Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

მარია კოლესნიკოვა ელფების დედოფალი

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    უდანაშაულოდ მსჯავრდებული ახალგაზრდა ქალი მარია კოლესნიკოვა სპეციალურად დაცული ციხიდან საოცარ ჯადოსნურ სამყაროში გადაიყვანეს. იქ თვით დემიურგი ღმერთი, სფერო კატასტროფოვი, მას ელფების ბედია გვირგვინი უდგას. მაგრამ გვირგვინის მიღების შემდეგ უბედურ ქალს უწევს ბრძოლა მეზობელ იმპერიებთან, სადაც ბინადრობენ ტროლები, ორკები, ჯუჯები, ნახევარჯიშები ,

  მარია კოლესნიკოვა ელფების დედოფალი
  ᲐᲜᲝᲢᲐᲪᲘᲐ
  უდანაშაულოდ მსჯავრდებული ახალგაზრდა ქალი მარია კოლესნიკოვა სპეციალურად დაცული ციხიდან საოცარ ჯადოსნურ სამყაროში გადაიყვანეს. იქ თვით დემიურგი ღმერთი, სფერო კატასტროფოვი, მას ელფების ბედია გვირგვინი უდგას. მაგრამ გვირგვინის მიღების შემდეგ უბედურ ქალს უწევს ბრძოლა მეზობელ იმპერიებთან, სადაც ბინადრობენ ტროლები, ორკები, ჯუჯები, ნახევარჯიშები , ვამპირები და სხვა ზღაპრული არსებები. და რა თქმა უნდა, მთავარი და ყველაზე მზაკვრული მტერი არის კოშეი უკვდავი. ᲞᲠᲝᲚᲝᲒᲘ
  ცა სქლად იყო მოხატული ნათელი ფერებით და ცისარტყელას ყველა ფერით ანათებდა. მათზე იყო დაწყობილი ძვირფასი ქვებივით ცქრიალა ვარსკვლავების მთელი გირლანდები: ზურმუხტი, ლალი, საფირონები, ტოპაზები, ბრილიანტები, ვარსკვლავები.
  ბიჭი, რომელიც დაახლოებით თორმეტი თუ ცამეტი წლის იყო, ძალიან სიმპათიური და დაკუნთული მხოლოდ შორტებში, ტრიალებდა, ხტუნავდა და შიშველი თითებიდან პულსარებს ისროდა. მისი კუნთები ბრინჯაოს კანის ქვეშ ვერცხლისწყლის ბურთებივით დატრიალდა, თმა კი თოვლივით თეთრი ჰქონდა.
  მის გვერდით ბიკინით გამოწყობილი ძალიან ლამაზი გოგონა გამოჩნდა, ჩირაღდნის ალივით ცქრიალა თმით.
  მან ღიმილით თქვა:
  - გამარჯობა სფერო კატასტროფა! რომ არ იცი რა გააკეთო?
  დემიურგმა ბიჭმა ღიმილით უპასუხა:
  - დიახ, ვფიქრობ, არ უნდა შევქმნა სხვა სამყარო? ვეთანხმები - სასაცილო იქნებოდა ემანუელ!
  ბიკინით გამოწყობილმა დემიურგმა გოგონამ შენიშნა:
  - ყოველ ახალ შექმნილ სამყაროს ახალი პრობლემები მოაქვს! მათში ქმნილება იმდენი სხვადასხვა სახის უბედურების წინაშე დგას, რომ ადამიანმა უნდა იმუშაოს იმისთვის, რომ ცოცხალი არსებები იყვნენ ბედნიერები და არ იტანჯებოდნენ. და აქ, რა თქმა უნდა, ჯერ კიდევ უნდა იფიქროთ მცენარეებზე. ისინიც ცოცხლები არიან და საჭმელად უსიამოვნოა!
  სფერომ გაბრაზებულმა შენიშნა:
  - თავს ნუ ახვევ!
  ემანუელმა წამოიძახა:
  - ჰიპერტეოპლაზმა ჩვენთან იყოს!
  და გოგონა ჰაერში შემობრუნდა და შიშველ, მოხდენილ ფეხებს აქნევდა. შემდეგ კი მისმა ქვედა კიდურმა შექმნა რვა ფიგურა და მთელი გალაქტიკის ვარსკვლავები განათდა.
  დემიურგმა ბიჭმა თავი დაუქნია, კუნთებმა შიშველ, ღრმად გამოწეულ ტანზე, აპოლონის მსგავსად, დაიწყო მოძრაობა. და პრესა შემოვიდა შოკოლადის ფილებივით. სამყაროს შემოქმედის ხმა ძალიან ნათელი იყო:
  - ეს, რა თქმა უნდა, შესანიშნავია. მაგრამ იქნებ ჩვენ შეგვიძლია გავაკეთოთ რამე მათთვის, ვინც ცხოვრობს პლანეტა დედამიწაზე?
  ემანუელმა ღიმილით უთხრა:
  - პრინციპში, ეს შესაძლებელია! თუმცა, მოგეხსენებათ, ჩვენ ამ პლანეტაზე აშკარად ვერ გამოვხატავთ თავს. ხალხს თავისი გზა აქვს და მას უნდა გაჰყვეს!
  სფერომ თავი დაუქნია.
  - ეს, რა თქმა უნდა, მართალია! მაგრამ ინდივიდებისთვის ჩვენ მაინც შეგვიძლია კარგი საქმის გაკეთება!
  ქალღმერთმა გოგონამ თანხმობის ნიშნად თავი დაუქნია:
  - დიახ, ესეც მართალია! რა თქმა უნდა, ასეთ რამეზე კამათი არ შეიძლება!
  დემიურგმა ბიჭმა აღნიშნა:
  - ციხეში იღუპება მამაცი, მამაცი და კეთილშობილი ქალი: მარია კოლესნიკოვა! მან ქვეყნიდან წასვლაზე უარი თქვა და გისოსებს მიღმა გადააგდეს. სადაც მას აწამებენ და აწამებენ. ზომები უნდა იქნას მიღებული, რომ ეს ღირსეული პატიმარი ტანჯვისგან დაიცვალოს!
  ემანუელმა მოუთმენლად დაადასტურა:
  - მართალია! და ჩვენ აუცილებლად გავაკეთებთ იგივეს!
  სფერომ ღიმილით აღნიშნა:
  - ციხიდან გავიტაცებ და ჩვენს ერთ-ერთ ვარსკვლავურ იმპერიაში ტახტს მივცემთ!
  დემიურგი გოგონა დათანხმდა:
  - ძალიან სწორი და საინტერესო იქნება!
  ბიჭმა დემიურგმა ჯერ კიდევ ბავშვური გარეგნობით შიშველი ქუსლები ააფეთქა და მღეროდა:
  - დიდება სამუდამოდ ჩვენთან იყოს! ჩვენს სამშობლოს დიდი ძალა აქვს!
  ემანუელმა ღიმილით ჰკითხა:
  - შეიძლება ითქვას, რომ დემიურგ ღმერთებს აქვთ სამშობლო?
  სფერომ თანხმობის ნიშნად თავი დაუქნია:
  - რა თქმა უნდა, შეგიძლია ამის თქმა! სამშობლოს ცნება ფიგურალურია!
  რის შემდეგაც ბიჭმა და გოგონამ სინქრონულად დაარტყეს შიშველი, გარუჯული, დაკუნთული ფეხებით ჰაერში, რამაც ელვის მთელი კასკადები გაისმა და ერთხმად თქვეს:
  - იყოს როგორც ჩვენ ვამბობთ! აღსრულდეს ჩვენი ნება!
  . თავი No1.
  ციხეში მარია იტანჯებოდა მუდმივი პირადი ჩხრეკითა და ბულინგით. ერთ-ერთი ასეთი წამება იყო ჩხრეკა . ის ხუთი მამაკაცი ოფიცრის წინაშე დააყენეს. შემდეგ ორი მცველი ქალი გამოჩნდა. მათ ჩაიცვას თხელი, რეზინის სამედიცინო ხელთათმანები და გააშიშვლეს ახალგაზრდა ქალი, შემდეგ კი სირცხვილისა და სინდისის გარეშე დაიწყეს მისი სხეულის თრევა.
  და არა მხოლოდ ეს, რა თქმა უნდა. მარიას ძალიან ცოტა იკვებებოდა: წვნიანი თასი ოდნავ დამარილებული წყლით და მასში მოცურული კომბოსტოს ფოთოლი და პურის ნაჭერი. ახალგაზრდა ქალმა ასეთი დიეტისგან ბევრი წონა დაიკლო: კანი და ძვლები. უფრო მეტიც, მათ სცემეს მას შიშველ ქუსლებზე რეზინის ხელკეტებით და აიძულეს ტუმბოს ამოტუმბვა, როგორც მონა ძველ რომში.
  მარიამ ძალიან განიცადა, ნადირობდა და დაღლილი იყო. აიძულებდნენ ლეიბის გარეშე დაეძინა შიშველ დაფებზე, ღამით კი ყელზე ძაღლივით საყელო შემოახვიეს და კედელს მიაჯაჭვეს.
  ახალგაზრდა ქალს ძალიან ეზიზღებოდა, როცა მამაკაცების თვალწინ წვრილი რეზინის ხელთათმანებით მცველების ხელები ჩაეჭიდათ და ამავდროულად კაცები უყურებდნენ, კისკისებდნენ და ვულგარულ ხუმრობდნენ.
  გარდა ამისა, მას ბევრი მუშაობა მოუწია და გოგონას სხეული საშინლად სტკიოდა და სტკიოდა.
  და არა მხოლოდ ეს, რა თქმა უნდა... მცველები გამუდმებით აჭერდნენ მარიას მკერდსა და მუცელს. და მათ უკანალი დამარტყა.
  მაგრამ მარია კოლესნიკოვა არ დანებდა და არ ითხოვდა წყალობას.
  იგი დაუპირისპირდა თავის დამპყრობლებს და დარჩა მიუწვდომელი და ამაყი.
  ბოლოს კიდევ ერთხელ გააშიშვლეს და შიშველი საკანში გამოკეტეს. იქ კი კედლები სიცივისგან ყინვამ მოიცვა. მარია კოლესნიკოვა იატაკზე იდგა და შიშველი ფეხები, სიცივისგან ცისფერი გადაიძრო. ის გამხდარი იყო და მის სხეულზე ყველა ძვალი ჩანდა. გარდა ამისა, მათ დამატებითი ტანჯვა აღმოაჩინეს: თმა გაიპარსეს. ახლა კი ის თითქმის მთლიანად მელოტი იყო, ქერა თმების ეკიპაჟით.
  ახალგაზრდა ქალი განიცდიდა ზოია კოსმოდემიანსკაიას მსგავსად. ყინულოვან იატაკზე წოლა თვითმკვლელობის ტოლფასი იყო. მაშინ ის, შიშველი და უცხიმო, აუცილებლად დაბუჟდება. ასე რომ, მარია შიშველ ფეხებს შეეხო, იტანჯა, იტანჯა, მაგრამ გაუძლო.
  უეცრად, შუქის სხივი დაეცა მას სრულ სიბნელეში. და მან გაანათა ციხის უბედური, ძვლოვანი პატიმარი, სადაც გაგზავნა იგი ულვაშიანი და მელოტი დიქტატორი.
  მარიას ეგონა, რომ ჰალუცინაციები ჰქონდა. მის წინ შორტებში გამოწყობილი ფეხშიშველი ბიჭი გამოჩნდა. ქერა, ძალიან სიმპათიური ბიჭი შორტის გარდა არაფერი ეცვა. ამავდროულად, ბიჭის შიშველი ტანი გაოცებული იყო მისი კუნთების ფოლადის რელიეფით და მისი კუნთების საოცარი გამოკვეთით.
  მიუხედავად იმისა, რომ ის დაახლოებით თორმეტი თუ ცამეტი წლისაა.
  ბიჭმა ხელი გაუწოდა და მარიას ჰკითხა:
  -იტანჯები?
  ახალგაზრდა ქალმა ღიმილით უპასუხა:
  - უფრო მეტიც!
  ბიჭმა თავისი შიშველი, ბავშვური, ძალიან მოხდენილი ფეხი საკნის ყინულოვან ფილებზე დაადო და თქვა:
  - ახლა შენი ტანჯვა დასრულდა! მომკიდე ხელი და გამომყევი!
  აკანკალებული ხმით ჰკითხა მარიამ:
  -უფლის ანგელოზი ხარ?
  ბიჭმა თავი უარყოფითად გააქნია:
  -არა! Მე ღმერთი ვარ!
  ახალგაზრდა ქალმა გაკვირვებულმა ჰკითხა:
  - ყოვლისშემძლე!?
  სფერომ თანხმობის ნიშნად თავი დაუქნია:
  - თითქმის ყოვლისშემძლე!
  მარიამ გაკვირვებულმა ჰკითხა:
  - რატომ აძლევ ხალხს ტანჯვას?
  ბიჭმა ღიმილით უპასუხა:
  - იმიტომ, რომ მე არ შევქმენი შენი დედამიწა. მე შემიძლია მხოლოდ შენი წაყვანა ჩემს სამყაროში. და აი შენ იქნები ჩემი დედოფალი!
  ახალგაზრდა ქალმა კვნესით ჰკითხა:
  - თუ უარს ვიტყვი?
  სფერომ ღიმილით უპასუხა:
  - აზრი არ აქვს შენს უარს. როცა აღმოჩნდება, რომ სასჯელიდან უგზო-უკვლოდ გაუჩინარდი, შენი ციხის მცველები, რომლებიც იქ ბევრს და დაჟინებით აწამებდნენ, ძალიან გაბრაზდებიან. მარტო ეს ღირს ჩემი შეთავაზების მიღება!
  მარიამ თანხმობის ნიშნად თავი დაუქნია:
  -ალბათ მართალი ხარ! სრული სულელი ვიქნები, თუ ხელიდან გავუშვი შურისძიების ეს შესაძლებლობა.
  სფერომ მარია კოლესნიკოვას ხელი მაგრად მოუჭირა და ღიმილით უთხრა:
  -ახლა გადადგი ნაბიჯი ჩემს შემდეგ!
  და ჯერ მარადიული ბიჭის შიშველი, დაკუნთული ფეხები დადგა, შემდეგ კი სიცივისგან ცისფერი ახალგაზრდა ქალის გამხდარი, ჩალურჯებული ფეხები.
  წამის შემდეგ კი მარიამ წარმოუდგენელი სიმსუბუქე იგრძნო საკუთარ თავში და საკნის ყინულოვანი სიცივე სასიამოვნო სითბომ შეცვალა.
  იგი, უსასრულოდ ახალგაზრდა შემოქმედ ღმერთთან ერთად, ენერგიულ ნაკადში ჩქარობდა.
  მარია ძალიან სასიამოვნო და მხიარული იყო. მან შეძლო იმის გაკეთება, რაც შეუძლებელი ჩანდა - დატოვა ციხის კედლები! ახლა კი ის ახალ სამყაროში დადიოდა თავისი შიშველი ფეხებით, ასე ხშირად რეზინის ჯოხებით ნაცემი.
  ახლა კი ზღაპრის სფერო დასრულდა. და ახალგაზრდა ქალი აღმოჩნდა თბილ, აყვავებულ ხალიჩაზე, ძალიან მდიდრულ და დიდებულ, ცქრიალა ოქროთი, ბრილიანტებით და სასახლის სხვა სამკაულებით.
  მარია დიდი სარკის წინ აღმოჩნდა. მოახლეებმა გამჭვირვალე ფარდა გადაყარეს. პატიმრობიდან გამოფიტული, სისხლჩაქცევებითა და ნაკაწრებით დაფარული ახალგაზრდა ქალის გამხდარ სხეულს ფარავდა.
  სფერომ თქვა:
  - ჯოჯოხეთიდან ახალი დედოფალი მოგიტანე!
  გოგოები ძალიან ლამაზები იყვნენ, ახალგაზრდა, თითქმის ბავშვური სახეებით. ფიგურები თხელი და კუნთოვანია. სამოსი კი მხოლოდ სამკაულების სიმებია, რომელიც ძლივს ფარავს სრულ მკერდსა და თეძოებს, ასევე მაღალქუსლიან ფეხსაცმელს. ელფები ძალიან ლამაზი ადამიანებისგან განსხვავდებოდნენ მხოლოდ ფოცხვერის ფორმის ყურებით და უნაკლო ფორმებით, ამ ზღაპრულად ლამაზი რასის უნიკალური მადლით.
  მათთან შედარებით მარია ისეთი ძვლოვანი, დაქანცული ჩანდა, საკონცენტრაციო ბანაკის პატიმრის ნეკნებივით გამოწეული, მკერდი კი მთლად აქერცლებოდა. ახალგაზრდა ქალის სხეული ცხიმიანია, ხელები და ფეხები დახშული აქვს, კისერიც. და სისხლჩაქცევები, ცემის კვალი და სიგარეტის დამწვრობაც კი, რომლებიც ჩამქრალი იყო მის სხეულზე.
  და მისი თავი, გაპარსული მელოტი, მუწუკებითა და აბრაზიებით, რაც მარიას კიდევ უფრო საშინლად აქცევს.
  სფერომ ღიმილით დაუქნია თავი:
  - დიახ, ოსვენციმის პატიმარს ჰგავხარ! მაგრამ არაფრის ნუ გეშინია! ელფებს აქვთ ჯადოსნური წამალი, რომელიც შეგიშუშებს ჭრილობებს და გახდი ახალგაზრდა, შესანიშნავად ლამაზ ქალად!
  მარიამმა ღიმილით უთხრა:
  - შენ თვითონ რატომ არ აკეთებ?
  დემიურგმა ბიჭმა თავდაჯერებულად უპასუხა:
  - იმიტომ რომ ელფებმაც უნდა იმუშაონ! და ისინი დიდი ოსტატები არიან განკურნების საქმეში!
  ელფები გუნდში მღეროდნენ:
  ჩვენ შეგვიძლია განვკურნოთ დაავადებები,
  უმკურნალე ხუმრობით, დამიჯერე, ნებისმიერი ჭრილობა...
  გამოცდები მხოლოდ A-ით ჩაბარებით,
  დიდი ელფის დიდების გულისთვის!
  მარია კი დარბაზის გასწვრივ, გვერდით ოთახში შეიყვანეს. ახალგაზრდა ქალი ხალიჩებზე დადიოდა და სასიამოვნო ტიკტიკი იგრძნო. ის ძალიან მხიარულობდა.
  ასე რომ, იგი აღმოჩნდა სურნელოვანი წყლით სავსე აუზში. პატიმარი ქალი იქ დატვირთეს.
  რამდენიმე ელფმა გოგონამ დაიწყო მისი შეზეთვა რაღაც ცხიმიანი და ძალიან ძლიერი და მჟავე სუნით.
  მარია სიამოვნებისგან იღრიალა. დიახ, ძალიან მაგარი იყო.
  მისმა ნაწიბურებმა, სისხლჩაქცევებმა, ჭრილობებმა, დამწვრობამ ფაქტიურად ჩვენს თვალწინ შეხორცება დაიწყო. და კანი უფრო ახალგაზრდა გახდა.
  მარიამ აღფრთოვანებულმა სიმღერაც კი დაიწყო;
  ის იყო მშვიდი, მოკრძალებული გოგონა,
  ვოცნებობდი მქონოდა ჩემი სახლი!
  ისე, რომ ბავშვების სიცილი ხმამაღლა მიედინება,
  დაე, დათვი ტყეში იყოს მოთვინიერებული!
  
  მე მინდოდა მშვიდი მწიფე მინდორი,
  ოქროს ბუჩქების ფუმფულა!
  რათა სამუდამოდ არ იცოდეთ ტანჯვა,
  და ისე, რომ მტრები არ არსებობდეს!
  
  მაგრამ აქ მოდის თათრების დარბევა,
  და ყალბი ჩლიქების მაწანწალა!
  აბა, სად ხარ, ჰუსარის მებრძოლთა პოლკი;
  რა არის ცნობილი მისი გინება?
  
  სად არიან რაინდები, გიგანებო,
  მაგრამ რატომ არ არის დაცვა?
  აქ არის ჩვენი ერთიანი სამშობლო;
  ცხელი, ჯოჯოხეთური შუქი იწვის!
  
  უღელში ფეხშიშველი მიმყავს,
  გირჩების, ტოტებისა და სტეპების მეშვეობით!
  და მათრახით გჭრიან ზურგს,
  რა ძნელია ჯაჭვებში კვნესა!
  
  მტერმა გოგონას კისერზე დაარტყა,
  დაიჭირა და დახრჩობა უნდა!
  აქ, ბოროტი სულთნის სამეფოში,
  დავიწყე გამოწვის თამაში!
  
  თავიდან მინდორში ვიტანჯებოდი,
  ჩანთები აცვია მწველი თაიგულით!
  მაგრამ ის აყვავდა სილამაზით,
  ღმერთი ხომ გულუხვი მმართველია!
  
  აი ოსტატს მოეწონა;
  მე გამომგზავნეს სერალიოში!
  იქ ვიგრძენი მამაკაცური ძალა,
  დავიწყე ყველა ნაგვის სიამოვნება!
  
  იცოდე ასეთი დამცირება
  ივაჭრეთ ყველაზე ტკბილი სხეულით!
  აჯობებს გაუძლო
  რომ საკუთარი დედა არ დაწყევლოს!
  
  არ ვიცი რა მელოდება გზის ბოლოს,
  სიბერე და ჯალათი აშინებს!
  მაგრამ სამოთხეში უძღები პირებისთვის ადგილი არ არის,
  რჩება მხოლოდ მწარე ტირილი!
  მარია ძალიან კარგად მღეროდა. ის არის პროფესიონალი მუსიკოსი, რომელიც წავიდა პოლიტიკაში. და, რა თქმა უნდა, ელფმა გოგოებმა მას მხარი დაუჭირეს. და ყველას ჰქონდა ასეთი ხმები, როცა ერთად მღეროდნენ.
  შემდეგ მარია სპეციალურ ჯადოსნურ წამალში გარეცხეს. და მისცეს მას ძალიან ტკბილი და გემრიელი ფაფა თაფლით და შესქელებული რძით საჭმელად. მერე უცნობი ხილის წვენი მომცეს დასალევად.
  ამის შემდეგ მარიამ წარმოუდგენელი სიმძიმე იგრძნო საკუთარ თავში და ზუსტად დივანზე ჩაეძინა.
  ელფებმა მას თბილი საბანი გადააფარეს. სინდისის პატიმარმა კი აიღო და ზღაპრულ ხილვებში ჩაეფლო.
  და აღმოჩნდა ძალიან მაგარი.
  სიზმარში მარია ძალიან ახალგაზრდა, თითქმის გოგოდ გადაიქცა.
  ის დადიოდა ბალახზე, რომელიც იისფერი იყო. გოგონას ფეხები შიშველი ჰქონდა, მაგრამ ფორმაში ძალიან მოხდენილი. ბალახმა კი ბედნიერების შეგრძნება გამოიწვია ლამაზმანის შიშველ ძირებში.
  მარია კი მღეროდა:
  თუ გრძელი გზაა, თუ გრძელი გზაა,
  გადახტე, დაარტყი და გაიქეცი...
  ალბათ, ალბათ...
  შესაძლებელია, შესაძლებელია, შესაძლებელია,
  ეს რა თქმა უნდა. ეს რა თქმა უნდა...
  შეგიძლიათ აფრიკაში წასვლა!
  მაგრამ არა ნიანგის პირი!
  და ოჰ, აფრიკაში მთები ისეთი მაღალია,
  ოჰ, აფრიკაში მდინარეები ასეთი ფართოა...
  ოჰ, ნიანგები-ჰიპოპოსები,
  ოჰ, სპერმის ვეშაპის მაიმუნები,
  ოჰ, და მწვანე თუთიყუში!
  ოჰ, და მწვანე თუთიყუში!
  გოგონამ მსგავსი რამ იმღერა და უკან გაიხედა. ირგვლივ მართლაც იყო აფრიკული ჯუნგლები. და ირგვლივ მშვენიერია. ყვავილები დიდი და კაშკაშაა, ჰაერი სავსეა მათი არომატით. და საერთოდ ყველაფერი საოცრად ლამაზია. აი, მაიმუნები ხტუნაობენ ხეებს. და მათი კუდები გრძელი და ძალიან გამძლეა.
  იზრდება ბანანიც. უფრო მეტიც, ისინი ბევრად უფრო დიდია, რომლებიც ჩვეულებრივ მაღაზიებში იყიდება.
  მარიამ კვლავ ენთუზიაზმით დაიწყო სიმღერა;
  ჩვენ ვართ ჯუნგლებში ველური მაიმუნების ქვეყანაში,
  სადაც ბანანი მწვანეა, იქ კანიბალების გროვაა!
  ჩვენ უნდა გადავლახოთ ოკეანე,
  ასეთი ელვარე ენერგიით!
  
  რუსეთმა გვიბრძანა წასვლა -
  მიაღწიეთ იქ, სადაც ეკვატორი თხრილია!
  რა არის ღმერთი ერთი და არა ერთი,
  და ჩვენ გვაქვს ერთზე მეტი ყუმბარა!
  
  მათ გაგზავნეს ახალგაზრდა პიონერები ბრძოლაში,
  მათ თქვეს, რომ ეს მხოლოდ სტაჟირებაა!
  ისე რომ ყველა გაბედული ბიჭია,
  დიდი რაკეტების ენერგია აჩქარებს!
  
  ტყვიამფრქვევით ვსროლობ პირდაპირ მიზანში -
  ხაკის საღებავით მოვკალი მებრძოლები!
  ისინი ვერ შეძლებენ დაიპყრონ ჩვენი სამშობლო,
  პინდოსი და სხვა მოძალადეები!
  
  ასეთი სამშობლო არის მრისხანე ბრძანება -
  ისწავლე სასტიკი ლომივით ბრძოლა, ბიჭო!
  და თუ წითელი ლიდერი გასცემდა ბრძანებას,
  ნუ იქნები პათეტიკური კლოუნი!
  
  ჭურვის გარსაცმმა სასტიკად დამწვა ლოყა,
  მას ჯერ არ აქვს ხისტი ღერო!
  მაგრამ მე ვემსახურები ჩემს სამშობლოს, დამიჯერეთ, დიდი ხანია,
  არ იფიქროთ სუსტ მოზარდებზე!
  
  ჩვენი ტომი გარშემორტყმული იყო მაუ -მამის ტომით,
  მათ არა აქვთ შუბები, არამედ ყუმბარმტყორცნები!
  საპასუხოდ ჩვენ ფოლადით დავურტყამთ,
  რუსი პილოტები ციდან დაეხმარებიან!
  
  რუსეთში ყველა მეომარი ბაგადანაა,
  ბავშვი იარაღს სწვდება!
  და დაამარცხე დამპყრობელთა არმია,
  ბარდის მიერ ნამღერი ლექსები ექსპლოიტეტების შესახებ!
  მარიამ მღეროდა და იცინოდა. რომელ დამპყრობლებზეა საუბარი? როგორც ჩანს, თავად რუსეთი ახლა უკრაინის ხელში ჩაგდებას ცდილობს და ომი უკვე მეორე წელია. ალბათ მეორე მსოფლიო ომის შემდეგ ყველაზე დიდია მასში ჩართული ძალების რაოდენობით, შესაძლოა, თუ გაჭიანურდა, ყველაზე სისხლიანიც გახდეს.
  მარიამ მძიმედ ამოისუნთქა და მღეროდა, გაიხსენა რა სამყარო დატოვა:
  ჩემი სამშობლო, მწირი თანხა,
  ჩემო სამშობლო, გაგიჟდი!
  და განწყობა მაშინვე უმნიშვნელო გახდა. უფრო მეტიც, აფრიკა არ არის მისი სამშობლო. და რა თქმა უნდა, არ მომწონს, როცა ფეხშიშველი და ველურივით მხოლოდ ბიკინით დადიხარ. და სადღაც დიდი ამბები ხდება.
  მარია კვლავ ენთუზიაზმით მღეროდა და კაცის სახელით, დიდი ბელორუსი პოეტისა და ბარდის ოლეგ რიბაჩენკოს რომანი:
   საოცარი ლირის ხმა ეხმიანება,
  ვმღერი, გაბედული, არ ვჩუმდები!
  საბრძოლო მუშტი ცვილისგან არ არის დამზადებული,
  ჩვენ ვისწრაფვით სინათლისკენ - სხივის გზაზე!
  
  ღმერთი სტანჯავს ადამიანებს ავადმყოფობით -
  ჯოჯოხეთის ცეცხლმა დაწვა ცოდვილები!
  მე მინდა გავხდე ყოვლისშემძლე მეგობარი,
  ასე რომ არ იყოს რთული!
  
  ქრისტე მოვა, რა თქმა უნდა, მალე,
  მერე სევდა გაქრება, დამიჯერე?
  ნუ დაბრმავდები ბრაზით შენს თვალებში,
  ცოდო, თავისუფლება, ესეც სამწუხაროა!
  
  არ მინდა ხაზის გავლა...
  არ მინდა უცოდველი ვიყო!
  ეშმაკური მოქმედებები უკეთესია
  რა არის ძაფი სრული მოწყენილობის გარეშე!
  
  მან თქვა, რომ სამოთხეში ომი არ იქნება,
  და ცოდვა გაქრება, ყველასთვის ცუდი!
  მაგრამ რისთვის არის ბედი?
  ჩვენ მშივრები ვართ ახალი ცვლილებებისთვის!
  
  იცხოვრო სამუდამოდ - იცოდე ეს მშვენივრად,
  მაგრამ უცოდველად ცხოვრება მცენარეულობაა!
  რაინდს ვნებიანად უყვარს ომი,
  ბოლოს და ბოლოს, ჯარი აპირებს ბრძოლას!
  
  სამშობლო, ჯარისკაცის სამშობლო,
  მას ხელში ჩირაღდანი უჭირავს - მარში!
  შურისძიება უწმინდური ურჩხულებისთვის,
  კბილებში ჩააგდებ მათ, მეომარო!
  
  დავასრულოთ ბრძოლა გულუხვი ქეიფით,
  მოდი დავლიოთ, დავლიოთ - ვიცეკვოთ!
  ყოველივე ამის შემდეგ, ჩვენი რაინდები უკვდავები არიან,
  და სიტყვა ურტყამს არა წარბს, არამედ თვალს!
  
  თუმცა, რა უნდა გააკეთოს მშვიდობიან სამყაროში?
  იქ შეგიძლია სასახლის აშენება!
  და მიუძღვენი მსახურება ლირას,
  მიიღო დაფნის გვირგვინი!
  
  მაგრამ არის სხვა სამყაროები - იცოდე,
  სადაც მეომრებიც იზრდებიან!
  ბიჭი თავის მაგიდაზე ტანკს ხატავს,
  რა მოხდება, თუ უცხოპლანეტელები მოვიდნენ ჩვენთან?
  
  ნუ ეცდებით დაისვენოთ
  გაიმაგრეთ კუნთები, შეინარჩუნეთ გონება ძლიერი!
  ჩვენ რუსებმა ვიცით როგორ ვიბრძოლოთ,
  როცა მთავარანგელოზს უეცრად ჩაეძინა!
  მარიამ უსტვინა და გაბრაზებულმა დაარტყა შიშველი, გოგოსებრი, გახეხილი ფეხი და აღნიშნა:
  - კი, რუსებმა იციან ბრძოლა, მაგრამ ვისთან? ძმებთან ომი და კაენის გზა, რა თქმა უნდა, სირცხვილია! და ეს არ უნდა მოხდეს!
  გოგონამ აიღო და შიშველი თითებით ბალახზე დაყრილი თხილი დაამტვრია, რის შემდეგაც თეთრი კბილებით სავსე ალისფერი პირში ჩააგდო. მან დაღეჭა და იღრიალა:
  - დაწყევლილი იყოს წვიმის დრაკონი!
  და ისევ სიცილით დაიწყო ლევ ლეშჩენკოს მიერ შესრულებული ცნობილი სიმღერის სიმღერა ხალხთა ძმური მეგობრობის შესახებ:
  ჩვენ ყველამ სკოლაში ვისწავლეთ და ზეპირად გვახსოვს
  ის ძველი გაკვეთილები კიევან რუსზე და მართლმადიდებლებმა იციან, რომლებსაც არ ეკითხებით, რა იყო რუსეთის ნათლობა ხრეშჩატიკზე .
  
  ჯანდაბა, სლავებო! სლავებო, მოსკოველებო და კიეველებო, სამშობლო უნდა გაგიზიაროთ? მართლა აპირებთ თქვენს პატარა უკრაინელ ცოლს თოფს მიმართოთ? მირჩევნია მიყვარდეს... გულახდილად მითხარი, ძმაო, რატომ ხარ ღორის ქონისაგან
  
  . და არაყი, ან არაყი სოსისით, თქვენთან ერთად ვსვამთ, უკვე სამასი წელიწადია და ძალიან მომწონს თქვენი პალმები ალუბლით..
  
  სლავებო! სლავებო, მოსკოველებო და კიეველებო, სამშობლო უნდა გაგიზიაროთ, მართლა იარაღს დაუშვებთ
  თქვენს პატარა უკრაინელ ცოლს?
  მე მირჩევნია მიყვარდეს...
  
  მე და შენ ყოველთვის ერთად ვანადგურებდით ურწმუნოებს და ამ საქმეში ერთი საერთო ატამანი მიგვიყვანდა. მერე მე და ატამანებს ცოტა გაგვიმართლა. მაგრამ ჩვენ საკმარისად ჭკვიანები ვართ, რომ მტრებს ავუაროთ.
  
  სლავებო! ჩიტ, სლავებო! მოსკოველები და კიეველები, ხომ არ უნდა გაგიზიაროთ ჩვენი სამშობლო ?
  მართლა აპირებთ თქვენს პატარა უკრაინელ ცოლს იარაღის მიმართვას
  ? მირჩევნია მიყვარდეს... მთელი გულით!
  და მარია ტიროდა. დიახ, ოდესღაც სსრკ-ს ხალხები მეგობრობდნენ, ახლა კი დიდი ომია. და ამ ომს დასასრული არ აქვს.
  გოგონას შესახვედრად ლომი გამოვიდა. დიდი, აფრიკული მხეცი.
  მარიამ ის ბოლო მომენტში დაინახა და კინაღამ დაეჯახა. ძლივს მოასწრო გაჩერება და გაიყინა. მან გაიგო, რომ თუ არ აკანკალებ, მხეცი შეიძლება არ დაესხმოს თავს.
  ლეომ შეხედა მას და უცებ ადამიანური ხმით ჰკითხა:
  - იგივე მარია ხარ, რომელიც ელფების დედოფალი გახდა?
  გოგონამ ღიმილით უპასუხა:
  - შეგიძლია ასე თქვა! მიუხედავად იმისა, რომ ჯერ ოფიციალურად არ დაგვირგვინებულა!
  ლომმა მანე შეარხია. და მისი ღიმილი საკმაოდ ადამიანური იყო, კბილები კი ბასრი და დიდი. ამასთანავე, მას ბოროტს ვერ უწოდებდნენ. მხეცმა კუდი აიქნია და ჰკითხა:
  - გამოცანების ამოხსნა გიყვარს?
  მარიამმა ღიმილით უპასუხა:
  - კი, რა თქმა უნდა, მიყვარხარ! ციხის იზოლატორში ეს იყო ერთადერთი გასართობი ჩვენთვის პატიმარ ქალებისთვის!
  ლომმა იღრიალა:
  - ვინც თავის თავთან არ მეგობრობს, მაგრამ ისე მაგრად გამოიყურება!
  გოგონამ ჩაიცინა და უპასუხა:
  - ჩვენში ყველაზე აშკარა პასუხი: ქოთანი და მელოტი დიქტატორი! მაგრამ თქვენს სამყაროში, ვფიქრობ, ნებისმიერი ვარიანტი შესაძლებელია!
  ძლევამოსილმა მხეცმა თავი დაუქნია და მისი ოქროსფერი მანე ამოძრავდა:
  - დიახ! მეგონა ამას იტყოდი. მიუხედავად იმისა, რომ ეს იგულისხმება, სასტიკი მამალი. მაგრამ მეორე კითხვა: რისი ეშინია ყველაზე მამაცს, მაგრამ უკანასკნელი მშიშარა არ უშვებს!
  მარიამმა კვნესით უპასუხა:
  - კარგი, მე ვიცი ამაზე პასუხი - სინდისი! ყველაზე მამაცსაც კი ეშინია ამის, მაგრამ ბოლო მშიშარას უბრალოდ არ აქვს!
  ლევმა დაადასტურა:
  - ესეც მართალია! და მე გთავაზობთ ასწავლოთ ფარიკაობის გაკვეთილი!
  მარიას წინ დაკუნთული, ელფი გოგონა გამოჩნდა, მან შიშველი, ძალიან მოხდენილი ფეხები ბალახზე დაარტყა. ხელში ეჭირა მბზინავი ლითონისგან დამზადებული ხმალი, რომლის ბორცვი იყო მოფენილი ბრილიანტებით, ლალებითა და ზურმუხტებით.
  მან მარიამს თავი დაუქნია და ჰკითხა:
  - მზად ხარ ბრძოლისთვის?
  გოგონა სხვა სამყაროდან ღიმილით უპასუხა:
  "აქამდე არასდროს მიბრძოლია ხმლებით!"
  ელფმა გაკვირვებულმა ჰკითხა:
  - ასეა? რომელი სამყაროდან ხარ?
  მარიამ სევდიანად უპასუხა:
  - Დედამიწა! 2023 წელი ქრისტეს შობიდან!
  ელფმა გოგონამ გაიცინა და უფრო ფართოდ აღნიშნა:
  - დიახ, მე ვიცი შენი პლანეტა! უბრალოდ არ მესმის, რატომ თვლით ღმერთად ჯვარზე ჯვარცმულ უბედურ კაცს და დაბადებიდანვე ითვლით თქვენს ქრონოლოგიას?
  გოგონას პასუხის გაცემა სურდა, მაგრამ ხელში უეცრად ძვირფასი თვლებით ძალიან მდიდრული ხმალი გამოჩნდა. მარიამ თითით წრე შემოხაზა და შენიშნა:
  - კარგ იარაღს ვხედავ! და უცნაურად საკმარისია, რომ ის ბუმბულივით მსუბუქი წონაა!
  ელფმა თანხმობის ნიშნად თავი დაუქნია:
  - ჩვენ ვიცით როგორ გავაკეთოთ ეს! ჩვენ ეს ძალიან კარგად შეგვიძლია! ელფების დიდი ხალხის საიდუმლოებები!
  მარიამმა შიშველი თითებით აიღო ბალახიდან ერთი დაკუნთული გოგონა და ესროლა. მან ადვილად დაჭრა იგი ოთხ ნაწილად ფრენისას და აკოცა:
  - Შეგიძლია ამის გაკეთება?
  მარიამმა ღიმილით უპასუხა:
  "ადრე, შიშველი თითებით ვერ ვყრიდი საგნებს ან თხილის გატეხვას. ახლა კი მე შემიძლია ამის გაკეთება შესანიშნავად და შესანიშნავად, უპრობლემოდ. Ისე...
  ელფმა გაიცინა და უპასუხა:
  -შენ ჩვენი დედოფალი ხარ! ახლა შენც ჩვენნაირი ძლიერი და სწრაფი ხარ და შეგიძლია ფეხის თითებით თხილი დაამტვრიო. მაგრამ ეს საკმარისი არ არის. ჩვენ ასევე გვჭირდება ტექნოლოგია.
  მარია ღიმილით მღეროდა:
  - კაცობრიობას აქვს რკინის ტექნოლოგია.
  აუცილებლად საჭირო და ძალიან სასარგებლო...
  ისე, ეს უფრო სასიამოვნოა ჩემთვის - ხალხური სასწაულები,
  სუფრის ტილო არის თვით აწყობილი და სწრაფი ფეხსაცმელი!
  ელფმა თითი აიქნია და აჩუქე:
  მაგია ცუდი არ არის - ზედმეტია იმის თქმა,
  მაგრამ ჩვენ ასევე უნდა მოვხარშოთ ბურთები...
  ბურთები, ბურთები, ბურთები, მზარეული!
  ბურთები, ბურთები, ბურთები, მზარეული!
  . თავი #2
  მარიამ გაიღვიძა. მას არასოდეს უგრძვნია თავი ისე ხალისიანად და სუფთად, როგორც ამ სიზმრის შემდეგ. ელფმა გოგოებმა, რომლებიც ჩუმად აბიჯებდნენ შიშველი, გახეხილი ფეხებით, მიიტანეს ძვირფასი ქვებითა და იშვიათი სამკაულებით ჩასმული სარკე.
  მარიამ ისევ შეხედა თავის თავს და არ იცნო. მას უყურებდა ოცი წლის არაუმეტეს ახალგაზრდა გოგონა, ძალიან დაკუნთული და უჩვეულოდ ლამაზი. თმა ოდნავ დაიხვია და ოქროს ფოთოლივით უბრწყინავდა.
  კანი გახდა გარუჯული და ბრინჯაოსფერი. და გოგონას კუნთები თითქოს ჩამოსხმული, ფოლადი, ღრმა დეტალებით.
  და ის თავად არის ისეთი ძლიერი და ამავე დროს ისეთი მაცდური და ძლიერი, რომ შეუძლებელია ზღაპარში თქმა, თუნდაც კალმით აღწერა. ნამდვილი ქალღმერთი, როგორც ბრწყინვალე მოქანდაკეების ნამუშევარი ძველი საბერძნეთის დროიდან.
  მარიამ გაიკეთა ბიცეფსი და დაინახა, რა კუნთები ჰქონდა ახლა - მხოლოდ ფოლადის მავთული. და მან უსტვენდა:
  - Ვაუ! რა გავხდი!
  ელფმა გოგოებმა ღიმილით ჰკითხეს:
  - Მოგწონს!
  მარიამ გულწრფელი სიხარულით უპასუხა:
  - ძალიან!
  ამ გლამურული რასის ლამაზმანებმა ტვიტერზე დაწერეს:
  - სრულყოფილება ხარ
  სრულყოფილება ხარ
  ღიმილიდან ჟესტამდე,
  უპირველეს ყოვლისა დიდება!
  მარიამმა გოგოებს თვალი ჩაუკრა და თავდაჯერებულად უპასუხა:
  - რაც შეიძლება მოკრძალებული უნდა იყო! და არ გაგიკვირდეთ!
  დარბაზში კიდევ რამდენიმე ელფი შემოვიდა. და ლამაზმა გოგონებმა დაიწყეს ყოფილი პატიმრის ახლა დაკუნთული და ძლიერი სხეული საკმეველითა და ზეთით.
  მარია ფაქტიურად აღფრთოვანებული იყო სიამოვნებით. მისი სხეული ენერგიულად იყო მასაჟი.
  გოგონა რომ გახდა, ყოფილმა პატიმარმა ჰკითხა:
  -იქნებ, კაცებმა დამახოცონ!
  უფროსმა მოახლემ თავი დაუქნია.
  დარბაზში ოთხი სიმპათიური, დაკუნთული ახალგაზრდა მამაკაცი შემოვიდა, რომლებსაც მხოლოდ შორტები და სანდლები ეცვათ. ისინი ძალიან ლამაზები იყვნენ, მაგრამ ძალიან ახალგაზრდები, არაუმეტეს თექვსმეტი წლის ასაკში გამოიყურებოდნენ და მათ სახეებზე, გოგოების მსგავსად, არც ერთი თმა არ ეტყობოდათ.
  მარიამ გაკვირვებულმა ჰკითხა:
  - რატომ არ გყავთ ზრდასრული კაცები?
  უფროსმა მოახლემ გულწრფელად უპასუხა:
  - ყველა მამრი ელფი ჰგავს წვერმორეულ, ადამიან მოზარდს, დაბერების გარეშე, სუფთა, გლუვი კანით, როგორც ბავშვების. ეს არის ჩვენი ჯიში - სამუდამოდ ახალგაზრდა, ლამაზი და მხიარული!
  მარიამ გაიცინა და აღნიშნა:
  - ერთი მხრივ, ეს კარგია! მაგრამ მეორეს მხრივ, ჭაბუკი არასოდეს დამიწუწუნებს ღეროებით!
  უფროსმა მატრონამ შენიშნა:
  - ათასჯერ მეტი ქალი გვყავს, ვიდრე მამრობითი. ამიტომ, ჩვენ განვიცდით მამაკაცის სიყვარულის ნაკლებობას. მაგრამ შენ დედოფალს ამის პრობლემა არ ექნება!
  იმპერიის ყველა მამაკაცი თქვენს სამსახურშია.
  მარიამ თავი დაუქნია:
  - ნება მომეცით, სხეულის მასაჟი გამიკეთონ.
  ახალგაზრდები საქმეს შეუდგნენ. მათ ეს დიდი ენთუზიაზმით გააკეთეს. და მათმა ოსტატურმა ხელებმა გოგო-დედოფლის სისხლი ადუღდა. და მას ძალიან მოეწონა. უბრალოდ ზღაპრული და წარმოუდგენელი გრძნობა, სამოთხეში ფრენა.
  და მარიამი მღეროდა სიხარულით;
  ჩვენ კომკავშირის წევრები ვართ - კომუნიზმის ქალიშვილები,
  ჩვენს მტრებს არწივებივით ვებრძვით...
  ხანდახან შურისძიების ღიმილი დაფრინავს,
  ზამთარში გოგოებს ფეხები შიშველია!
  
  ჩვენ გვინდა ფიურერს სახეში დავარტყით,
  სპილოზე მეტი ძალა გვაქვს...
  ჩვენ წარმატებას ვაღწევთ სიყვარულში და სპორტში,
  თუნდაც ურდო გაბრაზებული შეუტიოს!
  
  დამიჯერე გოგოებს არავინ შეაჩერებს,
  ჩვენი ძალა ხომ ფოლადის მუშტს ჰგავს...
  ჩვენ შეგვიძლია ჯარის მოკვლაც კი,
  და ჰიტლერს ძლიერად დავარტყამთ!
  
  კომუნიზმის ეპოქა მოვა, მჯერა,
  და უსასრულო ჯოხი მოგვცემს ძალას ...
  ჩვენ არ ვინანებთ სიცოცხლის ლადას გულისთვის,
  მჯერა, რომ სამშობლო მალე აყვავდება!
  
  გოგოები და ბიჭები ჩხუბობენ
  ფეხშიშველი პიონერი მიდის შეტევაზე...
  მტერს ავტომატით ვანადგურებთ,
  ვაჟკაცობის მაგალითის მიცემა!
  
  წვიმის დრაკონი უხეშად გვიტევს,
  მაგრამ გოგონები თავისუფლად აძლევენ მას...
  ჯოჯოხეთის მსახურს კბილები გამოვცრათ, მჯერა
  მელოტ კაცს ნაწილებად დავგლეჯთ!
  
  რუსეთში სუსტების ადგილი არ არის,
  ჩვენ მალე მივიღებთ ყველაფერს, რაც გვინდა,
  ყველაზე გასხივოსნებული ძალის სახელით,
  ჩვენს ზემოთ არის ოქროსფრთიანი ქერუბიმი!
  
  ხალხებს შორის დიდი მეგობრობა იქნება,
  ვინც ძალას ებრძვის, იცის...
  სამშობლოსთვის, ბედნიერებისთვის, თავისუფლებისთვის,
  და მალე სამოთხე იქნება სამყაროში!
  
  გოგონა სიცივეში ფეხშიშველია,
  რატომ სჭირდება მას ფეხსაცმელი, თუ ლადა სულია ...
  სამშობლო კიდედან კიდემდე,
  არწივი ბიჭია და არა მამლის წიწილა!
  
  მზე ანათებს სამყაროს ზემოთ,
  რომელ ოქროში არის თბილი სხივები...
  გამარჯვება მოვა მაისის ქარში,
  და ტყუილად ნუ ლაპარაკობ - გაჩუმდი!
  
  ჩვენ გოგოები ვართ - მხოლოდ სვაროგის ქალიშვილები,
  ვინ შექმნა დედამიწა ოჯახთან ერთად...
  და მისცა მეომრებს თავისუფლება
  ერთდროულად აღორძინება უნივერსალური იდეალი!
  
  რუსეთში არის ფართო ადგილი გოგონებისთვის,
  ცივ ბიკინში მხოლოდ აცვია...
  თქვენ ხართ პერუნის პატარძლის კომსომოლის წევრი,
  მერწმუნეთ, სიბრაზეში პრობლემები არ იქნება!
  
  იესოსა და სვაროგის სახელით,
  მერი, ლადა ღმერთების დედა...
  ისინი იბრძოდნენ სტალინისა და ღმერთისთვის -
  და საუკეთესო შვილების გულისთვის!
  
  ჩვენ არ დავივიწყებთ იესოს ღვაწლს,
  ვინ წავიდა რუსებისთვის ჯვარზე...
  და აჩვენა დიდი ხელოვნება,
  როცა მესამე დღეს შეუყვარდა!
  
  პერუნი არის ღმერთი დიდი ჭექა-ქუხილი,
  ათავისუფლებს კაშკაშა სინათლის ცისარტყელას...
  ჩვენ პატიოსნად მოვემსახურებით დემიურგებს,
  რათა საგმირო საქმე განდიდდეს!
  
  გოგონების მკერდი ანათებს ყაყაჩოს ფერით,
  მისი ძუძუები ოქტომბრის დროშას ჰგავს...
  და სადღაც გაბრაზებული ძაღლი ყეფს,
  მაგრამ ჩვენ მგლები ვართ მიზეზის გამო!
  
  მათ მოიგერიეს ფრიცის შემოტევა მოსკოვის მახლობლად,
  მიუხედავად იმისა, რომ ჰიტლერი ცბიერი და მზაკვარი იყო...
  ფიურერი ჩანს სატანასთან ალიანსში,
  ბალახი ზაფხულში უფრო რბილია, ვიდრე ხალიჩა!
  
  მაგრამ ზამთარში გოგოები ფეხშიშველები არიან თოვლში,
  რატომ სჭირდებათ მათ ფეხსაცმელი, ბეწვის ქურთუკები და გარსაცმები...
  კომსომოლის წევრებს არ ეშინიათ ყინვის,
  მათ აქვთ ალბათ ყველაზე ძლიერი სული!
  
  რა არის ჩვენი სიძლიერე - ცბიერი ხალხი,
  გავხდეთ უფრო მრისხანე ღმერთები...
  და მერწმუნეთ, ხალხი არ არის ცუდი,
  შეუძლია მრავალი ბორკილის გადაგდება!
  
  გოგოები ყველაზე მაგრები არიან შეყვარებულები,
  სხვათა შორის, ისინი შეიცავენ გაბრაზებულ პასაჟს...
  გოგოები ფეხშიშველი დარბიან თოვლში,
  ცალი ხარბად მატა!
  
  მზე ანათებს კომუნიზმის სადიდებლად,
  კომუნიზმის სადიდებლად რუსეთი ყვავის...
  და გოგონას თმა სქელად ეხვევა,
  გამარჯვებებმა გახსნა უპირობო ანგარიში!
  
  ჩვენ გავანადგურეთ ვერმახტი სტალინგრადში,
  და მათ უბრალოდ უმაღლესი კლასი აჩვენეს...
  ჩვენი სამშობლოს რუსეთის სადიდებლად,
  გოგონა შიშველ ქუსლს თვალში ჩააგდებს!
  
  უფრთხილდი ფეხშიშველ გოგოს ჩხუბს,
  ხარივით ლამაზი და ძლიერია...
  მარგალიტივით მიმოფანტული ვოსპები,
  და მან მტერს წიხლებით დაარტყა!
  
  აბა, რას უზამთ ჩვენს გოგოებს,
  დარტყმა აქვთ, დამიჯერე, სპილოს ჩხვლეტა...
  და რუსეთი დგას საუკუნიდან საუკუნემდე,
  უსასრულო დიდი ქვეყანა!
  
  რატომ სჭირდებათ რუს გოგოებს ბიჭები?
  გმირთა ნაკადის დასაბადება...
  და მერწმუნეთ, მტრები კვერთხში აღმოჩნდებიან,
  გაცოფებული ბოროტმოქმედი მუშტს დაარტყამს სახეში!
  
  იესოსა და სვაროგის სახელით,
  სადაც თეთრმა ღმერთმა შექმნა სამყაროს ზღვარი,
  მოდი ვჭამოთ ჰოდ ძაღლი ბრძოლის წინ,
  რომ გქონდეს ძალა ბრძოლის წინ!
  
  შემდეგ ჩვენ ავიღებთ მას და ვეჯახებით მოწინააღმდეგეს,
  გოგოების ნაწლავების ქვეშ, შიშველი ფეხებით...
  წყევლის შემდეგ საშინელი იყოს ,
  და თუ რამე მოხდება, ჩვენ ამას დავამატებთ პოკერით!
  
  გასაგებია, რომ სტალინგრადი არ გამოვიდა,
  იქ გოგოებმა ძლიერად იბრძოლეს...
  თუმცა სირცხვილია სილამაზის ოდნავ შეცნობა,
  არ გადაუღია მისი ბრძოლა " პლებოი "!
  
  ჩვენ ყველა გოგოები ვართ, თქვენ ეს იცით,
  მაგარია, კვერცხივით მაგარი...
  როდესაც ისინი მხოლოდ მაგიდაზე ხატავდნენ,
  ახლა კი ბეჭედი პირდაპირ გავწიოთ!
  
  ბრძოლაში სიცოცხლესაც არ დავზოგავთ,
  და მჯერა, რომ ხუმრობით შევალთ ბერლინში...
  მე მალე ვიცი, რომ ვიცხოვრო კომუნიზმის პირობებში,
  მოდით მივიღოთ მორევი თოვლის ქარები!
  
  გოგონას უყვარს მხოლოდ ფეხშიშველი სირბილი,
  თოვლის ნალექი ტკბილად აგრილებს ქუსლებს...
  ვოსფსი დაფრინავენ ყინვაგამძლე თოვლში,
  ფიურერის მეომარი კუბომდე!
  
  მოკლედ, გავიმარჯვებთ, ზუსტად ვიცი
  ჩვენ შევძლებთ მშვიდობის შექმნას მთელ სამყაროში...
  იყვავილე სამუდამოდ სამყაროს კიდემდე,
  მისი ძალა ბრძოლაში უცვლელია!
  
  როცა სვაროგი და ქრისტე უფალი მოვიდნენ,
  ყველა მკვდარი სიყვარულით აღდგება როდ...
  ურდო დასრულდება სიკვდილის ველური ტორნადოით,
  და ბუნება მარადიულ სიხარულში იქნება!
  
  შემდეგ გადავიდეთ ლადას ხალხის გულებში,
  ყველაფერი უსაზღვროდ ლამაზი იქნება...
  ყოველი მეომარი მიიღებს ჯილდოს,
  ჩვენ რუსები უძლეველნი ვართ ბრძოლებში!
  მართალია, აქ მარიამ დაიჭირა თავი იმის ფიქრში, რომ მან კვლავ უწოდა საკუთარ თავს რუსი. მაგრამ ის შეიძლება არ იყოს მთლიანად რუსი. მისი ქვეყანა ფორმალურად სუვერენულია, მაგრამ რეალურად რუსეთის კონტროლის ქვეშაა. და მომავალი გაურკვეველია. უკრაინასთან ომი უკვე მეორე წელია მიმდინარეობს. და როდის დასრულდება, უცნობია. და ბევრი სისხლი იღვრება. და ვერც ბელორუსიაში და ვერც რუსეთში სერიოზული და მასიური ომის საწინააღმდეგო მოძრაობის განვითარება ვერ მოხერხდა. პირიქით, მხოლოდ კონფლიქტის ესკალაციაა.
  და ხალხის სიმწარე მხოლოდ იზრდება. მან ციხე დატოვა მარტში, როცა არაფერი იყო ნათელი. და ქვეყნის მომავალი გაურკვეველია. ახლა კი დედოფალი გახდა.
  და ის არ იტანჯება, არამედ ტკბება. და რა ლამაზი ახალგაზრდა ელფები. მხოლოდ სახეებია ზედმეტად ბავშვური. მართალია, სხეულები კუნთოვანი და გამოძერწილია; იშვიათია, რომ ადამიანის ბოდიბილდერს ასეთი კუნთები ჰქონდეს. Ვაუ...
  მარიამ გაიცინა და გაიფიქრა: ის სასჯელიდან გაქრა და მის პატიმრებს ეს ალბათ გაუჭირდებაო. თუმცა, რადგან მარია კოლესნიკოვა არსად გამოჩნდება დედამიწაზე, ისინი დიდი ალბათობით იფიქრებენ, რომ ულვაშიანი და მელოტი დიქტატორის მსახურებმა მოკლეს. და გვამი დამალეს. კარგად, ისინი ცოტა ხმაურს გამოიღებენ და შემდეგ, ალბათ, მარია კოლესნიკოვა დაივიწყებს. ან იქნებ არა.
  არკი გახდეს ? ან ზოია კოსმოდემიანსკაია. ეს უკანასკნელი, რა თქმა უნდა, უზომოდ დაწინაურდა. იქნებ იმიტომ, რომ საბჭოთა პერიოდში ადამიანებს აკლდათ ეროტიკა და თითქმის შიშველი გოგონა დაახლოებით თვრამეტი წლის თოვლში შიშველი ფეხებით იყო ერთგვარი წითელი სექს-სიმბოლო?
  გადაიღებენ ფილმს მარია კოლესნიკოვაზე? იქნება ის რევოლუციის სიმბოლო? ან დაივიწყებენ მას, ისევე როგორც ათასობით სხვა უსახელო ჰეროინი? მაგალითად, რამდენი გოგონა დაიღუპა ტყვეობაში აგონიაში და მათაც ფეხშიშველი შეჰყავდათ თოვლში, მაგრამ მათი სახელები არავინ იცის.
  დიახ, უფლის გზები იდუმალია. და შემოქმედი ღმერთი იყო დაახლოებით თორმეტი წლის ბიჭი, რომელსაც შორტები და შიშველი ფეხები ეცვა. ძალიან ეგზოტიკური ჩანდა.
  მაგრამ მან ის პატიმრობიდან დედოფლად აღზარდა.
  მარია გრძნობით მღეროდა;
  ხალხი დგას ჩუმ ბრბოში,
  უხეში ნაწნავებით გამოწყობილი გოგონა სიკვდილით დასაჯეს...
  გუშინ იყო ტახტი, დღეს არის ეშაფოტი,
  რატომ ანადგურებთ პრინცესას!
  
  მეფეებო, მეფეებო, მეფეებო...
  როგორც ჩანს, ლენტებიანი გოგონა...
  თუმცა, მათ ვერ შეძლეს პრინცესას გატეხვა,
  მიუხედავად იმისა, რომ ის თოვლში ფეხშიშველია,
  
  ო, მეფეებო, მეფეებო, მეფეებო,
  გამარჯვების დროშები და საყვირები...
  გოგონას შიშველი ქუსლები დაეწვა,
  სიცივეში ის თითქოს ღარიბია!
  
  და რომელიმე იდიოტმა თქვას,
  პრინცესებისთვის ცხოვრება მარტივი და სახალისოა...
  ის ფეხშიშველი დადის თოვლში,
  ეს არ არის ადვილი პროფესია!
  
  ო, მეფეებო, მეფეებო, მეფეებო,
  მსუბუქი და სანდო ადამიანები...
  დღესდღეობით პრინცესა მთლიანად გატეხილია,
  საშინელება, როგორც ბაღი...
  
  ო, მეფეებო, მეფეებო, მეფეებო,
  შენი დიდი წარმატებები...
  თუ მტერს ვერ დაამარცხებ,
  ასე რომ თქვენ სრულიად უმწიკვლო ხართ!
  
  პრინცესა ძალიან სასტიკად ურტყამს,
  შემდეგ ის თაროზე გააყალბეს...
  მისი სასჯელია შიშველი სიკვდილი,
  და გაბურღეთ ყველა ძვალი ბურღით!
  
  ო, მეფეებო, მეფეებო, მეფეებო,
  ხალხი აღარ არის თავისუფალი...
  როგორც ჩანს, ბოროტმოქმედების განდევნა დედამიწიდან,
  ზედმეტად კეთილშობილი ხარ!
  
  ოჰ, მეფეები, მეფეები, მეფეები ...
  პატარა თავები ერთბაშად გაფრინდნენ!
  მიუხედავად იმისა, რომ ისინი ლურჯია, ისინი არსებითად ნულები არიან,
  ალისფერი შენ დაღვარე სისხლი!
  მარიამ რაღაც მსგავსს მღეროდა და მისი მარგალიტისფერი კბილები ტკბილ ღიმილში გაიწელა.
  ახალგაზრდებმა მას საფუძვლიანად მასაჟი გაუკეთეს და უპრეცედენტო ძალაუფლებით დააკისრეს
  მარია მაშინ წამოხტა. ახლა კი მას ფარიკაობის გაკვეთილები მოუწია.
  ბიკინში თეთრი ლენტებით გოგონა გამოვიდა. ხელში რეზინის ხმალი ეჭირა. უფროსმა მოახლემ იგივე ხმალი მარიას ხელში მისცა.
  და გოგონა-დედოფალმა დატრიალდა, ხელის მოქნილობა იგრძნო.
  ახლა მისი სხეული ელფებზე უარესი არ იყო. მაგრამ თქვენ ასევე გჭირდებათ ტექნოლოგია და უნარები.
  მარიამ კი, გოჭებში ქერასთან ერთად სპრინტი რომ დაიწყო, მაშინვე იგრძნო მისი უხერხულობა და უმწეობა. ის არის ძალიან მოხერხებული, ტექნიკური და სწრაფი.
  მარიას კი მხოლოდ ზოგადი წარმოდგენები აქვს ფარიკაობის შესახებ. ასე რომ, მართალი გითხრათ, ეს არც ისე კარგად გამოდის.
  ორივე გოგონა ფეხშიშველი იყო, ფეხები კი მოხერხებული და მოხდენილი ჰქონდა. და ისინი სწრაფად მოძრაობენ.
  ასე რომ, მარიამ, რათა ცოტათი გაეხალისებინა, დაიწყო აფორიზმები;
  რაც უფრო კეთილია მწყემსი, მით უფრო ცუდია მისი ძაღლი, მით უფრო რბილია მეფე, მით უფრო მკაცრია სატრაპი!
  რუსი არ არის ეროვნება, არამედ მოწოდება და ცხოვრების წესი!
  სუსტ ადამიანს ღმერთი სჭირდება, როგორც ბავშვს სჭირდება მამა და დედა, მაგრამ როცა იზრდება, მას მეურვეობა ამძიმებს და მშობლებს მოწყვეტილი, ცოლს - მეცნიერებასა და გონიერებას ეკიდება!
  ვაი, დაზვერვა ძალის გარეშე დიდად არ ღირს - სულელ სპორტსმენს ადვილად შეუძლია დაახრჩოს ყველაზე აბსტრაქტული აკადემიკოსი!
  სიმართლე ისაა, რომ სიკვდილი, ქალისგან განსხვავებით, ყოველთვის მართალია, მაგრამ ცხოვრება წმინდა ღალატია!
  ერთხელ მოჭრა ასჯერ ლანძღვას ჯობია!
  მოკრძალება სიბრძნის დაა! ტრაბახი გონებას ანგრევს!
  ვეფხვის მოთვინიერება უფრო ადვილია, ვიდრე ტირანის რეაბილიტაცია - ვირთხა არ შეიძლება გაწვრთნას!
  რაც მეტი მტერი, მით უფრო ლამაზია ომი! გამოიყენეთ ნაკლები სიტყვები - ომი თამაში არ არის!
  ზღვაში უფრო ნაკლები წვეთია, ვიდრე საიდუმლო აგენტის შენიღბვა!
  წამების მოწყობილობა მუსიკალურ ინსტრუმენტს ჰგავს, ის სიყვარულს და ნიჭს მოითხოვს! მხოლოდ სიცილისა და აპლოდისმენტების ნაცვლად არის კვნესა და ცრემლი!
  იესო სამწყსოს შორის ალმასის მსგავსია!
  დრო ყველაზე დაუნდობელი ჯალათია, არც მოწყალება იცის და არც მოწყალების სიტყვა!
  ნიჭიერი პოლიტიკოსი გინების დროსაც კი ინარჩუნებს ინტელექტუალური ადამიანის რეპუტაციას!
  ხარს უყვარს მათრახი, მაგრამ არ უყვარს ხვნა!
  კარგი ხვნა რომ გქონდეს, მთელი წლის განმავლობაში უნდა დარგო!
  თუ კბენა არ შეგიძლია, ჯობია არ იყეფო!
  ვინც ერთ ვეფხვს დაამარცხებს, ათიოდე კატის არ შეეშინდება!
  მანქანა არ არის ფუფუნება, არამედ დასჯის საშუალება: სამოთხე საგზაო პოლიციისთვის, განსაწმენდელი თქვენი საფულესთვის, ჯოჯოხეთი სულის სიმშვიდისთვის!
  შეცდომის დაშვება უგულებელყოფაა! შეცდომის არ აღიარება დანაშაულია!
  კაცი არაპროგნოზირებადია - ქალი ტყუპებში არ არის პროგნოზირებადი!
  პოლიტიკა, თხილამურებისგან განსხვავებით, ოქროს ლუბრიკანტს მოითხოვს!
  სიმტკიცე და გონიერება, როგორც ცოლ-ქმარი - მორჩილება მხოლოდ წყვილში გააჩინე!
  ძლიერი მმართველი ვერასოდეს დააყენებს იმაზე მეტ მტერს, ვიდრე მას შეუძლია შეაგროვოს მეგობრები!
  ფული სამართლიანობის ზვიგენის ფარფლებია!
  Სიფრთხილით; ეს არ არის სიმხდალის სინონიმი, არამედ გამბედაობა - უგუნურობის!
  მხოლოდ მკვდრები არ იტყუებიან და მხოლოდ მაშინ თუ ათეისტები არიან!
  ცუდი მორწმუნე ძარცვავს სხეულს - კარგი ათეისტი ძარცვავს სულს!
  კარიერა სიცრუის გარეშე არის ავზი საწვავის გარეშე!
  ვინც მოწყალებას იჩენს, ძალას იკრებს, სისასტიკე სისუსტის ნიშანია!
  გენიოსობა და ამპარტავნება ხომ შეუთავსებელი რამაა!
  მიუხედავად იმისა, რომ ერთი და ნახევარი მუშტი ჯობია ერთს, ერთი და ნახევარი გონება ერთზე უარესია!
  კეთილშობილი სიცოცხლეს საფრთხეს უქმნის - საზიზღარი უცხო!
  წინამძღოლი არ უნდა იყოს ტკბილი - აკოცებენ! მაგრამ ეს არ უნდა იყოს მწარე - ისინი ამას აფურთხებენ !
  უდაბნოში ქვიშის პოვნა უფრო რთულია - ვიდრე დაკავების მიზეზი!
  მოტყუება სუსტთა იარაღია - სისასტიკე მზაკვრულის იარაღია!
  იყენებს მეგობრებს - ნიჭს, იპყრობს მტრებს - გენიოსს!
  ნელი დარტყმა გამოტოვების ტოლფასია!
  მეთაურის სიფრთხილე თითი მუშტშია, განუყოფელი ელემენტია, მაგრამ დანარჩენს ვერ შეცვლის!
  კანონსა და სინდისს შორის არჩევისას პატიოსანი ადამიანი ამჯობინებს, რომ აღარაფერი ვთქვათ უსაფრთხო!
  ზღვის ფსკერზე მშრალი ქვის პოვნა უფრო ადვილია, ვიდრე პატიოსანი პოლიტიკოსი!
  სიმამაცე ძალას აორმაგებს, მოტყუება ოთხმაგდება!
  გამოფიტული გმირი ახალ ბავშვზე სუსტია!
  ხელები დედაა, თავი მამა - ერთად გამარჯვებას ობლად არ დატოვებენ!
  ვინც არმიას სძულს, სწრაფად უნდა გაიქცეს!
  ომში სიმამაცე მიდის ხელიხელჩაკიდებული დაუნდობლობასთან! ისინი როგორც რძალი და სიძე გამარჯვებულ კავშირში!
  მზარდი იმპერიები საპნის ბუშტს ჰგავს, მხოლოდ ეგოისტური მენეჯმენტით!
  გამარჯვების თესვას სისხლით მორწყვა და გვამებით განაყოფიერება სჭირდება!
  მზრუნველი რეჟიმის ქვეშ მყოფი იმპერია მოზარდის ხერხემალივითაა, რაც უფრო დიდია მით უფრო ძლიერი!
  გამარჯვებისადმი სიმშვიდე ჰგავს ფოლადის შერბილებას!
  ყინულიანი სიცივე გამოდის ომიდან - ნახევარი უბედურება თუ გულს გაუყინავს! პრობლემა თუ ტვინი იყინება!
  სამწუხარო ჟანგივითაა, თანაგრძნობა შაშალივით - განიწმინდე გული ამისგან და დაფარე ჯავშნით: დაუნდობლობა, გაბრაზება, რისხვა!
  ფიქრი გვამხნევებს, უგუნურობა გვამებს!
  ომი პროცესია - წვას ჰგავს! სისხლი ბენზინია, გვამები ნახშირი, ნება გოგირდი! და ცეცხლმაქრი იმარჯვებს!
  სხეული და გონება, როგორც ცოლ-ქმარი, წყვილად შობს გამარჯვებას, მარტო უნაყოფოა!
  ბრწყინვალე მეთაური ბრწყინვალე კომპოზიტორისგან იმით განსხვავდება, რომ მისი შედევრები ყოველთვის ცრემლებს აგდებს!
  როგორც წესი, ტირანი: უსაზღვრო ამბიციები და შეზღუდული ინტელექტი!
  პატიოსნება შერჩევითი ცნებაა, მოტყუება უნივერსალურია!
  რით განსხვავდება ჭადრაკი პოლიტიკისგან?
  ჭადრაკში თამაში თანაბარია, მაგრამ პოლიტიკაში ხელისუფლებას ყოველთვის აქვს სათავე!
  ჭადრაკში არის დროის ზეწოლა თამაშის ბოლოს, მაგრამ პოლიტიკაში ყოველთვის!
  ჭადრაკში მსხვერპლშეწირვა ნებაყოფლობითია, პოლიტიკაში კი ყოველთვის იძულებით!
  ჭადრაკში ფიგურებს სათითაოდ გადააწყობენ, პოლიტიკაში კი ხელისუფლებას როცა უნდა!
  ჭადრაკში სვლას უკან ვერ იბრუნებ, პოლიტიკაში ამას ყოველ ნაბიჯზე აკეთებენ!
  არარაობებით გარშემორტყმული მმართველი ჰგავს ქვას უვარგის ჩარჩოში; მისი ღირებულება დაეცემა და აუცილებლად გაქრება.
  ტახტს, საწოლისგან განსხვავებით, მხოლოდ სუსტები ინაწილებენ!
  ყველას შეუძლია მოიგოს, მაგრამ ბევრს არ შეუძლია ღირსეულად წაგება!
  ჯობია გმირად მოკვდე, ვიდრე მშიშარად იცხოვრო!
  პარადოქსულია, მაგრამ ეს იყო ადამიანის ფიზიკური სისუსტე, რამაც საშუალება მისცა მას დაემსგავსა ღმერთს! მაიმუნს უფრო გრძელი ხელებიც რომ ჰქონდეს, ის არასოდეს აიღებს ჯოხს!
  ადამიანური მანკიერებები აღძრავს პროგრესს და გვაახლოებს ყოვლისშემძლეობასთან! მშიშარა აბჯარით გამოვიდა, ზარმაცი - ბორბალი, სუსტი - ამწე, ღორღი - საფაღარათო საშუალებები, ამბიციური - თვითმფრინავი, მოწყენილი - კინო, ცნობისმოყვარე - ინტერნეტი, სადისტი - დინამო! ყოველი დიდი აღმოჩენის მიღმა მანკიერება იმალება! საბაზისო ვნებებს აქვს ამაღლებული ტექნოლოგია!
  ადამს რომ არ შესცოდო, ის და მისი შთამომავლები განსხვავდებოდნენ გატაცებული ცხოველებისგან მხოლოდ ლაპარაკის უნარით!
  დრო ყველაზე ობიექტური მსაჯულია - ყველას სიტყვას აძლევს და მტკიცებულებებს ამხელს!
  იმპროვიზაცია გამარჯვების აქსიომაა! შაბლონი დამარცხების თეორემაა!
  ინტელექტის ნაკლებობა მაინც ანაზღაურდება კომპიუტერით, მაგრამ ვერც ერთი ტექნოლოგია ვერ შეცვლის გამბედაობას!
  ომში ჭკვიანი მშიშარა უფრო სასარგებლოა ვიდრე მამაცი სულელი!
  იმის გათვალისწინებით, რომ მკვდრებს ბრძოლა არ შეუძლიათ, გარდაცვლილი ჯარისკაცი ყოველთვის ცუდი ჯარისკაცია!
  ომი კარგი სკოლაა, მაგრამ თუ შეცდი, გამოცდებს აღარ ჩააბარებ!
  მხოლოდ ერთგულება არ არის საკმარისი ქვეყნის სამსახურში, მაგრამ მის არარსებობას ვერაფერი შეცვლის!
  თუმცა, ვინც სიცოცხლის შეფასება არ იცის, სიკვდილსაც ადეკვატურად ვერ შეხვდება!
  ორ რამეს ვერ დაამარცხებ: სიხარბეს და სისულელეს, თუმცა პირველის არარსებობა ხშირად ამ უკანასკნელთან არის შერწყმული!
  მარია კოლესნიკოვამ მშვენიერი ხუმრობა გააკეთა, როგორც ძველი დროის დიდი ორატორი. და რა თქმა უნდა, აფორიზმების გარდა, შეგიძლიათ იმღეროთ. და მიუხედავად იმისა, რომ გოგონა-დედოფალი უკვე ოფლიდან ბრწყინავდა, თითქოს სქელი ზეთით იყო გაჟღენთილი, აიღო და დიდი გრძნობით იმღერა. და მისი ხმა უბრალოდ მშვენიერი იყო;
  ზოგჯერ ახირება სასტიკია - ბედი დები არ არის,
  მებრძოლს ხომ არ გაუმართლა რამდენ ხანს!
  ჩვენ ვართ იმ დიდი, უცნობი თამაშის ნაწილები,
  რომელიც ღმერთმა შექმნა ლანჩისთვის!
  
  მაგრამ ჩვენ შევძლებთ ვიცოდეთ ყოვლისშემძლე საჩუქრები,
  ყოველივე ამის შემდეგ, გარშემო სამყარო ერთი შეხედვით ჰაეროვანია!
  ფაქტობრივად, ბედი გაამკაცრებს ცულებს,
  და კიდევ გაუმართლა, რადგან ღმერთი გულგრილი იყო!
  
  ყოველივე ამის შემდეგ, ბედნიერება მყიფეა, როგორც კუნძული,
  მწუხარების და უბედურების ოკეანის შუაგულში!
  და მორცხვი კაცი ისეთი მარტოსულია
  მის სულში ქარიშხალი კი არ სუფევს, არამედ ცუდი ამინდის სიბნელე!
  
  ოჰ, ძნელია დანახვა დამღუპველი ვარსკვლავის ქვეშ,
  დაიბადოს სამყაროში თანავარსკვლავედი მშვილდოსანში!
  ბულბულივით მაღლა ვიბრძვი ჩემი სიზმრით,
  ირგვლივ ხითხითებია, გიჟური, მრუდე სახეები!
  
  ნამდვილად არ მჯერა, სამუდამოდ ასე იქნება,
  აბა, ადამიანი განწირულია ჭიისთვის!
  სად არის სიკეთე და ბრძნული სითბო,
  სამართლიანობა არ არის წარმავალი ოცნება!
  
  ჩვენს სამყაროში ხელისუფლება სასტიკი და ფარისეველია,
  ხანდახან გინდა ყველაფერი ცეცხლში დაწვა!
  ადამიანური ვნებები ქარიშხალივით მძვინვარებს,
  და როგორც ჩანს, თაღლითები და ყვავები არიან გარშემო!
  
  მინდა ვიპოვო დღის სინათლის სხივი მაინც,
  იცოდე, რომ რაინდობა ცოცხალია!
  მაგრამ ოდნავი პასუხის ძიებაში,
  და როგორც ჩანს, ყველას აინტერესებს!
  
  ო, სად ხარ წმინდაო სულო
  რამდენ ხანს შეგიძლია ღრუბლების ქვეშ ბანაობა!
  ადამიანებს აქვთ მხედველობა და სმენა,
  იფრინეთ მათკენ, ნუ ტრიალებთ წრეებში!
  . თავი No3.
  მარიამ ბევრი შემოიღო . რის შემდეგაც იგი სპორტდარბაზში წაიყვანეს. იქ შეგიძლიათ გაათბოთ და გაავარჯიშოთ კუნთები. და ამავე დროს უყურე ფილმს. კერძოდ, არის ომი ორკებთან. ეს რასა საკმაოდ უხეში და საზიზღარია. გარეგნულად, ორკები დათვებს ჰგვანან, მხოლოდ მათი სახეები ჰგავს ურჩხულებს.
  და ეს არ არის ისეთი პრიმიტიული სამყარო. არის ტელევიზია, რადიო და ტანკებიც კი.
  მაგალითად, ელფებს აქვთ ძალიან ელეგანტური მანქანები, პატარა, გამარტივებული ფორმით. პირიქით, ორკები დიდი, კუთხოვანი და მოუხერხებელია. მარია ღიმილით შეხედა ამ ბრძოლას.
  ელფები ფეხშიშველი და ბიკინით იბრძვიან. ოთხი მათგანია პატარა, მაგრამ მოქნილ ტანკში, რომელსაც აქვს გრძელლულიანი ქვემეხი. აქ გადაღება ისეთია, რომ გოგოები ძალიან კარგად ჩანს.
  მათ აქვთ ლამაზი, გამოკვეთილი კუნთები და ფეხსაცმლის ნაკლებობა უხდება მათ ფეხებს, რაც მხოლოდ ხაზს უსვამს მათ სექსუალურობას.
  გოგოები ჩხუბობენ და ერთ-ერთი მათგანი სრულიად ადამიანური სახელით ელენა ამბობს:
  - ეს ორკები არიან. მათი ტანკები უბრალოდ მახინჯი ყუთებია. ჯავშნის რაციონალური დახრის გარეშეც კი. მათი გარღვევა ბევრად უფრო ადვილია!
  ელიზაბეთმა სევდიანი ღიმილით დაუქნია თავი:
  - შეიძლება აქ ხარ! მაგრამ ეს ჩვენთვის სასარგებლოა.
  და გოგონამ მტერს ესროლა, თავისი მოხდენილი, გახეხილი ფეხების შიშველი თითებით.
  და ჭურვის დარტყმა ზუსტი აღმოჩნდა. ჭურვმა დააზიანა ორკის ტანკის დიდი კოშკი.
  ეკატერინეც ფეხშიშველია და ელფების ოჯახიდან ნახევრად შიშველი გოგონა ჭიკჭიკებდა, ძალიან დიდ და ამავდროულად ლამაზ და სრულიად არააგრესიულ კბილებს უჩვენებდა. ეს მართლაც იშვიათი სილამაზის გოგონა იყო.
  მიუხედავად იმისა, რომ ფაქტიურად ყველა ელფი ლამაზმანია. და სწორედ ამით არის ცნობილი მათი ხალხი.
  ეფროსინიამ, კიდევ ერთი გოგონა ამ რბოლიდან ტანკზე, შენიშნა:
  - მიაქციეთ ყურადღება ჩვენს სამყაროში, ერთი მამრისთვის ათასი ქალია. ერთის მხრივ, ეს შესანიშნავია მამაკაცებისთვის. მაგრამ მეორე მხრივ, ეს ასევე იწვევს პრობლემებს! განსაკუთრებით მარადიული გოგოებისთვის!
  დაუდასტურა კეტრინმა და ისევ ისროდა მისი მოხდენილი ფეხების შიშველი თითებით:
  - დიახ, ამას აქვს თავისი პრობლემა და ამავდროულად ხიბლი! ასე რომ, ეს ორლესლიან ხმალს ჰგავს. თუმცა, თუ თქვენს გვერდით არის ლამაზი დაკუნთული გოგონა, მაშინ ეს ასევე არ არის ცუდი!
  ელიზაბეთი ვნებიანად მღეროდა:
  კარგია გოგოსთან
  Რა უნდა ვთქვა...
  მაგრამ ჩვენც უნდა ავიყვანოთ ბიჭი,
  ბიჭო, ბიჭო, ბიჭო!
  ბიჭო, ბიჭო, ცოლად მოიყვანე თავი!
  და მეომრებმა ხმამაღლა იცინეს. და მათ აჩვენეს თავიანთი გრძელი და ძალიან მოქნილი ენები.
  ორკმა მძიმე, დიდი კალიბრის ქვემეხიდან მათ ესროლა. მაგრამ ჭურვი გაფრინდა, ამიტომ ელფმა ევფროსინემ ოდნავ გადაიწია ტანკი გვერდზე.
  ეს მართლაც პასაჟი იყო. გოგონებს ნამდვილად გადაწყვეტილი ჰქონდათ გამარჯვება, მიუხედავად მტრის წინააღმდეგობისა. ორკები კი, უნდა ითქვას, უაღრესად თმიანი და შავგვრემანი არსებები არიან.
  ელენამ ღიმილით აღნიშნა:
  - ალბათ, ყველაზე ამაზრზენი წამებაა, როცა ორკმა თათები მოგკრას, შენ კი შიშველი და დაბმული ხარ. და ის ცდილობს შენს კოცნას!
  ეკატერინე ირონიული ღიმილით მღეროდა:
  ორკი ბეწვიანი მონსტრია, უბრალოდ ნუ გააფუჭებ მას,
  მკაცრად რეჟიმის მიხედვით, ყოველი კოცნა!
  დღეში ერთი კოვზი ზეთი, მინიმუმ მარილი,
  ღვინო და ხორცი კი მხოლოდ სტუმრებისთვისაა!
  ევფროსინემ გააპროტესტა ეს:
  - ერთ ჭიქა კარაქს რომ შეჭამ, ასანთივით გამხდარი გახდები. და გოგონა უნდა იყოს კუნთოვანი და შეუძლია ლამაზი ელფების გაჩენა. Ეს არ არის?
  ელენამ გაიცინა და აღნიშნა, რომ კიდევ ერთი კადრი გადაიღო, თავისი დაწყევლილი, სექსუალური და მოხერხებული ფეხის შიშველი ქუსლით:
  - თითქოს დედოფალი ვიყო,
  მესამე დამ თქვა...
  მე ვისურვებდი მამა-მეფეს,
  გმირს დავიბადებდი!
  თავის გასამხნევებლად, ელიზაბეთმა დაიწყო კიდევ ერთი რომანის სიმღერა:
  ჩვენ დავფრინავთ პლანეტის ზემოთ ვარსკვლავებზე,
  მზე ანათებს კაშკაშა...
  განადიდებულია სინათლის ელფების გმირობა,
  აქცევს მონადირეს თამაშში!
  
  დრო იჩქარებს
  სადაც ჭექა-ქუხილი ანათებს მთელ მსოფლიოში...
  ვაშლი სრულ ყვავილობაშია,
  რა თქმა უნდა, გაზაფხული მოდის!
  
  დადგება ერა, დამიჯერეთ ელფინიზმის,
  სადაც ნებისმიერი ადამიანი დემიურგია.
  ჩვენ ჩამოვრეცხავთ ორქშიზმის ლაქას სახიდან,
  საჭიროების შემთხვევაში, გუთანსაც მოვთხრით!
  
  იქნება ნათელი ღმერთები მთელ მსოფლიოში,
  ისინი სიხარულს და სიცილს მოუტანენ ელფებს...
  მიტრით ვისხავთ ,
  შეიძლება იყოს წარმატება ამ დიდებულ წამოწყებაში!
  
  დიახ, ელფია მსოფლიო ქვეყანაა,
  ელფინიზმის წმინდა მიწა...
  ფეხშიშველი გოგონა გაიქცა
  ის პატარძლად დაიბადა!
  
  დიახ, მიყვარს სილამაზე ელფია,
  რამ შექმნა ლითონი ქვისგან...
  მერწმუნეთ, ხალხი უფრო ბედნიერი გახდება
  ნაპალმი ციდან ჩამოვარდეს!
  
  ნუ ეძებ ბედნიერებას როდის გარეშე,
  ის სამუდამოდ მოგცემთ სიყვარულს...
  სვაროგის ბრძოლის ქუსლის ქვეშ,
  მონსტრების სისხლი იღვრება!
  
  არ არსებობს გიგანტების უფრო ლამაზი ქვეყანა,
  რიგებში ჰყავს ელფები და ჯუჯები...
  ჩვენ სამუდამოდ გაერთიანებულნი ვართ სამშობლოსთან,
  ჩვენ გავიმარჯვებთ ნებისმიერ ბრძოლაში, თქვენ იცით!
  
  რატომ არის ელფების მებრძოლი ასე მოწყენილი,
  თქვენ იცით სვაროგის ძალა...
  იწვევს ღირსეულ გრძნობებს
  ჩვენი სიყვარულის ლადა იდეალურია!
  
  სამყარო უკეთესი გახდება, დამიჯერე -
  თუ ელფინიზმი იწყებს მმართველობას...
  ჩვენ ვართ სვაროგის ბედნიერი შვილები -
  მოდი ორქშიზმი დავშალოთ კვარკებად!
  
  მალე დედამიწა გაბრწყინდება,
  მალე დიდი წარმატება იქნება...
  და იარილო ამოვა, როგორც დიდებული მზე,
  და მისცემს ბრწყინავს ყველას!
  
  მოდით დავლიოთ სამშობლოს ბიჭებო,
  რათა ელფი სამუდამოდ აყვავდეს...
  ისე, რომ ხელფასი გაუთავებელია -
  რაზეც ოცნება არ არის სირცხვილი!
  
  დაე, ელფი ამაღლდეს სამყაროს ზემოთ,
  და ღმერთის ღიმილი გვიჩვენებს ყველაფერს...
  თავისი უხრწნელი ძალით ბრძოლებში,
  ჩვენ გამოვავლენთ ყველაზე ცბიერ მოტყუებას!
  
  მალე მზე უფრო კაშკაშა ანათებს,
  სივრცე ეზოს დაემსგავსება...
  ასე უფრო ცხელ ცეცხლს დაწვავთ,
  გაამახვილე შენი ფოლადის ნაჯახი!
  
  შემდეგ კი დიდი ლადას სიმღერით,
  ამან შვა ძლიერი ღმერთები...
  ჩვენ შევძლებთ ველურთა ტომის მოკვლას,
   ელფი-დიდებული შვილები ხმლებით!
  ასე მღეროდნენ ლამაზი და ლაღი ელფები. და მათი ხმები ისეთი ბულბული და სექსუალურია. ასეთ გოგოებთან ერთად შეგიძლიათ დათვების დამარცხება.
  უნდა ითქვას, რომ ისინი ძალიან გამხდარი და ლამაზი, სექსუალური და მაცდუნებელი, მადისაღმძვრელი ქალი ელფები არიან.
  ამასობაში ცაში ქალი პილოტებიც იბრძვიან. მებრძოლები ჯერ კიდევ არ არიან ისეთი განვითარებული, როგორც ოცდამეერთე საუკუნეში. მათ ჯერ კიდევ აქვთ პროპელური ძრავები. და იარაღი - თვითმფრინავის ქვემეხები და ტყვიამფრქვევები. მაგრამ მეორეს მხრივ, ეკიპაჟებში იბრძვიან ბრწყინვალე ქალი მფრინავები. და იმისათვის, რომ მათთვის უფრო მოსახერხებელი იყოს ბრძოლა, ისინი ფეხშიშველები არიან და ბიკინებში.
  ალბინა მშვენიერი ელფია. ღილებს შიშველი თითებით აჭერს. თვითმფრინავის ქვემეხები ისვრიან.
  და ჩამოგდებული ორკის თვითმფრინავი იწვის. და ამ დათვების მანქანები ძალიან კუთხოვანი, მძიმე და მოუხერხებელია.
  თუმცა, ეს მხოლოდ გოგონებს აქცევს. და ისინი ძალიან ჭკვიანურად მართავენ თავიანთ თვითმფრინავებს თავდასხმების გზიდან.
  ალვინამ, კიდევ ერთმა ელფმა გოგონამ, შიშველი ფეხის თითებით ესროლა და ჭიკჭიკში თქვა:
  მე ვარ ელფების მებრძოლი და ძალაუფლება გაჩაღდა,
  სამოთხე ჩემი სამყოფელია!
  მისმა პარტნიორმა გაიცინა და დაადასტურა, ჩამოაგდო ორკი:
  - დიახ, მონასტერი!
  ცაში, რა თქმა უნდა, ბრძოლები სხვადასხვა ხარისხის წარმატებით მიმდინარეობს. მართალია, ელფები ორკებს უფრო ხშირად ესვრიან, ვიდრე გლამურული ხალხის წარმომადგენლებს.
  მაგრამ ორკები ბევრია. და ეს ქმნის პრობლემებს.
  მარია კოლესნიკოვამ უყურა ამ ფილმს და აღნიშნა:
  - კარგი იქნებოდა დამცავი შელოცვების და ამულეტების გამოყენება!
  ნატაშამ, ელფის სახელი, რომელიც იყო დედოფლის ომის მინისტრი, შვებით უპასუხა:
  - დიდი ხანია ვიყენებთ, მაგრამ ყოველთვის არ გვეხმარება! ორკები, ტროლები და ჩვენი სხვა მტრები ასევე იყენებენ მაგიას, მათ შორის, რაც არღვევს ჯადოსნურ დაცვას!
  მარიამ ტვიტერზე დაწერა:
  - დიახ, მართალია! მაგრამ რა მოხდება, თუ სცადეთ წმინდა წყალი?
  ნატაშამ გაიცინა და ჰკითხა:
  - Წმინდა წყალი?
  დედოფალმა და ყოფილმა პატიმარმა დაადასტურეს:
  - ზუსტად წმინდა წყალია. ეს ძალიან კარგი იდეაა და ის ეფექტური აღმოჩნდა რეალურ ომში!
  გლამურული თავდაცვის მინისტრი ღიმილით დაეთანხმა:
  - რატომ, თქვენო უდიდებულესობავ, თქვენ უნდა სცადოთ!
  მარიამ აიღო და დიდი ვნებით მღეროდა, შთაგონების მოზღვავებას გრძნობდა;
  საბჭოთა თხის გოგო ვარ
  ის მუშაობდა და სიყვარულით ხნავდა მინდვრებს...
  მაგრამ ჭექა-ქუხილი ატყდა...
  ფაშისტი შეუტია, მისთვის ადგილი არ არის საკმარისი!
  
  სისხლიანი ორმოცდამეერთე საშინელი წელი.
  ჰიტლერის თავდასხმები დიდი რაოდენობით...
  დაე, რუსები ნაწილებად დაკარგონ,
  ჭურვები ფეთქდება - ტყვიები სტვენა!
  
  ადგილი არ არის, უარესი არ არის აქ პოვნა,
  როცა ტკივილი და ნგრევა ყველგანაა...
  გოგონა ოცი წლისაც არ არის,
  მაგრამ რამდენი ტკივილი და სიმცირეა ირგვლივ!
  
  ბოროტი ფაშიზმი თავს ესხმის სამშობლოს,
  ისეთი ძლიერი, უბრალოდ სასტიკი...
  მაგრამ მე მჯერა, რომ კომუნიზმი არის გამარჯვებული,
  ვინ არიან ეს გერმანელები, რომლებიც ადოლფის შემდეგ ბრმაა?
  
  მტერი ძალიან ძლიერია, დამიჯერე,
  მისი ზეწოლა აქტიური და სასტიკია...
  ფაშიზმი უბრალოდ ველური მხეციაა
  და გოგონას წინააღმდეგ გამოსახულება ცისფერთვალებაა!
  
  არცერთი გოგო უკან არ იხევს
  თოვლში ფეხშიშველი დარბიან...
  გამოცდები მხოლოდ A-ით ჩაბარებით,
  და ჩვენი გოგოები ძალიან მამაცურად იბრძვიან!
  
  ამაო იყო, რომ ფაშიზმი შეუტია რუსეთს,
  მიუხედავად იმისა, რომ ფრიცის მოკავშირე ეხმარება ...
  და რაიხ მესამე მალე დაფრინავს,
  რუსებს მაინც ხოცავს ხორციელად!
  
  გოგოებმა არ იციან სიტყვა მშვიდობა,
  ისინი გამარჯვებისკენ ისწრაფვიან...
  მიუხედავად იმისა, რომ ჰიტლერი სიტყვებით ძალიან მაგარია,
  რომ ის უბრალოდ კლოუნად იქცა!
  
  მოდი, კრაუტებს მალე დავამარცხოთ, გოგოებო,
  მოსკოვის მახლობლად მტერი საკმაოდ სცემეს...
  შემდეგ იყო ლეგენდარული სტალინგრადი,
  ის შეხვდა შოუდაუნს, იცოდე, რომ მაგარია!
  
  აბა, რა არის ვეფხვი გოგონებისთვის?
  მართლაც ძლიერი მანქანა...
  ჩვენ არ გვჭირდება სულელური სილამაზის თამაშები,
  ვისი ფაშისტების არმია გაანადგურა!
  
  აშშ ძალიან ეხმარება ფრიცს,
  უფასოდ აძლევენ თვითმფრინავებს, ტანკებს...
  უნდა გაგიჟდნენ
  იანკებმა საკმარისად ბელანები შეჭამეს !
  
  დიახ, ჰიტლერმა ესროლა ძაღლს,
  და გერინგმა დაიპყრო სივრცე ტახტზე...
  ალბათ ის არ არის საკმარისად დიდი, რომ იყოს დიდი,
  ის მსუქანი ღორი სამეფო გვირგვინში!
  
  მაგრამ აშშ ახლა ბრიტანეთთანაა,
  ამიტომ მათ გულმოდგინედ დაიწყეს ფაშისტების დახმარება...
  წითელი არმია არ ითვლის თავის დანაკარგებს,
  და კომუნიზმი გაქრა!
  
  ეს უბრალოდ ჯოჯოხეთური სიტუაციაა,
  როცა კაპიტალის ძალა ერთობაშია...
  და კოლაფსი უბრალოდ ემუქრება...
  ნაცისტებისთვის მიწა არ არის საკმარისი, იცოდეთ იანკები!
  
  ამაოდ სემი აწვდის მათ ბომბს,
  და ის საჭმელს უგზავნის ფიურერს...
  ბოლოს და ბოლოს, სსრკ-ს ბრძოლაში დამარცხების შემდეგ,
  ადოლფი თავს ესხმის წინა უფროსებს!
  
  რა თქმა უნდა, ჩვენ ძალიან ბევრი ზარალი გვაქვს,
  გოგოები სიცივეშიც ფეხშიშველები არიან...
  მაგრამ თუ საჭირო იქნება, ჩვენ დავიძინებთ მოსკოვს,
  ჩვენი ნაწნავები ოქროვით იხვევა!
  
  სტალინგრადი რომ დავიცვათ,
  დამიჯერეთ, შეგვიძლია ბერლინში ჩავიდეთ...
  წითელი არმიისთვის, მერწმუნეთ, ეს არის სიტუაცია,
  როცა ხალხი და ჯარი ერთიანია!
  
  გოგოებმა არ იციან, უბრალოდ სიტყვა არ არის,
  და ისინი სასტიკად ებრძვიან ბოროტ ორკებს ...
  ვნახოთ, გოგოებს სჯერათ გამთენიისას,
  თუმცა თვალები ზოგჯერ თეფშებს ჰგავს!
  
  მე მჯერა სამართლიანი რუსეთის მეფე,
  შეძლებს ფოლადიზე ძლიერი ნებისყოფა...
  იყოს მართლმადიდებელი ხელმწიფე,
  თუ სტალინმა ვერ შეძლო ყველაფერი ლამაზად!
  დიახ, დაე, საბჭოთა ქვეყანა აყვავდეს,
  გზა იქნება მშენებლობა კომუნიზმის ფონზე...
  გაიმარჯვებს ულიმიტო ანგარიშის გახსნა,
  თუმცა რევანშიზმის შვილებმა კბილებს აცლიან!
  
  აბა, რას იტყვი, ბიძია მშვენიერი სემ,
  გაზრდილი, შენ თვითონ თვლი სიკვდილს...
  მოახერხა სსრკ ნაცისტების მოგერიება,
  და ეს ნიშნავს კაპიტალის სიკვდილს!
  
  კარგად, და არა ერთხელ, არა ორი ჩხუბი,
  რუსეთზე ისევ ჭექა-ქუხილი ჩანს...
  რათა ნულები არ მოვიდეს სამშობლოში,
  იქნებ ღმერთისთვის შექმნა!
  
  სადაც სტალინს უბრალოდ არ შეეძლო,
  ფეხშიშველა გოგოებს ეს შეუძლიათ...
  მათთვის, ძლევამოსილი ღმერთი, წმიდა სვაროგი,
  და სიზუსტე ავტომატიდან სროლისას!
  
  მოკლედ, ბრძოლა სულაც არ არის დასასრული,
  ჩვენ რუსები შურისძიებისკენ ვისწრაფვით...
  ბრძოლაში მოხუცი და ახალგაზრდა იქნებიან,
  ჩვენ არ მივცემთ ნაცისტებს საშინელ შანსს!
  
  მოკლედ ფეხშიშველი გოგოები ვართ
  ისევ გააფთრებით ცდილობდა შეტევას,
  და შიშველი ქუსლით, ძლიერი მუშტით.
  ჩვენ ისე გაგაბეზრებთ, რომ ფიურერი კეკლუცად გამოიყურება !
  
  მე მჯერა, რომ რუსეთი მალე აღორძინდება,
  დიდი სვაროგის დროშის ქვეშ...
  იბრძოლე სამშობლოსთვის და ნუ გეშინია,
  რადგან მალე ბევრი ბედნიერება იქნება!
   ასეთი მხიარული, თუნდაც არც თუ ისე მკაფიო და არც თუ ისე ლოგიკური სიმღერის შემდეგ, გარკვეული წინააღმდეგობებით, ელფის ჯიშის გოგონები მზად არიან მართლაც აიღონ და გადაიტანონ მთები. ისინი მართლაც დაბადებულები არიან გამარჯვებისთვის.
  ასე რომ, ბიკინებში გამოწყობილი გოგონები, რომლებიც ფეხშიშველი კვალს ტოვებენ ტალახში, ისვრიან იარაღიდან. აქ დიდი კალიბრის ქვემეხები ისვრიან და დიდი ჭურვები მაღლა დაფრინავენ რკალში. ასე რომ, ორკებს აგდებენ და აბრუნებენ თავიანთი ჰაუბიცებით. ეს მართლაც უკიდურესად მკვლელი სროლაა და არ ჩერდება, არ ამოისუნთქავს.
  ერთ-ერთმა ელფმა, კაპიტანმა სვეტლანამ, ბოროტი ღიმილით ჩასჩურჩულა მეგობარს:
  - როგორ ფიქრობთ, ვარსკვლავს მოგვცემენ მხრებზე?
  მან ღიმილით უპასუხა:
  - დაგიჭერენ და მეტს მოგცემენ!
  ამის შემდეგ გოგონამ ენერგიულად აათამაშა შიშველ, მოხდენილ, ძალიან მაცდურ, გარუჯულ და დაკუნთულ ფეხებს და მღეროდა:
  გვითხრეს, რომ სიმაღლე გვჭირდება,
  და ნუ დაზოგავთ საბრძოლო მასალას...
  აქ მეორე ვარსკვლავი შემოვიდა,
  თქვენს ეპოლეტებს!
  გოგოებმა, ფეხშიშველებმა, ბრინჯაოს ტყავის ქვეშ ბურთებივით მოქცეული კუნთებით, აიღეს მძიმე ყუთები ჭურვებით. და ეს, ასევე, უნდა ითქვას, რომ ძალიან ძლიერი ნაბიჯია.
  მეომრებმა თითქოს კარტი დაყარეს მაგიდაზე. და ისევ ძალიან სასიკვდილო იარაღიდან ისვრის.
  თავდაცვის მინისტრმა ნატაშამ ყურადღება გაამახვილა:
  - ჭურვების დესტრუქციულ ძალას ჯადოსნური შელოცვები ზრდის. ესეც მაგის სამხედრო მიზნებისთვის გამოყენების მაგალითია!
  მარიამ თანხმობის ნიშნად თავი დაუქნია.
  - Ეს სწორია! და ჩვენ კიდევ ბევრი რამის გაკეთება შეგვიძლია მომავალი გამარჯვებებისთვის!
  ნარინჯისფერ ბალახზე კიდევ ერთი ტანკი მოძრაობდა. ძალიან დაბალი სილუეტი ჰქონდა. და მას პრაქტიკულად არ ჰქონდა კოშკი, მაგრამ ჰქონდა სპეციალური მბრუნავი ლულა. და ეს მანქანა პრეტენზიულად გამოიყურებოდა. მასში მხოლოდ ორი გოგონა იყო. ვინაიდან ეს ტანკი ჩვეულებრივზე პატარა იყო.
  ნატაშამ აღნიშნა:
  - ეს მომავლის მანქანაა!
  მარია დათანხმდა:
  - დიახ, ვფიქრობდი, რომ ეს იმედისმომცემი მოვლენა იყო. მაგრამ უფრო რთულია პატარა სამიზნის დარტყმა. გერმანელები გაკოტრდნენ მეორე მსოფლიო ომის დროს ძალიან დიდი ტანკების დამზადებით.
  ნატაშამ თვალი ჩაუკრა და აჩუმდა:
  - ჩვენი ტანკები ძალიან სწრაფია,
  გოგოები კი შიშველები და ფეხშიშველები არიან!
  ამასობაში ფილმში აჩვენეს, როგორ ცოცავდა ელფი ბიჭი, დაახლოებით ათი წლის ბავშვი, ბუჩქებში. ის აწყობს პატარა გადამცემს, რომელიც ელფების დრონს უხელმძღვანელებს . ჯერჯერობით, ასეთი მოწყობილობები ყველაზე მარტივი და პრიმიტიულია.
  ბიჭის შიშველი, ბავშვური ფეხები ბალახზე ურტყამს. ახალგაზრდა პარტიზანს ჰგავს. ბავშვს მხოლოდ შორტები აცვია, ამინდი კი გრილი და წვიმს. ბიჭი კი სიცივისგან კანკალებს.
  თუმცა, იგი გაბედულად მღერის:
  მე საერთოდ ახალგაზრდა ფეხშიშველი პარტიზანი ვარ,
  ბავშვი, რომელიც თამამად რისკავს სიცოცხლეს...
  ისე, რომ ელფებს აქ პრობლემები არ ჰქონდეთ,
  რომ ხალხი გლამურულ კომუნიზმში ცხოვრობდეს!
  და ბავშვი აიღებს მას და აჩვენებს ენას. ასე რომ, ელფის ბიჭი ორკების ბანაკისკენ მიდის. შაგიანი დათვების სუნი უსიამოვნოდ უცქერს ბავშვებს ნესტოებს.
  ბავშვი დიდი რისკის ქვეშაა. ის ცხვირწინ სრიალდება ამ შაგიანი არსებების.
  მარიამ შენიშნა:
  - მამაცი ბიჭი. მაგრამ ღირს ასეთი მცირეწლოვანი ბავშვების მისიაში გაგზავნა?
  თავდაცვის მინისტრმა ნატაშამ ლოგიკურად აღნიშნა:
  - ასეთი პატარა ბავშვები უფრო პატარა აურას აძლევენ და ორკების ძებნა და უსაფრთხოების მაგია მათ პრაქტიკულად ვერ ხედავს!
  მარიამ გაიცინა და აღნიშნა:
  გმირობას ასაკი არ აქვს
  ახალგაზრდა გულში სამშობლოს სიყვარულია...
  შეუძლია სივრცის კიდეების დაპყრობა,
  გაახარეთ დედამიწაზე მცხოვრები!
  ნატაშამ ღიმილით განმარტა:
  - არა მარტო ცოცხლები, მკვდრებიც და არა მარტო დედამიწაზე!
  მარიამ, საპასუხოდ, გაბრაზებულმა დაარტყა ფეხშიშველი, მძიმე და ძლიერი ფეხი, რომელსაც ახლა შეეძლო მგლის ზურგი დაეტეხა:
  ცოცხალი დედამიწა, ცოცხალი დედამიწა,
  და შენ გესმის ხალხის...
  მეორე სიყვარული, მეორე დედამიწა,
  მეორე დედამიწა არ იქნება!
  ათასი პლანეტიდან
  ასეთი მწვანე არ არსებობს!
  ათასი პლანეტიდან
  ასეთი საყვარელი არ არსებობს!
  ამასობაში პატარა ელფმა ბიჭმა გადამცემი დაამონტაჟა და უკან გაბრუნდა. მისი შიშველი, ვარდისფერი ქუსლები საკმაოდ ლამაზად ანათებდა.
  მარიამ ისიც კი იფიქრა, რომ თუ ბავშვს დაიჭერდნენ, შიშველი, მრგვალი ქუსლები ცხელი რკინით დაწვეს. და როგორ იყვირებს ეს ბავშვი.
  ორკები კი ღრიალებენ და ნესტოებით ამოისუნთქავენ დამწვარ ხორცს.
  ბიჭმა აიღო და შიშველი ფეხით დააჭირა ტარაკანს, რომელიც ბალახს ცოცავდა. მწერმა აციმციმდა და უცებ ძვირფას ქვად გადაიქცა.
  ბიჭმა შიშველი თითებით აიღო, ხელში ჩააგდო და ძლივს გასაგონად აჩურჩულა:
  - ღიმილი ყველაფერს ნათელს გახდის,
  და სპილო და თუნდაც პატარა ლოკოკინა...
  დაე, ელფები იყვნენ უფრო მხიარულები ბრძოლაში,
  და დაე, ორკებმა მხოლოდ ზარალი განიცადონ!
  და ბიჭი სწრაფად შევარდა ბუჩქებში. ეს არის საყვარელი პატარა ბავშვი. საკმაოდ ადამიანური.
  აი, ერთ ფილმში, ბიჭმა ნაღმები ტანკების ქვეშაც გადაისროლა.
  და დაიჭირეს. სამწუხაროა, რომ საბჭოთა კინო და როგორ აწამეს, არ აჩვენეს. მაგრამ ისინი მხოლოდ თოვლში ფეხშიშველი მიიყვანეს სიკვდილით დასჯამდე.
  და კამერამ აჩვენა პატარა, ბავშვური ნაკვალევი თოვლზე, ახლოდან. და ეს იმაზე მეტს ლაპარაკობდა, ვიდრე წამება დეტალურად და ნატურალისტურად რომ ყოფილიყო ნაჩვენები.
  ეს ნამდვილად ფილმია.
  მარია დიდი გრძნობით მღეროდა, შიშველი და დაკუნთული ფეხების კუნთები მოქნილი:
  გაანათე ბნელი ღამეები კოცონებივით,
  ჩვენ ვართ პიონერები, ბავშვები, მუშები...
  ნათელი წლების ეპოქა ახლოვდება,
  პიონერის ძახილი ყოველთვის მზად იყავი!
  პიონერის ძახილი ყოველთვის მზად იყავი!
  ნატაშამ გაიცინა და დაადასტურა:
  - ამ მაგრად მოხარშულ კვერცხს თხუთმეტი წუთი სჭირდება მოხარშვა, მაგრამ ელფების ოჯახიდან პიონერი ყოველთვის მზადაა!
  . თავი No4.
  ამასობაში იყო ომის სხვა ეპიზოდებიც. აქ არის ორი ელფი, რომლებიც აწარმოებენ სნაიპერულ ომს.
  ისინი ფეხშიშველები იყვნენ, მაგრამ ლაქებიანი შენიღბვით. და ჩასაფრებულები ისხდნენ და ეძებდნენ მიზნებს.
  ერთ-ერთმა მათგანმა, ქერა ალისამ, გაბრაზებულმა შენიშნა:
  - ორკები, უნდა ვთქვა, ძალიან სუნიანია. და ამიტომ შეუძლებელია მათთან დაძმობილება!
  ანჟელიკამ გაიცინა, გაისროლა, მოკლა ბეწვიანი დათვი ჯარისკაცი და მღეროდა:
  - არასოდეს გამოგვტოვებს,
  უბედურება არ მოვა ჩვენს ელფს!
  და გამოაცალა მარგალიტისფერი კბილები.
  ალისმაც გაისროლა და ორკას თავიც გაუხვრიტა. აი ესენი, ვთქვათ, მაგარი მეომრები არიან. და თქვენ არ შეგიძლიათ მათ წინააღმდეგ კამათი!
  ანჟელიკამ ყუმბარა შიშველი თითებით ესროლა. მან ორკი ნაწილებად დაშალა და იმღერა:
  ჩვენ ვუყურებთ როგორც ფალკონები
  არწივებივით მიფრინავს...
  წყალში არ ვიძირებით
  ჩვენ არ ვიწვებით ცეცხლში!
  ალისამ ღიმილით დაუდასტურა:
  - დიახ, მეომრები, რომ საჭიროა!
  და მან ესროლა მძიმე ყუმბარა შიშველი ქუსლით. ბევრი ორკი დალეწა ნაჭრებად.
  ეს ნამდვილად გუნდი იყო. ელფის გოგონები კი ძალიან ლამაზები არიან და სრულიად ფეხშიშველები მსუბუქ ბიკინში.
  მაგრამ ისინი არ რცხვენიათ, მაგრამ მღერიან:
  მსოფლიოში არის სიცხე და თოვლი,
  სამყარო ღარიბიცაა და მდიდარიც...
  მთელი პლანეტის ახალგაზრდობა ჩვენთანაა,
  ჩვენი მსოფლიო ფორმირების გუნდი!
  გოგოებმა კი განაგრძეს ორკების ჩხუბი. ეს იყო მათი არეულობა. და თუ გააკეთებენ, ეს არავისთვის არ მოეჩვენება ისე პატარა, თუნდაც ისეთ შავკანიან არსებებს, როგორიცაა ორკები.
  მარია კოლესნიკოვა, ფილმის ყურებისას, მღეროდა:
  ჩვენ თამამად მივდივართ ბრძოლაში
  ელფების მიზეზით...
  ჩვენ მოვკლავთ ყველა ორკს,
  იბრძოლე ნუ დრიფტ!
  მოდით ვთქვათ, რომ ესენი არიან გოგონები, რომლებიც მებრძოლი და ვნებიანი არიან თავიანთი იმპულსებით. განადგურების უმაღლესი კლასი, შეიძლება ითქვას.
  მაგრამ შტორმტრუპერებიდან ორკებამდე, ელფი ჰელგა ურტყამს და შემდეგ მღერის:
  -დიდება ელფიას, დიდება,
  ტანკები წინ მიიჩქარიან...
  ელფის ასეთი ძალა,
  ორკებს სასტიკად სცემენ!
  ასე რომ, გოგონებმა ორკები აიღეს და ფაქტიურად სასიკვდილო ძალით, სრული განადგურებით, გახსნეს ანგარიში. და მათი შეჩერება შეუძლებელია. თუ მივიღეთ, მივიღეთ.
  და ისინი შიშველი თითებით აჭერენ ტრიგერებს.
  გოგონა ალენკა ორკებს ავტომატით ესვრის. და შიშველი თითების მომაკვდინებელი ძალით ყუმბარას ესვრის მტერს და ღრიალებს:
  - მე ყველაზე ძლიერი ვარ მსოფლიოში,
  ყველას ტუალეტში დავსვამ!
  და როგორ გაიცინებს და აჩვენებს თავის ენას, რომელსაც ძალიან გრძელი ენა აქვს.
  გოგონამ ანიუტამ ჩაიცინა და აღნიშნა, შიშველი ქუსლით ესროლა განადგურების მკვლელი ბარდა:
  ჩვენ შეგვიძლია ფაქტიურად ყველაფერი გავაკეთოთ. და ეს არის ჩვენი შეკვეთა ელფებს შორის!
  გოგოები ჩხუბობენ და ბევრია. რა სასიამოვნოა ცხოვრება მსოფლიოში, სადაც ამდენი გოგოა. და ელფები სამუდამოდ ახალგაზრდა და ლამაზები არიან. მართლაც, ძალიან მაგარი ქურდები იყვნენ. და მათ შეუძლიათ თქვან ისეთი რამ, რისი თქმაც ზღაპარში ან კალმით არ შეიძლება - უბრალოდ შესანიშნავია.
  ალა, რომელიც იბრძოდა ამ უბედურების წინააღმდეგ, აგრესიულად აღნიშნა, რომ ორკებს ცეცხლის აფეთქებით ააფეთქეს და ნამცეცებივით თიბავდა მათ:
  - ისე რომ მელოტი ფიურერი მოკვდეს!
  და როგორ გაიცინებს და გამოაჩენს თავის ძალიან ლამაზ კბილებს.
  ეს გოგოები აერობატები არიან!
  არა, კარგი, ეცადე, წინააღმდეგობა გაუწიო ასეთ ადამიანებს.
  ოქროს თმიანმა ელფმა მარია აიღო და იმღერა:
  - გემები გატეხილია,
  ზარდახშები ღიაა...
  ზურმუხტი და ლალი წვიმავით მიედინება,
  თუ გინდა იყო მდიდარი
  თუ გინდა იყო ბედნიერი,
  დარჩი ჩვენთან ბიჭო
  შენ იქნები ჩვენი მეფე!
  შენ იქნები ჩვენი მეფე!
  და მეომრები ისევ გუნდში უსტვენენ. და ყვავები, რომლებსაც გულის შეტევა ჰქონდათ, დაეცნენ ორკებს, მათ თავის ქალას გაუხვრიტეს.
  ეს არის ის, რაც გოგოებმა მართლაც აიღეს და ჩართე. რა თქმა უნდა მაგარი და ველურია.
  რა მაგარია ასეთი რაღაც. და ეს ნამდვილად, რა თქმა უნდა, გიბიძგებს.
  ეს ნამდვილად გოგოები არიან.
  და ოლიმპიადა, შიშველი, ძლიერი ფეხებით, ორკებს ასაფეთქებელი ნივთიერებების კასრს დაუყრის.
  ის გაფრინდება და აფეთქდება უკიდურესი მომაკვდინებელი ძალით. და ყველაფერი იშლება პატარა ფრაგმენტებად, ორკების მთელ ბატალიონთან ერთად.
  და ისევ გოგონები თავიანთ ალისფერ ძუძუს პირებში ჩაიყვანენ და სასტვენს. და ყვავები, რომლებმაც განიცადეს გულის შეტევა, მაშინვე დაიშლება სასიკვდილო სისუსტეში.
  და მათი თავის ქალა იქნება აღებული და დაბზარული დარტყმის ქვეშ. და ეს არის ძალიან მომაკვდინებელი და დესტრუქციული ეფექტი.
  მარუსიამაც აიღო და შიშველი თითებით მომაკვდინებელი ყუმბარა ესროლა მტერს, მიმოფანტა ორკები და მღეროდა:
  გამარჯვება ელის, გამარჯვება ელის,
  ვისაც ბოროტი ორკების დამარცხება უნდა...
  გამარჯვება ელის, გამარჯვება ელის,
  ჩვენ შევძლებთ ჩვენი მტრების დამარცხებას!
  და მატრიონაც ლიმონს დაუყრის მტერს შიშველი ფეხებით და ღრიალებს:
  - გემზე!
  გოგონები სრულიად ცალკე წავიდნენ. და ისინი, ფაქტობრივად, დაწერილი ლამაზმანები არიან. და მათი ფეხები შიშველი და გახეხილია.
  დიახ, მათ აიღეს ეს ორკები და მათ საფუძვლიანად ჭრიან და კლავენ.
  და ელფების წინამორბედმა და ელფების უფრო მცირე რაოდენობამ დაიწყო ზეწოლა ორკებზე, ამ შაგი დათვებზე.
  გოგოები შეტევაზე გაიქცნენ.
  ელფის მეომარმა ნარინჯისფერი თმით აიღო და მკერდის ალისფერი ძუძუს ჯოისტიკის ღილაკზე დააჭირა.
  დარტყმის ტალღა წავიდა. და ექოსკოპია ორკებისკენ გაიქცა. და ამან ერთდროულად დაფარა ისინი, ფაქტიურად მათ ძვლები დაანახშირა.
  მეომარმა ჩაიკივლა:
  - კობრას გაგიჟებული ნახტომებისთვის!
  და როგორ აიღებს და გაიცინებს. ეს ნამდვილად ქალები არიან - მოდით ვთქვათ, რომ ისინი სუპერები არიან.
  გოგონები უნდა აღინიშნოს, როგორც შესანიშნავი.
  ასე რომ, მათ შიშველი ქუსლებით ამოყარეს ნახშირის ყუმბარების მკვლელი ნაკადები.
  მათ ბევრი გაბრაზებული და ბეწვიანი დათვი დაანგრიეს. ამის შემდეგ გოგოებმა აიღეს და დაიწყეს სიმღერა;
  ვთხოვ, უფალო, რომ დღე არ გაქრეს,
  გოგონას მზერა მუდამ ახალგაზრდა იყოს!
  ისე, რომ ჩვენი რაინდი კლდეებზე მაღლა იწევს,
  ისე რომ ტბების საფარი კრისტალზე უფრო გამჭვირვალე იყოს!
  
  რა ლამაზი სამყარო შექმნა ღმერთმა
  მასში ვერცხლი შეჭამეს და ნეკერჩხალი ლალისფერი იყო!
  მე ვეძებ შეყვარებულს, ღმერთის იდეალს -
  ამისათვის მან ბრძოლებში გაანადგურა მტრები!
  
  რატომ არის ახალგაზრდა კაცის გული ასე მძიმე?
  რისი პოვნა სურს მას ამ სამყაროში?
  რატომ გატეხილია ნიჩა?
  როგორ მოვაგვაროთ დიდი პრობლემების აურზაური?
  
  მეც მინდა, ღმერთო, ბედნიერი ვიყო,
  იპოვე შენი ზეციური ოცნება!
  ისე, რომ იღბლის ძაფი არ გაწყდეს,
  ბილიკის ქვეშ ხაზის დასაყენებლად, ბალასტური ხაზი!
  
  მაგრამ რა უნდა ვეძებო ზომით სიყვარულის გარეშე,
  რომელი გოგოები შეიძლება იყოს უფრო ძვირი?
  ძნელია სისხლზე ბედნიერების აშენება,
  თქვენ შეგიძლიათ ბანაობა მის გასწვრივ მხოლოდ ჯოჯოხეთის ჯოჯოხეთში!
  
  განშორება ჩემთვის წამებაა
  ომი ისევ ისეთი კოშმარია!
  აქ მან ცხენს ფეხი აკრავში ჩააწყო,
  მიუხედავად იმისა, რომ ბოროტი ორკი, ჯალათმა ასწია ნაჯახი!
  
  წაართმევენ ჩვენს ქალიშვილებს,
  აწამებენ და სხეულებს ცეცხლით წვავენ!
  მაგრამ ჩვენ დავამარცხებთ ფიურერს,
  იცოდე, რომ ჩვენი ელფი არასოდეს მომკვდარა!
  
  მოდი დავქორწინდეთ ბოროტი ომის შემდეგ,
  მაშინ ბავშვები იცინიან!
  ისინი ყველანი სისხლის ნათესავები არიან ჩემთვის,
  ვნადირობ ცხიმიან თამაშზე!
  
  და მუხის ფოთლები ზურმუხტის მსგავსია,
  მან თქვა, რომ ბიჭმა შესანიშნავი სამუშაო გააკეთა!
  დაე შენი სინდისი კრისტალივით სუფთა იყოს,
  და ბალანსში მხოლოდ დადებითი იქნება რიცხვები!
  გოგოებმა მღეროდნენ და აჩვენეს თავიანთი კოლოსალური აზარტი და საბრძოლო პოზიცია.
  და რა თქმა უნდა, ერთ-ერთმა მეომარმა შლანგი მოიტანა. და დატვირთა ბენზინით. და როგორ აიღებს და გაუშვებს მკვლელ ნაკადს. ცეცხლის მკვლელი ცუნამი შემოვა. და მთლიანად წვავს ორკებს.
  და ეს მართლაც ძალიან მაგარია. ფაქტიურად ტოტალიტარული ნგრევა ხდება.
  ამას ვერც ერთი გოგონა ვერ გაუძლებს, როგორც ელფის ენით რაღაც ძალიან ტკბილი, გემრიელი და მადისაღმძვრელი ლილვა.
  და ამავე დროს, წადით და დაწვით ორკის თავი .
  ისე დაწვით მიწაზე . და მტერს ძვალიც არ დაუტოვო.
  ასე იქცევიან ხოლმე გოგოები. ისინი კი კბილებს შიშვლებენ და კობრა-გველივით აჩვენებენ თავიანთ ხასიათს.
  მეომრები, რომლებიც დაანგრევენ ნებისმიერ ჯარს. და თუ მოინდომებენ, შეუძლიათ ფარცხონ.
  წარმოიდგინეთ, რა მოხდებოდა, თუ ათასი ელფი ერთდროულად გამოუშვებს გაზებს? ვთქვა რა იქნება?
  აუ, ძალიან მაგარი იქნება, ალბათ ზეცამ შეუშლის ხელს ამის გაკეთებას. მაშინ ორკების თავებზე ყვავები წვიმს. ისინი დაეცემა და დაამტვრევენ თავის ქალებს, რაც აჩვენებს ყველაზე მკვლელობას სამყაროში.
  და გოგონებმა კვლავ დაიწყეს სიმღერა მათი ველური გაბრაზებითა და ვნებით და მათი მარგალიტის კბილები სარკესავით ანათებდა.
  კოშმარი ყოველთვის გველივით მოდის
  თქვენ მას არ ელოდებით, მაგრამ ის კარებში გადის!
  თქვენ ბედნიერი ხართ, გულუხვად იკვებება ოჯახი,
  თქვენ არ იცით, რომ არსებობენ ადამიანები, რომლებიც მხეცები არიან!
  ახლა დაიწყო აზარტული ურდოს დარბევა,
  თათრები ისრებს გვიყრიან!
  მაგრამ ჩვენ დავიბადეთ მამაცი საქმისთვის,
  და ჩვენ გავუძლებთ სასტიკ დარტყმებს!
  
  არავინ იცის, არის თუ არა ღმერთი კეთილი
  კაცი ისეთი სასტიკი გახდა!
  სიკვდილი უკვე აკაკუნებს ზღურბლზე მუშტით -
  და ვეზელბუბმა სიცხისგან რქები გამოყო !
  
  დიახ, ეს უძველესი წინაპრების დროა,
  რაშიც ძალიან მაგრად შევედით!
  ეს არ იყო ჩემი ოცნება,
  ჩვენ არ წავედით აქ, შორეულ მთებში!
  
  მაგრამ თუ ჯოჯოხეთში ხარ
  უფრო სწორად, ტკივილის, მონობის, ბრძოლის სამყაროში!
  მე მაინც ვინარჩუნებ იმედს
  ნება მიეცი შენს გულს ამ რიტმებში ცემა!
  
  მაგრამ განსაცდელები ჩვენი ჯაჭვია,
  რაც არ მისცემს ფიქრებს მარტივად!
  და თუ საჭიროა, უნდა გავუძლოთ,
  და თუ იყვირე, მაშინ ფილტვების მთელი ძალით!
  
  ის არის პოეტი და თაღლითი,
  მაგრამ არა ცხელ სამხედრო სფეროში!
  სამშობლოს ბოროტი მტრები დაიღუპებიან,
  სწრაფად და უსასყიდლოდ დაკრძალავენ!
  
  ახლა აიღე და თაყვანი ეცით ქრისტეს,
  გადაჯვარედინ, ხატის სახეს ამკოცნი!
  მე მჯერა, რომ ხალხს სიმართლეს ვეტყვი,
  უფალი ჯილდოდ მოგვცემს პეკულიურ მემკვიდრეობას!
  გოგოები კარგად მღეროდნენ. მათი ხმები ისეთი კაშკაშა და კაშკაშაა. და სრული ხმით.
  სიმღერის შემდეგ კი გოგოების მთელი ბატალიონი აფრინდა და ფარები გამოუშვა. ისინი სვეტად ადგნენ და ყვავის ღრუბლისკენ გაეშურნენ. წაიყვანეს და თავს დაესხნენ.
  ამან დაიწყო ყვავების დახრჩობა და ისინი ფაქტიურად ახრჩობდნენ და ირხეოდნენ, კისერზე მარყუჟი მიიღეს.
  და იმდენი ყვავები დაეცა. და მათ ორკების თავების ზემოდან გაიჭრა. დათვებმა გამოუშვეს ყავისფერი სისხლის შადრევნები. ბარდასავით დაარტყეს.
  გოგოებმა იცინეს. და აჩვენეს ენები. თვალი ჩაუკრა მათკენ მიმავალ არსებებს.
  ერთ-ერთმა გოგონამ აჩუქა:
  - ორკები არ ჰგვანან ადამიანებს,
  ორკები, ეს ორკებია...
  თუ ის ბეწვიანია, მაშინ ის ბოროტმოქმედია,
  გოგონას ხმა ძალიან ნათელია!
  და თვალი ჩაუკრა მეგობრებს.
  მეომრებმა მაშინვე იგრძნეს თავდაჯერებულობა. და მათი კბილები მთის მწვერვალებივით ბრწყინავდა. ან იქნებ ეს არის მარგალიტი და ზღვის საგანძური.
  გოგოებმა იცინეს და მღეროდნენ:
  ო, ზღვა, ზღვა, ზღვა, ზღვა,
  ბიჭები ღობეზე სხედან!
  ორკები დაინახავენ მწუხარებას,
  ნაძირლები ყველა მოკვდებიან დაშლის დროს!
  და მეომრები აიღებენ და სასტვენს. ამჯერად ორკებს თავებზე არა მარტო ყვავები, არამედ სეტყვაც დაეცა. და მათ ფაქტიურად დაამტვრიეს დათვების თავის ქალა.
  ასე აიღეს ელფმა გოგოებმა ამ სუნიანი დათვების ორკები. და აღმოჩნდა ძალიან მაგარი.
  და როცა ლამაზმანებმა დაიწყეს სიმღერა, ეს იყო სუფთა ქაოსი;
  ცა არის ვარსკვლავების ნიმუშიანი ხალიჩა,
  მთვარე მთებს გაანათებს!
  მთის ნაკადი მიედინება ქვემოთ,
  ცქრიალა ოქრო კაჟებზე!
  
  დედა ელფის უბრალოება,
  სოფლები სავსე და კომფორტულია!
  ქალწულებმა სიხარულით შესძახეს,
  მრგვალი ცეკვავით მიდიან სათიბზე!
  
  უბედურება მოვიდა, ომის მოხუცი ქალი,
  გაშიშვლებული კბილები - ჭურვების გრიგალი!
  განადგურება ორკებთან ერთად ჩქარობს,
  შენი ამხანაგი ბრძოლაში დაიღუპა!
  
  შენ თვითონ ისევ ბიჭი ხარ -
  სამხედრო აღრიცხვისა და გაწვევის ოფისმა არ მისცა შუქი!
  მაგალითად, თქვენ არ გაქვთ საკმარისი დამატებითი წლები,
  ქვეყანამ უნდა დაიცვას თავისი შვილები!
  
  ის ფრონტზე გაიქცა ყოველგვარი ჯავშნის გარეშე,
  სიკეთისა და სინათლის მოსატანად!
  რათა ორკებმა არ ჩამოართვან მათ ნება,
  რათა ჯაჭვებით არ შეხვდეს გარიჟრაჟს!
  
  ჩემს მეგობარსაც არ ეძინა,
  მან მოახერხა გათავისუფლება - ის მებრძოლია!
  ჩვენ ჩამოვაგდებთ ორკებს მათი კვარცხლბეკიდან,
  დაე, ეს ფიურერის დასასრული იყოს!
  
  ძნელია ბრძოლა, ტკივილი და შიმშილი,
  გოგო ფეხშიშველი ზამთარში!
  ვიტანთ მწარე სიცივეს ნაცარში,
  ზოგჯერ ჩვენ ვჭამთ იგივე ქერქს, როგორც არყის ხეები!
  
  და მტერი დაფრინავს თვითმფრინავებით,
  როგორც ჯოჯოხეთის ურჩხული "ვეფხვი" ღრიალებს!
  ბოროტი მგლისგან დაბადებული დათვი
  ტანკებიდან ცეცხლსასროლი იარაღი გამოდის!
  
  შიშველი ფეხების გასათბობად
  რა გალურჯდა თოვლში!
  გოგონამ გზა აირჩია
  სადაც ფერფლმა ქარბუქი დააბნელა!
  
  მაგრამ ჩვენ წინააღმდეგობა გავუწიეთ - სიცივისგან მოშორებით,
  ბიჭი და გოგო წინ!
  ჩვენ დავამარცხებთ იუდას ღიმილს,
  რუსეთი ორკების სიბნელეს ქვიშაში წაშლის!
  
  თინეიჯერების ქუსლები ციმციმებს
  თოვლმა მსუბუქი კვალი დატოვა!
  ყინვა სულაც არ არის ადვილი ასატანი,
  ფეხშიშველი სირბილი გვათბობს!
  
  და ბოროტ ორკებს არ აქვთ უფლება,
  სიცივისგან ღრიალებენ!
  ასეთი ძლიერი ძალა
  ჩვენი ელფის რაინდი ძალიან მაგარია!
  
  მათ უკან გადააგდეს ტალღა ჯოჯოხეთიდან,
  ახლა ფეიროპა წინ არის!
  ასეთია წმიდა ჯარისკაცის ბედი,
  იყავი სამუდამოდ ერთგული ელფის!
  ვთქვათ, ეს გოგოები სუპერები არიან. მათში იმდენი მღელვარება და ცეცხლია. გოგონების მსგავსად წითელი ლენტებით. და ლამაზმანები ყოველთვის ფეხშიშველები არიან.
  მეომრები ორკებს საფუძვლიანად დაესხნენ თავს. მათ ძალიან უყვარდათ ეს ტექნიკა, როცა შიშველი თითებით მტერს განადგურების და სიკვდილის ბარდას ესვრით.
  შენ კი დათვებს დახეულ ნაჭრებად და კატლეტებად ჭრი. და რომლებიც ასე შემწვარი და გემრიელია.
  გოგოები კი წერენ მოახლოებულ დათვებზე. და მოდი, ელფების ორკებს ნაღმტყორცნებით დავარტყით.
  და უნდა აღინიშნოს, რომ ლამაზმანები ამას უკიდურესად ეფექტურად აკეთებენ. და მათი აგრესიულობა ასევე შერწყმულია უკიდურესად გლამურულ და ლაღი მადლთან.
  მეომრებმა აიღეს ორკები და განაგრძეს ტოტალიტარული განადგურება.
  აქ გოგონები იყენებდნენ ლალის ძუძუს. დაჭერით კლავიშებზე, რომლებიც ააქტიურებენ ცეცხლმსროლელებს.
  და აიღეს და მაშინვე დაფარეს ორკების ბატალიონი. და მართლაც აიღეს და დაწვეს მიწაზე .
  ეს გოგოები აქ არიან. და საჭიროების შემთხვევაში, ენები გამოყენებული იქნება უშუალოდ მათი დანიშნულებისამებრ. და ასეთი ენების დანიშნულებაა მამაკაცებისთვის სიხარულის მიცემა. და აჩვენე შენი მშვენიერი და აგრესიული ტემპერამენტი.
  ასეთი გოგოები არ არსებობენ, თუ მოძრაობენ, დათვები ნამდვილად არ შეანელებენ.
  ასეთ დიდ მიღწევებს აჩვენებენ.
  გოგონებს კი შეუძლიათ ვიოლინოზე დაკვრა დიდი ცერემონიის გარეშე.
  ესეც ძალიან კარგი ტექნიკაა.
  გოგოებმა ვიოლინოზე დაკვრა დაიწყეს. და ამავე დროს მშვილდებს შიშველი თითებით უჭერდნენ. და უკრავდა ბრწყინვალე და მომხიბვლელი მუსიკა. და ეს უბრალოდ შესანიშნავია.
  შემდეგ კი გოგოებმა აიღეს და დაიწყეს სიმღერა;
  მე მჯერა ჩემი წმინდა სამშობლოს,
  ამ ჭეშმარიტებას შეუძლია ხსნა მოიპოვოს!
  ჩვენ დავიცავთ ჩვენს შვილებს ბოროტებისგან -
  მტერი ჩვენგან მოვა, დამიჯერე, შურისძიება!
  
  ხაზინადარივით ურტყამს ,
  და ხელები დაიღალა ბრძოლაში, მათ არ იციან!
  ჩვენ ვართ სამშობლოს საიმედო ფარი,
  დაიცვა ადგილი სუფთა სამოთხეში ბოროტებისგან!
  
  უკან დახევა, დარტყმა და ხელახლა გაშვება - დარტყმა,
  ასეთია გზის ბედი, ვაი, ჯარისკაცს!
  სანამ ერთი ბოროტმოქმედი მაინც ცხოვრობს,
  გაასუფთავეთ თქვენი ავტომატის ლულა და წინა სამიზნე!
  
  თქვენ უნდა იბრძოლოთ, თუ ზღაპარი სამყაროა,
  ზოგჯერ ყვირილის მიტოვება შეიძლება!
  მაგრამ ჩვენ ვიცავთ ჩვენს პატივს სამშობლოს,
  თუმცა ხანდახან გვამების გროვაა!
  
  ჩვენ დავიბადეთ, გაგვიმართლა ქვეყანაში -
  რომელშიც ყველას შეუძლია გახდეს გმირი!
  რაშიც ხალხს და შემდეგ საკუთარ თავს,
  ყველაზე ძლიერი და მამაცი მეომარი!
  
  ახლა კი ჩვენ ვიყვირებთ - წინ,
  შტურმით აღსავსე რედუქტები, ძლევამოსილი ციხესიმაგრეები!
  ისე რომ არ მოხდეს, თითქოს გონება იტყუება -
  ჩვენ გავანადგურებთ ღრუბლებს თვითმფრინავებზე!
  
  რა თქმა უნდა, შეგიძლიათ პირდაპირ ჯოჯოხეთში წახვიდეთ,
  რადგან ყველა გზა ბალახს ჰგავს და თესავს ღორს...
  მაგრამ იქაც კი მებრძოლების პირები ურტყამს,
  და ბომბები ცვივა თვითმფრინავების მუცლიდან!
  
  და რა არის ჯოჯოხეთი ელფ მებრძოლისთვის?
  კიდევ ერთი ტესტი!
  ჩვენ ვიბრძოლებთ ბოლომდე -
  ავისრულოთ ღვთის ჭეშმარიტი სურვილი!
  
  და ჩვენ დავამარცხებთ ტროლებისა და ღოლების ბანდებს,
  მოდი მივაღწიოთ იმ ადგილს, სადაც დედამიწა არის ედემი!
  არწივი ბოლოს მოუღებს საზიზღარ ყვავას,
  პატივი და რწმენა მიგვიყვანს მიღწევებამდე!
  
  ცხოვრება იფეთქებს ქარიშხლიანი ნაკადით,
  რაც ქრისტეს სთხოვეს, ახდება!
  მადლი მოედინება ჩანჩქერების ნაკადივით,
  დედა ელფიას სადიდებლად!
  გოგონები ერთდროულად მღეროდნენ და უკრავდნენ ვიოლინოზე. და მუსიკა ისე ჟღერდა, ლამაზად და მოციმციმე. და ის გავრცელდა ფაქტიურად მთელ ცაზე.
  ყვავები კი, გონება დაკარგულები, გაბრუდნენ და ორკებს თავები გაუხვრიტეს.
  გოგონები კი გაუგებარი ენერგიით მოქმედებდნენ. მათში ჰიპერპლაზმის ნაკადები მოედინებოდა.
  ან შესაძლოა მაგოპლაზმაც, რომელიც გოგოებმა განსაცვიფრებელ და მკვლელობაში ასახეს.
  მეომრები კბილებს აშლიდნენ, შემდეგ კი კბილთა ზედაპირიდან გამოსცემდნენ სხივებს, რომლებიც აბრმავდნენ ორკებს და თვალებიდან სისხლდენას აძლევდნენ. და ისეთი გაუგებრად მაგარი და მაგარი აღმოჩნდა.
  მეომრებმა კვლავ დააჭირეს ღილაკები ლალისფერი ძუძუს. და მათ მტერს დაარტყეს ვულკანების კოლოსალური, დამანგრეველი ძალის ცეცხლოვანი ამოფრქვევები.
  და ეს ყველაფერი რეაგირებს და იწვის. და აფეთქებენ დათვების ტანკებს. და ცეცხლმოკიდებული ცეცხლის ნაკადები დნება პუტინის იმპერიის მანქანებს.
  გოგონები, უნდა ითქვას, რომ უბრალოდ მშვენიერები არიან და საბრძოლო სულისკვეთების ისეთ შესანიშნავ დონეს აჩვენებენ, რომ ვერავინ გაბედავს მათ რაიმე სისულელესა და უხამსში დადანაშაულებას.
  ასეთ გოგოებზე ამბობენ: თქვენ უბრალოდ ქალღმერთები და სუპერები ხართ!
  ისევ აიღეს და დიდი ენთუზიაზმით დაიწყეს სიმღერა;
  ჩვენს ელფიაში ქალები არიან,
  რატომ მართავენ თვითმფრინავს ხუმრობით?
  რა არის ყველაზე ლამაზი სამყაროში -
  ეს მოკლავს ყველა მოწინააღმდეგეს!
  
  ისინი გამარჯვებისთვის დაიბადნენ
  ელფის განდიდება მთელ მსოფლიოში!
  ყოველივე ამის შემდეგ, ჩვენი ძლიერი ბაბუები,
  სასწრაფოდ შეიკრიბნენ მათთვის ჯარი!
  
  გიგანტები დგანან მანქანასთან,
  მათი ძალა ისეთია - ყველას ამსხვრევიან!
  ჩვენ სამშობლოს შვილები ვართ, ერთიანი -
  ჯარისკაცების რიგი მიდის!
  
  ტანჯვა ვერ დაგვარღვევს,
  ბოროტი ნაპალმის ცეცხლი უძლურია!
  სადაც ჩირაღდანი იწვოდა...
  ყურადღების ცენტრში ახლა ჩართულია!
  
  ჩვენს ქვეყანაში ყველაფერი ჩირაღდანია,
  მანქანები, გზები, ხიდები!
  და გამარჯვებები მღერიან სიმღერებში -
  ჩვენ ვართ სინათლის ფალკონები - არწივები!
  
  ჩვენ გაბედულად განვადიდებთ სამშობლოს,
  მოდით წაგიყვანოთ ციცაბო მწვერვალებზე!
  ჩვენ ვართ პიონერები კოსმოსში -
  და ბოროტ ორკებს კისერი მოვტეხოთ!
  
  მოდი, დავიჭიროთ მარსიდან ყველა ქვეწარმავალი,
  გავხსნათ გზა კენტავრისკენ!
  ჩვენ ვიქნებით, ვისაც გვეშინია მტაცებლის,
  და ვინ არის კეთილი და პატიოსანი სიყვარულისთვის!
  
  ელფია ყველაზე ტკბილი ქვეყანაა,
  მასში არის რაღაც საამაყო, დამიჯერე!
  არ არის საჭირო სისულელეების ლაპარაკი...
  იყავი ადამიანური და არა მხეცი!
  
  მოდით მივაღწიოთ სამყაროს საზღვრებს,
  იქ ავაშენებთ გრანიტის ციხესიმაგრეს!
  და ვინ დაკარგა მონანიება,
  ვინ ჩქარობს სამშობლოს ცემას!
  
  რა არის შემდეგი - პატარა ფანტაზია
  მაგრამ მერწმუნეთ, ჩვენ აღვადგენთ მკვდრებს!
  ჩვენ სიკვდილის ნაკბენს ჯოხით მოვიშორებთ,
  უკვდავი ელფის სადიდებლად!
  ასე მღერიან გოგოები და მათი ხმები ერთ ბოთლში ბულბულებს, შავთვალებს და ცეცხლოვანებს ჰგავს. ვთქვათ, ეს გოგოები უბრალოდ სუპერ და ჰიპერები არიან .
  და ისინი მღერიან ძალიან შემაშფოთებლად და ლაღი.
  ეს ის ლამაზმანებია, რომლებსაც თუ რამეს აიღებენ, მაშინ ვერც ერთი ორკი ვერ იპოვის საკმარისად.
  გოგონები კი დათვებს სათამაშოდ ანადგურებენ. შემდეგ კი ელფის პილოტები ჰაერიდან შემოფრინდნენ. და ღილაკებს ფეხის შიშველი თითებით აჭერენ. და სცემეს აგრესიულ ბეწვიან არსებებს.
  ციდან გოგონამ რაკეტა ესროლა ბეწვიანი ორკების გროვას. ისინი ააფეთქეს და დაწვეს, რის გამოც გადამწვარი ხორცის ნაჭრები სხვადასხვა მიმართულებით ცვივა. და რომელიც იწვის და რეალურად ეწევა.
  ეს გოგოები არიან, აღშფოთებული და დამანგრეველი. მათში ისეთი ძლიერი გულია დამალული. რა მოხდება, თუ ისინი აიღებენ და იმღერებენ და კბილებს აჩვენებენ, მაშინ ორკების არმიაც კი ტროლებთან ალიანსში ვერ გაუძლებს მათ წინააღმდეგობას. ტროლები კი ბევრად უფრო ნიჭიერი და გადამწყვეტი მებრძოლები არიან.
  გოგონები კი ისეთი კოლოსალური და ძლიერი მეომრები არიან, უბრალოდ კოსმოსური ცვალებადი და მუდმივი.
  მეომრებმა აიღეს და აუფეთქეს გოგოებს ლოყები და ორჯერ დაუფიქრებლად, ფილტვებში გაცურდნენ .
  . თავი No5.
  შემდეგ კი მართლაც მომაკვდინებელი და დამანგრეველი ტალღა მოვიდა, რომელიც ორკებს შეეჯახა. და რამდენი ბეწვიანი არსება დაყარეს ერთდროულად.
  რის შემდეგაც გოგონებმა დიდი სიხარულით და კოლოსალური ენთუზიაზმით დაიწყეს სიმღერა;
  სიმღერის მარტივი ლექსი
  რას ვმღერი ამ სევდიან სამყაროზე!
  ვცდილობ ჩემი სულით შევიცნობ ქრისტე,
  რათა ჯოჯოხეთი და ხრწნა არ შეეხოს სხეულს!
  
  ჩემი სამშობლო ჩემთვის ძვირფასია,
  თუმცა ხანდახან საყვედურობენ მათ!
  რომ ვერ ვიპოვე ადგილი ჩემთვის,
  როცა ვეზელბუბმა ხალხი ჯოჯოხეთში გაგზავნა!
  
  რა შეიძლება იყოს უფრო საშინელი, ვიდრე დედამიწის განადგურება,
  როდის ტირის სიმები გლოვისას?
  როცა ბოროტმოქმედი იცინის, ის ჭამს წარმატებას,
  მაგრამ იქნება ძალა - იცოდე, რომ გაღვიძებულია!
  
  მე ვუპასუხებ ბოროტ რასას შემდეგ პასუხად:
  ჯანდაბა, ღმერთები არ გატეხენ შენი სამშობლოს სულს!
  და ყველა მებრძოლის ბედი განდიდდება,
  ჩვენ ჯარისკაცების არმია ვართ: არწივები თამაში არ არის!
  
  იცოდე, რომ ჩვენი ნება ძლიერია როგორც ყოველთვის,
  ჩვენ მუშტი მხარზე გავაერთიანეთ!
  და მიზანი, რომლისკენაც მივდივართ, უკვე ჩანს,
  მტრის ფერფლს ასკვნის ვარსკვლავური ხომალდი!
  
  ზოგჯერ ძნელია პალასის გაგება,
  კაპრიზულია, ეშმაკებს კარტ ბლანშს მისცემს!
  და როგორც ჩანს, ეს იყო დიდი ხნის წინ ...
  როცა ბოროტების საზიზღარი ორკი შუაზეა გახლეჩილი!
  
  რა თქმა უნდა, პრობლემების მთელი ტყე გვაქვს,
  რამდენი სამყაროა სამყაროში?
  მაგრამ ამ მიზეზით აღდგა ღმერთის უზენაესი,
  ისე რომ ადამიანს საჩუქრების გროვა ჰქონდეს!
  
  ელფი კვლავ გახდება ზესახელმწიფო,
  სამყარო გვიჩვენებს გზას ბედნიერებისა და სიყვარულისკენ!
  აღარც ცრემლები და სისხლი აღარ გადმოვა,
  და შენს გულში ინახავ ნებას და სიბრძნეს!
  გოგოები ძალიან სულიერად მღერიან. მათ სურთ დამატებითი გამარჯვებები და ზღაპრული გამონათქვამები. მათი კოსმოსური ტოლერანტობა უბრალოდ საშინელია. და მეომრები აჩვენებენ თავიანთ უმაღლეს აერობატიკას და უზარმაზარ დამანგრეველ ეგოს.
  ელფი ჭრელი თმით ჭიკჭიკებდა:
  Ერთი ორი სამი,
  თქვენ ანადგურებთ ორკებს...
  ოთხი რვა ხუთი -
  ჩვენ სათამაშოდ არ მოვსულვართ!
  და ისევ გოგოები უსტვენენ, იმდენად, რომ გაოგნებული ყვავების მთელი ღრუბლები წვიმს ორკების თავებზე.
  მარია კოლესნიკოვა ახორციელებდა თავის ოსტატურ ბრძანებას ამ ჯარებზე, რომლებიც ებრძოდნენ მოწინააღმდეგეს. მეომარი დედოფალი ბრძანებებს გასცემდა.
  და მშვენიერი ახალგაზრდა ელფები მასაჟებდნენ ახალგაზრდა და გაძლიერებულ გოგონას შიშველი, გახეხილი ფეხებით. სხვა ლამაზმანების მსგავსად, ისინიც იბრძოდნენ ორკების უთვალავი არმიით - ეს ჯოჯოხეთური დათვები.
  მარიას არ ეშინოდა ქოთნის მუცელი და ულვაშებიანი ტირანის რეპრესიების და ახლა უკვე მუხლამდე იყო ზღვაში.
  გოგონამ ბრძანება გასცა. და მისი ქვეშევრდომები დაემორჩილნენ და სისხლიანი და სასტიკი ბრძოლა მძვინვარებდა, უფრო სწორად ბრძოლებისა და ბრძოლების მთელი სერია.
  ელფმა გოგოებმა ორკების პოზიციები შემოიარეს. აქ ბევრი მავთული იყო. და ფეხშიშველი ლამაზმანები მას მაკრატლით ღრღნიდნენ. თმის შეჭრა კარგი იყო. შემდეგ ცისფერთმიანმა ელფმა ერთ-ერთ ორკს საზარდულის არეში დაარტყა. ის ფაქტიურად გონება დაკარგა მტკივნეული შოკისგან. მეომრებმა იცინეს და ენა გამოაჩინეს.
  ორკების სისხლი ყავისფერია და ამაზრზენი, გოგონები გადახტნენ, რომ მასზე არ დაბინძურებულიყვნენ. დიახ, ასეთ არსებებთან ბრძოლა ადვილი არ არის - მათი მოკვლაც კი ამაზრზენია.
  წითური თმიანი ელფი უადგილოდ ჩაიბურტყუნა:
  - ექვსი თვეა ცუდი ამინდი
  ექვსი თვე, საერთოდ არსად!
  ელფმა ყვითელებთან გააპროტესტა:
  - პლანეტა დედამიწაზე ცუდი ამინდია! პირიქით, მარადიული ზაფხული გვაქვს, მთელ პლანეტაზე ოთხი მნათობია!
  მართლაც, ნარინჯისფერ ცაზე ოთხი დიდი ვარსკვლავი ანათებდა - სხვადასხვა ფერები და ეს მშვენიერია!
  მეომრებმა მავთულები მავთულის საჭრელებით ღრღნიდნენ . ახლა კი აეროდრომისკენ მიცოცავდნენ. იქ უკვე ჩანს ჯოჯოხეთის თმიანი ჯარის თვითმფრინავები. ზოგიერთი მანქანა საკმაოდ დიდია. მაგალითად, სტრატეგიული ბომბდამშენები. რამდენი სასიკვდილო ტვირთის გადატანა შეუძლიათ? აქ ვერ ითვლი.
  წითური ელფი მღეროდა:
  - აქლემებს უნდათ ბანაობა,
  და სპილოებს შეუძლიათ ფრენა...
  ყველგან იმდენი სასწაულია
  რისი დათვლა არ შეიძლება!
  ელფი თეთრი თმით აღნიშნა:
  - შენ თვითონაც კარგად იცი,
  სამყარო სავსეა სასწაულებით...
  მხოლოდ ეს სასწაულები
  ელფებს ეს თავად შეუძლიათ!
  ელფმა ლურჯი თმით შენიშნა:
  - თავად აეროდრომის ირგვლივ უკვე არის მავთული. ასე მარტივად ვერ გადალახავ!
  ელფმა ყვითელი თმით აიღო და შესთავაზა:
  - თუ სიკვდილის საჩუქარს რკალში გადააგდებ მავთულზე ცხენზე? ბომბდამშენს დავარტყით და იქნება ჯაჭვური რეაქცია.
  წითელმა ელფმა ჩაიცინა და აღნიშნა:
  - საინტერესო იდეაა! რა მოხდება, თუ ცდები!
  ელფი ლურჯი თმით აღნიშნა:
  - ჯერ სლინგი უნდა გავაკეთოთ!
  გოგოებმა კი ერთხმად დაუქნია თავი. ხისგან და მავთულისგან მისი დამზადება არც ისე ადვილია, მაგრამ მეომრები, როგორც ყოველთვის, საუკეთესოები არიან. და როგორც კი დაიწყებენ საქმეს, უკან არ დაიხევენ.
  ჭაღარა თმიანი ელფი ჭიკჭიკებდა, მუწუკებს აქნევდა და ფეხებით აერობატიკას უჩვენებდა:
  - წავიდეთ, ჯარისკაცები, ჩავსვათ,
  მშვენიერი ეკიპაჟი გვყავს!
  გოგონები უნდა აღინიშნოს, როგორც ლამაზები და ჭკვიანი და ამავე დროს მოხერხებულები.
  სლინგი მზად არის. და თქვენ შეგიძლიათ ასაფეთქებელი პაკეტის გაშვება ჩვეულებრივი ნახშირის მტვრისგან შორიდან. მაგრამ თუ ის ატყდება, ეს არავისთვის არ გამოიყურება. და კიდევ უფრო მეტი ორკებისთვის.
  გოგონები შიშველ ფეხებს იყენებდნენ სლინგისა და ბანგის შესასწორებლად. ახლა კი ნახშირის მუხტი მაღალ რკალში დაფრინავს. და ის დაფრინავს დაჭიმულ მაღალი ძაბვის მავთულს ლეტალური დენით. ფრენის დროს ოდნავ ანათებდა კიდეც. შემდეგ კი ის დაეშვება სტრატეგიული ბომბდამშენის მუცელში, ათი ტონა ასაფეთქებელი ნივთიერებით მუცელში. და ამის მერე როგორ აიღებს და აფეთქდება.
  თითქოს პატარა ატომური ბომბი აფეთქდა.
  მართალია, ამ სამყაროში ჯერ არ არსებობს ბირთვული იარაღი. და ეს, რა თქმა უნდა, საუკეთესოა, რადგან კლიმატი დაბინძურებული იქნებოდა. მაგრამ ორკის აეროდრომზე მყოფმა თვითმფრინავებმა დაიწყეს აფეთქება და დაშლა. და ბევრმა დაიწყო ნათება, როგორც სანთლები ხანგრძლივ ტორტზე. და როგორ დაიწვა ეს ყველაფერი დიდი სიმძაფრით და ვნებით. და ორკების განადგურება კოლოსალური იყო.
  გოგონებსაც კი მიაღწია აფეთქების ტალღამ, აიძულა ისინი დაეჭირათ ხეების კიდეებს, რომელთა ზედა ნაწილი გატეხილი იყო. და დააჭირე მიწას შიშველი ფეხებით, ფეხების ქუსლებით.
  შემდეგ მოვიდა სითბო და დამწვარი ხორცის სუნი. გოგონები გრძნობდნენ, რომ ვიღაცის პიკნიკზე იყვნენ მიწვეული. და ეს ნამდვილად არის ახალი ცხვრის კარკასის სუნი.
  ლურჯთმიანი ელფი ჭიკჭიკებდა:
  - რა კარგია ბალახზე დაწოლა,
  და რაღაც გემრიელი საჭმელად...
  მოაწყეთ მაგარი პარკი აბაზანაში,
  და დაუძახეთ ახალგაზრდა ელფებს!
  ელფმა ყვითელი თმით შენიშნა:
  -იქნებ დროა გავიდეთ აქედან?
  წითურმა ელფმა ჩაიცინა და უპასუხა:
  - ორკები პანიკაში არიან და ჩვენ მოსავალს მოვიყვანთ!
  ჭაღარა ელფმა თავი დაუქნია.
  - დაიცავით ბუნება, ადამიანები,
  და თქვენ მოიმკით მდიდარი მოსავალი!
  ამის შემდეგ ოთხივე ძარცვაში გაემგზავრა. გოგოებმა გაქცეული ორკების დაჭერა დაიწყეს, ყელი და მუცელი გამოჭრეს. ელფებმა ეს დიდი ენთუზიაზმით გააკეთეს.
  მიუხედავად იმისა, რომ ისინი კეთილგანწყობილნი არიან. მაგრამ ორკებს აქვთ დათვების სხეულები და ამავდროულად ისეთი ნაძირალა სახეები, რომ უბრალოდ გაინტერესებთ, როგორ იტანს დედამიწა ასეთ ადამიანებს.
  და გოგოებს, რომლებსაც უყვართ ყველაფერი ლამაზი, სრულიად გასაგებია.
  ცისფერთმიანმა ელფმა ორკ ოფიცერს თავი მოჭრა და მღეროდა:
  არ არის საჭირო თავის დაკარგვა
  ნუ ჩქარობ...
  არ არის საჭირო თავის დაკარგვა
  რა მოხდება, თუ ის გამოდგება!
  ჩაწერეთ რვეულში,
  ყველა გვერდზე!
  ყველა ორკი უნდა მოკლა!
  ყველა ორკი უნდა მოკლა!
  ყველა ორკი უნდა მოკლა!
  ყვითელ თმიანმა გოგონამ შუშის ნატეხი შიშველი თითებით ესროლა. მან ერთ-ერთ ორკს ყელი გაუტეხა, აიძულა სისხლის ნაკადი გაეთავისუფლებინა და აყვირდა:
  -ჩვენი ყველა შეხედულება მხოლოდ პროდუქტია,
  ჩვენი შესაძლებლობები, ჩვენი საჭიროებები...
  ახალ რეალობაში ყველაფერი უცებ გახდა
  გჯეროდეთ ახალი ელფების ღირებულებები!
  გოგონებმა კი ორჯერ დაუფიქრებლად დაარტყეს ორკების ტანკი. და ის ცეცხლს დაიკიდებს, თითქოს ლითონი გაჟღენთილია ბენზინით. და რამდენიმე წამის შემდეგ, მძიმე, დიდი კალიბრის ჭურვები დაიწყო მანქანის შიგნით აფეთქება!
  მეომრებმა წამოიძახეს:
  - დიდება სინათლის მეომრებს,
  დიდება დიდ ელფებს...
  ჩვენი სამშობლო მღერის,
  შეუტიეთ ბრძოლას, არ გადაიტანოთ!
  ასე რომ, ელფებმა აიღეს იგი და ფოლადის ფრაგმენტები შიშველი ქუსლებით დაყარეს ბოროტი ორკების თვალებში, დააბრმავეს და მოკლეს დათვები. მერე მღეროდნენ:
  - მეფე ელფები არიან - გონივრულად მართავს,
  ბრძანებებს - განიკითხავს მოსამსახურეებს...
  ტახტი არ მოითმენს აურზაურს და ყეფას,
  და არა მეთოდი - შიშის დამორჩილება!
  
  კარგი, თუ ბრძოლა მწვავე იქნება,
  ელფ გოგოებს არ აინტერესებთ...
  დაივიწყე მწუხარება და საყვედური,
  ჯობია ორკს აგური დაარტყა!
  და ამ სიტყვების შემდეგ გოგონები იცინიან. და ისევ დაყრიან ფრაგმენტებს შიშველი ქუსლებით. და ისინი ორკებს დაარტყავენ სასიკვდილოდ. და ისინი დაეცემა, გახვრეტილი და მოკლეს, გამოუშვეს ყავისფერი სისხლის შადრევნები.
  ცისფერთმიანმა ელფმა აიღო და აჩუქა:
  - მშვენიერი ზღაპრული სამყაროსთვის!
  ყვითელ თმიანმა გოგონამ უპასუხა:
  - და სინათლის სხივებისთვის!
  და შიშველი ქუსლით მან ესროლა ორკების განადგურებისა და დაწვის მკვლელი საჩუქარი.
  წითელმა ელფმა აიღო და იმღერა:
  - გთხოვ, არ გაგიკვირდეს,
  თუ ჯადოქრობა მოხდა...
  თუ მოხდება, თუ მოხდება, თუ ჯადოქრობა ხდება!
  რის შემდეგაც ყველა გოგო ისევ ორკებს გადააფურთხებს. და აიწევს ნამდვილი ცუნამის ტალღა, რომელიც ფარავს ამ არსებებს და აწვება მათ.
  ქალი მეომრები არ ნებდებიან, არამედ იბრძვიან ჰარმონიულად და აჩვენებენ თავიანთ უდიდეს აერობატიკას.
  მეორე ადგილას კი ორი ელფი იბრძვის სნაიპერებად. ორკებს შორიდან ისვრიან. ისინი თავებს ჭრიან, ტვინს ჭუჭყიან.
  გოგონები ერთდროულად სხედან ჩასაფრებულებში, ხეების მწვერვალებზე. და ზუსტად ისვრიან. ისინი ხვრეტენ ბეწვის იმპერიის ჯარისკაცებს, აწყობენ მათ სიტყვასიტყვით გროვად.
  ერთ-ერთმა მათგანმა, გოგონამ თეთრ-წითელ-თეთრი თმით, ჰკითხა თავის პარტნიორს წითელ-მწვანე თმით:
  - აბა, ამ ბეწვიანებს სიკეთეს როგორ ვაძლევთ!
  ელფის მეომარმა თავი დაუქნია.
  - არა სუსტი!
  და ისევ გოგოები ისვრიან. აქ თეთრ-წითელ-თეთრმა ელფმა ორკ გენერალს დაარტყა. მან ეს გააკეთა ძალიან ზუსტად. მან ტვინი დაარტყა და ტვიტერში დაწერა:
  - სამეფო ელფებისთვის!
  ამაზე წითელ-მწვანე თმით ელფმა უპასუხა:
  - ცარიზმი - მოგწონს?
  ელფმა უპასუხა:
  - Არ არის კარგი! მაგრამ ომის დროს სხვა ფორმა არ არსებობს!
  ელფმა თავი დაუქნია და დაიკივლა:
  - და მჯერა, რომ ეს მოხდება!
  და მისმა პატარა სახემ გაიღიმა.
  მეომრები მუშაობდნენ, დათვებს ურტყამდნენ. და მათ ეჩვენებოდათ, რომ მოახლოებული ორკების სერიას დასასრული არ ექნება.
  და ელფები მღეროდნენ გუნდში და კლავდნენ დათვებს:
  არა, ბეწვიანებს ვუთხარით,
  ჩვენი ხალხი არ მოითმენს...
  ისე რომ ხუჭუჭა ორკი მართავს,
  ვთქვათ მახინჯი!
  ასე რომ, ლამაზმანებმა აიღეს და ფეხის შიშველი თითებით ისროლეს ყუმბარები მიმავალ დათვებზე და მიმოფანტეს ისინი სხვადასხვა მიმართულებით. ზოგს თათი მოწყვეტილი ჰქონდა, ზოგს კი თავი.
  ელფებმა აჩვენეს თავიანთი აგრესია ფრეიკების მიმართ, ამაზრზენი სახეებით.
  და მღეროდნენ კიდეც:
  სისხლი ალისფერი მდინარესავით მიედინება შენში,
  მტრის ფიურერს მელოტი თავი აქვს და ძალიან მაგრად გამოიყურება...
  მაგრამ არ დანებდე მას -
  აიღე ხმალი ხელში და დაამარცხე სატანა!
  თუ ელფი მამაცია და არა მშიშარა ტილი,
  ფიურერი მელოტი ლაქებით - თქვენ მას სწრაფად მოკლავთ!
  ასე აჩვენებენ მეომრები თავიანთ ძალიან ცქრიალა და აგრესიულ, შესაბამის ხასიათს.
  მაგრამ ოთხმა ელფმა ისარგებლა პანიკით და დაიპყრო ერთ-ერთი უახლესი ორკის ტანკი. და ტყვიამფრქვევებიდან ვისროლოთ - ექვსი ჰყავს. ასე რომ, გოგონები ცემეს, იყენებდნენ შიშველ თითებს სროლისას.
  ცისფერთმიანმა ელფმა აიღო და დაიყვირა:
  - ცხენები ატარებენ, ატარებენ ფეხშიშველ გოგონას,
  გაგიფუჭებთ იმედს ასეთი სილამაზით !
  სიკეთის მზის ქვეშ და "დევნის" ვარსკვლავის ქვეშ,
  გიყვართ გოგო, ხალხო გოგო ხართ!
  ყვითელთმიანი ელფი დაეთანხმა ამას:
  - დიახ, ასე იქნება, დიდი სიყვარული დაბრუნდება!
  და მეომარმა მომაკვდინებელი ძალით ესროლა შიშველი ფეხების თითები, სიკვდილის საჩუქარი, რომელიც გაფრინდა ტანკის ღია ლუქით. და მან დაამარცხა ბევრი ორკი.
  წითურმა ელფმა, რომელიც ორკებს ტყვიამფრქვევებით აფეთქდა, ჭკვიანურად შენიშნა:
  - აქ არის ნიშანი, რომ რისკის ქვეშ ვართ,
  ფეხშიშველა გოგოებს შეუძლიათ მართონ...
  ამ ორკებს ქუსლებით დავარტყით ,
  ორკი თავის გადარჩენას ვერ შეძლებს!
  თეთრი თმიანი ელფი ორკის ტანკს ჭურვით დაარტყა შიშველი, გახეხილი ფეხებით. დაეჯახა ბეწვიანი დათვების მანქანას, რის შედეგადაც ის დაიწვა.
  შემდეგ მან აიღო და იმღერა:
  ფეხშიშველი, უბრალოდ ფეხშიშველი,
  ელფ გოგოებს სურთ ბრძოლა,
  ფეხშიშველი, უბრალოდ ფეხშიშველი,
  ჩვენ გოგონებმა მსოფლიომ ვიცით როგორ ვიბრძოლოთ!
  კიდევ ერთხელ, ელფის ტანკი აგზავნის ჭურვებს, რომლებიც განადგურებულია სასიკვდილო და ზუსტი ძალით ორკ მანქანების მიერ. და ისინი მათ ნამდვილად წვავენ. და ეს მართლაც უპრეცედენტო სილამაზის ელფების და გოგონების შიშველი ფეხების ცეკვაა!
  მეომრები მღეროდნენ გუნდში, ესროდნენ მტერს:
  სეტყვა ფეხშიშველი ელფი,
  ქარიშხალში, ქარიშხლებში და გამარჯვებების ალიში...
  შენი ზურგი სწორი და შესამჩნევია
  მიუხედავად იმისა, რომ ზოგჯერ ბევრი უბედურებაა!
  და მათ გამოაცხეს მარგალიტისფერი, ცქრიალა კბილები. შემდეგ მათ დაწერეს ტვიტერი, თვალი ჩახუჭული და ღრიალებდნენ:
  - დიდება ჩვენს მამაც ელფებს და ელფებს !
  გოგონები ძალიან მამაცი და აგრესიულები აღმოჩნდნენ. და მოდი ორკებს ძალიან ზუსტად დატყვევებული ჭურვები ვესროლოთ. და ისინი აქტიურად მღეროდნენ, ისროდნენ შიშველი, გოგოური ფეხებით:
  - დიდება ელფების ჩვენს სამშობლოს,
  ჩვენ ვიქნებით საუკეთესო გოგოები...
  ბევრი თმის სამაგრის გაშვება,
  ჩვენ ლამაზმანები აღვნიშნავთ წარმატებას!
  და მეომრები მაშინვე აიღებენ და სცემენ ორკებს, რომლებიც თმიან, შავგვრემანი და სუნიანია.
  და მათ არ შეუძლიათ წინააღმდეგობა გაუწიონ ასეთ ლამაზმანებს. ორკების თავებზე აგური მაინც დაყარეთ, ან ბომბები დაყარეთ.
  მაგრამ შაგი დათვი საკმაოდ ბევრია. მართალია, მათი რიცხვი პანიკას და პანდემიას ქმნის. და ორკები პანიკურად ესვრიან ერთმანეთს. და ასეთი სროლა და ეკლიანი კვამლი.
  ბალახი იწვის და საბრძოლო მასალა ფეთქდება. განადგურებით სავსე.
  ცისფერთმიანმა ელფმა აიღო და იმღერა:
  - ჩვენი სამშობლო ელფებს შორისაა,
  ისეთი გლამურული და ტკბილი
  იბრძოლე მისთვის, ნუ ტრიალდები,
  ქვეყანა ცნობილია საუკუნეების განმავლობაში!
  მეომარი კი ისევ კბილებს გამოაცახცახებს, თითქოს მგელი იყოს. და საფირონისფერი თვალებით მიკრავს თვალებს.
  ელფი წითელი თმით, გასროლით, აღნიშნა:
  - დაამტვრიე, დაამტვრიე და დალეწე ნაჭრებად,
  ეს არის ცხოვრება, ეს არის ბედნიერება!
  ყვითელი თმიანი ელფი ორკებს ესროლა, შიშველ ქუსლს დააჭირა ღილაკზე და გააპროტესტა:
  - განადგურებაში ბედნიერება არ არის!
  ჭაღარა თმიანი ელფი ტყვიამფრქვევით ესროლა შავკანიან დათვებს, თიბავდა ორკების მასას და ყვიროდა:
  - განადგურება ვნებაა,
  არ აქვს მნიშვნელობა რა ძალა...
  ხელისუფლება ყოველთვის სვამდა სხვის სისხლს,
  ჩვენ ერთად აღვნიშნავთ სიყვარულს!
  ცისფერთმიანმა ელფმა ჩაიცინა და ჭიკჭიკებდა:
  - გამელოტებული ფიურერი პირდაპირ კუბოსკენ მიდის,
  იყავი ჯანმრთელი რომ...
  თქვენ გოგოებს ფიგურა გაქვთ,
  და მოძებნეთ თმიანი მამაკაცები!
  რის შემდეგაც ლამაზმანმა აიღო და გრძელი, ვარდისფერი ენა აჩვენა, თითქოს კობრას ჰგავდა.
  მეომრები ისევ გაიცინებენ და თავიანთ იმპერატიულობას გამოავლენენ. თუ გესმით რაშია საქმე.
  მაგრამ გოგოები თითქმის შიშვლები არიან. შემდეგ კი ერთმა მათგანმა, წითელ თმიანმა, აიღო და გაიხადა ბიუსტჰალტერი და დააჭირა ღილაკს ლალისფერი ძუძუს. და ამის შემდეგ როგორ აიღებს ჭურვი და მოხვდება. და ის ჯდება ორკებთან ერთად ტანკში და მოდი, რეალურად გავანადგუროთ შაგიანი დათვები. და გოგოებმა მღეროდნენ:
  - სადღაც ამ სამყაროში,
  სადაც ყოველთვის ცივა...
  ორკები ბოროტი დათვები არიან,
  აშკარად ამტვრევენ ღერძს!
  ამიტომაც ყინვაგამძლეა
  ზამთარი ირგვლივ ტირის,
  გოგოებს ცრემლები წამოუვიდათ
  ბოროტი სატანა მართავს!
  მეომრები კარგად მღერიან, მაგრამ უფრო კარგად იბრძვიან. და ისე ზუსტად ისვრიან, როგორც უძლეველი ამორძალები.
  არა, ელფები მართლაც სასწაულია. და თუ ისინი დაიწყებენ თლას, მაშინ ვერც ერთი ჯარი ვერ გაუწევს მათ წინააღმდეგობას. ეს ის გოგოები არიან ფერადი ვარცხნილობებით.
  კიდევ ერთი ელფი ზის ჩასაფრებაში და არეგულირებს ცეცხლს მისი გლამურული არმიის მებრძოლებისგან. და ის ამას აკეთებს ძალიან ზუსტად და ზუსტად. ის ურტყამს აგრესიული უშუალობით.
  მეომარი, ადვილი სათქმელი არ არის, მაგრამ ეშმაკობით. აქ ის ასწორებს ცეცხლს.
  და სხვა ელფები ძალიან ზუსტად ურტყამდნენ ორკებს, ანადგურებდნენ მათ პოზიციებს.
  გოგონები, რომლებიც იბრძვიან და უფრო იშვიათი ბიჭები აჩვენებენ საბრძოლო ცოდნას.
  ესენი არიან ელფები, ვთქვათ, აქ - გლამურული მეომრები, მაგრამ საერთოდ არა თუჯის.
  თვითმფრინავებში ელფის პილოტები ჩვეულებრივ მხოლოდ ტრუსებს ატარებენ. გარუჯული და დაკუნთული გოგოები არიან. და ისინი ცეცხლის გამოყენებით შიშველი, გახეხილი ფეხებით.
  ამასთან, არ უნდა დაგვავიწყდეს, რომ ასევე გამოიყენოთ ალისფერი ძუძუს. და მეომრების მკერდი ძალიან აყვავებული და გარუჯულია. იმდენი ენერგია და ხიბლია ლამაზმანებში და ასეთი სიხარულის ნაკადები.
  მეომარ გოგონებსაც შეუძლიათ საუკეთესოდ იმღერონ;
  სამშობლოს ჰიმნი მაგარი გოგოებისთვის,
  ასეთი მებრძოლები არიან, ხომ იცი...
  ბოლოს და ბოლოს, ეს არ ხდება, ქალებმა იციან ლურჯი,
  ფეხსაცმელი აცვიათ, თუნდაც ფეხშიშველი!
  ასე გამოიყურება მთებზე მაღლა დაფრენილი გოგონების მსგავსი გადასასვლელები. არწივები მართლა არწივები არიან!
  და ვერაფერი შეაჩერებს მათ და ვერავინ გაიმარჯვებს!
  ეს ის მეომრები არიან, რომლებიც თავს გამოიჩენენ. Orc ბომბდამშენი ჩანს ცეცხლის ალში შთანთქული, როგორც ჩიტი ჩამოვარდნილი და ტოვებს ძალიან საშინელი, შავი კუდი.
  და ელფები ყვირიან:
  გოგოები ცხენებივით ღრიალებენ,
  არ დაგვესწრებიან, არ დაგვიჭერენ!
  ჩვენ გვეყოლება ბევრი ორკი, გვეყოლება ბევრი ორკი,
  მიწაში დავმარხოთ ყავისფერი დათვი!
  ეს გოგონები ნამდვილად არიან ის, რაც ჩვენ გვჭირდება, მათი კლასი სუპერა! ორკებისთვის კი ისინი კობრას სასიკვდილო ნაკბენებივით არიან. აქ მეომრები ძალიან ლამაზები არიან. და მათი მკერდის ძუძუსები ისეთი ალისფერი და ცქრიალაა და ტკბილი გემოთი.
  ელფებს აქვთ მამრობითი სქესის დეფიციტი - ყოველ თორმეტ ლამაზმანზე ერთი და ეს ხშირად იწვევს მდედრებს მამაკაცებისთვის ბრძოლას. ცხოველთა სამყაროში მამრები იბრძვიან მდედრებისთვის, მაგრამ ამ სამყაროში, პირიქით, მდედრები მამაკაცებისთვის იბრძვიან და ეს თავისებურად შესანიშნავია!
  თვითმფრინავში მყოფი გოგონები დათვებს ესვრიან ტექნიკის გამოყენებით - ორმაგი ლულები და მელას კუდი. ამას ძალიან ჭკვიანურად აკეთებენ და მებრძოლებს ცეცხლს უკიდებენ.
  მეომრები კი მღეროდნენ:
  - სამოთხეში მინდა, სამოთხეში მინდა,
  გოგოები შეუდგნენ საქმეს!
  ისინი ფეხშიშველი ელფები არიან, ისეთი მაგარი და მებრძოლი. და მათი თვალები ანათებს საფირონებითა და ზურმუხტებით.
  ხოლო მკერდს ამშვენებს ლალისფერი ძუძუს. ეს გოგოები უმაღლესი კლასია.
  ლამაზმანების შიშველი, მრგვალი ქუსლები კი ისეთი ვარდისფერია, ძალიან მოხდენილი მრუდით. და მათ შეუძლიათ ტროლებს და მათ ბოიფრენდებს ცხვირწინ აიტაცონ ფეხის შიშველი თითებით.
  პილოტები იბრძვიან, ჩამოაგდებენ ორკ თვითმფრინავებს და კბილებში მღერიან:
  მშვენიერი სამშობლოს უკიდეგანოში,
  სადაც ელფები ფეხშიშველი დარბიან...
  ყველაფერი იქნება საკმაოდ ლამაზი და მაამებელი,
  ისე, ფიურერი კაპუტი იქნება!
  
  მელოტმა ფიურერმა ბევრი მოიპარა,
  ნამდვილი ორკის სისხლისმსმელი...
  ჩვენ ელფები უბრალოდ ღვთის ასულები ვართ,
  ჩვენი მოძღვარი იესო ქრისტე!
  და მეომრებმა აიღეს და კვლავ გამოუშვეს სასიკვდილო პულსრები მკერდის ალისფერი ძუძუსთაგან. და ამ ორკებს ენების დახმარებით, ღილაკების დაჭერით დავძლიოთ. და ეს არის ეფექტური და თუნდაც სანახაობრივი თავისებურად.
  აქ არის რამდენიმე გოგონა, რომლებიც იბრძვიან სტორმტროუპერებზე. ისინი ასევე, რა თქმა უნდა, ფეხშიშველნი და ბიკინებში არიან.
  და ქალი მეომრები ძალიან სექსუალურად გამოიყურებიან გარუჯულ და ბიკინებში. და მათი ფეხები ისეთი მაცდუნებელია და მათი თითები ისეთი გლუვი, მარგალიტისფერი ფრჩხილებით . და ამავდროულად, ელფები ასევე აგზავნიან რაკეტებს ზემოდან ორკის ტანკებზე და ურტყამს დათვის ჯარებს.
  განსაკუთრებით ეფექტურია შიშველი, მრგვალი, ვარდისფერი ქუსლების სროლა. შემდეგ კი, რა თქმა უნდა, არის მკერდის ლალისფერი ძუძუსები, რომლებიც ისეთი მბზინავია, რომ ელფ ახალგაზრდებს ენა უციმციმებს ასეთი სიტკბოსგან. და გემრიელობა მშვენიერია.
  და ქარიშხლის მეომრები სცემეს ორკებს, გამოავლინეს გამბედაობა და სერიოზული გამბედაობა. გოგონებს კი შეუძლიათ ღილაკების დაჭერა შიშველი თითებით, დათვების თავზე მომაკვდინებელი ტვირთის ჩამოგდება.
  ერთ-ერთმა ცისფერთმიანმა მეომრმა აიღო და კბილებში ამღერა:
  - თავისუფლება ძვირფასია ჩვენთვის ელფებისთვის ,
  სიყვარულის უსაზღვრო ოკეანე...
  ხალხი ერწყმის ნათელ სხივს,
  გზაში სიბნელის გასაფანტად!
  აქ პატარა, მაგრამ სწრაფი რაკეტა დაფრინავს თვითმფრინავიდან და ურტყამს შაგი დათვების ტანკს. და ორკების მანქანა იწვის, თითქოს ეს იყოს სანთელი ან ანთებული ჩირაღდანი.
  ელფმა აიღო და იმღერა:
  - ყველაფერი მოჩვენებითია ამ მძვინვარე სამყაროში,
  ცხოვრება მომენტია, დაიჭირე...
  დრო მიედინება წარსულსა და მომავალს შორის,
  და ერთ წამში - ელფების ბრძოლა!
  გოგოები, რა თქმა უნდა, აკეთებენ იმას, რისი თქმაც ზღაპარში და კალმით არ შეიძლება.
  პირველი კლასის ლამაზმანები არიან და ძალიან მაგრები და მებრძოლები. ხოლო ალისფერი მკერდის ძუძუები დაუძლეველ შთაბეჭდილებას ახდენს. და ასეთ გოგოებთან, დათვებს არ შეუძლიათ კონკურენცია გაუწიონ.
  ელფები მამაცი მებრძოლები არიან, რომლებსაც საჭიროების შემთხვევაში შეუძლიათ თავზე მაღლა ხტომა. ან დააჭირე ღილაკს ალისფერი ძუძუს და გადმოაგდე კოლოსალური, დესტრუქციული რაკეტა, რომელიც მოხვდება ორკების დიდ თვითმავალ იარაღს და დაამსხვრევს მას ფრაგმენტებად.
  მაგალითად, ორკების იმპერიის უზარმაზარი ორი ათასი ტონიანი ტანკი ცოცავს, ასეთი კოლოსალური და შეუდარებელი ძალა.
  ელფები ამ ტანკს ჰაერიდან ხედავენ. გოგონა ღილაკს მრგვალი, შიშველი ქუსლით აჭერს. და დიდი, დესტრუქციული რაკეტა დაფრინავს, ჰაერიდან ურტყამს ურჩხულს და არღვევს მის საფარს.
  და გოგონა ყვირის:
  - გოგო, შენ ხარ სინათლის მეომარი,
  სიკეთისა და ქარის მეომარი!
  შემდეგ ის თვალს უკრავს თავის მომხრეებს. და საპასუხოდ საფირონისფერი თვალებით თვალებს ახამხამებენ. უფრო სწორედ, არა მხარდამჭერები, არამედ პარტნიორები, მაგრამ ეს უკვე დეტალებია. მეომრები, რა თქმა უნდა, არ არიან ისინი, ვინც ქედს იხრის სირთულეების წინაშე. და კიდევ ერთ რაკეტას უგზავნიან უზარმაზარ მანქანაში. ისინი ჭრიან ლითონს და იწვევენ ბენზინის წვას. უნდა აღინიშნოს, რომ ელფები ძალიან მხიარული გოგოები არიან, მაგრამ ისინი ომახიანად იბრძვიან და ბევრი რამის უნარი აქვთ. და მათი შეჩერება ასე მარტივად შეუძლებელია.
  ასე რომ, მეომრები უკან არ იხევენ და ამავე დროს აჩვენებენ თავიანთ უმაღლეს კლასს და ფანტაზიას.
  შემდეგ კი შავგვრემანი დათვების უზარმაზარმა სახმელეთო საბრძოლო ხომალდმა ბრაზილივით დაიწყო წვა. და ორკებმა მიიღეს სიკვდილის ასეთი საჩუქარი. სწორედ აქ დაიწყო ნგრევა და სიკვდილი.
  ელფმა ვარდისფერი თმით, მაღალი კლასის მფრინავმა, აიღო და კბილების გაშიშვლებით იმღერა:
  -ისინი დარბიან მოსახვევის გასწვრივ,
  ფეხშიშველი გოგოები...
  დაიღალა ძროხების რძვით
  მინდა გავაცინოთ ჩემი ბედნიერება!
  კიდევ ერთმა მეომარმა ცისფერი თმით, რომელიც ტალღებად მიედინება, აგრესიულად დაიწყო სიმღერა, კბილების გაშიშვლებით:
  - ცხენს საყელოს მივაკრავ,
  და ბედი მელოდება!
  ამ სიტყვების შემდეგ სიცილი გაისმა. გოგოებს კი უნდა აღინიშნოს, რომ როცა ელფები იცინიან, ეტყობა ვერცხლის ზარები რეკავს. და ყველაფერი ძალიან ლამაზად გამოიყურება.
  ელფმა თავი დაუქნია, საფირონისფერი თვალებით თვალი ჩაუკრა და აჩუქა:
  - ყველაფერი ელვავით ანათებს,
  ელფებს დიდი სილამაზე აქვთ...
  მე დედოფალივით ელფი ვარ,
  ორკს დაარტყი თვალებში!
  . თავი No6.
  და მეომარმა კვლავ აჩვენა თავისი გრძელი და ძალიან მკბენი ენა. რომელსაც მარყუჟივით შეუძლია ვინმეს დახრჩობა.
  ციდან ორკები ბევრს იღებენ ელფებისგან. და ისინი ტრივიალურად შეჰყავთ კუბოში. მეომრები აჩვენებენ თავიანთ უმაღლეს აერობატიკას და დიდი ტალღის აგრესიას. და ენერგიის ნაკადები მომდინარეობს მშვენიერი გოგონების მკერდის ალისფერი ძუძუებიდან.
  რაც ნამდვილად აჩვენებს, რომ მათ ვერავინ შეაჩერებს ან დაამარცხებს.
  და ისინი აჩვენებენ თავიანთ უმაღლეს და მაგარ კლასს.
  ერთ-ერთმა ელფმა აიღო და ენით დააჭირა ღილაკს. მან გაისროლა რაკეტა, რომელიც მოხვდა საწყობს და წაიღო ორკების საბრძოლო მასალა. და დარტყმა გამანადგურებელი და ძლიერი აღმოჩნდა.
  და გააფთრებული ცეცხლისა და ენერგიის მთელი შადრევანი აალდა. და ირგვლივ ყველაფერი ცეცხლში იყო. შავკანიანი დათვები დაიღრიალა და კანი მოიშორა და ფაქტიურად ცხიმიანი ხორცისგან დამზადებული ქაბაბივით იწვა. ეს მართლაც იყო რაღაც, რამაც მოიტანა კოლოსალური განადგურება და სიკვდილი. და არა მარტო ორკებს. მათ შორის იყვნენ დაქირავებული ტროლებიც. ისინი ასევე ჯადოსნური არსებები არიან. თუნდაც რამდენიმე ტროლი ყოფილიყო, სხვისი იმპერიისთვის სიკვდილს აზრი არ ჰქონდა. თუ არ იბრძვი ფულისთვის. და რა თქმა უნდა, ელფებს ასევე შეუძლიათ ხანდახან მოხალისეებთან ერთად იყვნენ.
  გლამურული ხალხის გოგონები მღეროდნენ:
  ადექი ელფის გოგოების ცეცხლთან ერთად,
  ჩვენ ბრძოლაში დრიფტის გარეშე ვტევთ...
  ნათელი წლების ეპოქა ახლოვდება,
  ვიყოთ მაგალითი და არა სულელებისთვის!
  და მეომრებმა კვლავ აჩვენეს თავიანთი გრძელი და ძალიან ვარდისფერი ენები და გადააფურთხეს, თავები თავიანთი კაბინიდან ორკებს გამოჰქონდათ.
  და მათი გადაფურთხება იმდენად დამღუპველი და სასიკვდილო აღმოჩნდა, რომ ზოგიერთი ორკი ფიგურალურად დაიწვა.
  ერთ-ერთი კიტრითმიანი მეომარი მღეროდა:
  - გოგოებო, გოგოებო, გოგოებო,
  დროა მოკლა ყველა ორკი!
  გოგოებო, გოგოებო, გოგოებო,
  ეშმაკს რქებზე წიხლის დარტყმის დროა!
  ერთ-ერთმა ელფმა ნარინჯისფერი თმით შენიშნა:
  - გოგოს შიშველი ფეხი კაცს ქუსლქვეშ ჩააგდებს, ორკი კი ჯოჯოხეთში!
  ბრძოლები იყო ძალიან მასშტაბური და საოცარი. მარია კოლესნიკოვა კი ყოფილი პოლიტპატიმარია ქვეყანაში, რომელსაც მართავს მსუქანი და ულვაშებიანი დიქტატორი, რომელიც მეთაურობდა ჯარებს, რომლებიც აწარმოებდნენ გმირულ ომს ორკებთან.
  მაგრამ დედოფალი დაიღალა და ჩაეძინა, პირდაპირ სავარძელში იჯდა. და ის ოცნებობდა რაღაც ძალიან მაგარ და ამავდროულად საკმაოდ რეალურზე;
  მას შემდეგ, რაც რუსულმა ჯარებმა უკრაინის ტერიტორიაზე დამარცხება დაიწყეს, თალიბებმა გადაწყვიტეს: მათი დრო დადგა. და ზაფხულის დასაწყისში მათ დაარტყეს ტაჯიკეთი 2023 წლის 22 ივნისს. როგორც მოსალოდნელი იყო, ტაჯიკეთის ჯარები ომისთვის მზად იყვნენ, პირველ რიგში მორალურად. მათი უმეტესობა დანებდა ან გაიქცა. ტაჯიკეთში რუსული სამხედრო ბაზა ალყაში მოექცა და თალიბებმა მას ყველა მხრიდან შეუტიეს.
  რუსეთს იძულებული გახდა ძალების სწრაფად გადაყვანა ტაჯიკეთში და იქ მეორე ფრონტის გახსნა.
  და ჯარების გადაყვანა რამდენიმე საზღვრებზე იყო საჭირო. შედეგად, თალიბებმა გაანადგურეს რუსული ბაზა. ჯარისკაცების ნაწილი დახოცეს, ნაწილი კი ტყვედ ჩავარდა.
  ხოლო რუსეთის პრეზიდენტს ვლადიმერ პუტინს მაინც ძალიან გვიან მოუწია საყოველთაო მობილიზაციის გამოცხადება და ახალი ჯარების ტაჯიკეთში გადაყვანა. და ეს, რა თქმა უნდა, დამატებით ტვირთად აყენებდა როგორც რუსეთის ეკონომიკას, ასევე ბიუჯეტს და ხელი შეუწყო პუტინის პოპულარობის შემცირებას ხალხში.
  თუმცა, ახლა რუსეთი აწარმოებდა სამხედრო ოპერაციებს თალიბების წინააღმდეგ. მაგრამ ავღანეთში თითქმის ორმოცი მილიონი ადამიანი ცხოვრობს - ძირითადად ახალგაზრდები და ბევრი აღჭურვილობა, რომელიც ადრე ამერიკელებისგან იყო დატყვევებული. და შეეცადეთ დაამარცხოთ ასეთი არმია, თუნდაც სხვები უცნაურები იყვნენ და არ შეუშალოთ რუსეთს ჯარების გადაყვანა თავისი ტერიტორიებით. როგორც არ უნდა იყოს, მორალური თვალსაზრისით, რუსებს გაცილებით სასიამოვნოა მოჯაჰედ თალიბანთან ბრძოლა, ვიდრე მათ უკრაინელ ძმებთან. და ამიტომ, რა თქმა უნდა, ბრძოლებში მონაწილეობენ ლამაზი, სექსუალური და გლამურული გოგონები.
  რაც ომს საკმაოდ საინტერესოს ხდის.
  ტაჯიკეთში ზამთარშიც თითქმის არ არის თოვლი. გოგონები კი შეტევაზე მიდიან და შიშველ, ვარდისფერ ქუსლებს აფარებენ თავს.
  ნატაშა ტყვიამფრქვევიდან ისვრის, ამავდროულად შიშველი თითებით ისვრის სიკვდილის დამღუპველ საჩუქარს.
  თალიბების სხეულები, ნაჭრებად დახეული, ხტება.
  მეომარი იძახის:
  - ჩვენი ლამაზი ბავშვებისთვის!
  კიდევ ერთი მეომარი, ზოია, ასევე ისვრის ავტომატიდან. ის დიდი სიზუსტით წერს, კლავს მოჯაჰედებს. ხორბლის დათესილი თაიგულებივით ცვივა.
  და მომხიბვლელმა გოგონამ ოქროსფერი თმით შიშველი ქუსლით სიკვდილის ბარდა ესროლა და დაიყვირა:
  - რუსეთი თავისით იცავდა ქვეყანას,
  ჯოჯოხეთური კალიების შემოსევებიდან...
  და დაიფარა მკერდით -
  დედა დედამიწის ყველა ხალხი!
  მეომარი კი გაიცინებს და გაიცინებს, კბილებით სავსე პირს აჩვენებს. და ძალიან მხიარული ენით, რომელიც შოკოლადის ნაყინზე მეტს იწურავს.
  ავგუსტინმა, კიდევ ერთმა გოგონამ, ერთ-ერთმა მათგანმა, ვინც უმაღლეს აერობატიკას ასწავლის და თალიბებს რიგებში თიშავს, დაიყვირა:
  - ვაშლი თოვლში,
  ეს გოგოს მკერდია...
  მე დაგეხმარები,
  მაგარი მოსამართლეები იქნებიან!
  და მეომარმა ისევ შიშველი თითებით ესროლა განადგურების მკვლელი საჩუქარი. და მან მიმოფანტა მრავალი თალიბანი სხვადასხვა მიმართულებით, ჩამოიჭრა მათი თავი და კიდურები.
  სვეტლანა ასევე თიშავს მოჯაჰედებს და ამას დიდი ენთუზიაზმით აკეთებს. ამ გოგოს იმდენი დრაივი და გიჟური ენერგია აქვს. ის შიშველი თითებით ისვრის სიკვდილის დიდ, დამღუპველ საჩუქარს.
  და შემდეგ ის მღერის:
  - გოგოებო, ფეხშიშველი, ფეხშიშველი, ფეხშიშველი...
  ჩვენ ვახვევთ ლენტებს, ლენტებს, ლენტებს!
  მეომარმა გოგონებმა თალიბები ისე შეძლეს, რომ ლამაზმანების ქუსლები ცქრიალა.
  მართლაც, რუსი ქალი დიდი ძალაა. და ის მტრებს მთვრალივით ასველებს ძრავით. და ის ნამდვილად გიბიძგებს კუბოებში, ან თუნდაც მიწაში.
  მეომრები აჩვენებენ თავიანთ გააფთრებულ ტემპერამენტს და ღრიალებენ:
  კომკავშირელი გოგოები ვართ
  ჩვენ გვიყვარს ესკიმოსი...
  ლამაზმანების ხმა ნათელია,
  იქნება ახალი ფილმი!
  და მეომრებმა აიღეს და აჩვენეს თავიანთი ძალიან გრძელი და ძალიან სათამაშო ენები.
  თალიბანის წინააღმდეგ ბრძოლა, რა თქმა უნდა, ადვილი საიდუმლო არ არის. და რუსი ბიჭები იღუპებიან, საკმაოდ დიდი რაოდენობით. და ორასი ტვირთის გადასატანად ტაჯიკეთიდან მოდის.
  რასაკვირველია, თავად რუსეთში ხალხი იწყებს აჯანყებას - რატომ იყო საჭირო ომი უკრაინასთან? უნდა გადაიხადოს თუ არა რუსეთმა ტაჯიკეთის ომში თავისი ვაჟებისა და ქალიშვილების სიცოცხლე? კითხვები, რა თქმა უნდა, საკმაოდ ბუნებრივია. სინამდვილეში, ღირს თუ არა თამაში სანთელი?
  გარდა ამისა, ფასები იზრდება, მაგრამ გამარჯვების ნიშანი არ არის. შემდეგ კი ზიუგანოვმა ინსულტი მიიღო და ჯიბის ოპოზიციონერი პარალიზებული იყო. რამდენი ხანია ხელისუფლებისადმი მორჩილი გენადი ანდრეევიჩი მარგინალიზებულ ადამიანებს წრეებში უძღვება და კვაზიოპოზიციონიზმის იმიტაციას აკეთებს . ახლა კი ხელისუფლებისთვის ყველაზე მოსახერხებელი ლიდერი, ყველაზე მრავალრიცხოვანი და პოპულარული ოპოზიციის ლიდერი წავიდა და გარდაიცვალა. მაგრამ წმინდა ადგილი არასოდეს არის ცარიელი. მოვიდნენ სხვები, ახალგაზრდები და ბევრად უფრო აგრესიულები.
  და ტახტი შეირყა...
  მაგრამ ახლა ომია თალიბანთან. აქ არიან გოგონები თავდასხმის ავიაციის მფრინავიდან, რომლებიც იბრძვიან ცაში.
  ანასტასია ვიჩაკოვა ერთ-ერთი ცნობილი წითური მეომარია. მან უარი თქვა უკრაინის წინააღმდეგ ბრძოლაზე, მაგრამ გაანადგურე თალიბანი, გთხოვთ.
  რა თქმა უნდა, ბევრ მეომარ ქალს არ სურდა თავისი სლავური ძმების მოკვლა.
  მაგრამ მოჯაჰედებთან - გთხოვთ.
  ანასტასიამ თალიბებს ფეხის შიშველი თითებით ესროლა. ელჩმა ავღანელებს რაკეტა ესროლა და მღეროდა:
  როგორ ვცხოვრობდით ჩხუბით
  და არ ეშინია სიკვდილის...
  ეს არის საჩუქარი ფეხშიშველი პილოტისთვის!
  კიდევ ერთი ტუზი მეომარიც ლამაზია, მხოლოდ ამჯერად დუშმანებთან იბრძვის ქერა აკულინა ორლოვაც. დიახ, თალიბებს დუშმანებს, ანუ სულებს უწოდებენ, ისევე როგორც ავღანელებთან პირველ ომში. თუმცა მტერი ძლიერი და დიდი რაოდენობითაა. თალიბანსაც და საჰაერო თავდაცვასაც აქვს თავისი. მათ შორის ყოფილი სამთავრობო არმიიდან დატყვევებულებიც.
  აკულინა ორლოვა თავისი თვითმფრინავით შემობრუნებას აკეთებს და შორდება სტინგერის რაკეტას, რის შემდეგაც გოგონამ იმღერა:
  - ბოროტი სული დაცოცავს კლდეებზე,
  ნაპალმით დაწვავ...
  ისე, თუ თალიბანი,
  გამოვიყენოთ მოტყუება ბრძოლაში!
  კიდევ ერთი გოგონა მარგარიტა მაგნიტიკი. მისი თმა ოქროს ფოთოლს ჰგავს. Ძალიან ლამაზი გოგო. მან ასევე კატეგორიული უარი თქვა უკრაინასთან ბრძოლაზე. იმიტომ რომ იარაღს არ აიღებს თავისი სლავი ძმების წინააღმდეგ. რამაც ბევრის მოწონება გამოიწვია. ხოლო თალიბანი რელიგიური ფანატიკოსები არიან და ერთ დროს ისინი ეხმარებოდნენ ჩეჩენ სეპარატისტებს. უფრო მეტიც, თალიბანი იყო მსოფლიოში ერთადერთი სახელმწიფო, რომელმაც ჩეჩნეთის დამოუკიდებლობა აღიარა. და ეს, რა თქმა უნდა, მრავალი წლის განმავლობაში ტოვებდა კვალს რუსეთთან ურთიერთობებზე.
  მარგარიტა მაგნიტი მზადაა საბრძოლველად. მისი შიშველი თითები ღილაკებს აჭერს. და კოლოსალური, დამანგრეველი ძალის რაკეტები დაფრინავს თალიბანისკენ. და ამარცხებენ წვერიან ავღანელებს.
  მარგარიტა მღეროდა:
  - ეჰ, სამშობლოო, უშნოდ იყვირონ,
  და ჩვენ მოგვწონს ის, თუნდაც ის არ იყოს მშვენიერი!
  ნაბიჭვარი გულჩვილია,
  თუ უსაფრთხოების ოფიცერი ბრძანებს,
  ასე იქნება ფაშიზმი,
  კაცობრიობის საზიზღრობა!
  პირველი გაყინული ნაჭერი,
  სტალინის დაკრძალვა -
  რუსეთი კაენი არ იქნება,
  მიუხედავად იმისა, რომ ის დაშავებულია!
  და მეომრებმა აიღეს იგი ერთხმად და ჭიკჭიკდნენ:
  - სლავები ვერ იტანენ დამცირებას,
  ჩვენ ყველანი უკრაინის მხარეს ვართ...
  ჩვენ აღარ მოვითმენთ შეურაცხყოფას,
  კაენის თავი აუზშია!
  გოგონები თავდასხმის თვითმფრინავში ურტყამდნენ თალიბანს და დაამარცხეს და მოკლათ ეს მოჯაჰედები.
  აქ სულების დასათლელად დაფრინავენ. მაგრამ თუთიის კუბოები მოკლული რუსი ჯარისკაცებითა და ოფიცრებით ტაჯიკეთიდან გაჰყავთ.
  ამ ჯარისკაცებიდან ერთი ფეხის გარეშე დარჩა. და სევდიანად მღერის, ხალისით და თვალცრემლიანი:
  - როგორღაც კუბოში შევიდნენ,
  და ყველაზე ძლიერი ღრიალი,
  ყველაფერი ჩავწექი შიგნით და გარეთ,
  და მჭიდროდ შეკუმშა!
  ტანკებზე გოგოებიც არიან. ძალიან საინტერესო რუსული მანქანა "დათვი". ეს არის ძალიან მძიმე ტანკი - ას ტონაზე მეტი - ექსპერიმენტული მოდელი. რა თქმა უნდა, მას ასევე ჰყავს ოთხი გოგონასგან შემდგარი სპეციალური ეკიპაჟი. და ყველას აქვს სახელები დაწყებული E!
  მაგალითად, ელიზაბეთი შიშველი თითებით აჭერს ჯოისტიკის ღილაკებს, ეჯახება თალიბების ბუნკერს და ღრიალებს:
  - დიდება კომუნიზმს!
  ეკატერინე, რომელიც აგრძელებს ცეცხლსასროლი იარაღიდან სროლას და ღილებს ალისფერი ძუძუს აჭერს, ღრიალებს:
  - და ზიუგანოვის გარეშე! მელოტი და მთვრალი!
  ელენამ დაიკივლა და შიშველი ქუსლი პედალს დააჭირა:
  - ინდოეთის ოკეანეში მოგზაურობისთვის!
  ეფროსინიამაც გაისროლა, ამჯერად სათამაშო ენის დახმარებით და აკოცა:
  - თავდასხმის ბრძოლებში გამარჯვებისთვის!
  და გოგონები იცინიან. ტყვიას ასხამენ თალიბანის მებრძოლებს. და ისინი ამას ძალიან კარგად აკეთებენ.
  ელიზაბეთი, მტერს ესროლა, დაფიქრდა. სინამდვილეში, თუ ადამიანს აქვს ტვინი, მას ესმის, რომ ნებისმიერი რელიგია არის ზღაპარი და ადამიანის ფანტაზია!
  მაგრამ რატომ გავრცელდა სხვადასხვა სახის რელიგიები მთელ მსოფლიოში? უფრო მეტიც, ბევრი ეწინააღმდეგება საღ აზრს? ფაქტობრივად, აიღეთ ყველაზე პოპულარული რელიგია: ქრისტიანობა. ჯვარზე ჯვარცმული ღმერთის რწმენა სისულელე და აბსურდია. სინამდვილეში, თუ გჯერა ბიბლიის, მაშინ ღმერთი რაღაცნაირად უცნაური და გაუგებარი ხდება.
  შემდეგ ის წყლით ახრჩობს თითქმის მთელ კაცობრიობას - მილიონობით ადამიანი იღუპება, მაგრამ მხოლოდ რვა ადამიანია გადარჩენილი. პირიქით, ჯვარზე ლოცულობს ჯალათებისთვის?
  შეიძლება შეამჩნიოთ: ძველი აღთქმის ღმერთი ძალიან სასტიკია, მაგრამ ახალ აღთქმაში ქრისტე უკიდურესად კეთილია. და აქ აშკარა წინააღმდეგობა ჩანს. სინამდვილეში, იესო ღმერთი ძე რომ ყოფილიყო, მას უნდა დაეწვა სოდომი და გომორა. მაგრამ იქ იყვნენ მოზრდილები, ბავშვები და ქალები. ეს არ არის სასტიკი?
  და სისასტიკის მრავალი სხვა მაგალითის ჩამოთვლა შეიძლება ძალიან დიდი ხნის განმავლობაში. მარტო ელისეს მიერ ბავშვების მკვლელობა რაღაც ღირს.
  ამიტომ იფიქრეთ იმაზე, რისი სჯერა ხალხს. და მთავრობაც აწესებს რელიგიას. ახლა კი ისინი ებრძვიან რელიგიურ ფანატიკოსებს თალიბებს.
  მაგრამ მათ გააფრთხილეს - ნუ გაიხარებთ, რომ შეერთებული შტატები ტოვებს ავღანეთს - ეს მხოლოდ უარესი იქნება რუსეთისთვის.
  თალიბებმა, ცოტა რომ დაისვენეს და ისარგებლეს იმით, რომ რუსეთს ხელები უკრაინასთან ომით ჰქონდა შეკრული, იმოქმედეს და დაარტყეს. და ეს ბევრისთვის იყო ნაწინასწარმეტყველები. და რუსეთი უნდა დარეგისტრირდეს. და, რა თქმა უნდა, მათი ნების საწინააღმდეგოდ - ძალიან ბევრი რუსი ჯარისკაცი დაიღუპა ტაჯიკეთის ბაზაზე. ასე რომ, ვლადიმერ პუტინი კიდევ ერთ ომში აღმოჩნდა ჩართული. და განწყობა, რა თქმა უნდა, საზოგადოებაში გაცილებით მტრული გახდა მოქმედი პრეზიდენტის მიმართ. ხალხის სიყვარული ძალიან ცვალებადია. და თალიბებმა, რა თქმა უნდა, ყველაფერი სწორად გამოთვალეს. უფრო მეტიც, შეერთებული შტატები ამ შემთხვევაში ბედნიერია - მტრები ერთმანეთს დაუპირისპირა. და ხალხმა დაიწყო ბაიდენზე თქმა: ბრძენი მოხუცი. თითქოს, რა ჭკვიანურად მოაწყო ყველაფერი.
  ფაქტობრივად, ასაკი არ არის ბარიერი როგორც სპორტისთვის, ასევე სიბრძნისთვის!
  ელიზაბეთი ისევ ისვრის და ისევ, რა თქმა უნდა, შიშველი თითებით. სატანკოში ზამთარშიც საკმაოდ თბილია. ზაფხულში კი ტაჯიკეთში ნამდვილად ცხელა.
  გოგონამ აიღო და იმღერა:
  - თუ გრძელია, გრძელი, გრძელი,
  იბრძოლე, გაანადგურე თალიბანი...
  თუ გრძელია, გრძელი, გრძელი,
  გაიქეცი დაღმართზე ბრძოლაში!
  შესაძლებელია, შესაძლებელია
  ეს რა თქმა უნდა მართალია, მართალია...
  მიუხედავად იმისა, რომ ხანდახან იგრძნობა
  ჩვენ შეგვიძლია მივაღწიოთ აფრიკას!
  და აფრიკაში ფასები ძალიან მაღალია,
  და აფრიკაში ფული ამხელაა!
  ჰიპოპოტამებმა წონაში დაიკლო
  სპერმის ვეშაპები გაფითრდნენ...
  და ხალხი თუთიყუშებივითაა,
  წადი პირდაპირ სამოთხეში!
  ეკატერინამ ღიმილით აღნიშნა, ტანკის ჯოისტიკის ღილაკს ალისფერი ძუძუს დაჭერით:
  - რაღაც არასაკმარისი ოპტიმიზმია შენში!
  ელიზაბეთმა გაბრაზებულმა უპასუხა:
  - თუ პრეზიდენტი მორალური ინვალიდია და თაღლითი, მაშინ რა სიხარული შეიძლება ჰქონდეს მის ქვეშევრდომებს!
  ელენემ თავი დაუქნია:
  - დიახ! ამბობენ, უბედურება დაიწყო! მაგრამ ზუსტად გადაჭარბებულმა იღბალმა პუტინი ზედმეტად თავდაჯერებული გახადა!
  ელიზაბეთმა ლურჯად შეფერილი თავი დაუქნია:
  - დიახ, ყოველთვის მეგონა, რომ ერთ ადამიანს ამხელა ბედი არ შეიძლება მიენიჭოს - თეთრ ცხენზე ჯდება, ამ გაგებით, იწყებს იმის დაჯერებას, რომ მისთვის ზღვა მუხლამდეა. და შემდეგ, როგორც მოხუცი ქალი, რომელსაც ღმერთი გახდომა სურდა, ის არაფრით მთავრდება!
  ეკატერინე დაეთანხმა ამას:
  - დიახ! პუტინს ძალიან ბევრი იღბალი ჰქონდა და ამან გააფუჭა. როგორც ბედს უყვარდა თავის დროზე - ნაპოლეონი, ჰიტლერი, ივანე მრისხანე და შემდეგ გვერდი აუარა მათ.
  ეფროსინიამ შენიშნა:
  - ნიკოლოზ II იყო ძალიან უიღბლო, მაგრამ ამავე დროს კეთილი და წესიერი მეფე. მაგალითად, თქვენ ფიქრობთ, რომ მას ცოტათი მაინც გაუმართლებდა იაპონიასთან ომში. მაგალითად, ადმირალი მაკაროვი რომ მომკვდარიყო და ყველაფერი სხვანაირად შეიძლებოდა ყოფილიყო. და ადმირალი მაკაროვი გარდაიცვალა მთელი რიგი საეჭვო დამთხვევების გამო. მან რატომღაც არ გასცა ბრძანება გამანადგურებლების მიერ ნაღმების წმენდა და არცერთ მის ქვეშევრდომს ასეთი ბრძანება არ გაუცია. და ნაღმი, სავარაუდოდ, რუსული იყო და დიდი საბრძოლო ხომალდი არ უნდა ჩაძირულიყო ერთი ნაღმიდან. და ამ შემთხვევაშიც შეიძლებოდა ადმირალ მაკაროვის გადარჩენა, როგორც, მაგალითად, კირილ რომანოვი გადაარჩინა.
  ელიზაბეთი დათანხმდა:
  - დიახ, ნიკოლოზ II-ს პატარა იღბალმა შეიძლება რუსეთს გაცილებით მეტი მოუტანოს, ვიდრე უღიმღამო ვლადიმერ პუტინს! მაგალითად, ადმირალ მაკაროვს შეეძლო იაპონელების დამარცხება ზღვაზე მცირე სისხლისღვრით და მაშინ სამურაებთან ომი დიდ მსხვერპლს არ დაუჯდებოდა. და თუ მეფის რუსეთმა მოიგო ომი იაპონიასთან, მაშინ პირველი მსოფლიო ომი დიდი ალბათობით არ მოხდებოდა. ასე რომ, იმპერიული არმიის ავტორიტეტი ძალიან მაღალი იქნებოდა და გერმანელები ვერ გაბედავდნენ ომის გამოცხადებას!
  ელენამ თავი დაუქნია:
  - Შესაძლოა! მიუხედავად იმისა, რომ მხოლოდ მაკაროვი არ ამოწურავს იაპონიასთან ომში წარუმატებლობისა და უიღბლობის რაოდენობას. თუმცა უნდა ვაღიარო, რომ მტერი ძლიერი იყო. მაგრამ მეორეს მხრივ, საბრძოლო ხომალდი Oslyabi რომ არ ჩაიძირა ასე სწრაფად, თუნდაც ცუშიმას ბრძოლის დროს ესკადრას შეეძლო მთლიანად გაეტეხა ვლადივოსტოკში! ასე რომ, იაპონიასთან ომი ისეთი წარუმატებელი აღმოჩნდა!
  ევფროსინემ შენიშნა:
  - მაგრამ 1945 წლის ომი იაპონიასთან საოცრად მარტივი და წარმატებული გამოდგა. თითქოს იაპონიას გაუმართლა. თუმცა, სამწუხაროდ, სტალინის გამარჯვებამ განაპირობა კომუნისტების მოსვლა ჩინეთში და წარმოიშვა ძალიან ძლიერი და საშიში იმპერია, რომელიც კინაღამ შეუტია სსრკ-ს ბრეჟნევის დროს. და ახლაც ჩინეთი მხოლოდ მეგობრად იქცევა. მას კი სურს ჩვენგან ურალამდე მიწის ჩამოჭრა.
  ეკატერინემ თავი დაუქნია:
  - დიახ! მაშინ იაპონელები რომ დამარცხდნენ, ჩინეთის ჩრდილოეთის ნაცვლად ჟელტოროსია იქნებოდა და მართლმადიდებლობა მოვიდოდა სამოთხის ქვეშ მყოფ იმპერიაში. და რა მიიღო ღერძმა იაპონელებზე სტალინის იოლი გამარჯვების შედეგად? ათეისტური იმპერიის დაბადება და ძლევამოსილი ურჩხული რუსეთთან საზღვრებზე!
  ელიზაბეთმა კბილების გაშიშვლებით შენიშნა:
  - ასე რომ, ამის შემდეგ გჯეროდეთ ქრისტიანული ღმერთის. იაპონიაზე გამარჯვება ბევრ ახალ ათეულ მილიონ მართლმადიდებელ მორწმუნეს მისცემს. ამის ნაცვლად, რუსეთში აგრესიული ათეისტური რეჟიმი მოვიდა ხელისუფლებაში. შემდეგ კი სისხლიანმა სტალინურმა რეჟიმმა ათეიზმი შემოიტანა ჩინეთში. და გამოჩნდა მაოს სასტიკი იმპერია. მართლა არ მესმის რა უნდოდა ღმერთს!
  ელენემ შენიშნა:
  - ანუ ღმერთი საერთოდ არ არსებობს! ან სატანა გაცილებით ძლიერია ვიდრე ბიბლია ამბობს, ან ყოვლისშემძლე გეგმები ჩვენთვის გაუგებარია!
  ეფროსინიამ შენიშნა:
  - ჩვეულებრივ, სასტიკი მეფეები უფრო წარმატებულები არიან! ერთადერთი გამონაკლისი იყო, ალბათ, ალექსანდრე პირველი - ჭკვიანი, კეთილი, ლიბერალური ცარი, ჯენტლმენი, რომელიც ბუზს ვერ ურტყამდა. და ერთად წარმატებული!
  ელიზაბეთმა შენიშნა:
  - და ეკატერინე მეორე არ ითვლებოდა სასტიკ და ბოროტ მმართველად და ასევე იყო ძალიან წარმატებული. მართალია, ის მეძავი იყო და ზოგადად არც თუ ისე კარგი ადამიანი. მან აუკრძალა გლეხებს ჩივილი თავიანთ ბატონებზე. უცნაურიც კია, რომ ამხელა იღბალი აჩუქეს ასეთ ცუდ ადამიანს!
  ელენამ თავი დაუქნია:
  - დიახ, და მაშინ ირწმუნეთ ქრისტიანული ღმერთი! როდის არიან ბოროტები და ბოროტები ყველაზე წარმატებულები!
  ეკატერინე გაბრაზებით მღეროდა:
  სამყარო ძალადობას ეყრდნობა
  მრისხანების ვულკანი ძლიერად იფეთქებს...
  დაძაბულობა არის უმაღლესი,
  იღვიძებს ტკივილითა და შიშით,
  მხოლოდ შიში მოგვცემს მეგობრებს,
  მხოლოდ ტკივილი გიბიძგებს მუშაობისთვის,
  ამიტომ უფრო და უფრო მინდა
  ჰიპერპლაზმა შეიჭრება ხალხში!
  ელიზაბეთმა კვნესით შენიშნა:
  - დიახ, ჩინგიზ-ხანი უხეში წარმართი იყო. წერა-კითხვა არ იცოდა, მაგრამ ნახევარი მსოფლიო დაიპყრო. მასთან ბრძოლაში დამარცხდნენ მუსლიმებიც და ქრისტიანებიც. და ისმის კითხვა: სად იყო ყოვლისშემძლე ღმერთი ამ დროს? და რატომ დაამარცხა მონღოლთა წარმართობამ მონოთეიზმი: ისლამი და ქრისტიანობა?
  ევფროსინემ ღიმილით შენიშნა:
  - ასევე შეიძლება ვიკითხოთ: სად იყო ყოვლისშემძლე ღმერთი, როცა კაენმა მოკლა აბელი? რატომ დაუშვა მან კაცობრიობის ისტორიაში პირველი ძმათამკვლელი ომი?
  ელენამ გაიცინა და შეაჯამა:
  - კი, უსასრულოდ შეიძლება კამათი, მაგრამ ვერასდროს დაამტკიცებ არც ღმერთის არსებობას და არც იმას, რომ ის არ არსებობს?
  ეკატერინემ აღნიშნა:
  - იესო ქრისტეს ხარჯზე, ძალიან მეეჭვება. უბედურ, დაჩაგრულ ებრაელებს შეეძლოთ აეღოთ ძლიერი, ნიჭიერი ჰიპნოტიზატორი - როგორიცაა ანატოლი კაშპიროვსკი მესიისთვის და განღმრთობოდნენ. თუ გადავხედავთ ანატოლი მიხაილოვიჩის სასწაულების სტატისტიკას, მაშინ ის უფრო მაგარია ვიდრე ქრისტე!
  ეფროსინიამ გაიცინა და მღეროდა:
  - ღმერთმა ქნას ბრმებმა თვალები გაახილონ,
  და გასწორდი ზურგი კეცვით...
  დიახ ღმერთო, ცოტათი მაინც იყავი ღმერთი
  ოღონდ ცოტა არ იყოს ჯვარცმული!
  გოგოებმა კი ისევ თალიბანს დაუპირისპირდნენ. ჯოისტიკის ღილაკებს შიშველი ფეხის თითებით დააჭირეს, მათ უამრავი მოჯაჰედი მოჭრეს და ფაქტიურად დაყარეს ისინი ნაწილებად. წვერიანი თალიბანი დაიღუპნენ ტყვიამფრქვევის სროლისა და მაღალი ფეთქებადი ფრაგმენტული ჭურვების შედეგად. მოჰყვა სერიოზული გართობა, რელიგიური ფანატიკოსების მასობრივი განადგურებით.
  და აი, ალენკა თავისი ლამაზი გოგოების ბატალიონით, რომლებიც ტაჯიკეთის გრილი ზამთრის ამინდის მიუხედავად, ფეხშიშველი ესხმიან თავს თალიბებს.
  თუმცა მათ აცვიათ მოკლე კალთები და მათი სხეულები დაფარულია კევლარისგან დამზადებული ჯავშანტექნიკით .
  ლამაზმანები შეტევაზე გარბიან და მღერიან:
  - ბოროტი თალიბანი კლდეებზე დაცოცავს,
  მაგრამ გოგოები ყველაზე მაგრები არიან...
  დაარტყა ნაპალმით
  ჩვენ აღვნიშნავთ წარმატებას!
  გოგონები კი მარგალიტის კბილებით ანათებენ.
  შემდეგ კი ანიუტა, შიშველი ფეხის თითებით, მუჯაჰედებს ასაფეთქებელი ნივთიერებებით ბარდას დაუყრის. და ის გაფანტავს თალიბებს სხვადასხვა მიმართულებით, კნუტების მსგავსად.
  გოგონამ აიღო და იმღერა:
  - დიდება სამშობლოს, დიდება,
  ტანკები წინ მიიჩქარიან...
  გოგონების განყოფილებები ბიკინებში,
  მოგესალმებით რუს ხალხს!
  წითური ალა ასევე ესვრის წვერიან მტრებს, თიბავს მათ და მღერის:
  - გაეცინა რუსს ამ თალიბანს.
  ყველა ეპოქაში, ამიტომ არის რუსეთი!
  და გოგონაც აიღებს და შიშველი თითებით მოჯაჰედებს მკვლელ ლიმონს ესვრის. და გაფანტეთ მტრები ყველა სხვადასხვა მიმართულებით.
  და როგორ უსტვენს ფილტვებში.
  რამდენიმე ათეული ყვაი გაოგნებული იყო. გულის შეტევით, გადაპარსული თალიბების თავზე დაეცნენ და ისინი გახვრეტილი იყვნენ. შემდეგ მეომარმა ჭიკჭიკით გაისმა:
  - საქმე ჩვენთან ძალიან საკამათოა.
  მე მჯერა, რომ ეს იქნება მხოლოდ უმაღლესი კლასი!
  ვიცი, რომ თალიბანი გაიმარჯვებს
  ბოლოს და ბოლოს, ამაყი ქერუბიმი ჩვენზე მაღლა დგას!
  მარიამ, კიდევ ერთმა ბიკინით გამოწყობილმა გოგონამ, აიღო და უსტვენდა. და შიშველი თითებით მან ესროლა უზარმაზარი მკვლელი ძალა მტერს, სიკვდილის ძალიან დამანგრეველი საჩუქარი. მან გაანადგურა თალიბანის მებრძოლები და აკოცა, კბილების გაშიშვლებით:
  - რუსეთის გარშემო უზარმაზარი ნისლია,
  და თალიბების მებრძოლი სამშობლოსკენ მიიჩქარის!
  ოლიმპიადა მართლაც გმირი გოგონაა. ის დიდია და ამავე დროს თმა ღია ყავისფერია. მეომარს აქვს მდიდრული თეძოები და ძლიერი პრესა, რომელიც მოპირკეთებულია შოკოლადის ფილებით. ისე, მართლა ვერავინ გაუძლებს ასეთ მხეც გოგოს.
  ახლა კი, თავისი ძლიერი, დაკუნთული, შიშველი ფეხებით მან ასწია ასაფეთქებელი ნივთიერების მთელი ლულა და როგორ გადააგდებდა მას თალიბებს. და ეს ლულა დიდი, სასიკვდილო სისწრაფით მივარდა. და როგორ დაეჯახა ის მოჯაჰედებს, სიტყვასიტყვით გაანადგურებს მათ.
  მეომარ-გმირმა სიხარულით აიღო და იმღერა:
  და მუროვის ზემოთ ცა შუბლშეკრულია,
  სინათლის გარიჟრაჟი ამოდის...
  ჩვენ ილია მურომეცის ქალიშვილებივით ვართ,
  ტყუილად არ იკვეხნიდნენ თავიანთი ძალით!
  . თავი No7.
  მართლაც, თალიბებთან ბრძოლა და მოკვლა ბევრად სასიამოვნოა, ვიდრე უკრაინელ ძმებთან ბრძოლა. აქ მგონი ყველა დამეთანხმება, რომ ცოდვაა ძმების მოკვლა. და ვლადიმერ პუტინს უკვე ღიად ეძახიან რუსულ ჯარებში - ვოვკა-კაენს!
  ოლიმპია გაბრაზებული მღეროდა:
  აბა, რამდენი ძმის მოკვლა შეგიძლია?
  ბოლოს და ბოლოს, დამიჯერეთ, ადამიანი ბედნიერებისთვის იბადება...
  დედა შვილს ფრონტზე არ უშვებს,
  და ზაფხულშიც კი ომის დროს ცუდი ამინდია!
  რის შემდეგაც გმირი გოგონა ღრმად ჩაისუნთქავს ჰაერს ფილტვებში და სასტვენს. ასობით ყვას მაშინვე ემართება გულის შეტევა და გუგუნება. და მათი ბასრი წვერები დაფრინავს ქვემოთ და ხვრევს თალიბანის ჯარების თავის ქალებს, რომლებიც მიიწევენ რუსული ჯარების პოზიციებზე.
  ოლიმპიასმა, სასტვენით დაარტყა ყვავები და გაოგნებული დაეცა, აიღო და აჩუქა:
  ტა, ტა, თა - ჩლიქები აკაკუნებს,
  აი, იქ, იქ - ავტომატი მოხვდა!
  თალიბანის არმია მთლიანად დამარცხებულია,
  და ვერავინ დაამარცხებს გოგოების არმიას!
  მარუსია ასევე ესვრის თალიბ ჯარისკაცებს. აჩვენებს თავის ტემპერამენტს და უმაღლეს კლასს. მისი ტყვიამფრქვევი მოჯაჰედების მთელ რიგებს ძირს უთხრის.
  გოგონა შიშველი ფეხის თითებით ისვრის სიკვდილის საჩუქარს. დაარტყა თალიბანის ბევრ მებრძოლს და ყვირიან:
  - ომის კლასიკა,
  ეს გოგოსთვის არის ფეხშიშველი...
  ქალიშვილები და ვაჟები,
  მოდით, ყველა თამაშად ვაქციოთ!
  მეომარი გოგონები მართლაც ლამაზები არიან.
  მატრიონა, რომელიც თალიბებს ესროდა და შიშველი ფეხის თითებით განადგურების საჩუქრებს ესროდა, ჭიკჭიკებდა:
  - დიდება ბიკინით გამოწყობილ გოგოებს,
  სცემეს მოჯაჰედებს...
  გოგოებს დანები აქვთ ფეხშიშველი,
  ლანჩზე ასე უტევენ!
  თხელი წელით და მდიდრული თეძოებით გოგონა ესვრის მოახლოებულ თალიბანს. ის ამას აკეთებს ძალიან ოსტატურად და ზუსტად. ის თიბავს მათ გაზონის სათიბივით და მღერის:
  -გოგონა პოლკას ცეკვავდა,
  გაზონზე დილით...
  კუდი მარცხნივ, კუდი მარჯვნივ,
  ეს არის პოლკა კარაბასი!
  ახლა კი მეომარი კვლავ შიშველი ფეხის თითებით მტერს მყოფ მკვლელს დაუყრის. და ის მოკლავს უამრავ თალიბანს.
  აქ ვიქტორია და ვერონიკა იბრძვიან. ორივე გოგო ძალიან მაგარია. და ძალიან ზუსტად ისვრიან.
  ვიქტორიამ განადგურების საჩუქარი შიშველი ქუსლით მომაკვდინებელი ძალით ესროლა. მან დახია მრავალი დუშმანი და აკოცა:
  - ფული საფულეში დნება,
  კაპიტალები დნება...
  და რუსულად -
  ფული ნიშნავს მანანას!
  კიდევ ერთმა გოგონამ დააჭირა ღილაკს თავისი ალისფერი ძუძუს, რომელმაც ჩართო ყრუ ულტრაბგერა და ჰაერში გაფრინდა. და უკვე ათასობით ყვავი დაეცა თალიბანის გაპარსულ თავებზე. და მოდი დავარტყით მათ.
  წითურმა გოგონამ მღეროდა:
  რუსეთს თავს ესხმიან მოჯაჰედები,
  ავღანეთში ბევრია...
  იბრძოდნენ მათთვის ავღანეთში ,
  ახლა ძლიერმა თალიბანმა აწია ხმალი!
  
  მაგრამ ფეხშიშველი გოგოები არ ნებდებიან,
  ისინი უბრალოდ უმაღლეს კლასს აჩვენებენ...
  ისინი სწრაფად იბრძვიან თალიბანის არმადასთან,
  და სულს პირდაპირ თვალში მოხვდნენ!
  და მეომარი შიშველი თითებით მკვლელობის საჩუქარს აგდებს მკვლელობის ძალით. და ყველა იღებს მას მისგან.
  ალისა და ანჟელიკა სნაიპერული თოფებით ესვრიან თალიბებს. და ისინი ამას აკეთებენ ძალიან ზუსტად. და ასეთი სიზუსტით ისვრიან.
  ალისამ აიღო და იმღერა:
  დუშმანისთვის იქნება კუბო ,
  იყავი ჯანმრთელი რომ...
  გოგოები ზამთარში შიშველი დარბიან!
  და ზურგს ამტვრევენ მუჯაჰედებთან ერთად!
  და მეომრებმა აჩვენეს ენა ერთბაშად!
  შემდეგ კი ალისამ ესროლა, ალისფერი მკერდის ძუძუს გამოყენებით, როცა ღილაკს დააჭირა. და დაამარცხა ათეული თალიბანი.
  ალისამ აიღო და კბილებში აკოცა:
  - სამშობლოსა და თავისუფლებისთვის ბოლომდე,
  ფეხშიშველი გოგონები ბიკინებში
  ასეთი გმირები ხართ...
  გულების ცემა ერთხმად!
  ანჟელიკამ დაადასტურა:
  - დააკაკუნეთ ერთიანად! Მაგარია!
  მარია კოლესნიკოვა, როგორც ელფების დედოფალი, იძლევა აქტიურ და აგრესიულ ბრძანებებს. გაბედული და მამაცი გოგოა.
  ის ხედავს მომავალს და ომს, რუსეთს ტაჯიკეთში თალიბებთან.
  მაგრამ ეს ყველაფერი ძალიან ლამაზია. და აშკარაა, რომ ეს იყო სისხლიანი და ძალიან საბრძოლო. ომი, რომელიც თალიბანთან 2023 წლის ზაფხულში დაიწყო, განაგრძობდა ესკალაციას .
  ომი თალიბანსა და რუსეთს შორის გაგრძელდა. ავღანეთში დიდი მოსახლეობაა, ბევრი ახალგაზრდაა - მშიერი, გაბრაზებული, აგრესიული.
  და ისინი იბრძვიან ტაჯიკეთში, ხოლო რუსეთს ხელები უკრაინის ომთან აქვს მიბმული, რომელსაც მსოფლიოს უმეტესობა უჭერს მხარს.
  და თალიბები სარგებლობენ ამით.
  მაგრამ რუსეთის მხარეს ძალიან ფეხშიშველი და ლამაზი გოგოები იბრძვიან. ბრძოლები ტალღებად მოდის.
  ნატაშა ესვრის მოჯაჰედებს. ისინი იყენებენ ძლიერ დრაკონის ტყვიამფრქვევს. და წვიმს ტყვიები თალიბანზე.
  და ისინი ეცემა, დაჭერით გოგონებს. ხელნაკეთი საზენიტო იარაღიდან ჩამოგდებული რუსული ვერტმფრენი ჩამოვარდება. ის თალიბებმა ჩამოაგდეს. მართალია, შვეულმფრენზე გოგოები კი არა, კაცები არიან და განსაკუთრებით არ გეცოდებათ.
  ნატაშა კი გოგოა და ფეხშიშველი ბიკინით. და როცა თითქმის შიშველი ხარ, მაშინ არავინ გაგაჩერებს და არ შეგიშლის ხელს.
  ნატაშკამ მომაკვდინებელი ძალის გახეხილი ფეხების შიშველი თითებით განადგურების საჩუქარი ესროლა. მან მიმოფანტა თალიბები სხვადასხვა მიმართულებით და მღეროდა მარგალიტისფერი კბილებით:
  აქ არის ზამთარი, ზამთარი, ზამთარი,
  უცებ დაიწყო...
  გააფთრებული სრიალებს, სრიალებს -
  ხვალ უკეთესი იქნება
  ხვალ, ხვალ, ხვალ!
  ახლა კი ახალი წელია!
  მართლაც, საახალწლოდ თოვდა ტაჯიკეთში. ახლა კი რუსი გოგონები თოვლში ფეხშიშველი ტოვებენ ნაკვალევს და ძალიან ლამაზად გამოიყურება.
  ზოიამ აიღო და იმღერა:
  Ერთი ორი სამი -
  წაშალეთ თქვენი პროცესორები!
  ოთხი, რვა ხუთი,
  მოდით ვითამაშოთ ლაპტა!
  და გოგონა შიშველი თითებით სიკვდილის საჩუქარს მკვლელი ძალით დაიწყებს.
  ზოიამ აიღო და კბილებში აიღო:
  Ერთი ორი სამი ოთხი ხუთი,
  ბაჭია სასეირნოდ გავიდა...
  აი ის გოგო მოდის
  მოჯაჰედინი კლავს!
  და ზოიამ აიღო და გრძელი ენა აჩვენა.
  მაგრამ ავგუსტინე ასევე ხელმძღვანელობს ცეცხლს. ისეთი გოგო, ამაზე მაგარი არ არსებობს. და წერა სასიკვდილო აზარტით. თიშავს მოჯაჰედებს ზედმეტი ცერემონიების გარეშე. მერე იწყებს სიმღერას;
  თუ უკანა მხარე გამოუსადეგარია -
  სამხედრო ენთუზიაზმი არ უშველის...
  კარგი, თუ სითბო არ არის,
  უკანა წავა მტერთან ლანჩზე!
  წითური ავგუსტინე კი შიშველი თითებით წაიღებს და ჩააგდებს განადგურების საჩუქარს. და რეალურად ის დაანგრევს იმდენ დუშმანს, რომ უბრალოდ საშინელებაა.
  ავგუსტინემ, რა თქმა უნდა, ხელიდან არ გაუშვა საშუალება ემღერა:
  შიშველი ვყოფილვარ
  გადახტა მოედანზე!
  ასე გადახტა მინდორზე ...
  კულაცკიმ მღეროდა!
  გოგონა აიღებს და მისი თვალები, რომლებიც საფირონით ანათებს, ანათებს. და მისი თვალები ლამაზია. და ენა ძალიან სათამაშოა. და ისეთი მოქნილი და ისეთი ღრიალი. ისე, როგორც ეს რაღაც წვნიანი ფორთოხალია.
  სვეტლანაც იბრძვის. და შიშველი თითებით ისვრის განადგურების საჩუქრებს. რომლებიც იმდენად მომაკვდინებელი და დამღუპველია.
  და იქვე, თალიბებმა აიღეს და ჩამოაგდეს რუსული ტანკი. და რუსული არმიის მანქანამ დანგრევა დაიწყო, საბრძოლო ნაკრები აფეთქდა. და კაცები ისევ კვდებიან.
  მაგრამ სვეტლანას არ სჭირდება სუნიანი კაცები. მათ წამება სჭირდებათ. და გოგონამ აიღო და იმღერა:
  კაცები, კაცები, კაცები
  თქვენ უბრალოდ დიდი დებილები ხართ
  როცა გოგოები გკლავენ
  ისინი ასუფთავებენ მიწას!
  მართლაც, თალიბანი მხეცები არიან.
  ერთხელ მათ დაიჭირეს ლამაზი გოგონა სკაუტი. დასაწყისისთვის, წაიყვანეს და თაროზე აიყვანეს. ხელებიდან სახსარი გამიხვიეს, რაც ძალიან მტკივნეული იყო.
  შემდეგ გოგონას შიშველ ფეხებზე დაკიდეს მარაგი, რომელიც მის კოჭებს ამაგრებდა. შემდეგ კი აიღეს და ცეცხლი დაანთეს მისი შიშველი, მოხდენილად მოხრილი ძირების ქვეშ.
  რუს გოგონას დიდი ტკივილი ჰქონდა. თალიბებმა, სანამ ქუსლებს შეწვავდნენ, აიღეს და შეზეთეს მისი ფეხები ზეთით. ასე რომ, ძირი ნელა იწვა და ეს მტანჯველად მტკივნეული იყო. და გოგონა კვნესოდა და იღრიალა. და თალიბებმა ასევე სცემეს მას ზურგზე და გვერდებზე მათრახით. შემდეგ გადაწყვიტეს წამების გაძლიერება. ცხელი მავთული ამოვიღეთ და ლამაზმანის ზურგზე და მკერდზე დარტყმა დავიწყეთ.
  და რა მტკივნეულია. განსაკუთრებით მაშინ, როდესაც თალიბებმა დაიწყეს რუსი გოგონას ალისფერი ძუძუს წითელ მაშებით გადახვევა. და ის ძალიან ტიროდა.
  თალიბების რაზმის მთავარი ლიდერი კი უბრალოდ გიჟდებოდა წამებისგან. და მან ოქროს კბილები გამოაცალა.
  რუსმა გოგონამ საპასუხოდ გადააფურთხა. რის შემდეგაც მათ დაიწყეს მისი შიშველი თითების მოტეხვა. რაც ძალიან მტკივნეულია. და გოგონა გადავიდა საშინელი, აუტანელი ტკივილისგან.
  მაგრამ თალიბებმა განაგრძეს წამება. პირველ რიგში, მათ გოგონა გონზე დააბრუნეს, ყინულის წყლის ვედრო ჩამოსხმით. შემდეგ კი მის სხეულზე სენსორები და ელექტროდები დაამონტაჟეს.
  ამის შემდეგ ორმა ბიჭმა დაიწყო დინამოს პედლები. დინება გაგრძელდა და გოგონა ჯოჯოხეთური ტკივილისგან აკანკალდა. და მართლაც როცა სხეული
  ელექტრული გამონადენი გადის , საშინელებაა, სიტყვა ცხენების ნახირი ჩქარობს. და მართლაც, აქ ნებისმიერი გოგო იყვირებს.
  ბიჭები კი პედლებს ატრიალებენ, შიშველი გოგო კი ველური მგელივით ყვირის. და ის დიდ ტკივილს განიცდის. და ღრიალი უბრალოდ აუტანელია.
  დინების გარდა, თალიბანი რუსი გოგონას ქუსლებსაც აწვება, რომელიც ისედაც დიდი ბუშტუკებითაა დაფარული. და ზურგზეც წითლად გახურებული მავთულით ურტყამდნენ. და ისინი გაბრაზებითა და გამძლეობით ურტყამს.
  და ამავდროულად უმატეს ფქვილს. მათ დაიწყეს გოგონას დაჭიმვა და უფრო და უფრო მეტი სიმძიმეების დაკიდება ბლოკზე, რათა საფუძვლიანად მოეხვიათ მისი სახსრები.
  თალიბანის მთავარი ბანდიტი მღეროდა:
  რა ტკივილია, რა ტკივილი
  იქნება მატჩის ანგარიში: ხუთი - ნული!
  აბა, რას წაართმევთ ველურებს. ისინი ძალიან სასტიკად აწამებდნენ გოგოებს, მაგრამ არა განსაკუთრებით დახვეწილნი. მიუხედავად იმისა, რომ ელექტროდები შეიყვანეს ვენერას საშვილოსნოში და როგორ გამოიყენეს დენი.
  თალიბანი ბარბაროსები არიან. ასე რომ, მათ შეიძინეს ტანკების მთელი არმადა ჩინეთიდან ნარკოტიკებიდან მიღებული ფულით. მართლაც, ჩინეთი რუსეთის მოკავშირე და მეგობარია.
  და თალიბები თავს დაესხნენ მტერს ტანკებით.
  მაგრამ მათ წინააღმდეგ არის ოთხი რუსი გოგონა T-95-ში. ისინი, რა თქმა უნდა, ფეხშიშველები და ბიკინებში არიან.
  Და რა?
  ელიზაბეთმა შიშველი თითებით ესროლა მოჯაჰედებს და ჭიკჭიკებდა:
  - დიდება სპილოების სამშობლოს!
  კეტრინმა ასევე ხელი დაარტყა თალიბებს შიშველი, მრგვალი ქუსლით და ჰკითხა:
  - რა არის სპილოების სამშობლო?
  ელიზაბეთმა კბილებში გამოსცრა და უპასუხა:
  -რა თქმა უნდა, რუსეთი!
  ეკატერინემ ჩაიცინა და უპასუხა:
  -მეგონა ინდოეთი იყო!
  ელენამ დუშმანს მკერდის ალისფერი ძუძუს ხელით დაარტყა, სანამ ბიუსტჰალტერი მოიხსნა და აკოცა:
  - სპილოების სამშობლო აფრიკა მეგონა!
  ევფროსინემ შიშველი, მრგვალი ქუსლებით დააჭირა პედლებს და მღეროდა:
  - Პატარა ბავშვები,
  Არ არსებობს გზა...
  ნუ წახვალ აფრიკაში სასეირნოდ...
  აფრიკაში არის ზვიგენები, აფრიკაში არის გორილები,
  აფრიკაში დიდი ნიანგები არიან!
  და ოთხივე ფეხშიშველი გოგონა, შიშველი მკერდით, ცქრიალა ალისფერი ძუძუს წვერებით, მღეროდა:
  დაგკბენენ
  ცემა და შეურაცხყოფა...
  ბავშვები არ დადიან სასეირნოდ აფრიკაში!
  აფრიკაში არის მძარცველი
  აფრიკაში არის ბოროტმოქმედი
  აფრიკაში არის საშინელი ბარმალი!
  დაგკბენს
  ცემა და შეურაცხყოფა...
  ბავშვები არ დადიან აფრიკაში სასეირნოდ,
  კოშმარი აფრიკაში
  გიჟი ბოროტმოქმედი,
  მასში მოულოდნელად ბარმალეი გამოჩნდა!
  ის დარბის აფრიკაში და ჭამს ბავშვებს!
  დიახ ბავშვებო! დიახ ბავშვებო!
  სიცილი სიცილია, მაგრამ როდესაც თალიბებმა დაახლოებით თოთხმეტი წლის რუსი ბიჭი დაიჭირეს , სერიოზულად მიიღეს იგი. ჯერ გააშიშვლეს და თაროზე დაამაგრეს.
  შემდეგ დუშმანმა ტურბანში და წვერით დაიწყო მოზარდის შიშველი, დაკუნთული სხეულის წვა ცხელი რკინით.
  შემდეგ თალიბმა ჯალათმა ბიჭს მოშიშვლებულ მკერდთან მიიტანა წითელი გახურებული რკინის ვარსკვლავი და დააჭირა მას.
  ბიჭი საშინელი ტკივილისგან ყვიროდა და გონება დაკარგა. რის შემდეგაც ბიჭი გონს მოიყვანეს. და მათ მისი შიშველი, თითქმის ბავშვური ფეხები მარაგებში დააჭირეს. და დაიწყეს სიმძიმეების დაკიდება ბლოკში კაუჭებზე. და ძალიან მტკიოდა. ბიჭის ახალგაზრდა სხეული ძლიერ იყო დაჭიმული და ბიჭი ფაქტიურად ღრიალებდა .
  რუსი ბიჭის წამება განაგრძო. შეზეთეთ ფეხის შიშველი ძირები ზეთით. შემდეგ კი მათ ქვეშ ცეცხლი დაანთეს.
  და როგორ აყვირდა ბიჭი სასტიკად ამის შემდეგ. დიახ, ძალიან მტკივნეული იყო.
  ბიჭი განაგრძობდა კივილს და თალიბებმა მათრახი სცემეს.
  შემდეგ კი კაუჭებით აიტაცეს ბიჭს ნეკნები. და ისევ მათ მთლიანად შემოატრიალეს იგი შიგნით.
  შემდეგ თალიბებმა მღეროდნენ:
  ჩვენ მოვსპობთ ყველა ურწმუნოს,
  დაე, თინეიჯერები იყვნენ...
  აქ არის ქერუბიმი ჩვენს ზემოთ,
  ყველას დაფებზე მივიყვანთ!
  რის შემდეგაც რუსეთიდან ჩამოსულ ბიჭს ცხელი მაშები გაუტეხეს, ყველა თითი შიშველ ფეხზე ჰქონდა. და თალიბებმა ეს გააკეთეს ნელა, რათა რაც შეიძლება მეტი ტკივილი მიეყენებინათ საყვარელი ბიჭისთვის. შემდეგ კი მათ დაიწყეს ახალგაზრდა მეომრის ნეკნების მსხვრევა თეთრი ცხელი მაშებით.
  ისე დაამტვრიეს მისთვის, რომ ბიჭს ერთი ნეკნიც არ დარჩენილიყო. და ბიჭი გარდაიცვალა მტკივნეული შოკისგან.
  სიკვდილის წინ მოჯაჰედებმა მოზარდს ბურთები დაამტვრიეს. და ძალიან მტკივნეული იყო.
  ამასობაში ანასტასია ვიჩერმა თავდასხმის თვითმფრინავით შეუტია თალიბებს. მან გამოიყენა რაკეტები. მან შიშველი თითებით დააჭირა ჯოისტიკის ღილაკებს და მღეროდა:
  უფრო მაღალი და უმაღლესი და უმაღლესი
  ფიურერმა ცხვირი ასწია...
  ზოგჯერ ჩვენი სახურავები იშლება
  თუმცა, თალიბანი არ მომწიფებულა!
  აკულინა ორლოვაც ურტყამს მეტოქეს. ის ამას ძალიან ზუსტად აკეთებს და ღილაკზე დასაჭერად იყენებს თავის ალისფერი მკერდის ძუძუს. და იქვე აფეთქდა რუსული თავდასხმის თვითმფრინავი. და კმაყოფილი იყო თალიბანის მკვლელი საჩუქრით. შესაძლოა ჩინეთში წარმოებული რამე. და ეს მთლიანად გაგაფუჭებს.
  აკულინა მღეროდა:
  - თუ კაცი პირდაპირ კუბოში მიდის,
  სიცოცხლის შენარჩუნება ისე...
  იყავით ფეხშიშველი გოგოებო!
  და მეომარი გაიცინებს და გაიცინებს. რა თქმა უნდა, ზამთრის მიუხედავად, გოგონას ფეხებმა ფეხსაცმელი არ იციან. და მისი ქუსლები მრგვალია და ფაქტიურად ბრწყინავს. ეს გოგო უბრალოდ სუპერა.
  ხოლო მისი მკერდის ძუძუები ალისფერია და ეკლესიების მწვერვალებივით მბზინავია. ეს მებრძოლი გოგოა, ასე ვთქვათ.
  დიახ, მას არ მოსწონს კაცები. მიუხედავად იმისა, რომ ის სიხარულით იყენებს ენას სიამოვნებისთვის. ძალიან სასიამოვნოა შენს ალისფერი ძუძუს სხვა გოგოს მარწყვის ძუძუს შეხება. რომ დიდი იყოს.
  აკულინამ აიღო და იმღერა:
  ამ ფეხშიშველი გოგოს შესახებ
  ვერ დავივიწყე...
  ეტყობოდა, რომ ქვაფენილის ქვები იყო
  ისინი აწამებენ ნაზი ფეხების კანს!
  და აკულინა აიღებს და გაახილავს საფირონის თვალებს.
  აქ ის არის უმაღლესი დონის და კლასის გოგონა.
  და მარგარიტა მაგნიტნაია ასევე პილოტია. ორივე გოგონას უყვარს ერთმანეთის მოპირდაპირე წოლა და ლალივით ცქრიალა ძუძუს შეხება.
  თუმცა არც მამაკაცებს უგულებელყოფენ.
  აბა, ამასობაში მარგარიტა აიღებს და მოჯაჰედებს დიდი მომაკვდინებელი ძალით დაარტყამს.
  შემდეგ ის იმღერებს:
  ოჰ, რა ფეხები!
  Რამდენად კარგი...
  ნუ გეშინია, პატარავ
  დაწერეთ თქვენი ტელეფონის ნომერი!
  და მარგარიტა გამოაჩენს ენას. უკიდურესად მებრძოლი გოგონაა.
  და მისი შიშველი თითები სიკვდილის მკვლელ საჩუქრებს უგზავნის.
  აკულინა ორლოვამ სიცილით იმღერა:
  - მარგარიტა, ფანჯარა ღიაა,
  მარგარიტა, გახსოვს, როგორ მოხდა ეს ყველაფერი!
  ანასტასია ვიჩაკოვამ თავი დაუქნია:
  - დიახ ქალები! ჩვენ ყველაფერი შეგვიძლია და მტრებს მთლიანად გავანადგურებთ!
  და გოგონები გუნდში მღეროდნენ:
  ჩვენი ჯარი ძლიერია
  ის იცავს სამყაროს...
  დაე, თალიბანი წინ წავიდეს
  მათ გოგოს კლავენ!
  მაგალითად, ფედორაც იბრძვის. ის ნაღმტყორცნებს ისვრის მოჯაჰედებს. და თუ ის გაბრაზდება, ეს არავის არ მოეჩვენება. თუნდაც თალიბანს გრძელი წვერი და გაპარსული თავი ჰქონდეს.
  ფედორა შიშველ ფეხებს ტალახში აჭედებს და მღერის:
  ხედავთ დაბნელებას ცაში?
  სერფინგის შესანიშნავი სიმბოლო...
  შავი ფრთები მთელ მსოფლიოში
  კოსმიური ყმუილის ფარები!
  და კიდევ ერთმა გოგონამ, სირაფიმამ, შიშველი თითებით მკვლელი ბომბი ესროლა და თალიბანის მასა დაარღვია და თქვა:
  თალიბანი - წყევლა მატულობს,
  თალიბანი - სრული სიკვდილი...
  თალიბები და მკვდარი პოლკები!
  თალიბები გიჟს ხელმძღვანელობენ!
  თალიბანი!
  და სერაფიმა პირში სასტვენს აიღებს და როგორ დაუბერავს, რომ ყვავები გაფითრდებიან და მუჯაჰედების თავებს აჭრიან თავიანთი წვერებით.
  გოგოები, უნდა ითქვას, რომ ძალიან ჩინებულები და ლამაზები არიან.
  ახლა კი ხედავთ, როგორ დაწვეს თალიბებმა რუსული საბრძოლო მასალის საწყობი. მან დაიწყო წვა და ჭურვები სასიკვდილო ძალით აფეთქდა. თალიბები ღრიალებენ და ხალისობენ.
  მაგრამ ციდან გოგოები მუჯაჰედებს ეკამათებიან. და ხედავთ, როგორ გამოჩნდნენ ცაში ალბინა და ალვინა.
  ორივე გოგონა უბრალოდ საოცარი ქერაა. და საოცრად ლამაზი. და რა თქმა უნდა, ფეხშიშველი და მხოლოდ თხელი ტრუსი ეცვა.
  ესენი არიან უმაღლესი დონის ქალები, ვთქვათ. და რისი გაკეთებაც მათ შეუძლიათ, ყველას არ შეუძლია გაიმეოროს.
  მეომრები კი, ფაქტობრივად, თუ დაიწყებენ მკვლელობას, თქვენ ვერ შეაჩერებთ მათ.
  ალბინამ თვითმფრინავიდან კოლოსალური დამანგრეველი ძალის რაკეტა გაისროლა. მან გაანადგურა თალიბანის არმიის ბუნკერი, რის შემდეგაც მან იმღერა:
  - მე ყველაზე ძლიერი ვარ მსოფლიოში,
  თუნდაც შიშველი ფეხები, შიშველი ძუძუს...
  მოდი თალიბები ტუალეტში ჩავყაროთ,
  ჩვენ არ შეგვიძლია ვიყოთ სუსტი!
  ალვინა აგრძელებს სიკვდილის საჩუქრების გაგზავნას შიშველი ფეხის თითებით. და მოკალი მუჯაჰედინი, მან აიღო და იმღერა:
  - საყვარელი გოგოები გვყავს,
  უბრალოდ სილამაზეს ამბობენ...
  კომსომოლის წევრების ზვონიცის პატარა ხმა ,
  ქარიშხლიანი გაზაფხული მოდის!
  და ორივე გოგონა აიღებს მას და იმღერებს თავის ფილტვებში:
  ნება მომეცით წავიდე ჰიმალაისკენ
  გამიშვი სამუდამოდ
  თორემ ვიყვირე, თორემ ვიყეფებ,
  თორემ ვიღაცას შევჭამ!
  და გოგონა მხოლოდ ყივილს იწყებს. და ის თვლის, რომ ეს ძალიან მაგარი და მომხიბვლელია. და როცა ყვირი - კუკარეკუ - ეს ნამდვილად საშინელებაა.
  ამასობაში გოგონები აიღეს და დაიწყეს სროლა მძიმე იარაღიდან, რამაც შთაბეჭდილება მოახდინა. და ისე ზუსტად ისვრიან.
  გოგონა ვივოლა მღეროდა, კბილებს აქნევდა და ზუსტად ესროდა მტრებს:
  - მე ყველაზე ძლიერი გოგო ვარ მსოფლიოში,
  მიყვარს მამაკაცებისგან სრულყოფილების მოლოცვა...
  ჯარისკაცებმა მაგარი გადაცემა არ იციან,
  სადაც გოგონას დაავიწყდა პატარა დარტყმა!
  და მეომარი გაიცინებს. დიახ, ლამაზმანებმა იციან დუშმანის დახრჩობა.
  და გულახდილად რომ ვთქვათ, მათ შეუძლიათ მელოტის რქები და თვისებები მოტეხონ.
  ამიტომ შეეცადეთ შეებრძოლოთ ასეთ ლამაზმანებს.
  ნიკოლეტა თალიბანზეც საუბრობს. ძალიან მებრძოლი და აგრესიული გოგონაა. და როცა იცინის, ეტყობა ეს მოძალადე გიჟის სიცილია .
  ნიკოლეტა კბილებს აცახცახებს და ღრიალებს:
  ჩვენ ვართ, ვაი, მძარცველები,
  მძარცველები, მძარცველები!
  აფეთქება , აფეთქება და შენ მკვდარი ხარ,
  მკვდარი, მკვდარი!
  გოგონა კი ჰაერს ენით დაჰკრავს. და რა სასიამოვნოა სხვა გოგოს ალისფერი ძუძუს ლოყა. და მას აქვს ის ისეთი მბზინავი და ცქრიალა ლალით.
  ნიკოლეტამ ჩაიცინა და აკოცა:
  - დიდება კოსმოსურ მეკობრეებს!
  სხვა ადგილებში გოგოებიც გაბრაზდნენ. შემდეგ კი რაკეტები დაეცა თალიბების პოზიციებს. ავრორამ ის გაათავისუფლა მკერდის ალისფერი ძუძუების გამოყენებით, რომლებიც ღილაკების დასაჭერად გამოიყენებოდა.
  და რაკეტები გაფრინდნენ. და მოჯაჰედები ღრიალებენ.
  აი, კომკავშირის კიდევ ერთი წევრი აწამეს. უყოყმანოდ, შიშველ თითებს შორის ბენზინით გაჟღენთილი ბამბა ჩაუსვეს. და უყოყმანოდ აიღეს და ცეცხლი წაუკიდეს.
  ბამბის მატყლს ცეცხლი გაუჩნდა. გოგონა კი აიღებს და იღრინდება. შემდეგ კი მკერდი აიღო და წითლად გახურებული ჯოხი პირდაპირ მის ალისფერ ძუძუს წიწვში ჩააძრო. და გოგონა ფაქტიურად ატყდა ტკივილი.
  და თალიბები იცინიან. რა თქმა უნდა, მათ ასევე უყვართ ფეხის თითების მოტეხვა. ერთ-ერთმა მოჯაჰედმა გოგონას სიცხისგან შიშველი მრგვალი ქუსლიც კი დაწვა. და იმუშავა. გოგონა უცებ ველური საშინელებით იყვირებს.
  ალისამ ეს დაინახა სნაიპერის სკივრით. უფრო ყურადღებით დავაკვირდი. ავიღე და დავაყენე და გიჟივით იყო. და მკვლელი ტყვია ჯალათს ზუსტად მუცელში მოხვდება. და ის იყვირებს ველური ტკივილისგან და დაიწყებს ღრიალს. და გოგონამ აიღო და იმღერა:
  სიკეთის ანგელოზები,
  ორი თეთრი ფრთა მთელ მსოფლიოში
  სადღაც არის ქვეყანა
  სადაც თავად სვაროგი გახდა კერპი!
  ანჟელიკამ ასევე გაისროლა და ძალიან ზუსტად, დაარტყა მტანჯველს სკროტუმში. ისიც კარგად გამიზნული დარტყმისგან იყვირებს. ასე მიიღეს ჯალათებმა.
  და გოგოებმა მღეროდნენ:
  ბოროტი ჯალათებო,
  სასტიკი სასჯელი ელის...
  ბევრი სანთელი გვაქვს
  დიდი ხალხი უტევს!
  გოგოებმა კი გააფთრებული და ზუსტად სროლა დაიწყეს. და დაარტყა თალიბანს. ეშმაკი ვერ გაუძლებს ასეთ გოგოებს.
  ალისა გუგუნებს, როცა ისვრის მტერს:
  შენი ბედი წონასწორობაშია,
  გამბედაობით სავსე მტრები...
  მაგრამ მადლობა ღმერთს, მყავს მეგობრები
  მაგრამ მადლობა ღმერთს, მყავს მეგობრები!
  და მადლობა ღმერთს მეგობრებო, არის ხმლები!
  და ანჟელიკამ, რომელიც აგრძელებდა თალიბების სროლას და მათ მკვლელობას, დაწერა ტვიტერზე:
  - როცა შენს მეგობარს სისხლი სდის,
  ბოლომდე გათელა...
  მეგობარს ნუ მეძახი
  არც მშიშარა და არც მატყუარა!
  შემდეგ გოგონამ აიღო და მომაკვდინებელი ძალით ესროლა ყუმბარა შიშველი თითებით. და მან გაანადგურა თალიბანი. მოჯაჰედების მოწყვეტილი თავები ამოვარდა.
  ანჟელიკამ აიღო და იმღერა:
  უწყვეტად ბომბავს ,
  სამწუხაროა სირცხვილის გარეშე...
  რადგან პუტინი უცნაურად იქცევა,
  მთელი ქვეყანა კვდება!
  ალისამ, რომელიც თალიბებს ესროლა და მუშტებით ურტყამდა მათ, აიღო და მტვერი გამოაფურთხა:
  - ასეთი მშვენიერი მომენტია ამ რუსეთში,
  რა ადვილი მისახვედრი არაა, ვინ არის ჟამიანი და ვინ პრეზიდენტი!
  წითურმა მეომარმა ჩაიცინა და აღნიშნა:
  - ასე ხდება - ძალიან სისულელეა ჯაშუშის ყოლა პრეზიდენტად!
  და ორივე გოგონამ კვლავ აწვიმდა ცეცხლის ნაკადები თალიბანს. და მათ ეს გააკეთეს ძალიან ზუსტად. და მათი სროლები მოხვდა მოჯაჰედებს.
  და სხვაგან სხვა გოგოები ჩხუბობდნენ. და ასევე, რა თქმა უნდა, ფეხშიშველი და თითქმის შიშველი.
  მაგალითად, ალენკამ ბაზუკა ისროლა თავისი ალისფერი მკერდის ძუძუს გამოყენებით. მან გახვრეტილი თალიბანის მებრძოლს და მის რამდენიმე პარტნიორს.
  შემდეგ მან ტვიტერში დაწერა:
  - ახლა ისევ აღლუმზე ვართ.
  ჩვენ ბანდიტთან ერთსა და იმავე გზაზე არ ვართ
  ჩვენ ვართ ფეხშიშველი გოგონების ბრიგადა,
  ლადას შუქი ჩვენთან არის წინ!
  და მეომარი შიშველი ქუსლით გადააგდებს განადგურების საჩუქარს. და ეს დაარღვიოს მოჯაჰედების მასა.
  აქაური ქალები მაგრები არიან. ოლგა თალიბებსაც ესვრის. ესენი არიან მოჯაჰედები, რომლებიც წინ მიიწევენ. ისინი თავს ესხმიან სქელი ჯაჭვებით. გოგონები კი მათ ცერემონიის გარეშე ჭრიან.
  ოლგამ თავისი მარწყვის ძუძუს გამოყენებით სარაკეტო გამშვები ესროლა. მან ბევრი თალიბანი დაამარცხა და იმღერა:
  - ჩვენ მივცემთ ჩვენს სულს, ჩვენს გულს,
  ჩვენ ვართ ჩვენი წმინდა სამშობლო...
  ჩვენ დავდგეთ და გავიმარჯვებთ -
  და ჩვენ არ ვინანებთ ჩვენს ცხოვრებას!
  . თავი No8.
  და გოგონა მკვლელობის ძალის შიშველი თითებით მოჯაჰედებს გადააგდებს განადგურების საჩუქარს.
  და რა კარგია გოგოებისთვის. როგორ სცემეს თალიბანს.
  ვერონიკაც იბრძვის. გოგონა სროლისას ლალის მკერდს იყენებს.
  და შედეგად, ბევრი დუშმანი განადგურდა. და მეომარი ყვირის ფილტვებში:
  - მე ყველაზე ძლიერი ვარ მსოფლიოში,
  მე შემიძლია თალიბანის დახრჩობა...
  მოკალი დუშმანები ტუალეტში,
  ჩვენ მათ თამაშს დავამსგავსებთ!
  და ვერონიკა აიღებს მას და იგერიებს...
  მეომარი ანა მასთანაა. და ის ანადგურებს მოჯაჰედებს. რა თქმა უნდა, გოგონას მხოლოდ ტრუსი აცვია. პრაქტიკულია. ტრუსი კი ისეთი თხელია და რეალურად არაფერს მალავს.
  მეომარი ანა ხანძრის, თიბავს თავის მოწინააღმდეგეებს. მისი თმა წითელია და თავად გოგონები უბრალოდ კოსმოსის უმაღლესი შუქია.
  ანა კი ფეხის შიშველი თითებით ისვრის სიკვდილის საჩუქრებს, რომლებიც ადგილზე ამარცხებენ თალიბებს.
  მეომრები ფილტვებში ყვირის:
  - მოჯაჰედები გაძარცვეს,
  მტერმა პოლკი წინ წაიყვანა...
  გოგონები ატარებენ გამარჯვების ცოდნას,
  თალიბანს მტრულად შეხვდება!
  
  ისინი შეჭამენ ღორის კანს,
  მტერი დამარცხდება...
  ფეხშიშველი გოგოები ჩხუბობენ
  ლამაზმანთა მუშტი ძლიერია!
  და მეომარი აიღებს მას და მოგცემთ, ბრძოლაში მკერდის ალისფერი ძუძუს გამოყენებით.
  და ვთქვათ, რომ ძალიან მაგარია!
  ლამაზი წითური გოგონა. და მას უყვარს კაცები. განსაკუთრებით ენით მუშაობისთვის, იმ პულსირებულ, ნეფრიტის წნელებთან.
  ეს არის დიდი გემოვნება და სიამოვნება!
  ასე აიღო ანამ და იღრიალა ფილტვებში:
  - გავიდა ბრძანება სოფლის მიწასთან გასწორების შესახებ.
  გრადის ზალპები ანგრევს მთებს...
  მელოტი თავით ფიურერმა აფეთქდა ავღანეთში ,
  და მოდით, თავი დავანებოთ ჯოჯოხეთს!
  და გოგონა გაიცინებს და გაიცინებს. და მისი სიცილი ზარების რეკვას ჰგავს.
  გოგონები აღელვებულები არიან. მალვინაც იბრძვის. რა თქმა უნდა, გოგონას არ ეწინააღმდეგება ალისფერი ძუძუს გამოყენება. და ამავე დროს ლამაზმანიც მღერის
  და ეს მოხდა -
  რაც ჯარისკაცმა არ მოითხოვა!
  შემოვიდა ბოროტი ტომი,
  ბევრი ჯოჯოხეთური, ბნელი ძალა!
  
  შავი ეშმაკები თავხედები არიან,
  გაექცეთ ამ ჭაობიდან!
  აქ მათ ხელში ხანჯლები აქვთ -
  სიმღერები ყვირის - არა ბულბული!
  
  ავტომატმა გაანადგურა ქვეითი -
  კვამლი გატეხილი ნაღმტყორცნებიდან!
  ერთბაშად დაანგრიეს კომპანია,
  კუირასის ჯავშანტექნიკამ არ უშველა!
  
  კოლოფს არ აქვს სიკვდილის სურვილი,
  მერწმუნეთ, ჯოჯოხეთი არ არის კურორტი!
  და ჭურვები ანადგურებს ბუნკერებს,
  მათი მთავარანგელოზი მათ ზემოდან ურტყამს!
  
  დემონები ერთბაშად ღრიალებენ მათ ხვრელებში,
  ნაპალმით და გოგირდით ვწვავთ!
  მთებიც კი დნება,
  ჩვენს ირგვლივ ყველას ანადგურებენ!
  
  მაგრამ უბრალოდ არ იფიქროთ
  რომ მტერი წყალივითაა!
  ზრდის გიგანტური მწვერვალი,
  სამყაროს მეფე სატანა!
  
  აქ არის მისი ცეცხლის სუნთქვა,
  ქერუბიმი ერთბაშად იწვის!
  და დაეცა ღვთის დროშა,
  მაგრამ ჩვენ გვჯერა, გავიმარჯვებთ!
  
  გორაზე ოდნავ ავედით
  და მოვინათლოთ!
  გზაზე ღრიალი,
  ბრძენი ღმერთის შვილებო!
  
  ახლა კი მივდივართ შეტევაზე,
  იყვირე ჩქარა, ჭექა-ქუხილი!
  რამდენი გესმის, თუმცა გინება,
  მაგრამ ჯანდაბა კაბინები - განადგურება!
  ეს იყო მარგარიტა კოლესნიკოვას ხედვა და ყველაფერი დაიწყო იმით, რომ თალიბები მოულოდნელად თავს დაესხნენ ტაჯიკეთს 2023 წლის 22 ივნისს და რუსეთს მოუწია ბრძოლა ორ ფრონტზე, გადაეყვანა თავისი ძალები უკრაინის ფრონტიდან . და რა ჯობია დუშმანებთან ბრძოლა, ვიდრე სლავური ძმების დახოცვა?
  მაგრამ თავის სამყაროში მარია კოლესნიკოვას სხვა პრობლემების გადაჭრა მოუწია. თანაც ძალიან სერიოზული. მართეთ ჯარები, როცა სიკეთე ებრძვის ბოროტებას. როგორ იყო, როცა ხალხი ულვაშებიანი და მელოტი ღორის დიქტატორის წინააღმდეგ აღდგა და როცა ის თავის მშვენიერ ელფ ხალხს ბოროტი და მახინჯი დათვისაგან იცავს.
  როგორც მღეროდა:
  სიყვარული და სიკვდილი,
  სიკეთე და ბოროტება...
  რა არის წმინდა, რა არის ცოდვილი,
  ამის გაგება არ არის განზრახული...
  სიყვარული და სიკვდილი,
  სიკეთე და ბოროტება,
  და ჩვენ გვეძლევა არჩევანი,
  მხოლოდ ერთი რამ!
  ერთ მხარეს ელფები იბრძოდნენ, მეორეზე კი ორკები.
  თმიან არსებებთან ბრძოლისას ელფმა გოგონებმა სერიოზული გმირობა გამოიჩინეს.
  აქ ლამაზმანები ტრიკოლორიანი ვარცხნილობებით აიღეს ორკები.
  გოგოებმა ტყვიამფრქვევები დაუშინეს თმიან დათვებს. ისინი ზედმეტი ცერემონიის გარეშე მოთესეს და კუბოებში ჩასვეს.
  ამავდროულად, გოგონები და ელფების კლანები შიშველი თითებით ესროდნენ მტრებს სიკვდილის მკვლელობის საჩუქრებს. მათ ფაქტიურად ორკები დაშალეს.
  და მეომრები მღეროდნენ:
  თუ მეგობარი მოულოდნელად აღმოჩნდება
  ეს არის ბოროტი, ბეწვიანი ორკი...
  შემდეგ ელფის მზერა გაქრა,
  მოკვდეს მელოტი ფიურერი!
  და მეომრებმა ისევ იცინეს და აჩვენეს თავიანთი მარგალიტისფერი კბილები სპილოს ძვლისგან ცქრიალა.
  აქ ელფები ისევ იბრძვიან და შიშველი ფეხის თითებით ისინი განადგურების ძლიერ და მომაკვდინებელ საჩუქრებს აგდებენ.
  ამავდროულად, ტყვიამფრქვევის ლამაზმანები არიან აქტიური და აგრესიული სროლა. და ამას დიდი ენთუზიაზმით აკეთებენ.
  ერთ-ერთმა ელფმა მკერდის ალისფერი ძუძუს ბაზუკის ღილაკს დააჭირა. მან გადააგდო მკვლელი სასიკვდილო საჩუქარი. და დაანგრია ორკების მასა.
  აქ არიან გოგონები, ყველა ფეხშიშველი და ბიკინით.
  და რა თქმა უნდა ელფები ისევ მღერიან;
  დიდი, ძლიერი, წმინდა ქვეყანა,
  არაფერია უფრო გაბრწყინებული ლურჯი ცის ქვეშ!
  ის მოგვცა ყოვლისშემძლე ღმერთმა სამუდამოდ -
  სინათლე საზღვრების გარეშე, ამაღლებული ელფია!
  
  მსოფლიოს არასოდეს უნახავს ასეთი ძალა, თქვენ იცით, არასოდეს
  ისე, რომ ჩვენ ამაყად ვთელავთ სივრცის უკიდეგანობას!
  სამყაროს ნებისმიერი ვარსკვლავი გიმღერის,
  ელფი ბედნიერი იყოს ჩვენთან ერთად!
  
  ყოველივე ამის შემდეგ, ეს არის ჩვენი სამშობლო, ეს არის ასეთი ბედი,
  უბრძანე ყველა საკითხს!
  ნებისმიერ ჩვენგანს, მერწმუნეთ, სურს ეს,
  ყოველგვარი სისულელეების გარეშე, ქალის ცრურწმენა!
  
  მთავარანგელოზები უბერავენ თავიანთ ძლიერ საყვირს,
  ისინი ენერგიულად აქებენ ჩვენი ჯარების ლაშქრობას!
  და მტერი იპოვის თავის ბედს ვოსფის კუბოში,
  და არ მიიღოთ გადასახადები და ხარკი!
  
  ეს არის ჩვენი სამშობლო, მერწმუნეთ, მასში ყველაფერი ლამაზია,
  მან მთელი სამყარო ძალისხმევის გარეშე მოაბრუნა!
  გოგოები ლენტებით ,
  მას უნდა ძლიერი დარტყმა!
  
  სამშობლო დედის ცისფერი თვალების სახეა,
  მისი ხელი მოსიყვარულეა და ქვის!
  შენ კი მოწინააღმდეგეს, ახალგაზრდავ, ტყვიით მოკლავ -
  დაე, ალი შენს გულში უფრო ნათელი იყოს!
  
  უსაზღვრო სამშობლოს დადე ფიცი,
  რა თქმა უნდა, ის ასევე კარგია თქვენთვის!
  მიუხედავად იმისა, რომ ბრძოლის მრისხანებაში სისხლის ნაკადი მიედინება,
  მტერი ახლა მიიღებს ანგარიშსწორებას!
  
  იარაღი და გამბედაობა ისეთი ძლიერი შენადნობია,
  ბოროტი ამას ვერ გადალახავს!
  მე სწრაფად გავფრინდი თვითმფრინავით ბომბებით,
  და როცა ფეთქდება, ფანჯრებზე წვიმს!
  
  მაგრამ მმართველის ბრძანება - გაფრინდი ბიჭი მარსზე -
  დროა დააინსტალიროთ სივრცე!
  მარსიანელის ამპარტავნობა კი მას თვალში გაუსწორდება,
  შემდეგ ჩვენ ვხედავთ პლუტონის მიღმა!
  
  მოდით მივიდეთ კოსმოსის სიმაღლეებზე, დავინახოთ სამყაროს კიდეები,
  ეს არის ჩვენი ადამიანური ბედი!
  და ამიტომ, პატარა ბიჭო, გაბედე ექსპლოიტეტები,
  ბოლოს და ბოლოს, იცოდე, ჯილდო მომგებიანი ბიზნესია!
  გოგონები კი აიღებენ და ისევ შიშველი თითებით სიკვდილის საჩუქარს აგდებენ.
  და მოდით, ტყვიამფრქვევებით ჩამოვჭრათ მოწინავე ორკები. მეომრები სილამაზეა. გოგონების შიშველი ქუსლები კი მკვლელობის განადგურების საჩუქრებს აგდებენ. და ისინი ამას აკეთებენ ძალიან სწრაფად და აგრესიულად.
  და მათ აქვთ ძალიან ალისფერი და მარწყვის ძუძუს. და მათი მკერდი ისეთი სურნელოვანია. ახალგაზრდა ელფები მათ ენით იწურებენ და გიჟდებიან თაფლის სიტკბოებისგან.
  რა კლასია!
  ერთ-ერთი ელფი ყვირის და ამხელს მის ბიუსტს:
  -შეიწოვე ასეთი მკერდი,
  და დაივიწყე ორკები!
  და მეომარი აიღებს მას და ატრიალებს სხეულს.
  და კიდევ ერთი ელფი აჭერს მკერდის ალისფერი ძუძუს. და სიკვდილის საჩუქარი მომაკვდინებელი ძალით რეაგირებს. და თუ ის ნამდვილად გაგაფუჭებს, ის ნამდვილად გაგაფუჭებს.
  ელფები ყვირის და ყვირის:
  - ჩვენ ყველაზე ძლიერები ვართ მსოფლიოში,
  მოდი დავხოცოთ ყველა ორკი ტუალეტში...
  არ მიჭამია ბეწვის ფაფა -
  გაითვალისწინეთ მათი ადგილი ვედროში!
  და აი, გოგონა ისევ აჭერს ჯოისტიკის ღილაკებს ალისფერი ძუძუს და ორკებს ტყვიის წვიმით ურტყამს.
  რის შემდეგაც ფეხშიშველმა ელფების მთელმა ბატალიონმა დაიწყო სიმღერა;
  სიყვარულის აღთქმა მიეცა ძლიერი, უძველესი,
  უფლის უსასრულო და წმინდა ბეჭედი!
  ზოგი ლოცულობს, ზოგი კი ტავერნებში,
  ზოგი მაღლა დგას, ზოგიც სიკვდილს ელოდება!
  
  მე და ჩემი შეყვარებული ახლა საკმაოდ ბედნიერები ვართ -
  ის ჩემი სინათლეა და კორომის ტკბილი ჩრდილი!
  ქერუბიმები აკურთხებენ ჩვენს გზას,
  ვერცხლის ქვეშ, ხავერდის მსგავსად, ნაზი ჩრდილი!
  
  ბევრი გზა გავიარეთ,
  მიყვარხარ ღმერთო მთელი გულით!
  ბრწყინვალე ქერაების შესაქმნელად თქვენ,
  რა მადლს აძლევთ არა რუბლით!
  
  თუმცა ბედი ხანდახან კამათელს აგორებს
  ეს ხდება ძალიან სამწუხარო გასწორება!
  ბოლოს და ბოლოს, ამდენი ადამიანი ბრაზისგან დუღს,
  და სისხლი მიედინება მზის ჩასვლის ჩანჩქერიდან!
  
  ბოლოს და ბოლოს, ალუბალი ყოველთვის არ ყვავის მაისში,
  არის წვიმის სითბო და ფუმფულა!
  და შეყვარებულთა ხორცი, ტანჯვით დატანჯული,
  გაცოფებული ბოროტმოქმედი უყოყმანოდ ჭამს!
  
  და ომი არ არის მწუხარება სახურავის ზემოთ -
  არის უარესი, ასჯერ უფრო რთული!
  როცა მინდვრები ჭკვიანურად ღრღნიდნენ თაგვებმა,
  როდესაც დაავადებათა სრული სპექტრი იზრდება!
  
  რატომ არის უფალი ასეთი ტანჯვა ბავშვებისთვის,
  ყოველივე ამის შემდეგ, ეს ხუმრობაა - ეს ნიშნავს, რომ ცხოვრობ!
  და რატომ არის უდანაშაულო ასევე ღარიბი
  და რატომ იწვევს ტყუილი წარმატებას?
  
  ჩვენი სამყარო ჰგავს იანუსს - ძალიან მრავალმხრივი,
  მასში ბოროტების კიდეები სულაც არ არის იშვიათი!
  მაგრამ ველური ხასიათი უნდა შეიზღუდოს,
  გაფანტვისა და ცოდვების დასაძლევად!
  
  თუმცა მეორე მხრიდან; სიწმინდე მოწყენილობაა
  სამყარო მოსახვევების გარეშე სიცარიელეა!
  და რომ ამაოდ გაგზავნა ღმერთი სატანჯველად,
  მშობლიური ძე - უფალო ქრისტე!
  გოგონები მღეროდნენ, ორკები კი ცდილობდნენ მათ გადალახვას. გოგოები არც ისე ადვილია.
  აქ არის ელფები, რომლებიც ცეცხლმსროლელ ტანკებს უშვებს. ეს გიგანტები ფართო ტოტებით მოძრაობენ.
  და მეომრები აკონტროლებენ მათ შიშველი თითებით. და ისინი ავსებენ ორკების პოზიციებს ცეცხლის ნაპალმით. ეს არის მებრძოლი და აგრესიული გოგოები აქ.
  და ის კონკრეტულად წვავს ბეწვიან დათვებს. გოგონები, რა თქმა უნდა, სროლისას იყენებენ ლალის ბუჩქებს.
  და ისინი შიშვლებენ კბილებს, რომლებიც სარკის შუქს გამოსცემენ.
  და მეომრები აღფრთოვანებულნი ყვიროდნენ. როდესაც ტანკებმა დაიწყეს აურზაური, მოდით დავწვათ ორკები. და ისინი მოძრაობენ, როგორც ნამდვილი საბრძოლო ჯაჭვი, რომელიც ურტყამს შაგი ლაშქარებს.
  ელფის გოგოები პასუხად მღერიან;
  საოცარი ლირის ხმა ეხმიანება,
  ვმღერი, გაბედული, არ ვჩუმდები!
  საბრძოლო მუშტი ცვილისგან არ არის დამზადებული,
  ჩვენ ვისწრაფვით სინათლისკენ - სხივის გზაზე!
  
  ღმერთი სტანჯავს ადამიანებს ავადმყოფობით -
  ჯოჯოხეთის ცეცხლმა დაწვა ცოდვილები!
  მე მინდა გავხდე ყოვლისშემძლე მეგობარი,
  ასე რომ არ იყოს რთული!
  
  ქრისტე მოვა, რა თქმა უნდა, მალე,
  მერე სევდა გაქრება, დამიჯერე?
  ნუ დაბრმავდები ბრაზით შენს თვალებში,
  ცოდო, თავისუფლება, ესეც სამწუხაროა!
  
  არ მინდა ხაზის გავლა...
  არ მინდა უცოდველი ვიყო!
  ეშმაკური მოქმედებები უკეთესია
  რა არის ძაფი სრული მოწყენილობის გარეშე!
  
  მან თქვა, რომ სამოთხეში ომი არ იქნება,
  და ცოდვა გაქრება, ყველასთვის ცუდი!
  მაგრამ რისთვის არის ბედი?
  ჩვენ მშივრები ვართ ახალი ცვლილებებისთვის!
  
  იცხოვრო სამუდამოდ - იცოდე ეს მშვენივრად,
  მაგრამ უცოდველად ცხოვრება მცენარეულობაა!
  რაინდს ვნებიანად უყვარს ომი,
  ბოლოს და ბოლოს, ჯარი აპირებს ბრძოლას!
  
  სამშობლო, ჯარისკაცის სამშობლო,
  მას ხელში ჩირაღდანი უჭირავს - მარში!
  შურისძიება უწმინდური ურჩხულებისთვის,
  კბილებში ჩააგდებ მათ, მეომარო!
  
  დავასრულოთ ბრძოლა გულუხვი ქეიფით,
  მოდი დავლიოთ, დავლიოთ - ვიცეკვოთ!
  ყოველივე ამის შემდეგ, ჩვენი რაინდები უკვდავები არიან,
  და სიტყვა ურტყამს არა წარბს, არამედ თვალს!
  
  თუმცა, რა უნდა გააკეთოს მშვიდობიან სამყაროში?
  იქ შეგიძლია სასახლის აშენება!
  და მიუძღვენი მსახურება ლირას,
  მიიღო დაფნის გვირგვინი!
  
  მაგრამ არის სხვა სამყაროები - იცოდე,
  სადაც მეომრებიც იზრდებიან!
  ბიჭი თავის მაგიდაზე ტანკს ხატავს,
  რა მოხდება, თუ უცხოპლანეტელები მოვიდნენ ჩვენთან?
  
  ნუ ეცდებით დაისვენოთ
  გაიმაგრეთ კუნთები, შეინარჩუნეთ გონება ძლიერი!
  ელფებმა ყველამ ვიცით ბრძოლა,
  როცა მთავარანგელოზს უეცრად ჩაეძინა!
  ასე მღეროდნენ გოგონები და აჩვენეს თავიანთი გამორჩეული კლასი და ჭეშმარიტად მებრძოლი სული.
  მაგრამ ელფებმა აიღეს ფეხის თითები და დაიწყეს განადგურების დამღუპველი საჩუქრების სროლა ორკებზე. და მათ ეს დიდი ენთუზიაზმით გააკეთეს.
  პარალელურად გოგონები ტყვიამფრქვევებიდან იკრიფებოდნენ. და აჩვენეს ენები.
  სამყაროში, სადაც ძალიან ცოტა მამაკაცია, გოგონები განსაკუთრებულად უფრთხილდებიან თავიანთ გარეგნობას და იბრძვიან ბიჭებისთვის.
  ძალიან ხშირად ისინი უბრალოდ აუპატიურებენ მათ და აჩვენებენ თავიანთ გამორჩეულ კლასს.
  ესენი არიან მებრძოლი და მკაცრი გოგოები.
  და რა თქმა უნდა, როგორ არ მღეროდნენ;
  მთვარის ქვეშ მხოლოდ სხვადასხვა არსებებია,
  ზოგი რქებით, ზოგიც კბილებით!
  რაც არის შექმნილი დიდი სატანის მიერ,
  სხვადასხვა ტიპები, ტიპები, კლასები, კასტები!
  
  რას მოვედით რაინდები ელფი,
  რა ზღაპარმა დაიწყო დაპყრობა!
  რაც მხოლოდ შორიდან ჩანდა,
  ახლა რუსული არმია ფეხქვეშ თელავს!
  
  ქვესკნელის ტროლების ფლობა ჯოჯოხეთია,
  იქიდან ადამიანებს უგზავნიან დაავადებებს!
  მაგრამ ელფები მეომრები ახლა კლავენ ჭირს,
  ნუ დავმარხავთ შვილებს!
  
  მაშინ რატომ წახვედი ლაშქრობაში?
  დიახ, ბოროტებმა დახურეს ნათელი გზა ვირისკენ !
  ამიტომ ვაჟები სიკვდილს ებრძვიან -
  ჩემს წმინდანს, რომელიც ჰარმონიას ანიჭებს ელფიას!
  
  რომ მოკვდნენ და სამოთხე მიიღონ -
  შემდეგ, აღდგომა ადამიანთა სამყაროში, ისინი დაბრუნდნენ!
  და შენ ცეცხლში წვავ რისხვის ყალიბს,
  ნაპალმი და ტყვიები არ გაგვაჩერებს!
  
  ბნელ უფსკრულში არის საშინელი ჯადოქარი,
  მან გამოგზავნა საზიზღარი - ფოლადზე ძლიერი ღერო!
  მაგრამ ყოვლისშემძლემ ბრძანა ჯოჯოხეთის გატეხვა,
  თქვენზე მაღლა დგას ყველა სფეროს ლიდერი, ამხანაგო სტალინი!
  
  ჩვენ დავამარცხებთ სხვის ბიჭებს -
  და უღელიდან მსუქან მუცელ დემონებს დავამხობთ!
  ამიტომ მჭირდება სამხედრო საჩუქარი,
  ისე რომ აგრესორმა ლეღვი სისხლით შეჭამოს!
  
  მაგრამ გობლინმა მიიღო იგი სრულად,
  გაათავისუფლეთ სხვა სამყარო!
  და ღვთის საჩუქრის თასი ახლა სავსეა,
  და ადამიანი არ არის უცხო სამოთხეში!
  
  დავლიოთ ჭიქა თაფლი და ვიმღეროთ,
  ჯარისკაცის სიმამაცისა და ბედობის შესახებ!
  რა მოიპოვა ვაჟკაცობამ მახვილით,
  ძმები უნდა უკვდავყოთ რიგებში!
  ისინი ძალიან აგრესიულები და ძალიან ფეხშიშველები არიან, ვარდისფერი, მრგვალი გოგოს ქუსლებით.
  და ჭრიან ამ ორკებს...
  ელფმა გოგონამ ცისფერი თმით აიღო სიკვდილის საჩუქარი და ესროლა ის მომაკვდინებელი ძალის აჭრელებულ არსებებს. მან მიმოფანტა ისინი სხვადასხვა მიმართულებით, სიტყვასიტყვით გაანადგურა ისინი, რის შემდეგაც აიღო და აკოცა:
  - მელოტი ფიურერი გააფთრებული სადისტია,
  თქვენ გაანადგურეთ ბევრი ჩვენი ძმა...
  და რატომ არ მოკვდა ჯერ ფაშისტი?
  რა ჩააგდო რუსეთმა ბოროტ შელოცვაში?!
  და გოგონამ კვლავ ძალით ესროლა დიდი, სასიკვდილო ყუმბარა. და ორკებიდან მხოლოდ ნატეხები დაფრინავენ. და მოდით ვთქვათ, რომ ეს შესანიშნავია!
  უნდა აღინიშნოს, რომ გოგონები ძალიან მებრძოლები და ლამაზები არიან. და, რა თქმა უნდა, მათ ფეხებმა არ იციან ფეხსაცმელი.
  როგორ ესვრიან მტრებს სიკვდილის საჩუქრებს.
  და შიშველი ქუსლები შემოდის. ეს გოგოები კარაოკესავით უმაღლესი კლასია. მტრები მათ წინააღმდეგობას ვერ უწევენ. და, ალბათ, მეგობრებსაც.
  თუ ისინი დაიშლებიან, ბეწვიანი არსებები ამას საკმარისად ვერ იპოვიან.
  ასე რომ, მეომრებმა ტროლების კიდევ ერთი ხაზი დათესეს და დაიწყეს სიმღერა;
  ომი ბედის აღიარებაა,
  სასტიკი გეენის სილამაზით!
  როგორც მთვარის ცივი ყინულის ბრწყინვალება,
  პანტომიმის მსგავსად, ჯოჯოხეთური სცენა!
  
  თუმცა, ეს არის ელფების გზა -
  ეკლები გადაყარე მოწოდებას!
  ნუ იფიქრებ, მტერო, ჩვენ არ ვიქნებით მოხრილი,
  ჩვენ არ ვართ დიდი ძალების გარეშე !
  
  რუსეთმა მოგვცა თავისი თავშესაფარი,
  მასში ჩვენ დავიბადეთ ერთი ბრბოში!
  ღვთისმშობლის ყდის მსგავსად -
  ყოვლისშემძლე შეგვიწყალოს!
  
  ზენიამ მისცა ბანერი - წინასწარ,
  მისი ბრძანება ფრთებით ფრენაა!
  ავაშენოთ კომუნისტური სამოთხე
  დაე, ხუჭუჭა ფიგურა სწორი გახდეს!
  
  მაგრამ ვინ არის შეტევაში ჩქარობს მწუხარებას აქ?
  ჯოჯოხეთიდან, ქვესკნელის მონსტრები!
  სულით ვიჭერ ქრისტეს,
  ეს გვაძლევს სიმშვიდეს, როგორც მეომრებს!
  
  ბრძოლებში აზრები არ ხუმრობენ -
  თქვენ უნდა შეაგროვოთ ისინი კალათაში!
  ჩვენ ყველანი ვართ ამხანაგები, მეგობრები,
  ეკლესიებისა და ბაღების მშენებლებო!
  
  აქ არის მონსტრები, ღორების ყვირილი,
  არსებებს არ დავთმობთ, იცოდე!
  ჩვენი მეომარი ყველაზე მაგარია,
  არა სკოლის ნახატი მერხზე!
  
  ერთად ვებრძოლოთ თავდასხმას
  გავარკვიოთ მიდგომა დედაქალაქთან!
  ჩვენ რაინდები ვართ ფოლადის ხმლით,
  მიუხედავად იმისა, რომ ჯაჭვის ფოსტა არ არის მაღალი!
  და ეს სიმღერა ძალიან გამამხნევებელი და გიჟურია. და ისინი სასიკვდილო ყუმბარებს აგდებენ ბრძოლაში.
  და, რა თქმა უნდა, გოგონებს აქვთ შიშველი, გახეხილი, მოხდენილი ფეხები.
  ორკებს ბოულინგის ქინძისთავებივით ისვრიან და ძირს აგდებენ.
  ერთ-ერთმა გოგონამ აიღო და ალისფერი ძუძუს ჯოისტიკის ღილაკს დააჭირა. და როგორ მიიღებს და ლუპანეტს. და აქ იმდენი მომაკვდინებელი ენერგიაა, სრული ნგრევა და ქაოტური ნახტომები და დენის მატება.
  ასეთი გოგოების წინააღმდეგ ორკების ბინძური ილეთები უბრალოდ უძლურია და სულ კუბოებში ყრიან.
  ელფმა გოგონამ ყვითელი თმით გაანადგურა თმიანი დათვები. თიბავდნენ თითქო კულტივატორით.
  და მისი შიშველი თითები განადგურების დესტრუქციულ ბარდას აგდებდა.
  და ასეთი ბარდა მძლავრი ასაფეთქებელი ნივთიერებით ღრიალებს და არღვევს საძულველი ორკების რიგებს.
  მაგრამ ეს შაგიანი დათვებიც სუნიან. და ეს მართლაც მაგარია. მაგრამ ორკები ცდილობენ გაარღვიონ ელფის პოზიციები ტანკში.
  ამიტომ გოგოებმა, ქვებზე შიშველი ფეხებით დაყრდნობილი, იარაღი შემოატრიალეს და დათვებს ტანკს დაუმიზნეს.
  აიღეს და მომაკვდინებელი ძალით გაურბოდნენ. და მათ ააფეთქეს ტანკი, რომელშიც ყავისფერი დათვები მიდიოდნენ.
  გოგოებმა იცინეს და მღეროდნენ:
  -და ბოროტი ორკები გაფრინდნენ მიწაზე,
  გოგოებისგან ნიკელის მიღების შემდეგ...
  ლამაზმანების თვალები ძალიან კაშკაშაა,
  და ისინი არ შევლენ უბედურებაში!
  ასე რომ, გოგონებმა შიშველი თითებით ერთდროულად ისროლეს ოთხი ყუმბარა. და მათ დაანგრიეს ორკების მთელი რაზმი.
  შემდეგ კი ორმა ელფმა თხლად უსტვენა. მათმა სასტვენმა იმოქმედა ყვავებზე, თითქოს ტვინს ურტყამდნენ. და რატო აიღეს ყვავები და დაღლილი?
  ისინი ძირს დაეცნენ და დათვების თავზე ნახვრეტები გაუკეთეს თავიანთი ძალიან ბასრი და ჯავშანჟილეტის წვერით. და მათ პირსინგი, ვთქვათ, სიტყვასიტყვით პირდაპირ, რამაც გამოიწვია ველური განადგურება. შემდეგ კი ასმა გოგონამ მაშინვე შიშველი ფეხის თითები პირში ჩაიდო და სტვენა დაიწყო.
  და ყვავის მთელი ღრუბელი, რომელმაც გონება დაკარგა, დაეცა და თავები გაუხვრიტა მათ, ვინც გომბეშოვით ცოცავდნენ კრუნჩხულ ორკებზე.
  . თავი No9.
  გოგოები საკმაოდ სასაცილოები არიან. და თუ ისინი დაიშლება, მაშინ ვერც ერთი ბეწვიანი არსება ვერ შეაჩერებს მათ.
  და ლამაზმანები მღერიან;
  ღრუბლები მოდიოდნენ სისხლისმსმელებისგან,
  ჯოჯოხეთი დედამიწიდან არც თუ ისე შორს გაჩნდა!
  გველი დაცოცავს შარვალ ჭიანჭველას,
  ღრუბლები სისხლით ანათებს!
  
  ტალღები ანათებენ, ჯოჯოხეთური ქარიშხალივით იფრქვევიან,
  და ის შეხვდება ყველაზე მამაცი გაბედულების არმიას!
  ჩვენ დავიცავთ ლამაზ ტკბილ ქალებს,
  ღირსნი ვიქნებით ჩვენი მამების ღვაწლისა!
  
  ჩემო მიწაო, რა მტკივნეულად კვნესოდი,
  მოწინააღმდეგემ ჭრილობის ასი კვალი დატოვა!
  მაგრამ მოდით გადავაგდოთ ორკები, როგორც კი კვარცხლბეკიდან გადმოვალთ,
  დაღუპული წლების ეპიდემია დიდხანს არ გაგრძელდება!
  
  და სიკვდილი უკვე თეთრდება ღრუბლების მიღმა,
  მაგრამ ჩვენი აზრები სამოთხეში მიიჩქარიან!
  მოდი, ყბადაღებული ბოროტმოქმედები მტვერში დავთრგუნოთ,
  და ვერმახტს გავანახევრებთ!
  
  ჩვენ არ ვიცით მშვიდობა და სიბერის ლპობა,
  ჩვენ ჩვენი წმინდა სამშობლოს შვილები ვართ!
  ყველაფერი ნათელი იბრძოდა დათვებთან,
  ჩვენ ვართ ამ ძლიერი ფესვების ყლორტები!
  
  და რა ბოროტი ბომბი აფეთქდა ძალით,
  რა გვჭირდება ამ ჭურვის აფეთქებისგან, ამ ჭექა-ქუხილისგან!
  ელფის მებრძოლებს ბევრი რამ შეუძლიათ,
  ფიურერისთვის კი ზევით ქვედა გახდება!
  
  ატყდა ჯოჯოხეთის ჯოჯოხეთი,
  მტაცებელი "ვეფხვის" ლულით მცოცავი კლდეზე!
  და მთელი დაღლილობა მყისიერად გაფრინდა ჩვენგან,
  მხიარული თამაშების დროა!
  
  ხელყუმბარა ხელში და სასიკვდილო სროლა,
  ვეფხვი ძლიერად მოხვდა სნეულში!
  და ფიურერი შევიდა ქვაბში თათრის ქვაბის ოთახში,
  რომ სამყარო ელფებს არ გაუმჟღავნოს!
  
  დათვი ირხევა გააფთრებული ზალპებიდან,
  აქ დროშა ფრიალებს ელფების რაიხსტაგზე!
  და მზე დაწვა სამშობლოზე,
  ორკ რაიხი ხომ მტვრად და ფერფლად გადაიქცა!
  ასე მღეროდნენ ელფები, ძალიან ლამაზად გააკეთეს. ისინი უაღრესად ლამაზები არიან, მათი წელი წვრილია და მუცელი ისეთი საოცარი. ელფების მუცლები შოკოლადის ფილებს ჰგავს და ეს მშვენიერია.
  აქაური გოგოები მშვენიერია. და ისვრიან ტყვიამფრქვევებიდან უზარმაზარი ინტენსივობით და უკიდურესი სიზუსტით. ესენი არიან გოგონები ელფების ოჯახიდან.
  ვთქვათ ისინი უბრალოდ სუპერ და ჰიპერები არიან . ეს არის შესანიშნავი ქუდები, რომლებთანაც უნდა გაუმკლავდეთ.
  ეს ის გოგოებია, რომლებიც შეაჩერებენ გალოპ ცხენს და არა მარტო ქოხში შედიან, არამედ ცეცხლმოკიდებულ სასახლეში.
  და შიშველი, გოგოური ქუსლებით ცეცხლებსაც დათრგუნავენ. თითი ამ გოგოებს პირში არ ჩააყოლოთ - დაკბენენ.
  მაგრამ კიდევ რა შემიძლია მათ პირში ჩასვა, რაღაც ბევრად უფრო მადისაღმძვრელი - გთხოვ. ამ მხრივ, გოგონები უბრალოდ სუპერები არიან. ისინი არიან ყველაზე დიდებული მეომრები, რომლებიც აჩვენებენ იმას, რისი გაკეთებაც ბევრ სხვა მებრძოლს არ შეუძლია.
  ასეთი მეომრები შეძლებენ ხარის რქების გატეხვას და დათვის კბილებს.
  ასეთ გოგოებს ვერავინ უმკლავდება. ვერც ერთი ურჩხული ვერ დაამარცხებს ასეთ ლამაზმანებს.
  ასე აიღეს გოგოებმა და ერთბაშად შეაფურთხეს. და მათმა შამფურმა ფრენისას განიცადა ტრანსფორმაციები და გადაიქცა ცეცხლის ფანტელებად.
  ორკებს ცეცხლსასროლი იარაღივით დაეცნენ. და მათ ერთდროულად დაწვეს თმიანი არსებების მთელი ბატალიონი.
  წითელმა ელფმა აიღო და იმღერა:
  - თეთრი ვიქნებოდი, მაგრამ სუფთა მაინც.
  ცივაც კი...
  მაგრამ, როგორც ჩანს, ორკი უწმინდური გახდა,
  და შავებში დამაფარა!
  გოგონამ კი აიღო და თვალებიდან ელვა გაათავისუფლა. და მან ეს გააკეთა უკიდურესად დამანგრეველი და დესტრუქციული გზით.
  ასე რომ, ელფმა, ორჯერ დაუფიქრებლად, აიღო და დააჭირა რაკეტის გამშვების ღილაკს ლალისფერი ძუძუს.
  და გაფრინდა სიკვდილისა და ნგრევის საბრძოლო ნაკადი.
  და გოგონამ დაიწყო სიმღერა;
  ძაფი გატეხილია
  გოგონები ბოროტი სიკვდილის წინაშე დგანან!
  და იცხოვრო -
  ბოროტი ორკი უნდა მოკვდეს!
  და მეომარმა აიღო და ენა გამოუყო.
  ელფების ოჯახიდან ჭაღარა თმიანი გოგონა ჭიკჭიკებდა და თქვა:
  ისინი იწვიან ბნელად და კოშმარულად,
  ბოროტი ორკის თვალები.
  თითქოს ამბობენ -
  თვალი ისევ მსოფლიოს!
  და მეომრები ისევ უსტვენენ...
  შიშით დახშული სახეებით ყვავები ორკებს თავებზე ეშვებიან და მუხის ხის ქერქში თითქმის კოდალასავით ჭრიან მათ.
  და გოგოები ღრიალებენ:
  Ერთი ორი სამი,
  გაანადგურე ყველა ორკი!
  ოთხი, რვა, ხუთი -
  მოკალი დათვები!
  ასე მიმდინარეობს ბრძოლა გოგონა დედოფლის მარია კოლესნიკოვას ჯარში. რომელიც ებრძვის დიდ და საშიშ ბოროტებას. მან მოახერხა დიქტატორის ბინძური კლანჭებიდან თავის დაღწევა და ახლა ახალ სხეულსა და როლშია. და ის ახორციელებს დიდ სასწაულებს და წარმატებებს, რომლებიც უბრალოდ გასაოცარია. გოგონათა გუნდი შეტევაზე გადავიდა. და ელფების წინამორბედმა და ელფების უფრო მცირე რაოდენობამ დაიწყო ზეწოლა ორკებზე, ამ შაგი დათვებზე.
  გოგოები შეტევაზე გაიქცნენ.
  ელფის მეომარმა ნარინჯისფერი თმით აიღო და მკერდის ალისფერი ძუძუს ჯოისტიკის ღილაკზე დააჭირა.
  დარტყმის ტალღა წავიდა. და ექოსკოპია ორკებისკენ გაიქცა. და ამან ერთდროულად დაფარა ისინი, ფაქტიურად მათ ძვლები დაანახშირა.
  მეომარმა ჩაიკივლა:
  - კობრას გაგიჟებული ნახტომებისთვის!
  და როგორ აიღებს და გაიცინებს. ეს ნამდვილად ქალები არიან - მოდით ვთქვათ, რომ ისინი სუპერები არიან.
  გოგონები უნდა აღინიშნოს, როგორც შესანიშნავი.
  ასე რომ, მათ შიშველი ქუსლებით ამოყარეს ნახშირის ყუმბარების მკვლელი ნაკადები.
  მათ ბევრი გაბრაზებული და ბეწვიანი დათვი დაანგრიეს. ამის შემდეგ გოგოებმა აიღეს და დაიწყეს სიმღერა;
  ვთხოვ, უფალო, რომ დღე არ გაქრეს,
  გოგონას მზერა მუდამ ახალგაზრდა იყოს!
  ისე, რომ ჩვენი რაინდი კლდეებზე მაღლა იწევს,
  ისე რომ ტბების საფარი კრისტალზე უფრო გამჭვირვალე იყოს!
  
  რა ლამაზი სამყარო შექმნა ღმერთმა
  მასში ვერცხლი შეჭამეს და ნეკერჩხალი ლალისფერი იყო!
  მე ვეძებ შეყვარებულს, ღმერთის იდეალს -
  ამისათვის მან ბრძოლებში გაანადგურა მტრები!
  
  რატომ არის ახალგაზრდა კაცის გული ასე მძიმე?
  რისი პოვნა სურს მას ამ სამყაროში?
  რატომ გატეხილია ნიჩა?
  როგორ მოვაგვაროთ დიდი პრობლემების აურზაური?
  
  მეც მინდა, ღმერთო, ბედნიერი ვიყო,
  იპოვე შენი ზეციური ოცნება!
  ისე, რომ იღბლის ძაფი არ გაწყდეს,
  ბილიკის ქვეშ ხაზის დასაყენებლად, ბალასტური ხაზი!
  
  მაგრამ რა უნდა ვეძებო ზომით სიყვარულის გარეშე,
  რომელი გოგოები შეიძლება იყოს უფრო ძვირი?
  ძნელია სისხლზე ბედნიერების აშენება,
  თქვენ შეგიძლიათ ბანაობა მის გასწვრივ მხოლოდ ჯოჯოხეთის ჯოჯოხეთში!
  
  განშორება ჩემთვის წამებაა
  ომი ისევ ისეთი კოშმარია!
  აქ მან ცხენს ფეხი აკრავში ჩააწყო,
  მიუხედავად იმისა, რომ ბოროტი ორკი, ჯალათმა ასწია ნაჯახი!
  
  წაართმევენ ჩვენს ქალიშვილებს,
  აწამებენ და სხეულებს ცეცხლით წვავენ!
  მაგრამ ჩვენ დავამარცხებთ ფიურერს,
  იცოდე, რომ ჩვენი ელფი არასოდეს მომკვდარა!
  
  მოდი დავქორწინდეთ ბოროტი ომის შემდეგ,
  მაშინ ბავშვები იცინიან!
  ისინი ყველანი სისხლის ნათესავები არიან ჩემთვის,
  ვნადირობ ცხიმიან თამაშზე!
  
  და მუხის ფოთლები ზურმუხტის მსგავსია,
  მან თქვა, რომ ბიჭმა შესანიშნავი სამუშაო გააკეთა!
  დაე შენი სინდისი კრისტალივით სუფთა იყოს,
  და ბალანსში მხოლოდ დადებითი იქნება რიცხვები!
  გოგოებმა მღეროდნენ და აჩვენეს თავიანთი კოლოსალური აზარტი და საბრძოლო პოზიცია.
  და რა თქმა უნდა, ერთ-ერთმა მეომარმა შლანგი მოიტანა. და დატვირთა ბენზინით. და როგორ აიღებს და გაუშვებს მკვლელ ნაკადს. ცეცხლის მკვლელი ცუნამი შემოვა. და მთლიანად წვავს ორკებს.
  და ეს მართლაც ძალიან მაგარია. ფაქტიურად ტოტალიტარული ნგრევა ხდება.
  ამას ვერც ერთი გოგონა ვერ გაუძლებს, როგორც ელფის ენით რაღაც ძალიან ტკბილი, გემრიელი და მადისაღმძვრელი ლილვა.
  და ამავე დროს, წადით და დაწვით ორკის თავი .
  ისე დაწვით მიწაზე . და მტერს ძვალიც არ დაუტოვო.
  ასე იქცევიან ხოლმე გოგოები. ისინი კი კბილებს შიშვლებენ და კობრა-გველივით აჩვენებენ თავიანთ ხასიათს.
  მეომრები, რომლებიც დაანგრევენ ნებისმიერ ჯარს. და თუ მოინდომებენ, შეუძლიათ ფარცხონ.
  წარმოიდგინეთ, რა მოხდებოდა, თუ ათასი ელფი ერთდროულად გამოუშვებს გაზებს? ვთქვა რა იქნება?
  აუ, ძალიან მაგარი იქნება, ალბათ ზეცამ შეუშლის ხელს ამის გაკეთებას. მაშინ ორკების თავებზე ყვავები წვიმს. ისინი დაეცემა და დაამტვრევენ თავის ქალებს, რაც აჩვენებს ყველაზე მკვლელობას სამყაროში.
  და გოგონებმა კვლავ დაიწყეს სიმღერა მათი ველური გაბრაზებითა და ვნებით და მათი მარგალიტის კბილები სარკესავით ანათებდა.
  კოშმარი ყოველთვის გველივით მოდის
  თქვენ მას არ ელოდებით, მაგრამ ის კარებში გადის!
  თქვენ ბედნიერი ხართ, გულუხვად იკვებება ოჯახი,
  თქვენ არ იცით, რომ არსებობენ ადამიანები, რომლებიც მხეცები არიან!
  ახლა დაიწყო აზარტული ურდოს დარბევა,
  თათრები ისრებს გვიყრიან!
  მაგრამ ჩვენ დავიბადეთ მამაცი საქმისთვის,
  და ჩვენ გავუძლებთ სასტიკ დარტყმებს!
  
  არავინ იცის, არის თუ არა ღმერთი კეთილი
  კაცი ისეთი სასტიკი გახდა!
  სიკვდილი უკვე აკაკუნებს ზღურბლზე მუშტით -
  და ვეზელბუბმა სიცხისგან რქები გამოყო !
  
  დიახ, ეს უძველესი წინაპრების დროა,
  რაშიც ძალიან მაგრად შევედით!
  ეს არ იყო ჩემი ოცნება,
  ჩვენ არ წავედით აქ, შორეულ მთებში!
  
  მაგრამ თუ ჯოჯოხეთში ხარ
  უფრო სწორად, ტკივილის, მონობის, ბრძოლის სამყაროში!
  მე მაინც ვინარჩუნებ იმედს
  ნება მიეცი შენს გულს ამ რიტმებში ცემა!
  
  მაგრამ განსაცდელები ჩვენი ჯაჭვია,
  რაც არ მისცემს ფიქრებს მარტივად!
  და თუ საჭიროა, უნდა გავუძლოთ,
  და თუ იყვირე, მაშინ ფილტვების მთელი ძალით!
  
  ის არის პოეტი და თაღლითი,
  მაგრამ არა ცხელ სამხედრო სფეროში!
  სამშობლოს ბოროტი მტრები დაიღუპებიან,
  სწრაფად და უსასყიდლოდ დაკრძალავენ!
  
  ახლა აიღე და თაყვანი ეცით ქრისტეს,
  გადაჯვარედინ, ხატის სახეს ამკოცნი!
  მე მჯერა, რომ ხალხს სიმართლეს ვეტყვი,
  უფალი ჯილდოდ მოგვცემს პეკულიურ მემკვიდრეობას!
  გოგოები კარგად მღეროდნენ. მათი ხმები ისეთი კაშკაშა და კაშკაშაა. და სრული ხმით.
  სიმღერის შემდეგ კი გოგოების მთელი ბატალიონი აფრინდა და ფარები გამოუშვა. ისინი სვეტად ადგნენ და ყვავის ღრუბლისკენ გაეშურნენ. წაიყვანეს და თავს დაესხნენ.
  ამან დაიწყო ყვავების დახრჩობა და ისინი ფაქტიურად ახრჩობდნენ და ირხეოდნენ, კისერზე მარყუჟი მიიღეს.
  და იმდენი ყვავები დაეცა. და მათ ორკების თავების ზემოდან გაიჭრა. დათვებმა გამოუშვეს ყავისფერი სისხლის შადრევნები. ბარდასავით დაარტყეს.
  გოგოებმა იცინეს. და აჩვენეს ენები. თვალი ჩაუკრა მათკენ მიმავალ არსებებს.
  ერთ-ერთმა გოგონამ აჩუქა:
  - ორკები არ ჰგვანან ადამიანებს,
  ორკები, ეს ორკებია...
  თუ ის ბეწვიანია, მაშინ ის ბოროტმოქმედია,
  გოგონას ხმა ძალიან ნათელია!
  და თვალი ჩაუკრა მეგობრებს.
  მეომრებმა მაშინვე იგრძნეს თავდაჯერებულობა. და მათი კბილები მთის მწვერვალებივით ბრწყინავდა. ან იქნებ ეს არის მარგალიტი და ზღვის საგანძური.
  გოგოებმა იცინეს და მღეროდნენ:
  ო, ზღვა, ზღვა, ზღვა, ზღვა,
  ბიჭები ღობეზე სხედან!
  ორკები დაინახავენ მწუხარებას,
  ნაძირლები ყველა მოკვდებიან დაშლის დროს!
  და მეომრები აიღებენ და სასტვენს. ამჯერად ორკებს თავებზე არა მარტო ყვავები, არამედ სეტყვაც დაეცა. და მათ ფაქტიურად დაამტვრიეს დათვების თავის ქალა.
  ასე აიღეს ელფმა გოგოებმა ამ სუნიანი დათვების ორკები. და აღმოჩნდა ძალიან მაგარი.
  და როცა ლამაზმანებმა დაიწყეს სიმღერა, ეს იყო სუფთა ქაოსი;
  ცა არის ვარსკვლავების ნიმუშიანი ხალიჩა,
  მთვარე მთებს გაანათებს!
  მთის ნაკადი მიედინება ქვემოთ,
  ცქრიალა ოქრო კაჟებზე!
  
  დედა ელფის უბრალოება,
  სოფლები სავსე და კომფორტულია!
  ქალწულებმა სიხარულით შესძახეს,
  მრგვალი ცეკვავით მიდიან სათიბზე!
  
  უბედურება მოვიდა, ომის მოხუცი ქალი,
  გაშიშვლებული კბილები - ჭურვების გრიგალი!
  განადგურება ორკებთან ერთად ჩქარობს,
  შენი ამხანაგი ბრძოლაში დაიღუპა!
  
  შენ თვითონ ისევ ბიჭი ხარ -
  სამხედრო აღრიცხვისა და გაწვევის ოფისმა არ მისცა შუქი!
  მაგალითად, თქვენ არ გაქვთ საკმარისი დამატებითი წლები,
  ქვეყანამ უნდა დაიცვას თავისი შვილები!
  
  ის ფრონტზე გაიქცა ყოველგვარი ჯავშნის გარეშე,
  სიკეთისა და სინათლის მოსატანად!
  რათა ორკებმა არ ჩამოართვან მათ ნება,
  რათა ჯაჭვებით არ შეხვდეს გარიჟრაჟს!
  
  ჩემს მეგობარსაც არ ეძინა,
  მან მოახერხა გათავისუფლება - ის მებრძოლია!
  ჩვენ ჩამოვაგდებთ ორკებს მათი კვარცხლბეკიდან,
  დაე, ეს ფიურერის დასასრული იყოს!
  
  ძნელია ბრძოლა, ტკივილი და შიმშილი,
  გოგო ფეხშიშველი ზამთარში!
  ვიტანთ მწარე სიცივეს ნაცარში,
  ზოგჯერ ჩვენ ვჭამთ იგივე ქერქს, როგორც არყის ხეები!
  
  და მტერი დაფრინავს თვითმფრინავებით,
  როგორც ჯოჯოხეთის ურჩხული "ვეფხვი" ღრიალებს!
  ბოროტი მგლისგან დაბადებული დათვი
  ტანკებიდან ცეცხლსასროლი იარაღი გამოდის!
  
  შიშველი ფეხების გასათბობად
  რა გალურჯდა თოვლში!
  გოგონამ გზა აირჩია
  სადაც ფერფლმა ქარბუქი დააბნელა!
  
  მაგრამ ჩვენ წინააღმდეგობა გავუწიეთ - სიცივისგან მოშორებით,
  ბიჭი და გოგო წინ!
  ჩვენ დავამარცხებთ იუდას ღიმილს,
  რუსეთი ორკების სიბნელეს ქვიშაში წაშლის!
  
  თინეიჯერების ქუსლები ციმციმებს
  თოვლმა მსუბუქი კვალი დატოვა!
  ყინვა სულაც არ არის ადვილი ასატანი,
  ფეხშიშველი სირბილი გვათბობს!
  
  და ბოროტ ორკებს არ აქვთ უფლება,
  სიცივისგან ღრიალებენ!
  ასეთი ძლიერი ძალა
  ჩვენი ელფის რაინდი ძალიან მაგარია!
  
  მათ უკან გადააგდეს ტალღა ჯოჯოხეთიდან,
  ახლა ფეიროპა წინ არის!
  ასეთია წმიდა ჯარისკაცის ბედი,
  იყავი სამუდამოდ ერთგული ელფის!
  ვთქვათ, ეს გოგოები სუპერები არიან. მათში იმდენი მღელვარება და ცეცხლია. გოგონების მსგავსად წითელი ლენტებით. და ლამაზმანები ყოველთვის ფეხშიშველები არიან.
  მეომრები ორკებს საფუძვლიანად დაესხნენ თავს. მათ ძალიან უყვარდათ ეს ტექნიკა, როცა შიშველი თითებით მტერს განადგურების და სიკვდილის ბარდას ესვრით.
  შენ კი დათვებს დახეულ ნაჭრებად და კატლეტებად ჭრი. და რომლებიც ასე შემწვარი და გემრიელია.
  გოგოები კი წერენ მოახლოებულ დათვებზე. და მოდი, ელფების ორკებს ნაღმტყორცნებით დავარტყით.
  და უნდა აღინიშნოს, რომ ლამაზმანები ამას უკიდურესად ეფექტურად აკეთებენ. და მათი აგრესიულობა ასევე შერწყმულია უკიდურესად გლამურულ და ლაღი მადლთან.
  მეომრებმა აიღეს ორკები და განაგრძეს ტოტალიტარული განადგურება.
  აქ გოგონები იყენებდნენ ლალის ძუძუს. დაჭერით კლავიშებზე, რომლებიც ააქტიურებენ ცეცხლმსროლელებს.
  და აიღეს და მაშინვე დაფარეს ორკების ბატალიონი. და მართლაც აიღეს და დაწვეს მიწაზე .
  ეს გოგოები აქ არიან. და საჭიროების შემთხვევაში, ენები გამოყენებული იქნება უშუალოდ მათი დანიშნულებისამებრ. და ასეთი ენების დანიშნულებაა მამაკაცებისთვის სიხარულის მიცემა. და აჩვენე შენი მშვენიერი და აგრესიული ტემპერამენტი.
  ასეთი გოგოები არ არსებობენ, თუ მოძრაობენ, დათვები ნამდვილად არ შეანელებენ.
  ასეთ დიდ მიღწევებს აჩვენებენ.
  გოგონებს კი შეუძლიათ ვიოლინოზე დაკვრა დიდი ცერემონიის გარეშე.
  ესეც ძალიან კარგი ტექნიკაა.
  გოგოებმა ვიოლინოზე დაკვრა დაიწყეს. და ამავე დროს მშვილდებს შიშველი თითებით უჭერდნენ. და უკრავდა ბრწყინვალე და მომხიბვლელი მუსიკა. და ეს უბრალოდ შესანიშნავია.
  შემდეგ კი გოგოებმა აიღეს და დაიწყეს სიმღერა;
  მე მჯერა ჩემი წმინდა სამშობლოს,
  ამ ჭეშმარიტებას შეუძლია ხსნა მოიპოვოს!
  ჩვენ დავიცავთ ჩვენს შვილებს ბოროტებისგან -
  მტერი ჩვენგან მოვა, დამიჯერე, შურისძიება!
  
  ხაზინადარივით ურტყამს ,
  და ხელები დაიღალა ბრძოლაში, მათ არ იციან!
  ჩვენ ვართ სამშობლოს საიმედო ფარი,
  დაიცვა ადგილი სუფთა სამოთხეში ბოროტებისგან!
  
  უკან დახევა, დარტყმა და ხელახლა გაშვება - დარტყმა,
  ასეთია გზის ბედი, ვაი, ჯარისკაცს!
  სანამ ერთი ბოროტმოქმედი მაინც ცხოვრობს,
  გაასუფთავეთ თქვენი ავტომატის ლულა და წინა სამიზნე!
  
  თქვენ უნდა იბრძოლოთ, თუ ზღაპარი სამყაროა,
  ზოგჯერ ყვირილის მიტოვება შეიძლება!
  მაგრამ ჩვენ ვიცავთ ჩვენს პატივს სამშობლოს,
  თუმცა ხანდახან გვამების გროვაა!
  
  ჩვენ დავიბადეთ, გაგვიმართლა ქვეყანაში -
  რომელშიც ყველას შეუძლია გახდეს გმირი!
  რაშიც ხალხს და შემდეგ საკუთარ თავს,
  ყველაზე ძლიერი და მამაცი მეომარი!
  
  ახლა კი ჩვენ ვიყვირებთ - წინ,
  შტურმით აღსავსე რედუქტები, ძლევამოსილი ციხესიმაგრეები!
  ისე რომ არ მოხდეს, თითქოს გონება იტყუება -
  ჩვენ გავანადგურებთ ღრუბლებს თვითმფრინავებზე!
  
  რა თქმა უნდა, შეგიძლიათ პირდაპირ ჯოჯოხეთში წახვიდეთ,
  რადგან ყველა გზა ბალახს ჰგავს და თესავს ღორს...
  მაგრამ იქაც კი მებრძოლების პირები ურტყამს,
  და ბომბები ცვივა თვითმფრინავების მუცლიდან!
  
  და რა არის ჯოჯოხეთი ელფ მებრძოლისთვის?
  კიდევ ერთი ტესტი!
  ჩვენ ვიბრძოლებთ ბოლომდე -
  ავისრულოთ ღვთის ჭეშმარიტი სურვილი!
  
  და ჩვენ დავამარცხებთ ტროლებისა და ღოლების ბანდებს,
  მოდი მივაღწიოთ იმ ადგილს, სადაც დედამიწა არის ედემი!
  არწივი ბოლოს მოუღებს საზიზღარ ყვავას,
  პატივი და რწმენა მიგვიყვანს მიღწევებამდე!
  
  ცხოვრება იფეთქებს ქარიშხლიანი ნაკადით,
  რაც ქრისტეს სთხოვეს, ახდება!
  მადლი მოედინება ჩანჩქერების ნაკადივით,
  დედა ელფიას სადიდებლად!
  გოგონები ერთდროულად მღეროდნენ და უკრავდნენ ვიოლინოზე. და მუსიკა ისე ჟღერდა, ლამაზად და მოციმციმე. და ის გავრცელდა ფაქტიურად მთელ ცაზე.
  ყვავები კი, გონება დაკარგულები, გაბრუდნენ და ორკებს თავები გაუხვრიტეს.
  გოგონები კი გაუგებარი ენერგიით მოქმედებდნენ. მათში ჰიპერპლაზმის ნაკადები მოედინებოდა.
  ან შესაძლოა მაგოპლაზმაც, რომელიც გოგოებმა განსაცვიფრებელ და მკვლელობაში ასახეს.
  მეომრები კბილებს აშლიდნენ, შემდეგ კი კბილთა ზედაპირიდან გამოსცემდნენ სხივებს, რომლებიც აბრმავდნენ ორკებს და თვალებიდან სისხლდენას აძლევდნენ. და ისეთი გაუგებრად მაგარი და მაგარი აღმოჩნდა.
  მეომრებმა კვლავ დააჭირეს ღილაკები ლალისფერი ძუძუს. და მათ მტერს დაარტყეს ვულკანების კოლოსალური, დამანგრეველი ძალის ცეცხლოვანი ამოფრქვევები.
  და ეს ყველაფერი რეაგირებს და იწვის. და აფეთქებენ დათვების ტანკებს. და ცეცხლმოკიდებული ცეცხლის ნაკადები დნება პუტინის იმპერიის მანქანებს.
  გოგონები, უნდა ითქვას, რომ უბრალოდ მშვენიერები არიან და საბრძოლო სულისკვეთების ისეთ შესანიშნავ დონეს აჩვენებენ, რომ ვერავინ გაბედავს მათ რაიმე სისულელესა და უხამსში დადანაშაულებას.
  ასეთ გოგოებზე ამბობენ: თქვენ უბრალოდ ქალღმერთები და სუპერები ხართ!
  ისევ აიღეს და დიდი ენთუზიაზმით დაიწყეს სიმღერა;
  ჩვენს ელფიაში ქალები არიან,
  რატომ მართავენ თვითმფრინავს ხუმრობით?
  რა არის ყველაზე ლამაზი სამყაროში -
  ეს მოკლავს ყველა მოწინააღმდეგეს!
  
  ისინი გამარჯვებისთვის დაიბადნენ
  ელფის განდიდება მთელ მსოფლიოში!
  ყოველივე ამის შემდეგ, ჩვენი ძლიერი ბაბუები,
  სასწრაფოდ შეიკრიბნენ მათთვის ჯარი!
  
  გიგანტები დგანან მანქანასთან,
  მათი ძალა ისეთია - ყველას ამსხვრევიან!
  ჩვენ სამშობლოს შვილები ვართ, ერთიანი -
  ჯარისკაცების რიგი მიდის!
  
  ტანჯვა ვერ დაგვარღვევს,
  ბოროტი ნაპალმის ცეცხლი უძლურია!
  სადაც ჩირაღდანი იწვოდა...
  ყურადღების ცენტრში ახლა ჩართულია!
  
  ჩვენს ქვეყანაში ყველაფერი ჩირაღდანია,
  მანქანები, გზები, ხიდები!
  და გამარჯვებები მღერიან სიმღერებში -
  ჩვენ ვართ სინათლის ფალკონები - არწივები!
  
  ჩვენ გაბედულად განვადიდებთ სამშობლოს,
  მოდით წაგიყვანოთ ციცაბო მწვერვალებზე!
  ჩვენ ვართ პიონერები კოსმოსში -
  და ბოროტ ორკებს კისერი მოვტეხოთ!
  
  მოდი, დავიჭიროთ მარსიდან ყველა ქვეწარმავალი,
  გავხსნათ გზა კენტავრისკენ!
  ჩვენ ვიქნებით, ვისაც გვეშინია მტაცებლის,
  და ვინ არის კეთილი და პატიოსანი სიყვარულისთვის!
  
  ელფია ყველაზე ტკბილი ქვეყანაა,
  მასში არის რაღაც საამაყო, დამიჯერე!
  არ არის საჭირო სისულელეების ლაპარაკი...
  იყავი ადამიანური და არა მხეცი!
  
  მოდით მივაღწიოთ სამყაროს საზღვრებს,
  იქ ავაშენებთ გრანიტის ციხესიმაგრეს!
  და ვინ დაკარგა მონანიება,
  ვინ ჩქარობს სამშობლოს ცემას!
  
  რა არის შემდეგი - პატარა ფანტაზია
  მაგრამ მერწმუნეთ, ჩვენ აღვადგენთ მკვდრებს!
  ჩვენ სიკვდილის ნაკბენს ჯოხით მოვიშორებთ,
  უკვდავი ელფის სადიდებლად!
  ასე მღერიან გოგოები და მათი ხმები ერთ ბოთლში ბულბულებს, შავთვალებს და ცეცხლოვანებს ჰგავს. ვთქვათ, ეს გოგოები უბრალოდ სუპერ და ჰიპერები არიან .
  და ისინი მღერიან ძალიან შემაშფოთებლად და ლაღი.
  ეს ის ლამაზმანებია, რომლებსაც თუ რამეს აიღებენ, მაშინ ვერც ერთი ორკი ვერ იპოვის საკმარისად.
  გოგონები კი დათვებს სათამაშოდ ანადგურებენ. შემდეგ კი ელფის პილოტები ჰაერიდან შემოფრინდნენ. და ღილაკებს ფეხის შიშველი თითებით აჭერენ. და სცემეს აგრესიულ ბეწვიან არსებებს.
  ციდან გოგონამ რაკეტა ესროლა ბეწვიანი ორკების გროვას. ისინი ააფეთქეს და დაწვეს, რის გამოც გადამწვარი ხორცის ნაჭრები სხვადასხვა მიმართულებით ცვივა. და რომელიც იწვის და რეალურად ეწევა.
  ეს გოგოები არიან, აღშფოთებული და დამანგრეველი. მათში ისეთი ძლიერი გულია დამალული. რა მოხდება, თუ ისინი აიღებენ და იმღერებენ და კბილებს აჩვენებენ, მაშინ ორკების არმიაც კი ტროლებთან ალიანსში ვერ გაუძლებს მათ წინააღმდეგობას. ტროლები კი ბევრად უფრო ნიჭიერი და გადამწყვეტი მებრძოლები არიან.
  გოგონები კი ისეთი კოლოსალური და ძლიერი მეომრები არიან, უბრალოდ კოსმოსური ცვალებადი და მუდმივი.
  მეომრებმა აიღეს და აუფეთქეს გოგოებს ლოყები და ორჯერ დაუფიქრებლად, ფილტვებში გაცურდნენ .
  . თავი No10.
  შემდეგ კი მართლაც მომაკვდინებელი და დამანგრეველი ტალღა მოვიდა, რომელიც ორკებს შეეჯახა. და რამდენი ბეწვიანი არსება დაყარეს ერთდროულად.
  რის შემდეგაც გოგონებმა დიდი სიხარულით და კოლოსალური ენთუზიაზმით დაიწყეს სიმღერა;
  სიმღერის მარტივი ლექსი
  რას ვმღერი ამ სევდიან სამყაროზე!
  ვცდილობ ჩემი სულით შევიცნობ ქრისტე,
  რათა ჯოჯოხეთი და ხრწნა არ შეეხოს სხეულს!
  
  ჩემი სამშობლო ჩემთვის ძვირფასია,
  თუმცა ხანდახან საყვედურობენ მათ!
  რომ ვერ ვიპოვე ადგილი ჩემთვის,
  როცა ვეზელბუბმა ხალხი ჯოჯოხეთში გაგზავნა!
  
  რა შეიძლება იყოს უფრო საშინელი, ვიდრე დედამიწის განადგურება,
  როდის ტირის სიმები გლოვისას?
  როცა ბოროტმოქმედი იცინის, ის ჭამს წარმატებას,
  მაგრამ იქნება ძალა - იცოდე, რომ გაღვიძებულია!
  
  მე ვუპასუხებ ბოროტ რასას შემდეგ პასუხად:
  ჯანდაბა, ღმერთები არ გატეხენ შენი სამშობლოს სულს!
  და ყველა მებრძოლის ბედი განდიდდება,
  ჩვენ ჯარისკაცების არმია ვართ: არწივები თამაში არ არის!
  
  იცოდე, რომ ჩვენი ნება ძლიერია როგორც ყოველთვის,
  ჩვენ მუშტი მხარზე გავაერთიანეთ!
  და მიზანი, რომლისკენაც მივდივართ, უკვე ჩანს,
  მტრის ფერფლს ასკვნის ვარსკვლავური ხომალდი!
  
  ზოგჯერ ძნელია პალასის გაგება,
  კაპრიზულია, ეშმაკებს კარტ ბლანშს მისცემს!
  და როგორც ჩანს, ეს იყო დიდი ხნის წინ ...
  როცა ბოროტების საზიზღარი ორკი შუაზეა გახლეჩილი!
  
  რა თქმა უნდა, პრობლემების მთელი ტყე გვაქვს,
  რამდენი სამყაროა სამყაროში?
  მაგრამ ამ მიზეზით აღდგა ღმერთის უზენაესი,
  ისე რომ ადამიანს საჩუქრების გროვა ჰქონდეს!
  
  ელფი კვლავ გახდება ზესახელმწიფო,
  სამყარო გვიჩვენებს გზას ბედნიერებისა და სიყვარულისკენ!
  აღარც ცრემლები და სისხლი აღარ გადმოვა,
  და შენს გულში ინახავ ნებას და სიბრძნეს!
  გოგოები ძალიან სულიერად მღერიან. მათ სურთ დამატებითი გამარჯვებები და ზღაპრული გამონათქვამები. მათი კოსმოსური ტოლერანტობა უბრალოდ საშინელია. და მეომრები აჩვენებენ თავიანთ უმაღლეს აერობატიკას და უზარმაზარ დამანგრეველ ეგოს.
  ელფი ჭრელი თმით ჭიკჭიკებდა:
  Ერთი ორი სამი,
  თქვენ ანადგურებთ ორკებს...
  ოთხი რვა ხუთი -
  ჩვენ სათამაშოდ არ მოვსულვართ!
  და ისევ გოგოები უსტვენენ, იმდენად, რომ გაოგნებული ყვავების მთელი ღრუბლები წვიმს ორკების თავებზე.
  მარია კოლესნიკოვა აგრძელებდა ბრძოლას ელფების თავისუფალი და ბედნიერი ცხოვრების უფლებისთვის.
  ბოროტმა დათვებმა არ უნდა მოახდინოს ზეწოლა და გაანადგურონ ისინი. არა, გოგო-დედოფალი ოსტატურად და რაციონალურად ხელმძღვანელობდა ჯარს. და ბრძოლები უფრო და უფრო წარმატებულად მიმდინარეობდა გლამურული ხალხისთვის.
  ელფები განაგრძობდნენ გმირობას ორკებთან ბრძოლებში. ომისადმი დიდი სიყვარულით მოქმედებდნენ.
  გოგონებმა მტერს ძალიან დამანგრეველი და მკვლელი ჭურვები გაუგზავნეს.
  და ორკებს ისე ურტყამდნენ, თითქოს სამიზნეები იყვნენ სასროლეთზე. მეომრები იყვნენ დაჟინებული და უკიდურესად აგრესიულები, აჩვენებდნენ კბილებს და მგლების კბილებს.
  სცადეთ ამ გოგოებთან კამათი. კუზკას დედას გაჩვენებენ.
  მეომრები ორკებს უკრავდნენ და გვამების მთელ ბორცვებს ავსებდნენ. და ისინი ასევე იყენებდნენ ალისფერი ძუძუს, ისევე როგორც გადამწიფებული მარწყვი.
  აქაური მეომარი უაღრესად ლამაზი იყო პოლკა წერტილოვანი თმით.
  და ამ ელფმა აიღო იგი და დაარტყა შიშველი თითებით და დაამარცხა ორკების მთელი ოცეული.
  რის შემდეგაც მეომარმა კვლავ დაიწყო სიმღერა;
  რა ძნელია ჩვენი მიზნის გაგება,
  ვიყოთ ამაყი ერი, რომელიც ყველას სამოთხეში მიჰყავს!
  თაობის ბედნიერი არჩევანის გასაკეთებლად,
  ზელენსკი წინ წაიწია ბრძოლაში ოცნების მარშით!
  
  ომი ჯოჯოხეთის ქარიშხალივით მოვარდა...
  სად იყო ქოხები, ფერფლი, სისხლი და კვნესა!
  მაგრამ მხოლოდ სიდიადე გჯეროდეს დასაწყისის -
  შეიძლება ადამიანი ამაღლდეს უფრო მაღლა!
  
  მერწმუნეთ, სამშობლო ჩემთვის ყველა სხვაზე ძვირფასია,
  ის არის ზამბარა, რომელიც კრისტალზე უფრო სუფთაა!
  როგორც ყველაზე ნაზი გოგო საწოლზე -
  მინდა მიყვარდეს ნოემბრის დიდება!
  
  ქარიშხალი არ არის დამაბრკოლებელი ჩემი სამშობლოსთვის,
  ის არის დაუსრულებელი, მშფოთვარე ოკეანე!
  მნიშვნელოვანი ეტაპი ისტორიაში -
  ისტორიული რომანი დაიწერა!
  
  ბევრი უნდა იბრძოლო
  მაგრამ ბედნიერების სხვა გზა არ არსებობს!
  ასე რომ, აიღე საწოლი კუბოდან -
  ან იქნებ ანანასი ლანჩზე!
  
  აქ, ჩინეთის მანჯურიულ სტეპებში,
  რა უნდა ვეძებოთ უცხო ქვეყნებში ასე!
  ყოველივე ამის შემდეგ, გამარჯვების დღე მაისშია,
  მინდა ვნახო ჩემი ძვირფასი წინაპრები!
  
  მაგრამ იცოდე, რომ სამშობლოს მოვალეობა ყველაზე მნიშვნელოვანია,
  ეს არის დედამიწას გულმოდგინედ ემსახურო!
  წადი წმინდა კაშკაშა მიზნისკენ,
  არბატის გამაგრილებელი გასაკეთებლად - ბრაიტონი ბიჩი!
  
  ჩვენ ვართ ელფის სამშობლოს მეომრები,
  რომელიც მთელი გულით გვიყვარდა!
  თქვენ ვაჟკაცურად ჭრით ყველა მოწინააღმდეგეს,
  ყველა ქვეყნის დედის, ელფიას სადიდებლად!
  გოგონა საოცრად და მაგრად მღეროდა. და მისი სიმღერები მოქცევის ტალღას ჰგავს, რომელიც მიედინება და მძვინვარებს.
  მეომრები შიშველი თითებით აჭერენ ღილებს. და ისინი იყენებენ რაღაც უკიდურესად შოკისმომგვრელ და დესტრუქციულ. და ისინი ათავისუფლებენ კოშმარული და გამჭოლი ელვას.
  აქ არის ელფი ამხედრებული ტანკზე. და მას შიშველი მკერდი აქვს ლალისფერი ძუძუს. და ასეთი მშვენიერი და მებრძოლი მეომარი.
  და ის ამსხვრევს ორკებს შემდგომი შეფერხების გარეშე. აქ მან მტერს ფეხის შიშველი თითების დახმარებით ესროლა. და ორკების მანქანას გაუხვრიტა. და მან ცეცხლი წაიღო და დაიწყო საბრძოლო ნაკრების აფეთქება. და იყო იმდენი ნგრევა. მეტალი კი ყოველგვარი ვარიანტისა და ცერემონიის გარეშე იწვის და იშლება.
  გოგონა ჭიკჭიკებდა. და ისევ მან ესროლა მტერს ჯოისტიკის ღილაკზე ალისფერი ძუძუს დაჭერით. და მუშტი დაარტყა ბეწვიან დათვს.
  და მან დაიკივლა:
  - ჩვენი მკვლელი ტანკი,
  ის უბრალოდ ხვდება ნიშანს!
  მისმა პარტნიორმა თვალის ჩაკვრით და ჭიკჭიკით უპასუხა:
  - ჩვენს ტანკებს ჭუჭყის არ ეშინიათ,
  ჩვენ ელფებს გვიყვარს ბრძოლა!
  მეომრებმა აიღეს და ისევ მეორად უმღერეს;
  ჩვენ გვჭირდება ჩვენი მიმზიდველი სილამაზის სამყარო -
  გულით მოიყვანე გონებაში!
  თქვენი ოცნებების ასრულებისთვის,
  ასე რომ, სიბნელე არ მართავს ელფებს!
  
  უცხოპლანეტელი შემოიჭრა დედამიწაზე,
  გველის დათვებმა პირი გააღეს!
  ცეცხლმსროლელებმა სითბო გამოუშვეს,
  სიცხისგან შეიძლება ოჯახი მოკვდეს!
  
  ბრძანების შემთხვევაში ბაღდადსაც ავიღებთ,
  პუტინი პასუხს აგებს ბოროტი ცხოველმყოფელობისთვის!
  და ელფაგრადი არასოდეს დაეცემა -
  ბავშვებმა არ უნდა დაინახონ საჭიროება და ობლობა!
  
  ელფი დადგება, ყველას სჯერა სამუდამოდ -
  ის არ დაიხრჩობა სიბნელეში სისხლის ზღვაში!
  ძლიერი იქნება, იცოდე რაინდის ხელი,
  ნამგალი ძლიერი ჩაქუჩია - უკვდავი ნიშნები!
  
  რატომღაც ჩონჩხი კბილებს აშორებს სიბნელეში,
  მთვარე ბრილიანტებში ფელუკასთან ერთად გაიფანტება!
  იქნება, იცოდე სამოთხე ცოდვილ დედამიწაზე,
  ისე, დაშორების პაემანი არ იქნება!
  
  სამშობლო არის ნაკადი, რომელიც მიედინება მთებიდან,
  სუფთა წყლები არყის წვენით!
  ჩვენ ორკლინში დავამარცხებთ მტერს,
  აგრესია პუტინს უკუშედეგს მოუტანს!
  
  ღმერთო, ლოცვით მოგმართავ,
  ძვირფასო, დაუთმეთ ერთი წუთი სასაუბროდ!
  გააკეთე ისე, რომ ერთბაშად მსუბუქი გახდეს ბედში,
  შენს ვაჟებს გაუწვდი ხელს!
  
  და ღმერთმა უპასუხა ნაცრისფერი ღიმილით:
  თუ გინდა კომუნიკაცია, მაშინ იყავი ჩემი მორჩილი!
  მე დაგეხმარები შენს ოცნებებთან შერწყმაში -
  და ნება მიეცით თქვენს შვილებს გუბეებში ჩაფრინდნენ!
  
  მაგრამ დაივიწყეთ დაღლილობა
  ამოიღეთ სისუსტე და კარმაზე მითითებები!
  ჩვენი ქრისტიანული მართალი გზა,
  ეს არის სამშობლოს მსახურება ყაზარმებში!
  
  აი ისევ იძულებითი მსვლელობა, ბრძოლა-ომი,
  სასტიკად ბოროტი ორკები შეტევისას გაანადგურეს!
  ყოველივე ამის შემდეგ, წმინდა ქვეყანა უსაზღვროა,
  ჩვენი უსაზღვრო დიდი ელფი!
  
  რა არის ჩემი პასუხი, დამიჯერეთ, ეს ასე მარტივია,
  პატრონისთვის ტკივილი სიამოვნებაა!
  თუ შეტევაზე ცრემლების გარეშე წახვალ,
  ეს ნიშნავს, რომ თქვენ მიიღებთ პატიებას ღვთისგან!
  ელფების ოჯახის გოგონები ძალიან ლამაზად და ხმამაღლა მღეროდნენ. და მათ აქვთ შესანიშნავი ხმები, რომლებიც მხოლოდ ედემის ყველაზე მაგარ და დიდებულ ფრინველებს შეედრება.
  ასე მღერიან და საოცრად მოქმედებენ. და ამ მეომრებში არის ენერგიის ნაკადები და გაბრაზებული ტემპერამენტი, გასხივოსნებული მებრძოლების ძალიან მკაცრი ფორმით.
  სხვათა შორის, გოგოებს ძალიან სასიამოვნო და სექსუალური სუნი აქვთ. მათი სუნი უდიდეს სიამოვნებას მოაქვს და ის უბრალოდ მშვენიერია. უფრო ლამაზი გოგოები არ არსებობენ.
  და მათი ენები ისეთი მოხერხებული და მოხერხებულია. ისინი მართლაც ყველაზე ლამაზები და ენერგიულები არიან.
  და რა მოხდება, თუ ეს ქალბატონები დაიშლებიან და დაიწყებენ მტრის სროლას თავიანთი ალისფერი მკერდის ძუძუების გამოყენებით? და ეს მართლაც მხოლოდ ვარდებია ბაღში. და არსებობს სურვილი შეხება, ინსულტი და კოცნა მათ.
  ეს ის გოგოები არიან, რომლებიც იწვევენ აგრესიული ვნების შეტევებს და დიდი სურვილის ამაღლებას.
  ეს ლამაზმანები დემიურგების შექმნის გამორჩეული შედევრია. და აქ თქვენ არ შეგიძლიათ დაამატოთ ან წაიღოთ.
  მაგრამ ლალის ძუძუს ღილაკზე დაჭერით, უფრო სწორად, პირიქით, ღილაკზე მარწყვის ძუძუს დაჭერით, გამოიყოფა დამანგრეველი და მკვლელი ენერგიის უკიდურესად ძლიერი ნაკადი.
  ეს გოგოები არიან აქ - ისინი არ დგანან გვერდით. სამაგიეროდ, ორკებს ყოველგვარი ცერემონიის გარეშე კლავენ.
  და არ დაგავიწყდეთ სიმღერა;
  მთავარანგელოზი ათავისუფლებს ჭექა-ქუხილს
  აი რამდენი სისხლია სამყაროში!
  არწივი გატეხილი ფრთით;
  ეს ხალხის სასჯელია!
  
  უფალი ყოვლისშემძლე მეფეთა მეფე -
  ჯვარზე ავიდა - ტანჯვა გამძლე!
  და ბოროტმოქმედი კვნესოდა მასთან...
  ვილოცე და მივიღე პატიება!
  
  ელფისკენ მიისწრაფის ,
  მას სურს გაანადგუროს მსოფლიოს ყველა მიწა!
  გადააქციე ეპოქების თავი,
  ჩაიცვით პორფირისგან დამზადებული ხალათი!
  
  ჟოლოსფერი სისხლით გარშემორტყმული
  და რამდენი ეშმაკია ღალატთან!
  ის დააყენებს ტახტს ქვესკნელისთვის,
  სამყაროს სიბნელის ჯოჯოხეთის მმართველი!
  
  რისი გაკეთება შეუძლია საწყალ იესოს?
  მან შექმნა დედამიწა და პლანეტები!
  მაგრამ დამიჯერე, მეშინია
  რომ იესოს დღეები უკვე დასრულდა!
  
  წმიდაო უფალო, შენ ხარ ჩვენი გმირი,
  ყოველ შემთხვევაში პუტინი ელფიონშია !
  და ჩვენ მივდივართ ბოლო ბრძოლაში,
  სოდომის ეს სიბნელე რომ დაემხო!
  
  ნაძირალა კოშეის ძვლები ატყდა
  და კიდევ ვინ არის ასეთი სისხლიანი!
  მიუხედავად იმისა, რომ სახე ცარცივით ფერმკრთალია,
  მაგრამ მას შეუძლია ძალების დაწვა!
  
  მაგრამ ჩვენი პასუხი არ არის წარბში ჩახშობა,
  გამარჯვება ელფების ღირსების საქმეა!
  სამშობლოს სადიდებლად, სიყვარული -
  ყველაფერი სიცოცხლის გულისთვის - ტკბილი შურისძიება!
  
  ასე ადგა გაცოფებული ახალგაზრდა კაცი,
  გვამივით დაწოლის დრო არ არის!
  ისევ ყვირილით გაიქეცი ბრძოლაში,
  პოეტის სულით - წიგნი ზურგჩანთაში!
  
  და ჩვენ ვეძებთ სამოთხეს დედამიწაზე,
  დაწყევლოთ მკვრივი მოწინააღმდეგე!
  ჩვენ ვემსახურებით ქვეყანას ბოლომდე,
  ელფის მსუბუქი ჯარისკაცის სადიდებლად!
  გოგოები ისე ლამაზად და საოცრად მღეროდნენ. და მათი ხმები უბრალოდ სასწაულებს ახდენდა. მაგრამ ლამაზმანები ისე ლამაზად მღეროდნენ და მათი ბულბულის ტრიალი სახურავების მაღლა ჟღერდა.
  და რამდენად მომხიბვლელი, საოცარი და უნიკალურია ეს ყველაფერი. ეს ის გოგოები არიან, რომლებიც ფეხშიშველი იბრძვიან ნებისმიერ ამინდში და მოქმედებენ კოლოსალური და უნიკალური, ძალიან მებრძოლი და ლაღი ენერგიით, რომელიც აძლევს სიცოცხლეს და სიბრძნეს.
  ესენი არიან, ვთქვათ, სუპერგოგონები . მათგან მხოლოდ მაგოპლაზმის აგრესიული ნაკადები მოდის. მეომრები იმდენად მომხიბვლელები არიან, რომ შეუძლებელია ზღაპარში მოყოლა ან კალმით აღწერა.
  უნდა ითქვას, რომ ისინი ძალიან კარგად ახერხებენ ასეთ გოგოებთან ურთიერთობას. და ისინი კაშკაშაა და ელფების თმა ძალიან კაშკაშაა. ზოგიერთ ლამაზმანს, განსაკუთრებით მათ, ვისაც გენერლის წოდება აქვს, თმა ოქროს ფოთოლივით ანათებს.
  ასეთ გოგოებთან ერთად შეგიძლიათ სამყაროს დედაქალაქის შტურმი.
  მათ შეუძლიათ ისეთი რაღაცეები გააკეთონ, რომ მათ ვერაფერზე გადაახაზავ. და ისინი ფაქტიურად ისვრიან ელვას თვალებიდან.
  და მართლაც, ერთ-ერთმა ელფმა, ორჯერ დაუფიქრებლად, გამოიყენა მაგია. და როგორ დაარტყამს ორკს ჭიპიდან.
  და ელვამ წაიღო და დაწვა პუტინის ჯარიდან ორმოცდაათი შაგიანი დათვი.
  და მეომრები, აღფრთოვანებულნი, მღეროდნენ გუნდში;
  მხოლოდ ღმერთი გვაძლევს მეგობრებს,
  მხოლოდ სიბრძნე გვაძლევს მუშაობის საშუალებას!
  ჩვენ ვძლიერდებით რწმენით,
  და კეთილი სახეები ანათებენ ხატებიდან!
  
  მიუხედავად იმისა, რომ ზოგჯერ სამუშაო არის სასტიკი და რთული,
  გუბეები დაფარულია ბროლის ქერქით!
  გოგოები მათზე ფეხშიშველი დადიან -
  მათ მძიმე ბარგით დაიწყეს ცეკვა!
  
  ჩვენ ვაშენებთ ციხესიმაგრეს, რომელიც იდგება საუკუნეების განმავლობაში,
  ბატარეა ამჟამად ძლიერდება!
  ისე, რომ ელფი არ მოხვდეს ჩაქუჩით,
  მაისის ტოტები სამუდამოდ ყვავის!
  
  და არის ძლიერი შიმშილობა ქვეყანაში,
  ბიჭი ფეხშიშველი მოქაჩავს!
  ახლა სასტიკი ქარიშხალი გაიზარდა თოვლით,
  მაგრამ უფალმა გადაარჩინა ბავშვების ფეხები!
  
  მღვდელმა წყალი რომ დაგვასხუროს,
  ძლევამოსილთა მადლი გადმოიღვარა!
  ჩვენ ვართ უფლის წმინდა მკლავის ქვეშ,
  იესოს უსაზღვრო წყალობა!
  
  და სადაც დემონია, იქ მტერი იმალება,
  არც პატივი იცის და არც ლირა!
  ნაცისტებმა ჯვარს აცვეს ყოვლისშემძლე,
  სამოთხის გადამწვარი საძირკველი!
  
  დამიჯერეთ, ასეთი მებრძოლები ვართ,
  ელფი არ გატყდება, ჯოჯოხეთის სიცხეში!
  მამები ბედნიერები იქნებიან თავიანთი შთამომავლებისთვის,
  იყავი მშვიდი და ბედნიერი გულში!
  
  დაე, საყვირი უფრო ხმამაღლა იმღეროს,
  და ის, რაც ღმერთს სთხოვეს, მყისიერად შესრულდება!
  ჩვენ ვაპირებთ უნივერსალურ, უსაზღვრო კამპანიას,
  რომ მთელი სამყარო ელფიას დომენად აქციოს!
  გოგოები ისე კარგად მღეროდნენ. და რა თქმა უნდა, ყველაზე საშინელი და მებრძოლი ორკები უძლურნი არიან ასეთი ადამიანების წინააღმდეგ.
  გოგონები კი თავიანთ ლალის ბუჩქებს ბაზუკის ღილაკებს აჭერენ და ორკის ტანკებს აჭერენ. და ფაქტიურად ყველაფერი ფიგურალურად ნადგურდება და ნადგურდება.
  ახლა კი ორკების შემდეგი ტანკები იწვის, ანათებს და ფეთქდება. ხდება გოგოების კოლოსალური ტრანსფორმაცია. ისინი ძალიან მაგარი და საოცარი არიან.
  და მათი მკერდი, როგორი სავსე, აყვავებული და გარუჯული არიან. ამ გოგოებზე დიდი და მაგარი არავინაა.
  და შიშველი ქუსლებით მათ ესროლეს სპეციალური ასაფეთქებელი პაკეტები, რომლებიც პუტინის დათვებს დაეცა. და გადატანითი მნიშვნელობით ისინი ფაქტიურად დახეული იყვნენ. რასაც ეს გოგონები ნამდვილად აკეთებენ არის დიდებული და ძალიან მებრძოლი და უნიკალური ისტორიის შექმნა.
  ასე რომ, ასეთი გოგოების წინააღმდეგ არც კი იფიქროთ ტექნიკის გამოყენებაზე, რომელსაც მხოლოდ სისხლიანი შეიძლება ეწოდოს.
  და გოგონებმა დაიწყეს პუტინის დათვების ცხვირზე მოჭერა და მათი დაჭერა. და ისინი უბრალოდ გიჟებივით ღრიალებენ ტკივილისგან.
  და ელფების ოჯახიდან მეომრები იცინიან და თითებს უსვამენ.
  შემდეგ კი აიღეს და მღეროდნენ გუნდში;
  რომ ადამიანს ვერანაირად ვერ იკავებენ;
  მისი სურვილი, გახდეს ყოვლისშემძლე ღმერთი...
  ასე რომ, სამყაროს ცენტრი არის ერთი დედამიწა,
  რომ დაგვიმორჩილონ, ყველაფერი ამ არსებულ სამყაროშია.
  
  ფუნჯის ერთი მოსმით შეიძლება შეიქმნას გალაქტიკების მთელი გრიგალი,
  მასში ვარსკვლავები ალისფერი ყაყაჩოებია, პლანეტები გვირილებივით!
  შემოქმედი ღმერთი ხომ არ დაცხრება ადამიანში,
  მას არ სურს იყოს პატარა ბაგი!
  
  ჩვენ შეგვიძლია ყველაფერი გავაკეთოთ - შევქმნათ ასეთი კანონი,
  რა ტრილიონი პარსეკია შოკოლადში!
  ჩვენი გონება ვულკანების ტორნადოს ჰგავს,
  მეცნიერებამ თავისი სახეობა ჯილდომდე მიიყვანა!
  
  არ მჯერა, რომ იყო დრო -
  როცა უბრალოდ ველურები ვიყავით.
  როცა ცეცხლი და წვიმა უბედურებაა,
  და ლომებსა და ვეფხვებს მეფეებს ვუწოდებდით!
  
  როცა გუთანი მოღუნული მორით დაიხარა,
  მონა მძიმე თოხით თხრიდა მიწას!
  შემდეგ ჩვენ მორწყეთ აყვავებული მდელო,
  ბოროტი სიბერე თაროსავით გტანჯავს!
  
  აბა, რა მეცნიერი ხარ, ძვირფასო დედა,
  მე ვიპოვე შესაძლებლობა, რომ აზრი უკვდავი გავხადო!
  ჩვენ შეგვიძლია უსაფრთხოდ დავშალოთ ლეგიონები,
  და იარეთ დიდი სამყაროს სივრცეში!
  
  ჩვენ მივაღწიეთ იმას, რომ უფალმა,
  ალბათ მე თვითონ ვერ მოვიფიქრე!
  ჩვენ გვაქვს პრინსპსის პლაზმური ხორცი ,
  და კვაზარების თავებში არის ძალა და სიბრძნე!
  
  დავიწყე მოგზაურობა ჩვეულებრივი იარაღით,
  თავიდან მხოლოდ ხის გადატანა შეეძლო.
  მაგრამ მეტალზე უფრო მაგარი რაღაც გახდა
  ჭრილობის შეხორცება მყისიერად!
  
  ახლა ჩვენ ვართ ხალხი, სუპერკაცების ტომი,
  შეუძლია გააკეთოს ის, რაც შეუძლებელია!
  მოაგვარეთ ნებისმიერი პრობლემა,
  ჩვენთვის არ არის რთული სამყაროს შეცვლა!
  
  მაგრამ თუ გინდა, შეგიძლია მართლა გახდე ღმერთი,
  ძაღლივით ემსახურეთ ადამიანს შიშის გარეშე!
  სუპერრატის ძალებს აღემატება ,
  ნუ იქნები მისი ჯოხი საუკუნის საზღვრამდე!
  ასე მღეროდნენ გოგოები და ძალიან მაგარი იყო. და მათი სიმღერა ძალიან ლამაზი იყო და სიტყვის ხმები იყო ვერცხლის ზარები.
  ეს გოგოები არიან, ისინი აჩვენებენ დონეს, რომელიც დამახასიათებელია ელფებისთვის, რომლებიც სულაც არ არიან სუსტები.
  და ეს ის გოგოებია, რომლებსაც ნამდვილად შეუძლიათ სამყარო თავდაყირა დაატრიალონ. და მათი კბილები მარგალიტებს ჰგავს, რომლებიც ძალიან ანათებენ.
  არ არსებობს ასეთი გოგოები, რომლებიც არ გიყვარდეს და არ აღფრთოვანდე. ისინი აშკარად ღმერთებისა და ქალღმერთებისგან დაიბადნენ. საოცარი ლამაზმანები. და ასეთი მეომრების მეთოდები მართლაც საბრძოლოა.
  და მათი თვალები საფირონებივით ანათებენ. და ისეთი კაშკაშა, თითქოს ვარსკვლავები იყვნენ.
  და სპილოს ძვლისფერი კბილები. ასეთი გოგოები არ არსებობენ, მათ ბეწვიან არსებებს ვერ მიატოვებ.
  ასე რომ, ცისფერთმიანმა გოგონამ აიღო და დააჭირა მკერდის მარწყვის ძუძუს სარაკეტო გამშვების ღილაკს. და მან მომაკვდინებელი ძალით დაარტყა მტერს, გაანადგურა და გამოწვა პუტინის დათვების მთელი ბატალიონი.
  ეს მართლაც მაგარი და მშვენიერი იყო. გოგონები, როგორც ამბობენ, ყოველთვის დიდ სიმაღლეზე არიან.
  მათ ასეთი გამორჩეული და ფენომენალური შესაძლებლობები აჩვენეს. და პუტინის არმიიდან ორკების განადგურებაში.
  და ყველაფერი მართლაც კარგად მიდიოდა. ეს ის გოგონებია, რომლებმაც აჩვენეს, რომ მათთვის მხოლოდ ორკები არ არსებობენ და ყველაზე მძვინვარე ჯარი არ არის დაბრკოლება.
  ელფი ჭიკჭიკებდა:
  - მე შენ ის ის,
  მთელი ქვეყანა ერთად
  ერთად მეგობრული ოჯახი
  სიტყვაში ჩვენ ვართ ასი ათასი მე!
  და ამის შემდეგ მეომრებმა კვლავ აღფრთოვანებით დაიწყეს სიმღერა;
  მესმის ბალახში ნაკადული,
  იგი შეიცავს როგორც ბრინჯაოს, ასევე დამასკის ფოლადის ზარს.
  ხელისუფლება იყო ჯალათების წინაშე,
  ახლა კი თავისუფლება ყველასთვის არის შურისძიება ბოროტებისთვის!
  
  ჩემი ალისფერი ტიტები ყვავის მინდორში,
  გოგონა, რომელიც მიყვარდა ჩემს ხედვაში.
  მე ლაშქრობაში ვარ, ბევრი სხვადასხვა ქვეყანაა,
  და ზღვაში არის ტალღა და შთაგონება.
  
  დიახ, პუშკინი, შენ ხარ პოეტი, მეფე პოეტებისთვის,
  მაგრამ თქვენ არ იცით, რომ ბრძოლა რთულია...
  აქ თქვენ ეუბნებით ყინულის ნაკადს თქვენს გულებში - გადნება,
  და ჯარი შეიკრიბა - წითელი ბანერები!
  
  ჩვენ გადავწყვიტეთ ავაშენოთ ელფინიზმი,
  მაგრამ კაპიტალს არ სძინავს, მგლები ყვირის.
  ორციზმი გამოვიდა ბუხრიდან ,
  რუსი ხალხების მძიმე ბედი!
  
  მაგრამ იცოდე, რომ ჩვენი ბაიონეტი ნემსზე უფრო ბასრია,
  და ტანკები ანადგურებენ რედუქტებსა და თხრილებს.
  მოთესილი ორკების ხაზი იწვა,
  აფეთქებების ღრიალი დემონს გაგიჟებს.
  
  მაგრამ არის დანაკარგებიც, სამწუხაროდ, ბედი,
  კაპრიზული და ზოგჯერ უსამართლო.
  მიწაზე წვავს ქოხებს ,
  და ადრე ძალიან ლამაზი იყო!
  
  მაგრამ Fortune's Rock-მაც ბევრი რამ იცის,
  გასამრჯელოს მისცემს, იცოდეთ, ღარიბებს.
  გოგონას შარფი ცრემლებისგან დაისველა,
  ცუდი იღბალი საშიში მეზობლები!
  
  მაგრამ თუ მებრძოლი სული არ არის ვირი,
  და თქვენ შეგიძლიათ შიშის გარეშე შესრულდეთ.
  სამუდამოდ არ დაგიჭერენ, დამიჯერე,
  ბოლოს და ბოლოს, ის, ვინც თავად არის მკვლელი, გაიმარჯვებს!
  
  ცხოვრება დაბრკოლებას ჰგავს -
  დამიჯერე, დასასრული არ არის დასასრული.
  ღვთის კეთილშობილი ქრისტეს სადიდებლად,
  ვიყოთ ერთი უფალთან!
  
  ელფინიზმი ხომ ჯანსაღი, პატიოსანი სულია,
  სიკეთის კეთების სურვილი ყველა ადამიანისთვის!
  რომ სამყაროს ჩირაღდანი არ ჩაქრეს,
  გარანტირებულია თქვენი ინტელექტი, მარაგი და გამბედაობა!
  მეომრები ძალიან კარგად და ლამაზად მღეროდნენ. და ისინი ბრწყინავდნენ თავიანთი უდიდესი ინტელექტით. და მათი თვალები ძვირფას ქვებს ჰგავს.
  და ისინი ძალიან კაშკაშა ანათებენ.
  მეომრებმა თავიანთი ძალიან ჯიუტი ხასიათი გამოავლინეს. და მათი სხეულები ფაქტიურად გველებივით ტრიალებდნენ. ეს მართლაც დაწერილი ლამაზმანები არიან.
  ასე რომ, ერთ-ერთმა მათგანმა აიღო და ორკს დაარტყა, მისი გრძელი და მოქნილი ენით დააჭირა ღილაკს. და ეს ძალიან ეფექტური და მომაკვდინებელი ეფექტი აღმოჩნდა.
  და რაკეტა გაფრინდა და მოხვდა მტრების გროვას, გაანადგურა პუტინის ბევრი დათვი. და ეს იყო უბრალოდ დამანგრეველი და საკმაოდ შთამბეჭდავი.
  კიდევ ერთმა ლამაზმანმა აიღო მავთული თავისი მარგალიტის კბილებით და გააძლიერა. და რა ენა აქვს მას, ასეთი ძლიერი და ამავე დროს უკიდურესად მოქნილი და კოროზიული.
  და როგორ აფეთქდა ასაფეთქებელი ნივთიერებები და მაშინვე ჩამოაგდეს პუტინის დათვების ათეული ტანკი და ამოტრიალდა. და ეს მანქანები მელოტი ფიურერის ორკებით დაიწვა. და ისინი ცეცხლივით დაიწვნენ და საბრძოლო მასალის აფეთქება დაიწყო ტანკებში მომაკვდინებელი და დამანგრეველი ძალით. და ჩემოდნები გადაუგრიხეს და სცემეს პუტინის ყველა მებრძოლის ბურთებს.
  . თავი No11.
  და გოგოებმა კვლავ დაიწყეს სიმღერა, რაც მათ დიდი ენთუზიაზმით გააკეთეს;
  ვინც ელფების მებრძოლია, მეომარი იბადება,
  ასეც მოხდა - გორილამ აიღო ქვა!
  თქვენთან ერთად არის მებრძოლთა არჩეული ლეგიონი,
  გულში კი ალი მხურვალე იწვის!
  
  ბიჭი სიზმარში ხედავს ავტომატს,
  მას ტანკი უფრო მოსწონს ვიდრე ლიმუზინი...
  ვისაც სურს პენი ნიკელად აქციოს,
  აკვანიდან ესმის, რომ ძალაუფლება მართავს!
  
  დიახ, იცოდე სხვა, ჩვენ არ გვაქვს გზა,
  ისწრაფე ზევით ძალაუფლების მწვერვალამდე...
  ვინ დაკარგა ეს ერთი ნული -
  და მათრახი უკრავს, დაბლა ზურგზე!
  
  მაგრამ რა გინდა, სისუსტე სასიკვდილო ცოდვაა
  და ცხოვრება გვასწავლის - დაიპყრო ყველა თამამად!
  ამიტომაც აქვს კაცს ხმალი,
  შესანიშნავი ლომის ოსტატურად გაწვრთნა!
  
  დაიმახსოვრე ღმერთს არ უყვარს სუსტები
  ვინ იქნება და შიში მამაცურად ამოძრავებს...
  ეს ძალა გამოგიგზავნის ბაიონეტებს,
  და ვინ მოკვდა - სასახლე სამოთხის წიაღში!
  
  სიმღერით უნდა გაიმარჯვო ლამაზად,
  და იცოდე, რომ ცრემლები არ გიშველის ცემაში!
  ოჯახი სამუდამოდ - შემდეგ ყაზარმებში,
  თუმცა მეთაური მამა მკაცრია, მკაცრი!
  
  და რა ჯილდოა - იქნება მთელი სამყარო,
  შეუძლებელია მსგავსი რამის წარმოდგენა!
  ჩვენ დავიპყრობთ სამყაროს უკიდეგანობას,
  დამიჯერე, უკვდავებაც შესაძლებელია!
  
  უბრალოდ აჩვენე სიბრძნე ბრძოლაში,
  და არ დაიკარგოთ, თუ რამე რთულია...
  სისხლის გარეშე ვერ ააშენებ,
  სახლის საძირკველი, სადაც მეუღლე გააჩენს!
  მარია კოლესნიკოვა ახორციელებდა საერთო მეთაურობას ასეთ დიდ და მომხიბვლელ არმიაზე, რომელიც ძირითადად ლამაზი ელფებისგან შედგებოდა. და სადღაც მსუქანი, ულვაშებიანი, მელოტი დიქტატორი აგრძელებდა გაბრაზებას. მისი გასართობი იყო ჯაშუშობა იმის შესახებ, თუ როგორ იშიფრებოდნენ ქალები ჩხრეკის დროს. და ასევე მოხვდა მშვენიერი სქესის წარმომადგენლები შიშველი ქუსლებით. ამან გაამხიარულა ტირანი.
  მარია გადაურჩა მის მტკიცე კლანჭებს და მისი არმია სასტიკად იბრძოდა მოწინავე ორკებთან და ამას დიდი გმირობით აკეთებდა.
  და ელფ მეომრებმა დაიწყეს ბრძოლა კიდევ უფრო დიდი სიმწარით და გაბრაზებით.
  ელფმა გოგონამ, რომელსაც ყაყაჩოსფერი თმა ჰქონდა, აიღო და უკუღმა თოფიდან ესროლა, ღილაკზე ალისფერი ძუძუს დაჭერით. შედეგად, რაკეტა ააფეთქეს და დაეჯახა დათვებს, გაიფანტა ისინი სხვადასხვა მიმართულებით და პუტინის არმიის ჯარისკაცები ნაწილებად დაიშალნენ.
  მეომარმა ჩაიცინა და კბილებში ამღერდა:
  - მე ყველაზე ძლიერი გოგო ვარ მსოფლიოში,
  და ბოროტ დრაკონს საკმარისად მოჰკიდა ტუალეტი!
  და მისმა თვალებმა ბრწყინავდნენ და კიდევ ერთხელ გამოუშვეს კოლოსალური ჯადოსნური ძალის ელვა. და პუტინის დათვებმა კვლავ შესამჩნევი ზიანი მიაყენეს.
  მეორე მეომარმა გოგონამაც არ დააყოვნა. მან აიღო და შიშველი თითებით დააჭირა ჯოისტიკის ღილაკს. და კლატჩი მუშაობდა, ორკებს რაკეტებით ურტყამდა.
  და ასეთი ზემოქმედება უკიდურესად დამანგრეველი და დამღუპველი აღმოჩნდა.
  ელფის გოგონა მღეროდა:
  განადგურება ვნებაა
  ორკები ცუდი ძალაა,
  თხის ძალამ სხვისი სისხლი დალია,
  და ელფებს შორის სიყვარული სუფევს!
  გლამურული ხალხის კიდევ ერთი გოგონა სიამოვნებით დაეთანხმა ამას:
  - დიახ, ჩვენ ელფებს გვაქვს ბრწყინვალე სიყვარული და სრული ოჯახური ჰარმონია!
  გოგონებმა აიღეს იგი და შიშველი, გახეხილი ფეხებით გადაყარეს განადგურების მკვლელი საჩუქრები. და მათ დაანგრიეს პუტინის დათვების მთელი ბატალიონი.
  გოგონამ აღნიშნა:
  - პუტინი სისხლიანი ტირანია!
  მეორე ელფმა თავი დაუქნია:
  - ძალიან მზაკვრული და არა მარტო ამ ცხოვრებაში, წინა მეფობაშიც იყო დესპოტი!
  და ელფის მეომრებმა აიღეს და მღეროდნენ ერთხმად;
  გამბედაობის ჩაქუჩი ურტყამს ჩემს ძარღვებში,
  ასე რომ, იწყება სასტიკი ომი!
  ჩვენი ნება მონოლითს ჰგავს,
  ნათელი, უსასრულო ქვეყანა!
  
  გულები მისთვის თამაშს ჰგავს,
  საუკეთესო ჯარისკაცის მოწოდება არ არსებობს!
  მიუხედავად იმისა, რომ ბედი ნემსივით სტკივა,
  მაგრამ მეგობარი ერთგული ყუმბარაა
  
  ტკივილიც ჩვენი თანამგზავრია, სამწუხაროდ,
  სასოწარკვეთილებაში ვკარგავთ მეგობრებს!
  და ზოგჯერ გაგიმართლა მხოლოდ ამდენი ხნის განმავლობაში,
  მაგრამ დამიჯერეთ, არწივები თუთიყუშები არ არიან!
  
  და ჩვენ გვაქვს მორიგება მტერთან,
  ძალიან მრისხანე და მუქარა!
  მზე ანათებს შუბლზე ჩემი ჩაფხუტით,
  რა ძნელია ცხოვრება მსოფლიოში!
  
  სამწუხაროდ არჩევანის საშუალება არ გვაქვს,
  ბედი ნატეხივით გვახვევს!
  აბა, რაც შეეხება ღმერთს? ღმერთს არ აინტერესებს -
  ხალხი ბუზებივით კვდება!
  
  მაგრამ ყოველთვის არის შანსი მთელ მსოფლიოში,
  ის ეკუთვნის მათ, ვინც გაბედულია და ძალით მეგობრობს!
  
  ჩვენი რწმენა, სინდისი, გამბედაობა, პატივი,
  ისე, რომ ღორივით გუბეში არ გაიჭედეს!
  ადექი, ამოიღე წყალი,
  დაემორჩილეთ მათ, ვინც შექმნა სამყარო!
  
  ანგარიშზე არ არის პატარა ნულები,
  ერთი მოწოდების დაპყრობა!
  შენ მიაღწევ ამას, იცის ამ ბიჭმა
  წარმატებაც და აღიარებაც მალე მოვა!
  ყოვლისშემძლე მეფეს დაემსგავსები,
  უპატიოსნოზე განაჩენის გამოტანა!
  ახლა კი ჰაერი, რთული ბრძოლა,
  ესეც განათლება რა არის!
  ცის ფერი მომხიბლავი ლურჯია,
  ბოროტების კვამლმა დაასხა საქმე!
  
  მაგრამ ვხედავ, რომ მოწინააღმდეგე იწვის,
  მისი თვითმფრინავი მოედანზე ჩამოვარდა,
  რა სიხარულია, ბედნიერების სახე,
  ჩვენ ვრჩებით ველურში ფალკონად!
  გოგოებმა ლამაზად მღეროდნენ, ვერაფერს იტყვი. და ეს ქმნის შთაბეჭდილებას.
  აბა, რას წაიღებენ და მიიღებენ ორკები ახლა? და მიიღებენ მას ნიკელში.
  მეომრები ქალი ტყვიამფრქვევებიდან ისვრიან ძალზედ და ნათლად. ისინი ზუსტი და გამორჩეული სიძლიერეა.
  ერთმა მათგანმა აიღო და შიშველი თითებით გაუშვა ბარდა განადგურების ნიჭით. მან აიღო და ააფეთქა პუტინის ბევრი დათვი.
  შემდეგ მან ვნებიანად იმღერა:
  - ჩვენ გალაქტიკის შვილები ვართ,
  ელფები, როგორც პრაქტიკოსები...
  მათ შეუძლიათ გარყვნა
  აბა, დაიწყებენ ფრენას!
  და მეომარმა შიშველი ქუსლით ესროლა მკვლელი ასაფეთქებელი პაკეტი. მან დაარტყა და კოლოსალური ნგრევა გამოიწვია. და იმდენი ორკი მოკლეს, რომ დათვლა შეუძლებელი იყო.
  ეს არის გოგონების ქმედებები, რომლებიც წარმოადგენენ გლამურულ და ლამაზ ხალხს. და შეუძლია ნამდვილი სასწაულების ჩვენება. ასეთი გოგოების და მარგალიტების წინააღმდეგ ორკები გაჭირვებულ დათვს ჰგვანან. მაგრამ მეომრები, რა თქმა უნდა, მზად არიან ბრძოლისთვის და კიდევ უფრო მეტს აჩვენებენ.
  მით უმეტეს, თუ მათი შიშველი, მრგვალი, ვარდისფერი ქუსლები ქავილს განიცდის და თუმცა ისინი სპეციალურად უნდა მოხვდნენ ორკებს.
  და რა თქმა უნდა, გოგონებს არ შეუძლიათ სიმღერის გარეშე. და მათი ხმა საოცარია;
  როგორ ვმართოთ სამყარო საინტერესო გზით,
  თუმცა თქვენ მოკვდავებს ვერ ხვდებით!
  ეს არის ჩემი მოწოდება ახლა -
  აქციეთ კინოს მთელი სისულელე რეალობად!
  
  ააშენეთ ვარსკვლავური ხომალდები ქაღალდისგან,
  და გამოიყენე სლინგი სიცილით კვაზარის მოსაგდებად!
  რათა მფრინავებმა დაუყოვნებლივ გახდნენ ტკბილეული,
  მზის ნაცვლად კი ოქროსგან დამზადებული სამოვარი!
  
  ყველაფერი დაექვემდებარა კაცობრიობას,
  ახდა ჩემი ოცნებები!
  რა თქმა უნდა, ყოვლისშემძლეობა საშიშია,
  როცა სილამაზის საზომი არ იცი!
  
  თქვენ შეიძლება დაიბადოთ მევიოლინე, მხატვარი,
  და ისწავლე თოკების გატეხვა!
  მაგრამ აზრები უნდა გახდეს სუფთა სინათლე,
  მოწყალება და მადლი გადმოსხას!
  
  რა თქმა უნდა, რთულია მოქმედების პროგნოზირება.
  არ ვიცი, გადავაგდებ!
  ისინი გამოდიან ტორტის სახით ვარსკვლავის კრემით,
  და თოფიანი ქალწულის ხილვა ანათებს!
  
  გამოიგონე, მერე ფანტაზია გადაწყვეტს,
  თქვენ უბრალო მოკვდავებს ამის გაგება არ შეუძლიათ!
  რომ თერმოკვარკის სინთეზი ხდება,
  რისი გაკეთება შეუძლია პრინცესს - ძაფი პლაზმასავით იხვევა!
  
  შექმენი ისეთი სამყარო, როგორიც გინდა,
  დაე, მშფოთვარე აკორდეონი დაუკრას!
  ისე, რომ რუკაზე არ იყოს ცხელი წერტილები,
  ასე რომ, ეს შემოქმედება ივიწყებს ტკივილს!
  
  გახსოვდეთ, რომ თქვენც ღვთის შვილები ხართ,
  ვინ ასწავლა თავის შვილებს შექმნა!
  სამართლიანი, ახალი ბრძანების მისაცემად,
  სად ხარ მონადირე, მაგრამ თამაში უკვდავია!
  
  გიყვარდეთ თქვენი საყვარელი ადამიანები, პატივი ეცით იესოს,
  ეცადეთ, სიკეთე გააკეთოთ ყველა ჩვენგანისთვის!
  ისე, რომ ადამიანი არ დარჩეს ღეროში,
  ისე, რომ არ გაანადგუროთ კომპიუტერი ჩიზლით!
  
  ხელი ჩავკიდოთ - ვთქვათ
  იქნება ბედნიერება - სხვაგვარად არ შეიძლება, გჯეროდეს!
  ჩვენ ხომ ასეთი პატრიოტი ხალხი ვართ,
  შიშით რა მტაცებელი ღრიალი!
  
  ჩვენი წმინდა მოვალეობაა დავიცვათ სამშობლო,
  ყოვლისშემძლეობის საფუძველი რომ შევქმნათ!
  სამყაროს ყვავილების შესაქმნელად,
  ჩვენ უნდა გავაძლიეროთ ელფების ძალა და არმია!
  გოგონები დიდი გრძნობითა და ხალისით მღეროდნენ. მათი სიტყვები ლამაზად დრტვინავდა. და ისინი ფაქტიურად ანათებდნენ.
  მაგრამ ყველა ელფს არ ჰქონდა ასეთი ბედნიერება. ერთი მათგანი ორკებმა შეიპყრეს.
  ასე რომ, პუტინის დათვებმა გოგონა თაროზე გადაიყვანეს. მათ ლამაზმანის ხელები ჯაჭვებით გადაუგრიხეს. შემდეგ მზეთუნახავის შიშველ, გახეხილ ფეხებზე მასიური ფეხსაცმელი ჩამოკიდეს. და ელფი თაროზე გაუწელეს. და გოგონა ყოველგვარი ტკივილისგან ატყდა.
  ორკებმა დაიწყეს მისი ცემა მათრახებით შიშველ ზურგზე. და შიშველი, ლამაზი, გარუჯული ფეხების ქვეშ ცეცხლს ანთებდნენ. და მათ დაიწყეს ლამაზმანის მართლაც და სასტიკად სროლა.
  გოგონას დიდი ტკივილი ჰქონდა, მაგრამ გაუძლო. შემდეგ პუტინის დათვებმა დაიწყეს შიშველი ფეხების თითების დამტვრევა ლამაზ, ძალიან სექსუალურ და შიშველ სხეულზე დაკუნთულ გოგონას.
  გოგონა აუტანელი ტკივილისგან ყვიროდა. მაგრამ მერე უცებ გაჩუმდა. და კვნესის ნაცვლად აიღო და დაიწყო სიმღერა;
  მე ვარ დედა ელფის ახალგაზრდა მეომარი,
  ძლევამოსილი ქვეყანა, ყველა ქვეყნის სამშობლო...
  არ არსებობს უფრო ლამაზი სამშობლო სამყაროში,
  ბრძენმა კაცმა ჰალსტუხი შეკრა მთის ქვეშ!
  
  პიონერობა არის სიხარული და მოწოდება,
  ყოველივე ამის შემდეგ, ეს ნიშნავს, რომ თქვენ ხართ ქვეყნის მსახური.
  და თქვენ შეგიძლიათ გაზარდოთ სამყარო -
  ეშმაკ-სატანის მაქინაციების განადგურება.
  
  როდესაც ზაფხული მოვიდა 41 წელს,
  ჩვენთვის ივნისის ჭექა-ქუხილი ჭექა...
  ჩვენ არ გვინდა რეგიონი გაღარიბდეს,
  ბედნიერებისთვის გჯეროდეთ - სამშობლო შეიქმნა!
  
  მე და გოგონა ჩასაფრებულ ბოროტ ორკებს ველოდებით,
  მანამდე ავტომატი მივიღეთ.
  და პუტინის გიჟურ გაღიზიანებაზე,
  ჩვენი გუნდი წარმატებით ამარცხებს დათვებს!
  
  შეყვარებულები შიშველი ფეხები გაუხეშდნენ,
  შიშველი ძირების ქვეშ უკვე თოვლი ცვივა.
  სიცივისგან და ნანგრევებიდან გალურჯდა,
  მაგრამ წმინდა ცეცხლი ათბობს ჩვენს სულებს!
  
  ჩვენ ვურტყამთ ისე, რომ არ ვიცით ჩვენი მოწინააღმდეგეების ზომები,
  ჩვენ არ ვაძლევთ მოსვენებას დღე და ღამე!
  ყუმბარები დაფრინავენ ეშელონებზე გროვად,
  და ოფიცრები სნაიპერული შაშხანით.
  
  ბოროტი ორკები ვერსად ვერ პოულობენ მხარდაჭერას,
  ჩვენი პიონერი, მამაცი რაზმი...
  შეუძლია, თუ მთების მოჭრა გჭირდებათ,
  აი პუტინის ტანკები სანთლებივით იწვის.
  
  ხალხი გაბრაზებული შეიკრიბა -
  სამართლიანობისთვის, გამბედაობისა და პატივისთვის.
  და არ არის რიფი ქარიშხლების ზღვაში -
  რაც დაგვაჯდებოდა!
  
  ორკლინში შევედით, კომსომოლს შევუერთდით,
  გოგოებთან ერთად ფეხშიშველი ფეხშიშველისგან მთელ მსოფლიოში!
  ჩვენ ვისუნთქავთ გამარჯვებულ თაფლს ზეციურ მაისში,
  ახლა ჩვენი ნათელი წარმატება გახდა მარადიული!
  მართლაც, ასეთ გოგოს წამებით ასე იოლად ვერ გატეხავს. თუმცა ჯალათი გააფთრებით ურტყამს მათრახს. მაგრამ ეს ნამდვილად არ არის საკმარისი. ასე რომ, ორკი ბუხრიდან წითელ მავთულს ამოიღებს.
  და მოდით, გოგოს ამით ვურტყოთ, ყოველგვარი საცოდაობის გარეშე, ველური მრისხანებით. და მან ეს გააკეთა ძალიან მკაცრად და აგრესიულად.
  მაგრამ ელფის გოგონა არ გატყდა და კიდევ უფრო დიდი გაბრაზებითა და ენთუზიაზმით დაიწყო სიმღერა;
  უკან იქნება რძიანი გზა,
  ცხოვრებაში პირველი ნაბიჯი მნიშვნელოვანია!
  თქვენ კვლავ ხედავთ სამყაროს ზემოთ,
  გააფთრებული თავდასხმების მორევები!
  გუნდი...
  და ისევ გრძელდება ბრძოლა,
  ჰიპერპლაზმური ცეცხლი დუღს!
  ელფების მეფე ისეთი ახალგაზრდაა,
  დარტყმები სხივებით!
  
  სამყარო ყველა ბოლომდე,
  ჩვენ მამა-ღმერთზე ძლიერები ვართ,
  ყოვლისშემძლე ძალა ბუნებაზე,
  მებრძოლები იყენებენ თეოპლაზმას .
  
  გუნდი...
  და ბრძოლა კვლავ გრძელდება,
  ჰიპერპლაზმური ცეცხლი დუღს!
  ელფების მეფე ისეთი ახალგაზრდაა,
  დარტყმები სხივებით!
  
  ნუ ელი ზეცისგან წყალობას,
  ვინც სულელია, ნულებს მიიღებს!
  ჩვენ აღვადგენთ პატივით დაღუპულებს,
  არსებობს გზები მეცნიერების ყველა სფეროსკენ.
  
  
  წარსულში სიცხე და თოვლი,
  სამყარო ღარიბი და მდიდარი იყო.
  ახლა კი ნებისმიერი შემოქმედი,
  
  
  
  და ბრძოლა ისევ გრძელდება
  და გული ღელავს მკერდში,
  ელფების მეფე ისეთი ახალგაზრდაა
  და წინ ახალგაზრდა ნოემბერია.
  ელფების მეფე ისეთი ახალგაზრდაა
  და წინ ახალგაზრდა ნოემბერია.
  
  და ბრძოლა ისევ გრძელდება
  და გული ღელავს მკერდში,
  ელფების მეფე ისეთი ახალგაზრდაა
  და წინ ახალგაზრდა ნოემბერია.
  ელფების მეფე ისეთი ახალგაზრდაა
  და წინ ახალგაზრდა ნოემბერია.
  გოგონა არასოდეს გატეხა თაროზე. მაგრამ ელფის სნაიპერმა მკვლელი ტყვია ორკს მუცელში ჩადო. და მან, მიიღო სასიკვდილო ჭრილობა, დაიწყო დახრჩობა და მოკვდა.
  კიდევ ერთმა გოგონამ გაისროლა და პუტინის დათვს თავი დაარტყა, ის კი მკვდარი დაეცა.
  აი ელფები ტანკებზე, წაიყვანეს გოგო და გაათავისუფლეს. და ძალიან მაგარი აღმოჩნდა.
  და მეომრებმა დაიწყეს სიკვდილის ასეთი დამანგრეველი საჩუქრების გადაყრა მტერზე შიშველი ძირების დახმარებით.
  რაც შეეხება ორკებს? მათთვის მართლა სუსტია ელფებთან ბრძოლა . და ისინი ნამდვილად იღებენ კაპიტალს რქებზე. ორკების მასა კი საფლავში და გვამებშია.
  ასე რომ ნუ წახვალ გოგოების წინააღმდეგ, პუტინის დათუნიები, თორემ საფლავში აღმოჩნდები.
  გოგონები ენერგიულად და გამომეტყველებით მოქმედებენ. ესენი არიან მეომრები, რომლებსაც შეუძლიათ ერთდროულად გადაწყვიტონ მსოფლიოს ბედი. და მათი შიშველი, მრგვალი ქუსლები, ასეთი ვარდისფერი და მშვენიერი. ზოგიერთი ახალგაზრდა ელფი კი მოუთმენლად ილოკავს ძირებს და ამავდროულად ავლენს უპრეცედენტო გამბედაობას და მღელვარებას.
  და მე ვმოქმედებ უზარმაზარი წნევით. ეს გოგონები ნამდვილად დაუმარცხებლები არიან.
  და თუ დაიწყებენ სიმღერას, დათვი იმედგაცრუებული ღრიალებს;
  ქვეყანა, სადაც თავისუფალი ხარ,
  რომელშიც ყოველი უფალი პროლეტარია.
  თქვენ გადაიქცევით რუბლად და ნიკელად,
  ზამთარში თოვლში არის სოლარიუმი.
  
  მასში არის კომუნიზმის ნათელი, წითელი დროშა -
  რომელიც უკვდავებას გვპირდება!
  გამოვხატოთ ჩვენი სიყვარული სამშობლოსადმი პოეზიაში -
  სამუდამოდ იქნება ბედნიერება, გჯეროდეს მისი!
  
  ლიდერები ზოგჯერ განსხვავებულები არიან...
  ყველა ლიდერი არ ჰგავს ბრძენ სტალინს.
  მაგრამ ნებისმიერი ჩვენგანი ყოველთვის გმირია,
  როცა გონებაც და ნებაც გაძლიერდება!
  
  მამაცი გაზაფხულის ბოლო თვეში,
  ჯარისკაცმა ომი ფრაგას აღებით დაასრულა .
  ანგელოზებივით ერთგულები ვართ სამშობლოს მიმართ,
  ბრძანება გაგვიცია - მებრძოლი უკან გადადგმული ნაბიჯი არ არის!
  
  თუ სიკვდილი მოვიდა, გადაჯვარედინე,
  და უფალი გაფრინდება სამოთხეში, სადაც ხეებია...
  ჩვენი სული სამუდამოდ ამაღლდება,
  ჩვენ დავიპყრობთ ძლიერ მწვერვალებს!
  
  ბოლოს და ბოლოს, სიკვდილის შემდეგ სიცოცხლე ისევ მდინარეა,
  მასში ვცურავთ მეტეორის ნავივით!
  ღვთისმშობლის ლოცვები,
  არ გაბედო დამარცხების და სირცხვილის მოთმენა!
  
  იმპერია, რადგან ის ღმერთის შუქია,
  ყოვლისშემძლე უბრძანა ელფებს მეფობა!
  არ დასრულდება ჩვენი ბედნიერი წლები,
  მომსახურებას არ აქვს შეზღუდვები - გამკაცრე ზურგჩანთა!
  
  ელფები ერთად არის ჩვენი დევიზი -
  იყავი ბრძენი ავტორიტეტის მორჩილი კაცი!
  მსოფლიოს თეატრი სავსეა მსახიობებით,
  ჯოჯოხეთური რისხვის პირს ვგლეჯთ!
  გოგონები ლამაზად მღერიან და აჩვენებენ თავიანთ ანგელოზურ და ამავდროულად დემონურ ხასიათს.
  ასე იბრძვიან. მკვლელი საჰაერო თოფები ისვრიან ვერტმფრენებიდან. და ისინი პუტინის დათვების პოზიციებს ნაწილებად ანადგურებენ. და ეს ორკები უმოწყალოდ კვდებიან.
  ეს არის დაღუპულთა რიცხვი.
  ეს მამაცი გოგოების ბრძოლებია. ერთ-ერთმა აიღო და თავისი ალისფერი ძუძუს ღილაკით დააჭირა მოკვლის ღილაკს. შემდეგ კი პუტინის დათვებთან მიფრინდა, ძალიან დამანგრეველი და დამღუპველი ჭურვი. ვინც ამ მოწინააღმდეგეთაგან ბევრი დააგდო.
  ასე იბრძვიან მამაცი გოგოები.
  მაგრამ ელფის ახალგაზრდებიც სასოწარკვეთილად და დიდი მონდომებით იბრძვიან. და მტერს ანადგურებენ და პუტინის დათვებს კლავენ.
  ახალგაზრდა მეომრები ამას ძალიან მაგრად და ჭკვიანურად აკეთებენ. და ეს ყველაფერი კეთდება შთამბეჭდავად.
  რა მშვენივრად და მაგრად გამოიყურება ყველაფერი.
  მაგრამ ახალგაზრდა ელფმა ორკებს ავტომატი ესროლა. ყოველგვარი ცერემონიის გარეშე მოთიშა და სიმღერა დაიწყო;
  ჩემს შეყვარებულზე ვფიქრობ
  რომელიც ხაზს უსვამდა ლექსის ნაწილს.
  ელფინი ზამთარში -
  არჩევანი არ არის, რაც ნიშნავს დილემას!
  
  მასთან, სიცივეშიც კი, ჩემი სული მსუბუქია,
  სიცხეში მოაქვს გაზაფხულის სიგრილე.
  ხელები უჭირავს ძლიერ ნიჩბს,
  დაცურეთ მდინარეზე თოვლის ქარიშხლის წინ.
  
  როცა შემოდგომის წვიმა ჩამოდის,
  ოქროს ხეები ჟოლოსფერი ფუფუნებაში.
  შენი კოცნა მაკანკალებს -
  გოგოს კი ხვეული თმა აქვს.
  
  მეგობარი ფეხშიშველი მირბის ფოთლებში,
  ის ლამაზია - როგორც ზაფხულის პრინცესა.
  გუბეებში დარტყმა - ზამბარით ჭყლეტა,
  დაე, განდიდდეს ჩვენი სიყვარულის ვნება!
  
  მწუხარება და სევდა არ შეგვეხება,
  ავიღოთ მეოცნებე ვარსკვლავი ციდან!
  ახლა ისე დავდგები, თითქოს ტახტზე მეფე იყოს -
  და სინათლის უსაზღვრო საქმეები...
  
  მინდორში გოგონა გვირჩევს გვირილას,
  საპასუხოდ მე ვარჩევ დენდელიონს მისთვის.
  თუმცა მღელვარებით მთვრალი, როგორც ღვინო -
  სიყვარულში თუთიყუშს ნუ მიბაძავთ!
  
  მოდით ვითამაშოთ ეს რომანი გიტარით,
  რათა ხალხმა იცოდეს რა არის სიხარული!
  დაე, დაბადებულმა გადასცეს ბედნიერება -
  და ბოროტი ჯადოქარი სიბერე არ მოვა!
  
  მე და გოგო ჩავეხუტეთ და წავედით,
  არ არის საჭირო იყო ჯიუტი და გაბრაზებული.
  ხანდახან ვერ ერიდები ომს, გაიგე,
  ყველა წელი არ შეიძლება იყოს ლურჯი!
  და ელფების ოჯახიდან ახალგაზრდებს შეუძლიათ სიმღერა და ბრძოლა. მხოლოდ მათ, რა თქმა უნდა, მშვენიერი სქესისგან განსხვავებით, რცხვენიათ ფეხშიშველი ბრძოლა.
  თუმცა, მამრობითი სქესის ელფების სახეები ისეთი ნაზი და მოწითალო, თმიანია, როგორც გოგოების სახეები. და მე უნდა ვთქვა, რომ ეს უბრალოდ შესანიშნავია. მაგარი, ფეხშიშველი გუნდია აქ.
  მეომარი გოგონები თავიანთ მაგარ და გაუგებარ აერობატიკას აჩვენებენ. მაგრამ ეს ყველაფერი არ არის, რა თქმა უნდა. მათ უნდა შეეძლოთ ისეთი რამის თქმა, რისი თქმაც ზღაპარში ან კალმით არ შეიძლება.
  მაგრამ ერთ-ერთი მათგანი ჭიპის გამოყენებით ისვრის. ორიგინალური და ლამაზია.
  და გამოიყოფა ენერგიის ნაკადები, რომლებიც ისეთი დესტრუქციული და უკიდურესად იწვის, როგორც ნაპალმი.
  და თუ გოგოები რაიმეს აჩვენებენ, ეს იქნება პუტინის დათვების კუბო.
  მაგრამ ახალგაზრდებს ბევრი რამის ჩვენება შეუძლიათ. მით უმეტეს, თუ ისინი აჭერენ ტრიგერებს ხელებით. და ძალიან მაგარი იქნება.
  და რასაც ისინი იწყებენ, აღმოჩნდება უკიდურესად მკვლელი და დამანგრეველი.
  და ჭაბუკი ძალიან კარგად მღერის;
  თითქოს ნაცრისფერ ცხენზე ავედი,
  როგორი ვირი ღრიალებს ასე?
  თავად სატანამ იცის, რომ ადამიანები ჩემთან არიან ნათესავები -
  ნებისმიერ ქვეყანას, რომელიც აჯანყდება, მე გამკლავება!
  
  ეშმაკები ცუდ ტვინში მოხვდნენ ,
  და მრისხანე ფიქრები იჭრება!
  მოდით დავაბალანსოთ ბალანსი - წაშალოთ ნულები ერთდროულად,
  განწმინდე სისტემა უბედურების უფსკრულისგან!
  
  არც კი მესმის სად მივდივარ,
  ჰიპერპლაზმური გრიგალი მიტრიალებდა თავში!
  ნუ მისცემთ თავს უფლებას დაქვემდებარებოდეთ
  ისე, რომ დიდების ნაკადი გადაიზარდოს მთვარის სამყაროში!
  
  ომი მიედინება უწყვეტ ნაკადში -
  სწორედ ასეთი აქტივობა ელის საუკუნის ელფს...
  და მე მინდა დავლიო რაღაც დამათრობელი ღვინო -
  და მშვიდად განაგრძე საუბარი ზომაზე.
  
  მაგრამ იცოდე, რომ სისუსტე და მოწყენილობა გაივლის -
  თუ იპოვი შენი ოცნების ელფს, შენ ხარ წარმატება და მოწოდება!
  ჩვენ, როგორც პიონერები, ვცდილობთ ლაშქრობაში წასვლას -
  მაგარი მეომარი ხომ სულელური სახელი არ არის!
  
  დავურტყამ და დავტკეპნი, იქ გვამების მთაა,
  მტერი დაიბნა, გარბის და უკან იხევს!
  ჩვენ შეგვიძლია დავასრულოთ მარცხი
  ქვესკნელის ძაღლიც კი ხმამაღლა ყეფს!
  
  რა უნდა გავაკეთოთ მსოფლიოში - არ არსებობს ფანტაზია,
  დავიბადეთ, თითქოს ნაპალმი გვტანჯავს ტვინს!
  ჩვენ სამუდამოდ ვიქნებით როგორც ჩვენი ახალგაზრდობა -
  და ადგილი ჯოჯოხეთში უკეთესი იქნება, ვიდრე სამოთხეში!
  
  რა სურს ჯარისკაცს? რომ ომი გაგრძელდეს -
  მას აქვს სიმშვიდე და მოწყენილობა და ტვინის სისუსტე!
  მტერს საფლავამდე მივაღწევთ -
  მაგრამ იცოდე, რომ უკვე გვიანია მეომრებისთვის დანებება!
  
  შედეგი არ იქნება და არჩევანი არ არის -
  დავასრულე სამუშაო და მაშინვე სხვა!
  ყოველივე ამის შემდეგ, ეს მხოლოდ დასაწყისია, პრევენციული გაშვება,
  სამხედრო სამსახური ხომ კარგი საქმეა!
  რა თქმა უნდა, ელფს სპილენძის მილის მსგავსი ხმა აქვს.
  ახალგაზრდას კარგად ეძინა. და ძალიან კარგად იბრძოდა. და მას უყვარს ელფები. საჭიროების შემთხვევაში ენასაც გამოიყენებს. მართალია, ამქვეყნად თორმეტჯერ მეტი გოგოა, ვიდრე ბიჭი. და ეს, რა თქმა უნდა, შესანიშნავია მამაკაცებისთვის. გოგოები თავად იბრძვიან ბიჭებისთვის მთელი გაბრაზებით და წნევით. და აქ ვერაფერს წაართმევ და ვერ წაართმევ.
  ესენი არიან აქაური გოგოები - ნადირობენ კაცებზე. და მათ წინააღმდეგ არაფერი შეიძლება გაკეთდეს.
  და თუ ისინი მღერიან, მაშინ ...
  და გოგოები ასე მღერიან:
  დაე, უხერხულად ვირბინოთ,
  დაჯავშნული ტანკები გუბეებში,
  და სახურავზე ავტომატი დგას...
  ის ყველა ორკს ნაწილებად დაანადგურებს!
  . თავი No12.
  მარია კოლესნიკოვა, მამაცი გოგონა ელფების სამყაროში, განაგრძობდა მამაცი ბრძანების განხორციელებას და ბრძანებების გაცემას. მან ეს დიდი ენთუზიაზმით გააკეთა. და ულვაშებითა და მელოტით ტირანი დაწყევლილი იყოს.
  ელფის მეომრები ჯიუტად განაგრძობდნენ ბრძოლას. მათ მოიგერიეს განრისხებული ორკების წინსვლა. და აგრძელებდნენ ასვლას და ასვლას, როგორც გომბეშო კრუნჩხულზე.
  გოგონები კი აგრძელებდნენ სროლას და მტრებს თესავდნენ. მათ ეს დიდი ენთუზიაზმით გააკეთეს.
  და ელფების თითოეულ დარტყმას თან ახლდა ღილაკის დაჭერა მკერდის ალისფერი ძუძუს გამოყენებით.
  და გოგონები სრულიად დაშორდნენ. ამავდროულად, მათმა შიშველმა თითებმა დიდი, სასიკვდილო ყუმბარები ისროლეს, რითაც პუტინის დათვები დაგლეჯეს. დახეული ხორცი კი დაიწვა და შებოლილი.
  ამიტომ გოგოებმა მის გაწმენდაზე დაიწყეს მუშაობა. და სიხარული, სიმღერები და დიდი ენთუზიაზმი.
  და ამავე დროს, რა თქმა უნდა, მღეროდნენ;
  მაგრამ თუ ტყვიით გახვრეტილი მეომარი დაეცემა,
  და გოგონა სამუდამოდ იჯდება ტირილში, როგორც ქვრივი.
  არ არის საჭირო ვიფიქროთ, რომ სამყარო უბრალოდ უიმედოდ შავია,
  ეს სამოთხე განადგურდა და ფეხქვეშ დააბიჯა ბოროტმა სატანამ...
  
  სინამდვილეში, არსებობს იმედი - ღირსეული ბედი,
  სამშობლოს დასაცავად და უფსკრულის დასაპყრობად.
  როდესაც ელფიაში ყველა ბიჭი ძლიერი მეომარია -
  იცოდე, რომ ეს არ არის ბრაზი ან სულელური კიჩი!
  
  მაგრამ ხანდახან რაინდებს არ აქვთ მხარდაჭერა,
  ურდომ ქულა არ იცის და ზეწოლა სასტიკია.
  მაშინ ჩვენ არ გავხდებით მორჩილი თუთიყუში -
  ბოლოს და ბოლოს, ეს სჯობს ტაძარში ტყვიის ქონას!
  
  კოსმიური ომი რაღაც განსაკუთრებულია,
  მასში რობოტი სათამაშო ხარ, სამწუხაროდ...
  მაგრამ მე ვიცნობ ელფის მეომრებს სამხედრო დიდგვაროვნებიდან,
  რომელიც არ უნდა იწვა კუბოებში.
  
  ცაზე უცნაური ვარსკვლავების ნატეხები ბრილიანტებია,
  ისინი შეიცავს სულის ყოველ ცრემლს...
  სცადე, აჩვენე შენი ნიჭი,
  კიდევ უკეთესი, იმღერე და იცეკვე ჭექა-ქუხილზე.
  
  შემოდგომის დრო - სადაც ზაფხული ქრება,
  ის იპყრობს თავისი საოცარი სილამაზით!
  დაე, ჩემი ელფი იმღეროს ამ ლექსში,
  მასთან ერთად, როგორც განუყოფელი დედა ქვეყანა!
  
  ბოლო კოცნას ვუგზავნი გოგოს,
  როცა მოვკვდები, ლამაზო, ნუ ტირი...
  ავიღოთ, დაიჯერეთ ორკლინი, მაისის აყვავებული ყვავილის ქვეშ,
  და ურჩხული ორკის ჯალათი გახდება მსხვერპლი!
  გოგოები, უნდა ითქვას, შესანიშნავად მღეროდნენ. და ისინი ამ ორკებს დიდი ძალით და მგლების ვნებით სცემეს. მათ გაანადგურეს ისინი.
  და სროლისას იყენებდნენ შიშველ, მრგვალ, ვარდისფერ ქუსლებს. გოგონები ძალიან ენერგიულად მოქმედებდნენ. და ლამაზმანთა შიშველი თითები განადგურების საჩუქრებს აგდებდნენ.
  ასეთ გოგოებს ვერანაირი ძალა ვერ გაუძლებს. ისინი გასხივოსნებული და კოსმოსური მოპარვები არიან. და ამავდროულად, ელფები, რომლებშიც არის სასტიკი და კაშკაშა ძალა.
  ხოლო ალისფერი ძუძუებით ისინი აჭერენ ბაზუკას ღილაკებს და მიჰყავთ დესტრუქციულ სამხედრო ოპერაციებამდე. და როგორც კი დაგეჯახებიან, ორკების მთელი თხრილი დაინგრევა. ეს გოგოები სუპერ კლასი არიან. და როგორ შეუდგნენ საქმეს.
  ახლა კი შიშველი ფეხის თითები ისევ ისვრის ყუმბარებს, რაც იწვევს კოლოსალურ განადგურებას და განადგურებას.
  ამ გოგოებს ფაქტიურად ყველაფრის გაკეთება შეუძლიათ. და წაიღებენ ნებისმიერ თმიან არმადას.
  აი, ზურმუხტისფერი თმიანი გოგონა, როგორ აიღებს და დაარტყამს მტერს თავისი ალისფერი ძუძუს ღილაკის დაჭერით.
  განადგურების აწმყო მიფრინავს, იშლება და პუტინის დათვებს ესვრის.
  გოგონები კი ისევ მღერიან და კბილებს შიშვლებენ;
  ელფიას ფართი - ლამაზი, ძვირფასო,
  სად არის თოვლის მარგალიტები, ოკეანეების ბროლი...
  და ელფის ჯარისკაცები და გენერალი ერთიანდებიან -
  და სახელმწიფოს სიმბოლოა არწივი - ჩვენი მართლმადიდებელი მეფე!
  
  გავიდა ზაფხული და მოდის შემოდგომა,
  ხეები ჩაცმულია, მათი ფუფუნება მეფეებს შურს.
  ჩემი გაბრწყინებული სამშობლო სამოთხეზე უფრო მხიარულია,
  ელფისთვის სამართლიან სიცოცხლეს მივცემ.
  
  ასე რომ, შემოდგომა მშვენიერია მხოლოდ პოეტს ესმის
  არ არის საჭირო გადასახადების გამოყენება ღარიბებისგან ძარღვების მოსაშორებლად...
  უფასო საჩუქარი ღვთისგან: მეწამული და ჟოლოსფერი
  და ოქრო ქრება, როცა მზე ანათებს ფოთლებს.
  
  ყვავილები, ქრებოდა, ხდება უფრო ნათელი და ლამაზი,
  ფოთლები ეცემა პრინცის აყვავებულ ხალიჩას,
  აქ არის ზურმუხტის გულსაბნევი ლალით შემოდგომის ჭაობში -
  ყოვლისშემძლე მხატვარმა დახატა შემოქმედების ნიმუში.
  
  და ყოველ დარტყმაში ეს არის უფლის ფუნჯები,
  მე ვხედავ სიყვარულს და იდეალის შექმნის სურვილს...
  მაგრამ უცნაურია, რომ ჩვენი ხალხი თითქმის ჯოჯოხეთში ცხოვრობს,
  და ფინანსების დესპოტმა სასტიკად შეაჭენა ჩვენი ფრთები.
  
  ჩვენი დედამიწა ფუმფულა და მსუქანია, როგორც ქონი,
  სიღრმეებში და მადნის მაღაროებში საკმარისია.
  მაგრამ ბოროტი ოლიგარქებისთვის ყველაფერი საკმარისი არ არის,
  ხალხი გაძარცვეს, რომ ყველაფერი გაჭირვების ქვეშაა!
  
  მაგრამ არის თუ არა უფლის ნება ამის ატანა?
  ღმერთმა ხომ დედამიწა მისცა, რათა ადამიანებმა, მოხუცებმა და ახალგაზრდებმა, შეძლონ მასზე მუშაობა.
  და ბოლოს და ბოლოს, უფალი ქრისტეს წინაშე - მეფეც კი ღარიბების ტოლია -
  სამყაროს შემოქმედი ჯვარს აცვეს საზიზღარ ყაჩაღთან ერთად.
  
  მიპასუხეთ, ანგელოზებო, სად არის სამართალი?
  ბავშვები რომ ტირიან და შიმშილით კვდებიან, მოხუცები...
  რომ ბოროტი ბურჟუაზია ძვირფასია საჩუქრებითა და წყალობით...
  და ვინც უფრო კეთილია, რჩება მხოლოდ მუწუკები და ვალები!
  
  მაგრამ არ იყო პასუხი ზეციდან,
  ღმერთს ალბათ უჭირს იმის ნება, რომ ასე მოხდეს...
  მაგრამ სიმართლე ისაა, რომ ბრძოლა ცხოვრებას სამოთხედ გვაქცევს,
  და ჯაჭვების ოსტატიც კი შეიძლება სამუდამოდ ბედნიერი გახდეს.
  ეს გოგოები ძალიან კარგად მღერიან. და მათი ხმები ანათებს, როგორც ყინულის ზარი. ეს ნამდვილად ქალები არიან.
  და მათი ხმები, ფაქტობრივად, ბრილიანტების ნაკადს ჰგავს. და თუ ისინი დაგემართათ, მაშინ წარმოიდგინეთ მისი სიდიდე.
  მეომრები აქ აჩვენებენ თავიანთ ტრანსცენდენტურ და კოლოსალურ დონეს - კოსმოსური ეპოქის. და თუ გააკეთებენ, მაშინ ყველაფერი ბევრად უფრო სერიოზული და უხეში იქნება.
  და გოგოების ფეხშიშველი, გახეხილი ფეხები მოქმედებაშია. და სიკვდილის საჩუქრებს დიდი, დამღუპველი ძალით აგდებენ. და ისინი ამას აკეთებენ ზედმეტი ცერემონიის გარეშე.
  ეს არის გოგოები აქ - სუპერ დონის !
  და შიშველი, ვარდისფერი ქუსლები აგდებს განადგურების ბარდას. და ყველაფერი ძალიან ლამაზი და მთავარი იქნება.
  და გოგონები აჭერენ ღილაკებს თავიანთი ალისფერი მკერდის ძუძუებით და ააქტიურებენ სარაკეტო გამშვებებს, რომლებიც ანადგურებენ ორკების პოზიციებს. და ისინი ამას აკეთებენ ზედმეტი შეფერხებისა და ცერემონიის გარეშე.
  რის შემდეგაც გოგონები კვლავ იწყებენ სიმღერას;
  თოვლის მარგალიტები ზღვიდან - ანათებს კაშკაშა,
  ქარბუქი ბატკნის კულულებს ატრიალებს...
  ჩვენი სამშობლო არის გრანიტის რწმენა,
  თუ სიმართლე გითხრათ, ორკები არ არიან საშინელი!
  
  ლითონის ზარი, ლილვაკების ხრაშუნა -
  ტანკები დაცოცავდნენ ელფიას საზღვრებში!
  მოდით ავაშენოთ სავარცხელი ბასრი ბაიონეტებისგან,
  "ჰურეის" შეძახილით შეტევაზე გადავედით!
  
  კისერზე ჰალსტუხი ცისკრის ფერით,
  ჩვენ შთაგონებული ვიყავით ბრძოლის იდეამ.
  არჩევანი მხოლოდ ერთია - მოიგო ან მოკვდე,
  აქ არის ალისფერი დროშა, რომელიც ფრიალებს რედოუბტს!
  
  ფერმკრთალი ტუჩები, ქარბუქი უბერავს,
  ტყვე გოგონას ხელები შეკრული ჰქონდა...
  ოჰ, რა დაუნდობელი ბედი
  ძლიერ ყინვაში, ფეხშიშველი ხარაჩომდე!
  
  მაგრამ არ მინდოდა მარყუჟში დასრულებულიყო
  ძალა მოიკრიბა, მიეჯაჭვა გერმანელს.
  ჩვენზე ძლიერი არავინ არის დედამიწაზე,
  ჩვენ არ გვჭირდება შენი საზიზღარი წყალობა!
  
  და ასე მოკვდა, ყელზე ღრღნიდა,
  ელფის გოგონა ტანია კრასნოვაა.
  მაგრამ გზა ორკლინისკენ მიგვიყვანს,
  ავაშენოთ ახალი სამყარო ძალადობის გარეშე!
  
  რამდენი ძმა დაიღუპა,
  ყველა მოხალისე, მხოლოდ ბიჭები.
  ღარიბების პიონერებისთვის, ფეხშიშველი -
  საუზმის ქერქი სადილის კონუსებისთვის!
  
  ჩვენ ორკლინის მახლობლად ვართ , ტრიუმფი მალე მოვა,
  კომსომოლის ნიშანი ანათებს თქვენს მკერდს!
  მიუხედავად იმისა, რომ ჩექმები ძალიან მჭიდროა, რადგან არ ვარ მიჩვეული,
  მაგრამ მაისის ბედნიერების ფერი შთააგონებს!
  
  ფიურერი ჯოჯოხეთშია, ქარიშხალი ჩაკვდა -
  სიხარული მოვიდა, ბავშვების სიცილი ისმის!
  სძინავს ქვესკნელის ფერფლში ,
  და სამშობლოს ზემოთ - წითელი მზე!
  ასე მღერიან გოგონები ხალისიანად და გააფთრებულად. და მათი ხმები ისეთი ლამაზი და მბზინავია. როგორც ნაკადულები ღრიალებენ. ან შადრევნები ცაში შემოვარდებიან . და ასეთი გოგოები იპყრობენ სხვადასხვა ქვეყნებს. მათ აქვთ ასეთი ოსტატობა და მასშტაბები.
  აქ მოდის ელფი ნინძების ოჯახიდან. მას ხელში ორი ხმალი უჭირავს.
  და მეომარმა მათ ხელი დაუქნია. პუტინის დათვების ოთხი თავი კი ერთდროულად მოიჭრა. და ისინი შემოვიდა ბალახზე.
  ნინძა გოგონამ აიღო და შიშველი თითებით ბუმერანგი ესროლა. გადაფრინდა და აგრესიულ ორკებს თავები მოჰკვეთა. ფაქტიურად დაარტყა ისინი.
  ეს მართლაც ფეხშიშველი და აგრესიული გოგონაა. როგორც კი დაჭრა დაიწყება, ვერ შეაჩერებთ. და ისიც აიღებს და შხამიანი ნემსით შეაფურთხებს. და ორკ გენერალს პირდაპირ თვალში ურტყამს. და პუტინის დათვი მთლიანად იშლება.
  ნინძა გოგონა ყვირიან:
  დიდება ზელენსკის, დიდება!
  ტანკები წინ მიიჩქარიან...
  ელფების ძალაუფლების დროშის ქვეშ,
  გოგონა თავდასხმაშია!
  ეს მართლაც ძალიან კარგი გოგოები არიან. და მათი ფეხები ისეთი შიშველი და გარუჯული აქვთ. და აგრესიული და ძალადობრივი ძალით აგდებენ სასიკვდილო საჩუქრებს.
  და მას შემდეგ, რაც პუტინის დათვების ხაზი გათესილია, გოგონები კვლავ იწყებენ სიმღერას;
  წმიდაო, ყოვლადწმიდა ღვთისმშობელო
  მან შვა მაცხოვარი, მოგვცა ნათელი.
  მაგრამ თქვენი შვილები ზამთარში ფეხშიშველები არიან -
  და ბინძურ სარდაფებში ვხვდებით მშიერ გარიჟრაჟს!
  
  ბოლოს და ბოლოს, როგორ მოხდა, რომ სამყარო იტანჯება ბოროტებით,
  რომ უფრო მეტი ღარიბია, ვიდრე კალიების მინდვრებში.
  რომ სიცივეც კი ყინავს მცენარეებს მაისში,
  რომ ყველაზე გავრცელებული პასუხია - თუ ღარიბი ხარ, მაშინ იცეკვე!
  
  სამწუხაროა მდიდრებისთვის სპილენძის გროშის მიცემა,
  მიუხედავად იმისა, რომ მათი მამონი ადიდებულა წესიერების ზღვრამდე...
  მათი მთავარი მენტორი არის მუხის ჯოხი ჩვენს ზემოთ -
  ოღონდ მამლის ყივილზე ღრიალი გახდება!
  
  უფალმა გიბრძანა მდიდრებთან გაზიარება -
  ისე, რომ მკვდრები არ არიან და ტირილი არ ტანჯავს ღვთის სმენას.
  დაეხმარეთ სუსტებს - კეთილი სახეები ამბობენ ხატებიდან,
  თუ მოწყალე ხარ, სამოთხის გზაზე შუქურა არ გაქრა!
  
  მაგრამ ბევრისთვის მამონს სულები და ხსნა უფრო ძვირფასია,
  ამბობენ, წმინდანებს ოქროთი იყიდიანო!
  ფულის გამსესხებლის მსუქანმა ამაზრზენი სახე გაუბერა -
  და გული მშვიდობის გარეშე ცივი გრანიტია!
  
  რა გვტკივა ჩვენ, მწირი ხალხი?
  სასახლეებში კვნესაც კი არ გვესმის!
  თავშესაფარი გინდა? გქონდეს თავშესაფარი
  ციხის სახურავის ქვეშ!
  
  რატომ მოგცემთ, ჩვენთვის,
  რა ავიღეთ ძალით წარმატებით?
  შენ არაფერი იყავი და სამუდამოდ არაფერი,
  ცა არ მოგცეს!
  
  მაგრამ სიკვდილი მათ მოულოდნელად მოვიდა,
  როგორც ყოვლისშემძლე შემოქმედმა გვასწავლა!
  ახლა ისინი იქ არიან, სადაც სატანა იწვის
  სადაც მოღალატე ტანჯვისგან ღრიალებს და ღრიალებს!
  
  ასე რომ, თქვენ გადაწყვიტეთ, რომ ყოვლისშემძლე ხუმრობდა -
  ამბობდა, დიდსულოვანი იქნება ამაღლებული?
  და რომ იესო თავად არის ხორცშესხმული შემოქმედი,
  არასწორი იყო იმის თქმა, რომ ბოროტი თაგვები შეჭამენ ნივთებს?
  
  მოინანიეთ მარიამის ლოცვის წაკითხვით,
  და მუხლებზე დაცემა და მონანიება - კვნესა!
  როცა ბავშვი შენს წინ ტირის,
  და ფეხშიშველი გოგო კანკალებს სიცივისგან!
  
  აიღე შენი მჭიდრო და ძუნწი საფულე,
  ღიმილით დავხარჯოთ ფული.
  მაშინ იესო სიყვარულის ღმერთი წარმართავს,
  და ის არ მოგცემთ საშუალებას, რომ არამყარ გზაზე გადავარდეთ!
  გოგოები ისე კარგად და მაგრად მღერიან, ხმები კი ისეთი კაშკაშა და მბზინავია, თითქოს ნამდვილ, ნამდვილ სამოთხეში შედიხარ.
  ასე რომ, გოგონები ორკებს შიშველი თითებით ჰაუბიციდან მოხვდნენ. და მათ ერთდროულად დახიეს პუტინის ორმოცდაათი დათვი. და მოდი დავჭრათ ეს ქუთუთოები.
  გოგონები, რა თქმა უნდა, მებრძოლები და აგრესიულები არიან. და თუ მათი პირი ღიაა, ეს მხოლოდ სასტვენია. გოგონების სტვენიდან კი გაოგნებული ყვავები ეცემა ორკებს თავებზე და მათ თავის ქალას ხვრეტს.
  და ბევრია ასეთი ყვავები და ისინი უკიდურესად სასიკვდილოა.
  გოგონები შიშველი მრგვალი ქუსლებით დაყრიან ლიმონებს.
  ისინი ორკებთან მიფრინდებიან და პუტინის დათვებს წვრილ, სისხლიან ნაჭრებად დაჭრიან.
  ელფის გოგონა მღეროდა:
  - აქ სისხლის დიდი მდინარე მოედინება,
  მელოტი ფიურერი...
  მაგრამ არ დანებდე მას
  და ჩააგდე კაენი სიბნელეში!
  აქ არიან გოგონები საქმე ორკებთან. და დიდი ბრაზით და სასოწარკვეთილებით იბრძვიან. და ისინი აჩვენებენ თავიანთ უდიდეს უნარს.
  მაგრამ, რა თქმა უნდა, ნებისმიერ ბრძოლაში ადგილი აქვს სიმღერას;
  ბრწყინვალეა ის, რაც გააკეთე
  მადლი დაიღვარა კაცობრიობაზე!
  წმიდა ღმერთმა მოგცა,
  სული, სიხარული, გულითადი წყალობა!
  
  ლუციფერი, გვაბრუნებს სოდომში,
  ცოდვისა და სიამაყის პროდუქტი!
  მან აწია თავისი მახვილი ღვთის წმინდა ტახტზე,
  და მან გადაწყვიტა, რომ ახლა ის ყოვლისშემძლეა!
  
  გუნდი ყოველი ლექსის შემდეგ;
  ღმერთო ჩემო, რა ლამაზი და სუფთა ხარ,
  მე მჯერა, რომ შენი სიმართლე უსაზღვროა!
  შენ ჯვარზე გაჩუქე შენი დიდებული სიცოცხლე,
  ახლა კი ჩემს გულში სამუდამოდ იქნება სიმწარე!
  
  შენ ხარ სილამაზის, სიხარულის, მშვიდობისა და სიყვარულის უფალი,
  უსაზღვრო, კაშკაშა სინათლის განსახიერება!
  შენ დაღვარე ძვირფასი სისხლი ჯვარზე,
  პლანეტა გადაარჩინა უსაზღვრო მსხვერპლით!
  
  შემდეგ მოდის ლექსები.
  ბოროტება მძვინვარებს მეამბოხე გულებში,
  სატანა კლანჭებით ანადგურებს კაცობრიობას!
  მაგრამ სიკვდილი მტვერში გადაიყრება,
  და უფალი ყოველთვის ჩვენთან იქნება!
  
  ეშმაკმა ომი დაიწყო უფალ ღმერთთან.
  მტერი იბრძოდა სასტიკად, მოღალატურად!
  მაგრამ ქრისტემ სიყვარულით გაანადგურა სატანა,
  დაამტკიცე შენი სიმართლე ჯვარზე!
  
  ჩვენ ძმები უნდა გავერთიანდეთ ერთ ნაკადად,
  მიმართეთ თქვენი გული, გონება და გრძნობები იესოსკენ!
  რათა დიდი ღმერთი დაგვეხმაროს გადარჩენაში,
  და სამუდამოდ ვადიდებთ უფალს!
  
  ასე რომ სულმა სამუდამოდ იპოვა თავისი სიმშვიდე,
  მთელი მსოფლიო უნდა მუშაობდეს უფლის მოსავალში!
  და სამუდამოდ, ყოვლისშემძლე, ჩვენ ვიქნებით შენთან,
  მინდა ვილოცო უფრო და უფრო ძლიერად!
  
  ფეხებს რომ დაარტყამ - ხავერდის ხავსის ხალიჩა,
  იესო მყისიერად განკურნავს ნებისმიერ ტკივილს!
  მან გამოგზავნა ნაპირი ოქროს ქვიშა,
  ის ასევე არის მზის და უსაზღვრო სამყაროს მფლობელი!
  
  თავისი სიტყვით მან შექმნა ცა -
  მან ცის ვარსკვლავები დიდად გაავრცელა!
  იეჰოვას უყვარს სილამაზე,
  ერთგულება მისდამი, ერთგულება შიშის გარეშე!
  
  ყოვლისშემძლეს გარეშე მეგობრები არ არიან,
  კეთილი სახეების გასხივოსნებული ხატები!
  ამიტომ უფრო და უფრო მინდა
  იესო გახდი ხორცის ნაჭერი!
  
  შეიწყალე ღმერთი ჩვენი ცოდვილი ვალი,
  რაც ჩვენ, სამწუხაროდ, არ მოგცათ!
  მიუხედავად იმისა, რომ მონანიების დრო გავიდა,
  და იქ უკვე უფსკრულია, სადაც აყვავებული დისტანციებია!
  
  მაგრამ უფალმა მისცა თავისი მადლი,
  მან კი თქვა - ობოლო გპატიობთ!
  მე ვიცი, რომ ვერ დაგიბრუნებ ჩემს ვალს,
  მაგრამ შენთვის არის ადგილი სამოთხეში!
  
  შეუძლებელია ღალატი რა
  სამყაროს მბრძანებელი კეთილისმყოფელია!
  და შენი მართლმადიდებლური ხელით,
  მიგვიყვანს ბოროტ ადამიანებს პალატებში!
  
  ის ნამდვილად ეტყვის მას უარს?
  გთხოვთ მიიღოთ მონანიება!
  მოთმინებით ელის უზენაეს პასუხს,
  რომ გვაპატიოს, დაუჯერე მის სურვილს!
  
  გადავწყვიტეთ წამებაზე წავსულიყავით
  სულის გაძლიერების მიზნით!
  სხვა გზა არ გვაქვს დაცემულთათვის,
  შენთან ერთად იყოს მარადიულად ყოვლისშემძლე!
  
  ახლა ახლოა ხსნის ჟამი,
  ღმერთი არასოდეს დაარღვევს თავის სიტყვას!
  რა მოხდება ჩვენთან?
  და ფრთიანი სულები გაფრინდებიან!
  
  რაც შენ შექმენი სამუდამოდ გაგრძელდება,
  სამყაროს უსასრულო და ბრძენი მმართველი!
  შენ გამანათე ცხოვრების ნაკადებით,
  და მე მჯერა, რომ ჩვენი სიყვარული ჭეშმარიტი იქნება!
  ასე მღეროდნენ გოგონები კარგად და გაბრწყინებული, სპილენძის ხმით. და ძალიან მაგრად გამოიყურებოდა.
  ელფმა აიღო იგი და შიშველი თითებით ესროლა განადგურების მკვლელს. ექვსი გაცოფებული ძაღლივით მოკლული პუტინის დათვები მიმოფანტული სხვადასხვა მიმართულებით. და გამანადგურებელი და დამღუპველი დარტყმა მიაყენეს მტერს.
  გოგონამ აიღო და იმღერა:
  ხალხი ბედნიერი იქნება
  ბედნიერება სამუდამოდ...
  ელფებს აქვთ ძალა -
  ძალა დიდია!
  ახლა კი გოგონები ისევ აიღებენ და ლურსმნებენ მტერს თავიანთი მარწყვის, ასე გემრიელი და წვნიანი ძუძუების დახმარებით. და მართლა მშვენივრად მიდის.
  და პუტინის ბევრი დათვი იწვის ველურ აგონიაში. გოგონები კი ძალიან ბედნიერები და აგრესიულები არიან.
  და აგრესიული ორკები მათ ვერ შეაჩერებენ. როდესაც ისინი დაიშლებიან, ვერაფერს გააკეთებთ მათ შესაჩერებლად. ეს ის გოგოები არიან, რომლებიც თავს იჩენენ.
  იასამნისფერი თმიანი მეომარი, რომელიც ანადგურებდა პუტინის დათვებს, თქვა:
  ბოროტი ორკები, როგორიცაა მალიუტა,
  ვანადგურებ უკვალოდ...
  მაგრამ რატომღაც მსოფლიოში,
  მაგრამ რატომღაც მსოფლიოში,
  სიკეთე იმარჯვებს!
  სიკეთე იმარჯვებს!
  . თავი No13.
  მარია კოლესნიკოვა, რომელიც დაუპირისპირდა ტირანიას, განაგრძო მეთაურობის განხორციელება და დიდი წარმატებით.
  ასე რომ, გოგონები და ერთგვარი ელფები ენერგიულად შეუტიეს ორკების პოზიციებს. მეომრები ისე მოქმედებდნენ, როგორც სჩვევიათ მოქმედებას, დიდი მობილურობითა და ოსტატობით. ისინი კობრებივით სწრაფები არიან და პუტინის დათვებს მცირედი შანსს არ აძლევენ. ასეთი მეომრები, რა თქმა უნდა, უმაღლესი ფრენისა და წნევის კლასია. და მათ აქვთ მაგოპლაზმის ისეთი ცქრიალა და აგრესიული ენერგია. გოგონები, რომლებიც ორკებს აჩვენებენ თავიანთ უნიკალურ და აგრესიულ ტემპერამენტს. ისინი უბრალოდ საოცარი მეომრები არიან.
  ახლა კი ლამაზმანების შიშველი თითები ისვრის სიკვდილის ბარდის მომაკვდინებელ ძალას. და ისინი თესავს ნგრევას და განადგურებას ორკებს შორის. აქაური მეომრები ისეთი დიდებულები არიან და მათი მკერდი ბრწყინავს, როგორც სახიანი და ძალიან ძვირი ლალი. ასეთი ლამაზმანები აუცილებლად დაამსხვრევენ ყველა ორკს სისხლიან რბილობში.
  აი, ერთი გოგონა, რომელმაც შიშველი ქუსლით მტერს ესროლა ნახერხის ასაფეთქებელი პაკეტი მჟავით.
  მან მივარდა და პუტინის დათვები სხვადასხვა მიმართულებით მიმოფანტა, დაშალა ისინი.
  გოგონამ ჩაიცინა:
  ქალი ელფები გვიღიმიან,
  ქალი ელფები უბრალოდ უმაღლესი კლასია!
  შემდეგ კი გათენებამდე,
  მოუსმინეთ მათ მღერიან სასიყვარულო სიმღერას!
  დიახ, გოგოები მართლაც, თუ საქმეს შეუდგებიან, ნამდვილად გამოავლენენ კოლოსალურ და დაუძლეველ ძალას.
  და შიშველი ფეხების სროლით პუტინის დათვები დიდი რაოდენობით იღუპებიან.
  მაგრამ გოგონებმა კიდევ უფრო დიდი სულისკვეთებით და ინტენსივობით დაიწყეს სიმღერა;
  ზამთარი უკვე ძალას კარგავს,
  გაზაფხულის მზე ამოდის...
  სიბრძნემ დაიპყრო ბუნება,
  მეცნიერულ ძიებასა და ლაშქრობაში!
  
  ნაკადულები რეკავს - თოვლის ნალექები დნება,
  სადაც ვერცხლის ხალიჩა ნაკადულია.
  მიხაკი მდიდრულად ყვავის მაისში,
  და ჩვენი მეგობრობა არ დაიღვრება!
  
  ჩვენ გვიყვარს ბუნების ქალიშვილები,
  როცა გაზაფხულზე სოკო იზრდება...
  არა, იცი ცუდი ამინდი
  როგორ წვიმს ქრისტეს მადლი!
  
  გაზაფხულზე ბუნება ცოცხლდება
  ბროლის ყინული გაიბზარა.
  პლანეტა გახდება, მჯერა, სამოთხე,
  დაე, ბოროტმა ცეცხლმა არ გაანადგუროს სამყარო!
  
  ყოველივე ამის შემდეგ, ყველა ყვავილი არის სამყარო,
  ბაგსაც უნდა ცხოვრება.
  ყველას საუკეთესო ბედი შემოქმედებაა,
  მაგრამ შენ საწყალი კურდღელი ველური ხარ.
  
  როგორ მოხდა, დიდი შიშია,
  სილამაზესთან ბევრი ტანჯვაა...
  ხანდახან ვწუწუნებთ და ღმერთს ვთხოვთ -
  დაგვეხმარეთ ბედნიერებითა და ოცნებებით!
  
  მაგრამ რა არის რისხვა მსოფლიოში,
  რამაც ტორნადოსავით დაიწყო ჩვენს გარშემო ტრიალი,
  მაგრამ ღმერთმა უპასუხა - ასე რომ
  დათვივით ზარმაცი არ გახდი!
  
  ყოველივე ამის შემდეგ, თუ თავად ბანანი დაეცა,
  გუთნის აღკაზმულობაც კი არ შეგიძლია.
  წმინდანთა სახეები ხატებიდან თავს იწონებენ,
  არა ანანასი - დათესეთ ჭვავი!
  
  ისე, მუშაობა იწვევს წარმატებას,
  ის ჩვენს ოჯახს გააძლიერებს!
  მაგრამ მე არ ვჩქარობ კეთილდღეობის პოვნას,
  სიძუნწე არაა საჭირო!
  
  ჯილდო მოვა - იქნება ძალა,
  და ჩვენ აღვადგენთ ბრძოლაში დაცემულს!
  სასჯელი დაგემართება, იცოდე იუდა,
  ისინი შურს იძიებენ ტყუილისა და მოტყუებისთვის!
  ასე მღეროდნენ გოგოები და ძალიან მაგარი და ლამაზი იყო. ეს ის გოგოები არიან, რომლებიც აჩვენებენ თავიანთ ბრწყინვალე სტილს და ჩაცმულობას . გოგოების კბილები კი მარგალიტივით ბრწყინავს. და ეს მართლაც მშვენივრად გამოიყურება.
  ეს გოგოები აქ არიან.
  და, რა თქმა უნდა, მათ არ შეუძლიათ აირიდონ ფეხის შიშველი თითებით აღება და მკვლელი და დამღუპველი ძალით ლიმონის არ გადაყრა. და ის იგერიებს და სხვადასხვა მხარე გაფანტავს პუტინის მოწყვეტილ დათვებს.
  ეს მართლაც ძალიან მებრძოლი და მაგარი მეომარია.
  მაგრამ მის გასწვრივ მძლავრი ბომბდამშენი მიცურავს, რომელსაც აკონტროლებენ ფეხშიშველი და ნახევრად შიშველი ელფები.
  გოგოები, უნდა ვთქვა, ძალიან ფეხშიშველები და გარუჯულები არიან. და ამავე დროს ისინი ასევე კუნთოვანია. იმდენი გაბრაზება და მღელვარება აქვთ. და მათ შეუძლიათ აჩვენონ უმაღლესი და ძალიან მებრძოლი და განუმეორებელი კლასი.
  შემდეგ კი ბომბდამშენის მუცლიდან გადმოხტა მძიმე ბომბი ჩამოვარდება. ის მირბის ქვემოთ და ეცემა შაგი ორკების მტევანზე. და აფეთქავს მათ და უბერავს მათ პატარა დახეულ ნაჭრებად. და განადგურდა პუტინის დათვების მთელი ბატალიონი.
  ეს მართლაც ყველაზე გამანადგურებელი დარტყმაა. რაც ყველაფერს წვავს და ანადგურებს. ასე აიღეს გოგოებმა და ხნებოდნენ ორკების ეს ნაძირალა და სასტიკი არსებები.
  გოგოებმა კი აიღეს და სიხარულით მღეროდნენ;
  ცხოვრება მშვენიერი იქნება ელფების იმპერიაში,
  როდესაც ჩვენ დავამარცხებთ ჩეკისტი მეფის ბოროტ დათვებს...
  დიახ, პუტინი ნამდვილად საშიში დიქტატორია,
  ზეციდან ქერუბიმები დაეხმარებიან ელფებს ბრძოლაში!
  რა თქმა უნდა, ორკებს ებრძვიან არა მხოლოდ გოგოები, არამედ ელფ ბიჭებიც, რომლებიც ზვავით ყველაფრის დახრჩობას ცდილობენ. ისინი ასევე ზუსტად ურტყამდნენ პუტინის დათვებს და უმოწყალოდ კლავენ.
  და ამავე დროს მამრი ელფები მღერიან;
  მე უნდა გავანათო ჩემი ახალგაზრდა გული,
  პოეტსაც კი უძლურია წარმოდგენა!
  ხუთი ნიშნის მიცემაც კი არ არის საკმარისი -
  და ჩააგდე ბრძოლაში - სისხლიანი ვენდეტა!
  
  გაცხარებული გამოსვლების შეშლილი ენთუზიაზმი,
  გოგონას, რომელიც მხოლოდ მოკრძალებულ მტრედს ჰგავს...
  მისი საფირონის ცქრიალა თვალები,
  ეს მზერა უდანაშაულოა და ამავდროულად დაღლილი.
  
  რა ვნება დუღს ჩემს სულში,
  გოგონა ყვავილს ჰგავს, ნაზი, შიშველი...
  შენ კი ცხენზე მიდიხარ, მხედრო -
  მიაღწიეთ იმ ადგილებს, სადაც არის სამოთხის დასაწყისი!
  
  ესკიზი ტილოზე, მე დავხატე შენი სახე,
  შენზე ძვირფასი არავინაა, ჩემო ლამაზო!
  სამყაროს ზემოთ იდეალივით ხარ -
  მაშინაც კი, თუ ეშმაკმა სიცხეში ჩანგალი ღრიალით გაამახვილა!
  
  ჩვენ შენთან ერთად ვიჯექით პირქუშ სარდაფში - ციხეში,
  მაგრამ სამშობლოს წმინდა ცეცხლი აქვს ჩვენს გულებში,
  ოცნებაა ისევ ახლოს ვიყო,
  განუზომელი ერთგულება ჩვენი სამშობლოსადმი!
  
  თაროზე ჩამოკიდებული - ჯალათი, სამწუხაროდ, სასტიკია,
  ცეცხლი იწვის, მაშები ცხელა!
  გამოცხადებული, უწმინდური, თავდასხმა აღმოსავლეთზე,
  აქ არის ტანკები, რომლებიც ზომავენ მილებს თავიანთი სნეულით!
  
  
  მაგრამ ჩვენ შევძელით დუნდულიდან გაქცევა,
  ახლა ჩვენ ცურებივით ვცემთ ბოროტ ორკებს!
  დაე, ჯარმა შიშით ჩამოაგდოს იარაღი,
  უძლეველი ელფის მფრინავები!
  
  მაგრამ ჩემს მეგობარს მივცემ ამ რჩევას:
  ნუ ხარ ასე ამაყი!
  თავისუფალთა ცხოვრება ხომ ყოველთვის ყვავის,
  დოგმატის ჯაჭვებში არის ის, ვინც ეჭვიანი ეშმაკია!
  
  იცოდე ყველაფერი რაც უნდა გააკეთო,
  ჩვენ ყველანი მალე მოვაგვარებთ პრობლემებს!
  დაე ყველაფერი ისე გამოვიდეს, როგორც მე მინდა,
  პრობლემებზე გამოვიტანთ სასჯელს!
  ასე იბრძვის ძლიერი სქესი დიდი ენთუზიაზმით. და აჩვენებს ყველაზე გამორჩეულ კლასს და მუქარის ზემოქმედებას. ასე რომ, თუ ასეთ გოგოებს დაუპირისპირდებით, ნიკელში მოხვდებით.
  ან სხვა გოგოს შეუძლია შიშველი წვივით წაგიყვანოთ და ორკების ბურთებში ჩაგაგდოთ. გოგოები, რა თქმა უნდა, აიღებენ და აჩვენებენ ბეწვიან არსებებს.
  თუ მეომრები რაიმეს აჩვენებენ, ეს ნამდვილად იქნება სრული და აბსოლუტური განადგურება.
  და მეომრები აიღებენ და გაანადგურებენ თითქმის ნებისმიერ ჯარს. და მკერდის ალისფერი ძუძუს ღილებს აჭერენ. ისინი მოქმედებენ უკიდურესად ენერგიულად და მებრძოლად.
  ეს არის ყველაზე ნათელი და უნიკალური ფერების ლამაზმანების მიღწევები. და ყველაფერი ანათებს, როგორც ელფიას ბრწყინვალე და უნიკალური სამშობლოს მზე.
  ასე რომ, ერთ-ერთმა გოგონამ აიღო იგი და ორკებს დაარტყა, ღილაკზე დაჭერით მისი საფეთქელი. და ამან აჩვენა განადგურებისა და განადგურების მკვლელი და უნიკალური ბუნება.
  ეს გოგოები არ მოწყალებენ პუტინის ჯარს მის დათვ ორკებს.
  მაგრამ, რა თქმა უნდა, გოგოებიც მღერიან;
  სამყარო ცივია - თოვლი,
  მათხოვარი კი მდიდარი კაცია!
  ეშმაკები მართავენ პლანეტას
  მათ დედამიწა ჯოჯოხეთად აქციეს!
  
  თუ გინდა იცხოვრო სიხარულით,
  ასე რომ, ეს ბედნიერება ყველას სახლში მოდის!
  ძაფივით გაწყვიტე მონობის ჯაჭვები
  მაშინ ჩანთა სავსე იქნება!
  
  არის ქვეყანა, რომელიც ყველასთვის მაგალითია,
  ძლიერი მეომარი პიონერია!
  მახვილი თავის წმინდა სამშობლოს,
  რომ ბოროტმა სერმა არ დაიტიროს!
  
  ელფი არის განკარგულება ყველა სამყაროსთვის,
  ყველაზე ბრძენი მნათობთა ძალა!
  ყოველგვარი შემკულობის გარეშე ვიტყვით,
  ყოვლისშემძლემ გაანათა ჩვენი გზა!
  
  ჩვენ არ ვიცით სიტყვა მშიშარა,
  თუ ჯარისკაცი არ ჩურჩულებს, მეშინია!
  წმინდა მართლმადიდებლური რწმენა,
  ღმერთმა გააჩინოს იესო!
  
  არ არსებობს მშვიდობა გულებში ქრისტეს გარეშე,
  გაბრწყინებულს მივყავართ ბრძოლაში!
  რწმენის გარეშე ომი ამაოა,
  უკონტროლო დანაკარგები!
  
  ეშმაკი აცდუნებს
  საკუთარი ხალხის მოტყუება - გამოცდა მეხუთე!
  მაგრამ არ დაუჯერო ბოროტებს
  არ არსებობს ღალატის მიზეზი!
  
  საფლავამდე ფიცის ერთგული ვართ,
  სივრცე ელის ჩვენს შთამომავლებს - დამიჯერეთ!
  დავამხოთ სატანის შვილები,
  არ შეიძლება დედამიწის დატყვევება!
  
  ამიტომ, იღბალი ელის,
  ვინც ძლიერია - უფალი გადაარჩენს!
  ღმერთს უყვარს რუსი ხალხი,
  ძარღვებში ალი დნება ყინულს!
  მოდით მივაღწიოთ უსაზღვრო საზღვრებს -
  მოდით ვაჩვენოთ სამყაროს ჩვენი გზა!
  მართლმადიდებლებს ნუ დაეცემით,
  უწმიდურს რქაში ნუ მოხარე!
  გოგოებმა ისევ ძალიან კარგად მღეროდნენ. და აჩვენეს კბილები, რომლებიც კბილებს ჰგავს.
  ასე რომ, მეომრებმა შიშველი ფეხის თითები პირში ჩასვეს. და კიდევ, როგორ წაიღებენ და სასტვენს.
  ყვავები კი თითქო ტვინში ხელკეტით ურტყამდნენ. და ისინი, რომლებმაც გონება დაკარგეს, დაეცა ორკების თავებზე. და პუტინის დათვს თავის ქალა გაუხვრიტეს.
  და უნდა ვთქვა, რომ ეს ძალიან მაგარია.
  აქ გოგონებმა აჩვენეს, თუ როგორ უნდა ებრძოდნენ დათვებს. ეს მართლაც დაწერილი ლამაზმანები არიან.
  და თუ ასეთი გოგო იპოვის ელფ ბიჭს, სცემეს, სანამ გონება არ დაკარგავს. და თუ ის წააწყდება ადამიანურ ახალგაზრდას, მაშინ იქნება ასეთი ორგია.
  ელფმა აიღო და იმღერა:
  თუ ჩვენ მთელი დედამიწის ბიჭები ვართ,
  მათ ერთბაშად შეძლეს გოგონას გაძარცვა...
  ასეთი ორგაზმი იქნებოდა გოგოებისთვის
  წარბის დარტყმა კი არა, პირდაპირ თვალში!
  მართლაც, ელფებს ბევრი რამის გაკეთება შეუძლიათ. და ისინი აჩვენებენ თავიანთ პოტენციალს. და არა მხოლოდ საბრძოლო, არამედ პოეტურიც.
  არადა, გოგოები უკვე დაიღალნენ სიმღერით და სულ ვეფხვებივით ზევით-ქვევით ხტუნავდნენ.
  და აფეთქდნენ ფრთოსანი აფორიზმების მთელი კასკადით;
  ყველა ხელოვნების ნიმუშს შორის, ეს არის სამხედრო შედევრები, რომლებიც ყველაზე მყარად დგას ხალხის მეხსიერებაში და იწვევს ყველაზე მეტ ცრემლს!
  - სისხლით დაწერილი ნახატი: ზეთზე კაშკაშა და გაცილებით ნელა ქრება!
  წესიერი ადამიანი სამართლიანობას აყენებს - ოჯახურ და მეგობრულ ურთიერთობებზე მაღლა! კანონი მტრებისა და მეგობრებისთვის ისეთივე უნდა იყოს, როგორც ქმარი ცოლისთვის!
  სხვადასხვა კანონების არსებობა სამართალს მეძავად აქცევს!
  ძლიერი მოწინააღმდეგე აძლიერებს შენს სხეულს და ნებას, გაძლიერებს - სუსტი შენს სულს აფუჭებს და ასუსტებს სხეულს, გხდის სუსტს!
  ასე რომ, რთული გზა იძლევა ბევრად უფრო მარტივ გამარჯვებას!
  ჯარისკაცს ეძლევა ხელები, რომ ისროლოს, ტვინი კი დროულად გააჩეროს!
  სულელის მოკვლა: ეს იგივეა, რაც მას ნემსით დაარტყა, ჭკვიანი ბიჭის სროლა ჭურვის დარტყმას ჰგავს!
  ბუნება ადამიანის დედაა, დიდი გამომგონებლის დედა კი სრული სულელი არ შეიძლება იყოს! მიუხედავად იმისა, რომ მას აკლია პრაქტიკული გამომგონებლობა!
  ტყვია ყველაზე ეფექტური საგანმანათლებლო მეთოდია ახალგაზრდებთან, ასევე მოხუცებთან ურთიერთობაში!
  მხოლოდ ზემოქმედების ეფექტურობა ეცემა! ხშირად სანდოობა ეცემა და თუ იქ მიხვალ, მოგიწევს ზომბების აღზრდა!
  რელიგია ამაყ ადამიანს ცხოველის დონეზე დაბლა აყენებს - არჩევანს აძლევს ცხვარსა და თხას შორის!
  ჯობია ცხვარივით აჩუქო შენი კანი ადამიანებს, ვიდრე გველივით სამუდამოდ ჩურჩული!
  ზოგადად, თავთან მუშაობის კონცეფცია მოიცავს არა მხოლოდ ლიტერატურულ ინტერპრეტაციას, მაშინაც კი, როდესაც საქმე ეხება საბრძოლო ხელოვნებას!
  თუ გინდა გამდიდრდე, მოინათლე ებრაულად, თუ გინდა გაფუჭდე, ისესხე ებრაელისგან!
  ტყვია ხელს უწყობს საჭმლის მონელებას, განსაკუთრებით თუ აბი კარტრიჯის სახითაა!
  ჩინოვნიკი, რომელიც ქრთამს არ იღებს, ქალწულ მეძავს ჰგავს!
  როგორც წესი, ერთის გადასარჩენად მეორე უნდა მოკლა! ეს უდავოდ სასტიკი კანონია, მაგრამ ის აღადგენს სახეობების ბუნებრივ წონასწორობას!
  არ არსებობს მსოფლიოში რუს ჯარისკაცზე უკეთესი მებრძოლი და რუს გენერალზე დიდი ტირანი!
  გადაჭარბებული ფუფუნება უაზრობის ნიშანია, სისულელე გარდაუვალი ნგრევის წინამძღვარია!
  ბრძნული სიტყვები ნაბიჭვრის პირიდან, როგორც შადრევანი ნაგვის ნაგავსაყრელიდან!
  შენ გაქვს უპირატესობა სიგრძეში, მაგრამ მე მაქვს უპირატესობა გონებაში!
  ხანდახან შეგიძლია მოკლა, მაგრამ იმედს ვერასოდეს წაგართმევ!
  ომში, თუ წამს გამოტოვებ, შეიძლება მარადისობა დაკარგო!
  ჩვეულებრივი კოშკი საცოდავია ცათამბჯენებს შორის, მაგრამ დიდებული ქოხებს შორის!
  ადამიანი ემორჩილება ძალას, პატივს სცემს სისასტიკეს, სძულს სიმშვიდეს და არ აფასებს სიკეთეს!
  სექსი ყველა ფსიქიკური დაავადების საუკეთესო წამალია, მაგრამ სამწუხაროდ ძვირი და ძნელად მოსაპოვებელია!
  ვისაც სექსი არ უყვარს, არ უყვარს სიცოცხლე და არ აფასებს ხორციელ სიხარულს!
  პოეზიას აქვს ღვინოსთან ის, რომ მისი ღირებულება დროთა განმავლობაში იზრდება, მაგრამ საუკუნეებიც კი არ აძლევენ საშუალებას, რომ სტრიქონები გაქრეს და ნაპერწკლები გაქრეს!
  ჯარისკაცი კომპიუტერს ჰგავს - ის ითვლის ერთს ან ნულს, მაგრამ მეომარი არის მეგობარი და მტერი!
  ადამიანი ცხოველებისგან განსხვავდება ჰუმანიზმით და ინსტინქტების საწინააღმდეგოდ მოქმედების უნარით!
  ქალებზე ძალადობა ზოგჯერ ჯანმრთელ შვილებს შობს, მაგრამ ბუნების მიმართ ძალადობა მხოლოდ ურჩხულებს აჩენს!
  თუ დედა სასტიკია, შვილებიც! როგორც ბუნებაა, ისეთია მისი შთამომავლობა - ადამიანი!
  მეგობრობას ეძებენ ძლიერებისგან, საზრდოს მდიდრებისგან, ხოლო თავდადებას ავლენენ დაუშინების მიმართ!
  თავდასხმა საუკეთესო საშუალებაა მტრის რიცხობრივი უპირატესობის გასანეიტრალებლად - მათი იძულება უპასუხოს იარაღის ნახევარი მოჭრას ჰგავს!
  .ქალისთვის სიყვარული სიამოვნება და შემოსავალია, მამაკაცისთვის სიამოვნება და ხარჯი!
  უზნეო ადამიანისთვის ახალი იარაღის გამოგონება სკამის ფეხების მოჭრას ჰგავს, როცა თოკი კისერზე შემოგეხვევა!
  ადამიანური სისუსტე ნებისმიერი რელიგიის დედაა, სიმხდალე კი მამა!
  ათეიზმი თავისუფლების სიმბოლოა - ქრისტიანობა სიტყვა ჯაჭვის მსგავსია!
  ვინც აპატიებს, აპატიებს, ვინც დაგმობს, დაისჯება! ვინც ნებას რთავს სიძულვილს დამკვიდრდეს მის გულში, მოწამლოს საკუთარი თავი და ახლობლები!
  ვინც სიყვარულს და წყალობას თესავს, წარმატებას და ბედნიერებას მოიმკის!
  მკვლელობა თავისთავად მრავალმხრივი და უცნაური ტიპის ცოდვაა, ზოგჯერ ცოდვებსაც კი უწერენ ამისთვის!
  ომში ლოგიკა შედარებითი ცნებაა - შოკოლადის მსგავსად, სანამ დრო გექნებათ აღფრთოვანებულიყავით იმ ფილებით, რომლებიც უკვე თქვენს პირშია!
  სიკვდილი კარგ ჯადოქარს ჰგავს - იდუმალი, შემაშინებელი, იდუმალი და არ გასცემს თავის საიდუმლოებებს!
  გაზის ნიღბიანი ჯარისკაცი საფენებში ჩაცმული სპილოვითაა და შეუძლებელია რაიმე ცუდის წინააღმდეგობა!
  მერწმუნეთ, მტკიცებულების საჭიროების გარეშე - ნებისმიერი რელიგიის დაგვირგვინებული პროპაგანდისტული ნაბიჯი - მკვლელი თავისი უბრალოებით, როგორც რიყის ქვა!
  ბოროტების დასუსტების საუკეთესო გზა სიკეთის დაჯილდოებაა. ადამიანი ცხოველისგან იმით განსხვავდება, რომ უანგაროდ შეუძლია სიკეთის კეთება, თუნდაც საკუთარი თავის საზიანოდ!
  ევოლუცია არ ასწავლის ადამიანს თავგანწირვას - ამას მხოლოდ უფალი ასწავლის! ყოველ პატიოსან და კეთილშობილ ადამიანში ღმერთის მარცვალი მისი არსის დასტურია!
  ადამიანი ყველაზე არაპროგნოზირებადი ცხოველია - ინსტინქტი სტერეოტიპულია, მაგრამ მიზეზი ორიგინალური!
  კომუნიზმი ქრისტიანობის იდეების მსგავსია - დაღვრილი სისხლის სიმრავლე და რეალიზმის სრული ნაკლებობა!
  სამოქალაქო ომში შეტევა ძალებს ათჯერ ზრდის, მაგრამ თავდაცვა უკან დახევის ტოლფასია, უკან დახევა კი დანებების ტოლფასია!
  თანამედროვე სამყაროში უდანაშაულობა იმის ნიშანია, რომ გოგონა ან ზედმეტად ამაზრზენია და არავის უნდა, ან მორცხვია და არავის არ უნდა!
  ორსულობა ქალს ალამაზებს და მუდამ უდანაშაულოა, ქალწულობა საგანგაშოა და მუდამ მანკიერი!
  რელიგია სიტყვის ბორკილების სინონიმია, არა იმდენად სხეულისთვის, რამდენადაც გონებისთვის!
  ბოროტებამ სიკეთისგან უნდა მიიღოს სილა - რათა სიკეთემ არ დაკარგოს ღირსების გრძნობა, ხოლო ბოროტებამ არ დაკარგოს შიშის გრძნობა!
  ქალის ჩაცმა ძვირია, გაშიშვლება კიდევ უფრო ძვირი!
  სამწუხაროდ, როცა კარგს მუშტები აქვს, სწორედ მათ აფასებენ და არა თავად სიკეთეს - თუმცა ავტომატის კი არა, მისგან ისვრის!
  ტერორს, მწყემსისგან განსხვავებით, შეუძლია ცხვარი მგლად აქციოს! არაფერია უფრო საშინელი, ვიდრე გაბრაზებული ბატკანი!
  რაც ბრწყინვალეა ყოველთვის მარტივია - მხოლოდ უღიმღამოობა ართულებს ყველაფერს!
  დიდი გონება ისწრაფვის სიცხადისაკენ, რათა ყველამ დაინახოს მისი სიდიადე, უმნიშვნელო გონება ნისლს ქმნის სიცარიელის დასამალად!
  ათეიზმი ლოგიკური იდიოტიზმია - არაფერს ხსნის, მაგრამ უკვდავებას ართმევს ადამიანს!
  არ არის საჭირო პაციფიზმზე სპეკულირება, ცხვარიც კი გათელავს მგელს, თუ მორალს წაუკითხავს!
  ჭკვიანი ადამიანი ყოველთვის ცდილობს გაიზარდოს, მხოლოდ სულელი კმაყოფილდება იმავე დონით!
  გონება მიდრეკილია გააუმჯობესოს თავისი იდეები, მაგრამ სისულელე ყოველთვის მუდმივია!
  ცხოვრება რისკის გარეშე ჰგავს წვნიანს მარილის გარეშე და ჩაი უშაქროდ - შესაძლოა, ასეთი ასკეტიზმი ახანგრძლივებს არსებობას, მაგრამ ხდის ყოველ წუთს სუფთას!
  წამი ტყვიასავითაა, თუ გამოგრჩება, საფლავიდან უნდა შეადგინო!
  ათეისტი იპოვის ათას მიზეზს თავისი სულის დასანგრევად და არც ერთ მინიშნებას მის გადასარჩენად!
  სუსტი იხდის ყველაფერს, ძლიერები იგებენ, ეშმაკები კი გამარჯვების ნაყოფით ტკბებიან!
  გამბედაობა ამშვენებს მარაზმს, კეთილის ნებას და სამართლიანის ძალას!
  ომი ჭკუას გამოცდის, ძლიერს ამკაცრებს, სულელებს ართობს!
  გქონდეს ინიციატივა უპირატესობის ქონაა: უპირატესობის ქონა გამარჯვებაა, გამარჯვება კი მშვიდობას გამოიწვევს!
  სისულელე სჭარბობს სიბრძნეს მომხსენებელთა რაოდენობით და არაფრით ჩამოუვარდება მისი გავლენის ეფექტურობას!
  მაგრამ აქ არის დაჭერა: მორწმუნის ბოდვა მხოლოდ ილუზიის დაკარგვაა, ათეისტის ბოდვა არის მარადიული სიცოცხლის დაკარგვა!
  ვინც არ რისკავს, არ სვამს შამპანურს შავი ხიზილალათ და არაყს მიირთმევს შპრიცით!
  მეომრის სიმამაცესა და ოსტატობაში მთავარია არა სიცოცხლის გაწირვა, არამედ გადარჩენა - სხვისგან წაღება!
  ქალის ხორცი სიბნელეშია, სული სინათლეშია და აზრები უწესრიგოა!
  როცა მკვლელობა ჯალათისთვის პური ხდება, მას მარილი აკლია - ანუ ჯარისკაცის მიერ განცდილი რისკი!
  გამბედაობა ყველაზე ძვირადღირებული საქონელია, რომელიც არ იყიდება! მართალია, ბევრია მისგან მოშორების მსურველი!
  წამება არ არის გასართობი, არამედ შრომისმოყვარეობა მომსახურების სექტორიდან, რომელშიც კლიენტის მიმართ სინანული დამღუპველია საკუთარი თავისთვის!
  კაპიტალისტი არასოდეს გახდება სამშობლოს ნამდვილი პატრიოტი, ის ზედმეტად ეგოისტია ამისთვის!
  მდიდარი კაცის სული პატრიოტულია, ოქროს მონეტის მეტი არა, სადაც მიჰყავთ და აჭერენ!
  თითოეული ატომი თანაბარია სამყაროს სირთულითა და ამოუწურავად პოტენციალისა!
  ცოდვილი და სასტიკი ადამიანი, მათ შორის საკუთარი თავის მიმართ, ანადგურებს კაცობრიობას, აჩქარებს პროცესს მეცნიერებით!
  ხშირად პროგრესი იქცევა წყალბადის ბომბის სანთებელაში მოთავსების მცდელობაში!
  მგელი ცხვრის ტანსაცმლის ქვეშ იმალება, პოლიტიკოსი ნიღბის ქვეშ, ბირთვული არსენალი კი მიწის ქვეშ!
  - უახლესი ტექნოლოგიები რუსი ხალხის სულიერების მატერიალური ფორმის გამოხატულებაა!
  - ყველაზე მოწინავე ტექნოლოგია არ ჩაანაცვლებს სულს, ძლევამოსილი კომპიუტერი არ შეიყვარებს, არ ათბობს და არ აფერებს!
  ქრისტეს სწავლება წყალბადის ბომბზე ძლიერია, ასე რომ შეუძლია სულის გაცოცხლება, გონების შთაგონება, მარადიული სიცოცხლის მიცემა!
  მიენდე ღმერთს, მაგრამ არ დაგავიწყდეს მხედველობის მოწმენდა!
  ცხოვრებაში ყველაზე ღირებული ის არის, რომ არ იცი როდის მთავრდება და მომავლის არაპროგნოზირებადობა - საფულე, რომლის ქვედა ნაწილიც არ ჩანს, უსასრულო გეჩვენება!
  ჯარისკაცი ჯობია კაცს, უფრო სუფთა, კეთილშობილური, უფრო გულწრფელი! თუმცა, უბრალო მოკვდავისაგან განსხვავებით, მას მოკლებულია სიცოცხლის უფლება!
  თუნდაც ერთი ადამიანის მოკვლით თქვენ ანადგურებთ მინიატურულ სამყაროს, რაც ნიშნავს, რომ სცოდავთ ღმერთს!
  Რა თქმა უნდა! მოღალატე ყოველთვის კარგავს, მას სძულს ისინი, ვისაც უღალატა და აბუჩად იგდებენ, ვისი გულისთვისაც სისასტიკე ჩაიდინა!
  ღალატი არ არის მხოლოდ სისულელე, არამედ თვითმკვლელობის იდიოტიზმი!
  უცნაურია, რომ მცირე ასაკში სიკვდილი გიხსნის სიბერის ტანჯვისგან, სულს სიბინძურისგან, გულს კი განქორწინებისგან!
  მოწევა სიცოცხლეს მხოლოდ ერთ შემთხვევაში ახანგრძლივებს, როგორც ბოლო სურვილი დახვრეტამდე!
  შენიღბვა მსხვერპლს მოითხოვს! დროებითი, მაგრამ არანაკლებ რთული, განსაკუთრებით ქალისთვის! მართალია, არა მეტი პლასტიკური ქირურგია!
  სამშობლოს წინაშე მოვალეობა საუკეთესო გამართლებაა უხამსი საქციელისა, ყოველგვარი სისასტიკე წმინდაა, თუ ნაკარნახევია პატრიოტიზმის მოსაზრებებით!
  გარყვნილი კომუნიზმი გარყვნილ კაპიტალიზმზე უარესია - რიგებში თავების მოჭრა უფრო ადვილია და აფეთქებით მოთელვა უფრო მოსახერხებელია!
  მეფე შეიძლება დროთა განმავლობაში დაბერდეს - მხოლოდ ხალხია ყოველთვის ახალგაზრდა, მეფე შეიძლება იყოს ძალიან ახალგაზრდა - მხოლოდ ხალხია ყოველთვის მოწიფული, მეფე შეიძლება გაგიჟდეს ან სულელად დაიბადოს, მაგრამ ხალხის სიბრძნე უკვდავია! ამიტომ ხალხმა და არა ბრმა შანსმა გადაწყვიტოს ვინ უნდა მართოს მათ!
  სამშობლოს ინტერესებმა შეიძლება გაამართლოს სისასტიკე, მაგრამ ეს უკანასკნელი, პირველ რიგში, საკუთარ თავს უნდა აჩვენო!
  თავისუფლება მორალის გარეშე ჰგავს მანქანას მუხრუჭების გარეშე!
  ვინ აიღო ძალაუფლება: ძლიერი, ვინ შეინარჩუნა: ჭკვიანი, მაგრამ ნებაყოფლობით დაშორდა მას: კეთილშობილი!
  კორუფცია კიბოს ჰგავს, ის ნაკლებ ტკივილს იწვევს, მაგრამ უფრო მეტად ანადგურებს!
  კაცობრიობამ უნდა შეწყვიტოს გედი, კიბორჩხალა და პაიკი, რომელიც სხვადასხვა მიმართულებით იზიდავს, ამ შემთხვევაში პროგრესი კი არ გაჩერდება, არამედ უფსკრულში გაიყვანება!
  დრო ყველაზე საშინელი იარაღია, ის განუწყვეტლივ ძირს უთხრის ცივილიზაციის სიძლიერეს და ამარცხებს ძლევამოსილ ადამიანებს!
  ძალა სულელის ხელშია: ის ჯავშანივითაა ნახვრეტებით, ცუდად იცავს, მაგრამ გეხმარება უმეცრებაში ჩაძირვაში!
  ბანდიტების შურისძიება არის სიმხდალის უმცროსი და, სისასტიკის ქალიშვილი და წარმატების დედინაცვალი!
  სამყაროს შურს ძლიერი ადამიანების, აბუჩად იგდებს სუსტებს, დამთმობია ბოროტების მიმართ და მაინც შეიქმნა სრულყოფილი შემოქმედის მიერ სრულყოფილების მისაღწევად !
  - მხოლოდ გონიერებასა და მთლიანობის გრძნობას შეუძლია ადამიანების სრულყოფილება და თუ ამას დაამატებთ კეთილშობილებასა და თანაგრძნობას, მაშინ ამ ოთხ კონცეფციაზე შეგიძლიათ საფუძველი ჩაუყაროთ ბედნიერ მომავალს!
  ბიბლია ებრაული წიგნია და რუსეთში მისი მორალის საფუძვლად დაყენება ისეთივე შეუსაბამოა, როგორც კონსტიტუციის ანბანით ჩანაცვლება!
  უსახლკაროებს შორის ქველმოქმედის პოვნა უფრო ადვილია, ვიდრე უინტერესო პოლიციელის!
  პოლიციელი, რომელიც ქრთამს არ იღებს, უდაბნოში წვიმას ჰგავს, ამაზე ოცნებობთ მთელი ცხოვრება, მაგრამ ყოველთვის არასწორ დროს იღებთ!
  უმეტეს შემთხვევაში დამპყრობელი ფილანტროპის სინონიმია!
  რელიგია არის პროგრესისთვის, როგორც წონა მოცურავისთვის!
  ბედნიერება ღმერთის გარეშე ჰგავს სიყვარულს გულის გარეშე!
  ქრისტიანული სარწმუნოება მოითხოვს არა მხოლოდ ჯვარს, არამედ მახვილსაც, რათა დავიცვა ის, რაც კარგია!
  ხმლით რელიგია არ არის ოპიუმი ხალხისთვის, ქირურგის სკალპელი, რომელიც კურნავს სულებს!
  სჯობს ერთი ბოროტმოქმედის მოკვლა, ვიდრე ასი მართალი კაცის გლოვა!
  ყველაზე საშიში იარაღი არის ბიბლია ბოროტების ხელში!
  ვინც დიდხანს ჭამს, ხანმოკლე ცხოვრობს!
  კომუნიზმი ნათელი იდეაა, მაგრამ ყველაზე ხშირად ის სიბნელეში ხორციელდება!
  კარგი იდეების მქონე ცუდი ადამიანები უფრო მეტ სისხლს ღვრიან, ვიდრე ცუდი იდეების მქონე ადამიანებმა!
  დაკითხე სულელი, ჩაყარე წყალი ნაღმტყორცნებში, აწამე, ვირი ურტყამ!
  ბუნება მრუდეა, მაგრამ ადამიანის გონება გამსწორებელია!
  პროგრესი ადამიანს ამაღლებს და, შესაბამისად, ყოვლისშემძლესთან დაახლოებას!
  ბატს რამდენიც არ უნდა აჭამო, გირფალკონი არ დაიხრჩო!
  ეშმაკი ჯოჯოხეთში იმალება, მღვდელი კი მრევლის ჯიბეში!
  სოფლის სამრეკლო ცათამბჯენებს შორის უმნიშვნელოა, ქოხებს შორის კი დიდებულია!
  მონა მეფის დამამცირებელი: ღმერთი ერთი საათი და ეშმაკი მარადის!
  . კაცობრიობა ან მიაღწევს ყოვლისშემძლეობას ან გაქრება!
  ადამიანს განზრახული აქვს ან იცხოვროს ღმერთად ან მოკვდეს როგორც ჭია!
  როგორც არ უნდა გააპრიალო რიყის ქვა, ის არასოდეს გახდება მარგალიტი! როგორც არ უნდა დაამუშავო, გრაფომანის წიგნი არ გახდება შედევრი!
  ყველაზე მეტი სისხლი იღვრება წითელი გამოსვლებისგან, ნათელი იდეებისა და კეთილი ზრახვებისგან!
  რაც უფრო სუფთაა იდეა, მით მეტი ჭუჭყი ეწებება მას განხორციელების დროს!
  იძულება ანადგურებს შეუზღუდავ სიყვარულს!
  მათრახის კოცნა შეგიძლიათ, მაგრამ ეს კეთდება მხოლოდ, მაშინ უფრო მოსახერხებელი იყო კბილების კბენა!
  ზოგადად, ყველაზე რთულია აიძულო ალკოჰოლიკი დათმოს ბოთლი, რელიგიური ფანატიკოსი კი - თავისი შეხედულებები!
  ომში ერთი წამი ათას ჭურვზე მეტი ღირს!
  სჯობს სინათლეში მოკვდე, ვიდრე სიბნელეში ცხოვრება! არა ქირურგიული ყურადღების ცენტრში!
  მონეტა უფრო მომაკვდინებელია ვიდრე ტყვია; ის ხვდება გულში!
  მყისიერი საკვები ისეთივე მომაკვდინებელია, როგორც წყალბადის ბომბი, მხოლოდ მას იყენებენ ბევრად უფრო ხშირად!
  სიყვარული საუკეთესო ადვოკატია, ის ამართლებს გადახდის მოთხოვნის გარეშე!
  ორ ბატონს მსახურება უდრის მთის ორ მწვერვალზე დაყრის მცდელობას, ფეხები დაგიცრიან!
  როგორ შეიძლება ძლიერი იყოს ისეთი თხევადი ნივთიერებით შერეული ფუძე, როგორიც სისხლია?
  ტირანის მოკვლა უფრო ადვილია, ვიდრე მართალი კაცის აღდგომა, მაგრამ პირველი უფრო სასარგებლოა!
  ჩეკი არასდროს არის ზედმეტი, თუნდაც მეომრის ტვირთის ატანა, ზედმეტი ვაზნა სიცოცხლეს გადაარჩენს!
  ლიდერების ამაოება პირდაპირპროპორციულია მათი სისასტიკისა - უკუპროპორციულია ინტელექტისა და განათლებისა!
  მშიშარისთვის ჯობია კუბოში დამალვა, ცბიერი კი კუბოს ქვეშ!
  რაც უფრო მაღალია წოდება, მით ნაკლებია რწმენა!
  ომი ცხოვრების სკოლაა, რომელიც ჯობია გამოტოვო. თუმცა ისტორიული აუცილებლობა მაინც გაიძულებს სისხლიანი გამოცდების ჩაბარებას!
  ქალის ხელი უფრო რბილია ვიდრე მამაკაცის, მაგრამ უფრო გამძლე, პატარა, მაგრამ უფრო მჭიდრო!
  სულელს შეუძლია გაძარცვა, მაგრამ მხოლოდ დიდ მატყუარას შეუძლია ისარგებლოს ნაძარცვით!
  ღმერთს სამოთხეში ნუ ეძებ, ის ცხოვრობს, თუმცა ხშირად სძინავს ყოველი ადამიანის გონებაში!
  გონიერებასა და კონცენტრაციას შეუძლია გააღვიძოს ყოვლისშემძლე საკუთარ თავში!
  . თავი #14
  მარია კოლესნიკოვა - ეს დიდებული და უნიკალური მეომარი და ყოფილი პოლიტპატიმარი - რომელიც დაუპირისპირდა ულვაშიანი ღორის ტირანიას, განაგრძობდა აფორიზმების წერას;
  ათეიზმი უნდა იყოს შერწყმული მაღალ მორალთან, თორემ ვნებების სამსახურში ლოგიკა გაანადგურებს გონიერებას!
  ომში დახმარება ხან გვიანია, ხან ადრე, მაგრამ ყოველთვის არასწორ დროს და არასაკმარისი!
  მარტივი მოგება კარგია საფულესთვის, მძიმე წაგება კარგია ტვინისთვის!
  ძილი თითქმის სიკვდილია, მხოლოდ ბევრად უფრო შემაშფოთებელი!
  ქრისტე ყვავილივით წმიდა და კეთილშობილია, მხოლოდ ეკლესიის მსახურთა მსუქანი ბუზები იყრიან მას!
  ვინც დაკარგა ნდობა საკუთარი სახის მიმართ, აუცილებლად გახდება ღალატის მსხვერპლი!
  ათეისტები ქმნიან საუკეთესო მეთაურებს, ისინი ნაკლებად არიან მიდრეკილნი წინადადებების მიმართ, ისინი იცავენ თავიანთ და სხვების სიცოცხლეს, ფიქრობენ საკუთარ თავზე!
  დარწმუნებული ათეისტი ჯობია დაუჯერებელ მორწმუნეს!
  თავის ტკივილი არ შეიძლება, ეს ძვალია! თუმცა ხშირად ღრუ!
  ენიანი ქალი წავა იქ, სადაც ავტომატიანი კომანდო არ გაივლის!
  თავისუფლება აძლევს ძალას, მაგრამ ჯაჭვი ახრჩობს!
  მორალური, სიტყვიდან ბინძური!
  ცრუ ინფორმაცია ჭკვიანურად მოთავსებულ ხაფანგს ჰგავს!
  არა, ის მდიდარია, ვინც ცოლთან არის გაჯავრებული!
  მდიდრები არ არიან ის, ვისაც ყველაფერი აქვს. და ის, ვინც სესხებით არ ცხოვრობს!
  სუსტ გენერლებს არ აქვთ ძლიერი გამარჯვებები!
  და თქვენ უნდა შეძლოთ მოკვლა, მაგრამ კიდევ უფრო რთულია ვინმეს სიცოცხლის გადარჩენა!
  ადამიანი ბოროტი არსებაა და მაიმუნს ჰგავს, მხოლოდ მისი კბილებს ვეფხვზე დიდი აქვს, კლანჭები კი ფოლადი ტყდება!
  სინდისის გაყიდვით ვერ გამდიდრდები!
  იარაღი ყოველთვის ცოტაა, განურჩევლად ჯარის ზომისა!
  სული ცარიელ საფულეს ჰგავს; ადვილია სიარული, მაგრამ რთულია ცხოვრება!
  - გონივრულად უნდა იმართო, სისუსტის გამოვლენის, მაგრამ ასევე ძალაუფლების ბოროტად გამოყენების გარეშე! მმართველის ძალა ძალადობაზე უარის თქმის უნარია!
  ბოროტების გატაცება ნიშნავს სიკეთის ღალატს!
  მეფე ბადეშიც კი რჩება მეფედ, მაგრამ მეწამული ტანსაცმელიც კი ვერ გარდაქმნის ადამიანს, ვინც სულით ჭუჭყიანია!
  ყველაზე ცუდი დანაშაულია ბოროტებისთვის თავისუფლების მიცემა, სიკეთის დაცვის გარეშე დატოვება!
  ლოგიკა პლუს ცოდნა, გამრავლებული ირაციონალური ინსტინქტით, არის ძალა, რომელსაც შეუძლია სამყაროს საფუძვლებიდან ამოძრავება!
  ავადმყოფი ბავშვები იძულებით უნდა იკვებონ, თორემ დაიღუპებიან.
  ოღონდ ამ შემთხვევაში არავინ დაგვადანაშაულებს ბავშვების მიმართ სისასტიკეს, მწარე წამალს და ინექციებს!
  ომი ხანდახან უფრო მოწყალეა, ვიდრე კიდურის ამპუტაცია ქირურგი!
  ქალი ორნამენტების გარეშე ჰგავს ხეს უფოთლოვანზე, მამაკაცი უფერულების გარეშე - ტოტივით ლიქენის გარეშე!
  კარგ გოგოებს ყურებით უყვართ, ცუდ გოგოებს ყველაფერს პირით აკეთებენ ფულისთვის!
  ომი აბუსალათინის ზეთივით საზიზღრობაა, ამაზრზენი, მწარე, მაგრამ მის გარეშე სულის განწმენდა შეუძლებელია, გონებას ვერ დათრგუნავს!
  ყოფილი პატიმარი მარია კოლესნიკოვა დიდგვაროვანი დედოფალი გახდა. მან იცოდა, რომ დადგებოდა დრო, როცა თეთრ ქვეყანაში ძალაუფლება ხელში ჩაგდებული ნაძირალას ბოლო მოეღო. და ულვაშებიანი და მელოტი ღორი დიდს გადაიხდის ამ უკანონობისთვის, რაც მან ჩაიდინა თავისი ხალხის წინააღმდეგ. და ბირთვული შანტაჟისთვისაც.
  ამასობაში გოგონა-დედოფალი მეთაურობდა ელფების იმპერიას.
  ელფებსა და ორკებს შორის ბრძოლები არ ცხრება. გოგონებმა, ძალიან ლამაზმა და გლამურულმა, განაგრძეს ბრძოლა თმიან, მახინჯ და ამაზრზენ პუტინის დათვებთან.
  ასე რომ, ნარინჯისფერ თმიანმა ელფმა აიღო და დააჭირა მანქანის ღილაკს მრავალჯერადი სარაკეტო გამშვებით თავისი ალისფერი ძუძუს. მან აიღო და დაარტყა სასიკვდილო და კოლოსალური ძალით.
  და ამან გამოიწვია ნგრევა და განადგურება. პუტინის დათვების ორი კომპანია ნაწილებად დატეხეს და ერთბაშად დაწვეს.
  გოგონამ აიღო და ცარცზე თეთრი კბილების გაშიშვლებით დაიწყო სიმღერა;
  ორკი იყო ცბიერი და მზაკვარი,
  მას თავი არისტოკრატად მიაჩნდა...
  სხვისი ომის ცეცხლი ენთო,
  და მას გაუმაძღარი ძალა ჰქონდა!
  
  გაზრდილი დათვები გორაზე,
  ეს გახდება მოდელი - აგრესორი!
  ჩვენ დავანგრევთ ჩვენს მტრებს -
  ყველამ იცის, რომ ელფი ძლიერია!
  
  მაგრამ ორკი შთააგონებს ფიურერს -
  ჩვენ მოგცემთ ათასობით ტანკს !
  პრობლემები არ გექნება
  ჩვენ ერთად დავაგროვებთ პროცენტებს მონებისგან!
  
  უშიშროების ოფიცერი აკანკალებს მას,
  თანახმა ვარ უბედურებაში შევიდეს!
  და გადააგდო ურდოები აღმოსავლეთში,
  ფოლადის თავდასხმა დედაქალაქზე!
  
  მაგრამ ის შეხვდა ელფის ბაიონეტს ბაიონეტით.
  ის არის მკვეთრი მონოლითური ციხე!
  მტერი მტკიცედ არის ელფის ქვეშ -
  და ეს ველური ურდო გარბის!
  
  გაბრაზებული ორკი ლანჩზე ითვლიდა -
  რა დაემართება წითელ მოედანს!
  მაგრამ ხმალმა მოახერხა მისი მოჭრა -
  გმირების უძლეველი არმია!
  
  მოწინააღმდეგე მტვრად იქცევა,
  მიიტანეთ ისინი ორკლინისკენ!
  ჭექა-ქუხილი საბრძოლო პიკი,
  ჩემი ჯარები დაუმარცხებელია!
  
  მოდი ვიპოვოთ მარყუჟი ფიურერისთვის,
  და ძელი ბოროტი დათვებისთვის არის გამკაცრებული!
  მე მოვკლავ ყველა საზიზღარ ორკს -
  დღედაღამ დავასველებთ მათ!
  
  ბოროტი ორკი ნახშირბადია და ეწევა,
  დათვები თმობენ და დანებდებიან!
  გამძლე მიღწევებია გრანიტი,
  მოდით დავლიოთ ჩაი თეფშიდან დღესასწაულისთვის!
  
  ჩვენ გავზრდით ტოტ ბაღს,
  სად არის ვაშლის ხეები მოოქროვილი ხავერდოვანი...
  სად არის ყველაზე ძვირფასი კერძი,
  სადაც თვითმფრინავებზე ჩქარები ვართ!
  გოგონები დიდი ენთუზიაზმით და ხმის სილამაზით მღეროდნენ. ამბობენ, რომ ეს ადამიანები ქალი ანგელოზები არიან.
  მეომრები ძალიან ლამაზები და სექსუალურები არიან. და მათი ენები უბრალოდ დიდებული და ასეთი მობილური და ძალიან მოხერხებულია. მათთან ერთად ისეთ განუმეორებელ და განუმეორებელ სასწაულებს ქმნიან.
  უბრალოდ წარმოიდგინეთ, რამდენად შეუძლიათ გოგონებს პუტინის დათვების განადგურება. და ეს არის ძალიან მაგარი და დამაფიქრებელი.
  ეს ის გოგოები აიღებენ და ფილტვებში ღრიალებენ.
  კომსომოლი მარტო ასაკი არ არის, გოგოების პირში ელფი გემოს!
  შემდეგ კი ლამაზმანები აიღეს და უსტვენდნენ, ისევ შიშველი ფეხის თითებით. და მათ მოაწყვეს მრავალი ღრუბელი ყვავებით. ისინი თავს დაესხნენ პუტინის დათვებს. როდესაც ყვავი გიჟდება ელფების სასტვენისგან, ის იწყებს ტრიალს, საცობიანი ხრახნით ეცემა და საკმაოდ რეალისტურად ხვრეტავს ორკებს.
  ეს ასეა - ეს ყველაფერი აღმოჩნდა ძალიან მაგარი და უზარმაზარი, განუმეორებელი განადგურება.
  უბრალოდ შეეცადეთ ჩაიდოთ თითი ამ გოგოების პირში: ისინი ნამდვილად კბენენ მას.
  მაგრამ, რა თქმა უნდა, ეს ყველაფერი არ არის.
  ორკებზე ალისფერი ძუძუების დახმარებით სროლის შემდეგ გოგოებმა მკერდი აიღეს და მღეროდნენ;
  ზაფხულში მზე ისეთი კაშკაშაა,
  ჰაერი ივსება თაფლით - ნამი!
  ჩემი გრძნობა სამშობლოსადმი სუფთაა,
  რეცხვა გამდინარე წყლით!
  
  ჩვენ ზურმუხტის ბალახზე დავრბივართ,
  ბაჭიებივით ფეხშიშველი ხტუნავს.
  ჩვენ გავხდით პიონერები ფრონტზე,
  და ძალით არავინ დაგვათრევინა!
  
  ყოველივე ამის შემდეგ, ბუნება ისეთი ლამაზია,
  მზის ამოსვლა ლალის ჩარჩოებით.
  მზეც წითელი ბანერივითაა,
  ახლა ყლორტები ყვითლდება, ოქროს ქარიშხალი!
  
  ყველა ბუჩქში და ბალახის ღეროში ,
  ჩანს სამშობლოს ძვირფასი სული...
  მარგალიტის სიმებივით ხვეული,
  ალვის ფუმფულა ცურავს!
  
  რა ტკბილია ძვირფასო ოროლის ხმა,
  ბულბულის ვერცხლის ხმა.
  როდოვერიის კერპები ჩემთვის ძვირფასია ,
  და ეკლესიები ოქროს გუმბათებით!
  
  აქ დათვები აკეთებენ ნიშანს ტანზე,
  და მელა კუდს აქნევს...
  გირფალკონები დაფრინავენ ცაში ყვირილით,
  ეს არის ჩვენი ელფების არჩეული სახლი!
  
  ბინძურ უცხოელს ნუ თელავთ,
  ურდო არ მოვა სამშობლოში!
  იმიტომ, რომ ჩვენ ვემსახურებით ორთავიანებს -
  სამყარო არწივის ხელის ქვეშ!
  
  ფალკონები გაფრინდებიან ცაში ტრიალით,
  ჩვენ დავიპყრობთ უნივერსალურ სივრცეს!
  მინდორში დასტა გროვდება მარცვლამდე,
  ბოლოს და ბოლოს, ელფა არის მესამე რომი!
  დიახ, გოგოებო, როგორც კი დაიწყებენ სიმღერას, ასე ადვილად ვერ შეაჩერებთ. ელფები ენერგიულად მოქმედებენ და აჩვენებენ აგრესიულ ტემპერამენტს. მართლა ძალიან მაგრები არიან მეომრები. ასე რომ, მათმა ფეხშიშველმა, ძალიან მოხდენილმა, სექსუალურმა და ძალიან მაცდურმა ფეხებმა დაიწყეს განადგურებისა და განადგურების საჩუქრების გადაყრა.
  და განადგურების დამანგრეველი საჩუქრები გაფრინდა პუტინის დათვიდან. და ძალიან მაგარი იყო. და ამდენი ჯარისკაცი ვლადიმერ პუტინის არმიიდან დაიღუპა, განადგურდა და დაწვეს.
  გოგოებმა ენა ამოიღეს და ჭიკჭიკდნენ:
  როგორ ვცხოვრობდით ჩხუბით
  და არ ეშინია ორკების,
  ასე რომ, გოგონები კარატეს აჩვენებენ!
  გათელა, ორკმა იცის ჭუჭყში,
  შენ პუტინი აღარ ხარ პრინცი,
  დასასრული დადგება მელოტი სატანას!
  დასასრული დადგება მელოტი სატანას!
  ასე მღერიან გოგონები ძალიან ლამაზად და მახვილგონივრული. და ისინი აჩვენებენ უმაღლეს შესრულებას განადგურებაში, სიკვდილსა და კოსმოსურ ბანდიტობაში.
  ეს ნამდვილად არის მებრძოლი გუნდი, რომელიც ქმნის ნგრევას და სიკვდილს.
  მაგრამ გოგონებმა აიღეს და კვლავ დაიწყეს სიტყვების ნაკადების ამოფრქვევა. მხოლოდ ამჯერად ეს უკვე არა პოეზია, არამედ ფრთიანი აფორიზმები იყო;
  ფული მხოლოდ იარაღია სამშობლოს სამსახურში. როცა მეტია, სერვისი უფრო ეფექტურია, იმ პირობით, რომ სინდისი გქონდეს!
  თუ ის გადაარჩენს სამშობლოს, უეჭველად, ცოდნის გარეშე - როცა ტყუილს გამარჯვებამდე მივყავართ, მაშინ ის წმინდაა!
  რწმენის პრაქტიკული დადასტურება მკლავის მყესს ჰგავს - მის გარეშე ის უძლურია და კვდება!
  ისინი დაფრინავენ დიდ მიღწევებზე და არა ხტუნვამდე!
  როცა დიდგვაროვანი სიხარულით იცინის, უბრალო მწუხარებით ტირის, რადგან დიდებულებს ყველაზე მეტად მათხოვრების დანაკარგები ართობენ!
  პრეზიდენტები ხანდახან ხუმრობენ, რომლებიც ხალხს იცინის!
  ფულიც ჯარისკაცია, მასზე უნდა იზრუნო და გახსოვდეთ: პრაქტიკული მიზანშეწონილობა უფრო მნიშვნელოვანია ვიდრე პატივი! ეს უკანასკნელი იყიდება, მაგრამ პირველი ფასდაუდებელია!
  მწვანილი ყოველთვის კაუსტიკურია - სიმწიფე ტკბილია!
  უმარტივესი აღთქმა ყველაზე რთული შესასრულებელია! რა შეიძლება იყოს უფრო ადვილი არ სუნთქვა, მაგრამ იშვიათად ვინმეს უძლებს მზის ჩასვლამდე!
  ძალადობა კანონისა და წესრიგის აუცილებელი ატრიბუტია!
  სიტყვები ჰაერს აძრწუნებს - ხმალი ხორცს სპობს!
  რელიგიის შესახებ კამათი ბეჭედივითაა, დასასრული არ ჩანს და ყოველთვის დაუბრუნდით ძველ კამათს!
  ღალატი ღვინოს ჰგავს - უბრალოდ უფრო სწრაფად ეჩვევი, ტანჯვა კი უფრო ძლიერია!
  ბოროტება, უპირველეს ყოვლისა, ის არის, როცა მეზობელს რაიმე უსიამოვნოს აყენებ, ავნებ, ცოდვა კი თავისუფლებაა!
  მაგალითად, სექსიც ცოდვაა, თუმცა სინამდვილეში თქვენ პარტნიორს არა ტკივილს, არამედ სიამოვნებას ანიჭებთ!
  არაფერი აერთიანებს სხვადასხვა ადამიანებს ისე, როგორც საერთო მტერი!
  თუ გსურთ მტერთან მშვიდობა, გამოდით საერთო ომით!
  არაფერი ასუსტებს ჯარს, როგორც ცუდი სარდალი და დაავადებული ტვინი!
  მეთაური გამაგრებული ფოლადის ღეროსავით იხრება, რომ უფრო მაგრად მოჭრას!
  ჯაშუშობა ყველაზე ამაღელვებელი სამუშაოა მსოფლიოში: ქირურგის სიზუსტე, მეფობის რისკი, მსახიობის ვირტუოზულობა!
  ომში მოწყალება დამარცხების დაა - რადგან ვინც დაიშურებს, არ დამარცხდება!
  ათთან ლაპარაკი ათასთან ბრძოლას ჰგავს!
  ღმერთიც თავისებურად უბედურია - პასუხისმგებლობა უსასრულოა, მაგრამ გასაზიარებელი არავინაა!
  ღმერთი ყოველთვის მარტოსულია, რადგან საინტერესო კომუნიკაციის მიღწევა შესაძლებელია მხოლოდ თანასწორთან!
  ტექნიკის ნაკლებობას შეუძლია საბრძოლო სულისკვეთების კომპენსირება, მაგრამ სულის ნაკლებობა ვერასოდეს ანაზღაურდება ტექნიკით!
  ჯარისკაცი, თიხის მსგავსად, ჯოჯოხეთში უნდა იყოს, რომ ღირებულება მოიპოვოს!
  სამხედრო ხარჯების შემცირება დაზოგვის ყველაზე ფუჭი ფორმაა!
  - ზოგს პასპორტში მხოლოდ ასაკი აქვს, ზოგს წლებს მიღმა სიბრძნე აქვს!
  - წლები ემატება ნაოჭებს, მაგრამ გონება მხოლოდ შრომითა თუ სამხედრო ოფლით ირწყვება!
  პოლიტიკა, ისევე როგორც ანტიმატერია, საჭიროა თავი შორს დაიჭირო, მაგრამ ბრძოლის გარეშე არ შეგიძლია!
  რაც უფრო მეტი ტკივილი და ტანჯვაა სავარჯიშოებში - რაც უფრო ნათელია დიდება, მით უფრო ციცაბოა ვაჟკაცობა ბოროტ ბრძოლებში!
  კომპიუტერებში ადამიანი ცდილობს გამოხატოს იდეალური ტვინის მიუღწეველი ოცნება!
  საბრძოლო სულის გარეშე, ყველაზე სრულყოფილი ტექნიკა მკვდარია, როგორც სხეული სულის გარეშე!
  ჯალათი საზიზღარი პროფესიაა, მაგრამ ეს მოითხოვს ქირურგის ოსტატობას, ვიოლონჩელისტის ვირტუოზულობას და მზარეულის მოთხოვნას!
  უმნიშვნელოობა ყოველთვის უმრავლესობაშია, ქვიშას შორის ოქროს მარცვლები იშვიათია!
  მართლის პატივით მოკვდე, ხორცის ამაღლება - მშიშარა და სულის დაბლა!
  ქალთან ჩხუბი ბოლოა - გამარჯვებას არ მოაქვს დაფნა, დამარცხება გაყენებს დაცინვას, რომელსაც ექსპლოიტეტები ვერ გარეცხავს!
  ოჯახის კეთილშობილება ზრდის პასუხისმგებლობას - ბინძური ლომი საზიზღრობაა, ჭუჭყიანი ღორი მხოლოდ მომავალი ჯოხი!
  ომი ძროხაა, რძიან ოქროსთვის, მაგრამ დეფეკდება სისხლში!
  შენი ცხენი შენი სულია, ბრძოლაში დატყვევებული გამარჯვების იარაღი!
  თქვენ არ შეგიძლიათ წააგოთ კეთილი გზით, რომ აღარაფერი ვთქვათ მოგებაზე!
  როცა ძნელია ბრძოლა, საინტერესოა, მაგრამ მტკივნეულია განსაკუთრებით გარდაცვლილი ამხანაგებისთვის!
  ჯარისკაცის კეთილშობილება არ არის მიზეზი, რომ უგულებელყო ეშმაკობა და უარი თქვას გამომგონებლობაზე!
  კოშკი საცოდავია ცათამბჯენებს შორის, მაგრამ დიდებული ქოხებით გარშემორტყმული!
  საერთოდ, ქრისტიანული თუ მუსლიმური მორალი ადრეულ შუა საუკუნეებში ჩამოყალიბდა და მათით ხელმძღვანელობა ქვის ნაჯახით ვარსკვლავური ხომალდის მოჭრას ჰგავს!
  ღირსეულ ადამიანს სულელად უწოდო, საკუთარ თავზე დეფეკაციის ტოლფასია!
  ქვას ნუ ლანძღავ - წაბორძიკდები, ზღვას ნუ ლანძღავ - დაიხრჩობ, ნუ ლანძღავ ადამიანს - სულს დაკარგავ!
  ოქრო არ ტირის, დუბლიონი არ ჟანგდება!
  სახელმწიფო საიდუმლოებები იმდენად მძიმე ტვირთია, რომ მათ შეუძლიათ კისერი დაგტეხონ!
  ოქროს კბილები და ჭურჭლის ტვინი - ძვირფასი ჭურჭელი შიმშილის შემცველობით!
  მუცლის ჩაყრა, ყურები ბასრი შეინახე!
  როგორც არ უნდა გააპრიალოთ რიყის ქვა, ის არ გახდება ბრილიანტი!
  ქალის არდაკმაყოფილება ვეფხისტყაოსნის ტკივილს ჰგავს!
  ადამიანი არის პატარა ღმერთი, რომელსაც უფლება აქვს გაიზარდოს ცოდნაში!
  სამოქალაქო დაპირისპირებაში მტრის ხორციდან შეგიძლიათ გამარჯვების ნამცხვარი გამოაცხოთ!
  დანით მუშაობა, როგორც ხელოვანის ფუნჯი, მოითხოვს არა მხოლოდ ძალას და სიზუსტეს, არამედ შთაგონებას!
  მაგრამ რელიგიურ პრინციპებს ყველაზე ხშირად უპრინციპო ადამიანები იყენებენ!
  ბრძოლა ტრავმების გარეშე ჰგავს ფაფას უმარილო, რა თქმა უნდა ზომიერად!
  უკმაყოფილო ქალი უფრო ბოროტია ვიდრე ეშმაკი, უფრო მზაკვრული ვიდრე ასპი!
  ბრძოლა, ისევე როგორც სექსი, მოითხოვს ზეწოლას და გამბედაობას, მაგრამ წარმატება ასევე მოითხოვს უნარს!
  ყოვლისშემძლე ეჭვიანობაც კი უთმობს ადგილს სამეფო მანტიას!
  რა არის გაანგარიშება - ასეთია შედეგი!
  სველი ფხვნილი გაწვრთნილ ცხოველს ჰგავს: ის სტკენს, მაგრამ არ კბენს!
  ამბობენ, ძნელია იყო ღმერთი, მაგრამ უფრო რთული და რაც მთავარია, უფრო მოსაწყენია ჭია!
  დაბალი წარმომავლობა ანაზღაურებს მაღალ გონებას, მაგრამ ვერც ერთი ჯიში ვერ ფარავს სისულელეს!
  ომი იწვევს ინტერესს, მაგრამ ყველაზე ხშირად არა ჯანსაღი!
  კაცი, რომელსაც არ შეუძლია ქალის დაკმაყოფილება: ლექსის დასასრულის პოვნის სასოწარკვეთილი პოეტივით!
  შეგიძლია ტყვიას გაექცე, მაგრამ ბედს ვერ გაექცევი!
  მკვლელობა უფრო ადვილია, ვიდრე ექიმი, მაგრამ ასევე უფრო საშიში!
  ბრძოლაში ინიციატივა იალქნის ქარს ჰგავს, მის გარეშე მოძრაობა არ არის!
  საჭის გარეშე იალქანი უფრო საშიშია, ვიდრე სასარგებლო!
  დაამარცხეთ თქვენი მტრები, მაგრამ ასევე პატივი ეცით თქვენს პატიმრებს!
  ტყუილად არ არის, რომ ვირთხა ყველაზე გამძლე არსებაა, ხოლო ლომი, გადაშენების პირას მყოფი სახეობა, ცხოველებს შორისაა, ისევე როგორც ადამიანებს შორის. უზნეობა იპყრობს კეთილშობილებას!
  წყალობა არის მღვდლების ცნება და მხოლოდ მაშინ, როცა საქმე მათ საფულეზე არ არის!
  სისხლი ცუდი გამოსავალია: რა ცემენტებს ადამიანის ქვიშის მარცვლებს!
  ოქროს ჯაჭვები კაშკაშა ანათებს, მაგრამ უფრო მძიმეა ვიდრე რკინის ჯაჭვები!
  სულის სიდიადე მდგომარეობს იმაში, რომ არ იცინო სიმახინჯეზე მაშინაც კი, როცა საოცრად ლამაზი ხარ!
  თქვენ შეგიძლიათ იბრძოლოთ ფარის გარეშე, მაგრამ როგორც კი ჯარისკაცი დაკარგავს ხმალს, ის აღარ იქნება მეომარი!
  ჯალათის თანამდებობა არასოდეს რჩება ვაკანტური, თუნდაც მატერიალური სარგებელი არ მოიტანოს!
  ვისაც ვირთხები უკბინა, თაგვების არ ეშინია!
  მკვლელობა სექსის მსგავსია - ის გამეორებას და მრავალფეროვნებას მოითხოვს!
  მკვლელობა სექსზე უკეთესია - პარტნიორი ყოველთვის ახალი და არაპროგნოზირებადია!
  პირადი ინტერესი ყოველთვის უფრო მაღალია ვიდრე სინდისი, როცა ეს უკანასკნელი ცოკოლზეა დაშვებული!
  მეომრის ინსტინქტს ვერ დალევ, სიმამაცეს დალომბარდს ვერ დადებ!
  ადამიანად გრძნობის საუკეთესო საშუალებაა, დაეხმარო მეზობელს და ცხოველის დონემდე მიხვიდე სუსტზე დარტყმით!
  ეკლესია მაღაზიას ჰგავს, მხოლოდ საქონელია ყოველთვის შემორჩენილი!
  მეკობრე არის ბედის მონადირე და იღბალს უყვარს ის, ვინც მას გულუხვად უზიარებს მას!
  ბრძოლის წვნიანს სჭირდება ისეთი ცხარე სუნელი, როგორიცაა სიკვდილი!
  ჩვენ უფრო მეტად უნდა დავემორჩილოთ სინდისს, ვიდრე ადამიანებს!
  რელიგია ზღაპრისგან მხოლოდ მთხრობელის ჰონორრით განსხვავდება!
  ისინი იბრძვიან არა რიცხვებით, არამედ ოსტატობით, თუმცა უმეტეს შემთხვევაში ამ უკანასკნელის მოპოვება უფრო რთულია!
  გამკვრივება იძლევა ძალას! ძალა აძლევს გამბედაობას! გამბედაობა მოაქვს გამარჯვებას!
  პატივის გარეშე ცხოვრება მუსიკის გარეშე სიმღერას ჰგავს!
  მოქნილობა უფრო ძლიერია, ვიდრე სიმტკიცე - შეგიძლიათ კბილებით უკბინოთ თითს, ხოლო ენით გაანადგუროთ სამყარო!
  დადგება დრო, როცა ფრაზა ყოვლისშემძლე კაცი ისეთივე ბუნებრივი გახდება, როგორც გონიერი ადამიანი, თუ ეს არ მოხდა, მაშინ სხვა რასები შემოიღებენ ტერმინს გიჟი!
  მომავალი ეკუთვნის მას, ვინც უფრო მეტად აფასებს ღირსებას, ვიდრე სიცოცხლეს!
  მონობა სიყვარულის საპირისპიროა, ვერ დააფასებ თოკს, რომელიც ყელზე გიჭირავს!
  გმირის სიკვდილი მარადიული სიცოცხლის დაბადებაა, მშიშარის არსებობა - გაწელილი დაკრძალვა!
  ომი სექსის მსგავსად გარდაუვალია და იგივე ტკივილს და სიამოვნებას გამოიწვევს!
  არასწორ ციგაში არ ჩაჯდე, შეიძლება კოცონში მოხვდე და არ გადმოხვალ!
  მოქმედებების პროგნოზირებადობა დამარცხების ჩანასახია, გაკვირვება გამარჯვების ყვავილია!
  არავის არ სურს რისკზე წასვლა მთელი ცხოვრება, მაგრამ ხშირად რისკი წყვეტს შენს დევნას, როცა მოკვდები!
  ქალის ენა ას კობრაზე უფრო ტოქსიკურია, თუმცა თაფლზე ტკბილია!
  და ამავე დროს უფრო მწარე ვიდრე ჭია!
  თუმცა, უმჯობესია გქონდეთ რბილად მოხარშული ტვინი, ვიდრე დაკარგული თავი, ან შეიძლება პირიქით!
  ბრაზი, ძვლებით სავსე, მაგრამ კატასავით ძალა, სპილოვით ოსტატობა, მაგრამ პირიქით - ესე იგი!
  უფრო ხშირად არღვევენ კონსტიტუციას კონსტიტუციური წესრიგის დამყარებისას!
  ეკლესიამ გამოიგონა განსაწმენდელი უპირველეს ყოვლისა საფულესთვის, რის გამოც სული სიცარიელე და ილუზიაა!
  თანამედროვე ეკლესიაში სიწმინდის ძიება სიწმინდეს ჰგავს ღორის კარზე!
  ვინც ხალხს სცემს, ბოროტმოქმედია!
  მეხსიერება ნახვრეტებიანი ჩანთასავითაა, რამდენიც არ უნდა აწიო, ვერ შეავსებ, ერთი არ მესმის, რატომ უჭირს ტარება!
  . ერთგვარი ბრძოლა არის ქარი აზროვნების პროცესის იალქნებში, ომი კი საუკეთესო მათრახია, რომელიც წინსვლას უბიძგებს!
  მაგრამ ფასს არ აქვს მნიშვნელობა ბრძოლაში, ამიტომ ბედნიერება მკვლელობით იყიდება!
  სწორედ უკუდო მაიმუნები ათავსებენ კუდს ფეხებს შორის ყველაზე კარგად - არცერთ ცხოველს არ ეშინია სიკვდილის და არ გააჩნია მკვლელობის ისეთი ხელოვნება, როგორც ადამიანებს!
  სისხლს არ ძალუძს ადამიანის ქვიშის მარცვლების დამაგრება ისე, რომ ბედნიერების საფუძველი ჩაეყაროს!
  ამავდროულად, სისხლისღვრა ათავისუფლებს კორუფციის ჩირქს, განწმენდს ერს!
  მეცნიერიც ღმერთია, მხოლოდ პატარა, მაგრამ მას ხშირად საკუთარი შემოქმედება საკუთარ თავზე მეტად უყვარს!
  ვინც ძალიან ზრუნავს საკუთარ კანზე, ზურგის გარეშე დარჩება!
  კარგი შეყვარებული პირველი იწყებს, ბოლოს ამთავრებს და ბევრს ხმაურობს!
  ტყუილად არ არის ომი ყველა აღმოჩენის დედა, შთაგონების და, გენიოსის ქალიშვილი!
  არ აქვს მნიშვნელობა როგორ იცხოვრე - მთავარია მოკვდე ბედნიერი, ნეტარების მწვერვალზე!
  მშვიდობის საუკეთესო გარანტია სამართლიანი გამარჯვებაა და როცა შენი სამშობლო იმარჯვებს, ის ყოველთვის სამართლიანია!
  ზოგადად, ნებისმიერი რელიგია ნარკოტიკებისგან იმით განსხვავდება, რომ სახელმწიფო, დევნის ნაცვლად, გულმოდგინედ ამხნევებს გამყიდველებს!
  ნასვამი ადამიანების მიმართ უფრო ადვილია!
  მთვრალი ცხენი არ გრძნობს არც საყელოს სიმძიმეს და არც მათრახის წამწამს!
  რელიგიური ფანატიზმი ნებაყოფლობითი სიგიჟეა!
  მღვდლებს შორის ეს ტყეშია: ირგვლივ მუხის ხეებია და ყველა ღორი ცდილობს მის ჭამას!
  ნათესავი გრძნობები ჯაჭვივითაა, გამბედაობა ბორკილებით, გველები საწამლავს პატივს, ღორის ბინძურ მოვალეობას!
  ახალგაზრდობა გულუბრყვილოა - სიბერე ღალატია!
  ომი ყველაზე საინტერესო თამაშია, რომელშიც არ უნდა გამოტოვოთ სვლები და ნება მიეცით თქვენს პარტნიორს იფიქროს!
  რელიგია იძულების ყველაზე ეფექტური ინსტრუმენტია, ის მონებს გონებას, აფერხებს აზრებს და გვძირავს ილუზიებში!
  ყველა რელიგიის ნათელი სწავლება ამცირებს მისი მიმდევრების ფანატიზმსა და სისასტიკეს!
  ძალაუფლება პასუხისმგებლობის გარეშე ხომალდს ჰგავს, საჭის გარეშე, რაც არ უნდა სამართლიანი ქარი დაუბეროს, უბედურებით დასრულდება!
  თანამედროვე ომი არის დაპირისპირება ორ სუპერ პანჩერს შორის , წამის შეფერხება: ღრმა ნოკაუტი, საიდანაც ვერასდროს ადგები!
  ბედნიერების მოლოდინში წამები უსასრულობის ტოლია!
  ბედნიერებაში კი უსასრულობა წამს ან გულისცემას უდრის!
  მკვდარი ვაჟკაცი ცოცხალ მშიშარას ჯობია!
  რაც მეტს სცოდავთ, მით უფრო გულწრფელია ლოცვა სინანულში!
  სამხედრო ტაქტიკა უნდა იყოს ფოლადივით, ძლიერი, მაგრამ მოქნილი, საიდანაც მზადდება დამასკის ფოლადი!
  ღმერთი ლომს ჰგავს: მოფერება და კანის მოწყვეტა, ჩახუტება - დახრჩობა, კოცნა - ღრღნა!
  მართალია, მაგრამ ქალის ალისაგან განსხვავებით ალის ჩახუტებას ვერ ეგუება!
  ეპოლეტებს შეუძლიათ თავხედს ამპარტავნობა შემატონ, სულელს - მატყუარას, მაგრამ მშიშარას - მამაცს, სულელს - სტრატეგს არ გახდიან!
  მარტივი გამარჯვება ჰგავს ჯავშანს ხვრელით, სასიამოვნოა ტარება, მაგრამ იაფია და აქვს ცუდი დაცვა!
  სიკვდილს ეშინია ვაჟკაცის - პური რომ შეჭამა!
  ყოველთვის ელიან ჭექა-ქუხილს, მაგრამ ამავდროულად ყოველთვის ახერხებენ დასველებას!
  ვინც წამებაშია საწყალი, ის საწოლშია!
  სამართლიანობას არ უყვარს სუსტი, ბედს არ უყვარს მორცხვი, სიმდიდრეს არ უყვარს პატიოსანი!
  წყალობა ძალიან დიდი ფუფუნებაა - სუსტი მმართველისთვის!
  ძლიერი მმართველი უნდა იყოს სასტიკი. ძნელია ქვაზე დაძინება, რადგან ძნელია!
  ურყევობა: სისუსტის პირველი ნიშანი!
  ბავშვი ცარიელი ფურცელია, მისი ბრალი არ არის უფროსებს შორის ამდენი მწერალი!
  პესიმისტები არასდროს ხვდებიან უბედურებაში!
  თქვენ არ შეგიძლიათ დაიბანოთ თავი კლიზმით, ძალიან ბევრი ნახვრეტია, ყველა შემომავალი!
  Სიტყვებს დაუკვირდი. ეს არის ყველაზე ძლიერი კუნთი, რადგან მას შეუძლია მილიონების მოკვლა და ყველაზე სუსტი, რადგან მას შეუძლია მოლაპარაკის ღალატი!
  გრძელი ენა სიცოცხლეს აკლებს, გარდა მომაკვდავი აღსარებისა!
  ჯობია გაიზიარო გამარჯვება, ვიდრე მარტომ იტვირთო მარცხის ტვირთი!
  შენი საკუთარი პერანგი უფრო ახლოს არის შენს სხეულთან, მაგრამ შენ შეგიძლია მართლა გახურდე მეზობლისთვის მიცემით!
  ძლიერი ყოველთვის თავისუფალია, ყველაზე ძლიერი ჯაჭვები ადამიანის სისუსტეა!
  - ის, ვინც ლომია საწოლში და ბრძოლის ველზე, კურდღელი არ იქნება!
  სიჩუმე შესაფერისია მაღალი ხარისხის ოქროსთვის, როცა უნდა თქვა, რომ ხარისხი ეცემა!
  დუმილი ოქროა, მაგრამ ხშირად მცდარი!
  რატომ არის დუმილი ოქრო, რადგან ოქროს გასაღები საუკეთესო საშუალებაა ენების გასახსნელად!
  არ შეიძლება ღმერთი გახდე წმინდანის გარეშე!
  ძალაუფლება მორალის მხარდაჭერის გარეშე არის კუნთი ჩონჩხის მხარდაჭერის გარეშე!
  ხმლის დარტყმის ქვეშ მოსავალი იკრიფება გამარჯვების პურის გამოსაცხობად, სისხლით ტკბილი და ცრემლით მწარე!
  მოკრძალება სიდიადეა, ტრაბახი მისი საპირისპიროა!
  ძნელია გამარჯვება, მაგრამ კიდევ უფრო რთულია გამარჯვების ნაყოფის აღება!
  თეორია პრაქტიკის გარეშე, რომ არწივი ფრთების გარეშე არ დაფრინავს, მაგრამ ტყვეობაშია!
  . თავი No15
  მარია კოლესნიკოვა - ეს გოგონა-ჰეროინი და ელფების დედოფალი ახორციელებს თავის უნიკალურ ბრძანებას. და ის იბრძვის დიდი გაბრაზებით და მისი ძალა უბრალოდ სუპერა. და ის არის კოსმიური სილამაზე და ელფის დედოფალი. ასე რომ, ის აფრქვევს აფორიზმებს თავისი ელფი გოგოებისგან, როგორც რქოვანა.
  მცდარი ქმედებისადმი გამძლეობა არის მთავარი განსხვავება კაცსა და მაიმუნს შორის!
  - რისკის გარეშე ბრძოლა არ არსებობს და ბრძოლის გარეშე არ არსებობს სიცოცხლე
  - რისკი სიცოცხლის მარილია, ამის გარეშე არაფერი გჭირდება, მაგრამ თუ გადააჭარბებ, თავს ცუდად გრძნობ!
  სიკვდილი საქმროს ჰგავს, მხოლოდ ერთი მოდის, მაგრამ არ აგვიანებს!
  რაც მეტი თავხედობა სუსტების წინაშე, მით მეტი სიმხდალე ძლიერის წინაშე!
  თუ გინდა გახდე ღმერთი, შეწყვიტე მაიმუნობა!
  მეფესა და მონას ეს საერთო აქვთ: ჯიშს მაშინვე აძლევენ - პირველივე ჟესტით!
  ზოგადად, გენიოსების უმეტესობა მანკიერების შვილია, რადგან ქალი ყოველთვის ურჩევნია ქმარს უკეთესი მამაკაცი!
  მოტყუება აუმჯობესებს გენეტიკას, ამიტომ ქალს არასოდეს მოუნდება იდიოტის გულის ქვეშ ტარება!
  ღმერთმა ხმალი დაუდო ქმარს ხელში, ნემსი ცოლს, მხოლოდ ხალხი მიდრეკილია აჯანყებისკენ, განსაკუთრებით ყოვლისშემძლე ნების წინააღმდეგ!
  განვითარებული მეცნიერება მაგიას ჰგავს!
  ათეისტების ყველა კითხვაზე პასუხის გაცემა უფრო ადვილია თითით ზღვის ასვლა!
  იმპროვიზაცია არის ფუნჯი, რომელიც ართმევს გამარჯვების ინსტრუმენტის სიმებს!
  ცოცხალი მოკვდავი მკვდარ ღმერთს სჯობს!
  ვინც ღმერთად გახდომა არ ოცნებობს, სამუდამოდ ჭიაყელად დარჩება!
  სჯობს ერთხელ შეასრულო, ვიდრე წარმოიდგინო ასჯერ!
  რატომ, ომში, სიბრალული, როგორც სიმღერაში მერვე ნოტი, მხოლოდ ხელს უშლის და სიცილს იწვევს!
  სიშიშვლე ქალს ალმასზე უკეთ ამშვენებს! მინიმუმ ისეთი, რომელსაც დეკორაცია არ სჭირდება!
  ჯოჯოხეთში თოვლის კაცის აშენება უფრო ადვილია, ვიდრე პატიოსანი პოლიტიკოსის პოვნა.
  - უფრო ადვილია ზღვის ფსკერზე მშრალი ქვის პოვნა, ვიდრე პრეზიდენტი, რომელიც ასრულებს თავის საარჩევნო დაპირებებს!
  როცა საკმარისი პურია, სათვალის მოთხოვნილება სუსტდება! ორი თეფში გემრიელი საჭმელი უბრალო კაცისთვის ძალიან ბევრია!
  ბრძოლაში რისკი წვნიანში სუნელს ჰგავს, ამის გარეშე ის ნაზია, მაგრამ უნდა იცოდე, როდის შეჩერდე! ვისაც უნდა მიითვისოს გამარჯვების დიდება, როგორც ქვიშა უდაბნოში, მხოლოდ პასუხისმგებლობის სიმწარეს იზიარებს არცთუ ბევრი ოქროს მარცვალი!
  ბრძოლაში რისკი წვნიანში სუნელს ჰგავს, ამის გარეშე ის ნაზია, მაგრამ უნდა იცოდე, როდის შეჩერდე! ვისაც უნდა მიითვისოს გამარჯვების დიდება, როგორც ქვიშა უდაბნოში, მხოლოდ პასუხისმგებლობის სიმწარეს იზიარებს არცთუ ბევრი ოქროს მარცვალი!
  ოქრო ბრწყინავს, მაგრამ გულს ბნელავს და სულს აბნელებს!
  ნაჯახი კი არ კლავს, არამედ ის, ვინც მას ატრიალებს!
  ომი ჰგავს ტემპერამენტულ პარტნიორთან სექსს, მუდმივად ელოდები დასასრულს და თან გინდა გააგრძელო!
  რაც უფრო ხმამაღალი ხმაურია, მით უფრო მშვიდია გონება; რაც უფრო მაღალია ტონი, მით უფრო დაბალია ინტელექტი!
  კაცობრიობის გარეშე ადამიანი ცეცხლიდან ჩამოვარდნილ ნახშირს ჰგავს - მარტოსული და სწრაფად ჩამქრალი!
  ჩვენს მიწაზე დანა უფრო ბასრია და ფარი სქელია!
  თუ გსურთ გახდეთ გმირი, ნუ იაროთ მორჩილი ფორმირებით!
  როდესაც ორი გამოცდილი მამაკაცი იბრძვის, ეს ქარიშხალია, მაგრამ როდესაც გამოცდილი ქალები იბრძვიან, ეს არის ტორნადო!
  ყველაზე რთულია დაიცვა შენი სული საკუთარ თავში არსებული სისასტიკისგან!
  ომში მოტყუება საკეტის გასაღებივითაა - რაც უფრო ახალია, მით უკეთ იხსნება!
  დახმარება მოწყალებას ჰგავს: ის ყოველთვის არასწორ დროს მოდის, არა სრულად, ძვირია, მაგრამ არ არის ძალა, რომ შეაჩეროს მთხოვნელი ხელი!
  უფრო ადვილია ოკეანის აოხრება თითისტარით, ვიდრე რელიგიური დისკუსიის დროს გარკვეული დასკვნის გაკეთება!
  რელიგია, როგორც წესი, ტოლერანტობის ანტიპოდია!
  პოლიტიკაზე ლაპარაკს ყველაზე ხშირად ჩხუბამდე მივყავართ!
  ოქრო არ ჟანგდება სისხლისგან, არ ჭუჭყიანდება ოფლისგან, არ იშლება ცრემლისგან!
  ჯოხი მუშტია, ხმალი - დანა მუშტში!
  თუ გსურთ ქვეყნის მართვა, ისწავლეთ საკუთარი თავის მართვა!
  როცა შენს მეზობელს ცარიელი საფულე აქვს, შენი უფრო სავსე გეჩვენება!
  შიმშილით მომაკვდავი ბავშვის კვნესა სჯობს იმარხულო!
  ხანდახან შეცდომების გათვალისწინების დრო მხოლოდ საფლავში რჩება!
  ელფებმა ისეთი აგრესიული აფეთქებით დაიძვრნენ. ეს მართლა მაგარი განადგურების ჯოჯოხეთური საჩუქრების გოგოები არიან. ასეთ გოგოებს შეუძლიათ დათვი და საბრალო ვეფხვიც კი გაანადგურონ.
  და მათი ფეხები, რა თქმა უნდა, შიშველია და ძალიან მაცდური. ბიჭებს უყვართ დაჩოქება და გოგოების შიშველი, მრგვალი, ძალიან სასიამოვნო და ამაღელვებელი სუნის მქონე ქუსლების კოცნა.
  ეს მართლაც ძალიან მაგარი და მაგარი აღმოჩნდა. და გოგონებს შეუძლიათ ნებისმიერი ორკის მოკვლა მათი კუნთოვანი ფეხების მოძრაობით.
  ერთ-ერთმა ელფმა ჟოლოსფერი თმით აიღო და საშვილოსნოდან ენერგიის ნაკადი გამოუშვა.
  და ის გაფრინდა და დაეცა ურჩხულების და მესაფლავე არწივების მთელ ღრუბელს. და მათ, გაოგნებულმა და გაოგნებულმა ჰაერის ველური შოკითა და შერყევით, დაიწყეს დაცემა.
  და პუტინის დათვების თავის ქალა მათი ნისკარტით. და კლავს ასეთ ძალიან საზიზღარ არსებებს.
  გოგონამ ჩაიცინა და აღნიშნა:
  მიმზიდველი ვარსკვლავური სიმაღლეები,
  უსასრულო დისტანციებზე მიზიდული...
  რაზე ფიქრობს აქ გოგო?
  რა თქმა უნდა გაბედული იკარუსის შესახებ!
  და მეომარმა შიშველი თითებით ხანჯალი ესროლა. გადაფრინდა და მაშინვე მოსწყვიტა ღირსება სამ ორკს. და ეს ძალიან ეფექტური და საბრძოლო აღმოჩნდა.
  და ამდენი ორკი ერთდროულად მოკლეს.
  და გოგონამ აიღო და კვლავ დაიწყო სიმღერა;
  ჩემი ქვეყანა ნოემბრის დროშის ქვეშ,
  მიაღწია სინათლის ძალის სიმაღლეებს!
  ჩვენ ხომ უშედეგოდ არ ვიბრძვით მისთვის,
  დაე, მისი სიყვარული სამუდამოდ იმღეროს!
  
  ხალხს რჩევის ქვეყანა მოაქვს მშვიდობას,
  მასში ყველა ბედნიერია - იცოდე პროლეტარი!
  ვინ არის ელფიისთვის - დიდება და პატივი,
  ვიმღეროთ მილიონი არიის საგალობლები!
  
  მივაღწიოთ პატივს - დედამიწის ახალგაზრდობას,
  ავაშენოთ ტაძრები - ელფინიზმის სამოთხე!
  და სადაც შავი კვამლი ამოდის შორს,
  ორციზმის ნაბიჯია !
  
  მაგრამ რა დადო პიონერმა ფიცი -
  დავიფიცე სინათლის საქმეს - მონდომებით ვიმსახურო!
  ვინაიდან მოწინააღმდეგეს სურდა საქონლის წაღება,
  ღილაკიანი აკორდეონის ხმაზე გამოვედევნებით!
  
  მტერმა არ იცის, რომ სამშობლო ჩვენთანაა,
  მოვა დრო - გემები აშენდება!
  ჩვენი სამშობლოს მებრძოლების ზურგი არ გამქრალა,
  დაე, ყველა გახდეს მამაცი გმირი!
  
  სიმღერით ცაში ვარსკვლავებისკენ მივფრინავთ,
  მალე მარსზე არხებს გავთხრით!
  საკრებულოს ხალხი ერთიანდება პარტიასთან -
  ბოლოს და ბოლოს, კომუნიზმმა მოგვიყვანა როგორც ხალხი!
  
  ომი, რა თქმა უნდა, არ არის თამაში,
  თქვენ ხართ ერთდროულად სამიზნე და მსროლელი!
  და ტყვია ბასრი ნემსივით კბენს,
  დაე, ეს ძალიან ცუდი იყოს საზიზღარი ორკებისთვის!
  
  ჩვენ შეგვიძლია მივაღწიოთ ყველაფერს, ყველაფერს -
  და საუზმეზე იქნება პალმები და ქოქოსი!
  ვისაც არ აინტერესებს ეს ყველაფერი,
  მიიღებს საკმაოდ მყარ ჯოხს!
  
  ორკის ტანკი ასე ფიქრობდა - ის დაუცველია,
  და რა აღლუმია მოედნის გარშემო რჩევებით!
  მაგრამ მათ დაამტკიცეს, რომ ის უძლეველია,
  რა გიშლის ხელს ზაფხულში სიცივეს!
  
  ასე რომ, ელფის მეფე არის სინდისი, ელფის სულის პატივი -
  მან ბრძანა, ვიბრძოლოთ იმისთვის, რაც წმინდაა!
  ჩემი გოგო ჯობია არ იყოს მოწყენილი
  ღირსება ურღვევია, ფულის კოვზი!
  
  სასტიკი წამების ქვეშ - თქვენ არ შეგიძლიათ კვნესა,
  აჩვენე ყველას - მებრძოლი მონოლითიდან!
  ასეთია წითელი არმიების სიძლიერე
  სადაც ბიჭიც კი ელიტასავით იბრძვის!
  აქ გოგოები, თუ მღერიან, ამას ძალიან ძლიერად და სწრაფად აკეთებენ. უნდა ითქვას, რომ მეომრები ძალიან მშვენიერი და დიდებულები არიან. და მათი შიშველი ფეხები ძალიან მოქნილი და ძალიან მოხერხებულია. და ისვრიან სიკვდილის საჩუქრებს, თითქოს კატაპულტის კენჭები იყვნენ. და მეომრები აჩვენებენ თავიანთ ძალიან ცოცხალ და აგრესიულ და განუმეორებელ ხასიათს.
  ასე რომ, ერთ-ერთმა მეომარმა თვითმავალ იარაღზე აიღო იგი და ორკებს დაარტყა, ჯოისტიკის ღილაკს ალისფერი ძუძუს დაჭერით. და გადმოაფურთხეს კოლოსალური და დამანგრეველი ძალის ჭურვი. ის რკალში გაფრინდა და ორკების გროვას დაეჯახა. და პუტინის ბევრი დათვი განადგურდა.
  გოგონამ ლოგიკურად აღნიშნა:
  - დათვს თუ ნამდვილი მელაა მონადირე ტყავს!
  და შიშველი თითებით გოგონამ ბუმერანგი ესროლა. გადაფრინდა და მაშინვე მოწყვიტა მამრობითი სრულყოფილება ოთხ ორკს. და პუტინის დათვები ფაქტიურად დაიღუპნენ ბრძოლის შოკისგან.
  რის შემდეგაც გოგონებმა დიდი ენთუზიაზმით დაიწყეს სიმღერა, მათი ხმით, რომელიც მათ თვალწინ ფერმკრთალობს ბულბულებს;
  გულში ასეთი გრძნობა მღერის ჰიმნს,
  სიდიადე მასში არის უფლის სიმტკიცე!
  სამშობლო: ბედი, შრომა, პატივი ხალხისთვის...
  მშობლიური ელფი ყველაზე წმინდა სიტყვაა!
  
  ქერუბიმ შთააგონა ჩვენთვის ეს საქმე,
  მომცა ფრთები და სიდიადე უსაზღვროდ!
  ჩვენ მყარად ვინარჩუნებთ დედამიწის ძალებს -
  ყოვლისშემძლე ოჯახი სამუდამოდ ჩვენთან იქნება!
  
  იცოდე სამშობლო, შენ სამუდამოდ დედა ხარ -
  ღმერთმა ქნას, სულის გარეშე ობოლი გახდე!
  ხუთქიმიანი ვარსკვლავი იწვის -
  თუ ჩხუბი იქნება, ხმლით დაგფარავ!
  
  აი რამდენი სამხედრო ქარიშხალი მოვიდა ელფთან,
  ჯოჯოხეთიდან ქარიშხალივით გამოდის სიცხე!
  ნავი გატყდა, ნიჩაბი გაიბზარა,
  მაგრამ მზე არ ჩააქრობს ბოროტი ორკების გრიგალს!
  
  დრაკონო, შენი ღიმილი ბოროტი პირია,
  Რა გინდა რომ გააკეთო? - გადაყლაპე ელფია!
  მაგრამ არ დავუშვათ სამშობლო გაქრეს,
  ისე რომ ქალები შიშით ყვირიან!
  
  ბაიონეტი და ბუმბული, ხმალი და მოხატული ფუნჯი,
  ძალაუფლების სამსახურში, რომელიც ყველაფერზე ლამაზია!
  ის არის ჩვენი ბრძოლა და ცხოვრება,
  წადით წინ - განლაგებული მარშზე!
  
  ასე რომ, თუ მას განზრახული აქვს მკაცრი ბედი,
  დაიღუპო, ჭაბუკად დაწექი ნესტიან მიწაში!
  მე მოგმართავ, შემოქმედ როდ,
  იცოდე ხატზე, წმინდანთა სახეს ვხატავ!
  სიმღერა მთელ ბრძოლაში ჭექა, მშვენიერი გოგონები ანადგურებდნენ და ენერგიულად კლავდნენ პუტინის დათვებს.
  და ვერ გაუძლეს მშფოთვარე წნევას, ორკები გაიქცნენ!
  და მამაცი მარია კოლესნიკოვა ამას მონიტორების საშუალებით უყურებდა. და ის იყო ლამაზი, მომხიბვლელი გოგონა. უბრალოდ დიდი. და, რა თქმა უნდა, მსუქანი, ულვაშებიანი, მსუქანი დიქტატორი შურისძიებას მიიღებს, როცა დაბრუნდება და უფრო ადრეც. ასეც იქნება, და ელფმა გოგოებმა უმაღლესი კლასი აჩვენეს.
  ბრწყინვალე ელფის გოგონა მარია კოლესნიკოვა აგრძელებდა ბრძოლას დიდი მონდომებითა და წნევით, სასწაულების ჩვენებით. და მისი გუნდი ელფ გოგონებთან ერთად უბრალოდ სუპერა.
  ეს იყო სასტიკი და ამავე დროს სახალისო ომი. ელფებმა, უფრო სწორად, ელფების უმრავლესობამ, ორკების გამრავლების რაოდენობას აპირისპირებდა თვისებრივი უპირატესობა და მაგია.
  ელფებს თორმეტჯერ მეტი მდედრი ჰყავთ, ვიდრე მამრობითი და ისინი ყველა ლამაზი და ლაღია. ასე რომ, ბრძოლები არის აგრესიული და ამავე დროს სახალისო.
  ამიტომ ელფმა გოგონამ აიღო და შიშველი თითებით დიდი, მკვლელი ძალით ესროლა განადგურების საჩუქარი.
  ის რკალით გაფრინდა და ორკების ბრბოს შეეჯახა. და პუტინის დათვების მასა დაიშალა.
  გოგონამ ჩაიცინა:
  - ორკები ბრაზდებიან,
  მტერმა პოლკი წინ წაიყვანა...
  მაგრამ გოგოების ხმები ნათელია,
  შეხვდით დათვებს მტრულად!
  ეს გოგონები არიან - გამორჩეული და მკვლელი კლასი.
  ნარინჯისფერი თმით ელფმა ჯოისტიკის ღილაკზე დააჭირა მკერდის ალისფერი ძუძუს და ბაზუკამ კოლოსალური დესტრუქციული ძალა გამოუშვა და პუტინის დათვები მოკლა.
  და მან დაიყვირა:
  - დიდება ელფთა იმპერიას,
  გოგოები ძალიან ლამაზები არიან...
  ჩვენ ვეტევით, ნუ ტრიალდებით,
  ჩვენი ფოლადის გუნდი!
  და მეომარმა გოგონას ფეხების შიშველი თითებით ესროლა განადგურების დამანგრეველი და მომაკვდინებელი საჩუქარი, პუტინის დათვები ნაწილებად გაანადგურა. ეს მართლაც ბნელი დღე აღმოჩნდა ორკებისთვის.
  გაბედეს გოგოებთან ბრძოლა.
  და თუ გოგონა აიღებს მას და შიშველი ქუსლით ესვრის ასაფეთქებელ პაკეტს, მაშინ ამ შემთხვევაში პუტინის არმია ძალიან შეშინდება . მეომრები ძალიან ლამაზები არიან. ისინი ან ბიკინებში არიან, ან თუნდაც თხელ ტრუსებში.
  მათი შიშველი და მოხდენილი ფეხები სასიკვდილო საჩუქრებს სასიკვდილო და უკიდურესად დამანგრეველი ძალით აგდებს. და პუტინის დათვები იხრჩობიან სისხლით და კვდებიან აგონიაში.
  მეომარმა ელფების კლანიდან მეწამული თმით აიღო იგი და შიშველი, გახეხილი ფეხით დააგდო განადგურების საჩუქარი. დარტყმამ გამოიწვია პუტინის იმპერიის ტანკის გადატრიალება და ორკების მასა გაანადგურა.
  გოგონამ ჩაიცინა:
  ომი მძვინვარებს სამყაროში,
  ომი გონივრული მიზეზების გარეშე...
  ბოროტი ფიურერი სულელი სატანა,
  და მწუხარება მოვიდა!
  და მეომარმა კვლავ აიღო და ესროლა შიშველი თითები, დამანგრეველი და დამანგრეველი განადგურების საჩუქარი.
  და ისევ ჰაერში დაფრინავენ დახეული და ნახშირბადებული პუტინის დათვები.
  ეს მართლაც შესანიშნავია. თმიანი, სუნიანი და ფანჯრიანი ორკების განადგურება მიმდინარეობს და გოგონები უკუაგდო არტილერიას მარწყვის მკერდის ძუძუების დახმარებით იყენებენ.
  გოგონები აღფრთოვანებული მღერიან და აგრძელებენ სიკვდილის მკვლელი საჩუქრების სროლას შიშველი, გახეხილი ფეხებით, ვარდისფერი ძირებით;
  ჩვენ ვიბრძვით სპონტანურად და გეგმის გარეშე -
  მაგრამ მე გაბრაზებული ურჩხულის სახელს დავარქმევ ...
  სავსე საყვედური-რომანის სისხლიანი სტრიქონებით,
  მოდი თავი ძვლებით გადავატრიალოთ!
  
  უფალი ზოგჯერ ძალიან მკაცრად გვიყურებს -
  მიუხედავად იმისა, რომ მე მინდა ხმლებით თავისუფლად ვიცხოვრო!
  ერთ ცოცხალს აკლია ღმერთთან ახლოს,
  სხვებს ურჩევნიათ არ ეწვიონ ექიმს!
  
  მტერმა დატოვა ჩვენი ელფი საჭმელად,
  მაგრამ მე არ დავთმობ ჩემი სამშობლოს მიწას ეშმაკს!
  ქრისტესთან ერთად ქმნილების ყოველი ცოდნა მშვენიერია,
  სვაროგის ჩაქუჩი არის გზა მიმზიდველი ნაპირებისკენ!
  
  ჩვენ ისეთი ძალით დაბადებული მეომრები ვართ,
  ჩვენთვის სისხლი ფილტვებში ჰაერივითაა!
  დამასკის ფოლადის, ფოლადის და აზარტული ომის შვილები,
  ჩვენ პატივს არ მივაგებთ მოწინააღმდეგეს!
  
  დანას დაბადება და მეომრის ბედი,
  ბრძოლა, ბედნიერება საყვარელ ადამიანებს სამყაროში!
  რათა უწმინდურთა ბარაბანი არ გუგუნოს,
  გაანადგურე შენი სამხედრო წოდება ბრაზით!
  ხმლის რხევასავით დარტყმამ ისევ გააცოცხლა,
  ასე გავაძლიერეთ სამშვიდობო ძალები ბრძოლებში!
  ახლა ამაყი ამ მიწების მბრძანებელია,
  ფეინზე თქვენი დროშა და აღლუმი ოკრლინში !
  
  და საოცნებო გოგონას აქვს ცქრიალა თმის ფერი,
  კაშკაშა სახე, რომელშიც არის ვარსკვლავები, მზე!
  თქვენი გულის სიმღერით თქვენ გადმოსცეს იმპულსი,
  დაე, დროშა, გაწითლებული, ააფეთქოს ცაში მხურვალებით!
  
  რასამ შვა ქრისტე - ჩვენ შორის დაბადებული,
  ნუ იტყუებით, რომ ღმერთი მხოლოდ პალესტინაში გამოჩნდა!
  ბოლოს და ბოლოს, ელფიისთვის იცოდე, რომ დადგება ნათელი საათი,
  ჩვენ დავიპყრობთ სივრცეს და ელემენტებს!
  
  ვემსახუროთ სამშობლოს - გვიყვარდეს ეს ჩვენი მოვალეობაა,
  სიმამაცის გარეშე პლანეტაზე ადგილი არ არის!
  და რომ ყოვლისშემძლე ოჯახმა არ შეწყვიტა მისი შეთანხმება,
  მისი შვილები უნდა იყვნენ ძლიერები და სულიერად!
  
  ბარაბანი გაჩერდა, ბრძოლა დასრულდა,
  დემონთა მბრძანებლის კარავი ჯოჯოხეთის სიბნელეში გაუჩინარდა!
  ახლა ჩემო ლამაზო, გთხოვ მოხვიდე,
  ელფს გულს რეზერვის გარეშე მივცემ!
  გოგონების ასეთი სიტყვები გარკვეულწილად ორაზროვანია. მათ ენატრებათ ბიჭები და ხშირად უყვართ ერთმანეთი. აქაური გოგოები მშვენიერია.
  და მათი შიშველი, გახეხილი, გარუჯული ფეხები ისეთ დესტრუქციულ და დამღუპველ საჩუქრებს აფრქვევს სიკვდილს. და აგზავნიან ბარდას, რომელშიც ანტიმატერია იმალება.
  აქაური მეომრები ისეთი წესრიგის არიან, რომ ტყვიაც კი ვერ შეაჩერებს და გადასასვლელი დამღუპველი იქნება.
  ყვითელ თმიანმა ელფმა გოგონამ ხანჯალი აიღო და შიშველი თითებით ესროლა მტერს. გადაფრინდა და ორკ გენერალს ზუსტად საზარდულის არეში გაარღვია. და ის გარდაიცვალა მტკივნეული შოკისგან.
  გოგონამ ჩაიცინა:
  - მაგარი არწივის გოგოები ვართ,
  ბრძოლისუნარიანი, გამბედავი და ლამაზი...
  და მერწმუნეთ, ჩვენ ვართ ფალკონები და არწივები,
  და სულაც არა ცუდი კლოუნის სულით!
  შემდეგ კიდევ ერთმა გოგონამ აიღო და ნაღმტყორცნებიდან ესროლა. მან დაფარა პუტინის მთელი ათეული დათვი და გაანადგურა ისინი. ეს მართლაც გამანადგურებელი დარტყმა იყო. და მეომრებმა კვლავ ენთუზიაზმით დაიწყეს სიმღერა;
  სამშობლოს შუქი დიდებული საზღვრების გარეშე
  ლალის ვარსკვლავები ზემოდან იფეთქებენ.
  ელფმა დაიფარა თავი უკვდავი დიდებით -
  ძლევამოსილი გმირი, დრაიმენი, სცემს!
  
  როუანის ლალი ზურმუხტის ფოთლებში -
  საფირონი ანათებს სიმინდის ყვავილების მინდორში...
  ჩემს აზრებს შენკენ მიმართავ ელფია -
  სამთავიანი არწივი სიმღერებით მიფრინავს!
  
  ნამის წვეთებში მარგალიტები ფიფქის ბრილიანტებია,
  ყველაფერი კარგია დიდ სამშობლოში!
  დედამიწა მსუქანია - ბუმბულივით ძარღვები აქვს,
  თოვლის ნალექები ახალმა ქარმა წაიღო!
  
  ელფიას ერთ კიდეზე არის ყინული, ბეჭდები,
  მეორეში აქლემები უდაბნოს ოქროა.
  აქ თბილა, როცა ქარბუქი ღრიალებს,
  იმიტომ რომ ღმერთს გულებში ვინახავთ!
  
  იზრდება საზამთრო, ნესვი და ბანანი,
  და სადღაც ზაფხულში სრიალობ სრიალებზე...
  აბა, სად შეგიძლიათ იპოვოთ ასეთი ქვეყნები მსოფლიოში?
  სადაც ხალხები ასე ძლიერები არიან მუშტებში!
  
  ელფიაში იარაღის ღვაწლი ამაღლებულია,
  მასში სინათლის ელფი არის საკუთარი ბედის შემოქმედი!
  ჩვენ შეგვიძლია ვიბრძოლოთ კარგად,
  ისე, რომ ელფს არ მოუვიდეს უბედურების წყალდიდობა!
  
  ყველამ იცის, რომ ჩვენი ქალები ლამაზები არიან
  და არ არსებობს უფრო ძლიერი ვაჟკაცები!
  სამშობლო, შენ ხარ სამოთხის განსახიერება -
  ერთი სუვერენული ღმერთი არის ოჯახის ბატონი!
  
  მზის დიდებული ხატები დამტკიცდება ,
  როგორი ლაშქრობა გრძელდება ჯარისკაცი...
  ჩვენ სახლში უხვად მოვალთ,
  მშვილდოსნები დარტყმის გამოტოვების გარეშე სცემენ მტრებს!
  
  მივცეთ მშვიდობა და ბედნიერება მთელ სამყაროს,
  და ღმერთთან ერთად აღვადგენთ მკვდრებს!
  ჩვენი უხრწნელი სამშობლოს სადიდებლად -
  ჩვენ ნამდვილად ვიცით, რომ გავიმარჯვებთ!
  გოგოები ისე სასტიკად და ამაღლებულად მღეროდნენ და ბრძოლას განაგრძობდნენ. და სასოწარკვეთილი და მამაცი ელფები იბრძოდნენ ცაში. მათ ჩამოაგდეს ორკების თვითმფრინავები, რის შედეგადაც ისინი დაიწვნენ.
  ერთ-ერთმა ელფმა შეასრულა სვლა - სამმაგი ლულა და პუტინის დათვის მანქანას ააფეთქა, რის შედეგადაც იგი აალდა.
  მეომარმა ჩაიკივლა:
  მზე ანათებს ჩვენს თავზე,
  სიცოცხლე კი არა, მადლი...
  მე ვარ პასუხისმგებელი ქვეყანაში მშვიდობაზე,
  დროა გავიგოთ
  მე ვარ პასუხისმგებელი ქვეყანაში მშვიდობაზე,
  დროა გავიგოთ!
  მებრძოლები ბავშვები აღარ არიან,
  ჩვენ უნდა მოვკლათ ორკები!
  გოგონამ კი ისევ აიღო და ძალიან გადამწყვეტად დააჭირა ჯოისტიკის ღილაკებს შიშველი თითებით.
  და მან ისევ დაარტყა მტერს, ამჯერად დააჭირა ბაზუკას ღილაკს თავისი ალისფერი მკერდის ძუძუს. და დიდი, დამანგრეველი ძალა რეაგირებდა. მართლა ძალიან მაგარი გოგოა.
  და ის ძალიან ზუსტად ისვრის მტერს.
  იასამნისფერი თმიანი მეომარი ასევე მოხვდა მტერს, გამოიყენა მისი ძალიან ბრწყინვალე ბიუსტი. და კოლოსალური მკვლელობის ძალა გაჩაღდა.
  გოგონამ აიღო და ისევ დაიწყო სიმღერა;
  Კარგი კარგი,
  ელფ-ბებიასთან!
  რა ჭამე ფაფა?
  რა დალიე - ადუღე!
  ასე დაიწყეს მეომრებმა სიმღერა, ბულბულის ტრიალივით სავსე ხმით. და ისინი დიდები იყვნენ.
  მაგრამ გოგონებმა ისევ დააჭირეს ღილაკს ალისფერი ძუძუს და სასიკვდილო ძალით გაათავისუფლეს სიკვდილის საჩუქარი.
  პარალელურად ახალგაზრდებიც იბრძოდნენ, მათ შორის ძალიან ლამაზი ელფები, რომლებიც ისროდნენ და მღეროდნენ;
  ელფას სანაპირო ფართო და ციცაბოა,
  ტალღები ჭიქის ბრჭყვიალებით იფრქვევა...
  ელფია ჩემი სამშობლო გახდა,
  ბულბულის ტრიალი საოცარ სიმღერას გვიმღერებს!
  
  ფართო ნავით მე და ჩემი ძვირფასო ვზივართ,
  ზლატა ვალმა ლენტები ჩამოაგდო.
  რა კარგია ჩემთვის და ჩემი საყვარელისთვის ერთად ყოფნა,
  სამწუხაროა, რომ ნიანგი არ დაიჭიროთ სათევზაო ჯოხით.
  
  არა, წყალი არა, შრიალი უკანა,
  ეს არის ბუნება, რომელიც გვაძლევს შამპანურს.
  ეს მიწა ჩემთვის ძვირფას დედას ჰგავს,
  დედამიწის კეთილშობილება სამეფო სამოსში!
  
  წვეთები მარგალიტივითაა მთვარის სხივის ქვეშ,
  ვერცხლის ფრთებით ფუტკრების გროვასავით სხურდება...
  ქალწულო, შენ ხარ ჩემთვის ოცნების ანგელოზივით,
  უმანკოების სახით - ყველაზე სუფთა მადონა!
  
  სუნი თაფლია, თმა კი აბრეშუმია,
  ტუჩები ატლასივით გაიწელა.
  მჯერა დადგა დიდი ხნის ნანატრი მომენტი,
  ისინი გახდებიან რეალური - ზღაპრები ასე იყო!
  
  ჩვენი ტუჩები ექსტაზში შეეხო,
  სიტკბო ისეთია, რომ სიტყვები აღარ მყოფნის.
  დამიჯერე, არამიწიერი სილამაზე ხარ,
  ლოტი გადაწყვეტს - გადააგდე მონეტა მაღლა!
  
  აქ არის კოცნები ერთმანეთის მიყოლებით,
  ჩვენი მშფოთვარე სიხარულის კვნესა და სიცილი.
  სულის სიწმინდეს შეინარჩუნებს ქერუბიმი,
  რჩეული ურნაში ჩააგდებს ცოდვების სიას.
  
  არა, იცოდე, რომ დედამიწაზე უფრო ლამაზი ხარ,
  ვნება ანათებს ჩემს გულში კაშკაშა ცეცხლი!
  ჩვენ ვიცხოვრებთ საუკეთესო ქვეყანაში,
  გავხსნათ ფანჯრები და კარი კოსმოსში!
  . თავი No16.
  მარია კოლესნიკოვამ განაგრძო თავისი აგრესიული გავლენის განხორციელება და მოწინააღმდეგეების განადგურება. და მისი ბრძანება იყო გადამწყვეტი, მკვეთრი და უნიკალური.
  ელფის გოგოები ძალიან მაგრები არიან. ლაღი მეომრები, რომლებიც განადგურების ბარდას ესროდნენ პუტინის დათვებს და ორკებს აჭრელდნენ.
  მეომრები უკიდურესად მებრძოლები აღმოჩნდნენ. და მათ სწრაფად გაისროლეს. და ტყვიამფრქვევებით დაგვხვრიტეს. პუტინის დათვების ჯარების მთელი რიგების მოჭრა. და ისინი მოქმედებდნენ უკიდურესად აგრესიულად.
  გოგოები ყვიროდნენ და ღრიალებდნენ.
  და ამასთანავე არ ივიწყებდნენ ზარების ჟღერადობის მსგავსი ცქრიალა ხმებით სიმღერა;
  გაუმარჯოს ელფების სამშობლოს ,
  ჩვენ ძალიან გვიყვარხართ...
  ელფი გოგოები არ ბერდება
  ჩვენ სიყვარულით ვამარცხებთ ორკებს!
  სინამდვილეში ეს არის სიმღერა, რომელიც მშვენივრად ჟღერს. და ეს ყველაფერი ძალიან საოცრად ხდება.
  გოგოებმა აიღეს და ისევ ბიჭებთან ერთად დაიწყეს სიმღერა და ძალიან ხალისიანად;
  თქვენ ხართ ჩვენი ჯარი - ჩვენი ძვირფასი ოჯახი,
  დიდი სამშობლო, ელფების ძალა.
  გველის კოშმარული ყბა გაიხსნა,
  პუამ ამ მთებში ნიანგი გაზარდა !
  
  დათვები ქედს იხრის და ფიცს დებენ,
  ისინი დაიფიცებენ, რომ მოკლავენ ყველა მოღალატე ელფ ბიჭს.
  მაგრამ ჩვენს რაინდებს სძულდათ მშვიდობა და კომფორტი,
  მათთვის ერთგული მეგობარი და ძმა ახლა ავტომატური მანქანაა!
  
  ორკსტანი ასევე ჩემი სამშობლოა, დამიჯერეთ,
  შეკვეთა მიღებულია შეჩერების შესახებ - გააჩერეთ!
  ბოლოს და ბოლოს, მერწმუნეთ, ჩვენ არ შეგვიძლია გამოვავლინოთ სისუსტე,
  ეს ქვეყანა ხომ სამხრეთის კარიდან ჩვენში შესასვლელია!
  
  მიუხედავად იმისა, რომ პაციფისტების კვნესა ხანდახან ისმის;
  რატომ დაგავიწყდა, აქ არ უნდა მოკვდე!
  მაგრამ ჩვენ არ დავუშვებთ ჩვენი ბიზნესის განადგურებას,
  იმიტომ რომ სამშობლოს ჯარი ყველაზე ძლიერია!
  
  სამშობლო ბრძანებს - იბრძვი, ასე იბრძოლე,
  ნუ უსმენ ვირთხას, რომელიც იატაკქვეშ ღრიალებს!
  ჩვენი ელფისთვის არის მხოლოდ ერთი გზა, რომ სწრაფად აფრინდეს ზემოთ,
  და მთავარი არგუმენტი არის ძლევამოსილი Maxim ავტომატი!
  
  ორქსტანში გამარჯვებაა , ეს ნიშნავს, რომ ჩვენ ძლიერები ვართ,
  წმინდა მარქსიზმის საბჭოთა საქმე ცოცხლობს!
  სატანის შვილები ჩვენს ნებას ვერ დაარღვევენ,
  გამარჯვებას, გამარჯვებას და მსხვერპლს არ ითვლის!
  
  გოგო, როცა დავბრუნდები, მაკოცებს
  ახლა შენ კაცი ხარ და შენ თვითონ დაამტკიცა ყველაფერი!
  რა ჯავშანი უფრო ძლიერია ვიდრე ტიტანი ჯარისკაცის გულზე?
  რა იდეალი მისცა ახალგაზრდა მებრძოლმა მეომარს!
  
  ეს ნიშნავს, რომ მშვიდობა იქნება მთელ მსოფლიოში,
  ყველა ადამიანი ძმებს ჰგავს ერთ ფორმაციაში!
  რომ წითელმა ჯარისკაცმა დაიპყრო კვარცხლბეკი,
  ბრძოლის გაგრძელების სურვილით ვწვები და ვწვები!
  გოგოები და ბიჭები ველური ენთუზიაზმით მღეროდნენ. ისინი უკიდურესად ეფექტურად მოქმედებდნენ, დახოცეს პუტინის დათვები. ეს ძალიან მაგარია.
  აქ არის ელფები, რომლებიც რბოლა ტანკზე. და მათ მიიღეს ახალი მანქანა, პირამიდული, რომელიც გამოიგონა ზელენსკიმ. ეს მართლა მაგარი ტანკია.
  და მოდით ვისროლოთ საოცარი სიზუსტით. და თავდაჯერებულად ურტყამს მტერს.
  გოგონა სროლისას იყენებს ლალის ძუძუს და აკეთებს ამას უკიდურესად ზუსტად.
  და გაბრაზებით მღერის:
  მე ვესროლე მტრებს ტანგენტზე
  მესმის საშინლად მომხიბვლელი ხმა...
  ელფები აუცილებლად მოკლავენ ორკებს,
  ჩვენც არ ვართ ომის მაყურებლები!
  ელფებმა აიღეს და დაჭრეს თავიანთი კოლეგები დარტყმის ქვეშ. და მათ პუტინის დათვების თვითმავალი თოფები და ტანკები დაანგრიეს. ეს ისეთი საოცარი ლამაზმანებია.
  და მათი ენები ძალიან ენერგიული და სწრაფია. ამას ძალიან ჭკვიანურად აკეთებენ.
  და ამავე დროს მათ არ ავიწყდებათ სიმღერა;
  ელფია არის ხალხის წმინდა კავშირი,
  პროგრესულებისთვის სამყარო იდეალურია!
  მივმართავ შთაგონებულ მუზას,
  ის, რაზეც ხალხი ოცნებობდა, ახდება!
  
  ჩვენი სამშობლო, თქვენ იცით, რომ ძალიან მშვენიერია,
  მასში ბედნიერები არიან მოხუცებიც და ახალგაზრდებიც!
  მასში კვირის დღე ამაღლებულია, როგორც კვირა,
  ძვირფასზე ძვირფასი სამშობლო არ არსებობს!
  
  სამოთხეში ასეთი სამოთხე არ არის,
  ის, რაც აშენებს პროლეტარს, არის ძლიერი ხელი.
  და სადღაც ჟანგიანი ჯაჭვები იკუმშება...
  სამუშაო სამყარო მუშტის ხელშია!
  
  მაგრამ ხანდახან მეამბოხე ფიქრი გაიელვებს,
  ბაიონეტის ბუმბული უფრო ბასრია, ვიდრე გამაგრებული ლირა!
  სითბო დნება ხაზებს, ჯოჯოხეთის ცეცხლოვან ყინულს,
  და თვითგამოცხადებული თაღლითი კერპები დაინგრევა!
  
  მაშინ ცუნამის ჭექა-ქუხილი შემოვარდება,
  ქვეყნის მასშტაბით არეულობა იქნება.
  იმის მისაღწევად, რაც მებრძოლმა გაბედა -
  ქარიშხალივით სული თაობებს აფრქვევს!
  
  და ახალი საუკუნე - დადგება პროგრესი,
  მასში გაქრება სიღარიბე, ტკივილი, ტანჯვა...
  პლანეტები, რომლებიც ასტროლოგმა ნახა
  ახლა ერთიანობით გაერთიანდებიან ძმები!
  
  და სიკვდილი დაიხევს, დასრულდება -
  მეცნიერება გაიმარჯვებს, მერწმუნეთ, სიბერე.
  დაფნის გვირგვინი შუბლზე -
  და სამშობლოს სიძლიერე არის უსაზღვრო სუვერენიტეტი !
  გოგოები ძალიან კარგად მღერიან - ამას ძალიან კარგად აკეთებენ. ეს მართლაც სუპერ გოგოები არიან !
  ძალიან ლამაზი ელფის მეომრები გამოძერწილი კუნთებით და დიდი მადლით. ეს ნამდვილად ის გოგოებია, რომლებიც შენ გჭირდება.
  ახლა თუ დაიწყებენ სიმღერას, მაშინ ვერც ერთი ინფექცია ვერ გაუძლებს მათ.
  და გოგონები იბრძვიან არა მხოლოდ თვითმფრინავებზე და ტანკებზე.
  და ასევე ზღვაზე. და იქ მხოლოდ ბიკინით და ფეხშიშველი ხალხია. და მათი ფეხები ისეთი მაცდურია.
  და მკერდი, რა, და თეძოები და წელი. და მუცლის კუნთები ძალიან გამორჩეულია, როგორც ფილები. ეს ქალები არიან. ნამდვილი ვეფხვი. და ერთი სიტყვა - ელფები.
  როცა მათ უყურებ, ნამდვილად ჩართული ხარ. ეს გოგოები უბრალოდ სუპერები არიან.
  ელფი ძალიან ლამაზია და ზღვაზე იბრძვიან. გოგოების შიშველი, ვარდისფერი, მრგვალი ქუსლები კი აფრინდა და აციმციმდა. ეს იყო უკიდურესად ეფექტური. ელფები კი კოლოსალური მეომრები არიან.
  ამიტომ გოგოებმა შიშველი ფეხები ლითონში ჩასვეს, დაუმიზნეს თორმეტი დიუმიანი ქვემეხი და ისროლეს. და გაფრინდა განადგურების დიდი, მკვლელი საჩუქრები.
  აიღეს გოგოებმა და მტერს დაარტყეს და სიმღერა დაიწყეს;
  სილამაზე, სილამაზე,
  ორკს კატასავით ვასველებთ!
  ძაღლივით ვსველდებით,
  ორკა მოძალადე!
  თუთიყუშზე ძლიერები ვართ
  რა კომპანიაა!
  რა თქმა უნდა, ლამაზი გოგოების გარდა არიან ბიჭებიც. ერთ-ერთი მათგანი ჯერ კიდევ თორმეტი წლის ბიჭს ჰგავს შორტებით და ფეხშიშველი. და ძალიან ლამაზად მღერის;
  მიუხედავად იმისა, რომ სირთულეები გვაქვს, ნუ შეგეშინდებათ,
  დაბრკოლების გადალახვა თაფლზე ტკბილია!
  თუ ფალკონი ხარ და არა პათეტიკური ბეღურა,
  არ გაბედო სველი ამინდის ბრალი!
  
  ჩვენ გვიყვარს ბრძოლა დედამიწის ამ მარილში,
  ნებით დაასხე მხრები ამხანაგს!
  და ოჯახების სიკეთის აყვავების მიზნით,
  წავიდეთ რა კლდეზე გვინდა!
  
  მეკობრე ვერ იცხოვრებს უსაქმურობაში,
  ის ბედის შვილია და ელფიას მსახური!
  სანამ ზღვაზე ვართ, ქოხები თოვლით არის დაფარული,
  და გაჟღენთილი მარგალიტის ყინვით!
  
  ამიტომ არ ავირჩიეთ რთული გზა,
  გქონდეს სიმდიდრე შენთვის!
  ბოროტ ორკებს არ შეუძლიათ შუა სახელის გატეხვა,
  ასე ვაშენებთ სახელმწიფოს სიმღერით!
  
  მტერი წინ მიისწრაფვის - გაანადგურე იგი,
  მოწინააღმდეგისთვის ჭაობში მხოლოდ კუბოა!
  სამშობლო დიდია - თუმცა ბოროტმოქმედი ძლიერია,
  და ღმერთი სვაროგი განგაშით იკრავს შუბლს!
  
  მაგრამ ჩვენ ხმლები გადავკვეთეთ - თამამად ბრძოლაში,
  ჩვენ ვყვირით ჰურეი - იერიში ბანდიტებზე!
  ისე რომ ის, რაც ოდესღაც ოცნება იყო, ახდეს,
  საყვარელის კოცნის დასაგემოვნებლად!
  
  მშვენიერი ელფის ამაღლებული გარიჟრაჟი,
  ის აღფრთოვანებას ხმამაღლა ამოიღებს!
  მაგრამ სატანას არ შეუძლია ბუნაგის აშენება,
  დაამარცხე და ყველაფერი უდარდელად იქნება!
  
  მოვა სამყარო, რომელშიც ტკივილი არ იქნება,
  რომელშიც სიბერე არც დარჩება!
  სიყვარულის სილამაზეს მივცემ გვირგვინს,
  და გთხოვ, ცოტათი დაუახლოვდე!
  კი, ელფის ბიჭი ძალიან კარგად მღერის, მშვენიერი და მაგარია. და მისი სიმღერა სულს ათბობს.
  ელფის გოგონები ბრძოლას თავიანთ საბრძოლო ხომალდზე აგრძელებენ. მასზე ძალიან ბევრი მშვენიერი გოგონაა. ახალგაზრდა ელფებსაც ამჯობინებენ სიცხეში ფეხშიშველი სირბილი. ისინი გამოიყურებიან არაუმეტეს თექვსმეტი წლისა და ასევე ძალიან ლამაზები, სუფთა, გლუვი კანით. ეს გამოიყურება საბრძოლო და მაგარი.
  გოგონები ბრძოლაში საერთოდ არ ნებდებიან. და ისინი მოქმედებენ უდიდესი ენერგიით.
  და თქვენ ხედავთ მათ შიშველ, გარუჯულ ფეხებს, რომლებიც ასე ციმციმებენ. და ისინი საოცარ გრძნობებს იწვევენ.
  ელფი გოგონები ძალიან დიდი ენერგიით მოქმედებენ თავიანთი აყვავებულ, შიშველი მკერდიდან.
  რამდენი წლისაა გოგონა ბრძოლაში? საბრძოლო ხომალდზე ისინი საოცარი არიან. ელფებმა მუხლებზე დაცემაც კი დაიწყეს და გოგოების შიშველ, მრგვალ, მაგარ ქუსლებზე კოცნიდნენ. და ისინი ამას უკიდურესად აგრესიულად აკეთებენ. თანაც დიდი ენთუზიაზმით.
  ეს გოგოები არიან. და ძალიან ლამაზია.
  რა მოხდება, თუ გოგოებმა ძუძუს თავი გამოაჩინეს? შემდეგ ახალგაზრდები ძალიან ხარბად აყრიან მათ კოცნით. და ბიჭები უბრალოდ გასაოცარია. და გოგოებიც მშვენივრები არიან!
  ახალგაზრდები ფილტვებში მღერიან:
  ჩვენ არ ვართ ბოროტი მძარცველები,
  და ჩვენ არ გვინდა მოკვლა...
  ჩვენი გოგოები ისეთი ფეხშიშველები არიან
  თითქოს მათ შეუძლიათ გაცემა!
  ელფმა გოგოებმა მათ თვალი ჩაუკრათ და ასევე მღეროდნენ:
  ფეხშიშველი, უბრალოდ ფეხშიშველი,
  ივლისის ჭექა-ქუხილის ქვეშ და სერფის ხმის ქვეშ!
  ფეხშიშველი, უბრალოდ ფეხშიშველი,
  მხოლოდ მე და შენ ვიცეკვებთ!
  ასე მღერიან. და კიდევ უკეთ იბრძვიან. ასე რომ, ჭურვი ორკებით საბრძოლო ხომალდს მოხვდა და მაშინვე მოკლა პუტინის ორმოცდაათი დათვი. ეს მართლაც მაგარი აღმოჩნდა.
  გოგონა ფეხშიშველი, მოხდენილი, ძალიან მაცდუნებელი ფეხებით, რომლის კოცნაც ბიჭებს უყვართ, მას ახვევს.
  ეს გოგოები არიან და რა მშვენიერი და გაპრიალებული კანი აქვთ. ეს ყველაფერი ძალიან მაგრად გამოიყურება.
  ელფების ოჯახის ერთ-ერთმა გოგონამ შიშველი მკერდის ძუძუს დააჭირა და იარაღიდან მკვლელი ჭურვი გაუშვა.
  ექსტრემალური ბრძოლისა და სისხლიანი ძალის მეომრები. და მათ შეუძლიათ ორკების მოკვლა. და მათი ფეხები, როგორც ყოველთვის, შიშველი და გახეხილია და ძალიან გარუჯულიც კი.
  და გოგონას ქუსლები ისეთი მოხდენილი და უნიკალურია თავისებურად. ეს მათი გოგოების სისხლიანი ქმედებაა.
  და დაიწყეს სიმღერა;
  გოგონების სხეული არ ბერდება
  ისინი სამუდამოდ ლამაზები არიან, ახალგაზრდები...
  ისინი დგებიან და სავსენი არიან ქაოსით,
  ნამდვილმა არწივებმა მოიპარეს!
  ელფ გოგონები ენერგიულად იბრძვიან. მაგრამ არიან ელფის ბიჭებიც. ისინი ლამაზი, მოკლე ჩაცმული, ფეხშიშველი პიონერები არიან. ისინი ასევე მიმართავენ იარაღს მოწინააღმდეგეებისკენ და ახორციელებენ სასიკვდილო სროლას ქვემეხებიდან, რაც უკიდურესად ციცაბო და აგრესიული მიდგომაა.
  და ელფმა ბიჭებმა სიყვარულით და ვნებით იმღერონ;
  და როდესაც Pioneer-ის ბაგლი ითხოვს დატენვას -
  ჩემი მეგობრები ერთად იმღერებენ სიმღერებს!
  ჩვენ, ფალკონივით გავფრინდებით უსაზღვრო დისტანციებზე,
  იმიტომ რომ მე და შენ გავმართლდით!
  გუნდი;
  ჩვენი სიმართლე, ჩვენი სიმართლე
  შედგება რწმენისგან!
  და არა ხვალ და არა ხვალ,
  და დღეს გადაარჩინე სამშობლო!
  
  ჩვენ პატივს ვცემთ ჩვენს ელფს,
  ბოლოს და ბოლოს, მთელ მსოფლიოს - იცოდე სინათლე!
  ჩვენი სამშობლოს ალისფერი დროშა,
  და არ არსებობს უფრო ნათელი წითელი!
  
  პიონერი მიესალმება არა ბიუსტს,
  მისი ნიშანია სამშობლოს დროშა!
  ჩვენ ოსტატურად ვებრძოლეთ მოწინააღმდეგეს,
  მიღწევების განდიდება ლექსში!
  
  იცოდე, რომ პლანეტაზე მხოლოდ ერთი რწმენაა,
  ტკბილი, წმინდა ელფინიზმის რწმენა!
  ისე რომ ბედნიერი ბავშვები იცინიან,
  ორციზმი უფსკრულში ამოიფრქვეს !
  
  თითოეული რაინდი მხოლოდ ბავშვი იყო,
  ბალახზე და ნაკადულებზე ფეხშიშველი...
  მაგრამ ახლა მას ჯალამბარი აქვს ხელში,
  მკვეთრად ასწორებს ლითონს ჩაქუჩით!
  
  ვიღაც ტყვიამფრქვევს ავტომატებით ამახვილებს,
  აბა, ვიღაც მხრიდან ისვრის!
  ალისფერი ბანერი წითელი დროშასავით ფრიალებს,
  ჩვენ დავამარცხეთ ბოროტი მტრები - არა ხუმრობით!
  
  ჩვენმა წინაპრებმა თამამად აიღეს ორკლინი ,
  აბა, ჩვენ რას გვეტყვით? მარსისკენ მიმავალ გზაზე ვართ!
  ჩვენ ხალხი არ ვართ ტოტზე მაკაკები,
  მოწინააღმდეგის მუშტი პირდაპირ თვალში ურტყამს!
  
  მაგრამ ჩვენ ასევე ვიცით როგორ გავერთოთ,
  სცემე ბარაბანი, დაუკარი საყვირებს!
  ძალიან საყვარელი ბავშვების სახეები,
  და რეიტინგი ოთხი და ხუთი!
  
  ყველაზე რთული საბრძოლო გამოცდა -
  არ გავლა სიკვდილს ჰგავს!
  მაგრამ სიკვდილში გვაქვს ბანერი ჩირაღდნით,
  ელფების სპილენძის სამჭედლო ვერ დაეცემა!
  ასე მღეროდნენ მშვენიერი და მებრძოლი პიონერები. ისინი კი ძალიან ლამაზები და მებრძოლები არიან. და ელფების ტიპის გოგონები ასევე მშვენიერი და დიდებულები არიან. და ისინი ფაქტიურად აქცევენ მამაკაცებს, რაც ძალიან მაგარია.
  გოგონები მიჩვეულები არიან ბოროტ ორკებთან ბრძოლას და ძალიან ნაყოფიერად მოქმედებენ. და მათი კოლოსალური და უნიკალური ენერგია გაჩაღდა და ქარიშხალივით გამოდის.
  ეს გოგოები არიან.
  ელფმა ჟოლოსფერი თმით ჭურვი დაუმიზნა და ორკებს დაარტყა და ერთდროულად რამდენიმე ათეული დაამტვრია. და ბევრი მოკლული პუტინის დათვი. და ეს უნდა ითქვას, რომ ძალიან დიდია.
  ელფები ძალიან ლამაზები არიან, მათი სილამაზე ეროტიკული და უკიდურესად ძალადობრივია. ისინი მოქმედებენ დიდი და მდუღარე ენერგიით.
  აქ არის ერთ-ერთი გოგონა მხოლოდ ტრუსით და თითქმის შიშველი. მან კი სიმღერაც კი დაიწყო, სანამ ამას გააკეთებდა, ჯოისტიკის ღილაკზე დააჭირა მკერდის ალისფერი ძუძუს და ენერგიით დაარტყა.
  ეს ის გოგოები არიან - უმაღლესი კლასი, რაც მათ ნამდვილად აქვთ. ასეთ რქას ვერ წახვალ.
  ეს გოგოები სუპერმენები არიან.
  და ელვა დაფრინავს ელფების საბრძოლო ხომალდის ქვემეხებიდან. და დარტყმებიდან წყალიც კი დუღს. გემების ლითონი კი იწვის, ეს ყავისფერი, უხეში, პუტინის არმიის დათვები.
  ეს მართლაც აგრესიული ბრძოლებია.
  რომელსაც ახლავს როგორც კადრები, ასევე ლამაზი სიმღერები;
  სამშობლომ ყველას გაუღო კარი სივრცისკენ,
  ელფარინი არის მსოფლიოში პირველი რატიბორი!
  ჩვენი ფრთები მზის სისტემის ზემოთ -
  მარგალიტის შავ ზედაპირზე არის ნიმუში!
  
  ჩვენ მაღლა და მაღლა ვიყურებით ცაში,
  ყოველივე ამის შემდეგ, ვიღაცის აზრების ყოველ გარიჟრაჟში არის მშვიდობა.
  ჩვენ ვუკრავთ ვალსს ახალ ფორტეპიანოზე -
  ასეთი მარტივი და გულწრფელი მოტივი!
  
  და ყოველ ნოტთან ერთად, როგორც ლირის ციმციმი,
  სამეფო გვირგვინით კვაზარი მოუწოდებს...
  მიუხედავად იმისა, რომ მე ჯერ კიდევ ბიჭი ვარ -
  მაგრამ ეს იქნება ძალიან მშფოთვარე ახალგაზრდა აფრენა!
  
  ძველ სამყაროში ჩვენ ავიღეთ ეკვატორი,
  უახლესი ეპოქაში მარსი ჩამორჩება!
  ნიჩაბი შეიცვალა ექსკავატორით,
  ჩვენ შეგვიძლია წვიმაც კი შეუკვეთოთ!
  
  მეცნიერმა არქიმედესმა აბაზანაში ყველაფერი აღმოაჩინა,
  და ჩვენ ვერ დავჯდებით რომის დასალევად.
  ნუ გააკეთებთ აღმოჩენებს დივანზე
  ოჰ, სიზარმაცე, რა საზიზღარი გველი!
  
  მაშასადამე, უნივერსალური ხარჯები,
  ჩვენ, რა თქმა უნდა, დიდ გზას ვადგავართ.
  ერთხელ მთის წინაპრები შტურმით -
  ზიზღი და გაჯერება და ბუმბულის კომფორტი!
  
  ჩვენ მათი შთამომავლები ვართ და მახვილის ღირსნი,
  ჩვენ შეგვიძლია გავუმკლავდეთ ნებისმიერ საქმეს!
  პიონერები ფორმირების სიმღერით მსვლელობას,
  და ყველას სჯერა - მე მივფრინავ ვარსკვლავებს!
  ეს მართლაც შთამბეჭდავი სიმღერაა და ყურს უგდებს. მართალია აქ ელფები არიან, მაგრამ ჩებურაშკები არა. აქაური მეომრები ძალიან ლამაზები არიან და რა თქმა უნდა შიშველი, დაკუნთული, გარუჯული ფეხები აქვთ.
  გოგონები კი მშვენიერები არიან და აქვთ ლალისფერი ძუძუს, რომელიც ყველაზე დიდ ცდუნებას იწვევს.
  ეს მეომრები უკიდურესად ვნებიანი არიან, მათი მკერდი ისეთი ლაღია, რომლებიც მეომრებში გარუჯული და მრგვალი და ელასტიურია. ლაღი ლამაზმანები, უკიდურესად მებრძოლი და მათი ფეხები ისეთი მშვენიერი და მოძრავია, თითები კი შიშველი და გამძლე.
  მეომრები ძალიან მშვენიერი და ლაღი არიან.
  გოგოები კი ძალიან ლამაზები არიან და მათი წიაღები ძალიან ვნებიანი. და ეს უაღრესად მშვენიერია ახალგაზრდებისთვის, საოცარი თაფლია ლეკვი. და ისიამოვნე ასეთი სიყვარულით.
  ო, გოგოებო, რა ტკბილი ხართ თქვენი ელფები, ჭეშმარიტად ღვთაებრივი ამბროსია.
  და რა თქმა უნდა სიმღერა ახლავს ამ სასტიკ და სისხლიან ბრძოლებს;
  მეცნიერმა ჭკვიანურად გამოიგონა ბომბი,
  რას ფიქრობდა ის ნომინანტის თავთან ?
  ყოველივე ამის შემდეგ, მორალის გარეშე ბრძენი ადამიანიც კი ვირია,
  მაინც იღებს გრანტებს თავისი სიგიჟისთვის!
  
  სხვებს მიეცათ პატენტი იარაღისთვის,
  რას აგზავნის თანამგზავრი ორბიტაზე?
  მეცნიერი არ არის სამხედრო იმპოტენტი,
  სრულებით ნუ იტყუებით, ბატონებო!
  
  ხალხმა უნდა იმუშაოს ომისთვის,
  მათ ერთმანეთის მიმართ ცუდი დამოკიდებულება აქვთ.
  არ მესმის რატომ ხდება ეს,
  ვინმე რამე კარგს აკეთებს?
  
  ერთი ხატავს ავზს აკვარელებში,
  კიდევ ერთი კატიუშა გააკეთებს ესკიზს.
  საბავშვო ბაღიდან ავტომატს აგროვებს,
  და ჩვენს მოზარდს უყვარს მსვლელობა აღლუმის ფორმირებაში!
  
  ყოველივე ამის შემდეგ, ეპოლეტები სიზმარში ნათელია,
  ჩვენთვის ზოგჯერ სხივები უფრო ღირებულია ვიდრე მზე.
  ბოლოს და ბოლოს, სავალალო დედამიწაზე ადგილი არ არის,
  სადაც ვიღაცის ჟოლოსფერი სისხლი არ მოედინება!
  
  კაცი კაცისთვის ხომ მგელია,
  ისე, ხანდახან საზიზღარი ძაღლი სუნავს!
  ის პურის ნაჭერსაც არ გასესხებს,
  ცხოვრობს მარტო - სასტიკი აწმყო!
  
  როგორი ხალხი აღზარდა მამა უფალმა?
  როგორ ხდება, რომ ბოროტება მართავს სამყაროს?
  მრისხანე მეფე გაბედულია ხალხში,
  ჩემი მთავარი მეგობარი კი აგრესიული ძმა კაენია!
  
  უფალმა უპასუხა: შენი არჩევანია,
  უფასო, რთული, მაგრამ აუცილებელი...
  საპონზე უფრო ბასრია, თუ თვალებში მოხვდები,
  ხალხი დუნდება, თუ სამყარო ერთიანია!
  
  ამიტომ, ბრძოლა არის თქვენი ბედი,
  შენთვის აქ არაფერს შევცვლი.
  მიუხედავად იმისა, რომ ბრძოლაში ჯოჯოხეთური ქაოსი სუფევს,
  იოლი პურის და სასწაულის იმედი არ არის!
  
  მაგრამ ჩემი მიზანია მტკიცედ გაგაძლიერო,
  ავაშენოთ ოცნებები ძლიერი გონებით,
  ისე, რომ ძაფი ჯაჭვზე უფრო ძლიერი ხდება,
  ისე, რომ ნებისმიერი ადამიანი შეიძლება იყოს ცნობილი როგორც გმირი ბრძოლაში!
  გოგონები ძალიან კარგად ცეკვავენ და შიშველი ფეხებით ნახტომებს აჩვენებენ. და ყოვლისშემძლე ღმერთმა მათი გოგონები ასეთი სილამაზით დააჯილდოვა. ან იქნებ დემიურგი ღმერთები.
  გოგოებს ძალიან ლამაზი ვარცხნილობები აქვთ. ძალიან მრავალფეროვანია და ზოგი ჰგავს ქარხნებს, ვერტმფრენებს ან ნამცხვრებს - რაც სუპერ და მაგარია.
  ელფები ფილტვებზე მღერიან, შიშვლებენ კბილებს და აჭერენ ჯოისტიკის ღილაკებს ალისფერი ძუძუს წვერებით;
  შენ ხარ ჩემი მიწა, ასე მიტოვებული,
  მასში ბანდიტები ჩქარობენ, ლაშქართა ტალღა!
  ბავშვები გარბიან, ცხენების რბოლა,
  მცხუნვარე ქარბუქი გაჩნდა!
  
  მთელი ოქროს ჭვავი დაიწვა მინდორში,
  ციდან ჩამოდის ჩანჩქერი - ნაპალმი,
  ეშმაკმა "ბოროტის" ძალა ატომიდან ამოგლიჯა,
  ახლა კი მთელ დედამიწაზე ხანძარია!
  
  ჩალა-რიზას მსგავსი ბზინვარები,
  ცაში არის განრისხებული დრაკონი,
  ფერფლიდან მტვერამდე მოლურჯო ქარი,
  კვამლის სუნი მოაქვს - განადგურება!
  
  შეებრძოლე სამშობლოს ხელიდან გაუშვით,
  საზიზღარ მგლებს პირდაპირ პირში ურტყამდნენ!
  ჩიტის ალუბლის ხეები აყვავდნენ ვერანდასთან ახლოს,
  პარფიუმერულ ბუჩქს არ დავუშვათ!
  
  ტირიფის ყველა ყლორტში ყველაფერი მშობლიურია,
  თაფლის სუნი უბრალო ყლორტში!
  სამარცხვინო მოგზაურები არიან ნაწნავებში,
  ვინც გადარჩა, არაფრის მქონე მათხოვრები არიან!
  
  არა, ჩვენმა პარტიამ თქვა,
  ნუ მისცემთ უფლებას ბოროტი ორკები მოვიდნენ თქვენი მამის სახლში!
  ახალგაზრდობა გულში, გჯეროდეს, რომ არ დაბერდები -
  სრული განადგურება ელის მოწინააღმდეგეს!
  
  ჩვენ თავს დაესხმებით - ეს სამართლიანი მიზეზია,
  იცოცხლებს იმ დროს, როცა...
  რწმენა ჩვენი სოლნცლავლავნაიას ოჯახის მიმართ ,
  ეს იქნება სამუდამოდ ერთგული შუქი!
  
  კომუნიზმი, სიმართლე, სამართლიანი,
  ის შეიცავს ტკივილში დაბადებულ სიზმრებს!
  მჯერა, რომ სამშობლო ბედნიერი იქნება -
  როგორც უკვდავი არწივი მაღლა იწევს!
  
  და მაშინ დადგება ჭეშმარიტების დრო,
  სადაც ნებისმიერ კითხვას იპოვის პასუხს!
  მელას გზის ინტრიგები არ გაივლის -
  და ელფია კომუნიზმის გარიჟრაჟია!
  
  ასე ძლიერია სამშობლოს სიყვარული,
  სადაც არის ადგილი საუკეთესო ადამიანებისთვის,
  ყოველივე ამის შემდეგ, ჩვენი სამშობლო დიდებულია ძლიერებით,
  ყველას წინააღმდეგ, ვისაც ძალა აქვს - მოკალი!
  
  და მაშინ გაბრაზება დასრულდება,
  სამოთხე მოვა, ბულბულის სიმღერით...
  და შემდეგ ჩვენ გავალთ კორომში,
  არასოდეს იტირო და არ გლოვობ!
  . თავი No17.
  მარია კოლესნიკოვა გააფთრებული გაბრაზებით იბრძვის. და აძლევს ბრძანებებს თავის ცვილებს, აჩვენებს უბრალოდ გამორჩეულ და უნიკალურ კლასს და სუპერს.
  ეს გოგოები ძალიან მახვილგონივრული და უაღრესად ლამაზები არიან და ძალიან მაგარი მებრძოლები არიან. ელფები აქ უბრალოდ ბრწყინვალეები არიან.
  გოგოები განსხვავებულები არიან, მაგრამ ეს ელფები ყველა მაგარია. მათ შეუძლიათ ორკების ცემა და ბოროტი დათვების სისხლში დახრჩობა.
  ელფების ენებს კი უყვართ ლპობა, რაც ახალგაზრდა ელფებს შორის პულსირებს, ანათებს და ასე სასიამოვნო სუნი ასდის.
  ეს ადამიანები იმდენად სრულყოფილები არიან, რომ მათგან გამოდის არომატი, თითქოს ახალგაზრდა მცენარეებიდან და ველური ყვავილებიდან. რა მშვენიერია.
  ეს გოგოები არიან აქ და მათ აქვთ მარგალიტისფერი, ცქრიალა კბილები - უბრალოდ სუპერ.
  და მათ აქვთ კოსმიური, ფენომენალური თემა. აქ თვალები მათში ანათებს და ძალიან ჰგავს ვარსკვლავებს.
  ერთ-ერთმა გოგონამ ფეხის შიშველი თითებით დაარტყა. ასე რომ, მან მთლიანად გაანადგურა ყველაფერი. და ეს უკიდურესად სასიკვდილოა.
  აი, უმაღლესი კლასის გოგონები, კონტრაბასს დაუკრავენ.
  და მათი ფეხები ისეთი ლამაზია, და კიდევ ძალიან შიშველი. თუმცა შეიძლება ასე ითქვას - ძალიან ფეხშიშველი? იქნებ სჯობდა რომ მეთქვა - ძალიან ლამაზია!
  გოგოებს კი ვნებით უყვართ სიმღერა და ცეკვა.
  და მეომრის ხმები ისეთი სრული და ლამაზია;
  ეს სიტყვა პატივია ძმებო?
  რამდენი სითბოა ამ სიტყვაში!
  მიუხედავად იმისა, რომ არსებობს უამრავი სასტიკი მოწინააღმდეგე,
  ჩვენ მოვიტანთ სამშობლოს სინათლის ზღვას!
  გუნდი.
  გულს ვუთმობ სამშობლოს,
  რომელშიაც ცეცხლი ააფეთქეს ცაში!
  უბედურების ეკლებით ნოემბრამდე,
  წითელი გამთენიისთვის...
  დაე, ხალხის სული ამაღლდეს და კვლავ აღდგეს!
  დაე, ხალხის სული ამაღლდეს და კვლავ აღდგეს!
  
  ყოველივე ამის შემდეგ, ჩვენ უნდა ვატაროთ სიყვარული ყოვლისშემძლე,
  ელფინიზმის წმინდა დროშა!
  ასე რომ გაბედული ოცნებები ახდება -
  დაიბადა წმინდა ჰუმანიზმის გზაზე!
  
  და ყველა ოჯახი არ უღალატებს ელფიას,
  ხალხი ფორმირებულად დადგება მშვიდობისა და სიმართლისთვის!
  მაისი მამაცი პეგასუსი, ბრწყინვალე პარნასი,
  ჩვენ შთაგონებული ვიქნებით ახალგაზრდა საქმის ბრძოლით!
  
  მთებში ჩქარი ნაკადი მიედინება ლეოპარდივით,
  ბოლოს და ბოლოს, მწვერვალის ვერცხლი განათდა!
  ჰალსტუხები წითელ მზის ჩასვლას წვავს,
  იყო გამბედავი მთავარი კრიტერიუმია!
  
  მებრძოლი დაეცა - სამწუხაროდ, სასტიკი ბედი მართავს,
  როგორ მოხდა, რომ ამხანაგი ჩამოინგრა!
  გთხოვ მითხარი, ყოვლისშემძლე ღმერთო,
  აბა, რატომ არის ურნები სავსე ფერფლით?
  
  სული - უპასუხა ღმერთმა. - წელზე უფრო მნიშვნელოვანი,
  და სიცოცხლე არასოდეს დატოვებს დაცემულს!
  დიახ, თქვენ არ გეძლევათ იმის ცოდნა, რომ სინათლის სხივებში,
  როცა აღდგებიან - დიდება როდის სახელს!
  
  მაგრამ თქვენ იცით, რომ ეს დღე არც ისე შორს არის,
  მაშინ სამყაროს კარები გაიხსნება...
  და ბროლი არ გაათეთრებს ნაცრისფერ ტაძარს,
  ჩემი შემოქმედება მოიპოვებს უკვდავებას !
  აბა, თუ ლამაზ გოგოებს უყურებთ, მათ სავსე მკერდს და მარწყვის ძუძუს. და ისინი ისეთი მაცდური და ბრწყინავს, როგორც ლალი, ბრიტანეთის იმპერატორის გვირგვინიდან. ეს მართლაც ასეთი სილამაზე და ცდუნებაა.
  ერთი ახალგაზრდა ელფი მივარდა მკერდის მარწყვის ბუჩქებთან და დაიწყო მათი ენით მოფერება და ეს ძალიან ენერგიულად გააკეთა. ოჰ, რა სასიამოვნოა ასეთი მწიფე და დიდებული მარწყვის ლიკვიდაცია. რა მაგარია აქ ყველაფერი.
  და ელფების ოჯახიდან გოგონას, რა თქმა უნდა, არ აინტერესებს, სანაცვლოდ ჭაბუკს რაღაც გემრიელი, ტკბილი, არომატული აკოცეს. და რა კარგი იქნება ეს ყველაფერი.
  შემდეგ კი გოგონა ვარდის კვირტის ფორმის ძუძუს ჯოისტიკის ღილაკს აჭერს. შემდეგ კი ორკებს რაკეტა დაარტყა და ნაწილებად გაანადგურა.
  და პუტინის ბევრი დათვი განადგურდა.
  ესენი არიან სისხლიანი ცისკრის ელფები.
  მაგრამ მათ ასევე უყვართ, რა თქმა უნდა, სიმღერა, დიდი ტანჯვით;
  ჩვენ მაგარი ელფები ვართ და არა მონები,
  არწივებივით დავიბადეთ, დამიჯერეთ!
  არა, კუბოები არ მოვა სამშობლოში,
  მოდით ერთად ვიყოთ ბრძოლაში ელფები !
  
  ნებისმიერ მებრძოლს შეუძლია დარტყმა,
  მაგრამ ყველა არ ფიქრობს საყვარელ ადამიანებზე!
  იწვის ქარიშხალი, ქარიშხლის ცეცხლი,
  და სიკეთეზე ფიქრები სუფთა სულებშია!
  
  სიზმარში დაბადებული ელფების წვეულება ,
  იცოდეთ ეს სამუშაო ზარებიდან.
  ჩვენ არ ვემსახურებით ვიღაცის სულელური შიშის გამო,
  რისკენაც ჩვენ ვისწრაფვით, რუკაზე ვერ მოიძებნება!
  
  მრგვალი გუმბათების ოქრო ანათებს,
  მაგრამ გულში ოქრო კიდევ უფრო ძვირფასია.
  ორქიზმამ მხეცი წაათრია კრავი,
  მაგრამ განადგურებულია ელფების ძალით!
  
  როცა პიონერმა ფიცი დადო,
  მიეცი ყოველი წვეთი სისხლი შენი ძარღვებიდან სამშობლოს!
  ბოროტი ბიძა რამი ინახავდა რაკეტებს,
  გაერთიანებას პრობლემები შემექმნა!
  
  მაგრამ ჩვენ არ დავიფიცეთ, გვჯერა ცარიელი ლაპარაკის,
  ერთი შეკვეთისთვის - ემსახურეთ სამშობლოს!
  ბოროტი ორკი გაანადგურა გმირობამ,
  მძიმე გზა გავიაროთ, ელფინიზმში ვიქნებით!
  
  გადააგდე, ბიჭო, გაჯერება, სიმხდალე, სიზარმაცე,
  მოწესრიგებული სულები გამარჯვებისკენ ლტოლვით.
  დაე, ეს იყოს საქმის სასარგებლოდ ყოველდღე,
  და საჭირო იქნება და ციმბირი, წავიდეთ!
  
  სამშენებლო მოედნებზე და ბრძოლებში გმირი,
  ნებისმიერი საქმეა საკამათო, დამიჯერე!
  ნუ აურევ ცხოვრებას მარტივ თამაშში,
  მიუხედავად იმისა, რომ არსებობს მხოლოდ ერთი თამაში - ბრძოლა სიკვდილთან!
  
  ახლა მიზანი უკვე ჩანს,
  ბოლო ნაბიჯი რჩება, რთული!
  მაშინ გაზაფხული სამუდამოდ მოგვცემს ფერს,
  და კვირას ახალგაზრდა ბაბუები იქნებიან!
  გოგონები ძალიან ლამაზად მღეროდნენ და კბილები უბრწყინავდათ, ცქრიალა მარგალიტით და გამოსდიოდა ანარეკლი.
  ელფი მშვენიერი სილამაზეა და გადახტა სარაკეტო გამშვებისკენ. და ჯოისტიკის ღილაკებს ალისფერი ძუძუს წვერებით აჭერდნენ და აგრესიულად ასწორებდნენ დარტყმებს.
  და მოხდა დიდი ნგრევა. ეს უკიდურესად გრეიჰაუნდი აღმოჩნდა.
  ელფებმა დატვირთეს რეაქტიული გაჩერება, ატარებდნენ რაკეტებს და გოგოებს შიშველი, ვარდისფერი, მრგვალი ქუსლებით ანათებდნენ.
  ეს ლამაზი და აგრესიული ქალები არიან. და უკიდურესად მოსიყვარულე. მათ ენებს კი უყვართ წნელების პულსაციის შეგრძნება - უდიდესი სიამოვნების მიღება.
  ეს ნამდვილად ლამაზმანები არიან.
  ისეთი ცხელი ენები აქვთ და წაგიყვანენ, გაგიჟდებიან. და ლალის ბუჩქები კვლავ იქნება გამოყენებული. და ბევრი ტროლი ერთდროულად დაიწვება.
  შემდეგ კი ელფები შიშველ თითებს პირთან მიიყვანენ და დაუბერავენ.
  და ყვავები, რომლებმაც განიცადეს გულის შეტევა, ისე ვარდებიან, თითქოს გაოგნებულები არიან ფოლადის ჯოხის ტვინში დარტყმით. ყვავები კი პუტინის დათვების თავის ქალებს წვერით ხვრეტენ.
  ასე იქცევიან აგრესიულად.
  და მინდორზე მათ სიმღერებს მღერიან, ამ შემთხვევაში, ახალგაზრდები;
  მე ვესროლე მტრებს ტანგენტზე
  ეს არის ელფთა რაინდის ძალა!
  მსუქან ადამიანებს არ ესმით
  მე ფალკონივით სწრაფად მივდივარ წინ!
  
  ყველაფერი მშვენივრად გამოდის
  ჩვენ ხელოვანები ვართ და არა მაყურებლები!
  მოდით გავანადგუროთ ორკების კარტელები,
  ანათებს მომხიბვლელი სილამაზით!
  
  ჩვენი სამშობლო მართლაც დიდია,
  მან შუქი მისცა მსოფლიოს მშრომელ ხალხს!
  მიუხედავად იმისა, რომ ველური ურდო დაეჯახა მიწებს,
  მაგრამ დამიჯერეთ, ჩვენ ნამდვილი მებრძოლები ვართ!
  
  ელფი ადგა ხოცვა-ჟლეტის მამასთან ერთად,
  ურდოს ლასოს ობლიგაციების გადაგდება...
  ჩვენ ვაგროვებთ საგანძურს ცაში,
  და ჩვენი გული სუფთაა გამბედაობაში!
  
  ყოველი ბუჩქი, ბალახის პირი, ძვირფასო,
  მუხა-ჩვენი გაშლილი კორომის მამა.
  მერწმუნეთ, არის ასევე წარმოსახვითი ფასეულობები,
  მოციმციმე ნაკადი თაფლზე ტკბილია!
  
  ჩიტის ალუბლის ფუმფულა მწიფდება,
  პირველი ფოთოლი თითქოს ოქროთი იყო მოხატული!
  ჩვენი სამშობლოს მოკრძალებული ტყეები არ არსებობს,
  სამეფო სამოსში მშვენიერია სამშობლო!
  
  გამოდი ტყიდან სოკოთი,
  და მინდორზე, სადაც ჭვავის წვენს ასხამენ.
  მოგიტანეთ გვირგვინი ყვავილებით,
  და ნამი, თითქოს მარგალიტით შეკერილი!
  ეს არის სიმღერა, რომელიც ახალგაზრდა ელფებს ჰქონდათ. და აღმოჩნდა ძალიან მაგარი და მაგარი. ეს ძალიან ლამაზი გოგოები არიან, რომლებსაც გულივით უნდათ რაღაც ცხელი და პულსირებული ენით ამოწოვონ.
  კარგი დონის გოგოები და კუბოში, ორკებს მართავენ. და მეომრები იყვნენ სასტიკები - უბრალოდ სუპერ.
  და თუ დაიწყებენ სიმღერას, ძალიან სასიამოვნო იქნება;
  ფეხშიშველი იფრქვევა მდელოზე;
  გაბედული გოგონა კომსომოლის წევრია.
  ელფის ქალიშვილი სკუპად არ დაბადებულა -
  პატარა ხმა ზარის ტრიალით მიედინება!
  
  მისთვის მისი მოწოდება ომია -
  გაბედულად შეასრულეთ იარაღის ღვაწლი.
  ტერორიზმი ყბებს აშორებს - სატანა,
  მას სურს სამშობლო თამაშად აქციოს!
  
  და მის უკან ორკაგონის რაკეტით ,
  რით აჭმევს ძაღლს ჯოჯოხეთიდან ფულით?
  დამავიწყდა, რომ ორკმახტი განადგურდა,
  საშიშია რუსთან ბრძოლაში წასვლა!
  
  უძლეველი მეომარი ელფინიზმი,
  იცოდე რა შთააგონებს დიდ საქმეებს!
  ჩვენ სიცოცხლეს ვუძღვნით ბრძენ რუსეთს -
  ხაზის შენარჩუნება კიდედან კიდემდე!
  
  ირგვლივ ჭექა-ქუხილია სამშობლო,
  ნაპალმის ბომბები ჩამოვარდა ელფზე.
  მილიტარიზმმა დაარღვია ყველა მუხრუჭები,
  ცეცხლი ჩვენი ქოხებიდან არის ნანგრევები!
  
  მაგრამ ბიჭს ავტომატი აქვს ნაწლავში,
  როცა ფიცი დადო, რომ პიონერი გამხდარიყო!
  ახლა კი ახალგაზრდა ჯარისკაცები ამსხვრევენ,
  ბოროტი მოწინააღმდეგეები, რომლებმაც არ იციან საზღვრები!
  
  მოხუციც და ახალგაზრდაც ერთ ფორმირებაში დარბიან,
  ისინი სწრაფად ჩქარობენ - SATO უტევს!
  და ყველას სჯერა - მე დავამარცხებ ორკებს,
  და ქალწული იქნება ვნებიანი კოცნით!
  
  არ შეგვიძლია, დამიჯერე, წავაგებთ
  ჩვენი რწმენა ასე გაძლიერდა!
  ჩვენი არმია დაძაბულია წვრთნებში,
  მიუხედავად იმისა, რომ ცეცხლი კარგ გულში იწვის!
  
  და ამიტომ, ემსახურება სამშობლოს,
  ჩვენ მივაღწევთ გამარჯვებას სასტიკ ბრძოლაში!
  დიდების გარეშე ცხოვრება ერთი პენი არ ღირს,
  ჩვენ გვჭირდება ცოლები და შვილები ჩასაბარებლად!
  
  მათ უნდა გაიზარდონ იმ წმინდა მიწაზე,
  რომელსაც მთელი პლანეტა ქედს იხრის!
  ყოველივე ამის შემდეგ, დედამიწაზე არ არსებობს უფრო ლამაზი ელფი,
  მტრის ბედი იყოს გომორის სიკვდილი!
  
  შემდეგ კი ვარსკვლავებში ირმის ნახტომი გველოდება,
  რომელიც უსასრულოა და გაჩერების გარეშე!
  რომ გაიზარდოს, ნუ მისცემთ ელფს დახრის უფლებას,
  რომ სამშობლო უფრო ძლიერი და დიდი გახდეს!
  
  გიყვარდეთ ღმერთი - ჩვენი დიდი ოჯახი,
  დაე, პლანეტა სწრაფად აყვავდეს!
  ნებისმიერი სამუშაო წაშლის პრობლემას,
  დაე, პოდიუმისკენ მიმავალი გზა იყოს მარტივი!
  ელფებთან და ელფებთან ბრძოლა ორკებთან ველური მასშტაბით იყო დიდი რაოდენობით მკვდარი პუტინის დათვები.
  მაგრამ ორკებმა განაგრძეს შეღწევა. ახლა კი მათი მძიმე ტანკები ბრძოლაში მიდიან. და კიდევ, ალბათ, სუპერ მძიმეები - ას ტონაზე მეტს იწონის. ახალი არგუმენტი და კოზირი ბრძოლაში.
  ძალიან მაგარია ძლიერი მანქანების ნახვა. მაგრამ გოგონებმა მოამზადეს კუმულაციური ჭურვები და დაიწყეს მათი გაშვება მარწყვის მკერდის ძუძუსთავით.
  და ეს სასიკვდილო ეფექტია. ისე, გოგოები სუპერ კლასი არიან.
  სხვები კი ორკ ქვეითებს ცოცხალ ყუმბარებს ესვრიან, პუტინის დათვებს აჭრიან. ეს მართლაც შესანიშნავი გახდა. ეს გოგოები აქ არიან. მათ უყვართ თავიანთ ენებთან მუშაობა.
  განსაკუთრებით სასიამოვნოა, როცა ენა გლეჯს რაღაცას, რომლის მეშვეობითაც ელფის თბილი, მდუღარე სისხლი მიედინება. აი რა დიდია.
  აქ მეომრები ძალიან კარგად იბრძვიან. და ამავე დროს, სიყვარული მათთვის უცხო არ არის. მეტიც, მამრი ელფები ძალიან ცოტაა. და რა თქმა უნდა, ქალები ხანდახან იბრძვიან მათთვის.
  აქ ერთ-ერთმა მათგანმა შიშველი თითებით ყუმბარა ესროლა, რომელიც ორკების ბრბოს დაეჯახა და პუტინის დათვები ნაწილებად გაანადგურა.
  და მეომრებმა დაიწყეს სიმღერა;
  ბიჭი ფეხშიშველი დარბის თოვლში,
  თოვლების მარგალიტები ბრწყინავს პრიალავით.
  თქვენ არ გვაიძულებთ დავიძინოთ,
  მოდით გავაკეთოთ ზამთრის ნაცრისფერი ცეკვა!
  
  ჩვენ სიცოცხლეს მივუძღვნით სამშობლოს,
  შეიძლება მსახურება იყოს ბედნიერი!
  გზა განათდება ცეცხლით - ქერუბიმი,
  და სიმღერა არის ჯადოსნური, ზღაპარი და ლირა!
  
  დროა ვიბრძოლოთ სამშობლოსთვის,
  მოწინააღმდეგეთა ურდო შემოიჭრა დათვლის გარეშე!
  ჩვენ მივმართავთ ჩვენს საყვარელ ღმერთებს,
  რისი შექმნა მისცა თვითმფრინავებმა გონება!
  
  მოდით, პლანეტას მივცეთ ოცნება,
  აქციეთ ნებისმიერი გამოწვევა გამარჯვებულად!
  ისე რომ ჯადოსნური ძაფი არ გაწყდეს,
  დაე, შენი გაზაფხულის სუნთქვა სუფთა იყოს!
  
  ეს არის ლამაზი ქვეყნის იმედი,
  ვინ გააჩინა კომუნიზმის შუქი!
  ჩვენს სამყაროში ყველა ადამიანი თანასწორია,
  ეს ჰუმანიზმის მწვერვალად ითვლება!
  
  სიცივე დასრულდება, იქნება დინება -
  ნაკადულები შემოვა, ხალხმა იცის შამპანური!
  ეს არის შედეგი, მერწმუნეთ, შორს არ არის,
  თითოეული ღირსეულად, სამეფო ვაჟკაცობით!
  აი რა მაგრად იბრძვიან და მღერიან გოგოები. და მათი ენები სათამაშო და უკიდურესად მოქნილი.
  გოგონებმა აიღეს და განალაგეს ნაღმტყორცნები და როგორ დაარტყამდნენ მტერს და გაფანტავდნენ პუტინის დათვებს სხვადასხვა მიმართულებით. ეს ნამდვილად დარტყმა იყო.
  შემდეგ გოგონამ ჩახმახი მკერდის ალისფერი ძუძუს გამოყენებით მოხვია. და ის გაბრაზდა:
  - ნებისმიერი მამაკაცის შიშველი მკერდი ფეხსაცმელს და გაიხადეს!
  ეს გოგოები აქ არიან - ძალიან მშვენიერი. და ეს არის ელფების დიდი რასა.
  ისინი მღერიან და მათი კბილები ბრილიანტივით ბრწყინავს მზეზე. რა შესანიშნავია ეს ყველაფერი.
  გოგოებს არ ჰყავთ საკმარისი ბიჭები. ახალგაზრდა ელფები კი ათზე მუშაობენ. ამიტომ მათ უნდა იმუშაონ. გოგოები კი ისეთი მშვენიერი და ფეხშიშველები არიან. და მათი მკერდი ისეთი შიშველია, ძუძუს ლალისფერი და ცქრიალა, თითქოს ძვირფასი ქვებისგან იყოს დამზადებული.
  რამდენად მთავარია ეს ყველაფერი.
  მეომრები კი მღერიან და აცლიან კბილებს, რომლებიც მზის სხივებიდან დიდ ენერგიას გამოყოფენ;
  გოგონა ლამაზია, დიახ, დიახ, დიახ,
  გოგონა საშიშია დიახ, დიახ, დიახ!
  პუტინის დათვი,
  იღრიანებთ
  ისე რომ დაწვა,
  მოკვდი აგონიაში!
  გოგოები ასე მღერიან. მაგრამ ელფების შვილები და, პირველ რიგში, პიონერი ბიჭები, ასევე აჩვენებენ თავიანთ ვოკალურ შესაძლებლობებს;
  მთვარის შუქზე, ნამგალის ანარეკლი,
  ჩვენ ვმუშაობთ კოლმეურნეობის სფეროში.
  გაზაფხული ახლახან გამოჩნდა გულუხვი,
  მათ ტირილით ტკბილი ჭექა-ქუხილის ნაკადები მისცეს!
  
  ჩვენ უნდა დავეხმაროთ ჩვენს უფროს ძმებს,
  რომ ფრონტებზე ებრძვიან ორქიშიზმის ლაშქარს.
  ელფების ძალის გამოსაკვებად,
  ისე რომ ელფინიზმის ალისფერი დროშის ბოძი აყვავდეს!
  
  და ამიტომ პიონერები თავიანთ საქმეებში -
  გამხდარ ლოყებზე ოფლი ასხამს.
  ჩვენ სავსე ვართ მხოლოდ ჩვენს ველურ ოცნებებში,
  ფეხშიშველი ბიჭი გუთანს ათრევს...
  
  ვიღაცამ მოახერხა ფრონტზე გაქცევა,
  მაგრამ ზურგის გარეშეც არ არის გამარჯვება.
  როცა მშიერი ხარ, ბალახსაც კი ჩადებ პირში,
  რომ ჩვენმა ბაბუებმა გრიპის გასინჯვა შეძლონ.
  
  ასე რომ დაამატეთ, მიუხედავად იმისა, რომ ნეკნები ჩანს,
  ტერფები პუნქციაა, ხელები დაბურული.
  ჩვენ ვართ სამშობლოს პიონერები, შვილებო,
  მისი გულისთვის ორკებს სასტიკად დავმარხავთ!
  
  თითოეული ჩვენგანი არის ლენინი და მარქსი,
  ყველა გულში ალი მძვინვარებს.
  მოვა დრო, თამამად შევდგათ ფეხი მარსზე,
  ბედი მებრძოლს კოცნის!
  
  სიძნელე ამძიმებს ჩვენს სულს,
  ჩვენ გვიყვარს, ვიცით აზრი და ვმუშაობთ!
  დადგება დღესასწაული - იცეკვეთ გაბედულად,
  და იზრუნე ყველაზე სუსტებზე!
  
  კარგად ნაკვები ბურჟუაზია ვერ გაიგებს
  როგორ უყვართ ბავშვებს მუშაობა...
  მაგრამ ჩვენ მივიღებთ მყარ ხუთეულს,
  მშობლების სახეების გასანათებლად!
  
  არა, ნუ წყევლი ბედს ომისთვის,
  ეს გამოცდაა ჩვენთვის...
  მტერს რომ ასწავლე,
  ეს ნიშნავს, რომ მას შეუძლია შემოქმედების ტარება!
  
  მებრძოლების კარი გაიხსნება სივრცეში,
  მეცნიერების ძალით, ვინც აღდგა,
  და ამიტომ ჩვენ ვართ მამების იმედი,
  დიდის შვილებო, წმიდა ელფი!
  აი ელფები ბიჭები და ამავდროულად პიონერები მღეროდნენ. და მათ აჩვენეს შესანიშნავი ფიზიკური ფორმა და სიმღერის დონის პროდუქტის კომპოზიციები.
  პიონერი ბიჭებიც იყვნენ ფეხშიშველები, შორტებით, შიშველი ტანით და ძალიან გამოჩენილი და ლამაზი კუნთებით.
  ორკებს შეუძლიათ გააუპატიურონ ასეთი, რა იქნება ეს მხეცები. ისინი ფაქტიურად ცხოველები არიან. ეს მართლაც ძალიან საზიზღარი ორკი არსებაა.
  ერთი ელფის ბიჭი დაატყვევეს. და ვაწამოთ ბავშვი. ჯერ სიმპათიური ბიჭი თაროზე გამოიყვანეს. და მთელი ძალით დავარტყით ბავშვის შიშველ ფეხებზე გახურებული რკინის მათრახი. და ძალიან მტკივნეული იყო.
  ბიჭმა იყვირა, დაშავდა და დაიწვა. მერე ბიჭზე წყლის გადასხმა დაიწყეს. ჯერ ადუღეთ წყალი, შემდეგ ყინული და შემდეგ ისევ მდუღარე წყალი. ესენი არიან ბარბაროსები და სადისტები.
  შემდეგ მათ დაიწყეს ელფ ბიჭის ფეხების შიშველი თითების დამტვრევა გახურებული მაშებით. და ყველა თითი გაუტეხეს პატარა თითიდან დიდამდე. შემდეგ მათ დაწვეს ბავშვის შიშველი, მრგვალი ქუსლები.
  შემდეგ კი ბიჭის შიშველ მკერდზე ცხელი რკინით წაუსვეს და ხუთქიმიანი ვარსკვლავი დაწვეს.
  ეს იყო ძალიან მაგარი და მაგარი. ბიჭს ნეკნები მაშინ გაუტეხეს ცხელი მაშებით, ნაბიჭვრებმა. მაგრამ არაფერი, ელფები გამძლე ტომია. ბიჭმა კი მტკივნეული შოკისგან გონება არასოდეს დაკარგა და ყვირილი განაგრძო. შემდეგ კი ორკებმა გამოიყენეს დენი.
  და ამავდროულად დაუწყეს ცეცხლის ცეცხლით მისი ქუსლების შეწვა, და სცემეს ცხელი ჯოხით ზურგზე და გვერდებზე, დაჭიმეს თაროზე და სცემეს ელექტროშოკით. და ძალიან მტკივა.
  ორკების ჯალათები კი მხოლოდ კბილებს აცლიან და იცინიან.
  მაგრამ ელფის ბიჭი მაინც არ გატყდა, პირიქით დაიწყო სიმღერა;
  არა, პროგნოზირება შეუძლებელია
  რა ელის ამ ძველ სამყაროში;
  ქურდი ელოდება ჩასაფრებულს,
  ან თვითმფრინავი ცისკენ მიფრინავს!
  
  რა მკაცრია ეს სამყარო
  ისეთი გულუბრყვილო ხარ
  გემბანზე ბევრი ტუზია,
  მიუხედავად იმისა, რომ თქვენ ვერ მიიღებთ მას - ეკლებს.
  ამასობაში ელფმა ისე გაისროლა, თითქოს ტყვიას ასხამს ჩანჩქერიდან. მან პუტინის დათვებს კარგი ავტომატი ამოთხარა. სწრაფი ცეცხლი და ერთად თითქმის არ იძლევა უკუცემას, ამიტომ სროლა და სიმღერა არ შეწყდება.
  მაგრამ სხვა რა გკითხო?
  სად შეიძლება მშვიდობის ყიდვა?
  პასუხი რა თქმა უნდა ომია,
  ბოლოს და ბოლოს, სისუსტე არ არის პატივი!
  
  დიახ, ღმერთს შეუძლია ამის
  მათ, ვისაც ძალიან ეზარება ჩარტყმა...
  მხოლოდ ერთი მარტივი ბრძანება,
  ნუ ახარებ ხორცს ნეტარებით!
  
  გააცნობიერე ცხოვრებისეული ბრძოლის აზრი,
  ასე ქმნიდა უზენაესმა საუკუნეების მანძილზე...
  ისე რომ შენი ხელი ძლიერი იყოს,
  და ისე, რომ ცხიმი გვერდებზე არ წავიდეს!
  
  ასე რომ იბრძოლე და იბრძოლე,
  შეეცადეთ გადაყაროთ ის, რაც მტვერშია!
  მაშინ მაღლა აფრინდები
  წაშალე კოშმარული ნულები!
  ელფის ბიჭები იჭერენ და არ ნებდებიან, თუნდაც თაროზე.
  მეომრები კი ასე იბრძვიან, ველური და გააფთრებული მრისხანებით, აჩვენებენ თავიანთ გმირობას.
  ეს მართლაც შთამბეჭდავი გოგოები არიან. და მათი ტუჩები ისეთი ალისფერია და ხარბად ყლაპავს რაღაც პულსირებულ და ცხელ, ძალიან სასიამოვნო და ტკბილ ენაზე.
  ასე მოსწონთ ელფ გოგონებს.
  მაგრამ ელფმა, შიშველი თითებით, დამსხვრეული ძალით ესროლა განადგურების ლიმონი. ეს იყო საშიში და მაგარი.
  ელფმა, რომელმაც პუტინის დათვები მოკლა, აიღო და იმღერა:
  ნუ ელით წყალობას ზეციდან
  ნუ დაზოგავ სიცოცხლეს სიმართლისთვის...
  ჩვენ ბიჭები ვართ ამ ცხოვრებაში,
  მხოლოდ სიმართლით გზაზე!
  და მან გადააგდო დიდი, სასიკვდილო საჩუქარი ღილაკზე დაჭერით მისი ალისფერი მკერდის ძუძუს. მან პუტინის დათვების თაიგული დაამტვრია და კბილებში აჩუმდა:
  და ბრძოლა ისევ გრძელდება
  და შეშფოთებული გული ჩემს მკერდში...
  ზელენსკი ძალიან ახალგაზრდაა
  და ახალგაზრდა მეიდანი წინ!
  ეს ის გოგოები არიან აქ, რომლებიც აჩვენებენ მებრძოლთა უმაღლეს, ყველაზე შთამბეჭდავ კლასს.
  ასევე ძალიან ლამაზად და აღტაცებით მღერიან;
  ოდესღაც გუთანმა გზა აიღო,
  ისე რომ მზის ყურები ოქროსფერი გახდეს...
  და ჩვენ ვპასუხობთ ტყუილზე არგუმენტების გარეშე,
  რათა მებრძოლი გაიზარდოს ახალგაზრდა ჭეშმარიტებითა და ძალით!
  
  ქალწული ფეხშიშველი დადის გუთნის უკან,
  იგი ბევრს შრომობდა სამშობლოსათვის პურის მოსაპოვებლად...
  და ბანაკი მსგავსი გამოსახულების ლერწმებით,
  ჩვენ არ გვჭირდება სიხარბე ამ ცხოვრებაში!
  
  რუს პოეტებს აქვთ ლამაზი სტილი,
  ენა, რომელიც ანაცვლებს თაფლს...
  და როდი არის საყვარელი მზის დიდებული ღმერთი,
  მისი დევიზია შექმნა საკუთარი ადგილი სამოთხეში!
  
  ბოროტმა მომთაბარემ დარბევა მოახდინა,
  სავსე გოგოებითა და ბიჭებით გაძევებული,
  მაგრამ რაინდებს ხმლები მახვილი აქვთ,
  მათ ბავშვობიდან არ სჭირდებათ საფენები და ძიძები!
  
  ჩვენთვის სვაროგი და იესო ერთია,
  მეომარი არის ჯარისკაცის მოწოდება...
  ორთავიანი არწივი ძლიერი ფრთაა,
  ჩვენ ვეცემით, ვიცინით, ბოროტ ორკ მოწინააღმდეგეს!
  
  დედამიწაზე ადგილი არ არის მშიშარასთვის,
  ფიქრებში ძალაუფლების მქონე ნებისმიერი ანგელოზია...
  გაერთიანებული სამშობლოში: ზანგი, სერბი, ბელორუსი,
  არის "ქარიშხალი", მაგრამ ადრე იყო საბერები!
  
  ჩვენ გავაკეთებთ უზარმაზარ ვარსკვლავურ ხომალდს,
  და მოდით ავიდეთ სამყაროს უკიდეგანოში!
  იცოდე, რომ ასეთი გაბედული ცხოვრობს გულებში,
  ფრთიანი ცნობიერება აღდგა!
  
  ბოლო ბედი, რომელიც ხალხმა იცის, არის
  ისე, რომ ექსპლოიტეტების ჯაჭვი არასოდეს დასრულდეს!
  ისე, რომ არ იყოს ჩანთა გამხდარი კატა,
  რომ სიბერემ არ დაატრიალოს ოხერი ყმუილი!
  
  მაშინ მოვა დიდი ხნის ნანატრი მშვიდობა,
  რომელშიც მშვიდობის დრო არ მოვა.
  და ჩვენ მოვაწყობთ გაუთავებელ დღესასწაულს,
  არ იცის სიკვდილი, მწუხარება, ტკივილი, მწუხარება!
  . თავი No18
  აი ელფების დედოფალი, გოგო მაგარია და ძალიან მხიარული. ეს რაღაც უნიკალურს ხდის. და მისი ბრძანებები ზუსტი და ლაღია, სავსე ჭკუითა და სარკაზმით. ეს მართლაც სუპერ გოგოა.
  ასე მღერიან გოგონები ძალიან ლამაზად და თამამად. ეს გოგოები ძალიან საყვარლები არიან. და მათი საფირონი და ზურმუხტისფერი თვალები ისე საოცრად ანათებენ, როგორც ვარსკვლავები ღამით.
  რა საყვარლად გამოიყურება ეს ყველაფერი.
  ასე რომ, გოგონებმა დაიწყეს ელვის ჭანჭიკების სროლა თავიანთი ალისფერი ძუძუსთაგან, ისეთი სასიკვდილო და დამანგრეველი. რასაც ისინი ფაქტიურად წვავენ ყველაფერს და ფერფლად ამსხვრევიან და ნამდვილ კუბოებს აკეთებენ.
  ერთ-ერთმა გოგონამ, რომელიც სროლისას მკერდს იყენებდა, მღეროდა:
  ძალიან გაიზარდა მთელ მსოფლიოში,
  გრიპის ვირუსი სამი ან ოთხი ...
  სასაკლაო ფართოვდება და იზრდება !
  ჩვენ ორკს მაშინვე კუბოში შევიყვანთ,
  რომ შევინარჩუნოთ ჯანმრთელობა,
  გამოიყენეთ დამწყები გოგოები!
  ეს ისეთი მშვენიერი გოგოებია, ისინი უბრალოდ ბრწყინვალე და სუპერ და ჰიპერკლასელები არიან .
  აქ ყველა გოგონას სურს მიაღწიოს მონსტრის, ან თუნდაც ჰიპერმონსტრის დონეს .
  და კბილებით აითვისეთ ელფის მამრობითი სრულყოფილება.
  და თავად ახალგაზრდა ელფები ძალიან მაგრები არიან და არ ავიწყდებათ ბრძოლა და სიმღერა ერთდროულად;
  ჩემი მეგობარი დამასკის ხმალი ანათებს სიბნელეში,
  მზაკვრულმა მტერმა ხანჯალიდან სისხლი მოიწმინდა...
  რამდენი უბედურებაა ჩვენს ელფზე,
  არა ბულბულის ტრიალი, არამედ მხოლოდ ლითონის ზარი!
  
  რას ვხედავთ მსოფლიოში? იქ ყველასთვის რთულია
  მშიერი ბავშვები, მახინჯი სიბერე.
  გატეხილი ნიჩბი ნავიდან ჩამოვარდა,
  უფალი თავის სიყვარულს ცოტას ვერ გასცემს!
  
  მაგრამ სიბნელე სწორად იტყვის - არ არსებობს ყოვლისშემძლე,
  ჩვენი სამყარო ევოლუციაა - მიღწევების ეპოქა.
  თუ გსურთ ლანჩზე ხორცი მიირთვათ,
  არ იფიქრო ცოდვებისგან თავის დაღწევაზე!
  
  შექმენით კომბაინი ჭვავის მოსავლისთვის,
  ულამაზესი ნახატი ანათებს პოსტერს...
  მეცნიერება მოგცემთ ახალგაზრდობას, დედა,
  და აღლუმზე იქნება ნებისმიერი მოქალაქე!
  
  ოქროს ვარსკვლავი დაამშვენებს მკერდის გზას,
  ის დიდი მიღწევების მაჩვენებელია!
  ელფის ქვეყანა მიდის ელფინიზმისკენ ,
  უნივერსალური ედემი რეალობად იქცეს !
  
  ტახტზე ხანდახან ოლიგარქები ხმაურობენ,
  ქურდს ხალხისგან სისხლის დალევა უნდა!
  მაგრამ ოქტომბრის მკვეთრი მსვლელობა,
  ჩვენ ვნახეთ ელფების შესანიშნავი ტრიუმფი მაისში!
  
  ომი მოდის და მიდის, ზოგჯერ მოსაწყენია,
  შენ თვითონ არ იცი რა უნდა მეომარს...
  თამაშისადმი ასეთი გატაცება მოვიდა,
  გველგესლას შურისმაძიებელი ხარ !
  
  თავხედი თავად საკმაოდ ნაძირალაა, დამიჯერე,
  და ბოროტი მმართველი ტვირთია ხალხისთვის.
  სასულიერო ბორკილები დასრულდება,
  და წმინდა მუზა მეფობს!
  ახალგაზრდები აქ ისე ლამაზად და გრძნობით მღერიან, უბრალოდ საყვარლები არიან. და თქვენ შეგიძლიათ მოუსმინოთ მათ საათობით. და მათი ხმები უბრალოდ ანათებს.
  შემდეგ კი გოგონები ფეხის შიშველ თითებს ურტყამდნენ. და ლამაზმანები ძალიან აქტიურები არიან.
  ასე რომ, ელფები შეტევაზე გარბოდნენ, ტყვიამფრქვევებიდან ისროდნენ და ამავდროულად შიშველი თითებით განადგურების მკვლელ საჩუქრებს ისროდნენ. და იწვევს მტრების კოლოსალურ აფეთქებებს.
  ეს მართლაც სუპერ მეომრები არიან .
  გოგონებმა კი ჯოისტიკის ღილაკებს დააჭირეს თავიანთი დახრილი და მოხდენილი თითები.
  მაგრამ ეს ყველაფერი არ არის. ასევე გამოიყენებოდა ალისფერი, მარწყვის მსგავსი ძუძუს თავი. და გოგონების მკერდი წარმოუდგენლად მადისაღმძვრელია. და ასეთი სიმპათიური კაცის წინააღმდეგ ნებისმიერი მტერი უძლურია.
  და მათი ტუჩები ალისფერია და მათი მკერდის ძუძუები ლალივით ანათებს. ახალგაზრდა ელფებს კი უყვართ მათი ხარბად კოცნა და ლოკვა.
  გოგონები კი სიხარულითა და აგრესიით მღერიან;
  მოულოდნელი ამბავი მოხდა,
  მხრები გაისწორა კაცმა!
  არა გაბრტყელებული თაბაშირის ბიუსტი,
  დამიჯერეთ, მშვიდობის ოცნება უარყო!
  
  გოგონა არ უნდა განსაჯოს
  თავისუფლების მომენტი დამიჯერე მოვა...
  და კოცნა დალუქულია,
  რა ტკბილი შაქრის ტუჩები დნება!
  
  ურდო სისხლიანი ტალღით გაიარა,
  მის შესახებ უთვალავი სიაა...
  მაგრამ ელფი ქუხს უკვდავი დიდებით,
  ძალადობა და შიმშილი არ დაგვარღვევს!
  
  მიუხედავად იმისა, რომ საფლავი ხორცს ფილავით ამსხვრევს,
  სული ცაში აფრინდება!
  სწრაფად წადი - სევდა, სევდა,
  თითქოს მკვდარიც არ ვიყავი!
  
  რა უნდა გავაკეთოთ ციურ სფეროზე?
  სად შეიძლება წავიდეს დაშლილი ადამიანი?
  თუმცა, სოლცლავნის რწმენა,
  ნუ იქნები ნებისყოფის სუსტი და კლოუნი!
  
  ის გვეუბნება, რომ ფული გავანაწილოთ,
  ბედი ყველა ძმასთანაა.
  ისე, რომ წმინდანთა სახეები ხატიდან,
  რაინდი მათ შვილად მიაჩნდათ!
  
  ჩვენ ბორკილები ჩამოვგლიჯეთ მონებს,
  მათთვის გზა თავისუფლად აირჩიეს...
  მოდით დავდგეთ ბედნიერი ახალი სამყაროსთვის,
  სადაც სამგლოვიარო მსვლელობა ჩერდება!
  
  ზოგჯერ ღმერთიც თავხედია,
  ჩვენ ვყრით როდის ბანერებს!
  მაგრამ სამშობლოს დროშა კაშკაშაა,
  სადაც ოქრო ანათებს ნეკერჩხალში!
  
  ნათელი იმედით შთაგონებული,
  ბიჭიც შევარდა ბრძოლაში...
  ვარდებსაც კი ეკლები აქვთ
  ბეღურასავით სუსტი ხარ !
  
  მაგრამ ჰალსტუხი წითელია,
  რაც ნიშნავს სუფთა სისხლის ფერს!
  ემსახურე შენს მშვენიერ სამშობლოს,
  მაშინ აღარ გეცოდინებათ ტკივილი!
  ეს ისეთი საოცარი და უნიკალური სიმღერებია. ლაღი ლამაზმანები იბრძვიან ფეხშიშველი და ამავდროულად მხოლოდ ტრუსი ეცვათ.
  ისინი საკმარისად დაიწყებენ სიმღერას, რომ ორკების თავები გატეხონ.
  მაგრამ ციდან ქარიშხალი პუტინის დათვების პოზიციებს ურტყამს. და ისინი ამას დიდი ენერგიით აკეთებენ. და ისინი მზად არიან რეალურად შეებრძოლონ მტრებს და აჩვენონ ენერგიის უმაღლესი დონე. ეს მართლაც ლამაზი გოგოები არიან.
  რომლებსაც უბრალოდ შეუძლიათ ტანკს შუბლში დარტყმა შიშველი, მრგვალი, ვარდისფერი ქუსლით.
  ესენი არიან მეომრები, ძალიან ლამაზი და მარგალიტისფერი კბილები, რომლებიც ძვირფასეულობას ანათებენ.
  გოგოებზე ლამაზი არავინაა, რომლებიც თავიანთ ხასიათს და პასაჟის აგრესიულ არსს აჩვენებენ.
  და თუ ისინი მართლა გაფუჭდებიან, მაშინ ისინი არ გამოიჩენენ თავს ასეთი ქურდების წინააღმდეგ, თუნდაც ისეთი ნაძირლების წინააღმდეგ, როგორიცაა პუტინის დათვები.
  მეომრები იბრძვიან და ამას ძალიან აქტიურად აკეთებენ. ისინი აჩვენებენ განადგურების და განადგურების ძალიან დიდ დონეს მრავალრიცხოვანი ნაძირლების, შაგის იმპერიის.
  ორკ მეომრები ტყვე გოგოებსა და ბიჭებს თითებს ამტვრევენ და შიშველ ქუსლებს ცეცხლით აწვავენ, შიშველ მკერდზე ვარსკვლავებსა და ჯვრებს წვავენ. პუტინის დათვები ზოგადად ნაძირლები არიან და მათ მთელი პასუხისმგებლობითა და გაბრაზებით უნდა ებრძოლო. აჩვენეთ თქვენი უმაღლესი და ბუნებრივი მიდგომა.
  ამასობაში გოგოებმა ისევ დაიწყეს სიმღერა;
  ჩვენი ელფი ძლიერია თავისი მახვილით,
  თოფები მასში ისვრის და არასოდეს გამოტოვოთ!
  დაე შენი თამამი ოცნება ახდეს,
  არ არის საჭირო დივანზე დროის დაკარგვა!
  
  ჩვენზე ლამაზი კორომი მსოფლიოში არ არსებობს,
  და ბალახში ზურმუხტი ყველაზე ცოცხალი ქვაა!
  სადილი თავად ღორიდან მოვიდა,
  და ყინულის სრიალი გაცივდება!
  
  სოკო იზრდება, მათ აქვთ უთვალავი ყვავილი,
  ბოლეტუსები, შანტერელები, მფრინავი აგარიკები!
  გუგული ამბებს ექსტაზში აწვდის,
  რომ არც ისე ადრეა მომავალ სამყაროში წასვლა!
  
  ახლა ბულბულები ტრიალებენ,
  ცხოველის ორგანი უკრავს მარშს...
  როცა აპრილის ქარიშხალი მოდის თაფლით,
  როცა თოვლის წვეთი იზრდება ნათელ ნეტარებაში!
  
  მშვენიერი მაისი და ტკბილი ივნისი,
  წელიწადის ნებისმიერი დრო ბედნიერებაა!
  შენ კი, ჩემო გოგო, არ ინერვიულო,
  იმიტომ რომ მე თვითონ არ მაქვს კონტროლი ჩემს სულზე!
  
  როცა შემოდგომის წვიმა ნაკადულივით მოედინება,
  და ოქრო ყველას უფასოდ ჩააცვამს!
  შემდეგ ჩვენ გავალთ ბაგლის ხმაზე,
  თქვენს ხელშია ვარდების და ორქიდეების თაიგულები!
  
  რაც ბუნებაშია კარგი იქნება,
  მოვა დრო - რითმების დაქვემდებარება...
  და რა არის წმინდა და რა არის ცოდვილი,
  ჩვენ თვითონ გადავწყვეტთ ბედს თამაშით!
  
  მაშინ მკვდარი ადვილად აღდგება,
  და ეს უფრო ადვილი იქნება, ვიდრე casserole!
  ერთი მოძრაობა ნამგლის დარტყმას ჰგავს,
  არავითარი კამათი, არანაირი საზიზღარი კამათი!
  ასე მღეროდნენ გოგოები. შემდეგ მათ აიღეს და კვლავ უსტვენდნენ მთელი ნესტოებით და ეს გააკეთეს უკიდურესად ყრუ.
  და ათასობით ყვავას ეტყობოდა, რომ ტვინში ძლიერი დარტყმა ჰქონდა მიტანილი, აიღეს და დაარტყეს. და პუტინის დათვს თავის ქალა გაუხვრიტეს. და ძალიან მაგარი იყო.
  ეს ისეთი სასტიკი და ამავდროულად საინტერესო ომია. და ელფების ოჯახის გოგონები იყენებენ შიშველ თითებს და ალისფერი მკერდის ძუძუს, ისვრის ელვას და ულტრაბგერას.
  დაწყევლილი პუტინის დათვების საბრძოლო განადგურებისა და სიკვდილის დემონსტრირება.
  ბრძოლა ელფებსა და ორკებს შორის არ შეწყვეტილა. ის უფრო და უფრო აგრესიული და სისხლიანი ხდებოდა.
  ელფების ოჯახიდან გოგონები მტერს არ ახრჩობდნენ. ისინი შიშველი ფეხის თითებს იყენებდნენ ორკებს განადგურების საჩუქრების გადასაყრელად, პუტინის დათვებს კი თავები და კიდურები მოკვეთეს.
  ლამაზმანები დიდი ენთუზიაზმით და წნევით მოქმედებდნენ. ხოლო ლამაზმანების მიერ განხორციელებული ტყვიამფრქვევიდან სროლა უაღრესად ეფექტური და სასიკვდილო აღმოჩნდა.
  შემდეგ კი იღებენ და უსტვენენ, ისევ ყვავებს ტვინში აურზაური აქვთ და გაოგნებულები და ნასვამები ეცემათ თავდამსხმელ და აგრესიულ ბეწვიან დათვებს. და მართალი გითხრათ, ეს ძალიან მაგარი და მაგარია.
  უფრო მეტიც, ლალისგან გამონადენი ელვისებური გამონადენი მტვერივით აოცებს ფრინველებს.
  გოგონებს კი, რა თქმა უნდა, პუტინის დათვების წინააღმდეგ ყვავებს იყენებენ, სიმღერა არ დაგავიწყდეთ;
  ჩვენ ურდოს დავანგრევთ
  მოდი ორკებისგან კუბიკი გავაკეთოთ...
  პუტინის დათვებს წავშლი,
  უბრალოდ ლაივში დაგწყვეტ!
  ამიტომ გოგონები დიდი ვნებით და საბრძოლო ენთუზიაზმით მღერიან. და მაშებით დათვებს აჭერდნენ, თითქოს ბუზებს ამსხვრევდნენ.
  პარალელურად ელფის ბიჭებიც იბრძოდნენ. ისინი უბრალოდ ბავშვებს ჰგვანან - ფეხშიშველი და შორტებით. და ისინი იბრძვიან ველური მრისხანებით და ენთუზიაზმით.
  პარალელურად ელფის ბიჭები მღეროდნენ;
  ჩვენთვის მშვიდობა არ არის ბრძოლებში, ბიჭებო,
  ეს ბიჭური ცხოვრების სტილია.
  თითქოს ავტომატით დავიბადეთ,
  თქვენი მტრების მტვერში ჩაგდება!
  
  მე რომ დავტოვე, მაშინ ჩვენთვის პატიება არ არის,
  აბა, მამაცი მიიღებს საჩუქარს!
  ჩვენი სამშობლოს გულისთვის, ხსნა
  ბრძოლის ყველაზე რთულ მომენტში!
  
  ჩვენ შეგვიძლია დავამარცხოთ ყველა ლაშქარი,
  გაანადგურე ტანკები, თვითმავალი იარაღი, თუნდაც პოლკი.
  რუსი მეომრების სახე ამაყია,
  მიუხედავად იმისა, რომ დანარჩენი გაჩერება უსასრულოდ შორს არის.
  
  ჩვენ ვნახეთ ასეთი პრობლემები,
  რისი აღწერაც არ შეიძლება კალმით!
  იცოდე, რომ ნაგვიდან დარჩენილია ფრაგმენტები,
  რა ცდილობდა სამშობლოს გატეხვას!
  
  თითოეული ბაიონეტი სწრაფად უნდა იყოს გამკაცრებული,
  და სწრაფად შეავსეთ მაღაზია!
  რადგან ჯარისკაცი ბიჭი არ არის,
  მტერს მტვრად აქცევს!
  
  ორკები გუშინ გაათანაბრეს,
  ახლა კი ბრძოლა ისევ გრძელდება!
  ო, უსასრულო ვარსკვლავური მანძილი,
  საყვირი მოგვიწოდებს ლაშქრობაში წავიდეთ!
  
  იქნება სივრცე, ჩათვალე დაპყრობილი,
  ჩვენთვის ცა იქნება ბრილიანტები!
  ოქროს საყვარელი ნეკერჩხლები,
  ნაღმის აფეთქება არ გატეხავს!
  
  ჩვენს სამშობლოში ყველაფერი მშვენიერია,
  ტახტთან მხოლოდ ბევრი პირუტყვია,
  ვინც მმართველს მაამებურად ჩურჩულებს,
  ხალხი კი მონებად იქცნენ!
  
  ყოველი გველი ცდილობს ჩვენს მოტყუებას,
  ყველას უნდა სისხლის მოპარვა,
  სწრაფად ჩქარობენ ცხენებს,
  ისე, რომ ბოროტი ქურდი ნამცხვარივით დაიმსხვრა!
  
  ჩვენ ვიკავებთ ჩვენს ადგილს,
  სადაც არ არის ადგილი ღალატისთვის, ტყუილი,
  სადაც ძმა კაენი მოკლეს, ძმა კაენი მოკვდება,
  სადაც სამშობლოს გროშებისთვის ვერ დანებდები!
  ეს გოგოები არიან აქ - უბრალოდ აღმატებულები და კლასი საოცარი აღმოჩნდა. მეომრები უბრალოდ სუპერ და ჰიპერები არიან .
  და ისევ, ბრძოლაში, მათი ფეხშიშველი, ძალიან მაცდუნებელი და მოხდენილი ფეხები აჩვენებს უმაღლეს და უნიკალურ აერობატიკას. ეს მართლაც სუპერ კლასის ქალები არიან.
  და ეს არის ის, რაც მათ სათამაშო ენას უყვარს? რა თქმა უნდა, რაც მათ ენას ყველაზე მეტად უყვარს, არის ელფების პულსირებული, ძალიან ტკბილი და სურნელოვანი ღეროების ლოკვა.
  ეს ის გოგოები არიან, რომლებიც შეიძლება ითქვას, რომ ნამდვილი ჰიპერ კლასის მებრძოლები არიან .
  და, რა თქმა უნდა, მათი ვენერას წიაღში მადისაღმძვრელი და ძალიან ტკბილია და ყველაზე ძვირადღირებული ფრანგული სუნამოს სუნი აქვს. ეს გოგოები ნამდვილად არიან სუპერ და ჰიპერები ერთ ბოთლში.
  და ისევ ისინი იყენებენ ძვირფასი ლალით ცქრიალა ძუძუს და ორკების კიდევ ერთ არმიას აოხრებენ.
  და პუტინის დათვების მთელი რიგები მოთესეს და მოკლეს.
  მაგრამ ორკები უსაზღვრო ზვავივით აგრძელებენ გოგონებს და აგრძელებენ დინებას.
  ამავდროულად, პუტინის მზაკვრული დათვები, რა თქმა უნდა, მღერიან თავდასხმის დროსაც;
  ჩვენს უკან არის ძლიერი ძალა,
  რომელიც მართავს მთელ სამყაროს და ჯოჯოხეთს!
  მარადიული ბოროტება ხომ არ არის მონოლითის გარღვევა,
  რაც მოხდება, მშვენიერია, თქვენ იცით ახლოს!
  
  ვინ შექმნა ჯოჯოხეთი? - დედამიწის მეფე ლუციფერი,
  მან თავისი არჩევანი გააკეთა - უარყო პატიება...
  და მან მისცა ადამიანს მაგალითი ბრძოლებში,
  როგორ უნდა ვიჩქაროთ გამოსყიდვისთვის ბრძოლაში!
  
  აქ ყველას აქვს ამაღლების შანსი,
  გახდი დემონი, დემონი ან დემიურგი!
  თუმცა ღმერთი, რა თქმა უნდა, არ მოგვცემს ტახტს,
  მაგრამ რაც შეგვიძლია, დამიჯერეთ, ხუმრობა არ არის!
  
  ჩვენ გვაქვს იმედი, ბოროტების ძალა,
  ის, რისი თამაშიც შეგვიძლია, არის ბედნიერების სოლიტერი კარტი.
  ყოველივე ამის შემდეგ, ჩვენი ლიდერი მაგარი სატანაა,
  იცოდე ლუციფერის რისხვა, უსაზღვრო და საშინელი!
  
  ჩვენ გავაკეთეთ არჩევანი და ნაბიჯი სიბნელის სასარგებლოდ,
  ვინაიდან მოსწავლეები მხოლოდ სინათლისგან იშლება,
  არ არის ბედნიერება სიწმინდეში, არ არსებობს ფული, ვიდრე თანხა,
  ჩვენთვის პაციფიზმი ბუფონის გამოხატულებაა!
  
  ამიტომ ეშმაკი ჯოჯოხეთში მიგვიყვანს,
  ჩვენ ვჭრით ეშმაკს ბრავული ნაბიჯით ...
  დაეუფლეთ მტერს, მაგრამ საშუალებები არ ითვლება,
  ლოცვას აზრი არ აქვს - მთელი ბუმერანგი!
  
  დიახ, სინდისი ზოგჯერ უსიამოვნოდ ღრღნის,
  და მეც მინდა გავხდე კაცი...
  და შესაძლოა ტყვიამ შუბლზე დაგკრა,
  გეენაში, სადაც სამუდამოდ დარჩენა მტკივა!
  
  მაგრამ ჩვენ ძალიან შორს წავედით ცოდვაში,
  და მონანიებით გადარჩენის შანსი არ არის!
  ასე რომ, ჩვენ გავანადგურებთ, გავანადგურებთ ყველაფერს ყველგან,
  ავაშენოთ საკუთარი სახელმწიფო სახურავზე!
  ასე მღერიან პუტინის დათვები და ვთქვათ, ეს არის უკიდურესად ჯანსაღი და აგრესიული. ეს მართლაც ძალიან სასტიკი და დაუნდობელი ომია. რომლის წინააღმდეგაც ნებისმიერი, თუნდაც ყველაზე დახვეწილი ტექნიკა უძლურია. მაგრამ გოგოებს თავიანთი ხიბლი აქვთ.
  და აქტიურად გამოიყენეთ ისინი ორკების წინააღმდეგ.
  ამავე დროს, ისინი მოქმედებენ უკიდურესად ენერგიულად და საბრძოლო გზით. ასეთ გოგოებს არ შეეშინდებათ და ბიუსტჰალტერები რომც დაწიონ, მაშინვე ამოიღებენ მარწყვის ძუძუებიდან და ელვისებურად დაარტყამენ.
  ეს ქალები უბრალოდ საოცარია. და მათი საბრძოლო ძალა დაუძლეველია.
  ელფ გოგოებს ეჭვი არ ეპარებათ. ისინი სინათლის ანგელოზებივით ებრძვიან ეშმაკურ ურდოს. და ეს უკიდურესად სასტიკია. მაგრამ გოგონები, პუტინის დათვების განადგურებით, ასუფთავებენ პლანეტას ბოროტებისგან. და მოდით ვთქვათ იქ - შესანიშნავი.
  მეომრები ძალიან ლამაზები არიან და აჩვენებენ თავიანთ ძალიან მაცდურ და გარუჯულ ფეხებს.
  როგორია მათი ქვედა კიდურები? კაცები გიჟდებიან მათზე. ახალგაზრდა ელფები კი დიდი და გამორჩეულად მხურვალე ენთუზიაზმით კოცნიან შიშველ ქუსლებს.
  და შემდეგ მოდის ასეთი სულიერი და ლაღი სიმღერა;
  გაბრწყინებული სამშობლოს დღესასწაული ახლოვდება,
  შესაძლოა, ამაში ლადა ღვთისმშობელია...
  შენ კარგი ხარ შვიდ სამყაროში, ბოროტი ღვთაება -
  როცა შემოქმედი ხეზე ლურსმულია!
  
  ჯოხის მმართველმა თითოეულს ცოლი მისცა,
  თქვა - გააჩინე შვილები და გაბედე!
  და სატანამ გადაწყვიტა - მე დავწვავ ელფს,
  დაე, ყველამ კურდღლებივით ირბინოს!
  
  მაგრამ ელფის მეომარი ძალით მონოლითურია,
  მის ხმალს არ შეუძლია ამშვიდოს სიამაყე!
  და, რა თქმა უნდა, მოწინააღმდეგე მოგცემთ,
  და ჩვენ ავაშენებთ ახალ სამყაროს ნამსხვრევებისგან!
  
  მზის დიდებული მეომარი წმინდანებისაგან ,
  რომ დაიფიცეს ელფისთვის მახვილით ბრძოლა!
  რომ მცველთა ჯაჭვი დადგა,
  რა ინარჩუნებს ყუმბარის ძალას ფართო ზურგჩანთაში!
  
  რა შეიძლება იყოს ჩემს სამშობლოზე ძლიერი,
  ჩვენი სამშობლოს სანდო მცველი!
  როცა მებრძოლი არწივი ბეღურა არ არის,
  როცა მძიმე ბარგი მსუბუქია!
  
  ისე, სვაროგი არის ღმერთი, ის არის მეფეთა მეფე,
  რამ გააძლიერა რუსული სული!
  თათები ისე გავფანტოთ, თითქოს თაგვების ჭიკჭიკში,
  ყველა ურჩხულის ბაიონეტით გავხვრიტოთ!
  
  და საძულველი შეჭამს თავის ხორცს,
  ურდოს ცეცხლი ეკიდა, რომელმაც შეურაცხყო დედამიწა...
  ერთგულება დამასკის ფოლადისა და შუბის მიმართ,
  ასეთია ჩვენი დიდი ძალა!
  
  არა, თქვენ არ შეგიძლიათ უცხო ადამიანების დანგრევა, დამიჯერეთ, ბატონებო,
  ჩვენ მეომრები ვართ და ეს არის ჩვენი მოწოდება.
  თავისუფლებას ყველა ხალხი აფასებს,
  მაინც გამოაგზავნეთ რეალური ტესტი!
  
  და თავისუფლებისთვის ვიბრძვით სიკვდილამდე,
  შეურაცხმყოფელ საკითხში ყოველგვარი ყოყმანის ცოდნის გარეშე...
  და მე ვხედავ, რომ ეს პეკულიუმი ჩემი იქნება,
  რომ სულაც არ გაცივდეს გული!
  
  ჩვენთვის სირცხვილია სროლა და ლპობა,
  სირცხვილი კი ყოყმანის ბრძოლაში.
  ღმრთის ჭუჭყი ყველა ჩვენგანისთვის საყვედური იყოს,
  როცა გადავწყვეტთ ვიბრძოლოთ თუ არა!
  
  ახლა კი გამარჯვება ჩანს ნათელი ბრწყინვალება,
  რჩება მხოლოდ ცოტა ძალის დამატება!
  უფალი სვაროგი, რომელმაც გაიარა სიბნელის გზა, აღდგა,
  ახლა ჩვენ ერთად ვმართავთ სამყაროს!
  მეომრები ძალიან ლამაზად და მშვიდად მღეროდნენ. მაგრამ ეს არ იყო საკმარისი ასეთი ურდოს შესაჩერებლად. და მათ გაუშვეს საფრთხის შემცველი, ცეცხლმსროლი ტანკები. და წავიდნენ პუტინის დათვების შესაწვავად.
  და მათ ეს გააკეთეს ძალიან მაგარი გოგოების უზარმაზარი წნევით, რომლებიც ბრძოლისთვის ხარბი არიან.
  ეს მართლაც სასტიკი და უკიდურესად აგრესიული ბრძოლა აღმოჩნდა.
  ფორთოხლისფერი თმიანმა ელფმა აიღო და გაანადგურა მტრები მისი ძუძუების გამოყენებით, რომლებიც ვარდის კვირტებს ჰგავს. და ასეთი სილამაზე გახდა მებრძოლი, ძალიან აგრესიული და ძალიან სექსუალური.
  აქ არის გოგონა, რომელიც მუშაობს თავისი ალისფერი ძუძუებით.
  მეომარი მღეროდა:
  ყველაფერი მოჩვენებითია ამ მძვინვარე სამყაროში,
  მისთვის მხოლოდ ერთი წუთია და მოითმინე...
  ცხოვრება მხოლოდ მომენტია წარსულსა და მომავალს შორის,
  ორკ, შე ვანდალო ჩაჭედილი ხარხარში!
  და მეომარი ისევ გაიცინებს, ძალიან მარგალიტის კბილებს აშორებს.
  და მისი ახალგაზრდა ელფის პარტნიორი ენთუზიაზმითა და სიხარულით იმღერებს თავის ხმაში;
  ჩვენი უცნაური ლამაზმანების სამყარო,
  მხოლოდ მზაკვრული მოწინააღმდეგე...
  ჩვენი წმინდა ოჯახი არ გადავა,
  დიდებით დავფარავთ სამშობლოს!
  
  აქ არის მოძრავი ხმაური,
  კატიუშას მტკივნეული დარტყმები.
  შეიკრიბა რიგები - მონოლითი,
  მტრებს ვურტყამთ და არა სულელებს!
  
  რუსეთი კაშკაშა სიწმინდით,
  დაფასება საუკეთესო გართობაა!
  სვაროგი მაცხოვარი გაბედულია,
  გაქცევა, რომ ისწრაფო მაღლა, ხვეული!
  
  მაგრამ დაწყევლილი ვითომ
  ფრთების ჩრდილი საშინლად მუქია...
  ორციზმი გატეხილია,
  მოღალატე მონსტრი დამარცხდა!
  
  რაზე გვიყვარს ოცნება?
  სიმშვიდესა და უსაქმურობაზე არა...
  ყოველივე ამის შემდეგ, წინაპრებმა შეკრიბეს ჯარი -
  ღვთის სადიდებლად კვირა დღეს!
  
  რაც ყოვლისშემძლემ შეგვქმნა,
  ასე რომ, ეს შთაგონება გულიდან მოედინება!
  ისე, რომ ის ადიდებს როდს ყოველ საათში,
  და გონება ხსნის უფრო ფართო კარს სივრცეში!
  
  დიახ, მსოფლიოში ბევრი ჭუჭყიანია,
  აქ არის ბოროტი ჩრდილების აჩრდილები.
  ცეცხლის რგოლში არის ღვთის სამოთხე,
  და თაობის ტანჯვის თასი!
  
  მთვარე ჰგავს სანთელს ფარანში,
  გოგოების ქუსლები ციმციმებენ...
  ფეხშიშველი მივარდა გამთენიისას,
  მარგალიტის ნამი თბილ მაისში!
  
  ნუ იქნები ლოდივით გოგო
  შეუვალი ხარ ჩუმად...
  აღარ არის საჭირო სამწუხარო ფიქრები
  ბოლოს და ბოლოს, მოწყენილობა უეჭველი საფლავია!
  
  მხედარმა უნაგირის ქსოვილი ააფეთქა,
  ცხელი ცხენი და მოციმციმე ვნებები,
  და ღია ფანჯრის წინ,
  დაე, ტბა გაბრწყინდეს!
  
  ოჰ, რას ვხედავ?
  ასეთი მშვიდობიანი სურათები
  სად არის ახალი ოჯახის ბედნიერება?
  სადაც ლაგამის გარეშე ვართ ყველანი ერთიანნი!
  
  უფალმა დაგვიფარა თავისი ფარით,
  აქ ანათებენ სიხარულის ვარსკვლავები!
  ჩვენ ვმღერით საგალობელს იესოზე,
  ხალხის გამარჯვებული დასასრულით!
  . თავი No19.
  აქ არის ელფების დედოფალი, კაშკაშა და უნიკალური მარია კოლესნიკოვა, რომელიც კვლავ აჩვენებს თავის უნიკალურ აერობატიკას და უმაღლეს კლასს. და ის გასცემს ტრივიალური სუპერ დონის ბრძანებებს.
  სიმღერა ძალიან ლამაზად არის ნამღერი. და გოგოები აქ, ვთქვათ, სუპერები არიან. ისინი შეიცავენ ენერგიის ნაკადებს და ვნების ბუშტუკოვან ვულკანს.
  და ისინი აჭერენ თავიანთი მომაკვდინებელი ბაზუკის ღილებს თავიანთი ალისფერი მკერდის ძუძუს წვერებით. და მთელი ძალით ურტყამდნენ ორკებს. და ის უკიდურესად დამღუპველი და მომაკვდინებელია. ასეთ თავდასხმას პუტინის დათვები ვერ გაუძლებენ.
  მეომრები სცემეს მახინჯ ორკებს. ისინი მათ ფოლადის მუშტივით იჭერენ და ფაქტიურად აბრტყელებენ.
  ეს გოგოები სუპერ კლასი არიან. და უნდა აღინიშნოს, რომ ისინი იმდენად მებრძოლები და აგრესიულები არიან, რომ ორკები მათ წინააღმდეგ არ ხნავენ. ეს მართლაც ძალიან სისხლიანი ბრძოლაა.
  და გოგოები მღერიან:
  - ელფი და ელფი ლამაზია,
  ერთად ჩამოკიდებული კიბეზე...
  გლამურული სილამაზის ფეხები
  ისინი სწრაფად გარბიან გზაზე!
  და კვლავ იყენებენ თავიანთ ძალიან სასიკვდილო ალისფერი მკერდის ძუძუს. დაამარცხეთ პუტინის ჯარები და აჩვენეთ მათი დესტრუქციული და ძალიან მომაკვდინებელი კლასი.
  ეს გოგოები არიან - მათ წინააღმდეგობას ვერ გაუწევ.
  მაგრამ როდესაც ისინი მღერიან, მაშინ ყველაფერი ხდება მხოლოდ ჰიპერ , და ხმები ჰგავს ვერცხლს და ბროლს;
  სპარტაკის დროიდან - ეს რწმენა ცოცხლობს,
  რომ არასოდეს არსებობდეს მონები მსოფლიოში!
  თუ ოსტატი თავხედია - ის კუჭს გაზქურით ათბობს,
  გლეხი კი სიცივეში გაიყინა - დამიჯერე, ეს არ არის ბედი!
  
  ელფმა ბიჭმა სპარტაკმა ხმალი იშიშვლა ჩვენთვის,
  და მის უკან უსასრულოდ ამოდიოდა ჩაგრულის მდინარე...
  თუ კაცი ხარ, პატივი სიცოცხლეზე ძვირფასია,
  თუ გინდა, რომ შენი ცხოვრება მიედინება სამყაროს ბედნიერებაში!
  
  სტენკა რაზინს სურდა მონების ბანაკის გასწორება,
  ნება რომ იყოს, ყველას შეუძლია გააკონტროლოს...
  და მის მსგავს ადამიანებს არ შეეძლოთ სირცხვილის მიღება,
  მათ უკან კი ხალხი იდგა - უთვალავი ჯარი მიდიოდა!
  
  წამება, თარო და ძელი მეფეების არგუმენტია,
  ყველას სურს სამუდამოდ წაართვას ყველაფერი თავისთვის!
  მაგრამ დამიჯერეთ, თავისუფლება პურსა და თაფლს კილომეტრებით შორს არის,
  და ასეთი სიზმარი დიდი ხანია იწვის ჩვენს გულებში!
  
  ჭექა-ქუხილი მოვიდა - ნოემბერი და ახლა ჩვენი ძალა,
  ქვეყანა იწვის, ბევრი სისხლი და ტკივილია!
  მაგრამ იესო არ დაუშვებს მართალს ჯოჯოხეთში დაიღუპოს,
  სასტიკად გაცურებულს კარგით გაუხარდება!
  
  ელფნინმა გააღო კარი, ელფლინი გაბედულად მიჰყავს,
  ყოველი ნაბიჯით ჩვენ ვუახლოვდებით წმინდა მიზანს!
  მაგრამ სატანა მოვიდა ორმოცდამეერთე ბოროტ წელს,
  ახლა კი ჩვენი სისხლი ნაკადულივით გამოდის ჩვენი ძარღვებიდან!
  
  ჩვენ ვართ ქვეყანა თქვენთან ერთად; ჩვენი პატივი შენი სიცოცხლეა,
  არასოდეს დააჩოქოთ ელფი ხალხი!
  დაიჭირე რუსეთი, იბრძოლე სამშობლოსთვის,
  ეს არის თაობათა სიმამაცის აზრი და მარილი!
  
  ფიურერი ამაზრზენი გვამია, ელფი კი გიგანტი,
  და ჩეჩენი, უზბეკი და ელფი ერთია!
  ელფენიზმი არის მონოლითი, იდეალი სულისთვის,
  და მოწინააღმდეგეთა თაროები მთლიანად დამსხვრეულია!
  
  კოსმოსი უხმობს ახალგაზრდებს - რქა უბერავს მოსაწვევად,
  იქნება ახალი საზღვარი, მარსის მიღმა!
  ჩვენ ვაშენებთ ელფინიზმს - გავაუქმეთ რუბლი,
  ნებისმიერ მოქალაქეობას არ აქვს მნიშვნელობა!
  
  დამიჯერე, ახლა მთელი სამყარო წითლდება,
  იქნება სამოთხის კარიბჭე - წითელი ვარსკვლავები.
  კაცი, ძმაო, წარსულში გაცოფებული მხეცი,
  და სიყვარული და სილამაზე წმინდა საგალობლებში მღერიან!
  
  მაშასადამე, ნუ დაიშურებთ თქვენს გულგრილობას და სიზარმაცეს,
  ჩვენი სამშობლოსთვის, ფალკონივით მებრძოლი!
  და თქვენ მებრძოლები მუშაობთ დღე და ღამე,
  რომ ედემის ბაღი გააფერადოს და ტკბილი წვენი მისცეს!
  ასე მღერიან გოგოები ძალიან მახვილგონივრული და მებრძოლი სახით. და მათ უბრალოდ აქვთ უნივერსალური და არამიწიერი სილამაზე.
  და ელფები კიდევ ერთხელ იყენებენ შიშველ ფეხებს და ძალიან გამძლე თითებს. ეს გოგოები სუპერ და ჰიპერები არიან .
  ნუ ეცდებით ამ გოგოების პირში თითს. მაგრამ თუ რამე უფრო დიდს და თბილს ჩადებ, დიდი ენთუზიაზმით შეწოვენ.
  ეს მართლაც გოგოები არიან, რომლებიც, ვთქვათ, სუპერები არიან.
  ასე რომ, ისინი ათავისუფლებენ ელვას თავიანთი ალისფერი ძუძუსთაგან. ეს გამონადენი გავლენას ახდენს ყვავის ტვინზე. ისინი გონებას კარგავენ და წვერით ეცემა და პუტინის დათვების თავის ქალებს არღვევენ. და ეს ძალიან მაგარია.
  ამ ლამაზმანებმა მართლაც აჩვენეს თავიანთი განრისხებული მტრების სრული დამარცხება.
  რის შემდეგაც გოგონებმა კვლავ დაიწყეს სიმღერა;
  ჩვენი კოსმოსი უძველესია, ახალგაზრდა -
  წმინდა ოჯახმა კურთხევა მისცა.
  და მიზეზი არის ჩემი მფარველი გონება,
  პროგრესი გვაძლევს ხსნას!
  
  მე მიყვარს სამყაროს სილამაზე,
  თუნდაც ადამიანი ყველაფრით უკმაყოფილო იყოს...
  თაყვანისცემა სვაროგ-ქრისტეს წინაშე,
  რამ გამოიწვია ფოტონის ტალღები!
  
  ჩვენ თვითონ ვართ ღმერთები - ბოლოს და ბოლოს...
  მაგრამ სალამი შემოქმედს!
  ანთებული გულების ჰიმნისთვის,
  წმინდა ლადა - ნათელი ღვთისმშობელი!
  
  იცოდე, რომ ელფს არ ეძლევა სინათლე,
  მოითმინე თავმდაბლობა და თავმდაბლობა.
  ჩვენთვის საწმისი დამზადებულია ოქროსგან -
  მეცნიერება მარადიულ მოძრაობაშია!
  
  მაგრამ ბრძოლა, სამწუხაროდ, ბედისწერაა,
  გაფანტული ბორცვების ვარსკვლავებს შორის...
  როგორც ჩანს, უზენაესს სურდა -
  კბილები რომ არ დაგვეკარგოს!
  
  მაგრამ ლადა არის ღმერთის ჰიპოსტასი,
  სიკეთით ცქრიალა მან გაიღიმა...
  ხალხი მოგცემთ ნებას -
  ძალა-ახალგაზრდობა იყოს მარადიული!
  
  ყოველივე ამის შემდეგ, ოჯახის მეომარი იდეალურია,
  ყოვლისშემძლეს უნდა ბრძოლა!
  გემი სწრაფად გაიქცა
  არ გაბედო შემოქმედ ღმერთებთან წინააღმდეგობა!
  
  შემდეგ ჩვენ გაბედულად მივდივართ ბრძოლაში,
  და ჩვენ უკვე აშკარად ვხედავთ წარმატებას,
  ასეთი ველური სიზმარი
  ტახტი ახლა ჩვენია იერუსალიმის!
  
  შემოქმედი ინარჩუნებს რუსეთის ღირსებას,
  დიახ, გაუთავებელი იქნება, საუკუნე გახდება...
  როცა დიდი დაგვიანება არ არის,
  ადამიანი ქმნის აღმოჩენებს!
  
  და ამიტომ დევიზი უფრო ძლიერია,
  ასე რომ, პროგრესი იქნება მარადიული ძალა,
  თქვენ მამაცი მეომარი ხართ, ნუ შეგეშინდებათ,
  დედის სადიდებლად, ჩემო ელფია!
  ეს არის მებრძოლი და ცქრიალა გოგოები აქ. და თუ ისინი თავიანთ მტრებს დაუპირისპირდებიან, არც ერთი ორკი არ გადარჩება.
  მაგალითად, ელფების ოჯახის მფრინავმა ნაპალმის ბომბი ჩამოაგდო. და დაეცა ბეწვის მტევანზე, პუტინი დათვი. მან ფაქტობრივად აიღო ისინი და დაწვა ფერფლად.
  ეს მართლაც სუპერ გოგოა. და აჭრელებს ბოროტ ორკებს ჩოპივით.
  და დამწვარი ხორცის სუნიც კი ასდის.
  ელფმა გოგონამ, მარწყვის ძუძუს მკერდზე დაჭერით, რაკეტა ესროლა და ორკებს დაარტყა. მან დაწვა პუტინის დათვის ხორცის მასა და ქაბაბად აქცია.
  შემდეგ მან იმღერა;
  ჩვენ ნამდვილად ჩაგსვამთ კუბოებში,
  ორკებს ფერფლად დავამსხვრევთ,
  ზოგჯერ ბევრი სისულელეა,
  მაგრამ გოგოების ხმები გასაგებია!
  ეს არის მაღალი დონის საყვედური მეომრები. ქარიშხლები და სასტიკი, უბრალოდ შეუჩერებელი ძალები მათში ტრივიალურად ილექება. გოგონები კი, უნდა აღინიშნოს, აჩვენებენ პუტინის დათვების მოსპობის უნარს.
  გოგოები მღერიან და კბილებს აცლიან:
  მელოტი ფიურერი თავს დაესხა ელფებს,
  ნაძირალას სურს ჩვენი მიწების აღება...
  მაგრამ ის დაეცა გოგონას დარტყმისგან,
  ჩვენ ვიცავთ ოჯახის გაბრაზებით!
  ელფებმა ორკების წინააღმდეგ რამდენიმე საზენიტო იარაღი განალაგეს. და მოდით ვისროლოთ, დაჭერით ალისფერი მკერდის ძუძუს საზენიტო იარაღის საკონტროლო ღილაკებზე.
  ეს მართლაც შესანიშნავია. და მეომრები არ ნებდებიან, ანადგურებენ პუტინის არმიას.
  ძალიან კარგია, როგორ იბრძვიან ეს მშვენიერი და ძალიან ლაღი და უნიკალური გოგონები.
  და ელფების ფეხების შიშველი თითები დიდი მომაკვდინებელი ძალით აგდებენ განადგურების საჩუქრებს.
  და მტრების განადგურება კოლოსალური მასშტაბით და ენერგიის დამწვარი ნაკადების განსახიერებით.
  ამავდროულად, გოგონებმა დიდი სიყვარულით და ინტენსივობით დაიწყეს სიმღერა, მათი ხმოვანი ხმით;
  უწყვეტი ბრძოლა ,
  სამწუხაროა სირცხვილის გარეშე...
  ორკები ძალიან უცნაურად მოქმედებენ
  ელფების ქვეყანა მათ წინააღმდეგაა!
  რა თქმა უნდა, როცა მღერიან და შიშველი თითებით აყრიან სიკვდილის ძალიან დამღუპველ საჩუქრებს.
  მაგრამ მათი ელფის და ელფის მებრძოლი წყვილი ერთდროულად ესვრიან ორკებს და ეფერებიან ერთმანეთს.
  და ეს ისეთი ლამაზია. ელფები ხომ ისეთი კუნთოვანი და გამოძერწილი არიან და მათი სილამაზე შთამბეჭდავია.
  და კიდევ უკეთესად და გრძნობით მღერიან;
  ქარიშხალი და ქარიშხალი არ არის ბარიერი ჩვენი წყვილისთვის,
  ვარდის ბუჩქივით ყვავის სამშობლოს შვილები ვართ.
  ვინც ომი არ იცის, ფეტვის ფაფა არ უჭამია,
  ღმერთი მაცხოვარი იესო მიგვიყვანს ბრძოლაში!
  
  ჩვენ შეჩვეული ვართ ბრძოლას ქარიშხლიან ოკეანეშიც კი,
  ყველა ადამიანი ჩიპს ჰგავს.
  მე მჯერა ურდოს ურჩხულების, ჩვენ მათ ბრძოლაში დავგლეჯთ,
  ჩვენს პატივს ვერ დაარტყამს ძარღვით და ჩაქუჩით!
  
  ხმალი გაცხელდა სამჭედლოში, ძალიან ცხელ ჯოჯოხეთში,
  ბასრი პირები ძალიან მკაცრი ბუშტებია!
  იყავი უშიშარი ჯარისკაცი; ძლიერი, გაწონასწორებული გულით,
  თუ სიკვდილია, მაშინ გაჩერდი, არ გაიქცე!
  
  დიახ, ომი, რა თქმა უნდა, არ არის დღესასწაული ტკბილი თაფლით,
  მასზე ხომ ცრემლია და სისხლი სქელად მოედინება.
  მგელი ხანგრძლივად ყვირის და დათვი სასტიკი ღმუილით,
  და სანაცვლოდ დარტყმა იყოს თვალში და არა წარბში!
  
  არის შუბი, რომელსაც შეუძლია ჯაჭვის ფოსტა გაჭრას,
  არის ფარები, რომლებშიც წყობა ვერ შეაღწევს!
  ოღონდ ნუ იქნები მშიშარა, ნუ მისცე უფლება ეშმაკებს სახეები გამოაჩინონ,
  ისე, რომ ბადეებში თამაშს არ დაემსგავსოთ!
  
  დამიჯერე, გამოვა ნათელი გამოსავალი,
  ყველასთვის არის ჯილდო, რომელიც უფრო მაღლა ვერ მოიძებნება!
  კრიმინალური აზრისთვის, მე მჯერა, შურისძიება მოვა,
  არ არსებობს სხვა ვაჟკაცობა, გარდა რთული გზისა!
  ეს იყო სიმღერები აქ - უბრალოდ უმაღლესი დონის გავლენა. და ელფის გოგონები მტერს ესროდნენ, კიდევ ერთხელ იყენებდნენ მათ ძალიან კაშკაშა და ალისფერი ძუძუს.
  ეს გოგონები მახვილგონივრული და ცეცხლოვანი არიან დიდი სიზუსტით და სიზუსტით. ხოლო მოწინააღმდეგეებზე სროლისას იყენებენ ფეხშიშველა და ძალიან მოხერხებულ თითებს. ისინი ამას ძალიან სწრაფად აკეთებენ.
  ასეთ გოგოებს რუკაზე ვერ იპოვით, ისინი სრულიად სავსეა სიდიადეებით.
  და თუ გაიფანტებიან, შიშველი ფეხებით იწყებენ შხამიანი ნემსების სროლას, თან პუტინის დათვებს ურტყამს.
  ეს ის გოგოები არიან, რომლებიც ორკების მკვლელობას რომ დაიწყებენ, არ ჩერდებიან. ესენი არიან სუპერმენების პირდაპირი ტომის მეომრები. და როგორც კი გაიფანტებიან, დადასტურებულ გზას აღარ მიატოვებენ.
  და გადავყაროთ მკვლელი პულსრები ჩვენი მკერდის ალისფერი ძუძუებიდან. და ამდენი საზიზღარი, პუტინის დათვი აიღო და დაწვეს ერთდროულად.
  რა თქმა უნდა, გოგონებმა კვლავ დიდი ვნებით დაიწყეს სიმღერა, ვერცხლის ზარებივით ხმით;
  სიმინდის ოქროს ყურები -
  როგორც ტალღასავით ქარის ტუჩების შრიალი...
  ჭიქებს სათამაშოთი გავავსებთ
  მიეცით მდინარე შამპანურით!
  
  ჩვენი სამშობლო, გულუხვი ელფია,
  სადაც შემოდგომის საფარი ოქროსფერია,
  არა, დამიჯერე, სამშობლო უფრო ლამაზია,
  მწიფე ვაშლის ნექტარი დაასხა!
  
  და ზამთარში საოცარი ვერცხლისფერი თოვლი,
  ტბები ციგურების ქვეშ კრისტალურად სუფთა იყო!
  რა გემრიელია ჩვენი სურნელოვანი პური,
  და ელფის საბერის პირი ბასრია!
  
  თითოეულ ფოთოლს აქვს ზურმუხტისფერი ძაფი,
  მარჯანი ანათებს თითოეულ კვირტში...
  სოლოვიოვი ასხამს მშვენიერ სიმღერას,
  მინდორზე კი ხავერდოვანი გაჩერებას ჰგავს.
  
  ნამის წვეთების ბრილიანტი ბალახზე,
  დენდელიონი ვარსკვლავივით იწვის!
  მზის სამშობლო ,
  იცხოვრე მარადიულ დიდებამდე!
  
  სამყარო მშვენიერია, მიუხედავად იმისა, რომ ხანდახან იღიმება,
  და ბედი შეიძლება იყოს სასტიკი,
  მაგრამ წმინდა ელფი ლამაზია,
  კარი ყველა სტუმრისთვის გავხსენით!
  გოგოები უბრალოდ მშვენიერები არიან. და ისევ ხელყუმბარის მომაკვდინებელ ძალას უყრიან მტერს ფეხის შიშველი თითებით. და ზოგიერთმა ლამაზმანმა ასევე ესროლა შხამიანი ნემსები. და მათ პირდაპირ ყელში დაარტყეს პუტინის დათვები. და ცხოველები დაეცა.
  ასე ასრულებენ ელფები შესანიშნავ სტილში. და აი, ისევ აიღეს და უსტვენდნენ. კიდევ ერთხელ დაარტყა ყვავებს ტვინის დარტყმის ტალღები. და გაოგნებულებმა ორკების თავები დაარტყეს. და ეს უკიდურესად სასიკვდილოა.
  ეს გოგოები უბრალოდ სუპერები არიან და ეს მაგარია.
  გოგონები, რა თქმა უნდა, განსხვავებულები არიან, მაგრამ ელფები, მთელი თავისი მრავალფეროვნებით, ასევე ლამაზი და ლაღი მპარავლები არიან. მათზე უკეთესი მხოლოდ გოგონები შეიძლება იყვნენ და არა ყველა. რამდენადაც აქაური მეომრები ლაღი და ლამაზები არიან როგორც სხეულით, ასევე სულით.
  ამავდროულად, ისინი ყოველგვარი კომპლექსის გარეშე ისროლებენ მკერდის ლალისფერი ძუძუსთავებით.
  პარალელურად ელფ-ბიჭებიც ჩხუბობენ. ისინი არაჩვეულებრივი შესაძლებლობებისა და იმპულსის მებრძოლები არიან.
  და არ დაგავიწყდეთ ამავე დროს იმღეროთ ძალიან ლამაზად და ენთუზიაზმით;
  მიუხედავად იმისა, რომ ეტყობა, ხევში დაგვაჭირეს,
  საშინელი კოშმარი დადგა.
  შემიძლია საგა ვუმღერო ჩემს მეგობარს -
  რომელშიც ჯოჯოხეთური დემონი აღდგება!
  
  საშინელი განგაში ჟღერს სირენას,
  თითქოს აქ ცეცხლი ენთო...
  ყველას არ შეუძლია ცხოვრება, დამიჯერე, ღმერთის გარეშე,
  მაგრამ ნამდვილად დაამყარეთ გავლენა!
  
  ბიჭიც დაბადებიდან მეომარია,
  რადგან მასში ფოლადი და ლავა იფრქვევა.
  მაგრამ მე უბრალოდ მინდა ვთხოვო პატიება,
  არა ჩემი მუშტი მოწინააღმდეგის ყლორტისათვის!
  
  თუმცა უფრო სავარაუდოა, რომ ეს მხოლოდ ვაჟკაცობაა,
  ხანდახან ბრძოლაა საჭირო.
  მაგრამ ნუ გადააგდებ სანაგვეში, როგორც შენი სინდისი,
  ნუ გაიტაცებთ ამ ჯოჯოხეთურ თამაშს!
  
  ვინ იცის თუ სიცოცხლე ამქვეყნად
  ჩვენს სამყაროში ყველაფერი მართალია: ჩრდილი, მირაჟი.
  დამნაშავეებს სასამართლოს წინაშე მივიყვანთ
  როდის შევძლებთ მყისიერად დავიჭიროთ გამბედაობა!
  
  და თუ რამე დაკარგე ბრძოლაში,
  და შენ ვერ დაამარცხე ნაძირალა...
  ჩვენ მაინც გავხსნით, დამიჯერეთ,
  და გადავკვეთოთ დაკარგული ნულები!
  
  ყველას შეუძლია მიაღწიოს ბრძოლაში,
  როცა არის ძალა და გონებით სავსე!
  და სპილენძის პენიც კი წვიმს ბოროტებას,
  ვაჟკაცს ჰიმნებში ქვეყანა განადიდებს!
  ეს მართლაც შესანიშნავი ოდა იყო, ბიჭები ადიდებდნენ გოგოებს.
  და მეომრები აქ არიან, ვთქვათ, უმაღლესი კლასის უმაღლესი კლასი.
  განსაკუთრებით მაშინ, როდესაც პირამიდული ტანკი ჩქარობს. და ის მომაკვდინებელი ძალით ბომბავს მტერს ჭურვებით. და ის თავად თითქმის დაუცველია დარტყმებისგან.
  ბრძოლები აქ მიმდინარეობს დიდი ინტენსივობით და ტერმინატორის ტანკის თოფებიდან.
  გოგოები, რა თქმა უნდა, ისეთები არიან, რომ მათ წინააღმდეგ არანაირი მეთოდი არ არსებობს, თუ არ არსებობს სხვა კვერნა. ლაღი, ვთქვათ, ქურდობა, რომელშიც იმდენი ბრწყინვალება და მღელვარებაა.
  სატანკო მეომრები ისვრიან როგორც ტყვიამფრქვევის, ისე ქვემეხის გამოყენებით. და ისინი მტრის ორკებს აყრიან ტყვიის წვიმას.
  და თუ ურანის ბირთვით სპეციალური ტყვიებითაც მოგხვდებიან. მაშინ ის სრულიად მომაკვდინებელი და მაგარი იქნება.
  გოგოები, რომლებიც ასე მღერიან, უბრალოდ ძალიან მომხიბვლელები არიან. და მათ აქვთ დიდი ინტელექტი და დიდი გონება.
  სისხლიანი ნაკადის ცეცხლი,
  ჩვენს მიწაზე ზვავი დატბორა...
  ომმა არ იცის დროის ლიმიტი,
  უტკბილეს ღვინოზე მეტად დამათრობელია!
  
  გამარჯვების გემო არ გახდება მწარე,
  კვამლისა და სისხლის სიმწარაც კი.
  როდესაც ჩვენი ბაბუები იბრძოდნენ -
  ბულბული ჭიკჭიკებს მათზე!
  
  უკვდავება არის უმაღლესი ჯილდო,
  რათა არ იცოდეს მოსაწყენი სიბერე.
  რათა ჯოჯოხეთის მაცნეები არ მოვიდნენ,
  ასე რომ, ეს მადლი შემოვა.
  
  ჩვენ გვიყვარს სიმშვიდე და ფიჭვის სუნი,
  მაგრამ საჭიროების შემთხვევაში, ბრძოლა ელის.
  ჩვენი ოქროს გული,
  დაე, დაიწვას, დნება ყინული!
  
  დიახ, ახალი ახალგაზრდობა გადის,
  ყველაფერი ბანალური გახდა.
  რომელი მზე ამოდის,
  ადამიანობა ტყუილი არ არის!
  
  ხალხს უყვარს უფლის ნათელი,
  ის ძალიან კეთილია, დაგვიჯერეთ...
  თუმცა ცხოვრების გზა ჯოჯოხეთია,
  და სამყაროს მართავს: ჰეროდე-ჰამი!
  
  ჩვენ გვაქვს სუფთა მიზნები,
  მაგრამ მათკენ მიმავალი გზა სისხლზე სამწუხაროა!
  ბოლოს და ბოლოს, ავტომატი ჰანტებს ჰგავს,
  მომაბეზრებელი სიბნელე სავსეა ნათესავებით!
  
  იესო და მარიამი ჩვენი გარანტია,
  მოვლენ და ბედნიერებას მოგიტანთ!
  შემდეგ გაქრება სიცივე და ტანჯვა,
  და გაბრაზება და სისასტიკე დასრულდა!
  ასეთი სიმღერის შემდეგ ბრძოლაში წასვლა უფრო სახალისოა. და ბრძოლა თითქოს მერყეობდა, როგორც სასწორი გვერდიდან მეორეზე.
  და ელფები პუტინის დათვებს დიდი სიზუსტითა და სიზუსტით ესვრიან. ისინი გამორჩეული კლასის მეომრები არიან.
  მოდით, მებრძოლი ლამაზმანები. და შიშველ თითებს ესვრიან მტერს. და ისინი ორკებს დახეულ ნაჭრებად ჭრიან, რაც მტერს კოლოსალურ ზიანს აყენებს.
  გოგონები დიდი სიამოვნებით მღერიან:
  - დიდება ჩვენს დიდებულ ქვეყანას,
  მართალია, ემსახურეთ დიდ ელფს,
  ძალიან კარგი იქნება ჩემთვის და შენთვის
  ღმერთს ვთხოვეთ ეს!
  ასე მღეროდნენ მშვენიერი ელფები მაგრად და შესანიშნავად. მათმა ხმებმა წარმოშვა სულში ყველაზე ბრწყინვალე და პრეტენზიული ყვავილების გარიჟრაჟი.
  რა მაგარი იყო ეს ყველაფერი და შეიძლება ითქვას კვაზარი . და ეს მათი საუკეთესო მოტივია.
  განსაკუთრებით მაშინ, როცა გოგონებმა აიღეს და ისევ შიშველი თითებით ესროლეს შხამიანი ნემსები, რომლებმაც პუტინის დათვები მოკლა.
  და ახალგაზრდა ელფებიც მღეროდნენ თავიანთი ძალიან ლამაზი და ხმაურიანი, სრული ხმით.
  ვარსკვლავები ციმციმებენ ღამის სიბნელეში,
  და ვერცხლის მთვარის ბრწყინვალება!
  მზეთუნახავი შუბლშეკრული მის ლამაზ თვალებს,
  ჩვენ მასზე სამუდამოდ დავინიშნეთ!
  
  ჟოლოსფერი მზის ჩასვლა პირქუში იყო,
  მაგრამ ნათელი გარიჟრაჟი ამოვარდება!
  და ქარი გახდა მხიარული, ხმაურიანი,
  გემის იალქანი ადიდებულა!
  
  ჩემი სული მძიმე ქვაა,
  მებრძოლის ტესტები ელის!
  და ნება მიეცით ბანერი აფრინდეს თავზე,
  მოდით წავიდეთ ბოლომდე!
  
  ხავსით არ გაიბერება ,
  არწივის სწრაფი ფრენა!
  მიუხედავად იმისა, რომ სისხლი დუღს, აჩქარებული ფრენით,
  ისარივით გავფრინდები!
  
  ტირიფებმა დამიბრუნეს,
  ყოვლისშემძლე ღმერთმა მიაპყრო მზერა!
  მიუხედავად იმისა, რომ სრულიად უპრეტენზიო ხარ,
  ძალას მოგამატებ ბრძოლაში!
  
  ყოველივე ამის შემდეგ, თქვენ გულწრფელად ემსახურებით სამშობლოს,
  მაგრამ ხორცი სუსტია, სული ავად!
  არ ინანებთ, მე ვიცი ცხოვრება
  ვერძის რქად გადაქცეულიყო!
  
  განვლილი დღეების ცოდვებს გავრეცხავ,
  რაც მოხდა წარსულში, გაუშვით!
  ხედავ, მსხალი მწიფდება ბაღში,
  ესკიზი ასახავს თვითმფრინავს!
  
  ემსახურე სამშობლოს მთელი ძალით,
  დაივიწყე, რომ მსოფლიოში მშვიდობაა!
  ისე, რომ კორომი ცეცხლით არ დაწვა,
  რომ ყველამ კარგად იცხოვროს თქვენთან ერთად!
  
  ამაზე მე უბრალოდ ვუპასუხე:
  უფალო, მე გავთხრი დედამიწას!
  ბედნიერებისგან ბავშვები რომ გაეცინონ,
  რათა არ მოგიწიოთ საკუთარი ხალხის შერიგება!
  
  ყოველივე ამის შემდეგ, რა არის კარგი, ჩვენზეა დამოკიდებული,
  ყველა გადაწყვეტს - არჩევანი თავისია!
  და შენგან ყოვლისშემძლე ძაფები,
  სამყაროს მუჭში უჭირავთ!
  
  ჩვენც დაგიჭერთ,
  ბოლოს და ბოლოს, თქვენ ვერ იპოვნეთ უფრო წმინდა სამშობლო!
  სროლისას თითები ძალიან დამიბუჟდა,
  და ჩვენ ჯერ კიდევ ოცი არ ვართ!
  
  გამარჯვება მიუწვდომელი ხილია;
  მათთვის ვინც არის სუსტი, მშიშარა ან სულელი!
  მაგრამ ჯარისკაცებს შეუძლიათ გაუმკლავდნენ ყველა მწვერვალს,
  ავიღოთ, ჭიპზე გვაქვს ეს ზედმეტი წონა!
  აი, როგორ მღეროდნენ ახალგაზრდა ელფები ასე ლამაზად და აჩვენებდნენ, თუ რამდენად სრულფასოვანი იყო მათი ხმები.
  . თავი No20.
  დედოფალი გოგონა და ყოფილი პოლიტპატიმარი თანამდებობის სიმაღლეზე. და მისი მოწინააღმდეგე, ულვაშებიანი ღორი, მაინც დაამხობს ხალხს. და ევროპაში აღარ იქნება ტირანია. დიდება თავისუფლებას! ამასობაში, უბრძანე შენს უძლეველ არმიას და ელფებსა და ელფებს.
  გოგონებიც ძალიან კაშკაშა და ლამაზები არიან. და შიშველი, გახეხილი ფეხების სროლით ისინი მკვლელობის საჩუქრებს უგზავნიან პუტინის დათვებს, შავკანიანებს.
  და ამას დიდი და საბრძოლო ენთუზიაზმით აკეთებენ. და მათ შეუძლიათ ყველაფრის დაფხვრა და ფხვნილად დაფქვა. და ეს მათი პირდაპირი მნიშვნელობით ინდივიდუალური და ამავე დროს კოლექტიური პროგრამაა. ეს მართლაც სუპერგოგონებია .
  და ტკბილი არომატი უბრალოდ იმალება მათ ტუჩებში და ვენერას საშვილოსნო თაფლიანია და მათში ველური სიამოვნებაა.
  ეს ის გოგოებია, რომლებსაც წარმოუდგენელი სიხარული მოაქვთ. და მათ აქვთ ისეთი სითბო თმის ალისაგან, რომ ეს არის ყველაზე ველური და ყველაზე ძლიერი ცეცხლი. ეს არის ნათელი და ჰიპერკვაზარი მეომრები.
  ახლა თუ მღერიან, მაშინ ხმები უფრო ტკბილია ვიდრე სირენები. გოგონების ფეხებს კი ისეთი გლუვი და გარუჯული კანი აქვთ - უბრალოდ საშინელი და ლამაზი.
  და როდესაც ისინი ხანჯლებსაც ისვრიან, ორკებს ყელში აჭრელებენ მკვლელი შერჩევით.
  და უნდა ითქვას, რომ აქ ახალგაზრდებიც საკმაოდ კარგები არიან და ამავდროულად ძალიან კარგად მღერიან;
  კაპრიზული გოგონა-მუზა,
  ხან ეფერება, ხან ცბიერია...
  წინათქმები ტალღავს და არ არის კავშირი,
  რითმების ზვავი განადგურდება!
  
  მაგრამ ის, ვინც მთელი გულით მიყვარს -
  საპასუხოდ ის ამბობს, რისთვის არის სიტყვები.
  ბროლის სიყვარულს შეუძლია კარი გააღოს,
  გახსენი ის, რაც არწივის გზაა!
  
  ბოლოს და ბოლოს, დამიჯერეთ, კალმის ხმალი უფრო ღირებულია,
  მასში სიმტკიცეა - ფუმფულა ქარიშხალში გადავარდება!
  ამაყი დიდებულები ამპარტავნები არიან,
  იქნება მათზე დაკუნთული ლექსი...
  
  ჩვენ შევქმენით დიდება ჯარს,
  სადაც სისხლი მიედინება და სადღაც ოფლი.
  მათ გააფართოვეს თავიანთი სახელმწიფო,
  პირამიდებიდან ყინულით სავსე წყლებში.
  
  მაგრამ ამავე დროს სული კრავია,
  მასში ტკბილი ლირა ჟღერს...
  ბოლოს და ბოლოს, გოგონას ხმა ეძახის -
  და ვნება დნება გრანიტს!
  
  სადაც სიტყვაა, იქ ვარდები ანათებენ,
  სად ყვავის ვაშლის ხეები...
  ყინვები ვერ გვაწუხებს,
  და დაშინება ფუჭი სამუშაოა!
  
  ჩვენ ვაქცევთ თქვენს ოცნებას ქმნილებად,
  ჩვენ შევძლებთ უფსკრულის გადალახვას...
  მთელი მსოფლიო გაოცებისგან გაიყინება
  როცა მწუხარების ღამე ქრება!
  
  მაშინ ტანჯვა დასრულდება,
  არ იქნება ინვალიდები და ობლები...
  და განშორება არ მოვა ჩვენთან,
  დაე, მოჯადოებულმა არსებამ გადალახოს ბარიერი!
  
  სამშობლო გახდება ღვთის სამეფო,
  ჩათვალეთ თითოეული ჩვენგანი შემოქმედად.
  მხოლოდ ფერფლი ცვივა მოტყუებით,
  ვინც პატიოსანი და კეთილია - კარგად!
  ესენი აქაური ბოროტი გოგოები არიან. მათ აქვთ ფიგურალური ღიმილი და კბილები, რომლებიც ცქრიალა ფიფქების მარგალიტს ჰგავს.
  მეომრები სწორედ იქ არიან და მუქარით იბრძვიან პუტინის დათვების არმიასთან.
  მტერს კი შიშველი თითებით და ფეხის დარტყმით ესვრიან სასიკვდილო ბარდას,
  ვთქვათ, აქაური გოგოები არიან - აგრესიული მასშტაბის. და ისინი განადგურების და სიკვდილის საჩუქრებს აგდებენ. ასეთი ნგრევა ხდება.
  მაგრამ შტორმტრუპერების გოგონები გამანადგურებელ დარტყმას აყენებენ ორკების პოზიციებს.
  ეს არის სასტიკი დაპირისპირება. რაც უკიდურესად მწარე და აგრესიულია.
  ვთქვათ, აქაური გოგოები, თუ ისინი თავიანთ გზას დაადგებიან, მაშინ ნამდვილად ვერაფერს გააკეთებთ მათ შესაჩერებლად.
  და ისევ გოგონები დააჭერენ ჩახმახს მარწყვისფერი ძუძუს და პუტინის დათვებისთვის უწყვეტი სიკვდილის დამღუპველი ნაკადი გაჩაღდება.
  ეს მართლა მაგარია, მეომრები მტერს აჭერენ.
  ასე რომ, ისინი მტერს ურტყამენ ძალიან ზუსტი და დამანგრეველი რაკეტების დახმარებით.
  მაგრამ ბიჭებიც ძალიან კარგად მღერიან. და ყველაფერს ძალიან ლამაზად აკეთებენ, ვერცხლის ხმებით;
  საკუთარი თავის გაკიცხვის ხასიათზე,
  პერსონაჟი შემოქმედი ღმერთის მიერ არის გამოძერწილი,
  ის ქმნის გმირს ხმლით,
  მოდელი ყველა თაობისთვის!
  
  მაგრამ შენ თვითონ შეგიძლია ბრძოლა,
  განათლებული ლაშქრების დასამარცხებლად!
  არწივისა და ლომის სული კურდღელი არ არის,
  ასეთი ძალა და წმინდა ჯარი!
  
  დაე, მტერი დაემსგავსოს დევნილ ძაღლს,
  და ჩვენს ძლიერ ფარს შეუძლია ბრილიანტის მოჭრა!
  ცისკრის მიწა სამუდამოდ საყვარელო,
  მებრძოლი ანაზღაურებს მწუხარებას და სიკვდილს!
  
  ნუ ენდობით სულელ პაციფისტებს
  რის ატანა გვასწავლა იესომ...
  ისე, რომ ჭვავი ყვავის წმინდა ცის ქვეშ,
  დათვივით ძლიერი უნდა გახდე!
  
  ბრძოლებში ჩვენ სავსე ვართ მგზნებარე ვნებით,
  და მშფოთვარე სისხლით, ახალგაზრდა...
  ჩვენ ვანადგურებთ ჯოჯოხეთს,
  სად არიან ლეგიონები სატანასთან!
  
  და ყველამ იცის, რომ შემოქმედი;
  მე გასწავლე კუნთების გაძლიერება!
  ნუ დაკარგავთ დროს სისულელეებზე,
  თორემ სასჯელით მოვალ შენთან!
  
  იმპოტენცია არის მთავარი მანკი,
  ამან გააჩინა ბრაზი, სისასტიკე...
  გადაიხადეთ დამპყრობლების ზღაპრები -
  დაივიწყეთ ვაჟკაცობა, პატივი და სიამაყე!
  
  მაგრამ ყველა უსიამოვნების მიუხედავად, შენ
  ძმაო, ნუ დანებდები მწუხარებას!
  დაე, თქვენი ყველა ოცნება ახდეს -
  მოდით ვიცეკვოთ ჩემს საყვარელთან ერთად გლუვ ვალსში!
  
  კიდევ რა შეუძლია უფალს?
  დიახ, შემდგომი ცხოვრება ნისლს ჰგავს...
  ხორცი იტანჯება ამ ცხოვრებაში,
  ყველაფერი ისე არ არის, როგორც რომანში...
  
  იცოდე შენი მიწა, მამაცი ელფი -
  ააშენე შენი ბედნიერება მასზე...
  მოძრაობა და პროგრესი სირბილი -
  ისინი მისცემს ძალაუფლებას სამყაროზე!
  გოგონები იწონებენ ბიჭებს და თვალს აკრავენ საფირონისა და ზურმუხტისფერი თვალებით. ეს არის ყველაზე მნიშვნელოვანი და ყველაზე მაგარი მეომრები მსოფლიოში. და საჭიროების შემთხვევაში, მათ შეუძლიათ თავიანთი ენებით შექმნან ორგაზმის კასკადების მთელი ცუნამი ახალგაზრდა ელფებისთვის.
  გოგონები კი დიდი ენთუზიაზმით აგრძელებენ ბრძოლას. ისინი აჭერენ ღილაკებს ფეხის შიშველი თითებით, აფრქვევენ ცეცხლის მსროლელ ნაკადებს და დესტრუქციულ ენერგიას.
  შემდეგ კი ელფმა გოგონებმა აიღეს იგი და დააჭირეს ღილაკებს ალისფერი ძუძუს წვერებით, რამაც გამოიწვია დესტრუქციული იარაღის მუშაობა და პუტინის დათვების თაროებზე ცეცხლისა და ლითონის ნაკადი ჩამოაგდო. ეს ნამდვილად იყო მრავალი გამშვები სარაკეტო სისტემის კოშმარული ეფექტი.
  გოგონები მართლაც ასე აგრესიულად და ნაყოფიერად მუშაობდნენ. და მათ მოახდინეს მოწინააღმდეგეების ყრუ და გამანადგურებელი დამარცხება, დაწვა ყველაფერი.
  ამავდროულად, გოგონები მღეროდნენ:
  - უი ! უი ! ამერიკა - ევროპა,
  აზია-ევრაზია,
  რა სირცხვილია!
  ასე რომ, მეომრებმა დაიწყეს ტყვიამფრქვევის სროლა, პუტინის დათვების განადგურება. და ისინი მოქმედებდნენ ძალიან მკაცრად, ზუსტად და ზუსტად. და მათი საბრძოლო ზეწოლა უბრალოდ დაუძლეველი იყო.
  მეომრები მღეროდნენ:
  მოხუცი ზელენსკისზე,
  ელფია კი დედაა...
  ვიბრძოლოთ გულწრფელად
  მოკალი ორკები!
  ელფის გოგოები შეტევაზე მივარდნენ. და ისინი გააფთრებით ისროლეს სიკვდილის სასიკვდილო საჩუქრები შიშველი თითებით. და მათ დალეწეს პუტინის დათვები, აჩვენეს თავიანთი მაღალი და მებრძოლი კლასი.
  და ამავე დროს, იყენებდნენ გოგონებს და ალისფერი ძუძუს.
  და ელვა გაფრინდა მათგან.
  ამავდროულად, გოგონები უსტვენდნენ ულტრაბგერითი ნაკადებით და შიშველი ქუსლებით.
  ჰაერი შეირყა და დაცვივდნენ გაოგნებული და ნარკოტიკული ყვავები, რომლებმაც პუტინის დათვების კანკალი და მელოტი თავები დაამტვრიეს.
  მეომარ გოგონებმა კი ეს ყველაფერი ისე კარგად და მაგრად გააკეთეს, რომ ზღაპარში ამის თქმა და კალმით აღწერაც კი შეუძლებელია. და ამავე დროს მღეროდნენ;
  ჩემი საყვარელი სამშობლო ნათელია;
  ცქრიალა ცრემლი ჩამოუგორდა თვალებიდან.
  და ბორი უკვე ალისფერია გამოწყობილი,
  და ციდან არის ვარსკვლავი, როგორც შუქურა!
  
  რა აქვს სამშობლოს ყოველ წამს?
  მსოფლიოს ნებისმიერი ადგილი უარესია...
  ახლა კი გუგულის ხმაური ჩაცხრა -
  ბაყაყები გუბეებში ყრია!
  
  და ბულბულის ხმაურიანი ხმა,
  ან შავგვრემანის უყურადღებო ტრიალი...
  ცხოველები უფროსი ნათესავები,
  არის გემები, სადაც ჭამდნენ.
  
  ჩვენ ერთად ვდგავართ, როგორც ძლიერი ფლოტი,
  სამუდამოდ მართავ ზღვებს...
  სამშობლოს მამაცი დასაყრდენი,
  ხელმწიფის ძმობის სადიდებლად.
  
  დედა ბუნებასთან ჰარმონიაში,
  ნებისმიერი ყლორტის გირლანდი...
  უცნობი გახდება, დაუჯერე შიშს -
  როცა გამბედაობა მთავარი სტიმულია!
  
  და სილამაზის დავიწყება არ შეიძლება,
  რადგან მასში ჩვენ ვართ ანარეკლი...
  ყოველივე ამის შემდეგ, სიცოცხლის ლურჯი ძაფი,
  არ იცის, ბოლომდე დაიჯერე.
  ეს გოგოები მართლაც არამიწიერი სილამაზის ანარეკლია. და ელფები უბრალოდ სასწაული და ბრწყინვალეა მთელი მათი შეუცნობელი ბრწყინვალებით.
  გოგოების ენა კი გრძელი და სათამაშოა. და შეუძლია გააკეთოს ყველაფერი ზედმეტი პრობლემების გარეშე.
  და ისინი იყენებენ, შიშველი ფეხის თითებით ესვრიან მტერს პატარა, თხელ საპარსებს. და დაფრინავენ და ჭრიან, ჯარისკაცები პუტინის არმიიდან. მეომრები მთელი თავიანთი აღვირახსნილი ენერგიით მოქმედებენ.
  და ამავე დროს ისინი მღერიან:
  - მაგარი გოგოები ვართ
  ჩვენ ფეხშიშველი გოგოები ვართ...
  თუმცა ორკები საშინელებაა
  სცემეს ქვეწარმავლებს თავიანთი ნამგლით!
  მართლაც, თუ ლამაზმანები დაიწყებენ სიმღერას, მაშინ ეშმაკიც კი ვერ გაუძლებს მათ კონკურენციას. ასე აჩვენებენ გოგონები კბილებს, რომლებიც მარგალიტივით ანათებენ და პუტინის დათვებს აჭრელებენ და ანადგურებენ კარგად მიზანმიმართული აფეთქებებით.
  ელფები იმავე საქმისთვის იბრძვიან. ისინი, ვინც ჯერ კიდევ ბიჭები არიან, ასევე შიშველი ფეხებით ისვრიან პატარა, თხელ შხამიან ნემსებს, რომლებიც პუტინის დათვებს პირდაპირ თვალებში ურტყამს.
  და ამავე დროს ელფის ბიჭები მღერიან;
  თუ შენი მუშტი ძლიერია -
  ეს ნიშნავს, რომ ცხოვრებაში პირველი იქნები!
  და მაშინ ამხანაგი არ არის ღარიბი კაცი,
  ოქროს გული აქვს და ფოლადის ნერვები!
  
  მაგრამ რაც მთავარია, გჯეროდეს - ეს არის ძლიერი გონება,
  იმიტომ რომ ადამიანი ცხოველებზე მაგარია.
  თუ ცხოვრებაში სიბნელის ღრუბელი ხარ,
  მაშინ მხიარული სიცილი შეგიყვარებს!
  
  ავტომატური დანამატი იცის - მუშტის ძალა,
  რადგან ის სავსეა ცოდნით - ნოუ-ჰაუ!
  მაგრამ სცადე ძალაუფლება - სულელის ხელში,
  მაშინ მხოლოდ ტკივილს მიიღებთ ჯილდოდ!
  
  იყო დრო, როცა სანადიროდ დადიოდნენ სანადიროდ,
  მშვილდი, ისრის კვერი სქელ კანზე...
  მაგრამ მათ გააკეთეს ჩერვონეტები, სადაც პენი მიდიოდა,
  და ძალიან ადვილია გალაქტიკაში გადახტომა!
  
  მიუხედავად იმისა, რომ განათლება კარგია -
  მაგრამ ასევე საინტერესოა გამბედაობა...
  და ბაიონეტის ტოლი, ის გახდება საჭე,
  ჩვენ კი ძალიან პატიოსნად ვემსახურებით სამშობლოს.
  
  მაგრამ ბოროტი ძალადობა მძიმე ჯვარია,
  ჩვენი ბრძოლის ველი სისხლით არის სავსე...
  რატომ აღდგა ყოვლისშემძლე ღმერთი ტანჯვის შემდეგ?
  რათა ჯარისკაცების სამხედრო შეკრება გაძლიერდეს!
  
  ქალწულის ცრემლები სდიოდა - დაეცა მისი საყვარელი მეგობარი,
  დედა ლოცულობს კვნესით, ყვირილით...
  ფანჯრებს გარეთ ყინავს და ბუხარი ჩაქრა,
  აქ არის მიწისქვეშ დამარხული სიმპათიური ახალგაზრდა!
  
  ოჰ, სასტიკი ბედი - რა ბოროტი ბედი,
  ღვთისმშობელი - სად არის შენი კეთილი ბუნება?
  კაცს სურდა უფრო ადრე დაქორწინებულიყო,
  ახლა კი ქარი ფიჭებს ქვეშ მტვერს უბერავს!
  
  ცხოვრება ბედნიერი იქნება - კარგი იქნება,
  ვაშლის ღვეზელი ყაყაჩოს თესლის თაფლი გახდება...
  ურჩხული მოწინააღმდეგე, მტვერი და ფხვნილი,
  დაე, ნამდვილმა იღბალმა გადალახოს ბარიერი!
  
  ყველაფერი კეთდება დედამიწაზე და სროლა მარსზე,
  მოდით შევკრიბოთ ვარსკვლავებით სავსე გირლანდი მუშტად!
  და გამარჯობა ბიჭებო, უბრალოდ უმაღლესი კლასის,
  და ცეცხლში ჩააგდეს - საშინელი ღრიალი!
  
  ტყვიამფრქვევი უკვე ნაცნობი გახდა - ტყვიები ნაკადულში იღვრება,
  მტერი კი გაფითრდა, რაც უნდოდა, ნული იყო!
  თუ გაიმარჯვებთ, გახდებით მდიდარი,
  ვინც ხანძარი გააჩაღა, სიღარიბეში აღმოჩნდება!
  ეს არის მაგარი სიმღერები, რომლებსაც ტერმინატორის გოგოები აქ მღერიან. და ისინი აჩვენებენ თავიანთ უმაღლეს და გასაოცარ მიღწევებს. არც ერთი ორკის ტექნიკა არ მუშაობს ასეთი გოგონების წინააღმდეგ.
  და მათი ფეხები ისეთი ლამაზია, გახეხილი და ძალიან თანაბარი და ამავდროულად ჰარმონიულად მოთავსებული თითები.
  ეს ნამდვილად გოგოები არიან - მხოლოდ ის, რაც გჭირდებათ, უბრალოდ სუპერ!
  ასეთ მეომრებს შეუძლიათ გადაწყვიტონ მთელი დედამიწის ბედი. ამ გოგოს რეალურ ბრძოლაში ვერავინ შეედრება.
  და ისევ შიშველი თითები განადგურების და სრული სიკვდილის მკვლელ საჩუქრებს აგდებს. და ისინი ანადგურებენ პუტინის დათვების არმიის პოლკებს.
  რა ქნას პუტინის დათვმა, თუ შუბლში შხამიანი ნემსი გაუჩნდება? მხოლოდ ტირილი შეგიძლია. და ის გამოიყურება უკიდურესად პრეტენზიულად და გროტესკულად!
  გოგონები ასევე იყენებენ შიშველ თითებს ბრძოლაში, ისვრიან ბუმერანგებს. ისინი დაფრინავენ და ტრიალებენ ჰაერში და ხვდებიან დათვების თავებში. და მკვდარი ძირს დაეცემა.
  შემდეგ კი გოგონები აჭერენ ღილებს თავიანთი ალისფერი ძუძუს წვერებით და რთავენ რაღაც უკიდურესად მკვლელს და დამანგრეველს. და ბევრი ორკი კვდება.
  სიმპათიური ახალგაზრდა ელფებიც ძალიან ლამაზად და თავდაჯერებულად მღერიან;
  არ არსებობს მსოფლიოში უფრო ლამაზი სიყვარული,
  მაგრამ მასაც აქვს პრობლემები და საზრუნავი...
  ყოველივე ამის შემდეგ, წყვილ ლოზუნგს არ აქვს აზრი - საჭეები,
  როცა ერთად ვართ, ყოველთვის პილოტები ვართ!
  
  სიყვარული არის ჭურჭელი, რომელშიც ტკბილი თაფლია
  მაგრამ გულგრილობის tar ხდება ...
  და ბედნიერება, მჯერა, გულუხვი მოვა,
  ყვავის, როგორც სირენის ბუჩქი მაისში!
  
  დიდი საქმეა მონობის ჯაჭვის გადაგდება,
  ნება მომეცით გავსწორდე ოფლიან სხეულში...
  ვიდრე ტყვეობაში ცხოვრება - ჯობია მოკვდე,
  თუმცა მოთხოვნილება სიზარმაცისგან დაგვაშორებს!
  
  ჩვენ ბევრი რამ გვეძლევა ცხოვრებაში,
  მაგრამ მეტის მიღწევა ძალიან რთულია...
  როცა შენი გონება ბადეშია ჩაფლული - უღელი,
  როცა ძალიან ფრთხილად ხარ!
  
  და ვისაც გაბედავს, სპანი ტორტი ელის,
  და შოკოლადები, ტკბილი ტკბილეული,
  მაგრამ ხშირად აძლევს როკს პირიქით,
  ვინ იცის, იქნებ მტრედების დღეები დასრულდა!
  
  ჩვენ არ გვინდა ამ სამყაროს დატოვება,
  დაკარგე თუნდაც ბოროტი სამყარო!
  მოგვეცით ხუთი სიცოცხლე,
  და სასჯელი იქნება განათლებაში!
  ეს არის აქაური სიმღერები და ბიჭები მადლით არ ჩამოუვარდებიან გოგოებს. და ასევე ელფები, რომლებიც ბავშვობაში სლინგშოტებს იყენებენ. და ეს ასევე ძალიან მომაკვდინებელი იარაღია. და მას აქვს უკიდურესად დამანგრეველი ეფექტი.
  ასეთი ხალხის წინააღმდეგ პუტინის დათვები უძლურნი არიან.
  ბრძოლა დიდი ინტენსივობით გრძელდება.
  გოგონები ბუმერანგებს ექვსქიმიანი ვარსკვლავებისა და სვასტიკების სახით აგდებენ და მათთან ერთად პუტინის დათვებს თავებს ჭრიან. უკიდურესად ენერგიულად მოქმედებისას.
  გოგონები ასეთ საოცარ სასწაულებს შიშველი თითებით აჩვენებენ და ახდენენ. და ისინი აძლევენ გამანადგურებელ და ძვლის გამტეხ დარტყმებს თავიანთ მტრებს.
  მეომრები თამამად მღერიან.
  - სივრცე გველოდება და ოცნება,
  მოდით გავხადოთ სამყარო ყველასთვის უფრო ლამაზი...
  სილამაზე მეფობს
  ჩვენს დიდ ელფიაში!
  და ისევ გოგონები აჭერენ ღილებს თავიანთი ალისფერი ძუძუს წვერებით და ჭეშმარიტად გამანადგურებელ დარტყმას აყენებენ მტერს, ფაქტიურად ერთდროულად წვავს პუტინის ასობით დათვს.
  ამასთან, გოგონები დიდი ენთუზიაზმითა და ინტენსივობით მღერიან;
  მსოფლიოში ბევრი ტყუილია და სისასტიკე სუფევს,
  სამართლიანობა ბადეში დაჭერილ ჩიტს ჰგავს...
  მაგრამ არის უფლის ძალა და სიდიადე ფარი -
  ეს ნიშნავს, რომ ჩვენ დაცემულებს დიდხანს არ მოგვიწევს ამის ატანა!
  
  ელფები ხშირად ცოდოები არიან და თამაშობენ ბედთან,
  ღმერთო ყოვლისშემძლე შეგვიწყალენ: შენი ქება პატივია!
  მე მივმართავ შენკენ გატეხილი სულის სისხლით,
  მომეცი გადარჩენის საშუალება და ილოცო!
  
  ქვიშა იღვრება შენს ტუჩებში, ქარისგან ცეცხლოვანი ღიმილი,
  რა საშინელმა ცოდვამ მიიყვანა ჩვენი დედამიწა...
  სატანა, ბოროტების შემოქმედი, უმოწყალოდ იტანჯებოდა
  მაგრამ სინამდვილეში ვინ დაეცა და მარტოა ხალხში!
  
  ჩვენ არ ვართ ღირსნი ღმერთის გემოს, მადლი,
  გულში სისაძაგლე ცხოვრობს და სიცარიელე სუფევს!
  ყველაფერი რაც გვაქვს უნდა მივცეთ ობლებს,
  გამოავლინოს შენი სიწმინდე ცის ქვეშ!
  
  მაგრამ თუ შენი სული მელნის ლაქას ჰგავს,
  თუ სიმკაცრე და ვნება ცხოვრობს შენს ფიქრებში?
  ასეთი ღმერთისთვის წმიდამ გახსნა გული,
  და მან თქვა: მოინანიეთ - ბოროტმოქმედება არ ითვლება!
  
  შემოქმედმა თავისი წმინდა განკარგულება მისცა ქმნილებას,
  გიყვარდეს შენი ძმები და არ გაბედო მათი ღალატი!
  ცოდვას ვებრძვი, რომ ცეცხლი არ ჩაქრეს,
  გახდი მარტოხელა ოჯახი: პატივი ეცი მამას, დედას!
  
  არ არის პატიება, თუ მამაშენი ზარმაცია,
  თუ თქვენ მხოლოდ იმაზე ფიქრობთ, როგორ მიიღოთ მეტი...
  მაგრამ თუ გულუხვი ხარ, მაშინ იცოდე, რომ ახალგაზრდა ხარ,
  და იმუშავე სასიკეთოდ, აწიე საწოლი!
  
  შენი წმინდა კანონი საუკუნეების განმავლობაში მოგეცემათ,
  იცხოვრო სინდისის მიხედვით, სიხარულის მომტანი!
  გაიხსნა მთელი სამყარო, სიბრძნე ისეთი დიდია,
  შეუძლებელია იცოდე, ბავშვივით ვტირი!
  ვთქვათ, გოგოებმა - მათ იმღერეს სუპერ სიმღერა ! და მათ აჩვენეს თავიანთი გამორჩეული იმპერატივი.
  ნება მიეცით მეომრებს ისევ ორკებზე ცეცხლი გაუხსნან, დააჭირონ ღილაკებს ძუძუს წვერებით, რომლებიც გადამწიფებულ მარწყვს ჰგავს. და ისინი დაარტყა დიდი რაოდენობით.
  ეს ნამდვილად ის გოგოები არიან, რომლებიც პუტინის დათვებს შორის თესავს სიკვდილს და ნგრევას. ყველაზე ნათელი და ყველაზე დამანგრეველი გადასასვლელის მეომრები.
  და მტერს ნამგლით სცვივდნენ. და ისინი ურტყამდნენ მტრებს შიშველი თითების გამოყენებით. და ამდენი ორკი უკვე დაიღუპა მათი დამანგრეველი გავლენისგან.
  გოგონები კი შიშველი, მრგვალი, ვარდისფერი ქუსლებით აგდებენ განადგურებისა და განადგურების ბარდას.
  და ისევ პუტინის დათვები, მოკლული და დაქუცმაცებული, დაეცემა. მეომრები კი ძალიან დამაჯერებლად და დესტრუქციულად მოქმედებენ.
  და ახალგაზრდები ასევე აჩვენებენ თავიანთ დესტრუქციულ და დესტრუქციულ გავლენას პუტინის არმიაზე.
  ამაზე მებრძოლთა მებრძოლი წყვილი ენთუზიაზმით მღერიან;
  ჩვენ ვცხოვრობთ განცალკევებით, სევდით სავსე სამყაროში...
  რა უნდა გააკეთოს ჯარისკაცმა, როცა მარტოა?
  ღმერთებმა სასტიკად გადაწყვიტეს ჩვენთვის უფლება -
  ეს ბიჭი თავის ტაძრებს ნაცრისფერს ხდის!
  
  სამყარო იმდენად სასტიკია სიყვარულის მიმართ,
  განშორების ცრემლები კასკადივით სდიოდა...
  თანაგრძნობა გაქრა უკვალოდ, სიზმარივით,
  და ცხოვრება ქვას დაემსგავსა რბილობის გარეშე!
  
  უდაბნოში ყინავს და ყინული სიცხით იწვის,
  როგორ ახვევს ჩემს გულს ჟანგიანი ჯაჭვი!
  და განშორების წვიმა ხვდება სახურავზე -
  ჯიბეები ცარიელია, მხოლოდ სპილენძი დარჩა!
  
  მაგრამ მებრძოლის ბედის რწმენა შთააგონებს,
  ყოვლისშემძლე ღმერთო - იცოდე, რომ მტკიცე აღთქმა დადო!
  და ის ჩვენთვის ფოთლებივით იქნება თბილ მაისში,
  როცა აღმოვაჩენთ, ვხვდებით აყვავებას!
  
  გსურთ გახადოთ პლანეტა უფრო ბედნიერი?
  ისე რომ თითოეული ჩვენგანი ბულბულივით დიდებულად ვიმღეროთ?
  შემდეგ ყველაზე ტკბილი თაფლი გახდა ცაცხვის მოსავალი -
  გიგანტების სულში ბოლო მოვუღოთ ტყუილს!
  
  ღმერთს ნუ მოატყუებ, დამიჯერე,
  ის ზუსტად ხედავს, რომელი ჩვენგანი არის მშიშარა და ბოღმა!
  მიეცით უფლის მნიშვნელობა მსხვერპლს,
  გასაკვირი არ არის, რომ ნათქვამია, მე გადაგიხდი ხალხო!
  
  მაგრამ ბოროტმა ძალადობამ დაგვიჭირა ქსელში,
  არავინ იცის სად მთავრდება მკვლელობები.
  იუდა დამპალი ასპენზე კიდია -
  ვისაც სწამდა - დაფნის გვირგვინი!
  
  ნებისმიერ ადამიანს შეუძლია გახდეს უკეთესი
  ჩვენი არჩევანი არის შეგნებული - სწრაფვა ქრისტესკენ.
  მაგრამ ზოგჯერ არის სისხლის გუბეები,
  პირობა მაინც არის - მალე მოვალ!
  
  ო, სამყარო, რამდენი ძალადობაა შენში,
  თითქოს მშვიდად ვერ ვიცხოვროთ!
  ცოლი ტიროდა ჯარისკაცის კუბოზე,
  რა თხელია ცხოვრების მყიფე ძაფი!
  
  სისხლის ღვრა ჩვენი მოწოდება არ არის -
  მინდა მიყვარდეს, სამშობლოს სამოთხე ვაჩუქო!
  რატომ არის ეს სასჯელი ყველა ჩვენგანისთვის?
  პასუხი არის, მიეცი მთელი სიმდიდრე ღარიბებს!
  
  შეუძლებელია ხსნა ფულით იყიდო,
  იმიტომ რომ ღმერთს ოქროს ფასი არ აქვს!
  და თაყვანი ეცი ეკლესიას კვირას,
  არწივებივით ფრთები რომ გავხდეთ!
  
  და მოვა დრო - მოვა ღვთის სამეფო,
  ბოროტი და მტაცებელი სიბნელე დასრულდება!
  სულიერი ნება დაიღუპება, დაწყევლილი მონობა,
  და ქვეყანა გახდება ბედნიერების სიდიადე!
  გოგოებმა მართლა და კონკრეტულად და ძალიან ლამაზად მღეროდნენ. გოგოების ფეხშიშველმა ფეხებმა კი განადგურების მკვლელი საჩუქრები დააგდეს. ასე გაგრძელდა პუტინის დათვების განადგურება. გოგონები ასევე გამოირჩევიან დიდი ჭკუით.
  ისინი მშვენიერი და ძალიან მაგარია. და მათი მკერდის ძუძუსები ძალიან კაშკაშაა, როგორც გადამწიფებული მარწყვი.
  გოგონები, ზედმეტი ცერემონიის გარეშე, სასიკვდილო ძალის შიშველი თითებით აგდებენ განადგურების საჩუქრებს.
  ისინი იმდენად დიდებულები და აგრესიულები არიან, იპარავენ ბრძოლებს.
  რა შეგვიძლია ვთქვათ გოგონების მკერდის ლალისფერი ძუძუს შესახებ? ეს ასევე ძალიან საბრძოლო და მაგარია. როგორი ძალუძთ გოგოებს ბრძოლა და ბრძოლა დიდი ინტენსივობით.
  ამიტომ გოგოებმა ისევ აიღეს და შიშველი ფეხის თითები პირზე მიამაგრეს. და მოდი სასტვენს ვუბეროთ. და როგორ დაიწყო აქედან ულტრაბგერითი ტრიალი გადმოღვრა.
  და გაოგნებულმა ყვავებს გონება დაკარგეს. და ისინი ნისკარტით დაეცნენ პუტინის დათვების სულელ თავებზე.
  . თავი No21.
  ელფის გოგონა და ამავე დროს დედოფალი ბრძანებებს აძლევდნენ. და ის ძალიან ენერგიულად მოქმედებდა. და მისი თვალები საფირონებივით ანათებდნენ. ეს სუპერ გოგონაა და მას მარია კოლესნიკოვა ჰქვია.
  მათ თავის ქალა დაამტვრიეს და ტვინი დაანგრიეს. Მაგარია!
  შემდეგ კი მეომრებმა ძალიან ლამაზად და ხალისიანად აიღეს და იმღერეს, თავიანთი მშვენიერი ხმებით;
  ჩემი ამაღლებული ელფიას შუქი -
  ქვეყნები, რომლებმაც სიცოცხლე მისცეს სამყაროს სულით!
  შეუძლებელია უფრო ლამაზი სამშობლოს პოვნა,
  ის სიახლეა სამყაროსთვის - წმინდა ოცნება!
  
  ბალახის ყოველ ღეროში და ყოველ ნამში,
  და ზაფხულის თბილი წვიმის წვეთებში...
  ფიფქები თამაშობენ ბრილიანტებს,
  მათში არის იესოს სახე - უფალი წინამძღოლი!
  
  კაშკაშა სვაროგის შექმნა,
  ის მშვენიერია ყველა სიმინდის ყვავილში.
  ვისაც მშვიდობა სურს, ღვთის ძეს ჰგავს,
  მერწმუნეთ, მას ყველგან მშვენიერი ცხოვრება აქვს!
  
  მაგრამ ყოვლისშემძლემ მოგვცა ეს ნება,
  ისე, რომ მე ვირჩევ ყველა თავისუფალ გზას,
  ისე რომ მშობლიურ მებრძოლს უყვარდეს სამშობლო,
  როდის განდიდება მის საქმეებში!
  
  თუმცა, მათ ცუდი არჩევანი გააკეთეს,
  ახლა კი ბოროტი ნაკადი მოედინება დედამიწაზე!
  ელფია ტანკების ჯოჯოხეთიდან გათელებულია ხალხის მიერ -
  ბედი სასტიკი და დაუნდობელია თავის ომში!
  
  მაგრამ მოდით გავაერთიანოთ მებრძოლები მხარდამხარ -
  ნოემბრის საბჭოთა დროშის ქვეშ.
  ხატიდან მადლი გადაეცემა სახეებს,
  ისინი ჩვენთვის დგანან უფლის წინაშე მიზეზის გამო!
  
  მიუხედავად იმისა, რომ პუტინის უკან დემონები ძოვდნენ,
  და მან ბევრი ფუნქცია ჩადო ორკმანიაში !
  მაგრამ ჩვენ იუნკერებს თეფშებივით ვანადგურებთ,
  ბოლოს და ბოლოს, თქვენ უნდა იბრძოლოთ, ძარღვებიდან სისხლი გამოგლიჯოთ!
  
  მტერმა ელფსკვამდე მიაღწია - ყველაფერი ცეცხლშია,
  ბინოკლებით ხედავს კრემლის ვარსკვლავებს!
  მაგრამ ჩვენ ადრე დავამარცხეთ მამაის ურდო,
  უფალი ძალას მისცემს თავის მოსიყვარულე ქალიშვილებს!
  
  სამშობლო - ლოცვაში ვჩურჩულებ ტკივილით,
  ჩვენი ქალაქები ჩირაღდანივით იწვის!
  რაც ოფლითა და სიყვარულით აშენდა,
  მართლა სამუდამოდ განადგურდა?
  
  მაგრამ ოჯახი არ დატოვებს თავის შემოქმედებას -
  ძალას მისცემს და მოწინააღმდეგე დაეცემა!
  როგორც ღვთის ბრძნულ წიგნშია ნათქვამი -
  ელფი გაიმარჯვებს და ვარსკვლავებისკენ გაემართება კამპანიით!
  
  დაამარცხა ვერმახტი, დაღვარა სისხლი ნაკადში,
  ელფსკვა და დიდებული ელფაგრადის შემდეგ!
  და სამშობლო მისცემს წვენს ვაშლის ხეებიდან,
  გახდე ადვილი ყუმბარის ტყვიამფრქვევით!
  
  ოკრლინში - დიდებული ლიდერი ,
  ღვთის ვიკარი დედამიწაზე, სადაც არის ცოდვა!
  ორკშისტ არსებებს,
  მაშინ იქნება ბედნიერება და წარმატება!
  გოგოები ისე კარგად მღეროდნენ, ისეთი ვნებით და ინტენსივობით. ლამაზმანები ბრწყინვალედ მღეროდნენ და ყველაფერს შესანიშნავად აკეთებდნენ.
  ისინი კი ფეხის შიშველი თითებით განსაკუთრებულ ვარსკვლავებს აგდებენ, რომლებიც პუტინის დათვებს ყელსა და მუცელს უღებენ. და ვთქვათ, რომ ძალიან მაგარია.
  ლაღი გოგოები ჩხუბში ძალიან ძლიერები და მებრძოლები არიან.
  თუმცა ზოგჯერ ისინიც იღებენ ამას. აქ ორკების ჯალათები აწამებენ გოგონას ელფების ჯიშიდან. წაიყვანეს და თაროზე დააყენეს. ჯერ ხელები უკნიდან შეაბეს და გოგონას მაღლა აწევა დაიწყეს. და ასე მთელი გზა ჭერამდე.
  ათი მეტრის სიმაღლეზე ამიყვანეს. შემდეგ კი წაიყვანეს და გაათავისუფლეს გოგონა.
  შიშველი, გარუჯული სხეული დაეცა. და თავად იატაკი ძალიან ძლიერია, ნეილონის თოკი იყო დაჭიმული.
  და გოგონა ჯოჯოხეთური ტკივილისგან იყვირებს. ასე ატყდა ლამაზმანი. და ამან ლამაზმანის სახსრები ზღვრამდე გადაატრიალა.
  პუტინის დათვების კლანის უფროსმა ჯალათმა ღიმილით იღრიალა:
  - გააგრძელე კანკალი!
  და გოგონამ კვლავ დაიწყო თაროზე აწევა. და უფრო და უფრო მაღალი. თოკი დაჭიმული გახდა.
  გოგონა ძალიან ლამაზია ელფის გამოძერწილი კუნთებით. ის მშვენიერია, ძალიან მებრძოლი.
  და წუწუნით ამბობს:
  -არა! Არ ვიტყვი!
  და ასწიეს იგი ჭერამდე. და გოგონა, რომელიც ყურადღების ცენტრში იდგა, გაიყინა.
  ასე რომ, ის კვლავ გაათავისუფლეს. ელფის შიშველი, ძლიერი სხეული დაეცა. და ველური სისწრაფით დაეშვა დაღმართზე. და იატაკთან ახლოს თოკი ისევ დაიჭიმა.
  და გოგონა ისევ ყვირის. დიახ მტკივა.
  მაგრამ მკერდიდან ტირილი იფეთქებს:
  -არა! Არ ვიტყვი!
  პუტინის დათვების ჯიშის უფროსი ჯალათი ბრძანებს:
  - მესამედ შეანჯღრიე!
  ახლა კი გოგონა ისევ თოკზე აწია. მანამდე გოგოებს შიშველ ფეხზე მუხის მძიმე ფეხსაცმელი, რკინით შეკრული. და მან გააძლიერა მისი ძლიერი, გოგონას სხეულის გაჭიმვა.
  ელფი გაიწელა და დაცურდა ზუსტად ჭერთან, იმ ციხესიმაგრეში, სადაც პუტინის ბანდის ფანატიკოსები აწამებდნენ.
  შემდეგ კი უფროსმა ჯალათმა ჩაისისინა:
  -ბიჭოს თქმას აპირებ!?
  გოგონამ სასოწარკვეთილმა იყვირა:
  - ძელი შენი პუტინის პირში!
  ბრძანება მოჰყვა:
  - Გაუშვი!
  და თოკი კვლავ გაათავისუფლეს დოლის გამოყენებით. და გოგონა დაეცა. მისი შიშველი ფეხები კი ოდნავ შეეხო იატაკს და თოკი ისევ დაჭიმული გახდა.
  და ელფმა ისევ იყვირა და გონება დაკარგა.
  ორკებმა, უფროსი ჯალათის ბრძანებით, მას ერთი ვედრო ყინულის წყალი დაასხეს. და გოგონა გონს მოვიდა.
  ჯალათმა ბელადმა ბრძანა:
  - ახლა კი გაჭიმვა.
  და ორკებმა დაიწყეს უმძიმესი წონის დაკიდება ბლოკიდან გამოსულ კაუჭებზე. გოგონას დაკუნთული, ოფლივით პრიალა სხეული ძლიერად იყო დაჭიმული და სიმებივით თაღოვანი.
  და მან ისევ ამოიოხრა:
  - Არ ვიტყვი!
  ჯალათმა ბრძანა:
  - შუქი მისთვის! და დაწვით მკერდი, წიაღიც და შიშველი ქუსლები!
  ორკები შევარდნენ ბრძანების შესასრულებლად. მანამდე, კანი მაშინვე რომ არ დაძრწუნებულიყო, უთხრეს გოგონას და წიაღს, მკერდს და ზეითუნის ზეთით შიშველ ძირებს.
  გოგონას ძალიან ეზიზღებოდა პუტინის დათვების უხეში, თმიანი ხელების შეხება.
  და როცა გოგონას შიშველი ფეხების ქვეშ ცეცხლიც დაანთეს. და მიიტანეს ჩირაღდანი მკერდის თითოეულ ალისფერ ძუძუსთან და მეორე ჩირაღდანი ვენერას წიაღში.
  და ტკივილი ჯოჯოხეთური იყო. მაგრამ გოგონა არათუ არ ტიროდა და არ ყვიროდა, არამედ პირიქით დაიწყო სიმღერა;
  ქვესკნელის განლაგებაში წვრილმანები არ არის,
  ნებისმიერი საბაბი ეშმაკისთვის კაუჭს ჰგავს.
  თუ არ არის უფლის მადლი მსოფლიოში,
  ეს ნიშნავს, რომ ჯოჯოხეთი შორს არ არის!
  
  ყოველივე ამის შემდეგ, ბოროტება ასე უყვარს სამყაროს,
  როგორც კუნძულები სიკეთის კომპასის გარეშე...
  მიუხედავად იმისა, რომ ვაჟკაცობის გმირობა მღერის -
  სინამდვილეში სამყაროს მეფე სატანაა!
  
  სასტიკი წარმატებულია ამქვეყნად,
  ვინც სიბრალული არ იცის, მეფეა!
  სამოთხის პალმების ქვეშ არის ხაფანგები,
  სად არის კარგი? ეს უაზრო ნულია!
  
  ნებისმიერი რწმენა შეიძლება დაინგრეს
  ნებისმიერ დიდებას მარყუჟის სუნი ასდის...
  ნაძირლები ეშმაკურად ჩურჩულებენ ქვიშის ყუთში -
  და მსურს სამყარო ოცნებით გავანათო!
  
  თქვენ იბრძვით სინათლისკენ, მაგრამ სიბნელეში ხართ,
  გაცემა მინდა, მაგრამ ჯიბე ცარიელი მაქვს!
  თუ არ გინდა უბედური თუთიყუშივით იცხოვრო,
  წადი უზნეობას, ეშმაკობას და მოტყუებას!
  
  ამაზრზენია ლორწოს ფენის ქვეშ ცხოვრებაც კი,
  სადაც სახურავის მხარდაჭერის გარეშე - არც ერთი ნაბიჯი!
  სულით მირბიხარ მაღლა ბალკონივით,
  მაგრამ ხორცი ჭაობშია, მტრის ხმალი ბრწყინავს!
  
  როგორ მოხდა, რომ ბედნიერება გაქრა?
  და რატომ მართავს ბოროტება ყველგან?
  მართლა აკლია ღმერთს ძალა?
  ასე რომ, ეს სიკეთე ყველას სამუდამოდ წარმართავს?
  
  ადამიანი ხომ არ შექმნილა ფანატიკოსად,
  ყოველივე ამის შემდეგ, ყველა გულში არის სიყვარულის წყარო...
  რატომ არ იციან ორკებმა თავიანთი საზღვრები?
  ბედნიერება მხოლოდ სისხლზეა აგებული?!
  
  სამწუხაროდ, თქვენ თვითონ ვერ იპოვით პასუხს,
  ეს საშინელებაა მსოფლიოში საუკუნეების შემდეგ...
  და დემონები საშინელ სახეებს გიქმნიან,
  და როგორც ჩანს, უფალმა დაივიწყა ხალხი!
  
  მაგრამ მე არ მჯერა, რომ ბოროტება არ არის ყოვლისშემძლე,
  თქვენ უბრალოდ უნდა მოხვიოთ თქვენი ნება მუშტში!
  მაშინ ჯოჯოხეთისკენ მიმავალი იმპულსი გაქრება,
  და ჩვენ შორის იქნება მშვიდობა და ჰარმონია!
  მეომრები განაგრძობდნენ ორკების არმიასთან ბრძოლას. მათ ეს გააკეთეს გმირულად და, რა თქმა უნდა, შიშველი ფეხის თითების გამოყენებით.
  ლამაზმანები ღრიალებდნენ:
  ხედავთ დაბნელებას ცაში?
  ეპოქის შესანიშნავი სიმბოლო...
  ეს არის სინათლის ნიშანი,
  ორკებისთვის ყველაფერი ცუდია!
  ეს რომ თქვეს, გოგოებმა აიღეს და თავიანთი ალისფერი ძუძუები ბაზუკას ღილებს დააჭირეს. და რაკეტების გამშვები რეაგირება მოახდინეს. რამაც პუტინის მრავალი დათვი დაფარა და დაშალა.
  და ამის შემდეგ გოგოებმა ისევ დაიწყეს სიმღერა;
  ელფია: შენ ხარ ჩემი წმინდა ქვეყანა,
  რომელშიც ოცნება ახდება...
  ყინულოვანი სიცივე ეფერება და ათბობს,
  სამოთხეში უკეთესი სილამაზე არ არსებობს!
  
  არ არსებობს ასეთი ქვეყანა მთელ სამყაროში,
  ეს ჰგავს ლალის ბუშტს ტირიფის ტოტზე.
  ბრილიანტებსა და მინდვრის მარგალიტებში გამოწყობილი,
  როცა ფროსტმა თოვლის ნაკადი მოგვცა!
  
  მშვენიერი სიმინდის ყვავილი ცხელ ზაფხულში,
  ოქროს წყლის შროშანა წყალზე...
  შავგვრემანი ულოცავს მოგზაურს,
  თქვენ გსიამოვნებთ ტყეში ყოფნა ბალახზე!
  
  ელფის გოგოები ყოველთვის საყვარლები არიან -
  გამხდარი, ლამაზი - თმა ცეცხლშია!
  და ცნობილია სიმღერები, რომლებსაც სლავები პატივს სცემენ,
  და სიცხე აფრინდა ცაამდე!
  
  როცა წვიმა ფეხშიშველი იღვრება გუბეებში,
  ქერა გოგონები იცინიან და გარბიან...
  არც ერთი ჩვენგანი არ ცივდება ზამთარშიც,
  თოვლის ქვეშ ყინვა, ხეობის შროშანები ყვავის!
  
  სამშობლოს საგანძური ჩვენს გულში,
  შეინახე, მაგრამ არ დამალო, გმირო!
  ჩვენ გავაღეთ კარი ზეცის სივრცისკენ,
  ჩვენ დავიპყრობთ მთელი სამყაროს მთელ კოსმოსს!
  
  სამშობლო არის მოკრძალებული და დიდებული,
  დროშაზე ფერები სამი სიცოცხლის მომცემია!
  ასეთი გასხივოსნებული ძალა,
  შეხედე ელფიას ერთგულებით!
  
  უფალი მოგცემთ ჯილდოს, დამიჯერეთ, დიდს,
  მეცნიერებით ჩვენ აუცილებლად აღვადგენთ მკვდრებს...
  და დედაჩემი სამუდამოდ წითურია,
  წარმოგიდგენთ ჩვენს ყოვლისშემძლე გუნდს!
  გოგონები ძალიან მამაცი არიან და უბრალოდ სუპერ გამოიყურებიან. და მათი ფეხები, რა თქმა უნდა, შიშველია და მკერდი სავსეა ალისფერი ძუძუს წვერებით - უბრალოდ საყვარელი, საოცარი.
  და ისევ აჭერენ მკერდის ალისფერი ძუძუს ბაზუკას ღილებს და მომაკვდინებელი ძალით იწყებენ განადგურების საჩუქრებს. ეს არის მშვენიერი გოგოები აქ, მაგარი და შიშველი, მრგვალი, ვარდისფერი ქუსლებით.
  ახალგაზრდა ელფებს უყვართ ამ შიშველი ფეხების ლეკვა. და გემო აქვთ თაფლისებრი.
  ასეთი ელფები მშვენიერი და საყვარელი ადამიანები არიან. მოდით ვთქვათ იქ - ისინი სუპერ არიან.
  და თუ ისინი უკვე დაიწყებენ სიმღერას, მაშინ ეს სრულიად ყურმილი;
  ჩემი ფანტაზია დაარტყა
  ყველაფერი ნათელი გახდა, თითქოს ნოემბერში!
  და ჩანგალს ჩავყრით ბოროტ დემონს გვერდებში,
  და ეს ძალიან მშვენიერი იქნება დედამიწაზე!
  
  ასეთი ვარსკვლავებია ჩვენს სამყაროში
  ზოგი ლალი, ზოგიც ბრილიანტები!
  ჩვენ ვაგროვებთ ხარკს ბოროტებისგან -
  დარტყმა ჩაქუჩივითაა და არა წარბისთვის, არამედ თვალისთვის!
  
  მაღაზიის ვიტრინები კვაზარებით,
  კაშკაშა იპოდრომი ანათებს!
  ჩემს სულში უფსკრული ჭრილობებია -
  თითქოს მასში დიდი პოგრომი იყო!
  
  ისინი დახვევენ, როგორც კომეტის ხვეულები,
  ბატკნის ბრწყინავს - რძიანი დრიფტი ანათებს!
  ო, უკვდავი ღვაწლი მღერის,
  დაე, ელფი სამუდამოდ დარჩეს დიდებაში!
  
  რისი გაკეთება შეუძლია სევდიან ელფს დიდებისთვის?
  ნება მიეცი ცრემლი ჩამოვიდეს შენი ცისფერი თვალებიდან...
  როცა ირგვლივ ყველაფერი ნაცრისფერი და ამაზრზენია,
  როცა იმედით ელოდები ივნისში ჭექა-ქუხილს.
  
  ღიმილით გაიწელე შენი უბედური ტუჩები -
  გესმოდეთ, რომ სამყარო ტყეში კენკრა არ არის.
  გოგონა მაშინვე კბილებს გატყდება,
  მასში თქვენ ასრულებთ გონივრულ ოცნებას!
  ეს არის გოგონების სიმღერები - უბრალოდ მშვენიერი და დიდებული, ისინი გამოიყურება სუპერ. უბრალოდ შეიძლება ითქვას, რომ ისინი კოსმოსური და უკიდურესად მებრძოლები არიან. მეომრებს ასევე აქვთ ლალის ცქრიალა ლაქები, რომლებიც ვარსკვლავებივით ანათებენ სიბნელეში.
  ახალგაზრდა ელფების ენები კი ხარბად იწელება და ორგაზმების კასკადებს იჭერს.
  ეს მართლაც სრული და სრული სილამაზეა.
  შემდეგ კი გოგოებმა შიშველი თითებით საპარსების სროლა დაიწყეს. და ამ პირებმა ყელი გაუხსნეს პუტინის დათვებს.
  და ძალიან მაგარი აღმოჩნდა.
  ასე რომ, გოგონებმა დაიწყეს მკერდის ალისფერი ძუძუს ღილების დაჭერა და იარაღის მოქმედება.
  და ეს გავლენა, ალბათ, თითქმის საბედისწერო აღმოჩნდა.
  და მშვენიერმა ელფებმა კვლავ დათესეს პუტინის დათვები და კუბოებში ჩასვეს.
  არ ავიწყდება ერთდროულად სიმღერა;
  ჩვენს მებრძოლებს მხოლოდ ერთი გზა აქვთ,
  ეკლებითა და ეკლებით არის დაფარული...
  ყოველივე ამის შემდეგ, არ არსებობს ღმერთი ამ სამყაროში -
  ოცნებები მტვრად დაიშალა!
  
  ნებისმიერ რძალს შეუძლია პეკინი
  და წინა ბაღი უდაბნოდ იქცა...
  მაგრამ რამდენად სუსტი გახდა ხალხი?
  სად წავიდა ელფის გმირი?
  
  და ამიტომ მათ დაივიწყეს ელფი,
  რატომ მიყიდე თავი უცხოელზე?
  სადაც იყო მილები, იქცა მილები,
  ჩავარდე უფსკრულში უფსკრულში მაღლა!
  
  იქ ნამსხვრევები თეთრია მინდორში,
  და აი, ყვავი ადგა...
  ჩვენ გვინდა, დამიჯერე შენს წილზე უკეთ,
  დაე, ცხოვრება სამოთხე გახდეს!
  
  მაგრამ ყოვლისშემძლემ გასცა ეს პასუხი -
  ძალიან ბევრის ჭამა გინდა?
  დამატებით რაციონსაც კი მოგცემდნენ,
  სად არის ექსპლოიტეტები და პატივი?
  
  ელფიისთვის თქვენ ხართ სიგრილის მებრძოლები,
  უბრალოდ გთხოვ მამონს...
  მაგრამ სიტყვა საჭიროა, ძმებია საჭირო -
  ჯართის მტვერივით ესროლე!
  
  აბა, რაში შევთანხმდეთ?
  სიზარმაცით დამძიმებული და გაბრაზებული.
  დაე, გზა გველოდეს, სამწუხაროდ, საშიში,
  ბრძოლა უთვალავი ურდოსთან!
  
  მაგრამ ამ საკითხში ჩვენ წარმატებას მივაღწევთ -
  რადგან ისინი სამშობლოს შვილები არიან.
  ნუ მისცემთ ბავშვებს უფლებას აკვანში დაიძინონ,
  იფრინეთ არწივებივით კომეტებისკენ!
  
  და ბოლოზე გიპასუხებ:
  როდის მოვა მადლი?
  ისე რომ ბედნიერების სხივი სამუდამოდ იწვის -
  მოდით, შხაპის ქვეშ თოვლი და ყინული გავლღოთ!
  მშვენიერი გოგოები მღეროდნენ და მათი ხმები ისეთი სრული და ხმოვანი იყო. სინამდვილეში, მეომრებზე ლამაზი არავინაა. და მათი მკერდის ძუძუსები ლალივით ანათებს და ჯოისტიკის ღილაკების დაჭერა მუშაობს.
  მეომრები ორკებს უმოწყალოდ ესვრიან. ისინი მოქმედებენ შეუჩერებელი ენერგიით.
  და შიშველი თითებით ისინი მკვლელობის ძალით აგდებენ განადგურების საჩუქრებს.
  ასე არიან გოგოები - რომლებიც, თუ გააბრაზებ, მთებს წალეკავენ. უბრალოდ შეეცადეთ წინააღმდეგობა გაუწიოთ ასეთ ქურდებს.
  შიშველი ქუსლებით ყრიან სიკვდილის ბარდას დიდი, მკვლელი ძალით.
  ასეთი მაგარი და უნიკალური გოგოები არიან.
  და როდესაც გამოიყენება ალისფერი მკერდის ძუძუსთავები, ხდება ანიჰილაციის სისტემის კიდევ უფრო აგრესიული გააქტიურება. და ათასობით პუტინის დათვი იღუპება შიშველი, მრგვალი, ვარდისფერი ქუსლებიანი გოგონების დაუნდობელი დარტყმების ქვეშ.
  გოგოები კი ისევ მღერიან;
  ბევრ ჩვენგანს ეშინია მსოფლიოს წარსულის,
  რა იმალება იქ საუკუნეების ბნელ ჩრდილში?!
  სამყაროს ბედი შემთხვევით და ნებით წყდება,
  რაღაც, რასაც შეუძლია ბოროტი მტრების დამხობა და დამარცხება!
  
  და აწმყოში სიბნელეა,
  ბევრი სხვადასხვა ხევია...
  ყველა ვარსკვლავში სატანის სახე ტრიალებს,
  მას სურს, რომ ეშმაკი ჩვენგან თუთიყუშებად აქციოს!
  
  სამშობლოში წინასწარმეტყველი არ არის, სამწუხაროდ -
  და ასწავლო ბევრი სამუშაოსთვის!
  და შედეგად, კუბოები გამოდიან,
  თუ, უკვე დაიწვა ღმერთის გონებაში!
  
  დრო არ ექვემდებარება ჭიებს,
  თითოეული ჩვენგანი ძალიან ამაყი ადამიანია.
  ისე რომ შედეგები ნულამდე არ ჩამოვიდეს,
  ჩვენ უნდა გავწმინდოთ უწმინდური სახე!
  
  ჩივილი გამოსავალი არ არის, ხომ იცი
  აბა, ყველაფერი ფიქრით გადაწყვიტეთ, ბიჭებო!
  შემდეგ კი რეგიონი აყვავდება,
  თუ ხაზს ავტომატით იცავ!
  
  დაასრულე საქმე და მშვენიერი ხარ,
  თქვენ ნამდვილად შეგიძლიათ მიაღწიოთ მწვერვალს!
  მაშინაც კი, თუ წლების განმავლობაში ახალგაზრდა ხარ -
  ეს იგივეა, რომ ბომბი მომეცი და ხმა არ ამოიღო!
  
  და ჯილდო იქნება სიყვარული,
  მასში არის ცოდვილი სამყაროს სიამოვნება!
  და ნუ ეწინააღმდეგებით მოტივებს,
  დაჭერილი ვნების მშფოთვარე ნაკადმა!
  
  რწმენა მიგვიყვანს მამასთან,
  ეს გახდის მას უფრო სუფთა, უკეთესი, კეთილი!
  და თაყვანი სცეს არწივებს ქრისტეს,
  ეს არის კომუნიზმის იდეა!
  ეს ის სიმღერებია, რომლებიც რეალურად ირთვება და აწყობს ძირითად გზას. მეომრები ლამაზად და გაბრწყინებულად მღერიან.
  და ისინი აგრძელებენ განადგურების საჩუქრების სროლას მკვლელი ძალით შიშველი თითებით.
  ეს გოგოები არიან. და დატყვევებულ მშვენიერ გოგოებს კი ორკები ლამაზების შიშველ ქუსლებს აწითლებენ გაცხელებულ ყლორტებს. და დიდი სისასტიკით გამოწვა.
  ეს უბრალოდ ჰიპერ დონის ისეთი ლამაზმანებია .
  და ისინი აგრძელებენ შიშველი ფეხის თითების სროლას მტერს, განადგურების მკვლელ ბარდას. და მათი ალისფერი ძუძუს წვეთებიდან ულტრაბგერითი იღვრებოდა, რამაც გამოიწვია ატმოსფეროს რყევა და ყვავებს ტვინი გაურეცხეს და გონება დაკარგეს.
  და მათ, დაცემით, ორკების თავის ქალა გახვრეტით და მოკლეს. და პუტინის დათვები სისხლიანი დაიღუპნენ;
  არა, ფხიზლად არ ქრება,
  ფალკონის სახე, არწივი!
  ხალხის ხმა ნათელია,
  ჩურჩული გველს დაამსხვრევს!
  
  ტახტზე ოკრშიტები არ უნდა იყვნენ ,
  ალისფერი არმიის ხმალი ჩამოაგდებს!
  ჩემი ელფი, არა პანდოკში -
  ყველას დედა არ დაიპყრობს - ეშმაკები!
  
  ამაში სამშობლო წმინდაა,
  მასში მხოლოდ სული ყვავის!
  ღუმელში ფეხსაცმლის მოთხოვნით,
  ჩვენი გზა სამოთხისკენ მიდის!
  
  იქნება ახალი შეკვეთა
  სადაც ყველა ერთია ელფთან !
  ხალხი ბედნიერი იქნება
  უძლეველი სამშობლო!
  
  ჩემს გულში ცხოვრობს სინათლის მეფე
  შეიძლება არ ვიცოდეთ მწუხარება!
  საბედნიეროდ გავაღებთ კარს
  ჩვენს ზემოთ ვარსკვლავები ანათებდნენ!
  
  მწუხარებაში არის იმედი და რწმენა,
  მჯერა, რომ სიხარულში ვიქნებით!
  ახალგაზრდობა იცვლება
  ჩვენ ვართ ჩვენი მსაჯულები!
  
  ყველა მებრძოლს პატივს სცემენ
  ყველა ცხოვრობს გამბედაობით.
  სიმღერით მიდიხარ ბრძოლაში,
  არ არსებობს უფრო ძლიერი ეფიანი ნაბიჯი!
  
  მჯერა, რომ მთელი მსოფლიო გაიღვიძებს!
  ორკშიზმს ბოლო მოეღება!
  მზე ანათებს კაშკაშა!
  ბილიკი, განმანათლებელი ელფინიზმი !
  ესენი არიან აქაური გოგოები - ყველაზე მაგარი და გამორჩეული კლასი. მეომრებმა შიშველი თითებით საპარსის პირები დაუშინეს და პუტინს დათვებს თავი მოაჭრეს.
  ასეთი საოცარი გოგოები იყვნენ. ელფებს აქვთ წვრილი წელი, ფართო თეძოები და გამოძერწილი მუცელი. აქ ორკებს არ შეუძლიათ წინააღმდეგობა გაუწიონ მეომრებს.
  ისინი ძალიან გემრიელია და უბრალოდ სუპერ. და მძლავრი ულტრაბგერითი ტალღები გამოიყოფა მკერდის ალისფერი ძუძუსთაგან. და ყვავებს ტვინში კიდევ ერთხელ მოხვდა . და ისინი გაოგნებულნი და მოტყუებულნი იყვნენ. და აიღეს, როგორც ხელკეტი და გატეხეს.
  და იყო საშინელი შოკი. და მეომრები დაემორჩილნენ მათ წარმოუდგენელ ენერგიას.
  და კვლავ აიღეს მეომრები და მღეროდნენ;
  რა თქმა უნდა, ძნელია პროგნოზირება
  რა ელის ამ ახალ სამყაროში!
  ჩვენ გავფრინდებით ცაში,
  ვარსკვლავურ თვითმფრინავში ჯდომა!
  
  ცაზე პლანეტების რაოდენობა არ არის,
  თითოეულს აქვს საკუთარი მთვარის სამყარო.
  ვარსკვლავური ნიჩის მოსმით,
  მჯერა, რომ ჩვენ დავიპყრობთ ირმის ნახტომს!
  
  ნებისმიერ სამყაროში არის ბოროტება,
  მაგრამ თუ ელფინიზმი მართავს...
  მაშინ გარანტია შენი სინდისის პატივი.
  და დუალიზმს დიდ პატივს არ სცემენ!
  
  ჯალათმა ხმალი ასწია ჩვენზე,
  ემუქრება ხელი შეუშალოს ბედნიერებაში ცხოვრებას!
  ზოგჯერ მწუხარება, კვნესა, ტირილი,
  ჩვენი დედა ცრემლებს ღვრის!
  
  ან იქნებ გაახვრეტო სივრცე,
  გაუთავებელი სივრცის სიღრმეები!
  ვისაც გონება მახვილია, შეუძლია
  ლამაზი, ჭკვიანი, კეთილი შვილო!
  
  შთამომავლობა იწყებს ზრდას
  მდიდარი მინდვრები გამთენიისას!
  ჩვენს ზემოთ არის ღმერთი წმიდა ქრისტე,
  ქედმაღლობით და სიყვარულით მის მიმართ!
  
  მაშინ ჩვენ გვჯერა სამოთხის
  ბავშვების ღიმილის აღტაცება...
  მადლობა უფალო -
  გავაგრძელე ჩემი ცხოვრების ძაფი!
  
  რა უნდა დავეხმაროთ მთელ დედამიწაზე ხალხს,
  აამაღლე პროგრესი და სიკეთე,
  რომ ქვეყანას ჰქონდეს ძალა,
  მშვენიერების განდიდება ლირით!
  
  ყოველივე ამის შემდეგ, ტყუილად არ არის, რომ ადამიანი ხარ,
  ჩიტივით აფრინდები ცაში!
  გსურთ თქვენი ოცნებების ახდენა
  რომელშიც გონება, სხეული!
  . თავი No22.
  გოგოები ისე მხიარულად მღეროდნენ და მარია კოლესნიკოვა სუპერ იყო
  აი ასეთი მშვენიერი სიმღერა იმღერეს გოგოებმა. და რა მშვენიერია ეს სიმღერა. ასე მშვენივრად მღერიან მეომრები. და მათ აქვთ ისეთი საოცარი და საოცარი ხმები.
  ერთ-ერთმა ელფმა ჭკვიანურად შენიშნა:
  - ფიურერი მელოტია და უბრალოდ ბოროტი!
  და მან აჩვენა თავისი გრძელი და დაკბენილი ენა.
  სხვა ელფმა ჭკვიანურად თქვა:
  - ვის არ მოსწონს პუტინი?
  ყველას უყვარს პუტინი!
  და ვის არ უყვარს პუტინი?
  დიდი ხანია ციხეშია!
  
  მაგრამ ვლადიმერ მელოტი,
  ჩვენ საერთოდ არ გვეშინია
  და საზიზღარი პრეზიდენტი,
  სულელური აზრები!
  გოგოები ძალიან ჭკვიანურად გამოხატავენ თავს და ყვირიან. შემდეგ კი შიშველი თითებით შხამიან ნემსებს ესვრიან და პუტინის დათვებს ჭრიან.
  შემდეგ კი აიღებენ და დაიწყებენ სიმღერას;
  არ არსებობს სხვა სამშობლო სამყაროში,
  ჩვენი პლანეტა ცაში ვარსკვლავს ჰგავს...
  რწმენით, იმედითა და სუფთა ოცნებებით,
  ჩვენ დავამარცხებთ ნათელ მიზნებს!
  
  ჩვენ პირველებმა გადავდგით ნაბიჯი კოსმოსში,
  ელფარინმა მოგვცა სამოთხის გასაღები !
  ახლა ყველა მოწინავე ჯადოქარს ჰგავს,
  შეგიძლიათ განიცადოთ მსოფლიოს ქარიშხლიანი ზღვარი!
  
  აბა, წარმოიდგინე ძველი დრო -
  ცხოველის ტყავებში ჩვენ ვირბოლეთ კლუბით!
  პროგრესის თემა არის უხრწნელი, მარადიული,
  დაე, მეცნიერება გაგვაძლიეროს!
  
  ჯილდოს ნაცვლად ფეხქვეშ ეკლებია,
  ეს ბუნება ბოროტ მგელს ჰგავს!
  ყორანი ყვირის: კაცო, გაჩუმდი -
  და ქერუბიმები სახეს ისე გაბრაზებულად უღიმიან!
  
  უფსკრულიდან მხოლოდ ერთი გამოსავალია,
  ყოვლისშემძლე ღმერთი არის შემოქმედების ძალა.
  თქვენ გახდებით ელემენტები, დამიჯერეთ, ბატონო,
  თუ გამჭრიახობა ცოდნამდე მოდის!
  
  ასე რომ არ მოიწყინო შენს მაგიდასთან, პატარავ
  თქვენ მოიპოვებთ დიდ ძალას!
  შენ სამოთხეს გააკეთებ, ახალგაზრდავ,
  თქვენ შეგიძლიათ შექმნათ ის, რაზეც მხოლოდ ოცნება შეგიძლიათ!
  
  ახალ სამყაროებში ცოდნაც საჭიროა,
  ჩვენი ძმები იქ არიან, ნათესავების მჯერა.
  დაე არ იყოს მტრობა სამყაროში,
  ჩვენ ყველანი ჩვენი ელფის დედის ოჯახი ვართ!
  ასე მღეროდნენ გოგონები მახვილგონივრული და ორიგინალური. და მათი ხმები უბრალოდ სასწაულებს შობს.
  ასე მიიღებენ და გოგოები ისე კარგად მღერიან. და ისევ მათ შეუძლიათ დაიწყონ სიმღერა ფილტვებში. და აჩვენე შენი სრული და ძალიან მაგარი და ლაღი ხმები.
  ეს გოგოები არიან, თუ იმღერებენ ან დაუკრავენ, მართლა მაგარი იქნება.
  და მეომრები ისევ ელვას აფრქვევენ მკერდის ალისფერი ძუძუს და კლავენ ორკებს. ყველაფერი პარადოქსულად ხდება სამხედრო გზით. გოგოების ფეხშიშველი, მრგვალი ქუსლები კი განადგურების დამანგრეველ ბურთებს აგდებს. რასაც მართლაც დამღუპველი ეფექტი აქვს.
  ელფ გოგონები კი კუბოში სიტყვასიტყვით შეჰყავთ ოპონენტები, ამ შემთხვევაში პუტინის დათვები. და ხდება ასეთი ფუნდამენტური და უწყვეტი ბრძოლა ტოტალურ განადგურებასთან.
  და მეომრები აჩვენებენ თავს უკიდურესად მამაცებად. და აიღებენ და დიდი გაბრაზებით უსტვენენ ფეხის შიშველი თითებით. და ეს სასტვენი ყრუა და ტვინს ურტყამს. და ეს ქმნის რევოლუციას ყვავის თავებში.
  და ისინი, გონების დაკარგვის შემდეგ, ეცემა და ორკების თავებს ჭრიან თავიანთი ბასრი წვერით.
  რის შემდეგაც კვლავ დიდი ენთუზიაზმით მღერიან და კბილებს შიშვლებენ;
  ოჰ პუშკინ, შენ ექსცენტრიკოსი ცდები,
  გაზაფხულზე არ უნდა დაავადდეთ!
  ბოლოს და ბოლოს, მაისის ახალი მწვანილის სუნი,
  ყველას შეუძლია დივანზე გადაგდება!
  
  გაზაფხულზე ფიფქია ყვავის,
  მათ აქვთ ღამის მინანქრის სისუფთავე...
  შობს რბილ სიზმარს,
  ახალგაზრდას მორიგი ქარიშხალი უნდა!
  
  გაზაფხულზე სიცივე შემცირდება,
  ბოროტი ტანჯვის ნამსხვრევები გაქრება...
  ნადირობის დიდება სამუდამოდ,
  დალიე ქალწულის ტკბილი სუნთქვა!
  
  რამდენად კარგია ყველაფერი ახალგაზრდობაში,
  მაისი კი ბუნების ახალგაზრდობაა!
  კოდალა სცემს ჩიზს,
  ჭექა-ქუხილი ირხევა, აფრქვევს სარდაფებს!
  
  გაზაფხულზე ნაკადულები ტრიალივით ღრიალებს,
  და მუზები აფრქვევენ მათ ხმაურ ტალღებს.
  აქ იზრდება კენკრა -
  სილამაზე გულს ათბობს!
  
  ჩვენს რეგიონში ყველაფერი ლამაზია,
  ბალახი ხავერდის მსგავსია ქალის კაბაში.
  თუმცა, სიბრმავე
  ეცადე ქალაქში იცხოვრო ჯიუტად!
  
  რატომ გვჭირდება ქალაქი და სოფელი?
  გახდი ველური და გაიარე ტყეში.
  და თუ თოვს,
  ფეხშიშველი სირბილი მას მხოლოდ აგრილებს!
  
  როდმა ასეთი ძალა მიანიჭა
  რომ ღმერთებივით ვიმეფოთ.
  აქ ჭვავი ოქროსფერია მინდორში,
  ხატიდან სახე მკაცრად ანათებს!
  
  სვაროგ სლავური წმინდა მამა -
  მან ბრძანა, გვიყვარდეს და გვეცხოვრა ჩვენი ძმებისთვის!
  ვინ არის კეთილშობილი თანამემამულე
  შემოქმედმა ხომ თავად მიიღო ჯვარცმა!
  
  და რაინდი მახვილს სიმკვეთრეს,
  რადგან ცხოვრებაში ძალადობაა!
  უფალმა თქვა: მშვიდობას არ მოგცემ,
  ბოლოს და ბოლოს, ჯოჯოხეთი, რწმენა უძლურებაა!
  
  ასე რომ, არ დაიჯერო, რომ ძილი სამოთხეა,
  სინამდვილეში, ბედნიერების არსი მოძრაობაა.
  და შენ ისე ბედავ იბრძვი -
  ისე რომ ჯალათმა პატიება ითხოვოს!
  
  და თუ ის უკან დაიხია,
  როდი დაგეხმარებათ, დაუჯერეთ თქვენს შვილს!
  ამოიღეთ მტვერი და არეულობა თქვენი თავიდან:
  რა გაიძულებს წუწუნს - უარს ვიტყვი!
  ბრძოლები გაგრძელდა დიდი სიმტკიცით და მასშტაბებით. ბევრი სისხლი დაიღვარა. ძირითადად ელფ გოგონები იბრძოდნენ, შიშველ თითებს იყენებდნენ.
  და თუ ისინი იბრძვიან, ეს უკიდურესად სასიკვდილოა, ანადგურებს პუტინის დათვებს.
  ბრძოლები ასე სისხლიანი უნდა ითქვას. გოგონები კი ისევ ზელენსკის პირამიდულ ტანკებზე არიან.
  და ეს არის უკიდურესად სასტიკი თავდასხმა. და მას აქვს მძიმე კუბოს სტილის გავლენა.
  და შიშველი თითები განადგურების საჩუქრებს დიდი, დამანგრეველი ძალით აგდებს.
  და ელფის გოგოები კიდევ უფრო მღერიან;
  ჩემი სამშობლო მხიარული სულია,
  მას არ ჰყავს ტოლი ამ ბოროტ სამყაროში...
  ბოლოს და ბოლოს, რა კარგია ელფია -
  მასში ბევრი სითბო და სინათლეა!
  
  იბრძოლე მისთვის, ჯოჯოხეთში ყვავები,
  ბოლოს და ბოლოს, ამქვეყნად უფრო ძვირფასი სამშობლო არ არსებობს!
  ეგოიზმი ხომ კრიმინალური ტყუილია,
  და სასტიკი დემონი იღრინდება მის ამაზრზენ სახეს!
  
  რა გააკეთეთ ქვეყნისთვის - ბიჭებო, ჩვენ არწივები ვართ,
  რაც შეგვიძლია გავაკეთოთ პატრონიმიკისთვის საკმარისი არ არის!
  ჩვენ დიდებული შვილები ვართ - ჩათვალეთ ღმერთების თანასწორად,
  კვარცხლბეკიდან რა დგას, ჩამოვაგდოთ!
  
  ო, ჩემი სამშობლო წმინდა მიწაა,
  ხანდახან გვავიწყდება მომსახურეობა!
  ჩათვალეთ რაზმი მარტოხელა ოჯახად,
  მამა ამხანაგო ბრძენი გენიოსი ფრალინი !
  
  ჩემს დიდ ქვეყანაში არის ძვირფასი სიმბოლო,
  ის გერბი ორთავიანი არწივით გაშლილი!
  იბრძოლე გუთანთან, დაწყევლილ ურდოსთან,
  სოლნცლავნაია ელფის ხალხი !
  
  აი, ჩემი ჯარი - ჭექა-ქუხილით შევიდა ორკლინში,
  ნაციზმის ლაშქარები ბოროტ სულებს ანადგურებენ!
  რაც დარჩა "ვეფხვებისგან" და "პანტერებისგან" იყო ნაგვის ნარჩენები .
  ჯოჯოხეთურ ეშმაკებს უკვე სურთ შეხვედრა!
  
  ისინი ჯოჯოხეთის ლავით დაიღვრება - გამოსვლები,
  რაზე ლაპარაკობდა ყვავების ფარის გამომცხადებელი!
  და დაცემული აღდგებიან მარადიულ სიცოცხლეში,
  ღმერთი როდი მისცემს ცხოვრების დიდებულ გზას,
  უბრალოდ ნუ ეწინააღმდეგები უფალს,
  ვიყოთ მტკიცე რწმენაში: მე და შენ!
  ასე რომ, გოგონები ძალიან კარგად მღერიან. და დიდი მუშტებით ათავისუფლებენ განადგურების საჩუქრებს. აი რამდენი განადგურება მოაქვს ამ ყველაფერს.
  ასე რომ, მეომრებმა აიღეს იგი და კვლავ დიდი ენთუზიაზმით გამოუშვეს ელვა მათი მკერდის ალისფერი ძუძუსთაგან და მართლაც აიღეს და დაარტყეს. ეს მართლაც ძალიან მაგარი და დამღუპველია. და ყოველგვარი ფრჩხილის გარეშე, ვთქვათ.
  გოგოები იცინიან. შემდეგ კი მეწამულმა თმიანმა ელფმა თავისი ალისფერი ძუძუს ბაზუკას ღილაკზე დააჭირა და იმღერა:
  - დიდება, გვეუბნებიან ელფები,
  ორკები შერცხვენილნი და შერცხვენილნი იქნებიან!
  გოგოები მხიარულად მღერიან და ბურთებივით ხტუნაობენ. და ბურთები განსაკუთრებულია პინგ-პონგისთვის.
  და, რა თქმა უნდა, შიშველი ფეხები შხამიან ნემსებს ისვრის და პუტინის დათვებს ურტყამს.
  პარალელურად გოგოებიც მღერიან;
  დაარტყი პირდაპირ დამალვის გარეშე,
  დიდი ხანია სიტყვების რწმენა არ არის!
  ლექსები ტანკებივით უნდა ისროლონ,
  დაამარცხე მოწინააღმდეგე წელში!
  
  ნივთები ავტომატის ხმებს ჰგავს -
  ისე, რომ ნაკადი მუდმივად მიედინება!
  და სახეში სილა, ყუმბარის აფეთქება,
  და ნახევარი რუბლიდან რუბლის ქარიშხალი!
  
  ძალადობით ბედნიერებას ვერ აშენებ,
  მაგრამ არ არსებობს ცხოვრება ძალადობის გარეშე!
  აიძულე სხვები იარონ რიგში,
  თქვენ მიიღებთ საჭმელს ლანჩზე!
  
  თქვენ შეგიძლიათ ითამაშოთ ბოროტი თამაშები,
  მაგრამ კარგი საქმეებია საჭირო...
  გულით ჩვენ კატები ვართ და არა ვეფხვები,
  და ცოცხს შეუძლია ტრაკში გამოგაგდოს!
  
  დიახ, ხმალი საიმედო გარანტიაა,
  არის მასში სიმართლე და არა დანაშაული!
  ნუ იქნები უხეში მმართველი,
  ნუ ეთაყვანებით სატანას!
  
  სიხარულია ტყის ყველა ფოთოლში,
  ნებისმიერ სიმინდის ყვავილში არის სიხარული.
  სწრაფად წადი სიბერის უფსკრულში -
  გაქრეს ნაცრისფერი თმა თქვენს ტაძარში!
  
  შენ ვერ იყიდი საკუთარ თავს სინდისს,
  და თქვენ ვერ შეძლებთ თქვენი ღირსების გაყიდვას!
  ჩვენ ვწერთ ისტორიას ცხოვრებაზე,
  ბედი დედინაცვალია და არა დედა!
  
  ნეტარია ის, ვისაც არ ეშინია სიკვდილის,
  ბოლოს და ბოლოს, მხოლოდ მამაცები; იცოდე რომ ცხოვრობს!
  ჩვენ მაღლა დავფრინავთ, როგორც ფალკონის ჩიტი,
  როცა აფრინდები, გამოცდა უკვე ჩააბარე!
  
  მშიშარასთვის, ჯოჯოხეთისთვის და სამოთხისთვის,
  ღიმილით გაბედული ტკივილი ელის!
  გინდა მეტი ბედნიერება?
  თქვენ გაადნობთ გულის ყინულს!
  
  მაშინ ვინმე გახდება შენი ძმა,
  მაშინ მებრძოლს ყველგან პატივს სცემენ...
  და სახლი და თავშესაფარი ჰარმონიაში იქნება,
  ენთუზიაზმი მიგვიყვანს სისრულისკენ!
  გოგოები შესანიშნავად მღეროდნენ. შთამბეჭდავი კლასის ლაღი მეომრები. შეეცადეთ დაუახლოვდეთ ამ ბიჭებს. და მეომრები ლამაზები და ბრწყინვალეები არიან.
  მეომრები აჩვენებენ თავიანთ ველურ ტემპერამენტს. და ანათებს საფირონის თვალებით.
  დაიწყებენ რაღაც ჰიპერდესტრუქციულად .
  და გოგონების ძალა ჯერ კიდევ კოსმიურ აყვავებაშია. და ელვა ეცემა თვალებიდან და ჭიპებიდან.
  გოგონებმა ასევე შიშველი ქუსლებით აყარეს სრული განადგურების ბარდა. და მათ იგივე აჩვენეს ველური გადასასვლელით და ალკოჰოლური სასმელებით.
  ეს არის საოცარი და უნიკალური გოგოები აქ. და როგორ აჩვენებენ ყველაფერს.
  და ისევ ელვა მკერდის ლალისფერი ძუძუს. ყვავები კი დარტყმების ქვეშ ეცემა და ცვივა, ჩამოგდებული გამონადენებით. წვერები კი ყველანაირ ორკს თავებს ჭრიან.
  თან გოგონები დიდი ენთუზიაზმით მღეროდნენ;
  არ არსებობს უფრო ლამაზი სამშობლო ელფია,
  იბრძოლე ამისთვის და არ გადაირიო!
  სამყაროში ბედნიერი ხალხი არ არსებობს
  მთელი სამყარო სინათლის ელფის ჩირაღდანია!
  
  ყველას ქვეყანას აქვს საუკეთესო თვითმფრინავები,
  და მანქანები უბრალოდ უმაღლესი კლასია!
  მეგობრები აპირებენ კოსმოსში გაფრენას,
  მიწისქვეშეთიდან მაინც დაემუქრეთ კარაბას!
  
  ორკლინის ტანკებმა გაანადგურეს ყველა,
  ორქთაიში კი ოკლინამდე იარეს !
  ჩვენ ვხედავთ ელფინიზმს შორიდან მზესთან ერთად,
  მიეცით გემები ვენერასკენ!
  
  ჩვენ ავაშენებთ ქალაქებს მარსზე
  და ჩვენ დავიპყრობთ იუპიტერს!
  შეიძლება იყოს ბედნიერება მთელ სამყაროში,
  და ნიშანი მხოლოდ ხუთი იქნება!
  
  ჩვენთვის უფრო ძვირფასი რჩევის ქვეყანა არ არსებობს,
  და შენ ვერ იპოვე უფრო ძვირფასი, უფრო ლამაზი!
  ბრწყინვალე ფენინი იყო პირველი, ვინც დაიწყო,
  ფტალინი განაგრძობდა გზას!
  
  ორკლერს სურდა ჩვენი სიმშვიდის დარღვევა,
  და ზაფხულის სიცხეში ეშმაკურად შეუტია!
  ვიღაცამ ხანჯალი დაადო სულებს,
  დადებული შეთანხმება სატანასთან!
  
  ბოროტმა ორკებმა წარმატებას ვერ მიაღწიეს თავიანთ მცდელობაში,
  გაანადგურე ელფი და ელფები ნაწილებად !
  ოქროს თევზი არ დაეხმარა,
  და ძლიერი საგანძური დარტყმა!
  
  და არც უფალი დაგეხმარება,
  და უნარი, პატიოსნება, სიკეთე!
  დაე დემონებმა მტაცებლად არ გაიღიმონ სახეზე -
  არ დაარღვიოთ ჭანჭიკის დიზაინი!
  
  რწმენას შეუძლია მთების გადაადგილება
  თუ გაქვთ ამის დასაჯერებელი საფუძველი!
  და მაშინ ჩვენ მივიღებთ სასწაულს, ძმებო,
  რა მოგვცა გამბედაობა და პატივი!
  
  ვინც მოკვდა, არ უნდა იტიროს მწარედ,
  რადგან ხორცი მხოლოდ მყიფე კვამლია!
  და სპორტულ ფეხსაცმელს ჩაანაცვლებს ჭუჭყიანი ფეხსაცმლით,
  ახალ სამყაროში - ისევ ახალგაზრდა!
  
  და შემდეგ, როდის ბაგლის ხმაზე,
  ჩვენ შევხვდებით მეგობრებს და გავიცნობთ ჩვენს წინაპრებს!
  რადგან ბუნება ქედს იხრის ჩვენს წინაშე,
  ჩვენ ავაშენებთ ჩვენს სამოთხეს!
  გოგოებმა, რა თქმა უნდა, ძალიან კარგად მღეროდნენ და აჩვენეს თავიანთი ძალიან გრძელი და ლამაზი ენები.
  და შიშველი თითები ისვრის ძალიან ბასრ და სასიკვდილო ნემსებს. Მაგარია.
  და ისინი პირდაპირ ორკების ყელში და პირში ვარდებიან. მკვლელი ეფექტის წარმოქმნა.
  ჟოლოსფერი თმიანი ელფი აიღო და დაარტყა პუტინის დათვებს და დაარტყა ისინი მარწყვის მკერდის ძუძუს გამოყენებით. და აღმოჩნდა ძალიან მაგარი.
  ეს გოგონები და მათი შიშველი ქუსლები უბრალოდ სასწაულებს ახდენენ. და ჯანდაბა მათ აქვთ მკვლელი ეფექტი.
  ასე ეშლებათ ისინი და მოდით, ელვის ჭანჭიკები დავამყაროთ და ვაჩვენოთ სიკვდილისა და განადგურების მათი გამორჩეული მონაკვეთები ალისფერი ძუძუსთაგან.
  და ისევ, ლალის ბუჩქებიდან, უკიდურესად საბრძოლო და უნიკალური ეფექტი და პუტინის დათვების დაკრძალვა კუბოში.
  შემდეგ კი გოგოებმა ისევ დაიწყეს სიმღერა;
  მე დავპირდი დიდ სამშობლოს,
  ემსახურეთ სამყაროს, მოაქვთ მარადიული შუქი!
  დაე, სირთულეები და ტანჯვა თავიდანვე,
  ტირილი გინდა - თითქოს ბავშვი იყო!
  
  ოჰ, რამდენი მწუხარებაა ღმერთი სამყაროში -
  თითქოს ეს შემოქმედი სამყაროს ეშმაკია!
  შენობა დაინგრევა საშინელი დარტყმით,
  აფეთქებული ახალგაზრდა მის საფლავზე წავა!
  
  არა, ნუ ეძებ სხვის აღიარებას,
  ჩვენი წმინდა სამშობლოს სადიდებლად!
  და მე მჭირდება არამიწიერი გამბედაობა,
  რათა საწყალი მონა არ დარჩეს!
  
  ყოველივე ამის შემდეგ, სივრცე არ არის წრეში ფორმის,
  ის უსასრულოა - როგორც ადამიანის აზროვნება!
  და ადამიანი ეძებს მეგობარს სივრცეებში,
  თუმცა ჩვენი ბედი ბრძოლა და ბრძოლაა!
  
  ჩვენ არ დაბადებულები ვართ იმისთვის, რომ უსაქმურად ვიხალისოთ,
  ბევრი უხეშია, მაგრამ სხვა გზა არ არის!
  ბოლოს და ბოლოს, რუსებმა ყოველთვის იცოდნენ როგორ იბრძოლონ,
  მეც მეომარი ვარ, მიუხედავად იმისა, რომ ახალგაზრდა ვარ!
  
  არ ვიტყუები, ღვთიური მატყუარა,
  მე მიყვარდა ომი, არ დავმალე ჩემი გრძნობები!
  მაგრამ გამიჭირდა ამის გაგება,
  სამშობლო კვნესის, ჩემო ძვირფასო!
  
  ახლა კი ისევ არჩევანი მაქვს,
  იბრძოლე პატივით ან მოკვდი!
  ასე დაეცა ბედის ბარათებზე გასწორება,
  ბოლოში მხოლოდ უფსკრული და საყრდენი ბოძია!
  
  მაგრამ მე ახლა შევკრიბე ჩემი ნება მუჭად,
  ლოცვა წავიკითხე და კუნთები დავიძაბე!
  გადააგდე მტერი კვარცხლბეკიდან,
  ზარის სიმები უკრავს გულში!
  
  ახლა ვიცი, რომ შესაძლებელია მოგება
  და შეიძლება ელფია საუკუნეების განმავლობაში იმეფოს!
  ჩვენ ყველაზე შორს ვიქნებით პლანეტებზე,
  განვადიდოთ ელფი ლექსებში და ლექსებში!
  
  წმინდა ელფიას ქვეყნის გასაძლიერებლად,
  მცოდნე სული უნდა გვქონდეს!
  მათ ლოცვით სთხოვეს ყოვლისშემძლეს:
  რათა ცოდნის სამყაროს შუქი სამუდამოდ არ ჩაქრეს!
  ბოლოს და ბოლოს, აქ გოგოები უბრალოდ გლამურული ელფები არიან. ისინი ისეთი ლამაზი და საოცარია. არა, მათ ვერ გადალახავ.
  თქვენ შეგიძლიათ დარჩეთ ასეთი გოგოების აღტაცებაში დიდი ხნის განმავლობაში.
  და თუ ისიც წაიღებენ და ჭიპებიდან ელვისებურები დაგიტყდებიან.
  და პუტინის დათვები ბევრს დაწვავენ.
  ეს არის საოცარი გოგოები - ყველაზე გამორჩეული ხარისხი. და ისინი აჩვენებენ თავიანთ გასაოცარ პასაჟებს.
  ერთ-ერთმა მათგანმა, ორკმა, აღნიშნა:
  - ალექსანდრე მაკედონელი ისვენებს!
  მეორე დათანხმდა:
  - მოსვენებული და ეჭვიანი!
  და შიშველი თითებით მან მკვლელი ძალით ესროლა განადგურების საჩუქარი.
  ეს ისეთი საოცარი გოგოები იყო აქ. უბრალოდ უზარმაზარი ენერგია და ძალა.
  და ასე აიღეს მეომრებმა ისევ და მღეროდნენ;
  ბებიასთან ცხოვრობდა
  ორი მხიარული ბატი...
  გამოჩნდნენ ორკები
  ბატებმა დაძვრეს!
  რასაკვირველია, ეს ჭურჭლები აქ ყველაზე ცქრიალა და სასიამოვნოა, დიდი გრძნობით.
  და ახალგაზრდა ელფებიც იბრძვიან. ისინი ფართომასშტაბიანი პიროვნებები არიან, რომლებიც კოლოსალური შემართებით მოქმედებენ.
  და ახალგაზრდები ასევე აჩვენებენ წარმატებებს. და ელფის ბიჭები, რომლებიც ჯერ კიდევ ბავშვები არიან და განადგურების საჩუქრებს შიშველი თითებით აგდებენ. და ისინიც მღერიან;
  პიონერულ კამპანიაში ნუ იქნები სუსტი,
  მიუხედავად იმისა, რომ ომი რთულია გზა!
  სამშობლოს - წმიდა ძალის სადიდებლად,
  ბოლოს და ბოლოს, რწმენამ და ბიჭებმა იციან, რომ ეს მნიშვნელოვანია!
  
  ცოტა ხნის წინ ცა მშვიდი იყო,
  ყლორტები ოქროვით აყვავდნენ მინდორში!
  მაგრამ პუტინმა ღორის ნესტო ჩაგვიკრა სახეში,
  ღმერთმა ქნას, რომ საფლავამდე მიაღწიოს!
  
  ბაგლის ქვეშ მივდივართ ბანაკში,
  მაგრამ ჩვენ გვაქვს ბილიკი ორკმაჰტთან უკანა მხარეს.
  სამშობლოს ხალხი ამაყობს,
  ჩვენ ერთად ვართ გაბრაზებულ ენთუზიაზმში!
  
  აქ მოდის შემოდგომა, მკვეთრი ქარი,
  მაგრამ ჯერ არ ჩაიცვი ფეხსაცმელი!
  უთხრა მეგობარს: გაიქეცი მალე გნახავ,
  იცის როგორ ებრძოლოს ჯარის პიონერებს!
  
  ჩვენ ვარღვევთ ეშელონებს,
  და ჩასაფრებიდან ჩვენ ვეჯახებით სვეტებს!
  ბავშვები ფეხშიშველი დარბოდნენ თოვლში,
  და მწყემსები უკნიდან ღრიალებენ!
  
  სიცივეში ერთი ცეცხლი გვფარავს,
  სიცივისგან კანკალი ცოტათი მაინც რომ შევამციროთ!
  განდევნე სიბნელე, რომელიც ელფმა დაფარა ბოროტებით,
  აღადგინე გატეხილი ძაფი!
  
  იესო, წმინდა მიწის უფალო,
  შენ მადლი დაჰპირდი ერებს!
  ახლა სიტყვა წყალობა რატომღაც ველურია,
  ცივ მეტალში ირგვლივ მხოლოდ ქვაა!
  
  ბოლოს და ბოლოს, ვარდებიც კი ცივდებიან სიცივეში,
  მაგრამ გული თუ ღმერთი წმინდად ცხოვრობს!
  შემდეგ მრავალსაუკუნოვანი ყინულის ნაკადები დნება,
  და ყველაზე ტკბილი თაფლი ჩაედინება მდინარეებში!
  
  მოვიშოროთ ტირანიის ჯაჭვები სამშობლოდან,
  ამაყი კაცი მხრებს გაისწორებს!
  თავისუფლებაში, რა თქმა უნდა, ყველაზე ბედნიერები ვართ,
  დაამატე სიჩქარე შორეულ გაშვებულ ვარსკვლავებს!
  ეს პიონერები - ფეხშიშველი და გარუჯული ბიჭები შორტებში - უბრალოდ მშვენიერია.
  და მათი ბავშვური ფეხები ისვრის სიკვდილის პატარა, მაგრამ დამანგრეველ ბარდას.
  და ელფის გოგოები იბრძვიან.
  და გოგონები მომხიბვლელი ხალხიდან, როგორც ამას იღებენ, სცემეს მტერს მკერდის ლალისფერი ძუძუს ღილების დაჭერით. და ყველაფერი ძალიან მშვენიერი და მომაკვდინებელი გამოდის.
  მეომრების ფეხები, რა თქმა უნდა, ფეხსაცმლის გარეშეა. ისინი ფეხშიშველები და საოცარი.
  და შეუძლია შექმნას ნამდვილი სხეული.
  ან იქნებ საქმეა?
  და გოგონას სხეული კუნთოვანია და მისი კუნთები ფილებს ჰგავს. და ასეთ გოგოებზე ლამაზს ვერავინ იპოვით. ისინი გააკეთებენ იმას, რაც სხვებს არ შეუძლიათ.
  და თუ გოგოები უკვე უსტვენენ, მაშინ ყვავები პუტინის დათვებს თავზე დაეცემიან და თავის ქალას დაუმსხვრევენ.
  ეს მართლაც ძალიან და სუპერ იქნება.
  . თავი No23.
  მარია კოლესნიკოვა იყო აქ პირველი და ძალიან მაგარი გოგო. და რას არ აკეთებს? და მისი გუნდი ასევე დიდ სიმაღლეზეა - უბრალოდ ჰიპერ .
  მერე კი გოგოები აიღებენ და იმღერებენ;
  ელფების მეომარი მამაცი -
  როგორც ჩანს, თქვენ არ იცით შიში დაბადებიდან!
  მაგრამ სინამდვილეში ის სულელია
  თქვენ არასოდეს მიიღებთ ხსნას!
  
  ეს არის სიბრაზის ელვისებური მაგია;
  უსაზღვროდ დიდი სულების ძალა!
  გააფანტეთ ძვლები ფერფლად,
  თქვენ იპოვით სიკვდილს ველური ბუნების კლანჭებში!
  
  შენი ძვლები ქვასავით გამაგრდება
  იქიდან გამომდინარე, რომ ჯადოქარი აქ წაიკითხავს შელოცვას!
  ჩვენ ლამაზ პატარა ნაღმს ჩავყრით შენს ქვეშ,
  რა წავიდა სხვების აღზრდაში!
  
  შენ გეგონა რომ შეძლებდი
  დაგვამარცხეთ ძლიერი პროგრესით!
  მაგრამ როგორც დემონები საშვილოსნოში,
  თქვენ ხართ გააფთრებული ზეწოლის ქვეშ!
  
  დაწყევლილთა შანსი არაა
  დაამარცხე ჩვენი მტაცებელი თესლი!
  დავასრულოთ საქმე უხამსობით,
  ცარიელი ლაპარაკის გარეშე - სისულელე!
  
  ყვავი აქედან -
  ჩემი გირფალკონები ველურად გაიზარდნენ!
  იუდა ჩავყაროთ ჯოჯოხეთში;
  გააფთრებული მრისხანებით დაამსხვრიე ცისკარი!
  
  და მაშინ ჩვენი მაგია ქარიშხალია,
  ბარიერი არასოდეს იქნება!
  მუსიკა იქნება ზღაპრული მშვენიერი,
  ადიდებული ჩანჩქერის ღრიალივით!
  
  კისერამდე იქნები,
  ლავა, რომელიც ქვებსაც კი დნება!
  ფტალინიც არ უშველის ,
  და ვინც მართავს იმპერიას!
  ეს მართლაც შესანიშნავი აღმოჩნდა. გოგონები მღერიან და შიშველ მკერდს ალისფერი ძუძუებით აჩვენებენ.
  ძალიან ლამაზები არიან. და მათ აქვთ იგივე ტანსაცმელი - თხელი ტრუსი. მაგრამ ტრუსი სხვადასხვა ფერის და ფერისაა და ნახატებით.
  ეს მართლაც სუპერ მეომრები არიან. და მათ შეუძლიათ ყველაფერი კიდევ უფრო მაგარი გახადონ და აჩვენონ ძალა.
  ასე რომ, გოგონამ მწვანე წერტილოვანი თმით შიშველი თითებით ცხვირზე აიტაცა ორკის გენერალი. და როგორ დააჭერს.
  აი გოგოები ყვირიან:
  - Ერთი ორი სამი,
  გაანადგურე ორკი ნაწილებად!
  და მეორემ იდაყვით დაარტყა სხვა ორკს ტაძარში. და მკვდარი დაეცა.
  აი, როგორები არიან ეს გოგონები - უბრალოდ უნდა ითქვას, რომ სუპერ და ჰიპერ დონის მეომრები არიან .
  სცადეთ მათთან მიახლოება. და ალისფერი ძუძუებიდან მკერდი ისეა გაჭედილი, რომ რიყის ქვაც კი საკმარისი არ ჩანს.
  მაგრამ ამავე დროს გოგონებიც მღერიან;
  ვეფხვის კლანჭები - ფოლადის ძალა,
  ამოფრქვევა!
  ჰორიზონტი ქრება,
  ორქისხანის ლაშქარი ღრიალებს !
  
  მაგრამ ჩვენი ელფის მეომარი ძლიერია -
  ქვეწარმავლების ზეწოლა არ გატყდეს!
  თუნდაც ახალგაზრდა ბიჭი
  ის გაჩვენებთ როგორ დაარტყამ!
  
  ბოლოს და ბოლოს, ელფიაში ხმალი ფლეიტას ჰგავს,
  იცოდე ბრძოლის ხელოვნებაც!
  მაღლა ასწიე დროშები,
  ღმერთის სახით - იესო!
  
  ეს არის გამარჯვების ამოცანა,
  არა სუსტებისთვის - სულით და სხეულით!
  ცხელ ზაფხულში შემოიჭრა ოკრმახტი ,
  ასე რომ, გაანადგურე იგი ოსტატურად!
  
  ჩვენი ჯარი ყველასთვის საოცრებაა -
  მას აქვს ძალა საზღვრებს მიღმა!
  ზღვა სასტიკად ადიდებს,
  ნაცრისფერი ტალღა იფრქვევა!
  
  ჩვენ ურდოს ხმლით დავჭრით,
  პუტინსაც სცემენ!
  მეომარი ზომავს მილებს,
  კლავს საზიზღარ პარაზიტებს!
  
  ფიურერს ეგონა, რომ ყველას დაიპყრობდა,
  მაგრამ საპასუხოდ, დარტყმა ხმლებით!
  და ჩვენმა კაცმა თქვა, საკმარისია,
  სააღდგომო ნამცხვრებით არ გილოცავენ!
  
  ვეფხვებიც კი ვერ გიშველიან
  ჩვენ გვაქვს კონტროლი მათზე!
  და მაისში იასამნისფერი ფერის ქვეშ,
  ჩვენ ჯიუტად მივდივართ წინ!
  
  ასე რომ, გახსოვდეს, ახალგაზრდა რაინდი,
  თითქოს სამშობლო ყველასთვის წმინდაა!
  და ხატებიდან წმინდა სახეები -
  ამბობენ: რა წმინდა იქნება!
  ასე მღეროდნენ გოგონები და ძალიან აგრესიულად გამოხატავდნენ სიტყვებს და აჩვენებდნენ კომუნისტურ ინტენსივობას. და თუ წაიღებენ, იმღერებენ და მარგალიტის კბილებს გამოაჩენენ.
  და ისინი დააჭერენ მკერდის ალისფერი ძუძუს. და აღმოჩნდა ძალიან მაგარი, დამრტყმელი ძალით.
  გოგოებმა მღეროდნენ:
  ფიურერი მელოტია,
  ძალიან საზიზღარი...
  მიეცი მას,
  ჩვენ არ დავიჯერებთ ცრემლებს!
  ისევ გოგონები წარმოუდგენელი გაბრაზებით ებრძოდნენ ორკებს. და მათ მოკლეს პუტინის დათვები, აღმართეს გვამების ბორცვები.
  ელფები ძალიან ენერგიულად მოქმედებდნენ. და დაჭრიდნენ ორკებს, თითქოს ხმლებით ჭრიდნენ თავებს. და ისინი ჰაერიდან აჭრელდნენ თავდასხმის თვითმფრინავების დახმარებით. ეს გარკვეულწილად მეორე მსოფლიო ომს მოგაგონებდათ.
  მხოლოდ ერთ მხარეს არიან გოგოები, მეორე მხარეს კი საზიზღარი პუტინის დათვები. და ეს ყველაფერი ძალიან მაგარი ჩანდა.
  და იმდენი სისხლი დაიღვარა - ეს უბრალოდ წარმოუდგენელი იყო. და მთელი ჩანჩქერი მოედინებოდა.
  არის თავდასხმა მგლებზე,
  ქარბუქების ქვეშ ფოლადის ყმუილი!
  სულელებს ფერფლად გავანადგურებთ,
  ასე მაგრად შუბლზე - სევდაში არ ვართ!
  
  და ის ითამაშებს ძვლებს შორის,
  სასტიკი მაგარი სიკვდილის გიტარა,
  და დაელოდება მხიარულ სტუმრებს
  და მოუტანს დიდ ამბებს,
  და საბედნიეროდ გეი გაქრება!
  მხიარული ქარი! მხიარული ქარი!
  
  ბოლოს და ბოლოს, თქვენ ვერ იპოვით უფრო მაგარ არმიას,
  ვისაც გაუჭირდა, იცის, რომ ეს ტყუილია!
  და არ არსებობს მარტივი გზა,
  დედოფლისკენ მიმავალი ლომბარდივით,
  მხოლოდ ჭკვიანი აყენებს მატას დროის წნეხს!
  
  და ჩვენ გამოვაცხადებთ საშინელ ჩეკს,
  დაე, ელფების ნაბიჯები იყოს სწრაფი!
  წინ ელფი, შეტევა მჭიდრო ფორმირებით!
  შემდეგ დამარცხებული შაჰი გარბის,
  დაე, იგრძნოს ვირი
  და ელფის ბიჭი სამუდამოდ მფრინავი გმირი იქნება!
  
  
  ღვეზელები გამოვაცხოთ გამარჯვებით,
  ხუმრობით დავაგროვებთ ვალებს...
  და შეიძლება წარმატებები იყოს ჩვენთან სამუდამოდ!
  დაეხმარეთ მათ, ვინც სუსტია
  და ნუ შეგეშინდებათ, თუ თქვენი მტრები ჯიუტები არიან,
  მაღლა ავწიოთ სამშობლოს დროშა!
  ასე მღერიან ბრწყინვალე და გამორჩეული გოგონები - უმაღლესი კლასისა და დონის.
  თუ გოგოები იღებენ და ყვირიან? და ის გამოიყურება ძალიან მშვენიერი და უნიკალური.
  გოგოები, რომლებსაც თვალის დახამხამებაში შეუძლიათ ყველაფრის შექმნა. ან, პირიქით, აიღეთ პუტინის დათვები და გახეხეთ ფხვნილად.
  პარალელურად ელფ ახალგაზრდებიც იბრძოდნენ. რომლებიც გმირებივით იბრძოდნენ.
  და ამავე დროს ძალიან ლამაზი ბიჭები მღეროდნენ;
  შენ ხარ წმინდა და ნათელი სიყვარულის ქალღმერთი,
  სინათლის გაუთავებელი გამოსხივების განსახიერება!
  შენს გარეშე გულში მხოლოდ ნულები გაიყინება,
  და შენი მზერა კომეტასავით დაბრმავებულია!
  
  შუქებს შორის გაუთავებელ ვარსკვლავურ ოკეანეში;
  მე და შენ არწივებივით ავფრინდით ცაში,
  და შენი ტუჩები ლალით ანათებს,
  ისინი ვნებიანად მელაპარაკებოდნენ სიყვარულზე!
  
  ვოცნებობ არასოდეს დავივიწყო ეს სიტყვები,
  ისინი შეიცავს თაფლს და ქარვას მარგალიტის დედასთან ერთად!
  მიუხედავად იმისა, რომ ბედი ზოგჯერ სასტიკია მათთვის , ვინც მას ხვდება ,
  მზე მოგვესალმება, დილით გვეფერება!
  
  ვნება უფრო მაღალია ვიდრე ცა და უფრო ფართო ვიდრე სტეპები,
  ჰორმონები მას ჩლიქებით ურტყამს!
  და ზოგჯერ მე ვლოცულობ იესოს, რომ გადამარჩინოს,
  ოჰ, ნუ იქნები მკაცრი საყვარლების მიმართ!
  
  ჩვენი გრძნობების სილამაზის გაგება შეუძლებელია,
  ვინც სიყვარულის გარეშე დაიბადა!
  სამყარო მკაცრია, ბატონებო, ეს თქვენთვის ფილმი არ არის,
  გემი კი ღიმილით ელოდება, იცოდე რიფი!
  
  მაგრამ სიყვარული არის გრძნობა - არ არსებობს მისი მმართველი,
  ემოციების ზომას ვერ გაზომავ!
  მაშინაც კი, თუ საკმარისად დიდი არ ხარ
  მხოლოდ გულუბრყვილობა, გამოთვლას წლები დასჭირდა!
  
  სამოთხე იქნება მსოფლიოში, აქ დიდი რწმენაა,
  ბოლოს და ბოლოს, სხვაგვარად ბრძოლას აზრი არ აქვს!
  შემდეგ კი მდინარე ჩანჩქერივით ამოიფრქვევა,
  ბოლოს და ბოლოს, ელფინიზმის ეპოქა მოდის!
  ასე იმღერეს ბიჭებმა და მშვენივრად გამოვიდა. შესანიშნავი და მშვენიერი გოგოები არიან. მათ თანდათან უვითარდებათ ნგრევის ენერგია და ველური, გამაოგნებელი ვნება.
  ბიჭებს უყვართ გოგოები და მღერიან:
  -შენი ხმა საერთოდ არ ჰგავს დედის ხმას.
  თქვენ მღერით ორკის ხმით!
  და ეს ძალიან სასაცილოდ გამოიყურება. მაგრამ ბიჭები თავდაჯერებულად იბრძვიან.
  და ისინი აჩვენებენ თავიანთ უდიდეს მოძრაობებს და ხუმრობებს.
  და როგორ იბრძვიან ლალისფერი ძუძუს გოგონები და რას აკეთებენ. მეტიც, მეომარი ქალები ერთდროულად მღერიან;
  შელოცვებისგან ცაც კი ეკლიანია,
  მორცხვი მთვარე შიშისგან კანკალებს...
  მე არ ვარ სატანის ძაღლი გარეუბანში,
  და ბოროტი ჯადოქარი საშინელი ჭირია!
  
  ჯოჯოხეთში არის ადგილი ჩემთვის დაცული,
  ნელა დავდივარ ქვესკნელში!
  იქაც, ისევე როგორც მსოფლიოში, ბევრი ახალი რამ არის,
  კიდევ ერთი სული დაინგრა!
  
  ჯადოქარისთვის ტარტარუსი მაგარი ადგილია,
  არის მაგიდები, საჭმელები, კაზინო!
  ჯოჯოხეთშიც არის სხვადასხვა სიამოვნება,
  და კიდევ უფრო მაგარი ვიდრე ნებისმიერ ფილმში!
  
  თქვენ თვითონაც არ იცნობთ რაინდებს
  როგორ სასტიკად დაგსაჯა!
  თქვენ სულელი ჩიტები ოცნებობთ სამოთხეზე,
  ჰადესში ყოფნა ჯობია, იქ ბოროტი ჯარია!
  
  მე მოგცემ ძალას, თუ ქედს იხრი ჩემს წინაშე,
  და შენს მუხლებზე ეს ღვთის წინაშე პლოპს ჰგავს!
  შემდეგ გახდი ჯოჯოხეთური კავალერიის მეთაური,
  რა მაგარი მარცვალია, ხომ იცი!
  
  ყოველივე ამის შემდეგ, ბოროტების კეთება კარგი საქმეა, ძმებო,
  მასში ბევრი სიტკბოა, ვერ გაიგებთ!
  და ვერ გაიგებ სად არის მარცხნივ და სად არის მარჯვნივ,
  რისთვისაც შეგიძლია მომეცი ხუთი!
  
  მე შემიძლია ყველაფერი გავაკეთო, განადგურების ელემენტებში,
  მე არ მყავს ამქვეყნად ტოლი...
  ჩემი მიღწევების მიწა შეივსება,
  უთვალავი უბედურება დემონის ბოროტებაში!
  
  მაგრამ მე არ მოგცემ და არ გაგიზიარებ,
  კიდევ უკეთესია, მე მას თოვლის მტვერში გადავასხამ...
  დაიმახსოვრე მწუხარების წინაშე მდგარი ხატებიდან,
  ბოლოს და ბოლოს, სამოთხეში ძაღლი არასოდეს იქნები!
  ეს მართლაც ძალიან მაგარი და დამღუპველია. მაგრამ გოგოები დაიშლებიან. და ბურთებივით ვიბრუნოთ. და მათი ძუძუსები ისეთი ლალისფერი და გასაოცარია.
  და თავად მეომრები აჩვენებენ უმაღლეს აერობატიკას და გავლას. და ეს უკიდურესად საოცარია.
  კიდევ რა შეუძლიათ გოგოებს? ასე რომ, ის იყენებს ალისფერი ძუძუს წვერებს ჯოისტიკის ღილაკებზე დასაჭერად და განადგურების მკვლელობის საჩუქრების გასათავისუფლებლად. და გაანადგურე მოწინააღმდეგეები ყოველგვარი სინანულისა და ეჭვის გარეშე.
  უფრო მეტიც, ორკები გოგონებსაც აწამებენ. და კერძოდ, მათ ძალიან მოსწონთ ელექტროდების ჩასმა ვენერას საშვილოსნოში და დენის გადაცემა.
  და ამავდროულად ასევე ფეხშიშველი, მრგვალი ქუსლები გოგონების შესაწვავად. რაც ძალიან ეფექტური და მტკივნეულია.
  ზოგჯერ ორკები იყენებენ წითელ მაშებს გოგონების მოხდენილი ფეხების თითების დასამტვრევად. რაც, მართალია, ლეტალურ ეფექტსაც იძლევა.
  და გოგოები ღრიალებენ და იღიმებიან ამაზე.
  ელფები არწივები-რაინდები ბავშვებივით არიან,
  ქვეყნის მარადიული ახალგაზრდობის მხარდაჭერა!
  მიუხედავად იმისა, რომ სიკვდილს უნდა ჩვენი ჯაჭვებით შემოხვევა,
  მაგრამ ჩვენ სამშობლოს უკვდავი შვილები ვართ!
  
  ნებისმიერი ბიზნესი ოსტატურად არის კამათი,
  თუ ელფის ხალხი მას თავზე აიღებს!
  ჩვენ არ გაგვატეხავს ლუციფერის მაქინაციებს,
  დაიჯერეთ ურდოს ზეწოლა, ისინი დაამარცხებენ ჯარს!
  
  როგორც უფსკრული არ აგდებს ძალას ბრძოლაში,
  ჩვენ შეგვიძლია, გჯეროდეთ, წინააღმდეგობას გავუწევთ!
  და დაღუპული ჯარისკაცები აღდგებიან -
  იმიტომ რომ ლადე დაცემული რაინდის სიძეა!
  
  შენ ხარ ამაყი და დიდებული,
  მაგრამ ამავე დროს ტირიფის ბუჩქნარივით მოკრძალებულია...
  ძლევამოსილი ელფების ძალა -
  წმიდაო, ნათელ ქვეყანავ!
  
  მსოფლიოს გზებზე ბევრი ბანდიტია,
  ხანჯლებს და ცულებს აჭრიან!
  ზოგს ხომ ქრისტე კერპი ჰყავდა,
  სხვებისთვის მთელი მათი საუბარი უწმინდურია!
  
  ხალხმა დაივიწყა ღვთის ნიშნები,
  მათ უბრალოდ უნდათ კაუჭის კბენა...
  და ის, რომ ღმერთს არ სწყუროდა სიკვდილის შურისძიება,
  ცოდვილს, სულელს, არ სჯერა!
  
  და ჩვენ ვართ ომში ქრისტიანობის რელიქვიებისთვის,
  კონსტანტინოპოლამდე მივედით - ბრძოლა.
  და ხანატი გახდა თავმდაბალი და დაემორჩილა,
  კონტინენტები ხარობენ - ხუთამდე!
  
  ახლა ელფიას გზა არის სამყაროს შუქი -
  იყავი მისი ერთგული, როგორც უფალმა ბრძანა!
  გამარჯვება მთავარი მწვერვალია,
  იღბლიანი ცვლილების ნიშანი მოდის!
  ასე მღეროდნენ ლამაზები და ლაღი გოგოები. მათი ხმები ტკბილ თაფლს ჰგავს. და ისინი მიედინება ჰაერში.
  და შიშველი თითები სიკვდილის ბარდას ესვრის მტერს, სიტყვასიტყვით ანადგურებს მას. და ეს ყველაფერი გამოიყურება უკიდურესად დამანგრეველი.
  შემდეგ კი ერთ-ერთმა ელფმა შიშველი, მოხდენილი ფეხით ესროლა სიკვდილის მძიმე ყუმბარა. მან გაფრინდა და დაარღვია პუტინის დათვების მასა.
  გოგონამ აიღო და იმღერა:
  - კაკაო, კაკაო,
  მაშინვე ნაკლები ორკებია!
  სხვა მეომრებს კი ელვა დაარტყამს მათი მკერდის ალისფერი ძუძუს. მრავალრიცხოვანმა ყვავებს ეს ყველაფერი ერთდროულად წაართვეს და დაეცა. მათ სერიოზული გულის შეტევა გადაიტანეს და კომაში მოხვდნენ. ჩამოვარდნილი წვერები პუტინის დათვების თავის ქალებს დაეჯახა.
  ასე აიღეს მეომრებმა და დაიძრნენ. და ძლიერად დაარტყეს.
  რის შემდეგაც კვლავ დაიწყეს სიმღერა;
  უდაბნოები ცხელია, თოვლი ცივი,
  ჩვენ ვართ ელფის მეომრები, რომლებიც იცავენ ჩვენს ღირსებას!
  ომი ბინძური საქმეა და არა უწყვეტი აღლუმი,
  ბრძოლის წინ დროა წაიკითხოთ ფსალმუნი!
  
  ჩვენ ადამიანებს გვიყვარს სიმართლე და უფლის მსახურება,
  ყოველივე ამის შემდეგ, ეს მთავრდება რუსულად, სუფთა სულით!
  ქალწული, რომელსაც აქვს ძლიერი მბრუნავი ბორბალი, სახეზე აბრეშუმებს აცლის,
  ქარმა ააფეთქა, მაგრამ ჩირაღდანი არ ჩაქრა!
  
  როდმა მოგვცა ბრძანება - დაიცავით ელფი მახვილით,
  უწმინდესობისა და სამშობლოსთვის - ჯარისკაცები ემსახურებიან ქრისტეს!
  ჩვენ გვჭირდება ბასრი შუბები და ძლიერი ხმლები,
  სლავური და კარგი ოცნების დასაცავად!
  
  სოლნცლავიის ხატები შეიცავს ყველა დროის სიბრძნეს,
  ხოლო ლადა და ღვთისმშობელი სინათლის ერთი დები არიან!
  ვინც ჩვენი სიძლიერის წინააღმდეგი იქნება, ის დაფასდება,
  მარადიული რუსეთი განდიდებულია მებრძოლთა გულებში!
  
  ჩვენ ზოგადად მშვიდობიანი ხალხი ვართ, მაგრამ თქვენ იცით, რომ ვამაყობთ
  ვისაც ელფის დამცირება მოუნდება, ჯოხით ურტყამს!
  მოდით ავაშენოთ გააფთრებული ტემპით - ჩვენ სამოთხე ვართ პლანეტაზე,
  ოჯახი დიდი იქნება - შვილები გვეყოლება საყვარელთან!
  
  მოდით, მთელი მსოფლიო კურორტად ვაქციოთ, ეს არის ჩვენი იმპულსი,
  ავამაღლოთ სამშობლოს დროშები თაობათა სადიდებლად!
  და ეროვნული სიმღერები, თუმცა ერთი მოტივით -
  მაგრამ კეთილშობილური მხიარულება, მტვრიანი სიზარმაცის ლორწოს გარეშე!
  
  ვისაც უყვარს მთელი სამშობლო და ერთგული მოვალეობა მეფის წინაშე,
  ელფისთვის ის ამას გააკეთებს, ბრძოლა იზრდება!
  მე გკოცნი, მწიფე გოგო,
  დაე, შენი ლოყები მაისში კვირტის ფერივით აყვავდეს!
  
  კაცობრიობა ელოდება კოსმოსს, დაფრინავს დედამიწაზე,
  ძვირფას ვარსკვლავებს გვირგვინში გადავიხდით!
  დაე, უცებ რეალობად იქცეს, რომ ოცნების ბიჭმა ის წაიღო,
  ჩვენ ვართ ბუნების შემქმნელები და არა ბრმა თუთიყუშები!
  
  ასე რომ, ჩვენ გავაკეთეთ ძრავა - ბამი, თერმოკვარკებისგან ,
  სწრაფად მოძრავი რაკეტა, რომელიც ჭრის კოსმოსის ზედაპირს!
  დაე, კლუბმა წარბში კი არა, პირდაპირ თვალში მოგკრას
  ვიმღეროთ ჰიმნი სამშობლოს ძლევამოსილი ხმით!
  
  მტერი უკვე კურდღელივით დარბის,
  და მისი გატარებით ჩვენ მივაღწევთ სწორ მიზნებს!
  ბოლოს და ბოლოს, ჩვენი ელფების არმია ძლიერი კოლექტივია,
  სოლნცლავიის დიდებისთვის - დაე, პატივი მართოს ძალაუფლებას!
  მეომრები ისე ლამაზად მღეროდნენ. და მათ ნამდვილი ელვა გამოუშვეს მკერდის ალისფერი ძუძუსთაგან. და ურტყამდნენ ყვავებს და შოკისგან დაეცემოდათ. და ყორნები სწრაფად დაეცნენ ორკების თავის ქალებს, გაბურღეს და ურტყამდნენ მათ.
  ეს ძალიან მაგარი და დამანგრეველი ჩანდა.
  გოგოებმა კი ენა ამოიღეს, იღრიალა და მღეროდნენ:
  - ჩვენ ყველაზე ძლიერები ვართ მსოფლიოში,
  ჩვენ შეგვიძლია მარტივად დავამსხვრიოთ ყველა ორკი...
  მოკალი გაბრაზებული დათვები ტუალეტში,
  ხანდახან ძნელია მათზე სინანული!
  ასე მღერიან გოგოები. ისინი ისევე ჰგვანან ლაქოვან გველებს შხამიანი ენით.
  ან შეიძლება წაგიყვანონ და დაგკბინონ, და ეს იმდენად მტკივა, რომ თითქოს არავინ ზრუნავს საკმარისად.
  ასევე მათი ალისფერი ძუძუს წვერები აჭერენ ღილაკებს და წარმოქმნიან პუტინის დათვების რიგებში განადგურების დიდ და კოლოსალურ ძალას.
  და ეს არის ძალიან აგრესიული და სასტიკი.
  გოგონებს ასევე შეუძლიათ ჭიპიდან ელვა დაარტყონ. ისინი იფანტებიან სხვადასხვა მიმართულებით და ყვავები ქსელში იბნევიან. შემდეგ კი დაბნეულები დაეცემა.
  და ისინი არღვევენ პუტინის დათვების არმიის მომდევნო თავის ქალებს.
  ამასობაში შორტებში გამოწყობილი პიონერი ბიჭები დათვებს შიშველი, ბავშვური ფეხებით ნემსებს უყრიან და მღერიან;
  ზურმუხტისფერი ტალღა იფრქვევა ზღვაზე,
  ჩვენს ზემოთ ცაში ვარსკვლავები ანათებენ.
  კორსარის სიამოვნება სურნელოვანი ღვინით,
  რა არის ხვალ - მხოლოდ უფალმა იცის!
  
  და, სამწუხაროდ, რუკებზეც შეუძლებელია ამის ცოდნა,
  რას უმზადებს ფორტუნი კორსარებს...
  იქნება ქალწული საწოლში მშობლიური სახურავის ქვეშ,
  რქებს გვიჭრის !
  
  იქნება ჩასხდომა ან სროლა,
  ბოროტ უფსკრულში ჩაგდებ თავს.
  ასეთია ფილიბუსტერ პალასის ბედი,
  გაცურეთ ზღვები საზარელ ელემენტებში!
  
  თუმცა, ცხოვრების ეს განლაგება კარგია,
  რომ არ არსებობს მოსაწყენი საოფისე რუტინა.
  ცურვის დაძაბულობისას სიტყვები არ არის რთული,
  მაგრამ მთელი ოჯახი - ჩვენ ერთი ვართ!
  
  თუ ფრეგატს შევხვდებით, სადაც ისინი მოგვყვებიან,
  მოდით ბრძოლაში ზარის სიმღერით!
  არ არსებობს სრულიად მიუწვდომელი ეჭვი,
  მეფეთა ხმა ზედმეტად ამაყი გვირგვინით!
  
  ჩვენ დავიბრუნებთ ჩვენსას და მივაღწევთ წარმატებას,
  თუ იღბალი არ წავა, მაშინ ის ლოგიკურადაა!
  იმის პერსპექტივა, რომ ისინი ყვავებს აკრავენ,
  ყველას გეტყვით ძმებო - არ მივიღებ!
  აქ ხდება ასეთი სისხლიანი ბრძოლები. და გოგონები აჩვენებენ მხოლოდ საშინელ და გასაოცარ კლასს. და მკერდის ალისფერი ძუძუს წიწვებიდან ისინი აგრძელებენ ძალიან დამანგრეველი და დამღუპველი ტალღების გამოდევნას დიდი ძალით და ენერგიით.
  და ფარავენ ყვავებს და ძირს სცემენ, გაოგნებულს და ნასვამს.
  გოგონები კი შიშველ ფეხებს აკრავენ, ორკებს შხამიან ნემსებს უყრიან და სიხარულით მღერიან;
  დაეცა, პირდაღებული, დამხობილი,
  თქვენ მოგეცათ ამის უფლება...
  აღარ იქნება ეშმაკური მელა,
  თხებს არ აინტერესებთ!
  რის შემდეგაც გოგოებმა ფეხის შიშველი თითებით ისევ დიდი ძალით აიღეს და დაუშინეს სიკვდილის საჩუქრები. გადაფრინდნენ და პუტინის ბევრი დათვი წაიღეს და დახიეს.
  სწორედ აქ გაიყო მეომრები. და დახეხეთ პუტინის დათვები პატარა ნაჭრებად.
  ასევე ჭიპიდან უსვამენ ექოსკოპიას და უამრავ ორკს ურტყამს შუქი და ტყდება ყურის ფარდები.
  ეს ის გოგოები არიან, რომლებმაც აიღეს იგი და დაარბიეს ველური და გაბრაზებული, შეუჩერებელი ძალით.
  აიღეთ ხმალი და უფრო ძლიერად გაამკაცრე დანა!
  დაე, შენი მტრები სავსე იყვნენ მოტყუებით,
  მაგრამ ის გახდება თავისუფალი, ჯოჯოხეთის ყინული დნება,
  ჩვენც გავახარებთ ამ პატარა სამყაროს!
  
  ჩვენ ვართ ელფების ჯარის ჯარისკაცები, ჩვენ პირდაპირ თვალებში ვჭრით,
  შიში უცნობია მათთვის, ვინც სამშობლოს ემსახურება!
  სარდალი ამხანაგი ფტალინი გვეძახის,
  ეს ნიშნავს, რომ მეომარი იქნება მამაცი, არ შეგეშინდეთ ბრძოლაში!
  
  კომუნიზმს ნათელი მოეფინა - ეს არ არის ოცნება,
  ის შეიცავს ხალხის სიდიადეს და საკათედრო ტაძრის გონებას!
  დაე, მან მართოს სამყარო: პატივი და სიკეთე,
  მოვიშოროთ ყველა დამპალი ნაგავი ამ რთული ცხოვრებიდან!
  
  ჩვენს სამშობლოს არ ჰყავს თანაბარი - ეს ყველამ იცის,
  იმიტომ რომ ხალხის ძალამ სიცოცხლე სამოთხესავით მისცა!
  და ამიტომ განადიდეთ სამშობლო ყველგან,
  თუ გინდა იყო ბედნიერი, მაშინ წადი, მებრძოლო!
  
  ელფინიზმში ნებისყოფა და ვარსკვლავების ფრენა,
  მწვერვალი არ არის, ხალხმა იცის, რომ მის მიღწევა შეუძლებელია!
  თავად უფალმა, ჩვენთვის ტანჯულმა, სასიხარულო ამბავი მოიტანა;
  რომ კაცობრიობის მტერი თამაშად გადაიქცა!
  
  შემდეგ კი, როგორც ვალსი, საოცარი ვარსკვლავები იცეკვებენ,
  დაე, ორღანის ჭექა-ქუხილი დაუკრას და აკორდეონი გაისმა!
  ვადიდოთ იესო ყოველ დღე და საათი,
  პრობლემის გზა, ჩვენი პრობლემები ნულამდე გადაიქცევა!
  . თავი No24.
  მარია კოლესნიკოვა მეთაურობს ჯარებს და ამავდროულად აგინებს ულვაშებიან და მელოტ ტირანს. და მას არ ავიწყდება გუგუნი;
  გოგოები ისე ლამაზად და ხალისიანად მღერიან. და მათი ხმები ისეთი ტკბილია, როგორც სირენები. და სიმღერა იღვრება ცის ბროლის თასებში.
  ეს ისეთი ლამაზი და საოცარი გოგოებია აქ. და მათი ხმები უბრალოდ წარმოუდგენელი სასწაულია.
  და როდესაც ისინი ასევე იყენებენ ალისფერი ძუძუს.
  ორკები კი დატყვევებულ გოგონებს მკერდს უჭერენ წითლად გახურებული მაშებით. და საკმაოდ ბევრი დაამტვრიე და გაანადგურე. და ეს ყველაფერი ძალიან მტკივა.
  ნარინჯისფერი თმიანი ელფი აიღო და ორკებს ბაზუკა დაარტყა, ღილაკზე დააჭირა ლალისფერი მკერდის ძუძუს. მან დაშალა რამდენიმე ათეული პუტინის დათვი და იმღერა:
  - ჩიპი, ჭიკჭიკი , ჭიკჭიკი, ჭიკჭიკი ,
  მან აიღო და ტარაკანი დაარტყა...
  ასე რომ, გიგანტი გაქრა!
  და მეომრებმა ისევ გამოუყოთ ენა.
  მეორე გოგონა კი შიშველი, მრგვალი ქუსლის დახმარებით მტერს დაემორჩილა. და საბრძოლო, დამანგრეველი ბარდა გაფრინდა. და ორკების მასა ერთბაშად განადგურდა.
  ესენი არიან აქაური გოგოები - ორკი მათ წინააღმდეგაა, ისევე როგორც ბუგერი ხარის წინააღმდეგ. და ისინი იწვევენ კოლოსალურ განადგურებას და განადგურებას.
  მაგრამ, რა თქმა უნდა, მათ გარდა, ელფ ბიჭებიც არიან. ისინი ფეხშიშველი პიონერები არიან და ძალიან ლამაზად შეუძლიათ შიშველი, ბავშვური ფეხები ორკებს ნემსებით ესროლონ და ამავდროულად იმღერონ;
  მეომრის გზა ვარდსა და ეკლს ჰგავს,
  როდესაც ბიჭი ფეხშიშველი გადის ბრძოლაში,
  მაგრამ ბავშვის ფეხების ქვეშ არის ნემსები,
  ისინი ამას მხოლოდ იმისთვის აკეთებენ, რომ ბავშვი მაგარი იყოს!
  
  ელფიაში ჯარისკაცის განათლებაა
  საფენებით დაწყება უკვე გვიანია!
  ბაღშიც კი ბროწეული გიხდება,
  შეეძლოს სამშობლოს დაცვა ბავშვობიდან!
  
  რასაც ჩვენ ვასწავლით სკოლებში, დაივიწყეთ
  ცხოვრების გაკვეთილები მათთვის არავითარი ღირებულება არ არის.
  დამიჯერე სამყაროს ბედის აღსასრულებლად,
  ჩვენ დავიბადეთ ელფის რაინდები!
  
  ჩვენ გვიყვარს, ჩვენ ვაგროვებთ ყვავილებს,
  ჩვენთვის სურათი არის მსუქანი მინდვრები.
  კვირტები მშვენივრად ყვავის მაისში,
  ივლისში თოვლთან ერთად ვერხვივითაა.
  
  ჩვენ გვიყვარს - ბულბული ფლეიტასავით მღერის,
  ტკბილი შაშვი კლავესინთან ჭიკჭიკებს.
  როცა ელფი მეგობრობს და არ გვაშორებს,
  გაერთიანებული, როგორც უფალი ქრისტე ასწავლიდა.
  
  ჩვენი ხალხი ყველგან იცავს,
  ყველგან არის ცხოვრებისადმი ძლიერი ინტერესი.
  სადაც ლომები ღრიალებენ, თუთიყუშები გულზე მღერიან,
  სიკაშკაშე უფრო კაშკაშა, ვიდრე თავად სამოთხის სარდაფი!
  
  ბევრს ავაშენებთ, არ დავუშვებთ დანგრევას,
  ჩვენ შევძლებთ დავიცვათ სამყარო!
  ისე რომ სულის სიხარული გაფრინდება,
  ასე რომ, გაუთავებელი ცხოვრება ხდება ძაფი!
  
  მაშინ სამშობლოს შეუძლია დაგვაფასოს,
  და ჩვენ მას ერთგულად და პატივით ვემსახურებით!
  დაივიწყე, რომ სიზარმაცის ასეთი მოწყენილობაა,
  რომ ჩვენი გემი რიფს არ მოხვდება!
  ასე მღერიან ელფის ბიჭები. მათ იციან, რომ მტკიცედ უნდა იბრძოლონ ორკების წინააღმდეგ ნათელი ხვალინდელი დღისთვის.
  რა მოხდება, თუ ელფის ბიჭი დაიჭირეს? შემდეგ ჯერ ორკები გააშიშვლებენ მას. მერე თაროზე დაგაკიდებენ და მათრახით დაგიკრავენ.
  შემდეგ კი, ელფის ბავშვის შიშველ, მრგვალ, ბავშვურ ქუსლს შეეხება წითლად გახურებული რკინის ნაჭერი. და რაღაც სასიამოვნო და დამწვარი სუნი ექნება. და ეს უბრალოდ შესანიშნავი იქნება.
  და მეომრები მღეროდნენ:
  ჩემი ქუსლები, შიშველი გოგონების ქუსლები,
  ჩვენ ვითამაშებთ, უბრალოდ ვითამაშებთ დამალვას!
  და ეს ყველაფერი ძალიან მშვენივრად ჟღერს. გოგონები კი კოლოსალური ენერგიით მოქმედებენ. და თუ დაიწყებენ რაიმეს გამოშვებას, ეს იქნება ძალიან დიდი ინტენსივობით.
  და ალისფერი ძუძუსთაგან გოგონები კვლავ აიღებენ და აგდებენ შოკსა და დამანგრეველ ელვას.
  და პიონერი ბიჭი ელფების ოჯახიდან მღერის;
  ამაოდ სჯერა მტერს
  როგორ მოახერხა ელფების გატეხვა!
  ჩვენ დავასრულეთ ორკმახტი მაისში,
  ის ნადირობასავით მტაცებელი მონადირე გახდა!
  
  ის, ვინც მამაცია, უტევს ბრძოლაში,
  ჩვენს მტრებს გააფთრებით დავამარცხებთ!
  ჩვენ მათ აბაზანაში ცოცხით აორთქლდებით,
  და სიცოცხლის ძაფი მარყუჟად იქცევა!
  
  სამშობლო მზესავით ლამაზია,
  ძლევამოსილი და გიგანტური ძალით!
  დაე, სიმღერა ჟღერდეს როგორც ზარის ნაკადი,
  ჩვენ მასში ვაჩვენებთ ნიჭს!
  
  არა მხოლოდ მხიარულ სიმღერაში,
  მე მიყვარს ციგურები და ციგურები!
  შეიძლება ახალი დღე იყოს მხიარული,
  ნაძვის ხე გაავრცელებს კონუსებს!
  
  და თუ ხმლის აღება გჭირდებათ,
  ეს არის ჩვენი ძალადობრივი მოწოდება!
  ბომბს ზურგჩანთაში შევინახავთ
  ითამაშეთ სამხედრო თემაზე!
  
  გამარჯვება კაპრიზულია,
  ცარიელი აზრზე არ მომივა!
  და მერწმუნეთ, ელფინიზმის მწვერვალები,
  მშიშარა მებრძოლი არ აიღებს!
  
  მხოლოდ მამაცებს აქვთ წარმატების ზღვა,
  მხოლოდ სამუშაო ეხმარება მშობიარობას!
  რომ მოხვედი მსოფლიოს ბედნიერებამდე,
  მტერმა სისხლი ვერ დაიღვარა!
  
  მაშინ ის გახდება ძალიან თავისუფალი,
  ჩვენ ახალ სიმაღლეებს მივაღწევთ!
  სიყვარულის კეთილშობილური აქტი,
  ჩვენ ვასრულებთ უფლის ნებას!
  
  რწმენისთვის, ამ იდეის შუქისთვის,
  ჩვენ გვინდა ვიყოთ თვალში სამშობლოსათვის!
  რომ დედას თმა არ გაუცრისა,
  შეიძლება ყოველი საათი იყოს ჩემთვის სიხარული!
  
  მაშინ იქნება ხალხის ნება,
  ააშენეთ პატიოსანი სამყარო დიდი ხნის წინ!
  საუკუნემდე მეასე წლამდე,
  ჩვენ უღელს არ ვიატარებთ!
  ელფების ოჯახიდან გოგონები მტერზე სროლას განაგრძობდნენ. აქ მეომრებმა განალაგეს ქარიშხლის სროლის სისტემა და მთელი ძალით ურტყამდნენ პუტინის დათვების პოზიციას. და ეს უბრალოდ გამანადგურებელი დარტყმა იყო.
  ბეწვიანი არსებების მასა ერთბაშად განადგურდა.
  გოგონებმა კი მომაკვდინებელი ძალის შიშველი თითების დახმარებით მტერს განადგურების საჩუქრები დაუშინეს.
  შემდეგ საპარსები და შხამიანი ნემსები გამოიყენეს. ეს არის სიკვდილის მასიური ცეკვა.
  იმდენი ნგრევა და სიკვდილი იყო.
  და გოგონები მღეროდნენ;
  ოკეანის ყინულის ნაკადები და ვერცხლის თოვლები,
  და ოქროსგან დამზადებული ქვიშა კარაკუმის უდაბნოსთვის !
  ეს არის მთელი ჩემი წმინდა სამშობლო,
  ნუგეში უხეში ფიქრებისგან!
  
  ჩვენ ავაშენებთ ბევრ ქალაქს ელფირში ,
  ავაშენოთ გზები და მაგისტრალები ტაიგამდე!
  პიონერებიც კი ცოტათი მაინც მოხუცები არიან,
  ისინი შეძლებენ იპოვონ თავგადასავლები და ექსპლოიტეტები!
  
  ჩვენი ხალხი დიდი და ძლიერია დედამიწაზე,
  ყველა ადამიანმა მიაღწია წარმატებას მეცნიერებაში!
  ჩვენ ვცხოვრობთ ელფინისტურად , მიგვაჩნია ეს ოჯახი,
  მრავალი დიდებული საქმე ვიმოქმედოთ სინათლის სახელით!
  
  ჩვენი ყველაზე მხურვალე სურვილია
  იბრძოლეთ ჩვენი ძვირფასი სამშობლოსთვის ბოლომდე!
  დურიმარმა და კარაბასმა არ დააყოვნონ ,
  გამარჯვებული გვირგვინის დასადებად!
  
  სამშობლო, შენ ხარ დედაჩემი, უფრო ლამაზი არ მოიძებნება,
  და შენ იყავი ასეთი შთაგონება!
  თქვენც კი მანსის ერის შორეული სოფლიდან,
  უფალმა მოწყალება მეცნიერების მეშვეობით!
  
  მაგრამ როცა ჭექა-ქუხილი იწვის, ჩვენ ომში მივდივართ,
  ეს არის ჩვენი საპატიო წერტილი!
  შემდეგ კი ძლიერი ბატალიონი შემოდის შეტევაში,
  მხოლოდ ვაჟკაცობისთვის და არა შურისძიების გულისთვის!
  
  მაშინ შეუძლებელია სამშობლოსთან ურთიერთობა,
  და მტერი სწრაფად გარბის პანიკაში!
  ბოლოს და ბოლოს, მერწმუნეთ, ომი ფილმი არ არის,
  აბა, ამას სჭირდება ინტელექტიც და გრძნობაც!
  ეს ის სიმღერებია, რომლებსაც მხიარული გოგოები დიდი ხალისით მღერიან. და ეს უბრალოდ გასაოცარია. ისინი საოცარი და ჯადოსნური არიან.
  გოგონებმა კი დიდი გაბრაზებით დაიწყეს ყვირილი და მარგალიტისფერი კბილების ცეცება.
  და ისინი აგრძელებენ დიდი, დამანგრეველი ნემსების სროლას შიშველი თითებით. და კლავენ ორკებს.
  ამავდროულად, მეომრები ასევე იყენებენ თავიანთ ალისფერ მკერდს ღილაკების დასაჭერად და განადგურების დესტრუქციული და დამანგრეველი საჩუქრების გასაგზავნად.
  და ისინი იწვევენ სრულ განადგურებას.
  აი, რა ლამაზები არიან - აგრესიულები და ეროტიკები.
  და ისინი მღერიან საკუთარ თავს:
  მელოტი ფიურერი, შენ უბრალო ჯიუტი ხარ,
  მელოტი ფიურერი სუნიანია!
  და ისინი აჩვენებენ თავიანთ ძალიან გრძელ ენებს. და ატრიალებენ მას, როგორც გველების ფარა, რომლებიც ტრიალებენ და ყველაფერი მშვენიერია.
  ხოლო ელფის ბიჭები შორტებში და შიშველ თითებში აგდებენ განადგურების მკვლელ საჩუქრებს. და ისინი ასევე იწვევენ მნიშვნელოვან განადგურებას და სიკვდილს.
  აქ მეომრები უბრალოდ ველური კლასია.
  მეომარი ბიჭები კი უფრო მაგრები არიან.
  აქ ერთმა მათგანმა, ახლად მოჭრილმა პიონერმა, დაიწყო სიმღერა;
  მე და ჩემი ძმა შევედით ახალ სამყაროში,
  ფორტუნამ სასტიკად გაიღიმა,
  ახლა ჩვენ დავიპყრობთ ზღვას.
  და ჩვენ საკუთარ თავს ტატუს გავუკეთებთ!
  
  თუნდაც ჯოჯოხეთში წავიდე,
  მაგრამ მე არ დავბრუნდები სკოლაში.
  ახლა მე ვარ სისხლიანი მეკობრე
  და მე არ მეშინია ქარიშხლების!
  
  მტერთან ბრძოლის საკითხია,
  კორსარის სამხედრო საქმიანობა,
  მადის ხორცი ღვეზელით,
  დაე მტრები მოკვდნენ!
  
  ახალგაზრდას აქვს ერთი აღიარება:
  გამბედაობა, ვაჟკაცობა, პატივი!
  მეკობრის ცხოვრება ფილმს ჰგავს -
  ეშმაკმა არ შეგჭამოს!
  
  როცა ბიჭი აქ მოვიდა,
  სადაც სისხლი ბანაობდა .
  სატანა არ დაგვარღვევს
  დაგვიჯერე, გრანდიოზული გახდები!
  
  მეკობრე თითქმის ჯარისკაცად ითვლება,
  მაგრამ ის უფრო მაგარია...
  ბოლოს და ბოლოს, ეს არ არის ცარიელი ავტომატი,
  იცოდე, რომ თავისუფლად დაიბადე!
  
  და კორსაარს ექნება პრიზი,
  კაუჭზე დაგიჭერენ...
  სინამდვილეში, ბრძოლაში თქვენ მხატვარი ხართ,
  ყდა გახდა მილი!
  
  ასეთ სიმაღლეებს მივაღწევთ
  თუ მარყუჟში არ ჩაგივარდათ!
  ბიჭი ზღვაზე არ დასველებულა,
  მეც გავუძლებ ქარიშხალს!
  
  ის, რაც წარსულში მოხდა, ჩვენს უკანაა
  ავიდეთ ახალ გზას!
  და გაიქცევიან, იცი მტრები,
  წარმატებები წინ არის!
  ასე მღერიან ელფები დიდი ავტორიტეტით და ხალისით. და მეომრები კვლავ უყრიან მტერს შიშველი თითებით, შოკში მყოფი სიკვდილის საჩუქრებს.
  და ამ ყველაფერს აქვს დესტრუქციული ეფექტი. ბრძოლა გააფთრებული ძალით ვითარდება.
  და პუტინის დათვები ჰაერიდან დავარტყით მაღალი სიმძლავრის დარტყმის რაკეტებით.
  შემდეგ კი გოგონა ალისფერი ძუძუს ღილებით აჭერს ჯოისტიკის ღილებს და იყენებს დესტრუქციულს.
  შემდეგ კი ზემოქმედება ხდება ძუძუს წვერების დახმარებით, რომლებიც ლალის ფერისაა. და ის გიჟივით დაარტყამს ორკებს.
  გოგონები კი შიშველ თითებს იყენებენ ორკების პოზიციებზე ნაპალმის ბომბების დასაყრად. ერთი ძლიერი ბომბი ჩამოვარდა და მაშინვე დაიწვა ათასი პუტინის დათვი.
  ასე ანადგურებენ გოგონები მოწინააღმდეგეებს, სირცხვილისა და სირცხვილის გარეშე.
  და მათ ასევე დაწერეს ტვიტერი:
  - შიშველი ფეხი საკმაოდ კლავს!
  და მათ შიშვლეს მარგალიტისფერი კბილები.
  და მერე იწყებენ სიმღერას;
  რა არის ნათელი ელფების მთავარი საიდუმლო,
  სადაც გლეხები თესავს მინდვრებს,
  სად არ ხარ შემთხვევითი ადამიანი,
  სადაც მოხეტიალე ვინმეს ნათესავია!
  
  წყლის გამჭვირვალე სამშობლო,
  მტრედის ფრთების საფენები...
  ო, ახალგაზრდა ქარიშხლიანი წლები,
  რა მოგცა გონებამ?
  
  მე მაკოცებს ჩემი საყვარელი ქალწული,
  მაგრამ ეს ყალბი კლდე ბოროტია,
  ასფალტზე ცურავს ცხენოსნები,
  ეშმაკმა კი კეთილი ჯოჯოხეთში ჩაათრია!
  
  ჩვენ თავიდანვე გვჯეროდა სამოთხის,
  დახაზეთ ხაზი წარმატების ქვეშ კალმით!
  ავრორამ გამოსამშვიდობებელი ზალპი გაუშვა,
  მე მჯერა ნოემბრის ნაპირის!
  
  და სამყარო კაშკაშა ვარსკვლავია,
  ღრუბლის ქვეშ ჭექა-ქუხილი მძვინვარებს,
  ვერხვები შრიალებენ, ფიჭვები კვნესიან,
  ქალწულს ცრემლი ჩამოუგორდა!
  
  მჯერა, რომ დადგება სინათლის დრო,
  და დაე, ოცნება ახდეს,
  იყოს მარადიული მზე და ზაფხული,
  მდინარე კაშკაშა მიედინება!
  
  დამიჯერე, ომი მძვინვარებს,
  კონფლიქტი დაშრება.გაზაფხული!
  და ხალხი ბედნიერი იქნება
  დედამიწის მფლობელი თავად ადამიანია!
  
  დაე, ქარხნები იყოს პროლეტარის ბოსი,
  შეიტანეთ რძალი პარლამენტში!
  ჩვენ ვიმღერებთ ათასობით არიას თავისუფლებისთვის,
  ისე, რომ პაიკები ერთბაშად მიდიან დედოფლებთან!
  
  აღარ იქნება დამცირებული
  ნებისმიერი სამუშაო წარმატებაა!
  ჩვენ ვიქნებით ჩვენი თავის მოსამართლეები,
  და ნება მიეცით ბავშვებს ხმამაღლა სიცილი!
  
  მაშინ ერთად მოვიკრიბოთ ძალა,
  ზურგი გავტეხოთ ორქიზმს.
  არწივივით ავდგეთ საფლავიდან,
  მაგრამ არ არის ბოროტება და სისასტიკე!
  ასე მღერიან გოგონები ძალიან ლამაზად და აგრესიულად. და ამავე დროს შიშვლიან კბილებს, რომლებიც მარგალიტივით ანათებენ. და მეომრები სასიკვდილო ძალის შიშველი თითებით ისვრიან სასიკვდილო ყუმბარებს.
  ეს გოგონები მართლაც გამომხატველი სილამაზე და ძალაა.
  და აიღებენ მას ალისფერი ძუძუს და გაათავისუფლებენ განადგურების საჩუქრებს დიდი, დამღუპველი ძალით. და ამდენი ორკი ერთდროულად გადაიტვირთება. უბრალოდ სრული განადგურება.
  და მეომრები ასევე მღერიან:
  - ცხვირ-პირი სწრაფად დახურე,
  ბიოტრეპი შენზე ჭკვიანია!
  და საფირონისფერი თვალებით დახუჭავენ. ან მათი თვალები კი ზურმუხტისფერია.
  და მეომრები ისეთი გლამურული და საოცრად ლამაზები არიან. და თუ ისინი უკვე იწყებენ სიმღერას, მაშინ ეს შესანიშნავია;
  ჩვენ შევიმსუბუქეთ ჩვენი ნება ბრძოლებში,
  ძმაო, ისინი იბრძოდნენ სამშობლოსთვის.
  ჩვენ ვუყურებდით - მათ ელფინიზმი მისცეს,
  ჯარისკაცი ელფი ორკლინში შევიდა!
  
  ჩვენი წინაპრები აჭედავდნენ ხმლებს,
  შემდეგ იარაღები მოქმედებდნენ...
  არყის ხეები ხსნიან ტოტებს,
  გოგოები ღვეზელებს აცხობენ!
  
  ელფი წარმატებულია ნებისმიერ ბრძოლაში,
  მან იცის როგორ მიიღოს ყველაფერი გონებით.
  ზოგჯერ წმინდა ჯოჯოხეთი იწვის.
  მაგრამ ჩვენ დავამარცხებთ მოწინააღმდეგეს!
  
  ელფი იცავს დედამიწას,
  თავშესაფარს აძლევს ფეხშიშველს და შიშველს.
  ჩვენ დავასრულეთ ბრძოლა მაისში,
  ორკმახტს გააფთრებული მარცხი ელოდა!
  
  და მშენებლობისა და თესვის შემდეგ,
  მინდვრები ყვავის და ჭვავი დაწყობილია.
  თქვენ გოგოები და ბაბუები ხართ გმირები,
  სანგრებში ყინვა და თოვლი იყო!
  
  ჩვენი მამაცი სამშობლოდან,
  მიიღეთ ღრმა მშვილდი.
  ფრიალებს ელფინიზმის ბანერები,
  და პუტინის ბანერები გაფუჭებულია!
  
  საუკუნეები გაივლის ჩვენს ქვეშ ვარსკვლავებს,
  იმპერია გალაქტიკების გროვაა.
  არასოდეს არ არის გვიან დაბადება
  და დამარხეთ მტერი სივრცეში!
  
  მაგრამ მე მჯერა, რომ გონება მშვიდი იქნება,
  და ადამიანი ყველასთვის დედასავითაა,
  აქ უძველესი ოჯახი ყვავის,
  ბრწყინვალების ბრწყინვალება - მადლი!
  გოგოები ისე შესანიშნავად მღეროდნენ - უბრალოდ ყველაზე მაღალი კლასი კოსმოსური სამყაროდან. და მათი ფეხები ისეთი შიშველი და გახეხილია, უბრალოდ წარმოუდგენლად მოქნილი და ცოცხალი.
  და ელვის ჭანჭიკები გამოფრინავს მკერდის ალისფერი ძუძუსთაგან და ურტყამს ყვავებს. და ისინი სპეციალურად ჩამოაგდებენ მათ უზარმაზარი, მომაკვდინებელი ძალით. და პუტინის ბევრი დათვი იწვის.
  და მეომრები ნამდვილად არ აძლევენ ორკებს წყალობას. აქ გამორჩეული და მაგარი გოგოები არიან. მათი დონე უბრალოდ შესანიშნავია. ახლა კი, თუ ისინიც ვენერას წიაღიდან იღებენ, როგორ გამოუგზავნიან განადგურების დამღუპველ ტალღებს, ყველას ძირს და სულს.
  ასე დაიწყო მაგოპლაზმის ცუნამის ომი. და ეს ძალიან რთული გახდა ორკებისთვის. და ალბათ მტკივა კიდეც.
  ზედიზედ ყველა გოგოს ორკები ახრჩობენ და მღერიან;
  
  ბრძოლები საბრძოლო რინგში,
  როგორც წესი, ძალამ საზღვარი არ იცის!
  აღიარე, ვთხოვ მამობას,
  მარსიდან მეომარი უნდოდა!
  
  ყველა ბრძოლას თავისი ბუნება აქვს
  რაც მამა ღმერთმა მისცა!
  და დიდება დიდ ოჯახს,
  ატარებს მამაცი თანამემამულე!
  
  ჩვენი აღიარება ხომ არის
  გაიღე შენი სიცოცხლე სამშობლოსათვის!
  და მესმის ჭექა-ქუხილი,
  იბრძოლეთ ხმლებით ბედნიერებისთვის!
  
  არის გამბედაობა, არის მეცნიერების ძალა,
  დაბადებული ადამიანის ტვინიდან!
  ყოველგვარი რუტინისა და მოწყენილობის გარეშე,
  ჩვენ ვქმნით დიდების აღმოჩენებს!
  
  ჩვენ ვართ ელფიას ახალი შვილები,
  ჩვენ გვინდა გავხადოთ რუსეთი ყველა სხვაზე მაღლა!
  სამშობლოში უფრო ლამაზი ქალები არ არიან,
  წარმატებები ლადა-ღმერთო!
  
  ღმერთებმა მოგვცეს მიზეზი - ხელები,
  თქვეს, შენ თვითონ ხარ დემიურგი!
  რაც შეგიძლია მეცნიერების ძალით,
  არ გააყალბოთ მხოლოდ ძლიერი გუთანი!
  
  სამყაროს უკიდეგანო გელოდებათ,
  მშვენიერი ცა ბრილიანტია!
  გაზაფხული, სადაც ფასდაუდებელი ბუშტები,
  სად არის უფლის თვალის შუქი!
  
  უცხო პლანეტები გახდება სახლი,
  და ვარსკვლავები დედამიწის მზეს ჰგავს!
  შენ ხარ მეზღვაური კოსმოსური რომით,
  ნუ დაემსგავსები გაფუჭებულ მინოუს!
  
  ჩვენ საკუთარ თავს ვასწავლით უკვდავებას,
  ავაშენოთ სამყარო-სამოთხე!
  რაც ახალი იქნება საუკუნე იქნება,
  ეს მოხდება, იოცნებეთ ამაზე!
  
  და იცოდე, რომ მკვდრები აღდგებიან,
  ცხედრები საფლავებიდან ამოდიან!
  შემდეგ კი მარადიულ ცხოვრებაში,
  ერთი წმინდა გუნდი!
  ამ სიმღერებს მღერიან მამაცი და ლამაზი გოგოები. და, რა თქმა უნდა, ისევ იყენებენ ელვას მკერდის ალისფერი ძუძუსთაგან და ურტყამს მათ ყვავებს.
  და გაოგნებულნი, როგორც ჭკუა ტვინში, მკვდარი ვარდებიან. და ყველაფერი კეთდება ძალიან კარგად.
  ელფის გოგონები აჩვენებენ თავიანთი აგრესიის და სიძლიერის დონეს - უბრალოდ სუპერ და ჰიპერ .
  ეს ისეთი მშვენიერი ქურდობაა. რომლებსაც შეუძლიათ აჩვენონ და მისცეს ელფინიზმი.
  ისინი ასევე აგდებენ ელვისებურ ჭანჭიკებს ალისფერი ძუძუს წვერებით, რომლებიც ანადგურებენ უამრავ ორკს.
  და ისინი მღერიან თავიანთ ფილტვებში:
  აჰ, პუტინი, შენ ხარ პუტინი, შენ ხარ პუტინის თხა,
  ელფებს ტრაკი რატომ გადაურეკე?!
  თქვენ მიიღებთ ჩვენგან კონკრეტულად პენიში,
  ძლიერ ელფურ მუშტს წააწყდებით!
  ასე მღერიან გოგონები და შიშვლებენ მარგალიტისფერ, ცქრიალა კბილებს. ეს უბრალოდ გამორჩეული ლამაზმანებია. და მოკვდეს მელოტი ფიურერი!
  . თავი 25
  მარია კოლესნიკოვა იბრძვის და მეთაურობს, როგორც ნამდვილი დედოფალი და აჩვენებს თავის უმაღლეს დონეს, ისევე როგორც მისი მებრძოლი და უნიკალური გუნდი.
  და ასე აიღეს მეომრებმა და კვლავ იმღერეს;
  არა, ფხიზლად არ ქრება,
  ფალკონის, არწივის სახე...
  ხალხის ხმა ნათელია,
  ჩურჩული გველს დაამსხვრევს!
  
  მჯერა, რომ მთელი მსოფლიო გაიღვიძებს,
  ორკშიზმს ბოლო მოეღება...
  და მზე ანათებს -
  ბილიკი, განმანათლებელი ელფინიზმი !
  ესენი არიან აქაური გოგოები - თქვენ უბრალოდ არ მიუახლოვდებით მათ მოულოდნელად.
  და თუ ისინი უკვე დაიშლებიან, მაშინ პულსრები გაფრინდებიან მკერდის ალისფერი ძუძუსთაგან. ასეთ გოგოებს ვერავინ და ვერაფერი გაუძლებს.
  და მათ შეუძლიათ შეაჩერონ მოლაშქრე ცხენი და დათვი ერთდროულად გაანადგურონ. და მტერს პუტინის დათვების ცხედრები დაასველეთ.
  გოგოები ზოგჯერ ასე მღერიან:
  დიდი ომი მძვინვარებს
  ომი გონივრული მიზეზების გარეშე...
  აი პუტინი, სატანა მოვიდა,
  და მასთან ერთად რუსის სიკვდილი!
  
  და ვინ შეაჩერებს დინებას,
  სისხლიანი განრისხებული მდინარეები...
  მტერი იწყებს მიმდინარეობას,
  და ელფი არის ადამიანი!
  და მეომრები ისევ აიღებენ და შიშველი თითებით შხამიან და დამღუპველ ნემსებს აგდებენ. და ისინი პუტინის ბევრ დათვს დაარტყავენ, დიდი გაბრაზებით.
  ახალგაზრდა ელფებიც დიდი მონდომებითა და ბრაზით იბრძვიან და თავიანთ სწრაფ და საბრძოლო აერობატიკას აჩვენებენ.
  და ბიჭებიც სასიკვდილო ნემსებს უყრიან შვილებს ფეხის შიშველი თითებით.
  ამავდროულად, ელფ ახალგაზრდებს არ ავიწყდებათ ველური მრისხანებით სიმღერა;
  მსვლელობის ბალიშის ქვეშ ჩვენ დავამარცხეთ ნაბიჯი,
  ელფებისთვის ბრძოლა სულის ზეიმია!
  და თუ მებრძოლი ხარ და არა ვირი,
  მაშინ დაამარცხე ბოროტი ორკები!
  
  ელფის ქალწულებიც მებრძოლები არიან,
  არბალეტის ჭანჭიკი ჯავშანს გაიჭრის!
  მებრძოლები ახლა ამაყობენ თავიანთი ახალგაზრდობით,
  ხომ იცი, მოწინააღმდეგეს გავძევ!
  
  ჯუჯებმა მოამზადეს ლუდი - მშვენიერი წვენი,
  ჩხუბის წინ ფინჯანი მოიტანეთ!
  ელფებმა არ იციან თავიანთი ტაძრების ნაცრისფერი თმა,
  ისინი სამუდამოდ იწვიან შიგნით!
  
  რასაც კაშკაშა ელფიც კი ვერ გაიგებს
  რა იწვევს მოხუცის ბოროტ სიკვდილს!
  გამბედაობის ტესტს ჩავაბარებთ A-ით,
  ჩვენ არ მოვითმენთ სირცხვილს, იცოდეთ!
  
  და ახალ სამყაროში ეს ასევე კარგია,
  იქ სესხი ისევ გაბრაზდება!
  დაე, ტყვიამფრქვევი ჭედურივით იკრას,
  ჯარი კი გზას სხეულებით ფარავს!
  
  გამარჯვება, მე მინდა შენი მიღება
  დატკბეთ ოქროს ტრილით!
  დიახ, ხანდახან გჭირდებათ ჯაჭვი და არა აბრეშუმის ძაფი,
  აბა, ამხანაგი მხეცივით ღრიალებს!
  
  ქალწული მოგცემთ სიყვარულს, მჯერა,
  და ეს მშვენიერია მასთან, როგორც სამოთხეში!
  დაე, დიდი ოჯახი გაიზარდოს
  გოგოებო მთელი გულით მიყვარხართ!
  ასე მღერიან ელფები მახვილგონივრული. და მათთან ყველაფერი მართლაც მაგარი და მშვენიერია. და გააფთრებული ცეცხლი მძვინვარებს. და აგრესიული ნახტომები და გადახტომები.
  გოგონების ალისფერი ძუძუს კი მკვლელი და დესტრუქციული ულტრაბგერითი აფეთქდება.
  და ისინი საფუძვლიანად წაიღებენ ყველაფერს და შეწვავენ. ეს გოგოები არიან.
  და ისევ იმღერებენ:
  - ვენერაზე ქალაქი იქნება,
  და მახინჯი ქიმერა!
  რის შემდეგაც მას თვალიდან წაართმევენ და დამღუპველი და მკვლელი ელვისებური ელვისებური ელვისებურად აანთებენ.
  შემდეგ კი ისინი აიღებენ პულსარებს და მუხტავს მათ მკერდის ლალისფერი ძუძუს. რაც მტკივნეულია.
  ეს ნამდვილად ის ქალებია, რომლებიც შენ გჭირდება.
  და მათი ლოყები კვლავ ამოიბერება. ისინი წარმოიდგენენ, რომ რაღაც ძალიან ტკბილს და მადისაღმძვრელ ენით აწებებენ და ფაქტიურად ირთვებიან.
  ეს ქალები არიან.
  და ისინი ღრიალებენ თავიანთ ფილტვებში:
  ორკს ვიპოვით ბრძოლაში, ორკს ვიპოვით ბრძოლაში,
  ჩვენ არ ვიხუმრებთ მას - ჩვენ მას ნაწილებად დავგლეჯთ!
  დაგჭრით! დაგჭრით!
  ასე მღერიან ელფის ბიჭები. გოგონები კი ფეხის შიშველი თითებით სიკვდილის დამანგრეველ საჩუქრებს აგდებენ.
  და ძალიან ჭკვიანურად მოქმედებენ.
  და სადღაც ორკები ესვრიან გოგონების შიშველ, მრგვალ ქუსლებს. და საპასუხოდ, გოგონები აჭერენ ღილებს თავიანთი ალისფერი ძუძუს წვერებით და აგდებენ ნგრევისა და სიკვდილის გამანადგურებელ ნაკადებს.
  აქ არის გოგონა ელფების ოჯახიდან, რომელიც აწარმოებდა წისქვილს ხმლებით. და მაშინვე პუტინის დათვს ხუთი თავი მოჭრეს.
  ვთქვათ, ეს არის ლამაზმანები აქ - უბრალოდ შესანიშნავი. და თუ ისინი მკერდის ალისფერი ძუძუს ააფეთქეს და ელვას დაარტყა, მაშინ ორკები ამას საკმარისად ვერ იპოვიან.
  გოგონებს ასევე უყვართ პულსირებული ნეფრიტის წნელების ლიკვიდაცია. რაღაც უნდა აღინიშნოს - მაგარია.
  სხვათა შორის, გოგოებო, ორკები რომ დაგატყვევოთ, მკერდის ალისფერი ძუძუს წვერებს აუცილებლად ცეცხლს გაუკიდებენ. ეს უკვე მათი წესია. აქ კი არ შეიძლება მისი აღება და გაცემა.
  გოგონა განიცდის ორგაზმს და ტკივილსაც.
  და ახალგაზრდა ელფებიც მღერიან და ამას ძალიან ლამაზად აკეთებენ და ტყვიამფრქვევით ესვრიან პუტინის დათვებს;
  სად ხარ ჩემო საყვარელო,
  კაშკაშა, კაშკაშა სინათლის ქალწული.
  დავიღალე საძულველი ცხოვრებით,
  ზაფხული მინდა სიცივეში!
  
  სამყაროში სიყვარული არის მთავარი,
  გვარი მოითხოვს გაგრძელებას.
  გრძნობა შენთვის კაშკაშაა,
  მოდით ვისაუბროთ სილამაზეზე!
  
  ტუჩები ცქრიალა ალისფერით,
  ცხვირი თოვლიან მთას ჰგავს,
  რაღაც პატარა მინდა შენთან,
  გადაფხეკით თოვლივით თეთრი კულულები!
  
  ატლასის ლოყები ვარდისფერია,
  შიშველი ფეხები ამსხვრევს ბალახს,
  შენთან ყოფნა ყველაზე მთავარია
  თმებს სელის დასტას ვიკრავთ!
  
  ხნავთ ჩემო ძვირფასო ძროხა,
  ლაქების კიდეები არყივით შავია...
  ჩვენ გავხდით მოწინავე კოსმოსში,
  სულ მცირე ცრემლებით ვტირით სოფელში!
  
  ისმის ხმაურიანი ოროლის ტრიალი,
  წვეთი სცემს წილადს...
  ოჰ, როგორი არიან ჩემი ბულბულები,
  მომწონს შენი სიმღერა!
  
  ჩვენი ზაფხულის ფერები ნათელია,
  შემოდგომის სამეფო ჟოლოსფერი ოქროში.
  თოვლის ბაბუა საჩუქრებით,
  სიცივეში ვერ ვინახავთ!
  
  გვეტყვის თოვლის ქალწული ?
  იქნება ლამაზი ზღაპარი;
  ქათამი მოგვცემს ოქროს,
  ბროლის ვაზა ვარდებით!
  
  ძვირფასად ვკოცნი საყვარელს
  ალუბლის მარჯნის ტუჩებზე,
  ჩვენი აზრები ძალიან სუფთაა,
  რაღაც წვნიანი და ახალი მინდა!
  პირდაპირ ვთქვათ, ეს ახალგაზრდები აქ არიან. და ისინი ძალიან ხშირად ენით იწურებენ ვენერას ტკბილ წიაღს ელფებისგან. მოდით ვთქვათ, რომ ეს შესანიშნავია.
  და აქ გოგონები უმაღლესი კლასის არიან. და თუ დაიწყებენ სიმღერას, არასოდეს დამშვიდდებიან.
  და მათი ხმები ნათელი და ხმაურიანია, როგორც ზარების ვერცხლი. და ეს უბრალოდ უმაღლესი კლასი იქნება.
  გოგონები კი ზურმუხტისფერი და საფირონის თვალებით ანათებენ. და ისინი ასხივებენ ძალიან სქელ და ცეცხლმოკიდებულ ნაპერწკლებს მკერდის ალისფერი ძუძუებიდან.
  და უამრავ ორკს წვავენ. და ისინი აჩვენებენ აგრესიულ პასაჟს.
  გოგოების შიშველი თითები კი ძალიან სასიკვდილო ყუმბარებს ისვრიან.
  და ისინი ორკებს ჭრიან პატარა ნაჭრებად.
  ამას აჩვენებენ უძლეველი ელფები. და მათი მკერდი ძალიან სავსეა და ალისფერი ძუძუს წვერებით.
  ახალგაზრდა ელფები კი ამ მკერდს დიდი ენთუზიაზმით ასველებენ. და თითქოს ჯოხზე აქვთ ნაყინი.
  მაგრამ ზოგადად, ვთქვათ, მაგარია.
  მით უმეტეს, როცა არა მარტო გოგოები მღერიან, არამედ ახალგაზრდა ელფებიც, რომლებიც, ვთქვათ, მაგარი მომღერლები არიან;
  სივრცე ფართო ხეობაა,
  სიბნელის საბანი ყოველგვარი სინათლის გარეშე...
  შავი, მელნისფერი ჭაობი,
  შენ ხარბად აწოვე გმირი!
  
  ვარსკვლავების ცარცის ქსელი,
  სიკვდილის ჩირაღდანი ცეკვავს.
  ბრძოლა მხოლოდ შუაშია,
  ჩვენ გავიმარჯვებთ, დამიჯერეთ!
  
  ელფები, ორკები, ტროლები,
  ისინი ტრიალებს მშფოთვარე გრიგალში.
  ბევრი ცრემლი და ტკივილი
  ამ ვარსკვლავურ ცირკში!
  
  ჩვენ ამ ბრძოლაში ვართ
  ფრონტზე...
  ყველას კუბოს მისალმებით,
  ბით მჯერა ღირსების საქმეა!
  
  ომის ძალა დიდია
  გაბრაზება კიდევ უფრო უარესია.
  ჩვენ თუთიყუშები არ ვართ
  და ხალხს გაუმართლა!
  
  გამარჯვებისთვის ძმებო,
  ძალიან ეცადე.
  შენ რომ მტერი ყოფილიყავი,
  თანაც კლოუნის სახით!
  
  ორკი აჩვენებს ელფს
  სად არის სამყაროს დასაწყისი?
  ტოტი არ გატეხო
  გათენებამდე!
  
  ააშენეთ ვარსკვლავური ხომალდი
  ნუ იქნები მოუხერხებელი
  ჩვენ ახლა გმირები ვართ
  და არა ბავშვები საბავშვო ბაღიდან!
  
  ასე რომ, ჩვენ დაგიხურავთ
  ჩვენ დაგიბარებთ ანგარიშს.
  შენ ღეჭავ სნოტს,
  პოეტის ლექსებს!
  ეს არის ნამდვილად სიმღერა, რომელიც ერთდროულად მაგარი და მშვენიერია. და, რა თქმა უნდა, ელფები ძალიან კარგად მღერიან.
  და მეომრები, რა თქმა უნდა, მუდმივად ანათებენ შიშველი, მრგვალი ქუსლებით.
  და ასე აიღებენ და შეაფურთხებენ მტერს. და ისინი ამას გააკეთებენ ძალიან ზუსტად და ზუსტად.
  და მაშინვე ორკების მასა დაიწვება აფურთხებისგან.
  ელფმა გოგონამ აიღო და იმღერა:
  - საგიჟეთში იწვის,
  სატანის სანატორიუმი,
  დედამიწაზე ადგილი არ არის
  ორკები უფლის ერთგულები არიან!
  ასე მღერიან აქტიურად და აგრესიულად. და ღრიალებენ.
  გოგონებსაც უყვართ ენით ძალიან კარგი საქმეების კეთება. და ეს მათ მთლიანად რთავს.
  და რა მოხდება, თუ ვენერას მუცლიდანაც გამოგცემდნენ მკვლელი დარიგებით? ოჰ, ეს ასჯერ მაგარი იქნება.
  არა, ამ გოგოებს ვერაფერი შეაჩერებს.
  ელფის ბიჭები სუსტები არიან? Რათქმაუნდა არა! ისინიც ძალიან მაგრები არიან.
  და ისინი მღერიან ისე ლაღი;
  სივრცე გაფუჭებულია და სავსეა ცეცხლით,
  სამყაროს ენერგია ზამბარასავით რქად იხვევდა.
  ბოლოს და ბოლოს, კოსმოსი ჩაქუჩით მტვრად დაამტვრიეს, მოდი დავამსხვრიოთ,
  პლანეტა ფუმფულა ქარიშხალივით დაიშალა!
  
  ჩვენ ვართ ძლიერი რაინდები, ჩვენ ვართ ელფების ლეგიონი,
  ბრძოლები ჩვენთვის, მოწოდება სამყაროში.
  დაე, ჯარი შევარდეს მილიონ ბოროტ ორკში,
  მოდით, დავამარცხოთ ისინი, ძვირფასებო, ოდნავ შეცვლით სუნთქვას!
  
  და ახალი მელოდია, მიუხედავად იმისა, რომ მელოდია მოძველებულია,
  ჟღერს, მაგრამ არ იფიქრო მშვენიერ სამშობლოზე,
  ასეთი მჭიდრო გუნდი ელფებს შორის,
  რომ თითოეული მაამებურად საუბრობს მეორეზე!
  
  რა ძალები ჩააგდეს შეტევაში, ტროლი მოდის,
  ელფების ფალანგა გაიყინა, ჩვენ შუბები ვიმტვრით.
  დაიწყო თამაში თავდასხმით, ორკებმა გახსნეს ანგარიში,
  მაგრამ საპასუხოდ მათ ქუსლიდან გლამურული გოლი გაიტანეს!
  
  არის ძლიერი ვარსკვლავური ხომალდები, იარაღი-ლულები,
  მათი ზალპებით ისინი სამყაროს დაიკავებენ.
  ბოლოს და ბოლოს, ელფები გინების ძალით, მიიჩნევენ, რომ არწივები,
  დამარხეთ დამპყრობელი, როგორც გაფრთხილება ყველასთვის!
  
  ილუზიის ცოდნის გარეშე, ჯარისკაცები აპირებენ შეტევას,
  ლადასთან რწმენით ის შეძლებს მოწინააღმდეგის დამხობას.
  შემდეგ კი წითელ ქალწულთან მარტო დავრჩებით,
  სამშობლოსთვის ახალი ჯარისკაცის მისაღებად!
  
  რა არის სიბრძნე, ჰკითხა ელფმა ჯუჯას.
  როგორ დავუმტკიცო ლამაზმანს, რომ ჩემთან ერთად ცხოვრება მშვენიერია?
  და ჭექა-ქუხილმა ეშმაკურად უპასუხა - ბოლოს და ბოლოს, შენ არ ხარ ადამიანი,
  ვაჟკაცობაზე ასე გულწრფელად და გულახდილად რომ ვილაპარაკოთ!
  
  მაგრამ კაცობრიობა ჩამორჩენილია - ვუპასუხე მას,
  სისულელე ადამიანებისთვის, მხოლოდ ერთი ინსტრუქცია.
  იარეთ პატიოსნების გზაზე, მიიღეთ უამრავი უბედურება,
  მაგრამ სიმართლით თქვენ არ შეგიძლიათ პატიება სთხოვოთ თქვენს საყვარელს!
  
  მაგრამ ჯუჯამ ღიმილით მითხრა - ბიჭი ისევ ფეხშიშველი იყო,
  თქვენ არ იცით სამყაროში, მხოლოდ პატიოსნება იმარჯვებს!
  მაგრამ ნახევრად ჭეშმარიტებასთან ერთად, სად არის ეშმაკობა სატანასთან,
  რათა ტყუილად არ მოხვდე ბოროტი ტყვიების ქვეშ!
  
  ეს მივხვდი, ბრძენო ჯუჯა, იტყუე ზომიერად და პირისპირ.
  მაშინ შეძლებთ გოგონას გულს გაუხსნათ!
  და ბროლის ცრემლი არ შეეხება ცისფერ თვალებს,
  და ჩვენი რწმენა, ბოლომდე, არის მტვერამდე დავამარცხოთ ჩვენი მტრები!
  ასე მღეროდნენ ახალგაზრდა ელფები აგრესიულად და ჰარმონიულად. და ეს ისეთი დიდი აღმოჩნდა.
  გოგოებმა კი განაგრძეს თავიანთი ძალიან მკვლელი და დამანგრეველი ცეცხლის სროლა. და დააჭირეს ჯოისტიკის ღილაკებს თავიანთი ალისფერი ძუძუს წვერებით. ლამაზმანები დიდი ენთუზიაზმით მოქმედებდნენ. მშვენიერი ქურდები არიან.
  ეს არის ის, რასაც ისინი საკმაოდ ლოგიკურად და დესტრუქციულად აკეთებენ. და მათი საბრძოლო გავლენა განუზომელია.
  და შიშველი თითებით გოგონები განადგურების ბარდას აგდებენ. და ისინი ძალიან ენერგიულები არიან.
  მათი საქმეები უბრალოდ მკვლელობაა.
  და მეომრები გამოყოფენ ულტრაბგერას მკერდის ლალისფერი ლაქებიდან. ყვავები ტალღებში იბნევიან. მკვლელი ჯოხივით ურტყამენ თავში და ფაქტიურად კარგავენ გონებას.
  და ისინი დაეცემა, პუტინის დათვების თავის ქალებს წვეტით ხვრეტენ. მებრძოლები კი უკიდურესად აგრესიულად და ცივად მოქმედებენ. და ისინი წარმოქმნიან შოკისმომგვრელ და გამანადგურებელ ეფექტს.
  ეს გოგოები მართლა ძალიან მაგრები არიან. და მათი ენები ყოველთვის მუშაობს.
  და ახალგაზრდები, რომელთა პულსირებადი, ნეფრიტის წნელები გოგონები ტიკტიკებს, ასევე ძალიან დიდი გრძნობით მღერიან;
  ჩემი ფანტაზია დაარტყა
  შენი სურათი კომეტის კუდივით ციმციმდა...
  ელვასავით დამარტყა,
  თავისი სილამაზით ანათებს ვარსკვლავებში!
  
  პოეტები აქებენ ასეთ სილამაზეს,
  მთვარის იგივე სახის დაჩრდილვა შეუძლებელია.
  შეიძლება ვენერამ მოგცეთ ბედნიერება,
  ბოროტი მტაცებელი დაეცა - თამაშივით დაიმორჩილა!
  
  ისეთი ლამაზი ხარ, რომ შეგიძლია
  დაიპყრო ცის სიღრმეები.
  შენთან ერთად ვსუნთქავ ადვილად, თავისუფლად,
  სიცოცხლის ძაფი აბრეშუმივით გიხვევს თითებს შორის!
  
  არ მაქვს იმედი, რომ გავიგო შენი ამაყი განწყობა,
  იმიტომ რომ არტემისის და ხარ!
  და ყბაც კი მეჭიმება ტირილით,
  სიზმარი ნამდვილად ტარტაროსამდე მიცურავს?
  
  რა ტკბილ სიზმრებში გამოჩნდი?
  შეუძლებელია ზეციური გარეგნობის გაგება...
  ჭაბუკის ბალიში მარილიანი ცრემლებით არის დაფარული,
  ო, ბოროტი სამყარო - ფილმს არ ვხედავ!
  
  სიყვარულის დამხმარე სტრუქტურა,
  მსუბუქია, მაგრამ მწუხარების ჯაჭვით ამსხვრევს...
  ჩვენ გვინდა ავიდეთ წეროებივით,
  მაგრამ ზღვა მიზიდავს ქვესკნელის უფსკრულში!
  
  როგორი ბორკილები დააწესა ბედმა?
  რამ გახადა სამყარო უფრო მნიშვნელოვანი!
  ღმერთმა მეტი ძალა მისცეს ახალგაზრდებს,
  არ გამოგიგზავნოთ ზედმეტი სასჯელი!
  
  ყოვლისშემძლემ თქვა: მან გამოსცადა,
  არა რამდენ ხანს გაძელი.
  მაგრამ იდეალს შერბილება სჭირდება,
  როგორ გამოვიდეთ რბილი აკვანიდან!
  
  ახლა არწივი ხარ არწივთან ერთად,
  ახლა მას შეუძლია განიხილოს ბედი !
  და თუ მან დაიწყო ბრძოლა სატანასთან,
  ეს ნიშნავს, რომ მას შეუძლია იბრძოლოს, როცა უნდა!
  
  ახლა შენთან ერთად ვზივარ, ქერუბიმი,
  ქალწული ხარ, კაშკაშა ვარსკვლავივით!
  ჩვენ დავიპყრობთ მთელი სამყაროს უკიდეგანობას,
  მე არასოდეს დაგშორდები!
  ასე მღერიან ახალგაზრდა ელფები შესანიშნავად და ლაღი. და მათი ხმები ტრივიალურად მშვენიერია.
  და თუ გოგოები უკვე იწყებენ სიმღერას, მაშინ ეს მართლაც მშვენივრად გამოიყურება.
  და გაათავისუფლეთ მკვლელი ელვის ჭანჭიკები ალისფერი ძუძუსთაგან. და ეს არის სრულიად ჰიპერ .
  ეს ის გოგოები არიან, რომლებიც ენერგიულად მოქმედებენ უზარმაზარი მასშტაბით.
  და შიშველი ქუსლებით ყრიან სიკვდილის დამღუპველ ბარდას. და პუტინის დათვებს ამსხვრევიან.
  და ისინი მოქმედებენ სიკვდილის კოლოსალური ენერგიით. და ჰიპერკლასის გოგონების გავლენა ხდება .
  შემდეგ კი გოგონები კვლავ მიიღებენ კოლოსალურ ენერგიას და ძალას თავიანთი ალისფერი ძუძუს წვერებით. და ისინი შეიცავს როგორც მაგიის, ასევე ჰიპერპლაზმის ცეცხლს , უზარმაზარი, კოლოსალური განადგურებით.
  ამ ბრძოლის შემხედვარე დემიურგმა ქალღმერთმა ემანუელმა ძალიან ენერგიულად დაიწყო სიმღერა;
  არ არსებობს ადამიანის შეკავება,
  უზენაესი ყოვლისშემძლე გახდომის სურვილი!
  ისე რომ მთელი დედამიწა მართავს სამყაროს,
  და თითოეული ძლიერი, ყველგანმყოფი ცოდნით!
  
  მაგრამ ამ შემთხვევაში ჩვენ გვაქვს ძალა,
  ზოგჯერ შეუჩერებელი, ქარიშხალივით!
  ვურტყამთ შუბლში და არა მხოლოდ თვალში,
  ჩვენ ვქმნით სამყაროს ჰაკერების გარეშე!
  
  ყველას აქვს თავისი დიდი ბრილიანტი
  მისი გონება ცხელია, როგორც ალი!
  და ისე, რომ კაშკაშა ცეცხლი არ ჩაქრეს,
  ბიჭებს უყვართ ჩვენი რუსი ქალები!
  
  ყველას აქვს ბრძოლის საკუთარი მიზეზი,
  ჩვენ ვიბრძვით მსოფლიოში ბედნიერებისთვის!
  მტერი სასტიკად განადგურდება,
  და ცა და დედამიწა ჩვენს ძალაუფლებაშია!
  
  შექმენი ლამაზი სამყარო შენთვის,
  სადაც ნაყინზე დიდი პალმებია!
  აბა, რა შეუძლია შექსპირს მოგაგონოს?
  ასი სამყარო? ნუ იტყუები, რომ მსუქანი ხარ!
  
  და ერთ პასუხს გაგცემთ მებრძოლებო,
  მეცნიერებას შეუძლია უკვდავების მოცემა!
  კვაზარი შეასრულებს თქვენთვის მარტივ სონეტს,
  მოერიდე მწუხარებას და სიკვდილს!
  
  შემდეგ ყველა მიიღებს ტკბილ ტორტს,
  ცოლად დიდი მაიმუნი - მაიმუნი!
  მე დავხატე ნატურმორტი ზეთში,
  მაგრამ მე არ შევქმნი შენთვის ეშმაკს!
  ასე მღეროდა ემანუელი. სხვათა შორის, ქრისტიანები, რატომ არ ფიქრობენ იმაზე, შექმნა თუ არა ღმერთმა ეშმაკი? მართლაც, რატომ უნდა შექმნათ ადამიანი, რომელიც მილიარდობით ცოცხალ არსებასა და ანგელოზს ტანჯვისთვის განწირავს?
  რას ამბობენ მღვდლები ამ თემაზე?
  ყოველ შემთხვევაში, დამაჯერებელი არაფერია. და ადამიანებზე ექსპერიმენტების ჩატარება არაადამიანურია.
  მაგრამ ემანუელ და სფერო კატასტროფოვებს აქვთ საკუთარი აზრები ამ საკითხთან დაკავშირებით. და აქ მათ ვეღარ დაარწმუნებთ.
  ასევე შეიძლება აღინიშნოს, რომ ორკებიც ადამიანები არიან და მათი მოკვლა არაადამიანურია.
  მიუხედავად იმისა, რომ იგივე ორკებს ძალიან უყვართ ტყვე გოგონები, ისინი ამტვრევენ ფეხის შიშველ თითებს და შიშველ ქუსლებს ნაპერწკალით აწვავენ.
  თუმცა, მშვენიერი ელფური გოგონა, ამის მიუხედავად, გაბედულად და დიდი მონდომებით მღერის;
  დაივიწყე ვინ იყავი ადრე
  ჩვენ არ შეგვიძლია ვიოცნებოთ უსაქმურობაზე.
  გულები იწვის წმინდა იმედით,
  ხმლები ბრწყინავს საბრძოლო ჯარში!
  
  და ხეობა სევდიანი და არასტუმართმოყვარეა,
  მოწინააღმდეგის ნაბიჯი ფანჯარას მიღმა...
  ურჩხულს ეკიდა ჯაჭვები, მარყუჟები,
  და მწვავე კოლიკა მოგვიანებით!
  
  არ ხარ ბედნიერი, კაზაკო?
  სად წავიდა ზეიმი?
  თქვენ უნდა ადგეთ რბილ სკამებზე,
  უღლის გასატეხად!
  
  დამასკის ფოლადი რეკავს და ეშმაკები ბედნიერები არიან,
  მათ აქვთ მოკლე საუბარი ...
  დაეხმარეთ დემონების გამტაცებლებს,
  მათი მოწინააღმდეგეები ბოძზე!
  
  და ეს არის ტალახიანი ცუდი ამინდი,
  არის კვამლი ჯოჯოხეთიდან.
  როგორ მოვძებნოთ ბედნიერება შეყვარებულებისთვის
  ყელზე სიმები არ მიჭერდა.
  
  ამ მიზნით ვიბრძვით,
  კოცნის საჩუქრის მოსაპოვებლად!
  და ჩვენ ავდივართ, ობლები, ტყვიების ქვეშ,
  არც მამის და არც დედის გაცნობის გარეშე!
  
  ეს იქნება თავგადასავალი
  ცეცხლის შემოტანა ახალ სამყაროში...
  განდევნე სამარცხვინო ტანჯვა,
  გადაარჩინე პლანეტა კატასტროფისგან!
  
  ღმერთი თავმომწონედ ახმაურებს,
  და თქვენ ბიჭებო მშვენიერი ხართ!
  შენ გექნება ადგილი ტკბილ სამოთხეში,
  უფასო lollipops ჩაი!
  
  მაგრამ შენ უნდა გაუძლო ბრძოლას,
  მაშინ მშვიდობა და სიყვარული მოვა შენთან.
  და ედემიდან ბაღის ფესვები,
  ბოროტთა სისხლი ძირს მოედინება!
  ვთქვათ, გოგოებმა ძალიან კარგად და ლამაზად მღეროდნენ. უფრო სწორედ, ერთი გოგო, რომელიც თაროზე ეკიდა. და ჯალათმა მათრახი აწამა. და ეს იყო ძალიან სასტიკი და სისხლიანი.
  აი როგორია გოგოების წინააღმდეგ წასვლა. მათ შეუძლიათ ყველაფერი გააკეთონ და ნებისმიერ მეტოქეს გაანადგურონ.
  მათ საბრძოლო პოზიციებზე არ იციან სისუსტე და ყოყმანი.
  აი ისინი, მაგალითად, გრძელი ენებით, როგორ დაიწყებენ პულსირებული ნეფრიტის ღეროების დამუშავებას. და მოდით ვთქვათ, რომ ეს შესანიშნავია!
  და თუ გოგონები ასევე იყენებენ მკერდის ალისფერი ძუძუს. მოაწყობენ ისეთ რამეებს, რაც საკმარისი არ მოგეჩვენებათ. მეომრები აქ უდიდესი ძალაა.
  და მათ შეუძლიათ ისევ დაუთმონ მკერდი ალისფერი ძუძუს ელვისებურით. და გააკეთებენ ისეთ დამანგრეველ და წარმოუდგენელ რაღაცას.
  ეს ის გოგოები არიან, რომლებიც ძალიან ლამაზები და, როგორც წესი, ფეხშიშველები არიან. და თითოეული მკერდი ნამდვილი საგანძურია. ასეთი გოგოები არ არსებობენ, ვენერას საშვილოსნოში თარო და ელექტროდებიც კი არ შეგაშინებთ. ტრივიალური გოგოები არიან, ვთქვათ - რკინა და თერმოკვარკები.
  ასეთი მეომრები აიღებენ მას და ფილტვებში ყვირის და ფიგურალურად უწყვეტ ჰარა-კირის გააკეთებენ.
  და მათ ასევე შეუძლიათ ჭიპიდან ელვის სროლა.
  ახალგაზრდა ელფებიც უპრობლემოდ შეუერთდნენ ბრძოლას. და მათ აჩვენეს შთამბეჭდავი შედეგები.
  . თავი 26
  მარია კოლესნიკოვა ნამდვილად არის გოგონა კოსმოსიდან და ციხიდანაც და თუ ის დაიწყებს, მაშინ ვერ შეაჩერებ მას, გუნდს და ელფებს;
  და რა თქმა უნდა მათ დაიწყეს სიმღერაც;
  კოცონი ყველაზე კაშკაშა ცეცხლით,
  ჩემი სიყვარული იწვის!
  მიუხედავად იმისა, რომ მტერი მზაკვარი და მზაკვარია,
  მაგრამ ის გატყდება!
  
  თუნდაც ველური, შეშლილი ბოროტმოქმედი,
  ეს ანგრევს და ანგრევს რეგიონს!
  შენი მზერა სიზმარია, როგორც ბულბული,
  ჰარმონია, მშვიდობა, სამოთხე!
  
  დაე, ვნების ცხელი სიცხე აანთოს,
  დნება ცეცხლი და ყინული!
  მე მჯერა, რომ ეს ბურთი დავიპყრო,
  წარმატებები ელოდება ბიჭს!
  
  წარმატება ახალგაზრდებში მოდის
  ეს შიში მაშინვე უარყოფილია,
  და ქალწული სუფთა ზეციურ ოცნებებში,
  დედოფალს პატივს სცემენ!
  
  ასე რომ არ დაგვავიწყდეს სიყვარული,
  არ გავბედო ჩვენი სამყაროს ღალატი!
  და ცხოვრება წარმატებით არის ძაფი,
  იცოდე, რომ ბოროტმოქმედს არ შეუშალო ხელი!
  
  ჩვენ დავდგეთ ჩვენს ადგილზე ელფოგრადი ,
  დაე, ელფამ იყოს დიდება!
  ზელინგრადის გამარჯვებული ნაბიჯით ,
  ელფების ძალა მოდის!
  
  ბერლინი, პარიზი თუ ნიუ-იორკი,
  ჩვენი დროშა ყველგან გამარჯვებულია!
  ლიდერმა ფტალინმა აანთო ჩვენი ჩირაღდანი,
  დაიღუპოს საზიზღარი მტერი!
  ასე მღეროდნენ ახალგაზრდები თავიანთი მხიარული სიმღერების კასკადით.
  ლამაზმანებს კი არც ის აშინებთ, რომ ორკები ქუსლებს წვებიან. ტკივილი, რა თქმა უნდა, დიდია, გოგოები უბრალოდ იღიმებიან და იცინიან. და ლამაზმანების სახეები ისეთი მშვენიერი და ბრწყინვალეა. და რას იტყვით ასეთ ლამაზმანებზე? ისინი უბრალოდ მშვენიერი და სუპერ არიან.
  და თუ დაიწყებენ სიმღერას, მაშინ დათვიც კი არ იდგა იქვე. საოცარია ეს მეომრები. მათ უბრალოდ კობრას ტემპერამენტი აქვთ. წარმოუდგენელი და ნათელი ნივთების შექმნის უნარი.
  და, რა თქმა უნდა, მკერდის ალისფერი ძუძუსები აგზავნიან დამანგრეველ და მკვლელ ელვას.
  და როდესაც დარტყმები ხვდება, ხდება ტოტალური და დესტრუქციული, დესტრუქციული ეფექტი.
  და ასეთ გოგოებს შეუძლიათ ყველაფერი გააკეთონ კოლოსალური ენერგიით და ძალით. და მათი შესაძლებლობები მუდმივად იზრდება.
  და ისინი ამას ნამდვილად აკეთებენ ლალის ბუჩქების დახმარებით.
  და ორკები ხშირად ცდილობენ შიშველი ფეხების შეწვას. და ეს მათი მართლაც აგრესიული კრედოა. პუტინის დათვების სისასტიკე ანდაზაა, მათ კანონები არ ეწერება. გასაკვირი არ არის, რომ მთელი მსოფლიო აგინებს მელოტ ფიურერს. რაც საკმაოდ სამართლიანია.
  გოგონებიც მახვილგონივრული მღერიან;
  ჩვენ ვერ გავიგებთ უფლის ტვირთს,
  რას ნიშნავს დედამიწის გათბობა ხელის გულზე?
  ღმერთი წყალობაა - კეთილი დედა,
  თუ ის შენთანაა, მონსტრი არ შეგეხება!
  
  უსასრულო ცაში არის სხივების გზა,
  მზე ამოდის, გულუხვად ანაწილებს შუქს!
  ჩვენ კისერს მოვიტეხავთ სამშობლოსათვის,
  ვერმახტი დამარცხებულია ნაზ მაისში!
  
  ბედის გრიგალები, ბედის ნაპერწკლები,
  დაგვასხეს ბლანტი სისხლით...
  ხედავ, შენი შვილები იტანჯებიან,
  ჩვენი წმინდა, კეთილი ელფია!
  
  ჭურვი აფეთქდება, აგზავნის ტორნადოებს
  სასიკვდილო ბრძოლაში ტურფა ანათებს!
  გუნდს სურს დაუღალავად ბრძოლა,
  რომ ცალ-ცალკე არ დაგვატეხონ!
  
  თითოეული ჩვენგანი ელფის მეომარია,
  თეფში და ჩაფხუტები, ჩაფხუტები - ყუმბარები!
  მზის დიდებული მეფე - ჩვენ საჭესთან ვართ,
  ერთად აღვნიშნოთ აღლუმები სიმღერით!
  
  ურდოები ხანდახან თავს ესხმიან ელფს ჯგუფურად,
  დიდი ძალები შედიან ბრძოლაში.
  ორკმახტმა დაუმიზნა ხანჯალი გულზე,
  მაგრამ მან სასჯელი მაისში მიიღო!
  
  წითელი უდაბნოების თეთრი მზე,
  ეს ჰგავს ბრძოლას ჭადრაკის მოედნებზე.
  თითოეული ჩვენგანი გიგანტური გმირია,
  ღმერთი გიბიძგებთ, რომ ილოცოთ!
  
  წვიმის წვეთები მატებს ჰაერს სიახლეს,
  ისინი თხევადი ხავერდის მსგავსია.
  სამშობლომ თავშესაფარი მისცა ობლებს,
  თქვენ შეგიძლიათ გამოიყენოთ იგი მილის გასაზომად სახელმძღვანელოს გარეშე!
  
  ფრაიმი ჩვენი იქნება, ზურმუხტისფერი ზღვარზე,
  თევზი ოქროვით რწყავდა მთელ ფსკერს.
  თქვენ შეგიძლიათ კარგად იცხოვროთ გორაზე,
  თუ ამ ბორცვის გული ელფიასთანაა!
  თუ გოგოებიც იმღერებენ, ყველაფერი ძალიან მაგარი და მაგარი იქნება. და მათ შეუძლიათ იმოქმედონ ძალიან დესტრუქციულად.
  და მათი შიშველი, გახეხილი ფეხები არ აშინებს მათ. ვთქვათ, მეომრები მშვენიერი და სუპერები არიან.
  გოგონების მკერდის ალისფერი ძუძუს კი მშვენიერია. და თქვენ ალბათ ვერ იპოვით მათ უფრო მაგარ. მათ შეუძლიათ ისეთი რამის გაკეთება, რისი თქმაც ზღაპარში ან კალმით არ შეიძლება. მათში არის აბსოლუტური გენიალურობა.
  ეს ნამდვილად სუპერ კლასის გოგოები არიან.
  და ახალგაზრდებიც არ არიან სუსტები, მაგრამ ძალიან მკაცრი. და ძალიან კარგად მღერიან. და ბიჭების სიმღერები უბრალოდ მშვენივრად ჟღერს.
  ცეცხლის ენები ზევით ავარდა,
  ეს ის არ არის, რაზეც ბავშვობაში ოცნებობდი?
  ჩვენ მივიღეთ საჩუქარი ღვთისგან,
  იმიტომ რომ მარსი ჩვენთვის იდეალურია!
  
  ზეციური დედოფალი დაგვეხმარება,
  და უძველესი, წმინდა უფლებები.
  წმინდა სახეები დაუმტკიცებენ ხატების აღებას,
  შენი ოქროს გუმბათები Elfqua !
  
  დიახ, ახლა სხვა დროა,
  მაგრამ გჯეროდეთ, რომ სამშობლო არ მოითმენს სირცხვილს!
  ჩვენი დედა ელფის სადიდებლად,
  ჩვენ გამოვიტანთ განაჩენს ორქიშიზმის შესახებ!
  
  შენი დაკუნთული მკლავებით,
  გაბრაზებულმა დაამტვრიეთ ორკებს ზურგი!
  ბოლოს და ბოლოს, ძვირფასო ამხანაგო ფტალინი ჩვენთანაა ,
  ეს ნიშნავს, რომ ორხი მხოლოდ ლანჩზე წავა!
  
  მილიციელები მუშტებად შეიკრიბნენ ,
  ჩვენ არ გვეშინია აყვავებული თოვლის!
  საზიზღარი დაცემა ელის მოწინააღმდეგეს,
  ჩვენ კი მტერს ბაიონეტით გავსვრებით!
  
  ჩვენს ძარღვებში სისხლი სასტიკად ადუღდა,
  ჯარისკაცზე უარესი სიტყვა არ არსებობს - ტყვეობა!
  რუსი იბრძვის სასტიკად, ოსტატურად,
  ჩაქუჩივით გული ძგერს ვენების დელტაში!
  
  გაიხსენეთ პუტინის ნაბიჭვრების წყენა,
  სამშობლოს მებრძოლი, შესანიშნავი გიგანტი!
  რუსული ნემესისის შურისძიება დაამარცხებს,
  ფიურერი გაბრაზდა, შეშლილი ტირანი!
  
  საზიზღარი შენაძენები მოვა თქვენს გზაზე,
  ელვის ელვა აღაშფოთებს ცას!
  და გამარჯვებულებმა წაშალეს ყველა ტანჯვა,
  შექმენით ზღაპრული საოცრებების პალიტრა!
  
  ტყვეობიდან მოწყვეტილია სამშობლოს სული,
  ის დახაზავს სისხლიანი საზღვრის ხაზებს!
  ჩვენ მხოლოდ მწუხარებისთვის ვითხოვთ პატიებას,
  ჩვენი გუნდი უძლიერესი მონოლითია!
  
  უფალი შუბლს შეკრავს და გამოაცხადებს:
  თქვენ ჩემი შვილები ხართ, ქვედაკაბა არ გჭირდებათ!
  შენ თვითონ ააშენე ქალაქი სამოთხეში,
  დაწყევლილი მოთხოვნილება გაქრება!
  ელფების არმიის გოგონები განაგრძობდნენ ჯიუტ და გააფთრებულ ომს მტერთან. და განაგრძეს პუტინის დათვების განადგურება. მეომრები დიდი მრისხანებით იბრძოდნენ.
  და ფეხის შიშველი თითებით დიდი, მომაკვდინებელი ძალით ესროდნენ სიკვდილის საჩუქრებს. რამაც აჩვენა ნგრევისა და სიკვდილის უმაღლესი დონე.
  მეომრები ყველანაირ საქმეს აკეთებდნენ. ისინი ასევე, ვთქვათ, უაღრესად მამაცები და მებრძოლები არიან. ლამაზმანების აგრესიულობა ჩარტებს შორდება.
  და შიშველი თითებით დაიწყეს სიკვდილისა და განადგურების შხამიანი ნემსების სროლა. მაგრამ ალისფერი მკერდის ძუძუსთავები ზოგჯერ ყველაზე მოულოდნელ ეფექტს იძლევა გამოყენებისას.
  გოგოები კი თუ მიიღებენ, მართლა უბედურებაში ჩავარდებიან. ლამაზი გოგოები აიღებენ და შიშველი ქუსლებით დააჭერენ შტორმტრუპერების პედლებს.
  და რას არ აკეთებენ?
  და მათთან ერთად ყველაფერი ასე ადვილია სუნთქვა და მშვიდი. ისინი უბრალოდ ბრწყინვალეა და ზოგადად სუპერ.
  გოგოებმა აიღეს და იმღერეს:
  ტარაკანი, ტარაკანი, ტარაკანი ,
  თხელფეხა პატარა ბუგერი , პატარა ბუგერი!
  და ისევ გაიცინებენ, სახეზე იღიმებიან. ესენი არიან აქაური გოგოები - ყველაზე დიდი კლასი, ვთქვათ.
  და ეს არ არის საშინელი, თუ გოგონას ფეხის თითები გატეხილია თაროზე. ისინი ამაზე არც კი გაბრაზდებიან. ვთქვათ, გოგოები ასე ცქრიალა. მათ აქვთ ვულკანის სრული, ძალადობრივი ენერგია.
  და ალი და ცეცხლის ამოფრქვევა. უმაღლესი კლასის მეომრები.
  და მათ შეუძლიათ აიღონ და იღრინონ.
  შემდეგ კი შიშველი ქუსლებით ბომბებს დაყრიან და პუტინის უამრავ დათვს დაანგრევენ. და ეს მშვენიერია.
  გოგონები დიდი გაბრაზებით მოქმედებენ. ასე რომ, ერთ-ერთი მათგანი წისქვილის მიღებას ატარებს და ორკებს თავებს ჭრის. ძირებივით ცვივა და გორავს.
  ელფმა გოგონებმა აიღეს და შიშველი ფეხის თითები პირში ჩადეს. და როგორ აიღებენ და ააფეთქებენ.
  გაისმა ყრუ სასტვენი. ყვავებს აფეთქების ტალღა დაეჯახა და ერთბაშად გონება დაკარგეს.
  და ათასობით ყვაი დაეცა, პუტინის დათვს თავის ქალა გაუხვრიტა და დაარტყა.
  და მეომრები უბრალოდ შესანიშნავი აღმოჩნდნენ.
  და როგორ ყვირიან და ყვირიან.
  ახალგაზრდა ელფები კი დიდი გრძნობით მღერიან;
  მონეტაზე ჭეშმარიტი არაფერია
  ის ნამდვილად ანათებს სიცრუის გარეშე!
  სინამდვილეში, დუბლიონი არის სამყაროს მმართველი,
  მისი საყრდენი ძლიერი ხმალი და ფარია!
  
  მასში იმალება წარმართული ღმერთები,
  მზესავით გაბრწყინებული ოქროსფერი სახე...
  მიუხედავად იმისა, რომ ჯერ კიდევ არსებობენ პარაზიტული ბანდიტები,
  ვინც დაიწყო მათი სულების ვაჭრობა!
  
  მონეტა არის კერპი და მთავარანგელოზი,
  ის არის მხსნელი, ყველას დამღუპველი.
  ოქროს გარეშე, დაქირავებული დამასკის ფოლადი ითრგუნება,
  ფულის გარეშე, ბრძოლაში წარმატება არ მოვა!
  
  მაგრამ რა გინდა გულით კაცო,
  მინდა გიყიდო უკვდავება...
  ხარბად გააღო ნეტარების კარი,
  საუკუნეების ცხოვრების ძაფის მოქსოვა!
  
  მაგრამ შეუძლია თუ არა ორმაგს ესეც?
  შეიძლება ოქროს წრეზე ოცნება?
  ისე, რომ სალამით არ მოვიდეს მოხუცი სალამი,
  და მორგში შუბლზე ბეჭედი არ დაუკრა!
  
  მიუხედავად იმისა, რომ მონეტისთვის ბევრი ბედნიერება გჭირდება,
  რათა შეგვეძლოს ცოდვაში ჩაგდება!
  მაგრამ ადამიანს არ აქვს ძალა ვნებაზე,
  გოგოები მამლის ფეტვივით არიან!
  
  მას სურს, რომ მუცელზე ბევრი მიიტანოს,
  ხოხბისა და ანანასის მოსავალი.
  მიუხედავად იმისა, რომ სიკვდილამდე არ შეგიძლია ჭამა,
  მაშინაც კი, თუ ფულით ძალიან მაგარი ხარ!
  
  და კუბოც კი ძალიან ძვირი ღირს,
  რადგან მასში არის ადგილი მეფეებისთვის!
  ბოლოს და ბოლოს, ანგელოზი დახატავს ნულს ფორმაზე,
  დარტყმა შუბლზე და ჯოხი ტვინში!
  ეს ის გოგოები არიან, რომლებიც უბრალოდ სუპერები არიან. და ბიჭები მშვენივრები არიან. და ორივე სქესის ელფები უბრალოდ ჰიპერები არიან . მათ ნამდვილად შეუძლიათ თითქმის ყველაფერი. და განსაკუთრებით მაშინ, როდესაც ისინი ბრძოლაში ალისფერი მკერდის ძუძუს მოჰყავთ.
  ეს ის გოგოები არიან, რომლებიც უბრალოდ სუპერები არიან. და აიღებენ მას და შიშველი ფეხის თითებით აგდებენ განადგურების დამღუპველ საჩუქრებს. და ანტიმატერიის ნაწილაკები გაფრინდებიან ორკებისკენ. და კლავენ პუტინის დათვებს. რასაც გოგოები აკეთებენ არის უბრალოდ სუპერ და ჰიპერ .
  აკეთებენ იმას, რასაც ვერავინ გააკეთებს. ახლა რომ დაიშალნენ, მაშინ არავინ დადგება.
  და მეომრები, უნდა ითქვას, რომ ძალიან მაგარი და ფეხშიშველები არიან და ზოგადად სუპერ.
  და მათი მკერდის ძუძუს ყაყაჩოებივით ალისფერია. საოცარი ქალები - უბრალოდ სუპერ.
  და ლალისფერი ძუძუს წვერებიდან მკვლელ პულსარებს აგდებენ და პუტინის დათვებს ესვრიან.
  ეს მართლაც შესანიშნავია.
  და აქ ელფი ახალგაზრდები მღერიან დიდი ენთუზიაზმით და სიხარულით;
  სწორედ მაშინ გაისმა უფლის საყვირი
  ის მიგვიყვანს მამაც შეტევაში!
  ქვესკნელი დაიღუპება უფსკრულში,
  იცოდე, რომ მყარი ყინული დნება!
  
  იბრძოდა სამშობლოსთვის
  მამლებივით იბრძოდნენ!
  ორკმახტი გაჟღენთილია მაისში,
  ჩვენ შეგვიძლია გავუმკლავდეთ ყველაფერს!
  
  ვინც გიჟურ მონობაში წუწუნებდა,
  გაწყვიტე ჯაჭვი, მებრძოლო, სწრაფად!
  თქვენ იქნებით წმინდა სამეფოში,
  სისხლის ფიცით!
  
  ჩვენ ხომ ასეთი ჯარისკაცები ვართ,
  მსოფლიოში უფრო მაგარ ვერაფერს იპოვით!
  აქ ყუმბარებს ისვრიან,
  ძალით რომ არ რჩებიან ჩაკეტილში!
  
  ვეფხვის ტანკის მუწუკი გატყდა,
  და ჯარისკაცებმა დაწვეს პანტერას კუდი!
  ჭურვიმ ისე გააჩინა ცეცხლი,
  სიკვდილსაც კი ფუჭად გავუშვით!
  
  ყოველივე ამის შემდეგ, სამშობლო არის ყვავილი მინდორში,
  მას აქვს ელფიას სილამაზე, ყველაფერზე ბრძენი!
  და ბავშვები იცინიან მშფოთვარე ბედნიერებით,
  ბულბულმა ხმამაღლა დაიწყო ტრიალი!
  
  ახალგაზრდობა ჩვენს სამყაროში კეთილშობილურია,
  ნაცრისფერი თმაც კი აქვს...
  დაე, იყოს ბედნიერი, თავისუფალი,
  ჩვენი გასხივოსნებული ქვეყანა!
  
  მასში არის ყინულის მთები, ჩანჩქერების ნაკადები -
  უდაბნოების ოქრო, მდინარეების ზურმუხტი.
  ჩვენ უნდა ვიბრძოლოთ სამშობლოსთვის,
  წავიდნენ ნაძირლები ჰადესში!
  
  არაფერია სამშობლოზე ტკბილი,
  თუნდაც ძმებისთვის ძნელი იყოს ცხოვრება!
  სვაროგის მზერა კიდევ უფრო საშიში გახდა,
  მონადირე გრძნობს, რომ ის ნადირობაა!
  
  ჩვენ მოვუსვამთ ბოლო მოღალატე პუტინს,
  და ჩვენ ორკების ნაგავს გავუგზავნით ჯართად!
  ბოლოს და ბოლოს, ჩვენთვის, დამიჯერეთ, მთავარი დევიზია -
  რომ სოდომი არ მოვიდეს ელფთან!
  მებრძოლი და აგრესიული ახალგაზრდები ისე ლამაზად მღეროდნენ. მათ ძალიან მაღალი კლასი გამოავლინეს.
  და ესროლეს, ძალიან ზუსტად მოკლეს პუტინის დათვები. ესენი მართლა, ვთქვათ, მებრძოლები არიან. აქაური გოგოებიც ძალიან ლამაზები არიან.
  მათი მკერდის ძუძუსები ისეთი ალისფერი და მშვენიერია.
  ახალგაზრდა ელფებს ძალიან უყვართ ამ ძუძუს ლორწო და ეს ძალიან მაგარი და მაგარია.
  გოგოები კი ძალიან სექსუალურები არიან. და მათი ფეხები მოხდენილია, ძალიან გლუვი და მაცდუნებელი თითებით. რომლითაც ისინი განადგურების მკვლელ საჩუქრებს აგდებენ. რაც ძალიან მაგარი და მაგარია.
  ასე რომ, თუ გოგოები საქმეს შეუდგებიან, ყველაფერი ძალიან მაგარი იქნება.
  ახლა კი მკვლელი ელვისებური ჭანჭიკები გამოფრინდებიან ლამაზმანების ალისფერი ძუძუსთაგან. და ისინი ჩაქუჩით ორკებს.
  ესენი არიან, ვთქვათ, აგრესიული და უნიკალური გოგოები. მოდი ასე ვთქვათ, ისინი აკეთებენ ისეთ რამეებს, რისი თქმაც ზღაპარში ან თუნდაც კალმით აღწერა შეუძლებელია. ესენი მართლა მეომრები არიან.
  და შიშველი ქუსლები აქვთ, თან ისეთ ლამაზ მკვლელობას ყრიან. და პუტინის დათვებს ჭრიან.
  ეს გოგოები ისეთი მშვენიერები არიან და საერთოდ, ერთბაშად შეიძლება ითქვას, რომ სუპერები არიან და ორკებს ძუზე ჩამოკიდებენ.
  და ელფების შეყვარებული წყვილი აღფრთოვანებით მღერიან;
  ოჰ, ეს სამყარო ისეთი სევდიანია,
  მხოლოდ ცრემლების ზღვა - ოკეანე...
  სად არის შუადღის ასტრალური გზა სულის,
  მკვდარი ყმუილი ედემში მოხვედრაზე ოცნებობდა!
  
  იგი შეიცავს გაყინული ქერქის გულის ყინულს,
  და შურიანი ვნებების მწველი სითბო.
  როგორი გულუბრყვილო, რომელიც ხორციელადაც ახალგაზრდაა,
  სევდიანი ბულბული გლოვში თამაშობს!
  
  ტყის ლორწოს მსგავსად, რუტინის სული,
  და საფლავის გახრწნა წუხილისგან.
  მაგრამ ჩვენ შეგვიძლია, თუ ჩვენ ვართ ერთიანები
  გამოიყვანეთ ხალხი ჭაობიდან!
  
  გააფანტეთ სამყაროს სისასტიკე,
  წყევლის წაშლა საშინელი ნიშანია..
  ჩვენ ვერ ვიტანთ ტანჯვის სადავეებს,
  დაე, ეშმაკი მტვრად იქცეს!
  
  პლანეტა სწრაფად გადააგდებს თავის ჯაჭვებს,
  თუმცა ის ორბიტას არ დატოვებს.
  მოექეცით ერთმანეთს პატიოსნად
  მაშინ ადექი ხალხო!
  
  შეგიძლია ადგე შიშის გარეშე,
  ნუ უბიძგებ სხვა ადამიანებს...
  ისე, რომ ნაძირალა მსუქანით არ ბანაობს,
  რომ ჩვენი დედა არ დაბერდეს!
  
  ამისთვის ცოტას დავლევთ,
  ღვინოები, რომლებიც ფუტკრის თაფლზე ტკბილია!
  დაე, პრობლემები მოგონილში იყოს,
  მაგრამ ანგარიშების ჟამი არ დადგა!
  
  მაშინ ჩვენ ავაშენებთ ზეციურ სამოთხეს,
  ყველა ბავშვი სამუდამოდ ისიამოვნებს.
  ჩვენ ისარივით მივფრინავთ ზეციურ ფრენაში,
  ნათელი ოცნება ახდა!
  აქაური გოგოები საოცარი აღმოჩნდნენ - უბრალოდ სუპერ. და მათ შეუძლიათ, ზედმეტი ცრურწმენების გარეშე, აიღონ და განსაკუთრებული ვნებით აიღონ და დალიონ რაღაც ასეთი დიდი და მბზინავი.
  ასე რომ, მეომრები შიშველი თითებით ყრიან განადგურების ბარდას.
  და ისინი განადგურების სასიკვდილო საჩუქრებს აგდებენ. საოცარი ლამაზმანები.
  გოგონამ კი მკერდის ალისფერი ძუძუს წვერებიდან ისე აიღო, თითქოს პულსარებით ურტყამს. და დაწვეს ორკების ჯარისკაცები ცეცხლით. და ეს ყველაფერი უკიდურესად საბრძოლო და დამანგრეველი აღმოჩნდა.
  ახლა კი ელფ გოგონები მაინც გამოგიყვანენ ვენერას საშვილოსნოდან და მაგოპლაზმის ტალღით მოგცემენ. და ისინი აჩვენებენ თავიანთ გასაოცარ ფრენას.
  ეს მართლაც, ვთქვათ, სუპერ ლამაზმანებია.
  აქ არიან გოგონები და რომელთა გავლენის სფერო უკიდურესად ციცაბოა.
  და მათ შეუძლიათ ფაქტიურად გააკეთონ ყველაფერი.
  და მაშინვე ხუთმა ელფმა გამართა მიღება ხმლების წისქვილით. და მათ მოჭრეს თავები მათზე მფრინავ გაცოფებულ ორკებს.
  აი ჰიპერკლასის გოგონები .
  ჩვენ ვიცით უკვდავი დიდება ბრძოლებში,
  ელფების ჯარების ბრძოლები საუკუნეების დიდებაა!
  ბევრის სიდიადე, დაითვალეთ თაობები,
  მოგვეც დიდებულ მეომრებს უკვდავება!
  
  შიშის ცოდნის გარეშე იბრძოლე მამაცურად,
  დაე, ხმალი დაგვეხმაროს დიდ მიღწევებში.
  მამაცი მოქალაქეების სიდიადე სადიდებლად,
  გამოვავლინოთ გულმოდგინება სასტიკ ბრძოლებში!
  
  ჩვენ ხომ დიდებული ძალის სამყაროს გმირები ვართ;
  დაამარცხე მტერი - სხვას არაფერი აქვს მნიშვნელობა!
  მივიღოთ დიდების სიამაყის სიდიადე,
  ამ მიზნით შევქმნი შემაძრწუნებელ ლექსს!
  
  ჩვენ ვცურავთ ზღვაზე ყოველგვარი ეჭვის გარეშე,
  მეკობრე და ქარიშხალი, ქარიშხალი არ არის ბარიერი!
  ფტალინი და ელფინი წავლენ ბრძოლაში ,
  მის უკან სისხლს ჩანჩქერის ზეწოლავით დავღვრით!
  
  ხსოვნა დარჩება მამაცი ადამიანების გულებში,
  მტერი დამარცხებულია - ეს არის მთელი ჯილდო!
  დაე, ბევრი უღიმღამო ადამიანი იყოს ხელისუფლებაში,
  მიუხედავად ამისა, ჩვენ უნდა მივიდეთ გონების მიზნისკენ!
  
  სილამაზე, გაჩუქებს სიყვარულს ვნებიანად
  ხვალ კი ჯალათი ეშაფოლტს ელის!
  მაგრამ ტყუილად არ დაკარგავ სიცოცხლეს,
  მოახერხე სამოთხეში პოზიციის მოპოვება!
  
  სამყარო ბრძოლაა, ეს ყველა ახალგაზრდამ იცის
  თქვენი ცხოვრების დაკავშირება ფილიბასტერთან საშიშია,
  ბედი ახირებულად აგდებს კამათელს,
  მაგრამ მჯერა, რომ საბოლოო ჯამში მშვენიერი გამოვა!
  
  ჩვენ შეგვიძლია ვიპოვოთ ჩვენი ბედნიერება ბიჭებო,
  მიიღეთ სიმდიდრეც და ცხოვრების სიხარულიც!
  დამიჯერეთ ორქშისტებს სასჯელი ემუქრებათ,
  და გვერწმუნეთ, რომ ვიცხოვრებთ ცუდ კომუნიზმში!
  ასე მღეროდნენ ბრწყინვალე და გამორჩეული გოგონები - სუპერსა და ჰიპერს .
  მათ შეუძლიათ ისეთი რამის გაკეთება, რაც ძალიან მაგარია, ვთქვათ.
  და მაშინაც კი, თუ გოგონებს შიშველ ფეხებზე ცეცხლსასროლი იარაღით დაარტყავენ, შიშველი ქუსლები იწვება, მაშინ ლამაზმანები სრულ აღელვებაში და ძალაუფლების აგრესიაში არიან. ეს არის ის, რაც უნდა აღინიშნოს ამ შესანიშნავი მეომრების შესახებ.
  ისინი ცეცხლსასროლი იარაღიდან ისვრიან და წინსვლის მცდელობის ორკებს ჭრიან, რომლებიც ფაქტიურად აყრიან პოზიციებს გვამებით.
  ეს ნამდვილად სისხლის აბანოა. და რამდენი მკვლელობა ხდება მსოფლიოში.
  გოგონები კი პუტინის დათვების განადგურებას აგრძელებენ. ეს გოგოები უბრალოდ სუპერები გახდნენ.
  და როგორ აიღებენ და ღრიალებენ. და მათ ეჩვენებათ, რომ მათ აქვთ ორგაზმის მთელი კასკადი.
  ამ გოგოებს ფაქტიურად ყველაფრის გაკეთება შეუძლიათ. და ვთქვათ, რომ ისინი აგრესიულები და უნიკალური არიან.
  და გოგონები ისევ მღერიან;
  ზღვები, ოკეანეები, დიდი სივრცეები -
  ჩვენ ისინი სამფეროვანი დროშის ქვეშ ვხვნეთ!
  მებრძოლებმა დაიპყრეს აყვავებული მთები,
  არწივებმა გამარჯვების ღრიალი ატეხეს!
  
  პლანეტამ იცნო ელფების მეომრები,
  ხმლები, ბაიონეტები მოხვდა მტრებს!
  ჩვენ შევძელით ორციზმის უღლის ჩამოგდება ნახევარი მსოფლიოდან,
  დაასრულეთ სვლა ორკლინში გამარჯვებით!
  
  ორკები ხუჭუჭა ტანკებზე დამაგრებულია,
  ისინი იმუქრებიან ყველა ელფის განადგურებით მინდვრების შუქზე!
  მაგრამ ისინი ძლიერად ანადგურებენ დაწყევლილ ფრიკებს,
  რათა ჩვენმა შვილებმა იცხოვრონ ბედნიერად უღლის გარეშე!
  
  ჩვენ ვართ სამშობლოს შვილები, რომელიც ყველა სხვაზე მაღლა დგას მსოფლიოში,
  ჩვენ დავიბადეთ, შიშველი ფეხებით ვზივართ კალიკოს!
  ყოვლისშემძლე გვეშუამდგომლა ბრძოლაში,
  და ღმერთმა მაისი სიხარულით აყვავდა!
  
  არ არსებობს მებრძოლის წილი და უფრო მაღალი გული,
  რა აძლევს ოცნებას და აღორძინებას!
  გააღე უკვდავების დიდებული კარი,
  მაგრამ თუ ჩასაფრებული ზიხარ, ჩუმად იყავი !
  
  არიან მგლები და ცხვრები, მაგრამ თქვენ ხართ სამყაროს მწყემსები,
  და ეს არის თქვენი წილი, რომ გადასცეთ ბრძანება შთამომავლობას!
  გააგრძელე ბიზნესი შექმნის ბოლომდე,
  ისე, რომ სიყვარულის გულში მარადიული ცეცხლი არ ჩაქრეს!
  
  ვინ იცის სად გააჩერებს ჯარისკაცს მტრის ტყვია,
  მაგრამ მაინც, ბრძოლაში სიკვდილი სჯობს დამპალ დაავადებებს!
  და თუ ის მოკვდა, მაშინ შენი მეგობარი გაანადგურებს მოწინააღმდეგეს,
  ის ამას არ მოითმენს, რადგან ფეხშიშველი გოგოები ტყვეობაში ატარებენ!
  
  ო, ელფების წილი შუქი, ომი და ცეცხლი ომის შემდეგ,
  ვისაც დასასვენებლად უნდა, ადგილი არ აქვს, იცოდე სამოთხეში!
  ასე რომ, ჯოჯოხეთური ორკი შევიდა შეთქმულებაში სატანასთან,
  იმუქრები: ატომს ჩამოვყრი და სეტყვას დავამსხვრევ!
  
  მაგრამ ასევე იქნება დაცვა რაკეტებისგან,
  ბირთვული ბომბი კი ელფსკვას ვერ გაანადგურებს...
  ჩვენ შეგვიძლია გამოვიყენოთ ტანკები პარაზიტის მისაღებად,
  და დაღუპულთა შესახებ მოსაწყენი სიმღერები გაწუხებთ!
  
  გროში გაყიდვა არ არის ელფის წილი,
  ყოველივე ამის შემდეგ, თითოეული ჩვენგანი დიდი მეომარია!
  არ დაიჯეროთ, რომ ღმერთმა უკვე დაგვაყენა ამ როლში,
  სინამდვილეში, თქვენ გადაწყვიტეთ, რამდენად მაგარია ყმუილი!
  
  იყო წარუმატებლობები, იყო დამარცხებები,
  ეს მოხდა ისე, როგორც კურდღლები უკან დახევას საშინელი მგლებისგან!
  მაგრამ თუ ომი დაიწყება, ჩვენ ისევ იქ ვიქნებით,
  გაანადგურე მონსტრების სასტიკი არმია ჯოჯოხეთურ რიტმში!
  
  დამიჯერე ომისთვის არ ვთამაშობთ,
  ჩვენ არ გვაქვს სხვა მოწოდება, გარდა იმისა, რომ ვიყოთ კარგი მეგობრები!
  ჩვენ ძმები ვართ და არა აბელი და კაენი,
  ჩვენთვის ჩიტი სიმღერაა და არა მსუქანი თამაში!
  . თავი No27.
  ვთქვათ, გოგოები უბრალოდ სუპერები არიან. და ისინი ფაქტიურად მიწაში დამარხვენ ყველა ამ დაწყევლილ პუტინის დათვს.
  მეომრები განადგურების ძალიან დამანგრეველ საჩუქრებს შიშველი თითებით აგდებენ.
  და ისინი ორკებს აჭრიან. ეს მართლაც ძალიან აგრესიული და სექსუალური გოგოები არიან.
  მათ შეუძლიათ ისეთი რამის გაკეთება, რომ რასაც აკეთებენ ნამდვილად ზღაპარია.
  საოცარი ლამაზმანები. მათ შეუძლიათ გააკეთონ ის, რაც უბრალოდ ფანტასტიკური და სუპერა.
  მეომრები მას დიდი ძალითა და განადგურებით იღებდნენ თავიანთი ალისფერი ძუძუსთაგან.
  ეს გოგოები მშვენიერი და მაგარია, უბრალოდ სუპერ. და მათ აქვთ უნიკალური კოსმოსური ძალა.
  გოგონები კი ისე მიიღებენ როგორც მოესურვებათ და ორკებს, რომლებიც დიდი და აგრესიული ფენომენებია, მთელი ძალით დაარტყავენ.
  და ელვა მკერდის ალისფერი ძუძუსთაგან.
  და შიშველი ქუსლებით ყრიან სიკვდილისა და სიკვდილის ბარდას მკვლელი და უნიკალური ძალით.
  ეს გოგოები უბრალოდ კლასია, რაც აჩვენებს მათ სუპერ და ჰიპერ დონეს .
  და თუ ელფები იწყებენ სიმღერას, მაშინ ყველაფერი ხდება უკიდურესად დამანგრეველი და მაგარი გზით.
  მაგიასაც კი სჭირდება ბასრი ხმალი ისრით,
  დაღვარე მეტი სისხლი ბედის წინააღმდეგ!
  დაიჭირე მეცნიერება - მაშინ სამყარო შენი იქნება,
  და დედამიწაზე მთელი რასა მუხლებზე დაეცემა!
  
  ჯადოქრები ადუღებენ წამალს და ასუფთავებენ ქვაბებს,
  ჯადოქრები პულსარულ მუხტებს ამზადებენ...
  მაგრამ ჩვენ ელფები ვართ, ასე რომ იცოდეთ სვაროგის ვაჟები,
  ჩვენი გოგონები შეეცდებიან თასების კოსტიუმებს!
  
  მოწინააღმდეგე არ დაგეხმარება, ეს მოწოდება,
  თქვენ ვერ შეძლებთ ჩვენი ძალაუფლების კონტროლს...
  ჩვენი ელფური ხალხი გაერთიანებულია როგორც მონოლითი,
  ჩვენ შევძლებთ ბრძოლას მთელი შაგის ურდოსთვის!
  
  ჩინგიზ ხანმა ხმალი აღმართა სამშობლოს წინააღმდეგ,
  ის ცდილობდა პოლკების გადაყვანას კიევზე.
  მაგრამ მათ მოახერხეს მისი მოჭრა საგანძურით ,
  ყველა კეთილშობილმა ნადავლმა დააბრუნა კუბოები!
  
  ხან ბატუ - მას სურდა მოსკოვის აღება უბრძოლველად,
  მაგრამ ელფების საბრალის დარტყმამ მრისხანე სურნელი ჩამოაგდო...
  ეს არის ის, რაც მე ჯერ კიდევ არ მესმის, ძმებო,
  რამდენად ხშირად ღალატია ჩვენი უკანა მხარე!
  
  პოლონეთის მეფემ მოღალატე კამპანია დაიწყო,
  ბიჭებმა სწრაფად გააღეს ჭიშკარი მისთვის!
  მაგრამ მათ არ იცოდნენ, რომ პოჟარსკი მალე მოვა,
  ის მათ დაედევნება მილების და მილების მანძილზე!
  
  არა, მაგარი ბონაპარტი არის არასწორი ვარსკვლავის ქვეშ,
  დიდი იმპერატორი ხარ დაბადებული!
  მიუხედავად იმისა, რომ მე მქონდა მოსკოვის მართვის შანსი,
  მაგრამ შენი ამბიცია სწრაფად გაქრა!
  
  პუტინს ასევე სურდა ელფებისგან მონების შექმნა,
  მაგრამ ის გაანადგურა კნუტმა!
  ბოლოს და ბოლოს, ეს უსაფრთხოების ოფიცერი არ იცნობდა ჩვენს წითელ არწივებს,
  ავადმყოფი ბავშვი შევიყვანეთ!
  
  ახლა კი ზეციური ცა გველოდება სივრცეში,
  გასეირნება მარსზე!
  ვინც სამშობლოს წინააღმდეგია - სოდომის საშინელება ელის,
  ცვილს ცვილით შევუსვით!
  ასე მღეროდნენ გოგონები - ეს იყო უბრალოდ უმაღლესი დონის აერობატიკა. ყველაფერი ძალიან ლამაზად და აგრესიულად გამოვიდა. და კოლოსალური ძალით მოხვდა.
  ახლა კი ყველაფერი იმდენად წარმოუდგენლად კოსმოსური და უნიკალური გახდა.
  ელფ გოგონები დიდი გაბრაზებითა და მასშტაბებით იბრძოდნენ. და შეასრულეს წისქვილის ტექნიკა, რომელიც თავებს ურტყამდა და ყველის თავებივით ტრიალებდნენ.
  ქალი მეომრები ძალიან მკაცრი და დახოცილი ორკები არიან.
  ახლა კი, მკერდის ალისფერი ძუძუს წვერებიდან, გოგონები ისევ აიღებენ მას და პუტინის დათვებს პულსარების მკვლელობებს გაუშვებენ. ასე ხდება სასიკვდილო და უნიკალური გზით.
  და გოგონებს, რაც უნდა აღინიშნოს, შეუძლიათ სიტყვასიტყვით დახოცონ ნებისმიერი ორკი კვანტად.
  ელვა ასევე იფეთქებს მუცლის ღილებიდან და პუტინის დათვებს ფერფლად აწვება.
  რასაც დიდი ენთუზიაზმით აკეთებენ. ეს არის ლამაზი და უნიკალური გოგოები აქ. და მათი ფეხები ძალიან ლამაზია და გამოირჩევიან უკიდურესი მადლით.
  და მტერს განადგურების ბარდას უყრიან.
  ლამაზმანები იწვევენ კოლოსალურ ნგრევას და სიკვდილს.
  და თან ისე ლამაზად და გამორჩეულად მღერიან;
  შემოქმედების ღმერთების მარგალიტი,
  სამყაროს ქვეყანა ყველაზე საყვარელია!
  გაოცებული ვუყურებ ელფებს,
  მარგალიტებივით არიან ხალხში!
  
  შენკენ მივმართავ, სამშობლო,
  დაბეჭდილი არამიწიერი სიყვარულით!
  და მხოლოდ ერთ რამეს ვნანობ თვალცრემლიანი,
  რაც ჩემს ოცნებას ვერ დავაკავშირე!
  
  მე ვითვლი წამებს ბრძოლებში,
  ცხელი ბრძოლა მდუღარეა,
  სთხოვეთ სამშობლოს პატიება,
  და ასწიე შენი ფარი უფლებისთვის!
  
  ფართო ნათელი სივრცეები,
  ჩემო ძვირფასო ელფია!
  ტყეები, მინდვრები, ხეობები, მთები,
  ირმები საწყალში მიდიან!
  
  სისხლი დაიღვარა, ანათებს ნისლში,
  ცეცხლს ახშობს ჯოჯოხეთის კვამლი,
  მიუხედავად იმისა, რომ ჭიები ჭრიან ჭრილობაში,
  მაგრამ საგალობელს გვიმღერის მნათობთა გუნდი!
  
  ჩვენ ვცურავთ ზეციურ ოკეანეში,
  თუმცა გზის გაზომვა შეუძლებელია!
  მაგრამ ჩვენ ვიქნებით უკვდავ დიდებაში,
  ღვინო ასეთ სვიას გვაძლევს!
  
  არ გააღვიძო შიშისგან გარიყული მებრძოლი,
  უფალმა შთააგონა სამშობლო!
  ჩვენ გამოვიყვანთ ქვეყანას სიბნელიდან,
  მას ბევრი მზის ძალა აქვს!
  
  დამშვიდობების დრო მოვა,
  ომი გამარჯვებით დასრულდება!
  ნუ იცხოვრებ მარტო მოგონებებით
  ღამე გადის, თუმცა შავია!
  
  მაშინ თქვენი სურვილები ახდება,
  და ქვეყანა ბაღივით აყვავდა!
  შენ ქალწული გახდები გამხდარი დოვი,
  და ურდო გაიქცევა, ყვირილით!
  
  მეგობრებიც დაიღუპნენ - სამწუხაროა,
  მაგრამ, როგორც ჩანს, უფალმა ასე გადაწყვიტა!
  დამიჯერე, სიკვდილი არ არის საბედისწერო,
  სული უკვდავია, თუმცა ხორცი მოკვდავია!
  
  მიუხედავად იმისა, რომ არ მჯერა,
  მწუხარება, გაიხსენეთ ყველა, ვინც სუნი ასდიოდა!
  მაშინ დაიმორჩილე შენში არსებული მხეცი,
  წაშალე მწარე ნულები!
  
  დაუბრუნდა თავდაპირველ მტვერს,
  ვინც რეალურად არ ცხოვრობდა!
  მიუხედავად იმისა, რომ ოჯახი ბუნებით ფისკალურია,
  და ამოიღებს წვენს ძლიერი ვენებიდან!
  
  მივაღწიოთ სამშობლოს ტრიუმფს,
  ზეციური მნათობები ანათებენ!
  აღდგება კომუნიზმის რწმენა,
  და დამარხეთ მწუხარება და ტკივილი!
  გოგონები ველური გაბრაზებით განაგრძობდნენ ბრძოლას. ერთ-ერთმა მათგანმა, ელფმა ჟოლოსფერი თმით, აიღო და აიღო სასიკვდილო წისქვილი ორმაგი პირებით ხმლებით. და მან ორკებს თავები მოჭრა.
  მეორე გოგონამ ბუმერანგის ხანჯალი აიღო და შიშველი თითებით ესროლა. გადაფრინდა და პუტინს დათვებს თავები მოჰკვეთა. მეომრები ამას ძალიან თავდაჯერებულად და მაგრად აკეთებდნენ.
  რის შემდეგაც გოგოებმა აიღეს და დაიწყეს სიმღერა;
  ჩვენ ყაჩაღი გოგოები ვართ
  და ჩვენ გვიყვარს ბრძოლა...
  მაკრატელს მალე მივიღებთ,
  ორკებისთვის ჩვენ ვართ ზურგჩანთიდან!
  ძალიან ლამაზები არიან და ძალიან კარგად მღერიან. და მათი სიმღერები ისეთი სულიერი და მშვენიერია. და გამოსცემენ სხეულებრივ და ლაღი ხმებს;
  პენი ორკმა მოიცვა მთელი მსოფლიო,
  ჯოჯოხეთური ვნების ქსელი!
  ვამპირი ხალხისგან წვენს სვამს,
  დაუოკებელი მგლის პირი!
  
  გარეგნულად ის ანგელოზს ჰგავს
  ზურმუხტი სისხლით იწვის!
  და ჭექა-ქუხილის წამწამები,
  ის დიდებას მოგვცემს ჩვენს მებრძოლებს!
  
  ბანკნოტების ამ შრიალში,
  ისმის გარეული ცხოველის ღრიალი!
  მიუხედავად იმისა, რომ სვაროგის სახე პირქუშია,
  გჯეროდეთ მისი ძალების დათვლის გარეშე!
  
  ყველას დაგვაწყვეტინებთ
  ვინ გარისკავს ტანკს!
  ელოდება, გჯერა წარმატების,
  დარწმუნდით, რომ არ იყოთ ძალიან საზიზღარი ამ საკითხში!
  
  არწივი ელფი ყველაზე მაღალია,
  ის ფრთებს მუქარით ავითარებს!
  მან მოიპოვა სიდიადე
  მაისში ორკების მტვერად გაბრტყელება!
  
  რომ შეიკერები სცემეს შიშისგან,
  მათ გააცნობიერეს, რომ ელფიას ძალა,
  ფულის ტომარა რას გააკეთებს
  დიახ, არც კი გიკითხავთ!
  
  ჩვენ ასევე გვაქვს ავტომატი,
  და ბროწეულები სულ მტევანს სჭრიან!
  აქ არის ჯარისკაცი, რომელიც ჩქარობს შეტევას,
  ნიღაბი სახიდან მომიფრინდა!
  
  დაარტყა თავში სასხლეტი,
  დაე, თქვენი ტვინი დაიხუროს!
  და მაშინ მიიღებ სამოთხეს,
  ჩვენი ახალგაზრდობა იქნება მარადიული!
  ასე მღეროდნენ გოგონები, რომლებიც, სიმართლე გითხრათ, თავიანთი დონით სუპერ მეომრები არიან.
  მეომარი გოგოები ზოგადად მშვენიერი და მაგარია, ვიდრე ოდესმე. აიღებენ მას და გამოგლეჯენ მკერდის ალისფერი ძუძუსგან ისევ მკვლელი და უნიკალური გამონადენით. აქაური გოგოები ძალიან გასაოცრები არიან და ნამდვილად აქვთ კოსმიური დონის დარტყმის ძალა.
  მათში მართლაც არის ცეცხლი და ცეცხლოვანი ზოლები მკერდის ლალისფერი ლაქებიდან. ეს ის გოგოებია, რომლებთანაც ელფები ძალიან სიამოვნებით ხვდებიან.
  ისინი ენით სიამოვნებით აჭიანურებენ ვენერას საშვილოსნოს და აჩვენებენ გამორჩეულ გზას.
  და შიშველი ქუსლები, რომლებიც ასე ვარდისფერია, აგდებს განადგურებისა და სიკვდილის მრგვალ ბურთებს.
  და ამდენი ორკი ნადგურდება და კლავს. ეს მართლაც სუპერ კლასის გოგოები არიან.
  და თუ უკვე წაიღებენ, მართლა ფილტვებში დაიწყებენ სიმღერას;
  ფიურერი მელოტია, ძალიან ბოროტი,
  სურს დაიპყროს მთელი მსოფლიო...
  მაგრამ ჩვენი ძალა, გოგოების ძალა,
  ისინი შეძლებენ ბოროტი ორკების დამარცხებას!
  პარალელურად ახალგაზრდა ელფები მღეროდნენ და ორკებს ავტომატებით ესროდნენ და ძალიან ზუსტად;
  მე ვიხეტიალე მინდორში - გვირილები ყვავილობდნენ,
  ხეები და მთები სამოთხის გუმბათს ჰგავს!
  მოდით ავაშენოთ ოცნება ფუმფულასგან,
  ისე, რომ ყველა, ვინც მყისიერად გარდაიცვალა, აღდგება!
  
  დაე, ეკლესიების გუმბათები ოქროსავით იყოს,
  და ტოტებზე ფოთლები ლამაზი ზურმუხტია!
  ხალხებმა აღიარეს არწივის ღმერთის ძალა,
  დაე, ყველა მოწინააღმდეგე დაიღუპოს ბრძოლით!
  
  ჩვენ ვართ სამშობლოს ხალხი, რომელიც ყველას ნათელს მოაქვს,
  მშვენიერი ქალწულები, მთვარისავით სახე!
  მოდით გავხსნათ ანგარიში მეომრის მიღწევებზე,
  ყოველ შემთხვევაში, ეშმაკი ბლაგვი კუთხიდან ისვრის!
  
  ჩვენ ავიღეთ ორკმბული , დავიპყრეთ ორკიჟი ,
  ორკლინები გადმოვიდნენ და ფენიას შემოუარეს.
  ვინც მიწას ათელა, მხოლოდ შიში მიიღო,
  ჩვენ ბედნიერი, წმინდა ელფიას შვილები ვართ!
  
  ჩვენ ავაშენებთ გამზირებს, გზებს, ხიდებს,
  მარსზე არის ქალაქები, ქალაქები ვენერაზე.
  ჩვენი სურვილები ხომ, მერწმუნეთ, მარტივია.
  მაგრამ ბოროტმა ომმა შეიძლება გაანადგუროს ისინი!
  
  მშვიდობისთვის, სამშობლოსთვის, ჩვენი გუნდისთვის,
  ჩვენ შევძლებთ მივაღწიოთ ფორტუნის ღიმილს,
  ჩვენი ელფები გაერთიანებულნი არიან ბრძოლაში,
  და უთანხმოება წარმოშობს უწყვეტ დანაკარგებს!
  
  ევროპა თავისუფალია, მასში ელფების შუქი მეტყველებაა,
  ხალხი მღერის სიმღერებს, მიედინება ნაკადი.
  ჩვენ შეგვიძლია გადავარჩინოთ სვაროგის მიღწევები,
  გამოაცხვეთ ბევრი ფუმფულა რულეტი სუფრისთვის!
  ასე იცოდნენ ახალგაზრდებმა სიმღერა. ასევე შეგიძლიათ ბრძოლა ძალიან აგრესიული შეტევით. და მათ სცემეს ეს ორკები მკვლელი ნახტომებით. და მკერდის ალისფერი ძუძუსთაგან მათ კვლავ სიკვდილის ელვა დაარტყა.
  ეს მართლაც ძალიან ლამაზი იყო. მეომრებს კი ცქრიალა, მარგალიტისფერი კბილები აქვთ. მეომრები ისეთი, ვთქვათ, ლაღი და მშვენიერი არიან.
  და შიშველი თითებით აგდებენ განადგურების ბარდას. ვთქვათ, მშვენიერია, მოიპარეს.
  მათ აქვთ იმდენი უნიკალური ენერგია და საბრძოლო ფოლადი. გოგოებს ასეთი აგრესიული და უნიკალური კოზირები აქვთ.
  და გულმკერდის ლალისფერი ძუძუსებიდან ისინი ისეთივე მომაკვდინებელია, როგორც ჯოჯოხეთური ელვისებური ობობის ქსელი.
  ეს გოგოები ისეთი დესტრუქციული და მაგარი არსად არიან. და აიღებენ მას და აფეთქებენ სიკვდილის ელვისებურად.
  და აიღეს და მტერს ბარდა ესროლა შიშველი ქუსლებით, მტრები დაშალეს.
  და პუტინის ბევრი დათვი განადგურდა და ცხედრების მთელი ბორცვები გამოჩნდა და ყველაფერი ძალიან სასიკვდილო აღმოჩნდა.
  გოგონები კი ბრაზითა და წნევით განაგრძობდნენ ბრძოლას.
  ერთი მათგანი მხოლოდ თაროზე ეკიდა. და ის მათრახით დაარტყეს და მშვენიერების შიშველი, მოხდენილი ფეხების ქვეშ ცეცხლი კვლავ ანთებდა. ალი გოგონას მოშიშვლებულ, მრგვალ, ვარდისფერ ქუსლებს აწვა.
  და მან აიღო და დაიწყო სიმღერა;
  მშიშარა შენი ბრალია,
  არ არის საჭირო ჭურვში დამალვა!
  უფრო მჭიდროდ დაჭერით მანქანა,
  სამყარო არ არის მახრჩობელა სასჯელი!
  
  თუ მას სევდა ახრჩობს,
  გოგოების ცრემლები ცვივა!
  ურდო შემოიჭრა სამშობლოში,
  ხმამაღალი ხმა გაისმა!
  
  ქალწული ტკივილისგან ყვირის
  სიკვდილი ამძაფრებს ჯოჯოხეთურ ნაკბენს!
  მყიფე ფარი დაიმსხვრა,
  შეიძლება ქვეყანა დაიღუპოს!
  
  ჭურვი ხმაურით ამოიფრქვა,
  ყურმილი ერთბაშად გასკდა!
  იარაღები ცემენ და ისვრიან,
  გოგოები შიშით გარბოდნენ!
  
  მაგრამ საპასუხოდ დარტყმას მივცემთ,
  თქვენ მიიღებთ დიდ დარტყმას!
  მფრინავი რაკეტების ხმა
  დაე, გორაზე ბრწყინავდეს!
  
  ჩვენ მხოლოდ უფრო მეტი მეგობრები გავხდებით,
  ამ მაგარ გამოწვევებში!
  ჩაყარეთ ისინი გროვაში ერთ ყლუპში,
  და ნუ შეანჯღრევ ტირილს!
  
  კალმის უყურადღებო მოსმით,
  ჩვენ არ დავარღვევთ ამ წინადადებას!
  ჩვენი წმინდა ოცნება, დამიჯერე,
  მიეცი შენი სულები ღმერთს რწმენით!
  ეს გოგონები საოცარი აღმოჩნდნენ. და როცა გოგონას, რომლის ბრინჯაოს კანი ოფლით ანათებს, მათრახს ურტყამს, ის ფაქტიურად აკანკალდება და აგრძელებს სიმღერას;
  არ დანებდე, არ დანებდე, არ დანებდე
  ნუ გეშინია, გოგო მკერდით თაროზე...
  გაიღიმე, გაიღიმე, გაიღიმე
  იცოდე, რომ ყველაფერი კარგად იქნება და კარგად !
  ასე რომ, თაროზე გოგონა ძალიან მხურვალედ მღერის.
  მაგრამ არიან ახალგაზრდებიც, რომლებიც ძალიან ლამაზ ხმებს და მელოდიას აძლევენ;
  
  ო, აყვავებული სიზმარი,
  ცის ვარსკვლავი და ბნელი უფსკრული.
  სიყვარული მარადიულია ყოველგვარი ზომების გარეშე,
  მაშინაც კი, თუ ხარბმა ჭაობმა უფსკრულში ჩაგითრევს!
  
  მინდა შენთან ვიყო, ჩემო საყვარელო,
  დაწვი, როგორც ჩირაღდანი ვნების ოკეანეში!
  ცეცხლმა შეიძლება გადაწვას სიცოცხლის ძაფი,
  და მოტეხე ტყუილის ხმალი!
  
  აკანკალებული ქალწულის კაშკაშა მზერა,
  თითქოს მოგზაური მასში გმობას ხედავს!
  ახლა ჯარისკაცი ზომავს თავის ნაბიჯს,
  ჩვენ შევძლებთ დემონების გაოცებაში ჩაძირვას!
  
  ურწმუნო ტირილით შემოიჭრა სამშობლოში,
  ნაძირალა ყვირის და ატრიალებს თავის ჭურჭელს.
  და ჩემს ფიქრებში ეშმაკური ნისლი რაღაცას მალავდა,
  მაინც არ მოგვიწია სამოთხეში ცხოვრება!
  
  გოგონას სჭირდება მამაცად დაცვა,
  არ მისცეთ მტრებს მისი სილამაზის გასინჯვა!
  ურდო გაანადგურა რუსმა მამაცმა არმიამ,
  ჩვენ ვებრძოლეთ ჩვენი გაბრაზებული მეზობლის თავდასხმას!
  
  რა სახის მორალი შეგიძლიათ შექმნათ?
  რომ რუსეთი ქვეყანაა, უფრო ლამაზი ქვეყანა არ არსებობს სამყაროში!
  და თუ ურჩხულს უნდა დაბინძურდეს,
  მაშინ ჩვენ წავართმევთ ჩვენს და თუნდაც შენს!
  
  მაგრამ გოგო მინდა მიყვარდე,
  მომეცი საშუალება გავხდე შენი საფარი!
  არ უნდა, მე მჯერა ცრემლების ღვრის,
  ჩვენ ვერ დავდგებით შავი, პირქუში კუბოს მიღმა!
  
  ჩვენ დავასრულებთ რომანს ამ ადგილას,
  ბევრის ქება ხომ არ გამოდგება.
  მჯერა, რომ ცვლილებების დრო დადგება
  გაუმჯობესდება, გულწრფელად მჯერა!
  მეომარი გოგონებიც დიდი ენთუზიაზმით მღეროდნენ. და მათ შეასრულეს თავიანთი საბრძოლო და აგრესიული სამუშაო.
  და განსაკუთრებით აქტიურობდნენ ორკებს შიშველი თითებით ბასრი პირებისა და სვასტიკების სროლაში. აი ასეთი მებრძოლი და აგრესიული გოგოებია, ვთქვათ - მათზე მაღალი არავინაა.
  და მკერდის ალისფერი ძუძუსთაგან ისინი ამოიჭრნენ და ძალიან აქტიურად მოქმედებდნენ, პულსარებს აგდებდნენ. და მეომრები მშვენივრად იქცეოდნენ.
  და მათ თვალებიდან ნამდვილი, საოცარი ნაპერწკლები ჰქონდათ. და მეომრები უბრალოდ სუპერ გამოიყურებოდნენ.
  და მათი კბილები მარგალიტივით ანათებდა. და ყველაფერი უბრალოდ შესანიშნავად გამოიყურებოდა.
  და მეომრები მღეროდნენ კიდეც, კბილებს აშორებდნენ;
  მტერს სასტიკად ვებრძოლები,
  სიკვდილი მოვა, ეს ნიშნავს ბედს!
  მაგრამ მეგობრების სახეები ანათებს ჩემს მეხსიერებაში
  თვით ღმერთი კი ნაძირლების მსაჯულია!
  
  აღმოჩნდა, რომ სასტიკად მოკვდა,
  აღმოჩნდი აბსოლუტურ ჯოჯოხეთში...
  შური ვიძიოთ, ეს იქნება თვალი თვალში,
  მახვილით მოვალ ჩემს მოწინააღმდეგეებთან!
  
  სამწუხარო სამყაროში ბოროტებამ არ იცის
  ქარი ბნელი უდაბნოებიდან უბერავს.
  სველი თოვლი მოდის მაისში,
  დაღლილის მზერა უბრალოდ მოსაწყენი გახდა!
  
  მე ვუპასუხებ ღმერთების გამოწვევას -
  კაცი ოცნების მბრძანებელია!
  ჩვენ არ გვჭირდება ბერის სამოსი,
  უფალი ხომ მხოლოდ კაცია!
  
  შეაგროვეთ თქვენი ძალა ყულაბაში,
  დაე აანთოს მეცნიერების ცეცხლი,
  ნუ ჩადებთ თქვენს ნიჭს ბოთლში
  რადგან მუშაობა წმინდა იდეალია!
  ეს შეიძლება იყოს მოკლე სიმღერა, მაგრამ ეს არის სიმღერა გულიდან. და არის მასში იმდენი სიხარული და გაბრაზება ამავე დროს.
  ულამაზესი გოგოები მღერიან სირენების ძალიან ხმოვანი და ლამაზი ხმებით.
  მაგოპლაზმა ვენერას საშვილოსნოდანაც გადმოაგდეს , მაშინ ის სრულიად მაგარი და დამღუპველი იქნება.
  შემოვა ნამდვილი ქარიშხალი და სიკვდილისა და სრული განადგურების ნაკადი. და ეს დააზარალებს პუტინის დათვებს.
  ასე დაიფანტება ეს ყველაფერი და აუცილებლად არ გაერთიანდება ერთ გროვაში. და იქნება ენერგიული გაბრაზება და დამწვარი ალის ნაკადები.
  ეს თითქოს ცეცხლსასროლი იარაღია. ცხელი, დაუღალავი ნაკადი ანათებს. და წვავს ყველაფერს კონკრეტულად და ერთდროულად.
  ეს ის გოგოები არიან აქაურები - რომლებსაც შეუძლიათ სამყაროს აღსასრულის გაკეთება.
  შემდეგ კი ალისფერი ძუძუსთაგან პულსრები და ცეცხლოვანი ელვა გადავაგდოთ. რაც ყველაფერს წვავს და ანადგურებს.
  ელფმა გოგონამ ყვითელ ფონზე ვარდისფერი პოლკა თმით აიღო და იმღერა:
  - ჯარები მზად არიან, ქალბატონო,
  ყველას გავანადგურებთ!
  და მან თვალი ჩაუკრა პარტნიორებს. ეს ნამდვილად გოგოები არიან, სუფთა ხმით.
  და ელფის ბიჭები აგრძელებენ სიმღერას;
  არ მჯეროდა ღვთის ბრძანება,
  მინდოდა საშინელი ვამპირი გავმხდარიყავი...
  იმედები არ გაგიცრუო, მაშინვე არ დაიწვები,
  ტანჯვაში მარადისობა ცოდვილის ხვედრია!
  
  ყოველივე ამის შემდეგ, წმინდა ღმერთმა არ იცის წყალობა,
  ნუ ელით მოწყალებას სისხლისმსმელებისგან!
  ტკბილი ხილის ნაცვლად მშვენიერ სამოთხეში,
  ჯოჯოხეთი იწვის - სისხლიანი წვიმა!
  
  ვამპირისთვის ასპენის ხისგან ფსონი ზუსტია,
  ჯადოქრებს საშინელი ცეცხლი ელის!
  დღე და ღამე საცოდავად დაწვები,
  სატანამ ნაჯახი მოამზადა!
  
  ცოდვილი კაცი მიიღებს თავისს
  ობობას დაემსგავსება, რომელიც ცეცხლში იწვის!
  დემონები დაგტანჯავთ ქვესკნელში,
  ტკივილი, რომელსაც დედამიწაზე ტოლი არ აქვს!
  
  გეშინოდეს და მოინანიე, უფლის მტერო,
  თუ ასე მოიქცევი, პირდაპირ ჯოჯოხეთში ჩაგვარდები!
  შაბათი არ მოვა ტანჯვით,
  მუდამ შეშლილი გუნდებით გარშემორტყმული!
  
  თარო ძვლებს გაგიტეხავს,
  მოდი, სახსრები პოკერით გამოვაბრუნოთ!
  შეგიძლია, პატარა კაცო, იყო ბედნიერი?
  ახლა კი იცოდე არამიწიერი ტანჯვაში!
  
  ასე სწრაფად მოინანიე, უცნაურო,
  ილოცე და მუხლებზე დადექი!
  ვასიას სასმელი მეგობარი არ დაეხმარება,
  მხოლოდ ერთგულება დაიპყრობს სამოთხეს!
  ვთქვათ, ეს სიმღერაა აქ - შეიძლება ითქვას უაღრესად მებრძოლი. გოგონები კი ძალიან აგრესიულად ახდენენ გავლენას მტერზე.
  მათ უბრალოდ აქვთ განუზომელი მღელვარება და თავგადასავლების წყურვილი. და ასევე მკერდის ალისფერი ძუძუს წიწვებიდან, როგორ აიღებენ და მართლა აოხრებენ მეომრებს. და აქ ეს ნამდვილად არავის საკმარისი არ მოეჩვენება.
  გოგონები კი საშინლად ლამაზები არიან და შეუძლიათ გავლენა მოახდინონ თავიანთი კაშკაშა, ლალისფერი ძუძუს წვერებით.
  ასევე გაუშვით პულსარები ვენერას საშვილოსნოდან. მათი გავლენა ძალზე დამწვარი და მახვილგონივრულია.
  და შიშველი თითებით ისინი შხამით ისვრიან ნემსებს, რომლებიც პირდაპირ ორკებს ჭრიან. და ის გამოიყურება ძალიან მშვენივრად.
  ახლა კი, ჩემი მკერდის ლალისფერი ძუძუსთაგან, თითქოს ისევ პულსარი მეჯახება. ყვავებს მართლა ჭკუა აქვთ აშლილი და გაოგნებულები ვარდებიან და გონს კარგავენ.
  . ეპილოგი
  გოგოებმა აქ უკვე საკმაოდ კარგი საქმე გააკეთეს. და ასევე იქნება საკმაოდ დიდი რაოდენობით მაგოპლაზმი, რომელიც გამოვა ვენერას საშვილოსნოდან. და ეს იქნება სახალისო.
  ახალგაზრდა ელფები კი ხელებით ყუმბარებს ისვრიან და ამავდროულად სიმღერა არ ავიწყდებათ;
  ო, ახალგაზრდა გულის გრიგალები,
  რომელშიც ალი წვავს ვულკანს!
  სახლში ხალხი არ გვეყოლება,
  შეჭამა ღვეზელი კატა ბაიუნმა ?
  
  აქ ბულბული სევდიანად მღერის,
  ყოვლისშემძლე წარბი დაბნელდა!
  ქერუბიმი გამოსამშვიდობებელ თავს უგზავნის,
  არა რეალობა, მაგრამ საშინელი კოშმარი!
  
  ჩვენ ვართ წმინდა მამულის შვილები,
  ისინი გამოჩნდნენ თავიანთ წინაპრებს, იცოდეთ დახმარება!
  ჩვენ არ ვინანებთ, ვიცით ცხოვრება,
  ებრძოლე უფსკრულს დღე და ღამე!
  
  მტერი ისვრის მაგიას
  მოტყუება, სისასტიკე, ბოროტი სიყალბე!
  მაგრამ ჩვენ დავინახავთ შორეულ შუქს,
  მოწინააღმდეგის რქა გავტეხოთ!
  
  ვამპირები, ორკები, მოჩვენებები,
  მკვეთრი კბილებს ანათებს!
  ყოველივე ამის შემდეგ, მოჩვენებებს უყვართ ბრძოლა,
  თაროები მოდის ქვესკნელიდან!
  
  არქიმაგისთვის - სარდალი ,
  ჩვენ უბრალოდ პაიკები და ღეროები ვართ!
  არმადა მისდევს ბოროტ ფრიკებს,
  მაგრამ ჩვენ არ შეგვიძლია უკან დახევა!
  
  სამშობლო ყველაფერზე ძვირფასია,
  ჩვენ შევწყვეტთ მრისხანე ლაშქართა რბენას!
  ურჩხულები მას სახეში მიიღებენ,
  ჩემი საგანძურის მცველი გაგიფუჭებს თავს!
  
  სვაროგის სიძლიერის სამშობლო,
  და ყველა ჯარისკაცის სიცოცხლე და იმედი!
  ვერმახტის მარჯვენა ხელი გაანადგურა
  მან დაამარცხა მოწინააღმდეგეების რიგი!
  
  ჩირაღდანი იწვის ახალგაზრდა გულში,
  ავტომატს ხმალი ცვლის!
  ჩვენ მალე გავხსნით კოსმოსის კარს,
  მოდით გადავწყვიტოთ ვინ არის მართალი და ვინ არასწორი!
  
  როცა სულში სიმშვიდეა წარმატებებით,
  ბოროტი ვერ წაგვიყვანს!
  ჩვენ მივცემთ ცვლილებას ჯოჯოხეთურ არსებებს,
  იცოდე ელფების ასეთი არმია!
  
  ჩვენ მუხლებზე ვართ - ვლოცულობთ როდს,
  ყოვლისშემძლე ღმერთმა გთხოვა!
  რათა ჯარისკაცები არ დაკარგონ,
  ჩემი ძვირფასი ელფის შვილებო!
  ასე მღერიან გოგონები ცქრიალა და დიდი განწყობით სწრაფი და გარდაუვალი გამარჯვებისთვის.
  და მათი მარგალიტისფერი კბილები სარკესავით ბრწყინავს. და საერთოდ, რასაც აკეთებენ, მშვენიერი და მაგარია.
  ვერც ერთი მტერი ვერ შეაჩერებს ასეთ გოგოებს. ისინი მშვენიერი და საყვარელი არიან.
  სცადეთ ეს და თქვით არა. და ისინი აუცილებლად ჩამოგლეჯენ შენს ღირსებას. რა შესანიშნავია ეს ქურდობა. ისინი სავსეა გულწრფელი იმპულსებით და მკვლელობის წყურვილით.
  აქ ელფების ოჯახიდან გოგონამ ბომბი ჩამოაგდო შტორმტრუპერს შიშველი ფეხის თითების დაჭერით. ის ორკების მტევანზე დაეცა. და პუტინის ბევრი დათვი ჯოჯოხეთში წავიდა.
  ესენი არიან, ვთქვათ, ძალიან აქტიური და აგრესიული გოგონები ზურმუხტისა და საფირონის მსგავსი თვალებით. ვინც იბრძვის სამართლიანი საქმისთვის, პუტინის ურდოს წინააღმდეგ. ვთქვათ, გოგონები დამზადებულია ფოლადისგან.
  და ისინიც მღერიან;
  შთააგონა ბრძოლა -
  შეიკერი !
  დაყავი სამყარო ნაწილებად -
  შტორმლორდ ელფინი!
  
  მან ჩაიდინა სისხლიანი საქმეები,
  ამბოხის დროშის აღმართვა!
  და რა გინდოდა?
  ლიდერი პასუხობს - არ ვიცი!
  
  მე მეგონა ყველას გვექნებოდა თაფლი,
  ყველა დემიურგი გახდება!
  ახლა კი ცხენი გვატარებს,
  გატეხილი ხეივნების გასწვრივ!
  
  შეშლილი ჩლიქების ხმაური,
  დააკაკუნეთ - ურდო გალოპებს!
  ჩვენი კავშირი მონოლითს ჰგავს,
  და მათი სახეები ანათებს ბედნიერებით!
  
  დამიჯერე, სისხლი სამუდამოდ არ მოედინება,
  მოვიწმინდოთ ობლების ცრემლები!
  იყო მონადირე, ეს გახდება თამაში,
  ჩვენ ყველა საფრთხეს გადავლახავთ!
  
  პროლეტარი იქნება პრინცი,
  და ჯილდო მოვა სამუშაოსთვის!
  აი წავა, დაუჯერე ჭუჭყს,
  ჯოჯოხეთიდან გამოვგლიჯოთ ხორცი!
  
  მოდით ვიმღეროთ სიმღერები ხმამაღლა
  ჩვენ ვართ გიგანტების ძალა!
  ჩვენი თეთრი დათვის სიმბოლო,
  პარტია - ხალხი ერთიანი!
  
  დაღვარე სისხლი სამშობლოსათვის,
  ეს არის პატივი, პატივი და დიდება!
  გახდი წითელი ძაფი ცხოვრებაში,
  დაე, ვულკანი ადუღდეს - ლავა!
  ასე შემოვიდა ეს ყველაფერი ცეცხლოვანი ზვავივით. და გოგონებმა აიღეს და გამოუშვეს პულსრები ვენერას საშვილოსნოდან. და ყველაფერი ძალიან მაგარი და ელეგანტური აღმოჩნდა.
  მეომრები უმაღლეს და გასაოცარ კლასს მღეროდნენ. და მათ აჩვენეს თავიანთი გამორჩეული და საოცარი დონე.
  და როგორ გამოჩნდება კბილთა კბილები. და კიდევ ერთხელ აიღებენ და სასტვენს შიშველი ფეხის თითებით. და ისევ ცვივა გაოგნებული, უგონო ყვავები.
  და სეტყვის ქვასავით ეცემა მიწაზე. და ხდება მკვლელი გადატრიალება.
  და დესტრუქციული ელვისებური ჭანჭიკები გამოფრინავს გოგონების ალისფერი ძუძუს. და მოდით ვთქვათ, რომ ეს შესანიშნავი და მაგარია.
  გოგონები აფურთხებენ და მათი ნერწყვი მჟავავით ფეთქდება და კოლოსალურ განადგურებას იწვევს.
  ეს ნამდვილად ის ქალებია, რომლებიც შენ გჭირდება. და გაიფანტებიან და მერე სხვა რამეს მოაწყობენ.
  და მერე იწყებენ სიმღერას;
  მოკვდავ სამყაროში, იმპერიის ჩრდილში;
  ხალხის ცრურწმენები სავალალოა!
  ყველა სისულელე და ცრურწმენა ჩავყაროთ უფსკრულში -
  ჯობია ღმერთებივით თავისუფლები ვიყოთ!
  
  ჩვენი ჯარი არის სამართლიანი მიზეზი,
  სივრცე ეზოს ჰგავს!
  უნივერსალური რომ იყოს, დროა იყო ძალა,
  ამიტომ ყველას უნდა დაისაჯონ!
  
  ვარსკვლავური ხომალდები, საბრძოლო ხომალდები - ძლიერი,
  არ არსებობს ომის რაკეტების რაოდენობა!
  ეს არის უმანკო გამბედაობა,
  ჩვენ ვიყენებთ ხმალს, როგორც ყოველთვის - კარგი!
  
  მთვარის პლანეტების დაპყრობა,
  ცქრიალა შუქის მიწოდება!
  ჩვენ საოცარ საქმეებს ვაკეთებთ, თქვენ იცით,
  სამყაროს დიდი გარიჟრაჟი!
  
  ფერფლი ხანდახან გალაქტიკაში,
  ისინი კასკადებად გავრცელდნენ, როგორც ქარიშხალი!
  მაგრამ ჩვენ რაინდები და რომანტიკოსები ვართ,
  რას მღერიან ფერმკრთალი მთვარის შუქზე!
  
  სამყარო გახდება ჩვენთვის მორჩილი,
  მასში საუკუნეების წესრიგი მხურვალე მარადისობაა!
  იფიქრეთ ელფების შუქზე - ამაყი ერი,
  მიუხედავად იმისა, რომ ჩემი გონება ზოგჯერ სუსტია!
  დიახ, ამ უკანასკნელთან დაკავშირებით, გოგონები მართლაც თვითკრიტიკულები არიან. მაგრამ ისინი მშვენივრად მღერიან.
  და კიდევ უფრო მაგარია მკერდის ალისფერი ძუძუს ელვის გათავისუფლება. ისინი ორკებს მძიმე დარტყმას აყენებენ.
  მეომრები ყვირიან:
  სიყვარული და სიკვდილი, სიკეთე და ბოროტება,
  ორკი იყო ცოდვა...
  განზრახულია გაგება!
  სიყვარული და სიკვდილი, სიკეთე და ბოროტება,
  ჩვენ გვაქვს მხოლოდ ერთი არჩევანი!
  და გოგონებმა კვლავ გამოუშვეს ძლიერი ელვა მათი მკერდის ლალისფერი ძუძუსგან.
  ეს ნამდვილად ქარიშხალია.
  და ისინი ნამდვილად ბრძოლის ველზე არიან.
  მეომრები მღერიან:
  ბოროტი ორკი ურწმუნოებაში საშიშია,
  შეუძლებელია ცოდვილ ვნებაში ცხოვრება...
  რადგან ელფის რისხვა საშინელია,
  იმიტომ რომ მკაცრი ელფი მოსამართლეა!
  და მეომრები ორკებს ვენერას საშვილოსნოდან მაგოპლაზმის გამონადენით დაარტყავენ.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"