Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Maria Kolesnikova Elveredronning

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    En uskyldigt dømt ung kvinde, Maria Kolesnikova, bliver transporteret fra et særligt bevogtet fængsel til en vidunderlig magisk verden. Dér kroner selve demiurgen, Sfero Katastrofov, hende som elvernes elskerinde. Men efter at have modtaget kronen, må den uheldige kvinde kæmpe mod naboimperier, som er beboet af trolde, orker, nisser, halvblodser , vampyrer og andre eventyrlige skabninger. Og selvfølgelig er den største og mest lumske fjende Koschey den udødelige.

  MARIA KOLESNIKOVA ELVEREDRONNING
  ANNOTNING
  En uskyldigt dømt ung kvinde, Maria Kolesnikova, bliver transporteret fra et særligt bevogtet fængsel til en vidunderlig magisk verden. Dér kroner selve demiurgen, Sfero Katastrofov, hende som elvernes elskerinde. Men efter at have modtaget kronen, må den uheldige kvinde kæmpe mod naboimperier, som er beboet af trolde, orker, nisser, halvblodser , vampyrer og andre eventyrlige skabninger. Og selvfølgelig er den største og mest lumske fjende Koschey den udødelige. PROLOG
  Himlen var tykt malet med klare farver og funklede af alle regnbuens farver. På dem var stablet hele guirlander af stjerner, der funklede som ædelsten: smaragder, rubiner, safirer, topaser, diamanter, stjerner.
  En dreng, der så omkring tolv eller tretten år gammel ud, meget smuk og muskuløs i kun korte bukser, snurrede, hoppede og kastede pulsarer fra sine bare tæer. Hans muskler rullede under hans bronzehud som kugler af kviksølv, og hans hår var hvidt som sne.
  En meget smuk pige i bikini dukkede op ved siden af ham, med hår, der funklede som en flamme fra en fakkel.
  Hun sagde med et smil:
  - Hej Sfero Katastrofov! Hvad ved du ikke, hvad du skal gøre?
  Demiurg-drengen svarede med et smil:
  - Ja, jeg tænker, skulle jeg ikke skabe et andet univers? Enig - det ville være sjovt Emmanuelle!
  Demiurgepigen i bikini bemærkede:
  - Hvert nyt univers, der skabes, bringer nye problemer! I dem står skabelsen over for så mange forskellige slags problemer, at man er nødt til at arbejde hårdt, så levende væsener er glade og ikke lider. Og her skal du selvfølgelig stadig tænke på planter. De er også i live, og det er ubehageligt at blive spist!
  Sphero bemærkede vredt:
  - Lad være med at pakke dig ind!
  Emmanuelle udbrød:
  - Må Hyperteoplasma være med os!
  Og pigen vendte sig om i luften og rystede med sine bare, yndefulde ben. Og så lavede hendes underekstremitet en ottetal, og hele galaksens stjerner lyste op.
  Demiurg-drengen nikkede, hans muskler på hans nøgne, dybt trukket torso, ligesom Apollos, begyndte at bevæge sig. Og pressen kom ind som chokoladebarer. Stemmen fra universets skaber var meget klar:
  - Det her er selvfølgelig fantastisk. Men måske kan vi gøre noget for dem, der bor på planeten Jorden?
  Emmanuelle sagde med et smil:
  - I princippet er det muligt! Men du ved, vi kan ikke tydeligt manifestere os selv på denne planet. Folk har deres egen vej, og de bør følge den!
  Sfero nikkede:
  - Det er selvfølgelig rigtigt! Men for enkeltpersoner kan vi stadig gøre en god gerning!
  Gudindepigen nikkede indforstået:
  - Ja, det er også rigtigt! Selvfølgelig kan du ikke argumentere med sådan noget!
  Demiurg-drengen bemærkede:
  - En modig, modig og ædel kvinde sygner hen i fængslet: Maria Kolesnikova! Hun nægtede at forlade landet og blev smidt bag tremmer. Hvor hun bliver mobbet og tortureret. Der skal træffes foranstaltninger for at skåne denne værdige fange fra lidelse!
  Emmanuelle bekræftede ivrigt:
  - Det er rigtigt! Og vi vil helt sikkert gøre det samme!
  Sfero bemærkede med et smil:
  - Jeg vil kidnappe hende fra fængslet, og vi vil give hende en trone i et af vores stjerneimperier!
  Demiurgepigen var enig:
  - Det bliver meget korrekt og interessant!
  Drengedemiurgen blinkede med sine bare hæle, som stadig var barnlige af udseende, og sang:
  - Må æren være med os for evigt! Vort Fædreland har stor styrke!
  Emmanuelle spurgte med et smil:
  - Er det muligt at sige, at demiurgeguderne har et fædreland?
  Sfero nikkede indforstået:
  - Selvfølgelig kan man sige det! Konceptet om moderlandet er figurativt!
  Hvorefter drengen og pigen stampede synkront med deres bare, solbrune, muskuløse ben i luften, hvilket fik hele kaskader af lyn til at lyde og sagde i kor:
  - Lad det være, som vi siger! Lad vores vilje ske!
  . KAPITEL 1
  I fængslet blev Maria plaget af konstant personlig ransagning og mobning. En af disse torturer var en eftersøgning . Hun blev stillet foran fem mandlige betjente. Så dukkede to kvindelige vagter op. De tog tynde medicinske gummihandsker på og klædte den unge kvinde nøgen af og begyndte så at rode gennem hendes krop uden skam eller samvittighed.
  Og ikke kun dette, selvfølgelig. Maria blev fodret meget dårligt: en skål suppe, hvori letsaltet vand og et kålblad flyder, og et stykke brød. En ung kvinde tabte sig meget af en sådan diæt: hud og knogler. Desuden slog de hende med gummiknive på hendes bare hæle og tvang hende til at pumpe en pumpe, som en slave i det gamle Rom.
  Maria led meget, og hun blev jaget og udmattet. Hun blev tvunget til at sove uden madras på bare brædder, og om natten satte de et halsbånd om halsen på hende, som en hund, og lænkede hende til væggen.
  Den unge kvinde var meget væmmet, da hun blev famlet foran mændene af hænderne på vagter i tynde gummihandsker, og samtidig kiggede mændene, fnisede og lavede vulgære vittigheder.
  Derudover skulle hun arbejde meget, og pigens krop værkede og gjorde frygteligt ondt.
  Og ikke nok med det, selvfølgelig... De mandlige vagter klemte konstant Marias bryst og mave. Og de slog min røv.
  Men Maria Kolesnikova gav ikke op og bad ikke om nåde.
  Hun trodsede sine kidnappere og forblev utilnærmelig og stolt.
  Og til sidst afklædte de hende endnu en gang og låste hende nøgen inde i en afsoningscelle. Og der var væggene dækket af frost af kulde. Og Maria Kolesnikova stod på gulvet og bevægede sine bare fødder, blå af kulde. Hun var tynd, og hver knogle på hendes krop var synlig. Derudover fandt de yderligere pine for hende: de barberede hendes hår af. Og nu var hun næsten helt skaldet, med en besætning af blond hår.
  Den unge kvinde led ligesom Zoya Kosmodemyanskaya. At ligge på det iskolde gulv var ensbetydende med selvmord. Så vil hun, nøgen og fedtfri, helt sikkert blive følelsesløs. Og så rørte Maria ved sine bare fødder, led, led, men holdt fast.
  Pludselig faldt en spotlysstråle ned på hende i fuldstændig mørke. Og han oplyste den uheldige, knoglede fange i fængslet, hvor hun blev sendt af den overskægtige og skaldede diktator.
  Maria troede, hun hallucinerede. En barfodet dreng i shorts dukkede op foran hende. Den blonde, meget smukke dreng havde intet på end shorts. Samtidig ramte drengens nøgne torso med musklernes stålrelief og den forunderlige tegning af musklerne.
  Selvom han ser omkring tolv eller tretten år gammel ud.
  Drengen rakte hånden frem og spurgte Maria:
  - Lider du?
  Den unge kvinde svarede med et smil:
  - Endnu mere!
  Drengen trampede sin nøgne, barnlige, meget elegante fod på de iskolde fliser i straffecellen og sagde:
  - Nu er din lidelse forbi! Tag min hånd og følg mig!
  Mary spurgte med skælven i stemmen:
  -Er du en Herrens engel?
  Drengen rystede negativt på hovedet.
  - Nej! Jeg er Gud!
  Den unge kvinde spurgte overrasket:
  - Almægtige!?
  Sfero nikkede indforstået:
  - Næsten almægtig!
  Maria spurgte overrasket:
  Hvorfor lader du folk lide?
  Drengen svarede med et smil:
  - Fordi jeg ikke skabte din jord. Jeg kan kun tage dig med ind i mit univers. Og der vil du være min dronning!
  Den unge kvinde spurgte med et suk:
  - Hvad hvis jeg nægter?
  Sfero svarede med et smil:
  - Det nytter ikke noget, at du nægter. Når det viser sig, at du er sporløst forsvundet fra afsoningscellen, vil dine fangevogtere, som torturerede dig meget og vedvarende dér, blive meget oprørte. Alene dette er værd at acceptere mit tilbud!
  Maria nikkede indforstået:
  -Du har sikkert ret! Jeg ville være fuldstændig fjols, hvis jeg gik glip af denne mulighed for hævn.
  Sfero klemte Maria Kolesnikovas hånd hårdt og sagde med et smil:
  - Tag nu et skridt efter mig!
  Og først trådte den evige drengs bare, muskuløse ben, og så de tynde, forslåede ben på en ung kvinde, blå af kulde.
  Og efter et øjeblik mærkede Maria en utrolig lethed i sig selv, og straffecellens isnende kulde blev afløst af en behagelig varme.
  Hun styrtede sammen med den uendeligt unge Skabergud i en strøm af energi.
  Maria var meget behagelig og munter. Hun var i stand til at gøre, hvad der syntes umuligt - forlade fængslets mure! Og nu gik hun ind i den nye verden med sine bare fødder, så ofte slået med gummikøller.
  Og nu er eventyrfeltet slut. Og den unge kvinde befandt sig på et varmt, frodigt tæppe, meget luksuriøst og storslået, funklende med guld, diamanter og andre juveler i paladset.
  Maria befandt sig foran et stort spejl. Tjenestepigerne kastede et gennemsigtigt slør over hende. Det dækkede en ung kvindes tynde krop, udmattet af fængsling, dækket af blå mærker og hudafskrabninger.
  Sfero sagde:
  - Jeg bragte dig en ny dronning fra helvede!
  Pigerne var meget smukke, med unge, næsten barnlige ansigter. Figurerne er slanke og muskuløse. Og tøjet er kun smykker, der næsten ikke dækker fulde bryster og hofter, samt højhælede sko. Elverne adskilte sig kun fra de meget smukke mennesker i deres losformede ører og upåklagelige former med den unikke ynde fra denne fabelagtig smukke race.
  På deres baggrund så Maria så knoklet, udmattet ud, med ribben, der stak ud som en koncentrationslejrfanges, og hendes bryster var flået helt af. Den unge kvindes krop er affedtet, hendes arme og ben er blevet tynde, ligesom hendes hals. Og blå mærker, spor af tæsk og endda cigaretforbrændinger, der var slukket, på hendes krop.
  Og hovedet, barberet skaldet, med knopper og skrammer, som får Maria til at se endnu mere forfærdeligt ud.
  Sfero nikkede med et smil:
  - Ja, du ligner en fange i Auschwitz! Men vær ikke bange for noget! Nisserne har en trylledrikk, der vil hele dine sår og gøre dig til en ung, perfekt smuk kvinde!
  Maria sagde med et smil:
  - Hvorfor gør du det ikke selv?
  Demiurg-drengen svarede selvsikkert:
  - For nisserne skal også arbejde! Og de er store mestre i spørgsmålet om helbredelse!
  Nisserne sang i kor:
  Vi er i stand til at helbrede sygdomme,
  Behandl spøgende, tro mig, eventuelle sår...
  Eksamener, kun bestået med et A,
  For den store elveræres skyld!
  Og Maria blev ført hen ad gangen, ind i det næste rum. Den unge kvinde gik på gulvtæpperne og mærkede en behagelig kildren. Hun havde det meget sjovt.
  Og her var hun i en pool fyldt med duftende vand. Der læssede de den kvindelige fange.
  Flere elverpiger begyndte at smøre hende med noget fedtet og med en meget stærk og syrlig lugt.
  Maria spindede af fornøjelse. Ja, det var ekstremt fedt.
  Hendes ar, blå mærker, snitsår, forbrændinger begyndte at hele bogstaveligt talt foran vores øjne. Og huden begyndte at se yngre ud.
  Maria sang endda fornøjet;
  Hun var en stille, beskeden pige,
  Jeg drømte om at have mit eget hus!
  Så børns latter flyder højt,
  Må bjørnen blive tam i skoven!
  
  Jeg ville have en fredelig moden mark,
  Fnug af gyldne spikelets!
  For ikke at kende uroen for evigt,
  Og så der ikke er nogen fjender!
  
  Men her kommer tatarernes raid,
  Og trampet af smedede hove!
  Nå, hvor er du, regiment af husarkrigere;
  Hvad er berømt for hans bande?
  
  Hvor er ridderne, I kæmper,
  Men hvorfor er der ingen beskyttelse?
  Her er vort forenede Fædreland;
  Et varmt, helvedes lys brænder!
  
  De fører mig barfodet ind i åget,
  Gennem kogler, grene og stepper!
  Og de hugger din ryg med en pisk,
  Hvor er det svært at stønne i lænker!
  
  Fjenden tog pigens hals med lasso,
  Han klemte og vil kvæle!
  Her i den onde sultans rige,
  Jeg begyndte at stege vildt!
  
  Først led jeg i marken,
  Taskerne blev båret af den stikkende skær!
  Men det blomstrede med skønhed,
  Gud er trods alt en generøs hersker!
  
  Her kunne Mesteren lide det;
  Jeg blev sendt til seraglio!
  Der følte jeg maskulin styrke,
  Jeg begyndte at glæde alt affaldet!
  
  Kend sådan en ydmygelse
  Byt den sødeste krop!
  Det er bedre at udholde afsavn
  Så min egen mor ikke bander!
  
  Jeg ved ikke, hvad der venter for enden af vejen,
  Alderdommen og bødlen er skræmmende!
  Men der er ikke plads til fortabte børn i himlen,
  Det eneste der er tilbage er at græde bittert!
  Maria sang meget godt. Hun er en professionel musiker, der gik ind i politik. Og selvfølgelig støttede elverpigerne hende. Og alle havde sådan nogle stemmer, når de sang med.
  Så blev Maria skyllet i en speciel trylledrik. Og de gav hende en meget sød og velsmagende grød med honning og kondenseret mælk at spise. Så gav de mig juice fra ukendte frugter at drikke.
  Herefter mærkede Maria en utrolig tyngde i sig selv og faldt i søvn lige på sofaen.
  Nisserne dækkede hende med et varmt tæppe. Og samvittighedsfangen tog den og kastede sig ud i fantastiske syner.
  Og det viste sig at være ekstremt fedt.
  I sin drøm blev Maria til en meget ung pige, næsten en pige.
  Hun gik på græsset, som var lilla. Pigens fødder var bare, men meget yndefulde i formen. Og græsset forårsagede en salig fornemmelse i skønhedens bare såler.
  Maria sang endda:
  Hvis den er lang langs stien, hvis den er lang langs stien,
  Hop, tramp og løb...
  Det er nok, sandsynligvis...
  Det er muligt, det er muligt, det er muligt,
  Det selvfølgelig. Det selvfølgelig...
  Du kan tage til Afrika!
  Men ikke en krokodilles mund!
  Og åh, i Afrika er der bjerge, det er sådan en højde,
  Og åh, i Afrika er floderne så brede ...
  Åh, krokodiller-flodheste,
  Åh, kaskelothvalaber,
  Åh, og en grøn papegøje!
  Åh, og en grøn papegøje!
  Pigen sang noget lignende og så tilbage. Der var virkelig en afrikansk jungle omkring. Og det er smukt rundt omkring. Blomsterne er store og lyse, luften er fyldt med deres aromaer. Og alt er generelt vidunderligt smukt. Her er aberne, der hopper gennem træerne. Og deres haler er lange og meget ihærdige.
  Bananer vokser også. Desuden er de meget større, dem der normalt sælges i butikkerne.
  Maria begyndte igen at synge begejstret;
  Vi er i junglen i vilde abers land,
  Hvor bananerne er grønne, er der dynger af kannibaler!
  Vi var nødt til at overvinde havet,
  Med sådan en sprudlende energi!
  
  Rusland beordrede os til at gå -
  Nå hvor ækvator er en grøft!
  Nå, hvad er Gud én og ikke én,
  Og vi har mere end én granat!
  
  De sendte unge pionerer i kamp,
  De sagde, at det bare var et praktikophold!
  Så alle er en dristig dreng,
  Energien fra store raketter accelererer!
  
  Jeg skyder med et maskingevær lige mod målet -
  Jeg dræbte jagerflyene med kaki maling!
  De vil ikke være i stand til at overtage vores fædreland,
  Pindos og andre bøller!
  
  Sådan et fædreland er en rasende orden -
  Lær at kæmpe som en voldsom løve, dreng!
  Og hvis den røde leder gav ordren,
  Vær ikke en patetisk klovn!
  
  Skalhylsteret brændte min kind alvorligt,
  Hun har ingen stive skægstubbe endnu!
  Men jeg har tjent mit fædreland, tro mig, i lang tid,
  Tænk ikke på svage teenagere!
  
  Vores var omgivet af Mau -mam stammen,
  De har ikke spyd, men granatkastere!
  Som svar vil vi slå med stål,
  Russiske piloter vil hjælpe fra himlen!
  
  I Rusland er enhver kriger fra en krybbe,
  Babyen rækker ud efter pistolen!
  Og besejre hæren af angribere,
  Digte sunget af barden om bedrifterne!
  Maria sang og grinede. Hvilke angribere taler vi om? Det ser ud til, at Rusland selv nu stræber efter at erobre Ukraine, og krigen er allerede på sit andet år. Måske siden Anden Verdenskrig er det den største i forhold til antallet af styrker involveret i den, måske hvis den trækker ud, bliver den den blodigste.
  Maria sukkede tungt og sang og huskede, hvilken verden hun lige havde forladt:
  Mit hjemland, en ringe sum,
  Mit hjemland, du er blevet skør!
  Og stemningen blev straks mindre. Desuden er Afrika ikke hendes hjemland. Og jeg kan selvfølgelig ikke rigtig lide det, når man går rundt barfodet og i bare en bikini som en vild. Og et eller andet sted sker der store ting.
  Maria sang igen begejstret, og i en mands navn, romantikken fra den store hviderussiske digter og bard Oleg Rybachenko:
   Lyden af den vidunderlige lyre, ekko,
  Jeg synger, vovede, jeg tier ikke!
  En kampnæve er ikke lavet af voks,
  Vi stræber efter lyset - strålens vej!
  
  Gud plager mennesker med sygdom -
  Ild fra helvede brændte synderne!
  Jeg ønsker at blive den Almægtiges ven,
  For at det ikke skulle være så svært!
  
  Kristus kommer selvfølgelig snart,
  Vil sorgen forsvinde så, tro mig?
  Lad dig ikke blænde af vrede i dine øjne,
  Synd, frihed, det er også ærgerligt!
  
  Jeg vil ikke gå på køen -
  Jeg vil ikke være syndfri!
  Udspekulerede handlinger er bedre
  Hvad er en tråd uden lysende kedsomhed!
  
  Han sagde, at der ikke vil være krig i paradis,
  Og synden vil forsvinde, dårligt for alle!
  Men hvad er skæbnen til?
  Vi er sultne efter nye forandringer!
  
  At leve evigt - ved det udmærket,
  Men at leve syndfrit er at plante!
  Ridderen vil elske krig lidenskabeligt,
  Når alt kommer til alt, skal hæren i kamp!
  
  Fædreland, soldatens hjemland,
  Hun holder faklen i hans hænder - march!
  gengældelse for de urene monstre,
  Du vil sparke dem i tænderne, kriger!
  
  Lad os afslutte kampen med en generøs fest,
  Lad os få en snack, en drink - lad os danse!
  Vores riddere er trods alt udødelige,
  Og ordet rammer ikke øjenbrynet, men øjet!
  
  Men hvad skal man gøre i en fredelig verden?
  Du kan bygge et palads der!
  Og dediker gudstjenesten til lyren,
  Efter at have modtaget en laurbærkrone!
  
  Men der er andre verdener - ved,
  Hvor krigere også vokser!
  En dreng tegner en tank på sit skrivebord,
  Hvad hvis der kommer rumvæsner til os?
  
  Forsøg ikke at slappe af
  Styrk dine muskler, hold dit sind stærkt!
  Vi russere ved, hvordan man kæmper,
  Da ærkeenglen pludselig faldt i søvn!
  Maria fløjtede og stampede vredt på sin bare, pigeagtige, mejslede fod og bemærkede:
  - Ja, russere ved, hvordan man kæmper, men med hvem? Krigen med brødrene og Kains vej er selvfølgelig en skam! Og dette burde ikke ske!
  Pigen tog den og knuste nødden, der lå på græsset, med sine bare tæer, hvorefter hun kastede den ind i sin skarlagenrøde mund fuld af hvide tænder. Hun tyggede det op og brølede:
  - Forbandet være regndragen!
  Og grinende igen begyndte hun at synge den berømte sang om folks broderlige venskab, udført af Lev Leshchenko:
  Vi lærte alle i skolen, og vi husker udenad
  de gamle lektioner om Kievan Rus Og de ortodokse ved, hvem du ikke spørger, hvad var Ruslands dåb på Khreshchatyk .
  
  Fuck, slaver! Shit, slaver! Moskovitter og Kievitter Skal vi dele vores hjemland med dig? Vil du virkelig rette en pistol mod din lille ukrainske kone? Jeg vil hellere elske hende... Sig mig ærligt, bror, hvorfor er du le fra
  
  svinefedt og vodka, eller vodka med pølse Vi drikker sammen med dig, alle tre hundrede år allerede, og jeg kan virkelig godt lide dine dumplings med kirsebær.G*
  
  t, slaver! Shit, slaver, muskovitter og kievitter Skal vi dele vores hjemland med dig? Vil du virkelig rette en pistol
  mod din lille ukrainske kone?
  Jeg vil hellere elske hende...
  
  Du og jeg smadrede altid de vantro sammen. Og vi blev ført ind i denne forretning af en fælles ataman. Så var atamanerne og jeg lidt uheldige. Men vi er kloge nok til at trodse vores fjender. Shit
  
  , Slavere! Shit, slaver! Muskovitter og Kievitter Skal vi dele vores hjemland med dig ? Vil du
  virkelig rette en pistol
  mod din lille ukrainske kone? Jeg vil hellere elske hende... Af hele mit hjerte!
  Og Maria græd. Ja, der var engang engang, hvor folkene i USSR var venner, men nu er der en stor krig. Og der er ingen ende på denne krig.
  En løve kom ud for at møde pigen. Stort, afrikansk udyr.
  Maria så ham i allersidste øjeblik og stødte næsten ind i ham. Hun havde knap tid til at stoppe og frøs. Hun hørte, at hvis du ikke rykker, vil udyret muligvis ikke angribe.
  Leo så på hende og spurgte pludselig med menneskestemme:
  "Er du den Maria, der blev elvernes dronning?"
  Pigen svarede med et smil:
  - Det kan du godt sige! Selvom jeg ikke er blevet officielt kronet endnu!
  Løven rystede sin manke. Og hans smil var ganske menneskeligt, og hans tænder var skarpe og store. Samtidig kunne han ikke kaldes ond. Dyret rystede med halen og spurgte:
  - Kan du lide at løse gåder?
  Maria svarede med et smil:
  - Ja, selvfølgelig, jeg elsker dig! I fængslets isolationsafdeling var dette den eneste underholdning for os kvindelige fanger!
  Løven brølede:
  - Som ikke er venlig med hovedet, men ser så sej ud!
  Pigen lo og svarede:
  - I vores land er det mest oplagte svar: en tyk og skaldet diktator! Men i din verden tror jeg, at alle muligheder er mulige!
  Det mægtige dyr nikkede, og dets gyldne manke bevægede sig:
  - Ja! Jeg troede du ville sige det. Selvom dette er ment, en stridig hane. Men det andet spørgsmål: hvad er den modigste person bange for, men den sidste kujon er ligeglad!
  Maria svarede med et suk:
  - Jamen, jeg kender svaret på dette - samvittighed! Selv den modigste person er bange for det, men den sidste kujon har det simpelthen ikke!
  Lev bekræftede:
  - Det er også rigtigt! Og jeg foreslår, at du underviser i en fægtelektion!
  En muskuløs elverpige dukkede op foran Maria, hun trampede sine bare, meget yndefulde fødder i græsset. Og i sine hænder holdt hun et sværd lavet af skinnende metal, og dets håndtag var besat med diamanter, rubiner og smaragder.
  Hun bøjede sig for Mary og spurgte:
  - Er du klar til kamp?
  Pigen fra en anden verden svarede med et smil:
  - Jeg har aldrig kæmpet med sværd før!
  Alfen spurgte overrasket:
  - Sådan? Hvilken verden er du fra?
  Maria svarede trist:
  - Jorden! År 2023 fra Kristi fødsel!
  Elverpigen smilede og noterede bredere:
  - Ja, jeg kender din planet! Jeg forstår bare ikke, hvorfor du betragter den uheldige person som korsfæstet af Gud, og endda holder din kalender fra hans fødsel?
  Pigen ville svare, men et meget luksuriøst sværd i ædelsten dukkede pludselig op i hendes hænder. Maria lavede en cirkel med sin klinge og bemærkede:
  - Jeg ser et godt våben! Og mærkeligt nok er den let i vægt, som en fjer!
  Alfen nikkede indforstået.
  - Vi ved, hvordan man gør dette! Vi kan gøre det meget godt! Hemmeligheder om elvernes store mennesker!
  Maria tog et bump fra græsset ved hjælp af sine bare tæer og kastede det mod den muskuløse pige. Hun skar den let i fire dele under flugten og kurrede:
  - Kan du gøre det?
  Maria svarede med et smil:
  "Før kunne jeg ikke smide genstande eller knække nødder med mine bare tæer. Og nu kan jeg gøre det vidunderligt og vidunderligt, uden problemer. Så...
  Elfen lo og svarede:
  - Du er vores dronning! Nu er du stærk og hurtig ligesom os, og du kan knuse nødder med tæerne. Men det er ikke nok. Vi har også brug for teknologi.
  Maria sang med et smil:
  - Menneskeheden har jernteknologi.
  Absolut nødvendigt og meget nyttigt...
  Nå, det er mere behageligt for mig - folkemirakler,
  Dugen er selvsamlet og hurtige sko!
  Alfen rystede med fingeren og kvidrede:
  Magi er ikke dårligt - unødvendigt at sige,
  Men vi skal også koge kuglerne...
  Bolde, bolde, bolde, kog!
  Bolde, bolde, bolde, kog!
  . KAPITEL nr. 2.
  Maria vågnede. Hun havde aldrig følt sig så munter og frisk som efter denne drøm. Elverpigerne, der stille trådte med deres bare, mejslede fødder, bragte et spejl indrammet med ædelstene og sjældne smykker til hende.
  Maria så på sig selv igen og genkendte hende ikke. En ung pige, der ikke var ældre end tyve, så på hende, meget muskuløs og usædvanlig smuk. Hendes hår krøllede lidt og funklede som bladguld.
  Huden blev solbrun og bronze. Og pigens muskler ser ud til at være støbt, stål, med dybe detaljer.
  Og hun er selv så stærk, og så forførende og formidabel på samme tid, at det er umuligt at sige i et eventyr eller beskrive med en pen. En ægte gudinde, som et værk af strålende billedhuggere fra det antikke Grækenlands tid.
  Maria lavede en biceps, og så hvad det var for muskler hun nu havde - bare ståltråd. Og hun fløjtede:
  - Wow! Hvad er jeg blevet!
  Elverpigerne spurgte med smil:
  - Kan du lide det!
  Maria svarede med oprigtig glæde:
  - Meget!
  Skønhederne i dette glamourøse løb tweetede:
  - Du er perfektion
  Du er perfektion
  Fra et smil til en gestus,
  Frem for alt ros!
  Maria blinkede til pigerne og svarede selvsikkert:
  - Du skal være så beskeden som muligt! Og undrer dig ikke!
  Flere nisser kom ind i salen. Og de smukke piger begyndte at gnide den tidligere fanges nu muskuløse og stærke krop med røgelse og olie.
  Maria var bogstaveligt talt begejstret af fornøjelse. Hendes krop blev kraftigt masseret.
  Efter at være blevet en pige spurgte den tidligere fange:
  - Måske, lad mændene knuse mig!
  Overpigen nikkede.
  Fire smukke, muskuløse unge mænd kun iført shorts og sandaler kom ind i hallen. De var meget smukke, men for unge, de så ikke mere end seksten år gamle ud, og på deres ansigter, smukke som piger, var der ikke et eneste hår.
  Maria spurgte overrasket:
  - Hvorfor har du ikke voksne mænd?
  Overpigen svarede ærligt:
  - Alle mandlige elvere ligner skægløse, menneskelige teenagere, ikke aldrende, med ren, glat hud, som børns. Dette er vores race - evigt ung, smuk og munter!
  Maria smilede og bemærkede:
  - På den ene side er det her godt! Men på den anden side vil den unge mand aldrig prikke mig med en børstehår!
  Overmatronen bemærkede:
  Vi har tusind gange flere hunner end hanner. Derfor oplever vi mangel på mandlig hengivenhed. Men det vil din dronning ikke have noget problem med!
  Alle mændene i imperiet står til din tjeneste.
  Maria nikkede:
  - Lad dem give mig en helkropsmassage.
  De unge mænd gik på arbejde. Det gjorde de med stor entusiasme. Og deres dygtige hænder fik pigedronningens blod til at koge. Og hun kunne så godt lide det. Bare en fabelagtig og utrolig følelse, at flyve væk til paradis.
  Og Maria sang i glæde;
  Vi er Komsomol-medlemmer - kommunismens døtre,
  Vi bekæmper vores fjender som ørne...
  Nogle gange flyver hævnens grin,
  Om vinteren er pigernes fødder bare!
  
  Vi vil slå Führeren i ansigtet,
  Vi har mere styrke end en elefant...
  Vi lykkes i kærlighed og sport,
  Selvom horden angriber i raseri!
  
  Tro mig, ingen vil stoppe pigerne,
  Vores styrke er trods alt som en stålnæve...
  Vi kan endda ødelægge hæren,
  Og vi vil ramme Hitler hårdt i nikkelen!
  
  Kommunismens æra vil komme,
  Og den endeløse Rod vil give os styrke...
  Vi vil ikke fortryde livet for Ladas skyld,
  Jeg tror, at fædrelandet snart vil blomstre!
  
  Piger og drenge slås
  En barfodet pioner går til angreb...
  Vi styrter fjenden med et maskingevær,
  Et eksempel på tapperhed!
  
  Regndragen angriber os groft,
  Men pigerne må gerne slå ham...
  Lad os slå tænderne ud af helvedes tjener, tror jeg
  Vi river den skaldede mand i stykker!
  
  I Rusland er der ikke plads til de svage,
  Vi får snart alt, hvad vi ønsker,
  I den mest strålende krafts navn,
  Over os er en guldvinget kerub!
  
  Der vil være stort venskab mellem folk,
  Hvem kæmper med styrke ved...
  For fædrelandet, for lykke, for frihed,
  Og snart vil der være paradis i universet!
  
  Pigen løber barfodet i kulden,
  Hvorfor har hun brug for sko, hvis Lada-ånden...
  Hele Fædrelandet fra kant til kant,
  Ørnen er en dreng, ikke en hane!
  
  Solen skinner klart over verden,
  I hvilket guld er der varme stråler...
  Sejren kommer i majs kærtegn,
  Og tal ikke dummy - tier!
  
  Vi er piger - bare døtre af Svarog,
  Hvem skabte jorden med familien...
  Og gav krigerne frihed,
  På én gang genoplive det universelle ideal!
  
  I Rusland er der et rummeligt sted for piger,
  I kulden tog de kun bikini på...
  Du er et Komsomol-medlem af Peruns brud,
  Tro mig, der vil ikke være nogen problemer i vrede!
  
  I Jesu og Svarogs navn,
  Mary, Lada gudernes moder...
  De kæmpede for Stalin og Gud -
  Og for de bedste sønners skyld!
  
  Vi vil ikke glemme Jesu bedrift,
  Hvem gik til korset for russerne...
  Og viste stor kunst,
  Da han på den tredje dag rejste sig forelsket!
  
  Perun er Gud den store tordenmand,
  Kaster regnbuer af strålende lys...
  Vi vil tjene demiurgerne ærligt,
  Så bedriften vil blive glorificeret af ridderne!
  
  Pigernes bryster skinner med farven af valmuer,
  Hendes brystvorter er som banneret i oktober...
  Og et sted gøer en ond hund,
  Men vi er ulve simpelthen ikke forgæves!
  
  De afviste angrebet fra Fritz nær Moskva,
  Selvom Hitler var snedig og snu ...
  I alliance ses Fuhrer med Satan,
  Græs er blødere om sommeren end tæpper!
  
  Men om vinteren er pigerne barfodede i sneen,
  Hvorfor har de brug for sko, pelsfrakker og et hylster...
  Komsomol-medlemmer er ikke bange for frost,
  De har måske den mest formidable ånd!
  
  Hvad er vores styrke - groovy mennesker,
  Lad os blive mere rasende guder...
  Og tro mig, folk er ikke dårlige,
  I stand til at kaste mange lænker af sig!
  
  Piger er de sejeste forelskede,
  De indeholder i øvrigt en vanvittig passage...
  Piger løber barfodet i sneen,
  Brikkerne satte grådigt skakmat!
  
  Solen skinner til ære for kommunismen,
  Til kommunismens ære blomstrer Rus...
  Og pigens hår krøller tykt,
  Sejrene åbnede en ubetinget konto!
  
  Vi ødelagde Wehrmacht ved Stalingrad,
  Og de viste simpelthen den højeste klasse...
  Til ære for vores fædreland Rusland,
  Pigen vil skubbe sin nøgne hæl ind i øjet!
  
  Pas på med at slås med en barfodet pige,
  Han er smuk som en okse og stærk...
  Hvepsene spredte sig som perler,
  Og hun sparkede fjenden i maven!
  
  Nå, hvad kan du gøre ved vores piger,
  De har et slag, tro mig, et stik fra en elefant...
  Og Rus står fra århundrede til århundrede,
  Uendeligt fantastisk land!
  
  Hvorfor har russiske piger brug for drenge?
  At føde en strøm af helte...
  Og tro mig, fjenderne ender i kennelen,
  Den rabiate skurk vil blive slået i ansigtet!
  
  I Jesu og Svarogs navn,
  Hvor den hvide gud skabte kanten af universet,
  Lad os spise en hod-hund før kampen,
  Så du har styrke før kampen tidligt!
  
  Så tager vi det og rammer modstanderen,
  Under pigernes indvolde, med bare fødder...
  Så det ville være skræmmende efter forbandelsen,
  Og hvis der sker noget, tilføjer vi det med en poker!
  
  Det er tydeligt, at Stalingrad ikke fungerede,
  Pigerne der kæmpede hårdt...
  Selvom det er en skam at kende skønheden lidt,
  Filmede ikke hendes kamp " Pleboy "!
  
  Vi er alle piger, du ved det,
  Fantastisk, sejt som et æg...
  Når de kun tegnede på skrivebordet,
  Og lad os nu trække ringen lige!
  
  Vi vil ikke spare engang vores liv i kamp,
  Og jeg tror på, at vi kommer ind i Berlin i spøg...
  Jeg ved snart at leve under kommunismen,
  Lad os få hvirvlende snehvirvelvinde!
  
  Pigen kan kun lide at løbe barfodet,
  Snedriven køler sødt hendes hæle...
  Hvepse flyver gennem den frostklare sne,
  Fuhrers kriger til kisten!
  
  Kort sagt, vi vinder, det ved jeg med sikkerhed
  Vi vil være i stand til at skabe fred i hele universet...
  Blomstre for evigt til kanten af universet,
  Med sin styrke i kampe uændret!
  
  Når Svarog kommer med Kristus, Herren,
  Alle de forelskede døde vil blive genoplivet Rod...
  For horderne af den vilde døds tornado vil ende,
  Og naturen vil være i evig glæde!
  
  Bevæg dig så ind i Ladas folks hjerter,
  Alt vil være smukt i det uendelige...
  Hver kriger vil modtage en belønning,
  Vi russere er uovervindelige i kampe!
  Sandt nok tog Maria sig selv i at tro, at hun igen kaldte sig selv russisk. Men hun er måske ikke helt russisk. Hendes land er formelt suverænt, men faktisk under Ruslands kontrol. Og fremtiden er uklar. Krigen med Ukraine er allerede i gang med sit andet år. Og hvornår det slutter er uvist. Og der bliver udgydt meget blod. Og det var ikke muligt at udvikle en seriøs og massiv antikrigsbevægelse hverken i Hviderusland eller i Rusland. Tværtimod er der kun tale om en eskalering af konflikten.
  Og folks bitterhed vokser kun. Hun forlod fængslet i marts, hvor intet var klart. Og landets fremtid er uklar. Og nu er hun blevet dronning.
  Og han lider ikke, men nyder derimod. Og hvilke smukke unge nisser. Kun ansigterne er for barnlige. Sandt nok er kroppene muskuløse og skulpturelle; det er sjældent, at menneskelige bodybuildere kan have sådanne muskler. Wow...
  Maria smilede og tænkte: hun er forsvundet fra afsoningscellen, og det skal hendes fangevogtere nok få svært ved. Men da Maria Kolesnikova ikke vil dukke op nogen steder på Jorden, vil de højst sandsynligt tro, at tjenerne til den overskægtige og skaldede diktator dræbte hende. Og liget blev gemt. Nå, de larmer lidt, og så bliver Maria Kolesnikova måske glemt. Eller måske ikke.
  Måske bliver hun den anden Jeanne d' Arc ? Eller Zoya Kosmodemyanskaya. Nå, sidstnævnte blev selvfølgelig fremmet uoverskueligt. Måske fordi man i sovjettiden manglede erotik, og en næsten nøgen pige på omkring atten med bare fødder i sneen var en slags rødt sexsymbol?
  Vil de lave en film om Maria Kolesnikova? Vil hun være et symbol på revolutionen? Eller vil de glemme hende, ligesom tusindvis af andre navnløse heltinder? For eksempel hvor mange piger, der døde i fangenskab i smerte, og de blev også ført barfodet i sneen, men ingen kender deres navne.
  Ja, Herrens veje er mystiske. Og Gud Skaberen viste sig at være en dreng på omkring tolv år iført shorts og bare fødder. Det så meget eksotisk ud.
  Men han opdrog hende fra en fange til en dronning.
  Maria sang med følelse;
  Folket står i en tavs skare,
  En pige i grove klude bliver ført til henrettelse...
  I går var der en trone, i dag er der et stillads,
  Hvorfor ødelægger I prinsessen!
  
  Åh konger, konger, konger...
  Tilsyneladende en pige med fletninger...
  Men de kunne ikke knække prinsessen,
  Selvom hun er barfodet i sneen,
  
  Åh konger, konger, konger,
  Sejrsflag og trompeter...
  Pigens bare hæle var brændt,
  I kulden ser hun ud som om hun er fattig!
  
  Og lad en idiot sige,
  Livet er nemt og sjovt for prinsesser...
  Hun går barfodet i sneen,
  Dette er ikke et let erhverv!
  
  Åh konger, konger, konger,
  Lette og pålidelige mennesker...
  I vore dage er prinsessen helt knust,
  Fugleskræmsel som en have...
  
  Åh konger, konger, konger,
  Dine store bedrifter...
  Hvis du ikke kunne besejre fjenden,
  Så du er fuldstændig elendig!
  
  Prinsessen får en meget voldsom pisk,
  Så blev hun rigget op på stativet...
  Hendes dom er at dø nøgen,
  Og bor gennem alle knoglerne med bor!
  
  Åh konger, konger, konger,
  Folk er ikke længere frie...
  Tilsyneladende for at fordrive skurkene fra jorden,
  Du er for ædel!
  
  Åh, konger, konger, konger...
  De små hoveder fløj af sted med det samme!
  Selvom de er blå, er de i det væsentlige nuller,
  Scarlet du har udgydt blod!
  Maria sang noget lignende, og hendes perlefarvede tænder strakte sig til et sødt smil.
  De unge mænd masserede hende grundigt og anklagede hende med hidtil uset kraft
  Maria sprang så op. Og nu skulle hun få fægteundervisning.
  En pige med hvide fletninger i bikini kom ud. Hun holdt et gummisværd i hænderne. Overpigen gav det samme sværd i Marias hænder.
  Og pige-dronningen snurrede den og mærkede sin hånds fleksibilitet.
  Nu var hendes krop ikke værre end elvernes. Men du har også brug for teknologi og færdigheder.
  Og Maria, der begyndte at spurte med blondinen i pigtails, mærkede straks hendes akavethed og hjælpeløshed. Hun er meget fingernem, teknisk og adræt.
  Og Maria har kun generelle ideer om fægtning. Så for at være ærlig fungerer det ikke særlig godt.
  Begge piger var barfodede, og deres ben var smidige og yndefulde. Og de bevæger sig hurtigt.
  Så Maria, for at muntre sig lidt op, begyndte at give aforismer;
  Jo venligere hyrde, jo slemmere hans hund, jo blødere konge, jo hårdere satrap!
  Russisk er ikke en nationalitet, men et kald og en livsstil!
  En svag person har brug for Gud, som et barn har brug for en far og mor, men når han vokser op, bliver han tynget af formynderskab, og han, løsrevet fra sine forældre, holder sig til sin kone - videnskab og fornuft!
  Ak, intelligens er ikke meget værd uden styrke - en dum atlet kan nemt kvæle den mest abstrude akademiker!
  Sandheden er, at døden, i modsætning til en kvinde, altid er sand, men livet er rent forræderi!
  Det er bedre at skære én gang end at bande hundrede gange!
  Beskedenhed er visdommens søster! At prale ødelægger sindet!
  Det er lettere at tæmme en tiger end at rehabilitere en tyrann - en rotte kan ikke trænes!
  Jo flere fjender, jo smukkere er krigen! Brug færre ord - krig er ikke et spil!
  Der er færre dråber i havet end forklædningen af en hemmelig agent!
  Et torturapparat er som et musikinstrument, det kræver kærlighed og talent! Kun i stedet for latter og klapsalver er der støn og tårer!
  Jesus blandt flokken er som en ru diamant!
  Tiden er den mest nådesløse bøddel, den kender ingen nåde og intet nådeord!
  En dygtig politiker, selv når han bander, bevarer sit ry som en intelligent person!
  Tyren elsker pisken, men kan ikke lide at pløje!
  For at have en god pløjning skal du plante hele året rundt!
  Hvis du ikke kan bide, er det bedre ikke at gø!
  Den, der besejrer en tiger, vil ikke være bange for et dusin katte!
  En bil er ikke en luksus, men et middel til straf: himlen for trafikbetjente, skærsilden for din tegnebog, helvede for fred i sindet!
  At lave en fejl er en forglemmelse! Ikke at indrømme en fejl er en forbrydelse!
  Mennesket er uforudsigeligt - den menneskelige kvinde er ikke forudsigelig hos tvillinger!
  Politik kræver, i modsætning til skiløb, gyldent smøremiddel!
  Styrke og intelligens som mand og kone - fød kun lydighed i et par!
  En stærk hersker vil aldrig fængsle flere fjender, end han kan samle venner!
  Penge er finnerne på retfærdighedens haj!
  Advarsel; er ikke synonymt med fejhed, men mod er synonymt med hensynsløshed!
  Kun de døde lyver ikke, og så kun hvis de er ateister!
  En dårlig troende berøver kroppen - en god ateist berøver sjælen!
  En karriere uden løgne er som en tank uden brændstof!
  Den, der viser barmhjertighed, samler styrke; grusomhed er et tegn på svaghed!
  Når alt kommer til alt, er genialitet og arrogance uforenelige ting!
  Selvom halvanden knytnæve er bedre end én, er halvanden sind værre end én!
  Den ædle risikerer sit liv - den modbydelige fremmede!
  Lederen skal ikke være sød - de vil slikke den! Men det skal ikke være bittert - de spytter det ud !
  Det er sværere at finde sand i ørkenen - end en grund til anholdelse!
  Svig er de svages våben - ondskab er de lumskes våben!
  Bruger venner - talent, udnytter fjender - geni!
  En langsom strejke er ensbetydende med en miss!
  En kommandørs forsigtighed er som en finger i en knytnæve, et integreret element, men det kan ikke erstatte resten!
  Når man vælger mellem lov og samvittighed, vil en ærlig person foretrække, for ikke at sige mere sikker!
  Det er lettere at finde en tør sten på havbunden end en ærlig politiker!
  Tapperhed fordobler styrke, bedrag firedobler!
  En udmattet helt er svagere end et frisk barn!
  Hænderne er moderen, hovedet er faderen - sammen vil de ikke efterlade sejren en forældreløs!
  Enhver, der foragter hæren, må hurtigt løbe væk!
  I krig går tapperhed hånd i hånd med nådesløshed! De er som brudeparret i en sejrrig forening!
  Voksende imperier er som en sæbeboble, kun med egoistisk ledelse!
  Såningen af sejr skal vandes med blod og befrugtes med lig!
  Et imperium under et omsorgsfuldt regime er som rygraden i en teenager, jo større jo stærkere!
  Ro til sejr er som hærdning til stål!
  Den isnende kulde, der kommer fra krig, er ikke så slem, hvis den fryser dit hjerte! Det er en katastrofe, hvis din hjerne fryser!
  Medlidenhed er som rust, medfølelse er som shashel - rens dit hjerte for dette og dæk det med rustning: nådesløshed, raseri, vrede!
  Tanken gør os kujoner, hensynsløsheden gør os til lig!
  Krig er en proces - beslægtet med at brænde! Blod er benzin, lig er kul, vilje er svovl! Og ildslukkeren er en sejr!
  Krop og sind som mand og hustru føder sejren i par, alene er golde!
  En genial kommandant adskiller sig fra en genial komponist ved, at hans mesterværker altid får dig til at fælde tårer!
  Typisk en tyrann: grænseløse ambitioner og begrænset intelligens!
  Ærlighed er et selektivt begreb, bedrag er universelt!
  Hvordan adskiller skak sig fra politik?
  I skak er spillet lige, men i politik har myndighederne altid et forspring!
  I skak er der tidspres i slutningen af spillet, men i politik er der altid!
  I skak er ofre frivillige, men i politik er de altid tvunget!
  I skak omarrangeres brikkerne en efter en, men i politik er myndighederne, når de vil!
  I skak kan du ikke tage skridt tilbage; i politik gør de det ved hvert skridt!
  En lineal omgivet af uenheder er som en sten i en sjusket ramme; dens værdi vil falde og uundgåeligt falme.
  Tronen, i modsætning til sengen, deles kun af svage!
  Alle kan vinde, men ikke mange kan tabe med værdighed!
  Det er bedre at dø som en helt end at leve som en kujon!
  Paradoksalt nok var det menneskets fysiske svaghed, der tillod det at blive som Gud! Selvom en abe havde længere arme, ville han aldrig tage en pind op!
  Menneskelige laster flytter fremskridt og bringer os tættere på almagt! Kujonen kom med rustning, den dovne - hjulet, den svage - kranen, den frådser - afføringsmidler, den ambitiøse - flyvemaskinen, den kedelige - biografen, den nysgerrige - internettet, sadisten - dynamoen! Bag enhver stor opdagelse ligger en last! Grundlidenskaber har højnet teknologi!
  Havde Adam ikke syndet, ville han og hans efterkommere kun have adskilt sig fra trækdyr i deres evne til at tale!
  Tiden er den mest objektive dommer - den giver ord til alle og afslører beviser!
  Improvisation er et aksiom for sejr! Skabelonen er nederlagssætningen!
  Manglen på intelligens kan stadig kompenseres af en computer, men ingen teknologi kan erstatte mod!
  I krig er en smart kujon mere nyttig end en modig tåbe!
  I betragtning af at døde mennesker ikke kan kæmpe, er en død soldat altid en dårlig soldat!
  Krig er en god skole, men hvis du laver en fejl, vil du ikke være i stand til at tage eksamenerne igen!
  Loyalitet alene er ikke nok til at tjene landet, men dets fravær kan ikke erstattes af noget!
  Men den, der ikke forstår at værdsætte livet, vil ikke være i stand til at møde døden med værdighed!
  Du kan ikke besejre to ting: grådighed og dumhed, selvom fraværet af den første ofte kombineres med sidstnævnte!
  Maria Kolesnikova lavede en smuk vittighed, som en stor taler fra oldtiden. Og selvfølgelig kan du ud over aforismer synge. Og skønt pigedronningen allerede skinnede af sved, som om hun var smurt med tyk olie, tog hun det og sang højt med stor følelse. Og hendes stemme var simpelthen vidunderlig;
  Nogle gange er et indfald grusomt - formuer er ikke søstre,
  Fighteren havde trods alt ikke held, hvor længe!
  Vi er dele af det store, ukendte spil,
  Som Gud skabte til frokost!
  
  Men vi vil være i stand til at kende den Almægtiges gaver,
  Når alt kommer til alt, flyder verden omkring tilsyneladende luftig!
  Faktisk vil skæbnen skærpe akserne,
  Og endda heldigt, da Gud var ligeglad!
  
  Når alt kommer til alt, er lykke skrøbelig, som en ø,
  Midt i et hav af sorg og ulykke!
  Og en frygtsom mand er så ensom
  Det er ikke en storm, der hersker i hans sjæl, men det dårlige vejrs mørke!
  
  Åh, det er svært at se under den katastrofale stjerne,
  At blive født til verden i stjernebilledet Skytten!
  Jeg stræber højt som en nattergal med min drøm,
  Der er grin rundt omkring, skøre, skæve ansigter!
  
  Jeg tror virkelig ikke på det, det vil være sådan for evigt,
  Nå, mennesket er dømt til at være en orm!
  Hvor er venligheden og den kloge varme,
  Retfærdighed er ikke en flygtig drøm!
  
  Myndighederne i vores verden er grusomme og hykleriske,
  Nogle gange vil du brænde alt med ild!
  Menneskets lidenskaber raser som en orkan,
  Og det virker skurke og krager rundt!
  
  Jeg vil i det mindste finde en stråle af dagslys,
  At vide, at ridderlighed er i live!
  Men leder efter mit mindste svar,
  Og alle ser ud til at være ligeglade!
  
  Åh, hvor er du hellige ånd,
  Hvor længe kan du svømme under skyerne!
  Folk har syn og hørelse,
  Du flyver til dem, og flagrer ikke i cirkler!
  . KAPITEL #3
  Maria indhegnede meget . Derefter blev hun kørt i fitnesscenteret. Der kan du varme op og træne dine muskler. Og samtidig se en film. Især er der krig med orkerne. Dette løb er ret uhøfligt og grimt. Udadtil er orkerne som en bjørn, kun næsepartiet er som monstres.
  Og ikke så primitiv en verden her. Der er fjernsyn, radio og endda tanks.
  For eksempel har elvere meget elegante biler, små, strømlinede i formen. Tværtimod er orker store, kantede og klodsede. Maria så på denne kamp med et smil.
  Nisserne kæmper barfodet og i bikini. Der er fire af dem i en lille, men adræt kampvogn, som har en langløbet kanon. Optagelserne her er sådan, at pigerne er meget tydeligt synlige.
  De har smukke, prægede muskler, og manglen på sko passer til benene, hvilket kun understreger deres seksualitet.
  Pigerne slås, og en af dem med et fuldstændig menneskeligt navn Elena siger:
  - Det er orkerne. Deres tanke er bare grimme kasser. Selv uden en rationel hældning af rustningen. Disse er meget nemmere at bryde igennem!
  Elizabeth nikkede med et trist smil:
  - Du er måske lige her! Men det er til vores fordel.
  Og pigen skød mod fjenden ved at bruge de bare tæer på sine yndefulde, mejslede ben.
  Og skallen ramte viste sig at være nøjagtig. Granaten beskadigede Orc-tankens store tårn.
  Catherine er også barfodet, og den halvnøgne pige fra elverfamilien kvidrede og viste sine meget store og samtidig smukke og fuldstændig ikke-aggressive tænder. Dette var virkelig en pige af sjælden skønhed.
  Selvom bogstaveligt talt alle elvere er skønheder. Og det er netop, hvad deres folk er berømte for.
  Efrosinya, en anden pige fra denne race på tanken, bemærkede:
  - Læg mærke til i vores verden, for én han er der tusinde hunner. På den ene side er dette fantastisk til mænd. Men på den anden side giver dette også anledning til problemer! Især for evige piger!
  Catherine bekræftede og skød igen med de bare tæer på sine yndefulde ben:
  - Ja, det her har sit eget problem, og samtidig charme! Så det er som et tveægget sværd. Men hvis der er en smuk muskuløs pige ved siden af dig, så er det heller ikke dårligt!
  Elizabeth sang lidenskabeligt:
  Ikke dårligt med en pige
  Hvad kan jeg sige...
  Men vi skal også hente fyren
  Fyr, fyr, fyr!
  Dreng, dreng, gift dig!
  Og krigerne lo højt. Og de viste deres lange og meget smidige tunger.
  En ork skød mod dem fra en tung kanon med stor kaliber. Men skallen fløj forbi, så elveren Euphrosyne flyttede lidt tanken til siden.
  Dette var virkelig en passage. Pigerne var virkelig fast besluttede på at vinde trods enhver fjendemodstand. Og orker, må det siges, er ekstremt behårede og pjuskede skabninger.
  Elena bemærkede med et smil:
  - Den nok mest modbydelige tortur er, når en ork poter dig, og du er nøgen og bundet. Og han prøver at kysse dig!
  Catherine sang med et ironisk smil:
  Orc er et lodnet monster, bare forkæl ham ikke,
  Strengt i henhold til regimet, hvert kys!
  En skefuld olie om dagen, et minimum af salte,
  Og vin og kød er kun for gæster!
  Euphrosyne protesterede mod dette:
  - Spiser du én kop smør, bliver du tynd som en tændstik. Og pigen skal være muskuløs og i stand til at føde smukke nisser. Er det ikke?
  Elena fnisede og bemærkede, mens hun tog endnu et skud ved at bruge den bare hæl på sit forbandede, sexede og smidige ben:
  - Som om jeg var en dronning,
  Den tredje søster sagde...
  Jeg ville for fader-kongen,
  Jeg ville føde en helt!
  For at muntre sig op, begyndte Elizabeth at synge endnu en romantik:
  Vi vil flyve over stjernerne over planeten,
  Solen vil skinne klart...
  Lyselvernes heltemod forherliges,
  Forvandler jægeren til spillet!
  
  Det bliver en dårlig tid,
  Hvor et tordenvejr funkler over verden...
  Æblet står i fuldt flor,
  Foråret kommer, selvfølgelig!
  
  Der vil komme en æra, tro mig med elfinisme,
  Hvor enhver person er en demiurg.
  Vi vil vaske orkshismens plet væk fra vores ansigter,
  Om nødvendigt pløjer vi også ploven!
  
  Der vil være lyse guder over verden,
  De vil bringe glæde og latter til elverne...
  Vi vil salve vores hår med gering ,
  Må der være succes med dette herlige foretagende!
  
  Ja, Elfia er et verdensland,
  Elfinismens hellige land...
  Den barfodede pige løb
  Hun blev født til at være brud!
  
  Ja, elsker skønheden Elfia,
  Hvad skabte metal af sten...
  Tro mig, folk bliver gladere
  Lader napalm falde ned fra himlen!
  
  Led ikke efter lykke uden Rod,
  Han vil give dig kærlighed for evigt...
  Under hælen på slaget ved Svarog,
  Monstres blod udgydes!
  
  Der er ikke noget smukkere land af giganter,
  Den har alfer og dværge i rækken...
  Vi er for evigt forenet med fædrelandet,
  Vi vil vinde i enhver kamp, du ved!
  
  Så hvorfor er elveren så trist,
  Du har kendt Svarogs kraft...
  Forårsager anstændige følelser
  Vores Lada af kærlighed er ideel!
  
  Universet vil blive bedre, tro mig -
  Hvis elfinismen begynder at herske...
  Vi er glade børn af Svarog -
  Lad os demontere orkshismen til kvarker!
  
  Snart vil Jorden blive strålende,
  Der bliver snart stor succes...
  Og Yarilo vil stå op som en strålende sol,
  og vil give glans til alle!
  
  Lad os drikke for Fædrelandsfyrene
  Så Elfie kan trives for evigt...
  Så lønnen er uendelig -
  Hvilket ikke er en skam at drømme om!
  
  Lad alven stige over universet,
  og Guds grin vil vise alt...
  Med sin uforgængelige styrke i kampe,
  Vi vil afsløre det mest snedige bedrag!
  
  Snart vil solen skinne stærkere,
  Rummet bliver som en gårdhave...
  Så du brænder ilden varmere,
  Slib din ståløkse!
  
  Og så med sangen om den store Lada,
  Det fødte mægtige guder...
  Vi vil være i stand til at fælde stammen af vilde,
   Elfi-herlige sønner med sværd!
  Sådan sang de smukke og dejlige nisser. Og deres stemmer er så nattergale og sexede. Med piger som disse kan du faktisk besejre bjørnene.
  De må siges at være meget slanke og smukke, sexede og forførende, appetitlige kvindelige elvere.
  I mellemtiden kæmper kvindelige piloter også i himlen. Fighters er endnu ikke så avancerede som i det enogtyvende århundrede. De har endda stadig propelmotorer. Og våben - flykanoner og maskingeværer. Men på den anden side er der storslåede kvindelige piloter, der kæmper i besætningerne. Og for at gøre det mere bekvemt for dem at kæmpe, er de barfodet og i bikini.
  Albina er en vidunderlig nisse. Han trykker på knapperne med sine bare tæer. Flykanoner affyrer.
  Og det nedskudte Orc-fly brænder. Og disse bjørnes biler er meget kantede, tunge og klodsede.
  Dette tænder dog kun piger. Og de manøvrerer meget klogt deres fly ud af vejen for angreb.
  Alvina, en anden elverpige, skød også med sine bare tæer og sagde kvidrende:
  Jeg er en elverkæmper, og magten er i fuld gang,
  Himlen er min bolig!
  Hendes partner fnisede og bekræftede og væltede orken:
  - Ja, klostret!
  På himlen foregår der selvfølgelig kampe med forskellig grad af succes. Sandt nok skyder elvere ned orker meget oftere, end de gør repræsentanter for de glamourøse mennesker.
  Men der er mange orker. Og det skaber problemer.
  Maria Kolesnikova kiggede på denne film og bemærkede:
  - Det ville være rart at bruge beskyttende trylleformularer og amuletter!
  Natasha, navnet på elveren, der var dronningens krigsminister, svarede med et suk:
  - Vi har brugt det længe, men det hjælper ikke altid! Orker, trolde og vores andre fjender bruger også magi, inklusive det der bryder igennem magiske forsvar!
  Maria tweetede:
  - Ja det er sandt! Men hvad hvis du prøver helligt vand?
  Natasha smilede og spurgte:
  - Helligt vand?
  Dronningen og tidligere fange bekræftede:
  - Det er ligefrem helligt vand. Dette er en meget god idé, og en der har vist sig effektiv i en rigtig krig!
  Den glamourøse forsvarsminister var med et smil enig:
  - Hvorfor, Deres Majestæt, du skal prøve det!
  Maria tog det og sang med stor passion og mærkede en bølge af inspiration;
  Jeg er en sovjetisk gedepige,
  Hun arbejdede og pløjede markerne kærligt...
  Men et tordenvejr tordnede...
  Fascisten angreb, der er ikke plads nok til ham!
  
  Forbandet etogfyrre forfærdeligt år.
  Hitler angriber i stort tal...
  Lader russerne gå til spilde i partier,
  Granaterne eksploderer - kugler fløjter!
  
  Der er ikke noget sted, det er ikke værre at finde her,
  Når smerte og ødelæggelse er overalt...
  pigen er ikke engang tyve,
  Men hvor meget smerte og afsavn er der overalt!
  
  Ond fascisme angriber moderlandet,
  Så kraftfuld, simpelthen voldsom...
  Men jeg tror på, at kommunismen er vinderen,
  Hvem er disse tyskere, der er blinde efter Adolf?
  
  Fjenden er meget stærk, tro mig,
  Hans pres er aktivt og grusomt...
  Fascisme er bare et vildt dyr
  Og mod pigen er billedet blåøjet!
  
  Nej piger vil ikke trække sig
  De skynder sig gennem sneen barfodet...
  Eksamener, kun bestået med et A,
  Og vores piger kæmper meget tappert!
  
  Det var forgæves, at fascismen angreb Rus',
  Selvom Fritz' allierede hjælper...
  Og Reich Third vil snart flyve ned,
  Han dræber i det mindste russere kødædende!
  
  Pigerne kender ikke ordet fred,
  De stræber ihærdigt efter sejren...
  Selvom Hitler er så sej i ord,
  At han simpelthen blev til en klovn!
  
  Lad os snart tage skakmat for Krauts, piger,
  Fjenden er stort set slået op i nærheden af Moskva...
  Så var der det legendariske Stalingrad,
  Han mødtes med et opgør, ved det er fedt!
  
  Nå, hvad er en tiger for piger?
  Virkelig en kraftfuld maskine...
  Vi har ikke brug for dumme skønhedsspil,
  Hvis hær af fascister knuste!
  
  USA hjælper Fritz meget,
  De giver gratis fly, tanks...
  De må være blevet skøre
  at Yankees har spist nok belans!
  
  Ja, Hitler skød hunden,
  Og Göring tog pladsen på tronen...
  Måske er han ikke gammel nok til at være stor,
  Det fede svin i kongekronen!
  
  Men det er USA og Storbritannien nu
  Så de begyndte nidkært at hjælpe fascisterne...
  Den røde hær vil ikke tælle sine tab,
  Og kommunismen forsvandt!
  
  Det er bare en helvedes situation,
  Når kapitalens magt er i enhed...
  Og kollaps truer simpelthen...
  Land er ikke nok for nazisterne, kender Yankees!
  
  Forgæves forsyner Sam dem med en bombe,
  Og han sender mad til Führeren...
  Efter at have besejret USSR i kamp,
  Adolf angriber de tidligere chefer!
  
  Selvfølgelig lider vi mange tab,
  Pigerne er barfodede selv i kulden...
  Men hvis det er nødvendigt, vil vi sove Moskva,
  Vores fletninger krøller som guld!
  
  Hvis vi forsvarede Stalingrad,
  Tro mig, vi kan komme til Berlin...
  For Den Røde Hær, tro mig, dette er situationen,
  Når folket og hæren er forenet!
  
  Pigerne ved det ikke, der er bare intet ord,
  Og de kæmper indædt med onde orker ...
  Vi får se, pigerne tror morgengryet,
  Selvom øjnene nogle gange er som underkopper!
  
  Jeg tror på den retfærdige russiske zar,
  Vil være i stand til at gøre viljen stærkere end stål...
  Lad der være en ortodoks suveræn,
  Hvis Stalin undlod at gøre alt pænt!
  Ja, lad det sovjetiske land blomstre,
  Stien bliver byggeri i lyset af kommunismen...
  Victory åbner en ubegrænset konto,
  Selvom revanchismens børn blotter deres tænder!
  
  Nå, hvad siger du, onkel Terrible Sam,
  Opvokset, du betragter dig selv som ødelagt...
  Formåede at afvise nazisterne i USSR,
  Og det betyder kapitalens død!
  
  Nå, ikke bare en gang, ikke to gange,
  De vil stadig blive set tordne over Rusland...
  Så nuller ikke kommer til deres hjemland,
  Måske skab for Gud!
  
  Hvor Stalin simpelthen ikke kunne,
  Barfodede piger kan gøre det...
  For dem, den mægtige Gud, Hellige Svarog,
  Og nøjagtighed, når du skyder fra et maskingevær!
  
  Kort sagt, kampene er slet ikke enden,
  Vi russere stræber efter hævn...
  Der vil være en gammel mand og en ung mand i kamp,
  Vi vil ikke give nazisterne en frygtelig chance!
  
  Kort sagt, vi er piger barfodet,
  Igen søgte han rasende at angribe,
  Og med en bar hæl, en stærk knytnæve.
  Vi vil kneppe dig så meget, at Führeren ser skævt ud !
  
  Jeg tror, at Rus snart vil blive genfødt,
  Under den store Svarogs banner...
  Kæmp for dit hjemland og vær ikke bange,
  For der vil snart være en masse lykke!
   Efter sådan en munter, selvom ikke alt for klar og ikke helt logisk sang, med nogle modsætninger, er piger fra elveracen klar til virkelig at tage på og flytte bjerge. De er virkelig født til at vinde.
  Og så pigerne i bikini, der efterlader barfodede spor i mudderet, skyder fra våben. Her skyder kanoner af stor kaliber og store projektiler flyver højt i en bue. Så orkerne bliver kastet op og væltet af deres haubitser. Dette er virkelig ekstremt dødbringende skydning, og det stopper ikke, det tager ikke vejret.
  En af elverne, kaptajn Svetlana, hviskede til sin ven med et ondsindet smil:
  - Tror du, de vil give os en stjerne på vores skulderstropper?
  Hun svarede med et smil:
  - De indhenter og giver dig mere!
  Bagefter fingrede pigen energisk sine bare, yndefulde, meget forførende, solbrune og muskuløse ben og sang:
  Vi fik at vide, at vi har brug for højde,
  Og spar ikke på ammunition...
  Her er den anden stjerne rullet,
  Til dine epauler!
  Pigerne, barfodet, med muskler, der rullede som kugler under deres bronzehud, trak tunge kasser med skaller op. Og det må jeg også sige er et meget stærkt træk.
  Krigerne så ud til at have smidt et kort på bordet. Og igen rammer en meget dødelig kanon.
  Natasha, forsvarsminister, gjorde opmærksom på:
  - Den ødelæggende kraft af projektiler øges af magiske besværgelser. Dette er også et eksempel på brugen af magi til militære formål!
  Maria nikkede indforstået:
  - Dette er rigtigt! Og vi kan stadig gøre meget for fremtidige sejre!
  En anden tank bevægede sig langs det orange græs. Han havde en meget lav silhuet. Og den havde praktisk talt ikke et tårn, men havde en speciel roterende tønde. Og denne bil så prætentiøs ud. Der var kun to piger i den. Da denne tank var mindre end normalt.
  Natasha bemærkede:
  - Det her er fremtidens bil!
  Maria var enig:
  - Ja, jeg syntes, det var en lovende udvikling. Men det er sværere at ramme et lille mål. Tyskerne gik konkurs under Anden Verdenskrig ved at lave for store kampvogne.
  Natasha blinkede og kvidrede:
  - Vores tanke er meget hurtige,
  Og pigerne er nøgne og barfodede!
  I mellemtiden viste de i biografen, hvordan en nissedreng, et barn på ti år, kravler gennem buskene. Han sætter en lille sender op til at guide elvernes drone . Indtil videre er sådanne enheder de enkleste og mest primitive.
  Drengens bare, barnlige fødder plasker på græsset. Han er som en ung partisan. Barnet har kun shorts på, og vejret er køligt og småregn. Og drengen ryster af kulde.
  Ikke desto mindre synger han modigt:
  Jeg er en ung partisan fuldstændig barfodet,
  Et barn, der frimodigt sætter sit liv på spil...
  For at nisserne ikke skal have problemer her,
  Må folket leve i glamourøs kommunisme!
  Og barnet vil tage det op og vise sin tunge. Og så nisser drengen går til orklejren. Stanken af shaggy bjørne kildrer børns næsebor ubehageligt.
  Barnet er i stor risiko. Han glider under selve næsen på disse pjuskede skabninger.
  Maria bemærkede:
  - Modig dreng. Men er det værd at sende så små børn på mission?
  Forsvarsminister Natasha bemærkede logisk:
  - Sådanne små børn giver en mindre aura, og orkernes søge- og sikkerhedsmagi ser dem praktisk talt ikke!
  Maria lo og bemærkede:
  Heltemod har ingen alder
  I et ungt hjerte er der kærlighed til landet...
  Kan erobre rummets kanter,
  Gør de levende på Jorden glade!
  Natasha afklarede med et smil:
  - Ikke kun de levende, men også de døde, og ikke kun på Jorden!
  Maria, som svar, stampede vredt på sit barfodede, tunge og stærke ben, som nu kunne knække rygraden på en ulv:
  Lev jorden, lev jorden,
  Og du forstår folk...
  Anden kærlighed, anden jord,
  Der vil ikke være nogen anden Jord!
  Af tusinde planeter
  Sådan en grøn findes der ikke!
  Af tusinde planeter
  Der er ingen sådan favorit!
  Imens satte den lille nissedreng senderen op og kravlede tilbage. Hans bare, lyserøde hæle blinkede meget smukt.
  Maria troede endda, at hvis barnet blev fanget, ville hans bare, runde hæle blive brændt med et varmt strygejern. Og hvordan dette barn vil skrige.
  Og orkerne vil smile og suge brændt kød ind med deres næsebor.
  Her tog drengen den og pressede med sin bare fod på kakerlakken, som kravlede på græsset. Insektet blinkede og blev pludselig til en ædelsten.
  Drengen tog den op med sine bare tæer, kastede den i hans hånd og kvidrede, knap hørbar:
  - Fra et smil bliver det lysere,
  Og elefanten og endda den lille snegl...
  Lad os være sjovere elvere i kamp,
  Og lad orkerne kun lide tab!
  Og drengen styrtede hurtigt ind i buskene. Dette er en sød lille baby. Ganske menneskelig.
  I en film var der også en dreng, der lagde miner under tanke.
  Og han blev fanget. Det er en skam, at den sovjetiske film ikke viste, hvordan han blev tortureret. Men de blev kun ført til henrettelse barfodet i sneen.
  Og kameraet viste små, barnlige fodspor på snedriven, nærbillede. Og dette talte mere, end hvis torturen var blevet vist i detaljer og naturalistisk.
  Dette er virkelig en film.
  Maria sang med stor følelse og spændte musklerne i sine bare og muskuløse ben:
  Lys de mørke nætter op som bål,
  Vi er pionerer, børn, arbejdere...
  De lyse år nærmer sig,
  Pionerens råb er altid at være forberedt!
  Pionerens råb er altid at være forberedt!
  Natasha fnisede og bekræftede:
  - Dette hårdkogte æg skal koges i femten minutter, men pioneren fra elverfamilien er altid klar!
  . KAPITEL nr. 4.
  I mellemtiden var der andre episoder af krigen. Her er to elvere, der fører en snigskyttekrig.
  De var barfodede, men iført plettet camouflage. Og de sad i baghold og ledte efter mål.
  En af dem, den blonde Alice, bemærkede irriteret:
  - Orker, må jeg sige, er meget ildelugtende. Og derfor er det umuligt at brodere sig med dem!
  Angelica fnisede, skød, dræbte den pelsede bjørnesoldat og sang:
  - Vi vil aldrig savne,
  Problemer vil ikke komme til vores nisse!
  Og hun blottede sine perletænder.
  Alice skød også, og gennemborede også orkens hoved. Lad os sige, at de er så seje krigere. Og du kan ikke argumentere imod dem!
  Angelica kastede granaten med sine bare tæer. Hun rev orken i stykker og sang:
  Vi ser på som falke
  Svævende som ørne...
  Vi drukner ikke i vand
  Vi brænder ikke i ild!
  Alice bekræftede med et smil:
  - Ja, krigere er, hvad vi har brug for!
  Og hun kastede en tung granat med sin bare hæl. Revet en masse orker i stykker.
  Dette var virkelig et hold. Og nissepigerne er meget smukke, og helt barfodet i en let bikini.
  Men de er ikke flove, men synger:
  Der er varme og sne i verden,
  Verden er både fattig og rig...
  Ungdommen på hele planeten er med os,
  Vores verdensomspændende formationstrup!
  Og pigerne fortsatte med at kneppe orkerne. Dette var deres rod. Og hvis de gør det, vil det ikke virke så lille for nogen, selv for så lodne væsner som orker.
  Maria Kolesnikova, der så en film, sang:
  Vi vil frimodigt gå i kamp,
  For elvernes sag...
  Vi vil dræbe alle orkerne,
  Kæmp ikke drive!
  Lad os bare sige, at det er den slags piger, der er stridbare og lidenskabelige i deres impulser. Den højeste klasse af ødelæggelse, kan man sige.
  Men fra stormtropperne til orkerne sparker alfen Helga og synger så:
  - Ære til Elfia, ære,
  Tanks suser frem...
  Sådan en elverkraft,
  Orkerne bliver tævet rasende!
  Så pigerne tog imod orkerne og bogstaveligt talt med dødelig styrke, total ødelæggelse, åbnede de scoringen. Og de kan ikke stoppes. Hvis de har taget det, så har de taget det.
  Og med bare tæer trykker de på aftrækkerne.
  Pigen Alenka skyder mod orkerne fra et maskingevær. Og han kaster en granat med sine bare tæers dødbringende kraft mod fjenden og brøler:
  - Jeg er den stærkeste i verden,
  Jeg smider dem alle på toilettet!
  Og hvordan hun griner og viser sin tunge, som hun har en meget lang en.
  Pigen Anyuta fnisede og bemærkede og kastede den morderiske tilintetgørelsesært med sin bare hæl:
  - Vi kan bogstaveligt talt gøre alt. Og dette er vores orden blandt elverne!
  Piger kæmper, og dem er der mange af. Hvor er det dejligt at leve i en verden, hvor der er så mange piger. Og nisserne er evigt unge og smukke. De var faktisk meget seje stjæle. Og de kan sige ting, der ikke kan siges i et eventyr eller beskrives med en kuglepen - simpelthen suverænt.
  Alla, som kæmpede mod denne svøbe, bemærkede aggressivt, sprængte orkerne med ildudbrud og mejede dem ned som en le:
  - Må den skaldede Fuhrer dø!
  Og hvordan han vil grine og vise sine meget smukke tænder.
  Disse piger er kunstflyvning!
  Nej, prøv at modstå sådanne mennesker.
  Maria alven med guldhår tog den og sang:
  - Skibene ligger i stykker,
  Kister er åbne...
  Smaragder og rubiner flyder som regn,
  Hvis du vil være rig,
  Hvis du vil være glad,
  Bliv hos os dreng
  Du bliver vores konge!
  Du bliver vores konge!
  Og krigerne igen hvordan man fløjter i kor. Og ravnene, efter at have fået et hjerteanfald, faldt på orkerne og brød igennem deres kranier.
  Det er virkelig pigerne tog og afviklede. Det er bestemt fedt og vildt.
  Nå, hvor er det fedt. Og det tænder dig selvfølgelig virkelig.
  Det er virkelig piger.
  Og OL vil med bare, stærke fødder kaste en tønde sprængstof mod orkerne.
  Den vil flyve forbi og eksplodere med ekstrem dødbringende kraft. Og alt er revet i små fragmenter sammen med en hel bataljon af orker.
  Og igen vil pigerne tage deres skarlagenrøde brystvorter ind i munden og fløjte. Og kragerne, der har fået hjerteanfald, vil straks falde sammen til en dødelig besvimelse.
  Og deres kranier vil blive taget og knækket under slagene. Og dette er en meget dødelig og destruktiv effekt.
  Marusya tog også og kastede en dødelig granat mod fjenden med sine bare tæer, spredte orkerne og sang:
  Sejr venter, sejr venter,
  Dem, der ønsker at besejre de onde orker...
  Sejr venter, sejr venter,
  Vi vil være i stand til at besejre vores fjender!
  Og Matryona vil også kaste en citron mod fjenden med sine bare fødder og brøle:
  - Ombord!
  Pigerne gik fuldstændig hver til sit. Og de er i virkeligheden skrevne skønheder. Og deres ben er bare og mejslede.
  Ja, de tog imod disse orker, og de bliver grundigt mejet ned og dræbt.
  Og forsiden af elvere og et mindre antal elvere begyndte at lægge pres på orkerne, disse lurvede bjørne.
  Pigerne skyndte sig at angribe.
  Elverkrigeren med orange hår tog og trykkede den skarlagenrøde brystvorte på joystick-knappen.
  Chokbølgen blev udløst. Og ultralyden skyndte sig mod orkerne. Og det dækkede dem alle på én gang, bogstaveligt talt forkullede deres knogler.
  Krigeren tweetede:
  - For kobraens gale racer!
  Og hvordan han vil tage det og grine. Det er virkelig kvinder - lad os bare sige, at de er super.
  Pigerne skal noteres som formidable.
  Og derfor kastede de morderiske strømme af kulgranater op med deres bare hæle.
  De rev en masse vrede og lodne bjørne fra hinanden. Og derefter tog pigerne den og begyndte at synge;
  Jeg beder, Herre, at dagen ikke forsvinder,
  Må pigens blik være evigt ungt!
  Så vores ridder svæver over klipperne,
  Så dækket af søerne er klarere end krystal!
  
  Hvilken smuk verden har Gud skabt,
  De spiste sølv i det, og ahornet var rubin!
  Jeg leder efter en kæreste, Guds ideal -
  For at gøre dette huggede han fjender ned i kampe!
  
  Hvorfor er den unge mands hjerte så tungt?
  Hvad vil han finde i denne verden?
  Hvorfor er åren knækket?
  Hvordan løser man et virvar af store problemer?
  
  Jeg vil, Gud, også være glad,
  Find din himmelske drøm!
  For at lykkens tråd ikke knækker,
  At sætte en streg under stien, en ballastline!
  
  Men hvad skal jeg se efter i en vis grad uden kærlighed,
  Hvilke piger kan være dyrere?
  Det er svært at bygge lykke på blod,
  Du kan kun svømme langs den ind i helvedes inferno!
  
  Adskillelse er tortur for mig
  Krig er stadig sådan et mareridt!
  Her sadlede han hesten med foden i stigbøjlen,
  Selvom den onde ork, bøddelen løftede sin økse!
  
  De tager vores døtre væk,
  De torturerer dem og brænder deres kroppe med ild!
  Men vi vil påføre Führeren nederlag,
  Vid, at vores alf aldrig døde!
  
  Lad os blive gift efter den onde krig,
  Så vil børnene grine!
  De er alle mine slægtninge ,
  Jeg er på jagt efter fedt vildt!
  
  Og egebladene er som smaragd,
  Han sagde, at fyren gjorde et godt stykke arbejde!
  Lad din samvittighed være klar som krystal,
  Og kun de positive i balancen vil være tal!
  Pigerne sang og viste deres kolossale aplomb og kampstilling.
  Og selvfølgelig havde en af krigerne en slange med. Og hun fyldte den med benzin. Og hvordan han vil tage og starte en morderisk strøm. En dræbende tsunami af ild vil strømme. Og fuldstændig brænder orkerne.
  Og det her er virkelig ekstremt fedt. Der finder bogstaveligt talt totalitær ødelæggelse sted.
  Dette er noget, ingen pige kan modstå, som at slikke noget meget sødt, velsmagende og appetitligt med en nissetunge.
  Og på samme tid, gå videre og brænd orkens hoved af .
  den måde . Og efterlad ikke engang en knogle fra fjenden.
  Sådan er piger nogle gange. Og de blotter deres tænder og viser deres temperament som en kobra-slange.
  Krigere, der vil rive enhver hær i stykker. Og hvis de vil, kan de prutte.
  Forestil dig, hvad der ville ske, hvis tusinde elvere frigav gasser på én gang? Skal jeg sige, hvad der vil ske?
  Åh, det bliver meget fedt, måske vil himlen forhindre dette i at ske. For så vil krager regne ned over orkernes hoveder. Og de vil falde og brække kranier og vise den mest morderiske virkning i universet.
  Og pigerne begyndte at synge igen i deres vilde raseri og lidenskab, og deres perletænder funklede som spejle.
  Mareridtet kommer altid som en slange
  Du venter ham ikke, men han kravler gennem døren!
  Du er glad, generøst fodret familie,
  Du ved ikke, at der er mennesker, der er udyr!
  Nu er razziaen af den flotte horde begyndt,
  Tatarerne overøser os med pile!
  Men vi blev født til en modig bedrift,
  Og vi vil udholde grusomme slag!
  
  Ingen ved, om Gud er god
  Manden er blevet så grusom!
  Døden banker allerede med knytnæven på tærsklen -
  Og Wezelbub stak sine horn ud af varmen !
  
  Ja, det er de gamle forfædres tider,
  Hvilket vi kom ind i så fedt!
  Det var ikke det, min drøm handlede om,
  Det var ikke det, vi skulle, gennem de fjerne bjerge!
  
  Men hvis du befinder dig i helvede,
  Eller rettere sagt, i en verden af smerte, slaveri, kamp!
  Jeg vil stadig bevare håbet,
  Lad dit hjerte slå disse rytmer!
  
  Men prøvelser er vores kæde,
  Hvilket ikke vil tillade tanker at være nemme!
  Og om nødvendigt skal du holde ud,
  Og hvis du råber, så helt i top!
  
  Han er en digter og en slyngel,
  Men ikke på den varme slagmark!
  Fædrelandets modbydelige fjender vil dø,
  De vil blive begravet hurtigt og gratis!
  
  Tag det nu og bøj dig for Kristus,
  Kryds dig selv og kys ikonets ansigt!
  Jeg tror, jeg vil fortælle folk sandheden,
  Herren vil give os en særegen arv som belønning!
  Pigerne sang godt. Deres stemmer er så strålende og glitrende. Og fuldstemmet.
  Og efter sangen lettede en hel bataljon af piger og slap prutter. De rejste sig i en søjle og skyndte sig hen mod skyen af krager. De tog dem og angreb dem.
  Dette begyndte at kvæle kragerne, og de blev bogstaveligt talt kvalt og vred sig og fik en løkke på nakken.
  Og så mange krager faldt ned. Og de stak gennem toppen af orkernes hoveder. Og bjørnene frigav fontæner af brunt blod. De blev slået ud som knusende ærter.
  Pigerne lo. Og de viste deres tunger. De blinkede til de væsner, der nærmede sig dem.
  En af pigerne kvidrede:
  - Orker er ikke som mennesker,
  Orker, det er orker...
  Hvis han er pelset, så er han en skurk,
  Pigens stemme er meget klar!
  Og hun blinkede til sine venner.
  Krigerne følte straks vild tillid til sig selv. Og deres tænder funklede som bjergtoppe. Eller måske er det perler og havets skatte.
  Pigerne lo og sang:
  Åh hav, hav, hav, hav,
  Drengene sidder på hegnet!
  Orkerne vil se sorg,
  Bastarderne vil alle dø i adskillelse!
  Og krigerne vil tage det og fløjte. Denne gang faldt ikke kun krager på orkernes hoveder, men også hagl. Og de brækkede bogstaveligt talt bjørnenes kranier.
  Det var sådan, elverpigerne tog imod orkerne fra disse stinkende bjørne. Og det viste sig at være ekstremt fedt.
  Og da skønhederne begyndte at synge, var det rent kaos;
  Himlen er et mønstret tæppe af stjerner,
  Månen vil give lys til bakkerne!
  Bjergstrømmen flyder ned,
  Glitrende guld på flintsten!
  
  Mor Elfs enkelthed,
  Landsbyerne er fyldte og komfortable!
  Jomfruerne råbte af lykke,
  Som en runddans går de for at klippe!
  
  Problemer er kommet, krigsgamle kvinde,
  Bare tænder - en hvirvelvind af skaller!
  Ødelæggelsen haster med orkerne,
  Din kammerat døde i kamp!
  
  Du selv er stadig en dreng -
  Det militære registrerings- og hvervningskontor gav ikke grønt lys!
  Ligesom du ikke har nok ekstra år,
  Landet skal beskytte sine børn!
  
  Han flygtede til fronten uden rustning,
  At bringe godhed og lys!
  Så orkerne ikke fratager dem deres vilje,
  For ikke at møde daggryet i lænker!
  
  Min ven sov heller ikke,
  Det lykkedes hende at slippe fri - hun er en fighter!
  Vi vil bringe orkerne ned fra deres piedestal,
  Må det være enden på Fuhrer!
  
  Det er svært at kæmpe, smerte og sult,
  Pige barfodet om vinteren!
  Vi udholder den bitre kulde i klude,
  Nogle gange spiser vi den samme bark som birketræerne!
  
  Og fjenden flyver i fly,
  Som et monster fra helvede "Tiger" brøler!
  En bjørn født af en ond ulv
  En flammekaster kommer ud af tankene!
  
  For at varme dine bare fødder,
  At de blev blå i sneen!
  Pigen valgte vejene
  Hvor asken formørkede snestormen!
  
  Men vi gjorde modstand - væk fra kulden,
  Dreng og pige frem!
  Vi vil besejre Judas' grin,
  Rus vil slette orkernes mørke til sand!
  
  Teenagernes hæle blinker
  Snedriven efterlod et lysspor!
  Frost er slet ikke let at udholde,
  Barfodsløb varmer os!
  
  Og de onde orker har ingen ret,
  De brøler af kulde!
  Sådan en stærk magt
  Vores elveridder er meget sej!
  
  De kastede en bølge tilbage fra helvede,
  Nu er Feyropa foran!
  Sådan er den hellige soldats lod,
  Vær evigt loyal over for Elfie!
  Lad os bare sige, at disse piger er super. Der er så meget spænding og ild i dem. Som piger med røde fletninger. Og skønheder er altid barfodet.
  Krigerne angreb orkerne grundigt. De var meget glade for denne teknik, når man kaster ærter af udslettelse og død mod fjenden med sine bare tæer.
  Og du river bjørnene i revne stykker og koteletter. Og som er så stegte og lækre.
  Og pigerne skribler om de nærgående bjørne. Og lad os slå elver-orkerne med en morter.
  Og det skal bemærkes, at skønhederne gør dette ekstremt effektivt. Og deres aggressivitet er også kombineret med ekstremt glamourøs og dejlig ynde.
  Krigerne tog imod orkerne og begyndte totalitær udryddelse.
  Her brugte pigerne deres rubin brystvorter. Hun trykkede på tasterne, der aktiverer flammekasterne.
  Og de indtog det og dækkede med det samme bataljonen af orker. Og de tog det faktisk og brændte det ned til jorden .
  Det er pigerne her. Og hvis det er nødvendigt, vil tungerne blive brugt direkte til deres tilsigtede formål. Og formålet med sådanne sprog er at give glæde til mænd. Og vis dit storslåede og aggressive temperament.
  Sådanne piger er der ikke, hvis de bevæger sig, vil bjørnene bestemt ikke bremse.
  De viser så store præstationer.
  Og piger kan spille på violiner uden meget ceremoni.
  Dette er også en meget god teknik.
  Pigerne begyndte at spille på violiner. Og samtidig holdt de buerne med deres bare tæer. Og storslået og fortryllende musik spillet. Og det er bare fantastisk.
  Og så tog pigerne den og begyndte at synge;
  Jeg tror på mit hellige fædreland,
  Den Sandhed kan tjene til frelse!
  Vi vil beskytte vores børn mod det onde -
  Fjenden vil komme fra os, tro mig, hævn!
  
  Mit sværd slår som Elias' skatmester ,
  Og hænderne er trætte i kamp, de ved det ikke!
  Vi er for fædrelandet som et pålideligt skjold,
  For at beskytte fra modbydeligt sted i et rent paradis!
  
  Træk tilbage, slå og kast igen - slå,
  Sådan er vejens skæbne, ak, soldaten!
  Så længe mindst én skurk er i live,
  Rengør maskinens cylinder og frontsyn!
  
  Du skal kæmpe, hvis eventyret er verden,
  Nogle gange kan det kaste hylende cool!
  Men vi holder vor ære til fædrelandet,
  Selvom der nogle gange strømmer en bunke lig!
  
  Vi blev født, det er heldigt i landet -
  Hvor alle kan blive en helt!
  I hvilke mennesker, og så dig selv,
  Den mest magtfulde og modige kriger!
  
  Og nu vil vi råbe - frem,
  På angrebet på skanser, mægtige fæstninger!
  Så det ikke sker, at det er, som om sindet lyver -
  Vi vil blæse skyerne væk på fly!
  
  Selvfølgelig kan du gå direkte til helvede,
  Da alle vejene er som vinde og sotidsel...
  Men selv der slår jagerflyene til,
  Og bomber falder fra maven på fly!
  
  Og hvad er helvede for kæmperen Elf?
  Endnu en test!
  Vi vil kæmpe til det sidste -
  Lad os opfylde Guds sande ønske!
  
  Og vi vil besejre bander af trolde og ghouls,
  Lad os nå det sted, hvor Jorden er Eden!
  Ørnen vil gøre en ende på den modbydelige krage,
  Ære og tro vil føre os til resultater!
  
  Livet brister med en stormfuld strøm,
  Det, de bad Kristus om, vil gå i opfyldelse!
  Nåden vil flyde som en strøm af vandfald,
  Til ære for moder indfødte Elfia!
  Pigerne sang og spillede på violiner på samme tid. Og musikken lød så ringende og smuk og flimrende. Og det spredte sig bogstaveligt talt over alle himmelstrøg.
  Og ravnene, der mistede bevidstheden, besvimede og gennemborede orkernes hoveder.
  Og pigerne handlede med en uforståelig energi. Strømme af hyperplasma flød i dem.
  Eller måske også magoplasma, som pigerne personificerede som en fantastisk og morderisk indflydelse.
  Krigerne blottede deres tænder, og fra overfladen af deres hugtænder udsendte de stråler, der blindede orkerne og fik deres øjne til at bløde. Og det viste sig at være så ubegribeligt fedt og fedt.
  Krigerne trykkede igen på knapperne med deres rubin brystvorter. Og de ramte fjenden med flammende udbrud af kolossal, ødelæggende kraft fra vulkaner.
  Og det hele reagerer og brænder. Og de sprænger bjørnenes tanke i luften. Og strømme af brændende flammer smelter maskinerne i Putins imperium.
  Pigerne, må jeg sige, er simpelthen vidunderlige og viser et så fremragende niveau af kampgejst, at ingen ville vove at beskylde dem for noget dumt og uanstændigt.
  De siger om sådanne piger: du er simpelthen gudinder og super!
  Så de tog det op igen og begyndte at synge med stor entusiasme;
  Der er kvinder i vores Elfia,
  Hvorfor kører de fly som en joke?
  At alle i universet er smukkere -
  Hvad vil dræbe alle modstandere!
  
  De blev født til at vinde
  For at forherlige alven over hele verden!
  Når alt kommer til alt, vores mægtige bedstefædre,
  For dem samlede de en hær med det samme!
  
  Kæmper står ved maskinen,
  Deres magt er sådan - de smadrer alle!
  Vi er fædrelandets børn, forenet -
  En række soldater marcherer!
  
  Pinen vil ikke kunne knække os,
  Magteløs brand onde napalm!
  Hvor faklen plejede at brænde...
  Spotlyset er nu tændt!
  
  Alt i vores land er en lys fakkel,
  Biler, veje, broer!
  Og i sejrens sange synges -
  Vi er lysfalke - ørne!
  
  Vi vil glorificere moderlandet frimodigt,
  Lad os tage dig til de stejle tinder!
  Vi er som pionerer i rummet -
  Og lad os knække halsen på de onde orker!
  
  Lad os indhente alle krybdyrene fra Mars,
  Lad os åbne stien til Centauri!
  Vi vil være, der er bange for et rovdyr,
  Og hvem er venlig og ærlig at elske!
  
  Elfia er det sødeste land af alle,
  Der er noget at være stolt af, tro mig!
  Ingen grund til at snakke sludder...
  Du skal være menneske, ikke et dyr!
  
  Lad os få kanten af universet,
  Lad os bygge en fæstning der!
  Og som mistede omvendelse,
  Hvem skynder sig at slå fædrelandet!
  
  Hvad er det næste - lidt fantasi,
  Men tro de døde - vi vil genopstå!
  Lad os rive dødens brod ud med et ryk,
  Til ære for udødelige Elfi!
  Sådan synger pigerne, og deres stemmer er som nattergale, solsorte og ildfugle i én flaske. Lad os sige, at sådanne piger bare er super og hyper .
  Og de synger meget rørende og dejligt.
  Det er de skønheder, at hvis de påtager sig noget, så vil ingen ork finde det nok.
  Og pigerne ødelægger bjørne legende. Og så fløj elverpiloterne ind fra luften. Og de trykker på knapperne med deres bare tæer. Og de tæsker aggressive lodne væsner.
  En pige fra himlen affyrede en raket mod en klynge lodne orker. De blev sprængt i luften og svedet, hvilket fik stykker af brændt kød til at falde i forskellige retninger. Og som brænder og faktisk ryger.
  Det er pigerne, rasende og destruktive. De har så stærkt et hjerte gemt i sig. Hvad hvis de tager den og synger og viser deres tænder, så vil selv en hær af orker i alliance med trolde ikke være i stand til at modstå dem. Og trolde er meget mere dygtige og beslutsomme krigere.
  Og pigerne er så kolossale og stærke krigere, simpelthen kosmisk variable og konstante.
  Krigerne tog og pustede pigernes kinder ud, og uden at tænke sig om to gange pruttede de for alvor .
  . KAPITEL nr. 5.
  Og så kom en virkelig dødelig og destruktiv bølge, der ramte orkerne. Og hvor mange lodne væsner blev lagt ned på én gang.
  Hvorefter pigerne i stor glæde og med kolossal entusiasme begyndte at synge;
  Et simpelt vers af sangen
  Hvad synger jeg om denne triste verden!
  Jeg stræber efter at kende Kristus med min sjæl,
  For ikke at røre ved kroppen, helvede og aske!
  
  Mit hjemland er mig kært,
  Selvom de nogle gange bebrejder dem!
  At jeg ikke kunne finde et sted for mig selv,
  Da Wezelbub sendte folk til helvede!
  
  Hvad kunne være mere forfærdeligt end ødelæggelsen af Jorden,
  Hvornår græder en streng i sorg?
  Når en skurk ler, spiser han succes,
  Men der vil være styrke - vid, den er vækket!
  
  Jeg vil svare den onde race som svar:
  For helvede, guderne vil ikke bryde dit fædrelands ånd!
  Og alle kæmperes bedrift vil blive herliggjort,
  Vi er en hær af soldater: ørne er ikke vildt!
  
  Vid, at vores vilje er stærk som altid,
  Vi samlede knytnæve ved skulder!
  Og målet, som vi er på vej mod, er allerede synligt,
  Fjendens aske knuses af rumskibet!
  
  Nogle gange er det svært at forstå Pallas,
  Hun er lunefuld, hun vil give carte blanche til djævle!
  Og det virker som om det er så længe siden...
  Når ondskabens modbydelige ork er revet i to!
  
  Selvfølgelig har vi en hel skov af problemer,
  Hvor mange verdener er der i universet?
  Men derfor opstod Guds Højeste,
  Så en person har en masse gaver!
  
  Elf bliver en supermagt igen,
  Universet vil vise vejen til lykke og kærlighed!
  Der vil ikke være flere tårer, ikke mere blod,
  Og du har viljen i dit hjerte, spar visdommen!
  Pigerne synger meget oprigtigt. De vil have ekstra sejre og fantastiske ordsprog. Deres kosmiske tolerance er bare forfærdelig. Og krigerne viser deres højeste kunstflyvning og et enormt destruktivt ego.
  En alf med plettet hår kvidrede:
  Et to tre,
  Du ødelægger orkerne...
  Fire otte fem -
  Vi kom ikke for at spille!
  Og igen fløjter pigerne, så meget, at hele skyer af lamslåede krager regner ned over orkernes hoveder.
  Maria Kolesnikova udøvede sin dygtige kommando over disse hære, der kæmpede mod modstanderen. Krigerdronningen gav ordrer.
  Og de smukke unge nisser masserede pigen, der var blevet ung og stærk, med sine bare, mejslede ben. Som andre skønheder kæmpede de også med en utallig hær af orker - disse helvedes bjørne.
  Maria var ikke bange for repressalier fra den tykmavede og overskægtige tyran, og nu var hun allerede knædybt i havet.
  Pigen gav ordre. Og hendes undersåtter efterkom, og en blodig og grusom kamp rasede, eller rettere en hel række af kampe og kampe.
  Elverpigerne gik rundt i ork-stillingerne. Her var meget pigtråd. Og de barfodede skønheder gnavede i den med en saks. Klipningen var god. Så stak en alf med blåt hår en af orkerne i lysken. Han besvimede bogstaveligt talt af smertefuldt chok. Krigerne lo og viste deres tunger.
  Orkernes blod er brunt og ulækkert, pigerne sprang væk for ikke at blive snavsede på det. Ja, det er ikke let at bekæmpe sådanne skabninger - selv at dræbe dem er ulækkert.
  Nissen med rødt hår mumlede malplaceret:
  - Dårligt vejr i seks måneder
  Seks måneder, ingen steder overhovedet!
  Elfen med de gule protesterede:
  - Vejret på planeten Jorden er dårligt! Tværtimod har vi evig sommer, der er fire lyskilder på hele planeten!
  Faktisk skinnede fire store stjerner på den orange himmel - forskellige farver, og det er vidunderligt!
  Krigerne gnavede sig igennem tråden med deres trådskærer . Og nu kravler de mod flyvepladsen. Flyene fra helvedes behårede hær er allerede synlige der. Nogle biler er ret store. For eksempel strategiske bombefly. Hvor meget dødbringende last kan de transportere? Du kan ikke tælle her.
  Nissen med rødt hår sang:
  - Kameler vil svømme,
  Og elefanter kan flyve...
  Der er så mange mirakler overalt
  Hvad kan ikke tælles!
  Alven med hvidt hår bemærkede:
  - Du kender godt dig selv,
  Verden er fyldt med mirakler...
  Kun disse mirakler
  Nisser kan gøre det selv!
  Den blåhårede alf bemærkede:
  - Der er allerede en ledning under strøm rundt om selve flyvepladsen. Du kan ikke komme over så nemt!
  Nissen med gult hår tog den og tilbød:
  - Hvad hvis man kaster dødsgaven i en bue over ledningen på hesteryg? Vi ramte bombeflyet, og der vil være en kædereaktion.
  Alven med rødt hår fnisede og bemærkede:
  - Det er en interessant idé! Hvad hvis du prøver!
  Alven med blåt hår bemærkede:
  - Først skal vi lave en slynge!
  Og pigerne nikkede i kor. Det er ikke så nemt at lave det af træ og tråd, men krigerne har det bedst som altid. Og når først de kommer i gang, vil de ikke trække sig tilbage.
  Alven med hvidt hår kvidrede, svajede med maven og viste kunstflyvning med benene:
  - Lad os gå, soldater, for at gå ombord,
  Vi har en vidunderlig besætning!
  Pigerne skal bemærkes som smukke og smarte og behændige på samme tid.
  Slyngen er klar. Og du kan affyre en eksplosiv pakke fra almindeligt kulstøv på afstand. Men hvis hun rykker, vil det ikke virke af meget for nogen. Og endnu mere for orkerne.
  Pigerne brugte deres bare fødder til at justere slyngen og banget. Og nu flyver ladningen med kul i en høj bue. Og den flyver over en strakt højspændingsledning med en dødelig strøm. Det funklede endda lidt under flyveturen. Og så vil den lande lige i maven på et strategisk bombefly, med ti tons sprængstof i maven. Og hvordan han derefter vil tage det og eksplodere.
  Det var som om en lille atombombe var eksploderet.
  Sandt nok er der ingen atomvåben i denne verden endnu. Og det er selvfølgelig det bedste, da klimaet ville blive forurenet. Men flyene på orc-flyvepladsen begyndte at eksplodere og gå i stykker. Og mange begyndte at lyse, som stearinlys på en langlivet kage. Og hvordan det hele brød i brand med stor intensitet og passion. Og ødelæggelsen af orkerne var kolossal.
  Selv pigerne blev nået af eksplosionsbølgen, der tvang dem til at tage fat i kanten af træer, hvis toppe var knækkede. Og pres ned i jorden med dine bare fødder, hælene på dine fødder.
  Så kom varmen og lugten af brændende kød. Pigerne følte, at de var inviteret til nogens picnic. Og det her er virkelig duften af friske lammekroppe.
  Den blåhårede nisse kvidrede:
  - Hvor godt at ligge på græsset,
  Og noget lækkert at spise...
  Arranger en kølig park i badet,
  Og ring til de unge nisser!
  Den gulhårede nisse bemærkede:
  Måske er det tid for os at komme væk herfra?
  Den rødhårede nisse lo og svarede:
  - Orkerne går i panik, og vi vil høste høsten!
  Alven med hvidt hår nikkede:
  - Beskyt naturen, mennesker,
  Og du vil høste en rig høst!
  Herefter tog de fire ud på et røveri. Pigerne begyndte at fange de flygtende orker og skar deres struber og maver over. Nisserne gjorde det med stor entusiasme.
  Selvom de ser ud til at være søde. Men orkerne har bjørnekroppe, og samtidig sådanne bastard-ansigter, at man simpelthen undrer sig over, hvordan jorden kan bære sådanne mennesker.
  Og piger, der elsker alt smukt, er ganske forståelige.
  En alf med blåt hår skar hovedet af en orkofficer og sang:
  Ingen grund til at tabe hovedet
  Skynd dig ikke...
  Ingen grund til at tabe hovedet
  Hvad hvis det kommer til nytte!
  Du skriver i din notesbog
  For hver side!
  Alle orker skal dræbes!
  Alle orker skal dræbes!
  Alle orker skal dræbes!
  Pigen med gult hår kastede glasskåren med sine bare tæer. Hun brækkede halsen på en af orkerne, tvang ham til at slippe en strøm af blod og kvidrede:
  -Alle vores synspunkter er kun et produkt,
  Vores evner, vores behov...
  I de nye virkeligheder blev alle pludselig
  Tro på de nye nisser kender værdierne!
  Og pigerne, uden at tænke sig om to gange, slog orkernes kampvogn ud. Og det vil gå i brand, som om metallet er gennemblødt med benzin. Og efter et par sekunder begyndte tunge granater af stor kaliber at eksplodere inde i bilen!
  Krigerne udbrød:
  - Ære til lysets krigere,
  Ære til de store elvere...
  Vores hjemland er glorificeret
  Driv ikke ind i kamp!
  Så elverne tog den og kastede stålfragmenterne med deres bare hæle, lige ind i øjnene på de onde orker, og blindede og dræbte bjørnene. Så sang de:
  - Kongen er elverne - han regerer klogt,
  Uddeler dekreter - dømmer tjenere...
  Tronen tolererer ikke ballade og gøen,
  Og det er ikke en metode til at undertrykke frygt!
  
  Nå, hvis en hård kamp kommer,
  Elf- piger er ligeglade...
  Glem sorger og bebrejdelser,
  Slå hellere orken med en mursten!
  Og pigerne vil grine efter disse ord. Og igen vil de kaste fragmenter op med deres bare hæle. Og de vil slå orkerne ihjel. Og de falder, gennemboret og dræbt, og frigiver fontæner af brunt blod.
  Nissen med blåt hår tog den og kvidrede:
  - For en vidunderlig eventyrverden!
  Pigen med gult hår svarede hende:
  - Og for lysets stråler!
  Og med sin bare hæl kastede hun den morderiske gave til udslettelse og afbrænding af orkerne op.
  Nissen med rødt hår tog den og sang:
  - Jeg beder dig om ikke at blive overrasket,
  Hvis der sker magi...
  Hvis det sker, hvis det sker, hvis der sker magi!
  Hvorefter alle pigerne vil spytte på orkerne igen. Og en rigtig tsunamibølge vil stige, som dækker disse væsner og får dem til at brænde.
  De kvindelige krigere giver ikke op, men kæmper harmonisk og viser deres største kunstflyvning.
  Og et andet sted kæmper to nisser som snigskytter. De skyder på afstand mod orkerne. De gennemborer deres hoveder og slår deres hjerner ud af hovedet.
  Pigerne sidder i baghold på trætoppene. Og de fyrer præcist. De slår igennem soldaterne fra det shaggy imperium, bogstaveligt talt stable dem i stakke.
  En af dem, en pige med hvid-rød-hvid hår, spurgte sin partner med rød-grønt hår:
  - Nå, hvordan giver vi disse lodne væsner grønt lys!
  Elverkrigeren nikkede:
  - Ikke svag!
  Og igen skyder pigerne. Her slog den hvid-rød-hvide nisse orkgeneralen. Hun gjorde det ekstremt præcist. Hun slog sin hjerne ud og tweetede:
  - Til de kongelige nisser!
  Til dette svarede nissen med rødgrønt hår:
  - Tsarisme - kan du lide det?
  Elfen svarede:
  - Ikke godt! Men under krig er der ingen anden form!
  Alfen nikkede og knirkede:
  - Og jeg tror på, at det vil ske!
  Og hendes lille ansigt smilede.
  Krigerne arbejdede og slog bjørnene ud. Og det så ud for dem, at der ikke ville være nogen ende på rækken af nærgående orker.
  Og elverne sang i kor og dræbte bjørnene:
  Nej, vi fortalte de lodne,
  Vores folk vil ikke tolerere...
  Så den pukkelryggede ork hersker,
  Lad os bare sige grimt!
  Og derfor tog skønhederne og kastede med deres bare tæer granater mod de fremrykkende bjørne og spredte dem i hver sin retning. Og nogle fik deres pote revet af, og nogle fik deres hoveder.
  Elverne viste deres aggression mod freaks med modbydelige ansigter.
  Og de sang endda:
  Blod flyder gennem dig som en skarlagenrød flod,
  Fjenden Fuhrer har et skaldet hoved og ser meget cool ud...
  Men giv ikke efter for ham -
  Tag sværdet i dine hænder og knus Satan!
  Hvis nissen er modig og ikke en fej lus,
  En Fuhrer med skaldede pletter - du slår ham hurtigt ihjel!
  Sådan viser krigere deres meget funklende og aggressive, passende karakter.
  Men fire elvere udnyttede panikken og erobrede en af de nyeste ork-tanke. Og lad os skyde fra maskingeværer - han har seks af dem. Og så pigerne slog ved at bruge deres bare tæer, når de skyder.
  Alven med blåt hår tog den og kurrede:
  - Hestene bærer, bærer den barfodede pige,
  med sådan skønhed !
  Under venlighedens sol og under stjernen i "Pursuit",
  Du elsker en pige, i mennesker er en pige!
  Nissen med gult hår var enig:
  - Ja, sådan bliver det, stor kærlighed vender tilbage!
  Og krigeren kastede tæerne på sine bare fødder med dødelig kraft, dødsgaven, som fløj ud gennem tankens åbne luge. Og han besejrede en masse orker.
  En alf med rødt hår, sprænger orker med maskingeværer, vittigt bemærket:
  - Der er tegn på, at vi tager risici,
  Det kan føre barfodede piger...
  Vi sparker disse orker med hælene ,
  Orc vil ikke være i stand til at redde sig selv!
  En alf med hvidt hår ramte en ork-tank med et projektil ved hjælp af sine bare, mejslede fødder. Ramte de pelsede bjørnes bil, så den brændte.
  Så tog hun den og sang:
  Barfodet, bare barfodet,
  Elf -piger vil kæmpe,
  Barfodet, bare barfodet,
  Vi piger i verden ved, hvordan man kæmper!
  Endnu en gang udsender elver-tanken projektiler, der ødelægges med dødelig og præcis kraft af ork-køretøjerne. Og de får dem virkelig til at brænde. Og dette er virkelig en dans af de bare fødder af elvere og piger af hidtil uset skønhed!
  Krigerne sang i kor og skød mod fjenden:
  Hil dig barfodet alf,
  I stormen, storme og flammer af sejre...
  Din ryg er lige og synlig
  Selvom der nogle gange er mange problemer!
  Og de blottede deres perlefarvede, funklende tænder. Så tweetede de, blinkede og snerrede:
  - Ære til vores modige nisser og nisser !
  Pigerne viste sig at være meget modige og aggressive. Og lad os skyde mod orkerne meget præcist med fangede granater. Og de sang aktivt og skød med deres bare, pigelige fødder:
  - Ære til vores hjemland af elvere,
  Vi bliver de bedste piger...
  At give slip på en masse hårnåle,
  Vi skønheder fejrer succes!
  Og krigerne vil straks tage og slå orkerne, som er behårede, pjuskede og ildelugtende.
  Og de kan ikke modstå sådanne skønheder. Smid i det mindste mursten på orkernes hoveder, eller kast bomber.
  Men der er ret mange shaggy bjørne. Det er rigtigt, at deres tal skaber panik og pandemonium. Og orkerne skyder på hinanden i panik. Og sådan skydning og stikkende røg.
  Græsset brænder og ammunition eksploderer. Fuld af ødelæggelse.
  En alf med blåt hår tog den og sang:
  - Vores hjemland er blandt elverne,
  Så glamourøs og sød
  Kæmp for hende, svæv ikke,
  Landet har været berømt i århundreder!
  Og krigeren vil blotte sine tænder igen, som om hun var en hun-ulv. Og blink med safirøjne.
  Den rødhårede alf bemærkede, mens hun skød:
  - Knuse, knuse og rive fra hinanden,
  Dette er livet, det er lykke!
  En alf med gult hår skød mod orkerne, trykkede sin bare hæl på knappen og protesterede:
  - Der er ingen lykke i ødelæggelse!
  En alf med hvidt hår affyrede maskingeværer mod de pjuskede bjørne, mejede en masse orker ned og knirkede:
  - Ødelæggelse er en lidenskab,
  Det er lige meget, hvilken slags magt...
  Myndighederne har altid drukket andres blod,
  Sammen vil vi fejre kærligheden!
  Den blåhårede nisse fnisede og kvidrede:
  - Führeren med skaldethed går direkte til kisten,
  Hold dig sund til...
  I piger har en figur,
  Og se efter mænd med hår!
  Hvorefter skønheden tog det og viste sin lange, lyserøde tunge, lod som om hun var som en kobra.
  Krigerne vil grine igen og vise deres imperativ. Hvis du forstår, hvad det handler om.
  Men pigerne er næsten nøgne. Og så tog og tog en af dem med rødt hår sin bh af og trykkede på knappen med sin rubin brystvorte. Og derefter, hvordan skallen vil tage og ramme. Og han kommer ind i en tank med orker, og lad os faktisk rive de shaggy bjørne op. Og pigerne sang:
  - Et eller andet sted i denne verden,
  Hvor det altid er frost...
  Orker er onde bjørne,
  De knækker åbenbart akslen!
  Derfor er det frost
  Vinteren græder rundt omkring,
  Pigerne fældede tårer
  Den onde Satan hersker!
  Krigerne synger godt, men de kæmper endnu bedre. Og de skyder så præcist, som uovervindelige amazoner.
  Nej, elvere er virkelig et mirakel. Og hvis de begynder at tærske, så kan ikke en eneste hær modstå dem. Det er pigerne med farverige frisurer.
  En anden alf sidder i baghold og justerer ilden fra kæmperne fra hendes glamourhær. Og han gør det meget præcist og præcist. Det rammer med aggressiv umiddelbarhed.
  En kriger, ikke let at sige, men med list. Her laver hun justeringer på bålet.
  Og andre elvere ramte orkerne meget præcist og ødelagde deres positioner.
  Pigerne, der kæmper, og de mere sjældne drenge viser bemærkelsesværdig viden om kamp.
  Det er elverne, lad os sige lige her - glamourøse krigere, men slet ikke støbejern.
  På fly bærer elverpiloter normalt kun trusser. De er solbrune og muskuløse piger. Og de skyder med deres bare, mejslede fødder.
  Glem dog ikke også at bruge skarlagenrøde brystvorter. Og krigernes bryster er meget frodige og solbrune. Der er så meget energi og charme i skønhederne, og sådanne strømme af glæde.
  Og krigerpigerne kan også synge, når de er bedst;
  Anthem of the Motherland for seje piger,
  De er sådanne kæmpere, du ved...
  Det sker trods alt ikke, kvinder kender blå,
  De har sko på, selvom de er barfodede!
  Sådan ser lignende passager ud af piger, der flyver højere end bjergene. Ørne er virkelig ørne!
  Og intet vil stoppe dem, og ingen vil vinde!
  Det er de krigere, der vil vise sig. Orc-bomberen ses opslugt af flammer, som en fugl, der falder ned og efterlader en meget ildevarslende, sort hale.
  Og nisserne hviner:
  Pigerne galopperer som heste,
  De vil ikke indhente os, de vil ikke indhente os!
  Vi vil have mange orker, vi vil have en masse orker,
  Lad os begrave brune bjørne i jorden!
  Disse piger er virkelig, hvad vi har brug for, deres klasse er super! Og for orkerne er de som de dødelige bid af en kobra. Krigerne her er meget smukke. Og deres brystvorter er så skarlagenrøde og mousserende og smager sødt.
  Elvere har mangel på hanner - en for hver tolv skønheder, og det fører ofte til, at hunnerne kæmper om hannerne. I dyreverdenen kæmper hannerne om hunnerne, men i denne verden kæmper hunnerne tværtimod om hannerne, og det er fantastisk på sin egen måde!
  Piger på fly skyder bjørne ned ved hjælp af teknikker - dobbelttønder og en rævehale. De gør det meget klogt og sætter kampflyene i brand.
  Krigerne sang endda:
  -Jeg vil gerne i himlen, jeg vil gerne i himlen,
  Pigerne skal på arbejde!
  De er barfodsalfer, så seje og kæmpende. Og deres øjne funkler af safirer og smaragder.
  Og brysterne er dekoreret med rubin brystvorter. Disse piger er den højeste klasse.
  Og skønhedens bare, runde hæle er så lyserøde, med en meget yndefuld kurve. Og de kan gribe trolde og deres kærester ved næsen med deres bare tæer.
  Piloterne kæmper, skyder ork-fly ned og synger og blotter deres tænder:
  I det vidunderlige moderlands vidder,
  Hvor nisserne løber barfodet...
  Alt vil være ret smukt og flatterende,
  Nå, Führeren vil være kaput!
  
  Den skaldede Fuhrer stjal en masse,
  En rigtig ork blodsuger...
  Vi elvere er simpelthen Guds døtre,
  Vor lærer Jesus Kristus!
  Og krigerne tog og frigav igen dødelige pulsarer fra de karminrøde brystvorter. Og lad os tærske disse orker ved hjælp af tunger, trykke på knapper med dem. Og dette er effektivt og endda spektakulært på sin egen måde.
  Her er nogle piger, der kæmper på stormtropper. De er selvfølgelig også barfodet og i bikini.
  Og kvindelige krigere ser meget sexede ud, når de er solbrændte og i bikini. Og deres ben er så forførende, og deres fingre er så glatte, med perlefarvede negle . Og samtidig sender elverne også missiler mod ork-tankene fra oven og rammer bjørnetropperne.
  Det er især effektivt at fyre med bare, runde, lyserøde hæle. Og så er der selvfølgelig brystvorternes rubin, som er så skinnende, at alferungdommens tunger kribler af sådan sødme. Og lækkerheden er vidunderlig.
  Og krigerne fra stormtropperne slog orkerne og demonstrerede mod og seriøst mod. Og pigerne er i stand til at trykke på knapper med deres bare tæer, så de slipper en dødbringende byrde på hovedet på bjørnene.
  En af de blåhårede krigere tog den og sang og blottede sine tænder:
  - Frihed er kært for os alfer ,
  Uendeligt hav af kærlighed...
  Folk smelter sammen i en lys stråle,
  For at fordrive mørket på vejen!
  Her flyver en lille, men hurtig raket fra et fly og rammer en tank med shaggy bjørne. Og orkernes bil brænder, som var det et stearinlys eller en flammende fakkel.
  Alfen tog den og sang:
  - Alt er spøgelsesagtigt i denne rasende verden,
  Livet er et øjeblik, hold fast i det...
  Tiden flyder mellem fortid og fremtid,
  Og om et øjeblik - elverkamp!
  Piger gør selvfølgelig ting, der ikke kan siges i et eventyr eller beskrives med en kuglepen.
  De er førsteklasses skønheder og meget seje og kæmpende. Og brystvorterne på skarlagenrøde bryster gør et uimodståeligt indtryk. Og med sådanne piger er der ingen måde, hvorpå bjørne kan konkurrere.
  Elfer er modige kæmpere, der kan hoppe over deres hoveder, hvis det er nødvendigt. Eller tryk på knappen med en skarlagenrød brystvorte og smid en kolossal, ødelæggende raket ud, der vil ramme orkernes store selvkørende pistol og smadre den i fragmenter.
  For eksempel kravler en enorm to tusind tons tank fra orkeriget, sådan kolossal og uforlignelig kraft.
  Elverne ser denne tank fra luften. Pigen trykker på knappen med sin runde, bare hæl. Og en stor, ødelæggende raket flyver ud, rammer monsteret fra luften og bryder igennem dets belægning.
  Og pigen brøler:
  - Pige, du er en lysets kriger,
  Godhedens og vindens kriger!
  Så blinker han til sine tilhængere. Og de blinker med deres safirøjne som svar. Mere præcist, ikke tilhængere, men partnere, men det er allerede detaljer. Krigere er selvfølgelig ikke dem, der bøjer sig for vanskeligheder. Og de sender endnu en raket ind i en kæmpe maskine. De gennemborer metal og får benzin til at brænde. Det skal bemærkes, at elverne er meget sjove piger, men de kæmper modigt og er i stand til meget. Og de kan ikke stoppes så let.
  Så krigerne trækker sig ikke tilbage, og demonstrerer samtidig deres højeste klasse og fantasi.
  Og så begyndte det enorme landslagskib af de shaggy bjørne at brænde som en fyrfad. Og orkerne modtog sådan en dødsgave. Dette er virkelig ødelæggelse og død.
  En alf med lyserødt hår, en førsteklasses pilot, tog den og sang, blottede sine tænder:
  - De løber ad en buet sti,
  Bare pigefødder...
  Træt af at malke en ko
  Jeg vil drille min lykke!
  En anden kriger med blåt hår, der flyder i bølger, begyndte at synge aggressivt og blottede sine tænder:
  - Jeg vil spænde hesten til halsbåndet,
  Og lykken venter på mig!
  Efter disse ord blev der hørt latter. Og pigerne skal bemærkes, at når elverne griner, ser det ud til, at sølvklokkerne ringer. Og alt ser meget smukt ud.
  Alfen nikkede, blinkede med sine safirøjne og kvidrede:
  - Alt funkler som lyn,
  Alfer har stor skønhed...
  Jeg er en nisse som en dronning,
  Slå orken i øjet!
  . KAPITEL nr. 6.
  Og krigeren viste igen sin lange og meget bidende tunge. Som er i stand til at kvæle enhver som en løkke.
  Orkerne fra himlen får meget af elverne. Og de bliver trivielt kørt i kisten. Krigerne viser deres højeste kunstflyvning og aggressionen fra en stor bølge. Og strømme af energi kommer fra de skarlagenrøde brystvorter på smukke piger.
  Hvilket virkelig viser, at ingen kan stoppe eller besejre dem.
  Og de vil vise deres højeste og fedeste klasse.
  En af nisserne tog den og trykkede på knappen med tungen. Og hun affyrede en raket, der ramte lageret og tog orkernes ammunition. Og slaget viste sig at være knusende og stærkt.
  Og en hel fontæne af hektisk ild og energi blussede op. Og alt omkring brændte. De shaggy bjørne vred sig og deres skind pillede af, og de brændte bogstaveligt talt som kebab lavet af fedt kød. Dette var virkelig noget, der bragte kolossal ødelæggelse og død. Og ikke kun til orker. Blandt dem var der også lejede trolde. De er også magiske væsner. Selvom der var nogle få trolde, var der ingen mening i at dø for en andens imperium. Medmindre du kæmper for pengene. Og nisser kan selvfølgelig også nogle gange være sammen med frivillige.
  Pigerne fra det glamourøse folk sang:
  Stå op med elverpigernes ild,
  Vi angriber i kamp uden at drive...
  De lyse år nærmer sig,
  Lad os være et eksempel, ikke for tåber!
  Og krigerne viste igen deres lange og meget lyserøde tunger og spyttede, mens de stak hovedet ud af deres hytter mod orkerne.
  Og deres spyt viste sig at være så ødelæggende og dødeligt, at nogle af orkerne billedligt talt brændte.
  En af de agurkhårede krigere sang:
  - Piger, piger, piger,
  Det er tid til at dræbe alle orkerne!
  Piger, piger, piger,
  Det er tid til at sparke djævelen på hornene!
  En af elverne med orange hår bemærkede:
  - En piges bare fod vil drive en mand under hælen og en ork ind i helvede!
  Kampene var meget store og fantastiske. Og Maria Kolesnikova er en tidligere politisk fange i et land styret af en fed og overskægget diktator, som befalede de tropper, der førte en heroisk krig med orkerne.
  Men nu var dronningen træt og styrtet, sad lige i en lænestol ind i en drøm. Og hun drømte så sejt og samtidig ret virkeligt;
  Efter at russiske tropper begyndte at lide nederlag efter nederlag på Ukraines territorium, besluttede Taliban: deres tid var kommet. Og i forsommeren ramte de Tadsjikistan den 22. juni 2023. Som forventet viste de tadsjikiske tropper sig at være klar til krig, først og fremmest moralsk. De fleste af dem overgav sig eller flygtede. Den russiske militærbase i Tadsjikistan blev omringet, og Taleban angreb den fra alle sider.
  Rusland måtte hurtigt overføre styrker til Tadsjikistan og åbne en anden front der.
  Og tropperne måtte overføres på tværs af flere grænser. Som et resultat besejrede Taliban den russiske base. Nogle af soldaterne blev slagtet, og nogle blev taget til fange.
  Og den russiske præsident Vladimir Putin måtte stadig annoncere en generel mobilisering meget sent og overføre nye tropper til Tadsjikistan. Og dette påførte naturligvis en ekstra byrde på både den russiske økonomi og budgettet og bidrog til faldet i Putins popularitet blandt folket.
  Men Rusland gennemførte nu militære operationer mod Taliban. Men Afghanistan har næsten fyrre millioner mennesker - for det meste unge, og en masse udstyr, der tidligere er fanget fra amerikanerne. Og prøv at besejre sådan en hær, selvom andre er mærkelige og ikke forhindrer Rusland i at overføre tropper gennem dets territorier. Hvorom alting er, fra et moralsk synspunkt finder russerne det meget mere behageligt at kæmpe med Mujahideen-talebanerne end med deres ukrainske brødre. Og derfor deltager selvfølgelig smukke, sexede og glamourøse piger i kampene.
  Hvilket gør krig ret interessant.
  Der er næsten ingen sne i Tadsjikistan selv om vinteren. Og pigerne går til angreb og praler med deres bare, lyserøde hæle.
  Natasha skyder fra et maskingevær og kaster samtidig en destruktiv dødsgave med sine bare tæer.
  Ligene af Taliban, der er revet i stykker, springer op.
  Krigeren udbryder:
  - Til vores smukke børn!
  En anden kriger, Zoya, skyder også fra en maskinpistol. Han skribler med stor nøjagtighed og dræber Mujahideen. De falder som klippede hvedeskiver.
  Og en charmerende pige med gyldent hår kastede en dødsært med sin bare hæl og kurrede:
  - Rus forsvarede landet med sig selv,
  Fra invasionerne af helvedes græshopper...
  Og dækkede det med sine bryster -
  Alle folkeslag på Moder Jord!
  Og krigeren vil grine og grine og vise sin mund fuld af tænder. Og med en meget legende tunge, der slikker mere end bare chokoladeis.
  Augustine, en anden pige, en af dem, der viser den højeste kunstflyvning og mejer Taleban i rækker, kurrede:
  - Æbler i sneen,
  Det er pigebryster...
  Jeg vil hjælpe dig,
  Der vil være seje dommere!
  Og krigeren kastede igen den morderiske udslettelsesgave med sine bare tæer. Og hun spredte mange Taleban i forskellige retninger og rev deres hoveder og lemmer af.
  Svetlana mejer også Mujahideen ned, og gør det med stor entusiasme. Denne pige har så meget drive og skør energi. Hun kaster med sine bare tæer, en stor, ødelæggende dødsgave.
  Og så synger han:
  - Åh piger, barfodet, barfodet, barfodet...
  Vi svinger fletninger, fletninger, fletninger!
  Krigerpigerne har taget så meget imod Taleban, at skønhedens hæle funkler.
  Faktisk er en russisk kvinde en stor kraft. Og hun mejer fjender ned som en le med motor. Og det driver dig virkelig ned i kister eller endda ned i jorden.
  Krigerne viser deres rasende temperament og brøler:
  Vi er Komsomol-piger
  Vi elsker eskimoer...
  Skønhedens stemme er klar,
  Der kommer en ny film!
  Og krigerne tog det og viste deres meget lange og meget legende tunger.
  Kampen mod Taleban er naturligvis ikke et let mysterium. Og russiske fyre dør, i betydeligt antal. Og han kommer fra Tadsjikistan for at transportere to hundrede last.
  Selvfølgelig er folk i selve Rusland begyndt at gøre oprør - hvorfor var krigen med Ukraine nødvendig? Skal Rusland betale med sine sønners og døtres liv i krigen i Tadsjikistan? Spørgsmålene er naturligvis helt naturlige. Faktisk er spillet stearinlyset værd?
  Derudover stiger priserne, men der er ingen tegn på sejr. Og så fik Zyuganov et slagtilfælde, og lommeoppositionen blev lammet. Hvor længe har Gennady Andreevich, lydig over for myndighederne, ledt marginaliserede mennesker i kredse og imiteret kvasi-oppositionisme . Og nu er den mest bekvemme leder for myndighederne, lederen af den mest talrige og populære opposition, gået ned og død. Men et helligt sted er aldrig tomt. Andre kom, yngre og meget mere aggressive.
  Og tronen rystede...
  Men lige nu er der krig med Taleban. Her er piger blandt angrebsflyvepiloterne, der kæmper i himlen.
  Anastasia Witchakova er en af de berømte rødhårede krigere. Hun nægtede at kæmpe mod Ukraine, men ødelægge Taleban, tak.
  Selvfølgelig ønskede mange kvindelige krigere ikke at dræbe deres slaviske brødre.
  Men med Mujahideen - tak.
  Anastasia skød mod Taliban med sine bare tæer. Ambassadøren affyrede en raket mod afghanerne og sang:
  Hvordan vi levede at kæmpe
  Og ikke bange for døden...
  Dette er en gave til barfodspiloten!
  En anden eskriger er også smuk, kun denne gang kæmper den blonde Akulina Orlova også med dushmans. Ja, Taliban kaldes dushmans, eller ånder, ligesom i den første krig med afghanerne. Fjenden er dog stærk og stor i antal. Både Taliban og luftforsvaret har deres eget. Inklusiv dem, der blev taget til fange fra den tidligere regeringshær.
  Akulina Orlova laver en u-vending med sit fly og bevæger sig væk fra Stinger-missilet, hvorefter pigen sang:
  - En ond ånd kravler langs klipperne,
  Du brænder det med napalm...
  Tja, hvis Taleban,
  Lad os bruge bedrag i kamp!
  En anden pige Margarita Magnetic. Hendes hår er som bladguld. Meget smuk pige. Og hun nægtede også kategorisk at kæmpe med Ukraine. For han vil ikke gribe til våben mod sine slaviske brødre. Hvilket gav godkendelse fra mange. Og Taliban er religiøse fanatikere, og på et tidspunkt hjalp de de tjetjenske separatister. Desuden var Taliban den eneste stat i verden, der anerkendte Tjetjeniens uafhængighed. Og dette satte naturligvis et aftryk på forholdet til Rusland i mange år.
  Margarita Magnetic er klar til at kæmpe. Hendes bare tæer trykker på knapperne. Og raketter af kolossal, ødelæggende kraft flyver mod Taleban. Og de besejrer de skæggede afghanere.
  Margarita sang:
  - Æh, fædreland, lad dem skrige grimt,
  Og vi kan lide hende, selvom hun ikke er en skønhed!
  Bastarden er godtroende,
  Hvis sikkerhedsofficeren bestemmer,
  Så der vil være fascisme,
  En vederstyggelighed for menneskeheden!
  Det første optøede plaster,
  Stalins begravelse -
  Rus vil ikke være Kain,
  Selvom hun er skadet!
  Og krigerne tog det i kor og kvidrede:
  - Slaverne kan ikke tolerere ydmygelse,
  Vi er alle for Ukraine...
  Vi vil ikke tolerere flere fornærmelser,
  Kains hoved er i poolen!
  Piger på angrebsfly rammer Taliban og besejrer og dræber disse Mujahideen.
  Her flyver de for at tærske ånderne. Men zinkkister med dræbte russiske soldater og officerer bliver ført ud af Tadsjikistan.
  En af disse soldater blev efterladt uden et ben. Og han synger bedrøvet, med glæde og med tårer i øjnene:
  - På en eller anden måde kørte de ind i kisten,
  Og den mest magtfulde ghoul,
  Jeg pressede alt ind og ud,
  Og komprimerede det tæt!
  Der er også piger på tanks. En meget interessant russisk bil "Bear". Det er en meget tung tank - mere end hundrede tons - en eksperimentel model. Det har selvfølgelig også en speciel besætning på fire piger. Og alle har navne, der begynder med E!
  For eksempel trykker Elizabeth på joystick-knapperne med sine bare tæer, slår en bunker med Taleban og brøler:
  - Ære til kommunismen!
  Catherine, der fortsætter med at skyde fra maskingevær og trykker på knapperne med sin karminrøde brystvorte, brøler:
  - Og uden Zyuganov! Skaldet og fuld!
  Elena knirkede og trykkede sin bare hæl på pedalen:
  - Til ture til Det Indiske Ocean!
  Efrosinya skød også, denne gang ved hjælp af sin legende tunge og knirkede:
  - For sejre i angrebskampe!
  Og pigerne vil grine. De regner bly over Taleban-krigere. Og de gør det meget godt.
  Elizabeth, der skød mod fjenden, tænkte over det. Faktisk, hvis en person har hjerner, forstår han, at enhver religion er et eventyr og menneskelig fantasi!
  Men hvorfor har forskellige slags religioner spredt sig over hele verden? Desuden mange i strid med sund fornuft? Tag faktisk den mest populære religion: Kristendommen. At tro på Gud korsfæstet på korset er dumt og absurd. Faktisk, hvis du tror på Bibelen, så bliver Gud på en eller anden måde mærkelig og uforståelig.
  Så drukner han næsten hele menneskeheden med vand - millioner af mennesker dør, men kun otte mennesker bliver reddet. Tværtimod, på korset beder han for bødlerne?
  Du bemærker måske: Det Gamle Testamentes Gud er meget grusom, men i Det Nye Testamente er Kristus ekstremt venlig. Og her er en grel modsætning synlig. Faktisk, hvis Jesus var Gud Sønnen, skulle han have brændt Sodoma og Gomorra ned. Men der var voksne, børn og kvinder der. Er det ikke grusomt?
  Og mange andre eksempler på grusomhed kunne nævnes i meget lang tid. Alene Elishas mord på børn er noget værd.
  Så tænk på, hvad folk tror. Og regeringen påtvinger også religion. Og nu bekæmper de de religiøse fanatikere Taleban.
  Men de advarede - vær ikke glad for, at USA forlader Afghanistan - det vil kun blive værre for Rusland.
  Taliban, efter at have hvilet sig lidt og udnyttet det faktum, at Ruslands hænder var bundet af krigen med Ukraine, tog affære og slog til. Og dette var forudsagt for mange. Og Rusland måtte tilmelde sig. Og selvfølgelig mod deres vilje - alt for mange russiske soldater døde på basen i Tadsjikistan. Så Vladimir Putin fandt sig selv involveret i endnu en krig. Og stemningen i samfundet er selvfølgelig blevet meget mere fjendtlig over for den nuværende præsident. Folks kærlighed er meget foranderlig. Og Taliban beregnede selvfølgelig alt korrekt. Desuden er USA glade i denne sag - de stillede sine fjender op mod hinanden. Og folk begyndte at sige om Biden: en klog gammel mand. Ligesom, hvor smart han arrangerede alt.
  Faktisk er alder ingen hindring for både sport og visdom!
  Elizabeth skyder igen, og igen, selvfølgelig, med sine bare tæer. Det er ret varmt i tanken selv om vinteren. Og om sommeren er det rigtig varmt i Tadsjikistan.
  Pigen tog den og sang:
  -Hvis det er langt, langt, langt,
  Kæmp, ødelægge Taleban...
  Hvis det er langt, langt, langt,
  Løb ned ad bakke i kamp!
  Det er muligt, det er muligt
  Det er selvfølgelig rigtigt, sandt...
  Også selvom det nogle gange føles som
  Vi kan hamle op med Afrika!
  Og i Afrika er priserne så høje,
  Og i Afrika er penge så mange!
  Flodheste har tabt sig
  Kaskelotten er blevet afmagret...
  Og folket er som papegøjer,
  Gå direkte til himlen!
  Ekaterina bemærkede med et grin og trykkede på tankens joystick-knap med sin karminrøde brystvorte:
  - Der er noget, der ikke er nok optimisme i dig!
  Elizabeth svarede vredt:
  - Hvis præsidenten er en moralsk krøbling og en slyngel, hvilken glæde kan hans undersåtter så have!
  Elena nikkede:
  - Ja! De siger, at problemer er begyndt! Men det var netop overdreven held, der gjorde Putin alt for selvsikker!
  Elizabeth nikkede med sit blåtonede hoved:
  - Ja, jeg har altid tænkt, at én person ikke kan få så meget held - han bestiger en hvid hest, i den forstand, han begynder at tro, at havet er knædybt for ham. Og så, som den gamle kvinde, der ville blive Gud, ender hun med ingenting!
  Catherine var enig i dette:
  - Ja! Putin havde for meget held, og det forkælede ham. Hvordan lykken engang elskede Napoleon, Hitler, Ivan den Forfærdelige, og så vendte sig væk fra dem.
  Euphrosyne bemærkede:
  - Nikolaj II var en meget uheldig, men samtidig en venlig og anstændig konge. For eksempel tror du, at han i det mindste ville have været lidt heldig i krigen med Japan. For eksempel, hvis admiral Makarov var død, og alt kunne have været anderledes. Og admiral Makarov døde på grund af en hel række usandsynlige tilfældigheder. Af en eller anden grund beordrede han ikke minefejning af destroyere, og ingen af hans underordnede gav en sådan ordre. Og minen var højst sandsynligt russisk, og det store slagskib burde ikke være sunket fra én mine. Og selv i dette tilfælde kunne admiral Makarov være blevet reddet, som for eksempel Kirill Romanov blev reddet.
  Elizabeth var enig:
  - Ja, lidt held for Nicholas II kunne give Rusland meget mere end meget held for den middelmådige Vladimir Putin! For eksempel kunne admiral Makarov besejre japanerne til søs med lidt blodsudgydelse, og så ville krigen med samuraien ikke have kostet mange ofre. Og hvis det tsaristiske Rusland havde vundet krigen med Japan, så ville Første Verdenskrig højst sandsynligt ikke være sket. Så den kejserlige hærs autoritet ville være for høj, og tyskerne ville ikke vove at erklære krig!
  Elena nikkede:
  - Måske! Selvom Makarov alene ikke udtømmer antallet af fejl og uheld i krigen med Japan. Selvom det må indrømmes, at fjenden var stærk. Men på den anden side, hvis slagskibet Oslyabi ikke var sank så hurtigt, selv under slaget ved Tsushima kunne eskadrillen have brudt fuldstændigt igennem til Vladivostok! Og så viste krigen med Japan sig at være så mislykket!
  Efrosinya bemærkede:
  - Men krigen i 1945 med Japan viste sig at være overraskende let og vellykket. Som om Japan var løbet tør for held. Men desværre førte Stalins sejr til, at kommunisterne kom til magten over Kina og fremkomsten af et meget stærkt og farligt imperium, som nærmest angreb USSR under Bresjnev. Og selv nu foregiver Kina kun at være en ven. Og han vil selv hugge land af fra os op til Ural.
  Catherine nikkede:
  - Ja! Hvis japanerne var blevet besejret dengang, ville der have været det gule Rusland i stedet for det nordlige Kina, og ortodoksien ville være kommet til det himmelske imperium. Og hvad fik aksen som følge af Stalins lette sejr over japanerne. Fødslen af et ateistisk imperium og et mægtigt monster på grænsen til Rusland!
  Elizabeth bemærkede og blottede sine tænder:
  - Så tro bagefter på den kristne Gud. Sejr over Japan ville give mange nye titusinder af ortodokse troende. I stedet kom et aggressivt ateistisk regime til magten i Rusland. Og så bragte det blodige stalinistiske regime ateisme til Kina. Og Maos grusomme imperium dukkede op. Jeg forstår virkelig ikke, hvad Gud ville!
  Elena bemærkede:
  - Eller der er slet ingen Gud! Enten er Satan meget stærkere, end Bibelen siger, eller også er den Almægtiges planer uforståelige for os!
  Efrosinya bemærkede:
  - Normalt er grusomme konger mere succesfulde! Den eneste undtagelse var måske Alexander den Første - en intelligent, venlig, liberal zar, en gentleman, der ikke kunne slå en flue. Og sammen succesfulde!
  Elizabeth bemærkede:
  - Og Catherine den Anden blev ikke betragtet som en grusom og ond hersker, og havde også stor succes. Sandt nok var hun en hore, og i det hele taget et ikke helt godt menneske. Hun forbød bønderne at klage over deres herrer. Det er endda mærkeligt, at så meget held blev givet til sådan en modbydelig person!
  Elena nikkede:
  - Ja, og tro så på den kristne Gud! Hvornår - ond og modbydelig den mest succesfulde!
  Catherine sang rasende:
  Verden er baseret på vold
  Vulkan af raseri pisker i stor stil ...
  Højere spænding,
  Vågner med smerte og frygt
  Kun frygt vil give os venner,
  Kun smerte motiverer dig til at arbejde,
  For jeg vil have mere og mere
  Hyperplasma vil bryde ind i mængden!
  Elizabeth bemærkede med et suk:
  - Ja, Djengis Khan var en uhøflig hedning. Han kunne hverken læse eller skrive, men han erobrede halvdelen af verden. Både muslimer og kristne tabte i kamp med ham. Og her er spørgsmålet: hvor var den almægtige Gud på det tidspunkt? Og hvorfor besejrede mongolernes hedenskab monoteismen: islam og kristendom?
  Efrosinya bemærkede med et smil:
  - På samme måde kan man spørge: hvor var den almægtige Gud, da Kain dræbte Abel? Hvorfor tillod han den første brodermorderkrig i menneskehedens historie?
  Elena grinede og opsummerede:
  - Ja, man kan skændes i det uendelige, men man vil aldrig bevise hverken, at Gud findes, eller at han ikke eksisterer?
  Ekaterina bemærkede:
  - Jeg tvivler stærkt på Jesus Kristus. De uheldige, undertrykte jøder kunne godt have forvekslet en stærk, begavet hypnotisør som Anatoly Kashpirovsky for en messias og guddommeliggjort ham. Hvis du ser på statistikken over Anatoly Mikhailovichs mirakler, er han sejere end Kristus!
  Euphrosyne fnisede og sang:
  - Må Gud give blinde til at åbne deres øjne,
  Og rette ryggen på pukkelryggene...
  Ja Gud, vær Gud i det mindste en lille smule
  Men du kan ikke blive lidt korsfæstet!
  Og pigerne tog imod Taliban igen. Ved at trykke på joystick-knapperne med deres bare tæer, mejede de adskillige Mujahideen ned og lagde dem bogstaveligt talt ned i partier. Skæggede Taliban døde under maskingeværild og højeksplosive fragmenteringsgranater. Alvorlig sjov fulgte med masseudryddelsen af religiøse fanatikere.
  Og her er Alenka med sin bataljon af smukke piger, som trods Tadsjikistans kølige vintervejr angriber Taliban barfodet.
  De er dog iført korte nederdele, og deres kroppe er dækket af panserplader lavet af Kevlar .
  Skønhederne løber til angrebet og synger:
  - Det onde Taleban kravler langs klipperne,
  Men pigerne er de sejeste...
  Slå ham med napalm
  Vi vil fejre succes!
  Og pigerne vil gnistre med perlefarvede tænder.
  Og så vil Anyuta med sine bare tæer kaste en ært med sprængstof mod Mujahideen. Og hun vil sprede Taleban i forskellige retninger, som killinger.
  Pigen tog den og sang:
  - Ære til fædrelandet, ære,
  Tanks suser frem...
  Inddelinger af piger i bikini
  Hilsen det russiske folk!
  Den rødhårede Alla skyder også mod skæggede fjender, slår dem ned og synger:
  - Rus grinede ad denne Taleban,
  I alle aldre er det derfor, det er Rus'!
  Og pigen vil også tage den og kaste en dræber citron mod Mujahideen med sine bare tæer. Og spreder fjender i alle forskellige retninger.
  Og hvordan han fløjter for alvor.
  Flere dusin krager blev bedøvet. Efter at have fået et hjerteanfald faldt de ned på hovedet af Talebans barberede hoveder, og de blev stukket. Hvorefter krigeren kvidrede:
  - Sagen er meget kontroversiel her,
  Jeg tror simpelthen på, at det bliver i topklasse!
  Jeg kender Taleban, vi vil besejre
  Der er trods alt en stolt kerub over os!
  Maria, en anden af pigerne i bikini, tog den og fløjtede. Og med sine bare tæer kastede hun en enorm morderisk kraft mod fjenden, en meget ødelæggende dødsgave. Hun makulerede Taliban-krigerne og kurrede og blottede sine tænder:
  - Der er en enorm tåge omkring Rusland,
  Og Taliban-krigeren skynder sig til Fædrelandet!
  OL er virkelig en heltepige. Hun er stor og samtidig er hendes hår lysebrunt. Krigeren har luksuriøse hofter og stærke mavemuskler, som er foret med chokoladebarer. Nå, ingen kan rigtigt modstå sådan en udyr pige.
  Og derfor løftede hun med sine kraftige, muskuløse, bare fødder en hel tønde sprængstof og kastede den mod Taleban. Og denne tønde skyndte sig med stor, dødbringende fart. Og hvordan det vil styrte ind i Mujahideen, bogstaveligt talt rive dem fra hinanden.
  Krigerhelten tog det med glæde og sang:
  Og over Murov rynker himlen panden,
  Lysets daggry stiger...
  Vi er som Ilya Muromets døtre,
  Det var ikke forgæves, at de pralede af deres styrke!
  . KAPITEL nr. 7.
  Det er faktisk meget mere behageligt at kæmpe og dræbe Taleban end at kæmpe med dine ukrainske brødre. Her tror jeg, at alle vil være enige om, at det er synd at dræbe brødre. Og Vladimir Putin er allerede åbenlyst kaldt ind i de russiske tropper - Vovka-Kain!
  Olympias sang i raseri:
  Hvor mange brødre kan du dræbe?
  Tro mig, en person er trods alt født til lykke...
  Moderen lader ikke sin søn gå foran,
  Og selv om sommeren er der dårligt vejr under krigen!
  Hvorefter den heroiske pige vil tage en dyb indånding af luft i lungerne og fløjte. Mange hundrede krager får straks et hjerteanfald og besvimer. Og deres skarpe næb flyver ned og gennemborer kranierne på Taliban-tropperne, der rykker frem mod de russiske troppers positioner.
  Olympias, der væltede kragerne med fløjter og fik dem til at falde forbløffet, tog den og kvidrede:
  Ta, ta, ta - hovene banker,
  Her, der, der - maskingeværet ramte!
  Taleban-hæren er fuldstændig besejret,
  Og ingen kan besejre hæren af piger!
  Marusya skyder også mod de fremrykkende Taleban-soldater. Viser sit temperament og den højeste klasse. Hendes maskingevær mejer hele rækker af Mujahideen.
  Pigen kaster en morderisk dødsgave med sine bare tæer. Slår en masse Taleban-krigere ud og knirker:
  - Klassikere af krig,
  Dette er for en pige at være barfodet...
  Døtre og sønner,
  Lad os gøre alle til spil!
  Krigerpiger er virkelig smukke.
  Matryona, der skød mod Taleban og kastede ødelæggelsesgaver med sine bare tæer, kvidrede:
  - Ære til pigerne i bikini,
  De slog Mujahideen...
  Pigerne har knive barfodet,
  De angriber sådan her til frokost!
  En pige med en tynd talje og luksuriøse hofter skyder mod det nærgående Taleban. Han gør dette meget behændigt og præcist. Han klipper dem ned som en plæneklipper og synger:
  - Pigen dansede en polka,
  På græsplænen i de tidlige timer...
  Hale til venstre, hale til højre,
  Dette er polka Karabas!
  Og nu vil krigeren igen kaste en tilstedeværende morder mod fjenden med sine bare tæer. Og han vil dræbe en masse Taleban.
  Her kæmper Victoria og Veronica. Begge piger er meget seje. Og de skyder ekstremt præcist.
  Victoria kastede udslettelsesgaven med sin bare hæl med dødelig kraft. Hun rev mange dushmans og knirkede:
  - Pengene smelter i tegnebogen,
  Hovedstæder smelter...
  Og på russisk -
  Penge betyder manna!
  En anden pige trykkede på en knap med sin skarlagenrøde brystvorte, som tændte en øredøvende ultralyd, og sendte den til at flyve gennem luften. Og allerede tusinder af krager faldt på Talibans barberede hoveder. Og lad os slå dem.
  Den rødhårede pige sang:
  Rusland bliver angrebet af Mujahideen,
  Der er mange af dem i Afghanistan...
  kæmpede for dem i Afghanistan dengang ,
  Nu har det formidable Taliban rejst sit sværd!
  
  Men barfodede piger giver ikke op,
  De vil simpelthen vise den højeste klasse...
  De kæmper livligt med Talibans armada,
  Og de rammer ånden lige i øjet!
  Og krigeren med sine bare tæer vil kaste udslettelsesgaven med morderisk magt. Og alle får det fra ham.
  Alice og Angelica skyder mod Taleban med snigskytterifler. Og de gør det ekstremt præcist. Og de fyrer med sådan en præcision.
  Alice tog den og sang:
  til dushman ,
  Hold dig sund til...
  Piger løber rundt nøgne om vinteren!
  Og de brækker ryggen med Mujahideen!
  Og krigerne viste deres tunger med det samme!
  Og så skød Alice med en skarlagenrød brystvorte, da hun trykkede på knappen. Og slog et dusin Taleban ud.
  Alice tog den og kvidrede og blottede sine tænder:
  - For fædrelandet og friheden til det sidste,
  Barfodede piger i bikini
  I er sådan nogle heltinder...
  Få hjerter til at slå i forening!
  Angelica bekræftede:
  - Bank i kor! Dette er godt!
  Maria Kolesnikova som elvernes dronning giver aktive og aggressive ordrer. Hun er en dristig og modig pige.
  Hun ser fremtiden og krigen, Rusland i Tadsjikistan med Taleban.
  Men det her er alt sammen meget smukt. Og det er tydeligt, at det var blodigt og meget stridbart. Krigen, der begyndte med Taleban i sommeren 2023, fortsatte med at eskalere .
  Krigen mellem Taliban og Rusland fortsatte. Afghanistan har en stor befolkning, mange unge - sultne, vrede, aggressive.
  Og de kæmper i Tadsjikistan, mens Ruslands hænder er bundet til krigen i Ukraine, som støttes af det meste af verden.
  Og det udnytter Taliban.
  Men meget barfodede og smukke piger kæmper på den russiske side. Kampene kommer i bølger.
  Natasha skyder mod Mujahideen. De bruger et kraftigt dragemaskingevær. Og regner kugler over Taleban.
  Og de falder og presser på pigerne. En russisk helikopter skudt ned fra en hjemmelavet antiluftskyts vil falde. Han blev skudt ned af Taleban. Sandt nok er der ikke piger på helikopteren, men mænd, og man har ikke specielt ondt af dem.
  Og Natasha er en pige og barfodet i bikini. Og når du er næsten nøgen, så vil ingen holde dig tilbage eller stoppe dig.
  Natasha kastede udslettelsesgaven med sine bare tæer af mejslede ben med morderisk kraft. Hun spredte Taliban i forskellige retninger og sang, blottede sine perlefarvede tænder:
  Her er det vinter, vinter, vinter,
  Det startede pludselig...
  Fejer rasende, fejer -
  Det bliver bedre i morgen
  I morgen, i morgen, i morgen!
  Og nu er det nyt år!
  Det sneede faktisk i Tadsjikistan på nytår. Og nu efterlader russiske piger barfodede, mejslede fodspor i sneen, og det ser meget smukt ud.
  Zoya tog den og sang:
  Et to tre -
  Tør ned dine processorer!
  Fire, otte fem,
  Lad os spille lapta!
  Og pigen vil med sine bare tæer lancere dødens gave med dødelig kraft.
  Zoya tog den og sang og blottede sine tænder:
  En to tre fire fem,
  Kaninen gik en tur...
  Her er en pige, der løber tør
  Dræber Mujahid!
  Og Zoya tog den og viste sin lange tunge.
  Men Augustin leder også ilden. Den slags pige, der ikke kunne være sejere. Og han skriver med dødbringende aplomb. Slår Mujahideen ned uden unødvendig ceremoni. Hvorefter han begynder at synge;
  Hvis bagsiden er ubrugelig -
  Militær iver hjælper ikke...
  Tja, hvis der ikke er iver,
  Det bagerste vil være fjendens frokost!
  Og den rødhårede Augustine vil både tage og kaste udslettelsesgaven, med sine bare tæer. Og i virkeligheden vil det rive så mange dushmans fra hinanden, at det simpelthen er skræmmende.
  Augustin gik selvfølgelig ikke glip af muligheden for at synge:
  Jeg har været nøgen
  Hun sprang sådan rundt på marken!
  Jeg hoppede rundt på marken...
  Kulatsky sang med!
  Og pigen vil tage hendes øjne, der funkler af safirer og glimt. Og hendes øjne er smukke. Og sproget er meget frækt. Og så adræt og så groovy. Nå, det er ligesom en slags saftig appelsin.
  Svetlana kæmper også. Og med sine bare tæer smider han udslettelsesgaver. Som er så dødelige og ødelæggende.
  Og i nærheden tog og slog Taliban en russisk kampvogn ud. Og det russiske militærkøretøj begyndte at rive i stykker, og kampsættet detonerede. Og igen dør mænd.
  Men Svetlana har ikke brug for stinkende mænd. De skal tortureres. Og pigen tog den og sang:
  Mænd, mænd, mænd,
  I er bare store dyr
  Når piger slår dig ihjel
  De renser jorden så meget!
  Faktisk er Taliban udyr.
  De fangede engang en smuk pigespejder. Nå, til at begynde med tog de hende og trak hende op på stativet. De vred leddene ud af mine arme, hvilket var meget smertefuldt.
  Så hængte de stokke på pigens bare fødder, som lænkede hendes ankler. Og så tog de den og tændte ild under hendes bare, yndefuldt buede såler.
  Den russiske pige havde store smerter. Taleban, før de stegte hendes hæle, tog og smurte hendes fødder med olie. Så sålen brændte langsomt, og det gjorde uhyggeligt smertefuldt. Og pigen stønnede og brølede. Og Taliban slog hende også på ryggen og siderne med en pisk. Så besluttede de at intensivere torturen. Vi tog en varm ledning frem og begyndte at ramme skønheden på ryggen og brystet.
  Og hvor er det smertefuldt. Især da Taleban begyndte at vride den russiske piges skarlagenrøde brystvorter med en glødende tang. Og hun græd så meget.
  Og den vigtigste leder af Taliban-afdelingen var simpelthen skør af torturen. Og han blottede sine guldtænder.
  Den russiske pige spyttede som svar. Hvorefter de begyndte at brække hendes bare tæer. Hvilket er meget smertefuldt. Og pigen besvimede af den frygtelige, uudholdelige smerte.
  Men Taliban fortsatte med at torturere. Først bragte de pigen tilbage til bevidsthed ved at hælde en spand isvand ud. Og så installerede de sensorer og elektroder på hendes krop.
  Hvorefter de to drenge begyndte at træde på dynamoen. Strømmen begyndte at flyde, og pigen rykkede af helvedes smerte. Og faktisk når på kroppen
  Elektriske udladninger passerer igennem , det er uhyggeligt, ordet er, at flokke af heste suser forbi. Og virkelig, enhver pige her vil hyle.
  Og drengene pedaler, og den nøgne pige hyler som en vild ulv. Og det gør virkelig ondt på hende. Og brølet er simpelthen uudholdeligt.
  Og udover strømmen steger Taleban også den russiske piges hæle, som allerede er dækket af store vabler. De slog mig også på ryggen med en varm ledning. Og de ramte med raseri og forsinkelse.
  Og samtidig øgede de melet. De begyndte at strække pigen og hænge flere og flere vægte på blokken for at vride hendes led grundigt.
  Den vigtigste Taleban-bandit sang:
  Hvilken smerte, hvilken smerte
  Kampresultatet bliver: fem - nul!
  Nå, hvad kan du tage fra vilde? De torturerede pigerne meget grusomt, men ikke specielt sofistikeret. Selvom elektroder blev skubbet ind i Venus' livmoder, og hvordan efter det blev strømmen påført.
  Taliban er barbarer. Så de købte en hel armada af kampvogne fra Kina med de penge, de fik fra stoffer. Faktisk er Kina Ruslands calico-allierede og ven.
  Og Taliban angreb fjenden med deres kampvogne.
  Men imod dem er fire russiske piger i en T-95. De er selvfølgelig barfodet og i bikini.
  Og hvad?
  Elizabeth skød mod Mujahideen med sine bare tæer og kvidrede:
  - Ære til elefanternes moderland!
  slog også Taliban med sin blottede, runde hæl og spurgte:
  - Hvad er elefanternes hjemland?
  Elizabeth, blottede sine tænder, svarede:
  -Selvfølgelig, Rusland!
  Catherine fnisede og svarede:
  - Jeg troede, det var Indien!
  Elena slog dushmans ved hjælp af den skarlagenrøde brystvorte, før hun tog sin bh af og knirkede:
  - Jeg troede, at elefanternes hjemland var Afrika!
  Euphrosyne trykkede på pedalerne med sine bare, runde hæle og sang:
  - Små børn,
  Ingen måde...
  Tag ikke til Afrika for at gå en tur...
  I Afrika er der hajer, i Afrika er der gorillaer,
  Der er store krokodiller i Afrika!
  Og alle fire barfodede piger, med bare bryster, med funklende karminrøde brystvorter, sang:
  De vil bide dig
  Slå og fornærme...
  Børn går ikke en tur i Afrika!
  Der er en røver i Afrika
  Der er en skurk i Afrika
  I Afrika er der en frygtelig Barmaley!
  Det vil bide dig
  Slå og fornærme...
  Børn tager ikke til Afrika for at gå en tur,
  Det er et mareridt i Afrika,
  Gal skurk
  Barmaley dukkede pludselig op i den!
  Han løber rundt i Afrika og spiser børn!
  Ja børn! Ja børn!
  Latter er latter, men da Taleban fangede en russisk dreng på omkring fjorten år , tog de ham alvorligt. Først klædte de ham af og spændte ham op på stativet.
  Så begyndte dushman i en turban og med skæg at brænde teenagerens nøgne, muskuløse krop med en stang med et varmt strygejern.
  Så bragte Taliban-bødlen en rødglødende jernstjerne til drengens bare bryst og pressede den til den.
  Drengen skreg af frygtelige smerter og mistede bevidstheden. Hvorefter drengen blev bragt til fornuft. Og de pressede hans bare, næsten barnlige fødder ind i stokkene. Og de begyndte at hænge vægte på kroge i blokken. Og det var meget smertefuldt. Drengens unge krop var meget strakt, og drengen stønnede bogstaveligt talt .
  Den russiske dreng blev ved med at blive tortureret. Smør dine bare fodsåler med olie. Og så tændte de bål under dem.
  Og hvordan drengen skreg vildt efter det. Ja, det var ekstremt smertefuldt.
  Drengen fortsatte med at skrige og blev slået med en pisk af Taleban.
  Så greb de drengen i ribbenene med kroge. Og igen vendte de det fuldstændig vrangen ud.
  Hvorefter Taleban sang:
  Vi vil ødelægge alle de vantro,
  Lad dem være teenagere...
  Her er en kerub over os,
  Vi sætter alle i bestyrelsen!
  Hvorefter drengen fra Rusland blev brækket med en varm tang, alle tæerne på sine bare fødder. Og Taliban gjorde det langsomt for at forårsage så meget smerte som muligt for den søde dreng. Og så begyndte de at brække den unge krigers ribben med en hvidglødende tang.
  Så de brækkede dem for ham, så drengen ikke havde et eneste helt ribben tilbage. Og drengen døde af smertefuldt chok.
  Før døden knuste Mujahideen teenagerens baller. Og det var meget smertefuldt.
  I mellemtiden angreb Anastasia Witcher Taleban med angrebsfly. Hun brugte raketter. Hun trykkede på joystick-knapperne med sine bare tæer og sang:
  Højere og højere og højere
  Führeren løftede næsen...
  Nogle gange er vores tage blæst væk,
  Taleban er dog ikke modnet!
  Akulina Orlova slår også sin modstander. Han gør dette meget præcist og bruger sin skarlagenrøde brystvorte til at trykke på knappen. Og et russisk angrebsfly eksploderer i nærheden. Og han var glad for drabsgaven fra Taleban. Muligvis noget lavet i Kina. Og det vil ødelægge dig fuldstændig.
  Akulina sang:
  - Hvis en mand går direkte til kisten,
  At bevare livet så...
  Vær barfodede piger!
  Og krigeren vil grine og grine. På trods af vinteren kender pigens fødder selvfølgelig ingen sko. Og hendes hæle er runde og bogstaveligt talt skinner. Denne pige er simpelthen super.
  Og brystvorterne på hendes bryst er skarlagenrøde og skinner som toppen af kirker. Det her er en kæmpende pige, så at sige.
  Ja, hun kan ikke lide mænd. Selvom han gerne bruger sin tunge for sjov. Faktisk, hvor er det dejligt at røre ved dine skarlagenrøde brystvorter med en anden piges jordbær. For at gøre det fantastisk.
  Akulina tog den og sang:
  Om denne barfodede pige
  Jeg kunne ikke glemme...
  Det virkede som stenene på fortovet
  De plager huden af ømme fødder!
  Og Akulina vil tage og rulle sine safirøjne op.
  Her er hun en pige af højeste niveau og klasse.
  Og Margarita Magnitnaya er også pilot. Begge piger er meget glade for at ligge over for hinanden og røre ved deres brystvorter, der funkler som rubiner.
  De forsømmer dog heller ikke mænd.
  Nå, i mellemtiden vil Margarita tage og slå Mujahideen med stor dødelig kraft.
  Så vil han synge:
  Åh, hvilke ben!
  Hvor godt...
  Vær ikke bange, skat
  Skriv dit telefonnummer ned!
  Og Margarita vil tage den og vise sin tunge. Hun er en ekstremt ivrig pige.
  Og hendes bare tæer sender dødelige dødsgaver.
  Akulina Orlova sang med et grin:
  - Margarita, vinduet er åbent,
  Margarita, du kan huske, hvordan det hele skete!
  Anastasia Witchakova nikkede:
  - Ja, kvinder! Vi kan gøre alt, og vi vil fuldstændig slette vores fjender!
  Og pigerne sang i kor:
  Vores hær er stærk
  Hun beskytter verden...
  Lad Taliban rykke frem
  Deres pige bliver dræbt!
  For eksempel kæmper Fedora også. Hun affyrer en morter mod Mujahideen. Og hvis han knepper, vil det ikke virke af meget for nogen. Også selvom Taleban har langt skæg og barberet hoved.
  Fedora stamper sine bare fødder i mudderet og synger:
  Ser du en formørkelse på himlen?
  Et formidabelt symbol på brændingen...
  Sorte vinger over hele verden
  Flokke af kosmisk hyl!
  Og en anden pige, Sirafima, kastede en dræberbombe med sine bare tæer og rev Talibans masse fra hinanden og sagde:
  Taliban - forbandelsen stiger,
  Taliban - total død...
  Taliban og døde regimenter!
  Taliban leder galningen!
  Taliban!
  Og Seraphima vil tage en fløjte i munden på hende, og hvordan det vil blæse, at kragerne vil besvime og gennembore hovedet på Mujahideen med deres næb.
  Pigerne, må jeg sige, er så fremragende og smukke.
  Og nu kan du se, hvordan Taleban satte ild til et russisk ammunitionslager. Det begyndte at brænde, og granaterne eksploderede med dødelig kraft. Taliban brøler og glæder sig.
  Men pigerne fra himlen knepper med Mujahideen. Og du kan se, hvordan Albina og Alvina dukkede op på himlen.
  Begge piger er simpelthen fantastiske blondiner. Og fantastisk smuk. Og selvfølgelig barfodet og kun iført tynde trusser.
  Det er kvinder af højeste orden, lad os sige. Og det, de er i stand til, er det ikke alle, der er i stand til at gentage.
  Og krigerne, faktisk, hvis de begynder at dræbe, vil du ikke være i stand til at stoppe dem.
  Albina affyrede en raket med kolossal destruktiv kraft fra flyet. Og hun smadrede Taleban-hærens bunker, hvorefter hun sang:
  - Jeg er den stærkeste i verden,
  Selv bare fødder, nøgne brystvorter...
  Lad os dyppe Taleban i toilettet,
  Vi har ikke råd til at være svage!
  Alvina fortsætter med at sende dødsgaver ved hjælp af sine bare tæer. Og dræb Mujahideen, hun tog den og sang:
  - Vi har søde piger,
  De siger bare skønhed...
  Lille stemme fra Komsomol-medlemmerne Zvonitz ,
  Stormfuldt forår kommer!
  Og begge piger vil tage det og synge for alvor:
  Lad mig tage til Himalaya
  Lad mig gå for altid
  Ellers hyler jeg, ellers gøer jeg,
  Ellers spiser jeg nogen!
  Og pigen begynder bare at gale. Og hun synes, det er meget fedt og charmerende. Og når du skriger - Kukareku - er det virkelig uhyggeligt.
  Pigerne tog i mellemtiden op og begyndte at skyde fra tunge våben, hvilket gør indtryk. Og de skyder så præcist.
  Pigen Vivola sang, vuggede med tænderne og skød præcist mod sine fjender:
  - Jeg er den stærkeste pige i verden,
  Jeg elsker at slikke perfektion fra mænd...
  Soldaterne kender ikke den seje udsendelse,
  Hvor pigen glemte at give et lille blowjob!
  Og krigeren vil grine. Ja, skønheder ved, hvordan man kvæler dushmans.
  Og for at være ærlig, er de i stand til at brække hornene og træk af en skaldet person.
  Så prøv at gå op imod sådanne skønheder.
  Nicoletta taler også om Taleban. Hun er en meget stridbar og aggressiv pige. Og når han ler, ser det ud til, at det er latteren fra en voldelig gal kvinde .
  Nicoletta blotter sine tænder og brøler:
  Vi er, wow, røvere,
  Røvere, røvere!
  Bang , bang og du er død,
  Død, død!
  Og pigen vil slikke luften med sin tunge. Og hvor er det dejligt at slikke en anden piges skarlagenrøde brystvorte. Og hun har det så skinnende og funklende med rubiner.
  Nicoletta lo og kvidrede:
  - Ære til rumpirater!
  Piger andre steder var også rasende. Og så faldt raketter på Taleban-stillingerne. Aurora løsnede den ved hjælp af de karminrøde brystvorter, som blev brugt til at trykke på knapperne.
  Og raketterne fløj. Og Mujahideen brøler.
  Her er et andet Komsomol-medlem, der bliver tortureret. Uden tøven blev vat smurt med benzin ind mellem hendes bare tæer. Og de tog den uden videre og satte ild til den.
  Bomulden brød i brand. Og pigen vil tage den og brøle. Og så tog han hendes bryster og skubbede en glødende stang lige ind i hendes skarlagenrøde brystvorte. Og pigen brød bogstaveligt talt ud i smerte.
  Og Taliban griner. De elsker selvfølgelig også at brække tæer. En af Mujahideen brændte endda pigens bare runde hæl med et jern hvidt af varmen. Og det virkede. Pigen vil pludselig skrige af vild rædsel.
  Alice så det gennem et snigskyttesigte. Jeg kiggede nærmere. Jeg tog den og satte den op, og den var helt vild. Og dræberkuglen vil ramme bødlen lige i maven. Og han vil skrige af vild smerte og begynde at vride sig. Og pigen tog den og sang:
  Godhedens engle,
  To hvide vinger over hele verden
  Der er et land et eller andet sted
  Hvor Svarog selv blev et idol!
  Angelica skød også, og meget præcist, og ramte torturisten i pungen. Han vil også skrige fra et velrettet hit. Sådan fik bødlerne det.
  Og pigerne sang:
  I dårlige bødler,
  En grusom straf venter...
  Vi har mange stearinlys
  De store mennesker angriber!
  Og pigerne begyndte at skyde rasende og præcist. Og slå Taliban ud. Djævelen ville ikke være i stand til at modstå sådanne piger.
  Alice nynner, mens hun skyder mod fjenden:
  Din skæbne er i balance,
  Fjender fulde af mod...
  Men gudskelov har jeg venner
  Men gudskelov har jeg venner!
  Og gudskelov venner, der er sværd!
  Og Angelica fortsatte med at skyde mod Taleban og dræbe dem, tweetede:
  - Når din ven er i blodet,
  Trampet til ende...
  Du ringer ikke til en ven
  Ingen kujon, ingen løgner!
  Derefter tog pigen og kastede en granat med dødelig kraft med sine bare tæer. Og hun slog Taliban i stykker. De afhuggede hoveder af Mujahideen rullede ud.
  Angelica tog den og sang:
  Dag og nat bomber de konstant ,
  Skam uden skam...
  Fordi Putin opfører sig mærkeligt,
  Hele landet dør!
  Alice, der skød mod Taliban og slog igennem dem, tog det og noterede og spyttede støv ud:
  - Der er sådan et vidunderligt øjeblik i dette Rusland,
  Hvad der ikke er let at gætte er, hvem der er narren, og hvem der er præsidenten!
  Den rødhårede kriger fnisede og bemærkede:
  - Sådan foregår det - det er meget dumt at have en spion som præsident!
  Og begge piger regnede igen ned af ildstrømme over Taleban. Og de gjorde det ekstremt præcist. Og deres skud ramte Mujahideen.
  Og et andet sted kæmpede andre piger. Og selvfølgelig også barfodet og næsten nøgen.
  Alenka, for eksempel, affyrede en bazooka ved hjælp af sin skarlagenrøde brystvorte. Hun gennemborede en Taliban-kriger og flere af hans partnere.
  Så kvidrede hun:
  - Nu er vi ved paraden igen,
  Med en bandit er vi ikke på vej
  Vi er en brigade af barfodspiger,
  Ladas lys er med os forude!
  Og krigeren vil kaste en udslettelsesgave med sin bare hæl. Og det vil rive en masse Mujahideen i stykker.
  Kvinderne her er seje. Olga skyder også mod Taleban. Disse er Mujahideen, der rykker frem. De angriber i tykke lænker. Og pigerne klipper dem ned uden ceremoni.
  Olga affyrede en raketkaster ved hjælp af sin jordbærvorte. Hun slog en masse Taleban ud og sang:
  - Vi vil give vores sjæl, vores hjerte,
  Vi er vort hellige fædreland...
  Vi vil stå og vinde -
  Og vi vil ikke fortryde vores liv!
  . KAPITEL nr. 8.
  Og pigen vil kaste udslettelsesgaven mod Mujahideen med sine bare tæer af morderisk magt.
  Og hvor er det fantastisk for piger. Hvordan de slog Taliban.
  Veronica kæmper også. Pigen bruger rubinbrystvorter, når hun skyder.
  Og som et resultat blev en masse dushman ødelagt. Og krigeren skriger i top af hendes lunger:
  - Jeg er den stærkeste i verden,
  Jeg kan kvæle Taleban...
  Dræb dushmans på toilettet,
  Vi får dem til at ligne spil!
  Og Veronica vil tage den og kneppe den...
  Krigeren Anna er med hende. Og han udrydder Mujahideen. Pigen har selvfølgelig kun trusser på. Det er praktisk. Og trusserne er så tynde og skjuler faktisk ingenting.
  Krigeren Anna skyder og slår sine modstandere ned. Hendes hår er rødt, og pigerne selv er simpelthen det højeste lys i kosmos.
  Og Anna kaster med sine bare tæer dødsgaver, som besejrer Taleban på stedet.
  Krigerne skriger for alvor:
  - Mujahideen er på amok,
  Fjenden flyttede regimentet fremad...
  Pigerne bærer viden om sejr,
  Taliban vil blive mødt med fjendtlighed!
  
  De vil spise grisehuden,
  Fjenden vil blive besejret...
  Barfodede piger kæmper
  Skønhedens knytnæve er stærk!
  Og krigeren vil tage den og slå dig ved at bruge den karminrøde brystvorte i kamp.
  Og lad os bare sige, at det er meget fedt!
  En smuk rødhåret pige. Og hun elsker mænd. Især at arbejde med tungen, med de pulserende jade-stænger.
  Dette er fantastisk smag og behag!
  Så Anna tog den og brølede for alvor:
  - Der blev givet ordre til at jævne landsbyen med jorden,
  Gradsalver ødelægger bjerge...
  Führeren med et skaldet hoved blæste mod Afghanistan ,
  Og lad os holde op med at tale til helvede!
  Og pigen vil grine og grine. Og hendes latter er som klokkernes ringning.
  Piger er fulde af begejstring. Her kæmper Malvina også. Selvfølgelig har pigen ikke noget imod at bruge den skarlagenrøde brystvorte. Og samtidig synger skønheden også
  Men dette skete -
  Hvad soldaten ikke bad om!
  En ond stamme er væltet ind,
  Masser af helvedes, mørke kræfter!
  
  Sorte djævle er uforskammede,
  Flygt fra dette sump!
  Her har de dolke i hænderne -
  Sange hyler - ikke en nattergal!
  
  Maskingeværet knuste infanteriet -
  Røg fra knækkede mørtler!
  De nedlagde med det samme et kompagni,
  kurasserens rustning hjalp ikke!
  
  Flokken har intet ønske om at dø,
  Tro mig, helvede er ikke en udvej!
  Og granaterne ødelægger bunkers,
  Deres ærkeengel rammer dem fra oven!
  
  Dæmoner knirker ind i deres huller med det samme,
  Vi brænder dem med napalm og svovl!
  Selv bjergene smelter,
  Alle omkring os bliver udryddet!
  
  Men tænk ikke bare
  At fjenden er som vand!
  Gigantisk højdepunkt af vækst,
  Universets konge Satan!
  
  Her er hans ånde af ild,
  Keruben brænder med det samme!
  Og Guds banner faldt,
  Men vi tror, vi vinder!
  
  Vi gik lidt op ad bakken
  Og lad os blive døbt!
  Gryntede på stien,
  Sønner af den vise Gud!
  
  Og nu løber vi til angrebet,
  Råb hurra, tordenskrald!
  Hvor meget kan du dog høre, bande,
  Men for pokker hytterne - ødelæggelse!
  Dette var Margarita Kolesnikovas vision, og det hele startede med, at Taleban pludselig angreb Tadsjikistan den 22. juni 2023, og Rusland måtte kæmpe på to fronter og aflede sine styrker fra den ukrainske front . Og hvad er bedre at kæmpe med dushmans end at slaviske brødre dræber hinanden?
  Men i sin verden måtte Maria Kolesnikova løse andre problemer. Også meget alvorlig. Kommando tropper, når det gode bekæmper det onde. Hvordan var det, da folket rejste sig mod den overskægtige og skaldede ornes diktator, og da hun beskytter sit smukke elverfolk mod onde og grimme bjørne.
  Som hun sang:
  Kærlighed og død,
  godt og ondt...
  Hvad er helligt, hvad er syndigt,
  Det er ikke bestemt til at forstå...
  Kærlighed og død,
  godt og ondt,
  Og vi får valget,
  Kun én ting!
  Elvere kæmpede på den ene side og orker på den anden.
  Elverpigerne udviste seriøs heltemod, når de kæmpede mod de behårede væsner.
  Her overtog skønheder med tricolor frisurer orkerne.
  Pigerne affyrede maskingeværer mod de behårede bjørne. De mejede dem ned uden unødvendig ceremoni og kørte dem i kister.
  Samtidig kastede pigerne og den slags elvere morderiske dødsgaver mod fjenderne med deres bare tæer. De rev bogstaveligt talt orkerne fra hinanden.
  Og krigerne sang:
  Hvis en ven pludselig dukker op
  Dette er en ond, lodnet ork...
  Så gik nissens blik ud,
  Må den skaldede Fuhrer dø!
  Og krigerne brød ud i latter igen og viste deres perletænder, funklende af elfenben.
  Her kæmper nisserne igen, og med deres bare tæer kaster de kraftige og dødelige udslettelsesgaver.
  Samtidig skyder skønhederne aktivt og aggressivt med maskingeværer. Og de gør det med enorm entusiasme.
  En af elverne trykkede på bazooka-knappen med sin skarlagenrøde brystvorte. Hun smed den dræbende dødsgave væk. Og rev en masse orker fra hinanden.
  Det er piger, alle barfodede og i bikini.
  Og selvfølgelig synger nisserne igen;
  Stort, mægtigt, helligt land,
  Der er intet mere strålende under den blå himmel!
  Det blev givet til os af den almægtige Gud for evigt -
  Lys uden grænser, sublim Elfia!
  
  Verden har aldrig set sådan en magt, du ved, aldrig
  Så vi stolt tramper det store rum!
  Enhver stjerne i universet synger for dig,
  Må nissen blive glad for os!
  
  Det er trods alt vores fædreland, det er sådan en skæbne,
  Behersk alle sagers rum!
  Enhver af os, tro mig, ville ønske dette,
  Uden noget nonsens, kvinders overtro!
  
  Ærkeenglene blæser i deres mægtige trompet,
  De priser kraftigt vores hæres march!
  Og fjenden vil finde sin skæbne i en hvepses kiste,
  Og ikke modtage skatter og hyldest!
  
  Dette er vores fædreland, tro mig, alt i det er smukt,
  Hun vendte hele universet uden anstrengelse!
  piger med en fletvægt ,
  Hun vil have et stærkt slag!
  
  Fædrelandet er udseendet af en mors blå øjne,
  Hendes hånd er både kærlig og sten!
  Og du dræber modstanderen, unge mand, med en kugle -
  Må flammen brænde klarere i dit hjerte!
  
  Til det grænseløse fædreland, tag eden,
  Hun er selvfølgelig også god for dig!
  Selvom der i kampens raseri flyder en strøm af blod,
  Fjenden vil nu modtage gengældelse!
  
  Våben og mod er sådan en stærk legering,
  Den onde kan ikke overvinde det!
  Jeg fløj hurtigt på et fly med bomber,
  Og når det eksploderer, regner det ned på vinduerne!
  
  Men herskerens ordre - flyv dreng til Mars -
  Det er tid for dig at installere plads!
  Og Marsmandens arrogance vil få ham hårdt i øjnene,
  Så ser vi ud over Pluto!
  
  Lad os komme til rummets højder og se kanten af universet,
  Dette er vores menneskelige skæbne!
  Og derfor, lille dreng, vover bedrifter,
  Når alt kommer til alt, ved, at belønningen er en indbringende forretning!
  Og pigerne vil tage det, og igen med deres bare tæer vil de kaste en dødsgave.
  Og lad os meje de fremrykkende orker ned med maskingeværer. Krigere er skønhed. Og pigernes bare hæle kaster gaver op af morderisk udslettelse. Og de gør det meget hurtigt og aggressivt.
  Og de har meget skarlagenrøde og jordbær brystvorter. Og deres bryster er så duftende. De unge nisser slikker dem med tungen og går amok af honningsødmen.
  Hvilken klasse!
  En af elverne skriger og blotter sin buste:
  - Sut sådan et bryst,
  Og glem alt om orkerne!
  Og krigeren vil tage den og dreje sin krop.
  Og en anden alf trykker på den skarlagenrøde brystvorte. Og dødsgaven vil reagere med dødelig kraft. Og hvis han virkelig sviner dig til, vil han virkelig svine dig til.
  Nisserne hviner og råber:
  - Vi er de stærkeste i verden,
  Lad os dræbe alle orkerne på toilettet...
  Spiste ikke pelset grød -
  Overvej deres plads ved spanden!
  Og her trykker pigen igen på joystick-knapperne med skarlagenrøde brystvorter og rammer orkerne med blyregn.
  Derefter begyndte en hel bataljon barfodsalfer at synge;
  Kærlighedspagten er givet stærk, gammel,
  Herrens endeløse og rene segl!
  Nogle er i bøn, og andre er i værtshuse,
  Nogle er på toppen, andre venter på døden!
  
  Min kæreste og jeg er ret glade nu -
  Hun er mit lys, og lundens søde skygge!
  Keruberne velsigner vores vej,
  Under sølvet er der en blid skygge som fløjl!
  
  Vi har trampet mange stier,
  Jeg elsker dig Almægtige af hele mit hjerte!
  For det faktum, at du skabte storslåede blondiner,
  Hvorfor giver du ikke nåde for en rubel!
  
  Selvom skæbnen nogle gange kaster terningerne,
  Det kan være en meget trist situation!
  Når alt kommer til alt, koger så mange mennesker af vrede,
  Og blodet flyder fra solnedgangsvandfaldet!
  
  Når alt kommer til alt, blomstrer kirsebær ikke altid i maj,
  Der er varme og fnug af regn!
  Og plager elskendes kød,
  Den gale skurk spiser uden tøven!
  
  Og det er ikke krig, der er sorg over taget -
  De kan være værre, hundrede gange værre!
  Da markerne hurtigt blev gnavet af mus,
  Når der er en hel række af sygdomme!
  
  Hvorfor plager Herren børn så meget?
  Når alt kommer til alt, er dette en prank - det betyder, at du lever!
  Og hvorfor er den uskyldige også fattig?
  Og hvorfor fører løgn til succes?
  
  Vores verden er som Janus - meget mangesidig,
  Kanterne af ondskab i ham er slet ikke sjældne!
  Men den vilde karakter skal dæmpes,
  At overvinde dissipation og synder!
  
  Skønt fra den anden side; hellighed er kedsomhed,
  En verden uden bøjninger er tomhed!
  Og at det var forgæves, at han sendte Gud til at pine,
  Indfødt søn - Herren Kristus!
  Pigerne sang, og orkerne forsøgte at omgå dem. Piger er ikke så simple.
  Her er elverne, der lancerer flammekastertanke. Disse kæmper med brede stammer bevæger sig.
  Og krigerne styrer dem med deres bare tæer. Og de oversvømmer orkernes positioner med ild napalm. Det er de kæmpende og aggressive piger her.
  Og han brænder specifikt pelsede bjørne. Pigerne bruger selvfølgelig deres rubin brystvorter, når de skyder.
  Og de blotter deres tænder, som afgiver et spejllys.
  Og krigerne hvinede af glæde. Da tankene begyndte at stige, lad os brænde orkerne. Og de bevæger sig som en rigtig kampkæde, der slår de shaggy horder ud.
  Elverpigerne synger som svar;
  Lyden af den vidunderlige lyre, ekko,
  Jeg synger, vovede, jeg tier ikke!
  En kampnæve er ikke lavet af voks,
  Vi stræber efter lyset - strålens vej!
  
  Gud plager mennesker med sygdom -
  Ild fra helvede brændte synderne!
  Jeg ønsker at blive den Almægtiges ven,
  For at det ikke skulle være så svært!
  
  Kristus kommer selvfølgelig snart,
  Vil sorgen forsvinde så, tro mig?
  Lad dig ikke blænde af vrede i dine øjne,
  Synd, frihed, det er også ærgerligt!
  
  Jeg vil ikke gå på køen -
  Jeg vil ikke være syndfri!
  Udspekulerede handlinger er bedre
  Hvad er en tråd uden lysende kedsomhed!
  
  Han sagde, at der ikke vil være krig i paradis,
  Og synden vil forsvinde, dårligt for alle!
  Men hvad er skæbnen til?
  Vi er sultne efter nye forandringer!
  
  At leve evigt - ved det udmærket,
  Men at leve syndfrit er at plante!
  Ridderen vil elske krig lidenskabeligt,
  Når alt kommer til alt, skal hæren i kamp!
  
  Fædreland, soldatens hjemland,
  Hun holder faklen i hans hænder - march!
  gengældelse for de urene monstre,
  Du vil sparke dem i tænderne, kriger!
  
  Lad os afslutte kampen med en generøs fest,
  Lad os få en snack, en drink - lad os danse!
  Vores riddere er trods alt udødelige,
  Og ordet rammer ikke øjenbrynet, men øjet!
  
  Men hvad skal man gøre i en fredelig verden?
  Du kan bygge et palads der!
  Og dediker gudstjenesten til lyren,
  Efter at have modtaget en laurbærkrone!
  
  Men der er andre verdener - ved,
  Hvor krigere også vokser!
  En dreng tegner en tank på sit skrivebord,
  Hvad hvis der kommer rumvæsner til os?
  
  Forsøg ikke at slappe af
  Styrk dine muskler, hold dit sind stærkt!
  Vi nisser ved alle, hvordan man kæmper,
  Da ærkeenglen pludselig faldt i søvn!
  Sådan sang pigerne og viste deres fremragende klasse og virkelig kampgejst.
  Men elverne tog deres bare tæer og begyndte at kaste ødelæggende gaver til udslettelse efter orkerne. Og de gjorde det med stor entusiasme.
  Samtidig skriblede pigerne fra maskingeværer. Og de viste deres tunger.
  I en verden, hvor der er så få mænd, er piger særligt forsigtige med deres udseende og kæmper for fyre.
  Meget ofte voldtager de dem simpelthen og viser deres fremragende klasse.
  Det er den slags kæmpende og hårde piger.
  Og selvfølgelig, hvordan kunne de ikke synge;
  Der er kun forskellige væsner under månen,
  Nogle har horn, andre har hugtænder!
  Hvad blev skabt af den store Satan,
  Forskellige typer, typer, klasser, kaster!
  
  Hvad er vi, Elfi-riddere, kommet til?
  At eventyret begyndte at blive erobret af krigere!
  Hvad der kun var synligt i det fjerne
  Nu tramper den russiske hær under fode!
  
  Underverdenens troldes domæne er helvede,
  Derfra sender de sygdomme til mennesker!
  Men elverkrigerne spreder nu pesten,
  Lad os ikke begrave vores børn!
  
  Hvorfor tog du så på en vandretur?
  Ja, de onde har lukket den lyse vej til Viry !
  Det er derfor, sønner kæmper til døden -
  Til min helgen, som giver harmoni til Elfia!
  
  Så de dør og får paradis -
  Så, genopstået i den menneskelige verden, vendte de tilbage!
  Og du brænder vredens form i ilden,
  Napalm og kugler vil ikke stoppe os!
  
  Der er en frygtelig troldmand i den mørke afgrund,
  Han sendte en modbydelig - en stamme stærkere end stål!
  Men den Almægtige beordrede at bryde helvede,
  Over dig er lederen af alle sfærer, kammerat Stalin!
  
  Vi vil slå andres boyarer -
  Og vi vil vælte de fedtmavede dæmoner fra åget!
  Det er derfor, jeg har brug for en militær gave,
  Så angriberen spiser en figen med blod!
  
  Men nissen fik det fuldt ud,
  Befriet den anden verden!
  Og bægeret med Guds gave er nu fyldt,
  Og mennesket er ikke fremmed for himlen!
  
  Lad os drikke et glas honning og synge,
  Om en soldats tapperhed og bedrift!
  Hvad blev opnået ved mod med et sværd,
  Brødrene skal foreviges i rækker!
  De er så ekstremt aggressive og meget barfodede, med lyserøde, runde pigehæle.
  Og de mejer disse orker...
  En elverpige med blåt hår tog dødens gave og kastede den mod de dødelige væsner med hugtænder. Hun spredte dem i forskellige retninger, bogstaveligt talt flækkede dem fra hinanden, hvorefter hun tog dem og kurrede:
  - Den skaldede Fuhrer er en rabiat sadist,
  Du ødelagde så mange af vores brødre...
  Hvorfor er fascisten ikke død endnu?
  Hvad kastede Rus under en ond besværgelse?!
  Og pigen kastede igen med magt en stor, dødelig granat. Og kun stumper flyver fra orkerne. Og lad os bare sige, at det er fantastisk!
  Pigerne skal bemærkes for at være ekstremt kæmpende og smukke. Og selvfølgelig kender deres fødder ikke sko.
  Hvordan de kaster dødsgaver mod deres fjender.
  Og bare hæle er inde. Disse piger er den højeste klasse, ligesom karaoke. Fjenderne kan ikke modstå dem. Og måske også til venner.
  Hvis de spredes, vil de lodne væsner ikke finde det nok.
  Og så slog krigerne endnu en række trolde ned og begyndte at synge;
  Krig er en anerkendelse af skæbnen,
  Grusomt med Gehennas skønhed!
  Som skinnen fra Månens kolde is,
  Som en pantomime, en helvedes scene!
  
  Dette er imidlertid elvernes måde -
  Kast gennem tornene til kaldet!
  Tænk ikke, fjende, vi vil ikke blive bøjet,
  Vi er ikke uden store kræfter !
  
  Rusland gav os sit husly,
  I den blev vi født i en skare af én!
  Ligesom jomfruens omslag -
  Må den Almægtige vise os barmhjertighed!
  
  Zenya gav banneret - gå videre,
  Hans ordre er at flyve med vinger!
  Lad os bygge et kommunistisk paradis
  Lad den pukkelryggede skikkelse blive lige!
  
  Men hvem er i angrebet og farer tristhed her?
  Fra helvede, monstre fra underverdenen!
  Jeg holder fast i Kristus med min sjæl,
  Dette giver os ro i sindet som krigere!
  
  I kampe spøger tanker ikke -
  Du skal samle dem i kurven!
  Vi er alle kammerater, venner,
  Bygherrer af kirker og haver!
  
  Her er monstrene, grublernes hylen,
  Vi vil ikke give efter for skabningerne, du ved!
  Vores kriger er den sejeste,
  Ikke en skoletegning på et skrivebord!
  
  Lad os sammen bekæmpe angrebet
  Lad os rydde tilgangen til hovedstaden!
  Vi er riddere med et stålsværd,
  Selvom ringbrynjen ikke er høj nok!
  Og denne sang er meget opkvikkende og skør. Og de kaster dødelige granater i kamp.
  Og selvfølgelig har pigerne bare, mejslede, yndefulde ben.
  De fyrer og slår orker ned som bowlingnåle.
  En af pigerne tog den og trykkede på joysticket med sin skarlagenrøde brystvorte. Og hvordan han vil tage det og slå det. Og der er så meget dødbringende energi her, og fuldstændig ødelæggelse og kaotiske hop og strømstød.
  Mod sådanne piger er orkernes beskidte tricks simpelthen magtesløse, og de bliver drevet i totale kister.
  En elverpige med gult hår knuste behårede bjørne. De mejede dem ned som med en kultivator.
  Og hendes bare tæer kastede ødelæggende ærter af udslettelse.
  Og sådan en ært med kraftige sprængstoffer buldrer og bryder rækken af de forhadte orker.
  Men disse shaggy bjørne stinker også. Og det er rigtig fedt. Men orkerne forsøger at bryde igennem til elvernes positioner i en tank.
  Så pigerne hvilede deres bare fødder på stenene, vendte pistolen rundt og rettede bjørnene mod tanken.
  De tog den og kneppede den med dødbringende kraft. Og de blæste gennem tanken, hvori de brune bjørne rejste.
  Og pigerne lo og sang:
  -Og de onde orker fløj til jorden,
  Efter at have modtaget et nikkel fra pigerne...
  Skønheds øjne er meget lyse,
  Og de kommer ikke i problemer!
  Og så smed pigerne fire granater på én gang med deres bare tæer. Og de rev en hel afdeling af orker fra hinanden.
  Og så fløjtede to nisser tyndt. Deres fløjte havde en effekt på kragerne, som om de slog deres hjerner med en forhammer. Og hvorfor tog kragerne det og besvimede?
  De faldt ned og lavede huller i toppen af bjørnenes hoveder med deres meget skarpe og panserbrydende næb. Og de gennemborede, lad os sige, bogstaveligt talt lige igennem og forårsagede vilde ødelæggelser. Og så stak hundrede piger straks deres bare tæer i munden og begyndte at fløjte.
  Og en hel sky af krager, der havde mistet bevidstheden, faldt og gennemborede hovedet på dem, der klatrede som en tudse på de krampende orker.
  . KAPITEL nr. 9.
  Pigerne er ret sjove. Og hvis de spredes, så kan ingen lodne væsner stoppe dem.
  Og skønhederne synger;
  Skyer kom fra blodsugere,
  Helvede er brudt ud fra Jorden ikke langt væk!
  Slangen kravler pantsvale klapperslange,
  Skyerne lyser op med blod!
  
  Bølgerne flammer, de plasker som en helvedes storm,
  Og han vil møde en hær af de modigste vovehalse!
  Vi vil beskytte smukke søde kvinder,
  Vi vil være værdige til vore fædres bedrifter!
  
  Min jord, hvor stønnede du smerteligt,
  Modstanderen efterlod hundrede spor af sår!
  Men lad os smide orkerne, når vi er væk fra piedestalen,
  De voldsomme års pest vil ikke vare længe!
  
  Og døden bliver allerede hvid bag skyerne,
  Men vores tanker skynder sig til himlen!
  Lad os trampe de berygtede skurke ned i støv,
  Og vi vil rive Wehrmacht i to!
  
  Vi kender ikke fred og alderdom rådner,
  Vi er børn af vores hellige fædreland!
  Alt lyst kæmpet med bjørne,
  Vi er skud af disse mægtige rødder!
  
  Og hvilken ond bombe eksploderede med kraft,
  Hvad har vi brug for fra denne eksplosion af en granat, denne torden!
  Elfi fightere er i stand til mange ting,
  Og for Führeren bliver toppen bunden!
  
  Helvedes inferno blussede op,
  Kravler langs rockaden med tønden af en rov "Tiger"!
  Og al trætheden fløj med det samme væk fra os,
  Det er tid til sjove spil!
  
  En granat i min hånd og et fatalt kast,
  Tigeren fik et hårdt slag i trynen!
  Og Führeren ind i kedlen i Tartar-kedelrummet,
  Så verden ikke åbenbarer sig for elverne!
  
  Bjørnen ryster af de rasende salver,
  Her vajer flaget over alfernes rigsdag!
  Og Solen brændte over Fædrelandet,
  Efter alt er Orc-riget blevet reduceret til støv og aske!
  Sådan sang nisserne, de gjorde det meget smukt. De er ekstremt smukke, og deres taljer er tynde, og deres mavemuskler er så fantastiske. Nissernes maver er som chokoladebarer, og det er skønt.
  Pigerne her er vidunderlige. Og de skyder fra maskingeværer med enorm intensitet og ekstrem nøjagtighed. Det er piger fra elverfamilien.
  Lad os bare sige, at de simpelthen er super og hyper . Det er de storslåede stoler, som du skal forholde dig til.
  Det er den slags piger, der vil stoppe en galoperende hest og ikke kun gå ind i en hytte, men ind i et brændende palads.
  Og de vil også trampe bålene ned med deres bare, pigeagtige hæle. Læg ikke fingeren i munden på disse piger - de vil bide den af.
  Men hvad kan jeg ellers putte i deres mund, noget meget mere appetitligt - tak. I den forbindelse er pigerne simpelthen super. De er de mest storslåede krigere, der viser, hvad mange andre krigere ikke kan.
  Sådanne krigere vil være i stand til at knække en tyrs horn og trække hugtænderne ud af en bjørn.
  Ingen kan klare sådanne piger. Intet monster kan besejre sådanne skønheder.
  Og så tog pigerne det og spyttede med det samme. Og deres spyt undergik transformationer under flugten og blev til ildflager.
  De faldt på orkerne som en flammekaster. Og de brændte en hel bataljon af behårede væsner på én gang.
  Nissen med rødt hår tog den og sang:
  - Jeg ville være hvid, men i det mindste ren,
  Selv koldt...
  Men tilsyneladende er orken blevet uren,
  Og dækkede mig i sort!
  Og pigen tog den og slap lynet fra hendes øjne. Og hun gjorde det på en ekstremt destruktiv og destruktiv måde.
  Og så tog elveren uden at tænke sig om to gange og trykkede på knappen på raketkasteren med sin rubin brystvorte.
  Og kampstrømmen af død og ødelæggelse fløj.
  Og pigen begyndte at synge;
  Tråden er knækket
  Pigerne står over for en ond død!
  Og at leve -
  Den onde ork skal dø!
  Og krigeren tog den og stak hendes tunge ud.
  En pige med hvidt hår fra elverfamilien kvidrede og sagde:
  De brænder mørkt og mareridtsagtigt,
  Onde ork øjne.
  Det er som om de siger -
  Øjne på verden igen!
  Og krigerne fløjter igen...
  Krager med ansigter forvredet af frygt falder på orkernes hoveder og gennemborer dem næsten som en spætte gennem barken på et egetræ.
  Og pigerne brøler:
  Et to tre,
  Ødelæg alle orkerne!
  Fire, otte, fem -
  Dræb bjørnene!
  Sådan foregår kampen i hæren af Maria Kolesnikova, pigedronningen. Som kæmper mod et stort og farligt onde. Det lykkedes hende at flygte fra diktatorens beskidte kløer, og nu er hun i en ny krop og rolle. Og han udfører store mirakler og bedrifter, der simpelthen er fantastiske. Pigeholdet gik i offensiven. Og forsiden af elvere og et mindre antal elvere begyndte at lægge pres på orkerne, disse lurvede bjørne.
  Pigerne skyndte sig at angribe.
  Elverkrigeren med orange hår tog og trykkede den skarlagenrøde brystvorte på joystick-knappen.
  Chokbølgen blev udløst. Og ultralyden skyndte sig mod orkerne. Og det dækkede dem alle på én gang, bogstaveligt talt forkullede deres knogler.
  Krigeren tweetede:
  - For kobraens gale racer!
  Og hvordan han vil tage det og grine. Det er virkelig kvinder - lad os bare sige, at de er super.
  Pigerne skal noteres som formidable.
  Og derfor kastede de morderiske strømme af kulgranater op med deres bare hæle.
  De rev en masse vrede og lodne bjørne fra hinanden. Og derefter tog pigerne den og begyndte at synge;
  Jeg beder, Herre, at dagen ikke forsvinder,
  Må pigens blik være evigt ungt!
  Så vores ridder svæver over klipperne,
  Så dækket af søerne er klarere end krystal!
  
  Hvilken smuk verden har Gud skabt,
  De spiste sølv i det, og ahornet var rubin!
  Jeg leder efter en kæreste, Guds ideal -
  For at gøre dette huggede han fjender ned i kampe!
  
  Hvorfor er den unge mands hjerte så tungt?
  Hvad vil han finde i denne verden?
  Hvorfor er åren knækket?
  Hvordan løser man et virvar af store problemer?
  
  Jeg vil, Gud, også være glad,
  Find din himmelske drøm!
  For at lykkens tråd ikke knækker,
  At sætte en streg under stien, en ballastline!
  
  Men hvad skal jeg se efter i en vis grad uden kærlighed,
  Hvilke piger kan være dyrere?
  Det er svært at bygge lykke på blod,
  Du kan kun svømme langs den ind i helvedes inferno!
  
  Adskillelse er tortur for mig
  Krig er stadig sådan et mareridt!
  Her sadlede han hesten med foden i stigbøjlen,
  Selvom den onde ork, bøddelen løftede sin økse!
  
  De tager vores døtre væk,
  De torturerer dem og brænder deres kroppe med ild!
  Men vi vil påføre Führeren nederlag,
  Vid, at vores alf aldrig døde!
  
  Lad os blive gift efter den onde krig,
  Så vil børnene grine!
  De er alle mine slægtninge ,
  Jeg er på jagt efter fedt vildt!
  
  Og egebladene er som smaragd,
  Han sagde, at fyren gjorde et godt stykke arbejde!
  Lad din samvittighed være klar som krystal,
  Og kun de positive i balancen vil være tal!
  Pigerne sang og viste deres kolossale aplomb og kampstilling.
  Og selvfølgelig havde en af krigerne en slange med. Og hun fyldte den med benzin. Og hvordan han vil tage og starte en morderisk strøm. En dræbende tsunami af ild vil strømme. Og fuldstændig brænder orkerne.
  Og det her er virkelig ekstremt fedt. Der finder bogstaveligt talt totalitær ødelæggelse sted.
  Dette er noget, ingen pige kan modstå, som at slikke noget meget sødt, velsmagende og appetitligt med en nissetunge.
  Og på samme tid, gå videre og brænd orkens hoved af .
  den måde . Og efterlad ikke engang en knogle fra fjenden.
  Sådan er piger nogle gange. Og de blotter deres tænder og viser deres temperament som en kobra-slange.
  Krigere, der vil rive enhver hær i stykker. Og hvis de vil, kan de prutte.
  Forestil dig, hvad der ville ske, hvis tusinde elvere frigav gasser på én gang? Skal jeg sige, hvad der vil ske?
  Åh, det bliver meget fedt, måske vil himlen forhindre dette i at ske. For så vil krager regne ned over orkernes hoveder. Og de vil falde og brække kranier og vise den mest morderiske virkning i universet.
  Og pigerne begyndte at synge igen i deres vilde raseri og lidenskab, og deres perletænder funklede som spejle.
  Mareridtet kommer altid som en slange
  Du venter ham ikke, men han kravler gennem døren!
  Du er glad, generøst fodret familie,
  Du ved ikke, at der er mennesker, der er udyr!
  Nu er razziaen af den flotte horde begyndt,
  Tatarerne overøser os med pile!
  Men vi blev født til en modig bedrift,
  Og vi vil udholde grusomme slag!
  
  Ingen ved, om Gud er god
  Manden er blevet så grusom!
  Døden banker allerede med knytnæven på tærsklen -
  Og Wezelbub stak sine horn ud af varmen !
  
  Ja, det er de gamle forfædres tider,
  Hvilket vi kom ind i så fedt!
  Det var ikke det, min drøm handlede om,
  Det var ikke det, vi skulle, gennem de fjerne bjerge!
  
  Men hvis du befinder dig i helvede,
  Eller rettere sagt, i en verden af smerte, slaveri, kamp!
  Jeg vil stadig bevare håbet,
  Lad dit hjerte slå disse rytmer!
  
  Men prøvelser er vores kæde,
  Hvilket ikke vil tillade tanker at være nemme!
  Og om nødvendigt skal du holde ud,
  Og hvis du råber, så helt i top!
  
  Han er en digter og en slyngel,
  Men ikke på den varme slagmark!
  Fædrelandets modbydelige fjender vil dø,
  De vil blive begravet hurtigt og gratis!
  
  Tag det nu og bøj dig for Kristus,
  Kryds dig selv og kys ikonets ansigt!
  Jeg tror, jeg vil fortælle folk sandheden,
  Herren vil give os en særegen arv som belønning!
  Pigerne sang godt. Deres stemmer er så strålende og glitrende. Og fuldstemmet.
  Og efter sangen lettede en hel bataljon af piger og slap prutter. De rejste sig i en søjle og skyndte sig hen mod skyen af krager. De tog dem og angreb dem.
  Dette begyndte at kvæle kragerne, og de blev bogstaveligt talt kvalt og vred sig og fik en løkke på nakken.
  Og så mange krager faldt ned. Og de stak gennem toppen af orkernes hoveder. Og bjørnene frigav fontæner af brunt blod. De blev slået ud som knusende ærter.
  Pigerne lo. Og de viste deres tunger. De blinkede til de væsner, der nærmede sig dem.
  En af pigerne kvidrede:
  - Orker er ikke som mennesker,
  Orker, det er orker...
  Hvis han er pelset, så er han en skurk,
  Pigens stemme er meget klar!
  Og hun blinkede til sine venner.
  Krigerne følte straks vild tillid til sig selv. Og deres tænder funklede som bjergtoppe. Eller måske er det perler og havets skatte.
  Pigerne lo og sang:
  Åh hav, hav, hav, hav,
  Drengene sidder på hegnet!
  Orkerne vil se sorg,
  Bastarderne vil alle dø i adskillelse!
  Og krigerne vil tage det og fløjte. Denne gang faldt ikke kun krager på orkernes hoveder, men også hagl. Og de brækkede bogstaveligt talt bjørnenes kranier.
  Det var sådan, elverpigerne tog imod orkerne fra disse stinkende bjørne. Og det viste sig at være ekstremt fedt.
  Og da skønhederne begyndte at synge, var det rent kaos;
  Himlen er et mønstret tæppe af stjerner,
  Månen vil give lys til bakkerne!
  Bjergstrømmen flyder ned,
  Glitrende guld på flintsten!
  
  Mor Elfs enkelthed,
  Landsbyerne er fyldte og komfortable!
  Jomfruerne råbte af lykke,
  Som en runddans går de for at klippe!
  
  Problemer er kommet, krigsgamle kvinde,
  Bare tænder - en hvirvelvind af skaller!
  Ødelæggelsen haster med orkerne,
  Din kammerat døde i kamp!
  
  Du selv er stadig en dreng -
  Det militære registrerings- og hvervningskontor gav ikke grønt lys!
  Ligesom du ikke har nok ekstra år,
  Landet skal beskytte sine børn!
  
  Han flygtede til fronten uden rustning,
  At bringe godhed og lys!
  Så orkerne ikke fratager dem deres vilje,
  For ikke at møde daggryet i lænker!
  
  Min ven sov heller ikke,
  Det lykkedes hende at slippe fri - hun er en fighter!
  Vi vil bringe orkerne ned fra deres piedestal,
  Må det være enden på Fuhrer!
  
  Det er svært at kæmpe, smerte og sult,
  Pige barfodet om vinteren!
  Vi udholder den bitre kulde i klude,
  Nogle gange spiser vi den samme bark som birketræerne!
  
  Og fjenden flyver i fly,
  Som et monster fra helvede "Tiger" brøler!
  En bjørn født af en ond ulv
  En flammekaster kommer ud af tankene!
  
  For at varme dine bare fødder,
  At de blev blå i sneen!
  Pigen valgte vejene
  Hvor asken formørkede snestormen!
  
  Men vi gjorde modstand - væk fra kulden,
  Dreng og pige frem!
  Vi vil besejre Judas' grin,
  Rus vil slette orkernes mørke til sand!
  
  Teenagernes hæle blinker
  Snedriven efterlod et lysspor!
  Frost er slet ikke let at udholde,
  Barfodsløb varmer os!
  
  Og de onde orker har ingen ret,
  De brøler af kulde!
  Sådan en stærk magt
  Vores elveridder er meget sej!
  
  De kastede en bølge tilbage fra helvede,
  Nu er Feyropa foran!
  Sådan er den hellige soldats lod,
  Vær evigt loyal over for Elfie!
  Lad os bare sige, at disse piger er super. Der er så meget spænding og ild i dem. Som piger med røde fletninger. Og skønheder er altid barfodet.
  Krigerne angreb orkerne grundigt. De var meget glade for denne teknik, når man kaster ærter af udslettelse og død mod fjenden med sine bare tæer.
  Og du river bjørnene i revne stykker og koteletter. Og som er så stegte og lækre.
  Og pigerne skribler om de nærgående bjørne. Og lad os slå elver-orkerne med en morter.
  Og det skal bemærkes, at skønhederne gør dette ekstremt effektivt. Og deres aggressivitet er også kombineret med ekstremt glamourøs og dejlig ynde.
  Krigerne tog imod orkerne og begyndte totalitær udryddelse.
  Her brugte pigerne deres rubin brystvorter. Hun trykkede på tasterne, der aktiverer flammekasterne.
  Og de indtog det og dækkede med det samme bataljonen af orker. Og de tog det faktisk og brændte det ned til jorden .
  Det er pigerne her. Og hvis det er nødvendigt, vil tungerne blive brugt direkte til deres tilsigtede formål. Og formålet med sådanne sprog er at give glæde til mænd. Og vis dit storslåede og aggressive temperament.
  Sådanne piger er der ikke, hvis de bevæger sig, vil bjørnene bestemt ikke bremse.
  De viser så store præstationer.
  Og piger kan spille på violiner uden meget ceremoni.
  Dette er også en meget god teknik.
  Pigerne begyndte at spille på violiner. Og samtidig holdt de buerne med deres bare tæer. Og storslået og fortryllende musik spillet. Og det er bare fantastisk.
  Og så tog pigerne den og begyndte at synge;
  Jeg tror på mit hellige fædreland,
  Den Sandhed kan tjene til frelse!
  Vi vil beskytte vores børn mod det onde -
  Fjenden vil komme fra os, tro mig, hævn!
  
  Mit sværd slår som Elias' skatmester ,
  Og hænderne er trætte i kamp, de ved det ikke!
  Vi er for fædrelandet som et pålideligt skjold,
  For at beskytte fra modbydeligt sted i et rent paradis!
  
  Træk tilbage, slå og kast igen - slå,
  Sådan er vejens skæbne, ak, soldaten!
  Så længe mindst én skurk er i live,
  Rengør maskinens cylinder og frontsyn!
  
  Du skal kæmpe, hvis eventyret er verden,
  Nogle gange kan det kaste hylende cool!
  Men vi holder vor ære til fædrelandet,
  Selvom der nogle gange strømmer en bunke lig!
  
  Vi blev født, det er heldigt i landet -
  Hvor alle kan blive en helt!
  I hvilke mennesker, og så dig selv,
  Den mest magtfulde og modige kriger!
  
  Og nu vil vi råbe - frem,
  På angrebet på skanser, mægtige fæstninger!
  Så det ikke sker, at det er, som om sindet lyver -
  Vi vil blæse skyerne væk på fly!
  
  Selvfølgelig kan du gå direkte til helvede,
  Da alle vejene er som vinde og sotidsel...
  Men selv der slår jagerflyene til,
  Og bomber falder fra maven på fly!
  
  Og hvad er helvede for kæmperen Elf?
  Endnu en test!
  Vi vil kæmpe til det sidste -
  Lad os opfylde Guds sande ønske!
  
  Og vi vil besejre bander af trolde og ghouls,
  Lad os nå det sted, hvor Jorden er Eden!
  Ørnen vil gøre en ende på den modbydelige krage,
  Ære og tro vil føre os til resultater!
  
  Livet brister med en stormfuld strøm,
  Det, de bad Kristus om, vil gå i opfyldelse!
  Nåden vil flyde som en strøm af vandfald,
  Til ære for moder indfødte Elfia!
  Pigerne sang og spillede på violiner på samme tid. Og musikken lød så ringende og smuk og flimrende. Og det spredte sig bogstaveligt talt over alle himmelstrøg.
  Og ravnene, der mistede bevidstheden, besvimede og gennemborede orkernes hoveder.
  Og pigerne handlede med en uforståelig energi. Strømme af hyperplasma flød i dem.
  Eller måske også magoplasma, som pigerne personificerede som en fantastisk og morderisk indflydelse.
  Krigerne blottede deres tænder, og fra overfladen af deres hugtænder udsendte de stråler, der blindede orkerne og fik deres øjne til at bløde. Og det viste sig at være så ubegribeligt fedt og fedt.
  Krigerne trykkede igen på knapperne med deres rubin brystvorter. Og de ramte fjenden med flammende udbrud af kolossal, ødelæggende kraft fra vulkaner.
  Og det hele reagerer og brænder. Og de sprænger bjørnenes tanke i luften. Og strømme af brændende flammer smelter maskinerne i Putins imperium.
  Pigerne, må jeg sige, er simpelthen vidunderlige og viser et så fremragende niveau af kampgejst, at ingen ville vove at beskylde dem for noget dumt og uanstændigt.
  De siger om sådanne piger: du er simpelthen gudinder og super!
  Så de tog det op igen og begyndte at synge med stor entusiasme;
  Der er kvinder i vores Elfia,
  Hvorfor kører de fly som en joke?
  At alle i universet er smukkere -
  Hvad vil dræbe alle modstandere!
  
  De blev født til at vinde
  For at forherlige alven over hele verden!
  Når alt kommer til alt, vores mægtige bedstefædre,
  For dem samlede de en hær med det samme!
  
  Kæmper står ved maskinen,
  Deres magt er sådan - de smadrer alle!
  Vi er fædrelandets børn, forenet -
  En række soldater marcherer!
  
  Pinen vil ikke kunne knække os,
  Magteløs brand onde napalm!
  Hvor faklen plejede at brænde...
  Spotlyset er nu tændt!
  
  Alt i vores land er en lys fakkel,
  Biler, veje, broer!
  Og i sejrens sange synges -
  Vi er lysfalke - ørne!
  
  Vi vil glorificere moderlandet frimodigt,
  Lad os tage dig til de stejle tinder!
  Vi er som pionerer i rummet -
  Og lad os knække halsen på de onde orker!
  
  Lad os indhente alle krybdyrene fra Mars,
  Lad os åbne stien til Centauri!
  Vi vil være, der er bange for et rovdyr,
  Og hvem er venlig og ærlig at elske!
  
  Elfia er det sødeste land af alle,
  Der er noget at være stolt af, tro mig!
  Ingen grund til at snakke sludder...
  Du skal være menneske, ikke et dyr!
  
  Lad os få kanten af universet,
  Lad os bygge en fæstning der!
  Og som mistede omvendelse,
  Hvem skynder sig at slå fædrelandet!
  
  Hvad er det næste - lidt fantasi,
  Men tro de døde - vi vil genopstå!
  Lad os rive dødens brod ud med et ryk,
  Til ære for den udødelige Elfie!
  Sådan synger pigerne, og deres stemmer er som nattergale, solsorte og ildfugle i én flaske. Lad os sige, at sådanne piger bare er super og hyper .
  Og de synger meget rørende og dejligt.
  Det er de skønheder, at hvis de påtager sig noget, så vil ingen ork finde det nok.
  Og pigerne ødelægger bjørne legende. Og så fløj elverpiloterne ind fra luften. Og de trykker på knapperne med deres bare tæer. Og de tæsker aggressive lodne væsner.
  En pige fra himlen affyrede en raket mod en klynge lodne orker. De blev sprængt i luften og svedet, hvilket fik stykker af brændt kød til at falde i forskellige retninger. Og som brænder og faktisk ryger.
  Det er pigerne, rasende og destruktive. De har så stærkt et hjerte gemt i sig. Hvad hvis de tager den og synger og viser deres tænder, så vil selv en hær af orker i alliance med trolde ikke være i stand til at modstå dem. Og trolde er meget mere dygtige og beslutsomme krigere.
  Og pigerne er så kolossale og stærke krigere, simpelthen kosmisk variable og konstante.
  Krigerne tog og pustede pigernes kinder ud, og uden at tænke sig om to gange pruttede de for alvor .
  . KAPITEL nr. 10.
  Og så kom en virkelig dødelig og destruktiv bølge, der ramte orkerne. Og hvor mange lodne væsner blev lagt ned på én gang.
  Hvorefter pigerne i stor glæde og med kolossal entusiasme begyndte at synge;
  Et simpelt vers af sangen
  Hvad synger jeg om denne triste verden!
  Jeg stræber efter at kende Kristus med min sjæl,
  For ikke at røre ved kroppen, helvede og aske!
  
  Mit hjemland er mig kært,
  Selvom de nogle gange bebrejder dem!
  At jeg ikke kunne finde et sted for mig selv,
  Da Wezelbub sendte folk til helvede!
  
  Hvad kunne være mere forfærdeligt end ødelæggelsen af Jorden,
  Hvornår græder en streng i sorg?
  Når en skurk ler, spiser han succes,
  Men der vil være styrke - vid, den er vækket!
  
  Jeg vil svare den onde race som svar:
  For helvede, guderne vil ikke bryde dit fædrelands ånd!
  Og alle kæmperes bedrift vil blive herliggjort,
  Vi er en hær af soldater: ørne er ikke vildt!
  
  Vid, at vores vilje er stærk som altid,
  Vi samlede knytnæve ved skulder!
  Og målet, som vi er på vej mod, er allerede synligt,
  Fjendens aske knuses af rumskibet!
  
  Nogle gange er det svært at forstå Pallas,
  Hun er lunefuld, hun vil give carte blanche til djævle!
  Og det virker som om det er så længe siden...
  Når ondskabens modbydelige ork er revet i to!
  
  Selvfølgelig har vi en hel skov af problemer,
  Hvor mange verdener er der i universet?
  Men derfor opstod Guds Højeste,
  Så en person har en masse gaver!
  
  Elf bliver en supermagt igen,
  Universet vil vise vejen til lykke og kærlighed!
  Der vil ikke være flere tårer, ikke mere blod,
  Og du har viljen i dit hjerte, spar visdommen!
  Pigerne synger meget oprigtigt. De vil have ekstra sejre og fantastiske ordsprog. Deres kosmiske tolerance er bare forfærdelig. Og krigerne viser deres højeste kunstflyvning og et enormt destruktivt ego.
  En alf med plettet hår kvidrede:
  Et to tre,
  Du ødelægger orkerne...
  Fire otte fem -
  Vi kom ikke for at spille!
  Og igen fløjter pigerne, så meget, at hele skyer af lamslåede krager regner ned over orkernes hoveder.
  Maria Kolesnikova fortsatte med at kæmpe for elvernes ret til et frit og lykkeligt liv.
  Onde bjørne bør ikke lægge pres på dem og ødelægge dem. Nej, pigedronningen ledede hæren dygtigt og rationelt. Og kampene gik mere og mere succesfuldt for de glamourøse mennesker.
  Elverne fortsatte med at være helte i kampe med orkerne. De handlede med stor kærlighed til krig.
  Pigerne sendte meget destruktive og morderiske projektiler mod fjenden.
  Og de rammer orkerne, som om de var mål på en skydebane. Krigerne viste sig at være vedholdende og ekstremt aggressive og viste deres tænder og hun-ulves hugtænder.
  Prøv at argumentere med disse piger. De vil vise dig Kuzkas mor.
  Krigerne skriblede til orkerne og fyldte hele bunker af lig. Og de brugte også skarlagenrøde brystvorter, som overmodne jordbær.
  Krigeren her var ekstremt smuk med prikket hår.
  Og denne alf tog den og sparkede den med sine bare tæer og besejrede en hel deling af orker.
  Hvorefter krigeren begyndte at synge igen;
  Hvor svært det er for os at forstå vores formål,
  At være en stolt nation, der fører alle til himlen!
  At træffe et lykkeligt valg af generation,
  Zelensky frem i kamp med en drøm på march!
  
  Krigen hastede forbi som en stormfuld helvedes tornado...
  Hvor var hytterne, asken, blodet og støn!
  Men kun til storhed tro begyndelsen -
  Må mennesket blive hævet højere!
  
  Tro mig, fædrelandet er mig kærere end alle andre,
  Hun er en fjeder, der er renere end krystal!
  Som den mest ømme pige på sengen -
  Jeg vil elske novembers herlighed!
  
  Storme er ingen hindring for mit fædreland,
  Hun er et endeløst, stormfuldt hav!
  En væsentlig milepæl i historien -
  Der er skrevet en historisk roman!
  
  Du skal kæmpe meget
  Men der er ingen anden vej til lykke!
  Så få en seng fra en kiste -
  Eller måske ananas til frokost!
  
  Her på de manchuriske stepper i Kina,
  Hvad skal man kigge efter i fremmede lande sådan!
  Trods alt er Victory Day i maj,
  Jeg vil gerne se mine kære forfædre!
  
  Men ved, at fædrelandets pligt er vigtigst,
  Det er at tjene Jorden nidkært!
  Gå til det hellige strålende mål,
  For at gøre Arbat køligere - Brighton Beach!
  
  Vi er krigerne i Elfi-fædrelandet,
  Som vi elskede af hele vores hjerte!
  Du hugger modigt alle modstandere,
  Til ære for alle landes Moder, Elfia!
  Pigen sang vidunderligt og køligt. Og hendes sange er som en flodbølge, der flyder og raser.
  Krigerne trykker på knapperne med deres bare tæer. Og de bruger noget ekstremt chokerende og destruktivt. Og de slipper mareridtsagtige og gennemtrængende lyn.
  Her er en alf, der kører på tank. Og hun har bare bryster med rubin brystvorter. Og sådan en vidunderlig og kæmpende kriger.
  Og hun knuser orkerne uden videre. Her skød hun mod fjenden ved hjælp af sine bare tæer. Og den gennemborede orkernes bil. Og den brød i brand, og kampsættet begyndte at detonere. Og så meget ødelæggelse blev forårsaget. Og metallet brænder og bliver ødelagt uden nogen mulighed eller nogen ceremoni.
  Pigen kvidrede. Og igen skød hun mod fjenden ved at trykke på den skarlagenrøde brystvorte på joysticket. Og hun gennemborede lige igennem den shaggy bjørn.
  Og hun knirkede:
  - Vores dræbertank,
  Det rammer bare målet!
  Hendes partner svarede med et blink og kvidrende:
  - Vores tanke er ikke bange for snavs,
  Vi nisser elsker at kæmpe!
  Krigerne tog den og atter sang de for 1. gang;
  Vi har brug for vores verden af påkaldende skønhed -
  Bring dit hjerte i tankerne!
  At gøre drømme til virkelighed
  Så mørket styrer ikke nisserne!
  
  Et rumvæsen har invaderet Jorden,
  Slangens bjørne åbner munden!
  Flammekasterne spyede varme,
  En familie kan dø af varmen!
  
  Hvis det bestilles, tager vi også Bagdad,
  Putin vil svare for modbydeligt dyr!
  Og Elfagrad vil aldrig falde -
  Børn skal ikke se nød og forældreløshed!
  
  Alven vil stå, alle tror for evigt -
  Hun vil ikke drukne i et hav af blod i mørket!
  Det vil være stærkt, kend ridderens hånd,
  Seglen er en kraftig hammer - udødelige tegn!
  
  På en eller anden måde blotter skelettet sine tænder i mørket,
  Månen vil fordrive i diamanter med en felucca!
  Der vil være, vid himlen på den syndige jord,
  Nå, der vil ikke være en date med separation!
  
  Homeland er et jetfly fra bjergene,
  Klart vand, med birkesaft!
  Vi vil, i Orklin smadrer vi fjenden,
  Aggression vil komme sidelæns til Putin!
  
  Gud, jeg beder til dig
  Fremhæv et sødt minut i kommunikation!
  Få det til at blive med det samme, let i skæbnen,
  Du vil række din hånd ud til dine sønner!
  
  Og Gud svarede med et gråt smil:
  Hvis du ønsker kommunikation, så vær lydig mod Mig!
  Jeg hjælper dig med at smelte sammen med dine drømme -
  Og lad dine børn plaske i vandpytterne!
  
  Men glem alt om træthed
  Klem svaghed og referencer til karma ud!
  Vores kristne retfærdige vej,
  Det her tjener fædrelandet i kasernen!
  
  Her er en tvungen march igen, en kampkrig,
  De voldsomt onde orker blev knust i angrebet!
  Når alt kommer til alt, er det hellige land grænseløst,
  Vores grænseløse store alf!
  
  Hvad er mit svar, tro mig, det er så enkelt,
  Smerte for Patronymet er en fornøjelse!
  Hvis du går til angreb uden tårer,
  Det betyder, at du vil modtage tilgivelse fra Gud!
  Pigerne fra Elverfamilien sang meget smukt og højt. Og de har storslåede stemmer, der kun kan sammenlignes med de sejeste og mest storslåede fugle i Eden.
  Det er sådan, de synger og opfører sig helt fantastisk. Og i disse krigere er der strømme af energi og hektisk temperament, på en meget hård måde af strålende kæmpere.
  Forresten, piger lugter meget dejligt og sexet. Deres lugt bringer den største nydelse, og den er simpelthen vidunderlig. Der er ikke flere smukke piger.
  Og deres tunger er så kvikke og smidige. De er virkelig de smukkeste og mest energiske.
  Og hvad hvis disse damer spredes og begynder at skyde mod fjenden ved hjælp af deres skarlagenrøde brystvorter? Og det er egentlig bare roser i haven. Og der er et ønske om at røre ved, stryge og kysse dem.
  Det er pigerne, der forårsager angreb af aggressiv lidenskab og bølger af betydelig lyst.
  Disse skønheder er et enestående mesterværk i skabelsen af demiurger. Og her kan du ikke tilføje eller tage væk.
  Men at trykke på en knap på en rubin brystvorte, eller mere præcist, tværtimod, med en jordbær nippel på en knap, frigiver en ekstremt kraftig strøm af destruktiv og morderisk energi.
  Det er pigerne her - de står ikke på sidelinjen. Men i stedet bliver orkerne dræbt uden nogen ceremoni.
  Og glem ikke at synge;
  Ærkeenglen slipper torden
  Så meget blod er der i universet!
  Ørn med en brækket vinge;
  Dette er en straf for mennesker!
  
  Herre Almægtige Kongernes Konge -
  Han steg op til korset - udholdende pine!
  Og skurken stønnede med ham...
  Jeg bad og modtog tilgivelse!
  
  Et ondt orke-udskud skynder sig mod alf ,
  Han vil rive alle verdens lande i stykker!
  Vend kapitlet om epoker,
  Tag en kappe af porfyr på!
  
  Omgivet af karmosinrødt blod
  Og hvor meget djævel er der med forræderi!
  Han vil oprette en trone for underverdenen,
  Hersker over universets mørke helvede!
  
  Hvad kan den stakkels Jesus gøre?
  Han skabte jorden og planeterne!
  Men tro mig, jeg er bange
  At Jesu dage allerede er forbi!
  
  Hellige Herre, du er vores helt,
  Putin er i det mindste inden for Elfion !
  Og vi skal til den sidste kamp,
  At knuse dette mørke i Sodoma!
  
  Knoglerne af bastarden Koschey raslede,
  Og hvem er ellers så blodig!
  Selvom ansigtet er blegt som kridt,
  Men han kan brænde kræfterne!
  
  Men vores svar er ikke et slag i øjenbrynet,
  Sejr er et spørgsmål om elverære!
  Til moderlandets ære, kærlighed -
  Alt sammen for livets skyld - sød hævn!
  
  Så den forslåede unge mand rejser sig,
  Det er ikke tid til at lægge sig ned som et lig!
  Løb skrigende ind i kamp igen,
  Med en digters sjæl - en bog i en rygsæk!
  
  Og vi leder efter himlen på jorden,
  Lad os forbande den tætte modstander!
  Vi vil tjene landet til det sidste,
  Til ære for elver-lys-soldaten!
  Pigerne sang så smukt og fantastisk. Og deres stemmer gjorde simpelthen underværker. Men skønhederne sang så smukt, og deres nattergaletriller lød højere end hustagene.
  Og hvor er det charmerende og fantastisk og unikt. Det er piger, der kæmper barfodet i al slags vejr, og optræder med kolossal og unik, meget stridbar og dejlig energi, der giver liv og visdom.
  Det er, lad os sige, superpiger . Kun aggressive strømme af magoplasma udgår fra dem. Krigerne er så charmerende, at det er umuligt at fortælle i et eventyr eller beskrive dem med en kuglepen.
  Det må siges, at de er ekstremt gode til at håndtere piger som disse. Og de stråler, og nissernes hår er meget lyst. Nogle skønheder, især dem med rang af generaler, har hår, der funkler som bladguld.
  Med piger som disse kan du storme universets hovedstad.
  De kan gøre sådanne ting, at du ikke kan strege dem ud med noget. Og de skyder bogstaveligt talt lyn fra deres øjne.
  Og faktisk brugte en af elverne, uden at tænke sig om to gange, magi. Og hvordan han vil ramme orken fra navlen.
  Og lyn tog og brændte halvtreds shaggy bjørne fra Putins hær.
  Og krigerne, begejstrede, sang i kor;
  Kun Gud giver os venner,
  Kun visdom tillader os at arbejde!
  Vi bliver stærkere af tro,
  Og venlige ansigter skinner fra ikonerne!
  
  Selvom arbejdet nogle gange er grusomt og hårdt,
  Vandpytterne er dækket af en krystalskorpe!
  Pigerne går på dem barfodet -
  De begyndte at danse med deres tunge bagage!
  
  Vi bygger en fæstning, der vil stå i århundreder,
  Batteriet er i øjeblikket ved at blive styrket!
  For at nissen ikke skal gå under hammeren,
  Må majs grene blomstre for evigt!
  
  Og der er alvorlig hungersnød i landet,
  Drengen trækker en træstamme barfodet!
  Nu er en voldsom storm rejst op med sne,
  Men Herren reddede børnenes ben!
  
  Hvis præsten stænkede os med vand,
  Nåden fra de Mægtige er strømmet ud!
  Vi er under Herrens hellige arm,
  Jesu grænseløse nåde!
  
  Og hvor dæmonen er, der gemmer fjenden sig,
  Han kender hverken ære eller lyre!
  Nazisterne får den Almægtige korsfæstet,
  Det forbrændte paradis!
  
  Tro mig, vi er sådanne kæmpere,
  Elfen vil ikke gå i stykker, i helvedes hede!
  Fædre vil være glade for deres efterkommere,
  Vær rolig og glad i dit hjerte!
  
  Lad trompeten synge højere,
  Og på et øjeblik vil det, der blev bedt om af Gud, blive gennemført!
  Vi går på en universel, grænseløs kampagne,
  At gøre hele universet til Elfias domæne!
  Pigerne sang så godt. Og selvfølgelig er de mest forfærdelige og kæmpende orker magtesløse over for sådanne mennesker.
  Og pigerne trykker deres rubin-nipler på knapperne af bazookaer og skyder mod ork-tankene. Og bogstaveligt talt bliver alt billedligt talt ødelagt og ødelagt.
  Og nu brænder, brænder og eksploderer de næste tanks af orkerne. Der sker en kolossal forvandling af pigerne. De er så seje og fantastiske.
  Og deres bryster, hvor er de fyldte, frodige og solbrune. Der er ingen større og sejere end disse piger.
  Og med deres bare hæle kastede de særlige sprængstofpakker op, der faldt på Putins bjørne. Og billedligt talt blev de bogstaveligt talt revet i stykker. Hvad disse piger virkelig gør, er at skabe en herlig og meget militant og unik historie.
  Så mod sådanne piger, tænk ikke engang på at bruge teknikker, der kun kan kaldes blodige.
  Og pigerne begyndte at gribe Putins bjørne ved næsen og klemme dem. Og de brøler bare som sindssyge af smerte.
  Og krigerne fra elverfamilien griner og peger fingre.
  Og så tog de den og sang i kor;
  At en person ikke kan bremses på nogen måde;
  Hans ønske om at blive Gud den almægtige...
  Så universets centrum er Én Jord,
  At underkaste sig os, alt er i denne eksisterende verden.
  
  Et strøg med børsten kan skabe en hel hvirvelvind af galakser,
  I den er stjernerne skarlagenrøde valmuer, planeterne er som tusindfryd!
  Trods alt faldt Gud Skaberen ikke i mennesket,
  Han vil ikke være en lille fejl!
  
  Vi kan gøre alt - skabe sådan en lov,
  Hvilken billion parsecs er der i chokolade!
  Vores sind er som en tornado af vulkaner,
  Videnskaben har ført sin slags til en belønning!
  
  Jeg kan ikke tro, at der var tidspunkter -
  Da vi bare var vilde.
  Når ild og regn er ulykke,
  Og vi kaldte løver og tigre for konger!
  
  Når ploven bøjede sig med en skæv træstamme,
  Slaven gravede jorden med en tung hakke!
  Så vandede vi den frodige eng,
  Ond alderdom plager dig som et stativ!
  
  Nå, hvilken videnskab er du, kære mor,
  Jeg fandt en mulighed for at gøre en tanke udødelig!
  Vi kan trygt rive legioner ad,
  Og strejf rundt i det store univers!
  
  Vi har opnået sådan, at Herren,
  Jeg kunne nok ikke selv finde på det!
  Vi har superflesh fra princeps plasma ,
  Og i kvasarernes hoveder er der magt og visdom!
  
  Jeg startede min rejse med en almindelig pistol,
  Hun kunne kun flytte træet i starten.
  Men noget sejere end metal er blevet
  Heling af et sår på et øjeblik!
  
  Nu er vi mennesker, superman-stammen,
  I stand til at gøre det, der er umuligt!
  Løs eventuelle problemer,
  Det er ikke svært for os at ændre universet!
  
  Men hvis du vil, kan du virkelig blive Gud,
  Tjen som en hund uden frygt for mennesket!
  Når alt kommer til alt, er vores alf en superhær ud over hendes styrke ,
  Lad hende ikke blive slået for evigt!
  Sådan sang pigerne, og det var ekstremt fedt. Og deres sang var ekstremt smuk, og deres stemmer var som sølvklokker.
  Det er pigerne, de viser et niveau, der er typisk for nisser, der slet ikke er svage.
  Og det er pigerne, der virkelig er i stand til at vende universet på hovedet. Og deres tænder er som perler, der funkler meget klart.
  Der er ingen piger som denne, som du ikke kan lade være med at elske og beundre. De var tilsyneladende født af guder og gudinder. Fantastiske skønheder. Og metoderne til sådanne krigere er virkelig stridbare.
  Og deres øjne funkler som safirer. Og så lyse, som om de var stjerner.
  Og elfenbensfarvede tænder. Der er ingen sådanne piger, du kan ikke overlade dem til de lodne væsner.
  Så pigen med blåt hår tog og trykkede jordbærvorten på sit bryst på knappen på raketkasteren. Og den ramte fjenden med dødelig kraft, rev i stykker og stegte en hel bataljon af Putins bjørne.
  Det var virkelig fedt og fantastisk. Piger, som de siger, er altid i stor højde.
  De viste så fremragende og fænomenale evner. Og i udryddelsen af orker fra Putins hær.
  Og alt gik rigtig godt. Det er pigerne, der viste, at for dem er der ikke kun orker, og den mest rabiate hær er ikke en hindring.
  Alven kvidrede:
  - jeg dig han hun,
  Hele landet samlet
  Sammen en venlig familie
  I ordet er vi hundrede tusinde jeg!
  Og derefter begyndte krigerne igen at synge med begejstring;
  Jeg hører en bæk flyde i græsset,
  Den indeholder klokkespillet af både bronze- og damaskstål.
  Regeringen var før bødderne,
  Og nu er frihed for alle gengældelse for det onde!
  
  Min skarlagenrøde tulipan blomstrer på marken,
  Pigen jeg elskede i min vision.
  Jeg er på vandretur, der er mange forskellige lande,
  Og i havet er der en bølge og inspiration.
  
  Ja, Pushkin du er en digter, en konge for digtere,
  Men du ved ikke, at kampen er hård...
  Her siger du til isflagen i dine hjerter - smelt,
  Og hæren har samlet sig - røde bannere!
  
  Vi besluttede at bygge elfinisme,
  Men kapitalen sover ikke, hyler ulvene.
  Orcisme kravlede ud af hulen ,
  De russiske folks tunge skæbne!
  
  Men ved, at vores bajonet er skarpere end en nål,
  Og kampvognene river skansen og skyttegravene op.
  En række af skrå orker lagde sig ned,
  Fra pausernes brøl går dæmonen amok.
  
  Men tabet er desværre skæbnen,
  Lunefuldt og nogle gange uretfærdigt.
  Brænder fjendens hytter til jorden ,
  Og det plejede at være så smukt!
  
  Men Fortunes skæbne ved også meget,
  Han vil give en belønning, vid det, til dem, der er fattige.
  Pigens tørklæde blev gennemblødt af tårer,
  Uheld farlige naboer!
  
  Men hvis kampånden ikke er et æsel,
  Og du er i stand til bedrifter uden frygt.
  Du vil ikke blive fanget for evigt, tro mig,
  Når alt kommer til alt, vil den, der selv er dræberen, vinde!
  
  Livet er som en forhindringsbane -
  Tro mig, slutningen er ikke slutningen.
  Til ære for Gud den gode Kristus,
  Lad os være ét med Herren!
  
  Elfinisme er trods alt en sund, ærlig ånd,
  Ønsket om at gøre godt for alle mennesker!
  For at universets fakkel ikke går ud,
  Garanter din intelligens, opfindsomhed og mod!
  Krigerne sang meget godt og smukt. Og de strålede med deres største intellekt. Og deres øjne er som ædelstene.
  Og de funkler ekstremt stærkt.
  Krigerne viste deres meget stædige temperament. Og deres kroppe vred sig bogstaveligt talt som slanger. Disse er virkelig skrevne skønheder.
  Så en af dem tog den og ramte orken ved at bruge sin lange og smidige tunge til at trykke på knappen. Og dette viste sig at være en meget effektiv og dødbringende effekt.
  Og raketten fløj og ramte en klynge fjender og ødelagde en masse af Putins bjørne. Og det var simpelthen ødelæggende og ret imponerende.
  En anden skønhed tog og klemte tråden med sine perletænder og gjorde den stærkere. Og hvilken tunge hun har, så stærk og samtidig ekstrem adræt og ætsende.
  Og hvordan sprængstofferne eksploderede og straks et dusin tanke med Putins bjørne blev kastet op og væltet. Og disse biler med orkerne fra den skaldede Fuhrer brød i brand. Og de brændte som en ild, og detonationen af ammunition begyndte i tankene med dødelig og ødelæggende kraft. Og stammerne snoede sig og slog boldene af alle Putins krigere.
  . KAPITEL nr. 11.
  Og pigerne tog igen op og sang, hvilket de gjorde med stor entusiasme;
  Enhver, der er en elverkæmper, er født som kriger,
  Det skete så - gorillaen tog stenen!
  Med dig er der en udvalgt legion af krigere,
  Og i hjertet brænder flammen af ildhu!
  
  Drengen ser et maskingevær i sine drømme,
  Han kan bedre lide tanken end limousinen...
  Hvem ønsker at forvandle en øre til en nikkel,
  Fra vuggen forstår han, at magten hersker!
  
  Ja, kender den anden, vi har ingen måde,
  Stræb opad til magtens top...
  De, der tabte, har kun nuller -
  Og pisken spiller på nedslået ryg!
  
  Men hvad vil du, svaghed er en dødssynd,
  Og livet lærer os - erobre alle frimodigt!
  Det er derfor, en mand har et sværd,
  At træne den formidable løve dygtigt!
  
  Husk at Gud ikke kan lide svage børn,
  Hvem med vilje og frygt modigt driver...
  Magten vil sende bajonetter til ham,
  Og den, der døde, er et palads i himlens skød!
  
  Du skal vinde smukt med en sang,
  Men vid, at tårer ikke hjælper dig, hvis du bliver slået!
  Familie til det gode er en hær i kasernen,
  Selvom kommandanten, far, er streng og streng!
  
  Og hvilken belønning - der vil være en hel verden,
  Det er umuligt at forestille sig sådan noget!
  Vi vil erobre universets vidder,
  Tro mig, det er også muligt at blive udødelig!
  
  Bare vis visdom i kampen,
  Og far ikke vild, hvis tingene bliver svære...
  Du kan ikke bygge uden blod,
  Grundlaget for det hus, hvor ægtefællen skal føde!
  Maria Kolesnikova udøvede den overordnede kommando over en så stor og glamourøs hær bestående hovedsageligt af smukke elvere. Og et eller andet sted fortsatte den fede, overskægbede, skaldede diktator med at rase. Hans underholdning var at udspionere, hvordan kvinder blev klædt af under ransagninger. Og også slå det smukke køn på deres bare hæle. Dette morede tyrannen.
  Maria slap ud af hans ihærdige kløer, og hendes hær kæmpede indædt med de fremrykkende orker og gjorde det med stor heltemod.
  Og elverkrigerne begyndte at kæmpe med endnu større bitterhed og vanvid.
  En elverpige med valmuefarvet hår tog den og affyrede den fra en rekylfri riffel og trykkede på knappen med sin skarlagenrøde brystvorte. Som et resultat brød en raket ud og ramte de shaggy bjørne og spredte dem i forskellige retninger, og soldaterne fra Putins hær blev revet i stykker.
  Krigeren fnisede og sang og blottede sine tænder:
  - Jeg er den stærkeste pige i verden,
  Og den onde drage har fået nok af toilettet!
  Og hendes øjne funklede og udløste endnu en gang lyn af kolossal magisk kraft. Og Putins bjørne led igen mærkbar skade.
  Den anden krigerpige tøvede heller ikke. Og hun tog den og trykkede på joysticket med sine bare tæer. Og koblingen virkede og ramte orkerne med raketter.
  Og sådan en påvirkning viste sig at være ekstremt ødelæggende og ødelæggende.
  Elverpigen sang:
  Ødelæggelse er en lidenskab
  Orker er en dårlig magt,
  Gedernes magt drak andres blod,
  Og blandt elverne hersker kærligheden!
  En anden pige fra det glamourøse folk var uden videre enig i dette:
  - Ja, vi elvere har storslået kærlighed og fuldstændig familieharmoni!
  Og pigerne tog det og kastede med deres bare, mejslede fødder drabelige udslettelsesgaver op. Og de rev en hel bataljon af Putins bjørne fra hinanden.
  Pigen bemærkede:
  - Putin er en blodig tyran!
  Den anden nisse nikkede:
  - Meget lumsk, og ikke kun i dette liv, men i den forrige regeringstid var han en despot!
  Og elverkrigerne tog det og sang i kor;
  Modets hammer banker i mine årer,
  Så en hård krig begynder!
  Vores vilje er som en monolit,
  Lyst, endeløst land!
  
  Hjerter for hende er som et spil i forening,
  Der er ingen opfordring til den bedste soldat!
  Selvom skæbnen svier som en nål,
  Men en ven er en trofast granat
  
  Smerte er også vores følgesvend, desværre,
  Vi mister venner i fortvivlelse!
  Og nogle gange er man heldig kun så længe,
  Men tro mig, ørne er ikke papegøjer!
  
  Og vi har et forlig med fjenden,
  Meget rasende og truende!
  Solen skinner på min pande gennem min hjelm,
  Hvor er det svært at leve i verden!
  
  Desværre har vi ikke valget,
  Formue vrider os som en splint!
  Nå, hvad med Gud? Gud er ligeglad -
  Folk dør som fluer!
  
  Men der er altid en chance over hele verden,
  Det tilhører dem, der er modige og bliver venner med styrke!
  
  Vores tro, samvittighed, mod, ære,
  For ikke at sidde fast som en orne i en vandpyt!
  Rejs dig op, ryst vandet af,
  Bøj dig for dem, der skabte universet!
  
  Der er ikke små nuller på kontoen,
  Erobre et enkelt kald!
  Du vil opnå det, ved denne fyr
  Både succes og anerkendelse kommer snart!
  Du vil blive som den almægtige konge,
  At fælde dom over de uærlige!
  Og nu luften, svær kamp,
  Hvad er dette også uddannelse!
  Himlens farve er glamourøs blå,
  Ondskabens røg har stænket gerningen!
  
  Men jeg ser, at modstanderen brænder,
  Hans fly styrtede ned på marken,
  Hvilken glæde, et ansigt af lykke,
  Vi forbliver en falk i naturen!
  Pigerne sang smukt, intet kan siges. Og det gør indtryk.
  Nå, hvad vil orkerne tage og få nu? Og de vil få det i en nikkel.
  De kvindelige krigere skyder fra maskingeværer meget flot og tydeligt. De er præcise og har enestående styrke.
  En af dem tog og med sine bare tæer lancerede en ært med ødelæggelsesgaven. Hun tog og sprængte en masse af Putins bjørne i luften.
  Så sang hun lidenskabeligt:
  - Vi er børn af galaksen,
  Nisser som udøvere...
  De kan kneppe
  Nå, de vil begynde at flyve!
  Og krigeren kastede en morderisk sprængstofpakke med sin bare hæl. Han fucked op og forårsagede kolossal ødelæggelse. Og så mange orker blev dræbt, at det var umuligt at tælle.
  Disse er handlinger af piger, der repræsenterer et glamourøst og smukt folk. Og i stand til at vise virkelige mirakler. Mod sådanne piger og perler er orkerne som en bjørn i problemer. Men krigerne er selvfølgelig klar til kamp, og de vil vise endnu mere.
  Især hvis deres bare, runde, lyserøde hæle klør, og selvom de skulle ramme orkerne specifikt.
  Og selvfølgelig kan piger ikke undvære at synge. Og deres stemme er fantastisk;
  Hvordan man styrer universet på en interessant måde,
  Selvom I dødelige ikke kan forstå!
  Dette er mit kald nu -
  Gør alt det nonsens fra biografen til virkelighed!
  
  Byg rumskibe af duppepapir,
  Og brug en slangebøsse til at skyde en kvasar ned af grin!
  Så piloterne straks kan blive til slik,
  Og i stedet for Solen, en samovar lavet af guld!
  
  Alt er blevet underlagt menneskeheden,
  Gjorde mine drømme til virkelighed!
  Selvfølgelig er almagt farlig,
  Når du ikke kender målet for skønhed!
  
  Du kan blive født som violinist, kunstner,
  Og lær at brække rebene!
  Men tanker skal blive rent lys,
  At udøse barmhjertighed og nåde!
  
  Det er selvfølgelig svært at forudsige en handling.
  Jeg ved det ikke, jeg smider det væk!
  De kommer i form af en kage med stjernecreme,
  Og synet af en jomfru med en kanon funkler!
  
  Opfind, så bestemmer fantasien,
  I blot dødelige kan ikke forstå dette!
  Den termokvarksyntese sker,
  Hvad kan en princeps gøre - en tråd krøller som plasma!
  
  Skab den slags verden, du ønsker,
  Lad den stormfulde harmonika spille!
  Så der er ingen hot spots på kortet,
  Så den skabelse glemmer smerte!
  
  Husk på, at I også er Guds børn,
  Hvem lærte sine sønner at skabe!
  For at give en retfærdig, ny ordre,
  Hvor er du jægeren, men spillet er udødelig!
  
  Elsk dine kære, ær Jesus,
  Prøv at gøre godt for os alle!
  For at en person ikke forbliver i truget,
  For ikke at ødelægge computeren med en mejsel!
  
  Lad os give hånd - lad os sige
  Der vil være lykke - det kan ikke være anderledes, tro det!
  Vi er trods alt sådanne patriotiske mennesker,
  Hvilket rovdyr vil klynke af frygt!
  
  Det er vores hellige pligt at forsvare fædrelandet,
  At skabe grundlaget for almagt!
  For at skabe blomsterstande af universer,
  Vi skal styrke elvernes magt og hær!
  Pigerne sang med stor følelse og aplomb. Deres ord mumlede smukt. Og de bogstaveligt talt glitrede.
  Men ikke alle elvere havde sådan en lykke. En af dem blev fanget af orkerne.
  Så Putins bjørne trak pigen op på stativet. De snoede skønhedens arme i lænker. Så blev der hængt en massiv sko på skønhedens bare, mejslede fødder. Og de strakte nissen på stativet. Og pigen knagede af enhver smerte.
  Orkerne begyndte at slå hende med piske på hendes bare ryg. Og under deres bare, smukke, solbrune fødder tændte de bål. Og de begyndte virkelig og brutalt at skyde skønheden.
  Pigen havde store smerter, men hun holdt ud. Så begyndte Putins bjørne at bryde de bare tæer på en smuk, meget sexet og nøgen pige med en muskuløs krop.
  Pigen skreg af ulidelig smerte. Men så tav hun pludselig. Og i stedet for at stønne, tog hun den og begyndte at synge;
  Jeg er en ung kriger af Mother Elf,
  Det mægtige land, alle landes hjemland...
  Der er ikke noget smukkere hjemland i universet,
  En klog mand bandt et slips under bjerget!
  
  At være pioner er en glæde og et kald,
  Det betyder jo, at du er landets tjener.
  Og du kan øge universet -
  Ødelæggelse af djævel-Satans indspil.
  
  Da sommeren kom i '41,
  Juni-tordenvejret tordner for os...
  Vi ønsker ikke, at regionen bliver fattig,
  For lykke, tro - Fædrelandet er skabt!
  
  Pigen og jeg venter på de onde orker i baghold,
  Før dette fik vi et maskingevær.
  Og til Putins vanvittige ærgrelse,
  Vores hold slår bjørnene med succes!
  
  Veninders bare fødder er blevet ru,
  Sneen prikker allerede under de bare såler.
  Kulden og læberne blev blå,
  Men den hellige ild varmer vores sjæl!
  
  Vi slår til uden at kende vores modstanderes foranstaltninger,
  Vi giver dig ikke fred dag eller nat!
  Granater flyver ind på echelonerne i en sværm,
  Og betjentene med en snigskytteriffel.
  
  De onde orker kan ikke finde støtte nogen steder,
  Vores pioner, tapre løsrivelse...
  I stand, hvis du har brug for at skære bjerge,
  Her er Putins tanke, der brænder som stearinlys.
  
  Folket samledes i et anfald af raseri -
  For retfærdighed, mod og ære.
  Og der er intet rev i stormens hav -
  Hvilket ville få os til at sætte os ned!
  
  Vi gik ind i Orklin, vi sluttede os til Komsomol,
  Fra at trampe barfodet med piger i hele verden!
  Vi inhalerer den sejrrige honning i den himmelske maj,
  Nu er vores lyse succes blevet evig!
  En sådan pige kan faktisk ikke knækkes så let ved tortur. Selvom bødlen rasende pisker hende med en pisk. Men dette er virkelig ikke nok. Og så tager orken en rødglødende ledning ud af pejsen.
  Og lad os piske pigen med det, uden nogen medlidenhed, med vildt raseri. Og han gjorde det meget hårdt og aggressivt.
  Men elverpigen brød ikke og begyndte at synge med endnu større raseri og entusiasme;
  Der vil være en mælkevej bagved,
  Det første skridt i livet er vigtigt!
  Du ser igen over universet,
  Hvirvelvinde af rasende angreb!
  Kor...
  Og kampen fortsætter igen,
  Den hyperplasmiske ild koger!
  Elvernes konge er så ung,
  Slår med bjælker!
  
  Universet til alle ender,
  Vi er stærkere end Gud, fædrene,
  Den almægtiges magt over naturen,
  Kæmperne bruger teoplasma .
  
  Kor...
  Og kampen fortsætter igen,
  Den hyperplasmiske ild koger!
  Elvernes konge er så ung,
  Slår med bjælker!
  
  Forvent ikke tjenester fra himlen,
  De, der er dumme, får nuller!
  Vi vil genoplive dem, der døde med ære,
  Der er veje til alle områder af videnskaben.
  
  
  Tidligere var varme og snefald,
  Verden var fattig og rig.
  Og nu enhver skaber,
  
  
  
  Og kampen fortsætter igen,
  Og mit hjerte føles ængsteligt i mit bryst,
  Elvernes konge er så ung,
  Og den unge november er forude.
  Elvernes konge er så ung,
  Og den unge november er forude.
  
  Og kampen fortsætter igen,
  Og mit hjerte føles ængsteligt i mit bryst,
  Elvernes konge er så ung,
  Og den unge november er forude.
  Elvernes konge er så ung,
  Og den unge november er forude.
  Pigen knækkede aldrig på stativet. Men alfe-sniperen satte en dræbende kugle ind i orkens mave. Og han, efter at have fået et dødeligt sår, begyndte at kvæles og dø.
  En anden pige skød og gennemborede Putin-bjørnens hoved, og han faldt død ned.
  Her er elverne på kampvogne, de tog deres pige og befriede hende. Og det viste sig at være meget fedt.
  Og krigerne begyndte at kaste sådanne ødelæggende dødsgaver mod fjenden ved hjælp af deres bare såler.
  Hvad med orkerne? Det er virkelig svært for dem at kæmpe med elvere . Og de bliver virkelig sparket i hornene. Og massen af orker er i graven og ligene.
  Så gå ikke imod piger, Putins bjørne, ellers ender du i graven.
  Piger handler energisk og med udtryk. Det er de krigere, der kan afgøre verdens skæbne på én gang. Og deres bare, runde hæle, så lyserøde og vidunderlige. Nogle unge elvere slikker endda grådigt deres såler og demonstrerer hidtil uset mod og samtidig lidenskab.
  Og jeg handler med et enormt pres. Disse piger er virkelig uovervindelige.
  Og begynder de at synge, brøler bjørnen i frustration;
  Et land, hvor du er fri,
  Hvor enhver Herre er en proletar.
  Du bliver til en rubel og en nikkel,
  Om vinteren er der solarium i snedriverne.
  
  I den er der et lysende, rødt kommunismeflag -
  Hvilket lover os udødelighed!
  Lad os udtrykke vores kærlighed til fædrelandet i poesi -
  Der vil være lykke for evigt, tro det!
  
  Ledere er nogle gange anderledes...
  Ikke enhver leder er som den kloge Stalin.
  Men hver af os er altid en helt,
  Da både sindet og viljen blev stærkere!
  
  I den sidste måned af det tapre forår,
  Soldaten afsluttede krigen ved at tage Fraga .
  Vi er tro mod vort fædreland som engle,
  Ordren er givet til os - fighteren tager ikke et skridt tilbage!
  
  Hvis døden er kommet, så kors dig selv,
  Og Herren flyver til paradis, hvor der er rønnetræer...
  Vor Ånd vil for evigt stige opad,
  Vi vil erobre mægtige tinder!
  
  Efter døden er livet trods alt en flod igen,
  I den sejler vi som en meteorbåd!
  Påkaldelser af den hellige Guds moder,
  Tør du ikke tolerere nederlag og skam!
  
  Imperium, fordi det er Guds lys,
  Den Almægtige beordrede elverne til at regere!
  Der vil ingen ende være på vores lykkelige år,
  Der er ingen grænser for service - stram din rygsæk!
  
  Nisser sammen er vores motto -
  Vær en mand underdanig vis autoritet!
  Verdens teater er fuld af skuespillerinder,
  Vi river helvedes vredes kæber fra hinanden!
  Pigerne synger smukt og viser deres engleagtige og samtidig dæmoniske karakter.
  Sådan kæmper de. Dræber luftkanoner affyres fra helikoptere. Og de smadrer Putins bjørnes positioner i stykker. Og disse orker dør uden medlidenhed.
  Dette er antallet af dræbte.
  Det er modige pigers kampe. En af dem tog den og trykkede på dræberknappen med sin skarlagenrøde brystvorte. Og så fløj den mod Putins bjørne, et meget destruktivt og destruktivt projektil. Hvilket dræbte mange af disse modstandere.
  Sådan kæmper modige piger.
  Men nisseungdommen kæmper også desperat og med stor beslutsomhed. Og de knuser fjenden og dræber Putins bjørne.
  Unge krigere gør dette meget køligt og vittigt. Og alt dette er gjort imponerende.
  Hvor ser alt godt og fedt ud.
  Men den unge alf gav orkerne et udbrud af maskingeværild. Slåede dem uden nogen ceremoni og sang;
  Jeg tænker på min kæreste
  Som lyste et stykke af digtet.
  Elfiney om vinteren -
  Intet valg, intet dilemma!
  
  Hos hende, selv i kulden, er sjælen let,
  I varmen bringer foråret kølighed.
  Hænder holder en stærk åre,
  Flyd ned ad floden indtil et storm-snefald.
  
  Når efterårsregnen falder, falder
  Træer i guld i karminrød luksus.
  Dit kys får mig til at ryste -
  Og pigens hvide hår er krøllet.
  
  En ven skynder sig gennem bladene barfodet,
  Hun er smuk - som en sommerprinsesse.
  Et slag i vandpytter - sprøjtende med en fjeder,
  Lad vores passion for kærlighed blive glorificeret!
  
  Sorg og sorg vil ikke røre os,
  Lad os få en drømmende stjerne fra himlen!
  Nu vil jeg stå, som om der er en konge på tronen -
  Og lysets grænseløse gerninger...
  
  Pigen i marken vælger en tusindfryd til mig,
  Som svar vælger jeg en mælkebøtte til hende.
  Selvom beruset af spænding, som vin -
  Efterlig ikke en forelsket papegøje!
  
  Lad os spille denne romantik med en guitar,
  Så folk ved, hvad glæde er!
  Lad den fødte formidle lykke -
  Og den onde heks alderdom kommer ikke!
  
  Pigen og jeg krammede og gik,
  Der er ingen grund til at være påtrængende og vred.
  Nogle gange kan du ikke undgå krig, forstå
  Alle år kan ikke være blå!
  Ja, og unge mænd fra den slags nisser ved, hvordan man synger og kæmper. Kun de, selvfølgelig, i modsætning til det smukke køn, er flov over at kæmpe barfodet.
  Alfers ansigter er dog så ømme og rødmossete, hårløse, ligesom piger. Og jeg må sige, det er bare fantastisk. Her er sådan et sejt, barfodet hold.
  Krigere viser deres seje og uforståelige kunstflyvning. Men det er selvfølgelig ikke alt. De skal kunne sige sådan nogle ting - som de ikke kan sige i et eventyr og heller ikke beskrive med en kuglepen.
  Men en af dem skyder med navlen. Det er originalt og smukt.
  Og der frigives strømme af energi, der er så ødelæggende og ekstremt brændende, som napalm.
  Og hvad hvis pigerne viser noget, bliver det en kiste for Putins bjørne.
  Men de unge mænd kan vise meget. Især hvis de trykker på aftrækkerne med hænderne. Og det bliver meget fedt.
  Og det, de lancerer, viser sig at være ekstremt morderisk og destruktivt.
  Og den unge mand synger meget godt;
  Det var som om jeg var taget afsted på en grå hest,
  Hvad er det for et æsel, der brager sådan?
  Satan selv ved, at folk er i familie med mig -
  Jeg vil tage mig af ethvert land, der gør oprør!
  
  Djævle kom ind i de dårlige hjerner,
  Og vrede tanker galopperer!
  Lad os balancere balancen - slet nullerne på én gang,
  Rens systemet fra modgangens afgrund!
  
  Jeg forstår ikke engang, hvor jeg skal hen,
  En hyperplasmisk hvirvelvind susede gennem mit hoved!
  Lad dig ikke underkaste dig lort
  Så en strøm af herlighed kan vælte ud over månens verden!
  
  Krigen flyder i en kontinuerlig strøm -
  Det er den slags aktivitet, der venter på århundredets elver...
  Og jeg vil drikke noget berusende vin -
  Og fortsæt fredeligt samtalen med størrelsen.
  
  Men vid, at svaghed og kedsomhed vil gå over -
  Hvis du finder dine drømmealver, er du succes og kalder!
  Vi, som pionerer, stræber efter at tage på vandretur -
  En sej kriger er jo ikke et dumt navn!
  
  Jeg vil knalde og rive, der er et bjerg af lig,
  Fjenden er forvirret, løber og trækker sig tilbage!
  Vi kan fuldføre nederlaget
  Selv underverdenens hund gøer højt!
  
  Hvad skal vi gøre i verden - der er ingen fantasi,
  Vi blev født, som om napalm plager hjernen!
  For evigt vil vi være som ungdomsår -
  Og et sted i helvede vil være bedre end i himlen!
  
  Hvad vil soldaten? For at krigen skal vare -
  Fred og kedsomhed og hjernens svaghed til ham!
  Vi vil indhente fjenden til graven -
  Men vid, at det er for sent at overgive sig til krigerne!
  
  Der vil ikke være noget resultat, og der er intet valg -
  Færdig med jobbet og straks endnu et!
  Når alt kommer til alt er dette kun en start, et forebyggende løb,
  Værnepligt er jo en god gerning!
  Selvfølgelig har nissen en stemme som et kobberrør.
  Den unge mand sang godt. Og han kæmpede meget godt. Og han elsker nisser. Hvis det er nødvendigt, vil han bruge sin tunge. Sandt nok er der tolv gange flere piger i denne verden end drenge. Og dette er selvfølgelig fantastisk til mænd. Pigerne selv kæmper for fyrene med alt raseri og pres. Og her kan du ikke tage eller tage noget væk.
  Det er pigerne her - de jager mænd. Og der kan ikke gøres noget imod dem.
  Og hvis de begynder at synge, så...
  Og pigerne synger sådan her:
  Lad løbe klodset,
  Pansrede tanks gennem vandpytterne,
  Og der er et maskingevær på taget...
  Han vil rive alle orkerne i stykker!
  . KAPITEL nr. 12.
  Maria Kolesnikova, en modig pige i elvernes verden, fortsatte med at udøve modig kommando og give ordrer. Det gjorde hun med stor entusiasme. Og tyrannen med overskæg og skaldet hoved, være forbandet.
  Elverkrigerne fortsatte med at kæmpe stædigt. De afviste de rasende orkers fremmarch. Og de blev ved med at klatre og klatre, som en tudse på en krampe.
  Og pigerne blev ved med at skyde og meje fjenderne ned. Det gjorde de med stor entusiasme.
  Og hvert skud fra elverne blev ledsaget af et tryk på en knap ved hjælp af den karminrøde brystvorte.
  Og pigerne gik helt fra hinanden. Samtidig kastede deres bare tæer store, dødbringende granater og rev Putins bjørne fra hinanden. Og det iturevne kød brændte og røg.
  Så pigerne gik i gang med at rydde op. Og glæde, sange og stor entusiasme.
  Og samtidig sang de selvfølgelig;
  Men hvis en kriger gennemboret af en kugle falder,
  Og pigen vil for evigt sidde i tårer som enke.
  Der er ingen grund til at tro, at verden bare er håbløst sort,
  Det paradis er gået til grunde og er blevet trampet under fødderne af den onde Satan...
  
  Faktisk er der håb - en værdig skæbne,
  At forsvare fædrelandet og erobre afgrunden.
  Når i Elfia hver fyr er en stærk kriger -
  Ved at dette ikke er bravader eller dum kitsch!
  
  Men nogle gange mangler ridderne støtte,
  Horden kender ingen score, og presset er brutalt.
  Så bliver vi ikke en underdanig papegøje -
  Det er trods alt bedre end skammen over at have bly i dit tempel!
  
  Kosmisk krigsførelse er noget særligt,
  I den er du et robotlegetøj, desværre...
  Men jeg kender Elfi-krigere fra den militære adel,
  Som ikke skal ligge i kister.
  
  Skår af mærkelige stjerner på himlen er diamanter,
  De indeholder hver eneste tåre i sjælen...
  Prøv det, vis dine talenter,
  Endnu bedre, syng og dans til tordenen.
  
  Efterårstid - hvor sommeren svinder,
  Hun betager med sin vidunderlige skønhed!
  Lad min alf være, sunget i dette digt,
  Med hende som et uløseligt moderland!
  
  Jeg sender det sidste kys til pigen,
  Når jeg dør, græd din skønhed ikke...
  Lad os tage det, tro Orklin, under majs frodige blomst,
  Og monster-ork-bøddelen bliver offeret!
  Pigerne, må jeg sige, sang fremragende. Og de slog disse orker med stor styrke og lidenskab hos ulvene. De ødelagde dem.
  Og de brugte bare, runde, lyserøde hæle, når de skød. Pigerne handlede ekstremt energisk. Og skønhedens bare tæer kastede udslettelsesgaver.
  Ingen kraft kan modstå sådanne piger. De er strålende og kosmiske stjælere. Og samtidig nisser, i hvem der er hektisk og strålende styrke.
  Og med karminrøde brystvorter trykker de på bazookaknapperne og fører til ødelæggende militæroperationer. Og så snart de rammer dig, vil en hel skyttegrav af orker kollapse. Disse piger er super klasse. Og hvordan de kom i gang.
  Og nu kaster de bare tæer igen granater og forårsager kolossale ødelæggelser og ødelæggelser.
  Disse piger kan bogstaveligt talt alt. Og de vil feje enhver behåret armada væk.
  Her er en pige med smaragdfarvet hår, hvordan hun vil tage og ramme fjenden ved at trykke på knappen med sin skarlagenrøde brystvorte.
  Tilintetgørelsens nutid flyver ud og river fra hinanden og skyder Putins bjørne.
  Og pigerne synger igen og blotter deres tænder;
  Elfias vidder - smukke, kære,
  Hvor er sneens perler, havenes krystal...
  Og elversoldaterne og generalen er forenet -
  Og statens symbol er ørnen - vores ortodokse zar!
  
  Sommeren er gået og efteråret kommer,
  Træerne er klædt, deres luksus er kongers misundelse.
  Mit strålende hjemland er mere glædeligt end paradis,
  Jeg vil give Elf et retfærdigt liv.
  
  Så efteråret er smukt, kun digteren forstår
  Der er ingen grund til at bruge skatter til at trække årerne ud af de fattige...
  En gratis gave fra Gud: lilla og karmosinrød
  Og guld falmer, når solen skinner på løvet.
  
  Blomster, falmende, bliver lysere og smukkere,
  Løvet falder som en prinsens frodige tæppe,
  Her er en broche af smaragder med rubiner i efterårets kratte -
  Den Almægtige kunstner malede skabelsens mønster.
  
  Og i hvert slag er dette Herrens børster,
  Jeg ser kærlighed og lyst til at skabe et ideal...
  Men det er mærkeligt, at vores folk næsten lever i helvede,
  Og finansdespoten har grusomt lænket vores vinger.
  
  Vores jord er luftig og fed som svinefedt,
  Der er nok i dybet og i malmminerne.
  Men for de onde oligarker er alt ikke nok,
  Folk er blevet berøvet, at alt er under nødens hæl!
  
  Men er det Herrens vilje at udholde dette?
  Gud gav jo Jorden, så mennesker, gamle som unge, kunne arbejde på den.
  Og når alt kommer til alt, for Herren Kristus - selv kongen er lig med de fattige -
  Universets skaber blev korsfæstet med den modbydelige røver.
  
  Svar mig, engle, hvor er retfærdigheden?
  At børn græder og dør af sult, gamle mennesker...
  At det onde borgerskab er over-the-top med gaver og barmhjertighed...
  Og dem, der er venligere, står kun tilbage med buler og gæld!
  
  Men der kom intet svar fra himlen,
  Gud er sandsynligvis i problemer for at lade ting ske som dette...
  Men sandheden er, at kamp vil gøre livet til et paradis for os,
  Og selv mester i lænker kan blive lykkelig for evigt.
  Disse piger synger rigtig godt. Og deres stemmer glitrer som istappernes klokke. Det er virkelig kvinder.
  Og deres stemmer er faktisk som strømme af diamanter. Og hvis de rammer dig, så kan du forestille dig størrelsen af det.
  Krigerne her viser deres transcendentale og kolossale niveau - af rumtiden. Og hvis de gør det, så vil alt være meget mere seriøst og uhøfligt.
  Og pigernes barfodede, mejslede ben er i aktion. Og de kaster dødsgaver med stor, ødelæggende kraft. Og de gør det uden unødvendig ceremoni.
  Det er pigerne her - super niveau !
  Og bare, lyserøde hæle kaster ærter af udslettelse op. Og alt vil være meget smukt og stort.
  Og pigerne trykker på knapper med deres skarlagenrøde brystvorter og aktiverer raketkastere, der ødelægger orkernes positioner. Og de gør det uden unødig forsinkelse og ceremoni.
  Hvorefter pigerne begynder at synge igen;
  Sneperler fra havet - skinner klart,
  Snestormen vil hvirvle lammenes krøller...
  Vort Fædreland er granittro,
  Hvis sandheden skal frem, er orker ikke skræmmende!
  
  Klangen af metal, knirken fra ruller -
  Tanks kravler gennem grænserne til Elfia!
  Lad os bygge en højderyg af skarpe bajonetter,
  Råbte "Hurra" gik vi til angreb!
  
  Et slips om halsen, farven af daggry,
  Vi blev inspireret til kamp af en idé.
  Der er kun ét valg - vind eller dø,
  Her vajer det skarlagenrøde flag over skansen!
  
  Blege læber, en snestorm blæser,
  Den fangede piges hænder blev bundet...
  Åh, hvor er skæbnen nådesløs,
  I den bitre kulde, barfodet til stilladset!
  
  Men jeg ville ikke ende i en løkke,
  Hun samlede kræfter og greb fat i tyskeren.
  Der er ingen stærkere end os på jorden,
  Vi har ikke brug for din modbydelige nåde!
  
  Og så døde hun og gnavede i halsen,
  Elverpigen er Tanya Krasnova.
  Men stien vil føre os til Orklin,
  Lad os bygge en verden - en ny uden vold!
  
  Hvor mange af mine brødre døde
  Alle frivillige, kun drenge.
  For de fattiges pionerer, barfodet -
  Skorpe til morgenmad til aftensmad bump!
  
  Vi er i nærheden af Orklin , triumf kommer snart,
  Tegnet på Komsomol-medlemmet antænder brystet!
  Selvom støvlerne er uvante og stramme,
  Men farven på majs lykke inspirerer!
  
  Führeren er i helvede, orkanen er stillet -
  Glæden er kommet, børnenes latter høres!
  Asken fra underverdenen sover ,
  Og over fædrelandet - den røde sol!
  Sådan synger pigerne glade og rasende. Og deres stemmer er så smukke og glitrende. Som vandløb, der pludrer. Eller springvand strømmer ind i himlen . Og sådanne piger erobrer forskellige lande. De har sådan dygtighed og omfang.
  En nisse fra ninjafamilien dukkede op. Hun holder to sværd i hænderne.
  Og krigeren vinkede dem. Og fire hoveder af Putins bjørne blev skåret af på én gang. Og de rullede på græsset.
  Ninja-pigen tog den og kastede en boomerang med sine bare tæer. Han fløj hen og skar hovederne af de aggressive orker. Han slog dem bogstaveligt talt fuldstændigt ihjel.
  Dette er en virkelig barfodet og aggressiv pige. Hvis det begynder at hugge, kan du ikke stoppe det. Og han vil også spytte med en giftig nål. Og det rammer ork-generalen lige i øjet. Og Putins bjørn kollapser fuldstændig.
  Ninja pige knirker:
  Ære til Zelensky, ære!
  Tanks suser frem...
  Under elvermagtens flag,
  Pigen er til angreb!
  Det er virkelig piger, der er meget gode. Og deres ben er så bare og solbrune. Og de kaster dødsgaver med aggressiv og hektisk kraft.
  Og efter at rækken af Putins bjørne er mejet ned, begynder pigerne at synge igen;
  Hellige, mest rene Jomfru Maria
  Hun fødte Frelseren, gav os lys.
  Men dine børn er barfodede om vinteren -
  Og i snavsede kældre møder vi en sulten daggry!
  
  Når alt kommer til alt, hvordan skete det, at verden er plaget af ondskab,
  At der er flere fattige end på græshoppemarkerne.
  At selv kulden fryser planterne i maj,
  At det mest almindelige svar er - hvis du er fattig, så dans!
  
  Det er ærgerligt at give en kobberpenge til de rige,
  Selvom deres mammon er hævet til grænsen for anstændighed...
  Deres vigtigste mentor er en egestok over os -
  Men det bliver et brøl, når hanen galer!
  
  Herren befalede dig at dele med de rige -
  Så der er ingen døde, og gråd plager ikke Guds hørelse.
  Hjælp dem, der er svage - venlige ansigter siger fra ikonerne,
  Hvis du er barmhjertig, er fyret på vejen til himlen ikke gået ud!
  
  Men for mange holder mammon sjæle og frelse dyrere,
  De siger, at de vil købe helgener med guld!
  Pengeudlånerens fedt gjorde hans modbydelige ansigt hævet -
  Og et hjerte uden fred er kold granit!
  
  Hvad er din smerte for os - sølle mennesker?
  I paladser hører vi ikke engang støn!
  Vil du have husly? Må du have husly
  Under et fængselstag!
  
  Hvorfor give det til dig, til os,
  Hvad har vi med succes taget med magt?
  Du var ingenting og for evigt ingenting,
  Himlen var ikke givet for dig!
  
  Men døden kom uventet til dem,
  Som den Almægtige Skaber lærte!
  Nu er de, hvor Satan brænder
  Hvor forræderen knager og brøler af lidelse!
  
  Så du besluttede, at den Almægtige lavede sjov -
  Siger, vil de generøse blive ophøjet?
  Og at Jesus selv er Skaberen inkarneret,
  Var det forkert at sige, at de onde mus vil spise ejendelene?
  
  Omvend dig ved at læse Marias bøn,
  Og falder på knæ og omvender sig - stønner!
  Når et barn græder foran dig,
  Og barfodspigen ryster af kulde!
  
  Tag din stramme og nærige pung,
  Lad os bruge nogle penge med et smil.
  Så vil Jesus, kærlighedens Gud, lede,
  Og det vil ikke lade dig falde ned ad den ustabile vej!
  Pigerne synger så godt og køligt, og deres stemmer er så strålende og glitrende, at man føler, at man er på vej ind i et rigtigt, ægte paradis.
  Og så slog pigerne orkerne med deres bare tæer fra en haubits. Og de rev halvtreds Putins bjørne fra hinanden på én gang. Og lad os hugge disse klumpfodede mennesker op.
  Pigerne er selvfølgelig stridbare og aggressive. Og hvis deres mund åbner sig, er det kun for at fløjte. Og fra pigernes fløjten falder forbløffede krager ned på orkernes hoveder og gennemborer deres kranier.
  Og der er mange sådanne krager, og de er ekstremt dødelige.
  Pigerne vil kaste citroner med deres bare runde hæle.
  De vil flyve mod orkerne og rive Putins bjørne i små, blodige stykker.
  Elverpigen sang:
  - Der flyder en stor flod af blod her,
  Groovy skaldet Fuhrer...
  Men giv ikke efter for ham
  Og kast Kain ud i mørket!
  Her er pigerne, der beskæftiger sig med orkerne. Og de kæmper med stort raseri og fortvivlelse. Og de viser deres største dygtighed.
  Men selvfølgelig er der i enhver kamp et sted for sang;
  Det er genialt, hvad du har gjort
  Nåden er blevet udgydt over menneskeheden!
  Hellige Gud gav dig det,
  Sjæl, glæde, inderlig barmhjertighed!
  
  Lucifer, vender os til Sodoma,
  Produktet af synd og stolthed!
  Han løftede sit sværd til Guds hellige trone,
  Og han besluttede, at nu er han almægtig!
  
  Omkvæd efter hvert vers;
  Gud, hvor er du smuk og ren,
  Jeg tror på, at din retfærdighed er uendelig!
  Du gav dit herlige liv på korset,
  Og nu vil der være bitterhed i mit hjerte for altid!
  
  Du er skønhedens, glædens, fredens og kærlighedens Herre,
  Legemliggørelsen af grænseløst, skarpt lys!
  Du udgød dyrebart blod på korset,
  Planeten blev reddet ved grænseløse ofre!
  
  Dernæst kommer versene.
  Ondskab raser i oprørske hjerter,
  Satan river menneskeheden fra hinanden med sine kløer!
  Men døden skal kastes i støv,
  Og Herren vil altid være med os!
  
  Djævelen førte krig mod Herren Gud.
  Fjenden kæmpede grusomt, forræderisk!
  Men med kærlighed knuste Kristus Satan,
  Bevis din sandhed på korset!
  
  Vi brødre skal smelte sammen til en enkelt strøm,
  Ret dit hjerte, sind og følelser til Jesus!
  For at den store Gud vil hjælpe os til at blive frelst,
  Og til evig tid vil vi prise Herren!
  
  Så sjælen for evigt finder sin fred,
  Hele verden skal arbejde i Herrens høst!
  Og for evigt, Almægtige, vil vi være med dig,
  Jeg vil bede hårdere og hårdere!
  
  Hvis du slog dine ben ned - et tæppe af fløjlsmos,
  Jesus vil helbrede enhver smerte øjeblikkeligt!
  Han sendte trods alt kysten med gyldent sand,
  Han er ejeren af Solen med det grænseløse univers!
  
  Han skabte himlen med sit ord
  Han spredte himlens stjerner i stor stil!
  Jehova elsker skønhed,
  Ham hengivenhed, loyalitet uden frygt!
  
  Uden den Almægtige er der ingen venner,
  Strålende ikoner af venlige ansigter!
  For jeg vil have mere og mere
  Jesus bliver en partikel af kød!
  
  Forbarm dig over Gud for vores syndige gæld,
  Hvad vi desværre ikke gav Dig!
  Selvom tiden for omvendelse er forbi,
  Og allerede afgrunden, hvor blomstringen gav!
  
  Men Herren gav sin nåde
  Og han sagde - jeg tilgiver jer forældreløse!
  Jeg ved, at jeg ikke kan tilbagebetale min gæld til dig,
  Men der er et sted til dig i himlen!
  
  Det er umuligt at forråde hvad
  Universets Herre er godmodig!
  Og med din ortodokse hånd,
  Fører os onde mennesker ind i kamre!
  
  Vil han virkelig sige nej?
  Accepter venligst omvendelse!
  Venter tålmodigt på det højeste svar,
  For at tilgive os, tro på hans ønske!
  
  Vi besluttede at gå til tortur
  For at styrke din ånd!
  Der er ingen anden vej for os, der er faldet,
  At være evigt almægtig med dig!
  
  Nu er frelsens time nær,
  Guds ord vil aldrig gå i stykker!
  Hvad skal der ske med os?
  Og flyv op, bevingede sjæle!
  
  Det vil være evigt, hvad du har skabt,
  Uendelig og klog hersker over universet!
  Du oplyste mig med livets strømme,
  Og jeg tror på, at vores kærlighed vil være sand!
  Sådan sang pigerne godt og med strålende stemmer tordnende som kobber. Og det så ekstremt fedt ud.
  Alfen tog den og kastede de dræbende tilintetgørelsesgaver med sine bare tæer. Som seks rabiate hunde spredte de dræbte Putin-bjørne sig i forskellige retninger. Og et knusende og katastrofalt slag blev givet fjenden.
  Pigen tog den og sang:
  Folk vil være glade
  Lykke for evigt...
  Elverne har magt -
  Kraften er stor!
  Og nu vil pigerne igen tage og sømme fjenden ved hjælp af deres jordbær, så lækre og saftige brystvorter. Og det går rigtig godt.
  Og mange af Putins bjørne brænder i vild smerte. Og pigerne er meget glade og aggressive.
  Og de aggressive orker kan ikke stoppe dem. Når de først er spredt, er der intet, du kan gøre for at stoppe dem. Det er pigerne, der vil vise sig.
  En kriger med lilla hår, der ødelagde Putins bjørne, sagde:
  Onde orker som Malyuta,
  Jeg ødelægger sporløst...
  Men af en eller anden grund i verden,
  Men af en eller anden grund i verden,
  Venlighed sejrer!
  Venlighed sejrer!
  . KAPITEL nr. 13.
  Maria Kolesnikova, der udfordrede tyranni, fortsatte med at udøve kommando, og med stor succes.
  Og så pigerne og elverklanerne angreb energisk orkernes positioner. Krigerne handlede, som de var vant til, med stor mobilitet og dygtighed. De er hurtige som kobraer og giver ikke Putins bjørne den mindste chance. Sådanne krigere er naturligvis en klasse af højeste flyvning og pres. Og de har sådan en funklende og aggressiv magoplasmatisk energi. Piger, der viser orkerne deres unikke og aggressive temperament. De er simpelthen storslåede krigere.
  Og nu kaster skønhedens bare tæer den dødelige kraft af dødens ærter. Og de sår ødelæggelse og ødelæggelse blandt orkerne. Krigerne her er så storslåede, og deres bryster funkler som facetterede og meget dyre rubiner. Sådanne skønheder vil uundgåeligt smadre alle orker til et blodigt rod.
  Her er en pige, der kastede en eksplosiv pakke savsmuld med syre mod fjenden med sin bare hæl.
  Hun skyndte sig og spredte Putins bjørne i forskellige retninger og rev dem fra hinanden.
  Pigen kvidrede:
  Kvindelige elvere smiler til os,
  Kvindelige elvere er simpelthen den højeste klasse!
  Og så indtil daggry,
  Hør dem synge en kærlighedssang!
  Ja, pigerne virkelig, hvis de går i gang, vil de virkelig vise kolossal og uimodståelig styrke.
  Og fra deres bare fødders kast dør Putins bjørne i enorme tal.
  Men pigerne begyndte at synge med endnu større gejst og pres;
  Vinteren er allerede ved at miste sin styrke,
  Forårssolen står op...
  Visdom har erobret naturen,
  På en videnskabelig søgning og vandretur!
  
  Vandløbene ringer - snedriverne smelter,
  Hvor sølvtæppet er et vandløb.
  Nelliker blomstrer storslået i maj,
  Og vores venskab vil ikke spilde!
  
  Vi elsker naturens døtre,
  Når svampe vokser om foråret...
  Nej, du ved godt vejret er dårligt,
  Hvor regner Kristi nåde!
  
  Om foråret bliver naturen levende
  Krystalisen brast med et styrt.
  Planeten vil blive, tror jeg, paradis,
  Lad ingen ond ild sætte verden i brand!
  
  Når alt kommer til alt, er hver blomst et univers,
  Fejlen vil også gerne leve.
  Den bedste skæbne af alle er skabelsen,
  Men din stakkels kanin er vild.
  
  Hvordan skete det, der er meget frygt,
  Der er meget lidelse med skønhed...
  Nogle gange stønner vi og spørger Gud -
  Hjælp os med lykke og drømme!
  
  Men hvad er vrede i verden,
  Hvad begyndte at dreje os rundt som en tornado,
  Men Gud svarede - så det
  Du er ikke blevet så doven som en bjørn!
  
  Når alt kommer til alt, hvis bananen selv faldt,
  Du kan ikke engang spænde en plov.
  De helliges ansigter nikker fra ikonerne,
  Ingen ananas - så rug!
  
  Nå, arbejde fører til succes,
  Han vil gøre vores familie stærkere!
  Men jeg har ikke travlt med at finde fremgang,
  Ingen grund til nærighed!
  
  Belønningen vil komme - der vil være styrke,
  Og vi vil genoplive dem, der faldt i kamp!
  Straf vil ramme dig, ved Judas,
  De vil tage hævn for løgne og bedrag!
  Sådan sang pigerne, og det var enormt fedt og smukt. Det er pigerne, der viser deres storslåede stil og outfit frem . Og pigernes tænder funkler som perler. Og det ser rigtig godt ud.
  Det er pigerne her.
  Og de kan selvfølgelig ikke undgå at tage med de bare tæer og ikke kaste en citron med morderisk og destruktiv kraft. Og hun vil kneppe, og forskellige sider vil sprede Putins sønderrevne bjørne.
  Dette er virkelig en meget stridbar og sej kriger.
  Men en kraftfuld bombefly svæver langs den, styret af barfodede og halvnøgne elvere.
  Pigerne, må jeg sige, er meget barfodede og solbrune. Og samtidig er de også muskuløse. De har så meget raseri og begejstring. Og de er i stand til at vise den højeste og meget stridbare og uforlignelige klasse.
  Og så vil den tunge bombe, der sprang ud af maven på bombeflyet, falde. Hun styrter ned og falder på klynger af pjuskede orker. Og den blæser dem op og blæser dem i små revne stykker. Og en hel bataljon af Putins bjørne blev ødelagt.
  Dette er virkelig det mest knusende slag. Som brænder og ødelægger alt. Det var sådan, pigerne tog og pløjede disse bastard og grusomme skabninger af orkerne.
  Og pigerne tog det og sang i glæde;
  Livet vil være vidunderligt i elver-imperiet,
  Når vi besejrer den tjekiske zars onde bjørne...
  Ja, Putin er bestemt en farlig diktator,
  Keruber fra himlen vil hjælpe elverne med at kæmpe!
  Selvfølgelig kæmper ikke kun piger, men også elfedrenge med orkerne, som forsøger at drukne alt med en lavine. De rammer også præcist Putins bjørne og dræber dem nådesløst.
  Og samtidig synger de mandlige elvere;
  Jeg har brug for at tænde mit unge hjerte,
  Selv en digter er magtesløs at forestille sig!
  Det er ikke nok at give fem karakterer -
  Og kast ind i kamp - en blodig vendetta!
  
  Den gale inderlighed af ophedede taler,
  Til en pige, der kun ligner en beskeden due...
  Hendes safir funklende øjne,
  Dette look er uskyldigt og samtidig sløvt.
  
  Hvilken lidenskab koger i min sjæl,
  Pigen er som en blomst, øm, nøgen...
  Og du rider selv på en hest, rytter -
  Nå de steder, hvor der er begyndelsen af himlen!
  
  En skitse på lærred, jeg malede dit ansigt,
  Der er ingen mere dyrebar end dig, min kære skønhed!
  Du er som et ideal over universet -
  Også selvom djævelen hvæsser sin højgaffel med et grin i varmen!
  
  Vi sidder med dig i en dyster hvælving - et fængsel,
  Men fædrelandet har en hellig ild i vores hjerter,
  Drømmen er at være tæt på igen,
  Umålelig hengivenhed for vort Fædreland!
  
  Revet op på stativet - bødlen, desværre, er grusom,
  Ilden brænder, tangen er varm!
  Proklameret, uren, angrebet mod øst,
  Her er tanke, der måler miles med deres tryner!
  
  
  Men vi var i stand til at flygte fra fangehullet,
  Nu slår vi de onde orker som skurve!
  Lad hæren kaste sine våben ned i frygt,
  Uovervindelige elverpiloter!
  
  Men jeg vil give min ven dette råd:
  Vær ikke så stolt!
  De fries liv blomstrer jo altid,
  I dogmets lænker er den, der er den jaloux djævel!
  
  Ved alt hvad du skal gøre,
  Vi kan alle løse problemerne snart!
  Lad alt gå som jeg vil,
  Vi vil afsige sætninger om problemer!
  Sådan kæmper det stærke køn med stor entusiasme. Og viser den mest fremragende klasse og truende effekt. Så hvis du går op mod piger på den måde, bliver du ramt i nikkelen.
  Eller en anden pige kan tage dig med sit bare skinneben og sparke dig i orkernes baller. Pigerne vil selvfølgelig tage den og vise den til de lodne væsner.
  Hvis krigerne viser noget, vil det virkelig være total og absolut ødelæggelse.
  Og krigerne vil tage og knuse næsten enhver hær. Og de trykker de karminrøde brystvorter på knapperne. De optræder ekstremt energisk og på en stridbar måde.
  Dette er præstationerne af skønheder i de lyseste og mest unikke farver. Og alt glitrer som solen i det storslåede og unikke fædreland Elfia.
  Så en af pigerne tog den og ramte orkerne og trykkede på knappen med sin mørbrad. Og dette viste ødelæggelsens og ødelæggelsens morderiske og unikke natur.
  Disse piger vil ikke give Putins hær nogen nåde til hans bjørneorker.
  Men selvfølgelig synger pigerne også;
  Verden er kold - snefald,
  En tigger er endda en rig mand!
  Djævle styrer planeten
  De forvandlede Jorden til helvede!
  
  Hvis du vil leve i glæde,
  Må lykke komme til alles hjem!
  Bryd slaveriets lænker som en tråd,
  Så er posen fuld!
  
  Der er et land, der er et eksempel for alle,
  En stærk kriger er en pioner!
  Sværd til hans hellige fædreland,
  Så den onde Sir ikke plager!
  
  Elf er et dekret til alle verdener,
  Kraften fra de klogeste lyskilder!
  Uden nogen udsmykning vil vi sige,
  Den Almægtige har oplyst vores vej!
  
  Vi kender ikke ordet kujon,
  Hvis soldaten ikke hvisker, er jeg bange!
  ortodokse tro ren,
  Gud inspirerer Jesus!
  
  Der er ingen fred i hjerterne uden Kristus,
  Den strålende fører til kamp!
  Uden tro er krig forfængelighed,
  Ukontrollerbare tab!
  
  Djævelen vil friste
  At lyve for dine egne folk - eksamen fem!
  Men tro ikke på de onde
  Der er ingen grund til at forråde!
  
  Vi er tro mod eden til graven,
  Pladsen venter på vores efterkommere - tro mig!
  Lad os omstyrte Satans sønner,
  Kan ikke fange Jorden!
  
  Derfor venter heldet,
  Den, der er stærk - Herren vil frelse!
  Gud elsker Ruslands folk,
  Flammen i årerne smelter isen!
  Lad os nå uendelige grænser -
  Lad os vise universet på vores måde!
  Lad os ikke falde på vores ansigt til de ortodokse,
  Den urene kan ikke bøje hornet!
  Pigerne sang meget godt igen. Og de viste deres tænder, som var som hugtænder.
  Og så stak krigerne deres bare tæer ind i munden. Og igen vil de tage det og fløjte.
  Og kragerne følte, at de var blevet ramt i hjernen med en kølle. Og de, efter at have mistet bevidstheden, faldt på orkernes hoveder. Og de gennemborede kranierne på Putins bjørne.
  Og jeg må sige, det er meget fedt.
  Her viste pigerne, hvordan man bekæmper hugfangsbjørne. Disse er virkelig skrevne skønheder.
  Og hvis sådan en pige finder en elverfyr, vil hun slå ham, indtil han mister bevidstheden. Og hvis hun støder på en menneskelig ung mand, så vil der være sådan et orgie.
  Alfen tog den og sang:
  Hvis vi er drengene på hele jorden,
  De var i stand til at kneppe pigen med det samme...
  Det ville være sådan en orgasme for piger
  Ikke et slag i øjenbrynet, men lige i øjet!
  Faktisk kan elvere virkelig meget. Og de viser deres potentiale. Og ikke kun kamp, men også poetisk.
  Pigerne var dog allerede trætte af at synge og hoppe op og ned som tigre hele tiden.
  Og de brast ud med en hel kaskade af bevingede aforismer;
  Af alle kunstværker er det militære mesterværker, der er stærkest forankret i folks hukommelse og fremkalder flest tårer!
  - Et maleri malet i blod: lysere end et oliemaleri og falmer meget langsommere!
  Et anstændigt menneske sætter retfærdighed over familie og venskaber! Der skal være én lov for fjender og venner, ligesom en mand har for sin kone!
  Tilstedeværelsen af forskellige love gør retfærdighed til en prostitueret!
  En stærk modstander styrker din krop og vilje, gør dig stærkere - en svag fordærver din sjæl og svækker din krop, hvilket gør dig svagere!
  Så den svære vej giver meget mere let sejr!
  En soldat får hænder til at skyde, og hjerner til at stoppe i tide!
  At dræbe et fjols: det er det samme som at stikke ham med en nål, at skyde en klog fyr er som at slå ham med en granat!
  Naturen er menneskets moder, og moderen til en stor opfinder kan ikke være en fuldstændig tåbe! Selvom hun mangler praktisk snilde!
  Kuglen er den mest effektive pædagogiske metode til at kommunikere med unge mennesker, såvel som med gamle mennesker!
  Kun virkningens effektivitet falder! Ofte vil du miste din autoritet, men hvis du bliver fanget, bliver du nødt til at rejse zombier!
  Religion sænker en stolt person til et dyrs niveau - giver et valg mellem et får og en ged!
  Det er bedre at give din hud til folk som et får end at hvæse for evigt som en slange!
  Generelt involverer konceptet med at arbejde med dit hoved ikke kun en bogstavelig fortolkning, selv når det kommer til kampsport!
  Hvis du vil blive rig, så bliv døbt som jøde; hvis du vil gå i stykker, så lån af en jøde!
  Bly hjælper fordøjelsen, især hvis pillen er i patronform!
  En embedsmand, der ikke tager imod bestikkelse, er som en jomfru prostitueret!
  Normalt skal du dræbe den anden for at redde den ene! Dette er uden tvivl en grusom lov, men den genopretter arternes naturlige balance!
  Der er ingen bedre fighter i verden end en russisk soldat, og ingen større tyran end en russisk general!
  Overdreven luksus er et tegn på letsindighed, letsindighed er en varsel om forestående ruin!
  Kloge ord fra en bastards mund, som en fontæne fra en skraldeplads!
  Du har fordelen i længden, men jeg har fordelen i tankerne!
  Nogle gange kan du dræbe, men du kan aldrig fjerne håbet!
  I krig, hvis du går glip af et sekund, kan du miste en evighed!
  Et almindeligt tårn er ynkeligt blandt skyskrabere, men majestætisk blandt hytter!
  Mennesket underkaster sig magt, respekterer grusomhed, foragter mildhed og værdsætter ikke venlighed!
  Sex er den bedste kur mod alle psykiske sygdomme, men desværre er det dyrt og svært at få fat i!
  Den, der ikke elsker sex, elsker ikke livet og sætter ikke pris på kødets glæder!
  Poesi har det til fælles med vin, at dens værdi vokser med tiden, men selv århundreder tillader ikke linjerne at falme eller gnisterne at gå ud!
  En soldat er som en computer - den tæller en eller nul, men en kriger er en ven og en fjende!
  Mennesket adskiller sig fra dyr i humanismen, og evnen til at handle i modstrid med instinkter!
  Vold mod kvinder giver nogle gange sunde børn, men vold mod naturen producerer kun monstre!
  Hvis en mor er grusom, er børnene det også! Som naturen er, så er dens afkom - mennesket!
  Venskab søges hos de stærke, næring fra de rige, og hengivenhed udvises for de uforfærdede!
  Angreb er den bedste måde at neutralisere fjendens numeriske fordel - at tvinge dem til at kæmpe tilbage er som at skære halvdelen af deres arme af!
  .For en kvinde er kærlighed fornøjelse og indkomst, for mænd er det fornøjelse og udgift!
  At opfinde et nyt våben til en umoralsk person er som at save benene af på en stol, når et reb er viklet om halsen på dig!
  Menneskelig svaghed er moderen til enhver religion, og fejhed er faderen!
  Ateisme er et symbol på frihed - kristendom er beslægtet med ordkæden!
  Den, der tilgiver, vil blive tilgivet, den, der fordømmer, vil blive fordømt! Hvem tillader had at sætte sig i sit hjerte, forgifte sig selv og sine kære!
  Den, der sår kærlighed og barmhjertighed, vil høste succes og lykke!
  Mord er i sig selv en mangesidig og mærkelig type synd; nogle gange afskrives der endda synder for det!
  I krig er logik et relativt begreb - ligesom chokolade, før du overhovedet når at beundre de barer, de allerede er i din mund!
  Døden er som en god tryllekunstner - mystisk, skræmmende, mystisk og afgiver ikke sine hemmeligheder!
  En soldat i en gasmaske er som en elefant i ble, og det er umuligt at protestere mod noget dårligt!
  Tro mig, uden at kræve bevis - kronen på propagandabevægelsen for enhver religion - morderisk i sin enkelhed som en brosten!
  Den bedste måde at svække det onde på er at belønne det gode. En person adskiller sig fra et dyr ved, at han er i stand til at gøre godt uselvisk, endda til skade for sig selv!
  Evolution lærer ikke et menneske uselviskhed - kun Herren lærer dette! I enhver ærlig og ædel person er et korn af gud bevis på hans essens!
  Mennesket er det mest uforudsigelige dyr - instinktet er stereotypt, men fornuften er original!
  Kommunismen ligner kristendommens ideer - en overflod af udgydt blod og fuldstændig mangel på realisme!
  I en borgerkrig øger en offensiv styrkerne tidoblet, men forsvar er ensbetydende med tilbagetrækning, og tilbagetrækning svarer til overgivelse!
  I den moderne verden er uskyld et tegn på, at en pige enten er for ulækker, og ingen vil have hende, eller hun er frygtsom og ikke vil have nogen!
  Graviditet gør en kvinde smuk og er altid uskyldig, mødom er alarmerende og altid ondskabsfuld!
  Religion er synonymt med ordet lænker, ikke så meget for kroppen som for sindet!
  Det onde skal modtage lussinger fra det gode - så det gode ikke mister sin værdighedsfølelse, og det onde ikke mister sin frygtfølelse!
  At klæde en kvinde på er dyrt, at klæde sig af er endnu dyrere!
  Desværre, når det gode har næver, er det dem, der værdsættes, og ikke det gode i sig selv - selvom det ikke er maskingeværet, der skal frygtes, men den, der skyder fra det!
  Terror, i modsætning til en hyrde, kan forvandle et får til en ulv! Der er ikke noget mere skræmmende end et vredt lam!
  Hvad der er genialt er altid enkelt - kun middelmådighed komplicerer alt!
  Et stort sind stræber efter klarhed, så alle kan se dets storhed, et ubetydeligt sind skaber tåge for at skjule tomheden!
  Ateisme er logisk idioti - den forklarer ikke noget, men den fratager en person udødelighed!
  Der er ingen grund til at spekulere i pacifisme, selv får vil trampe en ulv, hvis han læser moral for dem!
  En smart person stræber altid efter at vokse, kun en tåbe er tilfreds med det samme niveau!
  Sindet har en tendens til at forbedre sine ideer, men dumhed er altid konstant!
  Livet uden risiko er som suppe uden salt og te uden sukker - måske forlænger sådan askese tilværelsen, men gør hvert minut frisk!
  Et sekund er som en kugle, hvis du savner det, bliver du nødt til at finde på en fra graven!
  En ateist vil finde tusinde grunde til at ødelægge sin sjæl, og ikke et eneste spor til at redde ham!
  De svage betaler for alt, de stærke vinder og de listige nyder frugterne af sejren!
  Mod pryder de ressourcestærke, de godes vilje og de retfærdiges magt!
  Krig tester de smarte, hærder de stærke, underholder tåberne!
  At have initiativet er at have en fordel: At have en fordel er at vinde, og sejr vil føre til fred!
  Dumhed overgår visdom i antallet af talere og er ikke ringere med hensyn til effektiviteten af dens indflydelse!
  Men her er fangsten: en troendes vrangforestilling er kun et tab af illusion, en ateists vildfarelse er tabet af evigt liv!
  De, der ikke tager risici, drikker ikke champagne med sort kaviar og snack på vodka med brisling!
  Det vigtigste i en krigers tapperhed og dygtighed er ikke at give sit liv, men at overleve - at tage det fra en anden!
  En kvindes kød er i mørke, hendes sjæl er i lys, og hendes tanker er i uorden!
  Når mord bliver til brød for bødlen, mangler han salt - altså den risiko, en soldat oplever!
  Mod er den dyreste vare, der ikke er til salg! Det er rigtigt, at der er mange, der gerne vil af med det!
  Tortur er ikke underholdning, men hårdt arbejde fra servicesektoren, hvor medlidenhed med klienten er ødelæggende for dig selv!
  En kapitalist vil aldrig blive en sand patriot af sit fædreland; det er han for egoistisk til!
  En rig mands sjæl er patriotisk, ikke mere end en guldmønts, hvor de tager den derhen og stikker!
  Hvert atom er lig med universet i kompleksitet og uudtømmeligt potentiale!
  En syndig og grusom person, inklusive over for sig selv, ødelægger menneskeheden, fremskynder processen med videnskab!
  Fremskridt bliver ofte til et forsøg på at skubbe en brintbombe ind i en cigarettænder!
  Ulven gemmer sig under fåreklæder, politikeren under en maske og atomarsenalet under jorden!
  -De nyeste teknologier er et udtryk for den materielle form for det russiske folks spiritualitet!
  - Den mest perfekte teknik vil ikke erstatte sjælen, den mægtige computer vil ikke elske, varme eller kærtegne!
  Kristi lære er stærkere end en brintbombe, så i stand til at genoplive sjælen, inspirere sindet, give evigt liv!
  Stol på Gud, men glem ikke at tørre dit syn!
  Det mest værdifulde i livet er, at du ikke ved, hvornår det slutter, og fremtidens uforudsigelighed - en pung, hvis bund ikke er synlig, virker uendelig!
  En soldat er bedre end bare en mand, renere, ædlere, mere oprigtig! Men i modsætning til en ren dødelig er han frataget retten til livet!
  Ved at dræbe blot én person, ødelægger du et miniatureunivers, hvilket betyder, at du synder mod Gud!
  Selvfølgelig! En forræder taber altid, han er hadet af dem, som han forrådte, og foragtet for hvem han begik ondskab!
  Forræderi er ikke bare ondskab, men også selvmords-idioti!
  Mærkeligt nok redder døden i en ung alder dig fra alderdommens pinsler, sjælen fra snavs og hjertet fra skilsmisse!
  Rygning forlænger kun livet i ét tilfælde, som det sidste ønske, før man bliver skudt!
  Forklædning kræver ofre! Midlertidig, men ikke mindre vanskelig, især for en kvinde! Sandt nok, ikke mere end plastikkirurgi!
  Pligt over for fædrelandet er den bedste begrundelse for en upassende handling, enhver ondskab er hellig, hvis den dikteres af hensyn til patriotisme!
  Perverteret kommunisme er værre end perverteret kapitalisme - det er nemmere at skære hoveder i rækken, og det er mere bekvemt at meje dem ned med et udbrud!
  En konge kan blive gammel med tiden - kun folket er altid unge, kongen kan være for ung - kun folket er altid modent, kongen kan blive skør eller blive født som et fjols, men folkets visdom er udødelig! Lad derfor folk, og ikke blinde tilfældigheder, bestemme, hvem der skal regere dem!
  Fædrelandets interesser kan retfærdiggøre grusomhed, men sidstnævnte skal først og fremmest vises for en selv!
  Frihed uden moral er som en bil uden bremser!
  Hvem tog magten: stærk, som beholdt den: smart, men frivillig skiltes med den: ædel!
  Korruption er som en kræftsygdom, den forårsager mindre smerte, men ødelægger endnu mere sikkert!
  Menneskeheden skal holde op med at være en svane, en krebs og en gedde, der trækker i forskellige retninger; i dette tilfælde vil fremskridtet ikke stå stille, men blive trukket ned i afgrunden!
  Tid er det mest forfærdelige våben, den underminerer ubønhørligt civilisationens styrke og besejrer mægtige mænd!
  Styrken er i hænderne på en tåbe: den er som en rustning med huller, den beskytter dårligt, men den hjælper med at drukne i uvidenhed!
  Banditternes hævn er fejhedens yngre søster, ondskabens datter og succesens steddatter!
  Verden misunder stærke mennesker, foragter de svage, er overbærende over for de modbydelige, og alligevel blev den skabt af en fuldkommen skaber for at komme til perfektion!
  - Kun fornuft og en følelse af renhed kan gøre mennesker perfekte, og hvis du tilføjer adel og medfølelse til dette, så kan du på disse fire koncepter lægge grunden til en lykkelig fremtid!
  Bibelen er en jødisk bog, og for at gøre den til grundlaget for Ruslands moral er det, hvor upassende, hvordan man erstatter forfatningen med alfabetet!
  Det er lettere at finde en filantrop blandt de hjemløse end en uinteresseret politimand!
  En politimand, der ikke tager imod bestikkelse, er som regn i ørkenen, du har drømt om dette hele dit liv, men du får det altid på det forkerte tidspunkt!
  I de fleste tilfælde er en erobrer synonym med en filantrop!
  Religion er for fremskridt, ligesom en vægt er for en svømmer!
  Lykke uden Gud er som kærlighed uden hjerte!
  Den kristne tro kræver ikke kun et kors, men også et sværd for at forsvare det gode!
  Religion med et sværd er ikke opium for folket, en kirurgs skalpel, der helbreder sjæle!
  Det er bedre at dræbe en skurk end at sørge over hundrede retfærdige mennesker!
  Det farligste våben er Bibelen i de ugudeliges hænder!
  Den, der spiser længe, lever kort!
  Kommunisme er en lys idé, men oftest implementeres den i mørke!
  Dårlige mennesker med gode ideer udgyder langt mere blod end dårlige mennesker med dårlige planer!
  Forhør et fjols, stød vand i en morter, tortur, pisk et æsel!
  Naturen er skæv, men det menneskelige sind er et glattejern!
  Fremskridt har evnen til at ophøje en person, hvilket betyder at bringe ham tættere på den Almægtige!
  Lige meget hvor meget du fodrer gåsen, drukner falken ikke!
  Djævelen gemmer sig i helvede, og præsten er i lommen på et sognebarn!
  Det landlige klokketårn er ubetydeligt blandt skyskraberne, men majestætisk blandt hytterne!
  En slave, der ydmyger en konge: en gud i én time og en djævel for evigt!
  . Menneskeslægten vil enten opnå almagt eller forsvinde!
  Mennesket er bestemt til enten at leve som en gud eller dø som en orm!
  Uanset hvordan du polerer en brosten, bliver den aldrig til en perle! Uanset hvordan du behandler den, bliver en grafomans bog ikke et mesterværk!
  Mest blod udgydes fra veltalende taler, lyse ideer og gode intentioner!
  Jo renere idéen er, jo mere snavs klæber den under implementeringen!
  Tvang ødelægger uindskrænket kærlighed!
  Du kan kysse pisken, men dette gøres kun, fordi det ville være mere bekvemt at sætte tænderne i den!
  Generelt er det sværeste at få en alkoholiker til at opgive en flaske og en religiøs fanatiker til at opgive sine synspunkter!
  I krig er et sekund mere værd end tusinde granater!
  Det er bedre at dø i lyset end at leve i mørket! Ikke et kirurgisk spotlight!
  Mønten er dødeligere end en kugle; den rammer lige i hjertet!
  Fastfood er lige så dødbringende som en H-bombe, kun brugt meget oftere!
  Kærlighed er den bedste advokat, den retfærdiggør uden at kræve betaling!
  At tjene to herrer er ensbetydende med at prøve at læne sig op ad to bjergtoppe, dine fødder vil glide!
  Hvordan kan en foundation blandet med et så flydende stof som blod være stærkt?
  Det er lettere at dræbe en tyran end at genoplive en retfærdig mand, men førstnævnte er til mere nytte!
  En check er aldrig overflødig, selvom byrden af en kriger er svær at bære, vil en ekstra patron redde et liv!
  Ledernes forfængelighed er direkte proportional med deres grusomhed - omvendt proportional med intelligens og uddannelse!
  Det er bedst for en kujon at gemme sig i en kiste, og for en snedig person under en kasse!
  Jo højere rang, jo mindre tro!
  Krig er en livsskole, der er bedre at springe over. Selvom historisk nødvendighed stadig vil tvinge dig til at tage blodige eksamener!
  En kvindes hånd er blødere end en mands, men mere ihærdig, mindre, men mere gribende!
  Et fjols kan røve, men kun en stor trickster kan drage fordel af byttet!
  Se ikke efter Gud i himlen, han lever, selvom han ofte sover i hvert menneskes sind!
  Fornuft og koncentration kan vække den Almægtige i en selv!
  . KAPITEL nr. 14.
  Maria Kolesnikova - denne storslåede og enestående kriger og tidligere politiske fange - som udfordrede den overskægtige ornes tyranni fortsatte med at skrible aforismer;
  Ateisme skal kombineres med høj moral, ellers vil logik i lidenskabernes tjeneste ødelægge fornuften!
  Hjælp i krig er nogle gange sent, nogle gange tidligt, men altid på det forkerte tidspunkt og ikke nok!
  En let sejr er godt for pengepungen, et hårdt tab er godt for hjernen!
  Søvn er næsten død, kun meget mere foruroligende!
  Kristus er hellig og ædel som en blomst, kun kirketjenernes fede fluer flokkes om ham!
  De, der har mistet tilliden til deres egen slags, vil uundgåeligt blive et offer for forræderi!
  Ateister gør bedre befalingsmænd, de er mindre modtagelige for forslag, de beskytter deres liv og andre menneskers liv, de tænker selvstændigt!
  En overbevist ateist er bedre end en ikke-overbevist troende!
  Du kan ikke have hovedpine, det er en knogle! Selvom det ofte er hult!
  En kvinde med en tunge vil gå, hvor en kommando med et maskingevær ikke vil komme igennem!
  Frihed giver styrke, men kæden kvæler!
  Moralsk, fra ordet beskidt!
  Falsk information er som en smart placeret fælde!
  Nej, han er rig, der er liderlig med sin kone!
  De rige er ikke dem, der har alt. Og den der ikke lever af lån!
  Svage generaler har ikke stærke sejre!
  Og du skal kunne dræbe, men det er endnu sværere at redde nogens liv!
  Mennesket er et ondt væsen og ligner en abe, kun hans hugtænder er større end en tigers, og hans kløer river stål!
  Man kan ikke blive rig ved at sælge sin samvittighed!
  Der er altid få våben, uanset hærens størrelse!
  Sjælen er som en tom tegnebog; den er let at gå rundt, men svær at leve!
  - Du skal regere klogt, uden at vise svaghed, men også uden magtmisbrug! Styrken ved en hersker er evnen til at give afkald på vold!
  At hengive sig til det onde betyder at forråde det gode!
  En konge forbliver en konge selv i klude, men selv lilla tøj kan ikke forvandle nogen, der er beskidt i ånden!
  Den værste forbrydelse er at give det onde frihed og efterlade det gode uden beskyttelse!
  Logik plus viden, multipliceret med irrationelt instinkt, er en kraft, der er i stand til at flytte universet fra dets grundlag!
  Syge børn skal tvangsfodres, ellers dør de.
  Men i dette tilfælde vil ingen bebrejde os for at være grusomme mod børn, give bitter medicin og injicere dem med injektioner!
  Krig er nogle gange mere barmhjertig end en kirurg, der amputerer et lem!
  En kvinde uden smykker er som et træ uden blade, en mand uden dikkedarer er som en stamme uden lav!
  Gode piger elsker med deres ører, dårlige piger gør alt med munden for penge!
  Krig er en vederstyggelighed som ricinusolie, modbydelig, bitter, men uden den kan du ikke rense din sjæl, du kan ikke styrke dit sind!
  Den tidligere fange Maria Kolesnikova blev en adelig dronning. Hun vidste, at tiden ville komme, hvor det afskum, der havde overtaget magten i Det Hvide Land, ville komme til en ende. Og den overskægske og skaldede orne vil betale pænt for denne lovløshed, som han begik mod sit folk. Og også for atomafpresning.
  I mellemtiden havde pige-dronningen kommandoen over elveriget.
  Kampene mellem elverne og orkerne aftog ikke. Pigerne, meget smukke og glamourøse, fortsatte med at kæmpe med de behårede, grimme og modbydelige Putin-bjørne.
  Så nissen med orange hår tog og trykkede på knappen på en maskine med en raketkaster med flere affyringer med sin skarlagenrøde brystvorte. Hun tog den og sparkede til den med dødelig og kolossal kraft.
  Og forårsagede ødelæggelse og ødelæggelse. Straks blev to kompagnier af Putins bjørne revet i stykker og brændt ned på én gang.
  Pigen tog den og sang og blottede sine tænder, som var hvidere end kridt;
  Orken var snedig og listig,
  Han så sig selv som aristokrat...
  Ilden fra en andens krig brændte,
  Og han havde et grådigt greb!
  
  Rejste bjørne over bakken,
  Her vil være en prøve - aggressoren!
  Vi vil rive fjenderne fra hinanden -
  Alle ved, at Elf er stærk!
  
  Men Orc inspirerer Fuhrer -
  Vi vil give dig tusindvis af tanke !
  Du vil ikke have problemer
  Vi samler renter fra slaverne sammen!
  
  Sikkerhedsofficeren ryster hende,
  Jeg er enig i at gå i problemer!
  Og kastede horderne mod øst,
  Et stålangreb på hovedstaden!
  
  Men han mødte elverbajonetten med en bajonet.
  Han er en skarp monolitfæstning!
  Fjenden er solidt under alfen -
  Og denne vilde horde flygter!
  
  Den vrede ork regnede med frokost -
  Hvad vil der ske med Den Røde Plads!
  Men sværdet formåede at skære ham -
  En uovervindelig hær af helte!
  
  Modstanderen vil blive til støv,
  Kør dem hele vejen til Orklin!
  Tordende kampsang,
  Mine tropper er uovervindelige!
  
  Lad os finde en løkke til Führeren,
  Og indsatsen er skærpet for onde bjørne!
  Jeg vil dræbe alle de modbydelige orker -
  Vi vil våde dem dag og nat!
  
  Den onde ork er forkullet og ryger,
  Bjørnene opgiver alt!
  Holdbare præstationer er granit,
  Lad os drikke te fra en underkop til ferien!
  
  Vi vil dyrke en forgrenet have,
  Hvor æbletræerne er fløjl med forgyldning ...
  Hvor er den mest dyrebare peal,
  Hvor vi er hurtigere end fly!
  Pigerne sang med stor entusiasme og skønheden i deres stemmer. Om sådanne, siger de - kvindelige engle.
  Krigerne er meget smukke og sexede. Og deres tunger er simpelthen storslåede og så mobile og meget smidige. De skaber sådanne uforlignelige og unikke mirakler med dem.
  Forestil dig, hvor dygtige pigerne er til at ødelægge Putins bjørne. Og det her er ekstremt fedt og åndssvagt fedt.
  Det er pigerne, der vil tage det og brøle på toppen af deres lunger.
  Komsomol er ikke kun alder, nissen i pigernes mund smager!
  Og så tog skønhederne det og fløjtede, igen med deres bare tæer. Og de lavede et sammenbrud af talrige skyer med krager. De angreb Putins bjørne. Når kragen går amok af elvernes fløjten, begynder den at snurre, og i en proptrækker falder den ned og gennemborer bogstaveligt talt orkernes kranier.
  Det hele viste sig faktisk ekstremt sejt og med enorm, uforlignelig ødelæggelse.
  Prøv bare at stikke fingeren i munden på disse piger: de vil faktisk bide den af.
  Men det er selvfølgelig ikke alt.
  Efter at have skudt mod orkerne ved hjælp af skarlagenrøde brystvorter, tog pigerne deres bryster og sang;
  Om sommeren er solen så strålende,
  Luften er fyldt med honning - dug!
  Min følelse for fædrelandet er ren,
  Vask med rindende vand!
  
  Vi løber på smaragdgræsset,
  Som kaniner, der hopper barfodet.
  Vi blev pionerer på fronterne,
  Og ingen trak os med magt!
  
  Naturen er jo så smuk,
  Solopgang indrammet af rubin.
  Solen er også som et rødt banner,
  Nu er spiren ved at blive gul, en hvirvelvind af guld!
  
  I hver busk og græsstrå ,
  Man kan se fædrelandets kære ånd...
  Som perlestrenge krøller,
  Det flyder poppelfnug!
  
  Hvor sød er lyden af den kære oriole,
  Sølvstemme af en nattergal.
  Jeg elsker Rodoveria idoler,
  Og kirker med gyldne kupler!
  
  Her laver bjørnene tegn på stammen,
  Og ræven logrer med halen...
  Gyrfalcons flyver skrigende ind i himlen,
  Dette er vores elveres udvalgte hjem!
  
  Tramp ikke den beskidte udlænding,
  Horden kommer ikke til Fædrelandet!
  Fordi vi tjener de tohovede -
  Universet under hånden af en ørn!
  
  Falke vil flyve ind i himlen med en triller,
  Vi vil erobre det universelle rum!
  Stablerne på marken samles ned til kornet,
  Elfa er jo det tredje Rom!
  Ja, pigerne, når de først begynder at synge, kan man ikke stoppe dem så nemt. Nisserne handler energisk og viser deres aggressive temperament. De krigere er virkelig så seje. Og så begyndte deres barfodede, meget yndefulde, sexede og meget forførende fødder at kaste gaver af ødelæggelse og ødelæggelse.
  Og de ødelæggende gaver til udslettelse fløj fra Putins bjørne. Og det var meget fedt. Og så mange soldater fra Vladimir Putins hær blev dræbt, ødelagt og brændt.
  Pigerne rakte tungen frem og kvidrede:
  Hvordan vi levede at kæmpe
  Og ikke bange for orker,
  Så pigerne vil vise karate!
  Trampet, orken ved i snavset,
  Du Putin er ikke længere en prins,
  Enden vil komme til skaldet Satan!
  Enden vil komme til skaldet Satan!
  Sådan synger pigerne meget smukt og vittigt. Og de viser de højeste rater inden for ødelæggelse, død og rumbanditteri.
  Dette er i sandhed, hvad et kamphold, der skaber ødelæggelse og død.
  Men pigerne tog det og begyndte at udspy strømme af ord igen. Kun denne gang var det ikke længere poesi, men bevingede aforismer;
  Penge er kun et værktøj til at tjene fædrelandet. Når der er flere af dem, er servicen mere effektiv, forudsat at du har samvittighed!
  Hvis han redder fædrelandet, uden tvivl, uden at vide det - når en løgn fører til sejr, så er den hellig!
  Praktisk bekræftelse for tro er som en sene for en arm - uden den er den magtesløs og dør!
  De flyver til store præstationer, ikke hopper!
  Naar Adelsmanden ler af Glæde, græder Almuen af Sorg, da Adelsmændene morer sig mest over Tiggernes Tab!
  Præsidenter laver nogle gange vittigheder, der får folk til at grine!
  Penge er også en soldat, du skal passe på dem og huske: praktisk hensigtsmæssighed er vigtigere end ære! Sidstnævnte er til salg, men førstnævnte er uvurderlig!
  Grønt er altid skarpt - modenhed er sødt!
  Det enkleste løfte er det sværeste at holde! Hvad kunne være nemmere end ikke at trække vejret, men sjældent holder nogen til solnedgang!
  Vold er en nødvendig egenskab for lov og orden!
  Ord ryster luften - sværdet knuser kød!
  Stridigheder om religion er som en ring, der er ingen ende i sigte og vend altid tilbage til de gamle argumenter!
  Forræderi er som vin - kun du vænner dig hurtigere til det, men tømmermændene er stærkere!
  Ondskab er først og fremmest, når du forårsager noget ubehageligt for din næste, du sårer ham, og synd er frihed!
  For eksempel er sex også en synd, selvom du faktisk forårsager din partner ikke smerte, men fornøjelse!
  Intet bringer forskellige mennesker sammen som en fælles fjende!
  Hvis du vil slutte fred med fjenden, så kom med en fælles krig!
  Intet svækker en hær som en dårlig kommandant og en krop med en syg hjerne!
  Kommandøren bøjer sig som en hærdet stålstang for at skære hårdere!
  En spion er det mest spændende job i verden: en kirurgs præcision, risikoen for en sapper, en skuespillers virtuositet!
  Barmhjertighed i krig er nederlagets søster - for den, der bliver skånet, er ikke besejret!
  At tale med ti er som at kæmpe med tusind!
  Gud er også ulykkelig på sin egen måde - ansvaret er uendeligt, men der er ingen at dele med!
  Gud er altid ensom, fordi interessant kommunikation kun kan opnås med ligestillede!
  Mangel på teknik kan kompensere for kampgejst, men mangel på gejst kan aldrig kompenseres for med teknik!
  En soldat skal ligesom ler være i helvede for at få værdi!
  Nedskæringer i militærudgifter, den mest spildte form for økonomi!
  - Nogle har bare alderen på deres pas, andre har visdom moden ud over deres år!
  - År tilføjer rynker, men sindet vokser kun vandet af arbejdskraft eller militær sved!
  Politik skal ligesom antistof holdes væk, men kamp kan ikke undgås!
  Jo mere smerte og lidelse under øvelser, jo lysere er herligheden, jo større tapperhed i onde kampe!
  I computere stræber mennesket efter at udtrykke den uopnåelige drøm om en ideel hjerne!
  Uden krigerånden er den mest avancerede teknologi død, som en krop uden en sjæl!
  Bøddelen er et foragtet erhverv, men det kræver en kirurgs kunst, en cellists virtuositet og en koks krav!
  Ubetydelighed er altid i overtal, guldkorn er sjældne blandt sandet!
  At dø med æren af retten til at ophøje kødet - at være bange for at sænke sjælen!
  At kæmpe med en kvinde er det sidste - sejr bringer ikke laurbær, nederlag udsætter dig for latterliggørelse, som ikke kan vaskes væk af bedrifter!
  Familiens adel øger ansvaret - en snavset løve er en vederstyggelighed, en snavset gris er bare et fremtidigt hug!
  Krigsko, malket for guld, men afføring blod!
  Din sjælshest, et sejrsredskab fanget i kamp!
  På en venlig måde kan du ikke engang tabe, endsige vinde!
  Når det er svært at kæmpe, er det interessant, men det gør især ondt for de døde kammerater!
  En soldats adel er ikke en grund til at negligere list og afvise opfindsomhed!
  Terem er elendig blandt skyskrabere, men majestætisk omgivet af hytter!
  Generelt blev kristen eller muslimsk moral dannet i den tidlige middelalder, og at blive styret af dem er som at hugge et rumskib ned med en stenøkse!
  At kalde en anstændig person for et fjols er ensbetydende med at gøre afføring på dit eget hoved!
  Forband ikke en sten - du vil snuble, forband ikke havet - du drukner, forband ikke en person - du vil miste din sjæl!
  Guld græder ikke, doubloon ruster ikke!
  Statshemmeligheder er så tung en byrde, at de kan knuse din nakke!
  Guldtænder og møghjerner - et kostbart kar med lort indhold!
  Mens du fylder din mave, hold dine ører skarpe!
  Uanset hvordan du polerer en brosten, bliver den ikke til en diamant!
  Ikke at tilfredsstille en kvinde er som at såre en panter!
  Mennesket er en lille gud, der får lov til at vokse i viden!
  Fra kødjorden af fjenden i borgerlig strid kan du bage en sejrskage!
  At arbejde med en klinge som en kunstners børste kræver ikke kun styrke og præcision, men også inspiration!
  Men religiøse principper bruges oftest af principløse mennesker!
  En kamp uden skader er som grød uden salt, selvfølgelig med måde!
  En utilfreds kvinde er mere ond end djævelen, mere lumsk end en asp!
  Kamp kræver ligesom sex pres og mod, men succes kræver også dygtighed!
  Selv almægtig jalousi viger for den kongelige kappe!
  Hvad er beregningen - sådan er resultatet!
  Vådt pulver er som et trænet dyr: det hvæser, men bider ikke!
  De siger, at det er svært at være en gud, men det er endnu sværere og, vigtigst af alt, mere irriterende at være en orm!
  Lav oprindelse kompenserer for høj intelligens, men ingen race kan kompensere for dumhed!
  Krig vækker interesse, men oftest ikke sundt!
  En mand, der ikke er i stand til at tilfredsstille en kvinde: som en digter, der er desperat efter at finde slutningen på et vers!
  Du kan løbe væk fra en kugle, men du kan ikke undslippe skæbnen!
  At være en morder er nemmere end at være læge, men det er også farligere!
  Initiativ i kamp er som vinden i sejlene; uden det er der ingen bevægelse!
  Uden ror er et sejl mere farligt end nyttigt!
  Erobre dine fjender, men respekter også dine fanger!
  Det er ikke for ingenting, at rotten er det mest ihærdige væsen, og løven, en truet art, er blandt dyr som blandt mennesker. Sindighed erobrer adel!
  Barmhjertighed er begrebet præster, og så kun når det ikke handler om deres pengepung!
  Blod er en dårlig løsning: hvad cementerer menneskelige sandkorn!
  Guldkæder skinner klart, men er endnu tungere end jernkæder!
  Åndens storhed består i ikke at grine af grimhed, selv når du er fabelagtig smuk!
  Du kan kæmpe uden et skjold, men når en soldat først mister sit sværd, holder han op med at være en kriger!
  Stillingen som bøddel forbliver aldrig ledig, selvom den ikke medfører materielle fordele!
  Enhver, der er blevet bidt af rotter, er ikke bange for mus!
  Mord er beslægtet med sex - det kræver gentagelse og variation!
  Mord er bedre end sex - partneren er altid ny og uforudsigelig!
  Egeninteressen er altid højere end samvittigheden, når sidstnævnte sænkes ned på soklen!
  Du kan ikke drikke krigerens instinkt væk, du kan ikke give mod!
  Den bedste måde at føle sig som et menneske på er at hjælpe din nabo og bøje sig til et dyrs niveau ved at ramme de svage!
  Kirken er som en butik, kun varerne er altid forældede!
  En pirat er en lykkejæger, og heldet elsker den, der generøst deler det med ham!
  Kampens suppe har brug for en så krydret krydderi som døden!
  Vi skal adlyde vores samvittighed mere end mennesker!
  Religion adskiller sig kun fra et eventyr i historiefortællerens honorar!
  De kæmper ikke med tal, men med dygtighed, selvom sidstnævnte i de fleste tilfælde er sværere at opnå!
  Hærdning giver kraft! Magt giver mod! Mod bringer sejr!
  At leve uden ære er som at synge uden musik!
  Fleksibilitet er stærkere end hårdhed - du kan bide en finger af med dine tænder, og ødelægge universet med din tunge!
  Tiden kommer, hvor udtrykket almægtigt menneske vil blive lige så naturligt som et fornuftigt menneske; hvis dette ikke sker, så vil andre racer introducere udtrykket galning!
  Fremtiden tilhører den, der værdsætter ære mere end han elsker livet!
  Slaveri er kærlighedens modsætning, du kan ikke værdsætte rebet, der holder dig i halsen!
  En helts død er fødslen til evigt liv, eksistensen af en kujon er en udstrakt begravelse!
  Krig er uundgåelig ligesom sex og vil forårsage den samme smerte og glæde!
  Kom ikke ind i den forkerte slæde, du kan støde ind i en indsats, og du vil ikke stå af!
  Forudsigelighed af handlinger er kimen til nederlag, overraskelse er sejrens blomst!
  Ingen ønsker at tage risici hele deres liv, men ofte holder risikoen op med at forfølge dig, når du dør!
  En kvindes tunge er mere giftig end hundrede kobraer, selvom den er sødere end honning!
  Og samtidig bitre end malurt!
  Det er dog bedre at have en blødkogt hjerne end et tabt hoved, eller måske omvendt!
  Vrede, fuld af knogler og styrke som en kat, smidighed som en elefant, eller endnu bedre, omvendt - det er det!
  Oftere bryder de forfatningen, når de etablerer konstitutionel orden!
  Kirken opfandt skærsilden primært for pengepungen og efterlod sjælen med tomhed og illusion!
  At lede efter hellighed i den moderne kirke er som renhed i en svinestald!
  Den, der slår folk, er en skurk!
  Hukommelse er som en taske med huller, uanset hvor meget du skubber den, vil du ikke være i stand til at fylde den, en ting jeg ikke forstår er hvorfor den er svær at bære!
  . En slags kamp er vinden i sejlene i tankeprocessen, og krig er den bedste pisk, der driver fremskridt!
  Men prisen betyder ikke noget i en kamp, så lykke købes med mord!
  Det er haleløse aber, der bedst stikker halen mellem benene - intet dyr er så bange for døden og har ikke sådan en aflivningskunst som mennesker!
  Blod er ikke i stand til at cementere menneskelige sandkorn fast nok til at lægge grundlaget for lykke!
  På samme tid frigiver blodåren korruptionens pus og renser nationen!
  En videnskabsmand er også en gud, kun en lille en, men han elsker ofte sin skabelse mere end sig selv!
  Dem, der bekymrer sig for meget om deres egen hud, vil stå uden rygrad!
  En god elsker starter først, slutter sidst og larmer meget!
  Det er ikke for ingenting, at krig er alle opdagelsers moder, inspirationens søster, genialitetens datter!
  Det er lige meget, hvordan du levede - det vigtigste er at dø lykkeligt, på toppen af lyksalighed!
  Den bedste garanti for fred er en fair sejr, og når dit fædreland vinder, er det altid retfærdigt!
  Generelt adskiller enhver religion sig fra stoffer ved, at staten, i stedet for at forfølge dem, nidkært opmuntrer sælgere!
  Det er nemmere at opfordre folk, der er berusede!
  En fuld hest mærker ikke vægten af halsbåndet eller piskens vipper!
  Religiøs fanatisme er frivilligt vanvid!
  Blandt præsterne er det ligesom i en skov: Der er egetræer rundt omkring, og hver gris forsøger at spise den!
  Beslægtede følelser er som en lænke, lænker mod, som slanger forgifter de ære, som et svin ødelægger de pligten!
  Ungdom er naiv - alderdom er forræderisk!
  Krig er det mest interessante spil, hvor du ikke bør gå glip af bevægelser og lade din partner tænke!
  Religion er det mest effektive tvangsredskab; den slavebinder sindet, lænker tanker og fordyber os i illusioner!
  Den lyse lære fra enhver religion nedgør dens tilhængeres fanatisme og grusomhed!
  Magt uden ansvar er som et skib, uden ror, uanset hvor meget en pæn vind blæser, vil det ende i katastrofe!
  Moderne krig er en konfrontation mellem to superpunchers , et sekunds forsinkelse: en dyb knockout, som du aldrig vil rejse dig fra!
  Mens man venter på lykke, er sekunder lig med uendelighed!
  Og uendelighed i lykke er lig med et sekund eller et hjerteslag!
  En død modig mand er bedre end en levende kujon!
  Jo mere du synder, jo mere oprigtig er bøn i omvendelse!
  Militær taktik bør være som stål, stærk, men fleksibel, som damaskstål er lavet af!
  Gud er som en løve: kærtegner og river hud af, krammer - kvæler, kysser - gnaver!
  Sandt nok, men du kan ikke vænne dig til omfavnelsen af en flamme, i modsætning til en kvindes!
  Epauletter kan tilføje arrogance til en uforskammet person, og svimle til en tåbe, men de vil ikke gøre en kujon modig eller en tåbe til en strateg!
  En nem sejr er som en rustning med huller, den er rar at have på, men den er billig og har dårlig beskyttelse!
  Døden er bange for den tapre mand - hvis han spiste brødet!
  De forventer altid et tordenvejr, men samtidig når de altid at blive våde!
  Den, der er elendig i tortur, er elendig i sengen!
  Retfærdighed kan ikke lide de svage, formue kan ikke lide de frygtsomme, rigdom kan ikke lide den ærlige!
  Barmhjertighed er for stor en luksus - For en svag hersker!
  En stærk hersker skal være grusom. Det er svært at sove på en sten, fordi det er hårdt!
  Ubeslutsomhed: det første tegn på svaghed!
  Et barn er et blankt ark papir, det er ikke hans skyld, at der er så mange skriblere blandt voksne!
  Pessimister kommer aldrig i problemer!
  Du kan ikke vaske dit hoved med et lavement, der er for mange huller, alle indkommende!
  Pas på dit sprog. Dette er den stærkeste muskel, da den kan dræbe millioner, og den svageste, da den kan forråde taleren!
  En lang tunge forkorter livet, med undtagelse af døende tilståelse!
  Det er bedre at dele sejren end at bære byrden af nederlag alene!
  Din egen skjorte er tættere på din krop, men du kan virkelig varme op ved at give den til din nabo!
  De stærke er altid frie, de stærkeste lænker er menneskelig svaghed!
  - Den, der er en løve i sengen og på slagmarken, vil ikke være en hare!
  Stilhed er passende for guld af høj kvalitet, når du skal sige, at karakteren falder!
  Stilhed er gylden, men ofte falsk!
  Hvorfor stilhed er gylden, fordi den gyldne nøgle er den bedste måde at løsne tunger på!
  Du kan ikke blive en gud uden at være en helgen!
  Magt uden støtte fra moral er en muskel uden støtte fra et skelet!
  Under sværdets slag høstes høsten for at bage sejrens brød, sødt af blod og bittert af tårer!
  Beskedenhed er storhedens søster, pral er dets modsætning!
  Det er svært at vinde, men det er endnu sværere at høste frugterne af sejren!
  Teori uden praksis om, at en ørn uden vinger ikke flyver, men holdes i fangenskab!
  . KAPITEL nr. 15
  Maria Kolesnikova - denne pige-heltinde og dronning af elverne udøver sin unikke kommando. Og hun kæmper med stort raseri og hendes styrke er bare super. Og han er en kosmisk skønhed og en elverdronning. Og så udgyder hun aforismer fra sine elverpiger som fra et overflødighedshorn.
  Vedholdenhed i en fejlagtig handling er hovedforskellen mellem en mand og en abe!
  - Uden risiko er der ingen kamp, og uden kamp er der intet liv
  - Risiko er livets salt, uden det behøver du ikke noget, men hvis du overdriver det, vil du føle dig syg!
  Døden er som en brudgom, kun én kommer, men han er ikke sen!
  Jo mere frækhed over for de svage, jo mere fejhed over for de stærke!
  Hvis du vil blive en gud, så stop med at være en abe!
  Kongen og slaven har det til fælles: de forærer deres race med det samme - med den allerførste gestus!
  Generelt er de fleste genier børn af laster, fordi en kvinde altid foretrækker sin mand frem for en bedre mand!
  Snyd forbedrer genetikken, så en kvinde vil aldrig have en idiot under sit hjerte!
  Gud satte et sværd i hænderne på manden, en nål i konen, kun mennesker har en tendens til at gøre oprør, især mod den Almægtiges vilje!
  Udviklet videnskab er beslægtet med magi!
  Det er lettere at øse havet op med et fingerbøl end at besvare alle ateisters spørgsmål!
  Improvisation er en børste, der plukker strengene på sejrsinstrumentet!
  En levende dødelig er bedre end en død gud!
  Den, der ikke drømmer om at blive en gud, vil for altid forblive en orm!
  Det er bedre at optræde én gang end at forestille sig hundrede gange!
  Hvorfor i krig, medlidenhed, som den ottende tone i en sang, kun kommer i vejen og forårsager latter!
  Nøgenhed pryder en kvinde bedre end diamanter! I hvert fald en, der ikke behøver pynt!
  Det er lettere at bygge en snemand i helvede end at finde en ærlig politiker.
  - Det er nemmere at finde en tør sten på bunden af havet end en præsident, der holder sine valgløfter!
  Når der er brød nok, svækkes behovet for briller! To tallerkener med lækker mad er for meget for den almindelige mand!
  Risiko i kamp er som at krydre i en suppe, uden det er det intetsigende, men du skal vide, hvornår du skal stoppe! De, der ønsker at tilegne sig sejrens herlighed, som sand i ørkenen, kun ansvarets bitterhed deles af ikke mange guldkorn!
  Risiko i kamp er som at krydre i en suppe, uden det er det intetsigende, men du skal vide, hvornår du skal stoppe! De, der ønsker at tilegne sig sejrens herlighed, som sand i ørkenen, kun ansvarets bitterhed deles af ikke mange guldkorn!
  Guld glitrer, men det formørker hjertet og formørker sjælen!
  Det er ikke øksen, der dræber, men den, der svinger den!
  Krig er som sex med en temperamentsfuld partner, du venter konstant på slutningen og vil samtidig fortsætte!
  Jo højere brøl, jo mere stille sindet, jo højere tone, jo lavere intellekt!
  Uden menneskelighed er en person som et kul, der falder fra en ild - ensom og hurtigt slukket!
  På vores egen jord er klingen skarpere, og skjoldet er tykkere!
  Hvis du ønsker at blive en helt, skal du ikke marchere i lydig formation!
  Når to dygtige mænd kæmper, er det en storm, men når dygtige kvinder kæmper, er det en tornado!
  Det sværeste er at beskytte din sjæl mod ondskaben i dig selv!
  I krig er bedrag som en nøgle til en lås - jo nyere den er, jo bedre åbner den!
  Hjælp er som almisse: den kommer altid på det forkerte tidspunkt, ikke fuldt ud, den er dyr, men der er ingen styrke til at stoppe den spørgende hånd!
  Det er lettere at øse havet op med et fingerbøl end at komme til en bestemt konklusion i en religiøs diskussion!
  Religion er som regel modsætningen til tolerance!
  At tale om politik fører oftest til slagsmål!
  Guld ruster ikke af blod, pletter ikke af sved, smuldrer ikke af tårer!
  En kølle er en knytnæve, et sværd er en kniv i en knytnæve!
  Hvis du vil styre landet, så lær at regere dig selv!
  Når din nabo har en tom tegnebog, virker din mere fyldig!
  Det er bedre at faste selv end at høre stønnen fra et barn, der dør af sult!
  Nogle gange forbliver tiden til at tage hensyn til fejl kun i graven!
  Elverne udledte sig selv med sådan et aggressivt udbrud. Disse er virkelig pigerne fra de helvedes gaver af cool udslettelse. Sådanne piger er i stand til at rive en bjørn fra hinanden og endda en sabeltandet tiger.
  Og deres ben er selvfølgelig bare og meget forførende. Drenge elsker at knæle ned og kysse pigers nøgne, runde, lyserøde hæle med en meget behagelig og spændende lugt.
  Dette viste sig virkelig at være ekstremt cool og cool. Og pigerne er i stand til at dræbe enhver ork ved at bevæge deres muskuløse ben.
  En af nisserne med hindbærfarvet hår tog den og frigav en strøm af energi fra hendes livmoder.
  Og han fløj og faldt på en hel sky af gribbe og gravende ørne. Og de, der var lamslåede og chokerede over luftens vilde chok og hjernerystelse, begyndte at falde ned.
  Og ramle kranierne af Putins bjørne med deres næb. Og dræbe sådanne meget grimme væsner.
  Pigen fnisede og bemærkede:
  Lokkende stjerneklare højder,
  Tiltrukket af uendelige afstande...
  Hvad tænker pigen på her?
  Selvfølgelig om den vovede Ikaros!
  Og krigeren kastede en dolk med sine bare tæer. Han fløj over og afbrød straks tre orkers værdighed. Og dette viste sig at være meget effektivt og stridbart.
  Og så mange orker blev dræbt på én gang.
  Og pigen tog den og begyndte at synge igen;
  Mit land under novembers flag,
  Nåede højderne af lysets kraft!
  Vi kæmper trods alt for hende, ikke forgæves,
  Lad hendes kærlighed synges for evigt!
  
  Landet med rådgivning til folk bringer fred,
  Alle er glade i det - kender proletaren!
  Hvem er for Elfia - ære og ære,
  Lad os synge salmerne fra en million arier!
  
  Lad os opnå ære - jordens ungdom,
  Lad os bygge templer - et paradis af elfinisme!
  Hvor er den sorte røg i det fjerne?
  Kend denne slidbane af modbydelig orcisme !
  
  Men hvad udtalte pioneren med eden -
  Jeg svor til verdens sag - at tjene nidkært!
  Hvis modstanderen ville tage det gode,
  Vi vil jagte ham til lyden af knapharmonikaen!
  
  Fjenden ved ikke, at vores hjemland er med os,
  Tiden kommer - skibe vil blive bygget!
  Vores bagparti af fædrelandets kæmpere er ikke forsvundet,
  Lad alle blive en tapper helt!
  
  Vi vil flyve til stjernerne på himlen med en sang,
  Vi graver snart kanaler på Mars!
  Folket i rådene er forenet med partiet -
  Kommunismen bragte os jo på linje som mennesker!
  
  Krig er selvfølgelig ikke et spil,
  Du er et mål og en skytte på samme tid!
  Og kuglen svier som en skarp nål,
  Lad det være meget dårligt for de grimme orker!
  
  Vi kan nå alt, alt -
  Og der vil være palmer og kokos til morgenmad!
  Til dem, der er ligeglade med alt dette,
  Vil få en rimelig hård pind!
  
  Det troede Orc-tanken - den er usårlig,
  Og hvilken parade rundt på pladsen med råd!
  Men de beviste, at han er uovervindelig,
  Hvad forhindrer kulden i at drive dig om sommeren!
  
  Så elverkongen er samvittigheden, æren for elverens sjæl -
  Beordret til at kæmpe for det hellige!
  Min pige, vær ikke ked af det
  Æren er uforgængelig, en maddingske!
  
  Under hård tortur - udgiv ikke et støn,
  Vis alle - en fighter fra en monolit!
  Sådan er styrken af de røde hære
  Hvor selv en dreng kæmper som en elite!
  Hvis pigerne nu synger, gør de det ekstremt højt og som en greyhound. Krigerne, må jeg sige, er ekstremt vidunderlige og storslåede. Og deres bare fødder er meget kvikke og ekstremt behændige. Og de kaster dødsgaver, som om de var småsten fra katapulter. Og krigerne viser deres meget livlige og aggressive og uforlignelige temperament.
  Så en af krigerne på en selvkørende pistol tog den og ramte orkerne ved at trykke på joysticket med sin skarlagenrøde brystvorte. Og en skal af kolossal og destruktiv kraft blev spyttet ud. Han fløj i en bue og ramte en klynge orker. Og en masse af Putins bjørne blev ødelagt.
  Pigen bemærkede logisk:
  - Og en jæger vil flå en bjørn, hvis det er en rigtig ræv!
  Og med sine bare tæer kastede pigen en boomerang. Han fløj over og afbrød straks den mandlige perfektion af fire orker. Og Putins bjørne døde bogstaveligt talt af slagets chok.
  Hvorefter pigerne begyndte at synge med stor entusiasme, med deres stemmer, der får nattergale til at blegne for dem;
  Sådan en følelse i hjertet synger hymnen,
  Storheden i ham er Herrens himmelhvælving!
  Fædreland: bedrift, arbejde, ære for mennesker...
  Native Elf er det mest hellige ord!
  
  Cheruben inspirerede os til bedriften,
  Gav mig vinger og storhed uden grænser!
  Vi holder jordens kræfter fast -
  Den Almægtige Familie vil være med os for evigt!
  
  Kend moderlandet, du er for evigt en mor -
  Gud forbyde, at du bliver forældreløs uden ånd!
  Den femtakkede stjerne brænder -
  Hvis der er kamp, vil jeg dække dig med et sværd!
  
  Sådan kom mange militære storme til Elf,
  Varmen suser fra infernoet som en orkan!
  Båden knækkede, åren revnede,
  Men Solen vil ikke slukke de onde orkers hvirvelvind!
  
  Drage, dine grin er en ond mund,
  Hvad vil du lave? - Sluk Elfia!
  Men lad os ikke lade fædrelandet forsvinde,
  Så kvinder vil græde af frygt!
  
  Bajonet og fjer, sværd og malet pensel,
  I tjeneste for en magt, der er smukkere end alle andre!
  Hun er vores kamp og liv,
  Gå fremad - indsat på marchen!
  
  Så hvis det er bestemt til at blive en hård skæbne,
  At omkomme, at lægge sig i den fugtige jord som ung!
  Jeg vil vende mig til dig, Skaber Rod,
  Kend på ikonet, jeg maler ansigtet af helgener!
  Sangen tordnede over hele slaget, smukke piger udryddede og dræbte Putins bjørne energisk.
  Og ude af stand til at modstå det stormfulde pres, flygtede orkerne!
  Og den modige Maria Kolesnikova så dette gennem monitorerne. Og hun var en smuk, charmerende pige. Bare fantastisk. Og selvfølgelig vil den fede, overskægtige, fede diktator modtage gengældelse, når hun vender tilbage, og endnu tidligere. Og sådan bliver det, Og elverpigerne viste højeste klasse.
  Den storslåede elverpige Maria Kolesnikova fortsatte med at kæmpe med stor inderlighed og pres og viste mirakler. Og hendes hold med nissepiger er bare super.
  Det var en grusom og samtidig sjov krig. Elverne, eller rettere flertallet af elverne, kontrasterede mængden af ynglende orker ved at spire med kvalitativ overlegenhed og magi.
  Elvere har tolv gange flere hunner end hanner, og de er alle smukke og dejlige. Så kampene er aggressive og samtidig sjove.
  Så elverpigen tog og kastede med sine bare tæer udslettelsesgaven med stor, morderisk kraft.
  Han fløj i en bue og styrtede ind i en flok orker. Og massen af Putins bjørne blev revet i stykker.
  Pigen kvidrede:
  - Orkerne hærger i raseri,
  Fjenden flyttede regimentet fremad...
  Men pigernes stemmer er klare,
  Mød bjørnene med fjendtlighed!
  Det er pigerne - en fremragende og dræbende klasse.
  En alf med orange hår trykkede sin skarlagenrøde brystvorte på joystick-knappen, og bazookaen udløste en ladning af kolossal destruktiv kraft og dræbte Putins bjørne.
  Og hun kurrede:
  - Ære til Elveriget,
  Pigerne er meget smukke...
  Vi angriber, driver ikke,
  Vores stålteam!
  Og krigeren kastede med sine pigefødders bare tæer en destruktiv og dødelig udslettelsesgave og rev Putins bjørne i stykker. Dette viste sig virkelig at være en mørk dag for orkerne.
  De turde slås med pigerne.
  Og hvis en pige tager den og kaster en eksplosiv pakke med sin bare hæl, så vil Putins hær i dette tilfælde blive meget bange . Krigerne er meget smukke. De er enten i bikini, eller endda i bare tynde trusser.
  Deres bare og yndefulde fødder kaster dødsgaver med dødelig og ekstremt ødelæggende kraft. Og Putins bjørne kvæles af blod og dør i smerte.
  En kriger fra klanen af elvere med lilla hår tog den og kastede med sin bare, mejslede fod gaven til udslettelse. Nedslaget fik tanken fra Putins imperium til at vælte, og en masse orker blev knust.
  Pigen kvidrede:
  Krig raser i universet,
  Krig uden rimelige grunde...
  Onde Fuhrer dumme Satan,
  Og sorgen fulgte med!
  Og krigeren tog igen og kastede sine bare tæer, en gave til destruktiv og ødelæggende udslettelse.
  Og igen flyver afrevne og forkullede Putins bjørne op i luften.
  Det her er virkelig fantastisk. Udryddelsen af behårede, ildelugtende og fanged orker er i gang, og pigerne bruger rekylfrit artilleri ved hjælp af jordbærbrystnipler.
  Og pigerne synger fornøjet og fortsætter med at kaste morderiske dødsgaver med deres bare, mejslede fødder, med lyserøde såler;
  Vi kæmper spontant og uden en plan -
  Men jeg vil kalde navnet på monsteret i vrede...
  Linjerne i den voldelige roman er fyldt med blod,
  Lad os vende kapitlet om med knoerne!
  
  Herren ser nogle gange meget strengt på os -
  Selvom jeg vil leve frit med sværd!
  Nogle mennesker, der bor, mangler Gud i nærheden,
  Andre vil helst ikke se en læge!
  
  Fjenden forlod vores alf for at blive spist,
  Men jeg vil ikke overgive mit Fædrelands land til Djævelen!
  Hos Kristus er enhver viden om skabelsen smuk,
  Svarogs hammer er vejen til de dragende kyster!
  
  Vi er krigere født med sådan en styrke,
  For os er blod som luft i vores lunger!
  Sønner af damaskstål, stål og rivende krig,
  Vi vil ikke hylde vores modstander!
  
  Klingens fødsel og krigerens skæbne,
  Kamp, lykke til kære i universet!
  For at de urenes tromme ikke nynner,
  Ødelæg din militære rang med raseri!
  Som et sværdsving fødte et slag liv igen,
  Sådan styrkede vi indsatsen for fred i kampe!
  Nu er den stolte herre over disse lande,
  På Fein dit flag og parade i Okrlin !
  
  Og drømmepigen har funklende hårfarve,
  Et strålende blik, hvori der er stjerner, Solen!
  Med jeres hjertes sang overbragte I impulsen,
  Lad flaget, rødmende, brage ind i himlen med inderlighed!
  
  Racen fødte Kristus - født iblandt os,
  Lyv ikke, at Gud kun dukkede op i Palæstina!
  Når alt kommer til alt, for Elfia, ved, at en lys time vil komme,
  Vi vil erobre rummet og elementerne!
  
  Tjen fædrelandet - elsker det er vores pligt,
  Uden tapperhed er der intet sted på planeten!
  Og at den Almægtige Familie ikke opsagde hans pagt,
  Hans børn skal være stærke og åndskød!
  
  Trommen er stoppet, kampen er forbi,
  Dæmonernes herres telt, omkom i helvedes mørke!
  Nu min skønhed, jeg beder dig - kom,
  Jeg vil give mit hjerte til alfen uden et spor!
  Sådanne ord fra piger ser noget tvetydige ud. De savner kærester og elsker ofte med hinanden. Pigerne her er vidunderlige.
  Og deres bare, mejslede, solbrune ben kaster sådanne ødelæggende og destruktive dødsgaver. Og de sender ærter indeni, som antistof er gemt.
  Krigerne her er af en sådan orden, at selv en kugle ikke kan stoppe dem, og passagen vil være katastrofal.
  En elverpige med gult hår tog en dolk og kastede den mod fjenden med sine bare tæer. Den fløj over og gennemborede orkgeneralen lige i lysken. Og han døde af smertefuldt chok.
  Pigen kvidrede:
  - Vi er seje ørnepiger,
  Kapabel, flot og smuk at bekæmpe...
  Og tro mig, vi er falke og ørne,
  Og slet ikke med en dårlig klovns sjæl!
  Og så tog en anden af pigerne den og affyrede en morter. Og hun dækkede et helt dusin af Putins bjørne og rev dem i stykker. Dette var virkelig et knusende slag. Og krigerne begyndte igen at synge med begejstring;
  Fædrelandslys uden majestætiske grænser
  Rubinstjerner skyder over hovedet.
  Elf dækkede sig selv med udødelig herlighed -
  Den mægtige helt, Drayman, slår!
  
  Rowan rubin i smaragdblade -
  Safir funkler i en mark med kornblomster...
  Jeg leder mine tanker til dig Elfia -
  En trehovedet ørn flyver med sange!
  
  I dugdråber er perler snefnugsdiamanter,
  Alt er godt i det store fædreland!
  Jorden er fed - den har årer som fjer,
  Snedriverne er blevet fejet væk af den friske vind!
  
  I den ene kant af Elfia er der is, sæler,
  I en anden er kameler ørkenens guld.
  Det er varmt her, når snestormene bruser,
  Fordi vi holder Gud i vores hjerter!
  
  Vandmeloner, meloner og bananer vokser,
  Og et sted om sommeren kører man på skøjter...
  Nå, hvor kan man finde sådanne lande i verden?
  Hvor folk er så stærke i næverne!
  
  I Elphia er våbenbedriften ophøjet,
  I den er lysalven skaberen af sin egen skæbne!
  Vi kan godt kæmpe
  Så en strøm af problemer ikke kommer til alfen!
  
  Alle ved, at vores kvinder er smukke
  Og der er ingen stærkere mænd med mod!
  Fædreland, du er legemliggørelsen af paradis -
  Én suveræn Gud er familiens mester!
  
  Sun Glorious ikonerne vil blive godkendt ,
  Den slags vandretur en soldat tager på...
  Vi kommer hjem med gavmildt bytte,
  Uden at gå glip af et slag slår bueskytterne deres fjender ned!
  
  Lad os give fred og lykke til hele universet,
  Og sammen med Gud vil vi oprejse de døde!
  Til ære for vort uforgængelige fædreland -
  Vi ved bestemt, at vi vinder!
  Pigerne sang så voldsomt og sublimt og fortsatte med at kæmpe. Og desperate og modige elvere kæmpede på himlen. De skød ork-flyene ned og fik dem til at brænde.
  En af elverne udførte et træk - en tredobbelt tønde, og snublede Putins bjørns bil, hvilket fik den til at brød i flammer.
  Krigeren tweetede:
  Solen skinner over os,
  Ikke liv, men nåde...
  Jeg er ansvarlig for freden i landet,
  Det er på høje tid at forstå
  Jeg er ansvarlig for freden i landet,
  Det er på høje tid at forstå!
  Kæmperne er ikke længere børn,
  Vi er nødt til at dræbe orker!
  Og pigen tog det igen og trykkede meget beslutsomt på joystick-knapperne med sine bare tæer.
  Og hun ramte fjenden igen, denne gang trykkede hun på bazooka-knappen med sine karminrøde brystvorter. Og en stor, destruktiv kraft reagerede. Dette er virkelig en meget sej pige.
  Og han skyder meget præcist mod fjenden.
  Krigeren med lilla hår ramte også fjenden ved at bruge sin meget storslåede buste. Og en kolossal dødbringende kraft virkede.
  Pigen tog den og begyndte at synge igen;
  Okay okay,
  Hos elver-bedstemoren!
  Hvad spiste du grød?
  Hvad drak du - brygg!
  Sådan sang krigerne med deres klangfulde stemmer som en nattergals trille. Og de var fantastiske.
  Men pigerne trykkede igen på knappen med deres skarlagenrøde brystvorte og frigav dødsgaven med dødelig kraft.
  Samtidig kæmpede også unge mænd, deriblandt meget smukke elvere, der skød og sang;
  Kysten på Elfa er rummelig og stejl,
  Bølgerne plasker med glitter fra glasuren...
  Elfia blev mit fædreland,
  Nattergalens trille synger for os en vidunderlig sang!
  
  I en bred båd sejler min kære og jeg,
  Zlata Val svigtede sine fletninger.
  Hvor er det godt for mig og min elskede at være sammen,
  Det er ærgerligt ikke at fange en krokodille med en fiskestang.
  
  Nej, ikke vand, raslende agterud,
  Det er naturen, der giver os champagne.
  Dette land er som en kær mor for mig,
  Jordens generøsitet i kongelig dragt!
  
  Dråber er som perler under månestrålen,
  Sprøjter som en bisværm med en sølvvinge...
  Jomfruen, du er som en engel med en drøm for mig,
  Med uskyldens ansigt - den mest rene Madonna!
  
  Duften er honning, og håret er silke,
  Læberne delte sig som satin.
  Jeg tror, det længe ventede øjeblik er kommet,
  De bliver virkelige - eventyr var det!
  
  Læber rørte i ekstase
  Sødmen er sådan, at der ikke er flere ord.
  Du overjordisk tror på skønhed,
  Partiet vil afgøre - kast en mønt højere!
  
  Her er kyssene det ene efter det andet,
  Suk og latter af vores stormfulde glæde.
  Sjælens hellighed vil blive bevaret af keruben,
  Den udvalgte vil kaste listen over synder i urnen.
  
  Nej, ved at du er smukkere på jorden,
  Lidenskaben brænder som en lys ild i mit hjerte!
  Vi vil bo i det bedste land,
  Lad os åbne vinduerne og døren ud i rummet!
  . KAPITEL nr. 16.
  Maria Kolesnikova fortsatte med at udøve sin aggressive indflydelse og udrydde sine modstandere. Og hendes kommando var afgørende og skarp og unik.
  Elf-piger er meget seje. Dejlige krigere, der kastede udslettelsesærter mod Putins bjørne og rev orkerne i stykker.
  Krigerne viste sig at være ekstremt stridbare. Og de skød hurtigt. Og de ramte os med maskingeværer. Nedskæring af hele rækker af tropper af Putins bjørne. Og de handlede ekstremt aggressivt.
  Pigerne skreg og brølede.
  Og samtidig glemte de ikke at synge med funklende stemmer som lyden af klokker;
  Hil dig alfens hjemland ,
  Vi ville elske dig meget...
  Elf-piger bliver ikke ældre
  Vi besejrer orker med kærlighed!
  Dette er faktisk en sang, der lyder fantastisk. Og alt dette sker meget vidunderligt.
  Pigerne tog det og begyndte at synge sammen med drengene igen, og meget muntert;
  Du er vores hær - vores kære familie,
  Stort fædreland, elvermagt.
  Slangens mareridtskæbe åbnede sig,
  Pu rejste en krokodille i disse bjerge!
  
  Bjørnene bukker og aflægger ed,
  De sværger at dræbe alle de utro elverfyre.
  Men vore riddere foragtede fred og trøst,
  For dem er en trofast ven og bror nu en automatisk maskine!
  
  Orkstan er også mit fødeland, tro mig,
  Der er modtaget en ordre om at holde - hold!
  Tro mig, vi kan trods alt ikke vise svaghed,
  Dette land er trods alt indgangen til os fra den sydlige dør!
  
  Selvom pacifister nogle gange kan høres stønne;
  Hvorfor har du glemt, du behøver ikke dø her!
  Men vi vil ikke lade vores forretning blive ødelagt,
  Fordi fædrelandets hær er stærkere end alle andre!
  
  Fædrelandet befaler - du kæmper, så kæmp,
  Lyt ikke til rotten, der brøler under gulvet!
  For vores alf er der kun én måde at flyve hurtigt opad på,
  Og hovedargumentet er det mægtige Maxim maskingevær!
  
  Hvis der er sejr i Orkstan , betyder det, at vi er stærke,
  Den sovjetiske sag for hellig marxisme lever videre!
  Satans sønner vil ikke være i stand til at bryde vores vilje,
  Til sejr, til sejr og ofre tæller ikke!
  
  Pige, når jeg kommer tilbage, vil hun kysse mig
  Nu er du en mand, og du har bevist alt for dig selv!
  Hvilken rustning er stærkere end titanium på en soldats hjerte,
  Hvilket ideal gav den unge kæmper til en kriger!
  
  Det betyder, at der vil være fred i hele verden,
  Alle mennesker er som brødre i én formation!
  At den røde soldat erobrede piedestalen,
  Med lysten til at fortsætte med at kæmpe, brænder og brænder jeg!
  Piger og drenge sang med vild entusiasme. De handlede ekstremt effektivt og dræbte Putins bjørne. Det her er ekstremt fedt.
  Her er elverne, der kører kapløb på en tank. Og de fik en ny bil, en pyramideformet bil opfundet af Zelensky. Dette er en rigtig fed tank.
  Og lad os skyde med forbløffende nøjagtighed. Og selvsikkert rammer fjenden.
  Pigen bruger rubin brystvorten, når hun skyder og gør det ekstremt præcist.
  Og synger med raseri:
  Jeg skyder fjender på en tangent
  Jeg hører en frygtelig fængslende stemme...
  Elverne vil helt sikkert dræbe orkerne,
  Vi er heller ikke tilskuere i krig!
  Elverne tog op og skar deres modstykker i stykker under slagene. Og de smadrede de selvkørende kanoner og tanke fra Putins bjørne i stykker. Det er så fantastiske skønheder.
  Og deres tunger er meget energiske og hurtige. De gør det meget vittigt.
  Og samtidig glemmer de ikke at synge;
  Elfia er en hellig forening af mennesker,
  For progressive er verden et ideal!
  Jeg henvender mig til den inspirerede muse,
  Det, folket drømte om, vil gå i opfyldelse!
  
  Vores fædreland du kender er så vidunderligt,
  Både gamle og unge er glade for det!
  I den er ugedagen ophøjet som søndag,
  Der er intet dyrere hjemland end kært!
  
  Der er ikke noget sådant paradis i himlen,
  Det, der bygger proletaren, er en mægtig hånd.
  Og et eller andet sted klemmer rustne kæder...
  Arbejdsverdenen er i grebet af en knytnæve!
  
  Men nogle gange vil en oprørsk tanke blinke,
  En bajonets fjer er skarpere end en hærdet lyre!
  Varmen vil smelte linjerne, helvedes flammende is,
  Og de selverklærede useriøse idoler vil bryde sammen!
  
  Så vil en tsunami-byge strømme ind med det samme,
  Der vil være landsdækkende uroligheder.
  For at opnå, hvad fighteren turde gøre -
  Som en orkan fejer ånden gennem generationer!
  
  Og det nye århundrede - fremskridt hersker vil komme,
  I ham vil fattigdom, smerte, lidelse forsvinde...
  Planeterne som astrologen så
  Nu vil broderskaberne samles i enhed!
  
  Og døden vil vige, den vil ende -
  Videnskaben vil vinde, tro mig, alderdommen.
  Laurbærkrone på din pande -
  Og moderlandets styrke er grænseløs suverænitet !
  Pigerne synger så godt - de gør det ekstremt godt. Det er virkelig super piger !
  Meget smukke elverkrigere med skulpturelle muskler og stor ynde. Det er virkelig de piger, du har brug for.
  Nu, hvis de begynder at synge, så kan ikke en eneste infektion modstå dem.
  Og piger kæmper ikke kun på fly og tanks.
  Og også til søs. Og der er kun mennesker der i bikini og barfodet. Og deres ben er så forførende.
  Og brysterne, hvad, og hofterne og taljen. Og mavemusklerne er meget fremtrædende, ligesom fliser. Det er kvinder. Rigtige tigre. Og ét ord - nisser.
  Når man ser på dem, bliver man virkelig tændt. Disse piger er bare super.
  Nissen er meget smuk, og de kæmper på havet. Og pigernes bare, lyserøde, runde hæle tog af og blinkede. Dette var ekstremt effektivt. Og elverne er kolossale krigere.
  Så pigerne stak deres bare ben ind i metallet, sigtede en tolv tommer kanon og skød med den. Og store, dræbende udslettelsesgaver fløj.
  Så tog pigerne den og ramte fjenden og begyndte at synge;
  Skønhed, skønhed,
  Vi våder orken som en kat!
  Vi våde som en hund,
  Orka bølle!
  Vi er stærkere end en papegøje
  Hvilken virksomhed!
  Nå, selvfølgelig, udover smukke piger er der også drenge. En af dem ligner stadig en dreng på omkring tolv i shorts og barfodet. Og han synger meget smukt;
  Selvom vi har vanskeligheder, vær ikke bange,
  At overvinde en forhindring er sødere end honning!
  Hvis du er en falk, ikke en patetisk spurv,
  Tør du ikke skyde skylden på det våde vejr!
  
  Vi elsker at kæmpe i dette jordens salt,
  Lån gerne en skulder til en kammerat!
  Og for familiernes skyld til at blomstre,
  Lad os gå med den sten, vi ønsker!
  
  En pirat kan ikke leve i tomgang,
  Han er lykkens søn og Elfias tjener!
  Mens vi er på havet, er hytterne dækket af sne,
  Og drysset med perlefrost!
  
  Ikke for dette valgte de en vanskelig vej,
  At have rigdom alene!
  Patronymet for onde orker kan ikke bøjes,
  Vi bygger sådan en stat med en sang!
  
  Fjenden skynder sig frem - knæk ham,
  For en modstander, kun en kiste i et sump!
  Fædrelandet er stort - selvom skurken er stærk,
  Og Gud Svarog rynker panden af alarm!
  
  Men vi krydsede sværd - modigt i kamp,
  Vi råber hurra - angriber banditterne!
  Så det, der engang var en drøm, går i opfyldelse,
  At smage din elskedes kys!
  
  Smuk Elfi sublim daggry,
  Han vil udspy beundring højlydt!
  Men Satan kan ikke bygge en hule,
  Besejr ham, og alt vil være ubekymret!
  
  Der vil komme en verden, hvor der ikke er smerte,
  I hvilken alderdom ikke engang vil forblive!
  Jeg vil give kærlighedens skønhed en krone,
  Og jeg beder dig om at komme nærmere i det mindste en smule!
  Ja, elfedrengen synger meget godt, han er vidunderlig og sej. Og hans sang varmer sjælen.
  Elverpigerne fortsætter kampen på deres slagskib. Så mange skønne piger på det. Unge nisser foretrækker også at løbe barfodet i varmen. De ser ikke mere end seksten år gamle ud, og de er også meget smukke med ren, glat hud. Det ligner en slagmark og cool.
  Piger giver slet ikke op i kamp. Og de handler med den største energi.
  Og man kan se deres bare, solbrune ben blinke sådan. Og de vækker vidunderlige følelser.
  Elverpigerne optræder med meget stor energi fra deres frodige, nøgne bryster.
  Og hvor mange en pige i en kamp. På et slagskib er de fantastiske. Nisserne begyndte endda at falde på knæ og kysse pigernes bare, runde, kølige hæle. Og de gør det ekstremt aggressivt. Og med stor entusiasme.
  Det er pigerne. Og det er meget smukt.
  Hvad hvis pigerne blottede deres brystvorter? Så overøser de unge mænd meget grådigt dem med kys. Og drengene er simpelthen fantastiske. Og pigerne er også fantastiske!
  De unge mænd synger for længst:
  Vi er ikke onde røvere,
  Og vi vil ikke slå ihjel...
  Vores piger er så barfodede
  Som om de er i stand til at give!
  Elverpigerne blinkede til dem og sang også:
  Barfodet, bare barfodet,
  Under juli torden, og under lyden af brændingen!
  Barfodet, bare barfodet,
  Kun du og jeg vil danse!
  Sådan synger de. Og de kæmper endnu bedre. Så en granat ramte et slagskib med orker og dræbte straks halvtreds af Putins bjørne. Det her viste sig at være rigtig fedt.
  En pige med barfodede, yndefulde, meget forførende ben, som drenge elsker at kysse, tænder hende.
  Det er pigerne, og hvilken vidunderlig og poleret hud de har. Det hele ser ekstremt fedt ud.
  En af pigerne i elverfamilien pressede sin bare brystvorte og affyrede et dræbende projektil fra pistolen.
  Krigere af ekstrem kamp og blodig styrke. Og de er i stand til at dræbe orker. Og deres ben er som altid bare og mejslede og endda meget solbrune.
  Og pigens hæle er så yndefulde og unikke på deres egen måde. Dette er deres pigers blodige handling.
  Og de begyndte at synge;
  Pigens kroppe ældes ikke
  De er evigt smukke, unge...
  De rejser sig og er fulde af kaos,
  Ægte ørne stjal!
  Elverpigerne kæmper heftigt. Men der er også nissedrenge. De er smukke, kortklædte, barfodede pionerer. Og de retter også deres våben mod modstanderne og udfører dødbringende ild fra kanoner, hvilket er en ekstremt stejl og aggressiv tilgang.
  Og lad elver-drengene synge med kærlighed og lidenskab;
  Og når Pioneer buglen kalder på opladning -
  Mine venner vil synge sange sammen!
  Vi, som en falk, vil flyve til grænseløse afstande,
  Fordi du og jeg var berettigede!
  Kor;
  Vores sandhed, vores sandhed
  Består at bære tro!
  Og ikke i morgen og ikke i morgen
  Og red moderlandet i dag!
  
  Vi respekterer vores alf,
  Når alt kommer til alt, til hele verden - kend lyset!
  Vores skarlagenrøde banner af moderlandet,
  Og der er ingen lysere rød!
  
  Pioneren hilser ikke busten,
  Hans tegn er fædrelandets flag!
  Vi kæmpede dygtigt mod modstanderen,
  Glorificerende præstationer i vers!
  
  Vid, at der kun er én tro på planeten,
  Tro på sød, hellig elfinisme!
  Så glade børn griner,
  orcismen kan brydes ned i afgrunden !
  
  Hver ridder var kun et barn,
  På græs og vandløb barfodet...
  Men nu har han et spil i hænderne,
  Gør metal fladt med en hammer!
  
  Nogen sliber et maskingevær med maskiner,
  Nå, nogen skyder fra skulderen!
  Det skarlagenrøde banner flyver som et rødt flag,
  Vi slår onde fjender - ikke for sjov!
  
  Vore forfædre tog modigt Orklin ,
  Nå, hvad med os? Vi er på vej til Mars!
  Vi mennesker er ikke makaker på en gren,
  Modstanderens knytnæve rammer ham lige i øjet!
  
  Men vi ved også, hvordan man har det sjovt,
  Slå på tromme, spil på trompeter!
  Meget søde børneansigter,
  Og vurderinger på fire og fem!
  
  Den sværeste kampeksamen -
  Ikke at bestå er som at dø!
  Men i døden har vi et banner med en fakkel,
  Elverkobbersmedjen kan ikke falde!
  Sådan sang de vidunderlige og militante pionerer. De er endda meget smukke og kæmpende. Og pigerne fra elverfamilien er også vidunderlige og storslåede. Og de tænder bogstaveligt talt mænd, hvilket er ekstremt fedt.
  Pigerne er vant til at bekæmpe onde orker og agere meget produktivt. Og deres kolossale og unikke energi er i fuld gang og kommer som en orkan.
  Det er pigerne.
  En alf med karmosinrødt hår rettede et projektil og ramte orkerne og knuste et par dusin af dem på én gang. Og en masse dræbte Putins bjørne. Og dette må siges at være ekstremt flot.
  Elvere er meget smukke, og deres skønhed er erotisk og ekstremt voldsom. De handler med stor og sydende energi.
  Her er en af pigerne i kun trusser og næsten nøgen. Og så begyndte hun endda at synge, før hun gjorde det, trykkede hun sin skarlagenrøde brystvorte på joysticket og bankede afsted med energi.
  Det er pigerne - de er virkelig af højeste klasse. Du vil ikke være i stand til at kæmpe mod sådanne mennesker.
  Disse piger er supermænd.
  Og lynet flyver fra kanonerne på alfeslagskibet. Og selv vand koger, når det rammes. Og metallet fra skibene, disse brune, ru, bjørne fra Putins hær, brænder.
  Det er virkelig aggressive kampe.
  Som er akkompagneret af skud og smukke sange;
  Fædrelandet har åbnet dørene til rummet for alle,
  Elfarin er den første Ratibor i verden!
  Vores vinger over solsystemet -
  Der er et mønster på den sorte overflade af perler!
  
  Vi ser højere og højere op i himlen,
  Når alt kommer til alt, er der fred i hver daggry af nogens tanker.
  Vi spiller en vals på et helt nyt klaver -
  Sådan et simpelt og oprigtigt motiv!
  
  Og med hver tone, som et glimt af en lyre,
  Kvasaren med den kongelige krone kalder...
  Selvom jeg stadig kun er en dreng -
  Men det bliver et meget stormfuldt ungt take-off!
  
  I den antikke verden tog vi ækvator,
  I den nyeste æra er Mars bag os!
  Skovlen er erstattet af en gravemaskine,
  Vi kan endda bestille regn!
  
  Videnskabsmanden Archimedes opdagede alt i badekarret,
  Men vi kan ikke sidde og drikke rom.
  De gør ikke opdagelser på sofaen,
  Åh, dovenskab, hvilken modbydelig slange!
  
  Derfor er de universelle vidder,
  Vi bliver bestemt tiltrukket af en fantastisk rejse.
  Engang stormede forfædrene bjergene -
  Foragter både mæthed og fjerkomfort!
  
  Vi er deres efterkommere og værdige til sværdet,
  Vi kan klare enhver opgave!
  Pionererne marcherer i formationssang,
  Og alle tror - jeg vil flyve til stjernerne!
  Dette er virkelig en sang, der er imponerende og rammer ørerne. Selvom der er elvere her, men ingen Cheburashkas. Krigerne her er meget smukke, og de har selvfølgelig bare, muskuløse, solbrune ben.
  Og pigerne er smukke og har rubin brystvorter, der forårsager den største fristelse.
  Disse krigere er ekstremt passionerede, deres bryster er så dejlige, som er solbrune og runde og elastiske i krigerne. Dejlige skønheder, ekstremt kæmpende og deres ben er så vidunderlige og mobile, og deres tæer er bare og ihærdige.
  De kvindelige krigere er ekstremt vidunderlige og dejlige.
  Og pigerne er meget smukke, og deres livmoder er meget begærlige. Og det er ekstremt vidunderligt for unge mænd at slikke denne vidunderlige honning. Og nyd denne form for kærlighed.
  Åh piger, hvor er jeres elvere søde, virkelig guddommelig ambrosia.
  Og selvfølgelig akkompagnerer sangen disse voldsomme og blodige kampe;
  Videnskabsmanden opfandt smart en bombe,
  Hvad tænkte han med den nomineredes hoved ?
  Når alt kommer til alt, uden moral er selv en klog mand et æsel,
  Han får i hvert fald tilskud for sit sindssyge!
  
  Andre fik patent på pistolen,
  Hvad sender satellitten i kredsløb?
  Videnskabsmanden er ikke en militær impotent,
  Lyv ikke fuldt ud, mine herrer!
  
  Folk skal arbejde for krigen,
  de har en dårlig holdning til hinanden.
  Og hvorfor forstår jeg ikke
  Er der nogen, der gør noget godt?
  
  Man maler en tank i akvareller,
  En anden Katyusha vil lave en skitse.
  Han har samlet et maskingevær siden børnehaven,
  Og vores teenager elsker at marchere i paradeformation!
  
  Når alt kommer til alt er epauletter lyse i en drøm,
  For os er stråler nogle gange mere værdifulde end solen.
  Der er trods alt intet sted på den sørgelige jord,
  Hvor nogens blod ikke flyder rødt!
  
  En mand er trods alt en ulv for en mand,
  Nå, nogle gange stinker en elendig hund!
  Han vil ikke engang låne dig et stykke brød,
  Bor alene - den grusomme gave!
  
  Hvilken slags mennesker opvoksede Herren Faderen?
  Hvordan er det, at ondskaben styrer verden?
  Den voldsomme konge er en vovehals blandt folket,
  Og min vigtigste ven er den aggressive bror Kain!
  
  Herren svarede: det er dit valg,
  Gratis, svært, men nødvendigt...
  Den er skarpere end sæbe, hvis du slår den i øjet,
  Folk bliver dumme, hvis verden er forenet!
  
  Derfor er kamp din skæbne,
  Jeg vil ikke ændre noget for dig her.
  Selvom helvedes kaos hersker i kamp,
  Der er intet håb om let brød og et mirakel!
  
  Men mit mål er at styrke dig fast,
  At bygge drømme med et mægtigt sind,
  Så tråden bliver stærkere end kæden,
  Så enhver kan blive kendt som en helt i kamp!
  Pigerne danser rigtig godt, og viser springene med de bare ben. Og den almægtige Gud udstyrede deres piger med en sådan skønhed. Eller måske demiurgiske guder.
  Pigerne har meget smukke frisurer. Meget forskelligartet, og nogle ligner møller, eller helikoptere, eller kager - hvilket er super og fedt.
  Elverne synger for længst, blotter deres tænder og trykker på joystick-knapperne med deres karminrøde brystvorter;
  Du er mit land, hvilket forladt et,
  Der er banditter i det, en bølge af en horde!
  Børn løber væk, hestevæddeløb,
  En brændende snestorm er opstået!
  
  Al den gyldne rug brændte på marken,
  Et vandfald strømmer fra himlen - napalm,
  Djævelen rev "det ondes" magt fra atomet,
  Og nu er der ild over hele Jorden!
  
  Blæser som halm-riza,
  Der er en rasende drage på himlen,
  Fra asken til støvet den blålige vind,
  Stanken af røg bringer - ødelæggelse!
  
  Kæmp mod fædrelandet uden at gå glip af,
  De rammer de modbydelige ulve lige i munden!
  Fuglekirsebærtræer voksede i blomst nær verandaen,
  Lad os ikke lade parfumebusken gå til spilde!
  
  Alt er hjemmehørende i hver pilekvist,
  Duften af honning i en simpel kvist!
  Er de patetiske rejsende i klude,
  De, der overlevede, er tiggere uden ingenting!
  
  Nej, vores parti sagde,
  Lad ikke de onde orker komme til din fars hus!
  Ungdom i hjertet, tro ikke at blive gammel -
  Fuldstændig ødelæggelse venter på modstanderen!
  
  Vi vil angribe - det er en retfærdig sag,
  Vil leve for at se den tid, hvor...
  Tro på vores Solntslavlavnaya familie ,
  Det vil være et trofast lys for evigt!
  
  Kommunisme, sandhed, retfærdig,
  Den indeholder drømme, der blev født i smerte!
  Jeg tror på, at fædrelandet vil være lykkeligt -
  Som en udødelig ørn svæver opad!
  
  Og så kommer sandhedens tid,
  Hvor ethvert spørgsmål vil finde et svar!
  på rævens vej vil ikke passere -
  Og Elfia er kommunismens begyndelse!
  
  Så stærk er kærligheden til fædrelandet,
  Hvor der er plads til de bedste mennesker,
  Vort Fædreland er trods alt herligt i styrke,
  Mod enhver, der har magt - dræb!
  
  Og så vil vreden være forbi,
  Paradiset kommer, med nattergalens sang...
  Og så går vi gennem lunden,
  Aldrig græd eller sørg!
  . KAPITEL nr. 17.
  Maria Kolesnikova kæmper med rasende vanvid. Og giver ordrer til hans voks, viser simpelthen enestående og unik klasse og super.
  Disse piger er meget vittige, og ekstremt smukke og meget seje på en kæmpende måde. Nisserne her er simpelthen geniale.
  Piger er forskellige, men disse nisser er alle seje. De kan slå orker og drukne onde bjørne i blodet.
  Og nissens tunger elsker at slikke, hvad der pulserer, skinner og dufter så behageligt blandt de unge nisser.
  Disse mennesker er så perfekte, at aromaen kommer fra dem, som fra unge planter og vilde blomster. Hvilken vidunderlig ting.
  Det er pigerne her, og de har perlefarvede, funklende tænder - bare super.
  Og de har et kosmisk, fænomenalt tema. Her skinner øjnene i dem, og minder meget om stjerner.
  En af pigerne kneppede med sine bare tæer. Så det ødelagde alt fuldstændigt. Og dette er ekstremt dødbringende.
  Her er pigerne af højeste klasse, de skal spille kontrabas.
  Og deres ben er så smukke, og endda meget bare. Selvom man kan sige det - meget barfodet? Måske ville det være bedre at sige - meget smukt!
  Og piger elsker at synge og danse med passion.
  Og krigerens stemmer er så fyldige og smukke;
  Er dette ord ære, brødre?
  Hvor meget varme er der i dette ord!
  Selvom der er utallige hårde modstandere,
  Vi vil bringe et hav af lys til Fædrelandet!
  Kor.
  Jeg giver mit hjerte for mit fædreland,
  Hvor flammerne bryder ind i himlen!
  Gennem problemernes torn til november,
  Til den røde daggry...
  Lad folkets ånd svæve og rejse sig igen!
  Lad folkets ånd svæve og rejse sig igen!
  
  Vi skal trods alt bære kærlighed til den Almægtige,
  Elfinismens hellige banner!
  Så vovede drømme går i opfyldelse -
  Født den hellige humanismes vej!
  
  Og enhver familie vil ikke forråde Elfia,
  Folk vil stå i dannelse for fred og sandhed!
  maj tapre Pegasus, strålende Parnassus,
  Vi vil lade os inspirere af kampen for en ung sag!
  
  I bjergene løber en hurtig strøm som en leopard,
  Toppens sølv har trods alt lyst op!
  Slipsene får den røde solnedgang til at brænde,
  At være tapper er hovedkriteriet!
  
  En fighter er faldet - ak, grusom skæbne hersker,
  Hvordan gik det til, at en kammerat brød sammen!
  Fortæl mig venligst, almægtige Gud,
  Hvorfor er urner fulde af aske?
  
  Sjæl - Gud svarede. - vigtigere end lænd,
  Og livet vil aldrig forlade de faldne!
  Ja, du er ikke givet at vide, at i lysets stråler,
  Når de genopstår - Ære til Rods navn!
  
  Men du ved, at denne dag ikke er så langt væk,
  Så åbner universets døre...
  Og krystal vil ikke blege en grå tempel,
  Min skabelse vil vinde udødelighed !
  Nå, hvis du ser på de smukke piger, på deres fulde bryster og jordbærvorter. Og de er så forførende og funkler som rubiner fra den britiske kejserindes krone. Dette er virkelig sådan skønhed og fristelse.
  En ung alf skyndte sig hen til brystvorternes jordbær og begyndte at kærtegne dem med sin tunge og gjorde det meget energisk. Åh, hvor er det dejligt at slikke sådan et modent og storslået jordbær. Hvor er alt fantastisk her.
  Og en pige fra en elverfamilie har selvfølgelig ikke noget imod at slikke noget velsmagende, sødt, aromatisk fra den unge mand til gengæld. Og hvor vil det hele blive fantastisk.
  Og så trykker pigen på joystick-knappen med sin rosenknop-formede brystvorte. Og så ramte den orkerne med en raket og rev dem i stykker.
  Og en masse af Putins bjørne blev ødelagt.
  Disse er elverne fra den blodige daggry.
  Men de elsker naturligvis også at synge, med stor angst;
  Vi seje elvere er ikke slaver,
  Vi er født til at svæve som ørne, tro mig!
  Nej, kister kommer ikke til fædrelandet,
  Lad os være sammen i kampelverne !
  
  Enhver fighter er i stand til at slå,
  Men ikke alle tænker på deres kære!
  En orkan brænder, en hvirvelvind,
  Og tanker om godhed er i rene sjæle!
  
  Elver fest , født i drømme,
  Kender det fra arbejde hård hud.
  Vi tjener ikke på grund af nogens dumme frygt,
  Det vi stræber efter kan ikke findes på kortet!
  
  Guldet fra de runde kupler funkler,
  Men i hjertet er guld endnu mere dyrebart.
  Udyret Orkizma trak lammet,
  Men ødelagt af elverkraft!
  
  Da pioneren svor eden,
  Giv hver dråbe blod fra dine årer til moderlandet!
  Den onde onkel Ram reddede raketter,
  Jeg ville skabe problemer for fagforeningen!
  
  Men vi bandede ikke, troede på tom snak,
  For én ordre - Tjen Fædrelandet!
  Den onde ork blev knust af heltemod,
  Lad os gå gennem den svære vej og være i elfinisme!
  
  Smid væk, dreng, mæthed, fejhed, dovenskab,
  Han beordrede sjælen til at stræbe efter sejr.
  Lad det være til fordel for sagen hver dag,
  Og hvis vi skal til Sibirien, tager vi afsted!
  
  En helt på byggepladser og i kampe,
  Alt kan argumenteres, tro mig!
  Forveksle ikke livet med et let spil,
  Selvom der kun er ét spil - kampen mod døden!
  
  Nu er målet allerede synligt,
  Det sidste skridt er tilbage, det svære!
  Så vil foråret give os farve for evigt,
  Og der kommer unge bedstefædre på søndag!
  Pigerne sang meget smukt, og deres tænder funklede, gnistrede af perler og udstødte refleksioner.
  Alfen er en vidunderlig skønhed, og sprang op til raketkasteren. Og de trykkede på joystick-knapperne med deres skarlagenrøde brystvorter og justerede aggressivt slagene.
  Og der skete store ødelæggelser. Dette viste sig at være ekstremt greyhound.
  Elverne læssede jetstoppet, bar raketter og blinkede piger med bare, lyserøde, runde hæle.
  Det er smukke og aggressive kvinder. Og ekstremt kærlig. Og deres tunger elsker at mærke stængernes pulsering - at få den største fornøjelse.
  Det er virkelig skønheder.
  De har så rødglødende tunger, og de vil tage det, de vil kneppe det. Og rubin brystvorter vil blive brugt igen. Og en masse trolde vil blive brændt på én gang.
  Og så vil elverne bringe deres bare tæer til munden, og hvordan de vil blæse.
  Og kragerne, efter at have fået et hjerteanfald, falder som lamslåede af et slag mod hjernen fra en stålkølle. Og krager gennemborer kranierne på Putins bjørne med deres næb.
  Så aggressive er de.
  Og sange flyver over marken, i dette tilfælde sunget af unge mænd;
  Jeg skyder fjender på en tangent
  Dette er elvereridderens magt!
  Fede almindelige mennesker forstår det ikke
  Jeg bevæger mig hurtigt frem som en falk!
  
  Alt bliver fantastisk
  Vi er kunstnere, slet ikke tilskuere!
  Lad os ødelægge Orks karteller,
  Lyser med fængslende skønhed!
  
  Vores fædreland er virkelig fantastisk,
  Hun gav lys til verdens arbejdende mennesker!
  Selvom en vild horde styrtede ind i landene,
  Men tro mig, vi er rigtige kæmpere!
  
  Alven rejste sig sammen med Mamai fra massakren,
  Efter at have smidt båndene af Horde-lassoen...
  Vi samler skatte på himlen,
  Og vores hjerter er rene af mod!
  
  Hver busk, græsstrå, kære,
  Eg-Fader til vores brede lund.
  Tro mig, der er også imaginære værdier,
  Den glitrende strøm er sødere end honning!
  
  Fuglekirsebærfnug modner,
  Det første blad så ud til at være malet med guld!
  Der er ingen beskedne skove i vores fædreland,
  I den kongelige kjole er Fædrelandet smukt!
  
  Forlader skoven med svampe,
  Og over marken, hvor rugen hældes med saft.
  Jeg bringer dig en krans med blomster,
  Og dug, som om syet med perler!
  Dette er den sang, som elver-drengene havde. Og det blev ekstremt fedt og fedt. Det er meget smukke piger, der gerne vil sutte noget varmt og pulserende med deres tunger, som et hjerte.
  Nå, piger på et fantastisk niveau, og ind i kisten, der driver orkerne. Og krigerne var voldsomme - bare super.
  Og hvis de begynder at synge, vil det være meget dejligt;
  Sprøjter barfodet gennem engen;
  Den flotte pige er medlem af Komsomol.
  Elfies datter blev ikke født som en scoop -
  Den lille stemme flyder med en ringende triller!
  
  For hende er hendes kald krig -
  Udfør modigt en våbenbragd.
  Terrorisme blotter sine kæber - Satan,
  Han vil gøre fædrelandet til spil!
  
  Nå, og bag ham med raketten Orkagon ,
  Sikke en hund fra helvede fodrer bukke!
  Jeg glemte, at Orkmaht er knust,
  At det er farligt at skændes med en russer!
  
  Uovervindelig kriger-elfinisme,
  Ved, hvad der inspirerer os til en bedrift!
  Vi dedikerer livet til det kloge Rusland -
  Holder linjen fra kant til kant!
  
  Fædrelandet tordner rundt,
  Napalm-bomber faldt ned på Elf.
  Militarisme har brudt alle bremser,
  Der står murbrokker fra vores hytter i brand!
  
  Men drengen har et maskingevær i maven,
  Da han aflagde ed på at blive pioner!
  Og nu smadrer de unge soldater,
  Onde modstandere, der ikke kender grænser!
  
  Både gamle og unge løber i samme formation,
  De skynder sig hurtigt - SATO angriber!
  Og alle tror - jeg vil besejre orkerne,
  Og jomfruen vil være med et lidenskabeligt kys!
  
  Vi kan ikke, tro mig, vi taber
  Vores tro er blevet så stærkere!
  Vores hær er blevet tempereret i træning,
  Selvom ilden brænder i et godt hjerte!
  
  Og derfor tjener fædrelandet,
  Vi vil opnå sejr i en hård kamp!
  Uden berømmelse er livet ikke en øre værd,
  Vi har brug for koner og børn!
  
  De skal vokse op i det hellige land,
  Som hele planeten bøjer sig for!
  Der er trods alt ingen smukkere alf på jorden,
  Lad fjendens skæbne være Gomorras død!
  
  Og så venter Mælkevejen i stjernerne på os,
  Som er uendelig og uden stop!
  For at vokse, lad ikke alven bøje sig,
  Så fædrelandet bliver mere magtfuldt og større!
  
  Elsk Gud - Vores store familie,
  Må planeten trives hurtigt!
  Ethvert arbejde vil slette problemet,
  Må vejen til podiet være let!
  Kampene med elvere og elvere mod orker var i vild skala med et stort antal døde Putins bjørne.
  Men orkerne fortsatte med at snige sig ind. Og nu går deres tunge kampvogne i kamp. Og endda måske supertunge - der vejer mere end hundrede tons. Et nyt argument og trumfkort i kampen.
  Det er så fedt at se kraftfulde biler. Men pigerne forberedte kumulative skaller og begyndte at lancere dem ved hjælp af deres jordbærbrystnipler.
  Og dette er en dødelig effekt. Tja, pigerne er super klasse.
  Og andre af dem kaster levende granater mod orc-infanteriet og river Putins bjørne i stykker. Det her har været rigtig godt. Det er pigerne her. De elsker at arbejde med deres sprog.
  Det er især rart, når din tunge slikker noget, som elverens varme, kogende blod flyder igennem. Så fantastisk er det.
  Krigerne her kæmper rigtig godt. Og samtidig er kærligheden ikke fremmed for dem. Desuden er der så få mandlige elvere. Og selvfølgelig kæmper kvinder nogle gange for dem.
  Her kastede en af dem en granat med sine bare tæer, som ramte en flok orker og rev Putins bjørne i stykker.
  Og krigerne begyndte at synge;
  En dreng løber barfodet i sneen,
  Snedrivernes perler skinner som glans.
  Du vil ikke tvinge os i søvn,
  Lad os lave vinterens grå dans!
  
  Vi vil vie vores liv til vores hjemland,
  Må tjenesten være glædelig!
  Stien vil blive oplyst af ildkeruben ,
  Og sangen er magisk, et eventyr og en lire!
  
  Det er tid til at kæmpe for vores fædreland,
  En horde af modstandere har invaderet uden at tælle!
  Vi vender os til vores elskede guder,
  Hvad gav sindet til at skabe fly!
  
  Lad os give planeten en drøm
  Gør enhver udfordring til en vinder!
  Så den magiske tråd ikke knækker,
  Må dit forårspust blive rent!
  
  Dette er håbet om et smukt land,
  Hvem fødte kommunismens lys!
  I vores univers er alle mennesker lige,
  Dette betragtes som højdepunktet af humanisme!
  
  Kulden vil ende, der vil være et flow -
  Strømme vil flyde, folk ved med champagne!
  Dette er resultatet, tro mig, det er ikke langt væk,
  Hver med værdighed, kongeligt mod!
  Så fantastisk kæmper og synger pigerne. Og deres tunger er legende og ekstremt adrætte.
  Pigerne tog og indsatte morteren, og hvordan de ville ramme fjenden og sprede Putins bjørne i forskellige retninger. Det her var virkelig et slag.
  Pigen trykkede derefter på aftrækkeren ved hjælp af den skarlagenrøde brystvorte. Og hun flippede ud:
  - Enhver mands nøgne bryst vil sko og klæde sig af!
  Det er pigerne her - meget vidunderlige. Og dette er den store race af elvere.
  Og de synger, og deres tænder funkler som diamanter i solen. Hvor er det alt sammen fantastisk.
  Pigerne har ikke nok drenge. Og de unge nisser arbejder for ti. Så de skal arbejde. Og pigerne er så smukke og barfodede. Og deres bryster er så nøgne, med brystvorter rubin og funklende, som om de var lavet af ædelsten.
  Hvor ser det alt sammen stort ud.
  Og krigerne synger og blotter deres tænder, som udsender stor energi fra solstrålerne;
  Pigen er smuk, ja, ja, ja,
  Pigen er farlig ja, ja, ja!
  Putins bjørn
  Du vil græde
  At brænde dig
  Dø i smerte!
  Piger synger sådan her. Men nissernes børn, og først og fremmest pionerdrengene, viser også deres vokale evner;
  I månens lys, refleksionen af en segl,
  Vi arbejder i den kollektive landbrugsmark.
  Foråret har for nylig vist sig generøst,
  De gav strømme af søde tordenvejr grædende!
  
  Vi skal hjælpe vores ældre brødre,
  At de på fronterne kæmper mod orkishismens hær.
  For at fodre elverkraften,
  Så Elfinismens skarlagenrøde flagstang blomstrer!
  
  Og derfor pionererne i deres værker -
  Sveden strømmer ned af mine tynde kinder.
  Vi er kun mætte i vores vildeste drømme,
  En barfodet dreng trækker en plov...
  
  Nogen formåede at flygte til fronten,
  Men selv uden en bagdel er der ingen sejr.
  Du putter endda græs i munden, når du er sulten,
  Så vores bedstefædre kunne smage grub.
  
  Så tilføj, selvom ribbenene er synlige,
  Fødder er punkteret, hænder er hårdhændede.
  Vi er fædrelandets pionerer, sønner,
  For hendes skyld vil vi begrave orkerne hårdt!
  
  Hver af os er Lenin og Marx,
  En flamme raser i hvert hjerte.
  Tiden kommer, lad os frimodigt sætte foden på Mars,
  Fortune giver fighteren et kys!
  
  Vanskeligheder hærder for vores sjæl,
  Vi elsker, kender tanken og arbejder!
  Ferien kommer - dans flot,
  Og pas på de svageste!
  
  Det velnærede borgerskab kan ikke forstå
  Hvordan børn elsker at arbejde...
  Men vi får en solid femmer,
  For at få forældrenes ansigter til at stråle!
  
  Nej, giv ikke skæbnen skylden for krigen,
  Det er sådan en test for os...
  Hvis du lærte en lektie til din fjende,
  Det betyder, at han er i stand til at bringe skabelse!
  
  Dørene til rummet vil åbne for krigere,
  Ved videnskabens kraft blev de, der faldt, genopstået,
  Derfor er vi vore fædres håb,
  Børn af den store, hellige alf!
  Her sang elfedrengene og samtidig pionererne. Og de viste fremragende fysisk form og sammensætning af et produkt på sangniveau.
  Og pionerdrengene var også barfodet, i shorts, med bar overkrop og meget fremtrædende og smukke muskler.
  Orker kan voldtage sådanne mennesker, hvad vil der blive af disse dyr. De er bogstaveligt talt f.eks. dyr. Det er virkelig meget modbydelige orkevæsner.
  En elfedreng blev fanget. Og lad os torturere barnet. Først trak de den flotte dreng op på stativet. Og lad os slå ham af al magt med en rødglødende jernpisk på et barns bare fødder. Og det var meget smertefuldt.
  Drengen skreg, og han blev såret og forbrændt. Så begyndte de at hælde vand på drengen. Først kogende vand, og derefter is, og derefter kogende vand igen. Det er barbarer og sadister.
  Så begyndte de at brække de bare tæer på elverdrengens fødder ved hjælp af en glødende tang. Og de brækkede alle hans fingre fra den lille finger til den store. Så brændte de barnets bare, runde hæle.
  Og så lagde de et varmt strygejern på drengens bare bryst og brændte en femtakket stjerne ud.
  Det var så fedt og fedt. Drengens ribben blev derefter brækket med en varm tang, bastarderne. Men intet, elvere er en ihærdig stamme. Og drengen mistede aldrig bevidstheden fra det smertefulde chok og fortsatte med at skrige. Og så brugte orkerne strømmen.
  Og i det samme begyndte de at stege hans hæle med ildsild, og de slog ham med en varm stang på ryggen og siderne, strakte ham på stativet og slog ham med elektriske stød. Og det er ekstremt smertefuldt.
  Og orkebødderne blotter tænderne og griner.
  Men alligevel knækkede Alfedrengen ikke, tværtimod begyndte han at synge;
  Nej, det er umuligt at forudsige
  Hvad venter i denne gamle verden;
  En tyv ligger på lur i baghold,
  Ellers flyver flyet mod himlen!
  
  Hvor er denne verden barsk
  Du er så naiv
  Der er mange esser i dækket,
  Selvom du ikke kan få det - tornene.
  I mellemtiden skød alfen, som om han hældte bly fra et vandfald. Hun gravede et godt maskingevær op fra Putins bjørne. Rapid-fire, og tilsammen giver det næsten ingen rekyl, så skydningen og sangen bliver ikke afbrudt.
  Men hvad kan jeg ellers spørge dig om?
  Hvor kan man købe fred?
  Svaret er selvfølgelig krig,
  Svaghed er trods alt ikke en ære!
  
  Ja, Gud er i stand til dette
  Til dem, der er for dovne til at piske...
  Bare en simpel kommando,
  Glæd ikke kødet i lyksalighed!
  
  Forstå meningen med livets kamp,
  Således skabte den Højeste i århundreder...
  Så din hånd er stærk,
  Og så fedtet ikke går til siderne!
  
  Så kæmp og kæmp,
  Prøv at smide det, der er i støvet!
  Så vil du flyve højt
  Slet mareridtsnullerne!
  Elver-drengene holder fast og giver ikke op, heller ikke på stativet.
  Og krigerne kæmper på denne måde, med vildt og vanvittigt raseri, og viser deres heltemod.
  Det er virkelig imponerende piger. Og deres læber er så skarlagenrøde, og de sluger grådigt noget pulserende og varmt, meget behageligt og sødt på tungen.
  Sådan kan nissepiger godt lide det.
  Men alven kastede med sine bare tæer en ødelæggelses citron med knusende kraft. Det var truende og fedt.
  Alven, der dræbte Putins bjørne, tog den og sang:
  Forvent ikke barmhjertighed fra himlen
  Spar ikke livet for sandheden...
  Os fyre i dette liv,
  Kun med sandheden undervejs!
  Og hun smed en stor, dødbringende gave ud ved at trykke på knappen med sin skarlagenrøde brystvorte. Hun smadrede en flok af Putins bjørne og kvidrede og blottede sine tænder:
  Og kampen fortsætter igen,
  Og det ængstelige hjerte i brystet ...
  Zelensky er så ung
  Og den unge Maidan er foran!
  Det er pigerne her, der viser deres højeste, mest imponerende klasse af kæmpere.
  Og de synger meget smukt og med beundring;
  Engang sprang en plovmand en vej,
  Så solens ører bliver gyldne...
  Og vi reagerer uden argumenter på løgne,
  Så kæmperen vokser op ung i sandhed og styrke!
  
  En jomfru vandrer barfodet bag ploven,
  Hun arbejdede hårdt for at rejse brød til fædrelandet...
  Og en lejr, der ligner billedet med siv,
  Vi har ikke brug for frådseri her i livet!
  
  Russiske digtere har en smuk stil,
  Tungen, der erstatter honningkager...
  Og Rod er den elskede solherlige Gud,
  Hans motto er at skabe dit eget sted i himlen!
  
  Den onde nomade foretog en razzia,
  Fuld af piger og drenge, der bliver kørt væk,
  Men ridderne får deres sværd slebet,
  De har ikke brug for bleer eller barnepiger fra barndommen!
  
  For os er Svarog og Jesus ét,
  En kriger er en soldats kald...
  Den dobbelthovedede ørn er en stærk vinge,
  Vi slår, griner, den onde ork-modstander!
  
  Der er ikke plads på jorden for nogen, der er en kujon,
  Enhver bevinget med magt i tanker er en engel...
  Forenet i fædrelandet: neger, serber, hviderussisk,
  Der er "Hurricane", men før var der sabler!
  
  Vi vil lave et stort rumskib,
  Og lad os svæve ind i universets vidder!
  Vid, at sådan vovemod bor i hjerterne,
  Den bevingede bevidsthed er steget!
  
  Den sidste bedrift, folk kender, er
  Så kæden af bedrifter aldrig slutter!
  Så der er ingen taske med en tynd kat,
  Så at alderdommen ikke fordrejer det hæse hyl!
  
  Så kommer den længe ventede fred,
  I hvilken fredens tid ikke kommer.
  Og vi vil arrangere en endeløs fest,
  Ikke at kende død, sorg, smerte, sorg!
  . KAPITEL nr. 18
  Her er nissernes dronning, pigen er sej og meget sjov. Dette får noget unikt til at ske. Og hendes ordrer er præcise og dejlige, fulde af vid og sarkasme. Dette er virkelig en super pige.
  Sådan synger pigerne meget smukt og frimodigt. Disse piger er meget søde. Og deres safir- og smaragdøjne funkler så dejligt som stjerner om natten.
  Hvor ser det sødt ud det hele.
  Og så begyndte pigerne at skyde lyn fra deres skarlagenrøde brystvorter, så dødelige og ødelæggende. Som de bogstaveligt talt brænder alt og smadrer det til aske og laver rigtige kister.
  En af pigerne, der brugte sine bryster, når de skyder, sang:
  Jeg er vokset op meget i hele verden,
  Influenzavirus tre eller fire...
  Slagtningen udvides og vokser !
  Lad os køre orken direkte i graven,
  Oprethold sundheden, så
  Brug spirende piger!
  Det er så vidunderlige piger, de er simpelthen geniale og super og hyperklasse .
  Hver pige her ønsker at nå niveauet som et monster eller endda et hypermonster .
  Og tag fat i alfens mandlige perfektion med tænderne.
  Og de unge elvere selv er meget seje, og glemmer ikke at kæmpe og synge på samme tid;
  Min ven damasksværdet skinner i mørket,
  Den lumske fjende tørrede blodet af dolken...
  Hvor mange ulykker er der på vores alf,
  Ikke trillen af en nattergal, men kun klirren af metal!
  
  Hvad i alverden ser vi? Det er svært for alle der -
  Sultne børn, grim alderdom.
  Den knækkede åre faldt af båden,
  Herren kan ikke give sin kærlighed lidt!
  
  Men mørket vil sige rigtigt - der er ingen almægtig,
  Vores verden er evolution - en æra med præstationer.
  Hvis du vil have kød til frokost,
  Tænk ikke på at løbe væk fra dine synder!
  
  Lav en mejetærsker til at høste rug,
  En smuk tegning skinner på plakaten...
  Videnskaben vil give dig ungdom, mor,
  Og enhver borger vil være med i paraden!
  
  En gylden stjerne vil dekorere stien til brystet,
  Hun er en indikator for store præstationer!
  Elf-land går til elfinisme ,
  interuniverselle Eden blive en realitet!
  
  Ved tronen larmer oligarkerne nogle gange,
  Tyven vil drikke blod fra folket!
  Men rækken af flotte oktobermarcher,
  Vi så elvernes formidable triumf i maj!
  
  Krig kommer og går, nogle gange er det kedeligt,
  Du ved ikke selv, hvad krigeren vil have...
  Sådan en passion for spillet er kommet,
  Når du er en rigtig hugormhævner !
  
  Den prude er noget af en slyngel selv, tro mig,
  Og en ond hersker er en byrde for folket.
  De gejstlige lænker vil komme til en ende,
  Og den rene muse vil regere!
  De unge mænd her synger så smukt og med følelse, de er simpelthen dejlige. Og du kan lytte til dem i timevis. Og deres stemmer flimrer simpelthen.
  Og så slår pigerne til med de bare tæer. Og skønhederne er ekstremt aktive.
  Og så løb elverne til angreb, skød fra maskingeværer og kastede samtidig morderiske udslettelsesgaver med deres bare tæer. Og forårsager kolossale eksplosioner af fjender.
  Disse er virkelig super krigere .
  Og pigerne trykkede på joystick-knapperne med deres mejslede og yndefulde tæer.
  Men det er ikke alt. I kurset var skarlagenrød, som jordbær, brystvorter. Og hendes bryster hos piger er så utroligt appetitlige. Og mod sådan en smuk mand er enhver fjende magtesløs.
  Og deres læber er skarlagenrøde, og brystvorterne funkler også som rubiner. Og unge nisser elsker at kysse og slikke dem grådigt.
  Og pigerne synger med glæde og aggression;
  Det uventede lod er lavet,
  Manden rettede på skuldrene!
  Ikke en fladtrykt gipsbuste,
  Han drømmer om fred, tro mig, afvist!
  
  Pigen skal ikke dømmes
  Frihedens øjeblik, tro mig, vil komme...
  Og kysset er forseglet,
  Hvor søde sukkerlæber smelter!
  
  Horden gik forbi i en blodig bølge,
  Der er en utallig liste om hende...
  Men alven tordner med udødelig herlighed,
  Vold og sult vil ikke knække os!
  
  Selvom graven knuser kødet som en plade,
  svæver ånden op i himlen!
  Gå hurtigt væk - melankoli, tristhed,
  Det er, som om jeg ikke engang var død!
  
  Hvad skal man gøre på himmelsfæren?
  Hvor kan en oprørt person gå hen?
  Men Solntslavny- troen,
  Vær ikke viljesvag og en klovn!
  
  Han beder os dele pengene,
  Skæbnen er med alle brødrene.
  Så de helliges ansigter fra ikonet,
  De anså ridderen for at være deres søn!
  
  Vi rev lænkerne af slaverne,
  For dem blev vejen valgt frit...
  Lad os stå for en glad ny verden,
  Hvor begravelsesmarchen stopper!
  
  Nogle gange er Gud også egensindig,
  Vi dropper Rods bannere!
  Men fædrelandets flag stråler,
  Hvor guld funkler i ahorn!
  
  Inspireret af lyst håb,
  Drengen skyndte sig også i kamp...
  Selv roser har torne
  Nogle gange er du svag som en spurv !
  
  Men slipset er rødt,
  Hvilket betyder ren blodfarve!
  Tjen dit smukke moderland,
  Så kender du ikke mere smerte!
  Det er nogle fantastiske og unikke sange. Dejlige skønheder kæmper barfodet og kun iført trusser på samme tid.
  De vil begynde at synge nok til at få orkernes hoveder til at knække.
  Men fra himlen hamrer stormtropperne på Putins bjørnes positioner. Og de gør det med stor energi. Og de er klar til faktisk at bekæmpe fjender og demonstrere det højeste niveau af energi. Det er virkelig smukke piger.
  Som simpelthen er i stand til at slå en tank i panden med deres bare, runde, lyserøde hæl.
  Det er de krigere, de er, meget smukke og perlefarvede tænder, der funkler som smykker.
  Der er ingen smukkere end piger, der viser deres karakter og den aggressive essens af passagen.
  Og hvis de virkelig skruer op, så vil de ikke vise sig mod sådanne tyve, selv sådanne svineri som Putins bjørne.
  Krigerne kæmper, og de gør det ekstremt aktivt. De demonstrerer et meget storslået niveau af ødelæggelse og ødelæggelse af talrige skurke, et pjusket imperium.
  Orkekrigere knækker tæerne på fangede piger og drenge, og steger deres bare hæle med ild og brænder stjerner og kors på deres bare bryst. Putins bjørne er virkelig svineri, og du skal bekæmpe dem med al ansvar og raseri. Vis din overlegne og naturlige tilgang.
  Imens begyndte pigerne at synge igen;
  Vores alf er stærk med sit sværd,
  Kanonerne skyder i den og går aldrig glip af!
  Lad din dristige drøm gå i opfyldelse,
  Ingen grund til at spilde tid på sofaen!
  
  Der er ingen smukkere lund i verden end vores,
  Og smaragden i græsset er den mest levende sten!
  Frokosten kom løbende fra selve ornen,
  Og skøjteløb vil ramme som en forkølelse!
  
  Svampe vokser, de har utallige blomster,
  Boletus, kantareller, fluesvampe!
  Gøgen giver nyheden i ekstase,
  At det ikke er for tidligt at gå til den næste verden!
  
  Nu triller nattergalene,
  Et dyreorgel spiller en march...
  Når aprils hvirvelvind kommer med honning,
  Når vintergækken vokser i lys lyksalighed!
  
  Skønne maj og søde juni,
  Enhver tid på året er lykke!
  Og du, min pige, bare rolig,
  For jeg har ikke selv kontrol over min sjæl!
  
  Når efterårsregnen flyder som et vandløb,
  Og guld vil klæde alle gratis!
  Så vil vi marchere til lyden af buglen,
  I dine hænder er buketter af roser og orkideer!
  
  Det, der er i naturen, vil være godt,
  Tiden kommer - underordnet rytmerne...
  Og hvad er helligt, og hvad er syndigt,
  Vi vil selv bestemme med skæbnen ved at spille!
  
  Så vil de døde let opstå,
  Og det bliver nemmere end en gryderet!
  En bevægelse er som et slag med en segl,
  Ingen skænderier, ingen elendig skænderi!
  Sådan sang pigerne. Og så tog de det og fløjtede igen ind i alle deres næsebor, og de gjorde det yderst øredøvende.
  Og tusindvis af krager så ud til at have fået stærke slag mod hjernen med en kølle, de tog den og slog den. Og de gennemborede kranierne på Putins bjørne. Og det var ekstremt fedt.
  Det er sådan en grusom og samtidig interessant krig, der foregår. Og piger fra elverfamilien bruger deres bare tæer og karminrøde brystvorter til at smide lyn og ultralyd ud.
  Demonstrerer kampdestruktionen og døden af de fordømte Putin-bjørne.
  Kampen mellem elverne og orkerne stoppede ikke. Hun blev mere og mere aggressiv og blodig.
  Pigerne fra elverfamilien kvælede ikke fjenden. De brugte deres bare tæer til at kaste udslettelsesgaver mod orkerne og rev hoveder og lemmer af Putins bjørne.
  Skønhederne handlede med stor entusiasme og pres. Og skydningen fra maskingeværer udført af skønhederne viste sig at være ekstremt effektiv og dødbringende.
  Og så begynder de pludselig at fløjte, og kragerne har igen turbulens i hjernen, og de falder lamslåede og lamslåede ned i hovedet på de angribende og aggressive shaggy bjørne. Og for at være ærlig, så er dette ekstremt fedt og cool.
  Desuden bedøver lynudladninger fra rubin-sutter fugle som støv.
  Og pigerne, selvfølgelig, der bruger kragerne mod Putins bjørne, glemmer ikke at synge;
  Vi vil rive horden fra hinanden
  Lad os lave et hugg ud af orker...
  Jeg vil slette Putins bjørne,
  Jeg vil bare rive dig fra hinanden live!
  Så pigerne synger med stor passion og kampentusiasme. Og de tog fat i bjørnene, som om de knuste væggelus ved hjælp af en tang.
  Samtidig kæmpede nissedrengene også. De ligner bare børn - barfodet og i shorts. Og de kæmper med vild raseri og entusiasme.
  Samtidig sang nissedrengene;
  Der er ingen fred for os i kampe, gutter,
  Dette er en drengeagtig livsstil.
  Det er som om vi blev født med et maskingevær,
  At slå dine fjender ned i støv!
  
  Hvis jeg slap ud, så er der ingen tilgivelse for os,
  Nå, den modige får en gave!
  For vort Fædrelands skyld, frelsen
  I det sværeste øjeblik i kamp!
  
  Vi er i stand til at besejre alle horder,
  Ødelæg kampvogne, selvkørende kanoner, endda et regiment.
  Udseendet af de russiske krigere er stolt,
  Også selvom rastepladsen er uendelig langt væk.
  
  Vi har set sådanne problemer,
  Hvad ikke engang kan beskrives med en kuglepen!
  Ved, at der er fragmenter tilbage fra skraldespanden,
  Hvad forsøgte at bryde fædrelandet!
  
  Hver bajonet skal slibes hurtigt,
  Og genopfyld butikken hurtigt!
  Fordi en soldat ikke er en dreng,
  Forvandler fjenden til støv!
  
  Orkerne blev jævnet med jorden i går,
  Og nu er kampen i gang igen!
  O endeløse stjerneklare afstande,
  Trompeten kalder os til at tage på vandretur!
  
  Der vil være plads, betragte det som erobret,
  Der vil være en himmel i diamanter for os!
  Gyldne søde ahorn,
  En landmineeksplosion vil ikke knække dig!
  
  Alt i vort fædreland er smukt,
  Der er kun en masse kvæg i nærheden af tronen,
  De, der smigrende hvisker herskeren,
  Og folk bliver til slaver!
  
  Hver slange stræber efter at bedrage os,
  Alle vil stjæle blod,
  Hurtigt haste hurtige heste,
  Så den onde tyv kan knuses som en kage!
  
  Vi tager vores plads,
  Hvor der ikke er plads til forræderi, løgne,
  Hvor bror Kain bliver dræbt, vil broder Kain dø,
  Hvor du ikke kan overgive fædrelandet for øre!
  Det er pigerne her - simpelthen overlegne, og klassen blev fantastisk. Krigerne er simpelthen super og hyper .
  Og igen i kamp viser deres barfodede, meget forførende og yndefulde ben den højeste og unikke kunstflyvning. Det er virkelig superklasse kvinder.
  Og det er det, deres legende tunge elsker? Det, deres tunge elsker allermest, er selvfølgelig at slikke elvernes pulserende, meget søde og duftende skafter.
  Det er piger, der kan siges at være kæmpere på det rigtige hyperklasseniveau .
  Og selvfølgelig er Venus' livmoder appetitlig og meget sød, og den dufter som den dyreste franske parfume. Disse piger er virkelig som super og hyper i én flaske.
  Og igen bruger de deres brystvorter, glitrende med ædle rubiner, og slår endnu en hær af orker ud.
  Og hele rækker af Putins bjørne blev mejet ned og dræbt på én gang.
  Men orkerne fortsætter med at løbe ind i pigerne som en grænseløs lavine, og fortsætter med at flyde.
  Samtidig synger Putins lumske bjørne selvfølgelig også, når de skal til et overfald;
  Der er en mægtig kraft bag os,
  Som styrer hele verden og helvede!
  Når alt kommer til alt, er evig ondskab ikke at bryde igennem monolitten,
  Det, der vil ske, er fantastisk, du ved i nærheden!
  
  Hvem genskabte helvede? - Jordens konge Lucifer,
  Han traf sit valg - afviste tilgivelse...
  Og han gav mennesket et eksempel i kampe,
  Hvor må vi skynde os ind i kampen for forløsning!
  
  Her har alle en chance for at rejse sig,
  Bliv en dæmon, en dæmon eller en demiurg!
  Selvom Gud selvfølgelig ikke vil give os tronen,
  Men hvad vi kan gøre, tro mig, er ingen joke!
  
  Vi har håbet, det ondes magt,
  Det, vi kan spille, er lykkekabaler.
  Vores leder er trods alt cool Satan,
  Kend Lucifers vrede, grænseløs og forfærdelig!
  
  Vi tog et valg og et skridt til fordel for mørket,
  Fordi lyset kun gør pupillerne vandige,
  Der er ingen lykke i hellighed, der er ingen penge værd en krone,
  For os er pacifisme udtryk for en klovn!
  
  Det er derfor, Djævelen fører os ind i helvede,
  Vi følger Djævelen med et bravour skridt...
  Overtag fjenden, men midlerne tæller ikke,
  Der er ingen mening i bøn - det hele er en boomerang!
  
  Ja, samvittigheden gnaver nogle gange ubehageligt,
  Og jeg vil også gerne blive en person...
  Og måske stak en kugle din pande,
  I Gehenna, hvor det gør ondt at blive for evigt!
  
  Men vi er gået for langt i synd,
  Og der er ingen chance for at frelse gennem omvendelse!
  Så vi vil skyde, ødelægge alt overalt,
  Lad os bygge vores egen stat på taget!
  Sådan synger Putins bjørne, og lad os sige, at det er ekstremt sundt og aggressivt. Dette er i sandhed en meget grusom og nådesløs krig. Overfor hvilke enhver, selv de mest sofistikerede, teknikker er magtesløse. Men piger har deres charme.
  Og de bruges aktivt mod orker.
  Samtidig optræder de ekstremt energisk og stridbar. Sådanne piger vil ikke være bange, og selvom deres bh'er falder, vil de straks tage dem fra deres jordbærbryster og slå dem med et lyn.
  Disse kvinder er simpelthen super. Og deres kampkraft er uimodståelig.
  Elf-piger er ikke i tvivl. De kæmper som lysets engle med en djævelsk horde. Og det er ekstremt grusomt. Men pigerne renser planeten for ondskab ved at udrydde Putins bjørne. Og lad os sige det der - fantastisk.
  Krigerne er meget smukke og viser deres meget forførende og solbrune ben.
  Hvordan er deres underekstremiteter? Mænd går amok efter dem. Og de unge nisser kysser deres bare hæle med stor og enestående glødende entusiasme.
  Og så kommer sådan en sjælfuld og dejlig sang;
  Fejringen af det strålende fædreland nærmer sig,
  Måske er Lada den velsignede jomfru i denne...
  Du er god i de syv verdener, ond guddom -
  Når Skaberen er naglet til træet!
  
  Stangherskeren gav hver sin kone,
  Han sagde - føde børn og tur!
  Og Satan besluttede - jeg vil brænde alven,
  Lad alle mennesker løbe som harer!
  
  Men elverkrigeren er monolitisk i styrke,
  Hans sværd kan ikke berolige stolthed!
  Og selvfølgelig vil modstanderen slå dig,
  Og vi vil bygge en ny verden af skår!
  
  Fra de solherlige krigerhelgener,
  At de svor at kæmpe for alfen med et sværd!
  At en kæde af vagtposter stod i kø,
  Hvad holder styrken af granater i en rummelig rygsæk!
  
  Hvad kunne være stærkere end mit fædreland,
  Pålidelig vogter af vort fædreland!
  Når en jagerørn ikke er en spurv,
  Når tung bagage er let!
  
  Nå, Svarog er Gud, han er kongernes konge,
  Hvad gjorde den russiske ånd så stærk!
  Lad os sprede tatyen som om i musenes knirkende,
  Lad os gennembore alle monstrene med en bajonet med modhager!
  
  Og den foragtede skal spise sit eget kød,
  Horden brænder efter at have fornærmet Jorden...
  Forpligtelse til damaskstål og spyd,
  Sådan er vores store magt!
  
  Nej, I kan ikke nedrive fremmede, tro mig, mine herrer,
  Vi er krigere, og det er vores kald.
  Frihed værdsættes af alle mennesker,
  Send i det mindste en rigtig test!
  
  Og for friheden kæmper vi til døden,
  Uden at vide nogen tøven i en misbrugssag...
  Og jeg ser, at særegenheden vil være min,
  Så hjerterne ikke bliver kolde overhovedet!
  
  At skyde og smøre er en skam for os,
  Det er også en skam at tøve i en kamp.
  Må Guds støder være en skændsel for os alle,
  Når vi beslutter os for at kæmpe eller ikke at kæmpe!
  
  Og nu ses sejrens klare glans,
  Det eneste der er tilbage er at tilføje lidt mere styrke!
  Herren Svarog, efter at have passeret mørkets vej, blev genopstået,
  Nu vil vi regere universet med os!
  Krigerne sang meget smukt og jævnt. Men dette var ikke nok til at stoppe sådan en horde. Og de søsatte truende, flammekastende tanke. Og de gik for at stege Putins bjørne.
  Og de gjorde det meget godt med et kæmpe pres af piger, der var grådige til kamp.
  Dette viste sig virkelig at være en brutal og ekstremt aggressiv kamp.
  En alf med orange-plettet hår tog og kneppede sine fjender ved at bruge brystvorter, der lignede rosenknopper. Og sådan en skønhed blev kamplysten og meget aggressiv og meget sexet.
  Her er en pige, der arbejder med sine skarlagenrøde brystvorter.
  Krigeren sang:
  Alt er spøgelsesagtigt i denne rasende verden,
  Der er kun et øjeblik til ham og hold ud...
  Livet er bare et øjeblik mellem fortid og fremtid,
  Ork, din vandal sidder fast i en pik!
  Og krigeren vil grine igen og blotter sine meget perlefarvede tænder.
  Og hendes unge elverpartner vil synge med begejstring og glæde i sin klingende stemme;
  Vores verden af mærkelige skønheder,
  Kun en listig modstander...
  Vores hellige familie vil ikke gå videre,
  Vi vil dække fædrelandet med herlighed!
  
  Her er en rullende rumlen,
  Blæser brændende "Katyusha".
  Rækker samlet - en monolit,
  Vi rammer fjender, ikke fjols!
  
  Rus' med strålende renhed,
  Cherish er den bedste sjov!
  Svarog, fjernbetjeningens frelser,
  Undslip for at stræbe opad, krøllet!
  
  Men den forbandede bygger en udsigt,
  Skyggen af vingerne er frygtelig mørk...
  orcismen er brudt i stykker,
  Det forræderiske monster er blevet besejret!
  
  Hvad kunne vi godt lide at drømme om?
  Ikke om fred og lediggang ...
  Forfædrene samlede trods alt hæren -
  Til Guds ære på søndag!
  
  Hvad den Almægtige skabte os,
  Så den inspiration flyder fra hjertet!
  Så han roser Rod hver time,
  Og sindet åbner en bredere dør til rummet!
  
  Ja, der er meget snavs i verden,
  Her er de onde skyggers spøgelser.
  I ringen af brand er Guds paradis,
  Og lidelsens bæger i generationer!
  
  Månen er som et stearinlys i en lanterne,
  Pigernes hæle blinker...
  Barfodet skyndte sig ved daggry,
  Perlendug i den varme maj!
  
  Vær ikke en pige som en kampesten
  Du er utilnærmelig og tavs...
  Der er ikke behov for flere triste tanker
  Når alt kommer til alt, er kedsomhed en sikker grav!
  
  Rytteren blinkede med sit sadelklæde,
  En varm hest og nærgående lidenskaber,
  Og før det åbne vindue,
  Får søen til at skinne!
  
  Åh hvad ser jeg
  Sådanne fredfyldte billeder
  Hvor i lykken er en ny familie,
  Hvor uden tøjle er vi alle én!
  
  Herren dækkede os med sit skjold,
  Her skinner glædens stjerner!
  Vi synger en salme om Jesus,
  I en sejrrig afslutning for folket!
  . KAPITEL nr. 19.
  Her er nissernes dronning, den strålende og unikke Maria Kolesnikova, der igen viser sin unikke kunstflyvning og højeste klasse. Og han giver ordrer på et trivielt superniveau.
  Sangen er så smukt sunget. Og pigerne her, lad os bare sige, er super. De indeholder strømme af energi og en boblende vulkan af lidenskab.
  Og de presser de karminrøde brystvorter på knapperne på de morderiske bazookaer. Og de ramte orkerne med al deres magt. Og dette er ekstremt ødelæggende og morderisk. Der er ingen måde for Putins bjørne at modstå et sådant angreb.
  Krigerpiger slår grimme orker. De klemmer dem som en stålnæve og bogstaveligt talt knuser dem.
  Disse piger er super klasse. Og det skal bemærkes, at de er så stridbare og aggressive, at orkerne ikke pløjer imod dem. Dette er i sandhed en meget blodig kamp.
  Og pigerne synger:
  - Alven og nissen er smukke,
  De hænger sammen på fodbrættet ...
  Ben af en glamourøs skønhed
  De løber rask ad stien!
  Og igen bruger de deres meget dødbringende skarlagenrøde brystvorter. Slå Putins tropper, og vis deres destruktive og meget dødelige klasse.
  Det er pigerne - du kan ikke modstå dem.
  Men når de synger, så bliver alting bare hyper , og stemmerne er som sølv og krystal;
  Siden Spartacus tid - denne tro lever videre,
  At der aldrig skulle være slaver i verden!
  Hvis mesteren er fræk - han varmer sin mave med en komfur,
  Og bonden frøs i kulden - tro mig, det er ikke skæbnen!
  
  Elveren Spartak trak sit sværd for os,
  Og bag ham rejste sig de undertryktes flod uden ende...
  Hvis du er en mand, er ære mere værd end livet,
  Hvis du vil have dit liv til at flyde i verdens lykke!
  
  Stenka Razin ville rette op på slavernes lejr,
  Så at der er en vilje, kan alle styre...
  Og folk som ham kunne ikke acceptere skammen,
  Og bag dem var folket - en utal hær marcherede!
  
  Tortur, stativ og pæl er kongers argumenter,
  Alle ønsker at snuppe alt for sig selv for altid!
  Men tro mig, frihed er milevidt fra brød og honning,
  Og sådan en drøm har brændt i vores hjerter i lang tid!
  
  Torden er kommet - november, og nu er vores magt,
  Landet brænder, der er meget blod og smerte!
  Men Jesus vil ikke lade de retfærdige omkomme i helvede,
  Den, der blev hårdt pisket, vil være glad for det gode!
  
  Elfnin åbnede døren, Elflin leder modigt,
  For hvert skridt kommer vi tættere på det hellige mål!
  Men Satan kom i det enogfyrre onde år,
  Og nu strømmer vores blod ud af vores årer som en strøm!
  
  Vi er et land med dig; vores ære er dit liv,
  Bring aldrig Elfi-folkene i knæ!
  Hold fast i Rusland, kæmp for fædrelandet,
  Dette er meningen og saltet af generationers mod!
  
  Führeren er et modbydeligt lig, og alven er en kæmpe,
  Og tjetjeneren, uzbekeren og elveren er ét!
  Elfenisme er en monolit, et ideal for sjælen,
  Og modstandernes hylder er fuldstændig smadret!
  
  Kosmos kalder på de unge - hornet blæser indbydende,
  Der vil være en ny grænse, hinsides Mars!
  Vi bygger elfinisme - vi afskaffede rubler,
  Ethvert statsborgerskab er ligegyldigt!
  
  Tro mig, hele universet bliver rødt nu,
  Der vil være porte til himlen - røde stjerner.
  Mand, bror, er et rabiat dyr i fortiden,
  Og kærlighed og skønhed synges i rene salmer!
  
  Spar derfor ikke på din ømhed og dovenskab,
  For vort Fædreland, kæmper som en falk!
  Og I kæmpere arbejder nat og dag,
  Så Edens Have ville farve og give sød saft!
  Sådan synger pigerne på en meget vittig og martial måde. Og de har simpelthen universel og ujordisk skønhed.
  Og nisserne bruger igen bare fødder og meget ihærdige tæer. Disse piger er super og hyper .
  Forsøg ikke at stikke fingeren i munden på disse piger. Men hvis du lægger noget større og varmere i, suger de det med stor entusiasme.
  Det er virkelig piger, der, lad os sige, er super.
  Og så slipper de lyn fra deres skarlagenrøde brystvorter. Disse udledninger påvirker kragers hjerner. De mister bevidstheden og falder med næbbet nede og bryder igennem kranierne på Putins bjørne. Og det er ekstremt fedt.
  Disse er virkelig skønheder, der viste deres totale nederlag af rasende fjender.
  Hvorefter pigerne begyndte at synge igen;
  Vores kosmos er gammelt, ungt -
  Den hellige familie gav velsignelser.
  Og fornuften er mit værge sind,
  Fremskridt bringer os udfrielse!
  
  Jeg elsker skønheden i universet,
  Selvom en person er utilfreds med alt...
  I bøje for Svarog-Kristus,
  Hvad fødte fotonbølger!
  
  Vi er selv guder - endelig...
  Men hilsen til Skaberen!
  Til hymnen af flammende hjerter,
  Hellige Lada - den lyse jomfru!
  
  Vid, at elveren ikke får lys,
  Tolerer lydighed og ydmyghed.
  For os er en fleece lavet af guld -
  Videnskab er i evig bevægelse!
  
  Men at kæmpe, desværre, er skæbne,
  Mellem stjernerne på spredte bakker...
  Så tilsyneladende ønskede den Højeste -
  Så vi ikke mister tænderne!
  
  Men Lada er en hypostase af Gud,
  Sprudlende af godhed smilede hun...
  Folk vil give dig viljen -
  Må styrke-ungdom være evig!
  
  Familiens kriger er trods alt et ideal,
  Den Almægtige ønsker en kamp!
  Skibet løb hurtigt
  Tør du ikke modsige skabernes guder!
  
  Så skynder vi os tappert i kamp,
  Og vi ser allerede succes synligt,
  Sådan en vild drøm
  Tronen er nu vores Jerusalem!
  
  Skaberen bevarer Rus' ære,
  Ja, det vil være uendeligt, det bliver et århundrede...
  Når der ikke er lang forsinkelse,
  En mand skaber opdagelser!
  
  Og derfor er mottoet stærkere,
  Så fremskridtet vil være i evig styrke,
  Du er en modig kriger, vær ikke frygtsom,
  Til ære for min mor, min Elfia!
  Det er de kæmpende og funklende piger her. Og hvis de tager imod deres fjender, vil ikke en ork overleve.
  For eksempel kastede en pilot fra elverfamilien en napalmbombe. Og den faldt på en klynge lodne, Putin-bjørne. Og hun tog dem faktisk og brændte dem til aske.
  Det er virkelig en super pige. Og tæsker de onde orker som en kotelet.
  Og det lugter endda som brændt kød.
  Elverpigen trykkede sin jordbærvorte på brystet, affyrede en raket og ramte orkerne. Hun brændte en masse af Putins bjørnekød og forvandlede det til kebab.
  Så sang hun;
  Vi vil virkelig køre dig i kister,
  Vi vil knuse orkerne til aske,
  Nogle gange er der en masse sludder,
  Men pigernes stemmer er tydelige!
  Disse er krigerkrigere på højt niveau. Orkaner og hektiske, simpelthen ustoppelige kræfter bobler trivielt op i dem. Og pigerne, skal det bemærkes, viser deres evne til at udrydde Putins bjørne.
  Pigerne synger og blotter deres tænder:
  Den skaldede Fuhrer angreb elverne,
  Bastarden vil tage vores land...
  Men han faldt fra pigens slag,
  Vi beskytter familier med raseri!
  Elverne indsatte flere antiluftskyts mod orkerne. Og lad os skyde ved at trykke på de skarlagenrøde brystvorter på antiluftskytskanonernes bagsædekontrolknapper.
  Det her er virkelig fantastisk. Og krigerne giver ikke op og ødelægger Putins hær.
  Det er så fantastisk, hvordan disse vidunderlige og meget dejlige og unikke piger kæmper.
  Og de bare tæer på elvernes fødder kaster udslettelsesgaver med stor dødelig kraft.
  Og knuser fjender med kolossalt omfang og legemliggørelsen af brændende strømme af energi.
  Samtidig begyndte pigerne at synge med stor kærlighed og intensitet, med deres klangfulde stemmer;
  Dag og nat kæmper uophørligt ,
  Skam uden skam...
  Orker opfører sig meget mærkeligt
  Elverland er imod dem!
  Selvfølgelig, når de synger og kaster meget ødelæggende dødsgaver med deres bare tæer.
  Men det kæmpende par af deres nisse og nisse skyder samtidig mod orkerne og kærtegner hinanden.
  Og det er så smukt. Når alt kommer til alt, er elverne så muskuløse og prægede, og deres skønhed er imponerende.
  Og de synger endnu bedre og med følelse;
  Storme, orkaner er ikke en barriere for vores par,
  Vi er sønnerne af det fædreland, der blomstrer som en rosenbusk.
  Hvem kendte ikke kampen, han spiste ikke hirsegrød,
  Gud Frelseren Jesus leder os i kamp!
  
  Vi er vant til at kæmpe selv i et stormfuldt hav,
  Hver person er som en chip over bord.
  Jeg tror på hordens monstre, vi vil rive dem i stykker i kamp,
  Vores ære kan ikke slås ud med en forhammer eller hammer!
  
  Sværdet blev opvarmet i smedjen, i det meget varme inferno,
  Slibede klinger er en meget hård bælge!
  Vær en frygtløs soldat; med et stærkt, tempereret hjerte,
  Hvis der er død, så stå stille, løb ikke!
  
  Ja, krig er selvfølgelig ikke en fest med sød honning,
  Der er trods alt en tåre på den, og blodet flyder tykt.
  Ulven hyler langvarigt og bjørnen med et voldsomt brøl,
  Og lad slaget til gengæld være i øjet, ikke øjenbrynet!
  
  Der er et spyd, der kan gennembore ringbrynje,
  Der er skjolde, der ikke kan gennemtrænges af en bunke!
  Men vær ikke en kujon, lad ikke djævle lave ansigter,
  For ikke at blive som spillet i nettene!
  
  Tro mig, en strålende løsning vil komme,
  For alle er der en belønning, der ikke kan findes højere!
  For en kriminel tanke vil der komme, tror jeg, hævn,
  Der er ingen anden tapperhed end den svære vej!
  Det var sangene her - simpelthen den højeste effekt. Og elverpigerne skød mod fjenden og brugte endnu en gang deres meget lyse og karminrøde brystvorter.
  Disse piger er vittige og brænder med stor nøjagtighed og nøjagtighed. Og når de kaster mod modstandere, bruger de barfodede og meget smidige tæer. De gør det meget hurtigt.
  Du kan ikke finde piger som denne på et kort; de er fuldstændig fulde af storhed.
  Og hvis de spredes, begynder de at kaste giftige nåle med deres bare fødder og rammer Putins bjørne med dem.
  Det er pigerne, som, når de først begynder at dræbe orker, ikke vil stoppe. Disse er krigere af en bogstavelig stamme af supermænd. Og så snart de spredes, vil de ikke længere forlade den beviste vej.
  Og lad os smide morderiske pulsarer fra de skarlagenrøde brystvorter. Og så mange modbydelige, Putin-bjørne tog og brændte på én gang.
  Selvfølgelig begyndte pigerne igen at synge med stor lidenskab, med deres stemmer som sølvklokker;
  Gyldne kornaks -
  Som susen fra vindens læber som en bølge...
  Vi vil fylde glassene med legende
  Lad floden flyde med champagne!
  
  Vort fædreland, generøse Elfia,
  Hvor efterårsdækket er gyldent,
  Nej, tro mig, fædrelandet er smukkere,
  Hældt moden æblenektar!
  
  Og om vinteren den vidunderlige sølvskinnende sne,
  Søerne var krystalklare under skøjterne!
  Hvor lækkert er vores duftende brød,
  Og bladet på alvesablen er skarpt!
  
  Hvert blad har en smaragdtråd,
  Koraller funkler i hver knop...
  Solovyov hælder en vidunderlig sang,
  Og på banen er det som et fløjlsstop.
  
  Diamanter af dugdråber på græs,
  Mælkebøtten brænder som en stjerne!
  Solens Fædreland ,
  Lev for evigt til evig ære!
  
  Verden er smuk, selvom den nogle gange griner,
  Og skæbnen kan være grusom,
  Men den hellige alf er smuk,
  Vi har åbnet døren for alle gæster!
  Pigerne er simpelthen smukke. Og igen kaster de den dødelige kraft af en granat mod fjenden med deres bare tæer. Og nogle skønheder kastede også giftige nåle. Og de stak lige i halsen på Putins bjørne. Og dyrene faldt ned.
  Sådan optræder nisserne i en truende stil. Og så tog de det igen og fløjtede. Og igen blev kragerne ramt af bølger af hjernechok. Og de lamslåede ramlede orkernes hoveder. Og dette er en ekstremt dødelig effekt.
  Disse piger er bare super, og det er fedt.
  Piger er selvfølgelig forskellige, men alfer er med al deres mangfoldighed også smukke og dejlige stjælere. Og kun menneskepiger kan være bedre end dem, og ikke dem alle. Hvor er krigerne her fantastiske og smukke i både krop og sjæl.
  Samtidig skyder de uden komplekser ved at bruge rubin brystvorterne.
  De unge nisser kæmper også på samme tid. De er kæmpere med fremragende evner og hurtighed.
  Og samtidig glemmer de ikke at synge meget smukt og med inspiration;
  Selvom det ser ud til, at de har presset os til en kløft,
  Et frygteligt mareridt er kommet.
  Jeg kan synge en saga for min ven -
  Hvor den helvedes dæmon genopstår!
  
  En truende alarm lyder som en sirene,
  som om en ild brænder her...
  Ikke alle kan leve, tro mig, uden Gud,
  Men virkelig opbygge virkningen!
  
  Drengen er også en kriger fra fødslen,
  Fordi stål og lava sprøjter i det.
  Men jeg vil bare bede om tilgivelse,
  Ikke min knytnæve til modstanderens koben!
  
  Selvom det mere sandsynligt kun er tapperhed,
  Nogle gange er det nødvendigt at kæmpe.
  Men smid det ikke i skraldespanden som din samvittighed,
  Lad dig ikke rive med af dette helvedes spil!
  
  Hvem ved, om livet i denne verden
  Alt i vores verden er sandt: en skygge, et fatamorgana.
  Vi vil stille kriminelle for retten
  Hvornår vil vi være i stand til øjeblikkeligt at fange modet!
  
  Og hvis du tabte noget i kampen,
  Og du kunne ikke besejre afskummet...
  Vi åbner det alligevel, tro mig,
  Og lad os strege de manglende nuller ud!
  
  Alle kan helt sikkert opnå i kamp,
  Når der er styrke og fuld af sind!
  Og selv en kobberpenning vil regne ned ondskab,
  Landet vil forherlige den modige mand i hymnerne!
  Dette var virkelig en storslået ode, drenge der roste piger.
  Og krigerne her er, lad os sige, den højeste klasse af den højeste klasse.
  Især når en pyramideformet tank suser. Og han bombarderer fjenden med granater med dødelig kraft. Og selv er han nærmest usårlig over for hits.
  Kampene her foregår med stor intensitet og ild fra terminatortankens kanoner.
  Piger er selvfølgelig sådan, at der ikke er nogen metode imod dem, hvis der ikke er et andet koben. Dejlige, lad os sige, stjæler, hvor der er så meget glans og spænding.
  Tankkrigere skyder ved hjælp af både maskingeværer og kanoner. Og de overøser fjendens orker med blyregn.
  Og hvis de også rammer dig med specielle kugler med en urankerne. Så bliver det helt dødsensfarligt og sejt.
  Piger, der synger sådan, er simpelthen meget charmerende. Og de har et stort intellekt og et fantastisk sind.
  Ild af en blodig strøm,
  En lavine oversvømmede vores land...
  Krig kender ingen tidsbegrænsning,
  Mere berusende end den sødeste vin!
  
  Smagen af sejr bliver ikke bitter,
  Selv bitterheden af røg og blod.
  Da vores bedstefædre kæmpede -
  Nattergalen kvidrer om dem!
  
  Udødelighed er den højeste belønning,
  For ikke at kende den kedelige alderdom.
  For at helvedes sendebud ikke kommer,
  Så den nåde vil flyde.
  
  Vi elsker fred og duften af fyrretræ,
  Men om nødvendigt venter en kamp.
  O vort gyldne hjerte,
  Lad det brænde og smelte isen!
  
  Ja, frisk ungdom passerer,
  Alt er blevet banalt.
  Hvilken er solen der står op,
  At være menneske er ikke løgn!
  
  Mennesker elsker Herrens lys,
  Han er meget venlig, tro os...
  Selvom vejen gennem livet er et helvede,
  Og verden styres af: Herodes-Ham!
  
  Vi har rene mål,
  Men vejen til dem er synd på blod!
  Når alt kommer til alt, er et maskingevær som håndvægte,
  Dashing Darkness er fuld af slægtninge!
  
  Jesus og Maria er vores garanti,
  De vil komme og bringe dig lykke!
  Så forsvinder kulden og plagene,
  Og vrede og ondskab er forbi!
  Det er sjovere at gå i kamp efter en sang som denne. Og kampen så ud til at vakle, som en vægt fra side til side.
  Og elverne skyder mod Putins bjørne med stor nøjagtighed og præcision. De er krigere af enestående klasse.
  Lad os se det i øjnene, stridbare skønheder. Og de kaster deres bare tæer mod fjenden. Og de river orkerne i revne stykker og forårsager kolossal skade på fjenden.
  Pigerne synger med stor glæde:
  - Ære til vort store land,
  Sandt nok, tjen den store alf,
  Det vil være fantastisk for dig og mig
  Vi bad Gud om dette!
  Sådan sang de vidunderlige nisser så godt og vidunderligt. Deres stemmer gav anledning til morgengryet af de mest frodige og kunstfærdige blomster i sjælen.
  Hvor var det fedt og man kan sige kvasar . Og dette er deres bedste motiv.
  Især da pigerne samlede op og igen kastede med deres bare tæer de giftige nåle, der dræbte Putins bjørne.
  Og de unge nisser sang også med deres meget smukke og klangfulde, fyldige stemmer.
  Stjernerne blinker i nattens mørke,
  Og sølvmånens glans!
  Skønheden rynker panden i hendes søde øjne,
  Vi er forlovet med hende for altid!
  
  Den karminrøde solnedgang var dyster,
  Men et lyst daggry vil bryde ud!
  Og vinden blev munter, larmende,
  Skibets sejl er svulmet op!
  
  Min sjæl er en tung sten,
  Fighterens test venter!
  Og lad banneret flyve over hovedet,
  Lad os gå hele vejen til slutningen!
  
  Hjertet vil ikke blive tilgroet med mos ,
  Hurtig flugt af en ørn!
  Selvom blodet koger, med en voldsom flugt,
  Jeg flyver som en pil!
  
  Pilene bøjede sig for mig,
  Den almægtige Gud vendte sit blik!
  Selvom du er fuldstændig uhøjtidelig,
  Jeg vil tilføje styrke til dig i kampen!
  
  Når alt kommer til alt, tjener du ærligt fædrelandet,
  Men kødet er svagt, ånden er syg!
  Du vil ikke fortryde det, jeg kender livet
  Lad mig ikke blive til et vædderhorn!
  
  Jeg vil vaske bort de forgangne dages synder,
  Lad det, der skete i fortiden, forsvinde!
  Ser du, pærer modnes i haven,
  Skitsen vil skitsere flyet!
  
  Tjen fædrelandet med al din magt,
  Glem, at der er fred i verden!
  For ikke at sætte ild til lundene,
  Må alle leve godt med dig!
  
  Hertil svarede jeg blot:
  Herre, jeg vil grave jorden!
  Så børn griner af lykke,
  Så du ikke behøver at forsone dit eget folk!
  
  Hvad der er godt afhænger jo af os,
  Alle bestemmer - valget er deres eget!
  Og fra dig de almægtige tråde,
  Du holder universet i din næve!
  
  Vi vil også holde på dig,
  Du kunne trods alt ikke finde et helligere hjemland!
  Mens jeg optog, blev mine fingre meget følelsesløse,
  Og vi er ikke engang tyve endnu!
  
  Sejr er en uopnåelig frugt;
  For dem, der er svage, feje eller dumme!
  Men soldaterne kan klare alle toppene,
  Lad os tage det, vi har for meget vægt på vores navle!
  Sådan sang de unge nisser så smukt og viste, hvor fyldige deres stemmer var.
  . KAPITEL nr. 20.
  Pigedronningen og tidligere politisk fange rejser sig til lejligheden. Og hendes modstander, den overskægsvin, vil stadig blive væltet af folket. Og der vil ikke være mere tyranni i Europa. Ære til friheden! I mellemtiden, kommander din uovervindelige hær af elvere og elvere.
  Pigerne er også meget strålende og smukke. Og med kasten af deres bare, mejslede ben sender de dræbende udslettelsesgaver til de pjuskede, bærer Putin.
  Og de gør det med stor og kæmpende entusiasme. Og de er i stand til at knuse alt og pulverisere det. Og dette er deres bogstavelige individuelle og på samme tid kollektive program. Det er virkelig super piger .
  Og en sød aroma er simpelthen skjult i deres læber, og Venus' livmoder er honning, og der er en vild velsmag i dem.
  Det er pigerne, der bringer en utrolig glæde. Og de har sådan en varme fra hårets flammer, at det bare er den vildeste og mest fuldstændige ild. Disse er lyse og hyperquasar krigere.
  Hvis de nu synger, så er stemmerne sødere end sirener. Og pigernes ben har så glat og solbrændt hud - bare uhyggelig og smuk.
  Og når de også kaster dolke, gennemborer orkernes struber hele vejen igennem med morderisk udvælgelse.
  Og det skal siges, at de unge mænd her også er ret gode, og samtidig synger de rigtig godt;
  Lunefuld pige-muse,
  Nogle gange kærtegner han, nogle gange er han elendig...
  Præpositioner galopperer, og der er ingen konjunktion,
  En lavine af rim vil blive ødelagt!
  
  Men den jeg elsker af hele mit hjerte -
  Som svar står der, hvad ordene er til for.
  Krystalkærlighed kan åbne døren,
  Åbn for det, som er ørnens vej!
  
  Tro mig, pennens sværd er trods alt mere værdifuldt,
  Der er fasthed i det - fnugget vil styrte af sted i en hvirvelvind!
  De stolte adelsmænd er arrogante,
  Der vil være et stikkende vers om dem...
  
  Vi skabte ære til hæren,
  Hvor blodet flyder, og et eller andet sted sveder.
  De udvidede deres stat,
  Fra pyramiderne til det isfyldte vand.
  
  Men på samme tid er sjælen et lam,
  Den søde lire lyder i den...
  Når alt kommer til alt, kalder pigens stemme -
  Og lidenskab vil smelte granit!
  
  Hvor ordet er, er der roser, der brænder,
  Hvor blomstrer æbletræerne...
  Frost kan ikke genere os,
  Og at skræmme er spildt arbejde!
  
  Vi forvandler din drøm til en skabelse,
  Vi vil være i stand til at overvinde afgrunden...
  Hele verden vil fryse af forbløffelse
  Når sorgens nat forsvinder!
  
  Så vil lidelsen ende,
  Der vil ikke være nogen krøblinge og ingen forældreløse børn...
  Og adskillelse vil ikke komme til os,
  Lad det flotte væsen krydse tærsklen!
  
  Fædrelandet vil blive Guds rige,
  Betragt hver enkelt af os som en skaber.
  Kun aske falder på bedrag,
  Dem, der er ærlige og venlige - godt gået!
  Det er de frække piger her. Og de har et figurativt grin og tænder, der er ligesom perler af funklende snefnug.
  Krigerne er lige der og kæmper truende med hæren af Putins bjørne.
  Og de kaster dødsærter mod fjenden med deres bare tæer og chokkraften fra deres fødder
  Lad os sige, at det er pigerne her - af et aggressivt omfang. Og de kaster gaver til udslettelse og død. Denne form for ødelæggelse sker.
  Men pigerne fra stormtropperne uddeler knusende slag til ork-stillingerne.
  Det er en brutal konfrontation, der finder sted. Som er ekstremt bitter og aggressiv.
  Lad os sige, at pigerne her, hvis de går hver til sit, så er der virkelig ikke noget, du kan gøre for at stoppe dem.
  Og igen vil pigerne trykke på aftrækkeren med deres jordbærnipler, og en destruktiv strøm af vedvarende død vil blive udløst for Putins bjørne.
  Det er virkelig fedt, krigerne presser fjenden.
  Og så hamrer de på fjenden ved hjælp af meget præcise og ødelæggende missiler.
  Men drengene synger også rigtig godt. Og de gør alting meget smukt, med sølvstemmer;
  I humør til at skælde dig selv ud,
  Karakteren er skulptureret af Gud Skaberen,
  Han skaber en helt med et sværd,
  En model for alle generationer!
  
  Men du er selv i stand til at kæmpe,
  Uddannet til at besejre horderne!
  En ørns og en løves sjæl er ikke en hare,
  Sådan magt og hellige hær!
  
  Lad fjenden være som en forfulgt hund,
  Og vores stærke skjold kan skære diamanter!
  Daggryets land for evigt elskede,
  Fighteren vil betale for sorg og død!
  
  Stol ikke på dumme pacifister
  Hvad Jesus lærte os at udholde...
  Så rugen blomstrer under en klar himmel,
  Du skal blive stærk som en bjørn!
  
  I kampe er vi fulde af brændende lidenskab,
  Og med stormende blod, unge...
  Vi river helvede fra hinanden,
  Hvor er legionerne med Satan!
  
  Og alle ved, at Skaberen;
  Jeg lærte dig, hvordan du styrker dine muskler!
  Spild ikke din tid på nonsens,
  Ellers kommer jeg til dig med straf!
  
  Impotens er den vigtigste last,
  Det affødte vrede, ondskab...
  Betal angriberne dikkedarer -
  Glem alt om tapperhed, ære og stolthed!
  
  Men på trods af alle problemerne, dig
  Broder, giv ikke efter for tristhed!
  Lad alle dine drømme gå i opfyldelse -
  Lad os danse med min kæreste i en glat vals!
  
  Hvad kan Herren ellers give?
  Ja, livet efter døden er som en tåge...
  Kødet lider i dette liv,
  Ikke alt er så glat som i romanen...
  
  Kend dit land, modige alf -
  Byg din lykke på det...
  Bevægelse og fremskridt løb -
  De vil give magt over universet!
  Pigerne godkender drengene og blinker til dem med deres safir- og smaragdøjne. Disse er de mest betydningsfulde og sejeste krigere i verden. Og om nødvendigt kan de med deres tunger skabe en hel tsunami af kaskader af orgasmer for de unge elvere.
  Og pigerne kæmper videre med stor entusiasme. De trykker på knapperne med deres bare tæer, spyr strømme af flammekastere og destruktiv energi ud.
  Og så tog elverpigerne den og trykkede på knapperne med deres skarlagenrøde brystvorter, hvilket fik det ødelæggende våben til at virke og nedbryde en spærreild af ild og metal på hylderne med Putins bjørne. Dette var virkelig en mareridtsagtig effekt af flere raketsystemer.
  Pigerne arbejdede virkelig så aggressivt og produktivt. Og de udførte et øredøvende og knusende nederlag af modstanderne og brændte alt.
  Samtidig sang pigerne:
  - Ups ! Ups ! Amerika - Europa,
  Asien-Eurasien,
  Hvilken skændsel!
  Så krigerne begyndte at skyde med maskingeværer og udryddede Putins bjørne. Og de handlede meget hårdt, præcist og præcist. Og deres kamppres var simpelthen uimodståeligt.
  Krigerne sang:
  Gammel mand på Zelensky,
  Og Elfia er moderen...
  Lad os kæmpe ærligt
  Dræb orkerne!
  Elverpigerne skyndte sig at angribe. Og de kastede rasende morderiske dødsgaver med deres bare tæer. Og de rev Putins bjørne fra hinanden og demonstrerede deres høje og kæmpende klasse.
  Og samtidig blev pigerne og de karminrøde brystvorter brugt.
  Og lynet fløj ud af dem.
  Samtidig fløjtede pigerne ved hjælp af ultralydsstrømme og deres bare hæle.
  Luften rystede og bedøvede og bedøvede krager faldt og knækkede Putins bjørnes pjuskede og skaldede hoveder med deres næb.
  Og krigerpigerne gjorde alt dette så godt og køligt, at det er umuligt at sige i et eventyr eller endda beskrive det med en pen. Og samtidig sang de;
  Mit kære fædreland er lys;
  En funklende tåre trillede ned fra hans øjne.
  Og Bor er allerede klædt i skarlagenrød,
  Og fra himlen er der en stjerne som et fyr!
  
  Hvad har fædrelandet hvert øjeblik?
  Ethvert sted i verden er værre...
  Og så stilnede gøgestøjen -
  Frøer plasker gennem vandpytter!
  
  Og nattergalens klingende stemme,
  Eller skødesløse triller af solsorte...
  Dyr har ældre slægtninge,
  Der er skibe, hvor de spiste.
  
  Vi står sammen som en stærk flåde,
  At regere havene for evigt...
  Fædrelandets tapre højborg,
  Til ære for suverænens broderskab.
  
  I harmoni med Moder Natur,
  Enhver kvistguirlande...
  Det vil blive ukendt, tro frygt -
  Når mod er det vigtigste incitament!
  
  Og skønheden kan ikke glemmes,
  For i den er vi en afspejling...
  Når alt kommer til alt, livets blå tråd,
  Ved det ikke, tro slutningen.
  Disse piger er virkelig en afspejling af overjordisk skønhed. Og elverne er simpelthen et mirakel og storslåede i al deres ukendelige pragt.
  Og pigernes tunger er lange og legende. Og i stand til at gøre alt uden unødvendige problemer.
  Og de bruger, kaster små, tynde barbermaskiner mod fjenden med deres bare tæer. Og de flyver og skærer, soldater fra Putins hær. Krigerne handler med al deres uhæmmede energi.
  Og samtidig synger de:
  - Vi er seje piger,
  Vi er barfodspiger...
  Orker er dog forfærdelige
  De slår krybdyrene med deres le!
  Faktisk, hvis skønhederne begynder at synge, vil selv djævelen ikke være i stand til at konkurrere med dem. Sådan viser pigerne deres tænder, der funkler som perler, og kværner og udrydder Putins bjørne med velrettede udbrud.
  Nisserne kæmper for det samme. De af dem, der stadig bare er drenge, kaster også med deres bare fødder små, tynde giftige nåle, der rammer Putins bjørne lige i øjnene.
  Og samtidig synger nissedrengene;
  Hvis din knytnæve er stærk -
  Det betyder, at du bliver den første i livet!
  Og så er kammeraten ikke en fattig mand,
  Han har et hjerte af guld og nerver af stål!
  
  Men endnu vigtigere, tro - dette er et stærkt sind,
  Fordi mennesket er sejere end dyr.
  Hvis du i livet er en sky af dysterhed,
  Så vil et muntert grin gøre dig elsket!
  
  Automatisk additiv viden - styrke til knytnæve,
  Fordi den er fuld af viden - Know-How!
  Men prøv at give magten - i hænderne på en tåbe,
  Så får du kun smerter som belønning!
  
  Der var engang, hvor de gik på jagt med en kølle,
  En bue, et pilekogger mod tyk hud...
  Men de lavede chervonetter, hvor skillinger gik,
  Og det er meget nemt at hoppe ind i galaksen!
  
  Selvom uddannelse er godt -
  Men det er også interessant at tage mod til sig...
  Og lig med en bajonet bliver det til en mejsel,
  Og vi tjener fædrelandet meget ærligt.
  
  Men ond vold er et tungt kors,
  Vores slagmark er fyldt med blod...
  Hvorfor opstod den almægtige Gud igen efter lidelse?
  Så den militære samling af soldater kan styrkes!
  
  Jomfruens tårer drypper - hendes elskede ven er faldet,
  Moderen beder med et støn, skrigende helt i lungerne...
  Det fryser udenfor vinduerne og pejsen er gået ud,
  Her er en smuk ung mand begravet under jorden!
  
  Åh, grusomme skæbne - hvilken ond skæbne,
  Jomfru Maria - hvor er din gode natur?
  Manden ønskede at blive forlovet før,
  Og nu blæser vinden støv under fyrretræerne!
  
  Livet kommer lykkeligt - det bliver godt,
  Æbletærte bliver til valmuefrøhonning...
  Monstermodstanderen, ind i støv og pulver,
  Lad sandt held krydse tærsklen!
  
  Alt er gjort på Jorden og kastet til Mars,
  Lad os samle en guirlande fuld af stjerner til en knytnæve!
  Og hej gutter, bare topklasse,
  Og han blev kastet i ilden - en frygtelig ånd!
  
  Maskingeværet er allerede blevet bekendt - kuglerne strømmer i en strøm,
  Og fjenden var udmattet, hvad han ønskede var nul!
  Hvis du vinder, bliver du rig,
  Den, der har startet ilden, vil ende i fattigdom!
  Det er de fede sange Terminator-pigerne synger her. Og de viser deres højeste og mest fantastiske præstationer. Ikke en eneste ork-teknik virker mod sådanne piger.
  Og deres ben er så smukke, mejslede og meget jævne, og samtidig harmonisk placerede fingre.
  Det er virkelig piger - lige hvad du har brug for, bare super!
  Sådanne krigere er i stand til at afgøre hele jordens skæbner. Ingen kan måle sig med denne pige i en rigtig kamp.
  Og igen kaster bare tæer morderiske gaver til udslettelse og total død. Og de ødelægger regimenterne af Putins hær af bjørne.
  Hvad kan Putins bjørn gøre, hvis han får en giftig nål i panden? Alt du kan gøre er at græde. Og det ser ekstremt prætentiøst og grotesk ud!
  Og piger bruger også deres bare tæer i kamp og kaster boomerange. De flyver og snurrer i luften og kommer ind i hovedet på bjørne med hugtænder. Og de falder døde ned.
  Og så trykker pigerne på knapperne med deres karminrøde brystvorter og tænder for noget ekstremt morderisk og ødelæggende. Og mange orker dør.
  De smukke unge nisser synger også meget smukt og selvsikkert;
  Der er ingen smukkere kærlighed i verden,
  Men det har også problemer og bekymringer...
  Når alt kommer til alt, er der ingen nytte i et par slogans - ror,
  Når vi er sammen, er vi altid piloter!
  
  Kærlighed er et kar indeholdende sød honning,
  Men ligegyldighedens tjære sker...
  Og jeg tror på generøs lykke,
  Blomstrer, som en sirenes busk i maj!
  
  Det er en stor sag at smide slaveriets kæde af,
  Lad min svedige krop rette sig ud...
  I stedet for at leve i fangenskab er det bedre at dø,
  Selvom nød vil vænne os fra dovenskab!
  
  Vi får meget at opnå i livet,
  Men det er meget svært at opnå mere...
  Når dit sind er indesluttet i et net - et åg,
  Når du er for forsigtig!
  
  Og de der tør, de venter på en kiksekage,
  Og chokolade, søde slik,
  Men ofte giver rock tværtimod,
  Hvem ved, måske synges duernes dage!
  
  Vi ønsker ikke at forlade denne verden,
  Tab selv det onde univers!
  Giv os en livstest på fem,
  Og straffen vil være i uddannelse!
  Det er sangene her, og drengene er ikke ringere end pigerne i ynde. Og også nisser, der bruger slangebøsser som børn. Og dette er også et meget dødbringende våben. Og det har en ekstremt ødelæggende effekt.
  Over for sådanne mennesker er Putins bjørne magtesløse.
  Kampene fortsætter med stor intensitet.
  Pigerne kaster boomerangs i form af sekstakkede stjerner og hagekors og skærer hovedet af Putins bjørne med dem. Mens han handler ekstremt energisk.
  Piger viser og udfører sådanne fantastiske mirakler med deres bare tæer. Og de giver deres fjender knusende og knoglebrydende slag.
  Krigerne synger frimodigt.
  - Rummet venter os og en drøm,
  Lad os gøre verden smukkere for alle...
  Skønhed vil regere
  I vores store Elfia!
  Og igen trykker pigerne på knapperne med deres skarlagenrøde brystvorter og uddeler virkelig knusende slag til fjenden og brænder bogstaveligt talt hundredvis af Putins bjørne på én gang.
  Samtidig synger pigerne med stor entusiasme og intensitet;
  Der er mange løgne i verden, og grusomhed hersker,
  Retfærdighed er som en fugl fanget i et net...
  Men der er Herrens magt og storheds skjold -
  Det betyder, at vi, der er faldet, ikke skal udholde det længe!
  
  Alfer er ofte syndige og leger med skæbnen,
  Gud den Almægtige forbarm dig over os: din ære er en ære!
  Jeg vender mig til dig i en knust sjæls blod,
  Giv mig muligheden for at blive frelst og bed en bøn!
  
  Sand strømmer ind i dine læber, et brændende grin fra vinden,
  Hvilken afskyelig synd har bragt vores jord til...
  Satan, ondskabens skaber, plaget nådesløst
  Men faktisk, hvem er faldet og er alene i mængden!
  
  Vi er ikke værdige til at smage Gud, nåde,
  Dårlighed bor i hjertet og tomheden hersker!
  Vi skal give alt, hvad vi har, til forældreløse børn,
  Må din renhed blive åbenbaret under himlen!
  
  Men hvis din ånd er som en klat blæk,
  Hvis stivhed og lyst bor i dine tanker?
  For sådan åbnede den Hellige sit hjerte,
  Og han sagde: omvend dig - ugerninger tæller ikke!
  
  Skaberen gav sit hellige dekret til skabelsen,
  Elsk dine brødre og tør ikke forråde dem!
  Jeg bekæmper synden for at ilden ikke skal slukke,
  Bliv én familie: ær far, mor!
  
  Der er ingen tilgivelse, hvis din far er doven,
  Hvis du bare tænker på, hvordan du får fat i mere...
  Men hvis du er gavmild, så vid, at du er ung,
  Og arbejde for det gode, skubbe sengen væk!
  
  Din hellige lov vil blive givet i århundreder,
  At leve efter samvittighed, bringe glæde!
  Åbnede hele universet, visdom er så stor,
  Det er umuligt at vide, jeg græder som et barn!
  Lad os bare sige pigerne - de sang en super sang ! Og de viste deres enestående imperativ.
  Og lad krigerne skyde mod orkerne igen ved at trykke på knapper med brystvorter, der ligner overmodne jordbær. Og slå dem ud i store masser.
  Det er virkelig pigerne, der sår død og ødelæggelse blandt Putins bjørne. Krigere af den lyseste og mest destruktive passage.
  Og de slår fjender ned som en segl. Og de slog på fjender og brugte bare tæer. Og så mange orker er allerede døde af deres ødelæggende påvirkning.
  Og pigerne kaster ærter af ødelæggelse og ødelæggelse op med deres bare, runde, lyserøde hæle.
  Og igen falder de dræbte og sønderknuste Putins bjørne. Og krigerne handler meget overbevisende og destruktivt.
  Og de unge mænd viser også deres destruktive og destruktive indflydelse på Putins hær.
  Ved dette synger de kæmpende par af krigere med entusiasme;
  Vi lever i en verden fuld af adskillelse, sorg...
  Hvad skal en soldat gøre, når han er alene?
  Guderne besluttede grusomt det rigtige for os -
  Denne fyr gør sine tindinger grå!
  
  Universet er så grusomt at elske,
  Adskillelsens tårer flød i en kaskade...
  Medfølelse forsvandt sporløst, som en drøm,
  Og livet blev som en sten uden blødhed!
  
  Det fryser i ørkenen, og isen brænder af varme,
  Hvor en rusten kæde omslutter mit hjerte!
  Og adskillelsens regn rammer taget -
  Lommerne er tomme, kun kobber er tilbage!
  
  Men troen på en fighters bedrift inspirerer,
  Den almægtige Gud - vid, at han aflagde et fast løfte!
  Og det vil være som løv for os i den varme maj,
  Når vi spirer, mødes vi blomstrende!
  
  Vil du gøre planeten gladere?
  Så vi hver især synger herligt som en nattergal?
  Så blev den sødeste honning til en høst fra lindetræet -
  I giganternes sjæl, lad os gøre en ende på løgne!
  
  Bedrag ikke Gud, tro mig,
  Han ser lige igennem, hvem af os der er en kujon og en lort!
  Giv Herrens mening til offeret,
  Det er ikke underligt, at der står: Jeg vil betale jer tilbage!
  
  Men ond vold fangede os i nettet,
  Ingen ved, hvor drabene ender.
  Judas hænger på en rådden asp -
  Og for dem, der troede - en laurbærkrone!
  
  Enhver person kan blive bedre
  Vores valg er bevidst - at stræbe efter Kristus.
  Men nogle gange er der vandpytter af blod,
  Der er i hvert fald et løfte - jeg kommer snart!
  
  Åh verden, hvor meget vold er der i dig,
  Som om vi ikke kan leve fredeligt!
  Konen jamrede over soldatens kiste,
  Hvor tynd er livets skrøbelige tråd!
  
  At udgyde blod er ikke vores kald -
  Jeg vil elske, at give Fædrelandet paradis!
  Hvorfor er denne straf for os alle?
  Svaret er, giv al rigdommen til de fattige!
  
  Det er umuligt at købe frelse for penge,
  For der er ingen pris for guld for Gud!
  Og bøje dig for kirken på søndag,
  At blive bevinget som ørne!
  
  Og tiden vil komme - Guds rige vil komme,
  Det onde og rovmørke vil ende!
  Det åndelige vil gå til grunde, forbandet slaveri,
  Og landet vil blive i Lykkens Storhed!
  Pigerne sang virkelig og specifikt, og meget smukt. Og pigernes barfodede fødder kastede de dræbende gaver til udslettelse. Og sådan fortsatte ødelæggelsen af Putins bjørne. Pigerne er også kendetegnet ved deres store vid.
  De er vidunderlige og ekstremt seje. Og deres brystvorter er meget lyse, som overmodne jordbær.
  Pigerne kaster, uden unødvendig ceremoni, ødelæggelsesgaver med deres bare fingre af dødbringende kraft.
  De er så storslåede og aggressive, at de stjæler kampe.
  Hvad kan vi sige om rubin brystvorterne på pigernes bryster? Dette er også ekstremt stridbart og cool. Hvor dygtige pigerne er til at kæmpe og kæmpe med stor intensitet.
  Så pigerne tog den igen og stak deres bare tæer til munden. Og lad os fløjte. Og hvordan en ultralydstrille begyndte at strømme ud af dette.
  Og de lamslåede krager mistede bevidstheden. Og de faldt med deres næb ned på de dumme hoveder af Putins bjørne.
  . KAPITEL nr. 21.
  Elverpigen og samtidig dronningen gav kommandoer. Og hun handlede meget energisk. Og hendes øjne funklede som safirer. Dette er en super pige, og hun hedder Maria Kolesnikova.
  De smadrede deres kranier og slog deres hjerner ud. Det er sejt!
  Og så begyndte krigerne meget smukt og muntert at synge med deres vidunderlige stemmer;
  Lys af min ophøjede Elfia -
  Lande, der gav liv til verden med deres sjæl!
  Det er umuligt at finde et smukkere fædreland,
  Hun er nyheder til universet - en hellig drøm!
  
  I hvert græsstrå og hver dugdråbe,
  Og i dråberne af varm sommerregn...
  Snefnug leger med diamanter,
  I dem er Jesu ansigt - Herrens leder!
  
  Skabelsen af den strålende Svarog,
  Det er smukt i enhver kornblomst.
  Den, der ønsker fred, er som en Guds søn,
  Tro mig, han har et vidunderligt liv overalt!
  
  Men den Almægtige gav os denne vilje,
  Så jeg vælger enhver fri vej,
  Så den indfødte kæmper elsker sit hjemland,
  For at forherlige Rod i hans gerninger!
  
  Men de tog et dårligt valg,
  Og nu strømmer en ond strøm ind på Jorden!
  Elfia bliver trampet ned fra tanks helvede af folkemængder -
  Skæbnen er grusom og nådesløs i sin krigsførelse!
  
  Men lad os forene krigere skulder ved skulder -
  Under det sovjetiske banner i november.
  Fra ikonet vil der blive givet nåde til ansigter,
  De står for os foran Herren af en grund!
  
  Selvom dæmonerne græsser bag Putin,
  Og han satte en masse funktioner i Orkmania !
  Men vi skyder Junkers ned som underkopper,
  Du skal trods alt kæmpe og rive blodet ud af dine årer!
  
  Fjenden er nået til Elfskva - alt brænder,
  Gennem en kikkert ser han Kremls stjerner!
  Men vi slog Mamai's horde før,
  Herren vil give sine kærlige døtre styrke!
  
  Fædreland - jeg hvisker i bøn med smerte,
  Vores byer brænder som en fakkel!
  Hvad blev bygget med sved og kærlighed,
  Blev den virkelig ødelagt for altid?
  
  Men familien vil ikke forlade sin skabelse -
  Han vil give styrke, og modstanderen vil falde!
  Som det blev sagt i Guds vise bog -
  Alfen vil vinde og marchere til stjernerne!
  
  Wehrmacht blev besejret, blodet flyder,
  Elfskva , og efter den herlige Elfagrad!
  Og fædrelandet vil give saft fra æbletræer,
  Så et maskingevær bliver nemt med en granat!
  
  i Okrlina - en herlig leder,
  Guds vicekonge på Jorden, hvor der er synd!
  de orkshistiske skabninger,
  Så vil der være lykke og succes!
  Pigerne sang så godt, og med en sådan passion og intensitet. Skønhederne sang storslået og gjorde alt perfekt.
  Og med deres bare tæer kaster de specielle stjerner, der river halsen og maven op på Putins bjørne. Og lad os bare sige, at det er meget fedt.
  Dejlige piger i en kamp er meget stærke og kæmpende.
  Selvom de nogle gange også får det. Her er orkbødderne, der torturerer en pige fra elverfamilien. De tog hende og trak hende op på stativet. Først bandt de hendes hænder bagfra og begyndte at løfte pigen højere. Og så videre helt til loftet.
  De trak mig op i ti meters højde. Og så tog de hende og løslod pigen.
  Hendes nøgne, solbrune krop faldt ned. Og selve gulvet er meget stærkt, nylonrebet blev strakt.
  Og pigen vil skrige af helvedes smerte. Sådan rykkede skønheden. Og det snoede skønhedens led til det yderste.
  Den øverste bøddel fra klanen af Putins bjørne knurrede med et grin:
  - Bliv ved med at ryste!
  Og pigen begyndte at blive løftet op på stativet igen. Og højere og højere. Rebet blev stramt.
  Pigen er meget smuk med de skulpturelle muskler af en elver. Hun er vidunderlig, meget stridbar.
  Og med et støn siger han:
  - Nej! Jeg vil ikke sige!
  Og de løftede hende op til loftet. Og pigen, der stod på opmærksomhed, frøs.
  Så hun blev løsladt igen. Den nøgne, stærke krop af alfen faldt. Og det gik ned ad bakke i vild fart. Og nær gulvet strammede rebet sig igen.
  Og pigen skriger igen. Ja det gør ondt.
  Men et skrig kommer fra mit bryst:
  - Nej! Jeg vil ikke sige!
  Den overordnede bøddel af racen af Putins bjørne beordrer:
  - Ryst for tredje gang!
  Og nu er pigen løftet på rebet igen. Før dette blev en tung egetræssko, bundet med jern, sat på pigernes bare fødder. Og hun intensiverede udstrækningen af sin stærke, pigeagtige krop.
  Alven strakte sig ud og svævede nær selve loftet, på slottet, hvor fanatikerne fra Putins bande udførte tortur.
  Og så hvæsede bødlen:
  -Skal du sige tæve!?
  Pigen skreg fortvivlet:
  - En indsats i din Putins mund!
  Kommandoen fulgte:
  - Giv slip!
  Og rebet blev løsnet igen ved hjælp af tromlen. Og pigen faldt ned. Og hendes bare fødder i stokkene rørte endda lidt gulvet, og rebet blev spændt igen.
  Og nissen skreg igen og mistede bevidstheden.
  Orkerne hældte efter ordre fra den øverste bøddel en spand isvand ud over hende. Og pigen kom til fornuft.
  Bøddelen-lederen beordrede:
  - Og strækker sig nu.
  Og orkerne begyndte at hænge de tungeste vægte på krogene, der stak ud af blokken. Pigens muskuløse krop, skinnende af sved, var meget strakt og buet som en snor.
  Og hun pressede ud igen:
  - Det vil jeg ikke sige!
  Bøddelen beordrede:
  - Et lys til hende! Og svid brystet, og barmen og bare hæle!
  Orkerne skyndte sig at udføre ordren. Før det, for at huden ikke straks skulle blive forkullet, fortalte de pigen og barmen, og bryster og bare såler med olivenolie.
  Pigen var meget væmmet over berøringen af de ru, behårede hænder på Putins bjørne.
  Og når de også tændte bål under pigens bare fødder. Og til hver skarlagenrød brystvorte bragte de en fakkel og en anden fakkel til Venus' skød.
  Og smerten var helvedes. Men pigen ikke alene græd eller skreg, men begyndte tværtimod at synge;
  Der er ingen bagateller i layoutet af underverdenen,
  Enhver undskyldning for djævelen er som en krog.
  Hvis der ikke er nåde fra Herren i verden,
  Det betyder, at infernoet ikke er langt væk!
  
  Når alt kommer til alt, er det onde så elsket af verden,
  Som øer uden et kompas af godt...
  Selvom tapperhedens heltemod synges -
  Faktisk er universets konge Satan!
  
  Den grusomme har fremgang i denne verden,
  Den, der ikke kender medlidenhed, er en konge!
  Der er fælder under selve himlens palmer,
  Hvor er det gode? Det er et sølle nul!
  
  Enhver tro kan blive ødelagt
  Enhver herlighed lugter af en løkke...
  Bastarderne hvæser snigende i sandkassen -
  Og jeg vil gerne oplyse verden med en drøm!
  
  Du stræber efter lyset, men du er i mørket,
  Jeg vil gerne give, men min lomme er tom!
  Hvis du ikke vil leve som en elendig papegøje,
  Gå efter ondskab, list og bedrag!
  
  Det er ulækkert selv at leve under et lag af slim,
  Hvor uden støtte fra taget - ikke et skridt!
  Du skynder dig med din sjæl som en falk i det høje,
  Men kødet er i sumpen, fjendens sværd skinner!
  
  Hvordan gik det til, at lykken forsvandt?
  Og hvorfor hersker ondskaben overalt?
  Mangler Gud virkelig magt?
  Så det gode vil guide alle for evigt?
  
  Mennesket blev trods alt ikke skabt som en fanatiker,
  I hvert hjerte er der trods alt en kilde af kærlighed...
  Hvorfor kender orkerne ikke deres grænser?
  Er lykke kun bygget på blod?!
  
  Desværre kan du ikke selv finde svaret
  Dette har været en forfærdelig ting i verden siden århundreder...
  Og dæmonerne laver uhyggelige ansigter mod dig,
  Og det ser ud til, at Herren har glemt folket!
  
  Men jeg tror ikke på, at ondskab ikke er almægtig,
  Du skal bare klemme viljen i en knytnæve!
  Så vil impulsen, der fører til helvede, forsvinde,
  Og der vil være fred og harmoni mellem os!
  De kvindelige krigere fortsatte med at kæmpe mod orkhæren. De gjorde dette heroisk og selvfølgelig ved at bruge de bare tæer på deres mejslede fødder.
  Skønhederne brølede:
  Ser du en formørkelse på himlen?
  Et formidabelt symbol på æraen...
  Dette er et tegn på lys,
  Det er dårligt for orkerne!
  Når dette er sagt, tog pigerne det, trykkede på knapperne på bazookaen med de karminrøde brystvorter. Og missilkasterne reagerede. Som dækkede og rev mange af Putins bjørne fra hinanden.
  Og derefter begyndte pigerne at synge igen;
  Elfia: du er mit hellige land,
  Hvor en drøm går i opfyldelse...
  Den isnende kulde kærtegner og varmer,
  Der er ingen bedre skønhed i himlen!
  
  Der findes ikke et sådant land i hele universet,
  Det er som en rubin bullfinch på en pilegren.
  Klædt i diamanter og markens perler,
  Da Frost gav os en snedrive!
  
  Smuk kornblomst i den lune sommer,
  Gylden åkande på vandet...
  Solsorten triller hilsener til den rejsende,
  Du nyder at være i skoven på græsset!
  
  Pigerne på Elfi er altid dejlige -
  Slank, smuk - håret brænder!
  Og de sange, som slaverne ærer, er kendte,
  Og varmen bragede op til himlen!
  
  Når regnen siler barfodet gennem vandpytterne,
  De blonde piger griner og løber...
  Ingen af os er forkølet selv om vinteren,
  Frost under sneen liljekonval blomstrer!
  
  Fædrelandets skat i vores hjerte,
  Behold ham, men skjul ikke batyren!
  Vi åbnede døren til paradisets vidder,
  Vi vil erobre hele universets kosmos!
  
  Fædrelandet er beskedent og majestætisk,
  Farverne på flaget er tre livgivere!
  Sådan en strålende kraft,
  Se på Elfia med hengivenhed!
  
  Herren vil give dig en belønning, tro mig, en stor,
  Med videnskab vil vi helt sikkert genoplive de døde...
  Og min mor er for evigt rødøjet,
  Lad os præsentere dig for vores almægtige team!
  Pigerne er så modige, og det ser bare super ud. Og selvfølgelig er deres ben bare, og deres bryster er fyldt med skarlagenrøde brystvorter - bare dejlige, lækre.
  Og de trykker igen de skarlagenrøde brystvorter på bazookaens knapper og lancerer tilintetgørelsens gaver med dødelig kraft. Det er de skønne piger her, seje og med bare, runde, lyserøde hæle.
  Unge elvere elsker at slikke disse bare fødder. Og de smager som honningkage.
  Sådanne nisser er vidunderlige og søde mennesker. Lad os bare sige der - de er super.
  Og hvis de allerede begynder at synge, så er det fuldstændig øresneglende;
  Min fantasi blev ramt
  Alt blev lyst, som i november!
  Og vi vil støde en højgaffel ind i den onde dæmons sider,
  Og det bliver så vidunderligt på Jorden!
  
  Sådanne stjerner i vores univers er
  Nogle er rubiner, andre er diamanter!
  Vi indsamler hyldest fra de onde -
  Slaget er som en hammer og ikke for øjenbrynet, men for øjet!
  
  Butiksvinduer med kvasarer,
  Den strålende hippodrome funkler!
  Der er gabende sår i min sjæl -
  Det var, som om der havde været en stor pogrom i det!
  
  De vil krølle som krøllerne på en komet,
  Lammeglans - mælkeagtig drift skinner!
  O udødelige bedrifter synges,
  Må alven forblive i herlighed for evigt!
  
  Hvad kan en trist alf gøre for berømmelse?
  Lad bare en tåre falde fra dine blå øjne...
  Når alt omkring er gråt og ulækkert,
  Når du venter med håb på et tordenvejr i juni.
  
  Stræk dine uheldige læber med et smil -
  Forstå, at verden ikke er bær i skoven.
  Pigen vil straks blotte sine tænder for dig,
  I det vil du gøre en fornuftig drøm til virkelighed!
  Disse pigesange er simpelthen vidunderlige og storslåede, de ser super ud. De kan ganske enkelt siges at være kosmiske og ekstremt stridbare. Krigerne har også brystvorter, der funkler med rubiner, som skinner som stjerner i mørket.
  Og de unge elveres tunger slikker grådigt dem og fanger kaskader af orgasmer.
  Dette er virkelig komplet og fuldstændig skønhed.
  Og så begyndte pigerne at kaste med barbermaskiner med deres bare tæer. Og disse klinger åbnede halsen på Putins bjørne.
  Og det viste sig at være meget fedt.
  Og så begyndte pigerne at trykke på knapper på de karminrøde brystvorter og satte pistolerne i gang.
  Og denne påvirkning viste sig måske at være næsten dødelig.
  Og de smukke elvere mejede igen Putins bjørne ned og drev dem i kister.
  Ikke at glemme at synge på samme tid;
  Vores krigere har kun én vej,
  Hun er dækket af torne og torne...
  Der er trods alt ingen Gud i denne verden -
  Drømme er smuldret til støv!
  
  Enhver grib kan hakke
  Og forhaven blev en ødemark...
  Men hvor svage er folk blevet?
  Hvor blev nissehelten af?
  
  Og derfor glemte de alven,
  Hvorfor har du solgt dig selv til en udlænding?
  Hvor der var miles, blev til miles,
  Fald ned i afgrunden ned i afgrunden i det høje!
  
  Der er skårene hvide på marken,
  Og hey, kragen er rejst...
  Vi vil, tro mig bedre end din andel,
  Må livet blive paradis!
  
  Men den Almægtige gav dette svar -
  Vil du spise for meget?
  De gav dig endda ekstra rationer,
  Hvor er bedrifterne og æren?
  
  For Elfia er du kæmpere med kølighed,
  Bare behag mamonen...
  Men ordet er nødvendigt, brødre er nødvendige -
  Du smed det som støv for skrot!
  
  Nå, hvad er vi enige om dette?
  Tung af dovenskab og vred.
  Lad stien vente os, ak, farlig,
  At kæmpe med en utallig horde!
  
  Men i denne sag vil vi lykkes -
  Fordi de er sønner af moderlandet.
  Lad ikke babyer sove i deres vugge,
  Flyv mod kometer som ørne!
  
  Og jeg vil svare på det sidste:
  Hvornår kommer nåden?
  Så strålen af lykke brænder for evigt -
  Lad os smelte sne og is i bruseren!
  De smukke piger sang, og deres stemmer var så fyldige og klangfulde. Faktisk er der ingen smukkere end krigere. Og deres brystvorter funkler som rubiner, og joystick-knapperne trykkes ned.
  Krigerne skyder nådesløst mod orkerne. De handler med ustoppelig energi.
  Og med deres bare tæer kaster de udslettelsesgaver med morderisk magt.
  Sådan er piger - som, hvis du gør dem sure, vil feje bjerge væk. Prøv bare at modstå sådanne tyve.
  Med deres bare hæle kaster de dødsærter op med stor, morderisk kraft.
  Det er så seje og unikke piger.
  Og når der bruges skarlagenrøde brystvorter, sker der en endnu mere aggressiv aktivering af udslettelsessystemet. Og mange tusinde af Putins bjørne dør under de nådesløse slag fra piger med bare, runde, lyserøde hæle.
  Og pigerne synger stadig;
  Mange af os er bange for verdens fortid,
  Hvad er der gemt der under århundreders mørke skygge?!
  Universets skæbne afgøres ved en tilfældighed og vilje,
  Noget der kan vælte og besejre onde fjender!
  
  Og i nuet er der buldermørke,
  Der er mange forskellige kløfter...
  I hver stjerne laver Satan et ansigt,
  Han vil gøre os til en djævel af papegøjer!
  
  Der er ingen profet i fædrelandet, desværre -
  Og der er meget at lære til en ledig stilling!
  Og som et resultat kommer kister ud,
  Hvis, allerede brændt i Guds bevidsthed!
  
  Tiden er ikke underlagt orme,
  Hver af os er en meget stolt person.
  Så resultaterne ikke reduceres til nul,
  Vi skal rense det urene ansigt!
  
  At klage er ikke en løsning, du ved
  Nå, afgør alt med omtanke, gutter!
  Og så vil regionen trives,
  Hvis du forsvarer linjen med et maskingevær!
  
  Gør arbejdet færdigt, og du er fantastisk,
  Du kan virkelig nå toppen!
  Selvom du er ung i årevis -
  Det er som at give mig en bombe og ikke lave en lyd!
  
  Og belønningen vil være kærlighed,
  Den indeholder fornøjelsen af en syndig verden!
  Og modsig ikke impulserne,
  Fanget af en stormende strøm af lidenskab!
  
  Troen vil føre os til Faderen,
  Det vil gøre det renere, bedre, venligere!
  Og ørnen tilbeder Kristus,
  Dette er ideen om kommunisme!
  Det er den slags sange, der virkelig får dig i gang og får dig i stemning. Krigerne synger smukt og strålende.
  Og de fortsætter med at kaste udslettelsesgaver med dødelig kraft med deres bare tæer.
  Det er pigerne. Og de smukke pigers fangenskab sætter orkerne rødglødende koben til skønhedens bare hæle. Og de brænder dem med stor grusomhed.
  Disse er sådanne skønheder af et simpelthen hyperniveau .
  Og de fortsætter med at kaste på fjenden med deres bare tæer, dødelige udslettelsesærter. Og ultralyd løb ud af deres skarlagenrøde brystvorter, hvilket forårsagede en rystelse af atmosfæren, og kragerne blev ramt i hjernen og mistede bevidstheden.
  Og de faldt, gennemborede orkernes kranier og dræbte dem. Og Putins bjørne døde blødende;
  Nej, den årvågne vil ikke falme,
  Udseendet af en falk, en ørn!
  Folkets stemme er klar,
  Hvisken vil knuse slangen!
  
  Der burde ikke være okrshister på tronen,
  The Sword of the Scarlet Army vil vælte!
  Min nisse, ikke i folden -
  Alles moder vil ikke blive erobret - djævle!
  
  Fædrelandet er helligt i dette,
  Kun sjælen blomstrer i den!
  Bed om bastsko i ovnen,
  Vores vej ligger til paradis!
  
  Der kommer en ny ordre
  Hvor alle er ét med nissen !
  Folk vil være glade
  Uovervindeligt fædreland!
  
  Lysets konge bor i mit hjerte
  Må vi ikke kende sorg!
  Heldigvis åbner vi døren
  Stjernerne funklede over os!
  
  I sorg er der håb og tro,
  Jeg tror, vi vil være i glæde!
  Ungdommen afløser
  Vi er vores egne dommere!
  
  Enhver fighter er respekteret
  Alle lever med mod.
  Du går i kamp med en sang,
  Der er ikke noget stærkere Efian- trin!
  
  Jeg tror, at hele verden vil vågne op!
  Der vil være en ende på orkshismen!
  Solen vil skinne klart!
  Stien, oplysende elfinisme !
  Det er pigerne her - den sejeste og mest fremragende klasse. Krigerne kastede barberblade med deres bare tæer og skar hovedet af Putins bjørne.
  Det var så fantastiske piger. Nisserne har tynd talje, brede hofter og skulpturelle mavemuskler. Det er her, orkerne ikke kan modstå krigerne.
  De er så lækre og bare super. Og kraftige ultralydsbølger frigives fra de karminrøde brystvorter. Og kragerne blev endnu en gang ramt i hjernen . Og de blev lamslåede og narret. Og det var, som om de tog det med en stafet og knækkede det.
  Og der opstod et frygteligt chok. Og krigerne gav efter med deres utrolige energi.
  Og atter tog krigerne den og sang;
  Det er selvfølgelig svært at forudsige
  Hvad venter der i denne nye verden!
  Vi vil flyve til skyerne,
  Ombord på et stjernefly!
  
  Der er ikke et antal planeter på himlen,
  Hver har sin egen undermåneske verden.
  Under slaget af en stjerneklar åre,
  Jeg tror, vi vil erobre Mælkevejen!
  
  Der er ondskab i ethvert univers,
  Men hvis Elfinismen hersker...
  Så garanterer din samvittighed ære.
  Og dualisme er ikke højt værdsat!
  
  Bøddelen løftede sit sværd over os,
  Truer med at forstyrre at leve i lykke!
  Nogle gange sorg, støn, gråd,
  Vores mor fælder tårer!
  
  Eller måske gennembore rummet,
  Rummets endeløse dybder!
  Den, hvis sind er skarp, kan
  Vidunderlig, smart, venlig søn!
  
  Afkommet begynder at vokse
  Rige marker ved daggry!
  Over os er Gud den hellige Kristus,
  Med bue og kærlighed til ham!
  
  Så, tro mig, vil vi være i himlen,
  At fange børns smil...
  Tak Herre -
  Forlæng min livstråd!
  
  For at hjælpe mennesker over hele verden,
  Øg fremskridt og venlighed,
  Så landet har magt,
  For at forherlige skønheden med lyren!
  
  Det er jo ikke for ingenting, at du er en person,
  Som en fugl skynder du dig til himlen!
  Vil du gøre dine drømme til virkelighed
  I hvilket sind, krop!
  . KAPITEL nr. 22.
  Pigerne sang så dejligt, og Maria Kolesnikova var super
  Det var sådan en vidunderlig sang, som pigerne sang. Og hvor blev denne sang smuk. Sådan synger krigerpigerne fantastisk. Og de har så vidunderlige og fantastiske stemmer.
  En af elverne bemærkede vittigt:
  - Fuhreren er skaldet og simpelthen elendig!
  Og hun viste sin lange og bidende tunge.
  En anden alf sagde vittigt:
  - Hvem kan ikke lide Putin?
  Alle elsker Putin!
  Og hvem elsker ikke Putin?
  Han har siddet i fængsel i lang tid!
  
  Men Vladimir den skaldede,
  Vi er slet ikke bange
  Og en elendig præsident,
  Dumme tanker!
  Pigerne udtrykker sig meget vittigt og råber. Og så kaster de giftige nåle med deres bare tæer og stikker Putins bjørne ihjel.
  Og så tager de det og begynder at synge;
  Der er intet andet fædreland i universet,
  Vores planet er som en stjerne på himlen...
  Med tro, håb og rene drømme,
  Vi vil erobre lyse mål!
  
  Vi var de første til at tage et skridt i rummet,
  Elfarin gav os nøglen til himlen !
  Alle er nu som en avanceret tryllekunstner,
  Kan opleve verdens stormfulde kant!
  
  Tja, forestil dig de gamle tider -
  I dyreskind løb vi med en kølle!
  Fremskridtstemaet er uforgængeligt, evigt,
  Lad videnskaben gøre os stærke!
  
  I stedet for en belønning er der torne under dine fødder,
  Denne natur er som en ond ulv!
  Ravnen råber: mand, vær stille -
  Og keruberne griner deres ansigter så vredt!
  
  Der er kun én vej ud fra afgrunden,
  Gud den Almægtige er Skabelsens kraft.
  I vil blive elementerne, tro mig, sir,
  Hvis indsigt kommer til viden!
  
  Så kede dig ikke ved dit skrivebord, skat
  Power du får en stor skæbne!
  Du vil gøre dig selv til et paradis, unge mand,
  Du kan skabe, hvad du kun drømmer om!
  
  I nye verdener er der også brug for viden,
  Der er vores brødre, jeg tror på slægtninge.
  Lad der ikke være nogen fjendtlighed i universet,
  Vi er alle vores Elf Moders familie!
  Sådan sang pigerne vittigt og originalt. Og deres stemmer føder simpelthen mirakler.
  Sådan vil de tage det, og pigerne synger så godt. Og igen kan de begynde at synge på toppen af lungerne. Og vis dine fyldige og meget seje og dejlige stemmer frem.
  Det er pigerne, hvis de synger eller spiller, vil det være rigtig fedt.
  Og krigerne lyner igen fra de skarlagenrøde brystvorter og dræber orkerne. Alt sker paradoksalt nok på en militær måde. Og pigernes barfodede, runde hæle kaster destruktive udslettelseskugler op. Hvilket har en virkelig ødelæggende effekt.
  Og elverpigerne driver bogstaveligt talt deres modstandere, i dette tilfælde Putins bjørne, i kisten. Og sådan en grundlæggende og kontinuerlig kamp med total ødelæggelse finder sted.
  Og krigerne viser sig selv at være ekstremt modige. Og de vil tage den og fløjte med stor raseri med deres bare tæer. Og denne fløjte er øredøvende og rammer hjernen. Og det skaber en revolution i kragernes hoveder.
  Og de, efter at have mistet bevidstheden, falder og gennemborer orkernes hoveder med deres skarpe næb.
  Hvorefter de synger igen med stor entusiasme og blotter deres tænder;
  Åh Pushkin, din excentriker tager fejl,
  Vi burde ikke blive syge om foråret!
  Når alt kommer til alt, duften af friske maj-urter,
  I stand til at drive alle op af sofaen!
  
  Vintergækker blomstrer om foråret,
  De har renheden af natglasur...
  Føder en blød lysdrøm,
  Den unge mand vil have endnu en storm!
  
  Om foråret vil kulden aftage,
  Den onde pines afskum vil forsvinde...
  Jagt ære for evigt,
  Drik jomfruens søde ånde!
  
  Hvor er alt godt i ungdommen,
  Og maj er naturens ungdom!
  En spætte slår med en mejsel,
  Torden ryster og spytter hvælvingerne ud!
  
  Om foråret mumler vandløbene som en trille,
  Og deres muser lyder som en bølge, der plasker.
  Her vokser bærrene -
  Varmer fra hjertets skønhed!
  
  Alt i vores region er smukt,
  Græs er som fløjl i en damekjole.
  Dog blindhed
  Stræb efter at leve stædigt i byen!
  
  Hvorfor har vi brug for en by og en landsby,
  Bliv, som en vild, gå gennem skoven.
  Og hvis der er sne,
  Det barfodede rush kun stejlere!
  
  Klanen skænkede en sådan magt,
  At vi kan regere som guder.
  Her er rugen gylden på marken,
  Ikonets strenge ansigt skinner!
  
  Svarog slaviske hellige far -
  Han beordrede os til at elske og leve for vores brødre!
  Hvem er ædel, godt gået,
  Trods alt accepterede Skaberen selv korsfæstelsen!
  
  Og ridderen vil selv slibe sværdet,
  For der er vold i livet!
  Herren sagde: Jeg vil ikke give dig fred,
  For helvede er tro trods alt magtesløshed!
  
  Så tro ikke, at søvn er himlen,
  Faktisk er essensen af lykke bevægelse.
  Og du kæmper så tør -
  Så bødlen beder om tilgivelse!
  
  Og hvis han trak sig tilbage på egen hånd,
  Rod vil hjælpe, tro din søn!
  Få støv og rod ud af dit hoved:
  Hvad får dig til at klynke - jeg afviser det!
  Kampene fortsatte med stor ihærdighed og omfang. Der flød meget blod. For det meste kæmpede elverpiger, de brugte deres bare tæer.
  Og hvis de kæmper, er det ekstremt dødbringende og ødelægger Putins bjørne.
  Kampene må siges at være så blodige. Og pigerne er stadig på Zelensky Pruts pyramideformede tanke.
  Og det er et ekstremt brutalt angreb. Og det har en hård kistestil indvirkning.
  Og bare tæer kaster udslettelsesgaver med stor, ødelæggende kraft.
  Og nissepigerne synger endnu mere;
  Mit fædreland er en livskraftig sjæl,
  Hun har ingen side i denne onde verden...
  Når alt kommer til alt, hvor er Elfia god -
  Der er masser af varme og lys i det!
  
  Kæmp for hende, ad helvede til med kragerne,
  Der er trods alt intet moderland i denne verden mere værdifuldt!
  Når alt kommer til alt, er egoisme en kriminel løgn,
  Og den grusomme dæmon griner sit modbydelige ansigt!
  
  Hvad gjorde du for landet - gutter, vi er ørne,
  Det, vi kan gøre for Patronymet, er ikke nok!
  Vi er herlige sønner - betragter som lig med guder,
  Lad os vælte det, der er i vejen fra piedestalen!
  
  O mit hjemland er et helligt land,
  Nogle gange glemmer vi at tjene dig!
  Betragt holdet som en enkelt familie,
  Fader kammerat kloge geni Fralin !
  
  I mit store land er der et kært symbol,
  Det våbenskjold med en dobbelthovedet ørn spredt ud!
  Kæmp med ploven, med den forbandede horde,
  Folk af den stolte Solntslavnaya Elf !
  
  Her er min hær - den kom ind i Orklin, tordnende,
  Nazismens horder fejer onde ånder væk!
  Hvad der var tilbage fra "Tigre" og "Panthers" var affaldsrester ,
  De helvedes djævle er allerede ivrige efter at mødes!
  
  De vil blive udgydt med helvedes lava - taler,
  Hvad talte forkynderen af en flok krager om!
  Og de faldne vil opstå til evigt liv,
  Gud Rod vil give en herlig livsstil,
  Bare modsig ikke Herren,
  Lad os være standhaftige i troen: du og jeg!
  Så pigerne synger rigtig godt. Og de frigiver udslettelsesgaver med store knytnæver. Så meget ødelæggelse bringer det hele med sig.
  Og så tog krigerne det og igen, med stor entusiasme, slap lyn fra de karminrøde brystvorter og tog det virkelig og kneppede det. Dette er virkelig ekstremt cool og destruktivt. Og uden nogen søm, lad os sige.
  Pigerne fniser. Og så trykkede elveren med lilla hår sin skarlagenrøde brystvorte på bazookaknappen og sang:
  - Herlighed, fortæller elverne os,
  Orkerne vil skamme sig!
  Pigerne synger dejligt og hopper som bolde. Og boldene er specielle til bordtennis.
  Og selvfølgelig kaster bare fødder giftige nåle og slår Putins bjørne ud.
  Samtidig synger pigerne også;
  Ram direkte uden at gemme sig,
  Der har ikke været tro på ord i lang tid!
  Digte skal skyde som tanks,
  Slå modstanderen i lænden!
  
  Ting er som lyden af et maskingevær -
  Så strømmen løber kontinuerligt!
  Og et slag i ansigtet, en granateksplosion,
  Og fra en halv rubel en hvirvelvind af en rubel!
  
  Du kan ikke skabe lykke gennem vold,
  Men der er intet liv uden vold!
  Få andre til at gå i kø,
  Du får mad til frokost!
  
  Du kan spille onde spil,
  Men gode gerninger er nødvendige...
  I hjertet er vi katte, ikke tigre,
  Og en kost kan sparke dig i røven!
  
  Ja, sværdet er en pålidelig garanti,
  Der er sandhed i det, ikke skyld!
  Vær ikke en uhøflig hersker,
  Tilbed ikke Satan!
  
  Der er glæde i hvert blad i skoven,
  Der er glæde i enhver kornblomst.
  Gå hurtigt ned i alderdommens afgrund -
  Lad det grå hår ved din tinding forsvinde!
  
  Du kan ikke købe dig til samvittighed,
  Og du vil ikke være i stand til at sælge din ære!
  Vi skriver en historie om livet,
  Fortune er en stedmor ikke en mor!
  
  Salig er den, der ikke er bange for døden,
  Det er jo kun de modige; ved, han lever!
  Vi flyver højt som en falkefugl,
  Når du flyder, har du allerede bestået testen!
  
  For en kujon er der helvede og himlen,
  Og den modige venter på smerte med et smil!
  Vil du have mere lykke?
  Du vil smelte hjerternes is!
  
  Så vil enhver blive din bror,
  Så bliver fighteren hædret overalt...
  Både huset og krisecentret vil forblive i harmoni,
  Entusiasme drager os til heltemod!
  Pigerne sang fantastisk. Dejlige krigere af en imponerende klasse. Prøv at komme tæt på disse fyre. Og krigerne er smukke og geniale.
  Krigerpiger viser deres vilde temperament. Og gnistre med safirøjne.
  starte noget hyperdestruktivt på én gang.
  Og pigernes styrke er stadig i deres kosmiske aplomb. Og lynet slår ned fra øjne og navler.
  Og pigerne kastede også ærter af total ødelæggelse op med deres bare hæle. Og de viste noget lignende med en vild passage og et alkoholangreb.
  Det er de fantastiske og unikke piger her. Og hvordan de viser alt.
  Og igen lyn fra brystvorternes rubin. Og kragerne falder under slagene og falder, væltet af udledningerne. Og næbbene gennemborer hovedet på alle mulige orker.
  Samtidig sang pigerne med stor entusiasme;
  Der er ikke noget smukkere hjemland Elfia,
  Kæmp for det og svæv ikke!
  Der er ingen gladere mennesker i universet
  Hele universet er en lys fakkel Elf!
  
  Alles land har de bedste fly,
  Og bilerne er simpelthen i topklasse!
  Venner er ved at flyve ud i rummet,
  Tru i det mindste Karabas fra undergrunden!
  
  Orklins kampvogne ødelagde alle,
  Og i Orktai gik de til Oklin !
  Vi ser elfinisme med Solen i det fjerne,
  Lad skibe sejle til Venus!
  
  Vi bygger byer på Mars
  Og vi vil erobre Jupiter!
  Må der være lykke i hele universet,
  Og mærket bliver kun fem!
  
  Der er intet land med råd, der er dyrere for os,
  Og du kunne ikke finde en dyrere, smukkere en!
  Den geniale Fenin var den første til at starte,
  Phtalin fortsatte på sin vej!
  
  Orkler ønskede at forstyrre vores fred,
  Og han angreb snigende i sommervarmen!
  Nogen lagde en dolk på sjælene,
  Efter at have indgået en pagt med Satan!
  
  De onde orker lykkedes ikke med deres forsøg,
  Riv Elf og elverne i stykker !
  Det var ikke guldfisken, der hjalp,
  Og et mægtigt skattestød !
  
  Og det er heller ikke Herren, der vil hjælpe dig,
  Og dygtighed, ærlighed, venlighed!
  Lad dæmonerne ikke grine deres ansigter rovdyrt -
  Bryd ikke boltdesignet!
  
  Tro kan flytte bjerge
  Hvis du har grund til at tro på det!
  Og så vil vi modtage et mirakel, brødre,
  Hvad gav os mod og ære!
  
  De, der døde, skulle ikke græde bittert,
  Fordi kød er bare skrøbelig røg!
  Og sneakers vil blive erstattet af snavsede bastsko,
  I en ny verden - ung igen!
  
  Og så, til lyden af Rods bugle,
  Vi vil møde venner og kende vores forfædre!
  Fordi naturen bøjer sig for os,
  Vi vil bygge vores eget paradis!
  Pigerne sang selvfølgelig rigtig godt og viste deres meget lange og smukke tunger.
  Og de bare tæer kaster meget skarpe og dødbringende nåle. Det er fantastisk.
  Og de falder lige ind i orkernes struber og mund. Frembringer en dræbereffekt.
  En alf med karmosinrødt hår tog og sparkede på Putins bjørne og slog dem ud ved hjælp af en jordbærbryst. Og det viste sig at være ekstremt fedt.
  Disse piger og deres bare hæle gør simpelthen underværker. Og for fanden, de har en dræbereffekt.
  Det er sådan, de knepper, og lad os støde med lyn og vise deres enestående passager af død og ødelæggelse fra de karminrøde brystvorter.
  Og igen, fra rubin brystvorter, en ekstremt stridbar og unik effekt og begravelse af Putins bjørne i kisten.
  Og så begyndte pigerne at synge igen;
  Jeg lovede det store moderland,
  Tjen universet, bring evigt lys!
  Lad vanskelighederne og pine fra begyndelsen,
  Du vil græde - som var du et barn!
  
  Åh, hvor meget sorg er Gud i universet -
  Det er, som om denne Skaber er universets djævel!
  Bygningen vil blive ødelagt af et frygteligt slag,
  Den sprængte unge mand vil gå i sin grav!
  
  Nej, led ikke efter en andens anerkendelse,
  Til vort hellige fædrelands ære!
  Og jeg har brug for et overjordisk mod,
  For ikke at forblive en elendig slave!
  
  Rummet er trods alt ikke formet som en cirkel,
  Den er uendelig - som menneskelig tankegang!
  Og en person leder efter en ven i rummene,
  Selvom vores skæbne er at kæmpe og kæmpe!
  
  Vi er ikke født til at nyde passivt,
  Partiet er hårdt, men der er ingen anden!
  Trods alt vidste russerne altid, hvordan de skulle kæmpe,
  Jeg er også en kriger, selvom jeg er ung!
  
  Jeg vil ikke lyve, idet jeg er gudløst bedragerisk,
  Jeg elskede krig, jeg skjulte ikke mine følelser!
  Men det blev svært for mig at forstå,
  Fædrelandet stønner, min kære!
  
  Og nu har jeg et valg igen,
  Kæmp med ære eller dø!
  Så justeringen på skæbnens kort faldt,
  I bunden er der kun en afgrund og en støttestang!
  
  Men jeg har nu samlet min vilje i en knytnæve,
  Jeg læste bønnen og spændte mine muskler!
  Smid fjenden fra piedestalen,
  En ringende streng spiller i hjertet!
  
  Nu ved jeg, at det er muligt at vinde
  Og må Elfia regere i århundreder!
  Vi vil være de fjerneste på planeterne,
  Lad os glorificere alven i digte og vers!
  
  For at styrke det hellige Elphias land,
  Vi bør have en vidende ånd!
  De spurgte den Almægtige i bøn:
  For at vidensverdenens lys ikke slukker for altid!
  Pigerne her er jo bare glamourøse nisser. De er så smukke og fantastiske. Nej, du kan ikke komme forbi dem.
  Du kan forblive i beundring for sådanne piger i meget lang tid.
  Og hvis de også tager den og slår dig med lyn fra dine navler.
  Og Putins bjørne vil blive brændt meget.
  Det er fantastiske piger - den mest fremragende kvalitet. Og de viser deres fantastiske passager frem.
  En af dem, en forbandet ork, bemærkede:
  - Alexander den Store hviler sig!
  En anden var enig i dette:
  - Hvilende og misundelig!
  Og med sine bare tæer kastede hun udslettelsesgaven med morderisk magt.
  Det var så fantastiske piger her. Bare overvældende energi og styrke.
  Og så tog krigerne det op igen og sang;
  Boede hos bedstemor
  To glade gæs...
  Orker er kommet
  Gæssene har kælvet!
  Selvfølgelig er disse ting her de mest funklende og dejlige med god følelse.
  Og unge nisser kæmper også. De er storstilede personligheder, der handler med en kolossal holdning.
  Og de unge mænd viser også bedrifter. Og nissedrengene, som stadig er børn og kaster udslettelsesgaver med deres bare tæer. Og de synger også;
  På en pionerkampagne, vær ikke svag,
  Også selvom vejen er svær, når der er krig!
  Til ære for moderlandet - den hellige magt,
  Tro og drenge ved jo, at det er vigtigt!
  
  For nylig var himlen fredelig,
  Piggene blomstrede som guld på marken!
  Men Putin stak en grise tryne i vores ansigt,
  Gud give ham at nå graven!
  
  Under hornet tager vi på camping,
  Men vores vej er ved Orkmacht bagerst.
  Det strålende fædrelands stolte folk,
  Vi er alle vrede sammen!
  
  Efteråret kommer med en bidende vind,
  Men tag ikke dine sko på endnu!
  Jeg sagde til min ven: løb, vi ses snart,
  Pionerernes hær ved, hvordan man kæmper!
  
  Vi afsporer lag,
  Og fra baghold rammer vi søjlerne!
  Børn løb barfodet gennem sneen,
  Og hyrderne brøler bagfra!
  
  I kulden dækker én ild os,
  For at mindske kulden i det mindste lidt!
  Fordriv mørket, som alven har dækket med ondskab,
  Gendan den knækkede tråd!
  
  O Jesus, det hellige lands Herre,
  Du lovede nationerne nåde!
  Nu er ordet barmhjertighed på en eller anden måde vildt,
  Der er kun sten i det kolde metal rundt omkring!
  
  Trods alt bliver selv roser kolde i kulden,
  Men hjertet hvis Gud lever helligt!
  Så vil de århundreder gamle isflager smelte,
  Og den sødeste honning vil flyde i floderne!
  
  Lad os smide tyranniets lænker fra fædrelandet,
  En stolt mand vil rette sine skuldre!
  I frihed er vi selvfølgelig mest lykkelige,
  Tilføj fart til de fjerne løbestjerner!
  Disse pionerer - barfodede og solbrune drenge i shorts - er simpelthen vidunderlige.
  Og deres barnlige fødder kaster små, men ødelæggende dødsærter.
  Og nissepigerne kæmper.
  Og pigerne fra de glamourøse mennesker, mens de tager det, slog fjenden ved at trykke på knapper med rubin brystvorter. Og alt viser sig meget vidunderligt og dødbringende.
  Krigernes fødder er selvfølgelig uden sko. De er barfodede og fantastiske.
  Og i stand til at skabe en rigtig krop.
  Eller er det måske en sag?
  Og pigens krop er muskuløs, og hendes muskler er som plader. Og du vil ikke finde nogen smukkere end sådanne piger. De vil gøre, hvad andre ikke kan.
  Og hvis pigerne allerede fløjter, så vil kragerne falde på hovedet af Putins bjørne og brække deres kranier.
  Det her bliver virkelig ekstremt og super.
  . KAPITEL nr. 23.
  Maria Kolesnikova var den første her og en meget sej pige. Og hvad gør hun ikke? Og hendes hold er også i stor højde - simpelthen hyper .
  Og så vil pigerne tage den og synge;
  Elver kriger modig -
  Du har åbenbart ikke kendt frygt siden fødslen!
  Men i virkeligheden er han et fjols
  Du vil aldrig modtage frelse!
  
  Dette er vredens lynende magi;
  Kraften af grænseløse store ånder!
  Spred knogler i aske,
  Du vil finde døden i kløerne i naturen!
  
  Dine knogler vil stivne som sten,
  Fordi troldmanden vil læse en besværgelse her!
  Lad os smide en sød lille mine under dig,
  Noget til opbyggelse af andre!
  
  Du troede du var i stand
  Besejr os med mægtige fremskridt!
  Men som dæmoner i maven,
  Du er under rasende pres!
  
  Der er ingen chance for de forbandede
  Besejr vores rovfrø!
  Lad os afslutte sagen med uanstændigheder,
  Uden at føre tom snak - nonsens!
  
  Krag væk herfra -
  Mine falke er blevet vilde!
  Lad os kaste Judas ind i infernoet;
  Sprænger himmelhvælvingen i rasende raseri!
  
  Og så stormer vores magi,
  Der vil aldrig være en barriere!
  Musikken bliver fabelagtig vidunderlig,
  Som brølet fra et sprængende vandfald!
  
  Du vil være op til nakken,
  Lava, der vil smelte selv sten!
  Phtalin hjælper heller ikke
  Og enhver, der styrer imperiet!
  Dette viste sig at være rigtig flot. Pigerne synger og viser deres nøgne bryster med karminrøde brystvorter.
  De er så smukke. Og de har det samme tøj - tynde trusser. Men trusserne er i forskellige farver og farver, og med tegninger.
  Disse er virkelig super krigere. Og de er i stand til at gøre alting endnu køligere og vise styrke.
  Så en pige med grønt prikket hår tog orkgeneralen ved næsen med sine bare tæer. Og hvordan det vil trykke.
  Her er pigerne, der knirker:
  - Et to tre,
  Riv orken i stykker!
  Og en anden ramte en anden ork i tindingen med sin albue. Og han faldt død ned.
  Sådan er disse piger - de har bare virkelig brug for at sige krigere på super- og hyperniveau .
  Prøv at nærme dig disse. Og fra de skarlagenrøde brystvorter er brysterne så kneppet, at selv en brosten ikke synes nok.
  Men samtidig synger pigerne også;
  Tiger klør - kraften i stål,
  Udbrud!
  Horisonten svinder,
  Orkiskhans hær galopperer !
  
  Men vores elverkriger er stærk -
  Lad dig ikke knække af presset fra krybdyrene!
  Selv en ung dreng
  Han vil vise dig, hvordan du slår!
  
  Når alt kommer til alt, i Elfia er sværdet som en fløjte,
  Kend også kunsten at kæmpe!
  Hæv dine flag højere,
  Med Guds ansigt - Jesus!
  
  Dette er opgaven med at vinde,
  Ikke for de svage - i ånd og krop!
  Okrmakht invaderede i den varme sommer,
  Så ødelægge ham dygtigt!
  
  Vores hær er et vidunder for alle -
  Hun har styrke ud over grænsen!
  Havet vil svulme voldsomt,
  En grå bølge plasker!
  
  Vi fælder horden med et sværd,
  Putin vil også blive slået!
  Krigeren måler miles,
  Dræber de modbydelige parasitter!
  
  Führeren troede han ville fange alle,
  Men som svar, et slag med sværd!
  Og vores mand sagde, det er nok,
  Du bliver ikke mødt med påskekager!
  
  Selv tigrene kan ikke redde dig
  Vi har kontrol over dem!
  Og under lilla farve i maj,
  Vi går stædigt frem!
  
  Så husk, unge ridder,
  Som om fædrelandet er helligt for alle!
  Og fra ikonerne de hellige ansigter -
  De siger: hvad vil være helligt!
  Sådan sang og udtrykte pigerne deres ord meget aggressivt og viste deres kommunistiske intensitet. Og hvis de tager det, vil de synge og vise deres perletænder frem.
  Og de vil presse ved hjælp af de karminrøde brystvorter. Og det viste sig at være meget sejt, med slagkraft.
  Pigerne sang:
  Führeren er skaldet,
  Meget elendig...
  Giv ham et knæk,
  Vi vil ikke tro tårerne!
  Igen kæmpede pigerne mod orkerne med utrolig raseri. Og de dræbte Putins bjørne og rejste bunker af lig.
  Nisserne handlede meget energisk. Og de huggede orkerne ned, som om de huggede deres hoveder af med sværd. Og de hamrede fra luften ved hjælp af angrebsfly. Det mindede lidt om Anden Verdenskrig.
  Kun på den ene side er der piger, og på den anden side er der slemme Putin-bjørne. Og det hele så meget fedt ud.
  Og der blev udgydt så meget blod - det var simpelthen utroligt. Og et helt vandfald flød.
  Der er et angreb på ulvene,
  Under snestormene hyler stål!
  Vi vil slette tåber i aske,
  Så fast i panden - vi er ikke i tristhed!
  
  Og det vil spille mellem knoglerne,
  Guitar af hård kølig død,
  Og vil vente på flotte gæster
  Og vil bringe gode nyheder,
  Og heldigvis forsvinder den homoseksuelle mand!
  munter vind! munter vind!
  
  Når alt kommer til alt, kan du ikke finde en køligere hær,
  Enhver, der har det svært ved, at det er løgn!
  Og der er ingen nem måde,
  Som en bonde, der galopperer mod en dronning,
  Kun den smarte sætter skakmat under tidspres!
  
  Og vi vil erklære en frygtelig check,
  Lad elvernes skridt være hurtige!
  Fremad Elf, angreb i tæt formation!
  Så flygter den besejrede Shah,
  Lad ham mærke æslet
  Og elverfyren vil for altid være en flyvende helt!
  
  
  Lad os bage tærter med sejr,
  Vi vil inddrive gæld i spøg...
  Og må held og lykke være med os for evigt!
  Hjælp dem, der er svage
  Og vær ikke bange, hvis dine fjender er stædige,
  Lad os løfte fædrelandets fane højere!
  Sådan synger storslåede og unikke piger - af højeste klasse og niveau.
  Hvad hvis pigerne tager det og hyler? Og det ser så flot og unikt ud.
  Piger, der kan skabe alt på et øjeblik. Eller tværtimod, tag Putins bjørne og mal dem til pulver.
  Samtidig kæmpede nisseungdommen også. Som kæmpede som helte.
  Og samtidig sang meget smukke drenge;
  Du er gudinden for ren og lys kærlighed,
  Legemliggørelsen af lysets endeløse udstråling!
  Uden dig vil kun nuller fryse i mit hjerte,
  Og dit blik er blændet som en komet!
  
  Mellem lysene i det endeløse stjerneklare hav;
  Du og jeg svævede i himlen som ørne,
  Og dine læber funklende af rubiner,
  De talte lidenskabeligt til mig om kærlighed!
  
  Jeg drømmer om aldrig at glemme de ord,
  De indeholder honning og rav med perlemor!
  Selvom skæbnen nogle gange er hård for dem, der støder på den ,
  Solen vil hilse os og kærtegne os om morgenen!
  
  Lidenskab er højere end himlen og bredere end steppen,
  Hormonerne banker hende med deres hove!
  Og nogle gange beder jeg til Jesus om at redde mig,
  Åh, Rod ikke være hård mod elskere!
  
  Skønheden i vores følelser kan ikke forstås,
  Hvem blev født uden kærlighed!
  Verden er barsk, mine herrer, dette er ikke en film for jer,
  Og skibet venter med et grin, kender revet!
  
  Men kærlighed er en følelse - der er ingen hersker til det,
  Du kan ikke måle størrelsen af følelser!
  Også selvom du ikke er gammel nok
  Kun hårdhændet, beregningen tog år!
  
  Der vil være et paradis i verden, der er stor tro her,
  Det nytter jo ikke noget andet at kæmpe!
  Og så vil floden bryde ud som et vandfald,
  Når alt kommer til alt, kommer elfinismens æra!
  Så drengene sang, og det blev fantastisk. De er store og vidunderlige piger. De udvikler gradvist energien til ødelæggelse og vild, hektisk lidenskab.
  Drenge elsker piger og synger:
  -Din stemme lyder slet ikke som din mors.
  Du synger ustemt med stemmen fra en ork!
  Og det her ser meget sjovt ud. Men fyrene kæmper selvsikkert.
  Og de viser deres største træk og vittigheder.
  Og hvordan piger med rubin brystvorter kæmper, og hvad de gør. Desuden synger krigerkvinderne på samme tid;
  Selv himlen er stikkende af besværgelserne,
  Den frygtsomme måne skælver af frygt...
  Jeg er ikke Satans hund i udkanten,
  Og den onde heks er en frygtelig pest!
  
  Der er et sted i helvede reserveret til mig,
  Jeg går langsomt gennem underverdenen!
  Også der, ligesom i verden, er der mange nye ting,
  Endnu en sjæl kollapsede!
  
  For troldkvinden Tartarus er et køligt sted,
  Der er borde, snacks, et kasino!
  Der er også forskellige glæder i helvede,
  Og endnu sejere end i nogen film!
  
  Du kender ikke engang ridderne selv
  Hvordan kan jeg straffe dig hårdt!
  I dumme fugle drømmer om paradis,
  Det er bedre at være i Hades, der er en ond hær der!
  
  Jeg vil give dig styrke, hvis du bøjer dig for mig,
  Og på dine knæ er det som et plop foran Gud!
  Så bliv chef for det helvedes kavaleri,
  Sådan en fed stavelse, du ved!
  
  At gøre det onde er jo en god gerning, brødre,
  Der er meget sødme i det, du vil ikke forstå!
  Og du vil ikke forstå, hvor er venstre, og hvor er højre,
  Som du kan give mig fem for!
  
  Jeg kan gøre alt, i ødelæggelseselementerne,
  Jeg har ingen lige i denne verden...
  Landet med mine præstationer vil blive fyldt,
  Utallige problemer i dæmonens ondskab!
  
  Men jeg vil ikke give det til dig, og jeg vil ikke dele det med dig,
  Endnu bedre, jeg sprøjter det ind i støv fra sneen...
  Husk fra ikonerne, der møder i sorg,
  Når alt kommer til alt, vil du aldrig være en hund i himlen!
  Dette er virkelig ekstremt sejt og destruktivt. Men pigerne vil gå væk. Og lad os hoppe som bolde. Og deres brystvorter er så rubinerede og seje.
  Og krigerne selv viser de højeste kunst- og kunstflyvningsmanøvrer. Og det er ekstremt dejligt.
  Hvad kan piger ellers gøre? Så det er at bruge skarlagenrøde brystvorter til at trykke på joystick-knapperne og frigive morderiske gaver til udslettelse. Og makulere modstandere uden medlidenhed eller tvivl.
  Desuden torturerer orkerne også pigerne. Og især kan de rigtig godt lide at stikke elektroder ind i Venus livmoder og sende strøm.
  Og steg samtidig pigernes bare, runde hæle. Hvilket er ekstremt effektivt og smertefuldt.
  Nogle gange bruger orkerne en glødende tang til at knække tæerne på pigernes yndefulde ben. Hvilket ganske vist også giver en dødelig effekt.
  Og pigerne brøler og griner af dette.
  Elver ørne-riddere er som børn,
  Støtte til landets evige ungdom!
  Selvom døden vil pakke os ind i lænker,
  Men vi er udødelige sønner af moderlandet!
  
  Enhver virksomhed argumenteres dygtigt,
  Hvis elverfolkene tager det på sig!
  Vi vil ikke blive knust af Lucifers indspil,
  Tro på presset fra horden, de vil besejre hæren!
  
  Da afgrunden ikke kaster styrke ind i kampen,
  Vi kan, tro dem, vi vil overleve!
  Og de døde krigere vil genopstå -
  Da Lada er den faldne ridders svigersøn!
  
  Fædreland du er stolt og majestætisk,
  Men samtidig, da pilebusken er beskeden ...
  Mægtige Elverige -
  Hellige, strålende land!
  
  Der er mange banditter på verdens veje,
  De sliber dolke og økser!
  Nogle har trods alt Kristus til rollen som afgud,
  For andre er hele deres samtale uren!
  
  Folk har glemt Guds tegn,
  De vil bare bide i krogen...
  Og det faktum, at Gud ikke tørstede efter hævn efter døden,
  Synderen, den dumme, tror ikke!
  
  Og vi er i en krig for kristendommens relikvier,
  Vi nåede Konstantinopel - kæmpende.
  Og khanatet blev ydmygt og underkastede sig,
  Kontinenter glæder sig - hele fem!
  
  Nu er Elfias vej verdens lys -
  Vær tro mod hende, som Herren har befalet!
  Sejren er hovedtoppen,
  Et tegn på en heldig forandring er på vej!
  Sådan sang smukke og dejlige piger. Deres stemmer er som sød honning. Og de flyder gennem luften.
  Og de bare tæer kaster dødsærter mod fjenden og river ham bogstaveligt talt fra hinanden. Og det hele ser ekstremt ødelæggende ud.
  Og så kastede en af elverne en vægtig dødsgranat med sin barfodede, yndefulde fod. Den fløj forbi og rev en masse af Putins bjørne fra hinanden.
  Pigen tog den og sang:
  - Kakao, åh kakao,
  Der er straks færre orker!
  Og de andre krigere er som lyn fra brystets karminrøde brystvorter. Talrige krager tog det hele på én gang og faldt ned. De fik et alvorligt hjerteanfald og endte i koma. Faldende næb ramte kranierne på Putins bjørne.
  Sådan tog krigerne det og marcherede. Og de sparkede hårdt.
  Hvorefter de begyndte at synge igen;
  Ørkenerne er varme, snefaldene er kolde,
  Vi er elvere, der forsvarer vores ære!
  Krig er en beskidt forretning, ikke en kontinuerlig parade,
  Inden kampen er det tid til at læse Salteren!
  
  Vi mennesker elsker retfærdighed og at tjene Herren,
  Dette afsluttes trods alt i russisk, ren ånd!
  En jomfru med et stærkt spindehjul svigter silkene i ansigtet,
  Et vindstød blæste, men faklen gik ikke ud!
  
  Rod gav os en kommando - beskyt alven med sværdet,
  For Hellighed og Fædreland - soldater tjener Kristus!
  Vi har brug for skarpe spyd og stærke sværd,
  For at beskytte den slaviske og gode drøm!
  
  Solntslaviens ikoner indeholder alle tiders visdom,
  Og Lada og Guds Moder er lysets ene søstre!
  Den, der er imod vores styrke, vil blive stemplet,
  Det evige Rusland er glorificeret i kæmpernes hjerter!
  
  Vi er generelt fredelige mennesker, men du ved, vi er stolte
  Den, der ønsker at ydmyge alfen, vil blive slået ordentligt med en kølle!
  Lad os bygge i et rasende tempo - vi er paradis på planeten,
  Familien bliver stor - vi får børn med vores kære!
  
  Lad os gøre hele verden til en udvej, det er vores impuls,
  Lad os hejse moderlandets flag til ære for generationer!
  Og nationale sange, dog med ét motiv -
  Men ædel munterhed, uden slim af støvet dovenskab!
  
  Som elsker hele fædrelandet og trofast pligt mod zaren,
  For alven vil han gøre den bedrift, kampen øges!
  Jeg giver dig et kys, moden pige,
  Lad dine kinder blomstre som farven på en knop i maj!
  
  Menneskeheden venter på rummet, flyver over jorden,
  Vi betaler perlestjernerne i en krans!
  Lad det pludselig blive virkeligt, at drengen med drømmen bar den,
  Vi er skaberne af naturen, ikke blinde papegøjer!
  
  Så vi lavede en motor- bam, af termokvarker ,
  En hurtigbevægende raket, der skærer overfladen af rummet!
  Lad køllen ramme dig ikke i øjenbrynet, men lige i øjet,
  Lad os synge hymnen til Fædrelandet med en mægtig stemme!
  
  Fjenden løber allerede som en hare,
  Og ved at forfølge det, når vi de rigtige mål!
  Vores hær af elvere er trods alt et magtfuldt kollektiv,
  Solntslaviens ære - lad ære herske over Magten!
  Krigerkvinderne sang så smukt. Og de udløste rigtige lyn fra de karminrøde brystvorter. Og de ramte kragerne og fik dem til at falde af chok. Og kragerne faldt hurtigt på orkernes kranier og borede og slog dem.
  Dette så meget sejt og destruktivt ud.
  Og pigerne rakte tungen frem, brølede og sang:
  - Vi er de stærkeste i verden,
  Vi kan nemt knuse alle orkerne...
  Dræb de vrede bjørne på toilettet,
  Nogle gange er det svært at have ondt af dem!
  Sådan synger pigerne. De er ligesom plettede slanger med gifttunge.
  Eller de kan tage dig og stikke dig, og det gør så ondt, at ingen ser ud til at bekymre sig nok.
  Og deres karminrøde brystvorter trykker på knapper og frembringer stor, kolossal ødelæggelseskraft i rækken af Putins bjørne.
  Og den er meget aggressiv og grusom.
  Piger kan også blive ramt af lyn fra deres navle. Og de spreder sig i forskellige retninger, og kragerne bliver viklet ind i nettet. Og så falder de ned, forvirrede.
  Og de bryder igennem de næste kranier af hæren af Putins bjørne.
  Imens kaster pionerdrenge i shorts nåle mod bjørnene med deres bare, barnlige fødder og synger;
  Smaragdbølgen plasker overbord,
  Stjernerne på himlen over os skinner.
  Fornøjelsen af en korsar med duftende vin,
  Hvad er der til i morgen - kun Herren ved!
  
  Og desværre er det heller ikke muligt at vide på kortene,
  Hvad har Fortune i vente til korsarerne...
  Der vil være en pige i sengen under hendes hjemlige tag,
  Eller djævelen skærper vores horn i helvede !
  
  Vil der være en boarding eller skud,
  Du vil lægge dit hoved i den onde afgrund.
  Sådan er skæbnen for filibusteren Pallas,
  Svøm over havet i de formidable elementer!
  
  Men denne tilpasning af livet er god,
  At der ikke er nogen kedelig kontorrutine.
  Det er svært at svømme i spænding, der er ingen ord,
  Men vi er alle familie - vi er forenet!
  
  Hvis vi møder en fregat, hvor de kommer efter os,
  Det er ligegyldigt, lad os gå i kamp med en ringende sang!
  En skansel er aldrig helt uindtagelig,
  Kongernes stemme med en for stolt krone!
  
  Vi vil vinde vores tilbage og komme til succes,
  Hvis du er heldig, går det ikke i løkken!
  Udsigten til, at de vil hakke i krager,
  Jeg vil fortælle jer alle brødre - jeg accepterer det ikke!
  Det er de blodige kampe, der finder sted her. Og pigerne demonstrerer simpelthen skræmmende og fantastisk klasse. Og fra de karminrøde brystvorter fortsætter de med at kaste meget destruktive og ødelæggende bølger ud med stor kraft og energi.
  Og de dækker kragerne og får dem til at falde ned, lamslåede og bedøvede.
  Og pigerne stamper deres bare fødder, kaster giftige nåle efter orkerne og synger af glæde;
  falde ned, lægge sig ned, lægge sig ned,
  Du har fået denne ret...
  Der vil ikke være flere listige ræve,
  Gederne er ligeglade!
  Hvorefter pigerne med deres bare tæer igen med stor kraft tog og kastede dødens gaver. De fløj forbi og tog en masse af Putins bjørne og rev dem i stykker.
  Krigerne gik hver til sit. Og de river Putins bjørne i små stykker.
  Og de laver også ultralyd fra navlen, og en masse orker bliver ramt af lyset, og deres trommehinder rives i stykker.
  Det er pigerne, der tog det og spredte sig med vild og hektisk, ustoppelig kraft.
  Tag sværdet og slib bladet stærkere!
  Lad dine fjender være fulde af bedrag,
  Men han bliver fri, helvedes is vil smelte,
  Vi vil også gøre denne lille verden glad!
  
  Vi er soldater fra Elf-hærene, der skærer lige ind i øjet,
  Frygt er ukendt for dem, der tjener deres fædreland!
  Kommandør kammerat Ftalin ringer til os,
  Dette betyder, at krigeren vil være modig, vær ikke bange i kamp!
  
  Kommunismen er blevet givet lys - det er ikke en drøm,
  Den indeholder folkets storhed og katedralens sind!
  Lad ham styre verden: ære og venlighed,
  Lad os feje alt det rådne affald væk fra dette svære liv!
  
  Vores fædreland har ingen lige - alle ved dette,
  Fordi folkets magt gav liv som paradis!
  Og herliggør derfor Fædrelandet overalt,
  Hvis du vil være glad, så gå efter det, fighter!
  
  I elfinisme viljestyrke og stjernernes flugt,
  Der er ingen top, folk ved, at det ikke kan nås!
  Herren selv, der led for os, bragte gode nyheder;
  At menneskehedens fjende er blevet til spil!
  
  Og så, som en vals, vil de vidunderlige stjerner danse,
  Lad orglets torden spille og harmonikaen lyde!
  Lad os prise Jesus hver dag og time,
  Problemets vej, vores problemer vil blive nul!
  . KAPITEL nr. 24.
  Maria Kolesnikova kommanderer tropperne og forbander samtidig den overskægtige og skaldede tyran. Og han glemmer ikke at nynne;
  Pigerne synger så smukt og dejligt. Og deres stemmer er så søde, som sirener. Og sangen vælter ind i himlens krystalbægre.
  Det er så smukke og fantastiske piger her. Og deres stemmer er simpelthen et ufatteligt mirakel.
  Og når de også bruger skarlagenrøde brystvorter.
  Og orkerne griber de fangne piger i brysterne med en glødende tang. Og de bryder det stort set ud og river det ud. Og det gør alt meget smertefuldt.
  En alf med orange hår tog den og slog orkerne med en bazooka ved at trykke på knappen med sin rubinbrystvorte. Hun rev et par dusin Putin-bjørne fra hinanden og sang:
  - Chip, kvidre , kvidre, kvidre ,
  Han tog og hakkede en kakerlak...
  Så kæmpen er væk!
  Og krigerne rakte hendes tunge ud igen.
  Og den anden pige slog sin modstander med sin bare, runde hæl. Og den kæmpende, ødelæggende ært fløj. Og massen af orker blev ødelagt med det samme.
  Det er pigerne her - en ork er imod dem, ligesom en booger er mod en tyr. Og de forårsager kolossal ødelæggelse og ødelæggelse.
  Men udover dem er der selvfølgelig også nissedrenge. De er barfodede pionerer, og de kan meget smukt kaste nåle mod orker med deres bare, barnlige fødder og samtidig synge;
  Krigerens vej er som en rose og torne,
  Når en dreng løber barfodet i kamp,
  Men der er nåle under barnets fødder,
  De gør det bare for at gøre barnet cool!
  
  I Elfia er uddannelsen af en soldat
  Det er for sent at begynde med bleer!
  Selv i haven passer et granatæble til dig,
  Være i stand til at forsvare Fædrelandet fra barndommen!
  
  Hvad vi lærte i skolerne, glem det,
  Livslektioner er uden værdi for dem.
  Tro mig, for at opnå universets skæbne,
  Vi er født elveriddere!
  
  Vi elsker, vi samler blomster,
  For os er billedet af fede marker.
  Knopperne blomstrer frodigt i maj,
  I juli, som med poppelsne.
  
  Vi elsker - nattergalen synger som en fløjte,
  En sød drossel kvidrer som en cembalo.
  Når alven i venskab ikke spilder os,
  Den ene, som Herren Kristus lærte.
  
  Vores folk beskytter overalt,
  Overalt er der en vedvarende interesse for livet.
  Hvor løver brøler, synger papegøjer af hjertens lyst,
  En udstråling klarere end selve himlens hvælving!
  
  Vi vil bygge meget, vi vil ikke lade det ødelægge,
  Vi vil være i stand til at beskytte universet!
  Så sjælens glæde flyver væk,
  Så det endeløse liv bliver en tråd!
  
  Så kan fædrelandet værne om os,
  Og vi vil tjene hende trofast og med ære!
  Glem, at der er sådan kedsomhed af dovenskab,
  At vores skib ikke rammer revet!
  Sådan synger elfedrenge. De ved, at de skal kæmpe hårdt mod orkerne for en lys morgen.
  Hvad hvis elfedrengen bliver fanget? Så vil orkerne først strippe ham nøgen. Så vil de hænge dig på stativet og piske dig med en pisk.
  Og så vil elverbarnets bare, runde, barnlige hæl blive berørt af et glødende stykke jern. Og det vil lugte som noget behageligt og brændt. Og det bliver bare fantastisk.
  Og krigerne sang:
  Mine hæle, bare pigehæle,
  Vi leger, bare leg gemmeleg!
  Og det hele lyder ekstremt godt. Og pigerne handler med kolossal energi. Og hvis de begynder at udgive noget, vil det være med meget stor intensitet.
  Og fra de skarlagenrøde brystvorter vil pigerne igen tage og kaste chokerende og ødelæggende lyn.
  Og en pionerdreng fra en elverfamilie synger;
  Forgæves tror fjenden
  Hvordan det lykkedes ham at knække nisserne!
  Vi afsluttede Orkmacht i maj,
  Han blev en rov jæger som vildt!
  
  Den, der er modig, angriber i kamp,
  Vi vil slå vores fjender rasende!
  Vi vil fordampe dem med en kost i et badehus,
  Og livets tråd bliver en løkke!
  
  Fædrelandet er så smukt som solen,
  Mægtig og kæmpe i styrke!
  Lad sangen flyde som en klingende strøm,
  Vi viser talent i det!
  
  Ikke kun i en munter sang,
  Jeg elsker slæder og skøjter!
  Må den nye dag blive en glædelig dag,
  Grantræet vil sprede sine kogler!
  
  Og hvis du har brug for at tage sværdet op,
  Dette er vores voldelige opfordring!
  Vi beholder bomben i vores rygsæk
  Spil på et militært tema!
  
  Sejr er lunefuld,
  Når alt kommer til alt, vil en tom en ikke komme til at tænke på!
  Og tro mig, toppene af elfinisme,
  En fej kæmper vil ikke tage det!
  
  Kun de modige har et hav af succes,
  Kun arbejde hjælper med at føde!
  At du er kommet til verdens lykke,
  Fjenden formåede ikke at udgyde blod!
  
  Så bliver det meget gratis,
  Vi vil nå nye højder!
  En ædel kærlighedshandling,
  Vi gør Herrens vilje!
  
  For tro, for lyset af denne idé,
  Vi vil gerne være i øjet for Fædrelandet!
  For at moderens hår ikke bliver gråt,
  Må hver time være en glæde for mig!
  
  Så vil der være folkets vilje,
  Byg en ærlig verden for længe siden!
  Indtil århundredet indtil det hundrede år,
  Vi vil ikke bære åget!
  Pigerne fra elverfamilien fortsatte med at skyde mod fjenden. Så krigerne indsatte Hurricane multiple launch raketsystemet og ramte Putins bjørnes position med al dens magt. Og det var simpelthen et knusende slag.
  Massen af lodne væsner blev ødelagt med det samme.
  Og pigerne kastede udslettelsesgaver mod fjenden ved hjælp af deres bare tæer med dødelig kraft.
  Så blev der brugt barbermaskiner og giftige nåle. Dette er en massiv dødedans.
  Der var så meget ødelæggelse og død.
  Og pigerne sang;
  Havets isflager og snedriver af sølv,
  Og guldsand til Karakum- ørkenen !
  Dette er hele mit hellige fædreland,
  Trøst fra barske tanker!
  
  Vi vil bygge mange byer i Elfiri ,
  Vi vil bygge veje og motorveje til taigaen!
  Selv pionererne er i det mindste lidt gamle,
  De vil være i stand til at finde eventyr og bedrifter!
  
  Vores folk er store og mægtige på jorden,
  Alle mennesker har haft succes inden for videnskab!
  Vi lever elfinistisk , betragte det som en familie,
  Lad os gøre mange herlige gerninger i lysets navn!
  
  Vores mest brændende ønske er
  Kæmp for vort kære Fædreland til det sidste!
  Durimar og Karabas ikke forsinker ,
  At tage sejrskronen på!
  
  Fædreland, du er min mor, hvad der er smukkere kan ikke findes,
  Og du var sådan en inspiration!
  Selv til dig fra en afsidesliggende landsby i Mansi-nationen,
  Herren har givet barmhjertighed gennem videnskaben!
  
  Men når tordenvejr brænder, går vi i krig,
  Dette er vores ærespunkt!
  Og så skynder en stærk bataljon ind i angrebet,
  Kun for tapperhedens skyld og ikke for hævnens skyld!
  
  Så er det umuligt at komme overens med fædrelandet,
  Og fjenden løber hurtigt væk i panik!
  Tro mig, krig er trods alt ikke en film,
  Nå, dette kræver både intelligens og følelse!
  Det er de sange, glade piger synger med stor glæde. Og det er bare fantastisk. De er fantastiske og magiske.
  Pigerne begyndte endda at hyle af stor raseri og funklende perlelys tænder.
  Og de fortsætter med at kaste med deres bare tæer den store, ødelæggende kraft fra nålen. Og de dræber orker.
  Samtidig trykker krigerne også på knapperne med deres skarlagenrøde brystvorter og sender destruktive og ødelæggende gaver til udslettelse.
  Og producere total ødelæggelse.
  Så smukke er de - aggressive og erotiske.
  Og de synger for sig selv:
  Skaldede Fuhrer, du er bare en fjols,
  Den skaldede Fuhrer stinker lort!
  Og de viser deres meget lange tunger. Og de snurrer den som en flok slanger, der vrider sig, og alt er fantastisk.
  Og alfedrenge i shorts og bare tæer kaster morderiske gaver til udslettelse. Og de forårsager også betydelig ødelæggelse og død.
  Krigerne her er simpelthen en vild klasse.
  Og krigsdrenge er endnu sejere.
  Her begyndte en af dem, nyslåede pionerer, at synge;
  Min bror og jeg trådte ind i en ny verden,
  Fortune smilede ætsende,
  Nu vil vi erobre havet.
  Og vi vil give os selv en tatovering!
  
  Selvom jeg går i helvede,
  men jeg vil ikke tilbage til skolen.
  Nu er jeg en forbandet pirat
  Og jeg er ikke bange for storme!
  
  Der er et spørgsmål om at kæmpe med fjenden,
  Corsairs militære arbejde,
  Forret kød med tærte,
  Lad fjenderne dø!
  
  Den unge mand har en tilståelse:
  Mod, tapperhed, ære!
  En pirats liv er som en film -
  Lad ikke djævelen æde dig!
  
  Da drengen kom her,
  Hvor blod plejede at svømme .
  Satan vil ikke knække os
  Tro os, du vil blive en grandee!
  
  En pirat betragtes næsten som en soldat,
  Men han er kun sejere...
  Det er trods alt ikke et tomt maskingevær,
  Ved du er født fri!
  
  Og korsaren vil have en præmie,
  Vil fange dig på en krog...
  Faktisk er du en kunstner i kamp,
  Poden er blevet til en pibe!
  
  Vi vil nå sådanne højder
  Hvis du ikke bliver fanget i en løkke!
  Fyren blev ikke våd på havet,
  Jeg tåler også stormen!
  
  Det, der skete i fortiden, ligger bag os
  Lad os gå en ny vej!
  Og de vil løbe væk, du kender fjenderne,
  Held og lykke er forude!
  Sådan synger nisserne med stor autoritet og aplomb. Og krigerne kaster igen mod fjenden med deres bare tæer, chokdødsgaver.
  Og alt dette har en destruktiv effekt. Kampene udfolder sig med rasende kraft.
  Og lad os skubbe Putins bjørne fra luften med kraftfulde missiler.
  Og så trykker pigen på knapperne på joysticket med sin skarlagenrøde brystvorte og bruger destruktiv.
  Og så sker påvirkningen ved hjælp af brystvorter, som er rubinfarven. Og han vil ramme orkerne som en gal.
  Og pigerne bruger deres bare tæer til at kaste napalmbomber på ork-stillinger. En kraftig bombe faldt, og straks brændte tusinde Putin-bjørne på én gang.
  Sådan udrydder pigerne deres modstandere, uden medlidenhed eller skam.
  Og de tweetede også:
  - En bar fod dræber ret meget!
  Og de blottede deres perletænder.
  Og så begynder de at synge;
  Hvad er lyselvernes hovedhemmelighed,
  Hvor bønderne så markerne,
  Hvor er du ikke en tilfældig person,
  Hvor en vandrer er en slægtning til enhver!
  
  Gennemsigtigt moderland af vand,
  Duevingeflip-flops...
  O unge stormfulde år,
  Hvad gav dit sind dig?
  
  Jeg bliver kysset af min elskede jomfru,
  Men denne smedede klippe er ond,
  Hestesko hamrer på asfalten,
  Og djævelen slæbte de gode til helvede!
  
  Vi troede på himlen fra begyndelsen,
  Tegn en streg under succes med en kuglepen!
  Auroraen affyrede en afskedssalve,
  Jeg tror på novemberkysten!
  
  Og verden er blændende stjerneklar,
  Et tordenvejr raser under en sky,
  Poplerne rasler, fyrretræerne stønner,
  En tåre faldt fra jomfruen!
  
  Jeg tror, at lysets tid vil komme,
  Og lad drømmen gå i opfyldelse,
  Må der være evig sol og sommer,
  Floden flyder strålende!
  
  Tro mig, krigen vil rase,
  Konflikten vil tørre ud. Foråret!
  Og folk vil være glade
  Jordens ejer er en mand selv!
  
  Lad fabrikkerne være proletarens chef,
  Bring mælkepiger ind i parlamentet!
  Vi vil synge tusindvis af arier for frihed,
  Så bønderne går videre til dronninger på én gang!
  
  Der vil ikke være mere ydmyget
  Ethvert arbejde er en succes!
  Vi vil være vores egne dommere,
  Og lad børnene grine højt!
  
  Så lad os samle vores kræfter sammen,
  Lad os bryde ryggen på orkshismen.
  Lad os rejse os som en ørn fra graven,
  Men der er ingen ondskab og ondskab!
  Sådan synger pigerne meget smukt og aggressivt. Og samtidig blotter de tænderne, der funkler som perler. Og krigerne kaster dødsgranater med deres bare tæer af dødbringende magt.
  Disse piger er virkelig udtryksfulde skønhed og styrke.
  Og de vil tage det fra de karminrøde brystvorter og frigive tilintetgørelsens gaver med stor, ødelæggende kraft. Og så mange orker vil blive overvældet på én gang. Bare total ødelæggelse.
  Og krigerne synger også:
  - Luk din næse og mund hurtigt,
  Biotrep er klogere end dig!
  Og de vil blinke med deres safirøjne. Eller deres øjne er endda smaragd.
  Og krigerne er så glamourøse og vidunderligt smukke. Og hvis de allerede begynder at synge, så er det fantastisk;
  Vi dæmpede vores vilje i kampe,
  Broder, de kæmpede for fædrelandet.
  Vi kiggede - de gav elfinisme,
  En elversoldat er kommet ind i Orklin!
  
  Vores forfædre smedede sværd,
  Og så gik våbnene i gang...
  Birketræer åbner deres grene,
  Pigerne bager tærter!
  
  Elfen har succes i enhver kamp,
  Hun ved, hvordan hun skal tage tingene med sig.
  Nogle gange brænder det rene helvede.
  Men vi vil besejre modstanderen!
  
  Elf beskytter jorden,
  Giver husly til dem, der er barfodet og nøgne.
  Vi afsluttede kampen i maj,
  Et rasende nederlag ventede Orkmacht!
  
  Og efter konstruktion og såning,
  Markerne blomstrer, og rugen er i stakke.
  I piger og bedstefædre er helte,
  Der var frost og sne i skyttegravene!
  
  Fra vort tapre Fædreland,
  Tag en dyb bukke.
  Elfinismens bannere flyver,
  Og Putins bannere er skrottet!
  
  Århundreder vil gå under os Stjerner,
  Empire er en galaksesværm.
  Det er aldrig for sent at blive født
  Og begrav fjenden i rummet!
  
  Men jeg tror, at sindet vil være fredeligt,
  Og en person er som en mor for alle,
  Her blomstrer den gamle familie,
  Udstråling af herlighed - nåde!
  Pigerne sang så vidunderligt - simpelthen den højeste klasse af noget kosmisk på jorden. Og deres ben er så bare og mejslede, bare utrolig smidige og livlige.
  Og lyn flyver ud fra de karminrøde brystvorter og rammer kragerne. Og de skyder dem ned med enorm, dødelig kraft. Og mange af Putins bjørne brænder ud.
  Og krigerne giver virkelig ikke orkerne nogen nåde. Det er så unikke og seje piger. Deres niveau er simpelthen fantastisk. Og hvis de også tager det fra Venus' livmoder, vil de sende destruktive bølger af udslettelse og vælte alle og deres sjæle.
  Og så kom magoplasmas tsunamikrig. Og det blev meget svært for orkerne. Og måske gør det endda ondt.
  Pigerne kvæler og synger alle orkerne;
  
  Kampe i kampringen,
  Styrken kender som regel ingen grænser!
  Indrøm det, jeg beder om faderskab,
  Fra Mars ville krigeren have!
  
  Alle kampe har en natur
  som Gud Faderen gav!
  Og ære til den store familie,
  Båret af en modig mand!
  
  Vores tilståelse er jo
  Giv dit liv for fædrelandet!
  Og jeg hører torden,
  Kæmp med sværd for lykke!
  
  Der er vovemod, der er videnskabens kraft,
  Født fra den menneskelige hjerne!
  Uden rutine og kedsomhed,
  Vi skaber opdagelser af Glory!
  
  Vi er de nye børn af Elfia,
  Vi ønsker at gøre Rus højere end alle andre!
  Der er ingen smukkere kvinder i fædrelandet,
  Succes til os Lada-Gud!
  
  Guderne gav os fornuft - hænder,
  De sagde, at du selv er demiurgen!
  Hvad du kan med videnskabens kraft,
  Smede ikke bare en stærk plov!
  
  Universets vidder venter på dig,
  Den smukke himmel er en diamant!
  Foråret, hvor det uvurderlige bobler,
  Hvor er lyset fra Herrens skarpe øje!
  
  Fremmede planeter vil blive hjem
  Og stjernerne er som Jordens Sol!
  Du er en sømand med rum rom,
  Vær ikke som en knust minow!
  
  Vi vil lære os selv udødelighed,
  Lad os bygge et univers-paradis!
  Hvad der er nyt vil være et århundrede,
  Det vil ske, drøm om det!
  
  Og vid, at de døde skal opstå igen,
  Ligene vil rejse sig fra gravene!
  Og så i det evige liv,
  Et helligt hold!
  Det er de sange, som modige og smukke piger synger. Og selvfølgelig bruger de igen lyn fra de karminrøde brystvorter og slår kragerne med dem.
  Og de lamslåede, som en forhammer til hjernen, falder døde om. Og alt er gjort ekstremt godt.
  Elverpigerne viser niveauet af deres aggression og styrke - simpelthen super og hyper .
  De var så vidunderlige stjæle. Som er i stand til at vise elfinisme og distance.
  De skyder også lyn fra deres skarlagenrøde brystvorter, som slår en masse orker ud.
  Og de synger for længst:
  Ah, Putin, du er Putin, du er Putins ged,
  Hvorfor kørte du over nisserne?!
  Du modtager fra os specifikt i en øre,
  Du vil løbe ind i en stærk elverneve!
  Sådan synger pigerne og blotter deres perlefarvede, funklende tænder. Disse er simpelthen enestående skønheder. Og lad den skaldede Fuhrer dø!
  . KAPITEL nr. 25.
  Maria Kolesnikova kæmper og kommanderer som en ægte dronning og viser sit højeste niveau, ligesom hendes kæmpende og unikke hold.
  Og så tog krigerne den og sang igen;
  Nej, den årvågne vil ikke falme,
  Udseendet af en falk, en ørn...
  Folkets stemme er klar,
  Hvisken vil knuse slangen!
  
  Jeg tror, at hele verden vil vågne op,
  Der vil være en ende på orkshismen...
  Og solen vil skinne -
  Stien, oplysende elfinisme !
  Det er pigerne her - du kan bare ikke nærme dig dem uden at blive overrasket.
  Og hvis de spredes, vil pulsarer flyve fra de karminrøde brystvorter. Ingen og intet kan klare sådanne piger.
  Og de kan stoppe en galoperende hest og køre over en bjørn på én gang. Og overøs fjenden med ligene af Putins bjørne.
  Sådan synger piger nogle gange:
  En stor krig raser
  Krig uden rimelige grunde...
  Her er Putin, Satan er kommet,
  Og Rus' død sammen med ham!
  
  Og hvem vil stoppe strømmen,
  Forbandede rasende floder...
  Fjenden begynder strøm,
  Og en nisse er en person!
  Og krigerne vil igen samle op og kaste giftige og ødelæggende nåle med deres bare tæer. Og de vil slå igennem en masse af Putins bjørne, med stor raseri.
  Og de unge elvere kæmper også med stor ihærdighed og raseri og viser deres hurtige og kampflyvning.
  Og drengene kaster også dødelige nåle med de bare tæer på deres børns fødder.
  Samtidig glemmer elverungdommen ikke at synge med vildt raseri;
  Under marcheren slog vi et skridt ud,
  For elverne er kampen en hyldest for sjælen!
  Og hvis du er en fighter og ikke et æsel,
  Sluk derefter de onde orker!
  
  Elver jomfruer er også kæmpere,
  En armbrøstbolt vil gennembore rustningen!
  Kæmperne er nu stolte af deres ungdom,
  Du ved, jeg vil drive modstanderen væk!
  
  Nisserne bryggede øl - vidunderlig juice,
  Medbring et krus før kampen!
  Elverne kender ikke deres tindingers grå hår,
  De brænder for evigt indeni!
  
  Hvad selv en lys alf ikke kan forstå
  Hvad fører den gamle kvindes onde død til!
  Vi består modprøven med et A,
  Vi vil ikke tolerere skam, du ved!
  
  Og i den nye verden er det også godt,
  Der vil lånet rase igen!
  Lad maskingeværet skrible som en mejsel,
  Og hæren dækker stien med lig!
  
  Victory, jeg vil have dig
  For at nyde den gyldne triller!
  Ja, nogle gange har du brug for en kæde, ikke en silketråd,
  Nå, kammeraten brøler som et udyr!
  
  En jomfru vil give dig kærlighed, tror jeg,
  Og det er smukt med hende, som i himlen!
  Lad en kæmpe familie vokse op
  Jeg elsker jer piger af hele mit hjerte!
  Sådan synger nisser vittigt. Og alt er virkelig fedt og fantastisk med dem. Og en rasende brand raser. Og aggressive spring og udfald.
  Og pigernes skarlagenrøde brystvorter vil blive sprængt af en morderisk og destruktiv ultralyd.
  Og de vil grundigt tage alt og stege det. Det er pigerne.
  Og de vil synge igen:
  - Der vil være en by på Venus,
  Og den grimme kimær!
  Hvorefter de vil tage det fra øjnene og flashe det med destruktive og morderiske lyn.
  Og så tager de pulsarer og oplader dem fra brystvorternes rubin. Hvilket er fandme smertefuldt.
  Det er virkelig de kvinder, du har brug for.
  Og deres kinder vil puste ud igen. De forestiller sig, at de slikker noget meget sødt og appetitligt med tungen, og de bliver bogstaveligt talt tændte.
  Det er kvinder.
  Og de brøler for alvor:
  Vi vil finde en ork i kamp, vi vil finde en ork i kamp,
  Vi spøger ikke med ham - vi river ham i stykker!
  Vi skiller dig ad! Vi skiller dig ad!
  Sådan synger elver-drengene. Og pigerne kaster med deres bare tæer ødelæggende dødsgaver.
  Og de handler meget klogt.
  Og et eller andet sted skyder orkerne bare, runde hæle mod pigerne. Og som svar trykker pigerne på knapperne med deres karminrøde brystvorter og smider knusende strømme af ødelæggelse og død ud.
  Her er en pige fra den slags elvere, der drev en mølle med sværd. Og straks blev fem hoveder af Putins bjørne skåret af.
  Lad os sige, at det er skønhederne her - simpelthen fantastisk. Og hvis de blæser de skarlagenrøde brystvorter ud og slår lynene ud, så finder orkerne det ikke nok.
  Og piger elsker også at slikke pulserende jade-stænger. Noget at bemærke - fedt.
  Forresten, piger, hvis orkerne tager jer til fange, vil de helt sikkert sætte ild til de karminrøde brystvorter. Dette er allerede deres regel. Og her kan du ikke tage det og give det væk.
  Pigen oplever både orgasme og smerte.
  Og de unge elvere synger også, og gør det meget smukt, og skyder mod Putins bjørne med et maskingevær;
  Hvor er du min kære elskede,
  Jomfruen af strålende, skarpt lys.
  Jeg er træt af det hadefulde liv,
  Jeg vil have sommer i kulden!
  
  I verden er kærlighed det vigtigste,
  Slægten kræver fortsættelse.
  Følelsen for dig er strålende,
  Lad os tale med skønhed!
  
  Læber med glitrende skarlagen,
  Næsen er som et snedækket bjerg,
  Jeg vil have noget lille med dig,
  Rids dine snehvide krøller!
  
  Kinder af satin er rosenrøde,
  Bare fødder knuser græsset,
  At være sammen med dig er det vigtigste
  Vi vil flette vores hår med en stak hør!
  
  Pløjer du min kære ko,
  Kanterne på pletterne er sorte som birkes...
  Vi er blevet avanceret ud i rummet,
  Vi græder i hvert fald i hele landsbyen!
  
  Trillen af en klangfuld oriole høres,
  Dråben slår brøkdelen af...
  Åh, hvor er mine nattergale,
  Jeg kan godt lide din sang!
  
  Vores sommerfarver er lyse,
  Efterår kongelig karmosin i guld.
  Julemanden med gaver,
  Vi kan ikke holde det i kulden!
  
  Snow Maiden fortælle os ?
  Der bliver et smukt eventyr;
  Kyllingen vil give os guld,
  Krystalvase med en rose!
  
  Jeg kysser min elskede dyrt
  På kirsebærkorals læber,
  Vores tanker er meget rene,
  Jeg vil have noget saftigt og nyt!
  Lad os sige det ligeud, det er de unge mænd her. Og de slikker meget ofte Venus' søde barm fra elverne med deres tunger. Lad os bare sige, at det er fantastisk.
  Og pigerne her er i topklasse. Og hvis de begynder at synge, falder de aldrig til ro.
  Og deres stemmer er klare og klangfulde, som klokkers sølv. Og dette bliver simpelthen den højeste klasse.
  Og pigerne funkler med deres smaragd- og safirøjne. Og de udsender meget tykke og brændende gnister fra de karminrøde brystvorter.
  Og de brænder en masse orker. Og de viser en aggressiv passage.
  Og pigernes bare tæer kaster meget dødelige granater i stor stil.
  Og de river orkerne i små stykker.
  Det er, hvad de uovervindelige elvere demonstrerer. Og deres bryster er meget fyldige og med karminrøde brystvorter.
  Og de unge elvere slikker disse bryster med stor entusiasme. Og det er som om de har is på en pind.
  Men generelt, lad os sige, at det er fedt.
  Især når ikke kun piger synger, men også unge nisser, der, lad os sige, er seje sangere;
  Rummet er en bred dal,
  Et tæppe af mørke uden lys...
  Sort, blækagtig sump,
  Du sugede helten grådigt!
  
  Stjerner kridtnet,
  Dødens fakkel danser.
  Kampen er kun i midten,
  Vi vil vinde, tro mig!
  
  Elvere, orker, trolde,
  De hvirvler i en stormende hvirvelvind.
  Masser af tårer og smerte
  I dette stjernecirkus!
  
  Vi er i denne kamp,
  På forkant...
  Hilsen fra kisten til jer alle,
  Det er et spørgsmål om ære at slå!
  
  Krigens magt er stor,
  Vrede er endnu værre.
  Vi er ikke papegøjer
  Og folk er heldige!
  
  For sejrsbrødre,
  Prøv hårdt.
  Hvis du var en fjende i klude,
  Og med en klovns ansigt!
  
  Orken vil vise alfen
  Hvor er verdens begyndelse?
  Bryd ikke grenen
  Før daggry!
  
  Byg et rumskib
  Vær ikke klodset
  Vi er helte nu
  Og ikke børn fra børnehaven!
  
  Så vi lukker dig ned
  Vi stiller dig til ansvar.
  Du tygger snot,
  Til digterens digte!
  Dette er virkelig en sang, der er både cool og vidunderlig på samme tid. Og selvfølgelig synger nisserne rigtig godt.
  Og krigerne funkler selvfølgelig konstant med deres bare, runde hæle.
  Og så vil de tage den og spytte på fjenden. Og de vil gøre det meget præcist og præcist.
  Og straks vil en masse orker brænde af at spytte.
  Elverpigen tog den og sang:
  - Galehuset brænder,
  Satans sanatorium,
  Der er intet sted på Jorden
  Orker er trofaste mod Herren!
  Sådan synger de aktivt og aggressivt. Og de brøler.
  Og piger elsker også at gøre meget pæne ting med deres tunge. Og det tænder dem helt.
  Og hvad hvis de også slår dig ud af Venus' mave med en morderisk uddeling? Åh, det her bliver hundrede gange køligere.
  Nej, intet kan stoppe disse piger.
  Er unge elvere svage? Selvfølgelig ikke! De er også meget seje.
  Og de synger så dejligt;
  Rummet er skævt og fyldt med ild,
  Universets energi krøllede sig ind i et horn som en fjeder.
  Kosmos er trods alt blevet smadret i støv med en hammer, lad os smadre det,
  Planeten blev revet fra hinanden som en orkan med fnug!
  
  Vi er mægtige riddere, vi er en legion af elvere,
  Kampe for os, et kald i universet.
  Lad hæren skynde sig ind i en million onde orker,
  Lad os knuse dem, små skat, ved at ændre vores vejrtrækning lidt!
  
  Og en ny melodi, selvom melodien er forældet,
  Det lyder, men tænk ikke på det dejlige moderland,
  Nisserne har sådan et tæt sammentømret hold,
  At alle taler flatterende om hinanden!
  
  Hvilke styrker blev kastet ind i angrebet, trolden kommer,
  Elvernes falanks frøs, vi sleb vores spyd.
  Angrebsspillet er begyndt, orkerne åbnede scoringen,
  Men som svar scorede de glamourøse et mål fra hælene!
  
  Der er magtfulde rumskibe, kanonløb,
  Med deres salver vil de holde universet tilbage.
  Når alt kommer til alt, betragtes elverne med kampens styrke som de samme som ørnene,
  Begrav angriberen som en advarsel til alle andre!
  
  Uden at kende illusionen vil soldaterne angribe,
  Ved tro med Lada vil han være i stand til at vælte modstanderen.
  Og så bliver vi alene med den røde jomfru,
  For at få en ny soldat til fædrelandet!
  
  Hvad er visdom, spurgte alfen dværgen.
  Hvordan kan jeg bevise over for en skønhed, at livet med mig er vidunderligt?
  Og tordenen svarede snedigt - du er jo ikke en person,
  At tale om tapperhed så oprigtigt og ærligt!
  
  Men menneskeheden er bagud - jeg gav ham et svar,
  For folk af dumhed, kun én instruktion.
  Gå på ærlighedens vej, accepter en hel del problemer,
  Men med sandheden kan du ikke bede din elskede om tilgivelse!
  
  Men nissen fortalte mig med et grin - drengen var stadig barfodet,
  Du ved ikke i universet, kun ærlighed sejrer!
  Men parret med halve sandheder, hvor er listen med Satan,
  For ikke at gå forgæves under de onde kugler!
  
  Jeg forstod dette, kloge nisse, løgn med måde og til dit ansigt.
  Så vil du være i stand til at løsne pigens hjerte!
  Og en krystaltåre vil ikke røre blå øjne,
  Og vores tro, til det sidste, er at besejre vores fjender til støv!
  Sådan sang de unge nisser aggressivt og harmonisk. Og det viste sig at være så fantastisk.
  Og pigerne fortsatte med at affyre deres meget morderiske og ødelæggende ild. Og de trykkede på joystick-knapperne med deres karminrøde brystvorter. Skønhederne handlede med stor entusiasme. De er vidunderlige tyve.
  Det er det, de gør, ret logisk og destruktivt. Og deres kampvirkning er umådelig.
  Og med deres bare tæer kaster pigerne udslettelsesærter. Og de handler meget energisk.
  Deres handlinger er simpelthen morderiske.
  Og krigerne frigiver ultralyd fra rubinbrystvorterne på deres bryster. Krager bliver forvirrede i bølgerne. De bliver slået i hovedet som en dræberkølle og mister bogstaveligt talt bevidstheden.
  Og de falder ned og gennemborer kranierne på Putins bjørne med deres næb. Og kæmperne optræder ekstremt aggressivt og køligt. Og de frembringer en chokerende og knusende effekt.
  Disse piger er virkelig bare super seje. Og deres sprog er altid på arbejde.
  Og de unge mænd, hvis pulserende jade-stænger pigerne kildrer, synger også med meget stor følelse;
  Min fantasi blev ramt
  Dit billede blinkede som en komets hale...
  Du slog mig som et lyn,
  Med sin skønhed strålende i stjernerne!
  
  Digtere priser en sådan skønhed,
  Månens samme ansigt kan ikke overskygges.
  Må Venus give dig lykke,
  Det onde rovdyr er faldet - dæmpet som vildt!
  
  Du er så smuk, at du kan
  Erobre himlens dybder.
  Med dig kan jeg trække vejret let, frit,
  Livets tråd krøller sig som silke mellem dine fingre!
  
  Jeg håber ikke at forstå din stolte indstilling,
  Fordi du er Artemis' søster!
  Og selv min kæbe strammer i gråd,
  Vil drømmen virkelig flyde væk til Tartarus?
  
  I hvilke søde drømme dukkede du op?
  Det er ikke muligt at forstå det himmelske udseende...
  Ungdommens pude er dækket af salte tårer,
  O skumle verden - jeg ser ikke en film!
  
  Understøttende struktur af kærlighed,
  Den er let, men knuser med en kæde af sorg...
  Vi vil svæve som traner,
  Men havet trækker mig ind i underverdenens afgrund!
  
  Hvilken slags lænker pålagde skæbnen?
  Hvad gjorde universet vigtigere!
  Må Gud give de unge mere styrke,
  Send ikke overdreven straf!
  
  Den Almægtige sagde: Han gav en prøve,
  Ikke hvor længe du holdt ud.
  Men idealet skal dæmpes,
  Sådan kommer du ud af en blød vugge!
  
  Nu er du en ørn med ørnen,
  Nu kan han regne med skæbnen !
  Og hvis han startede en kamp med Satan,
  Det betyder, at han er i stand til at kæmpe, når han skal!
  
  Nu svæver jeg med dig, kerub,
  Du er jomfru, som en lysende stjerne!
  Vi vil erobre hele universets vidder,
  Jeg vil aldrig skille mig af med dig!
  Sådan synger de unge nisser vidunderligt og dejligt. Og deres stemmer er trivielt vidunderlige.
  Og hvis pigerne allerede er begyndt at synge, så virker det rigtig godt.
  Og slip morderiske lyn fra karminrøde brystvorter. Og det her er fuldstændig hyper .
  Det er pigerne, der agerer energisk i stor skala.
  Og med deres bare hæle kaster de ødelæggende dødsærter op. Og de slår Putins bjørne i stykker.
  Og de handler med kolossal dødsenergi. Og indflydelsen fra piger i hyperklassen opstår .
  Og så vil pigerne igen tage kolossal energi og kraft med deres karminrøde brystvorter. Og de rummer både magiens ild og hyperplasmaet med enorm, kolossal ødelæggelse.
  Når man så på dette slag, begyndte Demiurgegudinden Emmanuel at synge meget energisk;
  Der er ingen måde at bremse en person på,
  Ønsket om at blive den Højeste Almægtige!
  Så hele jorden styrer universet,
  Og hver med kraftfuld, allestedsnærværende viden!
  
  Men i dette tilfælde har vi magten,
  Nogle gange ustoppelig, som en storm!
  Vi slår på panden, ikke kun i øjet,
  Vi skaber universet, ikke hack-work!
  
  Alle har deres egen store diamant
  Hans sind er varmt, som en flamme, der sprøjter!
  Og for at den strålende ild ikke skal slukke,
  Elsker fyrene til vores russiske kvinder!
  
  Alle har deres egen grund i kamp,
  Vi kæmper for lykken i verden!
  Fjenden vil blive berømt knust,
  Himlen og jorden er under vores kontrol!
  
  Skab en smuk verden for dig selv
  Hvor der er store palmer på is!
  Nå, hvad kan Shakespeare finde på til dig?
  Hundrede universer? Lyv ikke om fuldstændighed!
  
  Og jeg vil give jer et svar, kæmpere,
  Videnskab kan give udødelighed!
  Kvasaren vil fremføre en simpel sonet for dig,
  Må du undgå sorg og død!
  
  Så får alle en sød kage,
  At gifte sig med en stor abe - en abe!
  Jeg tegnede et stilleben i olie,
  Men jeg vil ikke skabe Djævelen for dig!
  Sådan sang Emmanuelle. Forresten, kristne, hvorfor tænker de ikke over, om Gud skabte Djævelen? Faktisk, hvorfor skabe nogen, der dømmer milliarder af levende væsener og engle til lidelse?
  Hvad siger præster om dette emne?
  I hvert fald ikke noget overbevisende. Og det er umenneskeligt at udføre eksperimenter på mennesker.
  Men Emmanuel og Sfero Katastrofov har deres egne tanker om denne sag. Og så kan man ikke overbevise dem.
  Det kan også bemærkes, at orkerne også er mennesker, og det er umenneskeligt at dræbe dem.
  Selvom de samme orker er meget glade for at bryde de bare tæer på fangede piger og stege deres bare hæle med ild.
  Dog synger den smukke Elverpige trods dette tappert og med stor Iver;
  Glem hvem du var før
  Vi kan ikke drømme om lediggang.
  Hjerter brænder i helligt håb,
  Sværd glimter ind i kamphæren!
  
  Og dalen er trist og ugæstfri,
  Modstanderens skridt uden for vinduet...
  Monsteret hang kæder, løkker,
  Og akut kolik til senere!
  
  Er du ikke glad, Cossack?
  Hvor blev fejringen af?
  Du skal op på bløde stole,
  At bryde åget!
  
  Damaskstålet ringer, og djævlerne er glade,
  De har en kort samtale...
  Hjælp dæmonerne, der besidder,
  Deres modstandere på bålet!
  
  Og det er mudret dårligt vejr,
  Der er røg fra helvedes curia.
  Sådan finder du lykke for elskere
  Der var ingen snor, der trykkede på min hals.
  
  Til dette formål kæmper vi,
  For at få gaven at kysse!
  Og vi klatrer forældreløse under kuglerne,
  Uden at kende hverken far eller mor!
  
  Dette bliver et eventyr
  At bringe ild til den nye verden...
  Fordriv den skammelige pine,
  Red planeten fra katastrofe!
  
  Gud nikker nedladende,
  Og I er gode!
  Du vil have en plads i den søde himmel,
  Gratis slikkepinde med te!
  
  Men du skal udholde kampen,
  Så vil fred og kærlighed komme til dig.
  Og fra Eden havens rødder,
  De ugudeliges blod flyder ned!
  Lad os bare sige, at pigerne sang meget godt og smukt. Mere præcist en pige, der hang på stativet. Og bødlen torturerede hende med en pisk. Og det var så ekstremt grusomt og blodigt.
  Sådan er det at gå imod sådan nogle piger. De kan gøre alt og vil rive enhver modstander fra hinanden.
  Deres kamppositioner kender ikke svaghed eller tøven.
  Her er de for eksempel med deres lange tunger, hvordan de vil begynde at bearbejde de pulserende jade-stænger. Og lad os bare sige, at det er fantastisk!
  Og hvis pigerne også bruger de skarlagenrøde brystvorter. De vil arrangere sådanne ting, der ikke synes nok. Krigerne er den overvældende kraft her.
  Og de kan igen give efter for bryster med lyn fra de karminrøde brystvorter. Og de vil gøre noget så ødelæggende og utænkeligt.
  Det er piger, der er meget smukke og som regel barfodet. Og hvert bryst er en sand skat. Der er ingen sådanne piger, selv stativet og elektroderne i Venus' livmoder vil ikke skræmme dig. De er trivielle piger, lad os sige - jern og termokvarker.
  Sådanne krigere vil skrige på toppen af deres lunger og i overført betydning fuldføre hara-kiri.
  Og de kan også kaste lyn fra navlen.
  Og de unge nisser kom også uden problemer med i kampen. Og de viste imponerende resultater.
  . KAPITEL nr. 26.
  Maria Kolesnikova er en pige virkelig fra det ydre rum, og også fra fængslet, og hvis hun kommer af sted, kan du ikke stoppe hende og holdet og nisserne;
  Og de begyndte selvfølgelig også at synge;
  Et bål med den klareste flamme,
  Min kærlighed brænder!
  Selvom fjenden er snedig og listig,
  Men han bliver knust!
  
  Selv en vild, gal skurk,
  Det river op og ødelægger regionen!
  Dit blik er en drøm, som en nattergal,
  Harmoni, fred, paradis!
  
  Lad lidenskabens varme varme flamme,
  Smelt flammerne og isen!
  Jeg tror, jeg erobrede denne bold,
  Held og lykke venter fyren!
  
  Succes kommer til unge mennesker
  Den frygt bliver straks afvist,
  Og jomfruen i rene himmelske drømme,
  Dronningen er æret!
  
  Så lad os ikke glemme at elske,
  Jeg tør ikke forråde vores verden!
  Og livet med succes er en tråd,
  Ved ikke at afbryde skurken!
  
  Vi vil stå vores jord Elfograd ,
  Lad Elfamm være æren!
  Med et sejrrigt skridt Zelingrad ,
  Elverkraften kommer!
  
  Berlin, Paris eller New York,
  Vores flag sejrer overalt!
  Leder Ftalin tændte vores fakkel,
  Lad den afskyelige fjende omkomme!
  Sådan sang de unge mænd med deres kaskade af muntre sange.
  Og skønhederne bliver ikke skræmt selv af det faktum, at orker brænder deres hæle. Smerten er selvfølgelig stor, pigerne griner bare og griner. Og skønhedens ansigter er så vidunderlige og storslåede. Og hvad kan du sige om sådanne skønheder? De er simpelthen super flotte og flotte.
  Og hvis de begynder at synge, så stod der ikke engang en bjørn i nærheden. Disse krigere er fantastiske. De har bare et temperament som en kobra. Evnen til at skabe utrolige og lyse ting.
  Og selvfølgelig sender de skarlagenrøde brystvorter et destruktivt og morderisk lyn.
  Og når slagene rammer, opstår der en total og destruktiv, destruktiv effekt.
  Og sådanne piger kan gøre alt med kolossal energi og styrke. Og deres evner vokser konstant.
  Og det gør de virkelig ved hjælp af rubin brystvorter.
  Og orker forsøger ofte at stege deres bare fødder. Og dette er deres virkelig aggressive credo. Putins bjørnes grusomhed er ordsprog; love er ikke skrevet til dem. Ikke underligt, at hele verden forbander den skaldede Fuhrer. Hvilket er ret fair.
  Og pigerne synger også vittigt;
  Vi kan ikke forstå Herrens byrde,
  Hvad vil det sige at varme Jorden i din håndflade?
  Gud er barmhjertighed - en venlig mor,
  Hvis han er med dig, vil monsteret ikke røre dig!
  
  På den endeløse himmel er der en sti af stråler,
  Solen står op og fordeler generøst lys!
  Vi brækker nakken for fædrelandet,
  Wehrmacht er besejret i blide maj!
  
  Fortune hvirvelvinde, stænk af skæbne,
  De dryssede os med tyktflydende blod...
  Ser du, dine børn lider,
  Vores hellige, venlige Elfia!
  
  Projektilet eksploderer og sender tornadoer op
  Græsplænen flammer i dødelig kamp!
  Holdet ønsker at kæmpe overvældende,
  Så de ikke knækker os alle hver for sig!
  
  Hver af os er en Elfi-kriger,
  Plade og hjelme, hjelme - granater!
  solglade zar - vi er ved roret,
  Lad os fejre parader sammen med sang!
  
  Horderne angriber nogle gange Elf i hobetal,
  Store styrker går ind i kampen.
  Orcmacht rettede en dolk mod hjertet,
  Men han fik straf i maj!
  
  Hvid sol af røde ørkener,
  Det er som en kamp på skakfelter.
  Hver af os er en kæmpe helt,
  Gud opfordrer dig til at bede!
  
  Regndråber tilføjer friskhed til luften,
  De er som flydende fløjl.
  Fædrelandet gav husly til de forældreløse børn,
  Du kan bruge den til at måle miles uden en guide!
  
  Frym bliver vores, smaragd overbord,
  Fisken vandede hele bunden som guld.
  Du kan bo godt over bakken,
  Hvis denne bakkes hjerte er hos Elfia!
  Hvis pigerne også synger, vil alt blive ekstremt flot og sejt. Og de kan handle meget destruktivt.
  Og deres bare, mejslede fødder skræmmer dem ikke. Lad os sige, at krigerne er smukke og super.
  Og de skarlagenrøde brystvorter på pigernes bryster er storslåede. Og du finder dem nok ikke køligere. De kan gøre ting, der ikke kan siges i et eventyr eller beskrives med en pen. Der er absolut genialitet i dem.
  Det er virkelig super klasse piger.
  Og de unge mænd er heller ikke svage, men meget seje. Og de synger rigtig godt. Og drengenes sange lyder bare fantastisk.
  Ildtunger styrtede op,
  Er det ikke det, du drømte om som dreng?
  Vi fik en gave fra Gud,
  Fordi Mars er et ideal for os!
  
  Den himmelske dronning vil hjælpe os,
  Og gamle, hellige rettigheder.
  Hellige ansigter vil godkende at tage ikoner,
  Dine gyldne kupler Elfqua !
  
  Ja, tiderne er anderledes nu
  Men tro, at Fædrelandet ikke vil tolerere skam!
  Til ære for vores mor alf,
  Vi vil afsige dom over orkishismen!
  
  Med dine muskuløse arme,
  Bryd ryggen på orkerne i raseri!
  Når alt kommer til alt, er kære kammerat Ftalin med os ,
  Det betyder, at Orkh kun går til frokost!
  
  Militserne samlede sig i en knytnæve ,
  Vi er ikke bange for frodig sne!
  Et modbydeligt fald venter på modstanderen,
  Og vi vil trænge igennem fjenden med en bajonet!
  
  Blodet i vores årer kogte voldsomt,
  Der er ikke noget værre ord for en soldat - fangenskab!
  Russeren kæmper indædt, dygtigt,
  Som en hammer banker hjertet i venernes delta!
  
  Husk Putins bastards klager,
  Fædrelandets Fighter, en formidabel kæmpe!
  Den russiske Nemesis' gengældelse vil besejre,
  Führeren faldt i vrede, den gale tyran!
  
  Dårlige opkøb vil komme din vej,
  Lynglimtet forarger himlen!
  Og vinderne slettede al lidelse,
  Skab en palet af fantastiske vidundere!
  
  Fædrelandets ånd er blevet revet fra fangenskab,
  Han vil tegne en blodig grænse!
  Vi kræver kun tilgivelse for sorg,
  Vores hold er den stærkeste monolit!
  
  Herren vil rynke panden og erklære,
  I er mine børn, I behøver ikke en nederdel!
  Byg selv en by i paradis,
  Det forbandede behov vil forsvinde!
  Pigerne fra elverhæren fortsatte med at føre en stædig og hård krig med fjenden. Og de fortsatte med at knuse Putins bjørne. Krigerne kæmpede med stor raseri.
  Og med deres bare tæer kastede de dødsgaver med stor, dødbringende kraft. Som viste det højeste niveau af ødelæggelse og død.
  Krigerne gjorde alle mulige ting. De er også, lad os sige, ekstremt modige og stridbare. Skønhedernes aggressivitet er ude af hitlisterne.
  Og med deres bare tæer begyndte de at kaste giftige nåle af død og ødelæggelse. Men karminrøde brystvorter giver nogle gange den mest uventede effekt, når de påføres.
  Og hvis pigerne tager det, vil de virkelig få problemer. Smukke piger vil tage det og trykke på pedalerne af stormtroopers med deres bare hæle.
  Og hvad gør de ikke?
  Og med dem er alt så let at trække vejret og berolige. De er simpelthen fantastiske, og generelt super.
  Pigerne tog og sang:
  Kakerlak, kakerlak, kakerlak ,
  Tynd-benet lille booger , lille bug!
  Og de vil grine igen og grinende med deres ansigter. Det er pigerne her - den bedste klasse, lad os sige.
  Og det er ikke skræmmende, hvis en piges tæer er brækket på stativet. De vil ikke engang ryste på det her. Lad os sige, at pigerne er så funklende. De har den fulde, voldsomme energi som en vulkan.
  Og et udbrud af flamme og ild. Krigere af højeste klasse.
  Og de kan tage det og brøle.
  Og så vil de kaste bomber med deres bare hæle og rive en masse af Putins bjørne fra hinanden. Og det er fantastisk.
  Pigerne handler med stor raseri. Og så holder en af dem en møllereception og skærer hovederne af orkerne. De falder og ruller som kegler.
  Elverpigerne tog og puttede deres bare tæer ind i munden. Og hvordan de vil tage og blæse.
  Der lød en øredøvende fløjt. Kragene blev ramt af eksplosionsbølgen og mistede med det samme bevidstheden.
  Og tusindvis af krager faldt, gennemborede kranierne på Putins bjørne og ramte dem.
  Og krigerne viste sig simpelthen at være fremragende.
  Og hvordan de skriger og råber.
  Og de unge elvere synger med stor følelse;
  Der er ikke noget, der er mere sandt end en mønt
  Hun skinner virkelig uden løgn!
  Faktisk er dublonen verdens hersker,
  Hans støtte er et stærkt sværd og skjold!
  
  De hedenske guder er skjult i det,
  Som solen, et strålende gyldent ansigt...
  Selvom der stadig er parasitiske banditter,
  Hvem begyndte at handle med deres sjæle!
  
  Mønten er et idol og en ærkeengel,
  Han er frelseren, ødelæggeren af alt.
  Uden guld sygner det lejede damaskstål hen,
  Uden penge vil succes i kamp ikke komme!
  
  Men hvad vil du have en mand af hjerte,
  Jeg vil gerne købe dig udødelighed...
  At grådigt åbne døren til lyksalighed,
  At væve en tråd af århundreders liv!
  
  Men kan en dubloon også få det?
  Kan en gylden cirkel drømme?
  For at den gamle mand med le ikke kommer med hilsener,
  Og han satte ikke et stempel på panden på lighuset!
  
  Selvom du har brug for meget lykke for en mønt,
  Så vi kan hengive os til synd så meget vi kan!
  Men mennesket har ingen magt over lidenskab,
  Piger er som hirse for en hane!
  
  Han vil have meget til maven,
  Høst fasaner og ananas.
  Selvom du ikke kan spise, før du dør,
  Også selvom du er ekstremt sej med penge!
  
  Og kisten koster endda for meget,
  For der er plads til konger i det!
  Når alt kommer til alt, vil englen tegne et nul på formularen,
  Et slag i panden og en pind i hjernen!
  Det er piger, der simpelthen er super. Og drengene er fantastiske. Og alfer af begge køn er simpelthen hyper . De kan virkelig næsten alt. Og især når de bringer skarlagenrøde brystvorter i kamp.
  Det er pigerne, der simpelthen er super. Og de vil tage den og kaste ødelæggende udslettelsesgaver med deres bare tæer. Og antistofpartikler vil flyve mod orkerne. Og de dræber Putins bjørne. Det pigerne gør er bare super og hyper .
  De gør ting, som ingen kan. Nu, hvis de spredes, så vil ingen stå.
  Og krigerne, må jeg sige, er så seje og barfodet og generelt super.
  Og deres brystvorter er skarlagenrøde som valmuer. Fantastiske kvinder - simpelthen super.
  Og de smider morderiske pulsarer ud fra deres rubinfarvede brystvorter og skyder Putins bjørne.
  Det her er virkelig fantastisk.
  Og her synger elverungerne med stor begejstring og glæde;
  Det er da Herrens basun
  Han vil føre os ind i et modigt angreb!
  Underverdenen vil gå til grunde i afgrunden,
  Vid, at fast is vil smelte!
  
  Kæmpede for Fædrelandet
  De kæmpede som haner!
  Orkmacht blev gennemblødt i maj,
  Vi kan slippe afsted med alt!
  
  Som stønnede i sindssygt slaveri,
  Bryd kæden, fighter, hurtigt!
  Du vil være i det hellige rige,
  Med en blodsed!
  
  Vi er trods alt sådanne soldater,
  Du finder ikke noget sejere i verden!
  Her kastes granater,
  Med magt, at de ikke holdes indespærret!
  
  Munden på Tiger-tanken var knækket,
  Og soldaterne brændte Panterens hale!
  Skallen blæste så meget til ilden,
  Vi lod endda døden gå til spilde!
  
  Fædrelandet er jo en blomst på en mark,
  Hun har Elfias skønhed, klogere end alle andre!
  Og børnene ler i stormende lykke,
  Nattergalen begyndte at trille højlydt!
  
  Ungdommen i vores verden er ædel,
  Hun har endda gråt hår...
  Lad hende være glad, fri,
  Vores strålende land!
  
  I den er der isbjerge, vandløb af vandfald -
  Guld af ørkener, smaragd af floder.
  Vi skal kæmpe hårdt for fædrelandet,
  Lad bastarderne gå til Hades!
  
  Der er intet sødere end fædrelandet,
  Selvom det er svært brødre lever!
  Svarogs blik blev endnu mere truende,
  Jægeren føler, at han er et spil!
  
  Vi vil sætte en stopper for den lumske Putin,
  Og send orkernes skrald til skrot!
  Trods alt, for os, tro på hovedmottoet -
  For ikke at komme til Elf Sodoma!
  Sådan sang de kæmpende og aggressive unge mænd smukt. De viste en meget høj klasse.
  Og de skød og dræbte Putins bjørne meget præcist. Dette er virkelig lad os sige fightere. Pigerne her er også meget smukke.
  Deres brystvorter er så skarlagenrøde og vidunderlige.
  Elf-drenge er meget glade for at slikke disse brystvorter, og det er ekstremt sejt og sejt.
  Og pigerne er så sexede. Og deres ben er yndefulde, med meget jævne og forførende fingre. Hvormed de kaster dødelige udslettelsesgaver. Hvilket er ekstremt fedt og fedt.
  Så hvis pigerne går i gang, bliver alt ekstremt fedt.
  Og nu flyver morderiske lyn ud fra skønhedens karminrøde brystvorter. Og de hamrer på orkerne.
  Det er, lad os sige, aggressive og unikke piger. Lad os sige det sådan, at de gør ting, der er umulige at fortælle i et eventyr eller endda beskrive med en pen. Disse er virkelig krigere.
  Og de har bare hæle, de smider sådan en smuk morderisk ting med sig. Og de river Putins bjørne fra hinanden.
  Disse piger er så vidunderlige, og generelt kan man sige med det samme, at de er super, og de vil hænge orkerne på en tæve.
  Og par af forelskede elvere synger med glæde;
  Åh, denne verden er så trist,
  Bare et hav af tårer - et hav...
  Hvor er sjælens astrale middagssti,
  De døde hyl drømte om at komme til Eden!
  
  Den indeholder isen af hjerter af frosne skorper,
  Og den brændende hede af misundelige lidenskaber.
  Hvor hårdfør, som endda er ung i kødet,
  Den triste nattergal spiller i sorg!
  
  Som slim af en skovlus, rutinens ånd,
  Og gravens aske fra bekymringer.
  Men vi kan, hvis vi er forenede,
  Få folket ud af sumpen!
  
  Fordriv universets ondskab,
  Slet forbandelsen er et frygteligt tegn ..
  Vi kan ikke udholde lidelsens tøjle,
  Lad Djævelen blive til støv!
  
  Planeten vil kaste lænkerne hurtigt af sig,
  Det vil dog ikke forlade kredsløb.
  Behandl hinanden ærligt
  Så rejs folket op!
  
  Du kan rejse dig uden frygt,
  Pres ikke andre mennesker...
  For at bastarden ikke svømmer med fedt,
  Så vores mor ikke bliver gammel!
  
  Vi drikker lidt for det,
  Vine, der er sødere end biers honning!
  Lad problemerne være i skabninger,
  Men opgørelsens time er ikke kommet!
  
  Så vil vi bygge et himmelsk paradis,
  Alle børn vil nyde for evigt.
  Vi flyver som en pil ind i den himmelske flugt,
  En lys drøm, der går i opfyldelse!
  Pigerne her viste sig at være fantastiske - bare super. Og de kan uden unødvendige fordomme tage og med særlig passion tage og slikke noget så stort og skinnende.
  Og så kaster krigerne ødelæggelsesærter med deres bare tæer.
  Og de kaster udslettelsesgaver med morderisk magt. Fantastiske skønheder.
  Og pigen tog sine bryster fra sine karminrøde brystvorter og slog dem med pulsarer. Og hun brændte ork-soldaterne med ild. Og alt dette viste sig at være ekstremt stridbart og destruktivt.
  Og nu vil elverpigerne stadig tage dig fra Venus' livmoder og slå dig med en bølge af magoplasma. Og de vil vise deres fantastiske flyvetur frem.
  Det er virkelig super skønheder, lad os sige.
  Det er piger, og omfanget af deres påvirkning er ekstremt stejlt.
  Og de kan bogstaveligt talt gøre alt.
  Og så udførte fem nisser straks en teknik med møllesværd. Og de skar hovedet af de gale orker, der flyver mod dem.
  er hyperklassepiger .
  Vi kender udødelig herlighed i kampe,
  Elverhærenes kampe er en herlighed i århundreder!
  Manges storhed, tæl generationer,
  Giv os herlige krigere udødelighed!
  
  Uden at kende frygten, kæmpe modigt,
  Må sværdet hjælpe os i store præstationer.
  Til ære for storheden af tapre borgere,
  Lad os vise iver i hårde kampe!
  
  Vi er jo en herlig magts helte i verden;
  Besejr fjenden - intet andet betyder noget!
  Lad os få storheden af herlighedens stolthed,
  Til dette formål vil jeg skabe et chokerende vers!
  
  Vi sejler på havet uden tvivl,
  En pirat og en storm, en orkan er ingen barriere!
  Ftalin og Elfin føre i kamp ,
  Vi vil udgyde blod bag ham som trykket fra et vandfald!
  
  Mindet vil forblive i modige menneskers hjerter,
  Fjenden er besejret - det er hele belønningen!
  Lad der være mange middelmådige mennesker ved magten,
  Alligevel skal vi gå mod fornuftens mål!
  
  Skønhed, vil give dig kærlighed lidenskabeligt
  Og i morgen venter bødlen på stilladset!
  Men du vil ikke spilde dit liv forgæves,
  Få en position i himlen!
  
  Verden er en kamp, enhver ung mand ved
  At forbinde dit liv med en filibuster er farligt,
  Fortune kaster finurligt terningerne,
  Men jeg tror på, at det bliver godt i sidste ende!
  
  Vi kan finde vores lykke fyre,
  Få både rigdom og livets glæder!
  Tro mig, orkshisterne vil møde gengældelse,
  Og tro, at vi lever i drilsk kommunisme!
  Sådan sang de storslåede og unikke piger-agtigt super og hyper .
  De er i stand til at gøre noget, der er ekstremt fedt, lad os sige.
  Og selvom pigernes bare ben bliver ramt med en flammekaster, brænder deres bare hæle, så er skønhederne selv da i fuld begejstring og magtangreb. Dette er, hvad der skal bemærkes om disse vidunderlige krigere.
  De skyder fra maskingeværer og klipper orkerne ned, der forsøger at rykke frem, som bogstaveligt talt fylder stillingerne med lig.
  Dette er virkelig et blodbad. Og hvor mange mord sker der i verden.
  Og pigerne fortsætter med at ødelægge Putins bjørne. Disse piger er blevet simpelthen super.
  Og hvordan de vil tage det og brøle. Og det ser ud til, at de har en hel kaskade af gensidige orgasmer.
  Disse piger kan virkelig bogstaveligt talt alt. Og lad os bare sige, at de er aggressive og unikke.
  Og pigerne synger igen;
  Store vidder af have, oceaner -
  Vi pløjede dem under det trefarvede flag!
  Soldaterne erobrede tårnhøje bjerge,
  Ørnene brølede i sejr!
  
  Elverkrigerne blev genkendt af planeten,
  Vi rammer fjenderne med sværd og bajonetter!
  Vi var i stand til at smide orkishismens åg fra halvdelen af verden,
  Vi afsluttede vores march med sejr i Orklin!
  
  Orkerne ankom på pukkelryggede kampvogne,
  De truer med at ødelægge alle lysfelternes elvere!
  Men de slår de forbandede freaks hårdt,
  Så vores børn kan leve lykkeligt uden et åg!
  
  Vi er børn af fædrelandet, som er højere end alle andre i verden,
  Vi blev født, æltede calico med vores bare fødder!
  Den Almægtige gik i forbøn for os i kamp,
  Og Gud bragte maj til at blomstre i glæde!
  
  Der er ingen del af en fighter, og intet højere hjerte,
  Hvad giver en drøm og genfødsel!
  Åbn den herlige dør til udødelighed,
  Men hvis du sidder i baghold, så vær stille !
  
  Der er ulve og får, men I er universets hyrder,
  Og det er din andel at formidle ordenen til eftertiden!
  For at fortsætte virksomheden indtil slutningen af skabelsen,
  Så den evige ild i dit hjerte af kærlighed ikke slukker!
  
  Hvem ved, hvor en fjendtlig kugle vil stoppe en soldat,
  Men stadig, i kamp er døden bedre end rådne sygdomme!
  Og hvis han døde, så vil din ven knuse modstanderen,
  Han vil ikke tolerere det, for barfodspiger bliver drevet i fangenskab!
  
  O elveres andel af lys, krig og ild efter krig,
  For dem, der ønsker at tage på ferie, er der ikke plads til dem, ved i paradis!
  Så den helvedes ork indgik en sammensværgelse med Satan,
  True: Jeg vil bringe et atom ned og smadre haglet!
  
  Men der vil også være beskyttelse mod missiler,
  Og en atombombe kan ikke ødelægge Elfskva...
  Vi kan bruge tanke til at få parasitten,
  Og kedelige sange om de faldne gør dig ked af det!
  
  At sælge for en øre er ikke en elverandel,
  Når alt kommer til alt, er vi hver især en stor kriger!
  Tro ikke på, at Gud allerede har placeret os i rollen,
  Faktisk bestemmer du selv, hvor sejt hylet er!
  
  Der var fiaskoer, der var nederlag,
  Det skete som harer, der trak sig tilbage fra frygtelige ulve!
  Men hvis krigen starter, vil vi være der igen,
  Knus den brutale hær af monstre i en helvedes rytme!
  
  Tro mig, vi spiller ikke for krigens skyld,
  Vi har intet andet kald end at være søde venner!
  Vi er broderfolk, ikke Abel og Kain,
  For os er en fugl en sang og ikke en fed leg!
  . KAPITEL nr. 27.
  Lad os bare sige, at pigerne bare er super. Og de vil bogstaveligt talt begrave alle disse forbandede Putin-bjørne i jorden.
  Krigerne kaster meget destruktive udslettelsesgaver med deres bare tæer.
  Og de river orkerne i stykker. Disse er virkelig meget aggressive og sexede piger.
  De er i stand til at gøre sådanne ting, at det, de gør, virkelig er et eventyr.
  Fantastiske skønheder. De kan gøre ting, der simpelthen er fantastiske og super.
  Krigerne ville tage det fra deres skarlagenrøde brystvorter med stor kraft og ødelæggelse.
  Disse piger er vidunderlige og seje, bare super. Og de har en unik kosmisk kraft.
  Og pigerne vil tage det, som de vil, og de vil ramme orkerne, som er store og aggressive fænomener, i fuld gang.
  Og lyn fra de karminrøde brystvorter.
  Og med deres bare hæle kaster de ærter af død og død op med en morderisk og enestående kraft.
  Disse piger er bare klasse, hvilket viser deres super- og hyperniveau .
  Og begynder nisserne at synge, så sker alt på en ekstremt destruktiv og cool måde.
  Selv magi har brug for et skarpt sværd med en pil,
  Udgyd mere blod på trods af skæbnen!
  Hold fast i videnskaben - så bliver verden din,
  Og hele racen på Jorden vil falde på knæ!
  
  Troldmænd brygger eliksirer og renser kedler,
  Troldmænd forbereder pulsaranklager...
  Men vi er elvere, så kender Svarogs sønner,
  Vores piger vil prøve trofætøj!
  
  Modstanderen vil ikke hjælpe dig, denne trang,
  Du vil ikke være i stand til at holde vores magt i skak...
  Vores elverfolk er forenet som en monolit,
  Vi vil være i stand til at kæmpe mod hele den shaggy horde!
  
  Djengis Khan rejste sit sværd mod fædrelandet,
  Han forsøgte at skubbe regimenter ind på Kiev.
  Men det lykkedes dem at skære den med skatte ,
  Alt det ædle bytte har givet deres kister tilbage!
  
  Khan Batu - han ville tage Moskva uden kamp,
  Men slaget fra elvernes sabel sænkede den rasende iver...
  Det er det, jeg stadig ikke forstår, brødre,
  Hvor ofte er vores bagdel forræderiske!
  
  Kongen af Polen har lanceret en forræderisk kampagne,
  Boyarerne åbnede hurtigt portene for ham!
  Men de vidste ikke, at Pozharsky snart ville komme,
  Han vil jagte dem i miles og miles!
  
  Nej, seje Bonaparte er under den forkerte stjerne,
  Du er en stor kejser født!
  Selvom jeg havde chancen for at styre Moskva,
  Men din ambition forsvandt hurtigt!
  
  Putin ville også lave slaver af elvere,
  Men han blev ødelagt af killingen!
  Denne sikkerhedsofficer kendte trods alt ikke vores røde ørne,
  Vi bandt et sygt barn!
  
  Og nu venter den himmelske himmel på os i rummet,
  Gå ture på Mars!
  Dem, der er imod fædrelandet - Sodomas rædsel venter,
  Vi smører hans tryne med voks!
  Sådan sang pigerne - det var simpelthen kunstflyvning i top. Alt viste sig meget smukt og aggressivt. Og det ramte med kolossal kraft.
  Og nu er alt blevet så utrolig kosmisk og unikt.
  Elverpigerne kæmpede med stor raseri og omfang. Og de udførte mølleteknikker, der bankede hoveder, og de rullede som ostehoveder.
  De kvindelige krigere er meget seje og slagtede orker.
  Og nu, fra de karminrøde brystvorter, vil pigerne tage det igen og affyre morderiske anklager om pulsarer mod Putins bjørne. Sådan foregår det på en dødbringende og unik måde.
  Og pigerne, som skal bemærkes, er i stand til bogstaveligt talt at save enhver ork til kvanter.
  Og lynet bryder også ud fra navler og brænder Putins bjørne til aske.
  Hvilket de gør med stor entusiasme. Det er de smukke og unikke piger her. Og deres ben er meget smukke og er kendetegnet ved ekstrem ynde.
  Og de kaster udslettelsesærter mod fjenden.
  Skønhederne forårsager kolossal ødelæggelse og død.
  Og samtidig synger de så smukt og unikt;
  Perle af skabelsens guder,
  Landet i universet er det sødeste!
  Jeg ser på elverne med forbløffelse,
  De er som perler blandt mennesker!
  
  Jeg vender mig til dig, Fædreland,
  Trykt med ujordisk kærlighed!
  Og der er kun én ting, jeg grædende angrer,
  Hvad jeg ikke kunne forbinde med min drøm!
  
  Jeg tæller øjeblikke i kampe,
  Den varme kamp koger,
  Bed dit fædreland om tilgivelse,
  Og hæv dit skjold for højre!
  
  Store lyse rum,
  Min kære Elfia!
  Skove, marker, dale, bjerge,
  Hjorte er på vej til vandhullet!
  
  Blod er spildt, funkler i tågen,
  Ildene er kvalt af helvedes røg,
  Selvom ormene sværmer i såret,
  Men salmen synges for os af et kor af koryfæer!
  
  Vi sejler i det himmelske hav,
  Selvom stien ikke kan måles!
  Men vi vil være i udødelig herlighed,
  Vin giver os sådan en humle!
  
  Væk ikke fighteren, der er udstødt af frygt,
  Herren inspirerede fædrelandet!
  Vi vil føre landet ud af mørket,
  Hun har en masse solstyrke!
  
  Tiden til farvel kommer,
  Krigen vil ende med sejr!
  Lev ikke af minder alene
  Natten går, selvom den er sort!
  
  Så går dine ønsker i opfyldelse,
  Og landet blomstrede som en have!
  Din jomfru bliver en spinkel dåse,
  Og horden vil løbe skrigende!
  
  Venner døde også - det er trist,
  Men tilsyneladende besluttede Herren det!
  Tro mig, døden er ikke dødelig,
  Ånden er udødelig, selvom kødet er dødeligt!
  
  Selvom jeg ikke kan tro det,
  Sorg, husk alle dem, der lugtede!
  Så læg dyret i dig,
  Slet de bitre nuller!
  
  Vendte tilbage til det oprindelige støv,
  Dem, der faktisk ikke levede!
  Selvom familien er skattemæssig af natur,
  Og trækker saft fra stærke årer!
  
  Lad os opnå fædrelandets triumf,
  Himmelske lys brænder!
  Troen på kommunismen vil stige,
  Og begrav sorgen og smerten!
  Pigerne fortsatte med at kæmpe i vildt raseri. En af dem, en elver med karmosinrødt hår, tog og svingede en dødbringende mølle med dobbelte klinger med sine sværd. Og hun skar hovedet af orkerne.
  En anden pige tog en boomerangdolk og kastede den med sine bare tæer. Han fløj hen og skar hovedet af Putins bjørne. Krigerne gjorde det meget selvsikkert og køligt.
  Hvorefter pigerne tog og sang;
  Vi er røverpiger
  Og vi elsker at kæmpe...
  Vi får snart saksen,
  For orkerne er vi fra rygsækken!
  Sådan synger de skønheder meget godt. Og deres sange er så inderlige og vidunderlige. Og de spyr ud af sig selv fyldige og dejlige lyde;
  Penny-orken har viklet hele verden ind,
  Et net af helvedes lidenskab!
  En vampyr drikker juice fra folket,
  Umættelig ulvemund!
  
  Udadtil ligner han en engel
  Smaragden brænder blodig!
  Og med en torden tordenvipperne,
  Han vil give os ære til vores kæmpere!
  
  I denne susen af pengesedler,
  Et vildt dyrebrøl høres!
  Selvom Svarogs ansigt er dystert,
  Tro på ham ud over tælle styrke!
  
  Vi vil rive alle fra hinanden
  Hvem ville risikere at blive kørt over af en tank!
  Venter, tro på succes,
  Sørg for ikke at være for grim i sagen!
  
  Ørnen Elfie er højest,
  Den udvikler sine vinger truende!
  Han opnåede storhed
  Flader orkerne til støv i maj!
  
  At shakerne slog af frygt,
  De indså, at Elfias kraft,
  Pengesækken vil gøre hvad
  Ja, du spurgte ikke engang!
  
  Vi har også et maskingevær,
  Og alle granatæblerne river i stykker!
  Her er en soldat, der skynder sig at angribe,
  Masken fløj af ansigtet!
  
  Giv mig en forhammer på hovedet,
  Lad dine hjerner krølle sammen!
  Og så får du himlen
  Vores ungdom vil være evig!
  Sådan sang pigerne, der rent ud sagt er superkrigere i forhold til deres niveau.
  Krigerpiger generelt er vidunderlige og sejere end nogensinde. De vil tage den og skære den ud af den skarlagenrøde brystvorte igen med et morderisk og unikt udflåd. Pigerne her er så fantastiske og har virkelig et kosmisk niveau af slående kraft.
  Der er virkelig ild i dem og brændende striber fra brystvorternes rubin. Det er den slags piger, som elvere er meget glade for at håndtere.
  De vil gerne slikke Venus' livmoder med deres tunger og vise dem en enestående passage.
  Og bare hæle, som er så lyserøde, vil kaste runde kugler af ødelæggelse og død op.
  Og så mange orker bliver ødelagt og dræbt. Det er virkelig super klasse piger.
  Og hvis de allerede tager det, vil de virkelig begynde at synge for alvor;
  Führeren er skaldet, meget elendig,
  Ønsker at erobre hele verden...
  Men vores styrke, piger styrke,
  De vil være i stand til at besejre de onde orker!
  Samtidig sang og affyrede de unge elvere med maskingevær mod orkerne, og det meget præcist;
  Jeg vandrede rundt på marken - tusindfryd blomstrer,
  Træer og bjerge er som en himmelkuppel!
  Lad os bygge en drøm ud af fnug
  Så alle, der døde øjeblikkeligt, vil blive genopstået!
  
  Lad kirkernes kupler være som guld,
  Og bladene på grenene er smukke smaragd!
  Folkene anerkendte Ørnegudens magt,
  Lad alle modstanderne dø af kamp!
  
  Vi er fædrelandets folk, der bringer lys til alle,
  Smukke jomfruer, med et ansigt som månen!
  Lad os åbne en konto til krigens præstationer,
  Den luskede skyder i hvert fald fra en stump vinkel!
  
  Vi tog Orkmbul , erobrede Orkizh ,
  De kom ud af Orklins og gik rundt i Fenya.
  De, der trampede jorden, fik kun en shish,
  Vi er børn af den glade, hellige Elfia!
  
  Vi vil bygge alléer, veje, broer,
  Der er landsbyer på Mars, byer på Venus.
  Tro mig, vores ønsker er trods alt enkle.
  Men en ond krig kan ødelægge dem!
  
  For fred, for fædrelandet vores hold,
  Lad os nå Fortunes smil,
  Vores elverfolk er forenet i stræben,
  Og splid genererer kontinuerlige tab!
  
  Europa er frit, elverne taler i det,
  Folk synger sange, en strøm flyder.
  Vi kan redde Svarogs bedrifter,
  Bag en masse luftige rundstykker til bordet!
  Sådan vidste de unge mænd, hvordan de skulle synge. Og du kan også kæmpe med et meget aggressivt angreb. Og de slog disse orker med morderiske spring. Og fra de karminrøde brystvorter blev de igen ramt af dødens lyn.
  Det her var virkelig meget smukt. Og krigerne har funklende, perlefarvede tænder. Krigerne er så, lad os sige, dejlige og vidunderlige.
  Og de kaster udslettelsesærter med deres bare tæer. Her er de vidunderlige, lad os sige, de stjal.
  De har så meget unik energi og gennemgangen af kampstål. Piger har så aggressive og unikke trumfkort.
  Og fra brystvorternes rubin er de lige så dødelige som nettet af en helvedes lynedderkop.
  Disse piger er så destruktive og kunne ikke være sejere. Og de vil tage dig og slå dig med dødens lyn.
  Og de tog den og kastede ærter mod fjenden med deres bare hæle og rev fjenderne fra hinanden.
  Og en masse af Putins bjørne blev ødelagt, og hele bunker af lig dukkede op, og alt viste sig at være meget dødeligt.
  Og pigerne fortsatte med at kæmpe med raseri og pres.
  En af dem hang bare på stativet. Og hun blev pisket med en pisk, og under skønhedens bare, yndefulde ben brændte ilden stadig. Flammerne slikkede pigens bare, runde, lyserøde hæle.
  Og hun tog den og begyndte at synge;
  At være en kujon er din egen skyld,
  Der er ingen grund til at gemme sig i en skal!
  Klem maskinen fast
  Verden er ikke en kvælende straffecelle!
  
  Hvis længslen kvæler ham,
  Pigerne er i tårer!
  Horden invaderede fædrelandet,
  Stemmen var høj!
  
  Pigen skriger af smerte
  Døden skærper en helvedes brod!
  Det skrøbelige skjold smuldrede,
  Staten kan gå til grunde!
  
  Brølet spyede projektilet ud,
  Trommehinderne brister!
  Kanonerne skyder og skyder,
  Pigerne løb i frygt!
  
  Men vi slår tilbage,
  Der vil være et stort tæsk til dig!
  Lyden af skyhøje raketter
  Lad bakken skinne!
  
  Vi bliver kun venner
  I disse fede udfordringer!
  Gulp lagt i en bunke,
  Og ryst ikke dine hulken!
  
  Et skødesløst pennestrøg,
  Vi vil ikke bryde den sætning!
  Vores hellige drøm, tro mig,
  Giv din sjæl til Gud i tro!
  Disse piger viste sig at være fantastiske. Og da pigen, hvis bronzehud skinner af sved, bliver slået med en pisk, ryster hun bogstaveligt talt og fortsætter med at synge;
  Giv ikke op, giv ikke op, giv ikke op
  Vær ikke frygtsom, pige med bryster på stativet...
  Smil, smil, smil
  Ved at alt vil være fint og ok !
  Så pigen på stativet synger meget inderligt.
  Men der er også unge mænd, som giver meget smukke stemmer og melodier;
  
  O pige blomstrende drøm,
  Himlens stjerne og den mørke afgrund.
  Kærlighed er evig uden nogen mål,
  Også selvom den grådige sump trækker dig ned i afgrunden!
  
  Jeg vil være sammen med dig, min elskede,
  Brænd som en fakkel i passionens hav!
  Ild kan brænde livets tråd ud,
  Og skær bedragets sværd i stykker!
  
  Den skælvende jomfrus strålende blik,
  Det er, som om den rejsende ser fordømmelse i ham!
  Nu måler soldaten sit skridt,
  Vi vil være i stand til at kaste dæmonerne i forbløffelse!
  
  Den vantro invaderede fædrelandet med et skrig,
  Slyngelen skriger og snurrer sin svirvel.
  Og i mine tanker gemte den snedige tåge noget,
  Vi behøvede i hvert fald ikke at leve i himlens fred!
  
  Pigen skal modigt beskyttes,
  Lad ikke dine fjender smage hendes skønhed!
  Horden blev knust af den russiske modige hær,
  Vi kæmpede mod angrebet fra vores vrede nabo!
  
  Hvilken slags moral kan du lave?
  At Rus er et land, der findes ikke noget smukkere land i universet!
  Og hvis et monster ønsker at blive beskidt,
  Så fjerner vi vores og endda din!
  
  Men pige jeg vil elske dig,
  Giv mig muligheden for at blive din cover!
  Jeg behøver ikke, jeg tror på at fælde tårer,
  Vi kan ikke stå bag en sort, dyster kiste!
  
  Vi vil afslutte romantikken på dette sted,
  Det nytter jo ikke at rose meget.
  Jeg tror på, at der vil være tid til forandring
  Det bliver bedre, det tror jeg ærlig talt på!
  Også krigerpigerne sang med stor entusiasme. Og de gjorde deres stridbare og aggressive arbejde.
  Og de var især aktive med at kaste skarpe klinger og hagekors mod orkerne med deres bare tæer. Det er den slags kæmpende og aggressive piger her, lad os sige - der er ingen højere end dem.
  Og fra de karminrøde brystvorter udhulede de og handlede meget aktivt og smed pulsarer ud. Og krigerne opførte sig bare fantastisk.
  Og de havde ægte, vidunderlige gnistre fra deres øjne. Og krigerne så bare super ud.
  Og deres tænder funklede som perler. Og alt så bare fantastisk ud.
  Og krigerne sang endda, deres tænder blottede;
  Jeg vil kæmpe hårdt mod fjenden,
  Døden vil komme, det betyder skæbnen!
  Men venners ansigter skinner i min hukommelse
  Og Gud selv er dommeren over afskummet!
  
  Det viste sig at dø grusomt,
  Find dig selv i et helvede...
  Lad os tage hævn, det vil være øje for øje,
  Jeg vil komme med et sværd til mine modstandere!
  
  I en verden af medlidenhed ved ondskaben ikke
  Vinden blæser fra de mørke ørkener.
  Våd sne falder i maj,
  Den trættes blik er simpelthen blevet sløvt!
  
  Jeg vil besvare gudernes kald -
  Manden er drømmenes herre!
  Vi har ikke brug for munkeklæder,
  Herren er jo kun en mand!
  
  Saml dine kræfter i en sparegris,
  Lad videnskabens ild brænde,
  Læg ikke dit talent i en flaske
  For arbejde er et helligt ideal!
  Det er måske en kort sang, men det er en sang fra hjertet. Og der er så meget glæde og raseri i hende på samme tid.
  Smukke piger synger med meget klangfulde og smukke sirenstemmer.
  magoplasma også bliver smidt ud af Venus' livmoder , så vil det være helt køligt og ødelæggende.
  En rigtig orkan og en strøm af død og total ødelæggelse vil strømme ind. Og det vil skade Putins bjørne.
  Sådan vil det hele spredes og vil bestemt ikke samle sig i én bunke. Og der vil være energisk raseri og strømme af brændende flammer.
  Det er som om en flammekaster hamrer. En varm, utrættelig strøm flammer. Og det brænder alt specifikt og på én gang.
  Det er pigerne her - som er i stand til at gøre, om noget, verdens undergang.
  Og så fra de skarlagenrøde brystvorter, lad os kaste pulsarer og brændende lyn. Som brænder og ødelægger alt.
  En elverpige med lyserødt prikket hår på gul baggrund tog det og sang:
  - Tropperne er klar, frue,
  Vi vil ødelægge alle!
  Og hun blinkede til sine partnere. Det er virkelig piger med en klar stemme.
  Og elverdrengene fortsætter med at synge;
  Jeg troede ikke på Guds ordre,
  Jeg ville blive en skræmmende vampyr...
  Gør ikke dit håb op, du brænder ikke ud med det samme,
  Evighed i pine er synderens skæbne!
  
  Når alt kommer til alt, kender den hellige Gud ingen barmhjertighed,
  Forvent ikke nåde fra blodsugere!
  I stedet for søde frugter i et vidunderligt paradis,
  Helvede brænder - blodig regn!
  
  For en vampyr er en pæl fra et aspetræ nøjagtig,
  En frygtelig brand venter på troldmændene!
  Du vil brænde elendigt dag og nat,
  Satan har forberedt en økse!
  
  En syndig mand vil få sit
  Det vil være som en edderkop, der brænder i ild!
  Dæmoner vil pine dig i underverdenen,
  Smerte, der ikke har sin side på Jorden!
  
  Frygt og omvend dig, Herrens fjende,
  Hvis du gør det, bliver du kastet direkte i helvede!
  Sabbatsdagen kommer ikke i pine,
  Altid omgivet af gale sværme!
  
  Stativet vil knække dine knogler,
  Lad os slå leddene ud med en poker!
  Kunne du, lille mand, være glad?
  Og nu ved i ujordisk pine!
  
  Så omvend dig hurtigt, mærkelig,
  Bed og kom på knæ!
  Vasyas drikkekammerat hjælper ikke,
  Kun loyalitet vil erobre himlen!
  Lad os sige, at det her er en sang - den kan siges at være ekstremt kæmpende. Og pigerne påvirker fjenden meget aggressivt.
  De har simpelthen umådelig spænding og tørst efter eventyr. Og også fra de karminrøde brystvorter, hvordan de vil tage det og virkelig kneppe krigerne. Og her vil det virkelig ikke virke nok for nogen.
  Og pigerne er frygtelig smukke, og i stand til at påvirke med deres strålende, rubinfarvede brystvorter.
  Og affyr også pulsarer fra Venus' livmoder. Deres indvirkning er meget brændende og vittig.
  Og med deres bare tæer kaster de nåle med gift, som trænger igennem orkerne. Og det ser ekstremt vidunderligt ud.
  Og nu, fra mine brystvorter af rubin, er det som om en pulsar rammer mig igen. Kragerne får virkelig deres hjerner forvrænget, og de falder lamslåede og mister fuldstændig bevidstheden.
  . EPILOG
  Pigerne har allerede gjort et godt stykke arbejde her. Og der vil også komme en del magoplasma fra Venus' livmoder. Og det bliver sjovt.
  Og de unge elvere kaster granater med hænderne, og glemmer samtidig ikke at synge;
  O det unge hjertes hvirvelvinde,
  Hvori flammen brænder vulkanen!
  Vi kan ikke have folk derhjemme
  Hvor spiste katten Bayun tærten?
  
  Her synger nattergalen trist,
  Den Almægtiges pande er formørket!
  Keruben sender et farvel-nik,
  Ikke virkelighed, men et frygteligt mareridt!
  
  Vi er sønner af det hellige fædreland,
  De viste sig for deres forfædre, ved at hjælpe!
  Vi vil ikke fortryde, kende livet,
  Bekæmp afgrunden dag og nat!
  
  Fjenden kaster magi
  Svig, ondskab, ond forfalskning!
  Men vi vil se det fjerne lys,
  Lad os knække modstanderens horn!
  
  Vampyrer, orker, ghouls,
  Skarpe hugtænder funkler!
  Når alt kommer til alt, kan ghouls lide at kæmpe,
  Der kommer hylder fra underverdenen!
  
  For Archmage -kommandøren,
  Vi er bare bønder og stubbe!
  Armadaen jagter onde freaks,
  Men vi kan ikke trække os tilbage!
  
  Fædrelandet er mere værdifuldt end noget andet,
  Vi vil afbryde løbet af de glubske horder!
  Monstrene vil få det i ansigtet,
  Min skattevogter vil blæse dit hoved af!
  
  Svarogs fædreland styrke,
  Og alle soldaters liv og håb!
  Wehrmachts højre hånd knust
  Hun mejede en række af modstandere ned!
  
  En fakkel brænder i et ungt hjerte,
  Sværdet erstatter maskingeværet!
  Vi åbner snart døren til rummet,
  Lad os bestemme, hvem der har ret, og hvem der er forkert!
  
  Når der er fred i sjælen med held og lykke,
  Den onde kan ikke tage os!
  Vi vil give forandring til de helvedes skabninger,
  Kend sådan en hær af elvere!
  
  Vi er på knæ - vi beder til Rod,
  Den Almægtige Gud spurgte dig!
  For ikke at lade soldaterne gå til spilde,
  Sønner af min kære Elf!
  Sådan synger pigerne sprudlende og med stort humør til en hurtig og uundgåelig sejr.
  Og deres perlefarvede tænder funkler som spejle. Og generelt er det, de laver, fantastisk og fedt.
  Ingen fjende kan stoppe sådanne piger. De er flotte og dejlige.
  Prøv dette og sig nej. Og de vil helt sikkert rive din værdighed væk. Hvor fremragende disse stjæler er. De er fulde af inderlige impulser og en tørst efter mord.
  Her smed en pige fra elverfamilien en bombe fra en stormtrooper ved at trykke på sine bare tæer. Det faldt på en klynge orker. Og mange af Putins bjørne gik ad helvede til.
  Det er, lad os sige, meget aktive og aggressive piger med øjne som smaragder og safirer. Som kæmper for en retfærdig sag mod Putins horde. Lad os bare sige, at pigerne er lavet af stål.
  Og de synger også;
  Inspirerede os til at kæmpe -
  Shaker !
  Del verden i stykker -
  Stormlord Elfin!
  
  Han gjorde blodige gerninger,
  Rejser oprørets banner!
  Og hvad ville du?
  Lederen svarer - jeg ved det ikke!
  
  Jeg troede, vi alle ville være skat,
  Alle vil blive demiurger!
  Og nu bærer hesten os,
  Gennem ødelagte gyder!
  
  Slam af gale hove,
  Bank - horden galopperer!
  Vores fagforening er som en monolit,
  Og deres ansigter skinner af lykke!
  
  Tro mig, blod vil ikke flyde for evigt,
  Lad os tørre de forældreløses tårer væk!
  Der var en jæger, der vil være vildt,
  Alle trusler vil passere os!
  
  Proletaren vil være en fyrste,
  Og der vil være en belønning for dit arbejde!
  Tro mig, snavset vil forsvinde,
  Lad os rive vores kød ud af helvede!
  
  Lad os synge sange højt,
  Vi er en magt af giganter!
  Vores symbol er vores hvide bjørn,
  Fest - folk forenet!
  
  At udgyde blod for fædrelandet,
  Dette er ære, ære og ære!
  Bliv en rød tråd i livet,
  Lad vulkanen koge - lava!
  Sådan rullede det hele som en brændende lavine. Og pigerne tog og frigav pulsarer fra deres Venus-livmoder. Og alt viste sig at være meget cool og smart.
  Krigerne sang til den højeste og mest fantastiske klasse. Og de viste deres fremragende og fantastiske niveau.
  Og hvordan hugtænderne vil vise sig. Og igen vil de tage det og fløjte med deres bare tæer. Og igen falder de bedøvede, bevidstløse krager.
  Og de falder til jorden som hagl. Og et morderisk kup finder sted.
  Og destruktive lyn flyver ud af pigernes karminrøde brystvorter. Og lad os bare sige, at det er fantastisk og fedt.
  Og pigerne spytter, og deres spyt eksploderer som syre og laver kaos.
  Det er virkelig de kvinder, du har brug for. Og de vil sprede sig, og så vil de arrangere noget andet.
  Og så begynder de at synge;
  I den dødelige verden, under imperiets skygge;
  Folks fordomme er patetiske!
  Lad os kaste alt det nonsens og overtro i afgrunden -
  Vi må hellere være frie som guder!
  
  Vores hær er en retfærdig sag,
  Rummet er ligesom en gårdhave!
  For at være universel er det tid til at være en magt,
  Så alle skal dømmes!
  
  Rumskibe, slagskibe - kraftfulde,
  Der er ingen optælling af krigens missiler!
  Dette er ubesmittet mod,
  Vi bruger sværdet som altid - okay!
  
  Erobre de undermåneske planeter,
  Leverer glitrende lys!
  Vi gør vidunderlige ting, du ved,
  Universets store daggry!
  
  Aske nogle gange på tværs af galaksen,
  De breder sig i kaskader som en stormende hvirvelvind!
  Men vi er riddere og romantikere,
  Hvad de synger i lyset af den blege måne!
  
  Universet vil blive underkastet os,
  I den rækkefølgen af århundreder er brændende evighed!
  Overvej elvernes lys - en stolt nation,
  Selvom mit sind nogle gange er svagt!
  Ja, hvad angår det sidste, så er pigerne virkelig selvkritiske. Men de synger fantastisk.
  Og det er endnu mere sejt at slippe lyn fra brystvorternes karminrøde brystvorter. De uddeler brændende slag til orkerne.
  Krigere knirker:
  Kærlighed og død, godt og ondt,
  Det er synd at være ork...
  Du er bestemt til at forstå!
  Kærlighed og død, godt og ondt,
  Og vi får kun én at vælge!
  Og pigerne udløste igen kraftige lyn fra deres rubin brystvorter.
  Dette er virkelig en orkan, der raser.
  Og de er bestemt i kampspændingen.
  Krigerne synger:
  En ond ork i vantro er farlig,
  Du kan ikke leve i syndigt begær...
  Fordi elverens vrede er forfærdelig,
  Fordi den strenge nisse er dommeren!
  Og krigerne vil ramme orkerne med en udledning af magoplasma fra Venus' livmoder.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"