Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Maria Kolesnikova Moiwahine O Elves

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Ua lawe ʻia kahi wahine ʻōpio hewa ʻole, ʻo Maria Kolesnikova, mai kahi hale paʻahao i mālama ʻia i kahi honua kilokilo kupanaha. Ma laila, ʻo ke Akua demiurge ponoʻī, ʻo Sfero Katastrofov, ka lei aliʻi iā ia ma ke ʻano he haku wahine o nā elves. Akā i ka loaʻa ʻana o ka lei aliʻi, pono ka wahine pōʻino e hakakā i nā aupuni e pili ana, i noho ʻia e nā trolls, orcs, gnomes, half-breeds , vampires a me nā mea fairy-tale. A ʻoiaʻiʻo ka ʻenemi nui a ʻoi loa ka insidious ʻo Koschey the Immortal.

  MARIA KOLESNIKOVA MOIWAHINE O ELVES
  HOOLAHA
  Ua lawe ʻia kahi wahine ʻōpio hewa ʻole, ʻo Maria Kolesnikova, mai kahi hale paʻahao i mālama ʻia i kahi honua kilokilo kupanaha. Ma laila, ʻo ke Akua demiurge ponoʻī, ʻo Sfero Katastrofov, ka lei aliʻi iā ia ma ke ʻano he haku wahine o nā elves. Akā i ka loaʻa ʻana o ka lei aliʻi, pono ka wahine pōʻino e hakakā i nā aupuni e pili ana, i noho ʻia e nā trolls, orcs, gnomes, half-breeds , vampires a me nā mea fairy-tale. A ʻoiaʻiʻo ka ʻenemi nui a ʻoi loa ka insidious ʻo Koschey the Immortal. HOOLAHA
  Ua pena ʻia ka lewa me nā kala ʻālohilohi a ʻālohilohi me nā kala a pau o ke ānuenue. Aia ma luna o lākou nā lei holoʻokoʻa o nā hōkū e ʻālohilohi ana e like me nā pōhaku makamae: emeralds, rubi, sapphires, topazes, daimana, hōkū.
  ʻO kekahi keikikāne i nānā aku ma kahi o ʻumikumamālua a ʻumikumamākolu paha makahiki, he uʻi loa a he ʻiʻo i loko o nā ʻaʻahu pōkole wale nō, e wili ana, e lele ana, a e hoʻolei ana i nā pulsar mai kona manamana wāwae ʻole. Olokaa ae la kona mau io malalo o kona ili keleawe e like me na poepoe mercury, a ua keokeo kona lauoho e like me ka hau.
  Ua ʻike ʻia ma kona ʻaoʻao kekahi kaikamahine uʻi maikaʻi loa me ka bikini, me ka lauoho e ʻālohilohi ana e like me ka lapalapa o ka lama.
  Ua ʻōlelo ʻo ia me ka ʻakaʻaka:
  - Aloha Sfero Catastrophe! ʻAʻole ʻoe maopopo i ka mea e hana ai?
  Pane mai ke keiki demiurge me ka minoaka.
  - ʻAe, ke noʻonoʻo nei au, ʻaʻole anei au e hana i kahi honua ʻē aʻe? ʻAe - he ʻakaʻaka kēlā ʻo Emmanuelle!
  Ua ʻōlelo ke kaikamahine demiurge i ka bikini:
  - Ke lawe mai nei kēlā me kēia ao honua hou i nā pilikia hou! I loko o ia mau mea, ke alo nei ka mea hana i nā ʻano pilikia like ʻole e pono ai ke hana ikaika i mea e hauʻoli ai nā mea ola a ʻaʻole pilikia. A ma ʻaneʻi, ʻoiaʻiʻo, pono ʻoe e noʻonoʻo e pili ana i nā mea kanu. Ke ola nei nō hoʻi lākou, a ʻoluʻolu ʻole ke ʻai ʻia!
  Ua ʻōlelo huhū ʻo Sphero:
  - Mai uhi iā ʻoe iho!
  Ua ʻōlelo ʻo Emmanuelle:
  - Hiki iā Hyperteoplasm me mākou!
  A huli ae la ke kaikamahine i ka lewa, me ka lulu ana i kona mau wawae nani. A laila, ʻo kona lālā lalo i helu ʻewalu, a ʻālohilohi nā hōkū o ke aniani holoʻokoʻa.
  Kūnoʻo ke keiki demiurge, ʻo kona mau ʻiʻo ma luna o kona ʻōpū, huki hohonu, e like me ko Apollo, hoʻomaka e neʻe. A komo mai ka paʻi e like me nā pahu kokoleka. Akaka loa ka leo o ka mea nana i hana ke ao nei.
  - He mea nui kēia. Akā hiki paha iā mākou ke hana i kekahi mea no ka poʻe e noho ana ma ka honua honua?
  Ua ʻōlelo ʻo Emmanuelle me ka ʻakaʻaka:
  - Ma ke kumu, hiki kēia! Eia naʻe, ʻike ʻoe, ʻaʻole hiki iā mākou ke hōʻike maopopo iā mākou iho ma kēia honua. Loaʻa i nā kānaka ko lākou ala ponoʻī a pono lākou e hahai!
  Kuno ʻo Sfero:
  - He oiaio keia! Akā no kēlā me kēia kanaka, hiki iā mākou ke hana i kahi hana maikaʻi!
  Kuno aku la ke kaikamahine akua me ka ae mai.
  - ʻAe, he ʻoiaʻiʻo nō hoʻi kēia! ʻOiaʻiʻo, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hoʻopaʻapaʻa me kēia mea!
  Ua ʻōlelo ke keiki demiurge:
  - He wahine wiwo ʻole, wiwo ʻole a me ka hanohano i loko o ka hale paʻahao: Maria Kolesnikova! Ua hōʻole ʻo ia e haʻalele i ka ʻāina a ua kiola ʻia ʻo ia ma hope o nā kaola. Kahi ʻo ia i hoʻomāinoino ʻia a hoʻomāinoino ʻia. Pono e hana ʻia nā mea e hoʻopakele ai i kēia paʻahao kūpono mai ka ʻeha!
  Ua hōʻoia ʻo Emmanuelle me ka makemake nui:
  - Ua pololei! A e hana like nō mākou!
  Ua ʻōlelo ʻo Sfero me ka ʻakaʻaka:
  - E ʻaihue au iā ia mai loko mai o ka hale paʻahao, a e hāʻawi mākou iā ia i noho aliʻi ma kekahi o kā mākou aupuni hōkū!
  Ua ʻae ke kaikamahine demiurge:
  - E pololei loa a hoihoi!
  Hopu mai la ke keiki demiurge i kona mau ku'e ku'eku'e wāwae, me ke 'ano kamali'i, a mele maila:
  - E mau ka nani me kakou! Nui ka ikaika o ko mākou ʻāina!
  Ua nīnau ʻo Emmanuelle me ka ʻakaʻaka:
  - Hiki paha ke ʻōlelo he ʻāina makua ko nā Demiurge Gods?
  Kuno ʻo Sfero i ka ʻae ʻana:
  - ʻOiaʻiʻo, hiki iā ʻoe ke ʻōlelo i kēlā! ʻO ka manaʻo o ka ʻāina makuahine he mea hoʻohālikelike!
  Ma hope o kēlā, hehi like ke keikikāne a me ke kaikamahine, me ke kamaʻa ʻole, ka ʻeleʻele, nā wāwae ʻiʻo i ka lewa, ka mea i hoʻoulu ai i ka uila holoʻokoʻa, a ʻōlelo pū lākou:
  - E like me kā mākou e ʻōlelo nei! E hookoia ko kakou makemake!
  . MOKUNA Helu 1.
  I loko o ka hale paʻahao, ua hōʻeha ʻia ʻo Maria e ka huli pilikino mau a me ka hoʻoweliweli. ʻO kekahi o kēia mau hoʻomāinoino ʻia ʻo ia ka huli ʻana . Ua waiho ʻia ʻo ia i mua o ʻelima mau luna kāne. A laila, puka maila ʻelua kiaʻi wahine. Hoʻokomo lākou i nā mīkina lima lapaʻau lahilahi a wehe ʻole i ka wahine ʻōpio, a laila hoʻomaka lākou e ʻimi i kona kino me ka hilahila ʻole a me ka lunamanaʻo.
  A ʻaʻole wale kēia, ʻoiaʻiʻo. Ua hānai liʻiliʻi ʻia ʻo Maria: he kīʻaha sopa me ka wai paʻakai liʻiliʻi a me kahi lau kāpeti e lana ana i loko, a me kahi ʻāpana berena. Ua lilo ke kaumaha o kekahi wahine ʻōpio mai ia ʻano meaʻai: ʻili a me nā iwi. Eia kekahi, ua hahau lākou iā ia me nā ʻoki ʻōpala ma kona mau kuʻekuʻe wāwae a hoʻoikaika iā ia e paila i ka paila, e like me ke kauā ma Roma kahiko.
  Ua pilikia nui ʻo Maria, a ua ʻimi ʻia ʻo ia a luhi. Ua koi ʻia ʻo ia e hiamoe me ka ʻole o ka moena ma nā papa ʻole, a i ka pō, kau lākou i ke kola ma kona ʻāʻī, e like me ka ʻīlio, a hoʻopaʻa ʻia i ke kaulahao ma ka paia.
  Ua hoowahawaha loa ka wahine opio i ka wa i hahau ia mai ai imua o na kane e na lima o na kiai me na mīkina lima lima lahilahi, a ia manawa hookahi no i nana aku ai na kane me ka akaaka a me ka hoohenehene.
  Eia kekahi, pono ʻo ia e hana nui a ʻeha a ʻeha ke kino o ke kaikamahine.
  Aʻaʻoleʻo ia wale nō,ʻoiaʻiʻo ... Hoʻopiʻi mau nā kiaʻi kāne i ka umauma a me ka'ōpū o Maria. A hahau mai la lakou i ka'u hoki.
  Akā,ʻaʻole i haʻaleleʻo Maria Kolesnikova, aʻaʻole i noi i ke aloha.
  Ua kūʻē ʻo ia i kona poʻe hopu, a noho mau ʻo ia, ʻaʻole hiki ke hoʻokokoke a haʻaheo.
  A i ka hopena, wehe hou lākou iā ia a hoʻopaʻa ʻole iā ia i loko o kahi keʻena hoʻopaʻi. A ma laila ua uhi ʻia nā pā i ka hau mai ke anu. A kū ʻo Maria Kolesnikova ma ka papahele a hoʻoneʻe i kona mau wāwae wāwae ʻole, uliuli mai ke anuanu. He wiwi ʻo ia, a ʻike ʻia kēlā me kēia iwi o kona kino. Eia hou, ua loaʻa iā lākou ka ʻeha hou nona: kahi i ka lauoho. A ʻaneʻane ʻōhule loa ʻo ia i kēia manawa, me ka lauoho ʻōniʻoniʻo.
  Ua ʻeha ka wahine ʻōpio e like me Zoya Kosmodemyanskaya. ʻO ka moe ʻana ma ka papahele hau ua like ia me ka pepehi kanaka. A laila, ʻaʻohe ona momona, ʻaʻohe ona momona. A no laila, hoʻopā ʻo Maria i kona mau wāwae wāwae, ʻeha, ʻeha, akā paʻa.
  ʻAʻole koke, hāʻule kekahi kukui kukui ma luna ona i ka pōʻeleʻele. A ua hoʻomālamalama ʻo ia i ka mea pōʻino, paʻahao iwi o ka hale paʻahao, kahi i hoʻouna ʻia ai e ka dictator ʻumiʻumi a ʻōhule.
  Ua manaʻo ʻo Maria he hallucinating ʻo ia. Ua kū mai i mua ona he keikikāne kamaʻa ʻole. ʻAʻohe mea ʻaʻahu o ke keikikāne ʻōniʻoniʻo a maikaʻi loa, ʻaʻohe kapa pōkole wale nō. I ka manawa like, kāhāhā ka ʻōpū o ke keiki me ka hoʻomaha kila o kona mau ʻiʻo a me ka hoʻokaʻawale kupanaha o kona mau ʻiʻo.
  ʻOiai he ʻumikūmālua a ʻumikūmākolu paha kona mau makahiki.
  O aku la ke keiki i kona lima a ninau aku la ia Maria:
  -Ke pilikia nei ʻoe?
  Pane aku ka wahine opio me ka minoaka.
  - Nuinui loa!
  Hehi iho la ke keiki i kona wawae olohelohe, kamalii, nani loa ma na kile hau o ka hale hoopa'i, a i mai la:
  - I kēia manawa ua pau kou ʻeha! E lawe i koʻu lima a hahai mai iaʻu!
  Ninau mai la o Maria me ka leo haalulu.
  -He anela anei oe na ka Haku?
  Luliluli ino ke poo o ke keiki:
  - ʻAʻole! ʻO wau ke Akua!
  i ninau aku ai ka wahine opio me ke kahaha.
  - Mana Loa!?
  Kuno ʻo Sfero i ka ʻae ʻana:
  - Kokoke Mana Loa!
  i ninau aku ai o Maria me ke kahaha:
  - No ke aha ʻoe e ʻae ai i ka poʻe e pilikia?
  Pane mai ke keiki me ka minoaka.
  - No ka mea, ʻaʻole wau i hana i kou Honua. Hiki iaʻu ke lawe iā ʻoe i loko o koʻu ao. A ma laila ʻoe e noho aliʻi wahine ai!
  Ninau aku la ua wahine opio nei me ke kaniuhu.
  - Pehea inā hōʻole au?
  Pane akula ʻo Sfero me ka ʻakaʻaka:
  - ʻAʻohe kumu o kou hōʻole ʻana. Ke ʻike ʻia ua nalowale ʻoe mai ke keʻena hoʻopaʻi me ka ʻike ʻole ʻia, e huhū loa kou poʻe hale paʻahao, nāna i hoʻomāinoino nui iā ʻoe a hoʻomau i laila. ʻO kēia wale nō ka mea kūpono e ʻae i kaʻu hāʻawi!
  Kuno ʻo Maria i ka ʻae ʻana:
  - Ua pololei paha ʻoe! He naʻaupō loa wau inā ua nele au i kēia manawa kūpono no ka hoʻopaʻi ʻana.
  Ua ʻomi ikaika ʻo Sfero i ka lima o Maria Kolesnikova a ʻōlelo maila me ka ʻakaʻaka:
  - I kēia manawa, e hele i hope ma hope oʻu!
  A ʻo ka mua, hehi maila nā wāwae ʻaʻa ʻole o ke keiki mau loa, a laila ʻo nā wāwae wiwi ʻeha o kahi wahine ʻōpio, uliuli mai ke anu.
  A ma hope o kekahi manawa, ua ʻike ʻo Maria i kahi māmā kupaianaha i loko ona, a ua pani ʻia ke anuanu hau o ka hale hoʻopaʻi e kahi mehana ʻoluʻolu.
  ʻO ia, me ke Akua ʻōpio pau ʻole, ua holo wikiwiki i kahi kahawai o ka ikehu.
  Ua ʻoluʻolu a hauʻoli ʻo Maria. Ua hiki iā ia ke hana i ka mea hiki ʻole - haʻalele i nā paia o ka hale paʻahao! A i kēia manawa, ua hele ʻo ia i loko o ke ao hou me kona mau wāwae wāwae, i hahau pinepine ʻia me nā lāʻau lapaʻau.
  A i kēia manawa ua pau ke kahua moʻolelo. A loaa iho la ka wahine opio iaia iho maluna o ka moena pumehana a me ka nani loa, me ke gula, na daimana, a me na mea nani e ae o ka halealii.
  ʻIke ʻo Maria iā ia iho i mua o kahi aniani nui. Ua hoolei aku na kauwa wahine i ka pale aniani maluna ona. Ua uhi ʻia ke kino lahilahi o kahi wahine ʻōpio, luhi i ka hale paʻahao, uhi ʻia me nā ʻeha a me nā ʻeha.
  Ua ʻōlelo ʻo Sfero:
  - Ua lawe mai au iā ʻoe i mōʻīwahine hou mai Gehena!
  He nani loa na kaikamahine, me na helehelena opiopio, aneane like me ke keiki. ʻO nā kiʻi he slender a muscular. Aʻo nāʻaʻahu he mau kaula wale nō ia o nā mea nani, e uhiʻole i nā umauma piha a me nā pūhaka, a me nā kāmaʻa heeled kiʻekiʻe. Mai ka poʻe nani loa, ʻokoʻa nā elves i ko lākou mau pepeiao, i hoʻohālikelike ʻia e like me ko ka lynx, a me nā ʻano impeccable, me ke ʻano ʻokoʻa o kēia lāhui nani.
  I ka hoʻohālikelike ʻia ʻana me lākou, ua ʻano iwi ʻē aʻe ʻo Maria, luhi, me nā iwi ʻaoʻao e like me ko ka hale paʻahao hoʻopaʻapaʻa, a ua ʻili loa kona umauma. Ua maloʻo ke kino o ka wahine ʻōpio, ua lahilahi kona mau lima a me nā wāwae, a me kona ʻāʻī. A me nā ʻeha, nā ʻōpala o ka hahau ʻana, a me nā puhi paka i pio i kona kino.
  A ʻo kona poʻo, kahi ʻōhule, me nā puʻupuʻu a me nā ʻōpala, ʻo ia ka mea i ʻoi aku ka weliweli o Maria.
  Kuno ʻo Sfero me ka ʻakaʻaka:
  - ʻAe, ua like ʻoe me kahi pio o Auschwitz! Akā, mai makaʻu i kekahi mea! Loaʻa i nā elves kahi lāʻau kilokilo e hoʻōla i kou mau ʻeha a lilo ʻoe i wahine ʻōpio maikaʻi loa!
  Ua ʻōlelo ʻo Maria me ka ʻakaʻaka:
  - No ke aha ʻoe e hana ʻole ai iā ʻoe iho?
  Ua pane wiwo ʻole ke keiki demiurge:
  - No ka mea pono e hana pū nā elves! A he mau haku nui lākou ma ka hoʻōla!
  Ua hīmeni nā elves:
  Hiki iā mākou ke ho'ōla i nā maʻi,
  E mālama, ʻakaʻaka, manaʻoʻiʻo mai iaʻu, nā ʻeha a pau...
  ʻO nā hoʻokolohua, hele wale me kahi A,
  No ka hanohano elf nui!
  A alakaʻi ʻia ʻo Maria ma ke keʻena, i ke keʻena aʻe. Ua hele ka wahine ʻōpio ma luna o nā moena, a ua ʻike ʻo ia i kahi ʻoluʻolu. Nui kona leʻaleʻa.
  A eia ʻo ia i loko o ka loko i piha i ka wai ʻala. Ma laila lākou i hoʻouka ai i ka wahine paʻahao.
  Ua hoʻomaka kekahi mau kaikamahine elf e hamo iā ia me kahi mea momona a me ka ʻala ikaika loa.
  Ua ʻoluʻolu ʻo Maria. ʻAe, ʻoluʻolu loa.
  ʻO kona mau ʻeha, ʻūhā, ʻoki, ʻā, hoʻomaka e hoʻōla maoli i mua o ko mākou mau maka. A hoʻomaka ka ʻili i ka ʻōpio.
  Ua hīmeni ʻo Maria me ka leʻaleʻa;
  He kaikamahine malie, akahai,
  Ua moe au i ko'u hale ponoi!
  I kahe nui ka ʻakaʻaka o nā keiki.
  E kaa ka bea i ka nahele!
  
  Ua makemake au i ka mahinaai pala maikai,
  ʻO ka hulu o nā spikelets gula!
  I ike ole oe i ka eha mau loa,
  A i ʻole he ʻenemi!
  
  Akā, eia ka hoʻouka kaua o Tatar,
  A me ka hehi o na maiuu wawae!
  ʻAuhea ʻoe e ka pūʻali koa hussar;
  He aha ka mea kaulana i kona hoʻohiki ʻana?
  
  Auhea na naita e na pilikua.
  Akā, no ke aha ʻaʻohe mea palekana?
  Eia ko kakou Paeaina hui;
  Ke ʻā nei ke kukui wela a me ke ahi!
  
  Ke alakai nei lakou ia'u iloko o ka auamo me ke kamaa ole,
  Ma o nā cones, nā lālā a me nā steppes!
  A ʻoki lākou i kou kua me ka hahau.
  Nani ka paʻakikī o ka uē ʻana i nā kaulahao!
  
  Honi ka enemi i ka ai o ke kaikamahine,
  Ua ʻomi ʻo ia a makemake e ʻumi!
  Eia ma ke aupuni o ke alii alii ino.
  Ua hoʻomaka wau i ka pāʻani kālua!
  
  I kinohi ua pilikia au ma ke kula,
  Ua ʻaʻahu ʻia nā ʻeke e ka pūʻā!
  Ua mohala nae i ka nani,
  Ma hope o nā mea a pau, he aliʻi lokomaikaʻi ke Akua!
  
  Maanei ua makemake ka Haku;
  Ua hoʻouna ʻia au i ka seraglio!
  Ma laila wau i ʻike ai i ka ikaika kāne,
  Ua hoʻomaka wau e ʻoluʻolu i nā ʻōpala āpau!
  
  E ʻike i kēlā ʻano hoʻohaʻahaʻa
  Kālepa i ke kino momona loa!
  ʻOi aku ka maikaʻi o ka hoʻomanawanui ʻana i ka nele
  I hōʻino ʻole koʻu makuahine ponoʻī!
  
  ʻAʻole maopopo iaʻu ka mea e kali nei ma ka hope o ke ala,
  ʻO kaʻelemakule a me ka mea hoʻopaʻi he mea weliweli!
  Akā, ʻaʻohe wahi no ka poʻe hoʻohalahala ma ka lani,
  ʻO ka uē ʻeha wale nō i koe!
  Maikaʻi loa ka hīmeni ʻana o Maria. He mea hoʻokani pila ʻoihana ʻo ia i hele i ka politika. A, ʻoiaʻiʻo, kākoʻo nā kaikamahine elf iā ia. A ua like nā leo o kēlā me kēia kanaka i ko lākou hīmeni ʻana.
  A laila holoi ʻia ʻo Maria i kahi lāʻau kilokilo kūikawā. A hāʻawi lākou iā ia i ka ʻai ʻono loa a me ka ʻono me ka meli a me ka waiū paʻa e ʻai ai. A laila hāʻawi lākou iaʻu i ka wai mai nā hua ʻike ʻole e inu ai.
  Ma hope o kēia, ua ʻike ʻo Maria i ke kaumaha nui i loko ona a hiamoe ʻo ia ma luna o ka sofa.
  Ua uhi ʻia ʻo ia e nā elves me kahi pale mahana. A ua lawe pio ka lunamanaʻo iā ia a komo i loko o nā hihiʻo kupanaha.
  A ua lilo ia i mea ʻoluʻolu loa.
  I loko o kāna moeʻuhane, ua lilo ʻo Maria i kaikamahine ʻōpiopio loa, aneane he kaikamahine.
  Hele ʻo ia ma ka mauʻu, he poni. He olohelohe na wawae o ke kaikamahine, aka, he nani loa ke kino. A ʻo ka mauʻu ka mea i hoʻohauʻoli ʻia i loko o nā kapuaʻi wāwae o ka nani.
  Ua hīmeni ʻo Maria:
  Inā lōʻihi ma ke ala, inā lōʻihi ma ke ala.
  Lele, hehi a holo...
  Malia paha ...
  Hiki, hiki, hiki,
  ʻOiaʻiʻo nō. ʻOiaʻiʻo ...
  Hiki iā ʻoe ke hele i ʻApelika!
  ʻAʻole naʻe he waha koʻa!
  A ʻo, ma ʻApelika, kiʻekiʻe loa nā mauna.
  A ʻo, ma ʻApelika ke ākea nā muliwai...
  ʻO nā crocodiles-hippos,
  ʻŌ, nā monkey sperm whale,
  ʻAe, a he ʻeleʻele ʻōmaʻomaʻo!
  ʻAe, a he ʻeleʻele ʻōmaʻomaʻo!
  Ua hīmeni ke kaikamahine i kekahi mea like a nānā i hope. Aia maoli he ululāʻau ʻApelika a puni. A he nani a puni. Nui nā pua a ʻālohilohi, piha ka ea i ko lākou ʻala. A he nani loa nā mea a pau. Eia nā monkey e lele ana ma waena o nā kumulāʻau. A lōʻihi ko lākou huelo a paʻa loa.
  Ke ulu nei ka maiʻa. Eia kekahi, ʻoi aku ka nui o lākou, nā mea i kūʻai pinepine ʻia ma nā hale kūʻai.
  Hoomaka hou o Maria e himeni me ka hoihoi;
  Aia mākou i loko o ka ululāʻau i ka ʻāina o nā moʻo hihiu.
  Ma kahi o ka ʻōmaʻomaʻo o ka maiʻa, aia nā puʻu ʻai!
  Pono mākou e lanakila i ka moana,
  Me ka ikehu ebullient!
  
  Ua kauoha ʻo Rūsia iā mākou e hele -
  E hōʻea i kahi o ka equator he auwai!
  ʻAe, he aha ke Akua hoʻokahi a ʻaʻole hoʻokahi,
  A ʻoi aku ka nui o kā mākou grenade!
  
  Hoouna lakou i na paionia opio i ke kaua,
  Ua ʻōlelo lākou he hana hana wale nō!
  No laila, he keiki wiwo ʻole nā kānaka a pau,
  Ke holo wikiwiki nei ka ikehu o nā pōhaku nui!
  
  Pana wau me ka pū mīkini ma ka pahu hopu -
  Ua pepehi au i nā mea hakakā me ka pena khaki!
  ʻAʻole hiki iā lākou ke lawe i ko mākou ʻāina,
  Pindos a me nā mea hoʻoweliweli ʻē aʻe!
  
  He kauoha huhū kēlā ʻāina makua -
  E aʻo e kaua e like me ka liona huhū, e ke keiki!
  A inā i kauoha ke alakaʻi ʻulaʻula.
  Mai lilo ʻoe i puʻuwai pōʻino!
  
  Ua wela loa ko'u papalina i ka pahu leho,
  ʻAʻohe ona ʻōpala ʻoʻoleʻa i kēia manawa!
  Akā, ua lawelawe au i koʻu ʻāina makuahine, manaʻoʻiʻo mai iaʻu, no ka manawa lōʻihi,
  Mai noʻonoʻo i nā ʻōpio nāwaliwali!
  
  Ua hoʻopuni ʻia ko mākou ʻohana e ka ʻohana Mau -mam,
  ʻAʻohe o lākou ihe, akā, nā mea hoʻolele grenade!
  I ka pane ʻana e hahau mākou me ke kila,
  E kōkua nā pailaka Lūkini mai ka lani!
  
  Ma Rusia, ʻo kēlā me kēia koa mai kahi hānai holoholona.
  Ke kiʻi nei ke pēpē i ka pū!
  A lanakila i ka pūʻali o ka poʻe hoʻouka kaua,
  Nā mele i mele ʻia e ka poʻe pā e pili ana i nā hana hoʻohana!
  Mele a ʻakaʻaka ʻo Maria. He aha nā mea hoʻouka kaua e kamaʻilio nei? Me he mea lā ke hoʻoikaika nei ʻo Russia ponoʻī e hopu iā Ukraine, a aia ke kaua i kāna makahiki ʻelua. Malia paha mai ke Kaua Honua ʻElua, ʻo ia ka mea nui loa ma ke ʻano o ka nui o nā pūʻali i komo i loko, malia paha inā e huki ʻia, e lilo ia i mea koko loa.
  Ua kaniuhu nui ʻo Maria a hīmeni, me ka hoʻomanaʻo ʻana i ke ao āna i haʻalele ai:
  Kuʻu ʻāina hānau, he ʻuʻuku liʻiliʻi,
  Kuʻu ʻāina hānau, ua pupule ʻoe!
  A liʻiliʻi koke ke ʻano. Eia kekahi, ʻaʻole ʻo ʻApelika kona ʻāina hānau. A ʻoiaʻiʻo, ʻaʻohe oʻu makemake i ka wā e hele wāwae ʻole ai ʻoe a me ka bikini wale nō e like me ka mea hihiu. A ma kahi e hana nei nā mea nui.
  Ua hīmeni hou ʻo Maria, a ma ka inoa o ke kanaka, ke aloha o ka mea haku mele Belarusian nui a me Bard Oleg Rybachenko:
   ʻO ke kani o ka lira kamahaʻo, kani mai,
  Oli au, wiwo ole, aole hamau!
  ʻAʻole hana ʻia ka lima hakakā me ka wax.
  Hoʻoikaika mākou no ka mālamalama - ke ala o ke kukuna!
  
  Hoʻomāinoino ke Akua i nā kānaka me ka maʻi -
  Ua puhi ke ahi mai Gehena i ka poe hewa!
  Makemake au e lilo i hoaaloha no ka Mea Mana Loa,
  I ʻole e paʻakikī loa!
  
  E hele koke mai ʻo Kristo, ʻoiaʻiʻo,
  E pau anei ke kaumaha, e manaoio mai ia'u?
  Mai makapō i ka huhū i kou mau maka,
  ʻO ka hewa, ke kūʻokoʻa, he mea minamina hoʻi!
  
  ʻAʻole wau makemake e hele i ka laina -
  ʻAʻole au makemake e hewa ʻole!
  ʻOi aku ka maikaʻi o nā hana maalea
  He aha ke kaula me ka luhi ʻole!
  
  Ua ʻōlelo ʻo ia ʻaʻole he kaua ma ka paradaiso.
  A nalo ka hewa, ino no na mea a pau!
  Akā, no ke aha ka hopena?
  Pōloli mākou i nā loli hou!
  
  E ola mau loa - ʻike pono i kēia,
  Akā, ʻo ka noho hewa ʻole, ʻo ia ka mea kanu!
  Aloha nui ka naita i ke kaua,
  Ma hope o nā mea a pau, e hele ana ka pūʻali i ke kaua!
  
  ʻĀina makua, ʻāina hānau o ke koa,
  Paʻa ʻo ia i ka lama ma kona mau lima - hele!
  ʻO ka hoʻopaʻi no nā moʻo haumia,
  E kīkē ʻoe iā lākou i nā niho, e ke koa!
  
  E hoʻopau kākou i ke kaua me ka ʻahaʻaina lokomaikaʻi.
  E ʻai kāua, kahi inu - e hula kākou!
  Ma hope o nā mea a pau, ʻo kā mākou naita he make ʻole.
  A ʻaʻole paʻa ka ʻōlelo i ka kuʻemaka, akā i ka maka!
  
  ʻOiai, he aha ka mea e hana ai i kahi honua maluhia?
  Hiki iā ʻoe ke kūkulu i hale aliʻi ma laila!
  A hoʻolaʻa i ka ʻoihana i ka lira,
  Ua loaʻa ka lei laurel!
  
  Akā aia nā honua ʻē aʻe - ʻike,
  Kahi e ulu ai nā koa!
  Huki ke keiki i ka pahu ma luna o kona pākaukau,
  Pehea inā hele mai nā malihini iā mākou?
  
  Mai ho'āʻo e hoʻomaha
  E hoʻoikaika i kou mau ʻiʻo, e hoʻoikaika i kou manaʻo!
  ʻIke mākou nā Lūkini i ke kaua,
  I ka hiamoe koke ʻana o ka ʻānela!
  Puhi ʻo Maria me ka huhū i kona wāwae ʻaʻohe kaikamahine, ʻoki ʻia a ʻike ʻo ia:
  - ʻAe, ʻike nā Lūkini pehea e hakakā ai, akā me wai? ʻO ke kaua me nā kaikunāne a me ke ala o Kaina, he mea hilahila! A ʻaʻole pono kēia!
  Lalau iho la ke kaikamahine a wawahi iho la i ka hua e waiho ana ma ka mauu me kona manamana wawae, a hoolei aku la iloko o kona waha ulaula piha i na niho keokeo. Nau iho la ia a uwo:
  - Poino ka ua deragona!
  A ʻakaʻaka hou, hoʻomaka ʻo ia e hīmeni i ke mele kaulana e pili ana i ka pilina pili o nā lāhui, mele ʻia e Lev Leshchenko:
  Ua aʻo mākou a pau ma ke kula, a hoʻomanaʻo mākou ma ka puʻuwai
  ʻO kēlā mau haʻawina kahiko e pili ana iā Kievan Rus A ʻike ka Orthodox, ka mea āu e nīnau ʻole ai, He aha ka bapetizo ʻana o Rusia ma Khreshchatyk .
  
  Aloha, Slavs! Shit, Slavs! Muscovites and Kievites E pono anei iā mākou ke kaʻana like i ko mākou ʻāina hānau me ʻoe? E kuhikuhi maoli anei ʻoe i ka pū i kāu wahine Ukrainian liʻiliʻi? ʻOi aku koʻu aloha iā ia ... E haʻi mai iaʻu me ka ʻoiaʻiʻo, e ke kaikunāne, no ke aha ʻoe i ka pahi mai ka puaʻa
  
  . a me ka vodka, a i ʻole ka vodka me ka sausage Ke inu pū nei mākou me ʻoe, ʻekolu haneli mau makahiki i hala, a makemake nui au i kāu dumplings me nā keri.
  
  G*t, Slavs! Shit, Slavs! Muscovites and Kievites Pono anei mākou e kaʻana like
  i ko mākou ʻāina hānau me ʻoe?
  ʻOi aku koʻu aloha iā ia...
  
  ʻO ʻoe a me aʻu e uhaʻi mau i ka poʻe hoʻomaloka A alakaʻi ʻia mākou i kēia ʻoihana e kahi ataman maʻamau.
  
  , Na Slav! Shit, Slavs! Muscovites and Kievites Pono anei mākou e kaʻana like i ko mākou ʻāina hānau me ʻoe ?
  E kuhikuhi ʻiʻo anei ʻoe i ka pū
  i kāu wahine Ukrainian liʻiliʻi? ʻOi aku koʻu aloha iā ia ... Me koʻu puʻuwai a pau!
  A uwe iho la o Maria. ʻAe, aia kekahi manawa he mau hoaaloha nā kānaka o ka USSR, a i kēia manawa ua hoʻomaka ke kaua nui. A ʻaʻohe hopena o kēia kaua.
  He liona i puka mai e halawai me ke kaikamahine. Nui, holoholona ʻApelika.
  Ua ʻike ʻo Maria iā ia i ka manawa hope loa a kokoke e hāʻule iā ia. ʻAʻole i loaʻa iā ia ka manawa e kū ai a hauʻoli. Ua lohe ʻo ia inā ʻaʻole ʻoe e ʻū, ʻaʻole e hoʻouka ka holoholona.
  Nānā akula ʻo Leo iā ia a nīnau koke me ka leo kanaka:
  - ʻO ʻoe nō ʻo Maria i lilo i mōʻīwahine o nā elves?
  Pane mai ke kaikamahine me ka minoaka.
  - Hiki iā ʻoe ke ʻōlelo pēlā! ʻOiai ʻaʻole wau i poi aliʻi ʻia!
  Ua lulu ka liona i kona mane. A ʻo kāna ʻakaʻaka he kanaka maoli nō, a ʻoi aku kona mau niho a nunui. I ka manawa like, ʻaʻole hiki ke kapa ʻia ʻo ia he ʻino. Ua lulu ka holoholona i kona huelo a ninau aku.
  - Makemake ʻoe e hoʻoponopono i nā nane?
  Pane aku la o Maria me ka minoaka.
  - ʻAe, ʻoiaʻiʻo, aloha wau iā ʻoe! I loko o ke keʻena kaʻawale o ka hale paʻahao, ʻo ia wale nō ka leʻaleʻa no mākou nā paʻahao wahine!
  Ua uwo ka liona:
  - ʻO wai ka mea aloha ʻole me kona poʻo, akā nani ke nānā aku!
  Ua ʻakaʻaka ke kaikamahine a pane maila.
  - Ma ko mākou ʻāina, ʻo ka pane maopopo loa: he dictator ʻōpū a ʻōhule! Akā i kou honua, manaʻo wau he hiki ke koho!
  Kuno mai la ka holoholona ikaika, a oni ae la kona mane gula.
  - ʻAe! Manaʻo wau e ʻōlelo ʻoe pēlā. ʻOiai ka manaʻo o kēia, he moa pugnacious. Akā ʻo ka nīnau ʻelua: he aha ka mea e makaʻu ai ke kanaka wiwo ʻole, akā ʻaʻole hāʻawi ka makaʻu hope loa i ka pōʻino!
  Pane aku la o Maria me ke kaniuhu.
  - ʻAe, ʻike wau i ka pane i kēia - ka lunamanaʻo! ʻO ka mea wiwo ʻole e makaʻu iā ia, akā ʻaʻole loaʻa ka makaʻu hope loa!
  Ua hōʻoia ʻo Lev:
  - He oiaio no hoi keia! A manaʻo wau e aʻo ʻoe i kahi haʻawina pā!
  Ua ʻike ʻia kekahi kaikamahine ʻiʻo, elf i mua o Maria, ua hehi ʻo ia i kona mau wāwae nani loa i ka mauʻu. A i loko o kona mau lima he pahi kaua i hana ʻia me ke kila ʻālohilohi, a ʻo kona ʻau i uhi ʻia me nā daimana, nā rubi a me nā ʻemerala.
  Kūlou ʻo ia iā Maria a nīnau:
  - Mākaukau ʻoe no ke kaua?
  Pane mai la ke kaikamahine o kekahi ao me ka minoaka.
  - ʻAʻole au i hakakā me ka pahi kaua ma mua!
  Ninau ka elf me ke kahaha.
  - Pela anei? No ke ao hea ʻoe?
  Ua pane ʻo Maria me ke kaumaha:
  - Honua! Makahiki 2023 mai ka hānau ʻana o Kristo!
  Ua minoʻaka ke kaikamahine elf a ʻike nui aʻe:
  - ʻAe, ʻike wau i kou honua! ʻAʻole maopopo iaʻu no ke aha ʻoe e noʻonoʻo ai i ke kanaka pōʻino i kau ʻia ma ke keʻa he Akua, a e helu pū i kāu chronology mai kona hānau ʻana?
  Ua makemake ke kaikamahine e pane, aka, ua puka koke mai ma kona mau lima he pahikaua nani loa me na pohaku makamae. Ua pōʻai ʻo Maria me kāna pahi a ʻōlelo ʻo ia:
  - ʻIke wau i kahi mea kaua maikaʻi! A ʻo ka mea ʻē, he māmā ke kaumaha e like me ka hulu!
  Kuno aku la ka elf me ka ae mai.
  - Ua ʻike mākou pehea e hana ai i kēia! Hiki iā mākou ke hana maikaʻi loa! Nā mea huna o nā kānaka nui o nā elves!
  Lalau aku la o Maria i ka puu o ka mauu me kona mau manamana wawae a kiola aku la i ke kaikamahine kino. ʻOki maʻalahi ʻo ia i ʻehā mau ʻāpana i ka lele ʻana a hoʻoheheʻe:
  - Hiki iā ʻoe ke hana pēlā?
  Pane aku la o Maria me ka minoaka.
  "Ma mua, ʻaʻole hiki iaʻu ke hoʻolei i nā mea a i ʻole nā nati me koʻu manamana wāwae ʻole. A i kēia manawa hiki iaʻu ke hana me ka kupanaha a me ke kupanaha, me ka pilikia ʻole. No laila...
  Ua ʻakaʻaka ka elf a pane maila.
  - ʻO ʻoe kā mākou mōʻī wahine! I kēia manawa ua ikaika ʻoe a wikiwiki hoʻi e like me mākou, a hiki iā ʻoe ke wāwahi i nā nati me kou manamana wāwae. Akā ʻaʻole lawa kēia. Pono mākou i ka ʻenehana.
  Ua hīmeni ʻo Maria me ka ʻakaʻaka:
  - He ʻenehana hao ko ke kanaka.
  Pono pono a pono loa ...
  ʻAe, ʻoi aku ka ʻoluʻolu iaʻu - nā hana mana o ka poʻe,
  ʻO ka pākaukau i hui pū ʻia a me nā kāmaʻa wikiwiki!
  Ua lulu ka elf i kona manamana lima a puana ae la:
  ʻAʻole hewa ka magic - pono ʻole e ʻōlelo,
  Akā, pono mākou e hoʻolapalapa i nā pōpō ...
  Poepoe, pōpō, pōpō, kuke!
  Poepoe, pōpō, pōpō, kuke!
  . MOKUNA Helu 2.
  Ua ala ʻo Maria. ʻAʻole ʻo ia i ʻike i ka hauʻoli a me ka hou e like me kēia moeʻuhane. ʻO nā kaikamahine elf, e hele mālie ana me ko lākou mau wāwae wāwae ʻole, ua lawe mai i ke aniani i hoʻopaʻa ʻia me nā pōhaku makamae a me nā mea nani ʻole iā ia.
  Nānā hou ʻo Maria iā ia iho a ʻaʻole ʻike iā ia. He kaikamahine ʻōpio ʻaʻole i ʻoi aku ma mua o iwakālua, ʻoi loa ka ʻiʻo, a nani ʻole ke nānā aku iā ia. Ua wili iki kona lauoho a ʻālohilohi e like me ka lau gula.
  Ua ʻeleʻele a keleawe ka ʻili. A ʻo nā ʻiʻo o ke kaikamahine me he mea lā i hoʻolei ʻia, kila, me nā kikoʻī hohonu.
  A ʻo ia iho ka ikaika, a me ka hoʻowalewale a me ka weliweli i ka manawa like, ʻaʻole hiki ke ʻōlelo i loko o kahi moʻolelo moʻolelo, ʻaʻole hiki ke wehewehe me kahi peni. He Akua wahine maoli, e like me ka hana a ka poʻe kālai kiʻi nani mai ka wā kahiko o Helene.
  Ua hana ʻo Maria i kāna mau biceps a ʻike i kāna mau ʻiʻo i kēia manawa - uea kila wale nō. Puhi maila ʻo ia.
  - Auwe! He aha kaʻu i lilo ai!
  Ninau mai na kaikamahine elf me ka minoaka.
  - Makemake ʻoe ia!
  Pane aku la o Maria me ka olioli oiaio:
  - Nui loa!
  ʻO nā nani o kēia lāhui hoʻonani i tweeted:
  - He hemolele ʻoe
  He hemolele ʻoe
  Mai ka minoʻaka a i ke ʻano ʻano,
  Ma luna o nā mea hoʻomaikaʻi a pau!
  Ua minoaka iho la o Maria i na kaikamahine a pane mai la me ka wiwo ole:
  - Pono ʻoe e haʻahaʻa e like me ka hiki! A mai kahaha!
  Ua komo hou kekahi mau elves i loko o ke keʻena. A hoomaka aku la na kaikamahine u'i e hamo i ke kino ikaika o ka paahao mua me ka mea ala a me ka aila.
  Ua hauʻoli maoli ʻo Maria me ka hauʻoli. Ua lomilomi ikaika ia kona kino.
  I kona lilo ʻana i kaikamahine, ua nīnau ka paʻahao mua:
  - Malia paha, e hoʻokuʻu mai nā kāne iaʻu!
  Kuno mai ke kahu wahine poo.
  ʻEhā mau kāne ʻōpio maikaʻi, ʻeleʻele i komo i loko o ke keʻena. He nani loa ko lakou, aka, he opiopio loa, aole i oi aku mamua o ka umikumamaono makahiki, aohe lauoho hookahi ma ko lakou mau helehelena, e like me ka maikai o na kaikamahine.
  i ninau aku ai o Maria me ke kahaha:
  - No ke aha ʻoe i ulu ʻole ai i nā kāne?
  Ua pane pololei mai ke poo wahine.
  - Ke nānā aku nei nā kāne elves a pau me ka ʻumiʻumi, nā ʻōpio kanaka, me ka ʻole o ka ʻelemakule, me ka ʻili maʻemaʻe a maʻemaʻe, e like me nā keiki. ʻO kā mākou pua kēia - ʻōpio mau loa, nani a hauʻoli!
  Ua ʻakaʻaka ʻo Maria a ʻike:
  - Ma kekahi ʻaoʻao, maikaʻi kēia! Akā ma ka ʻaoʻao ʻē aʻe, ʻaʻole loa e hou ʻia ke kanaka ʻōpio iaʻu me ka ʻōpala!
  Ua ʻōlelo ka makua kāne makua:
  - He kaukani ka nui o nā wāhine ma mua o nā kāne. No laila, ʻike mākou i ka hemahema o ke aloha kāne. Akā ʻaʻole pilikia ʻoe e ke aliʻi wahine me kēia!
  Aia nā kāne a pau o ke aupuni i kāu lawelawe.
  Kuno ʻo Maria:
  - E hāʻawi mai lākou iaʻu i kahi lomilomi kino piha.
  Ua hana nā ʻōpio. Ua hana lākou i kēia me ka hoihoi nui. A ʻo ko lākou mau lima akamai i hoʻāla ai ke koko o ke aliʻi wahine. A makemake nui ʻo ia. He manaʻo kupaianaha a kupaianaha wale nō, e lele ana i ka paradaiso.
  Mele iho la o Maria me ka olioli;
  ʻO mākou nā lālā Komsomol - nā kaikamahine a ka komunism,
  Ke kaua nei mākou i ko mākou ʻenemi e like me nā ʻaeto ...
  I kekahi manawa, lele ka ʻakaʻaka o ka hoʻopaʻi.
  I ka hooilo, olohelohe na wawae o na kaikamahine!
  
  Makemake mākou e kuʻi i ka Fuhrer i ka maka,
  Ua ʻoi aku ko mākou ikaika ma mua o ka ʻelepani...
  Ua lanakila mākou ma ke aloha a me ka haʻuki,
  ʻOiai inā e hoʻouka ka pūʻali i ka huhū!
  
  E manaʻoʻiʻo mai iaʻu, ʻaʻohe mea nāna e hoʻōki i nā kaikamahine,
  Ma hope o nā mea a pau, ua like ko mākou ikaika me ka lima kila ...
  Hiki iā mākou ke luku i ka pūʻali,
  A e paʻi ikaika mākou iā Hitler i ka nickel!
  
  E hiki mai ana ke au o ka komunism,
  A e hāʻawi ka Rod pau ʻole iā mākou i ka ikaika ...
  ʻAʻole mākou e mihi i ke ola no Lada,
  Ke manaʻoʻiʻo nei au e mohala koke ka ʻāina makua!
  
  hakakā nā kaikamāhine a me nā keikikāne
  Ke hele nei kahi paionia kamaʻa ʻole i ka hoʻouka ʻana...
  Hoʻokuʻu mākou i ka ʻenemi me ka pū mīkini,
  Hoʻokumu i kumu hoʻohālike o ka wiwo ʻole!
  
  Hoouka kaua mai ka ua deragona ia makou,
  Akā, ʻoluʻolu nā kaikamāhine e hahau iā ia ...
  E kikeke kakou i na niho o ke kauwa o Gehena, ke manaoio nei au
  E haehae mākou i ke kanaka ʻōhule!
  
  Ma Rusia, ʻaʻohe wahi no ka poʻe nāwaliwali,
  E loaʻa koke iā mākou nā mea a pau a mākou e makemake ai,
  Ma ka inoa o ka mana olinolino loa,
  Aia ma luna o mākou he keruba ʻēheu gula!
  
  E nui ka pilina ma waena o nā kānaka,
  ʻO ka mea hakakā me ka ikaika ʻike ...
  No ka ʻĀina makuahine, no ka hauʻoli, no ke kūʻokoʻa,
  A e hiki koke mai ana ka paradaiso ma ke ao holookoa!
  
  Holo wāwae ʻole ke kaikamahine i ke anuanu.
  No ke aha ʻo ia e makemake ai i nā kāmaʻa inā ʻo Lada spirit...
  ʻO ka ʻāina makua a pau mai ka ʻaoʻao a i ka ʻaoʻao,
  He keikikāne ka ʻaeto, ʻaʻole he moa moa!
  
  Ua ʻōlinolino ka lā ma luna o ka honua,
  I loko o ke gula he mau kukuna mahana ...
  E hiki mai ana ka lanakila i ka makani o Mei.
  Mai kamaʻilio puʻupuʻu - pani ʻoe!
  
  He mau kaikamahine mākou - he mau kaikamahine wale nō a Svarog,
  Na wai i hana ka Honua me ka ʻohana...
  A hāʻawi i nā koa i ke kūʻokoʻa,
  I ka manawa hoʻokahi e ho'āla hou i ka manaʻo honua!
  
  Ma Rusia he wahi ākea no nā kaikamāhine,
  I ke anu wale nō lākou e kau ai i ka bikini...
  He lālā ʻoe o Komsomol o ka wahine mare a Perun,
  E manaʻoʻiʻo mai iaʻu, ʻaʻohe pilikia o ka huhū!
  
  Ma ka inoa o Iesu a me Svarog,
  ʻO Mary, ʻo Lada makuahine o nā akua...
  Ua hakakā lākou no Stalin a me ke Akua -
  A no ka maikaʻi o nā keiki kāne!
  
  Aole makou e poina i ka hana a Iesu,
  ʻO wai i hele i ke keʻa no nā Lūkini ...
  A hōʻike i ke akamai nui,
  I ke kolu o ka la i ala ai oia me ke aloha!
  
  ʻO Perun ke Akua ka hekili nui,
  Hoʻokuʻu i nā anuenue o ke kukui uila...
  E lawelawe mākou i nā demiurges me ka ʻoiaʻiʻo,
  E hoonaniia ka hana koa!
  
  ʻO nā umauma o nā kaikamāhine e'ālohilohi me ke kala o nā poppies,
  Ua like kona mau nipple me ka hae o ʻOkakopa...
  A ma kahi e haʻi nei ka ʻīlio huhū,
  Akā, he ʻīlio hae mākou ʻaʻole makehewa!
  
  Hoʻopau i ka hoʻouka kaua o Fritz kokoke i Moscow,
  ʻOiai he maalea a maalea ʻo Hitler...
  Ua ʻike ʻia ka Fuhrer e hui pū me Sātana,
  ʻOi aku ka palupalu o ka mauʻu i ke kauwela ma mua o ke kāpeti!
  
  Aka, i ka hooilo, he kamaa ole na kaikamahine i ka hau.
  No ke aha lākou e makemake ai i nā kāmaʻa, nā ʻaʻahu huluhulu a me kahi pahu ...
  ʻAʻole makaʻu nā lālā Komsomol i ka hau,
  Loaʻa paha iā lākou ka ʻuhane weliweli loa!
  
  He aha ko mākou ikaika - ka poʻe groovy,
  E lilo kākou i mau akua huhū loa...
  A ʻaʻole hewa ka poʻe āu i manaʻoʻiʻo ai,
  Hiki ke hoʻolei aku i nā kaulahao he nui!
  
  I ke aloha, ʻo nā kaikamahine ka mea ʻoluʻolu loa
  Ma ke ala, loaʻa iā lākou kahi ʻāpana frenzied ...
  Holo wāwae ʻole nā kaikamāhine i ka hau
  Hoʻopunipuni me ka ʻāpana!
  
  Puhi mai ka lā no ka nani o ka komunisme
  No ka nani o ka communism ua pua o Rus...
  A mānoanoa ka lauoho o ke kaikamahine.
  Ua wehe nā lanakila i kahi moʻolelo kūpaʻa ʻole!
  
  Ua luku mākou i ka Wehrmacht ma Stalingrad,
  A ua hōʻike wale lākou i ka papa kiʻekiʻe loa ...
  No ka nani o ko kakou aina makuahine o Rusia,
  E hoʻokuʻu ke kaikamahine i kona kuʻekuʻe wāwae i ka maka!
  
  E makaala oe i ka hakaka me ke kaikamahine kamaa ole,
  He nani ʻo ia e like me ka bipi a ikaika...
  Helelei ka nalo me he momi la,
  A kipaku ʻo ia i ka ʻenemi i ka ʻōpū!
  
  ʻAe, he aha kāu e hana ai i kā mākou mau kaikamāhine,
  He pā kā lākou, manaʻoʻiʻo mai iaʻu, he poke mai ka ʻelepani...
  A ke kū nei ʻo Rus mai ke kenekulia a hiki i ke kenekulia,
  ʻāina nui pau ʻole!
  
  No ke aha e makemake ai nā kaikamāhine Lūkini i nā keikikāne?
  No ka hānau ʻana i kahi kahawai o nā koa...
  A manaʻoʻiʻo mai iaʻu, e pau nā ʻenemi i loko o ka kennel,
  E kuʻi ʻia ka mea ʻino i ka maka!
  
  Ma ka inoa o Iesu a me Svarog,
  Kahi i hana ai ke Akua Keʻokeʻo i ka lihi o ke ao holoʻokoʻa,
  E ʻai kākou i ka ʻīlio puaʻa ma mua o ke kaua.
  I loaʻa iā ʻoe ka ikaika ma mua o ke kaua i ke kakahiaka!
  
  A laila lawe mākou a hahau i ka ʻenemi,
  Ma lalo o ka ʻōpū o nā kaikamahine, me nā wāwae ʻole ...
  I mea weliweli ma hope o ka hōʻino.
  A inā loaʻa kekahi mea, e hoʻohui mākou me ka poker!
  
  Ua maopopo ʻaʻole i hana ʻo Stalingrad,
  Ua hakakā ikaika nā kaikamāhine ma laila...
  ʻOiai he mea hilahila ke ʻike iki i ka nani,
  ʻAʻole i kiʻiʻoniʻoni i kāna kaua " Pleboy "!
  
  He mau kaikamahine mākou a pau, ʻike ʻoe i kēia,
  Nui, ʻoluʻolu e like me ka hua...
  I ko lakou huki ana ma ka pakaukau,
  A i kēia manawa e huki pololei i ke apo!
  
  ʻAʻole mākou e mālama i ko mākou ola i ke kaua,
  A ke manaʻoʻiʻo nei wau e komo mākou i Berlin me ka ʻakaʻaka ...
  ʻIke koke wau e noho ma lalo o ka komunisme,
  E kiʻi kākou i nā puahiohio hau hau!
  
  Makemake wale ke kaikamahine e holo wāwae ʻole,
  Hoʻomaʻalili ka hau hau i kona mau kuʻekuʻe wāwae...
  Lele ka nalo i ka hau hau.
  ʻO ke koa o Fuhrer i ka pahu kupapaʻu!
  
  I ka pōkole, e lanakila mākou, ʻike maopopo wau
  Hiki iā mākou ke hana i ka maluhia ma ke ao holoʻokoʻa ...
  Mohala mau loa i ka lihi o ke ao,
  ʻAʻole loli kona ikaika i ke kaua!
  
  Ke hele mai ʻo Svarog a me Kristo ka Haku,
  E ala mai ka poe make a pau i ke aloha Rod...
  E pau ana ka lehulehu i ka puahiohio hihiu o ka make,
  A e lilo ke ʻano i ka hauʻoli mau loa!
  
  A laila e neʻe i loko o ka puʻuwai o ka poʻe o Lada,
  E nani loa nā mea a pau ...
  E loaʻa i kēlā me kēia koa ka uku,
  ʻAʻole hiki ke lanakila mākou nā Lūkini i nā kaua!
  ʻOiaʻiʻo, maʻaneʻi ua loaʻaʻo Maria iā ia iho e noʻonoʻo ana ua kapa houʻo ia iā ia iho he Lūkini. Akā ʻaʻole paha ʻo ia he Lūkini holoʻokoʻa. He mōʻī maoli kona ʻāina, akā ʻoiaʻiʻo ma lalo o ka mana o Rūsia. A maopopo ʻole ka wā e hiki mai ana. Aia ke kaua me Ukraine i ka lua o ka makahiki. A ʻaʻole ʻike ʻia ka wā e pau ai. A nui ke koko e hookaheia ana. A ʻaʻole hiki ke hoʻomohala i kahi neʻe anti-kaua koʻikoʻi ma Belarus a i Russia paha. ʻO ka mea ʻē aʻe, aia wale nō ka piʻi ʻana o ka hakakā.
  A ke ulu wale nei ka ʻawaʻawa o nā kānaka. Ua haʻalele ʻo ia i ka hale paʻahao i Malaki, ʻaʻohe mea i maopopo. A maopopo ʻole ka wā e hiki mai ana o ka ʻāina. A i kēia manawa ua lilo ʻo ia i mōʻīwahine.
  ʻAʻole ʻo ia e ʻeha, akā hauʻoli. A he ʻano ʻōpio ʻōpio maikaʻi. He kamaliʻi wale nō nā helehelena. ʻOiaʻiʻo, ʻoi aku ka ʻiʻo a me ke kālai ʻia o nā kino; ʻaʻole hiki ke loaʻa i nā bodybuilders kanaka nā ʻiʻo like. Auwe...
  Ua minoʻaka ʻo Maria a noʻonoʻo: ua nalowale ʻo ia mai ke keʻena hoʻopaʻi, a paʻakikī paha kāna mau hale paʻahao me ia. Eia naʻe, ʻoiai ʻaʻole e ʻike ʻia ʻo Maria Kolesnikova ma nā wahi ʻē aʻe o ka Honua, manaʻo paha lākou ua pepehi ʻia nā kauā o ka ʻumiʻumi a me ka ʻōhule. A ua hunaia ke kupapau. ʻAe, e kani iki lākou, a laila e poina paha ʻo Maria Kolesnikova. ʻAʻole paha.
  E lilo paha ʻo ia i ka lua o Joan of Arc ? A i ʻole Zoya Kosmodemyanskaya. ʻAe, ʻo ka hope, ʻoiaʻiʻo, ua hoʻokiʻekiʻe ʻia ma mua o ke ana. Malia paha no ka mea, i ka wā Soviet, ua nele ka poʻe i ka eroticism, a ʻo kahi kaikamahine kokoke ʻole he ʻumikūmāwalu me nā wāwae wāwae ʻole i ka hau he ʻano hōʻailona ʻulaʻula?
  E hana anei lākou i kiʻiʻoniʻoni e pili ana iā Maria Kolesnikova? E lilo anei ʻo ia i hōʻailona o ke kipi? A i ʻole e poina iā ia, e like me nā tausani o nā heroine inoa ʻole? No ka laʻana, ʻehia nā kaikamahine i make i ke pio ʻana i ka ʻeha, a alakaʻi pū ʻia lākou me ke kamaʻa ʻole i ka hau, akā ʻaʻohe mea i ʻike i ko lākou inoa.
  He mea pohihihi na aoao o ka Haku. A ʻo ke Akua ka mea nāna i hana, ua lilo ia i keiki he ʻumikūmālua ma kahi o ka ʻaʻahu pōkole a me ka wāwae ʻole. He mea ʻokoʻa loa ka nānā ʻana.
  Akā, ua hoʻāla ʻo ia iā ia mai kahi pio a i mōʻīwahine.
  Mele me ka manao;
  Kū ka poʻe i loko o ka lehulehu hāmau,
  Ke alakaʻi ʻia nei kahi kaikamahine me ka lole ʻōpala i ka hoʻopaʻi ...
  I nehinei he nohoalii, i keia la he scaffold,
  No ke aha ʻoukou e hoʻopōʻino nei i ke aliʻi wahine!
  
  E nā mōʻī, nā mōʻī, nā mōʻī...
  ʻIke ʻia, he kaikamahine me nā ʻili ...
  ʻAʻole naʻe i hiki iā lākou ke uhaʻi i ke aliʻi wahine.
  ʻOiai ʻaʻohe kāmaʻa i ka hau.
  
  E nā mōʻī, nā aliʻi, nā aliʻi,
  Nā hae lanakila a me nā pū...
  Ua puhi ʻia nā kuʻekuʻe wāwae o ke kaikamahine.
  I ke anu, ua like kona ʻilihune!
  
  A e ʻōlelo mai kekahi pupule,
  He maʻalahi a leʻaleʻa ke ola no nā aliʻi wahine...
  Hele wāwae ʻole ʻo ia i ka hau,
  ʻAʻole kēia he ʻoihana maʻalahi!
  
  E nā mōʻī, nā aliʻi, nā aliʻi,
  ʻO nā kānaka māmā a hilinaʻi ...
  I kēia mau lā, ua haʻihaʻi loa ke aliʻi wahine.
  Scarecrow e like me ka māla...
  
  E nā mōʻī, nā aliʻi, nā aliʻi,
  ʻO kāu mau hana nui ...
  Inā ʻaʻole hiki iā ʻoe ke lanakila i ka ʻenemi,
  No laila, ʻoluʻolu loa ʻoe!
  
  He hahau ino loa ko ke Alii wahine,
  A laila ua hoʻopaʻa ʻia ʻo ia ma luna o ka pā ...
  ʻO kāna ʻōlelo e make kapa ʻole.
  A e wili i nā iwi a pau me nā wili!
  
  E nā mōʻī, nā aliʻi, nā aliʻi,
  ʻAʻole manuahi hou nā kānaka...
  Me he mea lā, e kipaku aku i nā mea ʻino mai ka honua aku.
  He hanohano ʻoe!
  
  ʻŌ, nā mōʻī, nā mōʻī, nā mōʻī...
  Lele koke na poo liilii!
  ʻOiai he polū lākou, he mau zero lākou,
  Scarlet ua hookahe oe i ke koko!
  Ua hīmeni ʻo Maria i kekahi mea like, a ʻo kona mau niho momi i ʻō aku i kahi minoʻaka maikaʻi.
  Lomilomi maikaʻi nā kāne ʻōpio iā ia a hoʻopiʻi iā ia me ka mana like ʻole
  Lele aku la o Maria. A i kēia manawa pono ʻo ia e loaʻa i nā haʻawina pā.
  Ua puka mai kekahi kaikamahine me ke keʻokeʻo i loko o ka bikini. E paʻa ana ʻo ia i kahi pahi kaua hao ma kona mau lima. Ua hāʻawi ke kahu wahine i ka pahi kaua hoʻokahi ma nā lima o Maria.
  A wili aʻela ke aliʻi wahine, me ka manaʻo i ka maʻalahi o kona lima.
  I kēia manawa, ʻaʻole i ʻoi aku ka ʻino o kona kino ma mua o ko nā elves. Akā, pono ʻoe i ka ʻenehana a me nā mākau.
  A ʻo Maria, e hoʻomaka ana e sprint me ka blonde i nā pigtails, ua manaʻo koke ʻo ia i kona ʻano ʻino a me ke kōkua ʻole. He akamai loa ʻo ia, ʻenehana a agile.
  A ʻo Maria wale nō nā manaʻo maʻamau e pili ana i ka pā. No laila, ʻo ka ʻoiaʻiʻo, ʻaʻole ia e hana maikaʻi loa.
  He kāmaʻa ʻole nā kaikamāhine ʻelua, a ʻo ko lāua mau wāwae he māmā a nani. A neʻe koke lākou.
  No laila, ʻo Maria, i mea e hoʻohauʻoli iki ai iā ia iho, ua hoʻomaka ʻo ia e hāʻawi i nā aphorisms;
  ʻO ke kahu hipa ʻoi aku ka maikaʻi, ʻo kāna ʻīlio ʻoi aku ka palupalu, ʻoi aku ka palupalu o ke aliʻi, ʻoi aku ka ʻoi aku ka ʻoi aku o ke koʻikoʻi!
  ʻAʻole ʻo Rūsia he lāhui, akā he kāhea a he ʻano nohona!
  Pono ke kanaka nawaliwali i ke Akua e like me ke keiki e pono ai i ka Makua a me ka makuahine, akā, i kona uluʻana, ua kaumahaʻo ia i ka mālamaʻana, aʻo ia, kaʻawale mai kona mau mākua, pili i kāna wahine -ʻepekema a me ke kumu!
  Auwe, ʻaʻole waiwai nui ka naʻauao me ka ʻole o ka ikaika - hiki i ka mea haʻuki naʻaupō ke ʻoki maʻalahi i ka mea hoʻonaʻauao abstruse!
  ʻO kaʻoiaʻiʻo,ʻo ka make,ʻaʻole like me ka wahine, heʻoiaʻiʻo mau, akā,ʻo ke ola ke kumakaia maʻemaʻe!
  ʻOi aku ka maikaʻi o ka ʻoki hoʻokahi ma mua o ka hōʻino ʻana i hoʻokahi haneli!
  ʻO ka haʻahaʻa ke kaikuahine o ka naʻauao! Hoʻopau ka manaʻo i ka haʻaheo!
  ʻOi aku ka maʻalahi o ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i kahi tiger ma mua o ka hoʻoponopono ʻana i kahi mea ʻino - ʻaʻole hiki ke aʻo ʻia ka ʻiole!
  ʻOi aku ka nui o nā ʻenemi, ʻoi aku ka nani o ke kaua! E hoʻohana i nā huaʻōlelo liʻiliʻi - ʻaʻole pāʻani ke kaua!
  ʻOi aku ka liʻiliʻi o nā hāʻule i loko o ke kai ma mua o ka huna ʻana o kahi mea huna!
  ʻO kahi mea hoʻomāinoino e like me kahi mea kani, pono ke aloha a me ke kālena! Ma kahi o ka ʻakaʻaka a me ka paʻipaʻi ʻana, ʻo ka uē a me ka waimaka!
  ʻO Iesu i waena o ka ʻohana, ua like ia me ke daimana i loko o ka ʻōpala!
  ʻO ka manawa ka mea hoʻokō aloha ʻole, ʻaʻole ʻike i ke aloha a ʻaʻohe huaʻōlelo o ke aloha!
  He kanaka kālaiʻāina akamai, ʻoiai ʻo ka hoʻohiki ʻana, mālama ʻo ia i kona inoa ma ke ʻano he kanaka naʻauao!
  Makemake ka bipi i ka hahau, ʻaʻole makemake i ka palau!
  No ka maikaʻi o ka palau ʻana, pono ʻoe e kanu a puni ka makahiki!
  Inā ʻaʻole hiki iā ʻoe ke nahu, ʻoi aku ka maikaʻi ʻaʻole e ʻā!
  ʻO ka mea lanakila i hoʻokahi tiger, ʻaʻole ia e makaʻu i nā pōpoki ʻumi!
  ʻAʻole ʻo ke kaʻa he mea waiwai, akā he ʻano hoʻopaʻi: lani no nā mākaʻi kalepa, purgatory no kāu ʻeke, Gehena no ka maluhia o ka noʻonoʻo!
  ʻO ka hana hewa ʻana he hana ʻino! ʻO ka ʻae ʻole i ka hewa he hewa!
  'A'ole hiki ke 'ike 'ia ke kanaka - 'a'ole hiki ke 'ike 'ia ke kanaka wahine ma nā māhoe!
  ʻO ka politika, ʻaʻole like me ka ski, pono i ka lubricant gula!
  Ka ikaika a me ka naʻauao e like me ke kāne a me ka wahine - hānau i ka hoʻolohe wale nō i loko o nā kāne!
  ʻAʻole loa e hoʻopaʻahao ke aliʻi ikaika i nā ʻenemi ma mua o ka hiki iā ia ke hōʻiliʻili i nā hoaaloha!
  ʻO ke kālā ka hope o ka mano o ka pono!
  akahele; ʻAʻole like ia me ka makaʻuʻu, akā ʻo ka wiwo ʻole ka like me ka noʻonoʻo!
  ʻAʻole wahaheʻe ka poʻe make, a laila inā he poʻe hoʻomaloka lākou!
  ʻO ka mea manaʻoʻiʻo hewa e hao i ke kino - ʻo ka mea hoʻomaloka maikaʻi e hao i ka ʻuhane!
  ʻO kahi ʻoihana me ka wahaheʻe ʻole e like me ka pahu me ka wahie ʻole!
  ʻO ka mea lokomaikaʻi, ʻohi ʻo ia i ka ikaika; ʻo ka lokoino ka hōʻailona o ka nāwaliwali.
  Ma hope o nā mea a pau, ʻo ke akamai a me ka haʻaheo nā mea like ʻole!
  ʻOiai ʻoi aku ka maikaʻi o ka lima a me ka hapa ma mua o ka hoʻokahi - ʻoi aku ka maikaʻi o ka noʻonoʻo a me ka hapa ma mua o hoʻokahi!
  Hoʻopilikia ke kanaka hanohano i kona ola - he malihini ʻino!
  ʻAʻole pono ke alakaʻi e ʻono - e palu lākou! ʻAʻole naʻe e ʻawaʻawa - e kuha lākou i waho !
  ʻOi aku ka paʻakikī o ka loaʻa ʻana o ke one ma ka wao nahele - ma mua o ke kumu no ka hopu ʻana!
  ʻO ka hoʻopunipuni ka mea kaua a ka poʻe nāwaliwali - ʻo ka meanness ka mea kaua a ka mea hoʻopunipuni!
  Hoʻohana i nā hoaaloha - kālena, hoʻohana i nā ʻenemi - akamai!
  ʻO ka hahau lohi e like me ka hala!
  ʻO ka makaʻala o ke alakaʻi e like me ka manamana lima ma ka lima, he mea hoʻohui, akā ʻaʻole hiki ke pani i ke koena!
  Ke koho ʻana ma waena o ke kānāwai a me ka lunamanaʻo, makemake ka mea pono, ʻaʻole e haʻi i ka palekana!
  ʻOi aku ka maʻalahi o ka loaʻa ʻana o ka pōhaku maloʻo ma ke kai ma mua o ke kālaiʻāina ʻoiaʻiʻo!
  Hoʻopālua ka wiwo ʻole i ka ikaika, hoʻopunipuni quadruples!
  ʻOi aku ka nāwaliwali o kahi koa luhi ma mua o kahi keiki hou!
  ʻO nā lima ka makuahine, ʻo ke poʻo ka makuakāne - ʻaʻole lākou e haʻalele i ka lanakila i kahi keiki makua ʻole!
  ʻO ka mea hoʻowahāwahā i ka pūʻali e holo wikiwiki!
  I ke kaua, hele pū ka ikaika me ke aloha ʻole! Ua like lākou me ka wahine mare a me ke kāne male i ka hui lanakila!
  ʻO ka ulu ʻana o nā aupuni e like me ka ʻōpala kopa, me ka hoʻokele ponoʻī wale nō!
  Pono ka lulu ʻana o ka lanakila me ke koko a hoʻomoʻi ʻia me nā kupapaʻu!
  ʻO kahi aupuni ma lalo o ke aupuni mālama e like me ka iwi kuamoʻo o kahi ʻōpio, ʻoi aku ka nui o ka ikaika!
  ʻO ka ʻoluʻolu i ka lanakila ua like ia me ka hoʻohaunaele i ke kila!
  Puhi mai ke anu hau mai ke kaua - ka hapalua o ka pilikia inā hoʻokuʻu ka puʻuwai! He pōʻino inā maloʻo kou lolo!
  Ua like ke aloha me ka ʻōpala, ʻo ke aloha e like me ka shashel - e hoʻomaʻemaʻe i kou puʻuwai i kēia a uhi iā ia me nā mea kaua: aloha ʻole, huhū, huhū!
  ʻO ka noʻonoʻo e lilo mākou i mea makaʻu - ʻo ka noʻonoʻo e lilo mākou i kupapaʻu!
  ʻO ke kaua ka hana - like me ke ahi! He ʻaila ke koko, he lanahu nā kupapaʻu, he sulfur ka makemake! A he lanakila ka mea kinai ahi!
  ʻO ke kino a me ka noʻonoʻo ma ke ʻano he kāne a he wahine, hānau pālua ka lanakila, ʻaʻohe pā!
  He ʻokoʻa ka luna hoʻomalu maikaʻi mai ka haku mele maikaʻi i ka hoʻokahe mau ʻana o nā waimaka o kāna hana haku mele!
  ʻO ka mea maʻamau he hana ʻino: nā manaʻo palena ʻole a me ka ʻike palena ʻole!
  ʻO ka ʻoiaʻiʻo he manaʻo koho, hoʻopunipuni ka honua!
  Pehea ka ʻokoʻa o ka chess mai ka politika?
  I ka chess ua like ka pāʻani, akā i ka politika he poʻo mau nā luna!
  I ka chess aia ka manawa ma ka hopena o ka pāʻani, akā i ka politika aia mau!
  I ka chess, ʻo ka ʻālana he manawaleʻa, akā i ka politika e koi mau ʻia lākou!
  I ka chess, hoʻonohonoho hou ʻia nā ʻāpana, akā i ka politika, nā mana i kēlā me kēia manawa a lākou e makemake ai!
  I ka chess ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hoʻi i hope; i ka politika ke hana nei lākou i kēlā me kēia pae!
  ʻO ke aliʻi i hoʻopuni ʻia e nā mea ʻole, ua like ia me ka pōhaku i loko o ka papa palaka; e hāʻule kona waiwai a mae.
  ʻO ka noho aliʻi, ʻaʻole like me ka moena, ua māhele ʻia e nā nāwaliwali wale nō!
  Hiki i nā mea a pau ke lanakila, akā ʻaʻole nui ka poʻe e nalowale me ka hanohano!
  ʻOi aku ka maikaʻi o ka make ʻana ma ke ʻano he koa ma mua o ka noho ʻana me ka makaʻu!
  ʻO ka mea hoʻohālikelike, ʻo ka nāwaliwali kino o ke kanaka i hiki ai iā ia ke lilo e like me ke Akua! ʻOiai ʻoi aku ka lōʻihi o nā lima o ka monkey, ʻaʻole ʻo ia e ʻohi i kahi lāʻau!
  Ke neʻe nei nā hewa kanaka i ka holomua a hoʻokokoke iā mākou i ka mana loa! Ua piʻi mai ka makaʻu me ka mea kaua, ka mea palaualelo - ka huila, ka mea nāwaliwali - ka crane, ka mea ʻai - laxatives, ka mea makemake nui - ka mokulele, ka luuluu - ka hale kiʻiʻoniʻoni, ka ʻimi - ka Pūnaewele, ka sadist - ka dynamo! Ma hope o kēlā me kēia ʻike nui aia kahi hewa! Ua hoʻokiʻekiʻe ka ʻenehana i ka makemake kumu!
  Inā ʻaʻole i hana hewa ʻo ʻAdamu, ua ʻokoʻa ʻo ia a me kāna poʻe mamo me nā holoholona huki wale i ko lākou hiki ke ʻōlelo!
  ʻO ka manawa ka luna kānāwai nui loa - hāʻawi ia i nā huaʻōlelo i nā mea āpau a hōʻike i nā hōʻike!
  ʻO ka Improvisation kahi axiom o ka lanakila! ʻO ke kumu hoʻohālike ka theorem pio!
  ʻO ka nele o ka naʻauao hiki ke uku ʻia e ke kamepiula, akā ʻaʻohe ʻenehana hiki ke pani i ka wiwo ʻole!
  I ke kaua, ʻoi aku ka maikaʻi o ka makaʻu ma mua o ka naʻaupō wiwo ʻole!
  Ke noʻonoʻo nei ʻaʻole hiki i ka poʻe make ke hakakā, he koa ʻino mau ke koa make!
  He kula maikaʻi ke kaua, akā inā hewa ʻoe ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hoʻi hou i nā hoʻokolohua!
  ʻAʻole lawa ka ʻoiaʻiʻo e lawelawe i ka ʻāina, akā ʻaʻohe mea e hiki ke pani i kona nele!
  Eia naʻe, ʻo ka mea ʻike ʻole pehea e mahalo ai i ke ola, ʻaʻole hiki iā ia ke hālāwai me ka make!
  ʻAʻole hiki ke lanakila i nā mea ʻelua a me ka naʻaupō, ʻoiai ʻo ka hele ʻole ʻana o ka mea mua e hui pinepine ʻia me ka hope!
  Ua hana ʻo Maria Kolesnikova i kahi ʻakaʻaka nani, e like me ka mea haʻiʻōlelo nui o ka wā kahiko. A ʻoiaʻiʻo, ma kahi o nā aphorisms, hiki iā ʻoe ke hīmeni. A ʻoiai ʻo ke kaikamahine mōʻī wahine e ʻālohilohi ana i ka hou, me he mea lā ua hamo ʻia ʻo ia me ka ʻaila mānoanoa, lawe ʻo ia a hīmeni piha me ka manaʻo nui. A nani wale kona leo;
  I kekahi manawa he ʻino ka manaʻo - ʻaʻole nā kaikuahine,
  Ma hope o nā mea a pau, ʻaʻohe laki o ka mea hakakā no ka lōʻihi!
  He ʻāpana mākou o kēlā pāʻani nui ʻike ʻole ʻia,
  ʻO ka mea a ke Akua i hana ai no ka ʻaina awakea!
  
  Aka, e hiki no ia kakou ke ike i na haawina a ka Mea mana loa,
  Ma hope o nā mea a pau, lana ka honua a puni me he mea lā he ea!
  ʻOiaʻiʻo, na ka hopena e hoʻokala i nā koi,
  A laki nō hoʻi, no ka mea, ʻaʻohe manaʻo o ke Akua!
  
  Ma hope o nā mea a pau, he palupalu ka hauʻoli, e like me ka mokupuni.
  Iloko o ke kai o ke kaumaha a me ka poino!
  A mehameha loa ke kanaka maka'u
  ʻAʻole ia he ʻino e noho aliʻi ana i loko o kona ʻuhane, akā ʻo ka pōʻeleʻele o ka wā ʻino!
  
  ʻAe, paʻakikī ke ʻike ma lalo o ka hōkū pōʻino,
  E hānau ʻia i ka honua ma ka hui hōkū ʻo Sagittarius!
  Ke hooikaika nei au e like me ka po me ko'u moeuhane,
  Aia nā ʻakaʻaka a puni, pupule, maka kekee!
  
  ʻAʻole wau i manaʻoʻiʻo, e like nō ia me kēia mau loa.
  ʻAe, ua make ke kanaka i ka ilo!
  Auhea ka lokomaikai a me ka pumehana naauao,
  ʻAʻole ʻo ka pono he moeʻuhane pōkole!
  
  He lokoino a hoʻokamani nā mana o ko kākou ao.
  I kekahi manawa makemake ʻoe e puhi i nā mea āpau me ke ahi!
  Ke huhū nei nā kuko kanaka e like me ka makani ʻino,
  A me he mea lā ua puni nā ʻākea a me nā koʻo!
  
  Makemake au e ʻimi i kahi kukui o ke ao,
  No ka ʻike ʻana e ola ana ke koa!
  Akā i koʻu ʻimi ʻana i ka pane iki,
  A me he mea lā ke mālama nei nā kānaka a pau!
  
  Auhea oe e ka uhane kapu,
  Pehea ka lōʻihi o kou ʻauʻau ʻana ma lalo o ke ao!
  He ike a he lohe ko kanaka,
  Lele iā lākou, mai lele pōʻai!
  . MOKUNA Helu 3.
  Ua pā nui ʻo Maria . Ma hope iho ua lawe ʻia ʻo ia i ka hale haʻuki. Ma laila hiki iā ʻoe ke hoʻomaʻamaʻa a hoʻomaʻamaʻa i kou mau ʻiʻo. A ma ka manawa like e nānā i kahi kiʻiʻoniʻoni. ʻO ka mea nui, aia ke kaua me nā orcs. He ʻano ʻino a ʻino kēia lāhui. Ma waho, ua like nā orcs me nā bea, ʻo ko lākou mau helehelena wale nō e like me ko nā monsters.
  A ʻaʻole kēia he honua kahiko. Aia ke kīwī, lekiō, a me nā pahu kaʻa.
  No ka laʻana, loaʻa i nā elves nā kaʻa nani loa, liʻiliʻi, streamline i ke ʻano. ʻO ka ʻokoʻa, nui nā orcs, angular a clumsy. Ua nānā ʻo Maria i kēia kaua me ka ʻakaʻaka.
  Ke hakakā nei nā elves me ke kamaʻa ʻole a me nā bikini. ʻEhā o lākou i loko o kahi pahu liʻiliʻi akā akile, nona ka pū kuniahi lōʻihi. Eia ka pana ana i ike pono ia na kaikamahine.
  Loaʻa iā lākou nāʻiʻo nani, embossed, aʻo ka nele o nā kāmaʻa e kūpono i nā wāwae, e hoʻokūkino wale ana i ko lākou moekolohe.
  Ke hakaka nei na kaikamahine a olelo mai kekahi o lakou me ka inoa kanaka loa o Elena:
  - ʻO ia nā orcs. He pahu ʻino wale kā lākou mau pahu. ʻOiai me ka loaʻa ʻole o ka pono o ka pale kaua. ʻOi aku ka maʻalahi o kēia mau mea!
  Kuno ʻo Elizabeth me ka minoʻaka kaumaha:
  - Aia paha ʻoe ma ʻaneʻi! Akā, no ko mākou pono kēia.
  A ki aku ke kaikamahine i ka ʻenemi, me ka hoʻohana ʻana i nā manamana wāwae o kona mau wāwae nani.
  A ua pololei ka pā ʻana o ka pūpū. Ua hoʻopōʻino ka pūpū i ka pā nui o ka pahu Orc.
  He kāmaʻa ʻole nō hoʻi ʻo Catherine, a ʻo ke kaikamahine hapa ʻōlohelohe mai ka ʻohana elf i kani mai, e hōʻike ana i kona nui nui a i ka manawa like me nā niho maikaʻi ʻole. He kaikamahine u'i kakaikahi keia.
  ʻOiai he nani nā elves a pau. A ʻo kēia ka mea i kaulana ai ko lākou poʻe.
  Ua ʻōlelo ʻo Efrosinya, kekahi kaikamahine mai kēia heihei ma ka pahu:
  - E hoʻomaopopo i ko mākou honua, no ke kāne hoʻokahi, he kaukani wahine. Ma kekahi ʻaoʻao, maikaʻi kēia no nā kāne. Akā ma ka ʻaoʻao ʻē aʻe, hoʻopuka kēia i nā pilikia! No nā kaikamahine mau loa!
  Ua hōʻoia ʻo Catherine, pana hou me nā manamana wāwae ʻole o kona mau wāwae nani:
  - ʻAe, loaʻa iā ia kona pilikia ponoʻī, a ma ka manawa like ka nani! No laila, ua like ia me ka pahi kaua ʻelua. Eia nō naʻe, inā he kaikamahine muscular nani ma hope ou, a laila ʻaʻole maikaʻi kēia!
  Ua hīmeni ʻo Elizabeth me ke aloha:
  ʻAʻole hewa me kahi kaikamahine
  He aha kaʻu e ʻōlelo ai...
  Akā, pono mākou e kiʻi i ke kanaka,
  Kanaka, kāne, kāne!
  E ke keiki, e male oe ia oe iho!
  A ʻakaʻaka nui nā koa. A hōʻike lākou i ko lākou mau alelo lōʻihi a ʻeleu loa.
  Ua kī ʻia kekahi orc iā lākou mai kahi pū kuniahi nui. Akā, ua lele ka pūpū, no laila ua hoʻoneʻe iki ka elf Euphrosyne i ka pahu i ka ʻaoʻao.
  He pauku maoli keia. Ua paʻa maoli nā kaikamāhine e lanakila me ke kūʻē ʻana mai o nā ʻenemi. A ʻo nā orcs, pono e ʻōlelo ʻia, he mau mea huluhulu a me nā mea haʻalulu.
  Ua ʻōlelo ʻo Elena me ka ʻakaʻaka:
  - ʻO ka hoʻopaʻi hoʻopailua loa paha ʻo ia ka wā e paʻi ai ka orc iā ʻoe, a ʻaʻohe kapa ʻoe a nakinaki ʻia. A ke hoʻāʻo nei ʻo ia e honi iā ʻoe!
  Ua hīmeni ʻo Catherine me ka ʻakaʻaka hoʻohenehene:
  ʻO Orc kahi moʻo huluhulu, mai hao wale iā ia,
  E like me ke aupuni, kēlā me kēia honi!
  ʻO kahi puna o ka aila i ka lā, ka liʻiliʻi o nā paʻakai,
  A no nā malihini wale nō ka waina a me ka ʻiʻo!
  Ua kūʻē ʻo Euphrosyne i kēia:
  - Inā ʻai ʻoe i hoʻokahi kīʻaha pata, e wiwi ʻoe e like me ka pāʻani. A ʻo ke kaikamahine he muscular a hiki ke hānau i nā elves uʻi. ʻAʻole anei?
  Ua ʻakaʻaka ʻo Elena a ʻike ʻo ia, e kiʻi ana i kahi pana hou, me ka hoʻohana ʻana i ka kuʻekuʻe wāwae ʻole o kona wāwae uʻi, ʻano a me ka māmā:
  - Me he mō'īwahine wau,
  Ua ʻōlelo ke kaikuahine ʻekolu ...
  Makemake au no ka makua-lii,
  E hānau au i ka meʻe!
  No ka hoʻohauʻoli iā ia iho, ua hoʻomaka ʻo Elizabeth e hīmeni i kahi aloha hou:
  E lele mākou ma luna o nā hōkū ma luna o ka honua,
  E ʻālohilohi ka lā...
  Hoʻonani ʻia ka heroism o nā elves o ka mālamalama,
  Hoʻololi i ka mea hahai holoholona i ka pāʻani!
  
  He wā pōʻino ia,
  Ma kahi e ʻā ai ka hekili ma luna o ka honua...
  Mohala ka ʻāpala,
  E hiki mai ana ka puna, ʻoiaʻiʻo!
  
  Aia kekahi au, e manaʻoʻiʻo mai iaʻu i ka elfinism,
  Ma kahi o ke kanaka he demiurge.
  E holoi mākou i ka ʻeleʻele o Orkshism mai ko mākou mau maka,
  Ina pono, e oopalau no kakou i ka palau!
  
  E mau akua malamalama ma ka honua,
  Hāʻawi lākou i ka hauʻoli a me ka ʻakaʻaka i nā elves ...
  E poni mākou i ko mākou lauoho me ka pāpale ,
  E holomua ma keia hana hanohano!
  
  ʻAe, he ʻāina honua ʻo Elfia,
  ʻO ka ʻāina hoʻāno o Elfinism...
  Holo ke kaikamahine kamaʻa ʻole
  Ua hānau ʻia ʻo ia he wahine mare!
  
  ʻAe, aloha i ka nani Elfia,
  He aha ka mea i hana i ka metala mai ka pōhaku...
  E manaʻoʻiʻo mai iaʻu, e hauʻoli nā kānaka
  Hoʻokuʻu i ka napalm e hāʻule mai ka lewa!
  
  Mai ʻimi i ka hauʻoli me Rod,
  Hāʻawi ʻo ia iā ʻoe i ke aloha mau loa ...
  Ma lalo o ke kuʻekuʻe wāwae o ke kaua o Svarog,
  Ke hoʻokahe ʻia nei ke koko o nā monsters!
  
  ʻAʻohe ʻāina nani o nā pilikua,
  Loaʻa iā ia nā elves a me nā dwarves ma nā kūlana ...
  Ua hui mau mākou me ka ʻāina makua,
  E lanakila ana mākou ma kēlā me kēia kaua, ʻike ʻoe!
  
  No ke aha ke kaumaha o ka elf fighter,
  Ua ʻike ʻoe i ka mana o Svarog...
  Hoʻokumu i nā manaʻo kūpono
  He kūpono ko mākou Lada aloha!
  
  E ʻoi aku ka maikaʻi o ka honua, e manaʻoʻiʻo mai iaʻu -
  Inā hoʻomaka ka elfinism e noho aliʻi ...
  He mau keiki hauʻoli mākou o Svarog -
  E wehe kākou i ka Orkshism i quark!
  
  E liuliu koke ka honua,
  E loaʻa koke ka lanakila nui ...
  A e ala mai ʻo Yarilo e like me ka lā nani,
  a e hoʻomālamalama i nā mea a pau!
  
  E inu kākou i ka ʻāina makua,
  I mea e pōmaikaʻi ai ʻo Elfie a mau loa aku...
  No laila ʻaʻole pau ka uku -
  He mea hilahila ʻole ka moeʻuhane!
  
  E ala ka Elf ma luna o ke ao holoʻokoʻa,
  a na ke Akua e hoike mai i na mea a pau...
  Me kona ikaika pau ole i na kaua,
  E hōʻike mākou i ka hoʻopunipuni maalea loa!
  
  ʻAʻole koke e ʻā mai ka lā,
  E lilo ka lewa me he pā hale...
  No laila, ʻoi aku ka wela o ke ahi,
  E hoʻokala i kāu koi kila!
  
  A laila me ke mele a ka Lada nui.
  Ua hānau ʻia nā akua mana ...
  E hiki no ia kakou ke oki i ka ohana o na mea hihiu,
   ʻO Elfislavny me nā keiki pahi kaua!
  ʻO kēia ke ʻano o ka hīmeni ʻana o nā elves nani a leʻaleʻa. A ʻo ko lākou mau leo, ʻo ia hoʻi ka pō a me ka nani. Me nā kaikamahine e like me kēia hiki iā ʻoe ke lanakila maoli i nā bea.
  Pono wau e ʻōlelo, he slender a nani lākou, sexy a hoʻowalewale, appetizing wahine elves.
  I kēia manawa, e hakakā pū ana nā pailaka i ka lewa. ʻAʻole i ʻoi aku ka holomua o nā mea hakakā e like me ke kenekulia iwakāluakūmākahi. Loaʻa iā lākou nā ʻenekini wili. A me nā mea kaua - nā pū mokulele a me nā pū mīkini. Akā ma ka ʻaoʻao ʻē aʻe, hakakā nā mea hoʻokele nani i nā hui. A i mea e maʻalahi ai ka hakakā ʻana, ʻaʻohe kāmaʻa a me ka bikini.
  He elf maikaʻi ʻo Albina. Paʻi ʻo ia i nā pihi me kona manamana wāwae ʻole. Ke kī mai nei nā pūkuniahi mokulele.
  A ke ahi nei ka mokulele Orc i hāʻule. A ʻo kēia mau kaʻa o ka bea, he ʻokiʻoki loa, kaumaha a paʻakikī.
  Eia naʻe, hoʻohuli wale kēia i nā kaikamahine. A me ke akamai loa lakou i ka hana ana i ko lakou mau mokulele mai ke ala o ka hoouka ana.
  Ua pana pū ʻo Alvina, kekahi kaikamahine elf, me ka hoʻohana ʻana i kona mau manamana wāwae ʻole, a ʻōlelo ʻo ia:
  He elf fighter wau, a ua piha ka mana,
  ʻO ka lani koʻu wahi e noho ai!
  Ua ʻakaʻaka kāna hoa a hoʻopaʻa ʻia, e kīkēkē ana i ka orc:
  - ʻAe, ka monastery!
  I ka lani, ʻoiaʻiʻo, ke hele nei nā kaua me nā pae like ʻole o ka holomua. ʻOiaʻiʻo, pana aku nā elves i nā orcs, ʻoi aku ka nui o nā ʻelele o ka poʻe nani.
  Akā he nui nā orcs. A hana kēia i nā pilikia.
  Ua nānā ʻo Maria Kolesnikova i kēia kiʻiʻoniʻoni a ʻike:
  - He mea maikaʻi ke hoʻohana i nā kiʻi kiaʻi a pale aku!
  ʻO Natasha, ʻo ia ka inoa o ka elf, ʻo ia ke Kuhina Kaua ma lalo o ka Mōʻīwahine, pane maila me ka ʻūhā:
  - Ua hoʻohana mākou iā ia no ka manawa lōʻihi, akā ʻaʻole kōkua mau! Hoʻohana pū nā Orcs, trolls a me ko mākou mau ʻenemi i ke kilokilo, me ka mea e haki ana i nā pale kilokilo!
  Ua hoʻopuka ʻo Maria:
  - ʻAe, he ʻoiaʻiʻo! Akā pehea inā e hoʻāʻo ʻoe i ka wai laʻa?
  Ua ʻakaʻaka ʻo Natasha a nīnau:
  - Ka wai hemolele?
  Ua hōʻoia ka mō'īwahine a me ka paʻahao mua:
  - ʻO ia ka wai hemolele. He manaʻo maikaʻi loa kēia, a he manaʻo i hōʻoia maikaʻi i ke kaua maoli!
  Ua ʻae ke Kuhina Puʻukū nani me ka ʻakaʻaka.
  - No ke aha, e ka Moi, pono ʻoe e hoʻāʻo!
  Ua lawe ʻo Maria a hīmeni me ka ʻiʻini nui, me ka manaʻo i ka piʻi ʻana o ka manaʻo;
  He kaikamahine kao Soviet au,
  Ua hana ʻo ia a palau ʻo ia i nā mahina ʻai me ke aloha...
  Akā, hekili ka hekili ...
  Ua hoʻouka ʻia ka fascist, ʻaʻole lawa ka lumi nona!
  
  He kanahakūmākahi makahiki weliweli ke koko.
  Hoʻouka ʻia ʻo Hitler i nā helu nui ...
  E hoʻokuʻu i ka poʻe Lūkini e hoʻopau i nā pūʻulu,
  Poha ka leho - ke kani mai nei ka poka!
  
  ʻAʻohe wahi, ʻaʻole ʻoi aku ka maikaʻi o ka loaʻa ʻana ma ʻaneʻi,
  Ke ʻeha a me ka luku ma nā wahi a pau ...
  ʻaʻole i iwakālua ke kaikamahine,
  Akā, pehea ka nui o ka ʻeha a me ka nele a puni!
  
  Hoʻouka ka fascism hewa i ka ʻāina makuahine,
  No ka ikaika, ʻino wale ...
  Akā ke manaʻoʻiʻo nei au ʻo ka komunism ka lanakila,
  ʻO wai kēia poʻe Kelemania i makapō ma hope o Adolf?
  
  Ua ikaika loa ka ʻenemi, e manaʻoʻiʻo mai iaʻu,
  He ʻeleu a lokoino kāna kaomi...
  He holoholona hihiu wale nō ka Fascism
  A kūʻē i ke kaikamahine ke kiʻi he uliuli-maka!
  
  ʻAʻohe kaikamahine e hoʻi hope
  Holo lākou i ka hau me ke kamaʻa ʻole...
  ʻO nā hoʻokolohua, hele wale me kahi A,
  A hakakā loa kā mākou mau kaikamāhine!
  
  Makehewa ka hoouka ana o ka fascism ia Rus',
  ʻOiai ua kōkua ka hoa pili o Fritz...
  A lele koke ʻo Reich Third i lalo,
  Ma ka liʻiliʻi loa, pepehi ʻo ia i nā Lūkini me ka ʻiʻo!
  
  ʻAʻole ʻike nā kaikamāhine i ka huaʻōlelo maluhia,
  Hooikaika ikaika lakou no ka lanakila...
  ʻOiai ʻaʻole maikaʻi ʻo Hitler i ka ʻōlelo,
  ʻO ia wale nō ka lilo ʻana i puʻuwai!
  
  E nānā koke kākou i nā Krauts, e nā kaikamāhine,
  Ua hahau ʻia ka ʻenemi ma kahi kokoke i Moscow ...
  A laila aia ʻo Stalingrad kaulana,
  Ua hui ʻo ia me kahi showdown, ʻike maikaʻi!
  
  ʻAe, he aha ka tiger no nā kaikamāhine?
  He mīkini ikaika maoli ...
  ʻAʻole pono mākou i nā pāʻani nani naʻaupō,
  ʻO wai ka pūʻali fascist i haki!
  
  Ke kōkua nui nei ʻo ʻAmelika iā Fritz,
  Hāʻawi lākou i nā mokulele manuahi, nā kaʻa...
  Ua pupule paha lākou
  ka ʻai ʻana o nā Yankees i nā belans!
  
  ʻAe, pana ʻo Hitler i ka ʻīlio,
  A ua hopu ʻo Goering i ka hakahaka ma ka noho aliʻi...
  ʻAʻole paha ʻo ia i ʻelemakule e nui ai,
  ʻO kēlā puaʻa momona i ka lei aliʻi!
  
  Akā ʻo ʻAmelika a me Pelekane i kēia manawa
  No laila ua hoʻomaka lākou e kōkua ikaika i ka poʻe fascists ...
  ʻAʻole e helu ka pūʻali ʻulaʻula i kona pohō,
  A ua mae ka komunisi!
  
  He kūlana pōʻino wale nō kēia,
  Aia ka mana o ke kapikala i ka lokahi...
  A hoʻoweliweli wale ka hāʻule ʻana...
  ʻAʻole lawa ka ʻāina no nā Nazis, ʻike i ka Yankees!
  
  Makehewa ka haawi ana o Sam ia lakou i ka poma,
  A hoʻouna ʻo ia i ka meaʻai i ka Fuhrer...
  Ma hope o nā mea a pau, ua lanakila ʻo USSR i ke kaua,
  Hoʻouka ʻo Adolf i nā luna mua!
  
  ʻO nā poho, ʻoiaʻiʻo, ke amo nui nei mākou,
  Kamaʻa ʻole nā kaikamāhine i ke anu...
  Akā inā pono, moe mākou ma Moscow,
  Loaʻa iā mākou kēlā mau braids me ke gula!
  
  Inā lākou i pale iā Stalingrad,
  E manaʻoʻiʻo mai iaʻu, hiki iā mākou ke hōʻea i Berlin ...
  No ka Red Army, e manaʻoʻiʻo i kēia alignment,
  I ka hui ana o na kanaka a me na puali!
  
  ʻAʻole ʻike nā kaikamahine, ʻaʻohe ʻōlelo,
  A kaua ikaika lākou me nā orcs hewa ...
  E ʻike kākou, manaʻoʻiʻo nā kaikamāhine i ka wanaʻao,
  ʻOiai ua like nā maka i kekahi manawa me nā kīʻaha!
  
  Ke manaʻoʻiʻo nei au i ke Tsar Lūkini pono,
  Hiki iā ia ke hoʻoikaika i ka makemake ma mua o ke kila ...
  E noho aliʻi Orthodox,
  Inā ʻaʻole i hana maikaʻi ʻo Stalin i nā mea āpau!
  ʻAe, e mohala ka ʻāina Soviet,
  E kūkulu ʻia ke ala ma ka mālamalama o ka komunism...
  E wehe ka lanakila i ka mooolelo palena ole,
  ʻOiai ʻo nā keiki o ka hoʻoponopono hou ʻana i ko lākou niho!
  
  He aha kāu e ʻōlelo ai, ʻAnakala Terrible Sam,
  Hoʻokiʻekiʻe ʻia, manaʻo ʻoe ua pōʻino ʻoe ...
  Ua hoʻokō i ka hoʻokuke aku i nā Nazis o ka USSR,
  A ʻo ia hoʻi ka make ʻana o ke kapikala!
  
  ʻAe, ʻaʻole hoʻokahi wale nō, ʻaʻole ʻelua.
  E ʻike mau ʻia lākou e hekili ana ma luna o Rūsia ...
  No laila ʻaʻole hiki mai nā zeros i ko lākou ʻāina hānau,
  Hana paha na ke Akua!
  
  Ma kahi i hiki ole ai ia Stalin,
  Hiki i nā kaikamahine kāmaʻa ʻole ke hana ...
  No lākou, ke Akua mana ikaika ʻo Svarog,
  A pololei i ka pana ʻana mai kahi pū mīkini!
  
  I ka pōkole, ʻaʻole ʻo ka hakakā ka hopena,
  Hoʻoikaika mākou nā Lūkini e ʻike no ka hoʻopaʻi ...
  I ke kaua, he ʻelemakule a he ʻōpio,
  ʻAʻole mākou e hāʻawi i nā Nazis i kahi manawa weliweli!
  
  I ka pōkole, he mau kaikamahine kamaʻa ʻole mākou,
  Ua ʻimi hou ʻo ia e hoʻouka kaua,
  A he kuʻekuʻe wāwae, he lima ikaika.
  No laila, ua makaʻala ka Fuhrer !
  
  Manaʻo wau e hānau hou ʻia ʻo Rus,
  Ma lalo o ka hae o ka Svarog nui ...
  E kaua no ka ʻĀina makuahine a mai makaʻu,
  No ka mea, e nui koke ana ka hauʻoli!
   Ma hope o ka leʻaleʻa, ʻoiai inā ʻaʻole maopopo loa a ʻaʻole pololei ke mele, me kekahi mau kūʻē, ua mākaukau nā kaikamahine mai ka ʻohana elf e lawe maoli a neʻe i nā mauna. Hānau ʻia lākou e lanakila.
  A no laila, ʻo nā kaikamahine i ka bikini, e waiho ana i nā ala wāwae ʻole i ka lepo, pana mai nā pū. Ma ʻaneʻi e lele kiʻekiʻe ana nā pūkuniahi kaliber nui a me nā kiʻekiʻe kiʻekiʻe. No laila, kiola ʻia nā orcs a hoʻohuli ʻia e kā lākou howitzer. He pana pepehi kanaka maoli keia, aole e pau, aole e hanu.
  Ua hawanawana aku kekahi o na elves, o Kapena Svetlana, i kona hoaloha me ka minoaka ino:
  - Manaʻo ʻoe e hāʻawi mai lākou i hōkū ma ko mākou mau poʻohiwi?
  Pane maila ʻo ia me ka ʻakaʻaka.
  - E hopu lākou a hāʻawi hou aku!
  Ma hope iho, hoʻoikaika ikaika ke kaikamahine i kona mau wāwae ʻaʻole, nani, hoʻowalewale, ʻeleʻele a me nā wāwae muscular a hīmeni:
  Ua ʻōlelo ʻia iā mākou he pono ke kiʻekiʻe,
  ʻAʻole hoʻi e hoʻopololei i nā ammo ...
  Eia ka lua o ka hoku,
  I kou mau epaulets!
  ʻO nā kaikamāhine, he kāmaʻa ʻole, me nā ʻiʻo i ʻōwili ʻia e like me nā pōpō ma lalo o ko lākou ʻili keleawe, huki i nā pahu kaumaha me nā pūpū. A ʻo kēia, pono wau e ʻōlelo, he neʻe ikaika loa.
  Me he mea lā ua hoʻolei ka poʻe koa i ke kāleka ma ka papaʻaina. A eia hou, he pu kuniahi make loa.
  Ua ʻōlelo ʻo Natasha, ke Kuhina o ka Defence:
  - Hoʻonui ka mana luku o nā projectiles i ka hoʻomaikaʻi ʻana i nā kilokilo kilokilo. He laʻana hoʻi kēia o ka hoʻohana ʻana i ka hana kilokilo no ka hana kaua!
  Kuno ʻo Maria i ka ʻae ʻana:
  - Pololei kēia! A hiki iā mākou ke hana i nā mea he nui no nā lanakila e hiki mai ana!
  E neʻe ana kekahi pahu ma ka mauʻu ʻalani. He silhouette haʻahaʻa loa kona. A ʻaʻole i loaʻa i ka turret, akā he pahu wili kūikawā. A ke nānā aku nei kēia kaʻa i ka hoʻokano. ʻElua wale nō kaikamahine i loko. No ka mea ʻoi aku ka liʻiliʻi o kēia pahu ma mua o ka maʻamau.
  Ua ʻōlelo ʻo Natasha:
  - ʻO kēia ke kaʻa o ka wā e hiki mai ana!
  Ua ʻae ʻo Maria:
  - ʻAe, ua manaʻo wau he hoʻomohala hoʻohiki. Akā ʻoi aku ka paʻakikī o ka paʻi ʻana i kahi pahuhopu liʻiliʻi. Ua banekorupa ka poʻe Kelemania i ka wā o ke Kaua Honua II ma o ka hana ʻana i nā kaʻa kaʻa nui loa.
  Ua ʻakaʻaka ʻo Natasha me ke kani ʻana:
  - He wikiwiki loa kā mākou mau pahu,
  A he olohelohe na kaikamahine a he kamaa ole!
  I kēia manawa, hōʻike lākou i ke kiʻiʻoniʻoni i ke kolo ʻana o kahi keikikāne elf, he keiki ma kahi o ʻumi paha makahiki, e kolo ana i ka nahele. Hoʻonohonoho ʻo ia i kahi mea hoʻouna liʻiliʻi e alakaʻi i ka drone elves . I kēia manawa, ʻo ia mau mea ka maʻalahi a me ka primitive.
  Paʻi ka wāwae ʻaʻole o ke keiki i ka mauʻu. Ua like ʻo ia me kahi ʻōpio partisan. ʻAʻahu wale ke keiki i nā pōkole pōkole, a ua maʻalili ka wā. A haalulu ke keiki i ke anu.
  Eia naʻe, hīmeni ʻo ia me ka wiwo ʻole:
  He opio kamaa ole au,
  ʻO kahi keiki i hoʻoweliweli me ka wiwo ʻole i kona ola ...
  No laila ʻaʻole pilikia nā elves ma ʻaneʻi,
  No laila ke noho nei ka poʻe i ka komunisme nani!
  A e ʻohi ke keiki a hōʻike i kona alelo. A no laila, hele ke keiki elf i kahi hoʻomoana orc. ʻO ka pilau o nā bea liʻiliʻi e ʻoluʻolu ʻole i nā puka ihu o nā keiki.
  He pilikia nui ke keiki. Paheʻe ʻo ia ma lalo o ka ihu o kēia mau mea haʻalulu.
  Ua ʻōlelo ʻo Maria:
  - Keiki koa. Akā, pono anei ke hoʻouna ʻana i nā keiki liʻiliʻi i kahi misionari?
  Ua ʻōlelo pololei ʻo Kuhina Defence Natasha:
  - Hāʻawi kēlā mau keiki liʻiliʻi i kahi aura liʻiliʻi, a ʻaʻole ʻike ʻia ka ʻimi ʻimi a me ka palekana o nā orcs iā lākou!
  Ua ʻakaʻaka ʻo Maria a ʻike:
  ʻAʻohe makahiki o ka heroism
  Aia i loko o ka puʻuwai ʻōpio ke aloha ʻāina...
  Hiki ke lanakila i na kihi o ka lewa,
  E hauʻoli ka poʻe ola ma ka Honua!
  Ua wehewehe ʻo Natasha me ka ʻakaʻaka:
  - ʻAʻole wale ka poʻe e ola ana, akā i ka poʻe make, ʻaʻole wale ma ka Honua!
  ʻO Maria, i ka pane ʻana, ua hehi ʻia kona wāwae wāwae ʻole, kaumaha a ikaika, a hiki i kēia manawa ke haki i ke kua o ka ʻīlio hae:
  E ola honua, e ola honua,
  A maopopo iā ʻoe ka poʻe ...
  Aloha lua, Honua lua,
  ʻAʻohe honua lua!
  No hoʻokahi kaukani honua
  ʻAʻohe ʻōmaʻomaʻo like ʻole!
  No hoʻokahi kaukani honua
  ʻAʻohe punahele like ʻole!
  I kēia manawa, hoʻokomo ke keiki elf liʻiliʻi i ka transmitter a kolo i hope. He nani loa kona mau kuʻekuʻe wāwae ʻulaʻula.
  Ua manaʻo nō hoʻi ʻo Maria inā e hopu ʻia ke keiki, e puhi ʻia kona mau kuʻekuʻe wāwae poʻe me ka hao wela. A pehea e uē ai kēia keiki.
  A e ʻakaʻaka nā orcs a omo i ka ʻiʻo i wela me ko lākou mau puka ihu.
  Eia ke keiki i lawe aku ai me ka wawae olohelohe i ka moo, e kolo ana i ka mauu. Ua ʻōniʻoniʻo ka ʻiʻo, a lilo koke i pōhaku.
  Lalau iho la ke keiki me na manamana wawae ole, a hoolei aku la ma kona lima, a puana ae la me ka lohe ole ia.
  - Mai ka minoʻaka e lilo ia i mea mālamalama,
  A ʻo ka ʻelepani a me ka ʻili liʻiliʻi ...
  E leʻaleʻa kākou i nā elves i ke kaua,
  A e poino wale na orc!
  A holo koke ke keiki i loko o ka nahele. He pēpē liʻiliʻi maikaʻi kēia. Kohu kanaka.
  I loko o kekahi kiʻiʻoniʻoni, aia kekahi keikikāne i waiho i nā mines ma lalo o nā pahu.
  A hopu ʻia ʻo ia. He mea minamina ʻaʻole i hōʻike ʻia ke kiʻiʻoniʻoni Soviet i kona hoʻomāinoino ʻia. Akā, ua alakaʻi wale ʻia lākou e hoʻopaʻi ʻia me ke kamaʻa ʻole i ka hau.
  A hōʻike ka pahupaʻikiʻi i nā kapuaʻi kamaliʻi liʻiliʻi ma ka hau hau, kokoke. A ʻoi aku kēia i ʻōlelo ma mua o ka hōʻike ʻia ʻana o ka hoʻomāinoino a me ke ʻano kūlohelohe.
  He kiʻiʻoniʻoni maoli kēia.
  Ua hīmeni ʻo Maria me ka manaʻo nui, me ka hoʻoluliluli ʻana i nā ʻiʻo o kona mau wāwae ʻeleʻele a me ka ʻiʻo:
  E hoʻomālamalama i nā pō pouli e like me ke ahi ahi,
  He paionia mākou, nā keiki, nā limahana ...
  Ke kokoke mai nei ka au o na makahiki malamalama,
  ʻO ka uē a ka paionia e mākaukau mau!
  ʻO ka uē a ka paionia e mākaukau mau!
  Ua ʻakaʻaka ʻo Natasha a hōʻoia:
  - Pono e hoʻolapalapa ʻia kēia hua moa paakiki no ʻumikumamālima mau minuke, akā mākaukau mau ka paionia mai ka ʻohana elf!
  . MOKUNA Helu 4.
  I kēia manawa, aia kekahi mau ʻāpana o ke kaua. Eia ʻelua elves e hoʻouka ana i ke kaua sniper.
  He kāmaʻa ʻole lākou, akā he mau kāmeʻa kikoʻī. A noho hoʻohālua lākou e ʻimi ana i nā pahu hopu.
  ʻO kekahi o lākou, ʻo Alice blonde, i ʻōlelo me ka huhū:
  - ʻO nā Orcs, pono wau e ʻōlelo, he pilau loa. A no laila ʻaʻole hiki ke launa pū me lākou!
  Ua ʻakaʻaka ʻo Angelica, kī, pepehi i ke koa bea huluhulu a hīmeni:
  - ʻAʻole mākou e hala,
  ʻAʻole hiki mai ka pilikia i kā mākou elf!
  A hōʻike i kona mau niho momi.
  Ua kī pū ʻo Alice, a hou aku i ke poʻo o ka orc. Eia lākou, e ʻōlelo kākou, he mau koa ʻoluʻolu. A ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hoʻopaʻapaʻa iā lākou!
  Ua kiola ʻo Angelica i ka grenade me kona manamana wāwae ʻole. Ua haehae ʻo ia i ka orc a hīmeni:
  Nānā mākou e like me nā falcons
  E lele ana e like me nā ʻaeto...
  ʻAʻole mākou e poho i ka wai
  ʻAʻole mākou e ʻā i ke ahi!
  Ua hōʻoia ʻo Alice me ka ʻakaʻaka:
  - ʻAe, ʻo nā koa kā mākou e pono ai!
  A hoʻolei ʻo ia i kahi grenade kaumaha me kona kuʻekuʻe wāwae. Wehe ʻia nā orc he nui i ʻāpana.
  He hui maoli keia. A he nani loa nā kaikamahine elf, a he kāmaʻa loa i loko o kahi bikini māmā.
  ʻAʻole naʻe lākou hilahila, e hīmeni.
  He wela a me ka hau ma ka honua,
  He ʻilihune a he waiwai ka honua ...
  ʻO ka ʻōpio o ka honua holoʻokoʻa me mākou,
  ʻO kā mākou hui kūkulu honua!
  A ua hoʻomau nā kaikamahine i ka hahau ʻana i nā orcs. ʻO kēia kā lākou haunaele. A inā hana lākou, ʻaʻole ia he mea liʻiliʻi loa i ka poʻe, ʻo ia hoʻi i nā mea shaggy e like me nā orcs.
  ʻO Maria Kolesnikova, e nānā ana i kahi kiʻiʻoniʻoni, hīmeni:
  E hele wiwo ʻole mākou i ke kaua,
  No ke kumu o nā elves ...
  E pepehi mākou i nā orc a pau,
  E hakakā mai ʻauheʻe!
  ʻO kēia, e ʻōlelo kākou ma ʻaneʻi, nā kaikamahine hakakā a me ka noʻonoʻo pono. Hiki ke ʻōlelo ʻia ka papa kiʻekiʻe o ka luku.
  Aka, mai ka stormtroopers a hiki i ka orcs, kikeke ka elf Helga, a mele aku:
  - Hoʻonani iā Elfia, hoʻonani,
  Ke holo wikiwiki nei nā pahu i mua ...
  ʻO kēlā mana Elf,
  Ke hahau ʻia nei nā orcs me ka huhū!
  No laila, lawe nā kaikamāhine i nā orcs a me ka ikaika make, luku loa, wehe lākou i ka helu. A ʻaʻole hiki ke hoʻopaʻa ʻia. Ina ua lawe lakou, alaila, ua lawe lakou.
  A me nā manamana wāwae ʻaʻole lākou e kaomi i nā kumu.
  Ua pana ke kaikamahine ʻo Alenka i nā orcs mai kahi pū mīkini. A hoʻolei ʻo ia i kona mau manamana wāwae ʻole i ka ʻenemi, ka mana make o ka grenade a me ka uwō.
  - ʻO wau ka ikaika loa o ka honua,
  E kiola au iā lākou a pau i loko o ka lua!
  A pehea ʻo ia e ʻakaʻaka ai a hōʻike i kona alelo, he alelo lōʻihi loa kona.
  Ua ʻakaʻaka ke kaikamahine ʻo Anyuta a ʻike, e hoʻolei ana i kahi pī pepehi kanaka o ka luku me kona kuʻekuʻe wāwae:
  - Hiki iā mākou ke hana maoli i kekahi mea. A ʻo kā mākou kauoha kēia i waena o nā elves!
  hakakā nā kaikamāhine, a he nui lākou. Nani ka noho ʻana i kahi honua i nui nā kaikamahine. A he mau ʻōpio a nani hoʻi nā elves. ʻOiaʻiʻo, he poʻe ʻaihue maikaʻi loa lākou. A hiki iā lākou ke ʻōlelo i nā mea hiki ʻole ke ʻōlelo ʻia i loko o kahi moʻolelo a i wehewehe ʻia me kahi peni - maikaʻi loa.
  ʻO Alla, ka mea i kaua aku i kēia hahau, ua ʻike ikaika ʻo ia, e puhi ana i nā orcs me nā ʻāʻī o ke ahi, e ʻoki ana iā lākou e like me ka pahi kaua:
  - No laila ua make ka ʻōhule Fuhrer!
  A pehea ʻo ia e ʻakaʻaka ai a hōʻike i kona mau niho nani loa.
  He aerobatics kēia mau kaikamahine!
  ʻAʻole, e hoʻāʻo e kūʻē i kēlā poʻe.
  Lawe aʻela ʻo Maria ka elf me ka lauoho gula a hīmeni:
  - Ua haki nā moku,
  Hāmama nā pahu ...
  Ke kahe nei ka emeralds a me ka rubi e like me ka ua,
  Inā makemake ʻoe e waiwai,
  Inā makemake ʻoe e hauʻoli,
  E noho pū me kāua keiki
  E lilo ʻoe i mōʻī no mākou!
  E lilo ʻoe i mōʻī no mākou!
  A e hookani hou aku na koa. A ʻo nā koʻo, me ka maʻi puʻuwai, hāʻule i luna o nā orcs, a hou i ko lākou mau poʻo.
  ʻO kēia ka mea a nā kaikamāhine i lawe ai a huli. ʻOiaʻiʻo, he anuanu a he hihiu.
  ʻAe, nani ka mea e like me kēia. A ʻoiaʻiʻo, hoʻohuli iā ʻoe.
  He mau kaikamahine maoli keia.
  A ʻo ka 'Olumepika, me nā wāwae ʻeleʻele a ikaika hoʻi, e hoʻolei i ka pahu pahū i nā orcs.
  E lele ana a pahū me ka ikaika make loa. A ua haehae ʻia nā mea a pau i ʻāpana liʻiliʻi, me kahi pūʻali koa orc.
  A e lawe hou na kaikamahine i ko lakou mau u'i ulaula i loko o ko lakou waha a puhi. A ʻo nā koʻo, i loaʻa i ka puʻuwai puʻuwai, e hāʻule koke lākou i kahi maule make.
  A e lawe ʻia ko lākou mau poʻo a nahā ma lalo o nā hahau. A he hopena make loa kēia.
  Ua lawe pū ʻo Marusya a hoʻolei aku i kahi grenade make i ka ʻenemi me kona manamana wāwae ʻole, hoʻopuehu i nā orcs a hīmeni:
  Kakali ka lanakila, kakali ka lanakila.
  ʻO ka poʻe makemake e lanakila i nā orcs hewa ...
  Kakali ka lanakila, kakali ka lanakila.
  Hiki iā mākou ke lanakila i ko mākou mau ʻenemi!
  A ʻo Matryona hoʻi e hoʻolei i ka lemona i ka ʻenemi me kona mau wāwae wāwae ʻole a uwo.
  - Maluna!
  Ua hele loa na kaikamahine i ko lakou mau aoao. A ʻoiaʻiʻo, he mau mea nani i kākau ʻia. A ʻaʻohe ko lākou mau wāwae a ʻokiʻoki.
  ʻAe, ua lawe lākou i kēia mau orc, a ua ʻoki loa ʻia lākou a pepehi ʻia.
  A ua hoʻomaka ka mua o nā elves a me kahi helu liʻiliʻi o nā elves e hoʻoikaika i nā orcs, kēia mau bea shaggy.
  Holo maila nā kaikamāhine e hoʻouka.
  Lawe aʻela ke koa elf me ka lauoho ʻalani a kaomi i ka nipple ʻulaʻula o kona umauma ma ke pihi ʻoliʻoli.
  Ua hele ka nalu haʻalulu. A holo wikiwiki ka ultrasound i nā orcs. A uhi ʻia lākou a pau i ka manawa hoʻokahi, me ka ʻeha maoli i ko lākou mau iwi.
  Ua kani mai ke koa.
  - No ka lele ʻana o ka cobra!
  A pehea ʻo ia e lawe ai a ʻakaʻaka. He mau wahine maoli kēia - e ʻōlelo wale kākou he ʻoi loa lākou.
  Pono e ʻike ʻia nā kaikamahine he mea weliweli.
  A pēlā lākou i hoʻolei aku ai i nā kahawai pepehi kanaka o nā grenades lanahu me ko lākou mau kuʻekuʻe wāwae.
  Ua haehae lakou i na bea huhu a huluhulu. A mahope iho, lalau iho la na kaikamahine a hoomaka e himeni;
  Ke noi aku nei au, e ka Haku, ʻaʻole e nalo ka lā,
  E ʻōpiopio mau ka maka o ke kaikamahine!
  I lele ko kakou naita maluna o ka pohaku,
  No laila, ʻoi aku ka akaka o ka uhi o nā loko ma mua o ke aniani!
  
  Nani ka honua a ke Akua i hana ai,
  ʻAi lākou i ke kālā i loko, a ʻo ka maple he ruby!
  Ke ʻimi nei au i hoaaloha, ʻo ke Akua kūpono -
  No ka hana ʻana i kēia, ua ʻoki ʻo ia i nā ʻenemi i nā kaua!
  
  No ke aha i kaumaha ai ka naʻau o ke kanaka ʻōpio?
  He aha kāna makemake e loaʻa ma kēia ao?
  No ke aha i haki ai ka hoe?
  Pehea e hoʻoponopono ai i nā pilikia nui?
  
  Makemake au, e ke Akua, e hauʻoli pū kekahi,
  E ʻimi i kāu moe lani!
  I moku ole ke kaula o ka laki,
  No ke kau ʻana i kahi laina ma lalo o ke ala, kahi laina ballast!
  
  He aha kaʻu e ʻimi ai i ke ana me ke aloha ʻole,
  He aha nā kaikamāhine hiki ke ʻoi aku ka pipiʻi?
  He paʻakikī ke kūkulu i ka hauʻoli ma ke koko,
  Hiki iā ʻoe ke ʻauʻau wale i loko o ka inferno o Gehena!
  
  ʻO ka hoʻokaʻawale ʻana he hoʻomāinoino iaʻu
  ʻO ke kaua ka moeʻuhane!
  Ma keia wahi i hoonoho ai oia i ka lio me kona wawae iloko o ke au.
  ʻOiai ʻo ka orc ʻino, ua hāpai ka mea hoʻoko i kāna koi!
  
  Lawe lākou i kā mākou mau kaikamāhine,
  Hoʻomāinoino lākou iā lākou a puhi i ko lākou mau kino i ke ahi!
  Akā, e hoʻokau aku mākou i ka lanakila ma luna o ka Fuhrer,
  E ʻike ʻoe ʻaʻole i make ko mākou Elf!
  
  E mare kaua ma hope o ke kaua ʻino,
  A laila e ʻakaʻaka nā keiki!
  koko lākou a pau iaʻu.
  Ke ʻimi nei au i ka pāʻani momona!
  
  A ʻo nā lau ʻoka e like me ka emerald,
  Ua ʻōlelo ʻo ia he hana maikaʻi ke kanaka!
  E akaka ko oukou naau e like me ke aniani,
  A ʻo nā mea maikaʻi wale nō i ke koena ka helu!
  Ua hīmeni nā kaikamāhine a hōʻike i ko lākou manaʻo nui a me ke kūlana hakakā.
  A ʻoiaʻiʻo, ua lawe mai kekahi o nā koa i kahi hose. A hoʻopiʻi ʻo ia iā ia me ka ʻaila. A pehea ʻo ia e lawe ai a hoʻomaka i kahi kahawai pepehi kanaka. E kahe ana ke kai eʻe o ke ahi. A hoopau loa i na orcs.
  A he nani loa kēia. Ke hele nei ka luku holoʻokoʻa.
  ʻO kēia kahi mea hiki ʻole i ke kaikamahine ke pale aku, e like me ka palu ʻana i kahi mea ʻono loa, ʻono a ʻono me ke alelo o kahi elf.
  A i ka manawa like, e hele a puhi i ke poʻo o ka orc .
  ka lepo e like me ia . A mai waiho i kahi iwi mai ka ʻenemi.
  Pela no na kaikamahine i kekahi manawa. A haʻi lākou i ko lākou mau niho a hōʻike i ko lākou huhū e like me ka nahesa cobra.
  ʻO nā koa e wāwahi i kekahi pūʻali koa. A inā makemake lākou, hiki iā lākou ke pā.
  E noʻonoʻo ʻoe i ka mea e hana inā hoʻokuʻu ʻia kahi tausani elves i nā kinoea i ka manawa hoʻokahi? E haʻi i ka mea e hiki mai ana?
  Auē, ʻoluʻolu loa, ʻaʻole paha ka lani e hiki mai kēia. No ka mea, e hoʻoua mai nā koʻo ma luna o nā poʻo o nā orcs. A e hāʻule lākou a uhaʻi i nā iwi poʻo, e hōʻike ana i ka hopena pepehi kanaka loa i ke ao holoʻokoʻa.
  A hoʻomaka hou nā kaikamāhine e hīmeni me ka huhū a me ke kuko, a ʻālohilohi ko lākou mau niho momi me he aniani lā.
  Hele mai ka moeʻuhane e like me ka nahesa
  ʻAʻole ʻoe e manaʻo iā ia, akā ke kolo nei ʻo ia ma ka puka!
  Hauʻoli ʻoe, hānai ʻia ka ʻohana,
  ʻAʻole ʻoe i ʻike aia kekahi poʻe he holoholona!
  I kēia manawa ua hoʻomaka ka hoʻouka ʻana o ka pūʻali koa,
  Ke hoʻohuʻi nei nā Tatars iā mākou i nā pua!
  Akā, ua hānau ʻia mākou no ka hana wiwo ʻole,
  A e hoʻomanawanui mākou i nā hahau ʻino!
  
  ʻAʻohe mea i ʻike inā he maikaʻi ke Akua
  Ua lokoino loa ke kanaka!
  Ke kikeke nei ka make me kona lima ma ka paepae -
  A o Wezelbub i hoʻopaʻa i kona mau pū i ka wela !
  
  ʻAe, ʻo ka wā kēia o nā kūpuna kahiko,
  Ka mea a mākou i komo ai i loko o ka ʻoluʻolu!
  ʻAʻole ia kaʻu moeʻuhane e pili ana,
  ʻAʻole kēia kā mākou e hele ai, ma nā mauna mamao loa!
  
  Akā inā ʻike ʻoe iā ʻoe iho i loko o Gehena,
  A i ʻole, i loko o ke ao o ka ʻeha, hoʻoluhi, kaua!
  E mau ana au i ka manaolana,
  E paʻi kou puʻuwai i kēlā mau mele!
  
  Akā ʻo nā hoʻāʻo ko mākou kaulahao,
  ʻAʻole hiki ke maʻalahi nā manaʻo!
  A inā pono, pono ʻoe e hoʻomanawanui,
  A inā ʻoe e hoʻōho, a laila ma ka piko o kou māmā!
  
  He haku mele ʻo ia,
  ʻAʻole naʻe ma ke kahua kaua wela!
  E make ana na enemi ino o ka aina,
  E kanu koke ʻia lākou me ka uku ʻole!
  
  ʻĀnō e lawe a kūlou iā Kristo,
  Keʻaʻa iā ʻoe iho, honi i ka maka o ka ikona!
  Manaʻo wau e haʻi aku wau i nā kānaka i ka ʻoiaʻiʻo,
  E hāʻawi mai ka Haku iā mākou i hoʻoilina hoʻoilina i uku!
  Mele maikaʻi nā kaikamāhine. ʻO kā lākou leo ʻālohilohi a ʻālohilohi. A piha kino.
  A ma hope o ke mele, ua holo ka pūʻali kaikamahine holoʻokoʻa a hoʻokuʻu i nā pū. Ua piʻi aʻela lākou ma ke kolamu a holo wikiwiki i ke ao o nā koʻo. Lawe lākou a hoʻouka iā lākou.
  Ua hoʻomaka kēia e ʻoki i nā koʻo, a ʻeha maoli lākou a wili ʻia, a loaʻa iā lākou kahi kaula ma ko lākou ʻāʻī.
  A hāʻule nā koʻo he nui i lalo. A hou lākou ma nā poʻo o nā poʻo orcs. A ua hoʻokuʻu nā bea i nā pūnāwai o ke koko ʻeleʻele. Ua kuʻi ʻia lākou e like me ke kuʻi ʻana i ka pī.
  Ua ʻakaʻaka nā kaikamāhine. A hoike mai lakou i ko lakou mau alelo. Winike akula lākou i nā mea ola e hoʻokokoke mai ana iā lākou.
  Ua ʻōlelo kekahi o nā kaikamahine:
  - ʻAʻole like nā Orc me nā kānaka,
  Nā Orcs, he orcs kēia...
  Ina he huluhulu, he kanaka ino ia,
  Akaka loa ka leo o ke kaikamahine!
  A ʻakaʻaka ʻo ia i kona mau hoaaloha.
  Ua ʻike koke nā koa i ka hilinaʻi ʻāhiu iā lākou iho. A ʻōlinolino ko lākou mau niho e like me nā piko mauna. A i ʻole he mau momi kēia a me nā waiwai o ke kai.
  Ua ʻakaʻaka nā kaikamāhine a hīmeni:
  Kai, kai, kai, kai,
  Noho nā keikikāne ma ka pā!
  E ʻike nā orcs i ke kaumaha,
  E make ka poʻe ʻino i ka wehe ʻana!
  A e lawe na koa a kiwi. I kēia manawa, ʻaʻole i hāʻule wale nā koʻo ma luna o ke poʻo o nā orcs, akā ʻo nā huahekili pū kekahi. A nahaha maoli lakou i na poo o na bea.
  Pela ka lawe ana o na kaikamahine elf i na orc o keia mau bea pilau. A ua lilo ia i mea ʻoluʻolu loa.
  A i ka wa i hoomaka ai na u'i e himeni mai, he haunaele ma'ema'e;
  ʻO ka lani he moena hoku i hoʻohālike ʻia,
  Na ka mahina e malamalama i na puu!
  He kahawai mauna e kahe ana,
  ʻO ke gula ʻālohilohi ma nā ʻāʻī!
  
  ʻO ka maʻalahi o ka makuahine Elf,
  Piha a ʻoluʻolu nā kauhale!
  Uwa ae la na kaikamahine me ka hauoli.
  Me he hulahula poepoe la lakou e hele ai e moa!
  
  Ua hiki mai ka pilikia, e ka luahine kaua.
  ʻO nā niho hōʻike - he puahiohio o nā pūpū!
  Holo ka luku me nā orcs,
  Ua make kou hoa i ke kaua!
  
  He keikikāne nō ʻoe -
  ʻAʻole i hāʻawi aku ke keʻena hoʻopaʻa inoa a me ka hoʻopaʻa inoa koa!
  E like me, ʻaʻole lawa kāu mau makahiki hou,
  Pono ka ʻāina e mālama i kāna mau keiki!
  
  Ua holo ʻo ia i mua me ke kapa kila ʻole.
  E lawe mai i ka maikai a me ka malamalama!
  I ʻole e hoʻonele nā orc iā lākou i ko lākou makemake,
  I ʻole e hālāwai me ka wanaʻao i nā kaulahao!
  
  ʻAʻole i hiamoe koʻu hoa,
  Ua hoʻokuʻu ʻo ia - he mea hakakā ʻo ia!
  E lawe mākou i nā orcs mai ko lākou paepae,
  ʻO ia ka hopena o ka Fuhrer!
  
  He paʻakikī ka hakakā, ka ʻeha a me ka pōloli,
  Kaikamahine kamaa ole i ka hooilo!
  Ke hoomanawanui nei makou i ke anu i ka weluwelu,
  I kekahi manawa ʻai mākou i ka ʻili like me nā lāʻau birch!
  
  Ke lele nei ka ʻenemi ma nā mokulele,
  E like me ka uwo ʻana o ka monster mai Gehena "Tiger"!
  He bea i hānau ʻia e ka ʻīlio hae
  Ke puka mai nei kahi mea puhi ahi mai loko mai o nā pahu!
  
  E pumehana i kou mau wawae olohelohe,
  Ua polū lākou i ka hau!
  Ua koho ke kaikamahine i na alanui
  Kahi i pōʻeleʻele ai ka lehu i ka hau hau!
  
  Akā ua pale mākou - mai ke anu,
  ʻO ke keikikāne a me ke kaikamahine i mua!
  E lanakila kakou i ka minoaka o Iuda,
  E holoi ʻo Rus i ka pouli o nā orcs i ke one!
  
  ʻO nā kuʻekuʻe wāwae o nā ʻōpio
  Ua haʻalele ka hau hau i kahi ala māmā!
  ʻAʻole maʻalahi ka hau e hoʻomanawanui,
  Hoʻomaʻamaʻa ka holo wāwae ʻole iā mākou!
  
  A ʻaʻohe kuleana o nā orc ʻino,
  Ke uwo nei lākou mai ke anu!
  He mana ikaika kēlā
  Maikaʻi loa kā mākou naita elf!
  
  Kiola aku lakou i ka nalu mai Gehena mai,
  Aia ʻo Feyropa i mua!
  Pela ka puu o ke koa hemolele,
  E kūpaʻa mau loa iā Elfie!
  E ʻōlelo wale kākou he super kēia mau kaikamāhine. Nui ka hauʻoli a me ke ahi i loko o lākou. E like me nā kaikamāhine me nā kaula ʻulaʻula. A he kāmaʻa mau ka nani.
  Ua hoʻouka nui nā koa i nā orcs. Ua makemake nui lākou i kēia ʻano hana, ke hoʻolei ʻoe i ka pī o ka luku a me ka make i ka ʻenemi me kou manamana wāwae ʻole.
  A haehae ʻoe i nā bea i ʻāpana a me nā ʻokiʻoki. A i palai a ʻono loa.
  A kākau nā kaikamāhine e pili ana i nā bea e hele mai ana. A e hahau kakou i ka elf orcs me ka moka.
  A pono e hoʻomaopopo ʻia e hana maikaʻi loa nā mea nani. A ua hui pū ʻia ko lākou aggressiveness me ka nani nani a me ka leʻaleʻa.
  Lawe nā koa i nā orcs, a hoʻomaka i ka luku holoʻokoʻa.
  Ma ʻaneʻi ua hoʻohana nā kaikamāhine i kā lākou mau nipple ruby. Paʻi ʻia i nā kī e hoʻāla ai i nā mea puhi ahi.
  A lawe lakou ia mea, a uhi koke iho la lakou i ka poe orc. A lawe maoli lakou a puhi i ka lepo .
  Eia na kaikamahine. A inā pono, e hoʻohana pololei ʻia nā ʻōlelo no ko lākou manaʻo. A ʻo ke kumu o ia mau ʻōlelo e hāʻawi i ka hauʻoli i nā kāne. A e hōʻike i kou ʻano nani a me ka huhū.
  ʻAʻohe kaikamahine e like me ia, inā e neʻe lākou, ʻaʻole e lohi ka bea.
  Hōʻike lākou i nā hana nui.
  A hiki i nā kaikamāhine ke pāʻani i nā violins me ka ʻole o ka hana nui.
  He ʻenehana maikaʻi loa kēia.
  Ua hoʻomaka nā kaikamahine i ka hoʻokani pila. A i ka manawa like, paʻa lākou i nā kakaka me ko lākou manamana wāwae. A hoʻokani ʻia nā mele nani a hoʻohiwahiwa. A maikaʻi wale nō.
  A laila, lawe nā kaikamāhine a hoʻomaka e hīmeni;
  Ke manaʻoʻiʻo nei au i kuʻu ʻāina Hemolele,
  Ma o ka Oiaio e loaa ai ke ola!
  E mālama mākou i kā mākou mau keiki mai ka hewa -
  E hele mai ka ʻenemi mai o kāua mai, e manaʻoʻiʻo mai iaʻu, ka hoʻopaʻi!
  
  Kuʻu pahi kaua e like me ka waiwai o Ilya ,
  A ʻaʻole ʻike ko lākou mau lima i ko lākou luhi i ke kaua!
  Ua like mākou me kahi pale hilinaʻi no ka ʻāina makua,
  E pale i kahi i loko o ka paradaiso maʻemaʻe mai nā mea ʻino!
  
  Hoʻi hope, hahau a lele hou - pā,
  Penei ka hopena o ke ala, auwe ke koa!
  Oiai e ola ana kekahi kanaka hewa,
  E hoʻomaʻemaʻe i ka pahu a me ka ʻike mua o kāu pū mīkini!
  
  Pono ʻoe e hakakā inā he honua ka moʻolelo,
  I kekahi manawa hiki ke haʻalele ʻia ka ʻuā!
  Akā, mālama mākou i ko mākou hanohano i ka ʻāina makua,
  ʻOiai i kekahi manawa aia nā puʻu o nā kupapaʻu!
  
  Ua hānau ʻia mākou, laki mākou i ka ʻāina -
  Ma kahi e hiki ai i nā mea a pau ke lilo i meʻe!
  I nā kānaka, a laila iā ʻoe iho,
  ʻO ke koa ikaika a wiwo ʻole!
  
  A i kēia manawa e hoʻōho mākou - i mua,
  No ka hoʻouka kaua ʻana, nā pā kaua ikaika!
  I ole e hiki mai me he mea la ua wahahee ka manao -
  E puhi mākou i nā ao ma nā mokulele!
  
  ʻOiaʻiʻo, hiki iā ʻoe ke hele pololei i Gehena,
  No ka mea, ua like nā alanui a pau me ka puaʻa a lūlū i ka puakala...
  Akā, ma laila nō e paʻi ai nā maka o ka poʻe hakakā,
  A hāʻule nā pōkā mai ka ʻōpū o nā mokulele!
  
  A he aha ka pō no Elf ka mea hakakā?
  ʻO kekahi ho'āʻo!
  E kaua mākou a hiki i ka hopena -
  E hooko kakou i ko ke Akua makemake maoli!
  
  A e lanakila mākou i nā pūʻulu o nā trolls a me nā ghouls,
  E hōʻea kākou i kahi o ka Honua ʻo ʻEdena!
  E hoopau ka aeto i ka manu ino,
  ʻO ka hanohano a me ka hilinaʻi e alakaʻi iā mākou i nā holomua!
  
  Poha ke ola me ke kahawai ino,
  ʻO ka mea a lākou i noi ai iā Kristo e hoʻokō ʻia!
  E kahe mai ka lokomaikaʻi e like me ke kahawai wailele,
  No ka hanohano o ka makuahine Elfia!
  Ua hīmeni nā kaikamāhine a hoʻokani i nā violin i ka manawa like. A kani ke kani a nani a ʻālohilohi. A laha maoli ia ma na lewa a pau.
  A ʻo nā koʻo, nalowale ka ʻike, maule a hou i nā poʻo o nā orcs.
  A hana nā kaikamāhine me ka ikaika hikiʻole ke hoʻomaopopo. Ua kahe nā kahawai o hyperplasm ma o lākou.
  A i ʻole he magoplasm, kahi i hoʻohālikelike ʻia e nā kaikamahine he mana kupanaha a pepehi kanaka.
  Ua hōʻike nā koa i ko lākou mau niho, a laila, mai ka ʻili o ko lākou mau niho, ua hoʻopuka lākou i nā kukuna i makapō i nā orcs a i hoʻokahe koko ai ko lākou mau maka. A ua lilo ia i mea ʻoluʻolu ʻole a ʻoluʻolu.
  Piʻi hou nā koa i nā pihi me kā lākou mau nipple ruby. A ua hahau lakou i ka enemi me na pele ahi o ka mana luku nui mai na lua pele.
  A pau ka pane a me ke ahi. A puhi lākou i nā pahu o ka bea. A ke hoʻoheheʻe nei nā kahawai o nā lapalapa ahi i nā mīkini o ke aupuni o Putin.
  ʻO nā kaikamahine, pono wau e ʻōlelo, he nani wale a hōʻike i kahi kūlana maikaʻi loa o ka ʻuhane hakakā ʻaʻole hiki i kekahi ke ʻaʻa e hoʻopiʻi iā lākou i kekahi mea lapuwale a me ka ʻino.
  'Ōlelo lākou e pili ana i kēlā mau kaikamahine: he mau akua wahine wale nō ʻoe a me Super!
  No laila, hāpai hou lākou a hoʻomaka e hīmeni me ka ʻoliʻoli nui;
  Aia nā wahine i kā mākou Elfia,
  No ke aha lākou e hoʻokele nei i ka mokulele me he mea hoʻohenehene?
  He aha ka nani loa o nā mea a pau ma ke ao holoʻokoʻa -
  ʻO ia ka mea e pepehi ai i nā ʻenemi a pau!
  
  Ua hānau ʻia lākou e lanakila
  E hoʻonani i ka Elf a puni ka honua!
  Ma hope o nā mea a pau, ko mākou mau kūpuna ikaika.
  Ua hoʻākoakoa koke ʻia kahi pūʻali koa no lākou!
  
  Kū nā nunui i ka mīkini,
  ʻO ko lākou mana - ua luku lākou i nā mea a pau!
  ʻO mākou nā keiki o ka ʻĀina, hui pū -
  He lalani koa ke hele nei!
  
  ʻAʻole hiki i ka ʻeha ke uhaʻi iā mākou,
  ʻAʻole mana ke ahi o ka napalm ʻino!
  Ma kahi i puhi ai ka lama...
  Aia ke kukui i kēia manawa!
  
  ʻO nā mea a pau o ko mākou ʻāina he lama ia i ka mālamalama,
  Nā kaʻa, nā alanui, nā alahaka!
  A mele ʻia nā lanakila ma nā mele -
  ʻO mākou nā falcons of light - nā ʻaeto!
  
  E hoonani wiwo ole aku kakou i ka aina makua,
  E lawe kāua iā ʻoe i nā piko pali!
  Ua like mākou me nā paionia ma ka lewa -
  A e uhai kāua i nā ʻāʻī o nā orcs ʻino!
  
  E hopu kākou i nā mea kolo a pau mai Mars,
  E wehe kākou i ke ala i Centauri!
  Ma laila mākou e makaʻu ai i ka mea ʻaihue,
  A ʻo wai ke aloha a me ka ʻoiaʻiʻo!
  
  ʻO Elfia ka ʻāina momona o nā mea a pau,
  Aia kekahi mea e haʻaheo ai, e manaʻoʻiʻo mai iaʻu!
  ʻAʻole pono e kamaʻilio naʻaupō...
  E noho kanaka a ʻaʻole he holoholona!
  
  E hiki kakou i ka palena o ke ao,
  E kūkulu mākou i hale paʻa pōhaku ma laila!
  A i nalowale ka mihi,
  ʻO wai e holo wikiwiki nei e lanakila i ka ʻāina makua!
  
  He aha ka hope - liʻiliʻi noʻonoʻo
  Akā, manaʻoʻiʻo i ka poʻe make - e ala hou mākou!
  Wehe kakou i ka make o ka make me ke kuewa.
  No ka nani o Elfi make ʻole!
  ʻO kēia ke mele ʻana o nā kaikamahine, a ua like ko lākou leo me nā ʻaleʻa pō, nā ʻōpala a me nā manu ahi i loko o ka ʻōmole hoʻokahi. E ʻōlelo kākou he super a hyper wale nā kaikamāhine e like me ia .
  A hīmeni lākou me ka hoʻopā a me ka leʻaleʻa.
  ʻO kēia nā mea nani, inā lawe lākou i kekahi mea, a laila liʻiliʻi nā orcs i kekahi.
  A luku nā kaikamāhine i nā bea me ka pāʻani. A laila lele maila nā elf pilots mai ka lewa mai. A paʻi lākou i nā pihi me nā manamana wāwae ʻole. A hahau lākou i nā mea huluhulu huhū.
  Ua kiʻi kekahi kaikamahine mai ka lewa mai i kahi pōhaku pōhaku ma kahi pūʻulu orcs huluhulu. Ua puhi ʻia a wela, e hāʻule ana nā ʻāpana ʻiʻo wela ma nā ʻaoʻao like ʻole. A e puhi ana a puhi maoli.
  ʻO kēia nā kaikamāhine, huhū a luku. He puʻuwai ikaika ko lākou i hūnā ʻia i loko o lākou. He aha inā e lawe lākou a hīmeni a hōʻike i ko lākou mau niho, a laila ʻaʻole hiki i kahi pūʻali koa orcs i hui pū me nā trolls ke pale aku iā lākou. A ʻoi aku ka mākaukau a me ka hoʻoholo ʻana o nā trolls.
  A ʻo nā kaikamāhine he poʻe koa koʻikoʻi a ikaika, ʻano hoʻololi cosmic a mau.
  Lawe aʻela nā koa i nā papalina o nā kaikamāhine, a me ka noʻonoʻo ʻole ʻelua, ua hū lākou ma luna o ko lākou māmā .
  . MOKUNA Helu 5.
  A laila hele mai kahi nalu make a luku i pā i nā orcs. A pehea ka nui o nā mea huluhulu i waiho ʻia i ka manawa hoʻokahi.
  Mahope iho, lalau ae la na kaikamahine me ka olioli nui, a me ka ohohia nui;
  He pauku maʻalahi o ke mele
  He aha kaʻu e mele nei no kēia ao kaumaha!
  Ke hooikaika nei au e ike ia Kristo me ko'u uhane,
  I ʻole e hoʻopā i ke kino, Gehena a me ka lehu!
  
  Aloha koʻu ʻāina hānau,
  ʻOiai i kekahi manawa ua hoʻohewa lākou!
  ʻAʻole i loaʻa iaʻu kahi wahi noʻu iho
  I ka wā i hoʻokomo ai ʻo Weselvul i nā kānaka i loko o Gehena!
  
  He aha ka mea e ʻoi aku ka weliweli ma mua o ka luku ʻana o ka Honua,
  I ka manawa hea e uwe ai ke kaula i ke kanikau?
  Ke ʻakaʻaka ka mea ʻino, ʻai ʻo ia i ka pōmaikaʻi.
  Akā e loaʻa ka ikaika - ʻike ua ala ʻia!
  
  E pane aku au i ka lāhui ʻino i ka pane ʻana:
  ʻO ka ʻuhane o ka ʻĀina, ʻo Gehena, ʻaʻole e uhaʻi nā akua iā ʻoe!
  A e hoʻonani ʻia ka hana a nā mea hakakā a pau,
  He pūʻali koa mākou: ʻaʻole pāʻani nā ʻaeto!
  
  E ʻike ua ikaika ko mākou makemake e like me nā manawa a pau,
  Ua hui pū mākou i ka lima a me ka poʻohiwi!
  A ua ʻike ʻia ka pahuhopu a mākou e hele nei.
  ʻO ka lehu o ka ʻenemi i ʻoki ʻia e ka moku hōkū!
  
  I kekahi manawa paʻakikī ke hoʻomaopopo i ka Pallas,
  He capricious ʻo ia, hāʻawi ʻo ia i ka carte blanche i nā daimonio!
  A me he mea lā ua lōʻihi loa ia ...
  I ka wa e nahae ai ka orc ino o ka ino i ka hapalua!
  
  ʻOiaʻiʻo, loaʻa iā mākou kahi ululāʻau o nā pilikia,
  ʻEhia mau honua ma ke ao holoʻokoʻa?
  Aka, no keia mea, ua ala hou mai ka Mea Kiekie o ke Akua,
  No laila he puʻu makana ko ke kanaka!
  
  E lilo hou ʻo Elf i mana nui,
  E hōʻike ka Universe i ke ala i ka hauʻoli a me ke aloha!
  ʻAʻole e kahe hou ka waimaka a me ke koko.
  A mālama ʻoe i ka makemake a me ke akamai i loko o kou puʻuwai!
  Hīmeni loa nā kaikamāhine. Makemake lākou i nā lanakila hou aʻe a me nā ʻōlelo kupanaha. ʻO kā lākou hoʻomanawanui kosmic he mea weliweli wale nō. A hōʻike nā koa i kā lākou aerobatics kiʻekiʻe, a me kahi Ego luku nui.
  Ua kani ka elf me ka lauoho kiko:
  Hoʻokahi ʻelua ʻekolu,
  Hoʻopau ʻoe i nā orc...
  ʻEhā ʻewalu ʻelima -
  ʻAʻole mākou i hele mai e pāʻani!
  A puana hou mai na kaikamahine, no ka nui loa o na ao o na koo kahaha ma na poo o na orcs.
  Ua hoʻohana ʻo Maria Kolesnikova i kāna alakaʻi akamai ma luna o kēia mau pūʻali koa i hakakā me ka ʻenemi. Ua kauoha ka Moiwahine Koa.
  A lomilomi ihola nā ʻōpio ʻōpio maikaʻi i ke kaikamahine, ua lilo ʻo ia i ʻōpiopio a ikaika hoʻi, me kona mau wāwae ʻūlū ʻole. E like me nā mea nani ʻē aʻe, ua hakakā pū lākou me ka pūʻali koa o nā orcs - ʻo kēia mau bea hell.
  ʻAʻole makaʻu ʻo Maria i ka hoʻopaʻi ʻana mai ka ʻōpū ʻōpū a me ka ʻumiʻumi, a i kēia manawa aia ʻo ia i ke kuli i ke kai.
  Ua kauoha ke kaikamahine. A ua hoʻokō kona mau makaʻāinana, a ua hoʻoili ʻia ke kaua koko a me ka ʻino, a i ʻole he pūʻulu kaua a pau.
  Hele nā kaikamahine elf i nā kūlana orc. Ua nui ka uea ʻili ma ʻaneʻi. A nahu iho la na u'i kamaa ole me ka pahi. Ua maikaʻi ke ʻoki lauoho. A laila ua hou ʻia kekahi elf me ka lauoho uliuli i kekahi o nā orc ma ka ʻāʻī. Ua maule maoli ʻo ia i ka haʻalulu ʻeha. Ua ʻakaʻaka nā koa a hōʻike i ko lākou alelo.
  ʻO ke koko o nā orcs he ʻeleʻele a hoʻopailua, lele nā kaikamahine i ʻole e lepo. ʻAe, ʻaʻole maʻalahi ka hakakā ʻana i kēlā mau mea ola - ʻo ka pepehi ʻana iā lākou he mea hoʻopailua.
  ʻO ka elf me ka lauoho ʻulaʻula i ʻōlelo ʻole ma kahi kūpono:
  - ʻEono mahina ʻino
  ʻEono mahina, ʻaʻohe wahi!
  Ua kūʻē ka elf me nā melemele.
  - He ino ka lewa ma ka honua honua! ʻO ka mea ʻē aʻe, loaʻa iā mākou ke kauwela mau loa, ʻehā mau kukui ma ka honua holoʻokoʻa!
  ʻOiaʻiʻo, i ka lani ʻalani, ua ʻālohilohi nā hōkū nui ʻehā - nā waihoʻoluʻu like ʻole, a nani loa!
  Nahu nā koa i ka uwea me kā lākou ʻoki uwea . A ke kolo nei lākou i ke kahua mokulele. Ua ʻike mua ʻia nā mokulele o ka pūʻali huluhulu o Gehena ma laila. Nui loa kekahi mau kaʻa. ʻO kahi laʻana, nā mea hoʻokūkū hoʻolālā. ʻEhia ka nui o nā ukana make hiki iā lākou ke lawe? ʻAʻole hiki iā ʻoe ke helu ma ʻaneʻi.
  Ua hīmeni ka elf me ka lauoho ʻulaʻula:
  - Makemake nā kāmelo e ʻau,
  A hiki i nā ʻelepani ke lele...
  Nui nā hana mana ma nā wahi a pau
  He aha ka hiki ʻole ke helu ʻia!
  Ua ʻike ka elf me ka lauoho keʻokeʻo:
  - Ua ike pono oe ia oe iho,
  Ua piha ka honua i nā hana mana...
  ʻO kēia mau hana mana wale nō
  Hiki iā Elves ke hana iā lākou iho!
  Ua ʻōlelo ka elf me ka lauoho uliuli:
  - Aia he uwea ola a puni ka mokulele pono'ī. ʻAʻole hiki iā ʻoe ke hele maʻalahi i kēlā!
  Ua lawe ka elf me ka lauoho melemele a hāʻawi iā ia:
  - He aha inā e hoʻolei ʻoe i ka makana o ka make ma ke poʻo ma luna o ka uea ma luna o ka lio? Ua hahau makou i ka bomber a e loaa mai ana ke kaulahao.
  Ua ʻakaʻaka ka elf me ka lauoho ʻulaʻula a ʻike:
  - He manaʻo hoihoi kēia! Pehea inā ʻoe e hoʻāʻo!
  Ua ʻike ka elf me ka lauoho uliuli:
  - Pono mua mākou e hana i kahi maʻa!
  A kunou like mai la na kaikamahine. ʻAʻole maʻalahi ka hana ʻana mai ka lāʻau a me ka uea, akā ʻoi aku ka maikaʻi o nā koa e like me nā manawa a pau. A i ka wā e iho ai lākou i ka ʻoihana, ʻaʻole lākou e hoʻi i lalo.
  Ua kani ka elf me ka lauoho keʻokeʻo, e hoʻoluliluli ana i kona abs a hōʻike i nā aerobatics me kona mau wāwae:
  - E hele kāua e nā koa e kau.
  He hui maikaʻi kā mākou!
  Pono eʻikeʻia nā kaikamāhine he nani a he akamai a he akamai i ka manawa like.
  Ua mākaukau ka maʻa. A hiki iā ʻoe ke hoʻomaka i kahi pūʻolo pahū mai ka lepo lanahu maʻamau mai kahi mamao. Akā inā ʻaʻohe ʻo ia, ʻaʻole like ia i kekahi. A ʻoi aku ka nui no nā orcs.
  Ua hoʻohana nā kaikamāhine i ko lākou mau wāwae wāwae ʻole e hoʻoponopono i ka maʻa a me ka pā. A i kēia manawa ke lele nei ka hoʻopiʻi me ka lanahu i kahi kiʻekiʻe. A lele ʻo ia ma luna o kahi uea kiʻekiʻe-voltage i hoʻopaʻa ʻia me kahi au make. Ua ʻālohilohi iki i ka wā lele. A laila e pae pono i loko o ka ʻōpū o kahi mea hoʻoheheʻe hoʻolālā, me ʻumi mau tona o nā mea pahū i loko o kona ʻōpū. A pehea e lawe ai a pahū.
  Me he mea lā ua pahū ka pōkā atomika liʻiliʻi.
  ʻOiaʻiʻo, ʻaʻohe mea kaua nuklea ma kēia ao. A ʻo kēia, ʻoiaʻiʻo, no ka maikaʻi loa, ʻoiai e haumia ke aniau. Akā, ua hoʻomaka nā mokulele ma ke kahua mokulele orc e pahū a nahā. A nui ka poʻe i hoʻomaka e ʻā, e like me nā kukui ma luna o kahi keke lōʻihi. A pehea i pau ai i ke ahi me ka ikaika nui a me ke kuko. A ʻo ka luku ʻana i nā orcs he mea nui loa.
  ʻO nā kaikamahine hoʻi i loaʻa i ka nalu pahū, me ka koi ʻana iā lākou e hopu i nā kihi o nā kumulāʻau i haki nā poʻo. A e kaomi iho i ka lepo me kou mau wawae olohelohe, na ku'eku'e wawae.
  A laila, hiki mai ka wela a me ke ʻala o ka ʻiʻo ʻā. Ua manaʻo nā kaikamāhine me he mea lā ua kono ʻia lākou i ka pīniki a kekahi. A ʻo kēia ke ʻala o nā kupapaʻu hipa hou.
  Ua kani ka elf lauoho uliuli:
  - Pehea ka maikaʻi o ka moe ʻana ma luna o ka mauʻu.
  A he mea ono e ai...
  E hoʻonohonoho i kahi paka malū ma ka ʻauʻau,
  A kāhea aku i nā ʻōpio ʻōpio!
  Ua ʻōlelo ka elf lauoho melemele:
  ʻO ka manawa paha kēia e haʻalele ai kākou?
  Ua ʻakaʻaka ka elf ʻulaʻula a pane maila.
  - Ke hopohopo nei nā orcs, a e ʻohi mākou i ka ʻohi!
  Kuno mai la ka elf me ka lauoho keokeo:
  - Mālama nā kānaka a mālama i ke ʻano,
  A e ʻohi ʻoe i ka ʻohi nui!
  Mahope iho, hele lakou eha i ka powa. Hoʻomaka nā kaikamāhine e hopu i nā orc e holo ana a ʻoki i ko lākou ʻāʻī a me ka ʻōpū. Ua hana nā elves i kēia me ka hoihoi nui.
  ʻOiai he ʻano lokomaikaʻi lākou. Akā ʻo nā orcs he kino o ka bea, a i ka manawa like he mau helehelena ʻino e noʻonoʻo ai ʻoe pehea e hiki ai i ka honua ke hoʻomanawanui i kēlā mau kānaka.
  Aʻo nā kaikamāhine makemake i nā mea nani a pau, hiki ke hoʻomaopopo.
  Ua ʻoki ʻia ke poʻo o kahi luna orc kahi elf me ka lauoho uliuli a hīmeni:
  ʻAʻole pono e nalowale kou poʻo
  Mai wikiwiki...
  ʻAʻole pono e nalowale kou poʻo
  Pehea inā hiki mai ia i ka lima!
  E kakau iho ia ma kau palapala,
  Ma kēlā me kēia ʻaoʻao!
  Pono e pepehi ʻia nā orc a pau!
  Pono e pepehi ʻia nā orc a pau!
  Pono e pepehi ʻia nā orc a pau!
  Ua kiola ke kaikamahine me ka lauoho melemele i ka ʻāpana aniani me kona manamana wāwae ʻole. Ua uhaʻi ʻo ia i ka ʻāʻī o kekahi o nā orcs, me ka koi ʻana iā ia e hoʻokuʻu i ke kahe o ke koko a ʻōlelo ʻo ia:
  -ʻO kā mākou mau manaʻo a pau he huahana wale nō,
  ʻO ko mākou hiki, ko mākou pono ...
  I nā mea hou, ua lilo koke nā mea a pau
  Manaʻoʻiʻo i nā elves hou e ʻike i nā waiwai!
  A ʻo nā kaikamahine, me ka noʻonoʻo ʻole ʻelua, ua kīkēkē i ka pahu orcs. A e puhi ia i ke ahi, me he mea lā ua pulu ka metala me ka ʻaila. A ma hope o ʻelua kekona, ua hoʻomaka ka pahū ʻana o nā pūpū kaumaha nui i loko o ke kaʻa!
  Ua hooho ae na koa.
  - Hoʻonani i nā koa o ka mālamalama,
  Nani i na elves nui...
  Mele ʻia ko kākou ʻāina hānau,
  E hoʻouka kaua, mai ʻauwana!
  No laila, lawe nā elves a hoʻolei i nā ʻāpana kila me ko lākou mau kuʻekuʻe wāwae, pololei i nā maka o nā orcs ʻino, makapō a pepehi i nā bea. A laila hīmeni lākou:
  - ʻO ke aliʻi nā elves - ke aliʻi naʻauao ʻo ia,
  Hoʻokaʻawale i nā kauoha - hoʻoponopono i nā kauā...
  ʻAʻole ʻae ka noho aliʻi i ka haunaele a me ka ʻuwaʻu.
  A ʻaʻole ia he ala e hoʻopau ai i ka makaʻu!
  
  ʻAe, inā e hiki mai ana ke kaua paʻakikī,
  ʻAʻole mālama nā kaikamahine Elf ...
  Poina i ke kaumaha a me ka hoino.
  ʻOi aku ka maikaʻi e pā i ka orc me kahi pōhaku!
  A e akaaka na kaikamahine mahope o keia mau olelo. A e hoʻolei hou lākou i nā ʻāpana me ko lākou mau kuʻekuʻe wāwae. A hahau i na orc a make. A hāʻule lākou i ka hou ʻia a make, e hoʻokuʻu ana i nā pūnāwai o ke koko ʻeleʻele.
  Lalau aku la ka elf me ka lauoho uliuli a puana ae la:
  - No kahi honua moʻolelo maikaʻi loa!
  Ua pane mai kekahi kaikamahine nona ka lauoho melemele.
  - A no nā kukuna o ka mālamalama!
  A hoolei aku i ka makana make o ka luku a me ke ahi orcs me kona kuʻekuʻe wāwae.
  Lawe aʻela ka elf ʻulaʻula a hīmeni:
  - ʻAʻole wau e nīnau i kekahi e kāhāhā,
  Inā hiki mai ke kilokilo...
  Inā loaʻa, inā loaʻa, inā he kilokilo!
  Ma hope o kēlā, e kuha hou nā kaikamahine a pau i nā orcs. A e piʻi mai ana kahi nalu kai eʻe maoli, e uhi ana i kēia mau mea ola a hoʻopau iā lākou i ke ahi.
  ʻAʻole haʻalele nā koa wahine, akā hakakā me ka ʻoluʻolu a hōʻike i kā lākou aerobatics nui loa.
  A ma kahi ʻē aʻe, ʻelua elf e hakakā nei ma ke ʻano he snipers. Puhi lākou mai kahi mamao aku i ka orc. Hoʻokuʻu lākou i ko lākou mau poʻo, kikeke i ko lākou lolo mai ko lākou poʻo.
  Noho nā kaikamāhine i ka hoʻohālua ma luna o ka lāʻau. A puhi pololei lākou. Kuʻi lākou i nā koa o ke aupuni shaggy, e hoʻopaʻa maoli iā lākou i nā pūʻulu.
  ʻO kekahi o lākou, he kaikamahine me ka lauoho keʻokeʻo-ʻulaʻula-keʻokeʻo, nīnau i kāna hoa me ka lauoho ʻulaʻula-ʻōmaʻomaʻo.
  - ʻAe, pehea mākou e hāʻawi ai i kēia mau mea huluhulu i ke kukui ʻōmaʻomaʻo!
  Kuno mai la ke koa elf:
  - ʻAʻole nāwaliwali!
  A pana hou na kaikamahine. Eia ka elf keʻokeʻo-ʻulaʻula-keʻokeʻo i hahau i ka orc general. Ua hana pololei ʻo ia. Ua kīkēkē ʻo ia i kona lolo a hoʻopuka:
  - No nā elves aliʻi!
  Ua pane aku ka elf me ka lauoho ʻulaʻula:
  - Tsarism - makemake ʻoe ia?
  Pane mai la ka elf.
  - ʻAʻole maikaʻi! Akā i ke kaua ʻaʻohe ʻano ʻē aʻe!
  Kuno ka elf a uē:
  - A ke manaʻoʻiʻo nei au e hiki mai ana!
  A ʻakaʻaka kona helehelena liʻiliʻi.
  Hana nā koa, kikeke i nā bea. A ua manaʻo lākou ʻaʻole e pau ke ʻano o nā orcs e hele mai ana.
  A hīmeni nā elves me ka pepehi ʻana i nā bea:
  ʻAʻole, haʻi mākou i nā huluhulu,
  ʻAʻole e ʻae ko mākou poʻe ...
  No laila e noho aliʻi ka orc hunchbacked,
  E ʻōlelo wale kākou he ʻino!
  A no laila, lawe ka poʻe uʻi a hoʻolei aku i nā grenades me ko lākou manamana wāwae i nā bea e neʻe mai ana, a hoʻopuehu iā lākou ma nā ʻaoʻao like ʻole. A ua moku ka wawae o kekahi, a ua pooo kekahi.
  Ua hōʻike nā elves i ko lākou huhū i nā freaks, me nā helehelena hoʻopailua.
  A hīmeni nō lākou:
  Ke kahe nei ke koko ma o ʻoe e like me ka muliwai ʻulaʻula,
  He poʻo ʻōhule ka ʻenemi ʻo Fuhrer a he nani loa kona ʻano...
  Akā, mai hāʻawi aku iā ia -
  E lawe i ka pahikaua ma kou mau lima a e uhai ia Satana!
  Ina he koa ka elf a aole he lose maka'u.
  He Fuhrer me nā ʻōhule - e pepehi koke ʻoe iā ia!
  ʻO kēia ke ʻano o ka hōʻike ʻana o nā koa i ko lākou ʻano ʻālohilohi a koʻikoʻi, kūpono.
  Akā ʻehā elves i hoʻohana i ka weliweli a hopu i kekahi o nā pahu orc hou loa. A e pana kākou mai nā pū mīkini - ʻeono o lākou. A no laila, kuʻikuʻi nā kaikamāhine, me ka hoʻohana ʻana i ko lākou manamana wāwae wāwae i ka wā pana.
  Ua lawe ka elf me ka lauoho uliuli a hoʻopaʻa ʻia:
  - Ke hali nei na lio, e hali ana i ke kaikamahine kamaa ole,
  me ia nani !
  Ma lalo o ka lā o ka lokomaikaʻi, a ma lalo o ka hōkū o "Pursuit",
  Aloha ʻoe i ke kaikamahine, he kaikamahine ʻoukou!
  Ua ʻae ka elf lauoho melemele i kēia.
  - ʻAe, pēlā nō, e hoʻi mai ke aloha nui!
  A hoolei aku la ke koa i makana o ka make me kona mau manamana lima wawae olohelohe o ka mana pepehi kanaka, a lele aku la ma ka puka hamama o ka pahu. A hahau i na orcs he nui.
  ʻO ka elf lauoho ʻulaʻula, e puhi ana i nā orcs me nā pū mīkini, ʻōlelo me ka naʻau:
  - Aia kahi hōʻailona ma ʻaneʻi ua pilikia mākou,
  Hiki i nā kaikamāhine kāmaʻa ʻole ke alakaʻi ...
  lulu kākou i kēia mau orc me nā kuʻekuʻe wāwae ,
  ʻAʻole hiki i ka orc ke hoʻopakele iā ia iho!
  Ua hahau kekahi elf me ka lauoho keʻokeʻo i ka pahu orc me ka projectile, me ka hoʻohana ʻana i kona mau wāwae hū ʻole. E pā i ke kaʻa o ka bea huluhulu, a ʻā.
  A laila lawe ʻo ia a hīmeni:
  Kamaʻaʻole, kamaʻa wale,
  nā kaikamahine Elf e hakakā,
  Kamaʻaʻole, kamaʻa wale,
  ʻIke mākou nā kaikamāhine o ka honua i ka hakakā!
  Hoʻouna hou ka pahu elf i nā projectiles e hoʻopau i nā mīkini ork me ka mana make a pololei. A e puhi maoli ia lakou. A he hula maoli kēia o nā wāwae wāwae ʻole o nā elves a me nā kaikamahine o ka nani i ʻike ʻole ʻia!
  Mele mai na koa me ke ki pu aku i ka enemi.
  Aloha elf kamaʻole,
  I ka ʻino, nā ʻino a me nā lapalapa o nā lanakila...
  He kua pololei kou
  ʻOiai i kekahi manawa nui ka pilikia!
  A hōʻike lākou i ko lākou mau niho momi, ʻōlinolino. A laila, kani aʻela lākou me ka minoʻaka a me ka paʻi.
  - Hoʻonani i kā mākou elves wiwo ʻole a me nā elves !
  ʻO nā kaikamāhine he koa a me ka hakakā. A e ki aku kākou i nā orcs me ka pololei loa me nā pū kī. A mele ikaika lākou, pana me nā wāwae wāwae ʻole:
  - Hoʻonani i ko mākou ʻāina hānau o nā elves,
  ʻO mākou nā kaikamahine ka mea maikaʻi loa ...
  Ka hoʻokuʻu ʻana i nā pine he nui
  Hoʻohanohano mākou nā nani i ka holomua!
  A e lawe koke na koa a e hahau i na orcs, he huluhulu, he huluhulu, he pilau.
  ʻAʻole hiki iā lākou ke pale aku i kēlā mau nani. Ma ka liʻiliʻi e hoʻolei i nā pōhaku lepo ma nā poʻo o nā orcs, a i ʻole e hoʻolei i nā pōpoki.
  Akā he nui nā bea shaggy. He ʻoiaʻiʻo nō kā lākou helu i hana i ka panic a me ka pandemonium. A pana nā orcs kekahi i kekahi me ka hopohopo. A me kēlā pana a me ka uahi ʻino.
  Ke ʻā nei ka mauʻu a ke pahū nei nā pū. Piha i ka luku.
  Lawe ka elf me ka lauoho uliuli a hīmeni:
  - Aia ko mākou ʻāina hānau i waena o nā elves,
  No laila nani a ʻono
  E hakakā nona, mai ʻauwana,
  Ua kaulana ka ʻāina no nā kenekulia!
  A e hū hou ke koa i kona mau niho, me he ʻīlio hae lā. A ʻakaʻaka ʻo ia me kona mau maka sapeira.
  He elf me ka lauoho ʻulaʻula, e puhi ana, i ʻike ʻia:
  - E uhaʻi, e uhaʻi a haehae i nā ʻāpana,
  ʻO ke ola kēia, ʻo ka hauʻoli kēia!
  Ua kī ʻia kekahi elf me ka lauoho melemele i nā orcs, e kaomi ana i kona kuʻekuʻe wāwae ma ke pihi, a kūʻē:
  - ʻAʻohe hauʻoli i ka luku!
  ʻO kekahi elf me ka lauoho keʻokeʻo i kī aku i nā pū mīkini i nā bea shaggy, e ʻoki ana i ka nui o nā orcs a uē:
  - He kuko ka luku
  ʻAʻole pili i ka mana ...
  Ua inu mau ka mana i ke koko o hai,
  E hoʻolauleʻa pū kākou i ke aloha!
  Ua ʻakaʻaka ka elf lauoho ʻulaʻula a hoʻōho:
  - ʻO ka Fuhrer me ka ʻōhule hele pololei i ka pahu kupapaʻu.
  E mālama i ke olakino e...
  He kii ko oukou kaikamahine,
  A e nānā i nā kāne me ka lauoho!
  Ma hope iho, lawe ka uʻi a hōʻike i kona alelo loloa ʻulaʻula, e hoʻohālike ana me he cobra.
  E ʻakaʻaka hou nā koa a hōʻike i ko lākou pono. Inā maopopo iā ʻoe ke ʻano o ia mea.
  Aka, ua aneane olohelohe na kaikamahine. A laila, wehe aʻela kekahi o lākou me ka lauoho ʻulaʻula a wehe aʻe i kona pale umauma, a kaomi i ke pihi me kāna nipple ruby. A ma hope o kēlā, pehea e lawe ai ka pūpū a paʻi. A komo ʻo ia i loko o kahi pahu me nā orcs, a e haehae maoli mākou i nā bea shaggy. A hīmeni nā kaikamāhine.
  - Ma kahi o kēia ao,
  Ma kahi e hau mau ai...
  He bea ino ka Orcs,
  Ke haki nei lākou i ke koʻi!
  ʻO ia ke kumu o ka hau
  Ke uwe nei ka hooilo a puni,
  Ua waimaka nā kaikamāhine
  Noho ʻo Sātana ʻino!
  Maikaʻi ka hīmeni ʻana o nā koa, akā ʻoi aku ka maikaʻi o ka hakakā ʻana. A pana pololei lākou, e like me nā Amazons invincible.
  ʻAʻole, he hana mana maoli nā elves. A inā hoʻomaka lākou e hehi, ʻaʻole hiki i kekahi pūʻali ke kūʻē iā lākou. ʻO kēia nā kaikamāhine me nā lauoho kala.
  Noho kekahi elf i kahi hoʻohālua a hoʻoponopono i ke ahi mai nā mea hakakā o kāna pūʻali koa glamor. A hana ʻo ia me ka pololei a me ka pololei. Hoʻopiʻi ia me ka wikiwiki wikiwiki.
  He koa, ʻaʻole maʻalahi ka ʻōlelo, akā me ka maʻalea. Eia ʻo ia ke hoʻoponopono nei i ke ahi.
  A paʻi pololei nā elves ʻē aʻe i nā orcs, e luku ana i ko lākou kūlana.
  ʻO nā kaikamāhine hakakā a me nā keikikāne ʻokoʻa e hōʻike i ka ʻike kupaianaha o ke kaua.
  ʻO kēia nā elves, e ʻōlelo kākou ma ʻaneʻi - nā koa nani, ʻaʻole naʻe i ka hao.
  Ma nā mokulele, ʻaʻahu nā mea hoʻokele elf i nā panties wale nō. He mau kaikamāhine ʻulaʻula a ʻulaʻula lākou. A puhi lākou me ka hoʻohana ʻana i ko lākou mau wāwae ʻūlū.
  ʻAʻole naʻe e poina, e hoʻohana pū i nā nipples ʻulaʻula. A ʻo ka ū o nā koa, he ʻulaʻula a ʻeleʻele. Nui ka ikehu a me ka nani i loko o nā nani, a me nā kahe o ka hauʻoli.
  A hiki no i na kaikamahine koa ke mele i ko lakou maikai;
  Himeni o ka Makuahine no na kaikamahine maikai,
  He mau mea hakakā lākou, ʻike ʻoe...
  Ma hope o nā mea a pau, ʻaʻole hiki, ʻike nā wahine i nā mea uliuli,
  He kāmaʻa lākou, ʻoiai he kāmaʻa ʻole!
  ʻO ia ke ʻano o nā pauku like o nā kaikamahine lele i luna o nā kuahiwi. He ʻaeto maoli nō nā ʻaeto!
  ʻAʻohe mea e hoʻōki iā lākou, ʻaʻohe mea e lanakila!
  ʻO kēia nā koa e hōʻike iā lākou iho. ʻIke ʻia ka pahu pahu Orc i ka ʻā ʻana i ke ahi, me he manu lā e hāʻule ana i lalo, a waiho ʻia ma hope o kahi huelo ʻeleʻele weliweli loa.
  A hoʻōho nā elves:
  Holo na kaikamahine me he lio la,
  ʻAʻole lākou e hopu iā mākou, ʻaʻole lākou e hopu iā mākou!
  E loaʻa iā mākou nā orcs he nui, e loaʻa iā mākou nā orcs he nui,
  E kanu kākou i nā bea ʻeleʻele i ka lepo!
  ʻO kēia mau kaikamahine ka mea a mākou e pono ai, ʻoi loa kā lākou papa! A no nā orcs, ua like lākou me nā nahu make o ka cobra. Nani loa nā koa ma ʻaneʻi. A ʻulaʻula loa a ʻālohilohi ka ʻono o ko lākou umauma.
  He hapa kane nā Elves - hoʻokahi no kēlā me kēia ʻumikūmālua nani, a alakaʻi pinepine kēia i ka hakakā ʻana o nā wahine no nā kāne. I ka honua holoholona, hakakā nā kāne no nā wahine, akā i kēia ao, ma kahi ʻē aʻe, hakakā nā wahine no nā kāne, a maikaʻi kēia ma kona ʻano ponoʻī!
  ʻO nā kaikamāhine ma nā mokulele e pana i ka bea me ka hoʻohana ʻana i nā hana hoʻopunipuni - pālua me nā barela, a me ka huelo alopeke. Hana lākou me ke akamai loa a puhi i nā mea kaua i ke ahi.
  Ua hīmeni nā koa:
  -Makemake au e hele i ka lani, makemake au e hele i ka lani,
  Hele nā kaikamāhine i ka hana!
  He mau elves kāleʻa lākou, ʻoluʻolu a hakakā. A ʻālohilohi ko lākou mau maka i nā sapeira a me nā emeralds.
  A hoʻonani ʻia nā umauma me nā nipple ruby. ʻO kēia mau kaikamahine ka papa kiʻekiʻe loa.
  A ʻo nā kuʻekuʻe wāwae ʻole a poepoe o nā mea nani, he ʻulaʻula, me ke kāʻei nani loa. A hiki iā lākou ke hopu i nā trolls a me kā lākou mau hoaaloha ma nā ihu me ko lākou manamana wāwae ʻole.
  E hakakā nā pailaka, pana i nā mokulele orc a hīmeni, e hōʻike ana i ko lākou mau niho:
  I ka nui o ka ʻāina kupaianaha,
  Ma kahi e holo ai na elves kamaa ole...
  E nani a nani nā mea a pau,
  ʻAe, e kapu ka Fuhrer!
  
  Ua ʻaihue nui ka ʻōhule Fuhrer,
  He orc koko maoli...
  He mau kaikamahine wale no makou na ke Akua,
  Ko makou kumu o Iesu Kristo!
  Lawe aʻela nā koa a hoʻokuʻu hou aku i nā puʻupuʻu make mai nā nipple ʻulaʻula o ko lākou mau umauma. A e ʻohi kākou i kēia mau orcs me ke kōkua o nā ʻōlelo, e kaomi i nā pihi me lākou. A he mea maikaʻi kēia a he mea kupanaha i kona ʻano ponoʻī.
  Eia kekahi mau kaikamahine e hakakā ana ma luna o ka stormtroopers. ʻO lākou nō hoʻi, he kāmaʻa ʻole a me ka bikini.
  A ke nānā aku nei nā koa wahine i ke ʻano ʻoniʻoni ke nānā ʻia a me nā bikini. A ʻo ko lākou mau wāwae he mea hoʻowalewale, a ʻo ko lākou mau manamana lima he maʻalahi, me nā kui momi . A i ka manawa like, hoʻouna pū nā elves i nā missiles i nā pahu orc mai luna mai, e hahau ana i nā pūʻali bea.
  ʻOi aku ka maikaʻi o ke ahi me ka hoʻohana ʻana i nā kuʻekuʻe wāwae, poepoe, ʻulaʻula. A laila, ʻoiaʻiʻo, aia nā uʻi ruby o ka umauma, ʻālohilohi loa i hiki ai i nā alelo o nā ʻōpio elf ke kani ʻana i ka ʻono. A nani ka ʻono.
  A ʻo ka poʻe koa mai ka stormtroopers i pā i nā orcs, e hōʻike ana i ka wiwo ʻole a me ka wiwo ʻole. A hiki i nā kaikamāhine ke paʻi i nā pihi me ko lākou manamana wāwae, e hoʻokuʻu i kahi ukana make ma nā poʻo o nā bea.
  Lawe aʻela kekahi o nā koa lauoho uliuli a hīmeni, me ka hōʻike ʻana i kona mau niho.
  - Ua aloha ke kūʻokoʻa iā mākou elves ,
  Ka moana pau ole o ke aloha...
  Hui pu na kanaka i ke kukui malamalama,
  E hoopau i ka pouli ma ke ala!
  Ma ʻaneʻi, lele ʻia kahi pōkā liʻiliʻi akā wikiwiki mai ka mokulele, a pā i ka ʻaoʻao o ka pahu o nā bea shaggy. A ʻā ke kaʻa o nā orcs, me he ipukukui lā a i ʻole ka lama.
  Lawe ka elf a hīmeni:
  - He ʻuhane nā mea a pau i kēia ao huhū,
  He manawa ke ola, e paʻa ...
  Ke kahe nei ka manawa ma waena o ka wā i hala a me ka wā e hiki mai ana,
  A i ka manawa pōkole - hakakā elf!
  ʻO nā kaikamāhine,ʻoiaʻiʻo, e hana i nā mea i hikiʻole ke'ōleloʻia ma ka moʻolelo moʻolelo a iʻole i weheweheʻia me kahi peni.
  ʻO lākou nā uʻi papa mua a ʻoluʻolu loa a hakakā. A ʻo nā nipples o nā umauma ʻulaʻula e hana i kahi manaʻo irresistible. A me ia mau kaikamahine, ʻaʻohe ala e hoʻokūkū ai nā bea.
  He poʻe koa koa ʻo Elf i hiki ke lele ma luna o ko lākou poʻo inā loaʻa kekahi mea. A i ʻole e kaomi i ke pihi me ka ʻulaʻula a hoʻolei aku i kahi missile luku nui e paʻi i kahi pū kī kī nui ork a e haki i nā ʻāpana.
  Eia, no ka laʻana, ke kolo nei kahi pahu nui 2,000-ton o ka Orc Empire, he mana nui a hiki ʻole ke hoʻohālikelike ʻia.
  ʻIke nā elves i kēia pahu mai ka lewa. Paʻi ke kaikamahine i ke pihi me kona kuʻekuʻe wāwae ʻole. A lele aku ka pahi kaua luku nui i waho, e hahau ana i ka monster mai ka lewa a haki i kona uhi.
  A uwo maila ke kaikamahine:
  - E ke kaikamahine, he koa ʻoe o ka mālamalama,
  Koa o ka maikai a me ka makani!
  A laila, ʻakaʻaka ʻo ia i kona poʻe kākoʻo. A ke minoaka nei lakou me ko lakou mau maka sapeira i ka pane. ʻOi aku ka pololei, ʻaʻole nā mea kākoʻo, akā nā hoa pili, akā ʻo kēia nā kikoʻī. ʻO ka poʻe koa, ʻaʻole lākou e kūlou i ka pilikia. A hoʻouna lākou i kahi rocket hou i loko o kahi mīkini nui. Hoʻokuʻu lākou i ka metala a hoʻopau i ka ʻaila. Pono e hoʻomaopopo ʻia he mau kaikamahine ʻakaʻaka loa nā elves, akā hakakā lākou me ka wiwo ʻole a hiki i ka nui. A ʻaʻole hiki ke hoʻopaʻa maʻalahi iā lākou.
  No laila ʻaʻole e hoʻi hope nā koa, a i ka manawa like e hōʻike i ko lākou papa kiʻekiʻe a me ka lele ʻana o ka nani.
  A laila, hoʻomaka ka moku kaua ʻāina nui o nā bea shaggy e ʻā e like me ka brazier. A loaʻa i nā orcs ka makana o ka make. ʻO kēia kahi i hoʻomaka maoli ai ka luku a me ka make.
  ʻO kekahi elf me ka lauoho ʻulaʻula, he mea hoʻokele kiʻekiʻe, ua lawe a hīmeni, e hōʻike ana i kona mau niho:
  - Holo lākou ma ke ala ʻāwili,
  He mau wāwae wāwae wale nō...
  Luhi i ka waiu bipi
  Makemake au e hoʻohenehene i koʻu hauʻoli!
  ʻO kekahi koa me ka lauoho uliuli e kahe ana i ka nalu, hoʻomaka ʻo ia e hīmeni ʻino me ka hōʻike ʻana i kona mau niho:
  - E hoʻopaʻa wau i ka lio i ke kola,
  A ke kali nei ka waiwai iaʻu!
  Ma hope o kēia mau ʻōlelo, lohe ʻia ka ʻakaʻaka. A e ʻike ʻia nā kaikamahine i waena o nā elves ke ʻakaʻaka lākou, me he mea lā ke kani nei lākou i nā bele kālā. A nani loa nā mea a pau.
  Kuno aku la ka elf, minoaka iho la me kona mau maka sapeira a puana ae la:
  - ʻAlohi nā mea a pau e like me ka uila,
  He nani nui ko Elves...
  He elf wau e like me ke aliʻi wahine,
  E hahau i ka orc ma ka maka!
  . MOKUNA Helu 6.
  A hōʻike hou ke koa i kona alelo lōʻihi a nahu loa. He mea hiki ke oki i kekahi e like me ka noose.
  Loaʻa i nā orcs mai ka lani mai nā elves. A ua kipaku ʻia lākou i loko o ka pahu kupapaʻu. Hōʻike nā koa i kā lākou aerobatics kiʻekiʻe a me ka huhū o kahi nalu nui. A puka mai nā kahawai o ka ikehu mai nā nipple ʻulaʻula o nā umauma o nā kaikamahine nani.
  E hōʻike maoli ana ʻaʻole hiki i kekahi ke hoʻōki a lanakila paha iā lākou.
  A e hōʻike lākou i kā lākou papa kiʻekiʻe a maikaʻi loa.
  Lalau aku la kekahi o na elves a kaomi i ke pihi me kona alelo. A ki aku ʻo ia i kahi pōhaku i kuʻi i ka hale kūʻai a lawe i nā pū o nā orcs. A ʻo ka hahau ʻana he ʻeha a ikaika.
  A ʻo ka pūnāwai holoʻokoʻa o ke ahi a me ka ikaika i ʻā aʻe. A ua pau nā mea a puni i ke ahi. ʻO nā bea liʻiliʻi ua wili a ʻili ko lākou ʻili, a puhi maoli lākou e like me nā kebab i hana ʻia me ka ʻiʻo momona. He mea maoli kēia i lawe mai i ka luku nui a me ka make. ʻAʻole wale i nā orcs. Ma waena o lākou he mau trolls hoʻolimalima. He mau mea kupua nō hoʻi lākou. ʻOiai inā he liʻiliʻi nā trolls, ʻaʻohe kumu o ka make no ke aupuni o kekahi. Inā ʻaʻole ʻoe e hakakā no ke kālā. A ʻoiaʻiʻo, hiki i nā elves ke hele pū me nā mea manawaleʻa.
  Ua hīmeni nā kaikamāhine mai ka poʻe nani.
  E ala aʻe me ke ahi o nā kaikamahine elf,
  Hoouka kaua ma ke kaua me ka hee ole...
  Ke kokoke mai nei ka au o na makahiki malamalama,
  E lilo kākou i kumu hoʻohālike, ʻaʻole no ka naʻaupō!
  A hōʻike hou aku nā koa i kā lākou mau alelo loloa a ʻulaʻula loa, a kuha mai i ko lākou mau poʻo i waho o nā keʻena i nā orcs.
  A ʻo kā lākou kuha ʻana he mea luku loa a make i ke ahi a kekahi o nā orcs.
  Ua hīmeni kekahi o nā koa lauoho kukumba:
  - Kaikamahine, kaikamahine, kaikamahine,
  ʻO ka manawa kēia e pepehi ai i nā orcs a pau!
  Kaikamahine, kaikamahine, kaikamahine,
  ʻO ka manawa kēia e kīkē ai i ka diabolo ma nā pū!
  Ua ʻōlelo kekahi o nā elves me ka lauoho ʻalani:
  - Na ka wāwae wāwae o kahi kaikamahine e hoʻokuʻu i ke kāne ma lalo o kona kuʻekuʻe wāwae, a me kahi orc i Gehena!
  He nui loa a kupaianaha na kaua. A ʻo Maria Kolesnikova he paʻahao politika ma mua o ka ʻāina i noho aliʻi ʻia e kahi dictator momona a ʻumiʻumi nāna i kauoha i nā pūʻali koa i hoʻouka kaua me nā orcs.
  Akā, ua luhi ke aliʻi wahine a hiamoe, e noho pololei ana ma kona noho. A ua moeʻuhane ʻo ia i kahi mea ʻoluʻolu loa a i ka manawa like maoli;
  Ma hope o ka hoʻomaka ʻana o nā pūʻali Lūkini e ʻeha ma hope o ka lanakila ʻana ma ka ʻāina ʻo Ukraine, ua hoʻoholo ka Taliban: ua hiki mai ko lākou manawa. A i ke kauwela mua ua hahau lākou iā Tajikistan ma Iune 22, 2023. E like me ka mea i manaʻo ʻia, ua mākaukau nā pūʻali Tajik no ke kaua, ʻo ka mua o nā mea āpau. ʻO ka hapa nui o lākou i hāʻawi pio a ʻauheʻe paha. Ua puni ke kahua kaua o Rusia ma Tajikistan a ua hoouka kaua mai na Taliban ia ia mai na aoao a pau.
  Pono ʻo Rūsia e hoʻoneʻe koke i nā pūʻali i Tajikistan a wehe i kahi lua ma laila.
  A pono e hoʻoneʻe ʻia nā pūʻali ma nā palena. ʻO ka hopena, ua hoʻopau ka Taliban i ke kahua Lūkini. Ua pepehiia kekahi poe koa, a ua lawe pio ia kekahi.
  A ʻo ka Pelekikena Rūsia ʻo Vladimir Putin, ua hoʻolaha ʻo ia i kahi hui nui me ka lohi nui, a e hoʻoneʻe i nā pūʻali koa hou i Tajikistan. A ʻo kēia, ʻoiaʻiʻo, ua kau i kahi kaumaha hou ma ka hoʻokele waiwai o Rūsia a me ka waihona kālā, a ua kōkua i ka emi ʻana o ka kaulana o Putin i waena o nā kānaka.
  Eia naʻe, ke hana nei ʻo Rūsia i nā hana kaua e kūʻē i ka Taliban. Akā ʻo Afghanistan kahi kokoke i kanahā miliona kānaka - ʻo ka hapa nui o nā ʻōpio, a he nui nā lako i hopu mua ʻia mai nā ʻAmelika. A e hoʻāʻo e lanakila i kēlā pūʻali koa, ʻoiai inā he ʻano ʻē aʻe kekahi a ʻaʻole e pale aku iā Rūsia mai ka hoʻoili ʻana i nā pūʻali ma o ko lākou mau ʻāina. E like me ia, ma ke ʻano moʻomeheu, ʻoi aku ka ʻoluʻolu o nā Lūkini e hakakā me ka Taliban Mujahideen ma mua o ko lākou mau kaikunāne Ukrainian. A no laila, ʻoiaʻiʻo, komo pū nā kaikamahine nani, sexy a nani hoʻi i nā kaua.
  He aha ka mea hoihoi loa i ke kaua.
  Aneane aohe hau ma Tajikistan i ka hooilo. A hele nā kaikamāhine i ka hoʻouka ʻana, e hōʻike ana i ko lākou mau kuʻekuʻe wāwae ʻulaʻula.
  Ua puhi ʻo Natasha mai kahi pū mīkini, i ka manawa like e hoʻolei ana i kahi makana luku o ka make me kona mau manamana wāwae ʻole.
  ʻO nā kino o ka Taliban, i haehae ʻia a ʻokiʻoki, lele i luna a i lalo.
  Hoʻopuka ke Koa:
  - No kā mākou mau keiki nani!
  ʻO kekahi koa ʻē aʻe, ʻo Zoya, ke kī pū ʻia mai kahi pū submachine. Kākau ʻo ia me ka pololei loa, pepehi iā Mujahideen. Hāʻule lākou e like me nā pua palaoa ʻoki ʻia.
  A ʻo kahi kaikamahine maikaʻi me ka lauoho gula i hoʻolei i ka pī o ka make me kona kuʻekuʻe wāwae ʻole a hoʻōho:
  - Ua pale ʻo Rus i ka ʻāina me ia iho,
  Mai ka hoʻouka ʻana mai o nā ʻūhini hell...
  A uhi ia me kona umauma -
  E nā kānaka a pau o ka Makuahine Honua!
  A ʻakaʻaka a ʻakaʻaka ke koa, e hōʻike ana i kona waha i piha i nā niho. A me ke alelo leʻaleʻa loa e lick ma mua o ka hau kokoleka wale nō.
  ʻO Augustine, kekahi o kēlā mau aerobatics nāna i hoʻohaʻahaʻa i ka Taliban ma nā kūlana, hoʻopiʻi:
  - Nā ʻāpala i ka hau,
  ʻO kēia nā umauma kaikamahine ...
  E kokua au ia oe,
  E loaʻa nā luna kānāwai maikaʻi!
  A hoolei hou ke koa i ka makana make o ka luku me kona manamana wawae. A hoʻopuehu i nā Taliban he nui i nā ʻaoʻao like ʻole, e haehae ana i ko lākou mau poʻo a me nā lālā.
  Ua ʻoki ʻo Svetlana i ka Mujahideen, a hana ʻo ia me ka hoihoi nui. ʻO kēia kaikamahine ka nui o ka hoʻokele a me ka ikaika pupule. Kiola ʻo ia me kona manamana wāwae ʻole i ka makana nui a luku o ka make.
  A laila hīmeni ʻo ia:
  - E na kaikamahine, kamaa ole, kamaa ole, kamaa ole...
  Ke kowali nei makou i ka wili, ka wili, ka wili!
  Ua lawe nui nā kaikamahine koa i ka Taliban a ʻālohilohi nā kuʻekuʻe wāwae o nā nani.
  ʻOiaʻiʻo, he ikaika nui ka wahine Lūkini. A ʻoki ʻo ia i nā ʻenemi e like me ka scythe me kahi kaʻa. A hoʻokuke maoli iā ʻoe i loko o nā pahu, a i ʻole i ka lepo.
  Hōʻike nā koa i ko lākou huhū huhū a me ka uwō.
  He mau kaikamahine Komsomol mākou
  Aloha mākou iā Eskimo...
  Akaka ka leo o na nani,
  E loaʻa kahi kiʻiʻoniʻoni hou!
  Lawe aʻela nā koa a hōʻike i ko lākou mau alelo lōʻihi loa a pāʻani.
  ʻO ka hakakā me ka Taliban, ʻoiaʻiʻo, ʻaʻole ia he mea pohihihi maʻalahi. A ke make nei nā kāne Lūkini, ma nā helu he nui. A hele mai ʻo ia mai Tajikistan e lawe i ʻelua haneli ukana.
  ʻOiaʻiʻo, ma Rūsia ponoʻī, hoʻomaka ka poʻe e kipi - no ke aha i pono ai ke kaua me Ukraine? Pono anei ʻo Rūsia e uku me nā ola o kāna mau keikikāne a me kāna mau kaikamāhine i ke kaua ma Tajikistan? ʻO nā nīnau, he mea maoli. ʻOiaʻiʻo, pono anei ka pāʻani i ke kukui?
  Eia kekahi, ke piʻi nei nā kumukūʻai, ʻaʻohe ala o nā lanakila. A laila ua loaʻa ʻo Zyuganov i ka maʻi maʻi, a ua maʻi i kahi mea kūʻē ʻeke. Pehea ka lōʻihi o Gennady Andreevich, hoʻolohe i nā luna, alakaʻi i ka poʻe marginalized i nā pōʻai a hoʻohālike i ka quasi-oppositionism . A i kēia manawa ʻo ke alakaʻi kūpono loa no nā mana, ke alakaʻi o nā kūʻē lehulehu a kaulana, ua iho a make. ʻAʻole nele kahi hoʻāno. ʻO kekahi poʻe i hele mai, ʻōpio a ʻoi aku ka hakakā.
  A haalulu ka nohoalii...
  Akā ʻoiai he kaua me ka Taliban. Eia nā kaikamāhine mai waena mai o nā pailaka o nā mokulele hoʻouka kaua e hakakā nei i ka lewa.
  ʻO Anastasia Vedmakova kekahi o nā koa lauoho ʻulaʻula kaulana. Ua hōʻole ʻo ia e kaua me Ukraine, akā e hoʻopau i ka Taliban, e ʻoluʻolu.
  ʻOiaʻiʻo, ʻaʻole makemake ka nui o nā wahine koa e pepehi i ko lākou mau kaikuaʻana Slavic.
  Akā me ka Mujahideen - e ʻoluʻolu.
  Ua kī ʻo Anastasia i ka Taliban me kona mau manamana wāwae ʻole. Ua ki aku ka ʻelele i kahi rocket i nā Afghans a hīmeni:
  Pehea ko makou noho kaua ana
  A ʻaʻole makaʻu i ka make...
  He makana kēia no ka mea hoʻokele kāmaʻa ʻole!
  He nani nō hoʻi kekahi koa ace, ʻo kēia manawa wale nō ke hakakā nei ʻo Akulina Orlova blonde me nā dushmans. ʻAe, ua kapa ʻia ka Taliban he dushmans, a he ʻuhane paha, e like me ke kaua mua me ko Afghans. He ikaika naʻe ka ʻenemi a nui ka heluna. Loaʻa i ka Taliban a me ka pale ea i kā lākou ponoʻī. Me ka poe i pio mai ka puali aupuni mua.
  Huli ʻo Akulina Orlova me kāna mokulele a neʻe aku i ka missile Stinger, a laila hīmeni ke kaikamahine:
  - He ʻuhane ʻino ke kolo nei ma nā pōhaku,
  Puhi ʻoe me ka napalm...
  ʻAe, inā ʻo ka Taliban,
  E hoʻohana hoʻopunipuni kākou i ke kaua!
  ʻO kekahi kaikamahine ʻo Margarita Magnetic. Ua like kona lauoho me ka lau gula. Kaikamahine u'i loa. A ua hōʻole ʻo ia e hakakā me Ukraine. No ka mea, ʻaʻole ʻo ia e lawe i nā mea kaua e kūʻē i kona mau kaikuaʻana Slavic. ʻO ia ka mea i ʻae ʻia e ka lehulehu. A ʻo ka Taliban he poʻe hoʻomana haipule, a i kekahi manawa ua kōkua lākou i ka Chechen separatist. Eia kekahi, ʻo ka Taliban wale nō ka mokuʻāina o ka honua i ʻike i ke kūʻokoʻa o Chechnya. A ʻo kēia, ʻoiaʻiʻo, ua waiho i kāna hōʻailona ma ka pilina me Rusia no nā makahiki he nui.
  Ua mākaukau ʻo Margarita Magnitnaya e hakakā. ʻO kona manamana wāwae wāwae e kaomi i nā pihi. A ke lele nei nā pōhaku nui a luku i ka Taliban. A ua hahau lakou i na Afghans umiumi.
  Ua hīmeni ʻo Margarita:
  - E ka ʻāina makuahine, e uē ka ʻino,
  A makemake mākou iā ia, ʻoiai ʻaʻole ia he nani!
  Hoʻopunipuni nā mea ʻino
  Inā hoʻoponopono ka Chekist,
  No laila e loaʻa ka fascism
  He mea hoopailua i ke kanaka!
  ʻO ka hau mua,
  ka hoʻolewa o Stalin -
  Aole o Kaina o Rus,
  ʻOiai ua ʻeha ʻo ia!
  A lalau like aku la na koa a puana ae.
  - ʻAʻole hiki i nā Slav ke ʻae i ka hoʻohaʻahaʻa,
  ʻO mākou a pau no Ukraine ...
  ʻAʻole mākou e ʻae i nā ʻōlelo hōʻino hou aku.
  Aia ke poʻo o Kaina i ka loko!
  ʻO nā kaikamāhine ma ka mokulele hoʻouka kaua i ka Taliban, a lanakila a pepehi i kēia mau Mujahideen.
  Eia lākou e lele nei e hehi i nā ʻuhane. Akā ke lawe ʻia nei nā pahu zinc me nā koa Lūkini i pepehi ʻia a me nā luna mai Tajikistan.
  Ua waiho ʻia kekahi o kēia mau koa me ka wāwae ʻole. A mele ʻo ia me ke kaumaha, me ka hauʻoli, a me nā waimaka ma kona mau maka.
  - Ua holo lākou i loko o ka pahu kupapaʻu,
  A ʻo ka ghoul ikaika loa,
  Ua ʻoki au i nā mea a pau i loko a i waho,
  A hoʻopaʻa paʻa!
  Aia kekahi mau kaikamahine ma nā kaʻa. ʻO kahi kaʻa Lūkini hoihoi loa "Bear". He pahu koʻikoʻi loa ʻo ia - ʻoi aku ma mua o hoʻokahi haneli mau - he kumu hoʻokolohua. ʻOiaʻiʻo, loaʻa iā ia kahi hui kūikawā o nā kaikamahine ʻehā. A he inoa ko kēlā me kēia kanaka e hoʻomaka ana me E!
  No ka laʻana, paʻi ʻo Elizabeth i nā pihi hauʻoli me kona mau manamana wāwae ʻole, paʻi i kahi bunker me Taliban a uwo:
  - Hoʻonani i ka komunisme!
  ʻO Catherine, e hoʻomau ana i ke kī ʻana mai nā pū mīkini a me ke kaomi ʻana i nā pihi me kāna nipple ʻulaʻula, uwo:
  - A me ka ʻole o Zyuganov! ʻOhule a ʻona!
  Ua uē ʻo Elena me ke kaomi ʻana i kona kuʻekuʻe wāwae ma ka wāwae:
  - No nā huakaʻi i ka moana ʻĀina!
  Ua kī pū ʻo Efrosinya, i kēia manawa me ke kōkua ʻana o kāna alelo pāʻani a uē:
  - No nā lanakila ma nā kaua hoʻouka kaua!
  A ʻakaʻaka nā kaikamāhine. Ua ua lākou i ke alakaʻi ma luna o nā koa Taliban. A hana maikaʻi loa lākou.
  Ua noʻonoʻo ʻo Elizabeth i ka pana ʻana i ka ʻenemi. ʻOiaʻiʻo, inā he lolo ko ke kanaka, hoʻomaopopo ʻo ia he moʻolelo moʻolelo a me ka moemoeā kanaka kekahi hoʻomana!
  Akā, no ke aha i laha ai nā ʻano hoʻomana like ʻole a puni ka honua? Eia kekahi, he nui nā mea kū'ē i ka manaʻo maʻamau? ʻOiaʻiʻo, e lawe i ka hoʻomana kaulana loa: Kalikiano. ʻO ka manaʻoʻiʻo i ke Akua i kau ʻia ma ke keʻa he lapuwale a he lapuwale. ʻOiaʻiʻo, inā manaʻoʻiʻo ʻoe i ka Baibala, a laila lilo ke Akua i mea ʻē a hiki ʻole ke hoʻomaopopo ʻia.
  A laila hoʻopololei ʻo ia i nā kānaka a pau me ka wai - miliona mau kānaka i make, akā ʻewalu wale nō ka poʻe i hoʻopakele ʻia. Ma ke keʻa, pule ʻo ia no ka poʻe hoʻopaʻi?
  Hiki paha iā ʻoe ke ʻike: ʻo ke Akua o ke Kauoha Kahiko he ʻino loa, akā ma ke Kauoha Hou he lokomaikaʻi loa ʻo Kristo. A aia kahi kū'ē'ē aʻe maʻaneʻi. ʻOiaʻiʻo, inā ʻo Iesū ke Akua ke Keiki, inā ua puhi ʻo ia iā Sodoma a me Gomora. Akā, aia nā mākua, a me nā keiki, a me nā wāhine. ʻAʻole anei kēia ʻino?
  ʻAe, a me nā hiʻohiʻona ʻē aʻe o ka hana ʻino e hiki ke helu ʻia no ka manawa lōʻihi loa. Hookahi pepehi keiki a Elisai he mea pono.
  No laila e noʻonoʻo i ka manaʻo o nā kānaka. A ke kau nei ke aupuni i ka hoomana. A i kēia manawa ke hakakā nei lākou me ka poʻe hoʻomana haipule o ka Taliban.
  Akā ua ʻōlelo lākou - mai hauʻoli ʻo ʻAmelika e haʻalele iā Afghanistan - e ʻoi aku ka maikaʻi no Russia.
  ʻO ka Taliban, ua hoʻomaha iki a hoʻohana i ka ʻoiaʻiʻo ua nakinaki ʻia nā lima o Rūsia e ke kaua me Ukraine, ua hana a hahau. A ua wānana ʻia kēia no nā mea he nui. A pono ʻo Rūsia e kau inoa. A, ʻoiaʻiʻo, kūʻē i ko lākou makemake - nui loa nā koa Lūkini i make ma ke kahua ma Tajikistan. No laila ua ʻike ʻo Vladimir Putin iā ia iho i loko o kahi kaua ʻē aʻe. A ʻo ke ʻano, ʻoiaʻiʻo, ua ʻoi aku ka huhū i ka pelekikena o kēia manawa. He loli loa ke aloha o kanaka. A ʻo ka Taliban, ʻoiaʻiʻo, ua helu pololei i nā mea āpau. Eia kekahi, hauʻoli ʻo ʻAmelika Hui Pū ʻIa i kēia hihia - ua hakakā ʻo ia i kona mau ʻenemi i kekahi i kekahi. A hoʻomaka ka poʻe e ʻōlelo e pili ana iā Biden: he ʻelemakule akamai. Like, pehea kona akamai i hoʻonohonoho i nā mea a pau.
  ʻO ka ʻoiaʻiʻo, ʻaʻole keakea ka makahiki i ka haʻuki a me ka naʻauao!
  Ua pana hou ʻo Elizabeth, a ʻoiaʻiʻo, me kona mau manamana wāwae ʻole. Mehana loa i ka pahu i ka hooilo. A i ke kauwela he wela loa ma Tajikistan.
  Lawe ke kaikamahine a hīmeni:
  -Inā lōʻihi, lōʻihi, lōʻihi,
  E kaua, e luku i ka Taliban...
  Inā lōʻihi, lōʻihi, lōʻihi,
  Holo i lalo i ke kaua!
  Hiki, hiki
  ʻOiaʻiʻo nō, ʻoiaʻiʻo...
  ʻOiai ke manaʻo nei i kekahi manawa
  Hiki iā mākou ke hopu iā ʻApelika!
  A ma ʻApelika, kiʻekiʻe nā kumukūʻai,
  A ma ʻApelika, ākea loa ke kālā!
  Ua pau ke kaumaha o Hippos
  Ua ʻeleʻele nā kohola sperm...
  A ua like na kanaka me na kaka,
  E hele pololei i ka lani!
  Ua ʻike ʻo Ekaterina me ka ʻakaʻaka, e kaomi ana i ke pihi hauʻoli o ka pahu me kāna nipple ʻulaʻula:
  - He mea liʻiliʻi i loko o kou manaʻo maikaʻi!
  Ua pane huhū ʻo Elizabeth:
  - Ina he kanaka oopa ka peresidena a he kolohe, heaha la ka olioli o kona poe kanaka!
  Kuno ʻo Elena:
  - ʻAe! 'Ōlelo lākou ua hoʻomaka ka pilikia! Akā ʻo ka laki nui loa i hoʻohiki nui ai ʻo Putin iā ia iho!
  Kuno ʻo Elizabeth i kona poʻo uliuli:
  - ʻAe, manaʻo mau wau ʻaʻole hiki ke hāʻawi ʻia i hoʻokahi kanaka i ka laki - kau ʻo ia i ka lio keʻokeʻo, ʻo ia hoʻi, hoʻomaka ʻo ia e manaʻoʻiʻo he kuli ke kai iā ia. A laila, e like me ka luahine i makemake e lilo i Akua, ua pau ʻole ʻo ia!
  Ua ʻae ʻo Catherine i kēia:
  - ʻAe! Ua loaʻa iā Putin ka laki nui, a ua hao ʻo ia iā ia. Nani ka waiwai i aloha iā Napoleona, ʻo Hitler, ʻo Ivan the Terrible, a laila huli aʻe mai o lākou aku.
  Ua ʻōlelo ʻo Euphrosyne:
  - He pōʻino loa ʻo Nicholas II, akā i ka manawa like he aliʻi maikaʻi a maikaʻi. No ka laʻana, manaʻo ʻoe ua laki iki paha ʻo ia i ke kaua me Iapana. No ka laʻana, inā ua make ʻo Adimarala Makarov, a ʻokoʻa paha nā mea a pau. A make ʻo Admiral Makarov ma muli o ke ʻano holoʻokoʻa o nā mea like ʻole. No kekahi kumu, ʻaʻole ʻo ia i kauoha mai iaʻu e kahili ʻia e nā mea luku, ʻaʻole hoʻi kekahi o kona mau luna i hāʻawi i kēlā kauoha. A ʻo ka mine, ʻo ka mea paha, ʻo ia nō ʻo Lūkini, a ʻaʻole pono e piholo ka moku kaua nui mai kahi mai hoʻokahi. A i kēia hihia, hiki ke ho'ōla ʻia ʻo Admiral Makarov, no ka laʻana, ua hoʻopakele ʻia ʻo Kirill Romanov.
  Ua ʻae ʻo Elizabeth:
  - ʻAe, hiki i kahi laki liʻiliʻi no Nicholas II ke hāʻawi iā Rūsia i ʻoi aku ka nui o ka laki no ka mediocre Vladimir Putin! Eia kekahi laʻana, hiki iā Adimarala Makarov ke lanakila i ka poʻe Kepani ma ke kai me ka liʻiliʻi o ke koko, a laila ʻaʻole e uku nui ʻia ke kaua me ka samurai. A inā ua lanakila ʻo Tsarist Russia i ke kaua me Iapana, a laila ʻaʻole i hiki ke Kaua Honua Mua. No laila e kiʻekiʻe loa ka mana o ka pūʻali emepera a ʻaʻole ʻaʻa nā Kelemania e haʻi kaua!
  Kuno ʻo Elena:
  - Malia paha! ʻOiai ʻo Makarov wale nō ʻaʻole e hoʻopau i ka helu o nā hāʻule a me ka pōʻino i ke kaua me Iapana. ʻOiai pono e ʻae ʻia he ikaika ka ʻenemi. Akā ma kekahi ʻaoʻao, inā ʻaʻole i hāʻule koke ka moku kaua ʻo Oslyabi , ʻoiai i ka wā o ke kaua ʻo Tsushima ua hiki i ka pūʻali koa ke haki loa i Vladivostok! A no laila ua lanakila ʻole ke kaua me Iapana!
  Ua ʻōlelo ʻo Euphrosyne:
  - Akā ʻo ke kaua i ka makahiki 1945 me Iapana ua lilo i mea maʻalahi a kūleʻa. Me he mea lā ua pau ʻo Iapana i ka laki. Eia naʻe, ʻo ka lanakila o Stalin i alakaʻi ai i ka poʻe komunista e hele mai i ka mana ma luna o Kina a me ka puka ʻana mai o kahi aupuni ikaika loa a weliweli, kahi kokoke i ka USSR ma lalo o Brezhnev. A i kēia manawa ke hoʻohālike wale nei ʻo Kina he hoaaloha. A makemake ʻo ia e ʻoki i ka ʻāina mai iā mākou a hiki i nā Urals.
  Kuno ʻo Catherine:
  - ʻAe! Ina ua hee na Kepani ia manawa, ina ua lilo o Rusia Melemele ma kahi o Kina akau, a ua hiki mai ka Orthodoxy i ka Emepera Lani. A he aha ka mea i loaʻa i ke Axis ma muli o ka lanakila maʻalahi o Stalin ma luna o nā Iapana? ʻO ka hānau ʻana o kahi aupuni atheistic, a me kahi monster ikaika ma nā palena me Russia!
  Ua ʻōlelo ʻo Elizabeth, e hōʻike ana i kona mau niho:
  - A laila e manaʻoʻiʻo i ke Akua Karistiano. ʻO ka lanakila ma luna o Iapana e hāʻawi i nā ʻumi miliona o ka poʻe manaʻoʻiʻo Orthodox. Akā, ua lilo ke aupuni hoʻomaloka ikaika i Rusia. A laila lawe mai ke aupuni Stalinist koko i ka hoʻomana ʻole i Kina. A puka mai la ke aupuni lokoino o Mao. ʻAʻole maopopo iaʻu ka mea a ke Akua i makemake ai!
  Ua ʻōlelo ʻo Elena:
  - A i ʻole ʻaʻohe Akua! ʻOi aku paha ka ikaika o Sātana ma mua o ka ʻōlelo a ka Baibala, a ʻaʻole hiki ke hoʻomaopopo ʻia nā manaʻo o ka Mea Mana Loa iā mākou!
  Ua ʻōlelo ʻo Euphrosyne:
  - ʻOi aku ka lanakila o nā mōʻī lokoino! ʻO ka ʻokoʻa wale nō, ʻo Alexander the First - he tsar naʻauao, lokomaikaʻi, liberal, he keonimana hiki ʻole ke lanakila i ka lele. A lanakila pū!
  Ua ʻōlelo ʻo Elizabeth:
  - Aʻo Catherine the Second,ʻaʻole i manaʻoʻia he aliʻi lokoʻino aʻino, a ua lanakila loa. ʻOiaʻiʻo, he wahine hoʻokamakama ʻo ia, a ma ka laulā he kanaka maikaʻi ʻole loa. Ua pāpā ʻo ia i ka poʻe mahiʻai e ʻōhumu i ko lākou mau haku. He mea kupanaha no ka nui o ka laki i haawiia i kela kanaka ino!
  Kuno ʻo Elena:
  - ʻAe, a laila manaʻoʻiʻo i ke Akua Karistiano! I ka manawa hea ka lanakila loa o ka hewa a me ka ino!
  Ua hīmeni ʻo Catherine me ka huhū:
  Noho ka honua i ka hana ʻino
  Ke kulu nui nei ka lua pele o ka inaina...
  ʻO ke kaumaha ka mea kiʻekiʻe loa,
  Ala aʻe me ka ʻeha a me ka makaʻu,
  ʻO ka makaʻu wale nō e hāʻawi mai i mau hoaaloha,
  ʻO ka ʻeha wale nō e hoʻoikaika iā ʻoe e hana,
  ʻO ia ke kumu i makemake nui ai au
  E pohā ka Hyperplasm i ka lehulehu!
  Ua ʻōlelo ʻo Elizabeth me ke kaniʻuhū:
  - ʻAe, ʻo Genghis Khan he pegana ʻino. ʻAʻole hiki iā ia ke heluhelu a kākau paha, akā ua lawe ʻo ia ma luna o ka hapalua o ka honua. Ua eo na Mahometa a me na Kristiano i ke kaua me ia. A ʻo ka nīnau: ʻAuhea ke Akua Mana Loa i kēia manawa? A no ke aha i lanakila ai ka hoʻomana Mongols i ka Monotheism: Islam a me ka hoʻomana Karistiano?
  Ua ʻōlelo ʻo Euphrosyne me ka ʻakaʻaka:
  - Ma ke ala like, hiki i kekahi ke nīnau: ʻAuhea ke Akua Mana Loa i ka wā i pepehi ai ʻo Kaina iā ʻAbela? No ke aha ʻo ia i ʻae ai i ke kaua fratricidal mua ma ka mōʻaukala kanaka?
  Ua ʻakaʻaka ʻo Elena a hōʻuluʻulu:
  - ʻAe, hiki iā ʻoe ke hoʻopaʻapaʻa pau ʻole, akā ʻaʻole ʻoe e hōʻoia i ke ola ʻana o ke Akua a ʻaʻole ʻo ia?
  Ua ʻōlelo ʻo Ekaterina:
  - Ke kanalua nui nei au no Iesu Kristo. ʻO nā Iudaio pōʻino, hoʻohaʻahaʻa i hiki ke kuhi hewa i kahi hypnotist ikaika e like me Anatoly Kashpirovsky no ka mesia a hoʻokaʻawale iā ia. Inā ʻoe e nānā i nā helu o nā hana mana a Anatoly Mikhailovich, ʻoi aku ka maʻalili ma mua o Kristo!
  Ua ʻakaʻaka ʻo Euphrosyne a hīmeni:
  - Na ke Akua e haawi mai i ka poe makapo e hookaakaa i ko lakou mau maka,
  A hoʻopololei i ke kua o ka poʻe hunchbacks...
  ʻAe, ke Akua, e lilo i Akua ma kahi liʻiliʻi
  Akā,ʻaʻole hiki iāʻoe ke kau iki ma ke keʻa!
  A lawe hou na kaikamahine i ka Taliban. Ke kaomi ʻana i nā pihi lāʻau hauʻoli me ko lākou manamana wāwae ʻole, ʻoki lākou i nā Mujahideen lehulehu a waiho maoli iā lākou i lalo i nā pūʻulu. Ua make ʻo Taliban ʻumiʻumi ma lalo o ke ahi o nā pū mīkini a me nā pūpū ʻokiʻoki kiʻekiʻe. He leʻaleʻa koʻikoʻi, me ka luku nui ʻana o ka poʻe hoʻomana haipule.
  A eia ʻo Alenka me kāna pūʻali o nā kaikamahine uʻi, ʻoiai ke anuanu o ka hoʻoilo o Tajikistan, e hoʻouka kaua i ka Taliban me ke kamaʻa ʻole.
  Eia naʻe, ʻaʻahu lākou i nā pālule pōkole, a ua uhi ʻia ko lākou mau kino me nā pā kaua i hana ʻia me Kevlar .
  Holo na ui i ka hoouka a mele:
  - Ke kolo nei ka Taliban hewa ma nā pōhaku,
  Akā ʻoi aku ka maikaʻi o nā kaikamahine ...
  E hahau iā ia me ka napalm
  E hoʻolauleʻa mākou i ka holomua!
  A e ʻālohilohi nā kaikamāhine me nā niho momi.
  A laila ʻo Anyuta, me kona mau manamana wāwae ʻole, e hoʻolei i kahi pī me nā mea pahū i ka Mujahideen. A e wāwahi ʻo ia i ka Taliban ma nā ʻaoʻao like ʻole, e like me nā pōpoki.
  Lawe ke kaikamahine a hīmeni:
  - Hoʻonani i ka ʻāina makua, hoʻonani,
  Ke holo wikiwiki nei nā pahu i mua ...
  ʻO nā māhele o nā kaikamāhine i ka bikini,
  Aloha mai e ka poʻe Lūkini!
  Puhi pū ʻo Alla ʻulaʻula i nā ʻenemi ʻumiʻumi, ʻoki iā lākou i lalo a hīmeni:
  - Ua ʻakaʻaka ʻo Rus i kēia Taliban,
  I nā makahiki āpau, ʻo ia ke kumu ʻo Rus '!
  A e lawe pū ke kaikamahine a hoʻolei i ka lemona pepehi i ka Mujahideen me kona manamana wāwae ʻole. A hoopuehu i na enemi ma na aoao like ole.
  A pehea ʻo ia e puhi ai i ka piko o kona māmā.
  He mau kakini koo i puiwa. Ma hope o ka loaʻa ʻana o ka maʻi puʻuwai, hāʻule lākou ma nā poʻo o nā poʻo o ka Taliban i kahi ʻia, a ua hou ʻia lākou. Mahope iho, kani mai ke koa.
  - He hoʻopaʻapaʻa loa ka mea ma ʻaneʻi,
  Manaʻo wau he papa kiʻekiʻe loa ia!
  ʻIke wau i ka Taliban, e lanakila mākou
  Ma hope o nā mea a pau, aia kahi keruba haʻaheo ma luna o mākou!
  Ua lawe ʻo Maria, kekahi o nā kaikamahine i loko o ka bikini, a kīkī. A me kona mau manamana wāwae wale nō ʻo ia i hoʻolei aku ai i ka mana pepehi kanaka i ka ʻenemi, he makana luku loa o ka make. Ua ʻoki ʻo ia i ka poʻe kaua Taliban a hoʻōho me ka hōʻike ʻana i kona mau niho:
  - Aia kahi ohu nui a puni ʻo Rūsia,
  A ke holo wikiwiki nei ka mea kaua Taliban i ka ʻāina makua!
  He kaikamahine meʻe maoli ka 'Olumepika. Nui ʻo ia a ma ka manawa like he ʻeleʻele māmā kona lauoho. He mau pūhaka nani ko ke koa a me ka abs ikaika, i hoʻopaʻa ʻia me nā pahu kokoleka. ʻAe, ʻaʻohe mea hiki ke pale aku i kēlā kaikamahine holoholona.
  A no laila, hāpai ʻo ia me kona ikaika, muscular, wāwae wāwae ʻole, i kahi pahu pahu pahu holoʻokoʻa a hoʻolei aku i ka Taliban. A holo wikiwiki kēia pahu me ka wikiwiki o ka make. A pehea e hāʻule ai i ka Mujahideen, e haehae maoli iā lākou.
  Lalau iho la ke koa me ka olioli a mele aku la.
  A ma luna aʻe o Murov e hāmau ana ka lani.
  Ke ala mai nei ka wanaʻao o ka mālamalama...
  Ua like mākou me nā kaikamahine a Ilya Muromets,
  Aole i makehewa ko lakou kaena ana i ko lakou ikaika!
  . MOKUNA Helu 7.
  ʻOiaʻiʻo, ʻoi aku ka ʻoluʻolu o ka hakakā ʻana a me ka pepehi ʻana i ka Taliban ma mua o ka hakakā ʻana me kou mau hoahānau Ukrainian. Eia koʻu manaʻo e ʻae nā mea a pau he hewa ke pepehi i nā hoahānau. A ua kapa ʻia ʻo Vladimir Putin i nā pūʻali Lūkini - Vovka-Cain!
  Ua hīmeni ʻo Olympia me ka huhū:
  ʻAe, ehia mau kaikunāne hiki iā ʻoe ke pepehi?
  Ma hope o nā mea a pau, manaʻoʻiʻo mai iaʻu, hānau ʻia ke kanaka no ka hauʻoli ...
  ʻAʻole ʻae ka makuahine i kāna keiki e hele i mua,
  A ʻoiai i ke kauwela he wā ʻino i ke kaua!
  Ma hope o ia mea, e hanu ke kaikamahine heroic i ka ea i loko o kona māmā a puhi. Nui nā haneli o nā koo i loaʻa koke i ka puʻuwai a maule. A lele aku ko lakou mau nuku oi ilalo a hou aku i ka iwi poo o na koa Taliban e nee mai ana ma na kulana o na koa Rusia.
  ʻO Olympias, e kuʻi ana i nā ʻoʻo me nā puʻupuʻu a hāʻule i ka puʻuwai, lawe aʻela ia:
  Ta, ta, ta - ke kikeke nei na maiuu,
  Ma ʻaneʻi, ma laila, paʻi ka pū mīkini!
  Ua pio loa ka pūʻali Taliban,
  ʻAʻole hiki i kekahi ke lanakila i ka pūʻali o nā kaikamahine!
  Ua puhi pū ʻo Marusya i nā koa Taliban e neʻe nei. Hōʻike i kona huhū a me ka papa kiʻekiʻe. Hoʻopau kāna pū mīkini i nā pae holoʻokoʻa o Mujahideen.
  Kiola ke kaikamahine i makana pepehi kanaka me kona mau manamana wāwae. Hoʻokuʻu i ka nui o nā mea kaua Taliban, a uē:
  - Nā mele kahiko o ke kaua,
  ʻO kēia no ke kaikamahine ke kamaʻa ʻole ...
  Na kaikamahine a me na keikikane,
  E hoʻolilo kākou i nā mea a pau i pāʻani!
  He nani maoli na kaikamahine koa.
  ʻO Matryona, ke kī ʻana i ka Taliban a me ka hoʻolei ʻana i nā makana o ka luku me kona mau manamana wāwae ʻole, ʻōlelo ʻo ia:
  - Hoʻonani i nā kaikamāhine i ka bikini,
  Ua lanakila lākou i ka Mujahideen ...
  He pahi ko na kaikamahine me ke kamaa ole,
  Hoʻouka lākou e like me kēia no ka ʻaina awakea!
  ʻO kahi kaikamahine me kahi pūhaka lahilahi a me nā pūhaka nani e pana i ka Taliban e neʻe mai ana. Hana ʻo ia i kēia me ka deftly a pololei. Ua ʻoki ʻo ia iā lākou e like me ka mea ʻoki mauʻu a hīmeni ʻo ia:
  - Hula polka ke kaikamahine,
  Ma ka lau nahele i ke kakahiaka nui...
  huelo ma ka hema, huelo ma ka akau,
  ʻO kēia ka polka Karabas!
  A i kēia manawa e hoʻolei hou ke koa i makana pepehi i ka ʻenemi me kona manamana wāwae ʻole. A e pepehi ʻo ia i nā Taliban he nui.
  Eia ʻo Victoria lāua ʻo Veronica e hakakā nei. He ʻoluʻolu loa nā kaikamāhine ʻelua. A pana pololei loa lākou.
  Ua hoʻolei ʻo Victoria i ka makana o ka luku me kona kuʻekuʻe wāwae me ka ikaika make. Ua haehae ʻo ia i nā dushman he nui a uē:
  - Ke hehee nei ke kālā i loko o ka ʻeke,
  Ke hehee nei ke kapikala...
  A ma ka ʻōlelo Lūkini -
  ʻO ke kālā ke ʻano he manna!
  Ua paʻi kekahi kaikamahine i kahi pihi me kāna nipple ʻulaʻula, nāna i hoʻohuli i ka ultrasound deafening, a hoʻouna iā ia e lele i ka lewa. A ua hāʻule nā tausani o nā koʻa ma luna o nā poʻo o ka Taliban. A e kuʻi kākou iā lākou.
  Ua hīmeni ke kaikamahine ʻulaʻula:
  Ke hooukaia nei o Rusia e na Mujahideen,
  He nui o lakou ma Afghanistan...
  Ua hakakā nā kupuna kāne no lākou ma Afghanistan i kēlā manawa .
  I kēia manawa ua hāpai ka Taliban weliweli i kāna pahi kaua!
  
  Akā, ʻaʻole haʻalele nā kaikamāhine kamaʻa ʻole,
  E hōʻike wale lākou i ka papa kiʻekiʻe loa ...
  Ke kaua ikaika nei lakou me ka Taliban armada,
  A pā lākou i ka ʻuhane i ka maka!
  A ʻo ke koa me kona mau manamana wāwae e hoʻolei i ka makana o ka luku me ka ikaika pepehi kanaka. A loaʻa iā ia nā mea a pau.
  Ua pana ʻo Alice lāua ʻo Angelica i ka Taliban me nā pu panapana. A hana lākou me ka pololei loa. A puhi lākou me ka pololei.
  Lawe ʻo Alice a hīmeni:
  no ke kanaka ʻūlū ,
  Noho olakino e...
  Holo olohelohe na kaikamahine i ka hooilo!
  A uhai lakou i ko lakou kua me ka Mujahideen!
  A hōʻike koke maila nā koa i ko lākou alelo!
  A laila pana ʻo Alice, me ka hoʻohana ʻana i ka nipple umauma ʻulaʻula ke kaomi ʻana i ke pihi. A hoʻokuke aku i kahi kakini Taliban.
  Lalau aku la o Alice ia mea a puana ae la me ka hoike ana i kona mau niho:
  - No ka ʻāina makua a me ke kūʻokoʻa a hiki i ka hopena,
  ʻO nā kaikamāhine kāmaʻa ʻole i ka bikini
  He mau heroine ʻoe ...
  E paʻi like ana nā naʻau!
  Ua hōʻoia ʻo Angelica:
  - Kikeke i ka lokahi! Maikaʻi loa kēia!
  Hāʻawi ʻo Maria Kolesnikova i ke aliʻi wahine o nā elves i nā kauoha ikaika a koʻikoʻi. He kaikamahine wiwo ole a koa.
  ʻIke ʻo ia i ka wā e hiki mai ana a me ke kaua, ʻo Russia ma Tajikistan me ka Taliban.
  Akā, he nani loa kēia a pau. A maopopo loa he koko a hakakā loa. Ua hoʻomau ke kaua i hoʻomaka me ka Taliban i ke kauwela o 2023 .
  Ua hoʻomau ke kaua ma waena o nā Taliban a me Rusia. He nui ka heluna kanaka o Afghanistan, nui ka poe opiopio - pololi, huhu, hakaka.
  A ke kaua nei lākou ma Tajikistan ʻoiai nakinaki ʻia nā lima o Rūsia me ke kaua ma Ukraine, i kākoʻo ʻia e ka hapa nui o ka honua.
  A hoʻohana ka Taliban i kēia.
  Akā,ʻo nā kāmaʻa wāwaeʻole a me nā kaikamāhine maikaʻi e hakakā nei ma kaʻaoʻao Lūkini. Hele mai nā kaua ma nā nalu.
  Ua pana ʻo Natasha i ka Mujahideen. Hoʻohana lākou i kahi pū mīkini dragon ikaika. A ua ua poka ma luna o ka Taliban.
  A hāʻule lākou, kaomi i nā kaikamahine. E hāʻule ana kahi helikopa Lūkia i pana ʻia mai kahi pū anti-aircraft homemade. Ua pana ʻia ʻo ia e ka Taliban. ʻOiaʻiʻo, ʻaʻohe kaikamahine ma ka helikopter, akā nā kāne, a ʻaʻole ʻoe e minamina nui iā lākou.
  A he kaikamahine ʻo Natasha a he kāmaʻa ʻole i ka bikini. A kokoke ʻoe e olohelohe, ʻaʻohe mea nāna ʻoe e hoʻopaʻa a paʻa paha.
  Ua hoʻolei ʻo Natasha i ka makana o ka luku ʻana me kona mau manamana wāwae ʻole o nā wāwae ʻokiʻoki me ka ikaika pepehi kanaka. Ua hoʻopuehu ʻo ia i ka Taliban ma nā ʻaoʻao like ʻole a hīmeni, me ka hōʻike ʻana i kona mau niho momi:
  Eia ka hooilo, hooilo, hooilo,
  Ua hoʻomaka koke ...
  Holoi me ka huhū, kahili -
  ʻOi aku ka maikaʻi o ka lā ʻapōpō
  ʻApōpō, ʻapōpō, ʻapōpō!
  A he makahiki hou kēia!
  ʻOiaʻiʻo, ua hau ma Tajikistan i ka pō o ka makahiki hou. A i kēia manawa, haʻalele nā kaikamāhine Lūkini me ke kāmaʻa ʻole, nā kapuaʻi i kālai ʻia i ka hau, a he nani loa ia.
  Lawe ʻo Zoya a hīmeni:
  Hoʻokahi ʻelua ʻekolu -
  E holoi i kāu mau mea hana!
  ʻEhā, ʻewalu ʻelima,
  E hele kāua e pāʻani i ka lapta!
  A ʻo ke kaikamahine, me kona manamana wāwae ʻole, e hoʻomaka i ka makana o ka make me ka ikaika make.
  Ua lawe ʻo Zoya a hīmeni, me ka hōʻike ʻana i kona mau niho:
  Ekahi 'elua' ekolu 'ehā' elima,
  Hele ka ʻīlio i waho e hele wāwae...
  Eia kekahi kaikamahine e holo ana
  Pepehi ia Mujahid!
  A lawe ʻo Zoya a hōʻike i kona alelo lōʻihi.
  Akā ʻo Augustine kekahi e alakaʻi i ke ahi. ʻO ke ʻano kaikamahine ʻaʻole hiki ke maʻalili. A kākau ʻo ia me ka manaʻo make. Mows iho i ka Mujahideen me ka ʻole o ka hana pono ʻole. Mahope iho, hoomaka oia e himeni;
  Inā he mea ʻole ka hope -
  ʻAʻole kōkua ka ikaika o ka pūʻali koa ...
  ʻAe, inā ʻaʻohe ʻuhane,
  ʻO ka hope ka ʻaina awakea a ka ʻenemi!
  A ʻo Augustine lauoho ʻulaʻula e lawe a hoʻolei i ka makana o ka luku, me kona manamana wāwae ʻole. A i ka ʻoiaʻiʻo, nui nā dushmans e haehae ʻia, ʻo ia ka mea weliweli.
  ʻO Augustine, ʻoiaʻiʻo, ʻaʻole i haʻalele i ka manawa e hīmeni ai:
  Ua olohelohe au
  E lele ana ʻo ia a puni ke kahua me kēlā!
  Lele au a puni ke kahua...
  Ua hīmeni ʻo Kulatsky!
  A e lawe ke kaikamahine i kona mau maka e ʻālohilohi me nā sapphires a me ka ʻālohilohi. A nani kona mau maka. A he ʻino loa ka ʻōlelo. A ʻano agile, a me ka groovy. ʻAe, ua like ia me kekahi ʻano ʻalani momona.
  Ke kaua pū nei ʻo Svetlana. A me kona manamana wāwae ʻaʻole e hoʻolei aku i nā makana o ka luku. He mea make a luku loa.
  A ma kahi kokoke i ka Taliban i lawe a kikeke i kahi pahu Lūkini. A hoomaka ka mokukaua Rusia e haehae liilii, a pahū ka pahu kaua. A make hou na kanaka.
  Akā ʻaʻole pono ʻo Svetlana i nā kāne pilau. Pono lākou e hoʻomāinoino ʻia. Lalau iho la ke kaikamahine a mele aku la.
  Kane, kane, kane,
  He poʻe ʻino nui wale ʻoukou
  Ke pepehi nā kaikamāhine iā ʻoe
  Hoʻomaʻemaʻe nui lākou i ka honua!
  ʻOiaʻiʻo, he holoholona ka Taliban.
  Ua hopu ʻia kekahi kaikamahine makaʻu maikaʻi. ʻAe, no ka hoʻomaka ʻana, lawe lākou iā ia a kau ma luna o ka pā. Ua wili ʻia nā ami mai nā lima aku, he ʻeha loa.
  A laila, kaulaʻi ʻia nā wāwae ʻole o ke kaikamahine me nā poloka, a nakinaki ʻia kona mau kuʻekuʻe wāwae. A laila lawe lākou iā ia a hoʻā i ke ahi ma lalo o kona mau wāwae ʻeleʻele.
  Ua ʻeha loa ke kaikamahine Lūkini. ʻO ka Taliban, ma mua o ka palai ʻana i kona mau kuʻekuʻe wāwae, lawe a hamo i kona mau wāwae me ka ʻaila. A no laila ua wela ke kapuahi, a ua ʻeha loa. A uwo aʻela ke kaikamahine. A ua hahau pū ka Taliban iā ia ma ke kua a me nā ʻaoʻao me ka hahau. A laila hoʻoholo lākou e hoʻoikaika i ka hoʻomāinoino. Lawe lākou i kahi uwea ʻulaʻula a e kuʻi kākou i ka nani ma ke kua a me ka umauma.
  A pehea ka eha. ʻOi loa i ka wā i hoʻomaka ai ka Taliban e wili i nā nipple ʻulaʻula o ke kaikamahine Lūkini me nā ʻuala ʻulaʻula. A uē nui ʻo ia.
  A ʻo ke alakaʻi nui o ka Taliban detachment ua pupule wale i ka hoʻomāinoino. A hōʻike ʻo ia i kona mau niho gula.
  Ua kuha ke kaikamahine Lūkini i ka pane. Ma hope iho, hoʻomaka lākou e uhaʻi i kona mau manamana wāwae. He mea eha loa. A hala akula ke kaikamahine mai ka ʻeha weliweli a hiki ʻole ke hoʻomanawanui.
  Akā, hoʻomau ka Taliban i ka hoʻomāinoino. ʻO ka mua, hoʻihoʻi lākou i ke kaikamahine i ka ʻike ma ka ninini ʻana i kahi bākeke wai hau. A laila hoʻokomo lākou i nā sensor a me nā electrodes ma kona kino.
  Ma hope o kēlā, ua hoʻomaka nā keiki kāne ʻelua e hele wāwae i ka dynamo. Ua hoʻomau ke au a ua hū ke kaikamahine mai ka ʻeha ʻeha. A i ka wa o ke kino
  Ke hele nei nā hoʻokuʻu uila , he mea weliweli, ʻo ka ʻōlelo ke holo wikiwiki nei nā pua lio. A ʻoiaʻiʻo, e ʻuā kekahi kaikamahine ma ʻaneʻi.
  A hehi nā keikikāne, a uwē ke kaikamahine ʻōlohelohe e like me ka ʻīlio hae. A eha loa iaia. A ʻaʻole hiki ke ʻae ʻia ka leo.
  A ma waho aʻe o kēia manawa, hoʻomoʻi ka Taliban i nā kuʻekuʻe wāwae o ke kaikamahine Lūkini, i uhi ʻia me nā ʻōpala nui. Ua hahau mai lakou ia'u ma ke kua me ka uwea wela. A hahau lakou me ka huhu a me ka lohi.
  A i ka manawa like ua hoʻonui lākou i ka palaoa. Hoʻomaka lākou e kikoo aku i ke kaikamahine, a kau aku i nā mea kaumaha ma luna o ka poloka i mea e wili pono ai i kona mau ami.
  Ua hīmeni ʻo ka bandit Taliban nui:
  He aha ka ʻeha, he aha ka ʻeha
  ʻO ka helu pāʻani: ʻelima - ʻaʻohe!
  ʻAe, he aha kāu e lawe ai mai nā savages? Ua hoʻomāinoino loa lākou i nā kaikamāhine e like me ia, akā ʻaʻole maʻalahi. ʻOiai ua hoʻokomo ʻia nā electrodes i loko o ka poli o Venus, a pehea lākou e kau ai i kahi au.
  He poe kamaaina ka Taliban. No laila ua kūʻai lākou i kahi armada holoʻokoʻa mai Kina me ke kālā i loaʻa iā lākou mai nā lāʻau lapaʻau. ʻOiaʻiʻo, ʻo Kina ka hui calico a me ka hoaaloha o Rūsia.
  A ua hoouka aku ka Taliban i ka enemi me ko lakou mau pahu.
  Akā e kūʻē iā lākou ʻehā mau kaikamahine Lūkini ma kahi T-95. He kāmaʻa ʻole lākou a me nā bikini.
  A pehea?
  Ua kī ʻo ʻElizabeta i ka Mujahideen me kona mau manamana wāwae ʻole a hoʻōho:
  - Hoʻonani i ka ʻāina makuahine o Elepani!
  Ua hoʻopunipuni ʻo Ekaterina , ma luna o ka Taliban, me ka hoʻohana ʻana i kahi kuʻekuʻe wāwae poʻe a nīnau:
  - He aha ka ʻāina hānau o nā ʻelepani?
  ʻĪ maila ʻo ʻElizabeta:
  -ʻOiaʻiʻo, Rusia!
  Ua ʻakaʻaka ʻo Catherine a pane maila:
  - Ua manaʻo wau ʻo India ia!
  Paʻi akula ʻo Elena i nā poʻe dushman me ke kōkua ʻana o ka ʻuʻu ʻulaʻula o kona umauma, ma mua o kona wehe ʻana i kona pale a hoʻōho:
  - Ua manaʻo wau ʻo ʻApelika ka ʻāina hānau o nā elepani!
  Paʻi akula ʻo Euphrosyne i nā kuʻekuʻe wāwae me kona mau kuʻekuʻe wāwae poʻe a hīmeni:
  - nā keiki liʻiliʻi,
  ʻaʻole iki...
  Mai hele i ʻApelika no ka hele wāwae...
  Ma Aferika he mano, ma Aferika he gorila,
  Aia nā koʻokoʻo nui ma ʻApelika!
  A o na kaikamahine kamaa ole a pau eha, me ka u ole, me na u'i ulaula, mele:
  E nahu lākou iā ʻoe
  Kuʻi a hōʻeha ...
  ʻAʻole hele kaʻahele nā keiki i ʻApelika!
  Aia kekahi powa ma ʻApelika
  Aia kekahi kanaka ʻino ma ʻApelika
  Aia ma Aferika kahi Barmaley weliweli!
  Nahu ia iā ʻoe
  Kuʻi a hōʻeha ...
  ʻAʻole hele nā keiki i ʻApelika e hele wāwae,
  He moeʻuhane ia ma ʻApelika,
  He kanaka kolohe
  Ua ʻike koke ʻia ʻo Barmaley i loko!
  Holo ʻo ia a puni ʻApelika a ʻai i nā keiki!
  ʻAe keiki! ʻAe keiki!
  ʻO ka ʻakaʻaka ka ʻakaʻaka, akā i ka wā i hopu ai ka Taliban i kahi keikikāne Lūkini ma kahi o ʻumikūmāhā , ua manaʻo nui lākou iā ia. ʻO ka mua, wehe lākou iā ia a kau iā ia ma luna o ka pā.
  A laila, hoʻomaka ka dushman i loko o ka pāpale a me ka ʻumiʻumi e puhi i ke kino kino o ka ʻōpio me ke koʻokoʻo me ka hao wela.
  A laila lawe mai ka mea hoʻopaʻi kaua Taliban i kahi hōkū hao ʻulaʻula i ka umauma ʻole o ke keikikāne a hoʻopaʻa iā ia.
  Ua uē ke keiki me ka ʻeha nui a nalowale ka ʻike. Mahope iho, ua hoomaopopoia ke keiki. A kaomi iho la lakou i kona mau wawae kamalii iloko o na laau. A hoʻomaka lākou e kau i nā mea kaupaona ma nā lou o ka poloka. A ua ʻeha loa. ʻO ke kino ʻōpiopio o ke keiki ua ʻōloa loa, a uē maoli ke keiki .
  Ua hoʻomau ʻia ke keiki Lūkini. E lubricate i kou mau kapuai wawae me ka aila. A laila hoʻā lākou i ke ahi ma lalo o lākou.
  A pehea ka uē ʻana o ke keiki ma hope o kēlā. ʻAe, ua ʻeha loa.
  Ua hoʻomau ke keiki i ka uē ʻana a ua hahau ʻia e ka Taliban me ka hahau.
  A laila, hopu lākou i ke keiki ma nā iwi ʻaoʻao me nā makau. A hoʻohuli hou lākou i loko o waho.
  Ma hope iho, hīmeni ka Taliban:
  E luku mākou i ka poʻe hoʻomaloka a pau,
  E lilo lākou i mau ʻōpio...
  Eia ke keruba maluna o kakou,
  E kau mākou i nā mea a pau ma ka papa!
  Ma hope o kēlā, ua haki ke keiki mai Rūsia me nā ʻuala ʻulaʻula, nā manamana wāwae a pau ma kona mau wāwae ʻole. A ua hana mālie ka Taliban i mea e hōʻeha nui ai i ke keikikāne maikaʻi. A laila, hoʻomaka lākou e uhaʻi i nā iwi ʻaoʻao o ke koa ʻōpio me nā ʻīwī wela keʻokeʻo.
  No laila ua uhaʻi lākou nona i ʻole i loaʻa i ke keiki kahi iwi ʻaoʻao holoʻokoʻa. A make ke keiki i ka haʻalulu ʻeha.
  Ma mua o ka make ʻana, ua haki ka Mujahideen i nā pōlele o ka ʻōpio. A ua ʻeha loa.
  I kēia manawa, ua hoʻouka ʻo Anastasia Witcher i ka Taliban me nā mokulele hoʻouka. Ua hoʻohana ʻo ia i nā rockets. Ua kaomi ʻo ia i nā pihi lāʻau hauʻoli me kona mau manamana wāwae ʻole a hīmeni:
  ʻOi aʻe a kiʻekiʻe a kiʻekiʻe
  Ua hāpai ka Fuhrer i kona ihu...
  I kekahi manawa ua puhi ʻia ko mākou hale,
  Eia naʻe, ʻaʻole i oʻo ka Taliban!
  Ua hahau aku ʻo Akulina Orlova i kona hoa paio. Hana pololei ʻo ia i kēia, a hoʻohana i kāna nipple umauma ʻulaʻula e kaomi i ke pihi. A pahū kahi mokulele Lūkini ma kahi kokoke. A ua hauʻoli ʻo ia i ka makana pepehi kanaka mai ka Taliban. He mea paha i hana ʻia ma Kina. A e hoʻopau loa ia iā ʻoe.
  Ua hīmeni ʻo Akulina:
  - Inā hele pololei ke kanaka i ka pahu kupapaʻu.
  E mālama i ke ola no laila ...
  E mau kaikamahine kamaa ole!
  A ʻakaʻaka ke koa a ʻakaʻaka. ʻOiai,ʻoiai ka hoʻoilo,ʻaʻoleʻike nā wāwae o ke kaikamahine i nā kāmaʻa. A poepoe kona mau ku'eku'e wāwae a 'ālohilohi maoli. He nani wale kēia kaikamahine.
  A ʻulaʻula a ʻālohilohi nā ʻuʻu o kona mau umauma e like me nā piko o nā hale pule. He kaikamahine hakakā kēia, ʻo ia hoʻi.
  ʻAe, ʻaʻole makemake ʻo ia i nā kāne. ʻOiai ua hauʻoli ʻo ia i kona alelo no ka leʻaleʻa. Nani maoli ka hoʻopā ʻana i kou mau ʻuʻu ʻulaʻula me nā nipple strawberry o kekahi kaikamahine. I mea e nui ai.
  Lawe ʻo Akulina a hīmeni:
  No keia kaikamahine kamaa ole
  ʻAʻole hiki iaʻu ke poina...
  Me he mea la me na pohaku o ke alanui
  Hoeha lakou i ka ili o na wawae palupalu!
  A e lawe ʻo Akulina a ʻōwili i kona mau maka sapeira.
  Eia ʻo ia he kaikamahine o ka pae kiʻekiʻe a me ka papa.
  A ʻo Margarita Magnitnaya kekahi mea hoʻokele. Makemake nā kaikamāhine ʻelua e moe kūʻē kekahi i kekahi a hoʻopā i ko lākou mau nipples, ʻālohilohi e like me nā rubi.
  Akā naʻe, ʻaʻole lākou e haʻalele i nā kāne.
  ʻAe, i kēia manawa, e lawe ʻo Margarita a hahau i ka Mujahideen me ka ikaika make nui.
  A laila e hīmeni ʻo ia:
  Auē, he aha nā wāwae!
  Pehea ka maikaʻi ...
  Mai makaʻu, pēpē
  Kākau i kāu helu kelepona!
  A e hōʻike ʻo Margarita i kāna alelo. He kaikamahine hakakā loa ʻo ia.
  A ʻo kona mau manamana wāwae ʻaʻole hoʻouna i nā makana pepehi kanaka o ka make.
  Ua hīmeni ʻo Akulina Orlova me ka ʻakaʻaka:
  - Margarita, ua hāmama ka puka makani,
  Margarita, hoʻomanaʻo ʻoe i ke ʻano o ia mea!
  Kuno ʻo Anastasia Witchakova:
  - ʻAe nā wahine! Hiki iā mākou ke hana i nā mea āpau a holoi mākou i ko mākou mau ʻenemi!
  A hīmeni nā kaikamāhine i ka hīmeni:
  He ikaika ko mākou pūʻali
  Mālama ʻo ia i ka honua ...
  E neʻe aku ka Taliban
  Ke pepehi ʻia nei kā lāua kaikamahine!
  No ka laʻana, hakakā pū ʻo Fedora. Ke puhi nei ʻo ia i ka motar ma ka Mujahideen. A inā ʻaʻole ʻo ia e like me ka nui o kekahi. ʻOiai inā he ʻumiʻumi lōʻihi ka Taliban a he poʻo i kahi ʻia.
  Hoʻopaʻa ʻo Fedora i kona mau wāwae ʻole i ka lepo a hīmeni:
  Ke ʻike nei ʻoe i kahi eclipse i ka lewa?
  He hōʻailona weliweli o ka nalu...
  ʻEheu ʻeleʻele ma luna o ka honua
  ʻO nā ʻohana o ka ʻuā lewa!
  A ʻo kekahi kaikamahine ʻē aʻe ʻo Sirafima i hoʻolei i ka pōkā pepehi kanaka me kona mau manamana wāwae ʻole a haehae i ka lehulehu o Taliban a ʻōlelo akula:
  Taliban - piʻi ka hōʻino,
  Taliban - make loa...
  Taliban a me nā regiment make!
  Ke alakaʻi nei ka Taliban i ka pupule!
  Taliban!
  A e hookani o Serapima i kona waha, a me ke kani ana e maule ai na manu, a e hou i na poo o ka poe Mujahideen me ko lakou nuku.
  ʻO nā kaikamāhine, pono wau e'ōlelo, he maikaʻi loa a he nani.
  A i kēia manawa hiki iā ʻoe ke ʻike i ke ʻano o ka Taliban i puhi ai i ke ahi i kahi hale kūʻai o Rusia. Ua hoʻomaka e ʻā a pahū nā pūpū me ka ikaika make. ʻO ka Taliban e uwē a hauʻoli.
  Akā ʻo nā kaikamahine mai ka lewa e hoʻomāʻewaʻewa ana me ka Mujahideen. A hiki iā ʻoe ke ʻike i ke ʻano o Albina lāua ʻo Alvina i ka lewa.
  ʻO nā kaikamahine ʻelua he mau blonde kupaianaha wale nō. A nani kamahao. A ʻoiaʻiʻo, ʻaʻohe kāmaʻa a ʻaʻahu wale i nā panties lahilahi.
  ʻO kēia nā wāhine o ke kūlana kiʻekiʻe loa, e ʻōlelo kākou. A ʻo ka mea hiki iā lākou ke hana, ʻaʻole hiki i nā mea a pau ke hana hou.
  A ʻo nā koa, ʻoiaʻiʻo, inā hoʻomaka lākou e pepehi, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hoʻōki iā lākou.
  Ua ki aku ʻo Albina i kahi pōhaku o ka mana luku nui mai ka mokulele. A ua uhaʻi ʻo ia i ka hale noho o ka pūʻali Taliban, a ma hope o kāna hīmeni ʻana:
  - ʻO wau ka ikaika loa o ka honua,
  ʻOiai ʻo nā wāwae he uʻi kapa ʻole ...
  E hoʻoinu kākou i ka Taliban i loko o ka lua,
  ʻAʻole hiki iā mākou ke nāwaliwali!
  Ke hoʻomau nei ʻo Alvina i ka hoʻouna ʻana i nā makana o ka make me kona mau manamana wāwae ʻole. A pepehi i ka Mujahideen, lalau iho la ia a mele aku la:
  - He mau kaikamahine maikaʻi kā mākou,
  'Ōlelo wale lākou i ka nani....
  Leo liʻiliʻi o nā lālā Komsomol Zvonitz ,
  E hiki mai ana ka punawai ino!
  A e lawe nā kaikamahine ʻelua a hīmeni ma luna o ko lāua māmā:
  E hele au i ka Himalayas
  E hoʻokuʻu mai iaʻu no ka maikaʻi
  A i ʻole, e ʻuwē au, a i ʻole, e ʻō wau.
  A i ʻole, ʻai wau i kekahi!
  A hoʻomaka wale ke kaikamahine e kani. A manaʻo ʻo ia he ʻoluʻolu a nani loa. A ke uē ʻoe - Kukareku - he mea weliweli loa.
  ʻO nā kaikamāhine, i kēia manawa, lawe aʻela a hoʻomaka e pana mai nā pū kaumaha, kahi i manaʻo ai. A pana pololei lākou.
  ke kaikamahine ʻo Vivola , me ka luliluli ʻana i kona mau niho a me ke kī pololei ʻana i kona mau ʻenemi:
  - ʻO wau ke kaikamahine ikaika loa ma ka honua,
  Makemake au e palu i ka hemolele mai nā kāne...
  ʻAʻole ʻike nā koa i ka hoʻolaha maikaʻi,
  Kahi i poina ai ke kaikamahine i ka hāʻawi ʻana i kahi hana pā!
  A ʻakaʻaka ke koa. ʻAe, ʻike nā mea nani i ke ʻoki ʻana i nā dushmans.
  A ʻo ka ʻoiaʻiʻo, hiki iā lākou ke ʻoki i nā kiwi a me ka ʻōhule diabolo.
  No laila e hoʻāʻo e piʻi kūʻē i ia mau nani.
  ʻO Nicoletta hoʻi ke kīkē nei i ka Taliban. He kaikamahine hakaka loa ia. A ke ʻakaʻaka ʻo ia, me he mea lā ʻo ka ʻakaʻaka kēia a ke kanaka pupule ʻino .
  Hōʻike ʻo Nicoletta i kona mau niho a uwē:
  We are, wow, powa,
  Powa, powa!
  Bang , bang a ua make ʻoe,
  Make, make!
  A e palu ke kaikamahine i ka lewa me kona alelo. A nani hoʻi i kekahi kaikamahine ʻē aʻe e palu i ka ʻuʻu ʻulaʻula o kona umauma. A ʻālohilohi a ʻālohilohi me nā rubi.
  Ua ʻakaʻaka ʻo Nicoletta a hoʻōho:
  - Hoʻonani i nā pōā o ka lewa!
  Huhū pū nā kaikamāhine ma nā wahi ʻē aʻe. A laila hāʻule nā pōhaku i nā kūlana Taliban. Ua hoʻokuʻu ʻo Aurora me ka hoʻohana ʻana i nā nipple ʻulaʻula o kona mau umauma, i hoʻohana ʻia e kaomi i nā pihi.
  A lele nā pōhaku. A ke uwo nei na Mujahideen.
  Eia kekahi lālā Komsomol e hoʻomāinoino ʻia. Me ke kanalua ole, ua hookomoia ka pulupulu pulupulu i hamoia me ka aila ma waena o kona mau manamana wawae. Lawe iho la lakou me ka hakalia ole, a puhi i ke ahi.
  Ua wela ka pulupulu i ke ahi. A e lawe ke kaikamahine a uwo. A laila, lawe aʻela ʻo ia i kona mau ū a hoʻokuʻu iho i ke koʻokoʻo ʻulaʻula i loko o kona nipple ʻulaʻula. A pohā maoli ke kaikamahine i ka ʻeha.
  A ʻakaʻaka ka Taliban. ʻOiaʻiʻo, makemake pū lākou i ka haki ʻana i nā manamana wāwae. Ua puhi kekahi o ka Mujahideen i ke kuʻekuʻe wāwae poepoe o ke kaikamahine me ka hao keʻokeʻo mai ka wela. A ua hana. E uē koke ke kaikamahine me ka weliweli weliweli.
  Ua ʻike ʻo Alice iā ia ma o kahi sniper scope. Ua nana pono au. Lawe au a hoʻonoho, me he pupule lā. A ʻo ka pōkā pepehi kanaka e ku pono i ka mea hoʻoko ma ka ʻōpū. A e hoʻōho ʻo ia me ka ʻeha ʻāhiu a hoʻomaka ʻo ia e wili. Lalau iho la ke kaikamahine a mele aku la.
  Na anela maikai,
  ʻElua ʻēheu keʻokeʻo ma luna o ka honua
  Aia kekahi ʻāina ma kahi
  Kahi i lilo ai ʻo Svarog i kiʻi!
  Ua kī pū ʻo Angelica, a pololei loa, e hahau ana i ka mea hoʻomāinoino i ka scrotum. ʻO ia hoʻi, e hoʻōho mai kahi pā maikaʻi. ʻO kēia ka mea i loaʻa i ka poʻe hoʻokō.
  A hīmeni nā kaikamāhine.
  E ka poe pepehi kanaka naaupo.
  Ke kali nei ka hoʻopaʻi lokoino...
  Nui nā kukui a mākou
  Hoʻouka ka poʻe nui!
  A hoʻomaka nā kaikamāhine e pana me ka huhū a me ka pololei. A hahau aku i ka Taliban. E kūʻē i kēlā mau kaikamahine, ʻaʻole hiki i ka diabolo ke pale aku.
  Hīmeni ʻo Alice i kāna kī ʻana i ka ʻenemi:
  Aia kou hopena i ke kaulike
  Nā ʻenemi piha i ka wiwo ʻole...
  Akā hoʻomaikaʻi i ke Akua aia nā hoaaloha,
  Akā hoʻomaikaʻi i ke Akua aia nā hoaaloha!
  A hoʻomaikaʻi i ke Akua e nā hoaaloha, aia nā pahi kaua!
  A ʻo Angelica, e hoʻomau ana i ke kī ʻana i ka Taliban, a pepehi iā lākou, ʻōlelo ʻo ia:
  - Ke kahe koko kou hoa,
  Hehi ʻia a hiki i ka hopena...
  Mai kapa mai iaʻu he hoaaloha
  ʻAʻole hoʻi he makaʻu a wahaheʻe!
  A laila, lawe ke kaikamahine a hoʻolei aku i ka grenade me kona mau manamana wāwae me ka ikaika make. A ua uhaʻi ʻo ia i ka Taliban a ʻāpana. Ua ʻolokaʻa nā poʻo ʻoki ʻia o ka Mujahideen.
  Lawe ʻo Angelica a hīmeni:
  mau ʻia ke ao a me ka pō ,
  Aloha hilahila ole...
  No ka mea, ʻano ʻē ka hana a Putin,
  Ke make nei ka ʻāina holoʻokoʻa!
  ʻO Alice, kiʻi aku i ka Taliban a kuʻi iā lākou, lawe ʻo ia a ʻike, me ka kuha ʻana i ka lepo:
  - Aia kahi manawa kupanaha ma kēia Rusia,
  ʻO ka mea maʻalahi ʻole ke kuhi ʻo wai ka mea hoʻomake a ʻo wai ka pelekikena!
  Ua ʻakaʻaka ke koa lauoho ʻulaʻula me ka ʻike:
  - ʻO kēia ke ʻano - he naʻaupō loa ka loaʻa ʻana o kahi kiu i pelekikena!
  A ua ua hou nā kaikamahine ʻelua i nā kahawai ahi ma luna o ka Taliban. A hana pololei loa lakou. A ua pā kā lākou mau pana i ka Mujahideen.
  A ma kekahi wahi e hakaka ana na kaikamahine. A he ʻoiaʻiʻo nō hoʻi, he kāmaʻa ʻole, a aneane ʻaʻohe kapa.
  No ka laʻana, ua kī ʻo Alenka i kahi bazooka me ka hoʻohana ʻana i kāna nipple umauma ʻulaʻula. Ua hou ʻo ia i kahi mea kaua Taliban a me kekahi o kāna mau hoa.
  A laila ua tweet ʻo ia:
  - Aia hou mākou i ka parade,
  ʻAʻole mākou ma ke ala like me ka pōā
  He pūʻali koa mākou o nā kaikamahine kamaʻa ʻole,
  Me mākou, aia ke kukui o Lada i mua!
  A e hoolei ke koa i makana o ka luku me kona kue wawae. A e hoʻokaʻawale ia i kahi pūʻulu Mujahideen.
  Maikaʻi nā wahine ma ʻaneʻi. Ke kī pū nei ʻo Olga i ka Taliban. Ke hele mai nei ka Mujahideen. Hoouka lakou ma na kaulahao manoanoa. A ʻokiʻoki nā kaikamāhine iā lākou me ka hana ʻole.
  Ua kī ʻo Olga i kāna pū ahi me kāna nipple strawberry. Ua kikeke ʻo ia i nā Taliban he nui, a hīmeni:
  - Ka ʻuhane, ka puʻuwai, hāʻawi,
  ʻO mākou ko mākou ʻāina hoʻāno ...
  Kū mākou a lanakila -
  A ʻaʻole mākou e mihi i ko mākou ola!
  . MOKUNA Helu 8.
  A e hoʻolei ke kaikamahine i ka makana o ka luku ʻana i ka Mujahideen me kona manamana wāwae ʻole o ka ikaika pepehi kanaka.
  A pehea ka maikaʻi no nā kaikamāhine. Pehea lākou i hahau ai i ka Taliban.
  Kaua pū ʻo Veronica. Hoʻohana ke kaikamahine i nā nipple umauma ruby i ka pana ʻana.
  A ʻo ka hopena, ua luku ʻia ka nui o nā dushmans. A hoʻōho ke koa ma luna o kona māmā:
  - ʻO wau ka ikaika loa o ka honua,
  Hiki iaʻu ke ʻumi i ka Taliban...
  Pepehi i ka poʻe dushmans i loko o ka lua,
  E hana mākou iā lākou e like me ka pāʻani!
  A lawe ʻo Veronica iā ia a hoʻopaʻapaʻa ...
  ʻO ke koa Anna me ia. A hoʻopau ʻo ia i ka Mujahideen. ʻOiaʻiʻo, ʻaʻahu wale ke kaikamahine i nā panties. He kūpono. A lahilahi loa nā panties a ʻaʻohe mea huna.
  Ua puhi ke koa Anna, e ʻoki ana i kona mau ʻenemi. He ʻulaʻula kona lauoho, a ʻo nā kaikamahine ponoʻī ke kukui kiʻekiʻe loa o ka cosmos.
  A ʻo Anna, me kona mau manamana wāwae ʻole, hoʻolei i nā makana o ka make, ka mea i lanakila ai ka Taliban ma kahi.
  Ho'ōho nā koa ma luna o ko lākou māmā:
  - Aia nā Mujahideen i ka huhū,
  Na ka ʻenemi i neʻe i ka regiment i mua...
  Hapai na kaikamahine i ka ike o ka lanakila,
  E halawai ana ka Taliban me ka inaina!
  
  ʻAi lākou i ka ʻili puaʻa,
  E pio ka ʻenemi ...
  Hakaka na kaikamahine kamaa ole
  Ikaika ka lima o na u'i!
  A e lawe ke koa a e hahau iā ʻoe, me ka hoʻohana ʻana i ka ʻulaʻula o kona umauma i ke kaua.
  A e ʻōlelo wale kākou he ʻoluʻolu loa!
  Kaikamahine nani - kala ʻulaʻula. A makemake ʻo ia i nā kāne. ʻOi aku ka maikaʻi o ke alelo e hana pū me nā lāʻau jade.
  Nui ka ʻono a me ka leʻaleʻa!
  No laila, lawe ʻo Anna a uwē ʻo ia ma luna o kona mau māmā:
  - Ua hāʻawi ʻia ke kauoha e hoʻopau i ke kauhale i lalo.
  Hoʻopau nā volley o "Grad" i nā mauna...
  Ua puhi ka Fuhrer me ke poo ohule ia Afghan ,
  A oki kāua kamaʻilio ʻana!
  A e lawe ke kaikamahine a ʻakaʻaka. A ua like kona ʻakaʻaka me ke kani ʻana o nā bele.
  Piha nā kaikamāhine i ka hauʻoli. Ma ʻaneʻi hoʻi ʻo Malvina e hakakā nei. ʻOiaʻiʻo, ʻaʻole manaʻo ke kaikamahine e hoʻohana i ka nipple ʻulaʻula. A i ka manawa like, hīmeni ka nani
  Akā ua hiki mai kēia -
  Aole i ninau mai ke koa!
  Ua kaa ae ka ohana ino,
  Nui nā pūʻali pōʻeleʻele!
  
  ʻO nā daimonio ʻeleʻele he mea ʻino,
  E hele i waho o kēia ʻano ʻino!
  Eia nā pahi kaua ma ko lākou mau lima -
  ʻO nā mele uwē - ʻaʻole he nightingale!
  
  ʻO ka pū mīkini i haki i ka pūʻali koa
  ʻO ka uahi o nā moka nahā!
  Hoʻokuʻu lākou i kahi hui i ka manawa hoʻokahi,
  ʻaʻole kōkua ka mea kaua o ka cuirassier!
  
  ʻAʻohe makemake o ka ʻeke e make,
  E manaʻoʻiʻo mai iaʻu, ʻaʻole ʻo Gehena he wahi hoʻomaha!
  A luku nā pūpū i nā bunkers,
  Ua paʻi ko lākou ʻānela iā lākou mai luna mai!
  
  ʻO nā daimonio i loko o ko lākou mau lua i ka manawa like,
  Hoʻopau mākou iā lākou me ka napalm a me ka sulfur!
  hehee na mauna,
  Ke luku ʻia nei nā kānaka a puni mākou!
  
  Akā, mai noʻonoʻo wale
  Ua like ka ʻenemi me ka wai!
  ʻO ka ulu nui o ka ulu ʻana,
  ʻO ke aliʻi o ke ao holoʻokoʻa ʻo Sātana!
  
  Eia kona hanu ahi.
  Puhi koke ke keruba!
  A haule iho la ka hae o ke Akua,
  Akā, manaʻo mākou e lanakila mākou!
  
  Piʻi iki mākou i ka puʻu
  A e bapetizo kakou!
  kaniuhu ma ke ala,
  Na ke Akua naauao!
  
  A ke hoʻouka nei mākou i kēia manawa
  Ho'ōho hurray, ʻo ka hekili!
  Ehia nae ka lohe e ka makuahine.
  Akā i ka pō me nā hale noho - he ala!
  ʻO kēia ka ʻike a Margarita Kolesnikova, a ua hoʻomaka ia me ka hoʻouka koke ʻana o ka Taliban iā Tajikistan ma Iune 22, 2023, a ua hakakā ʻo Rūsia ma nā ʻaoʻao ʻelua, e hoʻohuli ana i kāna mau pūʻali mai ke alo o Ukrainian . A he aha ka maikaʻi o ka hakakā ʻana me nā dushmans ma mua o nā kaikuaʻana Slavic e pepehi kekahi i kekahi?
  Akā, i loko o kona ao, ua pono e hoʻoponopono ʻo Maria Kolesnikova i nā pilikia ʻē aʻe. Koʻikoʻi nō hoʻi. E kauoha i nā pūʻali ke hakakā ka maikaʻi i ka hewa. Pehea ka wā i kū ai ka poʻe i ke kūʻē ʻana o ka puaʻa ʻumiʻumi a ʻōhule, a i kona pale ʻana i kona poʻe ʻeleven nani mai nā bea ʻino a ʻino.
  I kona hīmeni ʻana:
  Aloha a make,
  ʻO ka maikaʻi a me ka hewa...
  He aha ka mea hemolele, he aha ka hewa,
  ʻAʻole i manaʻo ʻia e hoʻomaopopo ...
  Aloha a make,
  ʻO ka maikaʻi a me ka hewa,
  A hāʻawi ʻia iā mākou ke koho,
  Hoʻokahi wale nō mea!
  Ua hakakā ʻo Elves ma kekahi ʻaoʻao, a he orcs ma kekahi ʻaoʻao.
  Ua hōʻike nā kaikamahine elf i ke koa koʻikoʻi i ka hakakā ʻana i nā mea huluhulu.
  Ma ʻaneʻi ua lawe nā mea nani me nā lauoho tricolor i nā orcs.
  Ki aku nā kaikamāhine i nā pū mīkini i nā bea huluhulu. Ua ʻoki lākou iā lākou me ka ʻole o ka hana pono ʻole a hoʻolei iā lākou i loko o nā pahu.
  I ka manawa like, ua hoʻolei nā kaikamahine a me nā ʻohana elves i nā makana pepehi kanaka o ka make i nā ʻenemi me ko lākou manamana wāwae. Ua haehae maoli lākou i nā orcs.
  A mele maila nā koa.
  Inā huli koke mai kahi hoaaloha
  He orc ino keia, huluhulu...
  Hele aku la ka maka o ka elf,
  E make ka ʻōhule Fuhrer!
  A ʻakaʻaka hou ihola nā koa, e hōʻike ana i ko lākou mau niho momi e ʻālohilohi ana i ka niho ʻelepani.
  Eia ke kaua hou nei na elves, a me ko lakou mau manamana wawae e hoolei ana i na makana ikaika a make o ka luku.
  I ka manawa like, puhi ikaika nā mea nani me nā pū mīkini. A hana lākou me ka hoihoi nui.
  Ua paʻi kekahi o nā elves i ke pihi bazooka me kona nipple umauma ʻulaʻula. Ua kiola ʻo ia i ka makana pepehi kanaka o ka make. A haehae i ka nui o nā orcs.
  He mau kaikamahine kēia, ʻaʻohe kāmaʻa a me nā bikini.
  A ʻo ia hoʻi, hīmeni hou nā elves;
  ʻāina nui, ikaika, kapu,
  ʻAʻohe mea ʻē aʻe ma lalo o ka lani uliuli!
  Ua hāʻawi ʻia mai iā mākou e ke Akua Mana Loa mau loa -
  Mālamalama ʻole palena ʻole, Elfia hanohano!
  
  ʻAʻole ʻike ka honua i ka mana like, ʻike ʻoe, ʻaʻole loa
  No laila mākou e hehi haʻaheo i ka nui o ke ākea!
  Ke mele mai nei ka hoku o ke ao nei ia oe,
  E hauʻoli ka elf me mākou!
  
  Ma hope o nā mea a pau, ʻo ko mākou ʻāina makuahine kēia, he hopena ia,
  Kauoha i ka hakahaka o na mea a pau!
  ʻO kēlā me kēia o mākou, manaʻoʻiʻo mai iaʻu, makemake lākou i kēia,
  Me ka ʻole o nā mea lapuwale, nā manaʻo hoʻomana wahine!
  
  Puhi ka poe anela i ka pu ikaika,
  Hoʻomaikaʻi ikaika lākou i ka huakaʻi o ko mākou mau pūʻali koa!
  A e ʻike ka ʻenemi i kona hopena i loko o ka pahu kupapaʻu,
  Aole e loaa ka auhau a me ka hookupu!
  
  ʻO ko mākou ʻāina makuahine kēia, e manaʻoʻiʻo mai iaʻu, nani nā mea a pau o loko.
  Ua hoʻohuli ʻo ia i ke ao holoʻokoʻa me ka hoʻoikaika ʻole!
  nā kaikamāhine maikaʻi me ke kaumaha wili ,
  Makemake ʻo ia i ka hahau ikaika!
  
  ʻO ka ʻāina makua ke ʻano o nā maka uliuli o ka makuahine,
  ʻO kona lima a me ke aloha a me ka pōhaku!
  A ʻo ke kanaka ʻenemi āu e pepehi ai me ka pōkā -
  I ʻā ka lapalapa o ka puʻuwai!
  
  I ka ʻāina makua ʻole, hoʻohiki ʻoe,
  Maikaʻi ʻo ia iā ʻoe!
  Iloko nae o ka inaina o ke kaua, kahe ke koko.
  E hiki mai ka hoʻopaʻi i ka ʻenemi i kēia manawa!
  
  ʻO nā mea kaua a me ka wiwo ʻole, he mea ikaika loa ia,
  ʻAʻole hiki i ka mea ʻino ke lanakila!
  Ma ka mokulele me nā pōkā, lele akamai wau,
  A i ka wā e pahū ai, ua ua ma nā puka makani!
  
  Akā ʻo ke kauoha a ke aliʻi - lele keiki i Mars -
  ʻO ka manawa kēia no ʻoe e hoʻokomo i ka lewa!
  A ʻo ka haʻaheo o Martian e hoʻopaʻa paʻa iā ia i ka maka,
  A laila ʻike mākou ma waho o Pluto!
  
  E hele kāua i kahi kiʻekiʻe o ka lewa, e ʻike i ka lihi o ke ao,
  ʻO kā mākou hopena kanaka kēia!
  A no laila, e ke keiki liʻiliʻi, e ʻaʻa i ka hoʻohana ʻana.
  Ma hope o nā mea a pau, ʻike i ka uku he ʻoihana waiwai!
  A e lawe na kaikamahine, a e hoolei hou me ko lakou manamana wawae i ka makana o ka make.
  A e ʻoki kākou i nā orcs holomua me nā pū mīkini. He nani nā koa. A ʻo nā kuʻekuʻe wāwae ʻole o nā kaikamahine e hoʻolei i nā makana o ka luku pepehi kanaka. A wikiwiki loa lākou a hana ikaika.
  A loaʻa iā lākou nā nipples ʻulaʻula a me ka strawberry. Aʻala loa ko lākou umauma. ʻO nā elves ʻōpio e palu iā lākou me ko lākou alelo a hele pupule me ka ʻono meli.
  He aha ka papa!
  Ua hoʻōho kekahi o nā elves, e hōʻike ana i kona ʻeha:
  - Omo i kēlā umauma,
  A poina e pili ana i nā orcs!
  A e lawe ke koa a milo me kona kino.
  A ʻo kekahi elf ʻē aʻe me kahi nipple ʻulaʻula o kona umauma kaomi. A e pane ka makana o ka make me ka ikaika make. A inā ʻoiaʻiʻo ʻo ia e hoʻopaʻapaʻa, a laila e lawe nui ʻo ia a hoʻopaʻa ʻia.
  Hoʻōho a hoʻōho nā elves:
  - ʻO mākou ka ikaika loa o ka honua,
  Hoʻomoʻa i nā orc a pau i loko o ka lua ...
  ʻAʻole i ʻai i ka hulu huluhulu -
  E noʻonoʻo i ko lākou wahi i ka bākeke!
  A eia hou ke kaikamahine i kaomi i na pihi joystick me na nipples ulaula a hahau i na orcs me ka ua kepau.
  Ma hope iho, hoʻomaka ka pūʻali koa holoʻokoʻa o nā elf kamaʻa ʻole e hīmeni;
  Ua haawiia mai ka berita o ke aloha ikaika, kahiko,
  ʻO ka sila pau ʻole a maʻemaʻe o ka Haku!
  Ma ka pule kekahi, a ma na hale inu kekahi.
  Aia kekahi ma luna, ke kali nei kekahi i ka make!
  
  Hauʻoli loa māua me kaʻu hoaaloha i kēia manawa -
  ʻO ia koʻu mālamalama, a ʻo ke aka momona o ka ulu lāʻau!
  Hoʻomaikaʻi nā kerubima i ko mākou ʻaoʻao,
  Ma lalo o ke kālā he aka mālie e like me ka vevevet!
  
  Ua hehi mākou i nā ala he nui,
  Aloha au iā ʻoe me kuʻu puʻuwai a pau!
  No ka mea ua hana ʻoe i nā blonde nani,
  No ke aha ʻoe e hāʻawi ʻole ai i ka lokomaikaʻi no kahi ruble!
  
  ʻOiai ke hoʻolei nei ka hopena i nā dice i kekahi manawa,
  He kūlana kaumaha loa ia!
  Ma hope o nā mea a pau, nui ka poʻe e paila ana me ka huhū.
  A kahe ke koko mai ka wailele napoo!
  
  Ma hope o nā mea a pau, ʻaʻole pua mau nā cherries i Mei,
  Aia ka mehana a me ka pumehana o ka ua!
  A me ka ʻiʻo o ka poʻe ipo, i ʻeha ʻia e ka ʻeha.
  ʻAi ka ʻinoʻino me ke kānalua ʻole!
  
  ʻAʻole ʻo ke kaua ke kaumaha ma luna o ka hale -
  ʻOi aku ka ʻino, hoʻokahi haneli ka paʻakikī!
  I ka wa i nahu ai na mahinaai e na iole.
  Ke piʻi ka nui o nā maʻi!
  
  No ke aha lā ka Haku e ʻeha ai i nā keiki,
  Ma hope o nā mea a pau, he hana ʻakaʻaka kēia - ʻo ia hoʻi ke ola nei ʻoe!
  A no ke aha i ʻilihune ai ka mea hala ʻole?
  A no ke aha e alakaʻi ai ka wahaheʻe i ka holomua?
  
  Ua like ko mākou honua me Janus - he nui nā ʻaoʻao,
  ʻAʻole kakaikahi nā kihi o ka ʻino i loko ona!
  Aka, e hoopauia ke ano hihiu,
  E lanakila i ka dissipation a me nā hewa!
  
  ʻOiai mai kēlā ʻaoʻao; He luuluu ka hemolele,
  ʻO ka honua me ka piko ʻole he mea ʻole!
  A he mea makehewa kona hoouna ana i ke Akua e eha,
  Keiki kamaaina - ka Haku Kristo!
  Hīmeni nā kaikamāhine, a hoʻāʻo ka poʻe orc e hoʻokaʻawale iā lākou. ʻAʻole maʻalahi nā kaikamāhine.
  Eia nā elves e hoʻolele ana i nā pahu pahu ahi. Ke neʻe nei kēia mau pilikua me nā kumu ākea.
  A hoʻomalu nā koa iā lākou me ko lākou manamana wāwae. A hoʻopiha lākou i nā kūlana orc me ke ahi napalm. ʻO kēia nā kaikamahine hakakā a me ka huhū ma ʻaneʻi.
  A puhi ʻo ia i nā bea huluhulu. ʻO nā kaikamahine, ʻoiaʻiʻo, hoʻohana i kā lākou ruby nipples i ka wā pana.
  A haʻi lākou i ko lākou mau niho, e hāʻawi ana i ke kukui aniani.
  A uē aʻela nā koa me ka ʻoliʻoli. I ka hoʻomaka ʻana o nā pahu, e puhi kākou i nā orcs. A neʻe lākou e like me ke kaulahao kaua maoli e kīkē ana i nā pūʻulu shaggy.
  Hoʻokani nā kaikamahine elf i ka pane;
  ʻO ke kani o ka lira kamahaʻo, kani mai,
  Oli au, wiwo ole, aole hamau!
  ʻAʻole hana ʻia ka lima hakakā me ka wax.
  Hoʻoikaika mākou no ka mālamalama - ke ala o ke kukuna!
  
  Hoʻomāinoino ke Akua i nā kānaka me ka maʻi -
  Ua puhi ke ahi mai Gehena i ka poe hewa!
  Makemake au e lilo i hoaaloha no ka Mea Mana Loa,
  I ʻole e paʻakikī loa!
  
  E hele koke mai ʻo Kristo, ʻoiaʻiʻo,
  E pau anei ke kaumaha, e manaoio mai ia'u?
  Mai makapō i ka huhū i kou mau maka,
  ʻO ka hewa, ke kūʻokoʻa, he mea minamina hoʻi!
  
  ʻAʻole wau makemake e hele i ka laina -
  ʻAʻole au makemake e hewa ʻole!
  ʻOi aku ka maikaʻi o nā hana maalea
  He aha ke kaula me ka luhi ʻole!
  
  Ua ʻōlelo ʻo ia ʻaʻole he kaua ma ka paradaiso.
  A nalo ka hewa, ino no na mea a pau!
  Akā, no ke aha ka hopena?
  Pōloli mākou i nā loli hou!
  
  E ola mau loa - ʻike pono i kēia,
  Akā, ʻo ka noho hewa ʻole, ʻo ia ka mea kanu!
  Aloha nui ka naita i ke kaua,
  Ma hope o nā mea a pau, e hele ana ka pūʻali i ke kaua!
  
  ʻĀina makua, ʻāina hānau o ke koa,
  Paʻa ʻo ia i ka lama ma kona mau lima - hele!
  ʻO ka hoʻopaʻi no nā moʻo haumia,
  E kīkē ʻoe iā lākou i nā niho, e ke koa!
  
  E hoʻopau kākou i ke kaua me ka ʻahaʻaina lokomaikaʻi.
  E ʻai kāua, kahi inu - e hula kākou!
  Ma hope o nā mea a pau, ʻo kā mākou naita he make ʻole.
  A ʻaʻole paʻa ka ʻōlelo i ka kuʻemaka, akā i ka maka!
  
  ʻOiai, he aha ka mea e hana ai i kahi honua maluhia?
  Hiki iā ʻoe ke kūkulu i hale aliʻi ma laila!
  A hoʻolaʻa i ka ʻoihana i ka lira,
  Ua loaʻa ka lei laurel!
  
  Akā aia nā honua ʻē aʻe - ʻike,
  Kahi e ulu ai nā koa!
  Huki ke keiki i ka pahu ma luna o kona pākaukau,
  Pehea inā hele mai nā malihini iā mākou?
  
  Mai ho'āʻo e hoʻomaha
  E hoʻoikaika i kou mau ʻiʻo, e hoʻoikaika i kou manaʻo!
  ʻIke mākou a pau i ke kaua,
  I ka hiamoe koke ʻana o ka ʻānela!
  ʻO kēia ke mele a nā kaikamahine a hōʻike i ko lākou papa koʻikoʻi a me ka manaʻo hakakā maoli.
  Akā, lawe nā elves i ko lākou manamana wāwae a hoʻomaka e hoʻolei i nā makana luku o ka luku ʻana i nā orcs. A ua hana lākou me ka hoihoi nui.
  I ka manawa like, e kākau ana nā kaikamāhine mai nā pū mīkini. A hoike mai lakou i ko lakou mau alelo.
  I loko o kahi honua kahi liʻiliʻi o nā kāne, mālama nui nā kaikamahine i ko lākou helehelena a hakakā no nā kāne.
  Hoʻopiʻi pinepine lākou iā lākou a hōʻike i kā lākou papa koʻikoʻi.
  ʻO kēia ke ʻano o nā kaikamahine hakakā a paʻakikī.
  A ʻoiaʻiʻo, pehea lā lākou e hīmeni ʻole ai;
  He mau mea ola wale no malalo o ka mahina,
  He mau pepeiaohao ko kekahi, he mau maka niho kekahi!
  ʻO ka mea i hana ʻia e Sātana Nui,
  ʻO nā ʻano like ʻole, nā ʻano, nā papa, nā castes!
  
  He aha kā mākou e nā naita Elfi?
  ʻO ka hoʻomaka ʻana o ka moʻolelo moʻolelo e lanakila ʻia e nā koa!
  ʻO ka mea i ʻike ʻia ma kahi mamao
  I kēia manawa ke hehi nei ka pūʻali koa Lūkini!
  
  ʻO ke kahua o ka poʻe trolls o ka lua he po,
  Mai laila mai hoʻouna lākou i nā maʻi i nā kānaka!
  Aka, ke hoolaha aku nei na koa eleven i ke ahulau.
  Mai kanu kākou i kā kākou mau keiki!
  
  No ke aha la oe i hele ai i ka holoholo?
  Ae, ua pani ka poe ino i ke ala malamalama ia Viry !
  ʻO ia ke kumu e hakakā ai nā keikikāne a make -
  I koʻu haipule, nāna i hāʻawi i ka lokahi iā Elfia!
  
  I make lākou a loaʻa ka paradaiso -
  A laila, ho'āla hou ʻia i loko o ke ao kanaka, hoʻi lākou!
  A puhi oe i ka huhu i ke ahi,
  ʻAʻole e pau ka Napalm a me nā pōkā iā mākou!
  
  Aia kekahi kilokilo weliweli i loko o ka hohonu pouli,
  Ua hoʻouna ʻo ia i kahi mea ʻino - kahi pahu ʻoi aku ka ikaika ma mua o ke kila!
  Akā, kauoha ka Mea mana loa e uhaʻi i Gehena,
  Aia ma luna ou ke alakaʻi o nā wahi āpau, e ka hoa Stalin!
  
  E lanakila mākou i nā keiki kāne ʻē aʻe -
  A e hoʻohiolo mākou i nā daimonio momona mai ka ʻauamo!
  ʻO ia ke kumu i makemake ai au i makana koa,
  No laila, ʻai ka mea ʻino i ka fiku me ke koko!
  
  Akā, ua loaʻa i ke akua piha.
  Hoʻokuʻu ʻia ka honua ʻē aʻe!
  A ua piha ke kīʻaha o ka makana a ke Akua,
  A ʻaʻole malihini ke kanaka i ka lani!
  
  E inu kākou i ke kīʻaha meli a hīmeni.
  E pili ana i ka ikaika a me ka hana o ke koa!
  ʻO ka mea i loaʻa i ka wiwo ʻole me ka pahi kaua,
  Pono nā kaikunāne i make i nā laina!
  'O ko lākou 'ino'ino loa a he kāma'a 'ole, me nā ku'eku'e wāwae po'e kaikamahine.
  A ʻoki lākou i kēia mau orcs...
  Ua lawe kekahi kaikamahine elf me ka lauoho uliuli i ka makana o ka make a hoolei aku ia mea i na mea niho o ka ikaika make. Hoʻopuehu ʻo ia iā lākou ma nā ʻaoʻao like ʻole, haehae maoli iā lākou, a laila lawe ʻo ia iā lākou a hoʻopaʻa ʻia:
  - ʻO ka ʻōhule Fuhrer he sadist huhū,
  Ua luku ʻoe i ka nui o ko mākou mau hoahānau...
  No ke aha i make ʻole ai ka fascist?
  He aha ka mea a Rus i hoʻolei ai ma lalo o kahi ʻano ʻino?!
  A hoolei ikaika aku la ua kaikamahine nei i ka grenade nui a make. A lele wale nā ʻōpala mai nā orcs. A e ʻōlelo kākou he maikaʻi loa!
  Pono e ʻike ʻia nā kaikamahine i ka hakakā a nani. A ʻoiai ʻaʻole ʻike ko lākou mau wāwae i nā kāmaʻa.
  Pehea ko lakou hoolei ana i na makana o ka make i ko lakou poe enemi.
  A aia nā kuʻekuʻe wāwae i loko. ʻO kēia mau kaikamahine ka papa kiʻekiʻe loa, e like me ka karaoke. ʻAʻole hiki i nā ʻenemi ke pale aku iā lākou. A, i nā hoaaloha pū kekahi.
  Inā hoʻopuehu lākou, ʻaʻole lawa nā mea huluhulu.
  A no laila, ʻoki ihola nā koa i kekahi laina trolls a hoʻomaka lākou e hīmeni;
  ʻO ke kaua ka ʻike i ka hopena,
  lokoino me ka nani o Gehena!
  E like me ka alohilohi o ka hau anu o ka mahina.
  E like me ka pantomime, he pō!
  
  Eia naʻe, ʻo kēia ke ʻano o nā elves -
  Kiola i ke kakalaioa i ke kahea!
  Mai manao oe, e ka enemi, aole makou e pio,
  ʻAʻole mākou nele i nā mana nui !
  
  Ua hāʻawi mai ʻo Russia iā mākou i kona malu,
  Ma laila mākou i hānau ʻia ai i loko o ka lehulehu o hoʻokahi!
  E like me ka uhi o ka Virgin -
  Na ka Mea Mana Loa e aloha mai.
  
  Hāʻawi ʻo Zenya i ka hae - mua,
  ʻO kāna kauoha e lele me nā ʻēheu!
  E kūkulu kākou i paradaiso komunista
  E hele pololei ke kiʻi hunchbacked!
  
  Akā ʻo wai ka mea i loko o ka hoʻouka kaua ʻana i ke kaumaha ma ʻaneʻi?
  Mai Gehena, nā monsters o ka lua!
  Paʻa wau iā Kristo me koʻu ʻuhane,
  Hāʻawi kēia iā mākou i ka maluhia o ka naʻau ma ke ʻano he koa!
  
  I nā kaua, ʻaʻole hoʻohenehene nā manaʻo -
  Pono ʻoe e ʻohi iā lākou i loko o ka hīnaʻi!
  He mau hoa kakou a pau, he mau makamaka,
  Nā mea kūkulu hale pule a me nā māla!
  
  Eia na monster, ka uwo o na uhane,
  ʻAʻole mākou e hāʻawi i nā mea ola, ʻike ʻoe!
  ʻO ko mākou koa ka mea ʻoluʻolu loa,
  ʻAʻole he kiʻi kula ma ka pākaukau!
  
  E kaua pū kākou i ka hoʻouka kaua
  E hoʻomaʻemaʻe kākou i ka hoʻokokoke ʻana i ke kapikala!
  He naita kaua me ka pahikaua kila,
  ʻOiai ʻaʻole lawa ka lōʻihi o ke kaulahao leka!
  A he mea hoʻoikaika a pupule kēia mele. A kiola lākou i nā grenades make i ke kaua.
  A ʻoiaʻiʻo, ʻaʻohe wāwae o nā kaikamahine, ʻokiʻoki, nā wāwae nani.
  Ke ahi a hoʻokuʻu lākou i nā orcs e like me nā pine bowling.
  Lawe aʻela kekahi o nā kaikamahine a pēhi i ke pihi ʻoliʻoli me kona ʻuʻu ʻulaʻula. A pehea ʻo ia e lawe ai a hahau. A he nui loa ka ikaika make ma ʻaneʻi, a me ka luku piha ʻana a me nā lele haunaele a me nā piʻi mana.
  E kūʻē i kēlā mau kaikamahine, ʻaʻohe mana o nā hana haumia o nā orcs a ua hoʻokau ʻia lākou i loko o nā pahu pahu.
  He kaikamahine elf me ka lauoho melemele i ʻoki i nā bea huluhulu. Ua ʻohi lākou me he mea mahi ʻai lā.
  A ʻo kona manamana wāwae ʻaʻole i hoʻolei i nā pī luku o ka luku.
  A ʻo ia ʻano pī me kahi mea pahū ikaika e ʻōhumu a uhaʻi i nā pae o nā orc inaina.
  Akā, ua pilau nō hoʻi kēia mau bea shaggy. A nani maoli kēlā. Akā ke hoʻāʻo nei nā orcs e wāwahi i nā kūlana elf i loko o kahi pahu.
  No laila, hoʻomaha nā kaikamāhine i ko lākou mau wāwae wāwae ma luna o nā pōhaku, huli aʻe lākou i ka pū a hoʻopaʻa i nā bea i ka pahu.
  Lawe lākou a hoʻopaʻa ʻia me ka ikaika make. A puhi lākou i ka pahu kahi e hele ai nā bea ʻeleʻele.
  A ʻakaʻaka nā kaikamāhine a hīmeni:
  -A lele na orcs ino i ka honua,
  Ua loaʻa iā ia kahi nickel mai nā kaikamāhine mai...
  Olino loa na maka o na nani,
  ʻAʻole lākou e pilikia!
  A no laila, hoʻolei akula nā kaikamāhine i ʻehā mau grenades i ka manawa hoʻokahi me ko lākou manamana wāwae. A haehae iho la lakou i ka hui orc.
  A laila, ʻelua ʻēlf i puhihiwi lahilahi. He hopena ko lākou puʻupuʻu i nā koʻo, me he mea lā e paʻi ana lākou i ko lākou lolo me ka hāmare. A no ke aha la i lawe ai na koo a maule?
  Ua hāʻule lākou i lalo, e puka ana i nā poʻo o nā bea me ko lākou nuku ʻoi loa a ʻoi ʻia i nā mea kaua. A ʻo lākou, e ʻōlelo kākou, ʻoiaʻiʻo maoli nō, e hana ana i ka luku hihiu. A laila, hoʻokomo koke maila hoʻokahi haneli mau kaikamāhine i ko lākou manamana wāwae ʻole i loko o ko lākou waha a hoʻomaka lākou e puhi.
  A ʻo ke ao holoʻokoʻa o nā koʻo, ua nalowale ka ʻike, hāʻule a hou i nā poʻo o ka poʻe e piʻi ana me he toad ma nā orcs cramping.
  . MOKUNA Helu 9.
  He ʻakaʻaka nā kaikamāhine. A inā hoʻopuehu lākou, ʻaʻole hiki i nā mea huluhulu ke hoʻōki iā lākou.
  A mele na nani;
  Ua hele mai nā ao mai ka poʻe koko koko,
  Ua puka mai ʻo Gehena mai ka honua ʻaʻole mamao loa!
  Kolo ka nahesa pantsvale rattlesnake,
  Puhi ke ao i ke koko!
  
  Ke ʻā nei nā ʻale, ke pāpaʻi nei lākou me he ʻino lā.
  A e hālāwai ʻo ia me kahi pūʻali koa o nā mea wiwo ʻole!
  E mālama mākou i nā wahine nani nani,
  Pono kākou i nā hana a ko kākou mau kūpuna!
  
  E kuʻu honua, pehea ʻoe i ʻeha ai,
  Ua waiho ka ʻenemi i hoʻokahi haneli mau ʻeha!
  Akā, e hoʻolei kāua i nā orcs, ke haʻalele mākou i ka paepae,
  ʻAʻole e lōʻihi ka maʻi ahulau o nā makahiki!
  
  A keʻokeʻo nei ka make ma hope o ke ao.
  Akā, holo ko mākou manaʻo i ka lani!
  E hehi kakou i na mea ino kaulana i ka lepo,
  A e haehae mākou i ka Wehrmacht i ka hapalua!
  
  ʻAʻole mākou ʻike i ka maluhia a me ka popopo ʻelemakule,
  ʻO mākou nā keiki o ko mākou ʻĀina Hemolele!
  Ua hakakā nā mea a pau me nā bea,
  ʻO mākou nā ʻōpuʻu o kēia mau aʻa ikaika!
  
  A he aha ka pōkā ʻino i pahū me ka ikaika.
  He aha kā mākou pono mai kēia pahū ʻana o ka pūpū, kēia hekili!
  Hiki i nā mea hakakā Elfi ke hana i nā mea he nui,
  A no ka Fuhrer, e lilo ka luna i lalo!
  
  Ua ʻā ʻia ka inferno o Gehena,
  E kolo ana ma ka rockade me ka pahu o ka "Tiger" predatory!
  A lele koke aku ka luhi a pau mai o makou aku.
  ʻO ka manawa kēia no nā pāʻani leʻaleʻa!
  
  He grenade ma koʻu lima, a he mea make make,
  Ua hahau ikaika ka Tiga i ka ihu!
  A ʻo ka Fuhrer i loko o ka paila ma ka lumi hoʻolapalapa Tartar,
  ʻAʻole hōʻike ka honua iā ia iho i nā elves!
  
  Ke haalulu nei ka bea mai na volley huhu.
  Eia ka hae ma luna o ka Reichstag of the Elves!
  A wela ka Lā ma luna o ka ʻāina makua,
  Ma hope o nā mea a pau, ua hoʻemi ʻia ka Orc Reich i ka lepo a me ka lehu!
  ʻO kēia ke mele ʻana o nā elves, nani loa lākou. He nani loa lākou, a lahilahi ko lākou pūhaka a he mea kupanaha loa ko lākou abs. Ua like nā ʻōpū o nā elves me nā pahu kokoleka a maikaʻi loa.
  Nani nā kaikamāhine ma ʻaneʻi. A pana lākou mai nā pū mīkini me ka ikaika nui a me ka pololei loa. He mau kaikamahine kēia no ka ʻohana elf.
  E ʻōlelo wale mākou he super a hyper . ʻO kēia nā ʻaihue nani āu e hana ai.
  ʻO kēia ke ʻano o nā kaikamahine e hoʻōki i ka lio holo ʻana a ʻaʻole e hele wale i loko o ka hale, akā i loko o ka hale aliʻi ʻā.
  A e hehi nō hoʻi lākou i nā ahi me ko lākou mau kuʻekuʻe wāwae wāwae. Mai kau i kou manamana lima ma ka waha o kēia mau kaikamahine - e nahu lākou.
  Akā he aha nā mea ʻē aʻe e hiki iaʻu ke hoʻokomo i loko o ko lākou waha, kahi mea ʻoi aku ka makemake - e ʻoluʻolu. Ma kēia ʻano, ʻoi aku ka maikaʻi o nā kaikamahine. ʻO lākou nā koa maikaʻi loa e hōʻike ana i ka mea hiki ʻole i nā mea hakakā ʻē aʻe ke hana.
  E hiki no ia mau koa ke uhai i na kiwi o ka bipi a huki i ka niho o ka bea.
  ʻAʻole hiki i kekahi ke hoʻokō me ia mau kaikamahine. ʻAʻole hiki i ka monster ke lanakila i kēlā mau nani.
  A no laila, lawe nā kaikamāhine a kuha koke. A ua hoʻololi ʻia ko lākou kuha i ka lele ʻana a lilo i mau ʻāpana ahi.
  Ua hāʻule lākou ma luna o nā orcs me he mea puhi ahi lā. A puhi koke lākou i ka pūʻali holoʻokoʻa o nā mea huluhulu.
  Lawe aʻela ka elf ʻulaʻula a hīmeni:
  - He keʻokeʻo wau, akā ma ka liʻiliʻi maʻemaʻe,
  ʻOiai anu...
  Aka, ua haumia ka orc,
  A uhi iaʻu i ka ʻeleʻele!
  Lalau iho la ke kaikamahine a hookuu aku la i ka uwila mai kona mau maka aku. A hana ʻino loa ʻo ia.
  A no laila, lawe ka elf, me ka noʻonoʻo ʻole ʻelua, a paʻi i ke pihi o ka mea hoʻolele rocket me kāna nipple ruby.
  A lele ke kahe kaua o ka make a me ka luku.
  A hoomaka ke kaikamahine e himeni;
  Ua haki ke kaula
  Ke alo nei na kaikamahine i ka make ino!
  A e ola -
  Pono e make ka orc ino!
  Lawe aʻela ke koa a hoʻopuka i kona alelo.
  ʻO kekahi kaikamahine me ka lauoho keʻokeʻo mai ka ʻohana elf i kani a ʻōlelo mai:
  Ke ʻā nei lākou me ka pōʻeleʻele a me ka pō.
  Maka orc ino.
  Me he mea lā lākou e ʻōlelo nei -
  E nānā hou i ka honua!
  A puhi hou nā koa...
  E hāʻule nā ʻōkō me nā helehelena makaʻu ma luna o nā poʻo o nā orcs a hou aku iā lākou me he mea lāʻau lāʻau ma ka ʻili o ka lāʻau ʻoka.
  A uwo nā kaikamāhine:
  Hoʻokahi ʻelua ʻekolu,
  E luku i nā orcs a pau!
  ʻEhā, ʻewalu, ʻelima -
  E pepehi i na bea!
  ʻO kēia keʻano o ke kaua i loko o ka pūʻali koa o Maria Kolesnikova, ke aliʻi wahine. ʻO ka mea e hakakā nei i kahi hewa nui a weliweli. Ua hoʻokō ʻo ia e pakele mai nā lima lepo o ka dictator, a i kēia manawa aia ʻo ia i kahi kino hou a me kāna kuleana. A hana ʻo ia i nā hana mana nui a me nā hana kupanaha. Ua hele ka hui o na kaikamahine i ka ino. A ua hoʻomaka ka mua o nā elves a me kahi helu liʻiliʻi o nā elves e hoʻoikaika i nā orcs, kēia mau bea shaggy.
  Holo maila nā kaikamāhine e hoʻouka.
  Lawe aʻela ke koa elf me ka lauoho ʻalani a kaomi i ka nipple ʻulaʻula o kona umauma ma ke pihi ʻoliʻoli.
  Ua hele ka nalu haʻalulu. A holo wikiwiki ka ultrasound i nā orcs. A uhi ʻia lākou a pau i ka manawa hoʻokahi, me ka ʻeha maoli i ko lākou mau iwi.
  Ua kani mai ke koa.
  - No ka lele ʻana o ka cobra!
  A pehea ʻo ia e lawe ai a ʻakaʻaka. He mau wahine maoli kēia - e ʻōlelo wale kākou he ʻoi loa lākou.
  Pono e ʻike ʻia nā kaikamahine he mea weliweli.
  A pēlā lākou i hoʻolei aku ai i nā kahawai pepehi kanaka o nā grenades lanahu me ko lākou mau kuʻekuʻe wāwae.
  Ua haehae lakou i na bea huhu a huluhulu. A mahope iho, lalau iho la na kaikamahine a hoomaka e himeni;
  Ke noi aku nei au, e ka Haku, ʻaʻole e nalo ka lā,
  E ʻōpiopio mau ka maka o ke kaikamahine!
  I lele ko kakou naita maluna o ka pohaku,
  No laila, ʻoi aku ka akaka o ka uhi o nā loko ma mua o ke aniani!
  
  Nani ka honua a ke Akua i hana ai,
  ʻAi lākou i ke kālā i loko, a ʻo ka maple he ruby!
  Ke ʻimi nei au i hoaaloha, ʻo ke Akua kūpono -
  No ka hana ʻana i kēia, ua ʻoki ʻo ia i nā ʻenemi i nā kaua!
  
  No ke aha i kaumaha ai ka naʻau o ke kanaka ʻōpio?
  He aha kāna makemake e loaʻa ma kēia ao?
  No ke aha i haki ai ka hoe?
  Pehea e hoʻoponopono ai i nā pilikia nui?
  
  Makemake au, e ke Akua, e hauʻoli pū kekahi,
  E ʻimi i kāu moe lani!
  I moku ole ke kaula o ka laki,
  No ke kau ʻana i kahi laina ma lalo o ke ala, kahi laina ballast!
  
  He aha kaʻu e ʻimi ai i ke ana me ke aloha ʻole,
  He aha nā kaikamāhine hiki ke ʻoi aku ka pipiʻi?
  He paʻakikī ke kūkulu i ka hauʻoli ma ke koko,
  Hiki iā ʻoe ke ʻauʻau wale i loko o ka inferno o Gehena!
  
  ʻO ka hoʻokaʻawale ʻana he hoʻomāinoino iaʻu
  ʻO ke kaua ka moeʻuhane!
  Ma keia wahi i hoonoho ai oia i ka lio me kona wawae iloko o ke au.
  ʻOiai ʻo ka orc ʻino, ua hāpai ka mea hoʻoko i kāna koi!
  
  Lawe lākou i kā mākou mau kaikamāhine,
  Hoʻomāinoino lākou iā lākou a puhi i ko lākou mau kino i ke ahi!
  Akā, e hoʻokau aku mākou i ka lanakila ma luna o ka Fuhrer,
  E ʻike ʻoe ʻaʻole i make ko mākou Elf!
  
  E mare kaua ma hope o ke kaua ʻino,
  A laila e ʻakaʻaka nā keiki!
  koko lākou a pau iaʻu.
  Ke ʻimi nei au i ka pāʻani momona!
  
  A ʻo nā lau ʻoka e like me ka emerald,
  Ua ʻōlelo ʻo ia he hana maikaʻi ke kanaka!
  E akaka ko oukou naau e like me ke aniani,
  A ʻo nā mea maikaʻi wale nō i ke koena ka helu!
  Ua hīmeni nā kaikamāhine a hōʻike i ko lākou manaʻo nui a me ke kūlana hakakā.
  A ʻoiaʻiʻo, ua lawe mai kekahi o nā koa i kahi hose. A hoʻopiʻi ʻo ia iā ia me ka ʻaila. A pehea ʻo ia e lawe ai a hoʻomaka i kahi kahawai pepehi kanaka. E kahe ana ke kai eʻe o ke ahi. A hoopau loa i na orcs.
  A he nani loa kēia. Ke hele nei ka luku holoʻokoʻa.
  ʻO kēia kahi mea hiki ʻole i ke kaikamahine ke pale aku, e like me ka palu ʻana i kahi mea ʻono loa, ʻono a ʻono me ke alelo o kahi elf.
  A i ka manawa like, e hele a puhi i ke poʻo o ka orc .
  ka lepo e like me ia . A mai waiho i kahi iwi mai ka ʻenemi.
  Pela no na kaikamahine i kekahi manawa. A haʻi lākou i ko lākou mau niho a hōʻike i ko lākou huhū e like me ka nahesa cobra.
  ʻO nā koa e wāwahi i kekahi pūʻali koa. A inā makemake lākou, hiki iā lākou ke pā.
  E noʻonoʻo ʻoe i ka mea e hana inā hoʻokuʻu ʻia kahi tausani elves i nā kinoea i ka manawa hoʻokahi? E haʻi i ka mea e hiki mai ana?
  Auē, ʻoluʻolu loa, ʻaʻole paha ka lani e hiki mai kēia. No ka mea, e hoʻoua mai nā koʻo ma luna o nā poʻo o nā orcs. A e hāʻule lākou a uhaʻi i nā iwi poʻo, e hōʻike ana i ka hopena pepehi kanaka loa i ke ao holoʻokoʻa.
  A hoʻomaka hou nā kaikamāhine e hīmeni me ka huhū a me ke kuko, a ʻālohilohi ko lākou mau niho momi me he aniani lā.
  Hele mai ka moeʻuhane e like me ka nahesa
  ʻAʻole ʻoe e manaʻo iā ia, akā ke kolo nei ʻo ia ma ka puka!
  Hauʻoli ʻoe, hānai ʻia ka ʻohana,
  ʻAʻole ʻoe i ʻike aia kekahi poʻe he holoholona!
  I kēia manawa ua hoʻomaka ka hoʻouka ʻana o ka pūʻali koa,
  Ke hoʻohuʻi nei nā Tatars iā mākou i nā pua!
  Akā, ua hānau ʻia mākou no ka hana wiwo ʻole,
  A e hoʻomanawanui mākou i nā hahau ʻino!
  
  ʻAʻohe mea i ʻike inā he maikaʻi ke Akua
  Ua lokoino loa ke kanaka!
  Ke kikeke nei ka make me kona lima ma ka paepae -
  A o Wezelbub i hoʻopaʻa i kona mau pū i ka wela !
  
  ʻAe, ʻo ka wā kēia o nā kūpuna kahiko,
  Ka mea a mākou i komo ai i loko o ka ʻoluʻolu!
  ʻAʻole ia kaʻu moeʻuhane e pili ana,
  ʻAʻole kēia kā mākou e hele ai, ma nā mauna mamao loa!
  
  Akā inā ʻike ʻoe iā ʻoe iho i loko o Gehena,
  A i ʻole, i loko o ke ao o ka ʻeha, hoʻoluhi, kaua!
  E mau ana au i ka manaolana,
  E paʻi kou puʻuwai i kēlā mau mele!
  
  Akā ʻo nā hoʻāʻo ko mākou kaulahao,
  ʻAʻole hiki ke maʻalahi nā manaʻo!
  A inā pono, pono ʻoe e hoʻomanawanui,
  A inā ʻoe e hoʻōho, a laila ma ka piko o kou māmā!
  
  He haku mele ʻo ia,
  ʻAʻole naʻe ma ke kahua kaua wela!
  E make ana na enemi ino o ka aina,
  E kanu koke ʻia lākou me ka uku ʻole!
  
  ʻĀnō e lawe a kūlou iā Kristo,
  Keʻaʻa iā ʻoe iho, honi i ka maka o ka ikona!
  Manaʻo wau e haʻi aku wau i nā kānaka i ka ʻoiaʻiʻo,
  E hāʻawi mai ka Haku iā mākou i hoʻoilina hoʻoilina i uku!
  Mele maikaʻi nā kaikamāhine. ʻO kā lākou leo ʻālohilohi a ʻālohilohi. A piha kino.
  A ma hope o ke mele, ua holo ka pūʻali kaikamahine holoʻokoʻa a hoʻokuʻu i nā pū. Ua piʻi aʻela lākou ma ke kolamu a holo wikiwiki i ke ao o nā koʻo. Lawe lākou a hoʻouka iā lākou.
  Ua hoʻomaka kēia e ʻoki i nā koʻo, a ʻeha maoli lākou a wili ʻia, a loaʻa iā lākou kahi kaula ma ko lākou ʻāʻī.
  A hāʻule nā koʻo he nui i lalo. A hou lākou ma nā poʻo o nā poʻo orcs. A ua hoʻokuʻu nā bea i nā pūnāwai o ke koko ʻeleʻele. Ua kuʻi ʻia lākou e like me ke kuʻi ʻana i ka pī.
  Ua ʻakaʻaka nā kaikamāhine. A hoike mai lakou i ko lakou mau alelo. Winike akula lākou i nā mea ola e hoʻokokoke mai ana iā lākou.
  Ua ʻōlelo kekahi o nā kaikamahine:
  - ʻAʻole like nā Orc me nā kānaka,
  Nā Orcs, he orcs kēia...
  Ina he huluhulu, he kanaka ino ia,
  Akaka loa ka leo o ke kaikamahine!
  A ʻakaʻaka ʻo ia i kona mau hoaaloha.
  Ua ʻike koke nā koa i ka hilinaʻi ʻāhiu iā lākou iho. A ʻōlinolino ko lākou mau niho e like me nā piko mauna. A i ʻole he mau momi kēia a me nā waiwai o ke kai.
  Ua ʻakaʻaka nā kaikamāhine a hīmeni:
  Kai, kai, kai, kai,
  Noho nā keikikāne ma ka pā!
  E ʻike nā orcs i ke kaumaha,
  E make ka poʻe ʻino i ka wehe ʻana!
  A e lawe na koa a kiwi. I kēia manawa, ʻaʻole i hāʻule wale nā koʻo ma luna o ke poʻo o nā orcs, akā ʻo nā huahekili pū kekahi. A nahaha maoli lakou i na poo o na bea.
  Pela ka lawe ana o na kaikamahine elf i na orc o keia mau bea pilau. A ua lilo ia i mea ʻoluʻolu loa.
  A i ka wa i hoomaka ai na u'i e himeni mai, he haunaele ma'ema'e;
  ʻO ka lani he moena hoku i hoʻohālike ʻia,
  Na ka mahina e malamalama i na puu!
  He kahawai mauna e kahe ana,
  ʻO ke gula ʻālohilohi ma nā ʻāʻī!
  
  ʻO ka maʻalahi o ka makuahine Elf,
  Piha a ʻoluʻolu nā kauhale!
  Uwa ae la na kaikamahine me ka hauoli.
  Me he hulahula poepoe la lakou e hele ai e moa!
  
  Ua hiki mai ka pilikia, e ka luahine kaua.
  ʻO nā niho hōʻike - he puahiohio o nā pūpū!
  Holo ka luku me nā orcs,
  Ua make kou hoa i ke kaua!
  
  He keikikāne nō ʻoe -
  ʻAʻole i hāʻawi aku ke keʻena hoʻopaʻa inoa a me ka hoʻopaʻa inoa koa!
  E like me, ʻaʻole lawa kāu mau makahiki hou,
  Pono ka ʻāina e mālama i kāna mau keiki!
  
  Ua holo ʻo ia i mua me ke kapa kila ʻole.
  E lawe mai i ka maikai a me ka malamalama!
  I ʻole e hoʻonele nā orc iā lākou i ko lākou makemake,
  I ʻole e hālāwai me ka wanaʻao i nā kaulahao!
  
  ʻAʻole i hiamoe koʻu hoa,
  Ua hoʻokuʻu ʻo ia - he mea hakakā ʻo ia!
  E lawe mākou i nā orcs mai ko lākou paepae,
  ʻO ia ka hopena o ka Fuhrer!
  
  He paʻakikī ka hakakā, ka ʻeha a me ka pōloli,
  Kaikamahine kamaa ole i ka hooilo!
  Ke hoomanawanui nei makou i ke anu i ka weluwelu,
  I kekahi manawa ʻai mākou i ka ʻili like me nā lāʻau birch!
  
  Ke lele nei ka ʻenemi ma nā mokulele,
  E like me ka uwo ʻana o ka monster mai Gehena "Tiger"!
  He bea i hānau ʻia e ka ʻīlio hae
  Ke puka mai nei kahi mea puhi ahi mai loko mai o nā pahu!
  
  E pumehana i kou mau wawae olohelohe,
  Ua polū lākou i ka hau!
  Ua koho ke kaikamahine i na alanui
  Kahi i pōʻeleʻele ai ka lehu i ka hau hau!
  
  Akā ua pale mākou - mai ke anu,
  ʻO ke keikikāne a me ke kaikamahine i mua!
  E lanakila kakou i ka minoaka o Iuda,
  E holoi ʻo Rus i ka pouli o nā orcs i ke one!
  
  ʻO nā kuʻekuʻe wāwae o nā ʻōpio
  Ua haʻalele ka hau hau i kahi ala māmā!
  ʻAʻole maʻalahi ka hau e hoʻomanawanui,
  Hoʻomaʻamaʻa ka holo wāwae ʻole iā mākou!
  
  A ʻaʻohe kuleana o nā orc ʻino,
  Ke uwo nei lākou mai ke anu!
  He mana ikaika kēlā
  Maikaʻi loa kā mākou naita elf!
  
  Kiola aku lakou i ka nalu mai Gehena mai,
  Aia ʻo Feyropa i mua!
  Pela ka puu o ke koa hemolele,
  E kūpaʻa mau loa iā Elfie!
  E ʻōlelo wale kākou he super kēia mau kaikamāhine. Nui ka hauʻoli a me ke ahi i loko o lākou. E like me nā kaikamāhine me nā kaula ʻulaʻula. A he kāmaʻa mau ka nani.
  Ua hoʻouka nui nā koa i nā orcs. Ua makemake nui lākou i kēia ʻano hana, ke hoʻolei ʻoe i ka pī o ka luku a me ka make i ka ʻenemi me kou manamana wāwae ʻole.
  A haehae ʻoe i nā bea i ʻāpana a me nā ʻokiʻoki. A i palai a ʻono loa.
  A kākau nā kaikamāhine e pili ana i nā bea e hele mai ana. A e hahau kakou i ka elf orcs me ka moka.
  A pono e hoʻomaopopo ʻia e hana maikaʻi loa nā mea nani. A ua hui pū ʻia ko lākou aggressiveness me ka nani nani a me ka leʻaleʻa.
  Lawe nā koa i nā orcs, a hoʻomaka i ka luku holoʻokoʻa.
  Ma ʻaneʻi ua hoʻohana nā kaikamāhine i kā lākou mau nipple ruby. Paʻi ʻia i nā kī e hoʻāla ai i nā mea puhi ahi.
  A lawe lakou ia mea, a uhi koke iho la lakou i ka poe orc. A lawe maoli lakou a puhi i ka lepo .
  Eia na kaikamahine. A inā pono, e hoʻohana pololei ʻia nā ʻōlelo no ko lākou manaʻo. A ʻo ke kumu o ia mau ʻōlelo e hāʻawi i ka hauʻoli i nā kāne. A e hōʻike i kou ʻano nani a me ka huhū.
  ʻAʻohe kaikamahine e like me ia, inā e neʻe lākou, ʻaʻole e lohi ka bea.
  Hōʻike lākou i nā hana nui.
  A hiki i nā kaikamāhine ke pāʻani i nā violins me ka ʻole o ka hana nui.
  He ʻenehana maikaʻi loa kēia.
  Ua hoʻomaka nā kaikamahine i ka hoʻokani pila. A i ka manawa like, paʻa lākou i nā kakaka me ko lākou manamana wāwae. A hoʻokani ʻia nā mele nani a hoʻohiwahiwa. A maikaʻi wale nō.
  A laila, lawe nā kaikamāhine a hoʻomaka e hīmeni;
  Ke manaʻoʻiʻo nei au i kuʻu ʻāina Hemolele,
  Ma o ka Oiaio e loaa ai ke ola!
  E mālama mākou i kā mākou mau keiki mai ka hewa -
  E hele mai ka ʻenemi mai o kāua mai, e manaʻoʻiʻo mai iaʻu, ka hoʻopaʻi!
  
  Kuʻu pahi kaua e like me ka waiwai o Ilya ,
  A ʻaʻole ʻike ko lākou mau lima i ko lākou luhi i ke kaua!
  Ua like mākou me kahi pale hilinaʻi no ka ʻāina makua,
  E pale i kahi i loko o ka paradaiso maʻemaʻe mai nā mea ʻino!
  
  Hoʻi hope, hahau a lele hou - pā,
  Penei ka hopena o ke ala, auwe ke koa!
  Oiai e ola ana kekahi kanaka hewa,
  E hoʻomaʻemaʻe i ka pahu a me ka ʻike mua o kāu pū mīkini!
  
  Pono ʻoe e hakakā inā he honua ka moʻolelo,
  I kekahi manawa hiki ke haʻalele ʻia ka ʻuā!
  Akā, mālama mākou i ko mākou hanohano i ka ʻāina makua,
  ʻOiai i kekahi manawa aia nā puʻu o nā kupapaʻu!
  
  Ua hānau ʻia mākou, laki mākou i ka ʻāina -
  Ma kahi e hiki ai i nā mea a pau ke lilo i meʻe!
  I nā kānaka, a laila iā ʻoe iho,
  ʻO ke koa ikaika a wiwo ʻole!
  
  A i kēia manawa e hoʻōho mākou - i mua,
  No ka hoʻouka kaua ʻana, nā pā kaua ikaika!
  I ole e hiki mai me he mea la ua wahahee ka manao -
  E puhi mākou i nā ao ma nā mokulele!
  
  ʻOiaʻiʻo, hiki iā ʻoe ke hele pololei i Gehena,
  No ka mea, ua like nā alanui a pau me ka puaʻa a lūlū i ka puakala...
  Akā, ma laila nō e paʻi ai nā maka o ka poʻe hakakā,
  A hāʻule nā pōkā mai ka ʻōpū o nā mokulele!
  
  A he aha ka pō no Elf ka mea hakakā?
  ʻO kekahi ho'āʻo!
  E kaua mākou a hiki i ka hopena -
  E hooko kakou i ko ke Akua makemake maoli!
  
  A e lanakila mākou i nā pūʻulu o nā trolls a me nā ghouls,
  E hōʻea kākou i kahi o ka Honua ʻo ʻEdena!
  E hoopau ka aeto i ka manu ino,
  ʻO ka hanohano a me ka hilinaʻi e alakaʻi iā mākou i nā holomua!
  
  Poha ke ola me ke kahawai ino,
  ʻO ka mea a lākou i noi ai iā Kristo e hoʻokō ʻia!
  E kahe mai ka lokomaikaʻi e like me ke kahawai wailele,
  No ka hanohano o ka makuahine Elfia!
  Ua hīmeni nā kaikamāhine a hoʻokani i nā violin i ka manawa like. A kani ke kani a nani a ʻālohilohi. A laha maoli ia ma na lewa a pau.
  A ʻo nā koʻo, nalowale ka ʻike, maule a hou i nā poʻo o nā orcs.
  A hana nā kaikamāhine me ka ikaika hikiʻole ke hoʻomaopopo. Ua kahe nā kahawai o hyperplasm ma o lākou.
  A i ʻole he magoplasm, kahi i hoʻohālikelike ʻia e nā kaikamahine he mana kupanaha a pepehi kanaka.
  Ua hōʻike nā koa i ko lākou mau niho, a laila, mai ka ʻili o ko lākou mau niho, ua hoʻopuka lākou i nā kukuna i makapō i nā orcs a i hoʻokahe koko ai ko lākou mau maka. A ua lilo ia i mea ʻoluʻolu ʻole a ʻoluʻolu.
  Piʻi hou nā koa i nā pihi me kā lākou mau nipple ruby. A ua hahau lakou i ka enemi me na pele ahi o ka mana luku nui mai na lua pele.
  A pau ka pane a me ke ahi. A puhi lākou i nā pahu o ka bea. A ke hoʻoheheʻe nei nā kahawai o nā lapalapa ahi i nā mīkini o ke aupuni o Putin.
  ʻO nā kaikamahine, pono wau e ʻōlelo, he nani wale a hōʻike i kahi kūlana maikaʻi loa o ka ʻuhane hakakā ʻaʻole hiki i kekahi ke ʻaʻa e hoʻopiʻi iā lākou i kekahi mea lapuwale a me ka ʻino.
  'Ōlelo lākou e pili ana i kēlā mau kaikamahine: he mau akua wahine wale nō ʻoe a me Super!
  No laila, hāpai hou lākou a hoʻomaka e hīmeni me ka ʻoliʻoli nui;
  Aia nā wahine i kā mākou Elfia,
  No ke aha lākou e hoʻokele nei i ka mokulele me he mea hoʻohenehene?
  He aha ka nani loa o nā mea a pau ma ke ao holoʻokoʻa -
  ʻO ia ka mea e pepehi ai i nā ʻenemi a pau!
  
  Ua hānau ʻia lākou e lanakila
  E hoʻonani i ka Elf a puni ka honua!
  Ma hope o nā mea a pau, ko mākou mau kūpuna ikaika.
  Ua hoʻākoakoa koke ʻia kahi pūʻali koa no lākou!
  
  Kū nā nunui i ka mīkini,
  ʻO ko lākou mana - ua luku lākou i nā mea a pau!
  ʻO mākou nā keiki o ka ʻĀina, hui pū -
  He lalani koa ke hele nei!
  
  ʻAʻole hiki i ka ʻeha ke uhaʻi iā mākou,
  ʻAʻole mana ke ahi o ka napalm ʻino!
  Ma kahi i puhi ai ka lama...
  Aia ke kukui i kēia manawa!
  
  ʻO nā mea a pau o ko mākou ʻāina he lama ia i ka mālamalama,
  Nā kaʻa, nā alanui, nā alahaka!
  A mele ʻia nā lanakila ma nā mele -
  ʻO mākou nā falcons of light - nā ʻaeto!
  
  E hoonani wiwo ole aku kakou i ka aina makua,
  E lawe kāua iā ʻoe i nā piko pali!
  Ua like mākou me nā paionia ma ka lewa -
  A e uhai kāua i nā ʻāʻī o nā orcs ʻino!
  
  E hopu kākou i nā mea kolo a pau mai Mars,
  E wehe kākou i ke ala i Centauri!
  Ma laila mākou e makaʻu ai i ka mea ʻaihue,
  A ʻo wai ke aloha a me ka ʻoiaʻiʻo!
  
  ʻO Elfia ka ʻāina momona o nā mea a pau,
  Aia kekahi mea e haʻaheo ai, e manaʻoʻiʻo mai iaʻu!
  ʻAʻole pono e kamaʻilio naʻaupō...
  E noho kanaka a ʻaʻole he holoholona!
  
  E hiki kakou i ka palena o ke ao,
  E kūkulu mākou i hale paʻa pōhaku ma laila!
  A i nalowale ka mihi,
  ʻO wai e holo wikiwiki nei e lanakila i ka ʻāina makua!
  
  He aha ka hope - liʻiliʻi noʻonoʻo
  Akā, manaʻoʻiʻo i ka poʻe make - e ala hou mākou!
  Wehe kakou i ka make o ka make me ke kuewa.
  I ka nani o ka Elfie make ʻole!
  ʻO kēia ke mele ʻana o nā kaikamahine, a ua like ko lākou leo me nā ʻaleʻa pō, nā ʻōpala a me nā manu ahi i loko o ka ʻōmole hoʻokahi. E ʻōlelo kākou he super a hyper wale nā kaikamāhine e like me ia .
  A hīmeni lākou me ka hoʻopā a me ka leʻaleʻa.
  ʻO kēia nā mea nani, inā lawe lākou i kekahi mea, a laila liʻiliʻi nā orcs i kekahi.
  A luku nā kaikamāhine i nā bea me ka pāʻani. A laila lele maila nā elf pilots mai ka lewa mai. A paʻi lākou i nā pihi me nā manamana wāwae ʻole. A hahau lākou i nā mea huluhulu huhū.
  Ua kiʻi kekahi kaikamahine mai ka lewa mai i kahi pōhaku pōhaku ma kahi pūʻulu orcs huluhulu. Ua puhi ʻia a wela, e hāʻule ana nā ʻāpana ʻiʻo wela ma nā ʻaoʻao like ʻole. A e puhi ana a puhi maoli.
  ʻO kēia nā kaikamāhine, huhū a luku. He puʻuwai ikaika ko lākou i hūnā ʻia i loko o lākou. He aha inā e lawe lākou a hīmeni a hōʻike i ko lākou mau niho, a laila ʻaʻole hiki i kahi pūʻali koa orcs i hui pū me nā trolls ke pale aku iā lākou. A ʻoi aku ka mākaukau a me ka hoʻoholo ʻana o nā trolls.
  A ʻo nā kaikamāhine he poʻe koa koʻikoʻi a ikaika, ʻano hoʻololi cosmic a mau.
  Lawe aʻela nā koa i nā papalina o nā kaikamāhine, a me ka noʻonoʻo ʻole ʻelua, ua hū lākou ma luna o ko lākou māmā .
  . MOKUNA Helu 10.
  A laila hele mai kahi nalu make a luku i pā i nā orcs. A pehea ka nui o nā mea huluhulu i waiho ʻia i ka manawa hoʻokahi.
  Mahope iho, lalau ae la na kaikamahine me ka olioli nui, a me ka ohohia nui;
  He pauku maʻalahi o ke mele
  He aha kaʻu e mele nei no kēia ao kaumaha!
  Ke hooikaika nei au e ike ia Kristo me ko'u uhane,
  I ʻole e hoʻopā i ke kino, Gehena a me ka lehu!
  
  Aloha koʻu ʻāina hānau,
  ʻOiai i kekahi manawa ua hoʻohewa lākou!
  ʻAʻole i loaʻa iaʻu kahi wahi noʻu iho
  I ka wā i hoʻokomo ai ʻo Weselvul i nā kānaka i loko o Gehena!
  
  He aha ka mea e ʻoi aku ka weliweli ma mua o ka luku ʻana o ka Honua,
  I ka manawa hea e uwe ai ke kaula i ke kanikau?
  Ke ʻakaʻaka ka mea ʻino, ʻai ʻo ia i ka pōmaikaʻi.
  Akā e loaʻa ka ikaika - ʻike ua ala ʻia!
  
  E pane aku au i ka lāhui ʻino i ka pane ʻana:
  ʻO ka ʻuhane o ka ʻĀina, ʻo Gehena, ʻaʻole e uhaʻi nā akua iā ʻoe!
  A e hoʻonani ʻia ka hana a nā mea hakakā a pau,
  He pūʻali koa mākou: ʻaʻole pāʻani nā ʻaeto!
  
  E ʻike ua ikaika ko mākou makemake e like me nā manawa a pau,
  Ua hui pū mākou i ka lima a me ka poʻohiwi!
  A ua ʻike ʻia ka pahuhopu a mākou e hele nei.
  ʻO ka lehu o ka ʻenemi i ʻoki ʻia e ka moku hōkū!
  
  I kekahi manawa paʻakikī ke hoʻomaopopo i ka Pallas,
  He capricious ʻo ia, hāʻawi ʻo ia i ka carte blanche i nā daimonio!
  A me he mea lā ua lōʻihi loa ia ...
  I ka wa e nahae ai ka orc ino o ka ino i ka hapalua!
  
  ʻOiaʻiʻo, loaʻa iā mākou kahi ululāʻau o nā pilikia,
  ʻEhia mau honua ma ke ao holoʻokoʻa?
  Aka, no keia mea, ua ala hou mai ka Mea Kiekie o ke Akua,
  No laila he puʻu makana ko ke kanaka!
  
  E lilo hou ʻo Elf i mana nui,
  E hōʻike ka Universe i ke ala i ka hauʻoli a me ke aloha!
  ʻAʻole e kahe hou ka waimaka a me ke koko.
  A mālama ʻoe i ka makemake a me ke akamai i loko o kou puʻuwai!
  Hīmeni loa nā kaikamāhine. Makemake lākou i nā lanakila hou aʻe a me nā ʻōlelo kupanaha. ʻO kā lākou hoʻomanawanui kosmic he mea weliweli wale nō. A hōʻike nā koa i kā lākou aerobatics kiʻekiʻe, a me kahi Ego luku nui.
  Ua kani ka elf me ka lauoho kiko:
  Hoʻokahi ʻelua ʻekolu,
  Hoʻopau ʻoe i nā orc...
  ʻEhā ʻewalu ʻelima -
  ʻAʻole mākou i hele mai e pāʻani!
  A puana hou mai na kaikamahine, no ka nui loa o na ao o na koo kahaha ma na poo o na orcs.
  Ua hoʻomau ʻo Maria Kolesnikova i ka hakakā no ka pono o nā elves i kahi ola manuahi a hauʻoli.
  ʻAʻole pono nā bea ʻino e hoʻokaumaha iā lākou a luku iā lākou. ʻAʻole, ua alakaʻi ke aliʻi wahine i ka pūʻali me ke akamai a me ka noʻonoʻo. A ʻoi aku ka maikaʻi o nā kaua no ka poʻe hanohano.
  Ua hoʻomau ka poʻe elves i nā koa i nā kaua me nā orcs. Ua hana lākou me ke aloha nui i ke kaua.
  Ua hoʻouna aku nā kaikamāhine i nā mea luku a pepehi kanaka i ka ʻenemi.
  A paʻi lākou i nā orcs me he mea lā he mau pahuhopu lākou i kahi pana. ʻO nā koa i hoʻololi i ka hoʻomau a me ka huhū loa, e hōʻike ana i ko lākou mau niho a me nā niho o nā ʻīlio hae.
  E ho'āʻo e hoʻopaʻapaʻa me kēia mau kaikamāhine. E hōʻike lākou iā ʻoe i ka makuahine o Kuzka.
  Ua kākau nā koa i nā orcs, e hoʻopiha ana i nā puʻu o nā kupapaʻu. A ua hoʻohana pū lākou i nā nipple ʻulaʻula, e like me nā strawberries overripe.
  He nani loa ke koa ma ʻaneʻi me ka lauoho polka dot.
  A ua lawe keia elf ia ia a kikeke me kona mau manamana wawae, a ua lanakila i ka papa holookoa o ka orcs.
  Ia manawa i mele hou ai ke koa;
  ʻO ka paʻakikī iā mākou ke hoʻomaopopo i ko mākou kumu,
  E lilo i lāhui haʻaheo e alakaʻi i nā mea a pau i ka lani!
  E hana i kahi koho hauʻoli o ka hanauna,
  Zelensky i mua i ke kaua me ka moeʻuhane ma ka huakaʻi!
  
  Ua holo koke ke kaua me he puahiohio ino o Gehena...
  ʻAuhea nā hale, ka lehu, ke koko a me nā ʻuā!
  Akā i ka mea nui wale nō e manaʻoʻiʻo i ka hoʻomaka -
  E hookiekieia ke kanaka!
  
  E manaʻoʻiʻo mai iaʻu, ua ʻoi aku ke aloha o ka ʻāina makuahine iaʻu ma mua o nā mea ʻē aʻe.
  He punawai ʻoi aku ka maʻemaʻe ma mua o ke aniani!
  E like me ke kaikamahine palupalu loa ma luna o kahi moe -
  Makemake au e aloha i ka nani o Nowemapa!
  
  ʻAʻole keakea nā ʻino i koʻu ʻāina makua,
  He moana ʻino ʻole ʻo ia!
  He mea nui i ka mōʻaukala -
  Ua kākau ʻia kekahi moʻolelo mōʻaukala!
  
  Pono ʻoe e hakakā nui
  Akā ʻaʻohe ala ʻē aʻe i ka hauʻoli!
  No laila e kiʻi i kahi moe mai kahi pahu kupapaʻu -
  A i ʻole he pineapples no ka ʻaina awakea!
  
  Eia ma nā steppes Manchurian o Kina,
  He aha ka mea e nānā ai ma nā ʻāina ʻē e like me kēia!
  ʻO ka lā lanakila ma Mei,
  Makemake au e ʻike i koʻu mau kūpuna aloha!
  
  Akā, ʻike ʻoe ʻo ke kuleana o ka ʻāina makua ka mea nui loa,
  ʻO ia ka lawelawe ʻana i ka Honua me ka ikaika!
  E hele i ka pahu kukui kapu,
  E hoʻomaʻamaʻa iā Arbat - Brighton Beach!
  
  ʻO mākou nā koa o ka Elfi Fatherland,
  Ka mea a makou i aloha ai me ko makou naau a pau!
  Ua oki ikaika oe i na enemi a pau,
  I ka nani o ka makuahine o nā ʻāina āpau, ʻo Elfia!
  Ua hīmeni ke kaikamahine me ka nani a me ka ʻoluʻolu. A ʻo kāna mau mele, ua like ia me ka nalu kai e kahe ana a huhū.
  Paʻi nā koa i nā pihi me nā manamana wāwae ʻole. A hoʻohana lākou i kahi mea weliweli loa a luku. A hoʻokuʻu lākou i ka uwila pōʻino.
  Eia kekahi elf e holo ana i ka pahu. A loaʻa iā ia nā umauma ʻole me nā nipple ruby. A he koa kupanaha a hakaka.
  A paʻi ʻo ia i nā orcs me ka ʻole o ka haʻahaʻa. Ma ʻaneʻi ʻo ia i kiʻi aku ai i ka ʻenemi me kona manamana wāwae ʻole. A ua hou ia i ke kaʻa o nā orcs. A ʻā ia i ke ahi, a hoʻomaka ka pahu kaua e pahū. A nui loa ka luku ʻia. A puhi ʻia ka metala a luku ʻia me ka ʻole o ke koho a i ʻole kekahi hana.
  Ua kani ke kaikamahine. A ua kī hou ʻo ia i ka ʻenemi ma ke kaomi ʻana i ke pihi ʻulaʻula ma ke pihi hauʻoli. A hou akula ʻo ia i ka bea maʻemaʻe.
  A uē ihola ʻo ia.
  - ʻO kā mākou pahu pepehi kanaka,
  Ua paʻa wale i ka māka!
  Ua pane mai kāna hoa me ka minoʻaka a me ka māka.
  - ʻAʻole makaʻu kā mākou mau pahu i ka lepo,
  Aloha mākou i ka hakakā!
  Lawe aʻela nā koa a hīmeni hou no ka ʻumi ʻumi;
  Pono mākou i ko mākou honua o ka nani hoʻokipa -
  E hoʻomanaʻo me kou puʻuwai!
  E hoʻokō i kāu mau moeʻuhane,
  No laila ʻaʻole e noho aliʻi ka pouli i nā elves!
  
  Ua komo ka malihini i ka honua,
  Hāmama ka waha o ka Bea o ka Nahesa!
  Hoʻopuka nā mea puhi ahi i ka wela,
  Hiki i ka ʻohana ke make i ka wela!
  
  Inā kauoha ʻia, e lawe pū mākou iā Baghdad,
  E pane aku ʻo Putin no ka holoholona ʻino!
  A ʻaʻole e hāʻule ʻo Elfagrad -
  ʻAʻole pono nā keiki e ʻike i ka hemahema a me ke keiki makua ʻole!
  
  E kū ka elf, manaʻoʻiʻo nā kānaka a pau -
  ʻAʻole ʻo ia e make i loko o ke kai koko i ka pouli!
  E ikaika, e ʻike i ka lima o ka naita,
  He hāmare ikaika ka pahikakī - nā hōʻailona make ʻole!
  
  ʻO ke ʻano o ka iwi iwi e hōʻike i kona mau niho i ka pōʻeleʻele.
  E hoʻopau ka mahina i nā daimana me kahi felucca!
  E ike auanei ka lani ma ka honua hewa,
  ʻAe, ʻaʻohe lā me ka kaʻawale!
  
  ʻO ka ʻāina hānau he kahawai e kahe ana mai ke kuahiwi.
  Ka wai maʻemaʻe me ka wai birch!
  E hana mākou, ma Orklin, ke luku nei mākou i ka ʻenemi,
  E hoʻihoʻi ka huhū iā Putin!
  
  E ke Akua, ke huli aku nei au ia oe me ka pule,
  E ke aloha, e lawe i hoʻokahi minute e kamaʻilio ai!
  E hana ia i māmā i ka hopena i ka manawa hoʻokahi,
  E kīkoʻo aku ʻoe i kou lima i kāu mau keiki kāne!
  
  A pane mai la ke Akua me ka minoaka lauoho hina.
  Inā makemake ʻoe i ke kamaʻilio, a laila e hoʻolohe mai iaʻu!
  E kōkua au iā ʻoe e hoʻohui me kāu mau moeʻuhane -
  A e hoʻokuʻu i kāu mau keiki i loko o ka puddles!
  
  Akā poina i ka luhi
  E ʻoki i ka nāwaliwali a me nā kuhikuhi i ka karma!
  ʻO ko mākou ala pono Karistiano,
  Ke lawelawe nei kēia i ka ʻāina makua ma ka pā!
  
  Eia hou ka huakaʻi, he kaua-kaua,
  Ua haki ʻia nā orcs ʻino i ka hoʻouka ʻana!
  Ma hope o nā mea a pau, he palena ʻole ka ʻāina hoʻāno.
  ʻO kā mākou Elf Nui palena ʻole!
  
  He aha kaʻu pane, manaʻoʻiʻo mai iaʻu, he maʻalahi loa ia,
  He mea leʻaleʻa ka ʻeha no ka Patronymic!
  Inā hele ʻoe i ka hoʻouka kaua me ka waimaka ʻole.
  ʻO ke ʻano kēia e loaʻa iā ʻoe ke kala ʻana mai ke Akua mai!
  Ua hīmeni nā kaikamāhine o ka ʻohana Elven me ka nani a me ka leo nui. A he mau leo maikaʻi ko lākou e hiki ke hoʻohālikelike ʻia me nā manu ʻoluʻolu a nani loa o ʻEdena.
  ʻO ia ke ʻano o kā lākou hīmeni ʻana a me ka hana kupaianaha. A i loko o kēia mau koa, aia nā kahawai o ka ikaika a me ke ʻano huhū, ma ke ʻano paʻakikī loa o nā mea hakakā.
  Ma ke ala, ʻala maikaʻi a nani nā kaikamahine. Hāʻawi ko lākou ʻala i ka leʻaleʻa nui loa, a nani wale ia. ʻAʻohe kaikamahine uʻi hou aku.
  A ʻo ko lākou mau alelo, he maʻalahi a maʻalahi. ʻO lākou maoli ka nani a me ka ikaika.
  A pehea lā inā e hoʻopuehu kēia mau wāhine a hoʻomaka i ke kī ʻana i ka ʻenemi me ka hoʻohana ʻana i ko lākou umauma ʻulaʻula? A he mau rose wale nō kēia i loko o ka māla. A aia ka makemake e hoʻopā, hahau, a honi iā lākou.
  ʻO kēia nā kaikamahine e hoʻoulu ai i ka huhū huhū a me ka piʻi ʻana o ka makemake nui.
  ʻO kēia mau mea uʻi he mea hana kupanaha o ka hana ʻana o nā demiurges. A maanei ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hoʻohui a lawe ʻole.
  Akā ʻo ke kaomi ʻana i kahi pihi ma ka ruby nipple, a ʻoi aku ka pololei, ma kahi ʻē, me ka nipple strawberry ma ke pihi, hoʻokuʻu i kahi kahawai ikaika loa o ka ikehu luku a pepehi kanaka.
  ʻO kēia nā kaikamāhine ma ʻaneʻi - ʻaʻole lākou e kū ma ka ʻaoʻao. Akā, ua pepehi ʻia nā orcs me ka ʻole o ka hana.
  Mai poina i ke mele;
  Hoʻokuʻu ka ʻĀnela i ka hekili
  ʻO ia ka nui o ke koko ma ke ao holoʻokoʻa!
  ʻEto me ka ʻēheu haki;
  He hoʻopaʻi kēia no nā kānaka!
  
  Haku Mana Loa o na Moi -
  Piʻi ʻo ia i ke keʻa - hoʻomanawanui i ka ʻeha!
  A uē pū ka mea ʻino me ia ...
  Ua pule au a loaʻa ke kala ʻia!
  
  Ke holo wikiwiki mai nei kekahi orc scum i Elf ,
  Makemake ʻo ia e haehae i nā ʻāina a pau o ka honua!
  E hoohuli i ka mokuna o na au,
  E hoʻokomo i ka ʻaʻahu i hana ʻia me ka porphyry!
  
  Hoʻopuni ʻia e ke koko ʻulaʻula
  A pehea ka nui o ka diabolo me ke kipi!
  E hoʻonoho ʻo ia i noho aliʻi no ka lua,
  ʻO ke aliʻi o ka pō o ka pouli o ke ao holoʻokoʻa!
  
  Heaha ka Iesu ilihune e hana ai?
  Ua hana ʻo ia i ka honua a me nā hōkū!
  Akā, manaʻoʻiʻo mai iaʻu, makaʻu wau
  Ua pau na la o Iesu!
  
  E ka Haku hemolele, ʻo ʻoe ko mākou koa,
  Aia ʻo Putin i loko o Elfion !
  A e hele ana kakou i ke kaua hope loa,
  E hoopau i keia pouli o Sodoma!
  
  Haalulu na iwi o Koschey,
  A owai ke koko!
  ʻOiai ua haikea ka maka e like me ka ʻala.
  Akā hiki iā ia ke puhi i nā mana!
  
  ʻAʻole naʻe kā mākou pane ʻana i ka maka i ka maka.
  ʻO ka lanakila ka mea o ka hanohano ʻeleven!
  No ka nani o ka ʻĀina makuahine, aloha -
  ʻO nā mea a pau no ke ola - hoʻopaʻi maikaʻi!
  
  Ku ae la ke kanaka opio i hahauia.
  ʻAʻole kēia ka manawa e moe ai me he kupapaʻu lā!
  Holo uwa hou i ke kaua,
  Me ka ʻuhane o kahi haku mele - he puke i loko o kahi ʻeke!
  
  A ke ʻimi nei mākou i ka lani ma ka honua,
  E hōʻino kākou i ka ʻenemi paʻakikī!
  E lawelawe mākou i ka ʻāina a hiki i ka hopena,
  I ka hanohano o ke koa elf-light!
  Nani nā kaikamāhine i hīmeni me ke kupaianaha. A hana kupanaha wale ko lakou leo. Akā naʻe, nani loa ka hīmeni ʻana o nā uʻi, a ʻoi aku ka kiʻekiʻe o ka leo o kā lākou nightingale ma mua o nā hale.
  A nani a kupaianaha a kū hoʻokahi. ʻO kēia nā kaikamāhine e hakakā me ke kamaʻa ʻole i kēlā me kēia wā, a hana me ka colossal a me ka ʻokoʻa, ka ikaika hakakā a me ka leʻaleʻa e hāʻawi i ke ola a me ka naʻauao.
  ʻO kēia, e ʻōlelo kākou, he supergirls . ʻO nā kahawai ikaika wale nō o ka magoplasm e puka mai iā lākou. He nani nā koa a hiki ʻole ke haʻi i loko o kahi moʻolelo moʻolelo a wehewehe paha iā lākou me kahi peni.
  Pono e ʻōlelo ʻia he maikaʻi loa lākou i ka hana ʻana i nā kaikamahine e like me kēia. A olinolino lakou, a olinolino loa ka lauoho o na elves. ʻO kekahi poʻe uʻi, ʻoi aku ka poʻe me ke kūlana o nā pūkaua, he lauoho ʻālohilohi e like me ka lau gula.
  Me nā kaikamāhine e like me kēia, hiki iā ʻoe ke hoʻoulu i ke kapikala o ke ao holoʻokoʻa.
  Hiki iā lākou ke hana i nā mea i hiki ʻole iā ʻoe ke hoʻopaʻa iā lākou me kekahi mea. A pana maoli lākou i ka uila mai ko lākou mau maka.
  A ʻoiaʻiʻo, hoʻohana kekahi o nā elves me ka noʻonoʻo ʻole ʻelua. A pehea ʻo ia e hahau ai i ka orc mai ka piko.
  A ua lawe ka uila a puhi i ke kanalima bea shaggy mai ka pūʻali koa o Putin.
  A me ka ohohia o na koa, himeni mai lakou;
  ʻO ke Akua wale nō i hāʻawi mai i mau hoaaloha,
  ʻO ka naʻauao wale nō ka mea e hiki ai iā mākou ke hana!
  E ikaika kakou me ka manaoio,
  A ʻālohilohi nā helehelena maikaʻi mai nā kiʻi!
  
  ʻOiai i kekahi manawa he ʻino a paʻakikī ka hana.
  Ua uhi ʻia nā puddles me kahi ʻōpala aniani!
  Hele wāwae ʻole nā kaikamāhine ma luna o lākou -
  Hoʻomaka lākou e hula me kā lākou mau ukana kaumaha!
  
  Ke kūkulu nei mākou i pā kaua e kū no nā kenekulia,
  Ke hoʻoikaika ʻia nei ka pākaukau!
  I ʻole e hele ka Elf ma lalo o ka hāmare,
  Mohala mau na lala o Mei!
  
  A nui ka wi ma ka aina,
  Ke huki nei ke keiki i ka laau me ke kamaa ole!
  I kēia manawa ua piʻi mai ka ʻino me ka hau,
  Akā, ua hoʻopakele ka Haku i nā wāwae o nā keiki!
  
  Ina e pipi ke kahuna ia makou i ka wai,
  Ua ninini ʻia ka lokomaikaʻi mai ka Mea Mana!
  Aia mākou ma lalo o ka lima hemolele o ka Haku,
  Ko Iesu aloha palena ole!
  
  A ma kahi o ka daimonio, ma laila ka ʻenemi e peʻe ai.
  ʻAʻole ʻo ia i ʻike i ka hanohano a me ka lira!
  Ua kau ʻia ka Mea Mana Loa i nā Nazis,
  ʻO ka rookery wela o ka paradaiso!
  
  E manaʻoʻiʻo mai iaʻu, he mau mea hakakā mākou,
  ʻAʻole e haki ka Elf, i ka wela o Gehena!
  E hauʻoli nā mākua no kā lākou poʻe mamo,
  E noho mālie a hauʻoli i loko o kou puʻuwai!
  
  E oli nui ka pu
  A e hiki mai ana ka mea a ke Akua i noi mai ai!
  Ke hele nei mākou i kahi hoʻolaha ākea, palena ʻole,
  E hana i ke ao holoʻokoʻa i ke aupuni o Elfia!
  ʻO ia ka maikaʻi o ka hīmeni ʻana o nā kaikamāhine. A ʻo ka mea ʻoiaʻiʻo, ʻaʻohe mana o nā orc weliweli loa a me ka hakakā ʻana.
  A paʻi nā kaikamahine i kā lākou mau nipple ruby ma nā pihi o nā bazookas a me ke ahi i nā pahu orc. A ʻoiaʻiʻo, ua luku ʻia a hoʻopau ʻia nā mea a pau.
  A i kēia manawa ke ʻā nei nā pahu hou o nā orcs, ʻā a pahū. Aia kahi hoʻololi nui o nā kaikamahine. He ʻoluʻolu a kupaianaha loa lākou.
  A ʻo ko lākou mau umauma, piha, ʻulaʻula a ʻeleʻele. ʻAʻohe mea nui a ʻoi aku ka maʻalili ma mua o kēia mau kaikamahine.
  A me ko lākou mau kuʻekuʻe wāwae ua hoʻolei lākou i nā pūʻolo pahū kūikawā i hāʻule ma luna o nā bea o Putin. A ma ke ʻano kiʻi, ua haehae maoli ʻia lākou. ʻO ka mea a kēia mau kaikamahine e hana maoli ai i kahi moʻolelo hanohano a ikaika loa a kū hoʻokahi.
  No laila, e kū'ē i kēlā mau kaikamahine, mai noʻonoʻo e pili ana i ka hoʻohana ʻana i nā ʻenehana hiki ke kapa ʻia he koko.
  A hoʻomaka nā kaikamahine e hopu i nā bea o Putin ma nā ihu a kaomi iā lākou. A uwo wale lākou me he pupule lā i ka ʻeha.
  A ʻakaʻaka nā koa o ka ʻohana elf a kuhikuhi i ko lākou manamana lima.
  A laila lawe lākou a hīmeni i ka hīmeni;
  ʻAʻole hiki ke pale ʻia ke kanaka ma kekahi ʻano;
  ʻO kona makemake e lilo i Akua Mana Loa...
  No laila ke kikowaena o ke ao holoʻokoʻa he Honua hoʻokahi,
  No ka waiho ʻana iā mākou, aia nā mea āpau i kēia ao e kū nei.
  
  Hiki i hoʻokahi hahau o ka pulupulu ke hana i ka puahiohio holoʻokoʻa o nā galaxies,
  I loko o ia mea he popi ʻulaʻula nā hōkū, ua like ka honua me nā daisies!
  Ma hope o nā mea a pau, ʻaʻole i emi ke Akua ka mea nāna i hana i loko o ke kanaka,
  ʻAʻole makemake ʻo ia e lilo i puʻupuʻu liʻiliʻi!
  
  Hiki iā mākou ke hana i nā mea āpau - hana i kēlā kānāwai,
  He trillion parsec i loko o ke kokoleka!
  Ua like ko makou manao me ka puahiohio o na lua pele,
  Ua alakaʻi ka ʻepekema i kāna ʻano i ka uku!
  
  ʻAʻole hiki iaʻu ke manaʻoʻiʻo aia kekahi mau manawa -
  I ko mākou wā ʻino wale.
  Ke ahi a me ka ua poino,
  A kapa mākou i nā liona a me nā tigers he mau mōʻī!
  
  Ke pio ka palau me ka laau kekee.
  E ʻeli ana ke kauā i ka ʻāina me ka ʻoʻo kaumaha!
  Hoʻohāinu mākou i ka ʻāina ulu.
  ʻO ka ʻelemakule ʻino e hoʻomāinoino iā ʻoe e like me ka rack!
  
  He aha ʻoe, e ka makuahine aloha.
  Ua loaʻa iaʻu kahi manawa e hana ai i kahi manaʻo i make ʻole!
  Hiki iā mākou ke hoʻokaʻawale i nā legiona,
  A kaʻahele i ka ākea o ke ao nui!
  
  Ua loaʻa iā mākou ka mea a ka Haku,
  ʻAʻole paha hiki iaʻu ke hoʻomaka me ia!
  Loaʻa iā mākou ka superflesh mai princeps plasma ,
  A ma nā poʻo o quasars aia ka mana a me ke akamai!
  
  Hoʻomaka wau i kaʻu huakaʻi me kahi pū maʻamau,
  Hiki iā ia ke hoʻoneʻe mua i ke kumulāʻau.
  Akā ua lilo kekahi mea maʻalili ma mua o ka metala
  Ho'ōla i kahi ʻeha i ka manawa koke!
  
  I kēia manawa he poʻe mākou, ka ʻohana superman,
  Hiki ke hana i ka mea hiki ole!
  Hoʻoholo i kekahi o nā pilikia,
  ʻAʻole paʻakikī iā mākou ke hoʻololi i ke ao holoʻokoʻa!
  
  Akā inā makemake ʻoe, hiki iā ʻoe ke lilo i Akua,
  E lawelawe me he ilio la me ka makau ole i ke kanaka!
  Ma hope o nā mea a pau, he pūʻali koa ko mākou Elf ma mua o kona ikaika ,
  Mai hoʻokuʻu iā ia no ka wā pau ʻole!
  ʻO ia ke ʻano o ka hīmeni ʻana o nā kaikamahine a hauʻoli loa. A he nani loa kā lākou mele ʻana, a ua like ko lākou leo me nā bele kālā.
  ʻO kēia nā kaikamahine, hōʻike lākou i kahi pae maʻamau no nā elves ʻaʻole nāwaliwali loa.
  A ʻo kēia nā kaikamahine i hiki ke hoʻohuli i ke ao holoʻokoʻa i lalo. A ʻo ko lākou mau niho, ua like ia me nā momi e ʻālohilohi loa.
  ʻAʻohe kaikamahine e like me kēia i hikiʻole iāʻoe ke kōkua akā aloha a mahalo. Ua hānau ʻia lākou mai nā akua a me nā akua wahine. ʻO nā uʻi kupaianaha. A he paio maoli ke ano o ia mau koa.
  A ʻālohilohi ko lākou mau maka e like me nā sapeira. A nani loa, me he mau hōkū lā.
  A me nā niho niho ʻelepani. ʻAʻohe kaikamahine like, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke waiho iā lākou i nā mea huluhulu.
  No laila ua lawe ke kaikamahine me ka lauoho uliuli a kaomi i ka nipple strawberry o kona umauma ma ke pihi o ka mea hoʻolele pōhaku. A ua hahau aku ia i ka enemi me ka ikaika make, e haehae ana i na puali a pau o na bea a Putin.
  Maikaʻi a maikaʻi loa kēlā. ʻO nā kaikamāhine, e like me kā lākou e'ōlelo nei, aia mau i kahi kiʻekiʻe.
  Ua hōʻike lākou i nā mana koʻikoʻi a kupaianaha. A i ka luku ʻana i nā orcs mai ka pūʻali koa o Putin.
  A ua holo pono nā mea a pau. ʻO kēia nā kaikamahine i hōʻike mai iā lākou ʻaʻole wale nā orcs, a ʻo ka pūʻali koa huhū ʻaʻole ia he mea pale.
  Ua kani ka elf:
  - ʻO wau ʻo ia,
  Ua hui pū ka ʻāina holoʻokoʻa
  ʻO kahi ʻohana aloha
  Ma ka olelo he hookahi haneri tausani I!
  A mahope iho, hoomaka hou na koa e himeni me ka ohohia;
  Lohe au i ke kahawai e kahe ana i ka mauʻu.
  Loaʻa iā ia ke kani keleawe a me ke kila damask.
  Aia ke aupuni ma mua o ka poʻe hoʻopaʻi.
  A i kēia manawa, ʻo ke kūʻokoʻa no nā mea a pau ka uku no ka hewa!
  
  Ke mohala nei ko'u tulip ulaula ma ke kula,
  ʻO ke kaikamahine aʻu i aloha ai i kaʻu hihiʻo.
  Ke hele nei au, he nui nā ʻāina like ʻole,
  A i loko o ke kai he nalu a me ka hoʻoikaika.
  
  ʻAe, ʻo Pushkin he haku mele ʻoe, he aliʻi no nā haku mele,
  Akā ʻaʻole ʻoe i ʻike he paʻakikī ke kaua ...
  Eia ʻoe e ʻōlelo ai i ka hau hau i loko o kou puʻuwai - hehee,
  A ua ʻākoakoa ka pūʻali koa - nā hae ʻulaʻula!
  
  Ua hoʻoholo mākou e kūkulu i ka elfinism,
  Akā ʻaʻole hiamoe ke kapikala, ʻuwē nā ʻīlio.
  ʻo Orcism i waho o ka lua ,
  ʻO ka hopena paʻakikī o nā lāhui Lūkini!
  
  Akā e ʻike ʻoe ua ʻoi aku ka ʻoi o kā mākou bayonet ma mua o ka nila,
  A ke haehae nei nā pahu i nā ʻauwaha a me nā ʻauwaha.
  Ua moe iho ka laina o na orc,
  ʻO ka uwē ʻana o nā pahū e hoʻoheheʻe ʻia ka daimonio.
  
  He mau poho no hoi, auwe, hope.
  Capricious a i kekahi manawa kūpono ʻole.
  Puhi ka enemi i na hale i ka lepo ,
  A nani loa ma mua!
  
  Akā, ʻike nui ka pōhaku o Fortune,
  E hāʻawi ʻo ia i ka uku, e ʻike i kēia, i ka poʻe ʻilihune.
  Ua pulu ka lole o ke kaikamahine i ka waimaka.
  Pōmaikaʻi nā hoalauna pōʻino!
  
  Aka, ina aole he hoki ka manao hakaka.
  A hiki iā ʻoe ke hana me ka makaʻu ʻole.
  ʻAʻole ʻoe e hopu mau loa, manaʻoʻiʻo mai iaʻu,
  Ma hope o nā mea a pau, ʻo ka mea pepehi iā ia iho e lanakila!
  
  ʻO ke ola e like me kahi ala pilikia -
  E manaʻoʻiʻo mai iaʻu, ʻaʻole ka hopena ka hopena.
  I ka nani o ke Akua ka Mesia maikai,
  Hookahi kakou me ka Haku!
  
  Ma hope o nā mea a pau, ʻo ka elfinism he ʻuhane olakino, ʻoiaʻiʻo,
  ʻO ka makemake e hana maikaʻi i nā kānaka a pau!
  I pio ole ka lama o ke ao,
  E hōʻoiaʻiʻo i kou naʻauao, waiwai a me ka wiwo ʻole!
  Ua maikaʻi a nani hoʻi ka hīmeni ʻana o nā koa. A ʻālohilohi lākou me ko lākou naʻauao nui. A ua like ko lakou mau maka me na pohaku makamae.
  A ʻālohilohi loa lākou.
  Ua hōʻike aku nā koa i ko lākou huhū ʻoʻoleʻa. A wiliwili maoli ko lakou mau kino me he nahesa la. He mau u'i kakau maoli keia.
  A no laila, lawe aʻela kekahi o lākou a pā i ka orc, me ka hoʻohana ʻana i kona alelo lōʻihi a akile e kaomi i ke pihi. A ua lilo kēia i hopena maikaʻi loa a make.
  A lele ka pōhaku a hahau i kahi hui o nā ʻenemi, e luku ana i ka nui o nā bea a Putin. A he mea pōʻino wale nō a he mea kupanaha.
  Lawe aʻela kekahi uʻi i ka uwea me kona mau niho momi, a ʻoi aku ka ikaika. A he ʻano alelo kona, ikaika loa a i ka manawa like me ka agile a me ka corrosive.
  A pehea ka pahū ʻana o nā mea pahū a ua hoʻolei koke ʻia he mau pahu pahu o nā bea a Putin a hoʻohuli ʻia. A ʻo kēia mau kaʻa me nā orcs o ka ʻōhule Fuhrer i ke ahi. A ʻā lākou e like me ke ahi, a hoʻomaka ka pahū ʻana o nā pū i loko o nā pahu me ka ikaika make a luku. A wili nā ʻōpala a hahau i nā pōpō o nā mea hakakā a pau o Putin.
  . MOKUNA Helu 11.
  A hoomaka hou na kaikamahine e himeni, a lakou i hana'i me ka hoihoi nui;
  ʻO ka mea he elf fighter ua hānau ʻia he koa,
  No laila, ua lawe ka gorila i ka pōhaku!
  Me ʻoe he pūʻali koa i wae ʻia,
  A i loko o ka puʻuwai e ʻā ana ka lapalapa me ka ʻiʻo!
  
  ʻIke ke keikikāne i kahi pū mīkini i kāna moeʻuhane,
  Makemake ʻo ia i ka pahu ma mua o ka Limousine...
  ʻO wai ka mea makemake e hoʻololi i kahi peni i nickel,
  Mai ka moena mai ua maopopo ia ia ka mana mana!
  
  ʻAe, ʻike i nā mea ʻē aʻe, ʻaʻohe o mākou ala,
  E hoʻoikaika i luna i ka piko o ka mana...
  ʻO ka poʻe i nalowale he zero wale nō -
  A ke pāʻani nei ka hahau ma luna o nā kua ʻeha!
  
  Aka, heaha kou makemake, he hewa make ka nawaliwali,
  A ke aʻo mai nei ke ola iā mākou - lanakila i kēlā me kēia kanaka me ka wiwo ʻole!
  No ia mea he pahikaua ko ke kanaka,
  E hoʻomaʻamaʻa akamai i ka liona weliweli!
  
  E hoomanao, aole makemake ke Akua i ka poe nawaliwali,
  ʻO wai me ka makemake a me ka makaʻu e hoʻokele wiwo ʻole ...
  E hoʻouna aku ka ikaika iā ia i nā bayonets,
  A ʻo ka mea i make, he hale aliʻi ia ma ka poli o ka lani!
  
  Pono ʻoe e lanakila nani me kahi mele,
  Akā, e ʻike ʻaʻole kōkua nā waimaka iā ʻoe inā e hahau ʻia ʻoe!
  ʻO ka ʻohana no ka maikaʻi he pūʻali koa ma ka pā kaua,
  ʻOiai ʻo ka luna, ʻo ka Makua, ʻoʻoleʻa a ʻoʻoleʻa!
  
  A he aha ka uku - aia ke ao holoʻokoʻa,
  ʻAʻole hiki ke noʻonoʻo i kahi mea e like me kēia!
  E lanakila mākou i ka nui o ke ao holoʻokoʻa,
  E manaʻoʻiʻo mai iaʻu, hiki nō ke lilo i mea make ʻole!
  
  E hoike wale i ka naauao ma ka hakaka.
  A mai lilo ʻoe inā paʻakikī nā mea ...
  ʻAʻole hiki iā ʻoe ke kūkulu me ke koko ʻole,
  ʻO ke kumu o ka hale kahi e hānau ai ka wahine!
  Ua hoʻohana ʻo Maria Kolesnikova i ke kauoha holoʻokoʻa o kahi pūʻali koa nui a nani hoʻi i loko o ka nui o nā elves nani. A ma kahi o ka momona, ʻumikū, ʻōhule dictator hoʻomau i ka huhū. ʻO kāna ʻoliʻoli ʻo ia ke kiu i ka wehe ʻana o nā wahine i ka wā ʻimi. A paʻi pū i ka wahine maikaʻi ma ko lākou mau kuʻekuʻe wāwae. Ua hoʻohauʻoli kēia i ka hana ʻino.
  Ua pakele ʻo Maria mai kāna mau paʻa paʻa ʻana, a ua hakakā ikaika kona pūʻali koa me nā orc e neʻe mai ana, e hana ana me ka wiwo ʻole.
  A hoʻomaka nā koa elf e hakakā me ka ʻoi aku ka ʻino a me ka huhū.
  Lawe aʻela kekahi kaikamahine elf me kona lauoho ʻulaʻula ʻulaʻula a kī ʻia mai kahi pu panapana hoʻihoʻi ʻole, me ke kaomi ʻana i ke pihi me kāna nipple ʻulaʻula. ʻO ka hopena, ua pohā ka pōhaku a paʻi i nā bea shaggy, a hoʻopuehu iā lākou ma nāʻaoʻao likeʻole, a ua haehaeʻia nā koa o ka pūʻali koa o Putin.
  Ua ʻakaʻaka a hīmeni ke koa me ka ʻike ʻana i kona mau niho.
  - ʻO wau ke kaikamahine ikaika loa ma ka honua,
  A ua lawa ka deragona ino i ka lua!
  A ʻālohilohi kona mau maka a hoʻokuʻu hou aku i nā uwila o ka mana kupua nui. A ua ʻeha hou nā bea a Putin.
  ʻAʻole hoʻi i kānalua ke kaikamahine koa ʻē aʻe. Lawe aʻela ʻo ia a pēhi i ke pihi hauʻoli me kona manamana wāwae ʻole. A hana ka clutch, paʻi i nā orcs me nā pōhaku.
  A ʻo ia hopena i lilo i mea hoʻopōʻino loa a me ka luku.
  Ua hīmeni ke kaikamahine elf:
  ʻO ka luku ʻana he kuko
  He mana ino ka Orcs,
  Ua inu ka mana o na kao i ke koko o hai.
  A ma waena o nā elves aloha ke aliʻi!
  ʻO kekahi kaikamahine mai ka poʻe nani i ʻae koke i kēia:
  - ʻAe, he aloha maikaʻi kā mākou elves, a me ka lokahi ʻohana piha!
  A lawe aku la na kaikamahine ia mea, a me ko lakou wawae olohelohe, hoolei aku i na makana pepehi kanaka o ka luku. A ua haehae lākou i kahi pūʻali koa holoʻokoʻa o nā bea a Putin.
  Ua ʻōlelo ke kaikamahine:
  - He mea hoʻomāinoino koko ʻo Putin!
  Kuno mai la kekahi elf:
  - He hoʻopunipuni loa, ʻaʻole i kēia ola wale nō, akā i ka wā i noho aliʻi ai ʻo ia he hoʻomake!
  A lalau iho la na koa elf a himeni lokahi;
  Kikeke ka hamare o ka wiwo ole i ko'u mau aa,
  No laila, hoʻomaka ke kaua koʻikoʻi!
  ʻO kā mākou makemake e like me ka monolith,
  ʻāina mālamalama, ʻāina pau ʻole!
  
  ʻO nā puʻuwai iā ia, ua like ia me ka pāʻani lokahi,
  ʻAʻohe kāhea no ke koa maikaʻi loa!
  ʻOiai e ʻeha ka hopena me he kui lā,
  Akā, he grenade kūpaʻa ka hoaaloha
  
  ʻO ka ʻeha hoʻi ko kāua hoa, auwe.
  Ke nalowale nei mākou i nā hoaaloha i ke kaumaha!
  A i kekahi manawa, laki wale ʻoe no ka lōʻihi.
  Akā, manaʻoʻiʻo mai iaʻu, ʻaʻole nā ʻaeto!
  
  A he hoʻoholo mākou me ka ʻenemi,
  Huhū nui a hoʻoweliweli!
  Puhi mai ka lā ma koʻu lae ma koʻu mahiole,
  Nani ka paʻakikī o ka noho ʻana i ka honua!
  
  ʻO ka mea pōʻino, ʻaʻole i hāʻawi ʻia iā mākou ke koho,
  Hoʻohuli ʻo Fortune iā mākou e like me ka sliver!
  ʻAe, pehea ke Akua? ʻAʻole mālama ke Akua -
  E make ana na kanaka me he nalo la!
  
  Akā, aia mau ka manawa ma ka honua holoʻokoʻa,
  No ka poe koa a hoaloha me ka ikaika!
  
  ʻO ko mākou manaʻoʻiʻo, ka lunamanaʻo, ka wiwo ʻole, ka hanohano,
  I ʻole e paʻa e like me ka puaʻa i loko o ka puddle!
  E ala, e lulu i ka wai,
  E kūlou i lalo i ka poʻe nāna i hana ke ao holoʻokoʻa!
  
  ʻAʻohe helu liʻiliʻi ma ka moʻokāki,
  Ka lanakila ʻana i hoʻokahi kāhea!
  E hoʻokō ʻoe, ʻike kēia kanaka
  E hiki koke mai ana ka holomua a me ka ʻike!
  E like auanei oe me ke Alii mana loa,
  Ka hookolokolo ana i ka poe hoopono!
  A ʻo ke ea, kaua paʻakikī,
  He aha hoʻi kēia hoʻonaʻauao!
  He uliuli ke kala o ka lani,
  Ua pipi ka uahi o ka hewa i ka hana!
  
  Akā, ke ʻike nei au e ʻā ana ka ʻenemi,
  Ua hāʻule kona mokulele ma ke kahua,
  He hauʻoli, he helehelena hauʻoli.
  Noho mākou he falcon i ka nahele!
  Nani nā kaikamahine, ʻaʻohe mea hiki ke ʻōlelo ʻia. A hana ia i ka manaʻo.
  ʻAe, he aha ka mea e lawe ai nā orcs i kēia manawa? A e loaʻa iā lākou i kahi nickel.
  ʻO ka pana ʻana o nā pūʻali wahine mai nā pū mīkini me ka ʻike a maopopo. Pono lākou a loaʻa ka ikaika koʻikoʻi.
  Eia kekahi o lakou i lalau aku ai me kona mau manamana wawae ole i ka pea me ka makana luku. Lawe ʻo ia a puhi i ka nui o nā bea a Putin.
  A laila, hīmeni ʻo ia me ke aloha:
  - ʻO mākou nā keiki o ka galaxy,
  ʻO Elves ma ke ʻano he hoʻomaʻamaʻa...
  Hiki iā lākou ke haʻalele
  ʻAe, e hoʻomaka lākou e lele!
  A kiola akula ke koa i ka pūʻolo pahū pepehi kanaka me kona kuʻekuʻe wāwae. Ua hoʻopaʻa ʻo ia a hana i ka luku nui. A he nui nā orc i pepehi ʻia a hiki ʻole ke helu.
  ʻO kēia nā hana a nā kaikamāhine e hōʻike nei i kahi poʻe nani a nani. A hiki ke hōʻike i nā hana mana maoli. E kūʻē i kēlā mau kaikamahine a me nā momi, ua like nā orcs me ka bea i ka pilikia. Akā, ua mākaukau nā koa no ke kaua, a e hōʻike hou aku lākou.
  ʻOi loa inā ʻeleʻele kā lākou mau kuʻekuʻe wāwae, poepoe, ʻulaʻula, a ʻoiai pono lākou e pā pono i nā orcs.
  A ʻoiaʻiʻo, ʻaʻole hiki i nā kaikamahine ke hana me ke mele ʻole. A he mea kupanaha ko lakou leo;
  Pehea e hoʻomalu ai i ke ao holoʻokoʻa ma kahi ala hoihoi,
  ʻOiai ʻaʻole hiki iā ʻoukou ke hoʻomaopopo!
  ʻO kēia koʻu kāhea ʻana i kēia manawa -
  E hoʻohuli i nā mea lapuwale a pau o ke kiʻiʻoniʻoni i ʻoiaʻiʻo!
  
  E hana i nā moku hōkū mai ka pepa blotting,
  A e hoʻohana i kahi maʻa e pana aku i kahi quasar me ka ʻakaʻaka!
  I hiki koke i na pailaka ke lilo i lole,
  A ma kahi o ka Lā, he samovar i hana ʻia me ke gula!
  
  Ua lilo nā mea a pau i lalo o ke kanaka,
  Ua hoʻokō kaʻu mau moeʻuhane!
  ʻOiaʻiʻo, he mea weliweli ka Omnipotence,
  Ke ʻike ʻole ʻoe i ke ana o ka nani!
  
  Hiki iā ʻoe ke hānau ʻia he violinist, he mea pena,
  A e aʻo pehea e uhaki ai i nā kaula!
  Akā, e lilo nā manaʻo i mālamalama maʻemaʻe,
  E ninini i ke aloha a me ka lokomaikaʻi!
  
  He mea paʻakikī ke wānana i kahi hana.
  ʻAʻole maopopo iaʻu, e kiola wau!
  Hele mai lākou ma ke ʻano he keke me ka ʻaila hōkū,
  A ʻālohilohi ka ʻike ʻana o ke kaikamahine me ka pūkuniahi!
  
  E noʻonoʻo, a laila hoʻoholo ka manaʻo,
  ʻAʻole hiki iā ʻoukou ke hoʻomaopopo i kēia!
  Hana ʻia kēlā thermoquark synthesis,
  He aha ka mea e hiki ai i nā aliʻi ke hana - ʻo ke kaula e like me ka plasma!
  
  E hana i ke ʻano honua āu e makemake ai,
  E pāʻani ka ʻākodeona ʻino!
  No laila ʻaʻohe wahi wela ma ka palapala ʻāina,
  No laila, poina ka hana ʻana i ka ʻeha!
  
  E hoomanao oukou, he poe keiki oukou na ke Akua,
  Na wai i aʻo i kāna mau keiki e hana!
  E hāʻawi i kahi kauoha kūpono, hou,
  ʻAuhea ʻoe ka mea hahai holoholona, akā ʻaʻole make ka pāʻani!
  
  Aloha oe i na mea aloha, Hoonani ia Iesu,
  E ho'āʻo e hana maikaʻi no kākou a pau!
  I noho ʻole ke kanaka i loko o ka pā,
  I ʻole e hoʻopau i ke kamepiula me kahi ʻoki!
  
  E lulu lima kākou - e ʻōlelo kākou
  Loaʻa ka hauʻoli - ʻaʻole hiki ke ʻokoʻa, manaʻoʻiʻo!
  Ma hope o nā mea a pau, he poʻe aloha ʻāina mākou,
  Nani ka holoholona pio e uwo i ka makau!
  
  ʻO kā mākou kuleana kapu ka pale ʻana i ka ʻāina makua,
  E hana i kumu no ka mana loa!
  No ka hana ʻana i nā inflorescences o ka honua,
  Pono kākou e hoʻoikaika i ka mana a me ka pūʻali koa o nā Elves!
  Ua hīmeni nā kaikamāhine me ka manaʻo nui a me ke aloha. Ua ʻōhumu maikaʻi kā lākou ʻōlelo. A ʻālohilohi maoli lākou.
  ʻAʻole naʻe i loaʻa i nā elves a pau ka hauʻoli. Ua hopu ʻia kekahi o lākou e nā orcs.
  A no laila ua huki nā bea a Putin i ke kaikamahine ma luna o ka pahu. Ua wili lākou i nā lima o ka nani i nā kaulahao. A laila kau ʻia kahi kāmaʻa nui ma luna o nā wāwae ʻūlū o ka nani. A ʻō aku lākou i ka elf ma luna o ka pā. A uē ke kaikamahine i ka ʻeha.
  Ua hoʻomaka ka poʻe orc e hahau iā ia me nā huila ma kona kua ʻaʻahu. A ma lalo o ko lākou wāwae ʻaʻahu nani, ʻeleʻele, hoʻā lākou i ke ahi. A hoʻomaka lākou e pana maoli i ka nani.
  Ua ʻeha nui ke kaikamahine, akā ua hoʻomanawanui ʻo ia. A laila ua hoʻomaka nā bea o Putin e uhaʻi i nā manamana wāwae ʻole o kahi kaikamahine nani, ʻano wahine a me ke kapa ʻole me ke kino muscular.
  Ua uē ke kaikamahine me ka ʻeha hiki ʻole ke hoʻomanawanui. Akā, hāmau ʻo ia i ka hāmau. A ma kahi o ka uē ʻana, lawe ʻo ia a hoʻomaka e hīmeni;
  He koa ʻōpio wau na Māmā Elf,
  ʻO ka ʻāina ikaika, ka ʻāina hānau o nā ʻāina a pau...
  ʻAʻohe ʻāina maikaʻi ʻē aʻe ma ke ao holoʻokoʻa,
  Ua nakinaki ke kanaka naauao i ke kaula malalo o ka mauna!
  
  ʻO ka lilo ʻana i paionia he hauʻoli a he kāhea.
  Ma hope o nā mea a pau, ʻo ia ke ʻano he kauā ʻoe no ka ʻāina.
  A hiki iā ʻoe ke hoʻonui i ka honua -
  E luku ana i na hana maalea o ka diabolo-Satana.
  
  I ka hiki ʻana mai o ke kauwela i '41,
  Hekili ka hekili o Iune ia kakou...
  ʻAʻole makemake mākou e ʻilihune ka ʻāina,
  No ka hauʻoli, manaʻoʻiʻo - ua hana ʻia ka ʻāina makua!
  
  Ke kali nei au me ke kaikamahine i na orcs ino e hoohalua ana,
  Ma mua o kēia ua loaʻa iā mākou kahi pū mīkini.
  A i ka huhū pupule o Putin,
  Ua lanakila kā mākou hui i nā bea!
  
  Ua ʻoʻoleʻa nā hoaaloha wāwae wāwae ʻole,
  Ke kuʻi nei ka hau ma lalo o nā kapuaʻi.
  Ua uliuli ke anu a me na lehelehe.
  Akā, hoʻomaʻamaʻa ke ahi hemolele i ko mākou ʻuhane!
  
  Ke hahau nei makou me ka ike ole i ke ana o ko makou poe enemi,
  ʻAʻole mākou e hāʻawi iā ʻoe i ka maluhia i ke ao a me ka pō!
  Lele nā grenades ma luna o nā echelons i loko o kahi pūʻulu,
  A me na luna me ka pu panapana.
  
  ʻAʻole hiki i nā orcs hewa ke loaʻa ke kākoʻo ma nā wahi āpau,
  ʻO kā mākou paionia, ka hoʻokaʻawale koa ...
  Hiki, inā pono ʻoe e ʻoki mauna,
  Eia nā pahu o Putin e ʻā ana e like me nā kukui.
  
  Ua ʻākoakoa nā kānaka me ka huhū -
  No ka pono, ka wiwo ole a me ka hanohano.
  A ʻaʻohe papa i ke kai o nā ʻino -
  ʻO ia ka mea e noho ai mākou i lalo!
  
  Ua komo mākou i Orklin, komo mākou i ka Komsomol,
  Mai ka hehi wāwae wāwae ʻole me nā kaikamahine a puni ka honua!
  Inhale mākou i ka meli lanakila i ka lani Mei,
  I kēia manawa, ua lilo ko mākou holomua maikaʻi i mau loa!
  ʻOiaʻiʻo, ʻaʻole hiki ke haki ʻia kēlā kaikamahine me ka maʻalahi e ka hoʻomāinoino. ʻOiai ua hahau ka mea hoʻopaʻi i ka hahau iā ia me ka hahau. Akā ʻaʻole lawa kēia. A no laila, lawe ka orc i kahi uwea ʻulaʻula mai ke kapuahi.
  A e hahau kakou i ke kaikamahine me ia, me ke aloha ole, me ka inaina ahiu. A ua hana ʻo ia me ka ʻinoʻino a me ka hoʻopaʻapaʻa.
  ʻAʻole naʻe i haʻihaʻi ke kaikamahine elf a hoʻomaka ʻo ia e hīmeni me ka huhū nui a me ka hoihoi;
  He ala waiu ma hope,
  He mea nui ka hana mua o ke ola!
  ʻIke hou ʻoe ma luna o ke ao holoʻokoʻa,
  ʻO nā puahiohio o ka huhū huhū!
  Mele...
  A hoʻomau hou ke kaua.
  E paila ana ke ahi hyperplasmic!
  He ʻōpiopio ke aliʻi o nā ʻElepa.
  Paʻi me nā kaola!
  
  Ke ao nei i na hope a pau,
  Ua ʻoi aku ko mākou ikaika ma mua o ke Akua nā mākua,
  ʻO ka mana o ka mea mana ma luna o ke ʻano,
  Hoʻohana nā mea hakakā i ka theoplasm .
  
  Mele...
  A hoʻomau hou ke kaua.
  E paila ana ke ahi hyperplasmic!
  He ʻōpiopio ke aliʻi o nā ʻElepa.
  Paʻi me nā kaola!
  
  Mai manao i na lokomaikai mai ka lani mai,
  ʻO ka poʻe naʻaupō e loaʻa nā zeros!
  E hoala kakou i ka poe i make me ka hanohano,
  Aia nā ala i nā wahi a pau o ka ʻepekema.
  
  
  I ka wā ma mua, ka wela a me ka hau.
  Ua ʻilihune a ua waiwai ka honua.
  A i kēia manawa kekahi mea hana,
  
  
  
  A hoʻomau hou ke kaua.
  A hopohopo koʻu puʻuwai i loko o koʻu umauma,
  He ʻōpiopio ke aliʻi o nā ʻElepa.
  A ʻo Nowemapa ʻōpio ma mua.
  He ʻōpiopio ke aliʻi o nā ʻElepa.
  A ʻo Nowemapa ʻōpio ma mua.
  
  A hoʻomau hou ke kaua.
  A hopohopo koʻu puʻuwai i loko o koʻu umauma,
  He ʻōpiopio ke aliʻi o nā ʻElepa.
  A ʻo Nowemapa ʻōpio ma mua.
  He ʻōpiopio ke aliʻi o nā ʻElepa.
  A ʻo Nowemapa ʻōpio ma mua.
  ʻAʻole nahā ke kaikamahine ma luna o ka pā. Akā ua hoʻokomo ka elf sniper i ka pōkā pepehi i loko o ka ʻōpū o ka orc. A loaʻa iā ia ka ʻeha make, hoʻomaka ʻo ia e ʻeke a make.
  Ua kī kekahi kaikamahine a hou i ke poʻo o ka bea Putin, a hina ʻo ia i lalo a make.
  Eia nā elves ma nā kaʻa, lawe lākou i kā lākou kaikamahine a hoʻokuʻu iā ia. A ua lilo ia i mea ʻoluʻolu loa.
  A ua hoʻomaka ka poʻe koa e hoʻolei i kēlā mau makana luku o ka make i ka ʻenemi me ke kōkua o ko lākou mau kapuwaʻi.
  Pehea na orcs? He mea paʻakikī loa iā lākou ke hakakā me nā elves . A kiʻi maoli lākou i nā pū. A nui nā orc e pau i ka lua kupapaʻu a me nā kupapaʻu.
  No laila, mai kū'ē i nā kaikamāhine, nā bea a Putin, iʻole e pauʻoe i ka lua kupapaʻu.
  Hana nā kaikamāhine me ka ikaika a me ka hōʻike. Hiki i kēia mau koa ke hoʻoholo i ka hopena o ka honua i ka manawa hoʻokahi. A ʻo kā lākou mau kuʻekuʻe wāwae poʻe, ʻulaʻula a nani loa. ʻO kekahi mau ʻōpio elves e ʻoluʻolu e palu i ko lākou mau wāwae, a hōʻike i ka wiwo ʻole a me ka hauʻoli i ka manawa like.
  A ke hana nei au me ka ikaika nui. ʻAʻole hiki ke lanakila kēia mau kaikamahine.
  A i hoomaka lakou e mele, uwo ka bea me ka huhu;
  ʻO ka ʻāina āu i kūʻokoʻa ai,
  He proletarian kēlā me kēia Haku.
  Ua lilo ʻoe i ruble a me ka nickel,
  I ka hoʻoilo, i ka hau hau, kahi solarium.
  
  Loaʻa iā ia ka hae ʻulaʻula ʻulaʻula o ka komunism -
  ʻO wai ka mea hoʻohiki iā mākou i ka make ʻole!
  Hōʻike mākou i ke aloha i ka ʻāina ma ka paukū -
  He hauʻoli mau loa, manaʻoʻiʻo!
  
  He ʻokoʻa nā alakaʻi i kekahi manawa...
  ʻAʻole like nā alakaʻi a pau me Stalin naʻauao.
  He meʻe mau nō kēlā me kēia o kākou,
  I ka wa i ikaika ai ka manao a me ka makemake!
  
  I ka malama hope o ka punawai koa,
  Ua hoʻopau ke koa i ke kaua ma ka lawe ʻana iā Fraga .
  Ua kūpaʻa mākou i ko mākou ʻāina e like me nā ʻānela,
  Ua hāʻawi ʻia ke kauoha iā mākou - ʻaʻole hoʻi ka mea hakakā!
  
  Ina ua hiki mai ka make, e kea ia oe iho,
  A lele aku ka Haku i ka paradaiso, kahi o na laau rowan...
  E piʻi mau ko mākou ʻUhane i luna,
  E lanakila mākou i nā piko ikaika!
  
  Ma hope o ka make, he muliwai hou ke ola,
  I loko o laila, holo mākou e like me ka moku meteor!
  ʻO nā pule a ka makuahine hemolele o ke Akua,
  Mai ʻaʻa ʻoe e ʻae i ka lanakila a me ka hilahila!
  
  ʻEmepera, no ka mea, ʻo ia ka mālamalama o ke Akua,
  Ua kauoha ka Mea Mana Loa i na elves e noho alii!
  ʻAʻole e pau ko mākou mau makahiki hauʻoli,
  ʻAʻohe palena o ka lawelawe - e hoʻopaʻa i kāu ʻeke ʻeke!
  
  ʻO Elves pū kā mākou motto -
  E lilo i kanaka hoolohe i ka mana naauao!
  Piha ka hale keaka o ke ao nei i na wahine keaka,
  Wehe mākou i nā ʻāwae o ka huhū huhū!
  ʻO nā kaikamāhine e hīmeni nani a hōʻike i ko lākou'ānela'ānela a ma ka manawa hoʻokahi keʻano diabolō.
  Pela lakou e hakaka ai. Kiʻi ʻia nā pūkuniahi ea pepehi kanaka mai nā helikopa. A wāwahi lākou i nā kūlana o nā bea a Putin i ʻāpana. A make keia poe orc me ke aloha ole.
  ʻO kēia ka nui o ka poʻe i pepehi ʻia.
  ʻO kēia nā hakakā a nā kaikamahine wiwo ʻole. Lawe aʻela kekahi o lākou a pēhi i ke pihi pepehi me kona nipple ʻulaʻula. A laila lele ʻo ia i nā bea a Putin, kahi mea hoʻomake a luku loa. Ka mea i pepehi i ka nui o keia mau enemi.
  ʻO kēia ka hakakā ʻana o nā kaikamahine wiwo ʻole.
  Akā ʻo nā ʻōpio elf pū kekahi e hakakā me ka manaʻo nui. A luku lākou i ka ʻenemi a pepehi i nā bea a Putin.
  Hana nā koa ʻōpio i kēia me ka ʻoluʻolu a me ke akamai. A hana ʻia kēia mau mea me ka mahalo.
  Nani ka nani a me ka ʻoluʻolu o nā mea a pau.
  Akā ua kī ka ʻōpio ʻōpio i kahi pū mīkini i nā orcs. Ua ʻohi ʻo ia iā lākou me ka ʻole o ka hana ʻana a hoʻomaka ʻo ia e hīmeni;
  Manaʻo wau e pili ana i kaʻu hoaaloha
  Ka mea i hōʻike i kahi ʻāpana o ka mele.
  iā Elphiney i ka hoʻoilo -
  ʻAʻohe koho, ʻo ia hoʻi ʻaʻohe pilikia!
  
  Me ia, i loko o ke anu, ua māmā koʻu ʻuhane,
  I ka wela e lawe mai i ka ʻoluʻolu o ka puna.
  Paʻa nā lima i ka hoe ikaika,
  E lana ma ka muliwai ma mua o ka ʻino hau.
  
  I ka hāʻule ʻana o ka ua o ke kau,
  Nā kumulāʻau i ke gula i loko o ka ʻulaʻula nani.
  ʻO kāu honi e haʻalulu iaʻu -
  A ʻo ka lauoho keʻokeʻo o ke kaikamahine he ʻōniʻoniʻo.
  
  Holo wāwae ʻole ka hoaaloha ma nā lau,
  He nani ʻo ia - e like me ke kaikamahine aliʻi kauwela.
  ʻO kahi paʻi i loko o nā puddles - paʻi me ka pūnāwai,
  E hoʻonani ʻia ko mākou ʻiʻini o ke aloha!
  
  ʻAʻole e hoʻopā mai ke kaumaha a me ke kaumaha iā mākou,
  E kiʻi kākou i hoku moeʻuhane mai ka lani mai!
  I kēia manawa e kū wau me he aliʻi lā ma ka noho aliʻi -
  A me nā hana palena ʻole o ka mālamalama...
  
  ʻO ke kaikamahine ma ke kula e koho i kahi daisy naʻu,
  I ka pane ʻana, koho wau i kahi dandelion nona.
  ʻOiai ua ʻona i ka hauʻoli, e like me ka waina -
  Mai hoʻohālike i ka ʻaka i ke aloha!
  
  E hoʻokani kākou i kēia aloha me ke kīkā,
  I ʻike ka poʻe i ka hauʻoli!
  E haʻi aku ka mea hānau i ka hauʻoli -
  A ʻaʻole e hiki mai ka ʻelemakule kilokilo ʻino!
  
  Puliki aku ke kaikamahine a hele aku la.
  ʻAʻohe pono e hoʻoikaika a huhū.
  I kekahi manawa ʻaʻole hiki iā ʻoe ke pale i ke kaua, hoʻomaopopo,
  ʻAʻole hiki i nā makahiki āpau ke uliuli!
  A hiki i nā ʻōpio mai ka ʻohana elf ke hīmeni a hakakā. ʻO lākou wale nō, ʻoiaʻiʻo, ʻaʻole like me ka wahine maikaʻi, hilahila e hakakā me ke kamaʻa ʻole.
  Eia naʻe, ʻoluʻolu a ʻulaʻula nā helehelena o nā elves kāne, ʻaʻohe lauoho, e like me nā kaikamahine. A pono wau e ʻōlelo he maikaʻi wale nō. He hui ʻoluʻolu, ʻaʻohe kāmaʻa ma ʻaneʻi.
  Hōʻike nā kaikamāhine koa i kā lākou aerobatics ʻoluʻolu a hiki ʻole ke hoʻomaopopo ʻia. Akā ʻaʻole ʻo ia wale nō, ʻoiaʻiʻo. Pono lākou e ʻōlelo i nā mea hiki ʻole ke ʻōlelo ʻia ma ka moʻolelo moʻolelo a i wehewehe ʻia me ka peni.
  Akā, pana kekahi o lākou me ka piko. He kumu a nani.
  A hoʻokuʻu ʻia nā kahawai o ka ikehu i mea luku loa a wela loa, e like me ka napalm.
  A inā hōʻike nā kaikamahine i kekahi mea, ʻo ia ka pahu o nā bea o Putin.
  Akā hiki i nā ʻōpio ke hōʻike nui. ʻOi loa inā paʻi lākou i nā mea hoʻoiho me ko lākou mau lima. A e ʻoluʻolu loa.
  A ʻo ka mea a lākou e hoʻomaka ai, ua lilo ia i mea pepehi kanaka a luku loa.
  A maikaʻi loa ke mele ʻana o ke kanaka ʻōpio;
  Me he mea la ua lele au maluna o ka lio hina.
  He aha ke ʻano o ka hoki e uwē nei?
  Ua ʻike ʻo Sātana iā ia iho he pili nā kānaka iaʻu -
  E hana au me kekahi ʻāina kipi!
  
  Ua komo na daimonio i ka lolo ino,
  A holo nā manaʻo huhū!
  E kaulike kāua i ke koena - holoi i nā zeros i ka manawa hoʻokahi,
  E hoʻomaʻemaʻe i ka ʻōnaehana mai ka hohonu o ka pilikia!
  
  ʻAʻole maopopo iaʻu i koʻu wahi e hele ai,
  He puahiohio hyperplasmic e holo wikiwiki ana ma koʻu poʻo!
  Mai hoʻokuʻu iā ʻoe iho i nā mea ʻino
  I kahe mai ke kahawai o ka nani ma luna o ka honua mahina!
  
  Ke kahe nei ke kaua ma ke kahawai mau -
  ʻO kēia ke ʻano hana e kali nei i ka elf o ke kenekulia...
  A makemake au e inu i ka waina ʻona -
  A me ka maluhia e hoʻomau i ke kamaʻilio me ka nui.
  
  Akā e ʻike e hala ka nāwaliwali a me ka luhi -
  Inā ʻike ʻoe i ka elf o kāu mau moeʻuhane, kūleʻa ʻoe a kāhea!
  ʻO mākou, e like me nā paionia, ke hoʻoikaika nei mākou e hele i kahi huakaʻi -
  Ma hope o nā mea a pau, ʻaʻole he inoa naʻaupō ke koa maikaʻi!
  
  E kuʻi au a haehae, aia he mauna kupapaʻu,
  Pioloke ka ʻenemi, holo a hoʻi hope!
  Hiki iā mākou ke hoʻopau i ka pio
  ʻO ka ʻīlio o ka lua e uwē nui ana!
  
  He aha kā mākou e hana ai i ka honua - ʻaʻohe manaʻo,
  Ua hānau ʻia mākou, me he napalm e hōʻeha i ka lolo!
  E like mākou me nā makahiki ʻōpio a mau loa aku -
  A ʻoi aku ka maikaʻi o kahi ma Gehena ma mua o ka lani!
  
  He aha ka makemake o ke koa? No ke kaua e mau -
  ʻO ka maluhia a me ka luuluu a me ka nāwaliwali o ka lolo iā ia!
  E hopu mākou i ka ʻenemi i ka lua kupapaʻu -
  Akā, e ʻike ʻoe ua lōʻihi ka hāʻawi pio ʻana i nā koa!
  
  ʻAʻohe hopena, ʻaʻohe koho -
  Hoʻopau i ka hana a ʻo kekahi!
  Ma hope o nā mea a pau, he hoʻomaka wale kēia, he holo pale,
  Ma hope o nā mea a pau, he hana maikaʻi ka ʻoihana koa!
  ʻOiaʻiʻo, he leo ko ka elf e like me ka paipu keleawe.
  Ua mele maikaʻi ke kanaka ʻōpio. A maikaʻi loa kāna hakakā ʻana. A makemake ʻo ia i nā elves. Inā pono, e hoʻohana ʻo ia i kona alelo. ʻOiaʻiʻo, he ʻumikūmālua manawa ʻoi aku ka nui o nā kaikamahine ma kēia ao ma mua o nā keikikāne. A he mea maikaʻi kēia no nā kāne. ʻO nā kaikamāhine pono'ī e hakakā no nā kāne me ka huhū a me ke kaumaha. A maanei ʻaʻole hiki iā ʻoe ke lawe a lawe i kekahi mea.
  ʻO kēia nā kaikamāhine ma ʻaneʻi - ʻimi lākou i nā kāne. ʻAʻohe mea hiki ke hana iā lākou.
  A inā hoʻomaka lākou e hīmeni, a laila...
  A hīmeni nā kaikamāhine penei:
  E holo pupule,
  ʻO nā pahu kaua i loko o nā puddles,
  A aia kahi pū mīkini ma luna o ka hale...
  E haehae ʻo ia i nā orc a pau!
  . MOKUNA Helu 12.
  ʻO Maria Kolesnikova, he kaikamahine wiwo ʻole i ka honua o nā elves, hoʻomau i ka hoʻohana ʻana i ke kauoha wiwo ʻole a hāʻawi i nā kauoha. Ua hana ʻo ia i kēia me ka hoihoi nui. A ʻo ka mea ʻino me ka ʻumiʻumi a me ke poʻo ʻōhule e pōʻino.
  Ua hoʻomau nā koa elf i ka hakakā me ka paʻakikī. Ua pale aku lākou i ka neʻe ʻana o nā orc ukiuki. Piʻi a piʻi lākou e like me ka toad i ka ʻūhā.
  A hoʻomau nā kaikamahine i ka pana a me ka ʻoki ʻana i nā ʻenemi. Ua hana lākou i kēia me ka hoihoi nui.
  A ua hui pū ʻia kēlā me kēia pana mai nā elves me ke kaomi ʻana i kahi pihi me ka ʻulaʻula o ka umauma.
  A kaawale loa na kaikamahine. I ka manawa like, ua hoʻolei ko lākou manamana wāwae ʻole i nā grenades nui a make, e haehae ana i nā bea o Putin. A puhi a puhi ka ʻiʻo i haehae ʻia.
  No laila, pono nā kaikamāhine e hoʻomaʻemaʻe. A me ka hauʻoli, nā mele a me ka hoihoi nui.
  A i ka manawa like, ʻoiaʻiʻo, hīmeni lākou;
  Akā, inā hāʻule ke koa i hou ʻia e ka pōkā.
  A noho mau ke kaikamahine me ka waimaka e like me ka wahinekanemake.
  ʻAʻohe pono e noʻonoʻo he ʻeleʻele wale ka honua,
  Ua make kēlā paradaiso a ua hehi ʻia e ka ʻino ʻo Sātana...
  
  I ka ʻoiaʻiʻo, aia ka manaʻolana - kahi hopena kūpono,
  E pale i ka ʻāina makua a lanakila i ka hohonu.
  I ka wā ma Elfia he koa ikaika kēlā me kēia kanaka -
  E ʻike ʻaʻole kēia he bravado a i ʻole kitsch naʻaupō!
  
  I kekahi manawa, nele ka naita i ke kokua.
  ʻAʻole ʻike ka horde i ka helu, a ʻo ke koʻikoʻi he ʻino.
  A laila, ʻaʻole mākou e lilo i kaka hoʻolohe -
  Ma hope o nā mea a pau, ʻoi aku ka maikaʻi ma mua o ka hilahila o ke alakaʻi ʻana i kou luakini!
  
  He mea kūikawā ke kaua Cosmic,
  He mea pāʻani robot ʻoe i loko, auwe...
  Akā, ʻike wau i nā koa Elfi mai nā aliʻi koa,
  ʻAʻole pono e moe i loko o nā pahu kupapaʻu.
  
  He daimana nā ʻāpana o nā hōkū ʻē i ka lewa,
  Loaʻa iā lākou kēlā me kēia waimaka o ka ʻuhane ...
  E ho'āʻo, e hōʻike i kāu mau kālena,
  ʻOi aku ka maikaʻi, e hīmeni a hula i ka hekili.
  
  ʻO ka wā Autumn - kahi e pau ai ke kauwela,
  Hoʻopio ʻo ia me kona nani kamahaʻo!
  E mele ʻia koʻu Elf i kēia mele,
  Me ia he ʻāina makuahine hiki ʻole ke hoʻokaʻawale ʻia!
  
  Hoʻouna au i ka honi hope i ke kaikamahine,
  I koʻu make ʻana, ʻaʻole uē ʻoe ka nani ...
  E lawe kākou, e manaʻoʻiʻo iā Orklin, ma lalo o ka pua ulu o Mei,
  A e lilo ka monster orc i mea pepehi kanaka!
  ʻO nā kaikamahine, pono wau e ʻōlelo, hīmeni maikaʻi. A lanakila lākou i kēia mau orc me ka ikaika nui a me ke kuko o nā ʻīlio hae. Ua luku lākou iā lākou.
  A ua hoʻohana lākou i nā kuʻekuʻe wāwae ʻaʻahu, poepoe, ʻulaʻula i ka wā pana. Ua hana ikaika loa na kaikamahine. A ʻo nā manamana wāwae ʻole o nā uʻi i hoʻolei i nā makana o ka luku.
  ʻAʻole hiki i ka ikaika ke pale aku i kēlā mau kaikamahine. He poʻe ʻaihue ʻālohilohi lākou. A i ka manawa like, nā elves i loko o ka mea i loaʻa ka ikaika a me ka ikaika.
  A me nā nipple ʻulaʻula lākou e kaomi ai i nā pihi o ka bazooka a alakaʻi i ke kaua weliweli. A i ka wā e paʻi ai lākou iā ʻoe, e hiolo ka ʻauwaha holoʻokoʻa o nā orcs. He papa nui kēia mau kaikamahine. A pehea lākou i iho ai i ka ʻoihana.
  A i kēia manawa, hoʻolei hou nā manamana wāwae ʻole i nā grenades, kahi e hoʻoulu ai i ka luku nui a me ka luku.
  Hiki i kēia mau kaikamahine ke hana maoli i kekahi mea. A e kahili lākou i nā armada huluhulu.
  Eia kekahi kaikamahine nona ka lauoho emerald, pehea e lawe ai a kuʻi i ka ʻenemi ma ke kaomi ʻana i ke pihi me kona ʻuʻu ʻulaʻula.
  Ke lele nei ka manawa o ka luku ʻana a haehae a pana i nā bea a Putin.
  A oli hou na kaikamahine me ka hili i ko lakou mau niho;
  ʻO nā ākea o Elfia - nani, aloha,
  Auhea na momi o ka hau, ke aniani o ka moana...
  A hui pū nā koa elf a me ka pūkaua -
  A ʻo ka hōʻailona o ka mokuʻāina ʻo ia ka ʻaeto - ko mākou Tsar Orthodox!
  
  Ua hala ke kauwela a hiki mai ke kau,
  Ua ʻaʻahu ʻia nā lāʻau, ʻo ko lākou nani ka lili o nā mōʻī.
  ʻOi aku ka hauʻoli o koʻu ʻāina hānau ma mua o ka paradaiso,
  No Elf e hāʻawi wau i ke ola kūpono.
  
  No laila, nani ka hāʻule, ʻo ka haku mele wale nō ka mea i hoʻomaopopo
  ʻAʻole pono e ʻauhau i nā veins o ka poʻe ʻilihune ...
  ʻO ka makana manuahi a ke Akua: Porphyry a me Crimson
  A mae ke gula ke loaʻa kahi kukuna ma nā lau o ka Lā.
  
  ʻO nā pua, maloʻo, lilo i ʻoi aku ka nani,
  E hāʻule nā lau e like me ka moena aliʻi lush,
  Eia kahi brooch o nā emeralds me nā rubi i ka ulu lāʻau ʻauʻau -
  Na ka Mea Mana Loa i pena i ke kumu.
  
  A i kēlā me kēia hahau ʻana, ʻo ia nā pulupulu o ka Haku,
  ʻIke wau i ke aloha a me ka makemake e hana i kahi kūpono...
  Aka, he mea kupanaha ka noho ana o ko kakou poe kanaka kokoke i Gehena,
  A ua hoʻopaʻa koʻikoʻi ʻia ko mākou mau ʻēheu i ka hoʻokae kālā.
  
  ʻO ko mākou honua, ua momona a momona e like me ka momona.
  Ua lawa i ka hohonu a me nā mines oka.
  Akā no nā oligarchs hewa, ʻaʻole lawa nā mea a pau,
  Ua hao ʻia ka poʻe ma lalo o ke kuʻekuʻe wāwae o ka hemahema!
  
  Akā, ʻo ka makemake anei o ka Haku e hoʻomanawanui i kēia?
  Ma hope o nā mea a pau, hāʻawi ke Akua i ka Honua e hana ma luna ona, ʻelemakule a ʻōpio.
  A ma hope o nā mea a pau, i mua o ka Haku ʻo Kristo - ʻo ke aliʻi hoʻi ua like ia me ka poʻe ʻilihune -
  Ua kau ʻia ka mea nāna i hana ke ao holoʻokoʻa me ka pōā hewa.
  
  E pane mai na anela ia'u, auhea ka pono?
  Ke uē nei nā keiki a make i ka pōloli, nā ʻelemakule ...
  Aia ka bourgeoi hewa ma luna o ka hale me nā makana a me ke aloha ...
  A no ka poʻe ʻoi aku ka maikaʻi, koe wale nō nā cones-aie!
  
  Aka, mai ka lani mai, aole lakou i kali i ka pane.
  Ua pilikia paha ke Akua i kona hoʻomaka ʻana e like me ia ...
  Akā ʻo ka ʻoiaʻiʻo, ʻo ka hakakā ʻana e lilo ke ola i paradaiso no mākou.
  A hiki i ka haku i nā kaulahao ke hauʻoli mau loa.
  Maikaʻi loa kēia mau kaikamahine. A ʻālohilohi ko lākou leo e like me ke kani ʻana o nā hau. He mau wahine maoli keia.
  A ʻo ko lākou mau leo, ua like ia me nā kahawai daimana. A inā pā lākou iā ʻoe, a laila hiki iā ʻoe ke noʻonoʻo i ka nui o ia mea.
  Hōʻike nā koa ma ʻaneʻi i ko lākou pae transcendental a nui loa - o ke au ākea. A inā hana lākou, a laila e ʻoi aku ka koʻikoʻi a me ka ʻino nā mea a pau.
  A ke hana nei nā wāwae wāwae ʻole, ʻokiʻoki ʻia o nā kaikamahine. A hoolei lakou i na makana o ka make me ka ikaika luku nui. A hana lākou me ka hana ʻole ʻole.
  ʻO kēia nā kaikamāhine ma ʻaneʻi - pae kiʻekiʻe !
  A ʻo nā kuʻekuʻe wāwae ʻulaʻula e hoʻolei i nā pī o ka luku. A e nani loa a nui nā mea a pau.
  A paʻi nā kaikamāhine i nā pihi me ko lākou umauma ʻulaʻula, a hoʻonohonoho i nā mea hoʻolele rocket e hoʻopau i nā kūlana o nā orcs. A hana lākou me ka hoʻopaneʻe ʻole a me nā hana.
  Mahope iho, hoomaka hou na kaikamahine e himeni;
  ʻO nā momi hau mai ke kai - ʻālohilohi,
  E wili ka puahiohio i nā curl o nā keiki hipa ...
  ʻO ko mākou ʻāina makua - faith-granite,
  Inā no ka ʻoiaʻiʻo ʻaʻole makaʻu nā orcs!
  
  ʻO ke kani ʻana o nā metala, nā ʻūlū o nā ʻōwili -
  Ke kolo nei nā pahu i nā palena o Elfia!
  E kukulu kakou i kualapa oi,
  ʻO ka hoʻōho "Hurray" hele mākou i ka hoʻouka kaua!
  
  He kaula ma ka ʻāʻī ke kala o ka wanaʻao,
  Ua hoʻoikaika mākou i ke kaua e kekahi manaʻo.
  Hoʻokahi wale nō koho - lanakila a make paha,
  Eia ka hae ʻulaʻula ma luna o ke kānalua!
  
  ʻO nā lehelehe haʻihaʻi, pā mai ka makani hau,
  Nakinaki ʻia nā lima o ke kaikamahine i hopu ʻia...
  Nani ka hopena aloha ole.
  I ke anu ʻawaʻawa, ʻaʻohe kāmaʻa i ka pā!
  
  Akā, ʻaʻole wau i makemake e hoʻopau i kahi loop,
  Ua ʻohi ʻo ia i ka ikaika a hopu i ka Kelemania.
  ʻAʻohe mea i ʻoi aku ka ikaika ma mua o mākou ma ka honua,
  ʻAʻole pono mākou i kou lokomaikaʻi ʻino!
  
  No laila, make ʻo ia, e ʻū ana i kona ʻāʻī.
  ʻO Tanya Krasnova ke kaikamahine elf.
  Akā na ke ala e alakaʻi iā mākou i Orklin,
  E kūkulu kākou i honua - he honua hou me ka ʻole o ka hana ʻino!
  
  Ehia o'u mau kaikunane i make
  ʻO nā mea manawaleʻa a pau, nā keikikāne wale nō.
  No ka poe paionia o ka poe ilihune, kamaa ole -
  Crust no ka ʻaina kakahiaka no ka ʻaina ahiahi!
  
  Kokoke mākou iā Orklin , hiki koke mai ka lanakila,
  Hoʻomālamalama ka hōʻailona Komsomol i kou umauma!
  ʻOiai paʻa loa nā kāmaʻa no ka mea ʻaʻole wau i maʻa iā lākou,
  Akā ʻo ke kala o ka hauʻoli i Mei e hoʻoulu ai!
  
  Aia ka Fuhrer i Gehena, ua make ka makani ino -
  Ua hiki mai ka hauʻoli, ua lohe ʻia ka ʻakaʻaka o nā keiki!
  moe nei ka lua i ka lehu o ka lua.
  A ma luna aʻe o ka Fatherland - ka Red Sun!
  ʻO kēia ke mele a nā kaikamāhine me ka hauʻoli a me ka huhū. A nani loa ko lākou leo a ʻālohilohi. E like me nā kahawai e ʻōhumu ana. A i ʻole nā pūnāwai lele i ka lewa . A ke lanakila nei nā kaikamāhine e like me kēia i nā ʻāina like ʻole. Loaʻa iā lākou ke akamai a me ka laulā.
  Ua puka mai kekahi elf mai ka ʻohana ninja. ʻElua mau pahi kaua ma kona mau lima.
  A hoʻolele akula ke koa iā lākou. A ʻehā mau poʻo o nā bea a Putin i ʻoki ʻia i ka manawa hoʻokahi. A ʻolokaʻa lākou ma luna o ka mauʻu.
  Lawe ke kaikamahine ninja a hoolei i ka boomerang me kona mau manamana wawae. Lele ʻo ia a ʻoki i nā poʻo o nā orc hoʻomāinoino. Ua pepehi maoli ʻo ia iā lākou.
  He kaikamahine kāmaʻa maoli kēia a me ka huhū. Inā hoʻomaka ia e ʻoki, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hoʻōki. A e kuha pū ʻo ia me kahi kui ʻawaʻawa. A pā pono i ka orc general i ka maka. A hāʻule loa ka bea a Putin.
  Ke kani nei ke kaikamahine Ninja:
  Nani iā Zelensky, nani!
  Ke holo wikiwiki nei nā pahu i mua ...
  Ma lalo o ka hae o ka mana ʻeleven,
  Aia ke kaikamahine i ka hoouka!
  He mau kaikamahine maikai loa keia. A ʻeleʻele loa ko lākou mau wāwae. A hāʻawi lākou i nā makana o ka make me ka ikaika a me ka huhū.
  A ma hope o ka ʻoki ʻia ʻana o ka laina o nā bea a Putin, hoʻomaka hou nā kaikamahine e hīmeni;
  Hoano, maemae loa Virgin Mary
  Hānau ʻo ia i ka Hoʻōla, hāʻawi iā mākou i ka mālamalama.
  Akā, ʻaʻohe kāmaʻa kāu mau keiki i ka hoʻoilo -
  A ma nā hale lepo lepo mākou e hālāwai ai me ka wanaʻao pōloli!
  
  Ma hope o nā mea a pau, pehea lā i ʻeha ʻia ai ko ke ao nei i ka ʻino.
  Ua oi aku ka poe ilihune mamua o na kula uhini.
  ʻO ke anu hoʻi e hoʻokuʻu i nā mea kanu i Mei,
  ʻO ka pane maʻamau - inā ʻilihune ʻoe, a laila e hula!
  
  He mea minamina ka hāʻawi ʻana i kahi peni keleawe i ka mea waiwai,
  ʻOiai ua pehu kā lākou mammon i nā palena o ka pono ...
  ʻO kā lākou kumu nui he lāʻau ʻoka ma luna o mākou -
  Akā, e lilo ia i mea leo ke kani ka moa!
  
  Ua kauoha mai ka Haku iā ʻoe e kaʻana like me ka poʻe waiwai -
  No laila ʻaʻohe mea make, ʻaʻole hoʻi e ʻeha ka lohe ʻana o ke Akua i ka uē ʻana.
  E kōkua i ka poʻe nāwaliwali - ʻōlelo mai nā helehelena maikaʻi mai nā kiʻi,
  Inā he aloha ʻoe, ʻaʻole i pio ke kukui ma ke ala i ka lani!
  
  Akā, no nā mea he nui, ʻoi aku ka makemake o ka mamona i nā ʻuhane a me ke ola.
  'Ōlelo lākou e kūʻai lākou i nā haipule me ke gula!
  ʻO ka momona o ka mea ʻaiʻē i pehu ai kona helehelena hoʻopailua -
  A ʻo ka puʻuwai maluhia ʻole he pōhaku anuanu!
  
  He aha kou ʻeha iā mākou - ka poʻe liʻiliʻi?
  I loko o nā hale aliʻi ʻaʻole mākou e lohe i ka uē!
  Makemake ʻoe i kahi hoʻomaha? Hiki iā ʻoe ke malu
  Ma lalo o ka hale paʻahao!
  
  No ke aha e hāʻawi ai iā ʻoe, iā mākou
  He aha kā mākou i lawe ai me ka ikaika?
  He mea ʻole ʻoe a he mea ʻole mau loa,
  ʻAʻole nau i hāʻawi ʻia ka lani!
  
  Akā, hiki ʻole mai ka make iā lākou.
  E like me kā ka Mea Mana Loa i aʻo ai!
  I kēia manawa, aia lākou i kahi e puhi ai ʻo Sātana
  Kahi e uwē ai ka mea kumakaia i ka ʻeha!
  
  No laila ua hoʻoholo ʻoe e ʻakaʻaka ka Mea Mana Loa -
  I ka ʻōlelo ʻana, e hoʻokiʻekiʻe ʻia ka mea lokomaikaʻi?
  A o Iesu no ka mea nana i hana i kino,
  Ua hewa anei ka ʻōlelo ʻana e ʻai nā ʻiole ʻino i ka waiwai?
  
  E mihi ma ka heluhelu ʻana i ka pule a Maria,
  A hāʻule i lalo i kona mau kuli a mihi - uē!
  Ke uē ke keiki i mua ou,
  A ke haalulu nei ke kaikamahine kamaʻa ʻole i ke anu!
  
  E lawe ʻoe i kāu ʻeke paʻa a ʻoʻoleʻa,
  E hoʻolilo i kekahi kālā me ka minoʻaka.
  A laila e alakaʻi ʻo Iesū ke Akua aloha,
  A ʻaʻole ia e ʻae iā ʻoe e hāʻule i ke ala paʻa ʻole!
  ʻO nā kaikamāhine e hīmeni me ka maikaʻi a me ka ʻoluʻolu, a ʻo ko lākou mau leo he ʻōlinolino a ʻālohilohi i kou manaʻo me he mea lā e komo ana ʻoe i loko o ka paradaiso maoli.
  A no laila, hahau nā kaikamāhine i nā orcs me ko lākou manamana wāwae wāwae mai kahi howitzer. A haehae lākou i nā bea he kanalima Putin i ka manawa hoʻokahi. A e ʻoki kākou i kēia poʻe wāwae lāʻau.
  ʻO nā kaikamāhine, heʻoiaʻiʻo, he hakakā a me ka hakakā. A inā hāmama ko lākou waha, ʻo ka kiō wale nō ia. A mai ka puana ana mai o na kaikamahine, haule iho la na koo kahaha maluna o na poo o ka orcs, e hou ana i ko lakou mau iwi poo.
  A he nui nā manu o ia ano a he mea make loa.
  E hoʻolei nā kaikamāhine i nā lemona me nā kuʻekuʻe wāwae poʻe.
  E lele lākou ma nā orcs a haehae i nā bea o Putin i ʻāpana liʻiliʻi a koko.
  Ua hīmeni ke kaikamahine elf:
  - He muliwai nui o ke koko e kahe ana maanei,
  Groovy ʻōhule Fuhrer...
  Akā, mai hāʻawi aku iā ia
  A hoolei aku ia Kaina i ka pouli!
  Eia nā kaikamahine e pili ana i nā orcs. A hakaka lakou me ka inaina nui a me ke kaumaha. A hōʻike lākou i ko lākou akamai nui.
  Akā, ʻoiaʻiʻo, ma kēlā me kēia kaua he wahi no ke mele;
  He nani kāu i hana ai
  Ua ninini ʻia ka lokomaikaʻi ma luna o ka lāhui kanaka!
  Ua hāʻawi mai ke Akua hemolele iā ʻoe,
  Ka ʻuhane, ka hauʻoli, ke aloha aloha!
  
  ʻO Lucifero, e hoʻohuli iā mākou i Sodoma,
  ʻO ka hua o ka hewa a me ka haʻaheo!
  Hāpai aʻela ʻo ia i kāna pahi kaua i ka noho aliʻi kapu o ke Akua,
  A ua hoʻoholo ʻo ia i kēia manawa he mana loa!
  
  Chorus ma hope o kēlā me kēia paukū;
  E kuu Akua, nani kou maemae,
  Manaʻo wau he pau ʻole kou pono!
  Ua haawi mai oe i kou ola nani ma ke kea,
  A i kēia manawa e mau loa ana ka ʻawaʻawa i loko o koʻu puʻuwai!
  
  ʻO ʻoe ka Haku o ka nani, ka hauʻoli, ka maluhia a me ke aloha,
  ʻO ke ʻano o ka palena ʻole, ka mālamalama mālamalama!
  Ua hookahe oe i ke koko makamae ma ke kea,
  Ua hoʻopakele ʻia ka honua e ka mōhai palena ʻole!
  
  A hiki mai ka pauku.
  Huhu ka ino i ka naau kipi,
  Ke haehae nei ʻo Sātana i ka lāhui kanaka me kona mau maiuu!
  Aka, e kiolaia ka make iloko o ka lepo,
  A e noho mau ka Haku me mākou!
  
  Ua kaua aku ka diabolo i ka Haku ke Akua.
  Ua hakaka ka enemi, me ka hoopunipuni!
  Aka, me ke aloha, ua luku aku o Kristo ia Satana,
  E hooiaio ana i kou oiaio ma ke kea!
  
  E hui kakou na hoahanau i hookahi kahawai,
  E alakaʻi i kou puʻuwai, manaʻo a me kou manaʻo iā Iesū!
  I kokua mai ke Akua nui ia kakou e ola'i,
  E hoolea aku kakou ia Iehova a mau loa aku!
  
  I maluhia mau ai ka uhane,
  Pono ke ao holoʻokoʻa e hana i ka ʻohi a ka Haku!
  A mau loa aku, e ka Mea mana, e noho pu makou me oe,
  Makemake au e pule ikaika a paʻakikī!
  
  Inā ʻoe i kuʻi i lalo i kou mau wāwae - kahi ʻeke o ka velvet moss,
  Na Iesu e hoola koke i na eha!
  Hoʻouna ʻo ia i kahakai me ke one gula,
  ʻO ia hoʻi ka mea nona ka Lā a me ka honua palena ʻole!
  
  Me kāna ʻōlelo i hana ai ʻo ia i nā lani -
  Ua hohola nui ʻo ia i nā hōkū o ka lewa!
  Makemake ʻo Iēhova i ka nani,
  Hoʻolaʻa iā ia, kūpaʻa me ka makaʻu ʻole!
  
  Inā ʻaʻole ka Mea mana loa, ʻaʻohe hoaaloha.
  Nā kiʻi ʻoniʻoni o nā helehelena maikaʻi!
  ʻO ia ke kumu i makemake nui ai au
  Lilo o Iesu i apana io!
  
  E aloha mai i ke Akua no ko kakou aie hewa,
  ʻO ka mea a mākou, auwe, ʻaʻole mākou i hāʻawi aku iā ʻoe!
  ʻOiai ua hala ka manawa mihi,
  A aia he lua hohonu kahi e pua ai ka mamao!
  
  Aka, ua haawi mai ka Haku i kona lokomaikai,
  A ʻōlelo ʻo ia - Ke kala aku nei au iā ʻoukou e nā keiki makua ʻole!
  ʻIke wau ʻaʻole hiki iaʻu ke uku i kaʻu ʻaiʻē iā ʻoe,
  Akā he wahi no ʻoe ma ka lani!
  
  He mea hiki ole ke kumakaia i ka mea
  He ʻano maikaʻi ka Haku o ke ao holoʻokoʻa!
  A me kou lima Orthodox,
  E alakaʻi iā mākou i ka poʻe hewa i loko o nā keʻena!
  
  E haʻi maoli anei ʻo ia iā ia ʻaʻole?
  E ʻoluʻolu e ʻae i ka mihi!
  Kakali hoomanawanui i ka Pane Kiekie,
  E kala mai iā mākou, e manaʻoʻiʻo i kona makemake!
  
  Ua hoʻoholo mākou e hele i ka hoʻomāinoino
  I mea e hoʻoikaika ai i kou ʻuhane!
  ʻAʻohe ala ʻē aʻe no mākou i hāʻule,
  E noho mau loa me ʻoe!
  
  Ua kokoke mai ka hora e ola'i,
  Aole loa e uhai ke Akua i kana olelo!
  He aha ka hopena iā mākou?
  A e lele aku nā ʻuhane ʻēheu!
  
  ʻO ka mea āu i hana ai e mau loa ia,
  ʻO ke aliʻi palena ʻole a naʻauao o ke ao holoʻokoʻa!
  Ua hoʻomālamalama mai ʻoe iaʻu i nā kahawai o ke ola,
  A ke manaʻoʻiʻo nei au e ʻoiaʻiʻo ko kāua aloha!
  ʻO ia ke ʻano o ka hīmeni maikaʻi ʻana o nā kaikamahine a me nā leo ʻālohilohi, like me ke keleawe. A nani loa ka nana aku.
  Lawe ka elf a hoolei aku i na makana pepehi kanaka me kona manamana wawae. E like me nā ʻīlio huhū ʻeono, ua hoʻopuehu nā bear Putin i pepehi ʻia ma nā ʻaoʻao like ʻole. A he hahau hoehaeha a poino i ka enemi.
  Lawe ke kaikamahine a hīmeni:
  E hauʻoli nā kānaka
  Hauʻoli mau loa...
  He mana ko nā elves -
  Nui ka mana!
  A i kēia manawa, e lawe hou nā kaikamahine a nakinaki i ka ʻenemi me ke kōkua o kā lākou strawberry, no laila ʻono a momona. A ke hele nui nei.
  A ʻo ka nui o nā bea a Putin e puhi i ka ʻeha nui. A hauʻoli loa nā kaikamāhine a me ka hakakā.
  A ʻaʻole hiki i nā orc koʻikoʻi ke hoʻōki iā lākou. Ke hoʻopuehu lākou, ʻaʻohe mea hiki iā ʻoe ke hana e hoʻōki iā lākou. ʻO kēia nā kaikamāhine e hōʻike iā lākou iho.
  Ua ʻōlelo kekahi koa me ka lauoho lilac, e luku ana i nā bea a Putin:
  ʻO nā orc ʻino e like me Malyuta,
  Hoʻopau au me ka ʻike ʻole ʻia...
  Akā no kekahi kumu o ka honua,
  Akā no kekahi kumu o ka honua,
  Lanakila ka lokomaikaʻi!
  Lanakila ka lokomaikaʻi!
  . MOKUNA Helu 13.
  ʻO Maria Kolesnikova, ka mea i kū'ē i ka hana hoʻomāinoino, hoʻomau i ka hoʻokō kauoha, a me ka lanakila nui.
  A no laila ua hoʻouka ikaika nā kaikamāhine a me nā ʻohana elf i nā kūlana orc. Ua hana nā koa e like me kā lākou maʻa i ka hana, me ka neʻe nui a me ke akamai. He wikiwiki lākou e like me nā cobra a ʻaʻole hāʻawi iki i nā bea o Putin. ʻO ia mau koa, he papa o ka lele kiʻekiʻe loa a me ke kaomi. A loaʻa iā lākou ka ikehu magoplasmic sparkling a me ka ikaika. ʻO nā kaikamāhine e hōʻike ana i nā orcs i ko lākou ʻano kūʻokoʻa a me ka huhū. He mau koa nani wale lākou.
  A i kēia manawa, hoʻolei nā manamana wāwae ʻole o nā uʻi i ka ikaika make o ka pī o ka make. A lūlū lākou i ka luku a me ka luku i waena o nā orcs. He nani loa nā koa ma ʻaneʻi, a ʻālohilohi ko lākou mau umauma e like me nā maka a me nā rubi pipiʻi loa. ʻO ia mau mea nani e haki i nā orc a pau i loko o ka pulp koko.
  Eia kekahi kaikamahine i hoolei i ka puolo pahū me ka waika i ka ʻenemi me kona kuʻekuʻe wāwae.
  Holo wikiwiki ʻo ia a hoʻopuehu i nā bea o Putin ma nā ʻaoʻao like ʻole, e haehae ana iā lākou.
  Ua hoʻōho ke kaikamahine:
  ʻO nā elves wahine e ʻakaʻaka iā mākou,
  He papa kiʻekiʻe wale nō nā elves wahine!
  A hiki i ka wanaʻao,
  E hoʻolohe iā lākou e hīmeni ana i kahi mele aloha!
  ʻAe, ʻo nā kaikamahine maoli, inā lākou e iho i ka ʻoihana, e hōʻike maoli lākou i ka ikaika nui a me ka ikaika ʻole.
  A mai ka hoolei ana mai o ko lakou mau wawae olohelohe, make nui na bea o Putin.
  Aka, hoomaka na kaikamahine e himeni me ka oi aku o ka uhane a me ka ikaika;
  Ua pau ka ikaika o ka hooilo,
  Ke piʻi nei ka Lā o ka puna...
  Ua lanakila ka naʻauao i ke ʻano,
  Ma kahi ʻimi ʻepekema a piʻi!
  
  Ke kani nei na kahawai - hehee ka hau,
  ʻO kahi o ke kalapona kālā he kahawai.
  Mohala maikaʻi ʻo Carnation i Mei,
  A ʻaʻole e hāʻule kā mākou pilina!
  
  Aloha mākou i nā kaikamahine o ke ʻano,
  Ke ulu nā halo i ka pūnāwai...
  ʻAʻole, ʻike ʻoe he ʻino ke ʻano,
  Nani ka ua aloha o Kristo!
  
  I ka pūnāwai ola ke ʻano
  Poha ka hau aniani me ka hāʻule.
  Ke manaʻoʻiʻo nei au e lilo ka honua i paradaiso,
  ʻAʻohe ahi ʻino e hoʻā i ka honua!
  
  Ma hope o nā mea a pau, ʻo kēlā me kēia pua he ao,
  Makemake nō hoʻi ke kino e ola.
  ʻO ka hopena maikaʻi loa o nā mea a pau ka hana ʻana,
  Akā, he ʻāhiu ʻoe ʻilihune.
  
  Pehea, nui ka makau,
  Nui ka ʻeha me ka nani...
  I kekahi manawa, uē mākou a nīnau i ke Akua -
  E kōkua iā mākou me ka hauʻoli a me nā moeʻuhane!
  
  Akā, he aha ka huhū ma ke ao nei,
  He aha ka mea i hoʻomaka e wili iā mākou e like me ka puahiohio,
  Akā, pane mai ke Akua - pēlā
  ʻAʻole ʻoe i palaualelo e like me ka bea!
  
  Inā hāʻule ka maiʻa ponoʻī.
  ʻAʻole hiki iā ʻoe ke hoʻopaʻa i ka palau.
  Kuno mai na maka o ka poe haipule mai na kii aku.
  ʻAʻohe pineapples - lūlū i ka rai!
  
  ʻAe, alakaʻi ka hana i ka holomua,
  E hoʻoikaika ʻo ia i ko mākou ʻohana!
  Akā, ʻaʻole au e wikiwiki e ʻimi i ka pōmaikaʻi,
  ʻAʻohe pono no ka lili!
  
  E hiki mai ka uku - aia ka ikaika,
  A e hoala kakou i ka poe i haule i ke kaua!
  E kau mai ka hoopai ia oukou, e Iuda,
  E hoʻopaʻi lākou no ka wahaheʻe a me ka hoʻopunipuni!
  Penei ke mele ana o na kaikamahine, a nani loa. ʻO kēia nā kaikamāhine e hōʻike nei i ko lākou ʻano nani a me kā lākou lole . A ʻālohilohi nā niho o nā kaikamāhine e like me nā momi. A nani maoli ke nānā aku.
  ʻO kēia nā kaikamāhine ma ʻaneʻi.
  A, ʻoiaʻiʻo, ʻaʻole hiki iā lākou ke pale i ka lawe ʻana me ko lākou manamana wāwae ʻole a ʻaʻole hoʻolei i ka lemon me ka ikaika pepehi kanaka a luku. A e kuʻi ʻo ia, a e hoʻopuehu nā ʻaoʻao ʻē aʻe i nā bea haehae a Putin.
  He koa hakaka loa keia.
  Akā, ke lana nei ka pōkā ikaika ma luna ona, i hoʻomalu ʻia e nā elves ʻaʻohe kāmaʻa a me ka hapa ʻōlohelohe.
  ʻO nā kaikamahine, pono iaʻu e ʻōlelo, he kāmaʻa ʻole a ʻeleʻele. A i ka manawa like, he ʻiʻo nō hoʻi lākou. Nui ko lākou huhū a me ka hauʻoli. A hiki iā lākou ke hōʻike i ka papa kiʻekiʻe a me ka hakakā a me ka inimitable.
  A laila e hāʻule ana ka pōkā kaumaha i lele mai loko mai o ka ʻōpū o ka pahu. Holo wikiwiki ʻo ia i lalo a hāʻule i luna o nā pūʻulu orc shaggy. A puhi ia lakou a puhi i na apana liilii. A ua luku ʻia kahi pūʻali koa holoʻokoʻa o nā bea a Putin.
  ʻO kēia ka pā ʻoi loa. ʻO ka mea e puhi a luku i nā mea a pau. ʻO ia ke ʻano o ka lawe ʻana a nā kaikamahine i kēia mau mea ʻino a ʻino o ka orcs.
  Lawe ae la na kaikamahine a himeni me ka olioli;
  E nani ke ola ma ke aupuni elf,
  Ke lanakila nei mākou i nā bea ʻino o ka Chekist Tsar...
  ʻAe, ʻo Putin he dictator weliweli,
  E kōkua nā keruba mai ka lani i ka hakakā ʻana i nā elves !
  ʻOiaʻiʻo, ʻaʻole nā kaikamahine wale nō, akā, ʻo nā keikikāne elf pū kekahi me nā orcs, ka poʻe e hoʻāʻo nei e hoʻopau i nā mea āpau me ka avalanche. Ua paʻi pololei lākou i nā bea a Putin a pepehi iā lākou me ke aloha ʻole.
  A i ka manawa hoʻokahi, mele nā elves kāne;
  Pono wau e hoʻā i koʻu puʻuwai ʻōpio,
  ʻAʻole hiki i ka haku mele ke noʻonoʻo!
  ʻAʻole lawa ka hāʻawi ʻana i ʻelima mau māka -
  A hoʻolei i ke kaua - he hoʻopaʻi koko!
  
  ʻO ka huhū huhū o nā ʻōlelo wela,
  I ke kaikamahine e like me ka manu nūnū haʻahaʻa...
  ʻO kona mau maka ʻālohilohi,
  He hala ʻole kēia hiʻohiʻona a ma ka manawa like.
  
  He aha ka ʻiʻini e paila ana i loko o koʻu ʻuhane,
  Ua like ke kaikamahine me ka pua, palupalu, olohelohe...
  A ʻo ʻoe iho ke holo lio, ka hoʻoholo lio -
  E hōʻea i nā wahi i hoʻomaka ai ka lani!
  
  He kiʻi kiʻi ma ka canvas, pena au i kou maka,
  ʻAʻohe mea i ʻoi aku ka makamae ma mua o ʻoe, e kuʻu nani aloha!
  Ua like ʻoe me kahi mea kūpono ma luna o ke ao holoʻokoʻa -
  ʻOiai ʻo ka diabolo e hoʻokala i kāna ʻōpala me ka ʻakaʻaka i ka wela!
  
  Noho pū mākou me ʻoe i loko o kahi waihona pōʻeleʻele - he hale paʻahao,
  Akā, he ahi kapu ko ka ʻĀina makuahine i loko o ko mākou puʻuwai,
  E pili hou ka moe,
  Aloha nui ʻole i ko kākou ʻāina!
  
  Kau ʻia ma luna o ka pā - ʻo ka mea hoʻopaʻi, auwe, ʻino,
  'A'a ke ahi, wela ka ʻipi!
  Kukalaia, haumia, ka hoouka kaua ma ka Hikina,
  Eia nā pahu e ana ana i nā mile me ko lākou mau ihu!
  
  
  Akā ua hiki iā mākou ke pakele mai ka hale paʻahao.
  I kēia manawa, lanakila mākou i nā orcs ʻino e like me nā pua!
  E hoolei ka puali i kona mau pu me ka makau,
  Nā hoʻokele elf hiki ʻole ke lanakila!
  
  Akā e hāʻawi wau i kaʻu hoaaloha i kēia ʻōlelo aʻo:
  Mai haʻaheo loa!
  Ma hope o nā mea a pau, e ulu mau ana ke ola o ke kūʻokoʻa.
  I loko o nā kaulahao o ka dogma ka mea ʻo ka diabolo lili!
  
  E ʻike i kāu mea e pono ai ke hana,
  Hiki iā mākou ke hoʻoponopono koke i nā pilikia!
  E hoʻololi nā mea a pau i koʻu makemake,
  E hāʻawi mākou i nā ʻōlelo no nā pilikia!
  ʻO kēia ke ʻano o ka hakakā ʻana o ka wahine ikaika me ka hoihoi nui. A hōʻike i ka papa loa koʻikoʻi, a me ka hopena hoʻoweliweli. No laila, inā e kūʻē ʻoe i nā kaikamahine e like me ia, e loaʻa ʻoe i ka nickel.
  A i ʻole hiki i kekahi kaikamahine ke lawe iā ʻoe me kona ʻāʻī a kīkī iā ʻoe i nā pōlele orcs. ʻO nā kaikamahine, ʻoiaʻiʻo, e lawe a hōʻike i nā mea huluhulu.
  E nā koa, inā hōʻike lākou i kekahi mea, e luku loa ia.
  A ʻo nā koa e lawe a luku i nā pūʻali a pau. A paʻi lākou i nā nipple ʻulaʻula o nā umauma ma nā pihi. Hana lākou me ka ikaika a me ke ʻano hakakā.
  ʻO kēia nā mea i loaʻa i nā nani o nā kala ʻoi loa a ʻokoʻa. A ʻā nā mea a pau e like me ka lā o ka ʻāina nani a kū hoʻokahi o Elfia.
  No laila, lawe kekahi o nā kaikamahine iā ia a kuʻi i nā orcs, kaomi i ke pihi me kāna sirloin. A ua hōʻike kēia i ke ʻano pepehi kanaka a me ke ʻano o ka luku a me ka luku.
  ʻAʻole hāʻawi kēia mau kaikamahine i ka pūʻali koa Putin i ke aloha i kāna mau orc bea.
  Aka, mele no na kaikamahine;
  He anu ka honua - hau,
  He kanaka waiwai nō ka ʻilihune!
  Noho nā diabolo i ka honua
  Ua hoʻohuli lākou i ka Honua i Gehena!
  
  Inā makemake ʻoe e noho hauʻoli,
  Hiki mai ka hauʻoli i ka home o kēlā me kēia kanaka!
  E uhaʻi i nā kaulahao o ke kauā e like me ke kaula,
  A laila e piha ka ʻeke!
  
  Aia kekahi ʻāina i kumu hoʻohālike no nā mea a pau,
  He paionia ke koa ikaika!
  Ka pahikaua i kona aina hemolele,
  No laila, ʻaʻole e haʻalulu ka Sir ʻino!
  
  He kauoha ʻo Elf i nā honua a pau,
  Ka mana o nā kukui akamai loa!
  Me ka ʻole o ka hoʻonani ʻana e ʻōlelo mākou,
  Ua hoʻomālamalama ka Mea Mana Loa i ko mākou ala!
  
  ʻAʻole mākou e ʻike i ka ʻōlelo makaʻu,
  Inā ʻaʻole hāwanawana ke koa, makaʻu wau!
  ʻO ka manaʻo Orthodox maʻemaʻe,
  Na ke Akua e hooikaika ia Iesu!
  
  ʻAʻohe malu o ka naʻau ke ʻole ʻo Kristo,
  ʻO ka mea ʻālohilohi ke alakaʻi i ke kaua!
  Me ka manaoio ole, he mea lapuwale ke kaua.
  ʻO nā poho hikiʻole ke hoʻomaluʻia!
  
  Na ka Diabolo e hoowalewale
  E wahaheʻe i kou poʻe ponoʻī - hōʻike ʻelima!
  Akā, mai manaʻoʻiʻo i ka poʻe hewa
  ʻAʻohe kumu e kumakaia!
  
  Ua kūpaʻa mākou i ka hoʻohiki i ka lua kupapaʻu,
  Ke kali nei ka lewa i kā mākou mamo - manaʻoʻiʻo mai iaʻu!
  E hoohiolo kakou i na keiki a Satana,
  ʻAʻole hiki ke hopu i ka Honua!
  
  No laila, ke kali nei ka laki,
  ʻO ka mea ikaika - na ka Haku e hoʻōla!
  Ua aloha ke Akua i na kanaka o Rusia,
  Hoʻoheheʻe ka lapalapa o ka ʻaʻa i ka hau!
  E hōʻea kāua i nā palena pau ʻole -
  E hōʻike i ke ao holoʻokoʻa i ko mākou ala!
  Mai hāʻule i lalo i ko mākou alo i ka Orthodox,
  ʻAʻole hiki i ka mea maʻemaʻe ke pelu i ka pū!
  Maikaʻi hou ka hīmeni ʻana o nā kaikamāhine. A hoike mai la lakou i ko lakou mau niho, me he mau niho la.
  A no laila, hoʻokomo ka poʻe koa i ko lākou manamana wāwae wāwae i loko o ko lākou waha. A e lalau hou no lakou a kiwi.
  Me he mea lā ua paʻi ʻia ka lolo i ka lāʻau. A ua pau ko lakou ike, haule iho la lakou ma ke poo o na orc. A hou aku la lakou i na poo o na bea o Putin.
  A pono wau e ʻōlelo he maikaʻi loa kēia.
  Ma ʻaneʻi ua hōʻike nā kaikamahine i ke ʻano o ka hakakā ʻana i nā bea fanged. He mau u'i kakau maoli keia.
  A inā loaʻa i kēlā kaikamahine kahi kāne elf, e hahau ʻo ia iā ia a nalowale ka ʻike. A inā e ʻike ʻo ia i kahi ʻōpio kanaka, a laila e loaʻa ana kahi ʻano ʻano like ʻole.
  Lawe ka elf a hīmeni:
  Ina he mau keiki kakou o ka honua a pau,
  E hoʻopaʻa i kahi kaikamahine i ka manawa hoʻokahi, i kēlā hola ua hiki iā lākou ...
  ʻO ia nā kaikamahine e like me ka orgasm
  ʻAʻole he pā i ka kuʻemaka, akā pololei i ka maka!
  ʻOiaʻiʻo, hiki i nā elves ke hana nui. A hōʻike lākou i ko lākou hiki. A ʻaʻole wale ka hakakā, akā poʻomanaʻo pū kekahi.
  Eia naʻe, ua luhi nā kaikamahine i ka hīmeni ʻana a me ka lele ʻana i luna a i lalo e like me nā tigresses i nā manawa a pau.
  A ua poha aku lakou me ka holookoa o na aphorisms eheu;
  ʻO nā hana noʻeau a pau, ʻo ia nā mea hana pūʻali koa i paʻa paʻa i loko o ka hoʻomanaʻo o ka poʻe a hoʻoulu i ka waimaka!
  - He kiʻi pena i pena ʻia i ke koko: ʻoi aku ka mālamalama ma mua o ka pena ʻaila a mae mālie loa!
  ʻO ke kanaka kūpono e kau i ka pono ma mua o ka ʻohana a me nā hoaaloha! Pono e hoʻokahi kānāwai no nā ʻenemi a me nā hoaaloha, e like me ke kāne i kāna wahine!
  ʻO ka noho ʻana o nā kānāwai like ʻole e hoʻohuli i ka pono i wahine hoʻokamakama!
  ʻO ka hoa paio ikaika e hoʻoikaika i kou kino a me kou makemake, e hoʻoikaika iā ʻoe - ʻo ka mea nāwaliwali e hōʻino i kou ʻuhane a hoʻonāwaliwali i kou kino, e nāwaliwali ai ʻoe!
  No laila ke ala paʻakikī e hāʻawi i ka lanakila maʻalahi loa!
  Hāʻawi ʻia nā lima o kahi koa e pana, a me nā lolo e hoʻōki i ka manawa!
  Ka pepehi ʻana i ka naʻaupō: ua like ia me ka hou ʻana iā ia me ka nila, ʻo ka pana ʻana i ke kanaka akamai e like me ka hahau ʻana iā ia me ka pūpū!
  ʻO Nature ka makuahine o ke kanaka, a ʻaʻole hiki i ka makuahine o kahi mea hana nui ke lilo i naʻaupō loa! ʻOiai nele ʻo ia i ka naʻauao kūpono!
  ʻO ka pōkā ke ʻano hoʻonaʻauao kūpono loa i ke kamaʻilio ʻana me ka poʻe ʻōpio, a me ka poʻe kahiko!
  Hoʻemi wale ka hopena o ka hopena! E lilo pinepine ʻoe i kou mana, akā inā e hopu ʻoe, pono ʻoe e hoʻāla i nā zombies!
  Hoʻohaʻahaʻa ka hoʻomana i ke kanaka haʻaheo i ke kiʻekiʻe o ka holoholona - hāʻawi i kahi koho ma waena o ka hipa a me ke kao!
  ʻOi aku ka maikaʻi o ka hāʻawi ʻana i kou ʻili i ka poʻe e like me ka hipa ma mua o ka honi mau loa e like me ka nahesa!
  Ma keʻano laulā, ʻo ka manaʻo o ka hana ʻana me ke poʻo e hāʻawi ʻaʻole i ka wehewehe maoli wale nō, ʻoiai e pili ana i ka martial arts!
  Inā makemake ʻoe e waiwai, e bapetizo ʻia ʻoe e like me ka Iudaio; inā makemake ʻoe e ʻai, e ʻaiʻē i ka Iudaio!
  Kōkua ke alakaʻi i ka ʻai ʻana, ʻoi aku ka nui inā he pahu pahu ka pila!
  ʻO ka luna lawe ʻole i ke kīpē, ua like ia me ka wahine hoʻokamakama!
  ʻO ka maʻamau, i mea e hoʻopakele ai i kekahi, pono ʻoe e pepehi i kekahi! He kānāwai ʻino kēia, akā hoʻihoʻi ia i ke koena kūlohelohe o nā ʻano!
  ʻAʻohe mea hakakā ʻoi aku ka maikaʻi ma ka honua ma mua o kahi koa Lūkini, ʻaʻohe mea hoʻomāinoino ʻoi aku ma mua o kahi pūkaua Lūkini!
  ʻO ka waiwai nui he hōʻailona ia o ka frivolity, ʻo ka frivolity kahi hōʻailona o ka pōʻino kokoke loa!
  ʻO nā ʻōlelo naʻauao mai ka waha o ka ʻōpala, e like me ka pūnāwai mai kahi ʻōpala!
  Loaʻa iā ʻoe ka pōmaikaʻi ma ka lōʻihi, akā ʻo wau ka pōmaikaʻi ma ka noʻonoʻo!
  I kekahi manawa hiki iā ʻoe ke pepehi, akā ʻaʻole hiki iā ʻoe ke lawe i ka manaʻolana!
  I ke kaua, inā haʻalele ʻoe i kahi kekona, hiki iā ʻoe ke nalowale i kahi mau loa!
  He mea minamina ka hale kiaʻi maʻamau i waena o nā skyscrapers, akā nani i waena o nā hale!
  Hoʻokuʻu ke kanaka i ka ikaika, mahalo i ka hana ʻino, hoʻowahāwahā i ke akahai a ʻaʻole mahalo i ka lokomaikaʻi!
  ʻO ka moekolohe ka lāʻau maikaʻi loa no nā maʻi noʻonoʻo a pau, akā naʻe, he pipiʻi a paʻakikī ke loaʻa!
  ʻO ka mea aloha ʻole i ka moekolohe ʻaʻole makemake i ke ola a ʻaʻole mahalo i ka hauʻoli o ke kino!
  Ua like ka poetry me ka waina e ulu ana kona waiwai me ka manawa, akā, ʻaʻole hiki i nā keneturi ke ʻae i ka mae ʻana o nā laina a i ʻole nā puana ahi e hele i waho!
  Ua like ke koa me ka lolouila - helu ʻo ia i hoʻokahi a i ʻole ʻole, akā ʻo ke koa he hoaaloha a he ʻenemi!
  ʻOkoʻa ke kanaka mai nā holoholona i ka humanism, a me ka hiki ke hana kūʻē i nā instincts!
  ʻO ka hoʻomāinoino i nā wahine i kekahi manawa e hoʻohua mai i nā keiki olakino, akā ʻo ka hana ʻino i ke kūlohelohe wale nō e hoʻohua mai i nā monsters!
  Ina lokoino ka makuahine, pela no na keiki! E like me ke ʻano, pēlā nō kāna mau keiki - ke kanaka!
  ʻImi ʻia ka hoaaloha mai ka poʻe ikaika, ka hānai ʻana mai ka poʻe waiwai, a ʻike ʻia ke aloha i ka poʻe wiwo ʻole!
  ʻO ka hoʻouka ʻana ke ala maikaʻi loa e pale aku ai i ka pono helu o ka ʻenemi - ʻo ke koi ʻana iā lākou e kaua hope e like me ka ʻoki ʻana i ka hapalua o ko lākou mau lima!
  .No ka wahine, ʻo ke aloha ka leʻaleʻa a me ka loaʻa kālā, no nā kāne he leʻaleʻa a me ka lilo!
  ʻO ka hana ʻana i mea kaua hou no ke kanaka moekolohe, ua like ia me ka ʻeli ʻana i nā wāwae o ka noho ke kau ʻia ke kaula ma ka ʻāʻī!
  ʻO ka nāwaliwali o ke kanaka ka makuahine o kekahi hoʻomana, a ʻo ka makaʻuʻu ka makuakāne!
  He hōʻailona o ke kūʻokoʻa ʻo Atheism - ua like ka hoʻomana Karistiano me ka huaʻōlelo kaulahao!
  ʻO ka mea e kala aku, e kala ʻia nō ia; ʻO wai ka mea i ʻae i ka inaina e noho i loko o kona puʻuwai, e ʻona iā ia iho a me kāna poʻe aloha!
  ʻO ka mea lūlū i ke aloha a me ke aloha e ʻohi mai ia i ka pōmaikaʻi a me ka hauʻoli!
  ʻO ka pepehi kanaka kekahi ʻano hewa ʻē aʻe; i kekahi manawa ua pau nā hewa no ia!
  I ke kaua, ʻo ka loiloi kahi manaʻo pili - e like me ke kokoleka, ma mua o kou loaʻa ʻana i ka manawa e mahalo ai i nā kaola i loko o kou waha!
  ʻO ka make e like me ke kilokilo maikaʻi - pohihihi, weliweli, pohihihi a hāʻawi ʻole i kāna mau mea huna!
  ʻO ke koa i loko o ka pale kinoea ua like ia me ka ʻelepani i loko o nā diaper, a ʻaʻole hiki ke kūʻē i kekahi mea ʻino!
  E manaʻoʻiʻo mai iaʻu, me ka ʻole e koi i ka hōʻoia - ka neʻe ʻana o ka hoʻomana hoʻomana - ka pepehi kanaka i kona maʻalahi e like me ka cobblestone!
  ʻO ke ala maikaʻi e hoʻonāwaliwali ai i ka hewa, ʻo ia ka uku i ka maikaʻi. He ʻokoʻa ke kanaka mai ka holoholona i hiki iā ia ke hana i ka maikaʻi me ka manaʻo ʻole, a hiki i ka pōʻino iā ia iho!
  ʻAʻole aʻo ʻo Evolution i ke kanaka me ka manaʻo ʻole - ʻo ka Haku wale nō ke aʻo i kēia! I loko o kēlā me kēia kanaka pono a hanohano, ʻo kahi kīʻaha o ke Akua ka hōʻoia o kona ʻano!
  ʻO ke kanaka ka holoholona hiki ʻole ke wānana - he stereotypical ka instinct, akā kumu maoli ke kumu!
  Ua like ka Communism me nā manaʻo o ka hoʻomana Karistiano - ka nui o ke koko i hoʻokahe ʻia a me ka nele o ka ʻoiaʻiʻo!
  I loko o ke kaua kīwila, hoʻonui ka hoʻouka kaua i nā pūʻali he ʻumi, akā ʻo ka pale ka mea like me ka hoʻi hope, a ʻo ka hoʻi ʻana e like me ka hāʻawi ʻana!
  I kēia ao hou, ʻo ka hala ʻole he hōʻailona ia he mea hoʻopailua loa ke kaikamahine a ʻaʻohe mea makemake iā ia, a i ʻole he makaʻu a makemake ʻole i kekahi!
  ʻO ka hāpai ʻana i ka wahine he nani a he hala ʻole, ʻo ka puʻupaʻa he mea weliweli a ʻino mau!
  Ua like ka hoʻomana me ka huaʻōlelo fetters, ʻaʻole no ke kino no ka noʻonoʻo!
  Pono ka hewa e paʻi mai ka maikaʻi - i ʻole e nalowale ka maikaʻi i kona ʻano hanohano, a ʻaʻole e nalowale ka ʻino i ka makaʻu!
  He pipiʻi ke kāhiko ʻana i ka wahine, ʻoi aku ka pipiʻi o ka wehe ʻana i ke kapa!
  ʻO ka mea pōʻino, ke loaʻa nā lima o ka maikaʻi, ʻo lākou ka mea i waiwai ʻia, ʻaʻole ka maikaʻi ponoʻī - ʻoiai ʻaʻole ʻo ka pū mīkini e makaʻu ʻia, akā ʻo ka mea e pana mai ia!
  ʻO ka weliweli, ʻaʻole like me ke kahu hipa, hiki ke hoʻohuli i kahi hipa i ʻīlio hae! ʻAʻohe mea weliweli ma mua o ke keiki hipa huhū!
  He mea maʻalahi ka mea nani - ʻo ka mediocrity wale nō e hoʻopili i nā mea āpau!
  ʻO ka noʻonoʻo nui e hoʻoikaika i ka mālamalama i hiki i nā mea a pau ke ʻike i kona nui, ʻo ka noʻonoʻo liʻiliʻi e hana i ka noe e hūnā i ka ʻole!
  ʻO ka manaʻo ʻole he idiocy kūpono - ʻaʻole ia e wehewehe i kekahi mea, akā hoʻonele i ke kanaka i ka make ʻole!
  ʻAʻole pono e noʻonoʻo i ka pacifism, ʻo nā hipa e hehi i ka ʻīlio hae inā heluhelu ʻo ia i ka pono iā lākou!
  Hoʻoikaika mau ke kanaka akamai e ulu, ʻo ka naʻaupō wale nō ka māʻona i ka pae mua!
  Hoʻonui ka manaʻo i kona mau manaʻo, akā mau ka naʻaupō!
  ʻO ke ola me ka pilikia ʻole, ua like ia me ka sopa me ka paʻakai ʻole, a me ke kī me ke kō ʻole - malia paha e hoʻolōʻihi ʻia kēlā ʻano asceticism i ke ola ʻana, akā hoʻomaikaʻi i kēlā me kēia minuke!
  ʻO ka lua e like me ka pōkā, inā e poina ʻoe, pono ʻoe e hana i hoʻokahi mai ka lua kupapaʻu!
  E ʻike ka mea hoʻomaloka i hoʻokahi kaukani kumu e luku ai i kona ʻuhane, ʻaʻole hoʻokahi ʻike e hoʻopakele iā ia!
  ʻO ka nawaliwali ka uku no nā mea a pau, ka lanakila ikaika, a hauʻoli ka poʻe maalea i nā hua o ka lanakila!
  Hoʻonani ka wiwo ʻole i ka mea akamai, ka makemake o ka maikaʻi, a me ka mana o ka poʻe pono!
  Hoʻāʻo ke kaua i ka poʻe akamai, hoʻoikaika i ka ikaika, hoʻokipa i ka poʻe naʻaupō!
  ʻO ka loaʻa ʻana o ka manaʻo e loaʻa ka pōmaikaʻi: ʻo ka loaʻa ʻana o ka pōmaikaʻi ʻo ia ka lanakila, a ʻo ka lanakila e alakaʻi i ka maluhia!
  ʻOi aku ka naʻaupō ma mua o ka naʻauao i ka helu o nā mea lawe, a ʻaʻole i haʻahaʻa i ka maikaʻi o ka hopena!
  Eia wale no ka snag: ʻo ka hoʻopunipuni o ka mea manaʻoʻiʻo, ʻo ka lilo wale nō ia o ka hoʻopunipuni, ʻo ka hoʻopunipuni o ka mea hoʻomaloka ʻo ka lilo o ke ola mau loa!
  ʻO wai ka mea ʻaʻole e lawe i ka pilikia ʻaʻole inu i ka champagne me ka caviar ʻeleʻele a nahu i ka vodka me nā sprats!
  ʻO ka mea nui i ka ikaika a me ke akamai o ke koa, ʻaʻole ia e hāʻawi i kona ola, akā e ola - e lawe iā ia mai kahi ʻē aʻe!
  Aia ka ʻiʻo o ka wahine i ka pōʻeleʻele, ʻo kona ʻuhane i ka mālamalama, a ʻo kona mau manaʻo ua pilikia!
  Ke lilo ka pepehi kanaka i berena no ka mea hoʻopaʻi, nele ʻo ia i ka paʻakai - ʻo ia hoʻi, ka pilikia i loaʻa i kahi koa!
  ʻO ka wiwo ʻole ka waiwai kūʻai nui loa ʻaʻole i kūʻai ʻia! He ʻoiaʻiʻo he nui ka poʻe makemake e hoʻopau iā ia!
  ʻAʻole ʻoliʻoli ka hoʻomāinoino, akā ʻo ka hana paʻakikī mai ka ʻoihana lawelawe, kahi i make ai ke aloha i ka mea kūʻai aku iā ʻoe!
  ʻAʻole loa e lilo ka mea kapikala i aloha ʻāina ʻoiaʻiʻo no kona ʻāina makuahine, no ka mea, he ʻano manaʻo ʻole ʻo ia!
  ʻO ka ʻuhane o ke kanaka waiwai he aloha ʻāina, ʻaʻole i ʻoi aku ma mua o ke kālā gula, kahi e lawe ai i laila a pili!
  Ua like kēlā me kēia atom me ke ao holoʻokoʻa i ka paʻakikī a me ka hiki ʻole ke pau!
  ʻO ke kanaka hewa a me ka lokoino, e pili ana iā ia iho, e luku ana i ke kanaka, e hoʻonui i ka hana me ka ʻepekema!
  Hoʻololi pinepine ka holomua i ka hoʻāʻo ʻana e hoʻokomo i kahi pahu hydrogen i loko o kahi kukui cigarette!
  Peʻe ka ʻīlio hae ma lalo o ka lole hipa, ka mea kālai'āina ma lalo o kahi pale, a me ka mea kaua nuklea ma lalo o ka honua!
  -ʻO nāʻenehana hou loa he hōʻike ia o keʻano waiwai o kaʻuhane o ka poʻe Lūkini!
  - ʻAʻole e hoʻololi ka ʻenehana kiʻekiʻe loa i ka ʻuhane, ʻaʻole aloha ka lolouila ikaika, mahana, a aloha paha!
  ʻOi aku ka ikaika o ke aʻo ʻana a Kristo ma mua o ka hydrogen bomb, hiki iā ia ke hoʻōla i ka ʻuhane, hoʻoulu i ka noʻonoʻo, hāʻawi i ke ola mau loa!
  E hilinaʻi i ke Akua, akā mai poina e holoi i kou maka!
  ʻO ka mea nui loa i ke ola ʻaʻole ʻike ʻia i ka wā e pau ai, a ʻo ka unpredictability o ka wā e hiki mai ana - ʻo kahi ʻeke ʻike ʻole i ka lalo e like me ka pau ʻole!
  ʻOi aku ka maikaʻi o ke koa ma mua o ke kanaka, ʻoi aku ka maʻemaʻe, ʻoi aku ka hanohano, ʻoi aku ka ʻoiaʻiʻo! Eia naʻe, ʻaʻole like me ke kanaka make wale, ua hoʻonele ʻia ʻo ia i ke kuleana o ke ola!
  Ma ka pepehi ʻana i hoʻokahi kanaka, luku ʻoe i ke ao holoʻokoʻa, ʻo ia hoʻi ke hana hewa nei ʻoe i ke Akua!
  ʻae nō hoʻi! E eo mau ana ke kumakaia, ua inaina ia e ka poe ana i kumakaia, a hoowahawahaia no ka mea ana i hana ino ai!
  ʻAʻole ʻo Betrayal wale nō ka manaʻo, akā ʻo ka idiocy suicidal!
  ʻO ka mea kupanaha, ʻo ka make i ka wā ʻōpio e hoʻopakele iā ʻoe mai nā ʻeha o ka ʻelemakule, ka ʻuhane mai ka lepo, a me ka puʻuwai mai ka hemo ʻana!
  Hoʻolōʻihi ka puhi paka i ke ola i hoʻokahi hihia, ma ke ʻano he makemake hope ma mua o ka hoʻokō ʻana!
  Pono ka hoʻonalohelohe i ka mōhai! Ka manawa, akā ʻaʻole i emi iki ka paʻakikī, ʻoi aku hoʻi no ka wahine! ʻOiaʻiʻo, ʻaʻole i ʻoi aku ma mua o ke kaʻina plastik!
  ʻO ka Duty to the Motherland ka mea kūpono maikaʻi loa no ka hana pono ʻole; he laʻa kēlā me kēia ʻano ke ʻōlelo ʻia e ka manaʻo aloha ʻāina!
  ʻOi aku ka maikaʻi o ka komunisme paʻakikī ma mua o ka kapitalisme perverted - i ka hoʻokumu ʻana, ʻoi aku ka maʻalahi o ka ʻoki ʻana i nā poʻo a ʻoi aku ka maʻalahi o ka ʻoki ʻana iā lākou me ka ʻāʻī!
  Hiki ke ʻelemakule ke aliʻi i ka wā lōʻihi - ʻo nā kānaka wale nō ka ʻōpio, ʻo ke aliʻi ke ʻōpio - ʻo ka poʻe wale nō ke oʻo mau, hiki i ke aliʻi ke pupule a hānau ʻia paha he naʻaupō, akā ʻo ka naʻauao o nā kānaka he make ʻole! No laila, e hoʻoholo ka poʻe, ʻaʻole ka makapō, ʻo wai ka mea e noho aliʻi iā lākou!
  Hiki i nā pono o ka Motherland ke hōʻoia i ka hana ʻino, akā ʻo ka mea mua, ʻo ka mea mua, pono e hōʻike iā ʻoe iho!
  Ua like ke kuokoa me ka pono ole me ke kaa paa ole!
  ʻO wai ka mea i lawe i ka mana: ikaika, nāna i mālama: akamai, akā hāʻawi manawaleʻa me ia: hanohano!
  Ua like ka palaho me ka ma'i ma'i ma'i, e emi mai ana ka 'eha, aka, e luku loa ana!
  Pono ke kanaka e hooki i ka swan, ka iʻa a me ka pike, e huki ana i nā ʻaoʻao like ʻole; i kēia hihia, ʻaʻole kū mālie ka holomua, akā e huki ʻia i loko o ka hohonu!
  ʻO ka manawa ka mea kaua weliweli loa, ʻaʻole ia e hoʻohaʻahaʻa i ka ikaika o ka moʻomeheu a lanakila i nā kānaka ikaika!
  Aia ka ikaika ma nā lima o ka naʻaupō: ua like ia me ke kapa kila me nā lua, pale maikaʻi ʻole ia, akā kōkua ia i ke pio ʻana i ka naʻaupō!
  ʻO ka hoʻopaʻi ʻana o ka poʻe pōā ke kaikaina o ka makaʻuʻu, ke kaikamahine a ka ʻino a me ke kaikamahine hānai o ka kūleʻa!
  Huhū ko ke ao nei i ka poʻe ikaika, hoʻowahāwahā i ka poʻe nāwaliwali, ʻoluʻolu i ka poʻe ʻino, akā naʻe, ua hana ʻia e ka mea hana maikaʻi loa i hiki ai i ka hemolele !
  - ʻO ke kumu wale nō a me ka manaʻo pono e hiki ke hoʻopōmaikaʻi i nā kānaka, a inā ʻoe e hoʻohui i ka hanohano a me ke aloha i kēia, a laila ma kēia mau manaʻo ʻehā hiki iā ʻoe ke hoʻokumu i ke kumu no ka wā e hiki mai ana!
  He puke Iudaio ka Baibala a ʻo ka hoʻolilo ʻana ia i kumu o ka pono ma Rūsia he mea kūpono ʻole e like me ka hoʻololi ʻana i ke kumukānāwai me ka alphabet!
  ʻOi aku ka maʻalahi o ka loaʻa ʻana o kahi philanthropist i waena o ka poʻe home ʻole ma mua o kahi mākaʻi makemake ʻole!
  ʻO kahi mākaʻi i lawe ʻole i ke kīpē e like me ka ua ma ka wao nahele, ua moeʻuhane ʻoe i kēia i kou ola a pau, akā loaʻa mau ʻoe i ka manawa kūpono ʻole!
  I ka hapanui o nā hihia, ua like ka mea lanakila me ka philanthropist!
  ʻO ka hoʻomana no ka holomua e like me ke kaumaha no ka mea ʻauʻau!
  Ua like ka hauʻoli me ke Akua ʻole me ke aloha puʻuwai ʻole!
  ʻAʻole pono ka manaʻo Karistiano i ke keʻa wale nō, akā i ka pahi kaua e pale aku i ka mea maikaʻi!
  ʻO ka hoʻomana me ka pahi kaua, ʻaʻole ia he opiuma no ka poʻe, he maʻi maʻi hoʻōla i nā ʻuhane!
  ʻOi aku ka maikaʻi o ka pepehi ʻana i hoʻokahi kanaka hewa ma mua o ke kanikau ʻana i hoʻokahi haneli poʻe pono!
  ʻO ka mea kaua weliweli loa ʻo ka Baibala i nā lima o ka poʻe hewa!
  ʻO ka mea ʻai no ka manawa lōʻihi e ola pōkole!
  He manaʻo maikaʻi ka Communism, akā hoʻokō pinepine ʻia i ka pōʻeleʻele!
  ʻOi aku ka nui o ke koko o ka poʻe hewa me nā manaʻo maikaʻi ma mua o ka poʻe hewa me nā manaʻo maikaʻi ʻole!
  E nīnau i ka naʻaupō, e kuʻi i ka wai i loko o ka pahu, e hoʻomāinoino, e hahau i ka hoki!
  He kekee ke ano, aka, he pololei ka noonoo o ke kanaka!
  Hiki i ka holomua ke hoʻokiʻekiʻe i ke kanaka, ʻo ia hoʻi ka hoʻokokoke ʻana iā ia i ka Mea Mana Loa!
  No ka nui o kāu hānai ʻana i ka kuihi, ʻaʻole e make ka gyrfalcon!
  Ke peʻe nei ka diabolo i loko o Gehena, a aia ke kahuna i loko o ka ʻeke o ka hale pule!
  He mea ʻole ka hale bele kuaʻāina i waena o nā skyscrapers, akā nani i waena o nā hale!
  He kauā hoʻohaʻahaʻa i ke aliʻi: he akua no hoʻokahi hola a he diabolo no ka manawa pau ʻole!
  . E hoʻokō ka lāhui kanaka i ka mana mana a nalowale paha!
  Hoʻoholo ʻia ke kanaka e ola ma ke ʻano he akua a i ʻole e make me he ilo!
  ʻAʻole ʻoe e hoʻolalelale i ka pōhaku cobble, ʻaʻole ia e lilo i momi! No ke ʻano o kāu hana ʻana, ʻaʻole e lilo ka puke graphomaniac i mea hana nui!
  ʻO ka hapa nui o ke koko e hoʻokahe ʻia mai nā haʻiʻōlelo maikaʻi, nā manaʻo nani a me nā manaʻo maikaʻi!
  ʻO ka maʻemaʻe o ka manaʻo, ʻoi aku ka nui o ka lepo e pili ana i ka wā e hoʻokō ai!
  Hoʻopau ka hoʻoikaika i ke aloha ʻole!
  Hiki iā ʻoe ke honi i ka hahau, akā ua hana ʻia kēia no ka mea ʻoi aku ka maʻalahi o ke komo ʻana i kou mau niho i loko!
  Ma keʻano laulā, ʻo ka mea paʻakikī loa ʻo ka hoʻoikaika ʻana i ka mea ʻona e hāʻawi i kāna ʻōmole a me ka mea hoʻomana haipule e haʻalele i kāna mau manaʻo!
  I ke kaua, ʻoi aku ka waiwai o hoʻokahi kekona ma mua o hoʻokahi tausani pūpū!
  ʻOi aku ka maikaʻi o ka make ma ka mālamalama ma mua o ka noho ʻana i ka pouli! ʻAʻole kahi kukui ʻokiʻoki!
  ʻOi aku ka make o ke kālā ma mua o ka pōkā; ua pā pololei i ka puʻuwai!
  ʻO ka meaʻai hikiwawe ka mea make e like me ka hydrogen bomb, hoʻohana pinepine ʻia!
  ʻO ke aloha ka loio maikaʻi loa, hoʻopono ʻole ia me ke koi ʻole i ka uku!
  ʻO ka lawelawe ʻana i nā haku ʻelua ua like ia me ka hoʻāʻo ʻana e hilinaʻi ma nā piko mauna ʻelua, e paheʻe kou mau wāwae!
  Pehea e ikaika ai ke kumu i hui pu ia me ke koko?
  ʻOi aku ka maʻalahi o ka pepehi ʻana i ke kanaka ʻino ma mua o ka hoʻāla ʻana i ke kanaka pono, akā ʻoi aku ka maikaʻi o ka mea mua!
  ʻAʻole ʻoi aku ka maikaʻi o kahi māka, ʻoiai inā paʻakikī ke kaumaha o ke koa, ʻo ka pahu pahu keu e hoʻopakele i ke ola!
  ʻO ka lapuwale o nā alakaʻi e pili pono ana i kā lākou hana ʻino - like ʻole i ka naʻauao a me ka hoʻonaʻauao!
  He mea pono i ka makaʻu ke peʻe i loko o ka pahu kupapaʻu, a no ke kanaka maalea ma lalo o ka ʻaʻahu!
  ʻO ke kūlana kiʻekiʻe, ʻoi aku ka liʻiliʻi o ka manaʻoʻiʻo!
  ʻO ke kaua ke kula o ke ola ʻoi aku ka maikaʻi o ka lele. ʻOiai ʻo ka pono o ka mōʻaukala e koi mau iā ʻoe e lawe i nā hoʻokolohua koko!
  ʻOi aku ka palupalu o ka lima o ka wahine ma mua o ka lima o ke kāne, akā ʻoi aku ka ikaika, ʻoi aku ka liʻiliʻi, akā ʻoi aku ka paʻa!
  Hiki i ka naʻaupō ke ʻaihue, akā ʻo ka mea hoʻopunipuni maikaʻi wale nō e hiki ke hoʻohana i ka waiwai pio!
  Mai ʻimi i ke Akua ma ka lani, ke ola nei ʻo ia, ʻoiai ua hiamoe pinepine ʻo ia i loko o ka manaʻo o kēlā me kēia kanaka!
  ʻO ke kumu a me ka noʻonoʻo hiki ke hoʻāla i ka Mea Mana Loa i loko ona!
  . MOKUNA Helu 14.
  ʻO Maria Kolesnikova - kēia koa hanohano a kū hoʻokahi, a me ka paʻahao politika mua - nāna i hoʻopiʻi i ka hoʻomāinoino o ka puaʻa mustachioed i hoʻomau i ka scribble aphorisms;
  Pono e hui pū ʻia ʻo Atheism me ka moʻomeheu kiʻekiʻe, inā ʻaʻole e hoʻopau ka loiloi i ka lawelawe ʻana i nā kuko!
  ʻO ke kōkua i ke kaua i kekahi manawa lohi, i kekahi manawa ma mua, akā mau i ka manawa hewa a ʻaʻole lawa!
  Maikaʻi ka lanakila maʻalahi no ka ʻeke, maikaʻi ka poho paʻakikī no ka lolo!
  Ua aneane make ka hiamoe, ʻoi aku ka pilikia!
  He hemolele a hanohano ʻo Kristo e like me ka pua, ʻo nā nalo momona wale nō o nā kauā o ka hale pule e lele mai iā ia!
  ʻO ka poʻe i nalowale i ka hilinaʻi i kā lākou ʻano ponoʻī e lilo i mea hōʻeha no ke kumakaia!
  ʻO ka poʻe hoʻomaloka i nā alakaʻi maikaʻi loa, ʻaʻole lākou i maʻalahi i ka manaʻo, mālama lākou i ko lākou ola a me ke ola o nā poʻe ʻē aʻe, manaʻo lākou no lākou iho!
  ʻOi aku ka maikaʻi o ka mea hoʻomaloka ma mua o ka mea manaʻoʻiʻo ʻole!
  ʻAʻole hiki iā ʻoe ke ʻeha ke poʻo, he iwi! ʻOiai pinepine ka nele!
  ʻO ka wahine me ke alelo e hele i kahi e hiki ʻole ai ke commando me ka pū mīkini!
  Hāʻawi ke kūʻokoʻa i ka ikaika, akā naʻe ke kaulahao!
  Moral, mai ka huaʻōlelo lepo!
  Ua like ka ʻike hoʻopunipuni me kahi pahele i kau ʻia ma ke akamai!
  ʻAʻole, ua waiwai ʻo ia i ka horny me kāna wahine!
  ʻAʻole ka poʻe waiwai nā mea a pau. A ʻo ka mea ola ʻole i nā hōʻaiʻē!
  ʻAʻole lanakila ikaika nā Generala nāwaliwali!
  A pono ʻoe e pepehi, akā ʻoi aku ka paʻakikī o ka hoʻopakele ʻana i ke ola o kekahi!
  He mea ʻino ke kanaka a ua like kona ʻano me ka monkey, ʻoi aku ka nui o kona mau niho ma mua o ko ka tiger, a ua haehae kona mau maiuu i ke kila!
  ʻAʻole hiki iā ʻoe ke waiwai ma ke kūʻai aku ʻana i kou lunamanaʻo!
  He kakaikahi mau mea kaua, me ka nana ole i ka nui o ka puali!
  Ua like ka ʻuhane me ka ʻeke kālā ʻole; he maʻalahi ke hele a puni, akā paʻakikī ke ola!
  - Pono ʻoe e noho aliʻi me ka naʻauao, me ka hōʻike ʻole ʻana i ka nāwaliwali, akā me ka hoʻohana ʻole i ka mana! ʻO ka ikaika o ke aliʻi ka hiki ke haʻalele i ka hana ʻino!
  ʻO ka hoʻokō ʻana i ka hewa, ʻo ia hoʻi ke kumakaia i ka maikaʻi!
  ʻO ke aliʻi e noho aliʻi ana i loko o nā ʻōpala, akā ʻaʻole hiki i nā lole poni ke hoʻololi i ka mea haumia i ka ʻuhane!
  ʻO ka hewa ʻoi loa ka hāʻawi ʻana i ke kūʻokoʻa i ka hewa, e waiho ana i ka maikaʻi me ka pale ʻole!
  ʻO Logic a me ka ʻike, hoʻonui ʻia e ka instinct noʻonoʻo, he ikaika hiki ke hoʻoneʻe i ke ao holoʻokoʻa mai kona kumu!
  Pono e hānai ikaika ʻia nā keiki maʻi, i ʻole e make lākou.
  Akā, i kēia hihia, ʻaʻohe mea e hoʻohewa iā mākou no ka hoʻomāinoino ʻana i nā keiki, ka hāʻawi ʻana i ka lāʻau ʻawaʻawa a me ka hoʻopaʻa ʻana iā lākou me nā injections!
  ʻOi aku ka lokomaikaʻi o ke kaua ma mua o ka ʻoki ʻana o ke kauka i kahi lālā!
  ʻO ka wahine me ka nani ʻole, ua like ia me ka lāʻau lau ʻole, ʻo ke kāne ʻaʻole leʻaleʻa ua like ia me ke kumu lāʻau ʻole!
  Aloha nā kaikamāhine maikaʻi me ko lākou mau pepeiao, hana nā kaikamahine ʻino i nā mea āpau me ko lākou waha no ke kālā!
  ʻO ke kaua he mea hoʻopailua e like me ka ʻaila castor, hoʻopailua, ʻawaʻawa, akā inā ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hoʻomaʻemaʻe i kou ʻuhane, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hoʻoikaika i kou manaʻo!
  Ua lilo ʻo Maria Kolesnikova i paʻahao mua i mōʻīwahine hanohano. Ua ʻike ʻo ia e hiki mai ana ka manawa e pau ai ka ʻōpala nāna i hopu i ka mana ma ka ʻĀina Keʻokeʻo. A ʻo ka puaʻa ʻumiʻumi a ʻōhule e uku maikaʻi ʻia no kēia hewa āna i hana ai i kona poʻe kānaka. A no ka ʻeleʻele nukelea pū kekahi.
  I kēia manawa, ʻo ke aliʻi wahine ke aliʻi wahine ma luna o ke aupuni elf.
  nā kaua ma waena o nā elves a me nā orcs. ʻO nā kaikamāhine, nani loa a nani hoʻi, hoʻomau i ka hakakā me nā bea Putin huluhulu, ʻino a hoʻopailua.
  No laila ua lawe ka elf me kona lauoho ʻalani a pēhi i ke pihi o kahi mīkini me kahi mea hoʻolele pōhaku hoʻolele lehulehu me kāna nipple ʻulaʻula. Lawe ʻo ia a kīkī me ka ikaika make a me ka ikaika nui.
  A he mea ia i luku ai a me ka luku. ʻElua mau hui o nā bea a Putin i haehae ʻia a puhi ʻia i ka manawa hoʻokahi.
  Lalau iho la ke kaikamahine a hoomaka e himeni me ka hoike ana mai i kona mau niho, ua oi aku ka keokeo mamua o ka penikala;
  He maalea a maalea ka Orc.
  Ua manaʻo ʻo ia iā ia iho he aliʻi ...
  E aa ana ke ahi o ke kaua a hai.
  A loaʻa iā ia kahi puʻu kuko!
  
  Hāpai ʻia nā bea ma luna o ka puʻu,
  E lilo kēia i kumu hoʻohālike - he mea ʻino!
  E haehae mākou i ko mākou mau ʻenemi -
  Ua ʻike nā kānaka a pau he ikaika ʻo Elf!
  
  Akā hoʻoulu ʻo Orc i ka Fuhrer -
  E hāʻawi mākou iā ʻoe i mau kaukani pahu !
  ʻAʻole ʻoe e pilikia
  E hōʻiliʻili mākou i ka hoihoi mai nā kauā pū!
  
  ʻAe, ke hoʻoluliluli nei ka luna palekana iā ia,
  ʻAe wau e hele i ka pilikia!
  A hoolei aku i na puali i ka Hikina,
  He hoouka kila ma ke kapikala!
  
  Akā ua hālāwai ʻo ia me ka bayonet elf me kahi bayonet.
  He pā kaua monolith ʻoi!
  Aia ka ʻenemi ma lalo o ka Elf -
  A ʻauheʻe kēia pūʻulu ʻāhiu!
  
  E helu ana ka orc huhū i ka ʻaina awakea -
  He aha ka hopena iā Red Square!
  Akā ua hiki i ka pahi kaua ke ʻoki iā ia -
  He pūʻali koa lanakila ʻole!
  
  E lilo ka ʻenemi i lepo,
  E hoʻokele iā lākou a hiki i Orklin!
  kaua hekili ,
  ʻAʻole hiki ke lanakila koʻu pūʻali!
  
  E ʻimi kāua i kahi nahele no ka Fuhrer,
  A ua oi ka laau no na bea ino!
  E pepehi au i na orc ino a pau -
  E pulu mākou iā lākou i ke ao a me ka pō!
  
  Ua ʻā a puhi ʻia ka orc ʻino,
  Hāʻawi nā bea a hāʻawi!
  ʻO nā hana paʻa he granite,
  E inu kākou i ke kī mai kahi kīʻaha no ka lā hoʻomaha!
  
  E ulu mākou i kahi māla lālā,
  ʻAuhea nā lāʻau ʻāpala velvet me ka gilding...
  Auhea ka pele makamae o na mea a pau,
  ʻOi aku ka wikiwiki ma mua o nā mokulele!
  Ua hīmeni nā kaikamāhine me ka ʻoliʻoli nui a me ka nani o ko lākou leo. Ua ʻōlelo ʻia kēia poʻe he ʻānela wahine.
  He u'i a he u'i na koa. A nani wale ko lākou mau alelo a noʻonoʻo loa, a naʻauao loa. Hana lākou i nā hana mana like ʻole me lākou.
  E noʻonoʻo wale i ka hiki i nā kaikamahine ke luku i nā bea a Putin. A ʻoluʻolu loa kēia a ʻoluʻolu hoʻi.
  ʻO kēia nā kaikamāhine e lawe a uwē ma luna o ko lākou māmā.
  ʻAʻole ʻo Komsomol wale nō ka makahiki, ʻono ka elf i ka waha o nā kaikamahine!
  A laila, lawe aʻela nā uʻi a puʻupuʻu, me ka hoʻohana hou ʻana i ko lākou manamana wāwae wāwae. A hāʻule ihola lākou i nā ao he nui me nā ʻuu. Ua hoouka lakou i na bea o Putin. I ka wa e pupule ai ke koo mai ke kani ana o na elves, hoomaka ia e wili, a ma ka pahu kupapau e haule iho ai ilalo a hou maoli i na poo o na orcs.
  ʻOiaʻiʻo, ua lilo ia i mea ʻoluʻolu loa a me ka luku nui ʻole.
  E ho'āʻo wale e hoʻokomo i kou manamana lima i ka waha o kēia mau kaikamahine: e nahu maoli lākou.
  Akā ʻaʻole ʻo ia wale nō.
  Ma hope o ka pana ʻana i nā orcs me ke kōkua o nā nipple ʻulaʻula, lawe nā kaikamahine i ko lākou umauma a hīmeni;
  I ke kau wela ka la,
  Piha ka ea i ka meli - hau!
  Maemae ko'u manao no ka aina makua,
  Holoi me ka wai kahe!
  
  Holo mākou ma ka mauʻu emerald,
  E like me nā pua e lele wāwae ʻole ana.
  Ua lilo mākou i paionia ma ke alo,
  A ʻaʻohe mea i kauo ikaika iā mākou!
  
  Ma hope o nā mea a pau, nani loa ke ʻano.
  ʻO ka puka ʻana o ka lā i kālai ʻia e ka ruby.
  Ua like ka la me ka hae ulaula,
  I kēia manawa ua melemele ka ʻōpuʻu, he puahiohio gula!
  
  I kēlā me kēia lāʻau a me ka lau mauʻu ,
  ʻIke ʻia ka ʻuhane aloha o ka ʻāina...
  E like me na kaula momi wili,
  E lana ana ka poplar fluff!
  
  Nani ka leo o ka oriole.
  ʻO ka leo kālā o ka pō.
  Aloha au i nā kiʻi Rodoveria ,
  A me na halepule me na domes gula!
  
  Eia na bea e hoailona ma ke kumu,
  A wili ka ʻalopeke i kona huelo...
  Lele nā Gyrfalcons i ka lewa,
  ʻO kēia ka hale i koho ʻia e kā mākou elves!
  
  Mai hehi i ka malihini pelapela,
  ʻAʻole e hele mai ka hui i ka ʻāina makua!
  No ka mea, lawelawe mākou i nā poʻo ʻelua -
  ʻO ke ao holoʻokoʻa ma lalo o ka lima o ka ʻaeto!
  
  E lele ana nā falcons i ka lewa me ka trill,
  E lanakila mākou i ka honua āpau!
  ʻOhi ʻia nā ahu ma ke kula a hiki i ka ʻai,
  Ma hope o nā mea a pau, ʻo Elfa ka Roma ʻEkolu!
  ʻAe, nā kaikamāhine, ke hoʻomaka lākou e hīmeni, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hoʻōki iā lākou me ka maʻalahi. Hana ikaika nā elves a hōʻike i ko lākou ʻano huhū. Maikaʻi maoli lākou nā koa. A no laila, ua hoʻomaka ko lākou wāwae wāwae ʻole, nani loa, nani a hoʻowalewale i nā makana o ka luku a me ka luku.
  A lele nā makana luku o ka luku mai nā bea a Putin. A ʻoluʻolu loa. A he nui nā koa mai ka pūʻali koa o Vladimir Putin i pepehi ʻia, luku ʻia a puhi ʻia.
  Hoʻopuka nā kaikamāhine i ko lākou alelo a hoʻōho:
  Pehea ko makou noho kaua ana
  ʻAʻole makaʻu i nā orcs,
  No laila e hōʻike nā kaikamahine i ka karate!
  Hehi ʻia, ʻike ka orc i ka lepo,
  ʻAʻole ʻoe he aliʻi ʻo Putin,
  E hiki mai ana ka hopena e ohule ia Satana!
  E hiki mai ana ka hopena e ohule ia Satana!
  ʻO kēia ke ʻano o ka hīmeni ʻana o nā kaikamahine me ka nani a me ke akamai. A ke hōʻike nei lākou i ka helu kiʻekiʻe loa i ka luku, ka make, a me ka banditry space.
  He ʻoiaʻiʻo kēia he hui hakakā e hana ana i ka luku a me ka make.
  Akā, ua lawe nā kaikamāhine a hoʻomaka e luaʻi hou i nā ʻōlelo. ʻO kēia wale nō ʻaʻole ia he poetry, akā he ʻēheu aphorisms;
  He mea paahana wale ke dala no ka lawelawe ana i ka aina makuahine. Ke ʻoi aku ka nui o lākou, ʻoi aku ka maikaʻi o ka lawelawe, inā loaʻa iā ʻoe ka lunamanaʻo!
  Inā hoʻopakeleʻo ia i ka Motherland, me ke kānaluaʻole, me kaʻikeʻole - i ka wā e alakaʻi ai ka wahaheʻe i ka lanakila, a laila he hemolele!
  ʻO ka hōʻoia kūpono no ka manaʻoʻiʻo, ua like ia me ka tendon no ka lima - me ka ʻole o ka mana a make!
  Lele lākou i nā hoʻokō nui, akā mai lele!
  Ke ʻakaʻaka ka aliʻi me ka ʻoliʻoli, uē ka makaʻāinana me ke kaumaha, ʻoiai ʻoi aku ka leʻaleʻa o nā aliʻi i ka nalowale o ka poʻe ʻilihune!
  He ʻakaʻaka ka poʻe Pelekikena i kekahi manawa!
  He koa ke kālā, pono ʻoe e mālama a hoʻomanaʻo: ʻoi aku ka nui o ka pono ma mua o ka hanohano! Ke kūʻai aku nei ka mea hope, akā ʻo ka mua he mea kūʻai ʻole!
  He ʻono mau nā ʻōmaʻomaʻo - ʻono ka pala!
  ʻO ka hoʻohiki maʻalahi ka paʻakikī loa e mālama! He aha ka mea maʻalahi ma mua o ka hanu ʻole ʻana, akā ʻaʻole hiki i kekahi ke mau a hiki i ka napoʻo ʻana o ka lā!
  He ʻano pono o ke kānāwai a me ka hoʻoponopono ka hana ʻino!
  Nalu nā huaʻōlelo i ka lewa - ʻo ka pahi kaua e ʻiʻo i ka ʻiʻo!
  ʻO nā hoʻopaʻapaʻa e pili ana i ka hoʻomana e like me ke apo, ʻaʻohe hopena i ka ʻike a hoʻi mau i nā hoʻopaʻapaʻa like!
  Ua like ka kumakaia i ka waina - ʻo ʻoe wale nō ka wikiwiki, akā ʻoi aku ka ikaika o ka hangover!
  ʻO ka hewa, ʻo ka mea mua, ke hana ʻoe i kahi mea ʻoluʻolu i kou hoalauna, e hōʻeha ʻoe iā ia, a ʻo ka hewa ke kūʻokoʻa!
  No ka laʻana, he hewa nō hoʻi ka moekolohe, ʻoiai ʻaʻole ʻoe e hōʻeha i kāu hoa, akā ʻoluʻolu!
  ʻAʻohe mea e hui pū i nā kānaka like ʻole me he ʻenemi maʻamau!
  Inā makemake ʻoe e kuʻikahi me ka ʻenemi, e hele mai me ke kaua maʻamau!
  ʻAʻohe mea hoʻonāwaliwali i ka pūʻali koa e like me ke alakaʻi ʻino a me ke kino me ka lolo maʻi!
  Piʻo ka luna e like me ke koʻokoʻo kila paʻakikī e ʻoki ʻoi aku ka ikaika!
  ʻO kahi mākaʻikaʻi ka hana hoihoi loa i ka honua: ʻo ka pololei o ke kauka lapaʻau, ka pilikia o kahi sapper, ka virtuosity o kahi mea hana!
  ʻO ke aloha i ke kaua ke kaikuahine o ka pio - no ka mea, ʻo ka mea i hoʻopakele ʻia ʻaʻole i pio!
  ʻO ke kamaʻilio ʻana me ʻumi ua like ia me ka hakakā ʻana i hoʻokahi tausani!
  ʻAʻole hauʻoli ke Akua ma kona ʻano ponoʻī - ʻaʻole pau ke kuleana, akā ʻaʻohe mea e kaʻana like me!
  ʻO ke Akua wale nō, no ka mea, hiki ke loaʻa ke kamaʻilio hoihoi me nā mea like!
  ʻO ka nele o ka ʻenehana hiki ke uku i ka ʻuhane hakakā, akā ʻaʻole hiki ke uku ʻia ka nele o ka ʻuhane e ka ʻenehana!
  ʻO kahi koa, e like me ka pālolo, pono i loko o Gehena e loaʻa ai ka waiwai!
  ʻO ka ʻoki ʻana i ka hoʻolilo pūʻali koa ʻo ia ke ʻano o ka hoʻopakele ʻana!
  - He mau makahiki wale nō ka poʻe ma kā lākou passport, ʻoi aku ka naʻauao ma mua o ko lākou mau makahiki!
  - Hoʻohui nā makahiki i nā wrinkles, akā ulu wale ka noʻonoʻo me ka hana a i ʻole ka hou koa!
  ʻO ka politika, e like me ka antimatter, pono ʻoe e haʻalele, akā ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hana me ka hakakā ʻole!
  ʻOi aku ka ʻeha a me ka ʻeha i ka wā o ka hoʻomaʻamaʻa ʻana, ʻoi aku ka nani o ka nani, ʻoi aku ka ikaika o nā kaua ʻino!
  Ma nā kamepiula, hoʻoikaika ke kanaka e hōʻike i ka moeʻuhane hiki ʻole ke loaʻa i kahi lolo kūpono!
  Me ka ʻuhane koa ʻole, ua make ka ʻenehana ʻoi loa, e like me ke kino ʻuhane ʻole!
  He ʻoihana hoʻowahāwahā ʻia ka mea hoʻokō, akā pono ia i ke akamai o ke kauka lapaʻau, ka virtuosity o ka cellist a me ke koi o kahi kuke!
  ʻO ka liʻiliʻi ʻole i ka hapa nui, he kakaikahi nā hua gula ma waena o ke one!
  E make me ka hanohano o ka pono e hoʻokiʻekiʻe i ke kino - e makaʻu e hoʻohaʻahaʻa i ka ʻuhane!
  ʻO ka hakakā ʻana me ka wahine ka mea hope loa - ʻaʻole lanakila ka lanakila, ʻo ka lanakila e hōʻike iā ʻoe i ka ʻakaʻaka, ʻaʻole hiki ke holoi ʻia e nā hana!
  ʻO ka hanohano o ka ʻohana e hoʻonui i ke kuleana - he liona lepo ka mea hoʻopailua, ʻo ka puaʻa lepo kahi ʻokiʻoki e hiki mai ana!
  Pipi kaua, waiu no ke gula, akā, hoʻopau i ke koko!
  ʻO kou lio kou ʻuhane, he mea hana o ka lanakila i hopu ʻia i ke kaua!
  ʻAʻole hiki iā ʻoe ke nalo ma ke ʻano maikaʻi, e lanakila wale!
  I ka paʻakikī o ka hakakā ʻana, he mea hoihoi ia, akā ʻeha loa ia no nā hoa make!
  ʻO ka hanohano o ke koa, ʻaʻole ia he kumu e haʻalele ai i ka maalea a hōʻole i ke akamai!
  He minamina ka hale kiaʻi i waena o nā skyscrapers, akā nani i hoʻopuni ʻia e nā hale!
  Ma keʻano laulā, ua hoʻokumu ʻia ka pono Karistiano a i ʻole Muslim i ka wā mua o ka Middle Ages, a ʻo ke alakaʻi ʻia ʻana e lākou ua like ia me ka ʻoki ʻana i kahi moku hōkū me ke koʻi pōhaku!
  ʻO ke kapa ʻana i ke kanaka kūpono he naʻaupō, ua like ia me ka hoʻoheheʻe ʻana i kou poʻo!
  Mai hōʻino i ka pōhaku - e hina ʻoe, mai hōʻino i ke kai - e make ʻoe, mai hōʻino i ke kanaka - e lilo ana kou ʻuhane!
  ʻAʻole uē ke gula, ʻaʻole ʻōpala ka pālua!
  ʻO nā mea huna o ka mokuʻāina he ukana kaumaha loa ia e hiki ai iā lākou ke hōʻeha i kou ʻāʻī!
  ʻO nā niho gula a me ka lolo lepo - he moku makamae me nā mea ʻōpala!
  I ka hoʻopiha ʻana i kou ʻōpū, e hoʻolohi i kou mau pepeiao!
  ʻAʻohe mea e hoʻolalelale ʻoe i kahi pōhaku cobble, ʻaʻole ia e lilo i daimana!
  ʻO ka hōʻoluʻolu ʻole i ka wahine e like me ka hōʻeha ʻana i ka panther!
  He akua liʻiliʻi ke kanaka i ʻae ʻia e ulu i ka ʻike!
  Mai ka ʻiʻo e ka ʻenemi i ka hakakā kīwila, hiki iā ʻoe ke kālua i kahi keke lanakila!
  ʻAʻole pono ka ikaika a me ka pololei wale nō ka hana ʻana me ka pahi e like me ka pulupulu o ka mea pena, akā, ʻo ka hoʻoikaika pū kekahi!
  Akā, hoʻohana pinepine ʻia nā loina hoʻomana e ka poʻe kumu ʻole!
  ʻO ka hakakā me ka ʻeha ʻole, ua like ia me ka porridge me ka paʻakai ʻole, ʻoiaʻiʻo!
  ʻOi aku ka hewa o ka wahine ʻoluʻolu ma mua o ka diabolo, ʻoi aku ka ʻino ma mua o ka asp!
  ʻO ke kaua, e like me ka wahine, pono ke koi a me ka wiwo ʻole, akā pono ka kūleʻa i ke akamai!
  ʻO ka lili mana loa e hāʻawi i ka ʻaʻahu aliʻi!
  He aha ka helu - ʻo ia ka hopena!
  Ua like ka pauda pulu me ka holoholona i hoʻomaʻamaʻa ʻia.
  'Ōlelo lākou he paʻakikī ke lilo i akua, akā ʻoi aku ka paʻakikī a ʻo ka mea nui, ʻoi aku ka hoʻonāukiuki ʻana i ka ilo!
  ʻO ke kumu haʻahaʻa ka uku no ka naʻauao kiʻekiʻe, akā ʻaʻohe ʻano e hiki ke uku no ka naʻaupō!
  Hoʻoulu ke kaua i ka hoihoi, akā ʻo ka pinepine ʻaʻole olakino!
  ʻO ke kāne hiki ʻole ke hoʻomāʻona i ka wahine: e like me ka haku mele e makemake nui ana e ʻike i ka hopena o kahi paukū!
  Hiki iā ʻoe ke holo i kahi pōkā, akā ʻaʻole hiki iā ʻoe ke pakele i ka hopena!
  ʻOi aku ka maʻalahi o ka pepehi kanaka ma mua o ke kauka, akā ʻoi aku ka pōʻino!
  ʻO ka hoʻomaka ʻana i ke kaua, ua like ia me ka makani i loko o nā peʻa, inā ʻaʻole he neʻe!
  Me ka ʻole o ka hoe hoe, ʻoi aku ka pōʻino o ka peʻa ma mua o ka pono!
  E lanakila i kou mau ʻenemi, akā e mahalo pū i kou mau pio!
  ʻAʻole no ka mea ʻole ʻo ka ʻiole ka mea ikaika loa, a ʻo ka liona, he ʻano make, aia ma waena o nā holoholona e like me nā kānaka. Lanakila ka 'ino i ka hanohano!
  ʻO ke aloha ka manaʻo o nā kāhuna, a laila ʻaʻole ia e pili ana i kā lākou ʻeke!
  He hopena maikaʻi ʻole ke koko: he aha ka mea e hoʻopaʻa ai i ke one kanaka!
  ʻAlohilohi nā kaulahao gula, akā ʻoi aku ke kaumaha ma mua o nā kaulahao hao!
  ʻO ka nui o ka ʻuhane ʻo ia ka ʻakaʻaka ʻole ʻana i ka ʻino inā ʻoe he nani nani loa!
  Hiki iā ʻoe ke hakakā me ka pale kaua ʻole, akā i ka manawa e nalowale ai ke koa i kāna pahi kaua, pau ʻo ia i ke koa!
  ʻAʻole noho kaʻawale ke kūlana o ka mea hoʻokō, ʻoiai inā ʻaʻole ia e lawe mai i nā pono waiwai!
  ʻO ka mea i nahu ʻia e ka ʻiole, ʻaʻole makaʻu i ka ʻiole!
  Ua like ka pepehi kanaka me ka wahine - pono ia i ka hana hou a me ka like ole!
  ʻOi aku ka maikaʻi o ka pepehi kanaka ma mua o ka moekolohe - he mea hou ka hoa pili a hiki ʻole ke ʻike ʻia!
  ʻOi aku ka kiʻekiʻe o ka pono ponoʻī ma mua o ka lunamanaʻo ke hoʻohaʻahaʻa ʻia ka mea hope i ka plinth!
  ʻAʻole hiki iā ʻoe ke inu i ka manaʻo o ke koa, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke paʻa i kou wiwo ʻole!
  ʻO ke ala maikaʻi loa e manaʻo ai e like me ke kanaka, ʻo ia ke kōkua i kou hoalauna, a kūlou i ke kiʻekiʻe o ka holoholona ma ke kī ʻana i ka mea nāwaliwali!
  Ua like ka halepule me ka hale kūʻai, ʻo ka waiwai wale nō ka palau mau!
  ʻO ka mea pōā he mea hahai i ka waiwai, a aloha ka laki i ka mea hāʻawi manawaleʻa iā ia!
  Pono ka sopa o ke kaua i mea ʻala ʻala e like me ka make!
  Pono mākou e hoʻolohe i ko mākou lunamanaʻo ma mua o nā kānaka!
  ʻOkoʻa ka hoʻomana mai ka moʻolelo moʻolelo wale nō ma ka uku o ka mea haʻi moʻolelo!
  ʻAʻole lākou e hakakā ma nā helu, akā ma ke akamai, ʻoiai ʻoi aku ka paʻakikī o ka loaʻa ʻana ma ka hapa nui!
  Hāʻawi ka paʻakikī i ka mana! Hāʻawi ka mana i ka wiwo ʻole! Lanakila ka wiwo ole!
  ʻO ka noho hanohano ʻole, ua like ia me ke mele mele ʻole!
  ʻOi aku ka ikaika ma mua o ka paʻakikī - hiki iā ʻoe ke nahu i ka manamana lima me kou mau niho, a luku i ke ao holoʻokoʻa me kou alelo!
  E hiki mai ana ka manawa e lilo ai ka hua'ōlelo kanaka mana loa e like me ke kanaka kūpono; inā ʻaʻole hiki kēia, a laila e hoʻopuka nā lāhui ʻē aʻe i ka huaʻōlelo pupule!
  Aia ka wā e hiki mai ana i ka mea i manaʻo nui i ka hanohano ma mua o kona aloha i ke ola!
  ʻO ka hoʻokauwā ka mea kūʻē i ke aloha, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke waiwai i ke kaula e paʻa ai ʻoe ma ka ʻāʻī!
  ʻO ka make ʻana o ke kanaka koa ka hānau ʻana no ke ola mau loa, ʻo ka noho ʻana o ka makaʻu he hoʻolewa huki!
  ʻAʻole hiki ke kaua e like me ka wahine a e hoʻoulu i ka ʻeha a me ka leʻaleʻa like!
  Mai komo i ka waʻa hewa, hiki iā ʻoe ke kuʻi i kahi pahu a ʻaʻole ʻoe e iho!
  ʻO ka wānana o nā hana ke kumu o ka lanakila, ʻo ka pīhoihoi ka pua o ka lanakila!
  ʻAʻohe mea makemake e lawe i nā pilikia i ko lākou ola a pau, akā pinepine ka hopena i ka pau ʻana o ka hahai ʻana iā ʻoe ke make ʻoe!
  ʻOi aku ka ʻawaʻawa o ke alelo o ka wahine ma mua o hoʻokahi haneli cobra, ʻoiai ua ʻoi aku ka ʻono ma mua o ka meli!
  A i ka manawa like, ʻoi aku ka ʻawaʻawa ma mua o ka wormwood!
  Eia naʻe, ʻoi aku ka maikaʻi o ka loaʻa ʻana o ka lolo i hoʻolapalapa ʻia ma mua o ke poʻo nalowale, a i ʻole ka hope!
  ʻO ka huhū, piha i nā iwi, a me ka ikaika e like me ka pōpoki, ka ʻeleu e like me ka ʻelepani, a i ʻole, ʻoi aku ka maikaʻi - ʻo ia!
  ʻOi aku ka nui o ka haki ʻana i ke kumukānāwai i ka wā e hoʻokumu ai i ke kauoha kumukānāwai!
  Ua hoʻokumu ka Ekalesia i ka purgatory no ka ʻeke kālā, e waiho ana i ka ʻuhane me ka ʻole a me ka hoʻopunipuni!
  ʻO ka ʻimi ʻana i ka hemolele i loko o ka hale pule hou e like me ka maʻemaʻe i loko o ka hale puaʻa!
  ʻO ka mea kuʻi kanaka, he mea ʻino ia!
  Ua like ka hoʻomanaʻo me ka ʻeke puka, ʻaʻole ʻoe e hiki ke hoʻopiha, hoʻokahi mea aʻu i maopopo ʻole ai ke kumu o ka paʻakikī o ka lawe ʻana!
  . ʻO ke ʻano kaua ka makani i loko o nā peʻa o ka manaʻo noʻonoʻo, a ʻo ke kaua ʻo ia ka huila maikaʻi loa e alakaʻi i ka holomua!
  Akā ʻaʻole pili ke kumukūʻai i ke kaua, no laila ua kūʻai ʻia ka hauʻoli me ka pepehi kanaka!
  ʻO nā monkey huelo ʻole ka mea e hoʻopaʻa i ko lākou huelo ma waena o ko lākou mau wāwae ʻoi aku ka maikaʻi - ʻaʻohe holoholona i makaʻu nui i ka make a ʻaʻohe ʻano hana pepehi kanaka e like me ke kanaka!
  ʻAʻole hiki i ke koko ke hoʻopaʻa paʻa i nā hua one kanaka e hoʻokumu i ke kumu o ka hauʻoli!
  I ka manawa like, hoʻokuʻu ʻia ke koko i ka pus o ka palaho, hoʻomaʻemaʻe i ka lāhui!
  He akua nō hoʻi ka ʻepekema, he mea liʻiliʻi wale nō, akā makemake pinepine ʻo ia i kāna mea i hana ai ma mua o kona iho!
  ʻO ka poʻe mālama nui i ko lākou ʻili ponoʻī e waiho ʻole ʻia me ka iwi kuamoʻo!
  Hoʻomaka mua ka mea aloha maikaʻi, hoʻopau i ka hope, a nui ka walaʻau!
  ʻAʻole no ka mea ʻole ʻo ke kaua ka makuahine o nā ʻike āpau, ke kaikuahine o ka hoʻoulu ʻana, ke kaikamahine a ke akamai!
  ʻAʻole pili i ke ʻano o kou noho ʻana - ʻo ka mea nui e make hauʻoli, i ka piko o ka hauʻoli!
  ʻO ka hōʻoia maikaʻi loa o ka maluhia he lanakila kūpono, a i ka wā e lanakila ai kou ʻāina makuahine, ua pololei mau!
  Ma keʻano laulā, ʻokoʻa kekahi hoʻomana mai nā lāʻau lapaʻau ma ka mokuʻāina, ma mua o ka hoʻomaʻau ʻana iā lākou, paipai ikaika i nā mea kūʻai aku!
  ʻOi aku ka maʻalahi o ke koi ʻana i ka poʻe i ʻona!
  ʻAʻole manaʻo ka lio ʻona i ke kaumaha o ke kola a i ka hahau o ka hui!
  ʻO ka manaʻo hoʻomana he pupule manuahi!
  I waena o nā kāhuna, ua like ia i loko o ka ululāʻau: aia nā lāʻau ʻoka a puni, a ke hoʻāʻo nei kēlā me kēia puaʻa e ʻai!
  ʻO nā manaʻo ʻohana e like me ke kaulahao, e hoʻopaʻa nei i ka wiwo ʻole, e like me nā nahesa e ʻawaʻawa lākou i ka hanohano, e like me ka puaʻa e hao lākou i ka ʻoihana!
  He naʻaupō ka ʻōpio - he hoʻopunipuni ka ʻelemakule!
  ʻO ke kaua ka pāʻani hoihoi loa āu e poina ʻole ai i nā neʻe a e noʻonoʻo kāu hoa!
  ʻO ka hoʻomana ka mea ʻoi loa o ke koi ʻana, hoʻoluhi i ka noʻonoʻo, hoʻopaʻa i ka noʻonoʻo, a hoʻokomo iā mākou i loko o ka hoʻopunipuni!
  ʻO ke aʻo ʻana o kēlā me kēia hoʻomana e hōʻino i ka manaʻo hoʻomāinoino a me ka hana ʻino o kāna poʻe hahai!
  ʻO ka mana me ke kuleana ʻole, ua like ia me ka moku, ʻaʻohe hoʻokele, ʻaʻole pili i ka nui o ka makani maikaʻi, e hopena ia i ka pōʻino!
  ʻO ke kaua o kēia wā he hoʻokūkū ma waena o ʻelua super punchers , kekona o ka lohi: kahi kīkī hohonu kahi āu e ala ʻole ai!
  ʻOiai e kali ana i ka hauʻoli, ua like nā kekona me ka pau ʻole!
  A ʻo ka pau ʻole i ka hauʻoli e like me ke kekona a i ʻole ka puʻuwai!
  ʻOi aku ka maikaʻi o ke kanaka koa make ma mua o ka makaʻuʻu ola!
  ʻOi aku ka hewa, ʻoi aku ka ʻoiaʻiʻo o ka pule mihi!
  Pono nā ʻano kaua e like me ke kila, ikaika akā maʻalahi kahi i hana ʻia ai ke kila damask!
  Ua like ke Akua me ka liona: aloha a haehae i ka ʻili, pūliki - ʻokiʻoki, honi - nahu!
  ʻOiaʻiʻo, akā ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hoʻomaʻamaʻa i ka apo ʻana o kahi lapalapa, ʻaʻole like me ka wahine!
  Hiki i nā epaulets ke hoʻonui i ka hoʻokiʻekiʻe i ka mea haʻahaʻa, a me ka hoʻokiʻekiʻe i ka naʻaupō, akā, ʻaʻole lākou e hoʻolilo i ka makaʻu i ka wiwo ʻole, a me ka naʻaupō i mea hoʻolālā!
  ʻO ka lanakila maʻalahi e like me ke kapa kila me nā lua, maikaʻi ke ʻaʻahu, akā maʻalahi a palekana ʻole!
  Makaʻu ka make i ke kanaka koa - ke ʻai ʻo ia i ka berena!
  Manaʻo mau lākou i ka hekili, akā i ka manawa like e hoʻomau mau lākou i ka pulu!
  ʻO ka mea pōʻino i ka hoʻomāinoino ʻia ʻo ia ma kahi moe!
  ʻAʻole aloha ka pono i ka mea nāwaliwali, ʻaʻole aloha ka laki i ka makaʻu, ʻaʻole aloha ka waiwai i ka mea ʻoiaʻiʻo!
  ʻOi aku ka maikaʻi o ke aloha - No ke aliʻi nāwaliwali!
  ʻO ke aliʻi ikaika e hana ʻino. He paʻakikī ke hiamoe ma luna o ka pōhaku no ka mea paʻakikī!
  Indecisiveness: ka hōʻailona mua o ka nāwaliwali!
  He pepa paʻa ʻole ke keiki, ʻaʻole ʻo ia ka hewa i ka nui o nā mea ʻino i waena o nā mākua!
  ʻAʻole loaʻa nā pessimists i ka pilikia!
  ʻAʻole hiki iā ʻoe ke holoi i kou poʻo me ka enema, he nui nā lua, hiki mai nā mea āpau!
  E nānā i kāu ʻōlelo. ʻO kēia ka ʻiʻo ikaika loa, ʻoiai hiki iā ia ke pepehi i nā miliona, a ʻo ka nāwaliwali loa, ʻoiai hiki iā ia ke kumakaia i ka mea haʻiʻōlelo!
  ʻO ke alelo lōʻihi e pōkole ke ola, koe wale nō ka haʻi ʻōlelo make!
  ʻOi aku ka maikaʻi o ke kaʻana like ʻana i ka lanakila ma mua o ka amo wale ʻana i ke kaumaha o ke pio ʻana!
  ʻOi aku ka pili o kou pālule ponoʻī i kou kino, akā hiki iā ʻoe ke pumehana maoli ma ka hāʻawi ʻana i kou hoalauna!
  Kūʻokoʻa mau ka poʻe ikaika, ʻo nā kaulahao ikaika loa he nāwaliwali kanaka!
  - ʻO ka liona ma kahi moe a ma ke kahua kaua, ʻaʻole ia he hare!
  He kūpono ka leo no ke gula kiʻekiʻe, inā pono ʻoe e ʻōlelo e hāʻule ana ka papa!
  He gula ka noho mālie, akā pinepine ka wahaheʻe!
  No ke aha he gula ka hamau, no ka mea, ʻo ke kī gula ke ala maikaʻi loa e wehe ai i nā ʻōlelo!
  ʻAʻole hiki iā ʻoe ke lilo i akua me ka ʻole he haipule!
  ʻO ka mana me ke kākoʻo ʻole o ka pono, he ʻiʻo me ke kākoʻo ʻole o ka iwi!
  Ma lalo o ka hahau ʻana o ka pahi kaua, ke ʻohi ʻia nei ka ʻohi e kālua i ka berena o ka lanakila, ʻono i ke koko a ʻawaʻawa hoʻi me nā waimaka!
  ʻO ka haʻahaʻa ke kaikuahine o ka nui, ʻo ka haʻaheo ka mea kūʻē!
  He paʻakikī ka lanakila, akā ʻoi aku ka paʻakikī o ka ʻohi ʻana i nā hua o ka lanakila!
  ʻO ka manaʻo me ka hana ʻole ʻaʻole lele ka ʻaeto ʻēheu ʻole, akā mālama ʻia i ke pio!
  . MOKUNA Helu 15
  ʻO Maria Kolesnikova - kēia kaikamahine-heroine a me ka mō'ī wahine o nā elves e hoʻohana i kāna kauoha kūikawā. A hakakā ʻo ia me ka huhū nui a ʻoi loa kona ikaika. A he nani ʻo ia a he mōʻī wahine elf. A no laila, ninini ʻo ia i nā aphorisms mai kāna mau kaikamahine elf e like me ka cornucopia.
  ʻO ka hoʻomanawanui i ka hana hewa ʻo ia ka ʻokoʻa nui ma waena o ke kāne a me ka monkey!
  - Me ka pilikia ʻole ʻaʻohe hakakā, a me ka hakakā ʻole ʻaʻohe ola
  - ʻO ka pilikia ka paʻakai o ke ola, me ka ʻole o ia ʻaʻole pono ʻoe i kekahi mea, akā inā ʻoe e hana nui, e maʻi ʻoe!
  Ua like ka make me ke kāne mare, hoʻokahi wale nō hele mai, ʻaʻole naʻe i lohi!
  ʻO ka ʻoi aku o ka haʻalulu i mua o ka poʻe nāwaliwali, ʻoi aku ka makaʻu i mua o ka mea ikaika!
  Inā makemake ʻoe e lilo i akua, hoʻōki ʻoe i ka monkey!
  Loaʻa kēia i ka mōʻī a me ke kauā: hāʻawi koke lākou i kā lākou ʻano - me ka hana mua loa!
  Ma keʻano laulā, ʻo ka hapa nui o nā mea akamai he mau keiki na ka hewa, no ka mea, makemake mau ka wahine i kāna kāne i kahi kāne maikaʻi aʻe!
  Hoʻomaikaʻi ka hoʻopunipuni i ka genetics, no laila ʻaʻole makemake ka wahine e lawe i ka naʻaupō ma lalo o kona puʻuwai!
  Ua hāʻawi ke Akua i ka pahi kaua ma ka lima o ke kāne, he kui i ka wahine, ʻo nā kānaka wale nō ke kipi i ka makemake o ka Mea Mana Loa!
  Ua like ka ʻepekema i kūkulu ʻia me ke kilokilo!
  ʻOi aku ka maʻalahi o ka ʻohi ʻana i ke kai me ka thimble ma mua o ka pane ʻana i nā nīnau a pau a ka poʻe hoʻomaloka!
  ʻO ka Improvisation kahi pulupulu e ʻohi ana i nā kaula o ka mea kani o ka lanakila!
  ʻOi aku ka maikaʻi o ke kanaka ola ma mua o ke akua make!
  ʻO wai ka moeʻuhane ʻole e lilo i akua e noho mau loa i ilo!
  ʻOi aku ka maikaʻi o ka hana hoʻokahi ma mua o ka noʻonoʻo ʻana i hoʻokahi haneli manawa!
  He aha, i ke kaua, aloha, e like me ka helu ʻewalu o ka mele, e hele wale i ke ala a ʻakaʻaka!
  ʻOi aku ka maikaʻi o ka ʻōlohelohe i ka wahine ma mua o nā daimana! ʻO ka mea liʻiliʻi ʻaʻole pono ka hoʻonaninani!
  ʻOi aku ka maʻalahi o ke kūkulu ʻana i kahi hau hau ma Gehena ma mua o ka loaʻa ʻana o kahi kālai'āina pono.
  - ʻOi aku ka maʻalahi o ka loaʻa ʻana o ka pōhaku maloʻo ma lalo o ke kai ma mua o ka pelekikena nāna e hoʻokō i nā ʻōlelo hoʻohiki!
  Ke lawa ka berena, nāwaliwali ka pono o nā makaaniani! ʻElua mau papa ʻai ʻono i ke kanaka maʻamau!
  ʻO ka pilikia i ke kaua e like me ka hoʻomoʻa ʻana i ka sopa, me ka ʻole o ka pala, akā pono ʻoe e ʻike i ka wā e kū ai! ʻO ka poʻe e makemake ana e kūpono i ka nani o ka lanakila, e like me ke one ma ka wao nahele, ʻo ka ʻawaʻawa wale nō o ke kuleana i puʻunaue ʻia e nā ʻāpana gula he nui ʻole!
  ʻO ka pilikia i ke kaua e like me ka hoʻomoʻa ʻana i ka sopa, me ka ʻole o ka pala, akā pono ʻoe e ʻike i ka wā e kū ai! ʻO ka poʻe e makemake ana e kūpono i ka nani o ka lanakila, e like me ke one ma ka wao nahele, ʻo ka ʻawaʻawa wale nō o ke kuleana i puʻunaue ʻia e ka nui o nā hua gula!
  Olinolino ke gula, aka, pouli ka naau, a pouli ka uhane!
  ʻAʻole ʻo ke koʻi ka mea e pepehi ai, akā ʻo ka mea nāna e kowali!
  ʻO ke kaua e like me ka moekolohe me kahi hoa aloha, e kali mau ʻoe i ka hopena a i ka manawa like makemake e hoʻomau!
  ʻO ka nui o ka leo, ʻoi aku ka mālie o ka noʻonoʻo, ʻoi aku ka kiʻekiʻe o ka leo, ʻoi aku ka haʻahaʻa o ka naʻauao!
  Me ke kanaka ʻole, ua like ke kanaka me ka lanahu e hāʻule ana mai ke ahi - mehameha a pio koke!
  Ma ko mākou ʻāina ponoʻī, ʻoi aku ka ʻoi o ka maka a ʻoi aku ka mānoanoa o ka pale!
  Inā makemake ʻoe e lilo i koa, mai hele ʻoe i ka hoʻokumu hoʻolohe!
  I ka hakakā ʻana o nā kāne akamai ʻelua, he ʻino ia, akā inā hakakā nā wahine akamai, he puahiohio!
  ʻO ka mea paʻakikī ka pale ʻana i kou ʻuhane mai ka ʻinoʻino i loko ou!
  I ke kaua, ua like ka hoʻopunipuni me ke kī o ka laka - ʻo ka mea hou, ʻoi aku ka maikaʻi o ka wehe ʻana!
  ʻO ke kōkua e like me ka manawaleʻa: hiki mai i ka manawa kūpono, ʻaʻole piha, pipiʻi, akā ʻaʻohe ikaika e hoʻōki i ka lima noi!
  ʻOi aku ka maʻalahi o ka ʻohi ʻana i ka moana me ka ʻuala ma mua o ka hiki ʻana i kahi hopena maopopo ma kahi kūkākūkā hoʻomana!
  ʻO ka hoʻomana, ma ke ʻano he kānāwai, ʻo ia ka antipode o ka hoʻomanawanui!
  ʻO ke kamaʻilio ʻana e pili ana i ka politika ke alakaʻi pinepine nei i nā hakakā!
  ʻAʻole ʻeleʻele ke gula i ke koko, ʻaʻole pauma i ka hou, ʻaʻole e hina i ka waimaka!
  He lima ka laau, he pahi ka pahi i ka lima!
  Inā makemake ʻoe e hoʻomalu i ka ʻāina, e aʻo e hoʻomalu iā ʻoe iho!
  Ke loaʻa kahi ʻeke ʻeke ʻole o kou hoalauna, ʻoi aku ka piha o kāu!
  ʻOi aku ka maikaʻi o ka hoʻokē ʻai ʻana iā ʻoe iho ma mua o ka lohe ʻana i ke kaniʻuhū o ke keiki e make ana i ka pōloli!
  I kekahi manawa ʻo ka manawa e noʻonoʻo ai i nā hewa ke waiho wale i ka lua!
  Ua hoʻokuʻu aku nā elves iā lākou iho me ke ʻano hoʻomāinoino. ʻO kēia nā kaikamahine maoli mai nā makana hellish o ka hoʻopau maikaʻi. Hiki i ia mau kaikamahine ke uhae i ka bea a me ka tiger niho saber.
  A ʻo ko lākou mau wāwae, ʻoiaʻiʻo, ʻaʻohe, a hoʻowalewale loa. Makemake nā keikikāne e kukuli i lalo a honi i nā kuʻekuʻe wāwae, poepoe, ʻulaʻula me ka ʻala ʻoluʻolu a hoihoi.
  Ua lilo maoli kēia i mea ʻoluʻolu a ʻoluʻolu. A hiki i nā kaikamahine ke pepehi i kekahi orc ma ka neʻe ʻana i ko lākou mau wāwae muscular.
  ʻO kekahi o nā elves me ka lauoho kala ʻulaʻula i lawe iā ia a hoʻokuʻu i kahi kahe o ka ikehu mai kona ʻōpū.
  Lele aku la ia a haule iho la maluna o ke ao holookoa o na manu lele, a me na aeto eli luakupapau. A ʻo ka poʻe i puʻiwa ʻia e ka haʻalulu a me ka haʻalulu o ka lewa, hoʻomaka lākou e hāʻule i lalo.
  A hoʻopaʻa i nā poʻo o nā bea o Putin me ko lākou nuku. A pepehi i na mea ino loa.
  Ua ʻakaʻaka ke kaikamahine a ʻōlelo:
  Kiʻekiʻe hoku nani,
  E huki i nā mamao pau ʻole ...
  He aha ka manaʻo o ke kaikamahine ma ʻaneʻi?
  ʻOiaʻiʻo e pili ana i ka Icarus wiwo ʻole!
  A hoolei aku la ke koa i ka pahikaua me kona manamana wawae. Lele ʻo ia a ʻoki koke i ka hanohano o ʻekolu orc. A ua lilo kēia i mea maikaʻi loa a hakakā.
  A nui nā orc i pepehi ʻia i ka manawa hoʻokahi.
  Lawe ae la ke kaikamahine a hoomaka hou e himeni;
  Ko'u aina malalo o ka hae o Novemaba,
  Ua hiki i ke kiekie o ka mana o ka malamalama!
  Ma hope o nā mea a pau, ʻaʻole makehewa kā mākou hakakā nona,
  E mele mau kona aloha!
  
  ʻO ka ʻāina o ka ʻōlelo aʻo i nā kānaka e lawe mai i ka maluhia,
  Hauʻoli nā kānaka a pau - ʻike i ka proletarian!
  ʻO wai no Elfia - ka nani a me ka hanohano,
  E hīmeni kākou i nā mele o ka miliona aria!
  
  E loaʻa iā kākou ka hanohano - nā ʻōpio o ka honua,
  E kūkulu kākou i nā luakini - he paradaiso o ka elfinism!
  A i kahi e paʻa ai ka uahi ʻeleʻele ma kahi mamao.
  E ʻike ʻo kēia ka pae o ka orcism ʻino !
  
  Akā, he aha ka mea a ka paionia i hāʻawi ai me ka hoʻohiki -
  Ua hoohiki au i ke kumu o ka malamalama - e lawelawe me ka ikaika!
  No ka makemake o ka enemi e lawe i ka waiwai,
  E alualu mākou iā ia i ka leo o ke pihi accordion!
  
  ʻAʻole ʻike ka ʻenemi aia ko mākou ʻāina hānau me mākou,
  E hiki mai ana ka manawa - e kūkulu ʻia nā moku!
  ʻAʻole i nalo ko mākou hope o ka ʻāina,
  E lilo nā mea a pau i meʻe koa!
  
  E lele kakou i na hoku o ka lewa me ke mele.
  E ʻeli koke mākou i nā kahawai ma Mars!
  Ua lokahi na kanaka o na aha me ka aoao -
  Ma hope o nā mea a pau, lawe mai ka komunisme iā mākou i ka laina ma ke ʻano he poʻe!
  
  ʻO ke kaua, ʻaʻole ia he pāʻani,
  ʻO ʻoe ka pahuhopu a me ka pana pana i ka manawa like!
  A e ku mai ka poka me he kui oi la,
  E pōʻino loa ia no nā orcs ʻino!
  
  Hiki iā mākou ke hoʻokō i nā mea āpau, nā mea āpau -
  A aia nā lāʻau pāma a me ka niu no ka ʻaina kakahiaka!
  I ka poe malama ole i keia mau mea,
  E loaʻa i kahi lāʻau paʻa pono!
  
  Ua noʻonoʻo ka pahu Orc - hiki ʻole ke hoʻopilikia ʻia,
  A he aha ka parade a puni ka huinahalike me ka ʻōlelo aʻo!
  Akā, ua hōʻike lākou ʻaʻole hiki ke lanakila.
  He aha ka mea e pale ai i ke anu mai ka hoʻokele ʻana iā ʻoe i ke kauwela!
  
  No laila ʻo ke aliʻi elf ka lunamanaʻo, ka hanohano o ka ʻuhane o Elf -
  Ua kauoha ʻo ia iā mākou e hakakā no ka mea kapu!
  ʻOi aku kaʻu kaikamahine ʻaʻole e kaumaha
  He mea pau ole ka hanohano, he puna kala!
  
  Ma lalo o ka hoʻomāinoino ʻana, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke haʻi i ka ʻuā,
  Hōʻike i nā mea a pau - he mea hakakā mai ka monolith!
  ʻO ia ka ikaika o nā pūʻali ʻulaʻula
  Ma kahi e hakakā ai ke keikikāne e like me ka elite!
  I kēia manawa, inā hīmeni nā kaikamāhine, hana lākou me ka leo nui loa a like me ka ʻīlio hae. ʻO nā koa, ʻo ia kaʻu e ʻōlelo ai, he mea kupanaha loa a nani hoʻi. A o ko lakou mau wawae olohelohe, he maalea loa, a he akamai loa. A hoolei lakou i na makana o ka make, me he mau iliili la mai ka pahu. A hōʻike ka poʻe koa i ko lākou ʻano ʻoluʻolu a me ka huhū, a me ka huhū ʻole.
  No laila, lawe aʻela kekahi o ka poʻe koa i ka pū hoʻoneʻe iā ia iho a kuʻi i nā orcs, me ke kaomi ʻana i ke pihi ʻoliʻoli me kāna nipple ʻulaʻula. A kuha ʻia mai kahi pūpū o ka ikaika nui a luku. Ua lele ʻo ia i ka ʻaʻa a kuʻi i kahi hui orcs. A ua luku ʻia ka nui o nā bea a Putin.
  Ua hoʻomaopopo pono ke kaikamahine:
  - A e ʻili ka mea hahai holoholona i ka bea inā he alopeke maoli!
  A me kona manamana wāwae ʻaʻole i hoʻolei ke kaikamahine i kahi boomerang. Lele ʻo ia a ʻoki koke i ka hemolele kāne o nā orc ʻehā. A make maoli nā bea a Putin mai ka haʻalulu o ke kaua.
  Mahope iho, hoomaka na kaikamahine e himeni me ka ohohia nui, me ko lakou mau leo e haikea mai ana i mua o lakou;
  ʻO ia manaʻo i loko o ka puʻuwai e hīmeni i ke mele.
  ʻO ke ao nui o ka Haku i loko ona.
  ʻO Fatherland: feat, labor, honore for people...
  ʻO Native Elf ka ʻōlelo kapu loa!
  
  Ua hoʻoikaika ke Keruba iā mākou i ka hana,
  Hāʻawi mai iaʻu i nā ʻēheu a me ka nui palena ʻole!
  Mālama mākou i nā mana o ka honua -
  E noho pū ka ʻOhana Mana Loa me kākou a mau loa aku!
  
  E ʻike i ka ʻĀina, he makuahine mau ʻoe -
  Na ke Akua e lilo ʻoe i keiki makua ʻole me ka ʻuhane ʻole!
  Ke ʻā nei ka hōkū ʻelima -
  Ina he hakaka, e uhi au ia oe me ka pahikaua!
  
  ʻO ia ka nui o nā ʻino koa i hiki mai i Elf,
  Holo ka wela mai ka inferno e like me ka makani ʻino!
  Nahā ka waʻa, nahā ka hoe.
  Akā ʻaʻole e hoʻopau ka Lā i ka puahiohio o nā orcs ʻino!
  
  E Dragon, he waha ʻino kou ʻakaʻaka,
  He aha kāu makemake e hana ai? - E ʻai iā Elfia!
  Akā, mai ʻae kākou i ka nalo ʻana o ka ʻāina makua,
  No laila, uē nā wāhine i ka makaʻu!
  
  Bayonet a me ka hulu, ka pahi kaua a me ka palaki pena,
  I ka lawelawe ʻana i kahi mana i ʻoi aku ka nani ma mua o nā mea āpau!
  ʻO ia ko mākou kaua a me ke ola,
  E hele i mua - hoʻonoho ʻia ma ka huakaʻi!
  
  No laila, inā i hoʻoholo ʻia - pōhaku ʻoʻoleʻa,
  E make, ʻōpio e moe i ka lepo pulu!
  E huli au iā ʻoe, e ka mea hana Rod,
  E ʻike ma ka ikona, pena au i ka maka o ka poʻe haipule!
  Hekili ka mele i ke kaua holoʻokoʻa, hoʻopau nā kaikamahine nani a pepehi ikaika i nā bea o Putin.
  A ʻaʻole hiki iā lākou ke pale aku i ke kaomi ʻino, ua holo nā orcs!
  A ua nānā ʻo Maria Kolesnikova koa i kēia ma o nā mea nānā. A he kaikamahine maikaʻi ʻo ia. Nui wale. A ʻoiaʻiʻo, e hoʻopaʻi ʻia ka dictator momona, mustachioed, momona i kona hoʻi ʻana mai, a ma mua. A pēlā nō, A hōʻike nā kaikamahine elf i ka papa kiʻekiʻe.
  Ua hoʻomau ke kaikamahine elf nani ʻo Maria Kolesnikova i ka hakakā me ka ikaika nui a me ke kaomi, e hōʻike ana i nā hana mana. A ʻo kāna hui me nā kaikamahine elf he mea maikaʻi loa.
  He kaua ʻino a leʻaleʻa hoʻi. ʻO nā elves, a i ʻole ka hapa nui o nā elves, ua hoʻohālikelike i ka nui o nā orcs i hoʻoulu ʻia ma o ka hoʻoulu ʻana me ka qualitative superiority and magic.
  He ʻumikūmālua manawa ʻoi aku ka nui o nā wāhine ma mua o nā kāne, a he nani lākou a pau. No laila, ʻoi aku ka hakakā a me ka leʻaleʻa i ka manawa like.
  No laila, lawe ke kaikamahine elf a hoʻolei i ka makana o ka luku me ka ikaika pepehi kanaka.
  Ua lele ʻo ia i loko o kahi arc a hāʻule i ka lehulehu o nā orcs. A ua haehae ʻia ka nui o nā bea a Putin.
  Ua hoʻōho ke kaikamahine:
  - Ke huhū nei nā orcs i ka huhū,
  Na ka ʻenemi i neʻe i ka regiment i mua...
  Akaka nae ka leo o na kaikamahine.
  E hālāwai me nā bea me ka huhū!
  ʻO kēia nā kaikamāhine - he papa koʻikoʻi a pepehi kanaka.
  Ua paʻi kekahi elf me ka lauoho ʻalani i kona nipple umauma ʻulaʻula ma ke pihi hauʻoli a ua hoʻokuʻu ka bazooka i ka mana luku nui, pepehi i nā bea o Putin.
  A ʻōlelo ʻo ia:
  - Hoʻonani i ka Elven Empire,
  Nani loa na kaikamahine...
  Hoouka kaua, mai nee,
  ʻO kā mākou hui kila!
  A kiola akula ke koa me kona mau manamana lima ʻole o nā wāwae kaikamahine i makana luku a make o ka luku ʻana, e haehae ana i nā bea o Putin. Ua lilo kēia i lā pōuliuli no nā orcs.
  Aa lakou e hakaka me na kaikamahine.
  makaʻu loa ka pūʻali koa Putin . Nani loa na koa. Aia lākou i loko o ka bikini, a i ʻole i loko o nā panties lahilahi.
  ʻO ko lākou mau wāwae ʻeleʻele a nani hoʻi e hoʻolei i nā makana o ka make me ka mana make a luku loa. A ʻo nā bea o Putin i ke koko a make i ka ʻeha.
  Ua lawe aku kekahi koa o ka ohana elves me ka lauoho poni, a me kona wawae olohelohe, kiola i ka makana o ka luku. ʻO ka hopena i hoʻohuli i ka pahu o ke aupuni o Putin, a ua ʻeha ka nui o nā orcs.
  Ua hoʻōho ke kaikamahine:
  Ke kaua nei i ke ao holoʻokoʻa,
  Kaua me ke kumu kupono ole...
  ʻO ka hewa Fuhrer naʻaupō ʻo Sātana,
  A hiki mai ke kaumaha!
  A lawe hou ke koa a hoolei i kona mau manamana wawae, he makana o ka luku luku a luku.
  A eia hou, lele aku la na bea o Putin i haehaeia i ka lewa.
  Nui maoli kēia. Ke hoʻomau nei ka hoʻopau ʻana i nā orcs huluhulu, ʻala a me nā fanged, a hoʻohana nā kaikamahine i nā mea kaua recoilless me ke kōkua o nā nipples umauma strawberry.
  Me ka leʻaleʻa o nā kaikamāhine, a hoʻomau i ka hoʻolei ʻana i nā makana pepehi kanaka o ka make me ko lākou mau wāwae ʻōleʻa, ʻokiʻoki ʻia, me nā wāwae ʻulaʻula;
  E hakakā mākou me ka ʻole o ka hoʻolālā -
  Akā e kāhea wau i ka inoa o ka monster i ka huhū ...
  Piha me na lalani koko o ka moolelo ukiuki,
  E hoʻohuli kākou i ka mokuna me nā iwi!
  
  Ke nānā mai nei ka Haku iā mākou i kekahi manawa -
  ʻOiai makemake wau e ola manuahi me nā pahi kaua!
  Ua nele ka mea ola ma kahi kokoke i ke Akua,
  ʻAʻole hele kekahi i ke kauka!
  
  Ua haʻalele ka ʻenemi i kā mākou Elf e ʻai ʻia,
  Akā, ʻaʻole au e hāʻawi i ka ʻāina o koʻu ʻāina makua i ka Diabolo!
  Me Kristo, nani nā ʻike a pau o ka hana ʻana,
  ʻO ka hāmare a Svarog ke ala i nā kahakai nani!
  
  He mau koa mākou i hānau ʻia me ia ikaika,
  No mākou, ua like ke koko me ka ea i loko o ko mākou māmā!
  ʻO nā keiki o ke kila damask, ke kila a me ke kaua weliweli.
  ʻAʻole mākou e hoʻomaikaʻi i ko mākou ʻenemi!
  
  ʻO ka hānau ʻana o ka maka a me ka hopena o ke koa,
  Kaua, hauʻoli i ka poʻe aloha i ke ao holoʻokoʻa!
  I kani ole ka pahu o ka mea haumia,
  E luku i kou pūʻali koa me ka huhū!
  E like me ka lele ʻana o ka pahi kaua, ʻo ka hahau ʻana i hānau hou mai ke ola.
  ʻO kēia kā mākou i hoʻoikaika ai i ka hoʻoikaika ʻana i ka maluhia ma nā kaua!
  Ano ka mea haaheo ka haku o keia mau aina,
  Ma Fein kou hae a me ka parade ma Okrlin !
  
  A ʻo ke kaikamahine moeʻuhane he kala lauoho ʻālohilohi.
  ʻO ka nānā ʻana i nā hōkū, ʻo ka Lā!
  Me ke mele o kou puʻuwai i hoʻopuka ai i ka manaʻo,
  E pohā ka hae i ka lani me ka wela!
  
  Ua hānau ka lāhui iā Kristo - hānau iā mākou,
  Mai wahahee oe ua ikea ke Akua ma Palesetine wale no!
  Ma hope o nā mea a pau, no Elfia, e ʻike ʻoe e hiki mai ana kahi hola mālamalama,
  E lanakila mākou i ka lewa a me nā mea!
  
  E lawelawe i ka ʻĀina - aloha ko mākou kuleana,
  ʻAʻohe wahi ma ka honua me ka wiwo ʻole!
  A ʻo ke koʻokoʻo kiʻekiʻe loa, ʻaʻole ia i hoʻopau i kāna berita,
  Pono, ikaika, ka uhane o ke kino o kana mau keiki!
  
  Eia ka pahu, aia ma hope ke kaua.
  ʻO ka hale lole o ka haku o nā daimonio, ua make i loko o ka pouli o Gehena!
  I kēia manawa, ke noi aku nei koʻu nani iā ʻoe - hele mai,
  E hāʻawi wau i koʻu puʻuwai i ka elf me ka ʻole o ka ʻike!
  ʻO ia mau ʻōlelo a nā kaikamahine ke nānā aku i kahi kānalua. Maopopo lākou i nā keikikāne a aloha pinepine kekahi i kekahi. Nani nā kaikamāhine ma ʻaneʻi.
  A ʻo ko lākou mau wāwae ʻūlū, ʻokiʻoki, ʻeleʻele e hoʻolei i nā makana luku a luku o ka make. A hoʻouna lākou i nā pī i loko kahi i hūnā ʻia ai ka antimatter.
  ʻO nā koa ma ʻaneʻi, ʻaʻole hiki i ka pōkā ke hoʻōki iā lākou a pōʻino ke ala.
  Lawe aʻela kekahi kaikamahine elf me kona lauoho melemele i ka pahi kaua a kiola akula i ka ʻenemi me kona manamana wāwae ʻole. Ua lele ʻo ia a hou i ka orc general ma ka ʻāʻī. A make ʻo ia i ka haʻalulu ʻeha.
  Ua hoʻōho ke kaikamahine:
  - He kaikamahine ʻaeto maikaʻi mākou,
  Hiki, ʻoluʻolu a nani hoʻi e hakakā...
  A manaʻoʻiʻo mai iaʻu, he mau peʻa mākou a me nā ʻaeto.
  ʻAʻole loa me ka ʻuhane o kahi clown ʻino!
  A laila lawe aʻela kekahi o nā kaikamahine a kiʻi i ka pahu. A ua uhi ʻo ia i ka nui o nā bea a Putin, e haehae ana iā lākou. He puʻupuʻu maoli nō kēia. A hoomaka hou na koa e himeni me ka ohohia;
  Māmā ʻāina makua ʻole palena ʻole
  ʻO nā hōkū Ruby ke ahi ma luna.
  Ua uhi ʻo Elf iā ia iho me ka nani make ʻole -
  ʻO ka meʻe ikaika, ka mea hoʻokani pila, kuʻi!
  
  ʻO Rowan ruby i nā lau emerald -
  ʻAlohilohi ka Sapphire i loko o ka māla pua kulina...
  Ke kuhikuhi nei au i koʻu mau manaʻo iā ʻoe Elfia -
  Holo ka ʻaeto poʻo ʻekolu me nā mele!
  
  I loko o nā kulu hau he mau daimana hau.
  Maikaʻi nā mea a pau ma ka ʻĀina Nui!
  He momona ka honua - he mau aʻa kona e like me ka hulu.
  Ua ʻauheʻe ʻia nā hau hau e ka makani hou!
  
  Aia ma kekahi lihi o Elfia he hau, sila,
  I kekahi, ʻo ke kāmelo ke gula o ka wao nahele.
  Pumehana ma ʻaneʻi ke halulu ka hau.
  No ka mea, mālama mākou i ke Akua i loko o ko mākou naʻau!
  
  Ke ulu nei ka wai meloni a me ka maiʻa.
  A ma kekahi wahi o ke kauwela e heihei ana ʻoe ma nā skates...
  ʻAe, ma hea ʻoe e ʻike ai i kēlā mau ʻāina ma ka honua?
  ʻO kahi o nā kānaka i ikaika loa i ko lākou mau lima!
  
  Ma Elphia ua hookiekieia ka hana o na lima,
  I loko o ia mea, ʻo ka elf o ka mālamalama ka mea nāna i hana i kona hopena ponoʻī!
  Hiki iā mākou ke hakakā maikaʻi,
  No laila ʻaʻole hiki mai ke kahe o ka pilikia i ka Elf!
  
  Ua ʻike nā kānaka a pau he nani kā mākou wahine
  A ʻaʻohe kanaka ikaika me ka wiwo ʻole!
  E ka ʻāina, ʻo ʻoe ke ʻano o ka paradaiso -
  Hoʻokahi Akua mana ka Haku o ka ʻohana!
  
  E ʻae ʻia nā kiʻi ʻoniʻoni Sun Glorious ,
  ʻO ke ʻano o ka piʻi ʻana a kahi koa e hele ai ...
  E hoʻi mākou i ka home me ka waiwai nui,
  Me ka ʻole o ka hāʻule ʻana o kahi kuʻi, hahau ka poʻe pana pua i ko lākou mau ʻenemi!
  
  E hāʻawi kākou i ka maluhia a me ka hauʻoli i ke ao holoʻokoʻa.
  A me ke Akua e hoala kakou i ka poe make!
  No ka nani o ko mākou ʻāina makua ʻole -
  Ua maopopo iā mākou e lanakila ana mākou!
  Ua hīmeni nā kaikamāhine me ka ikaika a me ka hanohano a hoʻomau i ka hakakā. A ʻo nā ʻēleʻa wiwo ʻole a me ka wiwo ʻole i hakakā i ka lewa. Ua pana lākou i lalo i nā mokulele orc, a ua wela lākou.
  Ua hana kekahi o nā elves i kahi neʻe - he ʻekolu barela, a ua hoʻokuʻu i ke kaʻa o Putin bea, a ua ʻā ʻo ia i ke ahi.
  Ua kani mai ke koa.
  Puhi mai ka lā ma luna o mākou,
  ʻAʻole ke ola, akā ke aloha ...
  ʻO wau ke kuleana no ka maluhia o ka ʻāina,
  ʻO ka manawa nui kēia e hoʻomaopopo ai
  ʻO wau ke kuleana no ka maluhia o ka ʻāina,
  ʻO ka manawa nui kēia e hoʻomaopopo ai!
  ʻAʻole keiki hou ka poʻe hakakā,
  Pono mākou e pepehi i nā orcs!
  A lawe hou ke kaikamahine a kaomi loa i nā pihi hauʻoli me kona manamana wāwae ʻole.
  A paʻi hou ʻo ia i ka ʻenemi, i kēia manawa e kaomi ana i ke pihi bazooka me kona mau ʻuʻu umauma ʻulaʻula. A he ikaika nui a luku. He kaikamahine ʻoluʻolu loa kēia.
  A pololei loa ʻo ia i ke ahi i ka ʻenemi.
  ʻO ke koa me ka lauoho lilac i hahau i ka ʻenemi, me ka hoʻohana ʻana i kona puʻu nani loa. A ua hoʻokuʻu ʻia kahi mana pepehi nui.
  Lawe ke kaikamahine a hoomaka hou e himeni;
  ʻAe, maikaʻi,
  I ke kupunawahine elf!
  He aha kāu i ʻai ai i ka porridge?
  He aha kāu i inu ai - brew!
  ʻO ia ka hoʻomaka ʻana o nā koa e hīmeni, me ko lākou leo leo piha, e like me ke kani ʻana o ka pō. A nui lākou.
  Akā, ua kaomi hou nā kaikamāhine i ke pihi me ko lākou nipple ʻulaʻula a hoʻokuʻu i ka makana o ka make me ka ikaika make.
  Ma ia manawa hoʻokahi, hakakā pū kekahi poʻe ʻōpio, me nā elf nani loa i pana a hīmeni;
  He akea a he pali ke kahakai ma Elfa.
  Paʻi ka nalu me ka ʻōlinolino o ke aniani...
  Ua lilo ʻo Elfia i koʻu ʻāina hānau,
  Hīmeni mai ka puʻu o ka pō iā mākou i kahi mele maikaʻi loa!
  
  Ma ka waapa akea, e holo ana maua me kuu aloha.
  Ua hoʻokuʻu ʻo Zlata Val i kāna mau pale.
  Nani ka maikaʻi noʻu a me kaʻu mea i aloha ai ke noho pū.
  Minamina ka hopu ʻole ʻana i ke koʻa me ke koʻokoʻo.
  
  ʻAʻole, ʻaʻole ka wai, ka ʻūhū ma hope,
  ʻO ia ka mea e hāʻawi iā mākou i ka champagne.
  He makuahine aloha keia aina ia'u.
  ʻO ka lokomaikaʻi o ka honua i ka ʻaʻahu aliʻi!
  
  Ua like nā kulu me nā momi ma lalo o ka lā,
  Paʻipaʻi e like me ka pūʻulu pi me ka ʻēheu kālā...
  Virgo, ua like ʻoe me ka ʻānela me ka moeʻuhane iaʻu,
  Me ka maka o ka hala ole - ka Madonna maemae loa!
  
  He meli ka ʻala, a he silika ka lauoho.
  Ua māhele nā lehelehe e like me ka satin.
  Manaʻo wau ua hiki mai ka manawa i kali ʻia,
  E lilo ana lakou i mea maoli - pela ka moolelo!
  
  Hoʻopili ko mākou mau lehelehe i ka hauʻoli,
  ʻO ka ʻono ʻaʻohe huaʻōlelo hou.
  E manaʻoʻiʻo mai iaʻu, he nani ʻole ʻoe,
  E hoʻoholo ka hailona - e hoʻolei i ke kālā kiʻekiʻe!
  
  Eia na honi i kekahi,
  ʻO ke kaniʻuhū a me ka ʻakaʻaka o kā mākou hauʻoli ʻino.
  E malamaia ka hemolele o ka uhane e ke keruba,
  Na ka mea i koho ʻia e hoʻolei i ka papa inoa o nā hewa i loko o ka urn.
  
  ʻAʻole, ʻike ʻoe ua ʻoi aku kou nani ma ka Honua,
  E ʻā ana ke aloha me he ahi lā i loko o koʻu puʻuwai!
  E noho mākou i ka ʻāina maikaʻi loa,
  E wehe kākou i nā puka makani a me ka puka i ka lewa!
  . MOKUNA Helu 16.
  Ua hoʻomau ʻo Maria Kolesnikova i kāna hoʻoikaika ikaika a hoʻopau i kona mau ʻenemi. A ʻo kāna kauoha he mea hoʻoholo a ʻoi aku ka ʻokoʻa.
  Maikaʻi loa nā kaikamahine Elf. ʻO nā koa leʻaleʻa i hoʻolei i ka pī o ka luku ʻana i nā bea a Putin a haehae i nā orcs a ʻāpana.
  Ua lilo nā koa i mea hakakā loa. A kī koke lākou. A hahau lākou iā mākou me nā pū mīkini. ʻO ka ʻoki ʻana i nā pūʻali koa holoʻokoʻa o nā bea a Putin. A hana ʻino loa lākou.
  Uā a ʻuā nā kaikamāhine.
  A ia manawa hoʻokahi, ʻaʻole lākou i poina i ka hīmeni ʻana me nā leo ʻālohilohi e like me ke kani ʻana o nā bele;
  Aloha i ka ʻāina hānau o ka Elfe ,
  Mahalo nui mākou iā ʻoe...
  ʻAʻole makahiki nā kaikamahine Elf
  Ua lanakila mākou i nā orcs me ke aloha!
  He mele maoli kēia kani maikaʻi. A he mea kupanaha loa keia hana ana.
  Lawe na kaikamahine a hoomaka hou e himeni pu me na keikikane, a me ka hauoli loa;
  ʻO ʻoe ko mākou pūʻali - ko mākou ʻohana aloha,
  ʻĀina hānau nui, mana ʻeleven.
  Wehe ae la ka auwae o ka nahesa.
  Ua hānai ʻo ʻAnakala Pu i ke koʻa ma kēia mau mauna!
  
  Kūlou nā bea a hoʻohiki.
  Hoʻohiki lākou e pepehi i nā kāne elf hoʻomaloka a pau.
  Akā, ua hoʻowahāwahā ko mākou mau naita i ka maluhia a me ka hōʻoluʻolu,
  No lākou, ʻo kahi hoa aloha a me ke kaikunāne i kēia manawa he mīkini maʻalahi!
  
  Orkstan nō hoʻi koʻu ʻāina hānau, e manaʻoʻiʻo mai iaʻu,
  Ua loaʻa kahi kauoha e paʻa - paʻa!
  Ma hope o nā mea a pau, e manaʻoʻiʻo mai iaʻu, ʻaʻole hiki iā mākou ke hōʻike i ka nāwaliwali,
  Ma hope o nā mea a pau, ʻo kēia ʻāina ke komo ʻana iā mākou mai ka puka hema!
  
  ʻOiai hiki ke lohe ʻia ka uwē ʻana o ka poʻe pacifists;
  No ke aha ʻoe i poina ai, ʻaʻole pono ʻoe e make ma ʻaneʻi!
  Akā, ʻaʻole mākou e ʻae i kā mākou ʻoihana e luku ʻia,
  No ka mea, ʻoi aku ka ikaika o ka pūʻali koa o ka ʻāina makuahine ma mua o nā mea a pau!
  
  Ke kauoha aku nei ka ʻĀina - kaua ʻoe, no laila e hakakā,
  Mai hoʻolohe i ka ʻiole e uwē ana ma lalo o ka papahele!
  No kā mākou Elf, hoʻokahi wale nō ala e lele wikiwiki ai i luna,
  A ʻo ka hoʻopaʻapaʻa nui ʻo ia ka pū mīkini Maxim ikaika!
  
  Inā he lanakila ma Orkstan , 'o ia ho'i ua ikaika mākou,
  Ke ola nei ke kumu Soviet o ka Marxism hemolele!
  Aole e hiki i na keiki a Satana ke uhai i ko kakou makemake,
  I ka lanakila, i ka lanakila, ʻaʻole helu ʻia nā mōhai!
  
  E ke kaikamahine, ke hoʻi au, e honi ʻo ia iaʻu
  I kēia manawa he kāne ʻoe, a ua hōʻoia ʻoe i nā mea āpau iā ʻoe iho!
  He aha ka mea kaua i ʻoi aku ka ikaika ma mua o ka titanium ma ka puʻuwai o ke koa,
  ʻO ka maikaʻi loa i hāʻawi ʻia e ka ʻōpio hakakā i kahi koa!
  
  ʻO ia hoʻi, e maluhia ka honua a puni,
  Ua like nā kānaka a pau me he mau kaikunāne i hoʻokahi papa!
  Ua lanakila ke Koa Ulaula i ka paepae,
  Me ka makemake e hoʻomau i ka hakakā, puhi wau a puhi!
  Ua hīmeni nā kaikamāhine a me nā keikikāne me ka hauʻoli. Ua hana maikaʻi loa lākou, e pepehi ana i nā bea a Putin. He ʻoluʻolu loa kēia.
  Eia ka heihei elves ma luna o ka pahu. A loaʻa iā lākou kahi kaʻa hou, kahi pyramidal i hana ʻia e Zelensky. He pahu hauʻoli loa kēia.
  A e pana kākou me ka pololei kupaianaha. A hahau wiwo ole i ka enemi.
  Hoʻohana ke kaikamahine i ka ruby nipple i ka pana ʻana a hana pololei loa.
  A hīmeni ʻo ia me ka huhū:
  E pana au i nā ʻenemi ma kahi pā
  Lohe au i kahi leo hoʻohiwahiwa...
  E pepehi maoli ka elves i nā orcs,
  ʻAʻole mākou he poʻe mākaʻikaʻi i ke kaua!
  Lawe aʻela nā elves a ʻokiʻoki i ko lākou mau hoa like, ma lalo o nā hahau. A ua uhaʻi lākou i nā pū a me nā pahu o nā bea a Putin i ʻāpana. He mau u'i kupanaha keia.
  A ikaika loa ko lākou alelo a wikiwiki hoʻi. Hana lākou me ke akamai loa.
  A i ka manawa like ʻaʻole lākou e poina i ka hīmeni ʻana;
  ʻO Elfia kahi hui kapu o nā kānaka,
  No ka holomua, he mea kūpono ka honua!
  Ke kamaʻilio nei au i ka muse hoʻoikaika,
  ʻO ka mea a ka poʻe i moeʻuhane ai e hoʻokō ʻia!
  
  He nani loa ko makou aina hanau,
  Hauʻoli nā ʻelemakule a me nā ʻōpio!
  Iloko ona, ua hookiekieia ka la pule e like me ka la Sabati,
  ʻAʻohe ʻāina aloha ʻē aʻe ma mua o ke aloha!
  
  ʻAʻohe paradaiso like ma ka lani,
  ʻO ka mea i kūkulu i ka proletarian he lima ikaika.
  A ma kahi e ʻoki ai nā kaulahao ʻaʻa...
  Aia ka honua hana i ka nahele o ka lima!
  
  Akā, i kekahi manawa, e ʻā ana ka manaʻo kipi,
  ʻOi aku ka ʻoi o ka hulu bayonet ma mua o ka lira paʻa!
  E hoʻoheheʻe i nā laina o ka wela, ka hau ahi ahi,
  A e hāʻule nā kiʻi i hoʻolaha ʻia iā lākou iho!
  
  A laila, e lele koke mai ana ke kai eʻe,
  E kū ʻole ka ʻāina.
  No ka hoʻokō ʻana i ka mea a ka mea hakakā i ʻaʻa e hana -
  Me he puahiohio la ka uhane i na hanauna!
  
  A ke kenekulia hou - e hiki mai ana ka holomua,
  I loko ona, e nalowale ka ʻilihune, ka ʻeha, ka ʻeha ...
  ʻO nā hōkūhele i ʻike ʻia e ka kilo
  I kēia manawa e hui pū ai nā hoahānau!
  
  A e emi ana ka make, e pau ia -
  E lanakila ka ʻepekema, manaʻoʻiʻo mai iaʻu, ʻelemakule.
  Lei Laurel ma kou lae -
  A ʻo ka ikaika o ka ʻĀina makuahine ka mana palena ʻole !
  Eia nā kaikamāhine, nani ko lākou hīmeni ʻana - ʻoluʻolu loa lākou. ʻO kēia nā supergirls !
  ʻO nā koa elf nani loa me nā ʻiʻo i kālai ʻia a me ka lokomaikaʻi nui. ʻO kēia nā kaikamahine āu e pono ai.
  I kēia manawa, inā hoʻomaka lākou e hīmeni, ʻaʻole e kū kūʻē kekahi maʻi iā lākou.
  A hakakā nā kaikamāhine ʻaʻole wale ma nā mokulele a me nā kaʻa.
  A ma ke kai kekahi. A aia wale nō ka poʻe ma laila i nā bikini a me nā kāmaʻa ʻole. A ʻo ko lākou mau wāwae he mea hoʻowalewale.
  A me ka ū, he aha, a me ka pūhaka, a me ka pūhaka. A ʻike nui ʻia nā ʻiʻo o ka ʻōpū, e like me nā tile. He mau wahine kēia. ʻO nā tigress maoli. A hoʻokahi huaʻōlelo - elves.
  Ke nānā ʻoe iā lākou, e hoʻohuli maoli ʻoe. Nui wale kēia mau kaikamahine.
  He nani loa ka elf, a hakakā lāua ma ke kai. A ʻo nā kuʻekuʻe wāwae ʻulaʻula, ʻulaʻula, nā kuʻekuʻe wāwae o nā kaikamāhine i wehe a ʻālohilohi. He mea maikaʻi loa kēia. A he poʻe koa koʻikoʻi nā elves.
  No laila, hoʻopaʻa nā kaikamāhine i ko lākou mau wāwae ʻaʻole i loko o ka metala, a hoʻopaʻa i ka pūkuniahi ʻumikūmālua ʻīniha a kī pū me ia. A lele nui nā makana pepehi kanaka o ka luku.
  Lalau iho la na kaikamahine a hahau i ka enemi, a hoomaka lakou e mele;
  Nani, nani,
  Pulu mākou i ka orc me he pōpoki lā!
  Pulu mākou me he ʻīlio lā,
  ʻO Orka hoʻoweliweli!
  Ua ʻoi aku ko mākou ikaika ma mua o ka manu
  He aha ka hui!
  ʻAe, ʻoiaʻiʻo, ma waho aʻe o nā kaikamahine maikaʻi he mau keikikāne kekahi. ʻO kekahi o lākou e like me ke keikikāne ma kahi o ʻumikūmālua i ka pōkole a me ke kamaʻa ʻole. A nani loa kona mele;
  ʻOiai pilikia mākou, mai makaʻu,
  ʻOi aku ka ʻono o ka lanakila ʻana i kahi pilikia ma mua o ka meli!
  Inā he falcon ʻoe, ʻaʻole he manu liʻiliʻi,
  Mai ʻaʻa ʻoe e hoʻohewa i ka wā pulu!
  
  Aloha mākou i ka hakakā ma kēia paʻakai o ka honua,
  E hāʻawi ʻoluʻolu i kahi poʻohiwi i kahi hoa!
  A no ka pono o na ohana e ulu ai.
  E hele kāua me kēlā me kēia pōhaku a kākou e makemake ai!
  
  ʻAʻole hiki i ke kanaka pōā ke noho me ka palaualelo,
  ʻO ia ke keiki o ka waiwai a me ke kauā a Elfia!
  Iā mākou i kai, ua uhi ʻia nā hale i ka hau,
  A kāpīpī ʻia me ka hau momi!
  
  ʻAʻole ia ke kumu i koho ai mākou i ke ala paʻakikī,
  I waiwai nou iho!
  ʻAʻole hiki i nā orcs hewa ke hoʻohuli i ka inoa waena,
  Penei mākou e kūkulu ai i mokuʻāina me ke mele!
  
  Ke holo wikiwiki nei ka ʻenemi - e luku iā ia,
  No ka ʻenemi he pahu kupapaʻu wale nō i loko o ka lua!
  Nui ka ʻāina makua - ʻoiai he ikaika ka mea ʻino,
  A ʻo ke Akua ʻo Svarog e ʻakaʻaka me ka hoʻomaka!
  
  Akā ua hele mākou i nā pahi kaua - me ka wiwo ʻole i ke kaua,
  Ke hoʻōho nei mākou - hoʻouka i nā pōā!
  No laila ua hoʻokō ʻia ka moeʻuhane mua.
  E ʻono i ka honi a kāu ipo!
  
  Nani Elfi sublime wanaʻao,
  E hoʻopuka ʻo ia i ka mahalo me ka leo nui!
  Aka, aole hiki ia Satana ke kukulu i lua,
  E lanakila iā ia a e lilo nā mea a pau me ka ʻole!
  
  E hiki mai ana ka honua i ʻeha ʻole,
  I ka makahiki hea e noho ole ai!
  E hāʻawi aku au i ka nani o ke aloha i lei aliʻi,
  A ke noi aku nei au iā ʻoe e hoʻokokoke iki!
  ʻAe, maikaʻi loa ka hīmeni ʻana o ke keiki elf, nani a ʻoluʻolu. A ʻo kāna mele e pumehana ka ʻuhane.
  Hoʻomau nā kaikamahine elf i ke kaua ma ko lākou moku kaua. Nui nā kaikamāhine maikaʻi ma luna. ʻOi aku ka makemake o nā ʻōpio ʻōpio e holo wāwae ʻole i ka wela. ʻAʻole i ʻoi aku ko lākou mau makahiki ma mua o ʻumikumamāono, a he nani nō hoʻi lākou, me ka ʻili maʻemaʻe a maʻemaʻe. Me he kahua kaua lā a ʻoluʻolu kēia.
  ʻAʻole hāʻawi nā kaikamāhine i ka hakakā. A hana lākou me ka ikaika loa.
  A hiki iā ʻoe ke ʻike i ke ʻano o ko lākou mau wāwae ʻeleʻele a ʻeleʻele. A hoʻoulu lākou i nā manaʻo kupanaha.
  Ke hana nei nā kaikamahine elf me ka ikaika nui mai ko lākou lush a me ka umauma olohelohe.
  Ehia makahiki o ke kaikamahine i ke kaua? Ma luna o ka moku kaua he mea kupanaha. Ua hoʻomaka ka elves e hāʻule i lalo i ko lākou mau kuli a honi i nā kuʻekuʻe wāwae ʻole, poepoe, ʻoluʻolu. A hana ʻino loa lākou. A me ka hoihoi nui.
  ʻO kēia nā kaikamāhine. A he nani loa.
  He aha inā inā hōʻike nā kaikamāhine i ko lākou mau nipple? A laila, honi nā kānaka ʻōpio iā lākou me ka honi. A he mea kupaianaha wale nō nā keikikāne. A maikaʻi nō hoʻi nā kaikamāhine!
  Hoʻokani ka poʻe ʻōpio ma luna o ko lākou māmā:
  ʻAʻole mākou he powa hewa,
  A ʻaʻole mākou makemake e pepehi ...
  He kāmaʻa kā mākou mau kaikamāhine
  Me he mea lā hiki iā lākou ke hāʻawi!
  Ua minoaka iho la na kaikamahine elf ia lakou a mele aku la:
  Kamaʻaʻole, kamaʻa wale,
  Ma lalo o ka hekili o Iulai, a ma lalo o ke kani o ka nalu!
  Kamaʻaʻole, kamaʻa wale,
  E hula, ʻo mākou wale nō me ʻoe!
  Pēlā lākou e hīmeni ai. A ʻoi aku ka maikaʻi o ka hakakā ʻana. Maanei ua hahau ka leho i ka moku kaua me na orcs, a make koke iho la he kanalima mau bea o Putin. Ua ʻoluʻolu loa kēia.
  ʻO kahi kaikamahine me nā wāwae wāwae ʻole, nani, nā wāwae hoʻowalewale, a nā keikikāne e makemake ai e honi, hoʻohuli iā ia.
  ʻO kēia nā kaikamāhine, a nani a nani hoʻi ko lākou ʻili. Maikaʻi loa kēia mau mea a pau.
  ʻO kekahi o nā kaikamahine o ka ʻohana elf i kaomi i kāna ʻuʻu umauma ʻole a hoʻolele i kahi pahu pepehi mai ka pū.
  ʻO nā koa o ka hakakā nui a me ka ikaika koko. A hiki iā lākou ke pepehi i nā orcs. A ʻo ko lākou mau wāwae, e like me nā manawa mau, ʻaʻohe, a ʻokiʻoki, a ʻeleʻele loa.
  Aʻo nā kuʻekuʻe wāwae o ke kaikamahine he nani a kū hoʻokahi i ko lākouʻano pono'ī. ʻO kēia ka hana koko a kā lākou mau kaikamāhine.
  A hoomaka lakou e mele;
  ʻAʻole makahiki ke kino o nā kaikamāhine
  He nani mau loa lākou, ʻōpio...
  Kū lākou a piha i ka haunaele,
  ʻAhune nā ʻaeto maoli!
  E hakakā ikaika nā kaikamahine elf. Akā aia kekahi mau keikikāne elf. He poe paionia maikai, aahu pokole, kamaa ole. A kuhikuhi pū lākou i kā lākou mau pū i nā ʻenemi a hana i ke ahi make mai nā pūkuniahi, kahi ala ʻoi loa a ʻoi loa.
  A e hīmeni nā keiki elf me ke aloha a me ke aloha;
  A i ka wā e kāhea ai ka Pioneer bugle no ka hoʻouka -
  E hīmeni pū koʻu mau hoa i nā mele!
  E lele mākou e like me ka falcon i kahi mamao ʻole,
  No ka mea, ua hoaponoia oe a me au!
  Chorus;
  ʻO kā mākou ʻoiaʻiʻo, ko mākou ʻoiaʻiʻo
  ʻO ka lawe ʻana i ka manaʻoʻiʻo!
  ʻAʻole i ka lā ʻapōpō a ʻaʻole i ka lā ʻapōpō.
  A i kēia lā e hoʻopakele i ka ʻāina makua!
  
  Mahalo mākou i kā mākou Elf,
  Ma hope o nā mea a pau, i ke ao holoʻokoʻa - ʻike i ka mālamalama!
  ʻO ko mākou hae ʻulaʻula o ka ʻĀina,
  A ʻaʻohe ʻulaʻula ʻoi aʻe!
  
  ʻAʻole aloha ka paionia i ka ʻūhā,
  ʻO kāna hōʻailona ka hae o ka ʻāina makuahine!
  Ua hakaka makou i ka enemi,
  Hoʻohanohano i nā hana ma ka paukū!
  
  E ʻike hoʻokahi wale nō manaʻoʻiʻo ma ka honua,
  ʻO ka manaʻoʻiʻo i ka elfinism momona!
  No laila, ʻakaʻaka nā keiki hauʻoli.
  poha ai ka Orcism i ka hohonu !
  
  He keiki wale nō kēlā me kēia naita,
  Ma ka mauʻu a me nā kahawai me ke kamaʻa ʻole...
  Akā, i kēia manawa, aia kahi winch ma kona lima,
  Hoʻopālahalaha me ka hāmare me ka hammer!
  
  Hoʻokala kekahi i ka pū mīkini me nā mīkini,
  ʻAe, ke pana nei kekahi mai ka poʻohiwi!
  E lele ana ka hae ulaula me he hae ulaula la.
  Ua lanakila mākou i nā ʻenemi hewa - ʻaʻole me ka ʻakaʻaka!
  
  Ua lawe wiwo ʻole ko mākou mau kūpuna iā Orklin ,
  ʻAe, pehea mākou? Ke hele nei mākou i Mars!
  ʻAʻole mākou he makaki ma ka lālā,
  Ua paʻi ka lima o ka ʻenemi iā ia ma ka maka!
  
  Aka, ua ike kakou i ka lealea,
  E hookani i ka pahu, e hookani i ka pu!
  Nani ka helehelena o na keiki,
  A me nā helu ʻehā a me ʻelima!
  
  ʻO ka hoʻokolokolo kaua paʻakikī loa -
  ʻO ka hala ʻole e like me ka make!
  Akā, i ka make he hae kā mākou me ka lama.
  ʻAʻole hiki ke hāʻule ka pā keleawe keleawe!
  ʻO kēia ke ʻano o ka hīmeni ʻana o nā paionia maikaʻi a me ka hakakā. He nani loa a hakaka. A nani nō hoʻi nā kaikamāhine mai ka ʻohana elf. A hoʻohuli maoli lākou i nā kāne, he mea ʻoluʻolu loa.
  Ua maʻa nā kaikamahine i ka hakakā ʻana i nā orc ʻino a hana maikaʻi loa. A ʻo ko lākou ikaika nui a kū hoʻokahi ke holo piha nei a hele mai e like me ka makani ʻino.
  ʻO kēia nā kaikamāhine.
  ʻO kahi elf me ka lauoho ʻulaʻula e kuhikuhi ana i kahi projectile a paʻi i nā orcs, a wāwahi i ʻelua mau kakini o lākou i ka manawa hoʻokahi. A nui ka poe i pepehi i na bea o Putin. A pono e ʻōlelo ʻia he mea nui loa kēia.
  He nani loa nā Elves, a ʻo ko lākou nani he erotic, a me ka ʻino loa. Hana lākou me ka ikaika nui.
  Eia kekahi o na kaikamahine i loko o ka panties wale no a aneane olohelohe. A no laila, hoʻomaka ʻo ia e hīmeni, ma mua o ka hana ʻana pēlā, kaomi ʻo ia i kona nipple umauma ʻulaʻula ma ke pihi hauʻoli a paʻi me ka ikaika.
  ʻO kēia nā kaikamāhine - he poʻe kiʻekiʻe loa lākou. ʻAʻole hiki iā ʻoe ke hakakā me ia mau kānaka.
  He superman keia mau kaikamahine.
  A lele ka uila mai nā pūkuniahi o ka moku kaua elf. A hoʻolapalapa ka wai ke pā. A ʻo nā metala o nā moku, ʻo kēia mau ʻeleʻele, ʻeleʻele, nā bea o ka pūʻali koa Putin, ke ahi.
  He mau hakakā ʻino maoli kēia.
  ʻO nā mea i hoʻokaniʻia me nā kiʻi a me nā mele nani;
  Ua wehe ka Fatherland i nā puka i ke ākea no nā mea a pau,
  Elfarin ka Ratibor mua ma ka honua!
  ʻO ko mākou mau ʻēheu ma luna o ka ʻōnaehana solar -
  Aia kekahi hiʻohiʻona ma ka ʻili ʻeleʻele o nā momi!
  
  Ke nānā aku nei mākou i luna a kiʻekiʻe i ka lani,
  Ma hope o nā mea a pau, i kēlā me kēia wanaʻao o ka manaʻo o kekahi he maluhia.
  Hoʻokani mākou i ka waltz ma kahi piano hou -
  He kumu maʻalahi a ʻoiaʻiʻo!
  
  A me kēlā me kēia leo, e like me ka uila o ka lira,
  ʻO ka quasar me ka lei aliʻi ke kāhea nei ...
  ʻOiai he keikikāne wau -
  Akā, he mea ʻino loa ka lawe ʻana i ka ʻōpio!
  
  I ka honua kahiko ua lawe mākou i ka equator,
  I ka wā hou, aia ʻo Mars ma hope o mākou!
  Hoʻololi ʻia ka ʻōahi e kahi excavator,
  Hiki iā mākou ke kauoha i ka ua!
  
  Ua ʻike ka ʻepekema ʻo Archimedes i nā mea a pau i loko o ka ʻauʻau.
  Akā ʻaʻole hiki iā mākou ke noho a puni i ka inu rama.
  ʻAʻole lākou e ʻike ma luna o kahi moe,
  Auwe ka palaualelo, he nahesa ino!
  
  No laila, ʻo nā ākea ākea,
  Ke huki ʻia nei mākou i kahi huakaʻi nui.
  I ka wā kahiko, ua ʻino nā kūpuna i ke kuahiwi -
  Hoʻowahāwahā i ka māʻona a me ka hōʻoluʻolu hulu!
  
  He poe mamo kakou na lakou, a he pono no ka pahikaua,
  Hiki iā mākou ke mālama i kekahi hana!
  Hele na paionia ma ka himeni ana,
  A manaʻoʻiʻo nā mea a pau - e lele wau i nā hōkū!
  He mele ʻoiaʻiʻo kēia e hoʻohauʻoli a paʻa i ka pepeiao. ʻOiai aia nā elves ma aneʻi, akā ʻaʻohe Cheburashkas. He nani loa nā koa ma ʻaneʻi, a ʻoiaʻiʻo hoʻi, ʻaʻohe wāwae, ʻiʻo, ʻeleʻele nā wāwae.
  A nani nā kaikamahine a loaʻa iā lākou nā nipple ruby e hoʻowalewale i ka hoʻowalewale nui loa.
  ʻO kēia poʻe koa he ʻono loa, ʻoluʻolu ko lākou umauma, he ʻeleʻele a poepoe a lohi i loko o nā koa. ʻO nā uʻi maikaʻi, hakakā nui a nani hoʻi ko lākou mau wāwae a paʻa hoʻi, a ʻaʻohe o lākou manamana wāwae.
  ʻO nā koa wahine he nani loa a hauʻoli.
  A he nani loa na kaikamahine a he kuko nui ko lakou opu. A he mea kupanaha loa i nā kāne ʻōpio ke palu ʻana i kēia meli nani. A hauʻoli i kēia ʻano aloha.
  E nā kaikamāhine, nani ko ʻoukou mau elves, ʻoiaʻiʻo ke Akua ambrosia.
  A ʻoiaʻiʻo, hele pū ka mele i kēia mau kaua ikaika a koko;
  Ua noʻonoʻo ka ʻepekema i ka pōma,
  He aha kāna manaʻo me ke poʻo o ka mea koho ?
  Ma hope o nā mea a pau, ʻaʻohe pono, ʻo ke kanaka naʻauao he hoki.
  Loaʻa iā ia nā haʻawina no kona pupule!
  
  ʻO kekahi poʻe i hāʻawi ʻia i ka patent no ka pū,
  He aha ka mea a ka satellite e hoʻouna ai i ka orbit?
  ʻAʻole ʻo ka ʻepekema he pūʻali koa ikaika.
  Mai hoopunipuni loa, e na keonimana!
  
  Pono nā kānaka e hana no ke kaua,
  he ʻano ʻino ko lākou kekahi i kekahi.
  ʻAʻole maopopo iaʻu ke kumu o kēia,
  Ke hana nei kekahi i kahi mea maikaʻi?
  
  Ua pena kekahi i ka pahu wai,
  ʻO kekahi Katyusha e hana i kahi kiʻi kiʻi.
  Ua ʻohi ʻo ia i ka pū mīkini mai ke kula kindergarten,
  A makemake kā mākou ʻōpio i ka hele ʻana i ka hoʻokumu parade!
  
  Ma hope o nā mea a pau, nani nā epaulettes i ka moeʻuhane,
  No mākou, ʻoi aku ka waiwai o nā kukuna ma mua o ka lā.
  Ma hope o nā mea a pau, ʻaʻohe wahi ma ka honua pōʻino,
  Ma kahi e kahe ʻole ai ke koko o ke kanaka i ka ʻulaʻula!
  
  Ma hope o nā mea a pau, he ʻīlio hae ke kanaka i ke kanaka,
  ʻAe, i kekahi manawa, pilau ka ʻīlio ʻino!
  ʻAʻole ʻo ia e ʻaiʻē iā ʻoe i kahi ʻāpana berena,
  Noho mehameha - ka makana lokoino!
  
  He aha ke ʻano o nā kānaka a ka Haku ka Makua i hoʻāla ai?
  Pehea ka hewa i noho ai i ka honua?
  ʻO ke aliʻi ʻaʻa ʻaʻa i waena o nā kānaka,
  A ʻo koʻu hoaaloha nui ʻo Kaina kaikunāne!
  
  ʻĪ maila ʻo Iēhova, ʻO kou koho nō ia,
  Kūʻokoʻa, paʻakikī, akā pono ...
  ʻOi aku ka ʻoi ma mua o ke kopa inā e pā ʻoe i ka maka,
  Ua lilo nā kānaka i mea leo inā hui ka honua!
  
  No laila, ʻo ke kaua kou hopena,
  ʻAʻole au e hoʻololi i kekahi mea iā ʻoe ma ʻaneʻi.
  ʻOiai e noho aliʻi ana ka haunaele ma ke kaua,
  ʻAʻohe manaʻolana no ka berena maʻalahi a me kahi hana mana!
  
  Akā, ʻo kaʻu pahuhopu ka hoʻoikaika ikaika iā ʻoe,
  E kūkulu i nā moeʻuhane me ka manaʻo ikaika,
  I ʻoi aku ka ikaika o ke kaula ma mua o ke kaulahao,
  I ʻike ʻia kekahi me he koa i ke kaua!
  Hula maikaʻi nā kaikamahine a hōʻike i nā lele me nā wāwae ʻole. A ua haawi mai ke Akua Mana Loa i ka lakou mau kaikamahine i ka nani. A i ʻole nā akua demiurge.
  He nani loa ka lauoho o na kaikamahine. ʻOkoʻa loa, a ua like kekahi me nā wili, a i ʻole helicopter, a i ʻole nā pōpō - ʻoi aku ka maikaʻi.
  Hoʻokani nā elves ma luna o ko lākou mau māmā, ʻaʻahu i ko lākou mau niho, a kaomi i nā pihi hauʻoli me ko lākou mau ʻulaʻula;
  ʻO ʻoe koʻu ʻāina i haʻalele ʻia,
  Aia nā poʻe pōā i loko ona, he nalu o nā pūʻulu!
  Holo na keiki, heihei lio,
  Ua ala mai ka puahiohio wela!
  
  Ua wela ka rai gula a pau ma ke kula,
  E kahe ana ka wailele mai ka lani - napalm,
  Ua haehae ka Diabolo i ka mana o ka "ʻino" mai ka atom,
  A i kēia manawa aia ke ahi a puni ka Honua!
  
  ʻO ke ahi e like me ka mauʻu-riza,
  He deragona huhu ma ka lani,
  Mai ka lehu a i ka lepo ka makani uliuli.
  ʻO ka pilau o ka uahi e lawe mai - luku!
  
  E kaua i ka ʻāina me ka hala ʻole,
  Ua hahau lakou i na iliohae ino ma ka waha!
  Ua ulu nā kumu cherry manu ma kahi kokoke i ka lanai,
  Mai hoʻokuʻu kākou i ka nahele ʻala!
  
  He mea maoli nā mea a pau i kēlā me kēia lālā willow,
  ʻO ka ʻala o ka meli i kahi lālā maʻalahi!
  He lole weluwelu anei ka poe hele hewa,
  ʻO ka poʻe i ola, he poʻe noi me ka ʻole!
  
  ʻAʻole, ʻōlelo kā mākou pāʻina.
  Mai hoʻokuʻu aku i nā orcs ʻino i ka hale o kou Makua!
  ʻO ka ʻōpio i ka puʻuwai, manaʻoʻiʻo ʻaʻole e ʻelemakule -
  Ke kali nei ka luku piha i ka ʻenemi!
  
  E hoʻouka mākou - he kumu pono ia,
  E ola e ʻike i ka manawa ...
  Manaʻoʻiʻo i ko mākou ʻohana Solntslavlavnaya ,
  E lilo ia i kukui kūpaʻa mau loa!
  
  Communism, ʻoiaʻiʻo, pololei,
  Aia nā moeʻuhane i hānau ʻia me ka ʻeha!
  Manaʻo wau e hauʻoli ka ʻĀina makuahine -
  E like me ka ʻaeto make ʻole e lele i luna!
  
  A laila e hiki mai ka manawa ʻoiaʻiʻo,
  Ma hea kahi e loaʻa ai kahi pane!
  ʻAʻole e hala nā mea hoʻopunipuni o ke ala o ka alopeke -
  A ʻo Elfia ka wanaʻao o ka komunisme!
  
  Nui ka ikaika o ke aloha o ka ʻāina,
  Aia kahi wahi no nā kānaka maikaʻi loa,
  Ma hope o nā mea a pau, he nani ko kākou ʻāina makua,
  E kūʻē i ka mea nona ka mana - pepehi!
  
  A laila pau ka huhū,
  E hele mai ana ka Paradaiso, me ke mele o ka po...
  A laila e hele mākou ma waena o ka ulu lāʻau,
  Mai uē a kanikau!
  . MOKUNA Helu 17.
  Ua hakakā ʻo Maria Kolesnikova me ka huhū huhū. A hāʻawi i nā kauoha i kāna mau waxes, e hōʻike ana i ke kūlana kūikawā a me ka super.
  He akamai loa keia mau kaikamahine, a he nani loa a he maalea loa i ke ano hakaka. Maikaʻi wale nā elves ma ʻaneʻi.
  He ʻokoʻa nā kaikamahine, akā ʻoluʻolu kēia mau elves. Hiki iā lākou ke lanakila i nā orcs a hoʻomoe i nā bea ʻino i loko o ke koko.
  A makemake nā alelo o nā elves i ka lick, he aha ka pulsates, ʻālohilohi a ʻono hoʻi i waena o nā ʻōpio ʻōpio.
  He maikaʻi loa kēia poʻe a puka mai ka ʻala mai loko mai o lākou, me he mea lā mai nā mea kanu ʻōpio a me nā pua ʻāhiu. He mea kupanaha.
  ʻO kēia nā kaikamāhine ma ʻaneʻi a loaʻa iā lākou nā niho momi, ʻōlinolino - maikaʻi loa.
  A loaʻa iā lākou kahi kumumanaʻo cosmic, phenomenal. Maanei e alohilohi ai na maka, a ua like loa me na hoku.
  Ua hoʻopaʻa ʻia kekahi o nā kaikamahine me kona manamana wāwae ʻole. A no laila ua luku loa ia i nā mea a pau. A he mea make loa keia.
  Eia nā kaikamahine o ka papa kiʻekiʻe loa, e pāʻani pālua lākou.
  A nani loa ko lākou mau wāwae, a ʻaʻole loa. ʻOiai hiki i kekahi ke ʻōlelo pēlā - ʻaʻohe kāmaʻa? Malia paha e ʻoi aku ka maikaʻi e ʻōlelo - nani loa!
  A makemake nā kaikamāhine e hīmeni a hula me ke kuko.
  A ʻo ka leo o ke koa he piha kino a nani;
  He hanohano anei keia olelo, e na hoahanau?
  Pehea ka nui o ka wela o keia huaolelo!
  ʻOiai he nui nā ʻenemi ikaika,
  E lawe mākou i ke kai o ka mālamalama i ka ʻāina makua!
  Mele.
  Hāʻawi wau i koʻu puʻuwai no koʻu ʻāina makuahine,
  I ke ahi i pohā i ka lewa!
  Ma o nā kākalaioa o nā pilikia a hiki i Nowemapa,
  No ke kakahiaka ʻulaʻula...
  E lele ka ʻuhane a ala hou aʻe!
  E lele ka ʻuhane a ala hou aʻe!
  
  Ma hope o nā mea a pau, pono mākou e lawe i ke aloha i ka Mea Mana Loa,
  Hae hemolele o ka elfinism!
  No laila e hoʻokō ʻia nā moeʻuhane wiwo ʻole -
  Hānau ʻia ke ala o ke kanaka hemolele!
  
  A ʻaʻole e kumakaia kēlā me kēia ʻohana iā Elfia,
  E kū ka poʻe i ka hoʻonohonoho no ka maluhia a me ka ʻoiaʻiʻo!
  Me Pegasus ikaika, Parnasus nani,
  E hoʻoulu ʻia mākou e ke kaua o kahi ʻōpio!
  
  Ma na mauna e holo ana ke kahawai e like me ka leopadi,
  Ma hope o nā mea a pau, ua hoʻomālamalama ke kālā o ka piko!
  ʻO nā nakinaki e puhi i ka ʻulaʻula o ka lā,
  ʻO ka wiwo ʻole ke kumu nui!
  
  Ua hāʻule kahi mea hakakā - auwe, nā lula o ka hopena ʻino,
  Pehea i hina ai kekahi hoa!
  E haʻi mai iaʻu, e ke Akua mana loa,
  ʻAe, no ke aha i piha ai nā pahu i ka lehu?
  
  ʻUhane - Ua pane mai ke Akua. - ʻoi aku ka nui ma mua o ka pūhaka,
  A ʻaʻole e haʻalele ke ola i ka mea hāʻule!
  ʻAe, ʻaʻole i hāʻawi ʻia iā ʻoe e ʻike, i loko o nā kukuna o ka mālamalama,
  Ke ala hou ʻia lākou - Hoʻonani i ka inoa ʻo Rod!
  
  Akā, ʻike ʻoe ʻaʻole mamao loa kēia lā,
  A laila e wehe ʻia nā puka o ke ao ...
  Aole e hookeokeo ke aniani i ka luakini hina,
  kaʻu mea hana i ka make ʻole !
  ʻAe, inā ʻoe e nānā i nā kaikamahine nani, i ko lākou umauma piha a me nā nipples strawberry. A he mea hoʻowalewale a ʻālohilohi lākou e like me nā rubi mai ka lei aliʻi o ka Empress Pelekane. He nani maoli keia a me ka hoowalewale.
  Holo akula kekahi ʻōpio ʻōpio i nā nipples strawberry o ka umauma a hoʻomaka e hoʻomaloʻo iā lākou me kona alelo, a hana ʻo ia me ka ikaika loa. ʻO ka maikaʻi o ka palu ʻana i kahi strawberry pala a nani. Nani nā mea a pau ma ʻaneʻi.
  A ʻo kahi kaikamahine mai ka ʻohana o nā elves, ʻoiaʻiʻo, ʻaʻole ia e noʻonoʻo i ka liʻiliʻi ʻana i kahi mea ʻono, ʻono, ʻono mai ke kanaka ʻōpio i ka hoʻihoʻi. A pehea ka nui o ia mea.
  A laila kaomi ke kaikamahine i ke pihi hauʻoli me kona ʻano pua rose. A laila, hahau ʻo ia i nā orcs me ka pōhaku, a haehae iā lākou a ʻāpana.
  A ua luku ʻia ka nui o nā bea a Putin.
  ʻO kēia nā elves o ke kakahiaka koko.
  Aloha nō naʻe lākou i ka hīmeni ʻana, me ka ʻeha nui;
  He elf maikaʻi mākou, ʻaʻole he kauā,
  Ua hānau ʻia mākou e lele e like me nā ʻaeto, manaʻoʻiʻo mai iaʻu!
  ʻAʻole, ʻaʻole e hele mai nā pahu i ka ʻāina makuahine,
  E hui pū kākou i ke kaua ʻo Elvens !
  
  Hiki i ka mea hakakā ke hahau,
  Akā ʻaʻole manaʻo nā mea a pau e pili ana i nā mea aloha!
  He puahiohio ke ahi e a ana,
  A aia nā manaʻo e pili ana i ka maikaʻi i nā ʻuhane maʻemaʻe!
  
  ʻO ka pāʻina Elf , hānau ʻia ma ka moeʻuhane,
  E ʻike iā ia mai nā calluses hana.
  Aole makou e lawelawe no ka makau naaupo o kekahi.
  ʻAʻole hiki ke loaʻa ka mea a mākou e ʻimi nei ma ka palapala ʻāina!
  
  Olinolino ke gula o na domes poepoe,
  Akā i loko o ka puʻuwai, ʻoi aku ka waiwai o ke gula.
  ʻO Orkizma ka holoholona i kauo i ke keiki hipa,
  Akā ua luku ʻia e ka mana ʻeleven!
  
  I ka hoohiki ana o ka paionia,
  Hāʻawi i kēlā me kēia kulu koko mai kou mau aʻa i ka ʻāina makuahine!
  Ua mālama ʻo ʻAnakala Ram ʻino i nā pōhaku,
  Ua makemake au e hana i nā pilikia no ka hui!
  
  Akā, ʻaʻole mākou i hoʻohiki, manaʻoʻiʻo i ka ʻōlelo lapuwale,
  No hoʻokahi kauoha - E lawelawe i ka ʻāina makua!
  Ua ʻeha ka orc ʻino e ka heroism,
  E hele kāua ma ke ala paʻakikī a i ka elfinism!
  
  E kiola, e ke keiki, maona, maka'u, palaualelo,
  Ua kauoha ʻo ia i ka ʻuhane e hoʻoikaika i ka lanakila.
  E kokua i ke kumu i na la a pau,
  A inā pono mākou e hele i Siberia, e hele mākou!
  
  He koa ma nā kahua kūkulu a me nā kaua,
  Hiki ke hoʻopaʻapaʻa ʻia kekahi mea, manaʻoʻiʻo mai iaʻu!
  Mai huikau i ke ola me ka pāʻani maʻalahi,
  ʻOiai hoʻokahi wale nō pāʻani - ka hakakā me ka make!
  
  I kēia manawa ua ʻike ʻia ka pahuhopu,
  Ke mau nei ka hana hope, ʻo ka paʻakikī!
  A laila e hāʻawi mai ka pūnāwai i kala mau loa.
  A he mau kupuna kāne ʻōpio ma ka Lāpule!
  Nani nā kaikamāhine i hīmeni a ʻālohilohi ko lākou mau niho, ʻālohilohi me nā momi a hoʻokuʻu i nā noʻonoʻo.
  He u'i kupanaha ka elf, a ua lele i luna i ka mea hoʻolele pōhaku. A pēhi lākou i nā pihi ʻoliʻoli me ko lākou mau nipple ʻulaʻula a hoʻoponopono ikaika i nā pā.
  A he luku nui. Ua lilo kēia i ʻīlio greyhound.
  Ua hoʻouka nā elves i ka pahu jet, lawe i nā pōhaku a me nā kaikamahine uila me nā kuʻekuʻe wāwae, ʻulaʻula, poʻe.
  He mau wahine maikaʻi kēia a me ka huhū. A aloha loa. A makemake ko lākou alelo e ʻike i ka pulsation o nā koʻokoʻo - loaʻa ka hauʻoli nui loa.
  He mau u'i maoli keia.
  Loaʻa iā lākou nā ʻōlelo wela, a lawe lākou iā ʻoe, e hoʻomāʻewaʻewa iā ʻoe. A e hoʻohana hou ʻia nā nipple ruby. A e puhi ʻia ka nui o nā trolls i ka manawa hoʻokahi.
  A laila e lawe mai nā elves i ko lākou manamana wāwae wāwae i ko lākou waha a puhi.
  A ʻo nā koʻo i loaʻa i ka ʻeha puʻuwai, hāʻule lākou me he mea lā i hoʻokū ʻia i ka lolo o kahi lāʻau kila. A hou aku la na manu i na poo o na bea o Putin me ko lakou nuku.
  Pēlā lākou e hana ʻino ai.
  A lele nā mele ma luna o ke kula, mele ʻia ma kēia hihia e nā ʻōpio;
  E pana au i nā ʻenemi ma kahi pā
  ʻO kēia ka mana o ka naita ʻeleven!
  ʻAʻole maopopo ka poʻe maʻamau momona
  Ke neʻe koke nei au me he falcon!
  
  Huli maikaʻi nā mea a pau
  He mau mea pena mākou, ʻaʻole he poʻe mākaʻikaʻi!
  E hoʻopau kākou i nā kākela Orc,
  Alohilohi me ka nani hoʻohiwahiwa!
  
  Nui maoli ko kākou ʻāina makuahine,
  Ua hāʻawi ʻo ia i ka mālamalama i ka poʻe hana o ka honua!
  ʻOiai ua hāʻule ka pūʻali ʻāhiu i nā ʻāina.
  Akā, manaʻoʻiʻo mai iaʻu, he mau hakakā maoli mākou!
  
  Ku mai la ka elf me Mamai o ka luku.
  Ma hope o ka wehe ʻana i nā paʻa o ka Horde laso...
  ʻOhi mākou i ka waiwai i ka lani,
  A maʻemaʻe ko mākou naʻau i ka wiwo ʻole!
  
  ʻO kēlā me kēia lāʻau, nā lau mauʻu, e nā mea aloha,
  ʻOka-Makua o kā mākou ulu lāʻau palahalaha.
  E manaʻoʻiʻo mai iaʻu, aia kekahi mau waiwai noʻonoʻo.
  ʻOi aku ka ʻono o ke kahawai ʻālohilohi ma mua o ka meli!
  
  Ke oo nei ka hulu manu cherry,
  Ua pena ʻia ka lau mua me ke gula!
  ʻAʻohe ululāʻau liʻiliʻi o ko mākou ʻāina makuahine,
  I ka lole aliʻi, nani ka ʻāina makuahine!
  
  Puka mai ka nahele me nā halo,
  A ma kēlā ʻaoʻao o ke kula, kahi e ninini ʻia ai ka rai me ka wai.
  Hāʻawi wau iā ʻoe i lei me nā pua,
  A me ka hau, me he mea la i humuhumu me na momi!
  ʻO kēia ke mele a nā ʻōpio ʻōpio. A ua lilo ia i mea ʻoluʻolu a ʻoluʻolu. He mau kaikamahine maikaʻi loa kēia e makemake nei e omo i kahi mea wela a me ka puʻupuʻu me ko lākou alelo, e like me ka puʻuwai.
  ʻAe, nā kaikamāhine o ke kūlana kiʻekiʻe, a i loko o ka pahu kupapaʻu, e hoʻokele i nā orcs. A ʻino nā koa - ʻoi loa.
  A inā hoʻomaka lākou e hīmeni, he mea hauʻoli loa ia;
  Paʻipaʻi ma ka nahele me ke kamaʻa ʻole;
  He lālā Komsomol ke kaikamahine dashing.
  ʻAʻole i hānau ʻia ke kaikamahine a Elfie ma ke ʻano he scoop -
  Kahe ka leo liʻiliʻi me ke kani kani!
  
  No ia, he kaua kona kāhea ʻana -
  E hana me ka wiwo ʻole.
  Hōʻike ka hoʻoweliweli i kona mau ʻāʻī - Satana,
  Makemake ʻo ia e hoʻohuli i ka Fatherland i pāʻani!
  
  ʻAe, a ma hope ona me ka rocket Orkagon ,
  He aha kāna hānai ʻana i ka ʻīlio mai Gehena me nā kālā?
  Ua poina iaʻu ua luku ʻia ʻo Orkmacht,
  He pōʻino ke hele i ke kaua me kahi Lūkini!
  
  Elfinism koa pio ole,
  E ʻike i ka mea e hoʻoikaika ai iā mākou e hana i nā mea nui!
  Hāʻawi mākou i ko mākou ola i Rusia naʻauao -
  E mālama ana i ka laina mai ka ʻaoʻao a i ka ʻaoʻao!
  
  Ke halulu nei ka aina makua,
  Ua iho mai nā pōkā Napalm ma luna o Elf.
  Ua uhaʻi ka pūʻali koa i nā kaʻa āpau,
  Aia nā ʻōpala o ko mākou mau hale i ke ahi!
  
  Akā, he pū mīkini ko ke keiki ma kona ʻōpū,
  I kona hoohiki ana e lilo i paionia!
  A ke wawahi nei na koa opio,
  ʻO nā ʻenemi hewa ʻike ʻole i nā palena!
  
  Holo ka ʻelemakule a me ka ʻōpio ma ke ʻano hoʻokahi,
  Holo wikiwiki lākou - hoʻouka kaua ʻo SATO!
  A manaʻoʻiʻo nā mea a pau - e lanakila wau i nā orcs,
  A ʻo ke kaikamahine me ka honi ʻiʻo!
  
  ʻAʻole hiki iā mākou, manaʻoʻiʻo iaʻu, e eo mākou
  Ua ʻoi aku ka ikaika o ko mākou manaʻoʻiʻo!
  Ua huhū ko mākou pūʻali i ke aʻo ʻana,
  ʻOiai e ʻā ana ke ahi i ka puʻuwai maikaʻi!
  
  A no laila, e lawelawe ana i ka ʻāina makua,
  E loaʻa iā mākou ka lanakila ma ke kaua ikaika!
  Me ka kaulana ʻole, ʻaʻole pono ke ola i kahi peni.
  Pono mākou i nā wahine a me nā keiki e hoʻopaʻa!
  
  Pono lākou e ulu aʻe ma kēlā ʻāina Hemolele,
  I kahi e kulou ai ka honua holoʻokoʻa!
  Ma hope o nā mea a pau, ʻaʻohe Elf nani ma ka Honua,
  ʻO ka hopena o ka ʻenemi ka make o Gomora!
  
  A laila ke kali nei ka Milky Way i nā hōkū iā mākou,
  ʻO ka mea pau ʻole a pau ʻole!
  E ulu, mai ʻae i ka Elf e kūlou,
  No laila e lilo ai ka ʻĀina makuahine i ikaika a nui aʻe!
  
  Aloha ke Akua - Ko makou Ohana Nui,
  E holomua ka honua!
  Na kekahi hana e holoi i ka pilikia,
  E maʻalahi ke ala i ka podium!
  ʻO nā kaua me nā elves a me nā elves e kūʻē i nā orcs ma kahi ākea me ka nui o nā bea a Putin i make.
  Akā, ua hoʻomau nā orcs i ke kolo ʻana i loko. A i kēia manawa ke hele nei kā lākou mau pahu kaumaha i ke kaua. A ʻo ia hoʻi, nā mea kaumaha loa - ʻoi aku ke kaumaha ma mua o hoʻokahi haneli mau. He hoʻopaʻapaʻa hou a me ke kāleka pu i ke kaua.
  Maikaʻi ka ʻike ʻana i nā kaʻa ikaika. Akā, ua hoʻomākaukau nā kaikamahine i nā pūpū huila a hoʻomaka e hoʻomaka iā lākou me ka hoʻohana ʻana i kā lākou mau nipple umauma strawberry.
  A he hopena make kēia. ʻAe, he papa kiʻekiʻe nā kaikamāhine.
  A ʻo kekahi o lākou e hoʻolei i nā grenades ola i ka orc infantry, e haehae ana i nā bea o Putin a ʻokiʻoki. Ua lilo kēia i mea nui. ʻO kēia nā kaikamāhine ma ʻaneʻi. Makemake lākou e hana me kā lākou mau ʻōlelo.
  ʻOi aku ka maikaʻi i ka wā e liʻiliʻi ai kou alelo i kahi mea e kahe ai ke koko mehana a paila o ka elf. ʻO ia ka maikaʻi.
  Paipai maoli nā koa ma ʻaneʻi. A i ka manawa like, ʻaʻole malihini ke aloha iā lākou. Eia kekahi, he kakaikahi kane elves. A ʻoiaʻiʻo, hakakā nā wahine no lākou i kekahi manawa.
  Ma ʻaneʻi ua hoʻolei kekahi o lākou i kahi grenade me kona mau manamana wāwae ʻole, ka mea i pā i ka lehulehu o nā orcs a haehae i nā bea a Putin i ʻāpana.
  A hoomaka na koa e himeni;
  Holo wāwae ʻole ke keiki i ka hau,
  ʻAlohilohi nā momi o ka hau hau.
  ʻAʻole ʻoe e koi iā mākou e hiamoe,
  E hana kākou i ka hula hina o ka hoʻoilo!
  
  E hoʻolaʻa mākou i ko mākou ola i ko mākou ʻāina hānau,
  E hauʻoli ka lawelawe!
  E hoʻomālamalama ʻia ke ala e ke ahi - keruba,
  A he kupua ke mele, he moʻolelo moʻolelo a me ka lira!
  
  ʻO ka manawa kēia e hakakā ai no ka ʻāina makua.
  Ua komo mai ka lehulehu o na enemi me ka helu ole!
  E huli kakou i ko kakou Akua aloha,
  He aha nā mokulele i hāʻawi i ka manaʻo e hana!
  
  E hāʻawi kākou i ka honua i moeʻuhane,
  E lanakila i kekahi pilikia!
  I moku ole ke kaula kupua,
  E maʻemaʻe kou hanu puna!
  
  ʻO kēia ka manaʻolana o ka ʻāina nani,
  ʻO wai ka mea i hānau i ka mālamalama o ka komunisme!
  I ko kakou ao, ua like na kanaka a pau,
  Ua manaʻo ʻia ʻo ia ka piko o ke kanaka!
  
  E pau ke anu, e kahe ana -
  E kahe ana nā kahawai, ʻike ka poʻe me ka champagne!
  ʻO kēia ka hopena, manaʻoʻiʻo mai iaʻu, ʻaʻole mamao loa,
  ʻO kēlā me kēia me ka hanohano, ka wiwo ʻole aliʻi!
  ʻO ia ka maikaʻi o ka hakakā ʻana a me ka hīmeni ʻana o nā kaikamahine. A he leʻaleʻa ko lākou alelo.
  Ua lawe na kaikamahine a kau i ka pahu, a pehea lakou e hahau ai i ka enemi, a hoopuehu i na bea o Putin ma na aoao like ole. He hahau maoli keia.
  Huki aʻela ke kaikamahine i ke kumu me ka ʻulaʻula o kona umauma. A makaʻu ihola ʻo ia:
  - E kāmaʻa a wehe ʻia ka umauma ʻōlohelohe o kekahi kanaka!
  ʻO kēia nā kaikamāhine ma ʻaneʻi - nani loa. A ʻo kēia ka lāhui nui o nā elves.
  A hīmeni lākou a ʻōlinolino ko lākou mau niho e like me nā daimana i ka lā. Nani ka nui o ia mea.
  ʻAʻole lawa nā keikikāne i nā kaikamāhine. A hana nā ʻōpio ʻōpio no ʻumi. No laila pono lākou e hana. A nani loa nā kaikamāhine a he kāmaʻa ʻole. A he olohelohe ko lakou mau umauma, me na nipples ruby a me he mea la i hanaia me na pohaku makamae.
  Pehea ke ano nui o keia.
  A hīmeni nā koa a ʻaʻa i ko lākou mau niho, e hoʻopuka ana i ka ikaika nui mai nā kukuna lā;
  Nani ke kaikamahine, ʻae, ʻae, ʻae,
  Pilikia ke kaikamahine ʻae, ʻae, ʻae!
  ʻO ka bea a Putin
  E uē ʻoe
  E puhi iā ʻoe
  Make i ka ehaeha!
  Hīmeni nā kaikamāhine penei. Akā ʻo nā keiki a nā elves, a me nā keikikāne paionia, hōʻike pū lākou i ko lākou hiki ke leo;
  I ka malamalama o ka mahina, ka nanaina o ka pahikakiwi,
  Hana mākou ma ke kahua mahiʻai hui.
  ʻO ka puna i kēia manawa i ʻike ʻia i ka lokomaikaʻi,
  Hāʻawi lākou i nā kahawai o nā hekili maikaʻi e uē ana!
  
  Pono kākou e kōkua i ko kākou mau kaikuaʻana,
  ʻO ia ma ke alo e hakakā nei lākou i ka pūʻali o Orkishism.
  E hānai i ka mana ʻeleven,
  I mohala ai ka hae ʻulaʻula o Elfinism!
  
  A no laila ka poʻe paionia i kā lākou hana -
  Holo mai ka hou i ko'u mau papalina wiwi.
  Ua piha wale makou i ko makou mau moeuhane hihiu,
  Ke huki nei ke keiki kamaa ole i ka palau...
  
  Ua pakele kekahi i mua,
  ʻAʻole naʻe he lanakila.
  Hoʻokomo ʻoe i ka mauʻu i loko o kou waha ke pōloli ʻoe.
  I hiki i ko kakou mau kupunakane ke ono i ka pua.
  
  No laila e hoʻohui, ʻoiai ʻike ʻia nā iwi ʻaoʻao,
  Ua hou nā wāwae, ua kaʻa nā lima.
  ʻO mākou nā paionia o ka ʻāina makua, e nā keiki,
  No kona pono, e kanu mākou i nā orcs me ke koʻikoʻi!
  
  ʻO mākou kēlā me kēia ʻo Lenin lāua ʻo Marx,
  He lapalapa ahi i loko o kēlā me kēia puʻuwai.
  E hiki mai ana ka manawa, e hehi wawae kakou i Mars.
  Hāʻawi ʻo Fortune i ka honi i ka mea hakakā!
  
  Ke paakiki nei ka pilikia no ko kakou uhane,
  Aloha mākou, ʻike i ka manaʻo a me ka hana!
  E hiki mai ka lā hoʻomaha - hula dashingly,
  A mālama i ka mea nāwaliwali loa!
  
  ʻAʻole hiki ke hoʻomaopopo ka bourgeoisie hānai maikaʻi
  Pehea ka makemake o nā keiki i ka hana...
  Akā, e loaʻa iā mākou ka lima paʻa,
  I mea e alohilohi ai nā maka o nā mākua!
  
  ʻAʻole, mai hōʻino i ka hopena no ke kaua,
  He ho'āʻo kēia no mākou ...
  Ina oe i ao aku i kou enemi,
  ʻO ia ka mea hiki iā ia ke lawe mai i ka hana!
  
  E wehe ʻia nā puka o ka lewa no nā mea hakakā,
  Ma ka mana o ka ʻepekema, ua ala hou ka poʻe i hāʻule.
  No laila, ʻo mākou ka manaʻolana o ko mākou mau kūpuna.
  Na keiki a ka Mea Nui, Elf Laa!
  Ma ʻaneʻi ka hīmeni ʻana o nā keikikāne elf a i ka manawa like a nā paionia. A hōʻike lākou i ke ʻano kino maikaʻi loa a me ka haku mele ʻana o kahi huahana pae mele.
  A ʻo nā keikikāne paionia, he kāmaʻa ʻole nō hoʻi, me ka ʻaʻahu pōkole, me ka puʻu kino, a me nā ʻiʻo koʻikoʻi a nani.
  Hiki i nā Orcs ke hoʻopaʻa i kēlā mau kānaka, pehea ka hopena o kēia mau holoholona. He mau holoholona maoli nō lākou. He mau mea orc ino loa keia.
  Hoʻokahi keiki elf i hopu ʻia. A e hoʻomāinoino kākou i ke keiki. Ua huki mua lākou i ke keiki maikaʻi ma luna o ka pā. A e hahau kakou ia ia me kona ikaika a pau me ka hahau hao wela ma na wawae olohelohe o ke keiki. A ua ʻeha loa.
  Ua uā ke keiki, a ua ʻeha a puhi ʻia. A laila hoʻomaka lākou e ninini i ka wai ma luna o ke keiki. ʻO ka wai hoʻolapalapa mua, a laila hau, a laila hoʻolapalapa hou i ka wai. He poʻe kamaʻāina kēia a me ka sadists.
  A laila, hoʻomaka lākou e uhaʻi i nā manamana wāwae ʻole o nā wāwae o ke keiki elf me ke kōkua ʻana o nā ʻuala ʻulaʻula. Haʻi ihola lākou i kona manamana lima a pau mai ka manamana liʻiliʻi a hiki i ka manamana lima nui. A laila puhi lākou i nā kuʻekuʻe wāwae wāwae o ke keiki.
  A laila hoʻopili lākou i ka hao wela i ka umauma ʻole o ke keikikāne a puhi i kahi hōkū ʻelima.
  He mea maikaʻi loa kēlā a ʻoluʻolu. Haʻi ʻia nā iwi ʻaoʻao o ke keiki me nā ʻuala wela, nā ʻōpala. Akā ʻaʻohe mea, he ʻohana kūpaʻa nā elves. ʻAʻole naʻe i nalowale ke keiki mai ka haʻalulu ʻeha, a hoʻomau i ka uē ʻana. A laila hoʻohana nā orcs i kēia manawa.
  A ia manawa hoʻokahi, hoʻomaka lākou e puhi i kona mau kuʻekuʻe wāwae me ke ahi o ke ahi, a hahau iā ia me ka lāʻau wela ma ke kua a me nā ʻaoʻao, a ʻō aku iā ia ma luna o ka pā, a hahau iā ia me nā uwila. A he ʻeha loa.
  A ʻo ka poʻe hoʻokō orc, ʻaʻohe niho a ʻakaʻaka.
  ʻAʻole naʻe i haki ke keiki elf, hoʻomaka ʻo ia e hīmeni;
  ʻAʻole, hiki ʻole ke wānana
  He aha ka mea e kali nei ma keia ao kahiko;
  E hoohalua ana ka aihue,
  A i ʻole e lele ka mokulele i ka lani!
  
  Pehea ka paʻakikī o kēia ao
  He naʻaupō ʻoe
  Nui nā aces ma ka papa,
  ʻOiai ʻaʻole hiki iā ʻoe ke loaʻa - nā kākalaioa.
  I kēia manawa, pana ka elf me he mea lā e ninini ana i ke kepau mai kahi wailele. Ua ʻeli ʻo ia i kahi pū mīkini maikaʻi mai nā bea a Putin. Rapid-ahi, a hui like ia e haawi kokoke i recoil, no laila, i ka pana ana a me ka himeni 'aʻole e keakea.
  Akā he aha hou aʻe kaʻu e nīnau aku ai iā ʻoe?
  Ma hea ʻoe e kūʻai ai i ka maluhia?
  He kaua ka pane.
  Ma hope o nā mea a pau, ʻaʻole hanohano ka nāwaliwali!
  
  ʻAe, hiki i ke Akua ke hana i kēia
  I ka poe palaualelo e hahau...
  Hoʻokahi wale nō kauoha maʻalahi,
  Mai hauʻoli i ka ʻiʻo i ka hauʻoli!
  
  E hoomaopopo i ke ano o ka paio o ke ola,
  Pēlā i hana ai ka Mea Kiʻekiʻe no nā kenekulia ...
  I ikaika kou lima,
  A iʻole e hele ka momona i nāʻaoʻao!
  
  No laila, kaua a kaua,
  E ho'āʻo e hoʻolei i ka mea i loko o ka lepo!
  A laila, lele ʻoe i luna
  Holoi i nā helu pōʻino!
  Hoʻopaʻa nā keikikāne elf a ʻaʻole haʻalele, ʻoiai ma ka pā.
  A ʻo ka hakakā ʻana o nā koa e like me kēia, me ka huhū ʻāhiu a me ka huhū, e hōʻike ana i ko lākou koa.
  He mau kaikamahine kupanaha maoli keia. A ʻulaʻula loa ko lākou mau lehelehe, a ʻai iho lākou i kahi mea e pumehana a wela, ʻoluʻolu a ʻono hoʻi ma ke alelo.
  ʻO ia ka makemake o nā kaikamahine elf .
  Akā ʻo ka elf, me kona mau manamana wāwae ʻole, hoʻolei i ka lemona o ka luku me ka ikaika ʻeha. He mea weliweli a ʻoluʻolu kēlā.
  ʻO ka elf, pepehi i nā bea a Putin, lawe a hīmeni:
  Mai manao i ke aloha mai ka lani mai
  Mai mālama i ke ola no ka ʻoiaʻiʻo...
  ʻO mākou i kēia ola,
  Me ka ʻoiaʻiʻo wale nō ma ke ala!
  A kiola akula ʻo ia i kahi makana nui a make ma ke kaomi ʻana i ke pihi me kona nipple umauma ʻulaʻula. Ua uhaʻi ʻo ia i ka pūʻulu o nā bea a Putin a kani aʻe me ka hōʻike ʻana i kona mau niho:
  A hoʻomau hou ke kaua.
  A he puʻuwai hopohopo i loko o koʻu umauma...
  He ʻōpiopio ʻo Zelensky
  A ʻo ka ʻōpio Maidan i mua!
  ʻO kēia nā kaikamāhine e hōʻike nei i kā lākou papa kiʻekiʻe a maikaʻi loa.
  Nani no hoi lakou me ka mahalo;
  I kekahi manawa, ua puhi ka oopalau i ke ala.
  I lilo nā pepeiao o ka lā i gula...
  A pane mākou me ka hoʻopaʻapaʻa ʻole i ka wahaheʻe,
  E ulu aʻe ka mea hakakā i ka ʻoiaʻiʻo a me ka ikaika!
  
  Hele wāwae ʻole ke kaikamahine ma hope o ka palau,
  Ua hana nui ʻo ia e hānai i ka berena no ka ʻāina makua...
  A me kahi hoomoana e like me ke kii me ka ohe,
  ʻAʻole pono mākou i ka palaualelo i kēia ola!
  
  He ʻano nani ko ka poʻe haku mele Lūkini,
  ʻO ke alelo e pani ana i nā waihona meli...
  A ʻo Rod ke Akua nani o ka Lā ,
  ʻO kāna motto e hana i kou wahi ponoʻī ma ka lani!
  
  Ua hoʻouka ka mea ʻino,
  Piha i na kaikamahine a me na kane i kipakuia,
  Aka, ua oi na pahikaua na naita,
  ʻAʻole pono lākou i nā diapers a i ʻole nā nānnies mai ka wā kamaliʻi!
  
  No mākou, ʻo Svarog lāua ʻo Iesū hoʻokahi,
  ʻO ke koa ke kāhea ʻana o ke koa...
  He eheu ikaika ka aeto poo lua,
  Kuʻi mākou, ʻakaʻaka, ka ʻenemi orc ʻino!
  
  ʻAʻohe wahi ma ka honua no ka mea makaʻu,
  ʻO ka mea ʻēheu me ka mana i ka manaʻo he ʻānela ia...
  Hui i ka ʻāina makua: Negro, Serb, Belarusian,
  Aia ka "Hurricane", akā ma mua o nā sabers!
  
  E hana mākou i moku hōkū nui,
  A e lele kaua i ka nui o ke ao holoʻokoʻa!
  E ʻike ʻoe e ola ana kēlā ʻano wiwo ʻole i loko o ka puʻuwai,
  Ua piʻi ka manaʻo ʻēheu!
  
  ʻO ka hana hope i ʻike ʻia e ka poʻe
  No laila ʻaʻole e pau ke kaulahao o ka hoʻohana ʻana!
  No laila ʻaʻohe ʻeke me ka pōpoki ʻili.
  No laila, ʻaʻole e wili aʻe kēlā ʻelemakule i ka uwē nui!
  
  A laila hiki mai ka maluhia i kali ʻia,
  ʻAʻole hiki mai ka manawa maluhia.
  A e hoʻonohonoho mākou i ʻahaʻaina pau ʻole,
  ʻAʻole ʻike i ka make, ke kaumaha, ka ʻeha, ke kaumaha!
  . MOKUNA Helu 18
  Eia ka mōʻī wahine o nā ʻelele, ʻoluʻolu a ʻakaʻaka ke kaikamahine. Hana kēia i kahi mea kūikawā. A pololei a ʻoluʻolu kāna mau kauoha, piha i ke akamai a me ka hoʻomākeʻaka. He kaikamahine super maoli kēia.
  ʻO kēia ke ʻano o ka hīmeni ʻana o nā kaikamahine me ka nani a me ka wiwo ʻole. He nani loa kēia mau kaikamahine. A ʻālohilohi ko lākou mau maka sapeira a me emerald, e like me nā hōkū i ka pō.
  Nani ke ʻano o nā mea a pau.
  A no laila, hoʻomaka nā kaikamāhine e pana i nā uwila mai ko lākou mau nipple ʻulaʻula, no ka make a me ka luku. Hoʻopau maoli lākou i nā mea a pau a wāwahi i ka lehu, a hana i nā pahu kupapaʻu maoli.
  Hoʻohana kekahi o nā kaikamahine i kona mau umauma i ka pana ʻana, hīmeni:
  Ua ulu nui au ma ka honua holoʻokoʻa,
  ʻO ka maʻi maʻi influenza ʻekolu a ʻehā ...
  ulu nei ka luku a ke ulu nei !
  E hoʻokuke koke mākou i ka orc i loko o ka pahu,
  e mālama i ke olakino,
  E hoʻohana i nā kaikamahine ʻōpio!
  He mau kaikamahine maikaʻi kēia, nani wale lākou a super a hyper class .
  Makemake nā kaikamahine a pau ma ʻaneʻi e hiki i ke kiʻekiʻe o kahi monster, a i ʻole hypermonster .
  A hopu i ka hemolele kāne o ka elf me kona mau niho.
  A ʻo nā ʻōpio ʻōpio ponoʻī he ʻoluʻolu loa, a mai poina e hakakā a hīmeni i ka manawa like;
  E kuʻu hoaaloha ka pahi kaua damask i ka pouli,
  Holoi ka ʻenemi hoʻopunipuni i ke koko mai ka pahi kaua...
  ʻEhia mau pōʻino ma luna o kā mākou Elf,
  ʻAʻole ka trill o ka nightingale, akā ʻo ke kani ʻana o ke metala!
  
  He aha kā mākou e ʻike nei ma ka honua? He paʻakikī no nā mea a pau ma laila -
  Pololi keiki, elemakule ino.
  Haule iho la ka hoe o ka moku.
  ʻAʻole hiki i ka Haku ke hāʻawi iki i kona aloha!
  
  Akā, e ʻōlelo pololei ʻo Darkness - ʻaʻohe mea mana loa,
  ʻO ko mākou honua ka evolution - he au o nā hoʻokō.
  Inā makemake ʻoe i ka ʻiʻo no ka ʻaina awakea,
  Mai noʻonoʻo e holo i kāu mau hewa!
  
  E hana i ka mea ʻohi hui e ʻohi i ka rai,
  He kiʻi nani e ʻālohilohi ana ma ka pepa...
  Hāʻawi ka ʻepekema iā ʻoe i ka ʻōpio, ka makuahine,
  A ʻo kēlā me kēia kamaʻāina e hele i ka parade!
  
  E hoʻonani ka hōkū gula i ke ala o ka umauma,
  He hōʻailona ʻo ia o nā hoʻokō nui!
  Hele ka ʻāina Elf i ka elfinism ,
  Interuniversal Eden i mea maoli!
  
  Ma ka noho aliʻi i kekahi manawa, walaʻau nā oligarchs,
  Makemake ka ʻaihue e inu i ke koko mai ka poʻe!
  Akā ke hele nei ka laina o ʻOkakopa,
  Ua ʻike mākou i ka lanakila weliweli o nā elves i Mei!
  
  Hele mai ke kaua a hele aku, i kekahi manawa he luuluu,
  ʻAʻole ʻoe i ʻike i ka makemake o ke koa ...
  Ua hiki mai ke kuko no ka pāʻani,
  Iā ʻoe ka mea hoʻopaʻi viper maoli !
  
  ʻO ka naʻaupō he mea ʻino loa ia, e manaʻoʻiʻo mai iaʻu,
  A ʻo ke aliʻi ʻino, he mea kaumaha ia i nā kānaka.
  E pau ana na kaula kakauolelo,
  A e noho aliʻi ka muse maʻemaʻe!
  ʻO nā kāne ʻōpio ma ʻaneʻi e hīmeni me ka nani a me ka manaʻo, nani wale lākou. A hiki iā ʻoe ke hoʻolohe iā lākou no nā hola. A ʻōlinolino wale ko lākou leo.
  A laila, hahau nā kaikamāhine me ko lākou manamana wāwae. A ʻeleu loa nā nani.
  A no laila, holo nā ʻElf e hoʻouka, me ke kī ʻana mai nā pū mīkini, a i ka manawa like e hoʻolei ana i nā makana pepehi kanaka o ka luku ʻana me ko lākou manamana wāwae. A ke hoʻoulu nei i nā pahū nui o nā ʻenemi.
  poʻe koa nui maoli kēia .
  A pēhi nā kaikamāhine i nā pihi hauʻoli me ko lākou manamana wāwae ʻokiʻoki a nani.
  Akā ʻaʻole ʻo ia wale nō. Ua hoʻohana pū ʻia nā nipples ʻulaʻula, like me ka strawberry. A ʻo nā umauma o nā kaikamahine he mea ʻono loa. A e kūʻē i kēlā kanaka maikaʻi, ʻaʻohe ikaika o kekahi ʻenemi.
  He ʻulaʻula ko lākou mau lehelehe, a ʻālohilohi hoʻi nā ʻuʻu o ko lākou umauma e like me nā rubi. A makemake nā ʻōpio ʻōpio i ka honi ʻana a me ka palu ʻana iā lākou.
  A hīmeni nā kaikamāhine me ka hauʻoli a me ka huhū;
  Ua hana ʻia kahi mea i manaʻo ʻole ʻia,
  Ua hoʻopololei ke kanaka i kona poʻohiwi!
  ʻAʻole kahi puʻupuʻu i hana ʻia me ka plaster palahalaha,
  E manaʻoʻiʻo mai iaʻu, ua hōʻole ʻo ia i ka moeʻuhane o ka maluhia!
  
  ʻAʻole pono e hoʻokolokolo ʻia ke kaikamahine
  ʻO ka manawa kūʻokoʻa, e manaʻoʻiʻo mai iaʻu, e hiki mai ana ...
  A paa ka honi,
  E hehee na lehelehe ko!
  
  Ua hala ka pūʻali koa i ka nalu koko.
  He helu helu ʻole e pili ana iā ia ...
  Akā, hekili ka Elf me ka nani make ʻole,
  ʻAʻole e uhaʻi ka hana ʻino a me ka pōloli iā mākou!
  
  ʻOiai ʻo ka lua kupapaʻu e paʻi i ka ʻiʻo e like me ka papa,
  lele ka ʻuhane i ka lewa!
  E hele koke - melancholy, kaumaha,
  Me he mea lā ʻaʻole wau i make!
  
  He aha ka mea e hana ai ma ka lani lani?
  Mahea e hele ai ka poe hewa?
  Eia naʻe, ʻo ka manaʻoʻiʻo Solntslavny ,
  Mai lilo i nawaliwali a me ka clown!
  
  'Ōleloʻo ia iā mākou e kaʻana like i ke kālā,
  ʻO ka hopena me nā kaikunāne a pau.
  No laila ka poʻe haipule mai ka ikona o ka maka,
  Ua manaʻo lākou he keiki ka naita!
  
  Ua uhai makou i na kaulahao o na kauwa,
  No lākou, ua koho manuahi ʻia ke ala...
  E kū kākou no ke ao hou hauʻoli,
  Kahi i kū ai ka huakaʻi hoʻolewa!
  
  I kekahi manawa ua hewa ke Akua,
  Ke waiho nei mākou i nā hae a Rod!
  Aka, o ka hae o ka aina makua, ua olinolino.
  Ma kahi e ʻālohilohi ai ke gula maple!
  
  Hoʻoulu ʻia e ka manaʻolana mālamalama,
  Ua holo koke ke keiki i ke kaua...
  ʻO nā rosa nō hoʻi nā kākalaioa
  I kekahi manawa ua nawaliwali oe me he manu liilii !
  
  ʻulaʻula naʻe ke kaula.
  ʻO ke ʻano o ke kala koko maʻemaʻe!
  E lawelawe i kou ʻāina nani,
  A laila ʻaʻole ʻoe e ʻike hou i ka ʻeha!
  He mau mele kupanaha kēia. ʻO nā uʻi maikaʻi e hakakā me ke kamaʻa ʻole a me ke komo ʻana i nā panties wale nō i ka manawa like.
  E hoʻomaka lākou i ka hīmeni ʻana i mea e pohā ai ke poʻo o ka orcs.
  Akā, mai ka lani mai, ke kuʻi nei nā stormtroopers i nā kūlana o nā bea a Putin. A hana lākou me ka ikaika nui. A ua mākaukau lākou e hakakā maoli i nā ʻenemi a hōʻike i ka pae kiʻekiʻe o ka ikehu. He mau kaikamahine u'i maoli keia.
  Hiki iā lākou ke kuʻi i ka pahu ma ka lae me ko lākou kuʻekuʻe wāwae, poepoe, ʻulaʻula.
  ʻO kēia ka poʻe koa, nani loa, a me nā niho momi e ʻālohilohi ana me he mea lā.
  ʻAʻohe mea iʻoi aku ka nani ma mua o nā kaikamāhine e hōʻike ana i ko lākouʻano a me keʻano koʻikoʻi o ka paukū.
  A inā ʻaʻole lākou e hōʻike iā lākou iho e kūʻē i kēlā mau ʻaihue, ʻo ia hoʻi nā scumbags e like me nā bea a Putin.
  Kaua nā koa, a hana ikaika lākou. Hōʻike lākou i kahi pae nani loa o ka luku ʻana a me ka luku ʻana i nā mea ʻino he nui, kahi aupuni shaggy.
  ʻO nā koa Orc e uhaʻi i nā manamana wāwae o nā kaikamahine a me nā keikikāne paʻa, a kālua i ko lākou mau kuʻekuʻe wāwae i ke ahi, a puhi i nā hōkū a me nā keʻa ma ko lākou umauma ʻole. He scumbags maoli nā bea a Putin, a pono ʻoe e hakakā iā lākou me ke kuleana a me ka huhū. E hōʻike i kou kūlana kiʻekiʻe a kūlohelohe.
  Ia manawa, hoomaka hou na kaikamahine e himeni;
  Ua ikaika ko kakou Elf me kana pahikaua,
  Ke kī mai nei nā pū i loko a ʻaʻole nalo!
  E hoʻokō ʻia kāu moeʻuhane wiwo ʻole,
  ʻAʻole pono e hoʻonele i ka manawa ma ka noho!
  
  ʻAʻohe ulu lāʻau nani o ka honua ma mua o ko mākou,
  A ʻo ka emerald i ka mauʻu ka pōhaku ola loa!
  Holo ka ʻaina awakea mai ka puaʻa ponoʻī.
  A e hahau ana ka hau hau e like me ke anu!
  
  Ulu nā halo, nui nā pua.
  Boletuses, chanterelles, lele agarics!
  Hāʻawi ka cuckoo i ka nūhou me ka hauʻoli,
  ʻAʻole hiki koke ke hele i ka honua aʻe!
  
  I kēia manawa, ke hoʻohauʻoli nei nā nightingales,
  Hoʻokani ke kino holoholona i kahi huakaʻi...
  Ke hiki mai ka puahiohio o Aperila me ka meli,
  Ke ulu aʻe ka hau hau i ka hauʻoli nani!
  
  Nani Mei a me Iune maikai,
  He hauʻoli kēlā me kēia manawa o ka makahiki!
  A ʻo ʻoe, e kaʻu kaikamahine, mai hopohopo,
  No ka mea, ʻaʻohe oʻu mana ma luna o koʻu ʻuhane!
  
  Ke kahe mai ka ua me he kahawai la,
  A e kāhiko ke gula i nā mea a pau me ka manuahi!
  A laila hele mākou i ke kani ʻana o ka puʻupuʻu.
  Aia i loko o kou mau lima nā pua rosa a me nā orchids!
  
  ʻO ka mea i loko o ke ʻano e maikaʻi,
  E hiki mai ana ka manawa - hoʻohaʻahaʻa i nā mele...
  A me ka mea laa, a me ka hewa,
  ʻO mākou iho e hoʻoholo me ka hopena ma ka pāʻani!
  
  A laila e ala maʻalahi ka poʻe make,
  A ʻoi aku ka maʻalahi ma mua o ka casserole!
  Hookahi oni ana, ua like ia me ka hahau ana i ka pahikakiwi.
  ʻAʻohe hoʻopaʻapaʻa, ʻaʻohe hakakā ʻino!
  Pela na kaikamahine i mele ai. A laila, lalau iho la lakou ia mea a puhi hou aku la ma ko lakou mau puka ihu a pau, a hana lakou me ke kuli.
  A me he mea lā ua loaʻa i nā tausani o nā koʻo ka hahau ikaika i ka lolo me ka lāʻau, lawe lākou a pā. A hou aku la lakou i na poo o na bea o Putin. A ʻoluʻolu loa.
  He kaua ʻino kēia a ma ka manawa like e hele nei ke kaua hoihoi. A hoʻohana nā kaikamāhine mai ka ʻohana elf i ko lākou manamana wāwae ʻole a me nā nipples ʻulaʻula, e hoʻolei ana i ka uila a me ka ultrasound.
  E hōʻike ana i ka luku kaua a me ka make ʻana o nā bea ʻo Putin.
  ʻAʻole i pau ke kaua ma waena o nā elves a me nā orcs. Ua lilo ʻo ia i ʻoi aku ka huhū a me ke koko.
  ʻAʻole i ʻoki nā kaikamahine mai ka ʻohana elf i ka ʻenemi. Ua hoʻohana lākou i ko lākou manamana wāwae wāwae e hoʻolei i nā makana o ka luku ʻana i nā orcs, a haehae i nā poʻo a me nā lālā o nā bea o Putin.
  Ua hana na u'i me ka ohohia a me ka hooikaika. A ʻo ka pana ʻana mai nā pū mīkini i hana ʻia e nā mea nani i lilo i mea maikaʻi loa a make.
  A laila, hoʻomaka koke lākou i ka puhi ʻana, a ʻo nā koʻo hou i loko o ko lākou lolo, a hāʻule lākou me ka puʻuwai a me ka haʻalulu, ma luna o nā poʻo o nā bea ʻāwīwī hoʻoweliweli. A ʻo ka ʻoiaʻiʻo, he ʻoluʻolu loa kēia.
  Eia kekahi, ʻo ka hoʻokuʻu ʻana o ka uila mai ka ruby teats i nā manu e like me ka lepo.
  A ʻo nā kaikamahine, ʻoiaʻiʻo, me ka hoʻohana ʻana i nā manu kuʻekuʻe i nā bea a Putin, mai poina e hīmeni;
  E hoʻokaʻawale mākou i ka hui
  E ʻoki kākou i nā orcs...
  E holoi au i nā bea a Putin,
  E haehae wale au iā ʻoe!
  No laila, hīmeni nā kaikamāhine me ka makemake nui a me ka hoihoi hakakā. A lalau iho la lakou i na bea, me he mea la e uhai ana lakou i na moena moe, me ke kokua ana i na ipi.
  I ka manawa like, hakakā pū nā keikikāne elf. Ua like lākou me nā kamaliʻi wale nō - ʻaʻohe kāmaʻa a me nā pōkole. A hakaka lakou me ka inaina ahiu a me ka hoihoi.
  I ka manawa like, hīmeni nā keiki elf;
  ʻAʻohe maluhia no mākou i nā kaua, e nā kāne,
  He ʻano keiki kāne kēia.
  Me he mea lā ua hānau ʻia mākou me ka pū mīkini.
  E luku aku i kou mau ʻenemi i ka lepo!
  
  Ina i moa au, aohe kala mai ia kaua,
  ʻAe, e loaʻa ka makana i ka mea koa!
  No ka pono o ko kākou ʻĀina makuahine, ke ola
  I ka manawa paʻakikī loa i ke kaua!
  
  Hiki iā mākou ke lanakila i nā pūʻali a pau,
  E hoʻopau i nā pahu kaʻa, nā pū hoʻokele ponoʻī, a me kahi regiment.
  ka nanaina o na koa Rusia .
  ʻOiai ʻo ke koena kahi mamao loa.
  
  Ua ʻike mākou i kēlā mau pilikia,
  He aha ka mea hiki ʻole ke wehewehe ʻia me kahi peni!
  E ʻike ʻoe aia nā ʻāpana mai ka ʻōpala,
  Ua ho'āʻo e uhaki i ka ʻĀina makuahine!
  
  Pono e hoʻokala koke ʻia kēlā me kēia bayonet,
  A hoʻopiha koke i ka hale kūʻai!
  No ka mea, ʻaʻole he keikikāne ke koa.
  Hoʻolilo i ka ʻenemi i lepo!
  
  Ua hoʻokahe ʻia nā Orcs me ka lepo i nehinei,
  A i kēia manawa ua hoʻomaka hou ka hakakā!
  E na hoku pau ole.
  Ke kahea mai nei ka pu ia makou i ka pii!
  
  Loaʻa ka hakahaka, e noʻonoʻo ua lanakila,
  He lani i nā daimana no kākou!
  Nā maple nani gula,
  ʻAʻole e uhaʻi iā ʻoe me kahi pahū ʻāina!
  
  He nani nā mea a pau o ko kākou ʻāina,
  He nui wale na bipi ma ka nohoalii,
  Ka poe hawanawana i ke alii me ka malimali,
  A ua lilo na kanaka i kauwa!
  
  Ke hoʻoikaika nei nā nahesa a pau e hoʻopunipuni iā mākou,
  Makemake nā kānaka a pau e ʻaihue koko,
  E holo wikiwiki na lio,
  I hiki ai i ka ʻaihue ʻino ke ʻoki ʻia e like me ka keke!
  
  Ke kū nei mākou i ko mākou wahi,
  ʻAʻohe wahi no ke kumakaia, wahaheʻe,
  Ma kahi i pepehi ʻia ai ke kaikaina ʻo Kaina, e make ai ke kaikaina ʻo Kaina,
  Ma hea ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hāʻawi i ka Fatherland no nā pennies!
  ʻO kēia nā kaikamāhine ma ʻaneʻi - ʻoi aku ka maikaʻi, a he mea kupanaha ka papa. ʻO nā koa he super a hyper .
  A eia hou, i ke kaua, hōʻike ko lākou wāwae wāwae ʻole, hoʻowalewale a nani hoʻi i nā aerobatics kiʻekiʻe loa. He mau wahine papa maoli keia.
  A ʻo kēia ka mea a ko lākou alelo pāʻani e makemake ai? ʻOiaʻiʻo, ʻo ka mea i makemake nui ʻia e ko lākou alelo, ʻo ia ka palu ʻana i nā puʻupuʻu puʻupuʻu, ʻono a ʻala o nā elves.
  He mau kaikamahine kēia i hiki ke ʻōlelo ʻia he poʻe hakakā o ka pae papa hyper maoli .
  A ʻo ka mea ʻoiaʻiʻo, ʻo ka ʻōpū o Venus he mea ʻono a ʻono loa, a ʻala ʻo ia e like me ka ʻala ʻala Farani loa. ʻO kēia mau kaikamahine e like me ka super a me ka hyper i loko o ka hue hoʻokahi.
  A hoʻohana hou lākou i kā lākou nipples, ʻālohilohi me nā rubi makamae, a kikeke i kekahi pūʻali orcs.
  A ua ʻoki ʻia nā ʻano bea a pau o Putin i ka manawa hoʻokahi.
  Akā, hoʻomau ka holo ʻana o nā orcs i nā kaikamahine e like me kahi avalanche palena ʻole, a hoʻomau i ka kahe.
  I ka manawa like, ʻo nā bea insidious o Putin, ʻoiaʻiʻo, hīmeni pū kekahi i ka wā e hele ai i kahi hoʻouka kaua;
  He mana ikaika ma hope o mākou,
  ʻO ka mea nāna e hoʻomalu i ke ao holoʻokoʻa a me Gehena!
  Ma hope o nā mea a pau, ʻaʻole e wāwahi ka hewa mau loa i ka monolith,
  He mea nui ka mea e hiki mai ana, ʻike ʻoe ma kahi kokoke!
  
  Na wai i hana hou i Gehena? - Ke Aliʻi o ka Honua Lucifer,
  Ua koho ʻo ia - hōʻole i ke kala ʻana ...
  A hāʻawi ʻo ia i ke kanaka i kumu hoʻohālike i ke kaua.
  Nani mākou e holo wikiwiki i ke kaua no ka hoʻōla ʻana!
  
  Eia ka manawa e ala ai na kanaka a pau,
  E lilo i daimonio, i daimonio, a i ʻole demiurge!
  ʻOiai, ʻaʻole e hāʻawi mai ke Akua iā mākou i ka noho aliʻi,
  Akā ʻo ka mea hiki iā mākou ke hana, manaʻoʻiʻo mai iaʻu, ʻaʻole ia he hoʻohenehene!
  
  He manaolana ko makou, ka mana o ka hewa,
  ʻO ka mea hiki iā mākou ke pāʻani i nā kāleka solitaire hauʻoli.
  Ma hope o nā mea a pau, ʻo ko mākou alakaʻi ʻo Sātana maikaʻi,
  E ʻike i ka huhū o Lucifer, palena ʻole a weliweli!
  
  Ua hana mākou i kahi koho a me kahi ʻanuʻu no ka pōʻeleʻele,
  No ka mea, haehae wale na haumana i ka malamalama,
  ʻAʻohe hauʻoli i ka hemolele, ʻaʻohe mea ʻoi aku ka nui ma mua o ka nui.
  No mākou, ʻo ka pacifism ka hōʻike o ka buffoon!
  
  No laila, ke alakaʻi nei ka Diabolo iā mākou i Gehena,
  Hana mākou no ka diabolo me kahi hana bravura ...
  E hoʻokiʻekiʻe i ka ʻenemi, akā ʻaʻole i helu ʻia nā ala,
  ʻAʻohe kumu o ka pule - ʻo ka boomerang holoʻokoʻa!
  
  ʻAe, nahu maikaʻi ʻole ka lunamanaʻo i kekahi manawa,
  A makemake au e lilo i kanaka ...
  A he lae paha mai ka poka poka,
  Ma Gehena, kahi e ʻeha ai ke noho mau loa!
  
  Akā, ua hele loa mākou i ka hewa,
  Mai hoʻopakele i ka mihi - ʻaʻohe manawa!
  No laila e pana mākou, e luku i nā mea āpau ma nā wahi āpau,
  E kūkulu kākou i ko kākou mokuʻāina ma luna o ka hale!
  ʻO ia ke kani ʻana o nā bea a Putin, a e ʻōlelo kākou he olakino maikaʻi loa ia. He kaua lokoino loa keia a me ke aloha ole. E kūʻē i kekahi, a ʻo nā ʻenehana ʻoi loa ka mana ʻole. Akā, loaʻa i nā kaikamāhine ko lākou nani.
  A hoʻohana ikaika ʻia lākou e kūʻē i nā orcs.
  I ka manawa like, hana lākou me ka ikaika a me ke ʻano hakakā. ʻAʻole e makaʻu kēlā mau kaikamahine, a inā e iho mai ko lākou mau bras, e lawe koke lākou iā lākou mai kā lākou mau nipple strawberry a hahau iā lākou me ka uila.
  He nani wale kēia mau wahine. A ʻaʻole hiki ke pale ʻia ko lākou mana kaua.
  ʻAʻohe kānalua nā kaikamahine Elf. Kaua lakou e like me na anela o ka malamalama me ka poe daimonio. A lokoino loa. Akā ʻo nā kaikamahine, ma ka hoʻopau ʻana i nā bea a Putin, hoʻomaʻemaʻe i ka honua o ka hewa. A e ʻōlelo kākou ma laila - maikaʻi.
  Nani loa nā koa a hōʻike i ko lākou mau wāwae hoʻowalewale a ʻeleʻele.
  Pehea ko lakou mau lala lalo? Hele pupule nā kāne iā lākou. A honi nā ʻōpio ʻōpio i ko lākou mau kuʻekuʻe wāwae me ka hoihoi nui a kū hoʻokahi.
  A laila hiki mai kahi mele ʻuhane a leʻaleʻa;
  Ke neʻe mai nei ka hoʻolauleʻa ʻana o ka ʻāina ʻālohilohi.
  ʻO Lada paha ka wahine Pōmaikaʻi i kēia...
  Maikaʻi ʻoe i ka honua ʻehiku, ke akua ʻino -
  Ke kui ʻia ka Mea nāna i hana i ka lāʻau!
  
  Hāʻawi ka Rod Ruler i wahine i kēlā me kēia,
  Ua ʻōlelo ʻo ia - hānau keiki a ʻaʻa!
  A ua hoʻoholo ʻo Sātana - e puhi wau i ka Elf,
  E holo na kanaka a pau e like me ka hares!
  
  Akā ʻo ke koa elf he monolithic i ka ikaika,
  ʻAʻole hiki i kāna pahi kaua ke hoʻomaha i ka haʻaheo!
  A e hahau ʻia ka ʻenemi,
  E kūkulu kākou i honua hou mai loko mai o nā ʻāpana!
  
  Mai na koa hanohano o ka la o ka poe haipule.
  Ua hoohiki lakou no ka Elf me ka pahikaua e kaua!
  ʻO ka mea i laina ma ke kaulahao o nā kiaʻi,
  E paʻa ana i ka mana o nā grenades i loko o kahi ʻeke ākea!
  
  He aha ka mea i ʻoi aku ka ikaika ma mua o koʻu ʻāina hānau,
  Kiai hilinai o ko kakou Aina Makua!
  ʻAʻole ka manu ʻaeto,
  Ke mama ka ukana kaumaha!
  
  ʻO Svarog ke Akua, ʻo ia ke aliʻi o nā aliʻi,
  He aha ka mea i ikaika ai ka ʻuhane Lūkini!
  E hoʻopuehu kākou i ka tata me he mea lā i ka ʻiole.
  Me kahi bayonet e hou mākou i nā monsters āpau me kahi ʻoi!
  
  A ʻo ka ʻai ʻana i kona ʻiʻo hoʻowahāwahā ʻia,
  ʻO Horde i ke ahi i hōʻeha i ka Honua...
  ʻO ke kūpaʻa i ke kila damask a me ka ihe,
  ʻO ia ko mākou mana nui!
  
  ʻAʻole, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hoʻopau i nā malihini, e manaʻoʻiʻo mai iaʻu, e nā haku,
  He poʻe koa mākou a ʻo ia ko mākou kāhea ʻana.
  Manaʻo ʻia ke kūʻokoʻa e kēlā me kēia kanaka,
  E hoʻouna i kahi hoʻokolohua maoli!
  
  A no ke kūʻokoʻa ke kaua nei mākou a make.
  Me ka ʻike ʻole i kekahi kānalua i kahi mea hoʻomāinoino ...
  A ʻike wau e lilo ka peculium iaʻu,
  I ole e anu loa ka naau!
  
  He mea hilahila iā mākou ke pana a me ka hamo ʻana.
  He mea hilahila ke kanalua i ka hakaka.
  Na ke Akua e hoowahawaha ia kakou a pau.
  Ke hoʻoholo mākou e hakakā a ʻaʻole paha e hakakā!
  
  A i kēia manawa ua ʻike ʻia ka ʻōlinolino o ka lanakila.
  ʻO ka mea i koe e hoʻonui iki i ka ikaika!
  Ua ala hou ʻo Lord Svarog, ma ke ala o ka pouli,
  I kēia manawa e hoʻomalu mākou i ke ao holoʻokoʻa me mākou!
  Nani loa a me ka leʻaleʻa i hīmeni nā koa. ʻAʻole naʻe i lawa kēia e hoʻōki ai i kēlā ʻano hui. A hoʻokuʻu lākou i nā pahu pahu hoʻoweliweli. A hele lākou e kālua i nā bea a Putin.
  A ua hana maikaʻi loa lākou me ka hoʻoikaika nui ʻana o nā kaikamahine i kuko i ke kaua.
  Ua hoʻololi maoli ʻia kēia he kaua ʻino a hoʻomāinoino loa.
  Ua lawe ka elf me kona lauoho ʻalani a hoʻomāʻewaʻewa i kona mau ʻenemi, me ka hoʻohana ʻana i nā nipples e like me nā pua rose. A ua lilo kēlā ʻano nani i mea hakakā, a huhū loa a nani loa.
  Eia kekahi kaikamahine e hana ana me kona mau nipple ulaula.
  Ua hīmeni ke koa:
  He ʻuhane nā mea a pau i kēia ao huhū,
  He manawa wale no nona a paa...
  He manawa wale nō ke ola ma waena o ka wā i hala a me ka wā e hiki mai ana,
  E Orc, ua hoʻopaʻa ʻia ʻoe i loko o kahi kui!
  A ʻakaʻaka hou ke koa me ka hōʻike ʻana i kona mau niho momi.
  A ʻo kāna hoa ʻōpio ʻōpio e hīmeni me ka ʻoliʻoli a me ka hauʻoli i kona leo kani;
  ʻO ko mākou honua nani o waho,
  ʻO ka ʻenemi wale nō ka maʻalea ...
  ʻAʻole e hala ko mākou ʻOhana Hemolele,
  E uhi mākou i ka ʻāina me ka nani!
  
  Eia ka leo kani,
  Puhi puhi "Katyusha".
  Ua hui nā lālani - he monolith,
  Paʻi mākou i nā ʻenemi, ʻaʻole naʻaupō!
  
  ʻO Rus' me ka maʻemaʻe nani,
  ʻO ka mahalo ka leʻaleʻa maikaʻi loa!
  Svarog ka Hoola o ka mamao,
  Pakele e hooikaika i luna, wili!
  
  Akā, hoʻohālike ka poʻe pōʻino
  ʻO ka malu o nā ʻēheu he pōʻeleʻele loa...
  ua haki ʻia ʻo Orcism ,
  Ua pio ka monster hoopunipuni!
  
  He aha kā mākou makemake e moeʻuhane ai?
  ʻAʻole pili i ka maluhia a me ka palaualelo ...
  Ma hope o nā mea a pau, hōʻuluʻulu nā kūpuna i ka pūʻali -
  I ka nani o ke Akua i ka la Sabati!
  
  ʻO ka mea a ka Mea mana i hana ai iā mākou,
  No laila, kahe ka hoʻoikaika ʻana mai ka puʻuwai mai!
  No laila hoʻomaikaʻi ʻo ia iā Rod i kēlā me kēia hola,
  A wehe ka noʻonoʻo i ka puka ākea i ke ākea!
  
  ʻAe, nui ka lepo ma ka honua,
  Eia nā ʻuhane o nā aka ino.
  Aia i loko o ke apo o ke ahi ka paradaiso o ke Akua,
  A ʻo ke kīʻaha o ka ʻeha no nā hanauna!
  
  Ua like ka mahina me ke kukui i loko o ke kukui,
  ʻO nā kuʻekuʻe wāwae o nā kaikamāhine e ʻālohilohi ana ...
  Holo wāwae ʻole i ka wanaʻao,
  ʻO ka hau momi i ka mahana o Mei!
  
  Mai lilo i kaikamahine e like me ka pōhaku
  ʻAʻole hiki ke hoʻokokoke a hāmau ʻoe ...
  ʻAʻole pono nā manaʻo kaumaha
  Ma hope o nā mea a pau, he lua kupapaʻu ʻo ka luuluu!
  
  Hoʻolohi ka mea holo i kona lole noho,
  ʻO ka lio wela a me ke kuko ʻino,
  A ma ke alo o ka pukaaniani hamama,
  E alohi ka loko!
  
  ʻŌ, he aha kaʻu e ʻike nei?
  ʻO ia mau kiʻi maluhia
  Aia i hea ka hauʻoli o ka ʻohana hou?
  Auhea kakou me ke kaulawaha ole!
  
  Ua uhi mai o Iehova ia kakou i kona palekaua,
  Eia na hoku o ka olioli e alohilohi mai ana!
  Himeni makou no Iesu
  I ka hopena lanakila no ka lehulehu!
  . MOKUNA Helu 19.
  Eia ke aliʻi wahine o nā elves, ʻo Maria Kolesnikova ka nani a kū hoʻokahi, e hōʻike hou ana i kāna aerobatics kūikawā a me ka papa kiʻekiʻe. A hāʻawi ʻo ia i nā kauoha o kahi pae super trivial.
  Nani loa ke mele. A ʻo nā kaikamahine ma ʻaneʻi, e ʻōlelo wale kākou, he super. Loaʻa iā lākou nā kahawai o ka ikehu a me ka lua pele e hū ana o ke kuko.
  A kaomi iho la lakou i na nipple ulaula o ko lakou mau umauma ma na pihi o na bazooka pepehi kanaka. A hahau lakou i na orc me ko lakou ikaika a pau. A he mea luku loa keia a pepehi kanaka. ʻAʻohe ala no nā bea a Putin e kūʻē i kēlā ʻano hoʻouka kaua.
  Ua hahau nā kaikamahine koa i nā orc ʻino. Hoʻopiʻi lākou iā lākou e like me ka lima kila a paʻi maoli iā lākou.
  He papa nui kēia mau kaikamahine. A he mea pono e hoʻomaopopo ʻia he ʻano hakakā a koʻikoʻi lākou i ʻole e ʻōʻō ʻo nā orcs iā lākou. He kaua koko loa keia.
  A hīmeni nā kaikamāhine:
  - He nani ka elf a me ka elf,
  E kau pū ana ma ka ʻanuʻu...
  ʻO nā wāwae o kahi nani hoʻonani
  Holo wikiwiki lākou ma ke ala!
  A hoʻohana hou lākou i kā lākou mau nipple umauma ʻulaʻula make loa. Ke kuʻi nei nā pūʻali koa Putin a hōʻike i kā lākou papa luku a make loa.
  ʻO kēia nā kaikamāhine - ʻaʻole hiki iā ʻoe ke pale aku iā lākou.
  Akā i ka wā e hoʻomaka ai lākou e inu, a laila lilo nā mea a pau i ka hyper , a ʻo nā leo e like me ke kālā a me ke aniani;
  Mai ka manawa o Spartacus - ke ola nei kēia manaʻoʻiʻo,
  ʻAʻole loa he kauā ma ka honua!
  Inā ʻino ka haku - hoʻomaʻamaʻa ʻo ia i kona ʻōpū me kahi kapuahi,
  A ua maloʻo ka mea mahiʻai i ke anuanu - e manaʻoʻiʻo mai iaʻu, ʻaʻole ia ka hopena!
  
  Ua unuhi ka elf Spartak i kāna pahi kaua no mākou,
  A ma hope ona ua ala ʻole ka muliwai o ka poʻe i hoʻoluhi ʻia.
  Ina he kanaka oe, ua oi aku ka hanohano mamua o ke ola.
  Inā makemake ʻoe e kahe kou ola i ka hauʻoli o ka honua!
  
  Ua makemake ʻo Stenka Razin e hoʻoponopono i kahi hoʻomoana o nā kauā,
  No laila he makemake, hiki i nā mea a pau ke hoʻomalu ...
  ʻAʻole hiki i ka poʻe e like me ia ke ʻae i ka hilahila,
  A ma hope o lākou ka poʻe - he pūʻali koa lehulehu e hele ana!
  
  ʻO ka hoʻomāinoino ʻana, ka ʻāʻī a me ka lāʻau, ʻo ia ka hoʻopaʻapaʻa a nā mōʻī,
  Makemake nā kānaka a pau e kāʻili i nā mea a pau no lākou iho a mau loa aku!
  Akā, e manaʻoʻiʻo mai iaʻu, he mau mile ka mamao o ke kūʻokoʻa mai ka berena a me ka meli.
  A ʻo ia moeʻuhane e ʻā ana i loko o ko mākou puʻuwai no ka manawa lōʻihi!
  
  Ua hiki mai ka hekili - Nowemapa, a i kēia manawa ko mākou mana,
  Ua wela ka ʻāina, nui ke koko a me ka ʻeha!
  ʻAʻole naʻe e ʻae ʻo Iesū e make i ka poʻe pono ma Gehena.
  ʻO ka mea i hahau ʻia e hauʻoli i ka maikaʻi!
  
  ʻo Elfnin i ka puka, alakaʻi wiwo ʻole ʻo Elflin ,
  Me kēlā me kēia ʻanuʻu ke hoʻokokoke aku nei mākou i ka pahuhopu kapu!
  Aka, hele mai la o Satana i ke kanahakumamakahi o ka makahiki ino,
  A i kēia manawa ke haehae nei ko mākou koko mai kahi aʻa e like me ke kahawai!
  
  He ʻāina mākou me ʻoe; ʻO ko mākou hanohano kou ola,
  Mai hoʻohuli i nā kānaka o Elfi i ko lākou kuli!
  E paʻa iā Rūsia, e hakakā no ka ʻĀina makuahine,
  ʻO kēia ke ʻano a me ka paʻakai o ka wiwo ʻole o nā hanauna!
  
  He kupapau ino ka Fuhrer, a he Pilikua ka Elf,
  A hui pū ka Chechen me ka Uzbek a me ka elf!
  Elfenizm monolith, kūpono no ka ʻuhane,
  A ʻo nā regiment o nā ʻenemi i haki ʻia i kahi keke!
  
  Kāhea ka honua i nā ʻōpio - ʻo ka pū kani me ke kono ʻana,
  E loaʻa kahi palena hou, ma mua o Mars!
  Ke kūkulu nei mākou i ka elfinism - ua kāpae lākou i nā rubles,
  ʻAʻohe mea pili i ke kamaʻāina!
  
  E manaʻoʻiʻo mai iaʻu, e ʻulaʻula ke ao holoʻokoʻa i kēia manawa,
  Aia nā puka i ka lani - nā hōkū ʻulaʻula.
  Ke kanaka, kaikunāne, he holoholona huhū i ka wā ma mua,
  A mele ʻia ke aloha a me ka nani i nā himeni maʻemaʻe!
  
  No laila, mai hoʻokoe i kou palaualelo a me ka palaualelo,
  No ko mākou ʻāina, e hakakā me he falcon!
  A ʻo ʻoukou ka poʻe hakakā e hana i ka pō a me ke ao,
  No laila e kala mai ka māla ʻEdena a hāʻawi i ka wai ʻono!
  ʻO kēia ke ʻano o ka hīmeni ʻana o nā kaikamahine ma ke ʻano naʻau a me ke ʻano koa. A loaʻa wale iā lākou ka nani honua a me ke ʻano honua.
  A hoʻohana hou nā elves i nā wāwae wāwae ʻole a me nā manamana lima ikaika loa. ʻO kēia mau kaikamahine he super a hyper .
  Mai ho'āʻo e hoʻokomo i kou manamana lima i ka waha o kēia mau kaikamahine. Akā inā hoʻokomo ʻoe i kahi mea ʻoi aku ka nui a me ka mahana, e omo lākou me ka hoihoi nui.
  He mau kaikamahine maoli kēia, e ʻōlelo kākou, he super.
  A no laila, hoʻokuʻu lākou i ka uila mai ko lākou mau ʻuʻu ʻulaʻula. Hoʻopilikia kēia mau hoʻokuʻu ʻana i ka lolo o nā koʻo. Nalo lākou i ka ʻike a hāʻule me ko lākou nuku i lalo, e haki ana i nā poʻo o nā bea o Putin. A ʻoluʻolu loa kēlā.
  Ua hōʻike maoli kēia mau uʻi i ko lākou lanakila piha ʻana i nā ʻenemi huhū.
  Mahope iho, hoomaka hou na kaikamahine e himeni;
  He kahiko ko mākou wahi, ʻōpio -
  Hāʻawi ʻo Rod i nā hoʻomaikaʻi hemolele.
  A ʻo ke kumu koʻu manaʻo kiaʻi,
  Hāʻawi ka holomua iā mākou i ka hoʻopakele!
  
  Aloha au i ka nani o ke ao,
  ʻOiai ʻaʻole hauʻoli ke kanaka ...
  Ma ke kakaka iā Svarog-Christ,
  He aha ka mea i hānau ai i nā nalu photon!
  
  ʻO mākou iho he Akua - hope loa ...
  Akā, aloha i ka Mea nāna i hana!
  I ke mele o ka puʻuwai lapalapa,
  Lada Hemolele - Virgin Virgin!
  
  E ʻike ʻaʻole hāʻawi ʻia ka elf i ka mālamalama,
  E hoʻomanawanui i ka haʻahaʻa a me ka haʻahaʻa.
  No mākou, ua hana ʻia ka huluhulu i ke gula -
  Ke neʻe mau nei ka ʻepekema!
  
  Akā, ʻo ka hakakā ʻana, auwe ka hopena,
  Ma waena o nā hōkū o nā puʻu puʻupuʻu...
  No laila ua makemake ka Mea Kiʻekiʻe -
  I ʻole e nalowale nā niho!
  
  Akā ʻo Lada he hypostasis o ke Akua,
  ʻAlohilohi me ka maikaʻi, ʻakaʻaka ʻo ia...
  E hāʻawi nā kānaka iā ʻoe i ka makemake -
  E mau ka ikaika-opio!
  
  Ma hope o nā mea a pau, he mea kūpono ke koa o ka ʻOhana,
  Makemake ka Mea Mana Loa i ke kaua!
  Holo wikiwiki ka moku
  Mai ʻaʻa ʻoe e kūʻē i nā Akua Mea Hana!
  
  A laila, holo ikaika mākou i ke kaua,
  A ke ike nei kakou i ka holomua,
  He moeuhane hihiu ia
  ʻO ka noho aliʻi ko kākou Ierusalema kēia!
  
  Mālama ka mea nāna i hana i ka hanohano o Rus',
  ʻAe, e pau ʻole ia, e lilo ia i kenekulia ...
  I ka wā lōʻihi ʻole,
  Ke hana nei ke kanaka!
  
  A no laila ʻoi aku ka ikaika o ka ʻōlelo
  Pela e holomua ai ka ikaika mau,
  He koa koa ʻoe, mai hilahila.
  I ka hanohano o koʻu makuahine, koʻu Elfia!
  ʻO kēia nā kaikamahine hakakā a ʻālohilohi ma ʻaneʻi. A inā e kūʻē lākou i ko lākou mau ʻenemi, ʻaʻohe orc e ola.
  No ka laʻana, ua hoʻokuʻu kahi pailaka ʻeleven i kahi pōkā napalm. A hāʻule ʻo ia ma luna o kahi pūʻulu huluhulu, nā bea a Putin. A lawe maoli ʻo ia ia mau mea a puhi i ka lehu.
  He kaikamahine maoli kēia - super class. A ʻoki i nā orcs ʻino e like me ka ʻoki.
  A ʻala hoʻi e like me ka ʻiʻo puhi.
  ʻO ke kaikamahine elf, e kaomi ana i kāna nipple strawberry ma kona umauma, kiʻi i kahi pōhaku a paʻi i nā orcs. Hoʻopau ʻo ia i ka ʻiʻo bea a Putin a hoʻololi ʻia i kebab.
  A laila hīmeni ʻo ia;
  E kipaku loa makou ia oe iloko o na pahu kupapau,
  E wāwahi mākou i nā orc i lehu,
  Nui ka lapuwale i kekahi manawa
  Akā, kani ka leo o nā kaikamāhine!
  ʻO kēia nā koa koa kūlana kiʻekiʻe. ʻO nā makani ʻino a me nā pūʻali koa hiki ʻole ke hoʻokuʻu ʻia i loko o lākou. Aʻo nā kaikamāhine, pono e hoʻomaopopoʻia, e hōʻike i ko lākou hiki ke hoʻopau i nā bea o Putin.
  Hīmeni nā kaikamāhine a ʻaʻa i ko lākou mau niho:
  Ua hoʻouka ka ʻōhule Fuhrer i nā elves,
  Ke makemake nei ka palaka e lawe i ko kakou mau aina...
  Ua hāʻule naʻe mai ka hahau ʻana o ke kaikamahine.
  Mālama mākou i nā ʻohana me ka huhū!
  Ma ʻaneʻi ua hoʻonoho nā elves i nā pū anti-aircraft e kūʻē i nā orcs. A e pana kākou, e kaomi ana i nā nipple umauma ʻulaʻula ma nā pihi hoʻomalu breech o nā pū anti-aircraft.
  Nui maoli kēia. ʻAʻole haʻalele nā koa, e luku ana i ka pūʻali koa Putin.
  He mea maikaʻi loa ka hakakā ʻana o kēia mau kaikamahine maikaʻi a hauʻoli hoʻi.
  A ʻo nā manamana wāwae ʻole o nā wāwae elves e hoʻolei i nā makana o ka luku me ka ikaika make nui.
  A me ka luku ʻana i nā ʻenemi me ke ʻano nui a me ke ʻano o nā kahe ahi o ka ikehu.
  Ia manawa hoʻokahi, hoʻomaka nā kaikamāhine e hīmeni me ke aloha nui a me ka ikaika, me ko lākou mau leo kani;
  Ke kaua mau nei ke ao a me ka po ,
  Aloha hilahila ole...
  He mea ʻē ka hana a nā Orc,
  Kūʻē ka ʻāina Elven iā lākou!
  ʻOiaʻiʻo, ke hīmeni lākou a hoʻolei i nā makana luku loa o ka make me ko lākou manamana wāwae.
  Akā, ʻo ka paio hakakā o kā lāua elf a me ka elf ke kī pū nei i nā orcs a me ka mālama ʻana i kekahi i kekahi.
  A nani loa. Ma hope o nā mea a pau, ʻoi loa ka ʻiʻo a me ke kālai ʻia ʻana o nā elves, a nani ko lākou nani.
  A ʻoi aku ka maikaʻi o ko lākou hīmeni ʻana me ka manaʻo;
  ʻO nā ʻino a me nā ʻino, ʻaʻole ia he mea pale i ko kāua kāne,
  ʻO mākou nā keiki o ka ʻĀina, e mohala nei e like me ka pua rose.
  ʻO ka mea ʻike ʻole i ke kaua, ʻaʻole ia i ʻai i ka ʻuala.
  Na ke Akua ka Hoola Iesu e alakai ia kakou i ke kaua!
  
  Ua maʻa mākou i ka hakakā ʻana i loko o ke kai ʻino,
  Ua like kēlā me kēia kanaka me kahi puʻupuʻu.
  Ke manaʻoʻiʻo nei au i nā monsters o ka Horde, e haehae mākou iā lākou i ke kaua,
  ʻAʻole hiki ke kīkē ʻia ko mākou hanohano me ka hāmare a i ʻole ka hāmare!
  
  Ua wela ka pahikaua i ka pa, i ka wela wela loa.
  ʻO nā ʻāʻī ʻoi ʻia he bellow paʻakikī!
  E lilo i koa wiwo ole; me ka puʻuwai ikaika, huhū.
  Ina he make, e ku malie, mai holo!
  
  ʻAe, ʻo ke kaua, ʻaʻole ia he ʻahaʻaina me ka meli ʻono.
  Ma hope o nā mea a pau, he waimaka ma luna a kahe ke koko.
  Uwe lōʻihi ka ʻīlio hae a me ka bea me ka uwē nui.
  A ʻo ka hahau ma ka maka, ʻaʻole ka kuʻemaka!
  
  He ihe hiki ke hou i ka leta kaulahao,
  Aia nā pale i hiki ʻole ke komo i ka puʻu!
  Akā, mai makaʻu ʻoe, mai ʻae i nā daimonio e hana maka,
  I ʻole e lilo e like me ka pāʻani ma ka ʻupena!
  
  E manaʻoʻiʻo mai iaʻu, e hiki mai ana kahi hoʻonā mālamalama,
  No kēlā me kēia mea he uku ʻaʻole hiki ke loaʻa i kahi kiʻekiʻe!
  No ka manaʻo hewa e hiki mai ana, ke manaʻoʻiʻo nei au, ka hoʻopaʻi,
  ʻAʻohe mea ʻē aʻe ma mua o ke ala paʻakikī!
  ʻO kēia nā mele ma ʻaneʻi - ʻo ka pae kiʻekiʻe loa o ka hopena. A ua kī pū nā kaikamahine elf i ka ʻenemi, me ka hoʻohana hou ʻana i kā lākou mau ʻuʻu ʻulaʻula loa.
  He akamai a he ahi kēia mau kaikamahine me ka pololei a me ka pololei. A i ka wā e hoʻolei aku ai i nā hoa paio, hoʻohana lākou i nā wāwae wāwae ʻole a me nā manamana wāwae ʻeleʻele loa. Hana wikiwiki loa lākou.
  ʻAʻole hiki iā ʻoe ke ʻike i nā kaikamahine e like me kēia ma ka palapala ʻāina; piha piha lākou i ka hanohano.
  A inā e hoʻopuehu lākou, hoʻomaka lākou e hoʻolei i nā nila ʻona me ko lākou mau wāwae wāwae, e hahau ana i nā bea a Putin me lākou.
  ʻO kēia nā kaikamahine, ke hoʻomaka lākou e pepehi i nā orcs, ʻaʻole e pau. He mau koa kēia o ka ʻohana maoli o nā superman. A i ka wā e hoʻopuehu ai lākou, ʻaʻole lākou e haʻalele hou i ke ala i hoʻāʻo ʻia.
  A e hoolei kakou i na pulsar pepehi kanaka mai na nipple ulaula o ko kakou mau umauma. A he nui nā mea ʻino, lawe a puhi ʻia nā bea Putin i ka manawa hoʻokahi.
  ʻOiaʻiʻo, hoʻomaka hou nā kaikamahine e hīmeni me ka makemake nui, me ko lākou leo me he mau bele kālā;
  Pepeiao gula kulina -
  Me he ale la ka lehelehe o ka makani...
  E hoʻopiha mākou i nā aniani me ka pāʻani
  E kahe ka muliwai me ka champagne!
  
  ʻO ko mākou ʻāina makuahine, ʻo Elfia lokomaikaʻi,
  He gula ka uhi ʻauʻau,
  ʻAʻole, manaʻoʻiʻo mai iaʻu, ʻoi aku ka nani o ka ʻāina makua.
  Ua ninini ʻia ka nectar apple.
  
  A i ka hooilo ka hau kala kalamaha.
  He aniani aniani nā loko ma lalo o nā kāmaʻa!
  Nani ka ono o ka kakou berena ala.
  A he ʻoi ka maka o ka elf saber!
  
  He kaula emerald ko kēlā me kēia lau,
  ʻAlohilohi koʻa i kēlā me kēia ʻōpuʻu...
  Hoʻokani ʻo Solovyov i kahi mele kupaianaha,
  A ma ke kula, ua like ia me kahi velvet halt.
  
  Na daimana o ka hau ma ka mauu,
  Puhi ʻo Dandelion me he hōkū lā!
  ʻO ʻoe ka ʻāina makua o ka Lā ,
  E ola mau i ka nani mau!
  
  Nani ka honua, ʻoiai e ʻakaʻaka i kekahi manawa,
  A hiki i ka hopena ke hana ʻino,
  He nani nae ka Elf kapu,
  Ua wehe mākou i ka puka no nā malihini a pau!
  He nani wale nā kaikamāhine. A hoolei hou lakou i ka mana make o ka grenade i ka enemi me ko lakou manamana wawae. A ʻo kekahi poʻe uʻi hoʻi i hoʻolei i nā nila ʻona. A ua hou lākou i ka ʻāʻī o nā bea a Putin. A hāʻule nā holoholona.
  ʻO kēia ke ʻano o ka hana ʻana o nā elves ma ke ʻano hoʻoweliweli. A lalau hou aku la lakou a kiokio. Eia hou, ua pā ʻia nā koʻo e nā nalu o ka lolo. A ʻo ka poʻe puʻupuʻu i hoʻopaʻa i nā poʻo o nā orcs. A he mea make loa.
  He nani wale kēia mau kaikamahine, a maikaʻi kēlā.
  ʻO nā kaikamāhine, ʻoiaʻiʻo, he ʻokoʻa, akā ʻo nā elves, me kā lākou ʻokoʻa like ʻole, he mau mea ʻaihue maikaʻi a ʻoluʻolu hoʻi. A ʻo nā kaikamāhine kanaka wale nō e ʻoi aku ka maikaʻi ma mua o lākou, ʻaʻole lākou a pau. Nani ka nani a me ka nani o nā koa ma ke kino a me ka ʻuhane.
  I ka manawa like, puhi lākou me ka ʻole o nā paʻakikī e hoʻohana ana i nā nipple ruby o ko lākou mau umauma.
  ʻO nā ʻōpio ʻōpio pū kekahi e hakakā i ka manawa like. He poʻe hakakā lākou o ka mākaukau a me ka wikiwiki.
  A i ka manawa like, ʻaʻole lākou e poina i ka hīmeni ʻana me ka nani loa a me ka hoʻoikaika ʻana;
  ʻOiai me he mea lā ua koi lākou iā mākou i kahi awāwa.
  Ua hiki mai kahi moeʻuhane weliweli.
  Hiki iaʻu ke hīmeni i kahi moʻolelo i koʻu hoaaloha -
  Ma kahi i hoalaia mai ai ka daimonio hell!
  
  ʻO ke kani hoʻoweliweli e like me ke kani kani,
  me he mea lā e ʻā ana ke ahi ma ʻaneʻi...
  ʻAʻole hiki i nā mea a pau ke ola, manaʻoʻiʻo mai iaʻu, me ke Akua ʻole,
  Akā, kūkulu maoli i ka hopena!
  
  He koa ke keiki mai ka hānau ʻana mai,
  No ka mea, paʻipaʻi ke kila a me ka pele i loko.
  Akā, makemake wau e kala mai,
  ʻAʻole koʻu lima no ka ʻenemi ʻenemi!
  
  ʻOiai ʻoi aku ka wiwo ʻole,
  I kekahi manawa pono ke kaua.
  Mai hoolei i ka opala e like me kou lunamanao.
  Mai lawe wale i kēia pāʻani hell!
  
  ʻO wai ka mea ʻike inā ke ola ma kēia ao
  He ʻoiaʻiʻo nā mea a pau o ko kākou honua: he aka, he mirage.
  E lawe mākou i nā lawehala i ka hoʻokolokolo
  I ka manawa hea e hiki ai iā mākou ke hopu koke i ka wiwo ʻole!
  
  A inā nalowale kekahi mea i ke kaua,
  A ʻaʻole hiki iā ʻoe ke lanakila i ka scum ...
  E wehe mākou, e manaʻoʻiʻo mai iaʻu,
  A e kāpae i nā zero i hāʻule!
  
  Hiki i nā mea a pau ke hoʻokō i ke kaua,
  Aia ka ikaika a me ka manaʻo piha!
  A e hāʻawi mai ka ua o ka hewa i hoʻokahi denari keleawe,
  E hoonani ka aina i ke kanaka koa ma na himeni!
  He ode nani loa kēia, mahalo nā kāne ʻōpio i nā kaikamahine.
  A ʻo nā koa ma ʻaneʻi, e ʻōlelo kākou ka papa kiʻekiʻe o ka papa kiʻekiʻe.
  ʻOi loa i ka wā e holo wikiwiki ana kahi pahu pyramidal. A hoʻouka ʻo ia i ka ʻenemi me nā pū me ka ikaika make. A ʻo ia iho ua aneane hiki ʻole ke paʻi.
  Ke hana nei nā kaua ma ʻaneʻi me ka ikaika nui a me ke ahi mai nā pū o ka pahu terminator.
  ʻO nā kaikamāhine, ʻoiaʻiʻo, ʻaʻohe ala e kūʻē iā lākou inā ʻaʻohe crowbar ʻē aʻe. ʻOluʻolu, e ʻōlelo kākou, ʻaihue, kahi i nui ai ka nani a me ka hauʻoli.
  Hoʻohana ʻia nā pū mikini a me nā pūkuniahi nā koa kaʻa. A hoʻoinu lākou i nā orc ʻenemi me ka ua kēpau.
  A inā lākou e hahau iā ʻoe me nā pōkā kūikawā me kahi kumu uranium. A laila e make loa a maʻalili.
  ʻO nā kaikamāhine e hīmeni ana pēlā, he nani loa. A nui ko lakou naauao a me ka manao nui.
  Ma ke ahi o ke kahe koko,
  Ua kahe ka wai i ko mākou ʻāina...
  ʻAʻole ʻike ke kaua i ka palena manawa,
  ʻOi aku ka ʻona ma mua o ka waina ʻono loa!
  
  ʻAʻole e ʻawaʻawa ka ʻono o ka lanakila,
  ʻO ka ʻawaʻawa o ka uahi a me ke koko.
  I ka hakakā ʻana o ko mākou mau kupuna kāne -
  Kani ka po e pili ana iā lākou!
  
  ʻO ka make ʻole ka uku kiʻekiʻe loa,
  No ka ʻike ʻole ʻana i ka ʻelemakule pōuliuli.
  I hiki ole mai na elele o Gehena,
  Pela e kahe ai ka lokomaikai.
  
  Aloha mākou i ka maluhia a me ke ʻala o ka pine,
  Akā inā pono, e kali ana ke kaua.
  E ko makou naau gula,
  E ʻā, hoʻoheheʻe i ka hau!
  
  ʻAe, hala nā ʻōpio hou,
  Ua lilo nā mea āpau.
  ʻO wai ka lā e puka mai ana,
  ʻAʻole hoʻopunipuni ke kanaka!
  
  Makemake nā kānaka i ka mālamalama o ka Haku,
  He lokomaikaʻi ʻo ia, manaʻoʻiʻo iā mākou ...
  ʻOiai ke ala o ke ola he Gehena,
  A ua hoʻomalu ʻia ke ao nei e: Herode-Ham!
  
  He mau pahu hopu ko makou,
  Akā, ʻo ke ala e hele ai iā lākou, he mea minamina i ke koko!
  Ma hope o nā mea a pau, ua like ka pū mīkini me nā dumbbells,
  Ua piha ʻo Dashing Darkness i nā ʻohana!
  
  ʻO Iesu lāua ʻo Maria ko mākou hōʻoiaʻiʻo,
  E hele mai lākou a lawe mai iā ʻoe i ka hauʻoli!
  Alaila, nalo ke anu a me ka ehaeha.
  A pau ka huhū a me ka ʻino!
  ʻOi aku ka leʻaleʻa e hele i ke kaua ma hope o kahi mele e like me kēia. A me he mea la ua naueue ke kaua, me he unahi la mai kela aoao a i keia aoao.
  A ke ahi nā elves i nā bea a Putin me ka pololei a me ka pololei. He poʻe koa lākou o ka papa koʻikoʻi.
  E makaʻala kākou, e nā uʻi hakakā. A hoolei lakou i ko lakou mau manamana wawae i ka enemi. A haehae lākou i nā orcs i ʻāpana ʻāpana, e hōʻeha nui ai i ka ʻenemi.
  Hīmeni nā kaikamāhine me ka hauʻoli nui:
  - Hoʻonani i ko mākou ʻāina nui,
  ʻOiaʻiʻo, e lawelawe i ka Elf nui,
  He mea nui ia iā ʻoe a me aʻu
  Ua noi mākou i ke Akua no kēia!
  ʻO kēia ke ʻano o ka hīmeni ʻana o nā elves kupanaha me ka maikaʻi a me ke kupanaha. ʻO ko lākou mau leo i hoʻāla aʻe i ka wanaʻao o nā pua pua nani loa o ka ʻuhane.
  Pehea ka ʻoluʻolu a ʻōlelo paha kekahi he quasar . A ʻo kēia kā lākou kumu maikaʻi loa.
  ʻOi loa i ka wā i ʻohi ai nā kaikamahine a hoʻolei hou me ko lākou manamana wāwae i nā nila ʻawaʻawa i pepehi i nā bea o Putin.
  A hīmeni pū nā ʻōpio ʻōpio, me ka nani a me ke kani ʻana o nā leo kani piha.
  Olinolino na hoku i ka pouli o ka po,
  A me ka malamalama o ka mahina kala!
  Huli ka nani i kona mau maka nani,
  Ua hoopalau kaua ia ia no ka wa mau loa!
  
  Ua pōuliuli ka lā ʻulaʻula,
  Akā, e puka mai ana ka wanaʻao!
  A hauʻoli ka makani, walaʻau,
  Ua pehu ka pea o ka moku!
  
  He pōhaku kaumaha koʻu ʻuhane,
  Ke kali nei nā hoʻāʻo o ka mea hakakā!
  A e lele ka hae maluna o ke poo,
  E hele kākou a hiki i ka hopena!
  
  ʻAʻole e ulu ka puʻuwai i ka naʻau ,
  Lele awiwi o ka aeto!
  ʻOiai ʻo ka huʻi koko, me ka lele lele ʻana,
  E lele au e like me ka pua!
  
  Kulou mai na wilou ia'u,
  Ua huli ke Akua Mana Loa i kona mau maka!
  ʻOiai he haʻahaʻa loa ʻoe,
  E hoʻonui au i ka ikaika iā ʻoe i ke kaua!
  
  Ma hope o nā mea a pau, lawelawe pono ʻoe i ka ʻāina makua,
  Akā, ua nāwaliwali ke kino, ua maʻi ka ʻuhane!
  ʻAʻole ʻoe e mihi, ʻike wau i ke ola
  Mai ʻae iaʻu e lilo i pū hipa hipa!
  
  E holoi aku au i na hewa o na la i hala,
  E haʻalele ka mea i hala!
  ʻIke ʻoe, ke oo nei nā pears i ka māla.
  E hōʻike ana ke kiʻi kiʻi i ka mokulele!
  
  E lawelawe i ka ʻāina me kou ikaika a pau,
  Poina ka maluhia ma ka honua!
  I ole e puhi i ke ahi i na ululaau.
  E ola maikaʻi nā kānaka a pau me ʻoe!
  
  Ua pane wale aku au i keia:
  E ka Haku, e ʻeli au i ka honua!
  I ʻakaʻaka nā keiki i ka hauʻoli.
  No laila ʻaʻole pono ʻoe e hoʻolauleʻa i kou poʻe ponoʻī!
  
  Ma hope o nā mea a pau, pili iā mākou ka mea maikaʻi,
  Hoʻoholo nā kānaka a pau - no lākou iho ka koho!
  A mai iā ʻoe nā kaula mana loa,
  Paʻa ʻoe i ke ao holoʻokoʻa i kou lima!
  
  E paʻa nō hoʻi mākou iā ʻoe,
  Ma hope o nā mea a pau, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke ʻike i kahi ʻāina hoʻāno!
  I ka pana ʻana, ʻeha loa koʻu mau manamana lima.
  A ʻaʻole mākou i iwakālua!
  
  He hua hiki ole ke loaa ka lanakila;
  No ka poe nawaliwali, maka'u a hupo paha!
  Akā, hiki i nā koa ke mālama i nā piko a pau,
  E lawe kāua, ua nui ke kaumaha o ka piko!
  ʻO kēia ke ʻano o ka hīmeni ʻana o nā ʻōpio ʻōpio me ka nani, a hōʻike i ka piha piha o ko lākou leo.
  . MOKUNA Helu 20.
  ʻO ke aliʻi wahine a me ka paʻahao kālai'āina ma mua ke ala aʻe i ka manawa. A ʻo kona hoa paio, ʻo ka puaʻa ʻumikū, e hoʻokahuli ʻia ana e ka lehulehu. A ʻaʻole e hoʻomāinoino hou ʻia ma ʻEulopa. Hoonani i ke kuokoa! I kēia manawa, e kauoha i kāu pūʻali koa elves a me nā elves.
  ʻO nā kaikamāhine hoʻi he nani a nani. A me ka hoolei ana i ko lakou mau wawae olohelohe, ua hoouna aku lakou i na makana pepehi kanaka o ka luku i ka shaggy, Putin bears.
  A hana lākou me ka hoihoi nui a me ka hakakā. A hiki iā lākou ke uhaʻi i nā mea āpau a me ka pulverizing. A ʻo kā lākou kanaka maoli kēia a me ka papahana hui like. He mau kaikamahine super loa keia .
  A he mea ala ʻala e hūnā ʻia ma ko lākou mau lehelehe, a he meli ka ʻōpū o Venus, a he ʻono ʻāhiu i loko o lākou.
  ʻO kēia nā kaikamahine e lawe mai i ka hauʻoli kupaianaha. A loaʻa iā lākou ka wela mai ka lapalapa o ka lauoho a ʻo ia wale nō ke ahi ʻāhiu loa a ʻoi loa. He mau koa ʻōlinolino kēia a hyperquasar .
  ʻĀnō, inā hīmeni lākou, ʻoi aku ka ʻono o nā leo ma mua o nā sirens. A ʻo nā wāwae o nā kaikamāhine he ʻili maʻemaʻe a ʻeleʻele - he mea weliweli a nani hoʻi.
  A i ka wā e hoʻolei ai lākou i nā pahi, e hou ana i ka ʻāʻī o nā orcs ma o a ma waena o ka koho pepehi kanaka.
  A he mea pono ke olelo ia, he maikai no hoi na kanaka opio maanei, a ia manawa hookahi no lakou i ka himeni ana;
  ʻO ke kaikamahine-muse,
  Hoʻopili ʻo ia, a laila ʻeha ...
  Holo nā prepositions a ʻaʻohe hui,
  E luku ʻia kahi avalanche o nā mele!
  
  Akā ʻo ka mea aʻu i aloha ai me koʻu puʻuwai a pau -
  I ka pane ʻana, ʻōlelo ia no ke aha nā ʻōlelo.
  Hiki i ke aloha kristal ke wehe i ka puka,
  E wehe i ke ala o ka ʻaeto!
  
  Ma hope o nā mea a pau, manaʻoʻiʻo mai iaʻu, ʻoi aku ka waiwai o ka pahi kaua peni.
  Aia ka paʻa i loko - e holo wikiwiki ka hulu i loko o ka puahiohio!
  Na'lii haaheo,
  E loaʻa kahi ʻōlelo kikoʻī e pili ana iā lākou ...
  
  Ua hana mākou i ka nani no ka pūʻali,
  Kahi e kahe ai ke koko, a ma kahi o ka hou.
  Ua hoʻonui lākou i ko lākou moku'āina,
  Mai nā pyramid a i nā wai piha hau.
  
  Akā i ka manawa hoʻokahi, he hipa ka ʻuhane,
  I loko o laila, kani ka lira ...
  Ma hope o nā mea a pau, ke kāhea nei ka leo o ke kaikamahine -
  A e hoʻoheheʻe ke kuko i ka granite!
  
  Aia kahi ʻōlelo, ʻā nā roses,
  Ma kahi e pua ai ka ʻāpala...
  ʻAʻole hiki i nā hau ke hoʻopilikia iā mākou,
  A hooweliweli i ka hana lapuwale!
  
  E hoʻohuli mākou i kāu moeʻuhane i mea hana,
  E hiki iā mākou ke lanakila i ka hohonu ...
  E maloʻo ka honua holoʻokoʻa me ke kāhāhā
  I ka nalo ana o ka po kaumaha!
  
  A laila pau ka ʻeha,
  ʻAʻohe oopa a ʻaʻohe keiki makua ʻole...
  Aole e hiki mai ka kaawale ana ia kakou,
  E ʻae ka mea hoʻohiwahiwa i ka paepae!
  
  E lilo ka ʻāina makua i aupuni no ke Akua,
  E noʻonoʻo i kēlā me kēia o mākou he mea hana.
  Haule wale ka lehu ma ka hoopunipuni,
  ʻO ka poʻe ʻoiaʻiʻo a lokomaikaʻi - maikaʻi!
  ʻO kēia nā kaikamahine ʻino ma ʻaneʻi. A loaʻa iā lākou ka ʻōniʻoniʻoni a me nā niho e like me nā momi o ka hau ʻālohilohi.
  Aia ma laila nā koa a hakakā me ka pūʻali koa o nā bea a Putin.
  A kiola lākou i nā pī o ka make i ka ʻenemi me ko lākou manamana wāwae a me ka ikaika haʻalulu o ko lākou mau wāwae
  . A hāʻawi lākou i nā makana o ka luku a me ka make. Ke hana nei kēia ʻano luku.
  Akā ʻo nā kaikamahine mai ka stormtroopers e hana ʻino i nā kūlana orc.
  He kūʻē ʻino kēia e hana nei. ʻO ia ka mea ʻawaʻawa loa a me ka huhū.
  E ʻōlelo kākou i nā kaikamāhine ma ʻaneʻi, inā hele lākou i ko lākou ala kaʻawale, a laila ʻaʻohe mea hiki iā ʻoe ke hana e hoʻōki iā lākou.
  A e paʻi hou nā kaikamahine i ke kumu me kā lākou mau nipples strawberry a e hoʻoulu ʻia kahi kahawai luku o ka make mau no nā bea a Putin.
  Maikaʻi loa kēia, ke kaomi nei nā koa i ka ʻenemi.
  A pēlā lākou e hāmare ai i ka ʻenemi me ke kōkua o nā missiles pololei loa.
  Akā maikaʻi nō hoʻi nā keikikāne i ke mele. A hana maikaʻi loa lākou i nā mea a pau, me nā leo kālā;
  I loko o ka manaʻo e hōʻino iā ʻoe iho,
  Ua kālai ʻia ke ʻano e ke Akua nāna i hana,
  Hana ʻo ia i mea koa me ka pahi kaua,
  He kumu hoʻohālike no nā hanauna a pau!
  
  Akā, hiki iā ʻoe ke hakakā,
  Hoʻonaʻauao ʻia e lanakila ai ka lehulehu!
  ʻO ka ʻuhane o ka ʻaeto a me ka liona, ʻaʻole ia he hare.
  ʻO ia mana a me ka pūʻali hemolele!
  
  E like ka enemi me ka ilio hoomaauia.
  A hiki i kā mākou pale ikaika ke ʻoki i nā daimana!
  Aina o ke ao aloha mau loa,
  E uku ka mea kaua i ke kaumaha a me ka make!
  
  Mai hilinaʻi i nā pacifists naʻaupō
  ʻO ka mea a Iesu i aʻo ai e hoʻomanawanui ...
  Mohala ka rai ma lalo o ka lani mālamalama,
  Pono ʻoe e ikaika e like me ka bea!
  
  I loko o nā kaua, ua piha mākou i ke kuko nui,
  A me ke koko ʻino, ʻōpio...
  We're hell apart,
  Auhea na legeona me Satana!
  
  A ua ʻike nā mea a pau ʻo ka mea nāna i hana;
  Ua aʻo au iā ʻoe pehea e hoʻoikaika ai i kou ʻiʻo!
  Mai hoʻonele i kou manawa ma nā mea lapuwale,
  A i ʻole, e hele au i ou lā me ka hoʻopaʻi!
  
  ʻO ka maʻi ʻole ka hewa nui,
  Ua hānau ʻia ka huhū, ka ʻino...
  E uku i nā mea hoʻouka kaua -
  E poina i ka wiwo ʻole, ka hanohano a me ka haʻaheo!
  
  Akā, ʻoiai nā pilikia a pau, ʻo ʻoe
  E ke kaikaina, mai hāʻawi i ke kaumaha!
  E hoʻokō i kāu mau moeʻuhane a pau -
  E hula kāua me kaʻu ipo i ka waltz paheʻe!
  
  He aha hou aʻe ka Haku e hāʻawi ai?
  ʻAe, ua like ke ola hope me ka noe...
  Ua pilikia ke kino i keia ola ana,
  ʻAʻole maʻalahi nā mea a pau e like me ka moʻolelo ...
  
  E ʻike i kou ʻāina, elf wiwo ʻole -
  E kūkulu i kou hauʻoli ma luna ona...
  Ka neʻe ʻana a me ka holomua o ka holo ʻana -
  E hāʻawi lākou i ka mana ma luna o ke ao holoʻokoʻa!
  Ua ʻae nā kaikamāhine i nā keikikāne a e minoʻaka iā lākou me ko lākou mau maka sapeira a me ka emerald. ʻO kēia nā koa koʻikoʻi a maikaʻi loa o ka honua. A inā pono, me ko lākou mau alelo hiki iā lākou ke hana i kahi kai eʻe holoʻokoʻa o nā cascades o orgasms no nā ʻōpio elves.
  A ke hoʻomau nei nā kaikamahine i ka hakakā me ka hoihoi nui. Paʻi lākou i nā pihi me ko lākou manamana wāwae ʻole, hoʻopuka i nā kahawai o nā mea puhi ahi a me ka ikehu luku.
  A laila, lawe nā kaikamahine elf a kaomi i nā pihi me kā lākou mau ʻulaʻula ʻulaʻula, kahi i hana ai ka mea luku luku a lawe mai i kahi pahu ahi a me nā mea hao ma nā papa o nā bea o Putin. He hopena pōʻino kēia o nā ʻōnaehana rocket hoʻomaka.
  Ua hana ʻiʻo nā kaikamāhine me ka ikaika a me ka huahua. A ua hoʻokō lākou i ke kuli a me ka luku ʻana i nā hoa paio, me ka puhi ʻana i nā mea āpau.
  Ma ia manawa hoʻokahi, hīmeni nā kaikamāhine:
  - Auwe ! Auwe ! ʻAmelika - ʻEulopa,
  Asia-Eurasia,
  He mea hilahila!
  No laila, hoʻomaka ka poʻe koa e kī i nā pū mīkini, e hoʻopau ana i nā bea a Putin. A ua hana ikaika loa lakou, pololei a pololei. A ʻaʻole hiki ke ʻae ʻia kā lākou hoʻoikaika hakakā.
  Ua hīmeni nā koa.
  Old Man on Zelensky,
  A ʻo Elfia ka makuahine...
  E hakakā me ka ʻoiaʻiʻo
  E pepehi i nā orcs!
  Holo maila nā kaikamahine elf e hoʻouka. A hoolei aku lakou me ka huhu loa i na makana pepehi kanaka o ka make. A ua haehae lākou i nā bea a Putin, e hōʻike ana i kā lākou papa kiʻekiʻe a hakakā.
  A i ka manawa like ua hoʻohana ʻia nā kaikamahine a me nā nipples ʻulaʻula.
  A lele akula ka uila mai loko aku o lākou.
  I ka manawa like, ua puhi nā kaikamāhine me nā kahawai ultrasound a me nā kuʻekuʻe wāwae.
  Ua haʻalulu ka lewa a hāʻule nā leo puʻuwai a me ka lāʻau lapaʻau, a haki i nā poʻo ʻōhule a ʻōhule o nā bea o Putin me ko lākou nuku.
  A ua hana nā kaikamahine koa i kēia me ka maikaʻi a me ka ʻoluʻolu ʻaʻole hiki ke ʻōlelo ʻia i loko o kahi moʻolelo moʻolelo a i ʻole wehewehe ʻia me kahi peni. A ia manawa pu lakou i mele ai;
  He māmā kuʻu ʻāina hānau;
  He waimaka ʻōlinolino i ʻō mai kona mau maka.
  A ua ʻaʻahu ʻia ʻo Bor i ka ʻulaʻula.
  A mai ka lani mai he hōkū e like me ke kukui!
  
  He aha ka ʻāina i kēlā me kēia manawa?
  ʻOi aku ka hewa o kēlā me kēia wahi o ka honua ...
  A laila, make ihola ka leo o ka cuckoo -
  Pāpā ka rana i loko o nā puddles!
  
  A me ka leo kani o ka po.
  A i ʻole ka hoʻokalakupua ʻole o nā manu ʻeleʻele...
  He mau hoahanau kahiko ko na holoholona,
  He mau moku kahi a lakou i ai ai.
  
  Kū like mākou me he ʻauwaʻa ikaika lā,
  E hoʻomalu i ke kai a mau loa aku...
  Ka pakaua ikaika o ka aina makua,
  No ka nani o ka hoahanau o ke Alii.
  
  I kulike me ka makuahine Nature,
  ʻO kēlā me kēia lāʻau lei...
  E ʻike ʻole ʻia, manaʻoʻiʻo i ka makaʻu -
  ʻO ka wiwo ʻole ka mea hoʻoikaika nui!
  
  ʻAʻole hiki ke poina ka nani,
  No ka mea i loko o ia mea mākou e noʻonoʻo ai ...
  Ma hope o nā mea a pau, ke kaula uliuli o ke ola,
  ʻAʻole ʻike, manaʻoʻiʻo i ka hopena.
  ʻO kēia mau kaikamahine he hōʻailona maoli o ka nani honua. A ʻo nā elves he hana mana a nani loa i ko lākou nani ʻike ʻole.
  A lōʻihi a pāʻani nā ʻōlelo a nā kaikamahine. A hiki ke hana i nā mea āpau me nā pilikia ʻole.
  A hoʻohana lākou, hoʻolei i nā pahi liʻiliʻi a lahilahi i ka ʻenemi me ko lākou manamana wāwae. A lele lākou a ʻokiʻoki, nā koa mai ka pūʻali koa o Putin. Hana nā koa me ko lākou ikaika ʻole.
  A i ka manawa like, hīmeni lākou:
  - He mau kaikamahine maikaʻi mākou,
  He mau kaikamahine kamaʻa ʻole mākou...
  He mea weliweli naʻe nā Orcs
  Ua hahau lakou i na mea kolo me ka lakou pahikaua!
  ʻOiaʻiʻo, inā hoʻomaka nā uʻi e hīmeni, ʻaʻole hiki i ke diabolo ke hoʻokūkū me lākou. ʻO kēia keʻano o ka hōʻikeʻana o nā kaikamāhine i ko lākou mau niho, e'ālohilohi ana e like me nā momi, a wili a hoʻopau i nā bea o Putin me nā'ōhū kūpono.
  Hoʻokahi mea, a ke hakakā nei nā ʻōpio ʻōpio. ʻO ka poʻe o lākou he mau keiki kāne wale nō, me ko lākou mau wāwae ʻaʻole hoʻi e hoʻolei aku i nā nila ʻawaʻawa liʻiliʻi liʻiliʻi e pā pono ana i nā bea o Putin i nā maka.
  A e mele nae na keiki elf;
  Inā ikaika kou lima -
  No laila, ʻo ʻoe ka mea mua ma ke ola!
  A laila ʻaʻole ʻilihune ka hoa,
  He puʻuwai gula a me nā aʻalolo kila!
  
  Akā ʻo ka mea nui, manaʻoʻiʻo - he manaʻo ikaika kēia,
  No ka mea, ʻoi aku ka maʻalili o ke kanaka ma mua o nā holoholona.
  Inā i loko o ke ola ʻoe he ao pouli,
  A laila ʻakaʻaka hauʻoli e aloha ʻia ʻoe!
  
  ʻIke hoʻohui ʻakomi - ikaika i ka lima,
  No ka mea, ua piha i ka ʻike - Know-How!
  Akā e ho'āʻo e hāʻawi i ka mana - i ka lima o ka naʻaupō,
  A laila e loaʻa iā ʻoe ka ʻeha ma ke ʻano he uku!
  
  Aia kekahi manawa i hele ai lākou i ka hahai holoholona me ka lāʻau.
  He kakaka, he pua pua i ka ili manoanoa...
  Akā, hana lākou i nā chervonets kahi i hele ai nā peni,
  A he mea maʻalahi loa ka lele ʻana i ka galaxy!
  
  ʻOiai maikaʻi ka hoʻonaʻauao -
  Akā, he mea hoihoi nō hoʻi ke lawe i ka wiwo ʻole...
  A e like me ka bayonet, e lilo ia i ʻoki,
  A lawelawe mākou i ka ʻĀina Makuahine me ka ʻoiaʻiʻo loa.
  
  Aka, he kea kaumaha ka hana ino,
  Ua piha ko kakou kahua kaua i ke koko...
  No ke aha i ala hou mai ai ke Akua Mana Loa ma hope o ka ʻeha?
  No laila ua paʻa ka ʻākoakoa ʻana o nā koa!
  
  Ua kulu waimaka ke kaikamahine - ua hāʻule kahi hoaaloha aloha,
  Pule ʻo makuahine me ke kanikau, me ka uē ʻana i ka ʻeha ...
  ʻO ke anuanu ma waho o nā puka makani a puka ka kapuahi i waho,
  Eia kekahi kanaka ʻōpio maikaʻi i kanu ʻia ma lalo o ka lepo!
  
  ʻAe, fate kruchinushka - he hopena ʻino,
  Virgin Mary - auhea kou ʻano maikaʻi?
  Ua makemake ke kanaka e hoopalau koke ia.
  A ke puhi nei ka makani i ka lepo ma lalo o nā paina!
  
  E hele mai ke ola me ka hauʻoli - e maikaʻi,
  E lilo ka pai Apple i ka meli hua poppy...
  ʻO ka ʻenemi monster, i ka lepo a me ka pauka,
  E ʻae ka laki ʻoiaʻiʻo ma ka paepae!
  
  Hana ʻia nā mea a pau ma ka Honua a me ka hoʻolei ʻana i Mars,
  E ʻohi kākou i ka lei piha i nā hōkū i ka lima!
  A aloha e ka poʻe, papa kiʻekiʻe wale nō,
  A kiola ʻia ʻo ia i loko o ke ahi - he ghoul weliweli!
  
  Ua maʻa mua ka pū mīkini - e kahe ana nā pōkā i kahi kahawai,
  A ua luhi ka ʻenemi, ʻo ka mea āna i makemake ai ʻo ka zero!
  Inā lanakila ʻoe, e waiwai ʻoe,
  ʻO ka mea nāna i hoʻomaka ke ahi e pau i ka ʻilihune!
  ʻO kēia nā mele ʻoluʻolu a nā kaikamahine Terminator e hīmeni nei ma ʻaneʻi. A hōʻike lākou i kā lākou mau hana kiʻekiʻe a kupaianaha. ʻAʻole hoʻokahi ʻenehana orc e kūʻē i ia mau kaikamahine.
  A nani loa ko lākou mau wāwae, ʻokiʻoki ʻia, a kūlike loa, a ma ka manawa like i kau ʻia nā manamana lima.
  He mau kaikamahine maoli kēia - ʻo kāu mea e pono ai, ʻoi loa!
  Hiki i ia mau koa ke hoʻoholo i ka hopena o ka honua holoʻokoʻa. ʻAʻole hiki i kekahi ke hoʻohālikelike me kēia kaikamahine i ke kaua maoli.
  A hoʻolei hou nā manamana wāwae i nā makana pepehi kanaka o ka luku a me ka make loa. A luku lākou i nā regiment o ka pūʻali bea o Putin.
  A he aha ka mea e hiki ai i ka bea o Putin ke hana inā loaʻa iā ia kahi nila ʻona ma kona lae? ʻO ia wale nō a hana, kēlā uwē. A ke nānā aku nei ia i ka pretentious a me ka grotesque!
  A hoʻohana nā kaikamāhine i ko lākou manamana wāwae wāwae i ke kaua, e hoʻolei ana i nā boomerangs. Lele lakou a milo i ka lewa, a komo iloko o na poo o na bea. A hina iho la lakou a make.
  A laila kaomi nā kaikamahine i nā pihi me kā lākou mau ʻulaʻula a hoʻohuli i kahi mea pepehi kanaka a luku loa. A make ka nui o nā orcs.
  ʻO nā ʻōpio ʻōpio maikaʻi hoʻi e hīmeni maikaʻi loa a me ka hilinaʻi;
  ʻAʻohe aloha nani o ka honua,
  Akā, loaʻa iā ia nā pilikia a me nā hopohopo ...
  Ma hope o nā mea a pau, ʻaʻohe mea hoʻohana i loko o kahi mau huaʻōlelo - nā hoe,
  Ke hui pū mākou, he mau pailaka mākou!
  
  He ipu i loko o ka meli ʻono ke aloha
  Akā, hiki mai ka tar o ka manaʻoʻole ...
  A ke manaʻoʻiʻo nei au e hiki mai ana ka hauʻoli,
  I ka pua, e like me ka nahele siren i Mei!
  
  He mea nui ke kiola aku i ke kaulahao o ka hookauwa.
  E ʻae mai iaʻu e hoʻopololei i ke kino wela ...
  Ma mua o ke ola pio - ʻoi aku ka maikaʻi o ka make,
  ʻOiai ʻo ka pono e ukuhi iā mākou mai ka palaualelo!
  
  Hāʻawi ʻia mākou i nā mea he nui i ke ola,
  Akā paʻakikī loa ka hoʻokō hou aku ...
  Ke hoʻopaʻa ʻia kou manaʻo i ka ʻupena - he ʻauamo,
  Ke akahele loa oe!
  
  A no ka poʻe e ʻaʻa, e kali mai ana kahi pōkaʻi sponge iā lākou,
  A me nā kokoleka, nā lole ʻono,
  Akā, hāʻawi pinepine i ka pōhaku i ke ʻano ʻē aʻe,
  ʻO wai ka mea ʻike, ua pau paha nā lā o nā manu nūnū!
  
  ʻAʻole mākou makemake e haʻalele i kēia ao,
  E lilo i ka honua ʻino!
  Hāʻawi iā mākou i ʻelima i ke ola,
  A ma ka hoʻonaʻauao ka hoʻopaʻi!
  ʻO kēia nā mele ma ʻaneʻi a ʻaʻole i emi iki nā kāne ʻōpio ma mua o nā kaikamahine. A ʻo nā elves hoʻi, he mau kamaliʻi, hoʻohana lākou i nā maʻa. A he mea kaua make loa. A he hopena luku loa.
  E kūʻē i kēlā poʻe, ʻaʻohe mana o nā bea a Putin.
  Ke hoʻomau nei ka hakakā me ka ikaika nui.
  Hoʻolei nā kaikamāhine i nā boomerangs ma ke ʻano o nā hōkū ʻeono a me nā swastikas, a ʻoki i nā poʻo o nā bea o Putin me lākou. ʻOiai e hana ikaika loa ana.
  Hōʻike a hana nā kaikamāhine i nā hana mana kupanaha me ko lākou manamana wāwae ʻole. A hāʻawi lākou i nā hahau ʻeha a me nā iwi i ko lākou poʻe ʻenemi.
  Himeni wiwo ole na koa.
  - Ke kali nei ka lewa iā mākou a me kahi moeʻuhane,
  E hoʻonui kākou i ka nani o ka honua no kēlā me kēia...
  E noho aliʻi ana ka nani
  I ko mākou Elfia nui!
  A paʻi hou nā kaikamahine i nā pihi me ko lākou mau ʻulaʻula a hana i nā kīʻaha ʻoiaʻiʻo i ka ʻenemi, e puhi maoli ana i nā haneli o nā bea a Putin i ka manawa hoʻokahi.
  I ka manawa like, hīmeni nā kaikamahine me ka hoihoi nui a me ka ikaika;
  He nui na wahahee ma ka honua, a e noho alii ana ka lokoino.
  Ua like ka pono me ka manu i paa i ka upena...
  Akā, aia ka mana o ka Haku a me ka pale kaua o ka nui -
  ʻO ia hoʻi, ʻaʻole mākou i hāʻule e hoʻomanawanui lōʻihi!
  
  He hewa pinepine nā Elves a pāʻani me ka hopena,
  E aloha mai ke Akua mana ia makou: He nani kou halelu.
  Ke huli nei au iā ʻoe i ke koko o ka ʻuhane ʻeha,
  Hāʻawi mai iaʻu i ka manawa e ola ai a pule!
  
  Ke kahe mai nei ke one ma kou mau lehelehe, he ʻā a ka makani.
  He aha ka hewa nui i lawe mai ai i ko kākou Honua i...
  ʻO Sātana, ka mea nāna i hana i ka hewa, hoʻomāinoino ʻole ʻia
  Akā, ʻo ka mea i hāʻule a hoʻokahi wale nō i ka lehulehu!
  
  ʻAʻole pono mākou e ʻono i ke Akua, ka lokomaikaʻi,
  Noho ʻo Meanness i loko o ka puʻuwai a noho aliʻi ka nele!
  Pono mākou e hāʻawi i nā mea a pau i nā keiki makua ʻole,
  E ʻike ʻia kou maʻemaʻe ma lalo o ka lani!
  
  Aka, ina ua like kou uhane me ka inika,
  Inā noho ka ʻoʻoleʻa a me ke kuko i kou mau manaʻo?
  No ka mea, ua wehe ke Akua ka Mea Hemolele i kona naau,
  A ʻōlelo ʻo ia: mihi - ʻaʻole helu nā hana hewa!
  
  Ua hāʻawi ka mea nāna i hana i kāna kauoha kapu i ka hana ʻana,
  E aloha i kou mau kaikunāne a mai ʻaʻa e kumakaia iā lākou!
  Ke kaua aku nei au i ka hewa i pio ole ke ahi,
  E lilo i ʻohana hoʻokahi: hoʻohanohano i ka makua kāne, ka makuahine!
  
  ʻAʻohe kala ʻia inā palaualelo kou makua kāne.
  Inā ʻoe e noʻonoʻo nei pehea e hopu hou aku ai ...
  Aka, ina he manawalea oe, e ike oe he opiopio oe.
  A e hana no ka maikaʻi, e hoʻokuke ana i kahi moe!
  
  E hāʻawi ʻia kāu kānāwai kapu no nā keneturi,
  E ola e like me ka lunamanao, e lawe mai i ka olioli!
  Ua wehe ʻia ke ao holoʻokoʻa, nui ka naʻauao,
  ʻAʻole hiki ke ʻike, ke uē nei au me he keiki lā!
  E ʻōlelo wale kākou i nā kaikamāhine - ua hīmeni lākou i kahi mele nui ! A ua hōʻike lākou i ko lākou kūlana koʻikoʻi.
  A e hoʻokuʻu hou nā koa i nā orcs, e kaomi i nā pihi me nā nipples e like me nā strawberries overripe. A hoʻokuʻu iā lākou i ka nui.
  ʻO kēia nā kaikamāhine e lulu nei i ka make a me ka luku ma waena o nā bea a Putin. ʻO nā koa o ke ala ʻālohilohi a luku loa.
  A oki lakou i ko lakou poe enemi me he pahikakiwi la. A hahau aku lakou i na enemi me ko lakou manamana wawae. A he nui nā orc i make i ko lākou mana luku.
  A hoʻolei nā kaikamāhine i nā pī o ka luku a me ka luku me ko lākou mau kuʻekuʻe wāwae, poepoe, ʻulaʻula.
  A hāʻule hou nā bea a Putin, pepehi ʻia a haehae ʻia. A ʻo ka poʻe koa e hana me ka hoʻomaopopo a me ka luku.
  A ke hōʻike pū nei nā ʻōpio i ko lākou mana luku a luku i ka pūʻali koa Putin.
  Ma ia manawa hoʻokahi, hīmeni nā pūʻali koa hakakā me ka ʻoliʻoli;
  Noho mākou i kahi honua piha i ka kaʻawale, ke kaumaha ...
  He aha ka hana a ke koa ke noho wale?
  No mākou, ua hoʻoholo ʻino nā Akua i ka pono -
  Ua hina kēia kanaka!
  
  ʻO ke ao holoʻokoʻa i loko o ke aloha.
  Hehe nā waimaka o ka hoʻokaʻawale ʻana iā ia ...
  Ua nalowale ke aloha me ka ʻike ʻole ʻia,
  A lilo ke ola me he pohaku palupalu ole!
  
  Ua maloʻo ma ka wao nahele, a ʻā ka hau i ka wela.
  Nani ke kaulahao ʻele e hoʻopuni ai i koʻu puʻuwai!
  A pā ka ua o ka hoʻokaʻawale ʻana i ka hale -
  Ua nele nā ʻeke, koe wale ke keleawe!
  
  Akā ʻo ka manaʻoʻiʻo i ka hana a ka mea hakakā e hoʻoulu ai,
  ʻO ke Akua Mana Loa - e ʻike ua hoʻohiki ʻo ia!
  A e like ia me nā lau no mākou i ka mahana o Mei,
  I ka ulu ʻana, hālāwai mākou me ka pua!
  
  Makemake ʻoe e hauʻoli ka honua
  No laila, i mele nani ai kēlā me kēia o kākou e like me ka pō?
  A laila lilo ka meli momona i hōʻiliʻili ma ka linden -
  I ka ʻuhane o nā pilikua, e hoʻopau kākou i ka wahaheʻe!
  
  Mai hoʻopunipuni i ke Akua, e manaʻoʻiʻo mai iaʻu,
  ʻIke pono ʻo ia i ka mea o mākou he makaʻu a he ʻakaʻaka!
  E haawi i ke ano o ka Haku i ka mohai,
  ʻAʻohe mea kupanaha i ʻōlelo ʻia, e uku aku au iā ʻoe!
  
  Akā, ua paʻa ka hana ʻino iā mākou i ka ʻupena,
  ʻAʻohe mea i ʻike i kahi e pau ai ka pepehi kanaka.
  Ke kau nei ʻo Iuda ma luna o kahi lāʻau popopo -
  A no ka poʻe i manaʻoʻiʻo - he lei laurel!
  
  Hiki i kēlā me kēia kanaka ke lilo i mea maikaʻi
  ʻO kā mākou koho e noʻonoʻo - hoʻoikaika no Kristo.
  Akā, i kekahi manawa, aia nā puddles o ke koko,
  Ma ka liʻiliʻi loa he ʻōlelo hoʻohiki - e hele koke mai wau!
  
  E ke ao, pehea ka nui o ka hana ʻino i loko ou,
  Me he mea lā ʻaʻole hiki iā mākou ke noho maluhia!
  Uwe ka wahine i ka pahu kupapau o ke koa.
  Nani ka lahilahi o ke kaula palupalu o ke ola!
  
  ʻO ka hoʻokahe koko ʻaʻole ko mākou kāhea -
  Makemake wau e aloha, e hāʻawi i ka Paredaiso Fatherland!
  No ke aha kēia hoʻopaʻi no kākou a pau?
  ʻO ka pane, hāʻawi i ka waiwai a pau i ka poʻe ʻilihune!
  
  ʻAʻole hiki ke kūʻai i ke ola no ke kālā,
  No ka mea, aohe kumu kuai gula no ke Akua!
  A kūlou i ka halepule i ka lā Sābati,
  E lilo i ʻēheu e like me nā ʻaeto!
  
  A e hiki mai ana ka manawa - E hiki mai ana ke aupuni o ke Akua,
  E pau ka pōʻeleʻele hewa a me ka pōʻino!
  E pau ana ka uhane, hookauwa hewa,
  A e lilo ka ʻāina i ka Nui o ka Hauʻoli!
  Ua hīmeni maoli nā kaikamāhine, a nani loa. A ua kiola nā wāwae wāwae ʻole o nā kaikamahine i nā makana pepehi kanaka o ka luku. A no laila ua hoʻomau ka luku ʻana i nā bea a Putin. Hoʻohanohano ʻia nā kaikamahine i ko lākou akamai nui.
  He nani lākou a he ʻoluʻolu loa. A ʻālohilohi loa ko lākou mau uʻi umauma, e like me nā strawberries overripe.
  ʻO nā kaikamahine, me ka ʻole o ka hana pono ʻole, e hoʻolei i nā makana o ka luku me ko lākou mau manamana lima ʻole o ka ikaika make.
  He nani loa lākou a me ka hakakā, ʻaihue lākou i nā kaua.
  He aha kā mākou e ʻōlelo ai e pili ana i nā nipples ruby o nā umauma o nā kaikamahine? ʻO kēia hoʻi ka hakakā nui a me ka ʻoluʻolu. Nani ka ikaika o na kaikamahine i ka hakaka me ka ikaika loa.
  No laila, lawe hou nā kaikamāhine a hoʻopaʻa i ko lākou manamana wāwae wāwae i ko lākou waha. A e puhi kākou. A pehea ka hoʻomaka ʻana o kahi kani kani kani mai kēia.
  A nalo ka ʻike ʻana o nā koʻo kahaha. A hāʻule lākou me ko lākou nuku ma luna o nā poʻo naʻaupō o nā bea a Putin.
  . MOKUNA Helu 21.
  ʻO ke kaikamahine elf a ma ka manawa like ua hāʻawi ke aliʻi wahine i nā kauoha. A hana ʻo ia me ka ikaika loa. A ʻālohilohi kona mau maka e like me nā sapeira. He kaikamahine nui kēia a ʻo Maria Kolesnikova kona inoa.
  Ua uhaʻi lākou i ko lākou mau poʻo a ua kīkēkē i ko lākou lolo. Maikaʻi kēlā!
  A laila, hoʻomaka nā koa me ka nani a me ka leʻaleʻa e hīmeni me ko lākou leo kupanaha;
  Malamalama o kaʻu Elfia kiʻekiʻe -
  ʻO nā ʻāina i hāʻawi i ke ola i ka honua me ko lākou ʻuhane!
  ʻAʻole hiki ke loaʻa kahi ʻāina ʻoi aku ka nani,
  He nūhou ʻo ia i ke ao holoʻokoʻa - he moeʻuhane hemolele!
  
  Ma na lau mauu a me na kulu hau a pau.
  A i nā kulu o ka ua mehana o ke kauwela...
  Pāʻani nā hau hau me nā daimana,
  Iloko o lakou ka maka o Iesu - ka Haku Alakai!
  
  ʻO ka hana ʻana o ka Svarog uila,
  He nani i kēlā me kēia pua kulina.
  ʻO ka mea makemake i ka maluhia, ua like ia me ke keiki a ke Akua,
  E manaʻoʻiʻo mai iaʻu, he ola maikaʻi kona ma nā wahi a pau!
  
  Akā, hāʻawi mai ka Mea Mana Loa iā mākou i kēia makemake,
  I koho au i kēlā me kēia ala kūʻokoʻa,
  No laila, aloha ke kanaka ʻōiwi i kona ʻāina hānau,
  E hoʻonani iā Rod i kāna mau hana!
  
  Akā naʻe, ua hana lākou i kahi koho maikaʻi ʻole,
  A i kēia manawa ke kahe mai nei kahi kahawai ʻino i ka Honua!
  Hehi ʻia ʻo Elfia mai ka pō o nā kaʻa e ka lehulehu -
  He lokoino a he aloha ʻole ka hopena i kāna kaua!
  
  Akā e hui pū nā poʻohiwi i ka poʻohiwi -
  Ma lalo o ka hae Soviet o Nowemapa.
  Hāʻawi nā maka i ka lokomaikaʻi mai ka ikona,
  No kakou lakou imua o ka Haku, aole makehewa!
  
  ʻOiai e ʻai nā daimonio ma hope o Putin,
  A ua hoʻokomo ʻo ia i ka nui o Gehena i loko o Orkmania !
  Akā, pana mākou i nā Junkers e like me nā kīʻaha,
  Ma hope o nā mea a pau, pono ʻoe e hakakā, e haehae i ke koko mai loko mai o kou mau aʻa!
  
  ka ʻenemi iā Elfskva - ua pau nā mea i ke ahi,
  Ma o ka binoculars ʻike ʻo ia i nā hōkū o ka Kremlin!
  Akā, ua lanakila mākou i ka pūʻali o Mamai ma mua,
  Na ka Haku e haawi i ka ikaika i kana mau kaikamahine aloha!
  
  ʻĀina - Hāwanawana wau i ka pule me ka ʻeha,
  Ke ʻā nei ko mākou mau kūlanakauhale me he lama lā!
  ʻO ka mea i kūkulu ʻia me ka hou a me ke aloha,
  Ua luku maoli ʻia paha?
  
  Akā ʻaʻole e haʻalele ka ʻohana i kāna hana -
  E hāʻawi mai ʻo ia i ka ikaika a hāʻule ka ʻenemi!
  E like me ka mea i ʻōlelo ʻia ma ka puke naʻauao a ke Akua -
  E lanakila ka elf a hele i nā hōkū!
  
  Ua pio ka Wehrmacht, kahe ke koko,
  Elfskva , a ma hope o ka Elfagrad hanohano!
  A e hāʻawi ka Motherland i ka wai mai nā lāʻau ʻāpala,
  No laila e maʻalahi ka pū mīkini me kahi grenade!
  
  ma Okrlina - he alakaʻi hanohano,
  Hope Alii o ke Akua ma ka Honua kahi he hewa!
  Orkshist ,
  A laila e loaʻa ka hauʻoli a me ka holomua!
  Ua mele maikaʻi nā kaikamāhine, a me ka makemake a me ka ikaika. Ua hīmeni maikaʻi nā uʻi a hana pono i nā mea a pau.
  A me ko lākou manamana wāwae ʻaʻole lākou e hoʻolei i nā hōkū kūikawā e ʻoki i nā ʻāʻī a me nā ʻōpū o nā bea a Putin. A e ʻōlelo wale kākou he ʻoluʻolu loa.
  ʻO nā kaikamāhine hauʻoli i ka hakakā he ikaika loa a hakakā.
  ʻOiai i kekahi manawa loaʻa iā lākou. Eia nā mea hoʻokō orc e hoʻomāinoino ana i kahi kaikamahine mai ka ʻohana elf. Lawe lākou iā ia a huki iā ia i luna o ka pā. ʻO ka mua, nakinaki lākou i kona mau lima ma hope a hoʻomaka lākou e hāpai i ke kaikamahine i luna. A pela aku a hiki i ke kaupaku.
  Huki lākou iaʻu i kahi kiʻekiʻe o ʻumi mika. A laila lawe lākou iā ia a hoʻokuʻu i ke kaikamahine.
  Ua hāʻule kona kino ʻōlohelohe, ʻeleʻele i lalo. A ʻo ka papahele ponoʻī he ikaika loa, ua ʻōloʻo ke kaula nylon.
  A e uē ke kaikamahine mai ka ʻeha hellish. ʻO ia ke ʻano o ka nani. A ua wili i nā hui o ka nani i ka palena.
  ʻO ka luna hoʻopaʻi koʻikoʻi mai ka ʻohana o nā bea a Putin i ʻuā me ka ʻakaʻaka:
  - Haalulu mau!
  A hoʻomaka hou ke kaikamahine e hāpai i luna o ka ʻeke. A kiʻekiʻe a kiʻekiʻe. Ua ʻōleʻa ke kaula.
  He nani loa ke kaikamahine me nā ʻiʻo hoʻomaha o kahi elf. He kupaianaha a hakaka loa.
  A me ka uwē ʻana, ʻōlelo ʻo ia:
  - ʻAʻole! ʻAʻole wau e ʻōlelo!
  A hāpai aʻela lākou iā ia a hiki i ke kaupaku o luna. A ʻo ke kaikamahine, kikoo aku i ka nānā ʻana, hauʻoli.
  No laila ua hoʻokuʻu hou ʻia ʻo ia. Hāʻule ke kino olohelohe a ikaika o ka elf. A iho i lalo me ka wikiwiki ʻāhiu. A kokoke i ka papahele, paa hou ke kaula.
  A uwa hou ke kaikamahine. ʻAe ʻeha.
  Akā, pohā mai koʻu umauma ka leo:
  - ʻAʻole! ʻAʻole wau e ʻōlelo!
  ʻO ka luna hoʻopaʻi kiʻekiʻe mai ka ʻano o nā bea a Putin i kauoha:
  - Luliluli no ke kolu o ka manawa!
  A i kēia manawa hāpai hou ʻia ke kaikamahine ma ke kaula. Ma mua o ia mea, ua kau ʻia kahi poloka koʻikoʻi, ʻoka, hao ma nā wāwae ʻole o ke kaikamahine. A hoʻoikaika aʻela ʻo ia i ke kikoo ʻana o kona kino wahine ikaika.
  Ua kīkoʻo ka elf a kau ʻia ma kahi kokoke i ke kaupaku, i loko o ka hale kākela, kahi i hoʻomāinoino ʻia ai ka poʻe panatics mai ka hui o Putin.
  A laila ʻōlelo maila ka luna hoʻopaʻi kiʻekiʻe:
  - E ʻōlelo paha ʻoe i ka pipi!?
  Ua hoʻōho ke kaikamahine me ka manaʻolana:
  - He mākia ma ka waha o kāu Putin!
  Ua hahai ke kauoha:
  - E hoʻokuʻu!
  A hoʻokuʻu hou ʻia ke kaula me ka pahu. A hina ihola ke kaikamahine. A ʻo kona mau wāwae wāwae ʻole i loko o ke kumu lāʻau i pā iki aku i ka papahele, a ʻoʻo hou ke kaula.
  A hoʻōho hou ka elf a nalowale ka ʻike.
  ʻO nā orcs, ma ke kauoha a ka luna hoʻokō kiʻekiʻe, ua ninini i kahi bākeke wai hau ma luna ona. A noʻonoʻo ke kaikamahine.
  Ua kauoha ke alakaʻi hoʻokō:
  - A i kēia manawa ke kau nei.
  A hoʻomaka nā orcs e kau i nā mea kaumaha loa ma luna o nā makau e kū mai ana i waho o ka poloka. ʻO ke kino muscular o ke kaikamahine, ʻālohilohi i ka hou, ua ʻōhola nui ʻia a pio e like me ke kaula.
  A hou mai la ia.
  - ʻAʻole wau e ʻōlelo!
  Ua kauoha ka luna hoʻokolo:
  - He kukui nona! A e wela i ka umauma, a me ka poli a me nā kuʻekuʻe wāwae!
  Holo maila nā orcs e hoʻokō i ke kauoha. Ma mua o kēia, i ʻole koke ka ʻili, mālama lākou i ka ʻōpū o ke kaikamahine, nā ū, a me nā wāwae ʻole me ka ʻaila ʻoliva.
  Ua hoʻopailua loa ke kaikamahine i ka hoʻopā ʻana i nā lima huluhulu o nā bea o Putin.
  A ia lakou i hoa ai i ke ahi malalo o na wawae olohelohe o ke kaikamahine. A lawe mai la lakou i ka lama i kela u'i ula o ka umauma, a i kekahi lama ma ka poli o Venus.
  A he hell ka ʻeha. ʻAʻole naʻe i uē a uē wale ke kaikamahine, akā hoʻomaka ʻo ia e hīmeni;
  ʻAʻohe mea liʻiliʻi i ka hoʻolālā o ka lua,
  ʻO kēlā me kēia kumu no ka diabolo, ua like ia me ka makau.
  Inā ʻaʻohe lokomaikaʻi mai ka Haku mai ma ke ao nei,
  ʻAʻole mamao loa ka inferno!
  
  Ma hope o nā mea a pau, aloha nui ʻia ka hewa e ko ke ao nei.
  E like me nā mokupuni ʻaʻohe panana maikaʻi...
  ʻOiai ua mele ʻia ka heroism o ka wiwo ʻole -
  ʻO ka ʻoiaʻiʻo, ʻo Satana ke Aliʻi o ke ao holoʻokoʻa!
  
  E pomaikai ana ka mea lokoino ma keia ao,
  ʻO ka mea ʻike ʻole i ke aloha he aliʻi!
  Aia nā pahele ma lalo o nā lāʻau pāma o ka lani,
  Auhea ka maikai? ʻO ka measly zero!
  
  Hiki ke hoʻopau ʻia kekahi manaʻoʻiʻo
  ʻO kēlā me kēia hanohano e like me ka noose...
  ʻO ka ʻāʻī ʻana i loko o ka pahu one -
  A makemake wau e hoʻomālamalama i ka honua me ka moeʻuhane!
  
  Ke hoʻoikaika nei ʻoe i ka mālamalama, akā aia ʻoe i ka pōʻeleʻele.
  Makemake au e hāʻawi, akā nele kaʻu ʻeke!
  Inā ʻaʻole ʻoe makemake e ola e like me ka manu pōʻino.
  E hele i ka ʻino, ka maalea a me ka hoʻopunipuni!
  
  He mea hoʻopailua ka noho ʻana ma lalo o kahi ʻūhā,
  Ma kahi me ke kākoʻo ʻole o ka hale - ʻaʻole kahi ʻanuʻu!
  Holo wikiwiki ʻoe me kou ʻuhane e like me ka falcon i luna,
  Akā, aia ka ʻiʻo i loko o ka puʻu, ʻālohilohi ka pahi kaua a ka ʻenemi!
  
  Pehea i pau ai ka hauʻoli?
  A no ke aha la e noho alii ai ka hewa ma na wahi a pau?
  Ua nele anei ke Akua i ka mana?
  No laila ka maikaʻi e alakaʻi i nā mea a pau?
  
  Ma hope o nā mea a pau, ʻaʻole i hana ʻia ke kanaka e lilo i mea manaʻo.
  Ma hope o nā mea a pau, i loko o kēlā me kēia puʻuwai he pūnāwai o ke aloha ...
  No ke aha i ʻike ʻole ai nā orc i ko lākou palena?
  Ua kūkulu ʻia ka hauʻoli ma ke koko wale nō?!
  
  ʻO ka mea pōʻino, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke loaʻa ka pane iā ʻoe iho,
  He mea weliweli kēia ma ka honua mai nā kenekulia ...
  A ke hana nei na daimonio i na maka weliweli ia oe,
  A me he mea la ua poina ka Haku i na kanaka!
  
  Akā, ʻaʻole au i manaʻo ʻaʻole mana loa ka hewa,
  Pono ʻoe e hoʻopaʻa i kou makemake i ka lima!
  A laila e nalowale ka manaʻo e alakaʻi i Gehena,
  A e maluhia a kuikahi ma waena o kākou!
  Ua hoʻomau nā koa i ke kaua ʻana i ka pūʻali orc. Ua hana lākou i kēia me ka wiwo ʻole a, ʻoiaʻiʻo hoʻi, me ka hoʻohana ʻana i nā manamana wāwae ʻole o ko lākou mau wāwae ʻokiʻoki.
  Ua u'i na ui.
  Ke ʻike nei ʻoe i kahi eclipse i ka lewa?
  He hōʻailona weliweli o ke au...
  He hoailona keia o ka malamalama,
  He ʻino nā mea no nā orcs!
  Ma hope o ka ʻōlelo ʻana i kēia, lawe nā kaikamahine a kaomi i ko lākou mau ʻuʻu ʻulaʻula ma nā pihi bazooka. A ua pane nā mea hoʻolele missile. Ka mea i uhi a haehae i ka nui o nā bea a Putin.
  A mahope iho, hoomaka hou na kaikamahine e mele;
  Elfia: ʻo ʻoe koʻu ʻāina hoʻāno,
  Ma kahi e hiki mai ai ka moeʻuhane ...
  Hāpai ke anu a mehana,
  ʻAʻohe nani maikaʻi o ka lani!
  
  ʻAʻohe ʻāina like ma ka honua holoʻokoʻa,
  Ua like ia me ka ruby bullfinch ma ka lālā willow.
  Ua ʻaʻahu ʻia i nā daimana a me nā momi o ke kula.
  I ka manawa i hāʻawi mai ai ʻo Frost iā mākou i kahi hau hau!
  
  Nani ka pua kulina i ke kau wela,
  Lily wai gula ma ka wai...
  Aloha ka manu ʻeleʻele i ka huakaʻi,
  Nanea ʻoe i ka nahele ma ka mauʻu!
  
  He nani mau nā kaikamāhine ma Elfi -
  ʻOliʻi, nani - ua ahi ka lauoho!
  A ua ʻike ʻia nā mele i hoʻohanohano ʻia e nā Slav,
  A ʻā maila ka wela i ka lani!
  
  Ke kahe ka ua me ke kamaʻa ʻole i loko o nā puddles.
  Ua ʻakaʻaka a holo nā kaikamahine ʻōniʻoniʻo...
  ʻAʻohe o mākou e loaʻa i ke anu i ka hoʻoilo.
  ʻO ka hau ma lalo o ka hau, ke mohala nei nā lilia o ke awāwa!
  
  Ka waiwai o ka ʻāina i loko o ko mākou puʻuwai,
  E mālama, akā, mai hūnā, e ke koa!
  Wehe mākou i ka puka i nā lewa o ka lani,
  E lanakila mākou i ka cosmos holoʻokoʻa o ke ao holoʻokoʻa!
  
  He haahaa a hanohano ka aina makua,
  ʻO nā kala ma ka hae he ʻekolu mea ola!
  He mana ʻālohilohi kēlā,
  E nānā iā Elfia me ke aloha!
  
  Na ka Haku e haawi mai ia oe i ka uku, e manaoio mai ia'u, he mea nui,
  Me ka ʻepekema e hoʻāla hou mākou i ka poʻe make...
  A ʻulaʻula mau koʻu makuahine,
  E hoʻolauna mākou iā ʻoe i kā mākou hui mana loa!
  He wiwo ʻole nā kaikamāhine a ke nānā aku nei. A ʻo ko lākou mau wāwae, ʻoiaʻiʻo, ʻaʻohe, a piha ko lākou umauma i nā nipple ʻulaʻula - nani wale, kupaianaha.
  A paʻi hou lākou i nā nipple ʻulaʻula o ko lākou mau umauma ma nā pihi o ka bazooka a hoʻomaka i nā makana o ka luku me ka ikaika make. ʻO kēia nā kaikamahine maikaʻi loa ma ʻaneʻi, ʻoluʻolu a me nā kuʻekuʻe wāwae ʻole, poepoe, ʻulaʻula.
  Makemake nā ʻōpio ʻōpio e palu i kēia mau wāwae ʻole. A ʻono lākou e like me ka waihona meli.
  He poʻe maikaʻi a ʻoluʻolu kēlā mau elves. E ʻōlelo wale kākou ma laila - ʻoi loa lākou.
  A inā ua hoʻomaka mua lākou i ka hīmeni ʻana, a laila, ʻeha loa ka pepeiao;
  Ua paʻa koʻu manaʻo
  Ua mālamalama nā mea a pau, me he mea lā i Nowemapa!
  A e hoʻolei mākou i ka lāʻau i loko o nā ʻaoʻao o ka daimonio ʻino,
  A he mea kupanaha loa ia ma ka Honua!
  
  ʻO ia mau hōkū i ko kākou ao holoʻokoʻa
  He rubi kekahi, he daimana kekahi!
  ʻOhi mākou i ka hoʻokupu mai ka poʻe hewa -
  Ua like ka hahau ʻana me ka hāmare ʻaʻole i ka kuʻemaka, akā i ka maka!
  
  Nā puka makani kūʻai me nā quasars,
  ʻAlohilohi ka hippodrome ʻālohilohi!
  Aia nā ʻeha hāmama i loko o koʻu ʻuhane -
  Me he mea lā ua loaʻa kahi pogrom nui i loko!
  
  E wili lākou e like me nā ʻili o ke kometa,
  Lamb shine - milky drift alohilohi!
  E mele ʻia nā hana make ʻole,
  E noho mau ka Elf i ka nani!
  
  He aha ka hana a ka elf kaumaha no ka kaulana?
  E hoʻokuʻu wale i kahi waimaka mai kou mau maka uliuli...
  Ke hina a hoʻopailua nā mea a puni,
  Ke kali ʻoe me ka manaʻolana no ka hekili i Iune.
  
  E kīkoʻo i kou mau lehelehe pōʻino me ka minoʻaka -
  E hoʻomaopopo ʻaʻole ka honua i nā hua i ka nahele.
  E hū koke ke kaikamahine i kona mau niho iā ʻoe,
  I loko o laila e hoʻokō ʻoe i kahi moeʻuhane kūpono!
  ʻO nā mele a kēia mau kaikamahine he nani a nani hoʻi, nani lākou. Hiki ke ʻōlelo ʻia he cosmic a hakakā loa. He mau ʻuʻu kā nā koa i ʻālohilohi me nā rubi, e ʻālohilohi ana e like me nā hōkū i ka pouli.
  A ʻo nā alelo o nā ʻōpio ʻōpio e lili iā lākou a hopu i nā cascades o orgasms.
  He nani maoli keia.
  A laila, hoʻomaka nā kaikamāhine e hoʻolei i ka pahi me ko lākou manamana wāwae ʻole. A ua wehe kēia mau maka i ka ʻāʻī o nā bea a Putin.
  A ua lilo ia i mea ʻoluʻolu loa.
  A no laila, hoʻomaka nā kaikamahine e kaomi i nā pihi ma nā ʻuʻu ʻulaʻula o ko lākou mau umauma a hoʻokomo i nā pū.
  A ua lilo kēia hopena i mea make paha.
  A ʻoki hou nā elves nani i nā bea a Putin, e hoʻokomo iā lākou i loko o nā pahu.
  ʻAʻole poina i ka hīmeni ʻana i ka manawa like;
  Hoʻokahi wale nō alanui o ko mākou poʻe hakakā,
  Ua uhi ʻia ʻo ia i nā kākalaioa a me nā kākalaioa...
  Ma hope o nā mea a pau, ʻaʻohe Akua ma kēia ao -
  Ua hina nā moeʻuhane i ka lepo!
  
  Hiki i kēlā me kēia vulture ke kui
  A lilo ka māla mua i ʻāina mehameha...
  Akā, pehea ka nāwaliwali o nā kānaka?
  Ma hea i hele ai ka elf hero?
  
  A nolaila poina lakou i ka Elf,
  No ke aha ʻoe i kūʻai aku ai iā ʻoe iho i kahi haole?
  Kahi mau mile, lilo i mau mile,
  E hāʻule i loko o ka lua i ka lua i luna!
  
  Ma laila nā ʻāpana keʻokeʻo ma ke kula,
  A ʻeā, ua ala ke koʻo...
  Makemake mākou, e manaʻoʻiʻo mai iaʻu ma mua o kāu ʻāpana,
  E lilo ke ola i paradaiso!
  
  Akā, hāʻawi ka Mea Mana Loa i kēia pane -
  Makemake ʻoe e ʻai nui?
  Hāʻawi lākou iā ʻoe i nā meaʻai keu,
  Aia i hea ka hana a me ka hanohano?
  
  No Elfia, he mau koa ʻoe me ka ʻoluʻolu,
  E ʻoluʻolu wale i ka mamon...
  Akā, pono ka ʻōlelo, pono nā kaikunāne -
  Kiola ʻoe e like me ka lepo no ka ʻōpala!
  
  ʻAe, he aha kā mākou ʻae ʻana i kēia?
  Kaumaha me ka palaualelo a me ka huhu.
  E kali ke ala iā mākou, auwe, pōʻino.
  E kaua me ka lehulehu lehulehu!
  
  Akā ma kēia mea, e lanakila mākou -
  No ka mea, he mau keiki lakou na ka Makuahine.
  Mai hoʻokuʻu i nā pēpē e hiamoe i loko o ko lākou moena,
  E lele i nā comets e like me nā ʻaeto!
  
  A e pane au i ka mea hope loa:
  Ahea e hiki mai ai ka lokomaikai?
  I ʻā mau ka kukuna o ka hauʻoli -
  E hoʻoheheʻe kākou i ka hau a me ka hau i ka ʻauʻau!
  Hīmeni nā kaikamāhine uʻi, a ʻo ko lākou mau leo, ua piha a kani. ʻOiaʻiʻo, ʻaʻohe mea i ʻoi aku ka nani ma mua o nā koa. A ʻālohilohi ko lākou umauma e like me nā rubi a me ke kaomi ʻana i nā pihi hauʻoli.
  Ke ahi aloha ole na koa i na orcs. Hana lākou me ka ikehu hiki ʻole ke hoʻōki.
  A me ko lākou manamana wāwae ʻaʻole lākou e hoʻolei i nā makana o ka luku me ka ikaika pepehi kanaka.
  ʻO ia ke ʻano o nā kaikamahine - inā ʻoe e hoʻonāukiuki iā lākou, e kahili i nā mauna. E hoʻāʻo wale e pale aku i kēlā mau ʻaihue.
  Me nā kuʻekuʻe wāwae ʻaʻole lākou e hoʻolei i nā pī o ka make me ka ikaika nui a pepehi kanaka.
  He mau kaikamahine ʻoluʻolu a kū hoʻokahi kēia.
  A i ka wā e hoʻohana ʻia ai nā uʻi umauma ʻulaʻula, ua ʻoi aku ka ikaika o ka ʻōnaehana hoʻopau. A he nui nā tausani o nā bea a Putin e make ana ma lalo o ka hahau aloha ʻole o nā kaikamahine me nā kuʻekuʻe wāwae ʻole, poepoe, ʻulaʻula.
  A ke mele mau nei na kaikamahine;
  He nui ka poʻe o mākou e makaʻu i ka wā kahiko o ka honua,
  He aha ka mea i hūnā ʻia ma lalo o ka malu o nā kenekulia?!
  Hoʻoholo ʻia ka hopena o ke ao holoʻokoʻa e ka manawa kūpono a me ka makemake,
  He mea hiki ke hoohiolo a lanakila i na enemi ino!
  
  A i keia wa, he pouli loa.
  Nui nā awāwa like ʻole...
  Ma na hoku a pau e hana ai o Satana i maka,
  Makemake ʻo ia e hoʻohuli iā mākou i diabolo o nā kao!
  
  ʻAʻohe kāula ma ka ʻāina makua, auwe -
  A he nui nā mea e aʻo ai no kahi hakahaka!
  A ʻo ka hopena, puka mai nā pahu kupapaʻu,
  Ina, ua wela i ka manao o ke Akua!
  
  ʻAʻole pili ka manawa i nā ilo,
  He kanaka haʻaheo kēlā me kēia o kākou.
  ʻAʻole e hoʻemi ʻia nā hopena i ka ʻole,
  Pono kākou e hoʻomaʻemaʻe i ka maka haumia!
  
  ʻAʻole ʻo ka hoʻopiʻi ʻana he hopena, ʻike ʻoe
  ʻAe, e hoʻoholo i nā mea a pau me ka noʻonoʻo, e nā kāne!
  A laila e holomua ka ʻāina,
  Inā ʻoe e pale i ka laina me ka pū mīkini!
  
  Hoʻopau i ka hana, a maikaʻi ʻoe,
  Hiki iā ʻoe ke hōʻea i luna!
  ʻOiai he ʻōpio ʻoe no nā makahiki -
  Ua like ia me ka hāʻawi ʻana mai iaʻu i kahi pōkā a ʻaʻole kani leo!
  
  A he aloha ka uku,
  Loaʻa iā ia ka leʻaleʻa o ke ao hewa!
  A mai kue i na manao,
  Loaʻa ʻia e ke kahawai ʻino o ke kuko!
  
  Na ka manaoio e alakai ia kakou i ka Makua,
  E hoʻomaʻemaʻe, maikaʻi, ʻoluʻolu!
  A hoomana ka aeto ia Kristo,
  ʻO kēia ka manaʻo o ka komunism!
  ʻO kēia ke ʻano o nā mele e hoʻoikaika maoli iā ʻoe a hoʻokomo iā ʻoe i ke ʻano. Me ka nani a me ka ʻōlinolino o nā koa.
  A hoʻomau lākou i ka hoʻolei ʻana i nā makana o ka luku me ka ikaika pepehi kanaka me ko lākou manamana wāwae ʻole.
  ʻO kēia nā kaikamāhine. A i nā kaikamahine maikaʻi i hoʻopaʻa ʻia, hoʻolei nā orcs i nā crowbars ʻulaʻula i nā kuʻekuʻe wāwae o nā mea nani. A puhi lakou ia mau mea me ka lokoino nui.
  ʻO kēia nā mea nani o kahi pae hyper maʻalahi .
  A ke hoʻomau nei lākou i ka hoʻolei ʻana i ko lākou manamana wāwae i ka ʻenemi, nā pī pepehi kanaka o ka luku. A ninini ʻia nā ultrasounds mai ko lākou mau ʻuʻu ʻulaʻula, kahi i haʻalulu ai ka lewa a holoi ʻia ka lolo a nalowale ka ʻike.
  A hāʻule lākou, hou aʻela i nā iwi poʻo o nā orcs a make lākou. A make ke koko o na bea o Putin;
  Aole, aole e mae ka makaala,
  ʻO ke ʻano o ka falcon, he ʻaeto!
  Akaka ka leo o ka lehulehu.
  ʻO ka hāwanawana e paʻi i ka nahesa!
  
  ʻAʻole pono ka poʻe okrshists ma ka noho aliʻi,
  E hoohiolo ka pahikaua o ka Puali Scarlet!
  ʻO koʻu elf, ʻaʻole i loko o ka paddock -
  ʻAʻole e lanakila ka makuahine o nā mea a pau - nā daimonio!
  
  He kapu ka ʻāina hānau,
  Pua wale ka ʻuhane i loko!
  E noi i nā kāmaʻa bast i ka umu,
  Aia ko mākou ala i ka paradaiso!
  
  He kauoha hou
  Ma kahi o nā mea a pau me ka Elf !
  E hauʻoli nā kānaka
  ʻO ka ʻāina makua ʻole!
  
  Noho ke aliʻi o ka mālamalama i loko o koʻu puʻuwai
  Mai ike kakou i ke kaumaha!
  Laki mākou e wehe i ka puka
  Ua ʻālohilohi nā hōkū ma luna o mākou!
  
  Ma ke kaumaha, aia ka manaolana a me ka manaoio.
  Manaʻo wau e hauʻoli mākou!
  Ke pani nei ka ʻōpio
  ʻO mākou ko mākou mau luna kānāwai!
  
  Hoʻohanohano ʻia kēlā me kēia hakakā
  Noho nā kānaka a pau me ka wiwo ʻole.
  Hele ʻoe i ke kaua me ke mele,
  ʻAʻohe pae ikaika ʻo Efian !
  
  Manaʻo wau e ala ka honua holoʻokoʻa!
  E pau ana ka Orkshism!
  E ʻālohilohi ka lā!
  ʻO ke ala, elfinism hoʻomālamalama !
  ʻO kēia nā kaikamahine ma ʻaneʻi - ka papa ʻoluʻolu a maikaʻi loa. Ua kiola nā koa wahine i nā pahi pahi me ko lākou manamana wāwae ʻole a ʻoki i nā poʻo o nā bea o Putin.
  He mau kaikamahine kupanaha keia. ʻO nā pūhaka lahilahi, nā pūhaka ākea, a me ka abs i kālai ʻia. ʻO kēia kahi ʻaʻole hiki i nā orcs ke pale aku i nā koa.
  He ʻono loa lākou a he super wale nō. A hoʻokuʻu ʻia nā nalu ultrasound ikaika mai nā nipple ʻulaʻula o ka umauma. A paʻi hou ʻia nā koʻo i ka lolo . A puiwa a puni lakou. A me he mea lā ua lawe lākou me ka ʻōʻō a nahā.
  A ua ala mai ka haalulu weliweli. A hāʻawi aku nā koa me ko lākou ikaika kupaianaha.
  A lalau hou na koa a mele;
  ʻOiaʻiʻo paʻakikī ke wānana
  He aha ka mea e kali nei ma kēia ao hou!
  E lele kakou i ka lani,
  E kau ana i ka mokulele hōkū!
  
  ʻAʻohe helu o nā hōkū ma ka lewa,
  Loaʻa i kēlā me kēia me kona honua sublunary.
  Ma lalo o ka hahau ʻana o ka hoe hōkū,
  Manaʻo wau e lanakila kākou i ka Milky Way!
  
  Aia ka hewa ma ke ao holoʻokoʻa,
  Akā inā noho aliʻi ʻo Elfinism ...
  A laila e hōʻoia i ka hanohano o kou lunamanaʻo.
  A ʻaʻole mālama ʻia ka dualism!
  
  Hapai ae la ka Ilamuku i kana pahikaua maluna o makou.
  Hooweliweli e hoʻopilikia i ka noho ʻana i ka hauʻoli!
  I kekahi manawa kaumaha, uē, uē,
  He waimaka ko mākou makuahine!
  
  A i ʻole e hou i ke ākea,
  ʻO ka hohonu pau ʻole o ka lewa!
  Hiki i ka mea oi ka noonoo
  He keiki maikaʻi, akamai, lokomaikaʻi!
  
  Hoʻomaka ka pua e ulu
  Nā māla waiwai i ka wanaʻao!
  Maluna o kakou ke Akua ka Kristo Hemolele,
  Me ke kakaka a me ke aloha iā ia!
  
  A laila, manaʻoʻiʻo mai iaʻu, aia mākou i ka lani,
  E hopu ana i ka minoaka o na keiki...
  Mahalo iā ʻoe e ka Haku -
  E hoʻonui i koʻu pae ola!
  
  E kōkua i nā kānaka a puni ka honua,
  Hoʻonui i ka holomua a me ka lokomaikaʻi,
  No laila ka mana o ka ʻāina,
  E hoʻomaikaʻi i ka nani me ka lira!
  
  Ma hope o nā mea a pau, ʻaʻole no ka mea ʻole ʻoe he kanaka,
  Me he manu la oe e holo i ka lewa!
  Makemake ʻoe e hoʻokō i kāu mau moeʻuhane
  I loko o ka manaʻo, ke kino!
  . MOKUNA Helu 22.
  Ua leʻaleʻa nā kaikamahine a ua maikaʻi ʻo Maria Kolesnikova
  He mele maikaʻi kēia a nā kaikamahine i mele ai. A nani hoʻi kēia mele. ʻO kēia ke mele nui o nā kaikamahine koa. A he mau leo kupanaha ko lakou.
  Ua ʻōlelo ʻo kekahi o nā elves:
  - He ʻōhule ka Fuhrer a ʻoluʻolu hoʻi!
  A hōʻike ʻo ia i kona alelo lōʻihi a nahu.
  'Ōlelo maila kekahi elf:
  - ʻO wai ka makemake ʻole iā Putin?
  Makemake nā kānaka a pau iā Putin!
  A ʻo wai ka mea aloha ʻole iā Putin?
  Ua lōʻihi ʻo ia i loko o ka hale paʻahao!
  
  Akā ʻo Vladimir ka ʻōhule,
  ʻAʻole mākou makaʻu iki
  A he peresidena haahaa,
  Nā manaʻo lapuwale!
  ʻO nā kaikamāhine e hōʻike iā lākou iho me ka naʻauao a me ka ho'ōho. A laila hoʻolei lākou i nā nila ʻawaʻawa me ko lākou mau manamana wāwae a hou i nā bea o Putin a make.
  A laila lawe lākou a hoʻomaka e hīmeni;
  ʻAʻohe ʻāina ʻē aʻe ma ke ao holoʻokoʻa,
  Ua like ko kakou honua me ka hoku ma ka lani...
  Me ka manaʻoʻiʻo, manaʻolana a me nā moeʻuhane maʻemaʻe,
  E lanakila mākou i nā pahuhopu mālamalama!
  
  ʻO mākou ka mea mua i kaʻaahi i ka lewa,
  ʻo Elfarin iā mākou i ke kī o ka lani !
  Ua like nā mea a pau me ka mea kilokilo kiʻekiʻe,
  Hiki ke ʻike i ka ʻino o ka honua!
  
  ʻAe, e noʻonoʻo i ka wā kahiko -
  I loko o nā ʻili holoholona, ua heihei mākou me ka lāʻau!
  ʻO ke kumuhana o ka holomua he palaho, mau loa,
  Na ka ʻepekema e hoʻoikaika iā mākou!
  
  Ma kahi o ka uku, aia nō nā kākalaioa ma lalo o ko ʻoukou mau wāwae,
  Ua like kēia ʻano me ka ʻīlio hae!
  Kahea mai la ka koraka: E ke kanaka, e hamau.
  A ʻo nā keruba i hōʻike hewa i ko lākou mau maka!
  
  Mai ka hohonu, hoʻokahi wale nō ala e puka aku ai,
  ʻO ke Akua Mana Loa ka mana o ka hana.
  E lilo ʻoe i kumu, manaʻoʻiʻo mai iaʻu, e ka haku,
  Inā hiki mai ka ʻike i ka ʻike!
  
  No laila, mai luuluu ma ka papa kula, e ke keiki
  Mana e loaʻa iā ʻoe kahi hopena maikaʻi loa!
  E hoʻolilo ʻoe iā ʻoe iho i paradaiso, e ke kanaka ʻōpio,
  Hiki iā ʻoe ke hana i nā mea āu i moeʻuhane wale ai!
  
  I nā ao hou, pono pū ka ʻike,
  Aia ko kakou mau kaikunane, ke manaoio nei au i na hoahanau.
  ʻAʻohe inaina ma ke ao holoʻokoʻa,
  ʻO mākou ka ʻohana a pau o ko mākou makuahine Elf!
  ʻO kēia ke ʻano o ka hīmeni ʻana o nā kaikamahine me ke akamai a me ke kumu. A ʻo ko lākou mau leo e hānau mai i nā hana mana.
  ʻO ia ke ʻano o kā lākou lawe ʻana, a maikaʻi loa nā kaikamahine. A hiki hou iā lākou ke hoʻomaka i ka hīmeni ʻana ma luna o ko lākou māmā. A e hōʻike aku i kou mau leo kino piha a ʻoluʻolu a hauʻoli.
  ʻO kēia nā kaikamāhine, inā hīmeni lākou a pāʻani paha, ʻoluʻolu loa.
  A ua uila hou nā koa mai nā ʻuʻu ʻulaʻula o ka umauma a pepehi i nā orcs. Hana ʻia nā mea āpau ma ke ʻano koa. A ʻo nā kuʻekuʻe wāwae wāwae ʻole, nā kuʻekuʻe wāwae o nā kaikamahine e hoʻolei i nā pōpō luku o ka luku. He mea luku maoli.
  A kipaku maoli nā kaikamahine elf i ko lākou mau hoa paio, i kēia hihia i nā bea a Putin, i loko o ka pahu. A he kaua koʻikoʻi kēia me ka luku ʻole.
  A hōʻike ka poʻe koa iā lākou iho he wiwo ʻole loa. A e lawe lakou ia mea, a e kii aku me ka inaina nui, me ko lakou manamana wawae. A he kuli kēia puʻupuʻu a pā i ka lolo. A ke hana nei ia i ke kipi ma ke poo o na koo.
  A nalo lākou, hāʻule a hou i nā poʻo o nā orcs me ko lākou nuku ʻoi.
  Mahope iho, himeni hou lakou me ka ohohia nui, a hoohuoi i ko lakou mau niho;
  E Pushkin, ua hewa ʻoe,
  ʻAʻole pono kākou e maʻi i ka pūnāwai!
  Ma hope o nā mea a pau, ke ʻala o nā mea kanu hou o Mei,
  Hiki iā ia ke hoʻokuke aku i nā mea a pau mai kahi noho!
  
  Mohala nā kulu hau i ka pūnāwai,
  Loaʻa iā lākou ka maʻemaʻe o ke aniani pō ...
  Hānau i ka moeʻuhane māmā,
  Makemake ke kanaka ʻōpio i kekahi ʻino!
  
  I ka punawai e emi ai ke anu,
  E nalo ana ka scum o ka eha ino...
  He nani ka hahai holoholona mau,
  Inu i ka hanu ono o ka puupaa!
  
  Pehea ka maikaʻi o nā mea a pau i ka wā ʻōpio,
  A ʻo Mei ka ʻōpio o ke ʻano!
  Kuʻi ka lāʻau me ka ʻoki,
  Haʻalulu ka hekili, luaʻi i nā waihona!
  
  I ka pūnāwai, ʻōhumu nā kahawai e like me ka trill,
  A ʻo kā lākou muses kani me he nalu e paʻi ana.
  Eia nā hua e ulu nei -
  Pumehana mai ka nani o ka puʻuwai!
  
  Nani nā mea a pau o ko mākou ʻāina,
  Ua like ka mauʻu me he veleveti i loko o ka ʻaʻahu o ka lede.
  Eia naʻe, makapō
  E hooikaika e noho paakiki ma ke kulanakauhale!
  
  No ke aha mākou e makemake ai i ke kūlanakauhale a me ke kauhale,
  E lilo e like me ka mea ʻino a hele ma waena o ka nahele.
  A ina he hau,
  ʻO ka holo wāwae ʻole wale nō e maʻalili ai!
  
  Ua hāʻawi ka ʻohana i kēlā mana,
  I hiki iā mākou ke noho aliʻi e like me nā akua.
  Eia ka rai i ke kula,
  ʻAlohilohi ka helehelena ʻino o ka ikona!
  
  Svarog Slavic Makua Hemolele -
  Ua kauoha ʻo ia iā mākou e aloha a ola no ko mākou mau hoahānau!
  ʻO wai ka hanohano, maikaʻi,
  Ma hope o nā mea a pau, ua ʻae ka Mea nāna i hana i ke kau ʻana ma ke kea!
  
  A na ka naita e hookala i ka pahikaua,
  No ka mea, aia ka hana ʻino i ke ola!
  ʻĪ maila ʻo Iēhova, ʻAʻole au e hāʻawi aku iā ʻoukou i ka malu,
  Ma hope o nā mea a pau, ʻo Gehena, manaʻoʻiʻo ka mana ʻole!
  
  No laila, mai manaʻo ʻoe he lani ka hiamoe,
  ʻO kaʻoiaʻiʻo,ʻo ka hauʻoli ke kumu o ka neʻeʻana.
  A e hakakā ʻoe me ka wiwo ʻole -
  E noi aku i ka Ilamuku no ke kala mai!
  
  A inā e hoʻi hope ʻo ia iā ia iho,
  E kōkua kēlā Rod, e manaʻoʻiʻo i kāu keiki!
  E wehe i ka lepo a me ka ʻōpala mai kou poʻo.
  He aha kāu e uē ai - e hōʻole wau iā ia!
  Ua hoʻomau nā kaua me ka paʻakikī a me ka laulā. Ua nui ke koko e kahe ana. ʻO ka hapa nui o nā kaikamahine elf i hakakā, hoʻohana lākou i nā manamana wāwae ʻole.
  A inā e hakakā lākou, he mea make loa ia, e luku ana i nā bea a Putin.
  Pono e ʻōlelo ʻia nā kaua he koko. A aia nō nā kaikamāhine ma nā kaʻa pyramidal o Zelensky.
  A he hoʻouka ʻino loa kēia. A loaʻa iā ia kahi hopena ʻano pahu pahu paʻakikī.
  A ʻo nā manamana wāwae ʻole e hoʻolei i nā makana o ka luku me ka ikaika nui a luku.
  A ʻoi aku ka hīmeni ʻana o nā kaikamahine elf;
  He ʻuhane ikaika koʻu ʻāina,
  ʻAʻohe ona lua ma kēia ao ʻino...
  Ma hope o nā mea a pau, pehea ka maikaʻi o Elfia -
  Nui ka mehana a me ka malamalama i loko!
  
  E kaua nona, i Gehena me na manu koo,
  Ma hope o nā mea a pau, ʻaʻohe ʻāina makuahine i kēia ao i ʻoi aku ka waiwai!
  Ma hope o nā mea a pau, he wahaheʻe hewa ka manaʻo ponoʻī,
  A ʻo ka daimonio lokoino e ʻakaʻaka i kona helehelena hoʻopailua!
  
  He aha kāu i hana ai no ka ʻāina - e nā kāne, he ʻaeto mākou,
  ʻAʻole lawa ka mea hiki iā mākou ke hana no ka Patronymic!
  He mau keiki nani mākou - e noʻonoʻo e like me ke Akua,
  E hoʻokuʻu kākou i lalo i ka mea e ala ana mai ka paepae!
  
  He ʻāina kapu koʻu ʻāina hānau,
  I kekahi manawa poina mākou e lawelawe iā ʻoe!
  E noʻonoʻo i ka hui he ʻohana hoʻokahi,
  Makuakane hoa naauao Fralin !
  
  I koʻu ʻāina nui, aia kahi hōʻailona aloha,
  Ua hohola ʻia kēlā kapa kila me ka ʻaeto poʻo ʻelua!
  E hakaka me ka palau, me ka poe poino,
  Solntsslavnaya Elf haʻaheo !
  
  Eia koʻu pūʻali - ua komo i Orklin, hekili,
  ʻO ka poʻe Nazism e kāʻili ana i nā ʻuhane ʻino!
  ʻO nā mea i koe mai nā "Tigers" a me "Panthers" he ʻōpala o ka ʻōpala ,
  Ua makemake nui nā daimonio e hui!
  
  E ninini ʻia lākou me ka pele o Gehena - nā ʻōlelo,
  He aha kā ka mea hoʻolaha o ka ʻohana manu e kamaʻilio nei!
  A e ala mai ka poe haule i ke ola mau loa,
  Na ke Akua Rod e hāʻawi i kahi ala nani o ke ola,
  Mai ku e aku i ka Haku,
  E kupaa kakou ma ka manaoio: oe a me au!
  No laila, maikaʻi loa ka hīmeni ʻana o nā kaikamāhine. A hoʻokuʻu lākou i nā makana o ka luku me nā kuʻi lima nui. ʻO ia ka nui o ka luku.
  A no laila, lawe hou nā koa, me ka ʻoliʻoli nui, hoʻokuʻu i ka uila mai nā ʻuʻu ʻulaʻula o ko lākou mau umauma, a lawe maoli a hoʻopaʻa ʻia. He ʻoluʻolu loa kēia a me ka luku. A ʻaʻohe kui, e ʻōlelo kākou.
  ʻAe nā kaikamāhine. A laila kaomi ka elf me ka lauoho poni i kona nipple ʻulaʻula ma ke pihi bazooka a hīmeni:
  - Hoʻonani, haʻi mai nā elves iā mākou,
  Hilahila ka poe orc!
  Leʻaleʻa nā kaikamāhine a me ka puʻupuʻu e like me nā kinipōpō. A kūikawā nā kinipōpō no ka ping pong.
  A ʻoiaʻiʻo, ʻo nā wāwae wāwae ʻole e hoʻolei i nā nila ʻawaʻawa, a kikeke i nā bea o Putin.
  Ma ia manawa hoʻokahi, hīmeni nā kaikamāhine;
  Ku pololei me ka huna ole,
  ʻAʻohe manaʻoʻiʻo i nā huaʻōlelo no ka manawa lōʻihi!
  Pono nā mele e pana e like me nā pahu,
  E hahau i ka ʻenemi ma ka pūhaka!
  
  Ua like nā mea me ke kani o ka pū mīkini -
  I kahe mau ke kahawai!
  A he paʻi i ka maka, he pahū grenade,
  A mai ka hapalua o ka puahiohio o ka ruble!
  
  ʻAʻole hiki iā ʻoe ke kūkulu i ka hauʻoli ma o ka hana ʻino,
  Akā, ʻaʻohe ola me ka hana ʻino ʻole!
  E hana i kekahi e hele ma ka laina,
  Loaʻa iā ʻoe ka meaʻai no ka ʻaina awakea!
  
  Hiki iā ʻoe ke pāʻani i nā pāʻani ʻino,
  Akā, pono nā hana maikaʻi ...
  ʻO ka naʻau he mau pōpoki mākou, ʻaʻole nā tigers.
  A hiki iā ia ke hāʻawi i kahi broom i ka hoki!
  
  ʻAe, ʻo ka pahi kaua ka mea hōʻoiaʻiʻo,
  He oiaio, aole hewa!
  Mai noho aliʻi ʻino.
  Mai hoomana ia Satana!
  
  Aia ka hauʻoli ma nā lau o ka nahele.
  Aia ka hauʻoli i kēlā me kēia pua kulina.
  E hele koke i ka hohonu o ka ʻelemakule -
  E nalo ka lauoho hina o kou luakini!
  
  ʻAʻole hiki iā ʻoe ke kūʻai iā ʻoe iho i ka lunamanaʻo,
  A ʻaʻole hiki iā ʻoe ke kūʻai aku i kou hanohano!
  Kākau mākou i moʻolelo e pili ana i ke ola,
  ʻO Fortune he makuahine hānai ʻaʻole he makuahine!
  
  Pomaikai ka mea makau ole i ka make,
  Ma hope o nā mea a pau, ʻo ka poʻe koa wale nō; ike, ke ola nei oia!
  Lele kiʻekiʻe mākou e like me ka manu falcon,
  Ke lana ʻoe, ua hala mua ʻoe i ka hoʻāʻo!
  
  No ka mea makaʻu, aia i Gehena a me ka lani,
  A ke kali nei ka mea koa i ka ʻeha me ka minoʻaka!
  Makemake ʻoe i ka hauʻoli a me ka mānoanoa,
  E hoohehee oukou na naau i ka hau!
  
  A laila e lilo kekahi i kaikaina nou,
  A laila hoʻohanohano i ka mea hakakā ma nā wahi āpau ...
  E noho like ka hale a me ka hale,
  ʻO ka hoihoi e huki iā mākou i ka heroism!
  Mele nui nā kaikamāhine. Nā koa leʻaleʻa o kahi papa hoʻohiwahiwa. E ho'āʻo e hoʻomau e like me kēia. A nani a nani hoʻi nā koa.
  Hōʻike nā kaikamāhine koa i ko lākou ʻano ʻāhiu. A ʻālohilohi me nā maka sapphire.
  hoʻomaka i kahi mea hoʻopau i ka manawa hoʻokahi.
  A ʻo ka ikaika o nā kaikamahine i loko o kā lākou aplomb cosmic. A paʻa ka uila mai nā maka a me nā piko.
  A ʻo nā kaikamāhine hoʻi i hoʻolei i ka pī o ka luku loa me ko lākou mau kuʻekuʻe wāwae. A ua hōʻike lākou i kahi mea like me kahi ala hihiu a me ka hoʻouka ʻana i ka waiʻona.
  ʻO kēia nā kaikamahine kupaianaha a ʻokoʻa ma ʻaneʻi. A pehea lākou a pau e hōʻike ai.
  A he uila hou mai nā nipple ruby o ka umauma. A hāʻule nā koʻo ma lalo o ka paʻi ʻana a hāʻule, ʻaʻa i lalo e ka hoʻokuʻu ʻana. A ʻo nā nuku i nā poʻo o nā ʻano orc a pau.
  Ma ia manawa hoʻokahi, hīmeni nā kaikamāhine me ka hauʻoli nui;
  ʻAʻohe ʻāina hānau nani o Elfia,
  E hakakā no ia a mai ʻauheʻe!
  ʻAʻohe poʻe hauʻoli i ke ao holoʻokoʻa
  ʻO ke ao holoʻokoʻa he lama kukui Elf!
  
  Loaʻa i ka ʻāina o kēlā me kēia kanaka nā mokulele maikaʻi loa,
  A ʻo nā kaʻa he papa kiʻekiʻe loa!
  E lele ana na makamaka i ka lewa,
  Ma ka liʻiliʻi e hoʻoweliweli iā Karabas mai ka lalo!
  
  Ua luku nā pahu o Orklin i nā mea a pau,
  A ma Orktay lakou i hele ai i Oclin !
  ʻIke mākou i ka elfinism me ka Lā ma kahi mamao,
  E holo na moku i Venus!
  
  E kūkulu mākou i nā kūlanakauhale ma Mars
  A lanakila ʻo Jupiter!
  E hauʻoli i ke ao holoʻokoʻa,
  A he ʻelima wale nō ka māka!
  
  ʻAʻohe ʻāina aʻo i aloha iā mākou,
  A ʻaʻole hiki iā ʻoe ke loaʻa kahi mea aloha, ʻoi aku ka nani!
  ʻO ka Fenin nani ka mea mua i hoʻomaka,
  ʻo Phtalin i kona ala!
  
  Ua makemake ʻo Orkler e hoʻopau i ko mākou maluhia,
  A ua hoʻouka ʻo ia me ka insidiously i ka wela o ke kauwela!
  Ua kau kekahi i ka pahi ma luna o nā ʻuhane,
  I ka hana ʻana i berita me Sātana!
  
  ʻAʻole i lanakila ka poʻe ʻino i kā lākou hoʻāʻo ʻana,
  E haehae ʻo Elf a me nā elves i ʻāpana !
  ʻAʻole na ka iʻa gula i kōkua,
  waiwai nui !
  
  Aole nae na ka Haku e kokua mai ia oe,
  A akamai, ʻoiaʻiʻo, lokomaikaʻi!
  Mai ʻakaʻaka nā daimonio i ko lākou mau maka -
  Mai uhai i ka hoʻolālā bolt!
  
  Hiki i ka manaʻoʻiʻo ke hoʻoneʻe i nā mauna
  Inā he kumu kāu e manaʻoʻiʻo ai!
  A laila e loaʻa iā kākou ka hana mana, e nā hoahānau,
  He aha ka mea i hāʻawi mai iā mākou i ka wiwo ʻole a me ka hanohano!
  
  ʻAʻole pono ka poʻe i make e uē nui.
  No ka mea, he uahi palupalu wale ka io!
  A e pani ʻia nā sneakers e nā kāmaʻa bast lepo,
  I ke ao hou - ʻōpio hou!
  
  A laila, i ke kani ʻana o ka pahu kani a Rod,
  E hui kākou i nā hoaaloha, a e ʻike i ko kākou mau kūpuna!
  No ka mea, kūlou ke ʻano iā mākou,
  E kūkulu mākou i ko mākou paradaiso ponoʻī!
  ʻO nā kaikamāhine, ʻoiaʻiʻo, hīmeni maikaʻi loa lākou a hōʻike i kā lākou mau alelo lōʻihi loa a nani.
  A ʻo nā manamana wāwae ʻaʻole e hoʻolei i nā nila ʻoi loa a make. Maikaʻi loa kēia.
  A hāʻule pololei lākou i ka ʻāʻī a me ka waha o ka orcs. Ke hana nei i ka hopena pepehi kanaka.
  Ua lawe a kuʻi kekahi elf me ka lauoho ʻulaʻula i nā bea a Putin a kikeke iā lākou me ka hoʻohana ʻana i ka nipple umauma strawberry. A ua lilo ia i mea ʻoluʻolu loa.
  ʻO kēia mau kaikamahine a me kā lākou mau kuʻekuʻe wāwae he hana kupanaha wale nō. A pōʻino loa lākou i ka hopena pepehi.
  Pēlā lākou e ʻoki ai, a e hoʻopili kākou me ka uila a mai nā ʻuʻu ʻulaʻula e hōʻike i ko lākou mau ala maikaʻi o ka make a me ka luku.
  A eia hou, mai ka ruby nipple, ka hopena ikaika loa a me ke kanu ʻana i nā bea o Putin i loko o ka pahu.
  A laila hoʻomaka hou nā kaikamāhine e hīmeni;
  Ua hoʻohiki wau i ka ʻĀina Nui
  E lawelawe i ke ao holoʻokoʻa, e lawe mai i ka mālamalama mau loa!
  Na pilikia a me ka eha mai kinohi mai,
  Makemake ʻoe e uē - me he mea lā he kamaliʻi ʻoe!
  
  Auē, pehea ke kaumaha o ke Akua ma ke ao holoʻokoʻa -
  Me he mea lā ʻo kēia mea hana ka diabolo o ke ao holoʻokoʻa!
  E luku ʻia ka hale i ka hahau weliweli.
  ʻO ke kanaka ʻōpio i puhi ʻia e hele i kona lua kupapaʻu!
  
  ʻAʻole, mai ʻimi i ka ʻike ʻia o kekahi,
  No ka nani o ko kakou Aina Makua Hemolele!
  A pono au i ka wiwo ole,
  I ʻole e noho kauā pōʻino!
  
  Ma hope o nā mea a pau, ʻaʻole i like ke ʻano o ke ākea me he pōʻai lā,
  He pau ʻole - e like me ka manaʻo o ke kanaka!
  A ke ʻimi nei ke kanaka i hoa aloha ma ke ākea,
  ʻOiai ʻo kā mākou hopena e hakakā a hakakā!
  
  ʻAʻole mākou i hānau ʻia e leʻaleʻa,
  He paʻakikī ka nui, akā ʻaʻohe mea ʻē aʻe!
  Ma hope o nā mea a pau, uaʻike mau nā Lūkini i ka hakakā.
  He koa au, ʻoiai he ʻōpiopio!
  
  ʻAʻole au e hoʻopunipuni, e hoʻopunipuni ana me ke Akua ʻole,
  Ua makemake au i ke kaua, ʻaʻole au i hūnā i koʻu mau manaʻo!
  Akā, ua lilo ia i mea paʻakikī iaʻu ke hoʻomaopopo,
  Ke uwē nei ka ʻāina makua e kuʻu aloha!
  
  A i kēia manawa he koho hou kaʻu,
  E hakakā me ka hanohano a make paha!
  No laila ua hāʻule ka alignment ma nā kāleka o ka hopena,
  Aia ma lalo he lua a me ka pou kākoʻo!
  
  Akā, ua ʻohi au i koʻu makemake i ka lima,
  Heluhelu au i ka pule a hoʻopaʻa i koʻu mau ʻiʻo!
  E hoolei aku i ka enemi mai ka paepae aku,
  Hoʻokani ke kaula kani i ka puʻuwai!
  
  I kēia manawa ua maopopo iaʻu hiki ke lanakila
  A e noho aliʻi ʻo Elfia no nā kenekulia!
  E lilo mākou i ka mamao loa ma ka honua,
  E hoʻonani kākou i ka Elf ma nā mele a me nā paukū!
  
  E hooikaika i ka aina o Elephia Hemolele,
  Pono kākou i ka ʻuhane ʻike!
  Nīnau lākou i ka Mea mana ma ka pule,
  I pio ole ai ka malamalama o ke ao o ka ike!
  Ma hope o nā mea a pau, ʻo ia mau kaikamahine ma aneʻi he elves nani wale nō. He nani a kupaianaha loa lākou. ʻAʻole, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hala iā lākou.
  I ka mahalo i ia mau kaikamahine, hiki iā ʻoe ke noho no ka manawa lōʻihi loa.
  A ina e lawe lakou a hahau i ka uwila mai ko lakou piko mai.
  A e puhi lākou i nā bea a Putin.
  Eia nā kaikamahine leʻaleʻa - ʻo ke ʻano maikaʻi loa. A hōʻike lākou i kā lākou mau pauku kupanaha.
  ʻO kekahi o lākou, he orc fucking, i ʻōlelo:
  - Ke hoʻomaha nei ʻo Alexander the Great!
  Ua ʻae kekahi me kēia:
  - Hoʻomaha a lili!
  A me kona mau manamana wāwae wale nō ʻo ia i hoʻolei ai i ka makana o ka luku me ka ikaika pepehi kanaka.
  He mau kaikamahine kupanaha loa keia. ʻO ka ikaika a me ka ikaika wale nō.
  A no laila, hāpai hou aʻela nā koa a hīmeni;
  Noho me ke kupunawahine
  ʻElua mau geese hauʻoli...
  Ua ʻike ʻia nā orcs
  Ua huʻi ka geese!
  ʻOiaʻiʻo, ʻo kēia mau ditty ma ʻaneʻi ka mea ʻālohilohi a leʻaleʻa me ka manaʻo nui.
  A ke hakaka nei na keiki elf. He poʻe nui lākou e hana me ka manaʻo nui.
  A hōʻike pū nā ʻōpio i nā hana. A ʻo nā keikikāne elf, he mau keiki a hoʻolei i nā makana o ka luku me ko lākou manamana wāwae. A mele no hoi lakou;
  Ma kahi hoʻolaha, he paionia, mai nāwaliwali,
  ʻOiai paʻakikī ke ala i ke kaua!
  No ka nani o ka ʻĀina makuahine - ka Mana Hemolele,
  Ma hope o nā mea a pau, ʻike ka manaʻoʻiʻo a me nā keikikāne he mea nui!
  
  I kēia mau lā ua maluhia ka lani,
  Ua mohala nā spikelets e like me ke gula ma ke kula!
  Akā, ua hoʻopaʻa ʻo Putin i ka ihu puaʻa i ko mākou alo,
  E hāʻawi mai ke Akua iā ia e hiki i ka lua kupapaʻu!
  
  Ma lalo o ka pū, hele mākou i kahi hoʻomoana,
  Akā, aia ko mākou ala ma Orkmacht ma hope.
  ʻO ka poʻe haʻaheo o ka ʻāina ʻo Radiant Fatherland,
  Huhu pū mākou a pau!
  
  E hele mai ana ka Autumn me ka makani nahu.
  Akā, mai kau i kou mau kāmaʻa!
  Ua ʻōlelo au i koʻu hoa: holo, e ʻike koke iā ʻoe,
  ʻIke ka pūʻali o nā paionia i ke kaua!
  
  Hoʻokuʻu mākou i nā echelons,
  A mai ka hoʻohālua ʻana mākou i nā kolamu!
  Holo wāwae ʻole nā keiki i ka hau,
  A uwo na kahuhipa ma hope!
  
  I ke anu, uhi mai ke ahi ia makou,
  E hoemi iki i ka haalulu mai ke anu!
  E hoopau i ka pouli a ka Elf i uhi ai me ka hewa,
  Hoʻihoʻi hou i ke kaula i haki!
  
  E Iesu, ka Haku o ka Aina Hoano,
  Ua hoʻohiki ʻoe i ka lokomaikaʻi i nā lāhui kanaka!
  I kēia manawa, he ʻano hihiu ka huaʻōlelo aloha,
  He pōhaku wale nō i loko o ka metala anu!
  
  Ma hope o nā mea a pau, i ke anu, ʻo nā rosa ke anu.
  Aka, o ka naau ke ola hemolele ke Akua!
  A laila heheʻe nā hau hau kahiko,
  A e kahe ana ka meli momona ma na muliwai!
  
  E hoolei kakou i na kaulahao o ka lokoino mai ka aina makua mai,
  ʻO ke kanaka haʻaheo e hoʻopololei i kona poʻohiwi!
  Ma ke kūʻokoʻa, ʻoiaʻiʻo, ua hauʻoli mākou a pau,
  Hoʻohui i ka wikiwiki i nā hōkū holo lōʻihi!
  ʻO kēia mau paionia - nā kamaʻa ʻole a me nā keikikāne ʻeleʻele i ka pōkole - nani wale.
  A ʻo ko lākou mau wāwae kamaliʻi e hoʻolei i nā pī liʻiliʻi akā luku o ka make.
  A hakakā nā kaikamahine elf.
  A ʻo nā kaikamahine mai ka poʻe glamorous, i kā lākou lawe ʻana iā ia, a hoʻopā i ka ʻenemi ma ke kaomi ʻana i nā pihi me nā nipples umauma ruby. A lilo nā mea a pau i mea kupanaha loa a make.
  ʻO nā wāwae koa, ʻaʻohe kāmaʻa. He kāmaʻa lākou a he mea kupanaha.
  A hiki ke hana i ke kino maoli.
  A i ʻole ʻo ia ka hihia?
  A ʻo ke kino o ke kaikamahine he ʻiʻo a ʻo kona mau ʻiʻo e like me nā papa. A ʻaʻole ʻoe e ʻike i kekahi i ʻoi aku ka nani ma mua o ia mau kaikamahine. E hana lākou i ka mea hiki ʻole i nā poʻe ke hana.
  A inā e puhi mua nā kaikamahine, a laila e hāʻule nā koʻo ma luna o nā poʻo o nā bea o Putin a haki i ko lākou mau poʻo.
  E ʻoi loa kēia a super.
  . MOKUNA Helu 23.
  ʻO Maria Kolesnikova ka mea mua ma ʻaneʻi a he kaikamahine ʻoluʻolu loa. A he aha kāna hana ʻole? A aia kāna hui ma kahi kiʻekiʻe loa - hyper hyper .
  A laila lawe nā kaikamāhine a hīmeni;
  koa Elven koa -
  Me he mea lā ʻaʻole ʻoe i ʻike i ka makaʻu mai kou hānau ʻana!
  Akā i ka ʻoiaʻiʻo, he naʻaupō ʻo ia
  ʻAʻole loa e loaʻa iā ʻoe ke ola!
  
  ʻO kēia ka uwila kilokilo o ka huhū;
  Ka mana o nā ʻuhane nui palena ʻole!
  E lulu iwi i lehu.
  E loaʻa ana iā ʻoe ka make i loko o ka puʻu o ka nahele!
  
  E paakiki ko oukou mau iwi me he pohaku la,
  No ka mea, e heluhelu ana ke kilo i ke kilo maanei!
  E kiola kāua i kaʻu liʻiliʻi liʻiliʻi ma lalo ou,
  He mea no ka hooikaika ana i na mea e ae!
  
  Ua manaʻo ʻoe ua hiki iā ʻoe
  E lanakila iā mākou me ka holomua nui!
  Akā, e like me nā daimonio i loko o ka ʻōpū.
  Aia ʻoe ma lalo o ke kaomi huhū!
  
  ʻAʻohe manawa no ka poʻe pōʻino
  E hoʻopio i kā mākou hua meaʻai!
  E hoʻopau kākou i nā mea ʻino,
  Me ka hoʻomau ʻole ʻana i ka ʻōlelo ʻole - he lapuwale!
  
  E hele aku ʻoe mai ʻaneʻi -
  Ua ulu nae ko'u mau gyrfalcons!
  E hoolei kakou ia Iuda iloko o ka lua ahi;
  E wawahi ana i ka lewa me ka inaina nui!
  
  A laila ʻino kā mākou kilokilo,
  ʻAʻole e loaʻa kahi pale!
  He nani loa ke mele,
  E like me ka halulu o ka wailele pohā!
  
  Aia ʻoe i kou ʻāʻī,
  ʻO ka lua e hoʻoheheʻe ai i nā pōhaku!
  ʻAʻole kōkua ʻo Phtalin ,
  A ʻo ka mea nāna e hoʻomalu i ke aupuni!
  Ua lilo kēia i mea maikaʻi loa. Hīmeni nā kaikamāhine a hōʻike i ko lākou mau umauma ʻōlohelohe me nā nipple ʻulaʻula.
  He nani loa lākou. A loaʻa iā lākou nā lole like - panties lahilahi. Akā, ʻokoʻa nā kala a me nā kala o nā panties, a me nā kiʻi.
  He mau koa super maoli nō kēia. A hiki iā lākou ke hana i nā mea āpau i ʻoi aku ka maʻalili a hōʻike i ka ikaika.
  No laila ua hopu kekahi kaikamahine me ka lauoho polka dot ʻōmaʻomaʻo i ka orc general ma ka ihu me kona manamana wāwae ʻole. A pehea e kaomi ai.
  Eia nā kaikamāhine e uē ana.
  - Hoʻokahi ʻelua ʻekolu,
  E haehae i ka orc i ʻāpana!
  A hahau kekahi i kekahi orc i loko o ka luakini me kona kuʻekuʻe. A hāʻule ihola ʻo ia i ka make.
  ʻO ia ke ʻano o kēia mau kaikamahine - pono lākou e ʻōlelo i nā koa o ka pae super a hyper .
  E ho'āʻo e hoʻokokoke i kēia mau mea. A ʻo nā ʻuʻu ʻulaʻula, ua hoʻopaʻa ʻia ka uʻi a ʻaʻole lawa ka pōhaku cobbler.
  Akā i ka manawa like, hīmeni nā kaikamāhine;
  ʻO nā maiuu Tiger - ka mana o ke kila,
  Ka pele!
  Ua mae ka lani,
  Ke holo nei ka puali o Orkiskhan !
  
  Akā ikaika ko mākou koa elf -
  Mai haʻihaʻi ʻoe i ke kaomi ʻana o nā mea kolo!
  ʻO kahi keikikāne ʻōpio
  E hōʻike ʻo ia iā ʻoe pehea e paʻi ai!
  
  Ma hope o nā mea a pau, i loko o Elfia, ua like ka pahi kaua me ka ʻohe,
  E ʻike i ke akamai o ka hakakā pū kekahi!
  E hookiekie ae i kou mau hae,
  Me ke alo o ke Akua - Iesu!
  
  ʻO kēia ka hana o ka lanakila,
  ʻAʻole no ka poʻe nāwaliwali - ma ka ʻuhane a me ke kino!
  Ua komo ʻo Okrmakht i ke kauwela wela,
  No laila e luku iā ia me ke akamai!
  
  He mea kupanaha ko mākou pūʻali koa i nā mea a pau -
  He ikaika kona ma mua o ka palena!
  E hū nui ke kai,
  Ke paʻipaʻi mai nei ka nalu hina!
  
  Ua ʻoki mākou i ka lehulehu me ka pahi kaua,
  E hahau ʻia ʻo Putin!
  Ana ke koa i na mile,
  Hoʻopau i nā parasite ino!
  
  Ua manaʻo ka Fuhrer e hopu ʻo ia i nā mea a pau,
  Akā i ka pane ʻana, he pā me nā pahi kaua!
  A olelo mai ko makou kanaka, ua lawa.
  ʻAʻole ʻoe e aloha ʻia me nā keke Easter!
  
  ʻAʻole hiki i nā Tigers ke hoʻopakele iā ʻoe
  Aia iā mākou ka mana ma luna o lākou!
  A ma lalo o ke kala o ka lilac i Mei,
  Ke holomua nei makou me ka paakiki!
  
  No laila e hoʻomanaʻo e ka naita ʻōpio.
  Me he mea la ua kapu ka Makuahine i na mea a pau!
  A mai loko mai o nā kiʻi i nā helehelena hemolele -
  'Ōlelo lākou: He aha ka mea e laʻa ai!
  ʻO kēia ke mele a nā kaikamahine a hōʻike i kā lākou mau ʻōlelo me ka ikaika loa a hōʻike i ko lākou ikaika komunista. A inā lawe lākou, hīmeni lākou a hōʻike i ko lākou mau niho momi.
  A e paʻi lākou me ke kōkua o nā nipples ʻulaʻula o ka umauma. A ua lilo ia i mea ʻoluʻolu loa, me ka mana paʻi.
  Ua hīmeni nā kaikamāhine:
  ʻOhule ka Fuhrer,
  ʻOluʻolu loa...
  Hāʻawi iā ia i kahi kī,
  ʻAʻole mākou e manaʻoʻiʻo i ka waimaka!
  Ua hakakā hou nā kaikamāhine i nā orcs me ka huhū nui. A pepehi lākou i nā bea a Putin, e kūkulu ana i nā puʻu o nā kupapaʻu.
  Ua hana ikaika loa na elves. A ʻoki lākou i nā orcs, me he mea lā e ʻoki ana i ko lākou poʻo me nā pahi kaua. A hāmama lākou mai ka lewa me ke kōkua o nā mokulele hoʻouka. Ua hoʻomanaʻo ʻia i ke Kaua Honua ʻElua.
  Ma kahi ʻaoʻao wale nō he mau kaikamahine, a ma kekahi ʻaoʻao he mau bea Putin maikaʻi ʻole. A nani loa ke nānā aku.
  A nui ke koko i hookahe - he mea kupanaha. A kahe ka wailele holoʻokoʻa.
  He hoouka i na iliohae,
  Ma lalo o ka makani hau ka uē ʻana o ke kila!
  E holoi mākou i nā mea lapuwale i lehu,
  No laila paʻa i ka lae - ʻaʻole mākou i ke kaumaha!
  
  A e pāʻani ia ma waena o nā iwi,
  Guitar of fierce cool death,
  A e kali ana no na malihini
  A e lawe mai i ka lono nui,
  A laki ka nalo ʻana o ke kāne male kāne!
  makani hauʻoli! makani hauʻoli!
  
  Ma hope o nā mea a pau, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke ʻike i kahi pūʻali koa ʻoi aku ka maikaʻi,
  ʻO ka mea i paʻakikī ke ʻike he wahaheʻe!
  A ʻaʻohe ala maʻalahi,
  E like me ka pawn e holo ana i ke alii wahine,
  ʻO ka mea akamai wale nō e waiho i ka checkmate ma lalo o ke kaomi manawa!
  
  A e haʻi aku mākou i kahi hōʻailona weliweli,
  E wikiwiki nā kapuaʻi o nā elves!
  Elf i mua, e hoʻouka i kahi hoʻonohonoho kokoke!
  A laila, holo ʻo Shah i pio,
  E haha aku i ka hoki
  A e lilo ana ke kanaka elf i meʻe lele!
  
  
  E kālua i nā pai me ka lanakila,
  E hōʻiliʻili mākou i nā aie me ka hoʻohenehene...
  A mau ka pōmaikaʻi me kākou!
  E kokua i ka poe nawaliwali
  A mai makau oe ke paakiki kou poe enemi,
  E hoʻokiʻekiʻe kākou i ka hae o ka ʻāina makua!
  ʻO kēia ke mele ʻana o nā kaikamahine nani a kū hoʻokahi - o ka papa kiʻekiʻe a me ka pae.
  Pehea inā lawe nā kaikamāhine a ʻuwē? A he nani loa a ʻokoʻa ke nānā aku.
  ʻO nā kaikamāhine hiki ke hana i kekahi mea i ka maka. A i ʻole, e lawe i nā bea a Putin a wili iā lākou i pauka.
  I ka manawa like, e hakakā pū ana nā ʻōpio elf. ʻO wai i hakakā e like me nā koa.
  A ia manawa hoʻokahi, hīmeni nā keikikāne maikaʻi loa;
  ʻO ʻoe ke Akua wahine o ke aloha maʻemaʻe a mālamalama,
  ʻO ke ʻano o ka ʻālohilohi pau ʻole o ka mālamalama!
  Inā ʻaʻole ʻoe, e maloʻo wale nā zeros i loko o koʻu puʻuwai,
  A ua makapō kou maka me he kometa lā!
  
  Ma waena o nā kukui i ka moana hoku pau ʻole;
  Ua lele aku ʻoe a me au i ka lani e like me nā ʻaeto,
  A olinolino kou mau lehelehe me ka rubi,
  Ua ʻōlelo nui lākou iaʻu e pili ana i ke aloha!
  
  Ua moe au i ka poina ole ia mau olelo,
  Loaʻa iā lākou ka meli a me ka amber me ka makuahine o ka momi!
  ʻOiai paʻakikī ka hopena i kekahi manawa i ka poʻe i loaʻa iā ia ,
  E aloha mai ka lā iā mākou, e aloha mai ana iā mākou i ke kakahiaka!
  
  Ua ʻoi aku ke kiʻekiʻe o ke aloha ma mua o ka lani, a ua ākea hoʻi ma mua o ka steppe,
  Ke kuʻi nei nā Hormone iā ia me ko lākou mau maiuu!
  A i kekahi manawa pule au ia Iesu e hoola mai ia'u,
  ʻAe, mai ʻoʻoleʻa ʻo Rod i nā mea aloha!
  
  ʻAʻole hiki ke hoʻomaopopo ʻia ka nani o ko mākou mau manaʻo,
  ʻO wai i hānau ʻia me ke aloha ʻole!
  ʻOʻoleʻa ka honua, e nā keʻena, ʻaʻole kēia he kiʻiʻoniʻoni iā ʻoe,
  A ke kali nei ka moku me ka ʻakaʻaka, ʻike i ke kai!
  
  Akā, he manaʻo ke aloha - ʻaʻohe aliʻi nona,
  ʻAʻole hiki iā ʻoe ke ana i ka nui o nā manaʻo!
  ʻOiai ʻaʻole ʻoe ʻelemakule
  ʻO callousness wale nō, he mau makahiki ka helu ʻana!
  
  He paradaiso ma ka honua, aia ka manaoio nui maanei,
  Ma hope o nā mea a pau, ʻaʻohe kumu e hakakā ai!
  A laila e hū aʻe ka muliwai e like me ka wailele,
  Ma hope o nā mea a pau, e hiki mai ana ke au o ka elfinism!
  No laila, hīmeni nā keikikāne a maikaʻi loa. He mau kaikamahine maikaʻi lākou. Hoʻoulu mālie lākou i ka ikehu o ka luku a me ka huhū huhū.
  Aloha nā keikikāne i nā kaikamāhine a hīmeni:
  -ʻAʻole like kou leo me kou makuahine.
  Ke mele ʻole nei ʻoe me ka leo o kahi orc!
  A he mea ʻakaʻaka loa kēia. Akā, hakakā nā kāne me ka wiwo ʻole.
  A hōʻike lākou i kā lākou mau neʻe nui a me nā ʻakaʻaka.
  A pehea e hakakā ai nā kaikamahine me nā nipples ruby a me kā lākou hana. Eia kekahi, hīmeni nā wāhine koa i ka manawa like;
  ʻO ka lani nō hoʻi i ʻōʻō mai nā ʻano kupua,
  Haʻalulu ka mahina makaʻu i ka makaʻu...
  ʻAʻole wau he ʻīlio a Sātana ma waho,
  A ʻo ke kupua ʻino he ahulau weliweli!
  
  Aia kahi wahi ma Gehena i mālama ʻia noʻu,
  Hele mālie au ma ka honua!
  Ma laila hoʻi, e like me ka honua, nui nā mea hou,
  Ua hāʻule kekahi ʻuhane!
  
  No ka mea, ʻo ka wahine kilokilo ʻo Tartaro, he wahi ʻoluʻolu.
  Aia nā papaʻaina, nā meaʻai, kahi casino!
  He mau mea leʻaleʻa like ʻole ma Gehena,
  A ʻoi aku ka maʻalili ma mua o kekahi kiʻiʻoniʻoni!
  
  ʻAʻole ʻoe i ʻike i nā naita iā ʻoe iho
  Pehea wau e hoʻopaʻi ikaika ai iā ʻoe!
  ʻO ʻoukou nā manu lapuwale e moeʻuhane i ka paradaiso,
  ʻOi aku ka maikaʻi ma Hades, aia kahi pūʻali ʻino ma laila!
  
  E hāʻawi aku au i ka ikaika iā ʻoe ke kūlou ʻoe iaʻu,
  A ma kou mau kuli, ua like ia me ka plop imua o ke Akua!
  A laila e lilo ʻoe i luna o ka poʻe kaua lio Gehena,
  He huaʻōlelo maikaʻi kēlā, ʻike ʻoe!
  
  Ma hope o nā mea a pau, he hana maikaʻi ka hana ʻino, e nā hoahānau.
  Nui ka ʻono i loko, ʻaʻole ʻoe e hoʻomaopopo!
  A ʻaʻole ʻoe e ʻike ma hea ka hema a ma hea ka pololei,
  No ka mea hiki iā ʻoe ke hāʻawi mai iaʻu i ʻelima!
  
  Hiki iaʻu ke hana i nā mea a pau, i nā mea o ka luku,
  ʻAʻohe oʻu mea like ma kēia ao...
  E piha ka ʻāina o kaʻu mau hana,
  He nui nā pilikia i ka hewa o ka daimonio!
  
  Akā, ʻaʻole au e hāʻawi aku iā ʻoe a ʻaʻole au e kaʻana like me ʻoe,
  ʻOi aku ka maikaʻi, e pīpī wau i ka lepo mai ka hau ...
  E hoʻomanaʻo mai nā kiʻi i kū i ke kaumaha,
  Ma hope o nā mea a pau, ʻaʻole ʻoe e lilo i ʻīlio ma ka lani!
  He ʻoluʻolu loa kēia a me ka luku. Akā e hoʻopuehu nā kaikamāhine. A e lele kaua me he poepoe la. A ʻo kā lākou mau nipples he ruby a weliweli.
  A ʻo nā koa ponoʻī e hōʻike i nā aerobatics kiʻekiʻe a me nā hana aerobatic. A he mea hauʻoli loa.
  He aha hou aʻe nā kaikamahine e hana ai? No laila ke hoʻohana nei ia i nā nipples ʻulaʻula e kaomi i nā pihi hauʻoli a hoʻokuʻu i nā makana pepehi kanaka o ka luku. A ʻokiʻoki i nā hoa paio me ke aloha ʻole a kānalua ʻole.
  Eia kekahi, hoʻomāinoino nā orcs i nā kaikamahine. A ʻo ka mea nui, makemake nui lākou e hoʻopili i nā electrodes i loko o ka ʻōpū o Venus a hele i kēia manawa.
  A i ka manawa like, e hoʻomoʻi i nā kuʻekuʻe wāwae wāwae o nā kaikamahine. He mea maikaʻi loa a ʻeha.
  I kekahi manawa, hoʻohana nā orcs i nā ʻuala ʻulaʻula e uhaʻi i nā manamana wāwae o nā wāwae nani o nā kaikamahine. ʻO ia, ʻoiaʻiʻo, hāʻawi pū kekahi i ka hopena lethal.
  A uwo a ʻakaʻaka nā kaikamāhine i kēia.
  Ua like nā ʻaeto Elves me nā kamaliʻi,
  Kākoʻo i nā ʻōpio mau loa o ka ʻāina!
  ʻOiai makemake ka make e hoʻopaʻa iā mākou i nā kaulahao.
  Akā, he poʻe keiki make ʻole mākou o ka ʻāina makuahine!
  
  Hoʻopaʻapaʻa akamai ʻia kēlā me kēia ʻoihana,
  Inā lawe ka elf iā ia!
  ʻAʻole mākou e uhaʻi ʻia e nā hana maʻalea a Lucifero,
  E manaʻoʻiʻo i ke kaomi o ka horde, e lanakila lākou i ka pūʻali!
  
  E like me ka hoolei ole ana o ka hohonu i ka ikaika i ke kaua,
  Hiki iā mākou, manaʻoʻiʻo iā lākou, e kūʻē mākou!
  A e ala hou mai na koa i make -
  No ka mea, he hūnōna kāne naita hāʻule ʻo Lade!
  
  Haaheo a hanohano oe,
  Akā i ka manawa like, e like me ka lāʻau willow, he haʻahaʻa ...
  Mana ikaika Elven -
  Hemolele, ʻāina ʻālohilohi!
  
  He nui na powa ma na alanui o ke ao nei,
  Hoʻokala lākou i nā pahi a me nā koi!
  Ma hope o nā mea a pau, ua hoʻomana kiʻi kekahi iā Kristo,
  I kekahi poe, haumia ka lakou kamailio ana!
  
  Ua poina na kanaka i na hoailona o ke Akua,
  Makemake lākou e nahu i ka makau...
  A no ka makewai ole o ke Akua i ka make,
  ʻO ka mea hewa, ka mea lapuwale, ʻaʻole manaʻoʻiʻo!
  
  A aia mākou i ke kaua no ka hoʻomana Karistiano,
  Ua hōʻea mākou i Constantinople - kaua.
  A lilo ka khanate i ka haʻahaʻa a me ka haʻahaʻa.
  Hauʻoli nā ʻāina - e like me ka ʻelima!
  
  ʻO ke ala o Elfia ka mālamalama o ke ao nei -
  E mālama pono iā ia, e like me kā ka Haku i kauoha mai ai!
  Lanakila ka piko nui,
  He hōʻailona o ka hoʻololi pōmaikaʻi e hiki mai ana!
  ʻO kēia ke mele ʻana o nā kaikamahine nani a leʻaleʻa. Ua like ko lakou leo me ka meli momona. A kahe lākou ma ka lewa.
  A ʻo nā manamana wāwae ʻaʻole e hoʻolei i nā pī o ka make i ka ʻenemi, e haehae maoli iā ia. A he mea luku loa ke nana aku.
  A laila, hoʻolei aku kekahi o nā elves i ka grenade kaumaha o ka make me kona wāwae wāwae ʻole. Ua lele ʻo ia a haehae i ka nui o nā bea a Putin.
  Lawe ke kaikamahine a hīmeni:
  - Koko, oh koko,
  Ua emi koke nā orc!
  A ʻo nā koa ʻē aʻe e pā ʻia e ka uila mai nā ʻuʻu ʻulaʻula o ko lākou mau umauma. He nui nā koʻo i lawe a hāʻule i lalo. Ua loaʻa iā lākou kahi maʻi puʻuwai koʻikoʻi a ua pau lākou i kahi coma. ʻO ka hāʻule ʻana o nā nuku i ka poʻo o nā bea o Putin.
  Pēlā i lawe ai nā koa a hele. A kiʻi ikaika lākou.
  Mahope iho, hoomaka hou lakou e mele;
  He wela ka waoakua, he anu ka hau.
  He mau koa Elf mākou e pale ana i ko mākou hanohano!
  He ʻoihana haumia ke kaua, ʻaʻole he parade mau.
  Ma mua o ke kaua , ʻo ia ka manawa e heluhelu ai i ka Halelu!
  
  Makemake mākou i ka pono a me ka mālama ʻana iā Iēhova,
  Ma hope o nā mea a pau, hoʻopau kēia ma ka ʻōlelo Lūkini, ka ʻuhane maʻemaʻe!
  ʻO kahi kaikamahine me ka huila wili ikaika e hoʻokuʻu i nā kilika ma kona alo,
  Pa mai ka makani, ʻaʻole i pio ka lama!
  
  Ua hāʻawi ʻo Rod iā mākou i kahi kauoha - pale i ka Elf me ka pahi kaua,
  No ka hemolele a me ka ʻāina makua - lawelawe nā koa iā Kristo!
  Pono mākou i nā ihe ʻoi a me nā pahi kaua ikaika,
  E pale i ka Slavic a me ka moeʻuhane maikaʻi!
  
  nā kiʻi o Solntslavia i ka naʻauao o nā manawa a pau,
  A ʻo Lada a me ka makuahine o ke Akua hoʻokahi kaikuahine o ka mālamalama!
  ʻO ka mea kūʻē i ko mākou ikaika, e kapa ʻia ʻo ia,
  Hoʻonani ʻia ʻo Russia mau loa i loko o ka puʻuwai o nā mea hakakā!
  
  He poʻe maluhia mākou, akā ʻike ʻoe ua haʻaheo mākou
  ʻO ka mea makemake e hoʻohaʻahaʻa i ka Elf e hahau ʻia me ka lāʻau!
  E kūkulu kākou me ka huhū huhū - he paradaiso mākou ma ka honua,
  Nui ka ʻohana - loaʻa nā keiki me kā mākou mea aloha!
  
  E hoʻolilo kākou i ka honua holoʻokoʻa i wahi hoʻomaha, ʻo ia ko mākou manaʻo,
  E hāpai kākou i nā hae o ka ʻāina makuahine no ka hanohano o nā hanauna!
  A me nā mele aupuni, ʻoiai hoʻokahi kumu -
  Akā ʻo ka ʻoliʻoli hanohano, me ka ʻole o ka palaualelo lepo!
  
  ʻO wai ke aloha i ka ʻāina āpau a me ka hana pono i ke Tsar,
  No ka Elf e hana ʻo ia i kēlā hana, hoʻonui ke kaua!
  Hāʻawi wau iā ʻoe i kahi honi, e ke kaikamahine oo,
  E mohala kou mau papalina e like me ke kala o ka pua i Mei!
  
  Ke kali nei ke kanaka i ka lewa, lele ma luna o ka Honua,
  E uku mākou i nā hōkū pōhaku i loko o ka lei!
  E lilo koke mai ke keiki me ka moeʻuhane i lawe.
  ʻO mākou ka mea nāna i hana i ke ʻano, ʻaʻole nā manu makapō!
  
  No laila, hana mākou i ka ʻenekini - bam, mai thermoquarks ,
  He rocket holo wikiwiki, e ʻoki ana i ka ʻili o ke ākea!
  ʻAʻole e paʻi ka lāʻau iā ʻoe ma ka kuʻemaka, akā ma ka maka pono.
  E mele kākou i ka ʻĀina Makua me ka leo nui!
  
  Ke holo nei ka ʻenemi me he hare lā,
  A ma ka hahai ʻana, hoʻokō mākou i nā pahuhopu kūpono!
  Ma hope o nā mea a pau, ʻo kā mākou pūʻali elves he hui ikaika,
  No ka nani o Solntslavia - e hoʻohanohano i ka Mana!
  Nani nā wahine koa i hīmeni. A ua hoʻokuʻu lākou i nā uwila maoli mai nā nipple ʻulaʻula o ko lākou mau umauma. A hahau iho la lakou i na koo a haule iho la lakou mai ka pihoihoi. A hāʻule koke nā koʻa ma luna o nā poʻo o nā orcs, e wili ana a kuʻi iā lākou.
  He mea ʻoluʻolu loa kēia a me ka luku.
  A hoʻopuka nā kaikamāhine i ko lākou alelo, uwē a hīmeni:
  - ʻO mākou ka ikaika loa o ka honua,
  Hiki iā mākou ke hōʻoki maʻalahi i nā orc āpau ...
  Pepehi i ka bea huhu i ka lua,
  I kekahi manawa paʻakikī ke aloha iā lākou!
  Pela ke mele ana o na kaikamahine. Ua like lākou me nā nahesa kiko me nā alelo ʻawaʻawa.
  A i ʻole hiki iā lākou ke lawe iā ʻoe a hoʻopaʻa iā ʻoe, a ʻeha loa ia ʻaʻohe mea i manaʻo nui.
  A ʻo kā lākou mau nipple ʻulaʻula e kaomi i nā pihi a hoʻopuka i ka ikaika nui o ka luku ʻana i nā pae o nā bea a Putin.
  A he mea ʻino loa ia.
  Hiki i nā kaikamāhine ke pā i ka uila mai ko lākou piko. A hoʻopuehu lākou ma nā ʻaoʻao like ʻole, a hui pū nā koʻo i ka pūnaewele. A laila hāʻule lākou i lalo me ka haʻalulu.
  A uhai lākou i nā poʻo o ka pūʻali koa o nā bea a Putin.
  I kēia manawa, hoʻolei aku nā keikikāne paionia i nā nila i nā bea me ko lākou wāwae ʻole a mele;
  Pa'i ka nalu emerald i ka moana,
  Ke alohilohi nei nā hōkū o ka lani ma luna o mākou.
  ʻO ka leʻaleʻa o ka corsair me ka waina ʻala,
  He aha ka lā ʻapōpō - ʻo ka Haku wale nō ka mea i ʻike!
  
  A, auwe, ʻaʻole hiki ke ʻike ma nā palapala ʻāina.
  He aha kā Fortune e mālama ai no nā corsairs...
  E moe ana ke kaikamahine malalo o kona hale,
  A i ʻole ke hoʻokala ka diabolo i kā mākou mau pū i loko o Gehena !
  
  E kau ana paha i ka pu,
  E hoʻomoe ʻoe i kou poʻo i loko o ka lua ʻino.
  Pēlā ka hopena o ka filibuster Pallas,
  E ʻauʻau i ke kai i nā mea weliweli!
  
  Eia naʻe, maikaʻi kēia ʻano o ke ola,
  ʻAʻohe hana maʻamau o ke keʻena.
  He paʻakikī ka ʻauʻau ʻana i ka ʻāʻī, ʻaʻohe huaʻōlelo,
  Akā, he ʻohana mākou a pau - ua lokahi mākou!
  
  Inā mākou e hālāwai me kahi moku, kahi e hele mai ai lākou no mākou,
  Mai noʻonoʻo, e hele kāua i ke kaua me kahi mele kani!
  ʻAʻole hiki ke hoʻopau ʻia ka manaʻo hou,
  ʻO ka leo o nā mōʻī me ka lei aliʻi haʻaheo!
  
  E lanakila mākou i kā mākou a hiki i ka holomua,
  Inā laki ʻoe, ʻaʻole ia e hele i ka loop!
  ʻO ka manaʻo e paʻi lākou i nā manu,
  E haʻi aku wau iā ʻoukou e nā kaikunāne a pau - ʻaʻole wau e ʻae!
  ʻO kēia nā kaua koko e kū nei ma ʻaneʻi. A hōʻike nā kaikamahine i kahi papa weliweli a kupaianaha. A mai loko mai o nā ʻuʻu ʻulaʻula o ka umauma, hoʻomau lākou i ka hoʻolei ʻana i nā nalu luku a luku me ka ikaika nui a me ka ikaika.
  A uhi lākou i nā koʻo a hāʻule lākou i lalo me ka puʻuwai a me ka haʻalulu.
  A hehi na kaikamahine i ko lakou mau wawae olohelohe, hoolei i na kui make ma na orcs a mele me ka olioli;
  E haule ilalo, e kulou, e kulou,
  Ua hāʻawi ʻia iā ʻoe kēia kuleana ...
  Aohe alopeke maalea hou,
  ʻAʻole mālama nā kao!
  Mahope iho, lalau hou aku la na kaikamahine me ko lakou mau manamana wawae me ka ikaika nui i na makana o ka make. Ua lele lākou a lawe i ka nui o nā bea a Putin a haehae iā lākou i ʻāpana.
  Ua hele kaʻawale nā koa. A haehae lākou i nā bea a Putin i ʻāpana liʻiliʻi.
  A hāʻawi lākou i ka ultrasound mai ka piko, a paʻi ka nui o nā orcs i ka mālamalama a haehae ko lākou mau pepeiao.
  ʻO kēia nā kaikamahine i lawe a hoʻopuehu me ka ikaika ʻāhiu a me ka huhū, ʻaʻole hiki ke kāohi.
  E lawe i ka pahikaua a e oi ikaika aku i ka pahi!
  E piha ko oukou poe enemi i ka hoopunipuni,
  Akā, e lilo ʻo ia i kaʻawale, heheʻe ka hau o Gehena,
  E hauʻoli pū kākou i kēia honua liʻiliʻi!
  
  He mau koa mākou o nā pūʻali Elf, e ʻoki pono ana i ka maka,
  ʻAʻole ʻike ʻia ka makaʻu i ka poʻe lawelawe i ko lākou ʻāina makuahine!
  ʻo Commander Comrade Ftalin iā mākou,
  ʻO ia hoʻi, e koa ke koa, mai makaʻu i ke kaua!
  
  Ua hāʻawi ʻia ka Communism - ʻaʻole kēia he moeʻuhane,
  Loaʻa i ka nui o ka poʻe a me ka noʻonoʻo o ka hale pule!
  E hoʻomalu ʻo ia i ka honua: ka hanohano a me ka lokomaikaʻi,
  E kahili kākou i nā ʻōpala popopo mai kēia ola paʻakikī!
  
  ʻAʻohe mea like o ko mākou ʻāina makuahine - ʻike nā mea a pau i kēia,
  No ka mea, ua hāʻawi ka mana o nā kānaka i ke ola e like me ka paradaiso!
  A no laila e hoʻonani i ka ʻāina makua ma nā wahi a pau,
  Inā makemake ʻoe e hauʻoli, a laila e hele ʻoe, e ke kaua!
  
  I ka elfinism willpower a me ka lele ʻana o nā hōkū,
  ʻAʻohe piko, ʻike ka poʻe ʻaʻole hiki ke loaʻa!
  Na ka Haku ponoi i hoeha mai no kakou, i lawe mai i ka olelo maikai;
  Ua lilo ka ʻenemi o ka lāhui kanaka i mea pāʻani!
  
  A laila, e like me ka waltz, e hula nā hōkū kupanaha.
  E hoʻokani i ka hekili o ka ʻōkana a kani ka accordion!
  E hoolea kakou ia Iesu i na la a pau,
  ʻO ke ala o ka pilikia, e lilo ko mākou pilikia i ʻole!
  . MOKUNA 24.
  Ua kauoha ʻo Maria Kolesnikova i nā pūʻali a i ka manawa like e hōʻino i ka ʻumiʻumi a me ka ʻōhule. A ʻaʻole ia e poina i ka hum;
  ʻO nā kaikamāhine e hīmeni me ka nani a me ka leʻaleʻa. A ʻoluʻolu loa ko lākou leo, e like me nā sirens. A kahe ka mele i loko o nā kīʻaha aniani o ka lani.
  He mau kaikamahine maikaʻi a kupaianaha kēia ma ʻaneʻi. A ʻo ko lākou mau leo he hana mana hiki ʻole ke noʻonoʻo ʻia.
  A ke hoʻohana pū lākou i nā nipples ʻulaʻula.
  A hopu nā orcs i nā kaikamahine i hopu ʻia e nā umauma me nā ʻuala ʻulaʻula. A ʻoki loa lākou a wāwahi. A he mea ʻeha loa kēia i nā mea a pau.
  Ua lawe a puhi ʻia kekahi elf me ka lauoho ʻalani i nā orcs me kahi bazooka, e kaomi ana i kahi pihi me kahi nipple umauma ruby. Wehewehe aʻela i ʻelua mau bea a Putin a hīmeni:
  - Chip, kani , kani, kani ,
  Lawe ʻo ia a kuʻi i kahi moʻo ...
  No laila ua hala ka pilikua!
  A hōʻike hou ke koa i kona alelo.
  A hahau aku kekahi kaikamahine i kona hoa paio me kona ku'e wawae poepoe. A lele ka pea hakaka a luku. A ua luku ʻia ka nui o nā orcs i ka manawa hoʻokahi.
  ʻO kēia nā kaikamāhine ma ʻaneʻi - kūʻē ka orc iā lākou, e like me ka booger e kūʻē i ka bipi. A na lakou no ka luku nui a me ka luku.
  Akā ʻoiaʻiʻo, ma waho aʻe o lākou, aia kekahi mau keikikāne elf. He mau paionia kamaʻa ʻole lākou, a hiki iā lākou ke hoʻolei nani i nā nila i nā orcs me ko lākou wāwae ʻaʻohe keiki, a hīmeni i ka manawa like;
  Ua like ke ala o ke koa me ka rose a me nā kākalaioa.
  Ke holo wāwae ʻole ke keiki i ke kaua,
  Akā, aia nā nila ma lalo o nā wāwae o ke keiki.
  Ke hana wale nei lākou i mea e ʻoluʻolu ai ke keiki!
  
  Ma Elfia, ʻo ka hoʻonaʻauao ʻana o ke koa
  Ua lohi loa ka hoʻomaka ʻana me nā diapers!
  ʻOiai i loko o ka māla, kūpono ka pomegerane iā ʻoe,
  Hiki iā ʻoe ke pale i ka Fatherland mai ka wā kamaliʻi!
  
  ʻO nā mea a mākou i aʻo ai i nā kula, poina,
  ʻAʻohe waiwai iā lākou nā haʻawina ola.
  E manaʻoʻiʻo mai iaʻu, e hoʻokō i ka hopena o ke ao holoʻokoʻa,
  Ua hānau ʻia mākou he Naita Elf!
  
  Aloha mākou, ʻohi mākou i nā pua,
  No mākou ke kiʻi o nā māla momona.
  Mohala maikaʻi nā ʻōpuʻu i Mei,
  I Iulai ua like ia me nā poplars me ka hau.
  
  Aloha mākou - mele ʻo ka nightingale e like me ka ʻohe,
  ʻO ka puʻupuʻu ʻoluʻolu e kani ana me kahi harpsichord.
  Ke noho ka Elf i ka pilina a ʻaʻole hoʻokaʻawale iā mākou,
  Hui, e like me ka Haku Kristo i ao mai ai.
  
  Mālama ko mākou poʻe ma nā wahi a pau,
  Ma nā wahi a pau he hoihoi nui i ke ola.
  Ma kahi o na liona e uwo ai, e mele ai na seo i ko lakou naau.
  Ua ʻoi aku ka mālamalama o ka ʻōlinolino ma mua o ka waihona o ka lani ponoʻī!
  
  E kūkulu nui mākou, ʻaʻole mākou e ʻae iā ia e luku ʻia,
  E mālama kākou i ke ao holoʻokoʻa!
  E lele i ka olioli o ka uhane,
  I lilo ke kaula o ke ola pau ole!
  
  A laila hiki i ka ʻāina makua ke aloha iā mākou,
  A e malama pono kakou iaia me ka hanohano!
  E poina i ka luhi o ka palaualelo
  I ole e hina ko kakou moku i ke kai!
  Penei ke mele ana o na keiki elf. Ua ʻike lākou e hakakā ikaika nā orcs no ka lā ʻāpōpō.
  Pehea inā hopu ʻia ke keiki elf? A laila e wehe mua nā orcs iā ia. A laila e kau lākou iā ʻoe ma luna o ka pā a hahau iā ʻoe me ka hahau.
  A laila, e hoʻopā ʻia ke kuʻekuʻe wāwae, poepoe, kamaliʻi o ke keiki elf e kahi ʻāpana hao ʻulaʻula. A e honi ia e like me ka mea ʻoluʻolu a wela. A nui wale.
  A mele maila nā koa.
  ʻO koʻu mau kuʻekuʻe wāwae, nā kuʻekuʻe wāwae o nā kaikamahine,
  E pāʻani mākou, pāʻani peʻe a ʻimi wale!
  A kani maikaʻi loa nā mea a pau. A hana nā kaikamāhine me ka ikaika nui. A inā hoʻomaka lākou e hoʻokuʻu i kekahi mea, me ka ikaika loa.
  A mai nā nipples ʻulaʻula e lawe hou nā kaikamahine a hoʻolei i ka uila weliweli a luku.
  A hīmeni kekahi keiki paionia mai ka ʻohana elves;
  Makehewa ka manao o ka enemi
  Pehea ʻo ia i hiki ai ke uhaʻi i nā elves!
  Ua hoʻopau mākou iā Orkmacht i Mei,
  Ua lilo ʻo ia i mea hahai holoholona e like me ka pāʻani!
  
  ʻO ka mea wiwo ʻole i ke kaua,
  E hahau kakou i ko kakou mau enemi me ka huhu!
  E hoʻopau mākou iā lākou me kahi pulupulu i loko o ka hale ʻauʻau,
  A e lilo ke kaula ola i ka loop!
  
  He nani ka ʻāina makuahine e like me ka lā
  Nui a nunui i ka ikaika!
  E kahe ka mele me he kahawai kani la,
  Hōʻike mākou i ke kālena i loko!
  
  ʻAʻole wale ma ke mele ʻoliʻoli,
  Makemake au i nā sleds a me nā skates!
  E hauʻoli ka lā hou,
  E hohola ka laau spruce i kona mau cones!
  
  A inā pono ʻoe e lawe i ka pahi kaua,
  ʻO kā mākou kāhea ʻino kēia!
  E mālama mākou i ka pōkā i loko o kā mākou ʻeke ʻeke
  E pāʻani ma kahi kumuhana koa!
  
  Lanakila no ka hoololi,
  ʻAʻole hiki mai ka manaʻo ʻole i ka manaʻo!
  A manaʻoʻiʻo mai iaʻu, nā piko o ka elfinism,
  ʻAʻole e lawe ka mea hoʻopaʻapaʻa makaʻu!
  
  ʻO ka poʻe koa wale nō ke kai lanakila,
  ʻO ka hana wale nō ke kōkua i ka hānau ʻana!
  Ua hiki mai oe i ka pomaikai o ke ao nei,
  ʻAʻole hoʻokahe koko ka ʻenemi!
  
  A laila, e kūʻokoʻa loa ia,
  E piʻi mākou i nā kiʻekiʻe hou!
  He hana hanohano o ke aloha,
  Hana mākou i ka makemake o ka Haku!
  
  No ka manaoio, no ka malamalama o keia manao,
  Makemake mākou e lilo i ka maka no ka ʻĀina!
  I ʻole e hina ka lauoho o ka makuahine.
  E lilo nā hola a pau i mea hauʻoli iaʻu!
  
  A laila, aia ka makemake o nā kānaka,
  E kūkulu i kahi honua pono i ka wā ma mua!
  A hiki i ke kenekulia a hiki i ka haneri makahiki,
  ʻAʻole mākou e ʻaʻahu i ka ʻauamo!
  Ua hoʻomau nā kaikamahine o ka ʻohana elf i ke kī ʻana i ka ʻenemi. No laila ua hoʻonoho nā koa i ka ʻōnaehana rocket hoʻolele nui ʻo Hurricane a pā i ke kūlana o nā bea a Putin me kona ikaika āpau. A he puʻu wale nō ia.
  Ua luku ʻia ka nui o nā mea huluhulu.
  A ua hoolei aku na kaikamahine i na makana o ka luku i ka enemi me ke kokua ana o ko lakou mau manamana wawae me ka ikaika make.
  A laila ua hoʻohana ʻia nā pahi pahi a me nā nila ʻona. He hulahula nui keia o ka make.
  Nui ka luku a me ka make.
  A mele na kaikamahine;
  ʻO nā hau hau o ka moana a me nā hau kālā kālā,
  A me ke one gula no ka waonahele o Karakum !
  ʻO koʻu ʻāina hoʻāno kēia,
  Hōʻoluʻolu mai nā manaʻo koʻikoʻi!
  
  E kūkulu mākou i nā kūlanakauhale he nui ma Elfiri ,
  E kūkulu kākou i nā alanui a me nā alaloa i ke taiga!
  ʻO ka poʻe paionia hoʻi he ʻelemakule liʻiliʻi.
  Hiki iā lākou ke loaʻa i nā mea hoʻokūkū a me nā hoʻohana!
  
  Nui a ikaika ko mākou poʻe ma ka honua,
  Ua holomua kēlā me kēia kanaka i ka ʻepekema!
  mākou me ka elfinistically , e noʻonoʻo i ka ʻohana,
  E hana nui kakou ma ka inoa o ka honua o na hana hanohano!
  
  ʻO kā mākou makemake pumehana
  E hakakā no ka ʻāina aloha a hiki i ka hopena!
  lohi ʻole ʻo Durimar a me Karabas ,
  E aahu i ka lei o ka lanakila!
  
  ʻO ʻoe koʻu makuahine, ʻoi aku ka maikaʻi o ka ʻike ʻole ʻia.
  A he mea hoʻoikaika ʻoe!
  ʻOiai iā ʻoe mai kahi kauhale mamao o ka lāhui Mansi,
  Ua hāʻawi mai ka Haku i ke aloha ma o ka ʻepekema!
  
  Aka, i ke ahi o ka hekili, hele makou i ke kaua,
  ʻO ko mākou hanohano kēia!
  A laila, holo maila kekahi pūʻali koa ikaika i ka hoʻouka kaua.
  No ka ikaika wale nō, ʻaʻole no ka hoʻopaʻi!
  
  ʻO ia ka manawa ʻaʻole i hāʻawi ʻia e hoʻokō me ka ʻāina makua,
  A holo koke ka ʻenemi me ka weliweli!
  Ma hope o nā mea a pau, manaʻoʻiʻo mai iaʻu, ʻaʻole he kiʻiʻoniʻoni ke kaua.
  ʻAe, pono kēia i ka noʻonoʻo a me nā manaʻo!
  ʻO kēia nā mele a nā kaikamahine leʻaleʻa e mele ai me ka hauʻoli nui. A he mea kupanaha wale. He mea kupanaha a kupua.
  Ua hoʻomaka nō hoʻi nā kaikamahine e ʻuwē me ka huhū nui a me ka ʻana o ko lākou mau niho momi.
  A hoʻomau lākou i ka hoʻolei ʻana i nā nila nui a luku me ko lākou manamana wāwae ʻole. A pepehi lākou i nā orcs.
  I ka manawa like, hoʻohana nā koa i kā lākou mau ʻuʻu umauma ʻulaʻula e kaomi i nā pihi a hoʻouna i nā makana luku a luku o ka luku.
  A ke kumu lakou i ka luku loa.
  ʻO ia ke ʻano nani o lākou - hoʻomāinoino a hoʻopaʻapaʻa.
  A hīmeni lākou iā lākou iho:
  ʻO Bald Fuhrer, he ʻakaʻaka wale ʻoe,
  He pilau ka ʻōhule Fuhrer!
  A hōʻike lākou i ko lākou mau alelo lōʻihi loa. A wili lākou e like me ka ʻohana nahesa e wiliwili ana a maikaʻi nā mea a pau.
  A ʻo nā keikikāne elf i loko o ka pōkole a me nā manamana wāwae ʻole e hoʻolei i nā makana pepehi kanaka o ka luku. A ke kumu nei lakou i ka luku nui a me ka make.
  He papa ahiu wale na koa maanei.
  A ʻoi aku ka ʻoi aku o nā keiki koa.
  Maanei i hoomaka ai e himeni kekahi o lakou;
  Hele mai me ko'u kaikunane i ke ao hou,
  Ua minoʻaka ʻo Fortune,
  I kēia manawa e lanakila kākou i ke kai.
  A e hāʻawi mākou iā mākou iho i kahi peʻa!
  
  ʻOiai e hele au i Gehena,
  akā, ʻaʻole au e hoʻi i ke kula.
  I kēia manawa he kanaka pōā koko au
  ʻAʻole wau makaʻu i ka ʻino!
  
  ʻO ka hakakā ʻana me ka ʻenemi,
  ʻO ka hana kaua a Corsair,
  ʻO ka ʻiʻo appetizer me ka pai,
  E make nā ʻenemi!
  
  He hoʻokahi kā ke kanaka ʻōpio:
  Koa, koa, hanohano!
  Ua like ke ola o ka pōā me kahi kiʻiʻoniʻoni -
  Mai ʻae ka diabolo iā ʻoe!
  
  I ka hiki ana mai o ke keiki maanei,
  Kahi e ʻauʻau ai ke koko .
  ʻAʻole e uhaʻi ʻo Sātana iā mākou
  E manaʻoʻiʻo mai iā mākou, e lilo ʻoe i mea nui!
  
  Aneane i manaoia ka powa he koa,
  Akā ʻoi aku ka maʻalahi ...
  Ma hope o nā mea a pau, ʻaʻole ia he pū mīkini kaʻawale,
  E ʻike ua hānau manuahi ʻoe!
  
  A he makana ka corsair,
  E hopu ʻoe iā ʻoe ma kahi makau...
  ʻOiaʻiʻo, ma ke kaua he mea pena ʻoe,
  Ua lilo ka pod i paipu!
  
  E piʻi mākou i kēlā mau kiʻekiʻe
  Inā ʻaʻole ʻoe e paʻa i ka loop!
  ʻAʻole i pulu ke kanaka i ke kai,
  Hoomanawanui no hoi au i ka ino!
  
  ʻO ka mea i hala ma hope o mākou
  E hele kāua i kahi ala hou!
  A e holo lakou, ua ike oe i na enemi,
  Laki maikaʻi ma mua!
  ʻO kēia ke ʻano o ka hīmeni ʻana o nā elves me ka mana nui a me ke aloha. A kiola hou nā koa i ko lākou manamana wāwae ʻole i ka ʻenemi, nā makana weliweli o ka make.
  A he hopena pōʻino kēia mau mea a pau. Hoʻomaka ka hakakā me ka ikaika huhū.
  A e kuʻi kākou i nā bea a Putin mai ka lewa mai me nā pahi kaua mana kiʻekiʻe.
  A laila kaomi ke kaikamahine i kona ʻulaʻula ma nā pihi hauʻoli a hoʻohana i ka ikaika luku.
  A laila hiki mai ka hopena me ke kōkua o nā nipples, ʻo ia ke kala o ka ruby. A e hahau ʻo ia i nā orcs me he pupule lā.
  A hoʻohana nā kaikamāhine i ko lākou manamana wāwae wāwae e hoʻolei i nā pōkā napalm ma nā kūlana o nā orcs. Ua hāʻule kekahi pōkā ikaika, a ua puhi koke ʻia hoʻokahi tausani mau bea Putin i ka manawa hoʻokahi.
  ʻO kēia keʻano o ka hoʻopauʻana o nā kaikamāhine i nā hoa paio, me kaʻikeʻole i ke aloha a me ka hilahila.
  A ua hoʻopuka pū lākou:
  - ʻAʻole make liʻiliʻi ka wāwae wāwae ʻole!
  A haʻalele i ko lākou mau niho momi.
  A laila hoʻomaka lākou e hīmeni;
  He aha ka mea huna nui o nā elves māmā,
  Kahi e lulu ai ka poe mahiai i ka mahinaai.
  ʻAuhea ʻoe ʻaʻole he kanaka maʻamau,
  ʻO kahi mea auwana i pili i kekahi!
  
  ʻĀina Māmā o ka wai,
  Nā ʻēheu manu nūnū paʻipaʻi...
  E na makahiki ino opio,
  He aha kāu i hāʻawi ai iā ʻoe?
  
  Honi ia au e kuu kaikamahine aloha,
  Akā, he ʻino kēia pōhaku paʻa,
  Ke kuʻikuʻi nei nā kāmaʻa lio i ka asphalt,
  A kauo ka diabolo i ka poe maikai i Gehena!
  
  Ua manaoio makou i ka lani mai kinohi mai,
  E kaha i ka laina ma lalo o ka holomua me ka peni!
  Ua puhi ka Aurora i kahi salvo aloha,
  Ke manaʻoʻiʻo nei au i ke kahakai o Nowemapa!
  
  A ʻo ka honua hoʻi hoʻohuʻihuʻi,
  He hekili e halulu ana ma lalo o ke ao,
  ʻO nā poplars rust, uwo nā pine,
  Ua hāʻule ka waimaka mai ke kaikamahine mai!
  
  Manaʻo wau e hiki mai ana ka manawa o ka mālamalama,
  A e hoʻokō ka moeʻuhane,
  I mau ka la a me ke kau,
  Kahe nui ka muliwai!
  
  E manaʻoʻiʻo mai iaʻu, e huhū ke kaua,
  E maloʻo ka hakakā ʻO ka Puna!
  A e hauʻoli nā kānaka
  He kanaka ka mea nona ka Honua!
  
  E lilo nā hale hana i luna o ka proletarian,
  E lawe mai i nā kahu waiu i loko o ka pāremata!
  E mele kakou i na tausani Aria no ke kuokoa,
  No laila e neʻe koke nā pawns i nā mōʻīwahine!
  
  ʻAʻole e hoʻohaʻahaʻa hou ʻia
  He holomua kekahi hana!
  E lilo kakou i lunakanawai no kakou iho,
  A e ʻakaʻaka nui nā keiki!
  
  A laila, e hōʻuluʻulu kākou i ko kākou ikaika,
  E uhaki kākou i ke kua o Orkshism.
  E ala kakou e like me ka aeto mai ka lua kupapau mai,
  Akā ʻaʻohe hewa a me ka ʻino!
  ʻO kēia ke ʻano o ka hīmeni ʻana o nā kaikamahine me ka nani a me ka ʻāʻī. A ia manawa hoʻokahi, hāʻawi lākou i ko lākou mau niho, e ʻālohilohi ana e like me nā momi. A hoolei ka poe koa i na grenades make me ko lakou mau manamana wawae o ka ikaika make.
  ʻO kēia mau kaikamahine he nani maoli a me ka ikaika.
  A e lawe lakou ia mea mai na nipples ulaula a hookuu aku i na makana o ka luku me ka mana nui a luku. A nui nā orcs e hoʻopau ʻia i ka manawa hoʻokahi. Holoi pau wale.
  A mele pū nā koa.
  - E pani koke i kou ihu a me kou waha,
  Biotrep ma mua o ʻoe!
  A e minoʻaka me kona mau maka sapeira. A i ʻole he emerald ko lākou mau maka.
  A he nani a nani loa nā koa. A inā e hoʻomaka ana lākou e hīmeni, maikaʻi kēlā;
  Ua hoʻohaʻahaʻa mākou i ko mākou makemake i nā kaua,
  E ke kaikaina, ua hakakā lākou no ka ʻāina makua.
  Nānā mākou - hāʻawi lākou i ka elfinism,
  Ua komo ke koa Elfi i Orklin!
  
  Ua hana ko mākou mau kūpuna i nā pahi kaua,
  A laila hoʻomaka nā pū ...
  Wehe nā lāʻau birch i ko lākou mau lālā,
  Ke kālua nei nā kaikamāhine i nā pai!
  
  Ua lanakila ʻo Elf i kēlā me kēia kaua,
  ʻIke ʻo ia i ka lawe ʻana i nā mea me kona manaʻo.
  I kekahi manawa, he ahi maʻemaʻe.
  Akā, e lanakila mākou i ka ʻenemi!
  
  Mālama ʻo Elf i ka Honua,
  Hāʻawi i ka malu no ka poʻe kamaʻa ʻole a ʻōlohelohe.
  Ua hoʻopau mākou i ke kaua i Mei,
  Ua kali ʻia kahi ala ʻino iā Orkmacht!
  
  A ma hope o ke kūkulu ʻana a me ka lūlū ʻana,
  Ke mohala nei nā mahina ʻai, a ʻo ka rai i nā ahu.
  He poʻe koa ʻoukou e nā kaikamāhine a me nā kūpuna.
  I loko o nā ʻauwaha ua hau a hau!
  
  Mai ko mākou ʻāina makua wiwo ʻole,
  E lawe i ke kakaka hohonu.
  Lele na hae o ka elfinism,
  A ua ʻoki ʻia nā hae a Putin!
  
  E hala na keneturia malalo o kakou na Hoku,
  ʻO Empire kahi pūʻulu galaxy.
  ʻAʻole i lohi ka hānau ʻana
  A kanu i ka ʻenemi ma kahi ākea!
  
  Akā, manaʻo wau e maluhia ka manaʻo,
  A ua like ke kanaka me ka makuahine i nā mea a pau,
  Maanei e ulu ai ka ohana kahiko.
  ʻO ka nani o ka nani - Aloha!
  Kamahaʻo loa ka hīmeni ʻana o nā kaikamahine - ʻo ia wale nō ka papa kiʻekiʻe o nā mea āpau ma ka honua. A ʻo ko lākou mau wāwae, ʻaʻohe a ʻokiʻoki ʻia, ʻoluʻolu a ʻoluʻolu.
  A lele mai ka uwila mai na nipple ulaula o ka umauma a hahau i na koo. A pana lākou iā lākou me ka ikaika nui a make. A ua pau ka nui o na bea o Putin.
  A ʻaʻole hāʻawi ka poʻe koa i ke aloha i nā orcs. He mau kaikamahine ʻokoʻa a ʻoluʻolu kēia. He nani wale ko lākou pae. A ina e lawe mai lakou ia mea mai ka opu mai o Venus, e hoouna lakou i na ale luku o ka luku, e hoohiolo ana i na kanaka a pau a me ko lakou mau uhane.
  A laila hiki mai ke kaua kai eʻe o ka magoplasma. A lilo ia i mea paʻakikī loa no nā orcs. A ʻeha paha.
  ʻOki nā kaikamāhine a hīmeni i nā orc a pau;
  
  Kaua ma ke apo hakaka,
  E like me ke kānāwai, ʻaʻohe palena o ka ikaika!
  E ae mai, ke noi aku nei au i ka makua,
  Mai Mars, ua makemake ke koa!
  
  He ʻano ʻano nā hakakā a pau
  Na ke Akua ka Makua i haawi mai!
  A hoonani i ka Ohana Nui,
  Lawe ʻia e ke kanaka koa!
  
  Ma hope o nā mea a pau, ʻo kā mākou ʻae ʻana
  Hāʻawi i kou ola no ka ʻāina makua!
  A lohe au i ka hekili,
  E hakakā me nā pahi kaua no ka hauʻoli!
  
  Aia ka wiwo ʻole, aia ka mana o ka ʻepekema.
  Hānau ʻia mai ka lolo kanaka!
  Me ka hana ole a me ka luuluu.
  Ke hana nei mākou i nā ʻike o ka nani!
  
  ʻO mākou nā keiki hou a Elfia,
  Makemake mākou e hoʻokiʻekiʻe iā Rus ma mua o nā mea ʻē aʻe!
  ʻAʻohe wahine maikaʻi ma ka ʻāina makua,
  Pōmaikaʻi iā mākou e Lada-God!
  
  Hāʻawi nā Akua iā mākou i ke kumu - lima,
  Ua ʻōlelo lākou ʻo ʻoe ka demiurge!
  He aha kāu e hiki ai me ka mana o ka ʻepekema,
  Mai hana wale i ka palau ikaika!
  
  Ke kali nei ka nui o ke ao nei iā ʻoe,
  He daimana ka lani nani!
  He pūnāwai e huʻihuʻi ai ke kumu kūʻai,
  Auhea ka malamalama o ka Haku makaala!
  
  E lilo nā honua malihini i home,
  A ua like nā hōkū me ka Lā o ka Honua!
  He luina oe me ka rama lewa,
  Mai like me ka minnow haʻihaʻi!
  
  E aʻo mākou iā mākou iho i ka make ʻole,
  E kūkulu kākou i Universe-paradaiso!
  He aha ka mea hou he kenekulia,
  E hiki mai ana, moeuhane no ia!
  
  A e ike hoi e ala hou mai ka poe make,
  E ala mai nā kupapaʻu mai nā lua kupapaʻu!
  A laila i ke ola mau loa,
  Hoʻokahi hui hemolele!
  ʻO kēia nā mele a nā kaikamahine wiwo ʻole a nani. A ʻo ka mea ʻoiaʻiʻo, hoʻohana hou lākou i ka uila mai nā nipple ʻulaʻula o ka umauma a paʻi i nā koʻo me lākou.
  A ʻo ka poʻe puʻuwai, me he mea lā me ka hāmare ma ka lolo, hāʻule make. A hana maikaʻi loa nā mea a pau.
  Hōʻike nā kaikamahine elf i ke kiʻekiʻe o ko lākou huhū a me ka ikaika - super a hyper .
  He mau aihue kupanaha keia. Hiki iā lākou ke hōʻike a hāʻawi i ka elfinism.
  A hoolei aku no hoi lakou i na uwila me na nipple ulaula e kikeke ana i na orc he nui.
  A hīmeni lākou ma luna o ko lākou māmā:
  ʻAe, Putin, ʻo ʻoe ʻo Putin, he kao ʻoe ʻo Putin,
  No ke aha ʻoe i holo ai i loko o nā elves ma ke ʻano he hoki?!
  E loaʻa iā ʻoe mai iā mākou ma kahi nickel,
  E holo ʻoe i kahi lima ʻeleven ikaika!
  ʻO ia ke mele a nā kaikamahine a hōʻike i ko lākou mau niho momi, ʻālohilohi. He mau mea nani wale nō kēia. A e make ka ʻōhule Fuhrer!
  . MOKUNA Helu 25.
  Ua hakakā ʻo Maria Kolesnikova a kauoha e like me ke aliʻi wahine ʻoiaʻiʻo a hōʻike i kona pae kiʻekiʻe e like me kāna hui hakakā a me kāna hui kūʻokoʻa.
  A no laila, lawe aʻela nā koa a hīmeni hou;
  ʻAʻole, ʻaʻole e mae ka mea makaʻala,
  ʻO ka maka o ka falcon, ʻaeto ...
  Akaka ka leo o ka lehulehu.
  ʻO ka hāwanawana e paʻi i ka nahesa!
  
  Manaʻo wau e ala ka honua holoʻokoʻa,
  E pau ana ka Orkshism...
  A e ʻā ka lā -
  ʻO ke ala, elfinism hoʻomālamalama !
  ʻO kēia nā kaikamāhine ma ʻaneʻi - ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hoʻokokoke iā lākou me ka pīhoihoi ʻole.
  A inā e hoʻopuehu lākou, a laila e lele nā pulsar mai nā nipple ʻulaʻula o ko lākou mau umauma. ʻAʻohe mea a ʻaʻohe mea e hiki ke hoʻokō me ia mau kaikamahine.
  A hiki iā lākou ke hoʻōki i ka lio holo a holo ma luna o ka bea i ka manawa hoʻokahi. A holoi i ka ʻenemi me nā kupapaʻu o nā bea a Putin.
  Penei ke mele ana o na kaikamahine i kekahi manawa:
  Ke kaua nui nei
  Kaua me ke kumu kupono ole...
  Eia ʻo Putin, ua hiki mai ʻo Sātana,
  A o ka make ana o Rus me ia!
  
  A na wai e hooki i ke kahe,
  Nā muliwai huhū koko...
  Hoʻomaka ka ʻenemi i kēia manawa,
  A he elf he kanaka!
  A ʻo ka poʻe koa e ʻohi hou a hoʻolei i nā nila ʻona a luku me ko lākou manamana wāwae ʻole. A e kuʻi lākou i ka nui o nā bea a Putin, me ka huhū nui.
  A ʻo nā ʻōpio ʻōpio pū kekahi e hakakā me ka ikaika a me ka huhū, a hōʻike i kā lākou wikiwiki a me ka hakakā aerobatics.
  A ʻo nā keiki kāne hoʻi e hoʻolei i nā nila make me nā manamana wāwae ʻole o nā wāwae o kā lākou mau keiki.
  I ka manawa like, ʻaʻole poina i nā ʻōpio elf e hīmeni me ka huhū ʻāhiu;
  Ma lalo o ka puʻupuʻu hele wāwae, ua hahau mākou i kahi kapuaʻi,
  No nā elves, he hoʻolauleʻa ke kaua no ka ʻuhane!
  A inā he kanaka kaua ʻoe, ʻaʻole he hoki.
  A laila e hoʻolei i nā orcs ʻino!
  
  ʻO nā kaikamahine Elf kekahi poʻe hakakā,
  ʻO ke kakaka kea e hou i ke kapa kila!
  Haʻaheo ka poʻe hakakā i ko lākou ʻōpio.
  ʻIke ʻoe, e kipaku aku au i ka ʻenemi!
  
  ʻO ka gnomes brewed pia - wai maikaʻi loa,
  E lawe mai i kahi kīʻaha ma mua o ka hakakā!
  ʻAʻole ʻike nā elves i ke oho hina o ko lākou mau luakini,
  Ke ahi mau loa lākou i loko!
  
  ʻO ka mea hiki ʻole ke hoʻomaopopo ʻia e kahi elf mālamalama
  He aha ka make ʻino o ka luahine!
  E hele mākou i ka hōʻike wiwo ʻole me kahi A,
  ʻAʻole mākou e ʻae i ka hilahila, ʻike ʻoe!
  
  A ma ke ao hou he maikaʻi nō hoʻi,
  Malaila e huhu hou ai ka aie!
  E kakau iho ka pu mikini me he pahi la,
  A uhi ka pūʻali i ke ala me nā kino!
  
  Lanakila, makemake au e kiʻi iā ʻoe
  E hauʻoli i ka trill gula!
  ʻAe, i kekahi manawa pono ʻoe i ke kaulahao, ʻaʻole ke kaula silika,
  ʻAe, uwē ka hoa me he holoholona lā!
  
  E hāʻawi ke kaikamahine i ke aloha iā ʻoe, ke manaʻoʻiʻo nei au,
  A he nani me ia, e like me ka lani!
  E ulu ka ʻohana nui
  Aloha au iā ʻoukou e nā kaikamāhine me koʻu naʻau a pau!
  ʻO kēia ke ʻano o ka hīmeni ʻana o nā elves. A maikaʻi loa nā mea a pau me lākou. A ʻā ke ahi wela. A me ka lele ʻana a me ka lunges.
  A e puhi ʻia nā nipples ʻulaʻula o nā kaikamahine e kahi ultrasound pepehi kanaka a luku.
  A e lawe pono ʻia nā mea a pau a kālua ʻia. ʻO kēia nā kaikamāhine.
  A e hīmeni hou lākou:
  - Aia kekahi kūlanakauhale ma Venus,
  A ʻo ka chimera ʻino!
  Ma hope o kēlā, e lawe lākou ia mea mai ko lākou mau maka a e ʻālohilohi me ka uila luku a pepehi kanaka.
  A laila e lawe lākou i nā pulsar a hoʻopaʻa iā lākou mai ka ruby nipples o ka umauma. He mea ʻeha ia.
  ʻO kēia ka mea e pono ai nā wāhine.
  A e pehu hou ko lakou mau papalina. Manaʻo lākou e palu ana lākou i kahi mea ʻono a ʻono loa me ko lākou alelo, a hoʻohuli maoli lākou.
  He mau wahine kēia.
  A uwo lākou ma luna o ko lākou mau māmā.
  E loaʻa iā mākou kahi orc i ke kaua, e loaʻa iā mākou kahi orc i ke kaua,
  ʻAʻole mākou e ʻakaʻaka me ia - e haehae mākou iā ia i ʻāpana!
  E haehae mākou iā ʻoe! E haehae mākou iā ʻoe!
  Penei ke mele ana o na keiki elf. A ʻo nā kaikamāhine, me ko lākou manamana wāwae wāwae, hoʻolei i nā makana luku o ka make.
  A akamai loa lakou.
  A ma kahi e pana ana nā orcs i nā kuʻekuʻe wāwae wāwae o nā kaikamahine. A i ka pane ʻana, paʻi nā kaikamahine i nā pihi me kā lākou ʻulaʻula ʻulaʻula a hoʻolei aku i nā kahawai o ka luku a me ka make.
  Eia kekahi kaikamahine mai ka ʻohana elves nāna i holo i ka wili me nā pahi kaua. A ua ʻoki koke ʻia ʻelima mau poʻo o nā bea a Putin.
  E ʻōlelo kākou ʻo kēia nā mea nani ma ʻaneʻi - nani wale. A inā e puhi lākou i nā ʻuʻu ʻulaʻula o ka umauma a kikeke i ka uila, a laila ʻaʻole lawa i nā orcs.
  A makemake nō hoʻi nā kaikamāhine e palu i nā koʻokoʻo jade. He mea e hoʻomanaʻo - ʻoluʻolu.
  Ma ke ala, e nā kaikamahine, inā lawe pio nā orcs iā ʻoe, e hoʻopau maoli lākou i nā nipples ʻulaʻula o ko lākou mau umauma i ke ahi. ʻO kēia ko lākou kānāwai. A maanei ʻaʻole hiki iā ʻoe ke lawe a hāʻawi aku.
  ʻIke ke kaikamahine i ka orgasm a me ka ʻeha.
  A mele pū nā ʻōpio ʻōpio, a hana maikaʻi loa, a puhi i nā bea o Putin me kahi pū mīkini;
  ʻAuhea ʻoe e kuʻu mea aloha,
  ʻO Virgo o ka mālamalama, ke kukui uila.
  Ua luhi au i ke ola inaina,
  Makemake au i ke kauwela i ke anu!
  
  I ke ao nei, ʻo ke aloha ka mea nui,
  Pono ka genus e hoʻomau.
  He nani ka manao nou,
  E kamaʻilio pū kākou me ka nani!
  
  Nā lehelehe ʻulaʻula ʻālohilohi,
  He mauna hau ka ihu,
  Makemake au e liʻiliʻi me ʻoe
  E ʻohi i kou mau ʻili keʻokeʻo hau!
  
  He ʻulaʻula nā papalina o ka satin,
  Na wawae olohelohe e wawahi i ka mauu,
  ʻO ka noho pū me ʻoe ka mea nui loa
  E ulana mākou i nā pale me kahi pūʻulu olonā!
  
  Ke palau nei anei oe i kuu pipi aloha,
  Aia ma ka lihi o ia wahi he mau birches ʻeleʻele ...
  Ua holomua mākou i ka lewa,
  Ma ka liʻiliʻi, uē mākou i nā waimaka a puni ke kauhale!
  
  Lohe ʻia ke kani o ka oriole.
  Hoʻokuʻu ka hāʻule i ka hakina...
  Auē, pehea koʻu mau pō pō,
  Makemake au i kāu mele!
  
  ʻO kā mākou mau waihoʻoluʻu kau wela,
  Autumn royal crimson i ke gula.
  ʻO Santa Claus me nā makana,
  ʻAʻole hiki iā mākou ke mālama i ke anuanu!
  
  ka Snow Maiden e haʻi mai iā mākou ?
  He moʻolelo moʻolelo nani;
  Hāʻawi ka moa iā mākou i ke gula,
  ʻO ka ipu aniani me ka rose!
  
  Honi au i ka'u ipo
  Ma nā lehelehe o ke koʻa cherry,
  He maemae loa ko makou manao,
  Makemake au i kahi mea momona a hou!
  E hoʻopaʻa haʻahaʻa, ʻo ia ka poʻe ʻōpio ma ʻaneʻi. A palu pinepine lākou i ka poli momona o Venus mai nā elves me ko lākou alelo. E ʻōlelo wale kākou he maikaʻi.
  A ʻo nā kaikamahine ma ʻaneʻi he papa kiʻekiʻe. A inā hoʻomaka lākou e hīmeni, ʻaʻole lākou e hoʻomaha.
  A ʻo ko lākou mau leo he ʻōlinolino a kani, e like me ke kālā o nā bele. A ʻo ia wale nō ka papa kiʻekiʻe loa.
  A ʻālohilohi nā kaikamāhine me nā maka a me ka emerald a me ka sapphire. A e hoʻokuʻu aku i nā ʻōlinolino mānoanoa loa mai nā ʻuʻu ʻulaʻula o ka umauma.
  A puhi lākou i nā orc he nui. A ke hōʻike nei lākou i kahi pākuʻi koʻikoʻi.
  A ʻo nā manamana wāwae ʻaʻole o nā kaikamāhine ke hoʻolei nui nei i nā grenades make loa.
  A haehae lākou i nā orcs i ʻāpana liʻiliʻi.
  ʻO kēia ka mea i hōʻike ʻia e nā elves pio ʻole. A piha loa ko lakou mau umauma me na nipple ulaula.
  A ʻo nā elves ʻōpio e palu i kēia mau umauma me ka hoihoi nui. A ua like ia me ka ice cream ma ka lāʻau.
  Akā ma ka laulā, e ʻōlelo kākou he ʻoluʻolu.
  ʻOi aku i ka wā ʻaʻole wale nā kaikamahine e hīmeni, akā ʻo nā ʻōpio ʻōpio hoʻi, e ʻōlelo kākou, he poʻe mele ʻoluʻolu;
  He awāwa ākea ʻo Cosmos,
  He uhi o ka pouli me ka malamalama ole...
  ʻEleʻele, ʻinoʻino,
  Ua omo wale ʻoe i ka batyr!
  
  ʻO nā hōkū ʻonika punawelewele,
  Hula ka lama o ka make.
  Aia ke kaua ma waena wale nō,
  E lanakila kākou, e manaʻoʻiʻo mai iaʻu!
  
  Elves, orcs, trolls,
  Huli lākou i loko o ka puahiohio ʻino.
  Nui ka waimaka a me ka ʻeha
  Ma keia kaapuni hoku!
  
  Aia mākou i kēia kaua,
  Ma ke alo...
  Aloha mai ka pahu kupapaʻu iā ʻoukou a pau.
  He mea hanohano ke ku'i!
  
  Nui ka mana o ke kaua,
  ʻOi aku ka ʻino o ka huhū.
  ʻAʻole mākou he manu
  A laki ka poʻe!
  
  E lanakila nā hoahānau
  E hoao ikaika.
  Inā he ʻenemi ʻoe i loko o ka lole lole,
  A me ka helehelena o ka clown!
  
  E hōʻike ka orc i ka elf,
  Auhea ka hoomaka ana o ka honua.
  Mai uhai i ka lala
  Ma mua o kou wanaʻao!
  
  kūkulu moku hōkū,
  ʻAʻole pono me ka clumsily
  He poʻe koa mākou i kēia manawa
  ʻAʻole nā keiki mai ka māla!
  
  No laila e hoʻopaʻa mākou iā ʻoe
  E kāhea kākou no ka pane.
  Nau hū ʻoe
  I nā mele a ka haku mele!
  He mele ʻoiaʻiʻo kēia i ʻoluʻolu a nani hoʻi i ka manawa like. A, ʻoiaʻiʻo, mele maikaʻi loa nā elves.
  A ʻo ka poʻe koa, ʻoiaʻiʻo, e ʻālohilohi mau me ko lākou mau kuʻekuʻe wāwae poʻe.
  A pela lakou e lawe ai a kuha aku i ka enemi. A e hana lākou me ka pololei a me ka pololei.
  A e ʻā koke ka nui o nā orcs mai ka kuha ʻana.
  Lawe ke kaikamahine elf a hīmeni:
  - Ua wela ka hale hehena,
  ʻO ka Sanatorium o Sātana,
  ʻAʻohe wahi ma ka Honua
  Ua kūpaʻa nā Orcs iā Iēhova!
  ʻO kēia ke ʻano o kā lākou hīmeni ʻana me ka ʻeleu a me ke ʻano ʻino. A uwo lakou.
  A makemake pū nā kaikamāhine e hana i nā mea maikaʻi loa me ko lākou alelo. A hoʻololi kēia iā lākou.
  A pehea lā inā e hahau lākou iā ʻoe mai ka ʻōpū o Venus me kahi hāʻawi pepehi kanaka? ʻAe, ʻoi aku ka maʻalili o kēia.
  ʻAʻole, ʻaʻohe mea hiki ke kāohi i kēia mau kaikamahine.
  He poe nawaliwali anei na elf opio? ʻAʻole naʻe! He ʻoluʻolu nō hoʻi lākou.
  A leʻaleʻa lākou;
  Hoʻopili ʻia ka wahi a piha i ke ahi,
  ʻO ka ikehu o ke ao holoʻokoʻa ua wili ʻia i pūnāwai e like me ka pūnāwai.
  Ma hope o nā mea a pau, ua wāwahi ʻia ka honua i ka lepo me ka hāmare, e uhaʻi kākou,
  Ua weluwelu ka honua me he puahiohio me ka fluff!
  
  He mau naita ikaika mākou, he legion o nā elves,
  ʻO nā kaua no mākou, he kāhea i ke ao holoʻokoʻa.
  E holo ka pūʻali i ka miliona orcs hewa,
  E nawaliwali kakou, e hoololi iki i ko kakou hanu!
  
  A he mele hou, ʻoiai ua kahiko ke mele.
  Ke kani nei, akā, mai noʻonoʻo e pili ana i ka Motherland maikaʻi,
  He hui pili pono ko na elves,
  ʻO kēlā me kēia mea e kamaʻilio ʻoluʻolu no kekahi i kekahi!
  
  He aha nā pūʻali i hoʻolei ʻia i ka hoʻouka kaua, ke hele mai nei ka troll,
  Ua hau ka phalanx o elves, ua hoʻokala mākou i kā mākou mau ihe.
  Ua hoʻomaka ka pāʻani hoʻouka, ua wehe nā orcs i ka helu,
  Akā i ka pane ʻana, ua kiʻi ka poʻe hoʻonani i kahi pahuhopu mai nā kuʻekuʻe wāwae!
  
  Aia nā moku hoku ikaika, nā pū,
  Me kā lākou mau volley e kāohi lākou i ke ao holoʻokoʻa.
  Ma hope o nā mea a pau, ua manaʻo ʻia nā elves me ka ikaika o ke kaua me nā ʻaeto.
  E kanu i ka mea hoʻouka kaua i ʻōlelo aʻoaʻo i nā poʻe ʻē aʻe!
  
  Me ka ʻike ʻole i ka hoʻopunipuni, e hoʻouka ana nā koa.
  Ma ka manaʻoʻiʻo me Lada e hiki iā ia ke hoʻokahuli i ka ʻenemi.
  A laila e waiho wale ʻia mākou me ke kaikamahine ʻulaʻula.
  E kiʻi i koa hou no ka ʻĀina makuahine!
  
  He aha ka naʻauao, nīnau ka elf i ka dwarf.
  Pehea e hiki ai iaʻu ke hōʻoia i ka nani he nani ke ola me aʻu?
  A pane maalea mai ka hekili - no ka mea, aole oe he kanaka,
  E kamaʻilio e pili ana i ka wiwo ʻole me ka ʻoiaʻiʻo a me ka ʻoiaʻiʻo!
  
  Akā, ua hoʻi hope ka lāhui kanaka - ua pane aku au iā ia,
  No ka poe naaupo, hookahi wale no ao ana.
  E hele i ke ala o ka ʻoiaʻiʻo, e ʻae i ka nui o nā pilikia,
  Akā me ka ʻoiaʻiʻo ʻaʻole hiki iā ʻoe ke noi i ke kala ʻana mai kāu mea aloha!
  
  Akā ua haʻi mai ka gnome iaʻu me ka ʻakaʻaka - ʻaʻohe kāmaʻa ke keiki.
  ʻAʻole ʻoe i ʻike i ke ao holoʻokoʻa, ʻo ka ʻoiaʻiʻo wale nō ka lanakila!
  Aka, i hui pu ia me ka hapa oiaio, auhea ka maalea me Satana.
  I ʻole e hele ma lalo o nā pōkā ʻino me ka makehewa!
  
  Ua hoʻomaopopo wau i kēia, e ka gnome naʻauao, e moe mālie a i kou alo.
  A laila hiki iā ʻoe ke wehe i ka puʻuwai o ke kaikamahine!
  A ʻaʻole e pā ka waimaka aniani i nā maka uliuli,
  A ʻo ko mākou manaʻoʻiʻo, a hiki i ka hopena, ʻo ia ka lanakila ʻana i ko mākou ʻenemi i ka lepo!
  ʻO ia ke ʻano o ka hīmeni ʻana o nā ʻōpio ʻōpio me ka ʻoluʻolu. A ua lilo ia i mea nui loa.
  A ua hoʻomau nā kaikamahine i kā lākou ahi pepehi kanaka a luku loa. A kaomi iho la lakou i na pihi olioli me ko lakou mau nipple ulaula. Ua hana na u'i me ka ohohia nui. He poe aihue kupanaha.
  ʻO kēia ka mea a lākou e hana nei, kūpono loa a luku. A ʻaʻole hiki ke hoʻohālikelike ʻia kā lākou hopena hakakā.
  A me ko lākou manamana wāwae ʻaʻole e hoʻolei nā kaikamahine i nā pī o ka luku. A hana ikaika loa lākou.
  He pepehi kanaka wale no ka lakou mau hana.
  A hoʻokuʻu nā koa i ka ultrasound mai nā nipple ruby o ko lākou mau umauma. Piʻoloke nā koʻa i ka nalu. Paʻi lākou ma ke poʻo e like me ka lāʻau pepehi kanaka a nalowale maoli ka ʻike.
  A hāʻule lākou i lalo, e hou ana i nā poʻo o nā bea o Putin me ko lākou nuku. A hana ʻino loa ka poʻe hakakā. A hana lākou i kahi hopena haʻalulu a paʻakikī.
  He ʻoluʻolu loa kēia mau kaikamahine. A ke hana mau nei ko lakou mau alelo.
  A ʻo nā kāne ʻōpio, nona nā lāʻau jade e ʻoliʻoli ai nā kaikamahine, hīmeni pū lākou me ka manaʻo nui loa;
  Ua paʻa koʻu manaʻo
  Ua ʻālohilohi kou kiʻi e like me ka huelo kometa...
  Ua hahau mai oe ia'u e like me ka uila,
  Me kona nani e olinolino ana i na hoku!
  
  Hoʻomaikaʻi nā haku mele i kēlā nani,
  ʻAʻole hiki ke uhi ʻia ka helehelena like o ka mahina.
  Na Venus e hāʻawi iā ʻoe i ka hauʻoli,
  Ua hāʻule ka mea ʻino - ua pio e like me ka pāʻani!
  
  He nani ʻoe a hiki iā ʻoe
  E lanakila i ka hohonu o ka lani.
  Me ʻoe hiki iaʻu ke hanu mālie, manuahi,
  ʻO ke kaula o ke ola e like me ke kilika ma waena o kou mau manamana lima!
  
  ʻAʻole oʻu manaʻo e hoʻomaopopo i kou ʻano haʻaheo,
  No ka mea, ʻo ʻoe ke kaikuahine o Artemis!
  A paʻa koʻu ʻāʻī i ka uē ʻana,
  E lana maoli anei ka moe i Tartarus?
  
  I loko o nā moeʻuhane ʻoluʻolu āu i ʻike ai?
  ʻAʻole hiki ke hoʻomaopopo i ka helehelena lani...
  Ua uhi ʻia ka uluna o ka ʻōpio i ka waimaka paʻakai.
  E ka honua hewa - ʻaʻole au i ʻike i kahi kiʻiʻoniʻoni!
  
  Kakoo o ke aloha,
  He maʻalahi, akā naʻe me ke kaulahao o ke kaumaha ...
  Makemake mākou e lele e like me nā cranes,
  Akā, huki ke kai iaʻu i ka hohonu o ka lua!
  
  He aha ke ʻano o nā kaulahao i kau ai ka hopena?
  He aha ka mea i ʻoi aku ka nui o ke ao holoʻokoʻa!
  Na ke Akua e haawi mai i ka ikaika i ka poe opiopio.
  Mai hoʻouna i ka hoʻopaʻi nui loa!
  
  ʻĪ maila ka Mea mana loa, Ua hoʻāʻo ʻo ia.
  Aole no ka loihi o kou hoomanawanui ana.
  Akā, pono e hoʻohaʻahaʻa ʻia ka mea kūpono,
  Pehea e puka ai i waho o kahi moena palupalu!
  
  Ano, he aeto oe me ka aeto,
  I kēia manawa hiki iā ia ke helu me ka hopena !
  A ina e hoomaka oia i ke kaua me Satana,
  ʻO ia hoʻi, hiki iā ia ke hakakā inā pono!
  
  Ke lana nei au me oe, e ke keruba,
  He puʻupaʻa ʻoe, e like me ka hōkū ʻālohilohi!
  E lanakila mākou i ka nui o ke ao holoʻokoʻa,
  ʻAʻole loa au e hoʻokaʻawale me ʻoe!
  ʻO kēia ke ʻano o ka hīmeni ʻana a me ka leʻaleʻa o nā ʻōpio ʻōpio. A nani ko lakou leo.
  A inā e hoʻomaka ana nā kaikamahine e hīmeni, a laila maikaʻi loa ia.
  A hoʻokuʻu i nā kī uila pepehi kanaka mai nā nipple ʻulaʻula. A he hyper loa ia .
  ʻO kēia nā kaikamāhine e hana ikaika nei i ka nui.
  A me nā kuʻekuʻe wāwae ʻaʻole lākou e hoʻolei i nā pī luku o ka make. A uhaʻi lākou i nā bea a Putin i ʻāpana.
  A hana lākou me ka ikaika nui o ka make. A hiki mai ka mana o nā kaikamahine o ka papa hyper .
  A laila e lawe hou nā kaikamahine i ka ikaika nui a me ka ikaika me kā lākou mau ʻulaʻula. Loaʻa iā lākou ke ahi o ka kilokilo a me ka hyperplasm , me ka luku nui ʻana.
  I ka nana ana i keia kaua, ua hoomaka ka Demiurge Goddess Emmanuel e mele me ka ikaika loa;
  ʻAʻohe ala e pale ai i ke kanaka,
  ʻO ka makemake e lilo i Mea Mana Loa!
  No laila e hoʻomalu ka Honua a pau i ke ao holoʻokoʻa,
  A ʻo kēlā me kēia me ka ʻike ikaika a me nā ʻike āpau!
  
  Akā, i kēia hihia, loaʻa iā mākou ka mana,
  I kekahi manawa hiki ʻole ke kāohi, e like me ka ʻino!
  Paʻi mākou ma ka lae, ʻaʻole ma ka maka wale nō.
  Hana mākou i ke ao holoʻokoʻa me ka hana ʻole!
  
  He daimana nui ko kēlā me kēia kanaka
  Ua wela kona manaʻo, me he lapalapa e paʻi ana!
  A i pio ole ke ahi,
  Aloha nā kāne i kā mākou wahine Lūkini!
  
  Loaʻa i kēlā me kēia kanaka kona kumu ponoʻī e hakakā ai,
  Kaua mākou no ka hauʻoli ma ka honua!
  E luku ʻia ka ʻenemi,
  A aia ka lani a me ka honua ma lalo o ko mākou mana!
  
  E hana i honua nani nou iho,
  Aia i hea nā lāʻau pāma nui ma luna o ka ice cream!
  ʻAe, he aha ka mea a Shakespeare e hiki mai ai iā ʻoe?
  He haneli universes? Mai wahahee i ka momona!
  
  A e hāʻawi aku au iā ʻoukou i hoʻokahi pane, e ka poʻe hakakā,
  Hiki i ka ʻepekema ke hāʻawi i ka make ʻole!
  Na ka quasar e hoʻokani iā ʻoe i kahi sonnet maʻalahi,
  E pale aku i ke kaumaha a me ka make!
  
  A laila e loaʻa i nā mea a pau kahi keke momona,
  E mare i kahi monkey nui - he monkey!
  Ua kaha au i ke ola malie i ka aila,
  Akā ʻaʻole wau e hana i ka Diabolo no ʻoe!
  Pēlā ʻo Emmanuelle i hīmeni ai. Ma ke ala, e nā Karistiano, no ke aha lākou i noʻonoʻo ʻole ai inā ua hana ke Akua i ka diabolo? ʻO kaʻoiaʻiʻo, no ke aha e hana ai i kahi mea e hoʻopau i nā piliona o nā mea ola a me nā ʻānela i ka ʻeha?
  He aha ka ʻōlelo a nā kāhuna no kēia kumuhana?
  I kekahi hihia, ʻaʻohe mea e hōʻoiaʻiʻo. A he hana ʻino ka hana ʻana i nā hoʻokolohua ma luna o nā kānaka.
  Akā ʻo Emmanuel lāua ʻo Sfero Katastrofov ko lākou manaʻo ponoʻī no kēia mea. A maanei ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hoʻohuli hou iā lākou.
  Hiki ke hoʻomaopopo ʻia he poʻe nō hoʻi nā orcs a ʻo ka pepehi ʻana iā lākou he hana ʻino.
  ʻOiai makemake nui nā orcs i ka haki ʻana i nā manamana wāwae ʻole o nā kaikamahine i hopu ʻia a hoʻomoʻi i ko lākou mau kuʻekuʻe wāwae me ke ahi.
  Eia naʻe, ʻo ke kaikamahine elf uʻi, ʻoiai kēia, hīmeni ʻo ia me ka wiwo ʻole a me ka ikaika nui;
  Poina ʻo wai ʻoe ma mua
  ʻAʻole hiki iā mākou ke moeʻuhane i ka palaualelo.
  Ua wela na naau i ka manaolana hemolele,
  ʻAlohi nā pahi kaua i ka pūʻali kaua!
  
  He kaumaha a hookipa ole ke awawa.
  ʻO ka hele ʻana o ka ʻenemi ma waho o ka pukaaniani...
  Ua kau ka monster i nā kaulahao, nā noose,
  A ʻo ka colic koʻikoʻi no hope!
  
  ʻAʻole ʻoe hauʻoli e Cossack?
  Ma hea i hele ai ka hoʻolauleʻa?
  Pono ʻoe e ala ma luna o nā noho palupalu,
  E haehae i ka ʻauamo!
  
  Ke kani nei ke kila Damask a hauʻoli nā diabolo
  He kamaʻilio pōkole kā lākou...
  E kōkua i nā daimonio embezzlers,
  ʻO ko lākou mau ʻenemi i ka lāʻau!
  
  A ʻo kēia ʻino lepo lepo,
  Uahi mai hell-curia.
  Pehea e loaʻa ai ka hauʻoli no nā mea aloha
  ʻAʻole i kaomi ka lace ma ka ʻāʻī.
  
  No kēia kumu kaua mākou
  I loaa ka makana o ka honi!
  A pii makou i na keiki makua ole, malalo o na poka,
  ʻAʻole ʻike i ka makua kāne a me ka makuahine!
  
  He huakaʻi kēia
  E lawe mai i ke ahi i ke ao hou ...
  E kipaku aku i ka eha hilahila,
  E hoʻopakele i ka honua mai ka pōʻino!
  
  Ke kunou nei ke Akua me ka haahaa,
  A maikaʻi ʻoukou!
  E loaʻa iā ʻoe kahi ma ka lani ʻoluʻolu,
  Nā lollipops manuahi no ke kī!
  
  Akā, pono ʻoe e hoʻomanawanui i ka hakakā,
  A laila hiki mai ka maluhia a me ke aloha iā ʻoe.
  A mai ʻEdena mai ke kumu o ka mahina ʻai,
  Ke kahe nei ke koko o ka poe hewa!
  E ʻōlelo wale kākou ua maikaʻi a nani nā kaikamahine. ʻOi aku ka pololei, hoʻokahi kaikamahine e kau ana ma ka pā. A hoʻomāʻehaʻeha ka mea hoʻopaʻi iā ia me ka hahau. A he lokoino loa a he koko.
  ʻO ia ke ʻano o ke kūʻē ʻana i nā kaikamahine e like me ia. Hiki iā lākou ke hana i nā mea a pau a hoʻokaʻawale i nā hoa paio.
  ʻAʻole ʻike ko lākou kūlana hakakā i ka nāwaliwali a me ke kānalua.
  Eia lākou, no ka laʻana, me ko lākou mau alelo lōʻihi, pehea lākou e hoʻomaka ai e hana i nā koʻokoʻo jade pulsating. A e ʻōlelo kākou he maikaʻi loa!
  A inā hoʻohana nā kaikamāhine i nā nipple ʻulaʻula o ko lākou umauma. E hoʻonohonoho lākou i nā mea i ʻike ʻole ʻia. ʻO nā koa ka ikaika nui ma ʻaneʻi.
  A hiki iā lākou ke hāʻawi hou aku i nā ū me ka uila mai nā nipple ʻulaʻula. A e hana lākou i kahi mea pōʻino a hiki ʻole ke noʻonoʻo ʻia.
  He mau kaikamāhine maikaʻi loa kēia a, ma keʻano he kūlana, he kāmaʻaʻole. A he waiwai maoli kēlā me kēia umauma. ʻAʻohe kaikamahine like ʻole, ʻo ka rack a me nā electrodes i loko o ka ʻōpū o Venus ʻaʻole e hoʻoweliweli iā ʻoe. He mau kaikamahine liʻiliʻi lākou, e ʻōlelo kākou - hao a me thermoquarks.
  ʻO ia mau koa e hoʻōho ma luna o ko lākou māmā a hana hoʻi i ka hara-kiri piha.
  Hiki iā lākou ke hoʻolei i ka uila mai ka piko mai.
  A ua komo pū nā ʻōpio ʻōpio i ke kaua me ka pilikia ʻole. A ua hōʻike lākou i nā hopena kupaianaha.
  . MOKUNA Helu 26.
  He kaikamahine maoli ʻo Maria Kolesnikova mai waho, a mai ka hale paʻahao pū kekahi, a inā hele ʻo ia, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hoʻōki iā ia a me ka hui a me nā elves;
  A ʻoiaʻiʻo, hoʻomaka lākou e hīmeni;
  ʻO ke ahi me ka ʻālohilohi loa,
  Kuʻu aloha i ke ahi!
  He maalea a maalea ka enemi.
  Akā e haki ʻo ia!
  
  ʻO ka mea ʻino ʻāhiu, huhū,
  E uhae, e luku i ka lihi!
  He moeuhane kou maka, e like me ka po,
  Harmony, maluhia, paradaiso!
  
  E ʻā ka wela wela o ke kuko,
  Hoʻoheheʻe i ke ahi, hau!
  Ke manaʻoʻiʻo nei au ua lanakila wau i kēia kinipōpō,
  Ke kali nei ka laki o ke kanaka!
  
  Loaʻa ka holomua i ka ʻōpio
  Hoole koke ia ka makau,
  A ʻo ke kaikamahine i nā moeʻuhane lani maʻemaʻe,
  Ua mahalo ʻia ke aliʻi wahine!
  
  No laila, mai poina kākou i ke aloha,
  ʻAʻole wau e ʻaʻa e kumakaia i ko mākou honua!
  A ʻo ke ola me ka pōmaikaʻi he pae ia,
  ʻAʻole ʻike e hoʻopau i ka mea ʻino!
  
  E kū mākou i ko mākou ʻāina ʻo Elfograd ,
  Na Elfamm ka hanohano!
  Me ka hana lanakila Zelingrad ,
  E hiki mai ana ka mana Elven!
  
  Berlin, Paris a i ʻole New York,
  Lanakila ko kakou hae ma na wahi a pau!
  Ua hoa ke alakai Ftalin i ko makou lama,
  E make ka ʻenemi hoʻowahāwahā ʻia!
  Penei ke mele ʻana o nā ʻōpio me kā lākou mau mele ʻoliʻoli.
  ʻAʻole makaʻu nā mea nani i ka ʻoiaʻiʻo e puhi ana nā orc i ko lākou mau kuʻekuʻe wāwae. ʻO ka ʻeha, ʻoiaʻiʻo, nui, ʻakaʻaka wale nā kaikamahine a ʻakaʻaka. A he nani loa ka helehelena o ka poe u'i. A he aha kāu e ʻōlelo ai no ia mau nani? He nani wale lākou a super.
  A inā hoʻomaka lākou e hīmeni, ʻaʻohe bea e kū kokoke ana. He mea kupanaha kēia mau koa. He ʻano cobra wale nō ko lākou. ʻO ka hiki ke hana i nā mea kupaianaha a nani.
  A ʻo ka ʻoiaʻiʻo, hoʻouna nā nipples ʻulaʻula o ka umauma i ka uila luku a pepehi kanaka.
  A i ka wā e paʻi ai nā pā, hiki mai ka hopena a me ka luku, ka hopena luku.
  A hiki i kēlā mau kaikamahine ke hana i nā mea āpau me ka ikaika nui a me ka ikaika. A ke ulu mau nei ko lākou hiki.
  A hana maoli lākou i kēia me ke kōkua o nā ruby nipples.
  A ho'āʻo pinepine nā orcs i kā lākou mau wāwae wāwae ʻole. A ʻo kēia kā lākou hōʻoiaʻiʻo koʻikoʻi. ʻO ka ʻino o nā bea a Putin he ʻōlelo ʻōlelo ʻōlelo; ʻaʻole i kākau ʻia nā kānāwai iā lākou. ʻAʻohe mea kupanaha ke hōʻino nei ka honua holoʻokoʻa i ka ʻōhule Fuhrer. He kūpono loa.
  A o na kaikamahine no hoi i himeni me ke akaaka;
  ʻAʻole hiki iā mākou ke hoʻomaopopo i ke kaumaha o ka Haku,
  He aha ke ʻano o ka hoʻomehana ʻana i ka Honua ma ka poho lima?
  He aloha ke Akua - he makuahine lokomaikaʻi,
  Inā ʻo ia me ʻoe, ʻaʻole e hoʻopā ka monster iā ʻoe!
  
  I ka lani pau ole, he ala kukuna,
  Piʻi ka lā, hāʻawi manawaleʻa i ka mālamalama!
  E uhaʻi mākou i ko mākou ʻāʻī no ka ʻāina makua,
  Ua pio ka Wehrmacht i ka mahina o Mei!
  
  ʻO nā puahiohio o Fortune, nā ʻōpala o ka hopena,
  Ua kāpīpī lākou iā mākou me ke koko viscous...
  ʻIke ʻoe, ua pilikia kāu mau keiki,
  ʻO kā mākou Elfia laʻa, lokomaikaʻi!
  
  Pahū ka projectile, hoʻouna i nā puahiohio
  Ke ʻā nei ka turf i ke kaua make!
  Makemake ka pūʻali e hakakā maikaʻi,
  I ʻole e uhaʻi iā mākou a pau!
  
  ʻO kēlā me kēia o mākou he koa Elfie,
  Nā mea kaua a me nā mahiole, nā mahiole - grenades!
  ʻO Tsar Sun-hoʻonani - ko mākou mau hoʻokele,
  Hoʻolauleʻa pū mākou me kahi mele!
  
  I kekahi manawa ma Elfia ka nui,
  Komo nā pūʻali nui i ke kaua.
  Ua kuhikuhi ʻo Orkmaht i ka pahi kaua ma ka puʻuwai,
  Akā ua hoʻopaʻi ʻia ma Mei!
  
  Ka lā keʻokeʻo ʻulaʻula wao nahele,
  E like me ke kaua chess ma nā keena.
  He meʻe nui kēlā me kēia o kākou,
  Paipai ke Akua iā ʻoe e pule!
  
  Hoʻohui ka ua i ka hou i ka lewa,
  Ua like lākou me he velvet wai.
  Hāʻawi ka ʻāina i ka malu no nā keiki makua ʻole,
  Hiki iā ʻoe ke hoʻohana iā ia e ana i nā mile me ke alakaʻi ʻole!
  
  Na mākou ʻo Frym , emerald ma luna o ka moana,
  Hoʻohāinu ka iʻa i ka lalo holoʻokoʻa e like me ke gula.
  Hiki ke noho ʻino ma hope o kahi puʻu,
  Inā ʻo kēia puʻu me Elfia i loko o kona puʻuwai!
  Inā hīmeni nā kaikamāhine, e lilo nā mea a pau i mea maikaʻi loa a ʻoluʻolu. A hiki iā lākou ke hana ʻino loa.
  A ʻaʻole hoʻoweliweli ko lākou wāwae ʻaʻa ʻole. E ʻōlelo kākou he nani a maikaʻi nā koa.
  A nani nā ʻuʻu ʻulaʻula o nā umauma o nā kaikamahine. A ʻaʻole paha ʻoe e ʻike iā lākou ʻoi aku ka maikaʻi. Hiki iā lākou ke hana i nā mea hiki ʻole ke ʻōlelo ʻia ma ka moʻolelo moʻolelo a i wehewehe ʻia me ka peni. He akamai loa i loko o lākou.
  He mau kaikamahine papa nui maoli keia.
  A ʻaʻole nāwaliwali nā ʻōpio, akā paʻakikī loa. A maikaʻi loa kā lākou hīmeni ʻana. A kani maikaʻi nā mele a nā keikikāne.
  Piʻi maila nā ʻōlelo ahi i luna,
  ʻAʻole anei kēia ka mea āu i moeʻuhane ai i kou wā kamaliʻi?
  Ua loaʻa iā mākou kahi makana mai ke Akua mai,
  No ka mea he mea kūpono ʻo Mars no mākou!
  
  Na ka Lani Moiwahine e kokua mai ia kakou,
  A me nā pono kapu kahiko.
  E ʻae nā maka hemolele i ka lawe ʻana i nā kiʻi,
  Kou mau domes gula Elfqua !
  
  ʻAe, ʻokoʻa ka manawa i kēia manawa,
  Akā, manaʻoʻiʻo ʻaʻole e ʻae ka ʻĀina makuahine i ka hilahila!
  No ka nani o ko mākou makuahine Elf,
  E haʻi mākou i ka hoʻokolokolo ma ka Orkishism!
  
  Me kou mau lima kino,
  E uhaʻi i ke kua o nā orcs me ka huhū!
  Ma hope o nā mea a pau, ʻo ka hoa aloha Ftalin me mākou ,
  ʻO ke ʻano kēia e hele wale ʻo Orkh i ka ʻaina awakea!
  
  Ua ʻākoakoa nā pūʻali koa i ka lima ,
  ʻAʻole mākou makaʻu i ka hau lush!
  He haule ino ke kali ana i ka enemi,
  A e hou mākou i ka ʻenemi me ka bayonet!
  
  Ua hoʻolapalapa ʻia ke koko i loko o ko mākou mau aʻa,
  ʻAʻohe ʻōlelo ʻoi aku ka maikaʻi o ke koa - pio!
  Ua hakaka ka Rusia, me ke akamai,
  Me he hāmare lā ka puʻuwai e kuʻi i loko o ka delta o nā aʻa!
  
  E hoʻomanaʻo i nā ʻōhumu o Putin,
  ʻO ke kaua o ka ʻāina makua, he pilikua weliweli!
  E lanakila ana ka hoʻopaʻi a ka Nemesis Rusia,
  Ua hāʻule ka Fuhrer i ka huhū, ka huhū huhū!
  
  E loaʻa mai nā mea ʻino i kou ala,
  ʻO ka uila o ka uila i ka lani!
  A holoi ka poʻe lanakila i ka ʻeha a pau,
  E hana i kahi palette o nā mea kupanaha kupanaha!
  
  Ua haehae ʻia ka ʻuhane o ka ʻāina makua mai ka noho pio ʻana,
  E kahakiʻi ʻo ia i nā laina o ka palena koko!
  Makemake wale mākou i ke kala ʻana no ke kaumaha,
  ʻO kā mākou hui ka monolith ikaika loa!
  
  E haʻi ka Haku a haʻi mai,
  ʻO ʻoe kaʻu mau keiki, ʻaʻole pono ʻoe i kahi kapa!
  E kūkulu ʻoe i kūlanakauhale i loko o ka paradaiso,
  E nalowale ana ka pono pōʻino!
  Ua hoʻomau nā kaikamahine o ka pūʻali elf i ke kaua paʻakikī a me ka huhū me ka ʻenemi. A hoʻomau lākou i ka uhai ʻana i nā bea a Putin. Ua hakakā nā koa me ka huhū nui.
  A me nā manamana wāwae ʻaʻole lākou i hoʻolei i nā makana o ka make me ka ikaika nui a make. ʻO ka mea i hōʻike i ka pae kiʻekiʻe o ka luku a me ka make.
  Ua hana nā koa i nā ʻano mea like ʻole. ʻO lākou nō hoʻi, e ʻōlelo kākou, wiwo ʻole a hakakā. ʻO ka huhū o nā mea nani ma waho o nā palapala.
  A me ko lakou mau manamana wawae, hoomaka lakou e hoolei i na kui make a me ka luku. Akā ʻo nā nipples umauma ʻulaʻula i kekahi manawa hāʻawi i ka hopena i manaʻo ʻole ʻia ke hoʻohana ʻia.
  A inā e lawe nā kaikamāhine, e pilikia maoli lākou. E lawe nā kaikamāhine maikaʻi iā ia a kaomi ma luna o nā pedals o stormtroopers me ko lākou mau kuʻekuʻe wāwae.
  A he aha kā lākou hana ʻole?
  A me lākou ua maʻalahi nā mea a pau e hanu a mālie. He nani wale lākou, a he super.
  Lawe na kaikamahine a mele:
  ʻiʻo, ʻiʻo, ʻekeʻeke ,
  ka puʻupuʻu liʻiliʻi wāwae wāwae , ʻino liʻiliʻi!
  A ʻakaʻaka hou lākou, e ʻakaʻaka ana i ko lākou mau maka. ʻO kēia nā kaikamāhine ma ʻaneʻi - ʻo ka papa nui loa, e ʻōlelo kākou.
  A ʻaʻole ia he mea makaʻu inā haki nā manamana wāwae o ke kaikamahine ma ka pā. ʻAʻole naʻe lākou e ʻakaʻaka i kēia. E ʻōlelo kākou he ʻōlinolino loa nā kaikamāhine. Loaʻa iā lākou ka ikaika piha o ka lua pele.
  A he pele o ka lapalapa a me ke ahi. Nā koa o ka papa kiʻekiʻe.
  A hiki iā lākou ke lawe a uwē.
  A laila e hoʻolei lākou i nā pōkā me ko lākou mau kuʻekuʻe wāwae a haehae i ka nui o nā bea o Putin. A maikaʻi kēlā.
  Hana nā kaikamāhine me ka huhū nui. A no laila, paʻa kekahi o lākou i kahi hoʻokipa wili a ʻoki i nā poʻo o nā orcs. Hāʻule lākou a ʻōwili e like me nā skittles.
  Lawe nā kaikamahine elf a hoʻokomo i ko lākou manamana wāwae wāwae i loko o ko lākou waha. A pehea lākou e lawe ai a puhi.
  He kani kani kani. Ua paʻi ʻia nā koʻo e ka nalu pahū a nalowale koke ka ʻike.
  A hāʻule nā tausani o nā koʻo, e hou ana i nā poʻo o nā bea a Putin a hoʻopaʻa iā lākou.
  A ʻo ka poʻe koa i lilo i mea maikaʻi loa.
  A pehea lākou e uē ai a uē.
  A hīmeni nā ʻōpio ʻōpio me ka manaʻo nui;
  ʻAʻohe mea ʻoi aku ka ʻoiaʻiʻo ma mua o ke kālā
  Alohi maoli ʻo ia me ka wahaheʻe ʻole!
  ʻO ka ʻoiaʻiʻo, ʻo ka doubloon ke aliʻi o ka honua,
  ʻO kāna kākoʻo he pahi kaua a he pale kaua!
  
  Ua hunaia na akua pegana ilaila,
  E like me ka lā, he helehelena gula ʻālohilohi ...
  ʻOiai aia nā poʻe pōā parasitic.
  ʻO wai ka mea i hoʻomaka e kālepa i ko lākou ʻuhane!
  
  ʻO ke kālā he kiʻi a he ʻānela hoʻi,
  ʻO ia ka mea hoʻopakele, ka mea luku i nā mea a pau.
  Me ke gula ole, nawaliwali ke kila damask i hoolimalimaia.
  Me ke kālā ʻole, ʻaʻole hiki mai ka lanakila ma ke kaua!
  
  He aha kou makemake i ke kanaka puʻuwai,
  Makemake au e kūʻai iā ʻoe i ka make ʻole...
  E wehe i ka puka i ka pomaikai,
  E ulana i kahi kaula o nā kenekulia o ke ola!
  
  Akā hiki i kahi pālua ke loaʻa i kēlā?
  Hiki i ka pōʻai gula ke moeʻuhane?
  No laila, ʻaʻole hele mai ka ʻelemākule me ka pahi ʻōlelo aloha.
  ʻAʻole ʻo ia i kau i kahi hōʻailona ma kona lae ma ka hale morgue!
  
  ʻOiai makemake ʻoe i ka hauʻoli nui no kahi kālā,
  I hiki ai iā mākou ke hoʻokau i ka hewa e like me ka hiki!
  Akā, ʻaʻohe mana o ke kanaka ma luna o ke kuko,
  Ua like nā kaikamahine me ka millet i ka moa!
  
  Makemake ʻo ia e loaʻa nui i ka ʻōpū,
  E ʻohi i nā pheasants a me nā pineapples.
  ʻOiai ʻaʻole hiki iā ʻoe ke ʻai a hiki i kou make ʻana,
  ʻOiai inā ʻoluʻolu loa ʻoe i ke kālā!
  
  A he nui loa ke kumu kūʻai o ka pahu kupapaʻu.
  No ka mea, he wahi no na'lii iloko ona!
  Ma hope o nā mea a pau, e huki ka ʻānela i kahi zero ma ke ʻano,
  He pā i ka lae a he lāʻau i ka lolo!
  He mau kaikamāhine maikaʻi loa kēia. A nui nā keikikāne. A ʻo nā elves o nā kāne ʻelua he hyper maʻamau . Hiki iā lākou ke hana i nā mea āpau. A ʻoi aku hoʻi i ka wā e lawe mai ai lākou i nā nipple umauma ʻulaʻula i ke kaua.
  ʻO kēia nā kaikamāhine maikaʻi loa. A e lawe lakou ia mea a hoolei aku i na makana luku o ka luku me ko lakou mau manamana wawae. A e lele ana nā ʻāpana antimatter i nā orcs. A pepehi lākou i nā bea a Putin. ʻO nā mea a nā kaikamāhine e hana ai he super a hyper .
  Hana lākou i nā mea hiki ʻole i kekahi ke hana. I kēia manawa, inā e hoʻopuehu lākou, ʻaʻohe mea e kū.
  A ʻo nā koa, pono iaʻu e ʻōlelo, he ʻoluʻolu a he kāmaʻa ʻole a ʻoi aku ka maikaʻi.
  A ʻulaʻula ko lākou umauma e like me nā poppies. ʻO nā wahine kupaianaha - maikaʻi loa.
  A hoolei aku lakou i na pulsar pepehi kanaka mai ko lakou mau nipples kala ruby a pana aku i na bea o Putin.
  Nui maoli kēia.
  A maanei ke mele nei na opio elf me ka ohohia nui, a me ka olioli;
  ʻO ia ka manawa o ka pū a ka Haku
  E alakaʻi ʻo ia iā mākou i kahi hoʻouka kaua!
  E make ka lua i ka hohonu,
  E ʻike e heheʻe ka hau paʻa!
  
  Kaua no ka Aina Makua
  Ua hakakā lākou me he moa lā!
  Ua pulu ʻo Orkmacht i Mei,
  Hiki iā mākou ke hele me nā mea a pau!
  
  ʻO wai i uē i loko o ke kauā pupule,
  E uhaki i ke kaulahao, e ke kaua, wikiwiki!
  Aia ʻoe i ke aupuni kapu,
  Me ka hoohiki koko!
  
  Ma hope o nā mea a pau, he mau koa mākou,
  ʻAʻole ʻoe e ʻike i kahi mea ʻoi aku ka maikaʻi ma ka honua!
  Ma ʻaneʻi e kiola ʻia nā grenades,
  Me ka ikaika i paa ole ia lakou!
  
  Ua haki ka waha o ka pahu Tiger,
  A puhi na koa i ka huelo o ka Pantera!
  Ua hoʻā nui ka pūpū i ke ahi,
  Ua hoʻokuʻu mākou i ka make!
  
  Ma hope o nā mea a pau, he pua ka ʻāina makua ma ke kula.
  Loaʻa iā ia ka nani o Elfia, ʻoi aku ka naʻauao ma mua o nā mea āpau!
  A ʻakaʻaka nā keiki i ka hauʻoli ʻino.
  Ua hoʻomaka ka pō e kani leo nui!
  
  He hanohano ka ʻōpio o ko kākou ao,
  He lauoho hina kona...
  E hauʻoli, manuahi,
  ʻO ko mākou ʻāina ʻālohilohi!
  
  Aia i loko o laila nā mauna hau, nā kahawai wailele -
  Ke gula o na waoakua, emerald o na muliwai.
  Pono kākou e hakakā no ka ʻāina makua,
  E hele ka poʻe ʻino i Hades!
  
  ʻAʻohe mea ʻoi aku ka ʻono ma mua o ka ʻāina makuahine,
  ʻOiai paʻakikī ke ola nā kaikunāne!
  Ua ʻoi aku ka weliweli o ka maka o Svarog.
  Manaʻo ka mea hahai holoholona he pāʻani ia!
  
  E hoʻopau mākou i ka Putin hoʻopunipuni,
  A e hoʻouna mākou i nā ʻōpala o nā orcs e ʻoki ʻia!
  Ma hope o nā mea a pau, no mākou, manaʻoʻiʻo mai iaʻu, ʻo ke kumu nui -
  No laila ʻaʻole hiki mai Sodoma i Elf!
  Nani ka hīmeni ʻana o nā kāne ʻōpio hakakā a me ka huhū. Ua hōʻike lākou i kahi papa kiʻekiʻe loa.
  A pana lākou, pepehi pololei loa i nā bea a Putin. He poe hakaka maoli keia, e olelo kakou. He nani loa na kaikamahine maanei.
  He ʻulaʻula a nani loa ko lākou mau uʻi umauma.
  Makemake maoli nā ʻōpio elves i ka palu ʻana i kēia mau nipples a ʻoluʻolu loa a ʻoluʻolu.
  A nani loa nā kaikamāhine. A nani ko lākou mau wāwae, me nā manamana wāwae paheʻe a hoʻowalewale. Me ia lakou e hoolei ai i na makana pepehi kanaka o ka luku. He mea ʻoluʻolu loa a ʻoluʻolu.
  No laila inā hele nā kaikamāhine i ka ʻoihana, e ʻoluʻolu loa nā mea a pau.
  A i kēia manawa, lele ka uila pepehi kanaka mai nā nipple ʻulaʻula o nā nani. A hāmama lākou i nā orcs.
  ʻO kēia, e ʻōlelo kākou, he mau kaikamahine koʻikoʻi a kū hoʻokahi. E hana mākou i kēia ʻano, hana lākou i nā mea hiki ʻole ke haʻi ʻia ma ka moʻolelo moʻolelo a i ʻole e wehewehe pū me kahi peni. He mau koa maoli keia.
  A he kuʻekuʻe wāwae ko lākou, hoʻolei lākou i kahi mea pepehi kanaka nani me lākou. A haehae lākou i nā bea o Putin.
  He nani loa kēia mau kaikamahine a ma ke ʻano maʻamau hiki iā ʻoe ke ʻōlelo i ka manawa hoʻokahi he super lākou a e kau lākou i nā orcs ma kahi pipi.
  A me ka leʻaleʻa o nā kāne elf aloha;
  Auē, kaumaha loa kēia ao,
  He kai waimaka wale nō - he moana...
  ʻAuhea ke ala astral o ke awakea o ka ʻuhane,
  Ua moeʻuhane ka poʻe make e hele i ʻEdena!
  
  Aia i loko o ka hau o nā puʻuwai o nā ʻōpala maloʻo,
  A me ka wela wela o na kuko lili.
  Nani ka naaupo, ka mea opiopio ma ke kino.
  Ke kanikau nei ka pō kaumaha!
  
  E like me ka mucus o ka lāʻau, ka ʻuhane o ka hana maʻamau,
  A me ka popopo o ka lua mai ka hopohopo.
  Akā hiki iā mākou ke hui pū
  E hoʻokuʻu aku i nā kānaka mai loko mai o ka puʻu!
  
  Hoʻopau i ka ʻino o ke ao holoʻokoʻa,
  He hōʻailona weliweli ka holoi ʻana i nā ʻōlelo hōʻino.
  ʻAʻole hiki iā mākou ke hoʻomanawanui i ka ʻeha o ka ʻeha,
  E lilo ka Diabolo i lepo!
  
  E hoolei koke ka honua i kona mau kaulahao,
  Akā naʻe, ʻaʻole ia e haʻalele i ka orbit.
  E mālama pono kekahi i kekahi
  A laila e ala aʻe nā kānaka!
  
  Hiki iā ʻoe ke ala me ka makaʻu ʻole,
  Mai koi aku i nā poʻe ʻē aʻe...
  I ʻau ʻole ka ʻuʻuku me ka momona.
  I ʻelemakule ko mākou makuahine!
  
  E inu mākou no ia mea,
  ʻOi aku ka ʻono ma mua o ka meli meli!
  E hoʻopunipuni nā pilikia,
  Aole nae i hiki mai ka hora helu!
  
  A laila e kūkulu mākou i paradaiso lani,
  E hauʻoli nā keiki a pau.
  Lele makou me he pua la i ka lele lani,
  Ua hoʻokō ʻia kahi moeʻuhane nani!
  He mea kupanaha nā kaikamahine ma ʻaneʻi - ʻoi loa. A hiki iā lākou, me ka manaʻo ʻole pono ʻole, a lawe a me ka makemake kūikawā e lawe a palu i kahi mea nui a ʻālohilohi.
  A i kēia manawa ke hoʻolei nei nā koa i nā pī o ka luku me ko lākou manamana wāwae.
  A hāʻawi lākou i nā makana o ka luku me ka ikaika pepehi kanaka. ʻO nā uʻi kupaianaha.
  A lawe ae la ke kaikamahine i kona mau u mai kona mau nipple ulaula a hahau aku ia lakou me na pulsar. A puhi ʻo ia i nā koa orc i ke ahi. A ʻo kēia mau mea a pau i lilo i mea hakakā a luku.
  A i kēia manawa e lawe mau nā kaikamahine elf iā ʻoe mai ka ʻōpū o Venus a hahau iā ʻoe me ka nalu o ka magoplasm. A e hōʻike aku lākou i kā lākou lele kupanaha.
  He u'i nui maoli keia, e olelo kakou.
  He mau kaikamahine kēia a ʻoi loa ke ʻano o kā lākou hopena.
  A hiki iā lākou ke hana maoli i kekahi mea.
  A laila, hana koke ʻelima ʻelf i kahi ʻenehana me nā pahi wili. A ʻoki lākou i nā poʻo o nā ʻōkō pupule e lele ana iā lākou.
  mau kaikamahine hyperclass kēia .
  ʻIke mākou i ka nani make ʻole i nā kaua,
  He hanohano nā kaua o nā pūʻali elf no nā kenekulia!
  ʻO ka nui o nā mea he nui, e helu i nā hanauna,
  E hāʻawi mai iā mākou i nā koa hanohano i ka make ʻole!
  
  Me ka ʻike ʻole i ka makaʻu, e hakakā me ka wiwo ʻole,
  E kōkua ka pahi kaua iā mākou i nā hana nui.
  No ka nani o ka nui o na makaainana koa.
  E hōʻike kākou i ka ikaika i nā kaua ikaika!
  
  Ma hope o nā mea a pau, he poʻe koa mākou o ka honua o kahi mana hanohano;
  E lanakila i ka ʻenemi - ʻaʻohe mea ʻē aʻe!
  E loaa ka nui o ka haaheo o ka hanohano,
  No kēia kumu e hana wau i kahi pauku haʻalulu!
  
  Holo kakou i ke kai me ke kanalua ole.
  ʻO ka pōā a me ka ʻino, ʻaʻohe mea pale ka makani ʻino!
  e alakaʻi nā kaikunāne Ftalin a me Elfin i ke kaua,
  E hookahe kakou i ke koko ma hope ona e like me ke kaomi o ka wailele!
  
  E mau ana ka hoomanao ana iloko o ka naau o ka poe koa,
  Ua pio ka ʻenemi - ʻo ia ka uku holoʻokoʻa!
  E nui na kanaka mediocre i ka mana,
  Eia naʻe, pono mākou e hele i ka pahuhopu o ke kumu!
  
  ʻO ka nani, e hāʻawi iā ʻoe i ke aloha me ka makemake
  A i ka lā ʻapōpō e kali ana ka mea hoʻokō i ka scaffold!
  Akā, ʻaʻole ʻoe e hoʻopau i kou ola me ka makehewa,
  Hoʻokele e loaʻa kahi kūlana ma ka lani!
  
  He hakakā ka honua, ʻike kēlā me kēia ʻōpio
  He mea weliweli ka hoʻohui ʻana i kou ola me kahi filibuster,
  Hoʻolei ʻo Fortune i nā dice me ka ʻakaʻaka,
  Akā, e puka mai ana, manaʻoʻiʻo au i ka hopena maikaʻi loa!
  
  Hiki iā mākou ke loaʻa i kā mākou hauʻoli
  Loaʻa ka waiwai a me ka hauʻoli o ke ola!
  Manaʻo ka poʻe Orkshists, ke kali nei ka hoʻopaʻi,
  A hilinaʻi iā mākou e noho i loko o ka komunisme kolohe!
  ʻO kēia ke mele ʻana o nā kaikamahine nani a kū hoʻokahi - like super a hyper .
  Hiki iā lākou ke hana i kahi mea ʻoluʻolu loa, e ʻōlelo kākou.
  A inā paha e paʻiʻia nā kaikamāhine me ka lapalapa ahi ma ko lākou mau wāwae wāwae, e puhi ana i ko lākou mau kuʻekuʻe wāwae, a laila ua piha nā mea nani i ka hauʻoli a me ka huhū o ka mana. ʻO kēia ka mea e ʻike ʻia e pili ana i kēia mau koa kupanaha.
  Puhi lākou mai nā pū mīkini a ʻokiʻoki i nā orcs e hoʻāʻo nei e holomua, nāna e hoʻopuʻi i nā kūlana me nā kupapaʻu.
  He kahe koko maoli keia. A pehea ka nui o nā pepehi kanaka i hana ʻia ma ka honua.
  A hoʻomau nā kaikamahine i ka luku ʻana i nā bea a Putin. Ua lilo kēia mau kaikamahine i mea maikaʻi loa.
  A pehea lākou e lawe ai a uwo. A me he mea lā iā lākou he cascade holoʻokoʻa o nā orgasms.
  Hiki i kēia mau kaikamahine ke hana maoli i kekahi mea. A e ʻōlelo wale kākou he ʻano koʻikoʻi lākou a kū hoʻokahi.
  A mele hou na kaikamahine;
  Kai, moana, ākea nui -
  Ua palau mākou iā lākou ma lalo o ka hae tricolor!
  Ua lanakila ka poe kaua i na mauna ohi,
  Ua halulu na aeto me ka leo o ka lanakila!
  
  Ua ʻike ka honua i nā koa o nā elves,
  ʻO nā pahi kaua, nā bayonet i pā i nā ʻenemi!
  Ua hiki iā mākou ke hoʻolei aku i ka ʻauamo o ka orcism mai ka hapalua o ka honua,
  Hoʻopau i ka hehi me ka lanakila ma Orklin!
  
  Ua hōʻea nā orcs ma luna o nā pahu pahu humpbacked,
  Hoʻoweliweli lākou e luku i nā elves āpau o nā māla māmā!
  Akā, e hahau ikaika lākou i ka poʻe freak,
  I hiki i kā mākou mau keiki ke noho hauʻoli me ka ʻauamo ʻole!
  
  ʻO mākou nā keiki o ka ʻĀina, ʻoi aku ka kiʻekiʻe ma mua o nā mea ʻē aʻe o ka honua.
  Ua hānau ʻia mākou, kawili ʻana i ka calico me nā wāwae wāwae ʻole!
  Ua uwao ka Mea mana no kakou i ke kaua,
  A ua lawe mai ke Akua ia Mei e pua i ka olioli!
  
  ʻAʻohe kuleana o ka mea hakakā, ʻaʻohe puʻuwai kiʻekiʻe .
  He aha ka moeʻuhane a me ka hānau hou!
  E wehe i ka puka nani i ka make ole,
  Akā inā ʻoe e noho ana i kahi hoʻohālua, e noho mālie !
  
  Aia nā ʻīlio hae a me nā hipa, akā ʻo ʻoukou nā kahu hipa o ke ao holoʻokoʻa.
  A ʻo ka mahele āu e haʻi aku ai i nā mamo o ke kauoha!
  E hana i ka ʻoihana, a hiki i ka hopena o ka hana ʻana,
  I pio ole ke ahi mau o kou puuwai aloha!
  
  ʻO wai ka mea ʻike i kahi e pani ai ka pōkā ʻenemi i kahi koa,
  Akā naʻe, ma ke kaua, ʻoi aku ka maikaʻi o ka make ma mua o nā maʻi popopo!
  A ina i make ia, alaila, na kou makamaka e hahau i ka enemi,
  ʻAʻole ʻo ia e ʻae, no ka mea, ke kipaku ʻia nei nā kaikamahine kāmaʻa ʻole i loko o ke pio!
  
  E ka ʻāpana elves o ka mālamalama, ke kaua a me ke ahi ma hope o ke kaua.
  No ka poʻe makemake e hele i ka hoʻomaha, ʻaʻohe wahi no lākou, ʻike i ka paradaiso!
  No laila, komo ka orc hell i ke kipi me Satana,
  Hooweliweli: E lawe au i lalo i kahi ʻātoma a e wāwahi i ka huahekili!
  
  Akā, e mālama ʻia nō hoʻi i nā missiles,
  A ʻaʻole hiki i kahi pōkā nuklea ke luku iā Elfskva...
  Hiki iā mākou ke hoʻohana i nā pahu e kiʻi i ka parasite,
  A ʻo nā mele ʻoluʻolu e pili ana i ka poʻe hāʻule e kaumaha ʻoe!
  
  ʻO ke kūʻai aku no kahi peni, ʻaʻole ia he kuleana elf.
  Ma hope o nā mea a pau, he koa nui kēlā me kēia!
  Mai manaʻoʻiʻo ua hoʻonoho ke Akua iā mākou ma ke kuleana,
  ʻOiaʻiʻo, hoʻoholo ʻoe i ka ʻoluʻolu o ka ʻuā!
  
  He mau hāʻule, he pio,
  Ua like ia me nā hares e hoʻi ana mai nā ʻīlio hae weliweli!
  Akā inā hoʻomaka ke kaua, aia hou mākou i laila,
  E uhai i ka pūʻali koa ʻino o nā monsters i kahi mele hellish!
  
  E manaʻoʻiʻo mai iaʻu, ʻaʻole mākou e pāʻani nei no ke kaua.
  ʻAʻohe a mākou kelepona ʻē aʻe ma mua o ka lilo ʻana i mau hoaaloha maikaʻi!
  He poe hoahanau makou, aole o Abela a me Kaina.
  No mākou, he mele ka manu, ʻaʻole he pāʻani momona!
  . MOKUNA 27
  E ʻōlelo wale kākou he super wale nō nā kaikamāhine. A e kanu maoli lākou i kēia mau bea Putin i hōʻino ʻia i ka lepo.
  Kiola nā koa i nā makana luku loa o ka luku me ko lākou manamana wāwae ʻole.
  A haehae lākou i nā orcs a ʻāpana. He mau kaikamahine hoʻomāinoino loa kēia.
  Hiki iā lākou ke hana i nā mea a lākou e hana nei he moʻolelo moʻolelo maoli.
  ʻO nā uʻi kupaianaha. Hiki iā lākou ke hana i nā mea nani a maikaʻi loa.
  Lawe ka poʻe koa iā ia mai ko lākou ʻuʻu ʻulaʻula me ka ikaika a me ka luku.
  ʻO kēia mau kaikamahine nani a ʻoluʻolu, ʻoi loa. A loaʻa iā lākou ka mana cosmic kūikawā.
  A e lawe nā kaikamāhine e like me ko lākou makemake, a e pā lākou i nā orcs, nā mea nui a paʻakikī, i ka holo piha.
  A me ka uila mai nā nipple ʻulaʻula o ka umauma.
  A me ko lākou mau kuʻekuʻe wāwae ʻaʻole lākou e hoʻolei i nā pī o ka make a me ka make me ka ikaika make a kū hoʻokahi.
  Eia nā kaikamahine - he papa wale nō e hōʻike ana i ko lākou pae kiʻekiʻe a me ka hyper .
  A inā hoʻomaka nā elves e hīmeni, a laila hiki i nā mea āpau ke hoʻopōʻino a hauʻoli.
  ʻO ka mea kilokilo, pono i ka pahi kaua me ka pua,
  E hookahe hou i ke koko i ka hoole i ka hopena!
  E paʻa i ka ʻepekema - a laila e lilo ka honua iā ʻoe,
  A e hāʻule ka lāhui holoʻokoʻa ma ka Honua i kona kuli!
  
  Hana ka poe kilo i na ipu laau a me na ipu maemae.
  Ke hoʻomākaukau nei ka poʻe kilokilo i nā uku pulsar...
  Akā, he elves mākou, no laila, ʻike nā keiki kāne a Svarog,
  E ho'āʻo kā mākou mau kaikamāhine i nā lole trophy!
  
  ʻAʻole e kōkua ka ʻenemi iā ʻoe, kēia koi,
  ʻAʻole hiki iā ʻoe ke mālama i kā mākou mana ...
  Hoʻohui ʻia ko mākou poʻe ʻeleven e like me ka monolith,
  E hiki iā mākou ke hāʻawi i ke kaua i ka horde shaggy holoʻokoʻa!
  
  Ua hāpai ʻo Genghi Khan i kāna pahi kaua e kūʻē i ka ʻāina makua,
  Ua ho'āʻoʻo ia e hoʻokuʻu i nā regiments ma Kiev.
  Akā, hiki iā lākou ke ʻoki me ka waiwai ,
  Ua hoʻihoʻi mai ka poʻe waiwai waiwai a pau i ko lākou pahu kupapaʻu!
  
  Khan Batu - makemake ʻo ia e lawe iā Moscow me ka hakakā ʻole,
  Akā ʻo ka hahau ʻana o ka pahi kaua a nā elves i hoʻohaʻahaʻa i ka huhū huhū ...
  ʻO kēia kaʻu mea ʻaʻole maopopo, e nā hoahānau,
  ʻEhia pinepine ko mākou hope hoʻopunipuni!
  
  Ua hoʻomaka ke aliʻi o Polani i kahi hoʻopunipuni hoʻopunipuni,
  Ua wehe koke nā boyars i nā ʻīpuka nona!
  ʻAʻole naʻe lākou i ʻike e hiki koke mai ana ʻo Pozharsky.
  E alualu ʻo ia iā lākou no nā mile a me nā mile!
  
  ʻAʻole, aia ʻo Bonaparte ma lalo o ka hōkū hewa,
  He emepera nui ʻoe i hānau ʻia!
  ʻOiai ua loaʻa iaʻu kahi manawa e hoʻokele ai iā Moscow,
  Akā, ua pau koke kou makemake!
  
  Ua makemake ʻo Putin e hana i nā kauā mai nā elves,
  Akā, ua luku ʻia ʻo ia e ka pipi!
  Ma hope o nā mea a pau, ʻaʻole ʻike kēia luna palekana i kā mākou ʻaeto ʻulaʻula.
  Nakinaki mākou i kahi keiki maʻi!
  
  A ke kali nei ka lani lani iā mākou ma ke ākea,
  E hele wāwae ana ma Mars!
  ʻO ka poʻe kūʻē i ka Fatherland - ke kali nei ka weliweli o Sodoma,
  E hamo mākou i kona ihu me ka wax!
  ʻO ia ke ʻano o ka hīmeni ʻana o nā kaikamahine - he ʻano aerobatics kiʻekiʻe. Ua hoʻololi nā mea a pau i ka nani a me ka huhū. A paʻi me ka ikaika nui.
  A i kēia manawa ua lilo nā mea āpau i mea kosmic incredibly a kū hoʻokahi.
  Ua hakakā nā kaikamahine elf me ka huhū nui a me ka laulā. A hana lākou i nā ʻenehana wili e kīkēkē i nā poʻo a ʻolokaʻa lākou e like me nā poʻo o ka cheese.
  ʻO nā koa wahine he ʻorcs ikaika loa a pepehi ʻia.
  A i kēia manawa, mai nā nipples ʻulaʻula o ka umauma, e lawe hou nā kaikamahine a puhi i nā hoʻopiʻi pepehi kanaka o nā pulsars ma nā bea o Putin. ʻO kēia ke ʻano o ke ʻano make a kūʻokoʻa.
  A ʻo nā kaikamahine, pono e hoʻomaopopo ʻia, hiki iā lākou ke ʻike maoli i kekahi orc i quanta.
  A ʻo ka uwila hoʻi mai nā pihi ʻōpū a puhi i nā bea o Putin i lehu.
  ʻO kā lākou hana me ka hoihoi nui. ʻO kēia nā kaikamahine nani a ʻokoʻa ma ʻaneʻi. A nani loa ko lākou mau wāwae, a ua ʻike ʻia e ka lokomaikaʻi loa.
  A hoʻolei lākou i nā pī o ka luku i ka ʻenemi.
  ʻO nā nani ke kumu o ka luku nui a me ka make.
  A i ka manawa like, hīmeni lākou me ka nani a me ke ʻokoʻa;
  Momi o na akua hana,
  ʻO ka ʻāina i ka Universe ka mea nani loa!
  Ke nana aku nei au i na elves me ka pihoihoi.
  Ua like lākou me nā momi i waena o nā kānaka!
  
  Huli au iā ʻoe, e ka ʻāina,
  Pai ʻia me ke aloha honua ʻole!
  A hoʻokahi wale nō mea aʻu e mihi nei me ka waimaka,
  ʻO ka mea hiki ʻole iaʻu ke hoʻopili me kaʻu moeʻuhane!
  
  Helu au i na manawa o ke kaua,
  E paila ana ke kaua wela,
  E kala mai i kou ʻāina makuahine,
  A e hoʻokiʻekiʻe i kou pale no ka pono!
  
  ʻO nā wahi mālamalama nui,
  E kuu Elfia!
  Na ululaau, na kula, na awawa, na mauna,
  Ke hele nei ka dia i ka lua wai!
  
  Ua kahe ke koko, alohilohi i ka noe,
  ʻAi ʻia ke ahi e ka uahi ahi,
  ʻOiai ʻo nā ilo e ʻōpuʻu ana i ka ʻeha.
  Akā, ua hīmeni ʻia ka himeni iā mākou e ka papa mele o nā kukui!
  
  Ke holo nei makou i ka moana lani,
  ʻOiai ʻaʻole hiki ke ana ʻia ke ala!
  Akā, e noho kākou i ka nani make ʻole,
  Hāʻawi ka waina iā mākou i nā hops!
  
  Mai hoala i ka mea kaua i kipakuia e ka makau,
  Na ka Haku i hooikaika i ka aina makua!
  E alakaʻi mākou i ka ʻāina i waho o ka pouli,
  Nui kona ikaika o ka Lā!
  
  E hiki mai ana ka manawa aloha,
  E pau ke kaua me ka lanakila!
  Mai noho me ka hoʻomanaʻo wale ʻana
  Ua hala ka pō, ʻoiai ʻeleʻele!
  
  A laila e hoʻokō ʻia kou makemake,
  A ulu ka ʻāina me he māla lā!
  E lilo ana oe i wahine wiwi,
  A holo ka pūʻali me ka uē!
  
  Ua make pū nā hoaaloha - kaumaha,
  Akā, ua hoʻoholo ka Haku pēlā!
  E manaoio mai ia'u, aole make ka make,
  He make ka ʻuhane, ʻoiai he kino ke kino!
  
  ʻOiai ʻaʻole hiki iaʻu ke manaʻoʻiʻo,
  E hoʻomanaʻo i ka poʻe a pau i honi!
  A laila e hoʻohaʻahaʻa i ka holoholona i loko ou,
  Holoi i nā zero ʻawaʻawa!
  
  Hoʻi i ka lepo kumu,
  ʻO ka poʻe i ola maoli ʻole!
  ʻOiai he ʻano kālā ka ʻohana,
  A huki i ka wai mai nā aʻa ikaika!
  
  E hoʻokō kākou i ka lanakila o ka ʻāina makua,
  Ke ʻā nei nā kukui lani!
  E piʻi aʻe ka manaʻoʻiʻo o ka komunisme,
  A kanu i ke kaumaha a me ka ʻeha!
  Ua hoʻomau nā kaikamāhine i ka hakakā me ka huhū huhū. ʻO kekahi o lākou, he elf me ka lauoho ʻulaʻula, ua lawe a holo i kahi wili pepehi kanaka me kāna mau pahi kaua. A ʻoki ʻo ia i nā poʻo o nā orcs.
  Lawe kekahi kaikamahine i ka pahi boomerang a hoolei me kona manamana wawae. Ua lele ʻo ia a ʻoki i nā poʻo o nā bea a Putin. Ua hana nā koa me ka hilinaʻi a me ka ʻoluʻolu.
  Mahope iho, lalau iho la na kaikamahine a hoomaka e himeni;
  He mau kaikamahine pōā mākou
  A makemake mākou e hakakā ...
  E loaʻa koke iā mākou ka ʻoki,
  No nā orcs mākou mai ka ʻeke ʻeke!
  Nani loa lākou a maikaʻi loa lākou e hīmeni. A ʻo kā lākou mau mele he naʻau maikaʻi loa. A hoʻopuka lākou i nā leo piha a me nā leo ʻoluʻolu;
  Ua hoʻopili ka penny orc i ka honua holoʻokoʻa,
  He pūnaewele puni honua o ke kuko!
  Ua inu ka vampire i ka wai mai na kanaka mai,
  Ka waha o ka iliohae maona ole!
  
  Ma waho, ua like ia me ka ʻānela
  Ke ahi koko ka emerald!
  A me ka leo o ka hekili ka hekili,
  Hāʻawi ʻo ia iā mākou i ka hoʻonani i ko mākou poʻe hakakā!
  
  I loko o kēia rustle of banknotes,
  Lohe ʻia ka leo o nā holoholona hihiu!
  ʻOiai ʻo ka maka o Svarog he pōʻeleʻele,
  E manaʻoʻiʻo iā ia ma mua o ka helu ʻana i ka ikaika!
  
  E haehae mākou i nā mea a pau
  ʻO wai ka pilikia e holo ʻia e ka pahu!
  Kakali, manaʻoʻiʻo i ka lanakila,
  E ʻoluʻolu ʻaʻole e hoʻomāinoino loa i ia mea!
  
  ʻO Elfie ka ʻaeto kiʻekiʻe loa,
  Hoʻoulu ʻo ia i kona mau ʻēheu me ka weliweli!
  Ua loaʻa iā ia ka nui
  E hoʻopololei i nā orcs i ka lepo i Mei!
  
  I kuʻikuʻi ka poʻe haʻalulu i ka makaʻu.
  Ua ʻike lākou i ka mana o Elfia,
  He aha ka hana a ka ʻeke kālā
  ʻAe, ʻaʻole ʻoe i nīnau!
  
  He pū mīkini kā mākou,
  A ke haehae nei nā pomegerane i ka pūpū!
  Eia ke koa e holo ana e hoouka.
  Ua lele ka maka i koʻu alo!
  
  E hahau i ke poo me ka hamare.
  E wili kou lolo!
  A laila e loaʻa iā ʻoe ka lani,
  E mau loa ana ko kakou opio!
  ʻO kēia ke ʻano o ka hīmeni ʻana o nā kaikamahine, ʻo ia hoʻi, he poʻe koa super ma ke ʻano o ko lākou pae.
  He nani a ʻoi aku ka maikaʻi o nā kaikamahine koa ma mua. Lawe lākou iā ia a ʻoki hou i waho o ka ʻulaʻula o kou umauma me kahi hoʻokuʻu pepehi kanaka a kū hoʻokahi. ʻO nā kaikamāhine maʻaneʻi he mea kupaianaha loa a loaʻa iā lākou ka mana kosmic o ka mana hoʻokūkū.
  Aia maoli ke ahi i loko o lākou a me nā ʻōpala ahi mai nā nipple ruby o ka umauma. ʻO kēia ke ʻano o nā kaikamahine a nā elves e hauʻoli nui ai.
  E ʻoliʻoli lākou i ka ʻōpū o Venus me ko lākou mau alelo a hōʻike iā lākou i kahi ʻāpana kupaianaha.
  A ʻo nā kuʻekuʻe wāwae ʻeleʻele, ʻulaʻula, e hoʻolei i nā pōpō pōʻai o ka luku a me ka make.
  A nui nā orc i luku ʻia a make. He mau kaikamahine papa maoli keia.
  A inā e lawe mua lākou, e hoʻomaka maoli lākou e hīmeni ma luna o ko lākou māmā;
  He ʻōhule ka Fuhrer, ʻinoʻino loa,
  Makemake e lanakila i ka honua holoʻokoʻa...
  Akā, ko mākou ikaika, nā kaikamāhine ikaika,
  Hiki iā lākou ke lanakila i nā orcs ʻino!
  I ka manawa like, hīmeni nā ʻōpio elf a pana i nā orcs mai nā pū mīkini, a pololei loa;
  Ua hele au ma ke kula - ua mohala nā daisies,
  Ua like nā lāʻau a me nā mauna me ka dome o ka lani!
  E kūkulu kāua i moeʻuhane mai ka fluff,
  No laila e ala hou mai nā mea a pau i make koke!
  
  E like me ke gula na hale pule,
  A ʻo nā lau ma nā lālā he emerald nani!
  Ua ike na kanaka i ka mana o ke Akua Aeto,
  E make nā ʻenemi a pau i ke kaua!
  
  ʻO mākou ka poʻe o ka ʻĀina e lawe mai i ka mālamalama i nā mea a pau,
  ʻO nā kaikamāhine maikaʻi, me ka helehelena e like me ka mahina!
  E wehe kakou i mooolelo no na hana a ke koa.
  ʻO ka liʻiliʻi e pana ka sneaky mai kahi kihi obtuse!
  
  Lawe mākou iā Orkmbul , lanakila iā Orkizh ,
  Hele lākou i waho o nā Orklins a hele a puni Fenya.
  ʻO ka poʻe i hehi i ka ʻāina, loaʻa iā lākou kahi shish wale nō.
  ʻO mākou nā keiki a ka Elfia hauʻoli, kapu!
  
  E kūkulu mākou i nā alahele, nā alanui, nā alahaka,
  Aia nā kauhale ma Mars, nā kūlanakauhale ma Venus.
  Ma hope o nā mea a pau, ua maʻalahi ko mākou makemake, e manaʻoʻiʻo mai iaʻu.
  Akā hiki i ke kaua ʻino ke luku iā lākou!
  
  No ka maluhia, no ka ʻāina makua ko mākou hui,
  E hoʻokō kākou i ka ʻakaʻaka o Fortune,
  Ua lokahi ko kakou poe Eleven i ka hooikaika ana,
  A ʻo ka hoʻopaʻapaʻa e hoʻopuka mau i nā poho!
  
  Ua kūʻokoʻa ʻo ʻEulopa, ʻōlelo nā elves i loko.
  Hīmeni nā kānaka, kahe ka wai.
  Hiki iā mākou ke mālama i nā hana a Svarog,
  E hoʻomoʻa i nā ʻōwili fluffy he nui no ka papaʻaina!
  ʻO kēia ka ʻike o nā ʻōpio i ka hīmeni ʻana. A hiki iā ʻoe ke hakakā me kahi hoʻouka kaua loa. A hahau lakou i keia mau orc me ka lele pepehi kanaka. A mai loko mai o nā ʻuʻu ʻulaʻula o ka umauma, ua pā hou ʻia lākou e ka uila o ka make.
  He nani loa keia. A he niho momi ko nā koa. ʻO nā koa, e ʻōlelo kākou, ʻoluʻolu a kupaianaha.
  A hoʻolei lākou i nā pī o ka luku me ko lākou manamana wāwae. Eia nā mea kupanaha, e ʻōlelo kākou ua ʻaihue.
  Loaʻa iā lākou ka ikehu kūʻokoʻa a me ka hele ʻana o ke kila hakakā. Loaʻa i nā kaikamāhine nā kāleka puʻupuʻu koʻikoʻi a kū hoʻokahi.
  A mai loko mai o nā nipple ruby o ka umauma ua like lākou me ka mea make e like me ka pūnaewele o ka pūnana uila uila.
  He mea ʻino loa kēia mau kaikamahine a ʻaʻole hiki ke maʻalili. A e hopu lakou ia oe a e hahau ia oe me na uwila o ka make.
  A lalau iho la lakou ia mea a hoolei aku i na pea me na kuekue wawae ole i ka enemi, e moku ana i na enemi.
  A ua luku ʻia ka nui o nā bea a Putin, a ua ʻike ʻia nā puʻu o nā kupapaʻu, a ua lilo nā mea āpau i mea make loa.
  A hoʻomau ka hakakā ʻana o nā kaikamahine me ka huhū a me ke kaomi.
  ʻO kekahi o lākou e kau wale ana ma luna o ka pā. A ua hahau ʻia ʻo ia me ka hahau, a ma lalo o nā wāwae ʻoluʻolu o ka nani e ʻā mau ana ke ahi. Ua palu ka lapalapa i nā kuʻekuʻe wāwae ʻōmaʻomaʻo o ke kaikamahine.
  Lawe ae la ia a hoomaka e himeni;
  ʻO ka makaʻu wale nō kou hewa,
  ʻAʻohe pono e hūnā i loko o kahi pūpū!
  E kaomi ikaika i ka mīkini,
  ʻAʻole ʻo ka honua kahi hale hoʻopaʻi hoʻopaʻi!
  
  Ina i kuia oia e ka melancholy,
  Ke hāʻule nei nā waimaka o nā kaikamāhine!
  Ua komo ka lehulehu i ka ʻāina makua,
  Ua lohe ʻia kekahi leo nui!
  
  Uwē ke kaikamahine i ka ʻeha
  ʻO ka make e hoʻokala i ke kuʻi!
  Haʻi ka pale palupalu,
  E make paha ka ʻāina!
  
  Poha ka leho me ka halulu.
  Poha koke ka pahu pepeiao!
  Ke kuʻi nei nā pū me ke kī ʻana,
  Holo na kaikamahine me ka makau!
  
  Akā, e hāʻawi mākou i ka hahau i ka pane,
  E loaʻa iā ʻoe kahi paʻi nui!
  Ka leo o nā pōhaku lele
  E alohi ka puu!
  
  E lilo ana kāua i mau hoaaloha hou aku,
  I loko o kēia mau pilikia maikaʻi!
  E hoʻokomo iā lākou i loko o kahi puʻu i hoʻokahi puʻupuʻu,
  A mai lulu i ka uē!
  
  ʻO ka hahau ʻole ʻana o ka peni,
  ʻAʻole mākou e uhaki i kēlā ʻōlelo!
  ʻO kā mākou moeʻuhane hemolele, e manaʻoʻiʻo mai iaʻu,
  E haawi i ko oukou mau uhane i ke Akua me ka manaoio!
  Ua lilo keia mau kaikamahine i mea kupanaha. A i ka wā e hahau ʻia ai ke kaikamahine, nona ka ʻili keleawe i ka hou, ua hahau ʻia ʻo ia me ka hīmeni ʻana;
  Mai hāʻawi, mai hāʻawi, mai hāʻawi
  Mai makaʻu ʻoe, e ke kaikamahine me nā uʻi ma ka pā ...
  minoaka, minoaka, minoaka
  E ʻike e maikaʻi a maikaʻi nā mea a pau !
  No laila, hīmeni ke kaikamahine ma luna o ka pā.
  Aka, he poe opiopio no hoi i haawi mai i na leo maikai loa a me ke mele;
  
  E ke kaikamahine pua moe,
  Ka hoku o ka lani a me ka hohonu pouli.
  Ua mau ke aloha me ke ana ole,
  ʻOiai ke kauo ʻia ʻoe e ka quagmire i loko o ka hohonu!
  
  Makemake au e noho pū me ʻoe, e kuʻu mea aloha,
  E puhi e like me ka lama i loko o ke kai o ke kuko!
  Hiki i ke ahi ke hoopau i ke kaula o ke ola,
  A ʻoki i ka pahi kaua hoʻopunipuni i ʻāpana!
  
  Ka maka o ke kaikamahine haalulu,
  Me he mea lā ua ʻike ka mea hele i ka hoʻohewa ʻana iā ia!
  I kēia manawa ke ana ke koa i kona wāwae.
  Hiki iā mākou ke hoʻolei i nā daimonio i loko o ke kahaha!
  
  Ua hoʻouka ka mea hoʻomaloka i ka ʻāina makua me ka uē ʻana,
  Ho'ōho ka mea ʻino a wili i kāna pahi.
  A i loko o koʻu mau manaʻo, hūnā ka ʻohu maalea i kekahi mea.
  ʻAʻole pono mākou e noho i ka maluhia o ka lani!
  
  Pono ke kaikamahine e hoomalu wiwo ole,
  Mai ʻae i kou ʻenemi i kona nani!
  Ua luku ʻia ka Horde e ka pūʻali koa koa o Rūsia,
  Ua hakakā mākou i ka hoʻouka kaua a ko mākou hoalauna huhū!
  
  He aha ke ʻano o ka pono e hiki iā ʻoe ke hana?
  He ʻāina ʻo Rus, ʻaʻohe ʻāina nani i ke ao holoʻokoʻa!
  A inā makemake ka monster e lepo,
  A laila e lawe mākou i kā mākou a me kāu!
  
  Akā ke kaikamahine makemake wau e aloha iā ʻoe,
  E hāʻawi mai iaʻu i ka manawa e lilo i uhi nou!
  ʻAʻole pono, ke manaʻoʻiʻo nei au i ka hoʻokahe ʻana i nā waimaka,
  ʻAʻole hiki iā mākou ke kū ma hope o kahi pahu kupapaʻu ʻeleʻele!
  
  E hoʻopau mākou i ke aloha ma kēia wahi,
  Ma hope o nā mea a pau, ʻaʻole pono ka hoʻomaikaʻi nui ʻana.
  Manaʻo wau e loaʻa ana kahi manawa e hoʻololi ai
  E ʻoi aku ka maikaʻi, manaʻoʻiʻo wau!
  Ua hīmeni nō hoʻi nā kaikamahine koa me ka ʻoliʻoli nui. A hana lākou i kā lākou hana hakakā a me ka hakakā.
  A ikaika loa lākou i ka hoʻolei ʻana i nā pahi ʻoi a me nā swastika i nā orcs me nā manamana wāwae ʻole. ʻO kēia keʻano o nā kaikamahine hakakā a me ka hakakā maʻaneʻi, e'ōlelo kākou -ʻaʻohe mea iʻoi aʻe ma mua o lākou.
  A mai loko mai o nā ʻuʻu ʻulaʻula o ka umauma ua hoʻoheheʻe lākou a hana ikaika loa, e hoʻolei ana i nā pulsar. A ʻoi aku ka maikaʻi o nā koa.
  A loaʻa iā lākou nā ʻōlinolino maikaʻi maoli mai ko lākou mau maka. A nani wale ka nānā ʻana o nā koa.
  A olinolino ko lakou mau niho e like me na momi. A nani wale nā mea a pau.
  A himeni iho la na koa, ua aa na niho;
  E kaua ikaika aku au i ka ʻenemi,
  E hiki mai ka make, ʻo ia hoʻi ka hopena!
  Akā, ʻālohilohi nā helehelena o nā hoaaloha i koʻu hoʻomanaʻo
  A ʻo ke Akua iho ka luna kānāwai o ka ʻōpala!
  
  Ua make me ka lokoino,
  E ʻike iā ʻoe iho i loko o Gehena loa...
  E hoʻopaʻi kaua, he maka no ka maka,
  E hele aku au me ka pahikaua i ko'u poe enemi!
  
  I loko o ke ao aloha, ʻaʻole ʻike ka ʻino
  Puhi mai ka makani mai ka waoakua pouli.
  Hāʻule ka hau mākū i Mei,
  Ua lilo ka maka o ka luhi!
  
  E pane aku au i ka hoʻopaʻapaʻa a ke akua -
  ʻO ke kanaka ka haku o nā moeʻuhane!
  ʻAʻole pono mākou i nā ʻaʻahu mōneka,
  Ma hope o nā mea a pau, he kanaka wale nō ka Haku!
  
  E hōʻiliʻili i kou ikaika i loko o kahi waihona puaʻa,
  E ʻā ke ahi o ka ʻepekema,
  Mai hookomo i kou talena i ka omole
  No ka hana he hemolele hemolele!
  Eia kahi mele pōkole akā naʻau. A nui ka hauʻoli a me ka huhū i ka manawa like.
  Hīmeni nā kaikamāhine maikaʻi me nā leo kani a nani.
  ka magoplasm mai ka ʻōpū o Venus , a laila e ʻoluʻolu loa a luku.
  E kahe mai ka makani ino maoli a me ke kahawai o ka make a me ka luku loa. A e hōʻeha ia i nā bea o Putin.
  Pēlā e laha ai a ʻaʻole e hui pū i ka puʻu hoʻokahi. A e hiki mai ana ka ukiuki a me nā kahawai o ka lapalapa ahi.
  Me he mea lā e hāmama ana. Puhi ke kahawai wela me ka luhi ʻole. A puhi i nā mea a pau i ka manawa hoʻokahi.
  ʻO kēia nā kaikamāhine maʻaneʻi - hiki iā lākou ke hana, inā he mea, ka hopena o ka honua.
  A laila mai nā nipples ʻulaʻula e hoʻolei kākou i nā pulsar a me ka uila ahi. Ka mea puhi a luku i na mea a pau.
  Ua lawe kekahi kaikamahine elf me ka lauoho polka dot ʻulaʻula ma ke kua melemele a hīmeni:
  - Ua mākaukau nā pūʻali koa, e Madam.
  E luku mākou i nā mea a pau!
  A ʻakaʻaka ʻo ia i kāna mau hoa. He mau kaikamahine maoli keia, me ka leo maopopo.
  A hoʻomau nā keiki elf i ke mele;
  ʻAʻole au i manaʻoʻiʻo i ke kauoha a ke Akua,
  Ua makemake au e lilo i vampire weliweli...
  Mai hoolana i kou manao, aole e pau koke oe.
  ʻO ke ola mau loa i ka ʻeha ka hopena o ka mea hewa!
  
  Ma hope o nā mea a pau, ʻaʻole ʻike ke Akua hemolele i ke aloha.
  Mai kali i nā mea ʻai koko!
  Ma kahi o nā hua ʻono i loko o ka paradaiso nani,
  Aia ʻo Gehena i ke ahi - ua koko!
  
  No ka vampire, pololei ka lāʻau aspen,
  Ke kali ʻia nei ke ahi weliweli!
  Puhi ʻoe i ka hauʻoli i ke ao a me ka pō,
  Ua hoomakaukau o Satana i ke koi!
  
  E loaa no i ke kanaka hewa
  E like ana ia me ka spider i ke ahi!
  E ʻeha nā daimonio ma ka lua,
  ʻO ka ʻeha like ʻole ma ka Honua!
  
  E makau a mihi, e ka enemi o Iehova,
  Inā hana ʻoe, e kiola pololei ʻia ʻoe i Gehena!
  ʻAʻole e hiki mai ka lā Sābati me ka ʻeha,
  Hoʻopuni mau ʻia e nā pūʻulu pupule!
  
  E uhaʻi ka pā i kou mau iwi,
  E hoʻohuli kākou i nā hono me ka poker!
  Hiki iā ʻoe, e ke kanaka liʻiliʻi, ke hauʻoli?
  A i kēia manawa e ʻike i ka palaoa unearthly!
  
  No laila e wikiwiki, eccentric, mihi
  E pule a kukuli iho!
  ʻAʻole kōkua ka hoa inu ʻo Vasya,
  ʻO ka kūpaʻa wale nō e lanakila i ka paradaiso!
  E ʻōlelo kākou i kahi mele ma ʻaneʻi - hiki ke ʻōlelo ʻia ke ʻano hakakā. A hana ʻino loa nā kaikamāhine i ka ʻenemi.
  Loaʻa iā lākou ka hauʻoli nui a me ka makewai no ka huakaʻi. A mai nā ʻuʻu ʻulaʻula hoʻi o ka umauma, pehea lākou e lawe ai a hoʻopaʻapaʻa maoli i nā koa. A ma ʻaneʻi ʻaʻole lawa ia i kekahi.
  A nani loa nā kaikamāhine, a hiki iā lākou ke hoʻoulu me kā lākou mau ʻuʻu ʻulaʻula, ʻulaʻula.
  A hoʻomaka pū kekahi i nā pulsar mai ka ʻōpū o Venus. ʻO kā lākou hopena he wela loa a he akamai.
  A me ko lākou manamana wāwae ʻaʻole lākou e hoʻolei i nā nila me ka lāʻau ʻawaʻawa, e hou ana i nā orcs. A nani loa ke nānā aku.
  A i kēia manawa, mai nā nipples ruby o koʻu mau umauma, me he mea lā e paʻi hou ana iaʻu. ʻO nā koʻo maoli nō ko lākou lolo a hāʻule pū ʻia a nalowale loa ka ʻike.
  . EPILOGUE
  Ua hana maikaʻi nā kaikamāhine ma ʻaneʻi. A e hiki mai ana ka nui o ka magoplasm mai ka opu o Venus. A e leʻaleʻa.
  A ʻo nā ʻōpio ʻōpio e hoʻolei i nā grenades me ko lākou mau lima, a ma ka manawa like mai poina e hīmeni;
  E na puahiohio o ka naau opio.
  Ma kahi e puhi ai ka lapalapa i ka lua pele!
  ʻAʻole hiki iā mākou ke loaʻa nā kānaka ma ka home,
  Ma hea i ʻai ai ka pōpoki Bayun i ka pai?
  
  Eia ke mele kanikau nei ka po.
  Poeleele ka lae o ka Mea Mana Loa!
  He kunou aloha ke keruba,
  ʻAʻole maoli, akā he moeʻuhane weliweli!
  
  ʻO mākou nā keiki a ka Makua Hemolele,
  Ua ʻike ʻia lākou i ko lākou mau kūpuna, ʻike e kōkua!
  ʻAʻole mākou e mihi, ʻike i ke ola,
  E kaua i ka hohonu i ke ao a me ka pō!
  
  Kiola ka ʻenemi i ke kilokilo
  Hoʻopunipuni, ʻino, hoʻopunipuni ʻino!
  Aka, e ike kakou i ka malamalama mamao,
  E uhai kakou i ka pu o ka enemi!
  
  ʻO nā Vampire, nā orcs, nā ghouls,
  ʻAlohilohi nā niho ʻoi!
  Ma hope o nā mea a pau, makemake nā ghouls e hakakā,
  E hele mai ana nā papa mai ka lua mai!
  
  No ka Archmage -komamana,
  He mau pawn wale nō mākou!
  Ke alualu nei ka Armada i nā mea ʻino,
  Akā ʻaʻole hiki iā mākou ke hoʻi hope!
  
  ʻOi aku ka waiwai o ka ʻāina ma mua o nā mea ʻē aʻe,
  E hoʻopau mākou i ka holo ʻana o nā pūʻali ʻino!
  E loaʻa i nā monsters i ka maka,
  ko'u puuku i kona poo!
  
  Ka ikaika o Fatherland Svarog,
  A me ke ola a me ka manaolana o na koa a pau!
  Ua haki ka lima ʻākau o ka Wehrmacht,
  Ua ʻoki ʻo ia i ka lālani o nā ʻenemi!
  
  'A'a ka lama i loko o ka pu'uwai 'ōpiopio,
  Hoʻololi ka pahi kaua i ka pū mīkini!
  E wehe koke mākou i ka puka i ka lewa,
  E hoʻoholo i ka mea pono a ʻo wai ka hewa!
  
  Ke maluhia ka uhane me ka laki maikai.
  ʻAʻole hiki i ka mea haumia ke lawe iā mākou!
  E hāʻawi mākou i hoʻololi i nā mea ʻino,
  E ʻike i kēlā pūʻali koa elves!
  
  Aia mākou ma ko mākou mau kuli - pule mākou iā Rod,
  Ua ninau mai ke Akua Mana Loa ia oe!
  I ole e hookuu wale i na koa.
  E na keiki a kuu Elf!
  ʻO kēia ke ʻano o ka hīmeni ʻana o nā kaikamahine me ka ʻoliʻoli a me ke ʻano nui no ka lanakila wikiwiki a hiki ʻole ke ʻae ʻia.
  A ʻālohilohi ko lākou mau niho momi me he aniani lā. A ma keʻano laulā, maikaʻi a maikaʻi nā mea a lākou e hana ai.
  ʻAʻole hiki i ka ʻenemi ke hoʻōki i kēlā mau kaikamahine. He nani a nani lākou.
  E ho'āʻo i kēia a ʻōlelo ʻaʻole. A na lakou e haehae i kou hanohano. Nani ka maikaʻi o kēia mau ʻaihue. Ua piha lākou i nā manaʻo o ka naʻau a me ka makewai i ka pepehi kanaka.
  Ma ʻaneʻi ua hāʻule kekahi kaikamahine mai ka ʻohana elf i kahi pōkā mai kahi stormtrooper ma ke kaomi ʻana i kona manamana wāwae ʻole. Ua hāʻule ma luna o kahi pūʻulu orcs. A nui nā bea a Putin i hele i Gehena.
  ʻO kēia, e ʻōlelo kākou, he mau kaikamahine ikaika loa a me nā maka e like me nā emeralds a me nā sapphires. ʻO ka poʻe e hakakā nei no ke kumu kūpono, kū'ē i ka pūʻulu o Putin. E ʻōlelo wale kākou he kila nā kaikamāhine.
  A mele no hoi lakou;
  Hoʻoulu mākou e hakakā
  breaker !
  Wehe ka honua
  ʻElefin ʻino!
  
  Hana koko
  E hāpai ana i ka hae o ke kipi!
  A he aha kāu i makemake ai
  Pane ke alakaʻi - ʻAʻole wau ʻike!
  
  Ua manaʻo wau he meli mākou a pau,
  E lilo nā kānaka a pau i demiurge!
  A ke lawe nei ka lio iā mākou,
  Ma na alanui nahaha!
  
  ʻO ka ʻōpuʻu o nā māiʻuʻu pupule,
  Knock - holo ka horde!
  ʻO kā mākou hui e like me ka monolith,
  A ʻālohilohi ko lākou mau maka i ka hauʻoli!
  
  E manaoio mai ia'u, aole e kahe mau ke koko.
  E holoi kakou i na waimaka o na keiki makua ole!
  He mea hahai holoholona, he holoholona hihiu,
  E hala nā ʻōlelo hoʻoweliweli a pau iā mākou!
  
  E lilo ka proletarian i alii,
  A he uku no kāu hana!
  E manaʻoʻiʻo mai iaʻu, e pau ka lepo,
  E uhae kakou i ko kakou kino mai Gehena aku!
  
  E hīmeni nui kākou,
  He mana mākou o nā pilikua!
  ʻO kā mākou hōʻailona ko mākou bea keʻokeʻo,
  Pāʻina - hui ka poʻe!
  
  E hookahe koko no ka aina makua,
  ʻO kēia ka hanohano, ka hanohano a me ka hanohano!
  E lilo i kaula ʻula i ke ola,
  E paila ka lua pele - pele!
  ʻO ia ke ʻano o ka holo ʻana o nā mea a pau e like me ke ʻano o ke ahi. A lawe na kaikamahine a hookuu aku i na pulsar mai ko lakou opu Venus. A lilo nā mea a pau i mea ʻoluʻolu a nani.
  Ua hīmeni nā koa i ka papa kiʻekiʻe a kupaianaha. A hōʻike lākou i ko lākou kūlana koʻikoʻi a kupaianaha.
  A pehea e hōʻike ai nā niho niho. A e lalau hou lakou ia mea a puhi pu me ko lakou manamana wawae. A hāʻule hou mai nā ʻuʻa puʻupuʻu me ka ʻike ʻole.
  A hāʻule lākou i ka honua e like me nā huahekili. A hiki mai kahi kipi pepehi kanaka.
  A lele mai nā ʻōpuʻu uila luku mai nā nipple ʻulaʻula o nā kaikamahine. A e ʻōlelo wale kākou he maikaʻi a ʻoluʻolu.
  A kuha nā kaikamāhine, a pahū ko lākou kohu me he waika lā a make nui.
  ʻO kēia ka mea e pono ai nā wāhine. A hoʻopuehu lākou a laila hoʻonohonoho lākou i kahi mea ʻē aʻe.
  A laila hoʻomaka lākou e hīmeni;
  I ka honua make, ma lalo o ka malu o ke aupuni;
  He mea minamina ka manao o kanaka!
  E hoolei kakou i na mea lapuwale a me na hoomanamana iloko o ka hohonu -
  ʻOi aku ke kūʻokoʻa e like me nā akua!
  
  ʻO ko mākou pūʻali he kumu kūpono,
  Ua like ka lewa me ka pā!
  No ke ao holoʻokoʻa, ʻo ia ka manawa e lilo i mana,
  No laila, pono e hoʻopaʻi ʻia nā mea a pau!
  
  Nā moku hōkū, nā moku kaua - ikaika,
  ʻAʻohe helu o nā missiles o ke kaua!
  He wiwo ole keia,
  Hoʻohana mākou i ka pahi kaua e like me nā manawa a pau - ʻae!
  
  Ka lanakila ʻana i nā hōkūhele sublunar,
  Hāʻawi i nā kukui ʻālohilohi!
  Hana mākou i nā mea kupanaha, ʻike ʻoe,
  Ka wanaʻao nui o ke ao holoʻokoʻa!
  
  ʻO ka lehu i kekahi manawa ma luna o ke aniani,
  Laha lākou i loko o nā pāheʻe me he puahiohio lā!
  Akā, he mau naita mākou a he aloha,
  ʻO kā lākou mele i ka mālamalama o ka mahina haʻalulu!
  
  E lilo ka honua i lalo iā mākou,
  I loko o ia ka hoʻonohonoho ʻana o nā kenekulia he mau loa!
  E noʻonoʻo i ka mālamalama o nā elves - he lāhui haʻaheo,
  ʻOiai ua nāwaliwali koʻu manaʻo i kekahi manawa!
  ʻAe, e pili ana i nā mea hope loa, ʻo nā kaikamahine ke hoʻohewa maoli iā lākou iho. Aka, oli nui lakou.
  A ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻokuʻu ʻana i ka uila mai nā nipple ʻulaʻula o ka umauma. Hāʻawi lākou i nā hahau ʻana i nā orcs.
  Ua uē nā koa:
  ʻO ke aloha a me ka make, ka maikaʻi a me ka hewa.
  He hewa ka lilo ʻana i orc...
  Ua hoʻoholo ʻia e hoʻomaopopo!
  ʻO ke aloha a me ka make, ka maikaʻi a me ka hewa.
  A hāʻawi ʻia iā mākou hoʻokahi wale nō e koho!
  A ua hoʻokuʻu hou nā kaikamahine i nā uila uila ikaika mai kā lākou mau nipple ruby.
  He makani ino maoli keia.
  A aia lākou i ka hauʻoli o ke kaua.
  Hīmeni nā koa:
  He pōʻino ka orc ʻino i ka hoʻomaloka,
  ʻAʻole hiki iā ʻoe ke noho i ke kuko hewa ...
  No ka mea, weliweli ka huhu o ka elf,
  No ka mea, ʻo ka elf koʻikoʻi ka luna kānāwai!
  A e paʻi nā koa i nā orcs me ka hoʻokuʻu ʻana o ka magoplasm mai ka ʻōpū o Venus.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"