  Принцесата получава много жесток бой,
  След това тя беше монтирана на стелажа...
  Присъдата й е да умре гола,
  И пробийте всички кости със свредла!
  
  О, царе, царе, царе,
  Хората вече не са свободни...
  Очевидно, за да изгонят злодеите от земята,
  Ти си твърде благороден!
  
  О, царе, царе, царе...
  Малките главички излетяха веднага!
  Въпреки че са сини, те по същество са нули,
  Скарлет ти проля кръв!
  Мария изпя нещо подобно, а перлените й зъби се разтегнаха в мила усмивка.
  Младежите я масажираха старателно и я заредиха с невиждана сила
  Тогава Мария скочи. А сега трябваше да вземе уроци по фехтовка.
  Излезе момиче с бели плитки по бикини. Тя държеше гумен меч в ръцете си. Главната прислужница даде същия меч в ръцете на Мария.
  И момичето-кралица го завъртя, усещайки гъвкавостта на ръката си.
  Сега тялото й не беше по-лошо от това на елфите. Но вие също се нуждаете от технология и умения.
  А Мария, тръгвайки да спринтира с блондинката със свински опашки, веднага усети нейната неудобство и безсилие. Тя е много сръчна, технична и подвижна.
  А Мария има само общи представи за фехтовката. Така че, честно казано, не се получава много добре.
  И двете момичета бяха боси, а краката им бяха пъргави и изящни. И се движат бързо.
  И така, Мария, за да се развесели малко, започна да раздава афоризми;
  Колкото по-добър е овчарят, толкова по-зло кучето му, толкова по-мек е царят, толкова по-суров е сатрапът!
  Руснакът не е националност, а призвание и начин на живот!
  Слабият човек има нужда от Бога, както детето има нужда от Баща и Майка, но като порасне, той е обременен от опека и той, откъснат от родителите си, се прилепва към жена си - наука и разум!
  Уви, интелигентността не струва много без сила - глупавият спортист може лесно да удуши и най-замисления академик!
  Истината е, че смъртта, за разлика от жената, винаги е истина, но животът е чисто предателство!
  По-добре веднъж да отрежеш, отколкото сто пъти да ругаеш!
  Скромността е сестра на мъдростта! Хвалбите съсипват ума!
  По-лесно е да опитомиш тигър, отколкото да реабилитираш тиранин - плъхът не се дресира!
  Колкото повече врагове, толкова по-красива е войната! Използвайте по-малко думи - войната не е игра!
  Има по-малко капки в морето от дегизировката на таен агент!
  Уредът за изтезание е като музикален инструмент, иска любов и талант! Само че вместо смях и аплодисменти има стенания и сълзи!
  Исус сред стадото е като необработен диамант!
  Времето е най-безмилостният палач, то не знае милост и милост!
  Умелият политик, дори и да псува, пази репутацията си на интелигентен човек!
  Бикът обича камшика, но не обича да оре!
  За да имате добра оран, трябва да садите през цялата година!
  Като не можеш да хапеш, по-добре не лай!
  Който победи един тигър, няма да се страхува от дузина котки!
  Колата не е лукс, а средство за наказание: рай за пътните полицаи, чистилище за портфейла ви, ад за спокойствие!
  Грешката е пропуск! Да не признаеш грешка е престъпление!
  Човекът е непредсказуем - човешката жена не е предвидима при близнаците!
  Политиката, за разлика от ските, изисква златна смазка!
  Сила и интелигентност като съпруг и съпруга - раждайте послушание само в двойка!
  Силният владетел никога няма да затвори повече врагове, отколкото може да събере приятели!
  Парите са перките на акулата на правосъдието!
  Внимание; не е синоним на страхливост, но смелостта е синоним на безразсъдство!
  Само мъртвите не лъжат и то само ако са атеисти!
  Лош вярващият ограбва тялото - добрият атеист ограбва душата!
  Кариера без лъжи е като резервоар без гориво!
  Който проявява милост, събира сила, жестокостта е признак на слабост!
  Все пак гений и арогантност са несъвместими неща!
  Въпреки че един и половина юмруци са по-добри от един, един и половина умове са по-лоши от един!
  Благородният рискува живота си - подлият непознат!
  Лидерът да не е сладък - ще го оближат! Но не трябва да е горчиво - ще го изплюят !
  По-трудно е да намериш пясък в пустинята - отколкото причина за арест!
  Измамата е оръжието на слабите - подлостта е оръжието на коварните!
  Използва приятели - талант, впряга врагове - гений!
  Бавен удар е равносилен на пропуск!
  Предпазливостта на командира е като пръст в юмрук, неразделна част, но не може да замени останалото!
  Когато избира между закон и съвест, честният човек ще предпочете, да не кажа по-сигурно!
  По-лесно е да намериш сух камък на морското дъно, отколкото честен политик!
  Смелостта удвоява силата, измамата учетворява!
  Изтощеният герой е по-слаб от новото дете!
  Ръцете са майка, главата е баща - заедно няма да оставят победата сирак!
  Всеки, който презира армията, ще трябва бързо да бяга!
  Във войната доблестта върви ръка за ръка с безпощадността! Те са като булката и младоженеца в победоносен съюз!
  Разрастващите се империи са като сапунен мехур, само че с егоистично управление!
  Сеитбата на победата трябва да се полива с кръв и да се наторява с трупове!
  Империя под грижовен режим е като гръбнака на тийнейджър, колкото по-голяма, толкова по-силна!
  Хладнокръвието към победата е като каляването на стоманата!
  Леденият студ, който идва от войната, не е толкова лош, ако смразява сърцето ви! Катастрофа е ако ти замръзне мозъка!
  Съжалението е като ръжда, състраданието е като шашел - изчистете сърцето си от това и го покрийте с броня: безпощадност, ярост, гняв!
  Мисълта ни прави страхливци, безразсъдството ни прави трупове!
  Войната е процес - подобен на изгаряне! Кръвта е бензин, труповете са въглища, волята е сяра! И пожарогасителя е победа!
  Тялото и ума като съпруг и съпруга, раждат победа по двойки, сами са безплодни!
  Блестящият командир се различава от гениалния композитор по това, че неговите шедьоври винаги те карат да лееш сълзи!
  Типично тиранин: безгранични амбиции и ограничен интелект!
  Честността е избирателно понятие, измамата е универсална!
  По какво се различава шахът от политиката?
  В шаха играта е равностойна, но в политиката властта винаги има преднина!
  В шаха има напрежение във времето в края на играта, но в политиката винаги има!
  В шаха жертвите са доброволни, но в политиката винаги са принудителни!
  В шаха фигурите се пренареждат една по една, а в политиката властта когато си поиска!
  В шаха не можеш да връщаш ходове назад, в политиката го правят на всяка крачка!
  Владетел, заобиколен от нищожества, е като камък в калпава рамка; стойността му ще падне и неизбежно ще избледнее.
  Тронът, за разлика от леглото, се споделя само от слабаци!
  Всеки може да спечели, но не много могат да загубят достойно!
  По-добре е да умреш като герой, отколкото да живееш като страхливец!
  Парадоксално, но физическата слабост на човека му позволява да стане като Бог! Дори една маймуна да има по-дълги ръце, тя никога не би вдигнала пръчка!
  Човешките пороци движат прогреса и ни доближават до всемогъществото! Страхливецът измисли бронята, мързеливият - колелото, слабият - крана, чревоугодникът - разхлабителни, амбициозният - самолета, скучаещият - киното, любопитният - интернет, садистът - динамото! Зад всяко голямо откритие се крие порок! Ниските страсти имат издигнати технологии!
  Ако Адам не беше съгрешил, той и неговите потомци щяха да се различават от впрегатните животни само по способността си да говорят!
  Времето е най-обективният съдник - дава думи на всички и разкрива доказателства!
  Импровизацията е аксиома на победата! Шаблонът е теоремата за поражение!
  Липсата на интелект все още може да бъде компенсирана от компютър, но никаква технология не може да замени смелостта!
  На война умният страхливец е по-полезен от смелия глупак!
  Като се има предвид, че мъртвите хора не могат да се бият, мъртвият войник винаги е лош войник!
  Войната е добро училище, но ако сгрешиш, няма да можеш да си вземеш повторно изпитите!
  Само лоялността не е достатъчна, за да служиш на родината, но нейната липса не може да бъде заменена с нищо!
  Който обаче не умее да цени живота, няма да може да посрещне смъртта достойно!
  Не можете да победите две неща: алчността и глупостта, въпреки че липсата на първото често се комбинира с второто!
  Мария Колесникова направи красива шега, като велик оратор от древни времена. И разбира се, освен афоризми, можете да пеете. И макар девойката-кралица вече да блестеше от пот, като намазана с гъсто масло, тя го взе и запя високо с голямо чувство. А гласът й беше просто прекрасен;
  Понякога капризът е жесток - съдбата не е сестра,
  В края на краищата, боецът нямаше късмет за колко време!
  Ние сме части от тази голяма, непозната игра,
  Които Бог създаде за обяд!
  
  Но ние ще можем да познаем даровете на Всемогъщия,
  В крайна сметка светът наоколо се носи привидно въздушен!
  Всъщност съдбата ще наточи брадвите,
  И дори късмет, тъй като Бог беше безразличен!
  
  В крайна сметка щастието е крехко, като остров,
  Всред океан от скръб и нещастие!
  А плахият човек е толкова самотен
  Не буря цари в душата му, а мракът на лошото време!
  
  О, трудно е да се види под пагубната звезда,
  Да се родиш на света в съзвездието Стрелец!
  Стремя се високо като славей с мечтата си,
  Наоколо има усмивки, луди, криви лица!
  
  Наистина не вярвам, така ще бъде завинаги,
  Е, човекът е обречен да бъде червей!
  Къде е добротата и мъдрата топлина,
  Справедливостта не е мимолетна мечта!
  
  Властите в нашия свят са жестоки и лицемерни,
  Понякога ти се иска да изгориш всичко с огън!
  Човешките страсти бушуват като ураган,
  И изглежда, че мошениците и гарваните са навсякъде!
  
  Искам да намеря поне лъч дневна светлина,
  Да знаеш, че рицарството е живо!
  Но в търсенето на най-малкия отговор,
  И изглежда на всички им пука!
  
  О, къде си свещен дух,
  Колко време можеш да плуваш под облаците!
  Хората имат зрение и слух,
  Летете към тях, не пърхайте в кръг!
  . ГЛАВА Љ 3.
  Мария огради много . След което я отведоха във фитнеса. Там можете да загреете и да тренирате мускулите си. И в същото време гледайте филм. По-специално, има война с орките. Това състезание е доста грубо и гадно. Външно орките са като мечки, само лицата им са като на чудовища.
  И това не е толкова примитивен свят. Има телевизия, радио и дори танкове.
  Например елфите имат много елегантни коли, малки, с опростена форма. Напротив, орките са големи, ъгловати и тромави. Мария гледаше тази битка с усмивка.
  Елфите се бият боси и по бикини. Те са четирима в малък, но пъргав танк, който разполага с дългоцевно оръдие. Заснемането тук е такова, че момичетата се виждат много ясно.
  Те имат красиви, подчертани мускули, а липсата на обувки отива на краката им, което само подчертава тяхната сексуалност.
  Момичетата се карат и едно от тях със съвсем човешко име Елена казва:
  - Това са орките. Танковете им са просто грозни кутии. Дори без рационален наклон на бронята. Те са много по-лесни за пробиване!
  Елизабет кимна с тъжна усмивка:
  - Може да си точно тук! Но това е в наша полза.
  И момичето стреля по врага, използвайки босите пръсти на грациозните си изсечени крака.
  И попадението на снаряда се оказа точно. Снарядът поврежда голямата купола на танка Orc.
  Катрин също е боса, а полуголото момиче от семейството на елфите изчурулика, показвайки много големите си и в същото време хубави и напълно неагресивни зъби. Това беше наистина момиче с рядка красота.
  Въпреки че буквално всички елфи са красавици. И точно с това е известен техният народ.
  Ефросиня, друго момиче от това състезание на танка, отбеляза:
  - Забележете, в нашия свят за един мъж се падат хиляда жени. От една страна, това е чудесно за мъжете. Но от друга страна това поражда и проблеми! Особено за вечните момичета!
  Катрин потвърди, стреляйки отново с босите пръсти на грациозните си крака:
  - Да, това има своя проблем, а в същото време и чар! Така че е като нож с две остриета. Но ако до вас има красиво мускулесто момиче, това също не е лошо!
  Елизабет пееше с плам:
  Не е лошо с момиче
  Какво мога да кажа...
  Но трябва да вземем и човека,
  Човек, човек, човек!
  Момче, момче, ожени се!
  И воините се засмяха силно. И показаха дългите си и много пъргави езици.
  Един орк стреля по тях от тежко, голямокалибрено оръдие. Но снарядът прелетя покрай него, така че елфът Ефросин леко измести резервоара настрани.
  Това наистина беше пасаж. Момичетата наистина бяха решени да спечелят въпреки съпротивата на врага. А орките, трябва да се каже, са изключително космати и рошави същества.
  Елена отбеляза с усмивка:
  - Може би най-отвратителното мъчение е, когато орк те лапа, а ти си гол и вързан. И той се опитва да те целуне!
  Катрин запя с иронична усмивка:
  Орк е космато чудовище, просто не го разглезете,
  Строго по режим всяка целувка!
  Лъжица олио на ден, минимум сол,
  А виното и месото са само за гости!
  Ефросиния възрази на това:
  - Ако изядеш една чаша масло, ще станеш слаб като кибрит. А момичето трябва да е мускулесто и способно да ражда красиви елфи. Не е ли?
  Елена се изкикоти и отбеляза, правейки нов кадър, използвайки голата пета на проклетия си, секси и пъргав крак:
  - Как бих била кралица,
  Третата сестра каза...
  Бих за краля баща,
  Аз бих родила юнак!
  За да се развесели, Елизабет започна да пее друг романс:
  Ще летим над звездите над планетата,
  Слънцето ще грее ярко...
  Героизмът на елфите на светлината е прославен,
  Превръща ловеца в играта!
  
  Ще бъде лошо време,
  Където гръмотевична буря искри над света...
  Ябълката е разцъфнала,
  Пролетта идва, разбира се!
  
  Ще има ера, повярвайте ми на елфинизма,
  Където всеки човек е демиург.
  Ще измием петното на оркшизма от лицата си,
  Ако трябва и ралото ще заореме!
  
  Ще има светли богове по света,
  Те ще донесат радост и смях на елфите...
  Ще помажем косите си с митра ,
  Нека има успех в това славно начинание!
  
  Да, Елфия е световна страна,
  Свещената земя на елфинизма...
  Босото момиче се затича
  Тя е родена за булка!
  
  Да, обичам красавицата Елфия,
  Какво създаде метал от камък...
  Повярвайте ми, хората ще станат по-щастливи
  Оставете напалма да падне от небето!
  
  Не търсете щастие без Род,
  Той ще те дарява с любов завинаги...
  Под петата на битката на Сварог,
  Кръвта на чудовищата се пролива!
  
  Няма по-красива страна на великани,
  Има елфи и джуджета в редиците...
  Ние сме завинаги съединени с Отечеството,
  Ние ще победим във всяка битка, да знаете!
  
  Така че защо елфът боец е толкова тъжен,
  Вие познавате силата на Сварог...
  Предизвиква прилични чувства
  Нашата Лада на любовта е идеална!
  
  Вселената ще стане по-добра, повярвай ми -
  Ако елфинизмът започне да властва...
  Ние сме щастливи деца на Сварог -
  Нека разглобим оркшизма на кварки!
  
  Скоро Земята ще стане сияйна,
  Скоро ще има голям успех...
  И Ярило ще изгрее като славно слънце,
  и ще даде блясък на всички!
  
  Да пием за Отечеството момчета,
  За да може Elfie да просперира завинаги...
  Така че заплатата е безкрайна -
  За което не е срамно да мечтаете!
  
  Нека елфът се издигне над вселената,
  и Божията усмивка ще покаже всичко...
  С нетленната си сила в битките,
  Ще разкрием най-хитрата измама!
  
  Скоро слънцето ще грее по-ярко,
  Пространството ще стане като двор...
  Така че изгаряте огъня по-горещ,
  Наточете стоманената си брадва!
  
  И тогава с песента на великата Лада,
  Това роди могъщи богове...
  Ще можем да изсечем племето на дивите,
   Елфи-славни синове с мечове!
  Ето как пееха красивите и възхитителни елфи. И гласовете им са толкова славейски и секси. С момичета като тези всъщност можете да победите мечките.
  Трябва да се каже, че са много стройни и красиви, секси и съблазнителни, апетитни елфи.
  Междувременно в небето се бият и жени пилоти. Бойците все още не са толкова напреднали, колкото през двадесет и първи век. Те дори все още имат витлови двигатели. И оръжия - самолетни оръдия и картечници. Но от друга страна, в екипажите се бият великолепни жени пилоти. И за да им е по-удобно да се бият са боси и по бикини.
  Албина е прекрасен елф. Натиска копчетата с боси пръсти. Стрелят самолетни оръдия.
  И сваленият самолет на орките гори. А колите на тези мечки са много ъгловати, тежки и тромави.
  Това обаче възбужда само момичетата. И те много умело маневрират самолетите си извън пътя на атаките.
  Алвина, друго момиче елф, също простреляна, използвайки босите си пръсти и чуруликайки, каза:
  Аз съм елф боец и силата е в разгара си,
  Раят е моето жилище!
  Партньорът й се изкиска и потвърди, събаряйки орка:
  - Да, манастирът!
  В небето, разбира се, се водят битки с различна степен на успех. Вярно е, че елфите убиват орки много по-често, отколкото представители на бляскавите хора.
  Но има много орки. И това създава проблеми.
  Мария Колесникова погледна този филм и отбеляза:
  - Би било хубаво да използвате защитни заклинания и амулети!
  Наташа, името на елфа, който беше министър на войната на кралицата, отговори с въздишка:
  - Използваме го от дълго време, но не винаги помага! Орките, троловете и другите ни врагове също използват магия, включително тази, която пробива магически защити!
  Мария туитна:
  - Да, това е вярно! Но какво ще стане, ако опитате светена вода?
  Наташа се ухили и попита:
  - Светена вода?
  Кралицата и бивш затворник потвърди:
  - Това е точно светена вода. Това е много добра идея и такава, която се оказа ефективна в истинска война!
  Бляскавият министър на отбраната се съгласи с усмивка:
  - Защо, Ваше Величество, трябва да го опитате!
  Мария го взе и запя с голяма страст, усещайки прилив на вдъхновение;
  Аз съм момиче от съветска коза,
  Тя работеше и ореше нивата с любов...
  Но гръмна гръмотевична буря...
  Фашистът нападна, няма място за него!
  
  Кървава четиридесет и първа ужасна година.
  Хитлер атакува в големи количества...
  Оставете руснаците да се развалят на партиди,
  Снарядите гърмят - куршумите свистят!
  
  Няма място, не е по-лошо да се намери тук,
  Когато болката и разрушението са навсякъде...
  момичето няма дори двадесет,
  Но колко болка и лишения има наоколо!
  
  Злият фашизъм напада Родината,
  Толкова мощен, просто свиреп...
  Но аз вярвам, че комунизмът е победител,
  Кои са тези германци, които са слепи след Адолф?
  
  Врагът е много силен, повярвайте ми,
  Натискът му е активен и жесток...
  Фашизмът е просто див звяр
  А срещу момичето образът е синеок!
  
  Няма момичета, които няма да отстъпят
  Втурват се през снега боси...
  Изпити, издържани само с А,
  И нашите момичета се борят много смело!
  
  Напразно фашизмът нападна Русия,
  Въпреки че съюзникът на Фриц помага...
  И Райх Трети скоро ще полети надолу,
  Поне да убива руснаци месоядно!
  
  Момичетата не знаят думата мир,
  Те яростно се борят за победа...
  Въпреки че Хитлер е толкова готин на думи,
  Че просто се превърна в клоун!
  
  Нека скоро да матираме Краутс, момичета,
  Врагът е доста разбит близо до Москва...
  Тогава имаше легендарният Сталинград,
  Той се срещна с шоудаун, знайте, че е страхотно!
  
  Е, какво е тигър за момичетата?
  Наистина мощна машина...
  Нямаме нужда от глупави игри за красота,
  Чия армия от фашисти разби!
  
  САЩ помагат много на Фриц,
  Дават безплатни самолети, танкове...
  Сигурно са полудели
  янките са яли достатъчно белан!
  
  Да, Хитлер застреля кучето,
  И Гьоринг завзе мястото на трона...
  Може би не е достатъчно възрастен, за да бъде голям,
  Тази дебела свиня в кралската корона!
  
  Но САЩ и Великобритания вече са
  Така те започнаха ревностно да помагат на фашистите...
  Червената армия няма да брои загубите си,
  И комунизмът избледня!
  
  Това е просто адска ситуация,
  Когато силата на капитала е в единство...
  И колапс просто заплашва...
  Земята не е достатъчна за нацистите, знайте янките!
  
  Напразно Сам им доставя бомба,
  И той изпраща храна на фюрера...
  В крайна сметка, след като победи СССР в битка,
  Адолф атакува предишните шефове!
  
  Разбира се, ние търпим много загуби,
  Момичетата са боси дори в студа...
  Но ако трябва, ще спим Москва,
  Нашите плитки се къдрят като злато!
  
  Ако защитихме Сталинград,
  Повярвай ми, можем да стигнем до Берлин...
  За Червената армия, повярвайте ми, това е положението,
  Когато народът и армията са единни!
  
  Момичетата не знаят, просто няма дума,
  И те се бият яростно със злите орки ...
  Ще видим, момичетата вярват на зората,
  Въпреки че очите понякога са като чинийки!
  
  Вярвам в справедливия руски цар,
  Ще може да направи волята по-силна от стомана...
  Нека има православен суверен,
  Ако Сталин не успя да направи всичко хубаво!
  Да, нека съветската страна цъфти,
  Пътят ще бъде строителство в светлината на комунизма ...
  Печелившите отварят неограничен акаунт,
  Въпреки че децата на реваншизма си оголиха зъбите!
  
  Е, какво ще кажеш, страхотен чичо Сам,
  Отгледан, вие сами смятате смъртта ...
  Успява да отблъсне нацистите на СССР,
  А това означава смърт на капитала!
  
  Е, не само веднъж, не два пъти,
  Тепърва ще се виждат да гърмят над Русия...
  За да не дойдат нули в родината си,
  Може би сътворете за Бога!
  
  Където Сталин просто не можеше,
  Босите момичета го могат...
  За тях могъщият Бог, Светият Сварог,
  И точност при стрелба от картечница!
  
  Накратко, битката изобщо не е краят,
  Ние руснаците се стремим към отмъщение...
  Ще има старец и млад мъж в битка,
  Няма да дадем ужасен шанс на нацистите!
  
  Накратко, ние сме момичета боси,
  Отново той яростно се опита да атакува,
  И с гола пета, силен юмрук.
  Толкова ще ви прецакаме , че фюрера да гледа накриво !
  
  Вярвам, че Русия скоро ще се възроди,
  Под знамето на великия Сварог...
  Бийте се за родината си и не се страхувайте,
  Защото скоро ще има много щастие!
   След такава весела, макар и не твърде ясна и не съвсем логична песен, с някои противоречия, момичетата от породата на елфите са готови наистина да поемат и да преместят планини. Те наистина са родени да побеждават.
  И така момичетата по бикини, оставяйки следи от боси крака в калта, стрелят от пистолети. Тук стрелят голямокалибрени оръдия и летят високо в дъга големи снаряди. Така че орките са изхвърлени и преобърнати от техните гаубици. Това наистина е изключително убийствена стрелба и няма да спре, няма да поеме дъх.
  Един от елфите, капитан Светлана, прошепна на приятелката си със злобна усмивка:
  - Мислите ли, че ще ни дадат звезда на презрамките?
  Тя отговори с усмивка:
  - Те ще ви наваксат и ще ви дадат повече!
  След това момичето енергично опипа босите си, грациозни, много съблазнителни, загорели и мускулести крака и запя:
  Казаха ни, че имаме нужда от височина,
  И не пестете от амуниции...
  Ето втората звезда се търкулна,
  Към вашите пагони!
  Момичетата, боси, с мускули, които се търкаляха като топки под бронзовата им кожа, теглеха тежки кутии с миди. И това, също трябва да кажа, е много силен ход.
  Воините сякаш бяха хвърлили карта на масата. И отново удря много смъртоносно оръдие.
  Наташа, министър на отбраната, обърна внимание:
  - Разрушителната сила на снарядите се увеличава от магически заклинания. Това също е пример за използване на магия за военни цели!
  Мария кимна в знак на съгласие:
  - Това е правилно! И още можем да направим много за бъдещи победи!
  Друг танк се движеше по оранжевата трева. Имаше много нисък силует. И той практически нямаше кула, но имаше специален въртящ се варел. И тази кола изглеждаше претенциозна. В него имаше само две момичета. Тъй като този резервоар беше по-малък от обикновено.
  Наташа отбеляза:
  - Това е колата на бъдещето!
  Мария се съгласи:
  - Да, смятах, че това е обещаващо развитие. Но е по-трудно да се удари малка цел. Германците фалираха по време на Втората световна война, като направиха твърде големи танкове.
  Наташа намигна и изчурулика:
  - Нашите танкове са много бързи,
  А момичетата са голи и боси!
  Междувременно във филма показаха как едно елфче, дете на около десет години, пълзи през храстите. Той поставя малък предавател, който да насочва дрона на елфите . Досега такива устройства са най-простите и примитивни.
  Босите детски крака на момчето цопват по тревата. Той е като млад партизанин. Детето е само по шорти, а времето е хладно и ръми. А момчето се тресе от студ.
  Въпреки това смело пее:
  Аз съм млад партизанин съвсем бос,
  Дете, което смело рискува живота си...
  За да нямат проблеми елфите тук,
  Да живее народът в лъскавия комунизъм!
  И детето ще го вземе и ще покаже езика си. И така момчето елф се отправя към лагера на орките. Вонята на рошави мечета гъделичка неприятно ноздрите на децата.
  Детето е изложено на голям риск. Плъзга се точно под самия нос на тези рошави същества.
  Мария отбеляза:
  - Смело момче. Но струва ли си да изпращате толкова малки деца на мисия?
  Министърът на отбраната Наташа логично отбеляза:
  - Такива малки деца дават по-малка аура и магията за търсене и сигурност на орките практически не ги вижда!
  Мария се засмя и отбеляза:
  Героизмът няма възраст
  В сърцето на млада любов към страната ...
  Може да завладее краищата на космоса,
  Направете щастливи живите на Земята!
  Наташа уточни с усмивка:
  - Не само живите, но и мъртвите, и не само на Земята!
  Мария в отговор гневно тропна с бос, тежък и силен крак, който сега можеше да счупи гърба на вълк:
  Жива Земя, жива Земя,
  И разбирате хората...
  Втора любов, втора Земя,
  Втора Земя няма да има!
  От хиляди планети
  Няма такъв зелен!
  От хиляди планети
  Няма такъв фаворит!
  Междувременно малкото елфче нагласи предавателя и запълзя обратно. Голите му розови пети блестяха доста красиво.
  Мария дори си помисли, че ако хванат детето, босите му кръгли пети ще бъдат изгорени с нажежено желязо. И как ще пищи това дете.
  А орките ще се подсмихват и ще засмукват обгорено месо с ноздрите си.
  Тук момчето го взе и с бос крак натисна хлебарката, която пълзеше по тревата. Насекомото примигна и изведнъж се превърна в скъпоценен камък.
  Момчето го вдигна с боси пръсти, хвърли го в ръката си и изчурулика едва чуто:
  - От усмивка ще стане по-ярка,
  И слон и дори малко охлювче...
  Нека елфите да бъдат по-весели в битка,
  И нека орките търпят само загуби!
  И момчето бързо се втурна в храстите. Това е малко сладко бебе. Съвсем човешки.
  В един филм имаше и едно момче, което поставя мини под танкове.
  И той беше хванат. Жалко, че съветският филм не показа как е бил измъчван. Но те бяха отведени на екзекуция само боси в снега.
  И камерата показа малки, детски отпечатъци върху снежната преспа, в близък план. И това говореше повече, отколкото ако мъчението беше показано подробно и натуралистично.
  Това наистина е филм.
  Мария пееше с голямо чувство, разпъвайки мускулите на босите си мускулести крака:
  Осветете тъмните нощи като огньове,
  Ние сме пионери, деца, работници...
  Наближава ерата на светлите години,
  Викът на пионера е да бъде винаги подготвен!
  Викът на пионера е да бъде винаги подготвен!
  Наташа се изкиска и потвърди:
  - Това твърдо сварено яйце трябва да се вари петнадесет минути, но пионерът от семейството на елфите винаги е готов!
  . ГЛАВА Љ 4.
  Междувременно имаше и други епизоди от войната. Ето двама елфи, които водят снайперистка война.
  Те бяха боси, но в камуфлаж на петна. И седяха в засада, търсейки цели.
  Една от тях, русата Алис, раздразнена отбеляза:
  - Орките, трябва да кажа, са много миризливи. И затова е невъзможно да се побратимите с тях!
  Анджелика се изкикоти, стреля, полагайки косматия мечок войник и запя:
  Никога няма да пропуснем
  Проблемът няма да дойде при нашия елф!
  И оголи бисерните си зъби.
  Алис също стреля и също прониза главата на орка. Да кажем, че са толкова готини воини. И не можете да спорите срещу тях!
  Анджелика хвърли гранатата с боси пръсти. Тя разкъса орка на парчета и запя:
  Гледаме като соколи
  Реещи се като орли...
  Ние не се давим във вода
  Ние не горим в огън!
  Алис потвърди с усмивка:
  - Да, воините са това, от което се нуждаем!
  И тя хвърли тежка граната с боса си пета. Разкъсах много орки на парчета.
  Това наистина беше отбор. А елфчетата са много красиви и съвсем боси в светли бикини.
  Но те не се смущават, а пеят:
  В света има топлина и сняг,
  Светът е едновременно беден и богат...
  Младостта на цялата планета е с нас,
  Нашият световен формационен отбор!
  А момичетата продължиха да чукат орките. Това беше тяхната бъркотия. И ако го направят, няма да изглежда толкова малко на никого, дори на такива рошави създания като орките.
  Мария Колесникова, гледайки филм, изпя:
  Ще влезем смело в битка,
  За каузата на елфите...
  Ще убием всички орки,
  Бийте се, не се отклонявайте!
  Нека просто кажем, че това са онези момичета, които са борбени и страстни в импулсите си. Най-високият клас на унищожение, може да се каже.
  Но от щурмоваците до орките, елфът Хелга рита и след това пее:
  -Слава на Елфия, слава,
  Танковете се втурват напред...
  Такава елфска сила,
  Орките са бити яростно!
  И така, момичетата се изправиха срещу орките и буквално със смъртоносна сила, пълно унищожение, откриха резултата. И те не могат да бъдат спрени. Ако го имаме, имаме го.
  И натискат спусъците с боси пръсти.
  Момичето Аленка стреля по орките с автомат. И той хвърля граната със смъртоносната сила на босите си пръсти по врага и реве:
  - Аз съм най-силният в света,
  Ще ги изхвърля всичките в тоалетната!
  И как ще се смее и ще си показва езика, че има много дълъг език.
  Момичето Анюта се изкикоти и отбеляза, хвърляйки убийственото грахово зърно на унищожението с голата си пета:
  - Можем буквално всичко. И това е нашият ред сред елфите!
  Момичетата се карат и има много. Колко хубаво е да живееш в свят, в който има толкова много момичета. А елфите са вечно млади и красиви. Наистина бяха много готини крадци. И те могат да кажат неща, които не могат да се кажат в приказка или да се опишат с писалка - просто превъзходно.
  Алла, която се бореше срещу този бич, агресивно отбеляза, взривявайки орките с изстрели на огън, покосявайки ги като коса:
  - Да умре плешивият фюрер!
  И как ще се смее и ще си покаже много красивите зъби.
  Тези момичета са висш пилотаж!
  Не, добре, опитайте се да устоите на такива хора.
  Елфът Мария със златна коса го взе и запя:
  - Корабите лежат счупени,
  Сандъците са отворени...
  Изумруди и рубини текат като дъжд,
  Ако искаш да си богат,
  Ако искаш да си щастлив,
  Остани с нас момче
  Ти ще бъдеш наш цар!
  Ти ще бъдеш наш цар!
  И воините отново ще подсвирнат в хор. И гарваните, получиха инфаркт, паднаха върху орките, пробивайки черепите им.
  Това е, което момичетата наистина взеха и включиха. Разбира се, че е готино и диво.
  Е, колко готино е нещо подобно. И това наистина, разбира се, те възбужда.
  Това са наистина момичета.
  И Олимпиадата с боси, силни крака ще хвърли варел с експлозив по орките.
  Ще прелети и ще експлодира с изключителна смъртоносна сила. И всичко е разкъсано на малки парчета, заедно с цял батальон орки.
  И пак момичетата ще вземат алените си зърна в устата си и ще си подсвиркват. И гарваните, претърпели инфаркт, веднага ще изпаднат в смъртоносен припадък.
  И черепите им ще бъдат взети и напукани под ударите. И това е много смъртоносен и разрушителен ефект.
  Маруся също взе и хвърли смъртоносна граната по врага с боси пръсти, разпръсна орките и запя:
  Победата чака, победата чака,
  Тези, които искат да победят злите орки...
  Победата чака, победата чака,
  Ще можем да победим враговете си!
  И Матрьона също ще хвърли лимон по врага с боси крака и ще изреве:
  - На борда!
  Момичетата тръгнаха по различни пътища. И всъщност са писани красавици. И краката им са голи и изсечени.
  Да, те се изправиха срещу тези орки и те бяха напълно покосени и убити.
  И предната част на елфите и по-малък брой елфи започнаха да оказват натиск върху орките, тези рошави мечки.
  Момичетата се втурнаха в атака.
  Елфът воин с оранжева коса взе и натисна аленото зърно на гърдите си върху бутона на джойстика.
  Ударната вълна се задейства. И ултразвукът се втурна към орките. И ги покри всичките наведнъж, буквално овъглявайки костите им.
  Воинът туитна:
  - За лудите надбягвания на кобрата!
  И как ще го приеме и ще се смее. Това са наистина жени - нека просто кажем, че са супер.
  Момичетата трябва да се отбележат като страхотни.
  И така те хвърлиха убийствени потоци въглищни гранати с босите си пети.
  Те разкъсаха много сърдити и космати мечки. И след това момичетата го взеха и започнаха да пеят;
  Моля, Господи, денят да не изчезне,
  Да е вечно млад погледът на момичето!
  Така че нашият рицар се извисява над скалите,
  Така че покритието на езерата е по-чисто от кристал!
  
  Какъв красив свят е създал Бог,
  В него ядоха сребро, а кленът беше рубин!
  Търся приятелка, Божия идеал -
  За да направи това, той наряза врагове в битки!
  
  Защо сърцето на младия мъж е толкова тежко?
  Какво иска да намери в този свят?
  Защо е счупено веслото?
  Как да разрешим плетеница от големи проблеми?
  
  Искам, Боже, и аз да бъда щастлив,
  Намерете своята райска мечта!
  За да не се скъса нишката на късмета,
  Да сложиш линия под пътеката, баластна линия!
  
  Но какво да търся в мярка без любов,
  Какви момичета могат да бъдат по-скъпи?
  Трудно е да изградиш щастие на кръв,
  Можете само да плувате по него в ада на ада!
  
  Раздялата е мъчение за мен
  Войната все още е такъв кошмар!
  Тук той оседла коня с крак в стремето,
  Макар и злият орк, палачът вдигна брадвата си!
  
  Отвеждат дъщерите ни,
  Измъчват ги и изгарят телата им с огън!
  Но ние ще нанесем поражение на фюрера,
  Знайте, че нашият елф никога не е умирал!
  
  Нека се оженим след злата война,
  Тогава децата ще се смеят!
  Те всички са ми кръвни роднини,
  На лов съм за тлъст дивеч!
  
  И дъбовите листа са като изумруд,
  Той каза, че човекът се е свършил страхотно!
  Нека съвестта ви бъде чиста като кристал,
  И само позитивите в равносметката ще бъдат числа!
  Момичетата пяха и показаха колосалния си апломб и бойна позиция.
  И разбира се, един от воините донесе маркуч. И я зареди с бензин. И как ще вземе и ще пусне убийствен поток. Ще потече убийствено огнено цунами. И напълно изгаря орките.
  И това наистина е изключително готино. Извършва се буквално тоталитарна разруха.
  Това е нещо, на което никое момиче не може да устои, като да близнеш нещо много сладко, вкусно и апетитно с езика на елф.
  И в същото време изгорете главата на орка .
  така ги изгорете до земята . И дори не оставяйте кост от врага.
  Така са понякога момичетата. И те оголват зъбите си и показват нрава си като кобра-змия.
  Воини, които ще разкъсат всяка армия. И ако искат, могат да пръднат.
  Представете си какво би се случило, ако хиляда елфи пуснат газове наведнъж? Да кажа ли какво ще стане?
  О, ще бъде много готино, може би небесата ще попречат това да се случи. Защото тогава гарвани ще завалят върху главите на орките. И те ще паднат и ще счупят черепи, показвайки най-убийствения удар във Вселената.
  И момичетата отново запяха в дивата си ярост и страст, а бисерните им зъби блеснаха като огледала.
  Кошмарът винаги идва като змия
  Не го очаквате, но той пълзи през вратата!
  Вие сте щастливо, щедро нахранено семейство,
  Не знаете, че има хора, които са зверове!
  Тук започна нападението на стремглавата орда,
  Татарите ни обсипват със стрели!
  Но ние сме родени за смел подвиг,
  И ще понесем жестоки удари!
  
  Никой не знае дали добрият Бог
  Значи човекът стана жесток!
  Смъртта чука на прага -
  И Weselvul си подаде рогата от жегата !
  
  Да, това са древни времена,
  В което станахме толкова готини!
  В крайна сметка това не беше моята мечта,
  Не към това отивахме, през далечните планини!
  
  Но ако се окажете в ада,
  Или по-скоро в свят на болка, робство, битка!
  Все още ще пазя надежда,
  Нека сърцето ви бие тези ритми!
  
  Но изпитанията са нашата верига,
  Което няма да позволи на мислите да бъдат лесни!
  И ако е необходимо, трябва да издържите,
  И ако крещиш, тогава с пълно гърло!
  
  Той е поет и мошеник,
  Но не на горещото бойно поле!
  Злите врагове на Отечеството ще умрат,
  Ще бъдат погребани бързо и безплатно!
  
  Сега го вземете и се поклонете на Христос,
  Прекръстете се, целувайки лицето на иконата!
  Вярвам, че ще кажа на хората истината,
  Господ ще ни даде пекулиум наследство като награда!
  Момичетата пееха добре. Гласовете им са толкова лъчезарни и трептящи. И с пълен глас.
  А след песента цял батальон момичета излетяха и пуснаха пердаши. Те се изправиха в колона и се втурнаха към облака от гарвани. Взеха ги и ги нападнаха.
  Това започва да задушава гарваните и те буквално се задушават и се гърчат, получавайки примка на врата си.
  И толкова много гарвани паднаха. И те пробиха точно през върховете на главите на орките. И мечките пуснаха фонтани от кафява кръв. Бяха нокаутирани като смачкан грах.
  Момичетата се засмяха. И си показаха езиците. Те намигнаха на приближаващите ги създания.
  Едно от момичетата изчурулика:
  - Орките не са като хората,
  Орки, това са орки...
  Ако е космат, значи е злодей,
  Гласът на момичето е много чист!
  И тя намигна на приятелките си.
  Воините веднага почувстваха дива увереност в себе си. И зъбите им искряха като планински върхове. А може би това са бисери и съкровища на морето.
  Момичетата се смееха и пееха:
  О, море, море, море, море,
  Момчетата седят на оградата!
  Орките ще видят скръб,
  Всички копелета ще умрат при разглобяване!
  И воините ще го вземат и ще подсвирнат. Този път върху главите на орките заваляха не само гарвани, но и градушка. И буквално счупиха черепите на мечките.
  Ето как момичетата елфи поеха орките на тези вонящи мечки. И се оказа изключително готино.
  И когато красавиците започнаха да пеят, беше чист хаос;
  Небесата са шарен килим от звезди,
  Луната ще даде светлина на хълмовете!
  Планинският поток тече надолу,
  Искрящо злато върху кремъци!
  
  Простотата на Майката Елф,
  Селата са пълни и удобни!
  Момите викаха от щастие,
  Като хоро отиват да косят!
  
  Бедата дойде, войнствена жена,
  Оголени зъби - вихрушка от черупки!
  Разрушението се втурва с орките,
  Вашият другар загина в битка!
  
  Ти самият си още момче -
  Военната служба не даде зелена светлина!
  Например, нямате достатъчно допълнителни години,
  Държавата трябва да пази децата си!
  
  Той избяга на фронта без никаква броня,
  Да носи доброта и светлина!
  За да не ги лишат орките от волята им,
  За да не посрещнете зората в окови!
  
  Приятелят ми също не спа,
  Тя успя да се освободи - тя е боец!
  Ще свалим орките от пиедестала им,
  Дано е краят на фюрера!
  
  Трудно е да се бориш, болка и глад,
  Момиче босо през зимата!
  Издържаме лютия студ в дрипи,
  Понякога ядем същата кора като брезите!
  
  И врагът лети в самолети,
  Като чудовище от ада "Тигър" реве!
  Мечка, родена от зъл вълк
  От танковете излиза огнехвъргачка!
  
  За да стопля босите си крака,
  Че посиняха в снега!
  Момичето избра пътищата
  Където пепелта помрачи виелицата!
  
  Но ние устояхме - далеч от студа,
  Момче и момиче напред!
  Ще победим усмивката на Юда,
  Рус ще изтрие тъмнината на орките в пясък!
  
  Проблясват токчетата на тийнейджърите
  Снежната преспа остави лека следа!
  Слана не е никак лесна за понасяне,
  Босото бягане ни загрява!
  
  И злите орки нямат право,
  Реват от студ!
  Толкова силна сила
  Нашият елфски рицар е много готин!
  
  Те хвърлиха вълна от ада,
  Сега Feyropa е напред!
  Такава е съдбата на светия войник,
  Бъдете вечно лоялни към Elfie!
  Нека просто кажем, че тези момичета са супер. Има толкова много вълнение и огън в тях. Като момичета с червени плитки. А красавиците винаги са боси.
  Воините атакуваха орките старателно. Те много обичаха тази техника, когато хвърляте грах на унищожение и смърт на врага с боси пръсти.
  А мечетата ги накъсваш на парченца и котлети. И които са толкова пържени и вкусни.
  И момичетата драскат за приближаващите мечки. И нека ударим елфските орки с минохвъргачка.
  И трябва да се отбележи, че красавиците правят това изключително ефективно. А агресивността им е съчетана и с изключително бляскава и възхитителна грация.
  Воините се изправят срещу орките и започват тоталитарно изтребление.
  Тук момичетата използваха своите рубинени зърна. Тя натисна клавишите, които задействаха огнехвъргачките.
  И те го превзеха и веднага покриха батальона орки. И те наистина го взеха и го изгориха до основи .
  Това са момичетата тук. И ако е необходимо, езиците ще бъдат използвани директно по предназначение. И целта на такива езици е да доставят радост на хората. И покажете своя великолепен и агресивен темперамент.
  Няма такива момичета, ако се раздвижат, мечките със сигурност няма да забавят.
  Те показват толкова големи постижения.
  И момичетата могат да свирят на цигулки без много церемонии.
  Това също е много добра техника.
  Момичетата започнаха да свирят на цигулки. И в същото време държаха лъковете с боси пръсти. И звучеше великолепна и очарователна музика. И е просто супер.
  И тогава момичетата го взеха и започнаха да пеят;
  Вярвам в моята свята родина,
  Че чрез Истината човек може да спечели спасение!
  Ще защитим децата си от злото -
  Врагът ще дойде от нас, повярвайте ми, отмъщение!
  
  Моят меч удря като съкровището на Иля ,
  И ръцете им не знаят колко са уморени в битка!
  Ние сме като надежден щит за Отечеството,
  Да защити място в чистия рай от подлите!
  
  Отстъпление, удар и отново хвърляне - удар,
  Такава е съдбата на пътя, уви, за войник!
  Докато живее поне един злодей,
  Почистете цевта и мушката на вашата картечница!
  
  Трябва да се бориш, ако приказката е свят,
  Понякога виенето може да бъде изоставено!
  Но ние пазим честта си към Отечеството,
  Въпреки че понякога има купища трупове!
  
  Родихме се, имахме късмет в страната -
  В който всеки може да стане герой!
  В който към хората, а след това към себе си,
  Най-силният и смел воин!
  
  И сега ще извикаме - напред,
  Да щурмуват редутите, могъщите крепости!
  За да не стане така, сякаш умът лъже -
  Ще издухаме облаците със самолети!
  
  Разбира се, можете да отидете направо в ада,
  Тъй като всички пътища са като венец и бодил...
  Но дори там остриетата на бойците удрят,
  И бомби падат от корема на самолетите!
  
  И какво е адът за боеца Елф?
  Още един тест!
  Ще се борим до края -
  Нека изпълним истинското Божие желание!
  
  И ние ще победим банди от тролове и духове,
  Да стигнем до мястото, където Земята е Едем!
  Орелът ще сложи край на подлата врана,
  Честта и вярата ще ни водят към постижения!
  
  Животът избухва с бурен поток,
  Това, за което са поискали Христос, ще се сбъдне!
  Благодатта ще тече като поток от водопади,
  За слава на Майка Родна Елфия!
  Момичетата пееха и свиреха на цигулки едновременно. И музиката звучеше толкова звънка, красива и блестяща. И се разпространи буквално по цялото небе.
  И гарваните, губейки съзнание, припаднаха и пронизаха главите на орките.
  И момичетата действаха с неразбираема енергия. През тях течаха потоци хиперплазма.
  А може би и магоплазма, която момичетата олицетворяваха невероятен и смъртоносен ефект.
  Жените воини оголиха зъбите си и след това от повърхността на зъбите си изстреляха зайчета, които заслепиха орките и накараха очите им да кървят. И се оказа толкова неразбираемо готино и готино.
  Воините отново натиснаха копчетата с рубинените си зърна. И те удрят врага с огнени изригвания с колосална, разрушителна сила от вулкани.
  И всичко това реагира и изгаря. И взривяват резервоарите на мечките. И потоци от изгарящи пламъци стопяват машините на империята на Путин.
  Момичетата, трябва да кажа, са просто прекрасни и показват такова отлично ниво на борбен дух, че никой не би посмял да ги обвини в нещо глупаво и неприлично.
  За такива момичета казват: Вие сте просто Богини и Супер!
  Така че те го подеха отново и започнаха да пеят с голям ентусиазъм;
  В нашата Елфия има жени,
  Защо карат самолет на шега?
  Кое е най-красивото от всичко във Вселената -
  Това ще убие всички противници!
  
  Те са родени да побеждават
  Да прославя Елфа по целия свят!
  В крайна сметка нашите могъщи дядовци,
  Веднага им беше събрана армия!
  
  Гиганти стоят пред машината,
  Силата им е такава - разбиват всички!
  Ние сме деца на Отечеството, обединени -
  Редица войници марширува!
  
  Мъката няма да може да ни сломи,
  Огънят на злия напалм е безсилен!
  Където гореше факлата...
  Светлините на прожекторите вече са включени!
  
  Всичко в страната ни е факла към светлината,
  Коли, пътища, мостове!
  И победите се пеят в песни -
  Ние сме соколи на светлината - орли!
  
  Отечеството смело ще славим,
  Нека ви отведем до стръмните върхове!
  Ние сме в космоса като пионери -
  И ще счупим вратовете на злите орки!
  
  Нека настигнем всички влечуги от Марс,
  Да отворим пътя към Кентавър!
  Ще има и нас, които се страхуваме от хищника,
  И който е мил и честен да обича!
  
  Elfia е най-сладката страна от всички,
  Има с какво да се гордеем в него, повярвайте ми!
  Няма нужда да говорим глупости...
  Бъди човек, а не звяр!
  
  Да стигнем до границата на Вселената,
  Там ще построим гранитна крепост!
  И който загуби покаянието,
  Кой се втурва да бие Отечеството!
  
  Какво следва - малко въображение
  Но повярвайте ми, ние ще възкресим мъртвите!
  Ще изтръгнем жилото на смъртта с шут,
  За славата на безсмъртния Елфи!
  Така пеят момичетата, а гласовете им са като славеи, дроздове и жар птици в една бутилка. Да кажем, че тези момичета са просто супер и хипер .
  И пеят много трогателно и възхитително.
  Това са красавиците, ако заемат нещо, тогава малко орки ще изглеждат на никого.
  И момичетата унищожават мечки игриво. И тогава пилотите на елфите долетяха от въздуха. И натискат копчетата с боси пръсти. И бият агресивни космати създания.
  Момиче от небето изстреля ракета към група космати орки. Те бяха взривени и обгорени, което доведе до падане на парчета обгорено месо в различни посоки. И който гори и всъщност пуши.
  Това са момичетата, яростни и разрушителни. Те имат толкова силно сърце, скрито в тях. Ами ако го вземат и пеят и си показват зъбите, тогава дори армия от орки в съюз с тролове няма да могат да им устоят. А троловете са много по-умели и решителни бойци.
  А момичетата са такива колосални и силни воини, просто космически променливи и постоянни.
  Воините взеха и издуха бузите на момичетата и без да се замислят, те пръднаха с пълна сила .
  . ГЛАВА Љ 5.
  И тогава дойде наистина смъртоносна и разрушителна вълна, която удари орките. И колко космати същества бяха положени наведнъж.
  След което момичетата, в голяма радост и с колосален ентусиазъм, започнаха да пеят;
  Прост стих от песента
  Какво пея за този тъжен свят!
  Стремя се да позная Христос с душата си,
  Така че адът и тлението не докосват тялото!
  
  Родината ми е мила,
  Въпреки че понякога ги упрекват!
  че не можах да намеря място за себе си,
  Когато Везелбуб изпрати хората в ада!
  
  Какво може да бъде по-ужасно от унищожаването на Земята,
  Кога струна плаче в траур?
  Когато един злодей се смее, той изяжда успеха,
  Но ще има сила - знай, че е събудена!
  
  Тогава ще отговоря на злата раса в отговор:
  По дяволите, боговете няма да сломят духа на вашето Отечество!
  И подвигът на всички бойци ще бъде прославен,
  Ние сме армия от войници: орлите не са игра!
  
  Знайте, че нашата воля е силна както винаги,
  Сплотихме се с юмрук до рамо!
  И целта, към която вървим, вече е видима,
  Пепелта на врага е смачкана от звездния кораб!
  
  Понякога е трудно да разбереш Палас,
  Капризна е, ще даде картбланш на дяволите!
  И сякаш беше толкова отдавна...
  Когато подлият орк на злото е разкъсан наполовина!
  
  Разбира се, имаме цяла гора от проблеми,
  Колко светове има във Вселената?
  Но по тази причина Всевишният Бог възкръсна,
  Така че човек има купчина подаръци!
  
  Елфът отново ще стане суперсила,
  Вселената ще покаже пътя към щастието и любовта!
  Няма да текат повече сълзи или кръв,
  А вие пазете волята и мъдростта в сърцето си!
  Момичетата пеят много прочувствено. Те искат допълнителни победи и приказни поговорки. Тяхната космическа толерантност е просто страховита. И воините показват своя висш пилотаж и огромно разрушително Его.
  Елфът с пъстри коси изчурулика:
  Едно две три,
  Унищожаваш орките...
  Четири осем пет -
  Не сме тук, за да играем!
  И отново момичетата свирят, така че цели облаци от зашеметени гарвани се изсипват върху главите на орките.
  Мария Колесникова упражнява своето умело командване над тези армии, които се бият с противника. Кралицата на войните даде заповеди.
  И красивите млади елфи масажираха момичето, станало младо и силно, с босите й изсечени крака. Подобно на други красавици, те също се биеха с безбройна армия от орки - тези адски мечки.
  Мария не се страхуваше от репресии на шкембестия и мустакат тиранин и сега вече беше до колене в морето.
  Момичето заповяда. И нейните поданици се подчиниха и започна кървава и жестока битка или по-скоро цяла поредица от битки и битки.
  Момичетата елфи обикаляха позициите на орките. Тук имаше много бодлива тел. И босоноги красавици го гризаха с ножица. Прическата беше добра. Тогава елф със синя коса заби върха в слабините на един от орките. Той буквално замръзна от болка. Воините избухнаха в смях и показаха езици.
  Кръвта на орките е кафява и отвратителна, момичетата отскочиха, за да не се изцапат върху нея. Да, не е лесно да се бориш с такива същества - дори е отвратително да ги убиеш.
  Червенокосият елф измърмори не на място:
  - Лошо време от шест месеца
  Шест месеца, никъде!
  Елфът с жълтите възрази:
  - На планетата Земя времето не е по дяволите! А ние имаме, напротив, вечно лято, на цялата планета и четири светила!
  Наистина, в оранжевото небе блестяха четири големи звезди - различни цветове, и това е прекрасно!
  Воините прегризаха телта с ножиците си . И сега те пълзят към летището. Там вече се виждат самолетите на космата армия на ада. Някои от колите са много големи. Например стратегически бомбардировачи. Колко смъртоносна тежест могат да носят? Вие не се броите тук.
  Червенокосият елф запя:
  Камилите искат да плуват
  И слоновете летят...
  Колко много чудеса има навсякъде
  Какво не може да се преброи!
  Белокосият елф отбеляза:
  - Вие много добре знаете себе си,
  Светът е пълен с чудеса...
  Само тези чудеса
  Елфите могат да го направят сами!
  Синекосият елф отбеляза:
  - Около самото летище вече има тел под ток. Така лесно не се преодолява!
  Елфът с жълта коса го взе и предложи:
  - И какво, ако хвърлите подаръка на смъртта в дъга през жицата на кон. Нека ударим бомбардировача и ще започне верижна реакция.
  Елфът с червената коса се изкиска и отбеляза:
  - Това е интересна идея! Ами ако опитате!
  Елфът със синя коса отбеляза:
  - Първо трябва да направим прашка!
  И момичетата кимнаха в един глас. Не е толкова лесно да го направите от дърво и тел, но воините са в най-добрата си форма както винаги. И след като се заемат с работата, няма да отстъпят.
  Елфът с бяла коса изчурулика, люлеейки корема си и показвайки висш пилотаж с крака:
  - Да вървим, войници, да се качваме,
  Имаме прекрасен екип!
  Момичетата трябва да бъдат отбелязани като красиви и умни и сръчни в същото време.
  Ето и слингът е готов. И можете да изстреляте експлозивен пакет от обикновен въглищен прах от разстояние. Но ако тя дръпне, това няма да изглежда много на никого. И още повече за орките.
  Момичетата използваха босите си крака, за да коригират прашката и бретона. И сега зарядът с въглища лети по висока дъга. И лети над опънат високоволтов проводник със смъртоносен ток. Дори леко искряше по време на полета. И тогава ще се приземи точно в корема на стратегически бомбардировач с десет тона експлозив в корема му. И как след това ще вземе и ще гръмне.
  Сякаш беше избухнала малка атомна бомба.
  Вярно е, че на този свят все още няма ядрени оръжия. И това, разбира се, е за добро, тъй като климатът ще бъде замърсен. Но самолетите на летището на орките започнаха да експлодират и да се разпадат. И мнозина започнаха да светят, като свещи на дългогодишна торта. И как всичко се запали с голяма интензивност и страст. И унищожението на орките беше колосално.
  Дори момичетата бяха достигнати от взривната вълна, принуждавайки ги да се хващат за ръбовете на дървета, чиито върхове бяха пречупени. И натиснете в земята с босите си крака, петите на краката си.
  След това дойде топлината и миризмата на изгоряло месо. Момичетата се чувстваха като поканени на нечий пикник. И наистина е миризмата на пресни агнешки трупове.
  Синекосият елф изчурулика:
  - Колко е хубаво да лежиш на тревата,
  И нещо вкусно за хапване...
  Подредете готина парка в банята,
  И повикайте младите елфи!
  Елфът с жълта коса отбеляза:
  - Може би е време да се махаме оттук?
  Елфът с червената коса се засмя и отговори:
  - Орките са в паника, а ние ще жънем!
  Белокосият елф кимна.
  - Пазете природата, хората,
  И ще пожънете богата реколта!
  След това четиримата тръгват на обир. Момичетата започнали да хващат бягащите орки и да им прерязват гърлата и коремите. Елфите го направиха с голям ентусиазъм.
  Въпреки че изглеждат мили. Но орките имат тела на мечки и в същото време такива копелета, че направо се чудиш как земята ги търпи.
  И момичетата, които обичат всичко красиво, са съвсем разбираеми.
  Елф със синя коса отряза главата на оркски офицер и запя:
  Няма нужда да губите главата си
  не бързай...
  Няма нужда да губите главата си
  Ами ако ви е полезно!
  Запишете го в бележника си,
  На всяка страница!
  Всички орки трябва да бъдат убити!
  Всички орки трябва да бъдат убити!
  Всички орки трябва да бъдат убити!
  Момичето с жълта коса хвърли стъкления отломък с босите си пръсти. Тя преряза гърлото на един от орките, карайки го да изпусне струя кръв и изчурулика:
  -Всички наши възгледи са само продукт,
  Нашите способности, нашите нужди...
  В новите реалности всички изведнъж станаха
  Вярвайте в новите елфи знаят ценностите!
  И момичетата, без да мислят два пъти, нокаутираха резервоара на орките. И ще се запали, сякаш металът е напоен с бензин. И след няколко секунди тежки снаряди с голям калибър започнаха да избухват в колата!
  Воините извикаха:
  - Слава на воините на светлината,
  Слава на великите елфи...
  Нашата родина е възпята,
  Атакувайте в битка, не се унасяйте!
  Тук елфите го взеха и хвърлиха стоманени фрагменти с босите си пети право в очите на злите орки, ослепявайки и убивайки мечките. Тогава запяха:
  - Кралят са елфите - той управлява мъдро,
  Раздава укази - съди слуги...
  Тронът не търпи суетене и лай,
  И това не е метод за овладяване на страха!
  
  Е, ако предстои тежка битка,
  На момичетата елфи не им пука...
  Забравете тъгата и упреците,
  По-добре удари орка с тухла!
  И момичетата ще се смеят след тези думи. И пак ще хвърлят отломки с босите си пети. И те ще убият орките до смърт. И те падат, пробити и убити, изпускайки фонтани от кафява кръв.
  Елфът със синя коса го взе и изчурулика:
  - За един прекрасен приказен свят!
  Момичето с жълтата коса й отговори:
  - И за лъчите на светлината!
  И с голата си пета тя повърна убийствения дар на унищожението и изгарянето на орките.
  Елфът с червената коса го взе и запя:
  - Моля никой да не се изненадва,
  Ако се случи магия...
  Ако ще има, ако ще има, ако ще има магия!
  След това всички момичета отново ще плюят орките. И ще се надигне истинска вълна цунами, която покрива тези същества и ги кара да горят.
  Жените воини не се предават, а се бият хармонично и показват най-високия си пилотаж.
  А на друго място двама елфи се бият като снайперисти. Те стрелят от разстояние по орките. Те пробиват главите им, избиват мозъка от главите им.
  Момичетата в същото време седят в засада, по върховете на дърветата. И стрелят точно. Пронизват войниците на косматата империя, подреждайки ги буквално на купчини.
  Едно от тях, момиче с бяло-червено-бяла коса, попита своя партньор с червено-зелена коса:
  - Е, как ще дадем добро на тези космати!
  Елфът воин кимна.
  - Не е слаб!
  И отново момичетата стрелят. Тук бяло-червено-белият елф удари генерала на орките. Тя го направи изключително точно. Тя изби мозъците си и изчурулика:
  - За кралските елфи!
  На това елфът с червено-зелена коса отговори:
  - Царизмът - харесва ли ви?
  Елфът отговорил:
  - Не е добре! Но по време на война няма друга форма!
  Елфът кимна и изписка:
  - И вярвам, че ще стане!
  И малкото й лице се ухили.
  Воините работеха, нокаутирайки мечките. И им се струваше, че поредицата от приближаващи се орки няма да има край.
  И елфите пееха в хор, убивайки мечките:
  Не, казахме на косматите,
  Нашият народ няма да търпи...
  Така че гърбавият орк управлява,
  Да кажем просто грозно!
  И така красавиците взеха и с боси пръсти хвърлиха гранати по настъпващите мечки, като ги разпръснаха в различни посоки. И на някои откъснаха лапите, а на някои главите.
  Елфите показаха своята агресия срещу изродите, с отвратителни лица.
  И дори пееха:
  Кръв тече през теб като алена река,
  Вражеският фюрер е с плешива глава и изглежда много готин...
  Но не му се поддавайте -
  Вземете меча в ръцете си и смажете Сатаната!
  Ако елфът е смел, а не страхлива въшка,
  Фюрер с плешиви петна - бързо ще го убиете!
  Ето как воините показват своя много искрящ и агресивен, подходящ характер.
  Но четирима елфи се възползваха от паниката и заловиха един от най-новите оркски танкове. И да стреляме от картечници - той има шест. И така момичетата бият, използвайки босите си пръсти, когато стрелят.
  Елфът със синя коса го взе и изгука:
  - Конете носят, носят босото момиче,
  с такава красота !
  Под слънцето на добротата и под звездата на "Преследване",
  Обичате момиче, вие сте момиче!
  Елфът с жълтата коса се съгласи:
  - Да, така ще бъде, голямата любов ще се върне!
  И воинът хвърли със смъртоносна сила пръстите на босите й крака, дарът на смъртта, който излетя през отворения люк на танка. И той победи много орки.
  Елф с червена коса, взривяващ орки с картечници, остроумно отбеляза:
  - Има знак, че поемаме рискове,
  Може да води боси момичета...
  Ще ритаме тези орки с петите си ,
  Оркът няма да може да се спаси!
  Елф с бяла коса удари оркски танк със снаряд, използвайки босите си изсечени крака. Ударете колата на косматите мечки, карайки я да изгори.
  Тогава тя го взе и запя:
  Бос, просто бос,
  Момичетата елфи искат да се бият,
  Бос, просто бос,
  Ние, момичетата по света, знаем как да се бием!
  Още веднъж танкът на елфите изпраща снаряди, които унищожават машините на орките със смъртоносна и точна сила. И ги карат наистина да горят. И това наистина е танц на босите крака на елфи и момичета с невиждана красота!
  Воините пееха в хор, стреляйки по врага:
  Поздрави бос елф,
  В бурята, бурите и пламъците на победите...
  Имате изправен гръб
  Въпреки че понякога има много неприятности!
  И оголиха перлените си искрящи зъби. Тогава те изчуруликаха, намигнаха и троснаха:
  - Слава на нашите смели елфи и елфи !
  Момичетата бяха много смели и агресивни. И нека стреляме по орките много точно с трофейни снаряди. И те активно пееха, стреляйки с голи, момичешки крака:
  - Слава на нашата родина на елфи,
  Ние, момичета, ще бъдем най-добрите...
  Пускане на много карфици
  Ние, красавиците, празнуваме успеха!
  И воините веднага ще вземат и ще победят орките, които са космати, рошави и миризливи.
  И те не могат да устоят на такива красоти. Поне хвърляйте тухли по главите на орките или хвърляйте бомби.
  Но има доста рошави мечки. Вярно е, че техният брой създава паника и паника. И орките се стрелят един срещу друг в паника. И такава стрелба и бодлив дим.
  Горят треви и гърмят боеприпаси. Пълен с разрушения.
  Елфът със синя коса го взе и запя:
  - Нашата родина е сред елфите,
  Толкова бляскав и сладък
  Бори се за нея, не се унасяй,
  Страната е известна от векове!
  И воинът отново ще оголи зъбите си, сякаш е вълк. И намига със сапфирените си очи.
  Елф с червена коса, стреляйки, отбеляза:
  - Счупете, смачкайте и разкъсайте на парчета,
  Това е животът, това е щастието!
  Елф с жълта коса стреля към орките, натискайки копчето с голата си пета, и възрази:
  - Няма щастие в разрухата!
  Един елф с бяла коса стреля с картечници по рошавите мечки, покоси маса орки и изписка:
  - Разрушението е страст,
  Няма значение каква мощност...
  Властта винаги е пила чужда кръв,
  Заедно ще празнуваме любовта!
  Синекосият елф се изкиска и изчурулика:
  - Фюрерът с плешивост отива направо в ковчега,
  Бъдете здрави, за да...
  Вие, момичета, имате фигура,
  И търсете мъже с коса!
  След което красавицата го взе и показа дългия си розов език, правейки се на кобра.
  Воините отново ще се смеят и ще покажат своя императив. Ако разбирате за какво става дума.
  Но момичетата са почти голи. И тогава една от тях, с червена коса, взе и свали сутиена си и натисна копчето с рубинено зърното си. И след това как черупката ще вземе и ще удари. И той влиза в резервоар с орки и нека всъщност да разкъсаме рошавите мечки. И момичетата запяха:
  - Някъде в този свят,
  Където винаги е мразовито...
  Орките са зли мечки,
  Явно чупят оста!
  Затова е мразовит
  Зимата плаче навсякъде,
  Момичетата ронят сълзи
  Злият Сатана управлява!
  Воините пеят добре, но се бият още по-добре. И те стрелят толкова точно, като непобедими амазонки.
  Не, елфите наистина са чудо. И ако започнат да вършеят, тогава нито една армия не може да им устои. Това са момичетата с цветни прически.
  Друг елф седи в засада и коригира огъня от бойците на нейната бляскава армия. И го прави много точно и точно. Поразява с агресивна непосредственост.
  Воин, не е лесно да се каже, но с хитрост. Тук тя прави корекции на огъня.
  И други елфи много точно удрят орките, унищожавайки техните позиции.
  Момичетата, които се бият и по-рядко момчетата показват забележителни бойни познания.
  Това са елфите, да кажем точно тук - бляскави воини, но изобщо не чугунени.
  В самолетите пилотите елфи обикновено носят само бикини. Те са загорели и мускулести момичета. И те стрелят, използвайки босите си, изсечени крака.
  Не забравяйте обаче да използвате и алени зърна. А гърдите на воините са много буйни и загорели. Толкова много енергия и чар има в красавиците, и такива потоци от радост.
  И момичетата войни също могат да пеят по най-добрия начин;
  Химн на родината за готини момичета,
  Те са такива бойци, нали знаеш...
  В края на краищата това не се случва, жените познават сините,
  Обути са, макар и боси!
  Ето как изглеждат подобни пасажи на момичета, които летят по-високо от планините. Орлите са си наистина орли!
  И нищо няма да ги спре, и никой няма да спечели!
  Това са воините, които ще се покажат. Бомбардировачът на орките се вижда обхванат от пламъци, като падаща птица, оставяйки след себе си много зловеща черна опашка.
  И елфите писукат:
  Момичетата галопират като коне,
  Няма да ни настигнат, няма да ни настигнат!
  Ще имаме много орки, ще имаме много орки,
  Да заровим кафявите мечки в земята!
  Тези момичета наистина са това, от което имаме нужда, класата им е супер! А за орките те са като смъртоносните ухапвания от кобра. Воините тук са много красиви. А зърната на гърдите им са толкова алени и искрящи и имат сладък вкус.
  Елфите имат недостиг на мъже - по един на всеки дванадесет красавици и това често води до битка на жени за мъже. В света на животните мъжките се бият за женски, но в този свят, напротив, женските се бият за мъжки и това е страхотно по свой начин!
  Момичета в самолети свалят мечки с техники - двуцевка и лисича опашка. Те го правят много хитро и подпалват бойците.
  Воините дори пееха:
  -Бих искал да отида в рая, бих искал да отида в рая,
  Момичетата се захващайте за работа!
  Те са боси елфи, толкова готини и борбени. И очите им блестят със сапфири и изумруди.
  А гърдите са украсени с рубинени зърна. Тези момичета са най-висок клас.
  А босите кръгли токчета на красавиците са толкова розови, с много изящна извивка. И могат да хващат троловете и техните гаджета за носовете с боси пръсти.
  Пилотите се бият, свалят самолети на орки и пеят, оголвайки зъби:
  В необятността на прекрасната Родина,
  Където елфите тичат боси...
  Всичко ще бъде доста красиво и ласкателно,
  Е, фюрера ще бъде капут!
  
  Плешивият фюрер открадна много,
  Истински кръвопиец на орки...
  Ние, елфите, сме просто дъщери на Бог,
  Нашият учител Исус Христос!
  И воините взеха и отново пуснаха смъртоносни пулсари от алените зърна на гърдите си. И нека да вършеем тези орки с помощта на езици, натискайки бутони с тях. И това е ефектно и дори ефектно по свой начин.
  Ето някои момичета, които се бият на щурмоваци. Те също са, разбира се, боси и по бикини.
  А жените воини изглеждат много секси, когато са загорели и по бикини. И краката им са толкова съблазнителни, и пръстите им са толкова гладки, с перлени нокти . И в същото време елфите също изпращат ракети към танковете на орките отгоре, удряйки войските на мечките.
  Особено ефективно е да се стреля с голи, кръгли, розови токчета. И тогава, разбира се, има рубинени зърна на гърдите, които са толкова лъскави, че езиците на елфическите младежи изтръпват от такава сладост. А вкусотията е страхотна.
  И воините от щурмоваците победиха орките, демонстрирайки смелост и сериозна смелост. А момичетата могат да натискат бутони с боси пръсти, хвърляйки смъртоносен товар върху главите на мечките.
  Един от синьокосите воини го взе и запя, оголил зъби:
  - Свободата е скъпа за нас, елфите ,
  Безкраен океан от любов...
  Народите се сливат в светъл лъч,
  Да разсее мрака по пътя!
  Тук малка, но бърза ракета излита от самолет и удря резервоар с рошави мечки. И колата на орките гори, сякаш е свещ или пламтяща факла.
  Елфът го взе и запя:
  - Всичко е призрачно в този бушуващ свят,
  Животът е миг, дръж го...
  Времето тече между минало и бъдеще,
  И след миг - елфическа битка!
  Момичетата, разбира се, правят неща, които не могат да бъдат казани в приказка или описани с химикалка.
  Те са първокласни красавици и много готини и борбени. А зърната на алените гърди правят неустоимо впечатление. А с такива момичета мечките няма как да се мерят.
  Елфите са смели бойци, които могат да скочат над главите си, ако е необходимо. Или натиснете бутона с алено зърно и изхвърлете колосална, разрушителна ракета, която ще удари голямото самоходно оръдие на орките и ще го разбие на парчета.
  Например, огромен две хиляди тона резервоар на империята на орките пълзи, такава колосална и несравнима сила.
  Елфите виждат този танк от въздуха. Момичето натиска копчето с кръглата си гола пета. И голяма разрушителна ракета излита, удря чудовището от въздуха и пробива покритието му.
  А момичето изрева:
  - Момиче, ти си воин на светлината,
  Воин на доброто и вятъра!
  След това намига на привържениците си. И в отговор намигат със сапфирените си очи. По-точно не поддръжници, а партньори, но това вече са подробности. Воините, разбира се, не са тези, които се прекланят пред трудностите. И изпращат друга ракета в огромна машина. Те пробиват метал и предизвикват изгаряне на бензина. Трябва да се отбележи, че елфите са много забавни момичета, но се бият смело и са способни на много. И те не могат да бъдат спрени толкова лесно.
  Така че воините не се оттеглят, а в същото време демонстрират най-високата си класа и полет на фантазията.
  И тогава огромният сухопътен боен кораб на рошавите мечки започна да гори като мангал. И орките получиха такъв дар на смъртта. Това е мястото, където наистина започнаха разрушението и смъртта.
  Един елф с розова коса, пилот от висока класа, го взе и запя, оголвайки зъби:
  -Те тичат по крива пътека,
  Боси момичешки крака...
  Уморен от доене на крава
  Искам да дразня щастието си!
  Друг воин със синя коса, която се лее на вълни, започна да пее агресивно, оголвайки зъби:
  - Ще впрегна коня в яката,
  И късметът ме чака!
  След тези думи се чу смях. И момичетата трябва да отбележат, че когато елфите се смеят, изглежда, че звънят сребърни камбани. И всичко изглежда много красиво.
  Елфът кимна, намигна със сапфирените си очи и изчурулика:
  - Всичко блести като светкавица,
  Елфите имат голяма красота...
  Аз съм елф като кралица,
  Удари орка в окото!
  . ГЛАВА Љ 6.
  И воинът отново показа дългия си и много хаплив език. Която е способна да удуши всеки като с примка.
  Орките от небето получават много от елфите. И тривиално ги набиват в ковчега. Воините показват своя висш пилотаж и агресията на голяма вълна. И потоци енергия бликат от алените зърна на гърдите на прекрасни момичета.
  Което наистина показва, че никой не може да ги спре или победи.
  И ще покажат своята най-висока и готина класа.
  Една от елфите го взе и натисна бутона с език. И тя изстреля ракета, която удари склада и взе боеприпасите на орките. И ударът се оказа съкрушителен и силен.
  И пламна цял фонтан от неистов огън и енергия. И всичко наоколо пламна. Рошавите мечки се гърчеха и кожата им се одра и буквално горяха като шишчета от тлъсто месо. Това наистина беше нещо, което донесе колосални разрушения и смърт. И не само на орките. Сред тях имаше и наети тролове. Те също са магически създания. Дори да имаше няколко трола, нямаше смисъл да умираш за нечия друга империя. Освен ако не се биете за пари. И разбира се, елфите също понякога могат да бъдат с доброволци.
  Момичетата от бляскавите пееха:
  Издигнете се с огньовете на момичетата елфи,
  Ние атакуваме в битка, без да се отклоняваме...
  Наближава ерата на светлите години,
  Нека бъдем пример, а не за глупаци!
  И воините отново показаха дългите си и много розови езици и се изплюха, подавайки глави от каютите си към орките.
  И тяхното плюене се оказа толкова разрушително и смъртоносно, че някои от орките образно изгоряха.
  Един от воините с косите краставици пееше:
  - Момичета, момичета, момичета,
  Време е да убиете всички орки!
  Момичета, момичета, момичета,
  Време е да ритнем дявола по рогата!
  Един от елфите с оранжева коса отбеляза:
  - Босият крак на момиче ще закара мъж под петата му, а орк в ада!
  Битките бяха много мащабни и невероятни. А Мария Колесникова е бивш политически затворник в страна, управлявана от дебел и мустакат диктатор, който командва войските, които водят героична война с орките.
  Но кралицата се уморила и заспала, седнала права на стола си. И тя сънува нещо толкова готино и в същото време съвсем реално;
  След като руските войски започнаха да търпят поражение след поражение на територията на Украйна, талибаните решиха: тяхното време е дошло. И в началото на лятото те удариха Таджикистан на 22 юни 2023 г. Както се очакваше, таджикските войски се оказаха готови за война, преди всичко морално. Повечето от тях се предадоха или избягаха. Руската военна база в Таджикистан беше обкръжена и талибаните я атакуваха от всички страни.
  Русия трябваше бързо да прехвърли сили в Таджикистан и да отвори там втори фронт.
  И войските трябваше да бъдат прехвърлени през няколко граници. В резултат на това талибаните унищожиха руската база. Някои от войниците са изклани, а други са взети в плен.
  А руският президент Владимир Путин все пак трябваше да обяви обща мобилизация с голямо закъснение и да прехвърли нови войски в Таджикистан. И това, разбира се, натовари допълнително както руската икономика, така и бюджета и допринесе за намаляването на популярността на Путин сред хората.
  Сега обаче Русия провеждаше военни операции срещу талибаните. Но Афганистан има почти четиридесет милиона души - предимно млади и много оборудване, заловено преди това от американците. И се опитайте да преодолеете такава армия, дори ако другите са странни и не пречат на Русия да прехвърля войски през техните територии. Както и да е, в морално отношение руснаците са много по-приятни да се бият с талибаните муджахидини, отколкото с техните украински братя. И затова, разбира се, в битките участват и красиви, секси и бляскави момичета.
  Което прави войната доста интересна.
  В Таджикистан почти няма сняг дори през зимата. И момичетата преминават в атака, парадирайки с голите си розови токчета.
  Наташа стреля от картечница, като в същото време хвърля разрушителен дар на смъртта с боси пръсти.
  Телата на талибаните, разкъсани на парчета, подскачат.
  Воинът възкликва:
  - За нашите прекрасни деца!
  Друг воин, Зоя, също стреля от картечен пистолет. Той драска с голяма точност, убивайки муджахидини. Те падат като окосени снопове.
  И едно очарователно момиче със златна коса хвърли грахово зърно на смъртта с голата си пета и изгука:
  - Русия защити страната със себе си,
  От нашествията на адските скакалци...
  И го покри с гърдите си -
  Всички народи на Майката Земя!
  И воинът ще се смее и ще се смее, показвайки устата си, пълна със зъби. И с много закачлив език, който облизва не само шоколадов сладолед.
  Августин, още един от онези пилотажи, които косят талибаните в редици, изгука:
  - Ябълки в снега,
  Това са момичешки гърди...
  Аз ще ти помогна,
  Ще има готини съдии!
  И воинът отново хвърли смъртоносния дар на унищожението с босите си пръсти. И разпръсна много талибани в различни посоки, откъсвайки главите и крайниците им.
  Светлана също коси муджахидините и го прави с голям ентусиазъм. Това момиче има толкова много стимул и луда енергия. Тя хвърля с босите си пръсти голям, разрушителен дар на смъртта.
  И тогава той пее:
  - Ой, момичета, боси, боси, боси...
  Ние люлеем плитки, плитки, плитки!
  Жените-воини толкова се запалиха по талибаните, че токчетата на красавиците просто блестяха.
  Наистина руската жена е голяма сила. И тя коси врагове като коса с мотор. И наистина те забива в ковчези или дори в земята.
  Воините показват своя яростен темперамент и реват:
  Ние сме комсомолки
  Обичаме ескимо...
  Гласът на красавиците е ясен,
  Ще има нов филм!
  И воините го взеха и показаха много дългите си и много игриви езици.
  Борбата срещу талибаните, разбира се, не е лесна мистерия. И руските момчета умират, в значителни количества. И идва от Таджикистан, за да превози двеста товара.
  Разбира се, в самата Русия хората започват да се бунтуват - защо беше нужна войната с Украйна? Трябва ли Русия да плати с живота на синовете и дъщерите си във войната в Таджикистан? Въпросите, разбира се, са съвсем естествени. Всъщност играта струва ли си свещта?
  Освен това цените растат, но няма признаци на победа. И тогава Зюганов получи инсулт, а джобният опозиционер беше парализиран. Откога Генадий Андреевич, послушен на властта, води маргинализирани хора в кръгове и имитира квазиопозиционерство . И сега най-удобният за властта лидер, лидерът на най-многобройната и масова опозиция, падна и умря. Но едно свято място никога не е празно. Дойдоха и други, по-млади и много по-агресивни.
  И тронът се разклати...
  Но засега има война с талибаните. Ето момичета от пилотите на щурмова авиация, които се бият в небето.
  Анастасия Вичакова е един от известните червенокоси воини. Тя отказа да воюва срещу Украйна, но унищожете талибаните, моля.
  Разбира се, много жени-воини не искаха да убиват своите славянски братя.
  Но с муджахидините - моля.
  Анастасия стреля по талибаните с боси пръсти. Посланикът стреля с ракета по афганистанците и пее:
  Как живеехме в битка
  И не се страхува от смъртта...
  Това е подарък за босоногия пилот!
  Друг ас воин също е красив, само че този път русата Акулина Орлова също се бие с призраци. Да, талибаните се наричат душмани или духове, точно както в първата война с афганистанците. Врагът обаче е силен и многоброен. И талибаните, и ПВО имат свои. Включително пленените от бившата правителствена армия.
  Акулина Орлова прави обратен завой със самолета си и напуска ракетата Stinger, след което момичето пее:
  - Зъл дух пълзи по скалите,
  Изгаряш го с напалм...
  Е, ако талибаните,
  Да използваме измама в битката!
  Друго момиче Маргарита Магнетик. Косата й е като златен лист. Много красиво момиче. И тя също категорично отказа да се бие с Украйна. Защото той няма да вдигне оръжие срещу братята си славяни. Което предизвика одобрението на мнозина. А талибаните са религиозни фанатици и едно време помагаха на чеченските сепаратисти. Освен това талибаните бяха единствената държава в света, която призна независимостта на Чечня. И това, разбира се, остави отпечатък върху отношенията с Русия в продължение на много години.
  Маргарита Магнетик е готова за битка. Босите й пръсти натискат копчетата. А към талибаните летят ракети с колосална разрушителна мощ. И побеждават брадатите афганистанци.
  Маргарита пееше:
  - Ех, Родино, да крещят грозно,
  И ние я харесваме, дори и да не е красавица!
  Копелето е лековерно,
  Ако служителят по сигурността управлява,
  Значи ще има фашизъм,
  Гнусота на човечеството!
  Първият размразен пластир,
  погребението на Сталин -
  Русия няма да бъде Каин,
  Въпреки че е ранена!
  И воините го приеха в унисон и изчуруликаха:
  - Славяните не могат да търпят унижение,
  Всички сме за Украйна...
  Няма да търпим повече обиди,
  Главата на Каин е в басейна!
  Момичетата от щурмоваците удрят талибаните и разбиват и убиват тези муджахидини.
  Тук летят да вършеят духовете. Но от Таджикистан изнасят цинкови ковчези със загинали руски войници и офицери.
  Един от тези войници остана без крак. И пее тъжно, с наслада и с насълзени очи:
  - Някак си се вкараха в ковчега,
  И най-могъщият дух,
  Изстисках всичко навътре и навън,
  И го уплътних здраво!
  Има и момичета на танкове. Много интересна руска кола "Мечка". Това е много тежък танк - повече от сто тона - експериментален модел. Разбира се, има и специален екип от четири момичета. И всеки има имена, започващи с Е!
  Ето, например, Елизабет натиска бутоните на джойстика с боси пръсти и удря бункера с талибаните и реве:
  - Слава на комунизма!
  Екатерина, продължаваща да стреля от картечници и натискайки копчетата с аленото си зърно, реве:
  - И без Зюганов! Плешив и пиян!
  Елена изписка, натискайки голата си пета върху педала:
  - За пътувания до Индийския океан!
  Ефросиня също стреля, този път със закачливия си език и изписквайки:
  - За победи в щурмови битки!
  И момичетата ще се смеят. Наливат олово върху талибанските бойци. И го правят много добре.
  Елизабет, стреляйки по врага, помисли за това. Наистина, ако човек има мозък, той разбира, че всяка религия е приказка и човешка фантазия!
  Но защо различни видове религии са се разпространили по целия свят? Освен това, много противно на здравия разум? Всъщност вземете най-популярната религия: християнството. Да вярваш в Бог разпнат на кръста е глупаво и абсурдно. Всъщност, ако вярваш в Библията, тогава Бог става някак странен и неразбираем.
  Тогава той удавя почти цялото човечество с вода - милиони хора умират, но само осем души са спасени. Напротив, на кръста се моли за палачите?
  Може да забележите: Богът на Стария завет е много жесток, но в Новия завет Христос е изключително мил. И тук се вижда едно крещящо противоречие. Всъщност, ако Исус беше Бог Син, той трябваше да изгори Содом и Гомор. Но там имаше възрастни, деца и жени. Това не е ли жестоко?
  И много други примери за жестокост могат да бъдат изброени много дълго. Само убийството на деца от Елисей струва нещо.
  Така че помислете в какво вярват хората. И правителството също налага религията. И сега те се борят с религиозните фанатици талибаните.
  Но те предупредиха - не се радвайте, че Съединените щати напускат Афганистан - това ще бъде само по-лошо за Русия.
  Талибаните, като си починаха малко и се възползваха от факта, че ръцете на Русия бяха вързани от войната с Украйна, предприеха действия и удариха. И това беше предсказано за мнозина. И Русия трябваше да се разпише. И, разбира се, против волята им - твърде много руски войници загинаха в базата в Таджикистан. Така Владимир Путин се оказа въвлечен в още една война. И настроенията, разбира се, в обществото станаха много по-враждебни към настоящия президент. Любовта на хората е много променлива. И талибаните, разбира се, изчислиха всичко правилно. Още повече, че САЩ са доволни в случая - настроиха враговете си един срещу друг. И хората започнаха да казват за Байдън: мъдър старец. Например колко умно е подредил всичко.
  Всъщност възрастта не е пречка както за спорта, така и за мъдростта!
  Елизабет отново стреля и отново, разбира се, с боси пръсти. В резервоара е доста топло дори през зимата. А през лятото в Таджикистан е наистина горещо.
  Момичето го взе и запя:
  -Ако е дълго, дълго, дълго,
  Бийте се срещу талибаните...
  Ако е дълго, дълго, дълго
  Бягайте надолу в битка!
  Възможно е, възможно е
  Разбира се, така е, така е...
  Въпреки че понякога е като
  Можем да настигнем Африка!
  А в Африка цените са толкова високи,
  А в Африка парите са толкова широки!
  Хипопотамите са отслабнали
  Кашалотите са измършавели...
  И хората са като папагали,
  Отидете направо в рая!
  Екатерина отбеляза с усмивка, натискайки бутона на джойстика на резервоара с аленото си зърно:
  - Нещо не ти достига оптимизъм!
  Елизабет отговори ядосано:
  - Щом президентът е морален инвалид и негодник, то каква радост да имат поданиците му!
  Елена кимна.
  - Да! Казват, че бързите проблеми са началото! Но именно прекомерният късмет направи Путин прекалено самоуверен!
  Елизабет кимна със синя си глава.
  - Да, винаги съм смятал, че на един човек не може да му се даде толкова късмет - той се качва на бял кон, в смисъл започва да вярва, че морето му е до колене. И тогава, като старата жена, която искаше да стане Бог, тя завършва без нищо!
  Катрин се съгласи с това:
  - Да! Путин имаше твърде много късмет и това го разглези. Как съдбата някога е обичала Наполеон, Хитлер, Иван Грозни, а после се е отвърнала от тях.
  Ефросиния отбеляза:
  - Николай II беше много нещастен, но в същото време мил и достоен цар. Например, смятате, че щеше да има поне малко късмет във войната с Япония. Например умря ли адмирал Макаров и всичко можеше да бъде различно. И адмирал Макаров загина поради поредица от невероятни съвпадения. По някаква причина той не заповяда миниране от разрушители и никой от подчинените му не даде такава заповед. И мината най-вероятно е руска и голям боен кораб не трябва да е потънал от една мина. И дори в този случай адмирал Макаров можеше да бъде спасен, както беше спасен например Кирил Романов.
  Елизабет се съгласи:
  - Да, малко късмет за Николай II може да даде много повече на Русия, отколкото много късмет за посредствения Владимир Путин! Например адмирал Макаров можеше да победи японците в морето с малко кръвопролития и тогава войната със самураите нямаше да струва много жертви. И ако царска Русия беше спечелила войната с Япония, тогава Първата световна война най-вероятно нямаше да се случи. Така че авторитетът на императорската армия би бил твърде висок и германците нямаше да посмеят да обявят война!
  Елена кимна.
  - Може би! Въпреки че само Макаров не изчерпва броя на провалите и лошия късмет във войната с Япония. Въпреки че трябва да се признае, че врагът беше силен. Но от друга страна, ако броненосецът Осляби не беше потънал толкова бързо, дори по време на битката при Цушима ескадрата можеше напълно да пробие до Владивосток! И така войната с Япония се оказва толкова неуспешна!
  Ефросиня отбеляза:
  - Но войната през 1945 г. с Япония се оказва учудващо лесна и успешна. Сякаш Япония беше изчерпала късмета. Но, уви, победата на Сталин доведе до идването на комунистите на власт в Китай и появата на много силна и опасна империя, която почти нападна СССР при Брежнев. И дори сега Китай само се прави на приятел. И самият той иска да отреже земя от нас до Урал.
  Катрин кимна:
  - Да! Ако японците бяха победени тогава, вместо северен Китай щеше да има Жълта Русия и православието щеше да дойде в Поднебесната империя. И какво получи Оста в резултат на лесната победа на Сталин над японците? Раждане на атеистична империя и могъщо чудовище по границите с Русия!
  Елизабет отбеляза, оголвайки зъби:
  - Тогава вярвайте в християнския Бог. Победата над Япония би дала много нови десетки милиони православни вярващи. Вместо това на власт в Русия дойде агресивен атеистичен режим. И тогава кървавият сталински режим донесе атеизма в Китай. И се появи жестоката империя на Мао. Наистина не разбирам какво иска Бог!
  Елена отбеляза:
  - Или изобщо няма Бог! Или Сатаната е много по-силен, отколкото пише в Библията, или плановете на Всемогъщия са непонятни за нас!
  Ефросиния отбеляза:
  - Обикновено жестоките крале са по-успешни! Единственото изключение беше може би Александър Първи - интелигентен, мил, либерален цар, джентълмен, който не можеше да победи и муха. И заедно успешни!
  Елизабет отбеляза:
  - И Екатерина Втора не се смяташе за жесток и зъл владетел и също беше много успешна. Вярно, тя беше курва и като цяло не съвсем добър човек. Тя забрани на селяните да се оплакват от своите господари. Дори е странно, че толкова много късмет е даден на такъв подъл човек!
  Елена кимна:
  - Да, и тогава вярвайте в християнския Бог! Кога злите и подлите са най-успешни!
  Катрин запя с ярост:
  Светът се крепи на насилието
  Вулканът от ярост блика в голяма степен...
  Напрежението е върховно,
  Събужда се с болка и страх,
  Само страхът ще ни даде приятели,
  Само болката те мотивира да работиш,
  Затова го искам все повече и повече
  Хиперплазмата ще избухне в тълпата!
  Елизабет отбеляза с въздишка:
  - Да, Чингис хан е бил груб езичник. Не можеше да чете и пише, но превзе половината свят. И мюсюлманите, и християните загубиха битката с него. И въпросът е: къде беше Всемогъщият Бог по това време? И защо езичеството на монголите победи монотеизма: ислям и християнство?
  Ефросиния отбеляза с усмивка:
  - По същия начин може да се попита: къде беше Всемогъщият Бог, когато Каин уби Авел? Защо допусна първата братоубийствена война в човешката история?
  Елена се ухили и обобщи:
  - Да, можете да спорите безкрайно, но никога няма да докажете нито, че Бог съществува, нито че Той не съществува?
  Екатерина отбеляза:
  - Силно се съмнявам в Исус Христос. Нещастните, потиснати евреи можеха да сбъркат силен, надарен хипнотизатор като Анатолий Кашпировски с месия и да го обожествят. Ако погледнете статистиката на чудесата на Анатолий Михайлович, той е по-готин от Христос!
  Ефросиния се изкиска и запя:
  - Бог да даде на слепите да отворят очите си,
  И изправете гърбовете на гърбавите...
  Да, Боже, бъди Бог поне малко
  Но не можете да бъдете малко разпънати!
  И момичетата отново се изправиха срещу талибаните. Натискайки бутоните на джойстика с боси пръсти, те покосиха множество муджахидини и буквално ги положиха на партиди. Брадатите талибани загинаха под картечен огън и осколочно-фугасни снаряди. Последва сериозно забавление с масово изтребление на религиозни фанатици.
  И ето я Аленка с нейния батальон от красиви момичета, които въпреки хладното зимно време на Таджикистан атакуват талибаните боси.
  Те обаче са с къси поли, а телата им са покрити с бронирани плочи от кевлар .
  Красавиците тичат в атака и пеят:
  - Злите талибани пълзят по скалите,
  Но момичетата са най-готините...
  Удари го с напалм
  Ще празнуваме успех!
  И момичетата ще блестят с бисерни зъби.
  И тогава Анюта, с боси пръсти, ще хвърли грахово зърно с експлозиви по муджахидините. И тя ще разпръсне талибаните в различни посоки, като котенца.
  Момичето го взе и запя:
  - Слава на Отечеството, слава,
  Танковете се втурват напред...
  Разделения на момичета по бикини,
  Поздрави на руския народ!
  Червенокосата Алла също стреля по брадати врагове, коси ги и пее:
  - Рус се изсмя на този талибан,
  Във всички векове, затова е Рус!
  И момичето също ще го вземе и ще хвърли убийствен лимон по муджахидините с боси пръсти. И разпръсква врагове във всички различни посоки.
  И как си подсвирква с пълно гърло.
  Няколко десетки гарвани бяха зашеметени. След като получиха инфаркт, те паднаха върху главите на бръснатите глави на талибаните и бяха намушкани. След което воинът изчурулика:
  - Тук въпросът е много спорен,
  Вярвам, че ще бъде просто топ класа!
  Познавам талибаните, ние ще победим
  Все пак над нас има горд херувим!
  Мария, още едно от момичетата по бикини, го взе и подсвирна. И с босите си пръсти тя хвърли огромна убийствена сила върху врага, много разрушителен дар на смъртта. Тя разкъса талибанските бойци и изгука, оголвайки зъби:
  - Около Русия има огромна мъгла,
  И талибанският боец се втурва към Отечеството!
  Олимпиадата е наистина момиче-герой. Тя е едра и в същото време косата й е светло кестенява. Воинът има луксозни бедра и силни коремни мускули, които са подплатени с шоколадови пръчици. Е, никой не може да устои на такъв звяр.
  И така тя, с мощните си, мускулести, боси крака, вдигна цял варел с експлозив и го хвърли по талибаните. И тази цев се втурна с голяма, смъртоносна скорост. И как ще се блъсне в муджахидините, буквално да ги разкъса.
  Воинът-герой го прие с радост и запя:
  А над Муров небето се намръщи,
  Зората на светлината изгрява...
  Ние сме като дъщерите на Иля Муромец,
  Не напразно се хвалеха със силата си!
  . ГЛАВА Љ 7.
  Наистина е много по-приятно да се биеш и да убиваш талибаните, отколкото да се биеш с украинските си братя. Тук мисля, че всеки ще се съгласи, че е грях да се убиват братя. А Владимир Путин вече открито го наричат в руските войски - Вовка-Каин!
  Олимпиада пееше в ярост:
  Е, колко братя можете да убиете?
  Все пак, повярвайте ми, човек е роден за щастие...
  Майката не пуска сина си на фронта,
  И дори през лятото има лошо време по време на война!
  След което героичното момиче ще поеме дълбоко въздух в дробовете си и ще подсвирне. Много стотици гарвани веднага получават инфаркт и припадат. И острите им клюнове летят надолу и пробиват черепите на талибанските войски, настъпващи към позициите на руските войски.
  Олимпиада, повали гарваните със свирки и ги накара да паднат зашеметени, взе го и изчурулика:
  Та, та, та - копитата чукат,
  Тук, там, там - картечницата удари!
  Талибанската армия е напълно победена,
  И никой не може да победи армията от момичета!
  Маруся също стреля по настъпващите талибански войници. Показва своя нрав и най-висока класа. Нейната картечница покосява цели редици муджахидини.
  Момичето хвърля убийствен дар на смъртта с боси пръсти. Нокаутира много талибански бойци и скърца:
  - Класика на войната,
  Това е за едно момиче да е босо...
  Дъщери и синове,
  Нека превърнем всички в игра!
  Момичетата войни са наистина красиви.
  Матриона, стреляйки по талибаните и хвърляйки разрушителни дарове с боси пръсти, изчурулика:
  - Слава на момичетата в бикини,
  Били са муджахидините...
  Момичетата имат ножове боси,
  Нападат така за обяд!
  Момиче с тънка талия и пищни бедра стреля по приближаващите талибани. Той прави това много сръчно и точно. Коси ги като косачка и пее:
  - Момичето танцуваше полка,
  На поляната в ранните часове...
  Опашка наляво, опашка надясно,
  Това е полка Карабас!
  И сега воинът отново ще хвърли присъстващ убиец към врага с боси пръсти. И той ще убие много талибани.
  Тук Виктория и Вероника се карат. И двете момичета са много готини. И стрелят изключително точно.
  Виктория хвърли дарбата на унищожението с голата си пета със смъртоносна сила. Скъса много душмани и скърца:
  - Парите се топят в портфейла,
  Капиталите се топят...
  И на руски -
  Парите означават манна!
  Друго момиче натисна копче с аленото си зърно, което включи оглушителен ултразвук и го изпрати във въздуха. И вече хиляди гарвани паднаха върху бръснатите глави на талибаните. И да ги набием.
  Червенокосото момиче пееше:
  Русия е атакувана от муджахидините,
  В Афганистан ги има много...
  са воювали за тях в Афганистан ,
  Сега страховитият талибан вдигна меча си!
  
  Но босите момичета не се предават,
  Просто ще покажат най-висока класа...
  Те се бият оживено с талибанската армада,
  И удрят духа право в очите!
  И воинът с боси пръсти ще хвърли дара на унищожението с убийствена сила. И всички го получават от него.
  Алис и Анджелика стрелят по талибаните със снайперски пушки. И го правят изключително прецизно. И стрелят с такава прецизност.
  Алис го взе и изпя:
  за душмана ,
  Бъдете здрави, за да...
  Момичетата тичат голи през зимата!
  И кършат гръб с муджахидините!
  И воините веднага си показаха езика!
  И тогава Алис стрелна, използвайки алено зърно на гърдата, когато натисна бутона. И нокаутира дузина талибани.
  Алис го взе и изчурулика, оголвайки зъби:
  - За отечеството и свободата докрай,
  Боси момичета по бикини
  Вие сте такива героини...
  Кара сърцата да бият в унисон!
  Анджелика потвърди:
  - Чукайте в унисон! Това е страхотно!
  Мария Колесникова като кралицата на елфите дава активни и агресивни заповеди. Тя е дръзко и смело момиче.
  Тя вижда бъдещето и войната, Русия в Таджикистан с талибаните.
  Но всичко това е много красиво. И е ясно, че беше кърваво и много борбено. Войната, която започна с талибаните през лятото на 2023 г., продължи да ескалира .
  Войната между талибаните и Русия продължи. Афганистан има голямо население, много млади хора - гладни, озлобени, агресивни.
  И те се бият в Таджикистан, докато ръцете на Русия са вързани с войната в Украйна, която се подкрепя от по-голямата част от света.
  И талибаните се възползват от това.
  Но от руска страна се бият много боси и красиви момичета. Битките идват на вълни.
  Наташа стреля по муджахидините. Те използват мощна драконова картечница. И валя дъжд от куршуми върху талибаните.
  И те падат, притискайки момичетата. Ще падне руски хеликоптер, свален от самоделна зенитна установка. Той беше свален от талибаните. Вярно, че в хеликоптера няма момичета, а мъже и не ги съжаляваш особено.
  А Наташа е момиче и е боса по бикини. А когато си почти гол, тогава никой няма да те задържи или спре.
  Наташа хвърли дара на унищожението с босите си пръсти на изсечените крака с убийствена сила. Тя разпръсна талибаните в различни посоки и запя, оголвайки перлените си зъби:
  Тук е зима, зима, зима,
  Започна изведнъж...
  Мете яростно, мете -
  Утре ще е по-добре
  Утре, утре, утре!
  И сега е нова година!
  Наистина, на Нова година в Таджикистан валеше сняг. И сега руските момичета оставят боси, изсечени отпечатъци в снега и изглежда много красиво.
  Зоя го взе и запя:
  Едно две три -
  Изтрийте си процесорите!
  четири, осем пет,
  Хайде да играем лапта!
  И момичето, с боси пръсти, ще изстреля дара на смъртта със смъртоносна сила.
  Зоя я взе и оголи зъби запя:
  Едно две три четири пет,
  Зайчето излезе на разходка...
  Ето едно момиче изтича
  Убива муджахид!
  И Зоя го взе и показа дългия си език.
  Но Августин води и огъня. Типът момиче, което не може да бъде по-готино. И пише с убийствен апломб. Коси муджахидините без излишни церемонии. След което започва да пее;
  Ако задната част е безполезна -
  Военната страст няма да помогне...
  Е, ако няма плам,
  Тилът ще бъде обяд на врага!
  И червенокосата Августин ще вземе и ще хвърли дара на унищожението, с босите си пръсти. И в действителност ще разкъса толкова душимани, че е просто ужас.
  Августин, разбира се, не пропусна възможността да изпее:
  Бил съм гол
  Така скачаше из игрището!
  Скачах из игрището...
  Кулацки пееше заедно!
  И момичето ще вземе очите си, които блестят със сапфири и блясък. И очите й са красиви. И езикът е много кофти. И толкова пъргав, и толкова здрав. Е, все едно е някакъв сочен портокал.
  Светлана също се кара. И с босите си пръсти хвърля подаръци на унищожение. Които са толкова смъртоносни и разрушителни.
  А наблизо талибаните взеха и нокаутираха руски танк. И автомобилът на руската армия започна да се разкъсва на парчета, а бойният комплект детонира. И пак умират мъже.
  Но Светлана не се нуждае от вонящи мъже. Те трябва да бъдат измъчвани. И момичето го взе и запя:
  Мъже, мъже, мъже,
  Вие сте просто големи зверове
  Когато момичетата те убият
  Толкова много очистват земята!
  Наистина талибаните са зверове.
  Веднъж хванали красива разузнавачка. Е, като за начало те я взеха и я издърпаха на стелажа. Изкривиха ми ставите на ръцете, което беше много болезнено.
  След това окачиха на босите крака на момичето клади, които оковаха глезените й. И тогава го взеха и запалиха огън под голите й, изящно извити подметки.
  Русенката изпитвала силни болки. Талибаните, преди да изпържат петите й, взеха и намазаха краката й с масло. И така подметката изгаряше бавно и беше адски болезнено. А момичето стенеше и ревеше. И талибаните също я биха по гърба и страните с камшик. Тогава решили да засилят мъченията. Извадихме нагорещена тел и започнахме да удряме красавицата по гърба и гърдите.
  И колко е болезнено. Особено когато талибаните започнаха да усукват алените зърна на рускинята с нагорещени щипци. И тя плака толкова много.
  И главният лидер на талибанския отряд беше просто луд от мъченията. И той оголи златните си зъби.
  Рускинята се изплю в отговор. След което започнаха да чупят босите й пръсти. Което е много болезнено. И момичето припадна от ужасната, непоносима болка.
  Но талибаните продължиха да изтезават. Първо върнаха момичето в съзнание, като изляха кофа с ледена вода. И тогава инсталираха сензори и електроди върху тялото й.
  След което двете момчета започнали да въртят педалите на динамото. Токът потече и момичето потръпна от адска болка. И наистина, когато върху тялото
  Електрически разряди минават , страшно е, говори се, че препускат стада коне. И наистина, всяко момиче тук ще вие.
  И момчетата педалите, и голото момиче вие като див вълк. И наистина я боли. А ревът е просто непоносим.
  А освен тока, талибаните пържат и петите на рускинята, които вече са покрити с големи мехури. Удариха ме и с нагорещена тел по гърба. И удариха с ярост и закъснение.
  И в същото време увеличиха брашното. Те започнаха да разтягат момичето и да окачват все повече тежести на блока, за да изкривят напълно ставите.
  Главният талибански бандит изпя:
  Каква болка, каква болка
  Резултатът от мача ще бъде: пет - нула!
  Е, какво можете да вземете от диваците? Те измъчваха момичетата много жестоко, но не особено изтънчено. Въпреки че в утробата на Венера са били напъхани електроди и как след това е подаден ток.
  Талибаните са варвари. Така те купиха цяла армада танкове от Китай с парите, които получиха от наркотици. Всъщност Китай е калико съюзник и приятел на Русия.
  И талибаните атакуваха врага с танковете си.
  Но срещу тях са четири руски момичета с Т-95. Те разбира се са боси и по бикини.
  И какво?
  Елизабет стреля по муджахидините с боси пръсти и изчурулика:
  - Слава на Родината на слоновете!
  Катрин също удари талибаните с голата си кръгла пета и попита:
  - Коя е родината на слоновете?
  Елизабет оголи зъби и отговори:
  - Разбира се, Русия!
  Катрин се изкикоти и отговори:
  - Мислех, че е Индия!
  Елена удари душманите с помощта на аленото зърно на гърдите си, преди да свали сутиена си и изписка:
  - Мислех, че родината на слоновете е Африка!
  Ефросиния натискаше педалите с босите си кръгли пети и пееше:
  - Малки деца,
  Няма начин...
  Не ходете в Африка на разходка...
  В Африка има акули, в Африка има горили,
  В Африка има големи крокодили!
  И четирите боси момичета, с голи гърди, с искрящи алени зърна, запяха:
  Ще те ухапят
  Бийте и обиждайте...
  Децата не ходят на разходка в Африка!
  В Африка има крадец
  В Африка има злодей
  В Африка има ужасен Бармалей!
  Ще те ухапе
  Бийте и обиждайте...
  Децата не ходят в Африка на разходка,
  В Африка е кошмар,
  луд злодей,
  В него внезапно се появи Бармалей!
  Тича из Африка и яде деца!
  Да деца! Да деца!
  Смехът си е смях, но когато талибаните хванаха едно руско момче на около четиринадесет години , те го взеха на сериозно. Първо го съблякоха и го нанизаха на решетката.
  Тогава душманът с тюрбан и брада започнал да изгаря голото мускулесто тяло на тийнейджъра с прът с нагорещено желязо.
  Тогава талибанският палач доближи нажежена желязна звезда до голите гърди на момчето и я притисна към нея.
  Момчето изпищяло от ужасна болка и изгубило съзнание. Тогава момчето беше докарано. И стегнаха босите му, все още почти детски крака в блок. И започнаха да закачат тежести на куки в блока. И много болеше. Младото тяло на момчето беше силно разтегнато и момчето буквално стенеше .
  Руското момче продължи да бъде измъчвано. Намажете с масло босите стъпала. И тогава запалиха огън под тях.
  И как детето след това диво викаше. Да, беше изключително болезнено.
  Момчето продължи да крещи и беше бито с камшик от талибаните.
  След това хванаха момчето с куки за ребрата. И отново го обърнаха напълно.
  Тогава талибаните запяха:
  Ще изтребим всички невярващи,
  Нека са тийнейджъри...
  Ето един херувим над нас,
  Ще караме всички на дъските!
  След което момчето от Русия беше счупено с горещи щипци, всички пръсти на босите му крака. И талибаните го направиха бавно, за да причинят колкото се може повече болка на сладкото момче. И тогава те започнаха да чупят ребрата на младия воин с нагорещени щипци.
  Така му ги счупиха, така че на момчето не остана нито едно цяло ребро. И момчето почина от болезнен шок.
  Преди смъртта муджахидините смазали топките на тийнейджъра. И беше много болезнено.
  Междувременно Анастасия, използвайки Witcher, атакува талибаните от щурмоваци. Използвала е ракетни установки. Тя натискаше бутоните на джойстика с боси пръсти и пееше:
  Все по-високо и по-високо и по-високо
  Фюрерът вирна патешкия си нос ...
  Понякога нашите покриви са отнесени
  Талибаните обаче не са узрели!
  Акулина Орлова също удря противника си. Той прави това много точно и използва аленото си зърно на гърдата, за да натисне бутона. А наблизо се взривява руски щурмовик. И той беше доволен от убийствения подарък от талибаните. Може би нещо произведено в Китай. И това напълно ще ви прецака.
  Акулина пееше:
  - Ако човек отиде направо при ковчега,
  Запазване на живота така...
  Бъдете боси момичета!
  И воинът ще се смее и ще се смее. Разбира се, въпреки зимата, краката на момичето не познават обувки. А токчетата й са заоблени и буквално блестят. Това момиче е просто супер.
  А зърната на гърдите й са алени и блестят като върхове на църкви. Това е едно борбено момиче, така да се каже.
  Да, тя не харесва мъже. Въпреки че той с удоволствие използва езика си за удоволствие. Наистина е толкова хубаво да докоснеш алените си зърна с ягодовите зърна на друго момиче. За да бъде страхотно.
  Акулина го взе и запя:
  За това босо момиче
  не можех да забравя...
  Изглеждаше като камъните на настилката
  Измъчват кожата на нежните крака!
  И Акулина ще вземе и ще завърти сапфирените си очи.
  Тук тя е момиче от най-високо ниво и класа.
  И Маргарита Магнитная също е пилот. И двете момичета обичат да лежат едно срещу друго и да докосват зърната си, искрящи като рубини.
  Не пренебрегват обаче и мъжете.
  Е, междувременно Маргарита ще го вземе и ще удари муджахидините с голяма смъртоносна сила.
  Тогава той ще пее:
  О, какви крака!
  Колко добре...
  Не се страхувай, скъпа
  Запиши си телефонния номер!
  И Маргарита ще си покаже езика. Тя е изключително борбено момиче.
  А босите й пръсти изпращат убийствени дарове на смъртта.
  Акулина Орлова запя през смях:
  - Маргарита, прозорецът е отворен,
  Маргарита, помниш ли как стана всичко!
  Анастасия Вичакова кимна:
  - Да жени! Ние можем всичко и напълно ще изтрием враговете си!
  И момичетата запяха в хор:
  Нашата армия е силна
  Тя защитава света...
  Нека талибаните напреднат
  Тяхното момиче е убито!
  Например Fedora също се бие. Тя стреля с минохвъргачка по муджахидините. И ако той се прецака, това няма да изглежда много на никого. Дори талибаните да имат дълга брада и бръсната глава.
  Федора тропа с босите си крака в калта и пее:
  Виждате ли затъмнение в небето?
  Страхотен символ на сърфа...
  Черни крила над света
  Ята космически вой!
  А друго момиче Сирафима хвърли убийствена бомба с боси пръсти и разкъса масата на талибаните и каза:
  Талибаните - проклятието се надига,
  Талибаните - пълна смърт...
  Талибани и мъртви полкове!
  Талибаните водят лудия!
  талибани!
  И Серафима ще вземе свирка в устата си и как ще засвири, че гарваните ще припаднат и ще пробият главите на муджахидините с човките си.
  Момичетата, трябва да кажа, са толкова страхотни и красиви.
  И сега можете да видите как талибаните подпалиха руски склад за боеприпаси. Започна да гори и снарядите избухнаха със смъртоносна сила. Талибаните реват и ликуват.
  Но момичетата от небето се ебават с муджахидините. И можете да видите как Албина и Алвина се появиха в небето.
  И двете момичета са просто невероятни блондинки. И чудно красива. И разбира се, боси и само по тънки бикини.
  Това са жени от най-висок клас, да речем. И това, което те са способни, не всеки може да повтори.
  А воините, всъщност, ако започнат да убиват, няма да можете да ги спрете.
  Албина изстреля от самолета ракета с колосална разрушителна мощ. И тя разби бункера на талибанската армия, след което изпя:
  - Аз съм най-силният в света,
  Дори боси крака, голи зърна...
  Нека накиснем талибаните в тоалетната,
  Не можем да си позволим да бъдем слаби!
  Алвина продължава да изпраща дарове на смъртта, използвайки босите си пръсти. И убийте муджахидините, тя го взе и изпя:
  - Имаме сладки момичета,
  Казват само красота....
  Гласчето на комсомолците Звониц ,
  Идва бурна пролет!
  И двете момичета ще го вземат и ще пеят с пълно гърло:
  Нека отида в Хималаите
  Пусни ме завинаги
  Иначе ще вия, или ще лая,
  Иначе ще изям някого!
  И момичето просто започва да грачи. И тя смята, че е много готино и очарователно. И когато крещиш - Kukareku - това е наистина страховито.
  Междувременно момичетата се хванаха и започнаха да стрелят от тежки оръжия, което направи впечатление. И те стрелят толкова точно.
  Момичето Вивола пееше, разклащайки зъби и стреляйки точно по враговете си:
  - Аз съм най-силното момиче на света,
  Обичам да лижа съвършенството от мъжете...
  Войниците не знаят готино излъчване,
  Къде момичето е забравило да свие малко!
  И воинът ще се смее. Да, красавиците знаят как да удушат душмани.
  И честно казано, те са в състояние да отчупят рогата и чертите на плешив човек.
  Така че опитайте се да се изправите срещу такива красавици.
  Николета говори и за талибаните. Тя е много борбено и агресивно момиче. И когато се смее, изглежда, че това е смях на буйна луда жена .
  Николета оголи зъби и изрева:
  Ние сме, леле, разбойници,
  Разбойници, разбойници!
  Бам , бам и си мъртъв,
  Мъртъв, мъртъв!
  И момичето ще оближе въздуха с езика си. И колко хубаво е да оближеш аленото зърно на друго момиче. И тя е толкова лъскава и искряща от рубини.
  Николета се засмя и изчурулика:
  - Слава на космическите пирати!
  Момичетата на други места също бяха бесни. И тогава ракети паднаха върху позициите на талибаните. Аврора го пусна с помощта на алените зърна на гърдите си, с които натискаше копчетата.
  И ракетите полетяха. А муджахидините реват.
  Ето още един комсомолец, изтезаван. Без да се колебае, памук, намазан с бензин, беше пъхнат между пръстите на босите й крака. И го взеха без повече приказки и го запалиха.
  Ватата се запали. И момичето ще вземе и ще реве. И тогава той хвана гърдите й и пъхна нажежен прът право в аленото й зърно. А момичето буквално избухна от болка.
  А талибаните се смеят. Разбира се, те също обичат да чупят пръсти. Един от муджахидините дори изгори голата кръгла пета на момичето с бяло желязо от топлината. И се получи. Момичето внезапно ще изкрещи от див ужас.
  Алис го видя през снайперски мерник. Погледнах по-внимателно. Взех го и го настроих и беше като луд. И куршумът убиец ще удари палача право в стомаха. И той ще изкрещи от дива болка и ще започне да се гърчи. И момичето го взе и запя:
  добри ангели,
  Две бели крила над света
  Има държава някъде
  Където самият Сварог стана идол!
  Анжелика също стреля, и то много точно, улучвайки мъчителя в скротума. Той също ще изкрещи от добре насочен удар. Ето как го получиха палачите.
  И момичетата запяха:
  Вие лоши палачи,
  Чака го жестоко наказание...
  Имаме много свещи
  Великите хора атакуват!
  И момичетата започнаха да стрелят яростно и точно. И да нокаутира талибаните. Дяволът не би могъл да устои на такива момичета.
  Алис си тананика, докато стреля по врага:
  Съдбата ти е на везната,
  Врагове, пълни със смелост...
  Но слава Богу, че имам приятели
  Но слава Богу, че имам приятели!
  И слава Богу приятели, има мечове!
  А Анджелика, продължавайки да стреля по талибаните и да ги убива, туитна:
  - Когато твоят приятел кърви,
  Сгазени докрай...
  Не ме наричай приятел
  Нито страхливец, нито лъжец!
  Тогава момичето взело и хвърлило граната с боси пръсти със смъртоносна сила. И тя разби талибаните на парчета. Отсечените глави на муджахидините се изтърколиха.
  Анджелика го взе и запя:
  Ден и нощ бомбардират непрекъснато ,
  Жалко без срам...
  Защото Путин се държи странно,
  Цялата държава загива!
  Алис стреля по талибаните и ги пробива, взе го и отбеляза, изплювайки прах:
  - Има такъв прекрасен момент в тази Русия,
  Не е лесно да се познае кой е шутът и кой президентът!
  Червенокосият воин се изкиска и отбеляза:
  - Така става - много е глупаво да имаш шпионин за президент!
  И двете момичета отново изсипаха огнени потоци върху талибаните. И го направиха изключително точно. И техните изстрели улучиха муджахидините.
  А на друго място се караха други момичета. И също така, разбира се, бос и почти гол.
  Аленка например стреля с базука с аленото си зърно на гърдите. Тя прониза талибански боец и няколко от неговите партньори.
  След това тя туитна:
  - Сега отново сме на парада,
  Не сме на един път с бандита
  Ние сме бригада от боси момичета,
  Светлината на Лада е с нас напред!
  И воинът ще хвърли подарък на унищожение с голата си пета. И ще разкъса маса муджахидини.
  Жените тук са готини. Олга също стреля по талибаните. Това са муджахидините, които настъпват. Нападат в дебели вериги. И момичетата ги косят без церемонии.
  Олга стреля с ракетна установка, използвайки ягодовото си зърно. Тя нокаутира много талибани и пее:
  - Ще дадем душата си, сърцето си,
  Ние сме нашето свято отечество...
  Ще устоим и ще победим -
  И няма да съжаляваме за живота си!
  . ГЛАВА #8
  И момичето ще хвърли дара на унищожението върху муджахидините с босите си пръсти на убийствена сила.
  И колко е страхотно за момичетата. Как победиха талибаните.
  Вероника също се бие. Момичето използва рубинени зърна на гърдите, когато снима.
  И в резултат на това бяха унищожени много душмани. И воинът крещи с пълно гърло:
  - Аз съм най-силният в света,
  Мога да удуша талибаните...
  Убийте душманите в тоалетната,
  Ние ще ги направим да изглеждат като игра!
  И Вероника ще го вземе и ще го чука...
  Воинът Анна е с нея. И той унищожава муджахидините. Разбира се, момичето е само по бикини. Практично е. А бикините са толкова тънки и всъщност не крият нищо.
  Воинът Анна стреля, покосявайки противниците си. Косата й е червена, а самите момичета са просто най-висшата светлина на космоса.
  А Анна с боси пръсти хвърля дарове на смъртта, които побеждават талибаните на място.
  Воините крещят с пълно гърло:
  - Муджахидините вилнеят,
  Врагът придвижи полка напред...
  Момичетата носят знанието за победата,
  Талибаните ще бъдат посрещнати враждебно!
  
  Ще ядат свинската кожа,
  Врагът ще бъде победен...
  Боси момичета се бият
  Юмрукът на красавиците е силен!
  И воинът ще го вземе и ще те победи, използвайки аленото зърно на гърдите си в битка.
  И нека просто кажем, че е много готино!
  Красиво червенокосо момиче. И тя обича мъжете. Особено за работа с езика, с онези пулсиращи, нефритени пръчици.
  Това е страхотен вкус и удоволствие!
  Така че Анна го взе и изрева с пълно гърло:
  - Беше дадена заповед селото да се изравни със земята,
  Градските залпове унищожават планини...
  Фюрерът с плешива глава духа на Афганистан ,
  И нека спрем да говорим с ада!
  И момичето ще се смее и ще се смее. А смехът й е като камбанен звън.
  Момичетата са пълни с вълнение. Малвина също се бие. Разбира се, момичето няма нищо против да използва аленото зърно. А в същото време красавицата и пее
  И това се случи -
  Какво ли не поиска войникът!
  Зло племе се е търкулнало,
  Много адски, тъмни сили!
  
  Черните дяволи са нагли,
  Избягайте от това блато!
  Тук имат ками в ръцете си -
  Песни вият - не славей!
  
  Картечницата смаза пехотата -
  Дим от счупени минохвъргачки!
  Веднага свалиха рота,
  кирасирската броня не помогна!
  
  Глутницата няма желание да умре,
  Повярвайте ми, адът не е курорт!
  И снарядите разрушават бункерите,
  Архангелът им ги удря отгоре!
  
  Демоните скърцат веднага в дупките си,
  Горим ги с напалм и сяра!
  Дори планините се топят,
  Всички около нас се изтребват!
  
  Но не мислете само
  Че врагът е като водата!
  Гигантски връх на растеж,
  Царят на Вселената Сатана!
  
  Ето неговия дъх на огън,
  Херувимът веднага изгаря!
  И знамето на Бога падна,
  Но ние вярваме, че ще победим!
  
  Качихме се малко по хълма
  И да се кръстим!
  Изсумтя по пътеката,
  Синове на мъдрия Бог!
  
  И сега бягаме в атака,
  Викайте ура, гръмотевици!
  Колко можете да чуете обаче ругатни,
  Но по дяволите кабините - унищожение!
  Това беше визията на Маргарита Колесникова и всичко започна с факта, че талибаните внезапно нападнаха Таджикистан на 22 юни 2023 г. и Русия трябваше да се бие на два фронта, отклонявайки силите си от украинския фронт . А какво по-хубаво да се бием с душмани от братята славяни да се избиват?
  Но в своя свят Мария Колесникова трябваше да решава други проблеми. Също много сериозно. Командвайте войски, когато доброто се бори със злото. Как беше, когато хората се надигнаха срещу диктатора на мустакатия и плешив глиган и когато тя защити своя красив елфически народ от зли и грозни мечки.
  Докато тя пееше:
  Любов и смърт,
  Добро и зло...
  Кое е свято, кое е греховно,
  Не е писано да разбере...
  Любов и смърт,
  Добро и зло,
  И ни е даден избор,
  Само едно нещо!
  Елфите се биеха от едната страна, а орките от другата.
  Момичетата елфи показаха сериозен героизъм, когато се биеха с косматите създания.
  Тук красавици с трикольорни прически се изправиха срещу орките.
  Момичетата стреляха с автомати по косматите мечки. Те ги покосиха без излишни церемонии и ги забиха в ковчези.
  В същото време момичета и кланове на елфи хвърляха убийствени дарове на смъртта върху враговете с боси пръсти. Те буквално разкъсаха орките.
  И воините запяха:
  Ако внезапно се появи приятел
  Това е зъл, космат орк...
  Тогава погледът на елфа угасна,
  Да умре плешивият фюрер!
  И воините отново се засмяха, показвайки перлените си зъби, искрящи от слонова кост.
  Тук елфите отново се бият и с босите си пръсти хвърлят мощни и смъртоносни дарове на унищожение.
  В същото време красавиците стрелят активно и агресивно с автомати. И го правят с огромен ентусиазъм.
  Една от елфите натисна копчето на базуката с аленото си зърно на гърдата. Тя захвърли убийствения дар на смъртта. И разкъса маса орки.
  Това са момичета, всичките боси и по бикини.
  И разбира се елфите отново пеят;
  Велика, могъща, свещена страна,
  Няма нищо по-сияещо под синьото небе!
  Той ни е даден от Всемогъщия Бог завинаги -
  Светлина без граници, възвишена Елфия!
  
  Светът никога не е виждал такава сила, знаете ли, никога
  За да тъпчем гордо простора на космоса!
  Всяка звезда във вселената ти пее,
  Нека елфът е щастлив с нас!
  
  Все пак това е нашата родина, това е такава съдба,
  Командвайте пространството на всички въпроси!
  Всеки от нас, повярвайте ми, би искал това,
  Без никакви глупости, женски суеверия!
  
  Архангелите надуват могъщата си тръба,
  Те енергично хвалят марша на нашите войски!
  И врагът ще намери съдбата си в ковчега на оса,
  И да не получават данъци и данъци!
  
  Това е нашата родина, повярвайте ми, всичко в нея е красиво,
  Тя обърна цялата вселена без усилие!
  момичета претеглят тежестта на плитките си,
  Тя иска силен удар!
  
  Отечеството е погледът на сините очи на майката,
  Ръката й е и нежна, и каменна!
  И ти убиваш противника, млади човече, с куршум -
  Нека пламъкът да гори по-ярко в сърцето ти!
  
  Към безграничното отечество, положете клетва,
  Разбира се, тя също е добра за вас!
  Въпреки че в яростта на битката тече поток от кръв,
  Сега врагът ще получи възмездие!
  
  Оръжията и смелостта са толкова мощна сплав,
  Лукавият не може да го победи!
  Летях бързо в самолет с бомби,
  И когато гръмне, вали дъжд по прозорците!
  
  Но заповедта на владетеля - лети момче на Марс -
  Време е да инсталирате място!
  И арогантността на марсианеца ще го удари в очите,
  Тогава виждаме отвъд Плутон!
  
  Нека стигнем до висините на космоса, виждайки ръба на вселената,
  Това е нашата човешка съдба!
  И затова, малко момче, дръзни на подвизи,
  В края на краищата, знайте, че наградата е печеливш бизнес!
  И момичетата ще го вземат, и пак с боси пръсти ще хвърлят дара на смъртта.
  И да покосим настъпващите орки с картечници. Воините са красота. И босите пети на момичетата хвърлят дарове на убийствено унищожение. И го правят много бързо и агресивно.
  И имат много алени и ягодови зърна. И гърдите им са толкова уханни. Младите елфи ги ближат с език и полудяват от медената сладост.
  Каква класа!
  Една от елфите изкрещява, разкривайки бюста си:
  -Смучете такава гърда,
  И забравете за орките!
  И воинът ще го вземе и ще завърти тялото й.
  И друг елф притиска аленото зърно на гърдите й. И дарът на смъртта ще реагира със смъртоносна сила. И ако той наистина те прецака, наистина ще те прецака.
  Елфите пищят и викат:
  - Ние сме най-силните в света,
  Да избием всички орки в тоалетната...
  Не яде пухкава каша -
  Помислете за мястото им в кофата!
  И тук отново момичето натиска бутоните на джойстика с алени зърна и удря орките с оловен дъжд.
  След което цял батальон боси елфи започнаха да пеят;
  Заветът на любовта беше даден силен, древен,
  Безкраен и чист печат Господен!
  Едни са в молитва, а други са в таверни,
  Едни са на върха, други чакат смъртта!
  
  Аз и моята приятелка сега сме много щастливи -
  Тя е моята светлина и сладката сянка на горичката!
  Херувимите благославят нашия път,
  Под среброто има нежна сянка като кадифе!
  
  Много пътеки сме утъпкали,
  Обичам те Всевишни с цялото си сърце!
  За факта, че създадохте великолепни блондинки,
  Защо не дадете благодат за рубла!
  
  Въпреки че съдбата понякога хвърля заровете,
  Ситуацията може да бъде много тъжна!
  В крайна сметка толкова много хора кипят от гняв,
  И кръв тече от водопада на залеза!
  
  В крайна сметка черешите не винаги цъфтят през май,
  Има топлина и пух от дъжд!
  И измъчвайки плътта на влюбените,
  Лудият злодей яде без колебание!
  
  И не войната е мъка над покрива -
  Те могат да бъдат по-лоши, сто пъти по-лоши!
  Когато нивите бързо бяха изгризани от мишки,
  Когато има цяла гама от болести!
  
  Защо Господ толкова много измъчва децата?
  Все пак това е майтап - значи живееш!
  И защо невинният също е беден?
  И защо лъжата води до успех?
  
  Нашият свят е като Янус - многостранен,
  Острието на злобата в него не е никаква рядкост!
  Но дивият характер трябва да бъде обуздан,
  Да преодолеем разпуснатостта и греховете!
  
  Макар и от другата страна; святостта е скука,
  Свят без завои е празнота!
  И че напразно е изпратил Бог на мъки,
  Роден син - Господ Христос!
  Момичетата пееха, а орките се опитваха да ги заобиколят. Момичетата не са толкова прости.
  Ето елфите, които изстрелват танкове с огнехвъргачки. Тези гиганти с широки стволове се движат.
  И воините ги контролират с босите си пръсти. И заливат позициите на орките с огнен напалм. Това са бойните и агресивни момичета тук.
  И той специално изгаря космати мечки. Момичетата, разбира се, използват своите рубинени зърна, когато снимат.
  И оголват зъбите си, които излъчват огледална светлина.
  И воините изпискаха от възторг. Когато танковете започнаха да се увеличават, нека изгорим орките. И се движат като истинска бойна верига, която нокаутира рошавите орди.
  Момичетата елфи пеят в отговор;
  Звукът на чудната лира отеква,
  Пея, дръзко, не мълча!
  Бойният юмрук не е направен от восък,
  Ние се стремим към светлината - пътят на лъча!
  
  Бог измъчва хората с болести -
  Огън от ада изгори грешниците!
  Искам да стана приятел на Всевишния,
  За да не е толкова трудно!
  
  Христос ще дойде, разбира се, скоро,
  Ще изчезне ли тогава тъгата, повярвай ми?
  Не бъди заслепен от гнева в очите си,
  Грях, свобода, също е жалко!
  
  Не искам да вървя по линията -
  Не искам да съм безгрешен!
  Хитрите действия са по-добри
  Какво е нишка без пълна скука!
  
  Той каза, че няма да има война в рая,
  И грехът ще изчезне, лошо за всички!
  Но за какво са съдбите?
  Ние сме гладни за нови промени!
  
  Да живееш вечно - знай това отлично,
  Но да живееш безгрешно означава да вегетираш!
  Рицарят страстно ще обича войната,
  Все пак армията отива на бой!
  
  Отечество, родина на войника,
  Тя държи факлата в ръцете му - марш!
  Нечисти демони възмездие,
  Ще ги ритнеш в зъбите, воин!
  
  Нека завършим битката с щедра гощавка,
  Да хапнем, да пийнем - да танцуваме!
  В крайна сметка нашите рицари са безсмъртни,
  И думата удря не във веждата, а в окото!
  
  Въпреки това, какво да правим в един мирен свят?
  Можете да построите дворец там!
  И посветете службата на лирата,
  Като получи лавров венец!
  
  Но има и други светове - знай,
  Където растат и воините!
  Момче рисува танк на бюрото си,
  Ами ако извънземните дойдат при нас?
  
  Не се опитвайте да се отпуснете
  Укрепете мускулите си, поддържайте ума си силен!
  Ние всички елфи знаем как да се бием,
  Когато архангелът внезапно заспа!
  Така пяха момичетата и показаха изключителна класа и истински борбен дух.
  Но елфите хванаха босите си пръсти и започнаха да хвърлят разрушителни дарове на унищожение по орките. И го направиха с голям ентусиазъм.
  В същото време момичетата драскаха от автомати. И си показаха езиците.
  В свят, в който има толкова малко мъже, момичетата са особено внимателни за външния си вид и се борят за момчета.
  Много често те просто ги изнасилват и показват своята изключителна класа.
  Това са борбените и корави момичета.
  И разбира се, как да не пеят;
  Има само различни същества под луната,
  Някои имат рога, други имат лица със зъби!
  Това, което е създадено от Великия Сатана,
  Различни видове, видове, класи, касти!
  
  До какво стигнахме ние, рицарите Елфи?
  Че приказката започна да бъде завладяна от воини!
  Това, което се виждаше само в далечината
  Сега руската армия тъпче!
  
  Областта на троловете от подземния свят е адът,
  Оттам изпращат болести по хората!
  Но елфическите воини сега разпространяват чумата,
  Да не погребваме децата си!
  
  Защо тогава тръгнахте на поход?
  затвориха светлия път към Вирий !
  Ето защо смъртните бойни синове -
  На моя светец, даващ хармония на Елфия!
  
  За да умрат, да получат рая -
  После възкръснали в света на хората, те се върнали!
  И злоба плесен изгаряш в огъня,
  Напалмът и куршумите няма да ни спрат!
  
  В тъмната бездна има страшен магьосник,
  Изпрати подъл - ствол по-здрав от стомана!
  Но Всемогъщият заповяда да разбият ада,
  Над вас е Вождът на всички сфери, другарят Сталин!
  
  Ще победим болярите на други хора -
  И ще свалим от игото дебелокоремните демони!
  Ето защо имам нужда от военен подарък,
  За да изяде агресора смокиня с кръв!
  
  Но гоблинът го получи напълно,
  Освободен другия свят!
  И чашата на Божия дар вече е пълна,
  И човек не е чужд на небето!
  
  Да пием по чаша мед и да пеем,
  За доблестта и подвига на войника!
  Това, което беше спечелено от смелост с меч,
  Братята трябва да бъдат увековечени в редове!
  Те са изключително агресивни и много боси, с розови, кръгли момичешки токчета.
  И те косят тези орки...
  Момиче елф със синя коса взе дара на смъртта и го хвърли върху зъбестите същества със смъртоносна сила. Тя ги разпръсна в различни посоки, буквално ги разкъса, след което ги взе и изгука:
  - Плешивият фюрер е яростен садист,
  Ти унищожи толкова много наши братя...
  И защо фашистът още не е умрял,
  Какво хвърли Рус под зло заклинание?!
  И момичето отново със сила хвърли голяма, смъртоносна граната. И само парчета летят от орките. И нека просто кажем, че е страхотно!
  Трябва да се отбележи, че момичетата са изключително борбени и красиви. И разбира се краката им не познават обувки.
  Как хвърлят дарове на смъртта на враговете си.
  И голи пети са вътре. Тези момичета са най-висок клас, като караоке. Враговете не могат да им устоят. А може би и на приятели.
  Ако се разпръснат, косматите същества няма да го намерят достатъчно.
  И така воините покосиха друга редица тролове и започнаха да пеят;
  Войната е признание на съдбата,
  Жесток с красотата на геената!
  Като блясъка на студения лед на Луната,
  Като пантомима, адска сцена!
  
  Това обаче е пътят на елфите -
  Хвърлете се през тръните към призванието!
  Не мисли, враг, няма да се огънем,
  Ние не сме без големи сили !
  
  Русия ни даде своя подслон,
  В него сме родени в тълпа от един!
  Като покрива на Богородица -
  Нека Всевишният ни прояви милост!
  
  Zenya даде знамето - напред,
  Неговата заповед е да лети с крила!
  Да изградим комунистически рай
  Нека гърбавата фигура стане права!
  
  Но кой тук атакува тъгата?
  От ада, чудовища от подземния свят!
  С душата си държа на Христос,
  Това ни дава спокойствие като воини!
  
  В битките мислите не се шегуват -
  Трябва да ги съберете в кошницата!
  Всички сме другари, приятели,
  Строители на църкви и градини!
  
  Ето ги чудовищата, виенето на духове,
  Няма да се поддадем на тварите, да знаете!
  Нашият воин е най-готиният,
  Не училищна рисунка на бюро!
  
  Нека заедно да се преборим с атаката
  Да разчистим подхода към столицата!
  Ние сме рицари със стоманен меч,
  Въпреки че верижната поща не е достатъчно висока!
  А тази песен е много зареждаща и щура. И хвърлят смъртоносни гранати в битка.
  И разбира се, момичетата имат голи, изсечени, изящни крака.
  Те стрелят и събарят орките като кегли за боулинг.
  Едно от момичетата го взе и натисна бутона на джойстика с аленото си зърно. И как ще го вземе и бие. И тук има толкова много смъртоносна енергия, пълно унищожение и хаотични скокове и пренапрежения.
  Срещу такива момичета мръсните трикове на орките са просто безсилни и те са закарани в пълни ковчези.
  Момиче елф с жълта коса смачка космати мечки. Косиха ги като с култиватор.
  А босите й пръсти хвърляха разрушителни зърна на унищожение.
  И такъв грах с мощен експлозив гърми и разбива редиците на омразните орки.
  Но тези рошави мечки също вонят. И това е наистина страхотно. Но орките се опитват да пробият до позициите на елфите в танк.
  Така че момичетата, подпряли босите си крака на камъните, обърнаха пушката и насочиха мечките към танка.
  Те го взеха и го прецакаха със смъртоносна сила. И продухаха резервоара, в който пътуваха кафявите мечки.
  И момичетата се смееха и пееха:
  -И злите орки полетяха на земята,
  След като получи цент от момичетата...
  Очите на красавиците са много ярки,
  И няма да имат проблеми!
  И така момичетата хвърлиха четири гранати наведнъж с боси пръсти. И те разкъсаха цял отряд орки.
  И тогава два елфа си подсвирнаха тъничко. Свирката им въздействаше на гарваните, сякаш удряха мозъците им с чук. И защо гарваните го взеха и припаднаха?
  Те паднаха, правейки дупки в върховете на главите на мечките с много острите си и бронебойни човки. И те пробиха, да кажем, буквално направо, причинявайки диво разрушение. И тогава стотици момичета веднага пъхнаха босите си пръсти в устата си и започнаха да си подсвиркват.
  И цял облак гарвани, загубили съзнание, паднаха и пронизаха главите на онези, които се катереха като крастава жаба върху спазените орки.
  . ГЛАВА Љ 9.
  Момичетата са доста забавни. И ако се разпръснат, тогава никакви космати същества не могат да ги спрат.
  И красавиците пеят;
  Облаци дойдоха от кръвопийците,
  Адът е избухнал от Земята недалеч!
  Змията пълзи, гърмяща змия,
  Облаците са осветени с кръв!
  
  Вълните пламтят, плискат се като адска буря,
  И той ще срещне армия от най-смелите смелчаци!
  Ще защитим красивите сладки жени,
  Ще бъдем достойни за подвизите на нашите бащи!
  
  Земя моя, колко болезнено стенеше,
  Противникът остави сто следи от рани!
  Но нека захвърлим орките, щом слезем от пиедестала,
  Морът на бурните години няма да продължи дълго!
  
  И смъртта вече белее зад облаците,
  Но нашите мисли бързат към небето!
  Нека стъпчем прословутите злодеи в прах,
  И ще разкъсаме Вермахта наполовина!
  
  Ние не знаем мира и старостта гние,
  Ние сме деца на нашата свята Родина!
  Всичко светло се бие с мечки,
  Ние сме издънки на тези мощни корени!
  
  И каква зла бомба избухна със сила,
  Какво ни трябва от този взрив на снаряд, от този гръм!
  Elfi бойците са способни на много неща,
  И за фюрера върхът ще стане дъно!
  
  Адът на ада пламна,
  Пълзене по рокадата с дулото на хищен "Тигър"!
  И цялата умора моментално отлетя от нас,
  Време е за забавни игри!
  
  Граната в ръката ми и фатално хвърляне,
  Тигърът получи здрав удар в муцуната!
  И фюрерът в котела в татарската котелна стая,
  За да не се разкрива светът на елфите!
  
  Мечката се тресе от яростните залпове,
  Тук знамето се вее над Райхстага на елфите!
  И слънцето изгоря над отечеството,
  В крайна сметка Райхът на орките е превърнат в прах и пепел!
  Така пееха елфите, правеха го много красиво. Те са изключително красиви, талията им е тънка и коремът им е толкова невероятен. Коремчетата на елфите са като шоколадови пръчици и е страхотно.
  Момичетата тук са прекрасни. И те стрелят от картечници с огромна интензивност и изключителна точност. Това са момичета от семейството на елфите.
  Нека просто кажем, че те са просто супер и хипер . Това са великолепните кражби, с които трябва да се справите.
  Това са онези момичета, които ще спрат препускащ кон и ще влязат не само в колиба, но и в горящ дворец.
  И ще стъпчат огньовете с босите си момичешки пети. Не слагайте пръста си в устата на тези момичета - те ще го отхапят.
  Но какво друго да им сложа в устата, нещо много по-апетитно - моля. В това отношение момичетата са просто супер. Те са най-великолепните воини, които показват това, което много други бойци не могат да направят.
  Такива воини ще могат да счупят рогата на бик и да извадят зъбите на мечка.
  Никой не може да се справи с такива момичета. Никое чудовище не може да победи такива красавици.
  И така момичетата го взеха и веднага се изплюха. И техните плюнки претърпяха трансформации в полет и се превърнаха в огнени люспи.
  Те паднаха върху орките като огнехвъргачка. И изгориха наведнъж цял батальон космати създания.
  Елфът с червената коса го взе и запя:
  - Бих бил бял, но поне чист,
  Дори студена...
  Но очевидно оркът е станал нечист,
  И ме покри в черно!
  И момичето го взе и пусна светкавицата от очите си. И го направи изключително деструктивно и разрушително.
  И така елфът, без да мисли два пъти, го взе и натисна бутона на ракетната установка с рубинената си зърна.
  И летеше бойният поток от смърт и унищожение.
  И момичето започна да пее;
  Нишката е скъсана
  Момичетата са изправени пред зла смърт!
  И да живея -
  Злият орк трябва да умре!
  И воинът го взе и изплези език.
  Момиче с бяла коса от семейството на елфите изчурулика и каза:
  Те горят мрачно и кошмарно,
  Зли оркски очи.
  Все едно казват -
  Отново поглед към света!
  И воините отново свирят...
  Гарвани с изкривени от страх лица падат върху главите на орките и ги пронизват почти като кълвач през кората на дъб.
  И момичетата реват:
  Едно две три,
  Унищожи всички орки!
  Четири, осем, пет -
  Убийте мечките!
  Ето как протича битката в армията на Мария Колесникова, момичето царица. Която се бори срещу голямо и опасно зло. Тя успя да се измъкне от мръсните лапи на диктатора и вече е в ново тяло и роля. И той извършва големи чудеса и подвизи, които са просто невероятни. Отборът на момичетата премина в настъпление. И предната част на елфите и по-малък брой елфи започнаха да оказват натиск върху орките, тези рошави мечки.
  Момичетата се втурнаха в атака.
  Елфът воин с оранжева коса взе и натисна аленото зърно на гърдите си върху бутона на джойстика.
  Ударната вълна се задейства. И ултразвукът се втурна към орките. И ги покри всичките наведнъж, буквално овъглявайки костите им.
  Воинът туитна:
  - За лудите надбягвания на кобрата!
  И как ще го приеме и ще се смее. Това са наистина жени - нека просто кажем, че са супер.
  Момичетата трябва да се отбележат като страхотни.
  И така те хвърлиха убийствени потоци въглищни гранати с босите си пети.
  Те разкъсаха много сърдити и космати мечки. И след това момичетата го взеха и започнаха да пеят;
  Моля, Господи, денят да не изчезне,
  Да е вечно млад погледът на момичето!
  Така че нашият рицар се извисява над скалите,
  Така че покритието на езерата е по-чисто от кристал!
  
  Какъв красив свят е създал Бог,
  В него ядоха сребро, а кленът беше рубин!
  Търся приятелка, Божия идеал -
  За да направи това, той наряза врагове в битки!
  
  Защо сърцето на младия мъж е толкова тежко?
  Какво иска да намери в този свят?
  Защо е счупено веслото?
  Как да разрешим плетеница от големи проблеми?
  
  Искам, Боже, и аз да бъда щастлив,
  Намерете своята райска мечта!
  За да не се скъса нишката на късмета,
  Да сложиш линия под пътеката, баластна линия!
  
  Но какво да търся в мярка без любов,
  Какви момичета могат да бъдат по-скъпи?
  Трудно е да изградиш щастие на кръв,
  Можете само да плувате по него в ада на ада!
  
  Раздялата е мъчение за мен
  Войната все още е такъв кошмар!
  Тук той оседла коня с крак в стремето,
  Макар и злият орк, палачът вдигна брадвата си!
  
  Отвеждат дъщерите ни,
  Измъчват ги и изгарят телата им с огън!
  Но ние ще нанесем поражение на фюрера,
  Знайте, че нашият елф никога не е умирал!
  
  Нека се оженим след злата война,
  Тогава децата ще се смеят!
  Те всички са ми кръвни роднини,
  На лов съм за тлъст дивеч!
  
  И дъбовите листа са като изумруд,
  Той каза, че човекът се е свършил страхотно!
  Нека съвестта ви бъде чиста като кристал,
  И само позитивите в равносметката ще бъдат числа!
  Момичетата пяха и показаха колосалния си апломб и бойна позиция.
  И разбира се, един от воините донесе маркуч. И я зареди с бензин. И как ще вземе и ще пусне убийствен поток. Ще потече убийствено огнено цунами. И напълно изгаря орките.
  И това наистина е изключително готино. Извършва се буквално тоталитарна разруха.
  Това е нещо, на което никое момиче не може да устои, като да близнеш нещо много сладко, вкусно и апетитно с езика на елф.
  И в същото време изгорете главата на орка .
  така ги изгорете до земята . И дори не оставяйте кост от врага.
  Така са понякога момичетата. И те оголват зъбите си и показват нрава си като кобра-змия.
  Воини, които ще разкъсат всяка армия. И ако искат, могат да пръднат.
  Представете си какво би се случило, ако хиляда елфи пуснат газове наведнъж? Да кажа ли какво ще стане?
  О, ще бъде много готино, може би небесата ще попречат това да се случи. Защото тогава гарвани ще завалят върху главите на орките. И те ще паднат и ще счупят черепи, показвайки най-убийствения удар във Вселената.
  И момичетата отново запяха в дивата си ярост и страст, а бисерните им зъби блеснаха като огледала.
  Кошмарът винаги идва като змия
  Не го очаквате, но той пълзи през вратата!
  Вие сте щастливо, щедро нахранено семейство,
  Не знаете, че има хора, които са зверове!
  Тук започна нападението на стремглавата орда,
  Татарите ни обсипват със стрели!
  Но ние сме родени за смел подвиг,
  И ще понесем жестоки удари!
  
  Никой не знае дали добрият Бог
  Значи човекът стана жесток!
  Смъртта чука на прага -
  И Weselvul си подаде рогата от жегата !
  
  Да, това са древни времена,
  В което станахме толкова готини!
  В крайна сметка това не беше моята мечта,
  Не към това отивахме, през далечните планини!
  
  Но ако се окажете в ада,
  Или по-скоро в свят на болка, робство, битка!
  Все още ще пазя надежда,
  Нека сърцето ви бие тези ритми!
  
  Но изпитанията са нашата верига,
  Което няма да позволи на мислите да бъдат лесни!
  И ако е необходимо, трябва да издържите,
  И ако крещиш, тогава с пълно гърло!
  
  Той е поет и мошеник,
  Но не на горещото бойно поле!
  Злите врагове на Отечеството ще умрат,
  Ще бъдат погребани бързо и безплатно!
  
  Сега го вземете и се поклонете на Христос,
  Прекръстете се, целувайки лицето на иконата!
  Вярвам, че ще кажа на хората истината,
  Господ ще ни даде пекулиум наследство като награда!
  Момичетата пееха добре. Гласовете им са толкова лъчезарни и трептящи. И с пълен глас.
  А след песента цял батальон момичета излетяха и пуснаха пердаши. Те се изправиха в колона и се втурнаха към облака от гарвани. Взеха ги и ги нападнаха.
  Това започва да задушава гарваните и те буквално се задушават и се гърчат, получавайки примка на врата си.
  И толкова много гарвани паднаха. И те пробиха точно през върховете на главите на орките. И мечките пуснаха фонтани от кафява кръв. Бяха нокаутирани като смачкан грах.
  Момичетата се засмяха. И си показаха езиците. Те намигнаха на приближаващите ги създания.
  Едно от момичетата изчурулика:
  - Орките не са като хората,
  Орки, това са орки...
  Ако е космат, значи е злодей,
  Гласът на момичето е много чист!
  И тя намигна на приятелките си.
  Воините веднага почувстваха дива увереност в себе си. И зъбите им искряха като планински върхове. А може би това са бисери и съкровища на морето.
  Момичетата се смееха и пееха:
  О, море, море, море, море,
  Момчетата седят на оградата!
  Орките ще видят скръб,
  Всички копелета ще умрат при разглобяване!
  И воините ще го вземат и ще подсвирнат. Този път върху главите на орките заваляха не само гарвани, но и градушка. И буквално счупиха черепите на мечките.
  Ето как момичетата елфи поеха орките на тези вонящи мечки. И се оказа изключително готино.
  И когато красавиците започнаха да пеят, беше чист хаос;
  Небесата са шарен килим от звезди,
  Луната ще даде светлина на хълмовете!
  Планинският поток тече надолу,
  Искрящо злато върху кремъци!
  
  Простотата на Майката Елф,
  Селата са пълни и удобни!
  Момите викаха от щастие,
  Като хоро отиват да косят!
  
  Бедата дойде, войнствена жена,
  Оголени зъби - вихрушка от черупки!
  Разрушението се втурва с орките,
  Вашият другар загина в битка!
  
  Ти самият си още момче -
  Военната служба не даде зелена светлина!
  Например, нямате достатъчно допълнителни години,
  Държавата трябва да пази децата си!
  
  Той избяга на фронта без никаква броня,
  Да носи доброта и светлина!
  За да не ги лишат орките от волята им,
  За да не посрещнете зората в окови!
  
  Приятелят ми също не спа,
  Тя успя да се освободи - тя е боец!
  Ще свалим орките от пиедестала им,
  Дано е краят на фюрера!
  
  Трудно е да се бориш, болка и глад,
  Момиче босо през зимата!
  Издържаме лютия студ в дрипи,
  Понякога ядем същата кора като брезите!
  
  И врагът лети в самолети,
  Като чудовище от ада "Тигър" реве!
  Мечка, родена от зъл вълк
  От танковете излиза огнехвъргачка!
  
  За да стопля босите си крака,
  Че посиняха в снега!
  Момичето избра пътищата
  Където пепелта помрачи виелицата!
  
  Но ние устояхме - далеч от студа,
  Момче и момиче напред!
  Ще победим усмивката на Юда,
  Рус ще изтрие тъмнината на орките в пясък!
  
  Проблясват токчетата на тийнейджърите
  Снежната преспа остави лека следа!
  Слана не е никак лесна за понасяне,
  Босото бягане ни загрява!
  
  И злите орки нямат право,
  Реват от студ!
  Толкова силна сила
  Нашият елфски рицар е много готин!
  
  Те хвърлиха вълна от ада,
  Сега Feyropa е напред!
  Такава е съдбата на светия войник,
  Бъдете вечно лоялни към Elfie!
  Нека просто кажем, че тези момичета са супер. Има толкова много вълнение и огън в тях. Като момичета с червени плитки. А красавиците винаги са боси.
  Воините атакуваха орките старателно. Те много обичаха тази техника, когато хвърляте грах на унищожение и смърт на врага с боси пръсти.
  А мечетата ги накъсваш на парченца и котлети. И които са толкова пържени и вкусни.
  И момичетата драскат за приближаващите мечки. И нека ударим елфските орки с минохвъргачка.
  И трябва да се отбележи, че красавиците правят това изключително ефективно. А агресивността им е съчетана и с изключително бляскава и възхитителна грация.
  Воините се изправят срещу орките и започват тоталитарно изтребление.
  Тук момичетата използваха своите рубинени зърна. Тя натисна клавишите, които задействаха огнехвъргачките.
  И те го превзеха и веднага покриха батальона орки. И те наистина го взеха и го изгориха до основи .
  Това са момичетата тук. И ако е необходимо, езиците ще бъдат използвани директно по предназначение. И целта на такива езици е да доставят радост на хората. И покажете своя великолепен и агресивен темперамент.
  Няма такива момичета, ако се раздвижат, мечките със сигурност няма да забавят.
  Те показват толкова големи постижения.
  И момичетата могат да свирят на цигулки без много церемонии.
  Това също е много добра техника.
  Момичетата започнаха да свирят на цигулки. И в същото време държаха лъковете с боси пръсти. И звучеше великолепна и очарователна музика. И е просто супер.
  И тогава момичетата го взеха и започнаха да пеят;
  Вярвам в моята свята родина,
  Че чрез Истината човек може да спечели спасение!
  Ще защитим децата си от злото -
  Врагът ще дойде от нас, повярвайте ми, отмъщение!
  
  Моят меч удря като съкровището на Иля ,
  И ръцете им не знаят колко са уморени в битка!
  Ние сме като надежден щит за Отечеството,
  Да защити място в чистия рай от подлите!
  
  Отстъпление, удар и отново хвърляне - удар,
  Такава е съдбата на пътя, уви, за войник!
  Докато живее поне един злодей,
  Почистете цевта и мушката на вашата картечница!
  
  Трябва да се бориш, ако приказката е свят,
  Понякога виенето може да бъде изоставено!
  Но ние пазим честта си към Отечеството,
  Въпреки че понякога има купища трупове!
  
  Родихме се, имахме късмет в страната -
  В който всеки може да стане герой!
  В който към хората, а след това към себе си,
  Най-силният и смел воин!
  
  И сега ще извикаме - напред,
  Да щурмуват редутите, могъщите крепости!
  За да не стане така, сякаш умът лъже -
  Ще издухаме облаците със самолети!
  
  Разбира се, можете да отидете направо в ада,
  Тъй като всички пътища са като венец и бодил...
  Но дори там остриетата на бойците удрят,
  И бомби падат от корема на самолетите!
  
  И какво е адът за боеца Елф?
  Още един тест!
  Ще се борим до края -
  Нека изпълним истинското Божие желание!
  
  И ние ще победим банди от тролове и духове,
  Да стигнем до мястото, където Земята е Едем!
  Орелът ще сложи край на подлата врана,
  Честта и вярата ще ни водят към постижения!
  
  Животът избухва с бурен поток,
  Това, за което са поискали Христос, ще се сбъдне!
  Благодатта ще тече като поток от водопади,
  За слава на Майка Родна Елфия!
  Момичетата пееха и свиреха на цигулки едновременно. И музиката звучеше толкова звънка, красива и блестяща. И се разпространи буквално по цялото небе.
  И гарваните, губейки съзнание, припаднаха и пронизаха главите на орките.
  И момичетата действаха с неразбираема енергия. През тях течаха потоци хиперплазма.
  А може би и магоплазма, която момичетата олицетворяваха невероятен и смъртоносен ефект.
  Жените воини оголиха зъбите си и след това от повърхността на зъбите си изстреляха зайчета, които заслепиха орките и накараха очите им да кървят. И се оказа толкова неразбираемо готино и готино.
  Воините отново натиснаха копчетата с рубинените си зърна. И те удрят врага с огнени изригвания с колосална, разрушителна сила от вулкани.
  И всичко това реагира и изгаря. И взривяват резервоарите на мечките. И потоци от изгарящи пламъци стопяват машините на империята на Путин.
  Момичетата, трябва да кажа, са просто прекрасни и показват такова отлично ниво на борбен дух, че никой не би посмял да ги обвини в нещо глупаво и неприлично.
  За такива момичета казват: Вие сте просто Богини и Супер!
  Така че те го подеха отново и започнаха да пеят с голям ентусиазъм;
  В нашата Елфия има жени,
  Защо карат самолет на шега?
  Кое е най-красивото от всичко във Вселената -
  Това ще убие всички противници!
  
  Те са родени да побеждават
  Да прославя Елфа по целия свят!
  В крайна сметка нашите могъщи дядовци,
  Веднага им беше събрана армия!
  
  Гиганти стоят пред машината,
  Силата им е такава - разбиват всички!
  Ние сме деца на Отечеството, обединени -
  Редица войници марширува!
  
  Мъката няма да може да ни сломи,
  Огънят на злия напалм е безсилен!
  Където гореше факлата...
  Светлините на прожекторите вече са включени!
  
  Всичко в страната ни е факла към светлината,
  Коли, пътища, мостове!
  И победите се пеят в песни -
  Ние сме соколи на светлината - орли!
  
  Отечеството смело ще славим,
  Нека ви отведем до стръмните върхове!
  Ние сме в космоса като пионери -
  И ще счупим вратовете на злите орки!
  
  Нека настигнем всички влечуги от Марс,
  Да отворим пътя към Кентавър!
  Ще има и нас, които се страхуваме от хищника,
  И който е мил и честен да обича!
  
  Elfia е най-сладката страна от всички,
  Има с какво да се гордеем в него, повярвайте ми!
  Няма нужда да говорим глупости...
  Бъди човек, а не звяр!
  
  Да стигнем до границата на Вселената,
  Там ще построим гранитна крепост!
  И който загуби покаянието,
  Кой се втурва да бие Отечеството!
  
  Какво следва - малко въображение
  Но повярвайте ми, ние ще възкресим мъртвите!
  Ще изтръгнем жилото на смъртта с шут,
  За славата на безсмъртния Елфи!
  Така пеят момичетата, а гласовете им са като славеи, дроздове и жар птици в една бутилка. Да кажем, че тези момичета са просто супер и хипер .
  И пеят много трогателно и възхитително.
  Това са красавиците, ако заемат нещо, тогава малко орки ще изглеждат на никого.
  И момичетата унищожават мечки игриво. И тогава пилотите на елфите долетяха от въздуха. И натискат копчетата с боси пръсти. И бият агресивни космати създания.
  Момиче от небето изстреля ракета към група космати орки. Те бяха взривени и обгорени, което доведе до падане на парчета обгорено месо в различни посоки. И който гори и всъщност пуши.
  Това са момичетата, яростни и разрушителни. Те имат толкова силно сърце, скрито в тях. Ами ако го вземат и пеят и си показват зъбите, тогава дори армия от орки в съюз с тролове няма да могат да им устоят. А троловете са много по-умели и решителни бойци.
  А момичетата са такива колосални и силни воини, просто космически променливи и постоянни.
  Воините взеха и издуха бузите на момичетата и без да се замислят, те пръднаха с пълна сила .
  . ГЛАВА Љ 10.
  И тогава дойде наистина смъртоносна и разрушителна вълна, която удари орките. И колко космати същества бяха положени наведнъж.
  След което момичетата, в голяма радост и с колосален ентусиазъм, започнаха да пеят;
  Прост стих от песента
  Какво пея за този тъжен свят!
  Стремя се да позная Христос с душата си,
  Така че адът и тлението не докосват тялото!
  
  Родината ми е мила,
  Въпреки че понякога ги упрекват!
  че не можах да намеря място за себе си,
  Когато Везелбуб изпрати хората в ада!
  
  Какво може да бъде по-ужасно от унищожаването на Земята,
  Кога струна плаче в траур?
  Когато един злодей се смее, той изяжда успеха,
  Но ще има сила - знай, че е събудена!
  
  Тогава ще отговоря на злата раса в отговор:
  По дяволите, боговете няма да сломят духа на вашето Отечество!
  И подвигът на всички бойци ще бъде прославен,
  Ние сме армия от войници: орлите не са игра!
  
  Знайте, че нашата воля е силна както винаги,
  Сплотихме се с юмрук до рамо!
  И целта, към която вървим, вече е видима,
  Пепелта на врага е смачкана от звездния кораб!
  
  Понякога е трудно да разбереш Палас,
  Капризна е, ще даде картбланш на дяволите!
  И сякаш беше толкова отдавна...
  Когато подлият орк на злото е разкъсан наполовина!
  
  Разбира се, имаме цяла гора от проблеми,
  Колко светове има във Вселената?
  Но по тази причина Всевишният Бог възкръсна,
  Така че човек има купчина подаръци!
  
  Елфът отново ще стане суперсила,
  Вселената ще покаже пътя към щастието и любовта!
  Няма да текат повече сълзи или кръв,
  А вие пазете волята и мъдростта в сърцето си!
  Момичетата пеят много прочувствено. Те искат допълнителни победи и приказни поговорки. Тяхната космическа толерантност е просто страховита. И воините показват своя висш пилотаж и огромно разрушително Его.
  Елфът с пъстри коси изчурулика:
  Едно две три,
  Унищожаваш орките...
  Четири осем пет -
  Не сме тук, за да играем!
  И отново момичетата свирят, така че цели облаци от зашеметени гарвани се изсипват върху главите на орките.
  Мария Колесникова продължи да се бори за правото на елфите на свободен и щастлив живот.
  Злите мечки не трябва да оказват натиск върху тях и да ги унищожават. Не, момичето царица ръководеше армията умело и рационално. И битките вървяха все по-успешно за бляскавите.
  Елфите продължиха да бъдат герои в битките с орките. Те действаха с голяма любов към войната.
  Момичетата изпратиха много разрушителни и убийствени снаряди срещу врага.
  И удрят орките като мишени на стрелбище. Воините се оказаха упорити и изключително агресивни, показвайки зъбите си и зъбите на вълчици.
  Опитайте се да спорите с тези момичета. Ще ти покажат майката на Кузка.
  Воините драскаха по орките, изпълвайки цели могили от трупове. И те също използваха алени зърна, като презрели ягоди.
  Воинът тук беше изключително красив с коса на точки.
  И този елф го взе и го ритна с босите си пръсти и победи цял взвод орки.
  След което воинът отново започна да пее;
  Колко трудно ни е да разберем нашата цел,
  Да бъдем горда нация, която води всички към небето!
  За да направите щастлив избор на поколение,
  Зеленски напред в битка с мечта на поход!
  
  Войната препускаше като бурно адско торнадо...
  Къде бяха колибите, пепелта, кръвта и стенанията!
  Но само на величието вярвайте в началото -
  Нека човекът бъде въздигнат по-високо!
  
  Повярвайте ми, Родината е по-скъпа от всичко,
  Тя е извор, който е по-чист от кристал!
  Като най-нежното момиче на леглото -
  Искам да обичам славата на ноември!
  
  Отечеството ми - бурите не са пречка,
  Тя е безбрежен, бурен океан!
  Важен крайъгълен камък в историята -
  Написан е исторически роман!
  
  Трябва да се бориш много
  Но няма друг път към щастието!
  Така че вземете легло от ковчег -
  Или може би ананаси за обяд!
  
  Тук в манджурските степи на Китай,
  Какво да търсиш в такива чужди земи!
  В крайна сметка Денят на победата е през май,
  Искам да видя моите скъпи предци!
  
  Но знайте, че дългът към отечеството е най-важен,
  Това е да служиш ревностно на Земята!
  Отидете до свещената сияйна цел,
  За да направите Арбат по-хладен - Брайтън Бийч!
  
  Ние сме воините на Elfi Fatherland,
  Които обичахме с цялото си сърце!
  Вие смело порязвате всички противници,
  За слава на Майката на всички страни Елфия!
  Момичето пееше страхотно и готино. А песните й са като приливна вълна, която тече и бушува.
  Воините натискат копчетата с боси пръсти. И използват нещо изключително шокиращо и разрушително. И пускат кошмарни и пронизващи мълнии.
  Ето един елф, който язди танк. И тя има голи гърди с рубинени зърна. И такъв прекрасен и борбен воин.
  И тя смазва орките без повече приказки. Тук тя стреля по врага, използвайки босите си пръсти. И прониза колата на орките. И се запали, а бойният комплект започна да детонира. И бяха причинени толкова много разрушения. И металът гори и се унищожава без никаква опция или церемония.
  Момичето изчурулика. И отново стреля по врага, натискайки аленото зърно на бутона на джойстика. И тя проби право през рунтавата мечка.
  И тя изкрещя:
  - Нашият танк убиец,
  Просто уцелва целта!
  Партньорът й отговори с намигване и проверка.
  - Нашите танкове не се страхуват от мръсотия,
  Ние, елфите, обичаме да се бием!
  Воините го взеха и запяха отново за сетен път;
  Имаме нужда от нашия свят на привлекателна красота -
  Напомни го със сърцето си!
  За да сбъднеш мечтите си,
  За да не владее тъмнината над елфите!
  
  Извънземно е нахлуло на Земята,
  Мечките на змията отварят устата си!
  Огнехвъргачките бълваха топлина,
  Едно семейство може да умре от жегата!
  
  Ако ни заповядат, ще превземем и Багдад,
  Путин ще отговаря за гнусното скотство!
  И Елфаград никога няма да падне -
  Децата да не виждат нужда и сирачество!
  
  Елфът ще устои, всички вярват завинаги -
  Тя няма да се удави в море от кръв в тъмнината!
  Ще бъде силно, познавайте ръката на рицаря,
  Сърпът е силен чук - безсмъртни знаци!
  
  Някак си скелетът оголва зъбите си в тъмнината,
  Луната ще се разсее в диаманти с фелука!
  Ще има, познайте рая на грешната Земя,
  Е, няма да има среща с раздяла!
  
  Родината е поток, течащ от планините,
  Чисти води с брезов сок!
  Ще, в Орклин, ще разбием врага,
  Агресията ще има обратен ефект срещу Путин!
  
  Боже, обръщам се към теб с молитва,
  Скъпи, отдели минута за разговор!
  Направи го така, че веднага да стане светло в съдбата,
  Ще подадете ръка на синовете си!
  
  И Бог отговори с побеляла усмивка:
  Ако искаш общуване, тогава бъди Ми послушен!
  Ще ти помогна да се слееш с мечтите си -
  И нека децата ви да се плискат в локвите!
  
  Но забравете за умората
  Изстискайте слабостите и препратките към кармата!
  Нашият християнски праведен път,
  Това е служене на Отечеството в казармата!
  
  Ето отново форсиран марш, битка-война,
  Дръзко злите орки бяха смазани в атаката!
  В края на краищата святата страна е безгранична,
  Нашият безграничен Велик елф!
  
  Какъв е моят отговор, повярвайте ми, толкова е прост,
  Болката за бащиното име е удоволствие!
  Ако тръгнеш в атака без сълзи,
  Това означава, че ще получите прошка от Бог!
  Момичетата от Семейството на елфите пяха много красиво и силно. И те имат великолепни гласове, които могат да се сравняват само с най-готините и великолепни птици от Едем.
  Така пеят и се държат просто невероятно. И в тези воини има потоци от енергия и неистов темперамент, в много твърд маниер на лъчезарни бойци.
  Между другото, момичетата миришат много хубаво и секси. Миризмата им носи най-голямо удоволствие и е просто чудесна. Няма по-красиви момичета.
  И езиците им са толкова пъргави и пъргави. Те наистина са най-красивите и енергични.
  И какво, ако тези дами се разпръснат и започнат да стрелят по врага с алените си зърна на гърдите? И това наистина са само рози в градината. И има желание да ги докоснеш, погалиш и целунеш.
  Това са момичетата, които предизвикват пристъпи на агресивна страст и приливи на силно желание.
  Тези красавици са изключителен шедьовър на творението на демиурзите. И тук не можете да добавяте или отнемате.
  Но натискането на бутон върху рубинено зърно, или по-точно, напротив, с ягодово зърно върху бутон, освобождава изключително мощен поток от разрушителна и убийствена енергия.
  Това са момичетата тук - те не стоят отстрани. Но вместо това орките са убити без никаква церемония.
  И не забравяйте да пеете;
  Архангелът издава гръм
  Ето колко много кръв има във Вселената!
  Орел със счупено крило;
  Това е наказание за хората!
  
  Господ Всемогъщи Цар на Царете -
  Възнесе се на кръста - претърпя мъки!
  И злодеят стенеше с него...
  Помолих се и получих прошка!
  
  Зъл измет от орк се втурва към елфа ,
  Той иска да разкъса всички земи на света!
  Обърнете главата на епохите,
  Облечете роба от порфир!
  
  Заобиколен от пурпурна кръв
  И колко дявол има в предателството!
  Той ще постави трон за подземния свят,
  Владетел на ада на мрака на вселената!
  
  Какво може да направи горкият Исус?
  Той създаде земята и планетите!
  Но повярвайте ми, страхувам се
  Че дните на Исус вече свършиха!
  
  Свети Господи, ти си нашият герой,
  Поне Путин е в Елфион !
  И ние отиваме в последната битка,
  Да смаже този мрак на Содом!
  
  Костите на копелето Кошчей издрънчаха,
  И кой друг е толкова кървав!
  Въпреки че лицето е бледо като тебешир,
  Но той може да изгори силите!
  
  Но нашият отговор не е мигане във веждата,
  Победата е въпрос на елфическа чест!
  За славата на Родината, любовта -
  Всичко в името на живота - сладко отмъщение!
  
  Така че поразеният млад мъж се изправи,
  Не е моментът да лежиш като труп!
  Тичай отново в битка,
  С душа на поет - книга в раница!
  
  И ние търсим рая на земята,
  Проклет да е плътният противник!
  Ще служим на страната докрай,
  За славата на елф-светлия войник!
  Момичетата пееха толкова красиво и невероятно. И гласовете им просто правеха чудеса. Но красавиците пееха толкова красиво и техните славейски трели звучаха по-високо от покривите.
  И колко очарователно, невероятно и уникално е всичко това. Това са момичета, които се бият боси при всяко време и действат с колосална и уникална, много борбена и възхитителна енергия, която дава живот и мъдрост.
  Това са, да кажем, супер момичета . Просто от тях излизат агресивни потоци магоплазма. Воините са толкова очарователни, че е невъзможно да се разкажат в приказка или да се опишат с писалка.
  Трябва да се каже, че те са изключително добри в справянето с момичета като тези. И те са сияещи, и косите на елфите са много ярки. Някои красавици, особено тези с генералски чин, имат коси, които блестят като златни листове.
  С момичета като тези можете да щурмувате столицата на вселената.
  Те могат да направят такива неща, че не можете да ги зачеркнете с нищо. И буквално изстрелват мълнии от очите си.
  И наистина, един от елфите, без да мисли два пъти, използва магия. И как ще удари орка от пъпа.
  И мълния взе и изгори петдесет рошави мечки от армията на Путин.
  И воините, ентусиазирани, пееха в хор;
  Само Бог ни дава приятели,
  Само мъдростта ни позволява да работим!
  Ставаме по-силни с вяра,
  И благи лица греят от иконите!
  
  Въпреки че понякога работата е жестока и тежка,
  Локвите се покриват с кристална кора!
  Момичетата ходят по тях боси -
  Започнаха да танцуват с тежкия си багаж!
  
  Ние строим крепост, която ще стои векове,
  В момента се подсилва батерията!
  За да не мине елфът под чука,
  Нека клоните на май цъфтят вечно!
  
  И в страната има тежък глад,
  Момчето тегли дънер бос!
  Сега се издигна жестока буря със сняг,
  Но Господ спаси краката на децата!
  
  Ако свещеникът ни поръси с вода,
  Благодатта от Могъщите се изля!
  Ние сме под святата ръка на Господа,
  Безграничната милост на Исус!
  
  И където е демонът, там се крие врагът,
  Той не познава нито честта, нито лирата!
  Нацистите са разпнали Всевишния,
  Обгореното лежбище на рая!
  
  Повярвайте ми, ние сме такива бойци,
  Елфът няма да се счупи в жегата на ада!
  Бащите ще се радват за своите потомци,
  Бъдете спокойни и радостни в сърцето си!
  
  Нека тръбата пее по-силно,
  И в един миг ще се изпълни исканото от Бога!
  Отиваме на универсална, безгранична кампания,
  Да направим цялата вселена владение на Elfia!
  Момичетата пееха толкова добре. И разбира се, най-ужасните и бойни орки са безсилни срещу такива хора.
  И момичетата натискат рубинените си зърна върху копчетата на базуките и стрелят по танковете на орките. И буквално всичко е образно унищожено и унищожено.
  И сега следващите танкове на орките горят, пламват и експлодират. Има колосална трансформация на момичетата. Те са толкова готини и невероятни.
  И гърдите им, колко са пълни, буйни и загорели. Няма по-големи и по-готини от тези момичета.
  И с боси пети те хвърлиха специални експлозивни пакети, които паднаха върху мечките на Путин. И в преносен смисъл бяха буквално разкъсани на парчета. Това, което тези момичета наистина правят, е да създадат славна, много войнствена и уникална история.
  Така че срещу такива момичета дори не си помисляйте да използвате техники, които могат да се нарекат само кървави.
  И момичетата започнаха да хващат мечките на Путин за носовете и да ги стискат. И просто реват като обезумели от болка.
  А воините от семейството на елфите се смеят и сочат пръсти.
  И тогава те го взеха и запяха в хор;
  Че човек не може да бъде обуздан по никакъв начин;
  Желанието му да стане Всемогъщият Бог...
  Така че центърът на Вселената е една Земя,
  За да ни се подчини, всичко е в този съществуващ свят.
  
  Един удар на четката може да създаде цяла вихрушка от галактики,
  В него звездите са алени макове, планетите са като маргаритки!
  В края на краищата, Бог Създател не утихна в човека,
  Той не иска да бъде малка буболечка!
  
  Ние можем всичко - да създадем такъв закон,
  Колко трилиона парсека има в шоколада!
  Умът ни е като торнадо от вулкани,
  Науката доведе своя вид до награда!
  
  Не мога да повярвам, че е имало времена -
  Когато бяхме просто диваци.
  Когато огънят и дъждът са нещастие,
  И нарекохме лъвовете и тигрите царе!
  
  Когато плугът се огъна с крив дънер,
  Робът копаеше земята с тежка мотика!
  Тогава напоихме тучната поляна,
  Зла старост те мъчи като стелаж!
  
  Е, каква наука си ти, мила майко,
  Намерих възможност да направя една мисъл безсмъртна!
  Можем безопасно да разкъсаме легиони,
  И бродете из простора на голямата вселена!
  
  Постигнахме такова, че Господ,
  Вероятно не бих могъл да го измисля сам!
  Имаме суперплът от принцепсова плазма ,
  А в главите на квазарите има сила и мъдрост!
  
  Започнах пътуването си с обикновен пистолет,
  Отначало можеше само да премести дървото.
  Но стана нещо по-готино от метала
  Лекува рана за миг!
  
  Сега сме хора, племето на суперчовеците,
  Способен да направи това, което е невъзможно!
  Решете всеки проблем,
  Не ни е трудно да променим Вселената!
  
  Но ако искаш, ти наистина можеш да станеш Бог,
  Служи като куче без страх на човека!
  В края на краищата, нашият елф е извън силата на суперплъх ,
  Не бъди нейната бухалка до границите на века!
  Така пееха момичетата и беше изключително яко. И тяхното пеене беше изключително красиво и гласовете на словото бяха сребърни камбани.
  Това са момичетата, те показват ниво типично за елфи, които не са никак слаби.
  И това са момичетата, които наистина са способни да обърнат вселената с главата надолу. И зъбите им са като перли, които блестят много ярко.
  Няма момичета като това, които да не можете да не обичате и да не им се възхищавате. Те очевидно са родени от богове и богини. Невероятни красавици. И методите на такива воини са червени до степен на бой.
  И очите им блестят като сапфири. И толкова ярки, сякаш са звезди.
  И зъби с цвят на слонова кост. Няма такива момичета, не можете да ги оставите на косматите създания.
  Така че момичето със синя коса взе и натисна ягодовото зърно на гърдите си върху бутона на ракетната установка. И удари врага със смъртоносна сила, разкъса на парчета и опече цял батальон мечки на Путин.
  Това беше наистина готино и страхотно. Момичетата, както се казва, винаги са на голяма височина.
  Те показаха толкова изключителни и феноменални способности. И в изтребването на орки от армията на Путин.
  И всичко вървеше наистина добре. Това са момичетата, които показаха, че за тях не съществуват само орки и най-бесната армия не е пречка.
  Елфът изчурулика:
  - аз ти той тя,
  Цялата държава заедно
  Заедно приятелско семейство
  В словото ние сме сто хиляди I!
  И след това воините отново ентусиазирано подхванаха и запяха;
  Тук чувам поток да тече в тревата,
  Има звънец и бронз и дамаска стомана.
  Дъската беше пред палачите,
  И сега всеки има свобода - злото е възмездие!
  
  Моето алено лале цъфти на полето,
  Момичето, което обичах в моята визия.
  Аз съм на поход, има много различни страни,
  И в морето има вълна и вдъхновение.
  
  Да, Пушкин, ти си поет, цар на поетите,
  Но ти не знаеш, че битката е трудна...
  Тук казвате на леда в сърцата си - стопете се,
  И армията се е събрала - червени знамена!
  
  Решихме да изградим елфинизъм,
  Но капиталът не спи, вълците вият.
  Оркизъм изпълзя от бърлогата ,
  Тежката съдба на руските народи!
  
  Но знайте, че нашият щик е по-остър от игла,
  А танковете разбиват редути и окопи.
  Линията от косени орки легна,
  Ревът на експлозиите кара демона да полудее.
  
  Но има и загуби, уви, съдба,
  Капризни и понякога несправедливи.
  Противникът изгаря колибите до основи ,
  А преди беше толкова красиво!
  
  Но скалата на Fortune също знае много,
  Той ще даде награда, познайте онези, които са бедни.
  От сълзи кърпичката на момичето е напоена,
  Лош късмет опасни съседи!
  
  Но ако бойният дух не е магаре,
  И си способен на подвиг без страх.
  Няма да падаш завинаги, вярвай в бъркотия,
  Все пак печели този, който е мрънкащ!
  
  Животът е като писта с препятствия
  В него финалът, който вярвате, не е краят.
  За слава на Бог добрия Христос,
  Да бъдем съединени с Господ!
  
  В крайна сметка елфинизмът е здрав, честен дух,
  Желанието да правиш добро за всички хора!
  За да не угасне факелът на Вселената,
  Гарантирайте своята интелигентност, съобразителност и смелост!
  Воините пееха много добре и красиво. И те блестяха с най-големия си интелект. И очите им са като скъпоценни камъни.
  И блестят изключително ярко.
  Воините показаха своя много упорит нрав. И телата им буквално се извиваха като змии. Това са наистина написани красавици.
  И така един от тях го взе и удари орка, използвайки дългия си и пъргав език, за да натисне бутона. И това се оказа много ефективен и смъртоносен ефект.
  И ракетата полетя и удари група врагове, унищожавайки много мечки на Путин. И беше просто опустошително и доста впечатляващо.
  Друга красавица взе и стисна жицата с перлените си зъби, и я направи по-здрава. А какъв език има, толкова здрав и в същото време изключително пъргав и разяждащ.
  И как експлозивите избухнаха и веднага десетина танка с мечките на Путин бяха изхвърлени и преобърнати. И тези коли с орките на гологлавия фюрер се запалиха. И те изгоряха като огън, а в танковете започна детонация на боеприпаси с убийствена и разрушителна сила. И стволовете се извиха, и отбиха яйцата на всички борци на Путин.
  . ГЛАВА Љ 11.
  И момичетата отново подеха и запяха, което направиха с голям ентусиазъм;
  Всеки, който е елф боец, се ражда войн,
  Така и стана - горилата взе камъка!
  С вас има избран легион от бойци,
  И в сърцето пламъкът гори с жар!
  
  Момчето вижда картечница в сънищата си,
  Харесва резервоара повече от лимузината...
  Който иска да превърне едно пени в никел,
  От люлката разбира, че властта властва!
  
  Да, знай друг, нямаме начин,
  Стремете се нагоре към върха на силата...
  Кой загуби тези една нула -
  И камшикът играе, на сведени гърбове!
  
  Но какво щете, слабостта е смъртен грях
  И животът ни учи - побеждавайте всички смело!
  Ето защо човек има меч,
  Да дресирате умело страховития лъв!
  
  Помнете, че Бог не обича слабите,
  Който с воля и страх кара смело...
  Силата ще изпрати щикове към него,
  И който умря е дворец в лоното на небето!
  
  Трябва да спечелиш красиво с песен,
  Но знай, че сълзите няма да ти помогнат, ако си бит!
  Семейството за добро е армия в казармата,
  Въпреки че командирът, татко, е суров и строг!
  
  И каква награда - ще има цял свят,
  Невъзможно е да си представите нещо подобно!
  Ще завладеем необятността на вселената,
  Повярвайте ми, също е възможно да станете безсмъртни!
  
  Просто покажете мъдрост в битката,
  И не се губете, ако ви стане тясно...
  Не можете да строите без кръв,
  Основата на къщата, в която съпругата ще роди!
  Мария Колесникова упражнява цялостното командване на такава голяма и бляскава армия, състояща се главно от красиви елфи. И някъде дебелият, мустакат, плешив диктатор продължаваше да буйства. Забавлението му беше да шпионира как се събличат жените по време на обиски. И също така удари нежния пол на голи пети. Това забавляваше тиранина.
  Мария избяга от упоритите му лапи и нейната армия се биеше яростно с настъпващите орки, правейки го с голям героизъм.
  И воините на елфите започнаха да се бият с още по-голямо ожесточение и ярост.
  Елфическо момиче с макова коса го взе и стреля с него от безоткатна пушка, натискайки бутона с аленото си зърно. В резултат на това избухна ракета и удари рошавите мечки, разпръсна ги в различни посоки, а войниците от армията на Путин бяха разкъсани на парчета.
  Воинът се изкиска и запя, оголвайки зъби:
  - Аз съм най-силното момиче на света,
  И тоалетната е достатъчна за злия дракон!
  И очите й блестяха и отново изпускаха мълнии с колосална магическа сила. И мечките на Путин отново претърпяха значителни щети.
  Другото момиче войн също не се поколеба. И тя го взе и натисна с боси пръсти бутона на джойстика. И съединителят заработи, ракети изстреляха орките.
  И подобно въздействие се оказа изключително разрушително и пагубно.
  Момичето елф изпя:
  Унищожението е страст
  Орките са лоша сила,
  Силата на козите изпи кръвта на други хора,
  И сред елфите цари любов!
  Друго момиче от бляскавите хора с готовност се съгласи с това:
  - Да, ние елфите имаме великолепна любов и пълна семейна хармония!
  И момичетата го взеха и с босите си изсечени крака хвърлиха убийствени дарове на унищожението. И разкъсаха цял батальон мечки на Путин.
  Момичето отбеляза:
  - Путин е кървав тиранин!
  Другият елф кимна:
  - Много коварен и не само в този живот, но и в предишното управление беше деспот!
  И воините елфи го взеха и запяха заедно, в хор;
  Във вените чука чукът на смелостта,
  И така започва истинската война!
  Нашата воля е като монолит,
  Светла, необятна страна!
  
  За нейните сърца са като игра в унисон,
  Няма призив за по-добър войник!
  Въпреки че съдбата боде като игла
  Но приятелят е вярна граната
  
  Болката също е наш спътник, уви,
  Губим приятели в отчаяние!
  И понякога имаш късмет само толкова дълго,
  Но повярвайте ми, орлите не са папагали!
  
  И ние имаме споразумение с врага,
  Много яростно и заплашително!
  Слънцето грее на челото ми през шлема ми,
  Колко трудно се живее в света!
  
  За съжаление не ни е даден избор,
  Съдбата ни върти като цепка!
  Ами Бог? Бог не го интересува -
  Хората мрат като мухи!
  
  Но винаги има шанс по целия свят,
  Принадлежи на тези, които са смели и се сприятеляват със сила!
  
  Нашата вяра, съвест, смелост, чест,
  За да не затънете като глиган в локва!
  Стани, отърси водата,
  Поклон пред създателите на Вселената!
  
  Няма малки нули по сметката,
  Завладяване на едно-единствено призвание!
  Ще го постигнеш, този човек знае
  Скоро идват и успехи, и признание!
  Ще станеш като Всемогъщия цар,
  Осъждане на нечестните!
  И сега въздухът, трудна битка,
  Какво е това също образование!
  Цветът на небето е бляскаво синьо,
  Димът на злото е опръскал делото!
  
  Но виждам, че противникът гори,
  Самолетът му се разби на терена,
  Каква радост, лице на щастие,
  Ние оставаме сокол в дивата природа!
  Момичетата пееха прекрасно, нищо не може да се каже. И прави впечатление.
  Е, какво ще вземат и ще получат орките сега? И ще го получат в един цент.
  Жените воини стрелят от картечници много смело и ясно. Те са точни и имат изключителна здравина.
  Една от тях взе и с боси пръсти хвърли грахово зърно с дарбата на унищожението. Тя взе и взриви много мечки на Путин.
  Тогава тя запя страстно:
  - Ние сме децата на галактиката,
  Елфите като практикуващи...
  Те могат да се чукат
  Е, те ще започнат да летят!
  И воинът хвърли убийствен експлозивен пакет с голата си пета. Той прецака и причини колосални разрушения. И толкова много орки бяха убити, че беше невъзможно да се преброят.
  Това са действия на момичета, които представляват бляскав и красив народ. И способен да покаже истински чудеса. Срещу такива момичета и бисери орките са като мечка в беда. Но воините, разбира се, са готови за битка и ще покажат още повече.
  Особено, ако ги сърбят босите, кръгли, розови пети и въпреки че трябва да ударят орките специално.
  И разбира се, момичетата не могат без пеене. И гласът им е невероятен;
  Как да управляваме вселената по интересен начин,
  Въпреки че вие, смъртните, не можете да разберете!
  Това е моето призвание сега -
  Превърнете всички глупости на киното в реалност!
  
  Изградете космически кораби от попивателна хартия,
  И използвай прашка, за да свалиш квазар със смях!
  За да могат пилотите веднага да станат бонбони,
  И вместо Слънце, самовар от злато!
  
  Всичко е подчинено на човечеството,
  Сбъднах мечтите си!
  Разбира се, всемогъществото е опасно,
  Когато не знаеш мярката на красотата!
  
  Можеш да се родиш цигулар, художник,
  И се научете как да късате въжетата!
  Но мислите трябва да станат чиста светлина,
  Да излива милост и благодат!
  
  Разбира се, трудно е да се предвиди действие.
  Не знам, ще го изхвърля!
  Предлагат се под формата на торта със звезден крем,
  И гледката на мома с топ блести!
  
  Измислете, тогава фантазията решава,
  Вие простосмъртните не можете да разберете това!
  Този термокварков синтез се случва,
  Какво може един принцепс - нишка къдрене като плазма!
  
  Създайте света, какъвто искате,
  Нека свири бурен акордеон!
  За да няма горещи точки на картата,
  Така че творението забравя болката!
  
  Имайте предвид, че вие също сте Божии деца,
  Който научи синовете си да творят!
  Да дам справедлив, нов ред,
  Къде си ловеца, но играта е безсмъртна!
  
  Обичайте близките си, почитайте Исус,
  Опитайте се да направите добро за всички ни!
  За да не остане човек в коритото,
  За да не унищожи компютъра с длето!
  
  Да си стиснем ръцете - да кажем
  Щастие ще има - не може да бъде иначе, повярвайте!
  В края на краищата ние сме толкова патриотични хора,
  Какъв хищен звяр ще скимти от страх!
  
  Наш свещен дълг е да защитаваме Отечеството,
  Да се създаде основа за всемогъщество!
  За да създадете съцветия от вселени,
  Трябва да укрепим силата и армията на елфите!
  Момичетата пяха с много чувство и апломб. Думите им шепнеха красиво. И те буквално блестяха.
  Но не всички елфи имаха такова щастие. Един от тях беше заловен от орките.
  И така мечките на Путин издърпаха момичето на стелажа. Те извиха ръцете на красавицата във вериги. След това на босите изсечени крака на красавицата беше окачена масивна обувка. И опънаха елфа на стелажа. И момичето изскърца от всякаква болка.
  Орките започнали да я бият с камшици по голия й гръб. И под босите си, красиви, загорели крака запалиха огън. И започнаха истински и брутално да застрелват красавицата.
  Момичето изпитваше силни болки, но издържа. Тогава мечките на Путин започнаха да чупят пръстите на босите й крака на красиво и много секси и голо момиче с мускулесто тяло.
  Момичето изкрещя от нетърпима болка. Но тогава тя внезапно замълча. И вместо да стене, тя го взе и започна да пее;
  Аз съм млад воин на Майката Елф,
  Могъщата страна, родината на всички страни...
  Няма по-красива родина във Вселената,
  Един мъдър човек върза вратовръзка под планината!
  
  Да си пионер е радост и призвание,
  В крайна сметка това означава, че сте слуга на страната.
  И можете да увеличите вселената -
  Унищожаване на машинациите на дявола-Сатана.
  
  Когато дойде лятото през 41 г.
  Юнската гръмотевична буря ни гърми...
  Ние не искаме регионът да стане беден,
  За щастие, вярвайте - Отечеството е създадено!
  
  Момичето и аз чакаме злите орки в засада,
  Преди това имахме картечница.
  И за безумно раздразнение на Путин,
  Нашият отбор успешно победи мечките!
  
  Приятелките боси са станали груби,
  Снегът вече настръхва под босите подметки.
  Студът и устните посиняха,
  Но благодатният огън топли душите ни!
  
  Ние нанасяме удари, без да знаем мерките на нашите противници,
  Не ви даваме мира денем и нощем!
  Гранатите летят върху ешелоните в рояк,
  И офицерите със снайперска пушка.
  
  Злите орки не могат да намерят подкрепа никъде,
  Нашата пионерска, доблестна чета...
  Способен, ако трябва да сечеш планини,
  Ето танковете на Путин горят като свещи.
  
  Хората се събраха в изблик на ярост -
  За справедливост, смелост и чест.
  И няма риф в морето от бури -
  Което би ни накарало да седнем!
  
  Влязохме в Орклин, влязохме в Комсомола,
  От тъпчене бос с момичета целия свят!
  Вдишваме победния мед в райския май,
  Сега нашият ярък успех стана вечен!
  Наистина, такова момиче не може да бъде пречупено толкова лесно с мъчения. Въпреки че палачът яростно я бие с камшик. Но това наистина не е достатъчно. И така оркът изважда нажежена тел от камината.
  И да набием момичето с него, без никаква жалост, с дива ярост. И го направи много грубо и агресивно.
  Но момичето елф не се пречупи и започна да пее с още по-голяма ярост и ентусиазъм;
  Отзад ще има млечен път,
  Първата стъпка в живота е важна!
  Виждаш отново над вселената,
  Вихри от яростни атаки!
  припев...
  И битката продължава отново,
  Хиперплазменият огън кипи!
  Кралят на елфите е толкова млад,
  Удари с греди!
  
  Вселената до всички краища,
  Ние сме по-силни от Бог бащите,
  Силата на всемогъщия над природата,
  Бойците използват теоплазма .
  
  Припев...
  И битката продължава отново,
  Хиперплазменият огън кипи!
  Кралят на елфите е толкова млад,
  Удари с греди!
  
  Не очаквайте милости от небето,
  Който е глупав ще получи нули!
  Ще възкресим загиналите с чест,
  Има пътища към всички области на науката.
  
  
  В миналото жега и снеговалеж,
  Светът беше беден и богат.
  И сега всеки творец,
  
  
  
  И битката продължава отново,
  И сърцето ми се чувства тревожно в гърдите ми,
  Кралят на елфите е толкова млад,
  И младият ноември е напред.
  Кралят на елфите е толкова млад,
  И младият ноември е напред.
  
  И битката продължава отново,
  И сърцето ми се чувства тревожно в гърдите ми,
  Кралят на елфите е толкова млад,
  И младият ноември е напред.
  Кралят на елфите е толкова млад,
  И младият ноември е напред.
  Момичето никога не се е счупило на стелажа. Но снайперистът на елфите постави смъртоносен куршум в стомаха на орка. И той, след като получи смъртоносна рана, започна да се задушава и умира.
  Друго момиче стреля и прониза главата на мечката Путин и той падна мъртъв.
  Ето елфите на танкове, взеха момичето си и го освободиха. И се оказа много яко.
  И воините започнаха да хвърлят такива разрушителни дарове на смъртта на врага с помощта на босите си подметки.
  Ами орките? Наистина им е трудно да се бият с елфи . И наистина ги ритат в рогата. И много орки завършват в гробовете и труповете.
  Така че не вървете срещу момичетата, мечките на Путин, иначе ще свършите в гроба.
  Момичетата действат енергично и експресивно. Тези воини могат веднага да решат съдбата на света. И техните боси кръгли пети, толкова розови и прекрасни. Някои млади елфи дори нетърпеливо облизват подметките си и в същото време демонстрират безпрецедентна смелост и вълнение.
  И действам с огромен натиск. Тези момичета са наистина непобедими.
  И ако започнат да пеят, мечката реве от разочарование;
  Страна, в която си свободен,
  В която всеки Господ е пролетарий.
  Превръщаш се в рубла и никел,
  През зимата има солариум в снежните преспи.
  
  В него има ярко, червено знаме на комунизма -
  Което ни обещава безсмъртие!
  Да изразим любовта си към Отечеството в поезия -
  Ще има щастие завинаги, вярвайте!
  
  Лидерите понякога са различни...
  Не всеки лидер е като мъдрия Сталин.
  Но всеки от нас винаги е герой,
  Когато и умът, и волята станаха по-силни!
  
  В последния месец на смелата пролет,
  Войникът сложи край на войната, като превзе Фрага .
  Ние сме верни на родината си като ангели,
  Заповедта ни е дадена - боецът не прави нито крачка назад!
  
  Ако смъртта е дошла, тогава се прекръсти,
  И Господ лети в рая, където има офика...
  Нашият Дух завинаги ще се издига нагоре,
  Ще покоряваме могъщи върхове!
  
  В крайна сметка след смъртта животът отново е река,
  В него плаваме като метеоритна лодка!
  Призиви на Света Богородица,
  Не смей да търпиш поражение и срам!
  
  Империя, защото тя е Божията светлина,
  Всемогъщият заповяда на елфите да управляват!
  Няма да има край на нашите щастливи години,
  Няма граници в обслужването - стягайте раницата!
  
  Елфи заедно е нашето мото -
  Бъди човек, покорен на мъдра власт!
  Театърът на света е пълен с актриси,
  Ние разкъсваме челюстите на адския гняв!
  Момичетата пеят прекрасно и показват своя ангелски и същевременно демоничен характер.
  Ето как се бият. От хеликоптери се стреля с убийствени въздушни оръдия. И разбиват на пух и прах позициите на мечките на Путин. И тези орки умират без жал.
  Това е броят на убитите.
  Това са битките на смели момичета. Една от тях го взе и натисна убийственото копче с аленото си зърно. И тогава влетя в мечките на Путин, много разрушителен и разрушителен снаряд. Което уби много от тези противници.
  Ето как се бият смелите момичета.
  Но младежите на елфите също се бият отчаяно и с голяма решителност. И те смазват врага и убиват мечките на Путин.
  Младите воини правят това много хладно и остроумно. И всичко това е направено впечатляващо.
  Колко страхотно и готино изглежда всичко.
  Но младият елф стрелял с картечница по орките. Той ги покоси без никакви церемонии и започна да пее;
  Мисля за моята приятелка
  Което подчертава част от стихотворението.
  Елфини през зимата -
  Без избор, което означава, че няма дилема!
  
  С нея дори в студа ми е леко на душата,
  В жегата носи пролетна прохлада.
  Ръцете държат силно гребло,
  Плувайте по реката преди снежната буря.
  
  Когато есенният дъжд вали капки,
  Дървета в златно в пурпурен лукс.
  Целувката ти ме кара да потръпвам -
  А бялата коса на момичето е къдрава.
  
  Един приятел се втурва през листата бос,
  Красива е - като лятна принцеса.
  Плясък в локви - пръски с пружина,
  Нека нашата любовна страст бъде прославена!
  
  Мъката и тъгата няма да ни докоснат,
  Нека вземем една мечтана звезда от небето!
  Сега ще стоя така, сякаш има крал на трона -
  И безграничните дела на светлината...
  
  Момичето на полето ми бере маргаритка,
  В отговор й късам глухарче.
  Макар и пиян от вълнение, като вино -
  Не подражавайте на влюбен папагал!
  
  Нека изсвирим тази романтика с китара,
  За да знаят хората какво е радост!
  Нека роденият предаде щастие -
  И злата вещица старостта няма да дойде!
  
  Момичето и аз се прегърнахме и тръгнахме,
  Няма нужда да бъдете настойчиви и ядосани.
  Понякога не можете да избегнете войната, разберете,
  Всички години не могат да бъдат сини!
  И младите мъже от семейството на елфите могат да пеят и да се бият. Само те, разбира се, за разлика от нежния пол, се притесняват да се бият боси.
  Въпреки това лицата на мъжките елфи са толкова нежни и румени, без косми, точно като тези на момичетата. И трябва да кажа, че е просто страхотно. Такъв готин, бос отбор тук.
  Момичетата войни показват своя готин и неразбираем висш пилотаж. Но това не е всичко, разбира се. Те трябва да могат да казват неща, които не могат да бъдат казани в приказка или описани с химикалка.
  Но един от тях стреля с пъп. Това е оригинално и красиво.
  И се освобождават потоци от енергия, които са толкова разрушителни и изключително изгарящи, като напалм.
  И ако момичетата покажат нещо, то ще бъде ковчегът с мечките на Путин.
  Но младите могат да покажат много. Особено ако натискат спусъците с ръце. И ще бъде много яко.
  И това, което лансират, се оказва изключително убийствено и разрушително.
  И младежът пее много хубаво;
  Сякаш излетях на сив кон,
  Що за магаре реве така?
  Самият Сатана знае, че хората са роднини на мен -
  Ще се справя с всяка страна, която се бунтува!
  
  Дяволите влязоха в лошите мозъци,
  И гневни мисли препускат!
  Нека балансираме баланса - изтрийте нулите наведнъж,
  Изчистете системата от бездната на бедите!
  
  Дори не разбирам къде отивам,
  Хиперплазмен вихър нахлу в главата ми!
  Не си позволявай да се подчиняваш на лайна
  За да може поток от слава да се разлее над лунния свят!
  
  Войната тече в непрекъснат поток -
  Това е дейността, която очаква елфа на века...
  И искам да пия опияняващо вино -
  И мирно продължете разговора с размера.
  
  Но знайте, че слабостта и скуката ще преминат -
  Ако намерите елфа на мечтите си, вие сте успех и викате!
  Ние, като пионери, се стремим да отидем на поход -
  В крайна сметка готин воин не е глупаво име!
  
  Ще блъскам и разкъсвам, има планина от трупове,
  Врагът е объркан, бяга и се оттегля!
  Можем да завършим поражението
  Дори кучето на подземния свят лае силно!
  
  Какво да правим в света - няма въображение,
  Родени сме, сякаш напалм мъчи мозъка ни!
  Завинаги ще бъдем като нашата младост -
  И място в ада ще бъде по-добро от рая!
  
  Какво иска войникът? За да продължи войната -
  Той има мир и скука и мозъчна слабост!
  Ще настигнем врага до гроба -
  Но знайте, че е твърде късно да се предадете на воините!
  
  Няма да има резултат и няма избор -
  Свърши работата и веднага друга!
  В крайна сметка това е само начало, превантивно бягане,
  Все пак военната служба е добро дело!
  Разбира се, елфът има глас като медна тръба.
  Младият мъж пееше добре. И той се би много добре. И той обича елфи. Ако трябва, той ще използва езика си. Вярно е, че на този свят има дванадесет пъти повече момичета, отколкото момчета. И това, разбира се, е чудесно за мъжете. Самите момичета се борят за момчетата с цялата ярост и натиск. И тук не можете да вземете или да вземете нищо.
  Това са момичетата тук - те ловуват мъже. И нищо не може да се направи срещу тях.
  И ако започнат да пеят, тогава...
  И момичетата пеят така:
  Нека бяга тромаво,
  Бронирани танкове през локвите,
  А на покрива има картечница...
  Той ще разкъса всички орки на парчета!
  . ГЛАВА Љ 12.
  Мария Колесникова, смело момиче в света на елфите, продължи да упражнява смело командване и да дава заповеди. Тя направи това с голям ентусиазъм. И тиранинът с мустаци и плешив да е проклет.
  Воините на елфите продължиха да се бият упорито. Те отблъснаха настъплението на разярените орки. И продължаваха да се катерят и катерят, като крастава жаба по крамп.
  А момичетата продължаваха да стрелят и косят враговете. Те направиха това с голям ентусиазъм.
  И всеки изстрел на елфите беше придружен от натискане на бутон, с помощта на алено зърно на гърдите.
  И момичетата напълно се разделиха. В същото време босите им пръсти хвърляха големи смъртоносни гранати, разкъсвайки мечките на Путин. И разкъсаното месо изгоря и опуши.
  Така че момичетата се заеха да го почистят. И радост, песни и голям ентусиазъм.
  И в същото време, разбира се, пееха;
  Но ако пронизан от куршум войн падне,
  И момичето вечно ще седи обляно в сълзи като вдовица.
  Няма нужда да мислите, че светът е просто безнадеждно черен,
  Този рай е загинал и е стъпкан от злия Сатана...
  
  Всъщност има надежда - достойна съдба,
  Да защитиш отечеството и да победиш бездната.
  Когато в Елфия всеки човек е силен войн -
  Знайте, че това не е бравада или глупав кич!
  
  Но понякога на рицарите липсва подкрепа,
  Ордата не знае резултат, а натискът е брутален.
  Тогава няма да се превърнем в покорен папагал -
  В крайна сметка е по-добре от срама да имаш олово в храма си!
  
  Космическата война е нещо специално,
  В него вие сте робот играчка, уви...
  Но познавам елфи воини от военното благородство,
  Които не трябва да лежат в ковчези.
  
  Парчета от странни звезди в небето са диаманти,
  Те съдържат всяка сълза на душата...
  Опитайте, покажете таланта си,
  Още по-добре, пейте и танцувайте под гръмотевиците.
  
  Есенно време - където лятото избледнява,
  Тя пленява с невероятната си красота!
  Нека бъде моят елф, възпят в това стихотворение,
  С нея като неразривна родина!
  
  Изпращам последната целувка на момичето,
  Когато умра, ти, красавице, не плачи...
  Нека го вземем, повярвай на Орклин, под буйния цвят на май,
  И чудовищният орк палач ще стане жертва!
  Момичетата, трябва да кажа, пееха страхотно. И те победиха тези орки с голяма сила и страстта на вълчиците. Унищожиха ги.
  И те използваха голи, кръгли, розови токчета, когато снимаха. Момичетата действаха изключително енергично. А босите пръсти на красавиците хвърляха дарове на унищожение.
  Никаква сила не може да устои на такива момичета. Те са лъчезарни и космически крадци. И в същото време елфи, в които има неистова и лъчезарна сила.
  И с алени зърна натискат копчетата на базуката и водят до разрушителни военни действия. И щом те ударят, цял окоп от орки ще се срути. Тези момичета са супер класа. И как се заеха с работата.
  И сега босите пръсти отново хвърлят гранати, причинявайки колосални опустошения и разрушения.
  Тези момичета буквално могат да направят всичко. И ще пометат всяка космата армада.
  Ето момиче с изумрудена коса, как ще вземе и удари врага, като натисне бутона с аленото си зърно.
  Настоящето на унищожението излита и разкъсва и прострелва мечките на Путин.
  И момичетата пак пеят и оголват зъби;
  Пространствата на Елфия - красиви, скъпи,
  Къде са перлите на снега, кристалът на океаните...
  И войниците елфи и генералът са обединени -
  А символът на държавата е орелът - нашият православен цар!
  
  Лятото мина и идва есента,
  Дърветата са облечени, техният лукс предизвиква завистта на кралете.
  Моята сияйна родина е по-радостна от рая,
  Ще дам справедлив живот за Елф.
  
  Така че есента е красива само поетът разбира
  Няма нужда да се използват данъци, за да се вадят вените на бедните...
  Безплатен дар от Бога: лилаво и пурпурно
  И златото избледнява, когато слънцето грее върху листата.
  
  Цветята, избледняващи, стават по-ярки и по-красиви,
  Листата пада като тучен килим на принц,
  Ето брошка от изумруди с рубини в есенната гъсталака -
  Всемогъщият художник рисува модела на творението.
  
  И във всеки удар това са четките на Господа,
  Виждам любов и желание за създаване на идеал...
  Но е странно, че нашите хора живеят почти в ада,
  А деспотът на финансите ни окова жестоко крилете.
  
  Земята ни е пухкава и тлъста като сланина,
  Има достатъчно в дълбините и в рудниците.
  Но за злите олигарси всичко не е достатъчно,
  Хората са ограбени, че всичко е под петата на нуждата!
  
  Но дали е Волята на Господ да издържи това?
  Та нали Господ е дал Земята, за да работят на нея хора, стари и млади.
  И в края на краищата пред Господ Христос - дори царят е равен на бедните -
  Създателят на вселената беше разпънат с подлия разбойник.
  
  Отговорете ми, ангели, къде е справедливостта?
  Че децата плачат и умират от глад, старците...
  Че злата буржоазия е прекалила с подаръци и милост...
  А тези, които са по-мили, остават само с неравности и дългове!
  
  Но нямаше отговор от небето,
  Бог сигурно е в беда, че позволява нещата да се случват така...
  Но истината е, че борбата ще направи живота за нас рай,
  И дори господарят във вериги може да стане щастлив завинаги.
  Тези момичета пеят много добре. И гласовете им блестят като звън на ледени висулки. Това са истински жени.
  А гласовете им всъщност са като потоци от диаманти. И ако те ударят, тогава можете да си представите мащаба на това.
  Воините тук показват тяхното трансцендентално и колосално ниво - на космическата ера. И ако го направят, тогава всичко ще бъде много по-сериозно и грубо.
  И босите, изсечени крака на момичетата са в действие. И хвърлят дарове на смъртта с голяма, разрушителна сила. И го правят без излишни церемонии.
  Това са момичетата тук - супер ниво !
  И голи, розови пети изхвърлят грах на унищожение. И всичко ще бъде много красиво и мащабно.
  А момичетата натискат бутони с алените си зърна на гърдите и активират ракетни установки, които унищожават позициите на орките. И го правят без излишно забавяне и церемонии.
  След което момичетата започват да пеят отново;
  Снежни перли от морето - блестят ярко,
  Виелицата ще завихри къдриците на агнетата...
  Отечеството ни е гранитна вяра,
  Ако трябва да се каже истината, орките не са страшни!
  
  Звън на метал, скърцане на ролки -
  Танкове пълзят през границите на Елфия!
  Нека изградим хребет от остри щикове,
  С викове "Ура" тръгнахме в атака!
  
  Вратовръзка на врата с цвета на зората,
  Бяхме вдъхновени за битка от една идея.
  Има само един избор - победи или умри,
  Ето аленото знаме се вее над редута!
  
  Бледи устни, вее виелица,
  Ръцете на заловеното момиче са вързани...
  О, колко безмилостна е съдбата,
  В лютия студ, боси до ешафода!
  
  Но не исках да се озова в цикъл,
  Тя събра сили и се хвана за германеца.
  Няма по-силен от нас на Земята,
  Нямаме нужда от твоето подло милосърдие!
  
  И така тя умря, прегризала гърлото си,
  Момичето елф е Таня Краснова.
  Но пътят ще ни отведе до Орклин,
  Нека изградим нов свят без насилие!
  
  Колко от братята ми умряха,
  Всички доброволци, само момчета.
  За пионерите на бедните, боси -
  Кори за закуска за вечеря на конуси!
  
  Ние сме близо до Орклин , триумфът идва скоро,
  Знакът Комсомол грейва!
  Въпреки че ботушите са твърде тесни, защото не съм свикнал с тях,
  Но цветът на щастието през май вдъхновява!
  
  Фюрерът е в ада, ураганът утихна -
  Радост дойде, детски смях се чува!
  спи в пепелта на подземния свят,
  А над Отечеството - Червеното слънце!
  Така пеят момичетата радостно и неистово. И гласовете им са толкова красиви и блестящи. Като бълбукащи потоци. Или фонтаните се втурват в небето . И момичета като тези завладяват различни страни. Те имат такова мъжество и обхват.
  Появи се елф от семейството на нинджите. Тя държи два меча в ръцете си.
  И воинът ги размаха. И четири глави на мечките на Путин бяха отрязани наведнъж. И се търкаляха по тревата.
  Момичето нинджа го взе и хвърли бумеранг с боси пръсти. Той прелетя и отряза главите на агресивните орки. Той буквално ги уби напълно.
  Това е едно наистина босо и агресивно момиче. Ако започне да реже, не можете да го спрете. И той също ще плюе с отровна игла. И удря генерала на орките право в окото. И мечката на Путин се срива напълно.
  Момичето нинджа изписква:
  Слава на Зеленски, слава!
  Танковете се втурват напред...
  Под знамето на елфическата сила,
  Момичето е в атака!
  Това са наистина момичета, които са много добри. И краката им са толкова боси и загорели. И хвърлят дарове на смъртта с агресивна и неистова сила.
  И след като върволицата от мечки на Путин е покосена, момичетата отново започват да пеят;
  Света, пречиста Дева Мария
  Тя роди Спасителя, даде ни светлина.
  Но вашите деца са боси през зимата -
  И в мръсни мазета посрещаме гладна зора!
  
  В края на краищата, как стана така, че светът е измъчван от злото,
  Че има повече бедни, отколкото в полетата с скакалци.
  Че дори студът смразява растенията през май,
  Че най-честият отговор е - щом си беден, танцувай!
  
  Жалко е да дадете медна стотинка на богатите,
  Въпреки че мамонът им е набъбнал до границите на приличието ...
  Основният им наставник над нас е дъбова пръчка -
  Но ще е рев, когато петелът пропее!
  
  Господ ти заповяда да споделиш богатството -
  За да няма мъртви и плачът да не измъчва Божия слух.
  Помогнете на слабите - казват мили лица от иконите,
  Ако си милостив, фарът по пътя към рая не е угаснал!
  
  Но за мнозина мамонът държи душите и спасението по-скъпи,
  Казват, че със злато ще купуват светци!
  Мазнината на лихваря направи отвратителното му лице подуто -
  А сърце без мир е студен гранит!
  
  Каква е твоята болка за нас - хората мизерни?
  В дворците дори не чуваме стенания!
  Искаш ли подслон? Да имаш подслон
  Под покрив на затвор!
  
  Защо да го дадете на вас, на нас,
  Какво успешно превзехме със сила?
  Ти беше нищо и завинаги нищо,
  Небето не е дадено за вас!
  
  Но смъртта дойде неочаквано при тях,
  Както е учил Всемогъщият Създател!
  Сега те са там, където Сатана гори
  Дето предателят скърца и реве от страдание!
  
  Значи решихте, че Всемогъщият се шегува -
  Казвайки, щедрите ще бъдат възвишени?
  И че самият Исус е въплътеният Създател,
  Не беше ли правилно да се каже, че ще ядат вещите на злите мишки?
  
  Покайте се, четейки молитвата на Мария,
  И падайки на колене и разкайвайки се - охка!
  Когато дете плаче пред теб,
  А босото момиче тресе от студ!
  
  Вземете тясната си и зла чанта
  Да, те заспиват парите с усмивка.
  Тогава Исус Бог на любовта ще води
  И няма да ви позволи да паднете по нестабилния път!
  Момичетата пеят толкова добре и добре, а гласовете им са толкова лъчезарни и преливащи, че се чувстваш сякаш влизаш в истински и истински рай.
  И така момичетата удрят орките с боси пръсти от гаубица. И разкъсаха наведнъж петдесет мечки на Путин. И да ги накълцаме тия клишоногите.
  Момичетата, разбира се, са борбени и агресивни. И ако устата им се отвори, то е само за да подсвирнат. И от свирката на момичетата, зашеметени гарвани падат върху главите на орките, пробивайки черепите им.
  И има много такива гарвани и те са изключително смъртоносни.
  Момичетата ще хвърлят лимони с голите си кръгли пети.
  Те ще летят срещу орките и ще разкъсат мечките на Путин на малки кървави парчета.
  Момичето елф изпя:
  - Тук тече голяма река от кръв,
  Страхотен плешив фюрер...
  Но не му се поддавайте
  И хвърли Каин в мрака!
  Ето момичетата, които се занимават с орките. И се бият с голяма ярост и отчаяние. И те показват най-голямото си умение.
  Но, разбира се, във всяка битка има място за песен;
  Страхотно е това, което си направил
  Благодатта се изля върху човешкия род!
  Светият Бог ти го даде,
  Душа, радост, сърдечна милост!
  
  Луцифер, обръщайки ни към Содом,
  Продукт на грях и гордост!
  Той вдигна меча си към свещения трон на Бог,
  И реши, че сега е всемогъщ!
  
  Припев след всеки стих;
  Боже мой, колко си красива и чиста,
  Вярвам, че твоята правота е безкрайна!
  Ти даде своя славен живот на кръста,
  И сега ще има горчивина в сърцето ми завинаги!
  
  Ти си Господ на красотата, радостта, мира и любовта,
  Въплъщение на безгранична, ярка светлина!
  Ти проля скъпоценна кръв на кръста,
  Планетата беше спасена с неограничени жертви!
  
  Следват стиховете.
  Злото бушува в непокорните сърца,
  Сатаната разкъсва човешката раса с ноктите си!
  Но смъртта ще бъде хвърлена в прах,
  И Господ винаги ще бъде с нас!
  
  Дяволът поведе война срещу Господ Бог.
  Врагът се биеше жестоко, коварно!
  Но с любов Христос смаза Сатана,
  Доказвайки своята истина на кръста!
  
  Ние, братята, трябва да се слеем в един поток,
  Насочете сърцето, ума и чувствата си към Исус!
  Така че Великият Бог ще ни помогне да се спасим,
  И завинаги ще славим Господа!
  
  Така че душата завинаги ще намери своя мир,
  Целият свят трябва да работи в Господната жътва!
  И завинаги, Всемогъщи, ще бъдем с Теб,
  Искам да се моля все по-силно!
  
  Ако сте съборили краката си - килим от кадифен мъх,
  Исус ще излекува всяка болка моментално!
  Той изпрати брега със златен пясък,
  Той е собственик и на Слънцето и на необятната вселена!
  
  Със словото си той създаде небесата -
  Той разпростря звездите на небето в голям начин!
  Йехова обича красотата,
  Преданост към Него, лоялност без страх!
  
  Без Всемогъщия няма приятели,
  Сияещи икони на мили лица!
  Затова искам още и още
  Исус стана парче плът!
  
  Помилуй Бога за нашия грешен дълг,
  Какво, уви, не Ти дадохме!
  Въпреки че времето за покаяние е минало,
  И вече има бездна, където са цъфтящите далечини!
  
  Но Господ даде своята благодат,
  А той каза - прощавам ви сирачета!
  Знам, че не мога да изплатя дълга си към теб,
  Но има място за теб на небето!
  
  Невъзможно е да предадеш какво
  Господарят на Вселената е добродушен!
  И с православната си ръка,
  Води ни нечестивите хора в стаи!
  
  Наистина ли ще му каже не?
  Моля, приемете покаяние!
  Търпеливо очаква Върховния отговор,
  За да ни прости, повярвайте на желанието Му!
  
  Решихме да отидем на мъчения
  За да укрепите духа си!
  Няма друг път за нас падналите,
  Да бъда Вечно Всемогъщ с Теб!
  
  Сега часът на спасението е близо,
  Бог никога няма да наруши думата си!
  Какво ще стане с нас?
  И ще отлетят крилати души!
  
  Това, което си създал ще трае вечно,
  Безкраен и мъдър владетел на вселената!
  Ти ме озари с потоците на живота,
  И вярвам, че нашата любов ще бъде истинска!
  Така момичетата пееха добре и с лъчезарни медни гласове. И изглеждаше изключително готино.
  Елфът го взе и хвърли даровете на убиеца на унищожението с босите си пръсти. Като шест бесни кучета убитите мечки Путин се пръснаха в различни посоки. И на врага беше нанесен съкрушителен и пагубен удар.
  Момичето го взе и запя:
  Хората ще бъдат щастливи
  Щастие завинаги...
  Елфите имат сила -
  Силата е голяма!
  И сега момичетата отново ще вземат и ще забият врага с помощта на своите ягодови, толкова вкусни и сочни зърна. И наистина върви страхотно.
  И много мечки на Путин горят в дива агония. И момичетата са много щастливи и агресивни.
  И агресивните орки не могат да ги спрат. След като се разпръснат, няма какво да направите, за да ги спрете. Това са момичетата, които ще се покажат.
  Воин с люлякова коса, унищожаващ мечките на Путин, каза:
  Зли орки като Малюта,
  Унищожавам без следа...
  Но по някаква причина в света,
  Но по някаква причина в света,
  Добротата тържествува!
  Добротата тържествува!
  . ГЛАВА Љ 13.
  Мария Колесникова, която оспори тиранията, продължи да командва и то с голям успех.
  И така момичетата и клановете на елфите атакуваха енергично позициите на орките. Воините действаха така, както бяха свикнали да действат, с голяма подвижност и умения. Те са бързи като кобри и не дават ни най-малък шанс на мечките на Путин. Такива воини, разбира се, са класа с най-висок полет и натиск. И имат такава искряща и агресивна магоплазмена енергия. Момичета, които показват на орките своя уникален и агресивен темперамент. Те са просто великолепни воини.
  И сега босите пръсти на краката на красавиците хвърлят смъртоносната сила на грах на смъртта. И сеят разрушение и опустошение сред орките. Воините тук са толкова великолепни, а гърдите им блестят като фасетирани и много скъпи рубини. Такива красавици неизбежно ще разбият всички орки на кървава каша.
  Ето едно момиче, което хвърли експлозивен пакет от стърготини с киселина по врага с боса си пета.
  Тя се втурна и разпръсна мечките на Путин в различни посоки, разкъсвайки ги.
  Момичето изчурулика:
  Жените елфи ни се усмихват,
  Жените елфи са просто от най-висока класа!
  И тогава до зори,
  Чуйте ги да пеят любовна песен!
  Да, момичетата наистина, ако се захванат за работа, наистина ще покажат колосална и неустоима сила.
  И от хвърлянето на босите им крака мечките на Путин умират в огромни количества.
  Но момичетата започнаха да пеят с още по-голям дух и интензивност;
  Зимата вече губи силата си,
  Слънцето на пролетта изгрява...
  Мъдростта е победила природата,
  На научно търсене и поход!
  
  Потоците звънят - снежните преспи се топят,
  Където сребърният килим е поток.
  Карамфилите цъфтят великолепно през май,
  И нашето приятелство няма да се разлее!
  
  Обичаме дъщерите на природата,
  Когато гъбите растат през пролетта...
  Не, знаеш, че времето е лошо,
  Как вали Христовата благодат!
  
  През пролетта природата оживява
  Кристалният лед се спука с трясък.
  Планетата ще се превърне, вярвам, в рай,
  Нека зъл огън не подпали света!
  
  В крайна сметка всяко цвете е вселена,
  Буболечката също иска да живее.
  Най-добрата съдба от всички е създаването,
  Но ти, бедното зайче, си див.
  
  Как стана, има много страх,
  С красотата има много страдание...
  Понякога стенем и молим Бог -
  Помогнете ни с щастие и мечти!
  
  Но какво е гневът в света,
  Това, което започна да ни върти като торнадо,
  Но Бог отговори - така че
  Не си станал мързелив като мечка!
  
  В крайна сметка, ако самият банан падне,
  Дори плуг не можеш да впрегнеш.
  Лицата на светците кимат от иконите,
  Без ананаси - сейте ръж!
  
  Е, работата води до успех,
  Той ще направи семейството ни по-силно!
  Но не бързам да намеря просперитет,
  Няма нужда от скъперничество!
  
  Наградата ще дойде - ще има сила,
  И ще възкресим падналите в бой!
  Наказанието ще те сполети, знай Юда,
  Ще си отмъстят за лъжи и измами!
  Така пяха момичетата и беше изключително яко и красиво. Това са момичетата, които показват своя великолепен стил и тоалет . И зъбите на момичетата блестят като перли. И изглежда наистина страхотно.
  Това са момичетата тук.
  И, разбира се, не могат да избегнат да вземат с боси пръсти и да не хвърлят лимон с убийствена и разрушителна сила. И тя ще се чука, и различни страни ще разхвърлят разкъсаните мечки на Путин.
  Това наистина е много борбен и готин воин.
  Но по него се носи мощен бомбардировач, управляван от боси и полуголи елфи.
  Момичетата, трябва да кажа, са много боси и загорели. И в същото време са и мускулести. Имат толкова много ярост и вълнение. И умеят да покажат най-висока и много борбена и неподражаема класа.
  И тогава тежката бомба, която изскочи от корема на бомбардировача, ще падне. Тя се втурва надолу и пада върху групи от рошави орки. И ги взривява и ги издухва на малки накъсани парчета. И цял батальон мечки на Путин беше унищожен.
  Това наистина е най-съкрушителният удар. Която изгаря и унищожава всичко. Ето как момичетата взеха и изораха тези копелета и жестоки създания на орките.
  И момичетата го взеха и запяха от радост;
  Животът ще бъде прекрасен в империята на елфите,
  Когато победим злите мечки на царя чекист...
  Да, Путин определено е опасен диктатор,
  Херувимите от небето ще помогнат на елфите да се бият!
  Разбира се, не само момичета, но и момчета елфи се бият с орките, които се опитват да удавят всичко с лавина. Те също удрят точно мечките на Путин и ги убиват безмилостно.
  И в същото време мъжките елфи пеят;
  Трябва да запаля младото си сърце,
  Дори един поет е безсилен да си представи!
  Не е достатъчно дори да дадете пет точки -
  И се хвърлете в битка - кървава вендета!
  
  Лудият плам на разгорещените речи,
  На момиче, което изглежда само като скромен гълъб...
  Нейните сапфирени искрящи очи,
  Този поглед е невинен и в същото време вял.
  
  Каква страст кипи в душата ми,
  Момичето е като цвете, нежно, голо...
  И ти самият яздиш кон, конник -
  Стигнете до местата, където е началото на рая!
  
  Скица върху платно, нарисувах лицето ти,
  Няма по-ценна от теб, мила моя красавице!
  Ти си като идеал над вселената -
  И дявола да си точи вилата с усмивка в жегата!
  
  Седим с теб в мрачен трезор - затвор,
  Но Родината има свещен огън в сърцата ни,
  Мечтата е да бъда отново близо,
  Безмерна преданост към нашето Отечество!
  
  Нанизан на стелажа - палачът, уви, е жесток,
  Огънят гори, щипките са горещи!
  Провъзгласено, нечисто, нападение на Изток,
  Ето танковете мерят километри с муцуните си!
  
  
  Но успяхме да избягаме от подземието,
  Сега бием злите орки като снопи!
  Нека армията хвърли оръжията си от страх,
  Непобедими пилоти на елфи!
  
  Но ще дам на моя приятел следния съвет:
  Не бъди толкова горд!
  В крайна сметка животът на свободните винаги процъфтява,
  Във веригите на догмата е този, който е ревнивият дявол!
  
  Знаеш всичко, което трябва да направиш,
  Всички можем да решим проблемите скоро!
  Нека всичко се окаже както искам,
  Ще издаваме присъди по проблеми!
  Ето как силният пол се бори с голям хъс. И показва най-забележителната класа и заплашително въздействие. Така че, ако се изправите срещу такива момичета, ще ви ударят петна.
  Или друго момиче може да те вземе с голия си пищял и да те ритне в топките на орките. Момичетата, разбира се, ще го вземат и ще го покажат на косматите създания.
  Ако воините покажат нещо, то наистина ще бъде пълно и абсолютно унищожение.
  И воините ще вземат и смажат почти всяка армия. И натискат върху копчетата алените зърна на гърдите. Действат изключително енергично и борбено.
  Това са постиженията на красавици от най-ярките и уникални цветове. И всичко блести като слънцето на великолепната и неповторима Отечество Елфия.
  Така че едно от момичетата го взе и удари орките, натискайки бутона с филето си. И това показа убийствената и уникална природа на разрушението и разрушението.
  Тези момичета няма да дадат никаква милост на армията на Путин на неговите мечки орки.
  Но, разбира се, момичетата също пеят;
  Светът е студен - снеговалеж,
  Просякът дори е богат човек!
  Дяволите управляват планетата
  Превърнаха Земята в ад!
  
  Ако искате да живеете в радост,
  Нека щастието дойде във всеки дом!
  Скъсайте веригите на робството като нишка,
  Тогава торбата ще бъде пълна!
  
  Има държава, която е пример за всички,
  Силният воин е пионер!
  Меч към своето свято отечество,
  За да не дрънка злия господин!
  
  Елфът е заповед за всички светове,
  Силата на най-мъдрите светила!
  Без никакво разкрасяване ще кажем,
  Всевишният ни освети пътя!
  
  Няма да знаем думата страхливец,
  Ако войникът не шепне, страх ме е!
  Православна вяра чиста,
  Бог вдъхнови Исус!
  
  Няма мир в сърцата без Христос,
  Сияйният води към битка!
  Без вяра войната е суета,
  Неконтролируеми загуби!
  
  Дяволът ще изкуши
  Лъжете собствения си народ - пети изпит!
  Но не вярвайте на нечестивите
  Няма причина за предателство!
  
  Ние сме верни на клетвата до гроб,
  Космосът очаква нашите потомци - повярвайте ми!
  Нека свалим синовете на Сатана,
  Не може да плени Земята!
  
  Затова късметът чака,
  Който е силен - Господ ще го спаси!
  Бог обича народа на Русия,
  Пламъкът във вените топи леда!
  Да достигнем безкрайни граници -
  Нека покажем на Вселената нашия път!
  Нека не падаме по лице пред православните,
  Нечистият не може да огъне рога!
  Момичетата отново пяха много добре. И те показаха зъбите си, които бяха като зъби.
  И така воините пъхаха босите си пръсти в устата си. И пак ще го вземат и ще освирнат.
  И гарваните се почувстваха като ударени с тояга в мозъка. И те, изгубили съзнание, паднаха върху главите на орките. И пробиха черепите на мечките на Путин.
  И трябва да кажа, че това е много готино.
  Тук момичетата показаха как се борят със зъбисти мечки. Това са наистина написани красавици.
  И ако такова момиче намери елф, тя ще го бие, докато загуби съзнание. И ако тя попадне на човешки младеж, тогава ще има такава оргия.
  Елфът го взе и запя:
  Ако ние сме момчетата на цялата земя,
  Успяха да прецакат момичето веднага...
  Това би бил такъв оргазъм за момичета
  Не удар във веждата, а право в окото!
  Наистина, елфите наистина могат много. И показват своя потенциал. И не само бойни, но и поетични.
  Момичетата обаче вече бяха уморени да пеят и да подскачат като тигрици през цялото време.
  И избухнаха с цяла каскада от крилати афоризми;
  От всички произведения на изкуството именно военните шедьоври са най-здраво вкоренени в паметта на хората и предизвикват най-много сълзи!
  - Картина, нарисувана с кръв: по-ярка от маслена картина и избледнява много по-бавно!
  Достойният човек поставя справедливостта над семейството и приятелството! Трябва да има един закон за враговете и приятелите, както мъжът има за жена си!
  Наличието на различни закони превръща правосъдието в блудница!
  Силният противник укрепва тялото и волята ви, прави ви по-силен - слабият покварява душата ви и отслабва тялото ви, правейки ви по-слаб!
  Така че трудният път дава много по-лесна победа!
  На войник са дадени ръце, за да стреля, и мозъци, за да спре навреме!
  Да убиеш глупак: същото е като да го намушкаш с игла, да застреляш умник е като да го удариш с гилза!
  Природата е майка на човека, а майката на велик изобретател не може да бъде пълен глупак! Въпреки че й липсва практическа изобретателност!
  Куршумът е най-ефективният възпитателен метод в общуването както с млади, така и с възрастни!
  Намалява само ефективността на въздействието! Често ще загубите авторитета си, но ако ви хванат, ще трябва да отглеждате зомбита!
  Религията принизява гордия човек до нивото на животно - дава избор между овца и коза!
  По-добре да дадеш кожата си на хора като овца, отколкото вечно да съскаш като змия!
  Като цяло концепцията за работа с главата включва не само буквално тълкуване, дори когато става дума за бойни изкуства!
  Ако искаш да забогатееш, покръсти се като евреин, ако искаш да се разориш, вземи назаем от евреин!
  Оловото подпомага храносмилането, особено ако хапчето е под формата на патрон!
  Чиновник, който не взема подкупи, е като девствена проститутка!
  Обикновено, за да спасиш единия, трябва да убиеш другия! Това несъмнено е жесток закон, но той възстановява естествения баланс на видовете!
  Няма по-добър боец на света от руски войник и по-голям тиранин от руски генерал!
  Прекомерният лукс е признак на лекомислие, лекомислието е предвестник на неизбежна разруха!
  Мъдри думи от устата на гадняр, като чешма от бунище!
  Ти имаш предимство в дължината, но аз имам предимство в ума!
  Понякога можеш да убиеш, но никога не можеш да отнемеш надеждата!
  На война, ако изпуснеш една секунда, можеш да загубиш цяла вечност!
  Една обикновена кула е жалка сред небостъргачи, но величествена сред колиби!
  Човекът се подчинява на силата, уважава жестокостта, презира нежността и не цени добротата!
  Сексът е най-добрият лек за всички психични заболявания, но за съжаление е скъп и трудно достъпен!
  Който не обича секса, не обича живота и не цени радостите на плътта!
  Поезията има общо с виното, че стойността й расте с времето, но дори вековете не позволяват редовете да избледнеят или искрите да изгаснат!
  Войникът е като компютър - брои едно или нула, но воинът е приятел и враг!
  Човекът се отличава от животните по хуманизъм и способност да действа противно на инстинктите!
  Насилието над жените понякога ражда здрави деца, но насилието над природата ражда само чудовища!
  Ако една майка е жестока, значи и децата са жестоки! Каквато е природата, такова е и нейното изчадие - човекът!
  Приятелство се търси от силните, храна от богатите и преданост се проявява към неустрашимите!
  Атаката е най-добрият начин да се неутрализира численото предимство на врага - да го принудиш да отвърне на удара е все едно да му отрежеш половината ръце!
  .За жената любовта е удоволствие и доход, за мъжете е удоволствие и разход!
  Да изобретиш ново оръжие за неморален човек е все едно да отрежеш крака на стол, когато въже е увито около врата ти!
  Човешката слабост е майката на всяка религия, а страхливостта е бащата!
  Атеизмът е символ на свободата - християнството е сродно на думата верига!
  Който прощава ще му бъде простено, който осъжда ще бъде осъден! Кой позволява на омразата да се настани в сърцето му, да трови себе си и близките си!
  Който сее любов и милост ще пожъне успех и щастие!
  Убийството само по себе си е многостранен и странен вид грях, понякога дори греховете му се отписват!
  Във войната логиката е относително понятие - като шоколада, преди дори да имаш време да се полюбуваш на блокчетата, те вече са в устата ти!
  Смъртта е като добър магьосник - загадъчна, плашеща, тайнствена и не издава тайните си!
  Войник в противогаз е като слон в пелени и е невъзможно да се възрази срещу нещо лошо!
  Повярвайте ми, без да изисквам доказателства - коронният пропаганден ход на всяка религия - убийствен в простотата си като калдъръм!
  Най-добрият начин да отслабите злото е да възнаградите доброто. Човек се различава от животното по това, че е способен безкористно да прави добро, дори и в ущърб на себе си!
  Еволюцията не учи човека на безкористност - само Господ учи на това! Във всеки честен и благороден човек едно Божие зрънце е доказателство за неговата същност!
  Човекът е най-непредсказуемото животно - инстинктът е стереотипен, но разумът е оригинален!
  Комунизмът е подобен на идеите на християнството - изобилие от пролята кръв и пълна липса на реализъм!
  В гражданска война офанзивата увеличава силите десетократно, но защитата е равносилна на отстъпление, а отстъплението е равносилно на предаване!
  В съвременния свят невинността е знак, че едно момиче или е твърде отвратително и никой не я иска, или е плахо и не иска никого!
  Бременността прави жената красива и винаги е невинна, девствеността е тревожна и винаги порочна!
  Религията е синоним на думата окови, не толкова за тялото, колкото за ума!
  Злото трябва да получава шамари от доброто - за да не загуби доброто чувството си за достойнство, а злото чувството си за страх!
  Да облечеш жена е скъпо, събличането е още по-скъпо!
  За съжаление, когато доброто има юмруци, те се ценят, а не самото добро - макар че не трябва да се страхува от картечницата, а от този, който стреля от нея!
  Ужасът, за разлика от овчаря, може да превърне овцата във вълк! Няма нищо по-страшно от сърдито агне!
  Гениалното винаги е просто - само посредствеността усложнява всичко!
  Големият ум се стреми към яснота, за да може всеки да види величието му, незначителният ум създава мъгла, за да скрие празнотата!
  Атеизмът е логичен идиотизъм - нищо не обяснява, но лишава човека от безсмъртие!
  Няма нужда да се спекулира с пацифизъм, дори овцете ще стъпчат вълка, ако им чете морал!
  Умният човек винаги се стреми да расте, само глупакът се задоволява със същото ниво!
  Умът е склонен да подобрява идеите си, но глупостта винаги е постоянна!
  Живот без риск е като супа без сол и чай без захар - може би такъв аскетизъм удължава съществуването, но прави всяка минута свежа!
  Секундата е като куршум, ако я изпуснеш, ще трябва да компенсираш от гроба!
  Атеистът ще намери хиляди причини да унищожи душата си и нито една следа да го спаси!
  Слабите плащат за всичко, силните печелят, а хитрите се радват на плодовете на победата!
  Смелостта краси изобретателните, волята - добрите, а силата - справедливите!
  Войната тества умните, закалява силните, забавлява глупаците!
  Да имате инициатива означава да имате предимство: да имате предимство означава да спечелите, а победата ще доведе до мир!
  Глупостта превъзхожда мъдростта по брой говорещи и не отстъпва по ефективност на въздействието си!
  Но тук е уловката: заблудата на вярващия е само загуба на илюзията, заблудата на атеиста е загуба на вечен живот!
  Тези, които не поемат рискове, не пият шампанско с черен хайвер и не хапват водка с цаца!
  Основното в доблестта и умението на воина не е да даде живота си, а да оцелее - да го отнеме от някой друг!
  Плътта на жената е в тъмнина, душата й е в светлина, а мислите й са в безпорядък!
  Когато убийството стане хляб за палача, липсва му солта - тоест рискът, който изпитва един войник!
  Смелостта е най-скъпата стока, която не се продава! Вярно е, че има много, които искат да се отърват от него!
  Изтезанието не е забавление, а тежка работа от сферата на услугите, в която съжалението към клиента е разрушително за вас самите!
  Един капиталист никога няма да стане истински патриот на родината си, той е твърде егоистичен за това!
  Душата на богаташа е патриотична, не повече от тази на жълтицата, дето я вземат и лепнат!
  Всеки атом е равен на Вселената по сложност и неизчерпаем потенциал!
  Един грешен и жесток човек, включително и към себе си, унищожава човечеството, ускорявайки процеса с наука!
  Често прогресът се превръща в опит за поставяне на водородна бомба в запалка!
  Вълкът се крие под овчи кожи, политикът под маска, а ядреният арсенал под земята!
  -Най-новите технологии са израз на материалната форма на духовността на руския народ!
  - Най-напредналите технологии няма да заменят душата, мощният компютър няма да обича, да топли или да гали!
  Учението Христово е по-силно от водородна бомба, толкова способно да съживи душата, да вдъхнови ума, да даде вечен живот!
  Вярвайте в Бога, но не забравяйте да избършете очите си!
  Най-ценното нещо в живота е, че не знаеш кога свършва и непредсказуемостта на бъдещето - портфейл, чието дъно не се вижда, изглежда безкраен!
  Войникът е по-добър от просто човек, по-чист, по-благороден, по-искрен! Но за разлика от простосмъртния, той е лишен от правото на живот!
  Убивайки дори един човек, вие унищожавате миниатюрна вселена, което означава, че съгрешавате срещу Бог!
  Разбира се! Предателят винаги губи, той е мразен от тези, които е предал, и презиран, заради когото е извършил подлост!
  Предателството не е само подлост, но и самоубийствен идиотизъм!
  Колкото и да е странно, смъртта в млада възраст те спасява от мъките на старостта, душата от мръсотията и сърцето от развода!
  Пушенето удължава живота само в един случай, като последно желание преди екзекуция!
  Дегизировката изисква жертви! Временно, но не по-малко трудно, особено за жена! Вярно, не повече от пластична хирургия!
  Дългът към Родината е най-доброто оправдание за неприлична постъпка, свята е всяка подлост, продиктувана от съображения на патриотизъм!
  Перверзният комунизъм е по-лош от перверзния капитализъм - във формация е по-лесно да сечеш глави и по-удобно да ги косиш със залп!
  Един цар може да остарее с времето - само народът винаги е млад, царят може да е твърде млад - само народът винаги е зрял, царят може да полудее или да се роди глупак, но мъдростта на народа е безсмъртна! Затова нека хората, а не сляпата случайност да решат кой да ги управлява!
  Интересите на Родината могат да оправдаят жестокостта, но последната, преди всичко, трябва да бъде проявена към себе си!
  Свобода без морал е като кола без спирачки!
  Кой взе властта: силен, кой я запази: умен, но доброволно се раздели с нея: благороден!
  Корупцията е като рак, причинява по-малко болка, но унищожава още по-сигурно!
  Човечеството трябва да спре да бъде лебед, рак и щука, дърпащи се в различни посоки; в този случай прогресът няма да стои неподвижен, а ще бъде изтеглен в бездната!
  Времето е най-ужасното оръжие, то неумолимо подкопава силата на цивилизацията и побеждава силните!
  Властта е в ръцете на глупака: тя е като броня с дупки в нея, защитава зле, но ви помага да се удавите в невежество!
  Отмъщението на бандитите е по-малката сестра на страхливостта, дъщерята на подлостта и доведената дъщеря на успеха!
  Светът завижда на силните хора, презира слабите, снизходителен е към подлите и въпреки това е създаден от съвършен творец, за да постигне съвършенство!
  - Само разумът и чувството за почтеност могат да направят хората съвършени, а ако към това добавите благородство и състрадание, то върху тези четири понятия можете да положите основата за щастливо бъдеще!
  Библията е еврейска книга и превръщането й в основа на морала в Русия е толкова неуместно, колкото и замяната на конституцията с азбуката!
  По-лесно е да намериш филантроп сред бездомните, отколкото незаинтересован полицай!
  Полицай, който не взема подкупи, е като дъжд в пустиня, цял живот сте мечтали за това, но винаги го получавате в неподходящ момент!
  В повечето случаи завоевателят е синоним на филантроп!
  Религията е за напредък, както тежестта е за плувец!
  Щастието без Бог е като любов без сърце!
  Християнската вяра изисква не само кръст, но и меч за защита на доброто!
  Религията с меч не е опиум за народа, а скалпел на хирург, който лекува души!
  По-добре е да убиеш един злодей, отколкото да оплакваш сто праведници!
  Най-опасното оръжие е Библията в ръцете на нечестивите!
  Който яде дълго, живее кратко!
  Комунизмът е светла идея, но най-често се осъществява на тъмно!
  Лошите хора с добри идеи проливат много повече кръв от лошите хора с лоши планове!
  Глупак разпитвай, вода в хаванче чукни, магаре бий с камшик!
  Природата е крива, но човешкият ум е оправач!
  Прогресът има способността да издигне човек, което означава да го доближи до Всемогъщия!
  Колкото и да храните гъската, жирафът няма да се удави!
  Дяволът се крие в ада, а попът е в джоба на един енориаш!
  Селската камбанария е незначителна сред небостъргачите, но величествена сред колибите!
  Роб, унижаващ цар: бог за един час и дявол за вечността!
  . Човешката раса или ще постигне всемогъщество, или ще изчезне!
  На човека му е писано или да живее като бог, или да умре като червей!
  Както и да лъскаш калдъръма, никога няма да стане перла! Както и да я обработвате, книгата на един графоман няма да стане шедьовър!
  Най-много кръв се пролива от красноречиви речи, светли идеи и добри намерения!
  Колкото по-чиста е идеята, толкова повече мръсотия полепва по нея по време на изпълнение!
  Принудата унищожава неограничената любов!
  Можете да целунете камшика, но това се прави само защото би било по-удобно да потопите зъбите си в него!
  Изобщо най-трудно е да накараш един алкохолик да се откаже от бутилката си и религиозен фанатик да се откаже от възгледите си!
  Във война една секунда струва повече от хиляда снаряда!
  По-добре да умреш на светлина, отколкото да живееш в тъмнина! Не е хирургически прожектор!
  Монетата е по-смъртоносна от куршум, тя улучва право в сърцето!
  Инстантната храна е смъртоносна като водородна бомба, само че се използва много по-често!
  Любовта е най-добрият адвокат, тя оправдава, без да иска заплащане!
  Да служиш на двама господари е равносилно на опит да се облегнеш на два планински върха, ще ти се подхлъзнат краката!
  Как една основа, смесена с такова течно вещество като кръвта, може да бъде силна?
  По-лесно е да убиеш тиранин, отколкото да възкресиш праведен човек, но първото е по-полезно!
  Проверката никога не е излишна, дори ако тежестта на един воин е трудна за понасяне, допълнителен патрон ще спаси живот!
  Суетата на лидерите е правопропорционална на тяхната жестокост - обратно пропорционална на интелекта и образованието!
  Страхливецът е най-добре да се крие в ковчег, а хитрият под расо!
  Колкото по-висок е рангът, толкова по-малко вяра!
  Войната е училище на живота, което е по-добре да пропуснете. Въпреки че историческата необходимост все още ще ви принуди да вземете кървави изпити!
  Женската ръка е по-мека от мъжката, но по-жилава, по-малка, но по-хващаща!
  Глупак може да ограби, само голям хитрец може да използва плячката!
  Не търсете Бог на небето, той е жив, въпреки че често спи в съзнанието на всеки човек!
  Разумът и концентрацията могат да събудят Всевишния в себе си!
  . ГЛАВА Љ 14.
  Мария Колесникова - този великолепен и уникален воин и бивш политически затворник - оспорила тиранията на мустакатия глиган, продължи да драска афоризми;
  Атеизмът трябва да се комбинира с висок морал, иначе логиката в услуга на страстите ще унищожи разума!
  Помощта във война понякога закъснява, понякога рано, но винаги в неподходящия момент и недостатъчна!
  Лесната победа е добра за портфейла, тежката загуба е добра за мозъка!
  Сънят е почти смърт, само много по-тревожно!
  Христос е свят и благороден като цвете, само тлъстите мухи на църковните служители се стичат при него!
  Загубилите доверие в себеподобните неизбежно ще станат жертва на предателство!
  Атеистите правят най-добрите командири, те са по-малко податливи на внушения, те пазят живота си и живота на другите, те мислят за себе си!
  Убеден атеист е по-добър от неубеден вярващ!
  Не може да те боли глава, това е кост! Макар и често кухи!
  Жена с език ще отиде там, където командос с автомат няма да мине!
  Свободата дава сила, но веригата задушава!
  Морално, от думата мръсно!
  Фалшивата информация е като умело поставен капан!
  Не, богат е този, който е възбуден с жена си!
  Богатите не са тези, които имат всичко. И този, който не живее на заеми!
  Слабите генерали нямат силни победи!
  И трябва да можеш да убиваш, но още по-трудно е да спасиш нечий живот!
  Човекът е зло същество и прилича на маймуна, само че зъбите му са по-големи от тези на тигър, а ноктите му късат стомана!
  С продажба на съвестта си не ставаш богат!
  Винаги има малко оръжия, независимо от размера на армията!
  Душата е като празен портфейл, лесно се разхожда, но трудно се живее!
  - Трябва да управляваш разумно, без да проявяваш слабост, но и без да злоупотребяваш с властта! Силата на един владетел е способността да се откаже от насилието!
  Да се отдадеш на злото означава да предадеш доброто!
  Кралят си остава крал и в дрипи, но дори и лилавите дрехи не могат да преобразят някой, който е мръсен по дух!
  Най-лошото престъпление е да дадеш свобода на злото, оставяйки доброто без защита!
  Логиката плюс знанието, умножено по ирационален инстинкт, е сила, способна да раздвижи Вселената от нейните основи!
  Болните деца трябва да се хранят насила, иначе ще умрат.
  Но в този случай никой няма да ни вини, че сме жестоки към децата, даваме горчиви лекарства и им инжектираме инжекции!
  Войната понякога е по-милостива от хирург, който ампутира крайник!
  Жена без бижу е като дърво без листа, мъж без украшения е като ствол без лишеи!
  Добрите момичета обичат с ушите си, лошите момичета правят всичко с устата си за пари!
  Войната е мерзост като рицина, отвратителна, горчива, но без нея не можеш да очистиш душата си, не можеш да укрепиш ума си!
  Бившата затворничка Мария Колесникова стана благородна кралица. Тя знаеше, че ще дойде време, когато изметта, завзела властта в Бялата страна, ще свърши. А мустакатият и плешив глиган ще плати солидно за това беззаконие, което извърши над народа си. И за ядрено изнудване също.
  Междувременно момичето-кралица изпълнява командването на империята на елфите.
  Битките между елфите и орките не стихваха. Момичетата, много красиви и бляскави, продължиха да се борят с косматите, грозни и гнусни мечки Путин.
  И така, елфът с оранжева коса взе и натисна с аленото си зърно копчето на машина с ракетна установка за многократно изстрелване. Тя го взе и го гръмна със смъртоносна и колосална сила.
  И причини разрушение и опустошение. Две роти мечки на Путин бяха разкъсани и изгорени наведнъж.
  Момичето го взе и започна да пее, оголвайки зъбите си, които бяха по-бели от тебешир;
  Оркът беше хитър и хитър,
  Въобразяваше се за аристократ...
  Гореше огънят на чужда война,
  И имаше алчна хватка!
  
  Отгледани мечки над хълма,
  Това ще стане модел - агресор!
  Ще разкъсаме враговете си -
  Всеки знае, че Елфът е силен!
  
  Но Орк вдъхновява фюрера -
  Ние ще ви дадем хиляди танкове !
  Няма да имаш проблеми
  Заедно ще събираме лихви от робите!
  
  Е, служителят по сигурността я разтърсва,
  Съгласен съм да влизам в беда!
  И хвърли ордите на изток,
  Стоманена атака на столицата!
  
  Но той срещна елфския щик с щик.
  Той е остра монолитна крепост!
  Врагът е здраво под елфа -
  И тази дива орда бяга!
  
  Ядосаният орк разчиташе на обяд -
  Какво ще стане с Червения площад!
  Но мечът успя да го посече -
  Непобедима армия от герои!
  
  Противникът ще се превърне в прах,
  Карайте ги чак до Орклин!
  Гръмотевичен боен трясък,
  Моите войски са непобедими!
  
  Да намерим примка за фюрера,
  И колът се точи за зли мечки!
  Ще убия всички подли орки -
  Ще ги мокрим ден и нощ!
  
  Злият орк е овъглен и дими,
  Мечките се отказват и отказват!
  Трайните постижения са гранит,
  Да пием чай от чинийка за празника!
  
  Ще отглеждаме разклонена градина,
  Къде са ябълковите дървета кадифе с позлата...
  Къде е най-ценният звън от всички,
  Къде сме по-бързи от самолетите!
  Момичетата пяха с много ентусиазъм и красотата на гласовете си. За тези хора се казва, че са жени ангели.
  Воините са много красиви и секси. И езиците им са просто великолепни и толкова подвижни, и много пъргави. С тях създават толкова неподражаеми и уникални чудеса.
  Само си представете колко способни са момичетата да унищожат мечките на Путин. И това е изключително готино и умопомрачително готино.
  Това са момичетата, които ще го вземат и ще реват с цяло гърло.
  Комсомолът не е само възраст, елфът в устата на момичетата има вкус!
  И тогава красавиците го взеха и подсвирнаха, отново с боси пръсти. И те направиха колапс от многобройни облаци с гарвани. Нападнаха мечките на Путин. Когато враната полудява от свиренето на елфите, тя започва да се върти и с тирбушон пада надолу и буквално пронизва черепите на орките.
  Наистина всичко се оказа изключително готино и с огромни, неподражаеми разрушения.
  Просто се опитайте да пъхнете пръста си в устата на тези момичета: те наистина ще го отхапят.
  Но разбира се това не е всичко.
  След като стреляха по орките с помощта на алени зърна, момичетата хващаха гърдите си и пееха;
  През лятото слънцето е толкова лъчезарно,
  Въздухът е пълен с мед - роса!
  Чувството ми към отечеството е чисто,
  Измиване с течаща вода!
  
  Тичаме по изумрудената трева,
  Като зайчета, подскачащи боси.
  Станахме пионери на фронтовете,
  И никой не ни е влачил насила!
  
  В крайна сметка природата е толкова красива,
  Изгрев в рамка с рубин.
  Слънцето също е като червен флаг,
  Сега кълнът жълтее, златен вихър!
  
  Във всеки храст и стръкче трева ,
  Виден е милият дух на Отечеството...
  Като нанизи от перли се извиват,
  Тополов пух плува!
  
  Колко сладък е звукът на скъпата авлига,
  Сребърен глас на славей.
  на Родоверия са ми скъпи ,
  И църкви със златни кубета!
  
  Тук мечките правят знаци по ствола,
  И лисицата маха с опашка...
  Gyrfalcons летят в небето с вик,
  Това са нашите елфи, избраният дом!
  
  Не тъпчете мръсния чужденец,
  Ордата няма да дойде в Отечеството!
  Защото служим на двуглавото
  Вселената под ръката на орел!
  
  В небесата ще летим с трел на соколи,
  Ще завладеем вселенския космос!
  Купчините в полето се събират до зърното,
  Все пак Елфът е Третият Рим!
  Да, момичетата, щом започнат да пеят, не можете да ги спрете толкова лесно. Елфите действат енергично и показват своя агресивен темперамент. Те воините наистина са толкова готини. И така техните боси, много грациозни, секси и много съблазнителни крака започнаха да хвърлят дарове на разрушение и унищожение.
  И разрушителните дарове на унищожението излетяха от мечките на Путин. И беше много яко. И толкова много войници от армията на Владимир Путин бяха убити, унищожени и изгорени.
  Момичетата изплезиха езици и изчуруликаха:
  Как живеехме в битка
  И не се страхува от орки,
  Така че момичетата ще покажат карате!
  Стъпкан, оркът познава в мръсотията,
  Ти Путин вече не си принц,
  Ще дойде краят на плешивия Сатана!
  Ще дойде краят на плешивия Сатана!
  Така момичетата пеят много красиво и остроумно. И те показват най-висок процент на разрушения, смърт и космически бандитизъм.
  Това наистина е боен отбор, който създава разрушение и смърт.
  Но момичетата го взеха и отново започнаха да бълват потоци от думи. Само че този път вече не беше поезия, а крилати афоризми;
  Парите са само инструмент за служене на Родината. Когато са повече, услугата е по-ефективна, стига да имаш съвест!
  Ако той спасява Родината, без да се съмнява, без да знае - когато лъжата води до победа, тогава е свята!
  Практическото утвърждаване за вярата е като сухожилие за ръка - без него тя е безсилна и умира!
  Те летят към големи постижения, но не скачат!
  Когато благородникът се смее от радост, простолюдието плаче от мъка, тъй като благородниците се забавляват най-много от загубите на просяците!
  Президентите понякога се шегуват така, че хората не се смеят!
  Парите също са войник, трябва да се грижите за тях и да помните: практическата целесъобразност е по-важна от честта! Второто се продава, но първото е безценно!
  Зелените винаги са каустични - зрелостта е сладка!
  Най-простият обет е най-труден за спазване! Какво по-лесно да не дишаш, но рядко някой издържа до залез!
  Насилието е необходим атрибут на реда и закона!
  Думите разтърсват въздуха - мечът смазва плътта!
  Споровете за религията са като ринг, не се вижда край и винаги се връщат към едни и същи спорове!
  Предателството е като виното - просто свикваш по-бързо, а махмурлукът е по-силен!
  Злото е преди всичко, когато причиниш нещо неприятно на ближния си, нараниш го, а грехът е свобода!
  Например, сексът също е грях, въпреки че всъщност причинявате на партньора си не болка, а удоволствие!
  Нищо не обединява различните хора така, както общият враг!
  Ако искате да сключите мир с врага - измислете обща война!
  Нищо не отслабва армията така, както лош командир, а тялото е болен мозък!
  Командирът е като закалена стоманена щанга, която се огъва, за да реже по-силно!
  Шпионинът е най-вълнуващата работа на света: прецизността на хирург, рискът на сапьор, виртуозността на актьор!
  Милосърдието във войната е сестра на поражението - защото който е пощаден, не е победен!
  Да говориш с десет е като да се бориш с хиляда!
  Господ също е нещастен по своему - отговорността е безкрайна, но няма с кого да сподели!
  Бог винаги е самотен, защото интересна комуникация може да се постигне само с равни!
  Липсата на техника може да компенсира борбеността, но липсата на дух никога не може да бъде компенсирана с техника!
  Един войник, като глина, трябва да е в ада, за да придобие стойност!
  Намаляването на военните разходи е най-разточителното спестяване!
  - Някои просто имат възраст в паспорта си, други имат мъдрост, узряла отвъд годините им!
  - Годините добавят бръчки, но умът расте само напоен с труд или военна пот!
  Политиката, като антиматерията, трябва да стоите настрана, но не можете без бой!
  Колкото повече болка и страдание по време на упражнения, толкова по-ярка е славата, толкова по-голяма е доблестта в злите битки!
  В компютрите човекът се стреми да изрази непостижимата мечта за идеален мозък!
  Без боен дух и най-съвършената техника е мъртва, като тяло без душа!
  Палачът е презряна професия, но изисква изкуството на хирург, виртуозността на виолончелист и изискването на готвач!
  Нищожността винаги е мнозинство, златните зрънца са рядкост сред пясъка!
  Да умреш с честта на правото, да въздигнеш плътта - да бъдеш страхливец и да принизиш душата!
  Боят с жена е последното - победата не носи лаври, поражението те излага на присмех, който не се отмива от подвизи!
  Благородството на семейството увеличава отговорността - мръсният лъв е мерзост, мръсното прасе е просто бъдеща котлет!
  Войната е крава, доена за злато, но се изхожда в кръв!
  Вашият душевен кон, инструмент за победа, заловен в битка!
  Не можете дори да загубите по мил начин, камо ли да спечелите!
  Когато е трудно да се бие е интересно, но боли особено за мъртвите другари!
  Благородството на войника не е причина да пренебрегнем хитростта и да отхвърлим изобретателността!
  Кулата е жалка сред небостъргачи, но величествена заобиколена от колиби!
  Като цяло християнският или мюсюлманският морал се формира през ранното средновековие и да се ръководиш от тях е все едно да посечеш звезден кораб с каменна брадва!
  Да наречеш почтен човек глупак е равносилно на това да се изхождаш върху собствената си глава!
  Не псувай камък - ще се спънеш, не псувай морето - ще се удавиш, не псувай човек - ще загубиш душата си!
  Златото не плаче, дублонът не ръждясва!
  Държавните тайни са толкова тежко бреме, че могат да ти смажат врата!
  Златни зъби и мозъци от тор - скъпоценен съд с глупости!
  Докато пълните корема си, дръжте ушите си наострени!
  Както и да лъскаш калдъръма, диамант няма да стане!
  Да не задоволиш една жена е като да нараниш пантера!
  Човекът е малък бог, на когото е позволено да расте в познанието!
  От месото, смляно от врага по време на граждански борби, можете да изпечете торта за победа!
  Работата с острие като четка на художник изисква не само сила и прецизност, но и вдъхновение!
  Но религиозните принципи се използват най-често от безпринципни хора!
  Битка без контузии е като каша без сол, с мярка разбира се!
  Недоволната жена е по-зла от дявола, по-коварна от аспида!
  Битката, както и сексът, изисква натиск и смелост, но успехът изисква и умения!
  Дори всемогъщата ревност отстъпва пред кралската мантия!
  Каква сметка - такъв резултат!
  Мокрият прах е като дресирано животно: съска, но не хапе!
  Казват, че е трудно да си бог, но още по-трудно и най-важното е по-досадно да си червей!
  Ниският произход компенсира високия интелект, но нито една порода не може да компенсира глупостта!
  Войната буди интерес, но най-често не здравословен!
  Мъж, който не е в състояние да задоволи една жена: като поет, отчаян да намери края на стих!
  Можете да избягате от куршум, но не можете да избягате от съдбата!
  Да си убиец е по-лесно от това да си лекар, но е и по-опасно!
  Инициативата в битката е като вятъра в платната, без нея няма движение!
  Без кормило платното е по-опасно, отколкото полезно!
  Побеждавайте враговете си, но също така уважавайте затворниците си!
  Не напразно плъхът е най-издръжливото същество, а лъвът, застрашен вид, е сред животните, както и сред хората. Подлостта побеждава благородството!
  Милостта е концепцията на свещениците и то само когато не става въпрос за портфейла им!
  Кръвта е лошо решение: какво циментира човешките песъчинки!
  Златните вериги блестят ярко, но са дори по-тежки от железните!
  Величието на духа се състои в това да не се смееш на грозотата, дори когато си приказно красив!
  Можете да се биете без щит, но щом войникът изгуби меча си, той престава да бъде войн!
  Длъжността на палач никога не остава свободна, дори и да не носи материални облаги!
  Който е бил ухапан от плъхове, не го е страх от мишки!
  Убийството е подобно на секса - изисква повторение и разнообразие!
  Убийството е по-добро от секса - партньорът винаги е нов и непредвидим!
  Личният интерес винаги е по-висок от съвестта, когато последната е спусната до цокъл!
  Не можеш да изпиеш инстинкта на воина, не можеш да заложиш смелостта си!
  Най-добрият начин да се почувстваш човек е да помогнеш на ближния си и да паднеш до нивото на животно като удряш слабите!
  Църквата е като магазин, само че стоката винаги е застояла!
  Пиратът е ловец на късмет, а късметът обича този, който щедро го споделя с него!
  Супата на битката се нуждае от такава пикантна подправка като смъртта!
  Трябва да се подчиняваме повече на съвестта си, отколкото на хората!
  Религията се различава от приказката само по хонорара на разказвача!
  Те се бият не с брой, а с умения, макар че в повечето случаи второто се получава по-трудно!
  Закаляването дава сила! Силата дава кураж! Смелостта носи победа!
  Да живееш без чест е като да пееш без музика!
  Гъвкавостта е по-силна от твърдостта - можеш да отхапеш пръст със зъби и да унищожиш вселената с език!
  Ще дойде време, когато фразата всемогъщ човек ще стане толкова естествена, колкото и разумният човек, ако това не стане, тогава други раси ще въведат термина луд!
  Бъдещето принадлежи на този, който цени честта повече от живота!
  Робството е антипод на любовта, не можеш да оцениш въжето, което те държи за гърлото!
  Смъртта на героя е раждане за вечен живот, съществуването на страхливец е проточено погребение!
  Войната е неизбежна като секса и ще причини същата болка и удоволствие!
  Не се качвайте в грешната шейна, може да се блъснете в кол и да не слезете!
  Предсказуемостта на действията е зародишът на поражението, изненадата е цветето на победата!
  Никой не иска да поема рискове през целия си живот, но често рискът спира да те преследва, когато умреш!
  Езикът на жената е по-токсичен от сто кобри, но е по-сладък от мед!
  И в същото време по-горчив от пелин!
  Все пак е по-добре да имаш рохък мозък, отколкото загубена глава, или може би обратното!
  Гняв, пълен с кости, и сила като котка, ловкост като слон, или още по-добре обратното - това е!
  По-често нарушават конституцията при установяване на конституционен ред!
  Църквата измисли чистилището предимно за портфейла, оставяйки душата с празнота и илюзия!
  Да търсиш святост в съвременната църква е като чистота в кочина!
  Който бие хората е злодей!
  Паметта е като торба с дупки, колкото и да я буташ, няма да я напълниш, едно нещо не разбирам защо е трудно за носене!
  . Един вид битка е вятърът в платната на мисловния процес, а войната е най-добрият камшик, който движи прогреса!
  Но цената няма значение в битка, така че щастието се купува с убийство!
  Безопашатите маймуни са тези, които пъхат най-добре опашките си между краката - никое животно не се страхува толкова от смъртта и не притежава такова изкуство да убива като хората!
  Кръвта не е в състояние да циментира човешки песъчинки достатъчно здраво, за да постави основата на щастието!
  В същото време кръвопролитието освобождава гнойта на корупцията, пречиствайки нацията!
  Ученият също е бог, само малък, но често обича творението си повече от себе си!
  Тези, които се грижат твърде много за собствената си кожа, ще останат без гръбнак!
  Добрият любовник започва пръв, завършва последен и вдига много шум!
  Не напразно войната е майка на всички открития, сестра на вдъхновението, дъщеря на гения!
  Няма значение как сте живели - основното е да умрете щастливи, на върха на блаженството!
  Най-добрата гаранция за мир е честната победа, а когато родината ти побеждава, тя винаги е честна!
  Като цяло, всяка религия се различава от наркотиците по това, че държавата, вместо да ги преследва, ревностно насърчава продавачите!
  По-лесно е да подтикваш хората, които са в нетрезво състояние!
  Пиян кон не усеща тежестта на нашийника или удара на камшика!
  Религиозният фанатизъм е доброволна лудост!
  Сред свещениците е като в гора: наоколо има дъбове и всяко прасе се опитва да го изяде!
  Сродните чувства са като верига, оковават смелостта, като змии тровят честта, като свиня развалят дълга!
  Младостта е наивна - старостта е коварна!
  Войната е най-интересната игра, в която не трябва да пропускате ходове и да оставите партньора си да мисли!
  Религията е най-ефективният инструмент за принуда, тя поробва ума, оковава мисълта и ни потапя в илюзии!
  Светлото учение на всяка религия очерня фанатизма и жестокостта на нейните последователи!
  Власт без отговорност е като кораб, без рул, колкото и попътен вятър да духа, ще свърши с катастрофа!
  Съвременната война е конфронтация между двама супер удари , секунда забавяне: дълбок нокаут, от който никога няма да се издигнете!
  В очакване на щастието секундите са равни на безкрайност!
  А безкрайността в щастието е равна на секунда или удар на сърцето!
  Мъртъв храбрец е по-добър от жив страхливец!
  Колкото повече съгрешавате, толкова по-искрена е молитвата в покаянието!
  Военната тактика трябва да бъде като стомана, здрава, но гъвкава, от която се прави дамаската стомана!
  Бог е като лъв: гали и къса кожата, прегръща - удушава, целува - гризе!
  Вярно, но с прегръдката на пламъка не можеш да свикнеш, за разлика от женската!
  Пагоните могат да добавят арогантност към нагъл човек и перченост към глупак, но те няма да направят страхливец смел, нито глупака стратег!
  Лесната победа е като броня с дупки, хубава е за носене, но е евтина и има слаба защита!
  Смъртта се страхува от храбрия - ако е ял хляба!
  Те винаги очакват гръмотевична буря, но в същото време винаги успяват да се намокрят!
  Който е нещастен в мъченията, е нещастен в леглото!
  Справедливостта не обича слабите, богатството не обича плахите, богатството не обича честните!
  Милостта е твърде голям лукс - За слаб владетел!
  Силният владетел трябва да е жесток. Трудно е да спиш на камък, защото е трудно!
  Нерешителността: първият признак на слабост!
  Детето е чист лист хартия, то не е виновно, че сред възрастните има толкова много драскачи!
  Песимистите никога не се забъркват в беда!
  Не можете да измиете главата си с клизма, има твърде много дупки, всички входящи!
  Внимавай какво говориш. Това е най-силният мускул, тъй като може да убие милиони, и най-слабият, тъй като може да предаде говорещия!
  Дългият език съкращава живота, с изключение на умиращото признание!
  По-добре е да споделиш победата, отколкото сам да носиш тежестта на поражението!
  Вашата собствена риза е по-близо до тялото ви, но можете наистина да се стоплите, като я дадете на съседа си!
  Силните винаги са свободни, най-здравите окови са човешката слабост!
  - Който е лъв в леглото и на бойното поле, няма да бъде заек!
  Мълчанието е подходящо за висококачествено злато, когато трябва да кажете, че степента пада!
  Мълчанието е злато, но често фалшиво!
  Защо мълчанието е злато, защото златният ключ е най-добрият начин за развързване на езиците!
  Не можеш да станеш бог без да си светец!
  Власт без подкрепата на морала е мускул без опора на скелет!
  Под ударите на меча жътвата се жъне, за да се опече хлябът на победата, сладък от кръв и горчив от сълзи!
  Скромността е сестрата на величието, самохвалството е нейната противоположност!
  Трудно е да победиш, но още по-трудно е да береш плодовете на победата!
  Теория без практика, че орел без крила не лети, а се държи в плен!
  . ГЛАВА Љ 15
  Мария Колесникова - това момиче-героиня и кралица на елфите упражнява своята уникална команда. И тя се бори с голяма ярост и силата й е просто супер. А той е космическа красавица и кралица на елфи. И така сипе като от рог на изобилието афоризми от момичетата си елфи.
  Упоритостта в погрешното действие е основната разлика между човека и маймуната!
  - Без риск няма борба, а без борба няма живот
  - Рискът е солта на живота, без него нямате нужда от нищо, но ако прекалите, ще ви стане лошо!
  Смъртта е като младоженеца, само един идва, но не закъснява!
  Колкото повече наглост пред слабите, толкова повече страхливост пред силните!
  Ако искаш да станеш бог, спри да бъдеш маймуна!
  Кралят и робът имат това общо: те раздават своята порода незабавно - още с първия жест!
  По принцип повечето гении са деца на порока, защото жената винаги предпочита мъжа си пред по-добрия!
  Изневярата подобрява генетиката, така че една жена никога няма да иска да носи идиот под сърцето си!
  Бог постави меч в ръцете на съпруга, игла в съпругата, само хората са склонни да се бунтуват особено срещу волята на Всевишния!
  Развитата наука е нещо като магия!
  По-лесно е да загребеш морето с напръстник, отколкото да отговориш на всички въпроси на атеистите!
  Импровизацията е четка, щипкаща струните на инструмента на победата!
  Живият смъртен е по-добър от мъртвия бог!
  Който не мечтае да стане бог, ще остане завинаги червей!
  По-добре е да изпълните веднъж, отколкото да си представяте сто пъти!
  Защо във война жалостта, като осмата нота в песен, само пречи и предизвиква смях!
  Голотата краси жената по-добре от диамантите! Поне един, който няма нужда от украса!
  По-лесно е да построиш снежен човек в ада, отколкото да намериш честен политик.
  - По-лесно е да намериш сух камък на дъното на морето, отколкото президент, който изпълнява предизборните си обещания!
  Когато има достатъчно хляб, нуждата от зрелища отслабва! Две чинии с вкусна храна са много за обикновения човек!
  Рискът в битката е като подправка в супа, без него е скучно, но трябва да знаеш кога да спреш! Тези, които искат да си присвоят славата на победата, като пясък в пустинята, само горчивината на отговорността се споделя от не много зрънца злато!
  Рискът в битката е като подправка в супа, без него е скучно, но трябва да знаеш кога да спреш! Тези, които искат да си присвоят славата на победата, като пясък в пустинята, само горчивината на отговорността се споделя от не много зрънца злато!
  Златото блести, но помрачава сърцето и помрачава душата!
  Не брадвата убива, а този, който я замахва!
  Войната е като секса с темпераментен партньор, постоянно чакаш края и в същото време искаш да продължиш!
  Колкото по-силен е ревът, толкова по-тих е умът; колкото по-висок е тонът, толкова по-нисък е интелектът!
  Без човечност човек е като въглен, паднал от огън - самотен и бързо угасващ!
  На нашата собствена земя острието е по-остро и щитът е по-дебел!
  Ако искате да станете герой, не марширувайте в послушен строй!
  Когато двама умели мъже се бият, това е буря, но когато умелите жени се бият, това е торнадо!
  Най-трудно е да опазиш душата си от подлостта в себе си!
  На война измамата е като ключ за ключалка - колкото по-нов е, толкова по-добре се отваря!
  Помощта е като милостиня: винаги идва в неподходящ момент, не в пълен размер, скъпа е, но няма сила да спре молещата ръка!
  По-лесно е да загребеш океана с напръстник, отколкото да стигнеш до категорично заключение в религиозна дискусия!
  Религията по правило е антипод на толерантността!
  Разговорите за политика най-често водят до битки!
  Златото не ръждясва от кръв, не потъмнява от пот, не се рони от сълзи!
  Бухалката е юмрук, мечът е нож в юмрук!
  Ако искаш да управляваш държавата, научи се да управляваш себе си!
  Когато съседът ви е с празен портфейл, вашият изглежда по-пълен!
  По-добре сам да постиш, отколкото да чуваш охканията на умиращо от глад дете!
  Понякога времето за отчитане на грешките остава само в гроба!
  Елфите се разтовариха с такъв агресивен взрив. Това наистина са момичетата от адските дарове на хладното унищожение. Такива момичета са способни да разкъсат мечка и дори саблезъб тигър.
  И краката им, разбира се, са голи и много съблазнителни. Момчетата обичат да коленичат и да целуват голи, кръгли, розови пети с много приятна и вълнуваща миризма.
  Това наистина се оказа изключително яко и яко. А момичетата са в състояние да убият всеки орк, като движат мускулестите си крака.
  Един от елфите с малинова коса го взе и изпусна поток от енергия от утробата си.
  И той полетя и падна върху цял облак от лешояди и орли-гробове. И те, зашеметени и шокирани от дивия шок и сътресението на въздуха, започнаха да падат.
  И набиват с клюнове черепите на мечките на Путин. И да убиваш такива много гадни същества.
  Момичето се изкиска и отбеляза:
  Примамливи звездни висини,
  Теглени към безкрайни далечини...
  Какво мисли момичето тук?
  Разбира се, за дръзкия Икар!
  И воинът хвърли кама с боси пръсти. Той прелетя и веднага отряза достойнството на трима орки. И това се оказа много ефектно и борбено.
  И толкова много орки бяха убити наведнъж.
  И момичето го взе и пак започна да пее;
  Моята страна под знамето на ноември,
  Достигна върховете на силата на светлината!
  В крайна сметка ние се борим за нея не напразно,
  Нека нейната любов е вечно възпята!
  
  Страната на съветите на хората носи мир,
  В него всички са щастливи - познайте пролетарията!
  Кой е за Елфия - слава и чест,
  Нека изпеем химните на милион арии!
  
  Да постигнем чест - младостта на земята,
  Да строим храмове - рай на елфинизма!
  И там, където черният дим се стеле в далечината,
  Знайте, че това е стъпката на подлия оркизъм !
  
  Но какво даде пионерът с клетвата -
  Заклех се на каузата на светлината - да служа ревностно!
  Тъй като противникът искаше да отнеме стоката,
  Ще го гоним под звуците на акордеона!
  
  Врагът не знае, че нашата родина е с нас,
  Ще дойде време - ще се строят кораби!
  Нашият тил на бойците на Отечеството не е изчезнал,
  Нека всеки стане доблестен герой!
  
  Ще летим към звездите в небето с песен,
  Скоро ще копаем канали на Марс!
  Хората от съветите са обединени с партията -
  Все пак комунизма ни изправи като хора!
  
  Войната, разбира се, не е игра,
  Вие сте мишена и стрелец едновременно!
  И куршумът боде като остра игла,
  Да им е много зле на гадните орки!
  
  Можем да постигнем всичко, всичко -
  И ще има палми и кокос за закуска!
  На тези, които не ги интересува всичко това,
  Ще получите доста твърда пръчка!
  
  Танкът на орките мислеше така - той е неуязвим,
  И какъв парад по площада със съвети!
  Но те доказаха, че той е непобедим,
  Какво ще попречи на студа да ви подгони през лятото!
  
  Така че кралят на елфите е съвестта, честта на душата на елфите -
  Заповяда да се борим за святото!
  Моето момиче по-добре да не е тъжно
  Честта е нерушима, лъжица пари!
  
  Под свирепо мъчение - не можеш да издадеш стон,
  Покажете на всички - боец от монолита!
  Такава е силата на червените армии
  Където дори едно момче се бие като елит!
  Сега, ако пеят момичетата, те го правят изключително силно и като хрътка. Воините, трябва да кажа, са изключително прекрасни и великолепни. И босите им крака са много пъргави и изключително сръчни. И хвърлят дарове на смъртта, сякаш са камъчета от катапулти. И воините показват своя много жив и агресивен и неподражаем нрав.
  И така, един от воините на самоходна пушка го взе и удари орките, натискайки бутона на джойстика с аленото си зърно. И беше изплют снаряд с колосална и разрушителна сила. Той полетя в дъга и удари група орки. И много мечки на Путин бяха унищожени.
  Момичето логично отбеляза:
  - И ловецът ще одере мечка, ако е истинска лисица!
  И с босите си пръсти момичето хвърли бумеранг. Той прелетя и веднага отсече мъжкото съвършенство на четирима орки. А мечките на Путин буквално умряха от шока на битката.
  След което момичетата започнаха да пеят с голям ентусиазъм, с гласовете си, които карат славеите да бледнеят пред тях;
  Такова чувство в сърцето пее химна,
  Величието в него е Господната твърд!
  Отечество: подвиг, труд, чест за народа...
  Роден елф е най-свещената дума!
  
  Херувимът ни вдъхнови за подвига,
  Даде ми криле и величие без граници!
  Ние държим здраво силите на земята -
  Всемогъщото семейство ще бъде с нас завинаги!
  
  Познай Родино, ти си завинаги майка -
  Пази боже да останеш сирак без дух!
  Звездата с пет лъча гори -
  Ако има бой, ще те покрия с меч!
  
  Ето колко военни бури дойдоха при Елф,
  Топлината се втурва от ада като ураган!
  Лодката се счупи, веслото се спука,
  Но Слънцето няма да угаси вихъра на злите орки!
  
  Дракон, усмивките ти са зла уста,
  Какво искаш да правиш? - Погълни Елфия!
  Но да не оставяме Отечеството да изчезне,
  За да крещят жените от страх!
  
  Щик и перо, меч и рисувана четка,
  В служба на сила, която е по-красива от всички!
  Тя е нашата битка и живот,
  Напред - разгърнати на поход!
  
  Така че, ако е съдено да бъде сурова съдба,
  Да загинеш, млад да легнеш във влажната земя!
  Ще се обърна към теб, Създател Род,
  Знайте на иконата, рисувам лицето на светци!
  Песента гърмеше през цялата битка, прекрасни момичета унищожаваха и енергично убиваха мечките на Путин.
  И неспособни да издържат на бурния натиск, орките избягали!
  И смелата Мария Колесникова наблюдава това през мониторите. А тя беше красиво, очарователно момиче. Просто страхотно. И разбира се, дебелият, мустакат, дебел диктатор ще получи възмездие, когато се върне, а дори и по-рано. И така ще бъде, а елфчетата показаха най-висока класа.
  Великолепното елфче Мария Колесникова продължи да се бори с много жар и натиск, показвайки чудеса. А екипът й с момичета елфи е просто супер.
  Това беше жестока и в същото време забавна война. Елфите, или по-скоро мнозинството от елфите, противопоставиха количеството орки, които се размножават чрез зараждане, с качествено превъзходство и магия.
  Елфите имат дванадесет пъти повече жени, отколкото мъже, и всички те са красиви и възхитителни. Така че битките са агресивни и в същото време забавни.
  Така момичето елф взе и с босите си пръсти хвърли дара на унищожението с голяма, убийствена сила.
  Той прелетя по дъга и се блъсна в тълпа орки. И масата от мечки на Путин беше разкъсана на парчета.
  Момичето изчурулика:
  - Орките бушуват в ярост,
  Врагът придвижи полка напред...
  Но гласовете на момичетата са ясни,
  Посрещнете мечките с враждебност!
  Това са момичетата - изключителна и убийствена класа.
  Елф с оранжева коса натисна аленото си зърно на гърдата върху бутона на джойстика и базуката освободи заряд с колосална разрушителна сила, убивайки мечките на Путин.
  И тя изгука:
  - Слава на Империята на елфите,
  Момичетата са много красиви...
  Ние атакуваме, не се унасяме,
  Нашият стоманен екип!
  И воинът хвърли с босите пръсти на момичешките си крака разрушителен и смъртоносен дар на унищожението, разкъсвайки мечките на Путин на парчета. Това наистина се оказа черен ден за орките.
  Те се осмелиха да се бият с момичетата.
  И ако момиче го вземе и хвърли експлозивен пакет с голата си пета, тогава в този случай армията на Путин ще се изплаши много . Воините са много красиви. Те са или по бикини, или дори само по тънки бикини.
  Техните боси и грациозни крака хвърлят дарове на смъртта със смъртоносна и изключително разрушителна сила. А мечките на Путин се задушават в кръв и умират в агония.
  Воин от клана на елфите с лилава коса го взе и с босите си изсечени крака хвърли дара на унищожението. Ударът кара танка на империята на Путин да се преобърне и маса орки са смачкани.
  Момичето изчурулика:
  Война бушува във вселената,
  Война без разумни причини...
  Злият фюрер, глупавият сатана,
  И мъката дойде с нея!
  И воинът отново взе и хвърли босите й пръсти, дар на разрушително и разрушително унищожение.
  И отново разкъсани и овъглени мечки на Путин летят във въздуха.
  Това наистина е страхотно. Унищожаването на космати, миризливи и зъбисти орки е в ход, а момичетата използват безоткатна артилерия с помощта на ягодови зърна на гърдите.
  И момичетата пеят във възторг и продължават да хвърлят убийствени дарове на смъртта с босите си изсечени крака, с розови подметки;
  Ние се бием спонтанно и без план -
  Но аз ще извикам името на чудовището в гняв...
  Редовете на обидния роман са пълни с кръв,
  Нека обърнем главата с кокалчетата!
  
  Господ понякога ни гледа много строго -
  Въпреки че искам да живея свободен с мечове!
  Някои хора, които живеят, нямат Бог наблизо,
  Други предпочитат да не ходят на лекар!
  
  Врагът остави нашия елф да бъде изяден,
  Но няма да предам земята на Отечеството си на дявола!
  С Христос всяко знание за творението е красиво,
  Чукът на Сварог е пътят към примамливите брегове!
  
  Ние сме воини, родени с такава сила,
  За нас кръвта е като въздуха в дробовете ни!
  Синове на дамаска стомана, стомана и смела война,
  Няма да отдаваме почит на нашия противник!
  
  Раждането на острието и съдбата на воина,
  Битка, щастие на любимите във Вселената!
  За да не бръмчи барабанът на нечистия,
  Спазвайте военното звание с ярост!
  Като замах на меч - животът отново роди,
  Така смекчихме усилията на света в битки!
  Сега горд - господарят на тези земи,
  На Фане , вашето знаме и парад в Окрлин !
  
  И момичето мечта блести цвят на косата,
  Сияен поглед, в който звездите, Слънцето!
  Вие предадохте импулса с песента на сърцата си,
  Нека знамето, руменее, избухне в небето с жар!
  
  Родът роди Христос - роден сред нас,
  Не лъжете, че Бог се е появил само в Палестина!
  В края на краищата, за Елфия, знайте, че ще дойде светъл час,
  Ние ще завладеем космоса и стихиите!
  
  Служим на Отечеството - любовта е наш дълг,
  Без доблест няма място на планетата!
  И че Всемогъщото семейство не прекрати завета му,
  Децата му трябва да са силни и духовно плътски!
  
  Барабанът спря, битката свърши,
  Палатката на господаря на демоните е изчезнала в мрака на ада!
  Сега красавице моя те моля да дойдеш,
  Ще дам на елфа сърцето си безрезервно!
  Такива думи от момичета изглеждат малко двусмислени. Момчетата им липсват и често правят любов помежду си. Момичетата тук са прекрасни.
  И техните боси, изсечени, дъбени крака хвърлят такива разрушителни и разрушителни дарове на смъртта. И изпращат грах, в който е скрита антиматерия.
  Воините тук са от такъв орден, че дори куршум не може да ги спре и преминаването ще бъде катастрофално.
  Момиче елф с жълта коса взе кама и я хвърли към врага с боси пръсти. То прелетя и прониза генерала на орките право в слабините. И почина от болков шок.
  Момичето изчурулика:
  - Ние сме орлови момичета на прохладата,
  Способен, смел и красив за битка...
  И повярвайте ми, ние сме соколи и орли,
  И съвсем не с душата на лош шут!
  И тогава друго от момичетата го взе и стреля с минохвъргачка. И тя покри цяла дузина мечки на Путин, разкъсвайки ги на парчета. Това наистина беше съкрушителен удар. И воините отново започнаха да пеят с ентусиазъм;
  Отечествена светлина без величествени граници
  Рубинени звезди стрелят отгоре.
  Елф се покри с безсмъртна слава -
  Силният юнак, катаджия, бие!
  
  Офика рубин в изумрудени листа -
  Сапфир блести в поле от метличина...
  Насочвам мислите си към теб Елфия -
  Триглав орел лети с песни!
  
  В капките роса перлите са диаманти снежинки,
  Всичко е добро във великата Родина!
  Земята е дебела - има вени като пера,
  Снежните преспи са пометени от свежия вятър!
  
  В единия край на Елфия има лед, тюлени,
  В друг камилите са златото на пустинята.
  Тук е топло, когато снежните бури бучат,
  Защото пазим Бог в сърцата си!
  
  Растат дини, пъпеши и банани,
  И някъде през лятото се състезавате на кънки...
  Е, къде по света можете да намерите такива държави?
  Където народите са толкова силни в юмруците си!
  
  В Елфия подвигът на оръжието е въздигнат,
  В него елфът на светлината е Създателят на собствената си съдба!
  Можем да се бием добре,
  За да не сполетят елфа порой от проблеми!
  
  Всички знаят, че нашите жени са красиви
  И няма по-силни мъже със смелост!
  Отечество, ти си въплъщение на рая -
  Един суверенен Бог е Господарят на семейството!
  
  Sun Glorious ще бъдат одобрени ,
  Походът, на който отива войникът...
  Ще се приберем с щедра плячка,
  Без да пропуснат ритъм, стрелците поразяват враговете си!
  
  Нека да дадем мир и щастие на цялата вселена,
  И заедно с Бог ще възкресим мъртвите!
  За славата на нашата нетленна Родина -
  Със сигурност знаем, че ще победим!
  Момичетата пееха толкова яростно и възвишено и продължаваха да се бият. И отчаяни и смели елфи се биеха в небето. Те свалиха самолетите на орките, карайки ги да изгорят.
  Един от елфите извърши движение - тройна цев, и спъна колата на мечката на Путин, карайки я да избухне в пламъци.
  Воинът туитна:
  Слънцето грее над нас,
  Не живот, а благодат...
  Аз отговарям за мира в страната,
  Крайно време е да се разбере
  Аз отговарям за мира в страната,
  Крайно време е да се разбере!
  Бойците вече не са деца,
  Трябва да убием орки!
  И момичето го взе отново и много решително натисна бутоните на джойстика с боси пръсти.
  И тя отново удари врага, този път натисна копчето на базуката с алените си зърна на гърдите. И голяма, разрушителна сила реагира. Това наистина е много готино момиче.
  И стреля много точно по врага.
  Воинът с люлякова коса също удари врага, използвайки много великолепния си бюст. И колосална убийствена сила беше отприщена.
  Момичето го взе и пак започна да пее;
  Добре добре,
  При бабата-елф!
  Какво яде каша?
  Какво си пил - вари!
  Така воините започнаха да пеят, с пълен глас, като трел на славей. И те бяха страхотни.
  Но момичетата отново натиснаха бутона с аленото си зърно и освободиха дара на смъртта със смъртоносна сила.
  В същото време се биеха и млади мъже, включително много красиви елфи, които стреляха и пееха;
  Брегът на Елфа е просторен и стръмен,
  Вълните се плискат с блясъка на глазурата...
  Елфия стана моята родна родина,
  Чудна песен ни пее трел на славея!
  
  В широка лодка, скъпата ми и аз плаваме,
  Злата Вал пусна плитки.
  Колко е хубаво за мен и моя любим да сме заедно,
  Жалко е да не хванеш крокодил с въдица.
  
  Не, не вода, шумолене на кърмата,
  Природата е тази, която ни дава шампанско.
  Тази земя ми е като мила майка,
  Щедростта на земята в кралско облекло!
  
  Капките са като перли под лунния лъч,
  Пръски като рояк пчели със сребърно крило...
  Дева, ти си като ангел с мечта за мен,
  С лице на невинност - Пречистата Мадона!
  
  Миризмата е на мед, а косата е коприна,
  Устните се разтвориха като сатен.
  Вярвам, че дългоочакваният момент дойде,
  Те ще станат истински - приказките бяха толкова!
  
  Устните ни се докоснаха в екстаз,
  Сладостта е такава, че няма думи.
  Повярвай ми, ти си неземна красота,
  Жребият ще реши - хвърлете монетата по-високо!
  
  Ето целувките една след друга,
  Въздишки и смях на нашата бурна радост.
  Светостта на душата ще бъде запазена от херувима,
  Избраният ще хвърли списъка с греховете в урната.
  
  Не, знай, че си по-красива на Земята,
  Страстта гори като ярък огън в сърцето ми!
  Ще живеем в най-добрата страна,
  Нека отворим прозорците и вратите в космоса!
  . ГЛАВА Љ 16.
  Мария Колесникова продължи да упражнява своето агресивно влияние и да унищожава своите противници. И нейната команда беше решителна, рязка и уникална.
  Елфчетата са много готини. Възхитителни воини, които хвърляха грах на унищожение по мечките на Путин и разкъсаха орките на парчета.
  Воините се оказаха изключително борбени. И бързо стреляха. И стреляха с картечници. Покосяване на цели редици от войски на мечките на Путин. И те действаха изключително агресивно.
  Момичетата крещяха и реваха.
  И в същото време не забравяха да пеят с искрящи гласове като звук на камбани;
  Бъдете прославени в родината на Елфей ,
  Ще те обичаме много...
  Момичетата елфи не остаряват
  Побеждаваме орките, обичаме!
  Това всъщност е песен, която звучи страхотно. И всичко това е много прекрасно.
  Момичетата го взеха и отново започнаха да пеят заедно с младите мъже, и то много предизвикателно;
  Вие сте нашата армия - родно семейство,
  Велика родина, елфическа сила.
  Отвори кошмарната челюст на змията,
  Пу отгледа крокодил в тези планини!
  
  Песни значение: Мечи клетва и клетва поклон, дайте,
  Те се заклеват да убият всички неверни елфически деца.
  Но нашите рицари презряха мира и комфорта,
  За тях верен приятел и брат вече е автомат!
  
  Оркстан също е моята родина, повярвайте ми,
  Получена е заповед за задържане - задържане!
  В крайна сметка, повярвайте ми, не можем да покажем слабост,
  Все пак тази държава е входът към нас от южната врата!
  
  Въпреки че пацифистите понякога могат да бъдат чути да стенат;
  Защо си забравил, не е нужно да умираш тук!
  Но ние няма да позволим нашия бизнес да бъде унищожен,
  Защото армията на Родината е по-силна от всички!
  
  Отечеството повелява - бий се, па бий се,
  Не слушайте плъха, който реве под пода!
  За нашия елф има само един начин да лети бързо нагоре,
  И основният аргумент е мощната картечница Максим!
  
  Ако има победа в Оркстан , това означава, че сме силни,
  Живее съветската кауза на свещения марксизъм!
  Синовете на Сатана няма да могат да пречупят нашата воля,
  До победа, до победа и жертвите не се броят!
  
  Момиче, когато се върна, тя ще ме целуне
  Сега си мъж и си доказал всичко на себе си!
  Коя броня е по-здрава от титан върху сърцето на войника,
  Какъв идеал младият боец даде на един воин!
  
  Това означава, че ще има мир по целия свят,
  Всички хора са като братя в една формация!
  Че Червеният войник завладя пиедестала,
  С желание да продължавам да се боря, горя и горя!
  Момичета и момчета пееха с див ентусиазъм. Те действаха изключително ефективно, убивайки мечките на Путин. Това е изключително готино.
  Ето елфите, които се състезават на танк. И те получиха нова кола, пирамидална, измислена от Зеленски. Това е наистина страхотен танк.
  И нека стреляме с невероятна точност. И уверено удря врага.
  Момичето използва рубинения зърно, когато снима и го прави изключително точно.
  И пее с ярост:
  Стрелям врагове по допирателна
  Чувам ужасно завладяващ глас...
  Елфите определено ще убият орките,
  Ние също не сме зрители на война!
  Елфите подхванаха и нарязаха на парчета двойниците си под ударите. И разбиха на пух и прах самоходките и танковете на мечките на Путин. Това са толкова невероятни красавици.
  А езиците им са много енергични и бързи. Правят го много остроумно.
  И в същото време не забравят да пеят;
  Елфия е свещен съюз на хората,
  За прогресивните светът е идеал!
  Обръщам се към вдъхновената муза,
  Това, за което хората са мечтали, ще се сбъдне!
  
  Нашата родна земя е такава, знаете ли, прекрасна,
  Щастливи в него и стари, и млади!
  В него делничният ден е въздигнат като неделя,
  Няма по-мила родина от милата!
  
  Няма такъв рай на небето,
  Това, което изгражда пролетария, е могъща ръка.
  А някъде стискат вериги ръждясали...
  Работният свят е в хватката на юмрук!
  
  Но понякога ще проблесна бунтовна мисъл,
  Перото на щика е по-остро от закалена лира!
  Топлината ще разтопи линиите, пламтящият лед на ада,
  И самопровъзгласилите се разбойнически идоли ще рухнат!
  
  Тогава веднага ще се втурне шквал цунами,
  Ще има вълнения в цялата страна.
  За да постигне това, което боецът се осмели да направи -
  Като ураган духът помита поколенията!
  
  И новият век - прогресът ще царува,
  В него ще изчезнат бедността, болката, страданието...
  Планетите, които астрологът видя
  Сега в единство братствата ще се съберат!
  
  И смъртта ще отстъпи, ще свърши -
  Науката ще победи, повярвайте ми, старостта.
  Лаврова корона на челото ви -
  А силата на Родината е безграничният суверенитет !
  Момичетата пеят толкова добре - правят го изключително добре. Това са наистина супер момичета !
  Много красиви елфски воини с релефни мускули и голяма грация. Това наистина са момичетата, от които се нуждаете.
  Сега, ако започнат да пеят, тогава нито една инфекция не може да им устои.
  И момичетата се бият не само на самолети и танкове.
  А също и на морето. И там има само хора по бикини и боси. И краката им са толкова съблазнителни.
  И гърдите, какво, и бедрата, и талията. А коремните мускули са много изпъкнали като плочки. Това са жени. Истински тигрици. И една дума - елфи.
  Когато ги гледате, наистина се възбуждате. Тези момичета са просто супер.
  Елфът е много красив и те се бият в морето. И босите, розови, кръгли пети на момичетата се издигнаха и проблеснаха. Това беше изключително ефективно. А елфите са колосални воини.
  Така че момичетата забиха босите си крака в метала, насочиха дванадесетинчово оръдие и стреляха с него. И полетяха големи убийствени дарове на унищожение.
  Та момите го взели и ударили врага, и почнали да пеят;
  красота, красота,
  Намокрихме орка като котка!
  Мокри сме като куче,
  Орка побойник!
  Ние сме по-силни от папагал
  Каква компания!
  Е, разбира се, освен красиви момичета има и момчета. Едно от тях все още изглежда като момче на около дванадесет по шорти и босо. И пее много красиво;
  Въпреки че имаме трудности, не се страхувайте,
  Преодоляването на препятствие е по-сладко от мед!
  Ако си сокол, а не жалко врабче,
  Не смей да обвиняваш влажното време!
  
  Обичаме да се бием в тази сол на земята,
  С готовност подавам рамо на другар!
  И в името на доброто на семействата да процъфтяват,
  Хайде с какъвто рок си поискаме!
  
  Пиратът не може да живее в безделие,
  Той е син на късмета и слуга на Елфия!
  Докато сме на море, колибите са покрити със сняг,
  И поръсен с перлен скреж!
  
  Не затова избрахме трудния път,
  Да имаш богатство за себе си!
  Злите орки не могат да изкривят второто име,
  Така градим държава с песен!
  
  Врагът се втурва напред - разбийте го,
  За противника има само ковчег в блатото!
  Отечеството е велико - въпреки че злодеят е силен,
  И Бог Сварог се мръщи от тревога!
  
  Но кръстосахме мечове - смело в битка,
  Викаме ура - нападайте бандитите!
  Така че това, което някога е било мечта, се сбъдва,
  Да вкусиш целувката на любимия!
  
  Красива Elfi възвишена зора,
  Той ще избълва възхищение на висок глас!
  Но Сатана не може да построи леговище,
  Победете го и всичко ще бъде безгрижно!
  
  Ще дойде свят, в който няма болка,
  В която старост дори няма да остане!
  Ще дам на красотата на любовта корона,
  И ви моля да станете малко по-близо!
  Да, елфчето пее много хубаво, прекрасно и готино е. А песента му топли душата.
  Момичетата елфи продължават битката на своя боен кораб. Има толкова много прекрасни момичета на него. Младите елфи също предпочитат да тичат боси в жегата. Изглеждат на не повече от шестнадесет години, освен това са много красиви, с чиста, гладка кожа. Това изглежда бойно и готино.
  Момичетата изобщо не се предават в битка. И те действат с изключителна енергия.
  И можете да видите техните боси, загорели крака, които проблясват така. И предизвикват прекрасни чувства.
  Момичетата елфи действат с много голяма енергия от буйните си, голи гърди.
  На колко години е момичето в битка? На боен кораб те са невероятни. Елфите дори започнаха да падат на колене и да целуват голите, кръгли, хладни пети на момичетата. И го правят изключително агресивно. И то с голям ентусиазъм.
  Това са момичетата. И е много красиво.
  Ами ако момичетата разкрият зърната си? Тогава младежите много лакомо ги обсипват с целувки. А момчетата са просто невероятни. И момичетата са страхотни!
  Младежите пеят с пълно гърло:
  Ние не сме зли разбойници,
  И не искаме да убиваме...
  Нашите момичета са толкова боси
  Сякаш са способни да дават!
  Момичетата елфи им намигнаха и също запяха:
  Бос, просто бос,
  Под юлската гръмотевица и под звука на прибоя!
  Бос, просто бос,
  Само ти и аз ще танцуваме!
  Така пеят. И се бият още по-добре. Така един снаряд удари боен кораб с орки и веднага уби петдесет от мечките на Путин. Това се оказа наистина страхотно.
  Едно момиче с боси, грациозни, много съблазнителни крака, които момчетата обичат да целуват, я възбужда.
  Това са момичетата и каква прекрасна и полирана кожа имат. Всичко това изглежда изключително готино.
  Едно от момичетата от семейството на елфите притисна зърното на голата си гърда и изстреля убийствен снаряд от пистолета.
  Воини с изключителна битка и кървава сила. И те са способни да убиват орки. И краката им, както винаги, са голи, изсечени и дори много загорели.
  А токчетата на момичето са толкова грациозни и уникални по свой начин. Това е кървавата акция на техните момичета.
  И те започнаха да пеят;
  Телата на момичетата не остаряват
  Те са вечно красиви, млади...
  Те стават и са пълни с хаос,
  Истински орли крадяха!
  Момичетата елфи се бият енергично. Но има и момчета елфи. Те са красиви, късо облечени, боси пионери. Освен това те насочват оръжията си към противниците и водят смъртоносен огън от оръдия, което е изключително стръмен и агресивен подход.
  И нека момчетата на елфите да пеят с любов и страст;
  И когато стеблото на Pioneer извика за зареждане -
  Моите приятели ще пеят песни заедно!
  Ние, като сокол, ще летим в безкрайни далечини,
  Защото ти и аз бяхме оправдани!
  хор;
  Нашата истина, нашата истина
  Състои се от носене на вяра!
  И не утре и не утре,
  И днес спасете Отечеството!
  
  Ние уважаваме нашия елф,
  В края на краищата, на целия свят - познайте светлината!
  Нашето алено знаме на Родината,
  И няма по-ярко червено!
  
  Пионерът поздравява не бюста,
  Неговият знак е знамето на Родината!
  Борихме се с противника умело,
  Прославящи постижения в стихове!
  
  Знай, че има само една вяра на планетата,
  Вяра в сладкия, свещен елфинизъм!
  Така че щастливите деца се смеят,
  оркизмът да бъде изригнат в бездната !
  
  Всеки рицар беше просто дете,
  По тревата и потоците боси...
  Но сега той има лебедка в ръцете си,
  Елегантно сплесква метал с чук!
  
  Някой точи картечница с машини,
  Е, някой стреля от рамо!
  Аленото знаме се вее като червен флаг,
  Бием зли врагове - не на шега!
  
  Нашите предци смело превзеха Орклин ,
  Ами ние? Ние сме на път към Марс!
  Ние хората не сме макаци на клон,
  Юмрукът на противника го удря право в окото!
  
  Но ние също знаем как да се забавляваме,
  Бийте барабана, свирете на тромпетите!
  Много сладки детски лица,
  И оценки четири и пет!
  
  Най-трудният боен изпит -
  Да не преминеш е като да умреш!
  Но в смъртта имаме знаме с факла,
  Елфическата медна ковачница не може да падне!
  Така пееха прекрасните и борбени пионери. Дори са много красиви и борбени. И момичетата от семейството на елфите също са прекрасни и великолепни. И буквално възбуждат мъжете, което е изключително готино.
  Момичетата са свикнали да се бият със зли орки и действат много продуктивно. А тяхната колосална и уникална енергия е в разгара си и идва като ураган.
  Това са момичетата.
  Елф с пурпурна коса насочи снаряд и уцели орките, разбивайки няколко дузини от тях наведнъж. И много убити мечки на Путин. И това трябва да се каже, че е изключително страхотно.
  Елфите са много красиви и тяхната красота е еротична и изключително жестока. Те действат с голяма и кипяща енергия.
  Ето едно от момичетата само по бикини и почти голо. И така тя дори започна да пее, като преди това тя натисна аленото си зърно на гърдата върху бутона на джойстика и изтръпна с енергия.
  Това са момичетата - наистина са от най-висока класа. Няма да можете да се биете срещу такива хора.
  Тези момичета са супермени.
  И светкавици хвърчат от оръдията на елфическия боен кораб. И дори водата завира при удар. И металът на корабите, тези кафяви, груби, мечки на армията на Путин, гори.
  Това са наистина агресивни битки.
  Които са придружени с кадри и красиви песни;
  Отечеството отвори вратите на космоса за всички,
  Elfarin е първият Ratibor в света!
  Нашите крила над слънчевата система -
  Има шарка върху черната повърхност на перлите!
  
  Гледаме все по-високо в небето,
  В крайна сметка във всяка зора на нечии мисли има мир.
  Свирим валс на чисто ново пиано -
  Толкова прост и искрен мотив!
  
  И с всяка нота, като проблясък на лира,
  Квазарът с царската корона се обажда...
  Въпреки че съм още момче -
  Но ще бъде много бурно младо излитане!
  
  В древния свят взехме екватора,
  В най-новата ера Марс е зад нас!
  Лопатата се заменя с багер,
  Можем дори да поръчаме дъжд!
  
  Ученият Архимед е открил всичко във ваната,
  И не можем да седим да пием ром.
  Не правете открития на дивана
  О, мързел, каква мерзка змия!
  
  Следователно универсалните простори,
  Със сигурност сме привлечени от страхотен път.
  След като предците на планината щурмуваха -
  Презрение и ситост и перушина комфорт!
  
  Ние сме техни потомци и достойни за меча,
  Можем да се справим с всяка задача!
  Пионерите маршируват във формация пеейки,
  И всеки вярва - ще полетя към звездите!
  Това наистина е песен, която е впечатляваща и удря ушите. Въпреки че тук има елфи, но няма Чебурашки. Тук има много красиви воини и, разбира се, те имат голи, мускулести, загорели крака.
  И красивите момичета и те имат рубинени зърна, които предизвикват най-голямото изкушение.
  Ето ги воини с изключителна страст, такива възхитителни гърди имат, които са загорели, кръгли и еластични у воините. Възхитителни красавици, изключително борбени и краката им са толкова прекрасни и подвижни, а пръстите им са голи, упорити.
  Жените воини са изключително прекрасни и възхитителни.
  А момичетата са много красиви и утробите им са много похотливи. И е изключително прекрасно за младите мъже да ближат този прекрасен мед. И се насладете на този вид любов.
  О, момичета, колко са сладки вашите елфи, наистина божествена амброзия.
  И разбира се песента съпровожда тези жестоки и кървави битки;
  Ученият хитро изобретил бомба,
  Какво си мислеше с главата на номинирания ?
  В края на краищата, без морал и мъдрият човек е задник,
  Поне получава грантове за безумията си!
  
  Други получиха патент за пистолета,
  Какво изпраща сателитът в орбита?
  Ученият не е военен импотент,
  До пълнота, господа не лъжете!
  
  Хората трябва да работят за войната,
  отношението един към друг е лошо.
  Не разбирам защо се случва това,
  Някой прави ли добро дело?
  
  Един рисува резервоар с акварел,
  Друга Катюша ще направи скица.
  Колекционира автомат от детската градина,
  И нашият тийнейджър обича да марширува в параден строй!
  
  В крайна сметка еполетите са ярки в съня,
  За нас понякога лъчите са по-ценни от слънцето.
  В крайна сметка няма място на горката Земя,
  Където нечия кръв не тече пурпурна!
  
  Все пак човек за човека е вълк,
  Е, понякога гадно куче смърди!
  Той дори няма да ви даде парче хляб назаем,
  Живее сам - жестокото настояще!
  
  Какви хора въздигна Господ Отец?
  Как става така, че злото управлява света?
  Свирепият цар е смелчага сред народа,
  А главният ми приятел е агресивният брат Каин!
  
  Господ отговори: това е ваш избор,
  Безплатно, трудно, но необходимо...
  По-остър е от сапун, ако го удариш в окото,
  Хората оглупяват, ако светът е единен!
  
  Следователно битката е твоята съдба,
  Тук няма да променя нищо за вас.
  Въпреки че в битката цари адски хаос,
  Няма надежда за лесен хляб и чудо!
  
  Но моята цел е да те укрепя здраво,
  Да градиш мечти с мощен ум,
  Така че нишката става по-здрава от веригата,
  За да може всеки да бъде известен като герой в битка!
  Момичетата танцуват много добре и показват скокове с голи крака. И Всемогъщият Бог надари техните момичета с такава красота. Или може би богове демиурзи.
  Момичетата имат много красиви прически. Много разнообразни, а някои приличат на вятърни мелници, или хеликоптери, или торти - което е супер и готино.
  Елфите пеят с пълно гърло, оголват зъби и натискат бутоните на джойстика с алените си зърна;
  Ти си моята земя, толкова изоставена,
  През него се втурват бандити, вълна от орди!
  Децата бягат, конете бягат,
  Надигна се пареща виелица!
  
  Цялата златна ръж изгоря в полето,
  Водопад се излива от небето - напалм,
  Силата на "злия" Дявол, изваден от атома,
  И сега цялата Земя гори!
  
  Пламти като слама-ризой,
  В небето има яростен дракон,
  От пепелта до праха синкавият вятър,
  Вонята на дим носи - разруха!
  
  Бийте се с Отечеството без пропуск,
  Удрят подлите вълци право в устата!
  Близо до верандата цъфтяха черешови дървета,
  Нека не оставим парфюмния храст да отиде на вятъра!
  
  Всичко е родно във всяка върбова клонка,
  Миризмата на мед в обикновена клонка!
  Жалките пътници в дрипи ли са,
  Оцелелите са просяци без нищо!
  
  Не, нашата партия каза,
  Не позволявайте на злите орки да дойдат в къщата на вашия баща!
  Младост в сърцето, вярвай, че няма да остарееш -
  Пълно унищожение очаква противника!
  
  Ще атакуваме - това е справедлива кауза,
  Ще доживее времето, когато...
  Вяра в нашето семейство Солнцлавлавная ,
  Тя ще бъде вярна светлина завинаги!
  
  Комунизъм, истина, справедливост,
  В него се съдържат мечти, родени в болка!
  Вярвам, че Родината ще бъде щастлива -
  Като безсмъртен орел се издига нагоре!
  
  И тогава ще дойде времето на истината,
  Където всеки въпрос ще намери отговор!
  по пътя на лисицата няма да преминат -
  А Елфия е зората на комунизма!
  
  Толкова силна е любовта към отечеството,
  Където има място за най-добрите хора,
  В крайна сметка нашето отечество е славно със сила,
  Срещу всеки, който има власт - убивай!
  
  И тогава гневът ще свърши,
  Раят ще дойде, с песента на славея...
  И тогава ще минем през горичката,
  Никога не плачете и не тъгувайте!
  . ГЛАВА Љ 17.
  Мария Колесникова се бори с бясна лудост. И той дава заповеди на своите восъци, показвайки в същото време просто изключителна и уникална класа и супер.
  Тези момичета са много остроумни, изключително красиви и много готини по боен начин. Елфите тук са просто брилянтни.
  Момичетата са различни, но тези елфи са готини. Те могат да победят орки и да удавят злите мечки в кръвта.
  И езиците на елфите обичат да ближат, това, което пулсира, блести и ухае така приятно сред младите елфи.
  Тези хора са толкова съвършени, че ароматът се излъчва от тях, сякаш от млади растения и диви цветя. Какво прекрасно нещо.
  Това са момичетата тук и имат перлени, искрящи зъби - просто супер.
  И те имат космическа, феноменална тема. Тук очите блестят в тях и много приличат на звезди.
  Едно от момичетата се чука с боси пръсти. И така унищожи напълно всичко. А това е изключително смъртоносно.
  Тук са момичетата от най-висок клас, те ще свирят на контрабас.
  И краката им са толкова красиви, та дори много голи. Но може ли да се каже така - много бос? Може би е по-добре да кажем - много красиво!
  А момичетата обичат да пеят и танцуват със страст.
  И гласовете на воина са толкова плътни и красиви;
  Тази дума чест ли е, братя?
  Колко топлина има в тази дума!
  Въпреки че има безброй яростни противници,
  Ще донесем море от светлина на Отечеството!
  Припев.
  Давам сърцето си за моята родина,
  В който пламъците лумват до небесата!
  През тръните на проблемите до ноември,
  За червената зора...
  Нека духът на народа вие и се надига!
  Нека духът на хората се извиси и издигне!
  
  В крайна сметка трябва да носим любов към Всевишния,
  Свято знаме на елфинизма!
  Така че смелите мечти се сбъдват -
  Родени по пътя на светия хуманизъм!
  
  И всяко семейство няма да предаде Елфия,
  Хората ще застанат в строй за мир и истина!
  Май доблестен Пегас, блестящ Парнас,
  Ще бъдем вдъхновени от битката на една млада кауза!
  
  В планините бърз поток тече като леопард,
  Все пак среброто на върха грейна!
  Връзките карат червения залез да гори,
  Да си доблестен е основният критерий!
  
  Боец падна - уви, жестока съдба управлява,
  Как стана така, че един другар рухна!
  Моля те, кажи ми, о, Всемогъщи Боже,
  Е, защо урните са пълни с пепел?
  
  Душа - отговори Бог. - по-важно от слабините,
  И животът никога няма да напусне падналите!
  Да, не ти е дадено да знаеш, че в лъчите на светлината,
  Когато възкръснат - Слава на името на Род!
  
  Но знаеш, че този ден не е толкова далеч,
  Тогава ще се отворят вратите на Вселената...
  И кристалът няма да избели сив храм,
  Моето творение ще спечели безсмъртие !
  Е, ако погледнете красивите момичета, техните пълни гърди и ягодови зърна. А те са толкова съблазнителни и блестят като рубини от короната на британската императрица. Това наистина е такава красота и изкушение.
  Един млад елф се втурна към ягодовите зърна на гърдите и започна да ги гали с език, и го направи много енергично. О, колко е хубаво да оближеш такава зряла и великолепна ягода. Колко страхотно е всичко тук.
  И момиче от семейство елфи, разбира се, няма нищо против да оближе нещо вкусно, сладко, ароматно от младия мъж в замяна. И колко страхотно ще бъде всичко.
  И тогава момичето натиска бутона на джойстика със зърното си с форма на розова пъпка. И тогава удари орките с ракета и ги разкъса на парчета.
  И много мечки на Путин бяха унищожени.
  Това са елфите на кървавата зора.
  Но те също обичат, разбира се, да пеят, с голяма мъка;
  Ние сме готини елфи, а не роби,
  Родени сме да се реем като орли, повярвайте ми!
  Не, ковчезите няма да дойдат в родината,
  Нека бъдем заедно в бойните елфи !
  
  Всеки боец е способен да удря,
  Но не всеки мисли за любимите хора!
  Гори ураган, вихрен огън,
  И мислите за доброто са в чисти души!
  
  Партия на елфите , родени в сънища,
  Познайте го от работните мазоли.
  Ние не служим заради нечий глупав страх,
  Това, към което се стремим, не може да бъде намерено на картата!
  
  Златото на кръглите куполи искри,
  Но в сърцето златото е още по-ценно.
  Оркизма звярът влачи агнето,
  Но унищожен от елфическата сила!
  
  Когато пионерът положи клетва,
  Отдайте всяка капка кръв от вените си на Родината!
  Злият чичо Рам трупаше ракети,
  Исках да създавам проблеми на синдиката!
  
  Но ние не се заклехме, вярваме на празни приказки,
  За един орден - Служете на Отечеството!
  Оркът на злото беше смазан от героизъм,
  Да минем по трудния път, ще бъдем в елфинизма!
  
  Изхвърлете момчето ситост, страхливост, мързел,
  Подредени души, жадуващи за победа.
  Нека всеки ден е в полза на каузата,
  И ако трябва да отидем в Сибир, ще отидем!
  
  Герой на строителни площадки и в битки,
  За всичко може да се спори, повярвайте ми!
  Не бъркайте живота с лесна игра,
  Въпреки че има само една игра - борбата срещу смъртта!
  
  Сега целта вече се вижда,
  Остава последната стъпка, трудна за изпълнение!
  Тогава пролетта ще ни даде цвят завинаги,
  И ще са млади дядовци в неделя!
  Момичетата пееха много красиво и зъбите им блестяха, блестяха с перли и пускаха отблясъци.
  Елфът е прекрасна красота и скочи до ракетната установка. А те натискаха бутоните на джойстика с алените си зърна и агресивно регулираха ударите.
  И настъпиха големи разрушения. Това се оказа изключително хрътка.
  Елфите заредиха реактивния стоп, носеха ракети и блеснаха момичета с голи, розови, кръгли токчета.
  Това са красиви и агресивни жени. И изключително привързан. И езиците им обичат да усещат пулсирането на пръчките - получаване на най-голямото удоволствие.
  Това са наистина красавици.
  Имат толкова горещи езици и ще те вземат, ще те прецакат. И рубинените зърна ще бъдат използвани отново. И много тролове ще изгорят наведнъж.
  И тогава елфите ще донесат босите си пръсти до устата си и ще духнат.
  И гарваните, претърпели инфаркт, падат като зашеметени от удар в мозъка от стоманена тояга. А гарваните пробиват с човките си черепите на мечките на Путин.
  Така действат агресивно.
  И над полето се носят песни, изпяти в този случай от млади мъже;
  Стрелям врагове по допирателна
  Това е силата на елфическия рицар!
  Дебелите обикновени хора не разбират
  Напред като сокол вървя бързо!
  
  Всичко се оказва страхотно
  Ние сме артисти, а не зрители!
  Нека унищожим оркските картели,
  Сияещи с пленителна красота!
  
  Нашата родина е наистина велика,
  Тя даде светлина на трудещите се по света!
  Въпреки че дива орда се блъсна в земите,
  Но повярвайте ми, ние сме истински бойци!
  
  Елфът се надигна с Мамай на клането,
  След като отхвърли връзките на ласото на Ордата...
  Ние събираме съкровища в небето,
  И нашите сърца са чисти в смелост!
  
  Всеки храст, стръкче трева, мили мои,
  Дъб-баща на нашата разпространена горичка.
  Повярвайте ми, има и въображаеми ценности,
  Блестящият поток е по-сладък от мед!
  
  Черешовите пухчета узряват,
  Първото листо сякаш беше боядисано със злато!
  Няма скромни гори на нашата родина,
  В кралска рокля Родината е красива!
  
  Излизайки от гората с гъби,
  И през полето, където ръжта се налива със сок.
  Нося ти венец с цветя,
  И роса, сякаш съшита с бисери!
  Това е песента на младите елфи. И се получи изключително яко и яко. Това са много красиви момичета, които искат да смучат нещо горещо и пулсиращо с език, като сърце.
  Е, момичета на готино ниво и в ковчега, карайки орките. А воините бяха жестоки - просто супер.
  И ако пеят, ще бъде много възхитително;
  Плиска по поляната бос;
  Момичето е елегантен - член на Комсомол.
  Дъщерята на Елфи не е родена с лъжичка -
  Гласът се лее със звънлива трел!
  
  За нея нейното призвание е война -
  Смело извършвайте подвиг на оръжие.
  Тероризмът оголи устата си - Сатана,
  Иска да превърне Отечеството в игра!
  
  Е, и зад него с ракетата Оркагон ,
  Какво куче от ада храни пари!
  Забравих, че Оркмахт е смазан,
  Че е опасно да се караш с руснак!
  
  Непобедим воин елфинизъм,
  Знайте какво ни вдъхновява за подвиг!
  Посвещаваме живота на мъдрата Русия -
  Поддържане на линията от край до край!
  
  Отечеството гърми наоколо,
  Хвърлиха върху Елф с напалмови бомби.
  Милитаризмът счупи всички спирачки,
  Има горящи отломки от колибите ни!
  
  Но момчето има картечница в стомаха си,
  Когато се закле да стане пионер!
  И сега младите войници разбиват,
  Зли противници, които не познават граници!
  
  И стари, и млади тичат в една формация,
  Втурват се бодро - SATO атакуват!
  И всички вярват - аз ще победя орките,
  И момата ще бъде със страстна целувка!
  
  Не можем, повярвайте ми, ще загубим
  Вярата ни стана толкова по-силна!
  Нашата армия е калена в обучение,
  Въпреки че огънят гори в доброто сърце!
  
  И затова, служейки на Отечеството,
  Ще постигнем победа в жестока сеч!
  Без слава животът не струва нито стотинка,
  Имаме нужда от жени и деца за зареждане!
  
  Те трябва да растат в тази свята страна,
  Пред което се прекланя цялата планета!
  В крайна сметка няма по-красив елф на Земята,
  Нека съдбата на врага е смъртта на Гомор!
  
  И тогава Млечният път в звездите ни очаква,
  Която е безкрайна и без спирания!
  За да растеш, не позволявай на Elf да се огъва,
  За да стане Родината по-могъща, повече!
  
  Обичайте Бог - нашето велико семейство,
  За да просперира планетата!
  Всяка работа ще смила проблема,
  Нека пътят към пиедестала е лек!
  Битките с елфи и елфи срещу орки бяха в див мащаб с голям брой мъртви мечки на Путин.
  Но орките продължиха да се промъкват. И сега техните тежки танкове влизат в битка. И дори, може би, супер тежки - с тегло над сто тона. Нов аргумент и коз в битката.
  Толкова е готино да видиш мощни коли. Но момичетата подготвиха кумулативни снаряди и започнаха да ги изстрелват с помощта на ягодовите си зърна на гърдите.
  А това е смъртоносен ефект. Е, момичетата са супер класа.
  А други от тях хвърлят бойни гранати по оркската пехота, разкъсвайки мечките на Путин на парчета. Това наистина стана страхотно. Това са момичетата тук. Те обичат да работят с езиците си.
  Особено приятно е, когато езикът ти оближе нещо, през което тече топлата, кипяща кръв на елфа. Ето колко е страхотно.
  Воините тук се бият наистина добре. И в същото време любовта не им е чужда. Освен това има толкова малко мъже елфи. И разбира се, понякога женските се бият за тях.
  Тук една от тях хвърли граната с боси пръсти, която удари тълпа орки и разкъса мечките на Путин на парчета.
  И воините започнаха да пеят;
  Момче тича босо в снега,
  Перлите на снежните преспи блестят като гланц.
  Няма да ни принудиш да заспим,
  Да изиграем сивия танц на зимата!
  
  Ще посветим живота си на нашата родина,
  Нека службата е радостна!
  Пътят ще бъде осветен от огнения херувим,
  А песента е вълшебна, приказка и лира!
  
  Време е да се бием за Отечеството,
  Орда от противници е нахлула безброй!
  Ще се обърнем към нашите възлюбени богове,
  Какви самолети даде ум да създаде!
  
  Нека дадем на планетата мечта,
  Направете всяко предизвикателство победител!
  За да не се скъса магическата нишка,
  Нека пролетният ти дъх стане чист!
  
  Това е надеждата на една красива страна,
  Кой роди светлината на комунизма!
  В нашата вселена всички хора са равни,
  Това е върхът на хуманизма!
  
  Студът ще свърши, ще има поток -
  Потоци ще текат, хората знаят с шампанско!
  Това е резултатът, повярвайте ми, не е далеч,
  Всеки с достойнство, царска храброст!
  Ето колко страхотно се бият и пеят момичетата. А езиците им са игриви и изключително пъргави.
  Момичетата взеха и разположиха минохвъргачката и как ще ударят врага и разпръснат мечките на Путин в различни посоки. Това наистина беше удар.
  След това момичето дръпна спусъка, използвайки аленото зърно на гърдите си. И тя се изплаши:
  - Голите гърди на всеки мъж ще обува и събуе!
  Това са момичетата тук - много прекрасни. И това е великата раса на елфите.
  И пеят, а зъбите им блестят като диаманти на слънце. Колко страхотно е всичко.
  Момичетата нямат достатъчно момчета. А младите елфи работят за десет. Така че те трябва да работят. А момичетата са толкова прекрасни и боси. И гърдите им са толкова разголени, с рубинени зърна и искрящи, сякаш са направени от скъпоценни камъни.
  Колко важно изглежда всичко това.
  И воините пеят и оголват зъбите си, които излъчват голяма енергия от слънчевите лъчи;
  Момичето е красиво, да, да, да,
  Момичето е опасно да, да, да!
  Мечката на Путин
  Ще плачеш
  За да изгориш,
  Умри в агония!
  Момичетата пеят така. Но децата на елфите, и най-вече момчетата-пионери, също показват своите вокални способности;
  В светлината на луната, отражението на сърп,
  Работим в колхозното поле.
  Пролетта наскоро се появи щедра,
  Те дадоха потоци от сладки гръмотевични бури, плачещи!
  
  Трябва да помогнем на нашите по-големи братя,
  Че по фронтовете се бият с армията на оркишизма.
  За да нахрани силата на елфите,
  За да цъфти аленият пилон на елфинизма!
  
  И следователно пионерите в техните произведения -
  По мършавите ми бузи се стича пот.
  Сити сме само в най-смелите си мечти,
  Босо момче тегли рало...
  
  Някой успя да избяга на фронта,
  Но и без тил победа няма.
  Дори слагате трева в устата си, когато сте гладни,
  За да могат нашите дядовци да опитат мръсника.
  
  Така че добавете, въпреки че ребрата се виждат,
  Краката са надупчени, ръцете са мазоли.
  Ние сме пионери на Отечеството, синове,
  Заради нея ще погребем сурово орките!
  
  Всеки от нас е Ленин и Маркс,
  Пламък бушува във всяко сърце.
  Ще дойде време, да стъпим смело на Марс,
  Съдбата дава целувка на боеца!
  
  Трудността закоравява душата ни,
  Обичаме, познаваме мисълта и работим!
  Празникът ще дойде - танцувайте смело,
  И се погрижете за най-слабите!
  
  Добре охранената буржоазия не може да разбере
  Как децата обичат да работят...
  Но ще получим твърда петица,
  За да грейнат лицата на родителите!
  
  Не, не обвинявай съдбата за войната,
  Това е такъв тест за нас...
  Ако си дал урок на врага си,
  Това означава, че той е способен да донесе творение!
  
  Вратите към космоса ще се отворят за бойци,
  Със силата на науката тези, които паднаха, бяха възкресени,
  Затова ние сме надеждата на нашите бащи,
  Деца на Великия, Свещен елф!
  Тук момчетата на елфите и в същото време пионерите пееха. И показаха отлична физическа форма и композиция на песен на ниво продукт.
  И момчетата пионери също бяха боси, по къси панталонки, с гол торс и много изпъкнали и красиви мускули.
  Орките могат да изнасилват такива хора, какво ще стане с тези животни. Те са буквално, да речем, животни. Това са наистина много подли създания орки.
  Едно момче елф беше заловено. И да измъчваме детето. Първо издърпаха красивото момче на стелажа. И да го ударим с всичка сила с нажежен железен камшик по босите крака на дете. И беше много болезнено.
  Момчето изкрещя и беше наранено и изгорено. След това започнали да поливат момчето с вода. Първо вряла вода, след това лед и след това отново вряща вода. Това са варвари и садисти.
  Тогава те започнаха да чупят босите пръсти на краката на момчето-елф с нагорещени щипци. И му счупиха всичките пръсти от малкия до големия. След това изгориха голите кръгли пети на детето.
  И тогава сложиха нажежено желязо върху голите гърди на момчетата и изгориха петолъчка.
  Това беше толкова страхотно и готино. След това ребрата на момчето бяха счупени с горещи щипци, копелетата. Но нищо, елфите са упорито племе. А момчето не изгуби съзнание от болковия шок, а продължи да крещи. И тогава орките задвижиха течението.
  И в същото време започнаха да пържат петите с огъня на огъня и го биеха с нажежен прът по гърба и страните, опъваха го на стелажа, биеха го с електрически разряди. И е изключително болезнено.
  А палачите на орките само оголват зъби и се смеят.
  Но въпреки това момчето елф не се пречупи, напротив, започна да пее;
  Не, невъзможно е да се предвиди
  Какво чака в този стар свят;
  Крадец дебне в засада,
  Или самолетът ще полети към небето!
  
  Колко суров е този свят
  Толкова си наивен
  Има много аса в тестето,
  Въпреки че не можете да го получите - тръните.
  Междувременно елфът стреля, сякаш излива олово от водопад. Изровила е добра картечница от мечките на Путин. Бърза стрелба, а заедно почти не дава откат, така че стрелбата и пеенето няма да бъдат прекъснати.
  Но какво друго да те питам?
  Къде можете да си купите мир?
  Отговорът разбира се е война,
  Все пак слабостта не е чест!
  
  Да, Бог е способен на това
  На тези, които ги мързи да бичуват...
  Само една проста команда,
  Не радвай плътта в блаженство!
  
  Разберете смисъла на житейската борба,
  Така Върховният създава векове наред...
  Така че ръката ви е силна,
  И така, че мазнините да не отиват отстрани!
  
  Така че борете се и се борете,
  Опитайте се да изхвърлите това, което е в прахта!
  Тогава ще летиш високо
  Изтрийте кошмарните нули!
  Момчетата елфи се държат и не се отказват, дори и на стелажа.
  И воините се бият така, с дива и неистова ярост, показвайки своя героизъм.
  Това са наистина впечатляващи момичета. И устните им са толкова алени, и лакомо поглъщат нещо пулсиращо и горещо, много приятно и сладко на езика.
  Така го харесват момичетата елфи .
  Но елфът, с боси пръсти, хвърли лимон на унищожение със смазваща сила. Това беше заплашително и готино.
  Елфът, убивайки мечките на Путин, го взе и запя:
  Не очаквайте милост от небето
  Не жалете живота за истината...
  Ние момчета в този живот,
  Само с истината по пътя!
  И тя изхвърли голям, смъртоносен подарък, като натисна копчето с аленото зърно на гърдите си. Тя разби един куп мечки на Путин и изчурулика, оголи зъби:
  И битката продължава отново,
  И тревожното сърце в гърдите ...
  Зеленски е толкова млад
  И младият Майдан е напред!
  Това са момичетата тук, които показват своята най-висока, впечатляваща класа на бойци.
  И пеят много красиво и с възхищение;
  Имало едно време един орач пътека,
  Така че ушите на слънцето да станат златни ...
  И ние отговаряме без аргументи на лъжите,
  Така че боецът расте млад в истина и сила!
  
  Мома скита боса зад ралото,
  Трудила се е, за да отгледа хляб за Отечеството...
  И лагер, подобен на изображението с тръстика,
  Нямаме нужда от лакомия в този живот!
  
  Руските поети имат красив стил,
  Езикът, който пчелната пита заменя...
  А Род е възлюбеният славен от слънцето Бог,
  Неговото мото е да създадеш собствено място в рая!
  
  Злият номад направи нападение,
  Пълен с момичета и момчета, които са прогонени,
  Но рицарите са с наточени мечове,
  Те не се нуждаят от памперси или бавачки от детството!
  
  За нас Сварог и Исус са едно,
  Воинът е призванието на войника...
  Двуглавият орел е силно крило,
  Победихме, смеейки се, злия противник орк!
  
  Няма място на земята за някой, който е страхливец,
  Всеки окрилен в мисли насила е ангел...
  Обединени в отечеството: негър, сърбин, беларус,
  Има "Ураган", но преди имаше саби!
  
  Ще направим огромен космически кораб,
  И се извисете в необятността на Вселената!
  Знайте, че такава дързост живее в сърцата,
  Възкръсна крилато съзнание!
  
  Последният подвиг, който хората знаят, е
  Така че веригата от подвизи никога не свършва!
  За да няма чанта с кльощава котка,
  За да не изкриви старостта дрезгавият вой!
  
  Тогава ще дойде дългоочакваният мир,
  В което времето на мира няма да дойде.
  И ние ще организираме безкраен празник,
  Непознаване на смърт, скръб, болка, скръб!
  . ГЛАВА Љ 18
  Ето я и кралицата на елфите, момичето е готино и много забавно. Така се случва нещо уникално. А заповедите й са точни и възхитителни, пълни с остроумие и сарказъм. Това наистина е супер момиче.
  Така момичетата пеят много красиво и смело. Тези момичета са много сладки. И техните сапфирени и изумрудени очи блестят толкова възхитително, като звезди в нощта.
  Колко сладко изглежда всичко.
  И така момичетата започнаха да изстрелват мълнии от алените си зърна, толкова смъртоносни и разрушителни. Които буквално изгарят всичко и го разбиват на пепел, и правят истински ковчези.
  Едно от момичетата, използвайки гърдите си при стрелба, пее:
  Израснах много в целия свят,
  Грипен вирус три-четири...
  Клането се разширява и расте !
  Да закараме орка направо в гроба,
  Поддържайте здравето си, така че
  Използвайте начинаещи момичета!
  Това са толкова прекрасни момичета, те са просто брилянтни и супер и хипер класа .
  Всяко момиче тук иска да достигне нивото на чудовище или дори хиперчудовище .
  И грабни мъжкото съвършенство на елфа със зъбите му.
  Да, и самите млади елфи са много готини и не забравяйте да се биете и да пеете едновременно;
  Приятелю мой, дамаският меч блести тук в мрака,
  Коварният враг изтри кръвта от камата ...
  Колко нещастия има на нашия елф,
  Не тръпката на славей, а само звънът на метал!
  
  Какво по света виждаме? Там на всички им е трудно -
  Гладни деца, грозни старини.
  Счупеното гребло падна от лодката,
  Господ не може да даде малко любовта си!
  
  Но Тъмнината ще каже правилно - няма Всемогъщ,
  Нашият свят е еволюция - ера на постижения.
  Ако искате да обядвате месо,
  Не мислете да бягате от греховете си!
  
  Създайте комбайн за жътва на ръж,
  Красива рисунка блести на плаката...
  Науката ще ти даде младост, майко,
  И всеки гражданин ще бъде на парада!
  
  Златна звезда ще украси пътя на гърдите,
  Тя е показател за големи постижения!
  Страната на елфите отива към елфинизма ,
  междувселенският рай стане реалност!
  
  На трона понякога олигарсите вдигат шум,
  Крадецът иска да пие кръв от народа!
  Но линията на елегантен октомврийски маршове,
  Видяхме страхотния триумф на елфите през май!
  
  Войната идва и си отива, понякога е скучна,
  Ти самият не знаеш какво иска воинът...
  Такава страст към играта дойде,
  Когато си истински отмъстител на усойница !
  
  Самият скромник е доста измамник, повярвайте ми,
  А злият владетел е бреме за хората.
  Чиновническите вериги ще свършат,
  И чистата муза ще царува!
  Ето как младите хора тук пеят красиво и с чувство, просто прекрасно. И можете да ги слушате с часове. И гласовете им просто блестят.
  И след това следват ударите на момичетата с помощта на боси пръсти. А красавиците са изключително активни.
  И така елфите хукнаха да атакуват, стреляйки от картечници и в същото време хвърляйки убийствени дарове на унищожението с босите си пръсти. И причинява колосални експлозии на врагове.
  Това са наистина супер воини .
  А момичетата натискаха бутоните на джойстика с изсечените си изящни пръсти.
  Но това не е всичко. Използвани са и алени, подобни на ягоди зърна. А гърдите на момичетата са невероятно апетитни. И срещу такъв красавец всеки враг е безсилен.
  И устните им са алени, и зърната на гърдите им също блестят като рубини. А младите елфи обичат лакомо да ги целуват и облизват.
  И момичетата пеят с радост и агресия;
  Случи се неочаквано много,
  Човекът изправи рамене!
  Не бюст от сплескан гипс,
  Повярвайте ми, той отхвърли мечтата за мир!
  
  Момичето не трябва да бъде съдено
  Моментът на свободата, повярвайте ми, ще дойде...
  И целувката е запечатана,
  Колко сладки захарни устни се топят!
  
  Ордата премина в кървава вълна,
  Има безброй списък за нея...
  Но елфът гърми с безсмъртна слава,
  Насилието и гладът няма да ни сломят!
  
  Въпреки че гробът смазва плътта като плоча,
  духът се рее в небето!
  Отиди си бързо - меланхолия, тъга,
  Сякаш дори не бях мъртъв!
  
  Какво да правим на небесната сфера?
  Къде може да отиде един разпуснат човек?
  Въпреки това вярата на Солнцлавни ,
  Не бъди слабохарактерен и клоун!
  
  Той ни казва да споделим парите,
  Съдбата е с всички братя.
  Така че лицата на светиите от иконата,
  Те смятаха рицаря за свой син!
  
  Скъсахме оковите от робите,
  За тях пътят е избран свободно...
  Нека отстояваме един щастлив нов свят,
  Къде спира погребалният марш!
  
  Понякога Бог също е своенравен,
  Пускаме банерите на Род!
  Но знамето на Отечеството е сияещо,
  Къде злато блести в клен!
  
  Вдъхновен от светла надежда,
  Момчето също се втурна в битка...
  Дори розите имат бодли
  Понякога си слаб като врабче !
  
  Но вратовръзката е червена,
  Което означава чист кръвен цвят!
  Служете на красивата си родина,
  Тогава няма да познавате повече болката!
  Това са някои невероятни и уникални песни. Възхитителни красавици и в същото време се бият боси и по гащи сами.
  Тук ще пеят, че главите на орките пукат.
  Но от небето щурмоваците кълват позициите на мечките на Путин. И го правят с голяма енергия. И те са готови наистина да се бият с врагове и да демонстрират най-високо ниво на енергия. Това са наистина красиви момичета.
  Които просто са способни да пробият танк в челото с гола, кръгла, розова пета.
  Това са воините, много красиви и перлени зъби, които блестят като бижута.
  Няма по-красиви от момичетата, които показват своя характер и агресивната същност на пасажа.
  И ако наистина се прецакат, тогава няма да се покажат срещу такива крадци, дори и такива мръсници като мечките на Путин.
  Воините се бият и го правят изключително активно. Те демонстрират много великолепно ниво на разрушение и унищожаване на много негодници, рошава империя.
  Воините на орките чупят пръстите на краката на пленените момичета и момчета, пържат босите им пети с огън и изгарят звезди и кръстове на голите им гърди. Мечките на Путин са наистина мръсници и трябва да се биете с тях с цялата отговорност и ярост. Покажете своя превъзходен и естествен подход.
  Междувременно момичетата отново започнаха да пеят;
  Нашият елф е силен с меча си,
  Оръжията стрелят в него и никога не пропускат!
  Нека вашата смела мечта се сбъдне,
  Няма нужда да губите време на дивана!
  
  Няма по-красива горичка в света от нашата,
  А изумрудът в тревата е най-живият камък!
  Обядът дойде от самия глиган,
  И пързалянето с кънки на лед ще удари като настинка!
  
  Гъбите растат, имат безброй цветя,
  Манатарки, лисички, мухоморки!
  Кукувицата съобщава новините в екстаз,
  Че не е твърде рано да отидете на другия свят!
  
  Сега славеите тречат,
  Животински орган свири марш...
  Когато априлската вихрушка дойде с мед,
  Когато кокичето расте в светло блаженство!
  
  Красив май и сладък юни,
  Всяко време на годината е щастие!
  А ти, моето момиче, не се тревожи,
  Защото аз самият нямам власт над душата си!
  
  Когато есенният дъжд тече като поток,
  И златото ще облече всички безплатно!
  Тогава ще маршируваме под звуците на стеблата,
  В ръцете ви са букети от рози и орхидеи!
  
  Това, което е в природата, ще бъде добро,
  Ще дойде време - подчиняване на ритмите...
  И кое е свято и кое е греховно,
  Ние сами ще решим със съдбата, като играем!
  
  Тогава мъртвите ще възкръснат лесно,
  И ще е по-лесно от гювеч!
  Едно движение е като удар със сърп,
  Без спорове, без скапани караници!
  Така пееха момичетата. И тогава го взеха и отново изсвириха във всичките си ноздри, и го направиха изключително оглушително.
  И хиляди гарвани сякаш бяха получили силни удари в мозъка с тояга, взеха го и го удариха. И пробиха черепите на мечките на Путин. И беше изключително яко.
  Това е толкова жестока и в същото време интересна война. А момичетата от семейството на елфите използват голите си пръсти и алените зърна на гърдите, изхвърляйки светкавици и ултразвук.
  Демонстриране на бойното унищожение и смъртта на проклетите Путинови мечки.
  Битката между елфите и орките не спря. Тя ставаше все по-агресивна и кървава.
  Момичетата от семейството на елфите не се задушиха от врага. Те използваха босите си пръсти, за да хвърлят дарове на унищожение по орките и откъснаха главите и крайниците на мечките на Путин.
  Красавиците действаха с голям ентусиазъм и напрежение. А стрелбата от картечници, водена от красавиците, се оказа изключително ефектна и смъртоносна.
  И тогава те внезапно започват да свирят и отново се смущават мозъците на гарваните и те падат зашеметени и зашеметени върху главите на нападащите и агресивни рошави мечки. И честно казано, това е изключително готино и готино.
  Освен това, мълниите от рубинени биберони зашеметяват птиците като прах.
  И момичетата, разбира се, използвайки гарваните срещу мечките на Путин, не забравяйте да пеете;
  Ще разкъсаме ордата
  Да направим кълбо от орките...
  Ще изтрия мечките на Путин,
  Просто ще те разкъсам на живо!
  Така че момичетата пеят с много хъс и борбен хъс. И хванаха мечетата, все едно мачкаха дървеници, с помощта на щипци.
  В същото време момчетата на елфите също се биеха. Изглеждат като обикновени деца - боси и по къси панталони. И се бият с дива ярост и ентусиазъм.
  В същото време момчетата на елфите пееха;
  Няма мир за нас в битките, момчета,
  Това е момчешки стил на живот.
  Сякаш сме родени с картечница,
  За да разбиеш враговете си в прах!
  
  Ако съм се разсърдил, значи няма прошка за нас,
  Е, смелият ще получи подарък!
  В името на нашата родина, спасение
  В най-трудния момент в битката!
  
  Ние сме способни да победим всички орди,
  Унищожете танкове, самоходни оръдия, дори полк.
  Погледът на руските воини е горд,
  Въпреки че спирката за почивка е безкрайно далеч.
  
  Виждали сме такива проблеми,
  Това, което дори не може да се опише с химикалка!
  Знайте, че има останали фрагменти от боклука,
  Какво се опита да разбие Отечеството!
  
  Всеки байонет трябва да се заточи бързо,
  И бързо попълнете магазина!
  Защото войникът не е момче,
  Превръща врага в прах!
  
  Орките бяха изравнени вчера,
  И сега битката е отново!
  О безкрайни звездни далечини,
  Тръбата ни зове на поход!
  
  Ще има пространство, считайте го завоювано,
  За нас ще има небе в диаманти!
  Златни сладки кленове,
  Експлозия на мина няма да ви сломи!
  
  Всичко в нашето отечество е красиво,
  Има само много добитък близо до трона,
  Тези, които шепнат на владетеля ласкаво,
  И хората са превърнати в роби!
  
  Всяка змия се стреми да ни измами,
  Всеки иска да краде кръв,
  Бързо бързайте бързи коне,
  За да се смачка като торта злият крадец!
  
  Ние заемаме нашето място,
  Където няма място за предателство, лъжи,
  Където брат Каин е убит, брат Каин ще умре,
  Където не можеш да предадеш Отечеството за жълти стотинки!
  Това са момичетата тук - просто превъзходни, а класата се оказа невероятна. Воините са просто супер и хипер .
  И отново в битка техните боси, много съблазнителни и изящни крака показват най-висок и уникален пилотаж. Това са наистина жени от супер класа.
  И това ли обича игривият им език? Разбира се, това, което езикът им обича най-много, е да облизва пулсиращите, много сладки и ароматни струи на елфите.
  Това са момичета, за които може да се каже, че са бойци от истинска хипер класа .
  И разбира се, утробата на Венера е апетитна и много сладка и ухае на най-скъпия френски парфюм. Тези момичета наистина са като супер и хипер в една бутилка.
  И отново използват искрящите си със скъпоценни рубини зърна и нокаутират поредната армия от орки.
  И цели редици мечки на Путин бяха покосени и убити наведнъж.
  Но орките продължават да се блъскат в момичетата като безкрайна лавина и продължават да текат.
  В същото време коварните мечки на Путин, разбира се, също пеят, когато тръгват на нападение;
  Зад нас стои могъща сила,
  Която управлява целия свят и ада!
  В крайна сметка вечното зло не е да пробиеш монолита,
  Това, което ще се случи, е страхотно, знаете наблизо!
  
  Кой пресъздаде ада? - Кралят на Земята Луцифер,
  Той направи своя избор - отхвърли прошката...
  И той даде на човека пример в битки,
  Как трябва да се втурнем в битка за изкупление!
  
  Тук всеки има шанс да се издигне,
  Станете демон, демон или демиург!
  Въпреки че Бог, разбира се, няма да ни даде трона,
  Но това, което можем, повярвайте ми, не е шега!
  
  Имаме надежда, силата на злото,
  Това, което можем да играем, са пасианси за щастие.
  В края на краищата нашият лидер е готиният Сатана,
  Познайте гнева на Луцифер, безграничен и страшен!
  
  Направихме избор и стъпка в полза на тъмнината,
  Тъй като светлината само сълзи зениците,
  Няма щастие в святостта, няма пари, които да струват стотинка,
  За нас пацифизмът е израз на клоун!
  
  Ето защо дяволът ни води в ада,
  Следваме Дявола с бравурна стъпка...
  Поемете врага, но средствата не се броят,
  Няма смисъл от молитва - всичко е бумеранг!
  
  Да, съвестта понякога неприятно гризе,
  И аз също искам да стана човек...
  И може би куршум прониза челото ти,
  В геената, където боли да останеш завинаги!
  
  Но ние отидохме твърде далеч в греха,
  И няма шанс за спасение чрез покаяние!
  Така че ще стреляме, ще унищожим всичко навсякъде,
  Нека изградим собствена държава на покрива!
  Така пеят мечките на Путин и да кажем, че е изключително здраво и агресивно. Това наистина е много жестока и безпощадна война. Срещу които всяка, дори и най-сложната, техника е безсилна. Но момичетата имат своя чар.
  И те се използват активно срещу орки.
  В същото време те действат изключително енергично и борбено. Такива момичета няма да се страхуват и дори сутиените им да се смъкнат, веднага ще ги вземат от ягодовите зърна и ще ги ударят със светкавица.
  Тези жени са просто супер. А бойната им мощ е неустоима.
  Момичетата елфи не се съмняват. Те се бият като ангели на светлината с дяволска орда. И е изключително жестоко. Но момичетата, като унищожават мечките на Путин, очистват планетата от злото. И да го кажем там - страхотно.
  Воините са много красиви и показват своите много съблазнителни и загорели крака.
  Какви са долните им крайници? Мъжете полудяват по тях. И младите елфи целуват босите им пети с голям и уникално пламенен ентусиазъм.
  И тогава идва толкова прочувствена и възхитителна песен;
  Наближава празникът на светлото Отечество,
  Може би Лада е Пресвета Богородица в този...
  Ти си добър в седемте свята, зло божество -
  Когато Създателят е прикован към дървото!
  
  Родовият владетел даде на всеки жена,
  Той каза - раждайте деца и дерзайте!
  И Сатаната реши - ще изгоря елфа,
  Всички хора да бягат като зайци!
  
  Но елфът воин е монолитен по сила,
  Неговият меч не може да укроти гордостта!
  И, разбира се, противникът ще ви победи,
  И ще изградим нов свят от парчета!
  
  От славните като Слънце светци воини,
  Че са се заклели да се бият за елфа с меч!
  Че верига от стражи се подреди,
  Какво държи силата на гранатите в просторна раница!
  
  Какво може да бъде по-силно от моята родина,
  Надежден пазител на нашето Отечество!
  Когато бойният орел не е врабче,
  Когато тежкият багаж е лек!
  
  Е, Сварог е Бог, Той е царят на царете,
  Какво направи руския дух толкова силен!
  Да разпръснем тати като в цвилене на мишки,
  Нека пробием всички чудовища с бодлив щик!
  
  И презреният ще яде собствената си плът,
  Ордата гори, оскърбила Земята...
  Ангажимент към дамаска стомана и копие,
  Такава е нашата велика сила!
  
  Не, не можете да събаряте непознати, повярвайте ми, господа,
  Ние сме воини и това е нашето призвание.
  Свободата се цени от всеки народ,
  Поне изпратете истински тест!
  
  И за свободата се борим до смърт,
  Без да познава никакво колебание в злоупотреба...
  И виждам, че пекулиумът ще бъде мой,
  За да не изстинат сърцата изобщо!
  
  Снимането и омазняването е срам за нас,
  Също така е срамно да се колебаете в битка.
  Нека Божият чукал бъде укор за всички ни,
  Когато решим да се бием или да не се бием!
  
  И сега яркият блясък на победата е видим,
  Всичко, което остава, е да добавите още малко сила!
  Господ Сварог, преминал пътя на тъмнината, възкръсна,
  Сега ще управляваме вселената с нас!
  Воините пееха много красиво и гладко. Но това не беше достатъчно, за да спре такава орда. И пуснаха заплашителни, огнехвърлящи танкове. И отидоха да пържат мечките на Путин.
  И го направиха много добре с огромен натиск на момичета, които бяха алчни за битка.
  Това наистина се оказа жестока и изключително агресивна битка.
  Елф с оранжево изпъстрена коса взе и чука враговете си, използвайки зърна, които приличаха на розови пъпки. И такава красавица стана борбена, много агресивна и много секси.
  Ето едно момиче, което работи с алените си зърна.
  Воинът пееше:
  Всичко е призрачно в този бушуващ свят,
  Има само миг за него и дръж...
  Животът е само миг между миналото и бъдещето,
  Орк, ти, вандал, заседнал в дупка!
  И воинът отново ще се смее, оголвайки много бисерните си зъби.
  А нейният млад партньор елф ще пее с ентусиазъм и радост със звънкия си глас;
  Нашият свят от чудни красоти,
  Само хитър противник...
  Нашето свято семейство няма да премине,
  Ще покрием Отечеството със слава!
  
  Ето търкалящ се тътен,
  Язвителните удари на Катюша.
  Редове се събраха - монолит,
  Удряме врагове, а не глупаци!
  
  Рус с лъчезарна чистота,
  Цененето е най-доброто забавление!
  Сварог Спасителят е смел,
  Избягай, за да се стремиш нагоре, къдрав!
  
  Но проклетият се преструва
  Сянката на крилата е ужасно тъмна...
  Оркизмът е разбит на пух и прах,
  Коварното чудовище е победено!
  
  За какво обичахме да мечтаем?
  Не за спокойствие и безделие...
  В крайна сметка предците събраха армията -
  За слава на Бога в неделя!
  
  Какво ни създаде Всевишният
  Така че вдъхновението идва от сърцето!
  Да прославя Род всеки час,
  А в космоса умът е по-широк от вратата!
  
  Да, има много мръсотия в света,
  Ето призраците на злите сенки.
  В пръстена на пожарите Божият рай,
  А страданието е купата на поколенията!
  
  Луната е като свещ във фенер,
  Токчетата на момичетата трептят...
  Боси се втурнаха в зори,
  Перлена роса в топъл май!
  
  Не бъди момиче като камък
  Вие сте непревземаема мълчалива ...
  Край на тъжните мисли
  В крайна сметка скуката е сигурен гроб!
  
  Ездачът блесна със седло,
  Горещ кон и цвилене на страст
  И пред отворения прозорец,
  Кара езерото да блести!
  
  О, какво виждам
  Такива спокойни снимки
  Където в щастието е ново семейство,
  Къде без юзда всички сме едно!
  
  Господ ни покри с щита си,
  Тук звездите на радостта блестят!
  Ние пеем химн за Исус,
  В победен край за народа!
  . ГЛАВА Љ 19.
  Ето я и кралицата на елфите, лъчезарната и неповторима Мария Колесникова, която отново показа своя уникален висш пилотаж и най-висока класа. И дава заповеди от тривиално супер ниво.
  Песента е много красиво изпята. И момичетата тук, да кажем, са супер. Те съдържат потоци от енергия и бълбукащ вулкан от страст.
  И притискат алените зърна на гърдите си върху копчетата на убийствените базуки. И те удариха орките с всичка сила. А това е изключително разрушително и убийствено. Няма начин мечките на Путин да устоят на такова нападение.
  Момичета войни бият грозни орки. Стискат ги като стоманен юмрук и буквално ги мачкат.
  Тези момичета са супер класа. И трябва да се отбележи, че те са толкова борбени и агресивни, че орките не орат срещу тях. Това наистина е много кървава битка.
  И момичетата пеят:
  - Елфът и елфът са красиви,
  Висящи заедно на стъпалото...
  Крака на бляскава красавица
  Тичат бързо по пътеката!
  И отново използват своите много смъртоносни алени зърна на гърдите. Войските на Путин бият и показват разрушителната си и много смъртоносна класа.
  Това са момичетата - не можеш да им устоиш.
  Но когато започнат да пият, тогава всичко става просто свръх , а гласовете изглеждат сребърни и кристални;
  От времето на Спартак - тази вяра живее,
  За да няма никога роби на света!
  Ако майсторът е нахален - топли корема си с печка,
  И селянинът замръзна в студа - повярвайте ми, това не е съдба!
  
  Елфът Спартак извади меча си за нас,
  А зад него реката на потиснатите се издигаше без край...
  Ако си мъж, честта е по-ценна от живота,
  Ако искаш животът ти да тече в щастието на света!
  
  Стенка Разин искаше да изправи лагера на робите,
  За да има воля, всеки може да се справи ...
  И такива като Той не можеха да приемат срама,
  А зад тях хората - имаше неизброима армия!
  
  Изтезание, стойка и кол - аргументите на кралете,
  Всеки иска да заграби всичко за векове!
  Но вярвайте на свободата: миля хляб и мед,
  И такава мечта отдавна гори в сърцата ни!
  
  Дойде гръм - ноември, а сега нашата сила,
  Страната е в пламъци, много кръв и болка!
  Но Исус няма да остави правилната бездна в ада,
  Който е бичуван жестоко ще се радва на доброто!
  
  Елфнин отвори вратата, Елфлин смело води,
  С всяка крачка се приближаваме към свещената цел!
  Но Сатана дойде четиридесет и първата зла година,
  И сега кръвта ни изтича като поток от вените ни!
  
  Ние сме държава с вас; нашата чест е вашият живот,
  Никога не поставяйте елфите на колене!
  Дръжте се за Русия, борете се за Отечеството,
  Това е смисълът и солта на смелостта на поколенията!
  
  Фюрерът е отвратителен труп, а елфът е великан,
  А чеченецът, узбекът и елфът са едно!
  Елфизмът е монолит, идеал за душата,
  А рафтовете на противниците са напълно разбити!
  
  Космосът зове младите - рог свири приканващо,
  Ще има нова граница, отвъд Марс!
  Изграждаме елфинизъм - премахнахме рублите,
  Всяко гражданство няма значение!
  
  Повярвай ми, цялата вселена ще стане червена сега,
  Ще има врати към рая - червени звезди.
  Човекът, брат, е бесен звяр в миналото,
  А любовта и красотата се възпяват в чисти химни!
  
  Затова не пестете своята безчувственост и мързел,
  За Отечеството ни, борейки се като сокол!
  И вие бойци работите ден и нощ,
  За да оцвети райската градина и да даде сладък сок!
  Така момичетата пеят много остроумно и бойно. И те просто имат универсална и неземна красота.
  И елфите отново използват боси крака и много упорити пръсти. Тези момичета са супер и хипер .
  Не се опитвайте да пъхате пръста си в устата на тези момичета. Но ако сложиш нещо по-голямо и топло ще го изсмучат с голям ентусиазъм.
  Това са наистина момичета, които, да кажем, са супер.
  И така изпускат мълнии от алените си зърна. Тези изхвърляния засягат мозъка на гарваните. Те губят съзнание и падат с клюнове надолу, пробивайки черепите на мечките на Путин. И това е изключително готино.
  Тези красавици наистина показаха пълното си поражение от яростни врагове.
  След което момичетата отново започнаха да пеят;
  Нашият космос е древен, млад -
  Светото семейство даде благословия.
  И Разумът е моят пазител Ум,
  Прогресът ни носи избавление!
  
  Обичам красотата на Вселената
  Дори човек да е недоволен от всичко...
  В поклон пред Сварог-Христос,
  Какво породи фотонни вълни!
  
  Ние самите сме богове - най-накрая ....
  Но шлемът на Създателя на мелодията!
  Към химна на пламтящите сърца,
  Света Лада - светлата Дева!
  
  Знай, че на елфа не е дадена светлина,
  Толерирайте подчинение и смирение.
  За нас руното е от злато -
  Науката е във вечно движение!
  
  Но битката, уви, е съдба,
  Между звездите на разпръснати хълмове...
  Така че очевидно Върховният е искал -
  Да не си губим зъбите!
  
  Но Лада е ипостас на Бога,
  Искряща от доброта, тя се усмихна...
  Хората ще ви дадат волята -
  Нека силата-младостта е вечна!
  
  В края на краищата, воинът от сорта е идеал,
  Всемогъщият иска битка!
  Корабът тичаше бързо
  Да не си посмял да противоречиш на Боговете-Създатели!
  
  Тогава се втурваме смело в битка,
  И виждаме късмет видимо,
  Такава дива мечта
  Престолът вече е наш от Ерусалим!
  
  Създателят пази честта на Русия,
  Да, ще бъде безкраен, ще стане век...
  Когато няма дълго забавяне,
  Човек създава открития!
  
  И затова мотото е по-силно,
  Така че прогресът ще бъде във вечна сила,
  Вие сте смел войн, не се страхувайте,
  За слава на моята майка, моята Елфия!
  Това са борбените и искрящи момичета тук. И ако се изправят срещу враговете си, нито един орк няма да оцелее.
  Например пилот от семейството на елфите хвърли напалмова бомба. И падна върху група космати мечки Путин. И тя всъщност ги взе и ги изпепели.
  Това наистина е супер момиче. И удря злите орки като котлет.
  И дори мирише на изгоряло месо.
  Момичето елф, притиснало ягодовото зърно на гърдите си, изстреля ракета и уцели орките. Тя изгори маса от мечешко месо на Путин и го превърна в кебап.
  Тогава тя запя;
  Наистина ще ви закараме в ковчези,
  Ще смажем орките в пепел,
  Има много глупости понякога
  Но гласът на момичетата е звучен!
  Това са воини от високо ниво. Урагани и неистови, просто неудържими сили кипят тривиално в тях. А момичетата, трябва да се отбележи, показват способността си да унищожават мечките на Путин.
  Момичетата пеят и оголват зъби:
  Плешивият фюрер нападна елфите,
  Негодникът иска да вземе земите ни...
  Но от удара на момичето падна,
  Защитаваме семействата с ярост!
  Елфите разположиха няколко противовъздушни оръдия срещу орките. И да стреляме, натискайки алените зърна на гърдите на бутоните за управление на затвора на зенитните оръдия.
  Това наистина е страхотно. И воините не се предават, унищожавайки армията на Путин.
  Толкова е страхотно как се бият тези прекрасни и много възхитителни и уникални момичета.
  А босите пръсти на краката на елфите хвърлят дарове на унищожение с голяма смъртоносна сила.
  И смазване на врагове с колосален размах и въплъщение на изгарящи потоци от енергия.
  В същото време момичетата започнаха да пеят с голяма любов и интензивност, със своите звучни гласове;
  непрестанна битка ,
  Жалко без срам...
  Орките се държат много странно
  Страната на елфите е срещу тях!
  Разбира се, когато пеят и хвърлят много разрушителни дарове на смъртта с боси пръсти.
  Но бойната двойка на техния елф и елф едновременно стрелят по орките и се галят.
  И е толкова красиво. Все пак елфите са толкова мускулести и изваяни, а красотата им е впечатляваща.
  И пеят още по-добре и с чувство;
  Бурите и ураганите не са пречка за нашата двойка,
  Ние сме синове на Отечеството, което цъфти като розов храст.
  Който не е познавал войната, не е ял просо,
  Бог Спасител Исус ни води в битка!
  
  Свикнали сме да се бием дори в бурен океан,
  Всеки човек е като чип зад борда.
  Вярвам в чудовищата на Ордата, ние ще ги разкъсаме на парчета в битка,
  Нашата чест не може да се избие с чук или чук!
  
  Мечът беше нагрят в ковачницата, в много горещ ад,
  Наточените остриета са много здрави маншони!
  Бъдете безстрашен войник; със силно, закалено сърце,
  Ако има смърт, тогава стойте мирно, не бягайте!
  
  Да, войната, разбира се, не е празник със сладък мед,
  В края на краищата има разкъсване и кръв тече плътно.
  Вълкът вие протяжно, а мечката - свиреп рев,
  И нека ударът в отговор е в окото, а не във веждата!
  
  Има копие, което може да пробие верижна поща,
  Има такива щитове, че не могат да бъдат пробити с куп!
  Но не бъдете страхливи, оставете дяволите да правят физиономии,
  За да не стане като в мрежите на играта!
  
  Тук идва, вярвате, светло решение,
  Всяка по-висока награда не може да бъде намерена!
  Защото ще дойде престъпна мисъл, вярвам, че отмъщението,
  Няма друга доблест освен трудния път!
  Това бяха песните тук - просто най-високото ниво на въздействие. И момичетата елфи стреляха по врага, като отново използваха своите много ярки и алени зърна.
  Тези момичета са остроумни и стрелят с голяма точност и точност. И когато се хвърлят по противниците, те използват боси и много пъргави пръсти. Правят го много бързо.
  Не можете да намерите момичета като това на карта; те са напълно пълни с величие.
  И ако се разпръснат, започват да хвърлят отровни игли с боси крака, удряйки с тях мечките на Путин.
  Това са момичетата, които щом започнат да убиват орки, няма да спрат. Това са воини от буквално племе на супермени. И щом се разпръснат, те вече няма да напуснат доказания път.
  И да хвърляме убийствени пулсари от алените зърна на гърдите си. И толкова подли, Путинови мечки взеха и изгориха наведнъж.
  Разбира се, момичетата отново започнаха да пеят с голяма страст, с гласове като сребърни камбанки;
  Златни класове -
  Като шумоленето на устните на вятъра като вълна...
  Ще напълним чашите със закачливо
  Нека реката тече с шампанско!
  
  Нашата родина, щедра Елфия,
  Където есенната покривка е златна,
  Не, повярвай ми, Отечеството е по-красиво,
  Нектар от зряла ябълка наля!
  
  А през зимата чудният сребрист сняг,
  Езерата бяха кристално чисти под кънките!
  Колко вкусен е нашият ароматен хляб,
  И острието на елфската сабя е остро!
  
  Във всяко листо има изумрудена нишка,
  Коралът блести във всяка пъпка...
  Соловьов излива прекрасна песен,
  И на полето, като кадифе, спиране.
  
  Капка роса диаманти върху трева
  Глухарче гори като звезда!
  Ти си отечеството на слънцето ,
  Живей вечно за вечна слава!
  
  Светът е красив, макар понякога да се усмихва,
  И съдбата може да бъде жестока,
  Но свещеният елф е красив,
  Отворихме вратата за всички гости!
  Момичетата са просто прекрасни. И отново хвърлят смъртоносната сила на граната по врага с боси пръсти. А някои красавици хвърлиха и отровни игли. И забиха право в гърлата на мечките на Путин. И животните паднаха.
  Ето как елфите се представят в заплашителен стил. И така го взеха пак и свирнаха. И отново гарваните бяха ударени от вълни от мозъчни шокове. И зашеметените блъснаха главите на орките. А това е изключително смъртоносен ефект.
  Тези момичета са просто супер и това е страхотно.
  Момичетата, разбира се, са различни, но елфите, с цялото си разнообразие, също са красиви и възхитителни крадци. И само човешките момичета могат да бъдат по-добри от тях, и то не всички. Колко невероятни и красиви са воините тук и с тяло, и с душа.
  В същото време те стрелят без никакви комплекси, използвайки рубинените зърна на гърдите си.
  Младите елфи също се бият по същото време. Те са бойци с изключителни способности и скорост.
  И в същото време не забравят да пеят много красиво и вдъхновено;
  Въпреки че изглежда, че са ни притиснали до дере,
  Настъпи страшен кошмар.
  Мога да изпея сага на моя приятел -
  В който адският демон възкръсва!
  
  Заплашителна аларма звучи като сирена,
  сякаш тук гори огън...
  Не всеки може да живее, повярвайте ми, без Бог,
  Но наистина изградете въздействието!
  
  Момчето също е войн от раждането,
  Защото в него пръска стомана и лава.
  Но аз просто искам да помоля за прошка,
  Не моят юмрук за противниковия лост!
  
  Въпреки че по-вероятно е просто храброст,
  Понякога битката е необходима.
  Но не го хвърляйте в кошчето като съвестта си,
  Не се увличайте с тази адска игра!
  
  Кой знае дали животът на този свят
  Всичко в нашия свят е вярно: сянка, мираж.
  Ще изправим престъпниците пред съда
  Кога ще можем моментално да хванем смелостта!
  
  И ако загубиш нещо в битката,
  И не можа да победиш изметта...
  Все пак ще го отворим, повярвай ми,
  И да задраскаме липсващите нули!
  
  Всеки определено може да постигне в битка,
  Когато има сили и дух!
  И дори една медна стотинка ще завали зло,
  Страната ще прослави храбреца в химните!
  Това наистина беше великолепна ода, момчетата възхваляват момичетата.
  И воините тук са, да кажем, най-високата класа от най-високата класа.
  Особено когато се втурва пирамидален танк. И той бомбардира врага със снаряди със смъртоносна сила. А самият той е почти неподатлив на удари.
  Битките тук се провеждат с голяма интензивност и огън от оръдията на танка терминатор.
  Момичетата, разбира се, са такива, че срещу тях няма метод, ако няма друг лост. Възхитителни, да кажем, кражби, в които има толкова много блясък и вълнение.
  Танковите воини стрелят както с картечници, така и с оръдия. И обливат вражеските орки с оловен дъжд.
  И ако те ударят и със специални куршуми с ураново ядро. Тогава ще бъде напълно убийствено и готино.
  Момичетата, които пеят така, са просто много очарователни. И имат страхотен интелект и голям ум.
  Огън на кървав поток,
  Лавина заля земята ни...
  Войната не знае времеви ограничения,
  По-опияняващо и от най-сладкото вино!
  
  Вкусът на победата няма да стане горчив,
  Дори горчивината на дим и кръв.
  Когато нашите дядовци са воювали -
  За тях славеят чурулика!
  
  Безсмъртието е най-голямата награда,
  Да не познаваш тъпа старост.
  За да не дойдат пратениците на ада,
  За да тече благодат.
  
  Обичаме спокойствието и мириса на бор,
  Но ако се наложи битка чака.
  О, наше златно сърце,
  Нека гори, топейки леда!
  
  Да, свежата младост минава,
  Всичко стана банално.
  което слънцето изгрява,
  Да си човек не е лъжа!
  
  Хората обичат светлината на Господа,
  Той е много мил, повярвайте ни...
  Въпреки че пътят през живота е ад,
  И светът се управлява от: Ирод-Хам!
  
  Имаме чисти цели,
  Но пътят към тях е жалък за кръв!
  В крайна сметка картечницата е като дъмбелите,
  Dashing Darkness е пълен с роднини!
  
  Исус и Мария са нашата гаранция,
  Те ще дойдат и ще ви донесат щастие!
  Тогава студът и мъката ще изчезнат,
  И свърши гневът и подлостта!
  По-забавно е да влезеш в битка след песен като тази. И битката сякаш се клатеше като везна от една страна на друга.
  И елфите стрелят по мечките на Путин с голяма точност и прецизност. Те са воини от изключителна класа.
  Да си признаем, борбени красавици. И хвърлят босите си пръсти по врага. И те разкъсват орките на разкъсани парчета, причинявайки колосални щети на врага.
  Момичетата пеят с голямо удоволствие:
  - Слава на нашата велика страна,
  Точно така, служете на великата Елфия,
  Ще бъде страхотно за вас и мен
  Помолихме Бог за това!
  Ето как прекрасните елфи пееха готино и прекрасно. Гласовете им породиха зората на най-великолепните и претенциозни цветя в душата.
  Колко готино беше всичко и може да се каже квазар . И това е най-добрият им мотив.
  Особено когато момичетата вдигнаха и отново хвърлиха с боси пръсти отровните игли, които убиха мечките на Путин.
  И младите елфи също пееха с техните много красиви и звучни, пълнозвучни гласове.
  Звездите блестят в мрака на нощта,
  И блясъка на сребърната луна!
  Красавицата смръщи милите си очи,
  Ние сме сгодени за нея завинаги!
  
  Пурпурният залез беше мрачен,
  Но светла зора ще избухне!
  И вятърът стана весел, шумен,
  Платното на кораба се е издуло!
  
  Душата ми е тежък камък,
  Тестовете на боеца чакат!
  И нека знамето лети над главата,
  Да вървим докрай!
  
  Сърцето няма да бъде обрасло с мъх ,
  Бърз полет на орле!
  Въпреки че кръвта кипи, със стремителен полет,
  Ще полетя като стрела!
  
  Върбите ми се поклониха,
  Всемогъщият Бог обърна погледа си!
  Въпреки че сте напълно непретенциозен,
  Ще ти добавя сила в битката!
  
  В крайна сметка вие честно служите на Отечеството,
  Но плътта е слаба, духът е болен!
  Няма да съжаляваш, познавам живота
  Не ме оставяй да се превърна в овнешки рог!
  
  Ще измия греховете на отминалите дни,
  Нека си отиде това, което се е случило в миналото!
  Виждате ли, крушите узряват в градината,
  Скицата ще очертае самолета!
  
  Служете на отечеството с всички сили,
  Забравете, че има мир в света!
  За да не подпалите горичките,
  Да живеят добре всички с теб!
  
  На това аз просто отговорих:
  Господи, земята ще копая!
  За да се смеят децата от щастие,
  За да не се налага да помирявате собствените си хора!
  
  В крайна сметка това, което е добро, зависи от нас,
  Всеки решава - изборът е негов!
  И от вас Всемогъщите нишки,
  Ти държиш вселената в юмрук!
  
  Ние също ще държим на вас,
  В крайна сметка не можете да намерите по-свята родина!
  Докато снимах, пръстите ми много изтръпнаха,
  А още нямаме двайсет!
  
  Победата е недостижим плод;
  За тези, които са слаби, страхливи или глупави!
  Но войниците могат да се справят с всички върхове,
  Да вземем, имаме твърде много тежест на пъпа!
  Ето как младите елфи пееха толкова красиво и показаха колко пълно звучат гласовете им.
  . ГЛАВА Љ 20.
  Момиче кралица и бивш политически затворник на върха на положението си. А нейният опонент, мустакатият глиган, все ще бъде съборен от народа. И няма да има повече тирания в Европа. Слава на свободата! Междувременно командвайте своята непобедима армия и елфи и елфи.
  Момичетата също са много лъчезарни и красиви. И с хвърлянията на своите боси, изсечени крака, те изпращат убийствени дарове на унищожение на рошавите мечки Путин.
  И го правят с голям и борбен хъс. И те са в състояние да смажат и смелят всичко на прах. И това е тяхната буквално индивидуална и същевременно колективна програма. Това наистина е супер момичета .
  И сладък аромат просто се крие в устните им, и утробите на Венера са медени, и в тях има дива наслада.
  Това са момичетата, които носят пълна радост. И в тях има такава топлина от пламъка на косата, че това е просто най-дивият и най-непрогледният огън. Това са ярки и хиперквазарни воини.
  Сега, ако пеят, тогава гласовете са по-сладки от сирените. И краката на момичетата имат толкова гладка и загоряла кожа - просто страховито и красиво.
  И когато те също хвърлят кинжали, пронизвайки гърлата на орките докрай с убийствена селекция.
  Да, и младите мъже, трябва да кажа, също не са лоши тук и в същото време пеят много добре;
  Капризно момиче-муза,
  Понякога гали, понякога е гадняр...
  Предлозите галопират и няма съюз,
  Лавина от рими ще бъде унищожена!
  
  Но този, когото обичам с цялото си сърце -
  В отговор се казва за какво са думите.
  Кристалната любов може да отвори вратата,
  Отворете се за това, което е пътят на орела!
  
  В крайна сметка, повярвайте ми, мечът на писалката е по-ценен,
  В него има твърдост - пухът ще се втурне във вихрушка!
  Гордите благородници са арогантни,
  Ще има бодлив стих за тях...
  
  Създадохме слава за армията,
  Където тече кръв, а някъде пот.
  Те разшириха държавата си,
  От пирамидите до пълните с лед води.
  
  Но в същото време душата е агне,
  В него звучи сладката лира...
  В крайна сметка гласът на момичето се обажда -
  И страстта ще стопи гранит!
  
  Където е думата, там пламтят рози,
  Къде цъфтят ябълковите дървета...
  Студовете не могат да ни притесняват,
  А да сплашваш е напразно работа!
  
  Ние ще превърнем вашата мечта в творение,
  Ще успеем да преодолеем бездната...
  Целият свят ще замръзне от изумление
  Когато нощта на скръбта изчезне!
  
  Тогава страданието ще свърши,
  Няма да има сакати и сираци...
  И раздялата няма да дойде при нас,
  Нека дръзкото създание прекрачи прага!
  
  Отечеството ще стане Божие царство,
  Считайте всеки от нас за Създател.
  Върху измамата пада само пепел,
  Тези, които са честни и добри - браво!
  Това са палавите момичета тук. И те имат образна усмивка и зъби, които са точно като перли на искрящи снежинки.
  Воините са точно там и се бият заплашително с армията на мечките на Путин.
  И хвърлят грах на смъртта по врага с босите си пръсти и ударната сила на краката си.Да
  кажем, че това са момичетата тук - с агресивен обхват. И хвърлят дарове на унищожение и смърт. Този вид унищожение се случва.
  Но момичетата от щурмоваците нанасят съкрушителни удари на позициите на орките.
  Това е брутална конфронтация. Което е изключително горчиво и агресивно.
  Да кажем, че момичетата тук, ако тръгнат по различни пътища, тогава наистина няма какво да направите, за да ги спрете.
  И отново момичетата ще натиснат спусъка с ягодовите си зърна и ще се задейства разрушителен поток от непрекъсната смърт за мечките на Путин.
  Това е наистина страхотно, воините притискат врага.
  И така те удрят врага с помощта на много точни и унищожителни ракети.
  Но и момчетата пеят много добре. И те правят всичко много красиво, със сребърни гласове;
  В настроение да се скараш,
  Характерът е изваян от Бог Създател,
  Той създава герой с меч,
  Модел за всички поколения!
  
  Но ти самият си способен да се бориш,
  Вдигнати, орди за победа!
  Душата на орел и лъв не е заек,
  Такава сила и свят домакин!
  
  Нека врагът бъде като преследвано куче,
  И нашият силен щит може да реже диаманти!
  Земя на зората, завинаги обичана,
  Боецът ще се отплати за мъката и смъртта!
  
  Не вярвайте на глупавите пацифисти
  Какво е учил Исус да издържите...
  Така че ръжта цъфти под ясно небе,
  Трябва да станеш силен като мечка!
  
  В битките сме пълни с пламенна страст,
  И с бурна кръв, млада...
  Ние разкъсваме ада,
  Къде са легионите със Сатаната!
  
  И всеки знае, че Създателят;
  Научих те как да укрепваш мускулите си!
  Не си губете времето с глупости,
  Иначе ще дойда при теб с наказание!
  
  Импотентността е основният порок,
  То ражда гняв, подлост...
  Платете скъпоценностите на нашествениците -
  Забравете за доблестта, честта и гордостта!
  
  Но въпреки всички неприятности, ти
  Братко, не се поддавай на тъгата!
  Нека всичките ви мечти се сбъднат -
  Нека танцуваме с любимата ми в плавен валс!
  
  Какво друго може да даде Господ?
  Да, задгробният живот е като мъгла...
  Плътта страда в този живот,
  Не всичко е така гладко, както в романа...
  
  Опознай земята си, смел елф -
  Изградете щастието си върху него...
  Движение и напредък в бягане -
  Те ще дадат власт над Вселената!
  Момичетата одобряват момчетата и им намигат със сапфирените и изумрудените си очи. Това са най-значимите и най-готините воини в света. И ако се наложи, с езика си могат да създадат цяло цунами от каскади от оргазми за младите елфи.
  А момичетата продължават да се борят с много хъс. Те натискат бутоните с боси пръсти, изхвърляйки потоци от огнехвъргачки и разрушителна енергия.
  И тогава момичетата на елфите го взеха и натиснаха копчетата с алените си зърна, което накара разрушителното оръжие да заработи и да свали порой от огън и метал върху рафтовете на мечките на Путин. Това наистина беше кошмарен ефект от ракетните системи за многократно изстрелване.
  Момичетата наистина работиха толкова агресивно и продуктивно. И те извършиха оглушително и съкрушително поражение на противниците, изгаряйки всичко.
  В същото време момичетата пееха:
  - Опа ! Опа ! Америка - Европа,
  Азия-Евразия,
  Какъв позор!
  Така че воините започнаха да стрелят с картечници, унищожавайки мечките на Путин. И те действаха много твърдо, точно и точно. И тяхното бойно напрежение беше просто неудържимо.
  Воините пееха:
  Старец на Зеленски,
  А Елфия е майката...
  Да се борим честно
  Убийте орките!
  Момичетата елфи се втурнаха да атакуват. И те яростно хвърляха убийствени дарове на смъртта с боси пръсти. И разкъсаха мечките на Путин, демонстрирайки своята висока и бойна класа.
  И в същото време бяха използвани момичетата и алените зърна.
  И от тях изхвръкна мълния.
  В същото време момичетата подсвиркваха с помощта на ултразвукови потоци и босите си пети.
  Въздухът се разтърси и паднаха зашеметени и упоени гарвани, които счупиха с човките си рошавите и плешиви глави на мечките на Путин.
  И момичетата-воини направиха всичко това толкова добре и хладно, че е невъзможно да се каже в приказка или дори да се опише с писалка. И в същото време пееха;
  Моята мила родина е светлина;
  Искряща сълза се търкулна от очите му.
  И Бор вече е облечен в алено,
  И от небето има звезда като фар!
  
  Какво има Родината всеки миг?
  Всяко място по света е по-лошо...
  И тогава шумът на кукувицата заглъхна -
  Плискат жаби през локви!
  
  И звънкият глас на славея,
  Или небрежни трели на косове...
  Животните имат по-възрастни роднини,
  Има кораби, където са яли.
  
  Стоим заедно като силна флота,
  Да управляваш моретата завинаги...
  Доблестната крепост на Отечеството,
  За славата на братството на суверена.
  
  В хармония с майката природа,
  Всеки гирлянд от клонки...
  Ще стане неизвестно, повярвай на страх -
  Когато смелостта е основният стимул!
  
  И красотата не се забравя,
  Защото в него ние сме отражение...
  В крайна сметка синята нишка на живота,
  Не знае, вярвай края.
  Тези момичета наистина са отражение на неземна красота. А елфите са просто чудо и великолепни в целия си непознат блясък.
  А езиците на момичетата са дълги и игриви. И способен да прави всичко без излишни проблеми.
  И те използват, хвърляйки малки, тънки бръсначи по врага с боси пръсти. И летят и режат, войници от армията на Путин. Воините действат с цялата си необуздана енергия.
  И в същото време пеят:
  Ние сме готини момичета
  Ние сме боси момичета...
  Орките са ужасни
  Бият гадовете с плитки!
  Наистина, ако красавиците започнат да пеят, тогава дори дяволът няма да може да се състезава с тях. Ето как момичетата показват зъбите си, които блестят като перли, и мелят и унищожават мечките на Путин с точни залпове.
  Елфите се борят за същото. Тези от тях, които са още момчета, също с боси крака хвърлят малки, тънки отровни игли, които удрят мечките на Путин право в очите.
  И в същото време момчетата на елфите пеят;
  Ако юмрукът ви е силен
  Това означава, че ще бъдете първи в живота!
  И тогава другарят не е беден човек,
  Той има златно сърце и стоманени нерви!
  
  Но по-важното е, вярвайте - това е силен ум,
  Защото човекът е по-готин от животните.
  Ако в живота си облак от мрак,
  Тогава един весел смях ще те направи обичан!
  
  Автоматична добавка know - сила на юмрук,
  Защото е пълен със знания - Ноу-хау!
  Но опитай да дадеш властта - в ръцете на глупак,
  Тогава ще получите само болка като награда!
  
  Имаше време, когато ходеха на лов с тояга,
  Лък, колчан от стрели срещу дебела кожа...
  Но те направиха червонци, където отидоха стотинки,
  И е много лесно да скочите в галактиката!
  
  Въпреки че образованието е добро -
  Но също така е интересно да вземеш смелост ...
  И равен на щик, ще стане длето,
  И ние много честно служим на Родината.
  
  Но злото насилие е тежък кръст,
  Нашето бойно поле е пълно с кръв...
  Защо Всемогъщият Бог възкръсна след страдание?
  За да може да се засили военното събиране на войниците!
  
  Сълзите на момата капят - любимата й приятелка падна,
  Майката се моли със стон, крещи с пълно гърло...
  Пред прозорците е студено и камината е угаснала,
  Ето един красив млад мъж, заровен под земята!
  
  О, жестока съдба - каква зла съдба,
  Богородице - къде ти е добрата природа?
  Мъжът искаше по-скоро да се сгоди,
  И сега вятърът носи прах под боровете!
  
  Животът ще дойде щастлив - ще бъде добър,
  Ябълковият пай ще стане с маков мед...
  Чудовищният противник, превърнат в прах и прах,
  Нека истинският късмет прекрачи прага!
  
  Всичко се прави на Земята и хвърлянето на Марс,
  Нека съберем гирлянд, пълен със звезди в юмрук!
  И здравейте момчета, просто най-висок клас,
  И той беше хвърлен в огъня - ужасен таласъм!
  
  Автоматът вече е познат - куршумите се изсипват в поток,
  И врагът беше изтощен, това, което искаше, беше нула!
  Ако спечелиш, ще станеш богат,
  Който е запалил огъня, ще стигне до бедност!
  Това са страхотните песни, които момичетата от Терминатор пеят тук. И показват своите най-високи и невероятни постижения. Нито една оркова техника не работи срещу такива момичета.
  И краката им са толкова красиви, изсечени и много равни, и в същото време хармонично разположени пръсти.
  Това са наистина момичета - точно това, от което се нуждаете, просто супер!
  Такива воини са способни да решават съдбините на цялата земя. Никой не може да се сравни с това момиче в истинска битка.
  И отново боси пръсти хвърлят убийствени дарове на унищожение и пълна смърт. И унищожават полковете на армията на мечките на Путин.
  Какво може да направи мечката на Путин, ако получи отровна игла в челото си? Всичко, което можете да направите, е да плачете. И изглежда изключително претенциозно и гротескно!
  И момичетата също използват босите си пръсти в битка, хвърляйки бумеранги. Те летят и се въртят във въздуха и влизат в главите на мечки с зъби. И падат мъртви.
  И тогава момичетата натискат копчетата с алените си зърна и включват нещо изключително убийствено и разрушително. И много орки умират.
  Красивите млади елфи също пеят много красиво и уверено;
  Няма по-красива любов в света,
  Но има и проблеми и грижи...
  В края на краищата, в чифт лозунги няма полза - кормила,
  Когато сме заедно винаги сме пилоти!
  
  Любовта е съд, съдържащ сладък мед,
  Но катранът на безразличието се случва...
  И вярвам, че щедрото щастие ще дойде,
  Цъфти, като сиренен храст през май!
  
  Голяма работа е да хвърлиш веригата на робството,
  Нека потното ми тяло се изправи...
  Вместо живот в плен, по-добре е да умреш,
  Въпреки че нуждата ще ни отучи от мързела!
  
  В живота ни е дадено много да постигнем,
  Но е много трудно да се постигне повече...
  Когато умът ти е затворен в мрежа - ярем,
  Когато си прекалено внимателен!
  
  А тези, които се осмеляват, ги очаква пандишпан,
  И шоколади, сладки бонбони,
  Но често дава рок обратното,
  Кой знае, може би дните на гълъбите са отминали!
  
  Не искаме да напускаме този свят,
  Загубете дори злата вселена!
  Дай ни пет в живота,
  И наказанието ще е в образованието!
  Това са песните тук и момчетата не отстъпват по грация на момичетата. А също и елфи, които използват прашки като деца. И това също е много смъртоносно оръжие. И има изключително разрушителен ефект.
  Срещу такива хора мечките на Путин са безсилни.
  Боевете продължават с голяма интензивност.
  Момичетата хвърлят бумеранги под формата на шестлъчеви звезди и свастики и режат с тях главите на мечките на Путин. Докато действа изключително енергично.
  Момичетата показват и извършват такива невероятни чудеса с боси пръсти. И нанасят съкрушителни и костотрошещи удари на враговете си.
  Воините пеят смело.
  - Очаква ни космос и мечта,
  Нека направим света по-красив за всички...
  Красотата ще царува
  В нашата велика Елфия!
  И отново момичетата натискат копчетата с алените си зърна и нанасят наистина съкрушителни удари на врага, като буквално изгарят стотици мечки на Путин наведнъж.
  В същото време момичетата пеят с голям ентусиазъм и интензивност;
  В света има много лъжи и цари жестокост,
  Справедливостта е като птица, уловена в мрежа...
  Но има Господна сила и величие щит -
  Това означава, че няма да търпим дълго падналите!
  
  Често елфите са грешни и си играят със съдбата,
  Бог Всемогъщи смили се над нас: твоята похвала е чест!
  Обръщам се към Теб в кръвта на разбита душа,
  Дай ми възможност да бъда спасен и да кажа молитва!
  
  Пясък се излива в устните ти, горяща усмивка от вятъра,
  Какъв отвратителен грях доведе нашата Земя до...
  Сатаната, създателят на злото, безмилостно измъчван
  Но всъщност кой е паднал и е сам в тълпата!
  
  Не сме достойни да вкусим Бога, благодатта,
  Подлостта живее в сърцето и празнотата цари!
  Трябва да дадем всичко, което имаме на сираците,
  Нека твоята чистота се разкрие под небето!
  
  Но ако твоят дух е като петно от мастило,
  Ако твърдостта и похотта живеят в мислите ви?
  За такъв Бог Светият отвори Сърцето Си,
  И той каза: покайте се - злодеянията не се броят!
  
  Създателят даде своя свещен указ на творението,
  Обичайте братята си и не смейте да ги предадете!
  Боря се с греха, за да не угасне огънят,
  Станете едно семейство: почитайте баща, майка!
  
  Няма прошка, ако баща ти е мързелив,
  Ако мислиш само как да грабнеш повече ..
  Но ако сте щедри, тогава знайте по-млади
  И работа за доброто, бутане на леглото!
  
  Вашият свещен закон ще бъде даден за векове,
  Да живееш по съвест, носейки радост!
  Отвори цялата вселена, мъдростта е толкова голяма,
  Не може да се знае, плача като дете!
  Да кажем момичетата - изпяха супер песен ! И те показаха своя изключителен императив.
  И нека воините отново да стрелят по орките, натискайки бутони със зърна, които приличат на презрели ягоди. И те са нокаутирани в големи количества.
  Това наистина са момичетата, които сеят смърт и разруха сред мечките на Путин. Воини от най-яркия и разрушителен пасаж.
  И като със сърп косят враговете си. И те удрят врагове, използвайки босите си пръсти. И толкова много орки вече са умрели от тяхното разрушително влияние.
  И момичетата хвърлят грах на разрушение и разрушение с голите си, кръгли, розови токчета.
  И пак падат убити и разкъсани мечки на Путин. И воините действат много убедително и разрушително.
  И младите мъже също показват своето разрушително и разрушително влияние върху армията на Путин.
  При това бойните двойки воини пеят с ентусиазъм;
  Живеем в свят, пълен с раздяла, тъга...
  Какво трябва да прави войникът, когато е сам?
  Боговете решиха жестоко правото за нас -
  Този човек побелява слепоочията си!
  
  Вселената е толкова жестока към любовта,
  Сълзи от раздяла течаха като водопад...
  Състраданието изчезна без следа, като сън,
  И животът стана като камък без мекота!
  
  В пустинята е студено и ледът гори от топлина,
  Как ръждясала верига обгръща сърцето ми!
  И дъждът на раздялата удря покрива -
  Джобовете са празни, остава само мед!
  
  Но вярата в подвига на бореца вдъхновява,
  Всемогъщият Бог - знайте, че даде твърд обет!
  И ще бъде като зеленина за нас в топъл май,
  Когато поникнем, срещаме цъфтежа!
  
  Искате ли да направите планетата по-щастлива?
  За да пее всеки от нас славно като славей?
  Тогава най-сладкият мед стана реколтата от липата -
  В душата на великаните, нека сложим край на лъжите!
  
  Не мами Бога, повярвай ми,
  Той добре вижда кой от нас е страхливец и негодник!
  Дайте значението на Господа на жертвата,
  Нищо чудно, че пише, ще ви се отплатя хора!
  
  Но злото насилие ни хвана в мрежата,
  Никой не знае къде свършват убийствата.
  Юда виси на гнила трепетлика -
  А за повярвалите - лавров венец!
  
  Всеки човек може да стане по-добър
  Нашият избор е съзнателен - стремеж към Христос.
  Но понякога има локви кръв,
  Поне има обещание - скоро ще дойда!
  
  О, свят, колко насилие има в теб,
  Сякаш не можем да живеем спокойно!
  Съпругата изплака над ковчега на войника,
  Колко тънка е крехката нишка на живота!
  
  Проливането на кръв не е нашето призвание -
  Искам да обичам, да дам на Отечеството рай!
  Защо е това наказание за всички ни?
  Отговорът е, дайте цялото богатство на бедните!
  
  Невъзможно е да се купи спасение за пари,
  Защото златото няма цена за Бога!
  И се поклони на църквата в неделя,
  Да станат крилати като орлите!
  
  И ще дойде време - ще дойде Божието царство,
  Злият и хищен мрак ще свърши!
  Духовното ще загине, проклето робство,
  И страната ще стане във Величието на Щастието!
  Момичетата пяха наистина и конкретно, и много красиво. И босите крака на момичетата хвърлиха убийствените дарове на унищожението. И така унищожаването на мечките на Путин продължи. Момичетата се отличават и с голямо остроумие.
  Страхотни са и изключително готини. И зърната на гърдите им са много ярки, като презрели ягоди.
  Момичетата без излишни церемонии хвърлят разрушителни дарове с голи пръсти на смъртоносна сила.
  Те са толкова великолепни и агресивни, че крадат битки.
  Какво можем да кажем за рубинените зърна на гърдите на момичетата? Това също е изключително борбен и готин. Колко способни са момичетата да се бият и то с голяма интензивност.
  Така че момичетата го взеха отново и прилепиха босите си пръсти към устата си. И да свирим. И как от това започна да се излива ултразвукова трел.
  И зашеметените гарвани изгубиха съзнание. И те паднаха с човките си върху глупавите глави на мечките на Путин.
  . ГЛАВА Љ 21.
  Момичето елф и в същото време кралицата дадоха команди. И тя действаше много енергично. И очите й блестяха като сапфири. Това е супер момиче и се казва Мария Колесникова.
  Разбиха им черепите и избиха мозъците им. Това е яко!
  И тогава воините много красиво и весело започнаха да пеят с чудните си гласове;
  Светлината на моята възвишена Елфия -
  Държави, дали живот на света с душата си!
  Невъзможно е да се намери по-красиво отечество,
  Тя е новина за вселената - свята мечта!
  
  Във всяко стръкче трева и всяка капка роса,
  И в капките топъл летен дъжд...
  Снежинките играят с диаманти,
  В тях е лицето на Исус - Господ Вожда!
  
  Създаването на сияйния Сварог,
  Красиво е във всяка метличина.
  Който иска мир е като Божи син,
  Повярвайте ми, той има прекрасен живот навсякъде!
  
  Но Всемогъщият ни даде тази воля,
  За да избирам всеки свободен път,
  Така че родният боец обича родината си,
  Да прославя Род в делата му!
  
  Те обаче направиха лош избор,
  И сега зъл поток се излива върху Земята!
  Elfia е стъпкана от ада на танковете от тълпи -
  Съдбата е жестока и безпощадна във воюването си!
  
  Но нека обединим бойците рамо до рамо -
  Под съветското знаме на ноември.
  От иконата ще се даде благодат на лицата,
  Те стоят за нас пред Господ с причина!
  
  Въпреки че демоните пасат зад Путин,
  И той вложи много функции в Orkmania !
  Но ние сваляме Юнкерс като чинии,
  В края на краищата трябва да се биете, разкъсвайки кръвта от вените си!
  
  Врагът е стигнал до Elfskva - всичко е в пламъци,
  С бинокъл той вижда звездите на Кремъл!
  Но победихме ордата на Мамай преди,
  Господ ще даде сила на любящите си дъщери!
  
  Отечество - шепна в молитва с болка,
  Градовете ни горят като факла!
  Това, което е построено с пот и любов,
  Наистина ли беше унищожен завинаги?
  
  Но семейството няма да напусне своето творение -
  Той ще даде сила и противникът ще падне!
  Както е казано в Божията мъдра книга -
  Елфът ще победи и ще тръгне към звездите!
  
  Вермахтът е победен, кръв тече,
  Елфсква , а след славния Елфаград!
  И Родината ще даде сок от ябълкови дървета,
  Така че картечницата става лесна с граната!
  
  в Окрлина - славен вожд,
  Наместник на Бога на земята, където има грях!
  оркшистките създания,
  Тогава ще има щастие и успех!
  Момичетата пееха толкова добре и с такава страст и интензивност. Красавиците пяха страхотно и се справиха перфектно с всичко.
  И с боси пръсти те хвърлят специални звезди, които разпоряват гърлата и коремите на мечките на Путин. И нека просто кажем, че е много готино.
  Възхитителните момичета в битка са много силни и борбени.
  Въпреки че понякога и те го получават. Ето как орките палачи измъчват момиче от семейството на елфите. Взеха я и я издърпаха на стелажа. Първо завързаха ръцете й отзад и започнаха да вдигат момичето по-високо. И така чак до тавана.
  Издърпаха ме на десет метра височина. И тогава я взеха и пуснаха момичето.
  Голото й загоряло тяло падна надолу. А самият под е много здрав, найлоновото въже беше опънато.
  И момичето ще крещи от адска болка. Така се дръпна красавицата. И изкриви ставите на красавицата до краен предел.
  Старшият палач от клана на мечките на Путин изръмжа с усмивка:
  - Продължавай да трепериш!
  И момичето отново започна да се вдига на стелажа. И все по-високо и по-високо. Въжето се опъна.
  Момичето е много красиво с изваяни мускули на елф. Тя е прекрасна, много борбена.
  И със стон казва:
  - Не! Аз няма да кажа!
  И я вдигнаха до самия таван. И момичето, застанало на място, замръзна.
  Така тя отново беше освободена. Голото, силно тяло на елфа падна. И тръгна надолу с бясна скорост. И близо до пода въжето отново се опъна.
  И момичето отново крещи. Да, боли.
  Но вик се изтръгна от гърдите ми:
  - Не! Аз няма да кажа!
  Старшият палач от породата на мечките на Путин нарежда:
  - Трети за трети път!
  И сега момичето отново е вдигнато на въжето. Преди това на босите крака на момичетата се слагала тежка дъбова обувка, обкована с желязо. И тя засили разтягането на силното си момичешко тяло.
  Елфът се изпъна и кръжеше до самия таван, в замъка, където фанатиците от бандата на Путин извършваха мъчения.
  И тогава старшият палач изсъска:
  -Кучка ли ще кажеш!?
  Момичето изкрещя от отчаяние:
  - Кол в устата на вашия Путин!
  Последва командата:
  - Пусни се!
  И въжето беше освободено отново с помощта на барабана. И момичето падна. А босите й крака в калодите дори леко докоснаха пода и въжето отново се опъна.
  И елфът отново изпищя и загуби съзнание.
  Орките, по заповед на старшия екзекутор, изляха върху нея кофа с ледена вода. И момичето дойде на себе си.
  Екзекуторът-водач нареди:
  - А сега разтягане.
  И орките започнаха да окачват най-тежките тежести на куките, стърчащи от блока. Мускулестото тяло на момичето, лъскаво от пот, беше силно изпънато и извито като струна.
  И тя отново изтръгна от себе си:
  - Аз няма да кажа!
  Палачът заповяда:
  - Огън за нея! И изгори гърдите, и пазвата, и босите пети!
  Орките се втурнаха да изпълнят заповедта. Преди това, за да не се овъгли кожата веднага, те третираха утробата, гърдите и голите подметки на момичето със зехтин.
  Момичето беше много отвратено от докосванията на грубите, космати ръце на мечките на Путин.
  И когато също запалиха огън под босите крака на момичето. И те донесоха факел до всяко алено зърно на гърдите и друг факел до пазвата на Венера.
  А болката беше адска. Но момичето не само не заплака и не закрещя, а напротив, започна да пее;
  В оформлението на подземния свят няма дреболии,
  Всяко извинение за дявола е като кука.
  Ако няма благодат от Господа в света,
  Това означава, че адът не е далеч!
  
  В крайна сметка злото е толкова обичано от света,
  Като острови без компас на доброто...
  Въпреки че се пее героизмът на доблестта -
  Всъщност Царят на Вселената е Сатана!
  
  Жестокият просперира в този свят,
  Който не знае жал е цар!
  Има капани под палмите дори на небето,
  Къде е хубавото? Това е мижава нула!
  
  Всяка вяра може да бъде съсипана
  Всяка слава мирише на примка...
  Негодниците съскат коварно в пясъчника -
  И искам да озаря света с мечта!
  
  Стремиш се към светлината, но си в тъмнината,
  Искам да дам, но джобът ми е празен!
  Ако не искаш да живееш като нещастен папагал,
  Отидете на подлост, хитрост и измама!
  
  Отвратително е дори да живееш под слой слуз,
  Къде без подкрепата на покрива - нито стъпка!
  Ти бързаш с душата си като сокол на високо,
  Но плътта е в блатото, мечът на врага блести!
  
  Как стана така, че щастието избледня?
  И защо злото властва навсякъде?
  Наистина ли Бог няма сила?
  Така че доброто ще води всички завинаги?
  
  В крайна сметка човекът не е създаден като фанатик,
  Все пак във всяко сърце има извор от любов...
  Защо орките не знаят границите си?
  Само с кръв ли се гради щастието?!
  
  За съжаление не можете сами да намерите отговора,
  Това е нещо ужасно в света от векове...
  И демоните ти правят страховити физиономии,
  И май Господ е забравил хората!
  
  Но аз не вярвам, че злото не е всемогъщо,
  Просто трябва да стиснете волята си в юмрук!
  Тогава импулсът, водещ към ада, ще изчезне,
  И между нас ще има мир и хармония!
  Воините продължиха да се бият с армията на орките. Те направиха това героично и, разбира се, използвайки босите пръсти на изсечените си крака.
  Красавиците изреваха:
  Виждате ли затъмнение в небето?
  Страхотен символ на епохата...
  Това е знак на светлината,
  Нещата са зле за орките!
  Като казаха това, момичетата го взеха и натиснаха алените си зърна върху копчетата на базуката. И ракетните установки реагираха. Което покри и разкъса много от мечките на Путин.
  И след това момичетата отново започнаха да пеят;
  Елфия: ти си моята свята страна,
  В който една мечта се сбъдва...
  Леденият студ гали и стопля,
  Няма по-хубава красота в рая!
  
  Няма такава държава в цялата вселена,
  Това е като рубинен снекир на клонка на върба.
  Полетата са облечени в диаманти, перли,
  Когато снежната преспа Frost ни даде!
  
  Красива метличина в знойно лято,
  Златна водна лилия върху водата...
  Дрозд трел позволява на пътника с поздрави,
  Вие сте доволни в гората на тревата!
  
  Момичетата на Elfi винаги са прекрасни -
  Строен, красив - огън в косата!
  И песните, които славяните почитат, са известни,
  И жегата им пламна до небесата!
  
  Когато вали бос през локвите,
  Русите момичета се смеят и бягат...
  Никой от нас не настива дори през зимата,
  Слана под снега, момини сълзи цъфтят!
  
  Съкровище на отечеството в сърцето ни,
  Пази го, но не го крий, герой!
  Отворихме вратата към небесните простори,
  Ние ще завладеем целия космос на цялата вселена!
  
  Отечеството е скромно и величествено,
  Цветовете на знамето са три животворящи!
  Такава лъчиста сила,
  Гледайте на Елфия с преданост!
  
  Господ ще ти даде награда, повярвай ми, голяма,
  С науката със сигурност ще възкресим мъртвите...
  И майка ми е вечно с червени очи,
  Нека ви запознаем с нашия всемогъщ екип!
  Момичетата са толкова смели и изглежда просто супер. И краката им, разбира се, са боси, а гърдите им са пълни с алени зърна - просто прекрасно, невероятно.
  И отново натискат алените зърна на гърдите си върху копчетата на базуката и изстрелват със смъртоносна сила даровете на унищожението. Това са прекрасните момичета тук, готини и с голи, кръгли, розови токчета.
  Младите елфи обичат да ближат тези боси крака. И имат вкус на пчелна пита.
  Такива елфи са прекрасни и мили хора. Да кажем там - супер са.
  И ако вече започнат да пеят, тогава това е напълно раздиращо ушите;
  Въображението ми беше поразено
  Всичко стана светло, сякаш през ноември!
  И ще забием вила в хълбоците на злия демон,
  И ще бъде толкова прекрасно на Земята!
  
  Такива звезди в нашата вселена има
  Някои са рубини, други са диаманти!
  Ние събираме данък от нечестивите -
  Удар като с чук и то не във веждата, а в окото!
  
  Витрини с квазари,
  Сияйният хиподрум блести!
  Има зейнали рани в душата ми -
  Сякаш в него е станал голям погром!
  
  Къдри като къдрици на комета,
  Овчи блясък - млечен нанос блести!
  За безсмъртни дела възпяти,
  В слава завинаги да пребъде елфът!
  
  Какво може да направи един славен елф скучен?
  Пусни една сълза от сините очи...
  Когато всичко наоколо е сиво, това е отвратително,
  Когато очаквате гръмотевична буря през юни с надежда.
  
  Опънете нещастни устни с усмивка -
  Разберете, че светът не е зрънце в гората.
  Момиче веднага, оголи зъбите си към теб,
  Ще сбъдне мечтата ви!
  Песните на тези момичета са просто прекрасни и великолепни, изглеждат супер. Просто може да се каже, че са космически и изключително борбени. Воините също имат зърна, искрящи с рубини, които блестят като звезди в тъмнината.
  А езиците на младите елфи лакомо ги облизват и улавят каскади от оргазми.
  Това е наистина пълна и абсолютна красота.
  И тогава момичетата започнаха да хвърлят бръсначи с боси пръсти. И тези остриета отвориха гърлата на мечките на Путин.
  И се оказа наистина яко.
  И така момичетата започнаха да натискат копчета на алените зърна на гърдите си и да задействат пушките.
  И това въздействие се оказа може би почти фатално.
  И красивите елфи отново косиха мечките на Путин, карайки ги в ковчези.
  Без да забравяте да пеете в същото време;
  Нашите бойци имат само един път,
  Тя е цялата в тръни и тръни...
  В крайна сметка няма Бог на този свят -
  Мечтите се разбиха на прах!
  
  Всеки лешояд може да кълве
  И предната градина се превърна в пустош...
  Но колко слаби са станали хората?
  Къде отиде героят елф?
  
  И затова те забравиха елфа,
  Защо се продадохте на чужденец?
  Където имаше мили, станаха мили,
  Падни в бездната в бездната на високо!
  
  Там парчетата са бели в полето,
  И хей, враната стана...
  Искаме, повярвайте ми, по-добре от вашия дял,
  Нека животът стане рай!
  
  Но Всевишният даде този отговор -
  Искате ли да ядете твърде много?
  Дадоха ви дори допълнителни дажби,
  Къде са подвизите и честта?
  
  За Елфия вие сте бойци с хладнокръвие,
  Само моля мамоната...
  Но думата е нужна, братята са необходими -
  Хвърлихте го като прах за скрап!
  
  Е, какво сме съгласни по това?
  Натежал от мързел и ядосан.
  Нека пътят ни очаква, уви, опасен,
  За битка с безбройна орда!
  
  Но по този въпрос ще успеем -
  Защото са синове на Родината.
  Не позволявайте на бебетата да спят в люлката си,
  Летете към комети като орли!
  
  И ще отговоря на последното:
  Кога ще дойде благодатта?
  Така че лъчът на щастието да гори завинаги -
  Нека стопим снега и леда под душа!
  Красивите момичета пееха, а гласовете им бяха толкова плътни и звучни. Всъщност няма по-красиви от воините. И зърната на гърдите им блестят като рубини и натискането на бутоните на джойстика работи.
  Воините стрелят безмилостно по орките. Действат с неудържима енергия.
  И с боси пръсти хвърлят дарове на унищожение с убийствена сила.
  Такива са момичетата - които, ако ги ядосаш, ще пометат планини. Просто се опитайте да устоите на такива крадци.
  С босите си пети те хвърлят грах на смъртта с голяма, убийствена сила.
  Това са толкова готини и уникални момичета.
  А когато се използват алени зърна на гърдите, се получава още по-агресивно активиране на анихилационната система. И много хиляди мечки на Путин умират под безмилостните удари на момичета с голи, кръгли, розови токчета.
  И момичетата още пеят;
  Много от нас се страхуват от миналото на света,
  Какво се крие там под мрачната сянка на вековете?!
  Съдбата на Вселената се решава от случайността и волята,
  Нещо, което може да събори и победи злите врагове!
  
  И в настоящето цари пълен мрак,
  Има много различни дерета...
  Във всяка звезда Сатана прави лице,
  Иска да ни превърне в дявол от папагали!
  
  Няма пророк в Отечеството, уви -
  И има много за преподаване за свободно място!
  И в резултат излизат ковчези,
  Ако, вече изгоряло в съзнанието на Бога!
  
  Времето не е подвластно на червеи,
  Всеки от нас е много горд човек.
  За да не се сведат резултатите до нула,
  Трябва да почистим нечистото лице!
  
  Оплакването не е решение, знаете
  Е, решавайте всичко с мисъл, момчета!
  И тогава регионът ще просперира,
  Ако защитиш линията с картечница!
  
  Свърши работата и си страхотен,
  Наистина можете да стигнете до върха!
  Дори да си млад от години -
  Все едно да ми дадеш бомба и да не издадеш нито звук!
  
  И наградата ще бъде любов,
  Той съдържа удоволствието на един грешен свят!
  И не противоречи на импулсите,
  Уловен от бурен поток от страст!
  
  Вярата ще ни доведе до Отца,
  Ще го направи по-чист, по-добър, по-добър!
  И орелът се покланя на Христос,
  Това е идеята на комунизма!
  Това са песните, които наистина те раздвижват и създават настроение. Воините пеят красиво и лъчезарно.
  И продължават да хвърлят дарове на унищожение с убийствена сила с боси пръсти.
  Това са момичетата. А на пленените красиви момичета орките забиват нажежени лостове в босите пети на красавиците. И ги изгарят с голяма жестокост.
  Това са такива красоти на просто хипер ниво .
  И продължават да хвърлят босите си пръсти по врага, убийствени грахчета на унищожението. А от алените им зърна се изсипаха ултразвуци, които предизвикаха разклащане на атмосферата и гарваните бяха промити мозъци и загубиха съзнание.
  И те, падайки, пробиха черепите на орките и ги убиха. И мечките на Путин умряха кървящи;
  Не, бдителният няма да избледнее,
  Поглед на сокол, орел!
  Гласът на народа е ясен,
  Шепотът ще смаже змията!
  
  На трона не трябва да има окршисти ,
  Мечът на Алената армия ще събори!
  Моят елф, не в падока -
  Майката на всички няма да бъде победена - дяволите!
  
  Родината е свята в това,
  В него само душата цъфти!
  Изпросете обувки във фурната,
  Нашият път лежи към рая!
  
  Ще има нова поръчка
  Където всички са едно с Елфа !
  Хората ще бъдат щастливи
  Непобедимо отечество!
  
  Кралят на светлината живее в сърцето ми
  Да не познаваме скръбта!
  За щастие отваряме вратата
  Звездите блестяха над нас!
  
  В скръбта има надежда и вяра,
  Вярвам, че ще бъдем в радост!
  Младостта се замества
  Ние сами сме си съдници!
  
  Всеки боец е уважаван
  Всеки живее смело.
  Влизаш в битка с песен,
  Няма по-силна ефианска стъпка!
  
  Вярвам, че целият свят ще се събуди!
  Ще има край на оркшизма!
  Слънцето ще грее ярко!
  Пътят, осветяващ елфинизма !
  Това са момичетата тук - най-готиният и изключителен клас. Воините хвърляха бръсначи с боси пръсти и отрязаха главите на мечките на Путин.
  Това бяха толкова невероятни момичета. Елфите имат тънки талии, широки бедра и изваяни коремни мускули. Това е мястото, където орките не могат да устоят на воините.
  Толкова са вкусни и просто супер. А мощни ултразвукови вълни се отделят от алените зърна на гърдите. И гарваните за пореден път бяха ударени в мозъка . И те бяха зашеметени и заблудени. И все едно го хванаха с палка и го спукаха.
  И настъпи страшен шок. И воините се предадоха с невероятната си енергия.
  И отново воините го взеха и запяха;
  Разбира се, трудно е да се предвиди
  Какво чака в този нов свят!
  Ще летим до небесата,
  Качване на звезден самолет!
  
  Няма брой планети в небето,
  Всеки има свой подлунен свят.
  Под замаха на звездно весло,
  Вярвам, че ще покорим Млечния път!
  
  Във всяка Вселена има зло,
  Но ако елфинизмът управлява...
  Тогава гарантирайте честта на съвестта си.
  А дуализмът не е на почит!
  
  Палачът вдигна меча си над нас,
  Заплашва да попречи на живота в щастие!
  Понякога мъка, стенания, плач,
  Нашата майка сълзи лее!
  
  Или може би пробиват пространството,
  Безкрайните дълбини на космоса!
  Който има остър ум, може
  Прекрасен, умен, мил син!
  
  Потомството започва да расте
  Богати ниви на разсъмване!
  Над нас е Бог Светият Христос,
  С поклон и любов към него!
  
  Тогава, повярвай ми, ще бъдем в рая,
  Да ловя детски усмивки...
  Благодаря ти Господи -
  Продължете нишката на живота ми!
  
  За да помогне на хората по целия свят,
  Повишете напредъка и добротата,
  Така че страната има власт,
  Да прославя красотата с лирата!
  
  В края на краищата, не е за нищо, че сте човек,
  Като птица бързаш към небесата!
  Искате ли да сбъднете мечтите си
  В които умът, тялото!
  . ГЛАВА Љ 22.
  Момичетата пееха толкова възхитително, а Мария Колесникова беше супер
  Това беше толкова прекрасна песен, която момичетата пееха. И колко красива се оказа тази песен. Ето как момичетата войни пеят страхотно. И те имат толкова прекрасни и невероятни гласове.
  Един от елфите остроумно отбеляза:
  - Фюрерът е плешив и просто гаден!
  И тя показа дългия си и хаплив език.
  Друг елф каза остроумно:
  - Кой не харесва Путин?
  Всички обичат Путин!
  А кой не обича Путин?
  Той е в затвора от доста време!
  
  Но Владимир плешивият,
  Изобщо не ни е страх
  И един скапан президент,
  Тъпи мисли!
  Момичетата се изразяват много остроумно и крещят. И тогава те хвърлят отровни игли с боси пръсти и намушкат мечките на Путин до смърт.
  И тогава те ще го вземат и ще започнат да пеят;
  Няма друго отечество във вселената,
  Нашата планета е като звезда в небето...
  С вяра, надежда и чисти мечти,
  Ще покорим светли цели!
  
  Ние първи направихме крачка в космоса,
  Елфарин ни даде ключа към рая !
  Всеки вече е като напреднал магьосник,
  Можете да изпитате бурния ръб на света!
  
  Е, представете си старите времена -
  В животински кожи се състезавахме с тояга!
  Темата за прогреса е непреходна, вечна,
  Нека науката ни направи силни!
  
  Вместо награда има тръни под краката ти,
  Тази природа е като зъл вълк!
  Гарванът вика: човече, мълчи -
  И херувимите се усмихват така гневно!
  
  Има само един изход от бездната,
  Всемогъщият Бог е силата на Творението.
  Вие ще станете елементите, повярвайте ми, сър,
  Ако прозрението дойде до знанието!
  
  Така че не скучай на бюрото си, скъпа
  Вие печелите голяма сила!
  Ще направиш рай за себе си, млади човече,
  Можете да създадете това, за което можете само да мечтаете!
  
  В новите светове знанието също е необходимо,
  Там са нашите братя, вярвам роднини.
  Нека във вселената няма враждебност,
  Ние всички сме семейството на нашата Майка Елф!
  Така пяха момичетата остроумно и оригинално. А гласовете им просто раждат чудеса.
  Така ще го приемат, а момичетата пеят толкова хубаво. И отново могат да започнат да пеят с пълно гърло. И покажете своите плътни и много готини и възхитителни гласове.
  Това са момичетата, ако пеят или свирят, ще е много яко.
  И воините отново изстрелват светкавици от алените зърна на гърдите си и убиват орките. Всичко се случва парадоксално по военен начин. И босите, кръгли пети на момичетата изхвърлят унищожителни топки на унищожението. Което има наистина опустошителен ефект.
  А момичетата елфи буквално забиват своите опоненти, в случая мечките на Путин, в ковчега. И се провежда такава фундаментална и непрекъсната битка с тотално унищожение.
  И воините се показват като изключително смели. И те ще го вземат и ще подсвирнат с голяма ярост, използвайки босите си пръсти. А това свирене е оглушително и удря мозъка. И създава революция в главите на гарваните.
  И те, изгубили съзнание, падат и пронизват главите на орките с острите си клюнове.
  След което отново пеят с голям ентусиазъм и оголват зъби;
  О, Пушкин, ти, ексцентрикът, грешиш,
  Не трябва да се разболяваме през пролетта!
  В крайна сметка миризмата на пресни майски билки,
  Способен да изгони всички от дивана!
  
  Кокичетата цъфтят през пролетта,
  Имат чистотата на нощна глазура...
  Ражда мека светлина мечта
  Младежът отново иска бурята!
  
  През пролетта студът ще отстъпи,
  Изметта на злото мъчение ще изчезне...
  Ловна слава завинаги
  Изпийте сладкия дъх на девицата!
  
  Както в младостта, всичко е наред,
  А май е младостта на природата!
  Кълвачът бие с длето,
  Гръмотевици разтърсват, изхвърлят сводовете!
  
  През пролетта потоците клокочат като трел,
  И музите плискат звънливите им вълни.
  Тук растат плодовете -
  Красотата стопля сърцето!
  
  Всичко в нашия край е красиво,
  Тревата е като кадифе в дамска рокля.
  Въпреки това, слепота
  Стремете се да живеете в града на инат!
  
  Защо имаме нужда от град и село,
  Станете като дивак и вървете през гората.
  И ако има сняг,
  Бягането бос само го прави по-хладно!
  
  Кланът даде такава сила,
  Че можем да царуваме като богове.
  Тук ръжта е златна в полето,
  От иконата лицето сияе строго!
  
  Сварог Славянски Свети Отец -
  Той ни заповяда да обичаме и да живеем за братята си!
  Кой е благороден човек
  Та нали самият Създател е приел разпятието!
  
  И рицарят ще наточи меча си,
  Защото в живота има насилие!
  Господ каза: няма да ви дам мира,
  В крайна сметка, по дяволите, вярата е безсилие!
  
  Така че не вярвайте, че сънят е раят,
  Всъщност същността на щастието е движението.
  И ти се бориш толкова смело -
  Така че палачът иска прошка!
  
  И ако той се оттегли сам,
  Род ще помогне, повярвай на сина си!
  Махнете праха и бъркотията от главата си:
  Какво те кара да хленчиш - ще го отхвърля!
  Битките продължиха с голяма упоритост и размах. Течеше много кръв. Предимно момичета елфи се биеха, използваха босите си пръсти.
  И ако се бият, това е изключително смъртоносно, унищожавайки мечките на Путин.
  Трябва да се каже, че битките са толкова кървави. И момичетата все още са на пирамидалните резервоари на Зеленски.
  И това е изключително брутално нападение. И има твърдо въздействие в стил ковчег.
  И босите пръсти хвърлят дарове на унищожение с голяма, разрушителна сила.
  И момичетата елфи пеят още повече;
  Моето отечество е жизнена душа,
  Тя няма равна в този зъл свят...
  Все пак колко добра е Елфия...
  Има много топлина и светлина в него!
  
  Бийте се за нея, по дяволите с гарваните,
  В крайна сметка няма по-ценна Родина на този свят!
  В крайна сметка егоизмът е престъпна лъжа,
  И жестокият демон се ухили с отвратителната си физиономия!
  
  Какво направихте за страната - момчета, ние сме орли,
  Това, което можем да направим за бащиното име, не е достатъчно!
  Ние сме славни синове - считани за равни на боговете,
  Да съборим това, което ни пречи от пиедестала!
  
  О, моята родина е свещена земя,
  Понякога забравяме да Ви служим!
  Считайте отряда за едно семейство,
  Татко другарю мъдър гений Фралин !
  
  В моята голяма страна има скъп символ,
  Онзи герб с разперен двуглав орел!
  Бийте се с ралото, с проклетата орда,
  Хора на гордия Солнцлавна Елф !
  
  Ето моята армия - тя влезе в Орклин, гърмяща,
  Орди на нацизма, помитащи злите духове!
  Това, което остана от "Тигрите" и "Пантерите", бяха боклуци ,
  Адските дяволи вече са нетърпеливи да се срещнат!
  
  Те ще бъдат излети с лавата на ада - речи,
  Какво говореше дикторът на ято гарвани!
  И падналите ще възкръснат за вечен живот,
  Бог Род ще даде славен начин на живот,
  Само не противоречи на Господа,
  Нека бъдем твърди във вярата: ти и аз!
  Така че момичетата пеят много добре. И те пускат дарове на унищожение с големи ударни юмруци. Ето колко разрушения носи всичко това.
  И така воините го взеха и отново с голям ентусиазъм пуснаха светкавица от алените зърна на гърдите си и наистина го взеха и го прецакаха. Това наистина е изключително готино и разрушително. И без никакви пирони, да речем.
  Момичетата се кикотят. И тогава елфът с лилава коса натисна аленото си зърно на копчето на базуката и запя:
  - Слава, казват ни елфите,
  Орките ще се засрамят!
  Момичетата пеят възхитително и подскачат като топки. А топките са специални за пинг-понг.
  И разбира се, боси крака хвърлят отровни игли и нокаутират мечките на Путин.
  В същото време и момичетата пеят;
  Удряйте директно, без да се криете,
  Отдавна няма вяра на думите!
  Стиховете трябва да стрелят като танкове,
  Ударете противника в кръста!
  
  Нещата са като звуците на картечница -
  Така че потокът тече непрекъснато!
  И шамар в лицето с експлозия на граната,
  И от половината вихър на рублата!
  
  Не можете да изградите щастие чрез насилие,
  Но живот без насилие няма!
  Накарайте другите да вървят в опашка,
  Ще получите храна за обяд!
  
  Можете да играете зли игри,
  Но трябват добри дела...
  По душа сме котки, а не тигри,
  И може да даде метла в задника!
  
  Да, мечът е надеждна гаранция,
  Това е истина, а не вина!
  Не бъди груб владетел,
  Не се покланяйте на Сатаната!
  
  Във всяко листо на гората има радост,
  Във всяка утеха метличина.
  Върви бързо в бездната на старостта -
  Нека сивата коса на слепоочието ви изчезне!
  
  Не можеш да си купиш съвест,
  И няма да можете да продадете честта си!
  Ние пишем история за живота
  Щастието мащеха не е майка!
  
  Блажен е този, който не се страхува от смъртта,
  В крайна сметка само смелите; знай, той живее!
  Летим високо като птица сокол,
  Когато плавате, вие вече сте преминали теста!
  
  За един страхливец има ад и рай,
  А смелият с усмивка очаква болката!
  Искате ли повече щастие?
  Ще разтопите ледовете на сърцата!
  
  Тогава всеки ще ти стане брат,
  Тогава боецът е почитан навсякъде...
  И къщата, и подслонът ще останат в хармония,
  Ентусиазмът ни влече към героизма!
  Момичетата пяха страхотно. Възхитителни воини от впечатляваща класа. Опитайте се да се доближите до тези момчета. А воините са красиви и блестящи.
  Момичетата войни показват дивия си темперамент. И блестят със сапфирени очи.
  ще изстрелят нещо хиперразрушително .
  А силата на момичетата все още е в космическия им апломб. И светкавици хвърлят от очите и пъпа.
  И момичетата също хвърляха грах на пълно унищожение с босите си пети. И те показаха нещо подобно с див пасаж и алкохолна атака.
  Това са невероятните и уникални момичета тук. И как показват всичко.
  И отново мълния от рубинените зърна на гърдите. И гарваните падат под ударите и падат, съборени от изхвърлянията. И клюновете пробиват главите на всякакви орки.
  В същото време момичетата пееха с голям ентусиазъм;
  Няма по-красива родина на Елфия,
  Борете се за него и не се унасяйте!
  Няма по-щастливи хора във Вселената
  Цялата вселена е факла от светъл елф!
  
  Страната на всеки има най-добрите самолети,
  А колите са просто топ класа!
  Приятелите са на път да летят в космоса,
  Поне заплашвайте Карабас от ъндърграунда!
  
  Танковете на Орклин унищожиха всички,
  И в Орктай са ходили до Оклин !
  Виждаме елфинизма със слънцето в далечината,
  Нека корабите плават към Венера!
  
  Ще строим градове на Марс
  И ще завладеем Юпитер!
  Нека има щастие в цялата вселена,
  И оценката ще бъде само пет!
  
  Няма по-скъпа страна от съвети,
  И по-скъпи, по-красиви не се намират!
  Блестящият Фенин беше първият, който започна,
  Фталин продължи по пътя си!
  
  Орклер искаше да наруши нашия мир,
  И той нападна коварно в летните жеги!
  Някой сложи кама на душите,
  Сключил завет със Сатана!
  
  Злите орки не успяха в опита си,
  Разкъсайте Елф и елфите на парчета !
  Не златната рибка помогна,
  И мощен удар в съкровището !
  
  И Господ няма да ти помогне,
  И умение, честност, доброта!
  Нека хищните демони не разкриват лицето ми -
  Не късайте дизайна на болта!
  
  Вярата може да премести планини
  Ако имате основание да вярвате в това!
  И тогава братята се чудят
  Какво ни даде смелост и чест!
  
  Кой умря, не плачи горчиво,
  Защото плътта е само крехък дим!
  И маратонките ще бъдат заменени от мръсни обувки,
  В един нов свят - отново млад!
  
  И тогава, под звуците на стеблото на Род,
  Ще се срещнем с приятели и ще познаем нашите предци!
  Защото природата ни се покланя,
  Ние ще изградим нашия собствен рай!
  Момичетата, разбира се, пяха много добре и показаха своите много дълги и красиви езици.
  А босите пръсти хвърлят много остри и смъртоносни игли. Това е страхотно.
  И те попадат право в гърлата и устата на орките. Създаване на убийствен ефект.
  Елф с тъмночервена коса взе и ритна мечките на Путин и ги нокаутира с ягодово зърно на гърдите. И се оказа изключително готино.
  Тези момичета и техните боси пети просто правят чудеса. И по дяволите имат убийствен ефект.
  Така се чукат, а хайде да блъскаме със светкавици и да показваме изключителните им пасажи на смърт и разрушение от алените зърна.
  И отново от рубинени зърна, изключително борбен и уникален ефект и погребване на мечките на Путин в ковчега.
  И тогава момичетата отново започнаха да пеят;
  Обещах на великата Родина,
  Служете на вселената, носейки вечна светлина!
  Нека трудностите и мъките от самото начало,
  Плаче ти се - все едно си дете!
  
  О, колко скръб има Бог във вселената -
  Сякаш този Създател е дяволът на Вселената!
  Сградата ще бъде разрушена от ужасен удар,
  Взривеният младеж ще си отиде на гроба!
  
  Не, не търсете признание на друг,
  За слава на нашата свята Родина!
  И имам нужда от неземна смелост,
  За да не остане нещастен роб!
  
  Защото космосът не е кръгъл,
  Тя е безкрайна - като човешка мисъл!
  И човек търси приятел в пространствата,
  Въпреки че нашата съдба е да се борим и да се борим!
  
  Ние не сме родени да се наслаждаваме безделно,
  Жребият е тежък, но няма друг начин!
  В крайна сметка руснаците винаги са знаели как да се бият,
  И аз съм воин, въпреки че съм млад!
  
  Няма да лъжа, безбожно измамен,
  Обичах войната, не криех чувствата си!
  Но ми стана трудно да разбера,
  Отечеството стене, мило!
  
  И сега отново имам избор,
  Бийте се с чест или умрете!
  Така подреждането на картите на съдбата падна,
  На дъното има само пропаст и опорен кол!
  
  Но сега събрах волята си в юмрук,
  Прочетох молитвата и напрегнах мускулите си!
  Хвърлете врага от пиедестала,
  В сърцето звънна струна свири!
  
  Сега знам, че е възможно да спечеля
  И нека Елфия царува векове!
  Ще бъдем най-далечните на планетите,
  Да прославим Елфа в поеми и стихове!
  
  За укрепване на страната на Света Елфия,
  Трябва да имаме знаещ дух!
  Те помолиха Всевишния в молитва,
  За да не угасне завинаги светлината на света на знанието!
  В крайна сметка момичетата тук са просто бляскави елфи. Те са толкова красиви и невероятни. Не, не можете да ги подминете.
  Можете да останете във възхищение от такива момичета за много дълго време.
  А ако и те вземат и те ударят със светкавици от пъпа.
  И мечките на Путин много ще изгорят.
  Това са невероятни момичета - най-забележителното качество. И те показват невероятните си пасажи.
  Един от тях, шибан орк, отбеляза:
  - Александър Македонски си почива!
  Друг се съгласи:
  - Почива и ревнува!
  И с босите си пръсти тя хвърли дара на унищожението с убийствена сила.
  Това бяха толкова невероятни момичета тук. Просто невероятна енергия и сила.
  И така воините го подеха отново и запяха;
  Живял с баба
  Две весели гъски...
  Появиха се орките
  Гъските се родиха!
  Разбира се, тези песни тук са най-искрящите и възхитителни с много усещане.
  И младите елфи също се бият. Те са мащабни личности, които действат с колосална нагласа.
  А младежите също показват подвизи. И момчетата елфи, които са още деца и хвърлят дарове на унищожението с боси пръсти. И все още пеят;
  В пионерска кампания не бъди слаб,
  Въпреки че пътят е труден, когато има война!
  За слава на Родината - Светата сила,
  В крайна сметка вярата и момчетата знаят, че е важно!
  
  Съвсем наскоро небето беше мирно,
  Класчетата цъфнаха като злато в полето!
  Но Путин ни заби свинска муцуна в лицето,
  Дай Боже да стигне до гроба!
  
  Под клаксона отиваме на къмпинг,
  Но нашият път е към Оркмахт отзад.
  Гордият народ на Светлото Отечество,
  Всички заедно сме ядосани!
  
  Есента идва с лют вятър,
  Но все още не се обувайте!
  Казах на моя приятел: бягай, до скоро,
  Армията от пионери знае как да се бори!
  
  Ние дерайлираме ешелоните,
  И от засада удряме колоните!
  Децата тичаха боси през снега,
  И овчарите реват отзад!
  
  В студа един огън ни покрива,
  Да намаля поне малко треперенето от студ!
  Разсейте тъмнината, която елфът е покрил със зло,
  Възстановете скъсаната нишка!
  
  О, Исусе, господарю на Светите земи,
  Ти обеща благодат на народите!
  Сега думата милост е някак дива,
  Наоколо има само камък в студения метал!
  
  В крайна сметка дори розите изстиват на студа,
  Но сърцето, ако Бог живее свято!
  Тогава вековните ледове ще се стопят,
  И най-сладкият мед ще тече в реките!
  
  Да хвърлим веригите на тиранията от Отечеството,
  Гордият мъж ще изправи рамене!
  На свобода, разбира се, ние сме най-щастливи,
  Добавете скорост към далечните тичащи звезди!
  Тези пионери - боси и загорели момчета по шорти - са просто прекрасни.
  И техните детски крака хвърлят малки, но разрушителни грахчета на смъртта.
  И момичетата елфи се бият.
  И момичетата от бляскавите хора, както те приемат, бият врага, като натискат бутони с рубинени зърна на гърдите си. И всичко се оказва много прекрасно и смъртоносно.
  Краката на воините, разбира се, са без обувки. Те са боси и невероятни.
  И способен да създаде истинско тяло.
  Или може би е въпрос?
  А тялото на момичето е мускулесто и мускулите й са като плочи. И няма да намерите по-красиви от такива момичета. Те ще направят това, което другите не могат.
  И ако момичетата вече свирят, тогава гарваните ще паднат върху главите на мечките на Путин и ще им счупят черепите.
  Това наистина ще бъде изключително и супер.
  . ГЛАВА Љ 23.
  Мария Колесникова беше първата тук и много готино момиче. И какво не прави? И екипът й също е на висота - просто хипер .
  И тогава момичетата ще го вземат и ще пеят;
  Елфически воин смел -
  Явно не познаваш страха от раждането си!
  Но в действителност той е глупак
  Никога няма да получите спасение!
  
  Това е светкавичната магия на гнева;
  Силата на безгранично велики духове!
  Разпръснете костите в пепел,
  Ще намерите смъртта в лапите на дивата природа!
  
  Костите ти ще се втвърдят като камък,
  Защото магьосникът ще прочете заклинание тук!
  Нека хвърлим сладка малка мина под теб,
  Нещо за назидание на другите!
  
  Мислил си, че си способен
  Победете ни с мощен напредък!
  Но като демони в утробата,
  Вие сте под неистов натиск!
  
  Няма шанс за проклетите
  Победете нашето хищно семе!
  Нека приключим въпроса с непристойностите,
  Без да продължавам празни приказки - глупости!
  
  Врана далеч оттук -
  Подивяха моите крастали!
  Да хвърлим Юда в ада;
  Разбивайки небесния свод в яростна ярост!
  
  И тогава нашата магия е бурна,
  Никога няма да има бариера!
  Музиката ще бъде приказно прекрасна,
  Като грохот на пръснал се водопад!
  
  Ще бъдеш до шия,
  Лава, която ще разтопи дори скали!
  Фталинът също няма да помогне ,
  И всеки, който управлява империята!
  Това се оказа наистина страхотно. Момичетата пеят и показват голи гърди с алени зърна.
  Толкова са красиви. И имат еднакви дрехи - тънки бикини. Но бикините са с различни цветове и цветове и с рисунки.
  Това са наистина супер воини. И те са способни да направят всичко още по-готино и да покажат сила.
  Така едно момиче със зелена коса на точки хвана генерала на орките за носа с боси пръсти. И как ще се натисне.
  Ето ги момичетата, които пищят:
  - Едно две три,
  Разкъсайте орка на парчета!
  И друга удари друг орк в слепоочието с лакът. И той падна мъртъв.
  Ето какви са тези момичета - просто трябва да се каже, че са воини на супер и хипер ниво .
  Опитайте да се доближите до тези. А от алените зърна гърдите са толкова прецакани, че и калдъръм не ви се струва достатъчен.
  Но в същото време и момичетата пеят;
  Тигрови нокти - силата на стоманата,
  Изригване!
  Хоризонтът бледнее,
  на Оркисхан препуска в галоп !
  
  Но нашият елф воин е силен -
  Не се сломи от натиска на влечугите!
  Дори младо момче
  Той ще ви покаже как да удряте!
  
  В крайна сметка в Елфия мечът е като флейта,
  Опознайте и изкуството на битката!
  Вдигнете знамената по-високо,
  С лицето на Бог - Исус!
  
  Това е задачата да спечелиш,
  Не е за слаби - духом и тялом!
  Okrmakht нахлу през горещото лято,
  Така че го унищожи умело!
  
  Нашата армия е чудо за всички -
  Тя има сила отвъд границата!
  Морето ще набъбне силно,
  Сива вълна се плиска!
  
  Посякохме ордата с меч,
  Ще го бият и Путин!
  Воинът измерва милите,
  Убива подлите паразити!
  
  Фюрерът мислеше, че ще залови всички,
  Но в отговор удар с мечове!
  И нашият човек каза, това е достатъчно,
  Няма да ви посрещнат с козунаци!
  
  Дори тигрите не могат да ви спасят
  Имаме контрол над тях!
  И под цвета на люляк през май,
  Напредваме упорито!
  
  Така че запомни, млади рицарю,
  Сякаш Родината е свята за всички!
  И от иконите светите лица -
  Те казват: какво ще бъде свято!
  Ето как момичетата пееха и изразяваха думите си много агресивно и показваха комунистическия си интензитет. И ако го вземат, ще пеят и ще показват перлените си зъби.
  И ще натискат с помощта на алените зърна на гърдите. И се оказа много готин, с поразителна сила.
  Момичетата пееха:
  Фюрерът е плешив,
  Много гадно...
  Дай му удар,
  Няма да повярваме на сълзите!
  Отново момичетата се биеха с орките с невероятна ярост. И убиха мечките на Путин, издигайки могили от трупове.
  Елфите действаха много енергично. И те посякоха орките, сякаш отрязваха главите им с мечове. И те удряха от въздуха с помощта на щурмова авиация. Донякъде напомняше на Втората световна война.
  Само от едната страна има момичета, а от другата гадни мечки Путин. И всичко изглеждаше много готино.
  И толкова много кръв се проля - беше просто невероятно. И потече цял водопад.
  Има нападение срещу вълците,
  Под виелиците вой на стомана!
  Ще изтрием глупаците в пепел,
  Така че здраво в челото - ние не сме в тъга!
  
  И ще играе между костите,
  Китара на яростна готина смърт,
  И ще чака смели гости
  И ще донесе страхотни новини,
  И за щастие гейът ще изчезне!
  Весел вятър! Весел вятър!
  
  В крайна сметка не можете да намерите по-готина армия,
  Всеки, на когото му е тежко, знае, че е лъжа!
  И няма лесен начин,
  Като пешка, галопираща към дама,
  Само умният поставя мат под натиска на времето!
  
  И ние ще обявим ужасна проверка,
  Нека стъпките на елфите са бързи!
  Напред Елф, атака в плътна формация!
  Тогава победеният шах бяга,
  Нека да усети магарето
  И елфът завинаги ще бъде летящ герой!
  
  
  Нека печем пайове с победа,
  Ще събираме дългове на майтап...
  И нека късметът е с нас завинаги!
  Помогнете на тези, които са слаби
  И не се страхувайте, ако враговете ви са упорити,
  Да издигнем по-високо знамето на Отечеството!
  Така пеят великолепни и уникални момичета - от най-висока класа и ниво.
  Ами ако момичетата го вземат и вият? И изглежда толкова красиво и уникално.
  Момичета, които могат да създадат всичко за миг на око. Или, напротив, вземете мечките на Путин и ги стрийте на прах.
  В същото време младежите на елфите също се биеха. Които се биеха като герои.
  И в същото време много красиви момчета пееха;
  Ти си богинята на чистата и светла любов,
  Въплъщение на безкрайното сияние на светлината!
  Без теб само нули ще замръзнат в сърцето ми,
  И погледът ти е заслепен като комета!
  
  Между огньовете в безкрайния звезден океан;
  Ти и аз се реехме като орли в небето,
  И устните ти искрят с рубини,
  Говореха ми страстно за любов!
  
  Мечтая никога да не забравя тези думи,
  Съдържат мед и кехлибар със седеф!
  Въпреки че съдбата понякога е сурова към тези, които се натъкват на нея ,
  Слънцето ще срещне, сутрин ни гали!
  
  Страстта е по-висока от небесата и по-широка от степта,
  Хормоните я блъскат с копита!
  И понякога се моля на Исус да ме спаси,
  О, Род не бъди груб към влюбените!
  
  Красотата на нашите чувства не ни е дадено да разберем,
  Който е роден без обич!
  Светът е суров господа - това не е филм за вас,
  И корабът чака усмивка, познай рифа!
  
  Но любовта е чувство - няма владетел за него,
  Не измервайте размера на емоциите!
  Дори да не си достатъчно възрастен
  Само бездушие, изчислението даде години!
  
  Ще стане в света, познайте небето - вярата е голяма тук,
  Иначе няма смисъл да се караме!
  И тогава реката бълва като водопад,
  Все пак ерата на елфинизма идва!
  Тук момчетата пяха и се получи страхотно. Те са страхотни и прекрасни момичета. Те постепенно развиват енергията на разрушението и дивата, неистова страст.
  Момчетата обичат момичета и пеят:
  -Гласът ти изобщо не прилича на този на майка ти.
  Не пееш с глас на орк!
  И това изглежда много смешно. Но момчетата се борят уверено.
  И те показват своите най-велики движения и шеги.
  И как момичетата с рубинени зърна се карат и какво правят. Нещо повече, жените войни пеят едновременно;
  Дори небето е бодливо от магии,
  Плахата луна трепери от страх...
  Аз не съм кучето на Сатана в покрайнините,
  А злата вещица е страшна напаст!
  
  Има място в ада запазено за мен,
  Вървя бавно през подземния свят!
  И там, както в света, има много нови неща,
  Още една душа рухна!
  
  За магьосницата Тартар е готино място,
  Има маси, закуски, казино!
  В ада също има различни удоволствия,
  И дори по-готин от всеки филм!
  
  Ти самият дори не познаваш рицарите
  Как да те накажа жестоко!
  Вие, глупави птици, мечтаете за рая,
  По-добре е да си в Хадес, там има зла армия!
  
  Ще ти дам сила, ако ми се поклониш,
  И на колене е като плясък пред Бога!
  След това станете командир на адската кавалерия,
  Такава готина сричка, знаете ли!
  
  Все пак да вършиш зло е добро дело, братя,
  Има много сладост в него, няма да разберете!
  И няма да разбереш къде е ляво и къде дясно,
  За което можете да ми дадете пет!
  
  Мога да направя всичко, в стихията на разрушението,
  Нямам равен на този свят...
  Земята на моите постижения ще бъде пълна,
  Безброй проблеми в злото на демона!
  
  Но няма да ти го дам и няма да го споделя с теб,
  Още по-добре, ще го напръскам в прах от снега...
  Помнете от иконите, които са изправени в скръб,
  В края на краищата, вие никога няма да бъдете куче в рая!
  Това наистина е изключително готино и разрушително. Но момичетата ще се разпръснат. И да подскачаме като топки. И зърната им са толкова рубинени и страхотни.
  А самите воини показват висш пилотаж и висш пилотаж. И е изключително възхитителен.
  Какво друго могат да правят момичетата? Така че използва алени зърна, за да натиска бутоните на джойстика и да освобождава убийствени дарове на унищожение. И раздробявайте противниците без никакво съжаление или съмнение.
  Освен това орките измъчват и момичетата. И по-специално, те наистина обичат да забиват електроди в утробата на Венера и да пропускат ток.
  И в същото време изпържете голите кръгли пети на момичетата. Което е изключително ефективно и болезнено.
  Понякога орките използват нажежени щипци, за да счупят пръстите на изящните крака на момичетата. Което, разбира се, също дава смъртоносен ефект.
  А момичетата реват и се хилят на това.
  Елфите орли-рицари са като деца,
  Подкрепа за вечната младост на страната!
  Въпреки че смъртта иска да ни опакова във вериги,
  Но ние сме безсмъртни синове на Родината!
  
  Всеки бизнес се аргументира умело,
  Ако хората на елфите го поемат!
  Ние няма да бъдем разбити от машинациите на Луцифер,
  Вярвайте в натиска на ордата, те ще победят армията!
  
  Точно както бездната не хвърля сила в битка,
  Можем, повярвайте им, ще устоим!
  И войниците, които умряха, ще бъдат възкресени -
  Защото Ладе е зет на паднал рицар!
  
  Ти си горд и величествен,
  Но в същото време, като върбов храст, той е скромен...
  Могъща елфическа сила -
  Свята, сияйна страна!
  
  Има много бандити по пътищата на света,
  Точат ками и брадви!
  В крайна сметка някои имат Христос за идол,
  За други целият им разговор е нечист!
  
  Хората са забравили Божиите знамения,
  Те просто искат да захапят кукичката...
  И фактът, че Бог не е жадувал за отмъщение за смъртта,
  Грешникът, глупавият не вярва!
  
  И ние сме във война за реликвите на християнството,
  Стигнахме до Цариград - бой.
  И ханството стана смирено и покорно,
  Континентите ликуват - цели пет!
  
  Сега пътят на Елфия е светлината на света -
  Бъдете й верни, както заповяда Господ!
  Победата е основният връх,
  Идва знак за щастлива промяна!
  Така пееха красиви и възхитителни момичета. Гласовете им са като сладък мед. И те текат във въздуха.
  А босите пръсти на краката хвърлят грах на смъртта на врага, буквално го разкъсват. И всичко това изглежда изключително разрушително.
  И тогава един от елфите хвърли тежка граната на смъртта с босия си изящен крак. Той прелетя и разкъса маса мечки на Путин.
  Момичето го взе и запя:
  - Какао, какао,
  Веднага има по-малко орки!
  И други воини ще бъдат поразени от светкавица от алените зърна на гърдите си. Множество гарвани го взеха наведнъж и паднаха. Те получиха тежък инфаркт и изпаднаха в кома. Падащи клюнове забиха черепите на мечките на Путин.
  Така взеха воините и тръгнаха. И го ритнаха здраво.
  След което те отново започнаха да пеят;
  Пустините са горещи, снеговалежите са студени,
  Ние сме елфски воини, защитаващи нашата чест!
  Войната е мръсна работа, а не непрекъснат парад,
  Преди битката е време да прочетете Псалтира!
  
  Ние, хората, обичаме праведността и служенето на Господа,
  Все пак това завършва на руски, чист дух!
  Мома със силен чекрък спуска коприните по лицето си,
  Духна порив на вятъра, но факлата не угасна!
  
  Род ни даде команда - защити елфа с меча,
  За Светостта и Отечеството - войниците служат на Христос!
  Имаме нужда от остри копия и силни мечове,
  Да защитим славянската и добра мечта!
  
  Иконите на Солнцлава съдържат мъдростта на всички времена,
  А Лада и Богородица са една сестра на светлината!
  Който е срещу нашата сила, ще бъде жигосан,
  Вечната Русия се прославя в сърцата на бойците!
  
  По принцип сме мирни хора, но знаете, че сме горди
  Който иска да унижи Елфа, ще бъде жестоко бит с тояга!
  Да строим с бясна скорост - ние сме раят на планетата,
  Семейството ще бъде голямо - ще имаме деца с любимия!
  
  Нека превърнем целия свят в курорт, това е нашият импулс,
  Да развеем знамената на Родината за слава на поколенията!
  И народни песни, макар и с един мотив -
  Но благородна жизнерадост, без слузта на прашен мързел!
  
  Който обича цялото Отечество и верен дълг към царя,
  За елфа той ще направи този подвиг, битката се увеличава!
  Целувам те, зряло момиче,
  Нека бузите ти цъфтят като цвят на пъпка през май!
  
  Човечеството чака космоса, летейки над Земята,
  Ще платим звездите от скъпоценни камъни във венец!
  Нека внезапно стане истина, че момчето с мечтата я носи,
  Ние сме създателите на природата, а не слепи папагали!
  
  И така, ние направихме двигател - бам, от термокварки ,
  Бързо движеща се ракета, разрязваща повърхността на космоса!
  Нека бухалката те удари не във веждата, а право в окото,
  Нека изпеем химна на Отечеството с мощен глас!
  
  Врагът вече бяга като заек,
  И преследвайки го, постигаме правилните цели!
  В крайна сметка нашата армия от елфи е мощен колектив,
  За слава на Солнцлавия - нека честта владее Силата!
  Жените войни пееха толкова красиво. И пуснаха истински мълнии от алените зърна на гърдите си. И удариха гарваните и ги накараха да паднат от шок. И гарваните бързо паднаха върху черепите на орките, пробивайки ги и ги пробивайки.
  Това изглеждаше много готино и разрушително.
  А момичетата изплезиха езици, реваха и пееха:
  - Ние сме най-силните в света,
  Лесно можем да смажем всички орки...
  Убийте ядосаните мечки в тоалетната,
  Понякога е трудно да ги съжаляваш!
  Така пеят момичетата. Те са точно като петнисти змии с отровни езици.
  Или могат да те вземат и да те ужилят и това да боли толкова много, че никой не изглежда достатъчно.
  И техните алени зърна натискат бутони и произвеждат голяма, колосална сила на унищожение в редиците на мечките на Путин.
  И е много агресивен и жесток.
  Момичетата също могат да бъдат ударени от мълния от пъпа си. И те се разпръскват в различни посоки, а гарваните се заплитат в мрежата. И тогава падат, зашеметени.
  И пробиват поредните черепи на армията от мечки на Путин.
  Междувременно момчета-пионери по шорти хвърлят игли по мечките с босите си детски крака и пеят;
  Изумрудената вълна се плиска зад борда,
  Звездите в небето над нас греят.
  Удоволствието на корсар с ароматно вино,
  Какво има за утре - един Господ знае!
  
  И, уви, не е възможно да се знае и на картите,
  Какво е подготвила Съдбата за корсарите...
  Ще има мома в леглото под родната стряха,
  Или дяволът ни точи рогата в ада !
  
  Ще има ли качване или стрелба,
  Ще положиш главата си в злата бездна.
  Такава е съдбата на флибустера Палас,
  Преплувайте моретата в страховитите стихии!
  
  Въпреки това, това подреждане на живота е добро,
  Че няма скучно офисно ежедневие.
  Трудно е да плуваш в напрежение, няма думи,
  Но ние всички сме семейство - ние сме единни!
  
  Ако срещнем фрегата, където идват за нас,
  Нищо, с песен звънна да влезем в бой!
  Редутът никога не е напълно непревземаем,
  Гласът на крале с твърде горда корона!
  
  Ние ще спечелим обратно нашето и ще стигнем до успеха,
  Ако имате късмет, няма да влезе в цикъла!
  Перспективата да кълват гарвани,
  Ще ви кажа на всички братя - не го приемам!
  Това са кървавите битки, които се водят тук. А момичетата демонстрират просто ужасяваща и невероятна класа. А от алените зърна на гърдите продължават да изхвърлят много разрушителни и разрушителни вълни с голяма сила и енергия.
  И те покриват гарваните и ги карат да падат, зашеметени и зашеметени.
  А момичетата тропат с боси крака, хвърлят отровни игли по орките и пеят от радост;
  Падай, просни се, просни се,
  Имаш това право...
  Хитри лисици вече няма да има,
  На козите няма да им пука!
  След което момичетата с боси пръсти отново с голяма сила взеха и хвърлиха даровете на смъртта. Те долетяха и взеха много мечки на Путин и ги разкъсаха.
  Воините тръгнаха по различни пътища. И късат мечките на Путин на ситно.
  И също така прилагат ултразвук от пъпа и много орки са ударени от светлината и им се разкъсват тъпанчетата.
  Това са момичетата, които го взеха и се разпръснаха с дива и неистова, неудържима сила.
  Вземете меча и наточете острието по-силно!
  Нека враговете ви бъдат пълни с измама,
  Но той ще стане свободен, адският лед ще се стопи,
  Ще направим и този малък свят щастлив!
  
  Ние сме войници от армиите на елфите, режем право в окото,
  Страхът е непознат за тези, които служат на Родината си!
  Командир другарят Фталин ни вика,
  Това означава, че воинът ще бъде смел, не бъдете плахи в битка!
  
  На комунизма е дадена светлина - това не е мечта,
  Той съдържа величието на хората и ума на катедралата!
  Нека управлява света: чест и доброта,
  Да изметем всичките гнили боклуци от този труден живот!
  
  Нашата родина няма равна - всеки знае това,
  Защото силата на народа даде живот като рай!
  И затова прославете Отечеството навсякъде,
  Ако искаш да си щастлив, давай, боец!
  
  В елфинизма силата на волята и полета на звездите,
  Връх няма, хората знаят, че той не може да бъде достигнат!
  Сам Господ, страдащ за нас, благовести;
  Че врагът на човешката раса се превърна в дивеч!
  
  И тогава, като валс, прекрасните звезди ще танцуват,
  Нека гръмът на органа свири и акордеонът звучи!
  Нека хвалим Исус всеки ден и час,
  Пътят на проблема, нашите проблеми ще се обърнат към нула!
  . ГЛАВА Љ 24.
  Мария Колесникова командва войските и в същото време проклина мустакатия и плешив тиранин. И той не забравя да си тананика;
  Момичетата пеят толкова красиво и възхитително. И гласовете им са толкова сладки, като сирени. И песента се излива в кристалните чаши на небето.
  Това са толкова красиви и невероятни момичета тук. А гласовете им са просто невъобразимо чудо.
  И когато използват и алени зърна.
  А орките хващат пленените девойки за гърдите с нажежени щипци. И те почти го чупят и разкъсват. И това прави всичко много болезнено.
  Един елф с оранжева коса го взе и удари орките с базука, натискайки бутона с рубинено зърното на гърдите си. Тя разкъса няколко дузини мечки Путин и изпя:
  - Чип, чирп , чирп, чирп ,
  Взел и кълвал една хлебарка...
  Значи великанът го няма!
  И воините отново изплезиха езика й.
  А другото момиче удари противника си с голата си кръгла пета. И полетя бойното, унищожително грахово зърно. И масата орки бяха унищожени наведнъж.
  Това са момичетата тук - орк е срещу тях, както бугър е срещу бик. И причиняват колосални разрушения и разрушения.
  Но разбира се, освен тях има и момчета елфи. Те са боси пионери и могат много красиво да хвърлят игли по орките с босите си детски крака и в същото време да пеят;
  Пътят на воина е като роза и тръни,
  Когато едно момче тича босо в битка,
  Но има игли под краката на детето,
  Те просто го правят, за да направят детето готино!
  
  В Елфия образованието на войник е
  Късно е да започваме с памперси!
  Дори в градината нарът ви подхожда,
  Умейте да защитавате Отечеството от детството!
  
  Това, което сме учили в училищата, забравете,
  Житейските уроци нямат никаква стойност за тях.
  Повярвайте ми, за да изпълня съдбата на вселената,
  Ние сме родени рицари-елфи!
  
  Обичаме, събираме цветя,
  За нас картината е на тлъсти полета.
  Пъпките цъфтят великолепно през май,
  През юли е като тополи със сняг.
  
  Ние обичаме - славеят пее като флейта,
  Сладък дрозд чурулика с клавесин.
  Когато елфът е в приятелство и не ни разделя,
  Обединени, както е учил Господ Христос.
  
  Нашите хора защитават навсякъде,
  Навсякъде има силен интерес към живота.
  Където лъвовете реват, папагалите пеят до насита,
  Сиянието е по-ярко от самия небесен свод!
  
  Ще построим много, няма да го оставим да бъде разрушено,
  Нека защитим Вселената!
  Да лети радостта на душата,
  Така че нишката на безкрайния живот става!
  
  Тогава Отечеството може да ни цени,
  И ние ще й служим вярно, с чест!
  Забравете, че има такава скука от мързел
  Че нашият кораб няма да се спъне в риф!
  Ето как пеят момчетата на елфите. Те знаят, че орките трябва да се борят здраво за едно по-светло утре.
  Ами ако момчето елф бъде заловено? Тогава първо орките ще го съблекат гол. После ще те обесят на стелажа и ще те бият с камшик.
  И тогава голата, кръгла, детска пета на детето елф ще бъде докосната от нажежено парче желязо. И ще мирише на нещо приятно и опърлено. И ще бъде просто страхотно.
  И воините запяха:
  Моите токчета, голи момичешки токчета,
  Ще играем, просто играйте на криеница!
  И всичко това звучи изключително страхотно. А момичетата действат с колосална енергия. И ако започнат да пускат нещо, то ще е с много голям интензитет.
  И от алените зърна момичетата отново ще вземат и ще хвърлят потресаващи и унищожителни светкавици.
  И момче пионер от семейство на елфи пее;
  Напразно врагът вярва
  Как успя да сломи елфите!
  Завършихме Orkmacht през май,
  Той стана хищен ловец като дивеч!
  
  Който е смел, атакува в битка,
  Ще бием враговете си яростно!
  Ще ги изпарим с метла в банята,
  И нишката на живота ще стане примка!
  
  Отечеството е красиво като слънцето,
  Могъщ и гигантски по сила!
  Нека песента се лее като звънлив поток,
  Показваме талант в него!
  
  Не само във весела песен,
  Обичам шейни и кънки!
  Нека новият ден бъде радостен,
  Смърчът ще разпръсне шишарките си!
  
  И ако трябва да вземеш меча,
  Това е нашият насилствен призив!
  Ще държим бомбата в раницата си
  Играйте на военна тема!
  
  Победата е капризна,
  Празен няма да дойде на ум!
  И повярвайте ми, върховете на елфинизма,
  Страхлив боец няма да го вземе!
  
  Само смелите имат море от успех,
  Само работата помага при раждането!
  Че сте стигнали до щастието на света,
  Врагът не успя да пролее кръв!
  
  Тогава ще стане много безплатно,
  Ще достигнем нови висоти!
  Благороден акт на любов,
  Изпълняваме волята Господня!
  
  За вярата, за светлината на тази идея,
  Искаме да сме в окото за Отечеството!
  За да не побелее косата на майката,
  Нека всеки час е радост за мен!
  
  Тогава ще има волята на народа,
  Изградете честен свят отдавна!
  До века до стотната година,
  Няма да носим ярема!
  Момичетата от семейството на елфите продължиха да стрелят по врага. Така че воините разгърнаха реактивната система за залпов огън "Ураган" и удариха позицията на мечките на Путин с цялата си сила. И това беше просто съкрушителен удар.
  Масата от космати същества беше унищожена веднага.
  И момичетата хвърляха унищожителни подаръци на врага с помощта на босите си пръсти със смъртоносна сила.
  Тогава са използвани бръсначи и отровни игли. Това е масов танц на смъртта.
  Имаше толкова много разрушения и смърт.
  И момичетата пееха;
  Ледени късове на океана и снежни преспи от сребро,
  И пясък от злато за пустинята Каракум !
  Всичко това е моята свята Родина-страна,
  Утеха от сурови мисли!
  
  Ще построим много градове в Елфири ,
  Да построим пътища и магистрали до тайгата!
  Дори пионерите са поне малко стари,
  Те ще могат да намерят приключения и подвизи!
  
  Нашият народ е велик и могъщ на Земята,
  Всеки човек е успял в науката!
  Ние живеем елфинистично , считаме го за семейство,
  Нека извършим много славни дела в името на светлината!
  
  Най-горещото ни желание е
  Борете се за милото ни Отечество докрай!
  не се бавят Дуримар и Карабас ,
  Да сложиш победния венец!
  
  Родина, ти си моята майка, която е по-красива да не се намери,
  А ти си такова вдъхновение!
  Дори и на вас от отдалеченото село на нацията Манси,
  Господ даде милост чрез науката!
  
  Но когато горят гръмотевични бури, ние отиваме на битка,
  Това е наша чест!
  И тогава силен батальон се втурва в атака,
  Само в името на доблестта, а не в името на отмъщението!
  
  Тогава е невъзможно да се разбереш с Отечеството,
  И врагът бързо бяга в паника!
  В крайна сметка, повярвайте ми, войната не е филм,
  Е, за това трябва и акъл, и усет!
  Това са песните, които веселите момичета пеят с голяма радост. И това е просто невероятно. Те са невероятни и вълшебни.
  Момичетата дори започнаха да вият от голяма ярост и да проблясват с бисерни зъби.
  И продължават да хвърлят големи, разрушителни игли с боси пръсти. И убиват орки.
  В същото време воините също използват алените си зърна на гърдите, за да натискат бутони и да изпращат разрушителни и разрушителни дарове на унищожение.
  И причиняват тотална разруха.
  Такива са красавици - агресивни и еротични.
  И си пеят:
  Плешив фюрер, ти си просто тъпаняк,
  Фюрерът е плешив - смрад!
  И показват много дългите си езици. И го въртят като ято змии, които се извиват и всичко е супер.
  И момчета елфи по къси панталони и голи пръсти хвърлят убийствени дарове на унищожение. И те също причиняват значителни разрушения и смърт.
  Воините тук са просто див клас.
  А момчетата войни са още по-готини.
  Тук един от тях, прясно изсечени пионери, започна да пее;
  Брат ми и аз влязохме в нов свят,
  Съдбата се усмихна язвително,
  Сега ще завладеем морето.
  И ние ще си направим татуировка!
  
  Дори да отида в ада,
  но няма да се върна на училище.
  Сега съм проклет пират
  И не ме е страх от бури!
  
  Има въпрос на борба с врага,
  Военната работа на Corsair,
  Предястие месо с пай,
  Нека враговете умрат!
  
  Младият мъж има едно признание:
  Храброст, доблест, чест!
  Животът на пират е като на филм -
  Не позволявайте на дявола да ви изяде!
  
  Когато момчето дойде тук,
  Където плуваше кръвта .
  Сатаната няма да ни пречупи
  Повярвайте ни, ще станете гранд!
  
  Пиратът почти се смята за войник,
  Но той е само по-готин...
  В крайна сметка това не е празна картечница,
  Знай, че си роден свободен!
  
  И корсарът ще има награда,
  Ще те хване на кука...
  Всъщност в битка си артист,
  Шушулката стана лула!
  
  Ние ще достигнем такива висоти
  Ако не те хванат в примка!
  Човекът не се намокри в морето,
  Понасям и бурята!
  
  Случилото се в миналото е зад нас
  Да поемем по нов път!
  И те ще избягат, знаете враговете,
  Късметът предстои!
  Ето как елфите пеят с голям авторитет и апломб. И воините отново хвърлят босите си пръсти на врага, шокиращи дарове на смъртта.
  И всичко това има опустошителен ефект. Борбата се разгръща с яростна сила.
  А мечките на Путин да разбиваме от въздуха, с ударни ракети с голяма мощност.
  И тогава момичето натиска аленото си зърно върху бутоните на джойстика и използва разрушителна сила.
  И тогава въздействието става с помощта на зърна, които са с цвят на рубин. И той ще удари орките като луд.
  А момичетата използват босите си пръсти, за да хвърлят напалмови бомби върху позициите на орките. Падна една мощна бомба и веднага изгоряха хиляда Путинови мечки.
  Ето как момичетата унищожават противниците си, без жал и срам.
  И те също туитнаха:
  - Бос крак убива доста!
  И оголват перлените си зъби.
  И тогава започват да пеят;
  Каква е основната тайна на светлите елфи,
  Където селяните засяват нивите,
  Къде не си случаен човек,
  Където скитникът е роднина на всеки!
  
  Прозрачна Родина на водата,
  Джапанки с гълъбово крило...
  О, млади бурни години,
  Какво ти даде умът?
  
  Целунат съм от моята любима девойка,
  Но тази изкована скала е зла,
  Подкови тропат по асфалта,
  И дяволът завлече доброто в ада!
  
  Ние вярвахме в небето от самото начало,
  Начертайте черта под успеха с химикал!
  Аврора изстреля прощален залп,
  Вярвам в ноемврийския бряг!
  
  И светът е ослепително звезден,
  Гръмотевична буря бушува под облак,
  Тополите шумят, боровете стенат,
  От момата сълза падна!
  
  Вярвам, че времето на светлината ще дойде,
  И нека мечтата се сбъдне,
  Да има вечно слънце и лято,
  Реката тече лъчезарно!
  
  Повярвай ми, войната ще бушува,
  Конфликтът ще изсъхне Пролетта!
  И хората ще бъдат щастливи
  Собственикът на Земята е самият човек!
  
  Нека фабриките са господари на пролетариите,
  Вкарайте доячки в парламента!
  Ще пеем хиляди арии за свободата,
  Така че пешките веднага да преминат към дамите!
  
  Няма да има повече унижени
  Всяка работа е успех!
  Ние сами ще бъдем съдници,
  И нека децата се смеят силно!
  
  Тогава нека съберем силите си заедно,
  Да счупим гърба на оркшизма.
  Да станем като орел от гроба,
  Но няма злоба и подлост!
  Така момичетата пеят много красиво и агресивно. И в същото време оголват зъбите си, които блестят като перли. И воините хвърлят смъртоносни гранати с боси пръсти на смъртоносна сила.
  Тези момичета са наистина изразителни красота и сила.
  И те ще го вземат от алените зърна и ще пуснат даровете на унищожението с голяма, разрушителна сила. И толкова много орки ще бъдат затрупани наведнъж. Просто пълно унищожение.
  И воините също пеят:
  - Бързо затворете носа и устата си,
  Biotrep е по-умен от вас!
  И намига със сапфирените си очи. Или очите им дори са изумрудени.
  А воините са толкова бляскави и невероятно красиви. И ако те вече започват да пеят, тогава това е страхотно;
  Калихме волята си в битки,
  Братко, те се биеха за Отечеството.
  Погледнахме - те дадоха елфинизъм,
  Войникът Елфи влезе в Орклин!
  
  Нашите предци са ковали мечове,
  И тогава оръжията задействаха...
  Брезите отварят клоните си,
  Момичетата пекат пайове!
  
  Елфът е успешен във всяка битка,
  Тя знае как да приема нещата с ума си.
  Понякога чист ад гори.
  Но ние ще победим противника!
  
  Елфът защитава Земята,
  Дава подслон на тези, които са боси и голи.
  Приключихме битката през май,
  Яростно поражение очакваше Orkmacht!
  
  И след изграждането и сеитбата,
  Нивите цъфтят и ръжта е в купчини.
  Вие момичета и дядовци сте герои,
  Имаше замръзване и сняг в окопите!
  
  От нашето доблестно отечество,
  Поклонете се дълбоко.
  Знамената на елфинизма се веят,
  И банерите на Путин са бракувани!
  
  Векове ще минат под нас Звезди,
  Империята е галактически рояк.
  Никога не е късно да се родиш
  И погребете врага в космоса!
  
  Но вярвам, че умът ще бъде спокоен,
  И човек е като майка за всички,
  Тук древното семейство процъфтява,
  Сияние на Славата - Благодат!
  Момичетата пееха толкова прекрасно - просто най-високата класа на всичко космическо на земята. И краката им са толкова голи и изсечени, просто невероятно пъргави и живи.
  И светкавици излитат от алените зърна на гърдите и удрят гарваните. И ги свалят с огромна, смъртоносна сила. И много мечки на Путин изгарят.
  И воините наистина не дават никаква милост на орките. Това са толкова уникални и готини момичета. Нивото им е просто страхотно. И ако го вземат и от утробата на Венера, те ще изпратят разрушителни вълни на унищожение, поваляйки всички и техните души.
  И тогава дойде войната цунами на магоплазмата. И стана много трудно за орките. И може би дори боли.
  Момичетата удушават и пеят всички орки;
  
  Битки в бойния ринг,
  По правило силата не знае граници!
  Признай, питам за бащинство,
  От Марс, воинът искаше!
  
  Всички битки имат характер
  Което Бог Отец даде!
  И слава на Великото семейство,
  Носен от смел човек!
  
  Все пак нашата изповед е
  Дай живота си за Отечеството!
  И чувам гръм,
  Бийте се с мечове за щастие!
  
  Има дързост, има сила на науката,
  Роден от човешкия мозък!
  Без рутина и скука,
  Създаваме открития на Glory!
  
  Ние сме новите деца на Елфия,
  Искаме да направим Русия по-висока от всички останали!
  Няма по-красиви жени в отечеството,
  Успех ни Лада-Бог!
  
  Боговете ни дадоха разум - ръце,
  Казаха, че ти самият си демиургът!
  Какво можете със силата на науката,
  Не изковавай просто здрав плуг!
  
  Необятността на Вселената ви очаква,
  Красивото небе е диамант!
  Извор, където безценните мехурчета,
  Къде е светлината на зоркото око Господне!
  
  Извънземните планети ще станат дом,
  А звездите са като Слънцето на Земята!
  Ти си моряк с космически ром,
  Не бъди като счупен мине!
  
  Ще се научим на безсмъртие,
  Да изградим Вселена-рай!
  Какво ново ще бъде век,
  Ще се случи, мечтайте за това!
  
  И знай, че мъртвите ще възкръснат,
  Труповете ще станат от гробовете!
  И тогава във вечния живот,
  Един свят отбор!
  Това са песните, които пеят смели и красиви момичета. И разбира се, отново използват мълнии от алените зърна на гърдите и удрят гарваните с тях.
  И зашеметените, като чук в мозъка, падат мъртви. И всичко е направено изключително добре.
  Момичетата елфи показват нивото на своята агресия и сила - просто супер и хипер .
  Те бяха толкова прекрасни крадци. Които са способни да проявяват елфинизъм и дистанция.
  Те също изстрелват мълнии от алените си зърна, които нокаутират много орки.
  И пеят с пълно гърло:
  А, Путин, ти си Путин, ти си козел Путин,
  Защо се натъкна на елфите като магаре?!
  Ще получите от нас специално в никел,
  Ще се натъкнете на силен елфически юмрук!
  Така пеят девойките и показват бисерните си искрящи зъби. Това са просто изключителни красавици. И плешивият фюрер да умре!
  . ГЛАВА Љ 25.
  Мария Колесникова се бие и командва като истинска кралица и показва най-високото си ниво, както и нейният борбен и уникален екип.
  И така воините го взеха и запяха отново;
  Не, бдителният няма да избледнее,
  Погледът на сокол, орел...
  Гласът на народа е ясен,
  Шепотът ще смаже змията!
  
  Вярвам, че целият свят ще се събуди,
  Ще има край на оркшизма...
  И слънцето ще грее -
  Пътят, осветяващ елфинизма !
  Това са момичетата тук - просто не можете да се приближите до тях, без да се изненадате.
  И ако се разпръснат, тогава от алените зърна на гърдите им ще излетят пулсари. Никой и нищо не може да се справи с такива момичета.
  И те могат да спрат препускащ кон и да прегазят мечка наведнъж. И обсипете врага с труповете на мечките на Путин.
  Ето как понякога момичетата пеят:
  Бушува голяма война
  Война без разумни причини...
  Ето го Путин, Сатаната дойде,
  И смъртта на Русия заедно с това!
  
  И кой ще спре потока,
  Кървави разярени реки...
  Врагът започва ток,
  И елфът е човек!
  И воините отново ще вдигат и хвърлят отровни и унищожителни игли с боси пръсти. И те ще пробият много мечки на Путин с голяма ярост.
  И младите елфи също се бият с голяма упоритост и ярост и показват своя бърз и боен пилотаж.
  И момчетата също хвърлят смъртоносни игли с босите пръсти на краката на децата си.
  В същото време младежите на елфите не забравят да пеят с дива ярост;
  Под маршируващия камък ние избихме стъпка,
  За елфите битката е празник на душата!
  И ако си боец, а не магаре,
  Тогава разбийте злите орки!
  
  Девите елфи също са бойци,
  Арбалетен болт ще пробие бронята!
  Бойците сега се гордеят с младостта си,
  Знаеш ли, ще прогоня противника!
  
  Гномите свариха бира - прекрасен сок,
  Носете чаша преди битката!
  Елфите не познават сивите коси на слепоочията си,
  Горят вечно отвътре!
  
  Това, което дори светъл елф не може да разбере
  До какво води злата смърт на старицата!
  Ще преминем теста за смелост с A,
  Няма да търпим срам, да знаете!
  
  И в новия свят също е добре,
  Там пак ще бушува заемката!
  Нека картечницата драска като длето,
  И армията покрива пътя с тела!
  
  Виктори, искам да те хвана
  Да се насладите на златната трела!
  Да, понякога имате нужда от верига, а не от копринен конец,
  Е, другарчето реве като звяр!
  
  Една девойка ще ти даде любов, вярвам,
  И с нея е красиво като в рая!
  Нека расте огромно семейство
  Обичам ви момичета с цялото си сърце!
  Ето как елфите пеят остроумно. И всичко е наистина готино и страхотно с тях. И бушува яростен огън. И агресивни скокове и удари.
  А алените зърна на момичетата ще бъдат гръмнати от убийствен и разрушителен ултразвук.
  И всичко ще бъде старателно взето и изпечено. Това са момичетата.
  И пак ще пеят:
  - Ще има град на Венера,
  И грозната химера!
  След това те ще го отнемат от очите си и ще светнат с разрушителна и убийствена светкавица.
  И тогава те ще вземат пулсари и ще ги заредят от рубинените зърна на гърдите. Което е адски болезнено.
  Това наистина е нещото, от което жените се нуждаят.
  И бузите им пак ще издуят. Въобразяват си, че ближат нещо много сладко и апетитно с език и буквално се възбуждат.
  Това са жени.
  И те реват с пълно гърло:
  Ще намерим орк в битка, ще намерим орк в битка,
  Няма да се шегуваме с него - ще го разкъсаме!
  Ще те разкъсаме! Ще те разкъсаме!
  Така пеят елфчетата. А момичетата с боси пръсти хвърлят разрушителни подаръци на смъртта.
  И действат много хитро.
  И някъде орките стрелят с голи кръгли пети по момичетата. И в отговор момичетата натискат копчетата с алените си зърна и изхвърлят съкрушителни потоци от разрушение и смърт.
  Ето едно момиче от вида елфи, които управляваха мелница с мечове. И веднага пет глави на мечките на Путин бяха отсечени.
  Да кажем такива красоти тук - просто супер. И ако издуха алените зърна на гърдите и избият мълния, тогава орките няма да го намерят достатъчно.
  И момичетата много обичат да облизват пулсиращи нефритени пръчки. Какво трябва да се отбележи - готино.
  Между другото, момичета, ако орките ви вземат в плен, те определено ще подпалят алените зърна на гърдите си. Това вече им е правилото. И тук не можете да го вземете и да го подарите.
  Момичето изпитва едновременно оргазъм и болка.
  И младите елфи също пеят, и го правят много красиво, и стрелят по мечките на Путин с картечница;
  Къде си мила моя любов,
  Дева на лъчиста, ярка светлина.
  Писна ми от омразен живот,
  Искам лято в студа!
  
  В света любовта е основното нещо,
  Родът изисква продължение.
  Чувството за теб е лъчезарно,
  Да поговорим с красотата!
  
  Устни с искрящо алено,
  Носът е като снежна планина,
  Искам да бъда малък с теб
  Почешете снежнобялите си къдрици!
  
  Бузите от сатен са розови,
  Боси крака мачкат тревата,
  Да съм с теб е най-важното нещо
  Ще сплитаме косата си с купчина лен!
  
  Ореш ли милата ми крава,
  Краищата на петната са черни като брези...
  Ние сме напреднали в космоса,
  Поне да плачем в цялото село!
  
  Чува се трел на звучна авлига,
  Капката бие частта...
  О, какви са моите славеи,
  Харесвам твоята песен!
  
  Нашите летни цветове са ярки,
  Есенно кралско червено в златно.
  Дядо Коледа с подаръци,
  Не можем да го държим на студено!
  
  ни каже Снежната девойка ?
  Ще има красива приказка;
  Пилето ще ни даде злато,
  Кристална ваза с роза!
  
  Целувам любимия си скъпо
  На устните от черешов корал,
  Нашите мисли са много чисти,
  Искам нещо сочно и ново!
  Нека го кажем направо, това са младите мъже тук. И те много често облизват с езика си сладкото лоно на Венера от елфите. Да кажем, че е страхотно.
  А момичетата тук са от най-висока класа. И ако започнат да пеят, никога няма да се успокоят.
  И гласовете им са ярки и звучни, като среброто на камбаните. И това просто ще е най-висок клас.
  А момичетата блестят със своите изумрудени и сапфирени очи. И изхвърлят много плътни и парещи искри от алените зърна на гърдите.
  И изгарят много орки. И показват агресивен пасаж.
  А босите пръсти на краката на момичетата хвърлят масово смъртоносни гранати.
  И разкъсват орките на малки парчета.
  Това демонстрират непобедимите елфи. А гърдите им са много пълни и с алени зърна.
  И младите елфи ближат тези гърди с голям ентусиазъм. И сякаш имат сладолед на клечка.
  Но като цяло какво да кажем - готино.
  Особено когато пеят не само момичета, но и млади елфи, които, да кажем, са готини певци;
  Пространството е широка долина,
  Покрит с мрак без светлина...
  Черно, мастилено блато,
  Лакомо си изсмукал юнака!
  
  Звезди тебеширена мрежа,
  Факлата на смъртта танцува.
  Битката е само по средата,
  Ще спечелим, повярвайте ми!
  
  Елфи, орки, тролове,
  Вихрят се в бурен вихър.
  Много сълзи и болка
  В този звезден цирк!
  
  Ние сме в тази битка,
  На преден план...
  Поздрави от ковчега на всички вас,
  Въпрос на чест е да победиш!
  
  Силата на войната е голяма,
  Гневът е още по-лош.
  Ние не сме папагали
  И хората са късметлии!
  
  За победа братя,
  Помъчи се.
  Ако беше враг в дрипи,
  И то с лице на клоун!
  
  Оркът ще покаже на елфа
  Къде е началото на света?
  Не чупете клона
  Преди разсъмване!
  
  Построй звезден кораб
  Не бъди непохватен
  Сега сме герои
  А не деца от детската градина!
  
  Така че ще ви затворим
  Ще Ви потърсим отговорност.
  Дъвчеш сополи,
  Към стиховете на поета!
  Това наистина е песен, която е едновременно страхотна и прекрасна. И, разбира се, елфите пеят много добре.
  И воините, разбира се, постоянно блестят с босите си кръгли пети.
  И така ще го вземат и ще плюят на врага. И ще го направят много точно и прецизно.
  И веднага маса орки ще изгорят от плюене.
  Момичето елф го взе и запя:
  - Лудницата гори,
  Санаториумът на Сатаната,
  Няма място на Земята
  Орките са верни на Господа!
  Така пеят активно и агресивно. И реват.
  И момичетата също обичат да правят много хубави неща с езика си. И това ги възбужда напълно.
  И какво ще стане, ако те извадят от утробата на Венера с убийствена подаяние? О, това ще бъде сто пъти по-готино.
  Не, нищо не може да спре тези момичета.
  Младите елфи слаби ли са? Разбира се, че не! Те също са много готини.
  И пеят толкова възхитително;
  Пространството е изкривено и изпълнено с огън,
  Енергията на Вселената се сви в рог като пружина.
  В края на краищата, космосът е разбит на прах с чук, нека го разбием,
  Планетата беше разкъсана като ураган с пух!
  
  Ние сме могъщи рицари, ние сме легион от елфи,
  Битки за нас, призвание във вселената.
  Нека армията се втурне в милиони зли орки,
  Нека ги смачкаме, милички, като променим леко дишането си!
  
  И нова мелодия, въпреки че мелодията е остаряла,
  Звучи, но не мислете за милата Родина,
  Елфите имат толкова сплотен екип,
  Че всеки говори ласкаво един за друг!
  
  Какви сили бяха хвърлени в атаката, тролът идва,
  Фалангата на елфите замръзна, ние наточихме копията си.
  Играта за атака започна, орките откриха резултата,
  Но в отговор бляскавите вкараха гол от петите!
  
  Има мощни звездни кораби, дула,
  Със залповете си те ще удържат вселената.
  В крайна сметка елфите със силата на битката се считат за същите като орлите,
  Погребете нашественика като предупреждение за всички останали!
  
  Без да познават илюзията, войниците ще атакуват,
  С вяра с Лада той ще може да събори противника.
  И тогава ще останем сами с червената девойка,
  Да вземе нов войник за Родината!
  
  Какво е мъдрост, попитал елфът джуджето.
  Как да докажа на една красавица, че животът с мен е прекрасен?
  И гръмът отговори хитро - все пак ти не си човек,
  Да говориш за доблестта толкова искрено и честно!
  
  Но човешката раса е изостанала - аз му дадох отговор,
  За един глупав човек само една инструкция.
  Вървете по пътя на честността, поемете доста проблеми,
  И с истината не можете да измолите прошка от любимия си!
  
  Но джуджето с усмивка ми даде - детето е още босо,
  Вие не знаете във Вселената, само честността триумфира!
  Но съчетано с полуистини, къде е хитростта със Сатаната,
  За да не минавате напразно под злите куршуми!
  
  Разбрах това, мъдро гномче, лъжи умерено и в очите.
  Тогава ще можете да развържете сърцето на момичето!
  И кристална сълза няма да докосне сините очи,
  И нашата вяра, докрай, е да победим враговете си на прах!
  Така младите елфи пееха агресивно и хармонично. И се оказа толкова страхотно.
  А момичетата продължиха да стрелят със своя много убийствен и унищожителен огън. И натискаха бутоните на джойстика с алените си зърна. Красавиците играха с голям ентусиазъм. Те са страхотни крадци.
  Ето какво правят, съвсем логично и деструктивно. И тяхното бойно въздействие е неизмеримо.
  И с босите си пръсти момичетата хвърлят грах на унищожение. И действат много енергично.
  Действията им са просто убийствени.
  И воините изпускат ултразвук от рубинените зърна на гърдите си. Враните се объркват във вълните. Получават удари по главата като бухалка и буквално губят съзнание.
  И те падат, пробивайки с човките си черепите на мечките на Путин. А бойците действат изключително агресивно и хладнокръвно. И произвеждат шокиращ и смазващ ефект.
  Тези момичета наистина са супер готини. И езиците им винаги са на работа.
  И младите мъже, чиито пулсиращи нефритени пръчки гъделичкат момичетата, също пеят с много чувство;
  Въображението ми беше поразено
  Вашият образ блесна като опашка на комета...
  Ти ме удари като мълния,
  С красотата си, грейнала в звездите!
  
  Поетите възхваляват такава красота,
  Едно и също лице на Луната не може да бъде засенчено.
  Нека Венера да ви даде щастие,
  Злият хищник падна - покорен като дивеч!
  
  Толкова си красива, че можеш
  Покорете дълбините на небето.
  С теб дишам лесно, свободно,
  Нишката на живота се вие като коприна между пръстите ти!
  
  Не се надявам да разбера гордия ти нрав,
  Защото си сестра на Артемида!
  И дори челюстта ми се свива в плач,
  Дали мечтата наистина ще отплува към Тартар?
  
  В какви сладки сънища се появи?
  Не е възможно да се разбере небесното явление...
  Възглавницата на младежа е покрита със солени сълзи,
  О, зловещ свят - не гледам филм!
  
  Носеща структура на любовта,
  Лека е, но смазва с верига от скръб...
  Искаме да се реем като кранове,
  Но морето ме тегли в бездната на подземния свят!
  
  Какви окови наложи съдбата?
  Какво направи вселената по-важна!
  Бог да дава повече сили на младите хора,
  Не изпращайте прекомерно наказание!
  
  Всемогъщият каза: Той даде тест,
  Не колко време сте издържали.
  Но трябва да смекчите идеала,
  Какво да излезе от мека люлка!
  
  Сега си орел с орел,
  Сега той може да се разреши със съдбата !
  И ако започне битка със Сатана,
  Това означава, че той е способен да се бори с нуждата!
  
  Сега се рея с теб херувим,
  Ти си девица, като ярка звезда!
  Ще завладеем просторите на цялата вселена,
  Никога няма да се разделя с теб!
  Ето как младите елфи пеят прекрасно и възхитително. И гласовете им са тривиално прекрасни.
  И ако момичетата вече започват да пеят, тогава това изобщо изглежда страхотно.
  И пусна смъртоносни светкавици от алените зърна. И това е напълно хипер .
  Това са момичетата, които действат енергично в огромен мащаб.
  И с босите си пети хвърлят унищожителни грахчета на смъртта. И разбиват мечките на Путин.
  И действат с колосална енергия на смъртта. И влиянието на момичетата от хиперкласата се проявява .
  И тогава момичетата отново ще отнемат колосална енергия и сила с алените си зърна. И те съдържат както огъня на магията, така и хиперплазмата , с огромни, колосални разрушения.
  Гледайки тази битка, богинята Демиург Емануил започна да пее много енергично;
  Няма как да обуздаеш човек,
  Желанието да станеш Върховен Всемогъщ!
  Така че цялата Земя управлява Вселената,
  И всеки с мощно, вездесъщо знание!
  
  Но в този случай ние имаме силата,
  Понякога неудържимо, като буря!
  Удряме в челото, не само в окото,
  Ние създаваме Вселената без халтура!
  
  Всеки има свой голям диамант
  Умът му е горещ, като пламък плиска!
  И за да не изгасне лъчистият огън,
  Момчетата обичат нашите руски жени!
  
  Всеки има своя причина да се бие,
  Ние се борим за щастието в света!
  Врагът ще бъде съкрушен,
  И Небето и Земята са под наша власт!
  
  Създайте красив свят за себе си,
  Където има големи палми върху сладоледа!
  Е, какво може да измисли Шекспир за вас?
  Сто вселени? Не лъжете, че сте дебели!
  
  И ще ви дам един отговор, бойци,
  Науката може да даде безсмъртие!
  Квазарът ще изпълни за вас прост сонет,
  Да избегнеш скръбта и смъртта!
  
  Тогава всеки ще получи сладка торта,
  Да се ожениш за голяма маймуна - маймуна!
  Скицирах натюрморт с масло,
  Но аз няма да създам Дявола за вас!
  Така пееше Еманюел. Между другото, християните, защо не се замислят дали Бог е създал Дявола? Всъщност, защо да създаваме някой, който обрича милиарди живи същества и ангели на страдание?
  Какво казват свещениците по тази тема?
  Във всеки случай нищо убедително. И е нехуманно да се правят опити върху хора.
  Но Емануел и Сферо Катастрофов имат свои собствени мисли по този въпрос. И тук вече не можете да ги убедите.
  Също така може да се отбележи, че орките също са хора и убиването им е нехуманно.
  Въпреки че същите орки много обичат да чупят голите пръсти на заловените момичета и да изпържат голите им пети с огън.
  Но въпреки това красивото елфско момиче пее смело и с голям плам;
  Забрави кой си бил преди
  Не можем да мечтаем за безделие.
  Сърцата горят в свята надежда,
  Мечовете искрят в бойната армия!
  
  А долината е тъжна и негостоприемна,
  Стъпката на противника през прозореца...
  Чудовището окачи вериги, примки,
  И остри колики за после!
  
  Не се ли радваш, казаче?
  Къде отиде празненството?
  Трябва да станете на меки столове,
  Да строша хомота!
  
  Дамаската стомана звъни и дяволите се радват,
  Провеждат кратък разговор...
  Помогнете на демоните кражби,
  Техните противници на кладата!
  
  И това е кално лошо време,
  Има дим от ада-курия.
  Как да намерим щастието за влюбените
  Никаква струна не притискаше гърлото ми.
  
  За тази цел се борим,
  Да придобиеш дарбата да целуваш!
  И ние се изкачваме, осиротели, под куршумите,
  Без да познава нито баща, нито майка!
  
  Това ще бъде приключение
  Да донесе огън в новия свят...
  Прогони срамното мъчение,
  Спасете планетата от бедствие!
  
  Бог кима снизходително,
  А вие сте страхотни!
  Ще имаш място в сладкия рай,
  Безплатни близалки с чай!
  
  Но трябва да издържиш битката,
  Тогава мирът и любовта ще дойдат при вас.
  И от Едем корените на градината,
  Кръвта на нечестивите тече!
  Да кажем, че момичетата пееха много добре и красиво. По-точно едно момиче, което висеше на стелажа. И палачът я измъчвал с камшик. И беше изключително жестоко и кърваво.
  Ето какво е да се изправиш срещу такива момичета. Те могат да направят всичко и ще разкъсат всеки противник.
  Техните бойни позиции не познават слабост или колебание.
  Ето ги например с дългите си езици как ще започнат да обработват пулсиращите нефритени пръчици. И нека просто кажем, че е страхотно!
  И ако момичетата използват и алените зърна на гърдите си. Те ще организират такива неща, които няма да изглеждат достатъчни. Воините са преобладаващата сила тук.
  И пак могат да се поддадат на гърдите със светкавица от алените зърна. И ще направят нещо толкова опустошително и невъобразимо.
  Това са момичета, които са много красиви и като правило са боси. И всяка гърда е истинско съкровище. Няма такива момичета, дори стойката и електродите в утробата на Венера няма да ви уплашат. Те са тривиални момичета, да кажем - желязо и термокварки.
  Такива воини ще крещят с пълно гърло и образно казано ще направят пълно харакири.
  И те също могат да хвърлят мълния от пъпа.
  И младите елфи също се включиха в битката без никакви проблеми. И показаха впечатляващи резултати.
  . ГЛАВА Љ 26.
  Мария Колесникова е момиче наистина от космоса, а също и от затвора, и ако тръгне, не можете да спрете нея, екипа и елфите;
  И разбира се, те също започнаха да пеят;
  Огън с най-ярък пламък,
  Любовта ми гори!
  Въпреки че врагът е хитър и хитър,
  Но той ще бъде разбит!
  
  Дори див, луд злодей,
  Разкъсва и съсипва региона!
  Погледът ти е сън, като славей,
  Хармония, мир, рай!
  
  Нека пламти горещата топлина на страстта,
  Разтопете пламъците и леда!
  Вярвам, че спечелих тази топка,
  Късметът го чака момчето!
  
  Успехът идва при младите хора
  Този страх веднага се отхвърля,
  И девойката в чисти небесни сънища,
  Кралицата е почитана!
  
  Така че нека не забравяме да обичаме,
  Не смея да предам нашия свят!
  И животът с успех е нишка,
  Знай, че не трябва да прекъсваш злодея!
  
  Ще отстояваме позициите си Елфоград ,
  Нека Elfamm бъде славата!
  С победна стъпка Зелинград ,
  Силата на елфите идва!
  
  Берлин, Париж или Ню Йорк,
  Знамето ни навсякъде е победоносно!
  Лидерът Фталин запали нашата факла,
  Да загине презреният враг!
  Така пяха младите мъже с каскадата си от весели песни.
  И красавиците не се плашат дори от факта, че орките горят петите им. Болката, разбира се, е голяма, момичетата само се хилят и се смеят. А лицата на красавиците са толкова прекрасни и великолепни. И какво можете да кажете за такива красоти? Просто са страхотни и супер.
  И ако започнат да пеят, значи дори мечка не е стояла наблизо. Тези воини са невероятни. Просто имат темперамент на кобра. Способността да създавате невероятни и ярки неща.
  И разбира се, алените зърна на гърдите изпращат разрушителни и убийствени мълнии.
  И когато ударите ударят, настъпва тотален и разрушителен, разрушителен ефект.
  А такива момичета могат всичко с колосална енергия и сила. И техните възможности непрекъснато растат.
  И те наистина правят това с помощта на рубинени зърна.
  И орките често се опитват да изпържат босите си крака. И това е тяхното наистина агресивно кредо. Жестокостта на мечките на Путин е пословична, закони не са им писани. Нищо чудно, че целият свят проклина плешивия фюрер. Което е съвсем справедливо.
  И момичетата също пеят остроумно;
  Не можем да разберем Господното бреме,
  Какво означава да стоплиш Земята в дланта си?
  Бог е милост - мила майка,
  Ако Той е с теб, чудовището няма да те докосне!
  
  В безкрайното небе има пътека от лъчи,
  Слънцето изгрява, щедро раздавайки светлина!
  Ще си счупим вратовете за отечеството,
  Вермахтът е победен през нежния май!
  
  Вихри на късмета, пръски на съдбата,
  Напръскаха ни с гъста кръв...
  Виждате ли, децата ви страдат,
  Нашата свята, добра Елфия!
  
  Снарядът експлодира, изпращайки торнадо
  Тревата пламти в смъртна битка!
  Отрядът иска да се бие смело,
  За да не ни разбият всички по отделно!
  
  Всеки от нас е воин на Елфи,
  Плоча и каски, каски - гранати!
  Слънчевият цар - ние сме начело,
  Нека празнуваме парадите заедно с песен!
  
  Ордите понякога атакуват елфите на тълпи,
  В битката влизат големи сили.
  Orcmacht насочи кама в сърцето,
  Но той получи наказание през май!
  
  Бяло слънце на червени пустини,
  Това е като битка на шахматни полета.
  Всеки от нас е гигантски герой,
  Бог ви насърчава да се молите!
  
  Дъждовните капки придават свежест на въздуха,
  Те са като течно кадифе.
  Родината приюти сираците,
  Можете да го използвате за измерване на мили без водач!
  
  Frym ще бъде наш, изумрудено зад борда,
  Рибата напои цялото дъно като злато.
  Можете да живеете добре отвъд хълма,
  Ако сърцето на този хълм е с Елфия!
  Ако и момичетата пеят, всичко ще стане изключително страхотно и яко. И те могат да действат много разрушително.
  И техните боси, изсечени крака не ги плашат. Да кажем, че воините са прекрасни и супер.
  А алените зърна на гърдите на момичетата са великолепни. И вероятно няма да ги намерите по-готини. Те могат да правят неща, които не могат да бъдат казани в приказка или описани с химикалка. В тях има абсолютен гений.
  Това наистина са момичета от супер класа.
  И младежите също не са слаби, а много корави. И пеят изключително добре. А песните на момчетата звучат страхотно.
  Огнените езици се втурнаха нагоре,
  Не е ли това, за което си мечтал като момче?
  Получихме дар от Бог,
  Защото Марс е идеал за нас!
  
  Небесната царица ще ни помогне,
  И древни, свещени права.
  Светите лица ще одобрят вземането на икони,
  Вашите златни куполи Elfqua !
  
  Да, сега времената са други,
  Но вярвайте, Родината няма да търпи срам!
  За славата на нашата Майка Елф,
  Ние ще произнесем присъда за оркишизма!
  
  С мускулестите си ръце,
  Счупете гърбовете на орките от ярост!
  В края на краищата, скъпият другар Фталин е с нас ,
  Това означава, че Орх ще отиде само на обяд!
  
  Милициите се събраха в юмрук ,
  Ние не се страхуваме от буйния сняг!
  Подло падение очаква противника,
  И ние ще пробием врага с щик!
  
  Кръвта във вените ни закипя бурно,
  Няма по-лоша дума за войник - плен!
  Руснакът се бие яростно, умело,
  Като чук сърцето бие в делтата на вените!
  
  Спомнете си оплакванията на копелетата на Путин,
  Боец на Отечеството, страхотен гигант!
  Възмездието на руската Немезида ще победи,
  Фюрерът падна от гняв, лудият тиранин!
  
  Гнусни придобивания ще дойдат на пътя ви,
  Светкавицата възмущава небесата!
  И победителите изтриха всички страдания,
  Създайте палитра от приказни чудеса!
  
  Духът на Отечеството е изтръгнат от плен,
  Той ще начертае линиите на кървава граница!
  Искаме само прошка за скръбта,
  Нашият екип е най-здравият монолит!
  
  Господ ще се намръщи и ще заяви,
  Вие сте моите деца, не ви трябва пола!
  Постройте сами град в рая,
  Проклетата нужда ще изчезне!
  Момичетата от армията на елфите продължиха да водят упорита и ожесточена война с врага. И продължиха да мачкат мечките на Путин. Воините се биеха с голяма ярост.
  И с босите си пръсти те хвърляха дарове на смъртта с голяма, смъртоносна сила. Което показа най-високото ниво на разрушение и смърт.
  Воините правеха най-различни неща. Освен това са, да кажем, изключително смели и борбени. Агресивността на красавиците е извън класациите.
  И с босите си пръсти започнаха да хвърлят отровни игли на смъртта и унищожението. Но червените зърна на гърдите понякога дават най-неочаквания ефект, когато се прилагат.
  И ако момичетата го вземат, наистина ще си навлекат неприятности. Красиви момичета ще го вземат и ще натиснат педалите на щурмоваците с босите си пети.
  И какво не правят?
  А с тях всичко е толкова лесно за дишане и спокойно. Те са просто великолепни и като цяло супер.
  Момичетата го взеха и запяха:
  Хлебарка, хлебарка, хлебарка ,
  Тънкокрако малко бугерче , малка буболечка!
  И пак ще се смеят, ухилени лица. Това са момичетата тук - най-великият клас, да речем.
  И не е страшно, ако пръстите на краката на момичето са счупени на стелажа. Те дори няма да трепнат от това. Да кажем, че момичетата са толкова искрящи. Те имат пълната, бурна енергия на вулкан.
  И изригване на пламък и огън. Воини от най-висок клас.
  И могат да го вземат и да реват.
  И тогава ще хвърлят бомби с боси пети и ще разкъсат много мечки на Путин. И това е страхотно.
  Момичетата действат с голяма ярост. И така един от тях държи мелничен прием и отрязва главите на орките. Падат и се търкалят като кегли.
  Момичетата елфи взеха и пъхнаха босите си пръсти в устата си. И как ще го вземат и ще го духат.
  Чу се оглушително свистене. Гарваните били ударени от взривната вълна и веднага загубили съзнание.
  И хиляди гарвани паднаха, пробивайки черепите на мечките на Путин и ги блъскайки.
  И воините се оказаха просто превъзходни.
  И как крещят и викат.
  И младите елфи пеят с голямо чувство;
  Няма нищо по-вярно от монета
  Тя наистина блести без фалш!
  Всъщност дублонът е владетелят на света,
  Неговата опора е силен меч и щит!
  
  Езическите богове са скрити в него,
  Като слънце, сияещо златно лице...
  Въпреки че все още има паразитни бандити,
  Които започнаха да търгуват с душите си!
  
  Монетата е идол и архангел,
  Той е спасителят, унищожителят на всичко.
  Без злато наетата дамаска стомана линее,
  Без пари успехът в битката няма да дойде!
  
  Но какво искаш мъж със сърце,
  Искам да ти купя безсмъртие...
  Да отвориш алчно вратата към блаженството,
  Да тъча нишка от вековен живот!
  
  Но може ли дублон да получи и това?
  Може ли златен кръг да мечтае?
  За да не дойде старецът с коса с поздрави,
  И не му сложи печат на челото в моргата!
  
  Въпреки че имате нужда от много щастие за една монета,
  За да можем да се отдадем на греха колкото можем!
  Но човек няма власт над страстта,
  Момичетата са като просо за петел!
  
  Той иска да стигне много до корема,
  Берете фазани и ананаси.
  Въпреки че не можете да ядете, докато не умрете,
  Дори ако сте изключително готини с парите!
  
  И ковчегът дори струва твърде много,
  Защото в него има място за крале!
  В крайна сметка ангелът ще нарисува нула на формуляра,
  Удар в челото и пръчка в мозъка!
  Това са момичета, които са просто супер. И момчетата са страхотни. А елфите и от двата пола са просто хипер . Те наистина могат да направят почти всичко. И особено когато вкарват в битка алените зърна на гърдите.
  Това са момичетата, които са просто супер. И те ще го вземат и ще хвърлят разрушителни дарове на унищожение с босите си пръсти. И към орките ще летят частици антиматерия. И убиват мечките на Путин. Това което правят момичетата е просто супер и хипер .
  Правят неща, които никой не може. Сега, ако се разотидат, никой няма да устои.
  А воините, трябва да кажа, са толкова готини и боси и като цяло супер.
  И зърната на гърдите им са червени като макове. Невероятни жени - просто супер.
  И изхвърлят убийствени пулсари от рубинените си зърна и стрелят по мечките на Путин.
  Това наистина е страхотно.
  И тук младежите на елфите пеят с голям ентусиазъм и радост;
  Това е, когато тръбата на Господ
  Той ще ни поведе в смела атака!
  Подземният свят ще загине в бездната,
  Знайте, че твърдият лед ще се стопи!
  
  Воювал за Отечеството
  Биеха се като петли!
  Оркмахт беше напоен през май,
  Можем да се измъкнем от всичко!
  
  Който стенеше в безумно робство,
  Скъсай веригата, боец, бързо!
  Ще бъдеш в свещеното царство,
  С кръвна клетва!
  
  В крайна сметка ние сме такива войници,
  Няма да намерите нищо по-готино в света!
  Тук се хвърлят гранати,
  На сила, за да не ги държат заключени!
  
  Дулото на танка Тигър беше счупено,
  И войниците изгориха опашката на Пантерата!
  Снарядът разпали огъня толкова много,
  Дори оставяме смъртта да отиде на вятъра!
  
  Все пак отечеството е цвете в полето,
  Тя притежава красотата на Елфия, по-мъдра от всички!
  И децата се смеят в бурно щастие,
  Славеят започна да трепери силно!
  
  Младостта в нашия свят е благородна,
  Дори има сива коса...
  Нека бъде щастлива, свободна,
  Сияйна наша страна!
  
  В него има ледени планини, потоци от водопади -
  Злато на пустини, изумруд на реки.
  Трябва да се борим здраво за Отечеството,
  Пуснете копелетата в Хадес!
  
  Няма нищо по-мило от Родината,
  Макар и трудно да живеят братята!
  Погледът на Сварог стана още по-заплашителен,
  Ловецът се чувства дивеч!
  
  Ще сложим край на коварния Путин,
  И ще изпратим боклуците на орките за скрап!
  В крайна сметка, за нас, повярвайте ми, основното мото е -
  За да не дойде Содом при Елф!
  Борбите и агресивни младежи пееха толкова красиво. Те демонстрираха много висока класа.
  И те стреляха, убивайки мечките на Путин много точно. Това са наистина, да кажем, бойци. Момичетата тук също са много красиви.
  Зърната на гърдите им са толкова алени и прекрасни.
  Младите елфи наистина обичат да ближат тези зърна и това е изключително готино и готино.
  И момичетата са толкова секси. А краката им са грациозни, с много гладки и съблазнителни пръсти. С които хвърлят убийствени дарове на унищожение. Което е изключително готино и готино.
  Така че, ако момичетата се захванат за работа, всичко ще бъде изключително готино.
  И сега от алените зърна на красавиците излитат убийствени мълнии. И те удрят орките.
  Това са, да кажем, агресивни и уникални момичета. Нека го кажем така, те правят неща, които е невъзможно да се разкажат в приказка или дори да се опишат с писалка. Това са истински воини.
  И те са с боси пети, хвърлят толкова красиво убийствено нещо с тях. И разкъсват мечките на Путин.
  Тези момичета са толкова прекрасни и като цяло веднага можете да кажете, че са супер и ще обесят орките на кучката.
  И също така влюбени двойки елфи пеят с наслада;
  О, какъв тъжен свят си
  Сълзите са просто море - океан...
  Къде е обедният астрален път на душата,
  Изгубеният вой мечтаеше да влезе в Едем!
  
  В него е ледът на сърцата от замръзнали кори,
  И изгарящата топлина на завистливите страсти.
  Колко безчувствен, който дори е млад по плът,
  Тъжният славей свири в траур!
  
  Като слузта на мокрици, духът на рутината,
  И тлението на гроба от грижи.
  Но можем, ако сме единни
  Извадете хората от блатото!
  
  Разсейте подлостта на вселената,
  Изтриването на проклятия е ужасен знак..
  Не можем да носим юздите на страданието,
  Нека дяволът се превърне в прах!
  
  Планетата бързо ще хвърли оковите си,
  Той обаче няма да напусне орбита.
  Отнасяйте се един към друг честно
  Тогава въстанете хора!
  
  Можете да се издигнете без страх,
  Не притискайте другите хора...
  За да не плува копелето с мазнини,
  За да не остарее майка ни!
  
  Ще пием малко за това,
  Вина, по-сладки от пчелен мед!
  Нека проблемите се преструват,
  Но часът на разплатата не е дошъл!
  
  Тогава ще построим небесен рай,
  Всички деца ще се радват завинаги.
  Летим като стрела в небесния полет,
  Светла сбъдната мечта!
  Момичетата тук се оказаха невероятни - просто супер. И те могат без излишни предразсъдъци да вземат и с особена страст да вземат и да оближат нещо толкова голямо и лъскаво.
  И така воините хвърлят грах на унищожение с босите си пръсти.
  И хвърлят дарове на унищожение с убийствена сила. Невероятни красавици.
  И момичето извади гърдите си от алените си зърна и ги удари с пулсари. И тя изгори войниците на орките с огън. И всичко това се оказва изключително борбено и разрушително.
  И сега момичетата елфи все още ще ви вземат от утробата на Венера и ще ви победят с вълна от магоплазма. И ще покажат невероятния си полет.
  Това са наистина супер красавици, да кажем.
  Това са момичета и обхватът на тяхното въздействие е изключително стръмен.
  И буквално могат всичко.
  И тогава петима елфи веднага изпълниха техника с воденични мечове. И отрязаха главите на лудите орки, летящи към тях.
  момичета от хипер класа .
  Ние познаваме безсмъртната слава в битките,
  Битките на армиите на елфите са слава от векове!
  Величието на много, брой поколения,
  Дай ни славни воини безсмъртие!
  
  Без да познаваш страха, бий се смело,
  Нека мечът ни помогне в големи постижения.
  За славата на величието на доблестните граждани,
  Нека покажем усърдие в ожесточени битки!
  
  В крайна сметка ние сме героите на света на една славна сила;
  Победете врага - нищо друго няма значение!
  Нека получим величието на гордостта на славата,
  За целта ще създам един разтърсващ стих!
  
  Ние плаваме по морето без никакви съмнения,
  Пират и буря, ураганът не е пречка!
  Фталин и Елфин ще поведат в битка ,
  Ще пролеем кръв зад него като напор на водопад!
  
  Споменът ще остане в сърцата на смелите хора,
  Врагът е победен - това е цялата награда!
  Нека на власт има много посредствени хора,
  Все пак трябва да вървим към целта на разума!
  
  Красота, ще ви даде любов страстно
  А утре палача чака ешафода!
  Но няма да пропилеете живота си напразно,
  Успейте да спечелите позиция в рая!
  
  Светът е борба, всеки млад човек знае
  Свързването на живота ви с флибустър е опасно,
  Съдбата хвърля заровете причудливо,
  Но вярвам, че накрая ще стане страхотно!
  
  Можем да намерим нашето щастие момчета,
  Вземете както богатство, така и радостите от живота!
  Повярвайте ми, оркшистите ще получат възмездие,
  И ни вярвайте да живеем в пакостлив комунизъм!
  Така пяха великолепните и уникални момичета - супер и хипер .
  Те са способни да направят нещо изключително готино, да речем.
  И дори ако голите крака на момичетата са ударени с огнехвъргачка, изгаряйки босите им пети, тогава дори и тогава красавиците са в пълно вълнение и агресия на силата. Ето какво трябва да се отбележи за тези прекрасни воини.
  Те стрелят от картечници и покосяват настъпващите орки, които буквално осеят позициите с трупове.
  Това наистина е кървава баня. И колко убийства стават по света.
  А момичетата продължават да унищожават мечките на Путин. Тези момичета са станали просто супер.
  И как ще го вземат и реват. И им се струва, че имат цяла каскада от взаимни оргазми.
  Тези момичета наистина могат буквално да направят всичко. И нека просто кажем, че са агресивни и уникални.
  И момичетата пак пеят;
  Големи простори на морета, океани -
  Изорахме ги под трицветното знаме!
  Войниците покориха извисяващи се планини,
  Орлите изреваха победоносно!
  
  Елфите воини бяха разпознати от планетата,
  Ние удряме враговете с мечове и щикове!
  Успяхме да отхвърлим игото на оркишизма от половината свят,
  Завършихме похода си с победа в Орклин!
  
  Орките пристигнаха на гърбави танкове,
  Те заплашват да унищожат всички елфи от светлинните полета!
  Но проклетите изроди се вършеят здраво,
  Да живеят щастливо децата ни без хомот!
  
  Ние сме деца на Отечеството, което е над всичко на света,
  Родени са, с боси крака месят кумач!
  Всемогъщият се застъпи за нас в битка,
  И Бог докара май да цъфти в радост!
  
  Няма дял от боец и по-високо сърце,
  Какво дава мечта и ново раждане!
  Отворете славната врата към безсмъртието,
  Но ако сте в засада, мълчете !
  
  Има вълци и овце, но вие сте пастирите на вселената,
  И ваш дял е да предадете заповедта на потомството!
  За да продължим бизнеса до края на създаването,
  За да не угасне вечният огън в сърцето ти от любов!
  
  Кой знае къде вражески куршум ще спре войник,
  Но все пак в битка смъртта е по-добра от гнилите болести!
  И ако той умре, тогава вашият приятел ще смаже противника,
  Той няма да го търпи, защото босите момичета се карат в плен!
  
  О, елфическа светлина, война и огън след война,
  Който иска да си почине, за такива няма място, да знае в рая!
  Тук адският орк сключи споразумение със Сатана,
  Да се закани: Ще сваля атома и ще разбия градушката!
  
  Но ще има и защита срещу ракети,
  И ядрена бомба не може да унищожи Elfskva...
  Можем да използваме танкове, за да вземем паразита,
  И скучните песни за падналите натъжават!
  
  Да продаваш за стотинка не е дял на елфа,
  Все пак всеки от нас е велик воин!
  Не вярвайте, че Бог вече ни е поставил в ролята,
  Всъщност вие решавате колко готин е воят!
  
  Имаше провали, имаше поражения,
  Случи се като зайци, които се оттеглят от ужасни вълци!
  Но ако започне война, пак ще сме там,
  Разбийте бруталната армия от чудовища в адски ритъм!
  
  Повярвайте ми, ние не играем в името на войната,
  Нямаме друго призвание освен да бъдем добри приятели!
  Ние сме братски народ, а не Авел и Каин,
  За нас птицата е песен, а не тлъст дивеч!
  . ГЛАВА Љ 27.
  Да кажем, че момичетата са просто супер. И буквално ще заровят всички тези проклети путински мечки в земята.
  Воините хвърлят много разрушителни дарове на унищожение с босите си пръсти.
  И разкъсват орките на парчета. Това са наистина много агресивни и секси момичета.
  Те са способни на такива неща, че това, което правят, наистина е приказка.
  Невероятни красавици. Те могат да правят неща, които са просто фантастични и супер.
  Воините щяха да го вземат от алените си зърна с голяма сила и унищожение.
  Тези момичета са прекрасни и готини, просто супер. И имат уникална космическа сила.
  И момичетата ще си го приемат както си искат и ще ударят с пълна пара орките, които са големи и агресивни явления.
  И светкавици от алените зърна на гърдите.
  И с боси пети хвърлят грах от смърт и смърт с убийствена и неповторима сила.
  Тези момичета са просто класа, което показва тяхното супер и хипер ниво .
  И ако елфите започнат да пеят, тогава всичко се случва по изключително разрушителен и готин начин.
  Дори магията се нуждае от остър меч със стрела,
  Пролейте още кръв напук на съдбата!
  Дръжте се за науката - тогава светът ще бъде ваш,
  И цялата раса на Земята ще падне на колене!
  
  Магьосниците варят отвари и чистят котли,
  Магьосниците подготвят пулсарни заряди...
  Но ние сме елфи, така че знайте синовете на Сварог,
  Нашите момичета ще пробват трофейни тоалети!
  
  Противникът няма да ви помогне, този порив,
  Няма да можете да контролирате нашата власт...
  Нашият елфически народ е обединен като монолит,
  Ще можем да дадем битка на цялата рошава орда!
  
  Чингис хан вдигна меча си срещу Отечеството,
  Той се опита да изтласка полкове към Киев.
  Но успяха да го отрежат с кладенци ,
  Цялата благородна плячка върна ковчезите!
  
  Бату хан - той искаше да вземе Москва без бой,
  Но ударът на сабята на елфите свали яростния плам ...
  Ето това не разбирам братле
  Колко често имаме коварен тил!
  
  Кралят на Полша започна коварен поход,
  Тук болярите бързо му отвориха портите!
  Но те не знаеха, че Пожарски ще дойде скоро,
  Ще ги кара километри и километри!
  
  Не, готиният Бонапарт е под грешната звезда,
  Ти си велик император роден!
  Въпреки че имах шанса да управлявам Москва,
  Но вашата амбиция бързо избледня!
  
  Путин също искаше да направи роби от елфите,
  Но той беше унищожен от котето!
  В крайна сметка този служител по сигурността не познаваше нашите червени орли,
  Вързахме болно дете!
  
  И сега небесното небе ни очаква в космоса,
  Разходки из Марс!
  Тези, които са против Отечеството - чака ги ужасът на Содом,
  Ще му намажем муцуната с восък!
  Така пееха момичетата - беше просто висш пилотаж. Всичко се оказа много красиво и агресивно. И удари с колосална сила.
  И сега всичко стана толкова невероятно космическо и уникално.
  Момичетата елфи се биеха с голяма ярост и размах. И те изпълняваха мелнически техники, които чукаха глави и те се търкаляха като глави сирене.
  Жените воини са много здрави и избити орки.
  И сега, от алените зърна на гърдите, момичетата ще го вземат отново и ще изстрелят убийствени заряди от пулсари по мечките на Путин. Така се случва по убийствен и уникален начин.
  А момичетата, което трябва да се отбележи, са способни буквално да разпилят всеки орк на кванти.
  И мълния също изригва от пъпа и изгаря мечките на Путин до пепел.
  Което правят с голям ентусиазъм. Това са красивите и уникални момичета тук. И краката им са много красиви и се отличават с изключителна грация.
  И те хвърлят унищожителен грах на врага.
  Красавиците причиняват колосални разрушения и смърт.
  И в същото време пеят толкова красиво и уникално;
  Перлата на боговете на творението,
  Държавата във Вселената е най-сладката!
  Гледам елфите с удивление,
  Те са като бисери сред хората!
  
  Обръщам се към теб, Отечество,
  Отпечатано с неземна любов!
  И има само едно нещо, за което се разкайвам със сълзи,
  Какво не можах да свържа с мечтата си!
  
  Броя моментите в битките,
  Горещата битка кипи,
  Поискайте прошка от родината
  И вдигнете щит за правото!
  
  Големи светли пространства,
  Мила моя Елфия!
  Гори, полета, долини, планини,
  Еленът се придържа към водопоя!
  
  Кръв се проля, искри в мъглата,
  Пожарите са задушени от адски дим,
  Въпреки че червеите гъмжат в раната,
  Но химнът ни се пее от хор светила!
  
  Плуване в небесния океан
  Въпреки че пътят не може да бъде измерен!
  Но ние ще бъдем в безсмъртна слава,
  Такъв хмел ни дава вино!
  
  Не събуждай боеца, изгнаник от страх,
  Господ е вдъхновил Отечеството!
  Ние ще изведем страната от мрака,
  Тя има много слънчева сила!
  
  Времето за сбогом ще дойде,
  Войната ще завърши с победа!
  Не живейте само със спомени
  Нощта минава, макар и черна!
  
  Тогава вашите желания ще се сбъднат,
  И цъфти като селска градина!
  Ти девойка ще станеш стройна сърна,
  И ордата ще избяга, крещи!
  
  Приятелите също умряха - тъжно е,
  Но явно Господ така е решил!
  Повярвай ми, смъртта не е фатална,
  Духът е безсмъртен, въпреки че плътта е смъртна!
  
  Въпреки че не мога да повярвам,
  Скръб, спомни си всички миришещи!
  Тогава покорете звяра в себе си,
  Изтрийте горчивите нули!
  
  Върнат в първоначалния прах,
  Тези, които всъщност не са живели!
  Въпреки че семейството е фискално по природа,
  И вади сок от силни вени!
  
  Нека постигнем триумфа на Отечеството,
  Небесни светлини горят!
  Вярата на комунизма ще се издигне,
  И погребете мъката и болката!
  Момичетата продължиха да се бият в дива ярост. Една от тях, елф с пурпурна коса, взе и размаха смъртоносна мелница с двойни остриета с мечовете си. И тя отряза главите на орките.
  Друго момиче взе кама-бумеранг и го хвърли с боси пръсти. Той прелетя и отряза главите на мечките на Путин. Воините го направиха много уверено и хладнокръвно.
  След което момичетата го взеха и започнаха да пеят;
  Ние сме момичета разбойници
  И обичаме да се караме...
  Скоро ще вземем ножиците,
  За орките сме от раницата!
  Те са толкова красиви и пеят много добре. И техните песни са толкова прочувствени и прекрасни. И те издават плътни и възхитителни звуци;
  Пени оркът е оплел целия свят,
  Мрежа от адска страст!
  Вампир пие сок от хората,
  Ненаситна вълча уста!
  
  Външно прилича на ангел
  Изумрудът гори кърваво!
  И с гръмотевица гръмотевицата бие,
  Той ще ни даде слава на нашите бойци!
  
  В това шумолене на банкноти,
  Чува се рев на диво животно!
  Въпреки че лицето на Сварог е мрачно,
  Вярвайте в него безброй сили!
  
  Ще разкъсаме всички
  Кой би рискувал да бъде прегазен от танк!
  Чака, вярва в успеха,
  Уверете се, че не сте прекалено злобни по въпроса!
  
  Орелът Елфи е най-високият,
  Развива крилата си заплашително!
  Той придоби величие
  Сплескване на орките на прах през май!
  
  Че шейкърите бият от страх,
  Те разбраха, че силата на Елфия,
  Торбата с пари какво ще направи
  Да, дори не попитахте!
  
  Имаме и картечница,
  И наровете всички късат грозда!
  Ето войник, който бърза да атакува,
  Маската излетя от лицето ми!
  
  Удари главата с чук,
  Оставете мозъка си да се навие!
  И тогава ще получите рая,
  Нашата младост ще бъде вечна!
  Така пяха момичетата, които, честно казано, са супер воини като ниво.
  Момичетата войни като цяло са прекрасни и по-готини от всякога. Ще го вземат и пак ще го изрежат от аленото зърно на гърдата ти с убийствен и уникален секрет. Момичетата тук са толкова невероятни и наистина имат космическо ниво на поразителна сила.
  В тях наистина има огън и огнени ивици от рубинените зърна на гърдите. Това са момичетата, с които елфите са много доволни да се занимават.
  Те с удоволствие ще оближат с език утробата на Венера и ще им покажат изключителен пасаж.
  И босите пети, които са толкова розови, ще изхвърлят кръгли топки от разрушение и смърт.
  И толкова много орки са унищожени и убити. Това са наистина суперкласни момичета.
  И ако вече го приемат, те наистина ще започнат да пеят с пълно гърло;
  Фюрерът е плешив, много гаден,
  Иска да завладее света...
  Но нашата сила, момичета сила,
  Те ще могат да победят злите орки!
  В същото време младите елфи пееха и стреляха с картечници по орките, и то много точно;
  Скитах се из полето - цъфтяха маргаритки,
  Дърветата и планините са като купола на небето!
  Нека изградим една мечта от пух,
  За да възкръсне всеки умрял мигновено!
  
  Нека куполите на църквите бъдат като злато,
  И листата по клоните са красиви изумрудени!
  Народите разпознаха силата на Бога-Орел,
  Нека всички противници умрат от битка!
  
  Ние сме хората на Отечеството, което носи светлина на всички,
  Красиви моми, с лице като луна!
  Нека отворим сметка за постиженията на воина,
  Поне подлият стреля от тъп ъгъл!
  
  Взехме Оркмбул , превзехме Оркиж ,
  Те излязоха от Orklins и заобиколиха Fenya.
  Тези, които стъпкаха земята, получиха само шиш,
  Ние сме деца на щастливата, свещена Елфия!
  
  Ще строим булеварди, пътища, мостове,
  Има села на Марс, градове на Венера.
  В крайна сметка нашите желания, повярвайте ми, са прости.
  Но една зла война може да ги унищожи!
  
  За мира, за Отечеството нашият отбор,
  Нека успеем да постигнем усмивката на съдбата,
  Нашият елфически народ е обединен в стремежа,
  А раздорът генерира непрекъснати загуби!
  
  Европа е свободна, елфите говорят в нея,
  Хората пеят песни, тече поток.
  Можем да спасим постиженията на Сварог,
  Изпечете много пухкави рулца за трапезата!
  Така са умеели да пеят младежите. И можете също да се биете с много агресивна атака. И те победиха тези орки с убийствени скокове. И от алените зърна на гърдите отново ги порази мълнията на смъртта.
  Това наистина беше много красиво. И воините имат искрящи, перлени зъби. Воините са толкова, да кажем, възхитителни и прекрасни.
  И те хвърлят грах на унищожение с босите си пръсти. Ето ги прекрасните, да кажем, че са откраднали.
  Те имат толкова много уникална енергия и преминаване на бойна стомана. Момичетата имат такива агресивни и уникални козове.
  И от рубинените зърна на гърдите те са смъртоносни като мрежата на адски светкавичен паяк.
  Тези момичета са толкова разрушителни и не могат да бъдат по-готини. И те ще те вземат и ще те бият със светкавици на смъртта.
  И те го взеха и хвърлиха грах по врага с босите си пети, разкъсвайки враговете.
  И много мечки на Путин бяха унищожени, появиха се цели купища трупове и всичко се оказа много смъртоносно.
  А момичетата продължиха да се борят с ярост и натиск.
  Един от тях просто висеше на стелажа. И тя беше ударена с камшик, а под босите изящни крака на красавицата огънят все още гореше. Пламъците облизаха босите, кръгли, розови пети на момичето.
  И тя го взе и започна да пее;
  Да си страхливец е твоя собствена вина,
  Няма нужда да се криете в черупка!
  Стиснете машината по-здраво,
  Светът не е задушлива наказателна килия!
  
  Ако е задушен от меланхолия,
  Сълзите на момичетата ронят!
  Ордата нахлу в отечеството,
  Чу се силен глас!
  
  Момата крещи от болка
  Смъртта точи адското жило!
  Крехкият щит се разпадна,
  Държавата може да загине!
  
  Черупката избухна с рев,
  Тъпанчетата се спукаха веднага!
  Пушките бият и стрелят,
  Момичетата избягаха от страх!
  
  Но ние ще дадем удар в отговор,
  Ще получиш голям удар!
  Звукът на реещите се ракети
  Нека хълмът свети!
  
  Само ще станем повече приятели,
  В тези готини предизвикателства!
  Сложете ги на куп на една глътка,
  И не отърсвайте риданията!
  
  Небрежен удар на писалката,
  Няма да нарушим това изречение!
  Нашата свята мечта, повярвай ми,
  Предайте душите си на Бога с вяра!
  Тези момичета се оказаха невероятни. И когато момичето, чиято бронзова кожа блести от пот, е ударено с камшик, то буквално трепва и продължава да пее;
  Не се предавай, не се предавай, не се предавай
  Не се страхувай, момиче с гърди на стелажа...
  Усмихни се, усмихни се, усмихни се
  Знайте, че всичко ще бъде наред и наред !
  Така че момичето на стелажа пее много пламенно.
  Но има и млади мъже, които дават много красиви гласове и мелодия;
  
  О, момиче, цъфтяща мечта,
  Звездата на небето и тъмната бездна.
  Любовта е вечна без мерки,
  Дори алчното блато да те завлече в бездната!
  
  Искам да бъда с теб, любима моя,
  Гори като факла в океана на страстта!
  Огънят може да изгори нишката на живота,
  И насечете меча на измамата на парчета!
  
  Сияещият поглед на треперещата девойка,
  В него сякаш виждаш пътешественик осъждане!
  Сега войникът измерва стъпката на отряда,
  Ще можем да потопим демоните в учудване!
  
  Неверникът нахлу в Отечеството с вик,
  Негодникът крещи и върти ятагана.
  И в мислите ми хитрата мъгла скри нещо,
  Поне не трябваше да живеем в мира на небето!
  
  Момичето трябва да бъде смело защитено,
  Не позволявайте на враговете ви да опитат нейната красота!
  Ордата беше смазана от руската смела армия,
  Преборихме нападението на ядосания ни съсед!
  
  Какъв вид морал можете да създадете?
  Че Русия е държава, няма по-красива страна във Вселената!
  И ако чудовището иска да обърка нещата,
  Ние ще вземем нашите и дори вашите!
  
  Но момиче искам да те обичам
  Дайте ми възможност да стана вашето покритие!
  Няма да ти се налага, вярвам, че проливаш сълзи,
  Не можем да стоим зад черния, мрачен ковчег!
  
  Ще завършим романтиката на това място,
  В крайна сметка е безполезно да се хвали твърде много.
  Вярвам, че ще дойде време за промяна
  Какво ще стане по-добре, вярвам в това честно!
  С голям ентусиазъм пяха и момичетата войни. И те си свършиха борбено и агресивно дело.
  И те бяха особено активни в хвърлянето на остри остриета и свастики по орките с боси пръсти. Това са бойни и агресивни момичета тук, да речем - по-високи от тях няма.
  И от алените зърна на гърдите те издълбаха и действаха много активно, изхвърляйки пулсари. И воините се държаха страхотно.
  И те имаха истински, прекрасни искрици от очите си. И воините изглеждаха просто супер.
  И зъбите им блестяха като бисери. И всичко изглеждаше просто прекрасно.
  И воините дори пееха, оголили зъби;
  Ще се боря с врага яростно,
  Смъртта ще дойде, значи съдба!
  Но лицата на приятели греят в паметта ми
  А на изметта съдия сам Господ!
  
  Оказа се да умре жестоко,
  Намерете се в абсолютен ад...
  Да си отмъстим, ще бъде око за око,
  Ще дойда с меч при противниците си!
  
  В свят на жалост злобата не знае
  Вятърът духа от тъмните пустини.
  През май вали мокър сняг,
  Погледът на уморения просто се е притъпил!
  
  Ще отговоря на предизвикателството на боговете -
  Човекът е господарят на мечтите!
  Нямаме нужда от монашески одежди,
  Все пак Господ е само човек!
  
  Съберете силата си в касичка,
  Нека пламти огънят на науката,
  Не поставяйте таланта си в бутилка
  Защото работата е свещен идеал!
  Това може да е кратка песен, но е песен от сърцето. И в нея има толкова много радост и ярост едновременно.
  Красиви момичета пеят с много звучни и красиви гласове на сирени.
  магоплазмата също бъде изхвърлена от утробата на Венера , тогава тя ще бъде напълно хладна и разрушителна.
  Ще се излее истински ураган и поток от смърт и пълно разрушение. И това ще навреди на мечките на Путин.
  Ето как всичко ще се разпръсне и определено няма да се събере на една купчина. И ще има енергична ярост и потоци от горящ пламък.
  Все едно огнехвъргачка блъска. Пламти горещ неуморен поток. И гори всичко конкретно и наведнъж.
  Това са момичетата тук - които са способни да направят, ако не друго, края на света.
  И тогава от алените зърна да хвърляме пулсари и огнени светкавици. Които изгарят и унищожават всичко.
  Момиче елф с розова коса на точки на жълт фон го взе и изпя:
  - Войските са готови, госпожо,
  Ще унищожим всички!
  И намигна на партньорите си. Това са наистина момичета, с чист глас.
  И момчетата на елфите продължават да пеят;
  Не вярвах на Божията заповед,
  Исках да стана страшен вампир...
  Не се надявай, няма да изгориш веднага,
  Вечността в мъките е съдбата на грешника!
  
  В края на краищата, светият Бог не знае милост,
  Не очаквайте милост от кръвопийците!
  Вместо сладки плодове в прекрасен рай,
  Адът гори - кървави дъждове!
  
  За вампир кол от трепетлика е точен,
  Страшен пожар очаква магьосниците!
  Ще гориш нещастен ден и нощ,
  Сатаната е приготвил брадва!
  
  Грешният човек ще получи своето
  Ще бъде като паяк, който гори в огън!
  Демоните ще ви измъчват в подземния свят,
  Болка, която няма равна на Земята!
  
  Бой се и се покай, враже Господен,
  Ако го направите, ще бъдете хвърлени направо в ада!
  Съботният ден няма да дойде в мъки,
  Винаги заобиколен от луди рояци!
  
  Стелажът ще ви счупи костите,
  Да извъртим ставите с покер!
  Можеш ли, малко човече, да си щастлив?
  А сега знай в мъки неземни!
  
  Така че бързо се покайте, странно,
  Молете се и застанете на колене!
  Приятелят по пиенето на Вася няма да помогне,
  Само лоялността ще завладее небето!
  Да кажем, че тук е песен - може да се каже, че е изключително борбена. И момичетата влияят на врага много агресивно.
  Те просто имат неизмеримо вълнение и жажда за приключения. И също от алените зърна на гърдите как ще го вземат и наистина ще прецакат воините. И тук наистина няма да изглежда достатъчно на никого.
  А момичетата са страшно красиви и способни да въздействат с лъчистите си рубинени зърна.
  И също така да изстреля пулсари от утробата на Венера. Въздействието им е много изпепеляващо и остроумно.
  И с босите си пръсти те хвърлят игли с отрова, които пробиват право през орките. И изглежда изключително прекрасно.
  И сега, от рубинените зърна на гърдите ми, сякаш пулсар ме удря отново. Мозъците на гарваните наистина са разбъркани и те падат зашеметени и напълно изгубени.
  . ЕПИЛОГ
  Момичетата вече свършиха доста добра работа тук. Освен това ще има доста голямо количество магоплазма, идваща от утробата на Венера. И ще бъде забавно.
  И младите елфи хвърлят гранати с ръце и в същото време не забравят да пеят;
  О, вихри на младото сърце,
  В който пламъкът изгаря вулкана!
  Не можем да имаме хора у дома,
  Къде котката Баюн изяде баницата?
  
  Тук славеят тъжно пее,
  Челото на Всемогъщия е потъмняло!
  Херувимът изпраща прощално кимване,
  Не реалност, а страшен кошмар!
  
  Ние сме синове на святото отечество,
  Те се явиха на своите предци, знайте, за да помогнете!
  Няма да съжаляваме, познайте живота,
  Борете се с бездната ден и нощ!
  
  Врагът хвърля магия
  Измама, подлост, зла фалшификация!
  Но ние ще видим далечната светлина,
  Да счупим рога на противника!
  
  Вампири, орки, духове,
  Остри зъби искрят!
  В крайна сметка духовете обичат да се бият,
  Рафтовете идват от подземния свят!
  
  За Архимаг -командир,
  Ние сме само пионки и пънове!
  Армадата преследва зли изроди,
  Но не можем да отстъпим!
  
  Отечеството е по-ценно от всичко друго,
  Ще прекъснем бягането на свирепите орди!
  Чудовищата ще го получат в лицето,
  Моят пазач на съкровища ще ти пръсне главата!
  
  Отечество на силата на Сварог,
  И животът и надеждата на всички войници!
  Дясната ръка на Вермахта е смазана
  Тя покоси редица противници!
  
  Факла гори в младо сърце,
  Мечът замества картечницата!
  Скоро ще отворим вратата към космоса,
  Нека решим кой е прав и кой крив!
  
  Когато има мир в душата с късмет,
  Злият не може да ни вземе!
  Ще дадем ресто на адските същества,
  Познайте такава армия от елфи!
  
  Ние сме на колене - ние се молим на Род,
  Помоли те Всевишния Бог!
  За да не оставят войниците на вятъра,
  Синове на моя скъп елф!
  Така момичетата пеят искрящо и с много настроение за бърза и неизбежна победа.
  И техните перлени зъби блестят като огледала. И като цяло това, което правят е страхотно и готино.
  Никой враг не може да спре такива момичета. Те са прекрасни и прекрасни.
  Опитайте това и кажете не. И със сигурност ще ти отнемат достойнството. Каква отлична кражба. Те са пълни със сърдечни импулси и жажда за убийство.
  Тук момиче от семейството на елфите хвърли бомба от щурмовик, като натисна босите си пръсти. Тя падна върху група орки. И много мечки на Путин отидоха по дяволите.
  Това са, да кажем, много активни и агресивни момичета с очи като изумруди и сапфири. Които се борят за справедлива кауза, срещу ордата на Путин. Да кажем, че момичетата са стомана.
  И те също пеят;
  Вдъхнови ни да се борим -
  Shaker !
  Разделете света на парчета -
  Stormlord Elfin!
  
  Той извърши кървави дела,
  Издигам знамето на бунта!
  И какво искаше?
  Водещият отговаря - не знам!
  
  Мислех, че всички ще имаме мед,
  Всеки ще стане демиург!
  И сега конят ни носи,
  По разбити алеи!
  
  Тропот на луди копита,
  Чук - ордата препуска!
  Нашият съюз е като монолит,
  И лицата им греят от щастие!
  
  Повярвай ми, кръвта няма да тече вечно,
  Да изтрием сълзите на сираците!
  Имаше ловец, ще стане игра,
  Преодоляхме всички заплахи!
  
  Пролетарият ще бъде княз,
  И ще дойде наградата за труда!
  Ето го, повярвай на мръсотията,
  Да разкъсаме плътта си от ада!
  
  Да пеем песни силно
  Ние сме силата на гигантите!
  Символът на нашата бяла мечка,
  Партия - народ единен!
  
  Да пролееш кръв за Отечеството,
  Това е чест, чест и слава!
  Станете червена нишка в живота
  Нека вулканът кипи - лава!
  Така всичко се понесе като огнена лавина. И момичетата взеха и излъчиха пулсари от утробите си на Венера. И всичко се оказа много готино и шик.
  Warriors пяха за най-висока и невероятна класа. И те показаха своето изключително и невероятно ниво.
  И как ще се покажат зъбите на зъбите. И отново ще го вземат и ще подсвирнат, използвайки босите си пръсти. И отново падат зашеметените, в безсъзнание гарвани.
  И падат на земята като градушка. И става убийствен преврат.
  И от алените зърна на момичетата излитат разрушителни мълнии. И нека просто кажем, че е страхотно и готино.
  И момичетата плюят, а слюнката им избухва като киселина и причинява колосални разрушения.
  Това наистина е нещото, от което жените се нуждаят. И пак ще се разотидат, и друго ще уредят.
  И тогава започват да пеят;
  В света на смъртните, под сянката на империята;
  Жалки са предразсъдъците на хората!
  Нека хвърлим всички глупости и суеверия в бездната -
  По-добре да сме свободни като богове!
  
  Нашата армия е справедлива кауза,
  Пространството е точно като двор!
  За да бъдеш универсален, време е да бъдеш сила,
  Така че всички трябва да бъдат осъдени!
  
  Звездни кораби, бойни кораби - мощни,
  Няма брой на ракетите на войната!
  Това е безупречна смелост,
  Ние меч, както винаги - нерви!
  
  Завладяването на подлунните планети,
  Предоставяне на искряща светлина!
  Ние правим неща, знаете ли чудесно,
  Велика зора на вселената!
  
  Пепел понякога в галактиката,
  Пълзят бурни вихри каскади!
  Но ние сме рицари и романтици,
  Какво пее в светлината на бледата луна!
  
  Вселената ще стане покорна на нас,
  В него редът на вековете е пламенна вечност!
  Помислете за светлината на елфите - горда нация,
  Въпреки че умът ми понякога е слаб!
  Да, по отношение на последното момичетата наистина са самокритични. Но пеят страхотно.
  И още по-готино е да пуснеш мълния от алените зърна на гърдите. Те нанасят изгарящи удари на орките.
  Воините крещят:
  Любов и смърт, добро и зло,
  Да си орк е грях...
  Предопределено е да се разбере!
  Любов и смърт, добро и зло,
  И ни е дадено само едно да изберем!
  И момичетата отново пуснаха мощни мълнии от рубинените си зърна.
  Това наистина е бушуващ ураган.
  И те определено са в вълнението от битката.
  Воините пеят:
  Зъл орк в неверие е опасен,
  Не можеш да живееш в греховна похот...
  Защото гневът на елфа е ужасен,
  Защото строгият елф е съдията!
  И воините ще ударят орките с изхвърляне на магоплазма от утробата на Венера.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"