Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Marija Kolesnikova Kraljica Vilenjaka

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Nevino osuđena mlada žena, Marija Kolesnikova, transportuje se iz posebno čuvanog zatvora u čudesni magični svet. Tamo je sam Bog demijurg, Sfero Katastrofov, kruniše za gospodaricu vilenjaka. No, nakon što je dobila krunu, nesretna žena mora da se bori protiv susjednih imperija, koje naseljavaju trolovi, orci, patuljci, polukrvi , vampiri i druga stvorenja iz bajke. I naravno, glavni i najpodmukliji neprijatelj je Koschey Besmrtni.

  MARIJA KOLESNIKOVA KRALJICA VILENJAKA
  ANOTATION
  Nevino osuđena mlada žena, Marija Kolesnikova, transportuje se iz posebno čuvanog zatvora u čudesni magični svet. Tamo je sam Bog demijurg, Sfero Katastrofov, kruniše za gospodaricu vilenjaka. No, nakon što je dobila krunu, nesretna žena mora da se bori protiv susjednih imperija, koje naseljavaju trolovi, orci, patuljci, polukrvi , vampiri i druga stvorenja iz bajke. I naravno, glavni i najpodmukliji neprijatelj je Koschey Besmrtni. PROLOG
  Nebo je bilo gusto obojeno jarkim bojama i blistalo svim duginim bojama. Na njima su bili nagomilani čitavi vijenci zvijezda koje su svjetlucale poput dragog kamenja: smaragdi, rubini, safiri, topazi, dijamanti, zvijezde.
  Dječak koji je izgledao star otprilike dvanaest ili trinaest godina, vrlo zgodan i mišićav u samo kratkim hlačama, vrtio se, skakao i bacao pulsare sa golih prstiju. Mišići su mu se kotrljali ispod bronzane kože poput živinih kuglica, a kosa mu je bila bijela kao snijeg.
  Pored njega pojavila se veoma lepa devojka u bikiniju, sa kosom koja je svetlucala poput plamena baklje.
  Rekla je sa osmehom:
  - Zdravo Sfero Katastrofa! Da ne znaš šta da radiš?
  Demijurg je odgovorio sa osmehom:
  - Da, razmišljam, zar ne bih trebao stvoriti još jedan univerzum? Slažem se - to bi bilo smiješno Emmanuelle!
  Demijurg djevojka u bikiniju je primijetila:
  - Svaki novostvoreni univerzum je još jedan problem! U njima se kreacija susreće sa toliko različitih vrsta nevolja da se mora naporno raditi da bi živa bića bila srećna i da ne pate. I ovdje, naravno, još uvijek morate razmišljati o biljkama. I oni su živi, i neprijatno ih je jesti!
  Sphero je ljutito primijetio:
  - Ne okreći se!
  Emmanuelle je uzviknula:
  - Neka hiperteoplazma bude sa nama!
  I djevojka se prevrnula u zraku, tresući svojim golim, gracioznim nogama. A onda je njen donji ud napravio osmicu i zasjale su zvezde cele galaksije.
  Demijurg je klimnuo, a mišići na njegovom golom, duboko uvučenom torzu, poput Apolona, počeli su da se pomeraju. I štampa je došla kao čokoladice. Glas tvorca univerzuma bio je vrlo jasan:
  - Super je, naravno. Ali možda možemo učiniti nešto za one koji žive na planeti Zemlji?
  Emmanuelle je sa osmehom rekla:
  - U osnovi je moguće! Međutim, znate, mi se ne možemo jasno manifestirati na ovoj planeti. Ljudi imaju svoj put i moraju ga slijediti!
  Sfero klimnu glavom:
  - To je svakako istina! Ali pojedincima i dalje možemo učiniti dobro djelo!
  Devojka boginja je klimnula u znak slaganja:
  - Da, i to je istina! Naravno, sa nečim ovakvim se ne možete raspravljati!
  Demijurg je primetio:
  - Hrabra, hrabra i plemenita žena čami u zatvoru: Marija Kolesnikova! Odbila je da napusti zemlju i bačena je iza rešetaka. Gdje je maltretiraju i muče. Moraju se preduzeti mjere da se ovaj dostojni zatvorenik poštedi patnje!
  Emmanuelle je željno potvrdila:
  - To je u redu! I mi ćemo sigurno učiniti isto!
  Sphero je sa osmehom primetio:
  - Oteću je iz zatvora, a mi ćemo joj dati tron u jednom od naših zvezdanih imperija!
  Djevojka demijurg se složila:
  - Biće veoma korektno i zanimljivo!
  Dječak demijurg je bljesnuo svojim golim štiklama, koje su izgledale još djetinjasto, i zapjevao:
  - Neka je slava zauvek sa nama! Naša Otadžbina ima veliku snagu!
  Emmanuelle je sa osmehom upitala:
  - Može li se reći da bogovi Demijurzi imaju Otadžbinu?
  Sfero klimnu u znak slaganja:
  - Naravno, to možete reći! Koncept domovine je figurativan!
  Nakon čega su dječak i djevojčica sinhrono tucali, golim, preplanulim, mišićavim nogama, u zrak, izazivajući čitave slapove munja, i uglas rekli:
  - Neka bude kako mi kažemo! Neka bude naša volja!
  . POGLAVLJE br. 1.
  U zatvoru, Mariju su mučile stalne lične pretrage i maltretiranje. Jedna od tih tortura bila je i pretres . Stavljena je pred pet muških policajaca. Tada su se pojavile dvije žene čuvarice. Navukli su tanke gumene medicinske rukavice i skinuli mladu ženu do gola, a zatim bez stida i savesti počeli da joj preturaju po telu.
  I ne samo ovo, naravno. Marija je bila hranjena vrlo malo: činija supe sa malo posoljenom vodom i listom kupusa koji je plivao u njoj i komad hleba. Mlada žena je od takve dijete dosta smršavila: kožu i kosti. Štaviše, tukli su je gumenim pendrecima po golim petama i tjerali je da pumpa pumpu, kao robinju u starom Rimu.
  Marija je jako patila, bila je proganjana i iscrpljena. Terali su je da spava bez dušeka na golim daskama, a noću su joj stavljali ogrlicu oko vrata, kao psu, i okovali je lancima za zid.
  Mlada žena je bila veoma zgrožena kada su je pred muškarcima pipkale ruke čuvara u tankim gumenim rukavicama, a muškarci su pritom gledali, kikotali se i zbijali vulgarne šale.
  Osim toga, morala je mnogo da radi, a tijelo djevojčice je užasno boljelo i boljelo.
  I ne samo to, naravno... Muški stražari su stalno štipali Mariju za grudi i stomak. I udarili su me u dupe.
  Ali Marija Kolesnikova nije odustala i nije tražila milost.
  Prkosila je svojim otmičarima, i ostala, nepristupačna i ponosna.
  I na kraju su je još jednom skinuli i golu zatvorili u kaznenu ćeliju. I tamo su zidovi bili prekriveni mrazom od hladnoće. A Marija Kolesnikova je stajala na podu i pomerala bose noge, plave od hladnoće. Bila je mršava i vidjela se svaka kost na njenom tijelu. Osim toga, našli su joj dodatnu muku: obrijali su joj kosu. A sada je bila skoro potpuno ćelava, sa gomilom plave kose.
  Mlada žena je patila poput Zoje Kosmodemjanske. Ležanje na ledenom podu bilo je ravno samoubistvu. Onda će ona, gola i bez masti, definitivno utrnuti. I tako je Marija dodirivala svoje bose noge, patila, patila, ali se držala.
  Odjednom, snop reflektora pao je na nju u potpunom mraku. I osvetlio je nesretnu, koščatu zatvorenicu zatvora, kamo ju je poslao brkati i ćelavi diktator.
  Marija je mislila da halucinira. Pred njom se pojavio bosonogi dječak u kratkim hlačama. Plavokosi, veoma zgodan dečko nije imao ništa osim šortsa. U isto vrijeme, dječakov goli torzo zadivio je čeličnim reljefom njegovih mišića i čudesnim ocrtavanjem mišića.
  Iako izgleda kao da ima dvanaest ili trinaest godina.
  Dječak je pružio ruku i upitao Mariju:
  -Da li patiš?
  Mlada žena je sa osmehom odgovorila:
  - Čak više!
  Dječak je udario golom, djetinjastom, vrlo gracioznom nogom po ledenim pločicama kaznene ćelije i rekao:
  - Sada je tvoja patnja gotova! Uzmi me za ruku i prati me!
  Marija je drhtavim glasom upitala:
  Jeste li anđeo Gospodnji?
  Dječak je negativno odmahnuo glavom:
  - Ne! Ja sam Bog!
  Mlada žena je iznenađeno upitala:
  - Svemogući!?
  Sphero je klimnuo u znak slaganja.
  - Skoro svemoćan!
  Marija iznenađeno upita:
  - Zašto puštaš ljude da pate?
  Dečak je sa osmehom odgovorio:
  - Zato što ja nisam stvorio tvoju Zemlju. Samo te mogu odvesti u svoj univerzum. I tamo ćeš biti moja kraljica!
  Mlada žena je uz uzdah upitala:
  - Šta ako odbijem?
  Sfero je sa osmehom odgovorio:
  - Nema svrhe da odbijate. Kada se ispostavi da ste netragom nestali iz kaznene ćelije, vaši tamničari, koji su vas tamo mnogo i uporno mučili, će se jako uznemiriti. Samo ovo vrijedi prihvatiti moju ponudu!
  Marija je klimnula u znak slaganja:
  - Verovatno si u pravu! Bio bih potpuna budala da sam propustio ovu priliku za osvetu.
  Šfero je čvrsto stisnuo ruku Marije Kolesnikove i rekao sa osmehom:
  - Sada zakorači za mnom!
  I najpre su zakoračile gole mišićave noge večitog dečaka, a potom i tanke, natučene noge mlade žene, plave od hladnoće.
  I nakon trenutka, Marija je u sebi osetila neverovatnu lakoću, a ledenu hladnoću kaznene ćelije zamenila je prijatna toplina.
  Ona je, zajedno sa beskonačno mladim Bogom Stvoriteljem, jurila u struji energije.
  Marija je bila veoma prijatna i vesela. Uspela je da uradi ono što se činilo nemogućim - da napusti zatvorske zidove! A sada je u novi svijet ušetala bosih nogu, tako često tučena gumenim palicama.
  A sada je polje bajke završeno. I mlada žena se našla na toplom, bujnom tepihu, veoma luksuznom i veličanstvenom, blistavom od zlata, dijamanata i drugih dragulja palate.
  Marija se našla pred velikim ogledalom. Sluškinje su na nju bacile prozirni veo. Prekrivala je mršavo tijelo mlade žene, iscrpljene zatvorom, prekriveno modricama i ogrebotinama.
  Sphero je rekao:
  - Doneo sam ti novu kraljicu iz pakla!
  Devojke su bile veoma lepe, sa mladim, skoro detinjastim licima. Figure su vitke i mišićave. A odeća je samo niz nakita, koji jedva pokriva pune grudi i bokove, kao i cipele sa visokom potpeticom. Vilenjaci su se od veoma lijepih ljudi razlikovali samo po svojim ušima u obliku risa i besprijekornim oblicima, sa jedinstvenom gracioznošću ove nevjerojatno lijepe rase.
  U poređenju sa njima, Marija je izgledala tako koščato, iscrpljeno, sa rebrima koja su virila kao u logoraša, a grudi su joj se potpuno ljuštile. Telo mlade žene je odmašćeno, a ruke i noge su joj postale mršave, kao i vrat. I modrice, tragovi batina, pa čak i opekotine od cigareta koje su ugašene, na njenom tijelu.
  I njena glava, ćelavo obrijana, sa izbočinama i ogrebotinama, zbog čega Marija izgleda još strašnije.
  Sfero je sa osmehom klimnuo glavom:
  - Da, izgledaš kao zatvorenik Aušvica! Ali ne bojte se! Vilenjaci imaju čarobni napitak koji će izliječiti vaše rane i učiniti vas mladom, savršeno lijepom ženom!
  Meri je sa osmehom rekla:
  - Zašto to ne uradiš sam?
  Demijurg je samouvereno odgovorio:
  - Zato što i vilenjaci moraju da rade! A oni se bave iscjeljenjem, veliki majstori!
  Vilenjaci su pevali u horu:
  U stanju smo da lečimo bolesti
  Liječite, u šali, vjerujte mi, sve rane...
  Ispiti, položeni samo sa A,
  Zarad velike vilenjačke slave!
  I Mariju su poveli hodnikom, u susjednu sobu. Mlada žena je hodala po tepisima i osjetila ugodno golicanje. I ona se jako zabavljala.
  I tako se našla u bazenu punom mirisne vode. Tamo je ukrcana žena zatvorenica.
  Nekoliko vilenjakinja je počelo da je maže nečim masnim i veoma jakim i trpkim mirisom.
  Marija je prednjala od zadovoljstva. Da, bilo je izuzetno cool.
  Njeni ožiljci, modrice, posekotine, opekotine počeli su da zarastaju bukvalno pred našim očima. I koža je počela izgledati mlađe.
  Marija je čak počela da peva od oduševljenja;
  Bila je tiha, skromna devojka,
  Sanjao sam da imam svoju kuću!
  Tako da dečji smeh glasno teče,
  Neka medvjed bude pitom u šumi!
  
  Želeo sam mirno zrelo polje,
  Pahuljice zlatnih klasova!
  Da ne bi zauvek znala previranja,
  I da nije bilo neprijatelja!
  
  Ali dolazi tatarski napad,
  I zveket kovanih kopita!
  Pa gdje si, puk husarskih boraca;
  Šta je poznato po psovanju?
  
  Gdje su vitezovi, vi ste divovi,
  Ali zašto nema zaštite?
  Ovdje je naša jedinstvena domovina;
  Vruća, paklena svjetlost gori!
  
  Vode me u jaram bosonog,
  Šišarima, granama i stepama!
  I seku im leđa bičem,
  Kako je teško stenjati u lancima!
  
  Neprijatelj je lasom zabio devojcin vrat,
  Stisnuo se i hoće da zadavi!
  Ovdje u kraljevstvu zlog sultana,
  Počeo sam da pečem igru!
  
  U početku sam patio na polju,
  Torbe je nosio ubod snop!
  Ali procvjetao je ljepotom,
  Na kraju krajeva, Bog je velikodušan vladar!
  
  Ovdje se Gospodaru svidjelo;
  Poslali su me u seralj!
  Tu sam osetio mušku snagu,
  Počeo sam da zadovoljavam sve smeće!
  
  Znajte takvo poniženje
  Zamijenite najslađe tijelo!
  Bolje je podnijeti uskraćenost
  Da moja rođena majka ne psuje!
  
  Ne znam šta čeka na kraju puta,
  Plaši starost i krvnika!
  Ali nema mesta za rasipnike na nebu,
  Ostaje samo gorko plakati!
  Marija je odlično pevala. Ona je profesionalna muzičarka koja se bavila politikom. I, naravno, vilenjačke su je podržale. I svi su imali takve glasove kada su pevali.
  Tada je Marija isprana posebnim čarobnim napitkom. I dali su joj za jelo veoma slatku i ukusnu kašu sa medom i kondenzovanim mlekom. Onda su mi dali da popijem sok od nepoznatog voća.
  Nakon toga, Marija je osjetila nevjerovatnu težinu u sebi i zaspala je pravo na sofi.
  Vilenjaci su je pokrili toplim ćebetom. I zarobljenik savesti ga je uzeo i uronio u fantastične vizije.
  I ispalo je izuzetno cool.
  Marija se u snu pretvorila u veoma mladu devojku, skoro devojčicu.
  Hodala je po travi koja je bila ljubičasta. Devojčičina stopala bila su bosa, ali veoma gracioznog oblika. A trava je izazvala blaženi osjećaj u golim tabanima ljepotice.
  Marija je čak pevala:
  Ako je dugo uz stazu, ako je dugo uz stazu,
  Skoči, gazi i trči...
  Verovatno je, verovatno...
  Moguće je, moguće je, moguće je,
  To je naravno. To naravno...
  Možeš ići u Afriku!
  Ali ne i krokodilska usta!
  I oh, u Africi su planine tako visoke,
  A u Africi su rijeke ovako široke...
  Oh, krokodili-nilski konji,
  Oh, kitovi spermatozoidi,
  Oh, i zeleni papagaj!
  Oh, i zeleni papagaj!
  Djevojka je otpjevala nešto slično i osvrnula se. Okolo je zaista bila afrička džungla. I prelepo je svuda okolo. Cvjetovi su krupni i svijetli, zrak je ispunjen njihovim aromama. I generalno je sve divno lijepo. Evo majmuna koji skaču kroz drveće. A repovi su im dugi i vrlo žilavi.
  Banane takođe rastu. Štaviše, mnogo su veće, one koje se obično prodaju u prodavnicama.
  Marija je ponovo počela da peva sa entuzijazmom;
  Mi smo u džungli u zemlji divljih majmuna,
  Gdje su banane zelene, tamo su hrpe kanibala!
  Morali smo da savladamo okean,
  Sa takvom uzavrelom energijom!
  
  Rusija nam je naredila da idemo -
  Stignite tamo gdje je ekvator jarak!
  Pa šta je Bog Jedan a ne Jedan,
  I imamo više od jedne granate!
  
  Poslali su mlade pionire u borbu,
  Rekli su da je to samo staž!
  Tako da svi budu hrabri momci,
  Energija velikih raketa se ubrzava!
  
  Pucam iz mitraljeza pravo u metu -
  Ubio sam borce kaki bojom!
  Neće oni moći da nam preuzmu domovinu,
  Pindosi i ostali nasilnici!
  
  Takva Otadžbina je bijesan poredak -
  Nauči da se boriš kao žestoki lav, dečko!
  A ako je crveni vođa dao naređenje,
  Ne budi patetični klovn!
  
  Čaura mi je jako opekla obraz,
  Ona još nema ukočenu strninu!
  Ali ja već dugo služim domovini, vjerujte mi,
  Nemojte misliti na slabe tinejdžere!
  
  Naš je bio okružen plemenom Mau -mam,
  Nemaju koplja, već bacače granata!
  Kao odgovor udarit ćemo čelikom,
  Ruski piloti će pomoći sa neba!
  
  U Rusiji je svaki ratnik sa jasla,
  Beba poseže za pištoljem!
  I porazite vojsku osvajača,
  Pjesme koje je pjevao bard o podvizima!
  Marija je pevala i smejala se. O kojim osvajačima pričamo? Čini se da i sama Rusija sada nastoji da zauzme Ukrajinu, a rat je već u drugoj godini. Možda je od Drugog svjetskog rata najveća po broju uključenih snaga, možda ako se oduži, postane najkrvavija.
  Marija je teško uzdahnula i zapjevala, prisjećajući se koji je svijet upravo napustila:
  Moja domovina, oskudna suma,
  Domovino moja, ti si poludjela!
  I raspoloženje je odmah postalo minorno. Štaviše, Afrika nije njena domovina. I naravno, ne volim baš kad hodaš bos i samo u bikiniju kao divljak. I negde se dešavaju velike stvari.
  Marija je ponovo oduševljeno otpjevala, i to u muško ime, romansu velikog bjeloruskog pjesnika i barda Olega Rybačenka:
   Zvuk čudesne lire, odjekuje,
  Pevam, drsko, ne ćutim!
  Borbena pesnica nije od voska,
  Težimo svjetlosti - stazi zraka!
  
  Bog muči ljude bolešću -
  Vatra iz pakla spalila je grešnike!
  Želim da postanem prijatelj Svemogućeg,
  Da ne bi bilo tako teško!
  
  Hristos će doći, naravno, uskoro,
  Hoće li tuga tada nestati, vjerujte mi?
  Ne budi zaslijepljen bijesom u očima,
  Grijeh, sloboda, to je i šteta!
  
  Ne želim da hodam po liniji -
  Ne želim da budem bezgrešan!
  Bolje su lukave akcije
  Šta je konac bez potpune dosade!
  
  Rekao je da neće biti rata u raju,
  I grijeh će nestati, loše za sve!
  Ali čemu služe sudbine?
  Gladni smo za novim promjenama!
  
  Da živiš večno - znaj ovo savršeno dobro,
  Ali živeti bezgrešno znači vegetirati!
  Vitez će strastveno voleti rat,
  Uostalom, vojska ide u bitku!
  
  Otadžbina, domovina vojnika,
  U rukama drži baklju - marš!
  Odmazda za nečista čudovišta,
  Udarićeš ih u zube, ratniče!
  
  Završimo bitku uz velikodušnu gozbu,
  Hajdemo na užinu, piće - zaplešimo!
  Na kraju krajeva, naši vitezovi su besmrtni,
  I riječ ne pogađa obrvu, već oko!
  
  Mada, šta raditi u mirnom svetu?
  Tamo možete sagraditi palatu!
  I posveti službu liri,
  Dobivši lovorovu krunu!
  
  Ali postoje i drugi svetovi - znaj,
  Gdje i ratnici rastu!
  Dječak crta tenk na svom stolu,
  Šta ako nam dođu vanzemaljci?
  
  Ne pokušavajte da se opustite
  Ojačajte mišiće, budite jaki!
  Mi Rusi znamo da se borimo,
  Kad je arhanđel iznenada zaspao!
  Marija je zviždala i ljutito lupkala bosom, djevojačkom, isklesanom nogom i primijetila:
  - Da, Rusi znaju da se bore, ali sa kim? Rat sa braćom i Kajinov put je, naravno, sramota! A ovo ne bi trebalo da se desi!
  Djevojka ga je uzela i golim prstima zdrobila orah koji je ležao na travi, nakon čega ga je bacila u svoja grimizna usta puna bijelih zuba. Prožvakala ga je i zaurlala:
  - Neka je proklet kišni zmaj!
  I ponovo smejući se počela je da peva čuvenu pesmu o bratskom prijateljstvu naroda, koju je otpevao Lev Leščenko:
  Svi smo učili u školi, i pamtimo napamet
  Te stare lekcije o Kijevskoj Rusiji I pravoslavni znaju, koga ne pitaš, Šta je bilo krštenje Rusije na Hreščatiku .
  
  Jebote, Sloveni! Sranje Slaveni!Moskovljani i Kijevci da dijelimo domovinu sa tobom?Zar ćeš stvarno da uperiš pušku u svoju malu ženu Ukrajinku?Radije bih je volio...Reci mi iskreno brate zasto si kos od svinjske
  
  masti i votku, ili votku sa kobasicom Pijemo zajedno sa tobom, vec trista godina, i jako volim tvoje knedle sa visnjama.
  
  G*t, Sloveni! Sranje, Slaveni!Moskovljani i Kijevci Da dijelimo domovinu sa vama?Hocete li stvarno uperiti pušku
  u svoju malu Ukrajinku?
  Radije bih je volio...
  
  Ti i ja smo uvijek zajedno razbijali nevjernike A u ovaj posao nas je uveo običan ataman.Onda atamani i ja nismo imali sreće.Ali smo dovoljno pametni da suprotstavimo neprijateljima.Sranje
  
  , Sloveni! Sranje, Slaveni!Moskovljani i Kijevci Da dijelimo domovinu sa vama ?Zar ćete
  stvarno uperiti pušku
  u svoju malu Ukrajinku?Radije bih je volio...Svim srcem!
  I Marija je plakala. Da, nekada su narodi SSSR-a bili prijatelji, ali sada je veliki rat. I ovom ratu nema kraja.
  Lav je izašao u susret djevojci. Velika, afrička zvijer.
  Marija ga je ugledala u poslednjem trenutku i zamalo se zabila u njega. Jedva je stigla da stane i ukočila se. Čula je da ako se ne trzaš, zvijer možda neće napasti.
  Leo ju je pogledao i odjednom ljudskim glasom upitao:
  - Jesi li ti ista Marija koja je postala kraljica vilenjaka?
  Devojka je sa osmehom odgovorila:
  - Može se reći! Iako još nisam zvanično krunisan!
  Lav je protresao grivu. I osmeh mu je bio sasvim ljudski, a zubi oštri i krupni. Istovremeno, nije se mogao nazvati zlim. Zvijer je odmahnula repom i upitala:
  - Da li volite da rešavate zagonetke?
  Marija je sa osmehom odgovorila:
  - Da, naravno, volim te! U zatvorskoj izolaciji ovo je bila jedina zabava za nas zatvorenice!
  Lav je riknuo:
  - Ko nije prijateljski sa glavom, ali izgleda tako cool!
  Djevojka se nasmijala i odgovorila:
  - Kod nas najočitiji odgovor: trbušasti i ćelavi diktator! Ali u vašem svijetu, mislim da su sve opcije moguće!
  Moćna zvijer klimnu glavom, a njena zlatna griva se pomakne:
  - Da! Mislio sam da ćeš to reći. Iako se ovo misli, otrovni pijetao. Ali drugo pitanje: čega se najhrabrija osoba boji, a posljednja kukavica ne mari!
  Marija odgovori sa uzdahom:
  - Pa ja znam odgovor na ovo - savest! Čak ga se i najhrabriji plaši, ali ga zadnja kukavica jednostavno nema!
  Lev je potvrdio:
  - I ovo je istina! I predlažem ti da držiš lekciju mačevanja!
  Pred Marijom se pojavila mišićava, vilenjakinja, koja je bosim, veoma gracioznim stopalima gazila po travi. A u rukama je držala mač od sjajnog metala, čiji je balčak bio posut dijamantima, rubinima i smaragdima.
  Ona se nakloni Mariji i upita:
  - Jeste li spremni za bitku?
  Devojka sa drugog sveta je sa osmehom odgovorila:
  - Nikada se ranije nisam borio sa mačevima!
  Vilenjak iznenađeno upita:
  - Je li tako? iz kojeg si svijeta?
  Marija je tužno odgovorila:
  - Zemlja! 2023. godina od rođenja Hristovog!
  Vilenjakinja se nasmešila i primetila šire:
  - Da, znam tvoju planetu! Samo mi nije jasno zašto nesrećnika raspetog na krstu smatrate Bogom, pa čak računate svoju hronologiju od njegovog rođenja?
  Devojka je htela da odgovori, ali se u njenim rukama iznenada pojavio mač, takođe veoma luksuzan sa dragim kamenjem. Marija je napravila krug svojom oštricom i primijetila:
  - Vidim dobro oružje! I što je čudno, lagana je kao pero!
  Vilenjak je klimnuo u znak slaganja:
  - Znamo kako to da uradimo! Možemo to vrlo dobro! Tajne velikih ljudi vilenjaka!
  Marija je golim prstima pokupila grudvu sa trave i bacila je na mišićavu devojku. Lako ga je u letu rasjekla na četiri dijela i zagugutala:
  - Možeš li to uraditi?
  Meri je sa osmehom odgovorila:
  "Ranije nisam mogao da bacam predmete niti da lomim orahe golim prstima. I sada to mogu raditi divno i divno, bez ikakvih problema. Dakle...
  Vilenjak se nasmijao i odgovorio:
  - Ti si naša kraljica! Sada si jak i brz kao mi, i možeš da lomiš orahe nožnim prstima. Ali ovo nije dovoljno. Potrebna vam je i tehnologija.
  Marija je sa osmehom pevala:
  - Čovečanstvo ima tehnologiju gvožđa.
  Svakako potrebno i veoma korisno...
  Pa meni je prijatnije - narodna čuda,
  Stolnjak se samostalno sklapa i brze cipele!
  Vilenjakinja je protresla prstom i cvrkutala:
  Magija nije loša - suvišno je reći,
  Ali moramo i da skuvamo kuglice...
  Kuglice, loptice, loptice, kuvajte!
  Kuglice, loptice, loptice, kuvajte!
  . POGLAVLJE br. 2.
  Marija se probudila. Nikada se nije osjećala tako veselo i svježe kao nakon ovog sna. Djevojke vilenjaka, nečujno koračajući svojim bosim, isklesanim stopalima, donijele su joj ogledalo uokvireno draguljima i rijetkim nakitom.
  Marija je ponovo pogledala sebe i nije je prepoznala. Gledala je u nju mlada djevojka ne starija od dvadeset godina, vrlo mišićava i neobično lijepa. Kosa joj se lagano uvijala i blistala kao zlatni list.
  Koža je postala preplanula i bronzana. A mišići djevojke kao da su izliveni, čelični, s dubokim detaljima.
  A ona sama je toliko snažna, a istovremeno tako zavodljiva i strašna, da je to nemoguće reći u bajci, čak ni perom opisati. Prava boginja, kao djelo briljantnih vajara iz vremena antičke Grčke.
  Marija je napravila bicepse i vidjela koje mišiće sada ima - samo čeličnu žicu. I zviždi:
  - Vau! Šta sam postao!
  Djevojčice vilenjake su sa osmjesima pitale:
  - Da li ti se sviđa!
  Marija je sa iskrenom radošću odgovorila:
  - Veoma!
  Ljepote ove glamurozne trke su tvitale:
  - Ti si savršenstvo
  Ti si savršenstvo
  Od osmeha do gesta,
  Iznad svake pohvale!
  Marija je namignula devojkama i samouvereno odgovorila:
  - Morate biti što skromniji! I nemojte se čuditi!
  U dvoranu je ušlo još nekoliko vilenjaka. I lepe devojke počele su da tamjanom i uljem trljaju sada mišićavo i snažno telo bivšeg zatvorenika.
  Marija je bila bukvalno oduševljena zadovoljstvom. Njeno tijelo je snažno masirano.
  Pošto je postala devojčica, bivši zatvorenik je pitao:
  - Možda, neka me muškarci zgnječe!
  Glavna sobarica je klimnula.
  U salu su ušla četvorica lijepih, mišićavih mladića u samo šortsama i sandalama. Bile su veoma lepe, ali premlade, izgledale su ne više od šesnaest godina, a na njihovim licima, lepim kao kod devojčica, nije bilo ni jedne dlake.
  Marija iznenađeno upita:
  - Zašto nemaš odrasle muškarce?
  Glavna sobarica je iskreno odgovorila:
  - Svi muški vilenjaci izgledaju kao golobradi, ljudski tinejdžeri, bez starenja, sa čistom, glatkom kožom, kao kod dece. Ovo je naša rasa - zauvijek mlada, lijepa i vesela!
  Marija se nacerila i primetila:
  - S jedne strane, ovo je dobro! Ali s druge strane, mladić me nikada neće bockati strnilom!
  Viša matrona je primetila:
  - Imamo hiljadu puta više žena nego muškaraca. Stoga doživljavamo nedostatak muške naklonosti. Ali ti kraljica neće imati problema sa ovim!
  Svi muškarci carstva su vam na usluzi.
  Marija je klimnula:
  - Neka mi daju masažu celog tela.
  Mladići su prionuli na posao. Radili su to sa velikim entuzijazmom. A njihove vešte ruke uzavrele su krv devojke-kraljice. I toliko joj se svidjelo. Samo fantastičan i nevjerovatan osjećaj, let u raj.
  A Marija je pjevala od radosti;
  Mi smo komsomolci - ćerke komunizma,
  Borimo se sa svojim neprijateljima kao orlovi...
  Ponekad lete osmijesi osvete,
  Zimi su devojke bose!
  
  Želimo da udarimo Firera u lice,
  Imamo više snage od slona...
  Uspevamo u ljubavi i sportu,
  Čak i ako horda napadne u bijesu!
  
  Verujte, devojke niko neće zaustaviti,
  Uostalom, naša snaga je kao čelična pesnica...
  Možemo čak i da uništimo vojsku,
  I udarićemo Hitlera jako u cent!
  
  Doći će doba komunizma,
  I beskrajni Rod će nam dati snagu...
  Nećemo zažaliti život zbog Lade,
  Vjerujem da će Otadžbina uskoro procvjetati!
  
  Devojke i dečaci se svađaju
  Bosonogi pionir kreće u napad...
  Razbijamo neprijatelja mitraljezom,
  Davanje primjera hrabrosti!
  
  Kišni zmaj nas grubo napada,
  Ali devojke ga mogu slobodno pobediti...
  Izbijmo zube sluzi pakla, vjerujem
  Rastrgat ćemo ćelavog čovjeka!
  
  U Rusiji nema mesta za slabe,
  Uskoro ćemo dobiti sve što želimo,
  U ime najblistavije moći,
  Iznad nas je zlatnokrili heruvim!
  
  Biće veliko prijateljstvo među narodima,
  Ko se bori snagom zna...
  Za domovinu, za sreću, za slobodu,
  I uskoro će biti raj u svemiru!
  
  Djevojka trči bosa po hladnoći,
  Zašto joj trebaju cipele ako Lada Spirit...
  Cijela domovina od ruba do ruba,
  Orao je dječak, a ne pijetao!
  
  Sunce jarko sija iznad sveta,
  U kom zlatu su topli zraci...
  Pobjeda će doći u milovanju vjetra maja,
  I ne pričaj glupane - ćuti!
  
  Mi smo devojke - samo ćerke Svarogove,
  Ko je stvorio Zemlju sa porodicom...
  I dao ratnicima slobodu,
  Odmah oživljavanje univerzalnog ideala!
  
  U Rusiji postoji prostrano mesto za devojke,
  Na hladnoći oblače samo bikini...
  Ti si komsomolac Perunove neveste,
  Vjerujte, u ljutnji neće biti problema!
  
  U ime Isusa i Svaroga,
  Marija, Lada Majka Bogova...
  Borili su se za Staljina i Boga -
  I to za dobrobit najboljih sinova!
  
  Nećemo zaboraviti Isusov podvig,
  Ko je išao na krst za Ruse...
  I pokazao veliku umjetnost,
  Kad je trećeg dana ustao u ljubavi!
  
  Perun je bog veliki gromovnik,
  Oslobađa duge blistave svetlosti...
  Služićemo demijurzima pošteno,
  Tako da će se junačko djelo proslaviti!
  
  Djevojačke grudi blistaju bojom maka,
  Njene bradavice su kao barjak oktobra...
  I negde ljuti pas laje,
  Ali mi smo vučice s razlogom!
  
  Odbili su napad Frica kod Moskve,
  Iako je Hitler bio lukav i lukav...
  Firera se vidi u savezu sa Sotonom,
  Trava je ljeti mekša od tepiha!
  
  Ali zimi su devojke bose po snegu,
  Zašto im trebaju cipele, bunde i futrola...
  Komsomolci se ne boje mraza,
  Imaju možda najstrašniji duh!
  
  U čemu je naša snaga - divni ljudi,
  Postanimo bjesniji bogovi...
  I veruj mi, ljudi nisu loši,
  Sposoban da skine mnoge okove!
  
  Devojke su najkul u ljubavi,
  Uzgred, sadrže pomamni pasus...
  Djevojke trče bose po snijegu,
  Komadi pohlepno matirani!
  
  Sunce sija za slavu komunizma,
  Za slavu komunizma, Rus' cveta...
  A djevojci se kosa gusto kovrca,
  Pobjede su otvorile bezuslovni račun!
  
  Uništili smo Wehrmacht kod Staljingrada,
  I pokazali su jednostavno najvišu klasu...
  Za slavu naše domovine Rusije,
  Devojka će gurnuti golu petu u oko!
  
  Čuvaj se svađe sa bosonogom devojkom,
  Lep je ko vol i jak...
  Ose su se rasule kao biseri,
  I udarila je neprijatelja u stomak!
  
  Pa šta možeš našim curama,
  Imaju udarac, vjerujte mi, udarac od slona...
  A Rusija stoji iz veka u vek,
  Beskrajna velika zemlja!
  
  Zašto su ruskim devojkama potrebni dečaci?
  Da rodi tok heroja...
  I vjerujte mi, neprijatelji će završiti u odgajivačnici,
  Besni negativac će dobiti udarac u lice!
  
  U ime Isusa i Svaroga,
  Gde je Beli Bog stvorio ivicu svemira,
  Hajde da jedemo pse pre bitke,
  Tako da imate snage prije bitke rano!
  
  Onda ćemo ga uzeti i pogoditi protivnika,
  Ispod devojaka, bosih nogu...
  Da bi bilo strašno nakon kletve,
  A ako se nešto dogodi, dodaćemo to pokerom!
  
  Jasno je da Staljingrad nije uspio,
  Devojke su se žestoko borile...
  Iako je šteta malo poznavati ljepotu,
  Nije snimila svoju bitku " Pleboy "!
  
  Sve smo mi devojke, znaš ovo,
  Velika, žilava kao jaje...
  Kad su samo crtali po stolu,
  A sada povucimo prsten pravo!
  
  Nećemo poštedjeti ni svoje živote u borbi,
  I verujem da ćemo u Berlin ući u šali...
  Uskoro znam da živim u komunizmu,
  Hajde da se vrtimo snježnim vihorima!
  
  Djevojka samo voli trčati bosa,
  Snežni nanos slatko hladi njene pete...
  Ose lete kroz ledeni snijeg,
  Firerov ratnik do kovčega!
  
  Ukratko, pobedićemo, znam sigurno
  Moći ćemo stvoriti mir u cijelom svemiru...
  Zauvijek cvjeta do ruba svemira,
  Njegova snaga u borbi je nepromijenjena!
  
  Kada Svarog dođe sa Hristom Gospodom,
  Svi zaljubljeni mrtvi će vaskrsnuti Rod...
  Jer će horde tornada divlje smrti završiti,
  I priroda će biti u vječnoj radosti!
  
  Onda se useli u srca ljudi Lada,
  Sve će biti lepo u beskonačnosti...
  Primi, svaki ratnik zna nagradu,
  Mi Rusi smo nepobedivi u bitkama!
  Istina, ovdje se Marija uhvatila kako misli da se opet nazvala Ruskinja. Ali možda nije u potpunosti Ruskinja. Njena zemlja je formalno suverena, ali u stvari pod kontrolom Rusije. A budućnost je nejasna. Rat sa Ukrajinom je već druga godina. A kada će se završiti nije poznato. I mnogo krvi se proliva. I nije bilo moguće razviti ozbiljan i masovni antiratni pokret ni u Bjelorusiji ni u Rusiji. Naprotiv, dolazi samo do eskalacije sukoba.
  A gorčina ljudi samo raste. Iz zatvora je izašla u martu, kada ništa nije bilo jasno. A budućnost zemlje je nejasna. A sada je postala kraljica.
  I ne pati, nego uživa. I kako lijepi mladi vilenjaci. Samo su lica previše detinjasta. Istina, tijela su mišićava i izvajana; rijetko kada ljudski bodibilderi mogu imati takve mišiće. vau...
  Marija se nasmešila i pomislila: nestala je iz kaznene ćelije, a njeni tamničari će verovatno teško podneti to. Međutim, kako se Marija Kolesnikova neće pojaviti nigdje na Zemlji, najvjerovatnije će pomisliti da su je ubile sluge brkatog i ćelavog diktatora. A leš je bio sakriven. Pa, malo će galamiti, a onda će možda Marija Kolesnikova biti zaboravljena. Ili možda ne.
  Možda će postati druga Jovanka Orleanka ? Ili Zoya Kosmodemyanskaya. Pa, ovo drugo je, naravno, promovirano preko svake mjere. Možda zato što je u sovjetsko vrijeme ljudima nedostajala erotika, a gotovo gola djevojka od osamnaest godina, bosa na snijegu, bila je neka vrsta crvenog seks simbola?
  Hoće li snimiti film o Mariji Kolesnikovoj? Hoće li ona biti simbol revolucije? Ili će je zaboraviti, kao hiljade drugih bezimenih heroina? Na primjer, koliko je djevojaka umrlo u zarobljeništvu u agoniji, a i njih su vodili bosi po snijegu, ali niko ne zna njihova imena.
  Da, putevi Gospodnji su tajanstveni. Ispostavilo se da je Bog Stvoritelj bio dječak od oko dvanaest godina koji je nosio kratke hlače i bos. Izgledalo je veoma egzotično.
  Ali on ju je od zatvorenice podigao u kraljicu.
  Marija je pevala sa osećajem;
  Narod stoji u tihoj gomili,
  Devojku u grubim dronjcima vode na pogubljenje...
  Juče je bio tron, danas je skela,
  Zašto vi ljudi uništavate princezu!
  
  O kraljevi, kraljevi, kraljevi...
  Navodno, devojka sa pletenicama...
  Međutim, princezu nisu mogli slomiti,
  Iako je bosa po snijegu,
  
  O kraljevi, kraljevi, kraljevi,
  Zastave pobede i trube...
  Bose pete devojke su izgorele,
  Na hladnoći izgleda kao da je siromašna!
  
  I neka neki idiot kaze,
  Život je lak i zabavan za princeze...
  Hoda bosa po snijegu
  Ovo nije laka profesija!
  
  O kraljevi, kraljevi, kraljevi
  Lagani i pouzdani narodnjaci...
  Danas je princeza potpuno švorc,
  Strašilo kao bašta...
  
  O kraljevi, kraljevi, kraljevi
  Podvige vašeg suverena...
  Ako nisi mogao da pobediš neprijatelja,
  Dakle, potpuno ste neslavni!
  
  Princeza dobija veoma žestoko bičevanje,
  Onda je bila postavljena na stalak...
  Njena kazna je da umre gola,
  I izbušite sve kosti bušilicama!
  
  O kraljevi, kraljevi, kraljevi,
  Ljudi vise nisu slobodni...
  Očigledno, da protjeram zlikovce sa zemlje,
  Previše si plemenit!
  
  O, kraljevi, kraljevi, kraljevi...
  Glavice su odjednom odletjele!
  Iako su plave, one su u suštini nule,
  Grimizno, prolila si krv!
  Marija je otpjevala nešto slično, a njeni biserni zubi su se razvukli u sladak osmijeh.
  Mladići su je temeljno masirali i nabili je neviđenom snagom
  Marija je tada skočila. A sada je morala da ide na časove mačevanja.
  Izašla je devojka sa belim pletenicama u bikiniju. U rukama je držala gumeni mač. Glavna sobarica dala je isti mač u Marijine ruke.
  I djevojka-kraljica ga je okrenula, osjećajući gipkost svoje ruke.
  Sada njeno tijelo nije bilo gore od tijela vilenjaka. Ali potrebna vam je i tehnologija i vještine.
  A Marija je, počevši da juri sa plavušom u pramenovima, odmah osetila njenu nespretnost i bespomoćnost. Veoma je spretna, tehnička i okretna.
  A Marija ima samo opšte ideje o mačevanju. Dakle, da budem iskren, ne ide baš najbolje.
  Obe devojke su bile bose, a noge su im bile okretne i graciozne. I brzo se kreću.
  Tako je Marija, da bi se malo razveselila, počela da izdaje aforizme;
  Što je pastir ljubazniji, pas mu je podliji, kralj mekši, satrap oštriji!
  Rus nije nacionalnost, već poziv i stil života!
  Slaboj osobi je potreban Bog kao što detetu treba Oca i Majka, ali kako odrasta, opterećuje ga starateljstvo, i on, odvojen od Roditelja, pristaje uz svoju ženu - nauku i razum!
  Jao, inteligencija ne vrijedi mnogo bez snage - glupi sportista može lako zadaviti najsmutljivijeg akademika!
  Istina je da je smrt, za razliku od žene, uvek istinita, ali život je čista izdaja!
  Bolje je jednom preseći nego sto puta psovati!
  Skromnost je sestra mudrosti! Hvalisanje uništava um!
  Lakše je ukrotiti tigra nego rehabilitovati tiranina - pacov se ne može dresirati!
  Što više neprijatelja, to je rat ljepši! Koristite manje riječi - rat nije igra!
  Manje je kapi u moru od maske tajnog agenta!
  Sprava za mučenje je poput muzičkog instrumenta, zahtijeva ljubav i talenat! Samo umjesto smijeha i aplauza tu su jecaji i suze!
  Isus među stadom je kao neobrađeni dijamant!
  Vrijeme je najnemilosrdniji dželat, ne zna za milost i za riječ milosti!
  Vješt političar, čak i kada psuje, održava reputaciju inteligentne osobe!
  Bik voli bič, ali ne voli da ore!
  Da biste imali dobro oranje, morate saditi tokom cele godine!
  Ako ne možete da grizete, bolje je da ne lajete!
  Onaj ko pobedi jednog tigra neće se plašiti desetine mačaka!
  Auto nije luksuz, već sredstvo za kažnjavanje: raj za saobraćajne policajce, čistilište za vaš novčanik, pakao za mir!
  Pogrešiti je previd! Nepriznati grešku je zločin!
  Muškarac je nepredvidiv - ljudska ženka nije predvidljiva u blizancima!
  Politika, za razliku od skijanja, zahtijeva zlatni lubrikant!
  Snaga i inteligencija kao muž i žena - rađaju poslušnost samo u paru!
  Jak vladar nikada neće zatvoriti više neprijatelja nego što može okupiti prijatelja!
  Novac je peraja ajkule pravde!
  Oprez; nije sinonim za kukavičluk, ali hrabrost je sinonim za nepromišljenost!
  Samo mrtvi ne lažu, i to samo ako su ateisti!
  Loš vjernik pljačka tijelo - dobar ateista pljačka dušu!
  Karijera bez laži je kao rezervoar bez goriva!
  Ko pokazuje milosrđe skuplja snagu; okrutnost je znak slabosti!
  Uostalom, genijalnost i arogancija su nespojive stvari!
  Iako je jedna i po pesnica bolja od jedne, jedan i po um je gori od jedne!
  Plemeniti rizikuje život - podli stranac!
  Vođa ne treba da bude sladak - polizaće ga! Ali ne bi trebalo da bude gorko - ispljunuće ga !
  Teže je pronaći pijesak u pustinji - nego razlog za hapšenje!
  Prevara je oružje slabih - podlost je oružje podmuklih!
  Koristi prijatelje - talenat, upregne neprijatelje - genije!
  Sporo udarac je ravan promašaju!
  Oprez komandanta je kao prst u šaci, sastavni element, ali ne može zamijeniti ostalo!
  Kada bira između zakona i savjesti, pošten čovjek će više voljeti, da ne kažem sigurnije!
  Lakše je naći suhi kamen na morskom dnu nego poštenog političara!
  Hrabrost udvostručuje snagu, prevara učetvorostručuje!
  Iscrpljeni junak je slabiji od svežeg deteta!
  Ruke su majka, glava je otac - zajedno neće ostaviti pobedu siroče!
  Ko prezire vojsku moraće brzo da beži!
  U ratu hrabrost ide ruku pod ruku sa nemilosrdnošću! Oni su kao nevjesta i mladoženja u pobjedničkoj zajednici!
  Rastuće imperije su poput balona od sapunice, samo uz sebično upravljanje!
  Sjetvu pobjede treba zalijevati krvlju i oplođivati leševima!
  Imperija pod brižnim režimom je kao kičma tinejdžera, što veće to jače!
  Sabranost do pobjede je kao kaljenje čelika!
  Ledena hladnoća koja dolazi iz rata nije tako loša ako vam smrzne srce! Katastrofa je ako ti se mozak smrzne!
  Sažaljenje je kao rđa, saosećanje je kao šašel - očisti svoje srce od ovoga i pokrij ga oklopom: nemilosrdnošću, bijesom, ljutnjom!
  Misao nas čini kukavicama, bezobzirnost nas čini leševima!
  Rat je proces - sličan spaljivanju! Krv je benzin, leševi su ugalj, volja je sumpor! A aparat za gašenje požara je pobeda!
  Tijelo i um kao muž i žena, rađaju pobjedu u paru, sami su jalovi!
  Briljantan komandant se razlikuje od briljantnog kompozitora po tome što njegova remek-dela uvek teraju suze!
  Tipično tiranin: bezgranične ambicije i ograničena inteligencija!
  Iskrenost je selektivan koncept, obmana je univerzalna!
  Po čemu se šah razlikuje od politike?
  U šahu se igra ravnopravna, ali u politici vlast uvek ima prednost!
  U šahu postoji vremenski pritisak na kraju partije, ali u politici uvijek postoji!
  U šahu su žrtve dobrovoljne, ali u politici su uvek iznuđene!
  U šahu se figure ređaju jedna po jedna, a u politici vlast kad god hoće!
  U šahu ne možete povući poteze, u politici to rade na svakom koraku!
  Vladar okružen ništavima je poput kamena u lošem okviru; njegova vrijednost će pasti i neizbježno izblijediti.
  Tron, za razliku od kreveta, dijele samo slabići!
  Svako može da pobedi, ali ne može mnogo da izgubi dostojanstveno!
  Bolje je umrijeti kao heroj nego živjeti kao kukavica!
  Paradoksalno, čovjekova fizička slabost je bila ta koja mu je omogućila da postane poput Boga! Čak i da majmun ima duže ruke, nikada ne bi podigao štap!
  Ljudski poroci pokreću napredak i približavaju nas svemoći! Kukavica je smislila oklop, lenj - točak, slabić - ždral, proždrljivac - laksative, ambiciozni - avion, dosadni - bioskop, radoznali - internet, sadista - dinamo! Iza svakog velikog otkrića krije se porok! Osnovne strasti imaju uzvišenu tehnologiju!
  Da Adam nije zgriješio, on i njegovi potomci bi se razlikovali od teglećih životinja samo po svojoj sposobnosti govora!
  Vrijeme je najobjektivniji sudac - daje riječi svima i otkriva dokaze!
  Improvizacija je aksiom pobjede! Šablon je teorema poraza!
  Nedostatak inteligencije još uvijek se može nadoknaditi kompjuterom, ali nijedna tehnologija ne može zamijeniti hrabrost!
  U ratu je pametna kukavica korisnija od hrabre budale!
  S obzirom da se mrtvi ljudi ne mogu boriti, mrtav vojnik je uvijek loš vojnik!
  Rat je dobra škola, ali ako pogriješite, nećete moći ponovo polagati ispite!
  Samo odanost nije dovoljna za služenje državi, ali njeno odsustvo ne može se ničim zamijeniti!
  Međutim, ko ne zna da cijeni život, neće se moći dostojanstveno suočiti sa smrću!
  Ne možete pobijediti dvije stvari: pohlepu i glupost, iako se odsustvo prve često kombinuje sa drugom!
  Marija Kolesnikova je napravila prelepu šalu, poput velikog govornika iz antičkih vremena. I naravno, osim aforizama, možete i pjevati. I premda se djevojka-kraljica već sijala od znoja, kao da je bila namazana gustim uljem, uzela je i zapjevala u glas sa velikim osjećajem. A glas joj je bio jednostavno divan;
  Ponekad je hir okrutan - sreće nisu sestre,
  Uostalom, borac nije imao sreće koliko dugo!
  Mi smo komadi te velike, nepoznate igre,
  Koje je Bog stvorio za ručak!
  
  Ali mi ćemo moći spoznati darove Svemogućeg,
  Na kraju krajeva, svijet okolo lebdi naizgled prozračan!
  U stvari, sudbina će naoštriti sjekire,
  Čak i sreća, jer je Bog bio ravnodušan!
  
  Uostalom, sreća je krhka, kao ostrvo,
  Usred okeana tuge i nesreće!
  A plašljiv čovek je tako usamljen
  U njegovoj duši ne vlada oluja, nego mrak lošeg vremena!
  
  Oh, teško je videti pod katastrofalnom zvezdom,
  Roditi se na svijet u sazviježđu Strijelca!
  stremim visoko kao slavuj sa svojim snom,
  Posvuda se osmjehuju, luda, iskrivljena lica!
  
  Zaista ne verujem, ovako će biti zauvek,
  Pa, čovjek je osuđen da bude crv!
  Gdje je dobrota i mudra toplina,
  Pravda nije prolazan san!
  
  Vlasti u našem svijetu su okrutne i licemjerne,
  Ponekad želite da sve zapalite vatrom!
  Ljudske strasti besne kao uragan,
  I čini se da su lopovi i vrane svuda okolo!
  
  Želim da nađem bar tračak dnevne svetlosti,
  Da znam da je viteštvo živo!
  Ali u potrazi za najmanjim odgovorom,
  I izgleda da je svima stalo!
  
  Oh, gde si ti sveti duse,
  Koliko dugo možeš plivati pod oblacima!
  Ljudi imaju vid i sluh,
  Leti do njih, ne lepršaj u krug!
  . POGLAVLJE br. 3.
  Marija je dosta ogradila . Nakon toga je odvedena u teretanu. Tamo se možete zagrijati i trenirati mišiće. I istovremeno gledajte film. Posebno se vodi rat sa orcima. Ova trka je prilično nepristojna i gadna. Spolja, orci su poput medveda, samo su im lica kao čudovišta.
  A ovo nije tako primitivan svijet. Postoji televizija, radio, pa čak i tenkovi.
  Na primjer, vilenjaci imaju vrlo elegantne automobile, male, aerodinamičnog oblika. Naprotiv, orkovi su krupni, uglati i nespretni. Marija je sa osmehom gledala na ovu bitku.
  Vilenjaci se bosu bosi i u bikiniju. Ima ih četiri u malom, ali okretnom tenku, koji ima top duge cijevi. Snimanje ovdje je takvo da su djevojke vrlo jasno vidljive.
  Imaju lijepe, definirane mišiće, a nogama im pristaje nedostatak obuće, što samo naglašava njihovu seksualnost.
  Devojke se svađaju i jedna od njih sa potpuno ljudskim imenom Elena kaže:
  - To su orci. Njihovi rezervoari su samo ružne kutije. Čak i bez racionalnog nagiba oklopa. Ove je mnogo lakše probiti!
  Elizabeth je klimnula sa tužnim osmehom:
  - Možda si baš ovde! Ali ovo je u našu korist.
  A djevojka je pucala na neprijatelja, koristeći gole prste svojih gracioznih, isklesanih nogu.
  I ispostavilo se da je pogodak granate bio precizan. Granata je oštetila veliku kupolu tenka Orc.
  Ketrin je takođe bosa, a polugola devojka iz porodice vilenjaka je cvrkutala pokazujući svoje veoma krupne, a istovremeno lepe i potpuno neagresivne zube. Ovo je zaista bila devojka retke lepote.
  Iako su doslovno svi vilenjaci ljepote. I upravo po tome je njihov narod poznat.
  Efrosinja, druga djevojka iz ove trke na tenk, primijetila je:
  - Primjetite, u našem svijetu na jednog muškarca dolazi hiljadu ženki. S jedne strane, ovo je odlično za muškarce. Ali, s druge strane, i to stvara probleme! Posebno za vječne djevojke!
  Catherine je potvrdila, ponovo pucajući golim prstima svojih gracioznih nogu:
  - Da, ovo ima svoj problem, a istovremeno i šarm! Dakle, to je kao mač sa dve oštrice. Međutim, ako je pored vas lijepa mišićava djevojka, onda ni ovo nije loše!
  Elizabeta je strastveno pevala:
  Nije loše sa devojkom
  Šta da kažem...
  Ali i mi moramo pokupiti tipa,
  Momak, momak, momak!
  Dečko, dečko, oženi se!
  I ratnici su se glasno smijali. I pokazali su svoje duge i vrlo okretne jezike.
  Ork je pucao na njih iz teškog topa velikog kalibra. Ali granata je proletjela, pa je vilenjakinja Eufrosina malo pomaknula tenk u stranu.
  Ovo je zaista bio odlomak. Djevojke su bile zaista odlučne u pobjedi uprkos svakom otporu neprijatelja. A orci su, mora se reći, izuzetno dlakava i čupava stvorenja.
  Elena je sa osmehom primetila:
  - Vjerovatno je najodvratnije mučenje kada te ork šapa, a ti si gol i vezan. I pokušava da te poljubi!
  Catherine je pevala sa ironičnim osmehom:
  Ork je krzneno čudovište, samo ga nemoj razmaziti,
  Strogo po režimu, svaki poljubac!
  Kašika ulja dnevno, minimum soli,
  A vino i meso su samo za goste!
  Eufrosina je prigovorila na to:
  - Ako pojedete jednu šoljicu putera, postaćete mršavi kao šibica. A djevojka mora biti mišićava i sposobna da rodi zgodne vilenjake. Nije li?
  Elena se zahihotala i primijetila, snimivši još jedan snimak, koristeći golu petu svoje proklete, seksi i okretne noge:
  - Kao da sam kraljica,
  Treća sestra je rekla...
  Ja bih za oca-kralja,
  Rodila bih heroja!
  Da bi se razveselila, Elizabet je počela da peva još jednu romansu:
  Letecemo iznad zvezda iznad planete,
  Sunce će sjajno sjati...
  Proslavljeno je herojstvo vilenjaka svjetlosti,
  Pretvara lovca u igru!
  
  Vrijeme će teći
  Gdje grmljavina blista nad svijetom...
  Jabuka je u punom cvatu,
  Proleće dolazi, naravno!
  
  Doći će era, vjerujte mi elfinizma,
  Gdje je bilo koja osoba demijurg.
  Oprat ćemo ljagu sa lica orkšizma,
  Po potrebi ćemo i plug preorati!
  
  Biće svetlih bogova širom sveta,
  Donesite vilenjacima radost i smeh...
  Pomazaćemo kosu mitrom ,
  Da budete uspješni u slavnom poslu!
  
  Da, Elfia je svjetska zemlja,
  Sveta zemlja elfinizma...
  Bosonoga je potrčala
  Rođena je da bude mlada!
  
  Da, volim ljepotu Elfiju,
  Šta je stvorilo metal od kamena...
  Vjerujte, ljudi će postati sretniji
  Pustiti da napalm padne sa neba!
  
  Ne tražite sreću bez Roda,
  Daće ti ljubav zauvek...
  Pod petom bitke kod Svaroga,
  Krv čudovišta se proliva!
  
  Nema ljepše zemlje divova,
  Ima vilenjake i patuljke u redovima...
  Zauvek smo ujedinjeni sa otadzbinom,
  Pobijedit ćemo u svakoj bitci, znaš!
  
  Pa zašto je borac vilenjaka tako tužan,
  Znao si moć Svaroga...
  Izaziva pristojna osećanja
  Naša Lada ljubav idealna!
  
  Univerzum će postati bolji, vjerujte mi -
  Ako elfinizam počne da vlada...
  Mi smo srećna svarogova deca -
  Rastvorimo orkšizam u kvarkove!
  
  Uskoro će Zemlja postati sjajna,
  Uskoro ce biti velikih uspeha...
  I Jarilo će izaći kao veličanstveno sunce,
  i daće sjaj svima!
  
  Pijmo za otadžbinu momci,
  Tako da Elfie može zauvek napredovati...
  Tako da je plata beskrajna -
  O čemu nije sramota sanjati!
  
  Neka se Vilenjak uzdigne iznad univerzuma,
  i bozi ce sve pokazati...
  Svojom nepotkupljivom snagom u bitkama,
  Otkrićemo najlukaviju prevaru!
  
  Uskoro će sunce jače zasijati,
  Prostor će postati kao dvorište...
  Pa ti gore vatru,
  Naoštrite svoju čeličnu sjekiru!
  
  A onda uz pjesmu velike Lade,
  To je rodilo moćne Bogove...
  Moći ćemo da posečemo pleme divljih,
   Elfi-slavni sinovi sa mačevima!
  Ovako su pjevali lijepi i divni vilenjaci. A njihovi glasovi su tako slavuji i seksi. Sa ovakvim devojkama zaista možete pobediti medvede.
  Mora se reći da su vrlo vitke i lijepe, seksi i zavodljive, privlačne vilenjake.
  U međuvremenu, žene piloti se takođe bore na nebu. Borci još nisu toliko napredni kao u dvadeset prvom veku. Čak i dalje imaju propelerske motore. I oružje - avionski topovi i mitraljezi. Ali s druge strane, u posadama se bore veličanstvene žene pilote. A da bi im bilo zgodnije da se bore, bose su i u bikiniju.
  Albina je divna vilenjak. Pritiska dugmad golim prstima. Pucaju avionski topovi.
  I oboreni Orc avion gori. A ovi medvjeđi automobili su vrlo uglati, teški i nespretni.
  Međutim, ovo samo uzbuđuje djevojke. I vrlo pametno izvlače svoje avione ispod udaraca.
  Alvina, druga vilenjakinja, također je pucala golim nožnim prstima i cvrkućući rekla:
  Ja sam ubica vilenjaka i moć kipi
  Nebo je moje prebivalište!
  Njen partner se zakikotao i potvrdio dok je srušila orka.
  - Da, manastir!
  Na nebu, naravno, bitke se vode sa različitim stepenom uspeha. Istina, vilenjaci mnogo češće gađaju orke nego predstavnike glamuroznih ljudi.
  Ali ima mnogo orka. I to stvara probleme.
  Marija Kolesnikova je pogledala ovaj film i primetila:
  - Bilo bi lijepo koristiti zaštitne čarolije i amajlije!
  Nataša, ime vilenjaka koji je bio kraljičin ministar rata, odgovorila je sa uzdahom:
  - Koristimo ga već duže vrijeme, ali ne pomaže uvijek! Orci, trolovi i drugi naši neprijatelji također koriste magiju, uključujući i onu koja probija magičnu odbranu!
  Marija je tvitovala:
  - Da, istina je! Ali šta ako probate svetu vodu?
  Natasha se nacerila i upitala:
  - Sveta voda?
  Kraljica i bivši zatvorenik potvrdili su:
  - To je upravo sveta voda. Ovo je veoma dobra ideja, koja se pokazala efikasnom u pravom ratu!
  Glamurozna ministarka odbrane se sa osmehom složila:
  - Pa, Vaše Veličanstvo, morate probati!
  Maria ga je uzela i zapevala sa velikom strašću, osećajući nalet inspiracije;
  Ja sam sovjetska koza,
  S ljubavlju je radila i orala njivu...
  Ali grmljavina je tutnjala...
  Fašista je napao, jer za njega nema dovoljno mesta!
  
  Prokleta četrdeset prva strašna godina.
  Hitler napada velikom masom...
  Pustimo Ruse da idu na otpad u serijama,
  Granate eksplodiraju - meci zvižde!
  
  Nema mjesta, nije zgoreg naći ovdje,
  Kad su bol i razaranja posvuda...
  djevojci nema ni dvadeset,
  Ali koliko je bola i neimaštine svuda okolo!
  
  Zli fašizam napada domovinu,
  Tako moćan, prosto divlji...
  Ali vjerujem da je komunizam pobjednik,
  Ko su ti Nemci koji su slepi posle Adolfa?
  
  Neprijatelj je veoma jak, verujte mi,
  Njegov pritisak je aktivan i okrutan...
  Fašizam je samo divlja zvijer
  A protiv djevojke slika je plavooka!
  
  Nijedna devojka neće odustati
  Jure po snegu bosi...
  Ispiti, položeni samo sa A,
  A naše devojke se bore veoma hrabro!
  
  Uzalud je fašizam napao Rusiju,
  Iako Fritzov saveznik pomaže...
  I Reich Third će uskoro doleteti,
  On bar mesožderski ubija Ruse!
  
  Devojke ne znaju reč mir,
  Oni žestoko teže pobjedi...
  Iako je Hitler tako kul na rečima,
  Da se jednostavno pretvorio u klovna!
  
  Matirajmo Švabe uskoro, cure,
  Neprijatelj je prilično potučen kod Moskve...
  Zatim je postojao legendarni Staljingrad,
  Susreo se sa obračunom, znajte da je super!
  
  Pa, šta je tigar za devojke?
  Zaista moćna mašina...
  Ne trebaju nam glupe igre lepote,
  Čija je vojska fašista slomljena!
  
  Sjedinjene Države puno pomažu Fritzu,
  Daju besplatne avione, tenkove...
  Mora da su poludeli
  se Jenkiji prejedaju belancima!
  
  Da, Hitlera je upucao pas,
  A Gering je zauzeo prostor na tronu...
  Možda nije dovoljno star da bude veliki,
  Ta debela svinja u kraljevskoj kruni!
  
  Ali sada su SAD i Britanija
  Tako su počeli revnosno pomagati fašiste...
  Crvena armija neće računati svoje gubitke,
  I komunizam je izblijedio!
  
  Ovo je samo paklena situacija,
  Kada je moć kapitala u jedinstvu...
  A kolaps jednostavno prijeti...
  Zemlja nije dovoljna za naciste, znajte Jenkiji!
  
  Uzalud ih Sem opskrbljuje bombom,
  I šalje hranu Fireru...
  Uostalom, porazivši SSSR u bitci,
  Adolf napada prethodne šefove!
  
  Naravno, trpimo mnogo gubitaka,
  Devojke su bose čak i po hladnoći...
  Ali ako treba, spavaćemo Moskvu,
  Naše pletenice se viju kao zlato!
  
  Da smo branili Staljingrad,
  Vjerujte mi, možemo do Berlina...
  Za Crvenu armiju, vjerujte, takva je situacija,
  Kad su narod i vojska ujedinjeni!
  
  Devojke ne znaju, samo nema reči,
  I žestoko se bore sa zlim orcima ...
  Videcemo, devojke veruju u zoru,
  Iako su oči ponekad poput tanjira!
  
  Verujem u pravednog ruskog cara,
  Biće u stanju da učini volju jačom od čelika...
  Neka bude pravoslavni suveren,
  Ako Staljin nije uspeo da uradi sve lepo!
  Da, neka sovjetska zemlja procvjeta,
  Put će se graditi u svetlu komunizma...
  Pobjeda će otvoriti neograničen račun,
  Iako su djeca revanšizma golila zube!
  
  Pa, šta kažeš, ujače strašni Seme,
  Odgajan, smatraš se uništenim...
  Uspio je odbiti naciste SSSR-a,
  A to znači smrt kapitala!
  
  Pa, ne samo jednom, ne dvaput,
  I dalje će se videti kako grmi nad Rusijom...
  Da nule ne dođu u svoju domovinu,
  Možda stvorite za Boga!
  
  Tamo gde Staljin jednostavno nije mogao,
  bosonoge devojke to mogu...
  Za njih, moćni Bog, Sveti Svarog,
  I preciznost pri pucanju iz mitraljeza!
  
  Ukratko, tuča uopšte nije kraj,
  Mi Rusi težimo osveti...
  Biće u borbi starac i mladić,
  Nećemo dati nacistima strašnu šansu!
  
  Ukratko, mi smo devojke bose,
  Ponovo je bijesno pokušao da napadne,
  I sa golom petom, snažnom šakom.
  Toliko ćemo te sjebati da Firer pogleda iskosa !
  
  Verujem da će se Rusija uskoro ponovo roditi,
  Pod zastavom velikog Svaroga...
  Borite se za svoju domovinu i ne boj se,
  Jer uskoro će biti puno sreće!
   Nakon ovako vesele, pa makar ne previše jasne i ne sasvim logične pjesme, sa ponešto kontradiktornosti, djevojke iz rase vilenjaka spremne su da zaista preuzmu i pomjere planine. Oni su zaista rođeni da pobeđuju.
  I tako djevojke u bikiniju, ostavljajući bosonoge tragove u blatu, pucaju iz pušaka. Ovdje pucaju topovi velikog kalibra i veliki projektili lete visoko u luku. Tako su orkovi bačeni i prevrnuti njihovim haubicama. Ovo je zaista izuzetno ubilačka pucnjava, i neće prestati, neće uzeti daha.
  Jedan od vilenjaka, kapetan Svetlana, šapnula je svojoj prijateljici sa zlobnim osmehom:
  - Mislite li da će nam dati zvijezdu na naramenicama?
  Odgovorila je sa osmehom:
  - Sustići će i dati vam još!
  Djevojka je nakon toga energično prstala svojim golim, gracioznim, veoma zavodljivim, preplanulim i mišićavim nogama i zapjevala:
  Rečeno nam je da nam je potrebna visina,
  I ne štedite na municiji...
  Evo i druga zvijezda je zakotrljala,
  Za tvoje epolete!
  Djevojke su, bose, s mišićima koji su se kotrljali kao loptice ispod njihove bronzane kože, izvlačile teške kutije sa školjkama. I ovo je, takođe moram reći, veoma snažan potez.
  Činilo se da su ratnici bacili kartu na sto. I opet puca vrlo smrtonosna puška.
  Natasha, ministarka odbrane je napomenula:
  - Razorna moć projektila se povećava zahvaljujući magičnim čarolijama. Ovo je također primjer upotrebe magije u vojne svrhe!
  Maria je klimnula u znak slaganja.
  - Tako je! A možemo još mnogo da uradimo za buduće pobede!
  Još jedan tenk se kretao po narandžastoj travi. Bio je veoma niske siluete. I praktički nije imao toranj, ali je postojala posebna rotirajuća cijev. I ovaj auto je izgledao pretenciozno. U njemu su bile samo dvije djevojke. Pošto je ovaj rezervoar bio manji nego inače.
  Natasha je primetila:
  - Ovo je auto budućnosti!
  Marija se složila:
  - Da, mislio sam da je to obećavajući razvoj događaja. Ali pogoditi malu metu je teže. Nemci su bankrotirali tokom Drugog svetskog rata praveći prevelike tenkove.
  Nataša je namignula i cvrkutala:
  - Naši tenkovi su veoma brzi,
  A cure su gole i bose!
  U međuvremenu, u filmu su prikazali kako jedan dečak vilenjak, dete od desetak godina, puzi kroz žbunje. On postavlja mali odašiljač da vodi vilenjački dron . Do sada su takvi uređaji najjednostavniji i najprimitivniji.
  Dječakova bosa, djetinjasta stopala lupaju po travi. On je kao mladi partizan. Dijete je obučeno samo u šorc, a vrijeme je hladno i kišica. A dječak se trese od hladnoće.
  Ipak, hrabro pjeva:
  Ja sam uopste mlad bosonogi partizan,
  Dete koje hrabro rizikuje svoj život...
  Da vilenjaci ovde nemaju problema,
  Neka narod živi u glamuroznom komunizmu!
  I dijete će ga podići i pokazati jezik. I tako dečak vilenjak odlazi do logora orka. Smrad čupavih medvjedića neugodno golica dječje nozdrve.
  Dijete je u velikom riziku. Uvlači se pod sam nos ovih čupavih stvorenja.
  Marija je primetila:
  - Hrabri dečko. Ali vrijedi li slati tako malu djecu u misiju?
  Ministrica odbrane Natasha je logično primijetila:
  - Tako mala djeca daju manju auru, a magija traganja i sigurnosti orka ih praktično ne vidi!
  Marija se nasmijala i primijetila:
  Herojstvo nema starosti
  U mladom srcu ljubav prema domovini...
  Može osvojiti ivice svemira,
  Učinite život na Zemlji sretnim!
  Nataša je sa osmehom rekla:
  - Ne samo živi, već i mrtvi, i ne samo na Zemlji!
  Marija je, kao odgovor, ljutito lupila bosom, teškom i snažnom nogom, koja bi sada mogla vuku slomiti kičmu:
  Živa Zemlja Živa Zemlja
  I razumes ljude...
  Druga ljubav, druga zemlja,
  Neće biti druge Zemlje!
  Od hiljadu planeta
  Ne postoji takav zeleni!
  Od hiljadu planeta
  Ne postoji takav favorit!
  U međuvremenu, mali vilenjak je postavio predajnik i otpuzao nazad. Njegove gole, ružičaste potpetice su prilično lijepo bljeskale.
  Marija je čak mislila da će mu, ako dete bude uhvaćeno, njegove gole, okrugle pete spaliti vrelim gvožđem. I kako će ovo dijete vrištati.
  A orci će se cerekati i njušiti spaljeno meso kroz svoje nozdrve.
  Tako je dječak uzeo i bosom nogom pritisnuo žohara koji je puzao kroz travu. Insekt je trepnuo i odjednom se pretvorio u dragi kamen.
  Dječak ga podiže golim prstima, baci u ruku i jedva čujno cvrkuće:
  - Osmeh će sve učiniti svetlijim,
  I slon pa čak i mali puž...
  Neka vilenjaci budu veseliji u borbi,
  I neka orci trpe samo gubitke!
  I dječak je brzo izletio u žbunje. Ovo je slatka mala beba. Prilično ljudski.
  U jednom filmu je bio i dječak koji je stavljao mine pod tenkove.
  I bio je uhvaćen. Šteta što sovjetski film nije pokazao kako je bio mučen. Ali na pogubljenje su odvedeni samo bosi po snijegu.
  A kamera je pokazala male, djetinjaste otiske stopala na snježnom nanosu, krupni plan. A to je govorilo više nego da je mučenje detaljno i prirodno prikazano.
  Ovo je zaista film.
  Marija je sa velikim osjećajem pjevala, savijajući mišiće svojih golih i mišićavih nogu:
  Osvetli tamne noći kao lomače,
  Mi smo pioniri, deca, radnici...
  Približava se era svijetlih godina,
  Pionirski vapaj je uvijek biti spreman!
  Pionirski vapaj je uvijek biti spreman!
  Natasha se zakikota i potvrdi:
  - Ovo tvrdo kuvano jaje treba da se kuva petnaestak minuta, ali pionir iz porodice vilenjaka je uvek spreman!
  . POGLAVLJE br. 4.
  U međuvremenu, bilo je i drugih epizoda rata. Evo dva vilenjaka koji vode snajperski rat.
  Bili su bosi, ali su nosili pjegavu kamuflažu. I sjedili su u zasjedi, tražeći mete.
  Jedna od njih, plavokosa Alice, uznemireno je primetila:
  - Orci su, moram reći, jako smrdljivi. I zato je nemoguće bratiti se s njima!
  Anñelika se zahihotala, zapucala, ubijajući krznenog medveda vojnika i pevala:
  - Nikada nećemo propustiti,
  Nevolja neće doći do našeg vilenjaka!
  I otkrila je svoje biserne zube.
  Alice je takođe pucala, i takođe probila glavu orka. Recimo da su tako kul ratnici. I protiv njih se ne možete raspravljati!
  Anñelika je bacila granatu golim prstima. Rastrgala je orka na komade i zapjevala:
  Gledamo kao sokolovi
  Leteći kao orlovi...
  Ne davimo se u vodi
  Mi ne gorimo u vatri!
  Alice je sa osmehom potvrdila:
  - Da, ratnici su ono što nam treba!
  I bacila je tešku granatu golom petom. Pocepao mnogo orkova na komade.
  Ovo je zaista bio tim. A vilenjake su veoma lepe, i potpuno bose u laganom bikiniju.
  Ali ne stide se, već pevaju:
  Na svijetu je vrućina i snijeg,
  Svijet je i siromašan i bogat...
  Mladost cele planete je sa nama,
  Naša svjetska formacija!
  A cure su nastavile da jebaju orke. Ovo je bio njihov nered. A ako i učine, nikome se neće činiti tako malim, čak ni takvim čupavim stvorenjima kao što su orci.
  Marija Kolesnikova je, gledajući film, pevala:
  U borbu ćemo hrabro krenuti,
  Za vilenjake...
  Ubićemo sve orke,
  Borite se ne driftajte!
  Recimo samo da su to one vrste djevojaka koje su borbene i strastvene u svojim impulsima. Najviša klasa uništenja, moglo bi se reći.
  Ali od jurišnika do orka, vilenjakinja Helga udara nogama, a zatim pjeva:
  -Slava Elfiji, slava,
  Tenkovi jure napred...
  Takva vilenjačka moć,
  Orke su žestoko tučeni!
  Tako su se devojke borile protiv orka i bukvalno smrtonosnom snagom, totalnim uništenjem, otvorile poen. I oni se ne mogu zaustaviti. Ako ga imamo, imamo ga.
  I pritišću okidače golim nožnim prstima.
  Djevojka Alenka puca na orke iz mitraljeza. I baca granatu smrtonosnom snagom golih prstiju na neprijatelja i urla:
  - Ja sam najjači na svetu,
  Sve ću ih baciti u toalet!
  I kako će se nasmijati i pokazati svoj jezik, koji ima jako dug jezik.
  Djevojka Anyuta se zahihotala i primijetila, bacivši golom petom ubojiti grašak uništenja:
  - Možemo bukvalno sve. A ovo je naš red među vilenjacima!
  Devojke se svađaju, a ima ih mnogo. Kako je lepo živeti u svetu gde ima toliko devojaka. A vilenjaci su zauvek mladi i lepi. Zaista, bili su vrlo kul kradljivci. I mogu reći stvari koje se ne mogu reći u bajci ili opisati olovkom - jednostavno sjajno.
  Alla, koja se borila protiv ove pošasti, agresivno je primijetila, razbacujući orke rafalima, koseći ih kao kosom:
  - Neka ćelavi Firer umre!
  I kako će se nasmejati i pokazati svoje prelepe zube.
  Ove devojke su akrobatičari!
  Ne, pokušajte da se oduprete takvim ljudima.
  Vilenjak Marija sa zlatnom kosom uze ga i zapeva:
  - Brodovi leže slomljeni,
  Škrinje su otvorene...
  Smaragdi i rubini teku kao kiša,
  Ako želiš da budeš bogat,
  ako zelis da budes srecan,
  Ostani sa nama dečko
  Ti ćeš biti naš kralj!
  Ti ćeš biti naš kralj!
  I ratnici će opet horski zviždati. A vrane su, imale srčani udar, pale na orke, probijajući im lobanje.
  To je ono što su djevojke zaista uzele i uključile. Naravno da je cool i divlje.
  Pa, kako je ovako nešto cool. I to vas zaista, naravno, uzbuđuje.
  Ovo su zaista devojke.
  A Olimpijske igre će, bosih, jakih nogu, baciti bure eksploziva na orke.
  Proletjet će i eksplodirati ekstremnom smrtonosnom snagom. I sve je raskomadano na sitne komadiće, zajedno sa cijelim bataljonom orka.
  I opet će djevojke uzeti svoje grimizne bradavice u usta i zviždati. A vrane će, nakon srčanog udara, odmah pasti u smrtonosnu nesvjesticu.
  I njihove lobanje će biti uzete i popucane pod udarima. A ovo je vrlo smrtonosan i destruktivan efekat.
  Marusya je takođe uzela i golim prstima bacila smrtonosnu granatu na neprijatelja, raspršila orke i zapjevala:
  Pobjeda ceka, pobjeda ceka,
  Oni koji žele da pobede zle orke...
  Pobjeda ceka, pobjeda ceka,
  Bićemo u stanju da pobedimo naše neprijatelje!
  A Matrjona će i bosim nogama baciti limun na neprijatelja i zaurlati:
  - Ukrcaj se!
  Djevojke su se potpuno razišle. A one su, u stvari, ispisane lepotice. A noge su im gole i isklesane.
  Da, prihvatili su ove orke, i oni su temeljito pokošeni i ubijeni.
  I prednji dio vilenjaka i manji broj vilenjaka počeli su vršiti pritisak na orke, ove čupave medvjede.
  Djevojke su pojurile u napad.
  Vilenjak ratnik sa narandžastom kosom je uzeo i pritisnuo grimiznu bradavicu njenih grudi na dugme džojstika.
  Udarni talas je pokrenut. I ultrazvuk je pojurio prema orcima. I pokrio ih je sve odjednom, bukvalno im je ugljenisao kosti.
  Ratnik je tvitovao:
  - Za lude trke kobre!
  I kako će to prihvatiti i nasmijati se. Ovo su zaista žene - recimo da su super.
  Djevojke treba istaknuti kao strašne.
  I tako su golim petama bacali ubitačne tokove granata od ugljena.
  Rastrgali su mnogo ljutih i krznenih medvjeda. I nakon toga su je djevojke uzele i počele pjevati;
  Molim, Gospode, da dan ne bledi,
  Neka pogled devojke bude zauvek mlad!
  Tako da naš vitez lebdi iznad stena,
  Tako da je pokrivač jezera jasniji od kristala!
  
  Kakav je divan svet Bog stvorio,
  U njemu su jeli srebro, a javor je bio rubin!
  Tražim devojku, Božiji ideal -
  Da bi to učinio, sjekao je neprijatelje u bitkama!
  
  Zašto je mladiću tako teško srce?
  Šta želi pronaći na ovom svijetu?
  Zašto je veslo slomljeno?
  Kako riješiti splet velikih problema?
  
  Želim, Bože, i ja da budem srećan,
  Pronađite svoj nebeski san!
  Da se nit sreće ne prekine,
  Staviti liniju ispod staze, balastnu liniju!
  
  Ali šta da tražim u meri bez ljubavi,
  Koje devojke mogu biti skuplje?
  Teško je graditi sreću na krvi,
  Možete samo plivati duž njega u pakao!
  
  Odvajanje je za mene mučenje
  Rat je i dalje takva noćna mora!
  Ovdje je osedlao konja nogom u stremenu,
  Iako je zli ork, dželat je podigao sjekiru!
  
  Odvode nam ćerke,
  Muče ih i spaljuju njihova tijela vatrom!
  Ali mi ćemo nanijeti poraz Fireru,
  Znajte da naš Vilenjak nikada nije umro!
  
  hajde da se venčamo posle zlog rata,
  Onda će se deca smejati!
  Svi su mi oni u krvnom srodstvu,
  Ja lovim masnu divljač!
  
  A hrastovo lišće je kao smaragd,
  Rekao je da je momak uradio odličan posao!
  Neka tvoja savest bude čista kao kristal,
  A samo pozitivi u bilanci će biti brojevi!
  Djevojke su pjevale i pokazale svoj kolosalan aplomb i borbeni položaj.
  I naravno, jedan od ratnika je donio crijevo. I napunila ga je benzinom. I kako će uzeti i pokrenuti ubilački potok. Poteći će ubitačan vatreni cunami. I potpuno spaljuje orke.
  I ovo je zaista super. Bukvalno se dešava totalitarna destrukcija.
  Ovo je nešto čemu nijedna devojka ne može da odoli, kao da liže nešto veoma slatko, ukusno i ukusno jezikom vilenjaka.
  I u isto vrijeme, samo naprijed i spali orku glavu .
  tako ih spaliti do temelja . I ne ostavljajte ni kost od neprijatelja.
  Takve su devojke ponekad. I gole zube i pokazuju svoj temperament kao kobra-zmija.
  Ratnici koji će rasturiti svaku vojsku. A ako žele, mogu da prdnu.
  Zamislite šta bi se dogodilo da hiljadu vilenjaka ispusti gasove odjednom? Da kažem šta će se desiti?
  Oh, bit će super, možda će nebesa spriječiti da se ovo dogodi. Jer tada će vrane padati na glave orkova. I oni će pasti i slomiti lobanje, pokazujući najubojitiji udar u svemiru.
  I devojke su ponovo počele da pevaju u svom divljem gnevu i strasti, a njihovi biserni zubi zablistali su kao ogledala.
  Noćna mora uvijek dolazi kao zmija
  Ne očekujete ga, ali on se provlači kroz vrata!
  Srećna ste, velikodušno nahranjena porodica,
  Vi ne znate da postoje ljudi koji su zveri!
  Sada je napad poletne horde počeo,
  Tatari nas zasipaju strelama!
  Ali mi smo rođeni za hrabar podvig,
  I izdržaćemo okrutne udarce!
  
  Niko ne zna da li je Bog dobar
  Čovek je postao tako okrutan!
  Smrt već kuca pesnicom o prag -
  I Wezelbub je gurnuo svoje rogove iz vrućine !
  
  Da, ovo su vremena starih predaka,
  U šta smo se tako kul upali!
  To nije ono o čemu je moj san bio,
  Ovo nismo išli, kroz daleke planine!
  
  Ali ako se nađeš u paklu,
  Ili bolje rečeno, u svijetu bola, ropstva, bitke!
  i dalje ću zadržati nadu,
  Neka vaše srce kuca u tim ritmovima!
  
  Ali iskušenja su naš lanac,
  Koja neće dozvoliti da misli budu lake!
  I ako je potrebno, morate izdržati,
  A ako vičeš, onda na sve strane!
  
  On je pesnik i nevaljalac,
  Ali ne na vrelom bojnom polju!
  Podli neprijatelji otadžbine će umreti,
  Biće sahranjeni brzo i besplatno!
  
  Sada uzmi i pokloni se Hristu,
  Prekrsti se, ljubeći lice ikone!
  Vjerujem da ću ljudima reći istinu,
  Gospod će nam dati pekulijumsko nasledstvo kao nagradu!
  Devojke su dobro pevale. Njihovi glasovi su tako blistavi i svetlucavi. I punog glasa.
  A posle pesme, ceo bataljon devojaka je poleteo i pustio prdeće. Ustali su u koloni i pojurili prema oblaku vrana. Uzeli su ih i napali.
  To je počelo gušiti vrane, te su se bukvalno gušile i previjale, dobijajući omču na vratu.
  I toliko je vrana palo. I probili su pravo kroz vrhove glava orkova. I medvjedi su pustili fontane smeđe krvi. Izbijeni su kao grašak.
  Devojke su se smejale. I pokazali su svoje jezike. Namignuli su stvorenjima koja su im se približila.
  Jedna od djevojaka je cvrkutala:
  - Orci nisu kao ljudi,
  Orci, ovo su orci...
  Ako je krznen, onda je zlikovac,
  Glas djevojke je vrlo jasan!
  I namignula je prijateljima.
  Ratnici su odmah osetili divlje poverenje u sebe. I zubi su im blistali poput planinskih vrhova. Ili su to možda biseri i morsko blago.
  Devojke su se smejale i pevale:
  O more, more, more, more,
  Momci sjede na ogradi!
  Orci će vidjeti tugu,
  Gadovi će svi umrijeti u rastavljanju!
  A ratnici će to uzeti i zviždati. Ovog puta na glave orkova nisu padale samo vrane, već i tuča. I bukvalno su razbili lobanje medvjeda.
  Tako su se vilenjačke djevojke borile protiv orka ovih smrdljivih medvjeda. I ispalo je izuzetno cool.
  A kada su ljepotice počele pjevati, bio je čisti haos;
  Nebesa su šareni tepih od zvijezda,
  Mjesec će dati svjetlost brdima!
  Planinski potok teče dole,
  Pjenušavo zlato na kremenu!
  
  Jednostavnost majke vilenjaka,
  Sela su puna i udobna!
  Djevojke su vikale od sreće,
  Kao u kolo idu kositi!
  
  Došla je nevolja, ratna starice,
  Ogoljeni zubi - vrtlog školjki!
  Uništenje juri s orcima,
  Vaš drug je poginuo u borbi!
  
  I sam si još dječak -
  Vojni registri nisu dali zeleno svjetlo!
  Kao, nemaš dovoljno dodatnih godina,
  Zemlja mora zaštititi svoju djecu!
  
  Pobegao je na front bez ikakvog oklopa,
  Da donese dobrotu i svjetlost!
  Da im orci ne bi lišili volje,
  Da ne dočekam zoru u okovima!
  
  ni moja drugarica nije spavala,
  Uspela je da se oslobodi - ona je borac!
  Oborit ćemo orke sa njihovog pijedestala,
  Neka to bude kraj Firera!
  
  Teško je boriti se, bol i glad,
  Djevojka bosa zimi!
  Trpimo ljutu hladnoću u krpama,
  Ponekad jedemo istu koru kao i breza!
  
  A neprijatelj leti u avionima,
  Kao čudovište iz pakla "Tigar" riče!
  Medvjed rođen od zlog vuka
  Bacač plamena izlazi iz tenkova!
  
  Da zagrijem bose noge,
  Da su pomodrili u snijegu!
  Djevojka je izabrala puteve
  Gdje je pepeo pomračio mećavu!
  
  Ali odoleli smo - daleko od hladnoće,
  Momak i devojka napred!
  Pobijedićemo Judin osmijeh,
  Rus' će izbrisati tamu orka u pijesak!
  
  Pete tinejdžera bljeskaju
  Snježni nanos je ostavio lagani trag!
  Mraz nije nimalo lako podnijeti,
  Bosonogo trčanje nas grije!
  
  I zli orci nemaju pravo,
  Oni urlaju od hladnoće!
  Tako jaka moć
  Naš vitez vilenjaka je veoma kul!
  
  Odbacili su talas iz pakla,
  Sada je Feyropa ispred!
  Takva je sudbina svetog vojnika,
  Budite zauvijek vjerni Elfie!
  Recimo samo da su ove cure super. Toliko je uzbuđenja i vatre u njima. Kao devojke sa crvenim pletenicama. A ljepotice su uvijek bose.
  Ratnici na orcima vozili su kapitalno. Jako su voljeli ovu tehniku, kada golim prstima bacate grašak uništenja i smrti na neprijatelja.
  A ti medvjede cijepaš na pocijepane komade i kotlete. I koje su tako pržene i ukusne.
  A djevojke škrabaju po medvjedima koji trče. I udarimo vilenjake na orke minobacačem.
  A ljepotice to rade, treba napomenuti, izuzetno efikasno. A njihova agresivnost je takođe kombinovana sa izuzetno glamuroznom i divnom gracioznošću.
  Ratnici su se borili protiv orka i započeli totalitarno istrebljenje.
  Ovdje su djevojke koristile svoje rubin bradavice. Pritisnula je tipke koje aktiviraju bacače plamena.
  I oni su ga uzeli i odmah pokrili bataljon orkova. I zapravo su ga uzeli i spalili do temelja .
  Ovo su devojke ovde. A ako je potrebno, jezici će se koristiti direktno za njihovu namjenu. A svrha takvih jezika je da ljudima pruže radost. I pokažite svoj veličanstven i agresivan temperament.
  Nema takvih devojaka, ako se pokrenu, medvedi sigurno neće usporiti.
  Pokazuju tako velika dostignuća.
  A devojke mogu da sviraju violine bez mnogo ceremonije.
  Ovo je takođe veoma dobra tehnika.
  Devojke su počele da sviraju violine. I u isto vrijeme držali su lukove golim prstima. I svirala je veličanstvena i očaravajuća muzika. I jednostavno je super.
  A onda su je devojke uzele i počele da pevaju;
  Vjerujem u svoju Svetu Otadžbinu,
  Da se kroz Istinu može zaslužiti spas!
  Zaštitit ćemo našu djecu od zla -
  Neprijatelj će doći od nas, verujte mi, osveta!
  
  Moj mač udara kao Iljino blago ,
  A njihove ruke ne znaju koliko su umorne u borbi!
  Mi smo kao pouzdani štit za otadžbinu,
  Da zaštitim mjesto u čistom raju od podlih!
  
  Povuci se, udari i ponovo juri - pogodi,
  Takva je sudbina puta, avaj, za vojnika!
  Dokle god živi bar jedan zlikovac,
  Očistite cijev i prednji nišan vašeg mitraljeza!
  
  Treba se boriti ako je bajka svijet,
  Ponekad se zavijanje može napustiti!
  Ali čuvamo čast otadžbini,
  Iako ponekad ima gomile leševa!
  
  Rođeni smo, imali smo sreće na selu -
  U kojoj svako može postati heroj!
  U kojoj ljudima, a potom i sebi,
  Najjači i najhrabriji ratnik!
  
  A sad ćemo vikati - napred,
  Da juriša na redute, moćne tvrđave!
  Da se ne desi da kao da pamet laže -
  Oduvaćemo oblake u avionima!
  
  Naravno, možeš ići pravo u pakao,
  Pošto su svi putevi kao vijun i posijan čičak...
  Ali čak i tamo oštrice boraca udaraju,
  A bombe padaju iz stomaka aviona!
  
  I šta je pakao za Elf borca?
  Još jedan test!
  Borićemo se do kraja -
  Ispunimo pravu Božju želju!
  
  I pobedićemo bande trolova i duhova,
  Dođimo do mjesta gdje je Zemlja Raj!
  Orao će stati na kraj zloj vrani,
  Čast i vjera će nas dovesti do postignuća!
  
  Život pršti od olujnog potoka,
  Ono što su tražili od Hrista će se ostvariti!
  Milost će teći kao potok vodopada,
  U slavu majke Elfije!
  Devojke su istovremeno pevale i svirale violinu. I muzika je zvučala tako zvonko, lepo i svetlucavo. I proširio se bukvalno po cijelom nebu.
  A vrane, izgubivši svijest, onesvijestile su se i probile glave orkova.
  A djevojke su djelovale s neshvatljivom energijom. Kroz njih su tekli potoci hiperplazme.
  Ili možda i magoplazma, koju su djevojke personificirale kao zapanjujući i ubilački utjecaj.
  Ratnici su ogolili zube, a zatim su s površine svojih očnjaka emitovali zrake koji su zaslijepili orke i natjerali im oči da krvare. I ispalo je tako neshvatljivo cool i cool.
  Ratnici su ponovo pritisnuli dugmad svojim rubin bradavicama. I pogodili su neprijatelja vatrenim erupcijama kolosalne, razorne moći vulkana.
  I sve to reaguje i gori. I dižu u vazduh tenkove medveda. A potoci užarenog plamena tope mašine Putinovog carstva.
  Djevojke su, moram reći, jednostavno divne i pokazuju tako odličan nivo borbenosti da se niko ne bi usudio optužiti za bilo šta glupo i opsceno.
  Za takve devojke kažu: vi ste jednostavno Boginje i Super!
  Ovdje su je ponovo uzeli i zapjevali s velikim entuzijazmom;
  Ima žena u našoj Elfiji,
  Zašto voze avion iz šale?
  Da su svi u svemiru ljepši -
  Šta će pobiti sve protivnike!
  
  Rođeni su da pobjeđuju
  Proslaviti Vilenjaka po cijelom svijetu!
  Na kraju krajeva, naši moćni djedovi,
  Za njih su odmah okupili vojsku!
  
  Divovi stoje kod mašine,
  Njihova moć je tolika - sve razbijaju!
  Mi smo deca otadžbine, ujedinjeni -
  Red vojnika maršira!
  
  Muka nas neće moći slomiti,
  Nemoćna vatra zli napalm!
  Gde je gorela baklja...
  Reflektor je sada upaljen!
  
  Sve je u nasoj drzavi buktinja,
  Automobili, putevi, mostovi!
  I u pjesmama pobjede pjevaju -
  Mi smo sokoli svjetlosti - orlovi!
  
  Otadžbinu ćemo hrabro slaviti,
  Vodimo vas na strme vrhove!
  Mi smo kao pioniri u svemiru -
  I slomimo vratove zlim orcima!
  
  Hajde da uhvatimo korak sa svim reptilima sa Marsa,
  Otvorimo put za Centauri!
  Biće nas koji se plašimo predatora,
  I ko je ljubazan i pošten da voli!
  
  Elfia je najslađa zemlja od svih,
  Ima se čime ponositi u tome, vjerujte!
  Nema potrebe da pricas gluposti...
  Budite humani a ne zver!
  
  Dođimo do granice svemira,
  Tamo ćemo izgraditi granitnu tvrđavu!
  I ko je izgubio pokajanje,
  Ko žuri da bije Otadžbinu!
  
  Šta dalje - malo mašte
  Ali vjerujte mi ćemo vaskrsnuti mrtve!
  Istrgnut ćemo žalac smrti kretenom,
  Za slavu besmrtnog Elfie!
  Ovako pevaju devojke, a glasovi su im kao slavuji, kosovi i vatrene ptice u jednoj boci. Recimo da su ove cure samo super i hiper .
  I pevaju veoma dirljivo i divno.
  To su ljepote koje ako se za nešto preuzmu, onda nijedan ork neće naći dovoljno.
  A djevojke uništavaju medvjede bez napora. A onda su piloti vilenjaci doleteli iz vazduha. I pritišću dugmad golim prstima. I izdubite agresivna krznena stvorenja.
  Devojka sa neba ispalila je raketu na grupu krznenih orkova. Raznijeli su ih i zapalili da su komadi sprženog mesa padali u različitim smjerovima. I koji gori i zaista dimi.
  To su djevojke, bijesne i destruktivne. Imaju tako moćno srce skriveno u sebi. Šta ako uzmu i zapjevaju i pokažu zube, onda im neće moći odoljeti ni vojska orkova u savezu sa trolovima. A trolovi su mnogo vještiji i odlučniji borci.
  A devojke su tako kolosalni i jaki ratnici, jednostavno kosmički promenljivi i konstantni.
  Ratnici su uzeli i naduvali devojke obraze, i bez razmišljanja su prdnuli na sve strane .
  . POGLAVLJE br. 5.
  A onda je došao zaista smrtonosni i destruktivni val koji je pogodio orke. I koliko je krznenih stvorenja položeno odjednom.
  Nakon toga su djevojke, u velikoj radosti i s kolosalnim entuzijazmom, počele pjevati;
  Jednostavan stih te pesme,
  Šta pevam o ovom tužnom svetu!
  Trudim se da upoznam Hrista svojom dušom,
  Da pakao i propadanje ne dotiču tijelo!
  
  Moja domovina mi je draga,
  Iako im ponekad zamjeraju!
  Da nisam mogao da nađem mesto za sebe,
  Kada je Weselvul stavio ljude u pakao!
  
  Šta može biti strašnije od smrti Zemlje,
  Kad struna plače u žalosti?
  Kad se smeje, zlikovac jede uspeh,
  Ali biće snage - znaj probuđen!
  
  Tada ću odgovoriti zloj rasi:
  Otadžbinski duh vas pakleni bogovi ne slomite!
  I opjevaće se podvig svih boraca,
  Mi smo vojska vojnika: orlovi nisu igra!
  
  Znaj da je naša volja jaka kao i uvek,
  Rame uz rame skupili smo pesnicu!
  A cilj kojem idemo je već vidljiv,
  Neprijateljski pepeo je smrvljen od strane zvjezdanog broda!
  
  Ponekad je teško razumjeti Palasu,
  Kapriciozna je, daće carte blanche đavolima!
  I izgleda da je to bilo tako davno...
  Kad se podli ork zla rastrgne na pola!
  
  Naravno, imamo čitavu šumu problema,
  Koliko svjetova postoji u svemiru?
  Ali zbog toga je Svevišnji Bog vaskrsao,
  Tako da osoba ima brdo darova!
  
  Vilenjak će ponovo postati supersila,
  Univerzum će pokazati put do sreće i ljubavi!
  Neće više teći ni suza ni krv,
  I čuvaj volju i mudrost u svom srcu!
  Devojke pevaju veoma duboko. Žele dodatne pobjede i fantastične izreke. Njihova kosmička tolerancija je jednostavno jeziva. A ratnici pokazuju svoj najviši akrobatski duh, i ogroman destruktivni Ego.
  Vilenjak s prošaranom kosom cvrkuta:
  Jedan dva tri,
  Uništavaš orke...
  četiri osam pet -
  Nismo došli da se igramo!
  I opet djevojke zvižde, toliko da se cijeli oblaci zapanjenih vrana spuštaju na glave orkova.
  Marija Kolesnikova je vršila svoju veštu komandu nad ovim vojskama koje su se borile protiv protivnika. Kraljica ratnica je izdala naređenja.
  I lijepi mladi vilenjaci masirali su djevojku, koja je postala mlada i snažna, svojim golim, isklesanim nogama. Kao i druge ljepotice, borile su se i sa nebrojenom vojskom orkova - ovih paklenih medvjeda.
  Marija se nije bojala odmazde trbušastog i brkatog tiranina, a sada je već bila do koljena u moru.
  Djevojka je naređivala. I njeni podanici su se povinovali, i bjesnila je krvava i okrutna bitka, tačnije čitav niz bitaka i bitaka.
  Vilenjake su obišle položaje orka. Ovdje je bilo puno bodljikave žice. A bosonoge ljepotice su je grizle makazama. Frizura je bila dobra. Tada je vilenjak plave kose ubo jednog od orka u prepone. Doslovno se onesvijestio od bolnog šoka. Ratnici su se smijali i pokazivali jezik.
  Krv orkova je smeđa i odvratna, djevojke su skočile da se ne uprljaju po njoj. Da, nije se lako boriti protiv takvih stvorenja - čak je i ubijanje njih odvratno.
  Vilenjak sa crvenom kosom je promrmljao neumjesno:
  - Loše vreme šest meseci
  Šest meseci, nigde!
  Vilenjak sa žutim je prigovorio:
  - Vreme na planeti Zemlji je loše! Naprotiv, imamo večno leto, četiri su svetila na celoj planeti!
  Zaista, na narandžastom nebu blistale su četiri velike zvijezde - različitih boja, i to je divno!
  Ratnici su grizli žicu svojim rezačima . A sada puze prema aerodromu. Tamo se već vide avioni dlakave vojske pakla. Neki automobili su prilično veliki. Na primjer, strateški bombarderi. Koliko smrtonosnog tereta mogu da ponesu? Ovdje ne možete računati.
  Crvenokosi vilenjak je pevao:
  - Kamile žele da plivaju,
  I slonovi mogu da lete...
  Svuda ima toliko čuda
  Šta se ne može izbrojati!
  Bijelokosi vilenjak je primijetio:
  - I sami dobro znate,
  Svijet je pun čuda...
  Samo ova čuda
  Vilenjaci to mogu sami!
  Vilenjak s plavom kosom je primijetio:
  - Oko samog aerodroma već postoji žica pod naponom. Ne možete lako preći preko toga!
  Vilenjak sa žutom kosom ga je uzeo i ponudio:
  - Šta ako baciš dar smrti u luku preko žice na konju? Pogodili smo bombarder i doći će do lančane reakcije.
  Vilenjak s crvenom kosom se zakikotao i primijetio:
  - Ovo je zanimljiva ideja! Šta ako pokušaš!
  Vilenjak s plavom kosom je primijetio:
  - Prvo treba da napravimo remen!
  I djevojke su uglas klimnule. Nije ga tako lako napraviti od drveta i žice, ali ratnici su kao i uvijek najbolji. I kada jednom prionu poslu, neće odustati.
  Vilenjak s bijelom kosom je cvrkutala, njišući trbušnjake i pokazujući akrobatiku nogama:
  - Idemo, vojnici, na ukrcavanje,
  Imamo divnu ekipu!
  Djevojke treba istaknuti kao lijepe i pametne i spretne u isto vrijeme.
  Sling je spreman. A eksplozivni paket možete lansirati iz obične ugljene prašine iz daljine. Ali ako se trgne, nikome se to neće činiti mnogo. A još više za orke.
  Djevojke su, uz pomoć bosih nogu, postavile praćku i raznijele. A sada naboj sa ugljem leti u visokom luku. I leti preko istegnute žice visokog napona, sa smrtonosnom strujom. Čak se i razbolio iskri tokom leta. A onda će sletjeti pravo u trbuh strateškog bombardera, sa deset tona eksploziva u trbuhu. I kako će nakon toga uzeti i eksplodirati.
  Kao da je eksplodirala mala atomska bomba.
  Istina, na ovom svijetu još nema nuklearnog oružja. I to je, naravno, najbolje, jer bi klima bila zagađena. Ali avioni na orkovskom aerodromu počeli su da eksplodiraju i raspadaju se. I mnogi su plamtjeli kao svjećice na torti od stogodišnjice. I kako se sve to zapalilo od velikog pritiska i uzbuđenja. I uništenje orka je bilo kolosalno.
  Eksplozivni talas je dohvatio čak i devojke, primoravajući ih da se zgrabe za ivice drveća čije su krošnje polomljene. I bosim stopalima pritisnuti u zemlju, petama nogu.
  Zatim su uslijedili vrućina i miris izgorenog mesa. Devojke su se osećale kao da su pozvane na nečiji piknik. I zaista je miris svježih janjećih trupova.
  Plavokosi vilenjak je cvrkutao:
  - Kako je lepo ležati na travi,
  I nešto ukusno za jesti...
  Uredite cool park u kupatilu,
  I pozovite mlade vilenjake!
  Vilenjak sa žutom kosom je primetio:
  - Možda je vreme da odemo odavde?
  Vilenjak sa crvenom kosom se nasmijao i odgovorio:
  - Orci su u panici, a mi ćemo žeti!
  Bijeli vilenjak je klimnuo glavom.
  - Čuvajte prirodu, ljude,
  I požnjeti ćete bogatu žetvu!
  Nakon toga, četvorica su krenula u pljačku. Djevojčice su počele da hvataju orke koji su bježali i prerezali im grla i stomake. Vilenjaci su to radili sa velikim entuzijazmom.
  Iako se čini da su ljubazni. Ali orci imaju tijela medvjeda, a u isto vrijeme takva gadna lica da se jednostavno pitate kako zemlja može podnijeti takve ljude.
  A devojke koje vole sve lepo mogu se potpuno razumeti.
  Vilenjak plave kose odsjekao je glavu orkovskom oficiru i zapjevao:
  Nema potrebe da gubite glavu
  ne žuri...
  Nema potrebe da gubite glavu
  Šta ako dobro dođe!
  Zapiši u svoju svesku,
  Na svakoj stranici!
  Svi orkovi moraju biti ubijeni!
  Svi orkovi moraju biti ubijeni!
  Svi orkovi moraju biti ubijeni!
  Djevojka žute kose je golim prstima bacila krhotinu stakla. Jednom orku je slomila grkljan, natjeravši ga da pusti mlaz krvi i cvrkutala:
  -Svi naši pogledi su samo proizvod,
  Naše sposobnosti, naše potrebe...
  U novoj stvarnosti svi su odjednom postali
  Vjerujte u nove vilenjake znajte vrijednosti!
  I devojke su, bez razmišljanja, srušile tenk orkova. I zapalit će se, kao da je metal natopljen benzinom. I nakon nekoliko sekundi, teške granate velikog kalibra počele su da eksplodiraju u autu!
  Ratnici su uzviknuli:
  - Slava ratnicima svetlosti,
  Slava velikim vilenjacima...
  Opjevana je naša domovina,
  Napadaj u bitku, ne driftaj!
  Pa su ga vilenjaci uzeli i golim petama bacili čelične krhotine pravo u oči zlim orcima, zasljepljujući i ubijajući medvjede. Zatim su zapevali:
  - Kralj su vilenjaci - vlada mudro,
  Dijeli dekrete - sudije sluge...
  Prijestolje ne podnosi galamu i lajanje,
  I to nije metoda za obuzdavanje straha!
  
  Pa, ako teška bitka dolazi,
  Djevojke vilenjaka nije briga...
  Zaboravi tuge i prijekore,
  Bolje pogodi orka ciglom!
  I devojke će se smejati nakon ovih reči. I opet će izbacivati komadiće golim petama. I udariće orke na smrt. I padaju, probodeni i ubijeni, ispuštajući izvore smeđe krvi.
  Vilenjak s plavom kosom ga je uzeo i zacvrkutao:
  - Za divan svet bajke!
  Djevojka žute kose joj je odgovorila:
  - I za zrake svetlosti!
  I golom petom bacila je ubilački dar uništenja i spaljivanja orka.
  Vilenjak sa crvenom kosom ga je uzeo i zapevao:
  - Molim te da se ne čudiš,
  Ako se magija desi...
  Ako se desi, ako se desi, ako se desi magija!
  Nakon čega će sve djevojke ponovo pljunuti po orcima. I podići će se pravi val cunamija koji će prekriti ova stvorenja i natjerati ih da izgore.
  Ratnice se ne predaju, već se složno bore i pokazuju svoj najveći akrobatski duh.
  A na drugom mestu, dva vilenjaka se bore kao snajperisti. Pucaju iz daljine na orke. Probijaju im glave, izbijaju im mozak iz glave.
  Djevojke sjede u zasjedi na krošnjama drveća. I pucaju precizno. Probijaju vojnike čupavog carstva, bukvalno ih slažući u hrpe.
  Jedna od njih, djevojka bijelo-crveno-bijele kose, upitala je svog partnera sa crveno-zelenom kosom:
  - Pa, kako da ovim krznenim stvorenjima damo zeleno svjetlo!
  Vilenjak ratnik klimnu glavom:
  - Nije slab!
  I opet djevojke pucaju. Ovdje je bijelo-crveno-bijeli vilenjak udario generala orka. Uradila je to izuzetno precizno. Izlupila je mozak i tvitovala:
  - Za kraljevske vilenjake!
  Na to je vilenjak sa crveno-zelenom kosom odgovorio:
  - Carizam - da li ti se sviđa?
  Vilenjak je odgovorio:
  - Nije dobro! Ali tokom rata nema drugog oblika!
  Vilenjak je klimnuo glavom i zacvilio:
  - I verujem da će se to desiti!
  I njeno malo lice se nacerilo.
  Ratnici su radili, nokautirajući medvjede. I činilo im se da seriji orka koji se približavaju neće biti kraja.
  I vilenjaci su pjevali u horu, ubijajući medvjede:
  Ne, rekli smo krznenim,
  Naši ljudi neće tolerisati...
  Tako da grbavi ork vlada,
  Recimo samo ružan!
  I tako su ljepotice uzele i golim prstima bacale granate na medvjede koji su napredovali, razbacujući ih u različitim smjerovima. I nekima je otkinuta šapa, a nekima glava.
  Vilenjaci su pokazali svoju agresiju prema nakazima, sa odvratnim licima.
  I čak su pevali:
  Krv teče kroz tebe kao grimizna reka,
  Neprijateljski Firer ima ćelavu glavu i izgleda veoma cool...
  Ali nemoj mu se prepustiti -
  Uzmite mač u svoje ruke i slomite Sotonu!
  Ako je vilenjak hrabar, a ne kukavica uš,
  Firer sa ćelavim mrljama - brzo ćete ga ubiti!
  Tako ratnici pokazuju svoj vrlo iskričav i agresivan, primjeren karakter.
  Ali četiri vilenjaka su iskoristila paniku i zarobili jedan od najnovijih tenkova za orke. A da pucamo iz mitraljeza - ima ih šest. I tako su djevojke tukle, koristeći gole nožne prste prilikom pucanja.
  Vilenjak s plavom kosom ga uze i zaguguta:
  - Konji nose, nose bosonogu devojku,
  upropastite svoju nadu takvom lepotom !
  Pod suncem dobrote, i pod zvezdom "Potera",
  Volite devojku, vi ljudi ste devojka!
  Vilenjak sa žutom kosom se složio:
  - Da, tako će biti, vratiće se velika ljubav!
  I ratnik je smrtonosnom snagom bacio prste njenih bosih nogu, dar smrti, koji je izletio kroz otvoreni otvor tenka. I udario mnogo orka.
  Vilenjak sa crvenom kosom, minirajući orke mitraljezima, duhovito je primetio:
  - Postoji znak da rizikujemo,
  Može da vodi bosonoge devojke...
  Šutnut ćemo ove orke našim petama ,
  Ork se neće moći spasiti!
  Vilenjak s bijelom kosom pogodio je orkovski tenk projektilom, koristeći svoje bose, isklesane noge. Udari automobil krznenih medvjeda i izgori.
  Onda ga je uzela i zapevala:
  Bos, samo bos,
  Vilenjaci zele da se bore,
  Bos, samo bos,
  Mi devojke sveta znamo da se borimo!
  Još jednom, vilenjački tenk šalje projektile koje orkova vozila uništavaju smrtonosnom i preciznom silom. I od njih stvarno gore. A ovo je zaista ples bosih nogu vilenjaka i djevojaka neviđene ljepote!
  Ratnici su pjevali u horu, pucajući na neprijatelja:
  Pozdrav bosonogi patuljak,
  U oluji, oluji i plamenu pobeda...
  Leđa su vam ravna i vidljiva
  Iako ponekad ima puno nevolja!
  I otkrili su svoje biserne, svjetlucave zube. Zatim su tvitali, namigujući i režući:
  - Slava našim hrabrim vilenjacima i vilenjacima !
  Djevojke su ispale vrlo hrabre i agresivne. I pucajmo na orke vrlo precizno zarobljenim granatama. I aktivno su pjevali, pucajući bosim, djevojačkim nogama:
  - Slava našoj domovini vilenjaka,
  Bićemo najbolje devojke...
  Pustiti mnogo ukosnica,
  Mi ljepotice slavimo uspjeh!
  A ratnici će odmah uzeti i pobijediti orke koji su dlakavi, čupavi i smrdljivi.
  I ne mogu da odole takvim ljepotama. Barem bacajte cigle na glave orkova, ili bacajte bombe.
  Ali ima dosta čupavih medvjeda. Istina je da njihov broj stvara paniku i haos. A orci panično pucaju jedni na druge. I takva pucnjava i bodlji dim.
  Trava gori, a municija eksplodira. Pun razaranja.
  Vilenjak plave kose ga je uzeo i zapevao:
  - Naša domovina je među vilenjacima,
  Tako glamurozno i slatko
  Bori se za nju, ne lutaj,
  Zemlja je poznata vekovima!
  I ratnica će ponovo pokazati svoje zube, kao da je vuk. I namiguje svojim safirnim očima.
  Vilenjak s crvenom kosom, pucajući, primijetio je:
  - Slomiti, smrviti i rastrgati na komade,
  Ovo je život, ovo je sreća!
  Vilenjak sa žutom kosom pucao je na orke, pritiskajući golu petu na dugme, i usprotivio se:
  - Nema sreće u uništenju!
  Vilenjak s bijelom kosom pucao je iz mitraljeza na čupave medvjede, pokosivši masu orka i zacvilio:
  - Uništenje je strast,
  Nije bitno kakva snaga...
  Vlast je uvek pila tuđu krv,
  Zajedno ćemo slaviti ljubav!
  Plavokosi vilenjak se zakikotao i cvrkutao:
  - Firer sa ćelavim ide pravo u kovčeg,
  Ostanite zdravi da...
  Poseduj devojke koje zamisliš,
  I potražite muškarce sa kosom!
  Nakon čega ga je ljepotica uzela i pokazala svoj dugi, ružičasti jezik, pretvarajući se da je kobra.
  Ratnici će se ponovo smijati i pokazati svoj imperativ. Ako razumete o čemu se radi.
  Ali devojke su skoro gole. A onda je jedna od njih, sa crvenom kosom, uzela i skinula svoj grudnjak, i pritisnula dugme svojom rubin bradavicom. A nakon toga, kako će granata primiti i pogoditi. I ulazi u tenk sa orcima, i hajde da zapravo pocepamo čupave medvjede. A devojke su pevale:
  - Negde na ovom svetu,
  Gde je uvek mraz...
  Orci su zli medvedi,
  Očigledno lome osovinu!
  Zato je mraz
  Zima plače svuda okolo,
  Devojke su lile suze
  Zli Sotona vlada!
  Ratnici dobro pjevaju, ali se bore još bolje. I pucaju tako precizno, kao nepobjedive Amazonke.
  Ne, vilenjaci su zaista čudo. A ako počnu mlatiti, onda im ni jedna vojska ne može odoljeti. Ovo su djevojke sa šarenim frizurama.
  Još jedan vilenjak sjedi u zasjedi i podešava vatru boraca svoje glamurozne vojske. I to radi veoma precizno i precizno. Udara agresivnom neposrednošću.
  Ratnik, nije lako reći, ali sa lukavstvom. Ovdje ona prilagođava vatru.
  I drugi vilenjaci vrlo precizno pogađaju orke, uništavajući njihove pozicije.
  Devojke koje se bore i ređi dečaci pokazuju izuzetno znanje o borbi.
  Ovo su vilenjaci, recimo ovdje - glamurozni ratnici, ali nimalo od livenog gvožđa.
  U avionima piloti vilenjaci obično nose samo gaćice. One su preplanule i mišićave djevojke. I pucaju bosim, isklesanim nogama.
  Ne zaboravljajući, međutim, da koristite i grimizne bradavice. A grudi ratnika su veoma bujne i preplanule. Toliko je energije i šarma u ljepotama, i toliki tokovi radosti.
  A i djevojke ratnice mogu pjevati najbolje što mogu;
  Himna domovine za cool djevojke,
  Oni tako znaju da se bore...
  Uostalom, to se ne dešava, žene znaju plave,
  U cipelama su, čak i ako su bosi!
  Ovako izgledaju slični pasaži devojaka, koji uzleću iznad planina. Orlovi su zaista orlovi!
  I ništa ih neće zaustaviti, i niko neće pobediti!
  Ovi ratnici će se pokazati. Bombaš Orka se vidi zahvaćen plamenom, poput ptice koja pada, ostavljajući za sobom vrlo zlokobni, crni rep.
  A vilenjaci zacvile:
  Djevojke skaču kao konji
  Neće nas stići, neće nas!
  Imaćemo puno orka, imaćemo puno orka,
  Zakopajmo mrke medvjede u zemlju!
  Ove cure su zaista ono što nam treba, njihov razred je super! A za orke su kao smrtonosni ugrizi kobre. Ratnici su ovde veoma lepi. A bradavice su im tako grimizne i pjenušave i slatkastog okusa.
  Vilenjaci imaju manjak mužjaka - jedan na svakih dvanaest ljepotica, a to često dovodi do toga da se ženke bore za mužjake. U životinjskom svijetu mužjaci se bore za ženke, ali u ovom svijetu, naprotiv, ženke se bore za mužjake, i to je odlično na svoj način!
  Djevojke u avionima obaraju medvjede tehnikama - duple cijevi i lisičji rep. Oni to rade vrlo pametno i zapaljuju borce.
  Ratnici su čak pevali:
  - Voleo bih da idem u raj, voleo bih da idem u raj,
  Devojke su na visini zadatka!
  Oni su bosonogi vilenjaci, tako kul i borbeni. I njihove oči blistaju safirima i smaragdima.
  A grudi su ukrašene rubin bradavicama. Ove devojke su najviša klasa.
  A gole, okrugle štikle ljepotice su tako ružičaste, sa vrlo gracioznom oblinom. I mogu da zgrabe i trolove i njihove momke za nos golim prstima.
  Žene piloti se bore, obaraju orkove avione i pevaju, pokazujući zube:
  U prostranstvu divne domovine,
  Gdje vilenjaci trče bosi...
  Sve će biti prilično lijepo i laskavo,
  Pa, Firer će biti kaput!
  
  Ćelavi Firer je mnogo ukrao,
  Pravi krvopija orka...
  Mi vilenjaci smo jednostavno kćeri Božije,
  Naš učitelj Isuse Hriste!
  I ratnici su uzeli i ponovo pustili smrtonosne pulsare iz grimiznih bradavica svojih grudi. I mlatimo ove orke uz pomoć jezika, pritiskajući njima dugmad. A ovo je efektno, pa čak i spektakularno na svoj način.
  Evo nekoliko djevojaka koje se bore protiv jurišnika. Oni su, naravno, i bosi i u bikiniju.
  A ratnice izgledaju veoma seksi kad su preplanule i u bikiniju. I noge su im tako zavodljive, a prsti tako glatki, sa bisernim noktima . A u isto vrijeme, vilenjaci također šalju rakete na tenkove orka odozgo, pogađajući trupe medvjeda.
  Posebno je efikasno pucanje golim, okruglim, ružičastim potpeticama. A onda, naravno, tu su i rubinske bradavice grudi, koje su toliko sjajne da jezici mladih vilenjaka trnu od takve slatkoće. A ukus je divan.
  A ratnici iz jurišnih trupa su tukli orke, pokazujući hrabrost i ozbiljnu hrabrost. A djevojke su u stanju da pritisnu dugmad golim prstima, spuštajući smrtonosni teret na glave medvjeda.
  Uzela ga je jedna od plavokosih ratnica i zapjevala, iskosavši zube:
  - Sloboda je draga nama vilenjacima ,
  Beskrajni okean ljubavi...
  Narodi se stapaju u sjajni snop,
  Da rastjeram mrak na putu!
  Ovdje mala, ali brza raketa leti iz aviona i pogađa tenk čupavih medvjeda. A auto orkova gori, kao da je svijeća ili plamena baklja.
  Vilenjak ga je uzeo i zapevao:
  - Sve je sablasno u ovom pobesnelom svetu,
  Zivot je trenutak, drzi ga se...
  Vrijeme teče između prošlosti i budućnosti,
  I za trenutak - borba vilenjaka!
  Djevojke, naravno, rade stvari koje se ne mogu reći u bajci ili opisati olovkom.
  One su prvoklasne ljepotice i jako cool i borbene. A bradavice grimiznih grudi ostavljaju neodoljiv utisak. A sa takvim devojkama nema šanse da se medvedi takmiče.
  Vilenjaci su hrabri borci koji im po potrebi mogu skočiti iznad glave. Ili pritisnite dugme sa grimiznom bradavicom i izbacite kolosalnu, razornu raketu koja će pogoditi veliki samohodni top orkova i razbiti ga u fragmente.
  Na primjer, ogroman tenk od dvije hiljade tona carstva orka puzi, takve kolosalne i neuporedive snage.
  Vilenjaci vide ovaj rezervoar iz vazduha. Djevojka pritišće dugme svojom okruglom, golom petom. I velika, razorna raketa izleti, pogodi čudovište iz zraka i probije njegov omotač.
  A djevojka urla:
  - Devojko, ti si ratnik svetlosti,
  Ratnik dobrote i vjetra!
  Zatim namiguje svojim pristalicama. I namignu svojim safirnim očima kao odgovor. Tačnije, ne pristalice, već partneri, ali to su već detalji. Ratnici, naravno, nisu oni koji se klanjaju teškoćama. I šalju još jednu raketu u ogromnu mašinu. Probijaju metal i uzrokuju izgaranje benzina. Treba napomenuti da su vilenjaci vrlo smiješne djevojke, ali se hrabro bore i sposobne su za mnogo. I ne mogu se tako lako zaustaviti.
  Tako se ratnici ne povlače, a istovremeno pokazuju svoju najvišu klasu i let mašte.
  A onda je ogroman kopneni bojni brod čupavih medvjeda počeo da gori kao žar. I orci su dobili takav dar smrti. Tu je stvarno počelo uništavanje i smrt.
  Vilenjak roze kose, pilot visoke klase, uzela ga je i zapjevala, pokazujući zube:
  -Trče duž krivine,
  bose cure...
  Umoran od muže krava
  Želim da zadirkujem svoju sreću!
  Još jedna ratnica plave kose koja teče u talasima počela je agresivno da peva, pokazujući zube:
  - Upregnut ću konja za ogrlicu,
  I sreća me čeka!
  Nakon ovih riječi začuo se smijeh. A djevojčice treba napomenuti da kada se vilenjaci smiju, čini se da zvone srebrna zvona. I sve izgleda veoma lepo.
  Vilenjak je klimnuo glavom, namignuo svojim safirnim očima i cvrkutao:
  - Sve blista kao munja,
  Vilenjaci imaju veliku lepotu...
  ja sam vilenjak kao kraljica,
  Udari orka u oko!
  . POGLAVLJE br. 6.
  I ratnik je opet pokazao njen dug i vrlo grizljiv jezik. Koja je sposobna da zadavi svakoga kao omča.
  Orci sa neba dobijaju mnogo od vilenjaka. I trivijalno ih guraju u kovčeg. Ratnici pokazuju svoj najviši akrobatski akrobat i agresivnost velikog talasa. A potoci energije izbijaju iz grimiznih bradavica grudi prekrasnih djevojaka.
  Što zaista pokazuje da ih niko ne može zaustaviti ili poraziti.
  I oni će pokazati svoju najvišu i najbolju klasu.
  Jedna od vilenjaka ga je uzela i jezikom pritisnula dugme. I ona je ispalila raketu koja je pogodila skladište i uzela orkovsku municiju. A udarac se pokazao lomljivim i jakim.
  I rasplamsala se čitava fontana bjesomučne vatre i energije. I sve je bilo u plamenu. Čupavi medvjedi su se previjali i gulila im se koža i bukvalno su gorjeli kao ćevapi od masnog mesa. Ovo je zaista bilo nešto što je donelo kolosalna razaranja i smrt. I ne samo za orke. Među njima je bilo i unajmljenih trolova. Oni su takođe magična stvorenja. Čak i da je bilo nekoliko trolova, nije imalo smisla umrijeti za tuđe carstvo. Osim ako se ne borite za novac. I naravno, vilenjaci ponekad mogu biti i sa volonterima.
  Devojke iz glamuroznih ljudi pevale su:
  Ustani uz vatru vilenjačkih djevojaka,
  Napadamo u borbi bez zanošenja...
  Približava se era svijetlih godina,
  Budimo primjer, a ne budalama!
  I ratnici su opet pokazali svoje duge i veoma ružičaste jezike, i pljunuli, gurajući glave iz svojih kabina prema orcima.
  A njihovo pljuvanje se pokazalo toliko razornim i smrtonosnim da su neki od orkova figurativno spalili.
  Jedan od ratnika s krastavcima zapjevao je:
  - Devojke, devojke, devojke,
  Vrijeme je da pobijete sve orke!
  Devojke, devojke, devojke,
  Vrijeme je da šutnemo đavola u rogove!
  Jedan od vilenjaka sa narandžastom kosom je primetio:
  - Djevojka će bosa noga otjerati čovjeka pod petu, a orka u pakao!
  Borbe su bile veoma velike i nevjerovatne. A Marija Kolesnikova je bivša politička zatvorenica u zemlji kojom vlada debeli i brkati diktator koji je komandovao trupama koje su vodile herojski rat sa orcima.
  Ali kraljica se umorila i zaspala, sedeći uspravno u svojoj stolici. I sanjala je nešto tako cool i u isto vrijeme sasvim stvarno;
  Nakon što su ruske trupe počele da trpe poraz za porazom na teritoriji Ukrajine, talibani su odlučili: došlo je njihovo vreme. A u rano ljeto udarili su na Tadžikistan 22. juna 2023. Očekivano, tadžikistanske trupe su se pokazale spremne za rat, prije svega moralno. Većina njih se predala ili pobjegla. Ruska vojna baza u Tadžikistanu je bila opkoljena i talibani su je napali sa svih strana.
  Rusija je morala brzo prebaciti snage u Tadžikistan i tamo otvoriti drugi front.
  I trupe su morale biti prebačene preko nekoliko granica. Kao rezultat toga, talibani su uništili rusku bazu. Neki od vojnika su zaklani, a neki zarobljeni.
  A ruski predsednik Vladimir Putin je ipak morao veoma kasno da objavi opštu mobilizaciju i prebaci nove trupe u Tadžikistan. A to je, naravno, dodatno opteretilo i rusku ekonomiju i budžet i doprinijelo padu Putinove popularnosti u narodu.
  Međutim, Rusija je sada vodila vojne operacije protiv Talibana. Ali Afganistan ima skoro četrdeset miliona ljudi - uglavnom mladih, i mnogo opreme koja je prethodno zarobljena od Amerikanaca. I pokušajte da porazite takvu vojsku, čak i ako su drugi čudni i ne sprečavaju Rusiju da prebaci trupe preko svojih teritorija. Bilo kako bilo, s moralne tačke gledišta, Rusima je mnogo ugodnije boriti se sa talibanima mudžahedina nego sa svojom braćom Ukrajinci. I zato, naravno, prelepe, seksi i glamurozne devojke učestvuju u bitkama.
  Što rat čini prilično zanimljivim.
  U Tadžikistanu gotovo da nema snijega čak ni zimi. A djevojke krenu u napad, razmećući se golim, ružičastim štiklama.
  Nataša puca iz mitraljeza, istovremeno golim prstima baca razorni dar smrti.
  Tijela talibana, rastrgana u komadiće, skaču.
  Ratnik uzvikuje:
  - Za našu prelepu decu!
  Još jedan ratnik, Zoja, takođe puca iz automatske puške. Škraba sa velikom preciznošću, ubijajući mudžahedine. Padaju kao pokošeni snopovi pšenice.
  A šarmantna djevojka zlatne kose je golom petom bacila grašak smrti i zagugutala:
  - Rus' je branila zemlju sa sobom,
  Od najezde paklenih skakavaca...
  I pokrila je svojim grudima -
  Svi narodi Majke Zemlje!
  I ratnica će se smijati i smijati, pokazujući svoja usta puna zuba. I sa vrlo razigranim jezikom koji liže više od čokoladnog sladoleda.
  Augustine, druga djevojka, jedna od onih koja pokazuje najviši akrobatski akrobat i kosi talibane u redovima, gugutala je:
  - Jabuke u snegu
  Ovo su grudi...
  Ja ću vam pomoći,
  Biće odličnih sudija!
  I ratnica je ponovo golim prstima bacila ubilački dar uništenja. I ona je raspršila mnoge talibana u različitim smjerovima, otkidajući im glave i udove.
  Svetlana također kosi mudžahedine, i to sa velikim entuzijazmom. Ova djevojka ima toliko zagona i lude energije. Ona baca golim nožnim prstima veliki, destruktivni dar smrti.
  A onda peva:
  - O cure, bose, bose, bose...
  Ljuljamo pletenice, pletenice, pletenice!
  Djevojke ratnice su toliko obuzele talibane da ljepoticama štikle blistaju.
  Zaista, Ruskinja je velika sila. I kosi neprijatelje kao kosa sa motorom. I zaista te tjera u kovčege, ili čak u zemlju.
  Ratnici pokazuju svoj bijesni temperament i urlaju:
  Mi smo komsomolke
  Volimo Eskime...
  Glas ljepotica je jasan,
  Biće novi film!
  I ratnici su to uzeli i pokazali svoje duge i vrlo razigrane jezike.
  Borba protiv talibana, naravno, nije laka misterija. A ruski momci umiru, u velikom broju. A on dolazi iz Tadžikistana da nosi dvije stotine tereta.
  Naravno, u samoj Rusiji ljudi počinju da se bune - zašto je bio neophodan rat sa Ukrajinom? Da li Rusija treba da plati životima svojih sinova i kćeri u ratu u Tadžikistanu? Pitanja su, naravno, sasvim prirodna. Zapravo, da li je igra vrijedna svijeće?
  Osim toga, cijene rastu, ali pobjede nema. A onda je Zjuganov doživeo moždani udar, a džepni opozicionar je bio paralizovan. Koliko dugo Genadij Andrejevič, poslušan vlasti, vodi marginalizovane ljude u krugove i imitira kvazi-opozicionizam . A sada je najzgodniji vođa vlasti, vođa najbrojnije i najpopularnije opozicije, pao i umro. Ali sveto mesto nikada nije prazno. Došli su i drugi, mlađi i mnogo agresivniji.
  I tron se zatresao...
  Ali dok je rat sa talibanima. Ovdje se djevojke iz redova pilota jurišnih aviona bore na nebu.
  Anastasija Vedmakova jedna je od poznatih crvenokosih ratnika. Odbila je da se bori protiv Ukrajine, ali uništi talibane, molim te.
  Naravno, mnogi ratnici Asa nisu hteli da ubiju svoju slovensku braću.
  Ali sa mudžahedinima - molim.
  Anastasija je ispalila hitac u talibane uz pomoć golih nožnih prstiju. Poslala je raketu Avganistancima i pevala:
  Kako smo živeli u borbi
  I ne plaši se smrti...
  Ovo je poklon za bosonogog pilota!
  Još jedan as ratnik je takođe prelep, samo što se ovoga puta sa dušmanima bori i plavuša Akulina Orlova. Da, Talibani se zovu dushmans, ili duhovi, baš kao u prvom ratu sa Avganistancima. Neprijatelj je, međutim, jak i brojan. I talibani i protivvazdušna odbrana imaju svoje. Uključujući i one zarobljene iz bivše vladine vojske.
  Akulina Orlova se okreće sa svojim avionom i udaljava se od projektila Stinger, nakon čega je djevojka pjevala:
  - Zli duh puzi po stenama,
  Spališ ga napalmom...
  Pa, ako su talibani
  Koristimo prevaru u borbi!
  Još jedna djevojka Margarita Magnetic. Kosa joj je kao zlatni list. Veoma lepa devojka. I ona je kategorički odbila da se bori sa Ukrajinom. Jer neće da digne oružje protiv svoje slovenske braće. Što je izazvalo odobravanje mnogih. A talibani su vjerski fanatici, a svojevremeno su pomagali čečenskim separatistima. Štaviše, talibani su bili jedina država na svijetu koja je priznala nezavisnost Čečenije. I to je, naravno, ostavilo traga na odnose sa Rusijom dugi niz godina.
  Margarita Magnitnaja je spremna za borbu. Njeni goli prsti pritiskaju dugmad. I rakete kolosalne, razorne sile lete na talibane. I tukli su bradate Avganistance.
  Margarita je pjevala:
  - O, domovino, pusti ružnog da plače,
  I sviđa nam se, čak i ako nije lepotica!
  Gad je lakovjeran,
  Ako službenik sigurnosti presudi,
  pa će biti fašizma,
  Odvratnost čovečanstva!
  Prva odmrznuta zakrpa,
  Staljinova sahrana -
  Rus' neće biti Kajin,
  Iako je povređena!
  A ratnici su to prihvatili jednoglasno i zacvrkutali:
  - Sloveni ne mogu tolerisati poniženje,
  Svi smo za Ukrajinu...
  Nećemo tolerisati više uvrede,
  Kajinova glava je u bazenu!
  Djevojke u jurišnim avionima su pogodile talibane, porazile i ubile ove mudžahedine.
  Ovdje lete da mlati duhove. Ali kovčezi od cinka sa poginulim ruskim vojnicima i oficirima iznose se iz Tadžikistana.
  Jedan od ovih vojnika je ostao bez noge. I peva tužno, sa oduševljenjem i sa suzama u očima:
  - Nekako su se vozili u kovčeg,
  I najmoćniji ghoul,
  sve sam istisnuo unutra i van,
  I zbijeno ga čvrsto!
  Ima i devojaka na tenkovima. Veoma zanimljiv ruski automobil "Medved". To je vrlo težak tenk - više od sto tona - eksperimentalni model. Naravno, ima i specijalnu ekipu od četiri djevojke. I svi imaju imena koja počinju na E!
  Na primjer, Elizabeth pritišće dugmad džojstika golim prstima, udara u bunker s talibanima i urla:
  - Slava komunizmu!
  Catherine, nastavljajući pucati iz mitraljeza i pritiskajući dugmad svojom grimiznom bradavicom, urla:
  - I bez Zjuganova! Ćelav i pijan!
  Elena je zacvilila, pritiskajući golu petu na pedalu:
  - Za izlete u Indijski okean!
  Efrosinja je takođe opalila, ovoga puta uz pomoć svog razigranog jezika i zacvilila:
  - Za pobede u jurišnim bitkama!
  I devojke će se smejati. Oni bacaju olovo na talibanske borce. I to rade veoma dobro.
  Elizabeth je, pucajući na neprijatelja, razmišljala o tome. U stvari, ako osoba ima mozga, razumije da je svaka religija bajka i ljudska fantazija!
  Ali zašto su se različite vrste religija raširile po cijelom svijetu? Štaviše, mnogi protivni zdravom razumu? U stvari, uzmite najpopularniju religiju: kršćanstvo. Vjerovati u Boga raspetog na krstu je glupo i apsurdno. U stvari, ako vjerujete u Bibliju, onda Bog postaje nekako čudan i neshvatljiv.
  Zatim potopi gotovo cijelo čovječanstvo vodom - milioni ljudi umiru, ali samo osam ljudi je spašeno. Naprotiv, na krstu se moli za dželate?
  Možda ćete primijetiti: Bog Starog zavjeta je vrlo okrutan, ali u Novom zavjetu Krist je izuzetno ljubazan. I ovdje je vidljiva očigledna kontradikcija. U stvari, da je Isus Bog Sin, trebao je zapaliti Sodomu i Gomoru. Ali tamo su bili odrasli, djeca i žene. Nije li ovo okrutno?
  I mnogi drugi primjeri okrutnosti mogli bi se nabrajati jako dugo. Samo ubistvo djece od strane Jeliseja nešto vrijedi.
  Zato razmislite u šta ljudi veruju. A vlada nameće i religiju. A sada se bore protiv vjerskih fanatika talibana.
  Ali upozorili su - nemojte biti sretni što Sjedinjene Države napuštaju Afganistan - biće samo gore za Rusiju.
  Talibani su, nakon što su se malo odmorili i iskoristili činjenicu da su Rusiji vezane ruke zbog rata s Ukrajinom, krenuli u akciju i udarili. I to je mnogima bilo predviđeno. I Rusija je morala da se prijavi. I, naravno, protiv njihove volje - previše ruskih vojnika je poginulo u bazi u Tadžikistanu. Tako se Vladimir Putin našao upleten u još jedan rat. A raspoloženje u društvu je, naravno, postalo mnogo neprijateljskije prema aktuelnom predsjedniku. Ljubav ljudi je veoma promenljiva. A talibani su, naravno, sve ispravno izračunali. Štaviše, Sjedinjene Države su sretne u ovom slučaju - suprotstavile su svoje neprijatelje jedni drugima. I ljudi su počeli da govore o Bajdenu: mudar starac. Kao, kako je pametno sve sredio.
  U stvari, godine nisu prepreka ni sportu ni mudrosti!
  Elizabeth ponovo puca, i opet, naravno, golim prstima. U rezervoaru je prilično toplo čak i zimi. A leti je zaista vruće u Tadžikistanu.
  Djevojka je uzela i zapjevala:
  - Ako je dugo, dugo, dugo,
  Borite se, uništite talibane...
  Ako je dugo, dugo, dugo,
  Trčite nizbrdo u borbi!
  Moguće je, moguće je
  To je naravno istina, istina...
  Iako se ponekad čini
  Možemo sustići Afriku!
  A u Africi su cijene tako visoke,
  A u Africi je novac ovako širok!
  Nilski konji su smršali
  Kitovi spermatozoidi su mršavi...
  A ljudi su kao papagaji,
  Idi pravo u raj!
  Ekaterina je primetila sa cerekom, pritiskajući dugme džojstika na rezervoaru svojom grimiznom bradavicom:
  - Nešto nema dovoljno optimizma u tebi!
  Elizabeta je ljutito odgovorila:
  - Ako je predsednik moralni bogalj i nevaljalac, kakva je onda radost njegovim podanicima!
  Elena klimnu:
  - Da! Kažu da je nevolja počela! Ali upravo je prevelika sreća učinila Putina preteranim samopouzdanjem!
  Elizabeth klimnu plavo obojenom glavom:
  - Da, oduvek sam mislio da se jednoj osobi ne može dati tolika sreća - uzjaše belog konja, u smislu, počinje da veruje da mu je more do kolena. A onda, kao starica koja je htela da postane Bog, završi bez ičega!
  Catherine se složila sa ovim:
  - Da! Putin je imao previše sreće i to ga je razmazilo. Kako je sreća nekada voljela Napoleona, Hitlera, Ivana Groznog, a onda se odvratila od njih.
  Eufrosina je primetila:
  - Nikolaj II je bio veoma nesrećni, ali u isto vreme ljubazan i pristojan kralj. Na primjer, mislite da bi imao barem malo sreće u ratu s Japanom. Na primjer, da je admiral Makarov umro, a sve bi moglo biti drugačije. A admiral Makarov je umro zbog čitavog niza nevjerovatnih slučajnosti. Iz nekog razloga, on nije naredio da razarači počine mine, a niko od njegovih podređenih nije dao takvo naređenje. A mina je, najvjerovatnije, bila ruska, a veliki bojni brod nije trebao potonuti iz jedne mine. Pa čak i u ovom slučaju, admiral Makarov je mogao biti spašen, kao što je, na primjer, spašen Kiril Romanov.
  Elizabeta se složila:
  - Da, malo sreće za Nikolu Drugog moglo bi Rusiji da pruži mnogo više nego mnogo sreće za osrednjeg Vladimira Putina! Na primjer, admiral Makarov je mogao poraziti Japance na moru uz malo krvoprolića, a tada rat sa samurajima ne bi koštao mnogo žrtava. A da je carska Rusija dobila rat sa Japanom, onda se Prvi svjetski rat najvjerovatnije ne bi dogodio. Dakle, autoritet carske vojske bi bio previsok i Nemci se ne bi usudili da objave rat!
  Elena klimnu:
  - Možda! Iako Makarov sam ne iscrpljuje broj neuspjeha i pehova u ratu s Japanom. Iako moram priznati da je neprijatelj bio jak. Ali s druge strane, da bojni brod Oslyabi nije tako brzo potonuo, čak i tokom bitke kod Cushime eskadrila bi se mogla potpuno probiti do Vladivostoka! I tako se rat s Japanom pokazao tako neuspjelim!
  Eufrosina je primetila:
  - Ali rat 1945. s Japanom pokazao se iznenađujuće lakim i uspješnim. Kao da je Japanu ponestalo sreće. Međutim, nažalost, Staljinova pobjeda dovela je do dolaska komunista na vlast nad Kinom i nastanka vrlo jake i opasne imperije, koja je umalo napala SSSR pod Brežnjevom. A čak se i sada Kina samo pretvara da je prijatelj. I on sam želi da nam odsiječe zemlju do Urala.
  Catherine klimnu glavom:
  - Da! Da su Japanci tada poraženi, umjesto sjeverne Kine postojala bi Žuta Rusija, a pravoslavlje bi došlo u Nebesko Carstvo. A šta je Osovina dobila kao rezultat lake Staljinove pobede nad Japancima? Rođenje ateističke imperije i moćnog čudovišta na granici sa Rusijom!
  Elizabeth je otkrila, pokazujući zube:
  - Onda vjerujte u kršćanskog Boga. Pobjeda nad Japanom dala bi mnogo novih desetina miliona pravoslavnih vjernika. Umjesto toga, u Rusiji je na vlast došao agresivni ateistički režim. A onda je krvavi staljinistički režim donio ateizam u Kinu. I pojavilo se okrutno Maoovo carstvo. Zaista ne razumem šta je Bog hteo!
  Elena je napomenula:
  - Ili Boga uopšte nema! Ili je Sotona mnogo jači nego što Biblija kaže, ili su nam planovi Svemogućeg neshvatljivi!
  Eufrosina je primetila:
  - Obično su okrutni kraljevi uspješniji! Jedini izuzetak je, možda, bio Aleksandar Prvi - inteligentan, ljubazan, liberalan car, gospodin koji nije mogao da pobedi ni muvu. I zajedno uspješni!
  Elizabeth je primetila:
  - A Katarina Druga nije važila za okrutnu i zlu vladaricu, a bila je i veoma uspešna. Istina, bila je kurva, i općenito ne baš dobra osoba. Zabranila je seljacima da se žale na svoje gospodare. Čak je i čudno da je tako podloj osobi dato toliko sreće!
  Elena klimnu:
  - Da, a onda verujte u hrišćanskog Boga! Kada su zli i podli najuspješniji!
  Catherine je od bijesa pjevala:
  Svijet počiva na nasilju
  Vulkan bijesa šiklja u velikoj mjeri...
  Tenzija je vrhunska,
  Budi se sa bolom i strahom,
  Samo strah će nam dati prijatelje,
  Samo bol te motiviše da radiš,
  Zato to želim sve više i više
  Hiperplazma će upasti u gomilu!
  Elizabeth je uz uzdah primijetila:
  - Da, Džingis Kan je bio nepristojan paganin. Nije znao ni čitati ni pisati, ali je osvojio pola svijeta. I muslimani i kršćani su izgubili u borbi s njim. I pitanje je: gdje je bio Svemogući Bog u to vrijeme? I zašto je paganizam Mongola pobijedio monoteizam: islam i kršćanstvo?
  Eufrosina je sa osmehom primetila:
  - Na isti način se može pitati: gdje je bio Svemogući Bog kada je Kajin ubio Abela? Zašto je dozvolio prvi bratoubilački rat u ljudskoj istoriji?
  Elena se nacerila i rezimirala:
  - Da, možete se raspravljati beskrajno, ali nikada nećete dokazati ni da Bog postoji, ni da ga nema?
  Ekaterina je napomenula:
  - Jako sumnjam u Isusa Hrista. Nesretni, potlačeni Jevreji su mogli pogrešno da zamijene snažnog, nadarenog hipnotizera poput Anatolija Kašpirovskog za mesiju i obogotvore ga. Ako pogledate statistiku čuda Anatolija Mihajloviča, on je hladniji od Hrista!
  Eufrosina se zakikotala i zapjevala:
  - Neka Bog da slepima da otvore oči,
  I ispravi leđa grbavcima...
  Da Bože, budi barem malo Bog
  Ali ne možete biti malo razapeti!
  I djevojke su se ponovo borile protiv talibana. Pritiskajući dugmad džojstika golim prstima, pokosili su brojne mudžahedine i bukvalno ih polagali u grupama. Bradati talibani su poginuli pod vatrom iz mitraljeza i visokoeksplozivnih granata. Uslijedila je ozbiljna zabava, uz masovno istrebljenje vjerskih fanatika.
  A evo i Alenke sa svojim bataljonom lepih devojaka koje, uprkos hladnom, zimskom vremenu Tadžikistana, bosonoge napadaju talibane.
  Nosu, međutim, kratke suknje, a tijela su im prekrivena oklopnim pločama od kevlara .
  Ljepotice trče u napad i pjevaju:
  - Zli talibani puze po stenama,
  Ali devojke su najkul...
  Udari ga napalmom
  Slavićemo uspeh!
  A djevojke će blistati bisernim zubima.
  A onda će Anjuta, golih nožnih prstiju, baciti grašak sa eksplozivom na mudžahedine. I ona će raspršiti talibane u različitim smjerovima, poput mačića.
  Djevojka je uzela i zapjevala:
  - Slava otadžbini, slava,
  Tenkovi jure napred...
  Podjele djevojaka u bikiniju,
  Pozdrav ruskom narodu!
  Crvenokosa Alla također puca na bradate neprijatelje, kosi ih i pjeva:
  - Rus se smejao ovom talibanima,
  U svim godinama, zato ona i Rus!
  A djevojka će ga također uzeti i golim prstima baciti limun ubica na mudžahedine. I raspršuje neprijatelje na sve različite strane.
  I kako zviždi na sve strane.
  Nekoliko desetina vrana je bilo zapanjeno. Pošto su doživjeli srčani udar, pali su na glave talibanskih obrijanih glava i izboli ih noževima. Nakon čega je ratnik ciknuo:
  - Stvar je ovde veoma kontroverzna,
  Vjerujem da će biti jednostavno vrhunska!
  Znam talibane, porazićemo
  Uostalom, iznad nas je ponosni keruvim!
  Marija, još jedna od devojaka u bikiniju, uzela ga je i zviždala. I golim nožnim prstima bacila je na neprijatelja ogromnu ubilačku silu, vrlo razorni dar smrti. Rasparala je talibanske borce i gugutala, pokazujući zube:
  - Oko Rusije je velika magla,
  A talibanski borac juri u domovinu!
  Olimpija je zaista devojka-heroj. Velika je i istovremeno ima svijetlo smeđu kosu. Ratnik ima luksuzne bokove i jake trbušnjake, koji su obloženi čokoladicama. Pa, protiv takve devojke-zveri, zaista niko ne može da odoli.
  I tako je ona svojim snažnim, mišićavim, bosim nogama podigla čitavo bure eksploziva i bacila ga na talibane. I ovo bure je jurilo velikom, smrtonosnom brzinom. I kako će se srušiti na mudžahedine, bukvalno ih raskomadajući.
  Ratnik-heroj od radosti ga uze i zapeva:
  A iznad Murova se nebo namršti,
  Zora svetlosti izlazi...
  Mi smo kao ćerke Ilje Murometsa,
  Nisu se uzalud hvalili svojom snagom!
  . POGLAVLJE br. 7.
  Zaista, mnogo je prijatnije boriti se i ubijati Talibane nego se boriti sa svojom braćom Ukrajinci. Ovdje mislim da će se svi složiti da je grijeh ubijati braću. A Vladimir Putin je već otvoreno pozvan u ruske trupe - Vovka-Cain!
  Olimpija je u bijesu pjevala:
  Pa, koliko braće možeš ubiti?
  Uostalom, vjerujte mi, čovjek je rođen za sreću...
  Majka ne pušta sina na front,
  A čak i ljeti je loše vrijeme za vrijeme rata!
  Nakon čega će junačka djevojka duboko udahnuti zrak u pluća i zazviždati. Mnoge stotine vrana odmah dobiju srčani udar i padnu u nesvijest. A njihovi oštri kljunovi lete dole i probijaju lobanje talibana koji pritiskaju položaje ruskih trupa.
  Olimpija, zvižducima zvižducima obarajući vrane i navodeći ih zapanjene, uze ga i zacvrkuće:
  Ta, ta, ta - kopita kucaju,
  Evo, tamo, tamo - mitraljez je pogodio!
  Talibanska vojska je potpuno poražena,
  I niko ne može pobediti vojsku devojaka!
  Marusya takođe puca na talibanske vojnike koji su napredovali. Pokazuje svoj temperament i najvišu klasu. Njen mitraljez pokosi čitave redove mudžahedina.
  Djevojka golim prstima baca ubojiti poklon smrti. Nokautira masu talibanskih boraca i zaškripi:
  - Ratni klasici,
  Ovo je za devojku da bude bosa...
  kćeri i sinovi,
  Pretvorimo sve u igru!
  Devojke ratnice su zaista prelepe.
  Matryona, pucajući na talibane i golim prstima bacajući darove uništenja, cvrkutala je:
  -Slava devojkama u bikiniju,
  Tukli su mudžahedine...
  Devojke nose noževe bose,
  Napadaju ovako za ručak!
  Devojka tankog struka i raskošnih bokova puca na talibane koji se približavaju. On to radi veoma spretno i precizno. Kosi ih kao kosilica i pjeva:
  - Devojka je plesala polku,
  Na travnjaku u ranim satima...
  Rep na lijevo, rep na desno,
  Ovo je polka Karabas!
  A sada će ratnica ponovo golim prstima baciti poklon ubicu na neprijatelja. I on će ubiti mnogo talibana.
  Ovdje se Viktorija i Veronika svađaju. Obe devojke su veoma cool. I pucaju izuzetno precizno.
  Viktorija je golom petom bacila dar uništenja sa smrtonosnom silom. Pocepala je mnogo dushmana i zacvilila:
  - Novac se topi u novčaniku,
  Kapitali se tope...
  I na ruskom -
  Novac znači mana!
  Druga djevojka je svojom grimiznom bradavicom pritisnula dugme, što je uključilo zaglušujući ultrazvuk, i poslalo ga u zrak. I već su hiljade vrana pale na obrijane glave talibana. I hajde da ih udarimo.
  Crvenokosa devojka je pevala:
  Rusiju napadaju mudžahedini,
  Ima ih dosta u Avganistanu...
  borili za njih u Avganistanu ,
  Sada je strašni Taliban podigao svoj mač!
  
  Ali bosonoge devojke ne odustaju,
  Pokazaće jednostavno najvišu klasu...
  Oni se žustro bore sa talibanskom armadom,
  I pogodili su duh pravo u oko!
  A ratnica sa svojim golim nožnim prstima će baciti dar uništenja smrtonosnom silom. I svi to dobijaju od njega.
  Alice i Angelica pucaju na talibane iz snajperskih pušaka. I to rade izuzetno precizno. I pucaju sa takvom preciznošću.
  Alice ga je uzela i otpjevala:
  za Dušmana ,
  Ostanite zdravi da...
  Djevojke trčkaraju gole zimi!
  I mudžahedinima lome kičmu!
  I ratnici su odmah pokazali jezik!
  A onda je Alis pucala, koristeći grimiznu bradavicu kada je pritisnula dugme. I nokautirao desetak talibana.
  Alice ga je uzela i zacvrkutala, pokazujući zube:
  - Za otadžbinu i slobodu do kraja,
  Bosonoge devojke u bikiniju
  Vi ste takve heroine...
  Neka srca kucaju uglas!
  Anđelika je potvrdila:
  - Kucnite uglas! Ovo je super!
  Marija Kolesnikova kao kraljica vilenjaka daje aktivna i agresivna naređenja. Ona je odvažna i hrabra djevojka.
  Ona vidi budućnost i rat, Rusiju u Tadžikistanu sa talibanima.
  Ali ovo je sve veoma lepo. I jasno je da je bilo krvavo i veoma borbeno. Rat koji je započeo s talibanima u ljeto 2023. nastavio je eskalirati .
  Rat između Talibana i Rusije se nastavio. Avganistan ima veliku populaciju, mnogo mladih ljudi - gladnih, ljutih, agresivnih.
  I bore se u Tadžikistanu, dok su ruke Rusije vezane za rat u Ukrajini, koji podržava većina svijeta.
  I talibani to iskorištavaju.
  Ali veoma bosonoge i lepe devojke se bore na ruskoj strani. Borbe dolaze u talasima.
  Natasha puca na mudžahedine. Koriste moćni mitraljez zmajeva. I kiše mecima na talibane.
  I padaju, pritiskajući djevojke. Ruski helikopter oboren iz domaćeg protivavionskog topa će pasti. Ubili su ga talibani. Istina, u helikopteru nisu djevojke, već muškarci, i nije vam ih posebno žao.
  A Nataša je devojka i bosa u bikiniju. A kad ste skoro goli, onda vas niko neće zadržati niti zaustaviti.
  Nataša je bacila dar uništenja svojim golim prstima isklesanih nogu sa ubilačkom silom. Raspršila je talibane u raznim smjerovima i pjevala, pokazujući svoje biserne zube:
  Evo zima, zima, zima,
  Počelo je iznenada...
  Mete bijesno, mete -
  Biće bolje sutra
  Sutra, sutra, sutra!
  A sada je nova godina!
  Zaista, u Tadžikistanu je padao snijeg na Novu godinu. A sada ruske devojke ostavljaju bosonoge, isklesane otiske stopala na snegu, i to izgleda veoma lepo.
  Zoya ga je uzela i zapjevala:
  Jedan dva tri -
  Obrišite svoje procesore!
  Četiri, osam pet,
  Idemo da igramo laptu!
  A djevojka će golim nožnim prstima lansirati dar smrti smrtonosnom silom.
  Zoja ga je uzela i zapevala, pokazujući zube:
  Jedan dva tri četiri pet,
  Zeka je izašla u šetnju...
  Evo devojke koja trči
  Ubija mudžahida!
  A Zoja ga je uzela i pokazala svoj dugi jezik.
  Ali Avgustin takođe vodi vatru. Ona vrsta devojke koja ne može biti kul. I piše sa smrtonosnim aplombom. Kosi mudžahedine bez nepotrebnih ceremonija. Nakon toga počinje pjevati;
  Ako je zadnji beskorisan -
  Vojnički žar neće pomoći...
  Pa, ako nema žara,
  Pozadina će biti neprijateljski ručak!
  A crvenokosa Augustin će i uzeti i baciti dar uništenja, golim prstima. A u stvarnosti će rasturiti toliko dushmana da je to jednostavno zastrašujuće.
  Augustin, naravno, nije propustio priliku da zapjeva:
  Bila sam gola
  Tako je skakala po terenu!
  Skakao sam po terenu...
  Kulatsky je pjevao zajedno!
  I djevojka će uzeti svoje oči koje blistaju safirima i svjetlucaju. I njene oči su prelepe. I jezik je veoma nestašan. I tako okretan, i tako groovy. Pa, baš kao da je neka vrsta sočne narandže.
  Svetlana se takođe svađa. I golim nožnim prstima baca poklone uništenja. Koje su tako smrtonosne i destruktivne.
  A u blizini su talibani uzeli i nokautirali ruski tenk. I vozilo ruske vojske počelo je da se raspada, a borbeni komplet je detonirao. I opet muškarci umiru.
  Ali Svetlani ne trebaju smrdljivi muškarci. Treba ih mučiti. A devojka ga uzme i zapeva:
  Muškarci, muškarci, muškarci,
  Vi ste samo veliki zveri
  Kada te devojke ubiju
  Toliko čiste zemlju!
  Zaista, talibani su zvijeri.
  Jednom su uhvatili prelijepu izviđaču. Pa, za početak su je uzeli i povukli na stalak. Iskrivili su mi zglobove na rukama, što je bilo jako bolno.
  Zatim su djevojčici okačili čarape na bose noge, koje su joj okovale gležnjeve. A onda su uzeli i zapalili vatru ispod njenih golih i gracioznih tabana.
  Ruskinja je bila u velikim bolovima. Talibani su, prije nego što su joj spržili pete, uzeli i namazali stopala uljem. I tako je taban polako pekao, i bilo je strašno bolno. A djevojka je jaukala i urlala. I talibani su je tukli bičem po leđima i bokovima. Tada su odlučili da pojačaju torturu. Izvadili smo usijanu žicu i počeli da udaramo lepoticu po leđima i grudima.
  I kako je to bolno. Pogotovo kada su talibani počeli da uvijaju grimizne bradavice Ruskinje užarenim kleštima. I toliko je plakala.
  A glavni vođa talibanskog odreda bio je jednostavno lud od torture. I pokazao je svoje zlatne zube.
  Ruskinja je pljunula kao odgovor. Nakon čega su joj počeli lomiti gole nožne prste. Što je veoma bolno. I djevojka se onesvijestila od strašnog, nepodnošljivog bola.
  Ali talibani su nastavili da muče. Prvo su devojčicu doveli u svijest tako što su izlili kantu ledene vode. A onda su joj na tijelo ugradili senzore i elektrode.
  Nakon toga su dva dječaka počela pedalirati dinamo. Struja je počela da teče i devojka se trznula od paklenog bola. I zaista kada je na tijelu
  Električna pražnjenja prolaze , jezivo je, priča se da krda konja jure. I zaista, svaka djevojka ovdje će zavijati.
  I momci pedale, a gola devojka zavija kao divlji vuk. I to je stvarno boli. A urlik je jednostavno nepodnošljiv.
  A osim struje, talibani prže i pete ruske djevojke, koje su već prekrivene velikim žuljevima. Udarali su me i po leđima vrućom žicom. I udarali su sa bijesom i zakašnjenjem.
  A istovremeno su povećali i brašno. Djevojčicu su počeli istezati i kačiti sve više tegova o blok kako bi joj potpuno izvrnuli zglobove.
  Glavni talibanski razbojnik pjevao je:
  Kakav bol, kakav bol
  Rezultat utakmice će biti: pet - nula!
  Pa, šta možete uzeti od divljaka? Devojke su mučili veoma okrutno, ali ne posebno sofisticirano. Iako su elektrode gurnute u matericu Venere i kako je nakon toga primijenjena struja.
  Talibani su varvari. Tako su kupili čitavu armadu tenkova iz Kine novcem koji su dobili od droge. Zaista, Kina je ruski bezvezni saveznik i prijatelj.
  A talibani su napali neprijatelja svojim tenkovima.
  Ali protiv njih su četiri Ruskinje u T-95. Oni su naravno bosi i u bikiniju.
  I šta?
  Elizabeth je golim prstima pucala na mudžahedine i cvrkutala:
  - Slava domovini slonova!
  Catherine je takođe ošamarila talibane, koristeći svoju golu okruglu petu i pitala:
  - Šta je domovina slonova?
  Elizabeta je, pokazujući zube, odgovorila:
  -Naravno, Rusija!
  Catherine se zakikota i odgovori:
  - Mislio sam da je Indija!
  Elena je udarila dushmane uz pomoć grimizne bradavice grudi, prije nego što je skinula grudnjak i zacvilila:
  - Mislio sam da je domovina slonova Afrika!
  Eufrosina je golim, okruglim petama pritiskala pedale i pevala:
  - mala djeca,
  Nema šanse...
  Ne idi u Afriku u šetnju...
  U Africi ima ajkula, u Africi ima gorila,
  U Africi ima velikih krokodila!
  I sve četiri bosonoge devojke, golih grudi, sa svetlucavim grimiznim bradavicama, pevale su:
  Oni će te ugristi
  Tuci i vređaj...
  Djeca ne idu u šetnju Afrikom!
  U Africi je pljačkaš
  U Africi postoji zlikovac
  U Africi postoji strašni Barmaley!
  Ugrize te
  Tuci i vređaj...
  Djeca ne idu u Afriku u šetnju,
  To je noćna mora u Africi,
  Ludi zlikovac
  Barmaley se odjednom pojavio u njemu!
  Trči po Africi i jede djecu!
  Da djeco! Da djeco!
  Smeh je smeh, ali kada su talibani uhvatili ruskog dečaka od oko četrnaest godina , shvatili su ga ozbiljno. Prvo su ga skinuli i zakačili na stalak.
  Tada je dušman u turbanu i sa bradom počeo da vrelim gvožđem štapom pali tinejdžerovo golo, mišićavo telo.
  Tada je talibanski dželat prinio usijanu željeznu zvijezdu dječakovim golim grudima i pritisnuo je na njih.
  Dječak je vrisnuo od strašnog bola i izgubio svijest. Nakon čega je dječak priveden pameti. I ugurali su mu bosa, gotovo djetinjasta stopala u kocke. I počeli su kačiti tegove na kuke u bloku. I bilo je veoma bolno. Dječakovo mlado tijelo bilo je jako istegnuto, a dječak je bukvalno stenjao .
  Ruski dječak je i dalje mučen. Podmažite gole tabane uljem. A onda su zapalili vatru ispod njih.
  I kako je dječak nakon toga divlje vrištao. Da, bilo je izuzetno bolno.
  Dječak je nastavio da vrišti i talibani su ga tukli bičem.
  Zatim su dječaka kukama zgrabili za rebra. I opet su ga potpuno okrenuli naopačke.
  Nakon čega su talibani pjevali:
  Uništićemo sve nevjernike,
  Neka budu tinejdžeri...
  Evo heruvima iznad nas,
  Stavićemo sve u odbor!
  Nakon čega je dječak iz Rusije razbijen vrelim kleštima, sa svim prstima na bosim nogama. I talibani su to činili polako, kako bi slatkom dječaku nanijeli što više bola. A onda su mladom ratniku počeli da lome rebra užarenim kleštima.
  Pa su mu ih polomili tako da dječaku nije ostalo ni jedno cijelo rebro. I dječak je umro od bolnog šoka.
  Prije smrti, mudžahedini su tinejdžeru smrskali jaja. I bilo je veoma bolno.
  U međuvremenu, Anastasia Witcher je napala talibane jurišnim avionima. Koristila je rakete. Pritiskala je dugmad džojstika golim prstima i pevala:
  Sve više i više i više
  Firer je podigao nos...
  Ponekad nam raznese krovove
  Međutim, talibani nisu sazreli!
  Akulina Orlova takođe pogađa svoju protivnicu. On to radi veoma precizno, i koristi svoju grimiznu bradavicu da pritisne dugme. A u blizini eksplodira ruski jurišni avion. I bio je zadovoljan ubistvenim poklonom talibana. Možda nešto napravljeno u Kini. I tako kapitalno jebe.
  Akulina je pjevala:
  - Ako čovek ode pravo u kovčeg,
  Spasavanje zivota za...
  Budite bosonoge devojke!
  I ratnik će se smijati i smijati. Naravno, uprkos zimi, devojcine noge ne poznaju cipele. A njene potpetice su okrugle i bukvalno blistaju. Ova devojka je jednostavno super.
  A bradavice njenih grudi su grimizne i blistaju kao vrhovi crkava. Ovo je borbena djevojka, da tako kažem.
  Da, ona ne voli muškarce. Iako rado koristi jezik za zadovoljstvo. U stvari, kako je lepo dodirnuti svoje grimizne bradavice bradavicama od jagode druge devojke. Da bude super.
  Akulina je uzela i zapjevala:
  O ovoj bosonogoj djevojci
  nisam mogao zaboraviti...
  Činilo se kao kamenje pločnika
  Muče kožu nježnih stopala!
  A Akulina će uzeti i zakolutati svoje safirne oči.
  Ovdje je ona djevojka najvišeg nivoa i klase.
  I Margarita Magnitnaja je takođe pilot. Obe devojke vole da leže jedna naspram druge i dodiruju svoje bradavice, blistave poput rubina.
  Međutim, ne zanemaruju ni muškarce.
  Pa, u međuvremenu, Margarita će ga uzeti i udariti mudžahedine velikom ubojitim snagama.
  Onda će pevati:
  Oh, kakve noge!
  Kako dobro...
  Ne boj se, dušo
  Zapišite svoj broj telefona!
  A Margarita će pokazati svoj jezik. Ona je izuzetno borbena devojka.
  A njeni goli nožni prsti šalju ubilačke darove smrti.
  Akulina Orlova je kroz smeh pevala:
  - Margarita, prozor je otvoren,
  Margarita, sjećaš se kako se sve dogodilo!
  Anastasija Vičakova je klimnula:
  - Da žene! Možemo sve i potpuno ćemo izbrisati naše neprijatelje!
  A devojke su pevale u horu:
  Naša vojska je jaka
  Ona štiti svet...
  Neka talibani napreduju
  Njihova devojka je ubijena!
  Na primjer, Fedora se također bori. Ona puca iz minobacača na mudžahedine. A ako zajebe, nikome se to neće činiti mnogo. Čak i ako talibani imaju dugu bradu i obrijanu glavu.
  Fedora udara bosim nogama u blato i pjeva:
  Pogledajte pomračenje na nebu
  Užasan simbol surfanja...
  Crna krila nad svijetom
  Jato svemir zavijanje!
  A druga djevojka, Sirafima, bacila je ubilačku bombu golim nožnim prstima i raskomadala masu talibana i rekla:
  Talibani - kletva raste,
  Talibani - totalna smrt...
  Talibani i mrtvi pukovi!
  Talibani su ludi tragovi!
  Talibani!
  A Serafima će uzeti zvižduk u usta, i kako će puhnuti da će vrane pasti u nesvijest i probiti glave mudžahedina svojim kljunovima.
  Devojke su, moram reći, tako odlične i prelijepe.
  A sada možete vidjeti kako su talibani zapalili rusko skladište municije. Počeo je da gori i granate su eksplodirale smrtonosnom snagom. Talibani urlaju i raduju se.
  Ali cure sa neba se zajebavaju sa mudžahedinima. I možete vidjeti kako su se Albina i Alvina pojavile na nebu.
  Obe devojke su jednostavno neverovatne plavuše. I predivno lijepa. I naravno, bosi i samo u tankim gaćicama.
  To su žene - recimo najvišeg reda. A ono što su u stanju da urade, nisu svi u stanju da ponove.
  A ratnici, u stvari, ako počnu da ubijaju, ne možete ih zaustaviti.
  Albina je iz aviona ispalila raketu kolosalne razorne snage. I razbila je bunker talibanske vojske, nakon čega je zapjevala:
  - Ja sam najjači na svetu,
  Iako su noge gole gole bradavice...
  Potopimo talibane u toalet,
  Ne možemo sebi priuštiti da budemo slabi!
  Alvina nastavlja slati darove smrti koristeći svoje gole nožne prste. I ubij mudžahedine, uzela je i zapjevala:
  - Imamo slatke devojke,
  Kažu samo lepota...
  Mali glas komsomolaca Zvonica ,
  Olujno proljeće dolazi!
  I obje djevojke će to uzeti i zapjevati iz sveg glasa:
  Pusti me na Himalaje
  Pusti me zauvek
  Inače ću zavijati, ili ću lajati,
  Inače ću nekoga pojesti!
  A djevojka je samo počela kukurikati. I ona misli da je to veoma cool i šarmantno. A kad vrištiš - Kukareku - to je zaista jezivo.
  Devojke su se u međuvremenu uhvatile i počele da pucaju iz teških pušaka, što je ostavilo utisak. I tako precizno pucaju.
  Djevojka Vivola je pjevala, ljuljajući zube i precizno pucajući na svoje neprijatelje:
  - Ja sam najjača devojka na svetu,
  Volim da lizim savršenstvo od muškaraca...
  Vojnici ne znaju cool prenos,
  Gdje je djevojka zaboravila da malo popuši!
  I ratnik će se smejati. Da, lepotice znaju da zadave dushmane.
  I da budemo iskreni, sposobni su odlomiti rogove i crte lica ćelave osobe.
  Zato pokušajte da se suprotstavite takvim ljepoticama.
  Nicoletta također govori o talibanima. Ona je veoma borbena i agresivna devojka. A kad se smeje, čini se da je to smeh nasilne luđake .
  Nicoletta pokazuje zube i urla:
  Mi smo, vau, pljačkaši,
  Pljačkaši, pljačkaši!
  Bang , bang i mrtav si,
  Mrtav, mrtav!
  A djevojka će jezikom lizati zrak. I kako je lijepo lizati grimizno bradavicu druge djevojke. I ima ga tako sjajnog i svjetlucavog od rubina.
  Nicoletta se nasmijala i cvrkutala:
  - Slava svemirskim piratima!
  Djevojke na drugim mjestima također su bile bijesne. A onda su rakete pale na položaje talibana. Aurora ga je pustila koristeći grimizne bradavice svojih grudi, koje su služile za pritiskanje dugmadi.
  I rakete su letele. A mudžahedini urlaju.
  Evo još jednog komsomolca koji se muči. Bez oklijevanja joj je između golih nožnih prstiju umetnuta vata namazana benzinom. I uzeli su je bez daljnjega i zapalili.
  Zapalila se vata. A djevojka će to uzeti i urlati. A onda joj je uzeo grudi i gurnuo usijani štap pravo u grimiznu bradavicu. A djevojka je bukvalno prsnula od bola.
  A talibani se smiju. Naravno, vole i da lome nožne prste. Jedan od mudžahedina je čak spalio djevojčinu golu okruglu petu gvožđem bijelim od vrućine. I uspjelo je. Djevojka će odjednom vrisnuti od divljeg užasa.
  Alice je to vidjela kroz snajperski nišan. Pogledao sam pažljivije. Uzeo sam ga i postavio, i bilo je kao ludo. I metak ubica pogodiće krvnika pravo u stomak. I vrisnut će od divljeg bola i početi se previjati. A devojka ga uzme i zapeva:
  anđeli dobrote,
  Dva bijela krila nad svijetom
  Negdje postoji država
  Gdje je i sam Svarog postao idol!
  Anđelika je takođe pucala, i to vrlo precizno, pogodivši mučitelja u skrotum. I on će vrisnuti od dobrog pogotka. Ovako su to dobili dželati.
  A devojke su pevale:
  Vi loši dželati,
  Okrutna kazna čeka...
  Imamo puno svijeća
  Veliki ljudi napadaju!
  I djevojke su počele bijesno i precizno pucati. I nokautirati talibane. Đavo ne bi mogao da odoli takvim devojkama.
  Alice pjevuši dok puca na neprijatelja:
  Tvoja sudbina je u ravnoteži,
  Neprijatelji puni hrabrosti...
  Ali hvala Bogu da imam prijatelje
  Ali hvala Bogu da imam prijatelje!
  I hvala Bogu prijatelji, tu su mačevi!
  A Anđelika je, nastavljajući da puca na talibane i ubijajući ih, tvitala:
  - Kada tvoj prijatelj krvari,
  Zgazili do kraja...
  Ne zovi me prijateljem
  Ni kukavica ni lažov!
  Tada je djevojka uzela i bacila bombu golim nožnim prstima smrtonosnom snagom. I razbila je talibane u komade. Odsječene glave mudžahedina su se otkotrljale.
  Anñelika je uzela i zapevala:
  Dan i noc bombarduju neprekidno ,
  Sažaljenje bez srama...
  Od činjenice da je Putin čudan,
  Cijela zemlja umire!
  Alice, pucajući na talibane i probijajući ih, uzela je i zabilježila, pljuvajući prašinu:
  - U ovoj Rusiji tako divan trenutak,
  Šta nije lako pogoditi - ko je šaljivdžija, ko je predsednik!
  Crvenokosi ratnik se zakikotao i primijetio:
  - Tako to biva - mnogo je glupo imati špijuna za predsednika!
  I obje djevojke su ponovo spustile vatru na talibane. I uradili su to izuzetno dobro. I njihovi hici su pogodili mudžahedine.
  A na drugom mjestu su se tukle druge djevojke. I, naravno, bosi, i gotovo goli.
  Alyonka je, na primjer, ispalila bazukom sa grimiznom bradavicom. Probila je talibanskog borca i nekoliko njegovih partnera.
  Zatim je tvitovala:
  - Sada smo ponovo na paradi,
  Nismo na istom putu sa banditom
  Mi smo brigada bosonogih devojaka,
  Svetlost Lade je sa nama ispred!
  A ratnica će golom petom baciti dar uništenja. I to će rastrgati masu mudžahedina.
  Žene ovde su cool. Olga takođe puca na talibane. Ovo su mudžahedini koji napreduju. Napadaju u debelim lancima. I devojke ih pokose bez ceremonije.
  Olga je ispalila raketni bacač koristeći svoju bradavicu od jagode. Nokautirala je mnogo talibana i pjevala:
  - Daćemo svoju dušu, svoje srce,
  Mi smo naša sveta otadžbina...
  Stajaćemo i pobedićemo -
  I nećemo požaliti svoje živote!
  . POGLAVLJE br. 8.
  A djevojka će baciti dar uništenja na mudžahedine svojim golim nožnim prstima ubilačke sile.
  I kako je to super za djevojčice. Kako su tukli talibane.
  Veronika se takođe svađa. Djevojka koristi rubin bradavice na grudima kada puca.
  I kao rezultat toga, mnogo dushmana je uništeno. A ratnica vrišti iz sveg glasa:
  - Ja sam najjači na svetu,
  Mogu da zadavim talibane...
  Ubij dushmane u toaletu,
  Učinićemo da izgledaju kao igra!
  A Veronika će to uzeti i pojebati...
  Ratnica Ana je sa njom. I on istrijebi mudžahide. Naravno, djevojka nosi samo gaćice. Praktično je. A gaćice su tako tanke i zapravo ništa ne skrivaju.
  Ratnica Ana puca, kosi svoje protivnike. Kosa joj je crvena, a same djevojke su jednostavno najviše svjetlo kosmosa.
  A Ana golim nožnim prstima baca darove smrti, koji na licu mjesta pobjeđuju talibane.
  Ratnici vrište iz sveg glasa:
  - Mudžahedini divljaju,
  Neprijatelj je pomerio puk napred...
  Devojke nose znanje pobede,
  Talibani će biti dočekani neprijateljski!
  
  Oni će pojesti svinjsku kožu,
  Neprijatelj će biti poražen...
  Bore se bosonoge devojke
  Šaka lepotica je jaka!
  A ratnik će ga uzeti i pobijediti te, koristeći grimiznu bradavicu njenih grudi u borbi.
  I recimo da je jako kul!
  Prelepa crvenokosa devojka. I ona voli muškarce. Posebno za rad sa jezikom, sa tim pulsirajućim štapićima od žada.
  Ovo je odličan ukus i zadovoljstvo!
  Ana ga je uzela i zaurlala iz sveg glasa:
  - Dato je naređenje da se selo sravni sa zemljom,
  Gradske salve uništavaju planine...
  Firer sa ćelavom glavom je puhao na Avganistan ,
  I hajde da prestanemo da pričamo o paklu!
  I djevojka će se smijati i smijati. A njen smeh je kao zvonjava zvona.
  Devojke su pune uzbuđenja. Malvina se takođe bori. Naravno, djevojci ne smeta da koristi grimiznu bradavicu. A u isto vreme i lepotica peva
  I ovo se desilo -
  Šta vojnik nije tražio!
  Zlo pleme se uvalilo,
  Mnogo paklenih, mračnih sila!
  
  Crni đavoli su drski,
  Pobjeći iz ove močvare!
  Ovdje imaju bodeze u rukama -
  Pjesme zavijaju - nije slavuj!
  
  Mitraljez je zdrobio pešadiju -
  Dim iz razbijenih minobacača!
  Odmah su spustili četu,
  oklop kirasira nije pomogao!
  
  Čopor nema želju da umre,
  Vjerujte mi, pakao nije odmaralište!
  I granate uništavaju bunkere,
  Njihov arhanđel ih udara odozgo!
  
  Demoni odjednom zaškripe u njihove rupe,
  Spaljujemo ih napalmom i sumporom!
  Čak se i planine tope,
  Svi oko nas se istrebljuju!
  
  Ali nemojte samo misliti
  Da je neprijatelj kao voda!
  Gigantski vrhunac rasta,
  Kralj Univerzuma Satana!
  
  Evo njegovog daha vatre,
  Heruvim gori odmah!
  I pala je zastava Božija,
  Ali vjerujemo da ćemo pobijediti!
  
  Išli smo malo na brdo
  I da se krstimo!
  Grunt na stazi,
  Sinovi mudrog Boga!
  
  A sada trčimo u napad,
  Vici ura, gromovi!
  Koliko se, međutim, čuje psovke,
  Ali proklete kabine - uništenje!
  To je bila vizija Margarite Kolesnikove, a sve je počelo činjenicom da su talibani iznenada napali Tadžikistan 22. juna 2023. godine, a Rusija je morala da se bori na dva fronta, skrećući svoje snage sa ukrajinskog fronta . A šta je bolje tući se sa dušmanima nego da se slavenska braća ubijaju?
  Ali u svom svijetu Marija Kolesnikova morala je rješavati druge probleme. Takođe veoma ozbiljna. Komandujte trupama kada se dobro bori protiv zla. Kako je to bilo kada se narod digao protiv diktatorke brkate i ćelave svinje, i kada ona štiti svoj lijepi vilenjački narod od zlih i ružnih medvjeda.
  Dok je pevala:
  ljubav i smrt,
  Dobro i zlo...
  Šta je sveto, šta je grešno,
  Nije predodređeno da razume...
  ljubav i smrt,
  dobro i zlo,
  I dat nam je izbor,
  Samo jedna stvar!
  Vilenjaci su se borili na jednoj strani, a orci na drugoj.
  Vilenjačke su pokazale ozbiljno herojstvo u borbi protiv dlakavih stvorenja.
  Ovdje su ljepotice sa trobojnim frizurama preuzele orke.
  Djevojke su pucale iz mitraljeza na dlakave medvjede. Pokosili su ih bez nepotrebnih ceremonija i strpali u kovčege.
  U isto vrijeme, djevojke i klanovi vilenjaka golim su prstima bacali ubojite darove smrti na neprijatelje. Bukvalno su raskomadali orke.
  A ratnici su pevali:
  Ako se iznenada pojavi prijatelj
  Ovo je zao, krzneni ork...
  Pogled vilenjaka se tada ugasio,
  Neka ćelavi Firer umre!
  I ratnici su se ponovo nasmijali, pokazujući svoje biserne zube svjetlucave od slonovače.
  Ovdje se vilenjaci ponovo bore, i golim prstima bacaju moćne i smrtonosne darove uništenja.
  U isto vrijeme, ljepotice pucaju aktivno i agresivno iz mitraljeza. I to rade sa ogromnim entuzijazmom.
  Jedna od vilenjaka je svojom grimiznom bradavicom na grudima pritisnula dugme za bazuku. Odbacila je ubistveni dar smrti. I rastrgao masu orka.
  To su djevojke, sve bose i u bikiniju.
  I naravno, vilenjaci ponovo pevaju;
  Velika, moćna, sveta zemlja,
  Nema ničeg blistavijeg pod plavim nebom!
  Dao nam ga je Svemogući Bog zauvek -
  Svjetlost bez granica, uzvišena Elfia!
  
  Svijet nikada nije vidio takvu moć, znate, nikad
  Tako da ponosno gazimo prostranstvo svemira!
  Bilo koja zvijezda u svemiru ti pjeva,
  Neka je vilenjak sretan sa nama!
  
  Uostalom, ovo je naša domovina, takva je sudbina,
  Zapovijedajte prostorom svih stvari!
  Svatko od nas bi, vjerujte mi, poželio ovo,
  Bez ikakvih gluposti, ženskih sujeverja!
  
  Arhanđeli trube u svoju moćnu trubu,
  Oni energično hvale pohod naše vojske!
  I neprijatelj će naći svoju sudbinu u kovčegu osi,
  I ne primati poreze i danak!
  
  Ovo je naša domovina, vjerujte, sve je u njoj lijepo,
  Preokrenula je cijeli svemir bez napora!
  devojke sa kilatom ,
  Ona hoće jak udarac!
  
  Otadžbina je pogled majčinih plavih očiju,
  Ruka joj je i ljubazna i kamena!
  A ti ubij protivnika, mladiću, metkom -
  Neka plamen gori u tvom srcu!
  
  Bezgraničnoj Otadžbini, položite zakletvu,
  Naravno, dobra je i za vas!
  Iako u bijesu bitke teče potok krvi,
  Neprijatelj će sada dobiti odmazdu!
  
  Oružje i hrabrost su tako moćna legura,
  Zlo ga ne može savladati!
  leteo sam brzo avionom sa bombama,
  A kad eksplodira, pada kiša na prozore!
  
  Ali vladareva naredba - odleti dječaka na Mars -
  Vrijeme je da instalirate prostor!
  A marsovska arogancija će mu teško upasti u oči,
  Onda vidimo dalje od Plutona!
  
  Dođimo u visine svemira, videći rub svemira,
  Ovo je naša ljudska sudbina!
  I zato, dječače, odvaži se na podvige,
  Uostalom, znajte da je nagrada isplativ posao!
  I djevojke će ga uzeti, i opet će golim prstima baciti dar smrti.
  I pokosimo orke koji su napredovali mitraljezima. Ratnici su lepota. A gole pete djevojaka izbacuju darove ubilačkog uništenja. I to rade vrlo brzo i agresivno.
  I imaju jako grimizne i jagodaste bradavice. A grudi su im tako mirisne. Mladi vilenjaci ih ližu jezicima i polude od slasti meda.
  Kakva klasa!
  Jedan od vilenjaka vrišti, otkrivajući njeno poprsje:
  -Sisaj takve grudi,
  I zaboravi na orke!
  A ratnik će ga uzeti i zavrtjeti njeno tijelo.
  A drugi vilenjak pritiska grimizno bradavicu svoje grudi. I dar smrti će reagovati smrtonosnom snagom. A ako te stvarno zezne, stvarno će te zeznuti.
  Vilenjaci cvile i viču:
  - Najjači smo na svetu,
  Hajde da pobijemo sve orke u toaletu...
  Nisam jeo krznenu kašu -
  Uzmite u obzir njihovo mjesto za kantom!
  I ovdje opet djevojka pritiska dugmad džojstika sa grimiznim bradavicama i udara orke olovnom kišom.
  Nakon čega je cijeli bataljon bosonogih vilenjaka počeo pjevati;
  Savez ljubavi je dat jak, prastar,
  Gospodnji beskrajni i čisti pečat!
  Jedni su na molitvi, a drugi u kafanama,
  Neki su na vrhu, drugi čekaju smrt!
  
  Moja devojka i ja smo sada prilično srećni -
  Ona je moje svjetlo, i slatka sjenka gaja!
  Kerubini blagosiljaju naš put,
  Ispod srebra je nežna senka poput somota!
  
  Pregazili smo mnoge puteve,
  Volim te svemogući svim srcem!
  Zbog činjenice da ste stvorili veličanstvene plavuše,
  Zašto ne date milost za rublju!
  
  Iako sudbina ponekad baci kocku,
  To može biti veoma tužna situacija!
  Uostalom, toliko ljudi kipi od ljutnje,
  A krv teče iz vodopada zalaska sunca!
  
  Uostalom, trešnje ne cvetaju uvek u maju,
  Ima topline i kiše!
  I mučeći meso ljubavnika,
  Ludi zlikovac jede bez oklijevanja!
  
  I nije rat tuga iznad krova -
  Mogu biti gore, sto puta gore!
  Kada su polja brzo izgrizli miševi,
  Kada postoji čitav niz bolesti!
  
  Zašto Gospod toliko muči decu?
  Na kraju krajeva, ovo je šala - znači da živite!
  A zašto je i nevin siromašan?
  I zašto laganje vodi ka uspjehu?
  
  Naš svijet je kao Janus - veoma mnogostran,
  Ivice zlobe u njemu nisu nimalo retke!
  Ali divlji karakter se mora obuzdati,
  Da nadvladam rasipnost i grijehe!
  
  Iako s druge strane; svetost je dosada,
  Svijet bez krivina je praznina!
  I da je uzalud poslao Boga na muke,
  Rođeni sin - Gospode Hriste!
  Devojke su pevale, a orci su pokušavali da ih zaobiđu. Devojke nisu tako jednostavne.
  Ovdje su vilenjaci koji lansiraju tenkove za bacanje plamena. Ovi divovi sa širokim stablima se kreću.
  A ratnici ih kontrolišu golim prstima. I preplavljuju pozicije orka vatrenim napalmom. Ovo su borbene i agresivne djevojke ovdje.
  I on posebno pali krznene medvjede. Djevojke, naravno, koriste svoje rubin bradavice kada pucaju.
  I gole zube, koji daju zrcalno svjetlo.
  I ratnici su cičali od oduševljenja. Kada su tenkovi počeli da jure, hajde da spalimo orke. I kreću se poput pravog borbenog lanca koji razbija čupave horde.
  Djevojke vilenjaka pjevaju kao odgovor;
  Zvuk čudesne lire, odjekuje,
  Pevam, drsko, ne ćutim!
  Borbena pesnica nije od voska,
  Težimo svjetlosti - stazi zraka!
  
  Bog muči ljude bolešću -
  Vatra iz pakla spalila je grešnike!
  Želim da postanem prijatelj Svemogućeg,
  Da ne bi bilo tako teško!
  
  Hristos će doći, naravno, uskoro,
  Hoće li tuga tada nestati, vjerujte mi?
  Ne budi zaslijepljen bijesom u očima,
  Grijeh, sloboda, to je i šteta!
  
  Ne želim da hodam po liniji -
  Ne želim da budem bezgrešan!
  Bolje su lukave akcije
  Šta je konac bez potpune dosade!
  
  Rekao je da neće biti rata u raju,
  I grijeh će nestati, loše za sve!
  Ali čemu služe sudbine?
  Gladni smo za novim promjenama!
  
  Da živiš večno - znaj ovo savršeno dobro,
  Ali živeti bezgrešno znači vegetirati!
  Vitez će strastveno voleti rat,
  Uostalom, vojska ide u bitku!
  
  Otadžbina, domovina vojnika,
  Ona mu daje baklju - marš!
  Odmazda za nečista čudovišta,
  Udarićeš ih u zube, ratniče!
  
  Završimo bitku uz velikodušnu gozbu,
  Hajdemo na užinu, piće - zaplešimo!
  Na kraju krajeva, naši vitezovi su besmrtni,
  I riječ ne pogađa obrvu, već oko!
  
  Mada, šta raditi u mirnom svetu?
  Tamo možete sagraditi palatu!
  I posveti službu liri,
  Dobivši lovorovu krunu!
  
  Ali postoje i drugi svetovi - znaj,
  Gdje i ratnici rastu!
  Dječak crta tenk na svom stolu,
  Šta ako nam dođu vanzemaljci?
  
  Ne pokušavajte da se opustite
  Ojačajte mišiće, budite jaki!
  Svi mi vilenjaci znamo da se borimo,
  Kad je arhanđel iznenada zaspao!
  Ovako su devojke zapevale i pokazale svoju izuzetnu klasu i istinski borbeni duh.
  Ali vilenjaci su uzeli svoje gole nožne prste i počeli da bacaju destruktivne darove uništenja na orke. I to su radili sa velikim entuzijazmom.
  U isto vrijeme, djevojke su škrabale iz mitraljeza. I pokazali su svoje jezike.
  U svijetu u kojem ima tako malo muškaraca, djevojke posebno paze na svoj izgled i bore se za momke.
  Vrlo često ih jednostavno siluju i pokazuju svoju izvanrednu klasu.
  Ovo su borbene i čvrste devojke.
  I naravno, kako ne bi pjevali;
  Postoje samo različita stvorenja pod mjesecom,
  Neki imaju rogove, drugi očnjasta lica!
  Ono što je stvorio Veliki Sotona,
  Razni tipovi, tipovi, klase, kaste!
  
  Do čega smo mi, vitezovi Elfi, došli?
  Da su bajku počeli osvajati ratnici!
  Ono što se videlo samo u daljini
  Sada ruska vojska gazi!
  
  Domen trolova podzemnog sveta je pakao,
  Odatle šalju bolesti ljudima!
  Ali vilenjački ratnici sada ubijaju kugu,
  Nemojmo sahranjivati našu djecu!
  
  Zašto ste onda otišli na planinarenje?
  Da, zli su zatvorili svijetli put do Viryja !
  Zato se sinovi bore na smrt -
  Za moju svetinju, koja daje harmoniju Elfiji!
  
  Tako da umru i dobiju raj -
  Onda su se, vaskrsli u ljudski svijet, vratili!
  I spališ kalup ljutnje u vatri,
  Napalm i meci nas neće zaustaviti!
  
  U mračnom ponoru je strašni čarobnjak,
  Poslao je podlo - deblo jače od čelika!
  Ali Svemogući je naredio da se razbije pakao,
  Iznad vas je Vođa svih sfera, druže Staljine!
  
  Tuđe ćemo bojare tući -
  I zbacićemo debelotrbušaste demone iz jarma!
  Zato mi treba vojnički poklon,
  Pa da agresor pojede smokvu sa krvlju!
  
  Ali goblin ga je dobio u potpunosti,
  Oslobodio drugi svijet!
  I čaša Božjeg dara je sada puna,
  A čovjek nije stranac nebu!
  
  Popijmo čašu meda i zapevajmo,
  O hrabrosti i podvigu vojnika!
  Šta se hrabrošću steklo mačem,
  Braća moraju biti ovjekovječena u redovima!
  Tako su izuzetno agresivne i veoma bose, sa ružičastim, okruglim štiklama.
  I pokose ove orke...
  Vilenjakinja plave kose uzela je dar smrti i bacila ga na očnjasta stvorenja smrtonosne sile. Raspršila ih je u različitim smjerovima, bukvalno ih rastrgala, nakon čega ih je uzela i zagugutala:
  - Ćelavi Firer je bijesni sadista,
  Uništio si toliko naše braće...
  Zašto fašista još nije umro?
  Šta je Rus bacio pod zlu čaroliju?!
  I djevojka je ponovo silovito bacila veliku smrtonosnu granatu. A od orka lete samo komadići. I recimo da je odlično!
  Treba istaći da su devojke izuzetno borbene i lepe. I naravno da njihova stopala ne poznaju cipele.
  Kako bacaju darove smrti na svoje neprijatelje.
  I gole potpetice su tu. Evo devojaka - najkvalitetniji tip karaoka. Neprijatelji im ne mogu odoljeti. I prijatelji, možda, takođe.
  Ako se raziđu, krznena stvorenja to neće ni malo pronaći.
  I tako su ratnici pokosili još jednu liniju trolova i pjevali;
  Rat je priznanje sudbine,
  Okrutno sa ljepotom Gehene!
  Kao, sjaj hladnog leda meseca,
  Kao pantomima, paklena scena!
  
  Međutim, ovo je način vilenjaka -
  Baci se kroz trnje do poziva!
  Ne misli na neprijatelja, ne savijaj nas,
  Nismo bez sila velikih stvorenja !
  
  Rusija nam je dala svoje sklonište,
  U njemu smo rođeni u gomili!
  Kao naslovnica Bogorodice -
  Neka nam se Svevišnji smiluje!
  
  Zenya je dala transparent - unaprijed,
  Njegov red je krilati let!
  Sagradimo komunistički raj
  Neka grbava figura postane prava!
  
  Ali ko je ovde u napadu koji juri tugom?
  Iz pakla, čudovišta podzemlja!
  dušom se držim Hrista,
  Ovo nam daje mir kao ratnici!
  
  U bitkama se misli ne šale -
  Morate ih skupiti u korpu!
  Svi smo mi drugovi, prijatelji,
  Graditelji crkava i vrtova!
  
  Evo čudovišta, zavijanja duhova,
  Nećemo se prepustiti stvorenjima, znaš!
  Naš ratnik je najbolji,
  Nije školski crtež na stolu!
  
  Odbijmo se od napada zajedno
  Očistimo prilaz glavnom gradu!
  Mi smo vitezovi sa čeličnim mačem,
  Iako lančić nije dovoljno visok!
  A ova pjesma je jako okrepljujuća i luda. I bacaju smrtonosne granate u bitku.
  I naravno, djevojke imaju gole, isklesane, graciozne noge.
  Oni pucaju i obaraju orke poput čunjeva za kuglanje.
  Jedna od djevojaka ga je uzela i svojom grimiznom bradavicom pritisnula dugme džojstika. I kako će to uzeti i pobijediti. A ovdje ima toliko smrtonosne energije, potpunog uništenja i haotičnih skokova i strujnih udara.
  Protiv ovakvih djevojaka, prljavi trikovi orkova su jednostavno nemoćni i tjeraju ih u totalne kovčege.
  Vilenjakinja žute kose smrskala je dlakave medvjede. Kosili su ih kao sa kultivatorom.
  A njeni goli nožni prsti bacali su destruktivni grašak uništenja.
  I takav grašak sa snažnim eksplozivom tutnji i razbija redove omraženih orka.
  Ali i ovi čupavi medvjedi smrde. I to je stvarno super. Ali orci pokušavaju da se probiju do položaja vilenjaka u tenku.
  Tako su djevojke, oslonivši bose noge na kamenje, okrenule pušku i uperile medvjede u tenk.
  Uzeli su ga i pojebali smrtonosnom silom. I dunuli su kroz rezervoar u kojem su putovali smeđi medvjedi.
  A devojke su se smejale i pevale:
  - I zli orkovi poleteše na zemlju,
  Dobivši novčić od devojaka...
  Oči lepotica su veoma svetle,
  I neće upasti u nevolje!
  I tako su djevojke bacile četiri granate odjednom golim prstima. I rasturili su čitav jedan odred orkova.
  A onda su dva vilenjaka tanko zviždala. Njihov zvižduk djelovao je na vrane, kao da im udaraju maljem po mozgu. A zašto su ga vrane uzele i onesvijestile se?
  Padali su, praveći rupe na vrhovima medvjeđih glava svojim vrlo oštrim i oklopnim kljunovima. I probili su, recimo, bukvalno skroz, uzrokujući divlja razaranja. A onda je stotinu djevojaka odmah stavilo gole nožne prste u usta i počelo da zviždi.
  I čitav oblak vrana, izgubivši svijest, pao je i probio glave onima koji su se penjali poput žabe na grčevite orke.
  . POGLAVLJE br. 9.
  Djevojke su prilično smiješne. A ako se raziđu, onda ih nikakva krznena stvorenja ne mogu zaustaviti.
  I ljepotice pjevaju;
  Oblaci su došli od krvopija,
  Pakao je izbio iz Zemlje nedaleko!
  Zmija puzi pantsvale zvečarka,
  Oblaci su obasjani krvlju!
  
  Talasi plamte, prskaju kao paklena oluja,
  I sresti će vojsku najhrabrijih drznika!
  Zaštitićemo prelepe slatke žene,
  Bićemo dostojni podviga naših očeva!
  
  Zemljo moja, kako si bolno stenjala,
  Protivnik je ostavio stotinu tragova rana!
  Ali hajde da odbacimo orke, kad jednom siđemo sa pijedestala,
  Pošast poletnih godina neće dugo trajati!
  
  I smrt se već zabeli iza oblaka,
  Ali naše misli jure u nebo!
  Zgazimo zloglasne zlikovce u prah,
  I rastrgat ćemo Wehrmacht na pola!
  
  Ne poznajemo mir i starost trune,
  Mi smo djeca naše svete Otadžbine!
  Sve svetlo borilo se sa medvedima,
  Mi smo izdanci ovih moćnih korijena!
  
  I kakva je zla bomba eksplodirala silinom,
  Šta nam treba od ove eksplozije granate, ove grmljavine!
  Elfi borci su sposobni za mnoge stvari,
  A za Firera, vrh će postati dno!
  
  Pakao pakla je planuo,
  Puzeći uz stenu sa cijevi grabežljivog "Tigra"!
  I sav umor je istog trena odletio sa nas,
  Vrijeme je za zabavne igre!
  
  Granata u mojoj ruci i kobno bacanje,
  Tigar je snažno pogođen u njušku!
  I Firer u kotao u tatarskoj kotlarnici,
  Da se svijet ne otkrije vilenjacima!
  
  Medvjed se trese od bijesnih salva,
  Ovdje se zastava vijori iznad Rajhstaga vilenjaka!
  I sunce je gorelo nad domovinom,
  Na kraju krajeva, Rajh Orka je pao u prah i pepeo!
  Ovako su pevali vilenjaci, uradili su to jako lepo. Izuzetno su lepe, struk im je tanak, a trbušnjaci su neverovatni. Stomaci vilenjaka su kao čokoladice i super je.
  Devojke ovde su divne. I škrabaju iz mitraljeza velikim intenzitetom i izuzetnom preciznošću. Evo devojaka iz vrste vilenjaka.
  Recimo da su jednostavno super i hiper . Ovo su veličanstvene ukrase sa kojima se morate nositi.
  To su one djevojke koje će zaustaviti konja u galopu i ne samo ući u kolibu, već u zapaljenu palatu.
  A oni će i vatru gaziti golim, djevojačkim štiklama. Ne stavljajte prst u usta ovim djevojkama - one će ga odgristi.
  Ali šta drugo da im stavim u usta, nešto mnogo ukusnije - molim vas. U tom pogledu, cure su jednostavno super. Oni su najveličanstveniji ratnici koji pokazuju ono što mnogi drugi borci ne mogu.
  Takvi će ratnici moći slomiti rogove biku i izvući očnjake medvjeda.
  Sa takvim devojkama niko ne može da izađe na kraj. Nijedno čudovište ne može pobijediti takve ljepotice.
  I tako su je djevojke uzele i odmah pljunule. A njihova pljuvačka pretrpjela je transformacije u letu i pretvorila se u vatrene pahuljice.
  Pali su na orke poput bacača plamena. I spalili su odjednom čitav bataljon dlakavih stvorenja.
  Vilenjak sa crvenom kosom ga je uzeo i zapevao:
  - Bio bih bijelac, ali barem čist,
  cak i hladno...
  Ali očigledno je ork postao nečist,
  I pokrio me u crno!
  A djevojka ga uzme i pusti munju iz očiju. I učinila je to krajnje destruktivno i destruktivno.
  I tako ga je vilenjak, bez razmišljanja, uzeo i pritisnuo dugme raketnog bacača svojom rubin bradavicom.
  I borbeni tok smrti i razaranja je leteo.
  I djevojka je počela pjevati;
  Konac je prekinut
  Djevojkama prijeti zla smrt!
  I živjeti -
  Ork mora umrijeti od zla!
  I ratnik ga je uzeo i pokazao joj jezik.
  Bijela vilenjakinja je cvrkutala i rekla:
  Gori mračno i košmarno,
  Zle oči orka.
  Kao da kažu -
  Oči uprte ponovo u svijet!
  I ratnici opet zvižde...
  Vrane sa zgrčenim licima od straha padaju na glave orkova i probijaju ih gotovo kao djetlić kroz koru hrasta.
  A djevojke urlaju:
  Jedan dva tri,
  Uništi sve orke!
  Četiri, osam, pet -
  Ubijte medvjede!
  Ovako se odvija bitka u vojsci Marije Kolesnikove, devojke kraljice. Koji se bori protiv velikog i opasnog zla. Uspela je da pobegne iz prljavih kandži diktatora, a sada je u novom telu i ulozi. I čini velika čuda i podvige koji su jednostavno neverovatni. Tim djevojaka je krenuo u ofanzivu. I prednji dio vilenjaka i manji broj vilenjaka počeli su vršiti pritisak na orke, ove čupave medvjede.
  Djevojke su pojurile u napad.
  Vilenjak ratnik sa narandžastom kosom je uzeo i pritisnuo grimiznu bradavicu njenih grudi na dugme džojstika.
  Udarni talas je pokrenut. I ultrazvuk je pojurio prema orcima. I pokrio ih je sve odjednom, bukvalno im je ugljenisao kosti.
  Ratnik je tvitovao:
  - Za lude trke kobre!
  I kako će to prihvatiti i nasmijati se. Ovo su zaista žene - recimo da su super.
  Djevojke treba istaknuti kao strašne.
  I tako su golim petama bacali ubitačne tokove granata od ugljena.
  Rastrgali su mnogo ljutih i krznenih medvjeda. I nakon toga su je djevojke uzele i počele pjevati;
  Molim, Gospode, da dan ne bledi,
  Neka pogled devojke bude zauvek mlad!
  Tako da naš vitez lebdi iznad stena,
  Tako da je pokrivač jezera jasniji od kristala!
  
  Kakav je divan svet Bog stvorio,
  U njemu su jeli srebro, a javor je bio rubin!
  Tražim devojku, Božiji ideal -
  Da bi to učinio, sjekao je neprijatelje u bitkama!
  
  Zašto je mladiću tako teško srce?
  Šta želi pronaći na ovom svijetu?
  Zašto je veslo slomljeno?
  Kako riješiti splet velikih problema?
  
  Želim, Bože, i ja da budem srećan,
  Pronađite svoj nebeski san!
  Da se nit sreće ne prekine,
  Staviti liniju ispod staze, balastnu liniju!
  
  Ali šta da tražim u meri bez ljubavi,
  Koje devojke mogu biti skuplje?
  Teško je graditi sreću na krvi,
  Možete samo plivati duž njega u pakao!
  
  Odvajanje je za mene mučenje
  Rat je i dalje takva noćna mora!
  Ovdje je osedlao konja nogom u stremenu,
  Iako je zli ork, dželat je podigao sjekiru!
  
  Odvode nam ćerke,
  Muče ih i spaljuju njihova tijela vatrom!
  Ali mi ćemo nanijeti poraz Fireru,
  Znajte da naš Vilenjak nikada nije umro!
  
  hajde da se venčamo posle zlog rata,
  Onda će se deca smejati!
  Svi su mi oni u krvnom srodstvu,
  Ja lovim masnu divljač!
  
  A hrastovo lišće je kao smaragd,
  Rekao je da je momak uradio odličan posao!
  Neka tvoja savest bude čista kao kristal,
  A samo pozitivi u bilanci će biti brojevi!
  Djevojke su pjevale i pokazale svoj kolosalan aplomb i borbeni položaj.
  I naravno, jedan od ratnika je donio crijevo. I napunila ga je benzinom. I kako će uzeti i pokrenuti ubilački potok. Poteći će ubitačan vatreni cunami. I potpuno spaljuje orke.
  I ovo je zaista super. Bukvalno se dešava totalitarna destrukcija.
  Ovo je nešto čemu nijedna devojka ne može da odoli, kao da liže nešto veoma slatko, ukusno i ukusno jezikom vilenjaka.
  I u isto vrijeme, samo naprijed i spali orku glavu .
  tako ih spaliti do temelja . I ne ostavljajte ni kost od neprijatelja.
  Takve su devojke ponekad. I gole zube i pokazuju svoj temperament kao kobra-zmija.
  Ratnici koji će rasturiti svaku vojsku. A ako žele, mogu da prdnu.
  Zamislite šta bi se dogodilo da hiljadu vilenjaka ispusti gasove odjednom? Da kažem šta će se desiti?
  Oh, bit će super, možda će nebesa spriječiti da se ovo dogodi. Jer tada će vrane padati na glave orkova. I oni će pasti i slomiti lobanje, pokazujući najubojitiji udar u svemiru.
  I devojke su ponovo počele da pevaju u svom divljem gnevu i strasti, a njihovi biserni zubi zablistali su kao ogledala.
  Noćna mora uvijek dolazi kao zmija
  Ne očekujete ga, ali on se provlači kroz vrata!
  Srećna ste, velikodušno nahranjena porodica,
  Vi ne znate da postoje ljudi koji su zveri!
  Sada je napad poletne horde počeo,
  Tatari nas zasipaju strelama!
  Ali mi smo rođeni za hrabar podvig,
  I izdržaćemo okrutne udarce!
  
  Niko ne zna da li je Bog dobar
  Čovek je postao tako okrutan!
  Smrt već kuca pesnicom o prag -
  I Wezelbub je gurnuo svoje rogove iz vrućine !
  
  Da, ovo su vremena starih predaka,
  U šta smo se tako kul upali!
  To nije ono o čemu je moj san bio,
  Ovo nismo išli, kroz daleke planine!
  
  Ali ako se nađeš u paklu,
  Ili bolje rečeno, u svijetu bola, ropstva, bitke!
  i dalje ću zadržati nadu,
  Neka vaše srce kuca u tim ritmovima!
  
  Ali iskušenja su naš lanac,
  Koja neće dozvoliti da misli budu lake!
  I ako je potrebno, morate izdržati,
  A ako vičeš, onda na sve strane!
  
  On je pesnik i nevaljalac,
  Ali ne na vrelom bojnom polju!
  Podli neprijatelji otadžbine će umreti,
  Biće sahranjeni brzo i besplatno!
  
  Sada uzmi i pokloni se Hristu,
  Prekrsti se, ljubeći lice ikone!
  Vjerujem da ću ljudima reći istinu,
  Gospod će nam dati pekulijumsko nasledstvo kao nagradu!
  Devojke su dobro pevale. Njihovi glasovi su tako blistavi i svetlucavi. I punog glasa.
  A posle pesme, ceo bataljon devojaka je poleteo i pustio prdeće. Ustali su u koloni i pojurili prema oblaku vrana. Uzeli su ih i napali.
  To je počelo gušiti vrane, te su se bukvalno gušile i previjale, dobijajući omču na vratu.
  I toliko je vrana palo. I probili su pravo kroz vrhove glava orkova. I medvjedi su pustili fontane smeđe krvi. Izbijeni su kao grašak.
  Devojke su se smejale. I pokazali su svoje jezike. Namignuli su stvorenjima koja su im se približila.
  Jedna od djevojaka je cvrkutala:
  - Orci nisu kao ljudi,
  Orci, ovo su orci...
  Ako je krznen, onda je zlikovac,
  Glas djevojke je vrlo jasan!
  I namignula je prijateljima.
  Ratnici su odmah osetili divlje poverenje u sebe. I zubi su im blistali poput planinskih vrhova. Ili su to možda biseri i morsko blago.
  Devojke su se smejale i pevale:
  O more, more, more, more,
  Momci sjede na ogradi!
  Orci će vidjeti tugu,
  Gadovi će svi umrijeti u rastavljanju!
  A ratnici će to uzeti i zviždati. Ovog puta na glave orkova nisu padale samo vrane, već i tuča. I bukvalno su razbili lobanje medvjeda.
  Tako su se vilenjačke djevojke borile protiv orka ovih smrdljivih medvjeda. I ispalo je izuzetno cool.
  A kada su ljepotice počele pjevati, bio je čisti haos;
  Nebesa su šareni tepih od zvijezda,
  Mjesec će dati svjetlost brdima!
  Planinski potok teče dole,
  Pjenušavo zlato na kremenu!
  
  Jednostavnost majke vilenjaka,
  Sela su puna i udobna!
  Djevojke su vikale od sreće,
  Kao u kolo idu kositi!
  
  Došla je nevolja, ratna starice,
  Ogoljeni zubi - vrtlog školjki!
  Uništenje juri s orcima,
  Vaš drug je poginuo u borbi!
  
  I sam si još dječak -
  Vojni registri nisu dali zeleno svjetlo!
  Kao, nemaš dovoljno dodatnih godina,
  Zemlja mora zaštititi svoju djecu!
  
  Pobegao je na front bez ikakvog oklopa,
  Da donese dobrotu i svjetlost!
  Da im orci ne bi lišili volje,
  Da ne dočekam zoru u okovima!
  
  ni moja drugarica nije spavala,
  Uspela je da se oslobodi - ona je borac!
  Oborit ćemo orke sa njihovog pijedestala,
  Neka to bude kraj Firera!
  
  Teško je boriti se, bol i glad,
  Djevojka bosa zimi!
  Trpimo ljutu hladnoću u krpama,
  Ponekad jedemo istu koru kao i breza!
  
  A neprijatelj leti u avionima,
  Kao čudovište iz pakla "Tigar" riče!
  Medvjed rođen od zlog vuka
  Bacač plamena izlazi iz tenkova!
  
  Da zagrijem bose noge,
  Da su pomodrili u snijegu!
  Djevojka je izabrala puteve
  Gdje je pepeo pomračio mećavu!
  
  Ali odoleli smo - daleko od hladnoće,
  Momak i devojka napred!
  Pobijedićemo Judin osmijeh,
  Rus' će izbrisati tamu orka u pijesak!
  
  Pete tinejdžera bljeskaju
  Snježni nanos je ostavio lagani trag!
  Mraz nije nimalo lako podnijeti,
  Bosonogo trčanje nas grije!
  
  I zli orci nemaju pravo,
  Oni urlaju od hladnoće!
  Tako jaka moć
  Naš vitez vilenjaka je veoma kul!
  
  Odbacili su talas iz pakla,
  Sada je Feyropa ispred!
  Takva je sudbina svetog vojnika,
  Budite zauvijek vjerni Elfie!
  Recimo samo da su ove cure super. Toliko je uzbuđenja i vatre u njima. Kao devojke sa crvenim pletenicama. A ljepotice su uvijek bose.
  Ratnici na orcima vozili su kapitalno. Jako su voljeli ovu tehniku, kada golim prstima bacate grašak uništenja i smrti na neprijatelja.
  A ti medvjede cijepaš na pocijepane komade i kotlete. I koje su tako pržene i ukusne.
  A djevojke škrabaju po medvjedima koji trče. I udarimo vilenjake na orke minobacačem.
  A ljepotice to rade, treba napomenuti, izuzetno efikasno. A njihova agresivnost je takođe kombinovana sa izuzetno glamuroznom i divnom gracioznošću.
  Ratnici su se borili protiv orka i započeli totalitarno istrebljenje.
  Ovdje su djevojke koristile svoje rubin bradavice. Pritisnula je tipke koje aktiviraju bacače plamena.
  I oni su ga uzeli i odmah pokrili bataljon orkova. I zapravo su ga uzeli i spalili do temelja .
  Ovo su devojke ovde. A ako je potrebno, jezici će se koristiti direktno za njihovu namjenu. A svrha takvih jezika je da ljudima pruže radost. I pokažite svoj veličanstven i agresivan temperament.
  Nema takvih devojaka, ako se pokrenu, medvedi sigurno neće usporiti.
  Pokazuju tako velika dostignuća.
  A devojke mogu da sviraju violine bez mnogo ceremonije.
  Ovo je takođe veoma dobra tehnika.
  Devojke su počele da sviraju violine. I u isto vrijeme držali su lukove golim prstima. I svirala je veličanstvena i očaravajuća muzika. I jednostavno je super.
  A onda su je devojke uzele i počele da pevaju;
  Vjerujem u svoju Svetu Otadžbinu,
  Da se kroz Istinu može zaslužiti spas!
  Zaštitit ćemo našu djecu od zla -
  Neprijatelj će doći od nas, verujte mi, osveta!
  
  Moj mač udara kao Iljino blago ,
  A njihove ruke ne znaju koliko su umorne u borbi!
  Mi smo kao pouzdani štit za otadžbinu,
  Da zaštitim mjesto u čistom raju od podlih!
  
  Povuci se, udari i ponovo juri - pogodi,
  Takva je sudbina puta, avaj, za vojnika!
  Dokle god živi bar jedan zlikovac,
  Očistite cijev i prednji nišan vašeg mitraljeza!
  
  Treba se boriti ako je bajka svijet,
  Ponekad se zavijanje može napustiti!
  Ali čuvamo čast otadžbini,
  Iako ponekad ima gomile leševa!
  
  Rođeni smo, imali smo sreće na selu -
  U kojoj svako može postati heroj!
  U kojoj ljudima, a potom i sebi,
  Najjači i najhrabriji ratnik!
  
  A sad ćemo vikati - napred,
  Da juriša na redute, moćne tvrđave!
  Da se ne desi da kao da pamet laže -
  Oduvaćemo oblake u avionima!
  
  Naravno, možeš ići pravo u pakao,
  Pošto su svi putevi kao vijun i posijan čičak...
  Ali čak i tamo oštrice boraca udaraju,
  A bombe padaju iz stomaka aviona!
  
  I šta je pakao za Elf borca?
  Još jedan test!
  Borićemo se do kraja -
  Ispunimo pravu Božju želju!
  
  I pobedićemo bande trolova i duhova,
  Dođimo do mjesta gdje je Zemlja Raj!
  Orao će stati na kraj zloj vrani,
  Čast i vjera će nas dovesti do postignuća!
  
  Život pršti od olujnog potoka,
  Ono što su tražili od Hrista će se ostvariti!
  Milost će teći kao potok vodopada,
  U slavu majke Elfije!
  Devojke su istovremeno pevale i svirale violinu. I muzika je zvučala tako zvonko, lepo i svetlucavo. I proširio se bukvalno po cijelom nebu.
  A vrane, izgubivši svijest, onesvijestile su se i probile glave orkova.
  A djevojke su djelovale s neshvatljivom energijom. Kroz njih su tekli potoci hiperplazme.
  Ili možda i magoplazma, koju su djevojke personificirale kao zapanjujući i ubilački utjecaj.
  Ratnici su ogolili zube, a zatim su s površine svojih očnjaka emitovali zrake koji su zaslijepili orke i natjerali im oči da krvare. I ispalo je tako neshvatljivo cool i cool.
  Ratnici su ponovo pritisnuli dugmad svojim rubin bradavicama. I pogodili su neprijatelja vatrenim erupcijama kolosalne, razorne moći vulkana.
  I sve to reaguje i gori. I dižu u vazduh tenkove medveda. A potoci užarenog plamena tope mašine Putinovog carstva.
  Djevojke su, moram reći, jednostavno divne i pokazuju tako odličan nivo borbenosti da se niko ne bi usudio optužiti za bilo šta glupo i opsceno.
  Za takve devojke kažu: vi ste jednostavno Boginje i Super!
  Ovdje su je ponovo uzeli i zapjevali s velikim entuzijazmom;
  Ima žena u našoj Elfiji,
  Zašto voze avion iz šale?
  Da su svi u svemiru ljepši -
  Šta će pobiti sve protivnike!
  
  Rođeni su da pobjeđuju
  Proslaviti Vilenjaka po cijelom svijetu!
  Na kraju krajeva, naši moćni djedovi,
  Za njih su odmah okupili vojsku!
  
  Divovi stoje kod mašine,
  Njihova moć je tolika - sve razbijaju!
  Mi smo deca otadžbine, ujedinjeni -
  Red vojnika maršira!
  
  Muka nas neće moći slomiti,
  Nemoćna vatra zli napalm!
  Gde je gorela baklja...
  Reflektor je sada upaljen!
  
  Sve je u nasoj drzavi buktinja,
  Automobili, putevi, mostovi!
  I u pjesmama pobjede pjevaju -
  Mi smo sokoli svjetlosti - orlovi!
  
  Otadžbinu ćemo hrabro slaviti,
  Vodimo vas na strme vrhove!
  Mi smo kao pioniri u svemiru -
  I slomimo vratove zlim orcima!
  
  Hajde da uhvatimo korak sa svim reptilima sa Marsa,
  Otvorimo put za Centauri!
  Biće nas koji se plašimo predatora,
  I ko je ljubazan i pošten da voli!
  
  Elfia je najslađa zemlja od svih,
  Ima se čime ponositi u tome, vjerujte!
  Nema potrebe da pricas gluposti...
  Budite humani a ne zver!
  
  Dođimo do granice svemira,
  Tamo ćemo izgraditi granitnu tvrđavu!
  I ko je izgubio pokajanje,
  Ko žuri da bije Otadžbinu!
  
  Šta dalje - malo mašte
  Ali vjerujte mi ćemo vaskrsnuti mrtve!
  Istrgnut ćemo žalac smrti kretenom,
  Za slavu besmrtnog Elfija!
  Ovako pevaju devojke, a glasovi su im kao slavuji, kosovi i vatrene ptice u jednoj boci. Recimo da su ove cure samo super i hiper .
  I pevaju veoma dirljivo i divno.
  To su ljepote koje ako se za nešto preuzmu, onda nijedan ork neće naći dovoljno.
  A djevojke uništavaju medvjede bez napora. A onda su piloti vilenjaci doleteli iz vazduha. I pritišću dugmad golim prstima. I izdubite agresivna krznena stvorenja.
  Devojka sa neba ispalila je raketu na grupu krznenih orkova. Raznijeli su ih i zapalili da su komadi sprženog mesa padali u različitim smjerovima. I koji gori i zaista dimi.
  To su djevojke, bijesne i destruktivne. Imaju tako moćno srce skriveno u sebi. Šta ako uzmu i zapjevaju i pokažu zube, onda im neće moći odoljeti ni vojska orkova u savezu sa trolovima. A trolovi su mnogo vještiji i odlučniji borci.
  A devojke su tako kolosalni i jaki ratnici, jednostavno kosmički promenljivi i konstantni.
  Ratnici su uzeli i naduvali devojke obraze, i bez razmišljanja su prdnuli na sve strane .
  . POGLAVLJE br. 10.
  A onda je došao zaista smrtonosni i destruktivni val koji je pogodio orke. I koliko je krznenih stvorenja položeno odjednom.
  Nakon toga su djevojke, u velikoj radosti i s kolosalnim entuzijazmom, počele pjevati;
  Jednostavan stih te pesme,
  Šta pevam o ovom tužnom svetu!
  Trudim se da upoznam Hrista svojom dušom,
  Da pakao i propadanje ne dotiču tijelo!
  
  Moja domovina mi je draga,
  Iako im ponekad zamjeraju!
  Da nisam mogao da nađem mesto za sebe,
  Kada je Weselvul stavio ljude u pakao!
  
  Šta može biti strašnije od smrti Zemlje,
  Kad struna plače u žalosti?
  Kad se smeje, zlikovac jede uspeh,
  Ali biće snage - znaj probuđen!
  
  Tada ću odgovoriti zloj rasi:
  Otadžbinski duh vas pakleni bogovi ne slomite!
  I opjevaće se podvig svih boraca,
  Mi smo vojska vojnika: orlovi nisu igra!
  
  Znaj da je naša volja jaka kao i uvek,
  Rame uz rame skupili smo pesnicu!
  A cilj kojem idemo je već vidljiv,
  Neprijateljski pepeo je smrvljen od strane zvjezdanog broda!
  
  Ponekad je teško razumjeti Palasu,
  Kapriciozna je, daće carte blanche đavolima!
  I izgleda da je to bilo tako davno...
  Kad se podli ork zla rastrgne na pola!
  
  Naravno, imamo čitavu šumu problema,
  Koliko svjetova postoji u svemiru?
  Ali zbog toga je Svevišnji Bog vaskrsao,
  Tako da osoba ima brdo darova!
  
  Vilenjak će ponovo postati supersila,
  Univerzum će pokazati put do sreće i ljubavi!
  Neće više teći ni suza ni krv,
  I čuvaj volju i mudrost u svom srcu!
  Devojke pevaju veoma duboko. Žele dodatne pobjede i fantastične izreke. Njihova kosmička tolerancija je jednostavno jeziva. A ratnici pokazuju svoj najviši akrobatski duh, i ogroman destruktivni Ego.
  Vilenjak s prošaranom kosom cvrkuta:
  Jedan dva tri,
  Uništavaš orke...
  četiri osam pet -
  Nismo došli da se igramo!
  I opet djevojke zvižde, toliko da se cijeli oblaci zapanjenih vrana spuštaju na glave orkova.
  Marija Kolesnikova je nastavila da se bori za pravo vilenjaka na slobodan i srećan život.
  Zli medvjedi ne bi trebali vršiti pritisak na njih i uništavati ih. Ne, djevojka kraljica je vješto i racionalno vodila vojsku. A bitke su se odvijale sve uspešnije za glamurozne ljude.
  Vilenjaci su i dalje bili heroji u bitkama sa orcima. Djelovali su s velikom ljubavlju prema ratu.
  Devojke su na neprijatelja slale veoma razorne i ubilačke projektile.
  I pogodili su orke kao da su mete u streljani. Ratnici su se pokazali kao uporni i izuzetno agresivni, pokazujući zube i očnjake vučica.
  Pokušajte da se svađate sa ovim devojkama. Pokazaće ti Kuzkinu majku.
  Ratnici su škrabali po orcima, ispunjavajući čitave gomile leševa. A koristili su i grimizne bradavice, poput prezrelih jagoda.
  Ratnik je ovdje bio izuzetno lijep sa kosom na točkice.
  A ova vilenjakinja ga je uzela i udarila golim prstima, i porazila čitav vod orka.
  Nakon čega je ratnik ponovo počeo da peva;
  Kako nam je teško da shvatimo našu svrhu,
  Biti ponosna nacija koja sve vodi u raj!
  Da napravim sretan izbor generacije,
  Zelenski napred u bitku sa snom u maršu!
  
  Rat je projurio kao olujni tornado pakla...
  Gdje su bile kolibe, pepeo, krv i stenje!
  Ali samo u veličinu vjerujte početku -
  Neka se čovjek uzdigne više!
  
  Vjeruj mi je domovina draža od svih ostalih,
  Ona je izvor koji je čistiji od kristala!
  Kao najnjeznija djevojka u krevetu -
  Želim da volim novembarsku slavu!
  
  Oluja nije prepreka mojoj otadžbini,
  Ona je beskrajni, olujni okean!
  Značajna prekretnica u istoriji -
  Napisan je istorijski roman!
  
  Morate se puno boriti
  Ali ne postoji drugi put do sreće!
  Zato uzmi krevet iz kovčega -
  Ili možda ananas za ručak!
  
  Ovdje u mandžurijskim stepama Kine,
  Šta tražiti u ovakvim stranim zemljama!
  Uostalom, Dan pobede je u maju,
  Želim da vidim svoje drage pretke!
  
  Ali znaj da je dužnost otadžbine najvažnija,
  To je revnosno služiti Zemlji!
  Idi do svetog blistavog cilja,
  Da Arbat bude hladniji - Brighton Beach!
  
  Mi smo ratnici Elfi otadžbine,
  Koje smo voljeli svim srcem!
  Ti hrabro kosi sve protivnike,
  U slavu Majke svih zemalja, Elfije!
  Devojka je divno i hladno pevala. A njene pesme su kao plimni talas koji teče i besni.
  Ratnici golim prstima pritiskaju dugmad. I koriste nešto izuzetno šokantno i destruktivno. I puštaju košmarne i prodorne munje.
  Evo vilenjaka koji jaše tenk. I ima gole grudi sa rubin bradavicama. I tako divan i borben ratnik.
  I ona bez daljnjeg razbija orke. Ovdje je pucala na neprijatelja golim nožnim prstima. I probio je auto orkova. I ono se zapalilo, a borbeni pribor je počeo da detonira. I toliko je razaranja prouzrokovano. I metal gori i biva uništen bez ikakve opcije ili ikakve ceremonije.
  Djevojka je cvrkutala. I ponovo je pucala na neprijatelja pritiskom na grimiznu bradavicu na dugmetu džojstika. I probila se pravo kroz čupavog medvjeda.
  I zacvilila je:
  - Naš tenk ubojica,
  Upravo pogađa!
  Njen partner je odgovorio namigivanjem i čekom.
  - Naši tenkovi se ne boje prljavštine,
  Mi vilenjaci volimo da se borimo!
  Ratnici su ga uzeli i ponovo zapevali po ko zna koji put;
  Potreban nam je naš svijet privlačne ljepote -
  Sjetite to svojim srcem!
  Da ostvarim svoje snove,
  Da tama ne zavlada vilenjacima!
  
  Vanzemaljac je napao Zemlju,
  Zmijski medvedi otvaraju usta!
  Bacači plamena su izbacivali toplotu,
  Porodica bi mogla da umre od vrućine!
  
  Ako bude naređeno, zauzećemo i Bagdad,
  Putin će odgovarati za podlu bestijalnost!
  I Elfagrad nikad neće pasti -
  Djeca ne treba da vide potrebu i siroče!
  
  Vilenjak će stajati, svi vjeruju zauvijek -
  Neće se utopiti u moru krvi u tami!
  Biće jako, znaj ruku viteza,
  Srp je moćan čekić - besmrtni znakovi!
  
  Nekako kostur goli zube u tami,
  Mjesec će se raspršiti u dijamante s felukom!
  Biće, znaj na nebu i na zemlji grešnoj,
  Pa, datum se neće rastati!
  
  Domovina je mlaz sa planina,
  Bistra voda, sa brezovim sokom!
  Mi ćemo u Orklinu razbiti neprijatelja,
  Agresija će Putinu doći bočno!
  
  Bože, molim te
  Istaknite slatki minut u komunikaciji!
  Neka postane odmah, laka u sudbini,
  Pružićete ruku svojim sinovima!
  
  A Bog je odgovorio sa sedokosim osmehom:
  Ako želite komunikaciju, budite Mi poslušni!
  Pomoći ću ti da se stopiš sa svojim snovima -
  I neka vaša djeca prskaju po lokvama!
  
  Ali zaboravite na umor
  Iscijedite slabosti i reference na karmu!
  Naš hrišćanski pravedni put,
  Ovo je služenje Otadžbini u kasarni!
  
  Evo opet prisilnog marša, bitka-rat,
  Zli orci su slomljeni u napadu!
  Uostalom, sveta zemlja je neograničena,
  Naš bezgranični Veliki Vilenjak!
  
  Šta je moj odgovor, verujte mi, tako je jednostavan,
  Bol za patronimom je zadovoljstvo!
  Ako kreneš u napad bez suza,
  To znači da ćete dobiti oprost od Boga!
  Devojke iz porodice Vilenjaci su pevale veoma lepo i glasno. I imaju veličanstvene glasove koji se mogu porediti samo sa najsjajnijim i najveličanstvenijim pticama raja.
  Tako pevaju i glume prosto neverovatno. A u ovim ratnicima ima strujanja energije i mahnitog temperamenta, na vrlo žilav način blistavih boraca.
  Inače, djevojke mirišu jako lijepo i seksi. Njihov miris donosi najveće zadovoljstvo, i jednostavno je divan. Nema lepših devojaka.
  A njihovi jezici su tako okretni i okretni. Zaista su najljepši i najenergičniji.
  A ako se ove dame raziđu i počnu pucati na neprijatelja uz pomoć grimiznih bradavica. A ovo su zaista samo ruže u bašti. I postoji želja da ih dodirnete, pomilujete i poljubite.
  To su djevojke koje izazivaju napade agresivne strasti i navale velike želje.
  Ove ljepotice su izvanredno remek djelo stvaranja demijurga. I ovdje ne možete dodati ili oduzeti.
  Ali pritiskom na dugme na rubin bradavici, tačnije, naprotiv, sa bradavicom od jagode na dugmetu, oslobađa se izuzetno moćan tok destruktivne i ubilačke energije.
  Ovo su devojke ovde - one ne stoje po strani. Ali umjesto toga, orci su ubijeni bez ikakve ceremonije.
  I ne zaboravite da pevate;
  Arhanđel ispušta grmljavinu
  Toliko krvi ima u svemiru!
  Orao sa slomljenim krilom;
  Ovo je kazna za ljude!
  
  Lord Vrhovni Kralj kraljeva
  Popeo se na krst - podnoseći muke!
  A s njim je zlikovac stenjao...
  Molio sam se i dobio oprost!
  
  Juriš zli ork-kopile na Elfvu ,
  On hoće da pocepa sve zemlje sveta!
  Okreni poglavlje epoha,
  Obuci ogrtač od porfira!
  
  Okružen grimiznom krvlju
  A koliko ima đavola sa izdajom!
  On će postaviti tron za podzemni svet,
  Vladar pakla tame svemira!
  
  Šta jadni Isus može učiniti?
  On je stvorio zemlju i planete!
  Ali vjerujte, bojim se
  Da su Isusovi dani već prošli!
  
  Sveti Gospode, ti si naš heroj,
  Barem je Putin unutar Elfiona !
  I idemo u poslednju bitku,
  Da slomi ovu tamu Sodome!
  
  Kosti gada Koscheya zveckale su,
  A ko je još tako krvav!
  Iako je lice blijedo kao kreda,
  Ali on može spaliti moći!
  
  Ali naš odgovor nije mrlja u obrvi,
  Pobjeda je stvar vilenjačke časti!
  Za slavu domovine, ljubavi -
  Sve zarad života - slatka osveta!
  
  Dakle, zaneseni mladić ustane,
  Ovo nije vrijeme da legnete kao leš!
  Ponovo trči vrišteći u bitku,
  Sa dušom pjesnika - knjiga u rancu!
  
  I tražimo raj na Zemlji,
  Prokletimo gustog protivnika!
  Služićemo zemlji do kraja,
  U slavu vilenjačkog svetlosnog vojnika!
  Devojke su pevale tako lepo i neverovatno. A njihovi glasovi su jednostavno činili čuda. Ali ljepotice su tako lijepo pjevale, a njihove trile slavuja zvučale su više od krovova.
  I kako je sve to šarmantno, neverovatno i jedinstveno. To su djevojke koje se bosonoge bore po svakom vremenu, a djeluju kolosalnom i jedinstvenom, vrlo borbenom i divnom energijom koja daje život i mudrost.
  To su, recimo, superdjevojke . Iz njih izviru samo agresivni tokovi magoplazme. Ratnici su toliko šarmantni da ih je nemoguće ispričati u bajci ili opisati perom.
  Mora se reći da su izuzetno dobri u ophođenju sa ovakvim devojkama. I blistave su, a kosa vilenjaka je veoma sjajna. Neke ljepotice, posebno u činu generala, imaju kosu koja svjetluca kao zlatni list.
  Sa ovakvim devojkama možeš da juriš na prestonicu univerzuma.
  Oni mogu da rade takve stvari da ih ne možete ni sa čim precrtati. I bukvalno ispaljuju munje iz očiju.
  I zaista, jedan od vilenjaka je, bez razmišljanja, koristio magiju. I kako će pogoditi orka iz pupka.
  I grom je odneo i spalio pedeset čupavih medveda iz Putinove vojske.
  A ratnici, oduševljeni, pevali su u horu;
  Samo Bog nam daje prijatelje,
  Samo mudrost nam dozvoljava da radimo!
  S vjerom postajemo jači,
  I ljubazna lica sijaju od ikona!
  
  Iako je ponekad posao surov i težak,
  Lokve su prekrivene kristalnom korom!
  Djevojke hodaju po njima bose -
  Počeli su plesati sa svojim teškim prtljagom!
  
  Gradimo tvrđavu koja će stajati vekovima,
  Baterija se trenutno jača!
  Da Vilenjak ne ide pod čekić,
  Neka grane maja cvetaju zauvek!
  
  I u zemlji vlada velika glad,
  Dječak bos vuče balvan!
  Sada se podigla žestoka oluja sa snegom,
  Ali Gospod je spasio dečije noge!
  
  Kad bi nas pop poškropio vodom,
  Milost od Moćnih se izlila!
  Mi smo pod svetom rukom Gospodnjom,
  Isusovo bezgranično milosrđe!
  
  A gde je demon, tamo se krije neprijatelj,
  Ne zna ni za čast ni za liru!
  Nacisti su razapeli Svemogućeg,
  Sprženi rookery raja!
  
  Vjerujte mi, takvi smo borci,
  Vilenjak se neće slomiti, u vrelini pakla!
  Očevi će biti sretni za svoje potomke,
  Budite mirni i veseli u srcu!
  
  Neka truba pjeva glasnije,
  I za tren će se ispuniti ono što je traženo od Boga!
  Idemo u univerzalnu, bezgraničnu kampanju,
  Učiniti cijeli svemir domenom Elfije!
  Devojke su tako dobro pevale. I naravno, najstrašniji i najborbeniji orci su nemoćni protiv takvih ljudi.
  A djevojke pritiskaju svoje rubinske bradavice na dugmad baza i pucaju na tenkove orka. I bukvalno sve je figurativno uništeno i uništeno.
  A sada sljedeći tenkovi orkova gore, bukte i eksplodiraju. Dolazi do kolosalne transformacije djevojaka. Tako su cool i neverovatne.
  A njihove grudi, kako su pune, bujne i preplanule. Ne postoji niko veći i kul od ovih devojaka.
  I golim petama bacali su specijalne pakete eksploziva koji su pali na Putinove medvjede. I figurativno, bukvalno su rastrgani u komadiće. Ono što ove devojke zaista rade je da kreiraju veličanstvenu i veoma militantnu i jedinstvenu priču.
  Dakle, protiv takvih djevojaka nemojte ni razmišljati o korištenju tehnika koje se mogu nazvati samo krvavim.
  I devojke su počele da hvataju Putinove medvede za nos i stiskaju ih. I samo urlaju kao ludi od bola.
  A ratnici iz porodice vilenjaka se smiju i upiru prstom.
  A onda su je uzeli i pevali u horu;
  Da se osoba ne može obuzdati ni na koji način;
  Njegova želja da postane Svemogući Bog...
  Tako da je centar univerzuma Jedna Zemlja,
  Da nam se potčini, sve je u ovom postojećem svijetu.
  
  Jedan potez četkice može stvoriti čitav vrtlog galaksija,
  U njemu su zvezde grimizni makovi, planete su kao tratinčice!
  Uostalom, Bog Stvoritelj nije popustio u čovjeku,
  Ne želi da bude mala buba!
  
  Možemo sve - stvoriti takav zakon,
  Kakav trilion parseka je u čokoladi!
  Naš um je poput tornada od vulkana,
  Nauka je svoju vrstu dovela do nagrade!
  
  Ne mogu da verujem da je bilo trenutaka -
  Kad smo bili samo divljaci.
  Kada su vatra i kiša nesreća,
  A lavove i tigrove smo nazivali kraljevima!
  
  Kad se ralo savilo sa krivim balvanom,
  Rob je kopao zemlju teškom motikom!
  Zatim smo zalivali bujnu livadu,
  Zla te starost muči kao stalak!
  
  Pa kakva si ti nauka, mila majko
  Našao sam priliku da misao učinim besmrtnom!
  Možemo bezbedno da rasturimo legije,
  I lutajte prostranstvom velikog svemira!
  
  To smo postigli da Gospod,
  Vjerovatno to ne bih mogao sam smisliti!
  Imamo supermeso od princeps plazme ,
  A u glavama kvazara je moć i mudrost!
  
  Počeo sam svoje putovanje sa običnim pištoljem,
  U početku je samo mogla pomjeriti drvo.
  Ali postalo je nešto hladnije od metala
  Zacjeljivanje rana u trenu!
  
  Sada smo mi ljudi, pleme supermena,
  Sposoban da uradi ono što je nemoguće!
  Riješite bilo koji problem,
  Nije nam teško promijeniti univerzum!
  
  Ali ako želiš, možeš zaista postati Bog,
  Služi kao pas bez straha za čoveka!
  Na kraju krajeva, naš Elf je super-vojska iznad njenih snaga ,
  Ne dozvolite da je zauvek tuku!
  Tako su pevale devojke i bilo je izuzetno kul. A njihovo pjevanje je bilo izuzetno lijepo i njihovi glasovi su bili poput srebrnih zvona.
  To su djevojke, pokazuju nivo koji je tipičan za nimalo slabe vilenjake.
  I zaista, takve devojke su u stanju da zaista uzmu i preokrenu univerzum. I zubi su im poput bisera koji sjajno blistaju.
  Nema ovakvih devojaka koje ne možete da ne volite i kojima se ne divite. Očigledno su rođeni od bogova i boginja. Nevjerovatne ljepote. A metode takvih ratnika su zaista borbene.
  I njihove oči blistaju kao safiri. I tako sjajne, kao da su zvezde.
  I zubi boje slonovače. Takvih devojaka nema, ne možete ih prepustiti krznenim stvorenjima.
  Evo devojke plave kose je uzela i pritisnula jagodastu bradavicu svojih grudi na dugme mlaznog bacača. A neprijatelj je pogođen smrtonosnom silom, rastrgnuvši u komadiće i sprživši čitav bataljon Putinovih medvjeda.
  To je bilo stvarno super i super. Djevojke su, kako kažu, uvijek na velikoj visini.
  Pokazali su tako izvanredne i fenomenalne sposobnosti. I u istrebljivanju orka iz Putinove vojske.
  I sve je išlo jako dobro. To su djevojke koje su pokazale da za njih ne postoje samo orci, a ni najbjesnija vojska nije prepreka.
  Vilenjak je cvrkutao:
  - ja ti on ona,
  Cela zemlja zajedno
  Zajedno prijateljska porodica
  Rečju, mi smo sto hiljada ja!
  I nakon toga ratnici su ponovo počeli da pevaju sa oduševljenjem;
  Čujem potok kako teče u travi,
  Sadrži zvončić od bronze i čelika od damasta.
  Vlada je bila pred dželatima,
  A sada je sloboda za svakoga odmazda za zlo!
  
  Moj grimizni lale cvjeta u polju,
  Devojka koju sam voleo u svojoj viziji.
  Ja sam na planinarenju, ima mnogo razlicitih zemalja,
  A u moru je val i inspiracija.
  
  Da, Puškine, ti si pesnik, kralj pesnika,
  Ali ne znaš da je bitka teška...
  Evo ti reci ledu u srcima - otopi se,
  I vojska se skupila - crvene zastave!
  
  Odlučili smo da izgradimo elfinizam,
  Ali kapital ne spava, vukovi zavijaju.
  orcizam ispuzao je iz jazbine ,
  Teška sudbina ruskih naroda!
  
  Ali znaj da je naš bajonet oštriji od igle,
  A tenkovi ruše redute i rovove.
  Niz zakošenih orka legao je,
  Od urlika lomova, demon poludi.
  
  Ali gubitak je, nažalost, sudbina,
  Hirovit, a ponekad i nepravedan.
  Spaljuje kolibe protivnika do temelja ,
  A nekada je bilo tako lepo!
  
  Ali sudbina Fortune takođe zna mnogo,
  On će dati nagradu, znajte to, onima koji su siromašni.
  Djevojci se šal namočio od suza,
  Loša sreća opasne komšije!
  
  Ali ako borbeni duh nije magarac,
  I sposoban si za podvige bez straha.
  Nećeš biti zauvek uhvaćen, veruj mi,
  Na kraju krajeva, pobediće onaj ko je sam ubica!
  
  Život je kao staza sa preprekama -
  Vjerujte mi, kraj nije kraj.
  Na slavu Boga dobrog Hrista,
  Budimo jedno sa Gospodom!
  
  Uostalom, elfinizam je zdrav, pošten duh,
  Želja da se čini dobro za sve ljude!
  Da se baklja svemira ne ugasi,
  Garantujte svoju inteligenciju, snalažljivost i hrabrost!
  Ratnici su pjevali jako dobro i lijepo. I blistali su svojim najvećim intelektom. A oči su im kao drago kamenje.
  I blistaju izuzetno jako.
  Ratnici su pokazali svoju vrlo tvrdoglavu narav. A njihova tijela su se bukvalno izvijala poput zmija. Ovo su zaista napisane lepotice.
  A onda je jedna od njih uzela i udarila orka, koristeći svoj dugi i okretni jezik da pritisne dugme. I ovo se pokazalo kao veoma efikasan i smrtonosan efekat.
  I raketa je poletela i odletela u grupu neprijatelja, uništivši mnogo Putinovih medveda. I bilo je jednostavno poražavajuće i prilično impresivno.
  Druga lepotica je uzela i stisnula žicu svojim bisernim zubima, i učinila je jačom. A kakav jezik ima, tako jak i istovremeno izuzetno okretan i korozivan.
  I kako je eksplodirao eksploziv i odmah je desetak tenkova Putinovih medvjeda bačeno i prevrnuto. I ovi automobili sa orcima ćelavog Firera su se zapalili. I goreli su kao vatra, a počela je detonacija municije u tenkovima smrtonosnom i razornom snagom. A stabla su se uvijala i otkucavala jaja svim Putinovim borcima.
  . POGLAVLJE br. 11.
  I devojke su ponovo počele da pevaju, što su činile sa velikim entuzijazmom;
  Svako ko je borac vilenjaka rođen je kao ratnik,
  Tako se dogodilo - gorila je uzela kamen!
  Sa vama je odabrana legija boraca,
  A u srcu plamen gori žarom!
  
  Dečak u snu vidi mitraljez,
  Više voli tenk nego limuzinu...
  Ko želi da pretvori peni u novčić,
  Od kolijevke razumije da vlast vlada!
  
  Da, znaj drugog, nemamo šanse,
  Težite gore ka vrhuncu moći...
  Oni koji su izgubili imaju samo nule -
  A bič igra na potištenim leđima!
  
  Ali šta hoćeš, slabost je smrtni greh,
  A život nas uči - hrabro osvajaj sve!
  Zato čovek ima mač,
  Da vješto dresirate strašnog lava!
  
  Zapamtite da Bog ne voli slabiće,
  Ko sa voljom i strahom hrabro vozi...
  Moć će mu poslati bajonete,
  A ko god da je umro, palata je u njedrima neba!
  
  Sa pjesmom treba lijepo pobijediti,
  Ali znaj da ti suze neće pomoći ako te tuku!
  Porodica za dobro je vojska u kasarni,
  Iako je komandant, otac, strog i strog!
  
  I kakva nagrada - biće ceo svet,
  Nemoguće je zamisliti ovako nešto!
  Osvojićemo prostranstva svemira,
  Vjerujte, moguće je i postati besmrtan!
  
  Samo pokaži mudrost u borbi,
  I nemojte se izgubiti ako stvari postanu teške...
  Ne možete graditi bez krvi,
  Temelj kuće u kojoj će se supružnik poroditi!
  Marija Kolesnikova je vršila opštu komandu nad tako velikom i glamuroznom vojskom koja se sastojala uglavnom od prelepih vilenjaka. A negde je debeo, brkati, ćelavi diktator nastavio da besni. Njegova zabava je bila da špijunira kako su se žene skidale tokom pretresa. I udario ljepši spol na gole pete. Ovo je zabavilo tiranina.
  Marija je, međutim, pobjegla iz njegovih kandži, a njena vojska se bijesno borila s orcima koji su nasrnuli, čineći to s velikim herojstvom.
  I vilenjački ratnici su počeli da se bore sa još većom gorčinom i mahnitošću.
  Vilenjakinja sa kosom boje maka ga je uzela i opalila iz nepovratne puške, pritiskajući dugme svojom grimiznom bradavicom. Kao rezultat toga, eksplodirala je raketa i pogodila čupave medvjede, raspršivši ih u različitim smjerovima, a vojnici Putinove vojske bili su raskomadani.
  Ratnica se kikotala i pevala, pokazujući zube:
  - Ja sam najjača devojka na svetu,
  A zlom zmaju je dosta toaleta!
  A oči su joj zaiskrile i ponovo ispustile munje kolosalne magične moći. I Putinovi medvedi su ponovo pretrpeli primetnu štetu.
  Ni druga djevojka ratnica nije oklevala. Uzela ga je i golim prstima pritisnula dugme džojstika. I kvačilo je proradilo, pogađajući orke raketama.
  I takav se utjecaj pokazao izuzetno destruktivnim i destruktivnim.
  Vilenjakinja je pevala:
  Uništavanje je strast
  Orci su loša sila,
  Snaga koza pila je tuđu krv,
  A među vilenjacima ljubav vlada!
  Još jedna devojka iz glamuroznih ljudi se spremno složila sa ovim:
  - Da, mi vilenjaci imamo veličanstvenu ljubav, i potpuni porodični sklad!
  A devojke su ga uzele i svojim bosim, isklesanim nogama, bacale ubistvene darove uništenja. I rasturili su cijeli bataljon Putinovih medvjeda.
  Devojka je primetila:
  - Putin je prokleti tiranin!
  Drugi vilenjak je klimnuo:
  - Veoma podmukao, i ne samo u ovom životu, nego i u prethodnoj vladavini bio je despot!
  I vilenjački ratnici su ga uzeli i pjevali uglas;
  Čekić hrabrosti kuca mi u vene,
  Dakle, počinje žestok rat!
  Naša volja je kao monolit,
  Svetla, beskrajna zemlja!
  
  Srca su joj kao igra uglas,
  Nema poziva za najboljeg vojnika!
  Iako sudbina bode kao igla,
  Ali prijatelj je vjerna granata
  
  Bol je i naš saputnik, avaj,
  Gubimo prijatelje u očaju!
  I ponekad imaš sreće samo toliko dugo,
  Ali vjerujte mi, orlovi nisu papagaji!
  
  I imamo nagodbu sa neprijateljem,
  Veoma bijesan i prijeteći!
  Sunce mi sija na čelo kroz šlem,
  Kako je teško živjeti na svijetu!
  
  Nažalost, nije nam dat izbor,
  Sreća nas izvrće kao komadić!
  Pa, šta je sa Bogom? Boga nije briga -
  Ljudi umiru kao muhe!
  
  Ali uvek postoji šansa u celom svetu,
  Pripada onima koji su hrabri i snagom se druže!
  
  Naša vjera, savjest, hrabrost, čast,
  Da ne zaglavi kao vepar u lokvi!
  Ustani, otresi vodu,
  Poklonite se onima koji su stvorili svemir!
  
  Na računu nema malih nula,
  Osvajanje jednog poziva!
  Ti ćeš to postići, ovaj tip zna
  Uskoro stižu i uspjeh i priznanje!
  Postat ćeš kao Svemogući Kralj,
  Donošenje presude o nepoštenim!
  A sada vazduh, teška bitka,
  Šta je i ovo obrazovanje!
  Nebo je glamurozno plavo,
  Dim zla je poškropio djelo!
  
  Ali vidim da protivnik gori,
  Njegov avion se srušio na teren,
  Koliko radosti, srece lice,
  Ostajemo soko u divljini!
  Prelepe devojke su pevale, ne govori ništa. I ostavlja utisak.
  Pa šta će sada orci uzeti i primiti. I dobiće ga tačno za novčić.
  Ratnice pucaju iz mitraljeza vrlo žustro i jasno. Precizni su i imaju izuzetnu snagu.
  Jedna od njih je uzela i golim nožnim prstima lansirala grašak sa darom uništenja. Uzela je i raznela mnogo Putinovih medveda.
  Zatim je strastveno zapevala:
  - Mi smo deca galaksije,
  Vilenjaci kao praktičari...
  Oni se mogu jebati
  Pa, počeće da lete!
  A ratnica je golom petom bacila ubilački paket eksploziva. Zajebao je i izazvao kolosalna razaranja. I toliko je orka ubijeno da je bilo nemoguće izbrojati.
  Ovo su akcije devojaka koje predstavljaju glamurozan i lep narod. I sposoban da pokaže prava čuda. Protiv takvih djevojaka i bisera, orci su kao medvjed u nevolji. Ali ratnici su, naravno, spremni za bitku, a pokazaće još više.
  Pogotovo ako ih svrbe gole, okrugle, ružičaste pete, i iako bi trebali posebno pogoditi orke.
  I naravno, devojke ne mogu bez pevanja. I njihov glas je neverovatan;
  Kako vladati svemirom na zanimljiv način,
  Iako vi smrtnici ne možete razumjeti!
  Ovo je sada moj poziv -
  Pretvorite sve filmske gluposti u stvarnost!
  
  Gradite zvjezdane brodove od upijajućeg papira,
  I koristite praćku da oborite kvazara uz smijeh!
  Tako da piloti mogu odmah postati slatkiši,
  A umjesto Sunca samovar od zlata!
  
  Sve je postalo podložno čovječanstvu,
  Ostvario sam svoje snove!
  Naravno, svemoć je opasna,
  Kad ne znaš meru lepote!
  
  Možeš se roditi kao violinista, umjetnik,
  I naučite kako pokidati užad!
  Ali misli moraju postati čista svjetlost,
  Da izlije milost i milost!
  
  Naravno, teško je predvidjeti akciju.
  Ne znam, baciću ga!
  Dolaze u obliku torte sa zvjezdanim kremom,
  I prizor djeve sa topom blista!
  
  Izmisli, onda fantazija odlučuje,
  Vi obični smrtnici ovo ne možete shvatiti!
  Da se desava sinteza termokvarka,
  Šta može princeps - konac se uvija kao plazma!
  
  Stvorite svijet kakav želite,
  Neka zasvira olujna harmonika!
  Tako da nema vrućih tačaka na mapi,
  Tako da kreacija zaboravi bol!
  
  Imajte na umu da ste i vi djeca Božja,
  Ko je svoje sinove naučio da stvaraju!
  Da dam pošteno, novo naređenje,
  Gdje si lovac, al' divljač je besmrtna!
  
  Volite svoje voljene, poštujte Isusa,
  Pokušajte učiniti dobro za sve nas!
  Da osoba ne ostane u koritu,
  Da ne bi uništili kompjuter dlijetom!
  
  Rukujmo se - recimo
  Biće sreće - drugačije ne može, verujte!
  Uostalom, mi smo tako patriotski ljudi,
  Kakva će grabljivica cviliti od straha!
  
  Naša je sveta dužnost da branimo otadžbinu,
  Stvoriti osnovu za svemoć!
  Da stvorim cvatove univerzuma,
  Moramo ojačati moć i vojsku vilenjaka!
  Djevojke su pjevale sa velikim osjećajem i aplomom. Njihove riječi su lijepo mrmljale. I bukvalno su svjetlucale.
  Ali nisu svi vilenjaci imali takvu sreću. Jednog od njih zarobili su orci.
  I tako su Putinovi medvedi povukli devojku na stalak. Ljepotinji su ruke u lancima. Tada je masivna cipela okačena na bosa, isklesana stopala lepotice. I razvukli su vilenjaka na stalak. A djevojka je škripala od bilo kakvog bola.
  Orci su je počeli tući bičevima po golim leđima. I pod svojim bosim, lijepim, preplanulim nogama zapalili su vatru. I počeli su stvarno i brutalno pucati u ljepoticu.
  Djevojčica je imala velike bolove, ali je izdržala. Tada su Putinovi medvedi počeli da lome gole nožne prste prelepoj, veoma seksi i goloj devojci mišićavog tela.
  Djevojka je vrisnula od nepodnošljive boli. Ali onda je odjednom utihnula. I umjesto da stenje, uzela ga je i počela pjevati;
  Ja sam mladi ratnik Majke Vilenice,
  Moćna zemlja, domovina svih zemalja...
  Nema domovine u svemiru, znaj da je ljepsa,
  Vezao sam mudru kravatu ispod planine!
  
  Biti pionir je radost i poziv,
  Na kraju krajeva, to znači da ste sluga zemlje.
  I možeš umnožiti svemir -
  Uništavanje mahinacija pakla-Sotone.
  
  Kad je došlo ljeto u četrdeset i prvoj
  Junsko nevrijeme grmlja za nas...
  Ne želimo da region postane siromašan,
  Za sreću, vjerujte - Otadžbina je stvorena!
  
  Devojka i ja cekamo zle orke u zasedi,
  Prije ovoga smo imali mitraljez.
  I na Putinovu ludu ljutnju,
  Naš tim uspješno pobjeđuje medvjede!
  
  Devojke su bose noge postale grube,
  Snijeg već pecka ispod golih tabana.
  Hladnoća i usne su poplavile,
  Ali sveta vatra grije naše duše!
  
  Udaramo ne znajući mere naših protivnika,
  Ne damo vam mira ni danju ni noću!
  Granate lete na ešalone u roj,
  I oficiri sa snajperskom puškom.
  
  Zli orci ne mogu nigdje naći podršku,
  Naš pionirski, hrabri odred...
  Sposoban, ako trebate sjeći planine,
  Evo Putinovih tenkova koji gore kao sveće.
  
  Narod se okupio u naletu bijesa -
  Za pravdu, hrabrost i čast.
  I nema grebena u moru oluja -
  Što bi nas natjeralo da sjednemo!
  
  Ušli smo u Orklin, ušli smo u Komsomol,
  Od gazanja bosonogi sa curama po cijelom svijetu!
  Udišemo pobjednički med u rajskom maju,
  Sada je naš svijetli uspjeh postao vječan!
  Zaista, takva devojka se ne može tako lako slomiti mučenjem. Iako je dželat bijesno šiba bičem. Ali ovo zaista nije dovoljno. I tako ork vadi usijanu žicu iz kamina.
  I bičujmo djevojku njime, bez imalo sažaljenja, sa divljim bijesom. I to je uradio veoma oštro i agresivno.
  Ali vilenjakinja se nije slomila i počela je da peva sa još većim besom i entuzijazmom;
  Iza će biti mliječni put,
  Prvi korak u životu je važan!
  Opet vidis iznad univerzuma,
  Vihori žestokih napada!
  Refren...
  I borba se ponovo nastavlja
  Hiperplazma je u plamenu!
  Kralj vilenjaka je tako mlad
  Udari gredama!
  
  Univerzum do svih krajeva,
  Jači smo od Božjih otaca
  Moć svemoćnog nad prirodom,
  Borci koriste teoplazmu .
  
  Refren...
  I bitka se ponovo nastavlja,
  Hiperplazmatska vatra ključa!
  Kralj vilenjaka je tako mlad,
  Udari gredama!
  
  Ne očekuj usluge sa neba,
  Oni koji su glupi dobiće nule!
  Vaskrsnut ćemo one koji su umrli časno,
  Postoje putevi u sve oblasti nauke.
  
  
  U prošlosti, vrućine i snježne padavine,
  Svijet je bio siromašan i bogat.
  A sada svaki kreator,
  
  
  
  I bitka se ponovo nastavlja,
  I srce mi je uznemireno u grudima,
  Kralj vilenjaka je tako mlad,
  A pred nama je mladi novembar.
  Kralj vilenjaka je tako mlad,
  A pred nama je mladi novembar.
  
  I bitka se ponovo nastavlja,
  I srce mi je uznemireno u grudima,
  Kralj vilenjaka je tako mlad,
  A pred nama je mladi novembar.
  Kralj vilenjaka je tako mlad,
  A pred nama je mladi novembar.
  Djevojka se nikad nije slomila na stalku. Ali vilenjak snajperist stavio je ubitačan metak orku u stomak. A on je, zadobivši smrtnu ranu, počeo da se guši i umire.
  Druga devojka je pucala i probila Putinovu glavu, a on je pao mrtav.
  Evo vilenjaka na tenkovima, uzeli su njihovu djevojku i oslobodili je. I ispalo je vrlo cool.
  I ratnici su počeli bacati takve destruktivne darove smrti na neprijatelja uz pomoć svojih golih tabana.
  Šta je sa orcima? Zaista im je teško boriti se sa vilenjacima . I stvarno ih udaraju u rogove. I mnogo orka završi u grobu i leševima.
  Zato ne idite protiv devojaka, Putinovih medveda, inače ćete završiti u grobu.
  Djevojke djeluju energično i ekspresno. Ovi ratnici mogu odjednom odlučiti o sudbini svijeta. I njihove gole, okrugle štikle, tako ružičaste i divne. Neki mladi vilenjaci čak pohlepno ližu svoje tabane i pokazuju neviđenu hrabrost i, istovremeno, strast.
  I ponašam se sa ogromnim pritiskom. Ove devojke su zaista nepobedive.
  A ako počnu pjevati, medvjed riče od frustracije;
  Zemlja u kojoj si slobodan,
  U kojoj je svaki Lord proleter.
  Pretvoriš se u rublju i novčić,
  Zimi je solarijum u snježnim nanosima.
  
  U njemu je svetla, crvena zastava komunizma -
  Što nam obećava besmrtnost!
  Iskažimo svoju ljubav prema otadžbini u poeziji -
  Biće sreće zauvek, verujte!
  
  Vođe su ponekad različite...
  Nije svaki vođa kao mudri Staljin.
  Ali svako od nas je uvek heroj,
  Kada su i um i volja postali jači!
  
  U poslednjem mesecu hrabrog proleća,
  Vojnik je završio rat zauzevši Fragu .
  Mi smo domovini vjerni kao anđeli,
  Naređeno nam je - borac se ne povlači ni koraka!
  
  Ako je smrt došla, prekrsti se,
  I Gospod leti u raj, gde ima stabala rovova...
  Naš Duh će se zauvek uzdizati gore,
  Osvojićemo moćne vrhove!
  
  Na kraju krajeva, nakon smrti, život je ponovo reka,
  U njemu plovimo kao meteorski čamac!
  Prizivi Presvete Bogorodice,
  Da se nisi usudio tolerisati poraz i sramotu!
  
  Carstvo, jer je Božije svjetlo,
  Svemogući je naredio vilenjacima da vladaju!
  Neće biti kraja našim srećnim godinama,
  Ne postoje ograničenja za uslugu - zategnite svoj ranac!
  
  Vilenjaci zajedno je naš moto -
  Budi čovjek podložan mudrom autoritetu!
  Pozorište svijeta je puno glumica,
  Raskidamo čeljusti paklenog gnjeva!
  Devojke lepo pevaju i pokazuju svoj anđeoski i istovremeno demonski karakter.
  Ovako se bore. Iz helikoptera se ispaljuju ubojiti vazdušni topovi. I razbijaju pozicije Putinovih medvjeda u komade. I ovi orkovi umiru bez sažaljenja.
  Ovo je broj ubijenih.
  Ovo su borbe hrabrih devojaka. Jedna od njih ga je uzela i svojom grimiznom bradavicom pritisnula dugme za ubistvo. A onda je poletio na Putinove medvjede, vrlo destruktivan i destruktivan projektil. Što je ubilo mnoge od ovih protivnika.
  Ovako se bore hrabre devojke.
  Ali mladi vilenjaci se također bore očajnički i s velikom odlučnošću. I razbijaju neprijatelja i ubijaju Putinove medvjede.
  Mladi ratnici to rade vrlo hladno i duhovito. I sve je to impresivno urađeno.
  Kako super i cool sve izgleda.
  Ali mladi vilenjak je pucao iz mitraljeza na orke. Pokosio ih je bez ikakve ceremonije i počeo da peva;
  Mislim na svoju devojku
  Što je istaklo dio pjesme.
  Elphiney zimi -
  Nema izbora, što znači da nema dileme!
  
  Sa njom, čak i na hladnoći, moja duša je laka,
  Na vrućini donosi proljetnu hladnoću.
  Ruke drže snažno veslo,
  Plutaj niz rijeku prije snježne oluje.
  
  Kad padne jesenje kapi kiše,
  Drveće u zlatu u grimiznom luksuzu.
  Od tvog poljupca drhtim -
  A djevojcina bijela kosa je kovrdzava.
  
  Prijatelj juri kroz lišće bos,
  Prelepa je - kao letnja princeza.
  Šamar u lokvama - prskanje oprugom,
  Neka se proslavi naša ljubavna strast!
  
  Tuga i tuga nas neće dotaći,
  Hajde da skinemo zvezdu iz snova sa neba!
  Sada ću stajati kao da je kralj na tronu -
  I bezgranična dela svetlosti...
  
  Djevojka u polju mi ubere tratinčicu,
  Kao odgovor, uberem joj maslačak.
  Iako pijan od uzbuđenja, kao vino -
  Ne oponašajte zaljubljenog papagaja!
  
  Odsvirajmo ovu romansu uz gitaru,
  Da ljudi znaju šta je radost!
  Neka rođeni prenese sreću -
  A zla vještica starost neće doći!
  
  Devojka i ja smo se zagrlili i otišli,
  Nema potrebe da budete nasilni i ljuti.
  Ponekad ne možeš izbjeći rat, razumiješ,
  Sve godine ne mogu biti plave!
  A mladići iz porodice vilenjaka mogu pjevati i tući se. Samo se one, naravno, za razliku od ljepšeg pola, stide bosi boriti.
  Međutim, lica muških vilenjaka su tako nježna i rumenkasta, bez dlaka, baš kao i kod djevojčica. I moram reći da je jednostavno odlično. Tako kul, bosonog tim ovdje.
  Djevojke ratnice pokazuju svoj kul i neshvatljiv akrobatiku. Ali ovo naravno nije sve. Moraju biti u stanju da kažu stvari koje se ne mogu reći u bajci ili opisati olovkom.
  Ali jedan od njih puca pupkom. Originalna je i prelepa.
  I oslobađaju se tokovi energije koji su tako razorni i izuzetno gorući, poput napalma.
  A ako devojke nešto pokažu, to će biti kovčeg Putinovih medveda.
  Ali mladići mogu pokazati mnogo. Pogotovo ako rukama pritisnu okidače. I biće jako cool.
  A ono što lansiraju ispada izuzetno ubilačko i destruktivno.
  I mladić vrlo dobro pjeva;
  Kao da sam poleteo na sivom konju,
  Kakav magarac tako riče?
  Sam sotona zna da su mi ljudi u srodstvu -
  Ja ću se nositi sa svakom zemljom koja se pobuni!
  
  Đavoli su ušli u loše mozgove,
  I ljute misli galopiraju!
  Uravnotežimo ravnotežu - obrišite nule odjednom,
  Očistite sistem od ponora nevolja!
  
  ni ja ne razumem kuda idem,
  Hiperplazmatski vihor mi je jurio kroz glavu!
  Ne dozvoli sebi da se pokori govnima
  Tako da se tok slave razlije po lunarnom svijetu!
  
  Rat teče u neprekidnom toku -
  Ovo je vrsta aktivnosti koja čeka vilenjaka veka...
  I hoću da popijem opojno vino -
  I mirno nastavite razgovor o veličini.
  
  Ali znaj da će slabost i dosada proći -
  Ako nađete vilenjaka svojih snova, uspjeh ste i poziv!
  Mi, kao pioniri, težimo da idemo na planinarenje -
  Na kraju krajeva, kul ratnik nije glupo ime!
  
  Lupaću i cepam, ima brdo leševa,
  Neprijatelj je zbunjen, bježi i povlači se!
  Možemo završiti poraz
  Čak i pas podzemlja glasno laje!
  
  Šta da radimo na svetu - nema mašte,
  Rođeni smo, kao da nam napalm muči mozak!
  Zauvek ćemo biti kao naša mladost -
  I mjesto u paklu bit će bolje nego u raju!
  
  Šta vojnik hoće? Da rat traje -
  Ima mir i dosadu i slabost mozga!
  Stići ćemo neprijatelja do groba -
  Ali znajte da je prekasno da se predate ratnicima!
  
  Neće biti ishoda i nema izbora -
  Završio posao i odmah drugi!
  Uostalom, ovo je samo početak, preventivno trčanje,
  Uostalom, vojni rok je dobro djelo!
  Naravno, vilenjak ima glas poput bakrene cijevi.
  Mladić je dobro pevao. I borio se veoma dobro. I voli vilenjake. Ako je potrebno, koristiće svoj jezik. Istina, na ovom svijetu ima dvanaest puta više djevojčica nego dječaka. A ovo je, naravno, odlično za muškarce. Same djevojke se bore za momke uz sav bijes i pritisak. I ovdje ne možete ništa uzeti ili oduzeti.
  Ovo su devojke ovde - one love muškarce. I ništa se ne može učiniti protiv njih.
  A ako počnu da pevaju, onda...
  A devojke pevaju ovako:
  Neka trči nespretno,
  Oklopni tenkovi kroz lokve,
  A na krovu je mitraljez...
  On će sve orke raskomadati!
  . POGLAVLJE br. 12.
  Marija Kolesnikova, hrabra devojka u svetu vilenjaka, nastavila je da hrabro komanduje i naređuje. Radila je to sa velikim entuzijazmom. I tiranin sa brkovima i ćelavom glavom neka je proklet.
  Vilenjački ratnici su nastavili da se tvrdoglavo bore. Odbili su napredovanje razjarenih orka. I nastavili su da se penju i penju, kao žaba krastača na grču.
  A djevojke su pucale i kosile neprijatelje. Radili su to sa velikim entuzijazmom.
  I svaki pucanj vilenjaka bio je praćen pritiskom na dugme pomoću grimizne bradavice dojke.
  I devojke su se potpuno razdvojile. U isto vreme, njihovi goli prsti bacali su velike, smrtonosne granate, raskidajući Putinove medvede. A pocepano meso je gorelo i dimilo se.
  Tako da su djevojke počele raditi na čišćenju. I radost, pjesme i veliki entuzijazam.
  I u isto vrijeme, naravno, pjevali su;
  Ali ako ratnik proboden metkom padne,
  A djevojka će zauvijek sjediti u suzama kao udovica.
  Nema potrebe da mislite da je svet samo beznadežno crn,
  Taj raj je izgubio i zgazio zli sotona...
  
  U stvari, postoji nada - dostojna sudbina,
  Odbranite domovinu i osvojite ponor.
  Kad je u Elfu svaki momak jak ratnik -
  Znajte da ovo nije bravura ili glupi kič!
  
  Ali ponekad vitezovima nedostaje podrška,
  Horda ne zna rezultat, a pritisak je brutalan.
  Onda nećemo postati pokorni papagaj -
  Na kraju krajeva, to je bolje od sramote što imate olovo u svom hramu!
  
  Kosmički rat je nešto posebno,
  U njemu si robot igračka, avaj...
  Ali poznajem Elfi ratnike iz vojnog plemstva,
  Koji ne bi trebalo da leži u kovčezima.
  
  Krhotine čudnih zvijezda na nebu su dijamanti,
  Sadrže svaku suzu duše...
  Probajte, pokažite svoje talente,
  Još bolje, pjevajte i plešite uz grmljavinu.
  
  Jesensko vreme - gde leto bledi,
  Ona pleni svojom čudesnom lepotom!
  Neka bude moj vilenjak, opjevan u ovoj pjesmi,
  Sa njom kao neraskidivom majkom zemljom!
  
  Saljem poslednji poljubac devojci,
  Kad umrem, lepotice ti ne plači...
  Uzmimo, vjeruj Orklinu, pod bujnim majskim cvijetom,
  I čudovišni ork dželat će postati žrtva!
  Devojke su, moram reći, odlično pevale. I tukli su ove orke velikom snagom i strašću vučica. Uništili su ih.
  I za pucanje su koristili gole, okrugle, ružičaste potpetice. Devojke su bile izuzetno energične. A goli nožni prsti ljepotica bacali su darove uništenja.
  Nijedna sila ne može da se suprotstavi takvim devojkama. Oni su blistavi i kosmički kradljivci. A u isto vrijeme, vilenjaci u kojima je nasilna i blistava moć.
  A grimiznim bradavicama pritišću dugmad bazeoke i dovode do razornih vojnih operacija. I čim vas udare, čitav rov orka će se srušiti. Ove devojke su super klasa. I kako su prionuli na posao.
  A sada goli prsti ponovo bacaju granate, uzrokujući kolosalna razaranja i razaranja.
  Ove devojke mogu bukvalno sve. I pomesti će svaku dlakavu armadu.
  Evo djevojke sa smaragdnom kosom, kako će primiti i pogoditi neprijatelja pritiskom na dugme svojom grimiznom bradavicom.
  Sadašnjost uništenja izleti i razdire i puca u Putinove medvjede.
  A djevojke opet pjevaju i gole zube;
  Prostranstva Elfije - predivna, draga,
  Gdje su snježni biseri, kristalni okeani...
  I vilenjački vojnici i general su ujedinjeni -
  A simbol Države je orao - naš pravoslavni car!
  
  Sada je ljeto prošlo i jesen je došla u posjed,
  Drveće je obučeno, na njihovom luksuzu zavide kraljevi.
  Moja blistava domovina je radosnija od raja,
  Daću pošten život za Elfa.
  
  Tako da je jesen lepa koju samo pesnik razume
  Nema potrebe da se porezima iščupaju vene sirotinji...
  Besplatan dar od Boga: ljubičasta i grimizna
  I zlato blijedi kada sunce obasja lišće.
  
  Cvijeće, blijedi, postaje svjetlije i ljepše,
  Lišće pada kao prinčev bujni tepih,
  Evo broša od smaragda sa rubinima u jesenjem gustišu -
  Svemogući umjetnik naslikao je obrazac stvaranja.
  
  I u svakom potezu ovo su kistovi Gospodnji,
  Vidim ljubav i želju za stvaranjem idealnog...
  Ali čudno je da naši ljudi žive skoro u paklu,
  A despot finansija surovo nam je okovao krila.
  
  Naša zemlja je pahuljasta i debela kao mast,
  Ima ga dovoljno u dubinama i rudnicima.
  Ali zlim oligarsima sve nije dovoljno,
  Ljudi su opljačkani da je sve pod petom potrebe!
  
  Ali da li je Gospodnja volja da ovo izdrži?
  Na kraju krajeva, Bog je dao Zemlju da ljudi, stari i mladi, rade na njoj.
  I na kraju krajeva, pred Gospodom Hristom - čak je i kralj jednak siromasima -
  Stvoritelj svemira je razapet sa podlim razbojnikom.
  
  Odgovorite mi, anđeli, gde je pravda?
  Da djeca plaču i umiru od gladi, starci...
  Da je zla buržoazija prepuna poklona i milosti...
  A onima koji su ljubazniji ostaju samo kvrge i dugovi!
  
  Ali nije bilo odgovora sa neba,
  Bog je vjerovatno u nevolji jer je dopustio da se stvari dese ovako...
  Ali istina je da će borba život učiniti rajem za nas,
  Čak i gospodar u lancima može zauvijek postati srećan.
  Ove devojke zaista dobro pevaju. I njihovi glasovi svjetlucaju poput zvona ledenica. Ovo su zaista žene.
  A njihovi glasovi su, u stvari, poput tokova dijamanata. A ako vas i pogode, onda možete zamisliti veličinu toga.
  Ratnici ovdje pokazuju svoj transcendentalni i kolosalan nivo - svemirske ere. A ako to urade, onda će sve biti mnogo ozbiljnije i bezobraznije.
  A bosonoge, isklesane noge devojaka su u akciji. I bacaju darove smrti velikom, razornom snagom. I to rade bez nepotrebnih ceremonija.
  Ovo su devojke ovde - super nivo !
  I gole, ružičaste pete bacaju grašak uništenja. I sve će biti jako lijepo i krupno.
  A djevojke pritiskaju dugmad svojim grimiznim bradavicama i aktiviraju raketne bacače koji uništavaju položaje orka. I to rade bez nepotrebnog odlaganja i ceremonije.
  Nakon toga djevojke ponovo počinju pjevati;
  Snježni biseri s mora - sjajno sijaju,
  Mećava će zavitlati uvojke jaganjadi...
  Naša otadžbina je granitna vjera,
  Ako je istina, orci nisu strašni!
  
  Zveket metala, škripa valjaka -
  Tenkovi puze kroz granice Elfije!
  Izgradimo greben oštrih bajoneta,
  Uzvikujući "Ura" krenuli smo u napad!
  
  Kravata na vratu boje zore,
  U borbu nas je inspirisala ideja.
  Postoji samo jedan izbor - pobijediti ili umrijeti,
  Ovdje se grimizna zastava vijori nad redutom!
  
  Usne blede, mećava puše,
  Zarobljenoj devojci su bile vezane ruke...
  Oh, kako je nemilosrdna sudbina,
  Na velikoj hladnoći, bosi do skele!
  
  Ali nisam želeo da završim u petlji,
  Skupila je snagu i uhvatila se za Nemca.
  Ne postoji niko jači od nas na Zemlji,
  Ne treba nam tvoja podla milost!
  
  Tako je umrla, grizući grlo,
  Vilenjakinja je Tanja Krasnova.
  Ali put će nas dovesti do Orklina,
  Izgradimo novi svijet bez nasilja!
  
  Koliko je moje braće umrlo,
  Svi volonteri, samo momci.
  Za pionire siromašnih, bosonoge -
  Kora za doručak za kornete za večeru!
  
  Blizu smo Orklina , trijumf je uskoro,
  Komsomolski znak vam obasjava grudi!
  Iako su čizme preuske jer nisam navikla na njih,
  Ali boja sreće u maju inspiriše!
  
  Firer je u paklu, uragan je utihnuo -
  Došla je radost, čuje se dečiji smeh!
  spava u pepelu podzemnog sveta,
  A iznad Otadžbine - Crveno sunce!
  Ovako devojke pevaju radosno i bijesno. A njihovi glasovi su tako lepi i svetlucavi. Kao potoci koji žubore. Ili fontane jure u nebo . A ovakve djevojke osvajaju razne zemlje. Imaju takvu snagu i opseg.
  Pojavio se vilenjak iz porodice nindža. U rukama drži dva mača.
  I ratnik im je mahnuo. A četiri glave Putinovih medvjeda su odsječene odjednom. I valjali su se po travi.
  Ninja ga je uzela i golim prstima bacila bumerang. Preletio je i odsjekao glave agresivnim orcima. On ih je bukvalno potpuno ubio.
  Ovo je zaista bosa i agresivna djevojka. Ako počne da seče, ne možete ga zaustaviti. A pljunut će i otrovnom iglom. I pogodi generalu orka pravo u oko. I Putinov medvjed se potpuno srušio.
  Ninja djevojka škripi:
  Slava Zelenskom, slava!
  Tenkovi jure napred...
  Pod zastavom vilenjačke moći,
  Devojka je u napadu!
  To su zaista cure koje su jako dobre. A stopala su im tako bosa i preplanula. I bacaju poklone smrti agresivnom i nasilnom silom.
  A nakon što je red Putinovih medveda pokošen, devojke ponovo počinju da pevaju;
  Sveta, Presveta Djevo Marijo
  Ona je rodila Spasitelja, dala nam svjetlost.
  Ali tvoja deca su bosa zimi -
  A u prljavim podrumima srećemo gladnu zoru!
  
  Uostalom, kako se desilo da svijet muči zlo,
  Da ima više siromašnih nego u poljima skakavaca.
  Da čak i hladnoća smrzava biljke u maju,
  Da je najčešći odgovor - ako si siromašan, onda pleši!
  
  Šteta je dati bakreni peni bogatima,
  Iako je njihov mamon nabujao do granica pristojnosti...
  Njihov glavni mentor je hrastov štap iznad nas -
  Ali to će postati urlik kada pijetao zapeva!
  
  Gospod ti je zapovedio da deliš sa bogatima -
  Da nema mrtvih, i da plač ne muči Božji Sluh.
  Pomozi onima koji su slabi - ljubazna lica govore sa ikona,
  Ako si milostiv, svjetionik na putu ka nebu se nije ugasio!
  
  Ali za mnoge, mamon drži duše i spasenje draže,
  Kažu da će svece kupovati zlatom!
  Lihvarovo salo je oteklo njegovo odvratno lice -
  A srce bez mira je hladan granit!
  
  Šta je vaša bol za nas - oskudne ljude?
  U palatama ne čujemo ni jauke!
  Želiš li sklonište? Neka vam je sklonište
  Pod zatvorskim krovom!
  
  zasto to dati vama, nama,
  Šta smo uspješno uzeli silom?
  Bio si ništa i zauvek ništa,
  Nebo vam nije dato!
  
  Ali smrt im je došla neočekivano,
  Kao što je Svemogući Stvoritelj učio!
  Sada su tamo gdje Sotona gori
  Gdje izdajnik škripi i urla od patnje!
  
  Pa si odlučio da se Svemogući šali -
  Kažeš da će velikodušni biti uzvišeni?
  I da je sam Isus inkarnirani Stvoritelj,
  Da li je bilo pogrešno reći da će zli miševi pojesti stvari?
  
  Pokajte se čitajući Marijinu molitvu,
  I pasti na koljena i pokajati se - stenje!
  Kada dete plače pred tobom,
  A bosonoga se trese od hladnoće!
  
  Uzmi svoj tijesan i škrt novčanik,
  Hajde da potrošimo nešto novca sa osmehom.
  Tada će Isus Bog ljubavi voditi,
  I neće vam dozvoliti da padnete niz nestabilan put!
  Devojke tako lepo i hladno pevaju, a glasovi su im tako blistavi i svetlucavi da imate osećaj kao da ulazite u pravi, pravi raj.
  I tako su djevojke iz haubice udarile orke golim prstima. I raskomadali su pedeset Putinovih medveda odjednom. I hajde da isečemo ove klupkonoge ljude.
  Djevojke su, naravno, borbene i agresivne. A ako im se usta otvore, to je samo da zvižde. A od zvižduka djevojaka, zapanjene vrane padaju na glave orkova, probijajući im lobanje.
  A takvih vrana ima mnogo i one su izuzetno smrtonosne.
  Djevojke će golim okruglim štiklama bacati limune.
  Oni će letjeti na orke i rastrgati Putinove medvjede na male, krvave komade.
  Vilenjakinja je pevala:
  - Ovde teče velika reka krvi,
  Groovy ćelavi Firer...
  Ali nemoj mu se prepustiti
  I baci Kaina u tamu!
  Evo devojaka koje se bave orcima. I bore se sa velikim bijesom i očajem. I pokazuju svoje najveće umijeće.
  Ali, naravno, u svakoj bitci postoji mjesto za pjesmu;
  Sjajno je to što si uradio
  Milost je prolivena na ljudski rod!
  Sveti Bog ti je dao,
  Duša, radost, milost srca!
  
  Lucifer, okrećući nas ka Sodomi,
  Proizvod grijeha i ponosa!
  Podigao mač na sveto prijestolje Gospodnje,
  I odlučio je da je sada svemoćan!
  
  Refren nakon svakog stiha;
  Bože moj kako si lijepa i čista
  Vjerujem da je tvoja prava beskrajna!
  Dao si svoj slavni život na krstu,
  I sad će gorčina u mom srcu zauvijek!
  
  Ti si Gospodar ljepote, radosti, mira i ljubavi,
  Oličenje bezgranične, jarke svjetlosti!
  Prolio si dragocenu krv na krstu,
  Planeta je spašena neograničenom žrtvom!
  
  Slijede stihovi.
  Zlo bjesni u buntovnim srcima,
  Sotona svojim kandžama kida ljudski rod!
  Ali smrt će biti bačena u prah,
  I Gospod će uvek biti sa nama!
  
  Đavo je vodio rat protiv Gospoda Boga.
  Neprijatelj se borio okrutno, izdajnički!
  Ali sa ljubavlju je Hristos zdrobio sotonu,
  Dokažite svoju istinu na krstu!
  
  Mi braćo moramo se stopiti u jedan potok,
  Usmjerite svoje srce, um i osjećaje ka Isusu!
  Tako da nam Veliki Bog pomogne da se spasemo,
  I zauvek ćemo slaviti Gospoda!
  
  Tako da duša zauvek nađe svoj mir,
  Cijeli svijet mora raditi u Gospodnjoj žetvi!
  I zauvek, Svemogući, bićemo sa Tobom,
  Želim da se molim sve jače i jače!
  
  Ako ste srušili noge - tepih od baršunaste mahovine,
  Isus će odmah izliječiti svaku bol!
  Poslao je obalu sa zlatnim peskom,
  On je i vlasnik Sunca i bezgraničnog svemira!
  
  Svojom riječju stvorio je nebesa -
  Raširio je zvijezde na nebu na veliki način!
  Jehova voli lepotu,
  Odanost Njemu, odanost bez straha!
  
  Bez Svemogućeg nema prijatelja,
  Ozarene ikone ljubaznih lica!
  Zato želim sve više i više
  Isus je postao komad mesa!
  
  Smiluj se Bogu za naš grešni dug,
  Ono što Tebi, avaj, nismo dali!
  Iako je prošlo vrijeme pokajanja,
  I već postoji ponor gdje su rascvjetale daljine!
  
  Ali Gospod je dao svoju milost,
  A on je rekao - opraštam vam siročad!
  Znam da ti ne mogu vratiti dug,
  Ali za tebe ima mesta u raju!
  
  Nemoguće je izdati šta
  Gospodar Univerzuma je dobroćudan!
  I svojom pravoslavnom rukom,
  Dovodi nas zle u odaje!
  
  Hoće li mu zaista reći ne?
  Tražite pokajanje!
  Strpljivo čekajući najviši odgovor,
  Oprosti nam, vjeruj Njegovoj želji!
  
  Odlučili smo da idemo na mučenje
  Kako biste ojačali svoj duh!
  Nema drugog puta za nas koji smo pali,
  Da budem Vječno Svemogući s Tobom!
  
  Sada je blizu čas spasenja,
  Bog nikada neće prekršiti svoju riječ!
  Šta će biti sa nama?
  I krilate duše će poletjeti!
  
  Ono što si stvorio trajaće zauvek,
  Beskonačan i mudar vladar univerzuma!
  Osvetlio si me tokovima života,
  I verujem da će naša ljubav biti prava!
  Tako su devojke lepo pevale i blistavim glasovima koji su grmeli kao bakar. I izgledalo je izuzetno cool.
  Vilenjakinja ga je uzela i golim prstima bacila ubojite darove uništenja. Poput šest bijesnih pasa, ubijeni Putinovi medvjedi razišli su se u raznim smjerovima. I neprijatelju je zadat porazan i porazan udarac.
  Djevojka je uzela i zapjevala:
  Ljudi će biti sretni
  sreca zauvek...
  Vilenjaci imaju moć -
  Snaga je odlična!
  A sada će devojke opet uzeti i zakucati neprijatelja uz pomoć svojih jagoda, tako ukusnih i sočnih bradavica. I zaista ide odlično.
  I mnogi Putinovi medvedi gori u divljoj agoniji. A cure su veoma vesele i agresivne.
  A agresivni orci ih ne mogu zaustaviti. Kada se raziđu, ništa ne možete učiniti da ih zaustavite. Ovo su devojke koje će se pokazati.
  Ratnik sa lila kosom, uništavajući Putinove medvede, rekao je:
  Zli orkovi poput Maljute,
  Uništavam bez traga...
  Ali iz nekog razloga u svijetu,
  Ali iz nekog razloga u svijetu,
  Ljubaznost trijumfuje!
  Ljubaznost trijumfuje!
  . POGLAVLJE br. 13.
  Marija Kolesnikova, koja je izazvala tiraniju, nastavila je da vrši komandu, i to sa velikim uspehom.
  I tako su djevojke i vrsta vilenjaka energično napali položaje orka. Ratnici su se ponašali onako kako su navikli djelovati, s velikom pokretljivošću i vještinom. Brzi su kao kobre i ne daju Putinovim medvjedima ni najmanju šansu. Takvi ratnici su, naravno, klasa najvišeg leta i pritiska. I imaju tako blistavu i agresivnu energiju magoplazme. Djevojke koje orcima pokazuju svoj jedinstven i agresivan temperament. Oni su samo neverovatni ratnici.
  A sada goli prsti ljepotica bacaju smrtonosnu silu graška smrti. I siju uništenje i pustoš među orcima. Ratnici su ovdje tako veličanstveni, a njihove grudi svjetlucaju poput fasetiranih i vrlo skupih rubina. Takve ljepote će neminovno razbiti sve orke u krvavu kašu.
  Evo jedne djevojke koja je golom petom bacila na neprijatelja eksplozivni paket piljevine sa kiselinom.
  Pojurila je i raspršila Putinove medvjede u različitim smjerovima, rastrgnuvši ih.
  Djevojka je cvrkutala:
  Vilenjaci nam se smiju,
  Vilenjaci su jednostavno vrhunska klasa!
  I onda do zore,
  Čujte kako pjevaju ljubavnu pjesmu!
  Da, devojke će zaista, ako se upuste u posao, zaista pokazati kolosalnu i neodoljivu snagu.
  A od bacanja bosih nogu Putinovi medvedi umiru u ogromnom broju.
  Ali devojke su počele da pevaju sa još većim duhom i intenzitetom;
  Zima već gubi snagu,
  Sunce proleća izlazi...
  Mudrost je pobedila prirodu,
  U naučnu potragu i planinarenje!
  
  Potoci zvone - snježni nanosi se tope,
  Gdje je srebrni tepih potok.
  Karanfili bujno cvetaju u maju,
  I naše prijateljstvo se neće rasuti!
  
  Volimo kćeri prirode,
  Kada pečurke rastu u proleće...
  Ne, znaš da je vreme loše,
  Kako pljušti milost Hristova!
  
  U proljeće priroda oživljava
  Kristalni led je pukao s treskom.
  Planeta će postati, verujem, raj,
  Neka zla vatra ne zapali svijet!
  
  Na kraju krajeva, svaki cvijet je univerzum,
  I buba želi da živi.
  Sudbina svih je bolja - kreacija,
  Ali ti jadni zeko si divlji.
  
  Kako se to desilo, mnogo je straha,
  Sa lepotom ima mnogo patnje...
  Ponekad kukamo i pitamo Boga -
  Pomozite nam sa srećom i snovima!
  
  Ali šta je ljutnja na svetu,
  Šta je počelo da nas vrti oko sebe kao tornado,
  Ali Bog je odgovorio - tako
  Nisi postao lijen kao medvjed!
  
  Uostalom, ako je i sama banana otpala,
  Nećeš ni upregnuti plug.
  Lica svetaca sa ikona klimaju glavom,
  Bez ananasa - sijte raž!
  
  Pa taj rad vodi ka uspehu,
  On će našu rasu učiniti jačom!
  A prosperitet se ne žuri,
  Nema potrebe za škrtošću mačaka!
  
  Nagrada će doći - biće snage,
  I vaskrsnućemo one koji su pali u borbi!
  Kazna će zadesiti, znaj Judu,
  Oni će se osvetiti za laži i prevaru!
  Ovako su pevale devojke i bilo je izuzetno cool i lepo. Ovo su djevojke koje pokazuju svoj veličanstveni stil i outfit . I zubi devojaka blistaju kao biseri. I izgleda zaista sjajno.
  Ovo su devojke ovde.
  I, naravno, ne mogu izbjeći da uzmu golim nožnim prstima i ne bace limun sa ubilačkom i razornom silom. I ona će se jebati, a razne strane će raspršiti Putinove pocepane medvjede.
  Ovo je zaista vrlo borben i kul ratnik.
  Ali uz njega plovi moćni bombarder, kojim upravljaju bosi i polugoli vilenjaci.
  Devojke su, moram reći, jako bose i preplanule. A istovremeno su i mišićavi. Imaju toliko bijesa i uzbuđenja. I u stanju su da pokažu najvišu i veoma borbenu i neponovljivu klasu.
  I tada će pasti teška bomba koja je iskočila iz stomaka bombardera. Ona juri dole i pada na grozd čupavih orkova. I diže ih u vazduh i raznosi ih u male pocepane komade. I cijeli bataljon Putinovih medvjeda je uništen.
  Ovo je zaista najteži udarac. Koji sve spaljuje i uništava. Tako su djevojke uzele i preorale ova kopilad i okrutna stvorenja orka.
  I djevojke su to uzele i zapjevale od radosti;
  Život će biti divan u vilenjačkom carstvu,
  Kada pobedimo zle medvede cara cekista...
  Da, Putin je svakako opasan diktator,
  Kerubini s neba pomoći će vilenjacima u borbi!
  Naravno, ne samo djevojke, već i vilenjaci se bore sa orcima, koji pokušavaju sve potopiti lavinom. Oni takođe precizno pogađaju Putinove medvede i nemilosrdno ih ubijaju.
  I u isto vrijeme muški vilenjaci pjevaju;
  Moram da zapalim svoje mlado srce,
  Čak je i pjesnik nemoćan da zamisli!
  Nije dovoljno ni pet maraka dati -
  I baciti u bitku - krvava osveta!
  
  Ludi žar usijanih govora,
  Djevojci koja samo izgleda kao skromna golubica...
  Njene safirne iskričave oči,
  Ovaj izgled je nevin i istovremeno klonul.
  
  Kakva strast kipi u mojoj duši,
  Devojka je kao cvet, nežna, gola...
  I ti sam jašeš konja, konjaniče -
  Dođite do mjesta gdje je početak neba!
  
  Skica na platnu, naslikao sam tvoje lice,
  Nema dragocenijeg od tebe, draga moja lepotice!
  Ti si kao ideal iznad univerzuma -
  Čak i ako đavo naoštri svoje vile s cerekom na vrućini!
  
  S tobom sjedimo u sumornom trezoru - zatvoru,
  Ali domovina ima svetu vatru u našim srcima,
  San je da ponovo budem blizu,
  Neizmjerna odanost našoj Otadžbini!
  
  Nabijen na stalak - dželat je, nažalost, okrutan,
  Vatra gori, kliješta su vruća!
  Proglašeni, nečisti, juriš na Istok,
  Evo tenkova koji svojim njuškama mjere milje!
  
  
  Ali uspeli smo da pobegnemo iz tamnice,
  Sada smo pobedili zle orke kao snopove!
  Neka vojska od straha baci puške,
  Nepobjedivi piloti vilenjaci!
  
  Ali ja ću svom prijatelju dati ovaj savjet:
  Ne budi tako ponosan!
  Uostalom, život slobodnih uvek cveta,
  U lancima dogme je onaj koji je ljubomorni đavo!
  
  Znajte sve što trebate učiniti,
  Svi možemo uskoro riješiti probleme!
  Neka sve ispadne kako ja želim,
  Problemima ćemo izreći rečenice!
  Ovako se jači pol bori sa velikim entuzijazmom. I pokazuje najistaknutiju klasu i prijeteći utjecaj. Dakle, ako se tako suprotstaviš djevojkama, dobićeš udarac.
  Ili vas druga djevojka može uzeti golom potkoljenicom i šutnuti u jaja orkova. Djevojčice će ga, naravno, uzeti i pokazati krznenim stvorenjima.
  Ako ratnici nešto pokažu, to će zaista biti potpuno i apsolutno uništenje.
  A ratnici će uzeti i razbiti skoro svaku vojsku. I pritiskaju grimizne bradavice grudi na dugmad. Djeluju izuzetno energično i borbeno.
  Ovo su dostignuća ljepota najsjajnijih i najsjajnijih boja. I sve blista kao sunce veličanstvene i jedinstvene domovine Elfije.
  Tako ga je jedna od djevojaka uzela i udarila orke, pritisnuvši dugme svojim lopaticama. I to je pokazalo ubilačku i jedinstvenu prirodu razaranja i razaranja.
  Ove devojke neće dati Putinovoj vojsci nikakvu milost prema njegovim orkovima medvedima.
  Ali naravno i djevojke pjevaju;
  U svijetu hladnoće - snježne padavine,
  Prosjak čak i bogat!
  Đavoli vladaju planetom
  Pretvorio Zemlju u pakao!
  
  Ako želiš da živiš u radosti,
  Neka sreća dođe u svačiji dom!
  Raskini lance ropstva kao konac,
  Tada će torba biti puna!
  
  Postoji zemlja koja je primjer svima,
  Jak ratnik je pionir!
  Mač svojoj svetoj otadžbini,
  Da zli Gospodin ne brblja!
  
  Vilenjak je dekret svim svjetovima,
  Moć najmudrijih svjetiljki!
  Bez ikakvog, reći ćemo uljepšavanje,
  Svemogući nam je put osvijetlio!
  
  Nećemo znati riječ kukavica,
  Vojnik neće šapnuti - bojim se!
  čista pravoslavna vera,
  Bog nadahnjuje Isusa!
  
  Nema mira u srcima bez Hrista,
  Sjajni vodi u bitku!
  Bez vere rat je taština,
  Nekontrolisani gubici!
  
  Đavo će iskušavati
  Laganje sopstvenog naroda - ispit pet!
  Ali ne vjerujte zlima
  Nema razloga za izdaju!
  
  Vjerni smo zakletvi do groba,
  Svemir čeka naše potomke - vjerujte!
  Zbacimo sotonine sinove,
  Ne mogu osvojiti Zemlju!
  
  Stoga, sreća čeka,
  Ko je jak - Gospod će spasiti!
  Bog voli narod Rusije,
  Plamen u venama topi led!
  Dođimo do beskrajnih granica -
  Pokažimo svemiru naš put!
  Ne padajte na nas pravoslavne,
  Ne savijajte nečistog u rog!
  Devojke su ponovo pevale veoma dobro. I pokazali su svoje zube, koji su kao očnjaci.
  I tako su ratnici stavili svoje gole nožne prste u usta. I opet, kako će uzeti i zviždati.
  A vrane, kao da su batinom tukli u mozak. I oni su, izgubivši svijest, pali na glave orkova. I probili su lobanje Putinovim medvedima.
  I moram reći da je ovo jako cool.
  Ovdje su djevojke pokazale kako se boriti s očnjacima. Ovo su zaista napisane lepotice.
  A ako takva djevojka nađe momka vilenjaka, tući će ga dok ne izgubi svijest. A ako naiđe na ljudskog mladića, onda će biti takve orgije.
  Vilenjak ga je uzeo i zapevao:
  Ako smo momci cele zemlje,
  Uspeli su da pojebu devojku odjednom...
  To bi bio pravi orgazam za devojke
  Ne udarac u obrvu, već pravo u oko!
  Zaista, vilenjaci zaista mogu učiniti mnogo. I pokazuju svoj potencijal. I ne samo borbena, već i poetska.
  Međutim, devojkama je već dosadilo da pevaju i stalno skakuću kao tigrice.
  I prasnuli su čitavim nizom krilatih aforizama;
  Od svih umjetničkih djela, upravo su vojna remek-djela najčvršće urezana u pamćenje ljudi i izazivaju najviše suza!
  - Slika ispisana krvlju: svjetlija od ulja i blijedi mnogo sporije!
  Pristojan čovek pravdu stavlja iznad porodice i prijateljskih odnosa! Zakon za neprijatelje i prijatelje treba da bude isti kao muž ženi!
  Prisustvo različitih zakona pretvara pravdu u prostitutku!
  Jak protivnik jača vaše tijelo i volju, čini vas jačim - slab vam kvari dušu i slabi tijelo, čineći vas slabijim!
  Dakle, teži put donosi mnogo lakšu pobjedu!
  Vojniku su date ruke da puca, a mozak da stane na vrijeme!
  Ubiti budalu: isto je kao da ga ubodeš iglom, pucati u pametnjaka je kao da ga udariš granatom!
  Priroda je majka čovjeka, a majka velikog pronalazača ne može biti potpuna budala! Iako joj nedostaje praktične domišljatosti!
  Metak je najefikasnija edukativna metoda u komunikaciji sa mladima, kao i sa starim ljudima!
  Samo se efikasnost uticaja smanjuje! Često ćete izgubiti autoritet, ali ako vas uhvate, morat ćete uzgajati zombije!
  Religija spušta oholu osobu na nivo životinje - dajući izbor između ovce i koze!
  Bolje je dati svoju kožu ljudima kao ovcama nego zauvek siktati kao zmija!
  Općenito, koncept rada s glavom uključuje ne samo doslovno tumačenje, čak i kada su u pitanju borilačke vještine!
  Ako želiš da se obogatiš, krsti se kao Jevrej; ako želiš da se razoriš, pozajmi od Jevreja!
  Olovo pomaže probavi, posebno ako je pilula u obliku patrone!
  Službenik koji ne prima mito je kao djevica prostitutka!
  Obično, da biste spasili jednog, morate ubiti drugog! Ovo je nesumnjivo okrutan zakon, ali vraća prirodnu ravnotežu vrsta!
  Nema boljeg borca na svijetu od ruskog vojnika, i nema većeg tiranina od ruskog generala!
  Pretjerani luksuz je znak lakomislenosti, lakomislenost je preteča neminovne propasti!
  Mudre riječi iz usta gada, kao fontana sa smetlišta!
  Vi imate prednost u dužini, ali ja imam prednost u umu!
  Ponekad možete ubiti, ali nikada ne možete oduzeti nadu!
  U ratu, ako propustiš sekundu, možeš izgubiti cijelu vječnost!
  Običan toranj je jadan među neboderima, ali veličanstven među kolibama!
  Čovjek se pokorava sili, poštuje okrutnost, prezire blagost i ne cijeni dobrotu!
  Seks je najbolji lijek za sve mentalne bolesti, ali je nažalost skup i teško dostupan!
  Ko ne voli seks, ne voli život i ne cijeni tjelesne radosti!
  Poeziji je zajedničko sa vinom to što njena vrijednost vremenom raste, ali ni vijekovi ne dopuštaju da stihovi izblijede niti da se ugase iskre!
  Vojnik je kao kompjuter - broji jedan ili nula, ali ratnik je prijatelj i neprijatelj!
  Čovjek se od životinja razlikuje po humanizmu, i sposobnosti da djeluje suprotno instinktima!
  Nasilje nad ženama ponekad proizvodi zdravu djecu, ali nasilje nad prirodom proizvodi samo čudovišta!
  Ako je majka okrutna, okrutna su i djeca! Kakva je priroda, takav je i njen potomak - čovjek!
  Prijateljstvo se traži od jakih, hrana od bogatih, a odanost se pokazuje neustrašivim!
  Napad je najbolji način da se neutrališe brojčana prednost neprijatelja - prisiljavanje na uzvrat je kao da im odsiječete polovinu ruku!
  .Za ženu ljubav je zadovoljstvo i prihod, za muškarce zadovoljstvo i trošak!
  Izmišljanje novog oružja za nemoralnu osobu je kao da otpiliš noge stolice kada ti je konopac omotan oko vrata!
  Ljudska slabost je majka svake religije, a kukavičluk je otac!
  Ateizam je simbol slobode - kršćanstvo je slično riječi lanac!
  Ko prašta biće mu oprošteno, ko osuđuje biće osuđen! Ko dozvoljava da se mržnja useli u njegovo srce, da otruje sebe i svoje najmilije!
  Ko sije ljubav i milosrđe požnjeće uspeh i sreću!
  Ubistvo je samo po sebi mnogostrana i čudna vrsta grijeha; ponekad se grijesi zbog toga čak i otpisuju!
  U ratu, logika je relativan pojam - kao čokolada, prije nego što stignete da se divite pločicama koje su vam već u ustima!
  Smrt je kao dobar mađioničar - tajanstvena, zastrašujuća, tajanstvena i ne odaje svoje tajne!
  Vojnik u gas maski je kao slon u pelenama i nemoguće je prigovoriti bilo čemu lošem!
  Vjerujte mi, bez potrebe za dokazima - krunski propagandni potez bilo koje religije - ubitačan u svojoj jednostavnosti kao kaldrma!
  Najbolji način da se zlo oslabi je da se dobro nagradi. Čovjek se razlikuje od životinje po tome što je sposoban činiti dobro nesebično, čak i na štetu sebe!
  Evolucija ne uči čoveka nesebičnosti - tome uči samo Gospod! U svakom poštenom i plemenitom čoveku zrno Božije je dokaz njegove suštine!
  Čovjek je najnepredvidljivija životinja - instinkt je stereotip, ali razum je originalan!
  Komunizam je sličan idejama kršćanstva - obilje prolivene krvi i potpuni nedostatak realizma!
  U građanskom ratu, ofanziva deseterostruko povećava snage, ali odbrana je jednaka povlačenju, a povlačenje je jednako predaji!
  U savremenom svetu nevinost je znak da je devojka ili previše odvratna i niko je ne želi, ili je plašljiva i ne želi nikoga!
  Trudnoća ženu čini lijepom i uvijek je nevinom, nevinost je alarmantna i uvijek opaka!
  Religija je sinonim za riječ okovi, ne toliko za tijelo koliko za um!
  Zlo mora dobiti šamare od dobra - da dobro ne izgubi osjećaj dostojanstva, a zlo ne izgubi osjećaj straha!
  Oblačenje žene je skupo, svlačenje je još skuplje!
  Nažalost, kada dobro ima šake, oni se cijene, a ne samo dobro - iako se ne treba bojati mitraljeza, već onoga koji puca iz njega!
  Teror, za razliku od pastira, može pretvoriti ovcu u vuka! Nema ništa strašnije od ljutog jagnjeta!
  Ono što je briljantno uvijek je jednostavno - samo osrednjost sve komplikuje!
  Veliki um teži jasnoći da svi vide njegovu veličinu, beznačajni um stvara maglu da sakrije prazninu!
  Ateizam je logičan idiotizam - on ništa ne objašnjava, ali lišava čoveka besmrtnosti!
  O pacifizmu ne treba spekulisati, čak će i ovce zgaziti vuka ako im čita moral!
  Pametan čovek uvek teži da raste, samo je budala zadovoljan istim nivoom!
  Um teži poboljšanju svojih ideja, ali glupost je uvijek konstantna!
  Život bez rizika je kao supa bez soli i čaj bez šećera - možda takav asketizam produžava postojanje, ali čini svaki minut svježim!
  Sekunda je kao metak, ako je promašiš, moraćeš da nadoknadiš jednu iz groba!
  Ateista će naći hiljadu razloga da uništi svoju dušu, a ni jedan jedini trag da ga spasi!
  Slabiji plaćaju za sve, jaki pobeđuju, a lukavi uživaju u plodovima pobede!
  Hrabrost krasi snalažljive, volju dobrih i moć pravednih!
  Rat testira pametne, ojačava jake, zabavlja budale!
  Imati inicijativu znači imati prednost: imati prednost znači pobijediti, a pobjeda će dovesti do mira!
  Glupost nadmašuje mudrost po broju govornika, a nije inferiorna po efikasnosti svog uticaja!
  Ali evo kvake: zabluda vjernika je samo gubitak iluzije, zabluda ateiste je gubitak vječnog života!
  Oni koji ne rizikuju ne piju šampanjac sa crnim kavijarom i grickaju votku sa papalinama!
  Glavna stvar u hrabrosti i vještini ratnika nije dati svoj život, već preživjeti - uzeti ga od nekog drugog!
  Telo žene je u tami, njena duša je u svetlosti, a njene misli su u neredu!
  Kada ubistvo postane kruh za dželata, nedostaje mu soli - odnosno rizik koji vojnik doživljava!
  Hrabrost je najskuplja roba koja se ne prodaje! Istina je da ima mnogo onih koji žele da ga se otarase!
  Mučenje nije zabava, već naporan rad iz uslužnog sektora, u kojem je sažaljenje prema klijentu pogubno za sebe!
  Kapitalista nikada neće postati pravi patriota svoje Otadžbine, on je previše sebičan za to!
  Duša bogataša je rodoljubiva, ništa više od zlatnika, tamo gde je uzmu i zalepe!
  Svaki atom je po složenosti i neiscrpnom potencijalu jednak svemiru!
  Grešna i okrutna osoba, pa i prema sebi, uništava čovečanstvo, ubrzavajući proces naukom!
  Često se napredak pretvori u pokušaj ugradnje hidrogenske bombe u upaljač!
  Vuk se krije ispod ovčije kože, političar pod maskom, a nuklearni arsenal pod zemljom!
  -Najnovije tehnologije su izraz materijalnog oblika duhovnosti ruskog naroda!
  - Najnaprednija tehnologija neće zamijeniti dušu, moćni kompjuter neće voljeti, grijati, milovati!
  Hristovo učenje jače je od hidrogenske bombe, toliko sposobno da oživi dušu, nadahne um, da da večni život!
  Vjerujte u Boga, ali ne zaboravite da obrišete svoj vid!
  Najvrednije u životu je to što se ne zna kada se završava, a nepredvidljivost budućnosti - novčanik čije se dno ne vidi izgleda beskrajno!
  Bolji je vojnik od čovjeka, čistiji, plemenitiji, iskreniji! Međutim, za razliku od običnog smrtnika, on je lišen prava na život!
  Ubijanjem čak i jedne osobe uništavate minijaturni univerzum, što znači da griješite protiv Boga!
  Naravno! Izdajnik uvijek gubi, mrze ga oni koje je izdao, a preziru zbog kojih je počinio podlost!
  Izdaja nije samo podlost, već i samoubilački idiotizam!
  Začudo, smrt u mladosti spašava vas od muka starosti, dušu od prljavštine, a srce od razvoda!
  Pušenje produžava život samo u jednom slučaju, kao posljednja želja prije pogubljenja!
  Prerušavanje zahteva žrtvu! Privremeno, ali ništa manje teško, posebno za ženu! Istina, nema više plastičnih operacija!
  Dužnost prema Otadžbini je najbolje opravdanje za nepristojan čin, svaka podlost je sveta ako je diktirana patriotizmom!
  Izopačeni komunizam je gori od izopačenog kapitalizma - u formaciji je lakše sjeći glave i zgodnije ih pokositi rafalom!
  Kralj može vremenom ostarjeti - samo su ljudi uvijek mladi, kralj može biti premlad - samo je narod uvijek zreo, kralj može poludjeti ili se roditi budala, ali je mudrost naroda besmrtna! Zato neka ljudi, a ne slijepi slučaj, odluče ko će njima vladati!
  Interesi domovine mogu opravdati okrutnost, ali ovo drugo, prije svega, mora se pokazati samom sebi!
  Sloboda bez morala je kao auto bez kočnica!
  Ko je preuzeo vlast: jak, ko je zadržao: pametan, ali se dobrovoljno rastavio od nje: plemenit!
  Korupcija je poput raka, uzrokuje manje bola, ali uništava još sigurnije!
  Čovječanstvo mora prestati biti labud, rak i štuka koji vuku u različitim smjerovima; u tom slučaju napredak neće stati, već će biti povučen u ponor!
  Vrijeme je najstrašnije oružje, ono neumoljivo podriva snagu civilizacije i pobjeđuje moćnike!
  Moć je u rukama budale: ona je kao oklop sa rupama u sebi, slabo štiti, ali pomaže da se utopite u neznanju!
  Osveta razbojnika je mlađa sestra kukavičluka, ćerka podlosti i pokćerka uspeha!
  Svijet zavidi jakim ljudima, prezire slabe, snishodljiv je prema podlim, a ipak ga je stvorio savršeni tvorac da bi postigao savršenstvo!
  - Samo razum i osjećaj integriteta mogu ljude učiniti savršenima, a ako tome dodate plemenitost i suosjećanje, onda na ova četiri pojma možete postaviti temelje za srećnu budućnost!
  Biblija je jevrejska knjiga i činiti je osnovom morala u Rusiji jednako je neprikladno kao i zamjena ustava alfabetom!
  Lakše je naći filantropa među beskućnicima nego nezainteresovanog policajca!
  Policajac koji ne prima mito je kao kiša u pustinji, o tome sanjate ceo život, ali uvek dobijete u pogrešno vreme!
  U većini slučajeva, osvajač je sinonim za filantropa!
  Religija je za napredak kao što je uteg za plivača!
  Sreća bez Boga je kao ljubav bez srca!
  Hrišćanska vera ne zahteva samo krst, već i mač da bi branila ono što je dobro!
  Religija sa mačem nije opijum za narod, skalpel hirurga koji leči duše!
  Bolje je ubiti jednog zlikovca nego oplakivati stotinu pravednika!
  Najopasnije oružje je Biblija u rukama zlih!
  Ko dugo jede kratko živi!
  Komunizam je svijetla ideja, ali se najčešće provodi u mraku!
  Loši ljudi sa dobrim idejama prolivaju mnogo više krvi od loših ljudi sa lošim planovima!
  Ispiti budalu, mlati vodu u malteru, muči, bičuj magarca!
  Priroda je kriva, ali ljudski um je ispravljač!
  Napredak ima sposobnost da čovjeka uzdigne, što znači da ga približi Svemogućem!
  Koliko god da hranite gusku, gyrfacon se neće udaviti!
  Đavo se krije u paklu, a sveštenik je u džepu jednog parohijana!
  Seoski zvonik je beznačajan među neboderima, ali veličanstven među kolibama!
  Rob ponižava kralja: bog na jedan sat i đavo na vječnost!
  . Ljudska rasa će ili postići svemoć ili će nestati!
  Čovjeku je suđeno ili da živi kao bog ili da umre kao crv!
  Kako god polirali kaldrmu, ona neće postati biser! Kako god se snašli, grafomanska knjiga neće postati remek-djelo!
  Najviše krvi se prolije od elokventnih govora, svijetlih ideja i dobrih namjera!
  Što je ideja čistija, to se više prljavštine lijepi na nju tokom implementacije!
  Prinuda uništava nesputanu ljubav!
  Možete poljubiti bič, ali to se radi samo zato što bi bilo zgodnije zarinuti zube u njega!
  Općenito, najteže je natjerati alkoholičara da se odrekne flaše, a vjerskog fanatika da odustane od svojih stavova!
  U ratu jedna sekunda vrijedi više od hiljadu granata!
  Bolje je umrijeti na svjetlu nego živjeti u tami! Nije hirurški reflektor!
  Novčić je smrtonosniji od metka; pogađa pravo u srce!
  Instant hrana je smrtonosna kao hidrogenska bomba, samo što se koristi mnogo češće!
  Ljubav je najbolji advokat, opravdava bez traženja plaćanja!
  Služiti dva gospodara je jednako pokušaju da se oslonite na dva planinska vrha, noge će vam skliznuti!
  Kako temelj pomiješan sa tako tečnom tvari kao što je krv može biti jak?
  Lakše je ubiti tiranina nego uskrsnuti pravednika, ali prvo je korisnije!
  Provjera nikada nije suvišna, čak i ako je teret ratnika teško podnijeti, dodatni uložak će spasiti život!
  Taština vođa je direktno proporcionalna njihovoj okrutnosti - obrnuto proporcionalna inteligenciji i obrazovanju!
  Za kukavicu je najbolje da se sakrije u kovčeg, a za lukavca pod mantiju!
  Što je viši rang, manje je vjere!
  Rat je škola života koju je bolje preskočiti. Iako će vas istorijska nužnost i dalje natjerati na krvave ispite!
  Ženska ruka je mekša od muške, ali žilavija, manja, ali čvršća!
  Budala može pljačkati, ali samo veliki varalica može iskoristiti plijen!
  Ne tražite Boga na nebu, on živi, iako često spava u mislima svakog čovjeka!
  Um i koncentracija mogu probuditi Svemogućeg u sebi!
  . POGLAVLJE #14
  Marija Kolesnikova - ova veličanstvena i jedinstvena ratnica, bivša politička zatvorenica - koja je osporila tiraniju brkatog vepra nastavila je da žvrlja aforizme;
  Ateizam se mora kombinovati sa visokim moralom, inače će logika u službi strasti uništiti razum!
  Pomoć u ratu nekad kasni, nekad rano, ali uvijek u pogrešno vrijeme i nedovoljno!
  Laka pobeda je dobra za novčanik, težak gubitak za mozak!
  Spavanje je skoro smrt, samo mnogo više uznemiruje!
  Hristos je svet i plemenit kao cvet, k njemu hrle samo debele muhe crkvenih slugu!
  Ko je izgubio poverenje u svoju vrstu, neminovno će postati žrtva izdaje!
  Ateisti čine najbolje komandante, manje su podložni sugestijama, štite svoje živote i živote drugih, misle svojom glavom!
  Uvjereni ateista je bolji od neuvjerenog vjernika!
  Glava ne može da boli, to je kost! Iako često prazna!
  Žena sa jezikom će otići tamo gde komandos sa mitraljezom neće proći!
  Sloboda daje snagu, ali lanac guši!
  Moralno, od reči prljavo!
  Lažne informacije su poput pametno postavljene zamke!
  Ne, bogat je onaj ko je napaljen sa svojom ženom!
  Bogati nisu oni koji imaju sve. I to onaj ko ne živi od kredita!
  Slabi generali nemaju jake pobede!
  I moraš biti u stanju da ubiješ, ali još je teže spasiti nečiji život!
  Čovjek je zlo stvorenje i liči na majmuna, samo što su mu očnjaci veći od tigrovih, a kandže razdiru čelik!
  Ne možete se obogatiti prodajom svoje savesti!
  Oružja je uvijek malo, bez obzira na veličinu vojske!
  Duša je kao torbica sa praznom, lako je hodati, a teško je živeti!
  - Treba vladati mudro, ne pokazujući slabost, ali ne i zloupotrebljavajući moć! Snaga vladara je sposobnost da se odrekne nasilja!
  Prepustiti se zlu znači izdati dobro!
  Car ostaje car i u dronjcima - a prljavi duh ne može se preobraziti ni porfirom!
  Najstrašniji zločin je dati slobodu zlu, ostavljajući dobro bez zaštite!
  Logika plus znanje, pomnoženo iracionalnim instinktom, je sila sposobna da pomeri univerzum iz njegovih temelja!
  Bolesnu djecu treba nasilno hraniti, inače će umrijeti.
  Ali u ovom slučaju nam niko neće zameriti što smo okrutni prema deci, davali gorke lekove i davali im injekcije!
  Rat je ponekad milostiviji od hirurga koji amputira ud!
  Žena bez nakita je kao drvo bez lišća, muškarac bez ukrasa je kao deblo bez lišaja!
  Dobre devojke vole ušima, loše devojke sve rade ustima za novac!
  Rat je grozota kao ricinusovo ulje, odvratan, gorak, ali bez njega ne možete očistiti svoju dušu, ne možete ojačati svoj um!
  Bivša zatvorenica Marija Kolesnikova postala je plemenita kraljica. Znala je da će doći vrijeme kada će ološu koji je preuzeo vlast u Bijeloj zemlji doći kraj. A brkati i ćelavi vepar dobro će platiti ovo bezakonje koje je počinio nad svojim narodom. I za nuklearnu ucjenu također.
  U međuvremenu, djevojka-kraljica je zapovijedala vilenjačkim carstvom.
  Borbe između vilenjaka i orka nisu jenjavale. Devojke, veoma lepe i glamurozne, nastavile su da se bore sa dlakavim, ružnim i odvratnim Putinovim medvedima.
  Tako je vilenjak sa narandžastom kosom uzela i pritisnula dugme mašine sa višestrukim bacačem raketa svojom grimiznom bradavicom. Uzela ga je i udarila smrtonosnom i kolosalnom snagom.
  I izazvao uništenje i pustoš. Odmah su dvije čete Putinovih medvjeda raskomadane i spaljene.
  Djevojka je uzela i zapjevala, pokazujući zube, koji su bili bjelji od krede;
  Ork je bio lukav i lukav,
  Zamišljao je sebe kao aristokratu...
  Gorila je vatra tuđeg rata,
  I imao je pohlepan stisak!
  
  Podigao medvjede preko brda,
  Ovdje će biti uzorak - agresor!
  Rastrgat ćemo neprijatelje -
  Svi znaju da je Elf jak!
  
  Ali Ork inspiriše Firera -
  Daćemo vam hiljade tenkova !
  Nećete imati problema
  Skupićemo kamate od robova zajedno!
  
  Pa, čuvar je drma,
  Slažem se da uđem u nevolje!
  I bacio horde na istok,
  Čelični napad na glavni grad!
  
  Ali sreo je vilenjački bajonet sa bajonetom.
  On je oštra monolitna tvrđava!
  Neprijatelj je čvrsto pod vilenjakom -
  I ova divlja horda bježi!
  
  Ljuti ork je računao na ručak -
  Šta će biti sa Crvenim trgom!
  Ali mač ga je uspio posjeći -
  Nepobediva vojska heroja!
  
  Protivnik će se pretvoriti u prah,
  Vozite ih sve do Orklina!
  Gromoglasni bojni udar,
  Moje trupe su nepobedive!
  
  Hajde da nađemo omču za Firera,
  A kolac je naoštren za zle medvjede!
  Ubiću sve podle orke -
  Mokrićemo ih dan i noć!
  
  Zli ork je ugljenisan i puši,
  Medvjedi odustaju i odustaju!
  Trajna dostignuća su granit,
  Pijmo čaj iz tanjira za praznik!
  
  Uzgajaćemo granastu baštu,
  Gdje su jablani somotni sa pozlatom...
  Gdje je najdragocjeniji pehar od svih,
  Gdje smo brži od aviona!
  Devojke su pevale sa velikim entuzijazmom i lepotom svojih glasova. Za ove ljude se kaže da su ženski anđeli.
  Ratnici su jako lijepi i seksi. A njihovi jezici su jednostavno veličanstveni i tako pokretni, i vrlo okretni. S njima stvaraju tako neponovljiva i jedinstvena čuda.
  Zamislite samo koliko su djevojke sposobne da unište Putinove medvjede. A ovo je izuzetno cool i zapanjujuće cool.
  To su cure koje će to uzeti i urlati na sve strane.
  Komsomol nije samo godine, vilenjak u ustima devojaka ima ukus!
  A onda su je ljepotice uzele i zviždale, opet golim prstima. I napravili su kolaps brojnih oblaka sa vranama. Napali su Putinove medvjede. Kada vrana poludi od zvižduka vilenjaka, počinje da se vrti, a u vadičepu pada i doslovno probija lobanje orka.
  Zaista, sve je ispalo izuzetno cool i sa ogromnim, neponovljivim uništenjem.
  Samo pokušajte da gurnete prst u usta ovim djevojkama: one će ga zapravo odgristi.
  Ali naravno to nije sve.
  Nakon što su pucale na orke uz pomoć grimiznih bradavica, djevojke su se hvatale za grudi i pjevale;
  Ljeti je sunce tako blistavo
  Vazduh je ispunjen medom - rosom!
  Moje osećanje za otadžbinu je čisto,
  Pranje tekućom vodom!
  
  Po smaragdnoj travi trčimo,
  Kao zečići koji skaču bosi.
  Postali smo pioniri na frontovima,
  I niko nas nije vukao na silu!
  
  Jer priroda je tako lepa
  Izlazak sunca sa rubinom.
  Sunce je isto kao crvena zastava,
  Sad žuti klica, zlatni vihor!
  
  U svakom grmu i vlati trave ,
  Vidi se dragi duh otadžbine...
  Kao nizovi bisera uvijaju se,
  Puh od topole pluta!
  
  Kako je sladak zvuk drage oriole,
  Srebrni glas slavuja.
  Rodoverijini idoli su mi dragi ,
  I crkve sa zlatnim kupolama!
  
  Ovdje medvedi prave znakove na deblu,
  A lisica maše repom...
  Girfalcons lete nebom s krikom,
  Ovo su naši vilenjaci, izabrani dom!
  
  Ne gazi prljavog stranca,
  Horda neće doći u Otadžbinu!
  Jer mi služimo dvoglavima
  Univerzum pod rukom orla!
  
  U nebo ćemo letjeti sa trilom sokola,
  Osvojićemo univerzalni prostor!
  Stogovi u polju se skupljaju do zrna,
  Na kraju krajeva, Elfa je Treći Rim!
  Da, devojke, kada počnu da pevaju, ne možete ih tako lako zaustaviti. Vilenjaci djeluju energično i pokazuju svoj agresivni temperament. Oni ratnici su zaista super. I tako su njihova bosa, vrlo graciozna, seksi i vrlo zavodljiva stopala počela bacati darove uništenja i uništenja.
  A razorni darovi uništenja poletjeli su od Putinovih medvjeda. I bilo je jako cool. I toliko je vojnika iz vojske Vladimira Putina ubijeno, uništeno i spaljeno.
  Djevojke su isplazile jezike i cvrkutale:
  Kako smo živeli u borbi
  I orci se ne boje,
  Pa će cure pokazati karate!
  Zgažen, ork zna u prašini,
  ti nisi princ, Putine,
  Ćelavom Sotoni će doći kraj!
  Ćelavom Sotoni će doći kraj!
  Ovako devojke pevaju veoma lepo i duhovito. I pokazuju najveće stope u uništavanju, smrti i svemirskom razbojništvu.
  Ovo je zaista borbeni tim koji stvara destrukciju i smrt.
  Ali devojke su to uzele i ponovo počele da izbacuju niz reči. Samo ovoga puta to više nije bila poezija, već krilati aforizmi;
  Novac je samo oruđe za služenje Otadžbini. Kada ih ima više, usluga je efikasnija, pod uslovom da imate savesti!
  Ako spase Otadžbinu, bez sumnje, ne znajući - kada laž vodi u pobedu, onda je sveta!
  Praktična potvrda za vjeru je kao tetiva za ruku - bez nje je nemoćna i umire!
  Oni lete do velikih dostignuća, a ne skaču!
  Kad se plemić smije od radosti, običan plače od tuge, jer plemiće najviše zabavljaju gubici prosjaka!
  Predsjednici ponekad zbijaju šale koje nasmiju ljude!
  Novac je takođe vojnik, o njemu treba da vodite računa i zapamtite: praktična svrsishodnost je važnija od časti! Ovo drugo je na prodaju, ali prvo je neprocjenjivo!
  Zeleni su uvijek ljuti - zrelost je slatka!
  Najjednostavniji zavjet je najteže održati! Šta može biti lakše nego ne disati, ali retko ko izdrži do zalaska sunca!
  Nasilje je neophodan atribut zakona i reda!
  Reči potresaju vazduh - mač lomi meso!
  Sporovi oko vjere su kao prsten, ne nazire se kraj i uvijek se vraćaju starim raspravama!
  Izdaja je kao vino - samo što se brže naviknete, ali mamurluk je jači!
  Zlo je, prije svega, kada bližnjemu nanesete nešto neprijatno, povrijedite ga, a grijeh je sloboda!
  Na primjer, seks je također grijeh, iako u stvari partneru ne nanosite bol, već zadovoljstvo!
  Ništa ne spaja različite ljude kao zajednički neprijatelj!
  Ako hoćete da se pomirite sa neprijateljem, smislite zajednički rat!
  Ništa ne slabi vojsku kao loš komandant i telo sa bolesnim mozgom!
  Komandir se savija kao kaljena čelična šipka da bi jače sekao!
  Špijun je najuzbudljiviji posao na svijetu: preciznost hirurga, rizik sapera, virtuoznost glumca!
  Milosrđe u ratu je sestra poraza - jer ko je pošteđen nije poražen!
  Razgovarati sa desetoro je kao boriti se sa hiljadu!
  I Bog je nesretan na svoj način - odgovornost je beskrajna, ali nema s kim da se podijeli!
  Bog je uvijek usamljen jer se zanimljiva komunikacija može ostvariti samo sa jednakima!
  Nedostatak tehnike može nadoknaditi borbenost, ali nedostatak duha nikada se ne može nadoknaditi tehnikom!
  Vojnik, poput gline, mora biti u paklu da bi stekao vrijednost!
  Smanjenje vojne potrošnje je najrasipniji oblik štednje!
  - Neki samo imaju godine u pasošu, drugi imaju mudrost zrelu iznad svojih godina!
  - Godine dodaju bore, ali um raste samo zaliven radom ili vojničkim znojem!
  Politika se, kao i antimaterija, mora držati podalje, ali bitka se ne može izbjeći!
  Što je više bola i patnje tokom vježbi, to je slava sjajnija, veća je hrabrost u zlim bitkama!
  U kompjuterima čovjek nastoji da izrazi nedostižni san o idealnom mozgu!
  Bez duha ratnika, najnaprednija tehnologija je mrtva, kao tijelo bez duše!
  Dželat je prezrena profesija, ali za to je potrebna umjetnost hirurga, virtuoznost violončeliste i zahtjevnost kuhara!
  Beznačajnost je uvijek u većini, zlatna zrna su rijetka među pijeskom!
  Umrijeti sa čašću prava, uzvisiti tijelo - biti kukavica i sniziti dušu!
  Borba sa ženom je poslednja stvar - pobeda ne donosi lovorike, poraz izlaže podsmehu, koji se ne može oprati podvizima!
  Plemenitost porodice povećava odgovornost - prljavi lav je gadost, prljava svinja je samo buduća kotleta!
  Rat je krava, pomuzena za zlato, ali vrši nuždu u krvi!
  Vaš konj je vaša duša, oruđe pobjede zarobljeno u borbi!
  Ne možete ni izgubiti na ljubazan način, a kamoli pobijediti!
  Kada je teško boriti se, zanimljivo je, ali posebno boli za mrtve drugove!
  Plemenitost vojnika nije razlog za zanemarivanje lukavstva i odbacivanje domišljatosti!
  Toranj je jadan među neboderima, ali veličanstven okružen kolibama!
  Općenito, kršćanski ili muslimanski moral je formiran tokom ranog srednjeg vijeka i voditi se njima je isto kao i sjeći zvjezdani brod kamenom sjekirom!
  Nazvati vrijednu osobu budalom je isto kao da vršite nuždu na vlastitu glavu!
  Ne psuj kamen - spotaknut ćeš se, ne psuj more - udavićeš se, ne psuj čovjeka - dušu ćeš izgubiti!
  Zlato ne plače, dublon ne rđa!
  Državne tajne su tako težak teret da vam mogu slomiti vrat!
  Zlatni zubi i mozgovi balege - dragocjena posuda sa sranim sadržajem!
  Dok punite stomak, držite uši oštre!
  Kako god polirali kaldrmu, ona neće postati dijamant!
  Ne zadovoljiti ženu je kao povrijediti pantera!
  Čovek je mali bog kome je dozvoljeno da raste u znanju!
  Od neprijateljskog mesa u građanskim sukobima možete ispeći pobjedničku tortu!
  Rad sa oštricom, poput umjetničkog kista, zahtijeva ne samo snagu i preciznost, već i inspiraciju!
  Ali vjerska načela najčešće koriste neprincipijelni ljudi!
  Borba bez povreda je kao kaša bez soli, naravno umereno!
  Nezadovoljna žena je zla od đavola, podmukla od aspida!
  Bitka, kao i seks, zahteva pritisak i hrabrost, ali i uspeh zahteva veštinu!
  Čak i svemoćna ljubomora ustupa mjesto kraljevskom plaštu!
  Kakva je računica - takav je i rezultat!
  Mokri puder je poput dresirane životinje: šišti, ali ne ujeda!
  Kažu da je teško biti bog, ali još je teže i, što je najvažnije, dosadnije biti crv!
  Nisko porijeklo nadoknađuje visoku inteligenciju, ali nijedna vrsta ne može nadoknaditi glupost!
  Rat izaziva interesovanje, ali najčešće ne zdravo!
  Muškarac koji nije u stanju da zadovolji ženu: kao pesnik koji očajnički želi da nađe kraj stiha!
  Možete pobjeći od metka, ali ne možete pobjeći od sudbine!
  Lakše je biti ubica nego doktor, ali je i opasnije!
  Inicijativa u borbi je kao vjetar u jedra, bez nje nema kretanja!
  Bez kormila, jedro je više opasno nego korisno!
  Pobijedite svoje neprijatelje, ali i poštujte svoje zarobljenike!
  Nije uzalud pacov najžilavije stvorenje, a lav, ugrožena vrsta, među životinjama kao i među ljudima. Podlost pobjeđuje plemenitost!
  Milosrđe je pojam svećenika, a onda kada nije u pitanju njihov novčanik!
  Krv je loše rješenje: ono što cementira ljudska zrnca pijeska!
  Zlatni lanci sjajno sijaju, ali su čak i teži od željeznih!
  Veličina duha se sastoji u tome da se ne smiješ ružnoći čak i kada si basnoslovno lijep!
  Možete se boriti bez štita, ali kada vojnik izgubi mač, on prestaje biti ratnik!
  Mjesto dželata nikada ne ostaje upražnjeno, čak i ako ne donosi materijalnu korist!
  Koga su ugrizli pacovi ne plaše se miševa!
  Ubistvo je slično seksu - zahtijeva ponavljanje i raznolikost!
  Ubistvo je bolje od seksa - partner je uvijek nov i nepredvidiv!
  Lični interes je uvijek viši od savjesti kada se ova druga spusti na postolje!
  Ne možete popiti ratnički instinkt, ne možete založiti svoju hrabrost!
  Najbolji način da se osjećate kao čovjek je da pomognete komšiji i da se spustite na nivo životinje udarajući slabije!
  Crkva je kao prodavnica, samo je roba uvek ustajala!
  Gusar je lovac na sreću, a sreća voli onoga ko je velikodušno deli s njim!
  Borbenoj supi je potreban tako ljuti začin kao smrt!
  Moramo više slušati svoju savjest nego ljude!
  Religija se od bajke razlikuje samo po honoraru pripovjedača!
  Ne bore se brojem, već vještinom, iako je ovo drugo u većini slučajeva teže dobiti!
  Stvrdnjavanje daje moć! Moć daje hrabrost! Hrabrost donosi pobedu!
  Živeti bez časti je kao pevati bez muzike!
  Fleksibilnost je jača od tvrdoće - možete zubima odgristi prst, a jezikom uništiti svemir!
  Doći će vrijeme kada će fraza svemogući čovjek postati jednako prirodna kao i razuman čovjek; ako se to ne dogodi, onda će druge rase uvesti pojam ludak!
  Budućnost pripada onome ko više cijeni čast nego život!
  Ropstvo je antiteza ljubavi, ne možete ceniti uže koje vas drži za grlo!
  Smrt heroja je rođenje za večni život, postojanje kukavice je dugotrajna sahrana!
  Rat je neizbježan poput seksa i prouzročit će isti bol i zadovoljstvo!
  Ne ulazite u pogrešne saonice, možete naletjeti na kolac i nećete sići!
  Predvidljivost akcija je klica poraza, iznenađenje je cvet pobede!
  Niko ne želi da rizikuje celog života, ali rizik često prestane da vas prati kada umrete!
  Ženski jezik je otrovniji od stotinu kobri, iako je slađi od meda!
  I u isto vrijeme gorčiji od pelina!
  Ipak, bolje je imati meko prokuhan mozak nego izgubljenu glavu, ili možda obrnuto!
  Ljutnja, puna kostiju, ali snaga kao mačka, spretnost kao slon, ali obrnuto - to je to!
  Češće krše ustav prilikom uspostavljanja ustavnog poretka!
  Crkva je izmislila čistilište prvenstveno za novčanik, ostavljajući duši prazninu i iluziju!
  Tražiti svetost u modernoj crkvi je kao čistotu u svinjcu!
  Ko bije ljude - ta stoka je zlikovac!
  Memorija je kao torba koja curi, koliko god da je guraš, nećeš je napuniti, jedno nije jasno zašto je teško nositi!
  . Svojevrsna bitka je vjetar u jedra misaonog procesa, a rat je najbolji bič koji pokreće napredak!
  A cijena nema smisla u vojnoj bici, jer se ubistvom kupuje sreća!
  Bezrepi majmuni najbolje podvlače rep među noge - nijedna životinja se ne boji smrti toliko i nema takvu umjetnost ubijanja kao ljudi!
  Krv nije u stanju da zacementira ljudska zrnca pijeska dovoljno čvrsto da se postavi temelj sreće!
  Istovremeno, puštanje krvi oslobađa gnoj korupcije, pročišćavajući naciju!
  Naučnik je takođe bog, samo mali, ali često voli svoju kreaciju više od sebe!
  Oni koji previše brinu o sopstvenoj koži ostaće bez kičme!
  Dobar ljubavnik počinje prvi, završava poslednji i pravi mnogo buke!
  Nije uzalud rat majka svih otkrića, sestra inspiracije, kćerka genija!
  Nije važno kako ste živeli - glavno je da umrete srećni, na vrhuncu blaženstva!
  Najbolja garancija mira je poštena pobjeda, a kada vaša domovina pobijedi, uvijek je poštena!
  Općenito, svaka religija se razlikuje od droge po tome što država, umjesto da progoni, revnosno potiče prodavce!
  Lakše je nagovoriti ljude koji su u alkoholiziranom stanju!
  Pijani konj ne osjeća težinu ogrlice ni udar biča!
  Vjerski fanatizam je dobrovoljno ludilo!
  Među sveštenicima je kao u šumi: svuda su hrastovi, a svaka svinja pokušava da ga pojede!
  Srodna osećanja su kao lanac, okovana hrabrost, kao zmije truju čast, kao svinja prljava dužnost!
  Mladost je naivna - starost je podmukla!
  Rat je najzanimljivija igra u kojoj ne smijete propustiti poteze i pustiti partnera da razmisli!
  Religija je najefikasniji instrument prisile; ona zarobljava um, sputava misli i uranja nas u iluzije!
  Svetlo učenje svake religije ocrnjuje fanatizam i okrutnost njenih sledbenika!
  Vlast bez odgovornosti je kao brod, bez kormila, ma koliko vjetar duvao, završit će katastrofom!
  Sukob modernog ratovanja između dva superpunchera , sekunda odgode: duboki nokaut iz kojeg se nikada nećete izdići!
  U iščekivanju sreće, sekunde su jednake beskonačnosti!
  A beskonačnost u sreći jednaka je sekundi ili otkucaju srca!
  Mrtav hrabar čovjek je bolji od žive kukavice!
  Što više griješiš - to je iskrenija molitva u pokajanju!
  Vojna taktika treba da bude kao čelik, jaka, ali fleksibilna, od kojeg se pravi damast čelik!
  Bog je kao lav: miluje i trga kožu, grli - davi, ljubi - grize!
  Tačno, ali ne možete se naviknuti na zagrljaj plamena, za razliku od žene!
  Epolete mogu bezobrazluku dodati bahatost, a budalu bahatost, ali neće učiniti kukavicu hrabrom, niti budalu strategom!
  Laka pobeda je kao oklop sa rupama, lepo se nosi, ali je jeftin i ima slabu zaštitu!
  Smrt se boji hrabrog čovjeka - ako je pojeo kruh!
  Uvek očekuju grmljavinu, ali u isto vreme uvek uspeju da se pokisnu!
  Ko je jadan u mučenju, jadan je u krevetu!
  Pravda ne voli slabe, bogatstvo ne voli plahe, bogatstvo ne voli poštene!
  Milosrđe je preveliki luksuz - Za slabog vladara!
  Jak vladar mora biti okrutan. Teško je spavati na kamenu jer je teško!
  Neodlučnost: prvi znak slabosti!
  Dijete je prazan list papira, nije on kriv što među odraslima ima toliko škrabača!
  Pesimisti nikada ne upadaju u nevolje!
  Ne možete oprati glavu klistirom, previše je rupa, sve dolaze!
  Pazite na jezik. Ovo je najjači mišić, jer može da ubije milione, a najslabiji, jer je u stanju da izda govornika!
  Dugačak jezik skraćuje život, sa izuzetkom ispovesti na samrti!
  Bolje je podijeliti pobjedu nego sam snositi teret poraza!
  Vlastita majica je bliža vašem tijelu, ali možete se zaista zagrijati tako što ćete je dati komšiji!
  Jaki su uvijek slobodni, najjaci lanci su ljudska slabost!
  - Ko je lav u krevetu i na bojnom polju, neće biti zec!
  Tišina je prikladna za visokokvalitetno zlato, kada treba reći da ocjena pada!
  Tišina je zlatna, ali često lažna!
  Zašto je ćutanje zlato, jer je zlatni ključ najbolji način da se odveze jezici!
  Ne možete postati bog a da niste svetac!
  Moć bez oslonca morala je mišić bez oslonca kostura!
  Pod udarima mača bere se žetva da se ispeče hljeb pobjede, sladak od krvi i gorak od suza!
  Skromnost je sestra veličine, hvalisanje je njena suprotnost!
  Teško je pobijediti, ali još teže ubrati plodove pobjede!
  Teorija bez prakse da orao bez krila ne leti, već se drži u zatočeništvu!
  . POGLAVLJE br. 15
  Marija Kolesnikova - Ova devojka junakinja i kraljica vilenjaka vežba svoju jedinstvenu komandu. I bori se sa velikim bijesom i njena snaga je jednostavno super. A on je kosmička lepotica i kraljica vilenjaka. I tako sipa aforizme svojih vilenjakinja kao iz roga izobilja.
  Upornost u pogrešnoj akciji je glavna razlika između osobe i majmuna!
  Bez rizika nema borbe, a bez borbe nema života.
  - Rizik je sol života, bez njega ti ništa ne treba, ali ako pretjeraš, muka će ti se!
  Smrt je kao mladoženja, samo jedan dolazi, ali ne kasni!
  Što više bezobrazluka pred slabim, to više kukavičluka pred jakima!
  Ako želiš da postaneš bog, prestani da budeš majmun!
  Kralj i rob imaju ovo zajedničko: svoju rasu poklanjaju odmah - već prvim pokretom!
  Generalno, većina genija su djeca poroka, jer žena uvijek više voli svog muža nego boljeg muškarca!
  Varanje poboljšava genetiku, tako da žena nikada neće htjeti da nosi idiota pod svojim srcem!
  Bog je mužu stavio mač u ruke, iglu u njegovu ženu, samo ljudi imaju tendenciju da se pobune posebno protiv volje Svemogućeg!
  Razvijena nauka je slična magiji!
  Lakše je naprstak zahvatiti more nego odgovoriti na sva pitanja ateista!
  Improvizacija je četka koja čupa žice instrumenta pobjede!
  Živi smrtnik je bolji od mrtvog boga!
  Ko ne sanja da postane bog, zauvek će ostati crv!
  Bolje je jednom izvesti nego sto puta zamisliti!
  Ono što, u ratu, sažaljenje, kao osma nota u pesmi, samo smeta i izaziva smeh!
  Golotinja krasi ženu bolje od dijamanata! Barem jednu kojoj nije potrebna dekoracija!
  Lakše je napraviti snjegovića u paklu nego pronaći poštenog političara.
  - Lakše je naći suh na dnu mora nego predsjednika koji ispunjava predizborna obećanja!
  Kada ima dovoljno hleba, potreba za naočarima slabi! Dva tanjira ukusne hrane su previše za običnog čoveka!
  Rizik u borbi je kao začin u supi, bez njega je blag, ali morate znati kada stati! Oni koji žele da prisvoje slavu pobede, kao pesak u pustinji, samo gorčinu odgovornosti deli malo zrna zlata!
  Rizik u borbi je kao začin u supi, bez njega je blag, ali morate znati kada stati! Oni koji žele da prisvoje slavu pobede, kao pesak u pustinji, samo gorčinu odgovornosti deli malo zrna zlata!
  Zlato blista, ali potamni srce i potamni dušu!
  Ne ubija sjekira, nego onaj koji njome zamahuje!
  Rat je kao seks sa temperamentnim partnerom, stalno čekaš kraj, a u isto vreme želiš da nastaviš!
  Što je glasniji urlik, to je um tiši; što je ton viši, to je niži intelekt!
  Bez ljudskosti, čovjek je kao ugalj koji pada iz vatre - usamljen i brzo ugašen!
  Na našoj zemlji oštrija je oštrica i deblji štit!
  Ako želiš da budeš heroj, ne hodaj krotko!
  Kada se svađaju dva vešta muškarca, to je oluja, ali kada se bore vešte žene, to je tornado!
  Najteže je sačuvati svoju dušu od podlosti u sebi!
  U ratu je prevara kao ključ od brave - što novija, to se bolje otvara!
  Pomoć je kao milostinja: uvek dolazi u pogrešno vreme, ne u potpunosti, skupa je, ali nema snage da zaustavi ruku koja traži!
  Lakše je zagrabiti okean prstom nego doći do definitivnog zaključka u vjerskoj raspravi!
  Religija je obično suprotna toleranciji!
  Razgovor o politici najčešće dovodi do svađe!
  Zlato ne rđa od krvi, ne mrlja od znoja, ne mrvi se od suza!
  Toljaga je šaka, mač je nož u šaci!
  Ako želite da vladate državom, naučite da vladate sobom!
  Kada vaš komšija ima prazan novčanik, vaš se čini punijim!
  Bolje je postiti nego čuti stenjanje djeteta koje umire od gladi!
  Ponekad vrijeme za uzimanje u obzir grešaka ostaje samo u grobu!
  Vilenjaci su se ispraznili takvim agresivnim rafalom. Ovo su zaista djevojke iz paklenih darova hladnog uništenja. Takve djevojke su sposobne rastrgati medvjeda, pa čak i sabljozubog tigra.
  A noge su im, naravno, gole i veoma zavodljive. Dečaci vole da kleče i ljube devojčice u gole, okrugle, ružičaste štikle veoma prijatnog i uzbudljivog mirisa.
  Ovo je zaista ispalo izuzetno cool i cool. A djevojke su u stanju da ubiju svakog orka pomicanjem mišićavih nogu.
  Jedan od vilenjaka sa kosom boje maline ga je uzeo i pustio mlaz energije iz njene utrobe.
  I poleteo je i pao na čitav oblak lešinara i orlova koji kopaju grobove. I oni, zapanjeni i šokirani divljim šokom i potresom u vazduhu, počeše da padaju.
  I zabijaju kljunovima lobanje Putinovih medvjeda. I ubijanje takvih vrlo gadnih stvorenja.
  Djevojka se zakikota i primijeti:
  Zamamne zvjezdane visine,
  Povučen u beskrajne daljine...
  O čemu djevojka razmišlja ovdje?
  Naravno o odvažnom Ikaru!
  I ratnica je bacila bodež golim nožnim prstima. Preleteo je i odmah odsekao dostojanstvo tri orka. I ovo se pokazalo vrlo efektnim i borbenim.
  I toliko orka je ubijeno odjednom.
  I djevojka ga uze i ponovo poče pjevati;
  Moja zemlja pod zastavom novembra,
  Dostigao vrhunce snage svjetlosti!
  Uostalom, borimo se za nju ne uzalud,
  Neka se njena ljubav zauvek peva!
  
  Zemlja savjeta ljudima donosi mir,
  Svi su srećni u tome - poznajte proletera!
  Ko je za Elfiju - slava i čast,
  Pevajmo himne milion arija!
  
  Ostvarimo čast - mladost zemlje,
  Gradimo hramove - raj elfinizma!
  I gde crni dim kulja u daljini,
  Znajte da je ovo korak podlog orcizma !
  
  Ali šta je pionir dao zakletvom -
  Zakleo sam se u stvar svetlosti - da ću revnosno služiti!
  Pošto je protivnik hteo da odnese robu,
  Jurit ćemo ga uz zvuke harmonike!
  
  Neprijatelj ne zna da je naša domovina sa nama,
  Doći će vrijeme - brodovi će se graditi!
  Naša pozadina otadžbinskih boraca nije izbledela,
  Neka svako postane hrabar heroj!
  
  Letimo do zvezda na nebu uz pesmu,
  Uskoro ćemo kopati kanale na Marsu!
  Ljudi iz vijeća su ujedinjeni sa strankom -
  Uostalom, komunizam nas je doveo u red kao ljude!
  
  Rat, naravno, nije igra,
  Vi ste meta i strijelac u isto vrijeme!
  I metak bode kao oštra igla,
  Neka bude jako loše za gadne orke!
  
  Sve možemo postići, sve -
  A za doručak će biti palme i kokos!
  Onima kojima sve ovo nije stalo,
  Dobit će prilično čvrst štap!
  
  Ork tenk je tako mislio - on je neranjiv,
  I kakva parada po trgu sa savjetima!
  Ali dokazali su da je nepobjediv,
  Šta će spriječiti da vas hladnoća tjera u ljeto!
  
  Dakle, vilenjački kralj je savest, čast duše vilenjaka -
  Naredio nam je da se borimo za ono što je sveto!
  Moja devojka bolje da ne bude tužna
  Čast je neuništiva, kašika novca!
  
  Pod žestokim mučenjem ne možeš da zajecaš,
  Pokažite svima - borca iz monolita!
  Tolika je snaga Crvene armije
  Gdje se čak i dječak bori kao elita!
  E sad, ako djevojke pjevaju, rade to izuzetno glasno i kao hrt. Ratnici su, moram reći, izuzetno divni i veličanstveni. A njihove bose noge su vrlo okretne i izuzetno spretne. I bacaju darove smrti, kao da su kamenčići iz katapulta. A ratnici pokazuju svoju vrlo živu i agresivnu i neponovljivu narav.
  Tako ga je jedna od ratnica na samohodu uzela i pogodila orke, pritiskajući dugme džojstika svojom grimiznom bradavicom. I ispljunuta je ljuska kolosalne i razorne sile. Letio je u luku i udario u jato orka. I mnogo Putinovih medveda je uništeno.
  Djevojka je logično primijetila:
  - A lovac će oderati medveda ako je prava lisica!
  I golim nožnim prstima djevojka je bacila bumerang. Preletio je i odmah odsjekao muško savršenstvo četiri orka. A Putinovi medvedi su bukvalno umrli od šoka bitke.
  Nakon toga su djevojke počele pjevati sa velikim oduševljenjem, svojim glasovima od kojih slavuji blijede pred njima;
  Takav osećaj u srcu peva himnu,
  Veličina u njemu je svod Gospodnji!
  Otadžbina: podvig, trud, čast ljudima...
  Native Elf je najsvetija riječ!
  
  Heruvim nas je inspirisao na podvig,
  Dao mi krila i veličinu bez granica!
  Čvrsto čuvamo moći zemlje -
  Svemoguća porodica će biti sa nama zauvijek!
  
  Znaj domovinu, ti si zauvek majka -
  Ne daj Bože da ostaneš siroče bez duha!
  Zvezda petokraka gori -
  Ako dođe do borbe, pokriću te mačem!
  
  Toliko je vojnih oluja stiglo na Elf,
  Vrućina juri iz pakla kao uragan!
  Čamac se pokvario, veslo napuklo,
  Ali Sunce neće ugasiti vihor zlih orkova!
  
  Zmaju, tvoj osmeh su zla usta,
  sta zelis da radis? - Proždire Elfiju!
  Ali ne dozvolimo da otadžbina nestane,
  Tako da žene vrište od straha!
  
  Bajonet i pero, mač i oslikana četka,
  U službi moći koja je ljepša od svih!
  Ona je naša bitka i život,
  Naprijed - raspoređeni u maršu!
  
  Dakle, ako je suđeno da bude teška sudbina,
  Da izgine, da legne u vlažnu zemlju kao mladić!
  Okrenuću se tebi, Kreatore Rod,
  Znaj na ikoni, ja slikam lice svetaca!
  Pesma je grmjela preko cijele bitke, prelijepe djevojke su istrebljivale i energično ubijale Putinove medvjede.
  I ne mogavši da izdrže olujni pritisak, orci su pobjegli!
  A hrabra Marija Kolesnikova je to gledala preko monitora. I bila je lijepa, šarmantna djevojka. Samo super. I naravno, debela, brkata, debela diktatorka će dobiti odmazdu kada se vrati, pa čak i ranije. I tako će biti, I vilenjačke su pokazale najvišu klasu.
  Veličanstvena vilenjakinja Marija Kolesnikova nastavila je da se bori sa velikim žarom i pritiskom, pokazujući čuda. A njen tim sa vilenjacima je jednostavno super.
  Bio je to okrutan i u isto vrijeme zabavan rat. Vilenjaci, tačnije većina vilenjaka, suprotstavili su količinu orka koji se razmnožavaju pupanjem s kvalitativnom superiornošću i magijom.
  Vilenjaci imaju dvanaest puta više ženki nego mužjaka, i svi su lijepi i divni. Tako da su bitke agresivne i istovremeno zabavne.
  Ovdje ga je vilenjakinja uzela i svojim golim nožnim prstima bacila veliki, smrtonosni dar uništenja.
  Letio je u luku i zabio se u gomilu orka. I masa Putinovih medvjeda je bila raskomadana.
  Djevojka je cvrkutala:
  - Orci divljaju u bijesu,
  Neprijatelj je pomerio puk napred...
  Ali glasovi devojaka su jasni,
  Upoznajte medvjede s neprijateljstvom!
  Ovo su djevojke - izvanredna i ubojita klasa.
  Vilenjakinja sa narandžastom kosom pritisnula je svoju grimizno bradavicu na dugme džojstika i baza je ispustila nalet kolosalne destruktivne moći, ubivši Putinove medvede.
  I zagugutala je:
  - Slava vilenjačkom carstvu,
  Devojke su veoma lepe...
  Napadamo, ne lutamo,
  Naš tim za čelik!
  A ratnica je golim prstima djevojačkih nogu bacila razorni i smrtonosni dar uništenja, raskomadajući Putinove medvjede. Ovo se zaista ispostavilo kao mračan dan za orke.
  Usudili su se da se svađaju sa devojkama.
  A ako devojka uzme paket eksploziva golom petom, onda u ovom slučaju Putinova vojska postaje veoma glupa . Ratnici su veoma lepi. Ili su u bikiniju, ili čak u tankim gaćicama.
  Njihova bosa i graciozna stopala bacaju darove smrti sa smrtonosnom i izuzetno razornom snagom. A Putinovi medvjedi se guše krvlju i umiru u mukama.
  Ratnica iz klana vilenjaka sa ljubičastom kosom ju je uzela i svojom bosom, isklesanom nogom bacila dar uništenja. Udar je prouzrokovao da se tenk Putinovog carstva prevrnuo, a masa orka je smrvljena.
  Djevojka je cvrkutala:
  Rat bjesni u svemiru,
  Rat bez razumnih razloga...
  Zli Fireru glupi sotono,
  I tuga je došla sa tim!
  I ratnica je ponovo uzela i bacila njene gole nožne prste, dar destruktivnog i destruktivnog uništenja.
  I opet, pocepani i ugljenisani Putinovi medvedi lete u vazduh.
  Ovo je stvarno super. U toku je istrebljenje dlakavih, smrdljivih i očnjaka orka, a djevojčice koriste artiljeriju bez trzaja uz pomoć bradavica jagodičastih grudi.
  A devojke pevaju ushićeno, i nastavljaju da bacaju ubilačke darove smrti svojim bosim, isklesanim nogama, sa ružičastim tabanima;
  Borimo se spontano i bez plana -
  Ali ja ću u ljutnji prozvati ime čudovišta...
  Redovi uvredljivog romana ispunjeni su krvlju,
  Okrenimo poglavlje sa zglobovima!
  
  Gospod nas ponekad veoma strogo gleda -
  Iako želim da živim slobodno sa mačevima!
  Nekim ljudima koji žive nedostaje Bog u blizini,
  Drugi radije ne bi posjetili ljekara!
  
  Neprijatelj je ostavio našeg vilenjaka da ga pojedu,
  Ali ja neću dati zemlju svoje Otadžbine Đavolu!
  Sa Hristom je svako znanje o stvaranju lepo,
  Svarogov čekić je put do primamljivih obala!
  
  Mi smo ratnici rođeni sa takvom snagom,
  Za nas je krv kao vazduh u plućima!
  Sinovi damast čelika, čelika i poletnog rata,
  Nećemo odati počast našem protivniku!
  
  Rođenje oštrice i ratnička sudbina,
  Bitka, sreća voljenima u svemiru!
  Da bubanj nečistih ne zuji,
  Uništite svoj vojni čin s bijesom!
  Kao zamah mača, udarac je ponovo rodio život,
  Tako smo jačali mir u bitkama!
  Sada je onaj ponosni gospodar ovih zemalja,
  Na Feinu vaša zastava i defile u Okrlinu !
  
  A djevojka iz snova ima blistavu boju kose,
  Blistav pogled u kome su zvezde, Sunce!
  Pesmom srca si preneo impuls,
  Neka zastava, rumena, bukne u nebo od žara!
  
  Rasa je rodila Hrista - rođena među nama,
  Nemojte lagati da se Bog pojavio samo u Palestini!
  Uostalom, za Elfiju, znaj da će doći svijetli čas,
  Osvojićemo prostor i elemente!
  
  Služiti otadžbini - ljubav je naša dužnost,
  Bez hrabrosti nema mesta na planeti!
  I da Svemoguća porodica nije prekinula njegov savez,
  Njegova djeca moraju biti jaka i duhovna!
  
  Bubanj je stao, bitka je gotova,
  Šator gospodara demona je nestao u tami pakla!
  Sada te lepotice moja molim da dođeš,
  Daću vilenjaku svoje srce bez rezerve!
  Takve riječi djevojaka izgledaju pomalo dvosmisleno. Nedostaju im momci i često vode ljubav jedno s drugim. Devojke ovde su divne.
  A njihove gole, isklesane, preplanule noge bacaju takve destruktivne i destruktivne darove smrti. I šalju grašak unutar kojeg je skrivena antimaterija.
  Ratnici su ovdje takvog reda da ih ni metak ne može zaustaviti i prolaz će biti katastrofalan.
  Vilenjakinja žute kose uzela je bodež i golim prstima ga bacila na neprijatelja. Preleteo je i probio generala orka pravo u prepone. I umro je od bolnog šoka.
  Djevojka je cvrkutala:
  - Mi smo cool orlovi devojke,
  Sposoban, poletan i lijep za borbu...
  I vjerujte mi smo sokoli i orlovi,
  I to nikako sa dušom lošeg klauna!
  A onda ga je druga djevojka uzela i ispalila iz minobacača. I prekrila je desetak Putinovih medvjeda, rastrgala ih u komadiće. Ovo je zaista bio razoran udarac. I ratnici su ponovo počeli da pevaju sa oduševljenjem;
  Domovinsko svjetlo bez veličanstvenih lica
  Rubinske zvijezde pucaju iznad glave.
  Vilenjak se pokrio besmrtnom slavom -
  Moćni heroj bije, nacrt!
  
  Rowan rubin u smaragdnim listovima -
  Safir blista u polju različka...
  Svoje misli usmjeravam na tebe Elfiya -
  Troglavi orao sa pjesmama u letu!
  
  U kapima rose biseri su dijamant pahuljice,
  Sve je u velikoj Otadžbini dobro!
  Zemlja je masna - žile su kao puh u njoj,
  Snježne nanose je vjetar raznio svježe!
  
  Na jednom rubu Elfije - led, foke,
  U drugom, kamile su zlato pustinje.
  Toplo je ovdje kada snježne mećave huče,
  Jer čuvamo Boga u našim srcima!
  
  Lubenice, dinje i banane rastu,
  A negdje u ljeto trkaš se na klizaljkama...
  Pa, gdje možete naći takve zemlje u svijetu?
  Gdje su ljudi tako jaki u šakama!
  
  U Elfiji je podvig oružja uzvišen,
  U njemu je vilenjak svjetlosti Tvorac svoje vlastite sudbine!
  Možemo se dobro boriti,
  Da vilenjaka ne bi zadesila poplava nevolja!
  
  Svi znaju da su naše žene prelijepe
  I nema jačih ljudi sa hrabrošću!
  Otadžbino, ti si oličenje raja -
  Jedan suvereni Bog je Gospodar porodice!
  
  Sun Glorious će biti odobrene ,
  Vrsta planinarenja na koju vojnik ide...
  Vratićemo se kući sa velikodušnim plenom,
  Ne promašivši ni ritma, strijelci ubijaju svoje neprijatelje!
  
  Podarimo mir i srecu cijelom svemiru,
  I zajedno sa Bogom ćemo vaskrsnuti mrtve!
  Za slavu naše nepotkupljive domovine -
  Sigurno znamo da ćemo pobijediti!
  Devojke su tako žestoko i uzvišeno pevale i nastavile da se bore. I očajni i hrabri vilenjaci borili su se na nebu. Oborili su orkove avione, zbog čega su izgorjeli.
  Jedan od vilenjaka izveo je trik - trostruko bure, i udario je u auto Putinovog medveda, zbog čega je on planuo.
  Ratnik je tvitovao:
  Sunce sija iznad nas,
  Ne život, već milost...
  Ja sam odgovoran za mir u zemlji,
  Krajnje je vrijeme da shvatimo
  Ja sam odgovoran za mir u zemlji,
  Krajnje je vrijeme za razumijevanje!
  Borci više nisu deca,
  Moramo ubiti orke!
  I djevojka ga ponovo uzme i golim prstima vrlo odlučno pritisne dugmad džojstika.
  I ponovo je udarila neprijatelja, ovoga puta pritisnuvši dugme za bazuku svojim grimiznim bradavicama. I reagovala je velika, destruktivna sila. Ovo je zaista super djevojka.
  I vrlo precizno puca na neprijatelja.
  Ratnica boje jorgovana takođe je udarila protivnicu svojim veoma bujnim poprsjem. I puštena je kolosalna ubilačka sila.
  Djevojka ga je uzela i ponovo počela pjevati;
  ok, ok,
  Kod vilenjačke bake!
  Šta si jeo kašu?
  Šta si pio - varivo!
  Tako su ratnici počeli da pevaju, punim glasom, kao tren slavuja. I bili su odlični.
  Ali devojke su ponovo pritisnule dugme svojom grimiznom bradavicom i oslobodile smrtonosnu silu prisutnu smrti.
  Istovremeno su se borili i mladići, uključujući i veoma lijepe vilenjake koji su pucali i pjevali;
  Obala na Elfi je prostrana i strma,
  Talasi zapljuskuju blještavilo glazure...
  Elfia je postala moja rodna domovina,
  Slavujin tril nam pjeva divnu pjesmu!
  
  U širokom čamcu, moja draga i ja plovimo,
  Zlata Val je spustila pletenice.
  Kako je dobro za mene i mog voljenog da smo zajedno,
  Šteta je ne uhvatiti krokodila štapom za pecanje.
  
  Ne, ne voda, šuštanje krme,
  Priroda je ta koja nam daje šampanjac.
  Ova zemlja mi je kao mila majka,
  Velikodušnost zemlje u kraljevskom ruhu!
  
  Kapi su kao biseri pod mjesečevim zrakom,
  Prska kao roj pčela sa srebrnim krilom...
  Device, ti si mi kao anđeo sa snom,
  Sa licem nevinosti - najčistija Madona!
  
  Miris je med, a kosa svilena,
  Usne su se razdvojile poput satena.
  Vjerujem da je došao dugo očekivani trenutak,
  Oni će postati stvarni - bajke su bile takve!
  
  Usne su nam se dodirnule u ekstazi,
  Slatkoća je takva da više nema riječi.
  Veruj mi, ti si nezemaljska lepotica,
  Žrijeb će odlučiti - baci novčić više!
  
  Evo poljubaca jedan za drugim,
  Uzdasi i smeh naše olujne radosti.
  Svetost duše će čuvati keruvim,
  Odabrani će baciti listu grijeha u urnu.
  
  Ne, znaj da si ljepša na Zemlji,
  Strast gori kao blistava vatra u mom srcu!
  Živećemo u najboljoj zemlji,
  Otvorimo prozore i vrata u svemir!
  . POGLAVLJE br. 16.
  Marija Kolesnikova je nastavila da vrši svoj agresivni uticaj i istrebljuje svoje protivnike. A njena komanda je bila odlučna, oštra i jedinstvena.
  Vilenjaci su veoma cool. Divni ratnici koji su bacili grašak uništenja na Putinove medvjede i raskomadali orke.
  Ratnici su se pokazali izuzetno borbenim. I brzo su pucali. I udarali su nas mitraljezima. Košenje čitavih redova trupa Putinovih medvjeda. I djelovali su izuzetno agresivno.
  Djevojke su vrištale i urlale.
  I u isto vreme nisu zaboravili da pevaju iskričavim glasovima poput zvuka zvona;
  Pozdrav u domovinu vilenjaka ,
  Voleli bismo te mnogo...
  Vilenjaci ne stare
  Pobjeđujemo orke s ljubavlju!
  Ovo je zapravo pjesma koja zvuči odlično. I sve ovo se dešava veoma divno.
  Djevojke su to uzele i ponovo počele pjevati zajedno s momcima, i to vrlo veselo;
  Vi ste naša vojska - naša draga porodica,
  Velika domovina, vilenjačka sila.
  Čeljust zmije iz noćne more se otvorila,
  Pu je odgojio krokodila u ovim planinama!
  
  Medvjedi se klanjaju i zaklinju,
  Zaklinju se da će ubiti sve neverne vilenjake.
  Ali naši vitezovi su prezirali mir i udobnost,
  Za njih je pravi prijatelj i brat sada automatik!
  
  Orkstan je i rodna zemlja, vjerujte mi,
  Dobio naredbu za čekanje - čekaj!
  Uostalom, vjerujte mi, ne možemo pokazati slabost,
  Uostalom, ovo je ulaz u zemlju sa južnih vrata!
  
  Iako pacifisti ponekad čuju stenjanje;
  Šta si zaboravio, ne moraš da umreš ovde!
  Ali nećemo dozvoliti da naša stvar bude uništena,
  Pošto je vojska jača od cele domovine!
  
  Otadžbina zapovijeda - bori se, pa se bori,
  Ne slušajte štakora koji riče ispod poda!
  Za našeg vilenjaka postoji samo jedan način da poleti brzo uvis,
  A glavni argument je moćni mitraljez Maxim!
  
  Ako dođe do pobede u Orkstanu , to znači da smo jaki,
  Sovjetski cilj svetog marksizma živi!
  Sotonini sinovi neće moći slomiti našu volju,
  Do pobjede, do pobjede, a žrtve se ne računaju!
  
  Devojko, kad se vratim, ona će me poljubiti
  Sad si muško, i sve si sebi dokazao!
  Koji je oklop jači od titanijuma na srcu vojnika,
  Kakav je ideal mladi borac dao ratniku!
  
  To znači da će biti mira u cijelom svijetu,
  Svi ljudi su kao braća u jednoj formaciji!
  Da je Crveni vojnik osvojio pijedestal,
  Sa željom da se i dalje borim, gorim i gorim!
  Djevojčice i dječaci pjevali su s divljim entuzijazmom. Djelovali su izuzetno efikasno, ubijajući Putinove medvjede. Ovo je izuzetno cool.
  Evo vilenjaka koji se utrkuju na tenku. I dobili su novi auto, piramidalni koji je izmislio Zelenski. Ovo je zaista kul rezervoar.
  I pucajmo sa neverovatnom preciznošću. I samouvjereno pogađa neprijatelja.
  Djevojka koristi rubin bradavicu prilikom snimanja i to čini izuzetno precizno.
  I peva od besa:
  Ja pucam na neprijatelje na tangentu
  Čujem užasno zadivljujući glas...
  Vilenjaci će definitivno ubiti orke,
  I mi nismo posmatrači u ratu!
  Vilenjaci su pod udarima podigli i raskomadali svoje kolege. I razbili su u komade samohodne topove i tenkove Putinovih medvjeda. Ovo su tako nevjerovatne ljepotice.
  A njihovi jezici su veoma energični i brzi. Oni to rade veoma duhovito.
  I pritom ne zaboravljaju da pevaju;
  Elfia je sveta zajednica ljudi,
  Za naprednjake, svijet je idealan!
  Obraćam se nadahnutoj muzi,
  Ono o čemu su ljudi sanjali, ostvariće se!
  
  Naša rodna zemlja koju znaš je tako divna,
  U tome su sretni i stari i mladi!
  U njemu je radni dan uzvišen kao nedjelja,
  Nema draže domovine od drage!
  
  Ne postoji takav raj na nebu,
  Ono što gradi proletere je moćna ruka.
  A negde se stisnu zarđali lanci...
  Radni svijet je u stisku šake!
  
  Ali ponekad će bljesnuti buntovna misao,
  Pero bajoneta oštrije je od kaljene lire!
  Toplina će otopiti linije, plameni led pakla,
  I samoproglašeni skitnički idoli će se srušiti!
  
  Tada će cunami navaliti odjednom,
  Doći će do nemira širom zemlje.
  Da ostvari ono što se borac usudio učiniti -
  Poput uragana duh se širi kroz generacije!
  
  I novi vek - napredak zavlada će doći,
  U njemu će nestati siromaštvo, bol, patnja...
  Planete koje je astrolog video
  Sada će se u jedinstvu bratstva okupiti!
  
  I smrt će se povući, završiće se -
  Nauka će pobijediti, vjerujte mi, starost.
  Lovorova kruna na čelu -
  A snaga Domovine je bezgranični suverenitet !
  Devojke tako dobro pevaju - rade to izuzetno dobro. Ovo su zaista super devojke !
  Vrlo lijepi vilenjaci ratnici sa reljefnim mišićima i velikom gracioznošću. Ovo su zaista devojke koje su vam potrebne.
  E sad, ako počnu pjevati, onda im ni jedna infekcija ne može odoljeti.
  I djevojke se bore ne samo na avionima i tenkovima.
  I na moru. A tamo su samo ljudi u bikiniju i bosi. A noge su im tako zavodljive.
  I grudi, šta, i bokovi, i struk. A trbušni mišići su veoma istaknuti, poput pločica. Ovo su žene. Prave tigrice. I jedna riječ - vilenjaci.
  Kada ih pogledate, zaista se uzbudite. Ove devojke su jednostavno super.
  Vilenjak je jako lijep, a bore se na moru. I gole, ružičaste, okrugle štikle devojaka su se skinule i zablistale. Ovo je bilo izuzetno efikasno. A vilenjaci su kolosalni ratnici.
  Tako su djevojke zabole gole noge u metal, uperile top od dvanaest inča i pucale iz njega. I poleteli su veliki, ubitačni darovi uništenja.
  Tako su ga djevojke uzele i udarile neprijatelja, i počele pjevati;
  ljepota, ljepota,
  Pokvasili smo orka kao mačka!
  Mokri smo kao pas,
  Orka bully!
  Jači smo od papagaja
  Kakva kompanija!
  Pa naravno, osim lijepih djevojaka ima i momaka. Jedan od njih još uvijek izgleda kao dječak od oko dvanaest godina u kratkim hlačama i bos. I peva veoma lepo;
  Iako imamo poteškoća, ne budite stidljivi,
  Savladavanje prepreke je slađe od meda!
  Ako si soko, a ne patetični vrabac,
  Da se nisi usudio kriviti vlažno vrijeme!
  
  Volimo da se borimo u ovoj soli zemlje,
  Dobrovoljno podignite rame drugom!
  I za dobrobit porodica da cvetaju,
  Idemo sa kojim god hoćemo!
  
  Pirat ne može živjeti u besposlici,
  On je sin sreće i Elfiin sluga!
  Dok smo na moru, kolibe su pod snijegom,
  I posuto bisernim mrazom!
  
  Nismo zato izabrali težak put,
  Da imate bogatstvo za sebe!
  Zli orci ne mogu savijati srednje ime,
  Ovako pesmom gradimo državu!
  
  Neprijatelj juri naprijed - razbi ga,
  Za protivnika postoji samo kovčeg u močvari!
  Otadžbina je velika - iako je zlikovac jak,
  I Bog Svarog se mršti od uzbune!
  
  Ali ukrstismo mačeve - hrabro u bitku,
  Vičemo ura - napad na bandite!
  Tako da se ostvari ono što je nekad bio san,
  Da okusite poljubac svoje voljene!
  
  Prelijepa Elfi uzvišena zora,
  Glasno će izbljuvati divljenje!
  Ali sotona ne može izgraditi jazbinu,
  Porazite ga i sve će biti bezbrižno!
  
  Doći će svijet u kome neće biti bola,
  U kojoj starost neće ni ostati!
  Daću ljepotu ljubavi krunu,
  I molim vas da se malo zbližite!
  Da, dečak vilenjak odlično peva, divan je i kul. I njegova pjesma grije dušu.
  Vilenjaci nastavljaju bitku na svom bojnom brodu. Ima toliko divnih devojaka na njemu. Mladi vilenjaci također više vole trčati bosi po vrućini. Izgledaju ne više od šesnaest godina, a takođe su veoma lepe, čiste, glatke kože. Ovo izgleda borbeno i cool.
  Devojke uopšte ne odustaju u borbi. I djeluju s najvećom energijom.
  I možete vidjeti njihove gole, preplanule noge kako bljeskaju. I izazivaju divna osećanja.
  Djevojke vilenjaci djeluju s velikom energijom iz svojih bujnih, golih grudi.
  Koliko godina ima djevojka u borbi? Na bojnom brodu su neverovatni. Vilenjaci su čak počeli da padaju na kolena i da ljube devojčice u gole, okrugle, hladne pete. I to rade izuzetno agresivno. I to sa velikim entuzijazmom.
  Ovo su devojke. I veoma je lepa.
  Šta ako djevojke otkriju bradavice? Tada ih mladići vrlo pohlepno obasipaju poljupcima. A momci su jednostavno neverovatni. A i cure su odlične!
  Mladići pevaju iz sveg glasa:
  Mi nismo zli razbojnici,
  I ne želimo da ubijamo...
  Naše devojke su tako bose
  Kao da su sposobni da daju!
  Vilenjaci su im namignuli i takođe zapevali:
  Bos, samo bos,
  Pod julskom grmljavinom, i pod šumom daska!
  Bos, samo bos,
  Plesat ćemo, samo smo mi uz tebe!
  Tako pevaju. I bore se još bolje. Ovdje je granata pogodila bojni brod sa orcima i odmah ubila pedeset Putinovih medvjeda. Ispostavilo se da je ovo stvarno super.
  Uzbuđuje je devojka bosonogih, gracioznih, veoma zavodljivih nogu, koje momci vole da ljube.
  Ovo su cure, i kakvu divnu i uglađenu kožu imaju. Sve ovo izgleda stvarno super.
  Jedna od djevojaka iz porodice vilenjaka pritisnula je svoju golu bradavicu i ispalila ubojiti projektil iz pištolja.
  Ratnici ekstremne borbe i krvave snage. I sposobni su da ubijaju orke. A noge su im, kao i uvijek, gole, isklesane i veoma preplanule.
  A djevojačke štikle, takav zavoj u njima je elegantan i na svoj način jedinstven. Evo krvave akcije njihovih devojaka.
  I počeše da pevaju;
  Telo devojaka ne stari
  Zauvek su lepe, mlade...
  Ustani, pun bezakonja,
  Pravi orlovi su ukrali!
  Vilenjaci se žestoko bore. Ali postoje i vilenjaci. Oni su prelijepi, kratko obučeni, bosi pioniri. A također upiru oružje u protivnike i izvode smrtonosnu vatru iz topova, što je izuzetno strm i agresivan pristup.
  I neka vilenjaci pevaju s ljubavlju i strašću;
  A kada Pioneer bugla pozove na punjenje -
  Moji prijatelji će zajedno pevati pesme!
  Mi ćemo poput sokola letjeti u beskrajne daljine,
  Zato što smo ti i ja bili opravdani!
  Chorus;
  Naša istina, naša istina
  Sastoji se od nošenja vjere!
  I ne sutra i ne sutra,
  I danas spasite otadžbinu!
  
  Poštujemo našeg vilenjaka,
  Na kraju krajeva, cijelom svijetu - upoznajte svjetlo!
  Naša grimizna zastava domovine,
  I nema svjetlije crvene!
  
  Pionir ne pozdravlja bistu,
  Njegov znak je zastava domovine!
  Vešto smo se borili protiv protivnika,
  Veličanje dostignuća u stihovima!
  
  Znaj da postoji samo jedna vera na planeti,
  Vjera u slatki, sveti elfinizam!
  Tako da se srećna deca smeju,
  orcizam izbio u ponor !
  
  Svaki vitez je bio samo dete,
  Na travi i potocima bosi...
  Ali sada ima vitlo u rukama,
  Zanosno ravna metal čekićem!
  
  Neko naoštri mitraljez mašinama,
  Pa neko puca s ramena!
  Grimizna zastava se vijori kao crvena zastava,
  Pobeđujemo zle neprijatelje - ne u šali!
  
  Naši preci su hrabro uzeli Orklin ,
  Pa, šta je sa nama? Na putu smo za Mars!
  Mi ljudi nismo makakiji na grani,
  Protivnikova pesnica ga pogađa pravo u oko!
  
  Ali znamo i da se zabavljamo,
  Udari bubanj, sviraj trube!
  Veoma slatka dječija lica,
  I ocjene četiri i pet!
  
  Najteži borbeni ispit -
  Ne proći je kao umrijeti!
  Ali u smrti imamo transparent sa bakljom,
  Vilenjački bakar ne može pasti!
  Ovako su pjevali divni i borbeni pioniri. Čak su i veoma lepe i borbene. I djevojke iz porodice vilenjaka su također divne i veličanstvene. I bukvalno uzbuđuju muškarce, što je izuzetno cool.
  Ovdje su djevojke navikle da se bore sa zlim orcima i djeluju vrlo produktivno. A njihova kolosalna i jedinstvena energija je u punom zamahu i dolazi kao uragan.
  Ovo su devojke.
  Vilenjak grimizne kose uperio je projektil i pogodio orke, razbivši ih nekoliko desetina odjednom. I mnogo je ubilo Putinovih medvjeda. I ovo treba reći da je izuzetno sjajno.
  Vilenjaci su veoma lepi, a njihova lepota je erotična i izuzetno nasilna. Djeluju sa velikom i uzavrelom energijom.
  Evo jedne od devojaka samo u gaćicama i skoro gola. I tako je čak počela i da peva, pre nego što je to uradila, pritisnula je grimiznu bradavicu na dugme džojstika i odbila se od energije.
  To su djevojke - one su zaista najviše klase. Nećete se moći boriti protiv takvih ljudi.
  Ove devojke su supermen.
  I munje lete iz topova vilenjačkog bojnog broda. Čak i voda ključa kada se udari. I metal brodova, ovih smeđih, grubih, medveda Putinove vojske, gori.
  Ovo su zaista agresivne borbe.
  Koje su popraćene kadrovima i prekrasnim pjesmama;
  Otadžbina je svima otvorila vrata svemira,
  Elfarin je prvi Ratibor na svijetu!
  Naša krila iznad Sunčevog sistema -
  Na crnoj površini bisera je uzorak!
  
  Gledamo sve više i više u nebo,
  Uostalom, u svakoj zori nečijih misli vlada mir.
  Sviramo valcer na potpuno novom klaviru -
  Tako jednostavan i iskren motiv!
  
  I sa svakom notom, kao bljesak lire,
  Kvazar sa kraljevskom krunom zove...
  Iako sam još samo dječak -
  Ali to će biti veoma buran mladi polet!
  
  U antičkom svetu smo uzeli ekvator,
  U najnovijoj eri, Mars je iza nas!
  Lopatu zamjenjuje bager,
  Možemo čak naručiti i kišu!
  
  Naučnik Arhimed je otkrio sve u kadi,
  Ali ne možemo sjediti i piti rum.
  Oni ne otkrivaju na kauču,
  O, lenjost, kakva podla zmija!
  
  Stoga, univerzalna prostranstva,
  Sigurno nas vuče veliko putovanje.
  Nekada davno preci su jurišali na planine -
  Prezirući i sitost i udobnost perja!
  
  Mi smo njihovi potomci i dostojni mača,
  Možemo se nositi sa svakim zadatkom!
  Pioniri marširaju formacijski pjevajući,
  I svi veruju - leteću do zvezda!
  Ovo je zaista pjesma koja je impresivna i pogađa uši. Iako ovdje ima vilenjaka, ali nema Čeburaške. Ovdje su jako lijepi ratnici, i naravno imaju gole, mišićave, preplanule noge.
  I prekrasne djevojke i imaju rubin bradavice koje izazivaju najveće iskušenje.
  Ovi ratnici su izuzetno strastveni, tako su im divne grudi, koje su preplanule i okrugle i elastične kod ratnika. Divne ljepotice, izuzetno borbene i noge su im tako divne i pokretne, a prsti goli i žilavi.
  Žene ratnice su izuzetno divne i divne.
  A devojke su veoma lepe i njihove materice su veoma pohotne. A mladićima je izuzetno divno da ližu ovaj divni med. I uživajte u ovoj vrsti ljubavi.
  Eh, devojke, kako su vaši vilenjaci slatki kože, zaista Božanstvena ambrozija.
  I naravno, pjesma prati ove žestoke i krvave borbe;
  Naučnik je pametno izmislio bombu,
  Šta je on mislio glavom nominovanog ?
  Uostalom, bez morala je i mudar čovek magarac,
  Bar dobija stipendije za svoje ludilo!
  
  Drugi su dobili patente za pištolj,
  Šta satelit šalje u orbitu?
  Naučnik nije vojni impotentan,
  Nemojte lagati do kraja, gospodo!
  
  Ljudi moraju da rade za rat,
  imaju loš odnos jedni prema drugima.
  Ne razumem zašto se ovo dešava,
  Da li neko radi nešto dobro?
  
  Jedan oslikava rezervoar akvarelima,
  Još jedna Katjuša će napraviti skicu.
  Od vrtića skuplja mitraljez,
  A naš tinejdžer voli marširati u paradnoj formaciji!
  
  Uostalom, epolete su svijetle u snu,
  Za nas su ponekad zraci vredniji od sunca.
  Uostalom, nema mesta na jadnoj Zemlji,
  Gdje nečija krv grimizno ne teče!
  
  Uostalom, čovek je čoveku vuk,
  Pa, ponekad loš pas smrdi!
  Neće ti ni parče hljeba posuditi,
  Živi sam - okrutna sadašnjost!
  
  Kakve je ljude podigao Gospod Otac?
  Kako to da zlo vlada svijetom?
  Žestoki kralj je hrabar među ljudima,
  A moj glavni prijatelj je agresivni brat Cain!
  
  Gospod je odgovorio: to je tvoj izbor,
  Besplatno, teško, ali neophodno...
  Oštriji je od sapuna ako ga udariš u oko,
  Ljudi postaju glupi ako je svijet ujedinjen!
  
  Dakle, bitka je tvoja sudbina,
  Neću ti ništa mijenjati ovdje.
  Iako u borbi vlada pakleni haos,
  Nema nade za lak kruh i čudo!
  
  Ali moj cilj je da te čvrsto ojačam,
  Da gradim snove sa moćnim umom,
  Tako da konac postane jači od lanca,
  Tako da svako može biti poznat kao heroj u borbi!
  Djevojke odlično plešu i skaču golim nogama. I Svemogući Bog je obdario njihove djevojke takvom ljepotom. Ili možda bogovi demijurga.
  Devojke imaju veoma lepe frizure. Vrlo raznoliki, a neki izgledaju kao mlinovi, ili helikopteri, ili kolači - što je super i cool.
  Vilenjaci pevaju iz sveg glasa, gole zube i svojim grimiznim bradavicama pritiskaju dugmad na džojstiku;
  Ti si moja zemlja, tako napuštena,
  Kroz njega jure razbojnici, val horde!
  Djeca bježe, konji se trkaju,
  Snažna mećava je nastala!
  
  Sva zlatna raž izgorela je u polju,
  S neba se slijeva vodopad - napalm,
  Đavo je otrgnuo moć "zla" iz atoma,
  A sada je vatra po cijeloj Zemlji!
  
  Plamti kao slama-riza,
  Na nebu je bijesni zmaj,
  Od pepela do praha plavičasti vetar,
  Smrad dima donosi - uništenje!
  
  Borite se za otadžbinu bez promašaja,
  Udarili su podle vukove pravo u usta!
  Stabla ptičje trešnje rascvjetala su kraj trema,
  Ne dozvolimo da parfemski grm propadne!
  
  Sve je rodno u svakoj granci vrbe,
  Miris meda u jednostavnoj grančici!
  Jesu li patetični putnici u krpama,
  Oni koji su preživjeli su prosjaci bez ičega!
  
  Ne, naša stranka je rekla,
  Ne dozvoli da zli orci dođu u kuću tvoga Oca!
  Mladost u srcu, veruj da ne ostariš -
  Protivnika čeka potpuno uništenje!
  
  Napast ćemo - to je pravedna stvar,
  Doživecemo vreme kada...
  Vjera u našu porodicu Solntslavlavnaya ,
  To će zauvijek biti vjerno svjetlo!
  
  Komunizam, Istina, pošteno,
  Sadrži snove koji su rođeni u bolu!
  Verujem da će domovina biti srećna -
  Kao besmrtni orao uzleće se!
  
  A onda će doći vreme istine,
  Gdje će svako pitanje naći odgovor!
  lisičjeg puta neće proći -
  A Elfia je zora komunizma!
  
  Tako je jaka ljubav prema otadžbini,
  Gdje ima mjesta za najbolje ljude,
  Uostalom, naša domovina je slavna po snazi,
  Protiv svakog ko ima moć - ubij!
  
  A onda će ljutnji biti kraj,
  Doći će raj, uz pjesmu slavuja...
  A onda ćemo prošetati kroz šumicu,
  Nikad nemoj plakati i ne tugovati!
  . POGLAVLJE br. 17.
  Marija Kolesnikova se bori sa bijesnim ludilom. I daje naredbe svojim voskovima, pokazujući jednostavno izvanrednu i jedinstvenu klasu i super.
  Ove devojke su veoma duhovite, i izuzetno lepe i veoma kul u borbenom smislu. Vilenjaci su ovdje jednostavno briljantni.
  Djevojke su različite, ali ovi vilenjaci su svi cool. Mogu pobijediti orke i utopiti zle medvjede u krvi.
  A jezici vilenjaka vole da ližu, ono što tako prijatno pulsira, sija i miriše među mladim vilenjacima.
  Ovi ljudi su toliko savršeni da iz njih izbija aroma, kao iz mladih biljaka i poljskog cvijeća. Kakva divna stvar.
  Ovo su devojke ovde i imaju biserne, svetlucave zube - baš super.
  I imaju kosmičku, fenomenalnu temu. Ovdje oči sijaju u njima, i vrlo su slične zvijezdama.
  Jedna od djevojaka jebala se golim nožnim prstima. I tako je potpuno uništio sve. A ovo je izuzetno smrtonosno.
  Evo devojke najviše klase, sviraće kontrabas.
  A noge su im tako lijepe, pa čak i gole. Iako se može tako reći - vrlo bosonog? Možda bi bilo bolje reći - jako lijepo!
  A devojke vole da pevaju i plešu sa strašću.
  A glasovi ratnika su tako puni i prekrasni;
  Je li ovo riječ čast, braćo?
  Koliko je topline u ovoj riječi!
  Iako ima bezbroj žestokih protivnika,
  Donijećemo more svjetlosti u otadžbinu!
  Refren.
  dajem srce za domovinu,
  U kojoj je plamen buknuo u nebo!
  Kroz trnje nevolja do novembra,
  Za crvenu zoru...
  Neka se duh naroda uzdigne i ponovo uzdigne!
  Neka se duh naroda uzdigne i ponovo uzdigne!
  
  Na kraju krajeva, moramo nositi ljubav prema Svemogućem,
  Sveta zastava elfinizma!
  Tako da se smeli snovi ostvare -
  Rođen put svetog humanizma!
  
  I svaka porodica neće izdati Elfiju,
  Ljudi će stati u formaciju za mir i istinu!
  Maja hrabri Pegaz, sjajni Parnas,
  Bit ćemo inspirisani borbom mladog cilja!
  
  U planinama brzi potok teče kao leopard,
  Uostalom, srebro vrha je obasjalo!
  Kravate gori crveni zalazak sunca,
  Biti hrabar je glavni kriterijum!
  
  Borac je pao - avaj, okrutna sudbina vlada,
  Kako se desilo da se jedan drug srušio!
  Molim te reci mi, o Svemogući Bože,
  Pa, zašto su urne pune pepela?
  
  Duša - odgovorio je Bog. - važnije od slabina,
  I život nikada neće napustiti pale!
  Da, nije ti dato da znaš, da u zracima svetlosti,
  Kad uskrsnu - Slava Rodovom imenu!
  
  Ali znaš da ovaj dan nije tako daleko,
  Tada će se otvoriti vrata univerzuma...
  I kristal neće izbijeliti sivi hram,
  Moja kreacija će steći besmrtnost !
  Pa, ako pogledate prelepe devojke, njihove pune grudi i bradavice sa jagodama. I tako su zavodljive i svjetlucaju poput rubina sa krune britanske carice. Ovo je zaista takva ljepota i iskušenje.
  Jedan mladi vilenjak dojurio je do jagodastih bradavica grudi i počeo ih maziti jezikom, i to vrlo energično. Oh, kako je lijepo lizati tako zrelu i veličanstvenu jagodu. Kako je ovdje sve super.
  A djevojci iz porodice vilenjaka, naravno, ne smeta da zauzvrat poliže nešto ukusno, slatko, aromatično od mladića. I kako će sve to biti sjajno.
  A onda djevojka svojom bradavicom u obliku pupoljka ruže pritisne dugme džojstika. A onda je raketom pogodio orke i raskomadao ih.
  I mnogo Putinovih medveda je uništeno.
  Ovo su vilenjaci krvave zore.
  Ali oni takođe vole, naravno, da pevaju, sa velikom mukom;
  Mi smo cool vilenjaci, a ne robovi,
  Rođeni smo da lebdimo kao orlovi, vjerujte!
  Ne, kovčezi neće doći u domovinu,
  Budimo zajedno u borbi protiv Vilenjaka !
  
  Svaki borac je sposoban da udari,
  Ali ne misle svi na voljene!
  Uragan gori, vihorna vatra,
  A misli o dobroti su u čistim dušama!
  
  Elf party , rođen u snovima,
  Znajte to po radnim žuljevima.
  Ne služimo zbog nečijeg glupog straha,
  Ono čemu težimo ne može se naći na mapi!
  
  Zlato okruglih kupola blista,
  Ali u srcu zlato je još dragocenije.
  Orkizma zvijer vukla jagnje,
  Ali uništen od strane vilenjačke moći!
  
  Kada je pionir položio zakletvu,
  Svaku kap krvi iz svojih vena dajte domovini!
  Zli ujak Ram je štedio rakete,
  Hteo sam da stvaram probleme sindikatu!
  
  Ali nismo se psovali, verovali u prazne priče,
  Za jednu narudžbu - Služite Otadžbini!
  Zli ork je slomljen junaštvom,
  Prođimo teškim putem i budimo u elfinizmu!
  
  Baci, momče, sitost, kukavičluk, lenjost,
  Naredio je duši da teži pobjedi.
  Neka bude u prilog stvari svaki dan,
  A ako moramo u Sibir, ići ćemo!
  
  Heroj na gradilištima i u bitkama,
  Svašta se može raspravljati, vjerujte!
  Ne brkajte život sa lakom igrom
  Iako postoji samo jedna igra - borba protiv smrti!
  
  Evo cilja, već se smatra vidljivim,
  Ostaje zadnji korak, teško izvodljiv!
  Tada će nam proljeće zauvijek dati boju,
  A u nedjelju će biti mladi djedovi!
  Devojke su veoma lepo pevale, a zubi su im svetlucali, blistali od bisera i puštali odsjaje.
  Vilenjak je divna ljepotica, i skočio je do raketnog bacača. I oni su svojim grimiznim bradavicama pritiskali dugmad na džojstiku i agresivno prilagođavali udarce.
  I došlo je do velikih razaranja. Ispostavilo se da je ovo izuzetno hrt.
  Vilenjaci su punili džet stop, nosili rakete i bljeskali devojkama sa golim, ružičastim, okruglim štiklama.
  Ovo su lijepe i agresivne žene. I izuzetno ljubazan. A njihovi jezici vole da osete pulsiranje štapova - dobijajući najveće zadovoljstvo.
  Ovo su zaista ljepotice.
  Imaju tako vruće jezike, pa će te uzeti, jebaće te. I rubin bradavice će se ponovo koristiti. I puno trolova će biti spaljeno odjednom.
  A onda će vilenjaci prinijeti svoje gole nožne prste ustima i puhati.
  A vrane, nakon što su doživjele srčani udar, padaju kao ošamućene udarcem čelične palice u mozak. A vrane kljunom probijaju lobanje Putinovih medvjeda.
  Tako se ponašaju agresivno.
  A preko polja, njihove pjesme pjevaju, u ovom slučaju, mladići;
  Ja pucam na neprijatelje na tangenti
  Ovo je moć vilenjačkog viteza!
  Debeli ljudi ne razumeju
  Napredujem kao soko brzo!
  
  Sve ispadne odlično
  Mi smo umjetnici, a ne gledaoci!
  Hajde da uništimo orkshi kartele,
  Ljepota blista zadivljujuće!
  
  Naša domovina je prava, velika,
  Dala je svjetlo radnim ljudima svijeta!
  Iako se divlja horda srušila u zemlje,
  Ali vjerujte mi, mi smo pravi borci!
  
  Vilenjak je ustao s Mamaijem iz masakra,
  Odbacivši okove lasoa Horde...
  Skupljamo blago na nebu,
  I naša srca su čista u hrabrosti!
  
  Svaki grm, vlat trave dragi moji,
  Hrast-otac našeg rasprostranjenog gaja.
  Vjerujte mi, postoje i imaginarne vrijednosti,
  Svetlucavi potok je slađi od meda!
  
  Puhovi ptičje trešnje sazrevaju,
  Prvi list, kao da je obojen zlatom!
  Nema skromne šume naše domovine,
  U kraljevskoj haljini, domovina je lijepa!
  
  Napuštajući šumu sa pečurkama,
  I preko polja, gdje se raž sokom poliva.
  donosim ti venac sa cvećem,
  I rosa, kao da je zašivena biserima!
  Ovo je pjesma koju su imali vilenjaci. I ispalo je izuzetno cool i cool. Ovo su veoma lepe devojke koje žele da sišu nešto vruće i pulsirajuće svojim jezicima, poput srca.
  Pa, cure odličnog nivoa, i u kovčeg, tjeraju orke. A ratnici su bili žestoki - baš super.
  A ako počnu da pevaju, biće veoma divno;
  Prska po livadi bos;
  Divna djevojka je komsomolac.
  Elfijeva ćerka nije rođena kao lopova -
  Mali glas teče zvonkim trilom!
  
  Za nju je njen poziv rat -
  Hrabro izvršite podvig.
  Terorizam gole čeljusti - Sotona,
  Želi da otadžbinu pretvori u igru!
  
  Pa, a iza njega sa raketom Orkagon ,
  Čime hrani psa iz pakla sa dolarima?
  Zaboravio sam da je Orkmacht uništen,
  Opasno je ići u bitku sa Rusom!
  
  Nepobjedivi ratnički elfinizam,
  Znajte šta nas inspiriše da radimo velike stvari!
  Svoje živote posvećujemo mudroj Rusiji -
  Držite liniju od ruba do ruba!
  
  Otadžbina grmi okolo,
  Napalm bombe su se spustile na Elfa.
  Militarizam je slomio sve kočnice,
  Iz naših koliba gori ruševina!
  
  Ali dječak ima mitraljez u utrobi,
  Kada je položio zakletvu da će postati pionir!
  A sada mladi vojnici razbijaju,
  Zli protivnici koji ne poznaju granice!
  
  I stari i mladi trče u istoj formaciji,
  Žustro jure - SATO napada!
  I svi veruju - pobediću orke,
  I djevojka će biti sa strasnim poljupcem!
  
  Ne možemo, vjerujte mi, izgubit ćemo
  Naša vjera je postala tako jača!
  Naša vojska je ukaljena u obuci,
  Iako vatra gori u dobrom srcu!
  
  I stoga, služeći Otadžbini,
  U žestokoj borbi ostvarićemo pobedu!
  Bez slave život ne vredi ni penija,
  Trebaju nam žene i djeca!
  
  Treba da odrastaju u toj Svetoj zemlji,
  Kome se klanja cela planeta!
  Uostalom, nema ljepšeg vilenjaka na Zemlji,
  Neka neprijateljska sudbina bude smrt Gomore!
  
  A onda nas čeka Mlečni put u zvezdama,
  Koji je beskrajan i bez zaustavljanja!
  Da raste, ne dozvoli da se Elf savija,
  Tako da Domovina postane moćnija, više!
  
  Volite Boga - Naša velika porodica,
  Da planeta napreduje!
  Svaki rad će rešiti problem,
  Neka put do pijedestala bude lak!
  Borbe s vilenjacima i vilenjacima protiv orkova bile su divljih razmjera sa velikim brojem mrtvih Putinovih medvjeda.
  Ali orci su nastavili da se uvlače. A sada njihovi teški tenkovi idu u borbu. Pa čak i, možda, superteške - težine više od stotinu tona. Novi argument i adut u borbi.
  Tako je cool vidjeti moćne automobile. Ali devojke su pripremile kumulativne školjke i počele da ih lansiraju koristeći svoje bradavice u obliku jagoda.
  A ovo je smrtonosni efekat. Pa, cure su super klasa.
  A drugi od njih bacaju bojeve granate na pješadiju orka, rastrgnuvši Putinove medvjede u komadiće. Ovo je stvarno postalo sjajno. Ovo su devojke ovde. Vole da rade sa svojim jezicima.
  Posebno je lijepo kada jezikom poližete nešto kroz šta teče topla, uzavrela krv vilenjaka. Eto kako je to super.
  Ratnici se ovdje bore zaista dobro. A u isto vrijeme, ljubav im nije strana. Štaviše, ima tako malo muških vilenjaka. I naravno, ženke se ponekad bore za njih.
  Ovdje je jedna od njih golim prstima bacila granatu koja je pogodila gomilu orka i raskomadala Putinove medvjede.
  I ratnici su počeli da pevaju;
  Dječak trči bos po snijegu,
  Biseri snježnih nanosa sijaju poput sjaja.
  Nećeš nas tjerati na san,
  Zaigrajmo sivi ples zime!
  
  Svoje živote ćemo posvetiti domovini,
  Neka usluga bude radosna!
  Put će biti obasjan ognjem -heruvimom,
  A pjesma je magična, bajka i lira!
  
  Vrijeme je da se borimo za otadžbinu,
  Horda protivnika je izvršila invaziju bez brojanja!
  Obratićemo se našim voljenim bogovima,
  Kakvi su avioni dali um za stvaranje!
  
  Dajmo planeti san,
  Neka svaki izazov bude pobjednički!
  Da magična nit ne pukne,
  Neka vaš prolećni dah postane čist!
  
  Ovo je nada prelepe zemlje,
  Ko je rodio svjetlo komunizma!
  U našem univerzumu svi ljudi su jednaki,
  Ovo se smatra vrhuncem humanizma!
  
  Hladnoća će prestati, biće protoka -
  Potoci će teći, ljudi znaju sa šampanjcem!
  Ovo je ishod, vjerujte, nije daleko,
  Svaki sa dostojanstvom, kraljevskom hrabrošću!
  Eto kako se devojke sjajno tuku i pevaju. A njihovi jezici su razigrani i izuzetno okretni.
  Djevojke su uzele i rasporedile minobacače, i kako bi pogodile neprijatelja, a Putinove medvjede raspršile u raznim smjerovima. Ovo je zaista bio udarac.
  Djevojka je zatim povukla okidač koristeći grimiznu bradavicu svoje grudi. I poludela je:
  - Gola grudi svakog muškarca će obući i svući!
  Ovo su devojke ovde - veoma divne. A ovo je velika rasa vilenjaka.
  I pjevaju, a zubi im svjetlucaju kao dijamanti na suncu. Kako je sve super.
  Djevojčice nemaju dovoljno dječaka. A mladi vilenjaci rade za deset. Ovde moraju da rade. A cure su tako divne i bose. A grudi su im tako gole, sa rubin bradavicama i blistave kao da su od dragog kamenja.
  Kako super sve to izgleda.
  I ratnici pjevaju, i gole zube, koji emituju veliku energiju iz sunčevih zraka;
  Devojka je prelepa, da, da, da,
  Djevojka je opasna da, da, da!
  Putinov medved
  Plakaćeš
  Tako da izgoriš,
  Umri u agoniji!
  Devojke pevaju ovako. Ali djeca vilenjaka, a prvenstveno dječaci pioniri, također pokazuju svoje glasovne sposobnosti;
  U svjetlosti mjeseca, odsjaj srpa,
  Radimo na polju kolektivne farme.
  Proljeće se nedavno pokazalo darežljivim,
  Davali su potoke slatkih grmljavina plačući!
  
  Moramo pomoći našoj starijoj braći,
  Da se na frontovima bore protiv vojske orkišizma.
  Da nahranim vilenjačku snagu,
  Neka procvjeta grimizni jarbol elfinizma!
  
  I zato, pioniri u radu -
  Znoj se slijeva niz moje mršave obraze.
  Puni smo samo u smelim snovima,
  Bosonogi dječak vuče plug...
  
  Neko je uspeo da pobegne na front,
  Ali ni bez zaleđa nema pobede.
  Čak i travu stavljaš u usta od gladi,
  Da bi naši djedovi mogli okusiti jelo.
  
  Pa dodajte, iako su rebra već vidljiva,
  Stopala su probušena, ruke su žuljeve.
  Mi smo pioniri otadžbine, sinovi,
  Za njeno dobro, orke ćemo grubo pokopati!
  
  Svako od nas je Lenjin i Marks,
  U svakom srcu bukti plamen.
  Doći će vrijeme, hrabro kročimo na Mars,
  Fortuna daje borcu poljubac!
  
  Poteškoće otvrdnjavaju našu dušu,
  Volimo, znamo misao i radimo!
  Doći će praznik - plesati poletno,
  I pobrinite se za najslabije!
  
  Uhranjena buržoazija to ne može razumjeti
  Kako deca vole da rade...
  Ali dobićemo solidnu peticu,
  Da lica roditelja zablistaju!
  
  Ne, ne krivi sudbinu za rat,
  Ovo je pravi test za nas...
  Ako si dao lekciju svom neprijatelju,
  To znači da je sposoban donijeti stvaranje!
  
  Vrata svemira će se otvoriti za borce,
  Snagom nauke, oni koji su pali su vaskrsli,
  Dakle, mi smo nada naših očeva,
  Djeco Velikog, Svetog Vilenjaka!
  Ovdje su pjevali vilenjaci i u isto vrijeme pioniri. I pokazali su odličnu fizičku formu i kompoziciju proizvoda na nivou pjesme.
  A i pioniri su bili bosi, u kratkim hlačama, golog torza, vrlo istaknutih i lijepih mišića.
  Orci mogu da siluju takve ljude, šta će biti sa ovim životinjama. Oni su doslovno, recimo, životinje. Ovo su zaista vrlo podla stvorenja orka.
  Jedan dečak vilenjak je zarobljen. I da mučimo dete. Prvo su povukli zgodnog dječaka na stalak. I udarimo ga svom snagom usijanim gvozdenim bičem po bosim nogama deteta. I bilo je veoma bolno.
  Dječak je vrisnuo, a bio je povrijeđen i opečen. Tada su dječaka počeli polivati vodom. Prvo kipuća voda, pa led, pa opet kipuća voda. To su varvari i sadisti.
  Tada su vilenjačkom dječaku počeli lomiti bose prste na nogama uz pomoć usijanih klešta. I polomili su mu sve prste od malog do velikog. Zatim su spalili djetetove gole, okrugle pete.
  A onda su nanijeli vrelo gvožđe na dečakova gola prsa i spalili zvezdu petokraku.
  To je bilo super i super. Dječaku su tada slomljena rebra vrućim kleštima, gadovi. Ali ništa, vilenjaci su uporno pleme. I dječak nikada nije izgubio svijest od bolnog šoka, i nastavio je da vrišti. A onda su orci iskoristili struju.
  A u isto vrijeme su mu počeli pržiti pete vatrom vatre, te su ga tukli žarom po leđima i bokovima, rastezali na stalku i tukli elektrošokovima. I izuzetno je bolno.
  A dželati orka samo pokazuju zube i smiju se.
  Ali ipak, dečak vilenjak se nije slomio, naprotiv, počeo je da peva;
  Ne, nemoguće je predvidjeti
  Šta čeka u ovom starom svetu;
  Lopov čeka u zasedi,
  Ili će avion letjeti prema nebu!
  
  Kako je surov ovaj svijet
  Tako si naivan
  Ima mnogo asova u špilu,
  Iako ga ne možete dobiti - šiljci.
  U međuvremenu, vilenjak je pucao kao da sipa olovo iz vodopada. Iskopala je dobar mitraljez od Putinovih medvjeda. Brza paljba, a zajedno gotovo da ne daje trzaj, tako da se pucanje i pjevanje neće prekidati.
  Ali šta drugo da te pitam?
  Gdje se može kupiti mir?
  Odgovor je naravno rat,
  Uostalom, slabost nije čast!
  
  Da, Bog je sposoban za ovo
  Za one koji su previše lijeni za bičevanje...
  Samo jedna jednostavna naredba,
  Nemojte naslađivati meso u blaženstvu!
  
  Shvatite smisao životne borbe,
  Tako je Svevišnji stvarao vekovima...
  Da ti ruka bude jaka,
  I tako da mast ne ide na strane!
  
  Zato se bori i bori,
  Pokušajte da bacite ono što je u prašini!
  Onda ćeš leteti visoko
  Obrišite nule iz noćne more!
  Momci vilenjaci se drže i ne odustaju, čak ni na stazi.
  A ratnici se bore ovako, s divljim i mahnitim bijesom, pokazujući svoje junaštvo.
  Ovo su neke zaista impresivne devojke. A usne su im tako grimizne, i pohlepno gutaju nešto pulsirajuće i vruće, vrlo ugodno i slatko na jeziku.
  Tako to vole vilenjake .
  Ali vilenjak je, golih nožnih prstiju, bacio lomljivi limun uništenja. To je bilo jezivo i cool.
  Vilenjak ubija Putinove medvede, uzeo je i zapevao:
  Ne očekujte milost s neba
  Ne štedite život za istinu...
  Nas momci u ovom zivotu,
  Samo uz istinu na putu!
  I izbacila je veliki, smrtonosni poklon pritiskom na dugme svojom grimiznom bradavicom. Razbila je gomilu Putinovih medveda i cvrkutala, pokazujući zube:
  I bitka se ponovo nastavlja,
  I uznemireno srce u mojim grudima...
  Zelenski je tako mlad
  A mladi Majdan je ispred!
  Ovo su djevojke koje pokazuju svoju najvišu, najimpresivniju klasu boraca.
  Takođe pevaju veoma lepo i sa divljenjem;
  Jednom davno orač je zakrčio put,
  Da uši sunca postanu zlatne...
  I mi bez argumenata odgovaramo na laži,
  Tako da borac odrasta mlad u istini i snazi!
  
  Djevojka luta bosa iza pluga,
  Trudila se da podigne hleb za otadžbinu...
  I logor sličan slici sa trskom,
  Ne treba nam proždrljivost u ovom životu!
  
  Ruski pesnici imaju prelep stil,
  Jezik koji zamenjuje saće...
  A Rod je voljeni Sunce slavni Bog,
  Njegov moto je stvoriti svoje mjesto u raju!
  
  Zli nomad je izvršio prepad,
  Pun oteranih devojaka i momaka,
  Ali vitezovi imaju naoštrene mačeve,
  Ne trebaju im pelene ili dadilje od djetinjstva!
  
  Za nas su Svarog i Isus jedno,
  Ratnik je poziv vojnika...
  Dvoglavi orao je jako krilo,
  Pobijedili smo, smijući se, zlog orka protivnika!
  
  Nema mesta na Zemlji za nekoga ko je kukavica,
  Svako ko ima moć u mislima je anđeo...
  Ujedinjeni u otadžbini: crnac, Srbin, Belorus,
  Postoji "Uragan", ali prije su bile sablje!
  
  Napravićemo veliki zvjezdani brod,
  I vinimo se u prostranstva svemira!
  Znaj da takva smelost živi u srcima,
  Krilata svest se podigla!
  
  Poslednji podvig poznat ljudima je
  Da se lanac podviga ne završi!
  Tako da nema torbe sa tankom mačkom,
  Da ne izvrće zavijajući promuklim godinama!
  
  Tada će doći dugo očekivani mir,
  U kojoj vrijeme odmora neće doći.
  I imaćemo beskrajnu gozbu
  Ne znajući smrt, tugu, bol, tugu!
  . POGLAVLJE br. 18
  Evo kraljice vilenjaka, djevojka je cool i vrlo smiješna. Ovo stvara nešto jedinstveno. A njene naredbe su precizne i divne, pune duhovitosti i sarkazma. Ovo je stvarno super djevojka.
  Ovako devojke pevaju veoma lepo i smelo. Ove devojke su veoma slatke. A njihove safirne i smaragdne oči blistaju tako divno, poput zvijezda u noći.
  Kako slatko sve izgleda.
  I tako su devojke počele da ispaljuju munje iz svojih grimiznih bradavica, tako smrtonosne i razorne. Koje bukvalno sve spaljuju i razbijaju u pepeo, i prave prave kovčege.
  Jedna od devojaka, koristeći svoje grudi prilikom pucanja, pevala je:
  Mnogo sam odrastao na celom svetu,
  Virus gripa tri ili četiri...
  Klanje se širi i raste !
  Otjerajmo orka pravo u grob,
  Održavajte zdravlje tako
  Koristite mlade djevojke!
  Ovo su tako divne cure, jednostavno su briljantne i super i hiper klasa .
  Svaka devojka ovde želi da dostigne nivo čudovišta, ili čak hipermonstruma .
  I zgrabi vilenjakovo muško savršenstvo svojim zubima.
  I sami mladi vilenjaci su vrlo cool, i ne zaboravljaju da se bore i pjevaju u isto vrijeme;
  Prijatelju moj, mač od damasta sija u tami,
  Podmukli neprijatelj je obrisao krv sa bodeža...
  Koliko nesreća ima na našem Vilenjaku,
  Ne trepet slavuja, već samo zveket metala!
  
  Šta za ime sveta vidimo? Teško je svima tamo -
  Gladna djeca, ružna starost.
  Slomljeno veslo je palo sa čamca,
  Gospod ne može dati svoju ljubav malo!
  
  Ali tama će s pravom reći - nema Svemogućeg,
  Naš svijet je evolucija - era dostignuća.
  Ako želite meso za večeru,
  Nemojte misliti da pobjegnete od svojih grijeha!
  
  Napravite kombajn za žetvu raži,
  Predivan crtež blista na posteru...
  Nauka će ti dati mladost majko,
  I svaki građanin će biti na paradi!
  
  Zlatna zvijezda će ukrasiti put škrinje,
  Ona je pokazatelj velikih dostignuća!
  Zemlja vilenjaka ide u elfinizam ,
  međuuniverzalni raj postane stvarnost!
  
  Na tronu ponekad oligarsi prave buku,
  Lopov hoće da pije krv iz naroda!
  Ali linija žustrog oktobra maršira,
  Vidjeli smo strašni trijumf vilenjaka u maju!
  
  Rat dolazi i prolazi, ponekad je dosadno,
  Ni sami ne znate šta ratnik hoće...
  Takva strast za igrom je došla,
  Kad si pravi zmijski osvetnik!
  
  I sam je podlac, vjeruj mi,
  A zao vladar je teret za narod.
  Svešteničkim okovi će doći kraj,
  I čista muza će zavladati!
  Mladići ovdje pjevaju tako lijepo i sa osjećajem, jednostavno su divni. I možete ih slušati satima. A njihovi glasovi jednostavno svjetlucaju.
  A onda djevojke udaraju golim prstima. A ljepotice su izuzetno aktivne.
  I tako su vilenjaci potrčali u napad, pucajući iz mitraljeza, a istovremeno golim prstima bacajući ubilačke darove uništenja. I izazivaju kolosalne eksplozije neprijatelja.
  Ovo su zaista super ratnici .
  A devojke su pritiskale dugmad džojstika svojim isklesanim i gracioznim prstima.
  Ali to nije sve. Korišćene su i grimizne bradavice nalik na jagode. A grudi djevojčica su tako nevjerovatno privlačne. A protiv tako zgodnog muškarca svaki neprijatelj je nemoćan.
  I njihove usne su grimizne i bradavice njihovih grudi također svjetlucaju kao rubini. A mladi vilenjaci vole da ih pohlepno ljube i ližu.
  A djevojke pjevaju od radosti i agresije;
  Desilo se neočekivano,
  Čovek je ispravio ramena!
  Ne bista od spljoštenog gipsa,
  Vjerujte mi, odbio je san o miru!
  
  Devojku ne treba osuđivati
  Doći će trenutak slobode, vjerujte mi...
  I poljubac je zapečaćen,
  Kako se slatke šećerne usne tope!
  
  Horda je prošla u krvavom talasu,
  Postoji bezbroj spiskova o njoj...
  Ali Vilenjak grmi besmrtnom slavom,
  Nasilje i glad nas neće slomiti!
  
  Iako grob mrvi meso kao ploču,
  duh se uzleće u nebo!
  Odlazi brzo - melanholija, tuga,
  Kao da nisam ni mrtav!
  
  Šta raditi na nebeskoj sferi?
  Gdje može otići raskalašena osoba?
  Međutim, vjera Solntslavny ,
  Ne budite slabe volje i klovn!
  
  Kaže nam da podijelimo novac,
  Sudbina je sa svom braćom.
  Tako da lica svetaca sa ikone,
  Viteza su smatrali svojim sinom!
  
  Skinuli smo okove sa robova,
  Za njih je put izabran slobodno...
  Zauzmimo se za sretan novi svijet,
  Gdje prestaje pogrebni marš!
  
  Ponekad je i Bog svojeglav,
  Bacamo Rodove zastave!
  Ali zastava domovine blista,
  Gdje zlato svjetluca u javoru!
  
  Inspirisan svetlom nadom,
  Dečak je takođe utrčao u borbu...
  Čak i ruže imaju trnje
  Ponekad si slab kao vrabac !
  
  Ali kravata je crvena,
  Što znači čista krvna boja!
  Služi svojoj lijepoj domovini,
  Tada više nećeš znati za bol!
  Ovo su neke neverovatne i jedinstvene pesme. Divne ljepotice se bosu bosonoge i u isto vrijeme noseći samo gaćice.
  Ovdje će pjevati, da glave orkova pucaju.
  Ali sa neba, jurišnici kljucaju položaje Putinovih medveda. I to rade sa velikom energijom. I spremni su da se bore protiv neprijatelja i pokažu najviši nivo energije. Ovo su zaista prelepe devojke.
  Koje su jednostavno sposobne da probiju tenk u čelo golom, okruglom, ružičastom petom.
  To su oni ratnici, jako lijepi, i bisernih zuba koji svjetlucaju poput nakita.
  Nema ljepše od djevojaka koje pokazuju svoj karakter i agresivnu suštinu pasusa.
  A ako stvarno zeznu, onda se neće pokazati protiv ovakvih lopova, čak ni takvih ološa kao što su Putinovi medvedi.
  Ratnici se bore, i to izuzetno aktivno. Oni demonstriraju vrlo veličanstven nivo uništenja i uništenja brojnih nitkova, čupavog carstva.
  Orci ratnici lome prste zarobljenih djevojaka i dječaka, i prže im gole pete vatrom, i pale zvijezde i krstove na njihovim golim grudima. Putinovi medvedi su zaista đubre i protiv njih se morate boriti sa svom odgovornošću i bijesom. Pokažite svoj superioran i prirodan pristup.
  U međuvremenu, devojke su ponovo počele da pevaju;
  Naša vilenjak je jak sa svojim mačem,
  Puške pucaju u njega i nikada ne promašuju!
  Neka se tvoj hrabri san ostvari,
  Nema potrebe da gubite vreme na kauču!
  
  Nema ljepšeg šumarka na svijetu od našeg,
  A smaragd u travi je najživlji kamen!
  Ručak je dotrčao od samog vepra,
  A klizanje će pogoditi kao prehlada!
  
  Pečurke rastu, imaju bezbroj cvjetova,
  Vrganji, lisičarke, mušice!
  Kukavica prenosi vesti u ekstazi,
  Da nije prerano za odlazak na onaj svijet!
  
  Slavuji evo trila,
  Životinjski hurdy-gurdy svira marš...
  Kad aprilski vihor dođe sa medom,
  Kad snježna drema raste u sjajnom blaženstvu!
  
  Predivan maj i slatki juni,
  Svako doba godine je sreća!
  A ti, devojko moja, ne brini,
  Jer ja nemam kontrolu nad svojom dušom!
  
  Kad jesenja kiša teče kao potok,
  A zlato će sve obući besplatno!
  Onda ćemo marširati uz zvuk trube,
  U vašim rukama su buketi ruža i orhideja!
  
  Ono što je u prirodi biće dobro,
  Doći će vrijeme - podređivanje ritmova...
  I šta je sveto, a šta je grešno,
  Mi ćemo sami odlučiti o sudbini igranja!
  
  Tada će mrtvi lako ustati,
  I to će biti lakše od tepsije!
  Jedan pokret je kao udarac srpom,
  Bez svađe, bez užasnih prepirki!
  Tako su pevale devojke. A onda su to uzeli i ponovo zazviždali u sve nozdrve, i učinili su to krajnje zaglušujuće.
  I činilo se da su hiljade vrana dobile snažne udarce toljagom u mozak, uzeli su je i udarile. I probili su lobanje Putinovim medvedima. I bilo je izuzetno cool.
  Ovo je tako okrutan i istovremeno zanimljiv rat koji se vodi. A djevojke iz porodice vilenjaka koriste gole nožne prste i grimizne bradavice grudi, izbacujući munje i ultrazvuk.
  Demonstracija borbenog razaranja i smrti prokletih Putinovih medvjeda.
  Bitka između vilenjaka i orka nije prestala. Postajala je sve agresivnija i krvavija.
  Djevojčice iz porodice vilenjaka nisu se ugušile neprijateljem. Koristili su svoje gole nožne prste da bacaju darove uništenja na orke, a Putinovim medvjedima otkinuli su glave i udove.
  Ljepotice su djelovale sa velikim entuzijazmom i pritiskom. A pucanje iz mitraljeza koje su izvele ljepotice pokazalo se izuzetno efikasnom i smrtonosnom.
  A onda odjednom počnu zviždati, i opet se vranama vrti u mozgu, i padaju, zapanjeni i zaprepašteni, na glave napadačkih i agresivnih čupavih medvjeda. I da budem iskren, ovo je izuzetno cool i cool.
  Štaviše, munje iz rubinskih bradavica omamljuju ptice poput prašine.
  A devojke, naravno, koristeći vrane protiv Putinovih medveda, ne zaboravljaju da pevaju;
  Rastrgat ćemo hordu
  Hajde da napravimo kotlet od orka...
  Izbrisaću Putinove medvede,
  Samo ću te uživo rastrgati!
  Tako da devojke pevaju sa velikom strašću i borbenim entuzijazmom. I uhvatili su medvjede, kao da gnječe stjenice, uz pomoć klešta.
  Istovremeno su se borili i vilenjaci. Izgledaju kao djeca - bosi i u kratkim hlačama. I bore se s divljim bijesom i entuzijazmom.
  U isto vreme, vilenjaci su pevali;
  Nema za nas mira u bitkama, momci,
  Ovo je dečački stil života.
  Kao da smo rođeni sa mitraljezom,
  Da oboriš svoje neprijatelje u prah!
  
  Ako sam se izvukao, onda nam oprosta nema,
  Pa, hrabri će dobiti poklon!
  Zbog naše domovine, spasa
  U najtežem trenutku u borbi!
  
  Sposobni smo pobijediti sve horde,
  Uništi tenkove, samohodne topove, čak i puk.
  Pogled ruskih ratnika je ponosan,
  Iako je odmorište beskrajno daleko.
  
  Videli smo takve nevolje,
  Ono što se ne može ni olovkom opisati!
  Znaj da su ostali komadi od smeća,
  Šta je pokušalo da slomi Otadžbinu!
  
  Svaki bajonet se mora brzo naoštriti,
  I brzo napunite trgovinu!
  Jer vojnik nije dečak,
  Pretvara neprijatelja u prah!
  
  Orci su juče sravnjeni,
  A sada je borba ponovo u toku!
  O beskrajne zvjezdane daljine,
  Truba nas zove na planinarenje!
  
  Biće prostora, smatraj ga osvojenim,
  Za nas će biti nebo u dijamantima!
  Zlatni slatki javorovi,
  Eksplozija nagazne mine vas neće slomiti!
  
  Sve je lepo u nasoj otadzbini,
  Samo je mnogo stoke blizu prestola,
  Oni koji vladaru laskavo šapuću,
  I ljudi se pretvaraju u robove!
  
  Svaka zmija teži da nas prevari,
  Svi hoće da ukradu krv,
  Brzo juri brzi konji,
  Tako da se zli lopov može smrskati kao kolač!
  
  mi zauzimamo svoje mjesto,
  Tamo gde nema mesta izdaji, laži,
  Gdje brat Kain bude ubijen, brat Kajin će umrijeti,
  Gdje ne možete predati otadžbinu ni za pare!
  Ovo su djevojke ovdje - jednostavno superiorne, a razred je ispao fantastičan. Ratnici su jednostavno super i hiper .
  I opet, u borbi, njihove bosonoge, vrlo zavodljive i graciozne noge pokazuju najviši i jedinstveni akrobatiku. Ovo su zaista žene super klase.
  A ovo voli njihov razigrani jezik? Naravno, ono što njihov jezik najviše voli je lizanje pulsirajućih, vrlo slatkih i mirisnih vilenjakova.
  Radi se o djevojkama za koje se može reći da su borci pravog nivoa hiper klase .
  I naravno, materica Venere je ukusna i veoma slatka, a miriše na najskuplji francuski parfem. Ove devojke su zaista kao super i hiper u jednoj boci.
  I opet koriste bradavice koje blistaju dragocjenim rubinima i nokautiraju još jednu vojsku orka.
  I čitavi redovi Putinovih medvjeda su odjednom pokošeni i ubijeni.
  Ali orci nastavljaju da jure na devojke kao bezgranična lavina, i nastavljaju da teku.
  Istovremeno, Putinovi podmukli medvedi, naravno, takođe pevaju kada idu u juriš;
  Iza nas je moćna sila,
  Koji vlada celim svetom i paklom!
  Na kraju krajeva, večno zlo nije probiti monolit,
  Ono što će se desiti je sjajno, znate u blizini!
  
  Ko je ponovo stvorio pakao? - Kralj Zemlje Lucifer,
  On je napravio svoj izbor - odbacivši oprost...
  I dao je čovjeku primjer u bitkama,
  Kako moramo žuriti u bitku za iskupljenje!
  
  Ovdje svako ima priliku da se digne,
  Postanite demon, demon ili demijurg!
  Iako nam Bog, naravno, neće dati tron,
  Ali ono što možemo, vjerujte mi, nije šala!
  
  Imamo nadu, moć zla,
  Ono što možemo da igramo je pasijans sreće.
  Na kraju krajeva, naš vođa je cool Sotona,
  Upoznajte Luciferov gnjev, bezgranični i strašni!
  
  Napravili smo izbor i korak u korist mraka,
  Jer svetlost samo čini zenice vodenastim,
  Nema sreće u svetosti, nema novca koji vredi ni peni,
  Za nas je pacifizam izraz klovna!
  
  Zato nas đavo vodi u pakao,
  Pratimo Đavola bravuroznim korakom...
  Preuzmi neprijatelja, ali sredstva se ne računaju,
  Nema smisla moliti se - sve je to bumerang!
  
  Da, savest ponekad neprijatno grize,
  I takođe želim da postanem osoba...
  I možda ti je metak probio čelo,
  U Gehenu, gde boli ostati zauvek!
  
  Ali otišli smo predaleko u grijehu,
  I nema šanse da se spase pokajanjem!
  Pa ćemo pucati, uništiti sve svuda,
  Izgradimo svoju državu na krovu!
  Tako pevaju Putinovi medvedi, a recimo izuzetno zdravo i agresivno. Ovo je zaista veoma okrutan i nemilosrdan rat. Protiv čega su sve, čak i najsofisticiranije, tehnike nemoćne. Ali devojke imaju svoje čari.
  I oni se aktivno koriste protiv orka.
  Istovremeno, djeluju izuzetno energično i borbeno. Takve devojke se neće plašiti, a čak i ako im se grudnjaci sruše, odmah će ih skinuti sa bradavica od jagode i pogoditi ih munjom.
  Ove žene su jednostavno super. A njihova borbena moć je neodoljiva.
  Vilenjaci ne sumnjaju. Bore se poput anđela svjetlosti sa đavolskom hordom. I to je izuzetno okrutno. Ali djevojke, istrebljujući Putinove medvjede, čiste planetu od zla. I recimo to tamo - odlično.
  Ratnici su jako lijepi i pokazuju svoje vrlo zavodljive i preplanule noge.
  Kakvi su im donji udovi? Muškarci polude za njima. A mladi vilenjaci ljube svoje gole pete s velikim i jedinstvenim žarkim entuzijazmom.
  A onda dolazi tako duhovna i divna pjesma;
  Približava se proslava blistave Otadžbine,
  Možda je Lada Presveta Bogorodica u ovom...
  Ti si dobar u sedam sveta, zlo božanstvo -
  Kada je Stvoritelj prikovan za drvo!
  
  Vladar štapa je svakom dao ženu,
  Rekao je - rađajte djecu i usudite se!
  I sotona je odlučio - spaliću vilenjaka,
  Neka svi ljudi trče kao zečevi!
  
  Ali vilenjački ratnik je monolitan u snazi,
  Njegov mač ne može smiriti ponos!
  I naravno da će te protivnik pobijediti,
  I mi ćemo izgraditi novi svijet od krhotina!
  
  Od Sunca slavnih svetaca ratnika,
  Da su se zakleli da će se boriti za Vilenjaka mačem!
  Da se lanac stražara postrojio,
  Ono što drži moć granata u prostranom ruksaku!
  
  Šta može biti jače od moje domovine,
  Pouzdan čuvar naše Otadžbine!
  Kad orao borac nije vrabac,
  Kada je težak teret lagan!
  
  Pa, Svarog je Bog, On je kralj kraljeva,
  Šta je ruski duh učinilo tako moćnim!
  Raspršimo tatu kao u škripu miševa,
  Bajonetom ćemo sva čudovišta probiti bodljikavom!
  
  I biće, jesti njegovo prezreno meso,
  Horda u plamenu koja je uvrijedila Zemlju...
  Posvećenost damast čeliku i koplju,
  To je naša velika moć!
  
  Ne, ne možete rušiti strance, vjerujte gospodo
  Mi smo ratnici i to je naš poziv.
  Slobodu cijeni svaki narod,
  Bar pošalji pravi test!
  
  A za slobodu se borimo do smrti,
  Bez ikakvog oklevanja u uvredljivoj stvari...
  I vidim da će pekulijum biti moj,
  Da srca uopšte ne ohlade!
  
  Pucanje i mazanje je sramota za nas,
  Takođe je šteta oklijevati u borbi.
  Neka nam svima Božja tučak bude sramota,
  Kada odlučimo da se borimo ili ne da se borimo!
  
  I sada je vidljiv sjaj pobede,
  Sve što je preostalo je dodati još malo snage!
  Gospodar Svarog, prošavši stazu tame, uskrsnuo je,
  Sada ćemo sa nama vladati svemirom!
  Ratnici su pjevali vrlo lijepo i tečno. Ali to nije bilo dovoljno da zaustavi takvu hordu. I pokrenuli su strašne tenkove koji su bacali plamen. I otišli su da sprže Putinove medvjede.
  I to su odlično radili uz ogroman pritisak djevojaka koje su bile pohlepne za bitkom.
  Ovo se zaista pokazalo kao brutalna i izuzetno agresivna bitka.
  Vilenjak sa kosom narandžastim šarama uzeo je i jebao svoje neprijatelje, koristeći bradavice koje su izgledale kao pupoljci ruže. I takva lepotica je postala borbena, veoma agresivna i veoma seksi.
  Evo djevojke koja radi sa svojim grimiznim bradavicama.
  Ratnik je pevao:
  Sve je sablasno u ovom pobesnelom svetu,
  Postoji samo trenutak za njega i izdrži...
  Život je samo trenutak između prošlosti i budućnosti,
  Orc ti vandalski taj zanykal kreten!
  I ratnica će se ponovo smijati, otkrivajući svoje vrlo biserne zube.
  A njen mladi vilenjački partner će pevati sa entuzijazmom i radošću svojim zvonkim glasom;
  Naš svet čudnih lepota,
  Samo lukavi protivnik...
  Naša sveta porodica neće proći dalje,
  Otadžbinu ćemo pokriti slavom!
  
  Evo tutnjave,
  Žalosni udarci Katjuše.
  Redovi su se okupili - monolit,
  Mi pogađamo neprijatelje, a ne budale!
  
  Rus' sa blistavom čistoćom,
  Negovanje je najbolja zabava!
  Svarog Spasitelj je hrabar,
  Escape težiti ka nebu kovrčavi!
  
  Ali prokleti se pretvara
  Nijansa krila je užasno tamna...
  orcizam zna u paramparcane razbijen,
  Izdajnički vrag je poražen!
  
  O čemu smo voljeli sanjati?
  Ne o miru i neradu...
  Uostalom, preci su okupili vojsku -
  Na slavu Božiju u nedelju!
  
  Šta nas je Svevišnji stvorio
  Tako da je inspiracija iz srca!
  Tako da svaki čas hvali Roda,
  A um otvara šira vrata svemira!
  
  Da, ima puno prljavštine na svijetu,
  Evo duhova zlih senki.
  U obruču požara je Božji raj,
  I čaša patnje za generacije!
  
  Mjesec je kao svijeća u fenjeru,
  Djevojačke štikle bljeskaju...
  U zoru bosi jurili,
  Biserna rosa u toplom maju!
  
  Ne budi devojka kao kamena gromada
  Ti si nepristupačan i ćutljiv...
  Nisu potrebne više tužne misli
  Uostalom, dosada je siguran grob!
  
  Jahač je bljesnuo svojim sedlama,
  Vrući konj i rzanje strasti,
  I ispred otvorenog prozora,
  Neka jezero zablista!
  
  Oh, šta ja vidim?
  Tako mirne slike
  Gdje je sreća nove porodice?
  Gdje smo bez uzde svi ujedinjeni!
  
  Gospod nas je pokrio svojim štitom,
  Evo blistavih zvijezda radosti!
  Pevamo himnu o Isusu,
  U pobjedničkom kraju za narod!
  . POGLAVLJE br. 19.
  Evo kraljice vilenjaka, blistave i jedinstvene Marije Kolesnikove, koja ponovo pokazuje svoj jedinstveni akrobatiku i najvišu klasu. I daje naređenja trivijalnog super nivoa.
  Pesma je tako lepo otpevana. A devojke su ovde, da samo kažemo, super. Sadrže tokove energije i bujajući vulkan strasti.
  I pritiskaju grimizne bradavice svojih grudi na dugmad ubilačkih baza. I udarili su orke svom snagom. A ovo je krajnje destruktivno i ubitačno. Nema načina da Putinovi medvedi odole takvom napadu.
  Djevojke ratnice tukle su ružne orke. Stisnu ih poput čelične šake i bukvalno zgnječe.
  Ove devojke su super klasa. I treba napomenuti da su toliko borbeni i agresivni da orci ne oru protiv njih. Ovo je zaista veoma krvava bitka.
  A devojke pevaju:
  - Vilenjak i vilenjak su prekrasni,
  Viseci zajedno na stepenicama...
  Noge glamurozne ljepotice
  Žustro trče stazom!
  I opet koriste svoje vrlo smrtonosne grimizne bradavice. Putinove trupe tuku i pokazuju svoju destruktivnu i vrlo smrtonosnu klasu.
  Ovo su djevojke - ne možete im odoljeti.
  Ali kada počnu da piju, onda sve postaje jednostavno hiper , a glasovi kao da su srebrni i kristalni;
  Od vremena Spartaka - ova vera živi,
  Da nikada ne bi trebalo da bude robova na svetu!
  Ako je majstor drzak - grije stomak šporetom,
  I seljak se ukočio na hladnoći - vjerujte da to nije sudbina!
  
  Vilenjak Spartak - izvukao je mač za nas,
  A iza njega reka potlačenih dizala se bez kraja...
  Ako si muškarac, čast je vrednija od života,
  Ako želiš da ti život teče u sreći svijeta!
  
  Stenka Razin je hteo da ispravi tabor robova,
  Da postoji volja, svako može da kontroliše...
  I ljudi poput njega nisu mogli prihvatiti sramotu,
  A iza njih je bio narod - bezbrojna vojska je marširala!
  
  Mučenje, kolac i kolac su argumenti kraljeva,
  Svako želi da zauvek sve sebi ugrabi!
  Ali vjerujte mi, sloboda je miljama daleko od kruha i meda,
  I takav san već dugo gori u našim srcima!
  
  Došao je grom - novembar, a sada naša moć,
  Zemlja gori, puno je krvi i bola!
  Ali Isus neće dozvoliti da pravednici propadnu u paklu,
  Onaj ko je bio žestoko bičevan biće zadovoljan dobrim!
  
  Elfnin otvori vrata, Elflin hrabro vodi,
  Svakim korakom sve smo bliži svetom cilju!
  Ali sotona je došao četrdeset prve zle godine,
  A sada nam krv curi iz vena kao potok!
  
  Mi smo država sa vama; naša čast je tvoj život,
  Nikada ne bacajte Elfi narode na koljena!
  Držite se Rusije, borite se za otadžbinu,
  To je smisao i sol hrabrosti generacija!
  
  Firer je odvratan leš, a vilenjak je div,
  A Čečen, Uzbek i vilenjak su jedno!
  Elfenizam je monolit, ideal za dušu,
  A police protivnika potpuno su razbijene!
  
  Mlade kosmos zove - rog poziva pozivno,
  Biće nova granica, iza Marsa!
  Gradimo elfinizam - ukinuli smo rublje,
  Bilo kakvo državljanstvo nije bitno!
  
  Veruj mi ceo univerzum ce sada postati crven,
  Biće kapije u nebo - crvene zvezde.
  Čovjek, brate, bila je bijesna zvijer u prošlosti,
  A ljubav i ljepota se pjevaju u čistim himnama!
  
  Zato ne štedite svoju bešćutnost i lenjost,
  Za našu Otadžbinu, boreći se kao soko!
  A vi borci radite dan i dan,
  Da bi Rajski vrt obojio i dao slatki sok!
  Ovako devojke pevaju na veoma duhovit i borilački način. I jednostavno imaju univerzalnu i nezemaljsku ljepotu.
  A vilenjaci opet koriste bose noge i vrlo žilave prste. Ove devojke su super i hiper .
  Ne pokušavaj da gurneš prst u usta ovim devojkama. Ali ako ubacite nešto veće i toplije, oni će to usisati s velikim entuzijazmom.
  To su zaista djevojke koje su, recimo, super.
  I tako ispuštaju munje iz svojih grimiznih bradavica. Ova pražnjenja utiču na mozak vrana. Gube svijest i padaju spuštenih kljunova, probijajući lobanje Putinovim medvjedima. I to je izuzetno cool.
  Ove ljepotice su zaista pokazale svoj potpuni poraz bijesnih neprijatelja.
  Nakon toga su djevojke ponovo počele pjevati;
  Naš kosmos je prastar, mlad -
  Sveta porodica je dala blagoslov.
  A razum je moj um čuvar,
  Napredak nam donosi izbavljenje!
  
  Volim lepotu univerzuma,
  Čak i ako je čovek nezadovoljan svime...
  Poklonivši se Svarog-Hristu,
  Šta je rodilo fotonske talase!
  
  I sami smo bogovi - konačno...
  Ali pozdrav Stvoritelju!
  Uz himnu plamenih srca,
  Sveta Lada - svetla Djevo!
  
  Znaj da vilenjaku nije data svetlost,
  Tolerisati poslušnost i poniznost.
  Za nas je runo od zlata -
  Nauka je u vječnom pokretu!
  
  Ali borba je, nažalost, sudbina,
  Između zvezda rasutih brda...
  Dakle, očigledno je Svevišnji želio -
  Nemojmo gubiti zube!
  
  Ali Lada je hipostaza Boga,
  Iskričava od dobrote, nasmejala se...
  Ljudi će ti dati volju -
  Neka snaga-mladost bude vječna!
  
  Uostalom, ratnik vrste je ideal,
  Svemogući želi bitku!
  Brod je brzo trčao
  Nemojte se usuditi da proturječite Bogovima Tvorcima!
  
  Onda hrabro jurimo u bitku,
  I vidimo sreću vidljivo,
  Tako divlji san
  Prijestolje je sada naš Jerusalim!
  
  Stvoritelj čuva čast Rusije,
  Da, biće beskrajno, postaće vek...
  Kada nema dugog kašnjenja,
  Čovek stvara otkrića!
  
  I zato je moto jači,
  Tako da će napredak biti u vječnoj snazi,
  Ti si hrabar ratnik, ne budi plašljiv,
  U slavu moje majke, moje Elfije!
  Ovo su borbene i svetlucave devojke ovde. A ako se bore protiv svojih neprijatelja, nijedan ork neće preživjeti.
  Na primjer, pilot iz porodice vilenjaka bacio je napalm bombu. I pao je na gomilu krznenih, kaže Putin. I zapravo ih je uzela i spalila u pepeo.
  Ovo je stvarno super djevojka. I mlati zle orke poput kotleta.
  Čak i miriše na spaljeno meso.
  Vilenjakinja je, pritisnuvši bradavicu od jagode na grudi, ispalila raketu i pogodila orke. Spalila je masu Putinovog medvjeđeg mesa i pretvorila ga u ćevap.
  Onda je pevala;
  Zaista ćemo vas otjerati u kovčege,
  Orke ćemo smrviti u pepeo,
  Ponekad ima mnogo gluposti
  Ali glas devojaka je zvučan!
  Ovo su ratnici visokog nivoa. Uragani i bjesomučne, jednostavno nezaustavljive sile trivijalno bujaju u njima. A djevojke, treba napomenuti, pokazuju svoju sposobnost da istrebe Putinove medvjede.
  Djevojke pjevaju i gole zube:
  Ćelavi Firer je napao vilenjake,
  Gad hoće da nam uzme zemlju...
  Ali od udarca devojke je pao,
  Štitimo porodice bijesom!
  Vilenjaci su rasporedili nekoliko protivavionskih topova protiv orka. I pucajmo, pritiskajući grimizne bradavice na dugmadima za kontrolu zatvarača protivavionskih topova.
  Ovo je stvarno super. I ratnici ne odustaju, uništavajući Putinovu vojsku.
  Sjajno je kako se bore ove divne, divne i jedinstvene djevojke.
  A bosi prsti vilenjačkih nogu bacaju darove uništenja velikom smrtonosnom snagom.
  I slamanje neprijatelja kolosalnim obimom i utjelovljenjem gorućih tokova energije.
  U isto vreme, devojke su počele da pevaju sa velikom ljubavlju i intenzitetom, svojim zvučnim glasovima;
  Danju i nocnoj borbi bez prestanka ,
  Sažaljenje bez srama...
  Orci se ponašaju veoma čudno
  Vilenjačka zemlja je protiv njih!
  Naravno, kad pjevaju i golim prstima bacaju vrlo destruktivne darove smrti.
  Ali borbeni par njihovog vilenjaka i vilenjaka istovremeno pucaju na orke i miluju jedni druge.
  I to je tako lijepo. Uostalom, vilenjaci su tako mišićavi i izvajani, a njihova ljepota je impresivna.
  A pjevaju još bolje i sa osjećajem;
  Oluje i uragani nisu prepreka našem paru,
  Mi smo sinovi otadžbine, koja cveta kao ružin grm.
  Ko nije poznavao rat nije jeo prosenu kašu,
  Bog Spasitelj Isus nas vodi u bitku!
  
  Navikli smo da se borimo čak i u olujnom okeanu,
  Svaka osoba je poput čipsa u moru.
  Vjerujem u čudovišta Horde, rastrgat ćemo ih u bitci,
  Naša čast se ne može srušiti maljem ili čekićem!
  
  Mač se zagrejao u kovačnici, u veoma vrelom paklu,
  Naoštrene oštrice su veoma čvrsti mehovi!
  Budite neustrašivi vojnik; sa jakim, temperiranim srcem,
  Ako postoji smrt, stani mirno, ne beži!
  
  Da, rat, naravno, nije gozba sa slatkim medom,
  Uostalom, na njemu je suza i krv teče gusto.
  Vuk dugo zavija, a medvjed žestoko riče,
  I neka zauzvrat udarac bude u oko, a ne u obrvu!
  
  Postoji koplje koje može probiti lančanu poštu,
  Postoje štitovi koje gomila ne može probiti!
  Ali ne budi kukavica, ne dozvoli da đavoli prave grimase,
  Da ne bi postao kao igra u mrežama!
  
  Vjerujte mi, sjajno rješenje će doći,
  Za svakoga postoji nagrada koja se ne može naći veća!
  Za zločinačku misao doći će, verujem, osveta,
  Nema druge hrabrosti osim teškog puta!
  Ovo su bile pesme ovde - jednostavno najviši nivo uticaja. A vilenjačke su pucale na neprijatelja, još jednom koristeći svoje vrlo svijetle i grimizne bradavice.
  Ove devojke su duhovite i vatrene sa velikom preciznošću i preciznošću. A kada bacaju na protivnike, koriste bosonoge i vrlo okretne nožne prste. Oni to rade vrlo brzo.
  Ovakve devojke ne možete naći na mapi; one su potpuno pune veličine.
  A ako se raziđu, počinju da bacaju otrovne igle bosim nogama, udarajući njima Putinove medvjede.
  To su devojke koje, kada počnu da ubijaju orke, neće prestati. Ovo su ratnici doslovnog plemena supermena. I čim se raziđu, više neće napustiti provjereni put.
  I bacajmo ubilačke pulsare iz grimiznih bradavica naših grudi. I toliko podlih, Putinovih medvjeda su uzeli i spalili odjednom.
  Naravno, devojke su ponovo počele da pevaju sa velikom strašću, svojim glasovima poput srebrnih zvona;
  Zlatne klasje - polje,
  Kao šuštanje usana vetra kao talas...
  Napunit ćemo čaše razigranim
  Neka rijeka teče šampanjcem!
  
  Naša domovina, velikodušna Elfia,
  Gdje je jesenji pokrivač zlatan,
  Ne, veruj mi, domovina je lepša,
  Sipao nektar zrele jabuke!
  
  A zimi divan srebrnasti snijeg,
  Jezera su bila kristalno čista pod klizaljkama!
  Kako je ukusan naš mirisni hleb,
  A oštrica vilenjačke sablje je oštra!
  
  Svaki list ima smaragdnu nit,
  Koralj blista u svakom pupoljku...
  Solovjov sipa divnu pesmu,
  A na terenu je kao baršunasti zastoj.
  
  Dijamanti od kapi rose na travi,
  Maslačak gori kao zvezda!
  ti si domovina sunca ,
  Živite zauvek na večnu slavu!
  
  Svet je lep, iako se ponekad ceri,
  I sudbina može biti okrutna,
  Ali sveti vilenjak je prelep,
  Otvorili smo vrata za sve goste!
  Devojke su jednostavno prelepe. I opet bacaju smrtonosnu snagu granate na neprijatelja golim prstima. A neke ljepotice su bacale i otrovne igle. I zabili su noževe pravo u grlo Putinovim medvedima. I životinje su pale.
  Ovako vilenjaci nastupaju u prijetećem stilu. I tako su ga ponovo uzeli i zviždali. I opet su vrane zahvatili talasi moždanih šokova. A oni zapanjeni nabijali su glave orkova. A ovo je izuzetno smrtonosan efekat.
  Ove devojke su jednostavno super, i to je super.
  Djevojke su, naravno, različite, ali vilenjaci su, uz svu svoju raznolikost, također lijepe i divne kradljivce. I samo ljudske djevojke mogu biti bolje od njih, i to ne sve. Kako su nevjerovatni i lijepi ovdašnji ratnici i tijelom i dušom.
  U isto vrijeme pucaju bez ikakvih kompleksa koristeći rubin bradavice svojih grudi.
  Mladi vilenjaci se također bore u isto vrijeme. Oni su borci izuzetnih sposobnosti i brzine.
  I pritom ne zaboravljaju da pevaju veoma lepo i nadahnuto;
  Iako se čini da su nas pritisnuli u jarugu,
  Došla je strašna noćna mora.
  Mogu otpjevati sagu svom prijatelju -
  U kojoj je pakleni demon vaskrsao!
  
  Prijeteći alarm zvuči kao sirena,
  kao da ovdje gori vatra...
  Ne može svako da živi, verujte mi, bez Boga,
  Ali stvarno pojačajte udarac!
  
  Dečak je takođe ratnik od rođenja,
  Jer čelik i lava prskaju u njemu.
  Ali samo želim da zamolim za oproštaj,
  Nije moja šaka za protivničku polugu!
  
  Iako je vjerovatnije samo hrabrost,
  Ponekad je neophodna borba.
  Ali ne bacaj to u smeće kao svoju savest,
  Nemojte se zanositi ovom paklenom igrom!
  
  Ko zna da li je život na ovom svetu
  Sve u našem svetu je istina: senka, fatamorgana.
  Privešćemo kriminalce pravdi
  Kada ćemo moći odmah da uhvatimo hrabrost!
  
  I ako izgubiš nešto u bitci,
  I nisi mogao da pobediš ološ...
  Svejedno ćemo ga otvoriti, vjerujte mi,
  I precrtajmo nule koje nedostaju!
  
  Svako definitivno može postići u borbi,
  Kad ima snage i puna pameti!
  I čak i bakarni peni će padati na zlo,
  Zemlja će himnama proslaviti hrabrog čovjeka!
  Ovo je zaista bila veličanstvena oda, dečaci hvale devojke.
  A ovdje su ratnici, recimo, najviša klasa najviše klase.
  Pogotovo kada piramidalni tenk juri. I bombarduje neprijatelja granatama smrtonosnom snagom. I sam je gotovo neranjiv na pogotke.
  Borbe se ovdje odvijaju velikim intenzitetom i vatrom iz topova terminatorskog tenka.
  Djevojke su, naravno, takve da protiv njih nema metode ako nema drugog pajsera. Divne, recimo, krađe, u kojima ima toliko sjaja i uzbuđenja.
  Tenkovi ratnici pucaju i iz mitraljeza i iz topova. I zasipaju neprijateljske orke olovnom kišom.
  A ako te pogode i specijalnim mecima sa uranijumskom jezgrom. Tada će biti potpuno smrtonosno i hladno.
  Devojke koje tako pevaju su jednostavno veoma šarmantne. I imaju sjajan intelekt i sjajan um.
  Vatra krvavog potoka,
  Lavina je poplavila našu zemlju...
  Rat ne poznaje vremensko ograničenje,
  Opojnije od najslađeg vina!
  
  Ukus pobede neće postati gorak,
  Čak i gorčina dima i krvi.
  Kad su se naši djedovi borili -
  Slavuj cvrkuće o njima!
  
  Besmrtnost je najveća nagrada,
  Da ne upoznam dosadnu starost.
  Da ne dođu poslanici pakla,
  Tako da će ta milost teći.
  
  Volimo mir i miris bora,
  Ali ako je potrebno, bitka čeka.
  O naše zlatno srce,
  Neka gori, topeći led!
  
  Da, svježe propusnice za mladost,
  Sve je postalo banalno.
  Koje sunce izlazi,
  Biti čovjek nije laž!
  
  Ljudi vole svetlost Gospodnju,
  Veoma je ljubazan, verujte nam...
  Iako je put kroz život pakao,
  A svijetom vladaju: Herod-Ham!
  
  Imamo čiste ciljeve,
  Ali put do njih je šteta na krvi!
  Na kraju krajeva, mitraljez je kao bučice,
  Dashing Darkness je pun rodbine!
  
  Isus i Marija su naša garancija,
  Doći će i donijeti vam sreću!
  Tada će hladnoća i muka nestati,
  I ljutnji i podlosti je kraj!
  Zabavnije je ići u bitku nakon ovakve pjesme. I činilo se da se bitka pokolebala, kao vaga s jedne na drugu stranu.
  A vilenjaci pucaju na Putinove medvjede sa velikom preciznošću i preciznošću. Oni su ratnici izvanredne klase.
  Da se razumijemo, borbene ljepotice. I bacaju gole nožne prste na neprijatelja. I raskomadaju orke na komade, nanoseći kolosalnu štetu neprijatelju.
  Devojke sa velikim oduševljenjem pevaju:
  -Slava našoj velikoj zemlji,
  Tako je, sluzi velikoj Elfiji,
  Biće super za tebe i mene
  Zamolili smo Boga za ovo!
  Tako su divni vilenjaci pevali cool i divno. Njihovi glasovi su izazvali zoru najveličanstvenijeg i najpretencioznijeg cvijeća u duši.
  Kako je sve bilo super i moglo bi se reći kvazar . I ovo im je najbolji motiv.
  Pogotovo kada su devojke podizale i ponovo golim prstima bacale otrovne igle koje su ubile Putinove medvede.
  I mladi vilenjaci su takođe pevali, svojim veoma lepim i zvučnim, punim glasom.
  Zvijezde svjetlucaju u tami noći,
  I blještavilo srebrnog mjeseca!
  Ljepota namršti svoje slatke oči,
  Zauvek smo vereni sa njom!
  
  Grimizni zalazak sunca bio je tmuran,
  Ali zora će izbiti!
  I vjetar je postao veseo, bučan,
  Jedro broda je nabujalo!
  
  Moja duša je težak kamen,
  Testovi borca čekaju!
  I neka barjak leti iznad glave,
  Idemo skroz do kraja!
  
  Srce neće biti obraslo mahovinom ,
  Brzi let orlića!
  Iako krv kipi, poletnim poletom,
  Poletjet ću kao strijela!
  
  Vrbe su mi se poklonile,
  Svemogući Bog je okrenuo svoj pogled!
  Iako ste potpuno nepretenciozni,
  Ja ću ti dodati snagu u borbi!
  
  Uostalom, ti pošteno služiš otadžbini,
  Ali tijelo je slabo, duh je bolestan!
  Nećeš požaliti, znam život
  Ne daj da se pretvorim u ovnujski rog!
  
  opraću grehe prošlih dana,
  Neka nestane ono što se desilo u prošlosti!
  Vidiš, kruške sazrevaju u bašti,
  Skica će ocrtati avion!
  
  Služi otadžbini svom snagom,
  Zaboravite da postoji mir u svijetu!
  Da ne zapalim gajeve,
  Neka svi dobro žive sa vama!
  
  Na ovo sam jednostavno odgovorio:
  Gospode, ja ću iskopati zemlju!
  Tako da se deca smeju od sreće,
  Da ne morate miriti svoje ljude!
  
  Uostalom šta je dobro zavisi od nas,
  Svako odlučuje - izbor je njegov!
  I od tebe svemoguće niti,
  Držiš univerzum u šaci!
  
  Drzaćemo se i do vas,
  Uostalom, svetiju domovinu niste mogli naći!
  Dok sam pucao, prsti su mi jako utrnuli,
  A mi još nemamo ni dvadeset!
  
  Pobjeda je nedostižan plod;
  Za one koji su slabi, kukavički ili glupi!
  Ali vojnici mogu podnijeti sve vrhove,
  Uzmimo, imamo preveliku težinu na pupku!
  Tako su mladi vilenjaci tako lijepo pjevali i pokazali koliko su im glasovi puni.
  . POGLAVLJE br. 20.
  Djevojčica kraljica i bivša politička zatvorenica ističe ovu priliku. A njenog protivnika, brkatog vepra, narod će ipak srušiti. I više neće biti tiranije u Evropi. Slava slobodi! U međuvremenu, zapovijedajte svojom nepobjedivom vojskom vilenjaka i vilenjaka.
  Devojke su takođe veoma blistave i lepe. I bacanjem svojih golih, isklesanih nogu, šalju ubistvene darove uništenja čupavim, Putinovim medvjedima.
  I to rade sa velikim i borbenim entuzijazmom. A oni su sposobni sve zdrobiti i usitniti. A ovo je njihov doslovno individualni i istovremeno kolektivni program. Ovo su zaista super devojke .
  A slatka aroma je jednostavno skrivena na njihovim usnama, a utrobe Venere su medene, i divlje je u njima.
  To su djevojke koje donose nevjerovatnu radost. I imaju toliku toplotu od plamena kose da je to samo najluđa i najnepovoljnija vatra. Ovo su svijetli i hiperkvazar ratnici.
  E sad, ako pevaju, onda su glasovi slađi od sirena. A noge djevojčica imaju tako glatku i preplanulu kožu - jednostavno jezivo i lijepo.
  I kada takođe bacaju bodeže, probijajući grla orka skroz ubojitim odabirom.
  I mora se reći da su i ovdašnji mladići prilično dobri, a u isto vrijeme odlično pjevaju;
  Kapriciozna djevojka-muza,
  Nekad se mazi, nekad je budala...
  Prijedlozi galopiraju i nema veznika,
  Lavina rima će biti uništena!
  
  Ali onaj koga volim svim srcem -
  Kao odgovor, kaže čemu služe riječi.
  Kristalna ljubav može otvoriti vrata,
  Otvorite se onome što je put orla!
  
  Uostalom, vjerujte mi, mač pera je vredniji,
  U njemu ima čvrstine - pahuljica će odjuriti u vihor!
  Ponosni plemići su arogantni,
  Biće bodljikav stih o njima...
  
  Stvorili smo slavu za vojsku,
  Gde teče krv, a negde znoj.
  Proširili su svoju državu,
  Od piramida do vode ispunjenih ledom.
  
  Ali u isto vreme duša je jagnje,
  U njemu zvuči slatka lira...
  Na kraju krajeva, djevojčin glas zove -
  A strast će istopiti granit!
  
  Gdje je riječ, tu su ruže koje plamte,
  Gde cvetaju stabla jabuke...
  Mrazi nam ne mogu smetati,
  A zastrašivanje je uzaludan posao!
  
  Snove pretvaramo u kreacije
  Moći ćemo da savladamo ambis...
  Cijeli svijet će se smrznuti od čuda
  Kada noć tuge nestane!
  
  Tada će patnja prestati
  Neće biti bogalja i siročadi...
  I rastanak nam neće doći,
  Neka poletno stvorenje provali prag!
  
  Otadžbina će postati carstvo Božije,
  Svako od nas se smatra Stvoriteljem.
  Samo pepeo sipa na prevaru,
  Oni koji su pošteni i ljubazni - bravo!
  Ovo su nestašne devojke ovde. I imaju figurativni osmijeh i zube koji su baš poput bisera svjetlucavih pahulja.
  Ratnici su tu i prijeteći se bore sa vojskom Putinovih medvjeda.
  I bosim prstima i udarnom snagom nogu bacaju grašak smrti na neprijatelja.Recimo
  da su ovo cure ovdje - agresivnog dometa. I bacaju darove uništenja i smrti. Ovakva destrukcija se dešava.
  Ali djevojke iz jurišnih trupa nanose porazne udarce pozicijama orkova.
  Ovo je brutalna konfrontacija. Što je izuzetno gorko i agresivno.
  Recimo da devojke ovde, ako krenu svojim putem, onda zaista ništa ne možete učiniti da ih zaustavite.
  I opet će djevojke pritisnuti okidač svojim bradavicama od jagode i pokrenut će se destruktivni tok neprekidne smrti za Putinove medvjede.
  Ovo je stvarno super, ratnici pritiskaju neprijatelja.
  I tako udaraju na neprijatelja uz pomoć vrlo preciznih i razornih projektila.
  Ali momci takođe odlično pevaju. I sve rade jako lijepo, sa srebrnim glasovima;
  Raspoložen da se grdiš,
  Lik je izvajao Bog Stvoritelj,
  On stvara sa mačem heroja,
  Primer za sve generacije!
  
  Ali i sami ste sposobni da se borite,
  Podignuto, horde za pobjedu!
  Dusa orla i lava nije zec,
  Takva moć i sveta hostija!
  
  Neka neprijatelj bude kao progonjeni pas,
  A naš jak štit može seći dijamante!
  Zemljo zore zauvek voljena,
  Borac će se odužiti za tugu i smrt!
  
  Ne vjerujte glupim pacifistima
  Šta nas je Isus naučio da izdržimo...
  Tako da raž cvjeta pod vedrim nebom,
  Treba da postaneš jak kao medved!
  
  U bitkama smo puni žarke strasti,
  I burnom krvlju, mladi...
  Rastavljamo pakao,
  Gdje su legije sa Sotonom!
  
  I svi znaju da je Stvoritelj;
  Naučio sam te kako da ojačaš mišiće!
  Ne gubite vreme na gluposti,
  Inače ću ti doći s kaznom!
  
  Impotencija je glavni porok,
  Rodilo je bes, podlost...
  Platite osvajačima sitnice -
  Zaboravite na hrabrost, čast i ponos!
  
  Ali uprkos svim nevoljama, ti
  Brate, ne daj se tuzi!
  Neka ti se svi snovi ostvare -
  Zaplešimo sa mojom dragom u glatkom valceru!
  
  Šta još Gospod može dati?
  Da, zagrobni život je kao magla...
  Tijelo pati u ovom životu,
  Nije sve tako glatko kao u romanu...
  
  Upoznaj svoju zemlju, hrabri vilenjače -
  Izgradite svoju sreću na tome...
  Kretanje i napredak u trčanju -
  Oni će dati moć nad svemirom!
  Djevojke odobravaju momke i namiguju im svojim safirnim i smaragdnim očima. Ovo su najznačajniji i najkul ratnici na svijetu. A ako je potrebno, svojim jezicima mogu stvoriti cijeli cunami slapova orgazama za mlade vilenjake.
  A djevojke nastavljaju da se bore sa velikim entuzijazmom. Pritiskaju dugmad golim prstima, izbacujući mlazove bacača plamena i razorne energije.
  A onda su je vilenjačke uzele i pritisnule dugmad svojim grimiznim bradavicama, zbog čega je razorno oružje proradilo i oborilo salvu vatre i metala na police Putinovih medvjeda. Ovo je zaista bio košmarni efekat višestrukih raketnih sistema.
  Djevojke su zaista radile tako agresivno i produktivno. I izveli su zaglušujući i porazni poraz protivnika, spalivši sve.
  U isto vreme devojke su pevale:
  - Opa ! Ups ! Amerika - Evropa,
  Azija-Euroazija,
  Kakva sramota!
  Tako su ratnici počeli pucati iz mitraljeza, uništavajući Putinove medvjede. I djelovali su vrlo oštro, precizno i precizno. A njihov borbeni pritisak bio je jednostavno neodoljiv.
  Ratnici su pevali:
  Starac na Zelenskom,
  A Elfia je majka...
  Borimo se iskreno
  Ubijte orke!
  Vilenjaci su pohrlili u napad. I bijesno su golim prstima bacali ubilačke darove smrti. I rastrgali su Putinove medvjede, demonstrirajući svoju visoku i borbenu klasu.
  U isto vrijeme korištene su djevojke i grimizne bradavice.
  I munje su izletjele iz njih.
  U isto vrijeme, djevojke su zviždale ultrazvučnim mlazovima i golim štiklama.
  Vazduh se zatresao i zapanjene i drogirane vrane padale, razbijajući kljunovima čupave i ćelave glave Putinovih medvjeda.
  A djevojke ratnice su sve to radile tako dobro i hladno da je nemoguće reći u bajci ili čak opisati olovkom. I istovremeno su pevali;
  Moja draga domovina je svjetlost;
  Iskričava suza je skotrljala iz njegovih očiju.
  A Bor je već obučen u skerlet,
  A sa neba je zvezda kao svetionik!
  
  Šta domovina ima svakog trenutka?
  Bilo gdje na svijetu je gore...
  A onda je buka kukavice utihnula -
  Žabe prskaju kroz lokve!
  
  I zvonki glas slavuja,
  Ili neoprezni treni kosova...
  Životinje imaju starije rođake,
  Ima brodova na kojima su jeli.
  
  Zajedno stojimo kao jaka flota,
  Zauvek vladati morima...
  Hrabro uporište otadžbine,
  Za slavu bratstva Suverena.
  
  U harmoniji sa majkom prirodom,
  Bilo koji vijenac od grančica...
  Postat će nepoznato, vjeruj strahu -
  Kada je hrabrost glavni podsticaj!
  
  A lepota se ne zaboravlja,
  Jer u njemu smo mi odraz...
  Na kraju krajeva, plava nit života,
  Ne zna, vjeruj kraju.
  Ove devojke su zaista odraz nezemaljske lepote. A vilenjaci su jednostavno čudo i veličanstveni u svom svom nespoznatljivom sjaju.
  A jezici devojaka su dugi i razigrani. I sposoban da uradi sve bez nepotrebnih problema.
  I koriste, bacajući male, tanke britve na neprijatelja golim prstima. I lete i seku, vojnici iz Putinove vojske. Ratnici djeluju svom svojom neobuzdanom energijom.
  I u isto vreme pevaju:
  - Mi smo cool devojke,
  Mi smo bosonoge devojke...
  Orci su ipak strašni
  Tukli su gmizavce svojim kosama!
  Zaista, ako ljepotice počnu pjevati, onda se ni đavo neće moći takmičiti s njima. Ovako devojke pokazuju zube, koji svetlucaju poput bisera, i melju i istrebljuju Putinove medvjede dobro nišanim rafalima.
  Vilenjaci se bore za istu stvar. Oni od njih koji su još samo dečaci, takođe bosim nogama bacaju male, tanke otrovne igle koje su Putinovim medvedima pogodile pravo u oči.
  I u isto vreme vilenjaci pevaju;
  Ako ti je pesnica jaka -
  To znači da ćete biti prvi u životu!
  I onda drug nije siromah,
  Ima zlatno srce i čelične živce!
  
  Ali što je još važnije, vjerujte - ovo je snažan um,
  Zato što je čovek hladniji od životinja.
  Ako si u životu oblak tmine,
  Tada će vas veseli smeh učiniti voljenim!
  
  Automatski aditiv know - snaga za šaku,
  Jer je pun znanja - Know-How!
  Ali pokušaj da daš moć - u ruke budale,
  Tada ćete dobiti samo bol kao nagradu!
  
  Bilo je vremena kada su išli u lov sa toljagom,
  Luk, tobolac strela na debeloj koži...
  Ali pravili su chervonete tamo gde su odlazili novci,
  I vrlo je lako skočiti u galaksiju!
  
  Iako je obrazovanje dobro -
  Ali interesantno je i skupiti hrabrost...
  I jednako bajonetu, postaće dleto,
  I vrlo pošteno služimo Otadžbini.
  
  Ali zlo nasilje je težak krst,
  Naše bojno polje je puno krvi...
  Zašto je Svemogući Bog ponovo uskrsnuo nakon patnje?
  Da bi se ojačalo vojno okupljanje vojnika!
  
  Suze djevojačke kaplju - njen voljeni prijatelj je pao,
  Majka se moli uz stenje, vrišteći iz sveg glasa...
  Na prozorima je led, a kamin se ugasio,
  Evo jednog zgodnog mladića sahranjenog pod zemljom!
  
  O, okrutna sudbina - kakva zla sudbina,
  Bogorodice - gdje je tvoja dobra narav?
  Čovek je želeo da se što pre zaruči,
  A sad vjetar nosi prašinu pod borovima!
  
  Život će doći srećan - biće dobro,
  Pita od jabuka će postati med od maka...
  Čudovište protivnik, u prah i prah,
  Neka prava sreća pređe prag!
  
  Sve se radi na Zemlji i bacanje na Mars,
  Skupimo vijenac pun zvijezda u šaku!
  I zdravo momci, samo vrhunska klasa,
  I bačen je u vatru - strašni gul!
  
  Mitraljez se već odomaćio - meci sipaju u mlaz,
  A neprijatelj je bio iscrpljen, ono što je želio je nula!
  Ako pobediš, postaćeš bogat,
  Ko god je zapalio požar završiće u siromaštvu!
  Ovo su kul pesme koje ovde pevaju devojke iz Terminatora. I pokazuju svoja najveća i najnevjerovatnija dostignuća. Nijedna tehnika orka ne djeluje protiv takvih djevojaka.
  A noge su im tako lijepe, isklesane i vrlo ujednačene, a istovremeno skladno postavljene prste.
  Ovo su zaista devojke - baš ono što vam treba, super!
  Takvi su ratnici sposobni da odlučuju o sudbinama cijele zemlje. Niko se ne može porediti sa ovom devojkom u pravoj borbi.
  I opet goli prsti bacaju ubilačke darove uništenja i totalne smrti. I uništavaju pukove Putinove vojske medvjeda.
  Šta može Putinov medvjed ako mu zabije otrovnu iglu u čelo? Sve što možeš je da plačeš. I izgleda krajnje pretenciozno i groteskno!
  I djevojke također koriste svoje gole nožne prste u borbi, bacajući bumerange. Oni lete i vrte se u vazduhu, i ulaze u glave očnjaka. I padaju mrtvi.
  A onda djevojke svojim grimiznim bradavicama pritiskaju dugmad i uključuju nešto krajnje ubitačno i destruktivno. I mnogo orka umire.
  Zgodni mladi vilenjaci također pjevaju vrlo lijepo i samouvjereno;
  Nema ljepše ljubavi na svijetu,
  Ali ima i problema i briga...
  Uostalom, od par slogana nema nikakve koristi - kormila,
  Kada smo zajedno, uvek smo piloti!
  
  Ljubav je posuda u kojoj se nalazi slatki med,
  Ali katran ravnodušnosti se dešava...
  I vjerujem da će velikodušna sreća doći,
  U cvatu, kao grm sirene u maju!
  
  Velika je stvar odbaciti lanac ropstva,
  Neka se moje znojno telo ispravi...
  Umjesto da živim u zatočeništvu, bolje je umrijeti,
  Iako će nas potreba odviknuti od lijenosti!
  
  Dato nam je mnogo da postignemo u životu,
  Ali veoma je teško postići više...
  Kada je tvoj um zatvoren u mrežu - jaram,
  Kad ste previše oprezni!
  
  A one koji se odvaže čeka ih biskvit,
  I čokolade, slatke bombone,
  Ali često daje rock obrnuto,
  Ko zna, možda su dani golubova prošli!
  
  Ne želimo da napustimo ovaj svet,
  Izgubiti čak i zli univerzum!
  Daj nam peticu u životu,
  A kazna će biti u obrazovanju!
  Ovo su pesme ovde i momci nisu inferiorni u gracioznosti od devojaka. I vilenjaci koji kao djeca koriste praćke. A ovo je takođe veoma smrtonosno oružje. I ima izuzetno razorno dejstvo.
  Protiv takvih ljudi Putinovi medvedi su nemoćni.
  Borbe se nastavljaju velikim intenzitetom.
  Djevojke bacaju bumerange u obliku šestokrakih zvijezda i kukastih krstova, a njima odsijecaju glave Putinovim medvjedima. Dok djeluje izuzetno energično.
  Djevojke golim prstima pokazuju i izvode takva čudesna čuda. I zadaju svojim neprijateljima udarce koji lome i lome kosti.
  Ratnici pevaju smelo.
  - Čeka nas prostor i san,
  Učinimo svijet ljepšim za sve...
  Ljepota će zavladati
  U našoj velikoj Elfiji!
  I opet devojke svojim grimiznim bradavicama pritišću dugmad i zadaju neprijatelju zaista porazne udarce, bukvalno spalivši stotine Putinovih medveda odjednom.
  U isto vrijeme, djevojke pjevaju sa velikim entuzijazmom i intenzitetom;
  Puno je laži na svijetu, a okrutnost vlada,
  Pravda je kao ptica uhvaćena u mrežu...
  Ali tu je Gospodnja moć i štit veličine -
  To znači da mi koji smo pali nećemo morati dugo da trpimo!
  
  Vilenjaci su često grešni i igraju se sa sudbinom,
  Bože Svemogući smiluj nam se: tvoja je čast čast!
  Obraćam ti se u krvi slomljene duše,
  Daj mi priliku da se spasem i pomolim se!
  
  Pijesak se slijeva na tvoje usne, gorući osmijeh od vjetra,
  Kakav je to gnusni grijeh doveo našu Zemlju do...
  Sotona, tvorac zla, nemilosrdno je mučen
  Ali u stvari, ko je pao i sam u gomili!
  
  Nismo dostojni da okusimo Boga, milost,
  Podlost živi u srcu i praznina vlada!
  Moramo dati sve što imamo siročadi,
  Neka se vaša čistoća otkrije pod nebom!
  
  Ali ako je tvoj duh kao mrlja od mastila,
  Ako krutost i požuda žive u vašim mislima?
  Za takvog je Bog Sveti otvorio svoje srce,
  A on je rekao: pokajte se - nedjela se ne računaju!
  
  Stvoritelj je dao svoj sveti dekret stvaranju,
  Volite svoju braću i nemojte se usuditi da ih izdate!
  Borim se protiv greha da se vatra ne ugasi,
  Postanite jedna porodica: čast ocu, majci!
  
  Nema oprosta ako ti je otac lijen,
  Ako samo razmišljate kako da uzmete više...
  Ali ako si velikodušan, znaj da si mlad,
  I radi za dobro, odgurujući krevet!
  
  Tvoj sveti zakon će biti dat vekovima,
  Živjeti po savjesti, donoseći radost!
  Otvorio ceo univerzum, mudrost je tako velika,
  Nemoguće je znati, ja plačem kao dijete!
  Recimo devojke - otpevale su super pesmu ! I pokazali su svoj izvanredni imperativ.
  I neka ratnici ponovo pucaju na orke, pritiskajući dugmad sa bradavicama koje izgledaju kao prezrele jagode. I oni su nokautirani u velikom broju.
  To su zaista djevojke koje seju smrt i uništenje među Putinovim medvjedima. Ratnici najsjajnijeg i najrazornijeg prolaza.
  I kosuju svoje neprijatelje kao srpom. I udarali su neprijatelje golim nožnim prstima. I toliko je orka već umrlo od njihovog destruktivnog uticaja.
  A djevojke bacaju grašak uništenja i uništenja svojim golim, okruglim, ružičastim štiklama.
  I opet Putinovi medvedi, ubijeni i raskomadani, padaju. A ratnici djeluju vrlo uvjerljivo i destruktivno.
  I mladići takođe pokazuju svoj destruktivni i destruktivni uticaj na Putinovu vojsku.
  Pri tome, borbeni parovi ratnika pjevaju s entuzijazmom;
  Živimo u svetu punom razdvojenosti, tuge...
  Šta vojnik treba da radi kada je sam?
  Bogovi su okrutno odlučili pravo za nas -
  Ovaj tip sijede sljepoočnice!
  
  Univerzum je tako okrutan prema ljubavi,
  Suze razdvojenosti tekle su u kaskadi...
  Saosećanje je nestalo bez traga, kao san,
  I život je postao kao kamen bez mekoće!
  
  Smrzava se u pustinji, a led gori od vrućine,
  Kako zarđali lanac obavija moje srce!
  I kiša razdvajanja udari u krov -
  Džepovi prazni, ostaje samo bakar!
  
  Ali vjera u podvig borca inspiriše,
  Svemogući Bog - znaj da je dao čvrst zavjet!
  I biće nam kao lišće u toplom maju,
  Kad niknemo, sretnemo cvjetanje!
  
  Da li želite da planetu učinite srećnijom?
  Pa da svako od nas peva slavno kao slavuj?
  Tada je najslađi med postao žetva sa lipe -
  U duši divova, stavimo tačku na laži!
  
  Ne varaj Boga, vjeruj mi,
  On dobro vidi ko je od nas kukavica i gad!
  Dajte žrtvi značenje Gospodnje,
  Nije ni čudo što piše, odužiću vam se ljudi!
  
  Ali zlo nasilje uhvati nas u mrežu,
  Niko ne zna gde se završavaju ubistva.
  Juda visi na trulom jasiku -
  A za one koji su vjerovali - kruna od lovora!
  
  Svaka osoba može postati bolja
  Naš izbor je svestan - stremljenje ka Hristu.
  Ali ponekad postoje lokve krvi,
  Barem obećavam - dolazim uskoro!
  
  O svijete, koliko nasilja ima u tebi,
  Kao da ne možemo mirno da živimo!
  Žena je plakala nad vojničkim kovčegom,
  Kako je tanka krhka nit života!
  
  Prolivanje krvi nije naš poziv -
  Želim da volim, da dam otadžbini raj!
  Zašto je ova kazna za sve nas?
  Odgovor je, dajte svo bogatstvo siromašnima!
  
  Nemoguće je kupiti spas za novac,
  Jer za Boga nema cijene za zlato!
  I pokloni se crkvi u nedjelju,
  Da postanu krilati kao orlovi!
  
  I doći će vrijeme - doći će Božje Kraljevstvo,
  Zla i grabežljiva tama će završiti!
  Duhovno će nestati, prokleto ropstvo,
  I zemlja će postati u veličini sreće!
  Devojke su pevale zaista i konkretno, i veoma lepo. A bosonoge djevojke bacale su ubojite darove uništenja. I tako se nastavilo uništavanje Putinovih medvjeda. Djevojke se odlikuju i velikom duhovitošću.
  Divni su i izuzetno cool. A bradavice na grudima su im vrlo svijetle, kao prezrele jagode.
  Djevojke, bez nepotrebnih ceremonija, bacaju darove uništenja golim prstima smrtonosne sile.
  Toliko su veličanstveni i agresivni da kradu bitke.
  Šta možemo reći o rubin bradavicama djevojačkih grudi? Ovo je takođe izuzetno borbeno i cool. Koliko su devojke sposobne da se bore i bore sa velikim intenzitetom.
  Tako su ga djevojke ponovo uzele i zalijepile gole nožne prste u usta. I hajde da duvamo. I kako je iz ovoga počela da izbija ultrazvučna trila.
  I zapanjene vrane su izgubile svijest. I pali su kljunovima na glupe glave Putinovih medvjeda.
  . POGLAVLJE br. 21.
  Djevojka vilenjaka i u isto vrijeme kraljica davali su komande. I delovala je veoma energično. A oči su joj blistale poput safira. Ovo je super djevojka i zove se Marija Kolesnikova.
  Razbili su im lobanje i izbili im mozgove. To je kul!
  I tada su ratnici vrlo lijepo i veselo počeli pjevati svojim divnim glasovima;
  Svetlost moje uzvišene Elfije -
  Zemlje koje su dale život svetu svojom dušom!
  Nemoguće je naći ljepšu otadžbinu,
  Ona je vijest za svemir - sveti san!
  
  U svakoj vlati trave i svakoj kapi rose,
  I u kapima tople letnje kiše...
  Pahuljice se igraju dijamantima,
  U njima je lice Isusa - Gospodina Vođe!
  
  Stvaranje blistavog Svaroga,
  Lijepo je u svakom kukuriku.
  Ko hoće mir je kao sin Božiji,
  Vjerujte mi, svuda ima divan život!
  
  Ali Svemogući nam je dao ovu volju,
  Tako da izaberem svaki slobodan put,
  Tako da domaći borac voli svoju domovinu,
  Da proslavi Roda u njegovim djelima!
  
  Međutim, napravili su loš izbor,
  A sada se zli potok sliva na Zemlju!
  Elfiju gaze iz pakla tenkova gomile -
  Sudbina je okrutna i nemilosrdna u svom ratovanju!
  
  Ali ujedinimo borce rame uz rame -
  Pod sovjetskom zastavom novembra.
  Od ikone daće se milost licima,
  Oni stoje za nas pred Gospodom s razlogom!
  
  Iako demoni pasu iza Putina,
  I on je stavio puno karakteristika u Orkmaniju !
  Ali mi obaramo Junkere kao tanjire,
  Na kraju krajeva, treba se boriti, iščupati krv iz svojih vena!
  
  Neprijatelj je stigao do Elfskve - sve gori,
  Kroz dvogled vidi zvezde Kremlja!
  Ali već smo pobijedili Mamaijevu hordu,
  Gospod će dati snagu svojim voljenim kćerima!
  
  Otadžbina - šapućem u molitvi s bolom,
  Naši gradovi gore kao buktinja!
  Ono što je sagrađeno znojem i ljubavlju,
  Da li je zaista zauvijek uništen?
  
  Ali Porodica neće napustiti svoje Stvaranje -
  On će dati snagu i protivnik će pasti!
  Kao što je rečeno u Božijoj mudroj knjizi -
  Vilenjak će pobijediti i marširati do zvijezda!
  
  Wehrmacht je poražen, krv teče,
  Elfskva , a po slavnom Elfagradu!
  A domovina će dati sok od jabuka,
  Tako da mitraljez postaje lak sa granatom!
  
  u Okrlini - slavni vođa,
  Vicekralj Božiji na Zemlji gde je greh!
  orkšistička stvorenja,
  Tada će biti sreće i uspeha!
  Devojke su pevale tako dobro, sa toliko strasti i intenziteta. Ljepotice su veličanstveno pjevale i sve odradile savršeno.
  I golim prstima bacaju posebne zvijezde koje paraju grla i stomake Putinovih medvjeda. I recimo da je jako kul.
  Divne devojke u tuči su veoma jake i borbene.
  Mada ponekad i oni to dobiju. Evo dželata orka koji muče djevojku iz porodice vilenjaka. Uzeli su je i povukli na stalak. Prvo su joj vezali ruke odostraga i počeli da podižu devojku više. I tako sve do plafona.
  Povukli su me na visinu od deset metara. A onda su je uzeli i pustili djevojku.
  Njeno nago, preplanulo tijelo palo je dolje. I sam pod je jako jak, najlonski konopac je bio rastegnut.
  I djevojka će vrisnuti od paklenog bola. Tako se ljepotica trgnula. I izokrenuo je ljepotice zglobove do krajnjih granica.
  Viši dželat iz klana Putinovih medveda zarežao je sa cerekom:
  - Nastavi da se trese!
  I djevojka je ponovo počela da se podiže na stalak. I sve više i više. Konopac je postao zategnut.
  Devojka je veoma lepa sa isklesanim mišićima vilenjaka. Ona je divna, veoma borbena.
  I uz stenjanje kaže:
  - Ne! Neću reći!
  I podigli su je do samog plafona. A djevojka, koja je stajala na oprezu, ukočila se.
  Tako da je ponovo puštena. Nago, snažno telo vilenjaka je palo. I krenulo je nizbrdo divljom brzinom. I blizu poda, konopac se ponovo zategnuo.
  I djevojka opet vrišti. Da boli.
  Ali krik mi se izbija iz grudi:
  - Ne! Neću reći!
  Viši dželat iz rase Putinovih medvjeda naređuje:
  - Protresi po treći put!
  A sada je djevojka ponovo podignuta na užetu. Pre toga devojkama je na bose noge obuvana teška hrastova cipela, vezana gvožđem. I pojačala je istezanje svog snažnog, djevojačkog tijela.
  Vilenjak se ispružio i lebdio kraj samog plafona, u zamku u kojem su fanatici iz Putinove bande vršili torturu.
  A onda je stariji dželat prosiktao:
  -Hoćeš reći kučko!?
  Djevojka je vrisnula u očajanju:
  - Kolac u usta tvom Putinu!
  Uslijedila je komanda:
  - Pusti!
  I uže je ponovo pušteno pomoću bubnja. I djevojka je pala. I njene bose noge u kockama čak su malo dotakle pod, i konopac se ponovo zategnuo.
  A vilenjak je ponovo vrisnuo i izgubio svest.
  Orci su je, po naređenju višeg dželata, polili kantom ledene vode. I djevojka je došla k sebi.
  Dželat-vođa je naredio:
  - A sada istezanje.
  I orci su počeli vješati najteže utege na kuke koje su virile iz bloka. Djevojčino mišićavo tijelo, sjajno od znoja, bilo je jako istegnuto i zakrivljeno poput strune.
  I opet je istisnula:
  - Neću reći!
  Dželat je naredio:
  - Svetlo za nju! I sprži prsa, i njedra i gole pete!
  Orci su požurili da izvrše naređenje. Prije toga, kako se koža ne bi odmah pocrnila, dječičinu utrobu, grudi i gole tabane tretirali su maslinovim uljem.
  Devojčica je bila veoma zgrožena dodirima grubih, dlakavih ruku Putinovih medveda.
  A kada su i zapalili vatru ispod bosih nogu devojke. I donijeli su baklju na svaku grimiznu bradavicu grudi, i drugu baklju na Venerina njedra.
  I bol je bila paklena. Ali djevojka ne samo da nije plakala ni vrištala, već je naprotiv počela pjevati;
  U rasporedu podzemnog sveta nema sitnica,
  Svaki izgovor za đavola je kao udica.
  Ako nema milosti u svetu Gospodnjem,
  To znači da pakao nije daleko!
  
  Na kraju krajeva, svijet toliko voli zlo,
  Kao ostrva bez kompasa dobrog...
  Iako se opjeva herojstvo hrabrosti -
  U stvari, Kralj Univerzuma je Sotona!
  
  Onaj okrutni napreduje na ovom svetu,
  Onaj ko ne zna sažaljenje je kralj!
  Ima zamki pod palmama čak i neba,
  Gdje je dobro? To je oskudna nula!
  
  Svaka vjera može biti pokvarena
  Bilo kakav miris slave, znaj omču...
  Gadovi podmuklo sikću u pješčaniku -
  I želim da osvijetlim svijet snom!
  
  Težiš svetlosti, ali si u mraku,
  Hoću da dam, ali džep mi je prazan!
  Ako ne želiš da živiš kao jadni papagaj,
  Idi na podlost, lukavstvo i prevaru!
  
  Odvratno je čak i živjeti ispod sloja sluzi,
  Gdje bez potpore krova - ni koraka!
  Juriš dušom kao soko u visinu,
  Ali meso je u močvari, neprijateljski mač sija!
  
  Kako se desilo da je sreća nestala?
  I zašto zlo vlada svuda?
  Da li Bogu zaista nedostaje moć?
  Dakle, to dobro će voditi sve zauvek?
  
  Uostalom, čovjek nije stvoren kao fanatik,
  Uostalom, u svakom srcu postoji izvor ljubavi...
  Zašto orci ne znaju svoje granice?
  Zar se sreća gradi samo na krvi?!
  
  Nažalost, ne možete sami pronaći odgovor,
  Ovo je užasna stvar u svetu vekovima...
  A demoni ti prave jezive face,
  I izgleda da je Gospod zaboravio ljude!
  
  Ali ne verujem da zlo nije svemoćno,
  Samo treba da stegneš svoju volju u šaku!
  Tada će impuls koji vodi u pakao nestati,
  I biće mira i sloge među nama!
  Ratnici su nastavili da se bore protiv vojske orka. Učinili su to herojski i, naravno, koristeći gole prste svojih isklesanih stopala.
  Ljepotice su urlale:
  Pogledajte pomračenje na nebu
  Sjajan simbol ere...
  Ovo je znak svetlosti,
  Stvari su loše za orke!
  Rekavši to, djevojke su ga uzele i pritisnule svoje grimizne bradavice na dugmad za bazuku. I raketni bacači su reagovali. Koja je prekrila i rastrgala mnoge Putinove medvjede.
  I nakon toga su djevojke ponovo počele pjevati;
  Elfia: ti si moja sveta zemlja,
  U kojoj se san ostvaruje...
  Ledena hladnoća miluje i greje,
  Nema bolje lepote na nebu!
  
  Ne postoji takva zemlja u celom univerzumu,
  To je poput rubinskog snopa na grani vrbe.
  Odjevena u dijamante i bisere polja,
  Kad nam je Frost dao snježni nanos!
  
  Prekrasan različak u sparno ljeto,
  Zlatni lokvanj na vodi...
  Kos trni pozdrave putniku,
  Uživate u šumi na travi!
  
  Devojke na Elfiju su uvek divne -
  Vitka, lepa - kosa gori!
  A poznate su pesme koje slave slave,
  I vrelina je planula do neba!
  
  Kad kiša lije bosa kroz lokve,
  Plavuše se smeju i trče...
  Niko od nas nije prehlađen čak ni zimi,
  Mraz pod snijegom đurđevaci cvjetaju!
  
  Blago otadžbine u našem srcu,
  Zadrži ga, ali ne skrivaj batira!
  Otvorili smo vrata u prostranstva raja,
  Osvojićemo ceo kosmos celog univerzuma!
  
  Otadžbina je skromna i veličanstvena,
  Na zastavi u boji - život onih koji daju tri!
  Tako sjajna snaga,
  Ti vjerno gledaš u Elfa!
  
  Gospod će dati nagradu, vjeruj veliku,
  Naukom vjerno vaskrsavajmo mrtve...
  I majka zauvek crvena mlada,
  Pridružimo se našem svemoćnom timu!
  Djevojke su tako hrabre i izgleda sjajno. I noge su im, naravno, gole, a grudi pune grimiznih bradavica - jednostavno divne, nevjerovatne.
  I ponovo pritiskaju grimizne bradavice svojih grudi na dugmad baze i lansiraju darove uništenja smrtonosnom snagom. Ovo su divne devojke ovde, cool i sa golim, okruglim, roze štiklama.
  Mladi vilenjaci jako vole lizati ove bose noge. I imaju ukus saća.
  Takvi vilenjaci su divni i slatki ljudi. Recimo samo da su odlični.
  A ako već počnu pjevati, onda to uglavnom okreće uši cijevi;
  Moja mašta je bila pogođena
  Sve je postalo sjajno, kao u novembru!
  I zabićemo vile u bokove zlog demona,
  I biće tako divno na Zemlji!
  
  Takve su zvijezde u našem svemiru
  Neki su rubini, drugi dijamanti!
  Skupljamo danak od zlih -
  Udarac je kao čekićem i to ne u obrvu, već u oko!
  
  Izlozi sa kvazarima,
  Blistavi hipodrom blista!
  U mojoj duši zjape rane -
  Kao da je u njemu bio veliki pogrom!
  
  Oni će se uvijati kao uvojci komete,
  Ovce sijaju - mlečni drift sija!
  O besmrtnim djelima pjevanim,
  Neka Vilenjak ostane zauvijek u slavi!
  
  Šta može učiniti slavnog vilenjaka dosadnim?
  Samo pusti suzu iz plavih očiju...
  Kad je sve okolo sivo, odvratno je,
  Kada očekujete grmljavinu u junu sa nadom.
  
  Rastegni nesretne usne sa osmehom -
  Shvatite da svijet nije bobice u šumi.
  Devojka će ti odmah pokazati zube,
  U njemu ćete ostvariti razuman san!
  Pjesme ovih djevojaka su jednostavno divne i veličanstvene, super izgledaju. Za njih se jednostavno može reći da su kosmički i izuzetno borbeni. Ratnici imaju i bradavice blistave rubinima, koje sijaju poput zvijezda u tami.
  A jezici mladih vilenjaka ih pohlepno ližu i hvataju kaskade orgazama.
  Ovo je zaista potpuna i potpuna ljepota.
  A onda su djevojke počele bacati britve golim prstima. A ove oštrice su otvorile grla Putinovim medvedima.
  I ispalo je vrlo cool.
  I tako su djevojke počele pritiskati dugmad na grimiznim bradavicama svojih grudi i stavljati puške u akciju.
  I ovaj se utjecaj pokazao, možda, gotovo fatalan.
  I prelijepi vilenjaci su ponovo pokosili Putinove medvjede, tjerajući ih u kovčege.
  Ne zaboravljajući da pevate u isto vreme;
  Naši borci imaju samo jedan put,
  Prekrivena je trnjem i trnjem...
  Na kraju krajeva, nema Boga na ovom svetu -
  Snovi su se raspali u prah!
  
  Svaki lešinar može da kljuca
  I prednji vrt je postao pustoš...
  Ali koliko su ljudi postali slabi?
  Gdje je nestao vilenjački heroj?
  
  I zato su zaboravili vilenjaka,
  Zašto ste se prodali strancu?
  Gdje su bile milje, postale su milje,
  Pad u ponor u ponor visoko!
  
  Tamo su krhotine bijele u polju,
  I hej, vrana je ustala...
  Želimo, vjerujte mi bolje od vašeg udjela,
  Neka život postane raj!
  
  Ali Svemogući je dao ovaj odgovor -
  Da li želite da jedete previše?
  Dali su ti čak i dodatne obroke,
  Gdje su podvizi i čast?
  
  Za Elfiju ste borci hladnokrvnosti,
  Samo ugodi mamonu...
  Ali potrebna je riječ, potrebna su braća -
  Bacio si ga kao prah za otpad!
  
  Pa, šta se slažemo oko ovoga?
  Teška od lijenosti i ljutnje.
  Neka nas put čeka, avaj, opasan,
  U borbu s bezbrojnom hordom!
  
  Ali u ovoj stvari ćemo uspjeti -
  Jer oni su sinovi domovine.
  Ne dozvolite bebama da spavaju u kolevci,
  Letite prema kometama kao orlovi!
  
  A ja ću odgovoriti na poslednje:
  Kada će milost doći?
  Tako da tračak sreće zauvek gori -
  Otopimo snijeg i led pod tušem!
  Prelepe devojke su pevale, a glasovi su im bili tako puni i zvučni. Zapravo, nema ljepšeg od ratnika. Njihove bradavice blistaju poput rubina i pritiskom na dugmad na džojstiku radi.
  Ratnici nemilosrdno pucaju na orke. Djeluju sa nezaustavljivom energijom.
  I bacaju gole nožne prste, darove uništenja sa smrtonosnom snagom.
  Tako devojke - koje će, ako su ljute, planine zameti. Evo, pokušajte da se oduprete takvim lopovima.
  Svojim golim petama bacaju velike, smrtonosne graške smrti.
  Ovo su tako cool i jedinstvene devojke.
  A kada se koriste grimizne bradavice grudi, dolazi do još agresivnije aktivacije sistema anihilacije. I hiljade Putinovih medveda umiru pod nemilosrdnim udarcima devojaka sa golim, okruglim, ružičastim štiklama.
  A djevojke još pjevaju;
  Mnogi od nas se plaše prošlosti sveta,
  Šta se tu krije pod mračnom sjenom vjekova?!
  O sudbini svemira odlučuje slučajnost i volja,
  Nešto što može srušiti i poraziti zle neprijatelje!
  
  A u sadašnjosti je mrkli mrak,
  Mnogo raznih jaruga zjapi...
  U svakoj zvezdi lice sotone se izvija,
  On želi da napravi đavola od nas papagaja!
  
  U otadžbini nema proroka, avaj -
  I da mnogo podučavam za posao!
  I kao rezultat, kovčezi izlaze,
  Ako, već izgoreo u umu Boga!
  
  Vrijeme nije podložno crvima,
  Svako od nas je veoma ponosna osoba.
  Da rezultati ne bi pali na nulu,
  Moramo očistiti nečisto lice!
  
  Žalba nije rješenje, znate
  Pa, dobro odlučite o svemu, momci!
  I tada će region prosperirati,
  Ako braniš liniju mitraljezom!
  
  Završi posao i super si,
  Zaista možete doći do vrha!
  Čak i ako si mlad godinama -
  To je kao da mi daš bombu, a da ne ispustiš zvuk!
  
  A nagrada će biti ljubav,
  Sadrži zadovoljstvo grešnog svijeta!
  I ne protivreči impulsima,
  Uhvaćen burnim potokom strasti!
  
  Vera će nas dovesti do Oca,
  To će ga učiniti čistijim, boljim, ljubaznijim!
  I orao se klanja Hristu,
  Ovo je ideja komunizma!
  Ovo su one vrste pjesama koje vas zaista podignu i podižu raspoloženje. Ratnici pjevaju lijepo i blistavo.
  I nastavljaju da bacaju darove uništenja sa ubilačkom silom golim prstima.
  Ovo su devojke. A zarobljenim prelepim devojkama orci guraju užarene pajsere na gole pete lepotica. I spaljuju ih s velikom okrutnošću.
  To su takve ljepotice jednostavno hiper nivoa .
  I nastavljaju da bacaju svoje gole nožne prste na neprijatelja, ubilački grašak uništenja. A ultrazvuk je sipao iz njihovih grimiznih bradavica, što je izazvalo potresanje atmosfere i vranama su isprani mozgovi i izgubili su svijest.
  A oni su, padajući, probili lobanje orkova i ubili ih. I Putinovi medvedi su umrli krvareći;
  Ne, budni neće izbledeti,
  Pogled sokola, orla!
  Glas naroda je jasan,
  Šapat će smrskati zmiju!
  
  Ne bi trebalo da budu okrsisti na tronu,
  Mač grimizne vojske će zbaciti!
  Moj vilenjak, ne u padoku -
  Majka svega neće biti pobijeđena - đavoli!
  
  Domovina je u tome sveta,
  Samo duša u njemu cveta!
  Prositi za cipele u pećnici,
  Naš put je u raj!
  
  Bit će nova narudžba
  Gdje su svi jedno sa Vilenjakom !
  Ljudi će biti sretni
  Nepobediva domovina!
  
  Kralj svetlosti živi u mom srcu
  Da ne poznajemo tugu!
  Na svu sreću otvaramo vrata
  Zvijezde su zaiskrile iznad nas!
  
  U tuzi ima nade i vere,
  Verujem da ćemo biti srećni!
  Mladost se zamjenjuje
  Mi smo sami sebi sudije!
  
  Svaki borac se poštuje
  Svi žive hrabro.
  sa pjesmom ideš u bitku,
  Nema jačeg Efijanskog koraka!
  
  Vjerujem da će se cijeli svijet probuditi!
  Bit će kraj orkšizmu!
  Sunce će sjajno sjati!
  Put, rasvjetljavajući elfinizam !
  Ovo su devojke ovde - najkul i najistaknutija klasa. Ratnici su golim prstima bacali žiletove i odsjekli glave Putinovim medvjedima.
  To su bile tako neverovatne devojke. Vilenjaci imaju tanke strukove, široke bokove i izvajane trbušnjake. Ovo je mjesto gdje orci ne mogu odoljeti ratnicima.
  Tako su ukusni i jednostavno super. A moćni ultrazvučni valovi oslobađaju se iz grimiznih bradavica dojke. I vranama su još jednom udarile u mozak . I bili su zapanjeni i prevareni. I kao da su je uzeli pendrekom i razbili.
  I nastao je užasan šok. I ratnici su popustili sa svojom neverovatnom energijom.
  I opet su je ratnici uzeli i zapevali;
  Naravno da je teško predvidjeti
  Šta čeka u ovom novom svijetu!
  poletećemo do neba,
  Ukrcavanje u star avion!
  
  Ne postoji broj planeta na nebu,
  Svaka ima svoj sublunarni svijet.
  Pod udarom zvjezdanog vesla,
  Verujem da ćemo osvojiti Mlečni put!
  
  U svakom univerzumu postoji zlo,
  Ali ako vlada elfinizam...
  Onda garantuj čast svojoj savesti.
  A dualizam se ne poštuje!
  
  Dželat je podigao svoj mač nad nama,
  Prijeti da će ometati život u sreći!
  Ponekad tuga, stenje, plač,
  Naša majka lije suze!
  
  Ili možda probiti prostor,
  Beskrajne svemirske dubine!
  Onaj čiji je um oštar može
  Predivan, pametan, ljubazan sin!
  
  Potomstvo počinje rasti
  U zoru masna polja!
  Iznad nas je Bog Sveti Hristos,
  Njemu sa naklonom i ljubavlju!
  
  Tada ćemo vjerovati u raj
  Hvatanje dečjih osmeha...
  Hvala ti Gospode -
  Produžite nit mog života!
  
  Šta pomoći ljudima cele zemlje,
  Podignite napredak i dobrotu,
  Da zemlja ima moć,
  Da slavim ljepotu lirom!
  
  Uostalom, nije uzalud ti osoba,
  Kao ptica koja juri u nebo!
  Da li želite da ostvarite svoje snove
  U kojoj um, tijelo!
  . POGLAVLJE 22
  Devojke su tako divno pevale, a Marija Kolesnikova - super
  Ovo je bila tako divna pesma koju su pevale devojke. I kako je ova pjesma ispala lijepa. Ovako djevojke ratnice odlično pjevaju. I imaju tako divne i nevjerovatne glasove.
  Jedan od vilenjaka je duhovito primetio:
  - Firer je ćelav i jednostavno loš!
  I pokazala je svoj dug i grizljiv jezik.
  Drugi vilenjak je duhovito rekao:
  -Ko ne voli Putina?
  Svi vole Putina!
  A ko ne voli Putina?
  Dugo je u zatvoru!
  
  Ali ćelavi Vladimir
  Uopšte se ne bojimo
  I loš predsjednik
  Glupe misli!
  Ovdje djevojke govore vrlo duhovito, i viču. A onda golim prstima bacaju otrovne igle i nasmrt izbodu Putinove medvjede.
  A onda kako će uzeti i pjevati;
  Nema druge otadžbine u svemiru,
  Naša planeta je kao zvezda na nebu...
  S vjerom, nadom i čistim snovima,
  Osvojićemo svetle ciljeve!
  
  Prvi smo napravili korak u svemiru,
  Elfarin nam je dao ključ od raja !
  Svi su sada kao napredni mađioničari,
  Može doživjeti svjetsku olujnu ivicu!
  
  Pa zamisli stara vremena -
  U životinjskim kožama utrkivali smo se s toljagom!
  Tema napretka je neprolazna, vječna,
  Neka nas nauka ojača!
  
  Umjesto nagrade ima trnje pod nogama,
  Ova priroda je kao zli vuk!
  Gavran viče: čovječe, šuti -
  A keruvimi se tako ljutito cerekaju!
  
  Postoji samo jedan izlaz iz ponora,
  Svemogući Bog je moć Kreacije.
  Postat ćete elementi, vjerujte mi, gospodine,
  Ako uvid dođe do znanja!
  
  Zato nemoj da budeš dosadan za svojim stolom, dušo
  Dobijate veliku moć!
  Napravićeš sebi raj, mladiću,
  Možete stvoriti ono o čemu možete samo sanjati!
  
  U novim svetovima potrebno je i znanje,
  Naša braća su tu, vjerujem rođaci.
  Neka u univerzumu nema neprijateljstva,
  Svi smo mi porodica naše majke vilenjaka!
  Ovako su devojke pevale duhovito i originalno. A njihovi glasovi jednostavno rađaju čuda.
  Tako će oni to prihvatiti, a cure tako dobro pjevaju. I opet mogu da počnu da pevaju iz sveg glasa. I pokažite svoje pune i vrlo cool i divne glasove.
  Ovo su cure, ako pjevaju ili sviraju, bit će stvarno super.
  I ratnici ponovo sijevaju munje iz grimiznih bradavica svojih grudi i ubijaju orke. Sve se dešava paradoksalno na vojnički način. A bosonoge, okrugle pete djevojaka izbacuju destruktivne lopte uništenja. Što ima zaista razarajući efekat.
  A vilenjake bukvalno tjeraju svoje protivnike, u ovom slučaju Putinove medvjede, u lijes. I takva fundamentalna i kontinuirana bitka sa totalnim uništenjem se odvija.
  A ratnici se pokazuju kao izuzetno hrabri. I oni će to uzeti i zviždati s velikim bijesom, koristeći svoje gole nožne prste. A ovaj zvižduk je zaglušujući i udara u mozak. I stvara revoluciju u glavama vrana.
  A oni, izgubivši svijest, padaju i svojim oštrim kljunovima probijaju glave orkova.
  Nakon toga ponovo pjevaju s velikim entuzijazmom i golim zubima;
  O Puškine, ti ekscentriče grešiš,
  Ne bi trebalo da se razbolimo u proleće!
  Uostalom, miris svježeg majskog bilja,
  Sposoban da otjera sve s kauča!
  
  Snješke cvjetaju u proljeće,
  Imaju čistoću noćne glazure...
  Rađa lagani san,
  Mladić želi još jednu oluju!
  
  U proleće će se hladnoća povući,
  Ološ zle muke će nestati...
  Lovačka slava zauvek,
  Popijte slatki dah djevice!
  
  Kako je sve dobro u mladosti,
  A maj je mladost prirode!
  djetlić bije dletom,
  Grom se trese, izbacuje svodove!
  
  U proleće potoci žubore kao tren,
  I muze zapljuskuju njihove zvonke talase.
  Evo bobica koje rastu -
  Ljepota grije srce!
  
  Sve je u nasem kraju lepo,
  Trava je kao somot u ženskoj haljini.
  Međutim, sljepoća
  Trudi se da tvrdoglavo živiš u gradu!
  
  Zašto nam treba grad i selo,
  Postani kao divljak i prošetaj šumom.
  A ako ima snega,
  Trčanje bosonog samo čini hladnijim!
  
  Klan je dao takvu moć,
  Da možemo da vladamo kao bogovi.
  Ovdje je raž zlatna u polju,
  Strogo lice ikone blista!
  
  Svarog Slavenski Sveti Otac -
  Naredio nam je da volimo i živimo za našu braću!
  Ko je plemenit, bravo,
  Uostalom, sam Stvoritelj je prihvatio raspeće!
  
  A vitez će sam naoštriti mač,
  Jer u životu ima nasilja!
  Gospod je rekao: Ne dam ti mira,
  Uostalom, dovraga, vjerovanje je nemoć!
  
  Zato ne verujte da je san raj,
  U stvari, suština sreće je kretanje.
  A ti se boriš tako se usuđuješ -
  Pa da dželat traži oprost!
  
  A ako bi se sam povukao,
  Rod će pomoći, vjerujte svom sinu!
  Skinite prašinu i nered iz glave:
  Šta vas tera da kukate - odbaciću!
  Borbe su se nastavile velikom upornošću i razmjerom. Mnogo je krvi teklo. Uglavnom su se tukle vilenjake, koristile su gole nožne prste.
  A ako se i bore, to je izuzetno smrtonosno, uništavajući Putinove medvjede.
  Mora se reći da su bitke bile tako krvave. A djevojke su još uvijek na piramidalnim tenkovima Zelenskog.
  A ovo je izuzetno brutalan napad. I ima uticaj u stilu tvrdog kovčega.
  I goli prsti bacaju darove uništenja velikom, razornom snagom.
  A vilenjake pevaju još više;
  Moja domovina je energična duša,
  Nema joj premca u ovom zlom svetu...
  Uostalom, kako je Elfia dobra -
  U njemu ima puno topline i svjetlosti!
  
  Bori se za nju, dođavola sa vranama,
  Uostalom, nema vrijednije Domovine na ovom svijetu!
  Na kraju krajeva, sebičnost je zločinačka laž,
  I okrutni demon se ceri svojim odvratnim licem!
  
  Šta ste uradili za državu - momci, mi smo orlovi,
  Ono što možemo učiniti za Patronim nije dovoljno!
  Mi smo slavni sinovi - smatrajte se ravnim bogovima,
  Hajde da srušimo ono što nam stoji na putu sa postolja!
  
  O moja domovina je sveta zemlja,
  Ponekad zaboravimo da Te služimo!
  Smatrajte tim jednom porodicom,
  Oče druže mudri genije Fralin !
  
  U mojoj velikoj zemlji postoji dragi simbol,
  Taj grb sa dvoglavim orlom raširenim!
  Bori se sa plugom, sa prokletom hordom,
  Ljudi ponosnog Solntslavnaya Elf !
  
  Evo moje vojske - u Orklin je ušla, grmi,
  Horde nacizma koje istrijebe zle duhove!
  Ono što je ostalo od "Tigrova" i "Pantera" su ostaci smeća ,
  Pakleni đavoli su već željni susreta!
  
  Biće izliveni lavom pakla - govori,
  O čemu je pričao spiker jata vrana!
  I pali će ustati u život vječni,
  Bog Rod će dati veličanstven način života,
  Samo nemojte protivrečiti Gospodu,
  Budimo postojani u vjeri: ti i ja!
  Tako da devojke veoma dobro pevaju. I oslobađaju darove uništenja velikim udarnim pesnicama. Toliko razaranja sve ovo donosi.
  I tako su ga ratnici uzeli i opet, sa velikim entuzijazmom, pustili munje iz grimiznih bradavica svojih grudi i zaista ga uzeli i pojebali. Ovo je zaista izuzetno cool i destruktivno. I bez eksera, recimo.
  Djevojke se smiju. A onda je vilenjak sa ljubičastom kosom pritisnuo svoju grimiznu bradavicu na dugme za bazuku i zapevao:
  - Slava, kažu nam vilenjaci,
  Orci će biti posramljeni i osramoćeni!
  Devojke divno pevaju i poskakuju kao lopte. I loptice su posebne za ping pong.
  I naravno, bose noge bacaju otrovne igle i nokautiraju Putinove medvjede.
  U isto vrijeme i djevojke pjevaju;
  Udari direktno bez skrivanja,
  Odavno nema vere u reči!
  Pesme treba da pucaju kao tenkovi,
  Pobijedite protivnika u slabine!
  
  Stvari su kao zvuci mitraljeza -
  Tako da potok teče neprekidno!
  I šamar, eksplozija granate,
  A od pola rublje vihor rublje!
  
  Ne možete izgraditi sreću putem nasilja,
  Ali nema života bez nasilja!
  Neka drugi idu u red,
  Dobićete hranu za ručak!
  
  Možete igrati zle igre,
  Ali potrebna su dobra djela...
  U srcu smo mačke, ne tigrovi,
  A metla te može šutnuti u dupe!
  
  Da, mač je pouzdana garancija,
  Ima istine u tome, a ne krivice!
  Ne budi nepristojan vladar,
  Ne obožavajte Sotonu!
  
  U svakom listu šume ima radosti,
  U svakom kukuruzu je radost.
  Idi brzo u ponor starosti -
  Neka nestane sijeda kosa na sljepoočnici!
  
  Ne možeš sebi kupiti savjest,
  I nećete moći prodati svoju čast!
  Pišemo priču o životu,
  Fortuna je maćeha, a ne majka!
  
  Blago onome ko se smrti ne boji,
  Uostalom, samo hrabri; znaj, on živi!
  Letimo visoko kao ptica soko,
  Kada plutate, već ste položili test!
  
  Za kukavicu postoje pakao i raj,
  A hrabri sa osmehom čekaju bol!
  Želite li više sreće?
  Otopićete led srca!
  
  Tada će ti svako postati brat,
  Onda se borac svuda časti...
  I kuća i sklonište ostaće u skladu,
  Entuzijazam nas vuče herojstvu!
  Devojke su odlično pevale. Divni ratnici impresivne klase. Pokušajte da se približite ovim momcima. A ratnici su prekrasni i briljantni.
  Djevojke ratnice pokazuju svoj divlji temperament. I zablista sa safirnim očima.
  pokrenuti nešto hiperdestruktivno .
  A snaga devojaka je i dalje u njihovom kosmičkom aplombu. I munje udaraju iz očiju i pupka.
  A i djevojke su golim petama bacale grašak totalnog uništenja. I oni su pokazali nešto slično sa divljim prolazom i napadom alkohola.
  Ovo su neverovatne i jedinstvene devojke ovde. I kako sve pokazuju.
  I opet munja iz rubinskih bradavica grudi. A vrane padaju pod udarima i padaju, oborene pražnjenjem. A kljunovi probijaju glave svih vrsta orka.
  U isto vreme, devojke su pevale sa velikim entuzijazmom;
  Nema ljepše domovine Elfije,
  Borite se za to i nemojte zalutati!
  Nema sretnijih ljudi u svemiru
  Čitav univerzum je baklja svjetlosti Elf!
  
  Svačija zemlja ima najbolje avione,
  A automobili su jednostavno vrhunske klase!
  Prijatelji uskoro lete u svemir,
  Zaprijetite barem Karabasu iz podzemlja!
  
  Orklinovi tenkovi su sve uništili,
  I u Orktai su pješačili do Oklina !
  Vidimo elfinizam sa Suncem u daljini,
  Neka brodovi plove do Venere!
  
  Gradićemo gradove na Marsu
  I osvojićemo Jupiter!
  Neka bude sreće u celom univerzumu,
  A ocjena će biti samo pet!
  
  Nema nam draže zemlje saveta,
  A draže, ljepše niste mogli naći!
  Briljantni Fenin je prvi krenuo,
  Phtalin je nastavio svojim putem!
  
  Orkler je hteo da poremeti naš mir,
  I podmuklo je napao po ljetnoj vrućini!
  Neko je stavio bodež na duše,
  Sklopivši savez sa Sotonom!
  
  Zli orkovi nisu uspjeli u svom pokušaju,
  Rastrgajte Elf i vilenjake na komade !
  Nije zlatna ribica pomogla,
  I moćan udarac u blago !
  
  A nije ni Gospod taj koji će ti pomoći,
  I vještina, poštenje, dobrota!
  Neka se demoni grabežljivo ne cere licem -
  Nemojte slomiti dizajn vijka!
  
  Vjera može pomjeriti planine
  Ako imate razloga vjerovati u to!
  I tada ćemo primiti čudo, braćo,
  Šta nam je dalo hrabrost i čast!
  
  Oni koji su umrli ne treba gorko da plaču,
  Jer meso je samo krhki dim!
  A patike će biti zamijenjene prljavim cipelama,
  U novom svijetu - ponovo mlad!
  
  A onda, uz zvuk Rodove bubnjeve,
  Upoznaćemo prijatelje i upoznati naše pretke!
  Jer nam se priroda klanja,
  Sagradićemo svoj raj!
  Devojke su, naravno, odlično pevale i pokazale svoje duge i lepe jezike.
  A goli prsti bacaju vrlo oštre i smrtonosne igle. Ovo je super.
  I padaju pravo u grlo i usta orkova. Stvaranje efekta ubice.
  Vilenjak grimizne dlake uzeo je i šutnuo Putinove medvjede i nokautirao ih bradavicom u obliku jagode. I ispalo je izuzetno cool.
  Ove djevojke i njihove gole potpetice jednostavno čine čuda. I prokleto imaju ubistveni efekat.
  Tako se jebu, i hajde da gađamo munjama i pokažemo njihove izvanredne prolaze smrti i uništenja iz grimiznih bradavica.
  I opet, od rubin bradavica, izuzetno borben i jedinstven efekt i zakopavanje Putinovih medvjeda u lijes.
  A onda su devojke ponovo počele da pevaju;
  Obećao sam velikoj domovini,
  Služite svemiru, donoseći vječnu svjetlost!
  Neka poteškoće i muke od početka,
  Hoćeš da plačeš - kao da si dete!
  
  O, koliko je tuge Bog u svemiru -
  Kao da je ovaj Stvoritelj đavo svemira!
  Zgrada će biti uništena od strašnog udarca,
  Razneseni mladić će otići na grob!
  
  Ne, ne traži priznanje drugog,
  Za slavu naše Svete Otadžbine!
  I potrebna mi je nezemaljska hrabrost,
  Da ne bi ostao jadan rob!
  
  Uostalom, prostor nije u obliku kruga,
  To je beskrajno - kao ljudska misao!
  I osoba traži prijatelja u prostorima,
  Iako nam je sudbina da se borimo i borimo!
  
  Nismo rođeni da uživamo dokono,
  Žreb je težak, ali nema drugog načina!
  Na kraju krajeva, Rusi su uvek znali da se bore,
  I ja sam ratnik, iako sam mlad!
  
  Neću lagati, bezbožno varajući,
  Voleo sam rat, nisam krio svoja osećanja!
  Ali postalo mi je teško da razumem,
  Otadžbina stenje, draga moja!
  
  A sada opet imam izbor
  Bori se časno ili umri!
  Tako je ispalo poravnanje na kartama sudbine,
  Na dnu je samo ponor i potporni stup!
  
  Ali sada sam svoju volju skupio u pesnicu,
  Čitao sam molitvu, mišići su mi se napeli!
  Zbacite neprijatelja sa pijedestala
  Zvona struna svira u srcu!
  
  Sada znam da je moguće pobijediti
  I neka Elfia vlada vekovima!
  Bićemo najudaljeniji na planetama,
  Slavimo vilenjaka u pjesmama i stihovima!
  
  Da ojačam zemlju Svete Elfije,
  Trebalo bi da imamo duh znanja!
  Zamolili su Svemogućeg u molitvi,
  Da se svjetlost svijeta znanja ne ugasi zauvijek!
  Na kraju krajeva, djevojke ovdje su samo glamurozni vilenjaci. Tako su lepe i neverovatne. Ne, ne možeš ih proći.
  U divljenju takvim djevojkama, možete ostati jako dugo.
  A ako i oni uzmu i udare munje iz svojih pupka.
  I prilično će spaliti Putinove medvjede.
  Evo divnih devojaka - najistaknutijih vrsta. I pokazuju svoje nevjerovatne pasaže.
  Jedan od njih, jebeni ork, primijetio je:
  - Aleksandar Veliki se odmara!
  Drugi se složio:
  - Odmara se i ljubomorna!
  I bacila je dar uništenja golim nožnim prstima smrtonosne sile.
  Ovo su neke neverovatne devojke ovde. Samo ogromna energija i snaga.
  I tako su se ratnici ponovo uhvatili i zapevali;
  Živeo sa bakom
  Dvije vesele guske...
  Orci su se pojavili
  Guske su oštenile!
  Naravno, ove pjesmice ovdje su najsjajnije i najdivnije sa odličnim osjećajem.
  I mladi vilenjaci se takođe bore. Oni su velike ličnosti koje djeluju s kolosalnim stavom.
  A mladići pokazuju i podvige. I vilenjaci, koji su još djeca i golim prstima bacaju darove uništenja. I oni također pjevaju;
  U pionirskom pohodu, ne budi slab,
  Iako je put težak kada je rat!
  Za slavu domovine - Svete sile,
  Uostalom, vjera i momci znaju da je važno!
  
  Nedavno je nebo bilo mirno,
  Klasići su cvetali kao zlato u polju!
  Ali Putin nam je zabio svinjsku njušku u lice,
  Daj mu Bože da stigne do groba!
  
  Pod trubom idemo na kampovanje,
  Ali naš put je u Orkmachtu u pozadini.
  Ponosni narod blistave otadžbine,
  Svi smo zajedno ljuti!
  
  Jesen dolazi sa jakim vetrom,
  Ali nemojte još obući cipele!
  Rekao sam prijatelju: beži, vidimo se uskoro,
  Vojska pionira zna da se bori!
  
  Izbacujemo ešalone,
  I iz zasede smo udarili u kolone!
  Djeca su bosa trčala po snijegu,
  A pastiri urlaju s leđa!
  
  Na hladnoći jedna vatra nas pokriva,
  Da barem malo smanjite drhtavicu od hladnoće!
  Rastjerajte tamu koju je Vilenjak prekrio zlom,
  Vratite prekinutu nit!
  
  O Isuse, Gospodaru Svete Zemlje,
  Obećao si milost narodima!
  Sada je riječ milosrđe nekako divlja,
  Oko samo kamen u hladnom metalu!
  
  Uostalom, na hladnoći se čak i ruže ohlade,
  Ali srce ako Bog živi svet!
  Tada će se vjekovne ledene plohe otopiti,
  I najslađi med će teći rekama!
  
  Zbacimo okove tiranije sa otadžbine,
  Ponosan čovek će ispraviti ramena!
  U slobodi smo, naravno, svi sretniji,
  Dodajte brzinu zvezdanom trčanju na velike udaljenosti!
  Ovi pioniri - bosi i preplanuli dječaci u kratkim hlačama - jednostavno su divni.
  A njihova djetinjasta stopala bacaju male, ali razorne graške smrti.
  I vilenjaci se bore.
  A devojke iz glamuroznih ljudi, kako to shvataju, tuku neprijatelja pritiskajući dugmad sa rubin bradavicama na grudima. I sve ispadne vrlo divno i smrtonosno.
  Noge ratnika su, naravno, bez obuće. Oni su bosi i neverovatni.
  I sposoban da stvori pravo tijelo.
  Ili je možda u pitanju?
  A tijelo djevojke je mišićavo, a mišići su kao ploče. I nećete naći ljepšu od takvih djevojaka. Oni će učiniti ono što drugi ne mogu.
  A ako devojke već zvižde, onda će vrane pasti na glave Putinovih medveda i razbiti im lobanje.
  Ovo će zaista biti izuzetno i super.
  . POGLAVLJE br. 23.
  Marija Kolesnikova je bila prva ovde i veoma kul devojka. A šta ona ne radi? I njen tim je takođe na velikoj visini - jednostavno hiper .
  A onda će devojke to uzeti i zapevati;
  Vilenjački ratnik hrabar -
  Očigledno niste poznavali strah od rođenja!
  Ali u stvarnosti je budala
  Nikada nećete dobiti spas!
  
  Ovo je munjevita magija ljutnje;
  Moć bezgranično velikih duhova!
  Kosti rasuti u pepeo,
  Naći ćete smrt u kandžama divljine!
  
  Vaše kosti će se stvrdnuti kao kamen,
  Jer će čarobnjak ovdje pročitati čini!
  Hajde da bacimo slatku malu minu ispod tebe,
  Nešto za poučavanje drugih!
  
  Mislio si da si sposoban
  Porazite nas moćnim napretkom!
  Ali kao demoni u materici,
  Vi ste pod žestokim pritiskom!
  
  Nema šanse za proklete
  Porazite naše predatorsko sjeme!
  Hajde da završimo stvar sa opscenostima,
  Ne nositi vjetrobran - glupost!
  
  Vrana odavde -
  Moji sokolovi su pobesneli!
  Bacimo Judu u pakao;
  Slomiti nebeski svod u bijesnom bijesu!
  
  A onda naša olujna magija,
  Nikada neće postojati barijera!
  Biće fantastično divne muzike,
  Kao huk vodopada koji puca!
  
  bit ćeš do grla,
  Lava da će se čak i kamenje otopiti!
  ftalin neće pomoći ,
  I svako ko vlada carstvom!
  Ovo se pokazalo zaista sjajnim. Djevojke pjevaju i pokazuju svoje gole grudi sa grimiznim bradavicama.
  Tako su lepe. I imaju istu odjeću - tanke gaćice. Ali gaćice su različitih boja i boja, i sa crtežima.
  Ovo su zaista super ratnici. I sposobni su da sve učine još hladnijim i pokažu snagu.
  Tako je djevojka sa zelenom kosom na točkice golim prstima zgrabila generala orka za nos. I kako će pritisnuti.
  Evo djevojaka koje škripe:
  - Jedan dva tri,
  Slomio si orka!
  A druga je laktom udarila drugog orka u sljepoočnicu. I pao je mrtav.
  Takve su ove cure - jednostavno se zaista mora reći da su super i hiper ratnice .
  Pokušajte prići ovim. I iz grimiznih bradavica grudi će se iskovati, što ni kaldrma neće izgledati dovoljno.
  Ali u isto vreme, devojke i dalje pevaju;
  Tigrove kandže - moć čelika,
  Erupcija!
  Horizont bledi,
  Orkiskanova vojska galopira !
  
  Ali naš vilenjački ratnik je jak -
  Ne dajte se slomiti pod pritiskom gmizavaca!
  Čak i mladić
  On će vam pokazati kako se udara!
  
  Zaista, u Elfu je mač kao flauta,
  Znajte i umijeće borbe!
  Podignite svoje zastave više,
  Sa licem Božijim - Isusom!
  
  Ovo je zadatak pobjede,
  Nije za slabe - duhom i tijelom!
  Okrmaht je napao vrelog ljeta,
  Zato ga vešto uništi!
  
  Naša vojska je čudo za sve -
  Ona ima snagu preko granice!
  More će silovito nabujati,
  Sivi talas prska!
  
  Posjekli smo hordu mačem,
  I Putin će biti pretučen!
  Ratnik mjeri kilometre,
  Ubija podle parazite!
  
  Firer je mislio da će zarobiti svakoga,
  Ali kao odgovor, udarac mačevima!
  A naš čovek je rekao - dosta je,
  Nećete biti dočekani sa uskršnjim kolačima!
  
  Čak ni "Tigrovi" ne štede,
  Mi imamo kontrolu nad njima!
  I pod bojom jorgovana u maju,
  Idemo pravo!
  
  Zato zapamtite mladog viteza
  Kao da je Otadžbina svima sveta!
  I sveta lica sa ikona -
  Kažu: šta će biti sveto!
  Ovako su devojke pevale i izražavale svoje reči veoma agresivno i pokazivale svoj komunistički intenzitet. A ako ga uzmu, pjevat će i pokazati svoje biserne zube.
  I pritiskat će uz pomoć grimiznih bradavica grudi. I ispostavilo se da je vrlo cool, sa upadljivom snagom.
  Devojke su pevale:
  Firer je ćelav,
  Veoma los...
  Udari ga,
  Nećemo vjerovati suzama!
  Opet su se djevojke s nevjerovatnim bijesom borile protiv orkova. I ubijali su Putinove medvjede, podižući gomile leševa.
  Vilenjaci su delovali veoma energično. I sasjekli su orke, kao da im mačevima odsijeku glave. I udarali su iz vazduha uz pomoć jurišnih aviona. To je pomalo podsjećalo na Drugi svjetski rat.
  Samo sa jedne strane su devojke, a sa druge strane su gadni Putinovi medvedi. I sve je izgledalo veoma cool.
  I toliko je krvi proliveno - bilo je jednostavno nevjerovatno. I potekao je čitav vodopad.
  Postoji napad na vukove,
  Pod mećavama zavijanje čelika!
  Izbrisat ćemo budale u pepeo,
  Tako čvrsto u čelo - nismo u tuzi!
  
  I igraće između kostiju,
  Gitara žestoke hladne smrti,
  I čekat će ljupke goste
  I doneće sjajne vesti,
  I srećom, gej muškarac će nestati!
  Veseli vjetar! Veseli vjetar!
  
  Uostalom, ne možete naći hladniju vojsku,
  Svako kome je bilo teško, laž zna!
  I ne postoji lak način,
  Kao pijun koji galopira u dame,
  Mate je samo pametan i pravi probleme sa vremenom!
  
  I proglasićemo strašnu provjeru,
  Neka vilenjaci brzo koračaju!
  Naprijed Elfia napada u bliskoj formaciji!
  Tada poraženi Šah beži,
  Neka osjeti magarca
  A vilenjak je zauvek leteći heroj!
  
  
  Pecimo pite sa pobedom,
  U šali ćemo naplatiti dugove...
  I neka je sreća zauvek sa nama!
  Pomozite onima koji su slabi
  I ne stidi se, ako se neprijatelji drže,
  Podići ćemo barjak Otadžbine više!
  Ovako pevaju veličanstvene i jedinstvene devojke - najviše klase i nivoa.
  Šta ako ga djevojke uzmu i zavijaju? I izgleda tako predivno i jedinstveno.
  Djevojke koje mogu sve stvoriti za tren oka. Ili, naprotiv, uzmite Putinove medvjede i sameljite ih u prah.
  U isto vreme, vilenjački mladići su se takođe borili. Koji su se borili kao heroji.
  I u isto vreme pevali su veoma lepi dečaci;
  Ti si boginja čiste i svetle ljubavi,
  Oličenje beskrajnog sjaja svjetlosti!
  Bez tebe će samo nule smrznuti u mom srcu,
  I tvoj pogled je zaslijepljen kao kometa!
  
  Između svjetala u beskrajnom zvjezdanom okeanu;
  ti i ja smo se vinuli u nebo kao orlovi,
  I tvoje usne blistaju od rubina,
  Strastveno su mi pričali o ljubavi!
  
  Sanjam da nikad ne zaboravim te riječi,
  Sadrže med i ćilibar sa sedefom!
  Iako je sudbina ponekad surova prema onima koji je naiđu ,
  Sunce će nas dočekati, milujući nas ujutru!
  
  Strast je viša od nebesa i šira od stepe,
  Hormoni je lupaju kopitima!
  I ponekad se molim Isusu da me spasi,
  Oh, nemoj Rod biti oštar prema ljubavnicima!
  
  Lepota naših osećanja se ne može razumeti,
  Ko je rođen bez ljubavi!
  Svijet je surov, gospodo, ovo nije film za vas,
  A brod ceka sa cerekom, znaj greben!
  
  Ali ljubav je osećanje - za to nema vladara,
  Ne možete izmjeriti veličinu emocija!
  Čak i ako niste dovoljno stari
  Samo bešćutnost, računanje je trajalo godinama!
  
  Biće raj na svetu, ovde je velika vera,
  Uostalom, nema smisla boriti se inače!
  I tada će reka izbiti kao vodopad,
  Na kraju krajeva, dolazi era elfinizma!
  Tako su momci pjevali i ispalo je odlično. One su sjajne i divne devojke. Postepeno razvijaju energiju razaranja i divlju, mahnitu strast.
  Momci vole devojke i pevaju:
  -Vaš glas uopšte ne zvuči kao glas vaše majke.
  Pevaš neuglaseno sa glasom orka!
  I ovo izgleda vrlo smiješno. Ali momci se bore samopouzdano.
  I pokazuju svoje najveće poteze i šale.
  I kako se bore djevojke sa rubin bradavicama i šta rade. Štaviše, žene ratnice pevaju u isto vreme;
  Čak je i nebo bodljikavo od čini,
  Plah mjesec drhti od straha...
  Nisam sotonin pas na periferiji,
  A zla vještica je strašna pošast!
  
  Za mene je rezervisano mesto u paklu,
  Polako hodam kroz podzemni svijet!
  I tamo, kao i u svetu, ima puno novih stvari,
  Još jedna duša se srušila!
  
  Za čarobnicu Tartar je hladno mjesto,
  Tu su stolovi, grickalice, kazino!
  I u paklu ima raznih užitaka,
  I još kul nego u bilo kojem filmu!
  
  Ni sami ne poznajete vitezove
  Kako da te strogo kaznim!
  Vi glupe ptice sanjate o raju,
  Bolje je biti u Hadu, tamo je zla vojska!
  
  Daću ti snagu ako mi se pokloniš,
  A na koljenima to je kao pljusak pred Bogom!
  Onda postani komandant paklene konjice,
  Tako kul slog, znaš!
  
  Uostalom, činiti zlo je dobro delo, braćo,
  Ima mnogo slatkoće u tome, nećete razumeti!
  I nećeš razumeti gde je levo, a gde desno,
  Za koje mi možete dati pet!
  
  Mogu sve, u elementima destrukcije,
  Nemam ravnog na ovom svetu...
  Zemlja mojih dostignuća biće ispunjena,
  Neprocjenjiv u zlobi demona nevolje!
  
  Ali neću ti dati, i neću to podijeliti,
  I bolje je poprskati ga u prašinu sa snijega...
  Zapamtite po ikonama da su lica u tuzi,
  Na kraju krajeva, nikada nećete biti psi u raju!
  Ovo je zaista izuzetno cool i destruktivno. Ali devojke će otići. I poskakujmo kao lopte. A bradavice su im tako rubin i hladne.
  I sami ratnici pokazuju najviše akrobatike i akrobatske manevre. I izuzetno je divan.
  Šta još devojke mogu da rade? Dakle, koristi grimizne bradavice da pritisne dugmad na džojstiku i oslobodi ubilačke darove uništenja. I usitnite protivnike bez imalo sažaljenja ili sumnje.
  Štaviše, orci takođe muče djevojke. A posebno, oni zaista vole da zabadaju elektrode u matericu Venere i propuštaju struju.
  I u isto vrijeme pržite gole, okrugle pete djevojčica. Što je izuzetno efikasno i bolno.
  Ponekad orci koriste usijane klešta da polome prste na gracioznim nogama devojaka. Što, doduše, daje i smrtonosni efekat.
  A djevojke urlaju i smiju se na ovo.
  Vilenjaci orlovi-vitezovi su kao deca,
  Podrška vječnoj mladosti zemlje!
  Iako smrt želi da nas uvije u lance,
  Ali mi smo besmrtni sinovi domovine!
  
  Svaki posao se vešto raspravlja,
  Ako ga vilenjaci preuzmu!
  Nećemo biti slomljeni Luciferovim mahinacijama,
  Vjerujte u pritisak horde, oni će pobijediti vojsku!
  
  Kako bezdan ne baca snagu u bitku,
  Možemo, vjerujte im, preživjet ćemo!
  I poginuli vojnici će vaskrsnuti -
  Jer Lade je zet palog viteza!
  
  Ti si ponosan i veličanstven,
  Ali u isto vrijeme, kao vrba, skroman je...
  Moćna vilenjačka moć -
  Sveta, blistava zemljo!
  
  Mnogo je razbojnika na putevima sveta,
  Oštre bodeže i sjekire!
  Uostalom, neki imaju Hrista za idola,
  Za druge je čitav njihov razgovor nečist!
  
  Ljudi su zaboravili Božije znakove,
  Oni samo žele da zagrizu udicu...
  I činjenica da Bog nije žedan osvete za smrt,
  Grešnik, glupi, ne veruje!
  
  I mi smo u ratu za relikvije hrišćanstva,
  Stigli smo do Carigrada - borba.
  I kanat je postao ponizan i potčinjen,
  Raduju se kontinenti - čak pet!
  
  Sada je Elfijin put svetlost sveta -
  Budite joj vjerni, kako je Gospod zapovjedio!
  Pobjeda je glavni vrh,
  Predznak srećne promene dolazi!
  Ovako su pevale lepe i divne devojke. Njihovi glasovi su kao slatki med. I teku kroz vazduh.
  A goli nožni prsti bacaju grašak smrti na neprijatelja i bukvalno ga raskidaju. I sve to izgleda krajnje destruktivno.
  A onda je jedan od vilenjaka bacio tešku granatu smrti svojom bosom, gracioznom nogom. Proleteo je i rastrgao masu Putinovih medveda.
  Djevojka je uzela i zapjevala:
  - Kakao, oh kakao,
  Odmah je manje orkova!
  I druge ratnike će pogoditi grom iz grimiznih bradavica njihovih grudi. Brojne vrane su to odjednom uzele i pale. Doživjeli su težak srčani udar i završili u komi. Padajući kljunovi zabili su lobanje Putinovih medvjeda.
  Tako su ga ratnici uzeli i krenuli. I udarili su ga jako.
  Nakon toga su ponovo počeli pjevati;
  Pustinje su tople, snežne padavine hladne,
  Mi smo vilenjački ratnici koji brane svoju čast!
  Rat je prljav posao, a ne neprekidna parada,
  Prije bitke , vrijeme je za čitanje Psaltira!
  
  Mi ljudi volimo pravednost i služenje Gospodu,
  Na kraju krajeva, ovo završava na ruskom, čistog duha!
  Devojka sa jakim točkom spušta svilu na lice,
  Dunuo je nalet vjetra, ali baklja se nije ugasila!
  
  Rod nam je dao naredbu - zaštiti vilenjaka mačem,
  Za Svetost i Otadžbinu - vojnici Hristu služe!
  Potrebna su nam koplja, oštri i jaki mačevi,
  Da zaštitim slovenski i dobar san!
  
  Ikone Solntslavije u njima su mudrost svih vremena,
  A Lada i Bogorodica su jedna sestra svjetlosti!
  Ko god je protiv naše moći biće žigosan,
  Vječna Rusija je slavljena u srcima vojnika!
  
  Mi smo generalno mirni ljudi, ali znate ponosni
  Ko hoće da ponizi Vilenjaka biće bačen batinom!
  Hajde da gradimo bijesnim tempom - mi smo raj na planeti,
  Porodica će biti velika - imaćemo decu sa dragim!
  
  Učinimo cijeli svijet odmaralištem, to je naš impuls,
  Podignimo zastave domovine u slavu generacija!
  I narodne pesme, doduše sa jednim motivom -
  Ali plemenita vedrina, bez sluzi prašnjave lijenosti!
  
  Ko voli cijelu otadžbinu i vjernu dužnost prema caru,
  Za Vilenjaka će učiniti taj podvig, bitka se povećava!
  dajem ti poljubac, zrela devojko,
  Neka vam obrazi rascvjetaju kao pupoljci u maju!
  
  Čovečanstvo čeka svemir, leti iznad Zemlje,
  Uplatit ćemo dragulj zvijezde u vijenac!
  Neka odjednom postane stvarno da ga je nosio dečak sa snom,
  Mi smo kreatori prirode, a ne slijepi papagaji!
  
  Tako smo napravili motor - bam, od termokvarkova ,
  Brza raketa koja seče površinu svemira!
  Neka te batina udari ne u obrvu, nego pravo u oko,
  Pevajmo himnu Otadžbini snažnim glasom!
  
  Neprijatelj već trči kao zec,
  I slijedeći ga, postižemo prave ciljeve!
  Na kraju krajeva, naša vojska vilenjaka je moćan kolektiv,
  Za slavu Solntslavije - čast neka vlada Snagom!
  Žene ratnice su tako lepo pevale. I ispalili su prave munje iz grimiznih bradavica svojih grudi. I udarili su vrane i natjerali ih da padnu od šoka. I vrane su brzo pale na lobanje orkova, bušeći ih i udarajući ih.
  Ovo je izgledalo veoma cool i destruktivno.
  A devojke su isplazile jezike, urlale i pevale:
  - Najjači smo na svetu,
  Lako možemo da uništimo sve orke...
  Ubijte ljute medvjede u toaletu,
  Ponekad ih je teško sažaliti!
  Tako pevaju devojke. One su poput pegavih zmija sa otrovnim jezicima.
  Ili vas mogu uzeti i ubosti, a to boli toliko da se čini da nikome nije stalo do toga.
  A njihove grimizne bradavice pritiskaju dugmad i proizvode veliku, kolosalnu silu razaranja u redovima Putinovih medvjeda.
  I veoma je agresivan i okrutan.
  Devojke takođe mogu da budu pogođene gromom iz pupka. I oni se raštrkaju u različitim smjerovima, a vrane se zapetljaju u mrežu. A onda padaju, zapanjeni.
  I probijaju se kroz sljedeće lobanje armije Putinovih medvjeda.
  U međuvremenu, dječaci pioniri u kratkim hlačama bacaju igle na medvjede svojim bosim, djetinjastim nogama i pjevaju;
  Smaragdni talas prska preko broda,
  Zvijezde na nebu iznad nas sijaju.
  Užitak korsara uz mirisno vino,
  Šta je za sutra - samo Gospod zna!
  
  A, nažalost, ni na kartama se ne može znati,
  Šta Fortuna sprema za korsare...
  Biće devojka u krevetu pod njenim rodnim krovom,
  Ili nam đavo oštri rogove u paklu !
  
  Hoće li biti ukrcavanja ili pucnjave,
  Glavu ćeš položiti u zli ponor.
  Takva je sudbina filibustera Palade,
  Plivajte preko mora u strašnim elementima!
  
  Međutim, ova usklađenost života je dobra,
  Da nema dosadne kancelarijske rutine.
  Teško je plivati u napetosti, nema riječi,
  Ali svi smo mi porodica - ujedinjeni smo!
  
  Ako sretnemo fregatu gdje dolaze po nas,
  Nema veze, idemo u bitku sa zvonkom pjesmom!
  Reduta nikada nije potpuno neosvojiva,
  Glas kraljeva sa preponosnom krunom!
  
  Osvojićemo svoje i doći do uspeha,
  Ako budeš imao sreće, neće ući u petlju!
  Mogućnost da će kljucati vrane,
  Reći ću vam braćo - ne prihvatam!
  Ovo su krvave bitke koje se ovde dešavaju. A djevojke demonstriraju jednostavno zastrašujuću i nevjerovatnu klasu. A iz grimiznih bradavica grudi i dalje izbacuju vrlo destruktivne i destruktivne valove velikom snagom i energijom.
  I pokrivaju vrane i tjeraju ih da padaju, zapanjene i zaprepaštene.
  A djevojke lupaju bosim nogama, bacaju otrovne igle na orke i pjevaju od radosti;
  Pasti, klanjaj, klanjaj,
  Dato vam je ovo pravo...
  Neće više biti lukavih lisica,
  Koze neće mariti!
  Nakon toga su djevojke, golih prstiju na nogama, ponovo uzeli i velikom snagom bacili darove smrti. Proleteli su i uzeli mnogo Putinovih medveda i pocepali ih na komade.
  Ratnici su otišli svojim putem. I kidaju Putinove medvjede na komade.
  A primjenjuju i ultrazvuk iz pupka, a dosta orka je pogođeno svjetlošću i pokidaju im se bubne opne.
  To su djevojke koje su to uzele i razbježale se divljom i mahnitom, nezaustavljivom snagom.
  Uzmi mač i naoštri oštricu jače!
  Neka tvoji neprijatelji budu puni prevare,
  Ali on će postati slobodan, pakleni led će se otopiti,
  Obradovaćemo i ovaj mali svet!
  
  Mi smo vojnici vilenjačkih armija, sečemo pravo u oko,
  Strah je nepoznat onima koji služe svojoj Otadžbini!
  Zove nas komandant drug Ftalin ,
  To znači da će ratnik biti hrabar, nemojte biti plašljivi u borbi!
  
  Komunizmu je dato svjetlo - ovo nije san,
  Sadrži veličinu ljudi i um katedrale!
  Neka vlada svijetom: čast i dobrota,
  Očistimo svo trulo smeće iz ovog teškog života!
  
  Naša domovina nema premca - to svi znaju,
  Jer moć naroda je dala život kao raj!
  I zato svuda slavite otadžbinu,
  Ako želiš da budeš srećan, samo napred, borče!
  
  U elfinizmu snaga volje i let zvijezda,
  Nema vrha, ljudi znaju da se do njega ne može doći!
  Sam Gospod, koji je patio za nas, doneo je radosnu vest;
  Da se neprijatelj ljudske rase pretvorio u igru!
  
  A onda će, kao valcer, zaplesati čudesne zvijezde,
  Neka grmljavina orgulja svira i harmonika zvuči!
  Hvalimo Isusa svaki dan i sat,
  Put problema, naše nevolje će se okrenuti na nulu!
  . POGLAVLJE br. 24.
  Marija Kolesnikova komanduje trupama i istovremeno proklinje brkatog i ćelavog tiranina. I ne zaboravlja da pjevuši;
  Devojke pevaju tako lepo i divno. I njihovi glasovi su tako slatki, kao sirene. I pjesma se izlije u kristalne čaše neba.
  Ovo su tako lepe i neverovatne devojke ovde. A njihovi glasovi su jednostavno nezamislivo čudo.
  A kada koriste i grimizne bradavice.
  A orci užarenim kleštima hvataju zarobljene djevojke za grudi. I prilično ga razbijaju i kidaju. I to čini sve veoma bolnim.
  Vilenjak s narandžastom kosom ga je uzeo i udario orke bazukom, pritiskajući dugme svojom rubin bradavicom. Pocepala je nekoliko desetina Putinovih medveda i pevala:
  - Čik, cvrkut , pilić, cvrkut ,
  Uzeo sam i kljucao bubašvabu...
  Nema džina!
  I ratnici su joj opet isplazili jezik.
  A druga djevojka je udarila svog protivnika golom, okruglom petom. I poleteo je borbeni, razorni grašak. I masa orkova je odjednom uništena.
  Ovo su devojke ovde - ork je protiv njih, kao što je booger protiv bika. I uzrokuju kolosalna razaranja i razaranja.
  Ali naravno, osim njih, tu su i vilenjaci. Oni su bosonogi pioniri i mogu veoma lepo da bacaju igle na orke svojim bosim, detinjastim nogama, i da istovremeno pevaju;
  Put ratnika je kao ruža i trnje,
  Kad dječak trči bos u bitku,
  Ali ispod djetetovih nogu su igle,
  Oni to rade samo da bi dijete bilo cool!
  
  U Elfiji je obrazovanje vojnika
  Prekasno je početi s pelenama!
  Čak ti i u bašti odgovara šipak,
  Budite sposobni braniti otadžbinu od djetinjstva!
  
  Ono što smo učili u školama, zaboravite,
  Životne lekcije za njih nemaju nikakvu vrijednost.
  Vjerujte mi, da ostvarim sudbinu svemira,
  Rođeni smo kao Vitezovi!
  
  Volimo, skupljamo cveće,
  Za nas je slika masnih polja.
  Pupoljci veličanstveno cvetaju u maju,
  U julu je kao topole sa snijegom.
  
  Volimo - slavuj peva ko frula,
  Slatki drozd cvrkuće čembalom.
  Kada je Vilenjak u prijateljstvu i ne razdvaja nas,
  Ujedinjeni, kako je Gospod Hristos učio.
  
  Naš narod štiti svuda,
  Svuda postoji veliko interesovanje za život.
  Gdje lavovi riču, papagaji pjevaju do mile volje,
  Sjaj sjajniji od samog nebeskog svoda!
  
  Gradićemo mnogo, nećemo dozvoliti da se uništi,
  Moći ćemo zaštititi svemir!
  Tako da radost duše odleti,
  Tako da beskrajni život postane nit!
  
  Onda nas domovina može čuvati,
  I služit ćemo joj vjerno i časno!
  Zaboravi da postoji takva dosada od lijenosti,
  Da naš brod neće udariti u greben!
  Ovako pevaju vilenjaci. Oni znaju da se moraju žestoko boriti protiv orka za svijetlo sutra.
  Šta ako je dečak vilenjak zarobljen? Onda će ga orci prvo skinuti do gola. Onda će te objesiti na stalak i bičevati bičem.
  I tada će golu, okruglu, djetinju petu vilenjačkog djeteta dotaknuti usijani komad željeza. I mirisaće na nešto prijatno i spaljeno. I biće jednostavno odlično.
  A ratnici su pevali:
  Moje štikle, gole devojačke štikle,
  Igraćemo se, samo se igrajte skrivača!
  I sve to zvuči izuzetno sjajno. A djevojke djeluju s kolosalnom energijom. A ako nešto počnu da puštaju, to će biti veoma intenzivno.
  A iz grimiznih bradavica će djevojke opet uzeti i baciti šokantne i razorne munje.
  I dječak pionir iz porodice vilenjaka pjeva;
  Uzalud neprijatelj veruje
  Kako je uspio slomiti vilenjake!
  Završili smo Orkmacht u maju,
  Postao je predatorski lovac kao divljač!
  
  Ko je hrabar napada u borbi,
  Besno ćemo pobediti naše neprijatelje!
  Isparit ćemo ih metlom u kupatilu,
  I nit života će postati petlja!
  
  Otadžbina je lepa kao sunce,
  Moćni i džinovski u snazi!
  Neka pjesma teče kao zvonki potok,
  U tome pokazujemo talenat!
  
  Ne samo u veseloj pesmi,
  Volim sanjke i klizaljke!
  Neka novi dan bude radostan,
  Smreka će raširiti svoje šiške!
  
  A ako trebaš da uzmeš mač,
  Ovo je naš nasilni poziv!
  Bombu ćemo držati u rancu
  Igrajte na vojnu temu!
  
  Pobjeda je hirovita,
  Prazan neće pasti na pamet!
  I vjerujte mi, vrhovi elfinizma,
  Kukavi borac to neće uzeti!
  
  Samo hrabri imaju more uspjeha,
  Samo rad pomaže rađanju!
  Da si dosao do svetske srece,
  Neprijatelj nije prolio krv!
  
  Tada će postati veoma slobodno,
  Doći ćemo do novih visina!
  Plemeniti čin ljubavi,
  Vršimo volju Gospodnju!
  
  Za vjeru, za svjetlo ove ideje,
  Hoćemo za otadžbinu u oči!
  Da majčina kosa ne posijedi,
  Neka mi svaki sat bude radost!
  
  Tada će biti volja naroda
  Davno izgradite pošten svijet!
  Do jednog veka do sto godina,
  Nećemo nositi jaram!
  Devojke iz porodice vilenjaka nastavile su da pucaju na neprijatelja. Tako su ratnici rasporedili višecevni raketni sistem Hurricane i svom snagom pogodili poziciju Putinovih medvjeda. I to je bio jednostavno slomljiv udarac.
  Masa krznenih stvorenja bila je odmah uništena.
  A djevojke su bacale poklone za uništenje na neprijatelja uz pomoć golih nožnih prstiju sa smrtonosnom silom.
  Tada su u akciju bačeni brijači i otrovne igle. Ovo je veliki ples smrti.
  Bilo je toliko razaranja i smrti.
  I devojke su pevale;
  ledene plohe okeana i snježni nanosi srebra,
  I pijesak od zlata za pustinju Karakum !
  Ovo je sva moja sveta domovina-zemlja,
  Utjeha od teških misli!
  
  Izgradićemo mnoge gradove u Elfiriju ,
  Izgradimo puteve i autoputeve do tajge!
  Čak su i pioniri barem malo stari,
  Moći će pronaći avanture i podvige!
  
  Naš narod je veliki i moćan na Zemlji,
  Svaki čovek je uspeo u nauci!
  Živimo elfinistički , razmislimo o porodici,
  Učinimo mnogo u ime svijeta slavnih djela!
  
  Naša najtoplija želja
  Borite se za dragu otadžbinu do kraja!
  Durimar i Karabas ne vuku ,
  Da nosim krunu pobede!
  
  Domovino ti si moja majka, ljepše je ne naći,
  A ti si prava inspiracija!
  Čak i vama iz udaljenog sela nacije Mansi,
  Gospod je dao milost kroz nauku!
  
  Ali kad grmljavina zapali, idemo u rat,
  Ovo je naša tačka časti!
  A onda jak bataljon juri u napad,
  Samo radi hrabrosti, a ne radi osvete!
  
  Onda je nemoguće slagati se sa otadžbinom,
  I neprijatelj brzo bježi u panici!
  Uostalom, vjerujte mi, rat nije film,
  Pa, za ovo je potrebna i inteligencija i osjećaj!
  Ovo su pesme koje vesele devojke pevaju sa velikom radošću. I to je jednostavno nevjerovatno. Neverovatne su i magične.
  Djevojčice su čak počele da urlaju od silnog bijesa i bljeskaju bisernim zubima.
  I nastavljaju da bacaju velike, destruktivne igle golim prstima. I ubijaju orke.
  U isto vrijeme, ratnici također koriste svoje grimizne bradavice da pritiskaju dugmad i šalju destruktivne i destruktivne darove uništenja.
  I izazivaju potpunu devastaciju.
  Eto kako su lepe - agresivne i erotične.
  I pevaju u sebi:
  Ćelavi Fireru, ti si samo kreten,
  Ćelavi Firer je smrdljivo sranje!
  I pokazuju svoje veoma dugačke jezike. I vrte ga kao jato zmija koje se migolje i sve je super.
  A vilenjaci u kratkim hlačama i golim prstima bacaju ubilačke darove uništenja. I oni također uzrokuju značajna razaranja i smrt.
  Ratnici su ovdje jednostavno divlja klasa.
  A dječaci ratnici su još strmija kategorija.
  Ovdje je jedan od svježe pečenih pionira počeo pjevati;
  Došao sam sa bratom u novi svet,
  Fortuna se zajedljivo nasmiješila,
  Sad ćemo osvojiti more.
  A mi ćemo sebi dati tetovažu!
  
  cak i da odem u pakao,
  ali neću se vratiti u školu.
  Sada sam prokleti gusar
  I ne plašim se oluje!
  
  Boriti se je sa neprijateljem,
  Korsarov vojni rad,
  Mesno predjelo sa pitom,
  Neka neprijatelji umru!
  
  Mladić ima jedno priznanje:
  Hrabrost, hrabrost, čast!
  Gusarski život je kao film -
  Ne dozvoli da te đavo pojede!
  
  Kada je dečak stigao ovde,
  Gde je Blood plivao .
  Sotona nas neće slomiti
  Vjerujte nam, postaćete grande!
  
  Pirat se skoro smatra vojnikom,
  Ali on je samo hladniji...
  Uostalom, to nije prazan mitraljez,
  Znaj da si rođen slobodan!
  
  I korsar će imati nagradu,
  Uhvatiće te na udicu...
  U stvari, u borbi si umetnik,
  Mahuna je postala lula!
  
  Doći ćemo do takvih visina
  Ako ne budete uhvaćeni u petlju!
  Momak se nije smočio na moru,
  I ja trpim oluju!
  
  Ono što je u prošlosti bilo iza
  Krenimo novim putem!
  I oni će se raspršiti, poznaju neprijatelje,
  Sretno naprijed!
  Ovako pevaju vilenjaci sa velikim autoritetom i aplombom. I ratnici ponovo bacaju gole prste na neprijatelja, šokirajući darove smrti.
  I sve to ima destruktivan učinak. Borba se odvija žestokom snagom.
  I hajde da udarimo Putinove medvede iz vazduha udarnim projektilima velike snage.
  A onda djevojka pritisne grimiznu bradavicu na dugmad džojstika i koristi destruktivnu silu.
  A onda dolazi do udara uz pomoć bradavica koje su boje rubina. I udariće orke kao ludi.
  A djevojke koriste gole nožne prste da bacaju napalm bombe na položaje orka. Jedna moćna bomba je pala i odmah je hiljadu Putinovih medveda izgorelo odjednom.
  Ovako djevojke istrebe protivnike, bez sažaljenja i srama.
  A takođe su tvitovali:
  - Bosa noga ubija dosta!
  I goli su svoje biserne zube.
  A onda počnu da pevaju;
  Koja je glavna tajna svjetlosnih vilenjaka,
  Gdje seljaci zasijavaju njive,
  Gdje nisi slučajna osoba,
  Gdje je lutalica bilo kome rod!
  
  Prozirna domovina voda,
  Japanke sa golubovim krilom...
  O mlade burne godine,
  Šta ti je um dao?
  
  ljubi me moja voljena djevojka,
  Ali ova kovana stena je zla,
  Potkove lupaju po asfaltu,
  A đavo je odvukao dobre u pakao!
  
  Od početka smo vjerovali u nebo,
  Olovka ispod crte uspjeha!
  Aurora je ispalila oproštajnu salvu,
  Verujem u novembar!
  
  I svijet je blistavo zvijezda,
  Pod oblakom besni grmljavina,
  Topole šušte, borovi stenju,
  Sa devojke je pala suza!
  
  Vjerujem da će doći vrijeme
  I ostvari san
  Budite vječno sunce i ljeto
  Reka blistava teče!
  
  Rat će, verujte mi, besneti,
  Sukob će presušiti. Proljeće!
  I ljudi će biti srećni
  Vlasnik Zemlje je i sam čovjek!
  
  Neka fabrike budu gazde proletera,
  Uvedite mljekarice u parlament!
  Pevaćemo hiljade arija za slobodu,
  Tako da pijuni odmah napreduju do dama!
  
  Neće više biti poniženih
  Svaki posao je uspjeh!
  Bićemo sami sebi sudije,
  I neka se djeca glasno smiju!
  
  Onda skupimo snagu zajedno,
  Slomimo kičmu orkšizmu.
  Ustanimo kao orao iz groba,
  I nema zlobe i podlosti!
  Ovako devojke pevaju veoma lepo i agresivno. I pritom obnaže zube koji blistaju poput bisera. A ratnici bacaju bombe smrti golim prstima smrtonosne sile.
  Ove devojke, u stvari, izražavaju lepotu i snagu.
  I oni će ga uzeti iz grimiznih bradavica i osloboditi darove uništenja velikom, razornom snagom. I toliko će orka biti preplavljeno odjednom. Samo potpuna smrt.
  A i ratnici pevaju:
  - Brzo zatvorite nos i usta,
  Biotrep je pametniji od tebe!
  I oni će namignuti svojim safirnim očima. Ili su im oči čak i smaragdne.
  A ratnici su tako glamurozni i predivno lijepi. A ako već počnu pjevati, onda je to super;
  U borbama smo kalili našu volju,
  Brate, borili su se za otadžbinu.
  Pogledali smo - dali su elfinizam,
  Vilenjački vojnik je ušao u Orklin!
  
  Naši preci kovali su mačeve,
  A onda su puške krenule u akciju...
  Breze otvaraju svoje grane,
  Devojke peku pite!
  
  Vilenjak je uspješan u svakoj bitci,
  Ona zna kako da shvati stvari svojim umom.
  Ponekad gori čisti pakao.
  Ali mi ćemo poraziti protivnika!
  
  Vilenjak štiti Zemlju,
  Daje utočište onima koji su bosi i goli.
  Završili smo bitku u maju,
  Orkmacht je čekao žestok poraz!
  
  I nakon izgradnje i sjetve,
  Polja cvjetaju i raž je u stogovima.
  Vi cure i djedovi ste heroji,
  Bilo je smrzavanja i snijega u rovovima!
  
  Iz naše hrabre otadžbine,
  Duboko se nakloni.
  Lete zastave elfinizma,
  I Putinovi transparenti su uklonjeni!
  
  Proći će vijekovi pod nama zvijezde,
  Imperija je galaktički roj.
  Nikad nije kasno da se rodiš
  I sahrani neprijatelja u svemiru!
  
  Ali verujem da će um biti miran,
  A čovek je svima kao majka,
  Ovdje drevna porodica cvjeta,
  Radiance of Glory - Grace!
  Devojke su tako divno pevale - jednostavno najviša klasa bilo čega kosmičkog na zemlji. A noge su im tako gole i isklesane, jednostavno nevjerovatno okretne i živahne.
  I munje lete iz grimiznih bradavica grudi i pogađaju vrane. I obaraju ih ogromnom, smrtonosnom snagom. I mnogi Putinovi medvedi izgore.
  A ratnici zaista ne daju orcima nikakvu milost. Ovo su tako jedinstvene i cool devojke. Njihov nivo je jednostavno vrhunski. A ako ga uzmu i iz utrobe Venere, poslaće destruktivne talase uništenja, obarajući sve i njihove duše.
  A onda je došao cunami rat magoplazme. I postalo je veoma teško za orke. A možda čak i boli.
  Djevojke zadave i pjevaju sve orke;
  
  Bitke u borbenom ringu,
  Po pravilu, snaga nema granica!
  Priznaj, tražim očinstvo,
  Sa Marsa, tražen ratnik!
  
  Sve borbe su prirodne
  dat od Boga Oca!
  I slava Velikoj porodici,
  Nosi odvažnog momka!
  
  Na kraju krajeva, naše priznanje jeste
  Dajte svoj život za Otadžbinu!
  I čujem grmljavinu
  Borite se mačevima za sreću!
  
  Postoji hrabrost, postoji moć nauke,
  Rođen ljudskim mozgom!
  Bez ikakve rutine i dosade,
  Mi stvaramo otkrića Slave!
  
  Mi smo nova deca Elfie,
  Želimo da Rusiju učinimo višom od svih ostalih!
  Nema lepše žene u otadžbini,
  Uspjeh nam Lada-Bože!
  
  Bogovi su nam dali razum - ruke,
  Rekli su da si ti sam demijurg!
  Šta možete sa snagom nauke,
  Nemojte samo kovati jak plug!
  
  Ogromnost Univerzuma te čeka,
  Prelepo nebo je dijamant!
  Proleće gde mehurići neprocenjivi,
  Gdje je svjetlost budnog oka Gospodnjeg!
  
  Vanzemaljske planete će postati dom,
  A zvezde su kao Zemljino Sunce!
  Ti si mornar sa svemirskim rumom,
  Ne budi kao slomljena gajavica!
  
  Učimo se besmrtnosti,
  Izgradimo univerzum-raj!
  Šta će biti vek za novo,
  Desiće se, sanjajte o tome!
  
  A mrtvi znaju da će ustati
  Leševi će ustati iz grobova!
  A onda u večnom životu
  Jedna sveta ekipa!
  Ovo su pesme koje pevaju hrabre i lepe devojke. I naravno, opet koriste munje iz grimiznih bradavica grudi i njima pogađaju vrane.
  A oni zapanjeni, kao maljem u mozak, padaju mrtvi. I sve je odrađeno izuzetno dobro.
  Vilenjaci pokazuju nivo svoje agresivnosti i snage - jednostavno super i hiper .
  Bili su tako divni kradljivci. Koje su u stanju da pokažu elfinizam i distancu.
  Oni također ispaljuju munje iz svojih grimiznih bradavica, koje ubijaju mnoge orke.
  I pevaju iz sveg glasa:
  Ah, Putine, ti si Putin, ti si koza Putin,
  Zašto si naleteo na vilenjake kao magarac?!
  Od nas ćete dobiti posebno u novcu,
  Naletjet ćete na snažnu vilenjačku pesnicu!
  Tako pjevaju djevojke i pokazuju svoje biserne, svjetlucave zube. Ovo su jednostavno izuzetne ljepotice. I neka umre ćelavi Firer!
  . POGLAVLJE br. 25.
  Marija Kolesnikova se bori i komanduje kao prava kraljica i pokazuje svoj najviši nivo kao i njen borbeni i jedinstveni tim.
  I tako su ga ratnici uzeli i ponovo zapevali;
  Ne, budni neće izbledeti,
  Pogled sokola, orla...
  Glas naroda je jasan,
  Šapat će smrskati zmiju!
  
  Verujem da ce se ceo svet probuditi,
  Biće kraja orkšizmu...
  I sunce će sjati -
  Put, rasvjetljavajući elfinizam !
  Ovo su djevojke ovdje - jednostavno im nećete prići bez iznenađenja.
  A ako se već raziđu, tada će pulsari poletjeti iz grimiznih bradavica grudi. Sa takvim devojkama niko i ništa neće izaći na kraj.
  I mogu odmah zaustaviti konja u galopu i pregaziti medvjeda. I obasipajte neprijatelja leševima Putinovih medvjeda.
  Ovako devojke ponekad pevaju:
  Veliki rat besni
  Rat bez razumnih razloga...
  Evo Putina, sotona je došao,
  I smrt Rusa zajedno s njim!
  
  I ko će zaustaviti tok,
  Krvavo pobesnele reke...
  Neprijatelj počinje struju,
  A vilenjak je osoba!
  A ratnici će ponovo podizati i bacati otrovne i razorne igle golim prstima. I probit će mnoge Putinove medvjede, sa velikim bijesom.
  I mladi vilenjaci se također bore s velikom upornošću i bijesom i pokazuju svoj brzi i borbeni akrobatiku.
  A dječaci također bacaju smrtonosne igle golim prstima stopala svoje djece.
  Istovremeno, mladi vilenjaci ne zaboravljaju da pevaju sa divljim bijesom;
  Ispod marševske trube prebili smo korak,
  Za vilenjake je bitka proslava duše!
  I ako si borac a ne magarac,
  Onda razbijte zle orke!
  
  Vilenjaci su takođe borci,
  Vijak za samostrel će probiti oklop!
  Borci su sada ponosni na svoju mladost,
  Znate, ja ću otjerati protivnika!
  
  Patuljci su skuhali pivo - divan sok,
  Ponesite šolju pre borbe!
  Vilenjaci ne poznaju sijede vlasi svojih sljepoočnica,
  Zauvek gore iznutra!
  
  Ono što čak ni svijetli vilenjak ne može razumjeti
  Do čega vodi zla smrt starice!
  Proći ćemo test hrabrosti sa petkom,
  Nećemo tolerisati sramotu, znate!
  
  I u novom svijetu je također dobro,
  Tamo će pozajmica ponovo pobesneti!
  Neka mitraljez škraba kao dleto,
  A vojska pokriva stazu leševima!
  
  Victory, želim da te uhvatim
  Da uživate u zlatnom trilu!
  Da, ponekad ti treba lanac, a ne svileni konac,
  Pa drug riče kao zver!
  
  Devojka će ti dati ljubav, verujem,
  I sa njom je lepo, kao u raju!
  Neka odraste velika porodica
  Volim vas cure svim srcem!
  Ovako duhovito pevaju vilenjaci. I sve je stvarno super i super sa njima. I divlja vatra. I agresivni skokovi i iskori.
  A djevojačke grimizne bradavice će raznijeti ubilački i razorni ultrazvuk.
  I oni će sve temeljito uzeti i ispeći. Ovo su devojke.
  I opet će pevati:
  - Biće grad na Veneri,
  I ružna himera!
  Nakon toga će ga uzeti iz očiju i zasjati razornim i ubilačkim munjama.
  A onda će uzeti pulsare i napuniti ih iz rubinskih bradavica grudi. Što je jebeno bolno.
  Ovo su zaista žene koje su vam potrebne.
  I obrazi će im se ponovo nadimati. Zamišljaju da jezikom ližu nešto jako slatko i ukusno i bukvalno se uzbude.
  Ovo su žene.
  I urlaju na sav glas:
  Naći ćemo orka u bitci, naći ćemo orka u bitci,
  Nećemo se šaliti s njim - raskomadaćemo ga!
  Rastrgat ćemo te! Rastrgat ćemo te!
  Ovako pevaju vilenjaci. A djevojke golim prstima bacaju razorne darove smrti.
  I ponašaju se veoma pametno.
  A negde orci pucaju na gole, okrugle pete devojaka. A kao odgovor, djevojke svojim grimiznim bradavicama pritišću dugmad i izbacuju drobljive potoke uništenja i smrti.
  Evo djevojke iz porodice vilenjaka koja je vodila mlin sa mačevima. I odmah je odsečeno pet glava Putinovih medveda.
  Recimo da su ovo ljepotice ovdje - jednostavno super. A ako eksplodiraju grimizne bradavice grudi i izbiju munje, orci to neće pronaći dovoljno.
  A i djevojke vole da ližu pulsirajuće šipke od žada. Nešto za napomenuti - cool.
  Usput, djevojke, ako vas orci zarobe, sigurno će zapaliti grimizne bradavice svojih grudi. Ovo je već njihovo pravilo. A ovdje ga ne možete uzeti i dati.
  Djevojka doživljava i orgazam i bol.
  I mladi vilenjaci takođe pevaju, i to veoma lepo, i pucaju na Putinove medvede iz mitraljeza;
  gde si ljubavi moja draga
  Devica blistave, jarke svetlosti.
  Umoran sam od mrskog zivota,
  Želim ljeto na hladnoći!
  
  U svetu je ljubav glavna stvar,
  Rod zahteva nastavak.
  Osećaj za tebe je blistav,
  Hajde da razgovaramo sa lepotom!
  
  Usne sa blistavim grimizom,
  Nos je kao snježna planina,
  Želim nešto malo sa tobom,
  Očešite svoje snježno bijele kovrče!
  
  Obrazi satena su rumeni,
  Bose noge lome travu,
  Biti sa vama je najvažnija stvar
  Kosu ćemo isplesti hrpom lana!
  
  oreš li moja draga kravo,
  Rubovi pega su crni kao breze...
  Uznapredovali smo u svemir,
  Barem plačemo suze po cijelom selu!
  
  Čuje se trepet zvučne oriole,
  Kap pobije od razlomka...
  Oh, kako su moji slavuji,
  Sviđa mi se tvoja pesma!
  
  Naše letnje boje su svetle,
  Jesen kraljevski grimiz u zlatu.
  Deda Mraz sa poklonima,
  Ne možemo ga držati na hladnom!
  
  nam reći Snješka ?
  Bit će lijepa bajka;
  Kokoška će nam dati zlato,
  Kristalna vaza sa ružom!
  
  Ljubim svoju voljenu
  Na usnama koralja trešnje,
  Naše misli su veoma čiste,
  Želim nešto sočno i novo!
  To su, recimo, mladi ljudi ovdje. A svojim jezicima vrlo često ližu slatku utrobu Venere od vilenjaka. Recimo da je super.
  Devojke su ovde vrhunske. A ako počnu da pevaju, nikada se neće smiriti.
  I njihovi glasovi su sjajni i zvučni, poput srebra zvona. A ovo će jednostavno biti najviša klasa.
  A djevojke blistaju svojim smaragdnim i safirnim očima. I emituju vrlo guste i goruće iskre iz grimiznih bradavica grudi.
  I spaljuju mnogo orka. I pokazuju agresivan pasaž.
  A goli prsti djevojaka bacaju vrlo smrtonosne granate na veliki način.
  I raskomadaju orke na male komadiće.
  To pokazuju nepobjedivi vilenjaci. A grudi su im jako pune i sa grimiznim bradavicama.
  I mladi vilenjaci ližu ove grudi s velikim entuzijazmom. I kao da imaju sladoled na štapiću.
  Ali generalno, recimo da je kul.
  Pogotovo kada ne pevaju samo devojke, već i mladi vilenjaci koji su, recimo, cool pevači;
  Prostor je široka dolina,
  Pokrivač tame bez ikakvog svetla...
  Crna, mastiljasta močvara,
  Pohlepno si usisao heroja!
  
  Zvijezde ispisane internetom,
  Plešuća baklja smrti.
  Bitka je samo sredina
  Pobedićemo, verujte nam!
  
  vilenjaci, orkovi, trolovi,
  Kruži u olujnom vihoru.
  Mnogo suza i bola
  U ovom zvezdanom cirkusu!
  
  Mi smo u ovoj bitci
  Na prednjoj strani...
  Svima vama lijes sa pozdravom,
  Beat veruj stvar časti!
  
  Moć rata je velika
  Ljutnja je još gora.
  Mi nismo papagaji
  I ljudi imaju sreće!
  
  Za pobedu braćo,
  Trudi se.
  Da si neprijatelj u krpama,
  I to sa licem klauna!
  
  Ork će pokazati vilenjaka
  Gdje je početak svijeta?
  Ne lomite granu
  Prije zore!
  
  Napravi zvjezdani brod
  Nije potrebno nespretno
  Sada smo heroji
  A ne djeca iz bašte!
  
  Pa hajde da te udarimo
  Pozovimo za odgovor.
  Žvačeš šmrc
  Za pesnikove pesme!
  Ovo je zaista pjesma koja je i cool i divna u isto vrijeme. I, naravno, vilenjaci jako dobro pjevaju.
  A ratnici, naravno, neprestano blistaju golim, okruglim štiklama.
  I tako će uzeti i pljunuti na neprijatelja. I oni će to uraditi vrlo precizno i precizno.
  I odmah će masa orkova izgorjeti od pljuvanja.
  Vilenjakinja ga je uzela i zapevala:
  - Ludnica gori,
  Satan's Sanatorium,
  Ne postoji mesto na Zemlji
  Orci su vjerni Gospodu!
  Ovako pjevaju aktivno i agresivno. I urlaju.
  I devojke takođe vole da rade veoma lepe stvari sa svojim jezikom. I ovo ih potpuno pali.
  A šta ako i tebe izbiju iz Venerine utrobe ubistvenom pomoći? Oh, ovo će biti sto puta hladnije.
  Ne, ništa ne može zaustaviti ove djevojke.
  Jesu li mladi vilenjaci slabići? Naravno da ne! Takođe su veoma cool.
  I pevaju tako divno;
  Prostor je iskrivljen i ispunjen vatrom,
  Energija univerzuma se uvijala u rog poput opruge.
  Uostalom, kosmos je čekićem razbijen u prašinu, hajde da ga razbijemo,
  Planeta je bila rastrgana kao uragan sa pahuljicama!
  
  Mi smo moćni vitezovi, mi smo legija vilenjaka,
  Bitke za nas, poziv u univerzumu.
  Neka vojska juri na milion zlih orka,
  Zdrobimo ih, dragi mali, tako što ćemo malo promijeniti disanje!
  
  I nova melodija, iako je melodija zastarjela,
  Zvuči, ali ne misli na ljupku domovinu,
  Vilenjaci imaju tako ispravan zbijeni tim,
  Da svi laskavo pričaju jedni o drugima!
  
  Kakve su snage bacene u napad, trol dolazi,
  Falanga vilenjaka se smrzla, naoštrili smo koplja.
  Igra napada je počela, orci su otvorili rezultat,
  Ali kao odgovor, glamurozni su postigli gol iz petnih žila!
  
  Postoje moćni zvjezdani brodovi, cijevi topova,
  Svojim salvom će zadržati svemir.
  Uostalom, vilenjaci sa snagom bitke smatraju se istim kao i orlovi,
  Zakopajte osvajača kao upozorenje svima ostalima!
  
  Ne znajući za iluziju, vojnici će napasti,
  Vjerom sa Ladom moći će srušiti protivnika.
  I onda ćemo ostati sami sa crvenom djevojkom,
  Da dobijem novog vojnika za domovinu!
  
  Šta je mudrost, pitao je vilenjak patuljka.
  Kako da dokažem lepotici da je život sa mnom divan?
  A grom je lukavo odgovorio - ipak, ti nisi osoba,
  Tako iskreno i iskreno pričati o hrabrosti!
  
  Ali ljudska rasa je nazadna - dao sam mu odgovor,
  Za ljude gluposti samo jedno uputstvo.
  Hodaj putem poštenja, prihvati priličnu količinu nevolja,
  Ali sa istinom ne možete moliti oprost od svog voljenog!
  
  Ali patuljak mi je rekao sa cerekom - dečak je još uvek bio bos,
  U svemiru se ne zna, samo poštenje pobjeđuje!
  Ali u paru sa poluistinama, gde je lukavstvo sa sotonom,
  Da ne bi uzalud išli pod zle metke!
  
  Shvatio sam ovo, mudri gnome, laži umjereno i u lice.
  Tada ćete moći da odvežete devojčino srce!
  I kristalna suza neće dotaći plave oči,
  A naša je vjera, do kraja, pobijediti naše neprijatelje u prah!
  Tako su mladi vilenjaci pevali agresivno i skladno. I ispalo je tako sjajno.
  A devojke su nastavile da ispaljuju svoju veoma ubilačku i razornu vatru. I pritiskali su dugmad džojstika svojim grimiznim bradavicama. Ljepotice su glumile sa velikim entuzijazmom. Oni su divni kradljivci.
  To je ono što oni rade, sasvim logično i destruktivno. A njihov borbeni učinak je nemjerljiv.
  I golim nožnim prstima djevojke bacaju grašak uništenja. I djeluju veoma energično.
  Njihovi postupci su jednostavno ubilački.
  A ratnici ispuštaju ultrazvuk iz rubinskih bradavica svojih grudi. Vrane se zbunjuju u talasima. Udaraju ih po glavi kao toljagom ubice i bukvalno gube svijest.
  I padaju, probijajući kljunovima lobanje Putinovih medvjeda. A borci se ponašaju izuzetno agresivno i hladnokrvno. I proizvode šokantan i potresan efekat.
  Ove devojke su zaista super cool. A njihovi jezici su uvijek na djelu.
  I mladići, čije pulsirajuće šipke od žada devojke golicaju, takođe pevaju sa velikim osećanjem;
  Moja mašta je bila pogođena
  Tvoja slika je bljesnula kao rep komete...
  Pogodio si me kao munja,
  Sa svojom ljepotom blistavom u zvijezdama!
  
  Pjesnici hvale takvu ljepotu,
  Isto lice Mjeseca ne može biti zasjenjeno.
  Neka ti Venera podari srecu,
  Zli grabežljivac je pao - savladan kao divljač!
  
  Toliko si lijepa da možeš
  Osvojite dubine neba.
  Sa tobom mogu disati lako, slobodno,
  Nit života se uvija kao svila među prstima!
  
  Ne nadam se da ću razumjeti tvoje ponosno raspoloženje,
  Jer ti si Artemisina sestra!
  Čak mi se i vilica steže u plaču,
  Hoće li san zaista otploviti u Tartarus?
  
  U kojim slatkim snovima ste se pojavili?
  Nemoguće je razumeti nebeski izgled...
  Jastuk mladosti je prekriven slanim suzama,
  O zlokobni svijete - ne vidim film!
  
  Potporna struktura ljubavi,
  Lagano je, ali se slama lancem tuge...
  Želimo da se uzdižemo kao ždralovi,
  Ali more me vuče u ponor podzemlja!
  
  Kakve je okove nametnula sudbina?
  Šta je svemir učinilo važnijim!
  Neka Bog mladima da više snage,
  Ne šaljite pretjerane kazne!
  
  Uzvišeni je rekao: On je dao test,
  Ne koliko si dugo izdržao.
  Ali ideal se mora umiriti,
  Kako izaći iz mekane kolevke!
  
  Sada si orao sa orlom,
  Sada može da se obračuna sa sudbinom !
  I ako je započeo bitku sa Sotonom,
  To znači da je sposoban da se bori kada mora!
  
  Sada plutam sa tobom, heruvime,
  Ti si djevica, kao sjajna zvijezda!
  Osvojićemo prostranstvo celog univerzuma,
  Nikada se neću rastati od tebe!
  Ovako mladi vilenjaci divno i zanosno pjevaju. I njihovi glasovi su trivijalno divni.
  A ako devojke već počinju da pevaju, onda se čini zaista sjajnim.
  I pusti ubilačke munje iz grimiznih bradavica. I potpuno je hiper .
  To su djevojke koje djeluju energično u ogromnim razmjerima.
  I golim petama izbacuju razorni grašak smrti. I razbiju Putinove medvjede na komade.
  I djeluju s kolosalnom energijom smrti. I javlja se uticaj devojaka hiper klase .
  I tada će djevojke ponovo uzeti kolosalnu energiju i silu svojim grimiznim bradavicama. I sadrže i vatru magije i hiperplazme , sa ogromnim, kolosalnim uništenjem.
  Gledajući ovu bitku, boginja Demijurg Emanuel počela je vrlo energično pjevati;
  Ne postoji način da se obuzda osoba,
  Želja da postanem Svemogući Uzvišeni!
  Tako da cela Zemlja vlada Univerzumom,
  I svaki sa moćnim, sveprisutnim znanjem!
  
  Ali u ovom slučaju imamo moć,
  Ponekad nezaustavljivo, poput oluje!
  Udaramo u čelo, ne samo u oko,
  Mi stvaramo svemir bez hackworka!
  
  Svako ima svoj veliki dijamant
  Njegov um je vreo, kao plamen koji prska!
  I da se blistava vatra ne ugasi,
  Momci vole naše Ruskinje!
  
  Svako ima svoj razlog za borbu,
  Borimo se za sreću u svetu!
  Neprijatelj će biti hrabro slomljen,
  A Nebo i Zemlja su pod našom moći!
  
  Stvorite prekrasan svijet za sebe,
  Gdje su velike palme na sladoledu!
  Pa, šta Shakespeare može smisliti za vas?
  Stotinu univerzuma? Nemojte lagati da ste debeli!
  
  I daću vam jedan odgovor, borci,
  Nauka može dati besmrtnost!
  Kvazar će za vas izvesti jednostavan sonet,
  Da izbjegnete tugu i smrt!
  
  Tada će svi dobiti slatku tortu,
  Udati se za velikog majmuna - majmuna!
  Nacrtao sam mrtvu prirodu u ulju,
  Ali ja neću stvoriti đavola za tebe!
  Ovako je pjevala Emmanuelle. Usput, kršćani, zašto ne razmišljaju o tome da li je Bog stvorio đavola? Zapravo, zašto stvoriti nekoga ko osuđuje milijarde živih bića i anđela na patnju?
  Šta sveštenici kažu na ovu temu?
  U svakom slučaju, ništa uvjerljivo. I nehumano je provoditi eksperimente na ljudima.
  Ali Emmanuel i Sfero Katastrofov imaju svoja razmišljanja o ovom pitanju. I ovdje ih više ne možete uvjeriti.
  Također se može primijetiti da su i orci ljudi i da je njihovo ubijanje nehumano.
  Iako isti orci jako vole lomiti gole prste zarobljenih djevojaka i pržiti im gole pete vatrom.
  Međutim, prelepa vilenjakinja, uprkos tome, peva hrabro i sa velikim žarom;
  Zaboravi ko si bio pre
  Ne možemo sanjati o neradu.
  Srca gore u svetoj nadi,
  Mačevi blistaju u bojnu vojsku!
  
  A dolina je tužna i negostoljubiva,
  Protivnikov korak kroz prozor...
  Čudovište je okačilo lance, omče,
  I akutne kolike za kasnije!
  
  Ali kozače, zar nisi veseo?
  Gdje je otišla proslava?
  Morate ustati na mekane stolice,
  Da razbijem jaram!
  
  Damast čelik zvoni i đavoli su sretni,
  Imaju kratak razgovor...
  Pomozite demonima pronevjernicima,
  Njihovi protivnici na kolac!
  
  A ovo je blatnjavo loše vrijeme,
  Ima dima iz pakla-kurije.
  Kako pronaći sreću za ljubavnike
  Nikakva žica nije pritiskala moje grlo.
  
  U tu svrhu se borimo,
  Da steknu dar ljubljenja!
  I penjemo se, siroče, pod metke,
  Bez poznavanja ni oca ni majke!
  
  Ovo će biti avantura
  Da donesem vatru u novi svijet...
  Otjeraj sramne muke,
  Spasite planetu od katastrofe!
  
  Bog snishodljivo klima glavom,
  A vi ste momci super!
  imaćeš mesto u slatkom raju,
  Besplatne lizalice uz čaj!
  
  Ali moraš izdržati borbu,
  Tada će vam doći mir i ljubav.
  A iz raja korenje bašte,
  Krv zlih teče!
  Recimo da su devojke pevale veoma lepo i lepo. Tačnije, jedna djevojka koja je visila na stalku. A dželat ju je mučio bičem. I bilo je tako izuzetno okrutno i krvavo.
  Tako je ići protiv takvih devojaka. Oni mogu sve i rastrgat će svakog protivnika.
  Njihove borbene pozicije ne poznaju slabost ili oklijevanje.
  Evo ih, na primjer, sa svojim dugim jezicima, kako će početi da obrađuju pulsirajuće šipke od žada. I recimo da je odlično!
  A ako i djevojke koriste grimizne bradavice svojih grudi. Uostalom, oni će tako nešto urediti da se neće činiti dovoljno. Ratnici su glavna karika ovdje.
  I opet mogu dati munje iz grimiznih bradavica grudi. I dogovorite nešto tako strašno i nezamislivo.
  To su devojke koje su veoma lepe i po pravilu bose. A svaka dojka je pravo blago. Takvih devojaka nema, čak ni na stalku i elektrodama u njedrima Venere nećete uplašiti. One su trivijalne devojke, recimo tako - gvožđe i termokvark.
  Takvi ratnici će vrištati iz sveg glasa i figurativno učiniti potpuni hara-kiri.
  A mogu i da bacaju munje iz pupka.
  I mladi vilenjaci su se takođe uključili u bitku bez ikakvih problema. I pokazali su impresivne rezultate.
  . POGLAVLJE br. 26.
  Marija Kolesnikova je zaista devojka iz svemira, pa i iz zatvora, i ako krene, ne možete zaustaviti nju i tim i vilenjake;
  I naravno, pevali su;
  Najsjajniji plamen vatre,
  Moja ljubav gori!
  Iako je neprijatelj lukav i lukav,
  Ali on će biti slomljen!
  
  Iako divlji, bijesni zlikovac,
  Rip, uništi ivicu!
  Tvoj san je kao slavuj
  Harmonija, mir, raj!
  
  Pusti vrelu vrelinu strasti žara,
  Otopi vatru, led!
  Verujem da sam osvojio ovu loptu,
  Čovekova sreća čeka!
  
  Uspeh dolazi mladima
  Taj strah se odmah odbacuje,
  I djeva u čistim nebeskim snovima,
  Kraljica je poštovana!
  
  Zato ne zaboravimo da volimo,
  Ne usuđujem se izdati naš svijet!
  A život sa uspehom je nit,
  Znaj da ne prekidaš zlikovca!
  
  Ostaćemo pri svome Elfograd ,
  Neka Elfamm bude slava!
  Pobedonosnim korakom Zelingrad ,
  Vilenska moć dolazi!
  
  Berlin, Pariz ili Njujork,
  Naša zastava je svuda pobjednička!
  Vođa Ftalin zapalio je našu baklju,
  Neka prezreni neprijatelj pogine!
  Ovako su pjevali mladići uz svoju slapu veselih pjesama.
  A ljepote ne plaše, čak ni to što orci prže pete. Bol je, naravno, velika, devojke se samo cere i smeju. A lica ljepotica su tako divna i veličanstvena. A šta je sa ovim ljepoticama? Jednostavno su nevjerovatni i fantastični.
  A ako počnu pjevati, onda ni medvjed nije stajao u blizini. Ovi ratnici su neverovatni. Imaju samo temperament kobre. Sposobnost stvaranja nevjerovatnih i svijetlih stvari.
  I naravno, grimizne bradavice grudi šalju razorne i ubilačke munje.
  A kada udari udare, nastaje totalni i destruktivni, destruktivni efekat.
  A takve djevojke mogu sve sa kolosalnom energijom i snagom. A njihove mogućnosti stalno rastu.
  I to zaista rade uz pomoć rubin bradavica.
  A orci često pokušavaju da sprže svoje bose noge. I ovo je njihov zaista agresivni kredo. Okrutnost Putinovih medveda je poslovična, zakoni im se ne pišu. Nije ni čudo da cijeli svijet proklinje ćelavog Firera. Što je sasvim pošteno.
  A i djevojke pjevaju duhovito;
  Ne možemo razumjeti Gospodnji teret,
  Šta znači zagrijati Zemlju na dlanu?
  Bog je milosrđe - ljubazna majka,
  Ako je On s tobom, čudovište te neće dirati!
  
  Na bezgraničnom nebu, tračak svjetlosti,
  Sunce izlazi, velikodušno dijeleći svjetlost!
  Okrećemo vratove za otadžbinu,
  Wehrmacht je poražen u blagom maju!
  
  Vihorovi sreće, prskanja sudbine,
  Poškropili su nas viskoznom krvlju...
  Vidiš, tvoja deca pate,
  Naša sveta, ljubazna Elfia!
  
  Projektil eksplodira, izazivajući tornada
  Teren bukti u smrtnoj borbi!
  Želi da preseče slavnu odvojenost,
  Da nas ne razbiju sve posebno!
  
  Svako od nas je vilenjački ratnik,
  Ploče i kacige, kacige - granate!
  Car Sunce Slavni - mi smo na čelu,
  Proslavimo parade zajedno uz pjesmu!
  
  Horde ponekad masovno napadaju vilenjaka,
  Velike snage ulaze u bitku.
  Orcmacht je uperio bodež u srce,
  Ali dobio je kaznu u maju!
  
  Bijelo sunce crvenih pustinja,
  To je kao bitka na šahovskim poljima.
  Svako od nas je džinovski heroj,
  Bog vas ohrabruje da se molite!
  
  Kapi kiše daju svježinu u zrak,
  Oni su kao tečni somot.
  Otadžbina je siročadima dala utočište,
  Možete ga koristiti za mjerenje milja bez vodiča!
  
  Frym će biti naš, smaragd u moru,
  Riba je navodnjavala cijelo dno poput zlata.
  Možeš lepo živeti preko brda,
  Ako je srce ovog brda sa Elfijom!
  Ako i djevojke pjevaju, sve će ispasti izuzetno sjajno i cool. I mogu djelovati vrlo destruktivno.
  A njihova bosa, isklesana stopala ih ne plaše. Recimo da su ratnici divni i super.
  I grimizne bradavice djevojačkih grudi su veličanstvene. I vjerovatno ih nećete naći hladnije. Mogu raditi stvari koje se ne mogu reći u bajci ili opisati olovkom. U njima je apsolutna genijalnost.
  Ovo su zaista super cure.
  A ni mladići nisu slabi, već veoma čvrsti. I pevaju izuzetno dobro. A dečačke pesme jednostavno zvuče odlično.
  Vatreni jezici su jurili uvis,
  Nije li ovo ono o čemu ste sanjali kao dječak?
  Dobili smo dar od Boga,
  Jer Mars je idealan za nas!
  
  Nebeska Kraljica će nam pomoći,
  I drevna, sveta prava.
  Sveta lica će odobriti uzimanje ikona,
  Tvoje zlatne kupole Elfqua !
  
  Da, sada su vremena drugačija,
  Ali vjerujte da domovina neće tolerisati sramotu!
  Za slavu naše majke vilenjake,
  Izreći ćemo presudu orkizmu!
  
  Sa svojim mišićavim rukama,
  Slomite leđa orcima u bijesu!
  Uostalom, sa nama je dragi drug Ftalin ,
  To znači da će Orkh ići samo na ručak!
  
  Milicija okupljena u pesnicu ,
  Ne plašimo se bujnog snega!
  Podli pad čeka protivnika,
  A mi ćemo bajonetom probiti neprijatelja!
  
  Krv u našim venama silovito je ključala,
  Nema gore riječi za vojnika - zarobljeništvo!
  Rus se bori žestoko, vešto,
  Kao čekić srce kuca u delti vena!
  
  Setite se zamerki Putinovih gadova,
  Borac otadžbine, strašni div!
  Odmazda ruskog Nemesisa će poraziti,
  Firer je pao u bijesu, ludi tiranin!
  
  Podle akvizicije će vam doći na put,
  Bljesak munje razbjesni nebesa!
  I pobjednici su izbrisali svu patnju,
  Stvorite paletu fantastičnih čuda!
  
  Otadžbinski duh je istrgnut iz zatočeništva,
  On će povući crte krvave granice!
  Oprost nam je potreban samo za tugu,
  Naš tim je najjači monolit!
  
  Gospod će se namrštiti i izjaviti,
  Vi ste moja deca, ne treba vam suknja!
  Izgradite sami grad u raju,
  Prokleta potreba će nestati!
  Djevojke iz vojske vilenjaka nastavile su da vode tvrdoglav i žestok rat s neprijateljem. I nastavili su sa slamanjem Putinovih medvjeda. Ratnici su se borili s velikim bijesom.
  I golim nožnim prstima bacali su darove smrti velikom, smrtonosnom snagom. Koji je pokazao najviši nivo uništenja i smrti.
  Ratnici su radili svašta. Takođe su, recimo, izuzetno hrabri i borbeni. Agresivnost ljepotica je van ljestvica.
  I golim nožnim prstima počeli su bacati otrovne igle smrti i uništenja. Ali grimizne bradavice grudi ponekad daju najneočekivaniji efekat kada se nanose.
  A ako devojke to uzmu, zaista će upasti u nevolje. Lijepe djevojke će to uzeti i pritisnuti pedale jurišnika golim petama.
  A šta ne rade?
  A sa njima se sve tako lako diše i smiruje. Jednostavno su veličanstveni, i generalno super.
  Devojke su ga uzele i pevale:
  žohar, žohar, žohar ,
  Tankonoga mala budalica , mala buba!
  I opet će se smijati, cereći se svojim licima. Ovo su devojke ovde - najveća klasa, recimo.
  I nije strašno ako su djevojci slomljeni prsti na stalku. Neće se ni trgnuti na ovo. Recimo da su cure tako blistave. Imaju punu, nasilnu energiju vulkana.
  I erupcija plamena i vatre. Ratnici najviše klase.
  I oni to mogu uzeti i urlati.
  A onda će bacati bombe golim petama i rastrgati mnogo Putinovih medvjeda. I to je super.
  Djevojke se ponašaju s velikim bijesom. I tako jedan od njih drži prijem u mlinu i odsiječe glave orcima. Padaju i kotrljaju se kao kugle.
  Djevojke vilenjaka su uzele i stavile svoje gole nožne prste u usta. I kako će uzeti i duvati.
  Začuo se zaglušujući zvižduk. Vrane su bile pogođene udarnim talasom i odjednom su izgubile svest.
  I hiljade vrana su pale, probijajući lobanje Putinovim medvedima i nabijajući ih.
  A ratnici su ispali jednostavno vrhunski.
  I kako vrište i viču.
  I mladi vilenjaci pjevaju s velikim osjećajem;
  Ne postoji ništa istinitije od novčića
  Ona zaista sija bez laži!
  U stvari, dublon je vladar svijeta,
  Njegov oslonac je jak mač i štit!
  
  U njemu su skriveni paganski bogovi,
  Kao sunce, blistavo zlatno lice...
  Iako još ima parazitskih razbojnika,
  Ko je počeo da trguje svojim dušama!
  
  Novčić je idol i arhanđel,
  On je spasitelj, uništitelj svega.
  Bez zlata, unajmljeni damast čelik vene,
  Bez novca, uspjeh u borbi neće doći!
  
  Ali šta hoćeš čovek srca,
  Želim da ti kupim besmrtnost...
  Da pohlepno otvorim vrata blaženstva,
  Da plete nit vekovnog života!
  
  Ali može li to dobiti i duplon?
  Može li zlatni krug sanjati?
  Da starac sa kosom ne dođe sa pozdravom,
  I nije stavio pečat na čelo u mrtvačnici!
  
  Iako ti treba puno sreće za novčić,
  Tako da se možemo prepustiti grijehu koliko god možemo!
  Ali čovek nema moć nad strašću,
  Devojke su kao proso petlu!
  
  Želi da dobije mnogo do stomaka,
  Berite fazane i ananas.
  Iako ne možeš jesti dok ne umreš,
  Čak i ako ste izuzetno cool sa novcem!
  
  I kovčeg čak košta previše,
  Jer u njemu ima mjesta za kraljeve!
  Na kraju krajeva, anđeo će nacrtati nulu na obrascu,
  Udarac u čelo i štap u mozak!
  To su djevojke koje su jednostavno super. I momci su odlični. A vilenjaci oba pola su jednostavno hiper . Oni zaista mogu skoro sve. A posebno kada u borbu dovedu grimizne bradavice.
  Ovo su djevojke koje su jednostavno super. I oni će to uzeti i golim prstima baciti destruktivne darove uništenja. I čestice antimaterije će letjeti prema orcima. I ubijaju Putinove medvjede. Ono što devojke rade je super i hiper .
  Oni rade stvari koje niko ne može. E sad, ako se raziđu, niko neće stajati.
  A ratnici su, moram reći, tako kul i bosi i općenito super.
  A bradavice su im grimizne poput maka. Neverovatne žene - jednostavno super.
  I izbacuju ubilačke pulsare iz bradavica rubin boje i ubijaju Putinove medvjede.
  Ovo je stvarno super.
  I ovdje mladi vilenjaci pjevaju s velikim entuzijazmom i radošću;
  Tada je truba Gospodnja
  On će nas odvesti u hrabar napad!
  Podzemlje će nestati u ponoru,
  Znajte da će se čvrsti led otopiti!
  
  Borio se za otadžbinu
  Borili su se kao petlovi!
  Natopljeni Orkmaht u maju,
  Imamo sve pri ruci!
  
  Ko je stenjao u ludom ropstvu,
  Raskini lanac, borac, brzo!
  Bićeš u svetom kraljevstvu,
  Sa krvnom zakletvom!
  
  Na kraju krajeva, mi smo takvi vojnici,
  Nećete naći ništa kul na svijetu!
  Ovdje se bacaju granate,
  Na silu da ih ne drže zaključane!
  
  Tenka Tiger je slomljena,
  I vojnici su spalili rep Pantera!
  Granata je toliko rasplamsala vatru,
  Čak smo pustili da smrt propadne!
  
  Uostalom, domovina je cvijet u polju,
  U njemu je ljepota vilenjaka, sve mudrije!
  I djeca se smiju u olujnoj sreći,
  Slavuj je počeo glasno da tren!
  
  Mladost u nasem svetu je plemenita,
  U njemu je čak i svijet sijede kose...
  Neka je sretna, slobodna,
  Naša blistava zemlja!
  
  U njemu su planine leda, mlazovi vodopada -
  Zlato pustinja, smaragdne rijeke.
  Za otadžbinu se treba žestoko boriti,
  Pustite gadovi u Had!
  
  Nema ništa draže od domovine,
  Čak i ako je braći teško da žive!
  Svarogov pogled postao je još prijeteći,
  Lovac osjeća da je divljač!
  
  Stavit ćemo tačku na izdajničkog Putina,
  A mi ćemo poslati orkovsko smeće na otpad!
  Uostalom, za nas je, vjerujte, glavni moto -
  Da Sodoma ne dođe do Vilenjaka!
  Borbeni i agresivni mladići su tako lijepo pjevali. Pokazali su veoma visoku klasu.
  I pucali su, ubijajući Putinove medvjede vrlo precizno. Ovo su zaista, recimo, borci. Devojke ovde su takođe veoma lepe.
  Njihove bradavice su tako grimizne i divne.
  Mladi vilenjaci zaista vole da ližu ove bradavice i to je izuzetno cool i cool.
  A cure su tako seksi. A noge su im graciozne, sa veoma glatkim i zavodljivim prstima. Sa kojim bacaju ubilačke darove uništenja. Što je izuzetno cool i cool.
  Dakle, ako se djevojke prihvate posla, sve će biti izuzetno cool.
  A sada iz grimiznih bradavica ljepotica lete ubojite munje. I udaraju na orke.
  To su, recimo, agresivne i jedinstvene djevojke. Recimo to ovako, oni rade stvari koje je nemoguće ispričati u bajci ili čak opisati olovkom. Ovo su istinski ratnici.
  I imaju gole pete, bacaju sa sobom tako lijepu ubojicu. I rastrgaju Putinove medvjede.
  Ove cure su tako divne i općenito se odmah može reći da su super i objesit će orke na kučku.
  I zaljubljeni parovi vilenjaka pjevaju s oduševljenjem;
  Oh, ovaj svijet je tako tužan,
  Samo more suza - okean...
  Gdje je podnevni astralni put duše,
  Mrtvački urlik sanjao je da stigne do Edena!
  
  Sadrži led srca od smrznutih kora,
  I vrelina zavidnih strasti.
  Kako bezosjećajan, koji je čak mlad u tijelu,
  Tužni slavuj igra u žalosti!
  
  Kao sluz ušica, duh rutine,
  I propadanje groba od briga.
  Ali možemo ako smo ujedinjeni
  Izvuci ljude iz močvare!
  
  Rastjerajte podlost svemira,
  Brisanje psovki je užasan znak..
  Ne možemo podnijeti uzde patnje,
  Neka se đavo pretvori u prah!
  
  Planeta će brzo skinuti svoje lance,
  Međutim, neće napustiti orbitu.
  Ponašajte se iskreno
  Onda ustanite ljudi!
  
  Možeš ustati bez straha,
  Ne tjeraj druge ljude...
  Da kopile ne pliva sa mastima,
  Da naša majka ne ostari!
  
  Popićemo malo za to,
  Vina koja su slađa od pčelinjeg meda!
  Neka nevolje budu izmišljene,
  Ali čas obračuna nije došao!
  
  Tada ćemo izgraditi nebeski raj,
  Sva djeca će zauvijek uživati.
  Letimo kao strela u nebeski let,
  Ostvarenje blistavog sna!
  Djevojke su ovdje ispale sjajne - jednostavno super. I mogu bez nepotrebnih predrasuda uzeti i sa posebnom strašću uzeti i lizati nešto tako veliko i sjajno.
  I tako ratnici golim prstima bacaju grašak uništenja.
  I bacaju smrtonosne darove uništenja. Nevjerovatne ljepote.
  A djevojka je skinula grudi sa grimiznih bradavica i udarala ih pulsarima. I spalila je vojnike orka vatrom. I sve se to pokazalo krajnje borbenim i destruktivnim.
  A sada će vas vilenjačke i dalje uzeti iz utrobe Venere i tući vas talasom magoplazme. I oni će pokazati svoj neverovatan let.
  Ovo su zaista super ljepotice, recimo.
  To su djevojke i obim njihovog uticaja je izuzetno velik.
  I bukvalno mogu sve.
  A onda je pet vilenjaka odmah izvelo tehniku mlinskim mačevima. I odsjekli su glave ludim orcima koji su letjeli na njih.
  devojke iz hiper klase .
  Znamo besmrtnu slavu u bitkama,
  Bitke vilenjačkih vojski su slava vekovima!
  Veličina mnogih, brojite generacije,
  Daj nam slavnim ratnicima besmrtnost!
  
  Bez poznavanja straha, bori se hrabro,
  Neka nam mač pomogne u velikim dostignućima.
  Za slavu veličine hrabrih građana,
  Pokažimo revnost u žestokim borbama!
  
  Na kraju krajeva, mi smo heroji svijeta veličanstvene moći;
  Porazite neprijatelja - ništa drugo nije važno!
  Dobijmo veličinu ponosa slave,
  U tu svrhu napraviću šokantan stih!
  
  Po moru plovimo bez ikakve sumnje,
  Pirat i oluja, uragan nije prepreka!
  Ftalin i Elfin će povesti u bitku ,
  Prolićemo krv iza njega kao pritisak vodopada!
  
  Uspomena će ostati u srcima hrabrih ljudi,
  Neprijatelj je poražen - to je cijela nagrada!
  Neka na vlasti bude mnogo osrednjih ljudi,
  Ipak, moramo ići ka cilju razuma!
  
  Ljepota, daće ti ljubav strastveno
  A sutra dželat čeka skelu!
  Ali nećeš uzalud protraćiti život,
  Uspijte steći poziciju na nebu!
  
  Svijet je borba, to zna svaki mladić
  Povezivanje svog života sa filibusterom je opasno,
  Fortuna hirovito baca kockice,
  Ali vjerujem da će na kraju ispasti odlično!
  
  Možemo naći našu sreću momci,
  Dobijte i bogatstvo i radosti života!
  Vjerujte mi, orkšisti će se suočiti s odmazdom,
  I vjerujte nam da živimo u nestašnom komunizmu!
  Ovako su pevale veličanstvene i jedinstvene devojke - super i hiper .
  Oni su sposobni da urade nešto što je, recimo, izuzetno cool.
  Pa čak i ako su gole noge djevojaka pogođene bacačem plamena, opečući im gole pete, onda su i tada ljepotice u punom uzbuđenju i agresiji moći. To je ono što treba napomenuti o ovim divnim ratnicima.
  Pucaju iz mitraljeza i kose orke koji pokušavaju da napreduju, koji bukvalno zasipaju položaje leševima.
  Ovo je zaista krvoproliće. I koliko se ubistava dešava u svijetu.
  A djevojke nastavljaju uništavati Putinove medvjede. Ove devojke su postale jednostavno super.
  I kako će to uzeti i urlati. I čini im se da imaju čitav niz međusobnih orgazama.
  Ove devojke mogu bukvalno sve. I recimo samo da su agresivni i jedinstveni.
  I devojke ponovo pevaju;
  Velika prostranstva mora, okeana -
  Zaorali smo ih pod trobojnom zastavom!
  Vojnici su osvojili visoke planine,
  Orlovi su zaurlili u pobjedi!
  
  Planeta je prepoznala vilenjačke ratnike,
  Pogađali smo neprijatelje mačevima i bajonetima!
  Uspjeli smo da skinemo jaram orkizma sa pola svijeta,
  Naš pohod smo završili pobjedom u Orklinu!
  
  Orci su stigli na grbavim tenkovima,
  Prijete da će uništiti sve vilenjake svjetlosnih polja!
  Ali oni jako tuku proklete nakaze,
  Da naša djeca žive srećno bez jarma!
  
  Mi smo deca otadžbine koja je viša od svih na svetu,
  Rođeni smo, meseći kaliko bosim nogama!
  Svemogući se založio za nas u borbi,
  I Bog je donio maj da procvjeta u radosti!
  
  Nema udjela borca, ni uzvišenijeg srca,
  Šta daje san i preporod!
  Otvori slavna vrata besmrtnosti,
  Ali ako sjedite u zasjedi, ćutite !
  
  Ima vukova i ovaca, ali vi ste pastiri svemira,
  I vaš je dio da prenesete naredbu potomcima!
  Da nastavimo posao do kraja stvaranja,
  Da se vječna vatra u tvom srcu ljubavi ne ugasi!
  
  Ko zna gde ce neprijateljski metak zaustaviti vojnika,
  Ali ipak, u borbi je smrt bolja od trule bolesti!
  A ako je umro, onda će tvoj prijatelj slomiti protivnika,
  Neće izdržati, jer bosonoge devojke teraju u ropstvo!
  
  O vilenjaci udio svjetlosti, rat i vatra poslije rata,
  Za one koji žele da odu na odmor, za njih nema mesta, znajte u raju!
  Tako je pakleni ork ušao u zavjeru sa Sotonom,
  Prijeti: Oboriću atom i razbiću tuču!
  
  Ali protiv projektila, postojaće i zaštita,
  I nuklearna bomba neće pogoditi Elfskvu...
  Možemo koristiti tenkove da uhvatimo parazita,
  A dosadne pjesme o palim rastuže te!
  
  Prodaja za peni nije vilenjački dio,
  Uostalom, svako od nas je veliki ratnik!
  Nemojte vjerovati da nas je Bog već postavio u ulogu,
  U stvari, vi odlučujete koliko je cool zavijanje!
  
  Bilo je neuspjeha, bilo je poraza,
  Desilo se kao zečevi koji se povlače od strašnih vukova!
  Ali ako rat počne, bićemo tamo ponovo,
  Razbijte brutalnu vojsku čudovišta u paklenom ritmu!
  
  Vjerujte mi ne igramo rata radi,
  Nemamo drugog poziva osim da budemo dobri prijatelji!
  Mi smo bratski ljudi, a ne Abel i Kajin,
  Za nas je ptica pjesma, a ne debela igra!
  . POGLAVLJE br. 27.
  Recimo samo da su cure super. I bukvalno će sve ove proklete Putinove medvjede zakopati u zemlju.
  Ratnici golim prstima bacaju vrlo destruktivne darove uništenja.
  I raskidaju orke na komade. Ovo su zaista veoma agresivne i seksi devojke.
  Oni su sposobni da urade takve stvari da je to što rade zaista bajka.
  Nevjerovatne ljepote. Oni mogu raditi stvari koje su jednostavno fantastične i super.
  Ratnici bi ga uzeli iz svojih grimiznih bradavica velikom silom i razaranjem.
  Ove cure su divne i cool, jednostavno super. I imaju jedinstvenu kosmičku moć.
  A cure će to uzimati kako hoće, i udaraće orke, koji su velika i agresivna pojava, u punom zamahu.
  I munje iz grimiznih bradavica grudi.
  I golim petama bacaju grašak smrti i smrti sa ubilačkom i jedinstvenom silom.
  Ove devojke su samo klasa, što pokazuje njihov super i hiper nivo .
  A ako vilenjaci počnu da pevaju, onda se sve dešava na izuzetno destruktivan i hladan način.
  Čak i za magiju treba oštar mač sa strijelom,
  Prolij još krvi u inat sudbini!
  Drži se nauke - onda će svet biti tvoj,
  I cela rasa na Zemlji će pasti na kolena!
  
  Čarobnjaci kuvaju napitke i čiste kotlove,
  Čarobnjaci pripremaju punjenja pulsara...
  Ali mi smo vilenjaci, znaj Svarogove sinove,
  Naše djevojke će isprobati trofejne outfite!
  
  Protivnik ti neće pomoći, ovaj poriv,
  Nećete moći držati našu moć pod kontrolom...
  Naš vilenjački narod je ujedinjen kao monolit,
  Moći ćemo dati bitku cijeloj čupavoj hordi!
  
  Džingis Kan je podigao mač protiv domovine,
  Pokušao je da potisne pukove na Kijev.
  Ali uspeli su da ga poseku blagom ,
  Sav plemeniti plijen je vratio svoje kovčege!
  
  Kan Batu - hteo je da zauzme Moskvu bez borbe,
  Ali udarac vilenjačke sablje srušio je bijesni žar...
  Ovo još uvek ne razumem, braćo,
  Koliko je često naša pozadina podmukla!
  
  Kralj Poljske pokrenuo je izdajničku kampanju,
  Bojari su mu brzo otvorili kapije!
  Ali nisu znali da će Požarski uskoro doći,
  On će ih juriti miljama i miljama!
  
  Ne, cool Bonaparte je pod pogrešnom zvijezdom,
  Ti si rođen veliki car!
  Iako sam slučajno vladao Moskvom,
  Ali vaša ambicija se brzo spojila!
  
  Putin je takođe želeo da od vilenjaka napravi robove,
  Ali ga je uništilo mače!
  Uostalom, ovaj obezbjeđenje nije poznavao naše crvene orlove,
  Vezali smo bolesno dete!
  
  I sada nas nebo čeka na nebu,
  Šetnja Marsom!
  Oni koji su protiv otadžbine - čeka užas Sodome,
  Namazat ćemo mu njušku voskom!
  Tako su pevale devojke - jednostavno je to bio vrhunski akrobatik. Sve je ispalo jako lijepo i agresivno. I udario je kolosalnom snagom.
  A sada je sve postalo tako neverovatno kosmičko i jedinstveno.
  Vilenjačke su se borile s velikim bijesom i razmjerom. I izvodili su mlinske tehnike kojima su kucale glave i valjale su se kao glave sira.
  Žene ratnice su vrlo čvrsti i zaklani orci.
  A sada, iz grimiznih bradavica grudi, devojke će ga ponovo uzeti i ispaliti ubilačke naboje pulsara na Putinove medvede. Ovako se to dešava na smrtonosan i jedinstven način.
  A djevojke, što treba napomenuti, bukvalno su sposobne bilo kojeg orka raspiliti na kvante.
  A grom izbija i iz pupka i spaljuje Putinove medvjede u pepeo.
  Što rade sa velikim entuzijazmom. Ovo su prelepe i jedinstvene devojke ovde. A noge su im vrlo lijepe i odlikuju se izuzetnom gracioznošću.
  I bacaju grašak uništenja na neprijatelja.
  Ljepote izazivaju kolosalna razaranja i smrt.
  A u isto vrijeme pjevaju tako lijepo i jedinstveno;
  Biser bogova stvaranja,
  Država u Univerzumu je najslađa!
  Gledam vilenjake sa čuđenjem,
  Oni su kao biseri među ljudima!
  
  Obraćam se tebi otadžbino,
  Štampano sa nezemaljskom ljubavlju!
  I postoji samo jedna stvar za koju se u suzama kajem,
  Ono što nisam mogao povezati sa svojim snom!
  
  brojim trenutke u bitkama,
  Vrela bitka ključa,
  Zamoli svoju domovinu za oproštaj,
  I podignite svoj štit udesno!
  
  Ogromni svijetli prostori,
  Moja draga Elfia!
  Šume, polja, doline, planine,
  Jeleni idu na pojilo!
  
  Krv se prolila, iskri u magli,
  Vatre se guše paklenim dimom,
  Iako se crvi roje u rani,
  Ali himnu nam peva hor svetila!
  
  plovimo nebeskim okeanom,
  Iako se put ne može izmjeriti!
  Ali bićemo u besmrtnoj slavi,
  Vino nam daje takav hmelj!
  
  Ne budi borca izopćenog strahom,
  Gospod je nadahnuo Otadžbinu!
  Izvešćemo zemlju iz mraka,
  Ona ima mnogo Sunčeve snage!
  
  Doći će vrijeme za rastanak,
  Rat će se završiti pobjedom!
  Ne živite samo od uspomena
  Noć prođe, iako je crna!
  
  Tada će ti se želje ostvariti,
  I zemlja je cvetala kao bašta!
  Djevo ćeš postati vitka srna,
  I horda će trčati, vrišteći!
  
  Umrli su i prijatelji - tužno je,
  Ali očigledno je Gospod tako odlučio!
  Vjerujte mi, smrt nije fatalna,
  Duh je besmrtan, iako je tijelo smrtno!
  
  Iako ne mogu da verujem,
  Tuga, seti se svih onih koji su mirisali!
  Onda savladaj zvijer u sebi,
  Obrišite gorke nule!
  
  Vraćen u prvobitnu prašinu,
  Oni koji zapravo nisu živeli!
  Iako je porodica fiskalna po prirodi,
  I vuče sok iz jakih vena!
  
  Ostvarimo trijumf otadžbine,
  Nebeska svjetla gori!
  Vera u komunizam će porasti,
  I sahrani tugu i bol!
  Djevojke su nastavile da se bore u divljem bijesu. Jedna od njih, vilenjak grimizne kose, uzela je svojim mačevima smrtonosni mlin sa dvostrukim oštricama. I odsjekla je glave orcima.
  Druga djevojka je uzela bodež bumeranga i bacila ga golim prstima. Doleteo je i odsekao glave Putinovim medvedima. Ratnici su to uradili veoma samouvereno i hladno.
  Nakon čega su je djevojke uzele i počele pjevati;
  Mi smo pljaikaljke
  I volimo da se svađamo...
  Uskoro ćemo dobiti makaze,
  Za orke smo iz ranca!
  Prelijepe su i jako dobro pjevaju. A njihove pesme su tako duševne i divne. I emituju pune i divne zvukove;
  Peni ork je zapetljao ceo svet,
  Mreža paklene strasti!
  Vampir pije sok od ljudi,
  Nezasita vučja usta!
  
  Spolja izgleda kao anđeo
  Smaragd krvavo gori!
  I sa udarom groma trepavice groma,
  On će nam dati slavu našim borcima!
  
  U ovom šuštanju novčanica,
  Čuje se urlik divljih životinja!
  Iako je Svarogovo lice sumorno,
  Vjerujte u njega nevjerovatnu snagu!
  
  Sve ćemo rastrgati
  Ko bi rizikovao da ga pregazi tenk!
  Čekajte, vjerujte uspjehu,
  Pazite da ne budete previše gadni po tom pitanju!
  
  Orao Elfie je najviši,
  Prijeteće razvija svoja krila!
  Stekao je veličinu
  Sravni orke u prašinu u maju!
  
  Da tresači tuku od straha,
  Shvatili su da moć Elfije,
  Vreća novca će učiniti šta
  Da, nisi ni pitao!
  
  Imamo i mitraljez,
  I svi šipak cepaju gomilu!
  Evo vojnika koji juri u napad,
  Maska mi je poletela sa lica!
  
  Udari čekićem po glavi,
  Neka vam se mozak sklupča!
  I tada ćeš dobiti raj,
  Naša mladost će biti vječna!
  Ovako su pevale devojke, koje su, iskreno, po svom nivou super ratnice.
  Djevojke ratnice općenito su divne i hladnije nego ikad. Uzet će je i ponovo izrezati iz grimizne bradavice tvoje grudi ubojitim i jedinstvenim iscjetkom. Devojke ovde su tako neverovatne i zaista imaju kosmički nivo udarne moći.
  U njima je zaista vatra i vatrene pruge sa rubinskih bradavica grudi. Ovo su devojke sa kojima vilenjaci vole da imaju posla.
  Rado će jezikom polizati Venerinu utrobu i pokazati im izvanredan prolaz.
  A gole pete, koje su tako ružičaste, bacit će okrugle lopte uništenja i smrti.
  I toliko orka je uništeno i ubijeno. Ovo su zaista devojke iz super klase.
  A ako ga već uzmu, zaista će početi da pevaju iz sveg glasa;
  Firer je ćelav, vrlo loš,
  Želi da osvoji ceo svet...
  Ali naša snaga, snaga devojaka,
  Oni će moći pobijediti zle orke!
  U isto vrijeme, mladi vilenjaci su pjevali i pucali iz mitraljeza na orke, i to vrlo precizno;
  Lutao sam poljem - cvjetale su tratinčice,
  Drveće i planine su kao nebeska kupola!
  Izgradimo san od paperja,
  Tako da će svi koji su umrli odmah uskrsnuti!
  
  Neka kupole crkava budu kao zlato,
  A listovi na granama su predivni smaragdni!
  Narodi su prepoznali moć Boga Orla,
  Neka svi protivnici poginu od bitke!
  
  Mi smo narod otadžbine koja svima donosi svjetlost,
  Prelepe devojke, sa licem kao mesec!
  Otvorimo račun za ratnička dostignuća,
  Bar onaj podmukli puca iz tupog ugla!
  
  Zauzeli smo Orkmbul , osvojili Orkiž ,
  Izašli su iz Orklinovih i prošetali oko Fenje.
  Oni koji su gazili zemlju dobili su samo šiš,
  Mi smo deca srećne, svete Elfije!
  
  Gradićemo avenije, puteve, mostove,
  Postoje sela na Marsu, gradovi na Veneri.
  Uostalom, naše su želje, vjerujte, jednostavne.
  Ali zao rat ih može uništiti!
  
  Za mir, za otadžbinu naš tim,
  Uspijmo da postignemo osmeh Fortune,
  Naš vilenjački narod je ujedinjen u težnji,
  A nesloga stvara neprekidne gubitke!
  
  Evropa je slobodna, vilenjaci govore u njoj,
  Ljudi pjevaju pjesme, potok teče.
  Možemo sačuvati Svarogova dostignuća,
  Ispecite puno lepršavih rolnica za sto!
  Tako su mladići znali pjevati. A možete se boriti i vrlo agresivnim napadom. I tukli su ove orke ubojitim skokovima. I iz grimiznih bradavica grudi ponovo ih je pogodila munja smrti.
  Ovo je zaista bilo jako lijepo. A ratnici imaju blistave, biserne zube. Ratnici su tako, da tako kažemo, divni i divni.
  I golim prstima bacaju grašak uništenja. Evo divnih, recimo da su ukrali.
  Imaju toliko jedinstvene energije i prolaza borbenog čelika. Devojke imaju tako agresivne i jedinstvene adute.
  A iz rubinskih bradavica grudi smrtonosne su kao mreža paklenog munjevitog pauka.
  Ove djevojke su tako destruktivne i ne mogu biti hladnije. I oni će te uzeti i prebiti munjama smrti.
  I oni su ga uzeli i golim petama bacili grašak na neprijatelja, kidajući neprijatelje.
  I mnogo Putinovih medvjeda je uništeno, pojavile su se čitave gomile leševa i sve se pokazalo vrlo smrtonosnim.
  A devojke su nastavile da se bore od besa i pritiska.
  Jedan od njih je samo visio na stalku. I bičem je bila bačena, a ispod golih, gracioznih nogu ljepotice još je gorela vatra. Plamen je lizao devojčicine gole, okrugle, ružičaste potpetice.
  I ona ga uzme i poče pjevati;
  Biti kukavica je tvoja krivica,
  Nema potrebe da se krijete u ljusci!
  Jače stisnite mašinu,
  Svijet nije kaznena ćelija za gušenje!
  
  Ako ga guši melanholija,
  Djevojačke suze padaju!
  Horda je napala domovinu,
  Čuo se glasan glas!
  
  Djevojka vrišti od bola
  Smrt oštri pakleni žalac!
  Krhki štit se srušio,
  Država može propasti!
  
  Granata je buknula uz urlik,
  Bubne opne su pukle!
  Puške pucaju i pucaju,
  Devojke su pobegle u strahu!
  
  Ali mi ćemo zadati udarac kao odgovor,
  Dobićete veliko batinanje!
  Zvuk letećih raketa
  Neka brdo sija!
  
  Postaćemo samo još prijatelji,
  U ovim cool izazovima!
  Stavite ih na hrpu u jednom gutljaju,
  I ne otresite jecaje!
  
  Nepažljivim potezom pera,
  Nećemo prekršiti tu rečenicu!
  Naš sveti san, veruj mi,
  Predajte svoje duše Bogu u vjeri!
  Ispostavilo se da su ove devojke neverovatne. A kada se devojka, čija se bronzana koža sjaji od znoja, udari bičem, ona se bukvalno trgne i nastavi da peva;
  Ne odustaj, ne odustaj, ne odustaj
  Ne budi plašljiva, devojko sa grudima na regalu...
  Osmeh, osmeh, osmeh
  Znajte da će sve biti u redu i ok !
  Dakle, djevojka na stalku pjeva vrlo žarko.
  Ali ima i mladića koji daju veoma lepe glasove i melodiju;
  
  O djevojko cvjeta san,
  Nebeska zvijezda i mračni ponor.
  Ljubav je vječna bez ikakvih mjera,
  Čak i ako te pohlepna močvara odvuče u provaliju!
  
  Želim da budem sa tobom, moja voljena,
  Gori kao baklja u okeanu strasti!
  Vatra može da spali nit života,
  I iseci mač prevare na komade!
  
  Ozareni pogled drhtave devojke,
  Kao da putnik u njemu vidi osudu!
  Sad vojnik mjeri korak,
  Moći ćemo da zadivimo demone!
  
  Nevjernik je upao u domovinu s krikom,
  Podlac vrišti i vrti svoj jatagon.
  I u mojim mislima, lukava magla je nešto sakrila,
  Barem nismo morali da živimo u miru raju!
  
  Djevojčicu treba hrabro zaštititi,
  Ne dozvolite svojim neprijateljima da okuse njenu ljepotu!
  Hordu je slomila ruska hrabra vojska,
  Odbili smo navalu našeg ljutog komšije!
  
  Kakav moral možete napraviti?
  Da je Rusija zemlja, nema ljepše zemlje u svemiru!
  A ako čudovište želi da se uprlja,
  Onda ćemo oduzeti naše, pa i vaše!
  
  Ali devojko želim da te volim,
  Dajte mi priliku da postanem vaša maska!
  Ne moram, vjerujem u prolivanje suza,
  Ne možemo stajati iza crnog, sumornog kovčega!
  
  Završićemo romansu na ovom mestu,
  Uostalom, nije korisno mnogo hvaliti.
  Vjerujem da će doći vrijeme za promjene
  Biće bolje, iskreno verujem!
  S velikim oduševljenjem pjevale su i djevojke ratnice. I odradili su svoj borbeni i agresivni posao.
  A posebno su bili aktivni u bacanju oštrih oštrica i svastika na orke golim prstima. Ovakve su tu borbene i agresivne devojke, recimo - nema više od njih.
  A iz grimiznih bradavica dojke izdubile su se i djelovale vrlo aktivno, izbacujući pulsare. A ratnici su se odlično ponašali.
  I imale su prave, divne iskre iz očiju. A ratnici su izgledali sjajno.
  I zubi su im blistali kao biseri. I sve je izgledalo divno.
  A ratnici su čak pjevali, iskošenih zuba;
  Ja ću se žestoko boriti protiv neprijatelja,
  Doći će smrt, to znači sudbina!
  Ali lica prijatelja sijaju u mom sećanju
  A sam Bog je sudija ološu!
  
  Ispalo je da umire okrutno,
  Nađite se u apsolutnom paklu...
  Hajde da se osvetimo, biće to oko za oko,
  Doći ću sa mačem na svoje protivnike!
  
  U svijetu sažaljenja zloba ne zna
  Vjetar duva iz mračnih pustinja.
  Mokar snijeg pada u maju,
  Pogled umornog je jednostavno postao tup!
  
  Odgovoriću na izazov bogova -
  Čovek je gospodar snova!
  Ne trebaju nam monaške haljine,
  Na kraju krajeva, Gospod je samo čovek!
  
  Sakupi svoju snagu u kasicu prasicu,
  Neka bukti vatra nauke,
  Ne stavljajte svoj talenat u flašu
  Jer rad je sveti ideal!
  Ovo je možda kratka pjesma, ali je pjesma iz srca. I toliko je radosti i bijesa u njoj u isto vrijeme.
  Prelepe devojke pevaju veoma zvučnim i lepim glasovima sirena.
  magoplazma izbaci iz utrobe Venere , onda će biti potpuno hladna i destruktivna.
  Pravi uragan i potok smrti i totalnog razaranja će se sliti. I to će povrijediti Putinove medvjede.
  Ovako će se sve to raspršiti i sigurno se neće skupiti u jednu gomilu. I bit će energični bijes i potoci gorućeg plamena.
  Kao da bacač plamena udara čekićem. Vrući, neumorni potok bukti. I spaljuje sve konkretno i odjednom.
  Ovo su devojke ovde - koje su sposobne da urade, ako ništa drugo, smak sveta.
  A onda iz grimiznih bradavica bacimo pulsare i vatrene munje. Koje spaljuju i uništavaju sve.
  Vilenjakinja sa ružičastom kosom na točkice na žutoj pozadini ju je uzela i zapevala:
  - Trupe su spremne, gospođo,
  Uništićemo sve!
  I namignula je svojim partnerima. Ovo su zaista devojke, čistog glasa.
  A vilenjaci nastavljaju da pevaju;
  Nisam vjerovao Božijoj naredbi,
  Hteo sam da postanem strašni vampir...
  Ne nadaj se, nećeš odmah izgoreti,
  Vječnost u mukama je sudbina grešnika!
  
  Uostalom, sveti Bog ne zna za milost,
  Ne očekujte milost od krvopija!
  Umesto slatkog voća u divnom raju,
  Pakao gori - krvave kiše!
  
  Za vampira je tačan kolac sa drveta jasike,
  Sablasna lomača čeka!
  Goriš nesretan dan i noć,
  Pripremljena sotonina sekira!
  
  Grešan čovek će dobiti svoje
  Biće kao pauk u plamenu!
  Demoni će se mučiti u podzemlju,
  Bol bez premca na Zemlji!
  
  Boj se i pokaj se, neprijatelju Gospodnji,
  Hoćeš, bićeš bačen pravo u pakao!
  U mukama, subota neće doći,
  Zauvijek roj mahnitog zagrljaja!
  
  Stalak će vam slomiti kosti,
  Zavrnimo zglobove žaračem!
  Možeš li biti srećan čovek
  A sad znaj u nezemaljskom brašnu!
  
  Zato požuri, ekscentrično, pokaj se
  Molite se i kleknite!
  Drug za piće Vasya neće pomoći,
  Samo lojalnost će osvojiti raj!
  Recimo da je ovo pesma ovde - može se reći da je izuzetno borbena. A devojke veoma agresivno utiču na neprijatelja.
  Jednostavno imaju neizmjerno uzbuđenje i žeđ za avanturom. A i od grimiznih bradavica grudi, kako će to uzeti i stvarno pojebati ratnike. A ovdje se to zaista nikome neće činiti dovoljno.
  A devojke su strašno lepe, i sposobne da utiču svojim blistavim bradavicama rubin boje.
  I također lansirati pulsare iz utrobe Venere. Njihov uticaj je veoma gorući i duhovit.
  I golim nožnim prstima bacaju igle s otrovom, koje probijaju orke. I izgleda izuzetno divno.
  A sada, iz rubinskih bradavica mojih grudi, kao da me ponovo udara pulsar. Vranama se stvarno razmrsio mozak i padaju zapanjeni i potpuno su izgubili svijest.
  . EPILOG
  Devojke su već uradile prilično dobar posao ovde. Takođe će biti prilična količina magoplazme koja dolazi iz utrobe Venere. I biće zabavno.
  A mladi vilenjaci bacaju granate rukama, a pritom ne zaboravljaju pjevati;
  O vrtlozi mladog srca,
  U kojoj plamen spaljuje vulkan!
  Ne možemo imati ljude kod kuće,
  Gdje je mačak Bayun pojeo pitu?
  
  Ovdje slavuj tužno pjeva,
  Svemogućevo čelo je potamnjelo!
  Keruvim šalje oproštajni klim,
  Nije stvarnost, već užasna noćna mora!
  
  Mi smo sinovi svete otadžbine,
  Ukazali su se svojim precima, znajte pomoći!
  Necemo se kajati, znaj zivot,
  Borite se protiv ponora dan i noć!
  
  Neprijatelj baca magiju
  Prevara, podlost, zao falsifikat!
  Ali videćemo daleku svetlost,
  Slomimo rog protivniku!
  
  vampiri, orci, vukovi,
  Oštri očnjaci blistaju!
  Na kraju krajeva, duhovi vole da se tuku,
  Police stižu iz podzemlja!
  
  Za Arhimaga - komandanta,
  Mi smo samo pijuni i panjevi!
  Armada juri zle nakaze,
  Ali ne možemo se povući!
  
  Otadžbina je vrednija od svega,
  Prekinut ćemo bijeg divljih hordi!
  Čudovišta će ga dobiti u lice,
  Moj čuvar blaga će ti raznijeti glavu!
  
  Otadžbina Svarogove snage,
  I život i nada svih vojnika!
  Desna ruka Wehrmachta slomljena
  Ona je pokosila niz protivnika!
  
  U mladom srcu gori baklja,
  Mač zamjenjuje mitraljez!
  Uskoro otvaramo vrata svemira,
  Hajde da odlučimo ko je u pravu, a ko nije!
  
  Kad je mir u duši sa srećom,
  Zli nas ne može uzeti!
  Daćemo kusur paklenim stvorenjima,
  Poznajte takvu vojsku vilenjaka!
  
  Na kolenima smo - molimo Roda,
  Svemogući Bog te je pitao!
  Da ne pustimo vojnike da propadnu,
  Sinovi domorodaca, moja Elfija!
  Ovako devojke pevaju blistavo i raspoloženo za brzu i neizbežnu pobedu.
  I njihovi biserni zubi blistaju kao ogledala. I općenito, ono što rade je super i cool.
  Nijedan neprijatelj ne može zaustaviti takve devojke. Predivne su i ljupke.
  Probajte ovo i recite ne. I definitivno će vam otkinuti dostojanstvo. Kako su ove krađe odlične. Puni su iskrenih impulsa i žeđi za ubistvom.
  Ovdje je djevojka iz porodice vilenjaka bacila bombu iz jurišnika pritiskom na gole nožne prste. Pao je na gomilu orka. I mnogo Putinovih medveda je otišlo u pakao.
  To su, recimo, vrlo aktivne i agresivne djevojke sa očima poput smaragda i safira. Koji se bore za pravednu stvar, protiv Putinove horde. Recimo samo da su djevojke napravljene od čelika.
  I oni također pjevaju;
  Inspirisao nas da se borimo -
  Shaker !
  Podijelite svijet na komade -
  Stormlord Elfin!
  
  Radio je krvava dela,
  Podizanje zastave pobune!
  I šta si hteo?
  Vođa odgovara - Ne znam!
  
  Mislio sam da ćemo svi imati med,
  Svako će postati demijurg!
  A sad nas konj nosi,
  Po razbijenim uličicama!
  
  Zveckanje ludih kopita,
  Kuc - horda galopira!
  Naš sindikat je kao monolit,
  I njihova lica sijaju od sreće!
  
  Vjeruj mi, krv neće teći zauvijek,
  Obrišimo suze siročadi!
  Bio je lovac, biće divljači,
  Sve prijetnje će nas proći!
  
  Proleter će biti princ,
  I bit će nagrada za vaš rad!
  Vjerujte mi, prljavština će nestati,
  Istrgnimo svoje meso iz pakla!
  
  Pevajmo pesme glasno,
  Mi smo moć divova!
  Naš simbol je naš bijeli medvjed,
  Partija - narod je ujedinjen!
  
  Prolio krv za domovinu,
  Ovo je čast, čast i slava!
  Postani crvena nit u životu,
  Neka vulkan proključa - lava!
  Tako se sve prevrnulo kao vatrena lavina. A devojke su uzele i pustile pulsare iz svojih Venerinih materica. I sve je ispalo vrlo cool i šik.
  Ratnici su pevali najvišoj i najneverovatnijoj klasi. I pokazali su svoj izuzetan i neverovatan nivo.
  I kako će se pokazati zubi očnjaka. I opet će ga uzeti i zviždati golim prstima. I opet zapanjene, onesviještene vrane padaju.
  I padaju na zemlju kao tuča. I dogodi se ubilački udar.
  I razorne munje lete iz djevojačkih grimiznih bradavica. I recimo da je super i cool.
  I djevojke pljuju, a njihova pljuvačka eksplodira kao kiselina i uzrokuje kolosalna razaranja.
  Ovo su zaista žene koje su vam potrebne. I oni će se razići i onda će dogovoriti nešto drugo.
  A onda počnu da pevaju;
  U svetu smrtnika, pod senkom carstva;
  Predrasude ljudi su jadne!
  Bacimo sve gluposti i praznovjerje u ponor -
  Bolje da smo slobodni kao bogovi!
  
  Naša vojska je pravedna stvar,
  Prostor je baš kao dvorište!
  Da budem univerzalan, vrijeme je da budeš moć,
  Dakle, svi moraju biti osuđeni!
  
  Zvjezdani brodovi, bojni brodovi - moćni,
  Ratni projektili se ne broje!
  Ovo je besprijekorna hrabrost,
  Koristimo mač kao i uvek - u redu!
  
  Osvajanje sublunarnih planeta,
  Pruža blistavu svjetlost!
  Radimo divne stvari, znaš,
  Velika zora svemira!
  
  Pepeo ponekad širom galaksije,
  Šire se u slapovima poput olujnog vihora!
  Ali mi smo vitezovi i romantičari,
  Šta pevaju na svetlosti bledog meseca!
  
  Univerzum će nam postati podložan,
  U njemu je red vekova gorljiva večnost!
  Razmotrite svjetlost vilenjaka - ponosnu naciju,
  Iako je moj um ponekad slab!
  Da, u vezi ovog drugog, devojke su zaista samokritične. Ali odlično pevaju.
  A još je cool ispustiti munje iz grimiznih bradavica grudi. Oni zadaju žestoke udarce orcima.
  Ratnici vrište:
  Ljubav i smrt, dobro i zlo,
  Biti ork je greh...
  Predodređeno je da razume!
  Ljubav i smrt, dobro i zlo,
  A nama je dat samo jedan na izbor!
  I djevojke su ponovo ispustile snažne munje iz svojih rubinskih bradavica.
  Ovo je zaista uragan koji bjesni.
  I definitivno su u uzbuđenju bitke.
  Ratnici pevaju:
  Zli ork u neverici je opasan,
  Ne možete živeti u grešnoj požudi...
  Jer je vilenjakov gnev užasan,
  Jer strogi vilenjak je sudija!
  I ratnici će pogoditi orke ispuštanjem magoplazme iz utrobe Venere.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"