Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Maria Kolesnikova RaÍÑa Dos Elfos

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Unha moza condenada inocentemente, Maria Kolesnikova, é transportada desde unha prisión especialmente vixiada a un mundo máxico marabilloso. Alí, o propio Deus demiurgo, Sfero Katastrofov, coroa como a dona dos elfos. Pero despois de recibir a coroa, a desafortunada muller ten que loitar contra os imperios veciños, que están habitados por trolls, orcos, gnomos, mestizos , vampiros e outras criaturas de contos de fadas. E por suposto, o inimigo principal e máis insidioso é Koschey o Inmortal.

  MARIA KOLESNIKOVA RAÍÑA DOS ELFOS
  ANOTACIÓN
  Unha moza condenada inocentemente, Maria Kolesnikova, é transportada desde unha prisión especialmente vixiada a un mundo máxico marabilloso. Alí, o propio Deus demiurgo, Sfero Katastrofov, coroa como a dona dos elfos. Pero despois de recibir a coroa, a desafortunada muller ten que loitar contra os imperios veciños, que están habitados por trolls, orcos, gnomos, mestizos , vampiros e outras criaturas de contos de fadas. E por suposto, o inimigo principal e máis insidioso é Koschey o Inmortal. PRÓLOGO
  Os ceos estaban espesamente pintados con cores brillantes e brillaban con todas as cores do arco da vella. Amontoáronse nelas guirlandas enteiras de estrelas que brillaban coma pedras preciosas: esmeraldas, rubíes, zafiros, topacios, diamantes estrelas.
  O neno, que parecía duns doce ou trece anos, moi guapo e musculoso só con pantalóns curtos, daba voltas, saltou e lanzou púlsares dende os seus dedos espidos. Os seus músculos rolaban baixo a súa pel bronceada como bólas de mercurio, e o seu cabelo era branco coma a neve.
  Ao seu carón apareceu unha rapaza moi fermosa en bikini, cun cabelo que brillaba coma a chama dun facho.
  Ela dixo cun sorriso:
  - Ola Catástrofe de Sfero! Que non sabes que facer?
  O neno demiurgo respondeu cun sorriso:
  - Si, estou pensando, non debería crear outro universo? De acordo, sería divertido Emmanuelle!
  A nena demiurga en bikini comentou:
  - Cada novo universo creado trae novos problemas! Neles, a creación enfróntase a tantos tipos de problemas que hai que esforzarse moito para que os seres vivos sexan felices e non sufran. E aquí, por suposto, aínda cómpre pensar nas plantas. Tamén están vivos, e é desagradable que se coman!
  Sphero comentou con rabia:
  - Non te enroles!
  Emmanuelle exclamou:
  - Que o hiperteoplasma estea connosco!
  E a nena virouse no aire, sacudindo as súas pernas espidas e graciosas. E entón o seu membro inferior fixo unha figura de oito, e as estrelas de toda a galaxia ilumináronse.
  O neno demiurgo asentiu, os músculos do seu torso espido e profundamente debuxado, como os de Apolo, comezaron a moverse. E a prensa entrou como chocolate. A voz do creador do universo era moi clara:
  - Isto é, por suposto, xenial. Pero quizais poidamos facer algo polos que viven no planeta Terra?
  Emmanuelle dixo cun sorriso:
  - En principio, isto é posible! Non obstante, xa sabes, non podemos manifestarnos claramente neste planeta. A xente ten o seu propio camiño e debe seguilo!
  Sfero asentiu:
  - Isto é certo! Pero para os individuos, aínda podemos facer unha boa acción!
  A nena deusa asentiu de acordo:
  - Si, isto tamén é certo! Por suposto, non podes discutir con algo así!
  O neno demiurgo sinalou:
  - Unha muller valente, valente e nobre languidece no cárcere: María Kolesnikova! Ela negouse a abandonar o país e foi tirada tras as reixas. Onde é intimidada e torturada. Hai que tomar medidas para evitar sufrir a este digno prisioneiro!
  Emmanuelle confirmou ansiosamente:
  - É certo! E seguro que faremos o mesmo!
  Sfero sinalou cun sorriso:
  - Secuestrareina da prisión, e darémoslle un trono nun dos nosos imperios estrela!
  A nena demiurga aceptou:
  - Será moi correcto e interesante!
  O neno demiurgo amosou os seus tacóns espidos, que aínda eran de aparencia infantil, e cantou:
  - Que a gloria estea connosco para sempre! A nosa Patria ten moita forza!
  Emmanuelle preguntou cun sorriso:
  - Pódese dicir que os Deuses Demiurgos teñen Patria?
  Sfero asentiu de acordo:
  - Por suposto, podes dicir iso! O concepto da Patria é figurativo!
  Despois de que o neno e a nena pisaron sincrónicamente, coas súas pernas espidas, curtidas e musculosas, no aire, facendo soar fervenzas enteiras de raios, e dixeron ao unísono:
  - Que sexa como dicimos! Que se faga a nosa vontade!
  . CAPÍTULO No 1.
  No cárcere, María foi atormentada por constantes procuras persoais e acoso. Unha destas torturas foi unha busca . Puxéronlle diante de cinco axentes homes. Entón apareceron dúas mulleres gardas. Puxeron unhas luvas médicas finas de goma e desnudaron á moza, e despois comezaron a remexer no seu corpo sen vergoña nin conciencia.
  E non só isto, claro. María alimentábase moi pouco: unha cunca de sopa con auga lixeiramente salgada e unha folla de repolo flotando nela, e un anaco de pan. Unha muller nova perdeu moito peso con tal dieta: pel e ósos. Ademais, golpeárona con porras de goma nos seus talóns espidos e obrigárona a bombear unha bomba, como unha escrava na antiga Roma.
  María sufriu moito, e foi cazada e esgotada. Viuse obrigada a durmir sen colchón sobre táboas espidas, e pola noite puxéronlle un colar ao pescozo, coma un can, e encadeábana á parede.
  A moza mostrouse moi disgustada cando a mans duns gardas con finas luvas de goma a topeaban diante dos homes, e ao mesmo tempo os homes miraban, risaban e facían bromas vulgares.
  Ademais, tiña que traballar moito e o corpo da nena doía e doía moito.
  E non só iso, claro... Os gardas masculinos pinchaban constantemente o peito e o estómago de María. E pegáronme o cú.
  Pero María Kolesnikova non se rendeu e non pediu piedade.
  Ela desafiou aos seus captores, e permaneceu, inaccesible e orgullosa.
  E ao final, despoxárona unha vez máis e encerrárona espida nunha cela de castigo. E alí as paredes estaban cubertas de xeadas do frío. E María Kolesnikova púxose no chan e moveu os pés descalzos, azules polo frío. Estaba delgada e todos os ósos do seu corpo eran visibles. Ademais, atoparon un tormento adicional para ela: rapáronlle o cabelo. E agora estaba case completamente calva, cun pelo louro.
  A moza sufriu como Zoya Kosmodemyanskaya. Deitarse no chan xeado equivalía a un suicidio. Entón ela, espida e sen graxa, definitivamente quedará entumecido. E así María tocoulle os pés descalzos, sufriu, sufriu, pero aguantou.
  De súpeto, un raio de focos caeu sobre ela en completa escuridade. E alumeou á infeliz e ósea presa do cárcere, onde a mandaba o ditador calvo e bigotudo.
  María pensou que estaba alucinando. Un neno descalzo e con pantalóns curtos apareceu diante dela. O rapaz loiro e moi guapo non levaba nada posto, excepto pantalóns curtos. Ao mesmo tempo, o torso espido do neno sorprendeu co relevo de aceiro dos seus músculos e a marabillosa delineación dos seus músculos.
  Aínda que parece duns doce ou trece anos.
  O neno tendeu a man e preguntoulle a María:
  -¿Estás sufrindo?
  A moza respondeu cun sorriso:
  - Aínda máis!
  O neno petou o seu pé espido, infantil e moi gracioso nas tellas xeadas da cela de castigo e dixo:
  Agora o teu sufrimento rematou! Colle a miña man e sígueme!
  María preguntou cun tremor na voz:
  Vostede é un anxo do Señor?
  O neno meneou a cabeza negativamente:
  - Non! Eu son Deus!
  A moza preguntou sorprendida:
  - Todopoderosa!?
  Sphero asentiu de acordo.
  - ¡Case omnipotente!
  María preguntou sorprendida:
  - Por que deixas sufrir á xente?
  O neno respondeu cun sorriso:
  - Porque eu non creei a túa Terra. Só podo levarte ao meu universo. E alí estarás a miña raíña!
  A moza preguntou cun suspiro:
  - E se me nego?
  Sfero respondeu cun sorriso:
  - Non ten sentido que te negues. Cando resulte que desapareceches da cela de castigo sen deixar rastro, os teus carcereiros, que te torturaron moito e insistentemente alí, enfadaranse moito. Só isto paga a pena aceptar a miña oferta!
  María asentiu coa cabeza:
  -Probablemente teñas razón! Sería un tolo se perdís esta oportunidade de vingarme.
  Sfero apertou con forza a man de María Kolesnikova e dixo cun sorriso:
  - Agora dá un paso detrás de min!
  E primeiro pisaron as pernas espidas e musculosas do eterno neno, e despois as pernas finas e magulladas dunha muller nova, azuis polo frío.
  E despois dun momento, María sentiu unha lixeireza incrible en si mesma, e o frío xeado da cela de castigo foi substituído por unha calor agradable.
  Ela, xunto co infinitamente novo Deus Creador, precipitáronse nunha corrente de enerxía.
  María era moi agradable e alegre. Ela puido facer o que parecía imposible: deixar os muros da prisión! E agora, ela entrou no novo mundo cos pés descalzos, tantas veces golpeada con porras de goma.
  E agora rematou o campo dos contos de fadas. E a moza atopouse sobre unha alfombra cálida e exuberante, moi luxosa e magnífica, brillando de ouro, diamantes e outras xoias do palacio.
  María atopouse diante dun gran espello. As criadas botáronlle un veo transparente. Cubriu o corpo delgado dunha muller nova, esgotada polo cárcere, cuberta de contusións e roturas.
  Sfero dixo:
  - ¡Troñoche unha nova raíña do inferno!
  As nenas eran moi fermosas, con caras novas, case infantís. As figuras son esveltas e musculosas. E a roupa son só cordas de xoias, que apenas cobren os peitos e as cadeiras cheas, así como os zapatos de tacón alto. Os elfos diferían das persoas moi fermosas só polas súas orellas en forma de lince e formas impecables, coa graza única desta raza fabulosamente fermosa.
  En comparación con eles, María parecía tan ósea, esgotada, coas costelas que sobresaían como as dun prisioneiro de campos de concentración, e os peitos estaban completamente descascados. O corpo da nova está desengraxado, os brazos e as pernas adelgazáronse, así como o pescozo. E contusións, rastros de malleiras, e mesmo queimaduras de cigarros que foron apagadas, no seu corpo.
  E a súa cabeza, calva rapada, con golpes e roturas, o que fai que María pareza aínda máis terrible.
  Sfero asentiu cun sorriso:
  - Si, pareces un prisioneiro de Auschwitz! Pero non teñas medo de nada! Os elfos teñen unha poción máxica que curará as túas feridas e te converterá nunha muller nova e perfectamente fermosa.
  María dixo cun sorriso:
  - Por que non o fas ti?
  O neno demiurgo respondeu confiado:
  - Porque os elfos tamén teñen que traballar! E son grandes mestres en materia de curación!
  Os elfos cantaron a coro:
  Somos capaces de curar enfermidades,
  Trata, en broma, créame, calquera ferida...
  Exames, aprobando só cunha A,
  Polo ben da gran gloria dos elfos!
  E conduciron a María polo vestíbulo, á habitación do lado. A moza camiñaba sobre as alfombras e sentiu unhas cóxegas agradables. Ela estaba a divertirse moito.
  E así atopouse nunha piscina chea de auga perfumada. Alí estaba cargada a prisioneira.
  Varias nenas elfa comezaron a untala con algo graxo e cun cheiro moi forte e ácido.
  María ronroneou de pracer. Si, foi moi chulo.
  As súas cicatrices, contusións, cortes, queimaduras comezaron a sanar literalmente ante os nosos ollos. E a pel comezou a parecer máis nova.
  María ata comezou a cantar encantada;
  Era unha rapaza tranquila e modesta,
  Soñei con ter a miña propia casa!
  Para que a risa dos nenos flúe forte,
  Que o oso sexa manso no bosque!
  
  Quería un campo maduro tranquilo,
  A pelusa das espiguillas douradas!
  Para non saber o tormento para sempre,
  E para que non haxa inimigos!
  
  Pero aquí vén a incursión tártara,
  E o vagabundo dos cascos forxados!
  Ben, onde estás, rexemento de loitadores de húsares;
  Que é famoso polas súas xuramentos?
  
  Onde están os cabaleiros, xigantes,
  Pero por que non hai protección?
  Velaí a nosa Patria unida;
  Unha luz quente e infernal arde!
  
  Levanme ao xugo descalzo,
  A través de conos, ramas e estepas!
  E córtanche as costas cun látego,
  Que difícil é gemir en cadea!
  
  O inimigo lazou o pescozo da nena,
  Apretou e quere estrangular!
  Aquí no reino do malvado sultán,
  Comecei o xogo de asar!
  
  Ao principio sufrín no campo,
  As bolsas foron usadas pola gavilla urticante!
  Pero floreceu de beleza,
  Despois de todo, Deus é un gobernante xeneroso!
  
  Aquí gustoulle ao Mestre;
  Enviáronme ao serrallo!
  Alí sentín a forza masculina,
  Comecei a agradar a todo o lixo!
  
  Coñece tal humillación
  Cambia o corpo máis doce!
  É mellor soportar as privacións
  Para que a miña propia nai non maldiga!
  
  Non sei o que me espera ao final do camiño,
  A vellez e o verdugo dan medo!
  Pero non hai lugar para o pródigo no ceo,
  Só queda - chorando amargamente!
  María cantou moi ben. É unha músico profesional que se dedicaba á política. E, por suposto, as nenas elfa apoiárona. E todos tiñan esas voces cando cantaban.
  Entón María foi aclarada nunha poción máxica especial. E déronlle para comer unha papilla moi doce e saborosa con mel e leite condensado. Despois déronme para beber zume de froitas descoñecidas.
  Despois diso, María sentiu unha incrible pesadez dentro de si mesma e quedou durmida xusto no sofá.
  Os elfos cubríana cunha manta quente. E o preso de conciencia colleuno e mergullouse en fabulosas visións.
  E resultou moi chulo.
  No seu soño, María converteuse nunha nena moi nova, case unha nena.
  Camiñaba sobre a herba, que era roxa. Os pés da nena estaban espidos, pero de forma moi graciosa. E a herba causou unha sensación de felicidade nas plantas espidas da beleza.
  María ata cantou:
  Se é longo polo camiño, se é longo polo camiño,
  Salta, pisa e corre...
  Probablemente sexa, probablemente...
  É posible, é posible, é posible,
  Iso é claro. Iso claro...
  Podes ir a África!
  Pero non a boca de crocodilo!
  E en África as montañas son tan altas,
  E en África os ríos son tan anchos...
  Oh, crocodilos-hipopótamos,
  Oh, monos cachalotes,
  Ah, e un loro verde!
  Ah, e un loro verde!
  A nena cantou algo semellante e mirou atrás. Realmente había unha selva africana arredor. E é fermoso por todas partes. As flores son grandes e brillantes, o aire está cheo dos seus aromas. E en xeral todo é marabillosamente fermoso. Aquí están os monos saltando entre as árbores. E as súas colas son longas e moi tenaz.
  Tamén medran os plátanos. Ademais, son moito máis grandes, os que adoitan venderse nas tendas.
  María púxose de novo a cantar con entusiasmo;
  Estamos na selva na terra dos monos salvaxes,
  Onde os plátanos son verdes, hai moreas de caníbales!
  Tivemos que superar o océano,
  Con esa enerxía tan exuberante!
  
  Rusia ordenounos ir -
  Chega onde o ecuador é unha gabia!
  Ben, que é Deus Un e non Un,
  E temos máis dunha granada!
  
  Enviaron mozos pioneiros á batalla,
  Dixeron que era só unhas prácticas!
  Para que todos sexan un rapaz atrevido,
  A enerxía dos grandes foguetes estase acelerando!
  
  Disparo cunha ametralladora directamente ao obxectivo -
  Matei os loitadores con pintura caqui!
  Non poderán converter a nosa Patria,
  Pindos e outros matones!
  
  Tan furiosa orde da Patria -
  Aprende a loitar como un neno león feroz!
  E se o líder vermello daba a orde,
  Non sexas un miserable xeito de bufón!
  
  Velaquí unha manga queimou duramente a súa meixela,
  Aínda non ten cerdas ríxidas!
  Pero eu levo servindo á miña Patria, créame, dende hai moito tempo,
  Non penses adolescentes débiles!
  
  O noso estaba rodeado pola tribo Mau -mam,
  Non teñen lanzas, senón lanzagranadas!
  En resposta, atacaremos con aceiro,
  Os pilotos rusos axudarán desde o ceo!
  
  En Rusia, todo guerreiro é dun pesebre,
  O bebé está a buscar a arma!
  E derrota o exército de invasores,
  Poemas cantados polo bardo sobre as fazañas!
  María cantaba e ría. De que invasores estamos a falar? Parece que a propia Rusia está agora esforzándose por apoderarse de Ucraína, e a guerra xa está no seu segundo ano. Quizais desde a Segunda Guerra Mundial sexa a maior en canto a número de forzas implicadas nela, quizais se se prolonga, se converta na máis sanguenta.
  María suspirou pesadamente e cantou, lembrando o mundo que acababa de deixar:
  A miña patria, unha escasa suma,
  Miña patria, toleaste!
  E o estado de ánimo fíxose inmediatamente menor. Ademais, África non é a súa terra natal. E por suposto, non me gusta moito cando andas descalzo e só en bikini coma un salvaxe. E nalgún lugar están pasando grandes cousas.
  María volveu cantar con entusiasmo, e en nome dun home, o romance do gran poeta e bardo bielorruso Oleg Rybachenko:
   O son da lira marabillosa, ecos,
  Eu canto, atrevido, non calo!
  Un puño de loita non está feito de cera,
  Esforzámonos pola luz - o camiño do raio!
  
  Deus atormenta ás persoas con enfermidade -
  Lume do inferno queimou os pecadores!
  Quero facerme amigo do Todopoderoso,
  Para que non fose tan difícil!
  
  Cristo virá, por suposto, pronto,
  A tristeza desaparecerá entón, créame?
  Non te cegues a rabia nos teus ollos,
  Pecado, liberdade, tamén é unha mágoa!
  
  Non quero seguir a liña -
  Non quero ser sen pecado!
  As accións astutas son mellores
  Que é un fío sen aburrimento absoluto!
  
  Dixo que non haberá guerra no paraíso,
  E o pecado desaparecerá, mal para todos!
  Pero para que serven os destinos?
  Temos fame de novos cambios!
  
  Vivir para sempre - sábeo perfectamente,
  Pero vivir sen pecado é vexetar!
  O cabaleiro amará a guerra apaixonadamente,
  Despois de todo, o exército vai loitar!
  
  Patria, patria do soldado,
  Ela ten o facho nas súas mans - marcha!
  Retribución polos monstros impuros,
  ¡Pataráslles nos dentes, guerreiro!
  
  Rematemos a batalla cunha xenerosa festa,
  Merendamos, tomamos unha copa, bailemos!
  Despois de todo, os nosos cabaleiros son inmortais,
  E a palabra non chega á cella, senón ao ollo!
  
  Aínda que, que facer nun mundo pacífico?
  Podes construír un palacio alí!
  E dedicarlle o servizo á lira,
  Recibindo unha coroa de loureiro!
  
  Pero hai outros mundos, sabe,
  Onde tamén medran os guerreiros!
  Un neno debuxa un tanque na súa mesa,
  E se os alieníxenas veñen a nós?
  
  Non intentes relaxarte
  Fortalece os teus músculos, mantén a túa mente forte!
  Os rusos sabemos loitar,
  Cando o arcanxo de súpeto quedou durmido!
  María asubiou e bateu con rabia o seu pé espido, de nena e cicelado e sinalou:
  - Si, os rusos saben loitar, pero con quen? A guerra cos irmáns e o camiño de Caín - por suposto que é unha vergoña! E isto non debería pasar!
  A nena colleuno e esmagou a porca tirada na herba cos dedos espidos dos pés, despois de que a tirou na súa boca escarlata chea de dentes brancos. Ela mastigouno e ruxiu:
  - Maldito sexa o dragón da choiva!
  E, rindo de novo, comezou a cantar a famosa canción sobre a amizade fraternal dos pobos, cantada por Lev Leshchenko:
  Todos aprendemos na escola, e recordamos de memoria
  Aquelas antigas leccións sobre a Rus de Kiev E os ortodoxos saben, a quen non lle preguntas, Cal foi o bautismo de Rusia en Khreshchatyk .
  
  Joder, eslavos! Merda, eslavos! moscovitas e kievistas ¿Debemos compartir a nosa terra con vós? ¿De verdade vas apuntar cunha pistola á túa pequena muller ucraína? Prefiro querela... Dime sinceramente, irmán, por que es gadaña De manteca de porco
  
  ? e vodka, ou vodka con salchicha Bebemos con vós xuntos, xa os trescentos anos, e gústanme moito as vosas boliñas con cereixas.G
  
  *t, eslavos! Merda, eslavos! moscovitas e kivistas ¿Debemos compartir a nosa terra con vós? ¿De verdade vas apuntar cunha pistola
  á túa pequena muller ucraína?
  Prefiro querela...
  
  Ti e eu sempre esnaquizamos aos infieis xuntos E un atamán común levounos a este negocio. Entón os atamáns e eu tivemos un pouco de mala sorte. Pero somos o suficientemente intelixentes como para facer mal aos nosos inimigos. Merda.
  
  , eslavos! Merda, eslavos! moscovitas e kivistas ¿Debemos compartir a nosa terra con vós ? ¿
  De verdade vas apuntar cunha pistola
  á túa pequena muller ucraína? Prefiro querela... De todo corazón!
  E María chorou. Si, houbo unha vez que os pobos da URSS eran amigos, pero agora hai unha gran guerra. E esta guerra non ten fin.
  Un león saíu ao encontro da nena. Gran besta africana.
  María viuno no último momento e case choca contra el. Apenas tivo tempo de parar e conxelouse. Ela escoitou que se non te contraes, a besta pode non atacar.
  Leo mirou para ela e de súpeto preguntou con voz humana:
  - ¿Es a mesma María que se converteu na raíña dos elfos?
  A rapaza respondeu cun sorriso:
  - Podes dicir iso! Aínda que aínda non fun coroado oficialmente!
  O león sacudiu a súa melena. E o seu sorriso era bastante humano, e os seus dentes eran grandes e afiados. Non obstante, non se lle podía chamar malvado. A besta moveu o rabo e preguntou:
  - Gústanche as adiviñas?
  María respondeu cun sorriso:
  - Si, claro que me encanta! Na sala de illamento da prisión, este era o único entretemento para as presas!
  O león ruxiu:
  - Quen non é amigo da súa cabeza, pero parece tan chulo!
  A nena riu e respondeu:
  - No noso país, a resposta máis obvia: un ditador barbudo e calvo! Pero no teu mundo, creo que calquera opción é posible!
  A poderosa besta asentiu, e a súa melena dourada moveuse:
  - Si! Pensei que dirías iso. Aínda que se queira dicir, un galo belicoso. Pero a segunda pregunta: a que lle ten medo a persoa máis valente, pero ao último covarde non lle importa un carallo!
  María respondeu cun suspiro:
  - Ben, sei a resposta a isto: conciencia! Incluso a persoa máis valente ten medo, pero o último covarde simplemente non o ten!
  Lev confirmou:
  - Isto tamén é certo! E propoño que deas unha clase de esgrima!
  Unha nena elfa musculosa apareceu diante de María, que pisou os seus pés espidos e moi graciosos na herba. E nas súas mans levaba unha espada feita de metal brillante, e a súa empuñadura estaba chea de diamantes, rubíes e esmeraldas.
  Ela fixo unha reverencia ante María e preguntou:
  - Estás preparado para a batalla?
  A rapaza doutro mundo respondeu cun sorriso:
  - ¡Nunca loitei con espadas!
  O elfo preguntou sorprendido:
  - É así? De que mundo eres?
  María respondeu triste:
  - Terra! Ano 2023 dende o nacemento de Cristo!
  A nena elfa sorriu e sinalou máis amplamente:
  - Si, coñezo o teu planeta! Simplemente non entendo por que consideras Deus ao desgraciado crucificado na cruz e mesmo calculas a túa cronoloxía desde o seu nacemento?
  A nena quixo responder, pero de súpeto apareceu nas súas mans unha espada, tamén moi luxosa con pedras preciosas. María fixo un círculo coa súa folla e comentou:
  - Vexo unha boa arma! E curiosamente, é tan lixeiro como unha pluma!
  O elfo asentiu de acordo:
  - Sabemos como facelo! Podemos facelo moi ben! Segredos dos grandes elfos!
  María colleu un bulto da herba cos dedos espidos dos pés e lanzoullo á moza musculosa. Cortouna facilmente en catro partes no voo e arrolou:
  - Podes facelo?
  María respondeu cun sorriso:
  "Antes, non podía lanzar obxectos nin romper noces cos meus dedos espidos. E agora podo facelo de xeito marabilloso e marabilloso, sen ningún problema. Entón...
  O duende riu e respondeu:
  - Ti es a nosa raíña! Agora es forte e rápido coma nós, e podes esmagar as noces cos dedos dos pés. Pero isto non é suficiente. Tamén necesitamos tecnoloxía.
  María cantaba cun sorriso:
  - A humanidade ten tecnoloxía de ferro.
  Definitivamente necesario e moi útil...
  Ben, é máis agradable para min: milagres populares,
  O mantel é automontado e zapatos rápidos!
  O elfo axitou o dedo e berrou:
  A maxia non é mala, non fai falta dicir que
  Pero tamén temos que ferver as bolas...
  Bolas, bólas, bólas, cociña!
  Bolas, bólas, bólas, cociña!
  . CAPÍTULO No 2.
  María espertou. Nunca se sentira tan alegre e fresca como despois deste soño. As nenas elfa, pisando silenciosamente cos seus pés espidos e cicelados, trouxéronlle un espello enmarcado con xemas e xoias raras.
  María volveu mirar para si mesma e non a recoñeceu. Ollaba para ela unha rapaza de non máis de vinte anos, moi musculosa e inusualmente fermosa. O seu cabelo enroscado lixeiramente e brillaba como folla de ouro.
  A pel quedou curtida e bronceada. E os músculos da nena son como fundido, aceiro, cun fondo profundo.
  E ela mesma é tan forte, e tan sedutora e formidable ao mesmo tempo, que é imposible dicilo nun conto de fadas, nin sequera describilo cun bolígrafo. Unha auténtica Deusa, como unha obra de brillantes escultores dos tempos da Antiga Grecia.
  María fixo os seus bíceps e viu que músculos tiña agora: só fío de aceiro. E asubiou:
  - Vaia! En que me convertín!
  As nenas elfa preguntaron con sorrisos:
  - Gústache!
  María respondeu con sincera alegría:
  - Moi!
  As belezas desta carreira glamorosa tuitearon:
  - Ti es a perfección
  Eres a perfección
  Dende un sorriso ata un xesto,
  Sobre todo eloxios!
  María fixo un ollo ás nenas e respondeu con seguridade:
  - Hai que ser o máis modesto posible! E non preguntes!
  Varios elfos máis entraron no salón. E as fermosas mozas comezaron a fregar o xa musculoso e forte corpo do antigo prisioneiro con incenso e aceite.
  María estaba literalmente emocionada de pracer. O seu corpo foi masajeado vigorosamente.
  Convertida en nena, o ex prisioneiro preguntou:
  - Quizais, quizais que os homes me esmaguen!
  A criada xefe asentiu.
  No salón entraron catro mozos guapos e musculosos que só levaban pantalóns curtos e sandalias. Eran moi fermosas, pero demasiado novas, non tiñan máis de dezaseis anos e non tiñan nin un só pelo na cara, tan bonita coma as das nenas.
  María preguntou sorprendida:
  - Por que non tes homes maiores?
  A criada xefe respondeu sinceramente:
  - Todos os elfos machos parecen adolescentes imberbes, humanos, sen envellecer, coa pel limpa e lisa, como a dos nenos. Esta é a nosa raza, sempre nova, fermosa e alegre!
  María sorriu e sinalou:
  - Por unha banda, isto é bo! Pero, por outra banda, o mozo nunca me pinchará con restrollo!
  A matrona maior comentou:
  Temos mil veces máis mulleres que machos. Polo tanto, estamos experimentando unha escaseza de afecto masculino. Pero ti raíña non terás ningún problema con iso!
  Todos os homes do imperio están ao teu servizo.
  María asentiu:
  - Que me fagan unha masaxe corporal enteiro.
  Os mozos puxéronse a traballar. Fixérono con moito entusiasmo. E as súas hábiles mans fixeron ferver o sangue da nena-raíña. E gustoulle moito. Só unha sensación fabulosa e incrible, voando ao paraíso.
  E María cantaba de alegría;
  Somos membros do Komsomol, fillas do comunismo,
  Loitamos contra os nosos inimigos coma aguias...
  Ás veces voan os sorrisos de vinganza,
  No inverno, os pés das nenas están espidos!
  
  Queremos darlle un puñetazo ao Führer na cara,
  Temos máis forza que un elefante...
  Temos éxito no amor e no deporte,
  Aínda que a horda ataque con rabia!
  
  Créeme, ninguén vai parar ás nenas,
  Despois de todo, a nosa forza é como un puño de aceiro...
  Incluso podemos destruír o exército,
  E golpearemos forte a Hitler no níquel!
  
  Chegará a era do comunismo,
  E a Vara interminable daranos forza...
  Non nos arrepentiremos da vida polo ben de Lada,
  Creo que a Patria florecerá pronto!
  
  Nenas e nenos pelexan
  Un pioneiro descalzo vai ao ataque...
  Golpeamos o inimigo cunha metralleta,
  Dando un exemplo de valor!
  
  O dragón da choiva atácanos rudamente,
  Pero as nenas séntense libres de vencelo...
  Imos noquear os dentes ao servo do inferno, creo
  ¡Destrozaremos o calvo!
  
  En Rusia non hai lugar para os débiles,
  Pronto conseguiremos todo o que queiramos,
  No nome da potencia máis radiante,
  Enriba de nós hai un querubín de ás douradas!
  
  Haberá unha grande amizade entre os pobos,
  Quen loita con forza sabe...
  Pola Patria, pola felicidade, pola liberdade,
  E pronto haberá paraíso no universo!
  
  A nena corre descalza no frío,
  Por que precisa zapatos se espírito Lada...
  Toda a Patria de punta a punta,
  A aguia é un neno, non un galo!
  
  O sol brilla intensamente sobre o mundo,
  En que ouro hai raios cálidos...
  A vitoria chegará no vento cariñoso de maio,
  E non fales idiota: garda silencio!
  
  Somos nenas, só fillas de Svarog,
  Quen creou a Terra coa Familia...
  E deu liberdade aos guerreiros,
  ¡Revive dunha vez o ideal universal!
  
  En Rusia hai un lugar amplo para as nenas,
  No frío só puxeron bikini...
  Vostede é un membro do Komsomol da noiva de Perun,
  Créeme, non haberá problemas de rabia!
  
  No nome de Xesús e Svarog,
  María, Lada Nai dos Deuses...
  Loitaron por Stalin e Deus -
  E polo mellor dos fillos!
  
  Non esqueceremos a fazaña de Xesús,
  Quen foi á cruz polos rusos...
  E mostrou unha gran arte,
  Cando o terceiro día namorouse!
  
  Perun é Deus o gran trono,
  Libera arcos da vella de luz radiante...
  Serviremos aos demiurgos honestamente,
  Para que a fazaña sexa glorificada polos cabaleiros!
  
  Os peitos das nenas brillan coa cor das papoulas,
  Os seus pezones son como a pancarta de outubro...
  E nalgún lugar ladra un can enfadado,
  Pero somos lobos por unha razón!
  
  Rexeitaron o ataque dos Fritz preto de Moscova,
  Aínda que Hitler era astuto e astuto...
  En alianza, o Führer é visto con Satanás,
  A herba é máis suave no verán que a alfombra!
  
  Pero no inverno as nenas están descalzas na neve,
  Por que necesitan zapatos, abrigos de pel e unha carcasa...
  Os membros do Komsomol non teñen medo ás xeadas,
  Teñen quizais o espírito máis formidable!
  
  Cal é a nosa forza: xente fantástica,
  Convertémonos en deuses máis furiosos...
  E créame, a xente non é mala,
  Capaz de tirar moitos grilletes!
  
  As nenas son as máis chulas namoradas,
  Por certo, teñen un paso tolo...
  As nenas corren descalzas na neve,
  As pezas xaque mate cobizosamente!
  
  O sol brilla para a gloria do comunismo,
  Para a gloria do comunismo, florece Rus...
  E o cabelo da nena enrózase ben,
  Victory abriu unha conta incondicional!
  
  Destruímos a Wehrmacht preto de Stalingrado,
  E mostraron simplemente a clase máis alta...
  Para a gloria da nosa Patria Rusia,
  A rapaza moverá o seu talón espido no ollo!
  
  Ten coidado de loitar cunha rapaza descalza,
  É fermoso coma un boi e forte...
  As avespas espalladas coma perlas,
  E deulle unha patada ao inimigo no intestino!
  
  Ben, que podes facer coas nosas nenas,
  Teñen un golpe, créeme, un golpe dun elefante...
  E Rus' permanece de século en século,
  Gran país infinito!
  
  Por que as nenas rusas necesitan nenos?
  Para dar a luz a unha corrente de heroes...
  E créame, os inimigos acabarán no canil,
  O vilán rabioso recibirá un puñetazo na cara!
  
  No nome de Xesús e Svarog,
  Onde o Deus Branco creou o bordo do universo,
  Comamos un perro antes da batalla,
  Para que teñas forza antes da batalla cedo!
  
  Despois collerémolo e golpearemos ao adversario,
  Baixo as tripas das nenas, cos pés descalzos...
  Para que asustara despois da maldición,
  E se pasa algo, engadirémolo cun póker!
  
  Está claro que Stalingrado non funcionou,
  As nenas de alí puxéronse en forte loita...
  Aínda que é unha pena coñecer un pouco a beleza,
  Non filmou a súa batalla " Pleboy "!
  
  Todas somos nenas, xa sabes isto,
  Genial, xenial coma un ovo...
  Cando só debuxaban no escritorio,
  E agora imos tirar o anel recto!
  
  Non perdonaremos nin as nosas vidas na batalla,
  E creo que entraremos en Berlín de broma...
  Pronto sei que vivir baixo o comunismo,
  Imos conseguir remuíños de neve!
  
  Á nena só lle gusta correr descalza,
  A neve arrefría docemente os seus tacóns...
  As avespas voan pola neve xeada,
  O guerreiro do Führer ata o cadaleito!
  
  En resumo, imos gañar, sei seguro
  Seremos capaces de crear paz en todo o universo...
  Florece para sempre ata o bordo do universo,
  A súa forza na batalla non cambia!
  
  Cando veñan Svarog e Cristo o Señor,
  Todos os mortos resucitarán namorados Rod...
  A horda rematará nun salvaxe tornado de morte,
  E a natureza estará na alegría eterna!
  
  Entón móvese ao corazón da xente Lada,
  Todo será bonito no infinito...
  Recibe, todo guerreiro sabe a recompensa,
  Os rusos somos invencibles nas batallas!
  É certo, aquí María púxose pensando que volveu chamarse rusa. Pero quizais non sexa totalmente rusa. O seu país é formalmente soberano, pero de feito baixo o control de Rusia. E o futuro non está claro. A guerra con Ucraína vai xa no seu segundo ano. E non se sabe cando rematará. E está a verterse moito sangue. E non foi posible desenvolver un movemento antiguerra serio e masivo nin en Bielorrusia nin en Rusia. Pola contra, só hai unha escalada do conflito.
  E a amargura da xente non fai máis que crecer. Saíu do cárcere en marzo, cando nada estaba claro. E o futuro do país non está claro. E agora converteuse nunha raíña.
  E non sofre, senón que goza. E que fermosos mozos elfos. Só as caras son demasiado infantís. É certo que os corpos son musculosos e esculpidos; é raro que os fisiculturismo humanos poidan ter tales músculos. Vaia...
  María sorriu e pensou: desapareceu da célula de castigo, e os seus carcereiros probablemente o teñan difícil. Non obstante, dado que María Kolesnikova non aparecerá en ningún lugar da Terra, probablemente pensarán que os servos do ditador calvo e bigotudo a mataron. E o cadáver estaba escondido. Ben, farán un pouco de ruído, e entón talvez María Kolesnikova será esquecida. Ou quizais non.
  Quizais se converta na segunda Xoana de Arco ? Ou Zoya Kosmodemyanskaya. Ben, este último, por suposto, foi promovido fóra de toda medida. Quizais porque na época soviética a xente carecía de erotismo, e unha rapaza case espida duns dezaoito anos cos pés descalzos na neve era unha especie de sex symbol vermello?
  Farán unha película sobre María Kolesnikova? Será ela un símbolo da revolución? Ou esqueceranse dela, como outras miles de heroínas sen nome? Por exemplo, cantas nenas morreron en catividade en agonía, e tamén foron levadas descalzas pola neve, pero ninguén sabe o seu nome.
  Si, os camiños do Señor son misteriosos. E Deus o Creador resultou ser un neno duns doce anos que levaba pantalóns curtos e os pés descalzos. Parecía moi exótico.
  Pero el criouna de prisioneira a raíña.
  María cantaba con sentimento;
  O pobo está nunha multitude silenciosa,
  Unha moza vestida de rudos trapos está sendo levada á execución...
  Onte había un trono, hoxe hai unha estada,
  Por que estás arruinando á princesa!
  
  Ai reis, reis, reis...
  Ao parecer, unha nena con trenzas...
  Non obstante, non puideron romper a princesa,
  Aínda que está descalza na neve,
  
  Ai reis, reis, reis,
  Bandeiras e trompetas da vitoria...
  Os tacóns espidos da nena estaban queimados,
  No frío parece que é pobre!
  
  E que algún idiota diga:
  A vida é fácil e divertida para as princesas...
  Ela anda descalza pola neve,
  Esta non é unha profesión fácil!
  
  Ai reis, reis, reis,
  Persoas lixeiras e fiables...
  Hoxe en día a princesa está completamente quebrada,
  Espantallo coma un xardín...
  
  Ai reis, reis, reis,
  As túas grandes fazañas...
  Se o inimigo non pode ser derrotado,
  Entón, es completamente ignominioso!
  
  A princesa recibe un azoute moi severo,
  Entón ela foi montada no estante...
  A súa condena é morrer espido,
  E perfora todos os ósos con brocas!
  
  Ai reis, reis, reis,
  A xente xa non é libre...
  Ao parecer, para expulsar os viláns da terra,
  Es demasiado nobre!
  
  Ai, reis, reis, reis...
  As cabeciñas voaron á vez!
  Aínda que son azuis, son esencialmente ceros,
  Escarlata derramaches sangue!
  María cantou algo semellante, e os seus dentes nacarados estiráronse nun doce sorriso.
  Os mozos massárona a fondo e cargárona cun poder sen precedentes
  María entón saltou. E agora tiña que tomar clases de esgrima.
  Saíu unha nena con trenzas brancas en bikini. Ela levaba unha espada de goma nas súas mans. A criada xefe deu a mesma espada nas mans de María.
  E a nena-raíña xirouno, sentindo a flexibilidade da súa man.
  Agora o seu corpo non era peor que o dos elfos. Pero tamén necesitas tecnoloxía e habilidades.
  E María, comezando a correr coa loura en coletas, de inmediato sentiu a súa torpeza e impotencia. É moi hábil, técnica e áxil.
  E María só ten ideas xerais sobre a esgrima. Entón, para ser sincero, non funciona moi ben.
  Ambas mozas estaban descalzas e as súas pernas eran áxiles e graciosas. E móvense rapidamente.
  Así que María, para animarse un pouco, comezou a dar aforismos;
  Canto máis amable é o pastor, máis malo é o seu can, máis suave é o rei, máis duro é o sátrapa!
  O ruso non é unha nacionalidade, senón unha vocación e un estilo de vida!
  Unha persoa débil necesita a Deus como un neno necesita un pai e unha nai, pero a medida que vai medrando, é cargado pola tutela, e el, desvinculado dos seus pais, apegase á súa muller: a ciencia e a razón!
  Por desgraza, a intelixencia non vale moito sen forza: un atleta estúpido pode estrangular facilmente ao académico máis abstruso.
  A verdade é que a morte, a diferenza dunha muller, sempre é verdade, pero a vida é pura traizón!
  É mellor cortar unha vez que maldicir cen veces!
  A modestia é a irmá da sabedoría! A presumir destrúe a mente!
  É máis fácil domar un tigre que rehabilitar un tirano: non se pode adestrar unha rata!
  Cantos máis inimigos, máis fermosa é a guerra! Usa menos palabras: a guerra non é un xogo!
  Hai menos pingas no mar que o disfraz dun axente secreto!
  Un dispositivo de tortura é como un instrumento musical, require amor e talento! Só que en lugar de risas e aplausos hai xemidos e bágoas!
  Xesús entre o rabaño é coma un diamante en bruto!
  O tempo é o verdugo máis despiadado, non coñece piedade nin palabra de misericordia!
  Un político hábil, aínda que xure, mantén a súa reputación de persoa intelixente!
  O touro adora o látego, pero non lle gusta arar!
  Para ter un bo arado, hai que plantar todo o ano!
  Se non podes morder, é mellor non ladrar!
  Quen vence a un tigre non terá medo dunha ducia de gatos!
  Un coche non é un luxo, senón un medio de castigo: o ceo para os policías de tráfico, o purgatorio para a túa carteira, o inferno para a tranquilidade!
  Cometer un erro é un descoido! Non admitir un erro é un crime!
  O home é imprevisible - a femia humana non é previsible en xemelgos!
  A política, a diferenza do esquí, require lubricante de ouro!
  Forza e intelixencia como marido e muller: dá a luz a obediencia só nunha parella!
  Un gobernante forte nunca encarcerará máis inimigos dos que pode reunir amigos!
  O diñeiro son as aletas do tiburón da xustiza!
  Precaución; non é sinónimo de covardía, pero coraxe é sinónimo de temeridade!
  Só os mortos non menten, e só se son ateos!
  Un mal crente rouba o corpo - un bo ateo rouba a alma!
  Unha carreira sen mentiras é como un tanque sen combustible!
  Quen ten misericordia colle forzas; a crueldade é sinal de debilidade!
  Despois de todo, o xenio e a arrogancia son cousas incompatibles!
  Aínda que un puño e medio é mellor que un, unha mente e media é peor que unha!
  O nobre arrisca a súa vida: o vil estraño!
  O líder non debe ser doce: lamberano! Pero non debería ser amargo: ¡ cuspiro !
  É máis difícil atopar area no deserto, que un motivo de arresto!
  A insidiosidade é a arma dos débiles - a mezquindade é a arma dos insidiosos!
  Usa amigos - o talento aproveita os inimigos - o xenio!
  Un golpe lento equivale a unha falta!
  A precaución do comandante é como un dedo no puño, un elemento integral, pero non substituirá o resto!
  Escoller entre a lei e a conciencia - unha persoa honesta preferirá, non só máis segura!
  É máis fácil atopar unha pedra seca no fondo do mar que un político honesto!
  A coraxe duplica a forza, o engano cuadriplica!
  Un heroe esgotado é máis débil que un neno novo!
  As mans son a nai, a cabeza é o pai - xuntos non deixarán orfo a vitoria!
  Calquera que desprece o exército terá que fuxir rapidamente!
  Na guerra, o valor vai da man da despiedade! Son coma os noivos nunha unión vitoriosa!
  Os imperios en crecemento son como unha pompa de xabón, só cunha xestión egoísta.
  A semente da vitoria debe ser regada con sangue e fertilizada con cadáveres!
  Un imperio baixo un réxime solidario é como a columna vertebral dun adolescente, canto máis grande, máis forte!
  A compostura para a vitoria é como temperar o aceiro!
  O frío xeado que vén da guerra non é tan malo se che conxela o corazón! É un desastre se o teu cerebro se conxela!
  A piedade é como a ferruxe, a compaixón é como o shashel: limpa o teu corazón disto e cúbreo con armaduras: despiedade, rabia, rabia!
  O pensamento fainos covardes; a imprudencia fainos cadáveres!
  A guerra é un proceso así - semellante á queima! O sangue é gasolina, os cadáveres son carbón, a vontade é xofre! E o extintor é unha vitoria!
  Corpo e mente como marido e muller, dan a luz a vitoria en parellas, sós son estéril!
  Un comandante brillante difire dun compositor brillante en que as súas obras mestras sempre che fan chorar!
  Normalmente un tirano: ambicións sen límites e intelixencia limitada!
  A honestidade é un concepto selectivo, o engano é universal!
  En que se diferencia o xadrez da política?
  No xadrez o xogo é igual, pero en política as autoridades sempre teñen vantaxe!
  No xadrez hai presión de tempo ao final do partido, pero en política sempre a hai!
  No xadrez os sacrificios son voluntarios, pero en política sempre son obrigados!
  No xadrez reordenan as pezas á súa vez, pero en política, cando queiran as autoridades!
  No xadrez non se poden recuperar movementos, en política fano a cada paso!
  Unha regra rodeada de nada é como unha pedra nun marco de mala calidade; o seu valor caerá e inevitablemente desaparecerá.
  O trono, a diferenza da cama, é compartido só por débiles!
  Todos poden gañar, pero non moitos poden perder con dignidade!
  É mellor morrer como un heroe que vivir como un covarde!
  Paradoxalmente, foi a debilidade física do home a que lle permitiu chegar a ser como Deus! Aínda que un mono tivese brazos máis longos, nunca collería un pau!
  Os vicios humanos moven o progreso e achégannos á omnipotencia! O covarde chegou a armadura, o preguiceiro - a roda, o débil - o guindastre, o glotón - os laxantes, o ambicioso - o avión, o aburrido - o cine, o curioso - a Internet, o sádico - a dínamo! Detrás de cada gran descubrimento hai un vicio! As paixóns básicas teñen tecnoloxía elevada!
  Se Adán non pecase, el e os seus descendentes serían diferentes dos animais de tiro só pola súa capacidade de falar.
  O tempo é o xuíz máis obxectivo: dá palabras a todos e revela probas!
  A improvisación é un axioma de vitoria! O patrón é o teorema da derrota!
  A falta de intelixencia aínda pode ser compensada por un ordenador, pero ningunha tecnoloxía pode substituír a coraxe!
  Na guerra, un covarde intelixente é máis útil que un tolo valente!
  Tendo en conta que os mortos non poden loitar, un soldado morto sempre é un mal soldado!
  A guerra é unha boa escola, pero se cometes un erro, non volverás a facer os exames!
  A lealdade só non é suficiente para servir ao país, pero nada pode substituír a súa ausencia!
  Porén, quen non saiba apreciar a vida, non poderá afrontar adecuadamente a morte!
  É imposible vencer as dúas cousas a cobiza e a estupidez, aínda que a ausencia da primeira adoita combinarse coa segunda.
  María Kolesnikova fixo unha fermosa broma, como unha gran oradora dos tempos antigos. E claro, ademais de aforismos, podes cantar. E aínda que a nena-raíña xa brillaba de suor, coma se lle estivesen untado de aceite espeso, colleuno e cantou forte con gran sentimento. E a súa voz era simplemente marabillosa;
  Ás veces un capricho é cruel - as fortunas non son irmás,
  Despois de todo, o loitador non tivo sorte durante canto tempo!
  Somos pezas dese xogo grande e descoñecido,
  Que Deus creou para xantar!
  
  Pero poderemos coñecer os dons do Todopoderoso,
  Despois de todo, o mundo ao redor está flotando aparentemente aireado!
  De feito, o destino afiará os machados,
  E ata sorte, xa que Deus era indiferente!
  
  Despois de todo, a felicidade é fráxil, como unha illa,
  No medio dun océano de dor e desgraza!
  E un home tímido está tan só
  Non é unha tormenta que reina na súa alma, senón a escuridade do mal tempo!
  
  Oh, é difícil ver baixo a estrela desastrosa,
  Para nacer no mundo na constelación de Saxitario!
  Estou como un ruiseñor que aspira ao meu soño,
  Hai sorrisos por todas partes, caras tolas e tortas!
  
  Realmente non o creo, será así para sempre,
  Ben, o home está condenado a ser un verme!
  Onde está a bondade e a sabia calor,
  A xustiza non é un soño fugaz!
  
  As autoridades do noso mundo son crueis e hipócritas,
  Ás veces queres queimar todo co lume!
  As paixóns humanas asolan coma un furacán,
  E parece ladróns e corvos arredor!
  
  Quero atopar polo menos un raio de luz do día,
  Para saber que a cabalería está viva!
  Pero na miña procura da máis mínima resposta,
  E parece que a todos lles importa!
  
  Oh, onde estás espírito sagrado,
  Canto tempo podes nadar baixo as nubes!
  A xente ten vista e oído,
  Voa cara a eles, non aletees en círculos!
  . CAPÍTULO No 3.
  María valía moito . Despois de que foi levada ao ximnasio. Alí podes quentar e adestrar os teus músculos. E ao mesmo tempo ver unha película. En particular, hai unha guerra cos orcos. Esta carreira é bastante ruda e desagradable. Exteriormente, os orcos son como osos, só os seus rostros son como os dos monstros.
  E este non é un mundo tan primitivo. Hai televisión, radio e ata tanques.
  Para os elfos, por exemplo, os coches son moi elegantes, pequenos, aerodinámicos. Os orcos, en cambio, son grandes, angulosos e torpes. María mirou esta batalla cun sorriso.
  Os elfos pelexan descalzos e en bikini. Son catro nun tanque pequeno pero áxil, que ten un canón de canón longo. A rodaxe aquí é tal que as mozas son moi claramente visibles.
  Teñen uns músculos fermosos e definidos, e a falta de zapatos encaixa nas súas pernas, o que só enfatiza a súa sexualidade.
  As nenas pelexan e unha delas cun nome completamente humano Elena di:
  - Eses son os orcos. Os seus tanques son só caixas feas. Mesmo sen unha inclinación racional da armadura. Estes son moito máis fáciles de romper!
  Elizabeth asentiu cun sorriso triste:
  - Podes estar aquí! Pero isto é para o noso beneficio.
  E a nena disparou contra o inimigo, usando os dedos espidos das súas graciosas e ciceladas pernas.
  E o impacto do proyectil resultou ser preciso. O proyectil danou a gran torre do tanque Orc.
  Ekaterina tamén está descalza, e a rapaza semiespida do tipo de elfos colleuno e chiscou, deixando ao descuberto os seus dentes moi grandes e ao mesmo tempo bonitos e completamente non agresivos. Esta era realmente unha rapaza de rara beleza.
  Aínda que literalmente, digamos que todos os elfos, e hai belezas. E por iso é famosa a súa xente.
  Efrosinya, outra rapaza desta raza nun tanque, comentou:
  - Fíxate no noso mundo, para un macho, hai mil femias. Por unha banda, isto é xenial para os homes. Pero, por outra banda, isto tamén dá lugar a problemas! Especialmente para as eternas nenas!
  Catherine confirmou, disparando de novo usando os dedos espidos das súas elegantes pernas:
  - Si, isto ten o seu propio problema, e ao mesmo tempo encanto! Polo tanto, é como unha espada de dobre fío. Non obstante, se hai unha fermosa moza musculosa ao teu lado, isto tampouco está mal!
  Elizabeth cantou apaixonada:
  Non está mal cunha rapaza
  Que podo dicir...
  Pero tamén temos que recoller ao tipo,
  Mozo, rapaz, rapaz!
  Neno, neno, casate contigo mesmo!
  E os guerreiros rían forte. E mostraron as súas longas e moi áxiles linguas.
  Un orco disparou contra eles desde un canón pesado e de gran calibre. Pero o proyectil pasou voando, polo que a elfa Euphrosyne cambiou lixeiramente o tanque cara a un lado.
  Isto realmente foi unha pasaxe. As mozas estaban realmente decididas a gañar a pesar de calquera resistencia do inimigo. E os orcos, hai que dicilo, son criaturas extremadamente peludas e peludas.
  Elena sinalou cun sorriso:
  - Probablemente a tortura máis noxenta é cando un orco che dá unha pata, e estás espido e atado. E está intentando bicarte!
  Catherine cantou cun sorriso irónico:
  Orco é un monstro peludo, simplemente non o estropees,
  Estrictamente segundo o réxime, cada bico!
  Unha cullerada de aceite ao día, un mínimo de sales,
  E o viño e a carne son só para hóspedes!
  Euphrosyne opúxose a isto:
  - Se comes unha cunca de manteiga, quedarás delgado coma un fósforo. E a nena debe ser musculosa e capaz de dar a luz a fermosos elfos. Non é?
  Elena riu e observou, facendo outro tiro, usando o talón desnudo da súa maldita, sexy e áxil perna:
  -Como se fose unha raíña,
  A terceira irmá dixo...
  Eu faría polo pai-rei,
  Eu daría a luz un heroe!
  Para animarse, Elizabeth comezou a cantar outro romance:
  Voaremos sobre as estrelas sobre o planeta,
  O sol brillará intensamente...
  O heroísmo dos elfos da luz é glorificado,
  Transforma o cazador no xogo!
  
  Vai ser un mal momento,
  Onde unha treboada brilla sobre o mundo...
  A mazá está en plena floración,
  A primavera está chegando, claro!
  
  Haberá unha era, créame de elfinismo,
  Onde calquera persoa é un demiurgo.
  Lavaremos a mancha do orkshismo da nosa cara,
  Se é necesario, tamén labraremos o arado!
  
  Haberá deuses brillantes polo mundo,
  Traerán alegría e risas aos elfos...
  Untaremos o noso cabelo con mitra ,
  Que teña éxito nesta gloriosa empresa!
  
  Si, Elfia é un país mundial,
  A terra santa do elfinismo...
  A nena descalza correu
  Ela naceu para ser noiva!
  
  Si, ama a beleza Elfia,
  Que creou o metal a partir da pedra...
  Créeme, a xente será máis feliz
  Deixando caer o napalm do ceo!
  
  Non busques a felicidade sen Rod,
  El darache amor para sempre...
  Baixo o talón da batalla de Svarog,
  O sangue dos monstros está a ser derramado!
  
  Non hai país máis fermoso de xigantes,
  Ten elfos e ananos nas filas...
  Estamos unidos para sempre coa Patria,
  Imos gañar en calquera batalla, xa sabes!
  
  Entón, por que está tan triste o loitador elfo?
  Coñeces o poder de Svarog...
  Provoca sentimentos decentes
  A nosa Lada de amor é ideal!
  
  Será mellor que o universo, créeme...
  Se o elfinismo comeza a gobernar...
  Somos nenos felices Svarog -
  Imos esmagar o orkshismo en quarks!
  
  Pronto a Terra volverase radiante,
  Pronto terá un gran éxito...
  E Yarilo nacerá coma un sol glorioso,
  e dará brillo a todos!
  
  Bebamos á Patria, rapaces,
  Para que Elfie poida prosperar para sempre...
  Para que o salario sexa infinito -
  Que non é unha vergoña soñar!
  
  Deixa que o Elfo se eleve por riba do universo,
  e o sorriso de Deus mostrará todo...
  Coa súa forza incorruptible nas batallas,
  Desvelaremos o engano máis astuto!
  
  Pronto o sol brillará máis,
  O espazo converterase nun patio...
  Entón queimas o lume máis quente,
  Afia o teu machado de aceiro!
  
  E despois coa canción da gran Lada,
  Iso deu a luz a poderosos deuses...
  Poderemos destruír a tribo dos salvaxes,
   Elfi-gloriosos fillos con espadas!
  Así cantaban fermosos e deliciosos os elfos. E as súas voces, tan ruiseñores e sexys. Con tales nenas, podes derrotar específicamente aos osos.
  Hai que dicir que son moi delgadas e fermosas, sexy e sedutoras, apetitosas elfas.
  Mentres tanto, as mulleres pilotos tamén loitan no ceo. Os loitadores aínda non están tan avanzados como no século XXI. Incluso teñen motores de parafuso. E armas - armas de avións e metralladoras. Pero, por outra banda, hai magníficas mulleres piloto loitando nas tripulacións. E para que lles resulte máis cómodo a loita, van descalzos e en bikini.
  Albina é unha elfa marabillosa. Preme os botóns cos seus dedos espidos. Os canóns dos avións están disparando.
  E o avión orco derrubado arde. E os coches destes osos son moi angulosos, pesados e torpes.
  Non obstante, isto só activa ás nenas. E moi intelixentemente maniobran os seus avións fóra do camiño dos ataques.
  Alvina, outra nena elfa, tamén disparou, usando os seus dedos descalzos e, piando, dixo:
  Son un loitador elfo, e o poder está en pleno apoxeo,
  O ceo é a miña morada!
  O seu compañeiro riu e confirmou, derrubando ao orco:
  - Si, o mosteiro!
  No ceo, por suposto, as batallas están a suceder con distintos graos de éxito. É certo, os elfos derriban orcos con moita máis frecuencia que os representantes da xente glamorosa.
  Pero hai moitos orcos. E isto xera problemas.
  María Kolesnikova mirou esta película e observou:
  - Sería bo usar feitizos protectores e amuletos!
  Natasha, o nome do elfo que era o ministro da guerra da raíña, respondeu cun suspiro:
  - Levamos moito tempo usándoo, pero non sempre axuda! Os orcos, os trolls e os nosos outros inimigos tamén usan maxia, incluída a que rompe as defensas máxicas.
  María tuiteou:
  - Si, é verdade! Pero e se probas auga bendita?
  Natasha sorriu e preguntou:
  - Auga bendita?
  A raíña e o antigo prisioneiro confirmaron:
  -Iso é exactamente auga bendita. Esta é unha idea moi boa, e que demostrou ser eficaz nunha guerra real!
  O glamuroso ministro de Defensa coincidiu cun sorriso:
  - Por que, Maxestade, cómpre probalo!
  María colleuno e cantou con moita paixón, sentindo unha onda de inspiración;
  Son unha nena cabra soviética,
  Ela traballaba e labraba os campos con amor...
  Pero unha treboada tronou...
  O fascista atacou, non hai sitio para el!
  
  Coraxésimo primeiro ano terrible.
  Hitler ataca en gran cantidade...
  Deixamos que os rusos se desperdicien por lotes,
  Os proyectiles están a estoupar, as balas asubian!
  
  Non hai lugar, non é peor atopar aquí,
  Cando a dor e a destrución están en todas partes...
  a rapaza non ten nin vinte anos,
  Pero canta dor e privación hai ao redor!
  
  O fascismo malvado ataca a Patria,
  Tan poderoso, simplemente feroz...
  Pero creo que o comunismo é o vencedor,
  Quen son estes alemáns que están cegos despois de Adolf?
  
  O inimigo é moi forte, créeme,
  A súa presión é activa e cruel...
  O fascismo é só unha besta salvaxe
  E contra a nena a imaxe é de ollos azuis!
  
  Ningunha rapaza non vai dar marcha atrás
  Corren descalzos pola neve...
  Exames, aprobando só cunha A,
  E as nosas rapazas loitan con moita valentía!
  
  Foi en balde que o fascismo atacou a Rus',
  Aínda que o aliado de Fritz axuda...
  E o Terceiro Reich pronto voará,
  Polo menos mata rusos carnívoramente!
  
  As nenas non saben a palabra paz,
  Eles loitan ferozmente pola vitoria...
  Aínda que Hitler é tan xenial nas palabras,
  Que simplemente se converteu nun pallaso!
  
  Imos xaque mate aos Krauts pronto, rapazas,
  O inimigo está practicamente golpeado preto de Moscova...
  Despois estivo o lendario Stalingrado,
  Atopouse cun enfrontamento, sabe que é xenial!
  
  Ben, que é un tigre para as nenas?
  Realmente unha máquina poderosa...
  Non necesitamos xogos de beleza estúpidos,
  A cuxo exército de fascistas esmagou!
  
  Estados Unidos está axudando moito a Fritz,
  Dan avións, tanques gratis...
  Deberon de volverse tolos
  que os ianquis comeron suficientes belans!
  
  Si, Hitler disparou ao can,
  E Goering apoderouse do espazo no trono...
  Quizais non teña idade para ser grande,
  Ese porco gordo da coroa real!
  
  Pero os EUA e Gran Bretaña están agora
  Así que comezaron a axudar celosamente aos fascistas...
  O exército vermello non contará as súas perdas,
  E o comunismo esmoreceu!
  
  Esta é só unha situación infernal,
  Cando o poder do capital está na unidade...
  E o colapso simplemente ameaza...
  A terra non é suficiente para os nazis, coñece aos ianquis!
  
  En balde Sam ofrécelles unha bomba,
  E manda comida ao Führer...
  Despois de todo, despois de derrotar a URSS na batalla,
  Adolf ataca aos anteriores xefes!
  
  Por suposto, sufrimos moitas perdas,
  As nenas están descalzas incluso no frío...
  Pero se é necesario, durmiremos Moscova,
  As nosas trenzas enrózanse coma ouro!
  
  Se defendemos a Stalingrado,
  Créeme, podemos chegar a Berlín...
  Para o Exército Vermello, créame, esta é a situación,
  Cando o pobo e o exército estean unidos!
  
  As nenas non saben, simplemente non hai palabra,
  E loitan ferozmente con orcos malvados ...
  Xa veremos, as nenas cren o amencer,
  Aínda que os ollos ás veces son como pratos!
  
  Creo no xusto tsar ruso,
  Será capaz de facer a vontade máis forte que o aceiro...
  Que haxa un soberano ortodoxo,
  Se Stalin non puido facer todo ben!
  Si, deixa florecer o país soviético,
  O camiño será a construción á luz do comunismo...
  Victory abrirá unha conta ilimitada,
  Aínda que os fillos do revanchismo mostrasen os dentes!
  
  Ben, que dis, tío Terrible Sam,
  Criado, considérase arruinado...
  Conseguiu repeler aos nazis da URSS,
  E isto significa a morte do capital!
  
  Ben, non só unha, nin dúas veces,
  Aínda se lles verá atronar sobre Rusia...
  Para que os ceros non cheguen á súa terra,
  Quizais cree para Deus!
  
  Onde Stalin simplemente non podía,
  As nenas descalzas poden facelo...
  Para eles, o Deus poderoso, o Santo Svarog,
  E precisión ao disparar desde unha metralleta!
  
  En resumo, a loita non é o final en absoluto,
  Os rusos loitamos pola vinganza...
  Haberá un vello e un mozo na batalla,
  Non daremos aos nazis unha terrible oportunidade!
  
  En resumo, somos nenas descalzas,
  De novo intentou atacar furiosamente,
  E cun tacón espido, un puño forte.
  ¡Fugarémoste tanto que o Führer parece de esguello !
  
  Creo que Rus pronto renacerá,
  Baixo a bandeira do gran Svarog...
  Loita pola túa terra e non teñas medo,
  Porque pronto haberá moita felicidade!
   Despois dunha canción tan alegre, aínda que non demasiado clara e non totalmente lóxica, con algunhas contradicións, as nenas da raza elfa están listas para asumir e mover montañas de verdade. Nacen de verdade para gañar.
  E aquí están as mozas en bikini, deixando pegadas espidas na lama, disparando armas. Aquí están batendo canóns de gran calibre e grandes proxectís voan alto nun arco. Entón, os orcos son arroxados e volcados polos seus obuses. Este é un tiroteo realmente extremadamente asasina, e non parará, non respirará.
  Un dos elfos, a capitán Svetlana, susurrou á súa amiga cun sorriso malicioso:
  - Cres que nos darán un asterisco para os ombreiros?
  Ela respondeu cun sorriso:
  - ¡Poserán ao día e darán máis!
  Despois, a rapaza tocou con enerxía as súas pernas espidas, graciosas, moi sedutoras, bronceadas e musculosas e cantou:
  Dixéronnos: necesitamos altura,
  E non aforre munición...
  Aquí vén a segunda estrela
  Ti con correas de ombreiro!
  As nenas, descalzas, cos músculos que rodaban como bólas baixo a súa pel de bronce, tiraban pesadas caixas con cunchas. E isto, tamén hai que dicilo, un movemento moi forte.
  Os guerreiros parecían tirar unha carta sobre a mesa. E de novo dispara un arma moi letal.
  Natasha, a ministra de Defensa sinalou:
  - O poder destrutivo dos proxectís aumenta grazas aos feitizos máxicos. Este tamén é un exemplo do uso da maxia con fins militares!
  María asentiu coa cabeza:
  - Isto é certo! E aínda podemos facer moito para futuras vitorias!
  Outro tanque movíase pola herba laranxa. Tiña unha silueta moi baixa. E practicamente non tiña torreta, pero tiña un canón rotativo especial. E este coche parecía pretencioso. Só había dúas nenas nel. Xa que este tanque era máis pequeno do habitual.
  Natasha sinalou:
  - Este é o coche do futuro!
  María aceptou:
  - Si, pensei que era un desenvolvemento prometedor. Pero é máis difícil acadar un pequeno obxectivo. Os alemáns quebraron durante a Segunda Guerra Mundial ao fabricar tanques demasiado grandes.
  Natasha chiscou o ollo e berrou:
  - Os nosos tanques son moi rápidos,
  E as nenas están espidas e descalzas!
  Mentres, na película mostraban como un neno elfo, un neno duns dez anos, gateaba polos arbustos. Instala un pequeno transmisor para guiar o dron dos elfos . Ata agora, estes dispositivos son os máis sinxelos e primitivos.
  Os pés espidos e infantís do neno salpican a herba. É coma un mozo partidario. O neno leva só pantalóns curtos e o tempo é fresco e chove. E o neno treme polo frío.
  Con todo, canta con valentía:
  Son un mozo partidario completamente descalzo,
  Un neno que arrisca con valentía a súa vida...
  Para que os elfos non teñan problemas aquí,
  Que o pobo viva nun comunismo glamuroso!
  E o neno collerao e mostrará a súa lingua. E así o neno elfo vai camiño do campamento dos orcos. O fedor dos osos peludos fai cóxegas desagradables nas fosas nasais dos nenos.
  O neno está en gran risco. Escárase baixo os propios narices destas criaturas peludas.
  María comentou:
  - Rapaz valente. Pero paga a pena enviar a nenos tan pequenos nunha misión?
  A ministra de Defensa, Natasha, sinalou loxicamente:
  - Os nenos tan pequenos dan un aura máis pequena e a maxia de busca e seguridade dos orcos practicamente non os ve!
  María riu e sinalou:
  O heroísmo non ten idade
  Nun corazón novo hai amor polo país...
  Pode conquistar os bordos do espazo,
  Fai feliz aos que viven na Terra!
  Natasha aclarou cun sorriso:
  - Non só os vivos, senón tamén os mortos, e non só na Terra!
  María, en resposta, pisoteou con rabia o seu pé descalzo, pesado e forte, que agora podía romper o lombo dun lobo:
  Vive a Terra, viva a Terra,
  E entendes á xente...
  Segundo amor, segunda terra,
  Non haberá unha segunda Terra!
  De mil planetas
  Non hai tal verde!
  De mil planetas
  Non hai tal favorito!
  Mentres tanto, o neno elfo instalou o transmisor e gateou cara atrás. Os seus tacóns rosados e espidos brillaban moi ben.
  María mesmo pensou que, se o neno era atrapado, os seus tacóns espidos e redondos queimaríanse cun ferro quente. E como berrará este neno.
  E os orcos sorrirán e cheirarán carne queimada polas fosas nasais.
  Así o colleu o neno e co pé descalzo presionou unha cascuda que se arrastraba pola herba. O insecto pestanexou e de súpeto converteuse nunha pedra preciosa.
  O neno colleuno cos dedos espidos dos pés, botouno na man e berrou, apenas audible:
  - Un sorriso fará que todo sexa máis brillante,
  E un elefante e ata un caracol pequeno...
  Que os elfos estean máis alegres na batalla,
  E que os orcos só sufran perdas!
  E o neno lanzouse rapidamente entre os arbustos. Este é un lindo bebé. Bastante humano.
  Nunha película, tamén había un neno que puxo minas debaixo dos tanques.
  E foi atrapado. É unha mágoa que a película soviética non mostrase como foi torturado. Pero só foron levados á execución descalzos na neve.
  E a cámara mostraba pequenas pegadas infantís no ventisquero, de primeiro plano. E isto falaba máis que se a tortura se mostrase polo miúdo e naturalista.
  Esta é verdadeiramente unha película.
  María cantou con gran sentimento, flexionando os músculos das súas pernas espidas e musculosas:
  Ilumina as noites escuras coma fogueiras,
  Somos pioneiros, nenos, traballadores...
  A era dos anos brillantes achégase,
  O berro do pioneiro é estar sempre preparado!
  O berro do pioneiro é estar sempre preparado!
  Natasha riu e confirmou:
  - Este ovo duro hai que cocer durante quince minutos, pero o pioneiro da familia dos elfos sempre está listo!
  . CAPÍTULO No 4.
  Mentres tanto, houbo outros episodios da guerra. Aquí están dous elfos librando unha guerra de francotiradores.
  Estaban descalzos, pero con camuflaxe manchado. E sentáronse nunha emboscada, buscando obxectivos.
  Unha delas, a loura Alicia, molesta, comentou:
  - Os orcos, debo dicir, son moi fedorentos. E polo tanto é imposible confraternizar con eles!
  Angélica riu, disparou, deitando o soldado oso peludo e cantou:
  Nunca faltaremos
  Os problemas non chegarán ao noso elfo!
  E ela mostrou os seus dentes de perlas.
  Alicia tamén disparou, e tamén atravesou a cabeza do orco. Digamos que son guerreiros tan chulos. E non podes discutir contra eles!
  Angélica lanzou a granada cos seus dedos espidos. Ela partiu o orco en anacos e cantou:
  Observamos como falcóns
  Volando coma aguias...
  Non nos afogamos na auga
  Non queimamos no lume!
  Alicia confirmou cun sorriso:
  - Si, os guerreiros son o que necesitamos!
  E lanzou unha granada pesada co seu talón espido. Destrozou unha masa de orcos.
  Ese era realmente o equipo. E as nenas elfa son moi fermosas, e completamente descalzas cun biquini lixeiro.
  Pero non se avergoñan, senón que cantan:
  Hai calor e neve no mundo,
  O mundo é rico e pobre...
  A xuventude de todo o planeta está connosco,
  O noso equipo de formación mundial!
  E as nenas seguían fodendo os orcos. Esta foi a súa desorde. E se o fan, non lle parecerá tan pequeno a ninguén, mesmo a criaturas tan peludas como os orcos.
  María Kolesnikova, vendo unha película, cantou:
  Iremos á batalla con valentía,
  Pola causa dos elfos...
  Mataremos a todos os orcos,
  Loita non te despistes!
  Digamos que estes son o tipo de nenas que son combativas e apaixonadas nos seus impulsos. A clase máis alta de destrución, pódese dicir.
  Pero dende as tropas de asalto ata os orcos, a elfa Helga dá patadas e despois canta:
  -Gloria a Elfia, gloria,
  Os tanques corren cara adiante...
  Tal poder elfo,
  Os orcos están sendo golpeados con furia!
  Así que as nenas asumiron os orcos e, literalmente, cunha forza letal, destrución total, abriron o marcador. E non se poden parar. Se o temos, témolo.
  E presionan os gatillos cos seus dedos espidos.
  A nena Alenka dispara contra os orcos cunha metralleta. E lanza unha granada coa forza mortal dos seus dedos espidos ao inimigo e ruxe:
  - Son o máis forte do mundo,
  Botareinos todos ao baño!
  E como vai rir e amosar a súa lingua, que ten unha lingua moi longa.
  A rapaza Anyuta riu e observou, lanzando o chícharo asasino da aniquilación co seu talón espido:
  - Podemos literalmente facer calquera cousa. E esta é a nosa orde entre os elfos!
  As nenas pelexan, e hai moitas. Que bonito é vivir nun mundo onde hai tantas mozas. E os elfos son para sempre novos e fermosos. De feito, eran ladróns moi chulos. E poden dicir cousas que non se poden dicir nun conto de fadas ou describir cun bolígrafo - simplemente excelente.
  Alla, que loitou contra esta lacra, observou con agresividade, detonando os orcos con ráfagas de lume, segándoos coma unha gadaña:
  - ¡Que morra o Führer calvo!
  E como rirá e amosará os seus fermosos dentes.
  Estas rapazas son acrobacias aéreas!
  Non, ben, intenta resistir a esa xente.
  María a elfa de cabelos dourados colleuno e cantou:
  - Os barcos están rotos,
  Os cofres están abertos...
  As esmeraldas e os rubíes flúen coma a chuvia,
  Se queres ser rico,
  Se queres ser feliz,
  Quédate connosco rapaz
  Serás o noso rei!
  Serás o noso rei!
  E os guerreiros volverán asubiar a coro. E os corvos, sufrindo un infarto, caeron sobre os orcos, atravesándolles a caveira.
  Isto é realmente que as nenas tomaron e acabaron. Definitivamente é xenial e salvaxe.
  Ben, que chulo é iso. E realmente, por suposto, acende.
  Estas son realmente nenas.
  E os Xogos Olímpicos, cos pés descalzos e fortes, lanzarán un barril de explosivos contra os orcos.
  Voará e explotará cunha forza mortal extrema. E todo está rasgado en pequenos fragmentos, xunto con todo un batallón de orcos.
  E de novo as nenas levarán os seus pezones escarlatas á boca e asubiarán. E os corvos, que sufriron ataques cardíacos, caerán de inmediato nun desmaio mortal.
  E os seus cranios serán tomados e rachados baixo os golpes. E este é un efecto moi mortal e destrutivo.
  Marusya tamén colleu e lanzou unha granada letal ao inimigo cos seus dedos descalzos, espallou aos orcos e cantou:
  A vitoria agarda, a vitoria agarda,
  Os que queren vencer aos malvados orcos...
  A vitoria agarda, a vitoria agarda,
  Seremos capaces de derrotar aos nosos inimigos!
  E Matryona tamén botará un limón ao inimigo cos seus pés descalzos e ruxirá:
  - A bordo!
  As nenas foron completamente separadas. E son, de feito, belezas escritas. E as súas pernas están espidas e ciceladas.
  Si, enfrontáronse a estes orcos, e son completamente segados e mortos.
  E a fronte dos elfos e un número menor de elfos comezaron a facer presión sobre os orcos, estes osos peludos.
  As nenas precipitáronse ao ataque.
  A guerreira elfa de cabelo laranxa colleu e presionou o pezón escarlata do seu peito no botón do joystick.
  A onda de choque desencadeouse. E precipitou a ecografía aos orcos. E cubriunas todas á vez, literalmente calcinándolles os ósos.
  O guerreiro tuiteou:
  - Polas carreiras tolas da cobra!
  E como o levará e rirá. Estas son realmente mulleres, digamos que son super.
  As nenas deben destacarse como formidables.
  E así lanzaron regueiros asasinas de granadas de carbón cos seus talóns espidos.
  Arrancaron moitos osos furiosos e peludos. E despois diso as nenas colleron e puxéronse a cantar;
  Pídolle, Señor, que o día non se esmoreza,
  Que a mirada da rapaza sexa para sempre nova!
  Para que o noso cabaleiro se eleve sobre as rochas,
  Para que a cuberta dos lagos sexa máis clara que o cristal!
  
  Que mundo tan fermoso creou Deus,
  Comían prata nel, e o bordo era rubí!
  Estou buscando unha moza, o ideal de Deus -
  Para iso, derrubou os inimigos nas batallas!
  
  Por que está tan pesado o corazón do mozo?
  Que quere atopar neste mundo?
  Por que se rompe o remo?
  Como resolver unha maraña de grandes problemas?
  
  Eu tamén quero, Deus, ser feliz,
  Busca o teu soño celestial!
  Para que non se rompa o fío da sorte,
  Para poñer unha liña debaixo do camiño, unha liña de lastre!
  
  Pero que debo buscar nunha medida sen amor,
  Que nenas poden ser máis caras?
  É difícil construír a felicidade no sangue,
  Só podes nadar ao longo del ata o inferno do inferno!
  
  A separación é unha tortura para min
  A guerra segue sendo un pesadelo!
  Aquí ensillaba o cabalo co pé no estribo,
  Aínda que o orco malvado, o verdugo levantou a machada!
  
  Levan as nosas fillas,
  Tortúraos e queiman os seus corpos con lume!
  Pero derrotaremos ao Führer,
  Saiba que o noso Elfo nunca morreu!
  
  Casamos despois da guerra malvada,
  Entón os nenos van rir!
  Todos son parentes de sangue para min,
  Estou á caza de caza gorda!
  
  E as follas do carballo son coma esmeraldas,
  El dixo que o rapaz fixo un gran traballo!
  Que a túa conciencia estea clara coma o cristal,
  E só os positivos do balance serán números!
  As nenas cantaron e mostraron o seu colosal aplomo e posición de loita.
  E por suposto, un dos guerreiros trouxo unha mangueira. E cargouna con gasolina. E como tomará e lanzará un regueiro asasino. Un tsunami de lume asasino fluirá. E queima completamente os orcos.
  E isto é moi xenial. Está a producirse unha destrución literalmente totalitaria.
  Isto é algo que ningunha nena pode resistir, como lamber algo moi doce, saboroso e apetitoso coa lingua dun elfo.
  E ao mesmo tempo, vai adiante e queima a cabeza do orco .
  chan así . E nin sequera deixes un óso do inimigo.
  Así son as nenas ás veces. E mostraron os dentes e mostran o seu temperamento coma unha cobra-cobra.
  Guerreiros que destrozarán calquera exército. E se queren, poden tirarse peidos.
  Imaxina que pasaría se mil elfos liberasen gases á vez? Debo dicir que pasará?
  Ah, será moi chulo, quizais o ceo impedirá que isto suceda. Pois entón choverán corvos sobre as cabezas dos orcos. E caerán e romperán caveiras, mostrando o impacto máis asasino do universo.
  E as nenas comezaron a cantar de novo na súa rabia e paixón salvaxes, e os seus dentes nacarados brillaban coma espellos.
  O pesadelo sempre vén coma unha serpe
  Non o estás esperando, pero arrastrábase pola porta!
  Vostede é unha familia feliz e xenerosamente alimentada,
  Non sabes que hai xente que é besta!
  Agora comezou a incursión da horda impetuosa,
  ¡Os tártaros están a choparnos de frechas!
  Pero nacemos para unha fazaña valente,
  E soportaremos golpes crueis!
  
  Ninguén sabe se Deus é bo
  O home volveuse tan cruel!
  A morte xa bate co puño no limiar...
  E Wezelbub sacou os cornos da calor !
  
  Si, estes son os tempos dos antigos antepasados,
  No que nos metemos tan chulos!
  Iso non era o meu soño,
  Non é o que iamos, polas montañas afastadas!
  
  Pero se te atopas no inferno,
  Ou mellor dito, nun mundo de dor, escravitude, batalla!
  Aínda manterei a esperanza,
  Deixa que o teu corazón bata eses ritmos!
  
  Pero os ensaios son a nosa cadea,
  O que non permitirá que os pensamentos sexan fáciles!
  E se é necesario, debes soportar,
  E se gritas, entón a todo pulmón!
  
  É un poeta e un canalla,
  Pero non no campo de batalla quente!
  Morrerán os viles inimigos da Patria,
  Serán enterrados rapidamente e de balde!
  
  Agora tómao e inclínate ante Cristo,
  Cruce, bicando a cara da icona!
  Creo que vou dicir á xente a verdade,
  O Señor daranos unha herdanza peculiar como recompensa!
  As nenas cantaban ben. As súas voces son tan radiantes e brillantes. E con voz completa.
  E despois da canción, todo un batallón de nenas despegou e soltou peidos. Levantáronse nunha columna e correron cara á nube de corvos. Leváronos e atacáronos.
  Isto comezou a sufocar os corvos, que literalmente asfixiáronse e retorcíanse, recibindo un lazo no pescozo.
  E caeron tantos corvos. E atravesaron a parte superior das cabezas dos orcos. E os osos soltaron fontes de sangue marrón. Foron noqueados coma chícharos triturados.
  As nenas rían. E mostraron as súas linguas. Chiscaron un ollo ás criaturas que se achegaban a eles.
  Unha das nenas berrou:
  - Os orcos non son coma os humanos,
  Orcos, estes son orcos...
  Se é peludo, entón é un vilán,
  A voz da rapaza é moi clara!
  E fixo un ollo aos seus amigos.
  Os guerreiros inmediatamente sentiron unha salvaxe confianza en si mesmos. E os seus dentes brillaban como cumes das montañas. Ou quizais son perlas e tesouros do mar.
  As nenas rían e cantaban:
  Ai mar, mar, mar, mar,
  Os rapaces están sentados na cerca!
  Os orcos verán a dor,
  ¡Os cabróns morrerán todos en desmontaxe!
  E os guerreiros tomarano e asubiaran. Nesta ocasión non só caeron corvos sobre as cabezas dos orcos, senón tamén pedras de sarabia. E romperon literalmente as caveiras dos osos.
  Así foi como as nenas elfa enfrontáronse aos orcos destes osos fedorentos. E resultou moi chulo.
  E cando as belezas comezaron a cantar, era puro caos;
  Os ceos son unha alfombra estampada de estrelas,
  A lúa dará luz aos outeiros!
  O regato da montaña baixa,
  Ouro brillante sobre pedernal!
  
  A sinxeleza da Madre Elfa,
  As aldeas están cheas e cómodas!
  As doncelas gritaron de felicidade,
  Como un baile redondo van segar!
  
  Chegou o problema, vella da guerra,
  Mostrando os dentes - un remuíño de cunchas!
  A destrución corre cos orcos,
  O teu compañeiro morreu na batalla!
  
  Ti mesmo aínda es un neno...
  A oficina de rexistro e alistamento militar non deu o visto e prace!
  Como, non tes suficientes anos extra,
  O país debe protexer aos seus fillos!
  
  Fuxiu á fronte sen armadura,
  Para traer bondade e luz!
  Para que os orcos non os priven da súa vontade,
  Para non atopar o amencer encadeados!
  
  O meu amigo tampouco durmiu,
  Conseguiu liberarse: é unha loitadora!
  Derribaremos os orcos do seu pedestal,
  Que sexa o final do Führer!
  
  É difícil loitar, dor e fame,
  Nena descalza no inverno!
  Aguantamos o frío amargo en farrapos,
  Ás veces comemos a mesma casca que os bidueiros!
  
  E o inimigo está voando en avións,
  Como un monstro do inferno "Tiger" ruge!
  Un oso nacido dun lobo malvado
  Un lanzallamas está saíndo dos tanques!
  
  Para quentar os teus pés descalzos,
  Que se puxeron azuis na neve!
  A nena escolleu os camiños
  Onde as cinzas escurecían a ventisca!
  
  Pero resistimos, lonxe do frío,
  Neno e nena adiante!
  Venceremos o sorriso de Xudas,
  Rus' borrará a escuridade dos orcos na area!
  
  Os tacóns dos adolescentes parpadean
  A neve deixou un rastro lixeiro!
  A xeada non é nada fácil de soportar,
  Correr descalzos quentanos!
  
  E os malvados orcos non teñen dereito,
  Están ruxindo polo frío!
  Un poder tan forte
  O noso cabaleiro elfo é moi chulo!
  
  Botaron cara atrás unha onda do inferno,
  Agora Feyropa está por diante!
  Tal é o destino do santo soldado,
  Sexa sempre leal a Elfie!
  Digamos que estas rapazas son super. Hai moita ilusión e lume neles. Como nenas trenzas vermellas. E as belezas sempre están descalzas.
  Os guerreiros atacaron aos orcos a fondo. Eran moi afeccionados a tal técnica, cando cos dedos descalzos lle lanzas chícharos de aniquilación e morte ao inimigo.
  E desgarras os osos en anacos e chuletas. E que son tan fritidas e deliciosas.
  E as nenas garabatean sobre os osos que se achegan. E peguemos cun morteiro aos orcos elfos.
  E hai que ter en conta que as belezas fan isto de forma extremadamente efectiva. E a súa agresividade combínase cunha graza extremadamente glamorosa e deliciosa.
  Os guerreiros enfrontáronse aos orcos e comezaron o exterminio totalitario.
  Aquí as nenas usaban os seus pezones de rubí. Premeu as teclas que activan os lanzallamas.
  E colleron, e enseguida cubriron o batallón de orcos. E efectivamente levárono e queimárono ata o chan .
  Estas son as nenas de aquí. E se é necesario, as linguas utilizaranse directamente para o propósito previsto. E o propósito de tales linguas é dar alegría aos homes. E mostra o teu temperamento magnífico e agresivo.
  Non hai mozas así, se se moven, os osos seguramente non frearán.
  Mostran logros tan grandes.
  E as nenas poden tocar os violíns sen moita cerimonia.
  Esta é tamén unha técnica moi boa.
  As nenas comezaron a tocar os violíns. E ao mesmo tempo suxeitaban os arcos cos dedos espidos. E soou música magnífica e encantadora. E é simplemente xenial.
  E entón as nenas colleron e puxéronse a cantar;
  Creo na miña Santa Patria,
  Que a través da Verdade se pode gañar a salvación!
  Protexeremos aos nosos fillos do mal -
  O inimigo virá de nós, créeme, vinganza!
  
  A miña espada golpea como o tesouro de Ilya ,
  E as súas mans non saben o cansos que están na batalla!
  Somos como un escudo fiable para a Patria,
  Para protexer un lugar no paraíso puro dos viles!
  
  Retírese, golpea e lanza de novo - golpea,
  Tal é o destino do camiño, ai, para un soldado!
  Mentres viva polo menos un vilán,
  Limpa o canón e a vista frontal da túa metralleta!
  
  Debes loitar se un conto de fadas é un mundo,
  Ás veces pódese abandonar o ouveo!
  Pero conservamos a nosa honra á Patria,
  Aínda que ás veces hai moreas de cadáveres!
  
  Nacemos, tivemos sorte no país -
  No que todos poden converterse nun heroe!
  No que á xente, e despois a ti mesmo,
  O guerreiro máis forte e valente!
  
  E agora gritaremos - adiante,
  Para asaltar os reductos, as fortalezas poderosas!
  Para que non suceda que é coma se a mente mente -
  Votaremos as nubes nos avións!
  
  Por suposto, podes ir directamente ao inferno,
  Xa que todos os camiños son coma o conrazón e sementan cardos...
  Pero aínda alí as espadas dos loitadores golpean,
  E as bombas están caendo do ventre dos avións!
  
  E que é o inferno para o loitador Elf?
  Outra proba!
  Loitaremos ata o final -
  Imos cumprir o verdadeiro desexo de Deus!
  
  E derrotaremos bandas de trolls e ghouls,
  Cheguemos ao lugar onde a Terra é o Edén!
  A aguia acabará co vil corvo,
  A honra e a fe levaranos aos logros!
  
  A vida rebenta cun regueiro tempestuoso,
  O que lle pediron a Cristo farase realidade!
  A graza fluirá como un regueiro de fervenzas,
  Para a gloria da Nai Elfia!
  As nenas cantaban e tocaban os violíns ao mesmo tempo. E a música soaba tan fermosa e brillante. E estendeuse literalmente por todos os ceos.
  E os corvos, perdendo o coñecemento, desmaiáronse e atravesaron as cabezas dos orcos.
  E as nenas actuaron cunha enerxía incomprensible. A través deles fluían correntes de hiperplasma.
  Ou quizais tamén o magoplasma, que as mozas personificaron como unha influencia abraiante e asasina.
  Os guerreiros mostraron os dentes, e despois da superficie dos seus colmillos emitían raios que cegaban aos orcos e facían sangrar os seus ollos. E resultou ser tan incomprensiblemente xenial.
  Os guerreiros volveron presionar os botóns cos seus pezones de rubí. E golpearon o inimigo con erupcións de lume de poder colosal e destrutivo dos volcáns.
  E todo reacciona e arde. E fan explotar os tanques dos osos. E correntes de chamas ardentes están a derreter as máquinas do imperio de Putin.
  As mozas, debo dicir, son simplemente marabillosas e mostran un espírito de loita tan excelente que ninguén se atrevería a acusalas de nada estúpido e obsceno.
  Din sobre esas nenas: sodes simplemente Deusas e Super!
  Así que volveron a retomar e comezaron a cantar con moita ilusión;
  Hai mulleres na nosa Elfia,
  Por que conducen un avión como broma?
  Cal é o máis fermoso de todo o Universo -
  Iso matará a todos os adversarios!
  
  Naceron para gañar
  Para glorificar ao Elfo en todo o mundo!
  Despois de todo, os nosos poderosos avós,
  Un exército foi reunido inmediatamente para eles!
  
  Os xigantes están na máquina,
  O seu poder é tal: esmagan a todos!
  Somos fillos da Patria, unidos -
  Unha fila de soldados marcha!
  
  O tormento non poderá rompernos,
  O lume do mal napalm é impotente!
  Onde adoitaba arder o facho...
  Xa está aceso o foco!
  
  Todo no noso país é un facho á luz,
  Coches, estradas, pontes!
  E as vitorias cántanse en cancións -
  Somos falcóns de luz - aguias!
  
  Glorificaremos a Patria con audacia,
  Imos levarte aos cumes empinados!
  Somos como pioneiros no espazo -
  E imos romper o pescozo dos malvados orcos!
  
  Poñémonos ao día con todos os réptiles de Marte,
  Abramos o camiño a Centauri!
  Haberá nós os que teñamos medo ao depredador,
  E quen é amable e honesto para amar!
  
  Elfia é o país máis doce de todos,
  Hai algo do que estar orgulloso, créame!
  Non fai falta falar tonterías...
  Sexa humano e non unha besta!
  
  Cheguemos á fronteira do universo,
  ¡Construiremos alí unha fortaleza de granito!
  E quen perdeu o arrepentimento,
  Quen se apresura a vencer á Patria!
  
  O que segue - pouca imaxinación
  Pero créeme, resucitaremos os mortos!
  Arrancaremos o aguillón da morte cun tiroteo,
  Pola gloria do inmortal Elfie!
  Así cantan as nenas, e as súas voces son como ruiseñores, merlos e paxaros de lume nunha botella. Digamos que estas nenas son simplemente super e hiper .
  E cantan moi conmovedor e deliciosamente.
  Estas son as belezas que, se asumen algo, ningún orco o atopará suficiente.
  E as nenas destrúen osos xogando. E entón os pilotos elfos voaron dende o aire. E preman os botóns cos dedos espidos. E golpearon a criaturas peludas agresivas.
  Unha nena do ceo disparou un foguete contra un grupo de orcos peludos. Foron explotados e chamuscados, facendo que caesen anacos de carne queimada en diferentes direccións. E que arde e realmente fuma.
  Estas son as nenas, furiosas e destrutivas. Teñen un corazón tan poderoso escondido dentro deles. E se o toman e cantan e mostran os dentes, entón nin sequera un exército de orcos en alianza con trolls non poderá resistirlles. E os trolls son loitadores moito máis hábiles e decididos.
  E as mozas son unhas guerreiras tan colosais e fortes, simplemente cósmicas variables e constantes.
  Os guerreiros colleron e inflaron as meixelas das nenas, e sen pensalo dúas veces botaron un peido a todo pulmón .
  . CAPÍTULO No 5.
  E entón veu unha onda realmente letal e destrutiva que alcanzou os orcos. E cantas criaturas peludas se deitaron á vez.
  Despois de que as rapazas, con moita alegría e con colosal entusiasmo, puxéronse a cantar;
  Un verso sinxelo da canción
  Que estou cantando sobre este mundo triste!
  Esforzome por coñecer a Cristo coa miña alma,
  Para que o inferno e a decadencia non toquen o corpo!
  
  A miña terra é querida para min,
  Aínda que ás veces lles reprochen!
  Que non puiden atopar un lugar para min,
  Cando Wezelbub enviou xente ao inferno!
  
  Que pode ser máis terrible que a destrución da Terra,
  Cando chora unha corda de loito?
  Cando un vilán ri, come o éxito,
  Pero haberá forza: sabe que está esperta!
  
  Responderei á carreira malvada en resposta:
  Inferno, os deuses non romperán o espírito da túa Patria!
  E a fazaña de todos os loitadores será glorificada,
  Somos un exército de soldados: as aguias non son caza!
  
  Saiba que a nosa vontade é forte coma sempre,
  Reunímonos puño con ombreiro!
  E o obxectivo ao que nos diriximos xa é visible,
  As cinzas do inimigo son esmagadas pola nave estelar!
  
  Ás veces é difícil entender a Palas,
  É caprichosa, dará carta branca aos diaños!
  E parece que foi hai moito tempo...
  Cando o vil orco do mal é partido pola metade!
  
  Por suposto, temos todo un bosque de problemas,
  Cantos mundos hai no universo?
  Pero por iso resucitou o Altísimo de Deus,
  Para que unha persoa teña un monte de agasallos!
  
  Elf converterase nunha superpotencia de novo,
  O Universo mostrará o camiño cara á felicidade e ao amor!
  Non correrá máis sangue nin bágoas,
  E gardas a vontade e a sabedoría no teu corazón!
  As nenas cantan con moita alma. Queren vitorias adicionais e ditos fabulosos. A súa tolerancia cósmica é simplemente arrepiante. E os guerreiros mostran a súa máxima acrobacia, e un enorme Ego destrutivo.
  O elfo co cabelo moteado berrou:
  Un dous tres,
  Destrúes os orcos...
  Catro oito cinco
  Non vimos xogar!
  E outra vez as nenas asubian, tanto que nubes enteiras de corvos abraiados choven sobre as cabezas dos orcos.
  María Kolesnikova exerceu o seu hábil mando sobre estes exércitos que loitaron contra o adversario. A Raíña Guerreira deu ordes.
  E os fermosos e novos elfos masaxearon á nena, que se volvera nova e forte, coas súas pernas espidas e ciceladas. Como outras belezas, tamén loitaron cun exército innumerable de orcos: estes osos infernais.
  María non tiña medo das represalias do tirano barrigudo e bigotudo, e agora xa estaba ata os xeonllos no mar.
  A nena deu ordes. E os seus súbditos cumpriron, e desencadeouse unha cruel e cruel batalla, ou mellor dito toda unha serie de batallas e batallas.
  As nenas elfa percorreron as posicións dos orcos. Aquí había moito arame de espiño. E as belezas descalzas roíano cunha tesoira. O corte de pelo foi bo. Entón, un elfo de pelo azul apuñalou a un dos orcos na ingua. Literalmente desmaiouse por un doloroso shock. Os guerreiros rían e mostraron a súa lingua.
  O sangue dos orcos é marrón e noxento, as nenas saltaron para non ensuciarse nel. Si, non é doado loitar contra tales criaturas - incluso matalos é noxento.
  O elfo de pelo vermello murmurou fóra de lugar:
  - Medio ano de mal tempo,
  ¡Medio ano non está en ningures!
  O elfo cos amarelos obxectou:
  - O tempo no planeta Terra é malo! Pola contra, temos un verán eterno, hai catro luminarias en todo o planeta!
  De feito, no ceo laranxa brillaron catro grandes estrelas - cores diferentes, e é marabilloso!
  Os guerreiros roían o fío cos seus cortadores de fío . E agora están arrastrándose cara ao aeródromo. Xa son visibles alí os avións do exército peludo do inferno. Algúns coches son bastante grandes. Por exemplo, bombardeiros estratéxicos. Canta carga mortal poden transportar? Non contas aquí.
  O elfo de pelo vermello cantaba:
  Os camelos queren nadar
  E os elefantes voan...
  Cantos milagres hai por todas partes
  Que non se pode contar!
  O elfo de pelo branco sinalou:
  - Coñécese moi ben a si mesmo
  O mundo está cheo de milagres...
  Só estes milagres
  Os elfos poden facelo eles mesmos!
  O elfo de pelo azul comentou:
  - Xa hai un cable eléctrico ao redor do propio aeródromo. Non podes pasar tan facilmente!
  O elfo de pelo amarelo colleuno e ofreceu:
  - E se botas o don da morte nun arco sobre o fío a cabalo? Golpeamos o bombardeiro e haberá unha reacción en cadea.
  O elfo de pelo vermello riu e sinalou:
  - É unha idea interesante! E se o intentas!
  O elfo de pelo azul sinalou:
  - Primeiro temos que facer un cabestrillo!
  E as nenas asentiron ao unísono. Non é tan fácil facelo con madeira e arame, pero os guerreiros están no seu mellor momento coma sempre. E unha vez que se poñan ao negocio, non se retrocederán.
  A elfa de cabelo branco chirou, balanceando os abdominais e mostrando acrobacias aéreas coas pernas:
  - Imos, soldados, a abordar,
  Temos unha tripulación marabillosa!
  As nenas deben destacarse como fermosas e intelixentes e hábiles ao mesmo tempo.
  O cabestrillo está listo. E pode lanzar un paquete explosivo a partir de po de carbón común desde a distancia. Pero se se tira, non lle parecerá moito a ninguén. E máis aínda para os orcos.
  As nenas usaban os pés descalzos para axustar o cabestrillo e o golpe. E agora a carga con carbón voa nun arco alto. E voa sobre un cable de alta tensión estirado cunha corrente letal. Mesmo brillou un pouco durante o voo. E entón aterrará xusto no ventre dun bombardeiro estratéxico, con dez toneladas de explosivos no seu ventre. E como despois diso o tomará e explotará.
  Era coma se unha pequena bomba atómica explotara.
  É certo que aínda non hai armas nucleares neste mundo. E isto, por suposto, é o mellor, xa que o clima estaría contaminado. Pero os avións do aeródromo dos orcos comezaron a explotar e a romperse. E moitos comezaron a brillar, como velas nun bolo de longa duración. E como se incendiou todo con moita intensidade e paixón. E a destrución dos orcos foi colosal.
  Incluso as nenas foron alcanzadas pola onda expansiva, o que lles obrigou a agarrarse ás beiras das árbores cuxas copas estaban rotas. E preme no chan cos pés descalzos, os talóns dos teus pés.
  Despois veu a calor e o cheiro a carne queimada. As nenas sentíanse como convidadas ao picnic de alguén. E este é realmente o cheiro dos cadáveres de cordeiro fresco.
  O elfo de cabelos azuis berrou:
  - Que bo deitarse na herba,
  E algo delicioso para comer...
  Organiza un parque fresco no baño,
  E chama aos mozos elfos!
  O elfo de pelo amarelo comentou:
  Quizais sexa hora de saírmos de aquí?
  O elfo pelirrojo riu e respondeu:
  - Os orcos están en pánico, e colleremos!
  O elfo de cabelos brancos asentiu.
  - A xente coida e protexe a natureza,
  E recollerás unha rica colleita!
  Despois de que os catro foron a unha ola de roubos. As nenas comezaron a coller os orcos que fuxiron e a cortarlles a gorxa e a barriga. Os elfos fixérono con moito entusiasmo.
  Aínda que parecen ser amables. Pero os orcos teñen corpos de osos e, ao mesmo tempo, caras tan bastardas que simplemente te preguntas como pode soportar a terra a tales persoas.
  E as nenas que aman todo o bonito pódense entender completamente.
  Un elfo de pelo azul cortoulle a cabeza ao oficial orco e cantou:
  Non hai que perder a cabeza
  Non te apresures...
  Non hai que perder a cabeza
  E se ven ben!
  Escríbeo no teu caderno,
  En cada páxina!
  Todos os orcos deben ser mortos!
  Todos os orcos deben ser mortos!
  Todos os orcos deben ser mortos!
  A rapaza de pelo amarelo lanzou o anaco de cristal cos seus dedos espidos. Ela rompeu a gorxa a un dos orcos, obrigándoo a soltar un chorro de sangue e berrou:
  -Todas as nosas opinións son só un produto,
  As nosas capacidades, as nosas necesidades...
  Nas novas realidades, todos convertéronse de súpeto
  Cre nos novos elfos coñece os valores!
  E as nenas, sen pensalo dúas veces, derrubaron o tanque dos orcos. E arderá, coma se o metal estivese empapado de gasolina. E despois dun par de segundos, proxectís pesados e de gran calibre comezaron a explotar dentro do coche.
  Os guerreiros exclamaron:
  - Gloria aos guerreiros da luz,
  Gloria aos grandes elfos...
  A nosa patria é cantada,
  Ataca á batalla, non vaias á deriva!
  Entón, os elfos colleron e lanzaron os fragmentos de aceiro cos seus talóns espidos, directamente aos ollos dos malvados orcos, cegando e matando os osos. Despois cantaron:
  - O rei son os elfos - goberna sabiamente,
  Reparte decretos - xuíces servidores...
  O trono non tolera alborotos nin ladridos,
  E non é un método para dominar o medo!
  
  Ben, se chega unha dura batalla,
  As nenas elfa non lles importa...
  Esquece as penas e os reproches,
  Mellor golpear o orco cun ladrillo!
  E as nenas van rir despois destas palabras. E de novo botarán fragmentos cos seus talóns espidos. E matarán os orcos. E caen, furados e mortos, soltando fontes de sangue castaño.
  O elfo de pelo azul colleuno e berrou:
  - Por un mundo de contos de fadas marabilloso!
  A rapaza de pelo amarelo respondeulle:
  - E polos raios de luz!
  E co seu talón espido lanzou o agasallo asasino da aniquilación e a queima dos orcos.
  O duende de pelo vermello colleuno e cantou:
  -Pídoche que non te sorprendas,
  Se ocorre a maxia...
  Se pasa, se pasa, se ocorre a maxia!
  Despois diso, todas as nenas volverán cuspir aos orcos. E levantarase unha auténtica onda de tsunami, que cobre a estas criaturas e as fai arder.
  As guerreiras non se renden, senón que loitan harmoniosamente e mostran a súa maior acrobacia.
  E noutro lugar, dous elfos pelexan como francotiradores. Disparan desde lonxe aos orcos. Perforan as súas cabezas, sacándolles o cerebro da cabeza.
  As nenas sentan nunha emboscada nas copas das árbores. E disparan con precisión. Percorren os soldados do imperio peludo, literalmente apilándoos en pilas.
  Unha delas, unha rapaza de pelo branco-vermello-branco, preguntoulle á súa parella de pelo vermello-verde:
  - Ben, como lle damos luz verde a estas criaturas peludas!
  O guerreiro elfo asentiu:
  - Non débil!
  E de novo as nenas tiran. Aquí o elfo branco-vermello-branco golpeou o xeneral orco. Ela fíxoo con extrema precisión. Ela noqueou o cerebro e tuiteou:
  - Para os elfos reais!
  A isto respondeulle o elfo de pelo verdevermello:
  - O tsarismo - gústache?
  O elfo respondeu:
  - Non é bo! Pero durante a guerra non hai outra forma!
  O elfo asentiu e chirriu:
  - E creo que vai pasar!
  E a súa cara pequena sorriu.
  Os guerreiros traballaron, noqueando os osos. E parecíalles que a serie de orcos que se achegaban non tería fin.
  E os elfos cantaban a coro, matando os osos:
  Non, dixemos aos peludos,
  O noso pobo non vai tolerar...
  Para que o orco jorobado goberne,
  Digamos só feo!
  E así as fermosísimas tomaron e cos seus dedos espidos lanzaron granadas contra os osos que avanzaban, esparexíndoos en diferentes direccións. E a algúns lles arrincaron a pata e a outros a cabeza.
  Os elfos mostraron a súa agresión contra os freaks, con caras de noxo.
  E ata cantaron:
  O sangue corre por ti coma un río escarlata,
  O Führer inimigo ten a cabeza calva e parece moi chulo...
  Pero non cedas a el -
  Toma a espada nas túas mans e esmaga a Satanás!
  Se o elfo é valente e non un piollo covarde,
  Un Führer con calvas: matarás axiña!
  Así é como os guerreiros mostran o seu carácter moi brillante e agresivo e apropiado.
  Pero catro elfos aproveitaron o pánico e capturaron un dos tanques orcos máis novos. E imos disparar desde ametralladoras: ten seis delas. E así as nenas batían, usando os dedos espidos dos pés cando tiraban.
  O elfo de pelo azul colleuno e arrolou:
  - Os cabalos están levando, levando a nena descalza,
  con tanta beleza !
  Baixo o sol da bondade e baixo a estrela de "Pursuit",
  Queres unha nena, ti es unha nena!
  O elfo de pelo amarelo aceptou:
  - Si, así será, volverá o gran amor!
  E a guerreira lanzou os dedos dos seus pés nus cunha forza mortal, o agasallo da morte, que saíu voando pola escotilla aberta do tanque. E derrotou a moitos orcos.
  Un elfo de pelo vermello, facendo explosión de orcos con ametralladoras, sinalou con intelixencia:
  - Hai un sinal de que estamos a correr riscos,
  Pode levar ás nenas descalzas...
  Patearemos a estes orcos cos nosos talóns ,
  O orco non poderá salvarse!
  Un elfo de pelo branco golpeou un tanque orco cun proxectil, usando os seus pés espidos e cincelados. Golpea o coche dos osos peludos, facendo que ardese.
  Despois colleuno e cantou:
  Descalzo, só descalzo,
  As nenas elfa queren loitar,
  Descalzo, só descalzo,
  As nenas do mundo sabemos loitar!
  Unha vez máis, o tanque elfo lanza proxectís que son destruídos cunha forza mortal e precisa polos vehículos orcos. E fanos arder de verdade. E este é realmente un baile dos pés descalzos de elfos e nenas dunha beleza sen precedentes!
  Os guerreiros cantaban a coro, disparando ao inimigo:
  Salve elfo descalzo,
  Na tormenta, tormentas e chamas de vitorias...
  As costas están rectas e visibles
  Aínda que ás veces hai moitos problemas!
  E mostraron os seus dentes nacarados e brillantes. Despois tuitearon, chiscando o ollo e gruñendo:
  - Gloria aos nosos valentes elfos e elfos !
  As rapazas resultaron moi valentes e agresivas. E imos disparar aos orcos con moita precisión con cunchas capturadas. E cantaron activamente, disparando cos seus pés espidos e de nena:
  - Gloria á nosa patria de elfos,
  Seremos as mellores rapazas...
  Soltando moitas horquillas,
  ¡Nosotros guapas celebramos el éxito!
  E os guerreiros tomarán e vencerán inmediatamente aos orcos, que son peludos, peludos e fedorentos.
  E non poden resistirse a tales belezas. Polo menos tirar ladrillos sobre as cabezas dos orcos, ou tirar bombas.
  Pero hai bastantes osos peludos. É certo que os seus números crean pánico e pandemonio. E os orcos en pánico arden uns contra outros. E o tiroteo é tal e espiñento fume.
  Arde a herba e estala a munición. Cheo de destrución.
  Un elfo de pelo azul colleuno e cantou:
  - A nosa terra está entre os elfos,
  Tan glamorosa e doce
  Loita por ela, non vaias á deriva,
  O país é famoso durante séculos!
  E a guerreira volverá mostrar os dentes, coma se fose unha loba. E chisca un ollo cos seus ollos de zafiro.
  Un elfo de pelo vermello, disparando, sinalou:
  - Romper, esmagar e esgazar en anacos,
  Isto é a vida, isto é a felicidade!
  Unha elfa de pelo amarelo disparou contra os orcos, premendo o seu talón espido no botón e obxectou:
  - Non hai felicidade na destrución!
  Un elfo de cabelo branco disparou metralladoras contra os osos peludos, cortando unha masa de orcos e chirriou:
  - A destrución é unha paixón,
  Non importa o poder...
  As autoridades sempre beberon sangue alleo,
  Xuntos celebraremos o amor!
  O elfo de cabelos azuis riu e berrou:
  - O Führer con calvicie vai directo ao cadaleito,
  Manter a saúde para...
  Vos mozas tedes unha figura,
  E busca homes con cabelo!
  Despois de que a beleza colleuno e mostrou a súa longa e rosa lingua, simulando ser como unha cobra.
  Os guerreiros volverán rir e amosar o seu imperativo. Se entendes de que se trata.
  Pero as nenas están case espidas. E entón un deles, co cabelo vermello, quitou e quitou o suxeitador e presionou o botón co seu pezón rubí. E despois diso, como tomará e golpeará a cuncha. E métese nun tanque con orcos, e de feito destrocemos os osos peludos. E as nenas cantaban:
  - En algún lugar do mundo,
  Onde sempre fai frío...
  Os orcos son osos malvados,
  Obviamente están a romper o eixo!
  Por iso está xeado
  O inverno chora por todas partes,
  As nenas choran
  O malvado Satanás goberna!
  Os guerreiros cantan ben, pero loitan aínda mellor. E disparan con tanta precisión, como amazonas invencibles.
  Non, os elfos son realmente un milagre. E se comezan a debullar, non se enfrontará nin un só exército. Estas son as nenas con peiteados multicolores.
  Outro elfo senta nunha emboscada e axusta o lume dos loitadores do seu exército de glamour. E faino con moita precisión e precisión. Golpea con inmediatez agresiva.
  Un guerreiro, non doado de dicir, pero con astucia. Aquí está facendo axustes para o lume.
  E outros elfos golpearon con moita precisión os orcos, destruíndo as súas posicións.
  As nenas que pelexan e os nenos máis raros mostran un coñecemento notable do combate.
  Estes son os elfos, digamos aquí mesmo: guerreiros glamorosos, pero non de ferro fundido.
  Nos avións, os pilotos elfos adoitan levar só bragas. Son mozas curtidas e musculosas. E disparan cos seus pés espidos e cicelados.
  Sen esquecer, porén, usar tamén pezones escarlatas. E os peitos dos guerreiros son moi exuberantes e curtidos. Hai tanta enerxía e encanto nas belezas, e tales fluxos de alegría.
  E as nenas guerreiras tamén poden cantar no seu mellor momento;
  Himno da Patria para nenas xeniais,
  Son tales loitadores, xa sabes...
  Despois de todo, non pasa, as mulleres coñecen as azuis,
  Levan zapatos, aínda que estean descalzos!
  Así parecen pasaxes semellantes de nenas que voan máis alto que as montañas. As aguias son realmente aguias!
  E nada os deterá, e ninguén gañará!
  Estes son os guerreiros que se mostrarán. O bombardeiro Orco vese envolto en chamas, coma un paxaro que cae, deixando atrás unha cola negra moi nefasta.
  E os elfos berran:
  As nenas galopan coma cabalos,
  Non nos poñerán ao día, non nos alcanzarán!
  Teremos moitos orcos, teremos moitos orcos,
  Enterra os osos pardos na terra!
  Estas son realmente as nenas que necesitas, a súa clase é super! E son para os orcos coma as mordidas mortais dunha cobra. Os guerreiros aquí son moi lindos. E os seus pezones son tan escarlatas e brillantes e teñen un sabor doce.
  Os elfos teñen unha escaseza de machos: unha por cada doce belezas, e isto leva a miúdo a que as femias loitan polos machos. No mundo animal, os machos loitan polas femias, pero neste mundo, pola contra, as femias loitan polos machos, e isto é xenial á súa maneira!
  As nenas dos avións derruban osos usando técnicas: barrís dobres e unha cola de raposo. Fano con moita intelixencia e prenden lume aos loitadores.
  Os guerreiros ata cantaron:
  -Gustaríame ir ao ceo, gustaríame ir ao ceo,
  As nenas póñense a traballar!
  Son elfos descalzos, tan xeniais e loitadores. E os seus ollos brillan con zafiros e esmeraldas.
  E os peitos están decorados con pezones de rubí. Estas nenas son a clase máis alta.
  E os tacóns espidos e redondos das belezas son tan rosas, cunha curva moi graciosa. E poden coller aos trolls e aos seus noivos polos narices cos dedos espidos.
  Os pilotos pelexan, derriban avións orcos e cantan, mostrando os dentes:
  Na inmensidade da marabillosa Patria,
  Onde os elfos corren descalzos...
  Todo será moi bonito e favorecedor,
  Ben, o Führer será kaput!
  
  O Führer calvo roubou moito,
  Un auténtico chupasangue orco...
  Os elfos somos simplemente fillas de Deus,
  O noso mestre Xesucristo!
  E os guerreiros tomaron e soltaron de novo púlsares mortais dos pezones escarlatas dos seus peitos. E debullamos estes orcos coa axuda das linguas, premendo botóns con elas. E isto é efectivo e mesmo espectacular ao seu xeito.
  Aquí están algunhas nenas loitando contra as tropas de asalto. Tamén están, por suposto, descalzos e en bikini.
  E as guerreiras parecen moi sexy cando están bronceadas e en bikini. E as súas pernas son tan sedutoras, e os seus dedos son tan suaves, cunhas nacaradas . E ao mesmo tempo, os elfos tamén envían mísiles aos tanques orcos desde arriba, golpeando as tropas dos osos.
  É especialmente eficaz disparar usando tacóns espidos, redondos e rosas. E despois, por suposto, están os pezones de rubí do peito, que son tan brillantes que as linguas dos mozos elfos pican por tanta dozura. E a delicia é marabillosa.
  E os guerreiros dos Stormtroopers venceron aos orcos, demostrando coraxe e coraxe seria. E as nenas son capaces de premer botóns cos seus dedos espidos, deixando caer unha carga mortal sobre a cabeza dos osos.
  Un dos guerreiros de cabelos azuis colleuno e cantou, mostrando os dentes:
  - A liberdade é querida para nós, os elfos ,
  Océano infinito de amor...
  Os pobos fúndense nun feixe brillante,
  Para disipar a escuridade no camiño!
  Aquí un foguete pequeno pero rápido voa desde un avión e bate contra un tanque de osos peludos. E o coche dos orcos arde, coma se fose unha vela ou un facho en chamas.
  O elfo colleuno e cantou:
  - Todo é fantasmal neste mundo furioso,
  A vida é un momento, agárraa...
  O tempo corre entre o pasado e o futuro,
  E nun momento - loita de elfos!
  As nenas, por suposto, fan cousas que non se poden dicir nun conto de fadas nin describir cun bolígrafo.
  Son belezas de primeira e moi chulas e loitadoras. E os pezones dos peitos escarlatas dan unha impresión irresistible. E con mozas así, non hai xeito de que os osos poidan competir.
  Os elfos son loitadores valentes que poden saltar por riba das súas cabezas se é necesario. Ou preme o botón cun pezón escarlata e lanza un foguete colosal e destrutivo que golpeará o gran canón autopropulsado dos orcos e esnaquizará en fragmentos.
  Por exemplo, un enorme tanque de dúas mil toneladas do imperio orco está arrastrándose, un poder tan colosal e incomparable.
  Os elfos ven este tanque dende o aire. A nena preme o botón co seu tacón redondo e espido. E un foguete grande e destrutivo sae voando, golpeando o monstro dende o aire e atravesando o seu revestimento.
  E a nena ruxe:
  - Nena, es unha guerreira da luz,
  Guerreiro do ben e do vento!
  Despois fai un guiño aos seus seguidores. E guiñan o ollo cos seus ollos de zafiro en resposta. Máis precisamente, non partidarios, senón socios, pero estes xa son detalles. Os guerreiros, por suposto, non son os que se inclinan ante as dificultades. E envían outro foguete a unha enorme máquina. Perforan o metal e provocan a queima da gasolina. Hai que ter en conta que os elfos son nenas moi divertidas, pero loitan con valentía e son capaces de moito. E non se poden deter tan facilmente.
  Entón, os guerreiros non se retiran e, ao mesmo tempo, demostran a súa máis alta clase e voo de fantasía.
  E entón o enorme acoirazado terrestre dos osos peludos comezou a arder coma un braseiro. E os orcos recibiron tal agasallo da morte. Aquí é onde realmente comezaron a destrución e a morte.
  Un elfo de pelo rosa, un piloto de clase alta, colleuno e cantou, mostrando os dentes:
  - Corren pola curva,
  Nenas descalzas...
  Canso de muxir vacas
  Quero provocar a miña felicidade!
  Outra guerreira de cabelo azul que flúe en ondas comezou a cantar agresivamente, mostrando os dentes:
  - Vou enganxar o cabalo ao colar,
  E a fortuna espérame!
  Despois destas palabras, escoitáronse risas. E as nenas hai que ter en conta que cando os elfos rin, parece que soan as campás de prata. E todo parece moi bonito.
  A elfa asentiu, guixou un ollo cos seus ollos de zafiro e berrou:
  - Todo brilla como un raio,
  Os elfos teñen unha gran beleza...
  Son un elfo coma unha raíña,
  Golpea o orco no ollo!
  . CAPÍTULO No 6.
  E a guerreira volveu mostrar a súa lingua longa e moi mordaz. Que é capaz de estrangular a calquera coma un lazo.
  Os orcos do ceo reciben moito dos elfos. E son trivialmente conducidos ao cadaleito. Os guerreiros mostran a súa máxima acrobacia e a agresión dunha gran ondada. E correntes de enerxía emanan dos pezones escarlatas dos peitos de nenas fermosas.
  O que realmente demostra que ninguén pode detelos ou derrotalos.
  E amosarán a súa clase máis alta e chula.
  Un dos elfos colleuno e presionou o botón coa lingua. E ela disparou un foguete que alcanzou o almacén e levou a munición dos orcos. E o golpe resultou esmagador e forte.
  E toda unha fonte de lume frenético e enerxía ardía. E todo ao redor ardeu. Os osos peludos retorcíanse e a pel descascábanlle, e literalmente arderon como kebabs feitos de carne gorda. Isto realmente foi algo que trouxo unha destrución colosal e a morte. E non só aos orcos. Entre eles tamén había trolls contratados. Tamén son criaturas máxicas. Aínda que houbese algúns trolls, non tiña sentido morrer polo imperio alleo. A menos que loites por cartos. E por suposto, os elfos tamén poden estar ás veces con voluntarios.
  As nenas da xente glamorosa cantaron:
  Levántate cos lumes das nenas elfa,
  Atacamos na batalla sen derivar...
  A era dos anos brillantes achégase,
  Sexamos exemplo, non para parvos!
  E os guerreiros volveron mostrar as súas longas e moi rosa linguas, e cuspiron, sacando a cabeza das súas cabanas aos orcos.
  E o seu cuspir resultou tan destrutivo e letal que algúns dos orcos arderon en sentido figurado.
  Un dos guerreiros de pepino cantou:
  - Nenas, nenas, nenas,
  É hora de matar a todos os orcos!
  Nenas, nenas, nenas,
  É hora de darlle unha patada ao demo nos cornos!
  Un dos elfos de pelo laranxa comentou:
  - O pé descalzo dunha nena levará a un home debaixo do seu talón e un orco ao inferno!
  As batallas foron moi grandes e sorprendentes. E María Kolesnikova é unha antiga prisioneira política nun país gobernado por un ditador gordo e bigotudo que comandaba as tropas que libraron unha heroica guerra cos orcos.
  Pero a raíña cansouse e quedou durmida, sentada recta na súa cadeira. E soñou algo tan chulo e ao mesmo tempo ben real;
  Despois de que as tropas rusas comezasen a sufrir derrota tras derrota no territorio de Ucraína, os talibán decidiron: chegara o seu momento. E a principios do verán atacaron o Taxiquistán o 22 de xuño de 2023. Como era de esperar, as tropas taxicas resultaron estar listas para a guerra, en primeiro lugar moralmente. A maioría deles rendéronse ou fuxiron. A base militar rusa en Taxiquistán estaba cercada e os talibáns atacarona por todos os lados.
  Rusia tivo que trasladar rapidamente forzas a Taxiquistán e abrir alí unha segunda fronte.
  E as tropas tiveron que ser trasladadas a través de varias fronteiras. Como resultado, os talibáns destruíron a base rusa. Algúns dos soldados foron sacrificados, e algúns foron feitos prisioneiros.
  E o presidente ruso, Vladimir Putin, aínda tivo que anunciar moi tarde unha mobilización xeral e trasladar novas tropas a Taxiquistán. E isto, por suposto, impuxo unha carga adicional tanto á economía rusa como ao orzamento, e contribuíu ao descenso da popularidade de Putin entre a xente.
  Porén, Rusia estaba a realizar operacións militares contra os talibáns. Pero Afganistán ten case corenta millóns de persoas, na súa maioría mozos, e moitos equipos capturados previamente aos estadounidenses. E tentar derrotar a tal exército, aínda que outros sexan estraños e non impidan que Rusia transfira tropas polos seus territorios. Sexa como for, desde o punto de vista moral, aos rusos é moito máis agradable loitar cos talibáns moiahidines que cos seus irmáns ucraínos. E polo tanto, por suposto, as nenas fermosas, sexy e glamorosas participan nas batallas.
  O que fai que a guerra sexa bastante interesante.
  Case non hai neve en Taxiquistán mesmo no inverno. E as nenas van ao ataque facendo gala dos seus tacóns rosados e espidos.
  Natasha dispara desde unha metralleta, ao mesmo tempo que lanza cos seus dedos espidos un destrutivo agasallo da morte.
  Os corpos dos talibáns, esgazados en anacos, saltan.
  O guerreiro exclama:
  - Para os nosos fermosos fillos!
  Outra guerreira, Zoya, tamén dispara desde unha metralleta. Garaba con gran precisión, matando a Mujahideen. Caen coma fabas de trigo segadas.
  E unha rapaza encantadora de cabelos dourados lanzou un chícharo da morte co seu talón espido e arrolou:
  - Rus' defendeu o país consigo mesmo,
  Das invasións de saltóns infernais...
  E cubriuna cos seus peitos -
  Todos os pobos da Nai Terra!
  E a guerreira rirá e rirá, mostrando a súa boca chea de dentes. E cunha lingua moi xoguetona que lambe algo máis que un xeado de chocolate.
  Agustín, outra rapaza, unha desas que amosa a maior acrobacia e sega aos talibáns en filas, arrulou:
  - Mazás na neve,
  Estes son os peitos das nenas...
  Vou axudarche,
  Haberá xuíces xeniais!
  E a guerreira volveu lanzar cos seus dedos espidos o agasallo asasino da aniquilación. E ela espallou a moitos talibáns en diferentes direccións, arrincándolles a cabeza e os membros.
  Svetlana tamén corta aos moiahidíns, e faino con moito entusiasmo. Esta rapaza ten moito impulso e enerxía tola. Lanza cos seus dedos espidos, un gran e destrutivo agasallo da morte.
  E entón canta:
  - Ai nenas, descalzas, descalzas, descalzas...
  ¡Estamos balanceando trenzas, trenzas, trenzas!
  As mozas guerreiras asumiron tanto os talibáns que os tacóns das belezas brillan.
  De feito, unha muller rusa é unha gran forza. E sega os inimigos coma unha gadaña cun motor. E realmente lévate aos ataúdes, ou mesmo ao chan.
  Os guerreiros mostran o seu temperamento furioso e ruxidos:
  Somos mozas Komsomol
  Encántanos os esquimales...
  A voz das belezas é clara,
  Haberá unha nova película!
  E os guerreiros colleron e mostraron as súas linguas moi longas e moi brincadeiras.
  A loita contra os talibáns, por suposto, non é un misterio fácil. E os mozos rusos están morrendo, en cantidade considerable. E vén de Taxiquistán para levar duascentas cargas.
  Por suposto, na propia Rusia, a xente está empezando a rebelarse - por que foi necesaria a guerra con Ucraína? Debería Rusia pagar coa vida dos seus fillos e fillas a guerra en Taxiquistán? As preguntas son, por suposto, bastante naturais. De feito, o xogo paga a pena a vela?
  Ademais, os prezos están subindo, pero non hai sinal de vitoria. E entón Zyuganov sufriu un derrame cerebral e o opositor de peto quedou paralizado. Canto tempo leva Gennady Andreevich, obediente ás autoridades, liderando en círculos a persoas marxinadas e imitando o case oposición . E agora caeu e morreu o líder máis conveniente para as autoridades, o líder da oposición máis numerosa e popular. Pero un lugar santo nunca está baleiro. Viñeron outros, máis novos e moito máis agresivos.
  E o trono tremeu...
  Pero de momento hai unha guerra cos talibáns. Aquí nenas de entre os pilotos de avións de ataque están loitando no ceo.
  Anastasia Witchakova é unha das famosas guerreiras pelirrojas. Ela rexeitou loitar contra a Ucraína, pero destruír aos talibáns, por favor.
  Por suposto, moitos guerreiros Asa non querían matar aos seus irmáns eslavos.
  Pero cos moiahidíns, por favor.
  Anastasia disparou contra os talibáns coa axuda dos seus dedos espidos. Enviou un foguete aos afgáns e cantou:
  Como vivimos loitando
  E sen medo á morte...
  Este é un agasallo para o piloto descalzo!
  Outro guerreiro as tamén é fermoso, só que esta vez a loira Akulina Orlova tamén loita cos dushmans. Si, os talibáns chámanse dushmans, ou espíritos, igual que na primeira guerra cos afgáns. O inimigo, con todo, é forte e grande en número. Tanto os talibáns como a defensa aérea teñen o seu. Incluíndo os capturados do antigo exército gobernamental.
  Akulina Orlova fai un xiro en U co seu avión e afástase do mísil Stinger, despois de que a nena cantou:
  - Un espírito maligno arrastra polas rochas,
  Queimalo con napalm...
  Ben, se os talibáns,
  Usemos o engano na batalla!
  Outra rapaza Margarita Magnetic. O seu cabelo é como folla de ouro. Moi fermosa rapaza. E tamén se negou categoricamente a loitar con Ucraína. Porque non tomará as armas contra os seus irmáns eslavos. O que provocou a aprobación de moitos. E os talibáns son fanáticos relixiosos, e no seu momento axudaron aos separatistas chechenos. Ademais, os talibáns eran o único estado do mundo que recoñeceu a independencia de Chechenia. E isto, por suposto, deixou unha pegada nas relacións con Rusia durante moitos anos.
  Margarita Magnetic está lista para loitar. Os seus dedos espidos preme os botóns. E foguetes de poder colosal e destrutivo voan contra os talibáns. E vencen aos afgáns barbudos.
  Margarita cantou:
  - Eh, Patria, que berran feos,
  E gústanos, aínda que non sexa unha fermosa!
  O cabrón é crédulo,
  Se o oficial de seguridade goberna,
  Entón haberá fascismo,
  Unha abominación da humanidade!
  O primeiro parche descongelado,
  o funeral de Stalin...
  Rus non será Caín,
  Aínda que está ferida!
  E os guerreiros tomárono ao unísono e piaron:
  - Os eslavos non poden tolerar a humillación,
  Estamos todos por Ucraína...
  Non toleraremos máis insultos,
  A cabeza de Caín está na piscina!
  As nenas dos avións de ataque golpearon aos talibáns, e derrotan e matan a estes moiahidines.
  Aquí están voando para debullar os ánimos. Pero cadaleitos de zinc con soldados e oficiais rusos mortos están a ser sacados do Taxiquistán.
  Un destes soldados quedou sen perna. E canta triste, con deleite e con bágoas nos ollos:
  - Dalgunha maneira entraron no cadaleito,
  E o ghoul máis poderoso,
  Apretei todo dentro e fóra,
  E compactouno ben!
  Tamén hai mozas nos tanques. Un coche ruso moi interesante "Oso". Trátase dun tanque moi pesado -máis de cen toneladas- un modelo experimental. Por suposto, tamén conta cunha tripulación especial de catro mozas. E todos teñen nomes que comezan por E!
  Por exemplo, Elizabeth preme os botóns do joystick cos seus dedos descalzos, golpea un búnker cos talibáns e ruge:
  - ¡Gloria ao comunismo!
  Catherine, que segue disparando con ametralladoras e premendo os botóns co seu pezón escarlata, ruxe:
  - E sen Zyuganov! Calvo e borracho!
  Elena chirriou, premendo o seu talón espido no pedal:
  - Para viaxes ao Océano Índico!
  Efrosinya tamén disparou, esta vez coa axuda da súa lingua xoguetona e chirriou:
  - Por vitorias en batallas de asalto!
  E as nenas van rir. Choven chumbo sobre os combatentes talibáns. E fano moi ben.
  Elizabeth, disparando ao inimigo, pensou niso. De feito, se unha persoa ten cerebro, entende que calquera relixión é un conto de fadas e unha fantasía humana!
  Pero por que se espallaron diferentes tipos de relixións por todo o mundo? Ademais, moitos contrarios ao sentido común? De feito, toma a relixión máis popular: o cristianismo. Crer en Deus crucificado na cruz é estúpido e absurdo. De feito, se cres na Biblia, Deus vólvese dalgún xeito estraño e incomprensible.
  Despois afoga con auga case toda a humanidade: morren millóns de persoas, pero só se salvan oito persoas. Pola contra, na cruz reza polos verdugos?
  Podedes notar: o Deus do Antigo Testamento é moi cruel, pero no Novo Testamento Cristo é extremadamente amable. E aquí hai unha contradición evidente. De feito, se Xesús fose Deus Fillo, debería queimar Sodoma e Gomorra. Pero había adultos, nenos e mulleres. Non é cruel?
  Si, e moitos outros exemplos de crueldade pódense enumerar durante moito tempo. Un asasinato de nenos por Eliseo vale algo.
  Entón, pensa no que a xente cre. E o goberno tamén impón a relixión. E agora están loitando contra os fanáticos relixiosos dos talibáns.
  Pero advertiron -non se alegre de que Estados Unidos abandone Afganistán- que só será peor para Rusia.
  Os talibáns, descansando un pouco e aproveitando que as mans de Rusia estaban atadas pola guerra con Ucraína, actuaron e atacaron. E isto foi previsto para moitos. E Rusia tivo que rexistrarse. E, por suposto, contra a súa vontade - morreron demasiados soldados rusos na base de Taxiquistán. Así que Vladimir Putin viuse envolto noutra guerra. E o estado de ánimo, por suposto, na sociedade fíxose moito máis hostil cara ao actual presidente. O amor da xente é moi cambiante. E os talibán, por suposto, calcularon todo correctamente. Ademais, Estados Unidos está feliz neste caso: enfrontou aos seus inimigos uns contra outros. E a xente comezou a dicir sobre Biden: un vello sabio. Como, que intelixentemente arranxou todo.
  De feito, a idade non é unha barreira tanto para o deporte como para a sabedoría!
  Elizabeth dispara de novo, e outra vez, por suposto, cos seus dedos espidos. Fai bastante calor no tanque mesmo no inverno. E no verán fai moito calor en Taxiquistán.
  A nena colleuno e cantou:
  -Se é longo, longo, longo,
  Loita, destrúe aos talibáns...
  Se é longo, longo, longo,
  Corre costa abaixo na batalla!
  É posible, é posible
  Iso é certo, certo...
  Aínda que ás veces pareza
  ¡Podemos poñernos ao día con África!
  E en África os prezos son tan altos,
  E en África o diñeiro é tan amplo!
  Os hipopótamos perderon peso
  Os cachalotes quedaron demacrados...
  E a xente é coma papagaios,
  Vai directo ao ceo!
  Ekaterina observou cun sorriso, premendo o botón do joystick do tanque co seu pezón escarlata:
  - Hai algo que non tes suficiente optimismo!
  Elizabeth respondeu con rabia:
  - Se o presidente é un lisiado moral e un canalla, que alegría poden ter os seus súbditos!
  Elena asentiu:
  - Si! Din que comezaron os problemas! Pero foi precisamente unha sorte excesiva o que fixo que Putin se autoconfiara en exceso!
  Elizabeth asentiu coa cabeza azulada:
  - Si, sempre pensei que a unha persoa non se lle pode dar tanta sorte - monta nun cabalo branco, no sentido, comeza a crer que o mar lle chega ata os xeonllos. E entón, como a vella que quería facerse Deus, acaba sen nada!
  Catherine estivo de acordo con isto:
  - Si! Putin tivo demasiada sorte, e iso o estragou. Como a fortuna amou a Napoleón, a Hitler, a Iván o Terrible, e despois se apartou deles.
  Euphrosyne comentou:
  - Nicolás II foi un rei moi desafortunado, pero ao mesmo tempo un rei amable e decente. Por exemplo, pensas que tería polo menos un pouco de sorte na guerra con Xapón. Por exemplo, se o almirante Makarov morrera, e todo podería ser diferente. E o almirante Makarov morreu debido a toda unha serie de improbables coincidencias. Por algunha razón, non ordenou o varrido das minas por destrutores, e ningún dos seus subordinados deu tal orde. E a mina, moi probablemente, era rusa, e o gran acoirazado non debería afundirse dunha mina. E mesmo neste caso, o almirante Makarov podería ser salvado, como, por exemplo, Kirill Romanov foi salvado.
  Elizabeth aceptou:
  - Si, un pouco de sorte para Nicolás II podería darlle a Rusia moito máis que moita sorte para o mediocre Vladimir Putin! Por exemplo, o almirante Makarov podería derrotar aos xaponeses no mar con pouco derramamento de sangue, e entón a guerra cos samuráis non custaría moito sacrificio. E se a Rusia tsarista gañase a guerra con Xapón, entón a Primeira Guerra Mundial probablemente non tería sucedido. Así que a autoridade do exército imperial sería demasiado alta e os alemáns non se atreverían a declarar a guerra!
  Elena asentiu:
  - Pode ser! Aínda que Makarov só non esgota o número de fracasos e mala sorte na guerra con Xapón. Aínda que debo admitir que o inimigo era forte. Pero, por outra banda, se o acoirazado Oslyabi non se afundise tan rápido, mesmo durante a batalla de Tsushima o escuadrón podería romper completamente ata Vladivostok. E así a guerra con Xapón resultou ser tan infructuosa!
  Euphrosyne comentou:
  - Pero a guerra de 1945 con Xapón resultou sorprendentemente fácil e exitosa. Como se Xapón quedara sen sorte. Non obstante, por desgraza, a vitoria de Stalin fixo que os comunistas chegasen ao poder sobre China e a aparición dun imperio moi forte e perigoso, que case atacou a URSS baixo Brezhnev. E aínda agora China só pretende ser un amigo. E el mesmo quere cortar terra de nós ata os Urais.
  Catherine asentiu:
  - Si! Se os xaponeses foran derrotados entón, habería a Rusia Amarela en lugar do norte da China, e a ortodoxia chegaría ao Imperio Celestial. E que obtivo o Eixo como resultado da fácil vitoria de Stalin sobre os xaponeses? O nacemento dun imperio ateo e un poderoso monstro nas fronteiras con Rusia!
  Elizabeth observou, mostrando os dentes:
  - Logo cre no Deus cristián. A vitoria sobre Xapón daría moitas novas decenas de millóns de crentes ortodoxos. Pola contra, un réxime ateo agresivo chegou ao poder en Rusia. E entón o sanguento réxime estalinista trouxo o ateísmo a China. E apareceu o cruel imperio de Mao. Realmente non entendo o que Deus quería!
  Elena sinalou:
  - Ou non hai Deus en absoluto! Ou Satanás é moito máis forte do que di a Biblia, ou os plans do Todopoderoso son incomprensibles para nós!
  Euphrosyne comentou:
  - Normalmente os reis crueis teñen máis éxito! A única excepción foi, quizais, Alexandre Primeiro: un tsar intelixente, amable e liberal, un cabaleiro que non podía vencer a unha mosca. E xuntos exitosos!
  Elizabeth comentou:
  - E Catalina II non era considerada unha gobernante cruel e malvada, e tamén tivo moito éxito. É certo que era unha puta e, en xeral, unha persoa non do todo boa. Ela prohibiu aos campesiños queixarse dos seus amos. Mesmo é estraño que tanta sorte se dera a unha persoa tan vil!
  Elena asentiu:
  - Si, e logo cre no Deus cristián! Cando - malvado e vil o máis exitoso!
  Catherine cantou furiosa:
  O mundo baséase na violencia
  Volcán da rabia azoutando ao grande...
  maior tensión,
  Esperta con dor e medo
  Só o medo nos dará amigos,
  Só a dor che anima a traballar,
  Porque cada vez quero máis
  O hiperplasma irromperá na multitude!
  Elizabeth dixo cun suspiro:
  - Si, Genghis Khan era un pagán rudo. Non sabía ler nin escribir, pero apoderouse de medio mundo. Tanto musulmáns como cristiáns perderon na batalla con el. E aquí está a pregunta: onde estaba o Deus Todopoderoso naquel momento? E por que o paganismo dos mongois venceu ao monoteísmo: o islam e o cristianismo?
  Efrosinya comentou cun sorriso:
  - Do mesmo xeito, pódese preguntar: onde estaba Deus todopoderoso cando Caín matou a Abel? Por que permitiu a primeira guerra fratricida da historia da humanidade?
  Elena riu e resumiu:
  - Si, podes discutir sen fin, pero nunca demostrarás nin que Deus existe nin que non existe?
  Ekaterina sinalou:
  - Dubido moito de Xesucristo. Os desafortunados e oprimidos xudeus poderían confundir a un hipnotizador forte e dotado como Anatoly Kashpirovsky cun mesías e divinizalo. Se miras as estatísticas dos milagres de Anatoly Mikhailovich, é máis xenial que Cristo!
  Euphrosyne riu e cantou:
  - Que Deus lles conceda aos cegos abrir os ollos,
  E endereitar as costas dos jorobados...
  Si Deus, sexa Deus polo menos un pouco
  Pero non podes estar un pouco crucificado!
  E as nenas volveron enfrontarse aos talibáns. Premendo os botóns do joystick cos seus dedos espidos, cortaron numerosos moiahidines e literalmente deitáronos por lotes. Os talibáns barbudos morreron baixo o lume de metralladoras e proxectís de fragmentación de alto explosivo. Sucedeu unha diversión seria, co exterminio masivo de fanáticos relixiosos.
  E aquí está Alenka co seu batallón de nenas fermosas que, a pesar do clima fresco e invernal de Taxiquistán, atacan descalzos aos talibáns.
  Porén, levan saias curtas e os seus corpos están cubertos de placas de blindaxe feitas de Kevlar .
  As belezas corren ao ataque e cantan:
  - O malvado talibán está arrastrándose polas rochas,
  Pero as nenas son as máis chulas...
  Golpealo con napalm
  Celebraremos o éxito!
  E as nenas brillarán con dentes nacarados.
  E entón Anyuta, cos seus dedos espidos, lanzará un chícharo con explosivos aos moiahidíns. E esmagará aos talibáns en diferentes direccións, como gatiños.
  A nena colleuno e cantou:
  - Gloria á Patria, gloria,
  Os tanques corren cara adiante...
  Divisións de nenas en bikini,
  Saúdos rusos!
  Alla pelirroja tamén dispara contra os inimigos barbudos, bótaos e canta:
  - Rus' riu deste talibán,
  En todas as idades, por iso ela e Rus'!
  E a nena tamén o collerá e lanzará un limón asasino aos moiahidíns cos seus dedos espidos. E espalla os inimigos en todas as direccións diferentes.
  E como asubío a pulmón.
  Varias ducias de corvos quedaron abraiados. Tras sufrir un infarto, caeron sobre as cabezas rapadas dos talibáns e foron apuñalados. Despois de que o guerreiro berrou:
  - O asunto é moi controvertido aquí,
  Creo que será simplemente de primeira categoría!
  Sei que gañarán os talibáns
  Despois de todo, hai un querubín orgulloso enriba de nós!
  María, outra das nenas en bikini, colleuno e asubiou. E cos seus dedos espidos lanzou unha enorme forza asasina contra o inimigo, un don moi destrutivo da morte. Ela esnaquizou aos combatentes talibáns e arrolou, mostrando os dentes:
  - Hai unha gran néboa arredor de Rusia,
  E o loitador talibán corre cara á Patria!
  Os Xogos Olímpicos son verdadeiramente unha rapaza heroe. É grande e ao mesmo tempo o seu cabelo é castaño claro. O guerreiro ten cadeiras luxosas e abdominais fortes, que están forrados con barras de chocolate. Ben, ninguén pode resistirse a unha rapaza tan besta.
  E así ela, cos seus pés poderosos, musculosos e descalzos, levantou todo un barril de explosivos e lanzouno contra os talibáns. E este barril precipitouse cunha velocidade enorme e mortal. E como chocará contra os moiahidines, literalmente destrozándoos.
  O heroe guerreiro tomouno de alegría e cantou:
  E enriba de Murov o ceo está fruncido,
  O amencer da luz está a subir...
  Somos como as fillas de Ilya Muromets,
  Non en balde presumían da súa forza!
  . CAPÍTULO No 7.
  De feito, é moito máis agradable loitar e matar aos talibáns que loitar cos teus irmáns ucraínos. Aquí creo que todos estarán de acordo en que é pecado matar irmáns. E Vladimir Putin xa está abertamente chamado nas tropas rusas - Vovka-Cain!
  Olympias cantaba con rabia:
  Ben, cantos irmáns podes matar?
  Despois de todo, créeme, unha persoa nace para a felicidade...
  A nai non deixa que o seu fillo vaia á fronte,
  E ata no verán hai mal tempo durante a guerra!
  Despois diso, a heroica nena respirará profundamente os seus pulmóns e asubirá. Moitos centos de corvos teñen inmediatamente un ataque cardíaco e desmaios. E os seus peteiros afiados voan cara abaixo e perforan as caveiras das tropas talibán que avanzan sobre as posicións das tropas rusas.
  Olimpias, derrubando os corvos con asubíos e facéndoos caer abraiados, colleuno e berrou:
  Ta, ta, ta - os cascos petan,
  Aquí, alí, alí - a metralleta golpeou!
  O exército talibán está completamente derrotado,
  E ninguén pode derrotar o exército de nenas!
  Marusya tamén dispara contra os soldados talibáns que avanzan. Amosa o seu temperamento e a clase máis alta. A súa metralleta derruba filas enteiras de moiahidines.
  A nena lanza cos seus dedos espidos un agasallo asasino da morte. Noquea a moitos combatentes talibáns e chirri:
  - Clásicos da guerra,
  Isto é para que unha nena estea descalza...
  Fillas e fillos,
  Imos converter a todos en xogo!
  As nenas guerreiras son realmente fermosas.
  Matryona, disparando contra os talibáns e lanzando agasallos de destrución cos seus dedos espidos, chirou:
  - Gloria ás nenas en bikini,
  Gañaron aos moiahidíns...
  As nenas teñen coitelos descalzos,
  Atacan así para xantar!
  Unha moza de cintura fina e luxosas cadeiras dispara contra os talibáns que se achegan. Faino con moita habilidade e precisión. Córtaos coma unha cortadora de herba e canta:
  - A nena estaba bailando unha polca,
  No céspede a primeira hora...
  Rabo á esquerda, rabo á dereita,
  Isto é Polka Karabas!
  E agora a guerreira volverá lanzar un asasino presente ao inimigo cos seus dedos espidos. E matará a moitos talibáns.
  Aquí están loitando Vitoria e Verónica. As dúas rapazas son moi chulas. E disparan cunha gran precisión.
  Victoria lanzou o agasallo da aniquilación co seu talón espido cunha forza letal. Ela arrincou moitos dushmans e chirriu:
  - O diñeiro está a derreterse na carteira,
  As capitais se derriten...
  E en ruso -
  Diñeiro significa maná!
  Outra nena presionou un botón co seu pezón escarlata, que acendeu unha ecografía enxordecedora, e mandouno voar polo aire. E xa milleiros de corvos caeron sobre as cabezas rapadas dos talibáns. E pegámolos.
  A nena pelirroja cantou:
  Rusia está sendo atacada polos moiahidines,
  Hai moitos en Afganistán...
  loitaron por eles en Afganistán daquela ,
  Agora o formidable talibán levantou a súa espada!
  
  Pero as nenas descalzas non se rinden,
  Mostrarán simplemente a clase máis alta...
  Están loitando enérgicamente coa armada talibán,
  E bateron o espírito xusto no ollo!
  E a guerreira cos seus dedos espidos lanzará o agasallo da aniquilación con forza asasina. E todo o mundo o recibe del.
  Alicia e Angélica disparan contra os talibáns con rifles de francotirador. E fano con extrema precisión. E disparan con tanta precisión.
  Alicia colleuno e cantou:
  para o dushman ,
  Mantéñase saudable para...
  As nenas corren espidas no inverno!
  E rompen as costas cos moiahidíns!
  E os guerreiros mostraron as súas linguas dunha vez!
  E entón Alice disparou, usando un pezón escarlata cando premeu o botón. E noqueou a unha ducia de talibáns.
  Alicia colleuno e berrou, mostrando os dentes:
  - Pola Patria e a liberdade ata o final,
  Nenas descalzas en bikini
  Eres un heroe...
  Facendo latexar os corazóns ao unísono!
  Angélica confirmou:
  - Bate ao unísono! Isto é xenial!
  María Kolesnikova como a raíña dos elfos dá ordes activas e agresivas. É unha rapaza atrevida e valente.
  Ela ve o futuro e a guerra, Rusia en Taxiquistán cos talibáns.
  Pero todo isto é moi bonito. E está claro que foi sanguento e moi combativo. A guerra que comezou cos talibáns no verán de 2023 continuou a intensificarse .
  A guerra entre os talibáns e Rusia continuou. Afganistán é unha poboación grande, moitos mozos teñen fame, rabia, agresividade.
  E están loitando en Taxiquistán, mentres que as mans de Rusia están atadas coa guerra de Ucraína, que é apoiada pola maior parte do mundo.
  E disto aproveitan os talibáns.
  Pero mozas moi descalzas e fermosas pelexan no bando ruso. As batallas veñen en ondas.
  Natasha dispara aos moiahidíns. Usan unha poderosa ametralladora dragón. E chove balas sobre os talibáns.
  E caen, presionando ás nenas. Un helicóptero ruso derrubado desde un canón antiaéreo caseiro caerá. Foi abatido polos talibáns. É certo, non hai nenas no helicóptero, senón homes, e non tes pena por elas.
  E Natasha é unha nena e descalza en bikini. E cando esteas case espido, ninguén te deterá nin te deterá.
  Natasha lanzou o agasallo da aniquilación cos seus dedos espidos de pernas ciceladas con forza asasina. Ela espallou aos talibáns en diferentes direccións e cantou, mostrando os seus dentes nacarados:
  Aquí está inverno, inverno, inverno,
  Comezou de súpeto...
  Varre con furia, varre -
  Mañá será mellor
  Mañá, mañá, mañá!
  E agora é un novo ano!
  De feito, nevou en Taxiquistán o ano novo. E agora as nenas rusas deixan pegadas descalzas e ciceladas na neve, e parece moi bonita.
  Zoya colleuno e cantou:
  Un dous tres -
  Limpar os seus procesadores!
  Catro, oito cinco,
  Imos xogar ao lapta!
  E a nena cos seus dedos espidos lanzará un agasallo da morte cun poder asasino.
  Zoya colleuno e cantou, mostrando os dentes:
  Un dous tres catro cinco,
  O coelliño saíu a pasear...
  Aquí hai unha rapaza que corre
  Mata a Mujahid!
  E Zoya colleuno e amosou a súa longa lingua.
  Pero Agostiño tamén leva o lume. O tipo de rapaza que non pode ser máis chula. E escribe con aplomo mortal. Corta os moiahidín sen cerimonias innecesarias. Despois de que comeza a cantar;
  Se a parte traseira é inútil -
  O ardor militar non axudará...
  Ben, se non hai calor,
  A retagarda irá ao inimigo para xantar!
  E Agostiña pelirroja levará e botará o don da aniquilación, cos seus dedos espidos. E, en realidade, destrozará tantos dushmans que é simplemente aterrador.
  Agustín, por suposto, non perdeu a oportunidade de cantar:
  Estiven espido
  Saltou polo campo!
  Así que saltou polo campo...
  Kulatsky cantou xunto!
  E a nena levará os seus ollos que brillan con zafiros e brillo. E os seus ollos son fermosos. E a lingua é moi traviesa. E tan áxil, e tan groovy. Ben, é como se fose unha especie de laranxa suculenta.
  Svetlana tamén está loitando. E cos seus dedos espidos lanza agasallos de aniquilación. Que son tan letais e destrutivos.
  E preto dos talibáns levaron e derrubaron un tanque ruso. E o vehículo do exército ruso comezou a romperse en anacos e o kit de combate detonou. E outra vez morren homes.
  Pero Svetlana non necesita homes fedorentos. Necesitan ser torturados. E a nena colleuno e cantou:
  Homes, homes, homes,
  Só sodes grandes brutos
  Cando as nenas te matan
  Moito limpan a terra!
  De feito, os talibán son bestas.
  Unha vez captaron unha fermosa girl scout. Pois, para comezar, collérona e puxérona no estante. Retorceron as articulacións dos meus brazos, o que era moi doloroso.
  Despois colgaron cepas aos pés espidos da nena, que lle encadenaban os nocellos. E entón colleron e prenderon lume baixo as súas plantas espidas e graciosamente curvas.
  A moza rusa adoecía moito. Os talibáns, antes de fritirlle os talóns, colleron e lubricaron os seus pés con aceite. E así a sola ardeu lentamente, e era insoportablemente dolorosa. E a nena xemeu e ruxiu. E os talibáns tamén a golpearon nas costas e nos costados cun látego. Entón decidiron intensificar a tortura. Sacamos un fío quente e comezamos a golpear a beleza nas costas e no peito.
  E que doloroso é. Especialmente cando os talibáns comezaron a torcer os pezones escarlatas da moza rusa con pinzas quentes. E chorou moito.
  E o principal líder do destacamento talibán estaba simplemente tolo pola tortura. E mostrou os seus dentes de ouro.
  A moza rusa cuspirou en resposta. Despois de que comezaron a romperlle os dedos espidos. O que é moi doloroso. E a nena desmaiouse da terrible e insoportable dor.
  Pero os talibáns continuaron torturando. En primeiro lugar, devolveron á nena a consciencia botando un balde de auga xeada. E despois instalaron sensores e electrodos no seu corpo.
  Despois do cal os dous rapaces comezaron a pedalear na dínamo. A corrente comezou a fluír e a nena contraeu unha dor infernal. E de feito cando no corpo
  As descargas eléctricas están pasando , é arrepiante, a palabra é que as manadas de cabalos están a correr. E realmente, calquera rapaza aquí ouveará.
  E os rapaces pedalean, e a nena espida ouvea coma un lobo salvaxe. E dóea moito. E o ruxido é simplemente insoportable.
  E ademais da corrente, os talibán tamén friten os tacóns da moza rusa, que xa están cubertos de grandes burbullas. Tamén me golpearon nas costas cun fío quente. E golpearon con furia e atraso.
  E ao mesmo tempo aumentaron a fariña. Comezaron a estirar a nena e a colgar cada vez máis pesas no bloque para torcerlle ben as articulacións.
  O principal bandido talibán cantou:
  Que dor, que dor
  O resultado do partido será: cinco - cero!
  Ben, que podes tomar dos salvaxes? Torturaron ás nenas de forma moi cruel, pero non especialmente sofisticadas. Aínda que os electrodos foron metidos no útero de Venus e como despois diso se aplicou a corrente.
  Os talibáns son bárbaros. Así que compraron toda unha armada de tanques de China co diñeiro que obtiveron das drogas. De feito, China é o aliado e amigo do calicó de Rusia.
  E os talibán atacaron ao inimigo cos seus tanques.
  Pero contra eles están catro mozas rusas nun T-95. Están, por suposto, descalzos e en bikini.
  E que?
  Elizabeth disparou contra os moiahidín cos seus dedos descalzos e berrou:
  - ¡Gloria á Patria dos Elefantes!
  Ekaterina tamén fixo un farol cos talibáns usando un tacón redondo e preguntou:
  - Cal é a patria dos elefantes?
  Elizabeth, mostrando os dentes, respondeu:
  -¡Por suposto, Rusia!
  Catalina riu e respondeu:
  - Pensei que era a India!
  Elena deu unha labazada aos dushmans coa axuda do pezón escarlata do seu peito, antes de que se quitou o suxeitador e chirriu:
  - ¡Pensei que a terra natal dos elefantes era África!
  Euphrosyne presionou os pedais cos seus tacóns redondos e espidos e cantou:
  - Nenos pequenos,
  De ningún xeito...
  Non vaias pasear a África...
  En África hai tiburóns, en África hai gorilas,
  Hai grandes crocodilos en África!
  E as catro nenas descalzas, cos peitos espidos, cos pezones escarlatas chispeantes, cantaban:
  Morderánche
  Golpear e ofender...
  Os nenos non saen a pasear por África!
  Hai un ladrón en África
  Hai un vilán en África
  En África hai un terrible Barmaley!
  Vai morderte
  Golpear e ofender...
  Os nenos non van pasear a África,
  É un pesadelo en África,
  Vilán tolo
  Barmaley apareceu de súpeto nel!
  Corre por África e come nenos!
  Si nenos! Si nenos!
  Risas con risas, pero cando os talibáns atraparon a un neno ruso de catorce anos , tomárono en serio. Primeiro despoxárono e colgárono no estante.
  Entón un dushman con turbante e barba comezou a queimar o seu corpo espido e musculoso dun adolescente cunha vara de ferro quente.
  Despois, ao peito espido do rapaz, o verdugo talib trouxo unha estrela de ferro candente e aplicouna.
  O neno berrou cunha dor terrible e perdeu o coñecemento. Despois de que o neno recuperou o sentido. E apretaron os seus pés espidos, case infantís, nos cepos. E comezaron a colgar pesas en ganchos do bloque. E foi moi doloroso. O corpo novo do neno estaba moi estirado, e o neno literalmente xemeu .
  O neno ruso seguiu sendo torturado. Lubrique as plantas espidas dos pés con aceite. E entón acenderon un lume debaixo deles.
  E como gritou o neno despois diso. Si, foi moi doloroso.
  O neno seguiu berrando e foi golpeado cun látego polos talibáns.
  Despois colleron o neno polas costelas con ganchos. E outra vez deron a volta por completo.
  Despois de que os talibáns cantaron:
  Destruiremos a todos os infieis,
  Que sexan adolescentes...
  Aquí está un querubín enriba de nós,
  Poñeremos a todos no taboleiro!
  Despois de que o neno de Rusia foi roto cunhas pinzas quentes, todos os dedos dos pés descalzos. E os talibáns fixérono lentamente, para causarlle a maior dor posible ao lindo rapaz. E entón comezaron a romperlle as costelas ao mozo guerreiro cunhas pinzas quentes.
  Entón llos romperon para que ao neno non lle quedase nin unha costela enteira. E o neno morreu por un doloroso shock.
  Antes de morrer, os moiahidín esmagaron as bólas do adolescente. E foi moi doloroso.
  Mentres tanto, Anastasia Witcher atacou aos talibáns con avións de ataque. Ela usou foguetes. Premeu os botóns do joystick cos dedos espidos dos pés e cantou:
  Cada vez máis alto e máis alto
  O Führer levantou o nariz...
  Ás veces os nosos tellados son volados,
  Non obstante, os talibáns non maduraron!
  Akulina Orlova tamén ataca ao inimigo. Faino con moita precisión, e usa o seu pezón escarlata para premer o botón. E un avión de ataque ruso explota preto. E estaba satisfeito co don asasino dos talibáns. Quizais algo feito en China. E arruinarache por completo.
  Akulina cantou:
  - Se un home está inmediatamente nun cadaleito,
  Preservando a vida para...
  Sexa nenas descalzas!
  E o guerreiro rirá e rirá. Por suposto, a pesar do inverno, os pés da nena non coñecen ningún calzado. E os seus tacóns son redondos e literalmente brillan. Esta rapaza é simplemente super.
  E os pezones dos seus peitos son escarlatas e brillan coma os cumios das igrexas. Esta é unha rapaza loitadora, por así dicilo.
  Si, a ela non lle gustan os homes. Aínda que usa felizmente a súa lingua por pracer. Realmente é tan agradable tocar os teus pezones escarlatas cos pezones de amorodo doutra nena. Para facelo xenial.
  Akulina colleuno e cantou:
  Sobre esta rapaza descalza
  Non podía esquecer...
  Parecían as pedras do pavimento
  ¡Atormentan a pel dos pés tenros!
  E Akulina collerá e levantará os seus ollos de zafiro.
  Aquí está unha rapaza do máis alto nivel e clase.
  E Margarita Magnitnaya tamén é piloto. Ás dúas nenas encántalles deitarse unha fronte á outra e tocar os seus pezones, brillando como rubíes.
  Porén, tampouco descoidan os homes.
  Pois, mentres tanto, Margarita collerao e golpeará aos moiahidines cunha forza letal.
  Despois cantará:
  Ai, que pernas!
  Que bo...
  Non teñas medo, nena
  Anota o teu número de teléfono!
  E Margarita amosará a súa lingua. É unha rapaza extremadamente combativa.
  E os seus dedos espidos envían agasallos asasinas da morte.
  Akulina Orlova cantou cunha risa:
  - Margarita, a fiestra está aberta,
  Margarita, lembras como pasou todo!
  Anastasia Witchakova asentiu:
  - Si mulleres! Podemos facer de todo e borraremos completamente os nosos inimigos!
  E as nenas cantaban a coro:
  O noso exército é forte
  Ela protexe o mundo...
  Que avancen os talibáns
  A súa nena está sendo asasinada!
  Por exemplo, Fedora tamén loita. Ela dispara un morteiro contra os moiahidíns. E se fode, non lle parecerá moito a ninguén. Aínda que os talibáns teñan unha longa barba e a cabeza rapada.
  Fedora estampa os pés descalzos na lama e canta:
  Ves unha eclipse no ceo?
  Un formidable símbolo do surf...
  Ás negras sobre o mundo
  Bandadas de ouveo cósmico!
  E outra rapaza Sirafima lanzou unha bomba asasina cos seus dedos descalzos e destrozou a masa de talibáns e dixo:
  Talibán - a maldición se levanta,
  Talibán - morte total...
  Talibáns e rexementos mortos!
  Os talibáns lideran o tolo!
  Talibán!
  E Serafín levará un asubío na boca, e como soplará para que os corvos desmaien e atravesen co peteiro as cabezas dos moiahidíns.
  As nenas, debo dicir, son tan excelentes e fermosas.
  E agora podes ver como os talibáns incendiaron un almacén de munición ruso. Comezou a arder e os proxectís estalaron cunha forza mortal. Os talibáns rugen e alégranse.
  Pero as mozas do ceo están fodendo cos moiahidines. E podes ver como Albina e Alvina apareceron no ceo.
  As dúas mozas son unhas loiras incribles. E marabillosamente fermosa. E, por suposto, descalzo e só con bragas finas.
  Estas son mulleres, digamos de primeira orde. E o que son capaces de facer, non todos son capaces de repetir.
  E os guerreiros, de feito, se comezan a matar, non podes detelos.
  Albina disparou desde o avión un foguete de poder destrutivo colosal. E rompeu o búnker do exército talibán, despois de que cantou:
  - Son o máis forte do mundo,
  Aínda que as pernas son pezones espidos...
  Mollemos aos talibáns no baño,
  Non podemos permitirnos ser débiles!
  Alvina segue enviando agasallos da morte usando os seus dedos espidos. E mata aos moiahidíns, colleuno e cantou:
  - Temos rapazas lindas,
  Só din beleza...
  Voz pequena dos membros do Komsomol Zvonitz ,
  A primavera tempestuosa está chegando!
  E as dúas nenas tomarano e cantarán a todo pulmón:
  Déixame ir ao Himalaia
  Déixame ir para ben
  Se non, ouvearei, ou ladrarei,
  Se non, voume comer a alguén!
  E a nena comeza a cantar. E pensa que é moi chulo e encantador. E cando berras - Kukareku - é realmente arrepiante.
  As nenas, pola súa banda, colleron e comezaron a disparar con armas pesadas, o que causou impresión. E disparan con tanta precisión.
  A nena Vivola cantaba, axitando os dentes e disparando con precisión aos seus inimigos:
  - Son a moza máis forte do mundo,
  Encántame lamer a perfección dos homes...
  Os soldados non saben a transmisión xenial,
  Onde a nena se esqueceu de dar unha pequena mamada!
  E o guerreiro rirá. Si, as belezas saben estrangular aos dushmans.
  E para ser honesto, son capaces de romper os cornos e as características dunha persoa calva.
  Entón, tenta ir contra tales belezas.
  Nicoletta tamén fala dos talibáns. É unha rapaza moi combativa e agresiva. E cando ri, parece que é a risa dunha violenta tola .
  Nicoletta mostra os dentes e ruxe:
  Somos, wow, ladróns,
  Ladróns, ladróns!
  Bang , bang e estás morto,
  Morto, morto!
  E a nena lamberá o aire coa lingua. E que bonito é lamberlle o pezo escarlata a outra rapaza. E teno tan brillante e relucente con rubíes.
  Nicoletta riu e berrou:
  - Gloria aos piratas espaciais!
  As nenas doutros lugares tamén estaban furiosas. E entón caeron foguetes sobre as posicións talibán. Aurora soltouno usando os pezones escarlatas dos seus peitos, que se usaban para premer os botóns.
  E os foguetes voaron. E os moiahidín están ruxindo.
  Aquí hai outro membro do Komsomol sendo torturado. Sen dubidalo, entre os dedos espidos dos pés introducíaselle un algodón untado con gasolina. E colleron sen máis e prendéronlle lume.
  O algodón prendeu lume. E a nena collerao e ruxirá. E entón colleu os seus peitos e meteulle unha vara candente directamente no seu pezón escarlata. E a nena literalmente estalou de dor.
  E os talibáns están a rir. Por suposto, tamén lles encanta romper os dedos dos pés. Un dos moiahidines ata queimou o talón redondo espido da nena cun branco de ferro pola calor. E funcionou. A nena de súpeto berrará de horror salvaxe.
  Alice viuno a través dun visor de francotirador. Mirei máis de preto. Colleino e configureino, e foi como unha tolemia. E a bala asasina golpeará o verdugo no estómago. E berrará de dor salvaxe e comezará a retorcerse. E a nena colleuno e cantou:
  Anxos de bondade,
  Dúas ás brancas sobre o mundo
  Hai un país nalgún lugar
  Onde o propio Svarog converteuse nun ídolo!
  Angélica tamén disparou, e con moita precisión, golpeando ao torturador no escroto. El tamén berrará dun golpe ben apuntado. Así o conseguiron os verdugos.
  E as nenas cantaban:
  Malos verdugos,
  Agarda un cruel castigo...
  Temos moitas velas
  A gran xente está atacando!
  E as nenas comezaron a disparar con furia e precisión. E noquear aos talibáns. Contra esas nenas, o demo non tería sido capaz de resistir.
  Alicia canta mentres dispara contra o inimigo:
  O teu destino está en balanza,
  Inimigos cheos de coraxe...
  Pero grazas a Deus teño amigos
  Pero grazas a Deus teño amigos!
  E grazas a Deus amigos, hai espadas!
  E Angélica, que seguiu disparando contra os talibán e matándoos, tuiteou:
  - Cando o teu amigo está sangrando,
  Pisado ata o final...
  Non me chames amigo
  Nin un covarde nin un mentireiro!
  Entón a nena colleu e lanzou unha granada cos seus dedos espidos con forza mortal. E ela esnaquizou aos talibáns. As cabezas cortadas dos moiahidines saíron.
  Angélica colleuno e cantou:
  Día e noite bombardean continuamente ,
  Piedade sen vergoña...
  Porque Putin se comporta de forma estraña,
  Todo o país está morrendo!
  Alicia, disparando contra os talibáns e golpeándoos, colleuno e observou, cuspindo po:
  - Hai un momento tan marabilloso nesta Rusia,
  O que non é fácil de adiviñar é quen é o bufón e quen é o presidente!
  O guerreiro pelirrojo riu e sinalou:
  - Así sucede: é moi estúpido ter un espía como presidente!
  E ambas as nenas volveron a chover regueros de lume sobre os talibáns. E fixérono con extrema precisión. E os seus disparos golpearon aos moiahidíns.
  E noutro lugar pelexaban outras nenas. E tamén, por suposto, descalzos, e case espidos.
  Alenka, por exemplo, disparou unha bazuca usando o seu pezón escarlata. Ela atravesou a un combatente talibán e a varios dos seus compañeiros.
  Entón ela tuiteou:
  - Agora estamos de novo no desfile,
  Non estamos no mesmo camiño co bandido
  Somos unha brigada de nenas descalzas,
  A luz de Lada está connosco por diante!
  E a guerreira lanzará un agasallo de aniquilación co seu talón espido. E destrozará unha masa de moiahidín.
  As mulleres aquí son xeniais. Olga tamén está a disparar contra os talibáns. Estes son os moiahidines que avanzan. Atacan en grosas cadeas. E as nenas bótanas sen cerimonia.
  Olga disparou un lanzacohetes usando o seu pezón de amorodo. Ela noqueou a moitos talibáns e cantou:
  - Daremos a nosa alma, o noso corazón,
  Somos a nosa santa patria...
  Imos estar e gañar -
  E non nos arrepentiremos das nosas vidas!
  . CAPÍTULO No 8.
  E a nena lanzará o agasallo da aniquilación aos moiahidíns cos seus dedos espidos de forza asasina.
  E que xenial é para as nenas. Como venceron aos talibáns.
  Verónica tamén loita. A nena usa pezones de rubí ao disparar.
  E como resultado, moitos dushmans foron destruídos. E a guerreira berra a todo pulmón:
  - Son o máis forte do mundo,
  Podo estrangular aos talibáns...
  Mata os dushmans no baño,
  Farémolas parecer un xogo!
  E Verónica collerao e fodelo...
  A guerreira Anna está con ela. E extermina aos moiahidíns. Por suposto, a nena leva só bragas. É práctico. E as bragas son tan finas e en realidade non ocultan nada.
  A guerreira Anna dispara, segando aos seus adversarios. O seu cabelo é vermello, e as propias nenas son simplemente a luz máis alta do cosmos.
  E Anna, cos seus dedos espidos, lanza agasallos da morte, que vencen ao talibán no acto.
  Os guerreiros gritan a todo pulmón:
  -Os moiahidíns están alborotados,
  O inimigo fixo avanzar o rexemento...
  As nenas levan o coñecemento da vitoria,
  Os talibáns atoparanse con hostilidade!
  
  Comerán a pel de porco,
  O inimigo será derrotado...
  Nenas descalzas pelexan
  O puño das belezas é forte!
  E a guerreira collerao e gañarache, usando o pezón escarlata do seu peito na batalla.
  E digamos que está moi chulo!
  Unha fermosa nena pelirroja. E ela adora os homes. Sobre todo para traballar coa lingua, con eses palpitantes varillas de xade.
  Este é un gran sabor e pracer!
  Entón, Anna tomouno e ruxiu a todo pulmón:
  -Douse orde de arrasar a aldea ata o chan,
  As salvas de grao destrúen montañas...
  O Führer coa cabeza calva explotou contra Afganistán ,
  E deixemos de falar co inferno!
  E a nena rirá e rirá. E a súa risa é como o repique de campás.
  As nenas están cheas de ilusión. Malvina tamén está loitando. Por suposto, á moza non lle importa usar o pezón escarlata. E ao mesmo tempo a beleza tamén canta
  E isto pasou -
  O que o soldado non pediu!
  Unha tribo malvada entrou,
  Moitas forzas escuras e infernais!
  
  Os diaños negros son descarados,
  Escápate deste pantano!
  Aquí teñen puñais nas súas mans -
  As cancións ouvean - non un ruiseñor!
  
  A metralleta esmagou a infantería -
  Fume dos morteiros rotos!
  Derrubaron unha compañía dunha vez,
  a armadura do coraceiro non axudou!
  
  A manada non ten ganas de morrer,
  Créeme, o inferno non é un resort!
  E as cunchas destrúen os búnkers,
  O seu arcanxo golpeaos desde arriba!
  
  Os demos chocan nos seus buratos á vez,
  Queimamos con napalm e xofre!
  Mesmo as montañas se derriten,
  Todos os que nos rodean están sendo exterminados!
  
  Pero non penses só
  Que o inimigo é coma a auga!
  Xigantesco pináculo de crecemento,
  Rei do Universo Satanás!
  
  Aquí está o seu alento de lume,
  O querubín arde dunha vez!
  E caeu o estandarte de Deus,
  Pero cremos, imos gañar!
  
  Subimos un pouco polo monte
  E bautizámonos!
  Gruñido no camiño,
  Fillos do Deus sabio!
  
  E agora corremos ao ataque,
  Grita hurra, tronos!
  Canto podes escoitar, porén, xurar,
  Pero malditas as cabanas - destrución!
  Esta era a visión de Margarita Kolesnikova, e todo comezou co feito de que os talibáns atacaron de súpeto o Taxiquistán o 22 de xuño de 2023 e Rusia tivo que loitar en dúas frontes, desviando as súas forzas da fronte ucraína . E que é mellor loitar cos dushmans que os irmáns eslavos que se matan entre eles?
  Pero no seu mundo, María Kolesnikova tivo que resolver outros problemas. Tamén moi grave. Comando tropas cando o ben loita contra o mal. Como foi cando o pobo se levantou contra o ditador do xabaril bigotudo e calvo, e cando ela protexe aos seus fermosos elfos dos osos malvados e feos.
  Mentres ela cantaba:
  Amor e morte,
  O ben e o mal...
  O que é santo, o que é pecaminoso,
  Non está destinado a entender...
  Amor e morte,
  o ben e o mal,
  E dánosnos a elección,
  Só unha cousa!
  Os elfos loitaban por un lado e os orcos polo outro.
  As nenas elfa mostraron un serio heroísmo ao loitar contra as criaturas peludas.
  Aquí as belezas con peiteados tricolores enfrontáronse aos orcos.
  As nenas dispararon metralladoras contra os osos peludos. Cortáronos sen cerimonias innecesarias e meteronos en cadaleitos.
  Ao mesmo tempo, as nenas e os clans de elfos lanzaron agasallos asasinas da morte aos inimigos cos seus dedos espidos. Literalmente destrozaron os orcos.
  E os guerreiros cantaron:
  Se de súpeto aparece un amigo
  Este é un orco malvado e peludo...
  A mirada do elfo saíu entón,
  Que morra o Führer calvo!
  E os guerreiros volveron a rir, mostrando os seus dentes nacarados brillando de marfil.
  Aquí os elfos están loitando de novo, e cos seus dedos espidos lanzan poderosos e letais agasallos de aniquilación.
  Ao mesmo tempo, as belezas disparan de forma activa e agresiva con metralladoras. E fano con tremenda ilusión.
  Un dos elfos presionou o botón da bazuca co seu pezón escarlata. Ela tirou o agasallo asasino da morte. E destrozou unha masa de orcos.
  Estas son nenas, todas descalzas e en bikini.
  E por suposto que os elfos volven cantar;
  Gran, poderoso e sagrado país,
  Non hai nada máis radiante baixo o ceo azul!
  Foi dado a nós polo Deus todopoderoso para sempre -
  Luz sen fronteiras, Elfia sublime!
  
  O mundo nunca viu tal poder, xa sabes, nunca
  Para que pisemos con orgullo a inmensidade do espazo!
  Calquera estrela do universo cántache,
  Que o elfo sexa feliz connosco!
  
  Despois de todo, esta é a nosa Patria, é un destino,
  Domina o espazo de todos os asuntos!
  Calquera de nós, créame, querería isto,
  Sen tonterías, supersticións femininas!
  
  Os arcanxos tocan a súa poderosa trompeta,
  Enxalzan con forza a marcha dos nosos exércitos!
  E o inimigo atopará o seu destino no cadaleito dunha avespa,
  E non recibir impostos e tributos!
  
  Esta é a nosa Patria, créeme, todo nela é fermoso,
  Ela virou o universo enteiro sen esforzo!
  Mozas guapas que pesan o peso das súas trenzas,
  Ela quere un golpe forte!
  
  A Patria é a mirada dos ollos azuis dunha nai,
  A súa man é á vez cariñosa e de pedra!
  E matas ao adversario, mozo, cunha bala...
  Que a chama arda máis brillante no teu corazón!
  
  Á Patria sen límites, fai o xuramento,
  Por suposto, tamén é boa para ti!
  Aínda que na furia da batalla corre un regueiro de sangue,
  O inimigo agora recibirá retribución!
  
  As armas e a coraxe son unha aliaxe tan poderosa,
  O maligno non pode vencelo!
  Voei rapidamente nun avión con bombas,
  E cando estoupa, chove sobre as fiestras!
  
  Pero a orde do gobernante - mozo voar a Marte -
  É hora de que instales espazo!
  E a arrogancia do marciano poñeralle duro nos ollos,
  Entón vemos máis aló de Plutón!
  
  Cheguemos ás alturas do espazo, vendo o bordo do universo,
  Este é o noso destino humano!
  E por iso, meniño, atrévete coas fazañas,
  Despois de todo, sabe que a recompensa é un negocio lucrativo!
  E levarano as nenas, e outra vez cos dedos espidos botarán o agasallo da morte.
  E segamos os orcos que avanzan con metralladoras. Os guerreiros son beleza. E os tacóns espidos das nenas botan agasallos de aniquilación asasina. E fano moi rápido e agresivamente.
  E teñen pezones moi escarlatas e amorodos. E os seus peitos son tan perfumados. Os mozos elfos lamben coa lingua e tolean pola dozura do mel.
  Que clase!
  Un dos elfos grita, deixando ao descuberto o seu busto:
  - Chupa un peito así,
  E esquécete dos orcos!
  E a guerreira collerao e xirará o seu corpo.
  E outro elfo preme o pezón escarlata do seu peito. E o don da morte reaccionará cunha forza letal. E se de verdade te arruinará, de verdade.
  Os elfos berran e berran:
  - Somos os máis fortes do mundo,
  Imos matar a todos os orcos do baño...
  Non comía mingau peludo -
  Considere o seu lugar no cubo!
  E aquí de novo a nena preme os botóns do joystick con pezones escarlatas e golpea aos orcos con chuvia de chumbo.
  Despois de que todo un batallón de elfos descalzos comezou a cantar;
  O pacto de amor foi dado forte, antigo,
  O selo interminable e puro do Señor!
  Uns están en oración e outros en tabernas,
  Algúns están no cumio, outros agardan a morte!
  
  A miña moza e eu estamos moi felices agora -
  Ela é a miña luz, e a doce sombra do souto!
  Os querubíns bendicen o noso camiño,
  Baixo a prata hai unha sombra suave coma o veludo!
  
  Pisamos moitos camiños,
  Quérote Todopoderoso con todo o meu corazón!
  Polo feito de que creaches magníficas loiras,
  Por que non dás graza por un rublo!
  
  Aínda que o destino ás veces lanza os dados,
  Pode ser unha situación moi triste!
  Despois de todo, moita xente está a ferver de rabia,
  E o sangue flúe da fervenza do solpor!
  
  Despois de todo, as cereixas non sempre florecen en maio,
  Hai calor e choiva!
  E atormentando a carne dos namorados,
  O vilán tolo come sen dubidalo!
  
  E non é a guerra o que é a dor por riba do tellado -
  Poden ser peores, cen veces peores!
  Cando os campos foron rapidamente roídos polos ratos,
  Cando hai toda unha gama de enfermidades!
  
  Por que o Señor atormenta tanto os nenos?
  Despois de todo, esta é unha broma: significa que vives!
  E por que o inocente tamén é pobre?
  E por que mentir leva ao éxito?
  
  O noso mundo é como Xanus, moi polifacético,
  Os bordos da malicia nel non son nada raros!
  Pero o carácter salvaxe debe ser frenado,
  Para vencer a disipación e os pecados!
  
  Aínda que do outro lado; a santidade é aburrimento,
  Un mundo sen curvas é baleiro!
  E que foi en balde que enviou a Deus para atormentar,
  Fillo nativo - o Señor Cristo!
  As nenas cantaban, e os orcos tentaban superalas. As nenas non son tan sinxelas.
  Aquí están os elfos lanzando tanques lanzallamas. Estes xigantes de troncos anchos móvense.
  E os guerreiros controlaos cos seus dedos espidos. E inundan as posicións dos orcos con lume napalm. Estas son as rapazas loitadoras e agresivas aquí.
  E especificamente queima osos peludos. As nenas, por suposto, usan os seus pezones de rubí ao disparar.
  E expuxeron os dentes, que desprenden unha luz de espello.
  E os guerreiros berraban de deleite. Cando os tanques comezaron a subir, imos queimar os orcos. E móvense como unha auténtica cadea de batalla que noquea ás hordas peludas.
  As nenas elfa cantan en resposta;
  O son da lira marabillosa, ecos,
  Eu canto, atrevido, non calo!
  Un puño de loita non está feito de cera,
  Esforzámonos pola luz - o camiño do raio!
  
  Deus atormenta ás persoas con enfermidade -
  Lume do inferno queimou os pecadores!
  Quero facerme amigo do Todopoderoso,
  Para que non fose tan difícil!
  
  Cristo virá, por suposto, pronto,
  A tristeza desaparecerá entón, créame?
  Non te cegues a rabia nos teus ollos,
  Pecado, liberdade, tamén é unha mágoa!
  
  Non quero seguir a liña -
  Non quero ser sen pecado!
  As accións astutas son mellores
  Que é un fío sen aburrimento absoluto!
  
  Dixo que non haberá guerra no paraíso,
  E o pecado desaparecerá, mal para todos!
  Pero para que serven os destinos?
  Temos fame de novos cambios!
  
  Vivir para sempre - sábeo perfectamente,
  Pero vivir sen pecado é vexetar!
  O cabaleiro amará a guerra apaixonadamente,
  Despois de todo, o exército vai loitar!
  
  Patria, patria do soldado,
  Ela ten o facho nas súas mans - marcha!
  Retribución polos monstros impuros,
  ¡Pataráslles nos dentes, guerreiro!
  
  Rematemos a batalla cunha xenerosa festa,
  Merendamos, tomamos unha copa, bailemos!
  Despois de todo, os nosos cabaleiros son inmortais,
  E a palabra non chega á cella, senón ao ollo!
  
  Aínda que, que facer nun mundo pacífico?
  Podes construír un palacio alí!
  E dedicarlle o servizo á lira,
  Recibindo unha coroa de loureiro!
  
  Pero hai outros mundos, sabe,
  Onde tamén medran os guerreiros!
  Un neno debuxa un tanque na súa mesa,
  E se os alieníxenas veñen a nós?
  
  Non intentes relaxarte
  Fortalece os teus músculos, mantén a túa mente forte!
  Todos os elfos sabemos loitar,
  Cando o arcanxo de súpeto quedou durmido!
  Así cantaron as rapazas e mostraron a súa destacada clase e o seu verdadeiro espírito loitador.
  Pero os elfos colleron os dedos descalzos e comezaron a lanzar destrutivos agasallos de aniquilación aos orcos. E fixérono con moita ilusión.
  Ao mesmo tempo, as nenas garabateaban con metralladoras. E mostraron as súas linguas.
  Nun mundo no que hai tan poucos homes, as nenas son especialmente coidadosas coa súa aparencia e loitan polos mozos.
  Moitas veces simplemente os violan e mostran a súa excelente clase.
  Estes son o tipo de mozas loitadoras e duras.
  E claro, como non cantan;
  Só hai diferentes criaturas baixo a lúa,
  Uns con cornos, outros con colmillos!
  O que é creado polo Gran Satanás,
  Varios tipos, tipos, clases, castas!
  
  A que viñemos os cabaleiros Elfi,
  Que conto de fadas comezou a conquistar!
  O que só se vía ao lonxe,
  Agora o exército ruso está pisando os pés!
  
  A posesión dos trolls do inframundo é un inferno,
  Dende alí envían enfermidades á xente!
  Pero os guerreiros elfos agora están matando a peste,
  Non enterramos aos nosos fillos!
  
  Por que entón fixeches unha excursión?
  Si, os malvados pecharon o camiño brillante a Viry !
  Por iso os fillos loitan ata a morte -
  Á miña santa, que dá harmonía a Elfia!
  
  Para que morran e cheguen ao paraíso -
  Entón, resucitados no mundo humano, volveron!
  E queimas o molde da ira no lume,
  O napalm e as balas non nos pararán!
  
  Hai un feiticeiro terrible no abismo escuro,
  Enviou un vil - un tronco máis forte que o aceiro!
  Pero o Todopoderoso ordenou romper o inferno,
  Enriba de ti está o líder de todas as esferas, camarada Stalin!
  
  Venceremos aos boiardos alleos -
  E derrocaremos do xugo os demos de barriga gorda!
  Por iso necesito un agasallo militar,
  ¡Para que o agresor coma un figo con sangue!
  
  Pero o trasno conseguiuno por completo,
  Liberado o outro mundo!
  E a copa do don de Deus xa está chea,
  E o home non é alleo ao ceo!
  
  Bebamos un vaso de mel e cantemos,
  Sobre o valor e a fazaña dun soldado!
  O que se gañou a coraxe cunha espada,
  Os irmáns deben ser inmortalizados en filas!
  Son tan extremadamente agresivos e moi descalzos, con tacóns rosados e redondos de rapaza.
  E cortan estes orcos...
  Unha nena elfa de cabelo azul tomou o agasallo da morte e lanzouno contra as criaturas con colmillos da forza letal. Ela espallounas en diferentes direccións, literalmente destrozándoas, despois de que as colleu e arrolou:
  - O Führer calvo é un sádico rabioso,
  Destruíches a moitos dos nosos irmáns...
  Por que aínda non morreu o fascista?
  Que tirou Rus baixo un feitizo maligno?!
  E a nena volveu lanzar con forza unha granada grande e letal. E só anacos voan dos orcos. E digamos que é xenial!
  Hai que destacar que as nenas son extremadamente loitadoras e fermosas. E claro que os seus pés non saben zapatos.
  Como botan agasallos da morte aos seus inimigos.
  E os tacóns espidos están dentro. Estas rapazas son a clase máis alta, como o karaoke. Os inimigos non poden resistirlles. E, quizais, tamén aos amigos.
  Se se dispersan, as criaturas peludas non o atoparán o suficiente.
  E así os guerreiros segaron outra liña de trolls e cantaron;
  A guerra é un recoñecemento do destino,
  Cruel coa beleza da Gehenna!
  Como, o brillo do frío xeo da lúa,
  Como unha pantomima, unha escena infernal!
  
  Non obstante, este é o camiño dos elfos -
  Bota entre as espiñas á chamada!
  Non penses, inimigo, que non nos dobraremos,
  Non estamos sen grandes poderes !
  
  Rusia deunos o seu abrigo,
  Nela nacemos entre unha multitude!
  Como a portada da Virxe -
  Que o Todopoderoso nos amose misericordia!
  
  Zenya deu a pancarta - adiante,
  A súa orde é voar con ás!
  Construímos un paraíso comunista
  Que a figura jorobada se faga recta!
  
  Pero quen está no ataque precipitando a tristeza aquí?
  Do inferno, monstros do inframundo!
  Agarrome a Cristo coa miña alma,
  Isto dános tranquilidade como guerreiros!
  
  Nas batallas, os pensamentos non son bromas -
  Debes recollelos na cesta!
  Todos somos compañeiros, amigos,
  Construtores de igrexas e xardíns!
  
  Aquí están os monstros, os ouveos dos ghouls,
  Non cederemos ás criaturas, xa sabes!
  O noso guerreiro é o máis chulo,
  Non un debuxo da escola sobre un escritorio!
  
  Loitemos xuntos contra o ataque
  Imos despexar o achegamento á capital!
  Somos cabaleiros cunha espada de aceiro,
  Aínda que a cota de malla non é o suficientemente alta!
  E esta canción é moi tonificante e tola. E lanzan granadas na batalla co poder mortal.
  E, por suposto, as nenas empuñan pernas descalzas, ciceladas e graciosas.
  Disparan e derruban coma alfinetes orcos con bólas.
  Unha das nenas colleuno e presionou o botón do joystick co seu pezón escarlata. E como o levará e vencerá. E aquí hai tanta enerxía mortal, destrución completa e saltos caóticos e aumentos de enerxía.
  Contra tales nenas, os trucos sucios dos orcos son simplemente impotentes e son conducidos a ataúdes totais.
  Unha nena elfa de pelo amarelo esmagaba os osos peludos. Cortáronos coma se fose cun cultivador.
  E os seus dedos espidos lanzaron chícharos destrutivos de aniquilación.
  E tal chícharo cun poderoso explosivo retumba e rompe as filas dos odiados orcos.
  Pero ata estes osos peludos fedor. E iso é moi xenial. Pero os orcos están tentando atravesar as posicións dos elfos nun tanque.
  Así que as nenas, apoiando os pés descalzos nas pedras, deron a volta á pistola e apuntaron os osos ao tanque.
  Levárono e detonárono cunha forza mortal. E romperon o tanque no que cabalgaron os osos pardos.
  E as nenas rían e cantaban:
  -E os malvados orcos voaron ao chan,
  Despois de recibir das nenas nun níquel...
  Os ollos das belezas son moi alboradas,
  E non se meterán en problemas!
  E as nenas inmediatamente lanzaron catro granadas cos dedos espidos. E destrozou todo un destacamento de orcos.
  E entón dous elfos asubiaron fino. O seu asubío actuaba sobre os corvos, coma se golpeasen os miolos cun mazo. E polo que os corvos colleron e caeron nun desmaio.
  Caeron, facendo buratos na parte superior da cabeza dos osos cos seus peteiros moi afiados e perforantes. E atravesaron, digamos, así, literalmente, de todas partes, causando unha destrución salvaxe. E entón un cento de nenas puxéronse inmediatamente os dedos espidos na boca e puxéronse a asubiar.
  E toda unha nube de corvos, perdendo o coñecemento, caeu e atravesou a cabeza dos que subían coma un sapo sobre os calambres orcos.
  . CAPÍTULO No 9.
  As nenas son moi divertidas. E se se dispersan, ningunha criatura peluda pode detelos.
  E cantan as belezas;
  As nubes viñeron dos chupasangues,
  O inferno estalou da Terra non moi lonxe!
  A serpe arrastra a serpe de cascabel pantsvale ,
  As nubes están iluminadas de sangue!
  
  As ondas arden, salpican como unha tormenta infernal,
  E atoparase cun exército dos máis valentes temerarios!
  Protexeremos fermosas mulleres doces,
  Seremos dignos das fazañas dos nosos pais!
  
  Miña terra, que dolorosamente xemeches,
  O adversario deixou cen pegadas de feridas!
  Pero imos botar os orcos, unha vez que esteamos do pedestal,
  A peste dos anos brillantes non durará moito!
  
  E a morte xa se volve branca detrás das nubes,
  Pero os nosos pensamentos corren ao ceo!
  Pisemos os viláns notorios no po,
  E romperemos a Wehrmacht pola metade!
  
  Non sabemos a paz e a vellez podrece,
  Somos fillos da nosa santa patria!
  Todo brillante pelexou con osos,
  Somos brotes destas poderosas raíces!
  
  E que bomba malvada explotou con forza,
  Que necesitamos desta explosión dunha cuncha, deste trono!
  Os loitadores elfi son capaces de moitas cousas,
  E para o Führer, a parte superior converterase na parte inferior!
  
  O inferno ardeu,
  Arrastrándose polo rockade co barril dun "Tigre" depredador!
  E toda a fatiga voou instantáneamente de nós,
  É hora de xogos divertidos!
  
  Unha granada na miña man e un tiro fatal,
  O Tigre recibiu un forte golpe no fociño!
  E o Führer na caldeira da sala de caldeiras tártara,
  Para que o mundo non se revele aos elfos!
  
  O oso treme polas furiosas descargas,
  Aquí ondea a bandeira sobre o Reichstag dos Elfos!
  E o Sol ardeu sobre a Patria,
  Despois de todo, o Reich Orco quedou reducido a po e cinzas!
  Así cantaban os elfos, fixérono moi bonito. Son moi fermosos, a súa cintura é fina e os seus abdominais son tan sorprendentes. As barrigas dos elfos son como barras de chocolate e é xenial.
  As nenas aquí son marabillosas. E garabatean desde ametralladoras con gran intensidade e extrema precisión. Aquí están as nenas do tipo de elfos.
  Digamos que son simplemente super e hiper . Estas son as magníficas estolas coas que tes que lidar.
  Estes son o tipo de nenas que paran un cabalo galopante e non só entran nunha cabana, senón nun palacio en chamas.
  E tamén pisarán os lumes cos seus tacóns espidos de nena. Non metas o dedo na boca destas nenas: morderán.
  Pero que máis lles podo poñer na boca, algo moito máis apetitoso, por favor. Neste sentido, as nenas son simplemente super. Son os guerreiros máis magníficos que demostran o que moitos outros loitadores non poden facer.
  Tales guerreiros poderán romper os cornos dun touro e sacar os colmillos dun oso.
  Ninguén pode facer fronte a tales nenas. Ningún monstro pode derrotar tales belezas.
  E así o colleron as nenas e cuspiron dunha vez. E o seu cuspir sufriu transformacións en voo e converteuse en folerpas de lume.
  Caeron sobre os orcos coma un lanzallamas. E queimaron todo un batallón de criaturas peludas á vez.
  O duende de pelo vermello colleuno e cantou:
  - Eu sería branco, pero polo menos limpo,
  Incluso frío...
  Pero ao parecer o orco quedou impuro,
  E cubrínme de negro!
  E a nena colleuno e soltou o raio dos seus ollos. E fíxoo dun xeito extremadamente destrutivo e destrutivo.
  E así o elfo, sen pensalo dúas veces, colleuno e presionou o botón do lanzacohetes co seu pezón de rubí.
  E o fluxo de combate de morte e destrución voou.
  E a nena púxose a cantar;
  O fío está roto
  A morte malvada ameaza ás nenas!
  E vivir -
  O orco debe morrer malvado!
  E a guerreira colleuno e amosou a lingua.
  Unha nena elfa de pelo branco chirou e dixo:
  Arde escuros e pesadelos,
  Ollos de orcos malvados.
  É coma se dixesen...
  Ollos no mundo de novo!
  E os guerreiros volven asubiar...
  Sobre as cabezas dos orcos caen corvos co rostro retorcido polo medo e pervéranos case coma un pico entre a cortiza dun carballo.
  E as nenas rugen:
  Un dous tres,
  Destruír todos os orcos!
  Catro, oito, cinco -
  Mata os osos!
  Así se desenvolve a batalla no exército de María Kolesnikova, a nena raíña. Que loita contra un mal grande e perigoso. Conseguiu escapar das sucias gadoupas do ditador, e agora está nun novo corpo e papel. E fai grandes milagres e fazañas que son simplemente sorprendentes. O equipo feminino pasou á ofensiva. E a fronte dos elfos e un número menor de elfos comezaron a facer presión sobre os orcos, estes osos peludos.
  As nenas precipitáronse ao ataque.
  A guerreira elfa de cabelo laranxa colleu e presionou o pezón escarlata do seu peito no botón do joystick.
  A onda de choque desencadeouse. E precipitou a ecografía aos orcos. E cubriunas todas á vez, literalmente calcinándolles os ósos.
  O guerreiro tuiteou:
  - Polas carreiras tolas da cobra!
  E como o levará e rirá. Estas son realmente mulleres, digamos que son super.
  As nenas deben destacarse como formidables.
  E así lanzaron regueiros asasinas de granadas de carbón cos seus talóns espidos.
  Arrancaron moitos osos furiosos e peludos. E despois diso as nenas colleron e puxéronse a cantar;
  Pídolle, Señor, que o día non se esmoreza,
  Que a mirada da rapaza sexa para sempre nova!
  Para que o noso cabaleiro se eleve sobre as rochas,
  Para que a cuberta dos lagos sexa máis clara que o cristal!
  
  Que mundo tan fermoso creou Deus,
  Comían prata nel, e o bordo era rubí!
  Estou buscando unha moza, o ideal de Deus -
  Para iso, derrubou os inimigos nas batallas!
  
  Por que está tan pesado o corazón do mozo?
  Que quere atopar neste mundo?
  Por que se rompe o remo?
  Como resolver unha maraña de grandes problemas?
  
  Eu tamén quero, Deus, ser feliz,
  Busca o teu soño celestial!
  Para que non se rompa o fío da sorte,
  Para poñer unha liña debaixo do camiño, unha liña de lastre!
  
  Pero que debo buscar nunha medida sen amor,
  Que nenas poden ser máis caras?
  É difícil construír a felicidade no sangue,
  Só podes nadar ao longo del ata o inferno do inferno!
  
  A separación é unha tortura para min
  A guerra segue sendo un pesadelo!
  Aquí ensillaba o cabalo co pé no estribo,
  Aínda que o orco malvado, o verdugo levantou a machada!
  
  Levan as nosas fillas,
  Tortúraos e queiman os seus corpos con lume!
  Pero derrotaremos ao Führer,
  Saiba que o noso Elfo nunca morreu!
  
  Casamos despois da guerra malvada,
  Entón os nenos van rir!
  Todos son parentes de sangue para min,
  Estou á caza de caza gorda!
  
  E as follas do carballo son coma esmeraldas,
  El dixo que o rapaz fixo un gran traballo!
  Que a túa conciencia estea clara coma o cristal,
  E só os positivos do balance serán números!
  As nenas cantaron e mostraron o seu colosal aplomo e posición de loita.
  E por suposto, un dos guerreiros trouxo unha mangueira. E cargouna con gasolina. E como tomará e lanzará un regueiro asasino. Un tsunami de lume asasino fluirá. E queima completamente os orcos.
  E isto é moi xenial. Está a producirse unha destrución literalmente totalitaria.
  Isto é algo que ningunha nena pode resistir, como lamber algo moi doce, saboroso e apetitoso coa lingua dun elfo.
  E ao mesmo tempo, vai adiante e queima a cabeza do orco .
  chan así . E nin sequera deixes un óso do inimigo.
  Así son as nenas ás veces. E mostraron os dentes e mostran o seu temperamento coma unha cobra-cobra.
  Guerreiros que destrozarán calquera exército. E se queren, poden tirarse peidos.
  Imaxina que pasaría se mil elfos liberasen gases á vez? Debo dicir que pasará?
  Ah, será moi chulo, quizais o ceo impedirá que isto suceda. Pois entón choverán corvos sobre as cabezas dos orcos. E caerán e romperán caveiras, mostrando o impacto máis asasino do universo.
  E as nenas comezaron a cantar de novo na súa rabia e paixón salvaxes, e os seus dentes nacarados brillaban coma espellos.
  O pesadelo sempre vén coma unha serpe
  Non o estás esperando, pero arrastrábase pola porta!
  Vostede é unha familia feliz e xenerosamente alimentada,
  Non sabes que hai xente que é besta!
  Agora comezou a incursión da horda impetuosa,
  ¡Os tártaros están a choparnos de frechas!
  Pero nacemos para unha fazaña valente,
  E soportaremos golpes crueis!
  
  Ninguén sabe se Deus é bo
  O home volveuse tan cruel!
  A morte xa bate co puño no limiar...
  E Wezelbub sacou os cornos da calor !
  
  Si, estes son os tempos dos antigos antepasados,
  No que nos metemos tan chulos!
  Iso non era o meu soño,
  Non é o que iamos, polas montañas afastadas!
  
  Pero se te atopas no inferno,
  Ou mellor dito, nun mundo de dor, escravitude, batalla!
  Aínda manterei a esperanza,
  Deixa que o teu corazón bata eses ritmos!
  
  Pero os ensaios son a nosa cadea,
  O que non permitirá que os pensamentos sexan fáciles!
  E se é necesario, debes soportar,
  E se gritas, entón a todo pulmón!
  
  É un poeta e un canalla,
  Pero non no campo de batalla quente!
  Morrerán os viles inimigos da Patria,
  Serán enterrados rapidamente e de balde!
  
  Agora tómao e inclínate ante Cristo,
  Cruce, bicando a cara da icona!
  Creo que vou dicir á xente a verdade,
  O Señor daranos unha herdanza peculiar como recompensa!
  As nenas cantaban ben. As súas voces son tan radiantes e brillantes. E con voz completa.
  E despois da canción, todo un batallón de nenas despegou e soltou peidos. Levantáronse nunha columna e correron cara á nube de corvos. Leváronos e atacáronos.
  Isto comezou a sufocar os corvos, que literalmente asfixiáronse e retorcíanse, recibindo un lazo no pescozo.
  E caeron tantos corvos. E atravesaron a parte superior das cabezas dos orcos. E os osos soltaron fontes de sangue marrón. Foron noqueados coma chícharos triturados.
  As nenas rían. E mostraron as súas linguas. Chiscaron un ollo ás criaturas que se achegaban a eles.
  Unha das nenas berrou:
  - Os orcos non son coma os humanos,
  Orcos, estes son orcos...
  Se é peludo, entón é un vilán,
  A voz da rapaza é moi clara!
  E fixo un ollo aos seus amigos.
  Os guerreiros inmediatamente sentiron unha salvaxe confianza en si mesmos. E os seus dentes brillaban como cumes das montañas. Ou quizais son perlas e tesouros do mar.
  As nenas rían e cantaban:
  Ai mar, mar, mar, mar,
  Os rapaces están sentados na cerca!
  Os orcos verán a dor,
  ¡Os cabróns morrerán todos en desmontaxe!
  E os guerreiros tomarano e asubiaran. Nesta ocasión non só caeron corvos sobre as cabezas dos orcos, senón tamén pedras de sarabia. E romperon literalmente as caveiras dos osos.
  Así foi como as nenas elfa enfrontáronse aos orcos destes osos fedorentos. E resultou moi chulo.
  E cando as belezas comezaron a cantar, era puro caos;
  Os ceos son unha alfombra estampada de estrelas,
  A lúa dará luz aos outeiros!
  O regato da montaña baixa,
  Ouro brillante sobre pedernal!
  
  A sinxeleza da Madre Elfa,
  As aldeas están cheas e cómodas!
  As doncelas gritaron de felicidade,
  Como un baile redondo van segar!
  
  Chegou o problema, vella da guerra,
  Mostrando os dentes - un remuíño de cunchas!
  A destrución corre cos orcos,
  O teu compañeiro morreu na batalla!
  
  Ti mesmo aínda es un neno...
  A oficina de rexistro e alistamento militar non deu o visto e prace!
  Como, non tes suficientes anos extra,
  O país debe protexer aos seus fillos!
  
  Fuxiu á fronte sen armadura,
  Para traer bondade e luz!
  Para que os orcos non os priven da súa vontade,
  Para non atopar o amencer encadeados!
  
  O meu amigo tampouco durmiu,
  Conseguiu liberarse: é unha loitadora!
  Derribaremos os orcos do seu pedestal,
  Que sexa o final do Führer!
  
  É difícil loitar, dor e fame,
  Nena descalza no inverno!
  Aguantamos o frío amargo en farrapos,
  Ás veces comemos a mesma casca que os bidueiros!
  
  E o inimigo está voando en avións,
  Como un monstro do inferno "Tiger" ruge!
  Un oso nacido dun lobo malvado
  Un lanzallamas está saíndo dos tanques!
  
  Para quentar os teus pés descalzos,
  Que se puxeron azuis na neve!
  A nena escolleu os camiños
  Onde as cinzas escurecían a ventisca!
  
  Pero resistimos, lonxe do frío,
  Neno e nena adiante!
  Venceremos o sorriso de Xudas,
  Rus' borrará a escuridade dos orcos na area!
  
  Os tacóns dos adolescentes parpadean
  A neve deixou un rastro lixeiro!
  A xeada non é nada fácil de soportar,
  Correr descalzos quentanos!
  
  E os malvados orcos non teñen dereito,
  Están ruxindo polo frío!
  Un poder tan forte
  O noso cabaleiro elfo é moi chulo!
  
  Botaron cara atrás unha onda do inferno,
  Agora Feyropa está por diante!
  Tal é o destino do santo soldado,
  Sexa sempre leal a Elfie!
  Digamos que estas rapazas son super. Hai moita ilusión e lume neles. Como nenas trenzas vermellas. E as belezas sempre están descalzas.
  Os guerreiros atacaron aos orcos a fondo. Eran moi afeccionados a tal técnica, cando cos dedos descalzos lle lanzas chícharos de aniquilación e morte ao inimigo.
  E desgarras os osos en anacos e chuletas. E que son tan fritidas e deliciosas.
  E as nenas garabatean sobre os osos que se achegan. E peguemos cun morteiro aos orcos elfos.
  E hai que ter en conta que as belezas fan isto de forma extremadamente efectiva. E a súa agresividade combínase cunha graza extremadamente glamorosa e deliciosa.
  Os guerreiros enfrontáronse aos orcos e comezaron o exterminio totalitario.
  Aquí as nenas usaban os seus pezones de rubí. Premeu as teclas que activan os lanzallamas.
  E colleron, e enseguida cubriron o batallón de orcos. E efectivamente levárono e queimárono ata o chan .
  Estas son as nenas de aquí. E se é necesario, as linguas utilizaranse directamente para o propósito previsto. E o propósito de tales linguas é dar alegría aos homes. E mostra o teu temperamento magnífico e agresivo.
  Non hai mozas así, se se moven, os osos seguramente non frearán.
  Mostran logros tan grandes.
  E as nenas poden tocar os violíns sen moita cerimonia.
  Esta é tamén unha técnica moi boa.
  As nenas comezaron a tocar os violíns. E ao mesmo tempo suxeitaban os arcos cos dedos espidos. E soou música magnífica e encantadora. E é simplemente xenial.
  E entón as nenas colleron e puxéronse a cantar;
  Creo na miña Santa Patria,
  Que a través da Verdade se pode gañar a salvación!
  Protexeremos aos nosos fillos do mal -
  O inimigo virá de nós, créeme, vinganza!
  
  A miña espada golpea como o tesouro de Ilya ,
  E as súas mans non saben o cansos que están na batalla!
  Somos como un escudo fiable para a Patria,
  Para protexer un lugar no paraíso puro dos viles!
  
  Retírese, golpea e lanza de novo - golpea,
  Tal é o destino do camiño, ai, para un soldado!
  Mentres viva polo menos un vilán,
  Limpa o canón e a vista frontal da túa metralleta!
  
  Debes loitar se un conto de fadas é un mundo,
  Ás veces pódese abandonar o ouveo!
  Pero conservamos a nosa honra á Patria,
  Aínda que ás veces hai moreas de cadáveres!
  
  Nacemos, tivemos sorte no país -
  No que todos poden converterse nun heroe!
  No que á xente, e despois a ti mesmo,
  O guerreiro máis forte e valente!
  
  E agora gritaremos - adiante,
  Para asaltar os reductos, as fortalezas poderosas!
  Para que non suceda que é coma se a mente mente -
  Votaremos as nubes nos avións!
  
  Por suposto, podes ir directamente ao inferno,
  Xa que todos os camiños son coma o conrazón e sementan cardos...
  Pero aínda alí as espadas dos loitadores golpean,
  E as bombas están caendo do ventre dos avións!
  
  E que é o inferno para o loitador Elf?
  Outra proba!
  Loitaremos ata o final -
  Imos cumprir o verdadeiro desexo de Deus!
  
  E derrotaremos bandas de trolls e ghouls,
  Cheguemos ao lugar onde a Terra é o Edén!
  A aguia acabará co vil corvo,
  A honra e a fe levaranos aos logros!
  
  A vida rebenta cun regueiro tempestuoso,
  O que lle pediron a Cristo farase realidade!
  A graza fluirá como un regueiro de fervenzas,
  Para a gloria da Nai Elfia!
  As nenas cantaban e tocaban os violíns ao mesmo tempo. E a música soaba tan fermosa e brillante. E estendeuse literalmente por todos os ceos.
  E os corvos, perdendo o coñecemento, desmaiáronse e atravesaron as cabezas dos orcos.
  E as nenas actuaron cunha enerxía incomprensible. A través deles fluían correntes de hiperplasma.
  Ou quizais tamén o magoplasma, que as mozas personificaron como unha influencia abraiante e asasina.
  Os guerreiros mostraron os dentes, e despois da superficie dos seus colmillos emitían raios que cegaban aos orcos e facían sangrar os seus ollos. E resultou ser tan incomprensiblemente xenial.
  Os guerreiros volveron presionar os botóns cos seus pezones de rubí. E golpearon o inimigo con erupcións de lume de poder colosal e destrutivo dos volcáns.
  E todo reacciona e arde. E fan explotar os tanques dos osos. E correntes de chamas ardentes están a derreter as máquinas do imperio de Putin.
  As mozas, debo dicir, son simplemente marabillosas e mostran un espírito de loita tan excelente que ninguén se atrevería a acusalas de nada estúpido e obsceno.
  Din sobre esas nenas: sodes simplemente Deusas e Super!
  Así que volveron a retomar e comezaron a cantar con moita ilusión;
  Hai mulleres na nosa Elfia,
  Por que conducen un avión como broma?
  Cal é o máis fermoso de todo o Universo -
  Iso matará a todos os adversarios!
  
  Naceron para gañar
  Para glorificar ao Elfo en todo o mundo!
  Despois de todo, os nosos poderosos avós,
  Un exército foi reunido inmediatamente para eles!
  
  Os xigantes están na máquina,
  O seu poder é tal: esmagan a todos!
  Somos fillos da Patria, unidos -
  Unha fila de soldados marcha!
  
  O tormento non poderá rompernos,
  O lume do mal napalm é impotente!
  Onde adoitaba arder o facho...
  Xa está aceso o foco!
  
  Todo no noso país é un facho á luz,
  Coches, estradas, pontes!
  E as vitorias cántanse en cancións -
  Somos falcóns de luz - aguias!
  
  Glorificaremos a Patria con audacia,
  Imos levarte aos cumes empinados!
  Somos como pioneiros no espazo -
  E imos romper o pescozo dos malvados orcos!
  
  Poñémonos ao día con todos os réptiles de Marte,
  Abramos o camiño a Centauri!
  Haberá nós os que teñamos medo ao depredador,
  E quen é amable e honesto para amar!
  
  Elfia é o país máis doce de todos,
  Hai algo do que estar orgulloso, créame!
  Non fai falta falar tonterías...
  Sexa humano e non unha besta!
  
  Cheguemos á fronteira do universo,
  ¡Construiremos alí unha fortaleza de granito!
  E quen perdeu o arrepentimento,
  Quen se apresura a vencer á Patria!
  
  O que segue - pouca imaxinación
  Pero créeme, resucitaremos os mortos!
  Arrancaremos o aguillón da morte cun tiroteo,
  Para a gloria da inmortal Elfie!
  Así cantan as nenas, e as súas voces son como ruiseñores, merlos e paxaros de lume nunha botella. Digamos que estas nenas son simplemente super e hiper .
  E cantan moi conmovedor e deliciosamente.
  Estas son as belezas que, se asumen algo, ningún orco o atopará suficiente.
  E as nenas destrúen osos xogando. E entón os pilotos elfos voaron dende o aire. E preman os botóns cos dedos espidos. E golpearon a criaturas peludas agresivas.
  Unha nena do ceo disparou un foguete contra un grupo de orcos peludos. Foron explotados e chamuscados, facendo que caesen anacos de carne queimada en diferentes direccións. E que arde e realmente fuma.
  Estas son as nenas, furiosas e destrutivas. Teñen un corazón tan poderoso escondido dentro deles. E se o toman e cantan e mostran os dentes, entón nin sequera un exército de orcos en alianza con trolls non poderá resistirlles. E os trolls son loitadores moito máis hábiles e decididos.
  E as mozas son unhas guerreiras tan colosais e fortes, simplemente cósmicas variables e constantes.
  Os guerreiros colleron e inflaron as meixelas das nenas, e sen pensalo dúas veces botaron un peido a todo pulmón .
  . CAPÍTULO No 10.
  E entón veu unha onda realmente letal e destrutiva que alcanzou os orcos. E cantas criaturas peludas se deitaron á vez.
  Despois de que as rapazas, con moita alegría e con colosal entusiasmo, puxéronse a cantar;
  Un verso sinxelo da canción
  Que estou cantando sobre este mundo triste!
  Esforzome por coñecer a Cristo coa miña alma,
  Para que o inferno e a decadencia non toquen o corpo!
  
  A miña terra é querida para min,
  Aínda que ás veces lles reprochen!
  Que non puiden atopar un lugar para min,
  Cando Wezelbub enviou xente ao inferno!
  
  Que pode ser máis terrible que a destrución da Terra,
  Cando chora unha corda de loito?
  Cando un vilán ri, come o éxito,
  Pero haberá forza: sabe que está esperta!
  
  Responderei á carreira malvada en resposta:
  Inferno, os deuses non romperán o espírito da túa Patria!
  E a fazaña de todos os loitadores será glorificada,
  Somos un exército de soldados: as aguias non son caza!
  
  Saiba que a nosa vontade é forte coma sempre,
  Reunímonos puño con ombreiro!
  E o obxectivo ao que nos diriximos xa é visible,
  As cinzas do inimigo son esmagadas pola nave estelar!
  
  Ás veces é difícil entender a Palas,
  É caprichosa, dará carta branca aos diaños!
  E parece que foi hai moito tempo...
  Cando o vil orco do mal é partido pola metade!
  
  Por suposto, temos todo un bosque de problemas,
  Cantos mundos hai no universo?
  Pero por iso resucitou o Altísimo de Deus,
  Para que unha persoa teña un monte de agasallos!
  
  Elf converterase nunha superpotencia de novo,
  O Universo mostrará o camiño cara á felicidade e ao amor!
  Non correrá máis sangue nin bágoas,
  E gardas a vontade e a sabedoría no teu corazón!
  As nenas cantan con moita alma. Queren vitorias adicionais e ditos fabulosos. A súa tolerancia cósmica é simplemente arrepiante. E os guerreiros mostran a súa máxima acrobacia, e un enorme Ego destrutivo.
  O elfo co cabelo moteado berrou:
  Un dous tres,
  Destrúes os orcos...
  Catro oito cinco
  Non vimos xogar!
  E outra vez as nenas asubian, tanto que nubes enteiras de corvos abraiados choven sobre as cabezas dos orcos.
  María Kolesnikova continuou loitando polo dereito dos elfos a unha vida libre e feliz.
  Os osos malvados non deben presionalos e destruílos. Non, a nena raíña dirixiu o exército con habilidade e racionalidade. E as batallas continuaron cada vez con máis éxito para a xente glamorosa.
  Os elfos continuaron sendo heroes nas batallas cos orcos. Actuaron con moito amor pola guerra.
  As nenas enviaron proxectís moi destrutivos e asasinas ao inimigo.
  E golpearon os orcos coma se fosen obxectivos nun campo de tiro. Os guerreiros resultaron ser persistentes e extremadamente agresivos, mostrando os seus dentes e os colmillos das lobas.
  Intenta discutir con estas rapazas. Mostraranche a nai de Kuz'kin.
  As guerreiras garabateaban aos orcos, enchendo montes enteiros de cadáveres. E tamén usaban pezones escarlatas, como os amorodos demasiado maduros.
  O guerreiro aquí era moi fermoso con cabelo de lunares.
  E este elfo colleuno e deulle unha patada cos seus dedos descalzos, e derrotou a todo un pelotón de orcos.
  Despois de que o guerreiro comezou a cantar de novo;
  Que difícil é para nós entender o noso propósito,
  Para ser unha nación orgullosa que leva a todos ao ceo!
  Para facer unha feliz elección de xeración,
  Zelensky adiante á batalla cun soño na marcha!
  
  A guerra pasou como un tormentoso tornado do inferno...
  Onde estaban as cabanas, as cinzas, o sangue e os xemidos!
  Pero só para a grandeza cre o comezo -
  Que o home sexa elevado máis alto!
  
  Créeme, a Patria é máis querida para min que os demais,
  Ela é unha fonte máis pura que o cristal!
  Como a moza máis tenra da cama -
  Quero amar a gloria de novembro!
  
  As tormentas non son un obstáculo para a miña Patria,
  Ela é un océano interminable e tormentoso!
  Un fito significativo na historia -
  Escribiuse unha novela histórica!
  
  Hai que loitar moito
  Pero non hai outro camiño para a felicidade!
  Entón, colle unha cama dun cadaleito -
  Ou quizais piñas para xantar!
  
  Aquí, nas estepas de Manchuria da China,
  Que buscar en terras estranxeiras coma esta!
  Despois de todo, o día da vitoria é en maio,
  Quero ver os meus queridos antepasados!
  
  Pero sabe que o deber da Patria é o máis importante,
  É servir á Terra con celo!
  Ir á meta radiante sacra,
  Para facer Arbat máis fresco - Brighton Beach!
  
  Somos os guerreiros da Patria Elfi,
  Que amamos con todo o corazón!
  Coraxas con valentía a todos os adversarios,
  Para gloria da Nai de todos os países, Elfia!
  A nena cantaba marabillosa e fríamente. E as súas cancións son como un maremoto que flúe e fai rabia.
  Os guerreiros premen os botóns cos seus dedos espidos. E usan algo extremadamente impactante e destrutivo. E soltan lóstregos pesadelos e penetrantes.
  Aquí está un elfo montado nun tanque. E ten os peitos espidos con pezones de rubí. E un guerreiro tan marabilloso e loitador.
  E esmaga aos orcos sen máis. Aquí disparou contra o inimigo usando os seus dedos espidos. E atravesou o coche dos orcos. E incendiouse e o equipo de combate comezou a detonar. E tanta destrución foi causada. E o metal arde e destrúese sen opción nin cerimonia ningunha.
  A nena chío. E de novo disparou contra o inimigo premendo o pezón escarlata no botón do joystick. E atravesou o oso peludo.
  E ela chirriou:
  - O noso tanque asasino,
  Só chega a marca!
  A súa parella respondeu cunha chiscadela e un cheque.
  - Os nosos tanques non teñen medo á sucidade,
  A nós os elfos gústanos loitar!
  Os guerreiros colleron e cantaron de novo por enésima vez;
  Necesitamos o noso mundo de beleza invitante -
  Tráeo á mente co teu corazón!
  Para facer realidade os teus soños,
  Para que a escuridade non goberne aos elfos!
  
  Un extraterrestre invadiu a Terra,
  Os osos da Serpe abren a boca!
  Os lanzallamas botaban calor,
  Unha familia pode morrer pola calor!
  
  Se o pedimos, tamén levaremos Bagdad,
  Putin responderá da vil bestialidade!
  E Elfagrad nunca caerá -
  Os nenos non deben ver a necesidade e a orfandade!
  
  O elfo estará en pé, todos cren para sempre -
  Non se afogará nun mar de sangue na escuridade!
  Será forte, coñece a man do cabaleiro,
  A fouce é un martelo poderoso: signos inmortais!
  
  Dalgún xeito o esqueleto mostra os dentes na escuridade,
  A lúa disiparase en diamantes cunha feluca!
  Haberá, coñece o ceo na Terra pecadora,
  Ben, non haberá cita coa separación!
  
  A patria é un regato que sae das montañas,
  Augas limpas con savia de bidueiro!
  En Orklin, imos esmagar o inimigo,
  A agresión será contra Putin!
  
  Deus, volvo a ti cunha oración,
  Querido, tómase un minuto para falar!
  Faino para que se faga lixeiro no destino dunha vez,
  Estenderás a túa man aos teus fillos!
  
  E Deus respondeu cun sorriso canoso:
  Se queres compañeirismo, ¡sede obediente comigo!
  Vou axudarche a fundirte cun soño -
  E os teus fillos para dar un azote nas pozas!
  
  Pero esquece o cansazo
  Elimina a debilidade e as ligazóns ao karma!
  O noso camiño xusto cristián,
  Isto é servizo á Patria no cuartel!
  
  Aquí está a marcha de novo a batalla-guerra,
  Os malvados orcos foron esmagados no ataque!
  Despois de todo, o país santo é ilimitado,
  O noso Gran Elfo sen límites!
  
  Cal é a miña resposta, créame, é tan sinxelo,
  A dor para o patronímico é un pracer!
  Se vas ao ataque sen bágoas,
  Isto significa que recibirás o perdón de Deus!
  As nenas da Familia Elfica cantaron moi ben e ben alto. E teñen voces magníficas que só se poden comparar coas máis chulas e magníficas aves do Edén.
  Así cantan e actúan incriblemente. E nestes guerreiros hai correntes de enerxía e temperamento frenético, dun xeito moi duro de loitadores radiantes.
  Por certo, as nenas cheiran moi agradable e sexy. O seu cheiro trae o maior pracer, e é simplemente marabilloso. Xa non hai mozas fermosas.
  E as súas linguas son tan áxiles e áxiles. Realmente son os máis fermosos e enérxicos.
  E se estas mulleres se dispersan e comezan a disparar contra o inimigo usando os seus pezones escarlatas? E estas son realmente só rosas do xardín. E hai ganas de tocalos, acaricialos e bicalos.
  Estas son as mozas que provocan ataques de paixón agresiva e aumentos de desexo considerable.
  Estas belezas son unha destacada obra mestra da creación dos demiurgos. E aquí non podes engadir nin quitar.
  Pero presionar un botón nun pezón de rubí, ou máis precisamente, pola contra, cun pezón de amorodo nun botón, libera un fluxo extremadamente poderoso de enerxía destrutiva e asasina.
  Estas son as mozas aquí: non están á marxe. Pero en cambio, os orcos son asasinados sen ningunha cerimonia.
  E non te esquezas de cantar;
  O Arcanxo lanza un trono
  ¡É canto sangue hai no universo!
  Aguia coa á rota;
  Este é un castigo para a xente!
  
  Señor Todopoderoso Rei dos Reis -
  Subiu á cruz - tormento perdurable!
  E o vilán xemeu con el...
  Orei e recibín o perdón!
  
  Unha escoria orco malvada corre cara a Elf ,
  Quere esnaquizar todas as terras do mundo!
  Xire o capítulo das épocas,
  ¡Ponte unha bata de pórfido!
  
  Rodeado de sangue carmesí
  E canto demo hai con traizón!
  El establecerá un trono para o inframundo,
  Gobernante do inferno da escuridade do universo!
  
  Que pode facer o pobre Xesús?
  Creou a terra e os planetas!
  Pero créame, teño medo
  Que os días de Xesús xa están feitos!
  
  Santo Señor, ti es o noso heroe,
  Polo menos Putin está dentro de Elfion !
  E imos á última batalla,
  Para esmagar esta escuridade de Sodoma!
  
  Os ósos do cabrón de Koschey chocaron,
  E quen máis é tan sanguento!
  Aínda que o rostro está pálido coma o giz,
  Pero pode queimar os poderes!
  
  Pero a nosa resposta non é un chisco na cella,
  A vitoria é unha cuestión de honra élfica!
  Para a gloria da Patria, amor -
  Todo polo ben da vida - doce vinganza!
  
  Entón, o mozo ferido érguese,
  Este non é o momento de deitarse coma un cadáver!
  Corre berrando á batalla de novo,
  Coa alma dun poeta - un libro nunha mochila!
  
  E buscamos o ceo na Terra,
  ¡Malditamos o denso adversario!
  Serviremos ao país ata o final,
  Para a gloria do soldado lixeiro elfo!
  As nenas cantaban tan fermosa e incriblemente. E as súas voces simplemente fixeron marabillas. Pero as belezas cantaban tan fermosamente, e os seus trinos de ruiseñor soaban máis altos que os tellados.
  E que encantador, sorprendente e único é todo. Son rapazas que loitan descalzas en calquera tempo, e actúan cunha enerxía colosal e única, moi combativa e deliciosa que dá vida e sabedoría.
  Estas son, digamos, supergirls . Só deles emanan correntes agresivas de magoplasma. Os guerreiros son tan encantadores que é imposible contalos nun conto de fadas ou describilos cun bolígrafo.
  Hai que dicir que son moi boas para tratar con mozas coma estas. E son radiantes, e o pelo dos elfos é moi brillante. Algunhas belezas, especialmente as que teñen o rango de xenerais, teñen o cabelo que brilla como pan de ouro.
  Con mozas coma estas podes asaltar a capital do universo.
  Poden facer tales cousas que non as podes tachar con nada. E literalmente disparan un raio dos seus ollos.
  E de feito, un dos elfos, sen pensalo dúas veces, usou a maxia. E como lle pegará ao orco dende o embigo.
  E un raio levou e queimou cincuenta osos peludos do exército de Putin.
  E os guerreiros, entusiasmados, cantaron a coro;
  Só Deus nos dá amigos,
  Só a sabedoría nos permite traballar!
  Facemosnos máis fortes coa fe,
  E as caras amables brillan das iconas!
  
  Aínda que ás veces o traballo é cruel e duro,
  As pozas están cubertas cunha codia de cristal!
  As nenas andan por eles descalzas -
  Comezaron a bailar coa súa pesada equipaxe!
  
  Estamos construíndo unha fortaleza que permanecerá durante séculos,
  A batería está sendo reforzada!
  Para que o Elfo non pase debaixo do martelo,
  Que as ramas de maio florezan para sempre!
  
  E hai unha gran fame no país,
  O neno está tirando un tronco descalzo!
  Agora xurdiu unha tormenta feroz con neve,
  Pero o Señor salvou as pernas dos nenos!
  
  Se o cura nos rociaba con auga,
  A graza dos Poderosos derramou!
  Estamos baixo o brazo santo do Señor,
  Misericordia sen límites de Xesús!
  
  E onde está o demo, alí se esconde o inimigo,
  Non coñece nin a honra nin a lira!
  Os nazis crucificaron ao Todopoderoso,
  A colonia queimada do paraíso!
  
  Créeme, somos tales loitadores,
  O Elfo non romperá, ao calor do inferno!
  Os pais serán felices polos seus descendentes,
  Sexa tranquilo e alegre no teu corazón!
  
  Que a trompeta cante máis forte,
  E nun instante cumprirase o que se lle pediu a Deus!
  Estamos levando a cabo unha campaña universal e sen límites,
  Para facer do universo enteiro o dominio de Elfia!
  As nenas cantaban moi ben. E, por suposto, os orcos máis terribles e loitadores son impotentes contra esas persoas.
  E as nenas presionan os seus pezones de rubí nos botóns das bazucas e disparan contra os tanques orcos. E literalmente todo é figurado destruído e destruído.
  E agora os próximos tanques dos orcos arden, arden e explotan. Hai unha transformación colosal das nenas. Son tan chulos e incribles.
  E os seus peitos, que cheos, exuberantes e curtidos están. Non hai ninguén máis grande e chulo que estas nenas.
  E cos seus talóns espidos lanzaron paquetes explosivos especiais que caeron sobre os osos de Putin. E en sentido figurado foron literalmente destrozados en anacos. O que realmente fan estas rapazas é crear unha historia gloriosa, moi militante e única.
  Entón, contra esas nenas, nin sequera penses en usar técnicas que só se poden chamar sanguentas.
  E as nenas comezaron a coller os osos de Putin polos narices e apertalos. E só ruxen como tolos de dor.
  E os guerreiros da familia dos elfos rin e sinalan co dedo.
  E despois colleron e cantaron a coro;
  Que unha persoa non se pode frear de ningún xeito;
  O seu desexo de converterse en Deus Todopoderoso...
  Para que o centro do universo sexa unha Terra,
  Para someternos, todo está neste mundo existente.
  
  Un golpe de pincel pode crear todo un remuíño de galaxias,
  Nela as estrelas son amapolas escarlatas, os planetas como margaridas!
  Despois de todo, Deus o Creador non cedeu no home,
  Non quere ser un pequeno bicho!
  
  Podemos facer de todo: crear tal lei,
  Que billóns de parsecs hai no chocolate!
  A nosa mente é como un tornado de volcáns,
  A ciencia levou á súa especie a unha recompensa!
  
  Non podo crer que houbese momentos...
  Cando só eramos salvaxes.
  Cando o lume e a choiva son desgrazas,
  E chamamos os leóns e os tigres reis!
  
  Cando o arado se dobraba cun tronco torto,
  O escravo cavaba a terra cunha aixada pesada!
  Despois regamos o frondoso prado,
  A vellez malvada atormentache como un estante!
  
  Ben, que ciencia es ti, querida nai,
  Atopei unha oportunidade para facer un pensamento inmortal!
  Podemos romper lexións con seguridade,
  E percorre a extensión do gran universo!
  
  Conseguimos que o Señor,
  Probablemente non puiden averiguarlo eu mesmo!
  Temos supercarne de plasma princeps ,
  E nas cabezas dos quásares hai poder e sabedoría!
  
  Comezou a súa viaxe cunha arma común,
  Só podía mover a árbore ao principio.
  Pero converteuse en algo máis xenial que o metal,
  Curando a ferida nun instante!
  
  Agora somos persoas, a tribo dos superhomes,
  Capaz de facer o que é imposible!
  Resolve calquera problema,
  Non é difícil para nós cambiar o universo!
  
  Pero se queres, realmente podes converterte en Deus,
  Servir coma un can sen medo ao home!
  Despois de todo, o noso Elfo é un super-exército que supera as súas forzas .
  Non a deixes pegar para sempre!
  Así cantaban as rapazas e foi moi chulo. E o seu canto era moi fermoso e as súas voces eran como campás de prata.
  Estas son as mozas, amosan un nivel típico dos elfos que non son nada débiles.
  E estas son as nenas que son verdadeiramente capaces de poñer o universo patas arriba. E os seus dentes son como perlas que brillan moi brillantemente.
  Non hai tal moza non pode namorarse e non admirar. Aparentemente naceron de deuses e deusas. Belezas incribles. E os métodos de tales guerreiros son verdadeiramente combativos.
  E os seus ollos brillan como zafiros. E tan brillante, coma se fosen estrelas.
  E dentes de cor marfil. Non hai nenas deste tipo, non podes deixalas ás criaturas peludas.
  Entón, a moza de cabelo azul colleu e presionou o pezón de amorodo do seu peito no botón do lanzacohetes. E golpeou o inimigo cunha forza letal, esgazando e asando a todo un batallón de osos de Putin.
  Foi moi xenial e xenial. As nenas, como se di, sempre están a gran altura.
  Mostraron unhas habilidades tan extraordinarias e fenomenais. E no exterminio dos orcos do exército de Putin.
  E todo ía moi ben. Estas son as nenas que demostraron que para elas non só hai orcos, e o exército máis rabioso non é un obstáculo.
  O elfo berrou:
  - Eu ti ela,
  Todo o país xuntos
  Xuntos unha familia simpática
  Na palabra somos cen mil eu!
  E despois diso os guerreiros comezaron a cantar de novo con entusiasmo;
  Escoito un regueiro fluír na herba,
  Contén o timbre de bronce e aceiro damasco.
  O goberno estaba ante os verdugos,
  E agora a liberdade para todos é retribución polo mal!
  
  O meu tulipán escarlata está florecendo no campo,
  A rapaza que amaba na miña visión.
  Estou de excursión, hai moitos países diferentes,
  E no mar hai onda e inspiración.
  
  Si, Pushkin es un poeta, un rei dos poetas,
  Pero non sabes que a batalla é dura...
  Aquí lle dis ao témpano de xeo dos teus corazóns: derrétete,
  E o exército reuniuse - bandeiras vermellas!
  
  Decidimos construír o elfinismo,
  Pero o capital non dorme, ouvean os lobos.
  Orcismo saíu arrastrándose da guarida ,
  O duro destino dos pobos rusos!
  
  Pero sabe que a nosa baioneta é máis afiada que unha agulla,
  E os tanques arrancan redutos e foxas.
  A liña de orcos segados deitouse,
  O ruxido das explosións fai que o demo se tolee.
  
  Pero tamén hai perdas, ai, destino,
  Caprichoso e ás veces inxusto.
  O adversario queima as cabanas ata o chan ,
  E antes era moi bonito!
  
  Pero o rock da Fortuna tamén sabe moito,
  Dará unha recompensa, sábeno, aos pobres.
  O pano da rapaza empapause de bágoas,
  Mala sorte veciños perigosos!
  
  Pero se o espírito loitador non é un burro,
  E es capaz de facer proezas sen medo.
  Non te atraparán para sempre, créeme,
  Despois de todo, o que é o propio asasino gañará!
  
  A vida é como unha carreira de obstáculos -
  Créeme, o final non é o final.
  Para gloria de Deus o bo Cristo,
  Sexamos Un co Señor!
  
  Despois de todo, o elfinismo é un espírito san e honesto,
  O desexo de facer o ben a todas as persoas!
  Para que o facho do universo non se apague,
  Garante a súa intelixencia, ingenio e coraxe!
  Os guerreiros cantaban moi ben e fermosamente. E brillaron co seu maior intelecto. E os seus ollos son como pedras preciosas.
  E brillan moi brillantemente.
  Os guerreiros mostraron o seu temperamento moi obstinado. E os seus corpos se retorcían literalmente como serpes. Aquí é realmente posible dicir belezas escritas.
  E así un deles colleuno e golpeou o orco, empregando a súa longa e áxil lingua para premer o botón. E resultou ser un efecto moi eficaz e mortal.
  E o foguete voou e alcanzou un grupo de inimigos, destruíndo moitos osos de Putin. E foi só un impacto devastador e bastante impresionante.
  Outra fermosura colleu e apretou o fío cos seus dentes nacarados, e fíxoo máis forte. E que lingua ten, tan forte e ao mesmo tempo sumamente áxil e corrosiva.
  E como estalaron os explosivos e inmediatamente unha ducia de tanques dos osos de Putin foron lanzados e envorcados. E estes coches cos orcos do Führer calvo incendiáronse. E arderon coma un lume, e a detonación de munición comezou nos tanques con forza letal e destrutiva. E os troncos torceron, e bateron os ovos de todos os loitadores de Putin.
  . CAPÍTULO No 11.
  E as nenas puxéronse de novo a cantar, cousa que fixeron con moita ilusión;
  Calquera persoa que é un loitador elfo nace guerreiro,
  Así sucedeu: o gorila colleu a pedra!
  Contigo hai unha lexión seleccionada de loitadores,
  E no corazón arde a chama de fervor!
  
  O neno ve unha metralleta nos seus soños,
  Gústalle máis o tanque que a Limusina...
  Quen quere converter un centavo nun centavo,
  Dende o berce entende que o poder manda!
  
  Si, coñece o outro, non temos xeito,
  Esfórzate cara arriba ata o pico do poder...
  Os que perderon só teñen ceros -
  E o látego xoga a lombos abatidos!
  
  Pero que queres, a debilidade é pecado mortal,
  E a vida ensínanos: conquista a todos con audacia!
  Por iso un home ten unha espada,
  Para adestrar o formidable león con habilidade!
  
  Lembra que a Deus non lle gustan os débiles,
  Quen con vontade e medo conduce con valentía...
  O poder enviaralle baionetas,
  E quen morreu é un palacio no seo do ceo!
  
  Necesitas gañar fermosamente cunha canción,
  Pero sabe que as bágoas non che axudarán se te golpean!
  A familia para o ben é un exército no cuartel,
  Aínda que o comandante, o pai, é severo e estrito!
  
  E que recompensa - haberá todo un mundo,
  É imposible imaxinar algo así!
  Conquistaremos a inmensidade do universo,
  Créeme, tamén é posible facerse inmortal!
  
  Só mostra sabedoría na loita,
  E non te perdas se as cousas son difíciles...
  Non podes construír sen sangue,
  A fundación da casa onde o cónxuxe dará a luz!
  María Kolesnikova exerceu o mando xeral dun exército tan grande e glamuroso composto principalmente por fermosos elfos. E nalgún lugar o ditador gordo, bigotudo e calvo seguía enfadado. O seu entretemento consistía en espiar como se espían as mulleres durante as pescudas. E tamén golpeou o sexo xusto cos seus talóns. Isto divertiu ao tirano.
  María escapou das súas tenaz garras, e o seu exército loitou ferozmente cos orcos que avanzaban, facéndoo con gran heroísmo.
  E os guerreiros elfos comezaron a loitar con aínda maior amargura e frenesí.
  Unha nena elfa co cabelo cor de papoula colleuno e disparouno desde un rifle sen retroceso, premendo o botón co seu pezón escarlata. Como resultado, un foguete estalou e alcanzou os osos peludos, dispersándoos en diferentes direccións, e os soldados do exército de Putin quedaron en anacos.
  A guerreira riu e cantou, mostrando os dentes:
  - Son a moza máis forte do mundo,
  E o dragón malvado xa ten farto do baño!
  E os seus ollos brillaron e soltaron unha vez máis raios de poder máxico colosal. E os osos de Putin volveron sufrir danos notables.
  A outra rapaza guerreira tampouco o dubidou. E colleuno e premeu o botón do joystick cos seus dedos espidos. E a embrague funcionou, golpeando os orcos con foguetes.
  E tal impacto resultou ser extremadamente destrutivo e destrutivo.
  A nena elfa cantou:
  A destrución é unha paixón
  Os orcos son un mal poder,
  O poder das cabras bebía o sangue alleo,
  E entre os elfos reina o amor!
  Outra rapaza da xente glamorosa estivo de acordo con isto:
  - Si, os elfos temos un amor magnífico e unha completa harmonía familiar!
  E as nenas colleron e, cos seus pés espidos e cicelados, arroxaron agasallos asasinas de aniquilación. E destrozaron todo un batallón de osos de Putin.
  A rapaza sinalou:
  - ¡Putin é un tirano sanguento!
  O outro elfo asentiu:
  - Moi insidioso, e non só nesta vida, senón no reinado anterior foi déspota!
  E os guerreiros elfos colleuno e cantaron ao unísono;
  O martelo da coraxe bate nas miñas veas,
  Entón, comeza unha dura guerra!
  A nosa vontade é como un monolito,
  País brillante e interminable!
  
  Os corazóns para ela son como un xogo ao unísono,
  Non hai ningunha chamada para o mellor soldado!
  Aínda que o destino pica coma unha agulla,
  Pero un amigo é unha granada fiel
  
  A dor tamén é a nosa compañeira, ai,
  Estamos perdendo amigos na desesperación!
  E ás veces tes sorte só por moito tempo,
  Pero créame, as aguias non son papagaios!
  
  E temos un acordo co inimigo,
  Moi furioso e ameazador!
  O sol brilla na miña fronte a través do meu casco,
  Que difícil é vivir no mundo!
  
  Desafortunadamente, non temos a posibilidade de escoller,
  A fortuna tórcenos coma unha anaquiña!
  Ben, e Deus? a Deus non lle importa -
  A xente morre como moscas!
  
  Pero sempre hai unha oportunidade en todo o mundo,
  É dos que son valentes e fan amigos con forza!
  
  A nosa fe, conciencia, coraxe, honra,
  Para non quedar atrapado coma un xabaril nunha poza!
  Levántate, sacude a auga,
  Inclínate ante os que crearon o universo!
  
  Non hai ceros pequenos na conta,
  Conquistando unha única chamada!
  Conseguirás, este tipo sábeo
  Tanto o éxito como o recoñecemento chegarán pronto!
  Faraste coma o Rei Todopoderoso,
  Xulgando aos deshonestos!
  E agora o aire, difícil batalla,
  Que é isto tamén educación!
  A cor do ceo é un azul glamuroso,
  O fume do mal salpicau o feito!
  
  Pero vexo que o adversario arde,
  O seu avión estrelouse no campo,
  Que alegría, unha cara de felicidade,
  Seguimos sendo un falcón en estado salvaxe!
  As nenas cantaron moi ben, non se pode dicir nada. E deixa impresión.
  Ben, que tomarán e conseguirán agora os orcos? E conseguirano nun níquel.
  As guerreiras disparan desde ametralladoras de forma moi brillante e clara. Son precisos e teñen unha forza excepcional.
  Un deles colleu e cos seus dedos espidos lanzou un chícharo co don da destrución. Colleu e fixo explotar moitos osos de Putin.
  Despois cantou apaixonada:
  - Somos os fillos da galaxia,
  Elfos como practicantes...
  Poden foder
  Pois comezarán a voar!
  E a guerreira lanzou un paquete explosivo asasino co seu talón espido. Fodeu e causou unha destrución colosal. E mataron tantos orcos que era imposible contar.
  Estas son as accións de nenas que representan a un pobo glamuroso e fermoso. E capaz de mostrar verdadeiros milagres. Contra tales nenas e perlas, os orcos son como un oso en apuros. Pero os guerreiros están, por suposto, preparados para a batalla, e mostrarán aínda máis.
  Especialmente se os seus tacóns espidos, redondos e rosas pican, e aínda que deberían golpear aos orcos especificamente.
  E por suposto, as nenas non poden prescindir de cantar. E a súa voz é incrible;
  Como gobernar o universo dun xeito interesante,
  Aínda que os mortais non podedes entender!
  Esta é a miña chamada agora -
  Converte todas as tonterías do cine en realidade!
  
  Constrúe naves estelares con papel secante,
  E usa un tirachinas para derrubar un quásar entre risas!
  Para que os pilotos poidan converterse inmediatamente en doces,
  E no canto do Sol, un samovar feito de ouro!
  
  Todo se tornou suxeito á humanidade,
  Fixen os meus soños realidade!
  Por suposto, a omnipotencia é perigosa,
  Cando non sabes a medida da beleza!
  
  Podes nacer violinista, artista,
  E aprende a romper as cordas!
  Pero os pensamentos deben converterse en luz pura,
  Para derramar misericordia e graza!
  
  Por suposto, é difícil prever unha acción.
  Non sei, vouno tirar!
  Veñen en forma de bolo con crema de estrelas,
  E a visión dunha doncela cun canón brilla!
  
  Inventa, entón a fantasía decide,
  Vos, simples mortais, non podedes comprender isto!
  Esa síntese de termoquark ocorre,
  Que pode facer un princeps : un rizo como o plasma!
  
  Que mundo queres, crealo,
  ¡Para que tocou un acordeón tormentoso!
  Para que non haxa lugares quentes no mapa,
  ¡Así que esa creación esqueza a dor!
  
  Lembrade, vós tamén sodes fillos de Deus,
  Quen ensinou aos seus fillos a crear!
  Para dar unha orde nova e xusta,
  Onde estás o cazador, pero o xogo é inmortal!
  
  Ama aos teus seres queridos, honra a Xesús,
  Tenta facer o ben por todos nós!
  Para que unha persoa non quede na artesa,
  Para non destruír o ordenador cun cincel!
  
  Dámonos a man - digamos
  Haberá felicidade - non pode ser doutro xeito, créao!
  Despois de todo, somos xente tan patriótica,
  Que besta de rapiña chorará de medo!
  
  É o noso sagrado deber defender a Patria,
  Para crear a base para a omnipotencia!
  Para crear inflorescencias dos universos,
  Os elfos deben fortalecer o seu poder e o seu exército!
  As nenas cantaron con moito sentimento e aplomo. As súas palabras murmuraban fermosamente. E literalmente brillaban.
  Pero non todos os elfos tiveron tanta sorte. Un deles foi capturado por orcos.
  E entón os osos de Putin puxeron á nena no estante. Torceron as mans da beleza en cadeas. Entón un enorme zapato colgouse nos pés espidos e cicelados da beleza. E estiraron o duende no estante. E a nena chirriaba por calquera dor.
  Os orcos comezaron a golpeala con látegos nas costas espidas. E baixo os seus pés espidos, fermosos e curtidos prendían lume. E comezaron a disparar realmente e brutalmente a beleza.
  A nena sufría moito, pero aguantou. Entón os osos de Putin comezaron a romper os dedos espidos dunha rapaza fermosa, moi sexy e espida cun corpo musculoso.
  A nena berrou cunha dor insoportable. Pero entón ela calou de súpeto. E en vez de xemer, colleuno e púxose a cantar;
  Son unha moza guerreira da Madre Elfa,
  O país poderoso, a patria de todos os países...
  Non hai patria máis fermosa no universo,
  Un home sabio atou unha gravata debaixo da montaña!
  
  Ser pioneiro é unha alegría e unha vocación,
  Despois de todo, isto significa que es un servo do país.
  E podes aumentar o universo -
  Destruíndo as maquinacións do diaño-Satanás.
  
  Cando chegou o verán no 41,
  A treboada de xuño atrona para nós...
  Non queremos que a rexión se faga pobre,
  Para a felicidade, crea: a Patria foi creada!
  
  A nena e máis eu estamos esperando aos malvados orcos nunha emboscada,
  Antes disto temos unha metralleta.
  E para o enfado de Putin,
  O noso equipo vence con éxito aos osos!
  
  Os pés descalzos das amigas volvéronse rudos,
  A neve xa pincha baixo as plantas espidas.
  O frío e os beizos volvéronse azuis,
  Pero o lume santo quenta as nosas almas!
  
  Batemos sen coñecer as medidas dos nosos adversarios,
  Non che damos paz día nin noite!
  As granadas voan ata os escalóns formando un enxame,
  E os axentes cun rifle de francotirador.
  
  Os malvados orcos non poden atopar apoio en ningún lado,
  O noso destacamento pioneiro e valente...
  Capaz, se precisa cortar montañas,
  Aquí están os tanques de Putin ardendo como velas.
  
  O pobo reuniuse nun ataque de furia -
  Por xustiza, coraxe e honra.
  E non hai arrecife no mar das tormentas -
  O que nos faría sentar!
  
  Entramos en Orklin, unímonos ao Komsomol,
  De pisar descalzos con nenas de todo o mundo!
  Inhalamos o mel vitorioso no maio celestial,
  Agora o noso brillante éxito converteuse en eterno!
  De feito, unha rapaza así non se pode romper tan facilmente coa tortura. Aínda que o verdugo azouta con furia cun látego. Pero isto realmente non é suficiente. E así o orco saca un fío acendido da lareira.
  E azoutemos con el á nena, sen piedade ningunha, con furia salvaxe. E fíxoo de forma moi dura e agresiva.
  Pero a nena elfa non rompeu e comezou a cantar con aínda maior furia e entusiasmo;
  Haberá unha vía láctea detrás,
  O primeiro paso na vida é importante!
  Ves de novo por riba do universo,
  Torbellinos de ataques furiosos!
  Coro...
  E a batalla continúa de novo,
  O lume hiperplasmático está a ferver!
  O rei dos elfos é tan novo,
  Golpes con vigas!
  
  O universo ata todos os extremos,
  Somos máis fortes que Deus os pais,
  O poder do omnipotente sobre a natureza,
  Os loitadores usan o teoplasma .
  
  Coro...
  E a batalla continúa de novo,
  O lume hiperplasmático está a ferver!
  O rei dos elfos é tan novo,
  Golpes con vigas!
  
  Non esperes favores do ceo,
  Os que son parvos terán ceros!
  Resucitaremos os que morreron con honra,
  Hai camiños para todas as áreas da ciencia.
  
  
  No pasado, calor e neve,
  O mundo era rico e pobre.
  E agora calquera creador,
  
  
  
  E a batalla continúa de novo,
  E o meu corazón séntese ansioso no meu peito,
  O rei dos elfos é tan novo,
  E o novo novembro está por diante.
  O rei dos elfos é tan novo,
  E o novo novembro está por diante.
  
  E a batalla continúa de novo,
  E o meu corazón séntese ansioso no meu peito,
  O rei dos elfos é tan novo,
  E o novo novembro está por diante.
  O rei dos elfos é tan novo,
  E o novo novembro está por diante.
  A nena nunca rompeu no estante. Pero o francotirador elfo meteu unha bala mortal no estómago do orco. E el, recibindo unha ferida mortal, comezou a atragantarse e morrer.
  Outra nena disparou e atravesou a cabeza do oso Putin, que caeu morto.
  Aquí están os elfos nos tanques, levaron á súa moza e liberárona. E resultou moi chulo.
  E os guerreiros comezaron a lanzar tales agasallos destrutivos da morte ao inimigo coa axuda das súas plantas espidas.
  E os orcos? É moi difícil para eles loitar cos elfos . E realmente reciben patadas nos cornos. E moitos orcos acaban na tumba e os cadáveres.
  Así que non vaiades contra as nenas, os osos de Putin, senón acabaredes na tumba.
  As nenas actúan con enerxía e expresión. Estes guerreiros poden decidir o destino do mundo dunha vez. E os seus tacóns espidos e redondos, tan rosas e marabillosos. Algúns novos elfos mesmo lamen as plantas con avidez e demostran unha coraxe sen precedentes e, ao mesmo tempo, paixón.
  E actúo cunha presión tremenda. Estas nenas son realmente invencibles.
  E se empezan a cantar, o oso ruxe frustrado;
  Un país onde es libre,
  Na que todo Señor é un proletario.
  Convértete nun rublo e nun níquel,
  No inverno hai un solárium nas neveiras.
  
  Nel hai unha bandeira vermella brillante do comunismo -
  O que nos promete a inmortalidade!
  Imos expresar o noso amor pola Patria en poesía -
  Haberá felicidade para sempre, créao!
  
  Os líderes ás veces son diferentes...
  Non todos os líderes son como o sabio Stalin.
  Pero cada un de nós sempre é un heroe,
  Cando tanto a mente como a vontade se fixeron máis fortes!
  
  No último mes da valerosa primavera,
  O soldado rematou a guerra tomando Fraga .
  Somos fieis á nosa Patria coma anxos,
  A orde foi dada a nós - o loitador non é un paso atrás!
  
  Se chegou a morte, permítete marcar,
  E o Señor, voa ao paraíso, onde a cinza do monte....
  Para sempre o noso Espírito ascenderá,
  Conquistaremos os poderosos picos!
  
  Despois, despois da morte, a vida volve ser un río,
  Nela navegamos como un barco - un meteoro!
  Invocacións da Santa Nai de Deus,
  Non te atrevas a soportar a derrota e a vergoña!
  
  Imperio, porque é a luz de Deus,
  Os Elfos foron ordenados polo Todopoderoso para gobernar!
  Non coñeceremos o final dos anos felices,
  Non hai límites para o servizo: levanta a mochila!
  
  Elfos xuntos é o noso lema -
  Sexa un home sumiso á autoridade sabia!
  O teatro do mundo está cheo de actrices,
  Arrancamos as mandíbulas da ira infernal!
  As nenas cantan moi ben e mostran o seu carácter anxelical e ao mesmo tempo demoníaco.
  Así loitan. Os canóns de aire asasinos son disparados desde helicópteros. E esnaquizan as posicións dos osos de Putin. E estes orcos morren sen piedade.
  Este é o número de persoas mortas.
  Estas son as loitas de nenas valentes. Un deles colleuno e presionou o botón asasino co seu pezón escarlata. E despois voou contra os osos de Putin, un proxectil moi destrutivo e destrutivo. O que matou a moitos destes adversarios.
  Así loitan as mozas valentes.
  Pero os mozos elfos tamén loitan desesperadamente e con gran determinación. E esmagan ao inimigo e matan os osos de Putin.
  Os mozos guerreiros fan isto con moita frialdade e intelixencia. E todo isto faise de forma impresionante.
  Que xenial e chulo se ve todo.
  Pero o mozo elfo disparou unha metralleta contra os orcos. Segaunos sen ningunha cerimonia e púxose a cantar;
  Penso na miña moza
  Que destacou un anaco do poema.
  Elphiney no inverno -
  Sen opción, o que significa ningún dilema!
  
  Con ela, aínda no frío, a miña alma é leve,
  Na calor trae frescor da primavera.
  As mans sosteñen un remo forte,
  Flota polo río antes da tormenta de neve.
  
  Cando cae a choiva do outono,
  Árbores de ouro en luxo carmesí.
  O teu bico faime estremecer -
  E o cabelo branco da nena é rizado.
  
  Un amigo corre entre as follas descalzo,
  Ela é fermosa, como unha princesa de verán.
  Unha labazada nos charcos - salpicando cun resorte,
  Que se glorifique a nosa paixón de amor!
  
  A dor e a tristeza non nos tocarán,
  Imos conseguir unha estrela soñada do ceo!
  Agora estarei como se houbese un rei no trono -
  E os feitos sen límites da luz...
  
  A rapaza do campo escolleme unha margarida,
  En resposta, escollo un dente de león para ela.
  Aínda borracho de emoción, coma o viño -
  Non imites a un loro namorado!
  
  Toquemos este romance cunha guitarra,
  Para que a xente saiba o que é a alegría!
  Que o nacido transmita felicidade -
  E a vella meiga malvada non chegará!
  
  A nena e eu abrazámonos e fomos,
  Non hai necesidade de ser insistente e enfadado.
  Ás veces non podes evitar a guerra, entende,
  Todos os anos non poden ser azuis!
  E os mozos da familia dos elfos poden cantar e loitar. Só eles, por suposto, a diferenza do sexo xusto, teñen vergoña de loitar descalzos.
  Porén, os rostros dos elfos machos son tan tenros e rubios, sen pelo, igual que os das nenas. E debo dicir que é xenial. Un equipo tan chulo e descalzo aquí.
  As mozas guerreiras mostran as súas acrobacias frías e incomprensibles. Pero iso non é todo, claro. Deben ser capaces de dicir cousas que non se poden dicir nun conto de fadas nin describir cun bolígrafo.
  Pero un deles dispara usando un embigo. É orixinal e fermoso.
  E lánzanse correntes de enerxía tan destrutivas e extremadamente ardentes, como o napalm.
  E se as nenas mostran algo, será o cadaleito dos osos de Putin.
  Pero os mozos poden amosar moito. Sobre todo se presionan os gatillos coas mans. E será moi chulo.
  E o que lanzan resulta ser extremadamente asasina e destrutivo.
  E o mozo canta moi ben;
  Era coma se despegara nun cabalo gris,
  Que clase de burro está rebuzando así?
  O propio Satanás sabe que a xente está relacionada comigo -
  Tratarei con calquera país que se rebele!
  
  Os diaños metéronse nos malos cerebros,
  E os pensamentos furiosos galopan!
  Imos equilibrar o equilibrio - borrar os ceros dunha vez,
  Limpa o sistema do abismo da adversidade!
  
  nin sequera entendo a onde vou,
  ¡Un remuíño hiperplásmico corría pola miña cabeza!
  Non te deixes someter á merda
  Para que un regueiro de gloria se derrame sobre o mundo lunar!
  
  A guerra flúe nun fluxo continuo -
  Este é o tipo de actividade que lle espera ao elfo do século...
  E quero beber un viño embriagador...
  E seguir tranquilamente co tamaño da conversa.
  
  Pero sabe que a debilidade e o aburrimento pasarán...
  Busca o elfo dos teus soños, es un éxito e unha vocación!
  Nós, como pioneiros, esforzámonos por marchar -
  Despois de todo, un guerreiro xenial non é un nome estúpido!
  
  Golpearei e rasgarei, hai unha montaña de cadáveres,
  O inimigo está confuso, corre retirada!
  Podemos completar a derrota
  Mesmo o can do inframundo ladra forte!
  
  Que debemos facer no mundo: non hai imaxinación,
  Nacemos, coma se o napalm nos atormentase o cerebro!
  Para sempre seremos como a nosa mocidade -
  E un lugar no inferno será mellor que no ceo!
  
  Que quere o soldado? Para que a guerra dure -
  Ten paz e aburrimento e debilidade cerebral!
  Atacaremos ao inimigo ata a tumba -
  Pero sabe que é demasiado tarde para rendirse aos guerreiros!
  
  Non haberá resultado, e non hai opción -
  Rematou o traballo e inmediatamente outro!
  Despois de todo, isto é só un comezo, unha carreira preventiva,
  Despois de todo, o servizo militar é unha boa acción!
  Por suposto, o elfo ten unha voz coma unha pipa de cobre.
  O mozo cantaba ben. E loitou moi ben. E adora os elfos. Se é necesario, usará a súa lingua. É certo que neste mundo hai doce veces máis nenas que nenos. E isto é, por suposto, xenial para os homes. As propias rapazas loitan polos mozos con toda a rabia e presión. E aquí non podes levar nin quitar nada.
  Estas son as nenas aquí: cazan homes. E non se pode facer nada contra eles.
  E se empezan a cantar, entón...
  E as nenas cantan así:
  Deixa correr torpemente,
  Tanques blindados a través dos charcos,
  E hai unha metralleta no tellado...
  Destrozará todos os orcos!
  . CAPÍTULO No 12.
  María Kolesnikova, unha rapaza valente no mundo dos elfos, continuou exercendo un comando valente e dando ordes. Ela fixo isto con moito entusiasmo. E o tirano de bigote e calvo sexa maldito.
  Os guerreiros elfos continuaron loitando teimudamente. Repelían o avance dos orcos enfurecidos. E seguiron subindo e subindo, coma un sapo nun calambre.
  E as nenas seguían disparando e segando aos inimigos. Fixérono con moito entusiasmo.
  E cada disparo dos elfos foi acompañado de presionar un botón usando o pezón escarlata do peito.
  E as nenas separáronse por completo. Ao mesmo tempo, os seus dedos espidos lanzaron granadas grandes e mortais, destrozando os osos de Putin. E a carne rasgada queimaba e afumábase.
  Así que as nenas puxéronse a traballar limpando. E alegría, cancións e moita ilusión.
  E ao mesmo tempo, claro, cantaban;
  Pero se cae un guerreiro atravesado por unha bala,
  E a nena sentará para sempre entre bágoas coma unha viúva.
  Non hai que pensar que o mundo é sen remedio negro,
  Ese paraíso pereceu e foi pisoteado polo malvado Satanás...
  
  De feito, hai esperanza - un destino digno,
  Para defender a patria e conquistar o abismo.
  Cando en Elfia todo tipo é un guerreiro forte...
  Saiba que isto non é unha bravata nin un kitsch estúpido!
  
  Pero ás veces os cabaleiros carecen de apoio,
  A Horda non coñece o marcador, e a presión é cruel.
  Entón non nos converteremos nun loro submiso -
  É mellor que a vergoña do chumbo no templo!
  
  Guerra espacial - é dun tipo especial,
  Nel es un robot de xoguete, por desgraza...
  Pero coñezo guerreiros Elfi da nobreza militar,
  Que non cabía deitarse en cadaleitos.
  
  Os anacos de estrañas estrelas no ceo son diamantes,
  Conteñen cada bágoa da alma...
  Proba, mostra o teu talento,
  Mellor aínda, canta e baila ao trono.
  
  Tempo de outono - onde se esvae o verán,
  Ela cativa coa súa marabillosa beleza!
  Deixa o meu elfo, cantado neste poema,
  Con ela como patria inextricable!
  
  Mando o último bico á nena,
  Cando morro, ti beleza non choras...
  Tomémolo, cre Orklin, baixo a exuberante flor de maio,
  E o verdugo orco monstro converterase na vítima!
  As nenas, debo dicir, cantaban xenial. E venceron a estes orcos con moita forza e coa paixón das lobas. Destruíronas.
  E usaban tacóns espidos, redondos e rosas cando tiraban. As nenas actuaron con moita enerxía. E os dedos espidos das belezas botaban agasallos de aniquilación.
  Ningunha forza pode resistirse a tales nenas. Son ladróns radiantes e cósmicos. E ao mesmo tempo, elfos nos que hai unha forza frenética e radiante.
  E con pezones escarlatas presionan os botóns da bazuca e conducen a operacións militares destrutivas. E en canto te golpeen, toda unha trincheira de orcos colapsarase. Estas rapazas son super clase. E como se puxeron mans á obra.
  E agora os dedos descalzos volven lanzar granadas, causando devastación e destrución colosales.
  Estas nenas poden literalmente facer calquera cousa. E arrasarán con calquera armada peluda.
  Aquí tes unha rapaza co cabelo de cor esmeralda, como tomará e golpeará o inimigo premendo o botón co seu pezón escarlata.
  O presente da aniquilación sae voando e desgarra e dispara os osos de Putin.
  E as nenas volven cantar e mostrar os dentes;
  As extensións de Elfia - fermosa, querida,
  Onde están as perlas da neve, os cristais dos océanos...
  E os soldados elfos e o xeneral están unidos...
  E o símbolo do Estado é a aguia: o noso tsar ortodoxo!
  
  Xa pasou o verán e chega o outono,
  As árbores están vestidas, o seu luxo é a envexa dos reis.
  A miña terra radiante é máis alegre que o paraíso,
  Darei unha vida xusta por Elf.
  
  Así que o outono é fermoso só o poeta entende
  Non hai que usar impostos para sacar as veas dos pobres...
  Un agasallo gratuíto de Deus: roxo e carmesí
  E o ouro esvaécese cando o sol brilla sobre a follaxe.
  
  As flores, esvaecidas, fanse máis brillantes e fermosas,
  A follaxe cae coma a exuberante alfombra dun príncipe,
  Aquí tes un broche de esmeraldas con rubíes na matogueira do outono -
  O artista todopoderoso pintou o patrón da creación.
  
  E en cada trazo estes son os pinceis do Señor,
  Vexo amor e desexo de crear un ideal...
  Pero é estraño que a nosa xente viva case no inferno,
  E o déspota das finanzas encadeou cruelmente as nosas ás.
  
  A nosa terra é mullida e gorda coma a porco de porco,
  Hai abondo nas profundidades e nas minas de mineral.
  Pero para os malvados oligarcas, todo non é suficiente,
  Roubáronlle á xente que todo está baixo o talón da necesidade!
  
  Pero é a Vontade do Señor soportar isto?
  Despois de todo, Deus deu a Terra para que as persoas, vellos e mozos, puidesen traballar nela.
  E despois de todo, ante o Señor Cristo - ata o rei é igual aos pobres -
  O Creador do universo foi crucificado co vil ladrón.
  
  Respóndeme, anxos, onde está a xustiza?
  Que os nenos choran e morren de fame, vellos...
  Que a malvada burguesía está desbordada de agasallos e de misericordia...
  E os que son máis amables só quedan baches e débedas!
  
  Pero non houbo resposta do ceo,
  Probablemente Deus estea en problemas por deixar que pasen cousas así...
  Pero a verdade é que a loita fará da vida un paraíso para nós,
  E mesmo o mestre en cadea pode ser feliz para sempre.
  Estas rapazas cantan moi ben. E as súas voces brillan como a badalada dos carámbanos. Estas son verdadeiramente mulleres.
  E as súas voces, de feito, son como correntes de diamantes. E se che golpean, podes imaxinar a súa magnitude.
  Os guerreiros aquí mostran o seu nivel transcendental e colosal - da era espacial. E se o fan, entón todo será moito máis serio e groseiro.
  E as pernas descalzas e ciceladas das nenas están en acción. E lanzan agasallos da morte cunha forza grande e destrutiva. E fano sen cerimonias innecesarias.
  Estas son as rapazas aquí - super nivel !
  E os tacóns espidos e rosas arroxan chícharos de aniquilación. E todo será moi bonito e importante.
  E as nenas premen botóns cos seus pezones escarlatas e activan lanzacohetes que destrúen as posicións dos orcos. E fano sen demoras e cerimonias innecesarias.
  Despois de que as nenas volven a cantar;
  Perlas de neve do mar - brillan intensamente,
  A ventisca arremolinará os acios dos cordeiros...
  A nosa Patria é fe de granito,
  Se se di a verdade, os orcos non dan medo!
  
  O ruxir do metal, os chirridos dos rolos -
  Os tanques están arrastrándose polas fronteiras de Elfia!
  Imos construír unha crista de baionetas afiadas,
  Gritando "Xura" fomos ao ataque!
  
  Corbata da cor do amencer
  Inspirámonos na batalla por unha idea.
  Só hai unha opción: gañar ou morrer,
  Aquí ondea a bandeira escarlata sobre o reducto!
  
  Beizos pálidos, sopra unha tormenta de neve,
  As mans da nena capturada estaban atadas...
  Oh, que implacable é o destino,
  No frío amargo, descalzo ata a estada!
  
  Pero non quería acabar nun bucle,
  Ela colleu forzas e agarrouse ao alemán.
  Non hai ninguén máis forte ca nós na Terra,
  Non necesitamos a túa vil misericordia!
  
  E así morreu roendo a súa gorxa,
  A nena elfa é Tanya Krasnova.
  Pero o camiño levaranos ata Orklin,
  Imos construír un mundo novo sen violencia!
  
  Cantos meus irmáns morreron,
  Todos voluntarios, só rapaces.
  Para os pioneiros dos pobres, descalzos -
  Corteza de almorzo para conos da cea!
  
  Estamos preto de Orklin , o triunfo chegará pronto,
  O sinal de Komsomol ilumina o teu peito!
  Aínda que as botas están demasiado axustadas porque non estou afeita a elas,
  Pero a cor da felicidade en maio inspira!
  
  O Führer está no inferno, o furacán morreu...
  Chegou a alegría, escóitanse as risas dos nenos!
  está durmindo nas cinzas do inframundo,
  E por riba da Patria - o Sol Vermello!
  Así cantan as nenas alegres e furiosas. E as súas voces son tan fermosas e brillantes. Como regatos balbuceando. Ou as fontes corren ao ceo . E tales nenas conquistan varios países. Teñen tal destreza e alcance.
  Apareceu un elfo da familia ninja. Ela ten dúas espadas nas súas mans.
  E o guerreiro acenounos. E cortaron á vez catro cabezas de osos de Putin. E rodaron pola herba.
  A nena ninja colleuno e lanzou un boomerang cos seus dedos espidos. Sobrevoou e cortou as cabezas dos orcos agresivos. Literalmente matounos por completo.
  Esta é unha rapaza realmente descalza e agresiva. Se comeza a picar, non podes paralo. E tamén cuspir cunha agulla velenosa. E golpea ao xeneral orco xusto no ollo. E o oso de Putin colapsa por completo.
  A rapaza ninja grita:
  Gloria a Zelensky, gloria!
  Os tanques corren cara adiante...
  Baixo a bandeira do poder elfico,
  A nena está ao ataque!
  Estas son realmente nenas que son moi boas. E as súas pernas están tan espidas e curtidas. E lanzan agasallos da morte con forza agresiva e frenética.
  E despois de cortar a liña dos osos de Putin, as nenas comezan a cantar de novo;
  Santa, purísima Virxe María
  Ela deu a luz ao Salvador, deunos luz.
  Pero os teus fillos están descalzos no inverno...
  E nos sotos sucios atopámonos cun amencer con fame!
  
  Despois de todo, como ocorreu que o mundo está atormentado polo mal,
  Que hai máis pobres que nos campos de saltón.
  Que ata o frío conxela as plantas en maio,
  A resposta máis común é: se es pobre, baila!
  
  É unha pena darlle un céntimo de cobre aos ricos,
  Aínda que o seu mamón se inchou ata os límites da decencia...
  O seu principal mentor é un pau de carballo sobre nós.
  Pero converterase nun ruxido cando cante o galo!
  
  O Señor mandouche compartir cos ricos -
  Para que non haxa mortos, e o choro non atormente o oído de Deus.
  Axuda aos débiles - din as caras amables desde as iconas,
  Se es misericordioso, o faro do camiño do ceo non se apagou!
  
  Pero para moitos, mammon ten máis querido as almas e a salvación,
  Din que van mercar santos con ouro!
  A graxa do prestamista fixo que o seu rostro noxento se inchese...
  E un corazón sen paz é granito frío!
  
  Cal é a túa dor para nós, xente escasa?
  Nos pazos nin sequera escoitamos xemidos!
  Queres refuxio? Que teñas abrigo
  Baixo o teito dunha prisión!
  
  Por que dalo a ti, a nós
  Que tomamos con éxito pola forza?
  Non eras nada e para sempre nada,
  Non para ti o ceo foi dado!
  
  Pero a morte chegoulles inesperadamente,
  Como ensinou o Todopoderoso Creador!
  Agora son onde arde Satanás
  Onde o traidor rechina e ruxe de sufrimento!
  
  Así que decidiches que o Todopoderoso estaba bromeando...
  Dicindo, o xeneroso será exaltado?
  E que Xesús mesmo é o Creador encarnado,
  Estaba mal dicir que os malvados ratos comerán as pertenzas?
  
  Arrepíntete lendo a oración de María,
  E caendo de xeonllos e arrepentido - xemindo!
  Cando un neno chora diante de ti,
  E a nena descalza treme de frío!
  
  Colle a túa carteira axustada e tacaña,
  Imos gastar uns cartos cun sorriso.
  Entón Xesús, o Deus do Amor, guiará,
  E non che deixará caer polo camiño inestable!
  As nenas cantan tan ben e con tanta fría, e as súas voces son tan radiantes e relucentes que pareces entrar nun auténtico paraíso.
  E así as nenas golpearon os orcos cos dedos espidos dun obús. E destrozaron cincuenta osos de Putin á vez. E piquemos a esta xente de patas.
  As mozas son, por suposto, combativas e agresivas. E se abren a boca, é só para asubiar. E dos asubíos das nenas caen corvos abraiados sobre as cabezas dos orcos, furando as súas caveiras.
  E hai moitos corvos deste tipo e son extremadamente letais.
  As nenas botarán limóns cos seus tacóns redondos espidos.
  Voarán contra os orcos e destrozarán os osos de Putin en anacos pequenos e sanguentos.
  A nena elfa cantou:
  - Aquí corre un gran río de sangue,
  Führer calvo estupendo...
  Pero non cedas a el
  E bota a Caín á escuridade!
  Aquí están as nenas que tratan cos orcos. E loitan con moita rabia e desesperación. E demostran a súa maior habilidade.
  Pero, claro, en calquera batalla hai lugar para a canción;
  É radiante o que fixeches
  A graza foi derramada sobre a raza humana!
  Fuches ti quen deches ao Deus santo
  Alma, alegría, corazón misericordia!
  
  Lucifer, volvendonos a Sodoma,
  Un produto do pecado e do orgullo!
  Levantou a espada ao sagrado trono do Señor,
  E decidiu que agora é omnipotente!
  
  Coro despois de cada verso;
  Meu Deus, que fermosa e pura eres,
  Creo que a túa razón é infinita!
  Deches a túa gloriosa vida na cruz,
  E agora haberá amargura no meu corazón para sempre!
  
  Ti es o Señor da beleza, da alegría, da paz e do amor,
  A encarnación da luz ilimitada e brillante!
  Derramaches sangue precioso na cruz,
  O planeta foi salvado por sacrificios ilimitados!
  
  A continuación veñen os versos.
  A maldade fai rabia nos corazóns rebeldes,
  Satanás está destrozando a raza humana coas súas garras!
  Pero a morte botarase no po,
  E o Señor estará connosco para sempre!
  
  O demo fixo a guerra contra o Señor Deus.
  O inimigo loitou cruelmente, insidiosamente!
  Pero con amor Cristo esmagou a Satanás,
  Na cruz, demostrando a túa verdade!
  
  Temos que os irmáns fundirnos nun só fluxo,
  Dirixe o teu corazón, mente e sentimentos a Xesús!
  Para que o Gran Deus nos axude a salvarnos,
  E para sempre e para sempre loaremos ao Señor!
  
  Para que a alma atope para sempre a súa paz,
  O mundo enteiro debe traballar na colleita do Señor!
  E para sempre, todopoderoso, estaremos contigo,
  Quero rezar cada vez máis!
  
  Se derrubaches os teus pés, unha alfombra de musgo de veludo,
  Xesús curará calquera dor ao instante!
  Enviou a costa con area dourada,
  Tamén é o dono do Sol e do universo sen límites!
  
  Coa súa palabra creou os ceos -
  Estendeu as estrelas do ceo ao grande!
  Xehová ama a beleza,
  Devoción a El, lealdade sen medo!
  
  Sen o Todopoderoso non hai amigos,
  Iconas radiantes de caras amables!
  Por iso quero cada vez máis
  Xesús convértese nun anaco de carne!
  
  Ten piedade de Deus pola nosa débeda pecaminosa,
  Que ai, non che demos!
  Aínda que xa pasou o tempo do arrepentimento,
  E xa hai un abismo onde están as distancias florecentes!
  
  Pero o Señor deu a súa graza,
  E dixo - Perdoovos orfos!
  Sei que non podo pagar a miña débeda contigo,
  Pero hai un lugar para ti no ceo!
  
  É imposible traizoar
  O Señor do Universo é bondadoso!
  E coa túa man ortodoxa,
  Lévanos aos malvados ás cámaras!
  
  Dirálle que non?
  Por favor, acepta o arrepentimento!
  Agarda pacientemente a Resposta Suprema,
  Para perdoarnos, cre no seu desexo!
  
  Decidimos ir á tortura,
  Para fortalecer o teu espírito!
  Non hai outro camiño para nós caídos,
  Para ser eternamente todopoderoso contigo!
  
  Agora a hora da salvación está preto,
  Deus nunca romperá a súa palabra!
  Que vai pasar connosco?
  E as almas voadas!
  
  O que creaches durará para sempre,
  Infinito e sabio gobernante do universo!
  Ilumináchesme cos regatos da vida,
  E creo que o noso amor será verdade!
  Así cantaban ben as nenas e con voces radiantes e cobres. E parecía moi chulo.
  O elfo colleuno e lanzou cos seus dedos espidos os agasallos asasinas da aniquilación. Como seis cans rabiosos, os osos Putin mortos espallados en diferentes direccións. E un golpe esmagador e desastroso foi asestado ao inimigo.
  A nena colleuno e cantou:
  A xente será feliz
  Felicidade para sempre...
  Os elfos teñen poder -
  O poder é grande!
  E agora as nenas volverán tomar e cravar o inimigo coa axuda do seu amorodo, uns pezones tan deliciosos e suculentos. E realmente vai moi ben.
  E moitos dos osos de Putin arden nunha agonía salvaxe. E as rapazas son moi felices e agresivas.
  E os orcos agresivos non poden detelos. Unha vez que se dispersen, non podes facer nada para detelos. Estas son as rapazas que se amosarán.
  Un guerreiro de pelo lila, destruíndo os osos de Putin, dixo:
  Orcos malvados como Malyuta,
  Destrúo sen deixar rastro...
  Pero por algunha razón no mundo,
  Pero por algunha razón no mundo,
  A bondade triunfa!
  A bondade triunfa!
  . CAPÍTULO No 13.
  María Kolesnikova, que desafiou a tiranía, continuou exercendo o mando, e con gran éxito.
  E así as nenas e os clans elfos atacaron enerxicamente as posicións dos orcos. Os guerreiros actuaban como estaban afeitos, con gran mobilidade e habilidade. Son tan rápidos coma as cobras e non dan aos osos de Putin a menor oportunidade. Tales guerreiros son, por suposto, unha clase de maior voo e presión. E teñen unha enerxía magoplasmática tan brillante e agresiva. Mozas que mostran aos orcos o seu temperamento único e agresivo. Son simplemente magníficos guerreiros.
  E agora os dedos espidos das belezas botan a forza mortal dos chícharos da morte. E sementan destrución e devastación entre os orcos. Os guerreiros aquí son tan magníficos, e os seus peitos brillan como rubíes facetados e moi caros. Tales belezas esnaquizarán inevitablemente todos os orcos nunha pulpa sanguenta.
  Aquí tes unha rapaza que lanzou un paquete explosivo de serradura con ácido ao inimigo co seu talón espido.
  Precipitouse e dispersou os osos de Putin en diferentes direccións, destrozándoos.
  A nena berrou:
  As elfas sonríennos,
  As elfas son simplemente de primeira clase!
  E despois ata a madrugada,
  Escóitaos cantar unha canción de amor!
  Si, as nenas realmente, se se meten ao negocio, realmente mostrarán unha forza colosal e irresistible.
  E polos lanzamentos dos seus pés descalzos, os osos de Putin morren en gran cantidade.
  Pero as nenas comezaron a cantar con aínda maior ánimo e intensidade;
  O inverno xa perde forza,
  O sol da primavera está a saír...
  A sabedoría conquistou a natureza,
  Nunha busca científica e camiña!
  
  Os regatos sonan, as neveiras están a derreterse,
  Onde a alfombra de prata é un regato.
  Os caraveis florecen magníficamente en maio,
  E a nosa amizade non se derramará!
  
  Amamos as fillas da natureza,
  Cando medran os cogomelos na primavera...
  Non, sabes que fai mal tempo,
  Como chove a graza de Cristo!
  
  Na primavera a natureza cobra vida
  O xeo cristalino rebentou cun choque.
  Creo que o planeta converterase nun paraíso,
  Que ningún lume maligno prenda lume ao mundo!
  
  Despois de todo, cada flor é un universo,
  O bicho tamén quere vivir.
  O mellor destino de todos é a creación,
  Pero ti pobre coelliño é salvaxe.
  
  Como pasou, hai moito medo,
  Hai moito sufrimento coa beleza...
  Ás veces xemimos e preguntamos a Deus -
  Axúdanos coa felicidade e os soños!
  
  Pero que é a rabia no mundo,
  O que comezou a darnos voltas como un tornado,
  Pero Deus respondeu - así que
  Non te volveches preguiceiro coma un oso!
  
  Despois de todo, se a propia banana caeu,
  Nin sequera podes aproveitar un arado.
  Os rostros dos santos ascen dende as iconas,
  Sen ananás - sementar centeo!
  
  Ben, ese traballo leva ao éxito,
  Fará que a nosa carreira sexa máis forte!
  Pero non teño présa por atopar prosperidade,
  Non fai falla tacañería!
  
  A recompensa chegará - haberá forza,
  E resucitaremos os que caeron na batalla!
  O castigo chegará a ti, coñece a Xudas,
  Vingaranse das mentiras e do engano!
  Así cantaban as nenas, e foi moi chulo e fermoso. Estas son as mozas que mostran o seu magnífico estilo e roupa . E os dentes das nenas brillan como perlas. E vese moi ben.
  Estas son as nenas de aquí.
  E, por suposto, non poden evitar tomar cos dedos descalzos e non tirar un limón con forza asasina e destrutiva. E ela foderá, e diferentes lados espallarán os osos rotos de Putin.
  Este é realmente un guerreiro moi combativo e xenial.
  Pero sobre el flota un poderoso bombardeiro, que está controlado por elfos descalzos e medio espidos.
  As mozas, debo dicir, están moi descalzas e curtidas. E ao mesmo tempo tamén son musculosos. Teñen moita rabia e ilusión. E son capaces de mostrar a clase máis alta e moi combativa e inimitable.
  E entón caerá a pesada bomba que saltou do ventre do bombardeiro. Ela corre cara abaixo e cae sobre grupos de orcos peludos. E bótaos e bótaos en anacos pequenos. E todo un batallón de osos de Putin foi destruído.
  Este é realmente o golpe máis aplastante. Que queima e destrúe todo. Así foi como as nenas levaban e araban a estas criaturas bastardas e crueis dos orcos.
  E as nenas colleron e cantaron de alegría;
  A vida será marabillosa no imperio dos elfos,
  Cando derrotamos aos malvados osos do tsar chekista...
  Si, Putin é certamente un perigoso ditador,
  Os querubíns do ceo axudarán aos elfos a loitar!
  Por suposto, loitan cos orcos, que intentan inundar todo cunha avalancha, non só nenas, senón tamén mozos elfos. Tamén golpearon con precisión os osos de Putin e mátanos sen piedade.
  E ao mesmo tempo cantan os elfos machos;
  Necesito acender o meu corazón novo,
  Mesmo un poeta é impotente para imaxinar!
  Non abonda con dar cinco puntos...
  E lanza á batalla: unha maldita venganza!
  
  O fervor tolo dos discursos acalorados,
  A unha nena que só parece unha modesta pomba...
  Os seus ollos brillantes de zafiro,
  Esta mirada é inocente e á vez lánguida.
  
  Que paixón ferve na miña alma,
  A nena é coma unha flor, tenra, espida...
  E ti mesmo montas a cabalo, cabaleiro...
  Chega aos lugares onde hai o principio do ceo!
  
  Un bosquexo sobre lenzo, pintei o teu rostro,
  Non hai ninguén máis precioso ca ti, miña querida beleza!
  Es como un ideal por riba do universo -
  ¡Aínda que o demo afie o garfo cun sorriso na calor!
  
  Sentámonos contigo nunha sombría bóveda - unha prisión,
  Pero a Patria ten un lume sagrado nos nosos corazóns,
  O soño é estar preto de novo,
  Devoción inconmensurable á nosa Patria!
  
  Colgado no estante: o verdugo, por desgraza, é cruel,
  O lume arde, as pinzas están quentes!
  Proclamado, impuro, o ataque a Oriente,
  Aquí tes tanques que miden quilómetros co fociño!
  
  
  Pero puidemos escapar do calabozo,
  Agora vencemos aos malvados orcos coma gavillas!
  Que o exército bote as súas armas con medo,
  ¡Pilotos elfos invencibles!
  
  Pero voulle dar este consello ao meu amigo:
  Non sexas tan orgulloso!
  Despois de todo, a vida dos libres sempre florece,
  Nas cadeas do dogma está o que é o demo celoso!
  
  Coñece todo o que debes facer,
  Todos podemos resolver os problemas pronto!
  Que todo salga como eu quero,
  Ditaremos frases sobre problemas!
  Así é como o sexo forte loita con moito entusiasmo. E mostra a clase máis destacada, e un impacto ameazante. Entón, se te enfrontas a mozas así, serás golpeado no níquel.
  Ou outra rapaza pode levarte coa súa canela espida e patearche nas bolas dos orcos. As nenas, por suposto, tomarano e amosarano ás criaturas peludas.
  Se os guerreiros mostran algo, realmente será unha destrución total e absoluta.
  E os guerreiros tomarán e esmagarán case calquera exército. E presionan os pezones escarlatas dos peitos nos botóns. Actúan de forma extremadamente enerxética e combativa.
  Estes son os logros de belezas das cores máis brillantes e únicas. E todo brilla como o sol da magnífica e única Patria de Elfia.
  Entón, unha das nenas colleuno e golpeou os orcos, premendo o botón co seu solombo. E isto mostrou a natureza asasina e única da destrución e da destrución.
  Estas nenas non darán piedade ao exército de Putin aos seus osos orcos.
  Pero claro que as rapazas tamén cantan;
  O mundo está frío - nevadas,
  Un mendigo é ata un home rico!
  Os diaños gobernan o planeta
  Converteron a Terra nun inferno!
  
  Se queres vivir con alegría,
  Para que a felicidade chegue a todos na casa!
  Rompe as cadeas da escravitude coma un fío
  Entón a bolsa estará chea!
  
  Hai un país que é un exemplo para todos,
  Un guerreiro forte é un pioneiro!
  Espada á súa santa Patria,
  ¡Para que o malvado señor non blame!
  
  Elf é un decreto para todos os mundos,
  Poder das luminarias máis sabias!
  Sen ningún adorno diremos:
  O Todopoderoso alumeou o noso camiño!
  
  Non coñeceremos a palabra covarde,
  Se o soldado non murmura, teño medo!
  fe ortodoxa pura,
  Deus inspire a Xesús!
  
  Non hai paz nos corazóns sen Cristo,
  O radiante leva á batalla!
  Sen fe, a guerra é vaidade,
  Perdas incontrolables!
  
  O Demo tentará
  Mentir á súa propia xente - exame cinco!
  Pero non creas aos malvados
  Non hai razón para traizoar!
  
  Somos fieis ao xuramento ata a tumba,
  O espazo agarda aos nosos descendentes - créeme!
  Derroquemos aos fillos de Satanás,
  Non se pode cativar a Terra!
  
  Por iso, a sorte agarda,
  Quen sexa forte, o Señor salvará!
  Deus ama o pobo de Rusia,
  A chama nas veas derrete o xeo!
  Cheguemos ás fronteiras sen límites -
  Imos mostrar o universo o noso camiño!
  Non caia nos ortodoxos,
  Non dobres o impuro no corno!
  As nenas volveron a cantar moi ben. E mostraron os seus dentes, que son coma colmillos.
  E así os guerreiros meteron os dedos espidos na boca. E de novo, como van tomar e asubiar.
  E os corvos, coma se nos miolos estivesen golpeados cunha porra. E eles, ao perder o coñecemento, caeron sobre a cabeza dos orcos. E perforaron as caveiras dos osos de Putin.
  E teño que dicir que isto é moi chulo.
  Aquí as nenas mostraron como loitar contra os osos con colmillos. Estas son belezas verdadeiramente escritas.
  E se unha rapaza así atopa un tipo elfo, gañarao ata que perda o coñecemento. E se se atopa cun mozo humano, entón haberá tal orxía.
  O elfo colleuno e cantou:
  Se somos os rapaces de toda a terra,
  Puideron follar á nena dunha vez...
  Ese sería un orgasmo para as nenas
  Non un golpe na cella, pero directo no ollo!
  De feito, os elfos poden facer moito. E mostran o seu potencial. E non só combate, senón tamén poético.
  Porén, as nenas xa estaban fartas de cantar e saltar arriba e abaixo coma tigresas todo o tempo.
  E estouraron con toda unha fervenza de aforismos alados;
  De todas as obras de arte, son as obras mestras militares as que están máis firmemente arraigadas na memoria das persoas e que máis bágoas evocan.
  - Un cadro escrito con sangue: máis brillante que o óleo e esvaécese moito máis lentamente!
  Unha persoa decente pon a xustiza - por riba das relacións familiares e amigables! A lei para inimigos e amigos debería ser a mesma que un marido para unha muller!
  A presenza de diferentes leis converte a xustiza nunha prostituta!
  Un opoñente forte tempera o corpo e a vontade, faite máis forte; un débil corrompe a alma e debilita o corpo, faite máis débil!
  Entón, o camiño difícil dá unha vitoria moito máis fácil!
  As mans dun soldado son dadas para disparar, e os cerebros para parar a tempo!
  Matar a un parvo: é o mesmo que apuñalalo cunha agulla, dispararlle a un tipo intelixente é como pegarlle cunha cuncha!
  A natureza é a nai do home, e a nai dun gran inventor non pode ser unha tola! Aínda que carece de enxeño práctico!
  A bala é o método educativo máis eficaz para comunicarse cos mozos, así como cos vellos!
  Só diminúe a eficacia do impacto! Moitas veces perderás a túa autoridade, pero se te atrapan, terás que criar zombies.
  A relixión baixa a unha persoa orgullosa ao nivel dun animal, dándolle a elección entre unha ovella e unha cabra.
  É mellor darlle a túa pel á xente coma unha ovella que asubiar para sempre coma unha serpe!
  En xeral, o concepto de traballar coa cabeza implica non só unha interpretación literal, mesmo cando se trata de artes marciais.
  Se queres facerte rico, bautízate como xudeu; se queres quebrar, pídelle prestado a un xudeu!
  O chumbo axuda a dixestión, especialmente se a pílula está en forma de cartucho.
  Un funcionario que non acepta subornos é coma unha prostituta virxe!
  Normalmente, para salvar un tes que matar ao outro! Esta é, sen dúbida, unha lei cruel, pero restablece o equilibrio natural das especies!
  Non hai mellor loitador no mundo que un soldado ruso, e non hai maior tirano que un xeneral ruso!
  O luxo excesivo é un sinal de frivolidade, a frivolidade é un presaxio de ruína inminente!
  Palabras sabias da boca dun cabrón, coma unha fonte dun vertedoiro!
  Tes a vantaxe en lonxitude, pero eu teño a vantaxe na mente!
  Ás veces podes matar, pero nunca podes quitar a esperanza!
  Na guerra, se perde un segundo, pode perder unha eternidade!
  Unha torre común é lamentable entre os rañaceos, pero maxestuosa entre as cabanas!
  O home sométese á forza, respecta a crueldade, despreza a mansedume e non valora a bondade!
  O sexo é a mellor cura para todas as enfermidades mentais, pero por desgraza é caro e difícil de conseguir.
  Quen non ama o sexo non ama a vida e non aprecia as alegrías da carne!
  A poesía ten en común co viño que o seu valor medra co paso do tempo, pero nin os séculos deixan que se esmorezan as liñas nin se apaguen as faíscas!
  Un soldado é como un ordenador: conta un ou cero, pero un guerreiro é un amigo e un inimigo.
  O home difire dos animais no humanismo, e na capacidade de actuar en contra dos instintos!
  A violencia contra as mulleres ás veces produce fillos sans, pero a violencia contra a natureza só produce monstros!
  Se unha nai é cruel, os fillos tamén! Como é a natureza, tamén o é a súa descendencia: o home!
  Búscase a amizade dos fortes, o alimento dos ricos e móstrase devoción aos impertérritos!
  Atacar é a mellor forma de neutralizar a vantaxe numérica do inimigo: obrigalo a loitar é como cortarlles a metade dos brazos.
  .Para unha muller, o amor é pracer e renda, para os homes é pracer e gasto!
  Inventar unha nova arma para unha persoa inmoral é como cortar as patas dunha cadeira cando se enrola unha corda ao pescozo.
  A debilidade humana é a nai de calquera relixión, e a covardía é o pai!
  O ateísmo é un símbolo de liberdade: o cristianismo é semellante á palabra cadea!
  O que perdoa será perdoado, o que condena será condenado! Quen permite que o odio se instale no seu corazón, que se envelen a si mesmo e aos seus seres queridos!
  Quen sementa amor e misericordia colleitará éxito e felicidade!
  O asasinato é en si un tipo de pecado estraño e polifacético; ás veces incluso os pecados son eliminados por iso.
  Na guerra, a lóxica é un concepto relativo, como o chocolate, antes de que teñas tempo de admirar as barras que xa están na túa boca.
  A morte é como un bo mago: misteriosa, aterradora, misteriosa e non revela os seus segredos.
  Un soldado cunha máscara de gas é como un elefante con cueiros, e é imposible opoñerse a algo malo!
  Créeme, sen esixir probas -o movemento propagandístico de coroa de calquera relixión-, asasino na súa sinxeleza como un adoquín!
  A mellor forma de debilitar o mal é recompensar o ben. Unha persoa difire dun animal en que é capaz de facer o ben desinteresadamente, mesmo en detrimento de si mesmo!
  A evolución non ensina a unha persoa o desinterés - só o Señor ensina isto! En cada persoa honesta e nobre, un gran de Deus é a proba da súa esencia!
  O home é o animal máis imprevisible: o instinto é estereotipado, pero a razón é orixinal.
  O comunismo é semellante ás ideas do cristianismo: unha abundancia de sangue derramado e unha completa falta de realismo!
  Nunha guerra civil, unha ofensiva multiplica por dez as forzas, pero a defensa equivale a unha retirada e a retirada equivale a unha rendición.
  No mundo moderno, a inocencia é un sinal de que unha moza é demasiado noxenta e ninguén a quere, ou é tímida e non quere a ninguén.
  O embarazo fai unha muller fermosa e sempre é inocente, a virxindade é alarmante e sempre viciosa!
  Relixión é sinónimo da palabra cadenas, non tanto para o corpo como para a mente!
  O mal debe recibir labazadas do ben, para que o ben non perda o sentido da dignidade e o mal non perda o sentido do medo.
  Vestir a unha muller é caro, desvestirse aínda é máis caro!
  Por desgraza, cando o ben ten puños, son eles os que se valoran, e non o ben en si -aínda que non é a metralleta a que hai que temer, senón a quen dispara desde ela!
  O terror, a diferenza dun pastor, pode converter unha ovella nun lobo! Non hai nada máis asustado que un año enfadado!
  O que é brillante sempre é sinxelo: só a mediocridade complica todo!
  Unha gran mente esfórzase pola claridade para que todos poidan ver a súa grandeza, unha mente insignificante crea néboa para ocultar o baleiro!
  O ateísmo é unha idiotez lóxica: non explica nada, pero priva a unha persoa da inmortalidade.
  Non hai que especular sobre o pacifismo, ata as ovellas pisarán un lobo se lles le moral!
  Unha persoa intelixente sempre se esforza por crecer, só un tolo está satisfeito co mesmo nivel!
  A mente tende a mellorar as súas ideas, pero a estupidez sempre é constante!
  A vida sen risco é como a sopa sen sal e o té sen azucre - quizais tal ascetismo prolonga a existencia, pero fai cada minuto fresco!
  Un segundo é como unha bala, se o perdes, terás que inventar un dende a tumba!
  Un ateo atopará mil razóns para destruír a súa alma, e nin unha soa pista para salvalo!
  Os débiles pagan por todo, os fortes gañan e os astutos gozan dos froitos da vitoria!
  A coraxe adorna os recursos, a vontade dos bos e o poder dos xustos!
  A guerra pon a proba aos intelixentes, endurece aos fortes, entretén aos tolos!
  Ter iniciativa é ter vantaxe: ter vantaxe é gañar, e a vitoria levará á paz!
  A estupidez supera a sabedoría no número de falantes, e non é inferior na eficacia da súa influencia!
  Pero aquí está a trampa: o engano dun crente é só unha perda de ilusión, o delirio dun ateo é a perda da vida eterna!
  Os que non corren riscos non beben champaña con caviar negro e merenda vodka con espadíns!
  O principal no valor e a habilidade dun guerreiro non é dar a súa vida, senón sobrevivir, quitándoa a outra persoa.
  A carne dunha muller está na escuridade, a súa alma está na luz e os seus pensamentos están en desorde!
  Cando o asasinato se converte en pan para o verdugo, fáltalle sal, é dicir, o risco que experimenta un soldado!
  A coraxe é a mercadoría máis cara que non está á venda! É certo que hai moitos que queren desfacerse del!
  A tortura non é entretemento, senón un traballo duro do sector servizos, no que a pena polo cliente é destrutiva para ti mesmo!
  Un capitalista nunca se converterá nun verdadeiro patriota da súa Patria; é demasiado egoísta para iso!
  A alma dun rico é patriótica, non máis que a dunha moeda de ouro, onde a levan alí e pegan!
  Cada átomo é igual ao universo en complexidade e potencial inesgotable!
  Un home pecador e cruel, incluído para si mesmo, destrúe a humanidade, acelerando o proceso coa ciencia.
  Moitas veces o progreso convértese nun intento de meter unha bomba de hidróxeno nun chisqueiro.
  O lobo escóndese baixo a roupa de ovella, o político baixo unha máscara e o arsenal nuclear baixo terra!
  -As últimas tecnoloxías son unha expresión da forma material da espiritualidade do pobo ruso!
  - A técnica máis perfecta non substituirá a alma, o poderoso ordenador non amará, quentará nin acariciará!
  A ensinanza de Cristo é máis forte que unha bomba de hidróxeno, tan capaz de revivir a alma, inspirar a mente, dar vida eterna!
  Confía en Deus, pero non te esquezas de limpar a túa vista!
  O máis valioso da vida é que non sabes cando remata e a imprevisibilidade do futuro: unha carteira cuxo fondo non é visible parece infinita.
  Un soldado é mellor que un home, máis puro, máis nobre, máis sincero! Porén, a diferenza dun simple mortal, está privado do dereito á vida!
  Ao matar ata unha persoa, estás destruíndo un universo en miniatura, o que significa que estás pecando contra Deus.
  Por suposto! O traidor sempre perde, é odiado por aqueles a quen traizoou, e desprezado por quen, cometeu maldade!
  A traizón non é só mezquindade, senón tamén idiotez suicida!
  Por estraño que pareza, a morte a unha idade nova salva das angustias da vellez, a alma da sucidade e o corazón do divorcio.
  Fumar prolonga a vida só nun caso, como último desexo antes da execución!
  O disfraz require sacrificio! Temporal, pero non menos difícil, especialmente para unha muller! Verdade, non máis que cirurxía plástica!
  O deber coa Patria é a mellor xustificación para un acto indebido; calquera mesquindade é santa se é ditada por consideracións de patriotismo!
  O comunismo pervertido é peor que o capitalismo pervertido: na formación é máis fácil cortar cabezas e máis cómodo cortalas cunha explosión.
  Un rei pode envellecer co paso do tempo -só o pobo é sempre novo, o rei pode ser demasiado novo- só o pobo é sempre maduro, o rei pode volverse tolo ou nacer parvo, pero a sabedoría do pobo é inmortal! Polo tanto, deixe que a xente, e non a casualidade cega, decida quen debe gobernalos!
  Os intereses da Patria poden xustificar a crueldade, pero esta última, en primeiro lugar, hai que amosarse a un mesmo!
  A liberdade sen moral é como un coche sen freos!
  Quen tomou o poder: forte, quen o mantivo: intelixente, pero se separou voluntariamente del: nobre!
  A corrupción é como un cancro, causa menos dor, pero destrúe aínda con máis seguridade!
  A humanidade debe deixar de ser un cisne, un lagostino e un lucio, tirando en diferentes direccións; neste caso, o progreso non se parará, senón que será arrastrado ao abismo!
  O tempo é a arma máis terrible, mina inexorablemente a forza da civilización e derrota aos poderosos!
  O poder está nas mans dun parvo: é como unha armadura con buratos, protexe mal, pero axúdache a afogarte na ignorancia!
  A vinganza dos bandidos é a irmá pequena da covardía, a filla da mezquindade e a fillastra do éxito!
  O mundo envexa ás persoas fortes, despreza aos débiles, é condescendente cos viles e, aínda así, foi creado por un creador perfecto para alcanzar a perfección .
  - Só a razón e o sentido de integridade poden facer que as persoas sexan perfectas, e se engades nobreza e compaixón a isto, sobre estes catro conceptos podes sentar as bases dun futuro feliz.
  A Biblia é un libro xudeu e convertelo na base da moral en Rusia é tan inapropiado como substituír a constitución polo alfabeto.
  É máis fácil atopar un filántropo entre os sen teito que un policía desinteresado!
  Un policía que non acepta sobornos é como a choiva no deserto, levas soñando con isto toda a túa vida, pero sempre o recibes no momento equivocado!
  Na maioría dos casos, un conquistador é sinónimo de filántropo!
  A relixión é para o progreso como un peso é para un nadador!
  A felicidade sen Deus é como o amor sen corazón!
  A fe cristiá precisa non só dunha cruz, senón tamén dunha espada para defender o que é bo!
  A relixión con espada non é opio para o pobo, bisturí de cirurxián que cura as almas!
  É mellor matar a un vilán que chorar a cen xustos!
  A arma máis perigosa é a Biblia en mans dos malvados!
  O que come durante moito tempo vive curto!
  O comunismo é unha idea brillante, pero a maioría das veces aplícase na escuridade.
  As persoas malas con boas ideas derraman moito máis sangue que as malas con malos plans!
  Interroga a un parvo, bate auga nun morteiro, tortura, azouta un burro!
  A natureza está torta, pero a mente humana é un alisador!
  O progreso ten a capacidade de elevar a unha persoa, o que significa achegala ao Todopoderoso!
  Por moito que alimentes o ganso, o xerfalte non se afogará!
  O demo agóchase no inferno, e o cura está no peto dun fregués!
  O campanario rural é insignificante entre os rañaceos, pero maxestuoso entre as casetas!
  Un escravo que humilla a un rei: un deus durante unha hora e un demo para a eternidade!
  . A raza humana alcanzará a omnipotencia ou desaparecerá!
  O home está destinado a vivir como un deus ou morrer como un verme!
  Non importa como pules un adoquín, nunca se converterá nunha perla. Non importa como o proceses, o libro dun grafómano non se converterá nunha obra mestra!
  A maior parte do sangue é derramado de discursos elocuentes, ideas brillantes e boas intencións!
  Canto máis pura sexa a idea, máis lixo se pega durante a implementación.
  A coacción destrúe o amor sen restricións!
  Podes bicar o látego, pero isto faise só porque sería máis cómodo afundir os dentes nel!
  En xeral, o máis difícil é obrigar a un alcohólico a renunciar á súa botella e a un fanático relixioso a renunciar ás súas opinións!
  Na guerra, un segundo vale máis que mil proyectiles!
  É mellor morrer na luz que vivir na escuridade! Non é un foco cirúrxico!
  A moeda é máis mortal que unha bala; bate no corazón!
  A comida instantánea é tan mortal como unha bomba de hidróxeno, só que úsase moito máis a miúdo!
  O amor é o mellor avogado, xustifica sen esixir pago!
  Servir a dous mestres equivale a tentar apoiarse en dous picos montañosos, os teus pés esvararán!
  Haberá unha base sólida, amasada sobre unha substancia tan fluída como o sangue.
  É máis fácil matar a un tirano que resucitar a un xusto, pero o primeiro é máis útil!
  Un cheque nunca é superfluo, aínda que sexa difícil soportar a carga dun guerreiro, un cartucho extra salvará unha vida.
  A vaidade dos líderes é directamente proporcional á súa crueldade - inversamente proporcional á mente e á educación!
  O mellor é que un covarde se esconda nun cadaleito e que unha persoa astuta debaixo dunha sotana!
  Canto máis alto sexa o rango, menos fe!
  A guerra é unha escola de vida que é mellor saltar. Aínda que a necesidade histórica aínda che fará facer malditos exames!
  A man dunha muller é máis suave que a dun home, pero máis tenaz, máis pequena, pero máis adherente!
  Un parvo pode roubar, pero só un gran estafador pode aproveitar o botín!
  Non busques a Deus no ceo, el vive, aínda que moitas veces dorme na mente de cada persoa!
  A razón e a concentración poden espertar o Todopoderoso dentro de si mesmo!
  . CAPÍTULO No 14.
  María Kolesnikova -esta magnífica e única guerreira, e antiga prisioneira política- que desafiou a tiranía do xabaril bigotudo continuou garabateando aforismos;
  O ateísmo debe combinarse cunha alta moral, se non, a lóxica ao servizo das paixóns destruirá a razón!
  A axuda na guerra ás veces chega tarde, ás veces cedo, pero sempre no momento equivocado e non é suficiente!
  Unha vitoria fácil é boa para a carteira, unha perda dura é boa para o cerebro!
  O sono é case morte, só que moito máis perturbador!
  Cristo é santo e nobre coma unha flor, só as moscas gordas dos servos da igrexa acoden a el!
  Aqueles que perderon a confianza na súa propia especie converteranse inevitablemente nunha vítima da traizón!
  Os ateos son os mellores comandantes, son menos susceptibles á suxestión, protexen as súas vidas e a dos demais, pensan por si mesmos.
  Un ateo convencido é mellor que un crente non convencido!
  A cabeza non pode doer, é un óso! Aínda que moitas veces oco!
  Unha muller con lingua irá onde non sairá un comando cunha metralleta!
  A liberdade dá forza, pero a cadea atraganta!
  Moral, da palabra sucio!
  A información falsa é como unha trampa intelixentemente posta!
  Non, é rico quen está cachondo coa súa muller!
  Os ricos non son os que teñen todo. E o que non vive de préstamos!
  Os xenerais débiles non teñen vitorias fortes!
  E tes que ser capaz de matar, pero é aínda máis difícil salvar a vida de alguén!
  O home é unha criatura malvada e parece un mono, só os seus colmillos son máis grandes que os dun tigre, e as súas garras rasgan o aceiro.
  Non se pode facer rico vendendo a súa conciencia!
  Sempre hai poucas armas, independentemente do tamaño do exército!
  A alma é como unha carteira baleira; é fácil camiñar, pero difícil de vivir.
  - Cómpre gobernar con sabedoría, sen mostrar debilidade, pero tamén sen abusar do poder! A forza dun gobernante é a capacidade de renunciar á violencia!
  Complacer o mal significa traizoar o ben!
  Un rei segue sendo un rei mesmo con farrapos, pero nin sequera a roupa roxa non pode transformar a alguén que está sucio de espírito.
  O peor crime é dar liberdade ao mal, deixando o ben sen protección!
  A lóxica máis o coñecemento multiplicado polo instinto irracional é unha forza capaz de mover o universo desde a súa fundación!
  Os nenos enfermos teñen que ser alimentados á forza, se non, morrerán.
  Pero, neste caso, ninguén reprochará que somos crueis cos nenos, damos medicamentos amargos e inxectamos!
  A guerra é ás veces máis misericordiosa que un cirurxián que amputa un membro!
  Unha muller sen xoias é coma unha árbore sen follas, un home sen volantes é coma un tronco sen liques!
  As nenas boas adoran coas orellas, as nenas malas fano todo coa boca por cartos!
  A guerra é unha abominación como o aceite de ricino, noxenta, amarga, pero sen ela non podes limpar a túa alma, non podes fortalecer a túa mente!
  A antiga prisioneira María Kolesnikova converteuse nunha nobre raíña. Ela sabía que chegaría o momento no que a escoria que tomara o poder no País Branco chegaría ao seu fin. E o xabaril bigotudo e calvo pagará xentidamente esta ilegalidade que cometeu contra o seu pobo. E tamén pola chantaxe nuclear.
  Mentres tanto, a nena-raíña estaba ao mando do imperio dos elfos.
  As batallas entre os elfos e os orcos non remitiron. As nenas, moi fermosas e glamorosas, seguiron loitando cos osos de Putin peludos, feos e noxentos.
  Entón, a elfa de pelo laranxa colleu e presionou o botón dunha máquina cun lanzacohetes de lanzamento múltiple co seu pezón escarlata. Colleuno e pateouno cunha forza letal e colosal.
  E causou destrución e devastación. Dúas compañías de osos de Putin foron feitas en anacos e queimadas á vez.
  A nena colleuno e púxose a cantar, deixando ao descuberto os dentes, que eran máis brancos ca giz;
  O Orco era astuto e astuto,
  Crese que era un aristócrata...
  Ardía o lume da guerra allea,
  E tiña un agarre cobizoso!
  
  Criou osos sobre o outeiro,
  Isto converterase nun modelo, nun agresor!
  Destrozaremos os nosos inimigos...
  Todo o mundo sabe que Elf é forte!
  
  Pero Orc inspira ao Führer -
  Darémosche miles de tanques !
  Non terás problemas
  Xuntos recolleremos intereses dos escravos!
  
  Ben, o axente de seguridade está sacudíndoa,
  Estou de acordo en entrar en problemas!
  E botou as hordas cara ao leste,
  Un ataque de aceiro contra a capital!
  
  Pero coñeceu a baioneta elfa cunha baioneta.
  É unha fortaleza monolítica afiada!
  O inimigo está firmemente baixo o Elfo -
  E esta horda salvaxe foxe!
  
  O orco enfadado contaba co xantar...
  Que pasará coa Praza Vermella!
  Pero a espada conseguiu cortalo -
  Un exército invencible de heroes!
  
  O adversario converterase en po,
  Condúceos ata Orklin!
  Batalla atronadora ,
  As miñas tropas son invencibles!
  
  Para o Führer atoparemos un bucle,
  E a estaca está afiada para os osos malvados!
  Matarei a todos os viles orcos -
  Mollarémolos día e noite!
  
  O orco malvado está carbonizado e fuma,
  Os osos dan por vencidos e dan por vencidos!
  Os logros duradeiros son o granito,
  Bebamos té dun prato para as vacacións!
  
  Creceremos un xardín ramificado,
  Onde están as maceiras de veludo con dourado...
  Onde está o golpe máis precioso de todos,
  Onde somos máis rápidos que os avións!
  As rapazas cantaron con moita ilusión e a beleza das súas voces. Dise que estas persoas son mulleres anxos.
  Os guerreiros son moi fermosos e sexys. E as súas linguas son xeniais, moi movidas e moi áxiles. Crean con eles milagres tan inimitables e únicos.
  Imaxínate o capaces que son as nenas de destruír os osos de Putin. E é moi chulo e moi chulo.
  Estas son as mozas que o collerán e ruxirán a todo pulmón.
  Komsomol non só idade, as nenas de boca de duende saben!
  E entón as belezas colleron e asubiaron, de novo usando os dedos espidos. E fixeron un derrubamento de numerosas nubes con corvos. Atacaron os osos de Putin. Cando o corvo se volve tolo polo asubío dos elfos, comeza a xirar, e nun sacacorchos cae e, literalmente, perfora as caveiras dos orcos.
  De feito, todo resultou moi xenial e cunha destrución enorme e inimitable.
  Só tenta meter o dedo na boca destas nenas: en realidade morderánllo.
  Pero claro que non é todo.
  Despois de dispararlles aos orcos coa axuda de pezones escarlatas, as nenas colleron os seus peitos e cantaron;
  No verán o sol está tan radiante,
  O aire está cheo de mel - orballo!
  O meu sentimento pola Patria é puro,
  Lavado con auga corrente!
  
  Corremos sobre a herba esmeralda,
  Como coellos saltando descalzos.
  Convertémonos en pioneiros nas frontes,
  E ninguén nos arrastrou á forza!
  
  Despois de todo, a natureza é tan fermosa,
  Amanecer enmarcado por rubí.
  O sol tamén é como unha bandeira vermella,
  Agora o brote vaise tornando amarelo, un remuíño de ouro!
  
  En cada arbusto e brizna de herba ,
  O querido espírito da Patria é visible...
  Como rizos de perlas,
  Flota de chopo!
  
  Que doce é o son do querido oriole,
  A voz prateada dun ruiseñor.
  de Rodoveria son queridos para min ,
  E igrexas con cúpulas douradas!
  
  Aquí os osos están facendo sinais no tronco,
  E o raposo move o rabo...
  Os xerfalcones voan berrando ao ceo,
  Esta é a casa escollida polos nosos elfos!
  
  Non pisotees o estranxeiro sucio,
  A horda non chegará á Patria!
  Porque servimos aos de dúas cabezas -
  O universo baixo a man dunha aguia!
  
  Os falcóns voarán ao ceo cun trino,
  Conquistaremos o espazo universal!
  As pilas no campo recóllense ata o gran,
  Despois de todo, Elfa é a Terceira Roma!
  Si, as nenas, se xa están cantando, entón non podes paralas tan facilmente. Os elfos actúan con enerxía e mostran o seu temperamento agresivo. Son guerreiros, de feito, tan chulos. E así os seus pés descalzos, moi graciosos, sexys e moi sedutores comezaron a lanzar agasallos de destrución e destrución.
  E os osos de Putin voaron agasallos desastrosos de aniquilación. E foi moi chulo. E tantos soldados do exército de Vladimir Putin foron asasinados, destruídos e queimados.
  As nenas sacaron a lingua e piaban:
  Como vivimos loitando
  E sen medo aos orcos,
  Así que as nenas amosarán karate!
  Pisado, o orco sabe na terra,
  Ti Putin xa non es un príncipe,
  O fin chegará a Satanás calvo!
  O fin chegará a Satanás calvo!
  Así cantan as nenas moi fermosas e enxeñosas. E mostran as taxas máis altas de destrución, morte e bandidaxe espacial.
  Isto é realmente o que é un equipo de loita que crea destrución e morte.
  Pero as nenas colleron e comezaron a botar de novo regueiros de palabras. Só que esta vez xa non se trataba de poesía, senón de aforismos alados;
  O diñeiro é só unha ferramenta para servir á Patria. Cando son máis, o servizo é máis eficaz, sempre que teña conciencia!
  Se salva a Patria, sen dúbida, sen saber - cando unha mentira leva á vitoria, entón é santo!
  A confirmación práctica da fe é como un tendón para un brazo: sen ela é impotente e morre!
  Voan cara a grandes logros, non saltan!
  Cando o fidalgo ri de alegría, o plebeo chora de pena, xa que aos nobres lles divirten máis as perdas dos mendigos!
  Os presidentes ás veces fan bromas que fan rir!
  O diñeiro tamén é un soldado, hai que coidalo e lembrar: a conveniencia práctica é máis importante que a honra. O segundo está á venda, pero o primeiro non ten prezo!
  Os verdes son sempre picantes - a maduración é doce!
  O voto máis sinxelo é o máis difícil de cumprir! Que podería ser máis fácil que non respirar, pero raramente alguén dura ata o solpor!
  A violencia é un atributo necesario da lei e da orde!
  As palabras sacuden o aire: a espada esmaga a carne!
  As disputas sobre relixión son como un anel, non hai fin á vista e sempre volvemos aos mesmos argumentos!
  A traizón é como o viño: só te acostumas máis rápido, pero a resaca é máis forte!
  O mal, en primeiro lugar, é cando lle causas algo desagradable ao teu próximo, fai dano, e o pecado é liberdade!
  Por exemplo, o sexo tamén é un pecado, aínda que en realidade non causas dor á túa parella, senón pracer.
  Nada une a persoas diferentes como un inimigo común!
  Se queres facer as paces co inimigo, crea unha guerra común!
  Nada debilita un exército como un mal comandante e un corpo cun cerebro enfermo!
  O comandante dobra como unha vara de aceiro endurecido para cortar máis duro!
  Un espía é o traballo máis emocionante do mundo: a precisión dun cirurxián, o risco dun zapador, o virtuosismo dun actor!
  A misericordia na guerra é a irmá da derrota, porque quen se salva non é derrotado!
  Falar con dez é como loitar contra mil!
  Deus tamén é infeliz á súa maneira: a responsabilidade é infinita, pero non hai con quen compartir!
  Deus sempre está só porque a comunicación interesante só se pode conseguir entre iguais!
  A falta de técnica pode compensar o espírito de loita, pero a falta de espírito nunca se pode compensar coa técnica!
  Un soldado, coma o barro, debe estar no inferno para gañar valor!
  Reducir o gasto militar é a forma máis despilfarradora de aforro.
  - Algúns só teñen idade nos seus pasaportes, outros teñen sabedoría madura máis aló dos seus anos!
  - Os anos engádense engurras, pero a mente só medra regada polo traballo ou a suor militar!
  A política, como a antimateria, hai que afastarse, pero a batalla non se pode evitar!
  Canto máis dor e sufrimento durante os exercicios, máis brillante é a gloria, maior será o valor nas batallas malvadas.
  Nas computadoras, o home esfórzase por expresar o soño inalcanzable dun cerebro ideal!
  Sen o espírito guerreiro, a tecnoloxía máis avanzada está morta, como un corpo sen alma!
  O verdugo é unha profesión desprezada, pero require a arte dun cirurxián, o virtuosismo dun violonchelista e a esixencia dun cociñeiro!
  A insignificancia é sempre maioritaria, os grans de ouro son raros entre a area!
  Morrer coa honra do dereito, exaltar a carne, ser un covarde e baixar a alma!
  Pelexar cunha muller é o último: a vitoria non trae loureiros, a derrota expónche ao ridículo, que non pode ser lavado por fazañas.
  A nobreza da familia aumenta a responsabilidade: un león sucio é unha abominación, un porco sucio é só unha chuleta futura!
  A guerra é unha vaca, muxida por ouro, pero defeca en sangue!
  O teu cabalo é a túa alma, un instrumento de vitoria capturado na batalla!
  Nin sequera podes perder de forma amable, e moito menos gañar!
  Cando é difícil loitar, é interesante, pero doe especialmente aos compañeiros mortos!
  A nobreza dun soldado non é motivo para descoidar a astucia e rexeitar o enxeño!
  A torre é lamentable entre os rañaceos, pero maxestuosa rodeada de cabanas!
  En xeral, a moral cristiá ou musulmá formouse durante a primeira Idade Media, e guiarse por eles é como cortar unha nave estelar cunha machada de pedra!
  Chamar tolo a unha persoa decente é equivalente a defecar pola túa propia cabeza!
  Non maldixes unha pedra - tropezarás, non maldixes o mar - afogaras, non maldixes a unha persoa - perderás a túa alma!
  O ouro non chora, o doblón non se oxida!
  Os segredos de estado son unha carga tan pesada que poden esmagarche o pescozo!
  Dentes de ouro e cerebros de esterco: un recipiente precioso con contido de merda!
  Mentres enche a barriga, mantén os oídos afiados!
  Non importa como pules un adoquín, non se converterá nun diamante!
  Non satisfacer a unha muller é como ferir a unha pantera!
  O home é un pequeno deus ao que se lle permite crecer no coñecemento!
  Desde a carne do inimigo nunha loita civil, podes facer un bolo de vitoria!
  Traballar cunha folla como o pincel dun artista require non só forza e precisión, senón tamén inspiración.
  Pero os principios relixiosos son máis usados por persoas sen principios!
  Unha loita sen feridas é como mingau sen sal, con moderación claro!
  Unha muller insatisfeita é máis malvada que o demo, máis insidiosa que un aspido!
  A batalla, como o sexo, require presión e coraxe, pero o éxito tamén require habilidade!
  Mesmo os celos todopoderosos deixan paso ao manto real!
  Cal é o cálculo - tal é o resultado!
  O po húmido é como un animal adestrado: asubío, pero non morde!
  Din que é difícil ser un deus, pero é aínda máis difícil e, o máis importante, máis molesto ser un verme!
  A baixa orixe compensa a alta intelixencia, pero ningunha raza pode compensar a estupidez.
  A guerra esperta interese, pero a maioría das veces non é saudable!
  Un home que é incapaz de satisfacer a unha muller: coma un poeta desesperado por atopar o final dun verso!
  Podes fuxir dunha bala, pero non podes escapar do destino!
  Ser asasino é máis fácil que ser médico, pero tamén é máis perigoso!
  A iniciativa na batalla é como o vento nas velas; sen ela non hai movemento!
  Sen temón, unha vela é máis perigosa que útil!
  Conquista aos teus inimigos, pero tamén respecta aos teus prisioneiros!
  Non por nada a rata é a criatura máis tenaz, e o león, unha especie en perigo de extinción, está entre os animais como entre as persoas. A mesquindade vence a nobreza!
  A misericordia é o concepto dos sacerdotes, e só cando non se trata da súa carteira!
  O sangue é unha mala solución: que cimenta os grans de area humanos!
  As cadeas de ouro brillan intensamente, pero son aínda máis pesadas que as de ferro.
  A grandeza do espírito consiste en non rirse da fealdade aínda que sexas fabulosamente fermosa!
  Podes loitar sen escudo, pero unha vez que un soldado perde a súa espada, deixa de ser un guerreiro.
  O posto de verdugo nunca queda vacante, aínda que non traia beneficios materiais!
  Quen foi mordido por ratas non ten medo dos ratos!
  O asasinato é semellante ao sexo: require repetición e variedade!
  O asasinato é mellor que o sexo: a parella sempre é nova e imprevisible.
  O interese propio sempre é máis alto que a conciencia cando esta se baixa ao zócalo!
  Non podes beber o instinto do guerreiro, non podes empeñar a túa coraxe!
  A mellor forma de sentirse humano é axudar ao teu veciño e agacharte ao nivel dun animal golpeando aos débiles.
  Unha igrexa é como unha tenda, só a mercadoría sempre está rancia!
  Un pirata é un cazador de fortuna, e a sorte ama a quen a comparte xenerosamente con el.
  A sopa de batalla necesita un condimento tan picante como a morte!
  Debemos obedecer á nosa conciencia máis que ás persoas!
  A relixión difire dun conto de fadas só na taxa do contacontos!
  Non loitan con números, senón con habilidade, aínda que na maioría dos casos este último é máis difícil de conseguir.
  Templado, dá poder! O poder dá coraxe! A coraxe trae a vitoria!
  Vivir sen honra é como cantar sen música!
  A flexibilidade é máis forte que a dureza: podes morder un dedo cos dentes e destruír o universo coa túa lingua.
  Chegará o momento no que a frase home todopoderoso se fará tan natural como o home razoable; se isto non ocorre, outras razas introducirán o termo tolo!
  O futuro é de quen valora máis a honra que a vida!
  A escravitude é a antítese do amor, non podes valorar a corda que te suxeita da gorxa!
  A morte dun heroe é o nacemento para a vida eterna, a existencia dun covarde é un funeral prolongado!
  A guerra é inevitable como o sexo e causará a mesma dor e pracer!
  Non te metas no trineo equivocado, podes chocar cunha estaca e non baixarás!
  A previsibilidade das accións é o xerme da derrota, a sorpresa é a flor da vitoria!
  Ninguén quere correr riscos durante toda a súa vida, pero moitas veces o risco deixa de perseguirche cando morres!
  A lingua dunha muller é máis tóxica que cen cobras, aínda que é máis doce que o mel!
  E ao mesmo tempo máis amargo que o ajenjo!
  Non obstante, é mellor ter un cerebro cocido que unha cabeza perdida, ou quizais á inversa!
  Enfado, cheo de ósos, e forza coma un gato, axilidade coma un elefante, ou mellor aínda, ao revés, iso é todo!
  Máis veces rompen a constitución ao establecer a orde constitucional!
  A Igrexa inventou o purgatorio principalmente para a carteira, deixando a alma con baleiro e ilusión!
  Buscar a santidade na igrexa moderna é como a pureza nun porco!
  O que pega á xente é un vilán!
  A memoria é como unha bolsa con buratos, por moito que a empurras, non poderás enchela, unha cousa que non entendo é por que é difícil de levar!
  . Unha especie de batalla é o vento nas velas do proceso de pensamento, e a guerra é o mellor látego que impulsa o progreso!
  Pero o prezo non importa nunha batalla, así que a felicidade cómpre co asasinato!
  Son os monos sen cola os que mellor meten o rabo entre as pernas: ningún animal ten tanto medo á morte e non ten tanta arte de matar como os humanos.
  O sangue non é capaz de cimentar os grans de area humanos con firmeza como para sentar as bases da felicidade.
  Ao mesmo tempo, o derramamento de sangue libera o pus da corrupción, purificando a nación!
  Un científico tamén é un deus, só un pequeno, pero moitas veces ama a súa creación máis que a si mesmo!
  Aqueles que se preocupan demasiado pola súa propia pel quedarán sen columna vertebral!
  Un bo amante comeza primeiro, remata o último e fai moito ruído!
  Non por nada a guerra é a nai de todos os descubrimentos, a irmá da inspiración, a filla do xenio!
  Non importa como viviches: o principal é morrer feliz, no cumio da felicidade!
  A mellor garantía de paz é unha vitoria xusta, e cando gaña a túa Patria, sempre é xusto!
  En xeral, calquera relixión difire das drogas en que o Estado, en lugar de perseguilas, anima celosamente aos vendedores!
  É máis doado instar ás persoas que están intoxicadas!
  Un cabalo borracho non sente o peso do colar nin o latexo do látego!
  O fanatismo relixioso é unha loucura voluntaria!
  Entre os curas é como nun bosque: hai carballos por todas partes, e cada porco está intentando comelo!
  Os sentimentos afíns son como unha cadea que encadena a coraxe, como serpes envelenan a honra, como un porco estragan o deber!
  A mocidade é inxenua - a vellez é traizoeira!
  A guerra é o xogo máis interesante no que non debes perder movementos e deixar que o teu compañeiro pense!
  A relixión é o instrumento de coerción máis eficaz; escraviza a mente, encadea o pensamento e mergúllanos en ilusións!
  A brillante ensinanza de cada relixión denigra o fanatismo e a crueldade dos seus seguidores!
  O poder sen responsabilidade é coma un barco, sen temón, por moito que sopra un vento xusto, acabará en desastre!
  A guerra moderna é un enfrontamento entre dous superperforadores , un segundo de atraso: un profundo nocaut do que nunca te levantarás!
  Mentres agardas pola felicidade, os segundos son iguais ao infinito!
  E o infinito na felicidade é igual a un segundo ou a un latido do corazón!
  Un home valente morto é mellor que un covarde vivo!
  Canto máis peques, máis sincera é a oración de arrepentimento!
  As tácticas militares deberían ser como o aceiro, forte pero flexible do que se fai o aceiro damasco.
  Deus é coma un león: acariña e arrinca a pel, abraza - estrangula, bica - roe!
  Certo, pero non te podes afacer ao abrazo dunha chama, a diferenza do dunha muller!
  As charreteras poden engadir arrogancia a unha persoa insolente e fanfarronería a un tolo, pero non farán valente a un covarde nin a un tolo un estratega.
  Unha vitoria fácil é como unha armadura con buratos, é agradable de levar, pero é barata e ten mala protección!
  A morte ten medo do home valente - se comeu o pan!
  Sempre esperan unha treboada, pero ao mesmo tempo sempre conseguen mollarse!
  Quen é desgraciado na tortura é desgraciado na cama!
  A xustiza non lle gusta aos débiles, á fortuna non lle gusta aos tímidos, á riqueza non lle gusta aos honestos!
  A misericordia é un luxo demasiado grande - Para un gobernante débil!
  Un gobernante forte debe ser cruel. É difícil durmir nunha pedra porque é duro!
  Indecisión: o primeiro sinal de debilidade!
  Un neno é unha folla en branco, non é culpa súa que haxa tantos canallas entre os adultos!
  Os pesimistas nunca se meten en problemas!
  Non podes lavar a cabeza cun enema, hai demasiados buratos, todos entrantes!
  Observa o teu idioma. Este é o músculo máis forte, xa que pode matar millóns, e o máis débil, xa que pode traizoar ao falante!
  Unha lingua longa acurta a vida, coa excepción da confesión moribunda!
  É mellor compartir a vitoria que soportar só a carga da derrota!
  A túa propia camisa está máis preto do teu corpo, pero podes quentar de verdade dándolla ao teu veciño!
  Os fortes sempre son libres, as cadeas máis fortes son a debilidade humana!
  - O que é león na cama e no campo de batalla non será lebre!
  O silencio é apropiado para o ouro de alta calidade, cando necesitas dicir que a nota está caendo!
  O silencio é dourado, pero moitas veces falso!
  Por que o silencio é de ouro, porque a chave de ouro é a mellor forma de soltar as linguas!
  Non podes converterte nun deus sen ser un santo!
  O poder sen o apoio da moral é un músculo sen o apoio dun esqueleto!
  Baixo os golpes da espada cóllese a colleita para cocer o pan da vitoria, doce de sangue e amargo de bágoas!
  A modestia é a irmá da grandeza, a jactancia é o seu contrario!
  É difícil gañar, pero é aínda máis difícil coller os froitos da vitoria!
  Teoría sen práctica de que unha aguia sen ás non voa, senón que se mantén en catividade!
  . CAPÍTULO #15
  Maria Kolesnikova - esta rapaza heroína e raíña dos elfos exerce o seu mando único. E loita con gran rabia e a súa forza é super. E é unha beleza cósmica e unha raíña elfa. E así derrama aforismos das súas nenas elfa como dunha cornucopia.
  A perseveranza nunha acción errónea é a principal diferenza entre un home e un mono!
  - Sen risco non hai loita, e sen loita non hai vida
  - O risco é o sal da vida, sen el non necesitas nada, pero se esaxeras, sentirás mal!
  A morte é coma un noivo, só vén un, pero non chega tarde!
  Canto máis descaro diante dos débiles, máis covardía diante dos fortes!
  Se queres converterte nun deus, deixa de ser un mono!
  O rei e o escravo teñen isto en común: regalan a súa raza inmediatamente, co primeiro xesto.
  En xeral, a maioría dos xenios son fillos do vicio, porque unha muller sempre prefire o seu marido a un home mellor!
  Facer trampa mellora a xenética, polo que unha muller nunca quererá levar un idiota debaixo do seu corazón!
  Deus puxo unha espada nas mans do marido, unha agulla na muller, só as persoas tenden a rebelarse sobre todo contra a vontade do Todopoderoso!
  A ciencia desenvolvida é semellante á maxia!
  É máis fácil coller o mar cun dedal que responder a todas as preguntas dos ateos!
  A improvisación é un pincel que arranca as cordas do instrumento da vitoria!
  Un mortal vivo é mellor que un deus morto!
  O que non soña con converterse nun deus seguirá sendo para sempre un verme!
  É mellor actuar unha vez que imaxinar cen veces!
  Por que, na guerra, a mágoa, como a corchea dunha canción, só se estorba e provoca risas!
  A nudez adorna a unha muller mellor que os diamantes! Polo menos un que non necesite decoración!
  É máis fácil construír un boneco de neve no inferno que atopar un político honesto.
  - É máis fácil atopar unha pedra seca no fondo do mar que un presidente que cumpre as súas promesas electorais!
  Cando hai pan suficiente, a necesidade de lentes debilita! Dous pratos de comida deliciosa son demasiado para o home común!
  O risco na batalla é como condimentar nunha sopa, sen el é suave, pero hai que saber cando parar! Os que queren apropiarse da gloria da vitoria, como a area no deserto, só a amargura da responsabilidade é compartida por non moitos grans de ouro!
  O risco na batalla é como condimentar nunha sopa, sen el é suave, pero hai que saber cando parar! Os que queren apropiarse da gloria da vitoria, como a area no deserto, só a amargura da responsabilidade é compartida por non moitos grans de ouro!
  O ouro brilla, pero escurece o corazón e escurece a alma!
  Non é o machado o que mata, senón o que a balancea!
  A guerra é como o sexo cunha parella temperamental, esperas constantemente o final e ao mesmo tempo queres continuar.
  Canto máis forte é o ruxido, máis tranquila é a mente; canto máis alto é o ton, máis baixo é o intelecto!
  Sen humanidade, unha persoa é como un carbón que cae dun lume: solitaria e axiña extinguida!
  Na nosa propia terra, a folla é máis afiada e o escudo é máis groso!
  Se queres converterte nun heroe, non marches en formación obediente!
  Cando loitan dous homes hábiles, é unha tormenta, pero cando loitan mulleres hábiles, é un tornado!
  O máis difícil é protexer a túa alma da mezquindade de ti mesmo!
  Na guerra, o engano é como a chave dunha pechadura: canto máis nova sexa, mellor se abre!
  A axuda é como unha esmola: sempre chega no momento equivocado, non na súa totalidade, é cara, pero non hai forzas para deter a man que lle pide!
  É máis fácil coller o océano cun dedal que chegar a unha conclusión definitiva nunha discusión relixiosa!
  A relixión, por regra xeral, é a antípoda da tolerancia!
  Falar de política a maioría das veces leva a pelexas!
  O ouro non se oxida polo sangue, non se mancha coa suor, non se desmorona polas bágoas!
  Un garrote é un puño, unha espada é un coitelo nun puño!
  Se queres gobernar o país, aprende a gobernar a ti mesmo!
  Cando o teu veciño ten a carteira baleira, a túa parece máis chea!
  É mellor xaxún que escoitar os xemidos dun neno que morre de fame!
  Ás veces, o tempo de ter en conta os erros só queda na tumba!
  Os elfos descargáronse cun estalido tan agresivo. Estas son realmente as mozas dos agasallos infernais da aniquilación xenial. Estas nenas son capaces de destrozar un oso e ata un tigre de dentes de sable.
  E as súas pernas, por suposto, están espidas, e moi sedutoras. Aos nenos encántalles axeonllarse e bicar os tacóns espidos, redondos e rosas das nenas cun cheiro moi agradable e emocionante.
  Isto realmente resultou moi xenial e xenial. E as nenas son capaces de matar a calquera orco movendo as súas musculosas pernas.
  Un dos elfos con cabelo cor framboesa colleuno e soltou unha corrente de enerxía do seu ventre.
  E voou e caeu sobre unha nube enteira de voitres e aguias sepulturadoras. E eles, quedando abraiados e conmocionados polo choque salvaxe e conmoción do aire, comezaron a caer.
  E bate cos seus peteiros as caveiras dos osos de Putin. E matar criaturas tan desagradables.
  A rapaza riu e sinalou:
  chamando a alturas estreladas,
  Atraído a distancias infinitas...
  En que está pensando a rapaza?
  Por suposto sobre o atrevido Ícaro!
  E a guerreira lanzou un puñal cos seus dedos espidos. Sobrevoou e cortoulle inmediatamente a dignidade de tres orcos. E isto resultou moi efectivo e combativo.
  E tantos orcos foron asasinados á vez.
  E a nena colleuno e púxose a cantar de novo;
  O meu país baixo a bandeira de novembro,
  Alcanzou as alturas do poder da luz!
  Despois de todo, loitamos por ela non en balde,
  Que o seu amor sexa cantado para sempre!
  
  O país do consello á xente trae paz,
  Todo o mundo está feliz nela - coñece o proletario!
  Quen é para Elfia - gloria e honra,
  ¡Cantemos os himnos dun millón de arias!
  
  Conseguimos honra - a mocidade da terra,
  Imos construír templos - un paraíso de elfinismo!
  E onde o fume negro ondea ao lonxe,
  Sabe que este é o paso do orcismo vil !
  
  Pero que deu o pioneiro co xuramento?
  Xurei á causa da luz: servir con celo!
  Xa que o adversario quería quitar a mercadoría,
  Perseguirémolo ao son do acordeón de botóns!
  
  O inimigo non sabe que a nosa patria está connosco,
  Chegará o momento: construiranse barcos!
  A nosa retagarda dos loitadores da Patria non desapareceu,
  Que todos se convertan nun heroe valente!
  
  Voaremos ata as estrelas do ceo cunha canción,
  Pronto estaremos excavando canles en Marte!
  A xente dos concellos está unida co partido -
  Despois de todo, o comunismo colocounos como persoas!
  
  A guerra, por suposto, non é un xogo,
  Vostede é un obxectivo e un tirador ao mesmo tempo!
  E a bala pica coma unha agulla afiada,
  Que sexa moi malo para os desagradables orcos!
  
  Podemos conseguir todo, todo -
  E haberá palmeiras e coco para almorzar!
  Para os que non lles importa todo isto,
  Terá un pau duro!
  
  O tanque orco pensaba así: é invulnerable,
  E que desfile pola praza con consellos!
  Pero demostraron que é invencible,
  Que evitará que o frío che conduza no verán!
  
  Entón, o rei elfo é a conciencia, a honra da alma de Elf -
  Ordenounos loitar polo sagrado!
  É mellor que a miña nena non estea triste
  A honra é indestructible, unha cullerada de cartos!
  
  Baixo unha tortura feroz, non podes lanzar un xemido,
  Mostra a todos: un loitador do monolito!
  Tal é a forza dos exércitos vermellos
  Onde ata un neno loita como unha elite!
  Agora, se cantan as nenas, fano moi alto e coma un galgo. Os guerreiros, debo dicir, son extremadamente marabillosos e magníficos. E os seus pés descalzos son moi áxiles e extremadamente hábiles. E botan agasallos da morte, coma se fosen pedras das catapultas. E os guerreiros mostran o seu temperamento moi animado e agresivo e inimitable.
  Entón, un dos guerreiros cunha arma autopropulsada colleuna e golpeou os orcos, premendo o botón do joystick co seu pezón escarlata. E cuspiuse unha cuncha de forza colosal e destrutiva. Voou en arco e alcanzou un grupo de orcos. E moitos osos de Putin foron destruídos.
  A rapaza loxicamente sinalou:
  - E un cazador pelará un oso se é un raposo de verdade!
  E cos seus dedos espidos a nena lanzou un bumerang. Sobrevoou e inmediatamente cortou a perfección masculina de catro orcos. E os osos de Putin morreron literalmente polo choque da batalla.
  Despois de que as nenas comezaron a cantar con moita ilusión, coas súas voces que fan palidecer aos ruiseñores;
  Tal sentimento no corazón canta o himno,
  A grandeza nel é o firmamento do Señor!
  Patria: fazaña, traballo, honra para as persoas...
  Native Elf é a palabra máis sagrada!
  
  O Querubín inspirounos para a fazaña,
  Deume ás e grandeza sen fronteiras!
  Mantemos os poderes da terra firmemente -
  A Familia Todopoderoso estará connosco para sempre!
  
  Coñece a Patria, serás unha nai para sempre -
  Deus non te faga que te fagas orfo sen espírito!
  A estrela de cinco puntas arde -
  Se hai loita, cubrireiche cunha espada!
  
  As tormentas militares chegaron a Elf,
  A calor sae do inferno coma un furacán!
  O barco rompeu, o remo rachou,
  Pero o Sol non extinguirá o remuíño dos malvados orcos!
  
  Dragón, as túas sorrisas son unha boca malvada,
  Que queres facer? - Devora a Elfia!
  Pero non deixemos que a Patria desapareza,
  Para que as mulleres berran de medo!
  
  Baioneta e pluma, espada e pincel pintado,
  Ao servizo dun poder que é máis fermoso que todos!
  Ela é a nosa batalla e vida,
  Avanza - despregado na marcha!
  
  Entón, se está destinado a ser un destino duro,
  Perecer, deitarse na terra húmida de mozo!
  Volvereime a ti, Vara Creadora,
  Sabe na icona, pinto a cara de santos!
  A canción tronou durante toda a batalla, as rapazas fermosas exterminaron e mataron con enerxía os osos de Putin.
  E incapaces de soportar a presión tormentosa, os orcos fuxiron!
  E a valente María Kolesnikova observou isto a través dos monitores. E era unha rapaza fermosa e encantadora. Simplemente xenial. E por suposto, a gorda, bigotuda e gorda ditadora recibirá retribución cando volva, e mesmo antes. E así será, E as nenas elfa mostraron a clase máis alta.
  A magnífica nena elfa Maria Kolesnikova continuou loitando con gran fervor e presión, mostrando milagres. E o seu equipo con nenas elfa é simplemente estupendo.
  Foi unha guerra cruel e ao mesmo tempo divertida. Os elfos, ou mellor dito, a maioría dos elfos, contrastaban a cantidade de orcos que se crían brotando con superioridade cualitativa e maxia.
  Os elfos teñen doce veces máis femias que machos, e todos son fermosos e encantadores. Así que as batallas son agresivas e á vez divertidas.
  Así que a nena elfa colleu e cos seus dedos espidos lanzou o agasallo da aniquilación con gran forza asasina.
  Voou en arco e chocou contra unha multitude de orcos. E a masa dos osos de Putin quedou en anacos.
  A nena berrou:
  - Os orcos están enfurecidos,
  O inimigo fixo avanzar o rexemento...
  Pero as voces das nenas son claras,
  Coñece os osos con hostilidade!
  Estas son as nenas, unha clase excepcional e asasino.
  Unha elfa de pelo laranxa presionou o seu pezón escarlata no botón do joystick e a bazuca soltou unha carga de poder destrutivo colosal, matando os osos de Putin.
  E ela rulou:
  - Gloria ao Imperio Elfico,
  As nenas son moi guapas...
  Atacamos, non vamos á deriva,
  O noso equipo de aceiro!
  E a guerreira lanzou cos dedos espidos dos seus pés de nena un agasallo destrutivo e letal de aniquilación, destrozando os osos de Putin. Este realmente resultou ser un día escuro para os orcos.
  Atrevéronse a loitar coas nenas.
  E se unha nena o toma e lanza un paquete explosivo co seu talón espido, entón neste caso o exército de Putin terá moito medo . Os guerreiros son moi fermosos. Están en bikini ou incluso en bragas finas.
  Os seus pés espidos e graciosos arroxan agasallos da morte cun poder letal e extremadamente destrutivo. E os osos de Putin atraganse co sangue e morren de agonía.
  Un guerreiro do clan dos elfos de pelo roxo colleuno e, co seu pé espido e cincelado, lanzou o agasallo da aniquilación. O impacto provocou o envorco do tanque do imperio de Putin, e unha masa de orcos foron esmagados.
  A nena berrou:
  A guerra fai estrago no universo,
  Guerra sen motivos razoables...
  Evil Fuhrer estúpido Satanás,
  E a dor veu con ela!
  E a guerreira volveu coller e arroxar os seus dedos espidos, un agasallo de aniquilación destrutiva e destrutiva.
  E de novo, os osos de Putin rasgados e carbonizados voan no aire.
  Isto é realmente xenial. O exterminio de orcos peludos, fedorentos e con colmillos está en marcha, e as nenas usan artillería sen retroceso coa axuda de pezones de fresa.
  E as nenas cantan encantadas, e seguen lanzando agasallos asasinas da morte cos seus pés espidos, cicelados, de sola rosa;
  Loitamos espontáneamente e sen plan -
  Pero chamarei o nome do monstro con rabia...
  As liñas da novela abusiva están cheas de sangue,
  Imos darlle a volta ao capítulo cos nudillos!
  
  Ás veces, o Señor míranos moi rigorosamente -
  Aínda que quero vivir libre con espadas!
  Algunhas persoas que viven carecen de Deus preto,
  Outros prefiren non ver un médico!
  
  O inimigo deixou o noso Elfo para ser comido,
  Pero eu non cederei a terra da miña Patria ao Demo!
  Con Cristo todo coñecemento da creación é fermoso,
  O martelo de Svarog é o camiño cara ás costas atractivas!
  
  Somos guerreiros que nacemos con tanta forza,
  Para nós, o sangue é como o aire nos nosos pulmóns!
  Fillos do aceiro damasco, o aceiro e a guerra impetuosa,
  Non lle rendiremos homenaxe ao noso adversario!
  
  O nacemento da espada e o destino do guerreiro,
  Batalla, felicidade para os seres queridos do universo!
  Para que non zume o tambor do impuro,
  Destruír o teu rango militar con furia!
  Como un vaivén de espada, un golpe deu a luz de novo,
  Así reforzamos os esforzos da paz nas batallas!
  Agora o orgulloso é o señor destas terras,
  En Fein a túa bandeira e desfila en Okrlin !
  
  E a moza dos soños ten un pelo brillante,
  Unha mirada radiante na que hai estrelas, o Sol!
  Co canto dos teus corazóns transmitiches o impulso,
  Que a bandeira, ruborizada, irrompa no ceo con fervor!
  
  A raza deu a luz a Cristo, nacido entre nós,
  Non mintas que Deus apareceu só en Palestina!
  Despois, para Elfia, sabe que chegará unha hora brillante,
  Conquistaremos o espazo e os elementos!
  
  Servir á Patria - amar é o noso deber,
  Sen valor non hai lugar no planeta!
  E que a Familia Todopoderoso non rematou o seu pacto,
  Os seus fillos deben ser fortes e espírito-carne!
  
  O tambor parou, a batalla rematou,
  A tenda do señor dos demos desapareceu na escuridade do inferno!
  Agora, miña beleza, pídoche que veñas,
  Darei ao duende o meu corazón sen reservas!
  Tales palabras de nenas parecen un tanto ambiguas. Botan de menos aos rapaces e adoitan facer o amor entre eles. As nenas aquí son marabillosas.
  E as súas pernas espidas, ciceladas e bronceadas arroxan tan destrutivos e destrutivos agasallos da morte. E mandan chícharos dentro dos que se agocha a antimateria.
  Os guerreiros aquí son de tal orde que nin unha bala non pode detelos e o paso será desastroso.
  Unha nena elfa de cabelos amarelos colleu un puñal e lanzoullo ao inimigo cos seus dedos espidos. Sobrevoou e atravesou ao xeneral orco xusto na ingle. E morreu por un choque doloroso.
  A nena berrou:
  - Somos unhas rapazas aguias xeniais,
  Capaz, elegante e fermosa para loitar...
  E créame, somos falcóns e aguias,
  E para nada con alma de mal pallaso!
  E entón outra das nenas colleuno e disparou un morteiro. E cubriu toda unha ducia de osos de Putin, destrozándoos en anacos. Este foi realmente un golpe aplastante. E os guerreiros comezaron a cantar de novo con entusiasmo;
  Luz patria sen límites maxestosos
  As estrelas de rubí disparan sobre a cabeza.
  Elf cubriuse de gloria inmortal -
  O poderoso heroe, o delineador, bate!
  
  Rubí de serbal en follas esmeralda -
  O zafiro brilla nun campo de acianos...
  Dirixo os meus pensamentos a ti Elfia -
  Unha aguia de tres cabezas voa con cancións!
  
  Nas gotas de orballo as perlas son diamantes de copos de neve,
  Todo é bo na gran Patria!
  A terra é gorda - ten veas como plumas,
  As neveiras foron arrastradas polo vento fresco!
  
  Nun bordo de Elfia hai xeo, focas,
  Noutro, os camelos son o ouro do deserto.
  Aquí fai calor cando bruan as tormentas de neve,
  Porque temos a Deus no noso corazón!
  
  Medran sandías, melóns e plátanos,
  E nalgún lugar do verán estás correndo con patíns...
  Ben, onde podes atopar tales países no mundo?
  Onde os pobos son tan fortes nos puños!
  
  En Elphia exáltase a fazaña das armas,
  Nela, o elfo da luz é o Creador do seu propio destino!
  Podemos loitar ben,
  ¡Para que non lle veña un diluvio ao Elfo!
  
  Todo o mundo sabe que as nosas mulleres son fermosas
  E non hai homes máis fortes con coraxe!
  Patria, ti es a encarnación do paraíso -
  Un Deus soberano é o Mestre da Familia!
  
  As iconas Sun Glorious serán aprobadas ,
  O tipo de andaina que fai un soldado...
  Volveremos á casa con botín xeneroso,
  Sen perder o ritmo, os arqueiros derruban aos seus inimigos!
  
  Imos dar paz e felicidade a todo o universo,
  E xunto con Deus resucitaremos os mortos!
  Para a gloria da nosa patria incorruptible -
  Seguro que sabemos que imos gañar!
  As nenas cantaban tan feroz e sublime e seguiron loitando. E os elfos desesperados e valentes loitaron no ceo. Derrubaron os avións orcos, facendo que ardesen.
  Un dos elfos fixo un movemento: un triplo barril, e tropezou co coche do oso de Putin, facendo que estalase en chamas.
  O guerreiro tuiteou:
  O sol brilla por riba de nós,
  Non a vida, senón a graza...
  Son o responsable da paz no país,
  Xa é hora de entender
  Son o responsable da paz no país,
  Xa é hora de entender!
  Os loitadores xa non son nenos,
  Temos que matar orcos!
  E a nena colleuno de novo e presionou moi decididamente os botóns do joystick cos seus dedos espidos.
  E volveu golpear ao inimigo, esta vez premendo o botón da bazuca cos seus pezones escarlatas. E unha gran forza destrutiva reaccionou. Esta é realmente unha rapaza moi chula.
  E dispara con moita precisión contra o inimigo.
  A guerreira de pelo lila tamén golpeou ao inimigo, usando o seu busto moi magnífico. E desatouse unha forza mortal colosal.
  A nena colleuno e púxose a cantar de novo;
  Vale, vale,
  Na avoa-elfa!
  Que comeches mingau?
  Que bebeches?
  Así comezaron a cantar os guerreiros, coas súas voces de voz chea, coma o trino dun ruiseñor. E foron xeniais.
  Pero as nenas volveron premer o botón co seu pezón escarlata e soltaron o agasallo da morte cunha forza letal.
  Ao mesmo tempo, tamén loitaban mozos, entre eles elfos moi fermosos que disparaban e cantaban;
  A costa de Elfa é ampla e empinada,
  As ondas salpican co brillo do esmalte...
  Elfia converteuse na miña terra natal,
  O trino do ruiseñor cántanos unha canción marabillosa!
  
  Nun barco ancho, o meu querido e eu navegamos,
  Zlata Val soltou as trenzas.
  Que bo é para min e para a miña amada estar xuntos,
  É unha mágoa non coller un crocodilo.
  
  Non, auga non, ruxindo cara atrás,
  É a natureza a que nos dá champaña.
  Esta terra é como unha nai querida para min,
  A xenerosidade da terra en traxe real!
  
  As pingas son como perlas baixo o raio de lúa,
  Salpica coma un enxame de abellas cunha á prateada...
  Virxe, es como un anxo cun soño para min,
  Coa cara da inocencia - a Madonna máis pura!
  
  O cheiro é a mel e o cabelo a seda,
  Os beizos se separaron como cetim.
  Creo que chegou o momento tan esperado,
  Serán reais - os contos de fadas eran así!
  
  Os nosos beizos tocados en éxtase,
  A dozura é tal que xa non hai palabras.
  Créeme, es unha beleza sobrenatural,
  O lote decidirá: tira a moeda máis arriba!
  
  Aquí están os bicos un tras outro,
  Suspiros e risas da nosa ledicia tormentosa.
  A santidade da alma será preservada polo querubín,
  O elixido botará a lista dos pecados na urna.
  
  Non, sabe que es máis fermosa na Terra,
  A paixón arde coma un lume brillante no meu corazón!
  Viviremos no mellor país,
  Abramos as fiestras e a porta ao espazo!
  . CAPÍTULO #16
  María Kolesnikova continuou exercendo a súa influencia agresiva e exterminando aos seus adversarios. E o seu mando era decidido, agudo e único.
  As nenas elfa son moi chulas. Uns guerreiros encantadores que lanzaron chícharos de aniquilación aos osos de Putin e destrozaron os orcos.
  Os guerreiros resultaron ser extremadamente combativos. E axiña dispararon. E pegáronnos con metralladoras. Segando filas enteiras de tropas dos osos de Putin. E actuaron de forma extremadamente agresiva.
  As nenas berraban e rugían.
  E ao mesmo tempo non se esquecían de cantar con voces chispeantes coma o son das campás;
  Saúde á patria dos elfos ,
  Queremoste moito...
  As nenas elfa non envellecen
  Derrotamos orcos con amor!
  Esta é realmente unha canción que soa moi ben. E todo é moi marabilloso.
  As nenas colleron e volveron empezar a cantar xunto cos mozos, e de xeito moi provocativo;
  Vostede é o noso exército - Familia nativa,
  Gran patria, poder elfico.
  Abriu a mandíbula de pesadelo da serpe,
  Pu criou un crocodilo nestas montañas!
  
  Leva xuramento e xuramento inclinándose, dá,
  Eles prometen matar a todos os nenos elfos infieis.
  Pero os nosos cabaleiros desprezaban a paz e o confort,
  Para eles, un amigo e irmán fiel é agora unha máquina automática!
  
  Orkstan tamén é a miña terra natal, créame,
  Recibiuse unha orde de espera - espera!
  Despois de todo, créame, non podemos mostrar debilidade,
  Despois de todo, este país é a entrada para nós pola porta do sur!
  
  Aínda que ás veces se escoita aos pacifistas xemidos;
  Por que esqueciches, non necesitas morrer aquí!
  Pero non imos deixar que o noso negocio sexa destruído,
  Porque o exército da Patria é máis forte que todos!
  
  Ordes da patria - loitas, así que loita,
  Non escoites o ruxir da rata baixo o chan!
  Para a nosa Elfiya, só hai unha forma de voar rapidamente arriba,
  E o argumento é a primeira poderosa ametralladora Maxim!
  
  Se hai unha vitoria en Orkstan , significa forte,
  A causa soviética do santo marxismo segue viva!
  Os fillos de Satanás non poderán romper a nosa vontade,
  Para a vitoria, para a vitoria e os sacrificios non contan!
  
  Nena, cando volva, bícame
  Agora es un home, e demostraches todo a ti mesmo!
  Que armadura é máis forte que o titanio no corazón dun soldado,
  Que ideal lle deu o mozo loitador a un guerreiro!
  
  Isto significa que haberá paz en todo o mundo,
  Todas as persoas son coma irmáns nunha soa formación!
  Que o Soldado Vermello conquistou o pedestal,
  Coas ganas de seguir loitando, queimo e queimo!
  Nenas e nenos cantaban con ilusión salvaxe. Actuaron de forma extremadamente efectiva, matando os osos de Putin. Isto é moi xenial.
  Aquí están os elfos correndo nun tanque. E conseguiron un coche novo, un piramidal inventado por Zelensky. Este é un tanque moi chulo.
  E imos disparar cunha precisión incrible. E con confianza golpea ao inimigo.
  A moza usa o pezón de rubí ao disparar e faino con gran precisión.
  E canta con rabia:
  Disparo aos inimigos nunha tanxente
  Escoito unha voz terriblemente cautivadora...
  Os elfos definitivamente matarán aos orcos,
  Nós tampouco somos espectadores en guerra!
  Os elfos colleron e cortaron en anacos aos seus homólogos, baixo os golpes. E esnaquizaron os canóns autopropulsados e os tanques dos osos de Putin. Estas son unhas belezas incribles.
  E as súas linguas son moi enérxicas e rápidas. Fano con moito enxeño.
  E ao mesmo tempo non se esquecen de cantar;
  Elfia é unha unión sagrada de persoas,
  Para os progresistas, o mundo é un ideal!
  Diríxome á musa inspirada,
  O que a xente soñaba farase realidade!
  
  Sabes que a nosa terra natal é tan marabillosa,
  Tanto vellos como mozos son felices nel!
  Nel, o día da semana é exaltado como domingo,
  Non hai patria máis querida que a querida!
  
  Non hai tal paraíso no ceo,
  O que constrúe a man poderosa do proletario.
  E nalgún lugar as cadeas enferruxadas están apertando...
  O mundo laboral está no lazo do puño!
  
  Pero ás veces un pensamento rebelde brillará,
  A pluma dunha baioneta é máis afiada que unha lira endurecida!
  Derrete as liñas de calor, o xeo ardente do inferno,
  E os autoproclamados ídolos pillabáns colapsarán!
  
  Entón un tsunami precipitarase á vez,
  Haberá disturbios a nivel nacional.
  Para lograr o que o loitador se atreveu a facer -
  Como un furacán o espírito percorre xeracións!
  
  E o novo século - o progreso reinará,
  Nel desaparecerán a pobreza, a dor, o sufrimento...
  Os planetas que viu o astrólogo
  Agora en unidade xuntaranse as confrarías!
  
  E a morte retrocederá, acabará...
  A ciencia gañará, créame, a vellez.
  Coroa de loureiro na túa fronte -
  E a forza da Patria é a soberanía sen límites !
  As nenas cantan moi ben, fano moi ben. Estas son unhas super rapazas !
  Guerreiros elfos moi fermosos con músculos esculpidos e gran gracia. Estas son realmente as nenas que necesitas.
  Agora, se empezan a cantar, non se lles resiste nin unha soa infección.
  E as nenas loitan non só en avións e tanques.
  E tamén no mar. E alí só hai xente en bikini e descalza. E as súas pernas son tan sedutoras.
  E os peitos, que, e as cadeiras, e a cintura. E os músculos abdominais son moi destacados, como tellas. Estas son mulleres. Auténticas tigresas. E unha palabra: elfos.
  Cando os miras, realmente te excitas. Estas rapazas son simplemente super.
  O elfo é moi fermoso, e pelexan no mar. E os tacóns espidos, rosas e redondos das nenas despegaron e brillaron. Isto foi extremadamente efectivo. E os elfos son guerreiros colosais.
  Así que as nenas meteron as pernas espidas no metal, apuntaron un canón de doce polgadas e dispararon con el. E voaron grandes e asasinas agasallos da aniquilación.
  Entón as nenas colleron e golpearon o inimigo, e puxéronse a cantar;
  Beleza, beleza,
  Mollamos o orco coma un gato!
  Mollamos coma un can,
  Orco matón!
  Somos máis fortes que un loro
  Que compañía!
  Pois claro, ademais de mozas bonitas tamén hai nenos. Un deles aínda semella un neno duns doce anos en calzón e descalzo. E canta moi bonito;
  Aínda que teñamos dificultades, non sexas tímido,
  Superar un obstáculo é máis doce que o mel!
  Se es un falcón, non un patético gorrión,
  Non te atrevas a culpar ao tempo húmido!
  
  Gústanos loitar neste sal da terra,
  De boa gana presta un ombreiro a un compañeiro!
  E polo ben das familias para florecer,
  Imos co rock que queiramos!
  
  Un pirata non pode vivir en ociosidade,
  É o fillo da fortuna e o criado de Elfia!
  Mentres estamos no mar, as cabanas están cubertas de neve,
  E espolvoreado con xeada de perlas!
  
  Non por iso escollemos o camiño difícil,
  Para ter riqueza para ti!
  Os malvados orcos non poden dobrar o segundo nome,
  Así construímos un estado coa canción!
  
  O inimigo está a correr cara a adiante - esmagalo,
  Para o adversario só hai un cadaleito no lodo!
  A Patria é grande, aínda que o vilán é forte,
  E Deus Svarog frunce o ceño con alarma!
  
  Pero cruzamos as espadas - audazmente na batalla,
  Gritamos urxa - atacando aos bandidos!
  Para que o que antes era un soño se faga realidade,
  Para degustar o bico da túa amada!
  
  Fermosa Elfi sublime amencer,
  Botará admiración en voz alta!
  Pero Satanás non pode construír unha guarida,
  Derrótao e todo será despreocupado!
  
  Virá un mundo no que non haxa dor,
  Na que a vellez nin sequera permanecerá!
  Darei unha coroa á beleza do amor,
  E pídoche que te achegues un pouco máis!
  Si, o neno duende canta moi ben, é marabilloso e chulo. E a súa canción quenta a alma.
  As nenas elfa continúan a batalla no seu acoirazado. Hai moitas nenas marabillosas nel. Os mozos elfos tamén prefiren correr descalzos na calor. Non teñen máis de dezaseis anos de idade, e tamén son moi fermosas, coa pel limpa e lisa. Isto parece combativo e xenial.
  As nenas non se dan por vencidas na batalla. E actúan coa máxima enerxía.
  E podes ver as súas pernas espidas e curtidas brillando así. E evocan sentimentos marabillosos.
  As nenas elfa actúan con moita enerxía desde os seus exuberantes peitos espidos.
  Cantos anos ten a nena en batalla? Nun acoirazado son incribles. Os elfos ata comezaron a caer de xeonllos e bicar os tacóns espidos, redondos e frescos das nenas. E fano de forma extremadamente agresiva. E con moita ilusión.
  Estas son as nenas. E é moi bonito.
  E se as nenas expuxeran os seus pezones? Entón os mozos moi avariciosos chocan con bicos. E os rapaces son simplemente incribles. E as rapazas tamén son xeniais!
  Os mozos cantan a pulmón:
  Non somos malvados ladróns,
  E non queremos matar...
  As nosas nenas están tan descalzas
  Como se fosen capaces de dar!
  As nenas elfa guiñáronlles o ollo e tamén cantaron:
  Descalzo, só descalzo,
  Baixo o trono de xullo, e baixo o son do surf!
  Descalzo, só descalzo,
  Só ti e mais eu imos bailar!
  Así cantan. E loitan aínda mellor. Entón, un proyectil alcanzou un acoirazado con orcos, e inmediatamente matou a cincuenta dos osos de Putin. Isto resultou moi xenial.
  Encéndea unha nena de pernas descalzas, graciosas, moi sedutoras, ás que os rapaces adoran bicar.
  Estas son as nenas, e que pel marabillosa e pulida teñen. Todo isto parece moi xenial.
  Unha das nenas da familia dos elfos presionou o seu pezón espido e lanzou un proxectil mortal dende a arma.
  Guerreiros de loita extrema e forza sanguenta. E son capaces de matar orcos. E as súas pernas, coma sempre, están núas, e cinceladas, e ata moi curtidas.
  E os tacóns da nena son tan graciosos e únicos ao seu xeito. Esta é a sanguenta acción das súas nenas.
  E puxéronse a cantar;
  O corpo das nenas non envellece
  Son para sempre fermosas, novas...
  Levántanse e están cheos de caos,
  As auténticas aguias roubaron!
  As nenas elfa loitan con forza. Pero tamén hai rapaces elfos. Son fermosos, vestidos curtos e pioneiros descalzos. E tamén apuntan as súas armas aos adversarios e realizan fogo letal de canóns, o que é un enfoque extremadamente empinado e agresivo.
  E que os rapaces elfos canten con amor e paixón;
  E cando a corneta Pioneer pide cargar...
  Os meus amigos cantarán cancións xuntos!
  Nós, coma un falcón, voaremos a distancias ilimitadas,
  Porque ti e eu estabamos xustificados!
  Coro;
  A nosa verdade, a nosa verdade
  Consiste en levar fe!
  E non mañá nin mañá
  E hoxe salva a Patria!
  
  Respectamos o noso Elfo,
  Despois de todo, o mundo enteiro - coñece a luz!
  O noso estandarte escarlata da Patria,
  E non hai vermello máis brillante!
  
  O pioneiro non saúda o busto,
  O seu sinal é a bandeira da Patria!
  Loitamos co adversario con habilidade,
  Logros glorificantes en verso!
  
  Saiba que só hai unha fe no planeta,
  Fe no doce e santo elfinismo!
  Para que rinan os nenos felices,
  o orcismo estoure no abismo !
  
  Cada cabaleiro era só un neno,
  Sobre a herba e os regatos descalzos...
  Pero agora ten un cabrestante nas mans,
  ¡Aplana o metal de forma elegante cun martelo!
  
  Alguén afia unha metralleta con máquinas,
  Ben, alguén está disparando desde o ombreiro!
  O estandarte escarlata ondea coma unha bandeira vermella,
  Vencemos a inimigos malvados, non en broma!
  
  Os nosos antepasados tomaron con audacia Orklin ,
  Ben, e nós? Imos camiño de Marte!
  A xente non somos macacos nunha póla,
  O puño do adversario dálle xusto no ollo!
  
  Pero tamén sabemos divertirnos,
  Bate o tambor, toca as trompetas!
  Caras de nenos moi bonitas,
  E valoracións de catro e cinco!
  
  O exame de batalla máis difícil -
  Non pasar é como morrer!
  Pero na morte temos unha pancarta cun facho,
  A forxa de cobre élfica non pode caer!
  Así cantaron os marabillosos e militantes pioneiros. Incluso son moi fermosas e loitadoras. E as nenas da familia dos duendes tamén son marabillosas e magníficas. E literalmente activan os homes, o que é moi xenial.
  As nenas están afeitas a loitar contra orcos malvados e actuar de forma moi produtiva. E a súa enerxía colosal e única está en pleno auxe e chega como un furacán.
  Estas son as nenas.
  Un elfo de pelo carmesí apuntou cun proxectil e alcanzou os orcos, esnaquizando un par de ducias deles á vez. E moitos mataron os osos de Putin. E hai que dicir que isto é moi xenial.
  Os elfos son moi fermosos, e a súa beleza é erótica e extremadamente violenta. Actúan con gran e fervente enerxía.
  Velaí unha das nenas con só bragas e case espida. E por iso mesmo comezou a cantar, antes de facelo presionou o seu pezón escarlata no botón do joystick e bateu con enerxía.
  Estas son as nenas - son verdadeiramente da clase máis alta. Non poderás loitar contra esa xente.
  Estas nenas son superhomes.
  E os raios voan dos canóns do acoirazado elfo. E ata a auga ferve cando se golpea. E arde o metal dos barcos, estes osos pardos e ásperos do exército de Putin.
  Son pelexas realmente agresivas.
  Que van acompañadas de planos e fermosas cancións;
  A Patria abriu as portas do espazo para todos,
  Elfarin é o primeiro Ratibor do mundo!
  As nosas ás sobre o sistema solar -
  Hai un patrón na superficie negra das perlas!
  
  Miramos cada vez máis alto ao ceo,
  Despois de todo, en todos os albores dos pensamentos de alguén hai paz.
  Tocamos un vals nun piano novo -
  Un motivo tan sinxelo e sincero!
  
  E con cada nota, coma un destello dunha lira,
  O quásar coa coroa real está a chamar...
  Aínda que sigo sendo un neno...
  Pero será un despegue novo moi tempestuoso!
  
  No mundo antigo tomamos o ecuador,
  Na nova era, Marte está detrás de nós!
  Substitúese a pa por unha escavadora,
  Incluso podemos pedir choiva!
  
  O científico Arquímedes descubriu todo na bañeira,
  Pero non podemos sentarnos a tomar ron.
  Non fan descubrimentos no sofá,
  Ai, preguiza, que vil serpe!
  
  Polo tanto, as extensións universais,
  Seguro que nos atrae unha gran viaxe.
  Érase unha vez os antepasados asaltaron as montañas -
  ¡Despreciando tanto a saciedade como a comodidade das plumas!
  
  Somos os seus descendentes e dignos da espada,
  Podemos xestionar calquera tarefa!
  Os pioneiros marchan en formación cantando,
  E todos cren - Voei ás estrelas!
  Esta é verdadeiramente unha canción que é impresionante e chega aos oídos. Aínda que aquí hai elfos, pero non Cheburashkas. Os guerreiros aquí son moi fermosos e, por suposto, teñen as pernas espidas, musculosas e bronceadas.
  E as nenas son fermosas e teñen pezones de rubí que causan a maior tentación.
  Estes guerreiros son moi apaixonados, os seus peitos son tan deliciosos, que son curtidos, redondos e elásticos nos guerreiros. Belas deliciosas, extremadamente loitadoras e as súas pernas son tan marabillosas e móbiles, e os dedos dos pés son espidos e tenaces.
  As mulleres guerreiras son moi marabillosas e encantadoras.
  E as nenas son moi fermosas e os seus ventres son moi luxuriosos. E é moi marabilloso que os mozos lamen este mel marabilloso. E goza deste tipo de amor.
  Ai nenas, que doces son os teus elfos, verdadeiramente Divina ambrosía.
  E por suposto que a canción acompaña a estas feroces e cruentas batallas;
  O científico inventou intelixentemente unha bomba,
  Que estaba pensando coa cabeza do nomeado ?
  Despois de todo, sen moral incluso un home sabio é un burro,
  Polo menos recibe subvencións pola súa tolemia!
  
  Outros recibiron unha patente para a arma,
  Que envía o satélite en órbita?
  O científico non é un militar impotente,
  Non minta ao máximo, señores!
  
  A xente ten que traballar para a guerra.Teñen
  unha mala actitude uns cos outros.
  Non entendo por que pasa isto,
  Alguén está facendo algo bo?
  
  Un pinta un tanque con acuarelas,
  Outra Katyusha fará un bosquexo.
  Leva recollendo unha metralleta desde o xardín de infancia,
  E ao noso adolescente encántalle marchar en formación de desfile!
  
  Despois de todo, as charreteras son brillantes nun soño,
  Para nós, ás veces, os raios son máis valiosos que o sol.
  Despois de todo, non hai lugar na triste Terra,
  Onde o sangue de alguén non flúe carmesí!
  
  Despois de todo, un home é un lobo para un home,
  Ben, ás veces un can pésimo apesta!
  Non che prestará nin un anaco de pan,
  Vive só - o presente cruel!
  
  Que tipo de persoas levantou o Señor Pai?
  Como é que o mal goberna o mundo?
  O rei feroz é un temerario entre o pobo,
  E o meu principal amigo é o agresivo irmán Caín!
  
  O Señor respondeu: é a túa elección,
  Libre, difícil, pero necesario...
  É máis afiado que o xabón se o golpeas no ollo,
  A xente vólvese muda se o mundo está unido!
  
  Polo tanto, a batalla é o teu destino,
  Aquí non cambiarei nada por ti.
  Aínda que o caos infernal reina na batalla,
  Non hai esperanza para o pan fácil e un milagre!
  
  Pero o meu obxectivo é fortalecerte firmemente,
  Para construír soños cunha mente poderosa,
  Para que o fío se faga máis forte que a cadea,
  Para que calquera poida ser coñecido como un heroe na batalla!
  As nenas bailan moi ben e os saltos coas pernas espidas. E Deus todopoderoso dotou as súas nenas de tal beleza. Ou quizais deuses demiurgos.
  As nenas teñen peiteados moi bonitos. Moi diversos, e algúns parecen muíños, ou helicópteros ou bolos, o que é xenial e xenial.
  Os elfos cantan a todo pulmón, mostran os dentes e preme os botóns do joystick cos seus pezones escarlatas;
  Ti es a miña terra, tan abandonada,
  Hai bandidos que corren por ela, unha onda de hordas!
  Os nenos foxen, corren de cabalos,
  ¡Xurdiu unha tormenta de neve!
  
  Todo o centeo dourado ardeu no campo,
  Unha fervenza derrama do ceo - napalm,
  O diaño arrincou o poder do "mal" do átomo,
  E agora hai un lume por toda a Terra!
  
  Blazes como palla-riza,
  Hai un dragón furioso no ceo,
  Das cinzas ao po o vento azulado,
  O fedor do fume trae - destrución!
  
  Loita contra a Patria sen perder,
  Golpearon os viles lobos xusto na boca!
  As cerdeiras florecían preto do pórtico,
  Non deixemos que o arbusto do perfume se desperdicie!
  
  Todo é autóctono en cada póla de salgueiro,
  O cheiro a mel nunha simple póla!
  Son os patéticos viaxeiros en farrapos,
  Os que sobreviviron son mendigos sen nada!
  
  Non, dixo o noso partido,
  Non deixes que os malvados orcos veñan á casa do teu Pai!
  Mocidade no corazón, cre que non envellecer -
  A destrución completa agarda ao adversario!
  
  Atacaremos - é unha causa xusta,
  Vive ata o tempo en que...
  Fe na nosa familia Solntslavlavnaya ,
  Será unha verdadeira luz para sempre!
  
  Comunismo, verdade, xusto,
  Nos seus soños que naceron na agonía!
  Creo que a Patria será feliz -
  ¡Como unha aguia inmortal sobe!
  
  E entón chegará o tempo da verdade
  Onde calquera pregunta atopará resposta!
  do Raposo non pasarán -
  E Elfia no comunismo-amencer!
  
  Entón, mantendo o amor da Patria,
  Onde hai un lugar para o mellor da xente,
  Despois de todo, a nosa Patria é gloriosa en forza,
  Contra alguén de poder - matar!
  
  E entón a rabia rematará,
  Chegará o paraíso, co canto do ruiseñor...
  E despois atravesaremos o souto,
  Nunca chores nin chores!
  . CAPÍTULO No 17.
  María Kolesnikova loita con furioso frenesí. E dá ordes ás súas ceras, mostrando simplemente unha clase excepcional e única e súper.
  Estas nenas son moi enxeñosas, e extremadamente fermosas e moi chulas nun xeito de loita. Os elfos aquí son simplemente brillantes.
  As nenas son diferentes, pero estes elfos son todos xeniais. Poden vencer aos orcos e afogar os malvados no sangue.
  E ás linguas dos elfos encántalles lamber, o que palpita, brilla e cheira tan agradable entre os mozos elfos.
  Estas persoas son tan perfectas que o aroma emana delas, coma de plantas novas e flores silvestres. Que cousa marabillosa.
  Estas son as nenas de aquí e teñen dentes nacarados e relucentes, simplemente super.
  E teñen un tema cósmico e fenomenal. Aquí os ollos brillan neles, e son moi semellantes ás estrelas.
  Unha das nenas fodeu cos seus dedos espidos. E así destruíu todo por completo. E isto é extremadamente mortal.
  Aquí están as nenas da clase máis alta, tocarán o contrabaixo.
  E as súas pernas son tan fermosas, e ata moi espidas. Aínda que se pode dicir: moi descalzo? Quizais sería mellor dicir: moi bonito!
  E ás nenas encántalles cantar e bailar con paixón.
  E as voces do guerreiro son tan encorpadas e fermosas;
  Esta palabra é honra, irmáns?
  Canta calor hai nesta palabra!
  Aínda que hai innumerables adversarios feroces,
  Traeremos un mar de luz á Patria!
  Coro.
  dou o meu corazón pola miña patria,
  No que as chamas estalaron nos ceos!
  A través das espiñas dos problemas ata novembro,
  Para o amencer vermello...
  Que o espírito do pobo se eleve e volva a levantarse!
  Que o espírito do pobo se eleve e volva a levantarse!
  
  Despois de todo, debemos levar amor polo Todopoderoso,
  Bandeira santa do elfinismo!
  Para que os soños atrevidos se fagan realidade -
  Nace o camiño do santo humanismo!
  
  E todas as familias non traizoarán a Elfia,
  A xente estará en formación pola paz e a verdade!
  Que o valiente Pegaso, o brillante Parnaso,
  Estaremos inspirados na batalla dunha causa nova!
  
  Nas montañas corre como un leopardo un regueiro rápido,
  Despois de todo, a prata do pico iluminouse!
  Os lazos fan arder o solpor vermello,
  Ser valente é o principal criterio!
  
  Un loitador caeu - ai, o destino cruel rexe,
  Como foi que un camarada se derrubou!
  Por favor, dime, Deus todopoderoso,
  Ben, por que as urnas están cheas de cinzas?
  
  Alma - respondeu Deus. - máis importante que os lombos,
  E a vida nunca deixará os caídos!
  Si, non estás dado a saber, que nos raios de luz,
  Cando resuciten - Gloria ao nome de Rod!
  
  Pero sabes que este día non está tan lonxe,
  Entón as portas do universo abriranse...
  E o cristal non branqueará un templo gris,
  A miña creación gañará a inmortalidade !
  Ben, se miras ás nenas fermosas, aos seus peitos cheos e aos seus pezones de amorodo. E son tan sedutores e brillan como rubíes da coroa da emperatriz británica. Esta é realmente unha beleza e unha tentación.
  Un novo elfo precipitouse ata os pezones de amorodo do peito e comezou a acaricialos coa lingua, e fíxoo con moita enerxía. Ai, que bonito é lamber unha fresa tan madura e tan magnífica. Que xenial todo está aquí.
  E a unha rapaza dunha familia de elfos, por suposto, non lle importa lamber algo saboroso, doce e aromático do mozo a cambio. E que xenial será todo.
  E entón a nena preme o botón do joystick co seu pezón en forma de capullo de rosa. E despois alcanzou os orcos cun foguete e destrozounos.
  E moitos osos de Putin foron destruídos.
  Estes son os elfos do amencer sanguento.
  Pero tamén lles encanta, por suposto, cantar, con moita angustia;
  Somos elfos xeniais, non escravos,
  Nacimos para volar coma as aguias, créeme!
  Non, os cadaleitos non chegarán á Patria,
  Estamos xuntos na batalla Elvens !
  
  Calquera loitador é capaz de atacar,
  Pero non todos pensan nos seres queridos!
  Arde un furacán, un lume de torbellino,
  E os pensamentos sobre a bondade están nas almas puras!
  
  Festa dos elfos , nacidos en soños,
  Coñéceo por callos de traballo.
  Non servimos por mor do medo estúpido de alguén,
  O que estamos esforzando non se atopa no mapa!
  
  O ouro das cúpulas redondas brilla,
  Pero no corazón o ouro é aínda máis precioso.
  Orkizma arrastrou o cordeiro,
  Pero destruído polo poder dos elfos!
  
  Cando o pioneiro fixo o xuramento,
  Dálle cada pinga de sangue das túas veas á Patria!
  O malvado tío Ram estaba gardando foguetes,
  Eu quería crear problemas para o sindicato!
  
  Pero non xuramos, cremos nas falas baleiras,
  Por unha orde - Servir a Patria!
  O malvado orco foi esmagado polo heroísmo,
  Vamos polo camiño difícil e estemos no elfinismo!
  
  Tire, rapaz, saciedade, covardía, preguiza,
  Ordenou á alma que se esforzase pola vitoria.
  Que sexa a favor da causa todos os días,
  E se temos que ir a Siberia, iremos!
  
  Un heroe nas obras de construción e nas batallas,
  Calquera cousa se pode discutir, créame!
  Non confundas a vida cun xogo sinxelo,
  Aínda que só hai un xogo: a loita contra a morte!
  
  Agora o obxectivo xa está visible,
  Queda o último paso, o difícil!
  Entón a primavera daranos cor para sempre,
  E o domingo haberá avós novos!
  As nenas cantaban moi fermosamente e os seus dentes brillaban, brillaban con perlas e deixaban escapar reflexos.
  O elfo é unha beleza marabillosa, e saltou ata o lanzacohetes. E presionaron os botóns do joystick cos seus pezones escarlatas e axustaron agresivamente os golpes.
  E produciuse unha gran destrución. Isto resultou ser extremadamente galgo.
  Os elfos cargaron a parada do chorro, levaban foguetes e brillaban nenas con tacóns espidos, rosas e redondos.
  Estas son mulleres fermosas e agresivas. E sumamente cariñoso. E ás súas linguas encántalles sentir a pulsación das varas, obtendo o maior pracer.
  Estas son verdadeiras belezas.
  Teñen unhas linguas tan quentes, e levaránche, foderánche. E os pezones de rubí volveranse usar. E moitos trolls serán queimados á vez.
  E entón os elfos levarán os dedos espidos á boca e soprarán.
  E os corvos, despois de sufrir un infarto, caen coma abraiados por un golpe no cerebro dun garrote de aceiro. E os corvos perforan co peteiro as caveiras dos osos de Putin.
  Así actúan de forma agresiva.
  E sobre o campo voan cancións, cantadas neste caso por mozos;
  Disparo aos inimigos nunha tanxente
  Este é o poder do cabaleiro elfo!
  A xente común gorda non entende
  Estou avanzando axiña coma un falcón!
  
  Todo sae xenial
  Somos artistas, non espectadores en absoluto!
  Imos destruír os cárteles orcos,
  Brillando cunha beleza cautivadora!
  
  A nosa Patria é verdadeiramente grande,
  Ela deu luz aos traballadores do mundo!
  Aínda que unha horda salvaxe chocou contra as terras,
  Pero créame, somos auténticos loitadores!
  
  O elfo levantouse con Mamai do masacre,
  Despois de desfacerse das ataduras do lazo da Horda...
  Recollemos tesouros no ceo,
  E os nosos corazóns están puros de coraxe!
  
  Cada arbusto, brizna de herba, queridos,
  Carballo-Pai do noso souto espallado.
  Créeme, tamén hai valores imaxinarios,
  O regueiro brillante é máis doce que o mel!
  
  As pelusas de cereixa de paxaro están madurando,
  A primeira folla parecía pintada de ouro!
  Non hai bosques modestos da nosa Patria,
  Con vestido real, a Patria é fermosa!
  
  Saíndo do bosque con cogomelos,
  E polo campo, onde se bota o centeo con zume.
  Tráioche unha coroa de flores,
  E orballo, coma cosido con perlas!
  Esta é a canción que tiñan os mozos elfos. E resultou moi chulo e xenial. Son rapazas moi fermosas que queren chupar algo quente e palpitante coa lingua, coma un corazón.
  Ben, nenas de gran nivel, e no cadaleito, conducindo os orcos. E os guerreiros eran feroces - simplemente super.
  E se empezan a cantar, será moi delicioso;
  Salpica o prado descalzo;
  A moza elegante é membro do Komsomol.
  A filla de Elfie non naceu como unha primicia -
  A voceciña flúe cun trino atronador!
  
  Para ela, a súa vocación é a guerra -
  Realiza con valentía unha fazaña de armas.
  O terrorismo mostra as mandíbulas - Satanás,
  Quere converter a Patria en xogo!
  
  Ben, e detrás del co foguete Orkagon ,
  Que alimenta o can do inferno con dólares?
  Esquecín que Orkmacht foi destruída,
  É perigoso ir á batalla cun ruso!
  
  Elfinismo guerreiro invencible,
  Coñece o que nos inspira a facer grandes cousas!
  Dedicamos as nosas vidas á sabia Rusia -
  Mantendo a liña de bordo a bordo!
  
  A Patria está a tronar,
  Bombas de napalm descenderon sobre Elf.
  O militarismo rompeu todos os freos,
  Hai escombros das nosas casetas ardendo!
  
  Pero o neno ten unha metralleta no intestino,
  Cando fixo o xuramento de converterse en pioneiro!
  E agora os mozos soldados están esnaquizando,
  Malos adversarios que non coñecen límites!
  
  Anciáns e mozos corren na mesma formación,
  Eles corren con rapidez - SATO atacando!
  E todos cren: derrotarei aos orcos,
  E a doncela estará cun bico apaixonado!
  
  Non podemos, créame, perderemos
  A nosa fe fíxose moito máis forte!
  O noso exército foi temperado no adestramento,
  Aínda que o lume arde en bo corazón!
  
  E polo tanto, servindo á Patria,
  Lograremos a vitoria nunha batalla feroz!
  Sen fama, a vida non vale nin un centavo,
  Necesitamos mulleres e fillos para botar!
  
  Necesitan crecer nesa Terra Santa,
  Ao que todo o planeta se inclina!
  Despois de todo, non hai elfo máis fermoso na Terra,
  Que o destino do inimigo sexa a morte de Gomorra!
  
  E entón a Vía Láctea entre as estrelas espéranos,
  Que é interminable e sen paradas!
  Para crecer, non deixes que o Elfo se dobre,
  Para que a Patria sexa máis poderosa e máis grande!
  
  Ama a Deus - A nosa gran familia,
  Que o planeta prospere rapidamente!
  Calquera traballo borrará o problema,
  Que o camiño ata o podio sexa fácil!
  As batallas con elfos e elfos contra orcos foron a escala salvaxe cunha gran cantidade de osos mortos de Putin.
  Pero os orcos seguiron entrando. E agora os seus tanques pesados van á batalla. E incluso, quizais, súper pesados - que pesan máis de cen toneladas. Un novo argumento e trunfo na batalla.
  Da gusto ver coches potentes. Pero as nenas prepararon cunchas acumuladas e comezaron a lanzalas usando os seus pezones de fresa.
  E este é un efecto mortal. Pois as nenas son super clase.
  E outros deles lanzan granadas vivas á infantería orco, facendo anacos os osos de Putin. Isto volveuse xenial. Estas son as nenas de aquí. Gústalles traballar coas súas linguas.
  É especialmente agradable cando a túa lingua lambe algo polo que flúe o sangue quente e fervendo do elfo. Así de xenial é.
  Os guerreiros aquí loitan moi ben. E ao mesmo tempo, o amor non lles é alleo. Ademais, hai tan poucos elfos machos. E por suposto, as femias ás veces loitan por eles.
  Aquí un deles lanzou unha granada cos dedos espidos dos pés, que bateu contra unha multitude de orcos e destrozou os osos de Putin.
  E os guerreiros puxéronse a cantar;
  Un neno corre descalzo pola neve,
  As perlas das neveiras brillan como brillo.
  Non nos obrigarás a durmir,
  Imos facer o baile gris do inverno!
  
  Dedicaremos a nosa vida á nosa terra,
  Que o servizo sexa alegre!
  O camiño estará iluminado polo lume -querubín,
  E a canción é máxica, un conto de fadas e unha lira!
  
  É hora de loitar pola Patria,
  Unha horda de adversarios invadiu sen contar!
  Recorrerémonos aos nosos amados deuses,
  Que avións deron á mente para crear!
  
  Dámoslle un soño ao planeta,
  Fai de calquera desafío un gañador!
  Para que o fío máxico non se rompa,
  Que o teu alento primaveral se faga puro!
  
  Esta é a esperanza dun fermoso país,
  Quen pariu a luz do comunismo!
  No noso universo, todas as persoas son iguais,
  Este é considerado o cumio do humanismo!
  
  O frío rematará, haberá un fluxo -
  Os regatos fluirán, a xente sabe con champaña!
  Este é o resultado, créame, non está moi lonxe,
  Cada un con dignidade, coraxe real!
  Así de xenial loitan e cantan as nenas. E as súas linguas son brincadeiras e extremadamente áxiles.
  As nenas levaron e despregaron o morteiro, e como golpearían ao inimigo e esparexerían os osos de Putin en diferentes direccións. Isto realmente foi un golpe.
  A nena entón apretou o gatillo usando o pezón escarlata do seu peito. E ela asustou:
  - O peito espido de calquera home calzará e desvestirá!
  Estas son as mozas aquí - moi marabillosas. E esta é a gran raza de elfos.
  E cantan e os seus dentes brillan coma diamantes ao sol. Que xenial é todo.
  As nenas non teñen nenos suficientes. E os mozos elfos traballan durante dez. Así que teñen que traballar. E as nenas son tan fermosas e descalzas. E os seus peitos están tan espidos, con pezones rubí e brillantes coma se estivesen feitos de pedras preciosas.
  Que importante parece todo isto.
  E os guerreiros cantan e mostran os dentes, que emiten gran enerxía dos raios de sol;
  A rapaza é fermosa, si, si, si,
  A rapaza é perigosa si, si, si!
  O oso de Putin
  Vai chorar
  Para que te queimas,
  Morre na agonía!
  As nenas cantan así. Pero os fillos dos elfos, e principalmente os rapaces pioneiros, tamén mostran as súas habilidades vocais;
  Á luz da lúa, o reflexo da fouce,
  Estamos traballando no eido da granxa colectiva.
  Hai pouco que chegou a primavera,
  Deron chorros de choros doces treboadas!
  
  Necesitamos axudar aos nosos irmáns maiores,
  Que nas frontes loitan co exército do orkshismo.
  Para alimentarse do poder dos elfos,
  Para que floreza o asta escarlata do elfinismo!
  
  E, polo tanto, os pioneiros nas súas obras -
  A suor derrama polas miñas delgadas meixelas.
  Estamos cheos só nos nosos soños máis salvaxes,
  Un neno descalzo tira dun arado...
  
  Alguén conseguiu escapar á fronte,
  Pero aínda sen unha retagarda non hai vitoria.
  Mesmo metes herba na boca cando tes fame,
  Para que os nosos avós puidesen degustar a larva.
  
  Engade, aínda que as costelas sexan visibles,
  Os pés están perforados, as mans son callosas.
  Somos os pioneiros da Patria, fillos,
  Por ela, enterraremos aos orcos con dureza!
  
  Cada un de nós somos Lenin e Marx,
  Unha chama arde en cada corazón.
  Chegará o momento, pisemos con audacia Marte,
  A fortuna dálle un bico ao loitador!
  
  A dificultade endurece a nosa alma,
  Encántanos, coñecemos o pensamento e traballamos!
  Chegarán as vacacións - baila con estilo,
  E coida dos máis débiles!
  
  A burguesía ben alimentada non pode entender
  Como lles gusta traballar aos nenos...
  Pero teremos un cinco sólido,
  Para facer brillar a cara dos pais!
  
  Non, non culpes ao destino da guerra,
  Esta é unha proba para nós...
  Se lle deas unha lección ao teu inimigo,
  Isto significa que é capaz de traer a creación!
  
  As portas do espazo abriranse para os loitadores,
  Polo poder da ciencia, os que caeron resucitaron,
  Polo tanto, somos a esperanza dos nosos pais,
  Fillos do Grande, Santo Elfo!
  Aquí están os rapaces elfos e ao mesmo tempo cantaban os pioneiros. E mostraron unha excelente forma física e composicións de produtos a nivel de cancións.
  E os rapaces pioneiros tamén ían descalzos, en calzóns, co torso espido, e unha musculatura moi destacada e fermosa.
  Os orcos poden violar a esas persoas, o que será destes animais. Son literalmente, digamos, animais. Estes son realmente criaturas orcos moi viles.
  Un neno elfo foi capturado. E torturamos ao neno. Primeiro puxéronlle ao neno guapo ao estante. E pegámolo con todas as súas forzas cun látego de ferro candente nos pés descalzos dun neno. E foi moi doloroso.
  O neno berrou, e quedou ferido e queimado. Despois comezaron a botarlle auga ao neno. Primeiro auga fervendo, despois xeo, e despois auga fervendo outra vez. Estes son bárbaros e sádicos.
  Entón comezaron a romper os dedos espidos dos pés do neno elfo coa axuda dunhas pinzas quentes. E romperon todos os seus dedos dende o dedo meñique ata o grande. Despois queimaron os tacóns espidos e redondos do neno.
  E despois aplicaron un ferro quente ao peito espido do neno e queimaron unha estrela de cinco puntas.
  Foi moi xenial e xenial. Despois rompéronselle as costelas ao neno cunhas pinzas quentes, os cabróns. Pero nada, os elfos son unha tribo tenaz. E o neno nunca perdeu o coñecemento polo doloroso choque, e continuou berrando. E entón os orcos usaron a corrente.
  E ao mesmo tempo puxéronlle a fritir os talóns co lume dun lume, e golpeárono cunha vara quente nas costas e nos costados, estirárono sobre a reixa e golpeárono con descargas eléctricas. E é moi doloroso.
  E os verdugos orcos só mostraron os dentes e rir.
  Pero aínda así o neno duende non rompeu, ao contrario comezou a cantar;
  Non, é imposible prever
  O que agarda neste vello mundo;
  Un ladrón agarda nunha emboscada,
  Ou o avión voará cara ao ceo!
  
  Que duro é este mundo
  Es tan inxenuo
  Hai moitos ases na baralla,
  Aínda que non podes conseguilo - as espiñas.
  Mentres tanto, o elfo disparou coma se botase chumbo desde unha fervenza. Sacou unha boa ametralladora dos osos de Putin. Disparo rápido, e xuntos case non dá retroceso, polo que o tiro e o canto non se interromperán.
  Pero que máis che podo preguntar?
  Onde podes mercar paz?
  A resposta é, por suposto, a guerra,
  Despois de todo, a debilidade non é unha honra!
  
  Si, Deus é capaz diso
  Para os que son demasiado preguiceiros para azotar...
  Só un simple comando,
  Non deleites a carne na felicidade!
  
  Comprender o significado da loita da vida,
  Así o Supremo creou durante séculos...
  Para que a túa man sexa forte,
  E para que a graxa non vaia aos lados!
  
  Así que loita e loita,
  Tenta tirar o que hai no po!
  Entón vai voar alto
  Borra os ceros de pesadelo!
  Os rapaces elfo aguantan e non se renden, nin sequera no estante.
  E os guerreiros loitan así, cunha furia salvaxe e frenética, amosando o seu heroísmo.
  Estas son unhas rapazas realmente impresionantes. E os seus beizos son tan escarlatas, e tragan con avidez algo palpitante e quente, moi agradable e doce na lingua.
  Así lles gusta ás nenas elfa .
  Pero a elfa, cos dedos espidos dos pés, lanzou un limón de destrución con forza esmagadora. Iso era ameazante e xenial.
  O elfo, matando os osos de Putin, colleuno e cantou:
  Non esperes misericordia do ceo
  Non perdones a vida pola verdade...
  Nós, rapaces desta vida,
  Só coa verdade no camiño!
  E botou un agasallo grande e mortal premendo o botón co seu pezón escarlata. Ela esnaquizou un montón de osos de Putin e chirou, mostrando os dentes:
  E a batalla continúa de novo,
  E un corazón ansioso no meu peito...
  Zelensky é moi novo
  E o mozo Maidan está por diante!
  Estas son as mozas aquí que mostran a súa clase de loitadoras máis alta e impresionante.
  Tamén cantan moi bonito e con admiración;
  Érase unha vez un labrador abriu un camiño,
  Para que as orellas do sol se volvan douradas...
  E respondemos sen argumentos ás mentiras,
  Para que o loitador creza novo en verdade e forza!
  
  Unha doncela vaga descalza detrás do arado,
  Ela traballou duro para criar pan para a Patria...
  E un campamento semellante á imaxe con canas,
  Non necesitamos gula nesta vida!
  
  Os poetas rusos teñen un fermoso estilo,
  A lingua que substitúe aos panales...
  E Rod é o amado Deus glorioso do Sol ,
  O seu lema é crear o teu propio lugar no ceo!
  
  O malvado nómada fixo unha incursión,
  Cheo de nenas e nenos expulsados,
  Pero os cabaleiros teñen as espadas afiadas,
  Non necesitan cueiros nin babás dende a infancia!
  
  Para nós, Svarog e Xesús son un,
  Un guerreiro é a chamada dun soldado...
  A aguia bicéfala é unha á forte,
  Batemos, rindo, ao malvado adversario orco!
  
  Non hai lugar na Terra para alguén que sexa un covarde,
  Calquera persoa alada con poder nos pensamentos é un anxo...
  Unidos na Patria: negro, serbio, bielorruso,
  Hai "Furacán", pero antes había sables!
  
  Faremos unha enorme nave estelar,
  E volvémonos na inmensidade do universo!
  Saiba que vidas tan atrevidas nos corazóns,
  A conciencia alada levantouse!
  
  A última fazaña que a xente coñece é
  Para que a cadea de fazañas non remate nunca!
  Para que non haxa bolsa cun gato fraco,
  Para que esa vellez non retorce o rouco ouveo!
  
  Entón chegará a paz tan esperada,
  No que non chegará o tempo do descanso.
  E teremos unha festa sen fin
  Sen saber a morte, a dor, a dor, a pena!
  . CAPÍTULO No 18
  Aquí está a raíña dos elfos, a nena é xenial e moi divertida. Isto crea algo único. E as súas ordes son precisas e deliciosas, cheas de enxeño e sarcasmo. Esta é realmente unha super nena.
  Así cantan as nenas moi bonita e con audacia. Estas rapazas son moi lindas. E os seus ollos de zafiro e esmeralda brillan tan deliciosamente, como estrelas na noite.
  Que bonito se ve todo.
  E así as nenas comezaron a disparar raios dos seus pezones escarlatas, tan letais e destrutivos. Que literalmente queiman todo e esnaquizano en cinzas, e fan auténticos cadaleitos.
  Unha das nenas, usando os seus peitos para disparar, cantou:
  Crecín moito en todo o mundo,
  Virus da gripe tres ou catro...
  A matanza estase a expandir e crecer !
  Imos conducir o orco directamente á tumba,
  Manter a saúde para que
  Usa mozas novas!
  Estas son nenas tan marabillosas, son simplemente brillantes e super e hiperclase .
  Todas as nenas aquí queren chegar ao nivel dun monstro, ou mesmo dun hipermonstro .
  E colle cos dentes a perfección masculina do elfo.
  E os mozos elfos son moi chulos, e non esquezas loitar e cantar ao mesmo tempo;
  Meu amigo, a espada de damasco brilla na escuridade,
  O insidioso inimigo limpou o sangue do puñal...
  Cantas desgrazas hai no noso Elfo,
  Non o trino dun ruiseñor, senón só o tinte do metal!
  
  Que diaños vemos? É difícil para todos alí -
  Nenos famentos, vellez fea.
  O remo roto caeu do barco,
  O Señor non pode dar un pouco o seu amor!
  
  Pero a escuridade dirá correctamente: non hai todopoderoso,
  O noso mundo é evolución, unha era de logros.
  Se queres xantar carne,
  Non penses en fuxir dos teus pecados!
  
  Crea unha cosechadora para colleitar centeo,
  Un fermoso debuxo brilla no cartel...
  A ciencia darache mocidade, nai,
  E calquera cidadán estará no desfile!
  
  Unha estrela dourada decorará o camiño do peito,
  Ela é un indicador de grandes logros!
  O país dos elfos vai ao elfinismo ,
  Que Eden Interuniversal se converta nun logro!
  
  No trono, ás veces os oligarcas fan ruído,
  Sangue da xente, o ladrón quere beber!
  Pero a liña dos brillantes outubros marcha,
  Vimos o formidable triunfo dos elfos en maio!
  
  A guerra vai e vén, ás veces é aburrida,
  Ti mesmo non sabes o que quere o guerreiro...
  Chegou tanta paixón polo xogo,
  Cando es un auténtico vingador da víbora !
  
  O mozo é todo un canalla, créame,
  E un gobernante malvado é unha carga para o pobo.
  Os grilletes clericais chegarán ao seu fin,
  E a pura musa reinará!
  Os mozos aquí cantan tan fermosamente e con sentimento, son simplemente encantadores. E podes escoitalos durante horas. E as súas voces simplemente brillan.
  E entón as nenas golpean cos seus dedos espidos. E as belezas son moi activas.
  E así os elfos correron para atacar, disparando con ametralladoras e, ao mesmo tempo, lanzando cos seus dedos espidos agasallos asasinas de aniquilación. E provocando colosais explosións de inimigos.
  Estes son verdadeiramente super guerreiros .
  E as nenas premeron os botóns do joystick cos seus dedos cincelados e graciosos.
  Pero iso non é todo. Tamén se utilizaron pezones escarlatas con aspecto de amorodo. E os peitos das nenas son tan incriblemente apetitosos. E contra un home tan guapo, calquera inimigo é impotente.
  E os seus beizos son escarlatas e os pezones dos seus peitos tamén brillan como rubíes. E aos mozos elfos encántalles bicalos e lambelos con ganas.
  E as nenas cantan con alegría e agresividade;
  Ocorreu un lote inesperado,
  O home endereitou os ombreiros!
  Nin un busto feito de xeso aplanado,
  Créeme, rexeitou o soño da paz!
  
  A nena non debe ser xulgada
  O momento da liberdade, créeme, chegará...
  E o bico está selado,
  Que doces se funden os beizos de azucre!
  
  A horda pasou nunha onda sanguenta,
  Hai unha infinidade de listas sobre ela...
  Pero o Elfo trona con gloria inmortal,
  A violencia e a fame non nos romperán!
  
  Aínda que a tumba esmaga a carne coma unha lousa,
  o espírito lánzase cara ao ceo!
  Vaia rapidamente - melancolía, tristeza,
  É coma se nin sequera estivese morto!
  
  Que facer na esfera celeste?
  Onde pode ir unha persoa disoluta?
  Non obstante, a fe de Solntslavny,
  Non sexas de vontade débil e pallaso!
  
  El nos di que compartimos o diñeiro,
  O destino está con todos os irmáns.
  Para que os rostros dos santos dende a icona,
  Consideraban que o cabaleiro era o seu fillo!
  
  Arrancamos os grilletes dos escravos,
  Para eles, o camiño escolleuse libremente...
  Defendamos un mundo novo e feliz,
  Onde para a marcha fúnebre!
  
  Ás veces Deus tamén é rebelde,
  ¡Estamos soltando as pancartas de Rod!
  Pero a bandeira da Patria está radiante,
  Onde o ouro brilla no bordo!
  
  Inspirado pola brillante esperanza,
  O neno tamén se precipitou á batalla...
  Mesmo as rosas teñen espiñas
  Ás veces es débil coma un gorrión !
  
  Pero a gravata é vermella,
  O que significa cor sangue pura!
  Serve a túa fermosa Patria,
  Entón non saberás máis dor!
  Son cancións únicas e sorprendentes. Belas deliciosas loitan descalzas e levando só bragas ao mesmo tempo.
  Comezarán a cantar o suficiente como para que as cabezas dos orcos escapan.
  Pero desde o ceo, as tropas de asalto están a martelar as posicións dos osos de Putin. E fano con moita enerxía. E están preparados para loitar contra os inimigos e demostrar o máis alto nivel de enerxía. Estas son nenas realmente fermosas.
  Que simplemente son capaces de golpear un tanque na fronte co seu talón espido, redondo e rosa.
  Estes son os guerreiros que son, moi fermosos, e dentes nacarados que brillan como xoias.
  Non hai ninguén máis fermoso que as mozas que amosan o seu carácter e a agresiva esencia da pasaxe.
  E se realmente se arruinarán, non se mostrarán contra eses ladróns, nin sequera contra estes canallas como os osos de Putin.
  Os guerreiros pelexan, e fano de forma moi activa. Demostran un nivel moi magnífico de destrución e destrución de numerosos canallas, un imperio peludo.
  Os guerreiros orcos rompen os dedos dos pés a nenas e nenos cativos, friten os seus talóns espidos co lume e queiman estrelas e cruces no seu peito espido. Os osos de Putin son realmente uns merdos, e hai que loitar contra eles con toda responsabilidade e furia. Mostra o teu enfoque superior e natural.
  Mentres, as nenas comezaban a cantar de novo;
  O noso elfo é forte coa súa espada,
  As armas disparan nel e nunca o perden!
  Fai realidade o teu soño atrevido,
  Non hai que perder o tempo no sofá!
  
  Non hai souto máis fermoso no mundo que o noso,
  E a esmeralda na herba é a pedra máis viva!
  O xantar veu correndo do propio xabaril,
  E a patinaxe sobre xeo golpeará como un resfriado!
  
  Os cogomelos medran, teñen moitas flores,
  Boletus, cantarelos, agáricos mosca!
  O cuco dá a noticia en éxtase,
  Que non é demasiado pronto para ir ao outro mundo!
  
  Agora os ruiseñores trilan,
  Un órgano animal fai unha marcha...
  Cando o remuíño de abril chega con mel,
  Cando a campanilla crece en felicidade brillante!
  
  Maio fermoso e xuño doce,
  Calquera época do ano é felicidade!
  E ti, miña nena, non te preocupes,
  Porque eu mesmo non teño control sobre a miña alma!
  
  Cando a choiva do outono flúe coma un regato,
  E o ouro vestirá a todos de balde!
  Despois marcharemos ao son da corneta,
  Nas túas mans hai ramos de rosas e orquídeas!
  
  O que hai na natureza será bo,
  Chegará o momento de subordinar os ritmos...
  E o que é santo e o que é pecaminoso,
  Nós mesmos decidiremos co destino xogando!
  
  Entón os mortos resucitarán facilmente,
  E será máis doado que unha cazola!
  Un movemento é como un golpe cunha fouce,
  Sen discusións, sen peleas pésimas!
  Así cantaban as nenas. E entón colleron e asubiaron de novo por todas as fosas nasais, e fixérono de xeito extremadamente enxordecedor.
  E milleiros de corvos parecían recibir fortes golpes no cerebro cun garrote, colleronno e golpeárono. E perforaron as caveiras dos osos de Putin. E foi moi chulo.
  Esta é unha guerra tan cruel e ao mesmo tempo interesante. E as nenas da familia dos elfos usan os dedos espidos dos pés e os pezones escarlatas, botando raios e ultrasóns.
  Demostrando a destrución en combate e a morte dos malditos osos Putin.
  A batalla entre os elfos e os orcos non parou. Ela fíxose cada vez máis agresiva e sanguenta.
  As nenas da familia dos elfos non se atragantaban co inimigo. Usaron os seus dedos descalzos para lanzar agasallos de aniquilación aos orcos, e arrancaron as cabezas e os membros dos osos de Putin.
  As belezas actuaron con moito entusiasmo e presión. E os disparos de metralladoras realizados polas belezas resultaron extremadamente efectivos e mortales.
  E entón de súpeto comezan a asubiar, e de novo os corvos teñen turbulencia nos miolos, e caen, abraiados e estupefactos, sobre a cabeza dos atacantes e agresivos osos peludos. E para ser honesto, isto é moi xenial.
  Ademais, as descargas de raios das tetas de rubí atordan as aves como o po.
  E as nenas, por suposto, usando os corvos contra os osos de Putin, non se esquezan de cantar;
  Destrozaremos a horda
  Imos facer unha chuleta de orcos...
  Borrarei os osos de Putin,
  Vou destrozarte en directo!
  Así as nenas cantan con moita paixón e ilusión de loita. E colleron os osos, coma se esmagasen couzas, coa axuda dunhas pinzas.
  Ao mesmo tempo, tamén loitaban os rapaces elfos. Parecen só nenos: descalzos e con pantalóns curtos. E loitan con furia salvaxe e entusiasmo.
  Ao mesmo tempo, os rapaces elfos cantaban;
  Non hai paz para nós nas batallas, rapaces,
  Este é un estilo de vida infantil.
  É coma se naceramos cunha metralleta,
  Para esnaquizar os teus inimigos no po!
  
  Se me despeguei, entón non hai perdón para nós,
  Pois o valente recibirá un agasallo!
  Polo ben da nosa Patria, a salvación
  No momento máis difícil da batalla!
  
  Somos capaces de derrotar a todas as hordas,
  Destruír tanques, canóns autopropulsados, ata un rexemento.
  A mirada dos guerreiros rusos está orgullosa,
  Aínda que a parada de descanso está infinitamente lonxe.
  
  Vimos tales problemas,
  O que nin sequera se pode describir cun bolígrafo!
  Saiba que quedan fragmentos do lixo,
  Que intentou romper a Patria!
  
  Cada baioneta debe afiarse rapidamente,
  E encher a tenda rapidamente!
  Porque o soldado non é un neno,
  Converte o inimigo en po!
  
  Os orcos foron rasgados de terra onte,
  E agora a loita está de novo!
  Ó infinitas distancias estelares,
  A trompeta estános chamando de camiñada!
  
  Haberá espazo, considérase conquistado,
  Haberá un ceo en diamantes para nós!
  Arce doce dourado,
  Unha explosión de mina terrestre non che romperá!
  
  Todo na nosa Patria é fermoso,
  Só hai moito gando preto do trono,
  Os que murmuran o gobernante con adulación,
  E a xente convértese en escravos!
  
  Toda serpe esfórzase por enganarnos,
  Todo o mundo quere arrebatar o sangue,
  Apurar rapidamente os cabalos xurros,
  Para engurrar o malvado ladrón cunha torta!
  
  Estamos a substituír o noso,
  Onde non hai lugar para a traizón, a mentira,
  Onde o irmán Caín morre, o irmán Caín morrerá,
  Onde non podes entregar a Patria por céntimos!
  Estas son as rapazas aquí, simplemente superiores, e a clase resultou incrible. Os guerreiros son simplemente super e hiper .
  E de novo, na batalla, as súas pernas descalzas, moi sedutoras e graciosas amosan a acrobacia máis alta e única. Estas son realmente mulleres de clase super.
  E isto é o que lle encanta a súa lingua xoguetona? Por suposto, o que máis lle gusta a súa lingua é lamber os palpitantes, moi doces e perfumados fustes dos elfos.
  Estas son as mozas das que se pode dicir que son loitadoras do nivel da clase hiperreal .
  E por suposto, o ventre de Venus é apetitoso e moi doce, e cheira como o perfume francés máis caro. Estas son realmente nenas como super e hiper nunha botella.
  E de novo usan os seus pezones brillando con preciosos rubíes e eliminan outro exército de orcos.
  E filas enteiras de osos de Putin foron cortadas e asasinadas á vez.
  Pero os orcos seguen a toparse coas mozas como unha avalancha sen límites, e seguen fluíndo.
  Ao mesmo tempo, os insidiosos osos de Putin, por suposto, tamén cantan cando van a un asalto;
  Hai unha forza poderosa detrás de nós,
  Que goberna o mundo enteiro e o inferno!
  Despois de todo, o mal eterno non é romper o monolito,
  O que vai pasar é xenial, xa sabes preto!
  
  Quen recreou o inferno? - Rei da Terra Lucifer,
  El fixo a súa elección: rexeitar o perdón...
  E deu exemplo ao home nas batallas,
  Como debemos precipitarnos na batalla pola redención!
  
  Aquí todos teñen a oportunidade de levantarse,
  Convértete nun demo, nun demo ou nun demiurgo!
  Aínda que Deus, por suposto, non nos dará o trono,
  Pero o que podemos facer, créame, non é broma!
  
  Temos a esperanza, o poder do mal,
  O que podemos xogar son cartas de solitario felicidade.
  Despois de todo, o noso líder é Satanás xenial,
  Coñece a ira de Lucifer, sen límites e terrible!
  
  Fixemos unha elección e un paso a favor da escuridade,
  Porque a luz só fai que as pupilas acudan,
  Non hai felicidade na santidade, non hai diñeiro que valga un centavo,
  Para nós, o pacifismo é a expresión dun pallaso!
  
  Por iso o demo nos leva ao inferno,
  Seguimos ao Demo cun paso bravo...
  Apoderarse do inimigo, pero os medios non contan,
  Non ten sentido orar: é todo un boomerang!
  
  Si, a conciencia ás veces roe desagradablemente,
  E tamén quero facerme home...
  E quizais unha bala che meteu na testa,
  No inferno, onde doe quedarse para sempre!
  
  Pero fomos demasiado lonxe no pecado,
  E non aforres no arrepentimento - non hai oportunidade!
  Así que dispararemos, destruiremos todo en todas partes,
  Construímos o noso estado no tellado!
  Así cantan os osos de Putin, e digamos que é extremadamente saudable e agresivo. Esta é de feito unha guerra moi cruel e sen piedade. Contra o cal calquera, e ata as máis sofisticadas técnicas, son impotentes. Pero as nenas teñen os seus encantos.
  E úsanse activamente contra os orcos.
  Ao mesmo tempo, actúan de forma extremadamente enerxética e combativa. Tales nenas non terán medo, e aínda que os suxeitadores baixen, inmediatamente sacaranas dos seus pezones de amorodo e golpearán con raios.
  Estas mulleres son simplemente super. E o seu poder de combate é irresistible.
  As nenas elfa non teñen dúbidas. Loitan como anxos de luz cunha horda diabólica. E é extremadamente cruel. Pero as nenas, ao exterminar os osos de Putin, limpan o planeta do mal. E digámolo alí: xenial.
  As guerreiras son moi guapas e fan gala das súas pernas moi sedutoras e curtidas.
  Cales son os seus membros inferiores? Os homes están tolos por eles. E os mozos elfos bican os seus talóns espidos con gran e único entusiasmo.
  E despois vén unha canción tan alma e deliciosa;
  Aquí vén o radiante triunfo da Patria,
  Quizais esta sexa Lada a Santísima Virxe...
  Es bo no mundo sete, divindade da malicia -
  Cando o Creador está cravado na árbore!
  
  O gobernante de vara deu a cada un unha muller,
  El dixo: ¡parece fillos e atrévete!
  E Satanás decidiu: queimarei o Elfo,
  Que todo o pobo corra coma lebres!
  
  Pero o guerreiro elfo é monolítico en forza,
  A súa espada non pode calmar o orgullo!
  E, por suposto, o adversario gañarache,
  E construíremos un novo mundo a partir de cacos!
  
  Dos santos guerreiros gloriosos do Sol ,
  Que xuraron loitar polo Elfo cunha espada!
  Que unha cadea de centinelas aliñada,
  O que contén o poder das granadas nunha mochila ampla!
  
  Que pode ser máis forte que a miña terra,
  Gardián de confianza da nosa Patria!
  Cando unha aguia loitadora non é un gorrión,
  Cando a equipaxe pesada é leve!
  
  Ben, Svarog é Deus, é o rei dos reis,
  O que fixo o espírito ruso tan poderoso!
  Imos dispersar o taty como entre o chirrido dos ratos,
  Perforemos todos os monstros cunha baioneta de púas!
  
  E o desprezado comerá a súa propia carne,
  A horda arde, insultando á Terra...
  Adherencia ao aceiro damasco e á lanza,
  Temos un poder tan grande!
  
  Non, non demoledes a descoñecidos, cren os señores,
  Somos guerreiros e niso levamos unha vocación.
  A liberdade é valorada por todos os pobos,
  Aínda que a verdadeira proba envía!
  
  E pola liberdade somos unha loita mortal,
  Sen dubidar en xurar...
  E vexo que o peculium será meu,
  Para que os corazóns non se enfríen de todo!
  
  Disparar e manchar é unha vergoña para nós,
  Vergoña incluso na loita por dubidar.
  Que o pilo de Deus sexa un reproche para todos nós,
  Cando decidimos loitar ou non loitar!
  
  E agora a vitoria é visible brillo brillante,
  Só queda engadir un pouco de forza!
  O Señor Svarog, tras pasar o camiño das tebras, levantouse,
  Agora gobernaremos o universo connosco!
  Os guerreiros cantaron moi ben e suavemente. Pero isto non foi suficiente para deter tal horda. E lanzaron ameazadores tanques lanzallamas. E foron fritir os osos de Putin.
  E fixérono moi ben cunha enorme presión de rapazas ávidas de batalla.
  Esta realmente resultou ser unha batalla brutal e extremadamente agresiva.
  Unha elfa co cabelo moteado de laranxa colleu e fodeu aos seus inimigos, usando pezones que parecían capullos de rosa. E tal beleza volveuse combativa, moi agresiva e moi sexy.
  Aquí está unha nena traballando cos seus pezones escarlatas.
  O guerreiro cantou:
  Todo é fantasmal neste mundo furioso,
  Só hai un momento para el e aguanta...
  A vida é só un momento entre o pasado e o futuro,
  Orco, vándalo metido nun pinchazo!
  E a guerreira volverá rir, mostrando os seus dentes moi nacarados.
  E o seu mozo elfo compañeiro cantará con entusiasmo e alegría na súa voz atronadora;
  O noso mundo de estrañas belezas,
  Só un adversario astuto...
  A nosa Sagrada Familia non pasará,
  Cubriremos a Patria de gloria!
  
  Velaí un estrondo,
  Os golpes punzantes do Katyusha.
  As filas reuníronse - un monolito,
  Golpeamos inimigos, non tolos!
  
  Rus' con pureza radiante,
  Aprender é a mellor diversión!
  Svarog o Salvador é atrevido,
  Escapa para esforzarse cara arriba, rizado!
  
  Pero o maldito finxe
  A sombra das ás é terriblemente escura...
  o orcismo está roto en anacos,
  O monstro traizoeiro foi derrotado!
  
  Que nos gustaba soñar?
  Non sobre paz e ociosidade...
  Despois de todo, os antepasados reuniron o exército -
  Para a gloria de Deus o domingo!
  
  O que o Todopoderoso nos creou,
  Para que a inspiración flúe do corazón!
  Para que encomia a Rod cada hora,
  E a mente abre unha porta máis ampla ao espazo!
  
  Si, hai moita sucidade no mundo,
  Aquí están as pantasmas das sombras malvadas.
  No anel das conflagracións está o paraíso de Deus,
  E a copa do sufrimento por xeracións!
  
  A lúa é coma unha vela nunha lanterna,
  Os tacóns das nenas parpadean...
  Os pés descalzos correron ao amencer,
  Orballo nacarado no cálido maio!
  
  Non sexas unha rapaza coma unha pedra
  Es inaccesible e calado...
  Non se necesitan máis pensamentos tristes
  Despois de todo, o aburrimento é unha tumba segura!
  
  O xinete brillou o pano da sela,
  Un cabalo quente e paixóns relinchas,
  E diante da fiestra aberta,
  Deixa que o lago brille!
  
  Ai que estou vendo?
  Que imaxes tan tranquilas
  Onde está a felicidade da nova familia?
  Onde sen freno estamos todos unidos!
  
  O Señor cubriunos co seu escudo,
  Aquí están as estrelas da alegría brillando!
  Cantamos un himno sobre Xesús,
  Nun final victorioso para o pobo!
  . CAPÍTULO No 19.
  Aquí está a raíña dos elfos, a radiante e única María Kolesnikova, mostrando de novo a súa única acrobacia aérea e a clase máis alta. E dá ordes dun súper nivel trivial.
  A canción está tan ben cantada. E as nenas de aquí, digamos, son super. Conteñen correntes de enerxía e un volcán de paixón bulindo.
  E presionan os pezones escarlatas dos seus peitos contra os botóns dos bazucas asasinos. E golpearon os orcos con todas as súas forzas. E isto é extremadamente destrutivo e asasino. Non hai xeito de que os osos de Putin resistan tal ataque.
  As nenas guerreiras golpearon orcos feos. Apretannos coma un puño de aceiro e literalmente esmagan.
  Estas rapazas son super clase. E hai que ter en conta que son tan combativos e agresivos que os orcos non aran contra eles. Esta é realmente unha batalla moi sanguenta.
  E as nenas cantan:
  - O duende e o duende son fermosos,
  Colgando xuntos no chanzo...
  Pernas dunha beleza glamorosa
  Corren rápido polo camiño!
  E de novo usan os seus mortíferos pezones escarlatas. As tropas de Putin están batendo e mostrando a súa clase destrutiva e moi letal.
  Estas son as nenas, non te podes resistir a elas.
  Pero cando comezan a beber, todo se fai simplemente hiper , e as voces parecen ser de prata e cristal;
  Desde a época de Espartaco - esta fe vive,
  Que nunca debería haber escravos no mundo!
  Se o mestre é descarado, quenta o estómago cunha cociña,
  E o campesiño conxelouse no frío: cre que non é o destino!
  
  Elfo Spartak - sacou a súa espada para nós,
  E detrás del subía sen fin o río dos oprimidos...
  Se es un home, a honra é máis preciosa que a vida,
  Se queres que a vida fluíse na felicidade do mundo!
  
  Stenka Razin quería endereitar o campamento dos escravos,
  Para que haxa vontade, todos poden xestionar...
  E como non podía aceptar a vergoña,
  E detrás deles a xente - había un exército incontable!
  
  Tortura, estaca e estaca - os argumentos dos reis,
  Todo o mundo quere apoderarse de todo durante séculos!
  Pero cre na liberdade: unha milla de pan e mel,
  E tal soño leva moito tempo ardendo nos nosos corazóns!
  
  Chegou o trono - novembro, e agora o noso poder,
  O país arde, hai moito sangue e dor!
  Pero Xesús non deixará que os xustos perezcan no inferno,
  O que foi severamente azoutado estará contento co bo!
  
  Elfnin abriu a porta, Elflin leva con audacia,
  A cada paso imos achegando ao obxectivo sagrado!
  Pero Satanás chegou o ano corenta e un do mal,
  E agora o noso sangue sae das nosas veas como un regueiro!
  
  Somos un país contigo; a nosa honra é a túa vida,
  Nunca poña de xeonllos os pobos elfos!
  Aférrate a Rusia, loita pola Patria,
  Este é o significado e o sal da coraxe das xeracións!
  
  O Führer é un cadáver noxento, e o Elfo é un xigante,
  E o checheno, o uzbeko e o elfo son un!
  O elfenismo é un monolito, un ideal para a alma,
  E os andeis dos adversarios están completamente esnaquizados!
  
  O cosmos chama aos mozos - o corno soa con invitación,
  Haberá unha nova fronteira, máis aló de Marte!
  Estamos construíndo elfinismo: abolimos os rublos,
  Calquera cidadanía non importa!
  
  Créeme, todo o universo volverase vermello agora,
  Haberá portas para o ceo - estrelas vermellas.
  O home, irmán, é unha besta rabiosa no pasado,
  E o amor e a beleza cántanse en puros himnos!
  
  Polo tanto, non aforres a túa insensibilidade e preguiza,
  Pola nosa Patria, loitando coma un falcón!
  E vós loitadores traballades día e noite,
  Para que o Xardín do Edén colorease e dese zume doce!
  Así cantan as nenas dun xeito moi enxeñoso e marcial. E simplemente teñen unha beleza universal e sobrenatural.
  E os elfos volven usar os pés descalzos e os dedos moi tenaz. Estas rapazas son super e hiper .
  Non intentes meter o dedo na boca destas nenas. Pero se metes algo máis grande e quente, chuparáno con moito entusiasmo.
  Estas son realmente nenas que, digamos, son super.
  E así soltan un raio dos seus pezones escarlatas. Estas descargas afectan aos cerebros dos corvos. Perden o coñecemento e caen co peteiro abaixo, atravesando as caveiras dos osos de Putin. E iso é moi chulo.
  Estas belezas realmente mostraron a súa derrota total de inimigos furiosos.
  Despois de que as nenas comezaron a cantar de novo;
  O noso cosmos é antigo, novo -
  A Sagrada Familia deu bendicións.
  E a razón é a miña mente gardiá,
  O progreso nos trae a liberación!
  
  Encántame a beleza do Universo,
  Aínda que unha persoa estea insatisfeita con todo...
  En reverencia a Svarog-Christ,
  Que deu a luz as ondas de fotóns!
  
  Nós mesmos somos deuses, por fin...
  Pero saúdo ao Creador!
  Ao himno dos corazóns ardentes,
  Santa Lada - a Virxe brillante!
  
  Saiba que ao elfo non se lle dá luz,
  Tolerar a obediencia e a humildade.
  Para nós, un vellón está feito de ouro -
  A ciencia está en perpetuo movemento!
  
  Pero loitar, por desgraza, é o destino,
  Entre as estrelas de outeiros espallados...
  Entón, ao parecer, o Supremo quería...
  Para que non perdamos os dentes!
  
  Pero Lada é unha hipóstase de Deus,
  Brillando de bondade, ela sorriu...
  A xente darache a vontade -
  Que a forza-xuventude sexa eterna!
  
  Despois de todo, o guerreiro da familia é un ideal,
  O Todopoderoso quere unha batalla!
  O barco correu rapidamente
  Non te atrevas a contradicir aos deuses creadores!
  
  Entón apresámonos á batalla con valentía,
  E xa vemos o éxito visiblemente,
  Un soño tan salvaxe
  O trono agora é noso de Xerusalén!
  
  O Creador conserva a honra de Rus',
  Si, será interminable, converterase nun século...
  Cando non hai moito atraso,
  Un home crea descubrimentos!
  
  E polo tanto o lema é máis forte,
  Para que o progreso estará en forza eterna,
  Es un guerreiro valente, non sexas tímido,
  Para gloria da miña nai, miña Elfia!
  Estas son as mozas loitadoras e brillantes aquí. E se se enfrontan aos seus inimigos, ningún orco sobrevivirá.
  Por exemplo, un piloto da familia dos elfos lanzou unha bomba de napalm. E caeu sobre un grupo de osos peludos, Putin. E realmente levounos e queimounos a cinzas.
  Esta é realmente unha super nena. E golpea aos malvados orcos coma unha chuleta.
  E ata cheira a carne queimada.
  A nena elfa, premendo o pezón de amorodo no seu peito, disparou un foguete e alcanzou os orcos. Ela chamou unha masa de carne de oso de Putin e converteuno en kebab.
  Despois cantou;
  Realmente conducirémoste aos ataúdes,
  Esmagaremos os orcos en cinzas,
  Ás veces hai moitas tonterías,
  Pero as voces das nenas son claras!
  Estes son os guerreiros guerreiros de alto nivel. Furacáns e forzas frenéticas, simplemente imparables, burbullan neles trivialmente. E as nenas, hai que sinalar, mostran a súa capacidade para exterminar os osos de Putin.
  As nenas cantan e mostran os dentes:
  O Führer calvo atacou aos elfos,
  O cabrón quere tomar as nosas terras...
  Pero caeu do golpe da nena,
  Protexemos ás familias con rabia!
  Os elfos despregaron varios canóns antiaéreos contra os orcos. E imos disparar, premendo os pezones escarlatas do peito nos botóns de control da recámara dos canóns antiaéreos.
  Isto é realmente xenial. E os guerreiros non se renden, destruíndo o exército de Putin.
  É tan xenial loitar contra estas nenas marabillosas, moi encantadoras e únicas.
  E os dedos descalzos dos pés dos elfos lanzan grandes e letais agasallos de aniquilación.
  E esmagando os inimigos cun alcance colosal e a encarnación dos fluxos de enerxía ardentes.
  Ao mesmo tempo, as rapazas comezaron a cantar con moito cariño e intensidade, coas súas voces sonoras;
  Día e noite loitando incesantemente ,
  Piedade sen vergoña...
  Os orcos actúan de forma moi estraña
  O país dos elfos está contra eles!
  Entende cando cantan e cos seus dedos espidos lanzan agasallos da morte moi destrutivos.
  Pero a parella loitadora do seu elfo e o seu elfo están disparando aos orcos e acaritándonos ao mesmo tempo.
  E é tan bonito. Despois de todo, os elfos son tan musculosos e esculpidos, e a súa beleza é impresionante.
  E cantan aínda mellor e con sentimento;
  As tormentas e os furacáns non son unha barreira para a nosa parella,
  Somos os fillos da Patria, que florece coma un roseiro.
  Quen non coñeceu a guerra non comeu mingau de millo,
  Deus o Salvador Xesús lévanos á batalla!
  
  Estamos afeitos a loitar incluso nun océano tempestuoso,
  Cada persoa é como un chip pola borda.
  Creo nos monstros da Horda, destrozarémolos na batalla,
  A nosa honra non pode ser noqueada cun mazo nin cun martelo!
  
  A espada quentábase na fragua, no inferno moi quente,
  As láminas afiadas son uns foles moi resistentes!
  Sexa un soldado sen medo; cun corazón forte e temperado,
  Se hai morte, quédate quieto, non corras!
  
  Si, a guerra, por suposto, non é unha festa con mel doce,
  Despois de todo, hai unha bágoa e o sangue flúe espeso.
  O lobo ouvea prolongado e o oso cun ruxido feroz,
  E que o golpe sexa a cambio no ollo, non na cella!
  
  Hai unha lanza que pode perforar cota de malla,
  Hai escudos que non poden ser penetrados por unha pila!
  Pero non sexas covarde, non deixes que os demos fagan caras,
  Para non chegar a ser como o xogo nas redes!
  
  Créeme, chegará unha solución radiante,
  Para todos hai unha recompensa que non se pode atopar máis alta!
  Por un pensamento criminal virá, creo, a vinganza,
  Non hai outro valor que o difícil camiño!
  Estas foron as cancións aquí, simplemente o maior nivel de impacto. E as nenas elfa dispararon contra o inimigo, usando unha vez máis os seus pezones moi brillantes e escarlatas.
  Estas nenas son enxeñosas e disparan con gran precisión e precisión. E ao lanzar aos adversarios, usan os dedos descalzos e moi áxiles. Fano moi rápido.
  Non podes atopar nenas coma esta nun mapa; están cheas de grandeza.
  E se se dispersan, comezan a lanzar agullas velenosas cos pés nus, golpeando con elas os osos de Putin.
  Estas son as nenas que, unha vez que comecen a matar orcos, non paran. Estes son guerreiros dunha tribo literal de superhomes. E en canto se dispersen xa non abandonarán o camiño probado.
  E lancemos púlsares asasinos dos pezones escarlatas dos nosos peitos. E tantos osos viles, Putin colleron e arderon á vez.
  Iso si, as rapazas comezaron a cantar de novo con moita paixón, coas súas voces como campás de prata;
  espigas de millo douradas -
  Como o ruxir dos beizos do vento como unha onda...
  Encheremos os vasos de xogos
  Deixa que o río corra con champaña!
  
  A nosa Patria, Elfia xenerosa,
  Onde a capa do outono é dourada,
  Non, créeme, a Patria é máis fermosa,
  néctar de mazá maduro vertido!
  
  E no inverno a marabillosa neve prateada,
  Os lagos estaban cristalinos baixo os patíns!
  Que delicioso é o noso pan perfumado,
  E a folla do sable elfo é afiada!
  
  Cada folla ten un fío de esmeralda,
  O coral brilla en cada brote...
  Solovyov derrama unha canción marabillosa,
  E no campo é como unha parada de veludo.
  
  Diamantes de gotas de orballo sobre a herba,
  O dente de león arde coma unha estrela!
  Ti es a Patria do Sol ,
  Vive para sempre para a gloria eterna!
  
  O mundo é fermoso, aínda que ás veces sorrí,
  E o destino pode ser cruel,
  Pero o elfo sagrado é fermoso,
  Abrimos a porta para todos os invitados!
  As nenas son simplemente fermosas. E de novo lanzan o poder mortal dunha granada ao inimigo cos seus dedos espidos. E algunhas belezas tamén botaron agullas velenosas. E cravaron directamente na gorxa dos osos de Putin. E os animais caeron.
  Así actúan os elfos nun estilo ameazante. E así o colleron de novo e asubiaron. E de novo os corvos foron alcanzados por ondas de choques cerebrais. E os abraiados bateron as cabezas dos orcos. E este é un efecto moi mortal.
  Estas rapazas son super, e iso é xenial.
  As nenas, por suposto, son diferentes, pero os elfos, con toda a súa diversidade, tamén son fermosos e encantadores ladróns. E só as nenas humanas poden ser mellores ca elas, e non todas. Que incribles e fermosos son os guerreiros aquí tanto en corpo como en alma.
  Ao mesmo tempo, disparan sen complexos coa axuda dos pezones de rubí.
  Os mozos elfos tamén loitan ao mesmo tempo. Son loitadores dunha habilidade e velocidade extraordinarias.
  E ao mesmo tempo non se esquecen de cantar moi bonito e con inspiración;
  Aínda que pareza que nos presionaron a un barranco,
  Chegou un pesadelo terrible.
  Podo cantarlle unha saga ao meu amigo -
  Na que resucita o demo infernal!
  
  Unha alarma ameazante soa como unha serea,
  coma se aquí ardese un lume...
  Non todos poden vivir, créanme, sen Deus,
  Pero realmente aumenta o impacto!
  
  O neno tamén é un guerreiro de nacemento,
  Porque o aceiro e a lava salpican nel.
  Pero só quero pedir perdón,
  Non o meu puño para a palanca do adversario!
  
  Aínda que é máis probable que sexa só valor,
  Ás veces é necesario loitar.
  Pero non o tires ao lixo como a túa conciencia,
  Non te deixes levar con este xogo infernal!
  
  Quen sabe se a vida neste mundo
  Todo no noso mundo é verdade: unha sombra, un espellismo.
  Levaremos aos criminais ante a xustiza
  Cando poderemos coller coraxe ao instante!
  
  E se perdeches algo na batalla,
  E non podías vencer á escoria...
  Abrirémolo igualmente, créeme,
  E tachemos os ceros que faltan!
  
  Todo o mundo definitivamente pode lograr na batalla,
  Cando hai forza e chea de mente!
  E ata un céntimo de cobre fará chover o mal,
  O país glorificará ao home valente nos himnos!
  Esta verdadeiramente foi unha oda magnífica, os nenos eloxiando ás nenas.
  E os guerreiros aquí son, digamos, a clase máis alta da clase máis alta.
  Especialmente cando un tanque piramidal está a correr. E bombardea ao inimigo con proxectís cunha forza mortal. E el mesmo é case invulnerable aos golpes.
  As batallas aquí teñen lugar con gran intensidade e fogo dos canóns do tanque terminador.
  As nenas, por suposto, son tales que non hai ningún método contra elas se non hai outra palanca. Deliciosos, digamos, roubos, nos que hai tanto brillo e emoción.
  Os guerreiros de tanques disparan usando tanto ametralladoras como canóns. E choven aos orcos inimigos con chuvia de chumbo.
  E se tamén che pegan con balas especiais cun núcleo de uranio. Entón será completamente mortal e fresco.
  As nenas que cantan así son simplemente moi encantadoras. E teñen un gran intelecto e unha gran mente.
  Lume dun regueiro sanguento,
  Unha avalancha inundou a nosa terra...
  A guerra non coñece límite de tempo,
  Máis embriagador que o viño máis doce!
  
  O sabor da vitoria non se volverá amargo,
  Mesmo a amargura do fume e do sangue.
  Cando os nosos avós loitaban -
  O ruiseñor chía sobre eles!
  
  A inmortalidade é a máxima recompensa,
  Para non saber a vellez aburrida.
  Para que non veñan os mensaxeiros do inferno,
  Así que a graza fluirá.
  
  Amamos a paz e o cheiro a piñeiro,
  Pero se é necesario, agarda unha batalla.
  Ó noso corazón de ouro,
  Deixalo arder, derretendo o xeo!
  
  Si, pasa a xuventude fresca,
  Todo volveuse banal.
  Cal é o Sol que sae,
  Ser humano non é mentira!
  
  A xente ama a luz do Señor,
  É moi amable, créenos...
  Aínda que o camiño pola vida é o inferno,
  E o mundo está gobernado por: Herodes-Xam!
  
  Temos obxectivos puros,
  Pero o camiño ata eles é unha pena de sangue!
  Despois de todo, unha ametralladora é como pesas,
  Dashing Darkness está cheo de parentes!
  
  Xesús e María son a nosa garantía,
  Virán e traerán a felicidade!
  Entón o frío e o tormento desaparecerán,
  E a rabia e a maldade acabaron!
  É máis divertido ir á batalla despois dunha canción coma esta. E a batalla parecía vacilar, como unha escala dun lado a outro.
  E os elfos disparan contra os osos de Putin con gran exactitude e precisión. Son guerreiros de clase excepcional.
  Aceptémolo, belezas combativas. E lanzan os dedos espidos ao inimigo. E desgarran os orcos en anacos, causando un dano colosal ao inimigo.
  As nenas cantan con gran deleite:
  - Gloria ao noso gran país,
  É certo, serve ao gran Elfo,
  Será xenial para ti e para min
  Pedímoslle a Deus isto!
  Así cantaban tan ben e marabillosos os marabillosos elfos. As súas voces deron lugar ao amencer das flores máis exuberantes e elaboradas da alma.
  Que chulo foi todo e pódese dicir quásar . E este é o seu mellor motivo.
  Sobre todo cando as nenas recolleron e volveron botar cos seus dedos espidos as agullas velenosas que mataron os osos de Putin.
  E tamén cantaban os mozos elfos, coas súas fermosas e sonoras voces, cheo de son.
  As estrelas brillan na escuridade da noite,
  E o brillo da lúa de prata!
  A beleza arruina os seus fermosos ollos,
  Estamos comprometidos con ela para sempre!
  
  O solpor carmesí era sombrío,
  Pero un amencer brillará!
  E o vento fíxose alegre, ruidoso,
  A vela do barco inchouse!
  
  A miña alma é unha pedra pesada,
  As probas do loitador agardan!
  E deixa voar a bandeira por riba da cabeza,
  Imos ata o final!
  
  O corazón non será cuberto de musgo ,
  Voo rápido dun aguilucho!
  Aínda que o sangue ferve, cun voo impetuoso,
  Vou como unha frecha!
  
  Os salgueiros inclináronse ante min,
  O Deus Todopoderoso volveu a súa mirada!
  Aínda que es completamente despretensioso,
  Vou engadirlle forza na batalla!
  
  Despois de todo, honestamente serves á Patria,
  Pero a carne é débil, o espírito está enfermo!
  Non te arrepentirás, sei a vida
  Non me deixes converter nun corno de carneiro!
  
  Lavarei os pecados dos tempos pasados,
  Que se vaia o que pasou no pasado!
  Xa ves, as peras están madurando no xardín,
  O debuxo delineará o avión!
  
  Servide a Patria con todas as vosas forzas,
  Esquece que hai paz no mundo!
  Para non prender lume aos soutos,
  Que todos vivan ben contigo!
  
  A isto simplemente respondín:
  Señor, vou cavar a terra!
  Para que os nenos rin de felicidade,
  Para que non teñas que reconciliar a túa propia xente!
  
  Despois de todo, o que é bo depende de nós,
  Todo o mundo decide - a elección é a súa!
  E de ti os fíos Todopoderosos,
  Tes o universo no teu puño!
  
  Tamén nos aferraremos a ti,
  Despois de todo, non poderías atopar unha patria máis santa!
  Mentres disparaba, os meus dedos quedaron moi entumecidos,
  E aínda non temos nin vinte anos!
  
  A vitoria é un froito inalcanzable;
  Para os que son débiles, covardes ou estúpidos!
  Pero os soldados poden manexar todos os picos,
  Imos tomar, que temos demasiado peso no embigo!
  Así cantaban tan fermosamente os mozos elfos e mostraron o sonora que eran as súas voces.
  . CAPÍTULO No 20.
  A nena raíña e ex prisioneira política está á altura. E o seu opoñente, o xabaril bigotudo, aínda será derrocado polo pobo. E xa non haberá tiranía en Europa. Gloria á liberdade! Mentres tanto, comanda o teu invencible exército de elfos e elfos.
  As nenas tamén son moi radiantes e fermosas. E cos lanzamentos das súas pernas espidas e ciceladas, envían agasallos asasinas de aniquilación aos osos peludos, Putin.
  E fano con gran e ilusión loitadora. E son capaces de esmagar todo e pulverizalo. E este é o seu literal programa individual e ao mesmo tempo colectivo. Estas son realmente super nenas .
  E un aroma doce é simplemente oculto nos seus beizos, e os úteros de Venus son mel, e hai un sabor salvaxe neles.
  Estas son as mozas que traen unha alegría incrible. E teñen tal calor das chamas do cabelo que é só o lume máis salvaxe e absoluto. Estes son guerreiros brillantes e hiperquasar .
  Agora, se cantan, as voces son máis doces que as sirenas. E as pernas das nenas teñen unha pel tan suave e bronceada - simplemente arrepiante e fermosa.
  E cando tamén lanzan puñais, atravesando as gorxas dos orcos con selección asasina.
  E hai que dicir que os mozos de aquí tamén son bastante bos, e ao mesmo tempo cantan moi ben;
  Nena musa caprichosa,
  Ás veces acaricia, ás veces é un desagradable...
  As preposicións galopan e non hai conxunción,
  Unha avalancha de rimas será destruída!
  
  Pero o que amo con todo o meu corazón...
  En resposta, di para que serven as palabras.
  O amor de cristal pode abrir a porta,
  Abre a que é o camiño da aguia!
  
  Despois de todo, créame, a espada da pluma é máis valiosa,
  Hai firmeza nel - a pelusa vaise precipitar nun torbellino!
  Os nobres orgullosos son arrogantes,
  Haberá un verso espinoso sobre eles...
  
  Creamos gloria para o exército,
  Onde o sangue flúe, e nalgún lugar suor.
  Ampliaron o seu Estado,
  Desde as pirámides ata as augas cheas de xeo.
  
  Pero ao mesmo tempo a alma é un año,
  A doce lira soa nela...
  Despois de todo, a voz da nena está chamando -
  E a paixón derreterá o granito!
  
  Onde está a palabra, hai rosas ardendo,
  Onde florecen as maceiras...
  As xeadas non nos poden molestar,
  E intimidar é un traballo desperdiciado!
  
  Converteremos o teu soño nunha creación,
  Seremos quen de superar o abismo...
  O mundo enteiro conxelarase de asombro
  Cando a noite da dor desapareza!
  
  Entón rematará o sufrimento,
  Non haberá lisiados nin orfos...
  E a separación non nos chegará,
  Deixa que a criatura escarpada cruce o limiar!
  
  A Patria converterase no reino de Deus,
  Considera a cada un de nós un Creador.
  Só as cinzas caen sobre o engano,
  Os que son honestos e amables - ben feito!
  Estas son as nenas traviesas de aquí. E teñen un sorriso figurado e dentes que son como perlas de copos de neve brillantes.
  Os guerreiros están alí mesmo e loitando ameazadamente co exército dos osos de Putin.
  E lanzan chícharos da morte ao inimigo cos seus dedos espidos e coa forza de choque dos seus pés.Digamos que
  estas son as mozas aquí - de alcance agresivo. E botan agasallos de aniquilación e morte. Este tipo de destrución está a suceder.
  Pero as mozas dos Stormtroopers dan golpes esmagadores ás posicións dos orcos.
  Este é un enfrontamento brutal. Que é extremadamente amargo e agresivo.
  Digamos que as nenas de aquí, se van por camiños separados, entón realmente non podes facer nada para detelas.
  E de novo as nenas premerán o gatillo cos seus pezones de amorodo e desencadearase un fluxo destrutivo de morte continua para os osos de Putin.
  Isto é moi xenial, os guerreiros están presionando ao inimigo.
  E así golpean ao inimigo coa axuda de mísiles moi precisos e devastadores.
  Pero os rapaces tamén cantan moi ben. E fano todo moi bonito, con voces de prata;
  Con ganas de regañarte,
  O personaxe está esculpido por Deus o Creador,
  Crea un heroe cunha espada,
  Un modelo para todas as xeracións!
  
  Pero ti mesmo es capaz de loitar,
  Educado para derrotar as hordas!
  A alma dunha aguia e dun león non é unha lebre,
  Que poder e exército santo!
  
  Que o inimigo sexa coma un can perseguido,
  E o noso forte escudo pode cortar diamantes!
  Terra do amencer amada por sempre,
  O loitador pagará a dor e a morte!
  
  Non te fíes dos pacifistas estúpidos
  O que Xesús nos ensinou a soportar...
  Para que o centeo floreza baixo un ceo claro,
  Necesitas facerte forte coma un oso!
  
  Nas batallas estamos cheos de paixón ardente,
  E con sangue tempestuoso, mozos...
  Estamos destrozando o inferno,
  Onde están as lexións con Satanás!
  
  E todo o mundo sabe que o Creador;
  Ensineino a fortalecer os músculos!
  Non perdas o teu tempo en tonterías,
  Se non, chegarei a ti con castigo!
  
  A impotencia é o principal vicio,
  Deu a luz a ira, a mesquindade...
  Paga os volantes aos invasores -
  Esquece o valor, a honra e o orgullo!
  
  Pero a pesar de todos os problemas, ti
  Irmán, non cedas á tristeza!
  Fai realidade todos os teus soños -
  Bailemos coa miña querida nun vals suave!
  
  Que máis pode dar o Señor?
  Si, o máis aló é como unha néboa...
  A carne sofre nesta vida,
  Non todo é tan suave como na novela...
  
  Coñece a túa terra, valente elfo -
  Constrúe a túa felicidade nel...
  Movemento e progreso en marcha -
  Darán poder sobre o universo!
  As nenas aproban aos rapaces e fanlles un ollo cos seus ollos de zafiro e esmeralda. Estes son os guerreiros máis importantes e xeniais do mundo. E se é necesario, coas súas linguas poden crear todo un tsunami de fervenzas de orgasmos para os mozos elfos.
  E as rapazas seguen loitando con moita ilusión. Premen os botóns cos dedos espidos dos pés, botando chorros de lanzallamas e enerxía destrutiva.
  E entón as nenas elfa colleuno e presionaron os botóns cos seus pezones escarlatas, o que fixo que a arma destrutiva funcionara e derrubara un aluvión de lume e metal nos andeis dos osos de Putin. Este realmente foi un efecto de pesadelo de múltiples sistemas de lanzamento de foguetes.
  As nenas realmente traballaron de forma tan agresiva e produtiva. E levaron a cabo unha derrota enxordecedora e esmagadora dos adversarios, queimándoo todo.
  Ao mesmo tempo, as nenas cantaban:
  - Vaia ! Vaia ! América - Europa,
  Asia-Eurasia,
  Que vergoña!
  Entón, os guerreiros comezaron a disparar metralladoras, exterminando os osos de Putin. E actuaron con moita dureza, precisión e precisión. E a súa presión de loita era simplemente irresistible.
  Os guerreiros cantaron:
  Vello en Zelensky,
  E Elfia é a nai...
  Loitemos honestamente
  Mata os orcos!
  As nenas elfa correron para atacar. E lanzaron furiosamente agasallos asasinas da morte cos seus dedos espidos. E destrozaron os osos de Putin, demostrando a súa clase alta e loitadora.
  E ao mesmo tempo utilizáronse as nenas e os pezones escarlatas.
  E un raio saíu deles.
  Ao mesmo tempo, as nenas asubiaron usando fluxos de ultrasóns e os seus talóns espidos.
  O aire tremeu e caeron corvos abraiados e drogados, rompendo co peteiro as peludas e calvas cabezas dos osos de Putin.
  E as nenas guerreiras fixeron todo isto tan ben e con frialdade que é imposible dicilo nun conto de fadas ou mesmo describilo cun bolígrafo. E ao mesmo tempo cantaban;
  A miña querida patria é luz;
  Unha bágoa relucente baixou dos seus ollos.
  E Bor xa está vestido de escarlata,
  E dende o ceo hai unha estrela coma un faro!
  
  Que ten a Patria a cada momento?
  Calquera lugar do mundo é peor...
  E entón calou o ruído do cuco...
  As ras salpican pozas!
  
  E a sonora voz do ruiseñor,
  Ou trinos descoidados de merlos...
  Os animais teñen parentes maiores,
  Hai barcos onde comían.
  
  Estamos xuntos como unha forte flota,
  Para gobernar os mares para sempre...
  A valiente fortaleza da Patria,
  Para a gloria da confraría do Soberano.
  
  En harmonía coa Nai Natureza,
  Calquera guirlanda de pólas...
  Será descoñecido, cre o medo -
  Cando a coraxe é o principal aliciente!
  
  E a beleza non se pode esquecer,
  Porque nel somos un reflexo...
  Despois de todo, o fío azul da vida,
  Non sabe, crea o final.
  Estas nenas son realmente un reflexo da beleza sobrenatural. E os elfos son simplemente un milagre e magníficos en todo o seu incognoscible esplendor.
  E as linguas das nenas son longas e brincadeiras. E capaz de facer todo sen problemas innecesarios.
  E usan, lanzando navallas pequenas e finas ao inimigo cos seus dedos espidos. E voan e cortan, soldados do exército de Putin. Os guerreiros actúan con toda a súa enerxía desenfreada.
  E ao mesmo tempo cantan:
  -Somos rapazas chulas,
  Somos nenas descalzas...
  Os orcos son terribles
  Golpearon os réptiles coas súas gadañas!
  De feito, se as belezas comezan a cantar, nin sequera o diaño poderá competir con elas. Así amosan as nenas os seus dentes, que brillan coma perlas, e trituran e exterminan os osos de Putin con refachos ben apuntados.
  Os elfos loitan polo mesmo. Os que aínda son rapaces, tamén cos pés descalzos, lanzan pequenas e delgadas agullas velenosas que golpean os osos de Putin directamente nos ollos.
  E ao mesmo tempo cantan os rapaces elfos;
  Se o teu puño é forte -
  Isto significa que serás o primeiro na vida!
  E entón o compañeiro non é un pobre,
  Ten un corazón de ouro e nervios de aceiro!
  
  Pero o máis importante, cre: esta é unha mente forte,
  Porque o home é máis fresco que os animais.
  Se na vida es unha nube de penumbra,
  Entón unha risa alegre fará que sexas amado!
  
  Coñecemento de aditivos automáticos - forza ao puño,
  Porque está cheo de coñecemento - saber facer!
  Pero tenta dar o poder - en mans dun tolo,
  Entón só recibirás dor como recompensa!
  
  Houbo un tempo no que ían de caza cunha porra,
  Un arco, un carcaj de frechas contra a pel grosa...
  Pero fixeron chervonets onde ían os céntimos,
  E é moi doado saltar á galaxia!
  
  Aínda que a educación é boa -
  Pero tamén é interesante coller coraxe...
  E igual a unha baioneta, converterase nun cincel,
  E servimos á Patria con moita honestidade.
  
  Pero a violencia malvada é unha cruz pesada,
  O noso campo de batalla está cheo de sangue...
  Por que o Deus Todopoderoso resucitou despois de sufrir?
  Para que a reunión militar de soldados poida ser reforzada!
  
  As bágoas da doncela chorrean - o seu querido amigo caeu,
  A nai reza cun xemido, berrando a todo pulmón...
  Está xeando fóra das fiestras e a lareira apagouse,
  Aquí está un mozo guapo enterrado baixo terra!
  
  Oh, destino cruel, que destino tan malvado,
  Virxe María - onde está a túa boa natureza?
  O home quería prometerse antes,
  E agora o vento bota po baixo os piñeiros!
  
  A vida virá feliz, será boa,
  Convertirase en mel de papoula - pastel de mazá...
  Demonio adversario, en po e po,
  Que a verdadeira sorte cruce o limiar!
  
  Todo está feito na Terra e o lanzamento a Marte,
  ¡Xuntamos nun puño as guirlandas cheas de estrelas!
  E ola nenos, só de primeira clase
  E foi arroxado ao lume - un ghoul terrible!
  
  A metralleta xa se fixo nativa: as balas derraman un regueiro,
  E o inimigo quedou sen forzas, o que quería, entón cero!
  Se gañas, volverás rico,
  Quen empezou o lume acabará na pobreza!
  Estas son as cancións xeniais que cantan as rapazas de Terminator aquí. E mostran os seus logros máis altos e sorprendentes. Nin unha soa técnica de orcos funciona contra esas nenas.
  E as súas pernas son tan fermosas, ciceladas e moi uniformes, e ao mesmo tempo os dedos están harmoniosamente colocados.
  Estas son realmente nenas: xusto o que necesitas, simplemente super!
  Tales guerreiros son capaces de decidir os destinos de toda a terra. Ninguén pode compararse con esta rapaza nunha batalla real.
  E de novo os dedos descalzos lanzan agasallos asasinos de aniquilación e morte total. E destrúen os rexementos do exército de osos de Putin.
  Que pode facer o oso de Putin se lle mete unha agulla velenosa na fronte? Todo o que podes facer é chorar. E parece extremadamente pretencioso e grotesco!
  E as nenas tamén usan os dedos espidos na batalla, lanzando bumerangs. Voan e xiran no aire, e métense na cabeza dos osos con colmillos. E caen mortos.
  E entón as nenas premen os botóns cos seus pezones escarlatas e encenden algo extremadamente asasina e destrutivo. E morren moitos orcos.
  Os elfos mozos e guapos tamén cantan moi fermosamente e con confianza;
  Non hai amor máis fermoso no mundo,
  Pero tamén ten problemas e preocupacións...
  Despois de todo, nun par de consignas non serve de nada: temóns,
  Cando estamos xuntos, sempre somos pilotos!
  
  O amor é un recipiente que contén mel doce,
  Pero o alcatrán da indiferenza pasa...
  E creo que a felicidade xenerosa chegará,
  En flor, coma un arbusto de serea en maio!
  
  É un gran problema tirar da cadea da escravitude,
  Deixa que o meu corpo suado se endereite...
  En vez de vivir en catividade, é mellor morrer,
  Aínda que a necesidade nos despoxará da preguiza!
  
  Dános moito que conseguir na vida,
  Pero é moi difícil conseguir máis...
  Cando a túa mente está encerrada nunha rede, un xugo,
  Cando tes demasiado coidado!
  
  E para os que se atrevan, espéralles un bizcocho,
  E chocolates, doces,
  Pero moitas veces dá rock ao revés,
  Quen sabe, se cadra os días das pombas rematou!
  
  Non queremos saír deste mundo,
  Perde ata o universo malvado!
  Dános un cinco na vida,
  E o castigo estará na educación!
  Estas son as cancións aquí e os nenos non son inferiores en graza ás nenas. E tamén elfos que usan tirachinas de nenos. E esta tamén é unha arma moi mortal. E ten un efecto extremadamente devastador.
  Contra esa xente, os osos de Putin son impotentes.
  A loita continúa con moita intensidade.
  As nenas lanzan boomerangs en forma de estrelas de seis puntas e esvásticas, e con elas cortan as cabezas dos osos de Putin. Ao mesmo tempo, é moi enérxico.
  As nenas mostran e realizan milagres tan sorprendentes cos seus dedos espidos. E inflixe aos inimigos golpes esmagadores e rompe ósos.
  Os guerreiros cantan con audacia.
  - O espazo espéranos e un soño,
  Fagamos o mundo máis fermoso...
  A beleza reinará
  Na nosa gran Elfia!
  E de novo, as nenas premen os botóns cos seus pezones escarlatas e dan golpes verdadeiramente esmagadores ao inimigo, queimando literalmente centos de osos de Putin á vez.
  Ao mesmo tempo, as rapazas cantan con moita ilusión e intensidade;
  Hai moitas mentiras no mundo, e a crueldade reina,
  A xustiza é coma un paxaro atrapado nunha rede...
  Pero hai o poder do Señor e o escudo da grandeza -
  Isto significa que os que caemos non teremos que aguantar moito tempo!
  
  Os elfos adoitan ser pecadores e xogan co destino,
  Deus todopoderoso ten piedade de nós: a túa loanza é unha honra!
  Vórome a Ti no sangue dunha alma quebrada,
  Dáme a oportunidade de ser salvado e dicir unha oración!
  
  Area derrama nos teus beizos, un sorriso ardente do vento,
  Que pecado atroz levou a nosa Terra a...
  Satanás, o creador do mal, atormentado sen piedade
  Pero de feito, quen caeu e está só na multitude!
  
  Non somos dignos de saborear a Deus, a graza,
  A mesquindade vive no corazón e o baleiro reina!
  Necesitamos dar todo o que temos aos orfos,
  Que a túa pureza se revele baixo o ceo!
  
  Pero se o teu espírito é coma unha mancha de tinta,
  Se a rixidez e a luxuria viven nos teus pensamentos?
  Para tal Deus o Santo abriu o seu corazón,
  E dixo: arrepentídevos, as fechorías non contan!
  
  O Creador deu o seu sagrado decreto á creación,
  Ama aos teus irmáns e non te atrevas a traizoalos!
  Loito contra o pecado para que non se apague o lume,
  Convértete nunha soa familia: honra pai, nai!
  
  Non hai perdón se teu pai é preguiceiro,
  Se só estás pensando en como coller máis...
  Pero se es xeneroso, sabe que es novo,
  E traballa para o ben, afastando a cama!
  
  A túa sagrada lei será dada durante séculos,
  Para vivir segundo a conciencia, traendo alegría!
  Abriuse o universo enteiro, a sabedoría é tan grande,
  É imposible sabelo, choro coma un neno!
  Digamos que as nenas cantaron unha súper canción ! E mostraron o seu imperativo destacado.
  E que os guerreiros volvan disparar contra os orcos, premendo botóns con pezones que parecen amorodos demasiado maduros. E son noqueados en gran cantidade.
  Estas son realmente as nenas que están sementando morte e destrución entre os osos de Putin. Guerreiros do paso máis brillante e destrutivo.
  E segan os seus inimigos coma cunha fouce. E golpean aos inimigos cos seus dedos espidos. E tantos orcos xa morreron pola súa influencia destrutiva.
  E as nenas botan chícharos de destrución e destrución cos seus tacóns espidos, redondos e rosas.
  E de novo os osos de Putin, mortos e destrozados, caen. E os guerreiros actúan de forma moi convincente e destrutiva.
  E os mozos tamén mostran a súa influencia destrutiva e destrutiva no exército de Putin.
  Ao mesmo tempo, as parellas loitadoras de guerreiros cantan con entusiasmo;
  Vivimos nun mundo cheo de separación, tristeza...
  Que debe facer un soldado cando está só?
  Para nós, os deuses decidiron cruelmente o dereito -
  Este tipo estáse volvendo gris!
  
  O universo é tan cruel para amar,
  As bágoas de despedida caeron nel...
  A compaixón desapareceu sen deixar rastro,
  E a vida fíxose coma unha pedra sen suavidade!
  
  Xéase no deserto, e o xeo brilla con calor,
  Como a cadea oxidada envolveu o corazón!
  E a choiva da separación bate tiros no tellado -
  Petos baleiros, só queda cobre!
  
  Pero a fe na fazaña dun loitador inspira,
  Deus todopoderoso - sabe, fixo un voto firme!
  E será como follaxe para nós no cálido maio,
  Cando brotamos, atopámonos florecendo!
  
  Queres facer o planeta máis feliz?
  Para que cada un de nós cante gloriosamente coma un ruiseñor?
  Entón o mel máis doce converteuse nunha colleita do tilo -
  Na alma dos xigantes, poñamos fin ás mentiras!
  
  Non enganes a Deus, créeme,
  El ve ben a través de cal de nós é un covarde e un bobo!
  Dálle o sentido do Señor ao sacrificio,
  Non é de estrañar que diga, vou pagarvos!
  
  Pero a violencia malvada colleunos na rede,
  Ninguén sabe onde acaban os asasinatos.
  Xudas pendura dun álamo podre -
  E para os que crían - unha coroa de loureiro!
  
  Calquera persoa pode ser mellor
  A nosa elección é consciente: loitar por Cristo.
  Pero ás veces hai pozas de sangue,
  Polo menos hai unha promesa: chegarei pronto!
  
  Oh mundo, canta violencia hai en ti,
  Como se non puidésemos vivir en paz!
  A muller chorou sobre o cadaleito do soldado,
  Que fino é o fráxil fío da vida!
  
  Derramar sangue non é a nosa vocación -
  Quero amar, darlle o paraíso á Patria!
  Por que é este castigo para todos nós?
  A resposta é: dar toda a riqueza aos pobres!
  
  É imposible comprar a salvación por diñeiro,
  Porque non hai prezo para o ouro para Deus!
  E inclínate á igrexa o domingo,
  Para facerse alado coma as aguias!
  
  E chegará o momento - chegará o Reino de Deus,
  A escuridade malvada e depredadora rematará!
  O espiritual perecerá, maldita escravitude,
  E o país converterase en grandeza da felicidade!
  As nenas cantaron moi concretamente e moi ben. E os pés descalzos das nenas arroxaban os agasallos asasinos da aniquilación. E así continuou a destrución dos osos de Putin. As mozas tamén se distinguen polo seu gran enxeño.
  Son marabillosos e moi chulos. E os seus pezones son moi brillantes, como amorodos demasiado maduros.
  As nenas, sen cerimonias innecesarias, lanzan agasallos de destrución cos seus dedos espidos de forza mortal.
  Son tan magníficos e agresivos que rouban batallas.
  Que podemos dicir sobre os pezones de rubí dos peitos das nenas? Isto tamén é extremadamente combativo e xenial. Que capaces son as rapazas de loitar e loitar con moita intensidade.
  Así que as nenas volveron a collelo e pegaron os dedos espidos á boca. E toquemos o asubío. E como un trino ultrasónico comezou a derramar deste.
  E os corvos abraiados perderon o coñecemento. E caeron co peteiro sobre as estúpidas cabezas dos osos de Putin.
  . CAPÍTULO No 21.
  A nena elfa e ao mesmo tempo a raíña daban ordes. E actuou con moita enerxía. E os seus ollos brillaban como zafiros. Esta é unha super nena e chámase Maria Kolesnikova.
  Esnaquizáronlles as caveiras e derrubáronlles o cerebro. Iso mola!
  E entón os guerreiros moi fermoso e alegre comezaron a cantar coas súas marabillosas voces;
  Luz da miña exaltada Elfia -
  Países que deron vida ao mundo coa súa alma!
  É imposible atopar unha Patria máis fermosa,
  Ela é unha noticia para o universo - un soño santo!
  
  En cada brizna de herba e en cada pinga de orballo,
  E nas pingas da cálida chuvia do verán...
  Os copos de neve xogan cos diamantes,
  Neles está o rostro de Xesús - o Señor Líder!
  
  A creación do radiante Svarog,
  É fermoso en cada millo.
  O que quere a paz é coma un fillo de Deus,
  Créeme, ten unha vida marabillosa en todas partes!
  
  Pero o Todopoderoso deunos esta vontade,
  Para que elixa todos os camiños libres,
  Para que o loitador nativo ame a súa terra,
  Para glorificar a Rod nos seus feitos!
  
  Non obstante, fixeron unha mala elección,
  E agora un regueiro malvado está a verter sobre a Terra!
  Elf é pisoteado do inferno dos tanques da multitude -
  Cruel e despiadado na batalla do rock!
  
  Pero ombreiro con ombreiro os loitadores reuniranse -
  Baixo a bandeira do novembro soviético.
  Os rostros darán graza dende a icona,
  Son para nós diante do Señor non en balde!
  
  Aínda que os demos pastan detrás de Putin,
  E puxo moito inferno a Orkmania !
  Pero derribamos Junkers como platillos,
  Despois de todo, cómpre loitar, arrancando o sangue das veas!
  
  O inimigo chegou a Elfskva - todo arde,
  A través duns prismáticos ve as estrelas do Kremlin!
  Pero antes vencemos á horda de Mamai,
  O Señor dará forza ás súas amantes fillas!
  
  Patria - murmuro en oración con dor,
  As nosas cidades arden coma un facho!
  O que se construíu con suor e amor,
  Foi realmente destruído para sempre?
  
  Pero a Familia non abandonará a súa Creación -
  Dará forza e caerá o adversario!
  Como se dixo no sabio libro de Deus -
  O elfo gañará e marchará cara ás estrelas nunha campaña!
  
  Derrotou á Wehrmacht, derrama sangue nun regato,
  Elfskva , e despois do glorioso Elfagrad!
  E a Patria dará zume das maceiras,
  Para ser fácil cunha metralleta granada!
  
  en Okrlina , un líder glorioso,
  Vicario de Deus na Terra onde está o pecado!
  criaturas orksistas ,
  Entón haberá felicidade e éxito!
  As nenas cantaron tan ben, e con tanta paixón e intensidade. As fermosuras cantaron magníficamente e fixérono todo á perfección.
  E cos seus dedos espidos lanzan estrelas especiais que abren a gorxa e a barriga dos osos de Putin. E digamos que é moi chulo.
  As nenas encantadoras nunha pelexa son moi fortes e loitadoras.
  Aínda que ás veces tamén o conseguen. Aquí están os verdugos orcos torturando a unha nena da familia dos elfos. Levárona e puxérona no estante. Primeiro, atráronlle as mans por detrás e comezaron a levantar a nena máis alto. E así ata o teito.
  Leváronme ata unha altura de dez metros. E entón colleron a ela e soltaron á nena.
  O seu corpo espido e bronceado caeu. E o chan en si é moi forte, estirouse a corda de nailon.
  E a nena berrará de dor infernal. Así foi como a beleza se tirou. E torceu as articulacións da beleza ata o límite.
  O verdugo maior do clan dos osos de Putin rosmou cun sorriso:
  - Sigue tremendo!
  E a nena comezou a ser levantada de novo no estante. E cada vez máis alto. A corda tensouse.
  A rapaza é moi fermosa cos músculos esculpidos dun elfo. É incrible e moi combativa.
  E cun xemido di:
  - Non! Non vou dicir!
  E levantárono ata o teito. E a nena, estendida cara a atención, conxelouse.
  Entón foi liberada de novo. O corpo espido e forte do elfo caeu. E foi costa abaixo a unha velocidade salvaxe. E preto do chan volveuse tensar a corda.
  E a nena volve a berrar. Si que doe.
  Pero un berro brota do meu peito:
  - Non! Non vou dicir!
  O verdugo maior da raza de Putin ten ordes:
  - Axita por terceira vez!
  E agora a nena volve levantarse nunha corda. Antes disto púxoselles un pesado zapato de carballo, atado con ferro, aos pés descalzos das nenas. E ela aumentou o estiramento do corpo forte e de nena.
  O elfo estirouse e planou preto do mesmo teito, no castelo onde os fanáticos da banda de Putin practicaban torturas.
  E entón o verdugo maior asubiou:
  -¿Vas dicir cadela!?
  A nena berrou desesperada:
  - Unha estaca na boca de Putin!
  O comando seguiu:
  - Deixa ir!
  E volveu soltar a corda coa axuda dun tambor. E a nena caeu. E os seus pés descalzos nos cepos tocaron ata lixeiramente o chan, e a corda volveuse tensar.
  E o elfo volveu berrar e perdeu o coñecemento.
  Os orcos, ás ordes do verdugo maior, botáronlle un balde de auga xeada. E a nena entrou en razón.
  O verdugo xefe ordenou:
  - E agora estirando.
  E os orcos comezaron a colgar os pesos máis pesados dos ganchos que saían do bloque. O corpo musculoso da nena, reluciente pola suor, estaba moi estirado e arqueado coma unha corda.
  E volveu espremer:
  - Non vou dicir!
  O verdugo ordenou:
  - Unha luz para ela! E queima o peito, o peito e os tacóns espidos!
  Os orcos apresuráronse a cumprir a orde. Antes disto, para que a pel non se carbonizase inmediatamente, trataban o ventre, os peitos e as plantas espidas da nena con aceite de oliva.
  A nena estaba moi disgustada polos toques das mans ásperas e peludas dos osos de Putin.
  E cando tamén prendían lume baixo os pés descalzos da nena. E trouxeron un facho a cada pezón escarlata do peito e outro facho ao seo de Venus.
  E a dor era infernal. Pero a nena non só non choraba nin berraba, senón que, pola contra, comezou a cantar;
  Non hai bagatelas na disposición do inframundo,
  Calquera escusa para o demo é como un gancho.
  Se non hai graza do Señor no mundo,
  Isto significa que o inferno non está moi lonxe!
  
  Despois de todo, o mal é tan amado polo mundo,
  Como illas sen compás de bo...
  Aínda que se canta o heroísmo do valor -
  De feito, o Rei do Universo é Satanás!
  
  O cruel prospera neste mundo,
  O que non sabe a piedade é un rei!
  Hai trampas baixo as palmeiras incluso do ceo,
  Onde está o bo? É un cero miserable!
  
  Calquera fe pode ser arruinada
  Calquera gloria cheira a soga...
  Os cabróns asubian insidiosamente no areeiro...
  E quero iluminar o mundo cun soño!
  
  Esforzas pola luz, pero estás na escuridade,
  Quero dar, pero o meu peto está baleiro!
  Se non queres vivir coma un loro miserable,
  Vaia pola mezquindade, a astucia e o engano!
  
  É noxento incluso vivir baixo unha capa de moco,
  Onde sen o apoio do tellado - nin un paso!
  Corres coa túa alma coma un falcón no alto,
  Pero a carne está no pantano, a espada do inimigo brilla!
  
  Como ocorreu que a felicidade esvaeceu?
  E por que o mal goberna en todas partes?
  ¿De verdade carece de poder a Deus?
  Entón, ese ben guiará a todos para sempre?
  
  Despois de todo, o home non foi creado como un fanático,
  Despois de todo, en cada corazón hai unha fonte de amor...
  Por que os orcos non coñecen os seus límites?
  A felicidade constrúese só no sangue?!
  
  Desafortunadamente, non podes atopar a resposta ti mesmo,
  Isto foi algo terrible no mundo dende séculos...
  E os demos fanche caras arrepiantes,
  E parece que o Señor se esqueceu do pobo!
  
  Pero non creo que o mal non sexa omnipotente,
  Só tes que apertar a vontade nun puño!
  Entón o impulso que leva ao inferno desaparecerá,
  E haberá paz e harmonía entre nós!
  As guerreiras continuaron loitando contra o exército orco. Fixérono heroicamente e, por suposto, usando os dedos espidos dos seus pés cicelados.
  As belezas ruxiron:
  Ves unha eclipse no ceo?
  Un formidable símbolo da época...
  Este é un sinal de luz,
  As cousas son malas para os orcos!
  Dito isto, as nenas colleron e presionaron os seus pezones escarlatas nos botóns da bazuca. E os lanzadores de mísiles reaccionaron. O que cubriu e destrozou moitos dos osos de Putin.
  E despois diso as nenas volveron a cantar;
  Elfia: ti es a miña patria santa,
  Onde os soños se fan realidade...
  Acaricia, quenta o frío do xeo,
  Non hai mellor beleza no ceo!
  
  Non existe tal país en todo o universo,
  Nela, coma un rubí, un cachorro sobre unha póla de salgueiros.
  Vestida de diamantes e perlas do campo,
  Cando Frost nos deu unha neveira!
  
  Fermoso aciano no verán bochornoso,
  Nenúfar dourado na auga...
  O merlo trina saúdos ao viaxeiro,
  Gústache estar no bosque na herba!
  
  As mozas de Elfi son sempre encantadoras...
  Delgado, bonito: o pelo arde!
  E as cancións que honran os eslavos son coñecidas,
  E a calor chegou ata o ceo!
  
  Cando a choiva bota descalza polas pozas,
  As nenas loiras rin e corren...
  Ningún de nós se arrefria nin no inverno,
  Xeadas baixo a neve, florecen os lirios do val!
  
  Tesouro da Patria no noso corazón,
  Consérvao, pero non o ocultes, heroe!
  Abrimos a porta ás extensións do ceo,
  Conquistaremos todo o cosmos do universo enteiro!
  
  A Patria é modesta e maxestuosa,
  As cores da bandeira son tres que dan vida!
  Un poder tan radiante,
  Mira a Elfia con devoción!
  
  O Señor darache unha recompensa, créame, unha grande,
  Coa ciencia seguramente resucitaremos aos mortos...
  E a miña nai ten os ollos vermellos para sempre,
  Imos presentarvos ao noso todopoderoso equipo!
  As nenas son moi valentes e parece simplemente estupendo. E as súas pernas, por suposto, están espidas, e os seus peitos están cheos de pezones escarlatas, simplemente encantadores, incribles.
  E volven presionar os pezones escarlatas dos seus peitos nos botóns da bazuca e lanzan os agasallos da aniquilación cunha forza mortal. Estas son as nenas marabillosas aquí, frescas e con tacóns espidos, redondos e rosas.
  Aos mozos elfos adoran lamber estes pés descalzos. E saben a panal de mel.
  Tales elfos son persoas marabillosas e doces. Digamos que son súper.
  E se xa comezan a cantar, entón é completamente desgarrador;
  A miña imaxinación quedou impactada
  Todo se volveu brillante, coma en novembro!
  E poñemos o forco nos lados do demo malvado,
  E será tan fermoso na Terra!
  
  Tales estrelas no noso universo -
  Algúns son rubíes e outros son diamantes!
  Recollemos tributos dos malvados -
  Un golpe coma un martelo e non na cella, senón no ollo!
  
  Escaparate onde cuásares
  O hipódromo radiante brilla!
  Hai feridas abertas na miña alma -
  Como se houbese un gran pogrom nel!
  
  Enrola como rizos dun cometa,
  Lamb shine - brilla a deriva leitosa!
  Ós fazañas inmortais son cantadas,
  Que o Elfo permaneza na gloria para sempre!
  
  Que pode facer un elfo triste pola fama?
  Só deixa caer unha bágoa dos teus ollos azuis...
  Cando todo ao redor é gris e noxento,
  Cando agardas con esperanza unha treboada en xuño.
  
  Estira os teus desgraciados beizos cun sorriso -
  Entender que o mundo non son bagas no bosque.
  A nena de inmediato amosarache os dentes,
  Nela farás realidade un soño razoable!
  As cancións destas nenas son simplemente marabillosas e magníficas, parecen estupendas. Simplemente pódese dicir que son cósmicos e extremadamente combativos. Os guerreiros tamén teñen pezones chispeantes de rubíes, que brillan como estrelas na escuridade.
  E as linguas dos mozos elfos lamben con avidez e collen fervenzas de orgasmos.
  Esta é unha beleza verdadeiramente completa e absoluta.
  E entón as nenas comezaron a botar navallas cos dedos espidos. E estas láminas abriron a gorxa dos osos de Putin.
  E resultou moi chulo.
  E así as nenas comezaron a premer botóns nos pezones escarlatas dos seus peitos e poñer as armas en acción.
  E este impacto resultou, quizais, case fatal.
  E os fermosos elfos volveron cortar os osos de Putin, conducíndoos aos ataúdes.
  Sen esquecer cantar ao mesmo tempo;
  Os nosos loitadores só teñen un camiño,
  Está cuberta de espiñas e espiñas...
  Despois de todo, non hai Deus neste mundo -
  Os soños desmoronáronse en po!
  
  Calquera voitre pode picotear
  E o xardín dianteiro converteuse nun baldío...
  Pero como de débiles se volveu a xente?
  Onde foi o heroe elfo?
  
  E por iso esqueceron o Elfo,
  Por que te vendeches a un estranxeiro?
  Onde había millas, convertéronse en millas,
  Caer ao abismo no abismo!
  
  Alí os anacos están brancos no campo,
  E ben, o corvo levantouse...
  Queremos, cremos que é mellor compartir,
  Que a vida se converta no paraíso!
  
  Pero o Todopoderoso deu tal resposta...
  Queres comer demasiado?
  Déronche incluso racións extra,
  Onde están as fazañas e a honra?
  
  Para Elfia sodes loitadores con frialdade,
  Só por favor a mamon...
  Pero fai falta a palabra, fai falta irmáns...
  Botácheso como po por chatarra!
  
  Ben, en que estamos de acordo nisto?
  Cargado de preguiza e enfadado.
  Que o camiño nos agarde, ai, perigoso,
  Para loitar contra unha horda incontable!
  
  Pero neste asunto, teremos éxito -
  Porque son fillos da Patria.
  Non deixes que os bebés durman no seu berce,
  Voa cara aos cometas coma aguias!
  
  E responderei á última:
  Cando chegará a graza?
  Para que o raio da felicidade arde para sempre -
  Derretemos a neve e o xeo na ducha!
  As nenas fermosas cantaban, e as súas voces eran tan encorpadas e sonoras. De feito, non hai ninguén máis fermoso que os guerreiros. E os seus pezones brillan como rubíes e premer os botóns do joystick funciona.
  Os guerreiros disparan sen piedade contra os orcos. Actúan cunha enerxía imparable.
  E botan os dedos descalzos, agasallos de aniquilación con poder mortal.
  Así é como as nenas - que, se están enfadadas, varrer montañas. Aquí, tenta resistir eses ladróns.
  Cos seus tacóns espidos lanzan grandes e mortíferos chícharos da morte.
  Estas son nenas tan xeniais e únicas.
  E cando se usan pezones escarlatas, prodúcese unha activación aínda máis agresiva do sistema de aniquilación. E moitos milleiros de osos de Putin morren baixo os golpes despiadados de nenas con tacóns espidos, redondos e rosas.
  E as nenas seguen cantando;
  Moitos de nós temos medo ao pasado do mundo,
  Que se esconde alí baixo a escura sombra dos séculos?!
  O destino do universo decídese polo azar e a vontade,
  Algo que pode derrocar e derrotar aos malvados inimigos!
  
  E no presente hai escuridade total,
  Hai moitos barrancos diferentes...
  En cada estrela Satanás fai unha cara,
  Quere converternos nun demo de loros!
  
  Non hai profeta na Patria, ai...
  E hai moito que ensinar para unha vacante!
  E como resultado, saen cadaleitos,
  Se, xa queimado na conciencia de Deus!
  
  O tempo non está suxeito aos vermes,
  Cada un de nós é unha persoa moi orgullosa.
  Para que os resultados non se reduzan a cero,
  Debemos limpar a cara impura!
  
  Queixarse non é unha solución, xa sabes
  Pois decidide todo pensando, rapaces!
  E entón a rexión prosperará,
  Se defendes a liña cunha metralleta!
  
  Remata o traballo e estás xenial,
  Realmente podes chegar ao cumio!
  Aínda que sexas un mozo durante anos -
  É como darme unha bomba e non facer un son!
  
  E a recompensa será o amor,
  Contén o pracer dun mundo pecador!
  E non contradir os impulsos,
  Atrapado por unha tormentosa corrente de paixón!
  
  A fe levaranos ao Pai,
  Farao máis limpo, mellor, máis amable!
  E a aguia adora a Cristo,
  Esta é a idea do comunismo!
  Estes son o tipo de cancións que realmente che dan a andar e te dan o humor. Os guerreiros cantan fermoso e radiante.
  E seguen lanzando agasallos da aniquilación con forza asasina cos dedos espidos.
  Estas son as nenas. E ás fermosas nenas cativas, os orcos meten palancas candentes nos tacóns espidos das belezas. E queimáronos con gran crueldade.
  Estas son belezas de un nivel simplemente hiper .
  E seguen lanzando os dedos espidos ao inimigo, chícharos asasinas da aniquilación. E dos seus pezones escarlatas derramaron ultrasóns, o que provocou un tremor da atmosfera e os corvos foron lavados o cerebro e perderon o coñecemento.
  E eles, caendo, furaron as caveiras dos orcos e matáronos. E os osos de Putin morreron sangrando;
  Non, o vixiante non se esvaecerá,
  A mirada dun falcón, unha aguia!
  A voz do pobo é clara,
  O murmurio esmagará a serpe!
  
  Non sexas okrshista no trono,
  A Espada do Exército Escarlata derrocará!
  O meu elfo, non no paddock -
  Non conquistes a nai de todos - diaños!
  
  A patria é sagrada nisto,
  Nel só florece a alma!
  Pedir zapatos de bast no forno,
  O noso camiño vai ao paraíso!
  
  Haberá unha nova orde
  Onde todos son un con Elf !
  A xente será feliz
  Patria invencible!
  
  O rei da luz vive no meu corazón
  Que non coñezamos a tristeza!
  Menos mal que abrimos a porta
  As estrelas brillaban sobre nós!
  
  Na tristeza hai esperanza e fe,
  Creo que estaremos de alegría!
  A xuventude está a substituír
  Somos os nosos propios xuíces!
  
  Todo loitador é respectado
  Todos viven con coraxe.
  Vas á batalla cunha canción,
  Non hai un paso Efian máis forte !
  
  Creo que o mundo enteiro espertará!
  Haberá fin co orkshismo!
  O sol brillará!
  O camiño, iluminador elfinismo !
  Estas son as nenas aquí: a clase máis xenial e destacada. Os guerreiros lanzaron follas de afeitar cos seus dedos espidos e cortaron as cabezas dos osos de Putin.
  Estas son unhas rapazas incribles aquí. E as cinturas dos elfos son finas, as cadeiras anchas e a prensa está en relevo. Aquí, os orcos non poden resistir aos guerreiros.
  Son tan incribles e simplemente incribles. E poderosas ondas de ultrasóns son liberadas dos pezones escarlatas do peito. E os corvos volvéronse a poñer no cerebro. E quedaron abraiados e enganados. E tomárono como un club e racharon.
  E xurdiu un choque terrible. E os guerreiros cederon coa súa incrible enerxía.
  E outra vez os guerreiros colleron e cantaron;
  Por suposto, é difícil de prever
  Que agarda neste novo mundo!
  Voaremos ao ceo,
  Subindo a un avión estrela!
  
  Non hai ningún número de planetas no ceo,
  Cada un ten o seu propio mundo sublunar.
  Baixo o golpe dun remo estrelado,
  Creo que conquistaremos a Vía Láctea!
  
  Hai o mal en calquera universo,
  Pero se o elfinismo goberna...
  Entón garante a súa honra de conciencia.
  E o dualismo non se ten en gran estima!
  
  O verdugo levantou a súa espada sobre nós,
  Ameaza con interferir con vivir na felicidade!
  Ás veces dor, xemidos, choros,
  A nosa nai chora!
  
  Ou quizais perforar o espazo,
  As profundidades infinitas do espazo!
  O que ten a mente aguda pode
  Fillo marabilloso, intelixente e amable!
  
  A descendencia comeza a crecer
  Campos ricos ao amencer!
  Sobre nós está Deus o Cristo Santo,
  Con reverencia e amor para el!
  
  Entón, créeme, estaremos no ceo,
  Captando os sorrisos dos nenos...
  Grazas Señor -
  Estende o meu fío de vida!
  
  Para axudar a xente de todo o mundo,
  Aumenta o progreso e a bondade,
  Para que o país teña poder,
  Para glorificar a beleza coa lira!
  
  Despois de todo, non é en balde que es unha persoa,
  ¡Como un paxaro corres ao ceo!
  Queres facer realidade os teus soños
  No que a mente, o corpo!
  . CAPÍTULO No 22.
  As nenas cantaron tan deliciosas e María Kolesnikova foi estupenda
  Esta foi unha canción tan marabillosa que cantaron as nenas. E que bonita resultou ser esta canción. Así cantan xenial as mozas guerreiras. E teñen voces tan marabillosas e incribles.
  Un dos elfos sinalou con intelixencia:
  - O Führer é calvo e simplemente pésimo!
  E amosou a súa longa e mordaz lingua.
  Outro elfo dixo con astucia:
  -A quen non lle gusta Putin?
  Todo o mundo adora a Putin!
  E quen non ama a Putin?
  Leva moito tempo no cárcere!
  
  Pero Vladimir o calvo,
  Non temos medo para nada
  E un pésimo presidente,
  Pensamentos estúpidos!
  As nenas exprésanse con moito enxeño e berran. E despois lanzan agullas velenosas cos seus dedos espidos e apuñalan ata matar os osos de Putin.
  E despois collerano e comezarán a cantar;
  Non hai outra Patria no universo,
  O noso planeta é como unha estrela no ceo...
  Con fe, esperanza e soños puros,
  Conquistaremos obxectivos brillantes!
  
  Fomos os primeiros en dar un paso no espazo,
  Elfarin deunos a chave do ceo !
  Todos son agora como un mago avanzado,
  Pode experimentar o bordo tormentoso do mundo!
  
  Ben, imaxina os vellos tempos...
  En peles de animais corremos cun club!
  O tema do progreso é imperecedoiro, eterno,
  Que a ciencia nos faga fortes!
  
  En lugar dunha recompensa hai espiñas baixo os teus pés,
  Esta natureza é como un lobo malvado!
  O corvo grita: home, cala...
  E os querubíns sonríen a cara con tanta rabia!
  
  Só hai unha saída do abismo,
  Deus Todopoderoso é o poder da Creación.
  Serás os elementos, créame, señor,
  Se a percepción chega ao coñecemento!
  
  Así que non te aburras na túa mesa, nena
  Gañades un gran poder!
  Farás un paraíso para ti, mozo,
  Podes crear o que só podes soñar!
  
  Nos novos mundos tamén se necesita coñecemento,
  Os nosos irmáns están alí, creo que os familiares.
  Que non haxa hostilidade no universo,
  Todos somos a familia da nosa Nai Elfa!
  Así cantaban as nenas de xeito enxeñoso e orixinal. E as súas voces simplemente dan a luz milagres.
  Así o levarán, e as nenas cantan moi ben. E de novo poden comezar a cantar a todo pulmón. E mostra as túas voces con corpo e moi chulas e deliciosas.
  Estas son as rapazas, se cantan ou tocan, será moi chulo.
  E os guerreiros volven disparar lóstregos dos pezones escarlatas dos seus peitos e matan os orcos. Todo sucede paradoxalmente dun xeito militar. E os tacóns redondos e descalzos das nenas arroxan bólas destrutivas de aniquilación. O que ten un efecto verdadeiramente devastador.
  E as nenas elfa literalmente conducen aos seus opoñentes, neste caso os osos de Putin, ao cadaleito. E prodúcese unha batalla tan fundamental e continua coa destrución total.
  E os guerreiros móstranse extremadamente valentes. E collerano e asubiaran con gran furia, usando os seus dedos espidos. E este asubío é enxordecedor e bate no cerebro. E crea unha revolución nas cabezas dos corvos.
  E eles, perdendo o coñecemento, caen e atravesan as cabezas dos orcos cos seus peteiros afiados.
  Despois volven cantar con moita ilusión e mostran os dentes;
  Oh Pushkin, o excéntrico estás equivocado,
  Non debemos enfermarnos na primavera!
  Despois de todo, o cheiro das herbas frescas de maio,
  Capaz de expulsar a todos do sofá!
  
  Os campanillazos florecen na primavera,
  Teñen a pureza do esmalte nocturno...
  Dá a luz un soño de luz suave,
  O mozo quere outra tormenta!
  
  Na primavera o frío baixará,
  A escoria do mal tormento desaparecerá...
  Cazando gloria para sempre,
  ¡Bebe o alento doce da virxe!
  
  Como todo é bo na mocidade,
  E maio é a mocidade da natureza!
  Un pico carpintero bate cun cincel,
  O trono treme, vomitando as bóvedas!
  
  Na primavera os regatos gorgotean coma un trino,
  E as musas salpican as ondas sonoras delas.
  Aquí están as bagas crecendo -
  A beleza quenta o corazón!
  
  Todo na nosa comarca é fermoso,
  A herba é como o veludo no vestido dunha dama.
  Porén, cegueira
  Esfórzate por vivir na cidade teimudamente!
  
  Por que necesitamos unha cidade e unha aldea,
  Convértete nun salvaxe e camiña polo bosque.
  E se hai neve,
  Correr descalzo só fai que sexa máis fresco!
  
  O clan concedeu tal poder,
  Que podemos reinar coma deuses.
  Aquí está dourado o centeo no campo,
  A cara severa da icona brilla!
  
  Svarog eslavo Santo Padre -
  Mandounos amar e vivir polos nosos irmáns!
  Quen é nobre, ben feito,
  Despois de todo, o propio Creador aceptou a crucifixión!
  
  E o cabaleiro afiará el mesmo a espada,
  Porque hai violencia na vida!
  O Señor dixo: Non che darei paz,
  Despois de todo, inferno, a crenza é impotencia!
  
  Así que non creas que o sono é o ceo,
  De feito, a esencia da felicidade é o movemento.
  E loitas así que atreve -
  ¡Para que o verdugo pida perdón!
  
  E se retirou por si mesmo,
  Rod axudará, crea o teu fillo!
  Quita o po e o desorde da túa cabeza:
  O que te fai queixar: rexeitareino!
  As batallas continuaron con gran tenacidade e alcance. Corría moito sangue. A maioría das nenas elfas pelexaban, usaban os dedos espidos.
  E se loitan, é extremadamente mortal, destruíndo os osos de Putin.
  Hai que dicir que as batallas son tan sanguentas. E as nenas aínda están nos tanques piramidais de Zelensky.
  E este é un ataque extremadamente brutal. E ten un impacto de estilo ataúde duro.
  E os dedos descalzos lanzan agasallos de aniquilación con gran forza destrutiva.
  E as nenas duendes cantan aínda máis;
  A miña Patria é unha alma vigorosa,
  Non ten igual neste mundo malvado...
  Despois de todo, que boa é Elfia...
  Hai moita calor e luz nel!
  
  Loita por ela, ao inferno cos corvos,
  Despois de todo, non hai patria máis valiosa neste mundo!
  Despois de todo, o egoísmo é unha mentira criminal,
  E o demo cruel sorrí coa súa cara noxenta!
  
  Que fixestes polo país? rapaces, somos aguias,
  O que podemos facer polo Patronímico non é suficiente!
  Somos fillos gloriosos - considéranos iguais aos deuses,
  Derrubemos o que está no camiño dende o pedestal!
  
  Ó miña patria é terra sagrada,
  Ás veces esquecémonos de atenderte!
  Considera o equipo como unha soa familia,
  ¡Pai compañeiro sabio xenio Fralin !
  
  No meu gran país, hai un símbolo querido,
  Ese escudo de armas cunha aguia bicéfala estendido!
  Loita co arado, coa horda maldita,
  Persoas do orgulloso Solntslavnaya Elf !
  
  Aquí está o meu exército: entrou en Orklin, atronando,
  Hordas de nazismo que arrastran os malos espíritos!
  O que quedaba dos "Tigres" e das "Panteras" eran restos de lixo ,
  Os diaños infernais xa teñen ganas de coñecerse!
  
  Derramaranse coa lava do inferno - discursos,
  De que falaba o pregoeiro dunha bandada de corvos!
  E os caídos subirán á vida eterna,
  Deus Rod dará un estilo de vida glorioso,
  Só non contradir ao Señor,
  Sexamos firmes na fe: ti e eu!
  Así que as nenas cantan moi ben. E soltan agasallos de aniquilación con grandes puños. Esa é a cantidade de destrución que todo isto trae.
  E así o colleron os guerreiros e de novo, con moito entusiasmo, soltaron un raio dos pezones escarlatas dos seus peitos e realmente o colleron e fodiron. Isto é moi xenial e destrutivo. E sen cravos, digamos.
  As nenas ríen. E entón a elfa de pelo roxo presionou o seu pezón escarlata no botón da bazuca e cantou:
  - Gloria, dinnos os elfos,
  Os orcos terán vergoña!
  As nenas cantan deliciosas e rebotan como pelotas. E as pelotas son especiais para o ping pong.
  E por suposto, os pés descalzos lanzan agullas velenosas e eliminan os osos de Putin.
  Ao mesmo tempo, as rapazas tamén cantan;
  Golpear directamente sen esconderse,
  Hai moito tempo que non hai fe nas palabras!
  Os poemas deberían disparar como tanques,
  Golpea o adversario nos lombos!
  
  As cousas son como os sons dunha metralleta -
  Para que o regato flúa continuamente!
  E unha labazada na cara, unha explosión de granada,
  E de medio rublo un remuíño de rublo!
  
  Non podes construír a felicidade coa violencia,
  Pero non hai vida sen violencia!
  Fai que outros caminen na fila,
  Terá comida para xantar!
  
  Podes xogar xogos malvados,
  Pero as boas accións son necesarias...
  No fondo somos gatos, non tigres,
  E unha vasoira pode darche unha patada no cu!
  
  Si, a espada é unha garantía fiable,
  Hai verdade nel, non culpa!
  Non sexas un gobernante rudo,
  Non adores a Satanás!
  
  Hai alegría en cada folla do bosque,
  Hai alegría en calquera millo.
  Entra axiña ao abismo da vellez -
  Deixa desaparecer a cana da túa tempa!
  
  Non te podes comprar unha conciencia,
  E non poderás vender a túa honra!
  Escribimos unha historia sobre a vida,
  A fortuna é unha madrastra non unha nai!
  
  Feliz o que non ten medo á morte,
  Despois de todo, só os valentes; sabe, el vive!
  Voamos alto coma un paxaro falcón,
  Cando flotas, xa superaches a proba!
  
  Para un covarde hai inferno e ceo,
  E o valente agarda a dor cun sorriso!
  Queres máis felicidade?
  Derreterás o xeo dos corazóns!
  
  Entón calquera será o teu irmán,
  Entón o loitador é honrado en todas partes...
  Tanto a casa como o abrigo permanecerán en harmonía,
  O entusiasmo achéganos ao heroísmo!
  As nenas cantaron xenial. Guerreiros encantadores dunha clase impresionante. Tenta achegarte a estes rapaces. E os guerreiros son fermosos e brillantes.
  As mozas guerreiras mostran o seu temperamento salvaxe. E brilla con ollos de zafiro.
  lanzarán algo hiper-destrutivo dunha vez.
  E a forza das nenas aínda está no seu aplomo cósmico. E os raios caen dos ollos e dos embigos.
  E as nenas tamén vomitaban chícharos de destrución total cos seus tacóns espidos. E mostraron algo parecido cun paso salvaxe e un ataque de alcol.
  Estas son as nenas incribles e únicas aquí. E como o mostran todo.
  E de novo lóstregos dos pezones de rubí do peito. E os corvos caen baixo os golpes e caen, derrubados polas descargas. E os peteiros atravesan as cabezas de todo tipo de orcos.
  Ao mesmo tempo, as rapazas cantaron con moita ilusión;
  Non hai patria máis fermosa de Elfia,
  Loita por el e non te derrames!
  Non hai persoas máis felices no universo
  O universo enteiro é un facho de elfo da luz!
  
  O país de todos ten os mellores avións,
  E os coches son simplemente de primeira clase!
  Os amigos están a piques de voar ao espazo,
  Polo menos ameazar a Karabas desde a clandestinidade!
  
  Os tanques de Orklin romperon a todos,
  E en Orktai camiñaron ata Oklin !
  Vemos elfinismo co Sol ao lonxe,
  Deixa que os barcos naveguen cara a Venus!
  
  Construiremos cidades en Marte
  E conquistaremos Xúpiter!
  Que haxa felicidade en todo o universo,
  E a nota será só cinco!
  
  Non hai país de consello máis querido para nós,
  E non podías atopar un máis querido e fermoso!
  O xenial Fenin foi o primeiro en comezar,
  Phtalin continuou o seu camiño!
  
  Orkler quería romper a nosa paz,
  E atacou insidiosamente na calor do verán!
  Alguén puxo un puñal nas almas,
  Ter feito un pacto con Satanás!
  
  Os malvados orcos non tiveron éxito no seu intento,
  Fai anacos a Elf e os elfos !
  Non foi o Goldfish quen axudou,
  E un forte golpe de tesouro !
  
  E tampouco é o Señor quen che axudará,
  E habilidade, honestidade, bondade!
  Que os demos non sonran as caras depredadores -
  Non rompas o deseño do parafuso!
  
  A fe pode mover montañas
  Se tes motivos para crer nel!
  E entón recibiremos un milagre, irmáns,
  O que nos deu valor e honra!
  
  Os que morreron non deben chorar amargamente,
  Porque a carne é só fume fráxil!
  E as zapatillas de deporte serán substituídas por zapatos de bast sucios,
  Nun mundo novo - novo novo!
  
  E entón, ao son da corneta de Rod,
  Coñeceremos amigos e coñeceremos aos nosos antepasados!
  Porque a natureza se inclina ante nós,
  Construiremos o noso propio paraíso!
  As nenas, por suposto, cantaron moi ben e amosaron a súa lingua tan longa e fermosa.
  E os dedos espidos lanzan agullas moi afiadas e mortais. Isto é xenial.
  E caen directamente na gorxa e na boca dos orcos. Producindo un efecto killer.
  Un elfo con cabelo carmesí colleu e deu patadas aos osos de Putin, e botounos cunha mamila de amorodo. E resultou moi chulo.
  Estas nenas e os seus tacóns espidos fan marabillas. E teñen un impacto tremendo.
  Así foden, e empurramos con raios e mostremos os seus destacados pasos de morte e destrución dos pezones escarlatas.
  E de novo, a partir de pezones de rubí, un efecto extremadamente combativo e único e enterrando os osos de Putin no cadaleito.
  E entón as nenas volveron a cantar;
  Prometín á gran Patria,
  Servide o universo, traendo luz eterna!
  Que as dificultades e os tormentos desde o principio,
  Queres chorar, coma se foses un neno!
  
  Oh, canta pena hai Deus no universo -
  É coma se este Creador fose o demo do universo!
  O edificio será destruído por un terrible golpe,
  O mozo explotado irá á súa tumba!
  
  Non, non busques o recoñecemento doutro,
  Para a gloria da nosa Santa Patria!
  E necesito coraxe sobrenatural,
  ¡Para non seguir sendo un miserable escravo!
  
  Despois de todo, o espazo non ten forma de círculo,
  É infinito, como o pensamento humano!
  E unha persoa busca un amigo nos espazos,
  Aínda que o noso destino é loitar e loitar!
  
  Non nacemos para gozar de brazos cruzados,
  A cousa é dura, pero non hai outra maneira!
  Despois de todo, os rusos sempre souberon loitar,
  Eu tamén son un guerreiro, aínda que son novo!
  
  Non mentirei, sendo un engano impío,
  Encántame a guerra, non ocultei os meus sentimentos!
  Pero fíxome difícil entender,
  A Patria xeme, querida!
  
  E agora teño unha opción de novo,
  Loita con honra ou morre!
  Entón, o aliñamento nas cartas do destino caeu,
  No fondo só hai un abismo e un poste de apoio!
  
  Pero agora xuntei a miña vontade nun puño,
  Lin a oración e tensei os músculos!
  Bota o inimigo do pedestal,
  Unha corda tocando no corazón!
  
  Agora sei que é real gañar
  Que Elfia reine para sempre!
  Seremos os máis distantes dos planetas,
  Imos glorificar o Elfo en poemas e poemas!
  
  Para fortalecer o país de Santa Elfia,
  Deberiamos ter coñecemento do espírito!
  Pedíronlle ao Todopoderoso en oración:
  Para que a luz do mundo do saber non se apague para sempre!
  Despois de todo, as nenas aquí son só elfos glamorosos. Son tan fermosos e incribles. Non, non podes pasar deles.
  Podes permanecer admirado por tales nenas durante moito tempo.
  E se tamén o collen e te pegan con raios dende o teu embigo.
  E os osos de Putin queimaranse moito.
  Estas son nenas incribles - a calidade máis destacada. E mostran as súas sorprendentes pasaxes.
  Un deles, un puto orco, sinalou:
  - Alexandre Magno descansa!
  Outro acordou:
  - Descansa e celosa!
  E cos seus dedos espidos lanzou o agasallo da aniquilación con forza asasina.
  Eran unhas rapazas incribles aquí. Só enerxía e forza esmagadora.
  E así os guerreiros retomaron e cantaron;
  Viviu coa avoa
  Dous gansos alegres...
  Apareceron os orcos
  Os gansos pariron!
  Por suposto, estes cantos aquí son os máis brillantes e deliciosos con gran sensación.
  E os elfos mozos tamén loitan. Son personalidades de gran envergadura que actúan cunha actitude colosal.
  E os mozos tamén amosan proezas. E os rapaces elfos, que aínda son nenos e lanzan agasallos de aniquilación cos dedos espidos. E tamén cantan;
  Nunha campaña pioneira, non sexas débil,
  Aínda que o camiño é difícil cando hai guerra!
  Para a gloria da Patria - o Poder Santo,
  Despois de todo, a fe e os rapaces saben que é importante!
  
  Hai pouco o ceo estaba tranquilo,
  As espiguillas floreceron como ouro no campo!
  Pero Putin meteunos un fociño de porco na cara,
  Deus lle conceda chegar á tumba!
  
  Baixo o corno imos acampar,
  Pero o noso camiño está en Orkmacht na parte traseira.
  O pobo orgulloso da Patria Radiante,
  ¡Estamos todos enfadados xuntos!
  
  Chega o outono cun vento mordaz,
  Pero aínda non uses zapatos!
  Díxolle a un amigo: corre ata pronto,
  Sabe loitar contra os pioneiros do exército!
  
  Descarrilamos os chanzos,
  E de emboscada batemos as columnas!
  Os nenos corrían descalzos pola neve,
  E os pastores rugen por detrás!
  
  No frío, un lume cóbrenos,
  Para reducir o escalofrío polo frío polo menos un pouco!
  Dispara a escuridade que o Elfo cubriu de maldade,
  Restaura o fío roto!
  
  Ó Xesús, Señor da Terra Santa,
  Prometiches graza ás nacións!
  Agora a palabra misericordia é dalgún xeito salvaxe,
  Arredor de só unha pedra no metal frío!
  
  Despois de todo, no frío, ata as rosas se arrefrían,
  Pero o corazón se Deus vive santo!
  Entón os vellos témpanos de xeo derreteranse,
  E nos ríos correrá o mel máis doce!
  
  Despeguemos as cadeas da tiranía da Patria,
  Un home orgulloso endereitará os ombreiros!
  En liberdade, claro, todos somos máis felices,
  Engade velocidade ás estrelas correndo de longo alcance!
  Estes pioneiros -descalzos e bronceados con pantalóns curtos- son simplemente marabillosos.
  E os seus pés infantís botan pequenos pero destrutivos chícharos da morte.
  E as nenas elfa pelexan.
  E as nenas da xente glamorosa, mentres o toman, venceron ao inimigo premendo botóns con pezones de rubí dos seus peitos. E todo resulta moi marabilloso e mortal.
  Os pés dos guerreiros, por suposto, están sen zapatos. Están descalzos e sorprendentes.
  E capaz de crear un verdadeiro corpo.
  Ou quizais sexa unha cuestión?
  E o corpo da nena é musculoso e os músculos están alicatados. E non atoparás ninguén máis fermoso que esas nenas. Farán o que outros non poden facer.
  E se as nenas xa asubían, entón os corvos caerán sobre as cabezas dos osos de Putin e romperán as súas caveiras.
  Isto realmente será moi e super.
  . CAPÍTULO No 23.
  Maria Kolesnikova foi a primeira aquí e unha rapaza moi chula. E que non fai ela? E o seu equipo tamén está a unha gran altura, simplemente hiperactivo .
  E entón as nenas collerán e cantarán;
  guerreiro elfo valente -
  Ao parecer, non coñeces o medo desde que naces!
  Pero en realidade é un parvo
  Nunca recibirás a salvación!
  
  Esta é a maxia lóstrego da rabia;
  O poder dos espíritos sen límites!
  Esparexe os ósos en cinzas,
  Atoparás a morte nas gadoupas da natureza!
  
  Os teus ósos endureceranse coma pedra,
  Porque o feiticeiro lerá aquí un feitizo!
  Imos botar unha pequena mina debaixo de ti,
  Algo para a edificación dos demais!
  
  Pensaches que eras capaz
  Derrota-nos cun poderoso progreso!
  Pero como demos no ventre,
  Estás baixo unha presión furiosa!
  
  Non hai oportunidade para os condenados
  Derrota a nosa semente depredadora!
  Rematemos o asunto con obscenidades,
  Sen continuar falando baleiro - tonterías!
  
  Corvo lonxe de aquí -
  Os meus xerfalcones volveron salvaxes!
  Botemos a Xudas ao inferno;
  Esnaquizando o firmamento con furia furiosa!
  
  E entón a nosa maxia é tormentosa,
  Nunca haberá barreira!
  A música será fabulosamente marabillosa,
  Como o ruxido dunha fervenza que rebenta!
  
  Estarás ata o pescozo,
  Lava que vai derreter ata as rochas!
  A ftalina tampouco axudará ,
  E calquera que goberne o imperio!
  Isto resultou ser realmente xenial. As nenas cantan e mostran os seus peitos espidos con pezones escarlatas.
  Son tan fermosos. E teñen a mesma roupa: bragas finas. Pero as bragas son de diferentes cores e cores, e con debuxos.
  Estes son verdadeiramente super guerreiros. E son capaces de facer todo aínda máis fresco e mostrar forza.
  Entón, unha nena con cabelo de lunares verdes agarrou o xeneral orco polo nariz cos seus dedos espidos. E como vai presionar.
  Aquí están as nenas chirriando:
  - Un dous tres,
  Fai anacos o orco!
  E outro golpeou co cóbado a outro orco na tempe. E caeu morto.
  Así son estas mozas: só hai que dicir que son guerreiras de súper e hipernivel .
  Proba a achegarte a estes. E dos pezones escarlatas os peitos están tan fodidos que nin un empedrado parecería suficiente.
  Pero ao mesmo tempo, as rapazas tamén cantan;
  As garras de tigre - o poder do aceiro,
  ¡Erupción!
  Os horizontes esmorecen
  O exército monta Orkiskhan !
  
  Pero o noso guerreiro é forte coma un elfo...
  Non rompas a presión dos réptiles!
  Mesmo un rapaz novo
  Mostrarache como vencer!
  
  Despois de todo, en Elfia a espada é coma unha frauta,
  Coñece tamén a arte de loitar!
  Fai subir as túas bandeiras
  Co rostro de Deus - Xesús!
  
  Para gañar a tarefa é isto,
  Non para os débiles - en espírito e corpo!
  Okrmakht invadiu no verán quente,
  Así que destrúeo con habilidade!
  
  O noso exército é unha marabilla para todos -
  Ela ten forza máis aló do límite!
  O mar incharase violentamente,
  Unha onda gris está salpicando!
  
  Cortamos a horda cunha espada,
  Putin tamén será golpeado!
  O guerreiro mide os quilómetros,
  Mata os viles parasitos!
  
  O Führer pensou que capturaría a todos,
  Pero en resposta, un golpe con espadas!
  E o noso home dixo: abonda,
  Non serás recibido con bolos de Pascua!
  
  Nin os Tigres poden salvarte
  Temos control sobre eles!
  E baixo a cor da lila en maio,
  Avanzamos teimudamente!
  
  Así que lembra, mozo cabaleiro,
  Como se a Patria fose sagrada para todos!
  E das iconas as caras santas -
  Din: que será santo!
  Así cantaron as rapazas e expresaron as súas palabras de forma moi agresiva e amosaron a súa intensidade comunista. E se o levan, cantarán e mostrarán os seus dentes de perlas.
  E presionarán coa axuda dos pezones escarlatas do peito. E resultou moi chulo, cun poder rechamante.
  As nenas cantaron:
  O Führer é calvo,
  Moi pésimo...
  Dálle un golpe,
  Non imos crer as bágoas!
  De novo as nenas loitaron contra os orcos cunha furia incrible. E mataron os osos de Putin, levantando montes de cadáveres.
  Os elfos actuaron con moita enerxía. E cortaron os orcos, coma se lles cortasen a cabeza con espadas. E martillaron desde o aire coa axuda de avións de ataque. Lembraba algo á Segunda Guerra Mundial.
  Só por un lado hai nenas, e por outro lado hai osos Putin desagradables. E todo parecía moi chulo.
  E tanto sangue foi derramado - foi simplemente incrible. E corría toda unha fervenza.
  Hai un ataque aos lobos,
  Baixo as tormentas de neve o ouveo do aceiro!
  Borraremos aos tolos en cinzas,
  Tan firmemente na testa - non estamos en tristeza!
  
  E xogará entre os ósos,
  Guitarra da morte feroz e fría,
  E agardará por invitados elegantes
  E traerá grandes noticias,
  E por sorte o homosexual desaparecerá!
  Vento alegre! Vento alegre!
  
  Despois de todo, non podes atopar un exército máis xenial,
  Calquera que o teña difícil sabe que é mentira!
  E non hai xeito doado,
  Como un peón galopando cara a unha raíña,
  Só o intelixente pon xaque mate baixo a presión do tempo!
  
  E declararemos un cheque terrible,
  Que os pasos dos elfos sexan rápidos!
  Forward Elf, ataque en formación próxima!
  Entón o Shah derrotado foxe,
  Que sinta o burro
  E o elfo será para sempre un heroe voador!
  
  
  Cocemos empanadas con vitoria,
  Cobraremos débedas en broma...
  E que a sorte estea connosco para sempre!
  Axuda aos que son débiles
  E non sexas tímido se os teus inimigos son teimudos,
  Levantemos máis alto o estandarte da Patria!
  Así cantan as nenas magníficas e únicas - da máis alta clase e nivel.
  E se as nenas o collen e ouvean? E parece tan fermoso e único.
  Mozas que poden crear calquera cousa nun abrir e pechar de ollos. Ou, pola contra, colle os osos de Putin e trituralos en po.
  Ao mesmo tempo, tamén loitaban os mozos elfos. Que loitaron como heroes.
  E ao mesmo tempo cantaban rapaces moi fermosos;
  Ti es a Deusa do amor puro e brillante,
  A encarnación do resplandor infinito da luz!
  Sen ti, só os ceros se conxelarán no meu corazón,
  E a túa mirada está cegada coma un cometa!
  
  Entre as luces do infinito océano estrelado;
  Ti e mais eu volábamos nos ceos coma aguias,
  E os teus beizos brillan con rubíes,
  Faláronme apaixonadamente do amor!
  
  Soño con nunca esquecer esas palabras,
  Conteñen mel e ámbar con nácar!
  Aínda que o destino ás veces é duro para os que se atopan con el ,
  O sol saudaranos, acariñandonos pola mañá!
  
  A paixón é máis alta que os ceos e máis ampla que a estepa,
  As hormonas están a golpeala cos seus cascos!
  E ás veces rogo Xesús Sálvame,
  Oh, non sexa Rod severo cos amantes!
  
  A beleza dos nosos sentimentos non se pode entender,
  Quen naceu sen cariño!
  O mundo é duro, señores, esta non é unha película para vós,
  E o barco agarda cun sorriso, coñece o arrecife!
  
  Pero o amor é un sentimento - non hai rexedor para iso,
  Non podes medir o tamaño das emocións!
  Aínda que non teñas idade suficiente
  Só insensibilidade, o cálculo levou anos!
  
  Haberá un paraíso no mundo, aquí hai unha gran fe,
  Despois de todo, non ten sentido loitar doutro xeito!
  E entón o río entrará en erupción como unha fervenza,
  Despois de todo, a era do elfinismo está chegando!
  Así cantaron os rapaces e quedou xenial. Son rapazas estupendas e marabillosas. Eles desenvolven gradualmente a enerxía da destrución e unha paixón salvaxe e frenética.
  Os nenos adoran as nenas e cantan:
  -A túa voz non soa para nada a da túa nai.
  Estás cantando desafinado coa voz dun orco!
  E isto parece moi divertido. Pero os mozos loitan con confianza.
  E mostran os seus maiores movementos e bromas.
  E como loitan as nenas con pezones de rubí e que fan. Ademais, as mulleres guerreiras cantan ao mesmo tempo;
  Mesmo o ceo é espinoso polos feitizos,
  A tímida lúa treme de medo...
  Non son o can de Satanás nos arredores,
  E a bruxa malvada é unha praga terrible!
  
  Hai un lugar no inferno reservado para min,
  Camiño lentamente polo inframundo!
  Tamén alí, como no mundo, hai moitas cousas novas,
  Outra alma derrubouse!
  
  Para a meiga Tártaro é un lugar fresco,
  Hai mesas, petiscos, un casino!
  Tamén hai diferentes delicias no inferno,
  E aínda máis chulo que en calquera película!
  
  Nin vostede mesmo coñece aos cabaleiros
  Como podo castigarte severamente!
  Vos paxaros estúpidos soñades co paraíso,
  É mellor estar no Hades, alí hai un exército malvado!
  
  Dareiche forza se me inclinas,
  E de xeonllos é coma un plop diante de Deus!
  Entón convértete no comandante da cabalería infernal,
  Que sílaba tan chula, xa sabes!
  
  Despois de todo, facer o mal é unha boa acción, irmáns,
  Hai moita dozura nel, non o entenderás!
  E non entenderás onde queda e onde está ben,
  Polo que me podes dar cinco!
  
  Podo facer calquera cousa, nos elementos da destrución,
  Non teño igual neste mundo...
  A terra dos meus logros encherase,
  Infinidade de problemas no mal do demo!
  
  Pero non cho darei e non o compartirei contigo,
  Mellor aínda, rociareino no po da neve...
  Lembra das iconas que se enfronta con tristeza,
  Despois de todo, nunca serás un can no ceo!
  Isto é moi xenial e destrutivo. Pero as mozas dispersaranse. E imos botar coma pelotas. E os seus pezones son tan rubíes e incribles.
  E os propios guerreiros mostran as máis altas acrobacias e manobras acrobáticas. E é moi delicioso.
  Que máis poden facer as nenas? Polo tanto, é usar pezones escarlatas para presionar os botóns do joystick e soltar agasallos asasinas de aniquilación. E esnaquiza aos adversarios sen ningunha pena nin dúbida.
  Ademais, os orcos tamén torturan ás nenas. E en particular, gústalles moito meter electrodos no útero de Venus e pasar corrente.
  E, ao mesmo tempo, fritir os tacóns espidos e redondos das nenas. O que é moi efectivo e doloroso.
  Ás veces, os orcos usan pinzas ardentes para romper os dedos dos pés das graciosas pernas das nenas. O que, certamente, tamén dá un efecto letal.
  E as nenas ruxen e sorren ante isto.
  Os elfos aguias-cabaleiros son coma nenos,
  Apoio á eterna mocidade do país!
  Aínda que a morte queira envolvernos en cadeas,
  Pero somos fillos inmortais da Patria!
  
  Calquera negocio é argumentado con habilidade,
  Se o pobo elfo a toma sobre el!
  Non seremos quebrados polas maquinacións de Lucifer,
  Cre na presión da horda, derrotarán o exército!
  
  Así como o abismo non bota forza á batalla,
  Podemos, créelos, resistiremos!
  E os soldados que morreron resucitarán -
  Porque Lade é o xenro dun cabaleiro caído!
  
  Estás orgulloso e maxestuoso,
  Pero ao mesmo tempo, como un salgueiro, é modesto...
  Poderoso poder élfico -
  ¡País santo, radiante!
  
  Hai moitos bandidos nas estradas do mundo,
  ¡Afian puñais e machados!
  Despois de todo, algúns teñen a Cristo como ídolo,
  Para outros, toda a súa conversa é impura!
  
  A xente esqueceu os sinais de Deus,
  Só queren morder o gancho...
  E o feito de que Deus non tiña sede de vinganza pola morte,
  O pecador, o estúpido, non cre!
  
  E estamos nunha guerra polas reliquias do cristianismo,
  Chegamos a Constantinopla - loitando.
  E o khanato fíxose humilde e sometido,
  Os continentes alégranse, ata cinco!
  
  Agora o camiño de Elfia é a luz do mundo -
  Sélle fiel, como o Señor mandou!
  A vitoria é o pico principal,
  Un sinal de cambio afortunado está chegando!
  Así cantaban as nenas fermosas e encantadoras. As súas voces son como doce mel. E flúen polo aire.
  E os dedos descalzos lanzan chícharos da morte ao inimigo, literalmente destrozándoo. E todo parece extremadamente destrutivo.
  E entón un dos elfos lanzou unha pesada granada da morte co seu pé descalzo e gracioso. Pasou voando e destrozou unha masa de osos de Putin.
  A nena colleuno e cantou:
  - Cacao, oh cacao,
  ¡Inmediatamente hai menos orcos!
  E outros guerreiros serán alcanzados polos raios dos pezones escarlatas dos seus peitos. Numerosos corvos tomárono todo á vez e caeron. Sufriron un grave infarto e acabaron en coma. Os picos que caían golpearon as caveiras dos osos de Putin.
  Así o tomaron os guerreiros e marcharon. E patearon con forza.
  Despois de que comezaron a cantar de novo;
  Os desertos son quentes, as neves son frías,
  Somos guerreiros elfos que defendemos a nosa honra!
  A guerra é un negocio sucio, non un desfile continuo,
  Antes da batalla , é hora de ler o Salterio!
  
  A xente amamos a xustiza e servir ao Señor,
  Despois de todo, isto conclúe en ruso, espírito puro!
  Unha doncela cunha forte roda que xira deixa caer as sedas no seu rostro,
  Sopou un refacho de vento, pero o facho non se apagou!
  
  Rod deunos unha orde: protexe ao Elfo coa espada,
  Pola Santidade e a Patria - os soldados serven a Cristo!
  Necesitamos lanzas afiadas e espadas fortes,
  Para protexer o eslavo e bo soño!
  
  As iconas de Solntslaviya neles son a sabedoría de todos os tempos,
  E Lada e a Nai de Deus son unha irmá da luz!
  Quen estea en contra do noso poder será marcado,
  A Rusia eterna é glorificada no corazón dos soldados!
  
  En xeral somos persoas pacíficas, pero xa sabes orgullosos
  Quen queira humillar ao Elfo - será golpeado duramente cun garrote!
  Construímos a un ritmo furioso: somos o paraíso do planeta,
  A familia será grande: teremos fillos co noso querido!
  
  Fagamos do mundo enteiro un resort, ese é o noso impulso,
  Imos as bandeiras da Patria para a gloria das xeracións!
  E cancións nacionais, aínda que cun motivo...
  Pero nobre alegría, sen o limo da preguiza poeirenta!
  
  Quen ama a Patria enteira e o deber fiel co tsar,
  Para o Elfo fará esa fazaña, a batalla aumenta!
  Douche un bico, rapaza madura,
  Deixa que as túas meixelas florezan como a cor dun brote en maio!
  
  A humanidade está esperando o espazo, voando sobre a Terra,
  Pagaremos as estrelas xemas nunha coroa de flores!
  Que de súpeto se faga real que o neno co soño o levou,
  Somos os creadores da natureza, non os loros cegos!
  
  Así que fixemos un motor - bam, a partir de termoquarks ,
  Un foguete de movemento rápido, cortando a superficie do espazo!
  Deixa que o club te pegue non na cella, senón no ollo,
  Cantemos o himno á Patria con voz poderosa!
  
  O inimigo xa corre coma unha lebre,
  E ao perseguilo, conseguimos os obxectivos correctos!
  Despois de todo, o noso exército de elfos é un equipo poderoso,
  Para a gloria de Solntslaviya - que o honor goberne o Poder!
  Os guerreiros cantaban tan fermosamente. E soltaron auténticos lóstregos dos pezones escarlatas do peito. E golpearon os corvos e fixéronos caer de choque. E os corvos caeron rapidamente sobre as caveiras dos orcos, perforando e golpeándoos.
  Isto parecía moi xenial e destrutivo.
  E as nenas sacaron a lingua, ruxiron e cantaron:
  - Somos os máis fortes do mundo,
  Podemos esmagar facilmente a todos os orcos...
  Mata os osos enfadados no baño,
  Ás veces é difícil sentir pena por eles!
  Así cantan as nenas. Son coma serpes manchadas con linguas velenosas.
  Ou poden collerte e picarte, e doe tanto que a ninguén parece importarlle o suficiente.
  E os seus pezones escarlatas presionan botóns e producen unha gran e colosal forza de destrución nas filas dos osos de Putin.
  E é moi agresivo e cruel.
  As nenas tamén poden ser alcanzadas polos raios dos seus embigos. E espállanse en diferentes direccións, e os corvos enredan na rede. E despois caen, estupefactos.
  E rompen os próximos cranios do exército dos osos de Putin.
  Mentres, rapaces pioneiros en pantalóns curtos lanzan agullas aos osos cos seus pés descalzos e infantís e cantan;
  A ola esmeralda salpica pola borda,
  As estrelas do ceo enriba de nós brillan.
  O pracer dun corsario cun viño perfumado,
  Que hai para mañá, só o Señor sabe!
  
  E, por desgraza, tampouco se pode saber nos mapas,
  Que lle reserva a Fortuna aos corsarios...
  Haberá unha doncela na cama baixo o seu teito natal,
  Ou o demo está afiando os nosos cornos no inferno !
  
  Haberá abordaxe ou tiroteo,
  Deitarás a cabeza no abismo maligno.
  Tal é o destino do filibustero Palas,
  Nade a través dos mares cos formidables elementos!
  
  Non obstante, este aliñamento da vida é bo,
  Que non hai unha rutina aburrida de oficina.
  É difícil nadar en tensión, non hai palabras,
  Pero todos somos familia, estamos unidos!
  
  Se nos atopamos cunha fragata onde veñen por nós,
  Non importa, imos á batalla cunha canción que sona!
  Un reducto nunca é completamente inexpugnable,
  A voz dos reis cunha coroa demasiado orgullosa!
  
  Recuperaremos o noso e chegaremos ao éxito,
  Se tes sorte, non estarás no loop!
  A perspectiva de que picoteen aos corvos,
  Dígovos a todos os irmáns: non o acepto!
  Estas son as sanguentas batallas que teñen lugar aquí. E as nenas demostran unha clase simplemente aterradora e incrible. E desde os pezones escarlatas do peito seguen a botar ondas moi destrutivas e destrutivas con moita forza e enerxía.
  E cobren os corvos e fanos caer, abraiados e estupefactos.
  E as nenas golpean os pés descalzos, botan agullas velenosas aos orcos e cantan de alegría;
  Caer, postrar, postrar,
  Dácheche este dereito...
  Non haberá máis raposos astutos,
  Ás cabras non lles importa!
  Despois de que as nenas, cos dedos espidos, de novo con moita forza colleron e botaron os agasallos da morte. Pasaron voando e levaron moitos osos de Putin e destrozáronos.
  Os guerreiros seguiron camiños separados. E rompen os osos de Putin en anacos pequenos.
  E tamén aplican ultrasóns desde o embigo, e moitos orcos son golpeados pola luz e os tímpanos están rasgados.
  Estas son as mozas que o colleron e se dispersaron cunha forza salvaxe e frenética, imparable.
  Colle a espada e afia a folla máis forte!
  Que os teus inimigos estean cheos de enganos,
  Pero será libre, o xeo do inferno derreterase,
  Tamén faremos feliz este pequeno mundo!
  
  Somos os soldados dos exércitos élficos, cortamos directamente nos ollos,
  O medo é descoñecido para os que serven á súa Patria!
  O comandante camarada Ftalin chámanos,
  Isto significa que o guerreiro será valente, non sexas tímido na batalla!
  
  Deron luz ao comunismo - isto non é un soño,
  Contén a grandeza da xente e a mente da catedral!
  Deixa que goberne o mundo: honra e bondade,
  Varrer todo o lixo podre dunha vida difícil!
  
  A nosa Patria non ten igual - todo o mundo sabe,
  Porque o poder da xente deu vida como un paraíso!
  E por iso glorifica a Patria en todas partes,
  Se queres ser feliz, vai por iso!
  
  No elfinismo, forza de vontade e voos de estrelas,
  Non hai pico, a xente sabe que non se pode alcanzar!
  O propio Señor, sufrindo por nós, trouxo boas novas;
  Que o inimigo da raza humana converteuse en xogo!
  
  E entón, como un vals, as estrelas marabillosas bailarán,
  Que soe o trono do órgano e o acordeón!
  Louvemos a Xesús cada día e cada hora,
  O camiño do problema, os nosos problemas volverán a cero!
  . CAPÍTULO No 24.
  María Kolesnikova manda as tropas e ao mesmo tempo maldice ao tirano calvo e bigotudo. E non se esquece de tararear;
  As nenas cantan tan fermosa e encantadora. E as súas voces son tan doces, como sirenas. E a canción derrama nas copas de cristal do ceo.
  Estas son nenas tan fermosas e incribles aquí. E as súas voces son simplemente un milagre inimaxinable.
  E cando tamén usan pezones escarlatas.
  E os orcos agarran as nenas capturadas polos peitos cunhas pinzas candentes. E practicamente rápano e arrincan. E isto fai que todo sexa moi doloroso.
  Un elfo de pelo laranxa colleuno e golpeou aos orcos cunha bazuca, premendo o botón co seu pezón de rubí. Ela destrozou un par de ducias de osos Putin e cantou:
  - Chip, chío , chío, chío ,
  Colleu e picoteaba unha cascuda...
  Así que o xigante desapareceu!
  E os guerreiros sacaron a lingua de novo.
  E a outra moza golpeou ao seu opoñente co seu tacón espido e redondo. E o chícharo loitador e destrutivo voou. E a masa de orcos foi destruída dunha vez.
  Estas son as nenas aquí: un orco está contra elas, como un moco contra un touro. E causan destrución e destrución colosal.
  Pero claro, ademais deles, tamén hai rapaces elfos. Son pioneiros descalzos e poden lanzar agullas aos orcos cos seus pés descalzos e infantís e cantar ao mesmo tempo;
  O camiño do guerreiro é coma unha rosa e espiñas,
  Cando un neno corre descalzo á batalla,
  Pero hai agullas baixo os pés do neno,
  Só o están facendo para que o neno sexa xenial!
  
  En Elfia, a educación dun soldado é
  Xa é tarde para comezar cos cueiros!
  Incluso no xardín che vai ben unha granada,
  Poder defender a Patria dende a infancia!
  
  O que ensinamos nas escolas, esquéceo,
  As leccións de vida non valen para eles.
  Créeme, para lograr o destino do universo,
  Nacemos Elf Knights!
  
  Amamos, recollemos flores,
  Para nós a imaxe é de campos gordos.
  Os brotes florecen magníficamente en maio,
  En xullo é como chopos con neve.
  
  Amamos - o ruiseñor canta coma unha frauta,
  Un doce tordo piar cun clavicémbalo.
  Cando o Elfo está en amizade e non nos separa,
  Unidos, como o Señor Cristo ensinou.
  
  O noso pobo protexe en todas partes,
  En todas partes hai un forte interese pola vida.
  Onde os leóns rugen, os loros cantan a gusto,
  Un resplandor máis brillante que a propia bóveda do ceo!
  
  Construiremos moito, non imos deixar que se destrúa,
  Seremos capaces de protexer o universo!
  Para que voe a alegría da alma,
  Para que esa vida interminable se converta nun fío condutor!
  
  Entón a Patria pode apreciarnos,
  E servirémola fielmente e con honra!
  Esquece que hai tal aburrimento da preguiza,
  Que o noso barco non vai tocar o arrecife!
  Así cantan os rapaces elfos. Saben que deben loitar duramente contra os orcos por un mañá brillante.
  E se o neno elfo é capturado? Entón primeiro os orcos despoxarano. Despois colgarache no estante e azoutaránche cun látego.
  E entón, o talón espido, redondo e infantil do neno elfo será tocado por unha peza de ferro candente. E cheirará a algo agradable e chamuscado. E será simplemente xenial.
  E os guerreiros cantaron:
  Os meus tacóns, tacóns de nenas espidas,
  Xogaremos, só xogamos ás escondidas!
  E todo soa moi ben. E as nenas actúan cunha enerxía colosal. E se empezan a soltar algo, será cunha intensidade moi grande.
  E dos pezones escarlatas as nenas volverán tomar e lanzar lóstregos impactantes e destrutivos.
  E un neno pioneiro dunha familia de elfos canta;
  En balde cre o inimigo
  Como conseguiu romper os elfos!
  Rematamos a Orkmacht en maio,
  Converteuse nun cazador depredador como un xogo!
  
  O que é valente ataca na batalla,
  Os inimigos serán vencidos con furia!
  Evaporarémolos cunha vasoira no baño,
  E o fío da vida converterase nun bucle!
  
  A Patria é tan fermosa coma o sol,
  Poderoso e poderoso xigante!
  Deixa que a canción flúe coma un regueiro que sona,
  Demostramos talento nel!
  
  Non só nunha canción alegre,
  Encántanme os trineos, os patíns!
  Que o novo día sexa alegre,
  O abeto espallará os seus conos!
  
  E se necesitas coller a espada,
  Esta é a nosa chamada violenta!
  Gardaremos a bomba na nosa mochila
  Xoga nun tema militar!
  
  A vitoria é caprichosa,
  Non se me ocorrerá un baleiro!
  E créanme, os cumes do elfinismo,
  Un loitador covarde non o levará!
  
  Só os valentes teñen un mar de éxitos,
  Só o traballo axuda a dar a luz!
  Que chegaches á felicidade do mundo,
  O inimigo non puido derramar sangue!
  
  Entón será moi gratuíto,
  Chegaremos novas alturas!
  Un nobre acto de amor,
  Facemos a vontade do Señor!
  
  Por fe, pola luz desta idea,
  Queremos estar no ollo da Patria!
  Para que o cabelo da nai non se poña gris,
  Que cada hora sexa para min unha alegría!
  
  Daquela estará a vontade do pobo,
  Constrúe un mundo honesto hai moito tempo!
  Ata o século ata o ano cen,
  Non levaremos o xugo!
  As nenas da familia dos elfos continuaron disparando contra o inimigo. Entón, os guerreiros despregaron o sistema de foguetes de lanzamento múltiple Hurricane e golpearon a posición dos osos de Putin con todas as súas forzas. E foi simplemente un golpe aplastante.
  A masa de criaturas peludas foi destruída dunha vez.
  E as nenas lanzaron agasallos de aniquilación ao inimigo coa axuda dos seus dedos espidos con forza mortal.
  Despois empregáronse navallas e agullas velenosas. Esta é unha danza masiva da morte.
  Houbo tanta destrución e morte.
  E cantaban as nenas;
  Témpanos de xeo do océano e neveiras de prata,
  E area feita de ouro para o deserto de Karakum !
  Esta é toda a miña santa patria,
  Conforto de pensamentos duros!
  
  Construiremos moitas cidades en Elfiri ,
  Imos construír estradas e estradas ata a taiga!
  Mesmo os pioneiros son polo menos un pouco vellos,
  Poderán atopar aventuras e fazañas!
  
  O noso pobo é grande e poderoso na Terra,
  Todo o mundo ten éxito na ciencia!
  Vivimos elfinisticamente , considérao unha familia,
  Fagamos moitos feitos gloriosos no nome da luz!
  
  O noso desexo máis ardente é
  Loita pola nosa querida Patria ata o final!
  Durimar e Karabas non se demoren ,
  Para poñer a coroa vitoriosa!
  
  Patria, ti es a miña nai, o que é máis fermoso non se pode atopar,
  E ti foi unha inspiración!
  Incluso para ti desde unha aldea remota da nación Mansi,
  O Señor deu misericordia a través da ciencia!
  
  Pero cando arden as treboadas, imos á guerra,
  Este é o noso punto de honra!
  E entón un forte batallón precipitouse ao ataque,
  Só por valor, e non por vinganza!
  
  Entón é imposible levarse ben coa Patria,
  E o inimigo foxe rapidamente aterrorizado!
  Despois de todo, créeme, a guerra non é unha película,
  Ben, isto require tanto intelixencia como sentimento!
  Estas son as cancións que as rapazas alegres cantan con moita alegría. E é simplemente incrible. Son incribles e máxicos.
  As nenas incluso comezaron a ouvear con gran rabia e a escindilar os seus dentes de perlas.
  E seguen lanzando agullas grandes e destrutivas cos dedos espidos. E matan orcos.
  Ao mesmo tempo, os guerreiros tamén usan os seus pezones escarlatas para premer botóns e enviar agasallos destrutivos e destrutivos de aniquilación.
  E causan unha devastación total.
  Así de fermosos son: agresivos e eróticos.
  E cantan para si mesmos:
  Bald Führer, só es un idiota,
  O Führer calvo é unha merda apestosa!
  E mostran as súas longas linguas. E fano xirar coma unha bandada de serpes que se retorcen e todo é xenial.
  E os nenos elfos con calzóns e dedos espidos lanzan agasallos asasinas de aniquilación. E tamén causan destrución e morte considerables.
  Os guerreiros aquí son simplemente unha clase salvaxe.
  E os rapaces guerreiros son aínda máis chulos.
  Aquí un deles, pioneiros recén acuñados, comezou a cantar;
  O meu irmán e mais eu entramos nun mundo novo,
  A fortuna sorriu causticamente,
  Agora conquistaremos o mar.
  E farémonos unha tatuaxe!
  
  Aínda que eu vaia ao inferno,
  pero non vou volver á escola.
  Agora son un maldito pirata
  E non teño medo ás tormentas!
  
  Hai unha cuestión de loitar co inimigo,
  o traballo militar de Corsair,
  Aperitivo de carne con empanada,
  Que morran os inimigos!
  
  O mozo ten unha confesión:
  Coraxe, valor, honra!
  A vida dun pirata é como unha película -
  Non deixes que te coma o demo!
  
  Cando o neno chegou aquí,
  Onde o sangue adoitaba nadar .
  Satanás non nos romperá
  Créenos, converteráste nun grande!
  
  Un pirata é considerado case un soldado,
  Pero só é máis chulo...
  Despois de todo, non é unha metralleta baleira,
  Saiba que naciches libre!
  
  E o corsario terá premio,
  Collerache nun gancho...
  De feito, na batalla es un artista,
  A vaina converteuse nunha pipa!
  
  Alcanzaremos tales alturas
  Se non te atrapan nun bucle!
  O tipo non se molou no mar,
  Eu tamén aguanto a tormenta!
  
  O que pasou no pasado quedou atrás
  Tomemos un novo camiño!
  E fuxirán, xa sabes os inimigos,
  Boa sorte está por diante!
  Así cantan os elfos con gran autoridade e aplomo. E os guerreiros volven lanzar os seus dedos espidos ao inimigo, agasallos impactantes da morte.
  E todo isto ten un efecto destrutivo. A loita desenvólvese con forza furiosa.
  E golpeemos os osos de Putin dende o aire con mísiles de ataque de gran potencia.
  E entón a nena preme o seu pezón escarlata nos botóns do joystick e usa a forza destrutiva.
  E entón o impacto ocorre coa axuda dos pezones, que son da cor do rubí. E pegará aos orcos coma un tolo.
  E as nenas usan os dedos espidos dos pés para lanzar bombas de napalm sobre as posicións dos orcos. Caeu unha poderosa bomba e inmediatamente arderon mil osos Putin á vez.
  Así é como as mozas exterminan aos seus adversarios, sen pena nin vergoña.
  E tamén tuitearon:
  - Un pé descalzo mata bastante!
  E mostraron os seus dentes de perlas.
  E entón comezan a cantar;
  Cal é o principal segredo dos elfos da luz,
  Onde os campesiños sementan os campos,
  Onde non estás unha persoa aleatoria,
  Onde un vagabundo é parente de calquera!
  
  Patria Transparente da Auga,
  Chanclas de alas de pomba...
  Ó mozos anos de tormenta,
  Que che deu a túa mente?
  
  Estou bicado pola miña querida doncela,
  Pero esta rocha forxada é malvada,
  As ferraduras golpean o asfalto,
  E o demo arrastrou o bo ao inferno!
  
  Cremos no ceo dende o principio,
  Debuxa unha liña baixo o éxito cun bolígrafo!
  A Aurora lanzou unha salva de despedida,
  Creo na costa de novembro!
  
  E o mundo está abraiantemente estrelado,
  Unha treboada está arrasando baixo unha nube,
  Os chopos ruxen, os piñeiros xemen,
  Unha bágoa caeu da doncela!
  
  Creo que chegará o tempo da luz,
  E que o soño se faga realidade,
  Que haxa sol eterno e verán,
  O río flúe radiante!
  
  Créeme, a guerra fará furor,
  O conflito secará a primavera!
  E a xente será feliz
  O dono da Terra é un home mesmo!
  
  Que as fábricas sexan o xefe do proletario,
  Trae as leiteiras ao parlamento!
  Cantaremos miles de arias pola liberdade,
  Para que os peóns avancen ás damas dunha vez!
  
  Non haberá máis humillados
  Calquera traballo é un éxito!
  Seremos os nosos propios xuíces,
  E que os nenos se rían ben!
  
  Entón xuntemos as nosas forzas,
  Rompemos a parte traseira do orkshismo.
  Levantámonos coma unha aguia da tumba,
  Pero non hai maldade e vileza!
  Así cantan as nenas moi fermosa e agresivamente. E ao mesmo tempo mostraban os dentes, que brillan coma perlas. E os guerreiros lanzan granadas mortais cos seus dedos espidos de forza mortal.
  Estas nenas, de feito, beleza expresiva e forza.
  E sacarano dos pezones escarlatas e soltarán os agasallos da aniquilación con gran poder destrutivo. E tantos orcos serán abrumados á vez. Só destrución total.
  E os guerreiros tamén cantan:
  - Pecha o nariz e a boca rapidamente,
  Biotrep é máis intelixente ca ti!
  E chisca o ollo cos seus ollos de zafiro. Ou os seus ollos son incluso esmeraldas.
  E os guerreiros son tan glamorosos e marabillosamente fermosos. E se xa comezan a cantar, é xenial;
  temperamos a nosa vontade nas batallas,
  Irmán, loitaron pola Patria.
  Miramos - deron elfinismo,
  Un soldado elfo entrou en Orklin!
  
  Os nosos antepasados forxaron espadas,
  E entón as armas entraron en acción...
  Os bidueiros abren as súas pólas,
  As nenas están a facer empanadas!
  
  O Elfo ten éxito en calquera batalla,
  Ela sabe como levar as cousas coa mente.
  Ás veces arde o inferno puro.
  Pero venceremos ao adversario!
  
  Elfo protexe a Terra,
  Dá acubillo aos que están descalzos e espidos.
  Rematamos a batalla en maio,
  Orkmacht agardaba unha furiosa derrota!
  
  E despois da construción e da sementeira,
  Os campos florecen e o centeo está en pilas.
  Nenas e avós sodes heroes,
  Había xeada e neve nas trincheiras!
  
  Da nosa valerosa Patria,
  Fai unha reverencia profunda.
  Voan as bandeiras do elfinismo,
  E as pancartas de Putin son desfeitas!
  
  Os séculos pasarán debaixo de nós estrelas,
  Empire é un enxame de galaxias.
  Nunca é tarde para nacer
  E enterrar o inimigo no espazo!
  
  Pero creo que a mente estará tranquila,
  E unha persoa é como unha nai para todos,
  Aquí florece a antiga familia,
  Radiance of Glory - Grace!
  As nenas cantaban tan marabillosas, simplemente a clase máis alta de calquera cousa cósmica na terra. E as súas pernas están tan espidas e cinceladas, incriblemente áxiles e vivas.
  E os raios saen voando dos pezones escarlatas do peito e golpean os corvos. E derrubalos cunha forza enorme e letal. E moitos osos de Putin queiman.
  E os guerreiros realmente non dan piedade aos orcos. Estas son nenas tan únicas e xeniais. O seu nivel é simplemente excelente. E se tamén o sacan do ventre de Venus, enviarán ondas destrutivas de aniquilación, derrubando a todos e as súas almas.
  E entón chegou a guerra do tsunami do magoplasma. E volveuse moi difícil para os orcos. E quizais ata doe.
  As nenas estrangulan e cantan todos os orcos;
  
  Batallas no ring de loita,
  Como regra xeral, a forza non coñece límites!
  Admíteo, pido paternidade,
  De Marte, o guerreiro quería!
  
  Todas as loitas teñen unha natureza
  Que Deus Pai deu!
  E gloria á Gran Familia,
  Levado por un valente!
  
  Despois de todo, a nosa confesión é
  Da a túa vida pola Patria!
  E escoito un trono,
  Loita con espadas pola felicidade!
  
  Hai atrevemento, hai o poder da ciencia,
  Nacido do cerebro humano!
  Sen ningunha rutina e aburrimento,
  Estamos creando descubrimentos de Gloria!
  
  Somos os novos fillos de Elfia,
  Queremos que Rus sexa máis alto que todos os demais!
  Xa non hai mulleres fermosas na Patria,
  Éxito para nós Lada-God!
  
  Os deuses déronnos a razón: as mans,
  Dixeron que ti mesmo es o demiurgo!
  O que podes co poder da ciencia,
  Non só forxa un arado forte!
  
  A inmensidade do Universo agarda por ti,
  O fermoso ceo é un diamante!
  Unha primavera onde as burbullas inestimables,
  Onde está a luz do ollo agudo do Señor!
  
  Os planetas alieníxenas converteranse en fogares,
  E as estrelas son coma o Sol da Terra!
  Es un mariñeiro con ron espacial,
  Non sexas coma un pececiño roto!
  
  Ensinarémonos a inmortalidade,
  Imos construír un universo-paraíso!
  O que hai de novo será un século,
  Pasará, soña con iso!
  
  E sabe que os mortos resucitarán,
  Os cadáveres xurdirán das tumbas!
  E despois na vida eterna,
  Un equipo santo!
  Estas son as cancións que cantan as nenas bravas e fermosas. E, por suposto, de novo usan os raios dos pezones escarlatas do peito e golpean con eles os corvos.
  E aqueles abraiados, coma un mazo para o cerebro, caen mortos. E todo está feito moi ben.
  As nenas elfa mostran o nivel da súa agresión e forza - simplemente super e hiper .
  Eran ladróns tan marabillosos. Que son capaces de mostrar elfinismo e distancia.
  Tamén disparan raios dos seus pezones escarlatas, que eliminan a moitos orcos.
  E cantan a pulmón:
  Ah, Putin, es Putin, es unha cabra Putin,
  Por que topaste cos elfos coma un burro?!
  Recibirás de nós especificamente nun níquel,
  Atoparás un forte puño elfico!
  Así cantan as nenas e amosan os seus dentes nacarados e brillantes. Estas son simplemente belezas extraordinarias. E deixa morrer o Führer calvo!
  . CAPÍTULO No 25.
  Maria Kolesnikova loita e manda como unha verdadeira raíña e amosa o seu máis alto nivel ao igual que o seu equipo único e loitador.
  E así o colleron os guerreiros e volveron cantar;
  Non, o vixiante non se esvaecerá,
  A mirada de falcón, aguia...
  A voz do pobo é clara,
  O murmurio esmagará a serpe!
  
  Creo que o mundo enteiro espertará,
  O orkshismo rematará...
  E o sol brillará -
  O camiño, iluminador elfinismo !
  Estas son as mozas aquí: non podes achegarte a elas sen sorprenderte.
  E se se dispersan, entón os púlsares voarán dos pezones escarlatas dos seus peitos. Ninguén nin nada pode facer fronte a tales nenas.
  E poden deter un cabalo ao galope e atropelar un oso á vez. E chova ao inimigo cos cadáveres dos osos de Putin.
  Así cantan ás veces as nenas:
  Hai unha gran guerra
  Guerra sen motivos razoables...
  Aquí está Putin, Satanás chegou,
  E a morte de Rus xunto con el!
  
  E quen parará o fluxo,
  Ríos enfurecidos...
  O inimigo comeza corrente,
  E un elfo é unha persoa!
  E os guerreiros volverán recoller e lanzar agullas velenosas e destrutivas cos seus dedos espidos. E atravesarán moitos osos de Putin, con gran furia.
  E os mozos elfos tamén loitan con gran tenacidade e furia, e mostran a súa rápida e de combate acrobacias.
  E os rapaces tamén botan agullas mortais cos dedos espidos dos pés dos seus fillos.
  Ao mesmo tempo, os mozos elfos non se esquecen de cantar con furia salvaxe;
  Baixo a corneta damos un paso,
  Para os elfos, a batalla é unha celebración da alma!
  E se es un loitador e non un burro,
  Entón escorrega os malvados orcos!
  
  As doncelas elfas tamén son loitadoras,
  Un parafuso de ballesta perforará a armadura!
  Os loitadores están agora orgullosos da súa mocidade,
  Xa sabes, vou expulsar ao adversario!
  
  Os gnomos elaboraban cervexa: zume marabilloso,
  Trae unha cunca antes da loita!
  Os elfos non coñecen as canas dos seus templos,
  Están ardendo para sempre por dentro!
  
  O que nin un elfo brillante non pode entender
  A que leva a morte malvada da vella!
  Pasaremos a proba de coraxe cunha A,
  Non toleraremos a vergoña, xa sabes!
  
  E no novo mundo tamén é bo,
  Aí o préstamo volverá enfadar!
  Deixa que a metralleta garabatee coma un cincel,
  E o exército cobre o camiño con corpos!
  
  Vitoria, quero conseguirte
  Para gozar do trino dourado!
  Si, ás veces necesitas unha cadea, non un fío de seda,
  Pois o compañeiro ruxe coma unha besta!
  
  Unha doncela darache amor, creo,
  E é fermoso con ela, coma no ceo!
  Deixa crecer unha gran familia
  Quérovos rapazas con todo o meu corazón!
  Así cantan os elfos con enxeño. E todo é xenial e xenial con eles. E arde un lume furioso. E saltos e estocadas agresivas.
  E os pezones escarlatas das nenas serán destruídos por unha ecografía asasina e destrutiva.
  E todo será tomado e asado a fondo. Estas son as nenas.
  E volverán a cantar:
  - Haberá unha cidade en Venus,
  E a fea quimera!
  Despois diso, sacarano dos seus ollos e brillarán cun lóstrego destrutivo e asasino.
  E entón collerán púlsares e cargarános dos pezones de rubí do peito. O que é jodidamente doloroso.
  Isto é realmente o que necesitan as mulleres.
  E as súas meixelas volverán incharse. Imaxinan que están lambendo algo moi doce e apetitoso coa súa lingua, e literalmente se encenden.
  Estas son mulleres.
  E rugen a todo pulmón:
  Atoparemos un orco na batalla, atoparemos un orco na batalla,
  Non imos bromear con el, irémolo en anacos!
  ¡Destrozarémoste! ¡Destrozarémoste!
  Así cantan os rapaces elfos. E as nenas, cos seus dedos espidos, lanzan agasallos destrutivos da morte.
  E actúan moi intelixentemente.
  E nalgún lugar os orcos están disparando aos tacóns espidos e redondos das nenas. E en resposta, as nenas premen os botóns cos seus pezones escarlatas e arroxan correntes esmagadoras de destrución e morte.
  Velaquí unha nena dunha familia de elfos que rexentaba un muíño con espadas. E inmediatamente cortaron cinco cabezas de osos de Putin.
  Digamos que estas son as belezas aquí: simplemente magníficas. E se explotan os pezones escarlatas do peito e eliminan un raio, entón os orcos non o atoparán o suficiente.
  E ás nenas tamén lles encanta lamer varillas de xade pulsantes. Algo para ter en conta - xenial.
  Por certo, nenas, se os orcos te fan prisioneiro, definitivamente prenderán lume aos pezones escarlatas dos seus peitos. Esta xa é a súa regra. E aquí non podes collelo e regalalo.
  A moza experimenta tanto orgasmo como dor.
  E os mozos elfos tamén cantan, e fano moi bonito, e disparan contra os osos de Putin cunha metralleta;
  Onde estás meu querido amor,
  Virxe de luz radiante e brillante.
  Estou canso da vida odiosa,
  Quero verán no frío!
  
  No mundo, o amor é o principal,
  O xénero require a continuación.
  O sentimento por ti é radiante,
  Falemos coa beleza!
  
  Beizos con escarlata brillante,
  O nariz é coma unha montaña nevada,
  Quero algo pequeno contigo,
  Raia os teus rizos brancos como a neve!
  
  As meixelas de raso son rosas,
  Os pés descalzos esmagan a herba,
  Estar contigo é o máis importante
  Trenzaremos o noso cabelo cunha pila de liño!
  
  Estás arando miña querida vaca,
  Os bordos das manchas son negros coma bidueiros...
  avanzamos no espazo,
  Polo menos choramos bágoas por toda a vila!
  
  Escóitase o trino dun oriole sonoro,
  A caída supera a fracción...
  Ai, como son os meus ruiseñores,
  Gústame a túa canción!
  
  As nosas cores do verán son brillantes,
  Outono real carmesí en ouro.
  Papá Noel con agasallos,
  Non podemos mantelo no frío!
  
  nos dirá a doncela das neves ?
  Haberá un fermoso conto de fadas;
  A galiña daranos ouro,
  Vaso de cristal cunha rosa!
  
  Bico moito á miña amada
  Nos beizos de coral cereixa,
  Os nosos pensamentos son moi puros,
  Quero algo suculento e novo!
  Digamos con franqueza, estes son os mozos de aquí. E moitas veces lamen o doce seo de Venus dos elfos coa lingua. Digamos que é xenial.
  E as rapazas aquí son de primeira. E se empezan a cantar, nunca se calmarán.
  E as súas voces son brillantes e sonoras, coma a prata das campás. E esta será simplemente a clase máis alta.
  E as nenas brillan cos seus ollos de esmeralda e zafiro. E emiten faíscas moi grosas e ardentes dos pezones escarlatas do peito.
  E queiman moitos orcos. E mostran un paso agresivo.
  E os dedos espidos das nenas están a lanzar granadas moi letais ao grande.
  E desgarran os orcos en anacos pequenos.
  Isto é o que demostran os elfos invencibles. E os seus peitos están moi cheos e con pezones escarlatas.
  E os mozos elfos lamen estes peitos con moito entusiasmo. E é coma se tivesen xeado nun pau.
  Pero, en xeral, digamos que é xenial.
  Sobre todo cando non só cantan nenas, senón tamén mozos elfos que, digamos, son cantantes chulos;
  O espazo é un amplo val,
  Un manto de escuridade sen luz...
  Pantano negro e tinta,
  Chupaches o heroe con ganas!
  
  Tela de giz de estrelas,
  O facho da morte baila.
  A batalla está só no medio,
  Imos gañar, créeme!
  
  Elfos, orcos, trolls,
  Remuízanse nun torbellino de tormenta.
  Moitas bágoas e dor
  Neste circo estrela!
  
  Estamos nesta batalla,
  Á vangarda...
  Un saúdo dende o cadaleito a todos vós,
  É cuestión de honra bater!
  
  O poder da guerra é grande,
  A rabia é aínda peor.
  Non somos loros
  E a xente ten sorte!
  
  Pola vitoria irmáns,
  Inténtao con forza.
  Se foses un inimigo en farrapos,
  E con cara de pallaso!
  
  O orco amosaralle ao elfo
  Onde está o comezo do mundo?
  Non rompas a rama
  Antes do amencer!
  
  Constrúe unha nave estelar
  Non sexas torpe
  Agora somos heroes
  E non nenos do xardín de infancia!
  
  Así que pecharémoste
  Chamaremos contas.
  Estás masticando mocos,
  Aos poemas do poeta!
  Esta é realmente unha canción que é xenial e marabillosa ao mesmo tempo. E, por suposto, os elfos cantan moi ben.
  E os guerreiros, por suposto, brillan constantemente cos seus tacóns espidos e redondos.
  E así o collerán e cuspirán ao inimigo. E farano con moita precisión e precisión.
  E inmediatamente unha masa de orcos arderá por cuspir.
  A nena elfa colleuno e cantou:
  - O manicomio arde,
  Sanatorio de Satanás,
  Non hai lugar na Terra
  Os orcos son fieis ao Señor!
  Así cantan de forma activa e agresiva. E ruxen.
  E ás nenas tamén lles encanta facer cousas moi bonitas coa lingua. E isto encéndeos por completo.
  E se tamén che sacan do ventre de Venus cunha folla asasina? Oh, isto será cen veces máis xenial.
  Non, nada pode deter a estas rapazas.
  Son os mozos elfos débiles? Por suposto que non! Tamén son moi chulos.
  E cantan tan deliciosamente;
  O espazo está deformado e cheo de lume,
  A enerxía do universo enroscada nun corno coma un resorte.
  Despois de todo, o cosmos foi esnaquizado en po cun martelo, esmagámolo,
  O planeta foi destrozado coma un furacán con pelusa!
  
  Somos poderosos cabaleiros, somos lexión de elfos,
  Batallas para nós, unha chamada no universo.
  Deixa que o exército se precipite contra un millón de orcos malvados,
  Esmagámolos, cariños, cambiando un pouco a nosa respiración!
  
  E unha nova melodía, aínda que a melodía está desfasada,
  Parece, pero non penses na fermosa Patria,
  Os elfos teñen un equipo moi unido,
  Que todos falan lisonjosamente uns dos outros!
  
  Que forzas foron lanzadas para o ataque, o troll está chegando,
  A falanxe dos elfos conxelouse, afiamos as nosas lanzas.
  O xogo de ataque comezou, os orcos abriron o marcador,
  Pero en resposta, os glamorosos marcaron un gol desde os tacóns!
  
  Hai poderosas naves estelares, canóns de armas,
  Coas súas voleas deterán o universo.
  Despois de todo, os elfos con forza de batalla considéranse o mesmo que as aguias,
  Enterra ao invasor como aviso para todos os demais!
  
  Sen saber a ilusión, os soldados van atacar,
  Pola fe con Lada poderá derrocar ao adversario.
  E entón quedarémonos sós coa doncela vermella,
  Para conseguir un novo soldado para a Patria!
  
  Que é a sabedoría, preguntoulle o elfo ao anano.
  Como podo demostrarlle a unha beleza que a vida comigo é marabillosa?
  E o trono respondeu astutamente: despois de todo, non es unha persoa,
  Para falar de valor tan sinceramente e honestamente!
  
  Pero a raza humana está atrasada - deille unha resposta,
  Para as persoas de estupidez, só unha instrución.
  Camiña polo camiño da honestidade, acepta unha boa cantidade de problemas,
  Pero coa verdade non podes pedir perdón ao teu amado!
  
  Pero o gnomo díxome cun sorriso: o neno aínda estaba descalzo,
  Non sabes no universo, só triunfa a honestidade!
  Pero combinado con medias verdades, onde está a astucia con Satanás,
  Para non pasar debaixo das malas balas en balde!
  
  Eu entendín isto, sabio gnomo, mente con moderación e á túa cara.
  Entón poderás desatar o corazón da nena!
  E unha bágoa de cristal non tocará os ollos azuis,
  E a nosa fe, ata o final, é derrotar aos nosos inimigos ata o po!
  Así cantaban os mozos elfos de forma agresiva e harmoniosa. E resultou ser tan xenial.
  E as nenas seguiron disparando o seu lume asasino e destrutivo. E presionaron os botóns do joystick cos seus pezones escarlatas. As belezas actuaron con moito entusiasmo. Son ladróns marabillosos.
  Isto é o que están facendo, bastante lóxico e destrutivo. E o seu impacto en combate é inconmensurable.
  E cos seus dedos espidos as nenas botan chícharos de aniquilación. E actúan con moita enerxía.
  As súas accións son simplemente asasinas.
  E os guerreiros liberan ultrasóns dos pezones de rubí dos seus peitos. Os corvos confúndense nas ondas. Son golpeados na cabeza como un garrote de asasinos e literalmente perden o coñecemento.
  E caen, atravesando co peteiro as caveiras dos osos de Putin. E os loitadores actúan de forma extremadamente agresiva e fría. E producen un efecto impactante e esmagador.
  Estas rapazas son realmente xeniais. E as súas linguas están sempre a traballar.
  E os mozos, a cuxas palpitantes varas de xade fan cóxegas as nenas, tamén cantan con moi grande sentimento;
  A miña imaxinación quedou impactada
  A túa imaxe brillou coma a cola dun cometa...
  Golpeáchesme coma un raio,
  Coa súa beleza radiante nas estrelas!
  
  Os poetas louvan tanta beleza,
  Non se pode eclipsar a mesma cara da Lúa.
  Que Venus che dea felicidade,
  O malvado depredador caeu - dominado como un xogo!
  
  Eres tan fermosa que podes
  Conquista as profundidades do ceo.
  Contigo podo respirar facilmente, libremente,
  O fío da vida enróllase coma seda entre os dedos!
  
  Non espero entender a túa orgullosa disposición,
  Porque es a irmá de Artemisa!
  E ata a miña mandíbula tensa ao chorar,
  Será que o soño realmente flotará cara ao Tártaro?
  
  En que doces soños apareceches?
  Non é posible comprender a aparencia celestial...
  A almofada da mocidade está cuberta de bágoas salgadas,
  O mundo sinistro - Non vexo unha película!
  
  Estrutura de apoio do amor,
  É leve, pero esmaga cunha cadea de dor...
  Queremos volar como grúas,
  Pero o mar tírame para o abismo do inframundo!
  
  Que tipo de grilletes impuxo o destino?
  Que fixo o universo máis importante!
  Que Deus dea máis forza aos mozos,
  Non envíes castigo excesivo!
  
  O Todopoderoso dixo: Deu unha proba,
  Non por canto tempo aguantaches.
  Pero o ideal debe ser temperado,
  Como saír dun berce brando!
  
  Agora es unha aguia coa aguia,
  Agora pode contar co destino !
  E se comezou unha batalla con Satanás,
  Isto significa que é capaz de loitar cando ten que facelo!
  
  Agora estou flotando contigo, querubín,
  Es virxe, coma unha estrela brillante!
  Conquistaremos a inmensidade do universo enteiro,
  Nunca me separarei de ti!
  Así cantan os mozos elfos marabillosos e deliciosos. E as súas voces son trivialmente marabillosas.
  E se as nenas xa están empezando a cantar, entón parece moi xenial.
  E solta raios asasinas dos pezones escarlatas. E isto é completamente hiperactivo .
  Estas son as mozas que actúan con enerxía a gran escala.
  E cos seus tacóns espidos lanzan chícharos destrutivos da morte. E esnaquizan os osos de Putin.
  E actúan cunha enerxía colosal da morte. E prodúcese a influencia das nenas da clase hiper .
  E entón as nenas volverán tomar enerxía e forza colosal cos seus pezones escarlatas. E conteñen tanto o lume da maxia como o hiperplasma , cunha destrución enorme e colosal.
  Mirando esta batalla, a Deusa Demiurga Emmanuel comezou a cantar con moita enerxía;
  Non hai xeito de frear a unha persoa,
  O desexo de converterse no Supremo Todopoderoso!
  Para que a Terra enteira goberne o Universo,
  E cada un cun coñecemento poderoso e omnipresente!
  
  Pero neste caso temos o poder,
  Ás veces imparable, como unha tormenta!
  Golpeamos na testa, non só nos ollos,
  Creamos o universo sen trucos!
  
  Cada un ten o seu propio gran diamante
  A súa mente está quente, coma unha chama que salpica!
  E para que o lume radiante non se apague,
  Ame os rapaces das nosas mulleres rusas!
  
  Cada un ten a súa razón na batalla,
  Loitamos pola felicidade no mundo!
  O inimigo será famoso,
  O ceo e a terra están baixo o noso control!
  
  Crea un mundo fermoso para ti
  Onde hai grandes palmeiras en xeados!
  Que pode inventar Shakespeare?
  Cen universos? Non mintas sobre ser gordo!
  
  E vouche dar unha resposta de loitador,
  A ciencia pode dar a inmortalidade!
  O quásar interpretará para ti un soneto sinxelo,
  Que evites a tristeza e a morte!
  
  Entón todos recibirán un bolo doce,
  Para casar cun mono grande - un mono!
  Esbozo feito en óleo bodegón,
  E non vou crear o Demo para ti!
  Así cantaba Emmanuelle. Por certo, cristiáns, por que non pensan en que Deus creou o Demo? De feito, por que crear alguén que condena a miles de millóns de seres vivos e anxos ao sufrimento?
  Que din os curas sobre este tema?
  En fin, nada convincente. Si, e experimentar con persoas é inhumano.
  Pero Emmanuel e Sfero Katastrofov teñen os seus propios pensamentos sobre este asunto. E entón non podes convencelos.
  Tamén se pode notar que os orcos tamén son persoas e é inhumano matalos.
  Aínda que aos mesmos orcos lles gusta moito romper os dedos espidos das nenas capturadas e fritirlles con lume os talóns.
  Porén, a fermosa nena elfa, a pesar diso, canta con valentía e con moito fervor;
  Esquece quen eras antes
  Non podemos soñar con ociosidade.
  Os corazóns arden na santa esperanza,
  As espadas brillan no exército de batalla!
  
  E o val é triste e inhóspito,
  O paso do adversario fóra da fiestra...
  O monstro colgou cadeas, lazos,
  E cólico agudo para máis tarde!
  
  Non estás feliz, cosaco?
  Onde foi a celebración?
  Tes que levantarte en cadeiras suaves,
  Para romper o xugo!
  
  O aceiro damasco está soando e os diaños son felices,
  Teñen unha pequena conversa...
  Axuda aos malversadores de demos,
  Os seus adversarios á estaca!
  
  E este é mal tempo lamacento,
  Hai fume do inferno-curia.
  Como atopar a felicidade no amor
  Non había corda que me presionase a gorxa.
  
  Para iso loitamos,
  Para gañar o agasallo do bico!
  E subimos, orfos, baixo as balas,
  Sen coñecer nin o pai nin a nai!
  
  Esta será unha aventura
  Para levar lume ao novo mundo...
  Desterra o vergoñento tormento,
  Salva o planeta do desastre!
  
  Deus asenta con indulxencia
  E vostedes son xeniais!
  Terás un lugar nun doce paraíso,
  Piruletas gratis con té!
  
  Pero hai que loitar
  Entón a harmonía chegará a ti, amor.
  E do Edén as raíces do xardín,
  O sangue dos malvados baixa!
  Digamos que as nenas cantaron moi ben e moi ben. Máis precisamente, unha nena que estaba colgada no estante. E o verdugo torturóuna cun látego. E foi moi cruel e cruel.
  Iso é ir contra mozas así. Poden facer calquera cousa e destrozarán a calquera opoñente.
  As súas posicións de loita non coñecen debilidade nin vacilación.
  Aquí están, por exemplo, coas súas longas linguas, como comezarán a procesar as varillas de xade pulsantes. E digamos que é xenial!
  E se as nenas tamén usan os pezones escarlatas dos seus peitos. Eles organizarán tales cousas que non parecerán suficientes. Os guerreiros son a forza esmagadora aquí.
  E poden ceder de novo aos peitos con raios dos pezones escarlatas. E farán algo tan devastador e inimaxinable.
  Son nenas moi fermosas e, por regra xeral, descalzas. E cada peito é un auténtico tesouro. Non hai tales nenas, nin sequera o estante e os electrodos no útero de Venus non che asustarán. Son nenas triviais, digamos: ferro e termoquarks.
  Tales guerreiros gritarán a todo pulmón e, en sentido figurado, farán hara-kiri completo.
  E tamén poden botar un raio dende o embigo.
  E os mozos elfos tamén se uniron á batalla sen ningún problema. E mostraron resultados impresionantes.
  . CAPÍTULO No 26.
  Maria Kolesnikova é unha nena realmente do espazo exterior, e tamén do cárcere, e se se pon en marcha, non podes parar a ela, o equipo e os elfos;
  E claro que eles tamén comezaron a cantar;
  Unha fogueira coa máis brillante chama,
  Meu amor arde!
  Aínda que o inimigo é astuto e astuto,
  Pero estará roto!
  
  Incluso un vilán salvaxe e tolo,
  ¡Está esgazando e estragando a comarca!
  A túa mirada é un soño, coma un ruiseñor,
  Harmonía, paz, paraíso!
  
  Deixa arder a calor quente da paixón,
  Derrete as chamas e o xeo!
  Creo que conquistei esta pelota,
  Boa sorte agarda o rapaz!
  
  O éxito chega aos mozos
  Ese medo é inmediatamente rexeitado,
  E a doncela en puros soños celestiais,
  A raíña é venerada!
  
  Así que non esquezamos amar,
  Non me atrevo a traizoar o noso mundo!
  E a vida co éxito é un fío condutor,
  Saiba non interromper o vilán!
  
  Estaremos firmes Elfograd ,
  Que Elfamm sexa a gloria!
  Cun paso victorioso Zelingrad ,
  O poder dos elfos está chegando!
  
  Berlín, París ou Nova York,
  A nosa bandeira vence en todas partes!
  O líder Ftalin acendeu o noso facho,
  Deixa perecer o despreciable inimigo!
  Así cantaban os mozos coa súa fervenza de alegres cancións.
  E as belezas non se asustan nin sequera polo feito de que os orcos queiman os talóns. A dor, por suposto, é grande, as nenas só rir e rir. E as caras das belezas son tan marabillosas e magníficas. E que podes dicir sobre tales belezas? Son simplemente fermosos e super.
  E se empezan a cantar, entón nin un oso estaba preto. Estes guerreiros son incribles. Só teñen o temperamento dunha cobra. A capacidade de crear cousas incribles e brillantes.
  E por suposto, os pezones escarlatas do peito envían lóstregos destrutivos e asasinas.
  E cando os golpes atinxen, prodúcese un efecto total e destrutivo, destrutivo.
  E tales nenas poden facer todo con enerxía e forza colosales. E as súas capacidades están en constante crecemento.
  E realmente fan isto coa axuda de pezones de rubí.
  E os orcos a miúdo tentan fritir os pés descalzos. E este é o seu credo realmente agresivo. A crueldade dos osos de Putin é proverbial; non se lles escriben leis. Non é de estrañar que o mundo enteiro maldiga ao Führer calvo. O que é bastante xusto.
  E as nenas tamén cantan con enxeño;
  Non podemos entender a carga do Señor,
  Que significa quentar a Terra na palma da man?
  Deus é misericordia - amable nai,
  Se non vai tocar o monstro contigo!
  
  No ceo sen límites, un raio de luz,
  O sol sae, distribuíndo xenerosamente a luz!
  Voltamos o pescozo pola Patria,
  A Wehrmacht é derrotada en maio suave!
  
  Torbellinos da fortuna, salpicaduras do destino,
  Asperxáronnos con sangue viscoso...
  Xa ves, os teus fillos sofren,
  A nosa sagrada e amable Elfiya!
  
  Proxectil de tornados rasgado e edificante
  O céspede está en chamas, nunha batalla mortal!
  A escuadra quere loitar de forma impetuosa,
  Para que non nos rompan a todos por separado!
  
  Cada un de nós é un guerreiro Elfie,
  Armaduras e cascos, cascos - granadas!
  Tsar Sun-glorious - os nosos temóns,
  Xuntos celebramos os desfiles cunha canción!
  
  Hordas ás veces en Elfia a granel,
  Grandes forzas entran na batalla.
  Orkmaht apuntou un puñal ao corazón,
  Pero foi castigado en maio!
  
  desertos vermellos sol branco,
  Como unha batalla de xadrez nas celas.
  Cada un de nós é un heroe xigante,
  Deus anímate a orar!
  
  As pingas de choiva engaden frescura ao aire,
  Son como veludo líquido.
  A patria deu acubillo aos orfos,
  Podes usalo para medir quilómetros sen guía!
  
  Frym será noso, esmeralda pola borda,
  Os peixes regaban todo o fondo coma ouro.
  Podes vivir ben sobre o outeiro,
  Se o corazón deste monte está con Elfia!
  Se as nenas tamén cantan, todo resultará moi xenial e xenial. E poden actuar de forma moi destrutiva.
  E os seus pés espidos e cicelados non os asustan. Digamos que os guerreiros son fermosos e super.
  E os pezones escarlatas dos peitos das nenas son magníficos. E probablemente non os atopes máis frescos. Poden facer cousas que non se poden dicir nun conto de fadas nin describir cun bolígrafo. Hai un xenio absoluto neles.
  Estas son nenas de super clase.
  E os mozos tampouco son débiles, pero si moi duros. E cantan moi ben. E as cancións dos rapaces soan moi ben.
  As linguas de lume correron cara arriba,
  Non é isto o que soñaches de neno?
  Recibimos un agasallo de Deus,
  Porque Marte é un ideal para nós!
  
  A Raíña Celestial axudaranos,
  E dereitos antigos e sagrados.
  Os rostros santos aprobarán tomar iconas,
  As túas cúpulas douradas Elfqua !
  
  Si, os tempos son diferentes agora,
  Pero cre que a Patria non tolerará a vergoña!
  Para a gloria da nosa Madre Elfa,
  ¡Pronunciaremos xuízo sobre o orquismo!
  
  Cos teus brazos musculosos,
  Rompe as costas dos orcos de rabia!
  Despois de todo, o querido compañeiro Ftalin está connosco .
  Isto significa que Orkh só irá para xantar!
  
  As milicias xuntáronse nun puño ,
  Non temos medo á neve exuberante!
  Unha vil caída agarda ao adversario,
  E atravesaremos o inimigo cunha baioneta!
  
  O sangue nas nosas veas ferveu violentamente,
  Non hai peor palabra para un soldado: catividade!
  O ruso loita ferozmente, hábilmente,
  ¡Como un martelo o corazón latexa no delta das veas!
  
  Lembra as queixas dos cabróns de Putin,
  Fighter of the Fatherland, un xigante formidable!
  A retribución da Némesis rusa derrotará,
  O Führer caeu de rabia, o tirano tolo!
  
  Adquisicións viles chegarán ao teu camiño,
  O relámpago ultraxa os ceos!
  E os gañadores borraron todo sufrimento,
  Crea unha paleta de marabillas fabulosas!
  
  O espírito da Patria foi arrincado da catividade,
  Debuxará as liñas dun límite sanguento!
  Esiximos só perdón pola dor,
  O noso equipo é o monolito máis forte!
  
  O Señor engurrará o ceño e declarará
  Sodes os meus fillos, non precisades saia!
  Constrúe a túa propia cidade no paraíso,
  A maldita necesidade desaparecerá!
  As mozas do exército de elfos continuaron a facer unha guerra teimosa e feroz co inimigo. E seguiron esmagando os osos de Putin. Os guerreiros loitaron con gran furia.
  E cos seus dedos espidos lanzaron agasallos da morte con gran forza mortal. O que mostrou o maior nivel de destrución e morte.
  Os guerreiros fixeron todo tipo de cousas. Tamén son, digamos, extremadamente valentes e combativos. A agresividade das belezas está fóra das listas.
  E cos seus dedos espidos comezaron a lanzar agullas velenosas de morte e destrución. Pero os pezones escarlatas ás veces dan o efecto máis inesperado cando se aplican.
  E se as mozas o toman, realmente se meterán en problemas. As nenas fermosas collerán e presionarán os pedais dos stormtroopers cos seus tacóns.
  E que non fan?
  E con eles todo é tan fácil de respirar e de calmar. Son simplemente magníficos, e xeralmente super.
  As nenas colleron e cantaron:
  cascuda, cascuda, cascuda ,
  Cabra de patas líquidas , bicho!
  E de novo van rir, deixando a cara. Estas son as nenas aquí, digamos que a clase máis grande.
  E non dá medo se os dedos dos pés da nena están rotos no estante. Nin sequera se inmuecen por iso. Digamos que as nenas son tan brillantes. Teñen a enerxía chea e tormentosa do volcán.
  E unha erupción de chama e lume. Guerreiros da clase máis alta.
  E poden collelo e ruxir.
  E entón lanzarán bombas cos seus talóns e destrozarán unha masa de osos de Putin. E iso é xenial.
  As nenas actúan con moita rabia. E agora un deles fai unha recepción do muíño e corta as cabezas dos orcos. Caen e rolan como bolos.
  As nenas elfa colleuno e meteron os dedos espidos na boca. E como o tomarán e o soplarán.
  Houbo un asubío enxordecedor. Os corvos foron alcanzados pola onda expansiva e perderon o coñecemento dunha vez.
  E milleiros de corvos caeron, golpeando as caveiras dos osos de Putin e baténdoos.
  E os guerreiros resultaron ser simplemente super.
  E como berran e berran.
  E os mozos elfos cantan con moito sentimento;
  Non hai nada máis seguro que unha moeda
  Ela realmente brilla sen falsidade!
  De feito, o doblón é o gobernante do mundo,
  O seu apoio é unha espada e un escudo fortes!
  
  Nel agóchanse os deuses pagáns,
  Como o sol, un rostro dourado radiante...
  Aínda que aínda hai bandidos-parasitos,
  Quen partiu no regateo da alma!
  
  A moeda é un ídolo e un arcanxo,
  El é o salvador, o destrutor de todo.
  Sen ouro, o aceiro damasco alugado languidece,
  Sen diñeiro, o éxito na batalla non chegará!
  
  Pero que queres un home de corazón,
  Quero comprarche a inmortalidade...
  Para abrir con avidez a porta á felicidade,
  Para tecer un fío de séculos de vida!
  
  Pero un doblón tamén pode conseguir iso?
  Pode soñar un círculo dourado?
  Para que o vello con gadaña non veña con saúdos,
  E non puxo un selo na testa na morgue!
  
  Aínda que unha moeda necesita moita felicidade,
  Para darnos moito pecado!
  Pero o home non ten poder sobre a paixón,
  ¡As doncelas coma o millo a un galo!
  
  Quere chegar moito ao estómago,
  Shake faisáns, libras de piña.
  Aínda que non podes comer ata a tumba,
  Aínda que sexas moi xenial co diñeiro!
  
  E ata custa demasiado o cadaleito,
  Porque ten sitio para os reis!
  Despois de todo, o anxo debuxará un cero na forma,
  Un golpe na testa e un pau no cerebro!
  Estas son nenas que son simplemente super. E os rapaces son xeniais. E os elfos de ambos sexos son simplemente hiperactivos . Realmente poden facer case calquera cousa. E especialmente cando traen os pezones escarlatas á batalla.
  Estas son as mozas que son simplemente super. E collerano e botarán cos seus dedos espidos agasallos destrutivos da aniquilación. E as partículas de antimateria voarán cara aos orcos. E matan os osos de Putin. O que fan as nenas é súper e hiper .
  Fan cousas que ninguén pode facer. Agora, se se dispersan, ninguén se aturará.
  E os guerreiros, debo dicir, son tan chulos e descalzos e en xeral son super.
  E os seus pezones son escarlatas coma as papoulas. Mulleres incribles - simplemente super.
  E botan púlsares asasinos dos seus pezones de cor rubí e disparan aos osos de Putin.
  Isto é realmente xenial.
  E aquí tamén cantan os mozos elfos con moita ilusión, e con alegría;
  Foi entón cando a trompeta do Señor
  El levaranos ao ataque dos valentes!
  Perecer no abismo do inferno,
  Saiba que o xeo sólido se derreterá!
  
  Loitou pola Patria
  Loitaban coma galos!
  Orkmaht empapado en maio,
  Temos todo a man!
  
  Que xemeu nunha escravitude demente,
  Rompe o loitador da cadea!
  Estarás no reino sagrado
  Con xuramento de sangue!
  
  Despois de todo, somos tales soldados,
  Non atoparás un mellor no mundo!
  Aquí voan nun lanzamento de granadas,
  Pola forza que non se manteñan encerrados!
  
  O tanque "Tiger" matou o fociño,
  E a cola "Pantera", queimárona os loitadores!
  A cuncha avivou tanto o lume,
  Ata deixamos que a morte se desbote!
  
  Despois de todo, a Patria é unha flor nun campo,
  Ten a beleza de Elfia, máis sabia que todas!
  E os nenos rin de ledicia tormentosa,
  O ruiseñor comezou a trinar forte!
  
  A mocidade no noso mundo é nobre,
  Incluso ten o pelo canoso...
  Que sexa feliz, libre,
  O noso país radiante!
  
  Nel hai montañas de xeo, correntes de fervenzas -
  Ouro dos desertos, esmeralda dos ríos.
  Debemos loitar moito pola Patria,
  Que os cabróns vaian ao Hades!
  
  Non hai nada máis doce que a Patria,
  Aínda que aos irmáns lles custe vivir!
  A mirada de Svarog volveuse aínda máis ameazante,
  O cazador sente que é caza!
  
  Acabaremos co traidor Putin,
  E enviaremos o lixo dos orcos para que se descarte!
  Despois de todo, para nós, créame, o lema principal é -
  Para que Sodoma non chegue a Elf!
  Os mozos loitadores e agresivos cantaban tan fermosamente. Demostraron unha clase moi alta.
  E dispararon, matando os osos de Putin con moita precisión. Estes son realmente, digamos, loitadores. As rapazas de aquí tamén son moi fermosas.
  Os seus pezones son tan escarlatas e marabillosos.
  Aos mozos elfos encántalles lamber estes pezones e é moi chulo e xenial.
  E as nenas son tan sexys. E as súas pernas son graciosas, con dedos moi suaves e sedutoras. Co que botan agasallos asasinas de aniquilación. Que é moi chulo e xenial.
  Entón, se as mozas se poñan mans á obra, todo será moi xenial.
  E agora lóstregos asasinos saen voando dos pezones escarlatas das belezas. E martelan aos orcos.
  Estas son, digamos, rapazas agresivas e únicas. Digamos así, fan cousas que son imposibles de contar nun conto de fadas ou mesmo de describir cun bolígrafo. Estes son verdadeiramente guerreiros.
  E teñen os tacóns espidos, botan con eles unha cousa asasino tan fermosa. E destrozan os osos de Putin.
  Estas nenas son tan marabillosas e, en xeral, pódese dicir dunha vez que son súper e que colgarán os orcos nunha cadela.
  E as parellas de elfos namorados cantan con deleite;
  Oh, este mundo é tan triste,
  Só un mar de bágoas, un océano...
  Onde está o camiño astral do mediodía da alma,
  O ouveo morto soñaba con chegar ao Edén!
  
  Contén o xeo de corazóns de codias conxeladas,
  E a calor ardente das paixóns envexosas.
  Que insensible, que aínda é novo de carne,
  O triste ruiseñor xoga de loito!
  
  Como o moco dos piojos, o espírito da rutina,
  E as cinzas da tumba das preocupacións.
  Pero podemos, se estamos unidos,
  Saca a xente do lodo!
  
  Elimina a mesquindade do universo,
  Borrar maldicións é un sinal terrible...
  Non podemos soportar as rendas do sufrimento,
  Que o Demo se converta en po!
  
  O planeta tirará rapidamente as súas cadeas,
  Non obstante, non abandonará a órbita.
  Trátese uns aos outros honestamente
  Entón érguese o pobo!
  
  Podes levantarte sen medo,
  Non empurras a outras persoas...
  Para que o cabrón non nade con graxa,
  Para que a nosa nai non envellece!
  
  Beberemos un pouco para iso,
  Viños máis doces que o mel das abellas!
  Que os problemas estean en imaxinación,
  Pero non chegou a hora da conta!
  
  Entón construímos un paraíso celestial,
  Todos os nenos gozarán para sempre.
  Voamos coma unha frecha para o voo celestial,
  Un soño brillante feito realidade!
  As nenas aquí resultaron ser incribles, simplemente super. E poden, sen prexuízos innecesarios, tomar e con especial paixón tomar e lamber algo tan grande e brillante.
  E así os guerreiros botan chícharos de destrución cos seus dedos espidos.
  E lanzan agasallos de aniquilación con forza asasina. Belezas incribles.
  E a nena colleu os seus peitos dos seus pezones escarlatas e golpeounos con púlsares. E queimou os soldados orcos con lume. E todo isto resultou extremadamente combativo e destrutivo.
  E agora as nenas elfa aínda te sacarán do ventre de Venus e te vencerán cunha onda de magoplasma. E amosarán o seu incrible voo.
  Estas son realmente súper belezas, digamos.
  Estas son nenas e o alcance do seu impacto é extremadamente pronunciado.
  E poden literalmente facer calquera cousa.
  E entón cinco elfos realizaron inmediatamente unha técnica con espadas de muíño. E cortaron as cabezas dos orcos tolos que lles voaban.
  rapazas de clase hiper .
  Coñecemos a gloria inmortal nas batallas,
  As batallas dos exércitos de elfos son unha gloria durante séculos!
  A grandeza de moitas, conta xeracións,
  Dános gloriosos guerreiros a inmortalidade!
  
  Sen saber o medo, loita con valentía,
  Que a espada nos axude en grandes logros.
  Para a gloria da grandeza dos valentes cidadáns,
  Demostremos celo en feroces batallas!
  
  Despois de todo, somos os heroes do mundo dun poder glorioso;
  Derrota ao inimigo - nada máis importa!
  Conseguimos a grandeza do orgullo da gloria,
  Para iso crearei un verso impactante!
  
  Navegamos no mar sen dúbidas,
  Un pirata e unha tormenta, un furacán non é barreira!
  Ftalin e Elfin levarán á batalla ,
  Derramaremos sangue detrás del como a presión dunha fervenza!
  
  O recordo permanecerá no corazón das persoas valentes,
  O inimigo é derrotado: esa é toda a recompensa!
  Que haxa moita xente mediocre no poder,
  Aínda así, hai que ir cara á meta da razón!
  
  Beleza, dálle amor apaixonadamente
  E mañá o verdugo, a estada agarda!
  Pero non perderás a túa vida en balde,
  Consigue un posto no paraíso!
  
  O mundo é unha loita, todo mozo sabe
  Conectar a túa vida cun filibustero é perigoso,
  A fortuna tira os dados estrañamente,
  Pero sairá, creo que ao final é xenial!
  
  Podemos atopar a nosa felicidade rapaces
  Obtén riqueza e alegría da vida!
  Os orksistas cren, a retribución agarda,
  E confía en nós para vivir nun comunismo traveso!
  Así cantaban as nenas magníficas e únicas como super e hiper .
  Son capaces de facer algo que é moi chulo, digamos.
  E aínda que as pernas espidas das nenas sexan golpeadas cun lanzallamas, queimándolles os talóns espidos, aínda así as belezas están en plena emoción e agresión de poder. Isto é o que hai que destacar sobre estes marabillosos guerreiros.
  Disparan con ametralladoras e segan os orcos que intentan avanzar, que literalmente ensucian as posicións de cadáveres.
  Isto é realmente un baño de sangue. E cantos asasinatos suceden no mundo.
  E as nenas seguen destruíndo os osos de Putin. Estas mozas volvéronse simplemente super.
  E como o tomarán e ruxirán. E parécelles que teñen toda unha fervenza de orgasmos mutuos.
  Estas nenas realmente poden facer calquera cousa. E digamos que son agresivos e únicos.
  E as nenas volven cantar;
  Grandes extensións de mares, océanos -
  Arámolos baixo a bandeira tricolor!
  Os soldados conquistaron montañas altas,
  As aguias ruxiron na vitoria!
  
  Os guerreiros elfos foron recoñecidos polo planeta,
  Golpeamos os inimigos con espadas e baionetas!
  Puidemos botar o xugo do orquismo de medio mundo,
  Rematamos a nosa marcha con vitoria en Orklin!
  
  Os orcos chegaron en tanques jorobados,
  Ameazan con destruír todos os elfos dos campos de luz!
  Pero golpean con forza aos malditos monstruos,
  Para que os nosos fillos poidan vivir felices sen xugo!
  
  Somos os fillos da Patria, que é máis alta que todos os demais no mundo,
  Nacemos, amasando calico cos pés descalzos!
  O Todopoderoso intercedeu por nós na batalla,
  E Deus fixo florecer o maio de alegría!
  
  Non hai parte de loitador, nin corazón máis elevado ,
  O que dá un soño e un renacemento!
  Abre a porta gloriosa á inmortalidade,
  Pero se estás sentado nunha emboscada, ¡ cala !
  
  Hai lobos e ovellas, pero vós sodes os pastores do universo,
  E é a túa parte transmitir a orde á posteridade!
  Para continuar o negocio ata o final da creación,
  Para que o lume eterno no teu corazón de amor non se apague!
  
  Quen sabe onde unha bala inimiga parará a un soldado,
  Pero aínda así, na batalla, a morte é mellor que as enfermidades podre!
  E se morreu, entón o teu amigo esmagará ao adversario,
  Non o tolerará, porque as nenas descalzas están sendo levadas ao cativerio!
  
  Oh parte dos elfos de luz, guerra e lume tras guerra,
  Para os que queiran ir de vacacións, non hai lugar para eles, sabelo no paraíso!
  Entón, o orco infernal entrou nunha conspiración con Satanás,
  Ameazar: vou derrubar un átomo e esmagar a saraiba!
  
  Pero tamén haberá protección contra mísiles,
  E unha bomba nuclear non pode destruír Elfskva...
  Podemos usar tanques para conseguir o parasito,
  E as cancións aburridas sobre os caídos póñenche triste!
  
  Vender por un centavo non é parte dun elfo,
  Despois de todo, cada un de nós é un gran guerreiro!
  Non creas que Deus xa nos puxo no papel,
  De feito, ti decides o xenial que é o ouveo!
  
  Houbo fracasos, houbo derrotas,
  Aconteceu como as lebres que se retiran de lobos terribles!
  Pero se comeza a guerra, estaremos alí de novo,
  Destroza o brutal exército de monstros nun ritmo infernal!
  
  Créeme, non estamos xogando pola guerra,
  Non temos outra vocación que ser boas amigas!
  Somos irmáns, non Abel e Caín,
  Para nós, un paxaro é un canto, e non un xogo gordo!
  . CAPÍTULO No 27.
  Digamos que as nenas son super. E literalmente enterrarán todos estes malditos osos Putin no chan.
  Os guerreiros lanzan agasallos de aniquilación moi destrutivos cos seus dedos espidos.
  E fan anacos os orcos. Estas son nenas realmente moi agresivas e sexys.
  Son capaces de facer tales cousas que o que fan é realmente un conto de fadas.
  Belezas incribles. Poden facer cousas que son simplemente fantásticas e super.
  Os guerreiros tomaríano dos seus pezones escarlatas con gran forza e destrución.
  Estas rapazas son marabillosas e xeniais, simplemente super. E teñen un poder cósmico único.
  E as nenas tomarano como queiran, e golpearán aos orcos, que son fenómenos grandes e agresivos, en pleno apoxeo.
  E lóstregos dos pezones escarlatas do peito.
  E cos seus tacóns espidos lanzan chícharos de morte e morte cunha forza asasina e única.
  Estas rapazas son só clase, o que mostra o seu super e hiper nivel .
  E se os elfos comezan a cantar, entón todo sucede dun xeito extremadamente destrutivo e xenial.
  Incluso a maxia precisa dunha espada afiada cunha frecha,
  ¡Derrama máis sangue desafiando o destino!
  Aférrate á ciencia, entón o mundo será teu,
  E toda a raza da Terra caerá de xeonllos!
  
  Os feiticeiros elaboran pocións e limpan caldeiros,
  Os feiticeiros están preparando cargas de púlsar...
  Pero somos elfos, así que coñece aos fillos de Svarog,
  As nosas nenas probarán roupa de trofeo!
  
  O adversario non che axudará, este impulso,
  Non poderás controlar o noso poder...
  O noso pobo elfo está unido como un monolito,
  Poderemos darlle batalla a toda a horda peluda!
  
  Genghis Khan levantou a súa espada contra a Patria,
  Tentou empurrar rexementos a Kiev.
  Pero conseguiron cortalo con tesouros ,
  Todos os nobres botín devolveron os seus cadaleitos!
  
  Khan Batu - quería tomar Moscova sen loitar,
  Pero o golpe do sabre dos elfos derrubou o furioso ardor...
  Isto é o que aínda non entendo, irmáns,
  Cantas veces a nosa retagarda é traizoeira!
  
  O rei de Polonia lanzou unha campaña traizoeira,
  Os boiardos abríronlle axiña as portas!
  Pero non sabían que Pozharsky viría pronto,
  Perseguiráos durante quilómetros e quilómetros!
  
  Non, Bonaparte está baixo a estrela equivocada,
  Es un gran emperador nacido!
  Aínda que tiven a oportunidade de xestionar Moscova,
  Pero a túa ambición desapareceu rapidamente!
  
  Putin tamén quería facer escravos dos elfos,
  Pero foi destruído polo gatiño!
  Despois de todo, este oficial de seguridade non coñecía as nosas aguias vermellas,
  ¡Atamos un neno enfermo!
  
  E agora o ceo celestial espéranos no espazo,
  Paseando por Marte!
  Os que están contra a Patria - o horror de Sodoma agarda,
  Untarémoslle o fociño con cera!
  Así cantaban as nenas: simplemente era unha acrobacia aérea de primeiro nivel. Todo resultou moi fermoso e agresivo. E bateu cunha forza colosal.
  E agora todo volveuse tan incriblemente cósmico e único.
  As nenas elfa loitaron con gran furia e alcance. E realizaban técnicas de muíño que batían cabezas e rodaban coma cabezas de queixo.
  As guerreiras son orcos moi duros e sacrificados.
  E agora, desde os pezones escarlatas do peito, as nenas volverán tomarno e dispararán cargas asasinas de púlsares contra os osos de Putin. Así sucede dunha forma mortal e única.
  E as mozas, o que hai que ter en conta, son capaces de segar literalmente calquera orco en quanta.
  E tamén saen un raio dos embigos e queiman os osos de Putin en cinzas.
  O que fan con moita ilusión. Estas son as rapazas fermosas e únicas aquí. E as súas pernas son moi fermosas, e distínguense por unha graza extrema.
  E bótanlle chícharos de aniquilación ao inimigo.
  As belezas causan destrución colosal e morte.
  E ao mesmo tempo cantan de xeito tan fermoso e único;
  Perla dos deuses da creación,
  O país do Universo é o máis bonito!
  Miro os elfos con asombro,
  Son como perlas entre a xente!
  
  Volvo a ti, Patria,
  Impreso con amor sobrenatural!
  E só hai unha cousa da que me arrepinto entre bágoas,
  O que non puiden conectar co meu soño!
  
  conto momentos nas batallas,
  A quente batalla está a ferver,
  Pídelle perdón á túa Patria,
  E levanta o teu escudo pola dereita!
  
  Amplos espazos luminosos,
  Miña querida Elfia!
  Bosques, campos, vales, montañas,
  Os cervos vanse cara ao abeiro!
  
  O sangue derramou, brilla na néboa,
  Os lumes están sufocados por un fume infernal,
  Aínda que os vermes pululan na ferida,
  Pero o himno cántanos un coro de luminarias!
  
  Estamos navegando no océano celestial,
  Aínda que o camiño non se pode medir!
  Pero estaremos na gloria inmortal,
  O viño dános tal lúpulo!
  
  Non espertes o loitador proscrito polo medo,
  O Señor inspirou a Patria!
  Sacaremos o país da escuridade,
  Ela ten moita forza do Sol!
  
  Chegará o momento da despedida,
  A guerra rematará coa vitoria!
  Non vivas só de recordos
  A noite pasa, aínda que é negra!
  
  Entón os teus desexos faranse realidade,
  E o país floreceu coma un xardín!
  A ti, doncela, converterase nunha corva esvelta,
  E a horda correrá, berrando!
  
  Tamén morreron amigos - é triste,
  Pero ao parecer o Señor así o decidiu!
  Créeme, a morte non é fatal,
  O espírito é inmortal, aínda que a carne é mortal!
  
  Aínda que non o podo crer,
  Tristeza, lembrade a todos os que cheiraron!
  Entón somete á besta dentro de ti,
  Borra os ceros amargos!
  
  Volveu ao po orixinal,
  Os que en realidade non viviron!
  Aínda que a familia é fiscal por natureza,
  E saca zume de veas fortes!
  
  Conseguimos o triunfo da Patria,
  As luces celestiais arden!
  A fe do comunismo aumentará,
  E enterrar a tristeza e a dor!
  As nenas seguiron loitando con rabia salvaxe. Unha delas, unha elfa de pelo carmesí, levou e mandou coas súas espadas un muíño mortal con dobre folla. E cortou as cabezas dos orcos.
  Outra nena colleu un puñal bumerang e lanzouno cos seus dedos espidos. Sobrevoou e cortoulle as cabezas aos osos de Putin. Os guerreiros fixérono con moita confianza e tranquilidade.
  Despois de que as nenas a colleron e puxéronse a cantar;
  Somos rapazas ladróns
  E gústanos loitar...
  Pronto colleremos as tesoiras,
  Para os orcos somos da mochila!
  Son moi bonitos e cantan moi ben. E as súas cancións son tan emotivas e marabillosas. E emiten sons con corpo e deliciosos;
  O orco centavo enredou o mundo enteiro,
  Unha rede de paixón infernal!
  Un vampiro bebe zume da xente,
  Boca de lobo insaciable!
  
  Por fóra parece un anxo
  A esmeralda está a arder!
  E cun trono as pestanas do trono,
  El daranos gloria aos nosos loitadores!
  
  Neste ruído de billetes,
  Escóitase un ruxido de animal salvaxe!
  Aínda que o rostro de Svarog é sombrío,
  ¡Cre nel máis alá de contar forzas!
  
  Desgarraremos a todos
  Quen se arriscaría a ser arroiado por un tanque!
  Espera, crea éxito,
  Asegúrate de non ser demasiado desagradable no asunto!
  
  Elfie a aguia é máis alta,
  Desenvolve as súas ás ameazante!
  Gañou grandeza
  Aplanando os orcos en po en maio!
  
  Que os axitadores baten por medo,
  Déronse conta de que o poder de Elfia,
  A bolsa de cartos fará que
  Si, nin sequera preguntaches!
  
  Tamén temos unha metralleta,
  E as granadas están todas a rasgar o cacho!
  Aquí está un soldado correndo para atacar,
  A máscara voou da miña cara!
  
  Golpea a cabeza cun mazo,
  Deixa que o teu cerebro se enrosque!
  E entón chegarás ao ceo,
  A nosa mocidade será eterna!
  Así cantaban as rapazas que, francamente, son súper guerreiras polo seu nivel.
  As mozas guerreiras en xeral son marabillosas e máis frescas que nunca. Collerano e sacárano de novo do pezón escarlata do teu peito cunha descarga asasina e única. As nenas de aquí son tan incribles e realmente teñen un nivel cósmico de poder impactante.
  Realmente hai lume neles e raias ardentes dos pezones de rubí do peito. Estes son o tipo de nenas coas que os elfos están moi satisfeitos de tratar.
  Con gusto lamberán o ventre de Venus coa lingua e amosaránlles unha pasaxe destacada.
  E os tacóns espidos, que son tan rosas, arroxarán bólas redondas de destrución e morte.
  E tantos orcos son destruídos e mortos. Estas son nenas de súper clase.
  E se xa o levan, de verdade comezarán a cantar a todo pulmón;
  O Führer é calvo, moi pésimo,
  Quere conquistar o mundo enteiro...
  Pero a nosa forza, forza das nenas,
  Serán capaces de derrotar aos malvados orcos!
  Ao mesmo tempo, os mozos elfos cantaban e disparaban metralladoras contra os orcos, e con moita precisión;
  Pasei polo campo: as margaridas florecían,
  As árbores e as montañas son como a cúpula do ceo!
  Construímos un soño con pelusa,
  Para que todos os que morreron ao instante resucitesen!
  
  Que as cúpulas das igrexas sexan coma ouro,
  E as follas das pólas son fermosas esmeraldas!
  Os pobos recoñeceron o poder do Deus Aguia,
  Que morran todos os adversarios da batalla!
  
  Somos o pobo da Patria que trae luz a todos,
  Fermosas doncelas, con cara de lúa!
  Imos abrir unha conta para os logros do guerreiro,
  Polo menos o furtivo dispara desde un ángulo obtuso!
  
  Tomamos Orkmbu , conquistamos Orkizh ,
  Saíron dos Orklin e pasearon por Fenya.
  Os que pisaron o chan só recibían unha merda,
  Somos fillos da feliz e sagrada Elfia!
  
  Construiremos avenidas, estradas, pontes,
  Hai aldeas en Marte, cidades en Venus.
  Despois de todo, os nosos desexos, créanme, son sinxelos.
  Pero unha guerra malvada pode destruílos!
  
  Pola paz, pola Patria o noso equipo,
  Consigamos conseguir o sorriso da Fortuna,
  O noso pobo élfico está unido no esforzo,
  E a discordia xera perdas continuas!
  
  Europa é libre, os elfos falan nela,
  A xente canta cancións, un regato flúe.
  Podemos salvar os logros de Svarog,
  Ás moitos panecillos esponxosos para a mesa!
  Así sabían cantar os mozos. E tamén podes loitar cun ataque moi agresivo. E venceron a estes orcos con saltos asasinas. E desde os pezones escarlatas do peito volveron ser golpeados polo lóstrego da morte.
  Isto foi realmente moi bonito. E os guerreiros teñen dentes brillantes e nacarados. Os guerreiros son tan, digamos, encantadores e marabillosos.
  E botan chícharos de aniquilación cos dedos espidos. Aquí están os marabillosos, digamos que roubaron.
  Teñen tanta enerxía única e o paso do aceiro de loita. As nenas teñen un trunfo tan agresivo e único.
  E desde os pezones de rubí do peito son tan mortais como a tea dunha araña infernal.
  Estas mozas son tan destrutivas e non poderían ser máis chulas. E levaranos e golpearán con raios de morte.
  E colleron e botaron chícharos ao inimigo cos seus talóns espidos, esgazando aos inimigos.
  E moitos osos de Putin foron destruídos, e apareceron montículos enteiros de cadáveres, e todo resultou moi letal.
  E as rapazas seguiron loitando con rabia e presión.
  Un deles estaba só colgado no estante. E foi azotada cun látego, e baixo as pernas espidas e graciosas da beleza o lume aínda ardeba. As chamas lamberon os tacóns espidos, redondos e rosas da rapaza.
  E colleuno e cantou;
  Vostede é un covarde de culpa
  Non hai necesidade de esconderse nunha cuncha!
  Apreta máis a máquina,
  O mundo non é unha célula de castigo asfixiante!
  
  Se está abafado pola melancolía,
  As bágoas de nenas están caendo!
  A horda invadiu a Patria,
  Escoitouse unha voz forte!
  
  A doncela berra de dor
  A morte aguza o aguillón infernal!
  O fráxil escudo desmoronouse,
  O país pode perecer!
  
  A cuncha estalou cun ruxido,
  Os tímpanos rebentaron dunha vez!
  As armas golpean e disparan,
  As nenas correron con medo!
  
  Pero daremos un golpe en resposta,
  Recibirás unha gran azote!
  O son dos foguetes que se elevan
  Que brille o outeiro!
  
  Só nos faremos máis amigos,
  Nestes interesantes retos!
  Poñelos nun montón dun trago,
  E non axites os saloucos!
  
  Un descoido trazo de pluma,
  Non romperemos esa frase!
  O noso santo soño, créeme,
  Dálle as túas almas a Deus na fe!
  Estas rapazas resultaron incribles. E cando a nena, cuxa pel de bronce brilla de suor, é golpeada cun látego, literalmente arremete e segue cantando;
  Non te rindas, non te rindas, non te rindas
  Non sexas tímida, nena cos peitos no estante...
  Sorrí, sorrí, sorrí
  Saiba que todo estará ben e ben !
  Así que a nena do estante canta con moita fervor.
  Pero tamén hai mozos que dan voces e melodías moi bonitas;
  
  Oh nena soño florecente,
  A estrela do ceo e o abismo escuro.
  O amor é eterno sen medidas,
  ¡Aínda que o pantano cobizoso tira para o abismo!
  
  Quero estar contigo, meu amor,
  Arde coma un facho no océano da paixón!
  O lume é capaz de queimar o fío da vida,
  E corta en anacos a espada do engano!
  
  A mirada radiante da doncela temblorosa,
  Nel, coma se ves unha condena de viaxeiro!
  Agora o soldado mide o paso do destacamento,
  Seremos quen de mergullar os demos no asombro!
  
  O infiel invadiu a Patria cun berro,
  O canalla berra e fai xirar a súa cimitarra.
  E nos meus pensamentos, a astuta néboa agochaba algo,
  Polo menos non tiñamos que vivir na paz do ceo!
  
  A nena necesita ser protexida con valentía,
  Non deixes que os teus inimigos proben a súa beleza!
  A Horda foi esmagada polo valente exército ruso,
  Loitamos contra o ataque do noso veciño enfadado!
  
  Que tipo de moral podes facer?
  Que Rus é un país, non hai país máis fermoso no universo!
  E se un monstro quere ensuciarse,
  Despois quitaremos o noso e ata o teu!
  
  Pero nena quero amarte,
  Dame a oportunidade de converterme na túa portada!
  Non teño que, creo en derramar bágoas,
  Non podemos estar detrás dun ataúde negro e sombrío!
  
  Remataremos o romance neste lugar,
  Despois de todo, non é útil eloxiar moito.
  Creo que haberá un momento para o cambio
  Mellorará, sinceramente creoo!
  As rapazas guerreiras tamén cantaron con moito entusiasmo. E fixeron o seu traballo combativo e agresivo.
  E eran especialmente activos ao lanzar láminas afiadas e esvásticas aos orcos cos seus dedos espidos. Estes son o tipo de rapazas loitadoras e agresivas aquí, digamos: non hai ninguén máis alto ca eles.
  E dos pezones escarlatas do peito abocaron e actuaron moi activamente, botando púlsares. E os guerreiros portáronse moi ben.
  E tiñan brillos reais e marabillosos dos seus ollos. E os guerreiros parecían super.
  E os seus dentes brillaban coma perlas. E todo parecía marabilloso.
  E ata cantaban os guerreiros, cos dentes descubertos;
  Vou loitar contra o inimigo ferozmente,
  A morte virá, iso significa destino!
  Pero os rostros dos amigos brillan na miña memoria
  E Deus mesmo é o xuíz da escoria!
  
  Resultou morrer cruelmente,
  Atópase no inferno absoluto...
  Vingámonos, será ollo por ollo,
  Chegarei cunha espada aos meus adversarios!
  
  Nun mundo de piedade, a malicia non sabe
  O vento sopra dos desertos escuros.
  A neve mollada cae en maio,
  A mirada do canso simplemente volveuse aburrida!
  
  Vou responder ao desafío dos deuses -
  O home é o señor dos soños!
  Non necesitamos túnicas de monxes,
  Despois de todo, o Señor é só un home!
  
  Reúne as túas forzas nunha hucha,
  Deixa arder o lume da ciencia,
  Non metas o teu talento nunha botella
  Porque o traballo é un ideal santo!
  Esta pode ser unha canción curta, pero é unha canción do corazón. E hai tanta alegría e rabia nela ao mesmo tempo.
  Nenas fermosas cantan con moi sonoras e fermosas voces de sirenas.
  o magoplasma tamén se bota fóra do útero de Venus , entón será completamente xenial e destrutivo.
  Un auténtico furacán e unha corrente de morte e destrución total verterá. E prexudicará aos osos de Putin.
  Así é como todo se dispersará e definitivamente non se reunirá nun montón. E haberá rabia enérxica e correntes de chama ardente.
  É coma se un lanzallamas golpease. Un regato quente e incansable arde. E queima todo de forma específica e á vez.
  Estas son as nenas que están aquí, que son capaces de facer, se acaso, a fin do mundo.
  E despois dende os pezones escarlatas lancemos púlsares e lóstregos ardentes. Que queiman e destrúen todo.
  Unha nena elfa con cabelo de lunares rosas sobre fondo amarelo colleuno e cantou:
  -As tropas están listas, señora,
  Destruiremos a todos!
  E chiscoulle o ollo aos seus compañeiros. Estas son realmente nenas, cunha voz clara.
  E os rapaces duendes seguen cantando;
  Non cría na orde de Deus,
  Quería converterme nun vampiro asustado...
  Non teñas esperanzas, non te queimarás de inmediato,
  A eternidade no tormento é o destino do pecador!
  
  Despois de todo, o Deus santo non coñece misericordia,
  Non esperes piedade dos chupasangues!
  En vez de froitas doces nun paraíso marabilloso,
  O inferno arde - choivas sanguentas!
  
  Para un vampiro, unha estaca dun álamo é precisa,
  Un terrible lume agarda aos feiticeiros!
  Queimarás miserable día e noite,
  Satanás preparou un machado!
  
  Un home pecador conseguirá o seu
  Será coma unha araña ardendo no lume!
  Os demos te atormentarán no inframundo,
  Dor que non ten igual na Terra!
  
  Teme e arrepiéntete, inimigo do Señor,
  Se o fas, serás lanzado directamente ao inferno!
  O sábado non virá en tormento,
  Sempre rodeado de enxames tolos!
  
  O bastidor romperache os ósos,
  Imos sacar as articulacións cun póker!
  Poderías, homiño, ser feliz?
  E agora sábeo nun tormento sobrenatural!
  
  Arrepiéntate tan rápido, raro,
  Reza e ponte de xeonllos!
  O compañeiro de bebida de Vasya non axudará,
  Só a lealdade conquistará o ceo!
  Digamos que esta é unha canción aquí: pódese dicir que é extremadamente loitadora. E as mozas inflúen no inimigo de forma moi agresiva.
  Simplemente teñen unha emoción inconmensurable e unha sede de aventuras. E tamén dos pezones escarlatas do peito, como o collerán e foderán de verdade aos guerreiros. E aquí realmente non lle parecerá suficiente a ninguén.
  E as nenas son terriblemente fermosas, e capaces de influír cos seus pezones radiantes e de cor rubí.
  E tamén lanzar púlsares desde o útero de Venus. O seu impacto é moi ardente e enxeñoso.
  E cos seus dedos espidos lanzan agullas con veleno, que atravesan os orcos. E parece moi marabilloso.
  E agora, desde os pezones rubí dos meus peitos, é coma se un púlsar me golpease de novo. Os corvos realmente teñen os sesos revoltos e caen abraiados e perden completamente o coñecemento.
  . EPÍLOGO
  As rapazas xa fixeron un bo traballo aquí. E tamén haberá unha boa cantidade de magoplasma procedente do útero de Venus. E será divertido.
  E os mozos elfos lanzan granadas coas mans, e ao mesmo tempo non se esquecen de cantar;
  Ós remuíños do corazón novo,
  Na que a chama queima o volcán!
  Non podemos ter xente na casa,
  comeu a empanada o gato Bayun ?
  
  Aquí o ruiseñor canta tristemente,
  A fronte do Todopoderoso está escurecida!
  O querubín envía un aceno de despedida,
  Non é realidade, senón un pesadelo terrible!
  
  Somos fillos da Santa Patria,
  Apareceron aos seus antepasados, saben axudar!
  Non nos arrepentiremos, coñecemos a vida,
  Loita contra o abismo día e noite!
  
  O inimigo lanza maxia
  Engano, mesquindade, falsificación malvada!
  Pero veremos a luz distante,
  Rompemos o corno do adversario!
  
  Vampiros, orcos, ghouls,
  Os colmillos afiados brillan!
  Despois de todo, aos ghouls gústalles loitar,
  Os estantes veñen do inframundo!
  
  Para o Archimago -comandante,
  Só somos peóns e tocos!
  A Armada está perseguindo monstruos malvados,
  Pero non podemos retirarnos!
  
  A Patria é máis valiosa que calquera outra cousa,
  ¡Interrumpiremos a carreira das hordas feroces!
  Os monstros teránllo na cara,
  O meu gardián do tesouro explotarache a cabeza!
  
  Patria de Svarog forza,
  E a vida e a esperanza de todos os soldados!
  A man dereita da Wehrmacht esmagada
  Ela segou unha ringleira de adversarios!
  
  Un facho arde nun corazón novo,
  A espada substitúe á metralleta!
  Pronto abriremos a porta do espazo,
  Imos decidir quen ten razón e quen está mal!
  
  Cando hai paz na alma con boa sorte,
  O maligno non nos pode levar!
  Daremos cambio ás criaturas infernais,
  Coñece tal exército de elfos!
  
  Estamos de xeonllos - rezamos a Rod,
  O Deus Todopoderoso preguntouche!
  Para non deixar que os soldados se desperdicien,
  Fillos do meu querido Elfo!
  Así cantan as rapazas con escinante e con moito ánimo para unha vitoria rápida e inevitable.
  E os seus dentes nacarados brillan coma espellos. E, en xeral, o que fan é xenial e xenial.
  Ningún inimigo pode deter a esas nenas. Son preciosos e encantadores.
  Proba isto e di que non. E definitivamente arrincarán a túa dignidade. Que excelentes son estes roubos. Están cheos de impulsos sinceros e unha sede de asasinato.
  Aquí unha rapaza da familia dos elfos lanzou unha bomba dun soldado de asalto premendo os seus dedos descalzos. Caeu sobre un grupo de orcos. E moitos dos osos de Putin foron ao inferno.
  Trátase, digamos, de nenas moi activas e agresivas con ollos como esmeraldas e zafiros. Que loitan por unha causa xusta, contra a horda de Putin. Digamos que as nenas están feitas de aceiro.
  E tamén cantan;
  Inspirounos a loitar
  Interruptor de xeración !
  Partiu o mundo
  Stormlord Elfin!
  
  Feitos malditos
  Levantando a bandeira da rebelión!
  E que querías
  O líder responde: non o sei!
  
  Pensei que todos seríamos cariño,
  Todo o mundo converterase nun demiurgo!
  E agora lévanos o cabalo,
  Por rúas rotas!
  
  O bater dos cascos tolos,
  Toca - a horda galopa!
  A nosa unión é como un monolito,
  E os seus rostros brillan de felicidade!
  
  Créeme, o sangue non fluirá para sempre,
  Enxuguemos as bágoas dos orfos!
  Había un cazador, haberá caza,
  Todas as ameazas pasaránnos!
  
  O proletario será un príncipe,
  E haberá unha recompensa polo teu traballo!
  Créeme, a sucidade desaparecerá,
  Arranquemos a nosa carne do inferno!
  
  Imos cantar cancións en voz alta,
  Somos un poder de xigantes!
  O noso símbolo é o noso oso branco,
  Partido - o pobo está unido!
  
  Derrama sangue pola Patria,
  Isto é honra, honra e gloria!
  Convértete nun fío vermello na vida,
  Deixa ferver o volcán - lava!
  Así foi todo como unha avalancha de lume. E as nenas colleron e soltaron púlsares dos seus úteros de Venus. E todo resultou moi chulo e chic.
  Os guerreiros cantaron á clase máis alta e sorprendente. E demostraron o seu extraordinario e sorprendente nivel.
  E como se mostrarán os dentes dos colmillos. E unha vez máis tomarano e asubiar, usando os dedos espidos. E de novo caen os corvos atónitos e inconscientes.
  E caen ao chan coma pedras de sarabia. E prodúcese un golpe asasino.
  E os raios destrutivos saen voando dos pezones escarlatas das nenas. E digamos que é xenial e xenial.
  E as nenas escupen, e a súa saliva explota como ácido e provoca unha destrución colosal.
  Isto é realmente o que necesitan as mulleres. E dispersaranse e logo arranxarán outra cousa.
  E entón comezan a cantar;
  No mundo mortal, baixo a sombra do imperio;
  Os prexuízos da xente son patéticos!
  Botemos todas as tonterías e as supersticións ao abismo -
  É mellor que sexamos libres coma os deuses!
  
  O noso exército é unha causa xusta,
  O espazo é como un patio!
  Para ser universal, é hora de ser un poder,
  Así que todo o mundo debe ser condenado!
  
  Naves estelares, acoirazados - poderosos,
  Non hai conta dos mísiles da guerra!
  Isto é coraxe inmaculada,
  Usamos a espada como sempre - vale!
  
  Conquistando os planetas sublunares,
  Entregando luz brillante!
  Facemos cousas marabillosas, xa sabes,
  Gran amencer do universo!
  
  Cinzas ás veces pola galaxia,
  Estendense en fervenzas coma un torbellino de tormenta!
  Pero somos cabaleiros e románticos,
  ¡Que cantan á luz da lúa pálida!
  
  O universo volverase sometido a nós,
  Nela a orde dos séculos é ardente eternidade!
  Considere a luz dos elfos - unha nación orgullosa,
  Aínda que a mente ás veces é débil!
  Si, a costa deste último, as mozas son realmente autocríticas. Pero cantan xenial.
  E aínda máis frescos soltan lóstregos dos pezones escarlatas do peito. Infligen golpes ardentes aos orcos.
  Os guerreiros berran:
  Amor e morte, ben e mal,
  Ser orco é un pecado...
  Está destinado a entender!
  Amor e morte, ben e mal,
  Só temos unha opción!
  E as nenas soltaron de novo un poderoso lóstrego dos pezones de rubí dos seus peitos.
  Este é verdadeiramente un furacán.
  E definitivamente están no campo de batalla.
  Os guerreiros cantan:
  Un orco malvado na incredulidade é perigoso,
  É imposible vivir na luxuria pecaminosa...
  Porque a ira do elfo é terrible,
  Porque un elfo estrito é un xuíz!
  E os guerreiros golpearán aos orcos cunha descarga de magoplasma do ventre de Venus.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"